Carter Nick : другие произведения.

81-90 sbírka detektivů o Nicka Cartera

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  
  
  
  Nick Carter
  
  81-90 sbírka detektivů o Nicka Cartera
  
  
  
  81. Кремлевское věc http://flibusta.is/b/663741/read
  
  The Kremlin File
  
  82. Španělská komunikace http://flibusta.is/b/607273/read
  
  Spanish Connection
  
  83. Spiknutí hlavy smrti http://flibusta.is/b/607245/read
  
  Death ' s Head Spiknutí
  
  84. Peking trestů http://flibusta.is/b/690087/read
  
  The Pro Peking Trestů
  
  85. Hrůza a ledový teror http://flibusta.is/b/691313/read
  
  Ice-trap Teror
  
  86. Vrah: Kód název Стервятник http://flibusta.is/b/612804/read
  
  Assassin': Code Name Vulture
  
  87. =================================
  
  88. Ватиканская krevní msty http://flibusta.is/b/635621/read
  
  Vatican Vendeta
  
  89. Znamení Kobry http://flibusta.is/b/671056/read
  
  Sign of the Cobra
  
  90. Člověk, který prodal svou smrt http://flibusta.is/b/678851/read
  
  The Man Who Sold Death
  
  
  
  
  Кремлевское věc
  
  
  překlad Lva Шкловского
  
  
  paměti syna Antona
  
  
  
  
  
  Kapitola 1
  
  
  
  
  
  
  
  Unést letadlo usa je nyní nemožné. Vy to víte, jeho to vím, a každý hlupák, který kdy čte noviny, ví to.
  
  
  Ale proč бортпроводница závod 709 na ostrově Grand Лаклэр byl tak blízko, se темнокожим черноволосым cestující, sedící na jednom kolem předních sedadel? To že s ním заигрывала?
  
  
  Короткоствольная thingie, kterou je to všechno čas střežených pod униформой, подогревая mezi prsy, za které jsem rád sledoval od samého počátku letu. Zdálo se, že všichni spí, a nejprve se mi zdálo, že tento muž trochu se jí dotýká a umožňuje emu dělat to, co mu bylo třeba. V dobrých letecké společnosti klient i nadále zůstává králem. A když se trochu pootevřely zip jejich těsně přiléhající tuniky, již se těší na hry v подглядывание. Dokud se vytáhl lesklý kus kovu, který se na chvíli засверкал v paprsku světla.
  
  
  Ona investovala ego ego dlaní, otočila se a prošla dveřmi do přední kajuty. Muž vstal a znovu se podíval na průchod, zbraně bylo jasně vidět ego v pravé ruce. U mě byl Люгер " v наплечной pouzdra pod bundu, ale věděl jsem, že okamžitě привлеку pozornost ego, když udělám krok k němu. Jehlový byl v замшевой kožené pláště u pravého předloktí. To mohl použít tichý pružinový mechanismus, aby se nepozorovaně vydat ego mi v ruce, ale hodit ego - je úplně jiná věc. Muž uvidí. Měl šanci vystřelit do toho, jak by jeho ego, například.
  
  
  Dokud ho stále раздумывал, jaký vliv má největší šanci na úspěch v datech za jiných okolností, bylo přijato rozhodnutí není mnou. Všechny probudil od hluku výstřelu v kabině. Její slyšel kolem sebe удивленные zvuky z cestujících, подпрыгивающих na svých místech. Pak hlasitý hlas řešení vědecko-výzkumných úkolů. "Všichni zůstaňte v klidu. Směr letu byl změněn. V Havaně můžete zůstat bez úhony. Není důvod k panice ".
  
  
  U něj byl důraz: španělština. Vedle mě Tara Sawyer zhluboka nadechl, a u Рэндольфа Fleminga za ee zády dech.
  
  
  'Uklidni se..- Její zašeptal slova, není шевеля rty,. -Zkuste donutit ženu umlčet.
  
  
  'Kuba? Ale jak se o smlouvy o boji s угонами letadla?
  
  
  Nebyl čas vysvětlovat. Jediní, komu se to může dostat pryč s rukou na Kubě, byli agenti Castro nebo ego velkého přítele za oceánem. Ale pokud to bude myslet a заткнется, ona bude moci zjistit to sama. Ona nebyla tak úplně blbá.
  
  
  Muž běžel temným pohledem cestujících. Ego oči se na chvíli zastavili na nás, pak se zvedl ih, hodnotit reakci za námi.
  
  
  Pomalu se otočil na stranu, jako by hotel mluvit s dívkou vedle mě. Прикрытая искривленным rameno, moje ruka vklouzla pod klopy na stranu "Люгера". Muž upřel na mě pozornost.
  
  
  Věřilo se, že cestující nebyli ozbrojeni. Ji dal zbraň do levé ruky. Její seděl v uličce vpravo na cestách letadla a mohl snadno zastrčit ego, ne vstávání. Jeho stiskl spoušť.
  
  
  Zbraň letěl na ego ruce, a znovu vystřelil. Před ego ostré bílé košile se zbarvila do ruda. Padl навзничь na dveře a powys tam, jako by прибитый k ní. Ego otevřel ústa od crick, který nikdy přišel. Ego kolena задрожали, a on spadl. Někdo tlačil dveře na druhé straně, ale ego tělo zablokovala průchod. pak moji dva První výstřel ji, skočil dopředu.
  
  
  Za sebou slyšel její hysterický křik ženy. Morálka začal vymykat kontrole. Její оттащил mrtvolu za jednu nohu, a dveře распахнулась. Revolver бортпроводницы ve dveřích a vystřelil. Brýle švihl prošel můj podpaží, propíchnuté kabát a šla na tah na své dráze, dokud křik v zadní části letadla není hlásil mi, že někdo byl zraněn. Ji, skočil, chytil dívku za zápěstí a udělal rotační pohyb, dokud není klesl revolver. To iso ze všech sil se snažila bránit, zkoušeli své dlouhé ostré nehty na mé tváři, a já jsem musel klesnout svůj люгер, aby řez jeho úderem karate na krku. Ona bezvládně klesla do náruče a hodil jsem ji na mrtvé tělo jeho přítele. Ji vzal tři revolveru, dvě položil za minutu a držel "Люгер" foťáky.
  
  
  Jsem nevěděl, že v kabině. Letadlo задрожал, náhle změnila směr a prudce stahl padat do oceánu. Ní ztratil rovnováhu, letěl přes dveře kabiny, a já jsem musel skočit na znamení rámu.
  
  
  Pilot ležel ничком v křesle, провисая na rukojeti řízení. Kolem пулевого zranění zad tekla krev. Nad ním stál navigátor. Začátek druhého pilota platí zběsilé úsilí, aby se vrátit letadlo na přímou trasu. Navigátor roztrhl pilota od штурвала a snažil se zastavit krvácení kapesník. Mohl se stejným úspěchem pokusila zastavit Niagarské vodopády. Začíná druhý pilot převzal řízení letadla a přepnul na autopilota. On se otočil, je pravděpodobné, že vám штурману, viděl mě a vyztuženou. Samozřejmě, vzal mě za капера číslo tři.
  
  
  Ji strčil "люгер" do pouzdra a mrkl emu. "Můžeme letět do Grand Лаклер. Oni prohráli válku ".
  
  
  Začíná druhý pilot se podíval mimmo mě na nepořádek v uličce. Řidič náhle obrátil, podržte pilot jednou rukou, a důl, pokud plíce uita. On byl smrtelně мучнистые. "Kdo jsi, krejčí sakra?"
  
  
  "Янтье Параат". Její, přikývl pilot. - "Ona je mrtvá?"
  
  
  On zavrtěl hlavou. Začíná druhý pilot se na mě podíval.
  
  
  "To застрелила Howie ... бортпроводница!" Pak ego mozek přešel na druhou přenos. 'Jsi . .. Dobrý den . .. co jsi dělal s pistolí?
  
  
  Ji, usmál emu. "Copak jsi rád, že byl se mnou? Umožní lepší kontakt s letištěm kennedy, ny a zprávy. Pak se můžete okamžitě zeptat, zda je u Nicka Cartera povolení na nošení zbraní na palubě. Řekněte jim, aby se посоветовались s Timothy Уайтсайдом. V případě, že jste zapomněli, je to prezident této společnosti.
  
  
  A podívali se na sebe navzájem. Začíná druhý pilot spadl na své místo, čímž se mi z očí, a navázal rádiové spojení. Revmatismu přišel po chvíli. Pravděpodobně jim musel vytáhnout Уайтсайда na smetí. Ego je hlas absurdní vzrušeně a divoce. Její, věděl, co si myslí o porušování řádu. To již byl schopen vraždy, pokud se jedna o ego letadel прилетал pozdě na minutu.
  
  
  Mezitím ostatní dva бортпроводниц v kabině přišel ročně. Rychle vycítil, že se situace zase pod kontrolou, a replikaci přes zvukový systém uklidňující zprávy.
  
  
  Její пощупал tepová frekvence pilota. Byl нерегулярен. Jí informoval o tom штурману a navrhl zasadit ego na volná místa vzadu.
  
  
  Její emu stále ještě není hodně rád, ale chápal, že emu potřebovat mou pomoc. Jsme отцепили pilot a utrpěla ego zpět přes mrtvoly v uličce. Blondýnka v uniformě náhodou sklopení loketní opěrky mezi třemi prázdnými sedadly, abychom mohli zastrčit ego. On byl zrovna ve výhodné pozici, ale měl jsem pocit, že ego je to nebude obtěžovat mnohem déle.
  
  
  Ten бортпроводниц zásad poskytování první pomoci, a Tara Sawyer postavila se vedle ní. Podívala se na chvíli, a pak řekla: "Nech mě. Její zvládnu. Máš ještě hodně del ".
  
  
  Jsme s штурманом opustil pilot dívky. Přestěhovali jsme se na stále byl v bezvědomí бортпроводницу na volné místo za pilota.
  
  
  Její pečlivě hledal ji, ale už našel zbraní. Jeho silné pletené hej, kotníky a zápěstí na ten případ, pokud to bude chtít zkusit něco s jejich jedovaté nehty, když очнется. Jsme položil mrtvého únosce na skříň, aby cestující viděli, ego, a zamířil zpátky do kabiny. Začátek druhého pilota stále vypadal bledě a обеспокоенным. Zeptal o stavu pilota, a moje revma ego není otočte nadšení. To proklel. - Келере ... Jak se mohl dostat na palubu s těmito zbraněmi? A vy?'
  
  
  "Mám na to rozlišení, jak jsem vám řekl. Dva revolveru schovala pod бюстгальтером. Elegantně, nemyslíte? Pokud je mi známo, že posádka není kontrolována na přítomnost zbraní.
  
  
  Dva muži vydávali фыркающие zvuky, rozpoznávat porušení zabezpečení. Zajímalo by mě, jaký byl druhý pilot. Budeme muset projít ještě dlouhou cestu.
  
  
  "Jak myslíš, že jsi ještě můžeš dodat letenky do Port of spain, nebo ty chceš, aby ji vzal řízení na sebe?"
  
  
  Ego obočí изогнулись. On si myslel, že jsem подшучиваю nad ním. "Říkáte, že můžete řídit tímto letadlem?"
  
  
  Ji vytáhl peněženku a ukázal licenci. On zavrtěl hlavou. "Díky za nabídku, ale jeho ego to udělám sám".
  
  
  "Pokud si to rozmyslíte později, její ochoten vás obal", - odpověděl jsem. "Já budu".
  
  
  On se zasmál, a ona doufala, že se uvolnil. Jeho, vyšel po celé kabině. Бортпроводник разносил nápoje, a snažil se uklidnit cestující. Jiný dával kyslíku starý muž. Pravděpodobně u něj byl infarkt. Tara Sawyer ještě bylo obsazeno pilotem. Tiše a efektivně. Jeho hej líbil více a více. Není mnoho žen, klidně se chovali k podobné situaci. Zvedla oči, když jí stál vedle ní. "To nemůže přežít, Nick".
  
  
  "Ne, to je jasné".
  
  
  Sedí za pilotem, spojené бортпроводница začal vracet se do hry. Ee oči otevřít jeden po druhém, a tady rád zvedl ruku, aby pohladil ноющую krku. Když si všimla, že její ruce jsou svázány, snažila se rozhlédnout. Píchnutí bolí, způsobené tímto pohybem, je to jediná přenos ff. 'Oi . .. ", - si stěžoval na to. 'Můj krk.'
  
  
  Zvedla na mě oči.
  
  
  "Není rozbité", - stručně oznámil její. "A tobě není třeba brát zlé oči palby".
  
  
  Zavřela oči a надула rty. To není v hotelu, aby se to znovu ztratila vědomí, a zavolal jedné kolem jiných бортпроводников. Ji požádal ji, aby přinesla sklenici whisky s vodou a žádal, aby se ujistil, že její kolega nápoj. Je to pečlivě splnila mé rozkazy, naklonila se dívka v křesle, приподняв ji hlavu za bradu a nalil nápoj hej v krku. Dívka сглотнула, заткнула ústa a ахнула, a бортпроводница вылила whisky atmosférický vzduch. Část této whisky se dostala na její uniformu.
  
  
  Ho zeptal: "už Jste někdy viděli předtím, do toho letu?"
  
  
  Vysoká letuška s cerro дымчатыми očima, выпрямила záda a podíval se na mě. Nyní, když skončil pomáhat cestujícím, v jejím hlase zněl diskrétní hněv. "Ne, Edith, dívka, která se zabývá obvykle letí s námi, zavolala těsně před odletem, aby se říct, že ona je nemocná, a poslala přítelkyni. Hlasování tuto přítelkyni!
  
  
  "Tato část se stane?"
  
  
  "Jak ji znám, to bylo poprvé. Obvykle na letišti, tam jsou záložní letušky, ale dnes nám jeden kolem těchto dívek nejsou přijela ".
  
  
  Její plná pochybností. "Což taky nikdo si myslel, že to bylo více, než náhoda?"
  
  
  Ona se jen podívala na mě. "Pane, do letecké dopravy-mail бизнесявляется můžete vždy očekávat něco na poslední chvíli. Jsme položili dívku na několik otázek, a když se ukázalo, že ona chápe povolání, vzali jsme ji s sebou. A vůbec, že jsi policista?
  
  
  "Ten, kdo dnes štěstí. Nemohli by jste hodit pilota deku? Všichni tito lidé si myslí, že vidí mrtvolu ".
  
  
  Ona hořce se podíval na рыжеволосую бортпроводницу, která se zabývá оправлялась v křesle, a отшатнулась.
  
  
  Podívala se na mě, jako раненая pták, прыгающая po lesní pěšině k hladového člověka kočka. Její sel vedle ní. Ženám jednodušší mluvit se mnou, pokud ji ih není пугаю. Její se snažil vypadat co nad kterou budete jen těžko sympatizovat.
  
  
  "Když jsi-li přes vězení, jsi už nebudeš vypadat tak chutný, jako nyní, sestro. Obvinění z vraždy master plus vše, co jsou ochotni dát za únos letadla. Ale na druhou stranu, pokud jste trochu поработаете se mnou, je-li mi slušný revmatismu, možná, že ji budu moci něco pro vás udělat. Jak je tvé jméno?'
  
  
  Ona odpověděla a zdálo se mi, že jsem chytil něco od naděje a предвкушения v jeho napjatém tenkém hlase. - "Mary Austin".
  
  
  "A tvůj chlap?"
  
  
  "Huang ... Кардоза ... Kde to je?"
  
  
  Jeho řekl, hej, bez okolků. 'Později, nen myslet.'
  
  
  Potřeboval jsem zjistit její reakci. Mohla by mi říct, zda se systému jmelí k tomu nějaký postoj. Její tvář vypadala tak, jako by ji vytrhl jeho skládání dolar na kontakty U nah valil slzy.
  
  
  Její pokračoval přátelským tónem. "Řekněte mi více o Juan, Mary. Kdo to byl?'
  
  
  Její hlas zdál hluchý, vyprávěla mi mezi рыданиями. "Kubánský uprchlík. On byl na mizině, a emu se museli vrátit. On řekl, že byl příbuzný s Castrem, a že oni nezpůsobují emu škody za to ".
  
  
  Její, jsem si myslel, že je to spíš jako důstojník tajné policie. V tom spočívá složitost přijímání uprchlíků; nikdy nevíte, kdo ve delle utekl, a kdo pracuje pro nepřítele ".
  
  
  "Jak dlouho jste věděli ego?"
  
  
  'Šest měsíců.' Vypadal jako dítě, plačící nad rozbité hračky. "Já jsem se setkala s tím, když jsem pracovala v "Východní Эйрлайнз" během letu do Miami. Dvě neděle zpátky, on mě požádal, abych odejít z práce. Emu potřebuje, bylo mou pomoc. To že zdědí hodně peněz na Kubě, a pokud se ih dostane, budeme schopni, aby se oženil. Teď . .. jsi zabil ego ".
  
  
  "Ne, Mary, to jsi ty zabil jeho, když podala emu revolver a застрелила pilot".
  
  
  Ona hlasitě зарыдала. Cestující překvapeně оглянулись, někteří se stále báli.
  
  
  "Já jsem střílel ... to byla nehoda ... navigátor vyštěkl na mě ... uhodil mě ... já ... já jsem nechtěl stisknout spoušť ... to ... je to jen hotel, aby oni změnilo ... '
  
  
  Její vstal, položil na opěrky a položil ji na třech sedadlech. Jeho bych požádal Хока udělat něco pro nah. Alespoň ona to věděla první pravidla pro používání zbraní: nikdy hřišti revolver, pokud nemáte v plánu ego použít. Druhé pravidlo: děti by neměly hrát s револьверами.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 2
  
  
  
  
  
  
  
  Když můj šéf, David Hock, volá mě N3, co je mým oficiálním kódem jako první Killmasterа, to vím, že se chystá dát mi nemožný misi.
  
  
  Obvykle, když není poblíž nikdo, to mě volá Přezdívkou. Ale když to kašle a říká, N3, její první věc, kterou si myslím, že potřebuji zdvojnásobit svůj životní pojištění. Bohužel nám jedna společnost nebyla tak šílená, aby pojistit mě, tak to nevadí.
  
  
  Její přišel hlásit. U AX je nejchudší štábu-byty na všech zpravodajských služeb. Kluci kolem CIA a FBI, odvracejí se od toho a členům tajné služby, prosím, je ještě obtížnější. Oni si myslí, že jsou nejlepší volbou, protože oni se musí chránit prezidenta.
  
  
  Její byl unavený. Její splnil obtížný úkol, a netrpělivě čekal několik týdnů rybolov v severním Michiganu. Hawke пододвинул ke mně, noviny přes židli, закашлялся a řekl: "N3, vy to nechápete, co to znamená?"
  
  
  Ji mohl dát revmatismu do toho, jak si přečetl, že titulek: "Potíže".
  
  
  
  
  GENERÁL HAMMOND
  
  
  ZABIT V ФЛАЙРЕ
  
  
  
  
  Nemyslím si, že mnozí američané vědí Хаммонда. To, co potřebujete vědět o ostrov Grand Лаклер. Generál byl tam diktátor. U ostrova bylo jednoduchý příběh. Pak toho, jak byl dobyt španěly, on se dostal do rukou francouzů, a pak byl zajat brity. Obyvatelstvo bylo na 90 procent černá, potomci otroků, dovezených kolem Afriky pro práci na cukrových plantážích a v hustých lesích. Před deseti lety островитяне rozhodli v referendu rozejít se s brity a vyhlásit nezávislou republiku. Tam stahl vládnout třeba Randolph Fleming
  
  
  Fleming byl nejvíce nadaný a nejvyhledávanější osobou na ostrově. Zavedla důležité změny a stahl pro svůj lid skutečným otcem. Pak ego odhodit. To není příliš mnoho dal armádě, a oni se vzepřeli. Fleming utekl do Spojených Států, kde emu byl udělen politický azyl. Hammond přišel k moci a поработил lidí, jak se sluší na vojenskému diktátorovi. Nyní Hammond byl mrtvý. Náhoda? Může být pryč. Nevadilo to. Zanechala mocenské vakuum. Každý, kdo při диктаторе neprojevoval známky vedení, byl uvězněn, nebo jinak vyřazeny na montáž během vlády Хаммонда, a on se obával, že už věděl, komu diplomaté sledují, aby pomohli obnovit pořádek na ostrově.
  
  
  Hawke zavrčel: "máme zpravodajské informace, ukazující na to, že rusové vytvářejí na ostrově raketové základny. Samozřejmě, velmi klidný, jako vždy. Proto nám také muset pracovat tiše a pod jednou střechou. Aby nás odvést, Kuba hluk o Grand Лаклере. Oni chtějí pomoci svým potřebným sousedům. Ale my víme, že vše je v rukou rusů, a že cílem je "pomoci" - instalace raket na ostrově. Takže, tato operace spadá do кремлевское trestů ".
  
  
  David Hawk poklepal prsty na okraji křesla a vážně se na mě podíval. "To je operace pro jednu osobu, N3. Naše vláda nechce druhé kubánské raketové oa Jste povinni co nejdříve dodat Рэндольфа Fleming Grand Лаклер ".
  
  
  Její pochybnosti o tom, že armáda bude sedět na místě, nebo něco o tom mluvit.
  
  
  "Vaším úkolem - aby se ujistil, že nejsou uškodit. Musíte se řídit Fleming prezidentský palác. A budete muset jednat tak, aby nikdo nepoznal, že v naší zemi má k tomu nějaký vztah ".
  
  
  Její jasně vyjádřil svůj sarkasmus. - "Byl jsem zvyklý, že na mě střílí, mě omámit, v každém směru hrozí, že to není nic zvláštního, ale já ji ještě nenašel institucí, aby se sami neviditelné. Jak chceš, abych ji stahl neviditelné? '
  
  
  Její dobrá v mnoha věcech, ale ublížit Jestřáb - jednou kolem nich. Je to zcela necitlivé. To není ani usmál se.
  
  
  "O to se již postarali. Laky Fleming a Tom Sawyer - dobří přátelé ".
  
  
  "Je mi víc líbí Гек Finn, ale než kniha Mark Twain mi může pomoci?"
  
  
  Хоуку nelíbí, je to vtip, tak to hodil na mě kyselý pohled. Thomas Sawyer. Možná jste slyšeli o nen. On je prezident Sawyer Hotel Group, největší na světě. Před třemi lety generál Hammond dal emu pozemek na pláži vybudovat hotel a kasino, kde si bohatí turisté mohli pobavit a získat to, na co se budou utrácet. Oba to zaslouží. Jste jistě pochopili, že Сойеру není výhodné absorpce, který okamžitě znárodňuje ego ziskové společnosti. Doufám, že nyní chápete, že Sawyer slíbil veškerou naši pomoc výměnou za slib Fleminga, že ego podnikání v budoucnosti, nejsou vystaveny riziku. A Fleming dal své slovo ".
  
  
  Jí přikývl. Politika se dělá podivné společnice na smetí. Patriot Fleming a vášnivým kariérista Sawyer. A já budu muset spojit tyto dva dohromady. Ji opustil příliš krutý úřad Хоука s triviální myšlenkou, že svět je nepořádek.
  
  
  Všechny Sawyer v New Yorku vypadala jako všechny ostatní hotely stejné cenové kategorie: malá lobby, obklopené luxusními obchody. Ale jedna věc byla jiná. Byl soukromý výtah, který vedl otevřeně na horní patro. Lezení nahoru, její, šlápl na měkký koberec prostorný sál, kde mě čekala elegantně oblečená blond. Drahé žirinovskij na internetu visí na všech stěnách, ale nám jedna kolem nich nemohla srovnávat v kvalitě s dvěma nohama, подмигивающими mi z pod úzké sukně. Mi mávla malá štíhlá ruka. "Pan Carter?" Jí přikývl.
  
  
  "Její Tara Sawyer, - řekla. "Otec, jako vždy, mluví na telefonu a požádal mě vidět s tebou."
  
  
  Podal mi ruku a vedl chodbou na den na druhé straně. Místnost, do které jsme vstoupili, byla jedním kolem největších, které kdy viděl. Skleněné den svůj přístup k terase, naplněné rostlinami a menšími stromy. Nebylo nás do křesla, nás skříní, nám složek, pouze ostrůvky pohodlných kožených křesel a кушеток. A bar. Pan Sawyer věděl, jak přijímat hosty. Holka mě pustila mě a zamířila k baru.
  
  
  "Co vám mohu nabídnout, pane Carter?"
  
  
  "Jistě, prosím."
  
  
  To налила mi sklenici brandy a vzala si do whisky содовую. Přišli jsme k proskleným dveřím patio a podíval se na sníh v parque dole.
  
  
  "Jaká škoda řekla. "Tolik krásných věcí, a nikdo se neodváží jít tam v noci.
  
  
  Ji, myslel jsem si, že mohu vymyslet spoustu míst, které by byly nebezpečné pro některé lidi, ani kdy. Například, tato místnost by neměla být tak bezpečné pro Tara Sawyer, kdyby nebyla uznána přítomnosti svého otce na stejném patře. To bylo velmi lákavé, mnoho ženskosti pod tenkou látkou, která se zabývá volně visící ze její prsa a pořádně objímala jeho boky. Její pronesl nah tichý přípitek, aby se ujistil, že můj obdiv není ускользнет z nah. Pak se dveře za námi se otevřely, a všechno skončí.
  
  
  Thomas Sawyer se ukázalo být tím, kým ho měla vidět. Její představil vysoce energické osoby, vyzařující úspěch a sílu. Místo toho ji viděl člověka není šestý centimetrů, a na полголовы níže pravdou je, že s rychlým pohybem. Jedinou silnou stránkou v nen ego byl najednou tichý hlas. Zastavil se pár metrů ode mě a prohlížel si mě od nohou do hlavy, jako kdyby někdo se dívá na auto, kterou přemýšlet koupit. "Pan Carter?" On nebyl jistý.
  
  
  Její mírně přikývl.
  
  
  "Nejste takové, jak jsem si představoval".
  
  
  On si nestěžoval, a on to věděl. Většina lidí si myslí, že суперагент je podobná kříženec Богартом a sirem Ogilvie Rennie, nešťastný kluk, kterého britské ministerstvo M. I. 6 nazval "C", muže, jehož krytí byla poškozena článkem v německém časopise Der Stern. A jeho to tak dívám.
  
  
  "Její hotel bych s vámi mluvit table border, - pokračoval hotelový magnát. Ale to počká. Budete s Тарой potřebujete stihnout letadlo, ale času je málo. Poletíte kolem kennedyho letiště, ny v pět minuta třetí.
  
  
  Takže blondýna šla dál. Případ začalo být zajímavější. Její dotkl její loket. "Pokud jste již sbalil své věci, radši jít. Moje kufry už dole, ale než budeme moci odejít, musím s jakou khem mluvit."
  
  
  Ona šla do jiné místnosti, když Sawyer sleduje mě na den v obýváku. Za chvíli se vrátila v норковой klobouk a vhodné норковой шубе na vrcholu jemně modré šaty. Byl s ní malého kufru, který je záměrně швырнула na mě ze vzdálenosti pěti metrů. To znamená, věděla, jak se to omezit. Něco, co mohu ocenit. Ji chytil kufr a podíval se, jak se loučí s otcem.
  
  
  V limuzíně, který byl dost velký na to, aby stroj co něco mafie vypadat jako chudé Тойоту, zavřela poklop, отделявший nás od řidiče a nečekaně se do práce. "Teď ji mohl objasnit si pár věcí. dr. Fleming měl jsem absolutně nemůže vědět, kdo jste ve delle a jaká je vaše skutečná práce. To by mělo být, myslí si, že tě najal můj otec stráž u hotelu. Má tato zvláštní hrdost, nazvěme to невиновностью, pokud chcete, a pokud bych věděl, že ostatní, na rozdíl od ega, vlastního lidu, pomůže mu bylo vystoupat na trůn, mohl by se vzdát předsednictví.
  
  
  'Ano?' - Díval jsem se na ee reakcí. "Copak on ví, že tvůj otec právě koupil armádu?"
  
  
  Ona se na chvíli дернула částí rta, a její rty, zdálo se, že dát ošklivé slovo, ale ona se rozhodla to vyhnout se tohoto tématu. "Nemá tušení, a lepší to nikdy nedozví. On si myslí, že armáda si myslí, že on je jediný, kdo se dokáže vyrovnat se současnou situací. Ale můj otec si není jistý, že vojenská velení splní své slovo, a budete muset být připraven k nepříjemným překvapením z této strany.
  
  
  Teprve pak ji pochopil. Táta poslal svou sladká malou dceru, aby se ujistil, že jsem se provést svou práci. To není důvěryhodný nejen armády Grand Лаклера. On věřil nám Эйксу, nám, mně, a on byl ochoten opustit svou svěží dcera jako návnadu, aby se ujistil, že je vše v pořádku. No, to bylo lákadlo, na které jsem s radostí kousat.
  
  
  "V takovém případě by mělo být zdá se, že patříme k jinému příteli. Samozřejmě, dcera Thomase Сойера ne jela bych s malým sluhou. Stejné je to s Флемингом. Ale musíš to opravit ".
  
  
  Její nabídl každému vzít si taxi odděleně, aby se dospělo na letišti jfk, ny zvlášť. Kromě toho, hej, nebylo třeba vědět, že musím ještě něco udělat. Mě vysazeni v kanceláři letecké společnosti na Manhattanu, ukázala, že je to moje dokumenty prezidentu letecké společnosti a počkal, až to zkontrolují záznamy telefonicky v sídle společnosti AX ve Washingtonu. Ji hotel vyšplhat na palubu ozbrojený a mohl si dovolit přitahovat k sobě pozornost při kontrole cestujících.
  
  
  Reakce Хоука bylo dost impozantní, prezident okamžitě zavolal hlavní výkonné ředitele na letišti, a když ji přišel tam, mě osobně doprovázel do letadla.
  
  
  Tara Sawyer již bylo v letadle, že mluví s krásným, vzdělaný tvář, темнокожим muž, sedící u okna v řadě ze tří míst. Její podezření, že to byl Randolph Fleming, nový drahý president Thomas Сойера na ostrově Grand Лаклер. Ji, podíval se na něj, když selle vedle s dívkou, a všiml si, že on vyzařoval vedení a poctivost. Podíval se na mě na chvíli, a pak se více nevěnoval mi pozornost.
  
  
  Pravděpodobně si mysleli, to mě potřebné dopravní potřebou. Ji mohl číst ego myšlenky. Přijít na ostrov, on se bude cítit v bezpečí; ale dokud nebude v prezidentských bytě, to byl snadný terč.
  
  
  Ho na chvíli přemýšlel, proč je Sawyer není задействовал jeden kolem svých osobních letadel k přepravě nás, a pak okamžitě napadlo, o hrdosti, o kterém mluvila Tara: Fleming, bez pochyb o tom, odmítl by se z takové věci, protože se to může zdát návratem otřesy. Hlas Fleming byl měkký, jeho slova размеренными, a mluvil s Тарой obchodním tónem. Cestující se zdálo, že hovořili o bezvýznamných věcí. Když jsme byli ve vzduchu, бортпроводник přinesl polštáře a přikrývky. Brzy se většina cestujících vypnutí svatým, a mluvit přestal. O spánku pro mě nemůže být řeč. Za prvé, samozřejmě, že ji musel sledovat Флемингом, ale kromě toho, fascinující přítomnosti Kontejneru, vedle mě není usnadnilo mi to život. A jeho, cítil, že napětí bylo vzájemné. Vše, co jsme mohli udělat, je pokusit se přemýšlet o něčem jiném. Alespoň, že to pomohlo mi spát.
  
  
  Mě seznámil s Флемингом teprve pak to, jak ji vzal pod kontrolu incident s угоном letadla. To pak neochotně přiznal, že to byla šťastná náhoda, že nový důstojník bezpečnostní služby v hotelu Sawyer Grand Лаклэр letěli stejným letem. On doufal, že ego ostrov a ego obyvatel líbit se mi.
  
  
  Pak, jako příkladů pro stále neklidné cestujících, on sklopil opěradlo svého sedadla a oddával se ponořit do klidné spaní.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 3
  
  
  
  
  
  
  
  Letiště Grand Лаклер nebyl tak velký, jako je letiště O ' Hare v Chicagu, ale vypadalo tak, že poslední letadlo вывалил všech cestujících v Grand La Claire. Letiště bylo tak moderní, že jsem si myslel, nezaplatil, zda Sawyer se za ním kolem příjmů svého hotelu a kasina. Oblečený v světlé barvy ostrovanů omezovaly pokoji vojáků v šortkách a tričkách s krátkými rukávy. Kromě zbraní, se podobal velké skauty. Někteří kolem nich utvořili kordon kolem letadla a čeká ih černých limuzín.
  
  
  Letuška oznámila, že budeme všichni by měli zůstat na svých místech, dokud dr. Fleming není уедет kolem letiště. Schodiště přiblížila, a dveře se otevřely. Ji už viděl obrovský dav, nyní ji slyšel оглушительные výkřiky, když nový prezident ostrov vkročil na jejich půdu.
  
  
  Vedle mě Tara Sawyer zašeptala: "Podívejte se, jaký k němu páry. Jeho bych hotel, aby jsme byli dole a mohli se podívat, jak to jde ".
  
  
  - Tebe by отпихнула ostraha. Raduj se, že jsi tady, " odvětil jsem.
  
  
  Přes okno jsme viděli, že se Fleming, který se nyní nacházel na úpatí rampě letadla, zvedl ruku, vítání ostrovanů. Tlustý muž v jednoduchým způsobem отсалютовал, pak přistoupil k Флемингу a potřásl emu ruku. Fleming se usmál.
  
  
  "Plukovník Caribe Jerome," řekla Tara. "Náčelník štábu armády. Člověk, který organizoval návrat Fleminga.
  
  
  To byl můj kontakt. Ji, podíval se na něj. Ego černé osoba nebyla černá. U něj byly orientální oči, vysoké lícní kosti a olivovou pleť, což poukazuje na to, že byl potomkem brazilských indiánů, завоевавших ostrov v prehistorických dobách. Mohl vystoupit za velkého вьетнамца. Jerome ho zvedl rty k uchu Fleminga, aby ego slyšeli v masové hysterie.
  
  
  Podle výrazu ego její tváře, uvědomil si, že on je varoval Fleminga o možných nebezpečích. Vzal Fleminga za ruku a vedl ego otevřeně kteří chtějí ke stolu usednout k лимузинам.
  
  
  Fleming se usmál, setřásl ruku Jerome a zamířil k davu za policejním кордоном, aby potřást rukou lidu - kroky, které jí, jako každý rozumný policista a ochranka, nesnáším. Potlesk není ustaly, když to selles na větší auto se státními vlajkami na křídlech; některým divákům podařilo prorazit policejní kordon a pokusit se pohybujících auto. Museli jsme čekat v letadle, dokud se na palubu nepřijde vojenské policie, zatknout бортпроводницу, пытавшуюся unést letadlo. Podívala se na mě, když ji уводили, úzkosti a zvídavé. Ji, usmál se a přikývl. Může být, ji mohl poskytnout hej, lehčí trest; koneckonců, ona padla za oběť starého triku. Když to спускалась po schodech, obklopen vojáky, veřejnost považovala ee VIP persona a hlasitě jásal. Veřejnost pravděpodobně nebyl informován o pokusu o únos letadla. Konečně jsme dostali povolení vstoupit. Dav stále ликовала. U nás byl se známým Dr. Fleming letěl. Tara se zasmála a zamával rukou, přitahuje k sobě pozornost publika. Na mě nikdo nevěnoval pozornost. Jí byl tomu rád. Jedna věc je na celé nejhorších událostí, která se může stát tajným agentem, je být oddaným veřejnosti. Nás jede relativně klidné celnici, kde jsme čekali, než naše zavazadla dorazí na dopravník. Její poukázal na zavazadla Obaly a svůj. Kufry sundané z natažený vozidla celníci a umístili před námi; aby jsme mohli ih otevřít.
  
  
  Průzkum byl mimořádně důkladné. Na Карибах takové zvyky jsou obvykle velmi časté. Obvykle se zabývají bohaté se právě turisty, které nechtějí ublížit, nebo vyděsit. A co mě ještě více překvapilo, je to, co mě prohledán. Oni našli mou наплечную pouzdra, расстегнули bundu a нахмурились, při pohledu na "Люгер".
  
  
  "Vysvětlení, prosím." Tento muž nevypadal tak, jako hotel ke mně chovat jako k bohatému turisty, kterou je třeba urazit.
  
  
  Její jim řekl, že jsem nový důstojník bezpečnostní služby v hotelu, "Sawyer". Na člověka to nedává dojem. To klikl prsty, pak co dva policisté, nenápadně stály na viditelném místě, předstoupili v rohu haly. On nařídil, aby mě na policejní stanici k výslechu. Odina kolem důstojníků vzal můj "Люгер". Tara vypadala, jako kdyby vybavení vstoupit do boje otevřeně na místě. Její nadešel, hej цыпочки, že to není натворила nesmysly. Tady žádný smysl se dohadovat s úřady. Jí řekl, že uvidím její později v hotelu, a šel z důstojníků na policejním van za letištěm. Byl jsem dovoleno vzít s sebou kufr. Pokud by David Hok uslyšel, zemřel bych od rušení. U něj to bylo pohrdání obyčejným policistou. Do hlavního města bylo deset kilometrů jízdy, a cesta byla dlouhá. Dav stále выстроилась podél silnice, a před námi průvod Fleminga se pohyboval rychlostí tři míle za hodinu. Jsme se pohybovali na poslední doprovodem motorkáře. Lidé, kteří vzít mě na místo, byli, stejně jako všichni ostatní policisté po celém světě, педантичными a nudné. Jerome oznámil den volna a uspořádal párty, která se zabývá by měl začít ve večerních hodinách. Pro tyto lidi, samozřejmě, to prostě znamená více práce. Když jsme projížděli mimmo hotely "Sawyer", lidé ještě stáli ve třetím a čtvrtém řadách. Velký trávník před hotelem byla naplněna фотографирующими turisty. Architektura hotelu byla sterilní, vyvolat vzrušení, a ne dát turistům zapomenout, co jsou zde: přijít o své dolary za hazardními hrami stoly s iluzí, že ih příjemně pobaví. Obrovské budovy вытянулось na bulváru podél přístavu a byla umístěna na okraji obchodní čtvrti. V přístavu ji viděl tři obrovské výletní jachty a myslel si, že kasino bude pracovat dobře s lidmi, kteří si mohou dovolit takové hračky.
  
  
  Policejní stanice umístěny v nenápadné místo, kde narazil by na зоркие oči turistů. A on byl téměř stejně nové, jako je letiště. Sawyer je dobře placen za svou zem a svá práva. V čekárně visel vývěsní štít, восхваляющая ego velkorysost. Mě vedl přes backdoor. Letuška, застрелившая pilota, sedl si na dřevěnou lavičku. Na nah byly uvedeny pouta, a plakala tiše, se zavřenýma očima. Pravděpodobně to představovala si hrozné věci, které mohou s ní stalo. Její sel vedle ní a stahl masírovat hej krku. Dal zde je několik tipů, poradit, hej stačí mluvit pravdu, a ne se snažit lhát a znovu slíbil, že se budu snažit udělat něco pro nah. Na konci, to bylo příliš atraktivní, aby trávit život v digitální kamery. Pokusila se usmát mi, ale hlavu mi na rameno a всхлипнула. Do místnosti vstoupil strážce a odvedl ji. Nejsou hotely, aby se cítila pohodlně.
  
  
  Jí zůstal jednu hodinu. Trik, který se zabývá donutí vás встревожиться. Její strach. Ji nemohl odhalit svou pravou identitu, a byl jsem velmi rád přijímat pomoc Сойера v této fázi. Ji rozhodl hrát слабоумного a to každoročně, že kolem toho vyšlo.
  
  
  Konečně dva policisté přišli ke konci očekávání. Šla přes dveře s nápisem "správa". Jeden byl řidič auta, na které mě přijali, druhý byl v civilu.
  
  
  "Je mi líto, že jsem tě čekat," řekl poslední. On mluvil příliš vzrušeně. "Proč jsi se schovával zbraň v наплечной pouzdře?"
  
  
  Jsem nemusel emu co mluvit. Jeho řekl: "Myslím, že je to nejlepší místo pro ego nošení".
  
  
  Emu to nelíbilo. "Pouze místní úřady mají právo nosit zbraně, mister Carter, jste porušili zákon. .. '
  
  
  "Jako šéf bezpečnostního vybavení" Sawyer ", copak nemám právo nosit zbraně?
  
  
  'Jen na vašem pracovišti. Jak jsem se chystal říct, že jste porušili naše zákony, což je základem pro zaslání do zahraničí, jako nežádoucího cizince.
  
  
  Jeho, usmál se při pomyšlení, že reakce Хоука, pokud jí zavolat emu a řeknu, že mě vyhodili z ostrova. Ji rozhodl použít akupunkturu k nervový systém ztělesněný důvěryhodnost. Její zamyšleně řekl: "Pak se mi lepší zavolat Tomu Сойеру. Emu to nebude líbit.
  
  
  To se osvědčilo. On se poškrábal pod košilí jedním prstem, jako kdyby ego náhle pokousal parazity. 'Em-m-m... u nás je to někdy stane... Em-m-m". ... osobní vztah s panem Сойером?
  
  
  "Jsme souhrnné bratři. Je to nejstarší.
  
  
  "Ehm... já выясню to s mým nadřízeným.... Otočil se k jinému agentovi. "Howard, уведи ego kameru. A dokud uvidím, že... "On nedokončil větu a rychle zmizel za dveřmi s označením" správa ".
  
  
  Nám nikdo kolem nich nikdy nebude přijat na práci v mé policii. "Люгер" no už tak смутил, že se ani neobtěžoval podívat se dál. Jehlový, který ji nosit na mém předloktí, nikdo nenašel. Ale nechtěl jsem vyvolat větší rozruch, dokud to bude nezbytně nutné. Novinky o své roli v historii únosů letadel dosud přišel v tyto úřední osoby, ale na vyšší úrovni to bylo známo. Ji následoval Howard do velké komory v suterénu budovy.
  
  
  Kamera byla oválného tvaru s lavicemi naproti přítel přítele na dvou stěnách. Na jedné z laviček seděl tlustý muž, pravděpodobně, americký podnikatel. Je unavený, a měl jednu modřinu pod okem, který byl stále více do modra. Snažil se zachovat odstup mezi ním a dalším vězněm, bizarní negro, jak je to možné. Když Howard odcházel, černoch vstal, zasmál, a stahl snaží se mě obejít. Její, obrátil se k němu.
  
  
  "Stůj klidně," řekl.
  
  
  Snažil se mě obejít, ale já nadále dbát na to, aby byl přede mnou. Bez varování ego pěstí udeřil mě v pase.
  
  
  Její popadl ego za zápěstí a otočil přes sebe, повалив ego zpátky na zem. On vypadal tak spokojený, jako by to bylo něco, co on hotel. Vyskočil na nohy a hotel znovu zaútočit, ale když viděl, jehlový, který jí natáhl se k němu, on opustil jeho plánování, krčí rameny a sell. Mám dojem, že to nebyl obyčejný скандалистом, ale emu zaplatili, aby to děsí сокамерников a donutil ih přiznat, že ve všem, co se vybavení policie během výslechu. Její chystal zdřímnout na digitální fotoaparát, ale nyní se rozhodl, že je lepší spát a hlídat negro. Nicméně následující půl hodiny se to už nedělal nic.
  
  
  Pak se znovu objevil Howard, otevřel dveře a gestem mě pozval ven. Opilý američan se pokusil vyběhnout, ale velký černý chytil ego a srazil se s noha. Její unavený od něj, a plácl jeho ruku na ego krku. On se zhroutil na zem, a měl jsem podezření, že je to trochu поспит.
  
  
  "Umístit ego na jiné místo", - řekl její Howie. "Nebo jí mluvit s naším konzul". V každém případě, její chystal varovat Fleminga, že tento chlívek navždy dát do pořádku. Howard zdálo se mi to rozumné, že to bez váhání splnil můj rozkaz, vytáhl člověka v bezvědomí na chodbě a opouštět ego tam.
  
  
  Tara Sawyer seděla u přepážky. Držela můj "Люгер", a na chvíli ji si myslel, že je to dost šílená, aby mi pomohl uniknout. To bylo dost предприимчива. Ale pak ji viděl nervové výraz na tvářích tří policistů za sebou nah. Chlap, který se mě tázal, вспотел.
  
  
  "Tvůj zatčení byl omyl, pan Carter. Omlouvám se za nedorozumění ". Dal mi můj kufr.
  
  
  Tara mi posloužil můj Люгер. Ji strčil ego v наплечную pouzdra, a společně jsme šli přes dveře, které se otevřely dva důstojníky. Teď ji je si všiml, že u fotoaparátu bylo výhodou: tam nebylo tak teplo, jako na ulici. I v únoru teplo stoupá z dlažby a отражалось od stěn domů. Její ptát se podíval na Obaly. To ještě vypadal возмущенной.
  
  
  "Co je to za absurdní podívaná. Její, šel otevřeně do Флемингу; ego je první oficiální akce bylo приказание o vašem propuštění a povolení nosit zbraň kdekoliv a kdykoliv. A dnes večer se obrací na parlament na mimořádné schůzi. On nám dal vstupenky na veřejnou galerii, on chce, aby jste slyšeli ego vystoupení. V 2:30. Tak že ještě máme čas se najíst a napít ".
  
  
  'A to je všechno?' - jen se jí zeptal.
  
  
  Popadla mě za ruku. "Do vystoupení. Nechci, aby si pospíšil s tebou, Nick. Na to ji příliš prázdná.
  
  
  Taxi najít nepodařilo. Ulice byly plný lidí, танцующими, поющими a ликующими. Jim nechtěl čekat na večer, na oslavu. Snaží se prorazit skrz dav, jsme prošli mimmo "domácí tržních stánků", снабжавших turisty suvenýry, привезенными kolem Singapuru.
  
  
  Mezi trhem a hotel natáhl sérii obchodních budov, stejně jako široká silnice, která se zabývá vedla k hlavnímu vchodu do hotelu. Vestibul byl neobvykle velký, obklopoval velkými okny obchodů a na pravé straně byl vstup do kasina. Ji, zamířil k recepci, ale Tara выудила klíč ze své kabelky. To už забронировала pokoj pro mě. Jsme пробились přes davy turistů k výtahu a dostali se na horní patro.
  
  
  Tara ukázala mi můj pokoj, obrovský byt s výhledem na záliv. Ji, podíval se na trávník palmy, bílá pláž a plachetnice, jenže syn-zelenou vodu. Peníze. Všude je cítit hodně peněz. Pak nočního letu a pobytu na digitální kamery ji dokonce cítil příliš špinavý, aby sedět na drahý nábytek. Její, prošel ložnicí do koupelny. Sprchový kout byl dost velký pro dva. Jí zavolal Nádobě. "Přineste čisté oblečení, abychom se mohli umýt ještě jiný."
  
  
  "Ne, - se smíchem odpověděla. "Ne nalačno. Můj pokoj je hned vedle a její jdu mýt tam."
  
  
  No alespoň zkusil. Její uslyšel, jak se otevřely a zavřely spojující dveře, objednat telefonicky na dva nápoje, setřásl oblečení a zapnutý fén. Jí dovolil uklidňující horké & nb proudit podle mě, dokud se všechny mé tělo není покраснело, pak přešel na studenou vodu. Takže, i bez klenby, jsem vždy cítit jako nový člověk.
  
  
  Do té doby, jak se objevila Tara, oblečená v šatech s hlubokými výstřihy, které odpovídalo jeho nádherným modrým očím, znovu byl v jejich oblečení. V okamžiku, kdy se jeho přivítal ji, přinesli nápoje.
  
  
  Úder Мартиники přinesli ve vysokém chladu ve sklenici, ale když skončil, ona je stále ještě není změnil, takže jsme se vydali k výtahu. Kolem čtyř restaurací v hotelu Tara si vybrala jeden na druhém patře. Jsme na takovou hru na stolek pod lehký deštník, a ona mi řekla, že se zde slavný lobster, podávané s máslem a citronovou šťávou.
  
  
  Zajímalo by mě, co je před námi, když rusové udělají svůj další krok. Její ošizený ih pokus zabít Fleminga, takže ego hnít v kubánské věznici, takže teď jim museli vytvořit úplně nový program.
  
  
  Ale tam byl žádný smysl hladovět, dokud ji čekal ih čin průběh. Jsme vychutnal vzdělávání, a pak se drželi za ruce, se vydali k budově vlády pro vystoupení Fleminga.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 4
  
  
  
  
  -
  
  
  Nám to dalo přijít ценымногие později. Všechna místa již byla obsazena, kromě našich vyhrazených parkovacích míst, a společná galerie dýchaly horlivostí přeplněné místnosti. Randolph Fleming seděl na platformě, na jedné straně, mezi předsedou Zákonodárného shromáždění a prázdné křeslo Кариба Jerome s druhou. Plukovník se postavil za mikrofon a pronesl zahajovací řeč.
  
  
  Když je to hotové a Fleming se postavil zdi málem zhroutil z hřmící potlesk. Taky ji plácl, a Tara zamával rukou, její oči увлажнились vzrušením.
  
  
  Fleming počkal patnáct minuta, dokud potlesk není ustoupila natolik, aby zcela утихнуть, že zvedne obě ruce. Když se stala poměrně klidná, kolem reproduktorů se ozvalo ego, teplý hlas. On byl rád, a šťastný, že být doma, a vděčný za to, že lidé opět rozsáhlou zemí, ego vést zemi. On představil program, který se zabývá vypadal jako informativní, a slíbil, že se veřejné volby v průběhu roku, aby dělal válečný sovětský pouze jeden rok. Mluvil hodinu, a to byl jeden asi z nejlepších politických projevů, které ji kdy slyšel.
  
  
  Následovala ještě jedna minutová овация, a оцепление vojáků není dovoleno Флемингу dostat do обьятия davu. Pak tři сопровождаемых ochranou mužů opustil budovu přes boční dveře. Dokud že armáda dodržovali dohody s Сойером. A mně se zdálo, že jinak by nemohly postupovat, vzhledem k tomu, drtivou popularita nového prezidenta. Jsme s Тарой počkal, až paniky na výstupu trochu odezní. V očích Obalů leskly prskavky. "Co jsi o tom myslíte, Nick? Víte, že učinil Fleming? Rodina generála Хаммонда stále žije v paláci, a Fleming řekl jim nespěchat a hledat něco jiného. Je to na dlouho zůstane v hotelu a u něj celá patře pod náš ".
  
  
  Někdo měl na mysli ulehčit mi práci. Bylo by téměř nemožné sledovat Флемингом v prezidentském paláci, kde jsem na konci neměl co dělat. A tato událost vedla ego otevřeně na svou oficiální činnost. Pak mi to došlo. "Nejste nuceni ego, aby to náhodou, ne?"
  
  
  Její úsměv se potvrdila moje podezření. - Jaký je malý заговорщица!
  
  
  "Dobře," - poděkoval její ff. "Díky tvé pomoci jí teď mohu upřeně za ním, starat se".
  
  
  Většina lidí se vydalo přes výstup, a taky jsme odcházeli. Tara visící ze mou ruku. "A teď, dluh je vyroben ..."
  
  
  "Jste ztratili své šance, mladá dámo. Dluh daleko nedojde. Můj den plně obsazeno. Její běžet vás do hotelu, hlasování, a to je vše. Nejlepší způsob, jak odpovědět хулигану - bránit, aby nyní Tara mohla alespoň jednou vydat na Měsíc. A opravdu jsem se musel hodně udělat: mluvit s manažerem hotelu, zajít se podívat na Fleminga a vyspat. Nemohl jsem usnout posledních třicet šest hodin, a, snad, před sebou jsem měl únavnou noc.
  
  
  Ona podezřele podíval se na mě a lehce надула rty, když její rozloučení s ní u výtahu. "Dobře, pomyslel jsem si. Ji požádal, správce a všiml si, že ego je již umístěna v křídle. On byl nespokojen s mou přítomností v ego stavu. Může, on si myslel, že je to z důvodu provedené jim chyby. Ten mě seznámil se svým šéfem bezpečnostní služby Lewis, a pak nás vyvedl přes ego kanceláři, jak je to možné.
  
  
  Lewis byl vysokým negro, který se dříve profesionálně hrál v týmu rugby ve Spojených Státech. To byl hrubý se mnou, dokud ji nejmenoval ego "экспрессом" (přezdívka, kterou lisu vymýšlet pro něj v té době) a vyvrátil zprávy v médiích zprávy emu o některých na ego nejlepších zápasů. To způsobilo, ego se vzchopit a chovat se více přátelský. Vyprávěl mi o zvláštních opatřeních, která přijal na ochranu prezidenta, a držel mě v kabinetu Fleminga, aby mě představil se svým týmem.
  
  
  Ih bylo čtyři, všechny silné američtí černoši, ukryté v rohu haly. Lewis выругался si pod nos a naléhala na aroganci armádních důstojníků. Nicméně, прорычал on je vždy myslí, že mohou dát stranou všechny strany. Ego je naštvaný, že poručík a dva vojáci se seřadili na strážné u dveří Fleminga pak toho, jak отослали ego lidí. Kromě toho se také отослали dalších dvou mužů, kteří перешептывались přítel s kamarádem na druhém konci sálu: husté, nízké, tlusté američané italského původu. Takže, mafie také obhajovala Fleminga, a spolu s ním a jeho zájmy v kasinu.
  
  
  Mi byly předloženy lidé kolem hotelu, pak tři vojáci, kteří stáli před bytem Fleminga. Její zeptal se poručík, se vrátil prezident. On se na mě podíval tak, jako by to dělal emu неприличное nabídka. Lewis štěkal, že jsem sloužil jako osobní ostrahou Сойера a co by chtěli se mnou lépe pracovat. Poručík ještě nevšiml mne; on se jen otočil a vyrazil source na dveře. Ego bodyguard otevřel z druhé strany. Fleming mě viděl přes hodnotu dovednost útoku na ostatní v místnosti a zavolal mě k sobě.
  
  
  Místnost byla naplněna nejrůznějšími vládními úředníky, kteří chtějí být jako ble olizuje k speciálních matematiky. Plukovník Jerome uspěl nejlépe ze všech. Její zůstal krátce, natolik, aby poděkoval Fleminga a gratuluji ego od projevu. On byl po uši zamilovaný do organizace jeho vlády, ale on se zabýval mým pohody. On doufal, že jsem už испытаю problémů na ostrově. Její poděkoval ego a odešel.
  
  
  V hale Lewis se mě zeptal, jestli ji dodržovat bezpečnostní opatření na jiném patře. Jsme šli o patro níž, a všude ji viděl vojáky, soukromé bodyguardy a mafii. Prezident Randolph Fleming byl dobře chráněn.
  
  
  Její poděkoval Lewis, omluvil se a šel do svého pokoje. Malé pasti, které opustil ji, nebyly ovlivněny. Nikdo se neobtěžoval prohledávat můj pokoj. Jeho divil, není vycházel, zda informace AX o nespolehlivosti vojáků, Grand Лаклер kvůli мнительности nějakého переутомленного diplom. Jí telefonoval do štábu velitelství a počkal, až se hlas Хоука zazní v zařízení.
  
  
  Zeptal se vysokým tónem, proč jí nebyl zaregistrován dříve, hned poté přistání. Když jí řekl, emu o incidentu s "Люгером", to выплеснул žluč z důvodu nadměrné píle v oblasti služeb zákazníkům, a když je dost выплеснул svůj hněv, dal emu krátkou zprávu o událostech.
  
  
  "Jsem si jistý, že únos letadla byl navržen ruskými", - řekl jsem. "Ale to je děláno ve tmě. Letuška nevěděla, že ji použili. Mně se zdálo, že není moc chytrá, alespoň to запаниковала. Udělej něco pro nah ". Následovala pauza, když se označování, a pak se zeptal: "Fleming, není to podezření, je to, když byl na palubě? On není blázen.
  
  
  "Nemyslím si, že chápe, proč ji zde. V každém případě na ostrově je vše v pořádku. Lidé jednají tak, jako by nový prezident - Bůh".
  
  
  'Je vynikající. Je zajímavé, jak se naši přátelé budou reagovat na to. V každém případě mějte oči otevřené ".
  
  
  Ji políbil trubku na rozloučenou, dal ji a přistoupil k стакану whisky, která mi přinesli na pokoj. Její pronesl přípitek na svého šéfa, zavolal na recepci a řekl, že chci, aby mě probudil v pět, a svalil se na postel.
  
  
  Když v pět hodin mě je to jediný přenos telefon, na mém obličeji se objevil úsměv. Její široce zívl a zavolal Nádobě. Potkali jsme se v baru v 5:30, a do nich fretka její освежился v duši. Bylo to zatraceně podobné jako na dovolenou. Když ji dostal do baru, to už bylo tam, před ní dvě martini v chlazené šálky. Všichni muži v baru pilně раздевали jeho očima. Sci-fi! Ona byla v náladě pro соблазнительного orel, a jeho byl v dobré náladě. Věděla, že je dobrá restaurace na druhé straně Bay srovnána s terasou s výhledem na přístav. Začali jsme polévkou na žraločí ploutev, ale byl jsem příliš zaneprázdněn Тарой, aby si vzpomenout, že ještě el.
  
  
  Světla, vybuchla po setmění, vytvořili zářivé stříbrný náhrdelník kolem pláže. Slyšel zvuky oslav se praporu. "Pojď присоединимся", - navrhl jsem.
  
  
  Na trhu svátek zvýšila orchestr. Островитяне byli opilí turisté si užívali místní хлопотами a děti se nudí. Jsme neustále tančil na zpáteční cestě do hotelu. Stráže v horním patře se změnil, ale můj zvláštní průkaz totožnosti umožní rychle projít. Není nám říkají slova, Tara se zastavil u dveří do mého pokoje. Ji otevřel ego, připnul ji, tak jako obvykle požádal žádné známky vloupání, ale nic nenašel. Tara velmi odkládat balet pantofle a поиграла prsty u nohou v hluboké hromadu od stěny ke sténání, zatímco její наливал nám teplého whisky. Ona chutnala, откинула hlavu dozadu a pomalu вылила sklenici sobě do krku.
  
  
  "A teď, řekla chraplavým hlasem, já přijmu tvou nabídku společně osprchovat".
  
  
  Jste získali hodně takových nabídek na Grand LaClare, takže je vždy rozumné využívat. Šli jsme do ložnice, aby se svlékla, a Tara vyhrála v soutěži, protože se ukázalo, že pod šaty u nah nic nebylo. U nah bylo dlouhé, štíhlé, plné, hladké tělo.
  
  
  Šla přede mnou na wc a sprchou, otevřel kohoutek na plný úvazek, je o něco teplejší, a se usadili pod sprchou. V místnosti bylo přibližně dva na dva metry. Mohli bychom tam вальсировать. Hej to bylo jedno, pokud by její vlasy намокли, ona stála přede mnou, pak se odvrátila, aby ji taky mohl намочить své tělo. Její začala napěnění jeho. Ee obličej, krk, trup a nohy.
  
  
  Když se celá stala kluzké, ji popadl ee a přitiskl se ke mně. Jsme se otočil, aby smýt mýdlo, a to прижался rty na ee rty. Jsme líbání dlouho a vášnivě, a on cítil, jak se třese od touhy.
  
  
  Ji vzal ee na ruce, na cestě do ložnice, popadl банное ručník, zabalil jim Obalu a položil na postel. Její otřel ji pak strhl ručník. Když ji rychle вытерся, vše bylo připraveno. Její vstoupil nah jedním rychlým pohybem, kdy se выгнула záda, aby se mě. To bylo fantastické, přesně chápala, co jí chci, a hladce se stěhoval se mnou. Nepamatuji si, jak dlouho to trvalo, ale jsem usnul téměř okamžitě, když jsme skončili. To mě úplně измотала.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 5
  
  
  
  
  
  
  
  Jsme snídali v trosky. Tara vzala tropického ovoce, jeho dva tucty ústřic. Do toho, jak její ih přinesl, Tara vyskočila z postele, osprchovat a obléknout ve vlastním bytě. U mě byl celý den na odpočinek. Zatím byl do duše, ji slyšel telefonát přes журчания vody. Její snažila se dávat pozor na to, ale člověk na druhém konci drátu byl konstantní. Vyvrátil zprávy v médiích zprávy se mi Хока. Ji nechal & nb úniku a běžel za telefon , zanechala za sebou poté, co na kapky.
  
  
  Šepot na druhém konci drátu se zdálo заговорщицким. "Dobré ráno, pane Carter. To Caribe Jerome. Mohu ji s vámi mluvit několik minut?
  
  
  Mě varoval, že je Джероме. Úředníci AX mysleli, že to mohl být ruský agent na ostrově. Ale možná to byl jen zdvořilostní hovor. V každém případě, to by byl maximálně neutrální. "Dejte mi deset minuta, aby se obléknout", - odpověděl jsem.
  
  
  Jí zavolal pokojová služba, objednal horkou kávu a další šálek, вытерся, dát na balet pantofle, převlékl do čistého oblečení a bundy, aby skrýt наплечную pouzdra, když přišel kávy a plukovníka. Mezitím její prošel přes to, že Hawke, který mi vyprávěl o Джероме.
  
  
  Jerome byl тридцатишестилетним členem slavné rodiny, i když není z ostrova. Získal vzdělání v Oxfordu a prošel speciální kurz na vojenské akademii v Сандхерсте. Pak to on udělal jméno pro sebe jako právník. Když Randolph Fleming byl poprvé zvolen prezidentem, a britští vojáci opustili ostrov, parlament cítil, že ostrov potřebuje vlastní armádu. Fleming určil policejní šéf generál nové armády. Jerome se dostal na post náčelníka generálního štábu. Hawk řekl: "Plukovník, nás překvapil. Podle CIA, byl politicky ambiciózní a hotel chopit se moci pak smrti Хаммонда. Místo toho se okamžitě vrátí Fleminga ".
  
  
  Мыслительная stroj Хоука do značné míry financuje ego možnými motivy. Proč ambiciózní člověk, který měl šanci chopit se moci, se obrátil s dopisem na politického soupeře, kterého on dříve pomáhal svrhnout? Naši odborníci se domnívají, že Jerome byl dost chytrý, aby si uvědomovat svou neoblíbenost. Věděl, že parlament nikdy ego není podpora. Ale pokud to předepíše Fleminga prezidentem se mohl stát silná osoba, stojící za trůn.
  
  
  Její zeptal Хоука, jmelí, zda Jerome alespoň nějakou představu o mé skutečné totožnosti. Ale jak mohl vědět, že ji nebylo více než zástupce Thomase Сойера.
  
  
  Plukovník vyšel přes pokoj před číšníkem a stál otevřeně, dokonce s úsměvem, až jsme zůstali sami. Pohybovali jen ego tmavé oči. Oni chtěli. Oni cestovali velkou postel, deku na podlaze, whisky a sklenice na stole. To dlouho studoval mě, dokud se její наливал emu kávy. Černá, bez cukru. Stále bez úsměvu. Ji rozhodl hrát opatrně. Dveře se zavřely za číšníkem. Jerome klesl do hlubokého křesla a отпил kávy.
  
  
  "Jsi v pořádku dostal", - chraplavý hlas zněl bez jakýchkoliv emocí. Za otázkou bylo, vývrtku. Ji musel o tom přemýšlet mnohem dříve. Bylo to apartmá, VIP. Že zde by jsem byl dělat stráže? Její podíval na drahé nábytek s nadměrným nadšením a žárlivostí, a krátce se zasmál.
  
  
  "Zde můžete vidět, jak těžké je být na nejlepších pozicích. Cítila tuto vůni, protože hotel je plný. Mne brzy v suterénu переселят. V této sezóně vše musí být naplněna, a plukovník to ví. V zemích, jako je Grand LaClare, calve by měli poslat své návštěvní knihy na policii.
  
  
  'Je velmi špatné pro tebe.' To a pak se podíval na mě informuje. Pak to приподнял obočí a hodil téma. "Její hotel využít této příležitosti, abych poděkoval vám za vaši práci v letadle. Velmi šťastný prezidentovi Флемингу - a mi - že jste byli na palubě letadla. A vyzbrojen ". Vyrobený zamračení. "Bylo na samém delle známo, že máte skryté zbraně?"
  
  
  Její není zamrkal. Její usmál se na emu, jak v matematice, выдающему další tajemství. "Můj zaměstnavatel ví, že se mi líbí pracovat se svými zbraněmi. Jak víte, že to má nějaký vliv."
  
  
  No dobře.' Nyní se poprvé usmál se při pomyšlení, že mé zvláštní oprávnění. "A opět velmi spokojeni. Pokud byste nereagoval tak správně, prezident Fleming by byl již mrtvý, nebo v cizích rukou. Reagovat tak rychle, musíte být velmi zkušený zaměstnanec bezpečnostní služby ". Další vývrtky o dvojitém dně. Než jí byl více, než jen jako strážce vybavení? Její zůstal opatrný.
  
  
  "Jsem doprovázel slečnu Sawyer. To může být hojí zraněnou nebo zabita, a mé reflexy fungují, když někdo řídí na mě zbraň.
  
  
  'O? Tak to bylo opravdu překvapení? Jste nevěděli, že prezident stahl cíl? Ale pak, samozřejmě, na vašem místě jste nemohli vědět, že ego je chtějí ukrást a odvézt na Kubu ".
  
  
  Její zeptal se nevěřícně. - "Co to je n/a?""Tato бортпроводница přiznala?"
  
  
  Ego oči, jeho chraplavý hlas nic vyjádřili. "Dostali jsme informace z jiného zdroje. Dívka utekla do toho, jak se mu podařilo ji vyslechnout.
  
  
  Utekla přes věznice, v níž jí byl? Znovu ji napadlo ji испуганном podobě. Opravdu, taky to ještě může být agent, dost dobrý, aby se oklamat mě? Jerome uhodl mé myšlenky. "Ee imaginární nevinu uvedena v omyl ženu-stráž. Použila příjem karate, krást jejich oblečení a prostě šel pryč ".
  
  
  "Ale kam mohla jít?"
  
  
  Trápí пожатие rameny. "Tyto luxusní výletní lodě přicházejí a odcházejí sem. Jí pochopit, že ona je dost chytrý na to, aby se dostali na palubu jedné kolem těchto lodí.
  
  
  Mě bylo těžké tomu uvěřit. Ale také nikdy nevěřil, že бортпроводница může přinést dva revolveru na palubu letadla. Plukovník přejel ho na tuto diskusi a opřel se o opěradlo židle. - 'Není důležité. Děkuji vám prezident dorazil bezpečně. Vojenské přesvědčeni, že jim bude lépe, pokud bude mít emu plnou podporu, takže tyto problémy byly vyřešeny ke všeobecné spokojenosti ". To допил kávu a vstal. "Pokud ji někdy budu ti něčím pomoci, najdeš mne v paláci".
  
  
  Její, stiskl mu ruku, kterou on natáhl a pustil to. Věděl оборудова mi více, než poznal. Na ego žádostí bylo jasné, že armáda bude mlčet. Jednoduchý vděčnost za incident s угоном letadlo by nemělo mít Jerome dělat politická prohlášení obyčejného ochranky hotelu. Její podezření, že hotel mi dát najevo, že mi už není třeba hrát s ním svou dvojí roli.
  
  
  Její začal se čtením ve správný okamžik, až si uvědomil, že on opustil hotel a pak vyšel přes místnosti. V horním patře nebylo více vojáků. Muži Lewis také zmizel. Jen tam ještě byla plná mafie.
  
  
  Ji, sestoupil o patro níž, v apartmán Fleminga. Zúčastnili jen lidé syndikátu. Bylo mi řečeno, že Fleming je stále ještě spí. O patro níž ji našel stejný obrázek. Je divné! Její, se rozhodl, že mi stojí za to podívat se do Kasina. Její odpovědi by, a, možná, budu moci ih tam najít.
  
  
  Stoly pro hry ruleta, hazardní hry a poker tvoří obdélník kolem pohovky, obklopené обернутыми sametem řetězy. Sem nikomu není povoleno, kromě krupiér a pokladní. Stoly se rojili turisté. Nebylo oken, podívat se, nebylo hodiny, aby zobrazovat čas. Pouze zvonění монетт, křupání bramborových lupínků, vzrušené výkřiky a kletby. To není moje hra. Svou sázku ji dělám s sebou každé ráno: že večer ji zpátky do postele bez úhony. Když se ji snažil protlačil skrz dav, mě napůl затолкала взволнованная dav, направлявшаяся, jako stádo slonů, na vítěze jackpotu. Kromě hovoru stroje, ji najednou slyšel zvonek v mém pokoji nahoře. Důvodem bylo deset stop ode mě, rty si posteskl, скривились, obočí приподнялись při pohledu na jen vzrušení.
  
  
  To мерцала jako maják. Dlouhé zrzavé vlasy, a kalhotový kostým s boule na všech správných místech.
  
  
  Dokud ji čekal, kdy bude stádo slonů, ji viděl, jak ona se otočila a zmizela přes skryté kovové posuvné stěny dveře někde v blízkosti office přístroje. Její zamířil na stejné místo. Udělala moje návštěva je stále více naléhavá.
  
  
  Šťastný chlap přišel k pokladně dříve mě. Ji, čekal, až clerc vezme žetony a zaplatí muž. Když šťastný vítěz zmizel, sluha, podíval se na mé prázdné ruce a řekl znuděný tón: "Čím mohu pomoci, jiný?"
  
  
  Její nesnáším, když mě někdo volá přítel, a tento muž jí nikdy předtím v životě neviděl. Potřebuji Čip Каппола. Jí chci s ním mluvit ".
  
  
  Nepříjemný tvář stala ještě неприятнее. 'O tom nikdy neslyšel.'
  
  
  Její dal svůj nový průkaz totožnosti na stojanu. V nen je uvedeno, že její nový šéf bezpečnosti v hotelu, "Sawyer". Muž jen se na mě podíval. "Proč jsi mi neřekl dřív?"
  
  
  "Jste požádáni o tom. Pan Sawyer očekává, že ego hosté budou ochotní na ego zaměstnance. Jak je tvé jméno?'
  
  
  On to nečekal, a emu to nelíbilo. Byl kolem nich, kteří se okamžitě krčí, když už nemůže štěkat. "Tony Рикко". To bylo více než mumlání.
  
  
  "Máš jedno varování. Ne navždy spolehnout na nás, na sekundu! Nestrp, aby mě slyšet stížnosti na vás. A teď, kde Каппола.
  
  
  "Přes tyto dveře." Ukázal tím směrem, kde zmizela červená. On stiskl tlačítko pod pultem, a tlusté kovové dveře распахнулась. Její prostředí, a to prostřednictvím slepé soutěsky. Budova zde připomínalo sejf, a také sloužila trezorem. Za stolem, napůl vyplněným nějakém ovládacím panelem, seděl vysoký černoch. On byl oblečený v podobě khaki bez místné rozdíly a mohl přijíti za zaměstnance policie hotelu. Byl tak přátelský, jako pokladní. Když jí přišel, jeho studené oči nedostatečné podíval se na mě.
  
  
  "Potřebuji Каппола," řekl jsem, ukazuje svůj průkaz totožnosti.
  
  
  On se sklonil k vestavěnému mikrofonu a řekl hlubokým рычанием: "K vám Carter. Nový hlídač.
  
  
  Revmatismu zněl v домофоне. "Pošlete ego".
  
  
  On stiskl tlačítko, a znovu se tiše otevřela těžká kovová lišta. Za ním byla velká místnost s holými žlutými stěnami, prázdné židle, několik prázdných židlí a hluboká gauče, na kterém dostal červenou. Cigareta mezi jeho rty vydala tenký modrý kouř dostaly mezi její полузакрытыми očima. Podívala se na mě, jako na starého známého.
  
  
  Čip Каппола byl ztělesněním člověka, který chce vypadat na třicet let mladší než já. Sako ego bílý hedvábný oblek visel na ramínku, sténání. Ego světle fialová košile s tmavě červeným monogramem, na rukávu bylo jediným světlým bodem v šedé místnosti. Ego je hlas byl stejně bezbarvý. "V letošním roce husy létaly na jih".
  
  
  "Oni bydleli v Miami", - odpověděl jsem.
  
  
  Nevím, kdo vymyslel ty pitomý kódová slova. Jako oni by se zdát неприметными, ale zároveň nemusí být něco, co lze říci náhodně. Каппола posměšně se na mě podíval.
  
  
  Nick Carter, a? Киллмастер? Jste ne jako na vrahy, které ji znám. Ale nenechte se mě urážet vás před dámami ". Ukázal na červenou. Митзи Gardner. Možná jste slyšeli o tom.
  
  
  Ji slyšel. Ale to se zdálo typické pro Митзи. Není dost глупа. Podle mých informací, byla milenkou velkého počtu вожаков mafie, čtyři kolem nich byli již mrtví. Je to, pravděpodobně, starala by se o pašování peněz pro ně. Panenky mafie pod zámkem ke švýcarským bankám. Teď patřil Čipu Капполе, высокопоставленному гангстеру, разыскиваемому ve Spojených Státech. A takový chlap je nyní pracoval na AX.
  
  
  Каппола není zájem národní bezpečnosti. Ego odhodlání bylo výhradně národů podsvětí. Ale jedna věc on věděl jistě: on chtěl, aby komunisté obsadili kasina, takže emu bylo výhodné podporovat Рэндольфа Fleminga. S Флемингом v sedle věci Капполы v Grand Лакларе pokračoval nerušeně, stejně jako v dobách generála Хаммонда.
  
  
  Каппола ukázal na židli, a on nabídku přijal. "Jsem zatraceně rád, že jsi byl v tom letadle, na kterém letěl Fleming. Pokud ztratíme to, že jsme všichni riskujeme své шкурой. Pak jsme zapomenout na naše kasino, a Sawyer ztratí ".
  
  
  "Ještě jsme ztratili ego" - vyvrátil zprávy v médiích zprávy jeho mafie. "On je prezident, a plukovník Jerome říká, že všechno je v pořádku".
  
  
  To hned sel. "Ty jsi mluvil s Джеромом? Řekl emu, kdo jsi? On zuřivě se opakoval tato slova.
  
  
  "Proč jsi tak злишься?"
  
  
  "Ty jsi řekl emu?"
  
  
  'Samozřejmě, že ne. Co si vůbec máte proti němu?
  
  
  Položil ruce na židli a naklonil se dopředu. "Caribe Jerome nařídil unést Fleminga".
  
  
  Její zaujímali neutrální postoj. "Odkud k tobě přišla tato myšlenka, Каполла?"
  
  
  "Nápad? Víme. Si myslíte, že jen AX ví, co se děje? Máme muž na Kubě. Je to tak s Castrem ". On stiskl dva prsty dohromady. Jerome chce navždy odstranit Fleminga.
  
  
  Mě to není zapůsobil. Jakékoliv informace nám k dispozici Kozí Гордеева, to nikdy nemůže převážit naše. Kromě toho, to není odpovídalo chování plukovníka. Fleming byl ve Spojených Státech. Jerome zavolal emu.
  
  
  Каппола ухмыльнулся. 'Poslouchej. Dokud Fleming byl na pevnině, Jerome nemohl provést svůj převrat i s pomocí rusů. Američané v pravou chvíli vyšlou Fleminga, aby všechny zmást. A to by byl proud Jerome. Když ale Fleming v sále v kubánské věznici, Jerome může klamat veřejnost, že on bude bez Fleminga, když to přijde k moci. Bude úspěšná, a to bude to poslední, co můžeme někdy slyšet od Fleminga ".
  
  
  Vždy jsem poslouchal vše, co se najednou zdá bláboly. Ale já bych chtěl, aby mě ошарашивали výkřiky mafie. I kdyby to všechno byla pravda, ruce Jerome byly spojeny otevřeně teď. Послышалось hlášky, tři krátké oznamovací tón. Каппола vyskočil četl na můj obličej pochybnosti a řekla рыжеволосой: "Pojď, hang loose. On byl ve spěchu dostat ven z kanceláře.
  
  
  Митзи Gardner vstala a перекинула tašku přes rameno. Ona nikam торопилась a podíval se na mě оценивающе a trochu поддразнивающе. "U někoho dostala infarkt v kasinu", - důrazně řekla. "Čas od času se stane velký vítěz, nebo velký loser". U nah byl mírně chraplavý hlas. "Pojď прокатимся, drahý".
  
  
  "Šéf bezpečnosti utekl s dámou? Pokud si myslíte, že Jerome chce ukrást Fleminga, je mi lepší, aby se ujistil, že on to nedělá.
  
  
  To пожала rameny. "V kasinu stále existují lidé. Dnes Fleming naprosto v bezpečí. On spí, ale dnes emu nebudete muset opustit hotel. Kromě toho jí měla bych ti něco říct, a něco, co ukázat ". To familiárně řekla černém лакею: "půjdeme dolů, duke".
  
  
  To je široce hej usmál se. Miloval ji tisíckrát víc mě. Tlačítko, které je nyní lisované, otevírací výtah naproti vchodu do kasina, který se nás v suterénu garáž, v němž bylo možné umístit čtyři stroje. Tam byl vůz "Volkswagen" a světle-fialové "cadillac". Výhodné pro návštěvníky, kteří nechtějí, aby ih viděli. Jí něco řekl o tom.
  
  
  Ona se křivě usmál. "Výtah jde také do bytu Žetonů na střeše. Hlas kde právě Fleming.
  
  
  Posadila se za volant "кадиллака". Její sel vedle ní. Спрячься na podlaze, dokud jsme ven kolem hotelu, řekla mi. Jerome požádal bych vás sledovat za vás, pokud by jste našel před hotelem.
  
  
  Jí подыграл ahoj, díky němuž hej mě vyděsit, a bench press na dno, dokud Митзи нажимала tlačítko. Zvedl ocelový poklop. Vzala motor, a my jsme odešli. Tendence kategorizovat osoby, která echo venku vyzváni mi, že jsme проезжаем přes velkou garáž. Pneumatiky vrzaly, když jsme nechat zabalit za roh do kopce. To свернула na bulvár a přes kilometr vysvobodila mě kolem mého úkrytu. Nepořádek od yahoo včera v noci byl подметен, a na ulici se opět stal tiše. V davu nebylo více.
  
  
  "Jerome," řekl jsem. "Pokud Каппола měl pravdu, proč se zabil Fleminga? Proč je hotel ego poslat na Kubu? "
  
  
  Ona se na mě podíval. "Mrtvolu nikdo nepotřebuje. A živého Fleminga stále můžete používat jako objekt jednání s Ruskem ".
  
  
  'Je to možné. Také přemýšlím, proč Jerome hotel, aby ji následoval za ním."
  
  
  Ona překvapeně se podívala na mě. "Už jednou zakopl o vás. Celý povyk kolem pistole bylo, samozřejmě, není náhoda. On chce, abys odešel odtud. Kolikrát se vám opravdu je třeba se trefit gólů, aby povolit svou mysl? '
  
  
  Musela si to všechno na pozadí. Fleming byl v bezpečí v пентхаузе Капполы, a teď jsem měl čas si to promyslet. Její dělám to nejlepší, když расслабляюсь. Proto se ji rozhodl odpočinout.
  
  
  Jeli jsme mimmo trhu a paláce. Dále, na vrcholu kopce, ji viděl полуразрушенную pevnost, která se zabývá, by mělo být, sloužil jako vězení v minulých dnech. V suterénu je plný политзаключенных. Nejšpinavější místo. Staré město bylo postaveno na úpatí kopce. Cesta tam сузилась. Митзи bylo obtížné manévrovat v autě mimmo podvozky, hrající si děti a ženy, které nesou produkty. Zde jste našli skutečný nádech a kouzlo ostrova. Jsme neviděli turisty.
  
  
  Jsme míjeli starý hotel, který byl v zanedbaného stavu. Vypadá to na perník. Trávníky porosty trávy a okna a den zabedněný dýhou. Před sto lety to byl nóbl hotel.
  
  
  - Snažím se Пуанчиана, - řekl Митзи. "Když byl postaven, byl to nejlepší hotel na Карибах. Nyní ráj pro termity. Někdy ego zatím fretky používají obyvatelé hor, které dojít tam tábor, když potřebujete být v blízkosti města ".
  
  
  Některé věci na dívce nebyly správné. Neříkalo, jako děvka. V jejím hlase bylo vzdělání a mysli. A pro jednoduché peněžního kurýrní její stanovisko mělo velký nice do mafie. Oni dokonce říkali, hej mou pravou identitu. Vyvolalo to u mě zvědavost. Její zeptal se jí o tom. Ona odpověděla s úsměvem Mona Lisa.
  
  
  Když Čip забеспокоился, že může ztratit kasino, ji zavolala Davie a požádal ego poslat vás sem, aby zachránil situaci ".
  
  
  Davie? Davie Hawk? Jestřáb plnil rozkazy této цыпочки? Měla pocit, že mě udeřil pěstí pod pás. Bylo už Митзи Gardner agent AX? Opravdu taky Hawk " znovu hrál svou hru a umožnil mi znovu sám vyřešit ve všem? "Má drahá, - řekl jsem, - já jsem velmi rád vtipy, ale kdo jsi ty, krejčí sakra?"
  
  
  Ona odpověděla na můj vývrtku, je otázkou revmatismu. "Jaký klobouk mi na sebe pro tebe?"
  
  
  Její выругался si pod nos. "Já bych raději, aby jsi ih všech shodil".
  
  
  Ztratila důvěru. 'Tobě je štěstí. Čas je téměř přišel."
  
  
  Teď jsme jeli v otevřeném terénu s hustou vegetací džungle. Pak přišly roviny cukrové třtiny a malé banánové plantáže. Vyprávěla mi o měnící se ekonomice tohoto regionu. Banány přinášela větší zisk, než cukrová třtina. Oni to nazvali zeleným zlatem. Maso, hřebíček, kryt a vůní fazole tonka také čím dál více atraktivní pro pěstování. Řekla, že u nah mají vlastní malou plantáž na druhé straně ostrova.
  
  
  Silnice byla zcela přímá. Chvíli šla podél pobřeží, pak se přiblížila k horám, které se táhnul přes, jako hřeben, přes střed ostrova. Když jsme opustili plantáže, ze strany šaty terén se stal bažinaté, a na druhé straně ji viděl hluboké kaňony, zarostlá stromy a rostlinami. Byli jsme asi deset mil od města, když Митзи свернула těžký auto z dálnice na проселочную silnici, проехала na ní půl míle, ale pak se zastavil u laguny.
  
  
  To заглушила motor, сбросила sandály a otevřela dveře. Její посидел na chvíli, aby zvážila vzhled. Pro tmavě modrou vodou, asi míli odtud, виднелась celém hotelu, stejně. Terén je tam v pohodě povznést, a ještě byly vidět stopy starého hradiště.
  
  
  A pohled na výplatní přímo přede mnou byl ještě lepší. Митзи svlékla veškeré oblečení a běžela k & nb. Ona se otočila a lákavě zamával mi rukou. Začíná druhý náznak mi není zapotřebí. Její rychle se svlékl a následoval ji.
  
  
  Bylo jen lehké outdoorové aktivity, ale voda byla téměř teplá. Dívka плыла rychlý plynulý pohyb, a její dohnal ji až daleko od břehu. Její tolerovat nemohl, ale byli jsme & nb. Její kůže vypadala měkká. Ji hotel притянуть ji k sobě za boky, ale vrhla zpět a нырнула kolem mě. Nám nikdo kolem nás nebyl úplně připraven, když se vynořil, nadechl a нырнула zpět na mě. V hluboké & nb není za co držet, ale nám to se ukázalo být nemusí. Ona byla nádherná.
  
  
  Když vše skončilo, se vynořila na povrch. Její подплыл k ní, a my jsme odpočívali. Její usnul v klidné teplé & nb. Jeho nevšiml, dokud můj cíl není klesla a není kick-začal v teplé slané vodě.
  
  
  Dívka zmizela. Její, se ohlédl a viděl, že ona byla už na pláži. Na ee břiše, na hnědé pozadí bílého písku. Jeho, všiml si, že uvidíte rozdělení na jejích plavkách. Její доплыл na pláž, svalil se vedle ní a znovu usnul. Dokud mě není to jediný přenos jeho chraplavý hlas. "Dobré ráno, Carter. Chystáte se setkat spojence.
  
  
  Její otevřel oči a spatřil, že slunce již zapadá na západě. Na pláži nikdo nebyl vidět. Jen několik krabů a hodně písku. Pak ukázala na mys přes vodu. Něco je na dosah nás nad vodou, ale to bylo žádná loď.
  
  
  Bylo to jako na lidskou postavu. Jeho zamrkal, potřásl hlavou a znovu se podíval. To bylo ještě tam. Tři sto metrů, a na tom místě, kde ji a všiml si, že zde stát kategoricky nelze, shell muž. Vysoká, худощавая, oblečená v dlouhé bílé šaty, mával fanoušek. Přišel k nám s величавым, ale rozhodný přístup. Bylo to neuvěřitelně.
  
  
  Dívka vedle mě vstal a zamával. To klidně оделась. Ji, věděl, že je to halucinace. Popravdě, voda byla slaná, na dotek to bylo podobný sirup, ale jeho málem utopil, když usnul v ní.
  
  
  Muž stále blíží. Asi deset metrů od pobřeží, zvedl župan, ponořila do vody na stehna a znovu povstal, když jsme se blížili ke břehu. To se mi připadala jako rostoucí kolem šesté stop. On byl nejstarší, s nejdelší vousy a bílými vlasy. Byl худощавым, ale жилистым.
  
  
  Její seděl nahý na písku, při pohledu do temné oči a široce otevřel ústa, s úsměvem Митзи Gardner. Ona seděla vedle mě a vzal ji za ruku prsty, které by mohly dosáhnout na баскетбольному míč, něžně, jako kdyby to bylo vejce. Řekla emu několik slov v neznámém mi jazyce, a oni se smáli. Podívala se na mě a řekla: "je To Noah, Nick. Žil déle, než někdo může pamatovat. A ještě to soupeř komunistických raket na ostrově ".
  
  
  Jeho růže. Co jiného jí mohl udělat?
  
  
  Noah se pozorně podíval na mě, pak mi potřásl rukou. Můj úplně zmizela ego dlani, ale on stiskl mi ruku rivne tak, aby se vštípit upřímnost a důvěra. Její dotkl těla, teplé, s krví uvnitř, živý.
  
  
  "Jsem velmi obdivuji vás, pane Carter. U něj byl jednoznačných britský přízvuk a hlas, kterým by mohl vrčet, kdyby chtěl. "Митзи mi řekla o přivítá své skutky, které se pevně usadila moje víra ve vás je".
  
  
  Její сглотнул. - "Tvá víra ve mne?" "Aspoň, že ji stále dělám to, co je možné. Obávám se, že jsi neuvěřitelně преувеличиваешь.
  
  
  Podíval se na Митзи. Mezi nimi měl být úzký vztah. Samozřejmě, kolem respektu, přátelství a porozumění. Pak se obrátil opět pozornost na mě.
  
  
  "Musím se omluvit, pan Carter. Ji požádal, Митзи přivést vás sem, dokud není příliš úporně soustředily na svou práci. Bohužel se zde vyskytl problém ". Poukázal na horu. "Musím vyloučit závažné onemocnění. Nemůžu teď zůstat, ale já jsem si myslel, že by měl i když bych s vámi setkat a slíbit svou pomoc, pokud to budete potřebovat. Doufám, že budete znovu navštívit mě."
  
  
  On se sklonil, políbil dívku do мочку, kývl jsem, vrátil se k & nb, zvedl župan a zmizel stejně, jako přišel.
  
  
  Její díval se za ním. Митзи хихикнула. "Co zbylo z tvého sebeovládání? Zdá se, že jste viděli ducha.
  
  
  Její poukázal na ducha. 'Jak na to ...?'
  
  
  To se stalo vážné, na chvíli se podívala na mě a řekla: "neptejte se příliš mnoho, Nick. Je to opravdu viděla neuvěřitelné věci s nimi fretky, jak potkala toho muže. Vy to zažijete. A teď nás lépe vrátit se k Флемингу, než se probudí a bude chtít projít ".
  
  
  Její oblékání se rozhlédl na vysokou temnou postavu, která se zabývá zmizela prostředí skal na úpatí kopce na mysu. "Pověz mi víc o svém příteli", - zeptal se jí.
  
  
  To пожала hnědým rameno.
  
  
  "Přemýšlejte o tom, co jsem vám řekla. Buďte připraveni na překvapení. Noah vám může poskytnout mnoho kolem nich, a jsem si jistá, že jsem ještě neslyšel a neviděl, no všechno."
  
  
  Ona běžela napřed mě k autu. Když ji, vstoupil do vozu, motor zařval. Předtím, než zavřel dveře, se udělí na pedál plynu, a my jsme v plné rychlosti jelo podle vyjetých kolejí zpět na silnici.
  
  
  Nám ji na chvíli nevěřil, že tento Noah má zvláštní kouzlo. Mě to prostě působilo to jako velmi chytrý a mazaný. "Je to poustevník?" - zeptal se jí, Митзи. Cokoliv, jen ne tohle. On - vůdce kmene, který má více než sta lidí. Žijí ve staré pevnosti. On říká, že ego, lidé se zde usadili několik set let zpět, pak povstání otroků. Dohromady je to docela strašidelná jednotka. Mohou být všude v džungli, a vy nebudete schopni ih vidět, že pokud nebudou chtít ".
  
  
  "Jak jste se dozvěděli ego?"
  
  
  Je to sevřené rty a podíval se na mě.
  
  
  "To taky, bylo velmi divné. Její plaval v laguně, když se náhle sestoupil, aby podej mi zprávu. Asistent Žetonů v kasinu byl zabit, a Čip hotel, aby ji uvedla to v Miami. Tento člověk byl zabit v deset minuta čtvrté. Noah mi řekl čtvrtina čtvrté.
  
  
  Takže to bylo jednodušší. Alespoň teď mám pod nohama byla tvrdá půda. - Buben v džungli, - zasmál jsem se. "Telefon v džungli".
  
  
  'Asi. Ale později ji jednou viděl, jak ho vyléčit, je velmi nemocnou ženu s pomocí voodoo. On řekl, že ji holub. Ona stála na místě, a to se stalo lepší."
  
  
  V hlav покалывало. Dívka vedle mě bylo dost silné, aby přežít v drsný svět mafie. Musíte mít praktický postoj ke všemu. A teď mluvila o voodoo a černé magie, jako by sama věřila v ně. Další její hej otázky se ptát.
  
  
  Jeli jsme tiše pět minuta. Najednou uprostřed silnice se ukázal být černoch. To gesto nám ukázal, jak jsme se zastavili. Митзи притормозила a otevřela okno. Vypadal rozrušený; zeptala se ego něco v místním dialektu, a on zavrtěl hlavou. Není nám říkají slova, Митзи zařadil zpátečku, se rozvinula a dala plyn.
  
  
  "Noah požádal o nás", - řekla. "Byl spěch. Něco muselo stát, ale on řekl, že.
  
  
  Ji, podíval se na Митзи, a pak znovu na posla. Silnice byla v neosídlených. Když jsme se obrátili na další ukazatele, cesta se ukázala jako velmi špatnou. Budeme potřebovat by džípu, aby bez obtíží překonat všechny překážky. V polovině cesty končily před velkým выбоиной na silnici.
  
  
  "Musíme jít dál", - řekl Митзи.
  
  
  Mohli byste to nazvat walking. Jsme карабкались po stromech, jako jsou horské kozy, až nakonec dosáhli vysoké zdi postavené kolem břidlice. Pevnost obsadil celý mys a vypadalo nedobytný. Když jsme prošli přes brány, hradby dvorku taky byly na břidlice. Na jeho pozadí byly postaveny kamenné stavby, některé zchátralé a jiné v perfektním stavu. Ih střechy sloužily jako platforma pro stěny. Lidé se shromáždili kolem impozantní postava tony vyhrál. U nich byly tmavé tváře domorodých američanů. Na mužích bylo jen byl obvaz, na ženách - krátké barevné sukně. Všichni mlčí, nálada byla depresivní.
  
  
  Když jsme vstoupili, Noe šel k nám. Ego tvář byla ponurá, ale ego chování zůstal hrdý a величавым.
  
  
  On nás informoval, že tato zpráva, není odpalování okem. Dr. Fleming byl unesen. Čip Каппола zemřel, a snaží se tomu zabránit. Jerome vzal hotel. Na výletní vložky jsou эвакуируют všech američanů a evropanů ".
  
  
  Její zeptal - "Odkud Tara Sawyer?".
  
  
  Teprve později mi to došlo, odkud ji dostával informace. Ale během naší tichou cestu na Кадиллаке ji vůbec neslyšel ušního frakce v džungli.
  
  
  Ve zprávě o něm nic řečeno, " řekl mi Noi. V každém případě byla zpráva. Takže se spoléhal výhradně na vizích. - "Jak jste se to všechno dozvěděl?"
  
  
  On se podíval na lidi kolem, a viděl, že ego ústa dychtivě подергивается. "Prosím, nepochybujte ve mně, pan Carter. Není dost času. dr. Fleming držel ve sklepení pod starou pevností, ego je třeba zachránit. Pravděpodobně, vaše slečna Sawyer poslali domů, na jednom kolem lodí.
  
  
  "Mně se to zdá nepravděpodobné. Nemyslím si, že Jerome pustil bych ji, pokud bych mohl držet ji za výkupné ".
  
  
  "Je to argument. Ale to ještě není všechno. Byly rozšířeny popisy vás oba, a za vaši поимку bylo nabídnuto deset tisíc dolarů.
  
  
  Její выругался nahlas. "Jakmile ji budu dělat malý háček, a hned nebe padá".
  
  
  "Jsem rád, že jsi tento háček", - řekl Noah. - V opačném případě byste už byli mrtví. Přinejmenším, můžete se nyní bránit ".
  
  
  "Já jsem lepší dělat něco", - souhlasil jsem. Ji, podíval se na dívku. 'Zůstaň tady. Tady jsi v bezpečí. Její beru tě auto ".
  
  
  'Nám za to. Nevíte terén. Ji znám, a kromě toho, mám ještě práci." V ee hlase bylo kovový tón, намекавшая na charakterové vlastnosti, které přinesli hej místo v bratrství mafie.
  
  
  "Ona má pravdu", - řekl Noah. "Můžete se vrátit do Port of spain na pobřežní silnici. Jistě, Jerome nařídil zablokovat ff. Budete muset projít přes hory, a pak budete moci využít každou pomoc." Ukázal dlouhým prstem na jednoho tlustého смуглого muže, pak na další. "Kalhoty, košile. Čas. Půjdeš se mnou ".
  
  
  To se mi nelíbilo. Jak jsem mohl být jistý v pravdivosti příběhu tony vyhrál? A kdo může potřebovat tuto escort v cestě, o které bůh ví, co skončí? Ale neměl jsem jinou možnost. Noé a ego lidé tvořili většinu, a dokonce i Митзи postavila se na stranu tony vyhrál. Tak jsem souhlasila, alespoň na chvíli. Do té doby, jak jsme se dostali do "Кадиллака", pár také, byl tam, usmíval. Naši průvodci jsou nyní byli v хлопковых kalhoty až ke kolenům a bílé košile s засучеными rukávy. Mají za pásem ukrývali mačetou.
  
  
  Oni na takovou hru vzadu.
  
  
  Otoč se nebylo kam, a Митзи musel pět minuta tlačit auto sem a tam, až jsme nakonec nemohli přijít dolů z kopce. Hlavní silnice už byla špatná, a tato hrozná. Jeli jsme na nižší rychlostní stupeň podle toho, co nejvíce připomínající švýcarský sýr z díry, a co je ještě horší, ocitli jsme se na útesu na druhé straně hřebenu. Obrátili jsme se a jeli po úzké stezce, která se zabývá vela dolů. Stroj na jedné straně задевала svahu hory, a na druhé se jí podíval do propasti nepochopitelné hloubky. Jí nic neřekl, aby neodváděly pozornost Митзи. Mohl lépe soustředit na řízení.
  
  
  Pak kilometrů těchto soužení jsme opět jeli přes keře, a já se zase mohl volně dýchat. "Tak ty víš silnici", - řekl její Митзи. "Jak se dostáváme do vězení Jerome?"
  
  
  Ona zavrtěla hlavou. "Musíme nejprve zjistit něco o tom. Nejprve musíme jít na ten starý hotel, který jí ukázal vám na cestě na své první setkání s Nov. Tam můžeme navrhnout naše plány ".
  
  
  Již темнело, když jsme konečně vyšli na silnici, je dostatečně široké pro "Кадиллака". Mohli jsme vidět dole přes vegetace světla. Takže, byli jsme kousek od města. Митзи rozsvítil světla, aby zařaďte se na silnici.
  
  
  Paprsek světla ozářil člověka ve formě. To нацелил na nás zbraň. Dívka okamžitě притормозила, zařadila zpátečku a znovu ускорилась. Její instinktivně se ohlédl. Světla zpátečky chytil jiného vojáka, který se právě z pušky nahoru. Předtím, než ego zbraň vyšlo dost vysoko, aby se ohromit všechny kolem nás, můj "Люгер" vystřelil. Při tomto разбилось čelní sklo. Na Митзи bylo mnoho střepů, ale ona pořád řídit. Její střílel do otvoru, kde kdysi bylo čelní sklo a voják před strojem havaroval.
  
  
  Митзи zastavila auto, a měl jsem čas podívat se na našich průvodců. Nám nikdo kolem nich nebyl zraněn. Jsou scvrklá up na zadních sedadlech, a nyní znovu opatrně vylezl. Její vyšel ven, aby se blíže podívat na dárky, které nám dal plukovník Jerome. Dva vojáky zabila. Ji vzal ih tvar a zbraně a hodil na zadní sedadlo. Lidé tony vyhrál chytil pistole. Ji řekl. - "Můžete zvládnout s tím?"
  
  
  Mohli by. Sloužily palácové stráže, když Fleming byl prezidentem. Možná někdy budeme moci použít, je znalost. V tuto chvíli ji držel zbraň u sebe a nařídil jim oběma pak затащить mrtvoly do křoví, kde budou ležet tiše, než se objeví nějaké hladové zvíře.
  
  
  V každém případě blokády silnice se ukázalo, že informace tony získal správný. U tohoto starého muže v rukávu bylo více, než jeho hotel by uznat. Takže, Jerome, byla hlavní, " řekl Noah. Je čas přemýšlet, jak se uvolnit Fleminga. Důvěryhodnost tony získal také kvůli mně větší důvěru v ego přítele. Koneckonců, oni представились, a teď, když se ukázalo, že mohou zacházet se zbraněmi, oni mohou ještě být užitečné.
  
  
  Jsme bez problémů dorazili do hotelu, a Митзи zaparkované auto v opuštěné stodole za domem. Odtud jsme šli do chátrající haly. Pach plísně a hnijící dřevo bojovali o nadvládu. Naši průvodci provedli nás po скрипящей schodech do kuchyně. Byla to velká kuchyň s policemi podél jedné kolem stěn a psacím stolem uprostřed. Byli jsme tam není sám. Na stole spálenou svíčku, a tři muži jedli iguana, místní pochoutka, od čeho mám заурчало v břiše.
  
  
  Pak ahoj mužů a dva z našich průvodců, vzrušeně беседующих se třemi domorodci, jsme se konečně mohli najíst. Když můj brutální hlad byl spokojen, jeho cítil trochu méně jako yo-yo na laně překvapení a problémů. Moje deska byla ještě z poloviny plná, když tři domorodci jsou pryč. Jí byl rád, vidět, jak odcházejí. Potřebovali jsme přijít na svou taktiku, a necítil jsem незваной společností.
  
  
  Noé volal mi jména našich průvodců, ale protože jsem nevěděl jazyk, ji zapomněl ih. Její paměti, jen to, že byly dlouhé, s mnoha souhlásek. Nicméně ji nechtěl ublížit no, je to jen pojmenování ih Tomem, nebo Harry, takže jí vysvětlil svůj problém a požádal ih názor.
  
  
  Vyšší po dvou zasmál a řekl: "můžete mi říkat Лэмби". Vyslovil to je na tvrdou "čtyřky".
  
  
  Митзи řekla mi do ucha: "Лэмби. je to největší škeble. Jedí ego maso, zvýšit svou potenci ".
  
  
  V nen má styl, - zasmál jsem se. "Ценымногие lepší, než, například, moje jméno - N3. A vy?' Ji, podíval se na číslo dvě.
  
  
  Ona se široce usmála. 'Armáda.'
  
  
  "Dost krátké", - souhlasil jsem. 'Co to znamená?'
  
  
  On se znovu zasmál. "Dravý pták. Velmi nebezpečná.'
  
  
  'Dobře.' Ji miloval ih. Mohli udělat vtip nad vyhlídkou utkat s celou armádou Grand Лаклера. Může, u nás byl ještě malá šance.
  
  
  "Chápete, že potřebujeme dr. Fleming. Navždy vytáhnout Fleminga kolem vězení. Ale nejprve musíme se tam dostat. Někdo kolem vás ví něco o způsobech, jak uniknout, je jako подкопов, které přiložen, je to možné, kopal do minulosti?
  
  
  Revmatismus byl negativní. Byl jeden. Příliš úzký, aby se otočila, a příliš strmé, aby заползти zpět do kamery. Tam, kde už díra, teď byla železná brána. Naproti неих stále ještě ležel na выцветший lebka nehoda, která provedla poslední pokus o útěk. To bylo dávno. Proto musíme pracovat nad svým vnitřním citem, a to části otočí krvavý. Jí řekl, co si myslel o tom. "Myslíte si, kde chcete začít?"
  
  
  Oni árijci ušetřil rameny. Armáda řekl, že je to pro ně oba. "Pokud Fleming zemře, zemřeme my. Jerome chce stavět ракетную stanici na naší vyšší. Budeme bojovat, ale nemáme dostatek lidí a zbraní, zastavit ego ".
  
  
  Pár stal se mi líbí víc a víc. Ih věk bylo těžké odhadnout, ale ih kůže byla hladká, a v ih koordinace bylo vše v pořádku. Oni pohybovat se s grácií tygrů. Její poukázal na uniformu. 'Noste je. Jste сыграете roli vojáků. Jste zachytil nás s Митзи a chystáte se je doručit nás do pevnosti. Řeknete, že Jerome nařídil zamknout nás na digitální fotoaparát Fleminga.
  
  
  Oči dívky se na chvíli snížil. Ji miloval riskovat její život, ale naše "trik" by bylo více než přesvědčivé, pokud by to taky bylo tam.
  
  
  Vojenské a Lambi svlékli košile a kalhoty, trochu поколебались s набедренными повязками, pak rozpačitě otočili a odstranili ih taky. Oba mají na sobě оуанг, pro vojenské amulety na opasku, na krku. Samozřejmě, že zbraně byly po ruce, ale možná, že si mysleli, že není na škodu mít trochu větší ochranu. Oni si oblékl armádní kabátce přes amulety, oblékli kalhoty, a pokud jste pochopili, že jsme připraveni na práci.
  
  
  Za volantem bylo Митзи. Její sel vedle ní, a dva naši mistři seděli vzadu, приставив pistole k našim шеям. Na cestě k hradu dívka se maximálně využila krátké cesty. Ulice byly překvapivě prázdné. Všichni zůstali uvnitř a držel závěsy uzavřeny. V obchodech byla tma a oni byli zabedněný od plenitelé. Port of spain se náhle proměnil v ponuré město, silně odlišná od zábavy v noci.
  
  
  Tvrz se nacházela na malém kopci. Zelený trávník před ním dělala vše pro to, aby to vypadalo, přátelského, ale tento efekt byl zkažený železným plotem kolem něj a zbraň, která je nainstalována v centru trávník. Parkoviště před branou nedělala to místo, útulnější.
  
  
  Desátníci a dva vojáky viděli naše světla a zablokoval silnici se zbraní v pohotovosti. Митзи притормозила a zastavila pár metrů před nimi. Za mě Лэмби zvolal: "Desátníci, pojďte, podíváme se, co máme. Tučný úlovek! On tlačil mě hlaveň své pistole vpřed a bohatě se zasmál.
  
  
  Desátníci opatrně přiblížil. Hotel se nejprve podívat na to. Parní vyprávěli příběh o úspěchu, o tom, jak se заполучили nás, a o nepřekonatelné obtíže, které museli překonat. Desátníci byl ohromen. Když dokončil svůj příběh, on se pomalu zvedl pušku a нацелил ji na mě.
  
  
  Můj život сжался. To není stahl by střílet na Митзи. Jí byl si tím jistý. Nah mohli vzít zálohu nebo výkupné. Ale to, že Jerome měl v plánu pro mě bylo úplně jiný. Desátníci na chvíli mě opustil ve tmě, při pohledu na mě přes clonu. To pak vyštěkl příkaz. Vojáci uvolnil cestu. Desátníci západ slunce do auta a nařídil Митзи jet na hrad. Byla to šedivá budova. Bez oken, jen jedny dveře uprostřed, jako otevřená ústa. Podle ní i vystupovat dřevěná jazyku. Митзи zastavil a zaparkoval na mají kachlíčkové parkovišti, a teď viděl, že dřevěná jazyku, byl padacím mostem nad hlubokým příkopem. Teď v nen rostl plevel, ale kdysi dávno tady seděl zase otroky. заливавшая ego vodou přes šaty. Každého útočníka musel spolehnout na neopren. Uprostřed mostu stál voják, a celá oblast je uveřejněný jasnou reflektory. Desátníci vyšel. "Vezmi ih, dokud ji drží toho chlapa pod tlakem".
  
  
  Mě вытолкнули kolem stroje. Митзи выбралась na druhé straně. Vojenské a Lambi drželi pistole прижатыми k našim спинам. Desátníci ještě trochu gloated a vstoupil dovnitř. Přes několik minutě se znovu přijel v doprovodu poručíka. Voják na mostě syrového отсалютовал, a chování nováček vyzváni mi, že je tady velí.
  
  
  Desátníci povídali s nabitější gesty, dokud důstojník gesto dělal ego umlčet. Podle hvězd v ego jejích očích mohl hádat, kdo by dostal odměnu, pokud by to byl skutečný zachytit.
  
  
  Лэмби poznamenal: "Rozkaz od plukovníka. Tito dva by měly být zamčené, je to stejné digitální fotoaparáty, které a Fleming. Pochopili, všechno pochopil, že ptáci spolu.
  
  
  "Je zřejmé", - stručně odpověděl poručík. "Уведи ih v караульную".
  
  
  On se otočil, a my jsme byli nuceni následovat po kamenné chodbě, který publikoval zvláštní echo. Noční můrou pro lidi trpící klaustrofobii. V караульном interiéru poručík zamával rukou, co bychom měli prohledávat.
  
  
  Vojenské rychle řekl: "už Jsme prohledali ih, poručíku. Jsou čisté sto procent ".
  
  
  Poručík se usmál: 'dobře.' "Nick Carter, ne? - Velmi nebezpečné, - řekl plukovník. Ale myslím, že tobě dnes večer вырвут zuby ".
  
  
  Její, jen pokrčil rameny a snažil se vypadat побитой psem. Teď se obrátil svou pozornost na Митзи. Dokonce se slzami v očích, a съежившейся, jak strach kočka, ona stále stála, aby ji vidět. Může, emu nelíbilo, když to bylo trochu submisivní. Na chvíli ego boky houpal dopředu a dozadu, a to jedním prstem приподнял její bradu.
  
  
  Plukovník říká, že jste hodně stojíte k syndikátu. Že chtějí zaplatit, aby se vrátit na tebe. My to víme ". Митзи vypadalo ještě více напуганной, зажала ústa rukou a зарыдала. "Prosím, pane, neposílejte mě k nim. Oni mě zabijí ".
  
  
  To приподнял obočí. "Pokud se tak ceny ih, proč jim to dělat?"
  
  
  Ona se na chvíli прикусила ret, pak, jako by si uvědomil, že poručík bude moci, aby ji mluvit, zašeptala: "potřeboval Jsem se někam přinést trochu peněz. Ale to není доставила ego. Nyní, v ego tmavých očích se objevily znaky dolaru. Bože, to byla fantazie! To je absurdní netrpělivě. "Kde jsou ty prachy teď?" Ona najednou vypadala povzbuzující. "Můžu ti ukázat, kde je ... Pokud jsi отпустишь nás, já ..."
  
  
  Ego smích byl děsivý.
  
  
  "Chceš hodně drahá. Co se týče klikové skříně, pokud by její ego ztratil, místo toho plukovník dal by se na mě pouta. Zvedl ramena. "Z nějakého důvodu je to skutečně myslí o tom джентльмене zde".
  
  
  Dívka потерла ruce, natáhla ih emu a přišla lízání, k němu, s покорностью a vzrušení na každém kroku.
  
  
  - Je pak jen jeho? Jen ty a on?'
  
  
  Chtíč byl vidět jeho obličej. Ne čímž se nah oči, promluvil s oběma muži. "Odina kolem vás zůstane zde, další отведет klikové skříně do kamery".
  
  
  U mě byl hrozný okamžik, kdy se jí, že si myslel, že poručík chce zůstat s dívkou o samotě. Pak se její, uvědomil si, že hotel mě poslat s jedním kolem kluků. Její trochu zápasila se svaly, jako by se mi líbil tento nápad, a on plánoval zaútočit na člověka na cestě. Митзи zvládne poručík, ale může nastat boj, a já nepotřebuju, byl incident, který zmobilizoval by bylo více vojáků. Poručík viděl můj pohyb, se ušklíbl a tak jsem se rozhodl jít se mnou. Vyšel za dveře přede mnou a Лэмби. Митзи křičela emu po sladkým tónem: "Poručíku ... uvidíme se později, ano ..."
  
  
  On prošel po chodbě a všiml jsem si, že ego chůze byla více возбужденной, než vojenská. Myšlenky poručíka byly ne o ego povinnost. Na konci chodby otevřela tlusté kamenné dveře, gestem nás pozval, a zabouchl ho za sebou. Jeho podezření, že s tím žulovým blokem za nás žádné zvuky nemohou proniknout přes dungeonů na prvním patře. Na kamenné po točitém schodišti jsme vstoupili do dolní chodby. Kapala voda, byl cítit plísní. Nebylo na světě, kromě лейтенантского svítilny On znovu šel před námi, jednou až dvacet зарешеченных dveří na obou stranách зловонного koridoru. Na konci chodby vytáhl mosazný klíč o délce asi čtyř centimetrů, odemkl dveře a stál u kamery.
  
  
  Dr. Fleming seděl u zdi, ubírá jednu kterémukoli národu. On vytáhl před sebou druhou nohu. Vypadalo to ošklivě oteklá. On seděl na zelené мхе, покрывавшем kamennou podlahu, a ten ego rukou, visel nad hlavou na železné rozbít, připevněném na sténat.
  
  
  On zvedl hlavu, zamrkal sergej, viděl mě a sell. Potom viděl mé ochranky a nakonec poručíka. Opět svěsil ramena a ego gól v унынии klesla dopředu. Důstojník stál nad ním, s úsměvem. On rozepnul pouzdra, vytáhl revolver a zamířil tak, aby dobře vidět Fleminga a mě pomalu нацеливая zbraně mi na pasu.
  
  
  "Pan Prezident." - Hlas zdál být kluzké. "Jste doufali nalézt na ostrově dobrého spojence? Muž, který již zachránil vás jednou, a možná, bude schopen to udělat znovu? Představuji ego vám. Může zůstat s tebou."
  
  
  Za mě Lambi, samozřejmě, se konal dech. Měl jsem několik možností. Ji mohl poodstoupit a nechat svému matematiky a střílet poručíka. Ale může to být důstojník byl rychlejší, a to začal chápat Лэмби stále více a více. Nebo ji mohl odvrátit a vytáhnout svůj Люгер.
  
  
  Dokud ji o tom přemýšlel, krysa velikosti kočky промчалась přes kameru přes boty poručíka. Sergej ego svítilny, pravděpodobně strach pet. Poručík se odrazil do strany a zastřelili ji. To mi dalo dost času, aby se vytasit svůj Люгер. Její střílel komandér upřímný v hlavě. Svítilna letěl vzduchem. Ji mohl chytit ego, volné rameno, обжег prsty o horkou žárovku, ale byl schopen rychle dát, není to. Poručík padl tváří dolů. Zelený mech na podlaze pomalu stahl červeně. Лэмби spokojeně odfrkl. Jí byl rád, že můj krok není předjíždění ego překvapením. Konečně, reflexní, mohl spoušť a střílet na mě. Její poděkoval mu, похлопав na rameno.
  
  
  Fleming zamrkal. On je stále ještě není zvyklý na světlo. On je v rozpacích.
  
  
  "Já vůbec nic nechápu", - zamumlal. "Plukovník Jerome mě požádal, abych se vrátit a vládnout. Tak proč mě uvěznění teď? Proč vás sem přivedlo? Proč jsi tak dobře vybaven k tomu vojáka?
  
  
  "Později," - donutil ego umlčet ji. "Teď není čas". Nám David Hock, nám Tara Sawyer ne hotely bych, aby Fleming věděl o intervenci AX. Pak zrady Jerome bylo velký pokušení říct emu všechno. Ale pokud Hok a Tara měli pravdu, pokud se Fleming začal chovat vyzývavě a už chtěl hrát, kdo by фробель ostrov? Takže budu muset солгать. Její poukázal na jeho nohu. "Jak vážně jste zraněný?"
  
  
  Je to stále vypadalo озадаченным, ale jeho se snažil odvést pozornost ego od politických témat.
  
  
  Povzdechl si. "Můj dobrovolnosti je rozbitý".
  
  
  Ji začal čistit kapsy poručíka v požádal o klíč od spoutávání. Ego je neměl s sebou. Ji mohl střílet do obvodu, ale u mě to bylo málo munice. Mi mohou potřebovat kulky nahoře. Její dal jednu nohu na zdi a vytáhl. Malta mezi kameny byl многовековым, a byla oslabena působením vlhkosti. Jeho, cítil, jak se řetěz trochu прогнулась, ale ne соскочила. Její trhl ještě několikrát, ale všechno bylo k ničemu. Musíme vykopat tuto věc. Ji, udělal rychlý pohyb rukou, a jehlový vypadl na semiš ножен v mé zakřivené prsty. Ostrý jako břitva kov вонзился v kamenných, сшибая samaná za кирпичиком. Lambi začal pomáhat. To trvalo více času, než si myslel. I přes chlad, jeho вспотел. Pokud poručík nebude brzy dorazí, někomu může přijít do hlavy jít ročně, co se s ním stalo.
  
  
  To udělal hluboké groove na jedné straně svorky. Pak jeho iso všech sil vytáhl řetěz spolu s Лэмби. Když ona vede ty ostatní, jsme padl na elegantní mech. Fleming vytáhl dopředu. Jsme s Lambi zvedl ego. Mohl stát na své zdravé noze, i když byl velmi slabý, a u něj byl gól z hluku, který nás musel vydávat. Opustil ji Lambi podporovat ego, dokud fotografoval лейтенантскую bundu. Ji také vzal ego popruh a revolver a dal všechny Lambi.
  
  
  "Zrušte tuto bundu a oblečte tuto. Máš zvýšit ".
  
  
  Лэмби neposlechla. S Флемингом mezi námi jsme se vrátili do караульное místnost.
  
  
  Elegantní prsa Митзи Gardner выгнулась od terénu. Popadla židli pro Fleminga, a když klesl na něj, zeptala se: "Kde jsi byl tak dlouho? Jsme prostě jít hotely a ročně. Bože, co by s ním dělali?
  
  
  "Klíče. Загляни v zásuvkách.
  
  
  Vojenské otevřel horní zásuvku a hodil jsem hrst. Její zkoušel několik, než se konečně našel ten správný. Navíc, hrad byl tak zrezivělý, že jsem musel porazit ego těžítka, než se otevřel. Jen když pouta byly odstraněny ji viděl hřebíky uvnitř a krev kolem rány na zápěstí Fleminga. Rez ze staré členit bylo v poraněních, ale spláchnout ji bylo nemožné. V čekárně nebyl léků. Je třeba počkat.
  
  
  Její vyprávěl, jak se chystal opustit hrad. Lambi stál zády k den v její nové podobě. Armáda musela říct vojáka na мостике, že poručík chce, ego je vidět. Když přišel, jsme ego svázali a vložili emu v ústech roubík. Pak Митзи skočil k autu a vedly ee do zvedacího mostu. Jsme vypěstovali Fleminga na mostě, a její дотащил ego do stroje. Lambi v jeho лейтенантской bundu seděl před námi, mezi Митзи a Vojenské.
  
  
  Na funkci ochrany Lambi nabádal revolver poručíka na Митзи, поворачивался k ní, aby stráž neviděl, ego osobám. Vojenské řekne капралу, že Jerome objednal si k němu dívka. Pokud by to fungovalo, jsme projížděli. Pokud to nefunguje, u mě zůstane Люгер. Lambi a Armáda také byli ozbrojeni. Ale tři na tři - velmi příznivý poměr.
  
  
  Доехали na Кадиллаке, není problém. Митзи zařadila světla a jela z kopce dolů. Hodinové viděli, že jsme edenu, a šel na cestě, stejně загораживая ff. Oni nemají očekávat, že pokusy o útěk.
  
  
  Desátníci zvedl ruku, aby produkovat normální kontrolu, a Митзи sklopila okno. Armáda se naklonil dopředu, zavřete tvář Лэмби, a snažil se vylíčit netrpělivost. "Plukovník jsem si to rozmyslel. Chce, aby mu přivedli dívku. Teď.'
  
  
  Desátníci vypadalo обеспокоенным. "Poručíku, pokud si to sami představit ee, kdo tady velí?"
  
  
  "Ty jsi", - vyštěkl Лэмби. "Nedovolte, aby někdo projít, dokud jsem se vrátil.....'
  
  
  Desátníci отпрыгнул. Hlas Лэмби nebyl podobný hlas poručíka. "Hej ... počkej ... ty ne ... hele ... co to znamená?"
  
  
  Její uslyšel výstřel a postavil se na kolena. Vojenské zastřelili desátník. Vojáci byli ve střehu, ale když Митзи rychle vedl stroj, jeden kolem nich se podařilo dát ruku na kliku. Její zlomil ruku na zadek svého люгера, a pak vystřelil na vojáka. Další нацелил pušky, ale není čas na spoušť. Její čas закачал emu v žaludku olovo.
  
  
  Bylo to skvělé. Nyní jsme v plné rychlosti řítí po silnici. Byli jsme na úpatí kopce, když ji slyšel hluk stroje. Její příliš dobře věděl, že tento zvuk. U nás skončil benzín. Митзи zastavila auto, podíval se na mě a пожала rameny. Protože po celém ostrově jednal zákony o výjimečném stavu, šance natankovat nebylo. Všechny náplně byly uzavřeny. A Fleming nebyl schopen jít dvacet kilometrů po horách.
  
  
  Snad můžeme přičíst ego do hotelu tony vyhrál, ale co dál? Pokud by Jerome si uvědomil, že doktor Fleming utekl, nebyl by v bezpečí, někde poblíž Port-of-the-Спейном. Musel hledat jiný stroj. Tam, kde jsme byli teď, ji mohl vidět na pobřežní silnici dole. V blízkosti starého města byl zaparkovaný džíp. Kolem něj stáli tmavé postavy, a na silnici hoří světla. Byl to блокпост. Ji pustil.
  
  
  "Je to náš nový způsob dopravy. Nevím, kolik vojáků bude muset vytáhnout na montáži, ale nemůžeme riskovat zásahy.
  
  
  Možná, že existují i ostatní lidé, kteří mohou zasáhnout. Vy dva přistupovat k nim a отвлекаете tyto lidi. Její позабочусь o nich. Pokuste se shromáždit ih spolu. Митзи, máš revolver? Ona je uražená na mě.- "Já se přece dívám na holou?"
  
  
  "Zůstaň tady s Флемингом. Pokud někdo přijde, a to je, pokud neexistuje jiná možnost volby, ale zkuste se vidět, není trik už je to ".
  
  
  Лэмби a Vojenské zmizel. Její obešel domy, které stály na kopci. Když ji šel mimmo domů, její zkoumal prostředí. Nyní jí jasně viděl, světla блокпоста. Moje shaggy заглушали kapradiny a jiné rostliny. Jeho, přistoupil k джипу a pečlivě осмотрелся, až spatřil hlídku. Její ih nechápal, ale že by nám říkali Лэмби a Armáda, to musí být, to bylo velmi zábavné. Čtyři vojáci, kteří stáli skupinou kolem mých dvou kluků, согнулись od smíchu. Oni otočili se ke mně zády. Její jednal rychle, strach, že oni повернутся. - Jí bylo upřímně za nimi s ready "люгером", - prudce, " řekl jsem. "Pořád jste pod tlakem. Nás jednotné hnutí! '
  
  
  Smích náhle přestal. Stáli, jako mražené. Lambi ustoupil o několik kroků a zaměří. Zlatá polyamidová páska эполетов ego kabátce блестела ve tmě. Vojenské běžel k джипу, sáhl do zadní přihrádky a vrátil se s lanem. Ostatní bylo provedeno rychle. Když se Armáda zavazuje poslední jídlo ve čtyři a jeho ústa, jeho zkontroloval přívod plynu v džípu. K mé úlevě, nádrž se ukázalo být kompletní. "Uzavřít ih do křoví a odstraňte tyto světla od silnice," řekl jsem. "Jdu vyzvednout Fleminga".
  
  
  Její jel v džípu na místo, kde jsme opustili Cadillac. Teprve nyní ji si všiml, že světla jeep nefungují. Prokletí!
  
  
  Митзи pomohlo mi vysadit Fleming menší auto. Posadila se vedle mě, když ji selle za volant a jel dolů. "Lambi a Armáda musí sami dostat do hotelu. Odtud se mohou bezpečně vrátit domů."
  
  
  Musí být, jeep byl dobrý, ale to nebylo ideální řešení. Bez světla a bez kontroly by měly zůstat nikdy jsem přemýšlet o tom, jít po horách. Představa o tom, jít tak na klikatých cestách mimmo nejrůznějších propastí, vzbudila mám husí kůži. Její musí mít šanci jet po pobřežní silnici.
  
  
  Lambi a Armáda neměli rádi zaostávat, ale oni viděli, že to je jediné řešení.
  
  
  Když odešli, znovu ji přinesli na jeep. Teď jsem konečně mohl zeptat Флемингу vývrtky, který nějaký čas trápila mě. Její, zavolal přes rameno: "víte, co se stalo s Тарой Sawyer? Oni ji nechali?
  
  
  'Ne. Vojáci, схватившие mě, řekli, že budou vyžadovat nah výkupné ve výši milionu dolarů. Kam jsi mě vůbec везешь?
  
  
  "K Noemovi".
  
  
  V ego hlase se ozývá отозвались bolest a strach. "Ano, to je první věc. Pak budu muset jet do města. Lidé se mě послушают ".
  
  
  Jí dovolil emu oklamat sami sebe. U mě samotného to bylo dost problémů, aby se s ním hádat. Mě trápí Tara Sawyer. Nemohl jsem dopustit, aby se s ní něco stalo. Její, kliknul na plyn. Čím dříve ji доставлю Fleminga a Митзи, tím dříve se budu moci vrátit do města. Její zahnul za roh a viděl před sebou světla na silnici. Ještě jednu překážku.
  
  
  "Ныряй dolů", - прошипел jí Митзи. "A připrav se".
  
  
  Její zajel. Její hotel, aby si mysleli, že budu k pobytu, jen aby prolomit bariéru na poslední chvíli. Ji viděl jen deset metrů: obrovský kamion s malé rychlé гаубицей v kufru. On zablokoval celou cestu. Ulička nebyla.
  
  
  Na jedné straně od nás, olejovitá voda z bažiny obraz svatý od světel. Takže já bych tam dál už je pryč. Na druhou stranu byly palmy. Nemají rostou v & nb, takže tam by byla pevná půda, ale stromy byly lízání navzájem k sobě, než bych chtěl. Její přemýšlela, jestli si ji projet v džípu. Ale to byla nejméně špatná volba. Její otočil volantem a se strhl ze silnice od škrticí klapky na tabuli. Ji, slyšel, jak se крикнули: "Stůj", pak výstřel. Brýle просвистела vysoko přes palmové listy.
  
  
  Varovný výstřel.
  
  
  Milí lidé! Митзи otočil na své židli a otevřela zpátky do ohně, ale ne tak jemně, ne ve vzduchu. Já jsem se ohlédl. Zdálo se mi, že jsem poprvé v životě cestovat na divokém жеребце. Její narazil do stromu, skočil na druhou stranu, na dvě kola a málem se převalil. Oni stříleli na nás, ale nás ne vybrat. Ji snažil dostat zpět na silnici, ale když se mi to podařilo, její, objevil se tam další překvapení.
  
  
  Na silnici byl jeep, a k němu běželi čtyři vojáky. Fleming vydal za mnou křičí bolí. Byla to pro něj není žádná legrace. Митзи, střílel přes hlavu Fleming преследовавший nás jeep, když ji vytlačeny na malý stroj tolik rychlosti, kolik byl schopen. Bylo to dost rychle. Jeden kolem našich pneumatik byla prázdná.
  
  
  "Nick, oni nás dohánějí". - plakala Митзи.
  
  
  Hele, nemusela jsem mluvit. Ih brýle, havaroval metal jeep téměř ve stejném okamžiku, kdy ji slyšel výstřely. Dal hej Люгер.
  
  
  "Zkuste se dostat do skupiny. Целься a střílet dál." Ona používá obě ruce, ale je velmi obtížné, aby se zaměřila na pohyblivou cíl, když tě třese na strany na stranu. Byl to jeden z těch případů, kdy se jí zaobíral otázkou, zda bude mé jméno je přidáno do seznamu, který Hawke ukládá ve svém trezoru, a u každého názvu je hvězdička, který ukazuje na to, že člověk, o kterém se mluví, je mrtvý.
  
  
  Митзи plakala. Její, jsem si myslel, že ji bolí, ale ona seděla upřímný. Ji viděl nehodu v zrcátku. Jeep za nás vymanil z pod kontrolu a v plné rychlosti se hnát do bažin, kde se pomalu a majestátně ponořila na dno. Ji viděl, jak na okamžik blikat světla před tím, jak погаснуть.
  
  
  Митзи сунула "люгер" mi mezi nohy a otočil. Jeli jsme na jedné спущенной sběrnici. To nebyl jediný hluk v noci. V džungli раздавался zvuk úderů bambusové hole o duté dřevěné bubny. Byl to tlumený zlověstný zvuk. Její pomyslel, zda jsou Vojenské a Lambi převod do kmen bezdrátové spojení. Možná to byla zpráva o našem útěku, odeslanou neviditelnými postavami v tropických lesích.
  
  
  Rytmus se zrychlil. Bylo to jako katastrofu. Za sebou uslyšel její slabý hlas dr. Zemědělské Fleming. "Za nás někdo sleduje, a rychle nás dohání".
  
  
  Její vytlačeny na jeep neposlední rychlost.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 6
  
  
  
  
  
  -
  
  
  Otevřeně před námi na silnici někdo s lucernou gesto nám přikázal vrátit na проселочную silnici. Její není stahl klást otázky a zabočil. Její jel autem po písku k jinému факелу u vody, zapnul zapalování a vystoupil.
  
  
  Tam byl Noé, nyní bez bílé šaty a v набедренной повязке. Na silnici, po které jsme právě jeli, ji slyšel zvuk blížící se auta. U nás není dost času. Stáli jsme zády k moři. A můj Люгер bylo opuštěné a umístění.
  
  
  Митзи taky vyšel. Noah vytáhl Fleminga na koli pod silnou rukou.
  
  
  "Pojď se mnou, Carter. Vezmi Митзи za ruku a nikdy nechte jít. Zůstaň za mnou ".
  
  
  Její zastrčený "люгер" za opasek, vzal dívku za ruku a následoval Nov. Co jiného jí mohl udělat. V blízké budoucnosti budeme všichni stejně mrtví. A může být, dokonce bychom mohli odplout tak daleko, že преследователи nás nenajdou, pokud by jsme prostě drželi hlavu dost низменному v tmavých vlnách.
  
  
  Noah klidně a sebejistě vkročil do moře. Je snadno rozpustná Fleminga. Moře vyšlo kolem ego noha do poloviny ego boky, pak se náhle začal znovu stoupat krok za krokem.
  
  
  V dalším kroku ji udeřil špičkou boty o něco pevného. Jeho málem zakopl, pak zvedl nohu. Její царапнул nohou kámen a těsně nad ucítil pevnou zem. Její uvedení na to svůj nice. podal každému národu, a cítil zářez jako první. Jsme vylezli na čtyři příčky a šli otevřeně na hrbolaté kamenné plochy, například v šesté centimetrů pod vodou.
  
  
  Jeho tiše se zasmál. Její dokonale orientuje v této kouzla. Ji poprvé viděl tony vyhrál, chodícího po této kamenné cestě. Její, uvědomil jsem si, že to bylo staré kamenné struktury, pravděpodobně, bariéry proti záplavám, který již dávno klesla pod úroveň šaty v důsledku zemětřesení. Jsem si myslel, že Noe kdy viděl, ego nad vodou. To asi zjistil ego náhodně během cest, a to i přes to, že to nebyl шоуменом, on používal to, aby vyděsit své суеверных následovníků.
  
  
  Za sebou uslyšel její chichotání Митзи. "Velká čest pro tebe, Nick. Nyní víte, že je záhadou téměř pro každého. Dejte si pozor na kluzkých míst a pobyt uprostřed. Šířka stěny pouhých půl metru ".
  
  
  Jeho stiskl její ruku. Dost silně. "Ty jsi věděla a snažila se mi říct, příběhy o Santa Клаусе, špinavá děvka. Jak jsi se dozvěděl?'
  
  
  "Během koupání. Její udeřil jí o něj hlavou a ztratil vědomí. Noe zachránil mě. Neřekl mi, na co jsem narazila, až se stal ohrozit emu, že se postarám sama s tím. Přísahal uchovávat je v tajnosti ".
  
  
  My jsme byli skoro na druhé straně, když se nad vodou засияла pár reflektorů. Byly výkřiky charta povolení na provedení a hněv. Našli jeep, ale lidí nebylo. Už jsme byli mimo dosah světě, tak oni nemohli nás vidět. Nyní se dostáváme k strmého útesu, na kterém bylo высечена úzká schodiště. Byla to dlouhá a těžká stoupání, ale Noah, несший Fleminga, neukázal žádné známky únavy, a když se dostal na nejvyšší příčku a seskočil na pět metrů dolů na platformě, která se zabývá současně sloužila hřídel a střechou pro domy v dolní části. Jeho jsem si myslel, že se to podaří jako fitness trenér v programu AX. Podal Fleminga v natažené ruce, a prezident rychle strávili v místnosti.
  
  
  Když jsme přišli, ji si všiml, že místnost byla již vybavena pro ego léčby. Last baterky visí dolů z kamenných zdí. V centru pohlaví bylo véčko, pokryté voňavými listy. Jsme prošli jakýmsi čestným strážní, skládá na lid, každý kolem nichž se lehce dotkl na Флемингу, jako by chtěl dát emu část své síly.
  
  
  Když Fleming byl položen na lůžko, jí řekl: "má zlomenou nohu, a na jeho zápěstí je rez. U něj musí být otrava krve, a neměl jsem čas jít do lékárny pro antibiotika. Emu je to třeba okamžitě. Existuje nějaký způsob, jak dostat to sem? '
  
  
  Vysoká černá muž klidně se na mě podíval. Hlas Fleminga zdál slabý, ale on se usmál. "Díky za starost, mister Carter, ale jsem v dobrých rukou. Její dal lékařské znalosti tony získal vyšší, než u nejdražší specialista na Park avenue ".
  
  
  Patriarcha tiše řekl: "byli Jsme informováni o povaze splní vaše zranění, a můžeme okamžitě začít léčbu".
  
  
  Dvě ženy sekce Fleminga. Noah klesl vedle ní na kolena a обмакнул houbu v kapalině, která se zabývá seděla v misce vedle lůžko. S těmito slovy se промыл rány na zápěstí Fleminga. Pak намазал na nah husté zelené želé.
  
  
  "Je to teplá směs listů koky a zelené mýdlo", - řekl Noah. "Jsme převažujících na ní obvaz. Tento materiál вытянет nečistoty kolem rány, a pak ruku rychle léčit ".
  
  
  Léčit nohy bylo trochu složitější. Noah выправил nohu. Pak to окунул prst v misce s tmavě červenou hustá látka. S těmito slovy on nakreslil kruh kolem rány, a uvnitř kruhu maloval "X".
  
  
  Usmál se na mě. "Петушья krev", - vysvětlil on. "Vyhnat ďábla na kost." Nyní několik vrstev приправленных kořením listů, byly připojeny k noze, nad níž bylo pasta vlažné mouky. Hustá zálivka po celé noze.
  
  
  Zajímalo by mě, jak to bylo projevem primitivní medicínu, доказавшей svou účinnost v průběhu staletí, a psychologickým vlivem.
  
  
  Její nevěděl. Ale Fleming věřil v to, a možná, že tato víra může léčit ego. Jak mnozí přední politici, tajně může být hluboce náboženský člověk.
  
  
  A když to nepřiznala v tomto veřejně, možná, že v hloubi duše to trvalo ne-letět se mystika voodoo. Ale neměl jsem čas čekat a sledovat, než je to pro něj dopadne.
  
  
  Její nezatížené tony vyhrál stranou a zeptal se: "Bubny taky vám řekli, že Fleming se chce vrátit do města a mluvit před lidmi?"
  
  
  'Ano.' - Starý muž se křivě usmál. Fleming - idealista, a je velmi tvrdohlavý v jeho přesvědčení. Ale když se vzpamatuje z šoku, její řeknu emu pravdu. Budete pravděpodobně chtít vrátit a osvobodit miss Sawyer?
  
  
  Já jsem neřekl emu naše slova o dcera hotelového magnáta. Je to velmi hodně věděl, že pro člověka, který žil tak daleko na kopci. Možná to byly bubny, které držel ego v kurzu, v kombinaci, samozřejmě, se schopností správně vysvětlit tyto vzácné známky džungle.
  
  
  Můj obličej se stal trochu těžké, když jí řekl: "Pokud jsem vám vrátíme ji celou, nemyslím si, že выживу sám".
  
  
  Митзи подслушивала. "Jsi blázen, pokud si to zkusit to. Ale pokud jsi to snažím ji půjdu s tebou ".
  
  
  "Špatný předpoklad," řekl jsem. "Nemůžu tě použít. Noi, ujistěte se, že ona zůstane tady.
  
  
  K mému překvapení, on přikývl. "Dám vám vodičů ..."
  
  
  "Ne," přerušil jeho ego. "Jen jsem se vrátím stejnou cestou, kterou jsme přišli".
  
  
  To приподнял obočí. Věděl, že na konci nebude moci přinutit, abych se změnit její názor. On jen pokrčil rameny, vzal Митзи za ruku a vrátil se k Флемингу.
  
  
  Její příchod na schodech, высеченной ve skále. Za sebou slyšel její ohnivý zpěv lidu, pravděpodobně určené k tomu, aby vám Флемингу uzdravit. Její překročil přes zeď do vody zpět na druhou stranu. Její vágní viděl jeep. Vypadal opuštění. Voják nebyl a stopy.
  
  
  Na půli cesty můj krok se dostala na kluzké shluk řas, rostoucí mezi kameny, a on uklouzl. Její vstal, плюясь nečistotami. narovnal se a šel více než opatrně.
  
  
  Když ji dostal do pláže, její промок.
  
  
  Její sundal oblečení a snažil se zmáčknout ji, jak jen mohl. Její высушил люгер, jak jsem mohl, a hodil zbraň na předním sedadle džípu. Její накинул oblečení na kapotu, aby mohla vyschnout v teple od motoru.
  
  
  Její ani vzlétnout boty. Jsou promočený, ale musím odjet.
  
  
  Její počítal na úspěšnou cestu s on спущенной linkou a nebyl zklamán. Blížíme se k místu, kde je další džíp jel do bažiny, její zastavil, aby poplatek "Люгер". Ji viděl, činnost na místě, tři nebo čtyři muži na silnici. Možná, že lidé, kteří byli v autě, se utopil, ale já jsem ji neviděl, co udělali.
  
  
  Odina kolem nich se náhle vyšel na středu silnice a gestem mi ukázal řídit se blíže podívat. Ji málem srazil ego noha, ale včas viděl bederní roušku. Jeho stále držel svůj Люгер volání a zastavil lízání. Její uslyšel smích, něco jako do zvuku, a najednou nos jeep letěl přes bažiny. Jsou vrhací ego. To bylo opuštěné a umístění. Žádné mrtvoly.
  
  
  Asistenti tony vyhrál džunglí vytáhl rezervní kolo a откатили ego mi. Jeho, vyšel ven a viděl, jak dva kolem nich zvedl přední části mého džípu, vzali kolo a dát auto zpět s širokým úsměvem, což znamenalo, že nyní je vše v pořádku. Oni jsou pak rychle zmizel prostředí palem. Tak rychle, ji bych viděl to, kdyby jen zamrkal.
  
  
  Její jel rychle, asi tušíte, že najdu dopředu, kde velký kamion zablokoval silnici. Lidé tony vyhrál tam taky byli zaneprázdněni, ale stroj byl příliš těžký, a nemohli ji přesunout jinam. Její vyšel, selle za volant kamionu a gestem nařídil jim odejít ze silnice. Její zařadil zpátečku a vyskočil. Byl to krásný pohled - vidět, jak kamion vklouzla do bažiny. Jen hlaveň zbraně byl stále trochu nad vodu.
  
  
  Během své další cesty na vzdáleném hotel ji nikdo nepotkal. V kuchyni hrála dvojice mužů. Hra byla pro mě nová. Od každého muže bylo leštěný čip, to je divné, jako na lidský prst. Oni se střídají катали ih na stole. Kdo přišel olizuje jen k rozkolu ve středu břicha, stolice, - řekl premiér, soudě podle excitaci, který to způsobil. Coco покатил poslední. Je to nahlas вскрикнул, když jeho prst spadl do trhliny. Poražení zaplatili emu polovinu. Když on a Lambi mě viděli, že jsem přestal hrát. Když jí řekl jim, že chci, aby si vzít mě do hotelu Sawyer, oni nevypadají velmi dočkat.
  
  
  Лэмби ostře закашлялся. "Bylo dost riskantní trik poručíka v pevnosti", - řekl on. "Ale oklamat plukovníka? - Já nevím.'
  
  
  Potřebuji pár помошников. Bylo důležité, že věří v úspěch operace. Nervové a pochybovači mi byly nám k ničemu. "Noah ví, kam půjdeme", - oznámil jsem. "A to nám pomůže".
  
  
  To byly kouzelné slovo. Pokud by Noi si myslel, že to může fungovat, tak to bylo. Jsme vylezli na džípu v dobré náladě.
  
  
  Ulice města jsou stále ještě byly prázdné. Jen jsme viděli více šestý muž. Slyšení jeep, jsou v úžasu , jak myši. Pohyb dopravy chybělo, všechny veřejné budovy byly zavřené, okna byla tmavá, na rozdíl od prvního patra hotelu "Sawyer".
  
  
  Vojenské приставил pušky mi na záda, až jsme jeli k hlavnímu vchodu. Hodinová stínu den těsně za námi.
  
  
  Armáda vyskočila a gestem mi ukázal následovat. Její příchod na den v doprovodu Vojenské a "poručík" Lambi. Hlídač zastavil nás. 'Je mi líto. Plukovník řekl, že dnes večer nikdo nepřijde.
  
  
  Лэмби protáhla a впился pohled na vojáka. "Půjdeme dovnitř. Pokud chcete nás zastavit, můžete nakonec trpět. Tento vězeň - Nick Carter, muž, pro kterého Jerome navrhl tisíc dolarů. Nesmíte se vůbec hýbat.
  
  
  "Ach." Ochranka se na mě zbraň a облизнул rty. "V takovém případě ji dám ego tam."
  
  
  Лэмби zavrčel. - "Ne, jsi ego není поведеешь. Sám доставлю. Ty si myslíš, že můžeš vyzvednout u mě toto ocenění. Jdi pryč, svině! '
  
  
  Hodinová vypadal provinile a pohyboval dost rychle. Vojenské prošel mimmo mě a udeřil jeho ego zadek pušky za ucho. Při tomto, on náhodně náskok spoušť. Brýle просвистела u mě noha, mezi, nad, než jí by hotel. To je začátek dobývání příliš realistické. Лэмби znovu ukázal zuby. "Plukovník. Kde to je?'
  
  
  Nyní již dost stráž evan téměř nečitelné, zamumlal: "V kasinu, poručíku. Držet tě?
  
  
  "Myslím, že budeme schopni najít to sami". V hlase Лэмби přišlo varování. - "Zůstaň ve svém příspěvku".
  
  
  Vojenské втолкнул mě do haly. Thomas Sawyer by byl zděšen, kdyby viděl poškození. Byly rozděleny velké lavice. Regály s novinami a časopisy byly опрокинуты, nám jedna kolem vitríny nejsou zůstala nedotčená. Police obchody byly prázdné. Jaký nepořádek!
  
  
  Plukovník Caribe Jerome mohl být prima заговорщиком, ale никудышным velitelem. Kdyby to dovolil svým lidem dopřát rip-off, on by vyhrál více, pokud by ego plány, samozřejmě, korunováno úspěchem.
  
  
  Kasino bylo ještě horší lobby. Hrací stoly v hodnotě tisíce byly zničeny, a ne byly opravy. Online nahotu nad dlouhým popruhem byly poškrábaný, postavy vyřezávané. Vojenské a Lambi присвистнули. "Dobrý večer ticha".
  
  
  Skleněné nádobí bylo rozbít o podlahu kolem baru. Lahví nebylo. Vojenské a Lambi trapné inspekce prázdné místnosti. "Kam všichni zmizeli? - písmomalíř Kde je plukovník?
  
  
  "On spí ze strnulosti. Jak se o tom, že jsou zde tři stovky pokojů s pohodlnými postelemi. Co se týče Jerome, myslím, že to v kanceláři Žetonů Капполы považuje peníze v kasinu. Pojďme k němu.
  
  
  Prošli jsme mimmo pokladny. Oni jsou ponechány beze změny. Jen byl hromádek монетт za skleněnou stěnou, žádné bankovky v otevřených zásuvkách. Voják držel odtud daleko. Ji stiskl tlačítko, která se zabývá vedla v akci posuvné stěny kovové dveře.
  
  
  Její prošel mezi kluky. Недружелюбный černá stráž u stolu dálkového řízení byl zaskočit. Sáhl za револьвером, ale pak viděl, že je málo pistole Лэмби v mých zádech, cítila mě a smál.
  
  
  "Ne, ale pan Carter. Kde se ego zjistil, poručíku?
  
  
  Možná, že přešel na druhou stranu, ale zdálo se mi pravděpodobnější, že to celou dobu byla kamera Jerome.
  
  
  'Zadržen na zátarasu. Řekněte полковнику, že jsme tady.
  
  
  Nicméně, černoch ještě neměl v úmyslu nás впускать. "Митзи pryč odtud s Carter. Kde je?'
  
  
  Лэмби árijci jen pokrčil rameny. "Nebylo s ním. Může, ona je pryč ".
  
  
  "No, to není důležité". To zmáčkl interkom. "Plukovníku, máte hosty".
  
  
  To je smysl velkého nemají vzrušeně. - "Říkal jsem ti, že jsem ..."
  
  
  "Dva vojáci přišli dodat pan Carter".
  
  
  Nyní hlas náhle stahl радостнее. "Je to vynikající. Впустите ih.
  
  
  Dveře распахнулась. Caribe Jerome, seděl za stolem Капполы. Před ním ležely hromady bankovek a монетт. Nedávné příjmy z kasin a hotelů a obchodů v hale: obrovské peníze syndikátu a Сойера.
  
  
  Její přátelského usmál se. "Vy jste našel způsob, jak zbohatnout, Jerome?"
  
  
  Usmál se na revma. Jen ego úsměv byl trochu chladnější mé. "Musíte uznat, že je to dobrý způsob, jak". Podíval se na Лэмби. "Poručíku, odkud dívka, která se zabývá bylo s tímto mužem?"
  
  
  Její, vyhrkl. 'Mrtvá. Утонула.
  
  
  Černé oči se zúžily. "Ona plave jako delfín, pan Carter. Nemusíte snažit mě oklamat. Ona užívané v Miami ".
  
  
  Ji, podíval se přes rameno na dveře, která se zabývá stále byla otevřená. Ebony těsně za naším povídáním. Když stál za svými lidmi, nemohl jsem použít svůj люгер. To by znamenalo smrt, Vojenské a Lambi. Její hotel, aby se dveře zavřely, a vybral nejrychlejší způsob, jak informovat plukovníka o pozornost ego ochrany.
  
  
  Její vyzývavě řekl Джерому: "můžete získat dobrý výkupné za Митзи, ale držím peníze, poručíka nikdy neuvidí svou tisíc dolarů." To bylo dost. Dveře zabouchly. Jerome se sklonil do sloupečku peněz na stole. Když se opět zvedl oči, podíval se otevřeně, málo v mé люгера.
  
  
  "Vezměte si to, co je třeba", - řekl její Lambi a Armáda, když ih pistole отодвинулись ode mě, k překvapení Jerome. Ego tvář напряглось. "Zrada, pan Carter? Подкупайте vojáků! Budou vydáni k vojenskému трибуналу, jak jen jí. .. '
  
  
  On byl rychlý. Její podezření se jedná. Ale stále dostatečně rychlý. On byl za stolem a ego ruka se rychle přesunula do pouzdra. Její byl trochu rychlejší, перебросил люгер kolem pravé ruky do levé, выкинул jehlový do ruky a hodil. Jehlový пригвоздил ego ruku pro pouzdra a ego, pokus selhal.
  
  
  Její přiznat, že to nebylo ustrašenou. Pro něj to bylo velké riziko. Ale pokud bych mohl přinutit, abych se vystřelit, nebo když by mohl střílet sám, je to znepokojivé by niggaz venku, a moje šance by byly přehlédnuty. Tiše sel. Její Люгером a nařídil emu postavit u zdi. Malé černé se zavřenýma извергали nenávist, ale on udělal to, že emu řekli.
  
  
  Lambi dal zbraně na hromadu bankovek a pečlivě hledal plukovníka. Vytáhl můj jehlový, revolver, a našel v jednom po celém kapsy je ještě jedna náhradní.
  
  
  "A teď se posaďte na pohovku, aby jsme mohli mluvit. Kde Je Tara Sawyer? Ji řekl.
  
  
  Jerome ani zamrkal. Je to pohodlné selles na pohovku a скрестил nohy. To sarkasticky скривил horní ret a položil protinávrh odina vývrtky. "Kde Je Митзи Gardner?"
  
  
  Neměl jsem čas a touhu hrát v otázky a odpovědi. Samozřejmě, pořád Balení v hotelu. Ale nemohl jsem se spolehnout na to, že celá armáda Jerome spí, a nechtěl riskovat, že bude muset čistit celý hotel. Její stanul před plukovník a udeřil u люгера ego tvář. Tak ošklivý škrábanec. Ji hotel ego zabít; on byl jediný muž, který mohl ovládat armádu v té době, a on ještě potřeboval nen. Ale pro začátek ji, obavy o bezpečnost Obalů. Jí řekl o tom Джерому a dodal: "nejsem пожалею, že обезображу tvou tvář, pokud je to nutné".
  
  
  On byl krásným mužem. On to věděl, a byl тщеславным. "Dobře, - řekl on. - Stále ji není освободишь. Miss Sawyer se v jídelně v hotelovém pokoji v horním patře. Mezi dolním a horním podlaží šest stovek mých vojáků ".
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 7
  
  
  
  
  
  
  
  Dokud Лэмби držel plukovníka pod tlakem, my s vzlétlo Vojenské sako a košile Jerome a potrhané tričko na proužky kordon, aby ji svázat. Dáváme emu si sednout na gauč.
  
  
  "Zůstaň tady, aby se podíval za ním," - nařídil jí Armáda. Ukázal ji emu, jak funguje řízení dveřmi. "Počkejte, až budeme s Лэмби přišli na den. Když ji otevřete rivne tak, abychom mohli projít, a pak se znovu zavřete.
  
  
  Lambi znovu приставил pistole do zad a šli jsme. Ebony byla ponořená детективным romanem, a ne dát do očí, dokud ji není подсунул, málo svého люгера emu pod nos. Když ji viděl to, co on četl, musel jsem усмехнуться. "Není čti a dělej; Její přidal chvíli před Lambi udeřil jeho ego zadek jeho pušky na черепу. On se kutálel se ze židle na podlahu. Zda byl mrtvý nebo ne, závisí především na tloušťce ego lebky. Jsme оттащили ego k jednomu kolem pokladen kasina a připoután tam na židli. Rychle jsme šli k výtahům. Na půli cesty v hale se náhle otevřely dveře výtahu. Voják vyšel, viděl nás a snažil se uhnout zpět. Jeho obsazení jehlový a na chvíli objevil ego ego кадыком. Лэмби táhl ego za stojan správce. Klíče od pokojů Obalů na místě nebyla, takže musíme proniknout tam, jak je možné klidnější.
  
  
  Šli jsme zpět k výtahu, a on se zvedl dvě mačety, které se sklouzl z opasku vojáka pak toho, jak tvrdě ego. Nyní u nás bylo pouhých 599 soupeře.
  
  
  Nahoře jsme narazili na den byt Obalů. Její popraskané hrad стилетом, a jsme se ocitli uvnitř, než se někdo objevil v hale.
  
  
  V místnosti vládla zadusit atmosféru. Klimatizace byla vypnuta. Tara Sawyer ležel na posteli, paže a nohy. Na něm byly kalhotky a podprsenku. Její zápěstí a kotníky byly vázány na postele závěsem, takže se sotva mohl pohybovat. V ústech nah nebylo кляпа v tom, ale asi by nebylo potřeba. Zvuková izolace v hotelu, Sawyer Grand LaClare bylo vynikající. Nejvíce, že ji můžete slyšet ve vedlejším pokoji.
  
  
  Viděla mě a Лэмби. Její obličej byl zkreslený zoufalství, a on si myslel, že to hlasování o-hlasování o закричит. Její зажал hej ústa dlaní. "Lidé Jerome zde. Ať už klidný.'
  
  
  Její oči метнулись k Лэмби. Myslela si, že mě taky chytil. Její vysvětlil hej, že je na naší straně. Její krásné modré oči se nyní staly velkými a tmavými . Strach v jejích očích nyní nahradil hněv. Její odstranil ruku kolem rta a políbil. Pak ho pustil ji, aby se uvolnil šňůrkou. "Oni zabili mé ego?"
  
  
  Jí věděl, že ona systému jmelí v paměti Fleminga. Ji řekl. - "Ne. Jsme schopni ho ukrýti. On je zraněný, ale v horách s Noe v bezpečí."
  
  
  'Kdo je to?'
  
  
  Samozřejmě, ona nikdy neslyšela o tomto starém černé čaroděje a ego kmene. - "Ty by si nazvala by mě lhářem, kdyby ji řekl ti už o Listopadu, ale pokud se dostaneme ven kolem města žije, její představit tě s ním. A dokonce i pak nebudete věřit ".
  
  
  Její rychle povolil šňůrky, aby se snížila bolest. Její ruce a nohy byly побелевшими a oteklé z důvodu porušení krevního oběhu. Hej, bylo to bolestivé, a on viděl, že se bude konat nějaký čas, než se znovu bude moci chodit. Nicméně, nemohl jsem riskovat, nést ff. Pokud by se někdo pokusil zastavit nás na cestě, mi zoufale požádaly by mé ruce, a, pravděpodobně, Lambi taky.
  
  
  Její промокнул zápěstí a kotníky Nádoby se studenou vodou, kolem vany. Pak vytáhla kolem wc je jemné, bavlněné šaty. V podobě, v jaké to bylo, to vypadalo lépe, ale kalhotky a průsvitná podprsenka prostě nejsou ideální pro cestování během války.
  
  
  Nádoby trvalo drahocenné minuty, aby zůstali na nohou. Jsme udělali kontrolu této místnosti. Ji poslal Лэмби v obýváku zkontrolujte, zda je svobodný, zda se výstup.
  
  
  Okamžik později, on strčil hlavu na konec den a pokynul nám. Utíkali jsme k výtahu, tak rychle, jak dovolovala stav Obalů. Jak jen jí stiskl tlačítko, jsem ji spatřil, jak na chodbě otevřel dveře.
  
  
  Dostali jsme se do prvního patra a dveře výtahu se pomalu otevřely. Přes mezeru viděl vojáky. Horší je, že tam byl plukovník Caribe Jerome s pistolí zaměřené na nás.
  
  
  Její skočil pro kovové dveře a současně stiskl tlačítko přízemí. Brýle odskočil off od kovových stěn výtahu. Byl to zázrak, že nikdo kolem nás není zraněn. Dveře se zavřely, a šli jsme dovnitř. Zdálo se, že pryč jsou hodiny. Pokud v garáži, nebylo by stroje, nebo výstup byl zablokován, David Hock mohl odepsat jednoho prostřednictvím svých agentů. Tom Sawyer by ztratil svou dceru, a Noah ztratil zatraceně dobrého pomocníka.
  
  
  Zajímalo by mě, kde byl jiný asistent tony vyhrál. Pravděpodobně mrtvý. Pokud by Jerome přesvědčil pustit ego ego na statný částku, mohl by očekávat, že kulky. U plukovníka nebude důvod držet zpátky své slovo. Bylo zřejmé, že bylo chybou opustit špatné простака Vojenské sám s tímto typem.
  
  
  Výtah dopadl na vzduchový schránky v přízemí. Byli jsme v garáži. Bylo mnoho strojů, které patří hostům, a více высокооплачиваемому personálu, ale nečekal jsem, že najít v nich klíče, a mám sotva dost mít čas zkontrolovat ih všechny. Na odjezdu stál vojenský náklaďák. Je pravděpodobné, že byl připraven pro případ nouze, a rychle získal. Kromě toho, že se mu zdál na míle odsud.
  
  
  Jí ukázal na to. "Utíkej k počítači", - řekl jsem. "Vezmi si ego , dokud se její прикрываю ústup".
  
  
  Běželi. Alespoň, Лэмби běžel tak rychle, jak jen mohl, jak tahat za ruku спотыкающуюся Balení. Den výtahu se otevřely. Když se otevřely až dvou centimetrů, ji zastřelil ve štěrbině, když napodobujeme Jerome. Ji slyšel křik, a doufal, že je to plukovník. Její pokračoval střílet, když se dveře otevřely ještě více, a tam přišly nové výkřiky. Konečně někdo přišel na mysl geniální nápad poslat výtah zpět nahoru. Její pokračoval střílet, dokud se dveře se zavřely úplně. Teď jsme měli malou výhodu. Jeho, vrhl se k vozíku a skočil vedle Тарой, která se zabývá spustila motor, a pak dostal se na sedadle vedle řidiče. Šťastná. Pokud by to bylo Митзи Gardner, bychom se dohadovat o tom, kdo bude řídit auto, a na to teď není dost času.
  
  
  Její jel za začátku druhý rychlostní stupeň a zabočil na výjezd. Ego není забаррикадировали. Když ho jel mimmo hlavního vchodu do hotelu a podíval se na dveře, ji viděl, jak Jerome s několika svými lidmi vyběhl ven. Oni zůstali na schodech, aby střílet na nás, ale поторопились. Záběry prošly низменному.
  
  
  To udělal cik cak, aby se prostřednictvím mikrofonů a reproduktorů na minimum ih další šance na zásah, a slyšel, jak Lambi střílí zezadu. Její vykřikl emu, aby to подтянулся. On mě neslyšel. Nebo, možná, že on byl příliš nervózní, aby reagovat.
  
  
  Pak už bylo pozdě. Její zaslechl krátký výkřik a ve zpětném zrcátku viděl, jak Лэмби vypadl kolem stroje. to modré ležel nehybně uprostřed silnice. Přední část košile ego bylo nasáklé krví. Ego tělo сотрясалось od chycený v ní kulky. Jerome pomstil emu nyní, když jsme byli příliš daleko, aby nás chytit.
  
  
  Její soustředil na řízení, dávejte pozor, aby věnovaly pozornost na únavu. Je za námi více není свистели kulky. Jerome se svými vojáky běžel ke strojům, припаркованным u vchodu do hotelu. Byli jsme daleko od domova a v bezpečí.
  
  
  Na bulváru se jí otočilo a kliknul na pedál plynu. Vůz více přiblížil pro přepravu těžkých břemen, než pro zvýšení rychlosti. U nás to bylo nějaký čas, ale to nestačilo, aby se zabránilo stíhání plukovníka.
  
  
  Byli jsme za městem a zamířili k hotelu tony vyhrál. Něco bylo třeba se rychle rozhodnout. Nemohl jsem se vyhnout Jerome na pobřežní silnici. Měl jsem dvě možnosti. První - skrýt vůz ve stodole na staré hotelu. Druhou byla špatná cesta, петляющая přes hory.
  
  
  Napadlo mě, že plukovník, s největší pravděpodobností věděl o existenci hotely, a že Noe ji užil. Emu ani nemuseli bojovat. Všechny budovy byly dřevěné. Mohl nás spálit.
  
  
  Proto ho vybral horské trasy. Naše heavy truck mohl překonat výmoly a ухабы, asi lepší, než lehčí stroje za nás, a oni nemohli pohybovat rychleji nás na této silnici.
  
  
  Do té doby, jak jsme dosáhli obratu, oni nás nevšiml. Její vypnul sergej a otočil volantem. Teď jsme byli neviditelní prostředí džungle pro dva jeepy, projíždějících mimmo nás na hlavní silnici. Vynikající. Její zastavil, vyndal světlomet kolem držáku a blížil nákladní platformě, aby každý rok, co máme s sebou. A možná, Lambi upustil zbraň. Moje zásoby munice byly na ústupu.
  
  
  Já jsem nebyl schopen najít zbraň mezi мотками lana, lopatu a třemi zásuvkami. Její chystal spustit, když sergej baterky klesl text, na jednom po celém zásuvek: "Dynamit". Ji vytáhl krabici dopředu. Několik tyče vypadly, ale většina kolem nich stále bylo úhledně zabalené piliny.
  
  
  Pokud plukovník Jerome se dozví, že jsme se pohyboval od hlavní silnice, je to jistě obrátí. Ale byli jsme připraveni ego přijmout. Jeli jsme asi čísel m v džungli. Její objevilo kolem nákladového odříznout a běžel zpět ke křižovatce, приготовляясь na cestě. Ji jsem to k té době, kdy džípy Jerome našel mi v zorném poli. Jeli rychle, vynořil se za roh, a její vyhnul ih luceren. V dálce si všiml kamion a торжествующе křičet, jeli k němu. Když se ke mně přiblížil první jeep, ji zapálil knot. Jeho obsazení динамитную dámou na zadní sedadlo a skočil co nejdál do listí.
  
  
  Výbuchu došlo okamžitě a odhodil mě zpět na silnici. Ale můj fyzický stav byl ценымногие lepší, než u cestujících jeep. Ještě stále konal dech, když slyšel зовущий mě hlas Obalů. Její vstal dříve, než bychom chtěli, a gestem nařídil hej drž se dál, při pohledu na hluboké nálevky, tvořil na silnici. Za mě by turn " přijel začátku druhého džípu. Jsme s dívkou běžel zpět k vozíku. Už jsme jeli v plné rychlosti, když jeep s pištění brzd zastavil u kráteru vtoky. Ve zpětném zrcátku ji viděl vysokou postavu Jerome, склонившегося nad obrovskou выбоиной na silnici. Kulky свистели za námi, ale byli jsme již příliš daleko, a že je nepravděpodobné, že by nám ublížit.
  
  
  Tara si neuvědomil, co se stalo. Její vysvětlil hej, co našel na korbě náklaďáku, se sklonil, rychle ji políbil, pak se opět soustředil na silnici.
  
  
  "V tuto chvíli jsme v bezpečí," - řekl ji ahoj. "Oni nemohou projet přes tuto díru, v opačném případě budou muset kácet stromy. A na to potřebuje čas. Připravte se na procházku rychlému moři ".
  
  
  Ve tmě ji málem narazil do stromu, když zahnul za roh, a připomnělo mi to, že potřebuji sergej. Riziko odhalení je teď měl menší hodnotu, než riziko, že se setkáte s dřevem. Pohled na hodinky mi řekl, že noc je již кончалась. Do té doby, jak jsme dojít až po ty téměř neprůchodný míst, bude téměř světle. Toto dělalo to ценымногие jednodušší.
  
  
  Ale dokud byla ještě tma, a svatý světlometů пробивался přes husté listí. Nádoby se musel držet za hlavu na den, aby se удариться hlavou o střechu. Ona se natáhla na několik kilometrů, pak se hořce zasmála.
  
  
  "Nick", - řekla. "Nemyslím si, že jdu na to. Ona byla blázen od toho, aby sem přišel a setkat se Fleminga. To bylo tak romantické ". Její smích zněl разочарованно. "Teď to chápu, že je to ve delle".
  
  
  Ji, zasmál se. - "Pohádkový svět frustrující?"
  
  
  Tak ona byla vyděšená, říkala, aby udržela sebe. Jsme vylezl výš a výš, dál a dál to bude ještě tvrdší. Jeho jsem si myslel, že je to dobrý důvod pustit otěže. Konečně, úzkost - to je povzbuzující a sex - skvělý uklidňující prostředek. Ji, zastavil se a otočil klíčkem v zapalování. Byl velmi tichý. Její, vystoupil, obešel auto, otevřel dveře na straně Kontejneru a vytáhl ji. Její подтащил ji k počítači, aby bylo možné zkontrolovat terén při světle reflektorů, zda drak nebo dikobrazi, které mohou zkazit zábavu. Ee úst byl stejný hlad jako my. Hej, to bylo stejně těžké, jako já. Uplynulo mnoho času, než jsme konečně na takovou hru je vůz zcela измотанными a spokojeně. Jí se usmála. 'Už se cítíš lépe?' Ona přikývla, откинулась na opěradlo židle a zavřela oči.
  
  
  Do té doby, jak jsme dosáhli strmých skal, bylo už světlo. Jeho řekl Nádobě udržet oči zavřené na nějakou dobu, a, samozřejmě, ona okamžitě otevřela ih, aby se zájmem vidět ven. Když se podíval z okna a viděl jen propast, ona zbledla. Posadila upřímný, вздернув bradu.
  
  
  Když jsme prošli nebezpečnou část propasti, ji napadlo, Флеминге. V tom místě, kde se silnice vázne, jsme vystoupili a pokračovali v cestě pěšky. Teď se jí objevil něco, co nikdy předtím nevšiml. Tras klesala do tuhé soutěska; za hranou, na druhou stranu, byly jeskyně, kde se žihadlo dříve nadměrné populace kmene. V tomto okamžiku, jako by tam nikdo nežil. Tlusté dřevěné brány hradu, byly zavřené. Ji, poklepal mu na rukojeť pistole. Po několika minutu ji slyšel hrom řetězy a перекладывание dřevěných šroubů. Pak se brána uvrhl otevřít dovnitř, a muž v bílé skryté pokynul nám dovnitř. Tara vypadala, jako kdyby viděla ducha.
  
  
  Noe laskavě přivítal dívku, řekl, že Fleming se cítí lépe, pak přešel do oddělení špatných území barents modrá moře.
  
  
  "Naši linku přestřihli v noci. Jsme neslyšeli nic zevnitř s nimi fretky, jak jste odešel. Můžete mi říct, jaká je situace v Port of spain?
  
  
  Její podezření, že starý hotel na okraji města byl něco víc, než jen místem k pobytu pro židy, kteří chtějí navštívit město. Měl to být centrum území barents modrá moře pro zprávy, které přicházejí z města a byly předávány pomocí buben džungle. Pokud je zpráv více nebyl, to znamenalo, že Jerome podnikl nájezd na nah.
  
  
  Její byl velmi unavený. Začali hromadit hodiny dlouhém napětí. Tato snaha byla tvrz nedobytná. Králové, piráti a rebelové vždy marně snažil vzdorovat vysokým zdem v jejich programu časů. Ale tentokrát jedinou ochranou byly moje "Люгер" a hrst kulek, elegantní malý stánek Митзи Gardner a několik krabic dynamitu. Trochu proti moderně vybavené armády. Ji, opřel o tlusté kamenné sténání a informoval tony vyhrál. Jeho řekl emu, co budu dělat s dynamitem.
  
  
  "Já jsem musel ihned vyhodit tento útes", - přiznal jsem se.
  
  
  "Ale pak ji nepomyslela, ale teď je to příliš daleko. Ale já to činím touto cestou na minové pole. Její očekávám, že Jerome přijede sem ne, když na džípech. Ego čeká překvapení. Potřebuji nosiči.
  
  
  Noah sestavil tým, a její představil dívek.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 8
  
  
  
  
  
  
  
  Lidé vytáhl dynamit kolem kamionu. Se provádí proto dát fialové venkovní box v fort, takže kompletní zásuvka pro zařízení, min, na silnici. Před tím, jak opustit vůz, ji vytáhl rotor na distributora, aby nikdo jiný nemohl mít vůz. Její proměnil cestu v minovém poli, ujistěte se, že детонаторы jsou nastaveny tak, aby je jeden člověk nemohl vyhodit každý poplatek bez ohledu na ostatní. Zatím pracoval, ho slyšel bubny v pevnosti; to nebyly zprávy, ale obřadní zvuky. Její nepomyslel, že Noah se snažil trochu pozvednout morálku.
  
  
  Do té doby, jak skončil, to se cítil naprosto измотанным a hlad. Její těžce se dostal do pevnosti. Opravdu, byl rituál. Posvátné ptáky zabíjeli a vařené v páře & nb. Nahé соплеменники s oštěpy tančí kolem kotle. U nich byl vynikající konec vojenské zbraně pro boj s базуками a automaty.
  
  
  Noah se postaral o to dříve, než ji stačil se, že co jíst. Nestihl jsem i půl usnout. Když Noah mě je to jediný přenos, jí ležel v chladné temné místnosti; Na stínové linky na den ho mohl vidět, že slunce již dosáhl poledního pozice. Její dal muž na hlídku u stezky. Z tohoto místa by mělo být slyšet blížící se vozidla z dálky. Nyní, on stál před Nov, a on byl nadšený.
  
  
  
  
  "Vojenské přistoupil k vozíku," řekl Noah.
  
  
  Hned se probudil. - 'Kolik ih?'
  
  
  "On neumí počítat". - Noah mluvil s pozorovatelem.
  
  
  "On říká:" velmi, velmi ".
  
  
  Její vstal a běžel k bráně. Do teď museli jít po cestě, a v hotelu se ujistil, že nejsou zjistili dynamit. Tanec válce byl u konce, a lidé, odlákany do své jeskyně, prchali zpět do pevnosti.
  
  
  Její je za námi dveře pokoje Fleminga a na okamžik strnul. Stál na den mezi dvěma dívkami. Na jeho забинтованной ruce nebylo nám ošklivé červené pruhy, nám šedou barvu na čokoládově hnědém obličeji. Neměl jsem čas zastavit, ale rychlé zotavení Fleminga mě překvapilo. Její hodil to kolem hlavy, i nadále jít. Její procházela branou a běžel po pěšině. Pokud by byly rychlé, ji mohl setkat se s nimi, ale musel si být jistý.
  
  
  Když dorazil do průchodu, pak jsem ještě nic neviděl. Teď byl na louce a přes vrcholky stromů jí mohl vidět vůz na dně rokle asi půl kilometru níže. Skupina asi třiceti lidí, kteří stáli poblíž, se mi lézt nahoru. Zajímalo by mě, proč? Pak ji zaslechl za sebou hluk. Byl to Митзи. U nah byl revmatismu.
  
  
  "Existuje ještě jeden útok z druhé strany, Nick. Lodě v zátoce. Mnoho lodí.'
  
  
  To объясняло, proč kapela stále čekala dole. To bylo společné akce, pohyb клешни, který začne současně na dvou frontách. Ji objal ee za rameno. "Můžete vyhodit do povětří miny?"
  
  
  "To byl vždy můj cíl v životě. Co jsem měl dělat?'
  
  
  Ukázala, že je to hej zapalování, podal hej, zapalovač a řekl, co dělat. "Cesta mezi těmito dvěma body byl заминирован". Její poukázal zde na dvou bodech. "Startování na pravé straně zapálí nejnižší poplatek přes tři minuty, potom pojistka zapalování. Když první skupina dosáhne otáčení, ee potřebujete zapálit. Doufám, že to bude stačit, i když někteří vojáci občas se objevují hloupí. Udělejte si čas. Ale zastavte ih ".
  
  
  'Poklad.' Políbila mě, a mám dojem, že ona líbá mě na rozloučenou. "Hodně štěstí s flotilou".
  
  
  Ji, zasmál se. 'To bude fungovat. Доверься Noe ".
  
  
  Jí pořád říkal lépe, než se cítil. Neměli jsme zařízení, které se dlouho odolávat obléhání z obou stran. V rámci možností jí měl dělat to, co bylo v mých silách, ale něco подсказывало mi, že pro toho, jak přežít tento den, bude potřebovat zázrak.
  
  
  Za dobu mé nepřítomnosti v pevnosti nastaly závažné změny. Kmen byl rušný. Schodiště stáli na pevné střechy, která se zabývá také sloužila jako ochranný zdí a kameny o velikosti lebky nesly v ведрах, které byly předávány po celém ruky do ruky, jako dopravní pás.
  
  
  Kupodivu, to bylo воодушевляющее podívaná. Rytmické kroucení všech těchto černých rukou, předávání materiálu, jako živá draka, вселяло důvěru v tyto lidi, kteří pravděpodobně nikdy v životě už těchto válek.
  
  
  Noe zachoval vzhled, ale zdálo se méně jistý, než ego lidé. Mluvil s Флемингом na klidném místě u brány. Fleming se opřel na židli a vypadal, že je snaží v něčem přesvědčit tony vyhrál. Její přiblížil lízání, sledovat konverzaci.
  
  
  "Dobře, Noah, jí chci věřit, že Jerome vede dvojí hru. Ale nemůžu si dovolit vám a vašim lidem riskovat svůj život perlový mého případu. Pokud Jerome je tak silný, pak musím poslouchat, jak neposlechla její generál Хаммонду. Její сдамся a budu vyhoštěn do Spojených Států. Jerome - schopný člověk, a tento ostrov na konci přežil vojenskou diktaturu dříve. Může, dokonce i jeho moci dát emu tip. Jí chci, aby jste předali mu bylo mé poselství.
  
  
  Poslat Джерому poselství světu to bylo jedno co podepsali svůj rozsudek smrti. I kdyby se plukovník odešel tony vyhrál a ego kmen v pohodě, ji by se k nám na okamžik patřil zemi živých. Její, jsem si myslel, že je to dost špatné, aby narazit na porážku. Její nenáviděl to. Ale to bylo ještě horší, je, aby si představit, co by se stalo se mnou, kdyby Jerome byl tak uražen, jak jsem si myslel. Jeho čekal na odpověď Patriarchy. To разразилось únavné тирадой.
  
  
  Fleming, jeho respektuji váš idealismus, ale to oslňuje vás. Když se generál Hammond se zbavil vás, lidé stále věřili, že opustí ostrov островитянам. On si mohl dovolit vás vyhnali. Caribe Jerome nemůže být tak velkorysý. Je to tak nepopulární, jak moc je ambiciózní. Dokud jsi naživu, ty jsi pro něj hrozba. A v sázce je nejen váš život. Pokud Jerome podaří realizovat naše plány, to bude transformovat tuto horu v ракетную základnu. To zapudí nás, a vedou sem našich nepřátel. Nemůže zůstat u moci bez podpory Ruska. Tato hora byla naším posvátným domovem po staletí. Tito lidé raději zemřou, než budou tuto horu ".
  
  
  Starý muž mluvil dobře. To je jistý Fleminga, který ukázal, že není citlivý na rozumné argumenty. "Přiznávám, že máš pravdu, Noah. Jeho příliš dlouho žil ve světě snů. Naděje někdy trvá lákavý vzhled. Pokud ti ji понадоблюсь, ji mohl jednou rukou házet kameny."
  
  
  Dotkl se rukou tony vyhrál v úctě, pak pochod zdravou nohu k парапету.
  
  
  Noah pokynul mi. Její, vyšplhal na střechu a podíval se přes зубчатую zeď vstupu do laguny. Blížící se flotilu popřel zprávy v médiích zprávy se mi o tom, jak britové evakuovali na Dunkerque během začátku druhé světové války. Každá rybářská loď, každá výletní loď, stručně říkám, vše, co bylo možné najít v Port-of-the-Спейне, se přiblížil k vyšší.
  
  
  Její snili o amerických lodí torpédem a o krytí-up odběru vzorků vzduchu s rychlým bojovníky. Ale byl to krásný sen.
  
  
  První lodě se plavili jednu za druhou na maximální rychlost na & nb v našem směru. Lodě, плывущие za ním, уцелеют. První setkávají s překvapením. Rychle se blížila, zdá se, že nevěnuje pozornost na podvodní hráz, která se zabývá zastaví ih pohybu. Pověst tony vyhrál отпугнула by lidé z tohoto malého přístavu, takže oni nevěděli nic o zatopené přehradě.
  
  
  Ji sledoval, jak se první dvě jachty závodili společně vedle. I bez dalekohledu ji mohl vidět pancéřové pěsti a kulomety, které se lidé stále na palubě. Oni ударились o přehradu současně se zvukem praskání kovu. Nosní části vyšplhal za babku, pouzdro затрясся, a otřes швырнуло lidí z paluby do moře. A na oslavu ztroskotal, ve stejnou dobu se ozvalo bavlna první poplatek, který взорвала Митзи.
  
  
  Za prvními dvěma nešťastnými jachtami stáli dva remorkér, které již nemohl brzdit. Oni nakrájíme na kamennou zeď a повисли pod úhlem. Kolem mužů, padlých přes palubu, některé se utopil pod tíhou boty a jiné oblečení, jiné se podařilo zachytit za přehradu. Dalším лодкам podařilo zastavit uprostřed laguny. Ale tři lodě, naložené vojáky, ozbrojené až po zuby, ударились o přehradu, aniž by se při tom výrazného poškození. Oni нащупали nečekanou překážku holemi. Leželi na výšce bariéry povodní na schodiště vedoucí k pevnosti.
  
  
  Lidé kolem první čluny začaly přesouvat přes přehradu na schodech. Třetí člun lehce ustoupil a dal salva kryt směrem k поручня.
  
  
  Nevšiml jsem si, že Noah vylezl po žebříku, ale všiml si, že stojí vedle mě. U něj byl bambusové перископ s volitelným zrcadlem, které umožňuje mu bylo sledovat upřímný přes zábradlí. On zvedl ruku, připravený signál. Podél поручня stáli hnědé postavy, každá s kamenem v ruce.
  
  
  V důsledku střelby lodí stále více слышался zvuk vojáků boty. Pak ji uslyšel vrčení na druhé straně zdi, a uvědomil si, že vojáci jsou nyní otevřeně pod námi. Noah svěsil ruku. Náhle u stěny objevil pohyb.
  
  
  Muži zapomněli na пулях, které свистели mají nad hlavami, наклонились nad stěnou o tloušťce osm stop, házet kameny, a znovu zakotvili. Tři kolem nich se zhroutily od rány. Ostatní uvedli, ih a obsadili ih míst.
  
  
  Oheň krytí náhle přestal. Její podíval se podél silného opevnění na úpatí schodiště. Ji viděl padající voják: řetězová reakce těla, катящихся k moři.
  
  
  Lidé tony vyhrál opět přinesli kameny a připravili se k opakování úspěchu.
  
  
  Ohněm krytí pokračuje, a smrtící olovo znovu pískal jsem nad rozeklanými stěnami, děrování díru v обветренной sténat.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 9
  
  
  
  
  
  
  
  Začíná druhý výbuch otřásl džungle. To znamená, Митзи musel zapálit začátku druhé obvinění. Teď nepotřebuje ani Noe. Její stále se nemohl dostat do lodě z "Люгера", a kulky kolem ih dělostřelectvo, dokud není příliš silně повреждали zeď. Starý gigant dobře řídil žebřík. Její, běžel k pěšině. Митзи seděla na zemi s třetím взрывателем v ruce a vypadalo neuhrazená. "Oni" hledání chytřejší", - řekla mi. "Poprvé jsem měl sedm, a na začátku druhé dis čtyři, všichni spolu. Ale teď jdou jeden za druhým. S дистанцией osm metrů. Škoda, celý pramen pro jednu osobu.
  
  
  "Ne, to nestojí za to", - souhlasil jsem. 'Na tom nezáleží. Ji budu zničit ih individuálně ".
  
  
  Šli dopředu vojáci. Nejsou рвались v boj, ale šli, подгоняемые руганью důstojníků za nimi. Dívali není dopředu a na stranu a na zem se zeptal min nástrahy.
  
  
  Jeho běžel přes podrost na pravém okamžiku je pro mě místo. Vyčnívající kus kamene, uzavírací cesty zdola. Pokud by ji byl schopen se tam dostat dříve, než vojáci, mohl by pracovat konstruktivně se svým "Люгером". To jen že se dostal tam, když první člověk ocitl v dosahu. To byla nízká, коренастым a velmi snědší. Ego obličej byl zalit potem. On se zastavil, aby popadnout dech, pak pomalu šel zpět, dohlédněte stezky. Její zaměřila na люгера, pak jsem si to rozmyslel a znovu vyvede ego do pouzdra. Byl způsob, jak lépe. Koneckonců, on nevěděl, že jsem tam byl.
  
  
  Moje zásoby munice v každém případě odešel hodně být požadovaný, a to dokud nemohl se spolehnout na ně. Ji vytáhl jehlový na ножен na pravém předloktí. Když voják prošel pode mnou, její skočil na něj zezadu. Její srazil ego noha. Zdálo se, že trochu odběru vzorků vzduchu, který mu zůstal v plicích, ven z něj. U mě není zvykem zabíjet бессознательных soupeře. Ale tentokrát jsem neměl na výběr. Nyní ji nemohl dovolit luxus brát zajatce. Neochotně dokončil dílo, затащил její ego pod keř, zvedl ego pušky a патронташ a jel zpět do svého úkrytu. Kdyby pokračoval ve stejném duchu, ji mohl tak zničit poměrně málo, a také hromadit zásobu zbraní. Pohodlné a rozumně!
  
  
  Další přilepená na nos za rohem. On se zastavil, s údivem v očích, když viděl před sebou skvrny od krve na zemi. Zvedl hlavu ještě víc, otočil se a spatřil mě. On nosti na opasku před břichem automat a tento automat slibně se houpal v mém směru.Ji rychle vytrhl zbraň z pouzdra a vydala střela emu v hlavě, než se mu podařilo spoušť. Její tiše poděkoval Хока pro trénink rychlosti a obratnosti, které jsou všechny nejlepší agenti AX musí dělat pravidelně a které ji obvykle pohrdají, protože mají ve zvyku vždy snižovat moje uvolňuje. Ale někdy na zlomek vteřiny větší rychlost znamená rozdíl mezi životem a smrtí. "Zůstaň skromný Nick, - pomyslel jsem si.
  
  
  Ale stále je provedena pěkně.
  
  
  Bohužel, muž klesl zpět na stezky tak daleko, aby se více, nesmí být ve slepé zóně. Ale nemohl jsem se vzdát se tohoto automatu.
  
  
  S люгером v pravé ruce se jí, seskočil, běžel k mrtvolu díky a začal rychle pracovat, aniž by vaše oči od stopy. To byla nabitá municí, jak вьючный mezek. Zlatá střední žebro!
  
  
  Její скатил ego na okraji stezky v křoví, sebral zbraň a běžel zpět na své místo. Ještě nikdo nepřišel za rohem. Je divné. Nějaký čas jí byl zaneprázdněn. Musí být, oni slyšeli Люгер.
  
  
  Její počkal ještě deset minuta, ale nikdo se objevil, a začal jsem cítit, že zbytečně trávím čas. Její se vrátil k Митзи se svou kořistí. Odtud ho mohl vidět v dolní části nákladní auta a džípy. Vojáci se shromáždili kolem muže s рацией. Pravděpodobně, oni čekali na nové rozkazy od někoho vyšší post. Митзи оценивающе se podívala na naše nové zbraně. Ji, zasmál se.
  
  
  "Oni se nezastaví všechno, co Jerome může hodit na nás, ale alespoň máme malý trumf. Tato malá armáda dole bude vědět, že jsme ozbrojeni
  
  
  Její poukázal na skupinu dole. "Oni mění své plány. Cesta je příliš nebezpečné, a já si nemyslím, že půjdou na další лобовую útoku. Ale mějte ih pod tlakem a varovat mě, jestli jeho špatně ".
  
  
  To облизнула rty. - Odlož tu zbraň, jo? Možná, že ji budu moci udělat s ním něco užitečného ".
  
  
  Ji opustil pušky a trochu munice. Sotva ji pryč, ji slyšel nový zvuk - thunder doly na pobřežní silnici. Je vidět nastal čas znovu vyhodit do povětří dynamit.
  
  
  Její spáchal s заряжанием, kdy nové stroje se zastavil na konci cesty. Vojáci odešli, a já jsem viděl muže s рацией. Její tušení, že tito vojáci budou přistupovat skupinami. Její není stahl čekat, až se rozejdou, a vyhodil první náboj.
  
  
  On vybuchl pod džíp, ale také zničil dvě auta. Když hluk výbuchů verš, ji vydal zase na automatu na vozidla za sebou. Stroje, které ještě byly nedotčené, se přesunuli k zpátečku a opatrně se vydali zpět. Zdá se, že nějakou dobu bude klid, a on se rozhodl vrátit do pevnosti. Na střeše je hlučný. Všechny byly do draků, tak jako bazukou a дальнобойные pušky i nadále bombardují zábradlí. Noah pokynul mi dívat se na ego перископ. Ji viděl velké skupiny vojáků, kteří jdou přes bariéru povodně na schodech. Někteří již dosáhli žebříku a začal se šplhat po ní. Noah vypadal ponurý.
  
  
  Všechny pohyb plynul rychleji, než bych chtěl. Pokud by se krytí trvalo déle, ale napadlo by své lidi, ale nemohli jsme ih sehnat, dokud oheň nepřestane. Její zaklepal na stroj a přikázal Noemovi upozornit mě, když budou nahoře.
  
  
  Nicméně, v tomto nebylo nutné. Po několika sekundách oheň krytí náhle přestal. To bylo znamení pro mě. Ji slyšel, jak podrážky dostáváme lízání, když ji, vešel mezi dvěma špicemi. Jeho málem se dostal tváří v tvář vojáka automat, ale to se odchýlil, kdy voják udělal poslední krok. Záběr na " automat hodil ego na muže za ním. Oba spadl přes okraj. Její pokračoval střílet, dokud schodiště a velká část přehrady nebyly odklizeny. Poslední muži se vrhli zpět ke svým лодкам a ukrýval se, нырнув do vody.
  
  
  Natáčení nebylo více. Flotila se pohyboval na druhém konci přehrady a postavil se na kotvu tam, kde jsme s Митзи objala přítele, kamaráda ve slané & nb. Zdálo se, že před sto lety.
  
  
  Její nevrátil k Noemovi. Její, sedí pěkně se usaďte a zapálil jeden kolem dlouhých, tenkých a velmi chutné cigarety, vyrobené speciálně pro mě v Istanbulu. "To byl první akt", - řekl jsem. "My asi můžeme trochu odpočinout".
  
  
  "To může být pravda pro tebe, Nick. Jsem vám velmi vděčný za všechno, co jste udělali. Ale obléhání ještě není прорвана, pouze odloženo a krátce. Armáda Jerome vrátí. Jí vím, že moji lidé si myslí, že vyhráli, a proto očekáváme, že yahoo. Pokud to není устрою jim hostinu, budou si myslet, že jsem zapomněl poděkovat bohům za vítězství, a obávám se, že strašák už nebudou благоволить nám. Pak se ztratí touha bojovat ".
  
  
  Noah mě nechal uspořádat oslavu s posvátným ohněm, válci a церемониальными tancem. Její rozdělil svůj čas mezi dohledem za dovolenou a pozorování nepřátelské flotily. Některé lodě пришвартовались ke břehu. Jí byl opravdu překvapen, že vojáci zůstali v blízkosti lodí a snažil se dostat do hradu je přes pláž. Rádia budou раскалены od objednávky a protijedoucích донесений.
  
  
  Její, stál a díval se na vodu, když náhle ucítil ruku na své. Byla to teplá ruka, цеплявшаяся za prsty. Její огляделась. Navždy mnou склонилась dívka. To bylo обнажена pod pás, a její pleť zazáří od mayů obřadní tance. Ee prsa вздулись. můj obličej. Můj dech se stal учащаться. A to ještě není všechno.
  
  
  Ji musel sledovat teď, když všichni byli zaneprázdněni párty. Ale na mě ty zatracené bubny není jej. Kromě toho, na lodích nebylo nápadné akce. Její, sešel dolů po schodech po ní. Našli jsme další jiné měkké květinový záhon kolem listí na klidném místě u brány.
  
  
  Pak bylo po všem. Zvuk bubnů stahl měkké. Bylo to trochu jako na modlitbu, a on cítil podivný klid. Jí pomohl dívku vylézt, a my jsme šli zpátky, drželi se za ruce. Její nechal ji, aby se vrátila k парапету a podíval se na zeď.
  
  
  Flotila je pryč na otevřené moře!!! Jeden člun se stále nacházel v laguně a připravoval poslední opustit přírodní přístav. Že, krejčí sakra stalo? Její sestoupil dolů, aby je informovali tony vyhrál, který právě mluvil s Флемингом a Тарой. Její sdělil jim novinky.
  
  
  "Nyní můžeme vyzvednout odtud Fleminga a dívky," řekl jsem. "Může být, můžeme přejít na další ostrov a poslat zprávu Spojeným Státům. Oni pak mohou nás vyzvedne letadlo. Tedy, alespoň Fleming zůstane naživu, aby se pokusili znovu. Stejně ji nemůžu vrátit později, aby odstranit plukovníka ".
  
  
  Ale Fleming nechtěl o tom slyšet. Žádná letadla. Žádná likvidace Jerome. Jí vzdal a zakysanou řekl emu, co je to ego, osobní věc. On prostě musel urovnat to s Nov, dokud se její kontrolu, rozbité lodě.
  
  
  Noé se rozhodl mi pomoci několika osob. "Nejlepší plavci", - řekl on. Plavci mi není kompetentní, pouze nosiči. Její využil příležitosti, aby zjistili, jak se věci mají Митзи.
  
  
  Ona byla ještě tam, kde ji opustil ee, ale terén pod ní nebylo. Pouze vůz byl stále tam. Řekla mi, že oni odešli, všechny najednou; je možné, ve stejné době, kdy vyplout lodě. Jeho řekl, že to je důvod pro to, a ona se skepticky podívala na mě.
  
  
  "Vy myslíte, že Jerome poddá, ne? Co to bude dělat?
  
  
  Jsem řekl Noémovi a Флемингу to, co si myslel ve delle. Ale mohl mluvit s Митзи. "Podotýkám, že prosil Castro o pomoc. Její předpovědět, co můžeme očekávat bombardérů, dělové čluny a všeho ostatního, že by se Rusko mohlo poslat na naši hlavu přes Kubu. Doufám, že nás tady bude víc ". Jeho řekl, hej, o lodičky, které utrpěla vrak na přehradě, a že jsem měl v úmyslu poradit Noe poslat ego kmen na nějaký čas se dál do džungle, když odejdeme. Celém hotelu, a pod nohama se může značně накалиться.
  
  
  Podívala se na mne se slitováním. "Beznadějná obec rusku. Hodně štěstí s tím ".
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 10
  
  
  
  
  
  
  
  Protivítr byl dost silný, aby třást povrch vody, ale téměř není zpomalil naši rychlost. Člun byl určen nikoli na rychlost, ale na tažení člunů, převážející výrobky po celém vnitra oblastí v Port of spain, a i když jsme se plavili na maximální rychlost, měl jsem pocit, že jsme ползем.
  
  
  S pomocí lidí tony vyhrál ji osvobodil tuto loď, která se zabývá najela na mělčinu při útoku nepřítele, a pak malé opravy ona nám пригодилась.
  
  
  Noé vyslal své lidi v okolí, na druhé straně hor, kde se рассредоточились, aby se nedostala do rukou vojáků Jerome. Ji mohl donutit tony získal si uvědomit, že tvrz již nejsou spolehlivé, a s obtížemi přiměl ego jít s námi. On by raději zůstat se svým kmenem, ale poukázal jsem na to mu bylo, že je lépe sloužil svému národu tím, že jde s námi a pomáhá nám. Kromě toho, nyní, když se dozvěděl, že to trvalo Fleminga pod svá křídla, bylo mu jistě musel zaplatit tuto cenu. Fleming také důrazně trval na tom, aby to nás provázelo, a na konci ten neochotně ustoupil.
  
  
  Nyní odjíždíme na laguny na захваченном буксирном lodí. To rychlostí, která se zabývá u nás bylo, dokonce až na nejbližší ostrov, výlet se změnil částečně v noci cestu. Nicméně, v jasném slunečním světle, jsme se nyní stali snadnou kořistí, pokud nepřátelská letadla se objevila před tím, než jsme opustili lagunu. Pak ji hotel se pokusili plavat pod rouškou pobřeží a uniknout bez povšimnutí, a pak přes otevřené moře v tom místě, kde nás čekali.
  
  
  Všude, kde jsme se plavili, písčiny byly неглубокими, ale alespoň jsem neviděl žádné prostředky protipovodňové ochrany pod úroveň šaty. Pokud by nás našli? . Pak by jsme měli jen malou naději.
  
  
  Já jsem šel na ohýbání laguny. Břehu až do vody zarós džungle. Břidlice šel pod vodu podmořský kaňon. Jeho se držel jak můžete lízat ke břehu. Její doufal, že tug na temnou zeleň bude prominentní v dálce. Ale to se ukázalo jako marné naděje.
  
  
  Byli jsme téměř u cíle, když slyšel blížící se letadla. Letěl pomalu a низменному, zdálo se, že si toho nevšimla nás, až se ocitl otevřeně se nad námi, a odletěl, aby se rychle otočit. Letadlo nebude nést бомбовую zátěž, ale nějak to by byl ozbrojen, jinak to neobtěžoval bych letět zpět.
  
  
  Malý pracant, který jsme unesli, jmelí dobrou manévrovatelnost, a to rychle поворачивал. Noah втолкнул Fleminga do kabiny za mnou, вытолкнул tam Nádobách растянувшуюся na palubě.
  
  
  Nejrychlejší město kulek šel k nám poté, co se přes vodu. Její změnil kurz a kulka není zasáhnout cíl. Když letoun letěl století začala podruhé ji slyšel hromový našeho kulomet. Letmý pohled na zadní palubě mi ukázal, že Митзи stále hodná holka. Zbraň byla u nah v ruce, a ona taky dostala do cíle. Nádrže v jednom kolem křídel explodovala, a letoun se zřítil do moře. Митзи sklopila automat a podal mi znamení vítězství.
  
  
  Ještě se neodvážil radovat. Letadlo nepochybně měl radiového spojení se základnou. Teď, když to není se stalo, ostatní piloti, zdá se, shrnul. Ale to může trvat nějaký čas, a my jsme nešli ih čekat.
  
  
  V ústí laguny hloubka byla tak mělká, že písčiny byly dobře viditelné pouhým okem. Ale u remorkér byl malý sediment, a prošli jsme bez práce. Její odchýlil z mysu na otevřené moře. A hned ih viděl: dva ostré, jako břitva, nos vysokorychlostní hlídkové катерова рассекали vodu. Štíhlé chrty hnal se k nám, plnou parou, jakmile uviděli nás. A oni hned nás viděli. Naše čtyři Dodge nemohl odolat silné motory ih ve strojových jednotkách.
  
  
  Vše, co jsme mohli udělat, je vyhrát. Možná, vrátíme se k pochybné ochraně pevnosti? Její myslel, poradíme, zda jsme. Její manévr буксиром a zeptal se. "Je tady někdo ví, jak řídit kánoi?"
  
  
  Holky mohli by dělat to. Samozřejmě, pohybovali se pouze na jachtách, ale práce remorkér se příliš lišily.
  
  
  "Náhrada za mě. Zpět na hrad. Budou muset počkat až do tmy, než se pokusíte znovu.
  
  
  Tara проскользнула mimmo Fleminga a vzal kormidlo. Řekla napjatý tón. "Jsou příliš rychlé, Nick. Jsme od nich vyrazit.
  
  
  'Můj přepadení fungovat. Доверься strýc Nicu.
  
  
  Já jsem neměl čas vysvětlovat. Jeho běžel na квартердек, popadl automat a munice a skočil přes palubu. Její vydal se brodit ke břehu a ponořila se do džungle. Tug neohrabaně грохотал přímým směrem k pevnosti. Hlídka člun se otočil a vyvolaly jejich kulomety. Hned za буксиром podle vody byly fontány.
  
  
  Ale oni jsou příliš spěchajících. Oni pokračovali plavat bok po boku. Proto nikdy nemohou projít přes úzký uličky.
  
  
  To taky nefunguje. První selle uvízlých na mělčině. Быстроходный loď chovaný, выбросив přes palubu téměř celá posádka. Kolem úkrytů v džungli jeho обстрелял lidí, je stále ještě nachází na lodi.
  
  
  Začátek druhé strážní člun taky potkal stejný osud. Ale to bylo mimo dosah mého automatu. Bohužel, to nefungovalo, a on změnil svůj postoj. Oni nemohli vidět mě a nevěděli přesně, kde to jsem, ale dva kulomet střílel dlouhé záblesky směrem stromů, které se nacházelo mezi nimi. Ji čekal za tlustou бревном, dokud nejsou устанут, nebo u nich nedojde munice. V každém případě, je to nedal na sebe dlouho čekat. U nich byl velký problém, než automat na břehu, který stále nemohl zasáhnout ih. Thunder ih motoru přerostla v pronikavý kvičet, když se snaží odpoutat od písčité mělčiny. Krmiva široce затряслась. Všechno, kromě volantu, skočila přes palubu, aby ne narazit na ostrý mys. Loď se pohybovala palec za дюймом, ale pohyboval. A přes půl minuty práce rozvedený. Posádka skočil na palubu a vrátil se na směr Port of spain. Jeho, přistoupil k & nb a podíval se přes vodu z laguny do skály. Naše závěsu dojela, a všechno je jen po schodech. Jeho jsem si myslel, že připravil jim příjemné překvapení. Pokud se jedna hlídka tak snadno vytáhl loď na písčité mělčině, můžeme odvodit a další. Bychom nen, rychle уплыли na Grand ЛаКлер. Někteří kolem nás mohli nosit uniformy posádky. Pokud by někdo na pobřeží viděl nás, nás by se lidi Jerome. A výběr lodě se meli by nemělo způsobit žádné problémy. ji, měl Ji v plánu vrátit se do pevnosti, vyzvednout své lidi a poslat sem závěsu. Pokud by měl dostatek síly pro tažení člunů, mohl by bez obtíží vytáhnout hlídkový člun.
  
  
  Najednou jsem se stal velmi dobře. Dokud ji slyšel hlasy. A vrzání boty, rostoucí na kopec za mnou. Nejméně čtyři osoby. Oni fakt mluví přítel s přítelem. Odkud, krejčí si to, ale najednou se tu vzali? Může, ih sem подманила střelba. Musím jít najít bezpečnější místo.
  
  
  Její, na okamžik si myslel o lodi, kterou viděl na zadní palubě hlídkového člunu. Ale není to zdálo být nejlepším řešením pro vstup na otevřenou vodu. Kdyby mě viděl, ona by byla mrtvá. Ji mohl pokusit dostat se do hradu pod záminkou, že letmo zeleň.
  
  
  Ale z celé této krví v & nb ji mohl si být jistý ve společnosti. Barakudy nebo žralok. Nejlepší, co jsem mohl udělat, je pokusit se zůstat pozadu od vojáků v oblasti, která se již prohledali.
  
  
  Její přiblížil k zemi a jemně přilepená na hlavu nad keři. Třetí hlídkový člun stál ukotvena u břehu, a ego шлюпка leží na pruhu písku na úpatí kopce. Tato loď může přepravit několik lidí. No bylo to trochu je, jinak bych musel slyšet více hlasů.
  
  
  Co teď? Nechtěl jsem čekat, až vojáci se objeví v mém zorném poli. Jí od přírody lovec. Nelíbí čekat, když ke mně přijdou potíže. Její ih hledám. Muž v útoku má vždy výhodu. Navíc u mě byl další argument. Každý, kdo jí setkání zde, může být jen nepřítel. A každý zvuk, který jste slyšeli, mohl být zvukem jednoho kolem nich. Budou muset čekat, aby střílet, dokud nebudou jisti, že nemůže zabít nás jednoho prostřednictvím svých lidí, a to mohu zaútočit, jakmile se jí něco vidět nebo slyšet.
  
  
  Drží automat, takže to není зацепился za velké listy a liána, ji začal pomalu pohybovat vpřed po zemi. Přes třicet metrů ji viděl, jak se pohybuje něco hnědá. Muž se naklonil, aby проползти pod hroznů vinice, jeho pozornost byla zaměřena na něčem napřed, on byl zády ke mně. Jedním rychlým pohybem se náhle zmizel v listoví, a jeho ztracené ego na mysli.
  
  
  Já jsem šel za ním. Pokud by ji mohl zabít ego, to opustilo by díru v ih linek. A tato díra bude dost velký na to, aby přeskočit Nicka Cartera.
  
  
  Pokud by ho vystřelil, on by se подманил ostatní k sobě, ale to může kdykoli otočit, vidět mě a dej mi plný záběr. On nebyl na vzdálenosti hodu pro стилета.
  
  
  Ji vzal automat na levou ruku, potřásl svým стилетом v pravé ruce a začal plížit k němu. Její byl do tří metrů za ním. Pak se otočil. On překvapeně se na mě podíval a zvedl samopal. Její hodil nůž. To вонзился emu v krku dřív, než se mu podařilo spoušť. On se zhroutil, aniž by hodně hluku. Jeho, přistoupil k němu za стилетом.
  
  
  Tady můj gól explodoval.
  
  
  Když ji přišel v sebe, v mé hlav velký smysl nemají dvacet bitů-skupin, z nichž každá kolem nichž hrál různé písně. Její pohled na vrcholky stromů a viděl nad vojenská forma tři ošklivé šťastné tváře. Mé ruce byly svázané pode mnou. Odina kolem tří byl сержантом, ostatní dva - priváty. Seržant zastrčený můj jehlový za opaskem, vojáci nesli můj automat a můj "Люгер". Seržant viděl, jak jsem otevřel oči, přišel lízání a kopali ботинком mi mezi žebra.
  
  
  "Pro Бельмонта", - zavrčel on a znovu mě praštil nohou. Znamená, že její прооперировал krku Бельмонта. Takto bude moje hrdlo. S rukama za zády se jí nemohl nic dělat proti této vyšší мажора. Promnul ruce, spokojený své kořisti. "Vstávejte, pane, tisíc dolarů", - řekl on. "A ty jsi taky obdržíš propagace".
  
  
  Jsem se pohnul z místa. Tak jsem byl pro ně více ceněné živý, než mrtvý. Pokud jsou to jen hotely a složit mě v bezpečí a zvuk, se mi zdálo rozumné, že i oni musí dělat všechnu práci. Vyštěkl seržant prsty. Vojáci zvedli mě na nohy. Odina kolem nich stiskl "люгер" k mé mém rameni a začal tlačit. Byla dvě řešení. Nebo ji dál, jinak, zlomil by si лопатку. Já jsem šel dál.
  
  
  Oni tlačil mě od toho místa, kde byla loď na břehu. Seržant vyštěkl na zbytek svých lidí, aby přestali hledat. Chytili mě.
  
  
  Odpověděli dva hlasy, a po chvíli kolem džungle se objevily doprovodné ih vojáci. Všichni byli velmi spokojeni s sebou.
  
  
  Na Seržant nařídil новоприбывшим nést mrtvého сослуживца, a už jsme na cestě. Nosná kostra před sebe, ostatní dva vedle mě a seržant v zadní části. Její příliš staral o své budoucnosti. Asi u mě bylo setkání se syrovým suterénem a садистом, vedoucí výslech, a pak setkání s poutkem.
  
  
  I když Hawke se dozví o mém osudu, on nemůže nic dělat. Ve svém příspěvku emu bylo těžké přiznat, že se do vnitřních záležitostí Velké Лаклер byl zapojen americký agent.
  
  
  Když jsme byli na půli cesty k pláži, kolem džungle se ozval výstřel. Výkřik za sebou donutil nás obrátit. Seržant zastavil. On se chystal spadnout. Přední část je ego uniformy kabátce se stala červená. Vojáci se vrhli na něj, jako by hotelů ego chytit. Ускользнув od něj, vzali své pušky na hustý podrost kolem nás. Opět ружейный výstřel. Voják vlevo ode mě, подставив mi hlava obdrží ránu hlavu, padl na zem. Ten, kdo je po mé pravici, zpanikařil, sklonil se a běžel.
  
  
  Její kopali nohou ležícího. Ležel nehybně. Zbývající dva vojáky vysoko zvedli ruce. Митзи utekl na podrost, наставив na ně revolver. To застрелила jednoho, než ho přiblížil dost blízko, aby stiskl její zápěstí. Zbývající voják zvedl ruce ještě výš.
  
  
  Ona rozzlobeně podíval se na mě. "Jsi stejný není stáváte sentimentální, pravdou je, že Carter? Nemáme čas na vězně ". To высвободила zápěstí a otočila ruční palné zbraně zpět na vojáka, který do této doby zbledl.
  
  
  "Zůstaň," řekl jsem. "Nechci, aby ih živými. Udržujte své ego pod hlaveň pistole a podívejte se, zda byste se uvolnil mi zápěstí jednou rukou.
  
  
  To se otočil a ona začala rozvazovat lano na mých zápěstí. Массажируя křeče z prstů ji přiblížil k vojákům s lanem a gestem ukázal, že nebudu dusit ih ji. Oni si uvědomili, že jsem měl na mysli.
  
  
  Voják, který ji srazil s nohou, vyskočil na nohy, jako kdyby nosti na ramenou tunu olova, a dva vojáci šli za mnou ke břehu a Митзи pro úkryt. Jemný loď ještě dostat uvízl na mělčině. Jsme vstoupili do vody, a vedl dva vojáci na mysu. Její vyprávěl jim, jak tlačit na lodi, nezatížené Митзи na krmiva a pomohl hej vylézt na palubu.
  
  
  Přišla do kabiny a spustil motor. Ji slyšel, jak skončil motor, a blížil se směrem k nosu. Послышалось хриплое bublat. Pak to ustalo. Ještě odina g? n? rale, a pak vůbec nic. Moje diagnóza byla porucha. A ji mohl poděkovat se za to.
  
  
  "Ukončit", - křičel jí Митзи.
  
  
  Ji, skočil na palubu, aby se ujistil, že jsem měl pravdu, a отследил díry, vlevo mými zásahy. Jí měl pravdu. Její hit palivové vedení, když výstřel v týmu. A co je ještě horší, nádrž byla opuštěné a umístění do dna. Nám kapky benzínu.
  
  
  Její, cítil bezmocný. Naše palivo, naše energie. Naše energie, naše hlídkový člun, nám rozhodnutí opustit ostrov. Absolutně vůbec ne.
  
  
  Митзи zařval na celé kabiny. "Nick, vojáci. Oni utíkají! '
  
  
  Její vystřelil do vzduchu, a oni se zastavili. S hlavou skloněnou dolů rameny. Pravděpodobně, oni jsou nyní očekávat kulku do zad. Ji, skočil na palubu a šel k nim prokousat. Nebyl žádný smysl, aby ih, ale jeho hotel, mít u sebe munice. Její gesto pozval ih na břeh a zavolal Митзи.
  
  
  Když je dohonil nás, její srdce hej držet jednu pod hlaveň pistole, a jiné osvobodil od jeho boty a kalhoty. Její svázal nohy dohromady, cvičil kalhoty kazetami, utužil pás popruhu, закинул nohy si na krk.
  
  
  "A teď pusť ih", - nařídil ji dívce. "Oni nás již nepotřebujete a které již nemohou způsobit nám újmu. Dva více či méně zvláštní rozdíl nemá ".
  
  
  Její gesto pokynul jim odejít. Oni nepotřebovali podporu. Když odešli, jsme s Митзи co nejrychleji vydali k hradu. Noah жарил ryby, a obloha uvědomila, jak dlouho ji není el. A moje kosti řekli mi, že musím spát. I když u mě byla práce, a až do setmění, bude trvat nějaký čas, než sestoupí tma, a já jsem si myslel, že je čas udělat si odpočinek s rumem, horkou rybami a ovocem.
  
  
  Ji našel prázdnou místnost, klesl na kamennou podlahu a uvolněně. Митзи доложит. Její tušení, jak vysoko to bylo v seznamu Хоука, ale pokud jsme někdy dostaneme ven z toho živý, na nějaké šílené ironií, že jí půjdu za ní. To získal zvláštní medaili.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 11
  
  
  
  
  
  
  
  Je čas zničit schodiště. Nyní, když útěk po moři stahl možná, že již nemůže nám sloužit.
  
  
  Zničení takového archeologické poklady bylo krokem, na který ji nechtěl jít, ale to byl příliš nebezpečný přístup do pevnosti. My jsme mohli slyšet, jak na pobřežní silnici a na stezce přibližují stroje, ale Джерому může přijít s nápadem poslat v noci veslování loď a poslat své lidi nahoru po schodech bez povšimnutí u nás. A nás bylo příliš malé, aby udržet přehled o všech frontách. Oči tony vyhrál temné, když jí řekl emu, co dělat.
  
  
  Ji otevřel poslední bednu dynamitu, vytáhl dvě dámy a podíval se na starého patriarchy. "Mě taky bolí, Nov. Pokud jsme se odtud dostaneme ven živí, jí slíbit, že AX se staví nový žebřík ".
  
  
  Ji zvedl kulomet na třetí příčce zdola, прострелил několik otvorů v pevném сланце, inzeruje динамитные dáma na měkčí, není окисленную část, a zapálil pojistku. Znovu ji utekl a už byl uvnitř hradeb, když došlo k výbuchu. Avalanche přírodního kamene s padáním on se zhroutil do vody, a když je zvuk verš, utes znovu se obrátil na strmé, nepřístupné svahu.
  
  
  Takže teď zbývá jen dvě příjezdové cesty, na které navždy bylo držet stráž v noci. dr. Fleming vypadal dobře, a já jsem pochyboval, že se nám podaří přepravit ego na jiný ostrov, Nov. Zbytek skupiny se podařilo připojit se k lidem tony vyhrál v džungli. Její půjdu do města, najdu Jerome a прикончу. Pokud by vojenské обезглавили, vše, pravděpodobně, успокоилось by, a Fleminga bylo by možné obnovit v úřadu prezidenta.
  
  
  Její představil plán Noe, a to nevadilo. Dohodli jsme se, že v noci to bude střežit pobřežní silnici, stejně ji budu sledovat stezku. Její zpracoval ego, ukázala, jak odpálit miny a řekl všechno o načasování. Pak jí zmizel v jiném směru. Dokud u nás byl dynamit, v noci nás nikdo nemohl napadnout.
  
  
  Tara vybavení pomoci. "Můj otec mě poslal vám pomoci. Nezapomněl jsi o tom? A ti potřebují odpočinek. Myslíte, že je nemůžu vyhodit, jak Митзи, když je potřeba?
  
  
  Osvětlení zápalky, tam, ano. Ale jak se vyrovnat s emocemi? Ale alespoň ee, společnost učinila moje hodinky se lepšími. Kromě toho, že nečekal útok v noci. Vojáci plukovníka utrpěli značné ztráty, a on tušil, že pak ztrácí ego hlídkový člun Джерому trvat nějaký čas, aby зализать své rány.
  
  
  Jeho řekl dívce, že подежурю první hodinky, ale to není v hotelu slyšet o tom. Myslela si, že potřebuji odpočinek. Nemají na mysli nic zvláštního. Tak jsem se protáhla a umožnila spánku přemoci mě.
  
  
  To bylo už za bílého dne, když je slunce v mých očích mě probudilo. Znovu cítil osobou, s výjimkou rány do hlavy, kde mě udeřil vojáků. Tara seděla zády do kmene stromu, бодрствующая, ale ospalá. U nah byly tmavé kruhy pod očima. Její obrátil se k ní.
  
  
  Ee hlas je absurdní tlumené. "Nick, její onemocněla, bolí mě život. Za posledních několik hodin bylo ještě horší ".
  
  
  Byli jsme pod vysokým obloukem, kolem stromů a skrz listy просачивались pruhy žlutého slunečního světla. Kůže Obalů bylo zeleno-žluté a блестела drobnými капельками bank. Před jeho očima bylo šedém oparu. Ji vzal ee na ruce a běžel na kopec k bráně. Ji, vstoupil dovnitř a zavolal tony vyhrál. Její, se obával, že to bude stále na pozoru. Koneckonců, on byl jediný знахаром, co by nás to stálo.
  
  
  On vstoupil do pevnosti přes několik sekund, pak se mě. Ji opatrně položil Nádobách na podlaze, a Noah okamžitě se pustil do práce. To пощупал žlázy ee krku, chytil ji za zápěstí, otevřel hej, ústa a prohlížel si její dlaně. Do toho, jak to ih ji pustil viděl puchýře na dosah ruky.
  
  
  Ještě nikdy se starý muž tak není ve spěchu. On letěl na jednu kolem pokojů. Jeho běžel za ním, ale ne před dosažením den, on znovu odešel s proutěným циновкой a тыквами. On upustil podložku uvedená, udeřil jeho nohy a pokynul mě požádal, abych do něj dívku. Její uvědomil, že je to potřeba svatý a jednou zapálit pochodní v jedné kolem tmavých místností.
  
  
  Její dal Obalu na podložku uvedená a vyrazil s nah šaty. Najednou se na dvoře byl i Митзи, první zájemce, ale pak обеспокоенная, když viděla, jak бескровные rty dívky.
  
  
  Noah držel polovinu dýně v jednom kolem svých velkých rukou. On otřásla obsah, který připomínal směs vody a zeleného mýdla.
  
  
  "Zpět". Ego slova byly ostré. Když jsme poslušni, on zvedl hlavu Tara, otevřel hej, ústa a nalije kapalina hej v krku. "Манчин", - řekl on размеренно. "Velmi jedovaté dřevo. Jedno kousnutí ego plodu může způsobit náhlé bolestivé smrti. Dokonce i dotek k trupu může být velmi nebezpečné. Stačí se podívat na chudé dítě ". Najednou Tara táhla. Noah znovu ji zvedl a znovu nalil trochu tekutiny hej v krku. Dokud to пролежала na podlaze, lapal po dechu, její, vzpomněl si, že už věděl o манцинелле. Bylo to docela vážně, jak jsem se právě zmínil Noi.
  
  
  Starý muž potřebuje pomoci. On řekl: "Nalijte trochu tekutiny hej prsty. Ne tři!
  
  
  Ji to udělal. On se otočil ji, aby my jsme mohli vidět její záda. Ona byla také pokryta listy. Její nalije kapalina hej, na záda, když se její tělo vymizelo v bolestivé спазмах.
  
  
  Ji, slyšel, jak se starý muž si povzdechl úlevou. "Myslím, že jsme to právě včas", - řekl on. "To поправится".
  
  
  Po chvíli křeče ustaly, a dívka ležela nehybně. Nyní Noah dal dýně s mýdlovou směs a vzal další dýně. On začal dělat husté emulze kolem bílého prášku a čehosi na měď. On se otočil dívku a nalil hej. On pak dal ji na bok.
  
  
  'Teď je řada na vás.' On vstal, rozepnul si košili a вывернул ji naruby. Tkanina byla taky jedovatá. On třel mé ruce dezinfekčním kultura je v nejlepším, udělal totéž s rukama a usmál se. "Měl jsem vás varovat. Džungle - obvykle druhou, někdy je nepřítel. Take druhé straně rohože; jsme nyní duchovní začátek ee ve stínu ".
  
  
  Tara otevřela oči, když jsme odejmuli její v jednu kolem tmavší místnosti a položil na lůžko. Ona byla při vědomí, ale přesto byla velmi nemocná.
  
  
  To znamenalo, že výsledek na hradu nebude. Museli jsme nést Fleminga a Balení, ale to nebylo možné. Není strmé hory. Ne se všemi riziky, které nám hrozí. Navždy počkat. Její sel vedle blondýna, a najednou si uvědomil, že měl strach o ní více, než hotel přiznat. Ona se mi to líbilo, a teď to bylo pro mě jasnější, než kdy jindy. Kdyby Noé není cítila zášť okamžitě, byla by už mrtvá. Starý muž zachránil ji na poslední chvíli, a za to se znovu vyšplhal v mém respektu. Její ucítil vůni snídaně. Jsem nevěnoval pozornost, dokud Noi ne zavolal. Pak ji přiblížil k ostatním, kteří již večeřeli.
  
  
  Mě čekalo překvapení. U nás byli hosté. Černá mladý muž v набедренной повязке. Přinesl novinky, a, soudě podle výrazu tony vyhrál, to nebyly moc dobré zprávy. řekl mi Noi hlasem, který šel ruku v ruce se ozývá únava, kdy Митзи a Fleming удрученно stáli vedle. V noci kmen není spící. Vyslali své zvědy.
  
  
  Vojáci Кариба Jerome taky ne seděli dát ruce. Oni mají dlážděné кордоном podél břehu laguny a na pláž, kde stál u mola třetí hlídkový člun. Nás obklíčili. S dvěma nemocnými jsem ani nemusel myslet projít kordon. Její zeptal chlap, dokáže mě vytáhnout, a revmatismu byl stručný: ne. Přijel sem do toho, jak okolí bylo dokončeno. Teď to taky nemohla vrátit.
  
  
  To znamená, Tara nevšiml pohybu vojsk. Kdyby on spal, jeho mohl něco slyšet. Nebo, možná, že přece jen byly příliš daleko. Ji, podíval se na безмолвные postavy kolem mě, uvědomil jsem si, jak jsme slabí, a najednou to už nebyl hlad.
  
  
  Ji vzal na sebe. Alespoň, zabralo to na mě. Pak večeři jsme seděli tiše. Jsme čekali.
  
  
  Její uslyšel první zvuk, za zlomek vteřiny před tím, jak se Noe obrátil se ke mně tváří. To byla tmavá líný hukot letadel. Starý muž pomalu vstal a řekl, jako by zvoucí nás na čaj: "Navrhuji vzít úkryt v tunelech. Pan Carter, nevyzvednete, zda si s sebou miss Sawyer?
  
  
  Jak mi jednou řekl Митзи, starý muž byl plný překvapení. Takže pod hradem u něj byl sklep. Zajímalo by mě, jak hluboko a jestli by mohl vydržet bomby, a pokud bychom se byli pohřbeni tam zaživa. Митзи zbledla, a on věděl, že ona teď přemýšlí podobně. Ale znovu jsme neměli jinou možnost.
  
  
  Šel jsem za Тарой. Já s úlevou si všiml, že to již mohla obejmout mě za krk. Když ji vyvedl ji ven, Noah приоткрыл dveře kolem tlustého z břidlice, který ji předtím neviděl.
  
  
  Митзи a chlap už uniklo na mysli. Fleming jen prošel otvorem o berlích. Jeho následoval za ním. Noe uzavřel za sebou tlusté dveře, takže nás tma.
  
  
  Za chvíli zapálil jiskru kusem pazourek a zapálil svíčku. U nás byl svatý. Noah podal svíčku chlapa, vzal Fleminga na ruce a šel na tmavém vchodu do tunelu, usadil se na několik schodů, malý plamen nad hlavou парнишки манило nás.
  
  
  Tunel byl dost široký, aby se ujít nás, ale výška odešel hodně být požadovaný. Vysokému muži se museli ohnout. Musel jsem ohýbat kolena, a Митзи склонила hlavu, aby se удариться.
  
  
  Byla to dlouhá procházka. V každém případě, se nad námi bylo dost skal, aby vydržely silný úder. Když jsme dosáhli dna, ocitli jsme se pak prudkém otáčení se v poměrně velké místnosti.
  
  
  Jsme na takovou hru na podlaze, a Noah zaplatil svíčku. - Chcete-li ušetřit vzduch, - řekl on. Uplynulo několik minutu. Letadla mohli mít již dávno nad námi, ale tam byl výbuch, který narušil by klid. Naše zvuku. To se mi nelíbilo. Co čekali?
  
  
  Pak ji napadlo, sebou. Ve spěchu, aby unikli celé jméno, jsme úplně zapomněli, že nám může potřebovat další výstup. Koneckonců, je docela možné, že vzduchový plak zablokuje dveře do podzemí. Byl jen jeden prostředek, který vždy zaručí nám výstup: dynamite". A nechali jsme to na vrcholu.
  
  
  Митзи přinesl automat, a tápal její ego ve tmě. Ji, vylezl po schodech, vrátil se nahoru a tlačil těžkou шиферную dveře na přibližně tři palce. Zářivé denní svatý je pán oslepil mě, ale já jsem ji zachytil nějaký pohyb. Jí zůstal na místě, dokud moje oči nejsou zvyklí na světlo. Objevily se čtyři muže v ruské uniformě. Samozřejmě. Plukovník hotel Fleming byl zajat živý, a ne zabit bombou. Pak to mohl být jistý, že ego není vyloučen navždy.
  
  
  U nich byly automaty. Fárání s padáky, rozešly se. Dva šli společně na jedné straně, dva na druhou. Oni chodili po místnosti a, samozřejmě, byli překvapeni, nikoho nenalezli. Postupně začali pracovat rychleji. Nikdo kolem nich se podíval na mé straně. Ji tlačil dveře trochu širší a прижался do sten, která se zabývá nacházela ve stínu. Jeho se dopustil hloupé chyby. Pokud by ho čekal nahoře, ji mohl snadno перестрелял. Teď jsem musel počkat tady a pokusit se získat kolem tohoto maximum užitku.
  
  
  Jeden kolem nich trvalo mnoho času, aby držet hlavu do dveří, za kterou ji držel. Všechny tyto prázdné místnosti udělali ego neopatrný, jeho zbraň byla odeslána. Její, ustoupil o několik kroků. Když byl uvnitř ní, udeřil ji zadek budky ego виску. On spadl a ne pohnul z místa. Její se vrátil na den.
  
  
  Číslo dvě vyšla, přes místnosti se ke mně zády. On byl dost blízko, pro стилета. Její téměř nikdy промахиваюсь, ale on se otočil. Ostrá jako břitva ocel prošel mimmo něj, врезавшись na stěnu a řev padající na zem před ego nohama. On se překvapeně ohlédl a obrátil se ke mně. Její už zmizel za dveřmi. On něco křičel, zbytek na отрывистом ruštině. Okamžitě přišel revmatismu. Oni měli v plánu se přihlásit s ohněm. To mě устраивало. Její, sestoupili po schodech do podzemí. Jak jsem očekával, oni stříleli není низменному a upřímný dopředu, řítí jeden za druhým. Její vyřezávání ih na polovinu fronty, před tím, než ih vlastní salva byl tlumený zvuk mého vlastního zbraní není встревожил čtvrtého parašutistů.
  
  
  Neslyšel jsem, jak Митзи stoupá po schodech za mnou kvůli hluku. Nyní její hlas se ozval za mnou. 'Co se děje?'
  
  
  "Máme doma. Čtyři. Mám zde leží již tři, jeden je někde venku.
  
  
  Její růže na den, ale čtvrtou osobu viděl. Její hlasitě вскрикнул, ale on zůstal v укрытии. Ve dvoře bylo hrobové ticho. Příliš tichý. Její tušení, kde byl, a on je určitě ve mě by se zastřelil, kdyby jeho, přilepená na hlavu příliš daleko po otevření dveří otevření, Její riskoval rychle ego ztratit. Jsem nevěřil, že to bude opět lákat na sebe sem. Může, on byl nejchytřejší prostředí nich.
  
  
  Jeho obsazení v Митзи ruský automat. "Podívejte se na munice".
  
  
  'Dost.'
  
  
  "Udržujte průchod pod kontrolou. Její vrátím a zeptám se, zda existuje jiný způsob, to je jediná cesta ven ".
  
  
  Pak toho, jak ji popsal situaci, Noah zapálil svíčku. Ve slabém světle ohně ji viděl Fleminga, прислонившегося k sténání. Tara seděla vedle něj pár metrů od něj. To už vypadalo lépe, i když stále ještě vypadal jako dívat omámený. Tato temná díra, v hlubinách hory, пропахшая nečistotami a plísní, také nebyla ideální domov pro ozdravné. Ale nemohl jsem se změnit její situaci, dokud není нокаутировал čtvrtého chlapa. Noah něco řekl chlapci, který prorazil přes čáru armády Hieronymus. Chlapec přikývl, vzal svíčku a pokynul mě následovali. Matný sergej klesl na malované хольст's, висевший na jakýsi primitivní oltář. To приподнял straně plátna. Za ním se objevila chodba.
  
  
  Její doufal, že chlapec zná cestu, protože tento обрубок svíčky dlouho bude hořet. Jsme šli dolů po schodech a vešli do tunelu s výklenky ve stěnách. Něco, kde svíčky byly upevněny na sténání v держателях, obvykle to byly огарки délce více viz Byl mizerný, zkažený zápach. Brzy ji viděl příčinu. Ve většině výklenků ležela lidských koster, za nimi, na kamenných policích ležela duté lebky. Předpokládalo se, že je to kopec kmene.
  
  
  Můj smysl pro orientaci vyzváni mi, že půjdeme na druhou stranu hradu. Po chvíli ji viděl na podlahu kruh světě. Nad ním byla kulatá díra ve sténání, šířka sotva širší mých ramen. Nemohl jsem se do nah dostat. Chlapec taky je to vidět. Vzal jsem automat, dal ego na zem vedle se svíčkou a pomohl mi vylézt. Její uvedení ruce na horní část a vylezl přes nah.
  
  
  Její огляделась. Jí stál u vnější zdi. Nikde nebylo hnutí. Ji, strčil ruku do díry a vzal automat.
  
  
  Její вскарабкалса okraj střechy a viděl svého čtvrtého manžela. Ležel na břiše pro парашютами, jeho zbraň byla zaměřena na dveře, za nimiž stál Митзи. Při samostatné práci jsou obvykle velmi působivé. Byl mladý a стройен, ale smrtelně nebezpečným v důsledku smrtících zbraní ego младенческих rukou. Její napadla ego na-ruštině: "ty Jsi již zde vykukující?"
  
  
  On se otočil. Jeho stiskl spoušť. Sbohem, neznámý voják. Ve dveřích se objevil Митзи, viděla tělo a přišla k němu. Jí, seskočil ze střechy. V žádném nemoci v důsledku приоткрытой den letěl pátý výsadkář. To грохнул těžké револьвером Митзи v krku. Pokud by se jeho hotel a zabít ego, tak bych musel прострелить Митзи. Prokletí!
  
  
  On se na mě podíval a zakřičel dobře anglicky: "Выбрось své zbraně".
  
  
  Řekl něco, co dívce. Její kapka automat.
  
  
  "Pojď sem, ne příliš blízko. Postavte se proti této zdi ".
  
  
  Ego forma byla asi lepší materiál než u ego kolegů. Na nen byli nárameníky důstojník, a na opasku visela rádio. Dokonce i z dálky slyšel její těžký dech Митзи. On objal ji silnější, a ona замолчала.
  
  
  Zasmál se. - "Dávám ti šanci. Řekni mi, kde dr. Fleming. Pokud tak neučiníte, její první zastřelím ji. V a pak umřeš."
  
  
  Můj jehlový byl mimo dosah ve dvoře. Ozval hlas Митзи přes zaťaté zuby. - "Ať jdou k čertu".
  
  
  Pomalu se otočil, aby mu stiskl spoušť. Je to stahl ohrozit. - "Řekl jsem ti není tah".
  
  
  Její předstíral, že je vyděšený. - 'Nestřílejte. Já vám řeknu. On se skrývá. Její půjdu za ním.
  
  
  Митзи прокляла mě. Ona taky může jednat. Co je to za děvče-vrah. Pokud to přeskočí mě přes dveře, její moci vytasit zbraně u jednoho kolem rusů. Ale trik nevyšel. Čeština taky věděl, kde ego kamarádi. Ji, viděl, jak on si myslí.
  
  
  Mohl nás s Митзи jako štíty, a spolu s námi dolů do podzemí. S námi jako rukojmí může nařídit Флемингу vzdát. Ale co když Флемингу plivat na náš život? Co když to прострелит nám zasáhnout nepřítele? To byla příležitost, vzhledem k tomu, kterou nemohl riskovat. A tak šel jinou cestou. On, pravděpodobně, si uvědomil, jak moc důležité bylo pro mě Митзи, to je rychlost, s níž ji odhodil zbraň, jakmile popadl ee.
  
  
  
  'Ano. Udělej to. Jdi za ním. Ale pokud si něco vyzkoušet, tento kus děvky zemře ".
  
  
  Musel jsem hrát to. On byl na hlavu je vyšší dívčí a já jsem věděl, že mohu zacházet s "Люгером" dost dobrý, aby прострелить emu hlavu, zatímco on se na mě podíval přes dveřích, do které vstoupil jeho.
  
  
  "Jeď pomalu", - nařídil on. "Mít ruce ve vzduchu. Není наклоняйся. Její sleduji tebou.'
  
  
  Šli jsme do podzemí. Krátce předtím, než jsem se dostal do schodů, on mě zastavil. Asi, aby si oči zvykli na světlo. Znamená to, že on nebyl tak hloupý.
  
  
  Byl jsem dovoleno pokračovat. To už honil mě. Když ji, sestoupil dolů, její cítil něčí ruku na své paži. "Viděl jsem a slyšel to. Pojď se mnou.' - zašeptal Noah mi do ucha.
  
  
  On pokračoval, aby mě a postrčil dopředu. Její zašeptal emu, co jsem zamýšlel, a ego prsty сжали mé zápěstí.
  
  
  "To nebude nikdy fungovat. Nemůžete vidět za sebou. Riziko vidět stín a spoušť je příliš velký. Zkusíme to jinak. Slovo "stín" dal Noemovi myšlenku. Alespoň tak to mi to pak řekl. Zapálil svíčku, která se zabývá spoře svítí krabice, naplněné malými dřevěnými loutkami. Noah si vzal jednu kolem nich, воткнул v nah dlouhou jehlu, kterou on také vytáhl kolem krabice, pak zvedl panenku před sebou.
  
  
  Ego rty se začaly pohybovat v tiché modlitbě. Bože můj, Митзи seděla venku s револьвером, приставленным k jeho krku, a Noah nevěděl, co dělat, než povolat nějakého boha hromu.
  
  
  Fleming a Tara taky vykulenýma očima podíval na starého muže. Noah zamířil ke schodům, stále mumlá pod nos. Jeho následoval za ním.
  
  
  Ji musel to vidět. Kromě toho, že ji musel uvolnit Митзи, pokud by trik se nezdařilo.
  
  
  Митзи a vojáci stáli v temnotě za dveřmi, oba ve stínu. Jsme s Nov zastavil na schodech dost daleko, aby se uniknout z nich. Ruský nervózně se podíval na schody do otevřené dveře. Митзи bylo напряжена a připraven v případě potřeby vrhnout se na každého kolem nich. Její být tichý zavrčel sám pro sebe. Je nemožné! Nikdy nebudete schopni dosáhnout pomocí nějakého šíleného senzace.
  
  
  Starý muž hodil panenku. S ostrým pohybem klesl na kamennou podlahu upřímný v paprsek slunečního světla. Cíl ruský dramaticky přesunula k zemi. Její očekával výstřel, který bude klást nit života Митзи. Nic takového. Její proklel tony vyhrál. "Žádné triky", - řekl ruský. Tato panenka, s воткнутой jehlou v jeho zádech, bylo největším super-trik, který jí kdy viděl.
  
  
  Ve stínu se objevil náhlý, divoký pohyb. Muž задергал oběma rukama. Ego prsty раздвинулись, jako by byl zasažen elektrickým разрядом. Zbraň s padáním spadl na zem. On zavrávoral, chytil se oběma rukama za prsa, otočné kolem své osy, a pak spadl na zem, jako mrtvé hmoty.
  
  
  U Митзи ego byla zbraň v ruce ještě před tím, než jsem do nich dostal. Nechala zbraně bezvládně повиснуть, když je převeden omámený pohled z vojáka na panenku. Její rozbalil muže tak, aby ležel na zádech. On zemřel. Ego tvář překroutila úšklebek bolí. Ego oči выпучились. Klasický obraz rozsáhlého infarktu.
  
  
  Byl to člověk, zabil je strach. Ji, věděl to. Protože to byla jediná možnost. Voják, který viděl čtyři své přátele, kteří zemřeli v staré pirátské pevnosti, o níž chodili legendy. Muž uprostřed nepřátel. Nabitý na maximum. Kolem ničeho k ego nohám padá symbol smrti. Ego skládání dolar se zastavil. Je nemožné ?
  
  
  Ji, podíval se na tonyho vyhrál. Starý muž si pohrávala s mrtvými těly. To затащил pěti zabitých vojáků s парашютами. To bylo proti dvojici stojí za to, se zkříženýma nohama. Jako by se v uvolněné poloze. Třetí se přitiskl ke sténání, ohýbání kolena a s rukama zkříženýma. Čtvrtý to bylo stejným způsobem. On byl úředník v плетеное křeslo, ve kterém seděl Fleming. Vytvořil typ skupiny mužů, kteří splnili úkol a teď čekají.
  
  
  Na co? Samozřejmě! Jak jsem mohl být tak hloupý. Pokud by Fleming se chytil, by ho odvezli. Muže museli odvézt spolu s пленником. Brzy se objeví vrtulník. Pilot bude jedno, protože všechny dostupné místo musí být obsazeno cestujícími. Ji mohl vypnout ego! Vše, co jsem potřeboval, to офицерская rádio.
  
  
  Já jsem šel na věc. Noah dokončil zátiší a zkoumal oblohu. . Usmál se. - "Jsme si vrtulník. Někdy se to může hodit.
  
  
  On se na mě podíval, jako by hotel hodit mi zavolat útok na ego umění voodoo. On pak šel do podzemí. Jsme s Митзи čekali na vrtulník.
  
  
  Po půl hodině jsme slyšeli ten zvuk lopatek vrtule. To низменному letěl, obcházel hrad, a z vysílačky se ozval hlas. On-hotely vědět, zda máme Fleming. To bylo snadné, jsem ani nemusel lhát. Jí odpověděl, že máme Fleminga a že je naživu. Pilot se smál, přerušil kontakt a začal přistát.
  
  
  Pak se stalo to, co jsme očekávali. Padáky byly утянуты náhlým порывом větru. Mrtvoly ruských vojáků опрокидывались, jako voskové figury.
  
  
  Zvuk motoru, okamžitě se změnil v pronikavý, pískání, a vrtulník zastavil. Když vyšla její po otevření dveří průchozí s automatem, letoun byl vážně se mnou navždy. Neviděl jsem pilot. Bylo nemožné přimět ego přistát. Jeho střílel, vrtulníku закачался. Zmizel za парапетом a vyhořel ve vodách laguny. Pryč naše doprava. Ji mohl trefit se do hlavy.
  
  
  Za mě ji slyšel, jak Митзи zjištěno několik kletby, které byly nové i pro mě.
  
  
  Jsme sestoupili. Spálenou svíčku, že отражалось v zvědavých očích. Její, zavrtěl hlavou. 'Smůla. Museli jsme zůstat v pasti. Noah mlčel. Vypadalo to vážné a приподнял obočí, takže na jeho vysokém čele se objevily vrásky. On se zhluboka nadechl.
  
  
  "V zimě zde téměř nikdy bouře. Obvykle pouze v červnu, červenci, a to zejména v srpnu. Ale zkuste to neuškodí. Ponecháš mě na pokoji? Ji budu připravovat na obřad ". Proč ne? Dobrá show zabije čas do další útok Jerome.
  
  
  Jí pomohl Флемингу vylézt po schodech za sebou dívky a mladého туземца. Noé volal na nás. - "Je krok, který se nepřihlásil. To je urážka bohů ". Náhlá událost v ego hlase se volně mě.
  
  
  Ji vytáhl mrtvolu důstojník ze židle a umožnilo Флемингу sednout si na ni. Pak ji přinesl příslušenství k otvoru v парапете. Jeho iso všech sil se snažil táhnout a konečně se mi podařilo shodit ih všechny do moře. Pak ji sel vedle Флемингом. Náhle se objevil Noah. Vypadal úplně jiný člověk. To byl turban, увешан амулетами a řetězy, a dýně visící z ego pás, vydávali hloubi hudbu, dokud to shell. Ego oči byly doširoka otevřené, ale zdálo se, že nic neviděl. Zdálo se, že zcela ignoroval nás a vylezl po žebříku na střechu.
  
  
  Tam to začalo tančit a zpívat. Předměty, na nichž je zavěšena vydávali zvuky v souladu s rytmem ego pohyby. To раздвинул své dlouhé nohy, запрокинул hlavu a zvedl ruce k nebi. Vítr ještě větší, než dříve, divoce rozcuchané ego vlasy a vousy. Hlas, který, jak jsem dříve předpokládal, mohl chrastit, teď opravdu загремел.
  
  
  Nyní, on stál a tiše poslouchal. Něco emu odpověděla. Nejprve ji, myslel, že to se blíží z dálky bouřka. Mě пробежала třes. Pak se její pochopil, že je to jiný zvuk. Teď mě pohltila ještě velký mráz. Odpověděla, že není bouřka, revmatismu přišel z letadel. bombardéry. Je zřejmé, Jerome a ego zahraniční asistenti vzdal pokusy chytit Fleminga naživu. Nyní Fleming byl jen překážkou, мешавшим jim vstoupit na ostrov.
  
  
  Ji viděl letadla nad парапетом, může být do dvou kilometrů od mě. Jeho běžel na den, která se zabývá nabízela přístup. katakomby a pokynul ostatní. Dívky a chlapec přináší odtud dát fialové Fleming spolu se židlí a všem ostatním v tunelu. Noah je následoval. Ji vzal odněkud svíčku na oltář, zapálil ji a slezl dolů.
  
  
  Když jsme vstoupili do podzemní komory, ozval se hluchý výbuch. Okamžitě následoval další. A ještě jeden. Prach a korozivní páry pronikl do místnosti přes nemělo. Bylo pět po sobě jdoucích úderů.
  
  
  U Obalů dostala záchvat klaustrofobie. Běžela po schodech nahoru. Já jsem šel za ní, ji chytil a pořádně stiskl. Pak bylo ticho. Výbuchů už bylo. První aktivní dovolenou letadla zmizela. Nyní lze očekávat příchod vrtulníků a výsadkáři a inteligence výsledků bombardování. Ji hotel včas splatit s nimi.
  
  
  Její začal stoupat, a zjistil, že jsem nebyl jediný. Všem nebaví, je hřbitov v dolní části. Tara, Митзи a chlapec šli za nimi. Fleming a Noah, podporující přítel přítele, následoval za ním.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 12
  
  
  
  
  
  
  
  Oltář byl bombardován drti, a nad ním bylo rozbito díra. Možná Noah shrnul jeden, kolem své bohy ve svém tanci počasí. Koupelna v patře byla ještě neporušený. Výstup byl volný, pouze tlusté žulové dveře byla zcela zbořena.
  
  
  Nádvoří byla poseta krátery a štěrk ležel od stěny ke sténání. Věž na парапете dostal přímý zásah. To prostě už nebylo. Několik místností byly strženy, a na jednom kolem nich zbořena zeď.
  
  
  Starý patriarcha položil ruku na rameno Fleminga, zkoumali poškození. Hněv byl zřejmý ego člověka. On se otočil a podíval se na horské vrcholy, zdálo se, že se na chvíli zamyslel, pak řekl něco, na vlastním dialektu Флемингу. Prezident Grand LaClare vydal podivný, promyšlený smích.
  
  
  Černo-modré nebe плыло k nám nad верхушками stromů. Kmeny stromů раскачивались sem a tam, a silný vítr pískal jsem skrz listy. Přes otvor ve vnější sténání ji mohl vidět obrovské vlny v laguně.
  
  
  U vjezdu do laguny objevila vysoká černá postava: korvety. Je zajímavé, co jsou hotely z tohoto lehkého lodi. Malé zbraně na palubě této lodi nemohli překonat výsledek bombardování.
  
  
  Vedle mě усмехнулась Митзи Gardner. "Jak si myslíte, že námořní síly Jerome se chystáte to zkusit znovu?"
  
  
  "Tato loď není ve vlastnictví Джерому. Oni se plaví pod kubánské vlajky, ale jméno průvodce může být spíš na Ivana, než se na Juana. Je to lovec za ponorkami, tak oni nesou hloubkové bomby a miny. Možná, že si myslí, že mohou vyhodit nás, взорвав skálu pod vodou ".
  
  
  Pokud ano, budou muset přijít blíže, nebo využít potápěči, a jsem schopen se s nimi vyrovnat. Zbytek se k nám připojil, pozorně sledoval jak se blíží loď. Je to téměř neměl rychlosti a pohybovali s největší opatrností, mezi bytů a otevřeně se k ochraně před povodněmi. Jsem si myslel, že klesne tak daleko, jak zaútočit , ale její doufal až do poslední chvíle.
  
  
  Ale to se nestalo. Hned za hranicemi dosahu našich zbraní hodili kotvu a spadl do vody, čtyři plavci. Oni opustil глубинными bomby. Dal jim čas se blízko lízání, k mému пулемету, a pak se vydala do vody zase, po trase, která se pravděpodobně vybral. V první řadě se ukázala jako neúspěšná. Ale příští zasáhl ih všech.
  
  
  Pramen vody explodovala, když čtyři poplatku explodovala současně. Tuny vody a kousky černé pryže se vznesl do vzduchu. To rozvířilo vlnu, která se zabývá silně zasáhla корвету. Loď začala chodit do laguny, ale měl jsem pocit, že on utrpěl značné poškození. A při pohledu na rozbouřeném moři mimo laguny, ji si myslel, že to nemůže dostat do Port-of-the-Спейна. Tmavé tucci rychle приближались. Zařval vítr, rozptyl na & nb velké pěnové hlavy.
  
  
  Nejprve ji vůbec neslyšel jiný zvuk. Ale najednou ji viděl, monitorovat squadron vrtulníků. V tomhle počasí вертолетам létat nebylo možné, ale v některých zemích lidského života nepočítá.
  
  
  "Укрывайтесь", - křičel jsem, jak je možné hlasitěji, перекрикивая vítr. "Oni se pokusí zaútočit na nás zde, a pak přistát zde s jedním vrtulníku. - Pospěš si! '
  
  
  Noé a chlapec přináší odtud dát fialové Fleminga v tunelu. Tara přišla za nimi a jsme s Митзи замкнули řadě. Když Tara přišla do schodů, náhle otočil. "Míru, na mě už je toho dost. Mi ukázat, jak se vypořádat s tímto automatem. Ji chci vám pomoci! '
  
  
  U nah měl odvahu, a její důvod, proč-pak to hrdý. Dal hej stručný návod, zdůrazňuje, že se nesmí střílet, dokud není přesvědčen, že nepřítel v sále vedle.
  
  
  "Zůstaň tady, Tara", - řekl ji ahoj. "Митзи, zavři ještě jednu díru. Její půjdu na druhou stranu. Pak přistání střílet posádce, dokud nevyjde. Možná bychom přece jen mohli odsud dostat. Její počkal, až Митзи zmizí v jednom kolem budov. Pak ji běžel na druhou stranu nádvoří. Jeho sotva skryl pod střechou, jak letěl jak uvedlo velvyslanectví низменному zasláním město kulky ráže 50 mm ve stěnách. Když frontě skončila, její, vyšel na dvůr a zastřelil nejbližší. On letěl, jak подвыпившая pták, směrem k džungli. Její slyšet praskání automatu Митзи. Ona šla jedna kolem vrtulníků, ale to nebylo efektivní zásah. Tara vydal několik dlouhých front, ale nikam se dostala.
  
  
  Kvůli hluku z vlastní zbraně, pravděpodobně ani neslyšel, jak na něj střílí. Oni se vrátili, aby znovu létat nad námi, a překryty přistání jednoho kolem vrtulníků, u kterého, zdá se, problémy. Šel déšť.
  
  
  Vrtulník spadl na zem, jak je unavený dívat pták. Dveře se otevřely z druhé strany, a na kulomet обстреляили zdi, za kterými seděli holky. Pak pilot utekl kolem vrtulníku a obešel ho. Заремели kulomety dívky. On spadl, je vykrvácení. Začíná druhý muž ve vrtulníku je stále ještě vystřelil na naši stranu. Ji nemohl vidět ego od toho místa, kde stál, a tak střelil po místnosti a spěchal k вертолету. Musel jsem se nutit ego umlčet. Její, střílel přes sklo a viděl, jak cíl šipka se proměnila v červenou kaši.
  
  
  Nyní déšť šel silnými nárazy. Obloha získala špinavé-zelená barva. Bylo blesky a ozýval ohlušující раскат hromu. Zbytek jak uvedlo velvyslanectví již byla udržována bouře. Oni se snažili přistát na pláži.
  
  
  Její chystal vzít lano, svázat приземляющийся vrtulníku, když creek Митзи mě donutila zastavit. Ukázala na místnost, kde mělo být Tara.
  
  
  Její věděl to ještě předtím, než se dostal tam: Tara Sawyer leží na podlaze. Ee krásné tělo proměnilo v krvavou hmotu, разорванную těžkými kuličkami z vrtulníku. Hodil letmý pohled, jí rychle zmizel kolem místnosti. Nemohl jsem si dovolit fixovat na nás, na čem je. Musel jsem lapat tento vrtulník. Ale to mi nebylo snadné, jeho těžce prožíval. Chudák Tara! Hej, není třeba bojovat.
  
  
  Митзи mi pomohla. Když jsme skončili, museli jsme se plazit низменному po zemi, nesmí být унесенными vítr, který vysoká místa v rychlosti asi 150 kilometrů za hodinu. Jsme šli do tunelu. Jeho není, hotel je hned vidět Tary znovu.
  
  
  Její poloha v klidu přemýšlet. A taky ji nechtěl vidět tony vyhrál. Požádal o hurikánu a mám své ego. V únoru! Její myšlenku o několika věcech.
  
  
  Jsme seděli bok po boku, není nám říkají slova, oba plné vlastních temných myšlenek. Bouře pokračovala k vzteku ještě hodinu, než utichl. Najednou přišla represivní ticho. Na jihu se hurikány točí po směru hodinových ručiček, a na severu proti. Rychlost se zvyšuje od středu k vnějšímu kruhu. Pokud Noah může nejen způsobit hurikán, ale také změnit ego kurz, brzy budeme mít plný úder z jiného směru.
  
  
  Její podíval se přes díru, kterou bomby zasáhla v zahraniční sténat. Ji viděl, corvetty. Loď, selles na mělčinu a houpal nahoru a dolů. Vlny o výšce několik metrů, bylo mu s hroznou silou. Většina vrtulníků se držel za stromy a polámané, a севший na mělčinu hlídkový člun zmizel. Poškozené jachty, плававшие v laguně, vyhozeni na břeh a zcela zničeny.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 13
  
  
  
  
  
  
  
  Noah se zvědavě obešel vrtulník a přikývl sám pro sebe. Ale když přišel k nám, jeho obličej byl tmavý a oči temné.
  
  
  Ji řekl, jak je to možné mírnější tón: "já Jsem vás podcenil a přiznávám, že to nechápu, ale dokonce si najali jsme si taxi, aby nás odsud".
  
  
  On pokračoval vypadat ponuré. "Miss Sawyer - velká jeho oddělení pro nás pro všechny. Umění, které nemám - je to umění vzkříšení. Ale můžeme alespoň dát hej místo mezi našimi hrdiny ".
  
  
  Pohřeb Obalů podle obřadu voodoo? Je to tak nemyslel. Dokonce si nedokázal představit, že ee otec ocení to. Její chystal vyzvednout její tělo s sebou, ale rozhodl se, dokud se o tom mluvit.
  
  
  Noah se ještě domluvil. - "Vítr se brzy vrátí". Ukázal kolem. "Fort značně oslabené bombardování. Když znovu vypukne bouře, stěny se zhroutí. Nám lepší sestoupit.
  
  
  Je to nečekala naší reakce, a šel tunelem. Jsme s Митзи následovali. Její náhle pomyslel o Obalech. Od myšlenky o její smrti se mi nevolno. Mi by bylo hezké, aby použít všechny známé metody mi naší organizace a ACH proti plukovníka Кариба Jerome.
  
  
  Před oltářem hoří dvě svíčky. Asi jedna poděkovat bohů a jedna prosba ih o blaho na budoucnost. A mohli bychom využít každou pomoc. Noah byl opět pohlcen бормотанием, možná s úmyslem vyhladit cestu Obalů v posmrtný život.
  
  
  Její, cítil zbytečné. Její, cítil neklidný a je v pasti. Dokonce si uvědomil, že chodím, dokud Noe řekl mi tichým hlasem: "nemusíte nutně zůstat tady, pan Carter. Je to bludiště, a tam jsou další místnosti, které si taky můžeš chtít každý rok ". Dotkl se kamene, který vypadal, že byl součástí zdi. V důsledku toho se část zdi распахнулась dovnitř. Za ním byla chodba.
  
  
  Její slyšel lehké dotek pokárání ego v hlase. On asi myslel, že jsem вмешиваюсь na obřad, a byl rád, že byl schopen se dostat pryč. V kapse měl pár svíček, a zapálil jednu. Pak ji spolu s Митзи prošel přes otevřené dveře, poté co Noe opět uzavřel ji za námi.
  
  
  Ocitli jsme se v místnosti se studnou uprostřed. Takže, to bylo místo, kde byla voda v době dlouhého obléhání. Ostatní prostory sloužily jako sklepy pro jídlo. Oni byli dostatečně chladný, aby dlouhou dobu, aby v nich jídlo. A dál jsme narazili na celou masných shop, pokoj, až po okraj vyplněný тушами. Zajímalo by mě, jak starý muž krmil svůj kmen, nemohou-li se bezpečně lovit za zdí.
  
  
  Hodinu jsme chodili po podzemní покоям, ale všude bylo spousta čerstvého odběr vzorků vzduchu. Ji hotel najít zdroj tohoto. Šli jsme po извилистому chodbě, která vyjde na povrch. V tom místě, kde ji tuší, že jsme na úrovni domácnosti, jsme se setkali s решетчатые brány, blokování průchod. Její взламывал hrad svým стилетом, až se otevřel. Šli jsme dál a našli žebřík vedoucí do nárožní věž. Přes střílny činil vzduch.
  
  
  Jsme narazili na запертую dveře. Její odstrčil šroubu a šli jsme po schodech kolem mahagon, která se zabývá vela v místnosti v patře věže.
  
  
  Митзи již řekla dříve. Nikdo nevěděl všechny triky tohoto starého афериста! To bylo радиорубка! Naplněný vysílací a přijímací zařízení: lepší.
  
  
  Její sel před přírubou a smál. Митзи reagoval úplně jinak. To bylo ve vzteku.
  
  
  "A teď se bavit, s tím starým pokrytec-podvodník!" - vykřikla. "On dal všechny idioty. Pošle všechny, aby se údajně mohl klidně volat bohy, a ve delle to jde na svou радиорубку, poslouchat zprávy o počasí. Není divu, že věděl, že se blíží hurikán ".
  
  
  "Míru sakra, ano," dodal jsem. "On mě slyšet zvuky, které vůbec nebylo. Bubny džungle! Myslím, že někde v křoví, v blízkosti Port of spain skryta další zbraní, aby bylo možné zde signál o posledních novinkách. Podívejme se, co se děje ve světě ".
  
  
  Její klikl několika přepínači, a vystřelil sergej. Zařízení start troubit. Ale jediný zvuk, který jsme obdrželi, jsou praskající zvuky statické elektřiny. Bouře byla příliš silná, aby něco vzít. Její vypnul vysílačka. Střílny v радиорубке byly uzavřeny. Nám kam se podívat ven, ale, alespoň podle zvuků, které jsme slyšeli, mohli bychom říci, že bouře se vrátil v plné síle.
  
  
  Šli jsme ven na радиорубки, se snaží vymazat všechny stopy naší přítomnosti. Její nehodlal hlásit Noemovi, že otevřel ego hru. A po hodině, kdy se konal jeho mimmo starého muže, aby každoročně vrtulníku přestál bouři, to se snažil, aby nevinná osoba. Ale to bylo tojen.
  
  
  Bouře skončila. Ale vrtulník taky. Vše, co z něj zbylo, je hromada šrotu u jedné kolem stěn. Lopatky veslařských šroubu vyčnívala ohnul, jako chapadla.
  
  
  Rádio se stalo naší poslední kontakt s vnějším světem. A nebudeme používat ego v příštích několika hodin. I kdyby ji byl schopen spojit se s Jestřábem, on nikdy nebyl schopen poslat vrtulníku v takové bouři, která pokračovala k vzteku. Stačilo počkat až do příštího rána.
  
  
  Měl jsem představu o tom, jaký vzhled bude na ostrově v tento okamžik. V každém případě bylo zřejmé, že všechny silnice jsou blokovány padlé stromy. Silnice nebyli schopni překonat i ty těžké tanky. Takže to, co jsme očekávali noční útoky. Její sešel dolů, aby sdělili novinky o vrtulníku.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 14
  
  
  
  
  
  
  
  Jedli jsme edu, na неиссякающих zásob tony vyhrál, když starý gigant náhle zvedl hlavu. Taky ji slyšel toto: zvuk vzrušené hlasy za dveřmi. Noah byl na schodech, dva skok. Jeho běžel za ním k bráně.
  
  
  Kmen se vrátilo. Noah se otevřela brána, a muži vtrhli dovnitř. Noah přeložil mi ih slova. Když vypukla hurikán, se ukrývali v jeskyních, které jsou roztroušeny po celém ostrově. Pak jsou slyšet bubny ze strany Port-of-the-Спейна: hlavní město bylo v troskách, armáda rozpuštěna. A Jerome byl mrtvý!
  
  
  Oni byli šokováni stavem fort, ale teď, když byli opět v bezpečí, oni doufali, že opravit poškození. Když začali připravovat na slavnostní noci, jsme s Митзи udělali totéž, i když v poněkud menším měřítku.
  
  
  Budu muset počkat až do příštího rána, aby se ujistil, že můj úkol je splněn. Musel vidět mrtvolu plukovníka na vlastní oči a udělat výtisky prstů pro AX. Podle zástupců kmene tony vyhrál, jeho tělo stále ještě byl v hotelu, "Sawyer", takže se potřebuji dostat tam co nejdříve. Pokud by vůz nebyl zničen, ji mohl používat to, aby se rychle dostat do hlavního města. Jeho by si vzal s sebou muže s mačetou vyčistit cestu tam, kde je to potřeba. Doufejme, že vůz není osud potkal vrtulníků a lodí v laguně.
  
  
  Konečně k půlnoci jsme usnuli. Druhý den ráno ji rozhodl dokud není volání o pomoc, Хоука. Se mi to nelíbí, kromě toho Hawk řekl, že je důležité, aby ji dělal všechno sám, bez cizí pomoci. Mám ještě měl šanci pomoci Флемингу trvat prezidentských křeslo sami.
  
  
  Fleming stál za to, aby se co nejdříve dostat do Port of spain. Ale Noe se zdálo být méně sebevědomý. Bubny v džungli byly zábavou, ale samozřejmě to ještě nic není, slyšel v rádiu. To, že to, samozřejmě, nechtěl mluvit nahlas. Poslal se mnou několik mladých lidí s mačetou vyčistit cestu, a já jsem šel s nimi do kamionu. Naštěstí na něj spadlo nám jeden strom. Vložil rotor, просушил karburátor a zavřel kapotu. Митзи Gardner seděla na předním sedadle, založí listí na mokré čalounění. Ee automat ležel na palubní desce.
  
  
  Jsem protestoval. U nah bylo právo účasti na závěrečné části. Nyní jsme opět zůstali sami, a jen lidé tony vyhrál расчищали nám cestu. Mohlo by to být horší. Stromy podél silnice byly většinou malé, ih bylo snadné se pohybovat. Tam, kde cesta byla blízko k moři, někdy počítadlo celé oblasti. Pokud je to nutné, lidé pokládali trámu, hluboké místo, takže jsme mohli bez větších problémů jet za ním.
  
  
  Den byl jasný. Obloha byla nevinně modré, a moře je klidné. Ale pláže byly podobné jako na hřbitov lodí a domy na pobřeží v podstatě byly zcela zničeny. Od první velké budovy, které jsme už prošli, starého hotelu Poinciana, zbývá jen spousta trosek. Tam chlapci tony vyhrál выпрыгнули kolem stroje, aby každoročně v katastrofu a hledat cenné nálezy pod завалами. Snaha vesnice před představovala smutný pohled. Lidé bezcílně chodili na завалам, někdy něco vzneseny, pak роняли a šli dál.
  
  
  Snažím pevnost na kopci, выдержавшая tolik bouří, vydržel a tento úder.
  
  
  Vládní velikost stále vypadalo docela dobře, kromě toho, že nám jedno okno nebylo celé, a cesta byla poseté odpadky. Vojáci v oblasti byli neozbrojení a chodil jako omámený roboti. V obchodní oblasti několik vojáků odstranil překážky, pod vedením nižších důstojníků. Oni sledovali nás, když jsme projížděli mimmo, ale snažili se nás zastavit. Nyní, když plukovník byl mrtvý, oni, zdá se, že se ocitli ve vakuu moci. V hotelu Sawyer Grand LaClare elegantní vysoké stromy, украшавшие trávník, byly rozbity, jako větvičky. Byly rozházené sem a tam. V přístavu několik lodí se plavili naplněné vodou. Voda byla špinavé barvy. Bílé pláže se proměnilo v ruiny, kolem zničených lehátek a slunečníků. V blízkosti hotelu nebylo vojáků.
  
  
  Její jel nahoru k hlavnímu vchodu. Jsme vstoupili se zbraní v pohotovosti. Její vzal v úvahu, že Jerome, může střežit několik vojáků jako čestnou stráž. Její musí se to zvážit. Ale nebylo to tak. Sál byl opuštěné a umístění, stejně jako kasina.
  
  
  "Možná, že v časopisech Chip?" - nahlas si Митзи. Jsme tam šli. Pro vstupenek, samozřejmě, nebylo černé ochranky. K mému překvapení, rychlovarná hrad stále pracoval. Šli jsme do toho. Stále nikdo není vidět. Otevřeli jsme dveře do kanceláře Каполлы tlačítkem na ovládacím panelu. Jerome tam nebyl, ale peníze ležely. Vedle mě ji slyšel hluboký povzdech úlevy. Митзи provedl jazykem na rty, poté, co viděl stohy bankovek.
  
  
  "Kluci v Miami budou rádi, že je to slyšet", - řekla. "Myslím, že všechny Sawyer brzy otevře".
  
  
  "Ale kde je tělo Jerome?" - netrpělivě zeptal jsem se. Potřebuji byly výtisky prstů. Митзи navrhl jsem se podívat na byt na střeše.
  
  
  "Pojď Sem, Nick. Její nechám peníze zde. Ještě se může stát, a jeho by to hotel, aby tyto peníze zmizely v poslední chvíli ".
  
  
  "Moc se mi nechce nechávat tě tady jednu", - řekl ji ahoj. "V takových situacích je toto město, by mělo být, je plná мародерами".
  
  
  To скривила rty. "Dveře můžete zamknout zevnitř, a otevřít je možné pouze v okolí radnice. Je zde téměř stejně bezpečné jako v trezoru. Víte, jak funguje dálkové ovládání výtahu?
  
  
  Ji, věděl to. Její pozorně podíval, jak to udělala, když jsme poprvé využili ego spolu. Její téměř cítil, jak se zastavil výtah, ale když den se otevřela, její vkročit na tlustý koberec horního patra.
  
  
  Pohyb byl příliš rychlý. Ruka s револьвером udeřil mě do hlavy. Její reflexní sklonil, ale mě zasáhla. Moje ruka se na chvíli byl ochrnutý. Moje zbraň spadla na zem, a já jsem nemohl ohnout loket, aby se chytit Люгер.
  
  
  Její отпрыгнул a chytil levou rukou za zápěstí člověka, державшего revolver: to byl Jerome.
  
  
  Znamená to, že on není mrtvý. Měl ránu na čele. To bude pravděpodobně nějaký čas pryč, ale teď ego svaly byly zcela nedotčené. A mohl bojovat téměř stejně dobře, jako její. Věděl, že všechny tyto triky.
  
  
  V té době, jako moje pravá ruka byla stále bezmocná, a její sevřel ego zápěstí levé straně, on mě praštil pěstí do brady, a pak hned trefil mě kolenem do rozkroku. Její съежился, než bolí. Ale potřeboval jsem, aby tento revolver daleko od sebe. Její první напряг svaly, a pak se náhle spadl na podlahu. V revmatismem on povolil sevření. Její vstal na kolena. On vytrhl zápěstí a snažil se zaměří na revolveru. Její уткнулся zuby na ego nohu a pokračoval v kousání. Vykřikl od bolí a согнулся na polovinu nad mými zády. Zbraň spadla na zem. Znovu ji pokousal. On křičel a já jsem cítil, jak na ego штанам teče teplá krev. Pak moje prsty našel revolver. Ji, vyskočil na nohy, hodil ego, klesl na jedno každému národu a vystřelil Jerome.
  
  
  Její массировал pravici, dokud neměl pocit, že síla se vrací. Pak se její затащил mrtvola ve výtahu. Neměl jsem čas natáčet výtisky prstů. Uříznout prsty s pomocí Huga, můj стилета, bylo rychlejší. Její pletené ih носовым kapesník a dal za minutu.
  
  
  Když ji vstoupil na prvním patře, jsem s překvapením zjistil, že Митзи je tam stále. Když jí zavolal tady přes interkom, ona otevřela dveře zevnitř. "Našli jste ego?"
  
  
  'Ji našel ego.'
  
  
  "Nick, její pomyslela si. No tak si vezměte náklaďák a doručit peníze Noe, tam bude v bezpečí ".
  
  
  'Je dobré. Počkej zde, dokud se její отведу vůz v garáži ".
  
  
  Ji vzal náklaďák, jsme dát peníze pod plachtou a jeli zpět na stranu kopců.
  
  
  My jsme byli skoro u pevnosti, nedaleko hlavního města, když na opačné straně zastavil džíp a zablokoval silnici otevřeně před námi. Plukovník v ruské podobě vyjel kolem auta a vytáhl revolver. Je to něco, co se nám křičel. "Bylo nařízeno, aby se na ulici допускались žádné dopravní prostředky. Což jsi neviděl... "Pak viděl zrzavé vlasy Митзи, a něco začal tušit. 'Kdo jsi? Co děláte v tomto autě?
  
  
  Její досталь, automat a střílel do něj. Pak jsem dostal od důstojníka a řidiče džípu, to jel na plyn na cestě. Hlas proč jsme nikde na ostrově není vidět vyšších důstojníků. Otevřeně teď seděli v pevnosti a poslouchali nové rozkazy. Port of spain byl pod zákony války, cizí mocnosti!
  
  
  Když jsme byli v určité vzdálenosti od města, jsme se setkali s Noe a ego lidmi. S Нояб před a Флемингом v dřevěném паланкине se pohybovali na naší straně.
  
  
  Její zavrčel a stiskl pedál šikana. Jak mohl Fleming přesvědčit starého muže udělat to? Bůh ví, kolik zahraničních věcí vojáků na ostrově. Její vyskočila v okolí stroje a blížil se k Noemovi. Jeho zjistil, že už nedokážu ovládat svůj hlas pomocí hněvu. Jí dokonce začal na něj křičet, ale on si nemyslel, že o návratu. Její popsal situaci ve městě, převzetí moci. Žádná reakce!
  
  
  "Teď, když Jerome je mrtvý, lidé se bouří", - řekl on. "Oni podpoří prezidenta Fleminga".
  
  
  Jakým způsobem? S mačetou? Mačetou proti kulometů? Noah obešel mě a vznešeně šel dál. Kmen následoval za ním, poté, co plavala mimmo kamionu. Zpívali a hráli hudbu na svých dřevěných válcích. Ji, skočil do auta a začal otáčet vůz. Ale Митзи ухватилась za volant.
  
  
  "Nebudeme se vracet s tímto nákladem, drahý. Je to navždy nosit do kopce, i když budu muset udělat to jednou ".
  
  
  Žena. No, její najal Hawke pouze v případě Флемингом. Pokud ona trvá na tom, aby ji zabil, a ona se rozhodla, že navštíví své přátele na mafii, aby se alespoň získat peníze, je nepravděpodobné, že by její vinu. Alespoň, že jeho život bude zachován. Její objevilo kolem vozu a běžel k Флемингу v čele průvodu.
  
  
  Podle toho, jak jsme pokračoval v chůzi, jeho si všiml, že улюлюканье za nás, aby se stal hlasitější. Rozhlédl se, jeho si uvědomil, proč. Stále více a více lidí, které, zdálo se, že se objeví odnikud, je, aby se přidali k nám do džungle.
  
  
  Obyvatelé staré vesnice vyšli z lesů, jako dračí zuby. Lidské řeky stékaly z kopců. Jsme se potkali obyvatelé hlavního města.
  
  
  Pak se stalo něco šílené. Místní armáda vstoupila do fort není pro to, aby útok na nás, a aby se k nám připojili. Začali střílet směrem k pevnosti.
  
  
  Pak ji pochopil. Vojáci Jerome dívali se za ním, dokud nepoznal, že to vlastně delle zamýšlel, dokud rusové neřekli, že je to jejich. Teď udělali revoluci. Vojáci s lidmi přišli na Fleminga. A k vojákům se připojili důstojníci, kteří v duši byly pro Fleminga. Lidé, kteří byli kubánci, a hrstka ruských poradců nyní byly zamčené v hradu a je obklopen spoustou lidí a vojáků. A mnoho lidí nyní nevědí strachu.
  
  
  Křičí, mává noži, domorodci následovali атакующими ozbrojenými vojáky. Mnoho utrpěly. Ale ještě mnozí začali zaútočit na hradby pevnosti. Bojovali až do té fretky, dokud se nezastavily hliněné hradu. To trvalo ne více půl hodiny. Lidé, kteří vstoupili přes okno a přes zdi, nalil přes brány. Prostředí nich nebylo nás, kubánci, máme ruských "poradců".
  
  
  Vojenské tvořily služby a vydali se tam, kde Fleming sledoval bitvou. Oni отсалютовали a podal pušku na znamení věrnosti. Ji, věděl, že se Fleminga tam, kde se ego hotely a vidět moje vláda.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 15
  
  
  
  
  
  
  
  Je nám jedno letadlo na letišti se nepodařilo vzlétnout. V přístavu byla jen jedna loď, připraveného k plachtě. Všechny zahraniční piloti, policisté a "poradci" byli převezeni na palubu, a opustili zemi, jak нежеланные cizinci.
  
  
  Fleming začal efektivní úklid. Kmen tony vyhrál znovu trvalo na hrad. Rodina Хаммондов pozvala Fleminga přijít a žít v paláci. Oni putují, jak jen letiště znovu otevřena pro normální provoz.
  
  
  Митзи jeli kurýra s poznámkou. Pokud by ji požádat o hotel Davie, abych klukům v Miami, kde to bylo, a že to zůstane tam, dokud nedostane další rozkazy.
  
  
  "Tara Sawyer byla pohřbena na nádherné obřadní pohřbu"; napsala. "To spočívá v mramoru někde v tunelech".
  
  
  Jí zůstal na další týden, aby vám Флемингу, pokud je to nutné. Ale už žádné problémy nebyly, a moje pomoc emu nepotřebuje. Byl to druh dovolené.
  
  
  Když ji vrátil do Washingtonu, Sawyer mít křičel před Hawke o smrti své dcery. Požadoval, aby ji pohřbili doma. Její dosud hlášené emu o osudu Obalů. Hawke mi umožnila vyřešit problém.
  
  
  Ji snažil uklidnit Сойера a vyprávěl o zneužití Obalů. Její poukázal emu na obrovskou vděčnost domorodců a viděl, že část hněvu a svůj smutek Сойера změnila v pýchu.
  
  
  Jí neřekl emu o Митзи. Nemá smysl začít válku mezi ním a mafií. Pokud se dívka hotelu sundat vrchní vrstvu krému, jeho myslela, že to získal. Thomas Sawyer mohl snadno platit rekonstrukci kvůli zisku své firmy, a možná, teď Митзи mohla odejít na obchodní a žít klidný život.
  
  
  Její vyprávěl jim oběma o Listopadu. Hawke se na mě podíval, jako by je nikdy předtím neslyšel toho jména, ale Sawyer, zdálo se, že byl velmi zaujatý s příběhy, které jí vyprávěl o nen.
  
  
  Když jsme s Hawke zůstal sám, ho zvedl sklenici s prsty Jerome židle. Hawk se podíval na nah, jako na sklenici s burákovým máslem. Pak širokým gestem ji položil vedle ní poznámku Митзи Gardner. Podíval se na nah, a pak se na mě podíval. Neviděl jsem, aby se pod pergamen pleť шевельнулся nás jeden sval. To není ani zamrkal.
  
  
  'Líbí se mi tvoje práce.'- Byl to ego obyčejný lázně-tón. "Já tady čekám na vaši zprávu".
  
  
  Její začal s maličkostí. Letuška; - byl Jsem si jistý, že Jerome zabil ji, ale ještě jsme se mohli podívat. Vězení, které Fleming měl проинспектировать. Jeskyně, které se obrátit na hotel v laboratořích univerzity. Pak s lhostejným obličejem dal chronologický přehled činnosti tony vyhrál.
  
  
  "Věděl o hurikánu ještě dvě hodiny před tím," - řekl jeho Хоуку. "Dost času, aby ukázal, že on se nebojí, a poskytnout úplný obraz. Zajímalo by mě, proč zbytek ostrova byla застигнута překvapilo, tak že se jim nepodařilo včas doručit na své lodě a letadla na bezpečné místo. Můžu jí zavolat? '
  
  
  To, co bylo možné. Jí zavolal počasí úřad, a mě svázaný s jedním kolem mých přátel, který tam pracuje. "Je jim, když jsi dostal varování o hurikánu minulý týden?"
  
  
  Na druhém konci bylo cosi jako prokletí. "Míru sakra, Nick, příliš pozdě, aby něco zachránil. Satelit neviděl jsem ho, dokud on letěl nad Grand Лаклэр. Do té doby, jak jsme dostali varování, a bylo po všem. Nikdy jsme neviděli tak rychle blížící se hurikán. A to v únoru! I Noah není varoval nás předem ".
  
  
  Jí si myslel, že se zblázním. "Co víte o Noah?"
  
  
  "Je to náš pozorovatel v této oblasti. N. O. A. H. (Noe) je to ego kódová písmena. Je to zatraceně dobrý. Obvykle se předpovídá počasí, stejně rychle, jako jsme my. Jako tak? Zní to trochu divně.
  
  
  'Noe .. . nic takového. Děkuji.'
  
  
  Její zavěsil. Hok dal jinou. Ego je hlas vypadal ponurý. "Pokud bych se informoval o tom včas, mohl by se zabránilo velké škody. Bylo by zachráněno mnoho životů ".
  
  
  "A na ostrov se dostal do rukou našeho staršího bratra na druhé straně oceánu", - dodal jsem.
  
  
  Její tiše vyšel z kanceláře a tiše zavřel za sebou dveře. Meteorologické družice neustále fotografuje velké části oceánu. A tento šílený hurikán ne fotografoval, až se dostala na pobřeží ostrova. Dříve společník neviděl bouři?
  
  
  Její zapálil si cigaretu a pokusil jsem se již o tom přemýšlet. Její zahodil cigaretu. Tato práce začínala dělat mě sešlých?
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  O knize:
  
  
  
  
  
  Existuje mnoho způsobů, jak zabít člověka ... Čínské ассасины raději nůž, ostatní zabít holýma rukama.
  
  
  Americké mafie jiné revolvery velké ráže, ruští zabijáci používají dynamit.
  
  
  Nicméně, existuje jen jeden člověk, který může cvičit všechny způsoby zabíjení. Ego jméno Киллмастер !!!
  
  
  Tentokrát Nick Cartera muset použít všechny své dovednosti, aby zakročilo proti мясниками, které on se setká na cestě k "Кремлевскому trestů".
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Španělská komunikace
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Španělská komunikace
  
  
  Určeno pro zaměstnance tajné služby Spojených Států Amerických
  
  
  
  
  První kapitola
  
  
  To byl Hawk, a to bylo riskantní. Neměl velkou praxi v tom, a to by se podařilo v tomto, i kdyby byl v nejlepší formě.
  
  
  "Jsi катаешься lyžování, N3?" zeptal se mě po telefonu.
  
  
  "Samozřejmě, její катаюсь na lyžích. A velmi dobře, pokud to tak mohu říct"
  
  
  "Zabalte lyže. Chystáte se do Španělska".
  
  
  "Ve Španělsku je těžké lyžovat," řekl jsem. "Čistý sníh"
  
  
  "Změny. Sierra Nevada. Překlad. Zasněžené hory".
  
  
  "No, možná, čas od času sněží ..."
  
  
  "U tebe bude satelit".
  
  
  "Také lyžař?"
  
  
  "Je naprosto fantastické. Také expert na наркобизнесу. Využila k pronájmu v Řízení pro boj s drogami ministerstva Financí".
  
  
  "Snowy pták?"
  
  
  "Velmi zábavné. Budete oba setkat večírek na lyžařské středisko ve Sierra Nevadě".
  
  
  "Jmenuje...?"
  
  
  "Sol y Nieve".
  
  
  "Překlad:" slunce a sníh / Ne, pane. Mám na mysli, kdo je hodin? "
  
  
  "Povím vám to později. A dokud вылетайте San Diego v Энсенаду".
  
  
  "Ensenada?"
  
  
  "Malé rybářské městečko v Dolní Kalifornii."
  
  
  "Já vím, co to je, a já vím, kde to je. Dokonce vím ego zvláštní vůni. Jaký vztah má město v poušti na běžecké lyžování?"
  
  
  "Potkáte tam zástupce ministerstva Financí".
  
  
  "Ach."
  
  
  "Buďte s ní zdvořilý. Potřebujeme jeho zkušenosti".
  
  
  "Ji?" V mých nervových centrech зазвенели píšťalky.
  
  
  "Ee."
  
  
  "Co to je? Jí by měla být chůva pro drogově závislé?"
  
  
  "Měli byste vidět, že setkání se bude konat".
  
  
  "Setkání?"
  
  
  "Mezi ní a jedním kolem vazeb rozložit Turecko-Korsika-Ca. Chce zpívat. Jí chci slyšet nějakou hudbu do toho, jak je emu перережут krku".
  
  
  "Pane, někdy si ..."
  
  
  "Neříkej to! Adresa - La Casa Verde. Zeptej Se Хуану Rivera".
  
  
  "A pak?"
  
  
  "Привези ji s sebou do Washingtonu".
  
  
  "Kdy?"
  
  
  "Na příštím letadlem na Энсенады".
  
  
  "Správně." To neviděl můj stlačeného pěst.
  
  
  "Nicholas!" povzdechl si Hawke. Tuší mě v легкомыслии.
  
  
  Její zavěsil. Pak uzavření případu na Filipínách, od kterého byl cítit перезрелыми kokosovými ořechy, její letěl do San Diega na Havaj jen dva dny. Její začínal zbavovat útlakem svalů a napětí v psychice. Zabít není nikdy příjemné, ji překročila svou kvótu v Mo.A.
  
  
  Nejlepší je hodit to všechno na mysli, kolem hlavy - pomocí houf krásných hvězdiček v San Diegu pro natáčení televizního seriálu. Ale teď...
  
  
  Jí zavolal úředníka, a sdělí mu bylo o mém samém прискорбном změně barvy, rychlém zvýšení v plánech, a požádal, aby připravil můj účet. Pak jí zavolal na letiště a zjistili, že další letadlo do Энсенаду fly přes půl hodiny.
  
  
  Pokud ji прерву své špičaté sprcha, jeho prostě můžu to udělat.
  
  
  * * *
  
  
  Baja California - to je ocas, свисающий s relativně Kalifornii. Vypadá to, že nikdo nevěděl, co s tím dělat. Po mnoho let to bylo předmětem sporů mezi USA a Mexikem. Pak mnoha měsících dohadování kvůli majetky opuštěné šířky mexičané nakonec ustoupila a souhlasila se ji vyzvednout.
  
  
  Její opřel se o opěradlo sedadla a zaspal celou cestu až do malého letiště na špinavé pásu v blízkosti malé rybářské vesničky s názvem Ensenada. Slovo ve delle znamená "zátoka" nebo "malý potok", pokud máte rádi zajímavými maličkostmi.
  
  
  Když vyšla její rovině jasného slunečného svatým, jas byl tak silný, že jsem si na sluneční skvrny.
  
  
  Nová taxi "Mustang" stála u dveří operační věže, a její vyzval řidiče, aby je odvezl ego na město. Prochází hustě колеями silnice, savany, zarostlý полынью a tučným lesem, jsme konečně navštívili na hlavní ulici města.
  
  
  La Casa Verde - který měl být zelený, pokud moje španělština je stále ještě vhodný, ale ve delle byl jakýsi исчезающим пастельным limetkou - byl na konci провисшего bloku, kde ležel, opalováním, jako ještěrka na kameni.
  
  
  Její vylezl na taxi, vzal tašku a šel do haly. Pak jasného slunečního světla v motelu bylo na hřišti temnoty, ale viděl jsem, jak vousatý teenager předstíral, jako by se divil mým příchodem. Její zamával emu rukou a sundal sluchátko domácího telefonu.
  
  
  "Levee". Byla to dívka u nějakého miniaturního přepínače.
  
  
  "Mohl byste se spojit mě s сеньоритой Хуаной Риверой?"
  
  
  "Ano." Ozvalo cvaknutí, a dlouhý prsten.
  
  
  "Levee". Byla to jiná dívka.
  
  
  "Juan Rivera?"
  
  
  "Její".
  
  
  "Mluvíte anglicky?"
  
  
  Byly výkyvy. "Jess?"
  
  
  Její zavřel oči. To měla být jedna kolem těchto misí. Její, zavrtěl hlavou a pronesl přístupové heslo, snažil se cítit absurditu:
  
  
  "Říjen - osmý měsíc v roce".
  
  
  "Omlouvám se? Ach jo! Pak jablka zralé".
  
  
  "Hodná holka! To George Peabody". To byl můj aktuální název front, a Hawke není a požádal mě, abych ego změnit. Tak jsem ještě byl George Peabody.
  
  
  "Ach, pane Peabody". Jí byl potěšen, když slyším, že přízvuk zmizel. "Kde jsi?"
  
  
  "Já jsem v hale," řekl jsem. "Měl ji nechal jít?"
  
  
  "Ne, ne!" - rychle řekla. "Budu dole."
  
  
  "V barre", - vydechl jsem při pohledu na velmi temný proud haly, kde muž za pultem utíral bodů.
  
  
  Ji, otočil se a zamířil k затемненному bahru. Barman se na mě podíval. "Seňore?"
  
  
  "Pisco sour", - řekl jsem.
  
  
  On přikývl
  
  
  
  a otočil se, aby si to udělat.
  
  
  Jeho, cítil, jak těžký vzduch se jemně pohybuje za mnou, донося do mě vůně čerstvého citronu. Její otočil a viděl štíhlou, темноглазую, темноволосую dívku dvacet pět let, s téměř luminiscenční světle bílou pleť, která se zabývá charakteristický кувшинкам.
  
  
  "George," řekla španělsky. To bylo jako na "Sbor-hay".
  
  
  "Juana?" - řekl jí, že je správně řekl ego na půli cesty mezi "h" a "w".
  
  
  Natáhla ruku. Její vezmu to. Pak ji ukázal na stolek u zdi.
  
  
  Dostáváme. Bylo to elegantní, čisté a velmi žensky. Ee tělo bylo pružné a krásné formy. Ee nohy taky. "Starý dobrý Jestřáb!" Její pomyslel si. Jak нехарактерное pro něj!
  
  
  Jsme na takovou hru.
  
  
  Ona objednal ledový čaj, vzala práci v křesle a наклонилась dopředu, jeho oči zářily. "Nyní. Co to všechno znamená?"
  
  
  Její, zavrtěl hlavou. "No, nemám ponětí. Můj šéf ve Washingtonu проинструктирует nás".
  
  
  "Kdy?"
  
  
  "Dnes v noci."
  
  
  Její obličej byl prázdný. "Ale to znamená, že nás zde dnes nebude"
  
  
  "Es verdad".
  
  
  Její ústa приоткрылся. "Pak je čas, aby..." Ona prudce zavřel ústa.
  
  
  "Co, Joan?"
  
  
  Její tvář byla růžová. "Je mi to olvidado".
  
  
  "Máš krátkou paměť," řekl jsem a допил svou pisco sour. "Krásný pálenky", - pomyslel jsem si. Někdy budu muset navštívit Pisco, Peru.
  
  
  Jeho růže. "Sbal kufry, Juan. Jsme вылетаем dalším letem odtud".
  
  
  "Ale ty bys měl něco vědět, že se na misi..."
  
  
  "Drogy," řekl jsem.
  
  
  "Samozřejmě, že ji o drogách"
  
  
  "A Středozemní moře. Jsme ráj do Španělska".
  
  
  Její ústa tvořil písmeno "o".
  
  
  "Lyžovat."
  
  
  Ona pila čaj s ledem. "Mohl byste to zopakovat?"
  
  
  Je to tak a ne.
  
  
  Pak se обманула mě. Ee oči se rozzářily. "Ach! Samozřejmě, Sierra Nevada! Tam, v blízkosti Granada, tam jsou prvotřídní lyžařské středisko".
  
  
  Její podíval.
  
  
  "Můžeš lyžovat?" zeptala se mě.
  
  
  Byl to den tohoto problému. "Čím jsi?"
  
  
  "Velmi dobře," - klidně odpověděla.
  
  
  "A skromně", - pomyslel jsem si. Klidně řekl: "budeme probírat".
  
  
  Barman se díval za mnou. Jí vzkaz Juan, a to подмигнула v revmatismem. Ona byla krásná, gurmánská, dosažitelný.
  
  
  * * *
  
  
  Když jsme vyšli ven, blesk, отражавшаяся od hlavně pušky, upoutal můj pohled k černé díře na jeho konci. Tento muž ležel naplocho na střeše kolem horké alla přes silnici, a já jsem věděl, že se zaměřil na mě v centru systému ego zaměřovačem.
  
  
  Na chvíli ji zastavil. Pak отшвырнул její Хуану stranou a skočil opačným směrem, k укрытию dveří průchozí. Záběr se přehnala přes ulici.
  
  
  "Držte se!" Její křičel, hej.
  
  
  "Ale, Nick..."
  
  
  "Klid!" - прошипел jsem.
  
  
  Její rychle vstal a běžel k oknu lobby. Прикрывшись ji vyhlédl ven z okna. Znovu ji chytil lesk hlaveň pušky. Muž byl ještě na střeše галантерейного obchod.
  
  
  Když ji přišel ke svému ружью, zvedl pušku a znovu vystřelil. Brýle, poklepal na dřevěnou konstrukci upřímný nad hlavou Хуаны. Teď to ползла zpět do dveří. "Good!" Její myšlenka.
  
  
  Když ji opět zvedl oči, muž zmizel.
  
  
  Její slyšel lidí si myslí, vychytralý nohy. Ji, podíval se na пыльное okna a viděl muže v černém obleku, vystupující v obchodě, na ulici a toho, kdo se dívá nahoru na místo, kde nás поджидал sniper.
  
  
  Její vyběhl kolem hotelu, mával Juan, aby zůstala uvnitř, a vylezl po žebříku галантерейного obchod, dva v horním patře.
  
  
  Jeho pozdě. Je to pryč.
  
  
  Na střeše nic, kromě mnoha mexických окурков a sombrero, koupil dva dny předtím v obchodě v přízemí.
  
  
  "Cizinec", - řekl dva obchodě, muž s tuku břicho a usměvavý obličej. Gonzales.
  
  
  "Turista?"
  
  
  "Ano."
  
  
  "Můžete popsat ego?"
  
  
  Gonzalez jen pokrčil rameny. "Asi tvého růstu. Kaštanové vlasy. Hnědé oči. Hubený muž. Nervózní".
  
  
  To je vše.
  
  
  Její nezatížené Хуану stranou ve vstupní hale, zatímco my jsme čekali, když se vezme taxi nás a odveze na letiště.
  
  
  "Byl tady před dvěma dny", - řekl ji ahoj.
  
  
  "Takže?"
  
  
  "Jak dlouho jsi tady?"
  
  
  Na turné."
  
  
  "Myslíš, on si uvědomil, kdo jsi?"
  
  
  Její oči se zúžily. To восприняла to jako urážku. To bylo латинкой, krásná a plná ohně. "Já si to nemyslím!" - возмущенно řekla.
  
  
  Její nenapadlo to urážka.
  
  
  "Nad čím jste pracovali do toho, jak s vámi kontaktoval ohledně tohoto úkolu?"
  
  
  "Kapka léku".
  
  
  "Rozbít to?"
  
  
  Ona přikývla, svěšené oči.
  
  
  "Všechno?"
  
  
  "Ano." Jeho brada vzdorně вздернулся.
  
  
  "Jeden odešel?"
  
  
  "Může být, a tak, - vyhýbavě řekla.
  
  
  Ji, otočil se a vyhlédl ven do dveří nahoře галантерейного obchod.
  
  
  "Ano, - souhlasil jsem. "Myslím, že může být tak".
  
  
  Její tvář скривилось od vzteku.
  
  
  Její popadl ee za loket. Taxi приехало. Štěstí Nick. Zachránil společnost Ensenada Taxicab.
  
  
  "Pojď, Juan. Další zastávka, Washington, Dc".
  
  
  Velmi autoritářský. Velmi despotický.
  
  
  To klidně забралась v taxi, bliká krásným kusem stehna. Ale jsem toho skoro nevšiml.
  
  
  Dva
  
  
  Hawke seděl za konzolou panelu кинозалом AXE, stiskem tlačítka a tuning disky. Jedno tlačítko pro přehrávání zvuku. Jedna пуговица pro pásky. Jedno tlačítko pro film 16 mm. Jedno tlačítko pro přímý přenos. Jedno tlačítko pro starého černobílého filmu.
  
  
  
  
  
  
  Jedno tlačítko pro snímky. Nebo, pokud chcete dát odpočinout oči, jedno tlačítko pro měkký ženský hlas, озвучивающего hodnocení inteligence.
  
  
  Rozhovor až do této chvíle byl normální klábosení. Její vymazal všechno to kolem hlavy. Pouze si vzpomínám, že jsem mohl vnímat a opravdu si povšiml Хуану Rivera vizuálně. Ale něco v jeho myšlenkách zdálo předem podmíněn, pre-протестированным a neplodná.
  
  
  Ale ona byla krásná, a líbí se mi krásné ženy. Její myšlenka: "Kdyby jí jen mohl vymazat její hlas, jako Jestřáb může vymazat záznam, který nechtěl slyšet".
  
  
  Брылев je úplně mimo, a před námi byl obraz na obrazovce, která se zabývá zázračně objevil na sténání.
  
  
  "Enrico Corelli", - řekl jemný ženský hlas na vrcholu obrázky, промелькнувшей na obrazovce. To bylo pevný fotografie pořízené patnáct let zpět, a взорванная na nejmenší části nějaké větší fotky. Na pozadí jeviště byla rotunda Vatikánu.
  
  
  "Vyfotografováno například, v roce 1954", - pokračoval hlas. "Toto je poslední zachovalá fotografie Corelli. Zbytek ego fotografie byly zakoupeny za velké peníze. Šetření nelze prokázat, že peníze, které přicházejí na pokladnu mafie. Ale je to něco, v co věří".
  
  
  Její dlouho a pozorně se podíval na obrázek. Tvář téměř nic není rozlišené od jiného. Rysy obličeje byly docela běžné: tmavé vlasy, pevná brada, tvar obličeje bez rozdílu. Její zpaměti, ego, jak je to možné, ale protože byl vyhozen, protože kolikrát kolem takové malé útržky zrnitý film, nebylo tam téměř k nám v něčem, v čem ji mohl soustředit.
  
  
  Na obrazovce se blýskl karty. Byla to mapa Korsiky. Město Басрия byl очерчен dokola.
  
  
  "Zjištěno, že Enrico Corelli zde žije na předměstí Басрии, na Korsice, ve vile, postavené v наполеоновскую věku. Má stát na deset služebníků a dva osobní strážci. Žije s ženou jménem Tina Бергсон.
  
  
  "Corelli teď čtyřicet pět let. Působil na italská vláda v Римэ, ale byl vyhozen za několik měsíců. Byl krátce ženatý, ale jeho ego žena zemřela na zánět plic, když Corelli pracoval. S odporem se začalo pracovat na členy tlupy volebních manipulátorů, neustoupil a zloději - vystěhovalců patřím stále kolem Spojených Států, kteří se narodili na Sicílii a byli členy mafie v New Yorku a Chicagu. Je to stahl dobrý силовиком a velmi dobrým podnikatelem pro ně. Když byla vytvořena síť lékáren, byl jedním přes prvních lidí, kteří otevřeli bod potoka, kousek od Neapole.
  
  
  "Síť drog dařilo v roce 1960, a do konce tohoto času Corelli stahl klíčovou postavou v celém řetězci mafie.
  
  
  "S nimi vystopovat měl různé milenky. Jedna se snažila zabít ego, když to hodil ee perlový jiné ženy. Později ji našli утонувшей v Неаполитанском zálivu".
  
  
  Karta zmizela a luxusní jachta o délce asi 180 metrů naplnila obrazovku krásným barevným snímkem.
  
  
  "Je to pěší jachta Corelli, Lysistrata. Ona pluje pod vlajkou Francie. Corelli se domnívá, sám občanem Korsiky, i když on se narodil v Miláně".
  
  
  Nyní se na obrazovce objevil obraz velké vily.
  
  
  "Dům Corelli. I když má jen dva osobní strážci, kteří chrání ego, ego panství neustále hlídkují půl tuctu bojovníků".
  
  
  Vypukla nová obraz. V trávě ležel tělo. V ní střílel několikrát. Kostra byla nepoznání, ale ve vzhledu pozůstatky její, rozhodl se, že kuličky, které narazí do něj, byly falešné - běžnými kuličkami, разрезанными na ostří písmena X. думдум Kulky zase houby řez, ničí tvar, když se dostanou do cíle .
  
  
  "Byl to agent Francii jménem Емил Ференк. On se snažil proniknout na vilu Corelli, jak se jmenuje panství. Zdá se, že to byl objeven патрулями a zabit".
  
  
  Pak se na obrazovce objevila fotografie v neosídlených, jako poušť a venkov. Objektiv se blížil k postavě, stojící v blízkosti majestátní Lombardie topol, jediný strom jakékoliv velikosti v zorném poli. Podle toho, jak se postava rostla, bylo vidět, že muž neurčitého věku, ale jsou docela vysoké a silné položil. Tvář byla ve stínu.
  
  
  "Enrico Corelli. Je to nejbližší věc obraz, který někomu podařilo vyfotit za posledních deset let. Fotografie byla pořízena pomocí teleskopický objektiv s bezpečné bodu průzkum na protějším kopci. Ačkoli tvář неотличимо, lidské tělo lze vidět jasně . Počítačový odhaduje, ego nice pohyboval kolem 182, růst až 6 stop vysoký, seděl rovně, a zdraví - vynikající ukončení vojenských ".
  
  
  Displej потемнел. Pak spustili filmu. Byla to scéna na pláži, možná i na Francouzské Riviéře. Ohromující blondýna po ruce v malém bikinách шествовала na písku, раскачивая boky a dlouhé blond vlasy vlající přes ramena. Na chvíli se zastavila a otočila, jako kdyby je někdo s ní promluvil. Podívala se do kamery a usmál se.
  
  
  "Tina Бергсон. Hej, dvacet tři roky. Narodil se ve Švédsku, se přestěhovala do Říma, kde u nah bylo stručné, ale neúspěšný кинокарьера.
  
  
  
  
  
  Pak, před dvěma lety, se přestěhovala do Švýcarska, kde se zúčastnili v měnové manipulace s penězi, zdá se, že v zájmu mafie nebo nějaké organizace jako mafie. Ji chytil, ale soud tak nevedlo. Říká se, že velká část peněz přešlo přes ruce, aby vám hej utéct od švýcarských úřadů.
  
  
  Brzy poté se toto ukázalo se, že v domě Enrico Corelli. Corelli není oženil se s ní, ale ona ego stálou společnici. To se říká ve švédštině, francouzštině, italštině a španělštině a také v angličtině. Ee IQ, jak se říká, je 145 výsledky skutečných testů provedených, když se naplnila žádost o přijetí na práci v švýcarská banka. Je to skvělý лыжница ".
  
  
  V кинокартине to teď poletování na lyžování na svahu. Ji musel uznat, že to bylo velmi dobré. Není divu, že hej, chtěl strávit zimních měsících u sjezdovky; zdálo se, že ona milovala sport.
  
  
  Na obrazovce se objevila další mapa. Ukázalo světa v projekci Меркатора s linií, která vede z Blízkého Východu do Turecka, z Turecka do Sicílie, od Sicílie až Korsiky, do Riviéry, se vrátil na Korsiku, a pak v Portugalsku, odtud na Kubu. pak do Centrálního Mexika a pak do San Diega v Kalifornii.
  
  
  Řetězec léků.
  
  
  "Za posledních několik let v hlavním řetězci drog se stalo mnoho změn. Jako obvykle, tvrdé drogy začínají od Východu a dostat se na západ, přes Středozemní moře, kde jsou zpracovávány. Kontrola tohoto řetězce je stanovena na Korsice, jen zastávka před základním zpracováním na Riviéře. Pak drogy vrací na Korsiku a dále na Kubu přes jednu ze tří zastávek: Portugalsko, Maroko nebo Alžír.
  
  
  Nová mapa. On znovu ukázal na Korsiku.
  
  
  "Z této statistiky linky distribuce táhnou zpět na Blízký Východ a dále do koncového bodu určení, na Západě. Peníze ze Západu přicházejí sem, kde jsou pak distribuovány mezi odkazy v lámat".
  
  
  Objektiv nastavil jeho zraky na mapu, ukazující panství Corelli na předměstí Басрии, обведенное kružnicí.
  
  
  "Rico Corelli - člověk, který sleduje řetěz. Dostane rozkazy od Sicílie, kde náměstek mafie ovládá východní polovinu rozbít. Don na západě ovládá zbytek rozdělit, plus šíření."
  
  
  Obraz šel, a vystřelil sergej.
  
  
  Chvíli jsme seděli tiše.
  
  
  Hawke прочистил krku "No?"
  
  
  "Zajímavé," řekl jsem.
  
  
  "Akademické", - řekl Juan.
  
  
  "Souhlasím s ní", - pokračoval její.
  
  
  Hawke se zamračil. "Je to jen briefing".
  
  
  "A co takhle Corelli?" - zeptal se Juan.
  
  
  Hawke zavřel oči a prudce v pohodlné otočné křeslo.
  
  
  "Mafie se staly nespokojeni se ziskem z programu na drogách," nakonec řekl Hawk. "Před šesti měsíci začali posílat lidi zevnitř, vyzkoušet systém na mysl. Corelli vzal značné množství - příliš mnoho, podle Dona USA. Ale sicilský секундант nemohl přijít s institucí nápravě situace. Na setkání bylo rozhodnuto, že Corelli bude muset odejít. Jeden muž byl poslán, aby ho zasáhl, ale on zmizel přes zorné pole. Viděli jste, co se stalo s tzv. окопным agent, který se snažil proniknout na panství.
  
  
  "Pak capo mafie se rozhodl zaútočit na Corelli přes Tinu Бергсон. Detektiv, утверждающий, že je to ve Švýcarsku, se snažil zatknout ji jednou v Басрии starý švýcarský obvinění. Ale odina na bodyguardy Corelli zasáhl a zachránil Tinu. To se to pak naučil sám malíček k nedaleké pláži, svázaný ego a dovolil počkat na příliv, aby se utopit. Muž utekl a odešel na Korsiku, aby se nikdy vrátit ".
  
  
  Její zvedl ruku.
  
  
  "Nick?"
  
  
  "Odkud to všechno víme?"
  
  
  "Corelli řekl nám".
  
  
  "Přímo?"
  
  
  Hok povzdechl si. "U nás má člověk, blízký Corelli, i když to ego nikdy neviděl. Corelli rozdával informace z vlastní iniciativy".
  
  
  "Proč?" - zeptal se Juan.
  
  
  "Řekl, že chce odejít navždy".
  
  
  "Chcete-li zachránit sebe a dívku?" Její zeptal se.
  
  
  "Je naprosto fantastické. A získat azyl ve spojených Státech".
  
  
  "Zase pro...?"
  
  
  "Celý příkazový řádek, správný řetěz a to, jak to funguje".
  
  
  "Odkud víme, že to není past?" Její zeptal se.
  
  
  "My ne". Hawke líně otevřel oči. "Hlasování, kde jste, pojďte dál". Otočil se k Juan.
  
  
  Ona přikývla.
  
  
  "S jeho zkušenostmi, budete muset zjistit, řekne, zda Corelli nám pravdu - nebo nás vede na zahradní cesty".
  
  
  Její povzdechl si. Někdy dikce Хока beznadějně viktoriánská.
  
  
  Juan není обращала důraz na slova. "Já vím."
  
  
  "Něco bylo zjištěno?" Její zeptal se.
  
  
  "Třeba setkání v Sol y Nieve. V lyžařském středisku ve Španělsku. Jsem vám o tom říkal?"
  
  
  "Krátké"
  
  
  Hawke se opřel zpět. "Každý rok Tina Бергсон chodí na tento lyžařský areál, a Corelli chodí s ní. Tráví tam asi měsíc".
  
  
  "To je tam, jak Rico Corelli?"
  
  
  "Ne. Nevíme, jaké jméno používá. Ale víme, že vždy chodí. A Corelli se chce setkat se tam."
  
  
  "To může být подстава", - пробормотала jsem.
  
  
  "Samozřejmě, - řekl Hawk. "Hlas proč jsi zde, Nick. Hlas proč na fotografii AX".
  
  
  "V očekávání rány".
  
  
  On přikývl. "Předpokládejme, mafie, věděli o plánech Corelli. Nejsou hotely by si naši nejasnou číslo jedna
  
  
  
  
  
  
  a náš odborník na drogy číslo jedna? "
  
  
  Její třel bradu. "Jak vidíme kontakt?"
  
  
  Hawk řekl: "máme muže v Malaze. Má to chlapec v Sol y Nieve. K mu bude vyhovovat bodyguardi Corelli. Potkáte našeho člověka v Malaze, a on bude jmenovat schůzku s chlapcem v obci. Pak se setkáte s Corelli tváří v tvář ".
  
  
  Jí přikývl. "A pak?"
  
  
  "Pak se slečna Rivera vstoupí do vlastnictví *
  
  
  "Jste si připravili naše cestovní pasy?"
  
  
  "U AX Identification dokumenty. Budete ještě George Peabody, ale teď už jste profesionální fotograf".
  
  
  "Pane, nemůžu ovládat ani Domovní, tím více Hasselblad!"
  
  
  "Tyto kamery jsou spolehlivé dnes! Kromě toho, že jsou dobře naučit vás základy. A vy, slečno Rivera, ať se modelkou fotografa. Všechny vaše papíry jsou vyrobeny. Spalte ih pak toho, jak si uvědomit svou minulost".
  
  
  "Jsem позирую nahá?" - zeptal se Juan.
  
  
  Hawke byl v šoku. Ego modré oči se rozšířily. To byl poslední na starých let, úplně depresivní člověk ve společnosti, kde je sexuální svoboda je pravidlem. "Moje drahá holčička!"
  
  
  "Měli by pózovala v nahé?" - rychle zeptal jsem se.
  
  
  "Samozřejmě," odpověděla ona. "V profesionálním smyslu. Když ji hraju roli, její hraju ee až na doraz".
  
  
  Osoba Хоука změnilo barvu. On byl velmi červené. Podíval se na své ruce v křeči rušení. "Pokud jsi už skončil", - zasáhl on.
  
  
  Ji, zasmál se. "I nadále."
  
  
  "Já vím, že vám nebude vadit, že jsme vytvořili vaše krytí jak se tým manžela a manželky", - řekl rychle on, jeho oči zářily.
  
  
  "Pane!" - zvolal jsem.
  
  
  "Pan a paní George Peabody na Millers Falls, Minnesota".
  
  
  "Jsem rád, že!" - jemně řekla Juana.
  
  
  "Nenávidím to!" - прорычал jsem. "Je to příliš надумано! A to způsobuje komplikace!"
  
  
  "Ale to umožňuje miss Riveru jednat jednodušší - když to má". Osoba Хоука znovu покраснело.
  
  
  "Já nesleduji logice!" - огрызнулся jsem.
  
  
  "Svobodné ženy, dívka, jako slečna Rivera..."
  
  
  "Jsem zděšen tím!" - v tom přerušila Juana.
  
  
  "... Bylo by mnohem těžší být, oh, преследуемым, řekněme, než vdanou ženou. Vidíte?"
  
  
  Její ležící tváří v písku. Je to opravdu viděl, извращенную logiku.
  
  
  Drak se obrátil na Juan. "Budete schvalovat?"
  
  
  "Plně." Ona roztomile se usmála.
  
  
  Drak spokojeně přikývl. Pak pohlédl na mě. "Tam jsou nevýhody?"
  
  
  Ať je proklet! "To vypadá důvěryhodný", - přiznal jsem se. "Musíme vytvořit nějaký nouzový signál", - pokračoval její. "Mám na mysli, v případě, že se vše rozpadne. Jí chci mít možnost se zachránit Хуану a moje pleť i přes nás, na co".
  
  
  "U nás je člověk v Granadě, jen půl hodiny jízdy od střediska. Malaga vás bude informovat".
  
  
  "Ve skutečnosti je. To by mělo pokrýt to."
  
  
  "Můžete zaslat libovolný zakódované zprávy, které chcete, a to prostřednictvím granady".
  
  
  "Dobře," řekl jsem. Její, obrátil se na Juan. "Máte něco probrat?"
  
  
  Podívala se na mě a pak na Хока.
  
  
  "Myslím, že ne. Její přivítají vašich rukou, dokud se na rande s panem Corelli. Pak jí začal tím".
  
  
  * * *
  
  
  To jen že podřimoval, když se ozvalo ostré zaklepání na запертую dveře, která oddělovala můj pokoj od pokoje Хуаны.
  
  
  Jeho růže. "Ano?"
  
  
  "Nick!" zašeptala ona.
  
  
  "Jaký druh?"
  
  
  "Okno."
  
  
  Ji, otočil se. "Co to?"
  
  
  "Podívej se ven".
  
  
  Její natáhl k ramenní кобурой, visící z otevřené postele. Jeho, přistoupil k oknu, drželi se ve stínu a přítulný k sténání. Откинув závěsy kufru svého люгера, její вгляделся v temné ulici dole.
  
  
  Přes silnici stál "cadillac", webové stroj v celém čtvrtletí.
  
  
  V nen seděl muž na straně řidiče, která se zabývá se ke mně. Pak, zatímco ji sledoval, jiný muž spěchal přes ulici do "кадиллаку", krátce mluvil s řidičem a se vyšplhaly na zadním sedadle.
  
  
  "Caddy" завелась a rychle jela po ulici, zřícení přímo na rohu.
  
  
  Její se vrátil na den, oddělující naše pokoje.
  
  
  "Jste se naučili ego?" Její zeptal ff.
  
  
  "Ano. Ji, viděl, jak on šel kolem auta okamžik zpět. Podíval se na svůj pokoj - nebo vaše. Ji viděl ego tvář. A pak se vydal do lobby hotelu".
  
  
  "Kdo byl on?"
  
  
  "Viděl jsem, ego na letišti Dulles, dnes není kdy. Když jsme letěli. U něj byl malý kožený malého kufru. Kolem nich, které si můžete dát zbraně s optickým zaměřovačem".
  
  
  "Hodná holka," řekl jí nepřítomně.
  
  
  Nastala pauza. "Co budeme dělat teď?"
  
  
  "Jdi spát," řekl jsem. "Aspoň, že víme, co vědí".
  
  
  "Nebudete ego hledat?"
  
  
  "Ve Washingtonu? Je to velké město".
  
  
  "Nick!"
  
  
  "Jdi spát, Juana". Její odstoupil den. "Sladké Sny."
  
  
  Ji, slyšel, jak to reptání si pod nos, a pak se odstěhovala za den. Okamžik nebo dva později ho slyšel vrzání postele, když je to забралась dovnitř a уселась.
  
  
  Pak bylo ticho.
  
  
  Jeho seděl u okna, sledoval, čekal. Ale nikdo nepřišel.
  
  
  Tři
  
  
  Prošli jsme nízkou podhůří a přistáli na dráhy v blízkosti Malagy. Taxikář odvezl nás do města přes víru miniaturních evropských vozů všech značek a tvarů.
  
  
  Bydleli jsme v jednom kolem největších hotelů ve městě, s výhledem na přístav v Malaze. Bylo několik obchodních lodí a rekreačních катерова, kotvící, nebo stojící na kotvení v blízkosti upravených přístavů.
  
  
  Juan je unavená. To заперлась ve své polovině místnosti, вздремнула a vzal sprchu. Její okamžitě šel do конспиративный dům AXE.
  
  
  Byl to malý úřad, v domě, v jednom čtvrtletí
  
  
  
  
  
  
  ulice a za rohem.
  
  
  "Stavební úpravy", - гласила desku na den. "RCC. RAMIREZ A KELLY"
  
  
  Její zaklepal.
  
  
  "Quien es?"
  
  
  "Pane Peabody".
  
  
  "Její".
  
  
  Dveře se otevřely. To byl Mitch Kelly.
  
  
  "Ahoj, Kelly," řekl jsem.
  
  
  "Dobrý den, pane". On se zasmál a nechat ji mě. Pak, pohlédnout nahoru a dolů po temné prohlédnout historické chodbou, byl pečlivě zamkl dveře.
  
  
  Ji, podíval se na úřad. Byl malý, s jedním ošumělý stolem, hromadu starých картотечных skříně a dveře vedoucí na wc. Za stolem okno ukázalo na přístav a město Malaga.
  
  
  Kelly udeřil mě po zádech. "Neviděl jsem tě s nimi fretky, jak se dozvěděl o delle "červených pomerančů" Nick".
  
  
  To se stalo v Řecku. "Před pěti lety, vlastně je?"
  
  
  "Ve skutečnosti je. Hawk řekl, že přijdeš".
  
  
  On otevřel zásuvku a vytáhl krásný dalekohled Bausch & Lomb 30x, který zamyšleně взвесил v ruce.
  
  
  "U mě mohou být zprávy pro vás".
  
  
  "Oh?"
  
  
  On si oblékl bodů na oči a otočil se, aby prozkoumat přístav. Její uvědomil, že on pozoroval lodě, když jí srazil.
  
  
  Kelly vedl SEKERU v Malaze nejméně tří let. Ego práce spočívala v tom, vědět, co a kdo přichází a odchází kolem Malagy.
  
  
  Její koryto ego rameno. Studoval прогулочную molo v centru přístavu. Vypadal zejména zájem na velké jachtě, stál zakotvena někde uprostřed.
  
  
  "Hlas a všechno, - řekl on. "To" Лисистрата ". Jachty Corelli".
  
  
  Jeho si vzpomněl na fotku, kterou viděl v sídle společnosti SEKERU.
  
  
  On mi podal dalekohled. Její сфокусировал ego. To byla vynikající; velmi dobře viděl jachtu. Několik členů posádky füssing na palubě. Na palubě bylo vše tiše a klidně. Ji mohl vidět několik kajut na hlavní palubě s dvěma řadami иллюминаторов, což znamenalo, že kabiny byly umístěny dvě paluby níže.
  
  
  Byla to velká, krásná procházková jachta. Na zádi развевался vlajky Francie.
  
  
  Mitch Kelly selles na židli a зашуршал papírem. Ji, věděl, že je to hotel, aby ji upozornil na to, že to řekl. Když jde rozdat body, ji viděl, jak někdo na svetr a kalhoty vyšel na hlavní kajuty na palubu. Byla to žena s dlouhými blond vlasy. Ona byla velmi busty a s štíhlý pas a těsně přiléhající kalhoty, очерчивающие její stehna a hýždě, nenechal nic představivosti. Pod těmito modrými kalhoty u nah měl dobré nohy. Ee kůže byla světlá a hladký, a oči modré. Chystáte se do slunné svatým, ona na sobě tmavé skvrny a nepřítomně se natáhla ih na místě.
  
  
  "Tina Бергсон", - řekl to nahlas.
  
  
  Kelly natáhl krk a díval se do okna, mžoural od slunečního světla na & nb. "Ano, pravděpodobně."
  
  
  "Ideální dívka", - poznamenal jsem.
  
  
  "Ještě jedna vlastnost Nick Carter", - фыркнула Kelly. "Jak se stavíte?"
  
  
  "Dělám jen to, co říká člověk ve Washingtonu", - zamumlal jsem.
  
  
  "To je včera," řekla Kelly, znovu houpací papírem.
  
  
  Její roztrhl pohled od urostlý ramena a prsa Tina Бергсон, skrytých свитером, a neochotně sklopil dalekohled. Kelly zvedl ji, otočil se na židli a сфокусировала ih v Tignes Бергсон, dokud ji četl vytištěné informace.
  
  
  KELLY. RAMIREZ A KELLY. 3 PASSEIG ЗАФИО. PŘÍJEZD V ÚTERÝ NA PALUBĚ LYSISTRATA. NÁVŠTĚVNÍK JE OCHOTEN. TINA БЕРГСОН ПРИВЕЗИТ EGO NA JACHTU. POZDĚJI NASTAVÍ LYŽAŘSKÉ SETKÁNÍ S ODBORNÍKEM S DROGAMI.
  
  
  "Římský nos!" - opakovat její úsměv.
  
  
  "To je přezdívka Corelli", - řekl Kelly. "Docela banální, ne?"
  
  
  "Docela banální, ano". Římský Nos byl náčelník indiánů.
  
  
  "Corelli sám se pokládá za vyděděnce. Víte - z mafie".
  
  
  Znovu pohlédl na zprávu. "Soudě podle formulace, myslím, že ona mě pozdraví, ano?"
  
  
  "Ve skutečnosti je. Ona ví, že se váš hotel. Její už jsem poslal vzkaz".
  
  
  "Když ona bude tam?"
  
  
  "To by mělo vyzvednout v hale v poledne". Kelly se podíval na hodinky. "To vám dává půl hodiny."
  
  
  "A co takhle Хуаны?"
  
  
  "To může počkat. To je předběžné šetření".
  
  
  Její, jen pokrčil rameny. "K čemu je celý tento nesmysl?"
  
  
  "Román Cape strach. Myslím, že chce vědět, a ne za ním, zda sledovat".
  
  
  "Nebo, pokud můžete, - pomyslel jsem si.
  
  
  * * *
  
  
  Ji čekal v hale v poledne.
  
  
  Když vstoupila, všechny oči v hale byli obráceni na nah, ženy s rozhořčením sledovali, muži se dívali se zájmem. Místní obyvatelé za stolem se náhle proměnil v приветливого Лотариоса.
  
  
  Ji, vstal a přišel k ní. "Miss Бергсон", - řekl jí anglicky.
  
  
  "Ano," odpověděla ona, jen s lehkým přízvukem. "Jsem pozdě. Je mi líto".
  
  
  "Tebe stojí čekat," řekl jsem.
  
  
  To je zima se podívala na mě. Jí si myslel o některých ledových ker ve fjordy. "Půjdeme pak?"
  
  
  "Ano," řekl jsem.
  
  
  Ona se otočila a stáhla mě kolem haly na jasný slunečný španělština брылев.
  
  
  "Je to jen naproti náměstí", - řekla. "Můžeme jít"
  
  
  Její, přikývl a galantně ji vzal za ruku. Koneckonců, jeho byl v Evropě. Dala mi ego bez komentáře. Každý španělský očí se obrátil s dopisem, aby přivítali nás dva - ff-s nadšením, mě se závistí.
  
  
  "Je to krásný den," řekla, hluboce вдохнув.
  
  
  "Líbí se ti Malaga?" Její nespočet připoutaný pohled na její tvář.
  
  
  "O ano, - řekla. "Zde líně a snadno. Její láska slunečný брылев. Ji miluju teplo".
  
  
  Řekla to
  
  
  
  
  
  , ale nezmínil jsem se o tom. "Jak proběhla tvá procházka na lodi?"
  
  
  Povzdechla si. "Narazili jsme v záplavě pobřeží Costa Brava. V opačném případě..."
  
  
  "A váš - váš společník?"
  
  
  Ona zamyšleně se podívala na mě. "Pan Roman?"
  
  
  "Pan Roman". Šaráda pokračovala.
  
  
  "Uvidíte, že ego je v dohledné době".
  
  
  "Chápu, jsi катаешься lyžování," řekl jsem, když jsme se blížili k přístavu bar pro jachty.
  
  
  "Miluji to." Ona se usmála. "A vy?"
  
  
  "Mírně," řekl jsem. "Především ve Spojených Státech. Aspen. Stowe. *
  
  
  "Chci jednou cestovat do Ameriky," řekla Tina Бергсон, její modré oči byly teplé a upřeně se na mě podíval.
  
  
  "Možná, мистеру... hmm, Románu - bude co říci, o tom".
  
  
  Ona se smála. Zuby byly ideální. "Možná, opravdu". Ona upřeně se podívala na mě. "Myslím, že vy a on je v pořádku поладите".
  
  
  Pak jsme byli na nábřeží, a mladý muž se na konci stál na stojanu pozoru, že nařídí ve svém postoji k Tina Бергсон. Byl docela hubený, ale vypadal жилистым a silný. Měl kudrnaté černé vlasy a tenký jako tužka, vousy.
  
  
  "Seňorito", - řekl on. On natáhl ruku, aby vám hej sestoupit do malé hladké motorového člunu, připojuje k zakotvit.
  
  
  "Děkuji, Бертильо", - láskyplně řekla. "To je, pane Peabody," řekla emu, ukázal na mě.
  
  
  "Pane, - řekl Бертильо. Ego oči byly tmavé a elegantní.
  
  
  Jeho pak seskočil toho, jak Tina Бергсон, a pak Бертилло stáhl zpět, vzal kolo, a my jsme udělali oblouk k jachtě tři sto metrů od nás.
  
  
  Záliv сверкал na slunce, racci sbírali odpad s šaty, a když jsme рассекали vodu veselá взлетали do nebe, забрызгивая nás mořskou vodou.
  
  
  Po několika minutu jsme byli vázáni na jachtě. Nyní ji mohl vidět jméno, Лисистрата. Nad námi dva námořník se podíval dolů a shodil žebřík. Jsme těchto na palubu.
  
  
  V kajutě na hlavní palubě, která se zabývá ukázalo se salonkem, ji viděl мускулистого muže, sedícího v pohodlném křesle pro relaxaci. Kouřil doutník, z něhož se ego nad hlavou образовывались stínů modrého kouře.
  
  
  Jsme vstoupili. On vstal, jeho velký cíl vzrostla v oblak kouře. Tina! "- přivítal ji, a ona se usmála na revma.
  
  
  "To je pan Peabody Americas, - řekla. "Pan Peabody, to je pan ... ehm ... Román".
  
  
  Její огляделась. Prostředí bylo luxusní.
  
  
  Zasmál se, potřásl rukou. Ego bylo moc pevné. "Pan Peabody, její, předpokládám, že jste катаетесь na lyžování?"
  
  
  Jí přikývl. "Dělám slalom."
  
  
  "Tina taky. Taky ji, ale ne na dlouho. Strávíme nějaký čas v Sol y Nieve. Jí tak chápu, chceš tam být?"
  
  
  "Její."
  
  
  "S vaším společníkem?"
  
  
  "Ano."
  
  
  "Tento společník. Chápe podstatu setkání?"
  
  
  "To je ona".
  
  
  "Jednoduché?"
  
  
  "Moje společnici - žena. To chápe".
  
  
  Její studoval "Římský nos". Na obrázku, který ji viděl, její, uvědomil jsem si, že je snadno mohl být Rico Corelli. Ve delle, jí byl si jistý, že to Rico Corelli. To byla vhodného věku, i když ne tak silně ukazují jejich věku, jako většina mužů v jeho mail бизнесявляется.
  
  
  "Vždy jsem měl dobré vztahy s američany", - řekl Corelli.
  
  
  Tina se usmála. "Vždy."
  
  
  "Těšíme se na vaši přítomnost v naší zemi", - řekl jsem. "Alespoň ji, chápu, že jsi..."
  
  
  Corelli zvedl ruku. "Doufám, že si udělat výlet. Pokud se nám podaří uzavřít dohodu".
  
  
  "To bude trvat jen jednu schůzku," řekl jsem. "V lyžařském středisku".
  
  
  On přikývl.
  
  
  "V čem je důvod, že předběžné setkání?" - náhle zeptal jsem se.
  
  
  "Ochrana", - štěkal na to, zbytek pufování doutníku. Hustý kouř se začal bloudit projděte.
  
  
  "Jste кажетесь dost v bezpečí." Její, se naklonil dopředu a řekl rivne a ostře. "Ujišťuji vás, dokud ji budu, s bezpečností není problém."
  
  
  Na jeho rtech blýskl slabý úsměv. "Možná ne."
  
  
  Steward přinesl nápoje. Ji, opřel se dozadu. Setkání byla projednána a dohodnuta. Bylo by snadné se s ním spojit v lázeňském hotelu a vzít s sebou Хуану.
  
  
  Měli jsme něco k pití.
  
  
  Mluvili jsme o něčem jiném. Uplynulo patnáct minuta. Nakonec Tina vystoupila.
  
  
  "Předpokládám, že pan Peabody je velmi chce vrátit svůj hotel".
  
  
  Jí přikývl. "Děkuji vám za váš čas, pane Román. Její netrpělivě tady čekám více kompletní diskuze o v zasněžené zemi".
  
  
  Podívali jsme se navzájem na sebe, a on se otočil k odchodu. Tina přišla ke mně a vzala mě za ruku.
  
  
  "Je mi líto, že se nemohu vrátit s tebou na břeh. Ale Бертильо vezme vás zpět".
  
  
  Pomalu potřásl rukou. "Děkuji vám oběma za vaše okouzlující pohostinnost".
  
  
  Byli jsme na palubě, a já jsem šel na loď. Ona zamával mi rukou od paluby, když loď se začala раскручиваться a zamířila k přístavu bar.
  
  
  Prošli jsme jen asi padesát metrů, když na lodi se ozval náhlý výkřik. Ohromující zvuk rychle a plynule přenesl na povrchu vody.
  
  
  Její rychle se otočil. "Stůj, Бертильо!"
  
  
  Ji viděl, jak Tina šla kolem v posilovně, kam ona právě odešel. To спотыкалась.
  
  
  V salonu vypukla série oranžových blesků, pak se na & nb nadále se hromový automatů.
  
  
  Ji slyšel křik.
  
  
  Zazněl ještě jeden výstřel, a on viděl, jak Tina Бергсон klesl na palubě, její hlas se odmlčel na polovině břicha crick.
  
  
  Postava v tmavém гидрокостюме rychle se pohyboval po palubě, jako
  
  
  
  
  
  panther, a skočil přes zábradlí na opačné straně do vody. Ji vytáhl pistoli, ale nemohl vhodně do něj střílet.
  
  
  "Jděte kolem jachtu!" - vyštěkl její Бертилло.
  
  
  Překvapený, funky, ale je schopen natočil v motorového člunu a my se začala zametat z pravé strany mimmo přídi jachty.
  
  
  Jen bubliny ukazovaly, kam zmizel člověk v гидрокостюме. On opustil tu přístrojové vybavení, to bylo zřejmé. On je navždy pryč.
  
  
  Jsme obíhat celou minutu, ale je to tak a ne se objevil.
  
  
  Ji, vylezl po žebříku na palubu, kde čtyři členové posádky obklíčili Tinu, která se zabývá dýchaly, ale tiše naříká. Rameno ee svetry byl zalit rychle высыхающей krví.
  
  
  Její, забежал v salonu.
  
  
  Здоровяк ležel na podlaze. Ego cíl byl téměř zcela zničen zásahy. Zemřel do toho, jak spadl na podlahu.
  
  
  Venku ji, díval se na břeh, ale člověka v гидрокостюме nebylo.
  
  
  Její popadl loď, přicházející ke břehu a zavolal Митчу Kelly. On byl šokován, ale on byl profesionál. On hned volal do малагскую gardu.
  
  
  Tina otevřela oči.
  
  
  "To bolí!" простонала to.
  
  
  Pak uviděla krev a omdlela.
  
  
  Čtyři
  
  
  Mitch Kelly předložila spodní zásuvku skříňky. On viděl, že jsem переживаю. Ji sledoval, jak расстегивает kožené pouzdro, ve kterém byl uložen радиотелефонный vysílač.
  
  
  Byl to krásný malý soubor: japonské výroby, s твердотельными tranzistory. Dalo by se téměř zamířit na Měsíc a vrátit se s ní.
  
  
  To загудел pár chvil, pak toho, jak on se obrátil ego, dokud není нагрелся. On se vůbec nedíval na mě, ale pustil do práce, kontaktoval AX pak několika předchozích hovorů a stručně поболтал s provozovatelem v AX Monitor, pomocí běžné тарабарщину R / T. Konečně se ke mně otočil.
  
  
  "Mám Jestřáb".
  
  
  Ji vzal sluchátko: "Pane?" Jeho sotva ovládl hněv.
  
  
  "Nick, to není přihlášený hovor! Její, chci, abys věděl..."
  
  
  "Jsme v čistotě?"
  
  
  "Ano."
  
  
  "Přestřelka".
  
  
  "Správně." Hlas Хоука stahl opatrný. "Co se stalo, Nick? U mne se vždy objeví motýli, když jsi соблюдаешь bezpečnostní opatření".
  
  
  "Kdo organizoval tuto misi? Ministerstvo financí?"
  
  
  "Víte, že nejsem oprávněn mluvit".
  
  
  "Má legrační vůni".
  
  
  "Řekni to ještě jednou?"
  
  
  "To smrdí! Corelli je mrtvý".
  
  
  "Je mrtvý?" Pauza. "Ach, drahý ji".
  
  
  "Kdo to zařídil?" - znovu zeptal jsem se.
  
  
  "Nemůžu..."
  
  
  "To bylo подстава. A ten, kdo ji demonstroval, použil mě zabít Corelli".
  
  
  "Ne! O, ji, chápu, co máte na mysli".
  
  
  "Podívejte se na to, pane, prosím! Pokud mafie čisté, to znamená, že se něco pokazilo na naší straně. Pokud Corelli hrál v nějaké hře, znamená to, že ministerstvo Financí bylo podvádění".
  
  
  "Jste si jisti, že je mrtvý?" - náhle zeptal se Drak. Ego tón hlasu znamenal, že on dostal od svého prvotního šoku.
  
  
  "Полголовы stáhl? Ach, ano. On je mrtvý, pane,"
  
  
  "A jeho společník?"
  
  
  "Je živá, a hojí zraněnou".
  
  
  "Myslím, že to bylo správně", - řekl Hawk. "Roman kontrolu zkontroloval Corelli".
  
  
  "Římský kontrola může být vyplacena mafií!"
  
  
  "Nicholas..." - pokáral mě.
  
  
  "Vezměme si, pane, že obec ruska na tomto dokončena".
  
  
  "Uklidni Se, Nick. Její zastavím se s tebou, jakmile udělám pár hovorů".
  
  
  "Miss Rivera, a to není bude k dispozici pro další vyhlášky".
  
  
  "Zůstaň tam! Jí chci uklidit to."
  
  
  "To už je zjištěno, Hock. Nebo možná přesnější termín je vyražena na mapu. Sbohem".
  
  
  "Nick!"
  
  
  Její přihlásil.
  
  
  Kelly byla omámená konverzaci mezi Hawke a mnou. On se podílel na úmyslné neposlechl. Hlas proč se mluví o nepodstatné věci. Přistoupil ke svému stolu a sell. On pečlivě studoval mě a čekal, kdy na mě spadne střecha.
  
  
  "Si myslíte, že jste použili AX?" nakonec, zeptal se.
  
  
  "Myslím, že ano, ale nevím."
  
  
  "Děravý?"
  
  
  Ji, podíval se na své ruce. "Může být."
  
  
  "A co holky?"
  
  
  "Juan? To opravdu nevím o ní. Pokud to bylo v tomto замешана, již dlouho nebude".
  
  
  "Kam jdeš?"
  
  
  Její, obrátil se na den. "Zpět na hotel. Zajímalo by mě, jestli je to tam".
  
  
  To bylo. Ji mohl slyšet, jak to propíchnutí prostřednictvím ve svém pokoji, jak ji vstoupil na svou polovinu pokoje. Alespoň to bylo jako na nah. Jen aby se ujistil, že její досталь svůj Люгер a vydal se na pochod k příbuzném den.
  
  
  "Juana?" - řekl jsem tiše.
  
  
  "Ach. Přezdívka?"
  
  
  "Pan Peabody".
  
  
  "Jak to šlo?"
  
  
  To bylo Juana, dobře. Ji mohl říct na hlas. Její podpořil Люгера, rozhodování o tom, že pokud by to bylo s najatý vrah, ona už odešla z Malagy, tak jako jeho účast v шараде bylo by hotovo.
  
  
  Ji, otevřel dveře a vstoupil. Měla na sobě velmi přísný, ale v pohodě vypadající kostým, který narážel na chuť a peníze, ale bylo to drahé. Usmívala se, a to znamenalo, že ona neví nic o Corelli.
  
  
  "Vypadáš unaveně, Nick".
  
  
  "Její. Svěží energii".
  
  
  "Proč?"
  
  
  Její sell na okraj postele a podíval se na nah. Ji hotel získat plnou hodnotu od světa, když četl její tvář. Ona se otočila ke mně, slunečné svatý Malaga вливался v nah, osvětlující každý detail její tváře.
  
  
  "Rico Corelli mrtvý".
  
  
  Její tvář побледнело. Pokud to působilo, u nah byl vynikající kontrolu nad svým arteriální systém. Každý fyziolog
  
  
  
  
  
  
  Druhy překladu
  
  
  Textový Překlad
  
  
  Zdrojový text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Výsledky překladu
  
  
  On vám řekne, že arteriální systém je непроизвольной.
  
  
  "Zabil? Na jachtě?"
  
  
  Jí přikývl. "Postava v гидрокостюме".
  
  
  "A co žena, která se zabývá bylo s ním?"
  
  
  "Tina Бергсон bylo hojí zraněnou, ale ona je stále naživu. Vypadalo to jako подстава, Juana".
  
  
  "Co budeme dělat teď?"
  
  
  "Čekáme," řekl jsem. "Na slovech z Хока. Její již řekl".
  
  
  Podívala se na mě. "Mohl bych vidět člověka, убившего Corelli?"
  
  
  "Jen ego silueta".
  
  
  "Byla to skoro na toho, kdo střílel na nás v Энсенаде?"
  
  
  Její, jen pokrčil rameny. "Jeho ego je taky nikdy neviděl".
  
  
  "Možná, že to byl muž v autě ve Washingtonu".
  
  
  "Tentokrát to bylo v гидрокостюме. Mohl by to být tím. Kromě toho, mohl být senátor Barry Голдуотером".
  
  
  Juana ignorovala to. "On si nás v Энсенаде a následující za námi v Malaga přes Washington." Teď to byl upraven tak, aby pozitivně, otevřeně zíral na mě.
  
  
  "Možná".
  
  
  "To musí být!"
  
  
  "Když to říkáš."
  
  
  Ona se přesunula ke mně, až se zastavil na šesté centimetrů ode mě. "Řekli mi, že jsi jeden, kolem nejlepší. Jak jsi nechal se to stalo?"
  
  
  Její pozorně sledoval na nah, nedovolit žádnému výrazu vliv na mé tváři. Ale ve mně bylo tolik hněvu, že vlny emocí, musí být tažený, dotknout se jí, protože ona отпрянула, jako by čekala, že já ji zasáhne.
  
  
  "Já zapomenu, že jsi kdy to řekl".
  
  
  Ona vzpamatovala a ponuré zavrtěla hlavou. "Nebudu"
  
  
  Telefon zazvonil.
  
  
  "Kelly se zde", - řekl hlas. "Podporuji kontakt s Тиной Бергсон".
  
  
  "Oh?"
  
  
  "Občanská garda отвезла ji v soukromé klinice nedaleko od nás, v blízkosti Алькасабы. Dále lékař dostane náš plat".
  
  
  "Jak pohodlně".
  
  
  "To je v mysli. Chce tě vidět."
  
  
  Její rychle myslel. "To je dobře. Dej mi adresu."
  
  
  "Musím si tě tam".
  
  
  "To je dobře. Její zastavím s tebou přes patnáct minuta. Kelly jako Občanská Garda dozvěděla, kam ji vzít?"
  
  
  Kelly усмехнулась. "U nás je taky pár kolem nich".
  
  
  S úsměvem ji zavěsil.
  
  
  "O čem to všechno bylo?" - zeptal se mě Juan. To ještě byla zjevně otřesená zprávami o smrti Corelli. V ten moment ji, rozhodl se, že to невиновна.
  
  
  "Tina Бергсон. Ona se zotavuje. Její půjdu si s ní promluvit".
  
  
  "Ji?"
  
  
  Ji hotel Juana bylo vždy na paměti. "Vy jeďte".
  
  
  Ona uvolnil. "Ach, dobře." Úsměv. "Zajímalo by mě, co jsi chtěl se mnou dělat."
  
  
  "Jako vždy, její beru tě s sebou. Jsi velmi krásná dívka, a líbí se mi hezký holky". Ji, zasmál se.
  
  
  Je to opravdu zarudlá. "Ať už jsi prokletý." Myslím, že je to zase nervózní, rada ji o své mysli.
  
  
  * * *
  
  
  Mitch Kelly strávil větší část cesty do kanceláře a kliniky předvádí před Хуаной Rivera. On hrál roli velmi strmý, изощренного спецагента. Ve delle mohl zaujmout ženy, i když nehrál roli. Juana, zdálo se, že byl nakonfigurován přijmout ego čin, je zřejmé, že pomocí jejich zájem o Kelly, aby vybičovat mě.
  
  
  Ale já jsem nevěnoval zvláštní pozornost, byl příliš zaneprázdněn odrazy.
  
  
  Za prvé, její byl naštvaný na sebe za to, že nepředpokládal lodě. S tímto ostrostřelec, platnými v Энсенаде, a podivné týmem, dohlížející na nás ve Washingtonu, její měl být připraven k problémům v Malaze. Nicméně předtím ji nenapadlo, že zabijácké buňky, pronásledovali mě a Хуану, a ne Corelli. Jak pošetilé!
  
  
  To bylo to, co jsem si uvědomil ve svých myšlenkách. Troubit na vnější straně stroje konečně vytáhl mě na strnulost, a on se začal dívat, jak mimmo mě projít úzké uličky v Malaze.
  
  
  Stroj jel do hotelu k obrubníku, a my вылезли přes nah. Klinika se nachází v úzké uličce, zastíněné před přímým slunečním zářením budovami kolem nah. Budovy byly čisté a dobře upravený. Rozhodně to nebylo součástí chudinských čtvrtí Málagy.
  
  
  Kelly přišla přes hlavní vchod. Jsme vylezli na zakřivené mramorovou po schodech za ženou v bílých uniformách s poměrně impozantní zezadu, která se zabývá stručně поболтала s Mitchum Kelly, když jsme vstoupili. Jak jsme šli po chodbě druhého patra, štíhlý muž v kostýmku a černé kravatě Kelly přivítal širokým úsměvem.
  
  
  Podle Kelly, to byl doktor Hernandez, ošetřující lékař Tina Бергсон. Na zářící úsměv Эрнандеса ji mohl říct, že peníze AX platí ego účty a doplní ego až do úplného varu, když se vítá s otroky svých zaměstnavatelů.
  
  
  "Jak to?" - zeptal se Kelly.
  
  
  Hernandez se sepjatýma rukama před sebou, hluboce si povzdechl a dlouho strach.
  
  
  "To, odrážek rány, chápete. Taková rána někdy opravdu způsobuje sepse v кровотоке. Sepse - je to zášť," řekl mi, jako by ji ukázal být hlavní hlupák ve skupině. "Já si opravdu myslím, že to vyjde, přes to je v pořádku. S Boží pomocí to vyjde!"
  
  
  "Jak brzy?" Její zeptal se.
  
  
  "Několik dní", - řekl Hernandez, po přemýšlení chvíli.
  
  
  "Ach," řekl jsem. "Pak to není tak vážné."
  
  
  Ego černé oči se na chvíli zablesklo. Pak se usmál ustarané, озабоченной úsměvem. "Vážně, pane Peabody", - řekl on нараспев. To znamenalo, že se uvolňuje okamžitě. Musel jsem přijmout fakt, že ego odpor může být odůvodněné z lékařského hlediska. Odrážek zranění může ukázat jako nepříjemné пустяком. "Ale je dobře, že to
  
  
  
  
  
  - okamžitě dorazil sem, - pokračoval Hernandez. - Ona byla téměř v šoku. Pokud jde o пулевых ранениях, není třeba se starat o šoku ".
  
  
  Jí přikývl. "Můžeme se přihlásit, aby ji vidět?"
  
  
  "Samozřejmě, samozřejmě!" - просиял Hernandez, otáčení na Kelly a zamával jim na stranu den na chodbě. "Prosím, vstupte".
  
  
  Kelly otevřel dveře a vstoupil do velké prostorné místnosti s nemocniční lůžko uprostřed. Žaluzie byly задернуты, a na noční stolku u postele spálenou lampu.
  
  
  Tina Бергсон bylo krásné, i kdyby to bylo закутана ve velmi složité bílé prádlo tkanina a prsa укрыта больничными přikrývkami. Ee vlasy byly распушены nad polštářem - svatozář kolem пряденного zlata.
  
  
  Když jsme vstoupili, u nah byly zavřené oči, ale otevřela ih, když jsme se podíval na nah shora dolů.
  
  
  Ee pohled chtěl mě. "Pan Peabody", - řekla.
  
  
  Jí přikývl. "Jsem rád, že jsi tak dobře vypadat".
  
  
  Pokusila se o úsměv. "To bylo... to bylo..." A na oči навернулись slzy.
  
  
  Ji, přistoupil k ní. "Tina, bylo to hrozné. Ty hotelu mi něco říct?"
  
  
  Jeho hlas byl šepot. "Je mi to tak trapné. Já..." To умоляюще podíval se na nás.
  
  
  Ji, otočil se. "To je dobře. Vyčistit pokoj. Chce se mnou mluvit o samotě".
  
  
  Juana выпрямилась. "A já."
  
  
  Naše pohledy se setkali. "Zůstaň, Juan. Ostatní - ven!"
  
  
  Hernandez a Kelly poslušně vyšla, přes místnosti se ženou v bílé formě.
  
  
  Její vybral Tinu za ruku. "Co je to Tina? Co jste se styděl?"
  
  
  Ona se otočila ode mě. "Háček", - řekla. "Hra, kterou jsme hráli".
  
  
  "Hra?" Její uslyšel ostrý a vyrovnaný hlas Хуаны.
  
  
  "Ano" - nervózně odpověděla Tina.
  
  
  "Pověz nám o hraje", - nařídil jí hej.
  
  
  "To byl nápad Rico. Mám na mysli, on byl vyděšený a věděl, že se někdo snaží zabít ego"
  
  
  "Jak to zjistil?"
  
  
  "Je to již vyzkoušeli".
  
  
  "To je dobře. Měl podezření, že se někdo pokusil zabít ego. Protože ego dohodě s námi?"
  
  
  "Ano", - zašeptala ona.
  
  
  "Pokud věděl, že někdo bude ego zasáhnout, proč se dostal upřímný v pasti?"
  
  
  "On to neudělal," řekla Tina. "On se dostal do pasti. V tom-to a to."
  
  
  Ji, otočil se a уставился na Хуану. V mé hlav vznikla podivná myšlenka. Ji pořádně stiskl ruku Tina.
  
  
  "Pokračuj", - přesvědčil ji ff.
  
  
  "To nebylo Rico, na jachtě", - a konečně řekla Tina, умоляюще закатывая oči.
  
  
  Tack! Není divu, že vše se stalo tak rychle!
  
  
  "Ne?"
  
  
  Osoba, s níž jste mluvil, nebyl Rico Corelli. Byl to člověk, kterého Rico věděl mnoho let. Ego se jmenoval Базиллио di Ванесси. Сицилиец.
  
  
  "A co takhle Rico? On byl na jachtě?"
  
  
  "Ne. Rico v sále v Sierra Nevadě. Jak jen setkání na jachtě u konce, museli jsme se informovat ego - a pak vy a on se setkal by se v lyžařském středisku. Jedná se o nezávaznou setkání byla výzva. Balíček Rico použil Гернини ".
  
  
  "Гернини?"
  
  
  "Ano. A - jak to? dvojče!"
  
  
  "Dvojče," řekla Joan.
  
  
  "Ano! Víte, jak zjistit, pokusil někdo zabít Rico. Vidíte?"
  
  
  "Nebo mě zabije", - pomyslel jsem si.
  
  
  "Je to ve skutečnosti."
  
  
  - Znamená, že je mrtvý Ванесси, a ne Corelli?
  
  
  Ona řekla: "Ano. To je pravda."
  
  
  Juana odstrčil mě a postavila se vedle postele. "Lžete", - огрызнулась to. "Můžu říct."
  
  
  Tina napůl приподнялась na odpadky s divokými očima. "Proč jsi tak se mnou mluvíš?"
  
  
  "Nemluvíte pravdu! Corelli je mrtvý! A vy se snažíte nahradit nás pomocí falešné!"
  
  
  "To není pravda! Přísahám!" Osoba Tina byla pokryta potem.
  
  
  "Já nevěřím!" Juana těžké stisknuto.
  
  
  "Rico teď v Sierra Nevadě. Vydali jsme ego s jachty v Valencie. Její můžu to dokázat,"
  
  
  "Jak?"
  
  
  "To... to..." Tina neuspěla. Ona začala всхлипывать.
  
  
  "Jak?" - zvolala Joan, naklonil se a silně houpací ji.
  
  
  Tina se zatřásla a застонала, než bolí. Její slzy tekly. "Je to pravda!" ona всхлипнула. "Corelli naživu!" Teď to otevřeně plakala. "Ve Valencii existují záznamy o ego péči s jachty!"
  
  
  Juana выпрямилась, její oči se zúžily, ale byli spokojeni. "Můžeme to ověřit."
  
  
  Ji jemně odstrčila Хуану stranou, házení na nah многозначительный a понимающий pohled. Juana bylo odvážné, a to se mi líbilo. Teď jsme věděli, že Corelli naživu.
  
  
  "Kde je?" Její zeptal Tinu.
  
  
  "Řekl jsem si. V Sierra Nevadě". Ee oči закатились od hrůzy.
  
  
  "Ale..."
  
  
  "On mi řekne, kde na vás bude čekat".
  
  
  "To inkognito v obci?"
  
  
  Tina zoufale přikývla. "Ano, Ano! O, pane Peabody, je mi líto, že to nedopadlo".
  
  
  "Musíš být!" - огрызнулся jsem.
  
  
  "Jdeš tam, aby uspokojili ego?"
  
  
  "Nám za to!"
  
  
  "Ne?" Ee tvář рассыпалось.
  
  
  "Ne!" Její byl категоричен.
  
  
  "Proč, proč ne?" To znovu volali. "On... on... zabije mě!"
  
  
  "Ano", - řekl jsem tiše. "Věřím, že to bude."
  
  
  Kapitola pět
  
  
  Nejen promítat мысленные vlny kolem svého mozku na někoho jiného. Její zkoušel to už roky, ale neúspěšně. Ale v tuto chvíli ji věděl, že mám komunikovat s Хуаной Риверой jen pomocí mozkových vln - této mimosmyslové vnímání.
  
  
  Její устремил pohled na její tvář a velmi přemýšlel. Její myšlenka: "Pojď k ní na pomoc, Juana". Jsi dobrý chlap;
  
  
  Juan se podíval na mě, раскрасневшись, jako by to bylo trapné, že muž tak ji pozorně zkoumá.
  
  
  Ji, věděl, že moje původní myšlenka není zakořeněné. Asi jsi můj заблудший
  
  
  
  
  
  chlap, nicméně.
  
  
  "K čertu všechno", - pomyslel jsem jí nakonec. Mám takový pocit, že ona to chytla.
  
  
  Její, obrátil se na Tina a огрызнулся: "My za nic!" Znovu ji řekl. "Je po všem. Jste lhal nám v poslední době. Žádná setkání".
  
  
  Oči Хуаны snížil, a to téměř mohl sledovat její мыслительными procesů, zatímco ona пересекала gyrus hry a blížící se hry.
  
  
  "Počkej chvilku", - rychle řekla. "Nemůžeme jen tak opustit Španělsko, není vidět pana Corelli!"
  
  
  Tina přestala vzlykat a s nadějí se podívala na mě.
  
  
  Její уставился na Хуану, jako zahradní červa na čerstvém салате. "Ach, ano, můžeme!" - rozzlobeně řekl jsem. "Oni nám lhal, a to nit".
  
  
  "Ale jak se o informace, které by nám Corelli?"
  
  
  "Nám se to nelíbí".
  
  
  "Tobě to není nutné, - взмолилась Juana, - ale potřebuji to! Ji ten, koho poslal sem za ním. Jsi jen bodyguard!"
  
  
  Ji, podíval se na Tinu, aby viděli, jak to восприняла naši malou dramatické improvizaci. To proměnil v diváka na rychlý tenisový zápas.
  
  
  "Budu kontaktovat AX", - прорычал jsem, že dělá něco jako pozdní ročníků "Богарта". "Obec ruska uklidila!"
  
  
  "Dovolte mi mluvit s nimi!" řekla Joan, již je взволнованной. "Jsem hodně dal na mapu!"
  
  
  "Neměli bychom mluvit s ní", - neochotně řekla jsem, mávat Tignes.
  
  
  "Je mi jedno, kdo slyší! To je můj úkol!"
  
  
  Jí si myslel, že předstírá, že взвешиваю důsledky. Nakonec jí řekl: "Ty opravdu chceš jít a setkat se s Corelli?"
  
  
  Juana přikývla. "Samozřejmě! Jen proto, že jsi rozmazlená první setkání..."
  
  
  "A ty jsi?" - v tom přerušila ho, obrátil se na Tina. "Jakou záruku si můžete dát nám, že se setkáte s tímto Corelli v Sierra Nevadě?"
  
  
  "Už jsem vám řekl! Dozvíte se, když dostanete správné informace".
  
  
  Její, jen pokrčil rameny.
  
  
  - zasahuje Juana. - Musíme se setkat s Corelli, - řekla. "Pro mě je to hrozně důležité!"
  
  
  "Hodná holka", - pomyslel jsem si. Drží kamenný obličej, jeho naklonil nad Тиной. "Uděláme ještě jeden pokus".
  
  
  Ona s úlevou zavřela oči a usmála se.
  
  
  "Budeš muset úzce spolupracovat s námi, Tina, - řekl ji ahoj. "Není důvod se domnívat, že vrah teď půjde domů. On taky bude chtít zabít tě."
  
  
  Juana нахмурилась. "Proč? Pokud emu zaplatili za vraždu Rico Corelli, on prošel svou smlouvu".
  
  
  "Ale to se určitě dozví o jeho omylu. Mafie ví, že Corelli přežili - nebo brzy zemře. Pak kiler bude pronásledovat Tinu - aby ego k Corelli!"
  
  
  Tina фыркнула.
  
  
  "Dáme ochranou v této místnosti," - oznámil jsem. "Řeknu Митчу Kelly".
  
  
  "Ale vyškolený vrah může proniknout kamkoli. Jako hlídač zjistí, pro khem sledovat?" - zeptal se Juan.
  
  
  Její zamračil se. "Nemáme žádnou představu, kdo je vrah. Emu prostě muset nikoho se udržet na uzdě".
  
  
  "Ale my víme," - najednou řekla Tina, posadil se a šklebící od zraněn při náhlé pohybu.
  
  
  Jsme s Хуаной otočili se k ní kalhoty s otevřenými ústy. "Víš co?"
  
  
  "Kdo je vrah. Je to muž jménem Komár. By mělo být. On je profesionální vrah. Ego je jméno - Альфреддо Moscato".
  
  
  "Odkud to víte?"
  
  
  "Protože hitman se snažil proniknout do vily Rico, na Korsice před šesti měsíci. Podél stěn bylo spousta nástrah a zařízení, takže se nemohl dostat dovnitř. Ale když on se snažil, on zasáhly dráty, které dělali infračervené fotografie. fotografie projevily, a uvědomil si, že je to Moscato ".
  
  
  "Rico Corelli ví Moscato?"
  
  
  "Ne. Nikdy jsme se neviděli. Odina kolem lidí Rico známé Moscato".
  
  
  "To znamená, že říkáte, že Moscato neví Corelli v tvář a myslí si, že zabil ego".
  
  
  Tina přikývla. "Nechtěl jsem o tom přemýšlel, ale ano, to bych tak řekl."
  
  
  "Co ještě víš o Moscato? Něco, co nám může pomoci identifikovat ego?"
  
  
  Osoba Tina se stala růžová. "Emu velmi rád holky", - přiznal se.
  
  
  "Něco víc, než to?"
  
  
  "Emu líbí páry", - zmateně vyhrkl Tina.
  
  
  "V párech?" - zábavné zeptal jsem se.
  
  
  "To není legrační!" - ostře řekla Juana.
  
  
  Znovu ji obrátil se na Tina. "U něj zvykem, k трехэтажному sexu?"
  
  
  "Ano," řekla Tina. "Je to s ním souvisí. Dělá to pokaždé, když před tím, jak odejít do práce. Je to ego uvolňuje".
  
  
  "Může být, můžeme použít tyto znalosti, aby ho najít dřív, než on najde nás."
  
  
  "Najde nás?" - tupě potvrdil Juan.
  
  
  "To, samozřejmě, opět se bude snažit najít cestu k Corelli. Protože neví, co ego na první pohled". Její уставился okna s okenicemi. "A nejjednodušší způsob, jak chytit Corelli - to se stane za námi."
  
  
  Oči Хуаны se rozzářily. "Pak budeme vidět sami sebe v Malaze, a on jde za námi."
  
  
  "Ne. Nejprve jsme ego najdeme". Ale potřeboval jsem něco, co opravit. "Tina, jak bych se měl obrátit s tímto Corelli?"
  
  
  Ona se otočila. "Budete muset počkat, až se dorovná se mi".
  
  
  "Ale jak ví, kde jsi - mám na mysli, se skrývá v této speciální klinice?"
  
  
  To пожала rameny. "To bude. Její nemohu to zaručit"
  
  
  "Nechci stoupání na lyžařské středisko a čekat ego tam," řekl jsem.
  
  
  "Lékař říká, že za pár dní se mnou, všechno bude v pořádku".
  
  
  Jí přikývl. "Pak počkáme. A dokud budeme se snažit прихлопнуть Москита. Jeho bych hotel, aby zmizel, zatímco my pracujeme na tom rally, která následovala".
  
  
  * * *
  
  
  Její rychle informoval Митча Kelly
  
  
  
  
  
  
  a o minutu později se již mluvil po telefonu, podvádět comman Malagy, aby ten pokyn člena Civilní stráže hlídat Тиной Бергсон. Na cestě do hotelu ji řekl Kelly o směru operace.
  
  
  Řekl, že slyšel, že The Mosquito byl v Malaze, ale, samozřejmě, není detekován žádný z pocitů v této oblasti. Zdálo se, že si myslel, že jeho ego kritizovat. Její ho ujistil, že ne.
  
  
  "Podsvětí", - řekl on. "Proč ne se podívat?"
  
  
  "Jaký podsvětí?"
  
  
  "Guláš z Málaga", - řekl on. "Hlasování o odkud jsou a dozvíte se o Комаре. Krejčí si s Хуаной vypadat naprosto legální. Ty by mohly být парочкой развратных emigrantů, kteří se snaží najmout ochranku. Mám smlouvu, která ví, dušené maso naruby. Ego jméno je Diego Perez. Poslouchej, přišel její ego k tobě dnes večer. On tě окружит ".
  
  
  Jeho, pohlédl na Хуану, celá prim a řádné a napjatá z důvodu mého mužského šovinismu.
  
  
  "To je dobře. Pokusme se".
  
  
  Jsme tiše dokončili výlet.
  
  
  Jakmile jsme se vrátili do hotelu, ji slyšel zvonek telefonu.
  
  
  To byla Kelly.
  
  
  "Odina. Její dohodl s Diego".
  
  
  "Dobře."
  
  
  "To je rostoucí pět stop sedm palců, elegantní vzhled, s malými pramínky a je velmi inteligentní. Nedovolte, aby галстукам vám v omyl".
  
  
  "Správně"
  
  
  "Dva. Její právě rozluštil signál Interpolu".
  
  
  "Interpol?"
  
  
  "Poslal jsem jim popis mrtvého muže spolu s otisky. To není Corelli. To Ванесси, dobře"
  
  
  Jí přikývl. "To znamená, Tina říká pravdu".
  
  
  "Ano. Hodně štěstí tobě dnes večer, Nick".
  
  
  * * *
  
  
  Diego Perez ukázal být přesně tím, kým volal Mitch Kelly - přesně выглядящим typem doprovod, který měl na živou, ale správné oblečení a udržuje konstantní proud nepodstatné konverzaci, pro pobavení dam, v tomto případě Хуану Rivera.
  
  
  "Jeho Diego Perez," řekl mi, když se jí nechat ji to.
  
  
  "Jak se máš?" Ji řekl. "Je to moje manželka Juana".
  
  
  "Krásná dáma", - řekl s přikývnutím. Její kradmý pohled na Хуану. Snažila se zachovat si tvář a bez hnutí, ale viděl jsem, jak se uvnitř vybuchne hněv. To podezření, že jsem se smát nad ní.
  
  
  "Pan Kelly informoval cílem našeho večera - stručně řekl Diego, významně se podíval na mě.
  
  
  "Kde začít?" Její zeptal se.
  
  
  Nazval místo, a my jsme způsobily taxi a na takovou hru na něj. Diego seděl s Хуаной, zářil a žvatlání ve španělštině, a pak v angličtině. Její podíval se do okna.
  
  
  V Malaze opravdu nevím, kde dušená masa začal a kde skončil kluby. Začali jsme s restaurací s výhledem na Středozemní moře, v blízkosti přístavu, v části města zvané La Malagueta. Slunce zapadlo nad hladinou Středozemního šaty, a my jsme jedli mořské plody a pili víno a koňak. Číšníci zapálil svíčky v barevných brýlích, a přišla noc.
  
  
  "Mám nápad, Diego," řekl jsem.
  
  
  "Nápad?" Diego začal usmívat. Emu rád intriky.
  
  
  "Jsem bohatý americký turista. To je vidět podle toho, jak ji разбрасываюсь penězi. Její гуляю s manželkou. Ale nudím se se svou ženou. Jí chci, aby уложила spát jen jednoduchou крестьянскую dívku. Jí chci dva!"
  
  
  Diego byl u vytržení. "Ale jak jste объясняете přítomnosti vaší manželky, señor?"
  
  
  "Ona s tebou, Diego".
  
  
  Ego tvář расплылось v zářivý úsměv. "Ach!"
  
  
  "A když jsme zjistili, dvou dívek, které pracují v párech, díváme se zeptal, zda ih působit v několika posledních dní, a to zejména v noci".
  
  
  "Já vidím!" Osoba Diego выражало obdiv: "Pak jeli".
  
  
  "Ve skutečnosti je. Uvidíme, co bude dál."
  
  
  Začali jsme navštěvovat diskotéky v Malaze. Evropská diskotéka - to je ve skutečnosti tmavé místo s nízkým stropem a velmi malým množstvím oken. Malé stolky obklopují platformy uprostřed. Od stropu visí různé drobnosti, - sušený mech, popruhy, lana, podvazky, tanga, podprsenky, плети, téměř vše, co si jen lze představit.
  
  
  Vždy tam, kde se něco hlasitě zní hudba se стереофонической kazety. Reproduktory vyzařují hluk ve všech směrech kolem skrytých výklenků. Stroboskopy blikají barevné podsvícení ve všech směrech. Na zdi promítané barevné snímky s nahými těly a páry v různých pózách pohlavní styk. Hluk je fantastický.
  
  
  Pak všechny stroboskopy vypnutí, a na scénu přichází skupina kytaristů. Objeví tanečník, flamenco - muž nebo žena.
  
  
  K půlnoci jsme se pryč půl tuctu míst s negativními výsledky.
  
  
  "V pořádku?" O chvíli později ji zeptal se Diego.
  
  
  "Nic, pane", - řekl on. "K dispozici je mnoho žen - jednoduché, párované, dokonce ztrojnásobí, ale v poslední době nikdo nehovořil trojky".
  
  
  "Tak, zkusíme ještě jednou."
  
  
  "U nás skončil místa". Oči Diego прищурились. "Myslím, že bychom měli zkusit Torremolinos".
  
  
  "Kde je?"
  
  
  "Trochu na jih. Na pobřeží Costa del Sol".
  
  
  "Ještě diskotéky?"
  
  
  "To nejlepší. Živé. Pet. Neslu assault".
  
  
  Jí přikývl. "To zní dobře. Jeli".
  
  
  Například, za hodinu třicet jsme vstoupili na místo, na půli cesty po hlavní ulici letoviska Torremolinos. Bylo to ponuré místo. Zvířata v klecích chodil sem a tam v klecích, свешивающихся od stropu v blízkosti baru u vchodu.
  
  
  Fluorescenční malované židle a stoly leskly ve tmě. Tanečnice flamenca se odpaří v normálním kroku
  
  
  
  
  
  
  Druhy překladu
  
  
  Textový Překlad
  
  
  Zdrojový text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Výsledky překladu
  
  
  s na malé scéně ve středu místnosti. Na zeď проецировали snímku dvou lesbických v extázi. Zesílený kytarová hudba соревновалась šílené оплакиваем nikdy existoval zpěvák ve zjevné snaze omráčit všechny patrony.
  
  
  Jsme klesla, objednali сангрию a staly se dívat.
  
  
  Diego zmizel.
  
  
  Jsme s Хуаной уставились přítel na přítele.
  
  
  Moje ruka popadla mě za rameno. Její prudce se otočil, narazil na nečekané lidským kontaktem.
  
  
  "Mám tam", - řekl Diego mi do ucha.
  
  
  Jí dotkl na ruce Хуаны, varoval ji, aby zůstala tam, a následoval Diego do tmy. Z boku z diskotéky byl malý dveřích. Diego mě držel přes to, a šli jsme po temné chodbě do místnosti na konci. Za stolem seděla žena neurčitého věku, ve špinavém, рваном kostýmu flamenca. V sténat nad ee hlavou drát slabý elektrický брылев. U nah měl černé vlasy, černé oči a černé kruhy pod nimi.
  
  
  "Bianca", - řekl Diego. "Je to muž".
  
  
  Bianca unaveně se usmála. "Ty jsi mě rád," řekla.
  
  
  Její usmál se. "Váš přítel?"
  
  
  "Ona není tak hezká jako její, ale ona tam".
  
  
  "Její jméno?"
  
  
  "Karla". To пожала rameny.
  
  
  "Bianca", - řekl jsem. "Musíš být dobrý. Nechci utrácet peníze za nic".
  
  
  "Neztrácejte peníze za nic na Бьянку a Karlu!" žena фыркнула. "Jsme dobří. Velmi dobře".
  
  
  "Nechci fanoušky!" Ji řekl. "Chci vědět, pracovali, zda jste spolu dříve".
  
  
  "Samozřejmě, že budeme pracovat společně," řekla Bianca, konejšivě mával mi rukou. "Nebojte se o tom. Jsme поделим peníze".
  
  
  "Kolik?"
  
  
  "V sedm tisíc песет za kus".
  
  
  "Je to hodně! Jeho by měl vědět, dobrý jsi!"
  
  
  "Poslouchejte, vy jste se někoho zeptej ..."
  
  
  Diego řekl: "Kdo je Bianca? Máte doporučení?"
  
  
  "Samozřejmě, že mám doporučení! Tento francouz žije v Marbella".
  
  
  Její, zavrtěl hlavou. "Nevěřím, že naší jednomu французу!"
  
  
  Ona se smála. "To je dobře. Její děti!"
  
  
  Jsme s Diego ušetřil rameny.
  
  
  "Hele, řekla. "Byl ten, který jsme právě včera! Karla a její. Skutečný hajzl, to byl! To vše hotel! A hned! Ó, pravím ti..."
  
  
  "Kdo byl on?"
  
  
  To нахмурилась. "Já nevím. On není volá nám jeho jméno. Je to tmavý chlap. Víte. Vypadá romanu nebo něco takového. Nemluvil španělsky".
  
  
  Ji se podíval na Diega, a ztišil víčko na jednom oku.
  
  
  "Kde žije?" Její zeptal se.
  
  
  "Šli jsme do vily otevřeně zde, v letovisku Torremolinos".
  
  
  Její hrabal přihrádky v peněžence a vytáhl deset tisíc песет. "Dejte mi adresu, - řekl jsem, - a nechte si deset tisíc".
  
  
  Ee oči se rozšířily a on viděl, jak na jeho čele vystoupil pot. Ee rty byly mokré od slin. To разрывалась mezi chamtivosti a opatrností. Nyní má podezření, že ji mohl být víc než jen покупательница s podivnými sexuálními touhami. Ale její více zajímají peníze, než pochybnosti.
  
  
  Ona táhla za penězi.
  
  
  "Adresa?"
  
  
  "Já nevím jeho adresu. Její... její běžet tě tam".
  
  
  Jí vrátil peníze a stáhl pět tisíc. "Zbytek, když se dostaneme tam, Bianca".
  
  
  Diego vypadal озадаченным. "Seňore. A co takhle další seniorů? Tvé...?"
  
  
  "Vrať se tam, Diego, a dostaň ji domů přes půl hodiny."
  
  
  Jí si myslel, že pokud někdo sleduje Diego, on přijde za ním a Хуаной zpět do hotelu.
  
  
  Její popadl Бьянку za ruku, a šli jsme ven přes zadní dveře diskotéky.
  
  
  Na ulici bylo velmi tmavé. Neonová světla svítí v průčelí budovy, ale vzadu to bylo téměř černé, jako uhel.
  
  
  Bianca řekla: "Počkej tady."
  
  
  Ona je pryč, a přes půl minuty k domovu подъехало taxi, a ona zamával mi rukou.
  
  
  Její sel vedle ní, cítil zatuchlý zápach ee make-up, ee bance, a její oblečení.
  
  
  To поговорила s taxikářem, viejo s smutný oči, mít, a on začal z místa, петляя úzkými uličkami, vedoucím k предгорьям na okraji města. Šli jsme ven na lázeňské části města Torremolinos a vstoupili do пригородную ubytovací části.
  
  
  Přes deset minuta Bianca наклонилась vpřed a udeřil řidiče taxi na rameno.
  
  
  "Акви! Hlasování".
  
  
  On zastavil taxi.
  
  
  "Tenhle?" - zeptal se jí, Бьянку, опознав vilu, na kterou ukazoval.
  
  
  Ona přikývla.
  
  
  "Muž - on je tam jeden žije?" Její zeptal se.
  
  
  "Je to ve skutečnosti. Nikdo jiný není."
  
  
  Její podal hej pět tisíc песет, vyšel na taxi, zaplatil řidiči a mávali jim oběma, zatímco oni cestují.
  
  
  Taxi zmizelo.
  
  
  Její zkontroloval наплечную pouzdra. "Люгер" čekal.
  
  
  Vila, kterou zaznamenal Bianca, představovala malé štukové dům obklopený udržovanou zahradou. Před domem byly otevřené brány.
  
  
  Její vstoupil.
  
  
  V domě byla tma.
  
  
  Její obešel. Bylo zřejmé, že obyvatel domu a to buď na ulici, nebo spí v trosky.
  
  
  Ji, díval z okna a viděl, kuchyň a jídelní kout.
  
  
  Druhé okno jediná v ložnici, a někdo spal v jedné trosky.
  
  
  Její огляделась, aby se ujistil, že za mnou nikdo nesleduje. Pak tím, že co nejméně hluku, jeho, přistoupil k кухонному oknu a snažil ego otevřít.
  
  
  K mému překvapení, byl propuštěn a odletěl ven.
  
  
  Její пролезла.
  
  
  Sex ve vile byl a dlážděné, a být tichý na něj padla. Ji kreslil
  
  
  
  
  
  Druhy překladu
  
  
  Textový Překlad
  
  
  Zdrojový text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Výsledky překladu
  
  
  vytáhl svůj "Люгер" a zamířil na den do chodby v zadní části kuchyně.
  
  
  Dveře ložnice byly pootevřené. Rychle prošel nah v ložnici a všiml si, vypínač v blízkosti den. Ho zvedl svůj kus na postel a obrátil se na брылев.
  
  
  "Замри", - řekl jsem, v domnění, že má po ruce může být zbraň.
  
  
  Žádný pohyb. Nic. Její podíval. Sergej, заливавший pokoj, ukázal mi, co se stalo, a mě bylo špatně. Muže, který ležel v suti, nebylo více. Polštář a ložní prádlo byly posunuty nahoru, aby to jako hon na spaní.
  
  
  Pocit moment absolutní paniky, její, natáhl k světlu, aby ego splatit.
  
  
  Zvuk za mnou se ozvalo příliš rychle. I když to točilo tak rychle, jak jsem mohl, otočil "Люгер" chytit někoho, kdo by nám byl, je to tak a ne dokončil pohyb. Její ponořila do tmy v okamžiku, kdy pevný kovový předmět se dostal se mi do lebky.
  
  
  První věc, co jsem si uvědomil, že přijde na mysl, bylo, že jsem nemohl dýchat. A pak zjistila, že u mě taky bolí gól. Třetí věc, kterou jsem cítil, je situace, ve které mé tělo скручено. Její byl ve velmi úzkém prostoru, v němž je sotva dost místa pro mé ноющих kostí.
  
  
  Její dusí a snaží se dýchat čistý vzduch přes mlhu jedovaté výpary, окружавший mě.
  
  
  Její otevřela oči a nejdřív nic neviděl. Mé oči защипало, затуманились a переориентировались. Najednou si uvědomil, že nemohu zahýbat rukama a nohama.
  
  
  Snaží se sednout upřímný, ji viděl v šeru, že jsem se zasekl na přední sedadlo je velmi malý Volkswagen. Motor pracoval, ale stroj se pohyboval.
  
  
  Její закашлялся a snažil pročištění krku, ale nemohl.
  
  
  Výfukové plyny! Tato myšlenka blýskl v mé gólů, a on se posadil, prudce выпрямившись a díval se kolem, poprvé si všiml, jak hadice вонзается v téměř zavřené okno.
  
  
  Výfukové лился přes hadici do фолькс. Její dost věděl o těchto autech, aby pochopili, že jsou prakticky воздухо - a vodotěsné uvnitř. A s příchodem oxidu uhelnatého u mě zůstalo málo času.
  
  
  Moje zápěstí a kotníky byly vázány тугими kabely spojené dohromady, takže jsem připomínal býka, преследующего býčí pes. Ní, natáhl ruku, snaží se uchopit klíč v zapalování, aby zase ho, ale on nemohl manévrovat лодыжками dost vysoko do stroje, dostat se do klíče.
  
  
  Její ležel a těžce dýchal ze zoufalství. Ji, věděl, že u mě nebude řešení vdechnout čerstvý vzduch do plic.
  
  
  Ji, věděl, že na ulici Москит čekal, a za pět nebo deset metrů šel do garáže, otevřel dveře auta, vypnul motor, a vzal mě někam na dodání. To mě úplně hravě poradil!
  
  
  Ji mohl oslovit otok na pravé ruce, ale nemohl zvednout ih dostatečně vysoká, aby dotknout ocelové čepele, připojený k zadní straně kotníků. Její uvolnit se ze sedadla a dopadl na řadicí páka, téměř ztrácí ego formulář.
  
  
  A pak se jí dotkl ocelového ostří.
  
  
  Ho na chvíli ztratil vědomí, celé mé tělo nasbíral mučit kašel. U mě nebyl čas.
  
  
  Čepel vyšel ven, a on se snažil snížit lano, zadržovací kotníky. Za chvíli se lano разорвалась. To už nemohl dýchat, a konal dech. Na mě ze všech stran začátek přijít tma. Teď ji sotva mohl zahýbat prsty.
  
  
  Oxid uhelnatý i nadále proudit do vozu.
  
  
  Pak se mé nohy zázračně vymanila. Její odstrčila ih od zápěstí a vytáhl jednu nohu na pedál plynu. Volkswagen skočil, ale šikana se držel.
  
  
  Její otočil řadicí páky do strany a dolů, na zadní vrátka, a znovu stiskl nohu na pedál plynu.
  
  
  Volkswagen střílel na zavřené dveře garáže a nakrájíme na nah.
  
  
  Ale dveře se otevřely, i když ji slyšel praskání dřeva.
  
  
  Její putted volkswagen dopředu.
  
  
  Můj zrak je opět v odstínech šedi, a to téměř nic neviděl. Mé plíce содрогались od toxického odběr vzorků vzduchu.
  
  
  Opět zpět, разбей.
  
  
  Den раздвинулись.
  
  
  Ji viděl noc venku. Dopředu.
  
  
  Znovu ji obrátil "volkswagen" couvání a přes распахнутые den letěl na подъездную stopu. Jeho затормозил na otevřené krajině a zastavil se. Přes okno вливался čerstvý vzduch.
  
  
  Vpravo ji viděl nečekanému oranžové plameny, предшествовавший zvuk výstřelu.
  
  
  Její uřezal lano na zápěstí a uvolněné zápěstí. Ji vytrhl dveře a spustil okno, kašel na čerstvém vzduchu. Přes minutu volant se ocitl u mě v náručí. Její otočil "volkswagen", zapálil svatý a нацелил ego bod, odkud přišel výstřel.
  
  
  Někdo vykřikl. Zazněl ještě jeden výstřel. Její jel přes подъездную chodníku na trávník a zamířil k кустарнику, který rostl v blízkosti garáže. Ji, viděl, jak kolem křoví vyskočila lidská silueta a běžel přes trávník. Ji držel volkswagen zaměřené na něj.
  
  
  Otočil se jednou, jeho испуганное tvář se rozzářila úsměvem jasnými reflektory auta. Byl to malý темноволосый baculatý muž s hustým obočím, dlouhými бакенбардами a modré vousy čelistí - Komáry.
  
  
  Vystřelil ještě jednou, ale minul, a jeho silně stiskl na plyn. Volkswagen přiskočil.
  
  
  Moscato зигза
  
  
  
  
  
  
  Druhy překladu
  
  
  Textový Překlad
  
  
  Zdrojový text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Výsledky překladu
  
  
  gged teď, snaží se najít úkryt v malém dvoře. Její, kliknul na pedál plynu a donutil Volks jet iso všechny síly. Ji, viděl, jak to запрыгнул na cihlové zdi a přeskočil nah.
  
  
  Její sundal nohu z pedálu a prudce stiskl šikany. Volkswagen se obrátil na bok, раскопал trávu a narazil do cihlové zdi, sergei okamžitě zhasla.
  
  
  Kolo mám v břiše, ale já jsem jel dost rychle, aby se vážně zraní.
  
  
  Její vyjel kolem stroje a запрыгнул na zeď, při pohledu na změť vegetace a křoví v nedalekém dvoře.
  
  
  Nikoho nebylo vidět.
  
  
  Ji, vrátil se zpět do domu a vešla dovnitř. V ložnici ji mohl vidět, kde ji držel a kde se schovává Komárů do toho, jak mě uhodil. Její našel svou Люгер na podlaze, tam, kde její ego upustil.
  
  
  Ji zvedl ego a začal jít přes ložnice, plánujete uspořádat past pro Moscato. Dříve nebo později emu muset vrátit.
  
  
  Najednou si uvědomil, že dům je její, ne jeden.
  
  
  Na chodbě stál muž, usmíval se na mě.
  
  
  První věc, kterou jsem viděl, byl Webley Mark VI, velmi smrtící zbraně. Téměř okamžitě se zaměřil na muže, держащем zbraň.
  
  
  Byl to velký, impozantní muž v jeho plášť s pásem. To onu "Уэбли", téměř ledabyle, jako by to nebylo nic, jako je vizitka, нацелив ego otevřeně mi v životě.
  
  
  Šest
  
  
  U něj byl dlouhý, skoro hubená tvář s tmavými očima a vlnitými vlasy, nedbale спадающими прядью na podíl. A ve stejnou dobu, zatímco vlastnosti ega, obličej byl nehybný v невыразительной maskou nestrannosti, jeho rty byli pobiti v ploché úsměvu.
  
  
  "Létal", - smutně řekl to ve velmi britské angličtině. "Teď to bylo za hloupý na vaší straně, aby emu uniknout".
  
  
  Jí mávali emu rukou, snažil se mluví, léčit pomalu do něj svůj. "Mohl byste odstranit tuto hlaveň z mého života?"
  
  
  "Co? Ach!" Usmál se. Уэбли vklouzl do postranní minutu platí s pásem a zmizel. "Vy jste američan, že?" Vypadal bídu touto myšlenkou.
  
  
  "Ano. A nemá smysl obviňovat mě na útěku. Pokud by jsi se vloupal do tohoto koridoru, jak Q E-II, jeho ego by se zabil!"
  
  
  On jen pokrčil rameny. "No, to se tak někdy stává, ne?" To je široce se usmál. "Co si myslíš? Půjdeme za ním? Tam je šance?"
  
  
  "Je to už daleko odtud," řekl jsem. "Obávám se, že můžeme zapomenout na ego".
  
  
  On pozorně jsem studoval. "Jsem nepoznal vás, kámo. CIA? Vojenská rozvědka?"
  
  
  Její tiše řekl: "Jsem americký turista. O čem to mluvíš?"
  
  
  To посмеялся. Jablko ego adama подпрыгнуло nahoru a dolů, když jeho cílem запрокинулась. To byl velký, pohledný muž v typicky britském stylu s твидовым твидом. "Není pro nás máte ponětí, nemyslíte?"
  
  
  Povzdechl si. "Míru sakra. Její Parson. Barry Parson. Britský подданный. Na dovolené ve Španělsku. A ty jsi?"
  
  
  "George Peabody. Přesně tak, jeho sebevědomí".
  
  
  To podráždění se zasmál. "Kecy."
  
  
  "Ve delle, ano," - odpověděl jí taky smíchem. "Je tady tma. Chcete ego podíl z různých samoobslužné?"
  
  
  "Omluvte mě, prosím?"
  
  
  "Umístěte ego. Víte. Počkejte, ego zde".
  
  
  "Ach. Podporovat pozorování? V kladně. Jeho plně s tebou souhlasím, starověku".
  
  
  "Зови mě George."
  
  
  On odfrkl. "Pak George".
  
  
  Její, jen pokrčil rameny. "Počkáme". Její, šel do postele a sell je na její okraj.
  
  
  Prošel mimmo mě a zhroutila se na posteli opřený zády k изголовью. Ji, slyšel, jak to шарит v kapse. Vytáhl krabičku španělských cigaret, vrazil jednu do úst a rychle zapálil dlouhou voskový zápas. "Ach. Omluvit. Kouř?"
  
  
  Její, zavrtěl hlavou. "Hodil".
  
  
  "Jak jste se vůbec dostali do něj?" - náhle zeptal se.
  
  
  "KDO?" Její скривился, protože věděl, jak to zní hloupě. Ale vždy bylo ostraha.
  
  
  "Komár", - řekl Parson, jako by to byl úplně neschopný.
  
  
  "No dobře." Ji pokusil se vidět svou cestu ke správné obálce. "V Malaze žije tato žena," řekl jsem. "Je vdaná za mým známým podnikatelem. Nicméně, když její manžel začal hrát ve Švýcarsku se svou milenkou, žena se rozhodla uspořádat интрижку s mužem, kterého nazýváte Комаром. Teď to шантажирует ji, hrozí vám vyprávět o ih románu s manželem. Její jednat jménem seniorů, aby Москита ukončit a vzdát se ega fold paper vydírání ".
  
  
  Cigaretový kouř vystoupal do vzduchu. Byla tma, ale já viděl, že Parson zmateně se usmál. Opět se zasmál, velmi tichý, velmi opovržlivě.
  
  
  "Víte, jak používat klišé", - řekl v rozhovoru. "George? George, je to nutné?"
  
  
  "Jste požádáni o pravdivé historii. Je to pravdivý příběh." Její, obrátil se k němu. "A ty jsi?"
  
  
  "Ach. Její." On se zhluboka nadechl. "No, Komárů, známý mi v mnoha ohledech, ale ne tak, jako velký milovník".
  
  
  "No", - nesměle začal jsem.
  
  
  "Hlavně, že je známý mi jako zbraň prezzolata. To ломаное latinského slova pro Tut man / Ego současné jméno - Альфреддо Moscato, odtud Москит. Ego poslali přes Rýmu, aby to fungovalo tady, ve Španělsku, ale nevím jaký druh práce. Москит neapolského původu "
  
  
  "Ale proč jsi охотишься za ním?"
  
  
  "To
  
  
  
  
  
  Druhy překladu
  
  
  Textový Překlad
  
  
  Zdrojový text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Výsledky překladu
  
  
  Nejprve to bylo невоенным záležitost, ale nyní se obrátil na военизированное věc. Komáři налетел na jednoho prostřednictvím našich lidí v Римэ před šesti měsíci a zabil ego ".
  
  
  "Odina na přivítá vašich lidí?"
  
  
  - Vojenská rozvědka, - suše oznámil Parson. "Nás trápí pašování drog ve Středozemním moři. Ozbrojené síly jsou plné to. Snažíme se zastavit ego oba konce od začátku druhé světové války. A byli jsme v současné době v potrubí, když jsou Tři byl zabit Moscato ". Parson zamyšleně se zastavil.
  
  
  Jí přikývl. "Je pochopitelné. Omluvu".
  
  
  "Byl jsem ve Španělsku minulý týden, kdy jsme obdrželi oznámení, že Москит byl zde. Ji snažil najít, ale selhal. Pak, jak čas dnes večer, jsem u konce nápověda, a zjistil, že mluvíte s prostitutkou, který ji měl, je to jen допросил ji pak toho, jak ona se vrátila na diskotéku a přijela sem na дубле.
  
  
  "Vojenská zpravodajská služba?" Ní zvyklý. "MI-6?"
  
  
  "Ve skutečnosti, pět". Usmál se. "Jste velmi jasně vidoucí, když myslíte, že o MI-6. Šestá - to je, samozřejmě, špionáž. A pětka je контрразведка. Správně? Teď ji nebudu vás obtěžovat o vaší konkrétní identity značky, protože vím, že jste, yankees, strašně щепетильны v otázkách bezpečnosti a všeho takového. To by však nemělo komplikovat naše vztahy. Její doporučuji pracovat v tandemu, a pokusit se sehnat na naši osobu Moscato ".
  
  
  "Jaké jsou vaše rozkazy relativně Moscato?" Její zeptal se.
  
  
  "Omlouvám se? Oh. Ve delle, Mosquito - velmi protivný hráč. Bylo mi řečeno, spočítat ego".
  
  
  "Jen ego?"
  
  
  "Ano. Eliminovat ego".
  
  
  "Jak si myslíte, kdo stojí za ním?" Její zeptal se.
  
  
  "Mafie, nepochybně. Je to mnohokrát dříve vykonával práci pro otce".
  
  
  "Je mi líto, o Джастине".
  
  
  "Tři?" On mi ukázal prázdnou tvář.
  
  
  "Muž, který byl zabit. Vaše..."
  
  
  "O Tři Delaney. Ano. Chudák Tři". Parson povzdechl si. "No, on věděl, co ввязывается, když se připojil, ne?"
  
  
  Ji, díval se na něj ve tmě. Jeho jsem si myslel, že to bylo jako u britů. Tuhý horní ret a vše je.
  
  
  "Co jste získali od svého patrona?" - cynický humor zeptal se mě.
  
  
  "Patron?"
  
  
  "Заблудшая žena?" On se odmlčel. "Jste si půjčili místo Москита v jeho ... láskou?"
  
  
  Oh. Můj příběh z titulní strany. "Je to čistě rytířský vývrtky", - řekl jí s úsměvem.
  
  
  "Jste, že yankee, opravdu mají zbytečně staromódní галантностью. Well done!"
  
  
  Jsme mlčí.
  
  
  Přes hodinu jsme se rozhodli, že Moscato nevrátí.
  
  
  O dvě hodiny později jsme pili v mém hotelovém pokoji. Pak to bylo "Barry" a "George". Ještě stále byl podezřelý, ale rozhodl se, že to může vést k informacím.
  
  
  * * *
  
  
  Juan seděl ty v domovních проеме v jejich skryté, vlasy спадали hej, na ramena, oči byly plné sklepy a hezkou tvář хмурилось.
  
  
  "Co je to za vidění пульхритюда?" - plakala Parson, houpající se sklenkou koňaku.
  
  
  "Je to Juan," řekl jsem. "Dobrý Den, Juana".
  
  
  "To je moje senhora, o kterém jste mi říkali?" - zeptal Parson složitější gesta. On byl skoro tak opilý, stejně jako jeho.
  
  
  "Ne, samozřejmě," řekl jsem. "Je to moje žena!" Parson obrátil se ke mně, aby každoročně. Pak se rozhlédl a уставился na Хуану.
  
  
  "Já říkám, teď! Máš skvělý vkus, starý muž! Vynikající chuť!"
  
  
  Její vstal a uklonil se. "Děkuji, Barry. Oh, Juan. Pojď dál, prosím. Je mi líto, že jsem přišel pozdě. Ji potkal svého starého přítele".
  
  
  Parson ухмыльнулся. "Ano, opravdu, můj drahý. Toto jméno je Barry Parson".
  
  
  "Je to Juan Peabody," řekl jsem.
  
  
  Juan už spal. Ona vstoupila do místnosti, rozzlobeně díval se na mě. "Co se stalo?"
  
  
  "Povím ti to později, žena", - řekl jsem, připomínající hej, o jeho stavu před Парсоном. "Stačí říct, že jsem se setkal se svým starým přítelem Barry Парсоном po celém Six".
  
  
  "Pět," řekl Parson.
  
  
  "Pět a jedna šest, jak jsem již řekl". Její usmál se. "Připojte se k nám, Joan?"
  
  
  "Už je pozdě a jsem unavená".
  
  
  "Nebudete vypadat unaveně," - řekl Parson, přístup k ní, a upřeně se díval na nah. "Vypadáš velmi optimistická". On se sklonil, приподнял její bradu a rychle políbila na rty. "Vidíš?"
  
  
  Její zavřel oči, čeká na výbuch. Tak a to se nestalo. Když znovu otevřel oči, viděl ji, jak se usmívá Парсону a kouří cigaretu, která se zabývá zázračně dostala, hej, na ústa. Španělský kouř vyletí nahoru kolem ego zářící vrcholky.
  
  
  Její ошеломленно se opřel o gauč. Co se stalo Osvobozeni Хуаной?
  
  
  Juan nyní podíval Парсонсу na oči, její tělo se volně a выгибалось k němu. "Vy jste brit, ne?"
  
  
  "Starý Plyšový Lev v Парсоне!" - řekl se smíchem. On objal ee. "Jste, že yankee, vytvoříte суперпород samic".
  
  
  Ona se otřásla jeho. "5?" - potvrdil Juan. "Co to znamená pět?"
  
  
  "Vojenská zpravodajská služba", - řekl jsem. "Контрразведка, a, Barry?"
  
  
  Parson přikývl. "Je naprosto fantastické, starý muž. Ji říkám, copak jste vy dva nechcete zajít ke mně na vykopávky a k pití?"
  
  
  Juana zářivě se usmála. "Milovat."
  
  
  Její slabě zvedl oči. "Dobře."
  
  
  "Ty taky můžeš přijít, George".
  
  
  "Říkám", - řekl to tak upřímně, jak jen mohl. Její začalo jako hon na Davida Нивена.
  
  
  * * *
  
  
  Musel jsem předat ego Juan. Hrála ego stejně obratně, jako to hrál ff.
  
  
  V obývacím pokoji ve vile Barry Парсона hořel svatý. To bylo krásně vyzdobený byt.
  
  
  
  
  
  Druhy překladu
  
  
  Textový Překlad
  
  
  Zdrojový text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Výsledky překladu
  
  
  ce, zařízený v typickém pro španělské pobřeží stylu - rohože, tapety na stěny, tlusté dřevěné židle, pohovky, stoly.
  
  
  Ještě stále hrál v opilosti, když jsme vstoupili do místnosti. Protože to byla nejbližší věc, jeho, přistoupil k pohovce a díval se a posunula se dolů na jeho okraj, запрокинув hlavu a děsivé zívání.
  
  
  Juan se podíval na mě, pak se otočila a usmála se Парсону. On se podíval na mé straně, ухмыльнулся a vzal Хуану na ruce. Oni líbání dlouho a hluboko. Ji pozoroval skrz щелочки oči, a znovu si myslel, že je to dokonalý umělec Juan Rivera.
  
  
  "Que bruto! En nuestra casa! Mil rayos te patten!"
  
  
  Její, zvedl hlavu. Ty v domovních проеме seděla žena, s rukama zkříženýma na prsou, a podíval se na Парсона a Хуану. Byla to krásná mladá žena s kaštanovými vlasy, tmavě hnědé oči a krémové kůže.
  
  
  Parson připnul Хуану od sebe a obrátil se k ženě jsou ty v domovních проеме. "Elena", - řekl on. "To je George, a to Juana".
  
  
  "Hmm!" фыркнула Elena.
  
  
  Juana podívala na Парсона, a pak znovu na ženu. "Kdo jsi?" - tiše zeptala.
  
  
  "To je můj..." - obrátil se ke mně Parson a zdálo se, že vzkaz "... žena".
  
  
  Jí přikývl. "Jak to děláš, Elena?"
  
  
  "Elena Morales," řekla a usmála se. Ona se otočila k Парсону, приподняла bradu, podíval se na něj shora dolů a vzala do postele vedle mě, aby пухлеть.
  
  
  Osoba Хуаны na chvíli затуманилось, ale pak se zázračně vyjasnilo, když Parson stiskl ji a přenesl přes místnost přes dveře, přes který vstoupila Elena. Chvíli později ho slyšel, jak to chřestí sklenice a láhve. Ještě nápoje!
  
  
  Župan Helena spadl z ramen. Pod županem na ní byla tenká noční košile, a on jasně viděl obrysy jejích prsů. U nah měl plnou postavu a skvělou formu od hlavy až k щиколоток.
  
  
  "Opravdu vdaná za Парсоном?" Její zeptal se.
  
  
  To озорно ухмыльнулась. "Proč to chceš vědět?"
  
  
  "Protože jsem zvědavý".
  
  
  "Budu držet vás v obraze".
  
  
  "Jsi to řekneš?"
  
  
  "Nemyslím si, že to má velký význam." Ona táhla a щипнула mi nos. "Mám podezření, že vy to víte".
  
  
  Ní, natáhl ruku a chytil ee za ramena.
  
  
  "Hej, tvoje žena," řekla. "Je to krásná. Myslím, že se jí líbí Barry".
  
  
  "Jo jo, paní, - řekl, když jí прислонилась ke mně, župan a pohodlné расстегнулся.
  
  
  "Nechápal jsem, co říkáte", - zasmál se.
  
  
  "V každém případě, je vždy příliš mnoho mluvit", - uvážlivě si ji. "Ty jsi tak není, myslíš, Georgi?" To vědomí je "Sbor-hay".
  
  
  "Ano, pravděpodobně."
  
  
  Sešli jsme se jako v nějaké zemi hrom, a on si vzpomněl, jak jsem slyšel cinkání lahví a sklenic ve vedlejší místnosti. Ale to bylo vše. Že by tam nám smísil Parson, to není náhodný nám v jaké sklenice pro mě a Helena. Pak se ji neviděl, Парсона a Хуану.
  
  
  Elena se také nestal komentovat nedostatek alkoholu. Ona byla příliš zaneprázdněná tím, že ukazuje mi, jak jsem se jí velmi chyběl za celý svůj život ne nah.
  
  
  Ona má velkou radost z mé наплечной pouzdra, a můj 38-jeho Люгера. Snažila se отстегнуть ego, a vše перепуталось. To bylo to poslední, co na mně bylo, a dokonce i více, než na ní. Nějak sundala mi z pouzdra a hodil ji na podlahu.
  
  
  Její, cítil - bez ochrany - bez něj ji málem řekl "nahý".
  
  
  Ona táhla k выключателю lampy a vypnula брылев.
  
  
  Jeho, všiml si, že ve vedlejší místnosti přestal thunder lahví.
  
  
  Sedm
  
  
  Dostat se do lyžařského střediska Sol-a-Ньеве, je třeba vydat kolem Malagy na klikaté silnici až na jižní svahy pohoří Sierra Nevada. Hotel Sierra Nevada, ve kterém jsme byly registrovány, byl dole Prado Llano, a naše s Хуаной oblek, šel na lyžařskou trasu.
  
  
  Bílý svah Borreguilas sdílí lyžařskou trasu zhruba na půli cesty mezi Picacho de Veleta a Prado Llano. Dolní lanovka od Prado Llano končí, a horní stanice lanovky začíná od Боррегилас. Strojovna vedle.
  
  
  Dvě paralelní барранкасы obsahují nižší sjezdovky od Боррегилас do Prado Llano. Jsou odděleny ostrým hřebenem po celé žuly a slídy, na kterém i pak nejsilnější sněžení je viditelné pouze na malé plochy sněhu.
  
  
  Lanovka chůze od Prado Llano k Borreguilas, подвешена nad hlavním барранкой, kde se nacházejí lehké sjezdovky. Náročnější sjezdovky se nacházejí na východě v sousední rokli.
  
  
  Její seděl na balkoně, který běžel kolem hotelu a díval jsem se na lyžaře, ale brzy se rozhodl, že raději zalyžovat, než se dívat. Ale jen aby zajistili, že vaše krytí, to udělal půl tuctu fotografií pomocí Rolleiflex 1, který dělá zdarma najdete v oddělení rekvizit SEKERU, aby se ujistil, že dům dole mě viděli.
  
  
  To bylo únavnou cestu, a brzy ji, vstoupil dovnitř, hodil boty a unavený povzdech bench press na postel. Ale nemohl jsem usnout. Její, přemýšlel o událostech posledních dvou dnů.
  
  
  Uplynuly dva dny a pak zabíjení комаром dvojčata Rico Corelli - ego zástupce. Naprosto nic se nestalo, za dva dny pak mé setkání s Barry Парсоном a Elena Morales. Ale jeho stále v kontaktu s Mitchum Kelly, a z Хока přišlo pár zpráv:
  
  
  VĚC
  
  
  
  
  
  
  Druhy překladu
  
  
  Textový Překlad
  
  
  Zdrojový text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Výsledky překladu
  
  
  : Nám, za jakých jiných okolností nesnažte se komunikovat přímo s Rico Corelli. Dohoda AXE s ním zůstává beze změny. Žádné stopy duplicity ze strany ega. Počkejte, až se dostanete oznámení, z toho přes Tinu Бергсон.
  
  
  POZICE: Naše údaje ukazují, že Moscato právě teď, ne v Malaze nebo Torremolinos. Neopakujte, nesnažte se následovat ho. Pozorně sledovat.
  
  
  Název práce: Setkání v Sol y Nieve je stále ve fázi vývoje.
  
  
  POZICE: Požadovaný informace o Barry Парсоне chybí. MI-5 neodhalí, zda je takový člověk. Je zřejmé, jméno - pseudonym; MI-6, s největší pravděpodobností, není ego odhalí identitu před dokončením ego současná mise. Omlouváme se, ale nemáme potvrzení, nám vyvracet ego nebo ego rolí v tomto systému.
  
  
  POZICE: Moscato - najal vraha, který mnoho let pracoval pro mafii. To také způsobuje rány na svobodě.
  
  
  POZICE: Elena Morales - o ní víme jen málo. U nah žádné záznamy o předchozím zapojení do špionáže, контрразведке nebo tajné práci na území Španělska pro vládu. Nicméně, to může být docela испанкой, a французкой nebo итальянкой. Žádné stop.
  
  
  POZICE: Potvrzení přítomnosti Moscato v Mexiku v době, kdy sniper napadl vás v Энсенаде. Kromě toho, existuje záznam o tom, co vykonal cestu do Evropy současně s vámi, i když ne přes Иберию.
  
  
  To bylo od Хоука.
  
  
  Na druhý den ráno, pak zabíjení kaskadér Rico Corelli mi zavolali v době snídaní s Хуаной.
  
  
  "Kelly", - řekl hlas. "Tina dostala oznámení od Římského Nosu. Ti dnes musí jít v Sol y Nieve".
  
  
  "Správně."
  
  
  "Ne najdi ego. Počkejte až na první noc. O půlnoci jdi do strojovna lanovky a встретись tam s ego kontaktem. Jméno kontaktu - Arturo. On vám předepíše setkání mezi tebou a Romanem Nosem v jaké době byste měli domluvit schůzku s Хуаной. Ale první dvě setkání byste měli jít na jedno ".
  
  
  "Jdeme."
  
  
  "Hlas a všechno, - řekl Kelly. "Hodně štěstí."
  
  
  "Počkej. Jako Je Tina?"
  
  
  "Připojit."
  
  
  "Když zdi ona bude cestovat do lázní?"
  
  
  "Nic není řečeno. Hernandez ještě není osvobodil ee a řekl, že ne, když nepustí".
  
  
  "Něco o Парсоне?"
  
  
  "Negativní".
  
  
  "Elena Morales?"
  
  
  "Přesně tak".
  
  
  "Vy kluci jste opravdu tvrdě pracovat, ne?"
  
  
  "Oh, Nick!"
  
  
  * * *
  
  
  Asi čtyři hodiny odpoledne ji sjel s postele a oblékl si lyžařské kalhoty, košili a svetr.
  
  
  Lyžaři byli ještě na svazích. Ji mohl vidět muže v červené bundy, dívky v zelené bundy, postavy obou penis do bundy, спускавшихся na uličkami samotného spodního patra. Poté, co mimmo strojovny na spodní svah lanovky, viděl jeho počátku druhé svah směrem k Боррегилас velkým zvratu až na vrchol nejvyšší klesne - Велета.
  
  
  Lanovky jsou zde stále pracovali, stoupá a klesá současně, projížděl jiný, kvasnice plněné, vedoucí až do prázdné. Její zamyšleně se podíval na strojovna.
  
  
  Rico Corelli. Kdyby jen věděla, jak to ve delle vypadá. Hotel byl malý - to by mohl zaujmout své místo v hale, a setkat se s ním bez celé této absurdní pláštěnky co a dýk, které jsou tak miloval Jestřáb a ego nohsledi.
  
  
  Stále. Jeden muž byl zabit. Rico Corelli byl hlavní osobou, выполнявшим nebezpečnou misi. Bezpečnost byla důležitá.
  
  
  Její zaklepal na dveře pokoje Хуаны.
  
  
  "Ano?"
  
  
  "Pojď dolů, Juana".
  
  
  Šli jsme spolu jako manžel a manželka, - snažím se manželský pár, v němž dlouho byl uhašen světla sexu a lásky. Bakalářské manžel a panenská žena.
  
  
  * * *
  
  
  Vzduch byl studený, ale osvěžující. Sníh se ukázala jako ideální pro lyžování, jen lehkou vrstvu prášku na správných místech. Žádná bouře nebyla předpovězena. Ale cítil jsem, že v tuto noc může být sníh.
  
  
  Jsme tuto hru pro odina kolem posledních stolů v Prado a popíjet horkou čokoládu s brandy. Skupina čtyř osob, kdy sestoupil ze svahu, zaparkované lyže a obušky u zdi večeři a dívat se na židli a židle.
  
  
  Mluvili německy. Trochu ji znám německy, proto nabídl jim polovinu našeho židle. Oni se podívali na Хуану a rychle se dohodli. Strana byla pro čtyři osoby. Jednomu bylo přes čtyřicet, a on, samozřejmě, byl vůdcem skupiny; ostatní tři, to bylo pravděpodobně pod třicet. Vůdce mluvil německy, ale ve delle byl швейцарцем. Zbývající tři byly smíšené - dane a dva němci.
  
  
  Nemohli odtrhnout oči od Хуаны, a dokonce pak, jak мучачо přinesl jim čtyři дымящиеся hrnky čokolády.
  
  
  "Guerra Bruno Хауптли, - řekl здоровяк, natáhl ruku, aby potřást mi rukou.
  
  
  "George Peabody. Kolem Států."
  
  
  "Ach, ano! Samozřejmě. Ní známo, že je to z amerického důraz ve vašem němčině".
  
  
  "Omlouvám se", - zasmál jsem se. "Je to Juan, moje žena".
  
  
  "Takový везунчик!" - zvolal Bruno Хауптли, obrátil se k svým družic, a vysvětlovat v němčině, že je vdaná za mnou.
  
  
  "Ano, Ano", - řekl dva němci, při pohledu na Хуану. Dane máčené v čokoládě.
  
  
  "Vy, lidé, zítra катаетесь na lyžování?" - zeptal guerra Хауптли.
  
  
  Juana přikývla. "Máme v úmyslu".
  
  
  "Ach! Zítra to budu ne na sjezdovkách, ale může být na další den nebo v nejbližší době
  
  
  
  
  
  
  Druhy překladu
  
  
  Textový Překlad
  
  
  Zdrojový text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Výsledky překladu
  
  
  t! "Guerra Хауптли vzrušeně plácl se do stehna." Proč bychom neměli udělat kolem toho duo - mám na mysli trio ", - řekl on, že si vzpomněla na mě.
  
  
  Juana сверкнула. "Mně by se to líbilo!"
  
  
  "Guerra Peabody?"
  
  
  "Ach, miluji to, miluji to!"
  
  
  Všichni se smáli, protože bylo zřejmé, že se mi to nebude líbit.
  
  
  Rozhovor pokračoval. Хауптли najednou popadl Хуану za ruku, odváděl ji ze židle a наклонялся spolu s ním nad svými lyžování a hole. Byly углублены v některé technické diskuse o zámku, který u něj byl na lyžích. Juana кипела a syčel.
  
  
  "Guerra Хауптли, - řekl jí německy jednomu kolem mladých lidí. "Je to podnikatel, трепло?"
  
  
  Němec vedle mě byl klasicky голубоглазым a светловолосым. "Ano! Guerra Хауптли - jeden kolem nejúspěšnějších podnikatelů na skutečné profesionály na trhu," - řekl. "Na nen velká zodpovědnost".
  
  
  "Je na dovolené?" Její zeptal se.
  
  
  "Přes týden se v Paříži bude konat velké shromáždění. Teď guerra Гауптли uvolňuje, a zároveň se těší slunečním světlem, sněhem a..."
  
  
  Pauza.
  
  
  Němci se smáli, a ne tak docela melancholický dánský plácl dlaní do stolu.
  
  
  "Holky!"
  
  
  Smích.
  
  
  To mi připomnělo na toto staré německé komické opery, které ji viděla v pozdější divadelní představení - staré filmy z roku 1930. Něco v tomto se mi zdálo, není úplně správná. Ale nemohl jsem to pochopit.
  
  
  * * *
  
  
  Restaurace byla uspořádána jako typické jídelny v lyžařském středisku, s jedním dlouhým stolem uprostřed místnosti ve stylu nadjezd a malými stolky podél stěn místnosti.
  
  
  Naše skupina - Juan a jeho připojili se k герру Хауптли a ego přátelům - byly otevřeně v centru celého shromáždění. Pan Хауптли pokračoval nepřetržitě трепать тевтонскую tlachání, která se zabývá současně ошеломляла a ошеломляла všech. I oni, kdo nerozuměl německy nebo anglicky, vypadal úplně загипнотизированными ego charisma.
  
  
  Její žádném spěchu během dlouhé stolování a pečlivě naskenované ostatní návštěvníky hotelu.
  
  
  Chtěla, Římského Nosu, snažil se rozeznat tohoto Rico Corelli v moři osob kolem mě. Zdálo se, že možností není.
  
  
  Bylo jedenáct třicet, než se jí ani známo, že čas. Přišel brandy, a posadila se, zatímco usrkávání své ego. Když guerra Хауптли se odmlčel, aby převést ducha, její, obrátil se na Juan a řekl: "jdu ven, nadýchat se čerstvého vzduchu před spaním. Jdeš, miláčku?"
  
  
  V tichosti jsem se usmála. "Ne, drahá. Omluvit. Příliš chladno. Není опаздывай".
  
  
  Ji, usmál se a допил brandy.
  
  
  "Guerra Хауптли, bylo to skutečné potěšení. Uvidíme zítra, nebo někdy - vlastně?"
  
  
  "Ano," řekl guerra Хауптли, jeho tvář покраснело od vína, brandy a vzrušení z jídla. "Auf weidersehen".
  
  
  Její odstrčil židli, uklonil se dvěma němci a датчанину a šel přes přeplněné restaurace.
  
  
  Na ulici bylo velmi chladno. Vzduch byl chladný. Její, přilepená na hlavu, a pak se vrátil nahoru do našeho pokoje, a koupil si sluchátka a punčochy. Také oblékl si nepromokavou bundu, kontrolou zboží v наплечной pouzdra, a ujistěte se, že nůž je vázána k mému kotníku.
  
  
  Jeho dostal se na vrchol klikaté stezky bez nehod. Daleko od ochrany staveb pro mě bylo chladnější, než ji cítil s nimi fretky, jak přijel v pohoří Sierra Nevada. Vítr прорезал mé oblečení, až jsem cítila полуголой.
  
  
  Ve strojovně nebylo na světě. Na svahu hory taky není nám byl zvuk. Její ohlížel přes rameno. Žluté paprsky svět kolem hotelových pokojů a kolem oken, chodit na Prado, vytvořili zlaté vzory na bílém sněhu.
  
  
  Budova, kde se nachází stroj sedačkové lanovky, bylo obklopeno sněhem. Ji mohl vidět hlavní vchod s výhledem do údolí. Dveře strojovna bylo zavřené, ale ne zamčené. Její otočil knoflíkem a tlačil ji. Uvnitř budovy byla velmi tmavá, i když odraz hvězdy na sněhu přinesl trochu klidu. Je s podivem, jak jasná byla obloha, dokonce i hluboké noci.
  
  
  Ji mohl vidět za volantem do zvratu, kde lanovky půlkruh разворачивались v opačném směru. V polovině břicha půlkruhu byla lanovka, продержавшаяся do nich fretka, dokud ráno není запустилась techniky.
  
  
  Její chystal jít dopředu, když jsem viděl, že někdo projde mimmo lanovky. Kdo by to pro nás byl, když vstoupil ji, a to buď on byl uvnitř budovy, a to buď vstoupil přes nějaký jiný vstup. Ji, myslel, že bude, musí být, na mě čekal. Pak to, samozřejmě, bude mým kontaktní osobou.
  
  
  Arturo.
  
  
  Její popadl svůj kus, vytáhl ego, a напрягшись, se pohyboval vpřed, otevře ústa, aby прошептать "Arturo".
  
  
  Jí a řekl o tom.
  
  
  Někdo jiný udělal!
  
  
  "Arturo!"
  
  
  Zvuk zdálo, доносился z lanovky. Ji zvedl kus a udělal ego silueta tam. Pokud je to jen Arturo, to nebylo Arturo. A protože ji měl způsobit Arturo, její, věděl, že tento člověk bude ještě khem-to, kdo se bude snažit najít Arturo než jsem,, někoho, kdo není na mé straně.
  
  
  "Ano?" - zeptal se hlas na druhé polovině velkého strojovny.
  
  
  Okamžitě se ozvalo hlasité
  
  
  
  
  
  Druhy překladu
  
  
  Textový Překlad
  
  
  Zdrojový text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Výsledky překladu
  
  
  , ozvěna výstřelu - report, který se houpal sem a tam v této malé místnosti, jako dunění stovek bubnů. Blesk oranžový plamen se objevil, a okamžitě zmizel. Ji slyšel křik vlevo od sebe.
  
  
  Její okamžitě přikrčil se a vystřelil na postavu za sebou lanovky.
  
  
  Někdo nadávky ve španělštině. Vlevo ode mne byl slyšet zvuk dopadajícího těla a sténání. Její, vystřelil ještě jednou, se snaží vidět člověka pro lanovkou. Nemohl jsem vyřadil nám v jedné části ega.
  
  
  Dveře se znovu otevřely, a její znalost postavu; se dopustil útěk. Její vystřelil ještě jednou za zvukem den, a pak běžel přes tmu na místo.
  
  
  Tam nebyl nikdo jiný.
  
  
  Bylo dveře - začíná druhý vchod do strojovna. Ji otevřel a vyhlédl ven. Nikoho nebylo vidět. Její rychle vyšel na ulici a podíval se nahoru a dolů po zasněženém svahu. Nám odina. Nikdo.
  
  
  Po návratu do budovy, její slyšel, jak se někdo dusí a wheezes, ji našel chlapce a stahl na kolena, nad ním na betonové podlaze. Vůbec nemohl ego vidět.
  
  
  "Arturo?" Její zeptal se.
  
  
  "Ano." On se otřásl.
  
  
  "Kde se mám setkat s člověkem, který jí přišel vidět?"
  
  
  "Vrchol Велеты - Пикачо-de-Велета. Dvanáct hodin. Zítra večer".
  
  
  "Dobře," - zašeptala jsem. Jeho, sklonil se. Její slyšel ego dýchací obtíže, nepravidelné dýchání. Pak, než se jí stačil říct cokoliv jiného, ji slyšet známý булькающий skřípavý zvuk, který je velmi podobný rachot, ale ve delle to není chrastítko.
  
  
  Něco jiného.
  
  
  Život opouští tělo.
  
  
  Arturo byl mrtvý.
  
  
  To, rychle vstal a vyšel přes strojovny, děje kolem nahé plemeno s nataženou a hotových postava, až se dostal do Prado Льано a běžel do hotelu.
  
  
  Její ohlížel pouze jednou a viděl, že ve strojovně vystřelil svatým, a uvnitř putování temné postavy.
  
  
  Záběry byly dost hlasité, aby varovat celou policii Sůl-a-Ньев. Občanská garda byla tam.
  
  
  Šokoval ji, vylezl po schodech a prošel vstupní hala, zabočil doleva k baru, zatímco se snaží popadnout dech silný závan koňaku.
  
  
  To pomohlo.
  
  
  Je několik.
  
  
  Ale ne velmi.
  
  
  8
  
  
  Stíněným vzrušení, které se ještě prohloubilo až do vrcholu hned potom palbu Arturo a následné vyšetřování vražd, plně утихло během půl hodiny. Občanská garda, дислоцированная v lyžařském středisku, převzala péči o трупе a start je dlouhý, nudný proces dotazování návštěvníků a pracovníků údržby v obci.
  
  
  Jí záviděl práci policie. To bylo vyčerpávající, že je nevděčná a hlavně nepříjemná práce na těchto výškách v této době roku. Byli dobrými lidmi.
  
  
  Měl jsem štěstí. Nic nevedlo ih ke mně.
  
  
  Brandy mě několik okamžiku. Nejsem сводил očí s lobby tím, že sleduje všechny, kdo šel dovnitř a ven. Jí bych někoho, kdo by byl podobný jako na člověka, který jí našel v odpadu ve vile v letovisku Torremolinos, muže, kterého, jak jsem přišel k závěru, byl Komár.
  
  
  Konečně ji vstal, šel do obýváku a podíval se na Prado Llano. Zdálo se, že teď v zahraničí nikdo není.
  
  
  Její překročil haly a vylezl po žebříku na začátku druhého poschodí, kde se nacházel náš pokoj. Vložení klíče do dveří, slyšel její smích ve vedlejším pokoji. Smích Хуаны.
  
  
  S úsměvem ji tlačil dveře a obrátil se na брылев. Takže, to připojí guerra Гауптли do svého pokoje. Alespoň to zdálo zábavné, dokonce i ve své хамской тевтонской způsobem. Утешало jedno - takový extrovertní osobu bylo několik skrytých vrásek.
  
  
  Její příchod na den, a přiložil k ní ucho.
  
  
  Chichotání. Zábava вылетело na nah, jako bubliny kolem skleničky s šampaňským. G-no Хауптли by měl být lepší v trosky, než v obývacím pokoji, jsem si ji líně. Jí důvěřoval tomu v matematice.
  
  
  "Prosím, řekla Juana. "A tam dát led, prosím, Barry?"
  
  
  Barry!
  
  
  Její opustilo den, zamračil se.
  
  
  Barry Parson?
  
  
  Pak ji mohl slyšet ego hlas, tlumený, ale docela rozeznatelné - neomylně rozpoznatelný britský přízvuk, stíněným zábava a stíněným vzrušení.
  
  
  "Skutečně, Má Drahá. Jednu sklenici whisky, jde!"
  
  
  Naposledy jsme se viděli Парсона v Malaze. Na další den, pak zabíjení dvojník Rico Corelli on a Elena se připojili ke mně a Juan, aby se projít na nákupy a na oběd. Šli jsme s nimi jíst večeři v předvečer odjezdu, Sůl-a-Ньев. Ale my jsme neřekli nikomu kolem nich, kam půjdeme, protože jsme nevěděli dříve časných ranních hodin. Jako Parson ví, kde jsme? A proč šel za námi? Zjistil, že Москит taky straší nás? Je docela dobře možné. Komárů tu byl - tušil jsem, že on zabil Arturo. Aspoň, že to bylo nejvíce zřejmé možnost.
  
  
  Ale proč Parson nebyl tam zastavit Komára, pokud se ho následoval? A proč...?
  
  
  Myšlenka o Комаре zastavila mě. Její rychle psychicky reinterpreted a šoural karty ve zbrusu nové раздачу. Potom z ní si uvědomil, že je docela možné, že Barry Parson mohl být tím nevinným, britský důstojník MI-5, jak je tvrzeno.
  
  
  Takže:
  
  
  Na vilu, kde se schovává Москит v letovisku Torremolinos, mě připojí koláč.
  
  
  
  
  
  
  Druhy překladu
  
  
  Textový Překlad
  
  
  Zdrojový text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Výsledky překladu
  
  
  který pomohl emu uspokojit ego v noci.
  
  
  Ji našel muž v ložnici, se snažil chytit ho, ale mě přerušila. Muž utekl. Jiná osoba, назвавший sebe Barry Parson, vstoupil do ložnice, říká, že je tajný britský agent, pak kousnutí.
  
  
  Předpokládejme, Parson vůbec nebyl agentem. Předpokládejme, že člověk v odpadu byl jen John Doe. Předpokládejme, Komáři inzeruje tam John Doe a pak mě přerušil, aby špatné Москиту zmizet. A pak řekněme, že s emu podařilo přesvědčit mě v tom, že Komár zmizel.
  
  
  Pak to byl Комаром! Barry Parson! A on prostě následoval do Sol-a-Ньев, následoval mě strojovna, zabil Arturo, pravděpodobně za předpokladu, že Arturo byl se mnou, a utekl. Teď to bylo na odpadky s Хуаной, doufat, že ego je dovedou k opravdu Rico Corelli!
  
  
  Její покрылся studený, pak.
  
  
  Její spěšně přistoupil k telefonu. Jeden v každé místnosti družiny. Ji zvedl telefon a židli okamžitě odpověděl - ne, tak bych se hodně hovorů hluboké noci.
  
  
  "Paní Peabody, prosím".
  
  
  Přes okamžitý ji slyšel hovor ve vedlejší místnosti.
  
  
  "Dobrý den?" Byla to Joan.
  
  
  "Neřekli nám slova. To Nick. Ji slyším tam Парсона. Představte si, že je to špatný číslo."
  
  
  "Je mi to líto. Jeho, myslím, že tě..."
  
  
  "Drž ego tam. Její rande s Corelli zítra v noci o půlnoci. Велета. Kontakt je mrtvý. Vem Парсона tam celou noc, když to dokážeš. To může být tím mužem, který zabil dvojník Corelli".
  
  
  "Vy jste mi мешаете, prosím, a já se s tím musíte smířit".
  
  
  "Ne mluvit emu nic. Udržet ego v kontaktu. Pokud jste vše pochopili a můžeš sklonit se, rci:" Já nechci znít nezdvořilý, ale nemohu ti pomoci. Pak повесь sluchátko ".
  
  
  "Já nechci znít nezdvořilý, ale nemohu vám pomoci".
  
  
  Její zavěsil. Její slyšel hlas Парсона kolem jinou oba konce místnosti.
  
  
  "Kdo to byl, Joan?"
  
  
  "Není ten pokoj. Nějaký opilý angličan".
  
  
  Parson zasmál. "Je jisté, že on není američan?"
  
  
  "U něj byl stejný důraz, jako u tebe", - парировала Juana.
  
  
  Dobrá holka! Ona byla chladná jako pudr.
  
  
  Její zkontroloval svou шпильку, svůj люгер, převlékl se do rolák a bundu. Znovu ji šel na bar. Ji hotel myslet. A to není chtěl zůstat v této místnosti na oba konce noci. Možná to mohl zaplatit бармену, aby mi dovolil odejít v obýváku hned vedle bar.
  
  
  Její vypnul svatý a tiše vyšel ven.
  
  
  Bar byl přesně stejný, jak jeho ego opustil. Její огляделась. Je nepravděpodobné, všichni již spali.
  
  
  Její zkoušel židle. "Kde jsou všichni?"
  
  
  "Disco", - překvapen clerc. "Ve sklepě."
  
  
  "Já jsem slyšel hluk."
  
  
  "To звуконепроницаем, Sektor".
  
  
  Její, jen pokrčil rameny a sešel dolů po schodech, která se zabývá, jak on si myslel, vela na nižší úroveň hotelu, kde byly umístěny prostory pro zásobování.
  
  
  Tři den vedli s лестничной hřiště v dolní části, a jedna říkala: DISCOTHÈQUE.
  
  
  Jeho, přistoupil k baru na pravé straně, a objednal pití. Barman, oblečený jako tanečník, flamenco, s dlouhými бакенбардами, připojenou k черепу, rychle připravil nápoj.
  
  
  Nyní jí nechal svým očím pozorně bloudit na návštěvníky diskoték. Její všiml tohoto místa: možná to bylo to místo, kde Москит schoval pak zabíjení, pokud opravdu Москит nebyl Barry Парсоном.
  
  
  Ale já jsem ji neviděl, osoby, které poprvé viděl v ložnici vily v letovisku Torremolinos.
  
  
  Její chystal sednout, když spatřil přítele.
  
  
  Seděla v nejvzdálenějším rohu, úplně sám, pod letmo součástí konstrukce, která napodobuje velký plochý kámen. V jeden kolem těchto světlých okamžiků sergej hit ee otevřeně tváří v tvář, to моргнула a odvrátil se.
  
  
  Je zřejmé, že to byla Elena Morales.
  
  
  Jaká byla její role v tomto шараде? Věděla to, proč Barry Parson přišel v Sol y Nieve? Zda to bylo součástí toho? Nebo to bylo jen nevinným svědkem, součástí vitríny, kterou Parson zařídil, aby se chránit svůj vlastní kus?
  
  
  Nebo jí se mýlil o Парсона?
  
  
  Ji, přistoupil k ní, náhle se objevil v temnotě nad ní a široce usmíval.
  
  
  "Ahoj, Helena".
  
  
  "George! Jaké milé překvapení!"
  
  
  "Když jsi přišel?"
  
  
  "Ach, Barry, a jeho sem přijeli kolem jedenácté. Oba jsme přijali sprcha, переоделись a šel frank do jídelny, ale, samozřejmě, tam byl čas k jídlu. A my jsme viděli svou ženu. Ona říkala, že jste jedli pryč ". Její oči zazáří. "Případu".
  
  
  "Ale hlas jsi jeden!"
  
  
  "No, my jsme šli sem, my tři. Zde byl ještě jeden okouzlující člověk. Němec. Barry musel vylézt nahoru, aby se, že rozebírat se zavazadly. On se vrátil asi za půl hodiny. odejít. Pak jsme tančili a ... "
  
  
  "Jak dlouho němec zůstal?"
  
  
  Elena se usmála. "Je to to, co říkáte, zkřížené допросом, George?"
  
  
  Její smál se. "Samozřejmě, že ne. Co se stalo pak, jak Barry se vrátil přes zavazadla?"
  
  
  "Němec odešel, jak jsem již řekl, a pak asi dvanáct třicet Barry řekl, že отведет Хуану v jejím pokoji. Juan je unavená. On mi řekl, počkejte tady." Ona rozzlobeně нахмурилась. "Jsem stále tady."
  
  
  Její objednal nápoje.
  
  
  "Co se stane, když Barry není zavolám?" Její zeptal, g
  
  
  
  
  
  
  Druhy překladu
  
  
  Textový Překlad
  
  
  Zdrojový text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Výsledky překladu
  
  
  vzpomínka na to, co jsem проинструктировал Хуану.
  
  
  To усмехнулась. "Jdu do postele, jedna".
  
  
  "Může být čistý."
  
  
  Její oči se zaměřují na mé tváři. "Můžete mi něco říci?"
  
  
  "Možná".
  
  
  "Dobře," řekla, otočil se ke mně a založí ruce se mi na stehna. "Hlasování o, co jsem vám řeknu. Proč ne vzít láhev a ne lézt do mého pokoje? Počkáme, dokud se Barry vrátí tam".
  
  
  Ji vzal láhev brandy, a společně jsme vystoupali po schodech. Elena trochu ткала, ale dobře držela alkohol.
  
  
  Ih pokoj byl ve třetím patře. Elena vytáhla kolem kabelky klíč a sloužit mi. Ji, otevřel dveře a nechat ji to. To vstřebal svatým, a zavřel za námi dveře.
  
  
  Ona vytáhla několik papírových kelímků, ji otevřel láhev, nalil коньяку a začal pít, sedí na okraji postele.
  
  
  "Vaše žena je velmi hezká, - řekla Elena.
  
  
  Jí přikývl.
  
  
  "Máte rodinné problémy?"
  
  
  "Ne víc, než kdokoli jiný".
  
  
  "Ale, zdá se, že tvé jin líbí jiní muži".
  
  
  "Jako Barry?"
  
  
  "Ano."
  
  
  "Barry je tvůj manžel?" Její zeptal se.
  
  
  Ona zavrtěla hlavou. "Předstíráme". Ona se usmála.
  
  
  "Jak dlouho víš ego?"
  
  
  "Ach. Může být, měsíc".
  
  
  "Kde jsi se setkal ego?"
  
  
  To приподняла obočí. "V Malaze".
  
  
  "Než Barry vydělává na živobytí?"
  
  
  Ona se smála. "Zabývá se láskou".
  
  
  "Ne. Mám na mysli, že ego jde?"
  
  
  "Nechtěl jsem vyšplhat do záležitostí mužů."
  
  
  Jí přikývl. Samozřejmě. Ona by se stala. To bylo испанкой. Senoritas leze na "další" život svého manžela - nikdy.
  
  
  "A ty," řekla s úsměvem. "Co děláš, bene?"
  
  
  "Jsem fotograf," řekl jsem, snažil se vzpomenout si, co bylo pro mě na obálce pak okamžité kompletní amnézii. "Jsem prodávat na internetu".
  
  
  "Ach." Elena se pozorně podíval se na mě. "Víš, nikdy tě viděl s foťákem".
  
  
  "Jsme na dovolené", nejsou přesvědčivé, " řekl jsem.
  
  
  "No, to vlastně je a pro brity" - tiše пробормотала to.
  
  
  "Barry nikdy moc funguje?"
  
  
  Ona zavrtěla hlavou. "On říká, že je zástupcem společnosti ve velké Británii. Obchodní zástupce".
  
  
  To bylo nové. Je zřejmé, že to byla legenda Парсона. Jí se rozhodl dozvědět se o nen větší.
  
  
  "Co se prodává?"
  
  
  "Já opravdu nevím. To není ptám".
  
  
  "Někdy je přepsána s velkou Británií?"
  
  
  "Já si to nemyslím. Nikdy ji neviděl, aby napsal dopis. Ale je to hodně volá na telefonu".
  
  
  "Ach."
  
  
  "Myslím, že má tajemník. On je vždy s ní mluvit".
  
  
  "Vidím." Její zamračil se. "Kde je?"
  
  
  "Já nevím. On volá na telefonu, a já nevím, kam se to volá, protože nemám v pokoji, když to začne. Nebo když ona volá emu, ji musí dát emu telefon, a on čeká, aby ji opustil místnost ".
  
  
  Jí přikývl. "Vy, senoritas, nádherné," řekl jsem. "Američanka подслушивала u den. Nebo sledovaný ego". "Ale ne, odposlouchávat, potřebují zvláštní disciplína".
  
  
  Ona přikývla. Pak se usmála. "Příliš mnoho pro mě."
  
  
  "Posloucháte?"
  
  
  "Já dělám."
  
  
  Ji, zasmál se. "Hodná holka".
  
  
  "Nicméně, on nikdy neřekl o-mailovou adresu бизнесявляется. On vždy mluví o lidech. Lidí, které jsem nerozuměl. On volá ih" ten, nebo on sám, nebo muž, nebo žena ".
  
  
  Pro agenta to velký smysl nemá, jako dobrý blábol.
  
  
  "Už jste někdy mluvili s ego tajemníkem?"
  
  
  "Ano. To udělal pro nah malý důraz, aby si myslela, že jsem hloupá". Usmála se mi s náhlým bleskem pro humor, podobný pixies.
  
  
  Její sevřel její boky. "Jsi docela hloupý, Helena".
  
  
  "Ale ona věří mě hloupé".
  
  
  "KDO?"
  
  
  "Chris. Žena, s níž mluví Barry".
  
  
  "Víte, ee jiné jméno?"
  
  
  Elena zavrtěla hlavou.
  
  
  "Mluvil s ní tolik, kolik si ego věděli?" - zeptal se jí, pravda, ne si uvědomit, kam půjdeme, prostě pokračování běžný způsob získávání informací.
  
  
  "Ach, ano. On byl vždy s ní v kontaktu. On volal na междугородним čísla, aby se vyřešit některé kolem svých obchodních del".
  
  
  "V Anglii?"
  
  
  "O ne, ne vždy. Někdy ve Francii".
  
  
  "Jste si jisti, že to byla Francie?"
  
  
  To нахмурилась. "Myslím, že ano. Jeho ne vždy tak pozorně poslouchám, George. U mě není vždy vhodný šanci. Proč jsi tak týká?"
  
  
  "Líbí se mi Barry". Její usmál se. "Mě jen zajímalo, v jaké zemi podnikání, on je v sále".
  
  
  "Mi taky líbí Barry".
  
  
  "Ty víš noc, když jsme se Barry vrátil se domů do vily s Хуаной?"
  
  
  "Ano."
  
  
  "Kde byl v ten den?"
  
  
  "On byl doma celý den. Myslím".
  
  
  Znamená, že to není výstřel v Corelli - to byl Москит nebo nějaká neznámá společnost. Barry nebyl Москитом - žádné šance.
  
  
  "A mluvil s Chrisem v ten den?"
  
  
  "Chris?"
  
  
  "Dívka. Tajemník".
  
  
  "Ach. Ne. Je to tak nemyslím. On zůstal ve vile. Šli jsme na pláž".
  
  
  "Na pláž? V zimě?"
  
  
  "Seděli jsme na písku na slunci". To хихикнула. "Byla to legrace."
  
  
  "Co příští dny? Volání do Anglie?"
  
  
  "Ne. Nic v ten den".
  
  
  "Později?"
  
  
  "No, myslím, že to volá dnes ráno. Víš, dnes brzy".
  
  
  "Dívka Chris?"
  
  
  "Sv. Ona je roztomilá dívka. Velmi účinná. Mám v hlav tam její fotografie. Víš? Sedí za stolem v této kanceláři. Velmi oficiálně".
  
  
  Jí přikývl.
  
  
  "Vidím ji na telefonu. Ji vidím, jak se mluví s Barry. Ona si myslí оборудова mi, a jí, hej, nejsou jako já". Elena ukázala zuby.
  
  
  "Ona ví o vás a Barry?"
  
  
  "Ach, samozřejmě. Jsme s Christinou..."
  
  
  její dosáhl
  
  
  
  
  
  Druhy překladu
  
  
  Textový Překlad
  
  
  Zdrojový text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Výsledky překladu
  
  
  a popadl ee za ruku. Ji málem shodil hej nápoj. "Co je?" Ona se přestěhovala na důraz.
  
  
  "Christine? Jste řekl - Chris".
  
  
  "To stejné jméno. Že něco není v pořádku?"
  
  
  Že něco není v pořádku. Něco bylo velmi správné. Teď všechny věci na svá místa. Chris byl Christinou. Christina byla Christine. Christine, отрезанная uprostřed absence přední části, bylo Тиной.
  
  
  Elena se nadechl. "Odjíždíte?"
  
  
  Její, zavrtěl hlavou. "Že se vůbec dala si takovou myšlenku?"
  
  
  "Vaše mysl už je pryč na jiné místo".
  
  
  Ní, natáhl ruku a vzal ji na ruce. "Víc ne. Podívejte se. Brandy už ne. Nějaké nápady?"
  
  
  "Myslím, že o tom", - řekla Elena, высвобождаясь kolem mých rukou. "Měl na sobě něco pohodlnější".
  
  
  Vstala a šla do koupelny.
  
  
  Když odcházela, ona nám téměř v ničem cítila pohodlnější.
  
  
  A mě bylo naprosto pohodlné.
  
  
  Devět
  
  
  Ráno ji téměř promarnila, když Juana vstoupila do jídelny hotelu a přišla ke mně. Ona jen vzala fén a улыбалась.
  
  
  "Dobré ráno, paní Peabody," řekl jsem, приподнявшись a притворившись lukem v pase.
  
  
  "Dobré ráno, pane Peabody", - suše řekla.
  
  
  Posadila se.
  
  
  "Vypadáš naštvaný," podotkl jsem, намазывая máslem, rohlík. "Kameny v tvé trosky?"
  
  
  To огляделась, aby se ujistil, že nikdo není naslouchá. V tuto chvíli v jídelně byly pouze šest dalších návštěvníků.
  
  
  "Jsem продержал ego tam celou noc, jen pro tebe!" to набросилась na mě si pod nos.
  
  
  "Díky," řekl jsem. "Jsem si jistý, že se vám to líbilo".
  
  
  Ona zuřivě zarudlá. "Teď o čem je to všechno?"
  
  
  "Já jsem ti řekl. Dokonce ještě není jistý, že Barry Parson - to je vše, za které on sám nazývá".
  
  
  To огляделась. Číšník vznášející se nad námi. S úsměvem to objednal, a číšník spěchal pryč. Ona se otočila ke mně. "Já taky," - přiznal se.
  
  
  Ji, podíval se nahoru. "Oh?"
  
  
  "Říkal jste, že by mohl být tím mužem, který zabil dvojník Corelli".
  
  
  "Její beru to zpět. To nemohl udělat. Má alibi".
  
  
  "Ale zdá se, že ví hodně o mafii".
  
  
  Její, jen pokrčil rameny. "On tvrdí, že je to agent. A že britská vojenská rozvědka funguje, aby se pokusila eliminovat наркосеть mafie".
  
  
  "Já všechno vím. Ale to, zdá se, že je nepravděpodobné".
  
  
  "To je zajímavé", - pomyslel jsem si. U mě byla vždy jedna a tatáž myšlenka.
  
  
  "Kde jsi byl celou noc?" - náhle zeptala se.
  
  
  Číšník přinesl hej podnos s kontinentální snídaní a kouřící hrnek kávy.
  
  
  "Zůstal jsem u druhé".
  
  
  Jedna obočí приподнялась, když otevřela role a намазала ego olejem. "Oh?"
  
  
  "Paní Parson".
  
  
  "Pokud má paní Parson", - усмехнулась to. "Myslel jsem, že můžeš narazit na nah na diskotéce".
  
  
  "Tak jsem to udělal."
  
  
  "Že ve delle se stalo s mužem, který byl zabit?"
  
  
  Její огляделась. "Москит následoval mě strojovna a zabil ho. Přesto se jí známo místo setkání. Dnes o půlnoci ji potkal Corelli".
  
  
  "Copak tebe taky lepší tady tak volně mluvit?"
  
  
  "Brouk v кофейнике?" Ji, zasmál se. "Já o tom pochybuji. Ale neříkejte ve svém pokoji nic, na co chcete udržet v tajnosti. Její, jsem si jistý, že tato zatracená věc bugged. Myslím, že přesně tak na mě zaútočil potenciální vrah Corelli. Juana, Parson řekl něco o Corelli? "
  
  
  "Corelli?" Ona zavrtěla hlavou. "Ne, proč?"
  
  
  "Myslím, že ví Tinu Бергсон".
  
  
  Juan se zastavil. "Můžete si být jisti, že?"
  
  
  "Ve delle ne." Ji, opřel se dozadu. "Proč?"
  
  
  "To víte, mluvil italsky. Velmi dobře".
  
  
  "Co se tu Tina Бергсон?"
  
  
  "Vůbec nic. Její uvažovat o Corelli".
  
  
  "Myslíte si, že Parson ital a ví Corelli?"
  
  
  Juana zavrtěla hlavou. "Nám, co si myslím. Jí jen řekl, že on mě překvapil, když přišel s italským textem".
  
  
  "Jaký výraz?"
  
  
  To je zarudlá. "Nevzpomínám si".
  
  
  "Ale víte, že to bylo italské?"
  
  
  "On to připustil. On, také, byl velmi strmé".
  
  
  "A bylo to náhodou?"
  
  
  "Dokonce velmi." Juan se podíval na svůj talíř. Ona se najednou stala primát hraje a přesné. Jí se usmál, i když vnitřně se smál. Něco nechtěně uprostřed milování, to věděla. A přišel s dobrou bohaté italské fráze. Zajímavé. Je velmi zajímavé.
  
  
  "To lyžují?" Její zeptal se.
  
  
  "Já nevím. Myslím, že ji měl znát?"
  
  
  "Jen jsem si myslel. Půjdeme dnes na svazích, Juan. Jí by se měl objevit na obálce. A mně je lepší udělat pár fotek". "To je dobře. Její unavený z celé této будуарной práce".
  
  
  "Zdá se, že jsi velmi dobře переносишь to", - řekl nedbale jsem pohledem jeho. "Ve delle nikdy ji neviděl, aby jsi vypadal tak... o, jsem rád, pokud jste chytil, co mám na mysli".
  
  
  To злилась. "Vezmu si tvou ..."
  
  
  "Nyní, teď", - varoval, tvrdí její zažívání zbytek svého kafe con leche.
  
  
  "Když jsi катаешься na lyžování?"
  
  
  "Musím vylézt do svého pokoje a nejprve uklidit".
  
  
  Ona přikývla. "Budu připraven v devět třicet".
  
  
  "Pak devět třicet. Půjdeme na vrchol. Велета. Hrajete?"
  
  
  "Samozřejmě!" Její bradu prudce nahoru. To бросала mi zavolat. Její cítil lépe. To je ještě bojovala za svůj význam a svou rovnost. Dobrá holka.
  
  
  * * *
  
  
  Jsme vytáhli naše zařízení na Prado Llano a na takovou hru na jednu z lanovek, aby se první závod do Borreguilas.
  
  
  Byl to vzrušující den, slunce stála vysoko na obloze a vítr přinášel trochu vlhkosti.
  
  
  
  
  
  Druhy překladu
  
  
  Textový Překlad
  
  
  Zdrojový text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Výsledky překladu
  
  
  re. "Je to v noci půjde sníh", - pomyslel jsem si. Její, si vzpomněl, že večer předtím cítil vůni sněhu ve vzduchu. Teď se to stane, ona byla jistá.
  
  
  Lanovka подпрыгивала a дергалась, a seděli jsme, взбираясь nahoru a nahoru na vrcholky Sierra Nevada. Odtud bylo vidět všechno. Bylo stále chladnější a chladnější - rychle. Ji, otočil se a podíval se dolů, a to bylo totéž, co se podívat na konec světa. Na obrovské vzdálenosti přede mnou se rozprostírá celá rovině Granada, i když tam dole byl nějaký opar, je dostatečný, aby přehlušil kompletní panoramatický výhled na všechny.
  
  
  Jsme спрыгнули s lanovkou, až na dani držel ji, a šli na byty na ulici. Zde byla velmi vysoká, vzduch byl rarified, chlad окутывал nás ze všech stran a проникал do pokožky skrz oblečení.
  
  
  Jsme tiše přiblížil k vrcholu lyžařské sjezdovky. To bylo пустынная země - zcela pokryté слюдяным dlaždicemi a sněhem - nikde nás stromy, nám podrostu. Pouze sníh, skály a nebe. Její tiše пристегнулся ke svým австрийцам a sledoval, jak se Juan bojuje se svými канадцами.
  
  
  My jsme stáli, tam několik minut, při pohledu na svah, a pak ji sundal bodů čepice, bych vytáhl čepici na uši a mávali hej.
  
  
  "Nejprve jsi!"
  
  
  Ona přikývla, tlačil se dopředu, ohýbání kolena, a začít tah strmého pozemku prvního pádu.
  
  
  Její, po něm, při relaxaci a zároveň se těší na ostrý sněhem na okrajích lyží. Byli jsme v těch nejlepších povětrnostních podmínek.
  
  
  Jednoho dne jsme odpočívali, a to přineslo pár sendvičů, které přinesl pro ih úžasnou hodnotu. Jsme ih jedli a řekli sobě navzájem nám slova. Jsme prostě нежились na slunci a vytržení ze samoty a krásy horského svahu.
  
  
  Skončili jsme sendviče a vyrazili dál.
  
  
  Byl to krásný závod.
  
  
  Nádherný.
  
  
  Prováděl malý sjezd Боррегиласа, měli jsme celý den psaním textů v hotelové hale, kde příběhy s Barry Парсоном a Elena Morales, dokud потрескивал oheň, a turisté přicházeli a odcházeli. Mohli jsme vidět spodní trasu - od Боррегиласа do Prado Llano - za oknem, a strávený čas, komentuje formy různých lyžaře.
  
  
  Nakonec jsem šel odpočinout a osprchovat. Večeře byla skromná, s obvyklým množstvím jídla, a v jedenáct třicet jej začala trochu nervózní. V té chvíli jsme ještě seděli a pili.
  
  
  Její omluvil, šel po schodech nahoru do svého pokoje a zkontroloval svůj люгер a шпильку. Pak se její досталь, mapy a zkontroloval trasu k památníku Велета, který ji viděl, tak ráno z vrcholu lyžařské sjezdovky. Jak jí pak řekl, vládní cesta kolem Granada v Мотрил na pobřeží Costa del Sol leželo upřímný v blízkosti betonové konstrukce.
  
  
  Cesta z Prado Llano spojené s obvyklou dálnici asi tři míle od muzea Prado. Její poukázal na svou trasu na sever až k rozcestí, pak na jiho-východ k Велете na dálnici. Její dal kartu na minutu, vzal klíče od pronajatého "Reno", a sešel dolů do haly.
  
  
  V jídelně ho viděl, že Juan je stále sedí s Helenou. Zajímavé je, a kam zmizel Parson. Stojím tam, jí podíval do okna na průčelí hotelu, kde byl zaparkovaný "Renault". Několik postav se pohybovali na Prado, pravděpodobně na baru Eski. Jednou kolem nich byl guerra Гауптли.
  
  
  Ji, vešel přes slavnostní den vybavení do tmy venku, a viděl jsem, машу ruky:
  
  
  "Nezapomeňte, že jsme někdy nastavíme tímto až po posledním závodě!
  
  
  "Já bych raději to při denním světle," řekl jí německy.
  
  
  On se hlasitě zasmál a vstoupil do haly.
  
  
  Její slunce v renu. Ze svahu foukal studený vítr. V autě bylo chladno, ale příjemně. Teplo z motoru rychle нагреет ego.
  
  
  Šel sníh. Držet to bylo brzy, ale spadl na обледенелые sněhové skvrny, které již byly na vozovce. Na okraji chodníku se začaly hromadit závěje.
  
  
  "Reno" zaburácel, jak šťastný pták. Její jel pomalu a pozorně sledoval, jak se živé bílou čáru uprostřed silnice. Dvojitý pruh silnice byl úzký pruh pro procházení dvou strojů. Ji sledoval, jak se autobus a auta s obtížemi projít do mimmo další jiné na výlet do Granady, připomněl mi o páření slona s антилопой, отказывающейся spolupracovat.
  
  
  Ji potkal dvě auta, едущие stranou Prado Llano, a pak jel na hlavní silnici, kde se otočil, aby проследовать na поворотам a otočte se zpět směrem k Велеты. Sníh усиливался. Přešel paprsky světa a tvořil přede mnou opona. Jeho sotva mohl vidět dálnici, a i když to bylo širší, než je příjezdové cesty, to by byla určena pro předjíždění nebo трюкового pohyb v jakékoliv zemi.
  
  
  Renault snadné jel po klikaté silnici, ale viděl jsem, že sníh začal trochu držet na chodníku. Někdy se jí vůbec nemohl rozeznat okraje dálnice.
  
  
  Na svahu se vyšplhal ocelový
  
  
  
  
  
  Druhy překladu
  
  
  Textový Překlad
  
  
  Zdrojový text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Výsledky překladu
  
  
  teď ji měl dát Renault celý svůj benzín. Její přešel na nižší převod a pomalu a opatrně se vydal přes zvyšujícímu se povrch sněhu.
  
  
  Konečně ji uviděl cedulku: ВЕЛЕТА. A za znamení polní cestu сворачивала z hlavní silnice nahoru k příteli бетонному památníku na vrcholu skály.
  
  
  Její prosadil Renault na štěrkové cestě a točil po kamení a ledu, dokud se dostal do hladké tady, samozřejmě, foukané kolem pevných kamenů. Stroje nebylo vidět.
  
  
  Moje hodinky ukazovaly pět minuta prvního. Přemýšlel, co se stalo s Rico Corelli. Pak mi přišla na mysl ještě jedna myšlenka: není rozhodnuto, zda Corelli není setkání, když se dozvěděl, že Arturo je mrtvý? Opravdu taky Corelli teď se skrývá někde za skálou a čeká, kdy se jí, jít ven na otevřené místo, aby se zastřelit?
  
  
  Její vypnul zapalování, a Renault zemřel. V zamrzlé bláta všude byly stopy pneumatik, ale nic значили. Její překvapilo. Zde byl osamělý, ve odlehlém místě v horách. Byly pouze Corelli a jeho - a on tak učinil. Zabít mě za smrt Arturo? Za smrt Базильо di Ванесси?
  
  
  Ji opatrně vypnul světla. Nějaký čas seděl její zvážit řešení. Pak se její západu slunce, nepromokavou bundu a vytáhl "люгер". V prostoru na palubní desce byl kapesní svítilna, která ji běžně nosím s sebou, ji vytáhl ego a zapnul.
  
  
  Pak ji otevřel dveře "Renault". Vítr narazil do mě s zastrašující efekt. Její придвинул větrovku olizuje k sobě a postavil se u "reno", zavřel dveře s matně стуком. To udělal paprsek baterky v noci a mohl vidět jen sníh, кружащийся ke mně, хлеставший ve všech směrech na vrcholu vrcholu, kam foukal vítr ze všech bodů kompasu.
  
  
  Památník громоздился tam, temný a tichý, a jeho obešel ego, až jsem zjistil, že modré Симку, вытащенную na pohled zezadu. Její tušení, jak se ego řidič přesvědčil ego prorazit ledu a ledové rozbředlého sněhu, ale stál tam. Její dotkla kapoty. Bylo ještě teplo.
  
  
  V zadní části pomníku byla hromada stavební materiály, opustil prvními mistry, завершившими památka. Její постоял tam u "Симки", se snaží schovat se před větrem, a přesně tam ji slyšel náhlý hluk nedaleko od sebe.
  
  
  Její silné držel "Люгер" v ruce a obrátil se tváří k tomu se směrem, odkud vycházel zvuk. Když vítr se pohyboval, trhá zvuk a rozptyl ego ve všech směrech, on nebyl jistý, podívám se, zda se jí tváří v tvář s pohybem, nebo ne.
  
  
  Pak ji slyšel shaggy.
  
  
  Ji držel люгер v ruce, прицелившись a konečného efektu.
  
  
  "Ale, Peabody", - řekl hlas, jako by přes šátek.
  
  
  Její nepochopil to.
  
  
  Ale když vstoupil do bodové světlo svítilny, jeho ego se hned dozvěděl.
  
  
  To byl Barry Parson.
  
  
  Ale teď u něj nebyl britský přízvuk. Mluvil nejistě typem řeči, že se mi věřit v to, že až do této chvíle to, na konci, hrál pouze roli britského tajného agenta.
  
  
  Kdo to byl?
  
  
  On vystoupil vpřed, protože hromady stavebních materiálů a natáhl ruku, aby potřást mé.
  
  
  Její zmrzla.
  
  
  "Posaďte se, - řekl Barry Parson. "Všechno je v pořádku. Její Corelli. Rico Corelli".
  
  
  10
  
  
  Sníh dlouho přiblížení okruhem kolem nás, a nikdo kolem nás se pohnout. Bylo stále chladnější a chladnější.
  
  
  "V pořádku?" "řekl, naklonil se olizuje, se snaží vidět můj obličej.
  
  
  Ji jen v případě, зажал "люгер" pod ветровкой. "Jak si mohu být jistý?" Její zeptal ego. "Nejdřív říkáš mi, že jsi Barry Parson, a teď říkáš, že jsi Rico Corelli".
  
  
  To посмеялся. "Jdeme. To by mělo být samozřejmé! Dobrá práce=), a kdo mohl být zde, kromě Rico Corelli?"
  
  
  "Kdokoliv by mohl být zde odpověď na vaši vývrtku. Každý, kdo věděl o setkání".
  
  
  "Kdo, kromě Rico Corelli a zavražděného dítěte?" zeptal se.
  
  
  "Komáry. On může vědět".
  
  
  "Myslíte si, že jsem Komár?" - se smíchem se zeptal Parson.
  
  
  "To by byl jediný, kdo mohl vědět, že Corelli nepotkal mě tady."
  
  
  "Buďte rozumný! Její není Komár!"
  
  
  "Vy říkáte, ale já to nevím."
  
  
  "Pokud by jí byl Комаром, že by to tady dělal?"
  
  
  "Pokouším se najít Corelli a zabít ego".
  
  
  "Ale její Corelli".
  
  
  To proměnilo v obyčejnou komedii. Její pokorně zavrtěl hlavou. "Veselte se, jsi Corelli. Je mi kurva zima. No tak sedět v autě a mluvit".
  
  
  Usmál se. "Dobře." Její strávil ego napřed na "Renault".
  
  
  "Dobrý drobná práce", - řekl on.
  
  
  "Dobře," řekl jsem. "Když si půjčíte, můžete získat to nejlepší".
  
  
  Jí otevřel dveře svým klíčem a vstoupil, pak se natáhl a otevřel emu пассажирскую dveře. On se vyšplhal dovnitř a zabouchl dveře. Stroj качнуло. Uvnitř stále bylo teplo.
  
  
  "Dovolte mi, abych vám o Базильо di Ванесси", - řekl on pak chvíli ticha. "Náhrada. Snažili se mě chytit během několika měsíců".
  
  
  "Oni?"
  
  
  "Někdo asi vyšší jednotky mafie", - řekl Parson. Její nic nemohl pomoct; Jeho stále ještě přemýšlel o nen, jak o Barry Парсоне,
  
  
  
  
  
  Druhy překladu
  
  
  Textový Překlad
  
  
  Zdrojový text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Výsledky překladu
  
  
  a ne tak, jak Rico Corelli.
  
  
  "Ale odkud to víš?"
  
  
  "Mám tam taky je, přátelé. Na vrcholu. Capo hotel Capo, aby ji byl vyloučen z řetězce. Je to hotel, aby ji byl zcela".
  
  
  "Jak ego jméno?"
  
  
  Usmál se. "Zapomeň na to. Prostě věřte mi".
  
  
  "To je dobře. To znamená, Capo hotel Capo, abys odešel".
  
  
  "Hotel mě zabít. Snaží se mi již dvakrát. Jednou na Korsice. Jednou v Neapoli. Jí byl tam v dodávce".
  
  
  "Neapol? Hlas odkud Москит".
  
  
  On upřeně se na mě podíval. "Jste обойдетесь".
  
  
  "Bylo mi řečeno."
  
  
  "Khem?"
  
  
  "Nic."
  
  
  "Když začala druhá rána selhala..."
  
  
  "Ten, co je na vaší vile na Korsice?"
  
  
  On se zamračil. "Ano." On čekal. Pak: "Když ten selhal, jeho rozhodl odejít na podnikání. To bylo pak, že jeho a přišel k vám, lidé."
  
  
  Jí přikývl. "Jsem všechno, co o něm vím." Není jeho. Ale poslouchat ego povídka byla k ničemu. Neměl jsem řešení najít, je to pravda nebo lež.
  
  
  "To je dobře. Když jsme vyrazili z Korsiky na jachtě, ji vzal s sebou Ванесси".
  
  
  "Chcete-li mít své místo?"
  
  
  "Ano. Když jsme se dostali do Valencie, jsme простояли v přístavu na den, a jí zůstal na břehu, když jsou pryč".
  
  
  "Лисистрата плыла bez vás?"
  
  
  "Je naprosto fantastické. Ванесси hraje Rico Corelli".
  
  
  "A když oni přistáli v Malaze, Ванесси stále hrála Corelli?"
  
  
  "Ano." On se odmlčel. "S pomocí Tina Бергсон".
  
  
  "Ванесси bylo v Malaze?"
  
  
  "Ne. On zůstal na jachtě. Mysleli jsme si, že to tak bude lepší. Pak to nebude mít chybu. Mám na mysli pro případ, že někdo zjistí, ego".
  
  
  "Může někdo v Malaze identifikovat?"
  
  
  "Nám jednotného šanci," - smál Parson.
  
  
  "A pak?"
  
  
  "Pak jste se setkali s Тиной, a ona přišla na setkání s vámi".
  
  
  "Správně."
  
  
  "Myslím, že někdo si vybral vámi poté, co následující za vámi do jachty, oblékl si potápěčské vybavení a hit".
  
  
  "KDO?"
  
  
  "Moscato, samozřejmě. Kdo ještě? On ví оборудова mi všechno. A to má být jedna oko z jachty, když vstoupila. On jen spočítal čas, dokud jste byli vedle lodi, aby se zapojily vás".
  
  
  "Proč Moscato se naučil tebe?"
  
  
  "On ví, o jachtě, o Tina, o setkání s vámi, lidé..."
  
  
  "Jasně. Ale je to opravdu nepoznal tebe."
  
  
  "Správně."
  
  
  "A on se udeřil a zranil Tinu".
  
  
  "Díky bohu, že ji zabít!"
  
  
  Její díval se za ním. Sáhl za minutu a досталь krabičku amerických cigaret. Zapálil jednu a mávali na zápas. Minule to досталь španělské cigaretu. Ale pak, samozřejmě, on hrál britský tajný agent Barry Парсона. To byl nepřekonatelný herec a věděl, jak efektivní je správné rekvizity.
  
  
  "Jak je to teď?" Její zeptal se.
  
  
  "Máte na mysli, co říkají kolem kliniky?"
  
  
  "Ano." On věděl.
  
  
  "To jde".
  
  
  "Když ona je schopen připojit se k vám?"
  
  
  Zaváhal. "Brzy."
  
  
  "A pak-setkání s mým partnerem?"
  
  
  "Správně." Usmál se. "Poslouchej, Tina - část nabídky. Ty víš to, viď?"
  
  
  "Ano," řekl jsem. "Ale nejprve se chceme setkat, a pak diskutovat o podrobnosti.
  
  
  On přikývl. "To je vše, co teď má hodnotu".
  
  
  "Jedna věc mě mate".
  
  
  "Jaký druh?" Kouř vystoupal před ego tvář. V čelním skle "Reno" ji mohl vidět odraz ega jednotlivců, když to затягивал cigaretu.
  
  
  "Jak jste se vůbec dostali po Москита ve městě Torremolinos?"
  
  
  To посмеялся. "Opatrně, ano?"
  
  
  "Velmi elegantní." Jeho se odmlčel. "Příliš jemně."
  
  
  Ego oči sklouzl na mou. "Co říkáš?"
  
  
  "Já říkám, že nemohu zcela souhlasit s vaší historií, Corelli. Jsi вступаешь do obchodu, když mám ochladí repelent proti Komárům, a pak hrajete Barry Парсона, tajný agent. Co dává?"
  
  
  "Pojďme zpátky", - vážně řekl Parson. "Poslouchej. Ji, věděl, že jsi lovil za Москитом. Souhlasí?"
  
  
  Jí přikývl. "Dalo by se hádat o tom, samozřejmě. Ale proč byste vůbec měli v Malaze? Mám na mysli, Rico Corelli. Jsi úkryt ve Valencii. Proč jít do Malagy, aby vystavit sebe zbytečně?"
  
  
  "Pojištění", - pomalu řekl on.
  
  
  "Pojištění?"
  
  
  "Byl jsem v bezpečí od chvíle, kdy opustil jachtu ve Valencii. Chápete?"
  
  
  Jí přikývl.
  
  
  "To je dobře. Savchenko bylo na jachtě, zatímco on minuty, kdy byl kopl" Москитом ". Opět je ve skutečnosti?"
  
  
  Její mysleli. "To je dobře. Předpokládejme, že v tomto okamžiku byste měli být v Sol y Nieve".
  
  
  "Je to něco, co jsem řekl Tina".
  
  
  "Já jsem si to myslel. Mám na mysli, proč přílet do Malagy pomohlo? Byl to můj vývrtky".
  
  
  "V hotelu a dozvědět se o tobě víc." On jen pokrčil rameny. "Myslím, že můj život je balen v krásné malé roli. Její chystá do spojených Států. A ty jsi ta holka, co tě tam moji brankáři. Tak?"
  
  
  "Správně."
  
  
  "Takže jsem hotel každoročně, jak jsi поправишься.
  
  
  Následovalo dlouhé ticho. Její podíval se na něj zima. Podíval se na mě stejně chladně.
  
  
  "Odkud jsi mě vzal?" Její zeptal se.
  
  
  Povzdechl si. "To je dobře. Podívejte se. Ty jsi byl na lovu. Ji, věděl, že se budeš snažit najít Moscato. Ve skutečnosti je?"
  
  
  "Myslím, že".
  
  
  "Jen jsem čekal, až najdu tě".
  
  
  "Jste poznal mě předtím?"
  
  
  "Ach, samozřejmě. Její podíval, kam šla Tina".
  
  
  "A pak jste šli za mnou a Хуаной v noci?"
  
  
  "Samozřejmě, samozřejmě."
  
  
  "Na vile".
  
  
  "Ve skutečnosti je. Do té doby, jak jsi trefil tu проститутку - tu, která se zabývá měla sex trojice s Moscato, a další široká - jsem věděl, že jsme v delle. Je to jen těsně za tebou."
  
  
  "Ale proč
  
  
  
  
  
  
  Druhy překladu
  
  
  Textový Překlad
  
  
  Zdrojový text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Výsledky překladu
  
  
  jsi прорываешься přes ten zpáteční cestu, když mám Moscato byl mrtvý? "
  
  
  Ego oči se setkali s mými. "Všichni děláme chyby, ne?"
  
  
  Její, jen pokrčil rameny. "To je dobře. Ale proč, pak je titulní zpráva?"
  
  
  "Jazz Barry Парсона? Je to jen setřásl prach z police", - řekl on, by upadly do britský přízvuk Barry Парсона. "A zdálo se, že je to něco, co je třeba udělat v tuto chvíli. Co budu dělat, rozhodnete se a říct:" No, a hlas její, starý dobrý Rico Corelli! Teď to nedává moc smysl, ne? "
  
  
  Její smál se. "Mi zatím fretka nemá rád všechno, co je rozpolcená a утроение. Jste mohli ihned navázat kontakt s Хуаной. Jste переспали s ní, tam, a ještě jednou zde. Proč jste jen ať není hej informace, a požádat ji, zda na to? "
  
  
  To прикусил cigaretu a díval se přes čelní sklo. Sníh padal, ale teď slabší. Její zvedl oči a spatřil odraz našich dvou osob v ponuré noci.
  
  
  Ego oči díval se na mě.
  
  
  "Nikdy jsem nevěřil ložnici," řekl, zamračil se. "Mám na mysli, dokonce ani můj vlastní. Je to místo, které ji pronajal ve městě Torremolinos. Odkud ji znám, že Moscato nenapsal mi na filmu ještě do toho, jak jsem sledoval tebou na mu? Koneckonců, on si myslel, že mě zabil na jachtě. Ale, možná To byla past. Ve skutečnosti je? Možná, že tam není Moscato, může být Moscato celou dobu myslel оборудова mi a čekal na mě. Odkud se to mohl vědět? "
  
  
  Její sedí tam.
  
  
  "A tento hotel. Jeho ničemu nevěřím. Nic podobného. Myslím, že v každé místnosti jsou chyby. Musel jsem projít budoucí setkání, protože to bylo součástí původního plánu. Nemám rád odchýlit od původního plánování, protože to ponechává příliš mnoho vůle náhody. Protože jsme již věděli, přítel přítele, je to jen hrál v pohodě a pokračoval od tohoto okamžiku. Je mi líto, pokud to оскорбило váš smysl pro pořádek ".
  
  
  To dávalo smysl.
  
  
  "Co teď?" Její zeptal se.
  
  
  "Dohodli jsme se na schůzce mezi mnou a dívkou", - řekl Parson znovu-jako. "Dodat mikrofilm".
  
  
  "Kde je?"
  
  
  "No, víte, co si myslím o hotelu. To dává právo na jakékoliv číslo. A já nemám rád pověsit ven s lidmi v Prado Llano. Poslechněte si, co o lyžařské trasy?"
  
  
  Její mysleli. "Je tu velmi opuštěný, jo - občas. Na sněhu taky žádný hmyz". Její smál a přemýšlel, jak moc je to pravda.
  
  
  "K čertu sníh. Můžete střílet na člověka, aby paříž pomocí teleskopický objektiv". On se otřásl. "To se mi vůbec nelíbí".
  
  
  "Ale pokud nikdo neví, že jsi Corelli..."
  
  
  "Kdo to řekl? Navíc, tam je další špatný moment. Pokud Moscato stále existuje, a stejně jistý, že on pak toho, jak Arturo si koupil ego - to bude hlídat za vás a za vaše širokým, vlastně je?"
  
  
  "O Juan?"
  
  
  "Samozřejmě! Takže musím vidět ji někde, že padne do oka, a zároveň je chráněn".
  
  
  Její, jen pokrčil rameny. "Je to skličující jbeil pro vyplnění".
  
  
  "Ne? A co takhle jednou kolem těchto lanovek? Když jste v jednom kolem nich, jste izolován, sám a v bezpečí!"
  
  
  Její o tom přemýšlel. "Gondola? Její, chápu, co máte na mysli. Posaďte se na nah s ní a se vyšplhat spolu. Dokud jste tam, a zavřel se v lanovce, můžete doručit vás v kontrolovaném prostředí, a nikdo bude moudřejší. všichni na film? "
  
  
  "Správně."
  
  
  Její seděl a přemýšlel. "Ale někdo může ještě střílet na vás ze svahu".
  
  
  "Hlasování, kde jsi входишь, starý muž, - řekl Parson, se vrací na britské university. - Jsi садишься na lyže, stojíte na nádraží Боррегилас a прикрываешь nás, když jsme подъезжаем".
  
  
  Její o tom přemýšlel. Líbí se mi. Čím větší je jeho, o tom přemýšlel, tím víc se mi to líbilo.
  
  
  "Koupím si to," řekl jsem.
  
  
  "Kolik času?"
  
  
  Jeho řekl: "Zítra v deset hodin ráno?"
  
  
  "Vlastně," řekl Parson. "Budu se držet dál od Хуаны. Nechci žádné komplikace, když jsme tak blízko k uzavření obchodu".
  
  
  "Hodně štěstí," řekl jsem.
  
  
  Stál ve sněhu, rovnání větrovku. Jeho, cítil, jak chlad хлестает přes otevřené dveře, i když sníh je téměř úplně volno.
  
  
  "Start", - řekl Parson. "Půjdu za tebou dolů".
  
  
  Jí přikývl.
  
  
  On se zabouchl přede mnou dveře a spěchal kolem pomníku, kde, a zmizel z paměti.
  
  
  * * *
  
  
  Renault завелась bez problémů. Dal emu trochu zahřát, a pak počkal, až se viděl Симку, появившуюся za rohem pomníku, ee světla šikmo sestupuje na nepřipravené silnici. Pak ji jel, lezl na krátké příjezdové silnici k dálnici. Jí mávali Парсону do zpětného zrcátka.
  
  
  Ji viděl "Симку", která se zabývá následovalo za mnou, jeho světla мерцали v padající sníh.
  
  
  Zatáčky a zvraty byly poměrně ostré, dožadují neustálé brzdění a přepnout na nižší převod. Ji začal mít radost z vozovky, když cítil první промокшую brzdový systém.
  
  
  Její sestupoval do údolí kolem černé slídy, вздыбленной nahoru, kde se silnice byl vyhozen ve formě ve tvaru příkop. Na konci ji viděl, jak chodník je rychlý, prudký ukazatelů přímo.
  
  
  V polovině břicha pozemku ho začal bránit a cítil пробуксовку. Jeho jsem si myslel, že náhodou narazil na zmrzlé místo na silnici, a pokusil se znovu. Ale bylo to vůbec zamrzlé místo.
  
  
  Znovu ji stiskl šikany, aby se získat nějaké trakci při přechodu na nižší převod, ale
  
  
  
  
  
  Druhy překladu
  
  
  Textový Překlad
  
  
  Zdrojový text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Výsledky překladu
  
  
  Pronásledování, nezdálo se, že by předával žádné síly na kola.
  
  
  Jí zoufale нажимал na řadicí páka, ale teď ji jel příliš rychle, aby se zapojit, a nemohl přepnout na nižší převod.
  
  
  Její zajel do podlahy, když jel na stoupání, ale rychlost byla příliš vysoká. Naštěstí, křivka byla velmi dobrá. To udělal ukazatelů. Ale okamžitě ji srazil s rychlým otáčením doleva v opačném směru, a znovu kliknul na šikana, doufat, že vozovka by mi spojka zde. Ale já jsem necítil nic, kromě mokré neefektivnosti.
  
  
  Nic.
  
  
  Jeho těžce otočil volantem a zahnul. Cesta выпрямилась, ale šel dolů, když silnice převeden na dlouhý hladký traverz, projíždějící vysoký skalnatý svah. Na konci výpravy ho viděl strmé ukazatelů zpět s velkým предупреждающим znamení na dálnici před námi.
  
  
  Znovu ji stiskl šikany, ale nedostal žádnou odpověď. Její надавил na řadicí páka, ale nedokázal snížit ego na minimum. Ji začal kroutit volantem sem a tam, snaží se získat tření typ снегоочистителя, aby se snížila rychlost Renault, aby ji mohl snížit zatracenou věc na nižší rychlostní stupeň.
  
  
  Neúspěšně.
  
  
  Ji viděl za sebou světla Парсона, a mě zajímalo, sleduje se, zda on za mnou do S a láme hlavu nad mým nevysvětlitelně špatným řízením.
  
  
  Dvakrát мигнул světlem, jako jakýsi signál o pomoc.
  
  
  Křivka stále blížilo a blížilo, a její absolutně nemohl ovládat rychlost Renault. Její uvažovat o tom, aby se dostaly přes vnitřní odvodňovací příkop, ale rozhodl se, že šance je rozbít osy a odtrhnout kola jsou příliš velká, aby riskovat. Kromě toho, že ji mohl rozbít byt o сланцевую pláže, která se zabývá se vyšplhala kolem příkop, když volant вырастало kolem mých zad.
  
  
  Pneumatiky zaječela, její otočil volantem na levé straně, aby se příliš rychle otočit. Její narazil do nebetyčný břeh vpravo ode mě. "Reno" přestěhoval se z chodníku a šel otevřeně k vnějšímu okraji silnice, na kterém bylo přibližně stop skály, насыпанной pod выкрашенным v bílé barvě, dřevěné zábradlí, se táhne přibližně na dvacet metrů.
  
  
  Její narazil bokem do zábradlí, utrhl něco z korálek "Reno", a pak поскакал zpět na kopec. Ale jeho silně vytáhl a znovu srovnal stroj.
  
  
  Napřed mě cesta i nadále rychle klesat. V každém yardů ode mě ji viděl vozovky, prudce поворачивающую přímo s další dřevěné zábradlí, ochraňující ukazatelů, a velmi velké ukazatel před otočením.
  
  
  Nikdy ji nebudu moci, aby se tento ukazatel.
  
  
  Ji slyšel u svého ucha, dunění motoru a rychle se otočil.
  
  
  To byl Parson.
  
  
  Je to výstřel z "Симки" mimmo mě a vyhodil na vozovku před námi.
  
  
  Zajímalo by mě, co, krejčí sakra, to se snaží udělat. Ji hotel křičet emu, ale není stahl.
  
  
  On uřezal mě otevřeně přede mnou, a jeho málem plakala, aby to pryč od silnice, nebo mě zasáhla.
  
  
  Znovu ji нажимал na řadicí páka, zoufale se snaží přejít na příčku níže, ale to bylo k ničemu.
  
  
  Parson byl otevřeně přede mnou. Je to téměř zavřel oči, čeká na vrak.
  
  
  Tak a to se nestalo.
  
  
  Najednou můj přední nárazník bouchání na zadní nárazník Парсона. Ji viděl červená brzdová světla Simca Парсона мигали, něco zaniká, něco zaniká, něco zase zaniká.
  
  
  Její замедлялся.
  
  
  Byl to starý trik - stop сбежавшую stroj, притормозив auto před ní, aby zpomalit auto za sebou.
  
  
  Její silné držel řídítka, protože věděl, že jeden kámen na špatném místě na vozovce resetuje Renault nárazník s Simca, a mě hází vlevo nebo vpravo, pak vede k jeho соскальзываю s замедляющейся auta a Jeďte buď ve skále, nebo přes okraj útesu do vzduchu.
  
  
  Šikana Парсона i nadále blikat a blikat, a do té doby, kdy jsme šli na výsledek, on mě zastavil. Její zařadil zpátečku a selles do auta, třásla.
  
  
  Dveře se otevřely, a Parson vyšel přes симки. On se vrátil k mé straně auta a kolem něj валил sníh.
  
  
  Mé světla zářily zvenčí, rozsvícení zadní část Simca a ukazuje Парсона, stojící tam v noci.
  
  
  "Nebudu se ptát, co se stalo", - řekl pomalu Parson. "Někdo se dostal na váš Renault".
  
  
  Jí přikývl. "Díky za pomoc. Byl to dobrý trik."
  
  
  Jsme заехали v bar Esqui Prado do toho, jak jsem ji odvezl auto do garáže. Měl jsem tři люмумбы a šálek kávy, a jeho stále necítí úplně v pořádku.
  
  
  11
  
  
  Její se vrátil do svého pokoje, pak krátkodobý pobyt v barre Esquí s Парсоном. Rum a čokoláda v лумумбе trochu pomohly mi se uklidnit, ale ještě stále se třásl, když vložil klíč do dveří a vstoupil dovnitř.
  
  
  Začleněním svatým, ji slyšel šustění v druhém konci místnosti, pak se dveře, spojující dveře, распахнулась, a Juan byl tam, široce otevřel oči. Zdálo se, že ona se právě probudil z hlubokého klenby.
  
  
  "Vy jste se s ním setkal?"
  
  
  "Ano," řekl jsem. Její rychle se blížil k úřadu a vzal si tam notebook. Ji rychle načmáral na nen "chybu", a ukázal hej.
  
  
  Ona přikývla, že si to uvědomila.
  
  
  "Jak to dopadlo
  
  
  
  
  
  Druhy překladu
  
  
  Textový Překlad
  
  
  Zdrojový text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Výsledky překladu
  
  
  jít? "- zeptala se mě.
  
  
  "Není o čem informovat. Budu muset vidět ego znovu". Jí byl zaneprázdněn psaní v programu poznámkový blok. "Setkáte se s ním zítra v deset hodin v gondole. Podrobnosti později".
  
  
  Ona přikývla.
  
  
  "Teď jdu spát a trochu zbytek".
  
  
  "Dobře," řekla.
  
  
  Jeho ukázal na dveře v obýváku, takže je jasné, že brzy na rande s ní ven.
  
  
  "Dobrou noc, George", - řekla a vrátila se do svého pokoje.
  
  
  Její sundal oblečení, převlékl do čistého a vyšel na chodbu. Juan seděl a kouřil cigaretu.
  
  
  "Jste si jisti, že v místnostech poslouchat?" zeptala se.
  
  
  "Pozitivně".
  
  
  "Setkali jste se s Corelli?"
  
  
  "Ano. Víme ego, jako Barry Parson".
  
  
  Studovala mě. "Málem jsem přišel o to."
  
  
  "Já jsem to udělal také."
  
  
  "Můžete si být jisti, že?"
  
  
  "Jak mohu být zcela jisti? Ale on se setká vás na lanovce, kde, krejčí vezmi, dostanete materiály"
  
  
  "Co to je?"
  
  
  "Já s tím справлюсь", - jistý řekla.
  
  
  "To je dobře. Její прикрою tě od sjezdovek. Corelli tak chce".
  
  
  "Ale, jak Komár mohl dozvědět o setkání mezi ním a vámi?"
  
  
  "To se celou dobu těsně za námi."
  
  
  "Budu se snažit, možnost hlídání ním".
  
  
  "Nedělejte si starosti. Její позабочусь o tom. Jen se seznamte s Corelli a naučte se, vtipy se nad námi, nebo ne".
  
  
  Podívala se na mě. "Proč mi dal informace dříve?"
  
  
  "Řekl, že chce být jisti,".
  
  
  To пожала rameny. "Předpokládám, že to má smysl."
  
  
  "Sedni si s ním na lanovce a спускайся lyžování od Боррегилас. Její setkání s vámi v baru dole, když to všechno skončí. Pak jsme pospěšme dolů a zkontrolujte jeho pravost věcí".
  
  
  "Malaga?"
  
  
  "Granada. U AX je tam vysílač".
  
  
  "Dobře."
  
  
  Ji, vrátil se do místnosti a bench press spát.
  
  
  * * *
  
  
  Nyní ji mohl vidět všechny podél skalnaté pohoří. Sluneční svatý byl čistě bílou. Sněhová svatý je pán formoval oči, ale já jsem použil filtr na brýle Zeiss s 60x.
  
  
  Lanovka se pohyboval nahoru a já jsem jasně разглядел žlutý svetr Хуаны. Uvnitř byla jen ona a Parson. Gondola je obvykle везла čtyři, a on věděl, že Парсону musel dát tip zaměstnance na soukromý výlet, ale nemám strach. Měl na to peníze.
  
  
  Znovu se přehnala přes pole v bodech a, a pak ji viděl ego.
  
  
  * * *
  
  
  Ležel na břiše na гранитном římse zhruba na půli cesty mezi Боррегилас a Prado Llano. Měl na sobě šedé oblečení, takže to přesně сливался s слюдой a žulovou dlaždicemi. Ale ji mohl vidět, že je to stále muž, a viděl, že on držel v ruce dlouhou pušku podél útesu. Na pušku byla připojena pohled.
  
  
  Nemohl jsem komu-typ pušky na body.
  
  
  Ležel velmi tiše a čekal. A on se díval na гондолу s Хуаной a Парсоном. Jak to je se dozvěděl, že se ego odnášet? Jak to mohl zjistit?
  
  
  Parson? Zda byl Parson náhradou? Někdo настраивал Хуану? Jako informace znovu unikly? V našem pokoji nikdo nám řekl slova. Nikdo, kromě mě a Парсона, nevěděl, čas a místo.
  
  
  A přesto vrah ležel v čekání.
  
  
  Moscato? Je docela dobře možné.
  
  
  Její nepromokavou bundu rozepnul a досталь "люгер". Její považovali ego a strčil za minutu větrovky. Musel jsem přes sklon a oporu na skále, dostat se do něj. Pak budu muset переползти po kamení a zabít ho, než bude moci udeřit.
  
  
  Jiné cesty nebylo. Pokud ji nechám Moscato naživu, opět se pokusí sehnat Rico Corelli - nezkoušejte, dokud emu to nepodařilo!
  
  
  Soudě podle rychlosti lanovky a umístění osoby na skalách, měl jsem asi půl minutu, aby se pohyb.
  
  
  To trochu testoval sestup, aby se zabránilo nebezpečné magnát, a jel těsně pod ní. Když ji dopadl na spodní část skluzavky, něco, co se stalo se zbytkem sněhem nahoře, a najednou zjistil, že утопал v kopci na kolena. Její толкался a bojoval, a sníh asi mu spadly na mě. Měl jsem štěstí. Velký míč катящегося sníh pokračoval pryč od mě a dopadl na kameny v okolí.
  
  
  Ji ztratil drahocenné vteřiny.
  
  
  Skály byly přede mnou, ale já jsem ji neviděl člověka, ležícího pode mnou. Musel sehnat body a pomalu панорамировать po hřebeni.
  
  
  Pak ji viděl ego.
  
  
  Mě сбило z kurzu zhruba na sto metrů! To byla příliš vysoká.
  
  
  Její rychle začala znovu sestupovat z kopce, vraťme se zpět na druhou stranu, крещаясь z tohoto kurzu a návrat k bodu, který se nachází v dosahu osoby na skalách.
  
  
  Její uvolnění svorky a zabalené lyže na kameny, takže nemají sklouzl. Pak vytáhl její body a podíval se přes okraj skály.
  
  
  Ji viděl, jak lanovka pomalu stoupá mezi druhým a třetím ocelovými podpěrami. A ji mohl vidět člověka s puškou, který pořádně sevřel ego a opatrně vedl гондолу, zatímco ona se pohybovala nahoru po паучьим ocelovým тросам.
  
  
  Její нацелил "люгер" v hlavě muž a vystřelil.
  
  
  Brýle narazila o kámen a někam отлетела. Ji slyšel zpívat ricochet.
  
  
  Muž se rychle otočil. Ji viděl rozmazané skvrny na jeho bílém obličeji. On rychle выгнул záda, otočil se a нацелил na mě zbraň - puškohled a tak.
  
  
  Brýle se dostala do sněhu, za mě - příliš blízko pro
  
  
  
  
  
  
  Druhy překladu
  
  
  Textový Překlad
  
  
  Zdrojový text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Výsledky překladu
  
  
  pohodlí.
  
  
  Znovu vystřelil. Ale on zmizel na mysli hned potom výstřel. Ji nemohl ego vidět.
  
  
  Присев tam ji marně snažil ego najít.
  
  
  Ještě jeden výstřel zlomil kámen mé ruky.
  
  
  Její пригнулся.
  
  
  Gondola se pomalu pohyboval po тросу, a ji mohl vidět žlutý svetr Хуаны, a to je všechno, na co jsem se věnovat pozornost.
  
  
  Střelec vstal a odvrátil se ode mě, целясь v гондолу. Znovu vystřelil.
  
  
  On spadl, пригнувшись za skálu, úplně netrefil. Ji, viděl, jak to уперся v útesu, a целился v гондолу.
  
  
  Ji začal přes skály, ale věděl, že nebude schopen se k němu dostat včas.
  
  
  Kliknutím svorkami pro tether ho sel na lyže a začal sestup, který drží v jedné ruce dvě klacek, v druhé - люгер. Bylo to nejpohodlnější lyžařská pozice, kterou jí mohl představit.
  
  
  Jak podpořit její, uvědomil jsem si, že nemůžu střílet na lyžích, a tak trávím více drahocenného času.
  
  
  Její akcie klesly na úroveň, na níž se přikrčil, vypukla na stěnu a присев přes kameny.
  
  
  Hlas se!
  
  
  Její vystřelil.
  
  
  To целился v гондолу, a vystřelil přesně tak, jak jsem střílel, - nebo, možná, za zlomek vteřiny později mě. Že by se nám stalo, že můj vlastní výstřel, zdá se, vedla k tomu, že se uchopil, a ego poplatku neškodná, jak se dostal do základu, gondoly, a ne přes okno do skládání dolar Парсона.
  
  
  Její hit šipka.
  
  
  Padl tváří do kamenů a pak reflexní pohybem otočil a rozbalil pušky, dokud ona byla zaměřena výplaty přímo na mě.
  
  
  Jí skočil zpět a sníh, сползая hory. Kulky rozptýleny kolem mě, ale ani jeden nezasáhl. Znovu západ slunce na skále, lpění na nah na nákup.
  
  
  Kámen byl kluzká, ale její переполз na mu, a když se vedle mého ucha разорвалась ještě jedna na brýle, zvedl ji hlavu, jasně viděl ego a střílel emu v krku.
  
  
  On okamžitě spadl. Krev explodovala kolem něj červený oblak.
  
  
  On pak ležel v kaluži ledové zarudnutí, když se jí blížil se k němu.
  
  
  Byl to Альфреддо Moscato.
  
  
  Komár.
  
  
  Swat!
  
  
  * * *
  
  
  Puška, která se zabývá střílela do mě a která se zabývá měla zabít Rico Corelli v gondole, bylo puška Winchester Model 70 Super Grade, откалиброванной pod náboje 30-06 Springfield a vybavenou optickým zaměřovačem variabilní výkon Bausch & Lomb Balvar Lee dot. Byl to krásný vrtací zbraní.
  
  
  Kazeta 30-06 Springfield Hi-Speed, s bronzovým острием může poskytnout počáteční rychlost 2960 metrů za sekundu a rychlost 2260 metrů za sekundu na vzdálenost 300 yardů, se postižený silou 2920 nohy-libry дульной energií a 1700 ft-фунтами. liber na 300 yardů. Pohled s nastavitelnou kapacitou Bausch & Lomb je nastavitelná od 2 1/2 do 4 крат, přitom výška a vítr se řídí pouze dvěma pohyblivými částmi.
  
  
  Pokud cokoliv a může pomoci zabít člověka ze vzdáleného místa střelby, pak tato kombinace může.
  
  
  Jeho, sklonil se nad mrtvým mužem. Měl peněženku a papíru, ale byli jasně manipulováno. Jméno bylo řečeno Наталио Di Цезура, a v novinách bylo uvedeno, že on přišel na Bari, Itálie.
  
  
  Měl tmavou pleť, tmavé vlasy, oholil modré bradu a hůlky. Ego бакенбарды byly nižší než obvyklé, ale zdálo příliš dlouhé.
  
  
  On byl oblečený v dobrou nepromokavou bundu a těsně přiléhající lyžařské kalhoty.
  
  
  Ji, otočil na zvuk náhlé kroků po kamení. Odina na Civilní stráž sestoupil na místo, sundal lyže a šel ke mně notebooku s knihou v ruce. Jeho, všiml si, že pouzdra ego bezpečnostní pás bylo расстегнута.
  
  
  Podíval se na mě, nic neřekl, a pak přišel ke skále, kde ležel nemrtvý. On se sklonil, pohlédl na tělo, pak pozorně zkoumal ego a udělal několik poznámek.
  
  
  On se dotkl krku mrtvoly a пощупал puls. Ji mohl říct emu, že ego tam nebude. To досталь, papír, zkoumal no, a pak se rozhlédl po Winchester 70 a citem.
  
  
  Vstal a obrátil se ke mně.
  
  
  "Odpustit za vpád, pane," řekl anglicky.
  
  
  Její usmál se. "Jak jste se dozvěděl, že jsem angličan?"
  
  
  "Já vím, že jsi američan", - opravil mě s úsměvem. "Jeho lyžování".
  
  
  Byli to rakušané, ale já ji koupil ih v San Valley. A bylo to na nich uvádět.
  
  
  "Byli jste svědky toho problémy?" - zeptal se, jemně, ale zřejmě.
  
  
  Její, jen pokrčil rameny.
  
  
  "Možná, že jste více, než svědek. Možná jste byli zapojeni do smrti tohoto muže?"
  
  
  Jí nic neřekl. Když se chystal oznámit mi moje práva? Ale, samozřejmě, ve Španělsku se vám vůbec зачитывали vaše práva.
  
  
  Jí začal rozepínat větrovku, sehnat peněženku.
  
  
  Zbraně "Гардиа", "američan Colt" 45-měřidla, okamžitě ukázalo se, že ego ruce a прикрыло můj život.
  
  
  "Omlouvám se, pane, ale prosím, nic odstranit, kolem kapes".
  
  
  "Já jen chci sdělit svůj průkaz totožnosti", - usmál jsem se. "Přišel jsem na doporučení senhora Митча Kelly kolem Malagy".
  
  
  Jeho tvář se myslí probíhala узнавание. "Va Jasné. Máš zde ego karta. Také jeden kolem tvých". Podíval se na nah a pomalu vyvede zpět do plastické složky. On se vrátil peněženku a inteligentní шлепком zabouchl ego.
  
  
  Ji vzal a odstranil.
  
  
  "Omlouvám se, pane. Její není n
  
  
  
  
  
  Druhy překladu
  
  
  Textový Překlad
  
  
  Zdrojový text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Výsledky překladu
  
  
  Tady čekám na vás pro každého výslechu. Pokud chcete odejít? "
  
  
  Ach, tato úžasná malá znak SEKERU v rohu karty Митча Kelly, kterou, zdálo se, že všichni znali a milovali.
  
  
  Ji, otočil se a ukázal na mrtvého člověka. "On je známý pro vás?"
  
  
  Guardia zavrtěl hlavou. "Já si to nemyslím. Ale brzy zjistím".
  
  
  "Zdvořilý rady", - řekl jsem. "Tento člověk může být hledán v Malaze za trestný čin. Vražda".
  
  
  "Ach."
  
  
  "A za vraždu chlapce v noci otevřeně zde, na Prado Llano".
  
  
  Oči Guardia snížil. "Víte, že je velmi mnoho věcí, pane".
  
  
  "To je moje věc. Vědět mnoho věcí. A focení ih", - " dodala s úsměvem.
  
  
  To отсалютовал. "Prima péče omlouvám se za zadržení vás. Myslím, že by bylo dobře, pokud by jste byla tady, když přijde můj kolega. Je to trochu mladý a impulsivní".
  
  
  Její podíval se nahoru po svahu. Další Guardia bylo lyžování a běžela dolů.
  
  
  "Děkuji."
  
  
  On se uklonil na opasek a отсалютовал. "Řeknu сеньору Kelly, že jsme se potkali".
  
  
  Její vklouzl do spony, zvedl své hole a rychle sestoupil do Prado Llano.
  
  
  * * *
  
  
  Po půl hodině ji, vrátil se do hotelu. Juan na mě čekala v obývacím pokoji u velkého krbu.
  
  
  Jsme byli sami.
  
  
  Obličej jí zářil vzrušením. "Mám to", - zašeptala ona mě.
  
  
  Jí přikývl.
  
  
  "Co to bylo za vzrušení?" - pomyslela si.
  
  
  "Jsem спугнул Moscato a zabil ego".
  
  
  Její tvář побледнело. "Jak se dozvěděl, že se sejdeme na lanovce?" zeptala se. "Nikdo nevěděl, kromě tebe a pro mě - a Парсона".
  
  
  "Myslíte si, že Parson je opravdu Corelli?" Její zeptal se.
  
  
  To пожала rameny. "Je to určitě ví hodně o sítě drog. A on je připraven dát nám to na stříbrném podnose. Její velmi nadšení".
  
  
  "Už jste někdy frustrovaný?" - zábavné zeptal jsem se.
  
  
  "Velmi tvrdě. Jakmile jsme začali hrát s tím prvním замененным Corelli".
  
  
  "Dnes ne, když dodáme vše do Granady".
  
  
  "Nemůžu si být jistá, že informace jsou spolehlivé, Nick," řekla, jako by přemýšlela o tom nějakou dobu a nakonec se rozhodla. "Zdá se, že nešťastného, že jsem šel tak daleko a nemůžu říct, že Corelli autentický, nebo ne".
  
  
  "Není se čeho bát. Paměťové banky SEKERA bude vědět".
  
  
  "Ale zajímalo by mě, proč mě poslali sem ve delle". Nyní se trucovat.
  
  
  "Zapomeň na to. Je to součást práce."
  
  
  Mechanik v garáži Prado Ллано omluvil. "Jsem si ego na dvě hodiny odpoledne. To je dost brzy, pro vás, pane?"
  
  
  Její, jen pokrčil rameny. "To by mělo být. Co se stalo?"
  
  
  "Tekutina v тормозе слита, seňore".
  
  
  "Z jakého důvodu?"
  
  
  "Zlomený potrubí". On nechtěl moc mluvit.
  
  
  "Přestávku?"
  
  
  "Je velmi podivné, seňore", - přiznal se. "Ne části linky pro kapaliny, opotřebení a tak. Ve skutečnosti, to je nemožné".
  
  
  "Tak co se stalo?"
  
  
  "Linka je roztrhaná".
  
  
  "Naříznutí?"
  
  
  "Zdá se, seňore". Nyní emu bylo v pohodě. Takové věci byly emu nesrozumitelné.
  
  
  "Někdo speciálně vybojovali to?" Její zeptal se.
  
  
  "Já nevím. Ji nechtěl o tom mluvit. To je závažné obvinění".
  
  
  "Ale nabíjet nikdo, tak proč bych to říct?"
  
  
  Viděl, jak se usmívám. "To je dobře. Jí říkám, že někdo podřízl tuto linii, pane. Stříhat! V tom je smysl?"
  
  
  "O ano," řekl jsem. "To má smysl".
  
  
  Chlapec vypadal vážně. - To znamená, že máte nepřítele, pane. Může být, manžel nějaké ženy?
  
  
  Španělé jako nevyléčitelné romantiky!
  
  
  "Ano," řekl jsem. "Mám pocit, že by to mohlo být. Ale je to stojí za to, víte?"
  
  
  To просиял. "Pak je dobře. Dobře!"
  
  
  "Budu ve dvě."
  
  
  "Ó, je tu ještě jedna maličkost," řekl.
  
  
  "Jaký druh?"
  
  
  Opět zaváhal, rozhlédl se, aby se každý rok, poslouchá, zda někdo.
  
  
  "Víš, co to je?" vytáhl něco kolem kapsy a držel v ruce.
  
  
  Ji zvedl ego ego dlani. Byla to krásná chyba. Magnetický vysílač v kombinaci s пеленгатором. Krásný model! Pečlivě, profesionálně. Asi japonec nebo němec.
  
  
  Její, na to díval. "Nemám ponětí, co to je".
  
  
  "Já taky, pane".
  
  
  "Kde jsi našel to - tento gadget?"
  
  
  "To byla připojena k dolní části Renault, seňore".
  
  
  "To je zajímavé. Domnívám se, že to něco prostě stoupala z dálnice, když ji jel".
  
  
  "To magnetismu, víte, pane? Její pomyslel, že bude zajímavé vidět to"
  
  
  "Jsem... velmi zajímavé".
  
  
  Ji položil пеленгатор za minutu a vytáhl několik stovek песет. Její podal ih chlapci. "To je pro tebe," řekl jsem. "Za zájem a za vaše mlčení".
  
  
  "Chápu, pane".
  
  
  Jí byl si jistý, že to tak je.
  
  
  Teď věděl, jak Moscato dozvěděla o setkání lanovkou.
  
  
  Sám řekl emu 1
  
  
  Dvanáct
  
  
  Když jsme s Хуаной seděl v zahradě Alhambra, k nám přišel malý темноволосый, черноглазый, kinky romů jménem Гервасио Альбанес. Vedl naši cestu, která se zabývá šla napřed. V pojetí Juana a její zanechali.
  
  
  "To teplo je pro Andalusii," řekl s velmi dobrým anglickým přízvukem.
  
  
  "Ale ne pro Maroko", - řekl on revmatismu, znovu v rozpacích pro Хоука a zcela ребяческую Systém rozpoznávání, vytvořené AX.
  
  
  On přikývl
  
  
  
  
  
  Druhy překladu
  
  
  Textový Překlad
  
  
  Zdrojový text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Výsledky překladu
  
  
  Její rozhlédl. Pod перцовым stromem seděla betonová lavice, a on nás tam zavedl. Seděli jsme spolu, při pohledu na reflexní bazén a velkou мавританскую podloubí naproti.
  
  
  "Mám pro vás novinku," řekl šeptem. "Musíme se setkat hned poté zakončení orel".
  
  
  "Novinky?" Její zeptal se.
  
  
  On přiložil prst na rty. "Poté. Na kopci naproti". On ukázal prstem mimmo Alhambra na svahu na severovýchod. Nám bylo řečeno již dříve, že na svahu bylo několik jeskyní, jeskyní, které jsou stále ještě žihadlo velké množství romů. Ve skutečnosti, to nám řekl sám Жервазио.
  
  
  Jí přikývl. "A pak výlety. U vchodu do Alhambru".
  
  
  Dav u vchodu do Alhambru stala řídnout, když jsme šli ven, Гервасио provedl nás na parkoviště.
  
  
  "Máš auto?"
  
  
  "Bohužel ne," usmál se Жервазио. To lille přívěsky ve směru Хуаны. "Mám jen velmi malý Ламбретта ...
  
  
  "Není bouda krev na celou stopu," řekl jsem. "Pojďte s námi. Vezmeme tě sem později a můžeš vyzvednout Ламбретту".
  
  
  "Jsi celém hotelu, a takový".
  
  
  "Negativně. Jsme prostě praktické. Nemůžeme ztrácet čas na cestu tam a zpět, čekání, dokud můžete překonat velké kopce. Kam půjdeme?"
  
  
  "Bydlím v jeskyni, seňore", - tragicky řekl, že tím, že Juan více šťávy očima.
  
  
  Podívala se na něj. To добирался do nah.
  
  
  "Zapomeň na to, že Джервазио. Vsadím se, že máš na dně jeskyně je четырнадцатилитровый džbán plný pevných zlatých монетт.
  
  
  Ego oči заблестели. "Vy jste vtipný člověk, pane".
  
  
  Гервасио a Juana vylezl na zadní sedadlo. Díval se za ní na pozoru, ale viděl jsem, jak ego oči někdy podívej se na mě do zrcadla.
  
  
  "Zajděte sem, pane, a pak přímo," - řekl mi a šel běhat, dokud, po krátké době jsme se zastavil před dírou ve výše uvedeném. Kolem byly zaparkované další stroje, a také hromada motocyklů. V podstatě byly seat a peugeot. To byla jedna velká kreditní karty v blátě.
  
  
  "Sedíme tady."
  
  
  Jí přikývl. Ji, díval se na něj do zpětného zrcátka. "A nyní novinky, Жервазио".
  
  
  "Seňore, Mitch Kelly chce, aby se okamžitě zavolali emu v Malaga".
  
  
  "Vysvětlil mi, proč?"
  
  
  "Samozřejmě, že ne, pane. Ale on byl stálý".
  
  
  "Kde ji mohu nazvat ego?"
  
  
  "Mám linie uvnitř domu".
  
  
  Ukázal na vstup do jeskyně.
  
  
  Jeho, pohlédl na Хуану. "No, jdeme".
  
  
  Vystoupili jsme a šli jsme za Жервазио do jeskyně. Uvnitř byl zařízen jako každý dům, s těžkým španělským nábytkem a koberci na утрамбованном hliněné podlaze. Byly žárovky a žárovky zahrnuté do elektrické zásuvky. V hlavní místnosti stál velmi silný zápach z vaření.
  
  
  Гервасио přiblížil seznam knih skříni na konci místnosti a vytáhl kožený kufřík, který popřel zprávy v médiích zprávy se mi R / T Митча Kelly v конспиративной bytě v Malaze.
  
  
  On se připojil ego a dal zahřát. Její seděl a díval se na něj. Juan vstal a obejít kolem, s obavami při pohledu na závěsy na stěnách, umně kličkoval tapiserie, krajky, покрывающее stoly, na internetu.
  
  
  Гервасио dal kódová písmena a odpověděl na dotaz Kelly o identifikaci.
  
  
  "Kelly?" řekl to po chvíli. "Proč hotline?"
  
  
  "Je to dívka. Je směřována v Sol y Nieve".
  
  
  "Ve skutečnosti je. Takže?"
  
  
  "Máte problémy?"
  
  
  Její zastavil při pohledu na Жервазио. "Potíže?"
  
  
  "No, ty jsi ještě zvedl římský nos. Ve skutečnosti je?"
  
  
  "Ve delle máme".
  
  
  Bylo ticho. "Poslouchej, - řekl Kelly. "Včera volal dívku Římský Nos a řekl hej, o smrti mladého člověka, a dnes ráno o smrti jiného muže!"
  
  
  "To je pravda."
  
  
  "Román Nos odmítl setkat se s vámi, nebo N. X., opravdu?" N. X. je Expert na drogy. Velmi dobře. Juan Rivera.
  
  
  Ji čekal. "Negativně. Jaký je to důvod?"
  
  
  "Román Nos říká, že chce zrušit všechno. Jisté je, že to подстроено. Je jisté, že ego organizace se snaží zabít jeho. Můžete mě číst?"
  
  
  "Hlasitě a jasně".
  
  
  "Ta dívka je nyní řídí na červené" Ягуаре ". Na červeném" Ягуаре ". Jasné?"
  
  
  "Je pochopitelné. Vývrtky. Proč to jde?"
  
  
  "Ona říká, že chce přemluvit Římského Nosu setkat se s tebou."
  
  
  "Počkej minutu. Oba jsme se setkali s Římským Nosem. Opakuji. Oba jsme se setkali s Římským Nosem. Můžete mě číst?"
  
  
  Pauza. "Četl jsem tě."
  
  
  "Nechápu, proč ona si myslí, že jsme se setkali Římského Nosu?"
  
  
  "Je možné, že jste udělali".
  
  
  "Tam je taková možnost. Římský Nos nebyl ve delle jednoznačně identifikován. Ale on nám dal materiál".
  
  
  "Dívka trvá na tom, že jste se setkal s Římským Nosem. Římský Nos, se chce vrátit na Korsiku, aniž by riskoval být опознанным ego nepřáteli. Takže se nemusíte setkat se s vámi."
  
  
  "Takže si myslíte, že náš římský nos - to není římský nos".
  
  
  "Opětovné vystoupení show v zátoce Malagy. Ano. Je docela možné".
  
  
  "Pro mě je to docela jasné,", - přiznal jsem se. "Dvě řešení: římský nos je římský nos, nebo římský nos - ne. Kelly. Sedni si do auta a připojte se k nám v Sol y Nieve".
  
  
  Pauza. "Proč?"
  
  
  "Potřebuji tvou pomoc. Musíme se ujistit, že Římský Nos takový, jak on sám říká".
  
  
  "Čím jí mohu pomoci?"
  
  
  "To je složitý příběh. Ale já vím, co teď dělat".
  
  
  "Její hotel bych říct to samé!"
  
  
  "S
  
  
  
  
  
  
  Druhy překladu
  
  
  Textový Překlad
  
  
  Zdrojový text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Výsledky překladu
  
  
  ol y Nieve. Hotel Sierra Nevada. Dnes v noci. Správně?"
  
  
  "Správně."
  
  
  "Nit komunikace."
  
  
  Její dlouho seděl a díval se na film set hřiště. Pak ji otočil a viděl, že Juan se dívá za mnou.
  
  
  "V pořádku?"
  
  
  Její огляделась. Жервазио se také podíval na nás vykulenýma očima. Ji, mluvil s Хуаной. "Máš tento mikrofilm?"
  
  
  "Ano," řekla, залезая v tašce.
  
  
  "To je dobře. Nech Жервазио".
  
  
  Ona tak udělala. On se podíval na malou krabičku film v ruce. Pak dotazování se na mě podíval.
  
  
  "Vyhodit do povětří tento nájezd a pošlete ego, symbol za symbolem AX".
  
  
  Цыганка přikývla.
  
  
  "Juana, vrať se na" Renault "na Sůl-a-Ньеве".
  
  
  "Bez tebe?" Její oči se zúžily.
  
  
  "Ano. Její úmyslu zachytit Tinu Бергсон".
  
  
  "Ale proč?"
  
  
  "Ve chvíli, kdy se objeví v resortu a mluví s tímto Corelli, ee, ihned опознают".
  
  
  "Ale...?"
  
  
  "Mám na mysli, že se někdo snaží zabít ego".
  
  
  "KDO?"
  
  
  "Člověk, který si říká Barry Parson".
  
  
  Oči Хуаны posílena. "Ale proč to musí být Parson?"
  
  
  "To by mělo být".
  
  
  "To znamená, byly tam dva muže, aby zabil Corelli?" - zeptal se Juan, zamračil se.
  
  
  "Je pravděpodobné, že mafie se rozhodli s ním dvě smlouvy v případě, pokud jeden nefunguje".
  
  
  "Je to složité".
  
  
  "Budete mít peníze, že je to váš život. Poslechněte si to. Pojďme analyzovat to. Předpokládejme, Parson chce zabít Corelli. Ve skutečnosti je? A Parson, stejně jako my, neví Corelli v tvář. Ale on ví, že já se snažím domluvit si schůzku s Corelli. Nejen její - ale jsi a já jsem. Tak to se stává olizuje k nám. Jako ble lízání ".
  
  
  Ji měla na mysli odpadky. Náznak není vyklouzl z Хуаны. To je zarudlá.
  
  
  "Nyní. Předpokládejme, že Parson zúčastnil spolu s Moscato, když Arturo byl zabit. Parson, samozřejmě, těsně za mnou. Pak to musí být slyšel pokyny, které dostal od Arturo, když umírá. Tak daleko?"
  
  
  "Výborně."
  
  
  "Pak Parson jde na schůzku, aby se schovat a vyčkat příchodu Corelli. Ale kdo se objeví? Její. Není Corelli. Tam stojí Parson, a její přístup, a všechny ego tvář je pokryta vejcem".
  
  
  "Ale proč Corelli šel na schůzku?"
  
  
  "Slyšeli jste, že jen to, co se říká Kelly. On řekl, že Corelli strach, když Arturo byl zastřelen. Její musí předpokládat, že je to prostě moc nepovedlo s tím vším a nechal se to stalo bez něj."
  
  
  "Proč Москит není tam šel zabít Corelli?" - nevinně zeptala se Joan.
  
  
  "Já myslel, že o tom, - přiznal jsem se. "Předpokládám, že se tak spěchal pryč poté vraždy Arturo, že neslyšel, že Arturo mi řekl".
  
  
  To нахмурилась.
  
  
  "Dobře," řekl jsem, rychle pokračování, - "Tam Parson, stejně ji tam. Že Parson říká? Jediné, co lze říci, je pravda. On ví, že jsem se Corelli. A on ví, že setkání se bude konat. On říká: "já Jsem Corelli! A on stále hraje, zajištění setkání s vámi".
  
  
  "A co микрофильма? Dal mi film".
  
  
  "Budeme to kontrolovat. Ale nahradit informace tohoto typu je velmi jednoduché: jména, místa a data".
  
  
  "Dobře..."
  
  
  "To spoofs film, jednání o setkání s vámi. On je pohodlné schůzku, hrát Corelli. Předává vám falešný film, a mezitím Moscato snaží zabít ego, a jeho убиваю Moscato".
  
  
  "Ale, jak Moscato dozvěděla o setkání?"
  
  
  "Chyba v" Reno ", - řekl ji ahoj.
  
  
  "Co Parson čeká teď?" - pomyslela si.
  
  
  "On čeká, kdy se objeví Tina. Ví o ní, i když nemusí znát jeho osobně. Myslím si, že by mělo být, подделывал jsou" telefonní hovory "Tina, aby se zmást Elena. Ale on ví, že Tina na konci se objeví v Sol y Nieve. Bude na ni čekat a nechat hej hukot ega Corelli, a bingo! Vidíte? "
  
  
  "A co dobrého zadržení Tina?"
  
  
  "Chci varovat ji, že její vzhled v Sol y Nieve bude mít vliv na Corelli".
  
  
  Ona přikývla. "A pak?"
  
  
  "Dej mi to", - jemně navrhl jsem. "Mám ještě žádné potěšení".
  
  
  * * *
  
  
  Juan Rivera отвезла nás s Жервазио v půjčovně aut v Granadě, kde si ji vybral Seat mini s manuální posun zařízení. Pak Juana odvezl Джервазио zpět na Alhambru, kde bylo zaparkováno ego минибайк.
  
  
  Její vzlétl v Seat na dálnici Malaga-Granada a zamířil do Malagy. Bylo už docela pozdě, ale slunce ještě svítilo. Její ne jedno oko s červenou "Jaguar" - stroj je snadno odlišit.
  
  
  By mělo být, trvalo to více dvacet minuta, když ji viděl ego, když to utahoval na rychlém sestupu údolím od mě. Její rychle se otočil zpět, jel na выжженное pšeničné pole a udělal rychlý ukazatelů na tři úhly. Ona byla před "Jaguar" a zamířil zpět do Malagy, když viděl, že přišel ke mně do zpětného zrcátka.
  
  
  Ní, natáhl ruku a několikrát mávali hej, hej, představovat zastavit.
  
  
  Viděla ruku, pak viděla auto a konečně, viděla mě. Byla překvapená, ale ne v depresi. Její poukázal zastavit na kraji silnice, a jsme spolu se pohyboval.
  
  
  To, vylezl přes sedla a přistoupil k "Ягуару". Seděla tam, vypadat cool a elegantní v tom samém skandinávském stylu, který byl u nah, v světle-zelený svetr a šedou sukni.
  
  
  "Mluvil jsem s Kelly," řekl jsem, když byl schopen získat hlas.
  
  
  "Ano. Víte, proč jste ji zde?"
  
  
  "Samozřejmě. Ale plány se změnily".
  
  
  Ee tvář
  
  
  
  
  
  Druhy překladu
  
  
  Textový Překlad
  
  
  Zdrojový text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Výsledky překladu
  
  
  spadl. "Rico již odešel domů?"
  
  
  "Možná, že ano. Možná, že ne. Ale to je problém. Jiný muž se vydává na Rico".
  
  
  "Jak jsi...?" To моргнула. "Je pochopitelné. Ano. Někdo, kdo předstírá, že je Rico".
  
  
  "Pokud pouze Rico není to rozmyslel pak rozhovor s tebou."
  
  
  "Ne. Byl si jistý". Její oči mírně сместились. "Poslouchej. Jsi mi věříte? Čestné slovo...?"
  
  
  "Věřím ti," řekl jsem. "Problém je v tom, že máme ještě jedno Dvojče, druhé náhradní, další Rico Corelli".
  
  
  "Pak ji musí varovat tohoto Rico..."
  
  
  Její, zavrtěl hlavou. "Někdo se pokouší zabít ego. Jakmile se budete blížit k němu a setkáte ego, vrah se dozví, kdo je Rico. Vidíte?"
  
  
  Její obličej změnil. "Ano, Ano, chápu!" To se vážně podívala na mě. "Co chceš, aby to udělal?"
  
  
  "Chci, abys zůstal v Granadě".
  
  
  To закусила ret. "Je to tak osamělý".
  
  
  "Ale vy jste byly na klinice jedna".
  
  
  "To сводило blázen!"
  
  
  "Jak je tvé rameno?"
  
  
  "Velmi dobře", - usmál se. "Vidíš?" Je zřejmé, že byl jen malý obvaz. To nebylo ani v působivých protahuje její svetry.
  
  
  "Dobře, uděláš to Tina?"
  
  
  "Co dělat?"
  
  
  "Pobyt v Granadě?"
  
  
  Povzdechla si. "Dobře..."
  
  
  "Vezmu vás na večeři", - заговорщицки řekl jsem.
  
  
  Ee oči se rozzářily. "Budete, George?"
  
  
  Její smál se. "S radostí."
  
  
  "Potom z ní udělám".
  
  
  "Pojďte za mnou," Jaguar ". Jsme сходим do hotelu, zaregistrovat vás".
  
  
  Ona přikývla, její oči заблестели vzrušením.
  
  
  "Ty si myslíš, Rico рассердится, když uslyší?"
  
  
  "Že - že jsem večeřel s tebou?"
  
  
  "Ano." To пожала rameny. "V každém případě, koho to zajímá?"
  
  
  Zatím fretka je střední žebro nebezpečné, a s velkým úspěchem. Jeho, domnívám se, ona si myslela, že může žít nebezpečně věčně se stejným stupněm zabezpečení.
  
  
  * * *
  
  
  Jsme поужинали v krásné malé restauraci, jen kousek od obchodní čtvrti Granada. Hudebníci hráli španělskou hudbu v jednom rohu, a číšníci нависали nad námi a iso všechny síly, snažili se nás zničit.
  
  
  Bylo asi deset, když jsme šli kolem restaurace a zamířili do hotelu. Granada - krásné město v noci. V obchodech hoří svatým, a lidé chodí po ulicích nepřetržitě. Deset bylo docela pozdě, ale co-kdo ještě nepřišel. Zdálo se, že Občanská garda chrání ulice od zločinu.
  
  
  Jsme vstoupili do hotelu, a Tina přišla k ní klíčem. Všechny oči v hale se obrátili a šli jsme za ní na procházku. Její slyšel jsem několik vzdechy. To bylo opakování její vystoupení v Malaze.
  
  
  Ona držela svůj klíč a otočila se ke mně s nebezpečným pohledem.
  
  
  "Je to tak neobratně s klíči".
  
  
  Jí přikývl. "To je dobře. Je to tak zběhlý v nich."
  
  
  "Aha. Pak vystup a вставь klíč do zámku, prosím". Její oči zářily jídlem, vínem a očekáváním.
  
  
  "Jsem jen člověk", - řekl jsem a následoval ji do výtahu. Když den uzavřen pro nás, její, spatřil jsem, že každý muž ve vstupní hale a dívá se na mě завистливыми očima.
  
  
  My jsme nastoupili do výtahu a mě dotkl hedvábí kroutí její vlasy, zatímco ona tiše шевелилась vedle mě. Ji, otočil se a podíval se ahoj v očích. Ona se usmála.
  
  
  Den výtahu se otevřely a my vyšli na chodbu. Na podlaze ležel dlouhý red velvet mat. U stěny stál velký vinobraní pohovka. Ze stěn visí květiny ve vázách.
  
  
  Našla číslo pokoje a udělala pokus vložit klíč do zámku.
  
  
  Tina хихикнула.
  
  
  Jsem si uvědomil, že byl tak opilý. Její zkusil ještě jednou.
  
  
  Dveře se otevřely magicky.
  
  
  Ona vstoupil do místnosti přede mnou, lehce otáčení při tom, a prošel mimmo mě celým svým tělem. Ji mohl cítit kontakt od hlavy až k nohou, ve formě třes ac a dc.
  
  
  Její vstoupil a dveře se za mnou zavřely. Její přesvědčeni, že ego nikdo není nehrála. Některé den hotelů заколдованы.
  
  
  Její stál tam a díval se na nah s hloupé úsměvem na tváři. Jí vím, že to bylo hloupé ухмылка, protože jsem náhodou viděl svůj obličej v malém zrcadle s pozlacenými hranou, který visel na jedné kolem stěn. A podívala se na mě s výrazem, který lze popsat jinak, jak je svazuje primitivní chtíčem.
  
  
  To bylo u mě na rukou. Její silné přitiskl ji ke mně. Povzdechla si. Řekla mi, že пролежала na klinice tak dlouho a nezažil takovou strašnou bolest.
  
  
  Smutné, smutné.
  
  
  Ano, řekla mi.
  
  
  Když viděla, že jsem s ní bolí, to mi ukázal ránu na rameni. Neměl jinou institucí ukázat mi to, než sundat svetr, a když to udělala, její viděl, že pod свитером u nah vůbec nic nebylo, tedy nic, kromě této krásné zlaté kůže. Ona byla taková, jakou ji vytvořila příroda.
  
  
  Ve skutečnosti, dokonce to vypadalo na malý obvaz na jeho rameni, a восхитился prací dr. Эрнандеса.
  
  
  - To nebylo hrozné? zeptala se mě.
  
  
  Jí посочувствовал.
  
  
  - Jednou jsem byl шрамм apeluje na boku, - řekl mi. Ve delle to se stalo proto, že jsem neměl rád, klíště o očkování v ruce, pokračovala, a tak je klíště o očkování bylo provedeno na noze. Je to strašně опух.
  
  
  Jí посочувствовал.
  
  
  To mi plně přesvědčeni, že ho. Přes okamžitý sundala sukni a kalhotky a ukázala mi шрамм apeluje na boku. Na ní bylo to podivné, velmi dobře. Jeho hej to řekl.
  
  
  - Samozřejmě - řekla - máš taky určitě existuje rány.
  
  
  - Jsem veterán mnoha bojových umění.
  
  
  
  
  
  
  Druhy překladu
  
  
  Textový Překlad
  
  
  Zdrojový text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Výsledky překladu
  
  
  ars, ujistil ji, jeho, a začal ukazovat důkaz.
  
  
  Jsme se jaksi ocitli v ložnici, v tuto chvíli, a Tina opatrně откинула ložní prádlo a trochu похлопала na простыне pohybem polštáře v podivné situaci.
  
  
  Když zeptal se jí, proč to tak sdílí polštáře, odpověděla mi, že u švédských žen je velmi moderní představy o lásce. Dokázat, že švédské ženy se dobře chovat ke svým mužům a любовникам, ona se připojí k aktuální grafy střední délky života, vypracované Organizací Spojených Národů, které prokázaly, že očekávané délky života švédských mužů je 71,85 roku ve srovnání s očekávanou délkou života amerických mužů, součástí 66,6 let.
  
  
  - Ukážu vám, proč, řekla mi. Máme určité metody zachování toku životních šťáv.
  
  
  Třináct
  
  
  Snídaně v Granadě.
  
  
  "Musíte slíbit, že mi pobyt v hotelu zde", - řekl její Tina, při pohledu na nádherný interiér jídelny.
  
  
  Tina vypadala sad. "Ale bude mi chybět v alpském lyžování!"
  
  
  "Pokud se vydáte v Sol y Nieve, budete zodpovědný za smrt Rico".
  
  
  "Já to chápu." To надула rty.
  
  
  "A vy můžete dát sami sebe na místo".
  
  
  "To je dobře. Kam jdeš?"
  
  
  "Vrátím na letovisko. Mám práci".
  
  
  * * *
  
  
  To bylo příjemné 40-minut jízdy na svahu hory v Sol-a-Ньев. Když jí přišel, lyžaři už byly na trati. Byl jasný den s dobrou lehký pudr, pak krátké pády v noci.
  
  
  Její, šel do haly a viděl Митча Kelly, sedící na baru vedle hala.
  
  
  Ji dal na židli vedle ní. "Zdá se, že jste otevřeli bar dnes ráno".
  
  
  "Ve skutečnosti je. Jen co vstoupil".
  
  
  "Jsi brzy, ne?"
  
  
  "Pomyslel jsem si, že přijet sem, jakmile budu moci. Jaký je ten příběh?"
  
  
  "Víte, co to je. Náš člověk zde, ale bojí se ukázat svou ruku. A máme dvojče, který chce, aby ho vedl ego k Římské Nos".
  
  
  "Takže?"
  
  
  "Hlasování o co děláme."
  
  
  My jsme sklonili hlavy dohromady a dal emu schéma - matice, šrouby, kladivo, pila a dřevo.
  
  
  * * *
  
  
  Její vstoupil do svého pokoje a byla změna. Její oblékl běžecké věci a stahl čekat, až Juan mě окликнет.
  
  
  Udělala tak na prahu.
  
  
  "Vidím, že jsi se vrátil," řekla svým vysokým vážným hlasem - zraněný puritánské.
  
  
  "Ano," řekl její hudebně. "Byla to dlouhá cesta".
  
  
  To фыркнула. "Co je v programu dnes?"
  
  
  "Jsme jízda na lyžích".
  
  
  "Dobře!"
  
  
  "Tehdy večer jsme se pustit do akce".
  
  
  "Akce?" Její nálada se zlepšila.
  
  
  "Budeš se starat o Elena".
  
  
  "Jak?"
  
  
  "Zůstaň s ní celou dobu. Jeho něco, co pracuji s Парсоном. Kelly a její".
  
  
  Ona přikývla. Zdálo se, že разочарованной. "Ale Helena, se zdá být zcela nevinné".
  
  
  "Nevinnost nebo vína - to není vývrtky. Musíme izolovat Парсона. Jí to устрою. Ale já nechci, aby Elena отвлекала mě".
  
  
  "To je dobře. Teď. A co teď?"
  
  
  "Zdá se, že skvělý den na svahu".
  
  
  To просияла. "Jo!"
  
  
  * * *
  
  
  Zbytek světelného dne jsme strávili na sněhu. To bylo přísně relaxaci a odpočinek. Na několik hodin ji úplně zapomněl o Corelli, Tina, Elena, Хауптли - zapomněl оборудова všech těchto problémových lidech a o poslání, o této španělské Spojení, které se ukázalo být tak složité nastavení. U mě byly všechny plány. Jen bylo třeba čekat, aby Parson ocitl na správném místě ve správný čas. Líže k večeru jsme se setkali s Парсоном a Helenou asi Боррегилас. Elena se zdálo uzavřený a depresi, ale Parson byl jako dřív ego temperamentní ji.
  
  
  "Dnes ráno u nás bylo ohromující běhání, že jo, Elena?" Byl opravdu tak britské, že u něj téměř kroutil krev.
  
  
  "Oh?"
  
  
  "Myslel jsem si, že to bylo skvěle! Skvělé podmínky! Opravdu skvělý najetých kilometrů!" Usmál Juan. "A jak jsi, má drahá lady?" V ego hlase zazněl velká písmena.
  
  
  "V pořádku," řekla Joan.
  
  
  "Myslím, že my, musí být скучали na tebe včera večer. Kde jsi byl?"
  
  
  "Kolem", - řekl Juan.
  
  
  "Byl jsem v Granadě," řekl jsem.
  
  
  Parson jen pokrčil rameny. Její nezatížené ego stranou.
  
  
  "Je jaký, kdo, s khem musíš setkat," řekl jí emu tichým hlasem.
  
  
  "Oh?"
  
  
  "Na cestě".
  
  
  "Výlet? Jaký výlet, starověku?"
  
  
  "Ve Státech".
  
  
  "Už? Myslíš, že vzali v úvahu ten materiál, který jsem vám dal...?"
  
  
  "Ještě ne. Ale zdá se rozumné, aby cestu. Jeho jistý, že narazíte na problémy s logistikou".
  
  
  Parson прочистил krku. "To je dobře. Kde to uděláme?"
  
  
  "Ani tyto prostory," řekl jsem. "Jsem přesvědčen o tom, že oni využit".
  
  
  Ego oči se rozšířily. "Skutečně si to myslíš?"
  
  
  Zatracený pokrytec! On byl tím, kdo podněcoval chyby!
  
  
  "Jsem opravdu, že ano," řekl jsem.
  
  
  "Pak kde? Ve sněhu?" To ухмылялся.
  
  
  "Disco".
  
  
  "V suterénu hotelu?"
  
  
  "Správně."
  
  
  On přikývl. "Jste".
  
  
  "Deset hodin?"
  
  
  "Dobrá show."
  
  
  "Já jsem řekl Juan setkat se s Helenou. Prostě nechceme žádné rušení. To je důležité".
  
  
  "Samozřejmě, památka".
  
  
  "Jsme čtyři поужинаем spolu, a pak Juana sedne s Helenou v obývacím pokoji".
  
  
  "Musím přiznat, že Elena - poměrně obtížný problém", - zamračil se Parson. "Promiň mi za to"
  
  
  "Nic, s čím by nebylo možné zvládnout."
  
  
  Jsme spolu поужинали, a všechno šlo podle plánu. Juan a Elena se vydali do obývacího pokoje, a Parson a jeho šly na diskotéku "mluvit o věcech".
  
  
  Čt
  
  
  
  
  
  
  Druhy překladu
  
  
  Textový Překlad
  
  
  Zdrojový text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Výsledky překladu
  
  
  Povrchová show ještě nezačala. Stereo znamenala hlasitá hudba a tanečníci se toulal po podlaze, dělat opici, hadr a všechno ostatní, co bylo "v" v ih konkrétní scény.
  
  
  U nás s Парсоном stolek v rohu. Její seděl do V, dvě stěny šel na mě. Parson seděl nalevo ode mě. Její inzeruje ego tam speciálně. Napravo ode mě byla prázdná židle.
  
  
  Objednali jsme si pro začátek trochu jemnější vína. Ve delle netrvalo dlouho, aby se hudba stala hlasitější, a akce na tanečním parketu ускорилось. Několik opilých již вывозили na ramenou svých kamarádů.
  
  
  Pak se objevil Mitch Kelly, všiml si nás do rohu a zřícení mezi pevně rozložených stolky, zamířil k nám.
  
  
  On se usmál na mě. "George", - řekl on.
  
  
  "Kelly," řekl jsem. Její, obrátil se k Парсону. "Barry Parson, to Mitch Kelly. Je to ten muž, o kterém jsem ti vyprávěla".
  
  
  Kelly усмехнулась a obce. On objednal u číšníka, a dítě zmizel v davu. Byla tma, a ve středu tanečního parketu spálil stroboskopy.
  
  
  "Jsi opravdu vypadat romanu", - řekl Kelly s ego široké обезоруживающей úšklebkem.
  
  
  Osoba Парсона zmrazení. "No, ty jsi taky".
  
  
  "Já ne předstírat, že to," odpověděla Kelly.
  
  
  Oči Парсонса snížil. Pohlédl na mě, a pak není vidět výraz na mé tváře, znovu se otočil ke Kelly. "Co to mělo znamenat?"
  
  
  "To by mělo znamenat: jak můžete dokázat, že jste ten, khem pokládají?"
  
  
  Parson uvolněně. "No, a teď. Myslím, že to dokázal tento tvůj kolega. Copak toho není dost?"
  
  
  "Já jsem ten člověk, který by měl zajistit váš transfer do Států." Osoba Kelly напряглось. "Nechci se pokoušet propašovat není toho člověka!"
  
  
  "Jsem správný člověk", - řekl Parson, jeho pozornost se výrazně snížil. Je to stahl více jako roli "Corelli", hrál se mnou, "Велете". Její sel, těší kompromisem.
  
  
  "Mám pocit, že mluvíme o dvou různých věcech, pan Parson, se - slušně řekla Kelly. "Mám povolení organizovat dopravu v Spojené Státy člověka, který je klíčovou postavou v lámat středomořských drog".
  
  
  "Její muž", - přerušil Parson.
  
  
  "To se jmenuje Rico Corelli. Jste Rico Corelli?" U Kelly byl nejistý úsměv, který se zabývá neřeší ego očí.
  
  
  "Ano. Její Rico Corelli". Rty Парсона byly bílé, a to velmi silně stiskl ih. Napětí, napětí.
  
  
  "Obávám se, budete muset prokázat, že k mé spokojenosti, stojí pán Corelli".
  
  
  Parson přiložil ruce k ústům. "Ne tak nahlas! To jméno je známé všude!"
  
  
  "Z toho všeho hluku to nikdo neslyší,", - usmál se Kelly. "Opakuji, musíš mi prokázat svou totožnost".
  
  
  "Ale už jsem dal George Peabody materiál, který může dokázat to".
  
  
  Její, jen pokrčil rameny.
  
  
  Kelly sáhl za minutu košile a vytáhl obálku. On byl o velikosti písmeno. Otevřel ji a vytáhl malý svitek filmu. Dal svazek do středu židle.
  
  
  Číšník přinesl Kelly nápoj.
  
  
  Parson уставился na svazek.
  
  
  "Můj mikrofilmy?" - zeptal se tlumeným hlasem.
  
  
  "Ne, Rico Corelli", - řekl Kelly.
  
  
  "Ale já ji obrátila film мистеру Peabody! Skutečný film-Rico Corelli!"
  
  
  "Negativní, Parson. To je nemožné".
  
  
  "Jak je to možné?" Parson hezké oklamal, ale to mohl vidět napětí kolem ego oko - malé vrány nohy nervů врастают ego, tělo.
  
  
  "Její Rico Corelli, Parson. A jeho, troufám si zpochybnit tuto skutečnost".
  
  
  Osoba Парсона byl jako žula. Mi po břidlice podél lyžařské sjezdovky. To уставился na roll микрофильма. On ji zvedl, aby ještě jednou zvážila, ani neobtěžoval nasadit ff.
  
  
  "Nemusíte se snažit to přečíst," řekla Kelly. "Je to příliš málo, aby rozeznat. A v každém případě je to duplikát".
  
  
  Na čele Парсона přišla tenká kapka bank. "Duplikát?"
  
  
  "Ano, opravdu," řekla Kelly s úsměvem, který позавидовала by cobra.
  
  
  "A originál?"
  
  
  "Pan Peabody šel ego do Washingtonu pro kontrolu Úřadu pro boj s drogami své velké země".
  
  
  Parson dlouho se díval na Kelly. Nakonec se zhluboka nadechl.
  
  
  "Dobře, - řekl on. "Tack tack tack."
  
  
  "Ve delle, aby se, Barry," řekl jí s úsměvem. "V pořádku?"
  
  
  On se ke mně otočil, скривив rty. "Co vás přimělo uspořádat takovou šaráda? Jí vám nerozumím".
  
  
  Měl v úmyslu se bránit. Mitch Kelly a její dosáhli našeho hlavního záměru. Zjistili jsme, že Parson nebyl Corelli. Pokud by to byl Corelli, on by se zasmál a pozdraví mě s mou malou hru. Ale on by nedbal. Problémy z hlediska Парсона spočíval v tom, že on vůbec nevěděl, kdo je ten Corelli; měl podezření, že Mitch Kelly opravdu mohl být pro ně. A mikrofilmů ego нервировал. Ego bylo padělkem. To může být pravda. On prostě nevěděl, co dělat dál.
  
  
  "Ve delle, - řekl jí s úsměvem, tato setkání byla zorganizována na popud pana Corelli". Její, kývl směrem k Kelly.
  
  
  Kelly se usmála. "Ano. Ji hotel každoročně, jak vypadal člověk, kterého najal, aby mě zabil".
  
  
  Osoba Парсона bylo maskou starých kožených výrobků.
  
  
  "Jste velmi юмористичны, pan K."
  
  
  
  
  
  
  Druhy překladu
  
  
  Textový Překlad
  
  
  Zdrojový text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Výsledky překladu
  
  
  Ellie "
  
  
  "Můžete mi říkat Corelli. Slyšíte podobnost, pan Parson?"
  
  
  Jaké čertovo náhoda! Její myšlenka. V tom, že naznačil Kelly, nebylo nám kapky pravdu - že on vzal si jméno Kelly, aby to znělo, jako Corelli. Ale hraje pěkně.
  
  
  "To je dobře. Corelli. Je to hra na kočku a myš". Rosení Парсона nyní блестел od banky. "Nemám rád hry na kočku a myš".
  
  
  "Nikdo neví", - řekl Kelly. "Zejména myši. Před chvílí jsi byla kočka. Teď máš červené oči".
  
  
  Parson povzdechl si. "Jdeme. Co chceš?"
  
  
  "Chci vědět, proč jsi se snažil dát mi za elaeagnus!" - огрызнулся jsem.
  
  
  Parson jemně se usmál. "Jsem изображаю tě, jak elaeagnus od první minuty, jak tě potkal, George, jako by vás máme jméno, pane Tajný agent na Monotónní - a já nechápu, co přesně okamžik jsi měl na mysli".
  
  
  "To bylo nedostatečné", - řekl jemně jsem. "Velmi krutý na vaší straně, Barry-baby". Jeho, sklonil se k němu. "Mám na mysli, když jsi vzal na sebe roli Corelli v Велете".
  
  
  On jen pokrčil rameny, jeho tvář se zmrazení v zmrzlá úsměvu. "Je velmi jednoduché. Její прослушивал tvé auto. A ona byla tam, když Arturo byl zabit. Její šel do Велету najít Corelli a zabít ego".
  
  
  Jeho, pohlédl na Митча Kelly, to наклонил hlavu a vypil svůj likér.
  
  
  - To znamená, že první noc jste byli ve strojovně lanovky?
  
  
  "Samozřejmě. Ji následoval za tebou do Sol-a-Ньев najít Corelli. Je to jen hotel, aby se ujistil, že se setkal se všemi, koho jsi potkal".
  
  
  "Tak ty jsi věděl, že se setkám s Corelli..." otočil Jsem se, aby každoročně na Митча Kelly, "... o půlnoci v Велете".
  
  
  "Správně."
  
  
  "A vy jste čekal na mě, když ji přijel?"
  
  
  "Přesně." Parson slabě se usmál. "Sotva jsem mohl vysvětlit, že je to náhoda, ne? Ji musel říct, že jsem byl Corelli, když jste mě našli. A navíc, její, věděl, že nakonec najdu Rico Corelli skrze vás". Otočil se k Kelly. "Stejně jako já".
  
  
  "Bylo to jakési náhlé inspiraci, že jo?" Ji navrhl.
  
  
  "To je v pořádku." Parson приобретал důvěru.
  
  
  "A vy jste se domnívali, že Corelli vyjde na povrch, zjistit, proč jste byli sami za něj?"
  
  
  "Něco je"
  
  
  "A vy jste doufali, že do té doby falešný mikrofilmů není zkontroluje?"
  
  
  "Měl jsem šanci".
  
  
  Ji, opřel se zpět, díval se na něj. "Ne tak docela, Barry. Dobrý pokus. Ale dost dobrá".
  
  
  Parson zamračil se. "Já tomu nerozumím".
  
  
  "Jde o to, že jsi srazil brzdový magistrála v" Reno "před tím, jak jsem odešel do Велету. Jste hotel, aby ji byl zcela vyloučen z celého zorného pole. Jste hotel, aby Corelli byl zcela sám u památníku, aby jsi mohl zabít ego a utéct na svobodu. Správně?"
  
  
  Parson se zhluboka nadechl. "Já odmítám to. Proč bych měl jít na všechny tyto problémy, aby vás zachránil pak, když je váš počítač se vymkla kontrole?"
  
  
  Kelly se podíval na mě. Byl to přesvědčivý argument.
  
  
  Ale věděl, revmatismu na tento vývrtky: "potřeboval Jste ve mně pak toho, jak Corelli se nedostavil na schůzku. Ona byla jediná, kdo by mohl vést vás k němu. Kromě Хуаны. Ale Juan není dovoleno setkat se s Corelli, dokud ji Ty ne měl si mě, Barry. Živou. Proč ne předstírat, že jsi Corelli, dokud Corelli, a konečně, prohlásil se mi. Ve skutečnosti je?
  
  
  Seděl bez pohnutí.
  
  
  Na diskotéce, najednou zhasla svatým, a pak znovu vypukl sergej. Stereo byla vypnuta, a tanečníci odešli sex s poštovní známky. Na malé scéně chystali profesionální španělští tanečníci, oblečeni v kostýmech flamenco. Šest kytaristů seděli na židlích v zadní části scény.
  
  
  V následujících okamžicích zpěvák - muž přišel dopředu, brnká na kytaru a začal vyprávět příběh tance.
  
  
  "Co chceš se mnou?" - zeptal Parson, při pohledu na Kelly.
  
  
  "Někdo, kdo tě najal, aby mě zabil," řekla Kelly, приоткрыв rty.
  
  
  "Já to odmítám," řekl Parson.
  
  
  "Není navždy mi taková blbost," řekla Kelly nízké hrozivým hlasem. "Někdo vás najal. Jste profesionální zabiják. Barry Parson - je to krytí. Od doby začátku druhé světové války jste pracoval v desítkách zemí. Jo jo. Interpol ví o vás všichni".
  
  
  To my jsme vyjeli kolem klobouky.
  
  
  Osoba Парсона proměnilo v led. "Pracuji jako osvč, to je pravda. Její pracuji na všechny, kdo mě platí".
  
  
  Ji, podíval se na Kelly. On pokračoval tlak. Parson se porouchal. On to připustil. On byl naštvaný. Teď se bude pracovat na Kelly, pokud Kelly bude led dostatečně vysoko.
  
  
  Ale my jsme to vůbec hotelů.
  
  
  "Kdo tě najal mě zabít?" - znovu se zeptal se Kelly.
  
  
  "Když jí řeknu ti, ni se stal terčem pro dnešní večer", - řekl Parson s matně smíchem.
  
  
  "Pokud tak učiníte, budete nyní jste terčem, sedící na této diskotéce," řekla Kelly, nutnosti investovat hodně síly slova.
  
  
  "Jsem v každém případě je mrtev", - přednášel Parson.
  
  
  "Jsme se táhnout vás odsud. Řekni mi, kdo tě najal, a my okamžitě vyrazíme na den. Jsme se táhnout vás do celého střediska. Mám asistenti".
  
  
  Kelly se otočila a podívala na bar. Odina číšníky, kteří stáli tam, podíval se na Kelly a přikývl. Pak Kelly podívala se na židli v zadním rohu místnosti. Tam seděl muž v černém. To наклонил bere svůj prst, když Kelly se podíval na něj.
  
  
  Malá dekorace, aby vše vypadalo správně.
  
  
  Parson byl mouka, čistá
  
  
  
  
  
  Druhy překladu
  
  
  Textový Překlad
  
  
  Zdrojový text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Výsledky překladu
  
  
  w.
  
  
  Заиграла hudba, flamenco, a sólista šla tančit. Byl rychlý a stabilní. Ego paty šli, jak пулеметный oheň. Tanec se zvýšil v tempu a rozsahu.
  
  
  "Řekni mi, kdo tě najal!" - прохрипела Kelly.
  
  
  "Ne", - přerušil Parson. "Ještě něco, ale není to on."
  
  
  "Mafie?" Její zeptal se.
  
  
  To opovržlivě se na mě podíval. "To byli šéfové Moscato! Není jeho". Ego oči se rozšířily. On si uvědomil, že prakticky mi řekl, kdo ego najal.
  
  
  Zůstal jen jeden člověk!
  
  
  "To byla ona!" - zašeptala jsem, naklonil se k Парсону. "Tina!"
  
  
  Vypadal застывшим v čase a prostoru.
  
  
  Otevřel ústa a znovu je zavřel ho. Ego cíl lehce přikývla. To je vše.
  
  
  On pak se stěhoval.
  
  
  On se pohyboval rychlostí blesku. Ji viděl, jak ego ruka na kolena se táhne k opasku, kde ukryl svůj velký Уэбли. Ji viděl shluk na jeho košili. Doufal zasáhnout Kelly první ranou, ale jeho porazil ego ruku s pistolí, jak jen to vytáhl. Z tohoto důvodu ji inzeruje ego nalevo od sebe - aby ho mohl ovládat ego ruku s pistolí. Výstřel zněl hlasitě a jasně, ale, naštěstí, padl na podlahu.
  
  
  Okamžitě se ozvalo začátku druhý výstřel.
  
  
  Parson napjatý v zadní části sedadla, pak prudce klesl, jako loutka, když ee lana klesá, a dovolil své gólů ohnout vpřed, na pultu.
  
  
  Její dát nohu na revolver Уэбли, a Kelly rychle vstala a přišla k tělu Парсона. Tam bylo tolik hluku hudby, tance a zábavy, které, k našemu překvapení, nikdo si všiml, vedlejší hry ve tmě diskoték.
  
  
  Kelly popadl Парсона za rameno a распрямила ego na sedadle. Ní, natáhl ruku a zvedl "Уэбли", засунув ego mezi popruhem a břicho. Pak ji otočil, popadl Парсона za pravé rameno a pomohl Kelly zvednout ego na nohy. Podporuje ego mezi sebou, jsme se, aby jejich cestu přes ucpané stoly k odchodu na diskotéku.
  
  
  "Mui боррачо". Kelly přikývla jeden přes číšníky.
  
  
  Číšník soucitně se usmál.
  
  
  Začíná druhý tanec flamenco pokračoval, пулеметные záběry pět tanečníků dělali nemožné rozlišit zvuky této pistole-kulomet od podpatků taneční místní José Greca.
  
  
  "Někdy ho nenávidím tuhle práci," řekla mi Kelly, když jsme šli do haly po schodech.
  
  
  Jsme taženy mrtvá těla Barry Парсона přes lobby - naštěstí v okamžiku, kdy poušť - na schodech, a pak začal pomalý vzestup.
  
  
  On byl docela mrtvý, když jsme se konečně položil ego, ego, vlastní postel ego vlastní pokoj.
  
  
  14
  
  
  Mitch Kelly několik let působil jako detektiv u policie v San Franciscu, než odešel do důchodu, aby se připojily k stájích SEKERU. Sotva ji uzavřel dveře do místnosti Barry Парсона, jak si rychle stahl přehrabovat v kapsách oblečení Парсонса.
  
  
  To šířit obsah na commodus a šel do koupelny pro ručník. Na těle a na rukou Kelly byla spousta krve. Kelly střílel v emu na skládání dolar, a síla nárazu okamžitě zabil Парсона. Kelly použil svůj vlastní Colt.38 Detective Special, снаряженный těmito speciálními kazetami s vysokou počáteční rychlost a velká penetrační schopnost.
  
  
  Když Kelly vyšel z koupelny, on pečlivě otřel se a pohlédl na své náramkové hodinky.
  
  
  "Peněženka", - řekl jsem. Její prohlédli papíru. "Barry Parson, tam je napsáno".
  
  
  "Přísně прикрывайся", - пробормотала Kelly, přístup ke mně, a já stojím vedle a pozoroval. "Někdo velmi dobře dokáže vytvářet příležitosti".
  
  
  "Dokumenty? Myslíte si, že to byl MI-5?"
  
  
  Kelly zavrtěl hlavou. "Řekl vám, že jsme se setkali s brity. Oni potvrdili ego, osobnost".
  
  
  "Ano, ale..."
  
  
  "Když britové podporují, britové odmítají. Vidíte?"
  
  
  Její pokračoval přes kreditní karty a cestovní pas. Jeho, pohlédl na pas, ale Kelly zavrtěl hlavou. "Zapomeň na to. Je to také krytí".
  
  
  "Vypadá to na opravdovou"
  
  
  "Můžete získat dobrou sadu dokumentů, pořízených v Portugalsku, pokud máte peníze, aby za ně zaplatit. Včetně nejlepší falešný pas na kontinentu. Po Evropě se potulují stovky falešných identit - vše vyrobeno v Lisabonu".
  
  
  Její zamyšleně a podíval se přes papír. "Voní vlády?"
  
  
  On zavrtěl hlavou. "Já bych řekl, že on byl na volné noze. Mercenary osoba samostatně výdělečně činná. Něco v tomto smyslu. Jeho řekl, že Interpol oznámil emu zákaz prodeje". Ale já jsem ještě chtěl zkontrolovat ego výtisky prstů ".
  
  
  Její pokračoval číst noviny, a pak začal ego zavazadly. Nebylo tam nic, co by mohlo naznačovat nám, kromě bohatého království, který provedl většinu svého času na cestách po kontinentu.
  
  
  Kelly vytáhla malý soubor a začít valit ven výtisky Парсона. Po dokončení všech deset, byl pečlivě vymazal inkoust a dal je vytisknout na pergamen. Pak to досталь malý mini-fotoaparát japonské výroby s проставленным jménem a udělal několik fotografií osob Парсона. Ve stavu klid Barry Parson vypadal zcela neškodný, bez životní síly, která se zabývá dělala ego tím, čím byl v životě.
  
  
  V ego věcech nebylo absolutně nic, co by mohlo svázat Парсона k syndikátu žádné země. Řekli jsme si, že u Парсона ne, včely
  
  
  
  
  
  Druhy překladu
  
  
  Textový Překlad
  
  
  Zdrojový text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Výsledky překladu
  
  
  Při práci s jakoukoliv skupinou, Tina působil stál, ale především s ní.
  
  
  A to z Tinu otazníkem číslo jedna. Na někoho to funguje - jestli to opravdu fungovalo na někoho?
  
  
  Kelly pokračoval se dívat na hodinky.
  
  
  "Obavy o čas?" Její zeptal se.
  
  
  "Zajímalo by mě, co budeme dělat s tímto subjektem".
  
  
  To udělal zhluboka nadechl. "Není moc, co můžeme udělat. Právě jsme se jít ven a nechat to tady."
  
  
  "Ale Elena Morales?"
  
  
  "Ona vstoupí a najde ego. A to dává pískat. Nic, co spoutal by s námi Парсона, nic konkrétního".
  
  
  "Nás viděli s ním na diskotéce".
  
  
  "Můžete to opravit?"
  
  
  Kelly zamyslela. "Už je docela pozdě. Hlas proč ji zkouší době. Jedenáct třicet. Nemyslím si, že můj kontakt je nyní na dani".
  
  
  "Vysoký muž s knírem fu-manchu plemeno?"
  
  
  Kelly ухмыльнулась. "Ano. Jsi ego, víš?"
  
  
  Její sel a уставился na koberec. "Máme ještě jeden problém, o kterém je třeba se bát. Tina se ví, že ee hitman je mrtvý. Ona si myslí, že on bude čekat, když ona dorazí v Sol-a-Ньев, aby se dotknout Corelli. A to znamená, že ona přijde. zde. Musíme ji zastavit ".
  
  
  Kelly нахмурилась. "Jak?"
  
  
  Její dlouho přemýšlel. "Podívejte se. Jak se o tom? Jsme si zavolat Tina do hotelu v Granadě. Vyhrazujeme si zprávu od Člověka. V nen říká, že on odchází na Sol y Nieve, a chce vědět, kde se setkat se s ní. Pak jsme se prostě čeká zde, až se dorovná do hotelu. Díváme se s khem chce mluvit. A tento muž - Rico Corelli ".
  
  
  Její podíval do okna, čekání na odpověď Kelly. "To zní dobře. Co nám přijít?"
  
  
  "Předpokládejme, ona okamžitě dorovná Парсону, aby mu bylo do koho střílet?"
  
  
  Kelly пожала rameny. "Ona se dozví, že Parson je mrtvý, a pak se váže s Corelli. V každém případě jsme dopředu".
  
  
  "Jdu do čekárny, aby se chopily Elena Morales," řekl jsem. "Nechci, aby to putoval sem a našel tělo. Mohl by varovat celý hotel".
  
  
  "Jsem spojí k vám, jakmile позабочусь o ženě Бергсон".
  
  
  Nechali jsme dveře незапертой a vyšel na chodbu. Nikdo nás neviděl.
  
  
  * * *
  
  
  A Juan Rivera, a Elena Morales, podívali se na mě, když ji, vstoupil do haly několik minutu později. Její slyšel hlasitý smích a křik zábavu na celé lobby. Juan a Elena byly v centru rušné yahoo s герром Хауптли, dvěma ego němci, ego датчанином a skupinou asi dvaceti dalších lyžařských páry.
  
  
  Jeho, přistoupil a přikývl Juan a Elena. Mezi sebou udělali pro mě místo. Guerra Хауптли viděl mě, přivítal mě a představil skupině.
  
  
  Ji, usmál, zamával rukou a opřel se na бахарев mezi dívkami, při pohledu na hořící oheň. Zde bylo bezpečné a spolehlivé, daleko od zvuku výstřelů a druh krve.
  
  
  Pan Хауптли угощал skupinu svými více vzrušující sportovní výkony - to byl milovníkem lovu, odborníkem na chytání ryb, яхтсменом s velkým úspěchem a velkým horolezec - a její načrtl několik řádků na účtence za večeři a složila ho. Juan s varováním, aby ego stranou od očí.
  
  
  Ona dokonce nezná to, ale věděl jsem, že to čte je to mimo zorné pole všech. Ostrý úder loktem do žeber a řekl mi, že ona si uvědomila.
  
  
  PARSON MRTVÉ. MUŽ TINA. SLEDOVAL JELENA.
  
  
  Její vložil poslední část, protože nevěděl, co dělat s Helenou Morales. Pokud by to bylo vážně souvisí s Barry Парсоном, by to mohl vědět nebo tušit, že on zamýšlel. V opačném případě by nebylo nutné ho pro šetření. Bella nah ji, dokud není hotel, aby se dozvěděla o smrti Парсона. Její, cítil, že pokud Juana není vyrovnat se s ní, pak se budu moci.
  
  
  Ve dveřích obýváku se objevil Mitch Kelly, široce usmíval a mávat známé param. On pak si všiml mě, rychle se přiblížil, sklonil se a řekl tichým hlasem: "Lobby. Rychle". Nikdo další neslyšel. On stiskl rameno, bohatě políbil Хуану políbil na tvář a odešel do obývacího pokoje, kývl na герру Гауптли s omluvou.
  
  
  Její dotkl stehna Хуаны a vstal k odchodu. Kelly seděla u skla okna od podlahy až ke stropu v zadní části haly, выходившего na úpatí lyžařské svahy. Podíval se na můj odraz ve skle. Lobby bylo zcela opuštěné a umístění.
  
  
  Mluvil mi do ucha, není шевеля rty - starý policejní trik, půjčil si od сокамерников.
  
  
  "Ona vyšla kolem hotelu v Granadě. Zdá se, že míří do Sol-a-Ньев".
  
  
  "Kdy odešla?"
  
  
  "Dnes večer. Není známo kdy".
  
  
  "Je to špatná zpráva".
  
  
  Kelly přikývla.
  
  
  V případě skleněného okna ji viděl, jak jeden kolem zaměstnanců položil telefon a šel přes vstupní halu k hall. O minutu později se znovu objevil. Za ním se rychle a elegantně byla Elena Morales.
  
  
  Její prosadil Kelly. Elena целеустремленно zamířila ke schodišti. To znamenalo, že šla do svého pokoje - místnosti, kterou sdílela s Barry Парсоном!
  
  
  Kelly a její vyměnili překvapeni názory. Ji viděl, jak Juan jde do obývacího pokoje s встревоженным pohledem. Její hit Kelly.
  
  
  "Drž Хуану v obývacím pokoji. Připojte se k ní. Její půjdu za Helenou".
  
  
  "Správně."
  
  
  Její počkal, až se Elena dostala na půli cesty po schodech, předtím, než začnete
  
  
  
  
  
  
  Druhy překladu
  
  
  Textový Překlad
  
  
  Zdrojový text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Výsledky překladu
  
  
  d pak nah. Že se něco stalo. Někdo varoval ji. Nemohl jsem pochopit, kdo nebo proč. A přesto bylo zřejmé, že to jde do svého pokoje.
  
  
  Třetí patro. Na konci chodby, za rohem. To полезла v tašce o klíče. Ale když ona vytáhla ih a dotkla kliky, dveře se otevřely. Ona se otočila, aby se prozkoumat chodbu. Její očekával takového pohybu, a skočil zpět za roh, zmizel z paměti.
  
  
  Ona mě neviděla.
  
  
  Ji, slyšel, jak se za ní zavřely dveře.
  
  
  Její rychle pochodoval chodbou a zastavil se na ff den. Nejprve ji slyšel nic z tloušťky obšívky. Koberec nedovolil zvuky доноситься přes mezeru mezi dveřmi a rámem.
  
  
  Ale pak se mi zdálo, že slyším uvnitř šepot hlasů. Její slyšel jeden lehký, vysoký hlas - ženský. Samozřejmě, hlas Elena Morales. Ale s khem mluvila?
  
  
  Nám odina. Nikdo. Samozřejmě, ona se setkala s telefonem!
  
  
  Pak šepot ukáže přestaly, a to už nic neslyšel. Nedočkala zvuk náhradní přijímač na bázi, ale minul. Pak se otevřely dveře, a vrzání zabouchly. Skříň? To одевалась vyjít na ulici?
  
  
  To, rychle prošel nejdál nit chodbě a vyšel na balkon, окружавший budovu ze tří stran. Její zmizel na paměti a přikrčil u vnější zdi, čeká, až Jelen vyjde na chodbu.
  
  
  Ale nezačalo to.
  
  
  Její podíval na hodinky.
  
  
  Patnáct minuta.
  
  
  Její pochodoval zpět chodbou a zastavil se před jeho dveřmi, natáhl krk a ucho na krytu.
  
  
  Nic.
  
  
  Ji vytáhl "Люгер" a přitiskl ego na prsa, když vystoupil dopředu a otočil rukojetí. Západka stále bylo otevřené, a jak jsme se s Kelly.
  
  
  Její rychle vstoupil dovnitř, opřený zády o den a uvedení "Люгер" před sebou.
  
  
  Tam nebyl nikdo jiný - živého.
  
  
  Tělo Парсонса ležel přesně tam, kde jsme ego opustily.
  
  
  Ale v místnosti nikdo jiný nebyl.
  
  
  Kde byla Elena Morales?
  
  
  Jeho, pohlédl na dveře na wc, ale skříň byla příliš malá, aby se někdo mohl tam schovat. A ještě...
  
  
  Byl to slabý zvuk, a nejprve ji ani nebyl jistý, že slyšel jeho. Ale když ho tam stál, sotva odvážil dýchat, ji slyšel ego znovu. Byl to nezaměnitelný zvuk člověka, který se snažil nepohyblivý, ale lehce míchat. Znovu se podíval na skříň, ale zvuk vycházel není s to straně.
  
  
  Ne. Přišlo vanou.
  
  
  Její silné chytil "люгер" a přišel den do koupelny. Byl uzavřen.
  
  
  "Elena," řekl jí tiše.
  
  
  Odpovědi nedočkal.
  
  
  Někdo tam byl, a nebyla to Elena. Tam, kde to delas? Nebo se tam s khem něco jiného?
  
  
  "Elena," řekl jsem, tentokrát hlasitěji.
  
  
  Nic.
  
  
  "Chtěl jsem otevřít ty dveře. Mám zbraň. Pojď sem, ruce nad hlavou", - štěkal jsem, stojím na jedné straně, než den.
  
  
  Nic.
  
  
  Ji, chytil za kliku den, stále stojím прижатой na krytu den, a otočil ji. Dveře se otevřely, a распахнулась dovnitř. Její napjatý. Naše zvuku.
  
  
  Skrz otevřené štěrbině ji mohl vidět koupelnu. Sergej hořelo. A tam, bledá a napjatá, seděla Tina Бергсон až do hloubky duše испуганная.
  
  
  Její pochodoval, strčil ji люгером. Pak ji viděl v pánvi разложенные pro použití potřeby. Podkožní, lahvičku s tekutinou, vatové tampony.
  
  
  Podívala se na mě vykulenýma očima.
  
  
  "Kde Je Elena?" Její zeptal ee, ale místo toho se ji mohl zeptat ještě sto otázek.
  
  
  Ona zavrtěla hlavou. "Neviděl jsem Elena. Ji viděl jen Barry. A on... on byl mrtev". Její hlas klesl na šepot. Ona byla na pokraji mdloby.
  
  
  Její, šel do koupelny a hrubě ji chytil za loket. Přitiskla se ke mně, lapal po dechu.
  
  
  "To zabil ego?" ee hlas zašeptal mi do ucha.
  
  
  Jí nic neřekl. Jak jsem ji mohl říct hej, co to byli Kelly a její?
  
  
  "Proč jsi se vrátil do Sol-a-Ньев?" tiše se jí zeptal ff.
  
  
  Ee oči se otočily ke mně. Jeho tlačil její a sedí na okraji vany. Její sel vedle ní. Ji držel Люгер u nah na prsou. To bylo mazaným ženou, a její hele, není důvěryhodný.
  
  
  "Vidět... vidět..."
  
  
  "Barry Parson", - dodal jsem. "Chcete-li zobrazit emu Corelli, aby mohl zabít ego".
  
  
  Naše zvuku.
  
  
  Její rty задрожали, a oči mimo dosah ode mě. "Ano", - zašeptala ona.
  
  
  "Najal jste Barry Парсона zabít Corelli", - důrazně řekl jsem. "Nemůžete popřít. On nám řekl předtím..."
  
  
  "Nepopírám to," - pevně řekla. Jeho obličej znovu získal barvy. Můj pohled sklouzl na jehlu k podkožní injekci.
  
  
  "Motiv?" Její zeptal se. "Ty jsi feťák? To je všechno?"
  
  
  To пожала rameny. "Já jsem stále zmatená. Nevím, proč se jí chci zabít ego, kromě toho, že nesnáším ego víc, než kohokoliv jiného na světě."
  
  
  "Ale on odmítne z toho, že nechá každého, kdo se zapojí do наркосеть," řekl jsem.
  
  
  Ona zavěsil hlavou.
  
  
  "Proč jsi se vrátil?" - znovu zeptal jsem se.
  
  
  "Najít Barry", - jemně řekla Tina. "Vyšplhal jsem na балкону, podíval se dovnitř a uviděl jsem ji. Mrtvý. Ji, vstoupil..."
  
  
  Její podíval přes její rameno. Samozřejmě! Balkon! Je to th
  
  
  
  
  
  
  Druhy překladu
  
  
  Textový Překlad
  
  
  Zdrojový text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Výsledky překladu
  
  
  jak Elena vyšla, přes místnosti, není vidět ee. Když Elena našla Barry mrtvý, byla k smrti vyděšená a utekla. Ona jen otevřela francouzské den, vyšel na balkon a spěchal pryč. Pak, hned poté toho - Tina zvedla se na zadní silnici, setkat se s Barry ego pokoji - možná, že oba měli v plánu setkat - a našla Barry mrtvý. Ee potřeba drogách má přednost, a odešla do koupelny, aby se поправиться, stejně jako její.
  
  
  "Vstoupil jsem a zjistil, že na něj stříleli. Nejprve se jí, myslel si, že Helen by mohla zabít ego. Ale možná, Corelli zjistil, že Barry honí ego. Možná, Corelli věděl, že já..." Její oči naplnění slzami. "Jsem vyděšený, Nick!"
  
  
  Její potřásl jí. "Ty by si mě k Corelli, Tina. Je to jediný revmatismu. Příliš mnoho lidí, kteří se pokoušeli zabránit tomu, abychom si tento seznam jmen. Příliš mnoho. Teď je to na tobě, Tina".
  
  
  Ona zbledla. "On zjistí, že Nick! Bude si myslet, že jsem najal někoho zabít ego! Nemůžeš mi to udělat. Musíš mě pustit!"
  
  
  "Nám, Tina!" - огрызнулся jsem. "Jsi jediný revmatismu. Vedete mě k němu otevřeně teď. Jen ukázat mi ego, a..."
  
  
  "On nezná to!" zvolala. "To bude popírat svou identitu."
  
  
  "Tina..."
  
  
  Ona táhla za jehly pro podkožní injekce. Jeho pochopil, že ona se chystala udělat, jakmile se obrátila k rameni. Její objímat, málo люгера na měkké části krku. "Ne-ne, Tina! Bez jehly. Samozřejmě, že na několik minut bude vše v pořádku, ale ti vždy bude muset vrátit do reality".
  
  
  "Nick!" - всхлипнула to stále drží jehlu.
  
  
  Ji strčil Люгер za minutu a natáhl se pro jehly. Její tvář se změnila téměř okamžitě. Na této klidné krásné masky, to se vyvinulo do tlamy pekelným kočka - oči zářily, zuby оскалились, rty раздвинулись v зверином рычании.
  
  
  Jehla vstoupila mi do předloktí, než ho mohl chránit sebe od šíleného sekání bít.
  
  
  Zasmála se tichým невеселым воплем.
  
  
  Jeho, cítil, jak všechno jde přes mě. Její, cítil комком svazky.
  
  
  Vedl mě do další místnosti, a pak tlačil na židli.
  
  
  "Malá směs našich vlastních, Nick," řekla s jeho satanské úsměvem. "Ty zůstávají tam, jako dobrý malý chlapec. Její jdu odsud".
  
  
  Ne, Tina! Jí snažil říct, ale nic se nestalo.
  
  
  Zdálo se, že ona se pohybovala ve zrychleném tempu - sto snímků za sekundu, skimming přes francouzské den балкону. Pak bylo ticho.
  
  
  Přes několik staletí ji, slyšel, jak někdo buší na dveře. To byla Kelly.
  
  
  "Nick! Jsi tam? Přezdívka?"
  
  
  Jeho otevřel ústa. Alespoň to posunutým. Ale neměl jsem hlas. Obrny prošel?
  
  
  Dveře распахнулась, a Kelly влетела do místnosti s pistolí v pohotovosti. On jen stál a díval se na mě s údivem.
  
  
  "Hele, Nick!"
  
  
  Znovu ji пошевелил rty. Obrny se konal. Ji zavrčel.
  
  
  Kelly огляделась, zkontroloval koupelnu a cítila vůni jehly pro podkožní injekce. Okamžitě se vrátil ke mně, praštil mě po tváři, zvedl se ze židle a odtáhl ho do koupelny. On strčil hlavu pod sprchu a studená voda zasáhla mě do krku.
  
  
  Kelly mluvil se mnou, dokud pracoval.
  
  
  "Je to něco nového. Máme zásoby. Вырубает vás, takže se můžete nejen pohybovat, ale můžete vidět vše, co se děje. Dočasné obrny. Pochází z курари, také známý jako урари, урари, уурали, вурали. a woorara. Ale to bylo zkráceno s něčím jiným. Neptejte se mě, co. Vzorce vždy zmizí, jakmile jsme ih dostaneme ".
  
  
  Brzy ožije.
  
  
  "Rychle!" Ji řekl. "To Je Tina. Přišla do Granady, aby setkat se s Barry Парсоном, a našla ego tělo zde. To je teď na cestě k východu. Ona si myslí, že zabil Corelli ego. Pokud to сбежит nyní, to může zabít ego později".
  
  
  "Počkej!" - огрызнулась Kelly. "Přišel jsem sem, najít tě. Tina bylo dole v hale, vytvořil scénu!"
  
  
  "KDO?" - netrpělivě zeptal jsem se.
  
  
  "Tina Бергсон".
  
  
  "Tina!"
  
  
  "Je naprosto fantastické. Ale teď ona je pryč".
  
  
  "Je pryč? Ale...?"
  
  
  "To bylo v hale, ale odešla," řekla mi Kelly, když jsme došly přes pokoje a šli po chodbě. Začali jsme sestupovat po schodech, a viděl dav lidí v hale. Všichni se dívali na parkoviště.
  
  
  Ji viděl Хуану, která se zabývá otočila a stala čekat na nás.
  
  
  "Co to všechno znamená?" - огрызнулся jsem.
  
  
  "V červeném" Ягуаре ", - řekl Juan, což ukazuje na zaparkovaná auta. Ji, viděl, jak v jednom, kolem nich se rozzářily světla. Sergej прорезал temnotu a ozářil sněhu-vztahuje svah hory, kde se silnice поворачивала od Prado Llano a vedla k hlavní dálnici.
  
  
  "Ona zařídil velkou scénu", - rychle řekla Juana. "Bylo to velmi dramatické,".
  
  
  "Je příliš krutý!" - suše řekla Kelly.
  
  
  "Chceš mi říct, že to udělala?" - netrpělivě zeptal jsem se.
  
  
  "Přišla sem více než deset minuta zpět, zvedl peklo a zeptala se Mario Сперанцу!"
  
  
  "Kdo je ten Mario Сперанца?" Její zeptal se.
  
  
  Kelly zavrtěl hlavou. "Hej, říkali, že seňor Сперанса zde není, ona se zhroutila a málem spadla jsem do hysterie výplaty přímo zde, v hale".
  
  
  Ji mohl vidět
  
  
  
  
  Druhy překladu
  
  
  Textový Překlad
  
  
  Zdrojový text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Výsledky překladu
  
  
  Jaguár začal tah. Světlé vlasy Tina vlající za sebou nah.
  
  
  "To se nás všechny opustit sál na útěku", - vysvětlil Juan.
  
  
  "A pak ona okamžitě klesla, a recepční musel ji oživit", - k závěru Kelly. "Šel jsem za tebou."
  
  
  Její zamračil, rychle přemýšlení. "Jedná se o představení - scéna tady dole. Co to je, já nevím. Ale musím ji zastavit".
  
  
  "Ve skutečnosti, řekla Kelly. "Co budeme dělat?"
  
  
  "Podívej se na tohoto Mario Сперанца", - řekl jí Kelly. "Jsem asi neexistuje. Její půjdu za Тиной!"
  
  
  Její krunýř skrz dav k otočným dveřím, a všiml si tam pane Гауптли s ego týmem patolízalů. Zamával rukou a odvrátil.
  
  
  V "Reno" byla zima. Завелась hezké. To, jel na silnici a dvakrát uklouzl, než si vzal to pod kontrolou. Na vozovce byly ledové skvrny, které jsou stejné, jako před dvěma dny.
  
  
  Cesta upadla a přestěhoval se přímo. Vůbec nemohl vidět červené "Jaguar", ale vzpomněl si, že cesta se otočil přímo, a pak se začal otáčet doleva, dlouhý, široký podkova-formoval ukazatelů, který kvílel za okraj барранки.
  
  
  Její zapnul motor, protože nechtěl ztrácet na mysli Jag.
  
  
  V mých farah виднелась okraj silnice, a její nevědomky kliknul na šikanu zkontrolujte, zda odpor. Jsem s úlevou cítil napětí v obvazy.
  
  
  Její otočilo Renault v zatáčce a viděl červenou "Jaguar" Tina Бергсон na půli cesty k široké подковообразному ohýbání. Že jel pomalu, pak ale přidal rychlost, když ji všiml a dále.
  
  
  Auto, zdálo se, skočil vpřed ve tmě, světla byly patrné z fyzického vzhůru po silnici, jako by byly взбирались po obloze. A pak - jak se jí nemohl uvěřit svým očím - "Jaguar" narážely na břeh, málem врезавшись na skalní stěnu.
  
  
  Otočte Se, Tina! - nedobrovolně vykřikl jsem. "Změna!"
  
  
  Udělala to, nebo ne, nevím, ale další věc, kterou jsem viděl, byla "jaguar", направлявшийся není k отмелю, a k vnějšímu okraji silnice. "Tina!"
  
  
  Byl to lost creek.
  
  
  "Jaguar", nabírá rychlost a prošel přes okraj, jako kdyby ego se naučili provádět velmi jemné swan potápění v louži.
  
  
  Světlomety chytil prolamované slídového břidlice dole, skvrny sněhu прижались k сланцу a osvětlovaly změť světel a odrazy ve sněhu, pak stroj зарылась v kameny, odskočil off, převalil znovu a znovu, světlomety popsali вертушкой v noci a s padáním narazil na kus ostré kameny na úpatí барранки.
  
  
  Na okamžik bylo ticho.
  
  
  Pak se do nebe, střílel silný záblesk plamene, a ve vzduchu hřímal hlasitý výbuch. Kouř клубился mimmo oranžové plameny, ostré, dusivý černý kouř.
  
  
  Oheň stoupal, a pak znovu klesl na vraku искореженного "Jaguar" a začal pomalu jíst kov. Pak se pomalu zvedl kouř, oheň vzpínajícího se na okrajích rudé oceli, čirého skla a barevného plastů.
  
  
  Protřepat, ji jemně jel po dálnici a dostal se do místa, kde červená "Jaguar" prošel přes okraj. Její podíval se dolů. Vše, co jsem mohl vidět, je to, že trhliny v kamenech, врезанная v silnici na okraji vozovky.
  
  
  Její zaparkoval "Reno", vytáhl klíč a vyjel kolem stroje. Na trati byla zima. Jeho, přistoupil k okraji silnice, kde je "Jaguár" prošel skrz skály. Jeho stál tam, díval se na смещенные kameny, a následující po обугленной černé linky na сланце dole na místo, kde je jasně červený oheň потрескивал nad ostatky Tina Бергсон a červené "Jaguar".
  
  
  V několika sekund, první kolem hotelu přijel autem "Fiat", zaparkoval a připojil se ke mně na okraji vozovky. Оглинг.
  
  
  A pak přišli další.
  
  
  A více.
  
  
  Nálezci vzrušení.
  
  
  Necítím se dobře.
  
  
  Ji, sestoupil na каменистому svahu pomocí kapsa blesk, a za námi обугленную kus skály, kde se poprvé zasáhla červené "Kolík", a konečně dorazil do pozemku vedle samotného stroje.
  
  
  Ale plameny пожирало vrak, a to bylo nemožné přiblížit se olizuje, aby se nespálili.
  
  
  Uvedení ruku na temeno, její stál a čekal.
  
  
  Na vozovce завизжала požáru motoru, a brzy velký hasič v lyžařskou bundu a s přenosným hasicí přístroj se zřítil ze svahu a začal обрызгивать last vraky.
  
  
  Její překvapilo.
  
  
  Tam stál hasič, při pohledu na ohořelé vraky. Občanská garda se připojil k němu a udělal baterku na сгоревшую auto. Paprsek světla byl výkonnější mého.
  
  
  Její přiblížil lízání.
  
  
  Pak ji to viděl.
  
  
  Na předním sedadle byla обугленное tělo. To, co z něj zbylo, byla černá, a тлело.
  
  
  Tina.
  
  
  Vše, co je vlevo od zlaté dívky se zlatou pleť.
  
  
  Ji odvrátil, nemocný.
  
  
  Musí být její spadl na kámen vedle sutinami a propadla do země klid funk. Někdo тряс mě na ruce a rameni. Její, uvědomil jsem si, že nějaký čas se mnou mluvil hlas.
  
  
  Jeho pohnout.
  
  
  "Nick."
  
  
  To byla Kelly.
  
  
  "Ona je mrtvá, řekla Kelly. "Zatracená věc".
  
  
  "Myslím, že to prostě cítila, že je po všem, a hele, to je lepší utéct". Její povzdechl si. "Ona věděla, že Rico bude Corelli
  
  
  
  
  
  
  Druhy překladu
  
  
  Textový Překlad
  
  
  Zdrojový text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Výsledky překladu
  
  
  po zbytek svého života ".
  
  
  "Ale Corelli ani nevěděl!"
  
  
  "To dozví. Hlas proč odešel," řekl jsem. Hlasování, jak jsem to pochopil.
  
  
  "Ověřil jsem si to jméno, Nick".
  
  
  Její zvedl oči a zamračil se. Neuvědomil jsem si, co měl na mysli.
  
  
  "V hotelu není registrován Mario Сперанца".
  
  
  Její seděl a přemýšlel o tom. "Ale to jméno dala úředníka".
  
  
  On přikývl. "Clerc říká, že on řekl tohle. Clerc říká, že právě tehdy vyšla přes lebka".
  
  
  Její уставился na vraku pod námi. "Chcete říct, že Rico Corelli vůbec nikdy nebyl v Sol y Nieve?"
  
  
  "Já říkám, že to rozhodně nebyl zde - nebo v jakémkoli jiném hotelu Sol y Nieve v posledním měsíci nebo tak. Pokud ego jméno na obálce - Mario Сперанца".
  
  
  "Ale pak..."
  
  
  "Copak vy to nevidíte? Může, věděl o Tignes. Může, on věděl, že najala киллера zabít ego".
  
  
  Její, zavrtěl hlavou, aby objasnila to. "A celá tato tlachání o setkání bylo jen инсценировкой smrti Tina Бергсон?"
  
  
  "Vůbec ne. Ji říkám, že Rico Corelli, by mělo být, věděl o Tina Бергсон a Barry Парсоне. A to prostě nepřišel na obci vůbec. Všichni si mysleli, že je to tady - killer, kterého najal mafie, vraha najal Tina, - a nás, protože jsme hotelů setkat s Corelli. Všechny byly zde, kromě Corelli! "
  
  
  "Tak, kde je psí synu?"
  
  
  Kelly пожала rameny. "Myslím, že se nám lepší dát signál Хоуку a začít znovu".
  
  
  Vstali jsme, aby vylézt na kopec, ale nemohl jsem nechat ego v klidu.
  
  
  Ji, otočil se a znovu se podíval na trosky.
  
  
  "Proč to šlo tam?"
  
  
  Kelly zavrtěl hlavou. "Byla to krásná žena, Nick. Krásné ženy dělají hloupé věci. Měla by být ráda Corelli. A nenáviděla ego taky".
  
  
  "Nebo miloval tyto peníze", - řekl jsem.
  
  
  "Nebudeš tolik myslet o lidech, Nick?" Kelly nadechl.
  
  
  "Měl jsem ho? Měl jsem ji, pravda?" Ji uklidnil. "Myslím, že ona se rozhodla, že je to nejlepší způsob, než běhat po celém venkovní bazén, se snaží dostat pryč od placených zbraní Rico Corelli".
  
  
  "Ona se nikdy nedozví, když se chystá její hit", - klidně si všimla Kelly.
  
  
  "Zajímalo by mě, kde je teď ten hajzl?" Její myšlenku a napůl nahlas.
  
  
  Patnáct
  
  
  Na druhý den ráno, byli jsme první na snídani. I přes zářící vzhled Хуаны, byla v duchovní deprese. Její vysvětlil to tím, že jsme byli schopni udělat úkol.
  
  
  Jedli jsme kontinentální snídaně a seděli při jasném slunečním světle. Její nabídl ranní lyžování před odjezdem do Španělska, ale to возразила.
  
  
  "Já jen chci sbalit věci".
  
  
  Jí přikývl. "Já půjdu do Велету a udělám pár jogging".
  
  
  Ona přikývla, její myšlenky byly daleko.
  
  
  "Penny?"
  
  
  Ona nereagovala.
  
  
  "Dva penny?"
  
  
  "Jaký druh?"
  
  
  "Pro splní vaše myšlenky. Co se stalo?"
  
  
  "Myslím, že to myslel o zpronevěru lidského života. Tina Бергсон. Barry Parson. Mosquito. První take Rico Corelli. A dokonce i Elena Morales - kde by nám bylo".
  
  
  Ní, natáhl ruku a vzal ee za ruku. "Tak svět funguje".
  
  
  "To není moc dobrý svět".
  
  
  "Někdo slíbil, že to bylo?"
  
  
  Ona smutně zavrtěla hlavou.
  
  
  Její zaplatil účet a vyšel ven.
  
  
  Bylo v pohodě, ale v Велете stále velmi tiše. Slunce jasně svítilo. Povrch tratě byl dobře pokryt práškem. Její досталь, dalekohled a prohlížel svah. Jak jsem již vysvětlil dříve, s vrcholy Велеты byla dvakrát snížena.
  
  
  Tentokrát se rozhodli udělat delší kilometrový výkon, ten, který разветвлялся doleva, když se sestupuje dolů. Já jsem jen položil body zpět v kožené pouzdro, když někdo spustil se přes skály s zvratu lanovky a šel ke mně.
  
  
  To byl guerra Гауптли, a tentokrát to bylo jedno.
  
  
  Jí zamával. "Dobré ráno, guerra Хауптли".
  
  
  Usmál se. "Dobré ráno, guerra Peabody".
  
  
  "Stýskalo se mi po tobě včera, nebo když jsme se sešli společně lyžovat".
  
  
  "Nepochybně tlak ze strany podniků", - řekl to příjemné.
  
  
  "Ano," řekl jsem rychle a podíval se na něj. Ale on se otočil, aby se podíval na svah.
  
  
  "A kde je vaše oblíbená žena?"
  
  
  "Balení".
  
  
  "Pak jste pryč?"
  
  
  Jí přikývl.
  
  
  "Škoda. Počasí bylo takový dobrý".
  
  
  "Opravdu je".
  
  
  Usmál se a sell je na římse útesu v horní části trati. Její připojil se k němu, dokud je to těsné зашнуровал své boty a začal odírají lyžování modrým voskem.
  
  
  "Kde jsou tví přátelé?" - zeptal jsem ji, posadil se vedle ní. Sakra, se mi v tuto chvíli už neměl co dělat.
  
  
  "Jsou v hotelu", - usmál se. "Zdá se, že není příliš hoří touhou připojit se ke mně dnes. Pozdní noci v baru Esqui, u nich jsou kolem uší вылетали люмумбы".
  
  
  "Obvykle se nerozluční".
  
  
  "Tak a s penězi. Oni přitahují jako magnet". On se znovu usmál, vrána k nohám v koutech ego oči byly hluboké a omdlel.
  
  
  "Jste cynik, guerra Хауптли".
  
  
  "Jsem realista, guerra Peabody".
  
  
  Vzal první лыжу a začal jemně naneste vosk na řádek. On byl svědomitě a методичным zaměstnancem, co se dalo očekávat od dobrého tisíc.
  
  
  "Фройлен Peabody mi připomíná někoho z mých blízkých," řekl přes okamžitý.
  
  
  "Jistě?"
  
  
  "Víš, mám dceru". Pohlédl nahoru. "Samozřejmě, ty jsi je neznal. Omluvu". On pokračoval v jeho vosk
  
  
  
  
  
  
  
  Druhy překladu
  
  
  Textový Překlad
  
  
  Zdrojový text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Výsledky překladu
  
  
  ing. "Ona byla nejkrásnější dívkou".
  
  
  "Byl guerra Гауптли?"
  
  
  On ignoroval můj zásah. "Hej, bylo devatenáct a ona studovala na univerzitě", - pokračoval. "Moje žena - jeho matka zemřela, když byla malá pětileté holčička. Obávám se, že jí nikdy nedokázal dát hej správné vedení v взрослении. Chápete?" Ego oči se zvedli a se setkaly s mými.
  
  
  "Nikdy jsem nebyl otcem, takže nemůžu vědět, guerra Гауптли".
  
  
  "Čestný revmatismu". Povzdechl si. "Co by to pro nás bylo - rodičovské zanedbávání nebo nepřiměřené plýtvání materiálních hodnot ve vztahu k ní - když odešla na univerzitu, jsme ztratili kontakt".
  
  
  "To se děje v těchto dnech".
  
  
  "V jejím případě se stalo to nejhorší. Její kamarádi byli velmi vášnivý drogám". On se znovu podíval na mě. "A to se ukázalo být zapojeni do této skupiny do té míry, že jsem nemohl zvládnout." On pokračoval v odstraňování chloupků voskem. "To пристрастилась k героину".
  
  
  Její уставился na Хауптли.
  
  
  "Přes rok pak zvykání zemřela na předávkování". Díval se do dálky na Вегу Granada. "Self-management".
  
  
  "Je mi líto," řekl jsem.
  
  
  "Nemá smysl ztrácet vyšší na tak pozdní dobu", - řekl Хауптли ostrým zvukem ve srovnání s obvykle příjemným hlasem.
  
  
  "Omlouvám se, o tomto odpadu spoustu lidského života", - řekl jsem, přemýšlel o tom, že Juan řekla na snídani.
  
  
  On jen pokrčil rameny. "V jistém smyslu její vinu. Její vyhnul zodpovědnosti otce. Její сблизился s jinými ženami - ne s jedním, ale s mnoha - a пренебрегал dcerou". Pomyslel si na chvíli. "A to терпела mé pohrdání tím, že reaguje tak, jak mohl. Jako by se sám sebe přesně tak, jak to odmítl ji".
  
  
  "Psycholog může říct jiného," - предупредительно řekl jsem. "Introspekce - nebezpečná hra".
  
  
  "Seznámil jsem se nejen s ženami. Jeho zabýval touto firmou".
  
  
  "U každého muže by měla být profese", - řekl jsem.
  
  
  "Ale ne ten, který jsem".
  
  
  Její díval se za ním, vím, co se chystal říct.
  
  
  "S drogami", - řekl on hořký úsměv. "Ano. Ji, je docela pravděpodobné, vybavil se heroinem, které spáchal sebevraždu můj jediný dítě. Jak to souvisí s vaší morálkou, guerra Peabody?"
  
  
  Její, zavrtěl hlavou.
  
  
  "Je to špatné v kombinaci s mým. Její začal analyzovat podnikání, kterým jsem vždy byl. Její začal přemýšlet o ego vlivu na lidstvo. Nelíbilo se mi to, co jsem viděl."
  
  
  On si vybral jinou lyže a začal mazat její voskem.
  
  
  "Rozhodl jsem se, že je čas odejít na podnikání a začít napravovat své poklesky v letech".
  
  
  Jí nemohl nic říct. Ji čekal.
  
  
  "Řekli mi, co se stane, když ji nechám na organizaci. Mě budou hledat do končin světa. A zabít". To безрадостно se usmál. "Chápete to?"
  
  
  "Ano, stojí pán Corelli".
  
  
  "Enrico Corelli", - řekl s полуулыбкой. "Rico Corelli, a ty jsi Carter. Mi říkají, že Nick Carter nejlepší".
  
  
  Jí přikývl. "Normálně. Není vždy. Ale obvykle".
  
  
  "Říkám vám, bylo to administrativní problémy od samého začátku. Jednoduchá setkání, ne? Setkání na sněhu - vypořádat se sněhem!" Zasmál se, ukázal silné zuby. "Vtip, pan Carter! Vtip".
  
  
  "Ano", - přiznal jsem se.
  
  
  "To se zdá dost jednoduché. Její odjíždím na Korsiku na Лисистрате a setkání s vámi v Sierra Nevadě".
  
  
  "Samozřejmě."
  
  
  "Od samého začátku byly problémy. Capo dozvěděla o mém замысле. Kdo to z mých blízkých nepomyslel. Nebo zaslechl. Mafie se rozhodli se mnou smlouvu."
  
  
  "Komár".
  
  
  "Ano. Aby se zabránilo takový hit, ji přesvědčil svého starého kolegu, Базиллио Di Ванесси vylíčit mě na mé jachtě. A velmi milá dívka, s níž ji spal, šla s ním, aby charakterizace tohoto".
  
  
  "Jste подставили své vlastní osoby?" - jemně řekl jsem.
  
  
  "Nevím, že zásah bude úspěšný," řekl Corelli. "Ve skutečnosti, to udělal to, co říkáte. Ale opravdu si nemyslel, že Москит léčit. Její doufal, že setkání mezi Базилио a vámi proběhne bez zádrhelů, a skutečné setkání mezi vámi a mnou, může být uspořádány. "
  
  
  Její povzdechl si.
  
  
  "Ale to ještě není všechno. Těsně před tím, než ji opustil jachtu ve Valencii, její zjistil, že můj krásný snídaně formou slavík vyhodnocování zbavit mě!"
  
  
  "Tina Бергсон?"
  
  
  "Ano. Je to řetězec, aby pro ni zemřel. To samo o sobě k závěru, že se mnou smlouvu." Corelli cynický humor se usmál.
  
  
  "Byl důvod, proč?"
  
  
  "Byl jsem tak zvědavý, jak se vám, pane Carter. Musíte pochopit Tinu trochu jasnější".
  
  
  Její dobře ji pochopil, ale neřekl nic.
  
  
  "Ona je nymfomanka, pan Carter. Myslím, že pro vás není žádným překvapením. Ale možná, že důvod, proč se to vyvinulo v takový фрейдистский symbol, je stejně zajímavé, jako fakt její posedlost".
  
  
  Její zvědavě se na něj podíval.
  
  
  "V patnácti letech ji znásilnil snídaně formou zemědělský. Ona otěhotněla. Potrat byl úspěšný, ale vyvinula sepse. V patnácti letech hej dělali hysterektomii. To barren, krásné, inteligentní bytost se stala posedle jeho zničení. ženskost, její neschopnost být matkou. Protože to nebylo nám ženou, nám s mužem, ona se stala tím, čím by měla být - superman! S touto krásou, a to mysl - ujišťuji vás, že její intelekt je omezen
  
  
  
  
  
  
  Druhy překladu
  
  
  Textový Překlad
  
  
  Zdrojový text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Výsledky překladu
  
  
  Эсс, pan Carter! - ona se rozhodla, že převezme malou říši, pánem, v němž jeho byl ".
  
  
  "Síť drog," řekl jsem.
  
  
  "Je naprosto fantastické. Teď mluvím o jeho ambicích pak toho, jak jsem se ji rozhodl zničit tento řetěz a odhalit jeho nejhlubší tajemství Útvaru pro boj s drogami Spojených Států".
  
  
  Jí přikývl. "A to bylo důvodem, proč najala Парсона, zabít tě!"
  
  
  "Je to ve skutečnosti. Naštěstí ji interpretoval její první шокированную reakce na mé rozhodnutí zpracovat řetězec, jako podezřelý a držel oči otevřené. I když to slíbila mi, že zůstane věrný mně a bude doprovázet mě do Ameriky, její tušil, že to Jeho lhaní. Její zařadila její telefon - naše vila na Korsice je velký, a každý kolem nás má velkou svobodu - a konečně slyšel, jak se to uzavře dohodu s Barry Парсоном v Malaze.
  
  
  "Nejzajímavější".
  
  
  "Dalším mým krokem bylo poslat své vlastní špionážní na Парсона. Myslím si, mimochodem, že najdete Парсона v souborech Interpolu, jak Daniel Tussauds, zesnulý francouzský podzemí. To bylo desetileté dítě během světové války. Dva a rostou do špionáže a vraždy ".
  
  
  "On je mrtvý, teď".
  
  
  "Jsem tak a podezření". Corelli jen pokrčil rameny. "Slyšel jsem o vašem odchodu z diskotéky se svým známým na Malaga".
  
  
  Její usmál se. "Od vás málo co ускользнет".
  
  
  "Dost je dost", - povzdechl si Corelli. - No, Elena Morales pozorně sledují Парсоном nechat emu vyzvednout ji v barre v letovisku Torremolinos. A právě ona mě upozornila, tvrdí, že přišel na Sůl-a-Ньев, aby mě najít a zabít. Z tohoto důvodu ho potkal vás v Велете ".
  
  
  "Je to zdůvodněné".
  
  
  Corelli přikývl. On skončil se svými lyžování. "Doufal jsem, že možná, Tina může být zabita na jachtě Лисистрата, pokud se tam něco stane, ale, jak víte, to избежала vážné zranění. I když Capo dobře vzali smrti. To znamená, že jsem musel sledovat počasí, aby se nic nestalo. jen vrah Capo, ale i pro vraha Tina! Komár. A pastor. Tak jsem si stahl герром Хауптли, že najme více nezaměstnaných herců ve Valencii, aby sehrály roli mých údajných patolízaly ".
  
  
  Její smál se. "Jste velmi chytrý muž, pane Corelli".
  
  
  "Já jsem žil dlouhý život kvůli mé šváb se ve velmi nebezpečné povolání". On se zamračil. "Není povolání. To znesvěcuje samotný smysl povolání. Ve velmi nebezpečném počtech vydírání. Dobré slovo. Zarputilý. Byt. Неромантичный. Rocket".
  
  
  Jí přikývl.
  
  
  "Já jsem s obdivem sledoval, jak za sebou docela dlouho." Corelli se usmál. "Okamžitě jsem si uvědomil, že jsi zabil Москита. A její předpověděl, že jsi nezabiješ a Парсона. Smrt Tina byla pro mě překvapením. Nemyslím si, že to покончила sebevraždu, jak se říká v Prado Llano. Ale myslím, že to musí být, ztratil kontrolu nad tímto strojem pak toho, jak je možné zjistila, že Parson je mrtvý, a rozhodla se, že vím o ní všechno a zabije ji ".
  
  
  Ji, řekl: "V tomto případě se rozhodla uniknout před tím, než jste se dozvěděl, že ona je tady".
  
  
  "Přesně."
  
  
  "Ona je mrtvá. Hlasovat a vše, co s tím souvisí".
  
  
  Corelli přikývl. To zpřísnily svorka na lyžích, подогнал k nim boty, a pak dal svorky. On vstal a nepodařilo se mu ohnout kolena.
  
  
  Ji začal oblékat.
  
  
  "Nechcete svézt se mnou?"
  
  
  "Krásná."
  
  
  To ухмыльнулся. "Před tím, Nick, jeho bych hotel, aby ses zmocnil tím".
  
  
  Její podíval se dolů. To протягивал obálku. Na nen se boule. Otevřel obálku a viděl známý vzhled roll - mikrofilmy.
  
  
  "Je to prostě něco, co si myslíte. Jmen. Míst. Datum. Všechny. Celou cestu z Turecka přes Sicílii, a Riviéru do Mexika. To si nemůžete nechat ujít naše věci, naše práva, pokud se budete držet faktů. Jí chci tento řetěz je zničena, a proto ji již nelze sbírat znovu. Bella Beatrice ".
  
  
  Beatrice. Ego dcera. A není to ani obraz ženskosti Dante?
  
  
  "Dobře, Corelli," řekl jsem.
  
  
  On plácl mě po zádech. "Pojďme!"
  
  
  * * *
  
  
  On začal pomalu traverz proti linii pádu, a pak přešel na svahu a letěl dolů by turn " a na útěku. Pak se obrátil zpět na krásně zdobenou christie a obešel hromadu kamenů.
  
  
  Ji strčil mikrofilmů nd vnitřní minute lyžařské kabátce a běžel za ním. Sníh byl položen akorát. Jeho, cítil, jak se moje lyže kousnutí u v prášku s dobrou pružnou odrazu.
  
  
  Pode mnou byl Corelli, když její se pohyboval na ohýbání skal. Splnil několik zvratů, vstoupil do ведельн, a pak se obrátil na velmi širokou traverz po tom mírném vnějším rohu trasy.
  
  
  Jeho, šel za ním, tím, že několik zvratů, a стряхнув ohyby svého těla. Na konci závodem otevřeně na траверсе, ji viděl třetí lyžař na pozměněné trase.
  
  
  Svahy byly takové, že se střídají úseky v pravidelných intervalech zkříží cestu, něco, co připomínalo dva dráty, které jsou v určitých místech byly неплотно zkroucené.
  
  
  Byl to mladý muž v hnědé sako. Vypadal jako teenager, alespoň měl tu жилистое, štíhlé postavě. Bez ohledu na věk, on byl skvělý alpský lyžař. Ego lyžování впивались ve sněhu, a on byl mistr zvratů a дрифта.
  
  
  
  
  
  Druhy překladu
  
  
  Textový Překlad
  
  
  Zdrojový text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Výsledky překladu
  
  
  vlastní najetých kilometrů.
  
  
  Na pozemku na svahu, kde se shodnou dvě trasy, mladý lyžař narazil do sebe, a pomalu sešel dolů řadou plochých traverz. Když ji přiblížil k Corelli, zmizel na mysli na skalní hřeben, sdílet dvě trasy.
  
  
  "Krásný pokoj," řekl jsem.
  
  
  On přikývl.
  
  
  "Když jsi приедешь do spojených Států, její běžet tě v Alto a Aspen. Ti budou líbit!"
  
  
  To посмеялся. "Mohu vás o tom!"
  
  
  "Dobrá dohoda", - řekl jsem. "Pokračuj. Její půjdu za tebou až do další zastávky.
  
  
  On se zasmál a vydal se na cestu.
  
  
  Její narazil na několik okamžiků, pak se jeho. Moje pravá skůtru trochu отставала, a ji snažil upravit stojan pro lepší поклевки.
  
  
  Jeho pochodoval po více strmého útesu, замедляясь pomocí снегоочистителя, protože můstek mezi dvěma výstupy skal byl příliš úzký pro jemné manévrování, a pak šla na velkou mýtinu, kolem sněhu a ledu, která se zabývá vypadalo jako místo pro pikniky pro všechny lyžaře. Ji viděl Corelli na druhém konci.
  
  
  Její pochodoval dolů po Corelli vlevo, a to je v tuto chvíli ji opět spatřil chlapce.
  
  
  On šel rychleji nás dva v pozměněné závodě a nyní se blíží k полосам křížení dvou sjezdovek v dolní části široké šikmé pole.
  
  
  Na chvíli ji zastavil, врезавшись ve sněhu na malé zastávce, a jen tam stál. Prášek byl dobrý. Sníh dole se zdálo pevné. Ale nelíbilo se mi úhel pohledu. Myslím, že to bylo v pohodě a téměř plochou, ale nahoře byl konkávní sklon, který mi ne úplně líbilo.
  
  
  A přesto Corelli bez problémů shell na to, na půli cesty. Jel vlevo, přímo ode mě, a dokud ho sledoval, vstoupil do bouře a vrátil se zprava doleva. Za ním ho viděl mladého muže na druhém závodě, blížící se směrem k hřebeni útesu, отделявшему náš v životě, než ego.
  
  
  Zrovna jsem se chystal odejít, když koutkem oka zachytil предупреждающую blesk. Znovu ji zvedl hlavu, прищурившись od jasného slunce. Mé oči hrály se mnou špatný vtip? Ne!
  
  
  Chlap něco držel v pravé ruce a na levé sevřel obě lyžařské obušky. On držel nějakou zbraň - Ano! Byl to ruční zbraň!
  
  
  Dítě se nyní zastavil a přikrčil na sněhu. Nyní byl za kameny, a ji nemohl vidět, co dělal, ale instinktivně jsem věděl, že to целится v Corelli, který letěl s ním na lyžích, nevědomý, že on byl zaměřen na zrak.
  
  
  "Хауптли!" Její plakala, pomocí ego krytí pro případ, že by mě podvedl nějaký druh optické iluze.
  
  
  On rychle otočil hlavu, díval se na mě nahoru po svahu. Ji, zamával rukou ve směru mladého muže. Corelli se otočil a nic, viděl ze svého úhlu. Jí zoufale замахал предупреждающе. Corelli si uvědomil, že něco není tak, a reagoval. To se snažil změnit trasu běhu, ale ztratil rovnováhu a spadl z neúspěšné čelní pádu. Ale on vzal sám v ruce a plácl se do stehna, a pak začal klesat.
  
  
  Její запрыгнул na lyže a vyrazit na палкам, směřující dolů ke skalám, za kterými seděl teenager. Ji strčil obě lyžařské klacek pod levou ruku a досталь люгер.
  
  
  Magnát se objevil kolem ničeho. Ji, díval se na kameny, požádal hlavy chlapa, ale nic neviděl. Magnát vzal mě na půli cesty mezi vložkou a klipem pro lyží a hodil mě tváří do sněhu, zcela оторвав jednu лыжу, kdy pojistné pera oslabila, a šel dále na рыхлому pole. Jeho, uklouzl a konečně, prudce se zastavil. Další skútr ležel vedle mě. Ani nepamatuju, jak to отрывался.
  
  
  Corelli utekl na sněhu a teď se otočil, aby se každoročně na kameny.
  
  
  Zazněl první výstřel. On minul. Nyní ji mohl vidět, jak teenager jede kolem skal a pohybuje se vpřed. Její нацелил "люгер" emu v hlavě a stiskl spoušť. Příliš daleko vpravo.
  
  
  On se rychle otočil a spatřil mě. Ego čepice spadla. Zlaté vlasy струились kolem ego krku.
  
  
  Byla to Tina Бергсон!
  
  
  Jeho byl tak ohromen, že nemohl myslet.
  
  
  Ale pak můj mozek spontánně opakovat celý příběh.
  
  
  Tina!
  
  
  To nebylo její tělo v červeném "Ягуаре".
  
  
  To by mělo být Elena Morales. Ji viděl, je to teď. Ji viděl, jak se Elena vešla do místnosti Парсона a našla mrtvolu Парсона tam, kde jsme ego opustily. A ji viděl ee v pokoji - tam již bylo Tina Бергсон! Tina přišla v Sol-a-Ньев najít Парсона a poslat ego do Corelli, aby ten ego zabil. A našla Парсона mrtvý - do toho, jak se Elena vešla do místnosti. Proto zavolala do obýváku, aby Elena. A přišla Elena je zaměřená zprávou.
  
  
  Tina přivedla Elena vyjít na balkon a jít dolů na červenou, "Ягуару", protože nyní věděla, že Helen - to jsou oči a uši Corelli. Ona zasadil ji v "Jaguar" a zabily. V zatáčce podkovy, číhající na mysli, ona zasadil Elena za volantem, vzala do kina "Jaguar" v lyžařských botách nebo něco, co je těžké, držet pedál plynu, a sama отпрыгнула.
  
  
  A utekl do tmy, i když její pochvy, hned za ní.
  
  
  A teď...
  
  
  Nyní přišla zabít Corelli a nejvíce zachytit наркосеть, jako vždy.
  
  
  
  
  
  
  Druhy překladu
  
  
  Textový Překlad
  
  
  Zdrojový text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Výsledky překladu
  
  
  ais hotel udělat!
  
  
  Ji viděl, jak Corelli znovu vstal a уставился na Tinu. Tina znovu střílel na mě. Jí odpověděl ahoj ohněm. Její byl příliš daleko, aby něco dobrého.
  
  
  Podívala se na mě a pak na Corelli a šel chůze po sněhu k Corelli. On se zoufale snaží dostat se na sněhu a jít dolů po svahu. Stejně jako mnoho mužů, zabývající se extrémně nebezpečné profesemi, se to zjevně nelíbilo nosit zbraň při sobě.
  
  
  Ona záměrně spěchal k němu ve svých lyžařských botách, vysoko drží zbraň.
  
  
  Sníh kolem magnáta silně zmrzla. Ji mohl vidět, jak to потрескивает od napětí nahoře na svahu, který образовывал zaoblený obrys, наклоняющийся na dno pole.
  
  
  Její, отодвинулся, vytáhl "Люгер" ve sněhu a vystřelil jednou, dvakrát, třikrát. Ve vzduchu se ozývá разнеслись záběry. Sníh rozbila na všechny strany. Došlo k раскалывающаяся trhliny, a celý sporák sněhu a ledu začala tát - разделившись s horní polovinou magnát, který jsem měl na zemi.
  
  
  Od samého začátku se pohyboval rychle. Tobogán!
  
  
  Ona viděla ego aproximace, ale nemohla se tomu vyhnout. To, střílel v Corelli dvakrát, a pak běžel k němu, vyhýbali se zasněžené horské dráze, ale to chytla ji a poslala dolů. Ji viděl, jak její zlaté vlasy zmizely v tomto materiálu.
  
  
  Pak sníh скопился a začal spadnout na kameny páteře, s pobytem řev a řev.
  
  
  Její sbalil lyže a pomalu sestoupil k Corelli.
  
  
  Ležel na prováděné výpočty, vykrvácení ve sněhu.
  
  
  Jeho, přistoupil k němu. Ego tvář побелело od bolí, a oči byly расфокусированы. On byl v šoku.
  
  
  "Zbořte řetěz!" zašeptal mi.
  
  
  Ji zvedl ego hlavu ve sněhu. "Udělám to, Rico".
  
  
  Ji poprvé nazval ego jménem.
  
  
  On se opřel zpátky s lehkým úsměvem na rtech.
  
  
  Šestnáct
  
  
  Její uzavřel ego oční víčka.
  
  
  Jí pomohl Civilní stráž se postarat o tělo Corelli, a pak odjel na lyžích, když několik lidí s lopatami začali kopat pro Tina Бергсон. Jeho odvrátil stranou osoby s fu-маньчжурскими kníry a řekl emu o smutném konci Barry Парсона.
  
  
  Pod sprchou bylo hezké zmírnit napětí a stres, spojená s tímto případem s Spanish Connection. Její вытерлась ručník ve svém pokoji před tím, jak se obléknout a zaklepat na Хуаны Rivery. Je čas říct ahoj poslední kapitolu historie a začít s ní na cestu do Malagy.
  
  
  Její zkontroloval svůj "люгер" v наплечной pouzdra, висевшей nad čelo postele a natáhl se pro župan. Protože nohy jsem měl suché, ji přilepil jehlový a накинул ramena v chladném махровую tkaniny. Zrcadlo v koupelně bylo затемнено, ale podařilo se mi причесаться. Její zkoušel znovu a zjistil, že šedé prameny už se objevila pak toho, jak jsem ji vytáhl ih o týden dříve.
  
  
  Ji, věděl, že v budoucnu uvidím ih více, ne méně.
  
  
  Kufry byly zabaleny - dělal jsem to před tím, jak si půjčit fén, - a to jsem si myslel, nosit, zda jste oblečení, než zavolat Juan, a pak si myslel, co to sakra, přišel den a zaklepal holýma костяшками prstů.
  
  
  "Přihlaste se", - ji slyšel její tlumený hlas.
  
  
  "Jste připraveni?"
  
  
  Odpověď zněla ne.
  
  
  Ji, otevřel dveře a vstoupil.
  
  
  Dveře za mnou se zavřely a já se překvapeně otočil a zjistil Хуану v křesle naproti mně. To bylo zcela обнажена, její ústa byla обвязан kapesník a ruce byly spojeny za zády a přivázaná k židli. Ee nohy byly vázány na ножкам židle. Podívala se na mě немыми умоляющими očima.
  
  
  Ji, natáhl se ke klice.
  
  
  "Ne, ne, Nick!" - jemně řekl hlas.
  
  
  Závěsy na okna замерцали, a z nich vyšla Tina Бергсон, že drží v ruce zbraň. Vypadalo to jako obrovský - pro nah. To byl Parsons Webley Mark IV. Měla na sobě lyžařské oblečení - stejný, v níž byl na svahu. Ona byla mokrá a studená, ale jinak jsou zcela smyšlené. Ee oči zářily vášní pošetilosti.
  
  
  "Ahoj, Nick," řekla s veselým smíchem.
  
  
  "Tina," řekl jsem.
  
  
  "Ano. Její nezahynul v lavinu, kterou jsi zařídil".
  
  
  "Jasné."
  
  
  Ji, otočil se a ještě jednou se podíval na nahé tělo Хуаны. To je, když ji viděl popáleniny od cigaret ee nahé hrudi. Její překvapilo. V Tignes Бергсон byly садомазохистские sklony, možná, lesbické sklony, které vedly k нимфомании.
  
  
  "Jsi nemocná, Tina, - jemně řekl jsem. "Co je dobré na tom, aby způsobit bolest takovým lidem, jako je Juan?"
  
  
  Tina explodoval. "Rico byl blázen, že se snaží prolomit pouta drog! U něj bylo nejlepší na světě schéma výdělku - a to hotel nah zbavit!"
  
  
  "Ale je to metoda zabil ego dcera".
  
  
  Tina усмехнулась. "Tato dcera se stala шлюхой, jako všechny ženy - každý muž byl na tom глупом škole, do které to šla".
  
  
  "Jen v tvé fantazii, Tina," řekl jsem. "Budeš potřebovat psychiatra".
  
  
  To запрокинула hlavu a zasmála. "Ty puritánské, Nick! Ty to víš? Puritánské!"
  
  
  Její napadlo наплечной pouzdra, висящей na zadní části postele v mém pokoji, a nadával si za to, že byl pošetilý blázen. Bez něj nikam nepůjde. Vše kvůli hloupé sentimentální
  
  
  
  
  
  Druhy překladu
  
  
  Textový Překlad
  
  
  Zdrojový text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Výsledky překladu
  
  
  Zájem o Juan Riveru подвергнул její smrti.
  
  
  "Dej mi mikrofilmů, Nick," řekla Tina, odklon od záclon, kde čekala na mě. "Viděl jsem tě s Rico. Musíš si to. Nech ego mi to, nebo jí tě zabít".
  
  
  "Ne věcí, Tina," řekl jsem. "Pokud ji dávám pásku, jsi nezabiješ nás dva a pryč".
  
  
  "Ne," řekla Tina, její oči zářily. "Mě nezajímá, že jste s tímto fena děláte. Můžete odejít a letět zpět do Států, je mi jedno. Mi prostě potřebujete mikrofilmů, a já tě nechat jít".
  
  
  Její, zavrtěl hlavou. "Nám, baby".
  
  
  Ee oči byly jasné a modré jako ledová ledu. Jí si myslel o skandinávské fjordy a o ledové corku. A jeho si myslel o tomto krásném těle, pod lyžařské oblečení.
  
  
  Tina ukázala na Хуану těžkým britským "Вебли". Její podíval na nah s téměř тошнотворным kouzlo. Oči Хуаны strašně закатились. Ji viděl, jak se třese. Po ee po tvářích se valil slzy.
  
  
  "Jsi monstrum", - tiše řekl jsem. "Ty mě slyšíš, Tina? Jste mohl vzít mě na sebe, a ne se trápit Хуану. Co ty jsi za nelidské bytosti?"
  
  
  Tina пожала rameny. "Zabiju ji na účet do tří, pokud nechcete přinést mi tyto filmy, Nick".
  
  
  "Nemám filmu", - řekl rychle jsem. Nečekaně u mě se objevil plán. Její hotel, aby myslela si, že jsem příliš mnoho протестую.
  
  
  Její oči se zúžily. "Viděl jsem tě s Rico. Jsi ty, by mělo být, dostal od něj film. Emu potřebuje, bylo jedno setkání s tebou sám. Hlasování a to je vše. A to ego dostal. To by mělo být, dal své ego tobě. Odina, Nick".
  
  
  Jeho вспотел. "Tina, poslouchej mě! On šel mikrofilmů poštou. On šel ego ve Washingtonu".
  
  
  "Rico není stahl mohl důvěřovat-mail!" фыркнула Tina. "Vím, že ego je lepší, než to je. Придумай lepší, Nick. Dva".
  
  
  "Tina, je to pravda!" Její popud přesunul k ní. "A teď ležel zbraň a вытащи Хуану kolem židle!"
  
  
  Tina se ke mně obrátila. Málo těžkého zbraň byla zaměřena mi v hrudi. "To Webley.455 Nick", - ostře řekla, скривившись. "Je to stejně silné, jako Colt Frontier. Nenuťte mě, roztrhat tě na kusy. Na tak krátkou vzdálenost od tvé hrudi a srdce nezůstane nic. Mi se museli přehrabovat ve vašich věcech, najít film. A mě moc líbí tvé velké pevné tělo, aby se zničit ego. Nech ego mi, Nick. Film! "
  
  
  Juana plakala.
  
  
  Její trochu pohnout.
  
  
  "Ne!" - křičela Tina, pak vyvinulo zbraň do hlavy Хуаны, málo jen pár centimetrů od jejích vlasů. "Dej mi ten film Nick. Nebo ona umře!"
  
  
  Její podíval na nah v zoufalství.
  
  
  "Jsem řekla jedna a dva, Nick! Nyní - hlasovat na poslední chvíli..." povzdechla si.
  
  
  "Počkej!" Její pláč. "To je v jiné místnosti!"
  
  
  "Já nevěřím v to," řekla Tina s lehkým úsměv. "Ne. Vy jste to v sobě. Taková cenná věc".
  
  
  Moje tvář padl. "Jak můžeš být tak jistý?"
  
  
  Ona se usmála. "Já vím! Hlasování a to je vše. Ji znám!" Ona se přesunula ke mně. "Dej mi to!"
  
  
  Její sáhl za minutu svého махрового šatů. "Tina..."
  
  
  "Pomalu!"
  
  
  Zvedla těžkou hlaveň a нацелила mi v krku.
  
  
  Její rozloučila. "To v kapse".
  
  
  Podívala se na mě, její oči byly sevřené, její mysl pracovala rychle.
  
  
  "Pak sundej si svůj župan a dej mi. Pomalu".
  
  
  Její rozvázal pás, zuřivě přemýšlel. Film v kapse, samozřejmě, nebylo. Ještě...
  
  
  "Vypnuto!" - огрызнулась to.
  
  
  To bylo příliš daleko, aby chytit ji za šaty, jak to zpočátku doufal. Její hodil ego z ramene a strhl z těla. Jeho stál tam nahý a nechráněný. Jen kdyby to bylo blíže, by ji setřásl župan, vytrhl Уэбли na ee ruce a ...
  
  
  "Polož to na postel!"
  
  
  Její povzdechl si.
  
  
  Ona se přesunula k němu, приставив zbraň k mé hrudi a srdci. Levou rukou se порылась, v jedné kapse. Je prázdný. A pak druhé. Je prázdný.
  
  
  "Lháři!" zařvala. "Kde to je? Kde to je?"
  
  
  Ji viděl, jak její oči zářily modrým plamenem, když se na mě podíval, бегая pohledem nahoru a dolů mé tělo, a mým nohám. Její lehce пошевелил nohy, škubl sebou a snažil se dát hej vidět tuto lepicí pásku v místě, kde se konala, na zadní straně kotníků.
  
  
  Její nedobrovolně přesunul pohled na pravou nohu. Všimla si, jak byl můj pohled a její oči se zúžily v snění. Podívala se blíže na můj ступню, pak na mou nohu, a ona viděla malý kousek lepicí pásky, pohybující se na zadní straně kotníků.
  
  
  "Hlasování o to!" - огрызнулась to. "Připojit ke kotníku! Přines, Nick. Přines a..."
  
  
  "Tina, přísahám ti!"
  
  
  "Chcete, aby ji zabili vás a natočil tento film s sebou?"
  
  
  Její věděla, že to bude.
  
  
  Cítil se nahý a zranitelný, jeho sklonil se a sáhl po pravém kotníku. Když ji надевал ego, изолента byla oslabena z důvodu vlhkosti pod sprchou, a to okamžitě sundala шпильку.
  
  
  "Rychle!" Ona zavolala mě, naklonil navždy se mnou a natáhl levou ruku, aby ji mám.
  
  
  Ji vytáhl jehlový a přešel k ní, natáhl levou ruku, jako kdyby držela mikrofilmů. Její oči метнулись na můj komprimované v pěst, a to reflexní táhla.
  
  
  Jeho tlačil ji pěstí. Nechala prsty dotknout ego. Její popadl ee za zápěstí. V s
  
  
  
  
  
  
  Druhy překladu
  
  
  Textový Překlad
  
  
  Zdrojový text
  
  
  1507 / 5000
  
  
  Výsledky překladu
  
  
  V určitém okamžiku ji dělal pravou ruku k ee tělo a воткнул jehlový hele, v krku výplaty přímo pod uchem.
  
  
  To s булькающим křik, střílel z "Уэбли".
  
  
  Brýle prorazil zeď vybavení, пробившись na druhou stranu.
  
  
  Moje prsa spálenou od ohně взрывающегося střelného prachu.
  
  
  Její ustoupil.
  
  
  Ona klesla, a arteriální krev tryskající kolem ee těla золотистую kůži.
  
  
  Jaký druh plýtvání.
  
  
  Jaká pekelná ztráta.
  
  
  Вздрогнув, její vstal, zvedl její tělo a odnesl do postele.
  
  
  Jednoho dne otevřela oči.
  
  
  "Nick", - zašeptala ona a vesele se usmála. "Nikdy jsem se dožít sedmdesát sedm, ne?"
  
  
  "Vybrali jste si špatné povolání," řekl jsem.
  
  
  To обмякла.
  
  
  Její obrátil s dopisem k Juan, snaží se ji utěšit, отвязав ji od židle, a pak se odtáhl ho do svého šatníku, kde to переоделась. Pak jsem šel do svého pokoje a vyšplhal na své.
  
  
  Šel jsem zpátky. Ji držel svůj Rolleiflex nyní vypadat přesně tak, jak ji měl vypadat v mé obálce. Milý starý Jestřáb.
  
  
  Ve delle, jí byl šťastný obléknout. Když jsi oblečený, je vždy snazší mluvit o každodenní věci.
  
  
  "Kde tento mikrofilm?" - zeptal se mě Juan.
  
  
  Ji zvedl Rolleiflex. "Tady," řekl jsem. "Dobrý provozovatel vždy nosí svůj film do fotoaparátu".
  
  
  To mi ukázal jazyk.
  
  
  Její заснял to na pásce. Koneckonců, ona byla jedním kolem nejlepších fotografů Středního Západu, ne? A Juan nemusel vědět, že mám v kapse kalhot leží mikrofilmů, jak krabičku cigaret nebo přívěšek na klíče, ne?
  
  
  
  
  
  
  Spiknutí Hlavy Smrti
  
  
  
  
  Spiknutí Hlavy Smrti
  
  
  Prolog
  
  
  Ostrov Мумура byl jako malý zelený klenot v tmavě modré бархате jižní části Tichého oceánu. Zastrčený v rohu souostroví Tuamotu, Мумура byl jedním mála na polynéské ostrovy, neprošly vlivu misionářů a civilizace. Lid Мумуран stále zůstal svobodný v plném smyslu tohoto slova. Nikdo надевал je na nohou pevnou obuv a ne byl zakrývání krásné hnědé prsa jeho ženy. Jen ih asi pět set lidí, oni nevěděli o ráji, který byl ih ostrov, protože neznali nic jiného.
  
  
  Téměř celá populace je nyní ждало na zlaté pláži, když motorový člun прорезал ploché буруны k ih břehu. V nosní části této cizí lodi stál Atm, vysoký a rovný, není боявшийся rychlosti lodi nebo řev motoru, jak se sluší na вождю.
  
  
  Když člun se zastavil pár metrů od břehu, muži běželi k jeho nadřízený, a ženy zůstaly na břehu, smáli se a vzrušeně mezi sebou a varovat děti, aby se nebránil.
  
  
  Chodit kolem lodě, Atm se u členů posádky velký kufr a šel do vody, vysoko zvedl ho, aby zůstal v suchu. Loď s řevem ožil a помчалась zpět na bílé jachtě, která se zabývá snadno závodil půl kilometru.
  
  
  Atm prošel kolem po pláži, hrdě nesoucí před sebou kufr. Položil ego kámen, který ego předkové používali jako obětní oltáře, ale teď je to stahl tribunou.
  
  
  Kolem přeplněné мумуранцы. Hudební rytmus ih jazyka ross vzrušením.
  
  
  Atm zvedl ruku, vyzývající k tichu, a hned jediný zvuk, který bylo možné slyšet, byl povzdech večerní vánek v dlaních. Stříbro-vlasy náčelník jemně se usmál svým lidem, a sklonil se, aby расстегнуть zámky kufrů, jako emu ukázal bílí lidé na velkou loď.
  
  
  Přejel rukou po глянцевому коричневому materiálu kufrů. On nikdy nedotkl nic podobného, a Atm s údivem a potěšením hladil je. Pak, poté, co viděl netrpělivost svých lidí, on chytil za kryt z obou stran a zvedl ji.
  
  
  On vynesl nahoru poklady, jeden po druhém, což umožňuje lidem vychutnat si každý kolem nich. Kus látky, neuvěřitelně flexibilní a усеянной barevnými спиралями, není podobné na nás, na jeden květ v Polynésii. Náhrdelník, navlečené nádhernými kameny, odrážejí sluneční svatý a měnila ego v duhových. Malé podlouhlé balíčky s обернутыми papír proužky, které byly sladkou chuť. Atm vrazil jednu do úst a začal žvýkat, aby předvedli to, co emu ukázal bílí lidé. Je to rozdali zbývající proužky kordon, viděl, že no достало co nejvíce dětí. Zázraky i nadále vycházet kolem kufrů. Byly věci, které подпрыгивали, věci, které byly jasné věci, které vydávali zvuky. Každý nový poklad byl v davu radostný šepot ukáže.
  
  
  Tento den se jistě bude vzpomínat na Мумуре.
  
  
  Na palubě jachty, nyní již odletem z Мумуры, dva muži stáli u zábradlí a pozoroval dalekohled za удаляющимся ostrov. Jeden byl těžký, jako medvěd, s клубком černých vlasů, které bylo třeba umýt. Další byl vyšší a hubený, jako bič, se stříbrnými vlasy, česané dozadu z vysokého hladkého čela. I když muži byli v civilu, v ih způsobem, aby zůstali tam bylo něco vojenského. Za vyšší muž seděl obrovský německý ovčák a svalnatý černý dobrman, při pohledu na svět s nenávistí.
  
  
  Fjodor Городин, těžší řekl. "Proč bychom skoncovat s tím, Anton? K dnešnímu dni bychom měli být dost daleko od ostrova. Ego je hlas byl ostrý рычанием, který увеличивало ego podobnost s medvědem.
  
  
  Stříbro-vlasy Anton Жизов sráží body a pomalu přikývl. Ego malé tmavé oči byly skryty hluboké глазницами pod přímým černým obočím. "Ano, myslím, že nadešel čas".
  
  
  Жизов obrátil se k třetímu muži, který neklidně расхаживал na palubě za nimi. "Co řekneš, Варнов? Jste připraveni?"
  
  
  Варнов byl худощавым muž s úzkými сутулыми ramena, kvůli které se zdálo ještě méně, než byl na samém delle. Měl bledou nezdravé kůže člověka, který vzácných léčivých vyjde na ulici.
  
  
  "Ano, Ano, připraveni", - přerušil Варнов. "Byl jsem ochoten za posledních dvacet minuta".
  
  
  "Nadměrné haste může stát velmi drahé, - řekl jemně Жизов. Nyní v paprscích zapadajícího slunce to musí vypadat docela krásná." Otočil se k mladému matematiky ve formě námořník. "Boris, řekni kapitána, aby držel nás, jí chci vyfotit".
  
  
  Mladý muž насторожился. "Ano, pane." On začal pohybovat směrem k мостику, ale zaváhal. "Pane?"
  
  
  "Co je Boris?" - netrpělivě se zeptal Жизов.
  
  
  "Lidé na ostrově. Podaří li se evakuovat? "
  
  
  "Lidé? Máte na mysli tyto коричневокожих divochů?
  
  
  "A-ano, pane. Zdálo se, že je zcela neškodná.
  
  
  Городин prudce vyskočila z pod zábradlí, svaly ego obrovských ramen dostaneme squished. "O čem jsi хныкаешь, chlapče? Byl vám předán rozkaz! "
  
  
  Жизов zvedl наманикюренную ruku. "Boris je mladý, Fedor. On udržuje rytmus гуманнизма,
  
  
  
  
  že není vždy špatné ".
  
  
  Otočil se k mladému моряку. "Pokud chceme dosáhnout našich cílů, Boris, je třeba obětovat nějaké životy. Jak víte, že díky změnám, které jsme kultivovat podmínky pro všechny národy světa budou výrazně zlepšila, takže tyto jednoduché domorodci pomohli své životy ve prospěch lidstva. Uvědomujete si, můj kluk?
  
  
  "Ano, pane," odpověděl Boris, i když ego očích ještě do zpochybnil. On se pohyboval vpřed k мостику.
  
  
  "Nevím, proč se tomu snažíte něco vysvětlit, - прорычал Городин. "Usnesení je třeba provést okamžitě. Protože jsme se s tebou učil "
  
  
  "Musíme si uvědomit, že časy se mění", - řekl Жизов. "Když budeme u moci, potřebujeme takové světlé mladých lidí, jako je Boris. Bylo by moudré, aby se zasadila o ego teď ".
  
  
  Krok motorů se změnil, a jachty притормозила. Při malém přesunu v rovnováze dva psi зарычали, сбитые s nohou, kvůli nestabilní oporu. Жизов vytrhl závit ih dual vodítku, jsou svázané poutkem přes zábradlí, a rozdmýchala psy na obličeji. Oni прижались vodotěsný do kajuty, černé rty mimo dosah silných bílých zubů v беззвучном рычании.
  
  
  "Nevím, proč se tito psi nejsou ničí vás, jak si s nimi poradíte", - řekl Городин.
  
  
  Жизов stručně лающе zasmál. "Strach je jediná věc, kterou si uvědomit tyto bestie. Zabili by pro mě do týmu, protože věděli, že mám moc zabít ih. Ti stojí za to dozvědět se více o psychologii, Fedor. S tímto mladým mužem, jak se Boris, je třeba mít trpělivost. S těmito krásnými дьяволами funguje pouze krutost ". On znovu natáhl kožený stahovací šňůrkou na мордам psů. Oni vydávali naše zvuku.
  
  
  "Když budete hotovi, hrát se svými domácími mazlíčky, - řekl Варнов se silným sarkasmem, - budu pokračovat na demonstraci".
  
  
  "V každém slova smyslu. Uvidíme, zda čas a peníze, které jsme investovali do vás, přinese dividendy ".
  
  
  Варнов strčil ruku za minutu a vytáhl černé kožené pouzdro. Za ním on vzal tenký kovový válec o délce šest palců, nabroušený na jednom konci. "Je to e-stylus, - vysvětlil on. "Letos jí podaří trigger, matoucí sadu nastavení, které vím jen já"
  
  
  "Potřebujeme všechny ty řeči?" - stěžoval Городин. "Pojď se podívat, co se děje."
  
  
  "Потерпи, Fedor, - řekl Жизов. "Je to důležitý moment pana Варнова. Musíme umožnit mu bylo vychutnat si je naplno. Koneckonců, pokud ego projekt selže, něco, co zůstane z jeho života, bude velmi nepříjemné". "To není nezdaří, - řekl rychle Варнов. "Musíte si uvědomit, že se jedná o jeden kolem mých méně destruktivní zařízení. Nicméně, to bude více než dost pro ostrov o velikosti Мумура ". Drží v ruce elektronický stylus, on začal rozepínat košili. "Kouzlo je v tom, že i příslušný celní inspektoři by nikdy našli bombu v tom kufru, protože tam je bomba ne".
  
  
  - Všichni to víme, - netrpělivě zasáhl Городин. Варнов pokračoval, jako by ego nikdo není отвлекал. "Prostředí drobností žádné bomby, protože samotný kufr - to je bomba. Je měkký, poddajný, поддающийся zpracování libovolného tvaru, konečné pokračování principu plastické výbušniny, jaderný расщепляющийся plast. Детонирующее zařízení malé splněna na kovové защелке. A hlas a spouštěcí mechanismus ". Nyní, když se jeho hruď byla обнажена, Варнов вонзился konečky prstů na to, co, zdá se, že зажившим vertikální jizvy na levé straně hrudi.
  
  
  Velký Fjodor Городин se otřásl a odvrátil. "Ach, už se nemůžu dočkat sledovat, jak se to dělá", - stručně zasmál Варнов. "Jste bez lítosti pozorovat, jak několik set lidí umírá na dálku. A ještě budete tolerovat nemůže dívat na muže, otevírací klapka vlastní kůži ". Držení za okraj jizvy a konečky prstů se opatrně vytáhl ven. Se sací zvukem maso oddělila od jeho hrudi, odhalil jeho šíři, ve kterém byl celý kovový předmět o velikosti stříbrného dolaru. Sto malých kontaktních úhlů měřící více špendlíky, pokrývky hlavy ego.
  
  
  Варнов lehce dotkl stylus k okraji disku. "Přístupový klíč, říkám ego je Pro mě klíčem k bohatství a přestěhoval se, pro vás, je klíčem k moci".
  
  
  "A pro ty, kdo stojí v cestě, dodal Жизов, - klíč k zapomnění". "Je zcela na skutečnosti, - řekl Варнов. Začal dotýkat špičkou jehly několika míst mimo disk. "Není třeba si zapamatovat pořadí kontaktů", - řekl on Жизову. "To se automaticky změní potom každém ukončení signálu. Muži potřebují прикрыться ".
  
  
  Жизов jemně usmál se na emu. "Obdivuji vaší péčí sebeobrany. Bylo příjemné se připojit heslo k кардиостимулятору ".
  
  
  "Ano, je to tak a si myslel," - souhlasil Варнов. "Pokud z nějakého důvodu můj skládání dolar přestane bít, přístupový klíč je naprogramován tak, aby signál o explozi všech stávajících jaderných plastové plné jméno. Jakmile začneme podnikání a všechny podmínky naší dohody budou splněny, je to, samozřejmě, отключу heslo od svého srdce ".
  
  
  "Samozřejmě."
  
  
  
  
  
  - řekl Жизов.
  
  
  Варнов dokončil manipulace se stylusem a разгладил kůže klapka. "Tam. Je to hotovo."
  
  
  Tři muži уставились na ostrov na obzoru. Городин pomalu otočil masivní hlavu.
  
  
  "Nic se nestalo, Варноу," řekl, "tvá bomba funguje".
  
  
  "Jen pokračuj sledovat", - řekl emu Варнов. "Mezi přívodem klíče přístup a vývodem rozbušky v nadhazovač je automatický zpoždění do třiceti sekund. To mi dá čas, pokud někdy budete potřebovat, signál vyp.
  
  
  "Moudrá obezřetnost". Жизов schválila. "Ale tentokrát odložení nebudete potřebovat".
  
  
  Варнов sledoval, jak se vteřinová ručička dokončil půlkruh na ciferníku ego náramkových hodinek. On nahlas отсчитал poslední chvíli. "Pět, čtyři, tři, dva, jedna."
  
  
  Nejprve to bylo druhé slunce, pohyb, stejně jako další заходящее. Ego žluto-oranžová ohnivá koule vyrůstal, jak obrovský okamžitý rakoviny, dokud černého kouře a bílé páry zakrývaly ostrov Мумура. Rázová aktivní dovolenou přehnala přes & nb k jachtě, kterou bylo možné vidět, jak десятифутовый jističe, уносящийся pryč od místa katastrofy. Aktivní odpočinek zasaženém krmiva, захлестнув loď a ego cestujících. Ve stejné době, zvuk hit ih. Dlouhotrvající chrastící řev, podobný грому, posílil tisíckrát.
  
  
  Anton Жизов se obrátil na kamarády s тонкогубой triumfálním úsměvem. "Myslím, že jsme viděli dost. Pojďte dovnitř a вытеремся, dokud jí objednat kapitána tahat.
  
  
  Dva psi съежились, vylučování břichem na palubu, ih oči se rozšířily od hrůzy, když ohnivá koule, teď matně červená, růže nebe černý kouř sloupu. Жизов strhl vodítko, dobré застегнув удушающие obojky, a napůl táhl zvířata za sebou, míří do kabiny.
  
  
  Z dálky yacht club sloup kouře zdál šílený krásy. Na ostrově Мумура, nyní почерневшем a засохшем, nebylo více krásy. Jen poryv větru vedl vyplnit mezeru, kde varu plamen поглотило kyslík. Jinak bylo ticho. A smrt.
  
  
  Odina
  
  
  Jaderný výbuch začal vybírat svou daň na mém životě po dvou nedělích pak ohnivé smrti Мумуры a jeho lidí. To se stalo v nejvíce intimní chvíle.
  
  
  Její jméno Yolanda. U nah byly přímé иссиня-černé vlasy a krémové kůže. Ji potkal ee dříve večer v malém klubu flamenco, v blízkosti Broadwaye. To tančí tam v обтягивающем červeném бархатном šaty, které подчеркивало její krásná prsa a tenký pas a dilatované kolem dlouhé nohy tanečnice. To vrhá na mě dlouhá, volající pohled, když se zastavil v jeho tanci před mým stolem. Byla to nabídka, pozvání a výzvu. To byl pohled, který se ptal vývrtky, které jsem nemohl ignorovat.
  
  
  Nyní, když se navlékl na mé posteli, u nah bylo jen hrdý úsměv. Je to řetězec, aby ji obdivoval její nahý tělo, a já jsem ee není důvod, proč ne žít až do očekávání.
  
  
  "Pojď, Nick, - řekla, - zbavte se oblečení právě teď a jít se mnou."
  
  
  Její sundal košili, ušklíbl se a udělal ještě jeden doušek svého Remy-Martin.
  
  
  Yolanda пробежалась očima po mé nahé hrudi, a na mé tělo. "Pojď, - despotický řekla - chci tě teď."
  
  
  Ji trochu rozšířil úšklebek. "Zábavná věc оборудова mi. Špatně reagovat na objednávky ve vlastní ložnici. Budeme se muset dohodnout na tom, kdo je tady šéf ".
  
  
  Posadila se na odpadky, španělské oči se třpytily, карминные rty приоткрылись, aby se něco říct. Její rychle se přiblížil k posteli a řešení výzkumných úkolů ee protest jeho ústy. Nejprve to напряглась a chytil moje nahá ramena, jako by vybavení odstrčit mě. Její sklouzl rukama na její бархатистым stranách, размяя податливую tělo tam, kde začala boule její prsa.
  
  
  Zalapala po dechu pod mými ústy, a její jazyk vyrazil vpřed, nejprve váhavě, pak s velkým očekáváním. Jeho ruce se přemístili na moje záda a já jsem cítil kousnutí ji na hřebík, když se její prsty sklouzl na mé tělo. Ee zvídavé ruce sklouzl za opasek mých kalhot, hledá, hledá.
  
  
  Najednou se utrhl spodní desku vaše ústa od mého. Je to těžké dýchat, a její pleť zazáří červenat touhy. Našla spony mého řemen a расстегнула ji mírně třesoucíma se rukama. Její vstal a dokončil práci nah, po návratu ležel nahý vedle ní. Jeho políbil její otevřená ústa, просунув jazyk přes její ostré zuby. Popadla ego rty a посасывала, pohybem jeho ústy sem a tam podle mého jazyků, smyslové příslibu budoucích požitků.
  
  
  Její jemně отстранилась, поцеловав její zaoblená brada, a pak se přestěhoval do žlabu ee krku. Yolanda výrazně zpomalený dech, když můj jazyk sklouzl po by mezi její prsy.
  
  
  Její zvedl svou tvář nad ní, a ona обхватила své hrudi svými dlouhými prsty, ih nabízí se mi. Bradavky stáli vertikální, mokro růží na pozadí tmavě hnědých stínů. Když jeho, sklonil se, aby tam, v malé místnosti vedle mého obývacího pokoje, který ji používám jako kanceláře, ozval naléhavý pískot.
  
  
  "O, Nick, prosím, nepřestávej", - выдохнула Yolanda, když ji заколебалась.
  
  
  "Drahá, - řekl jsem - je tu jen jedna věc na světě, která se zabývá, může mě opustit tě, protože jednou.
  
  
  
  
  
  Кляни to, a ten zvuk, který slyšíte, a je to.
  
  
  Její spustil nohy z postele a prošel kolem z ložnice do své kanceláře. Na stole červené telefonní přístroj pokračoval ve své pronikavé volání. Kromě mě, jen u jedné osoby byl pokoj tohoto telefonu - David Hock, ředitel a ředitel operační divize AX, Mimořádná zpravodajská služba USA. E-скремблирующий signál nedovolil nikomu proniknout do linky. Ji vzal sluchátko a promluvil do náustku, čímž se můj hlas v místnosti byl неслышен.
  
  
  "Máte talent vybírat ty trapné čas pro volání", - řekl jsem.
  
  
  Hlas Хоука odpověděl známým suchým zvukem v Nové Anglii. "Lady muset počkat, Nick, khem by se nám bylo. Je to naléhavé ".
  
  
  "Myslel jsem si to," řekl jsem, že ignoruje ego přesný odhad o tom, co jí byl zaneprázdněn.
  
  
  "V Tichém oceánu došlo k jaderné explozi. Malý ostrov s názvem Мумура skupiny Tuamotu ".
  
  
  "Myslíš, že někdo znovu začal testování?" Její zeptal se.
  
  
  "To nebyl test. Ostrov byl zničen, společně s několika stovkami полинезийцев, kteří tam žili ".
  
  
  "Jak dlouho se to stalo?"
  
  
  "Dvě neděle."
  
  
  "Nic jsem o tom neslyšel,"
  
  
  "Já vím. Působí úplné vypnutí čtvrtletí. O tom samozřejmě vědí, jsou všechny velké země. Všichni máme systém, detekce záření, které umožní komu umístění jaderného výbuchu kdekoli na světě. Ale nám jednou kolem země, s jaderným potenciálem, uznává, že nic o tom neví ".
  
  
  "Někdo lže?"
  
  
  "Je těžké říct jistě, ale já si to nemyslím. Dnes ráno naše vláda получало požadavek uzavření od lidí, kteří tvrdili, že vypálil Мумуру ".
  
  
  "Myslíš, že budou prosit o peníze?"
  
  
  "Mnohem více. To, co chtějí, se rovná bezpodmínečné kapitulaci všech ozbrojených sil USA a předání naší vlády v ih ruce ".
  
  
  "Zda zpráva pochází z чудака?"
  
  
  "Byli jsme si jisti, že je to skutečné. Mají fakta o explozi Мумуры, které mohli znát jen pachatelé ".
  
  
  "Oni nutně žádat vysokou cenu. Že, když je odmítají? "
  
  
  "Podle zprávy, tato největší města bude vyhozen, jak Мумура. New York bude první, a pak jednu kolem našich měst bude prolomit každé dvě neděli, dokud se nevzdáme před ih požadavky, nebo nic nezbude ". "A kde ji zapadnout?"
  
  
  "Prezident chce, aby se veškeré úsilí pro to, ale nemůžeme si dovolit dobře znatelný operaci. Máme plnou podporu pro Společné zpravodajské výboru, ale práce sama o sobě spočívá na AX. A ty jsi muž, Nick.
  
  
  "Když chcete, aby ji byl ve Washingtonu?"
  
  
  "Jak brzy můžeš to udělat?"
  
  
  Poprvé ji viděl, že Yolanda stojí ve dveřích a dívá se na mě. Ona byla ještě обнажена. Jedna ruka упиралась v dveřní zárubně, a její dlouhé nohy byly mírně daleko od sebe. V jeho očích španělských загорелось přání.
  
  
  Jí řekl do telefonu: "mohu hned odejít, pokud ti ji понадоблюсь, ale že přece zítra ráno?"
  
  
  Povzdech Хоука zřetelně zněl na laně. - V každém případě, její, myslím, není nic, co můžeme udělat dnes večer. Pokračujte bavit vaše paní, ale snažte se ušetřit trochu sil. Její, chci, abys byl tady a ráno první věc, kterou насторожился. Zde je faktor času, a ranní briefing bude rozhodující.
  
  
  "Budu tam," řekl jsem a zavěsil.
  
  
  Oči Иоланды sklouzl na mé tělo, přetrvávající, když se setkali na centrum jeho zájmu.
  
  
  "Díky bohu, - řekla. "Na okamžik se mi zdálo, že jsem ztratil vaši pozornost".
  
  
  "Nám jednotného šanci", - zajištěna její ff. Její rychle se pohyboval vpřed a vzal ji na ruce. Byla to velká holka - широкоплечая a vysoká, s širokými, pevnými boky, a ona není zvyklá, aby se muž zvedl ji do vzduchu. Ji, odnesl ji do ložnice a zabalené na listy.
  
  
  "Ach, Nick, - выдохнула to, prosím, neopouštěj mě znovu v tomto stavu".
  
  
  "Ne dnes večer, - slíbil, že jí hej. Pak ji naklonil dopředu a pokračoval v akci z místa, kde jsme se zastavili.
  
  
  Druhá kapitola
  
  
  Když ji vyšel o 747-jeho mezinárodním letišti Dulles, mě pozdravil tichý mladý muž, který затащил mě v ожидавший mě limuzína. On jemně manévrovat v ranní dopravní zácpě, a nakonec se zastavil před ničím pozoruhodným objektem Du Pont Kruh.
  
  
  Ji zná muže, který šel přes den, když vstoupil. On byl hlavním poradcem prezidenta pro národní bezpečnost. On se usmál. Lidé v hale - prodavač časopisů, prohlížení návštěvníků, stráž u výtahu - zdálo docela běžné, ne-li se podívat se jim do očí. Pak jste viděli pevný, seriózní analýza, která se projevuje v očích дежурных vládních agentů. V sídle společnosti AX platila plnou bezpečnost.
  
  
  Její představil své pověření třikrát, můj obličej byl отсканировано pomocí телекомпьютера, a otisk dlaně je potvrzen elektronickým snímačem. Konečně, elektronické a lidské hlídací psi se ujistit, že jsem opravdu byl Nick Carter, agent AX N3, hodnocené Киллмастера, a mám možnost vidět s Davidem Hawke. Seděl ve svém потрепанном koženém křesle a žvýkal jednu kolem dlouhých doutníků, které téměř nikdy зажигал.
  
  
  Ego стально-modré oči není rozdělován žádné emoce, když on přikývl mi na křeslo naproti sobě.
  
  
  
  
  
  "Nemohu pochopit," řekl, "jak jsi продолжаешь vypadat tak byl zdravý, vzhledem k tomu, развратную život, který vedete mezi aplikacemi".
  
  
  Jí ухмыльнулся starý muž, který seděl upřímně, jak шомпол, více походивший na muže padesát let, než sedmdesát. "Tajemství je v tom, aby se vždy myslet čistě," řekl jí emu.
  
  
  "Samozřejmě, - řekl on. Jedna strana ego rta lehce изогнулась, co bylo nejblíže k úsměvu, která se zabývá kdy se objevil na jeho koženém lidí po celé Nové Anglii. Pak to stahl vážně vážné. "Nick, máme velké problémy".
  
  
  "No, je to podobné. Řekl jste, že včera jsme dostali zprávu ".
  
  
  "To je v pořádku. Tento člověk tvrdí, že on a ego lidé jsou zodpovědní za výbuch v Мумуре, a jsou připraveni zničit naše města jeden po druhém ".
  
  
  "Kdo je člověk?" Její zeptal se.
  
  
  "Anton Жизов. Předpokládám, znáte to jméno."
  
  
  "Samozřejmě. Muž číslo dva v ruském vojenském velitelství. Jí si myslel, že jste říkal, že nám jeden kolem velmocí není замешана.
  
  
  "Tipy popírají jakoukoli odpovědnost za Жизова. Jak víte, on byl vůdce militantní zastánce tvrdé linie v Kremlu. On byl stále více nespokojen s rostoucí výtok mezi našimi zeměmi. Vypadá to, že utekl sám. Vzal si s sebou plukovníka Rudé Armády Городина a na některých námořních sil, kteří nevěřili v mírové soužití. Jim také, zdá se, že zmizelo z rukou unést velkou zásobu ruského zlata ".
  
  
  "A Жизов si myslí, že s pomocí malého množství jaderných zbraní mohou porazit USA?"
  
  
  "Podle názoru našich odborníků, to se počítá, že jakmile to dotlačí nás k jednání, nebo bude explodovat několik našich měst, sovětská vláda nezmění svou politiku a podporovat ego".
  
  
  "Myslíte si, že rusové tak učiní?"
  
  
  "Nechci ani spekulovat," řekl Hawk. "Naše webové starostí zastavit Жизова. Prezident dal jasně najevo, že o předání nebude. Pokud Жизов říká pravdu - a musíme předpokládat, že je to tak, ego bomby, které již byly v řadě amerických měst ".
  
  
  "Říkal jste, že New York - první cíl. Жизов dal nám termín? "
  
  
  "Deset dní." Oči Хоука метнулись na otevřené stránce stolní kalendář. "Zbývá devět dní."
  
  
  "Pak čím dříve ji začnu, tím lépe. Máme nějaké зацепки? "
  
  
  "Pouze jedna. Agent v Los Angeles, který pracuje s Komisí pro atomovou energii, viděl tajné údaje o explozi Мумуры a zprávu Жизова a spojila se s námi jen několik hodin zpět. Agent říká, že u nah tam cenné informace, a žádá poslat muže, aby mohla doručit ji osobně ".
  
  
  "To je jednoduché, - přerušil jsem, že jste říkal, že to je?"
  
  
  Hawke dobré прикусил doutník a zamračil se, ale jeho si všiml jiskru v ego očích. "Nevím, jak jsi dostanete do takové věci, Nick, ale agent - žena. Velmi atraktivní, máme-li věřit obrázku v její dokumentace ".
  
  
  On se natáhl přes židli černobílou fotografii o velikosti osmi na deset.
  
  
  Osoba, která смотрело na mě, bylo s vysokými lícními kostmi, velkýma široce rozložených světlé oči a ústa s lehkým humorem, обрамленным hustými blond vlasy, které jsou volně ниспадали zde na ramena. Její převrácený obraz, zkontrolovat statistiku přirozeného pohybu obyvatelstva. Ron Фольстедт, 26 let, zvýšení o 5 stop 7 palců, nice 115 liber.
  
  
  Ji vrátil fotografii Хоуку.
  
  
  On řekl: "Pokud by mi štěstí, jako jste vy, by ji z stavu na dráze a odešel po dvou nedělích".
  
  
  Ji, zasmál se. "Jak jsem už řekl, jí celém povinen čisté myšlenky. Chcete, aby ji okamžitě začal? "
  
  
  "Vám je zaúčtován v jednu hodinu odpoledne. létání na pobřeží. Předtím, než jdete pryč, podívejte se na speciální efekty. Stewart chce ti ukázat pár nových hraček.
  
  
  Jako obvykle, Stuart vybíraví a podrobně ukázala mi své nejnovější vývoj, ale protože ego "hračky" ani jednou ziehl mi život, ji nechal emu představit ih na vlastní pěst ".
  
  
  "Uvidíte malý oheň, hořící za skleněnou stěnou", - řekl Stewart místo ahoj.
  
  
  "Tentokrát jsi to udělal, Stuart," řekl jsem. "Jste vynalezli oheň!"
  
  
  On ignoroval mou poznámku a pokračoval. "Tyto kulaté bílé pilulky, které ji držím v ruce, jsou zlepšení našich obvyklých spalin a pelety. Její demonstrovat ". On strčil jednu ruku přes gumové weatherstrip na septa, podobně jako ústa, a hodil jednu kolem pelet do ohně, rychle zrušil ruku.
  
  
  Ozvalo měkké bavlny, a malý запертую místnost naplnila modrý opar.
  
  
  "To je ono?" - zeptal se jí, trochu разочарованно.
  
  
  "Jak vidíte, Stewart řekl, jako by jí nic neřekl, - kouř se zdá být velmi tenká, sotva skvrny vzduchu a, samozřejmě, nebrání tomu, aby vizi nebo činy. Nicméně ji bych hotelu, aby si понюхали trochu.
  
  
  Rozepínat osoba, Stuart velkými prsty rozevření pryžový okenního těsnění. Vycházející kouř byl příliš rarified, aby ego bylo možné vidět, ale já jsem šel dál a udělal minimální nadechnout. Okamžitě ji закашлялся a чихал. Slzy kolik zde existuje náboženství mi oči a nosní sliznice a průdušnice, zdálo se, že spálil. Asi patnáct sekund, pak se toho, jak Stuart uzavřel kryt, příznaky zmizely, a její
  
  
  
  
  
  nemohl dýchat a znovu vidět.
  
  
  "Nejsilnější materiál", - řekl jsem si všiml, že Stewart se, zdá se, trochu samolibě, vzhledem k mému nepohodlí.
  
  
  "Účinek, jak jste pochopili, je dočasná, - řekl, - ale kouř z jedné pelety může обездвижить každého v místnosti střední velikosti do tří sekund. A teď jí chci, aby jste se to pokusili ". On podal mi něco jako obyčejného lněného nosní desky.
  
  
  "Chcete, aby ji высморкался?" Její zeptal se.
  
  
  "Do tkaniny tkané сверхтонкая ok", - řekl on. Rohy прикрепятся k vaší hlavou, aby masku před účinky kouře ".
  
  
  Jeho bych vytáhl kapesník na nos a ústa a lisované dva koutu do hlavy. Oni прилипли navzájem k sobě a držel masku na svém místě. Ji otevřel gumovou podložku na skleněné septa, vdechl malý pilot se nadechněte a zhluboka vdechl. Štiplavý zápach je stále přítomen, ale tentokrát jsem neměl žádné nepříjemné účinky. Její uzavřel пломбу a sundal šátek-masku.
  
  
  "Dobrá práce, Stuart," řekl jí vážně.
  
  
  On snažil se vypadat příliš spokojený. "Mám ještě jeden malý předmět, který vám může přijít vhod". Kolem schránky se досталь, hnědý kožený pásek a natáhl ego přede mnou, jako hrdý otec ukazuje své novorozené dítě.
  
  
  Vzal popruh kolem ego rukou, jí řekl: "Stewart, jsi ty, by mělo být, uklouzl. Je to jedna kolem znamenitý falešné spon, které ji viděl v letech. To není podvádět profesionální agent nám na deset sekund. Co je uvnitř, dekodér Captain Midnight?
  
  
  "Proč ne otevřít ego a učit?"
  
  
  Něco v tónu Stuarta vyzváni, že mi to před mě, ale přesto ji vyšetřil speciální spony, a rychle našel malou пружинную západku, která se zabývá otevírací vnitřním prostoru. Její otevřela ego, a bylo drastické zprávy, jako je papírový kryt rozvedený od spony.
  
  
  Stewart řekl: "V reálném modelu uvnitř místo čepice v jídelně malý poplatek výbušninu. Není dost silný, aby zničil, ale je docela schopný zabít nebo ochromit зоркого nepřátelské agent, který naposled ego máte.
  
  
  Ji vzal s půl tuctu spalin kuliček a nosní maska-maska a vyměnil svůj vlastní pás трюковую model Stuarta. Ji vytáhl kolem malé tašky, kterou si přinesl s sebou, nástroje jeho skutky Вильгельмину, můj девятимиллиметровый. Люгер a Hugo, můj dvousečný, ostré jako břitva jehlový. Její inzeruje "Люгер" v поясную pouzdra typu FBI, a jehlový - v speciálně vyrobené pouzdro na замшевой kůže, které ji přivázal ke svému pravému предплечью. Při správném сгибании svalů mého předloktí Hugo dopadlo рукоятью dopředu na mou ruku. Ji znovu oblékl si bundu, vzal si tašku a šel na ulici, aby se vzít si taxi do Dulles. Киллмастер se vrátil na věc.
  
  
  Třetí kapitola
  
  
  Byl to jeden z těch vzácných dnů v Los Angeles, když vítr překladu, představovala u bazénu Město se rozprostírá pod proudem, jako živý organismus na betonu a asfaltu, s obrovskými komunikace, otevřené, jako by obrovským рассекающим nožem.
  
  
  Cesta taxíkem z Los Angeles do adresy Rhôny Фольштедт na úpatí jednoho z kaňony v pohoří Santa Monica byla dlouhá. Její zapálil si cigaretu, dokud řidič podrobně vyprávěl mi, jak bych se zachoval já, kdyby vládl "Podvodníci".
  
  
  To высадил mě před útulné chaty, спрятанным na straně od silnice z prostředí borovic. Klid kaňonu porušil hluk asi tucet motocykly, проехавших na silnici. To se zdálo divné místo k setkání na bike-klubu, ale to nelze brát v úvahu preference pro motorkáře.
  
  
  Její vylezl po krátké kamenné schodiště a plahočil po koberci kolem borovice špendlíky k předním den. Zvonek nebyl, takže její a zaklepal.
  
  
  Dívka otevřela dveře, bylo každopádně lepší fotky, které ji viděla v kanceláři Хока. Ee kůže byla čistá a bílá, s lehkým červenat na lícních kostí. Nyní ji mohl vidět její oči jsou tmavě modré barvy severních масонства a měkké blond vlasy, zdálo se, byly osvětlené měsíčního svitu.
  
  
  "Jeho Nick Carter, - řekl jsem, - na AX".
  
  
  Její oči se na okamžik podíval na můj obličej, pak vzal mé ramena a пробежались na celé mé tělo. "Přihlaste se", - řekla. "To Ron Фольстедт".
  
  
  Jeho obývací pokoj vypadal jako exploze v hudebním obchodě. Kousky a kusy kytar byly rozptýleny bez jakéhokoliv viditelného metody, láhve s lepidlem a шеллаком stáli na koberci, ale několik přeživších nástrojů, které byly прислонены na zdi.
  
  
  Ron viděl, jak ji to všechno přijímám. Řekla: "Můj koníček - navrhnout a opravit kytary. Její najít to velmi relaxační ".
  
  
  "Musíte trávit hodně času o samotě, při práci nad nimi", - řekl jsem.
  
  
  "Neuvědomil jsem si, kolik zatím fretka".
  
  
  "Může být, můžeme provést některé změny v tom, jak budete trávit volný čas," řekl jsem. "Ale nejprve si šli dát nám nějaké informace o explozi Мумуры".
  
  
  "Nejsem si jistý, že chápu, co tím myslíš", - s pochybností, " řekla.
  
  
  To byl správný revmatismu. Její vědomě podal hej identifikační značkou. Ji, věděl, že Hok проинструктирует ji, a ji hotel si být jistý, že mluvit se správnou ženou.
  
  
  "Můžete ušetřit shodě?"
  
  
  
  
  
  Ji řekl.
  
  
  "Omlouvám se, neměl jsem se držet ih, tak jak přestat kouřit".
  
  
  "Já sám jsem se snažil přestat kouřit, v loňském roce, ale trvalo jen dvě neděle". Vždycky jsem se cítil trochu hloupě, že jde jeden kolem těchto postupů, ale takové malé opatření, která mohou mít význam pro odlišení živého špionáže od mrtvého špiona.
  
  
  Ron Фольштедт uvolnil a posadil se na gauč. Na něm byly modré kalhoty, které držel její nohy v tajnosti, ale její volná halenka зияла tak, že обнажала pružné uložení podpory, приподнятую prsa, není нуждающуюся na podporu tohoto odvětví spodního prádla. To bylo худощавой, ale není исхудавшей. Její sel vedle ní, dýchání lehké květinové vůně, a ona má hovořili.
  
  
  "Jak se vám pravděpodobně řekli, její jaderné ELEKTRÁRNY. Velká část naší tajné práce a vyšetřování se provádí FBI, ale většinu práce děláme sami. To bylo na jednom kolem nich, se kterými ji seznámil s Ноксом Варновым.
  
  
  "Před pěti lety působil velmi malou pozici v jednom kolem našich energetických projektů. On začal mluvit na koktejlových večírcích, a, zdá se, vyjádřil nějaké divné politické názory. Jsem byl pověřen se blízko k němu, jak se dá, lízat, aby poslouchat jeho. To byla hračka. On je velmi velký hotel, aby někdo vyslechl ego nápady. Měl na mysli proces výroby jaderné výbušné zařízení na plasty, který můžete zformovat do téměř jakéhokoliv tvaru. Její zeptal ego, co by to bylo za cíl, a ego oči opravdu se rozzářily. Na ego slova, kolem tohoto materiálu může udělat nevinně vypadající předměty, které lze snadno pašovat-pašování v jakékoliv zemi na světě a místo v ih městech. Můžete požadovat, aby strany dal do nebo města by byly zničeny jeden po druhém ".
  
  
  "Samozřejmě, vypadá to na Мумура".
  
  
  "Je to něco, co jsem si myslel, že emu potřebují peníze, jak se zdokonalit svůj proces, velmi mnoho peněz. Vyprávěl o svém schématu úředníkům jaderné ELEKTRÁRNY, a oni jsou téměř vyhozen ego v kanceláři. Zaměřujeme se především na mírové souhvězdí dnes atomovou energii, a nikdo ani nechce mluvit o zbraních.
  
  
  "Pro estestvenno, Варнов byl propuštěn z práce s požadavkem. Je to velmi uražen. Přísahal, že расквитается z celé shnilé země za to, že podporuje ego. Brzy pak tuto zmizel na paměti, a my jsme se příliš snažili se najít ego, protože, upřímně říkám, myslíte, že si ego abnormální ".
  
  
  "Vy dobře поработали nad Варновом," řekl jsem. Pak, aby se trochu подразнить, její, dodal: "Jak blízko se vám podařilo dostat blízko k němu?"
  
  
  Ona sklopila víčka a podíval se na mě své tmavě modré oči. "Ve delle jeho nikdy nebyl tak blízko. Варноу byl tak zabraný své plastický proces, který nemohl zajímat... jinými věcmi. Její cítil mírnou úlevu. U něj byl e-kardiostimulátor, který regulovány ego bušení srdce, a bylo by docela trapné, kdyby byl uvězněn v intimní chvíli. Řekni mi, Nick, jsi пользуешься těmito umělými prostředky, ne?
  
  
  "Ne, - zasmál jsem se. "Pořád fretka používám všechny originální náhradní díly".
  
  
  "Jsem potěšen, je to slyšet. Chcete koktejl? "
  
  
  "Skvělý nápad," řekl jsem. "Pak jí zavolat Хоуку ve Washingtonu a tlumočit to, co jste mi řekl. Pokud budeme mít štěstí, můžeme strávit večer sám.
  
  
  Jsme spolu prošel lehkou, kompaktní kuchyň v zadní části rodinného domu. Jí řekl: "máte tady poměrně izolovaném místě".
  
  
  "Ano, to vím. Líbí se mi to. Dav mě nikdy nijak zvlášť přitahuje. Tato cesta mimo slepé uličky končí pár kilometrů do kopce od soukromé statky, proto zde není tolik strojů.
  
  
  "Kdyby na ulici, není рычали motocykly, mohli byste skončit daleko za městem. Oni části zde chodit? "Ne, je to poprvé ih vidím. Zdá se, že oni čekají, že se něco stalo. Trochu жутковато, ale oni přišli k domu ".
  
  
  Alarmující volání зазвонили v mé hlav hlasitě a zřetelně.
  
  
  "Ron, ten hovor, který jsi učinil Хоуку dnes ráno - jsi si užil telefonem zde?"
  
  
  "Ano, je to tak udělala. Proč-?" Zalapala po dechu, když pochopila. "Myslíte si, že moje linka bugged?"
  
  
  "Bezpečnější jen předpokládat, že všechny linky využit, dokud jste dokažte opak. Nemám rád tuto байкерскую gang. Máš stroj? "
  
  
  "Ano, to je zaparkované na ulici, vedoucí do kopce".
  
  
  "Dát pár věcí dohromady a jeli odtud".
  
  
  "Ale kam půjdeme?"
  
  
  "U AX má plážový dům v Malibu, aby agenti mohli používat ego, když je třeba. Tam ti bude ценымногие bezpečnější. Její není stahl přidat: "Pokud projedeme mimmo davy motocyklistů", ale myslel jsem přesně o tomto.
  
  
  Čtvrtá kapitola
  
  
  Šli jsme přes zadní vrátka a přes keře выскользнули na strmém svahu, kde se nacházela stroj Rhôny.
  
  
  "Lepší nech mě řídit," - řekl ji ahoj. To může vyžadovat nějaké složité manévry ".
  
  
  Podala mi klíče, a rychle se blížila пассажирской straně. Její, selle za volant, si všiml, že zadní sedadla byla přilepená spoustou ee kytarové vybavení - panely kolem růžového dřeva, cívky s ocelovými a s nylonovými strunami a obložení грифф kolem černého dřeva.
  
  
  Skupina motocyklistů nás ještě nevšiml, ale oni neklidně слонялись na úpatí silnice. Vzal motor a slyšel za námi křičí. Ji plácl pákou řazení
  
  
  
  
  
  
  v nízké a auto skočila do kopce. Jsme zaječela na S-tvaru křivky, na chvíli schovává na mysli, ale já jsem slyšel, jak ih stroje s řevem se zvednou z kopce těsně za námi.
  
  
  Okamžitě jsme se podařilo získat rychlost na krátkém vzestupu, a to tiše poděkoval za to, že u Rýna je stroj s některými svaly pod kapotou. Motocykly našel v zrcátku, a její slyšel bavlna, který nebyl součástí ih výfukových plynu. Brýle отлетела od zadní části stroje, a za ní následovala další, низменному прицеленная.
  
  
  Její otočil auto na jiné připravil a vytáhl Вильгельмину na pouzdra. Její vyrazil pojistky a podal "люгер" Rhön. Jeho řekl: "nemohu zpomalit, aby vám dobrý záběr, ale pokračujte v natáčení, a to bude dát jim důvod myslet"
  
  
  Ron высунулась kolem okna a střílela na levé байкерам. Bylo mi příjemné vidět, že umí zacházet se zbraněmi. Drží auto na silnici, jeho byl příliš zaneprázdněn, aby se rozhlédl, aby zjistil, do ničeho nenarazila, zda je to na nic, ale změna výšky zvuku motoru za námi vyzváni mi, že to, alespoň zpomaluje ih.
  
  
  Když ji trochu отдышался mezi námi a cyklisty, svěží vůně benzínu подсказал mi, že oni dělali díru v naší nádrži. Šipka ukazatel hladiny paliva již покачивалась v bodě E, takže jsem věděl, že nepůjdeme ценымногие dál. Jeho stiskl pedál akcelerátoru na podlahu, a my jsme nebezpečné obrátil ještě dva střídat.
  
  
  Motocykly stále zaburácel na cestě za námi, ale u mě bylo pár zatáček mezi námi, když je motor закашлял, a uvědomil jsem si, že jde špatně. V průběhu posledních třiceti sekund ho vymyslel zoufalý plán, jak vytáhnout nás odtamtud živý. Ron stihla "Люгер", a čas na перезарядку nebylo. Bush na obou stranách silnice byl příliš hustý, aby jsme mohli dál běžet. Do pronásledovatelé zůstalo jen několik sekund působit, takže můj první pokus by byla jedinou, kterou bychom mohli získat.
  
  
  Její prudce se zastavil uprostřed silnice, chytil kotouč s ocelovou strunu na kytaru s zadní sedadlo a jel k tyči na silnici. Její обмотал drát ovinutý kolem-šest, dvakrát скручивая nit a zajistěte jej. Běží k autu, její palubě letící kotouč přes zadní sklo, запрыгнул na přední sedadlo a vytlačeny kolem stroje poslední unci síly, aby zvýšit nás na mírný sklon a schovat na mysli pro кучкой чаппараля na silnici. druhá strana silnice.
  
  
  Thunder motocykl byl jen v jedné zatáčce dolů z nás, když se její перегнулся přes sedadlo a zároveň řekl Rhön: "Vezmi a присядь za strojem".
  
  
  "Ale, Nick, oni nás uvidí, jakmile proběhnou zde přes křoví".
  
  
  "Myslím, že jim bude o čem přemýšlet," řekl jsem. "A teď dělej, co jsem ti říkám".
  
  
  Postupujte podle pokynů Rhôny, ji chytil kotouč s гитарным drátem a bych vytáhl ji. Jí otevřel dveře, намотал drátu na okenní rám a srolovat okno, udržet ego na místě. Pak ji zabouchl dveře. Motocykly взревели otevřeno po silnici, když ji spadl vedle Rhôna, takže ocelová гитарную струну natažené přes silnici ve výšce asi čtyř metrů.
  
  
  Dva vůdce motocyklový místnosti téměř současně ударились o drát. Vypadalo, jako by se кивнули sobě navzájem v něčem, ale v příští chvíli se obě hlavy zamrzly ve vzduchu, a příběhy, aby se vymanily z pod nimi. Hlava na sobě helmu ударялись o asfalt a šíleně skákal po silnici, jak hrůzný fotbalové míče. Motocykly, řídítka, který stále ještě držel v ruce безголовые jezdci, s řevem ráz až nahoru a uviděla několik metrů, než se jeden otočil, aby se zasáhnout jiný, zasláním ih obou do klubíčka na těle a mechanismů.
  
  
  Ostatní cyklisté se snažil kroutit se, klouzat po скользкому asfaltu. V důsledku toho vznikla parta, míč zakřivené strojů a lenošení drátu. Její popadl Rona za ruku, a a tak jsme běželi. Leželi jsme ничком za křoví, kdy bylo možné slyšet, jak přežít kolem gang motorkáře navázal své příběhy a ztraceny daleko.
  
  
  Na худому tělo Rhôny содрогнулась. "Jak myslíš, khem byly, Nick?"
  
  
  "Musí být spojena s lidmi, kteří vyhodili Мумуру a ohrožují New york. Asi na tvůj telefon už dávno konkurz. Ráno, když jste zavolal Хоку, oni věděli, že jste něco dohromady. Oni čekali, koho zaslán AX, a pak v plánu zbavit se nás.
  
  
  "Ano, ale to je jen armáda. Kdo dává rozkazy? "
  
  
  "Vůdce skončil Anton Жизов, skutečný bojový jestřáb na Rudé Armády. Zdá se, že jedním kolem muže s ním byl Fjodor Городин. Není tak chytrý, jak Жизов, ale stejně tak je nebezpečný. A pokud tvůj myslím -- správná, tam je Knox Ворнов.
  
  
  "Takže vše, co musíte udělat, je najít ih, a ne aby se jim vyhodit do povětří velkou část Spojených Států."
  
  
  "To je všechno. Ale, krejčí sakra, mám celých osm dní.
  
  
  Pak bezpečné přestávce jsme se vrátili na silnici a šli do obchodu s обшитой вагонкой fasádou, kterému vládne žena s яблочноыми tvářemi, která se zabývá vypadalo jako univerzální matka. Ji koupil Rhön
  
  
  
  
  
  
  pivo a dostal hrst uložením pro telefon.
  
  
  Nejprve jí zavolal kontaktní osoby Společné zpravodajské výboru v Los Angeles. Její vyprávěl o emu hromadit dluh na silnici a na auto Rhôny v křoví. Jí zavolal, aby zavolat taxi, a my jsme s Rhôna se ustálila čekat
  
  
  Pátá kapitola
  
  
  Malibu. Hřiště pro filmové hvězdy, dům víkendové výlety pro bohaté a umístění disaster sídliště č. 12 AX. Někteří kolem nich byly vidět po celé zemi pro použití agentů AX ve zvláštních za jiných okolností. Její, cítil, že jsme s Rhôna tak, aby odpovídaly požadavkům.
  
  
  Jeden a ten stejný klíč, který byl u každého agenta AX, otevřel dveře na některý z nich. Oni sídlila v nejrůznějších bloků a budov. Ten, co v Malibu, nedostatečné описывался termín "Emergency Quarters". Moderní budova kolem skla a mahagon byl chráněn od příjezdové cesty k hlavní silnici Tichomořského pobřeží семифутовым plotem. V přízemí byla obrovská místnost s vysokým stropem a pohodlným nábytkem, расставленной kolem zdi visí krb. Десятифутовая barový pult, kolem černého dřeva věnovala obývací pokoj s malou funkční kuchyně. Točité schodiště kolem tepaného železa vela na tří-hřiště, kde se nacházely ložnice.
  
  
  Ron si všimla, koupelnu s propadlými římskou vanou. "To bych právě hotel se vykoupat," řekla. - Co myslíš, že zde existuje něco, v co jsem mohl schovat a pak?
  
  
  "A pohleď přes ložnice," řekl jsem. "Tato místa jsou poměrně dobře zásobené".
  
  
  Ona se vyšplhal nahoru a рылась ve skříňkách a zásuvkách, dokud ji zkouší bar. Krátce poté, co zakopl o a znovu zakopl o v велюровом županu, перекинутом přes rameno, zatímco její ruce byly plné lahví a plechovek.
  
  
  "AX jistě обустраивает své skrýše na všechny případy života, ne?"
  
  
  "Oni nejsou jako bych elegantní, - řekl ji ahoj. "Byl jsem v páru, kde jsem musel bojovat s krysami v místě klenby".
  
  
  Ron dlouho na mě podíval s úpatí schodiště. "To je web-problém, který je u nás zde nebude".
  
  
  "Alespoň jeden", - souhlasil jsem. "Co si dáte k pití? Dobrý den, u mě bude pár pohotovosti, když jsi-li.
  
  
  "Co bych u vás nás bylo", - řekla, že jde na záchod.
  
  
  Část stěny u vany bylo na oblázkové skla a směrem k baru ven. Když sergej v koupelně byla zahrnuta, sklo bylo docela semi-transparentní, a vše, co se dělo uvnitř, to bylo dobře vidět, alespoň na pohled, pro všechny, kdo se díval kolem baru. Nemohl jsem si být jistý, věděla už Ron o tom вуайеристском vliv nebo ne, ale rozumí grácií ee pohyby její podezření, že ano.
  
  
  Natáhla lahve a plechovky na polici, pak sundala halenku. I přes zkreslený sklo kolem kamínky barva růžová její bradavky byl skvělý od více bílého masa, na její ňadra. Vyšla prostřednictvím svých služeb modrých kalhot a byla nechat na holičkách proužek černé kalhotky bikiny na své dlouhé štíhlé nohy. To zkontroloval vodu jednou nohou, naposledy se podívala na sebe do zrcadla a v plném růstu a upadla do vany.
  
  
  Jeho, přistoupil k telefonu na druhém konci baru, aby zavolat Хоуку. Na osobní číslo jí hned zavolal. Samozřejmě, že bylo pravděpodobné, že telefon Malibu прослушивался, ale vzhledem k tomu, rychlost pohybu, nemohl se přestat starat o to.
  
  
  Před tím, než ji stačil sdělit, že se vám to stalo se známé z Rhôny, rozhovor otevřel Hawke.
  
  
  "Právě jsem byl ve spojení s velmi rozrušený zástupce JIC, který řekl, že jste odešel emu poměrně špinavou práci, na úklid, se kterou se musí likvidovat a vysvětlit místní policie".
  
  
  Její uznaly správnost zprávy
  
  
  "Nick, její nechápu, - pokračoval Jestřáb, - že v průběhu naší práce některé přípravky určitě zůstanou pozadu. Nebylo by příliš mnoho, pokud v budoucnu budete dělat potřebné zahazování větší pozor způsobem... řekněme, прострелив jejich skládání dolar? "
  
  
  "Budu se snažit být čistější, - slíbil jsem - pokud vám okolnosti".
  
  
  "To je dobře. A teď mi řekněte, zda máte slečna Фольштедт něco hodnotného pro nás?
  
  
  Její potlačil úsměv, když viděl, jak Ron postavila do vany a natáhla holou rukou za ručník. "Ano, - řekl jsem, - já si myslím, že ano."
  
  
  Její vyprávěl Хоуку o vyšetřování Rhôny Нокса Варнова před pěti lety, a ego schéma vydírání národů, hrozí vyhodit do povětří jeho města jeden po druhém. Хока zejména zájem, když jí řekl, emu o myšlence Варнова udělat plastový jaderné výbušniny.
  
  
  On řekl: "To je velmi dobře ladí s novým vývojem v této oblasti. Nechci mluvit po telefonu, ale jeho bych hotel, aby jste ráno letěl zpět do Washingtonu ".
  
  
  "Tak je to správně. Ji tam budu zítra ".
  
  
  Ron už vyšel, kolem vany, otírání se ručníkem. S neopatrný smyslností to двигала načechraný ručník nahoru a dolů na hladké vnitřní straně stehna. Když jí odpověděl Хоуку, v mém hlase, musí být projevilo mírné zklamání z toho, že tak brzy skončila je slibnou známost. Hawke odkašlal si ve své неодобрительной způsobem. - Si můžete vzít s sebou miss Фольштедт. V mém projektu bude pracovat pro vás dva ".
  
  
  "Budeme tam", - řekl to s velkým nadšením.
  
  
  Její zavěsil a připravil pár na martini
  
  
  
  
  
  lednice alkoholických nápojů pod barem. Když ji hodil na дольке citronu v každé sklenice, kolem vany vstoupil Ron. Na ní byl krátký велюровый župan, jsou svázané s pásem. To bylo dost, aby se dostat do záhybů, kde se stehno spojuje s ягодицей.
  
  
  "Obávám se, že tento plášť není pro vysoké dívky", - řekla.
  
  
  "Já bych tak řekl, že ne", - řekl ji ahoj. Nohy Rhôny, v podobě, v jaké byli teď, nevypadal ani trochu худыми. Místo toho vypadaly zaoblenými hranami, hladké a податливыми. Její podal hej martini.
  
  
  "Děkuji vám," řekla. "Jste volal do Washingtonu?"
  
  
  "Ano. Hawk chce, aby letěli jsme tam zítra. Řekl, že u něj je práce pro nás oba. S tebou vše v pořádku?
  
  
  "Proč by ne? To by mělo být lepší, než držet kolem se zde s motocyklistů a krejčí ví, kdo ještě střílí do mě.
  
  
  Ron udělal doušek kolem svého nápoje, pak dal sklenici na stojan a začala silně couvnout, jako by ji раздул poryv studeného odběr vzorků vzduchu.
  
  
  Ji udělal krok k ní. "Ron, co se stalo?"
  
  
  Ona se zhluboka nadechl. - Myslím, že je to opožděné reakce na všechno to vzrušení dnes není kdy. Zdá se, že to není такоая strmé a zjišťovat, jak myslel ".
  
  
  Ní šel a objal ee. Ee tělo, které vypadalo tak štíhlá a schopný oblečení, таяло ve mně s teplou flexibilitou, že to bylo úžasné. Ee prsa, přítulný až do mé hrudi, jemně se pohybovaly společně s jeho dechem.
  
  
  "Jsem tak zatraceně vystrašený, Nick, - řekla, - pro tebe, pro mě a pro všechny na světě. Jak to skončí? "
  
  
  "Špatně," řekl jsem. "Ale to není pro nás. A teď hang loose a nech mě bát ".
  
  
  Její массировал hladké svaly jeho zad přes велюровый župan.
  
  
  To наклонила hlavu, aby každoročně se mi do očí. "Doufám, že máš pravdu, Nick, - řekla.
  
  
  Jeho, sklonil se a políbil ee na rty. Z nah voněl mýdlem kolem vany, s lehkou květinovou vůni na vlasech. Rty u nah byly vlažné a податливыми, a chuť jako máta.
  
  
  Moje ruce sklouzl nahoru a нащупали venkovní okraj šatů, pak dolů do teplé tyčící se kopce hrudi. S lehkým výkřikem touhy, ona отстранилась od mě. Dost času, aby se uvolnil pás a надвинуть župan zpátky na ramena, což umožňuje emu spadnout na zem.
  
  
  Pomalu, záměrně strávila moje ruce ve své nahotě, na chvíli se přitulila k jeho hrudi, pak dovolil соскам znovu stoupat, když ona dělala rukama na své tělo a плоскому břichu ego, měkčí, než semiš, kůže.
  
  
  Ee oči byli fascinováni, když se наклонила hlavu, aby se každý rok, ona dělala moje prsty v jeho hedvábný polštář ke svému teplým střed, a její hladové oči se zvedli, aby se setkat s mými.
  
  
  Když ji odtáhl a rychle sundal oblečení, studovala jsem s upřímným zájmem a obdivem, nikdy отворачивалась, i když jí byl zcela обнажен. Pak jen rozevřela ruce, aby pozdravili mě.
  
  
  Jeho, pohlédl na лестничную pad ložnice, ale ona zavrtěla hlavou - jako by se říct, že její potřeba byla příliš naléhavé, aby zrušil jeho, - že místo je tady, je nejvyšší čas začít. Jsme protáhl na tlustém modrém koberci, a ji hladil její tělo. Nejprve její sténání byly tiché, jako povzdech větru, ale brzy přerostla v horečnaté výkřiky požadavky, když je to перекатилась a затащила mě na sebe.
  
  
  Když ji, vstoupil nah, to изогнула své štíhlé světelného těla, aby narazit na mě. Pak byl извивающийся, klikatá rytmus ee mučivé touhy, dohromady jsou stále na zvýšené lůžko vlně vyvrcholení, po kterém následoval dlouhý, prudký sestup do prázdné břehu sladké vyčerpání.
  
  
  Kapitola Šestá
  
  
  Na druhý den ráno, Ron šel na práci a připravila bohatou snídani formou bufetu. Noční nabíjení vyvolala u nás oba velkou chuť k jídlu, a my jsme s nadšením odkládá edu. Podle toho, jak se káva v našich poháry остывал, vše ostatní začněte zahřívat. Však to byl pracovní den, a kolem toho, co je jí známo o Rhön v předvečer večer, místo pro relaxaci, pak snídaně může trvat nás až do pozdních večerních hodin.
  
  
  Místo toho ji postavil do vany a vzal si studenou sprchu.
  
  
  Odjeli jsme po celém Los Angeles. Mezinárodní v девятичасовом letu, a v Даллесе nás se setkal s limuzínou AX ještě jeden tichý a účinný šofér Хока.
  
  
  Prošli jsme rituál, bezpečnosti a brzy na takovou hru na křeslo naproti Davida Хока. Hlavní muž AX пробежался očima po Rhön Фольстедт a obrátil se ke mně s nevyřčeným otazníkem na pohled. Její, jen pokrčil rameny a usmál se mu bylo tak nevinně, jak jen mohl.
  
  
  Hawke prudce прочистил krku a přešel k věci. "V té době, když jste včera volal mi, Nick, udrželi jsme námořník jménem Juan Escobar u karibiku výletní parník Gaviota. Ego zastavila v Fort Лодердейле, když to podezřele choval při průchodu celní. Žádné pašování nebylo zjištěno nám při nen, nám ego v kufru, ale protože v těchto dnech se všichni naši lidé byli v dvojí úzkosti, moci Floridy zavolal do naší kanceláře. K nám přivedla Escobar k výslechu, ale my jsme nic od něj nikdy nedosáhla. Pak, když jste předali informaci miss Фольстедт o Knox Варнове a ego jaderné plastické взрывчатке, jsme pečlivě zvážit podané jim kufr. Samozřejmě, naše laboratoř ukázala, že je to расщепляющийся materiál.
  
  
  
  
  
  
  Na защелке jsme zjistili микроэлектронный rozbušky, který by mohl aktivovat pomocí dálkového rádiového signálu. A je zajímavé, že na rukojeti byl vyleptané malé lebky - malé cíl smrti.
  
  
  "Jste se dozvěděli něco jiného, než námořník?" Její zeptal se.
  
  
  "Trochu. Jí nechal to na matematice a říct, že jsi sám.
  
  
  Hok stiskl tlačítko na svém домофоне a řekl: "Pošlete Escobar". Minutu později vstoupil pár ponuré vládní úředníci, a mezi nimi stál zasmušilý poďobaný osob. Vládní úředníci jsou pryč, a Hawke gesto sedí Escobar na židli.
  
  
  Její, přišel a postavil se před mužem. "Pojďme si poslechnout váš příběh," řekl jsem.
  
  
  Escobar trapné поерзал. "Už jsem řekl, je to dvacetkrát".
  
  
  "Řekni to ještě jednou," řekl jsem. "Mně."
  
  
  On se podíval na mou tvář a bez váhání začal mluvit. "Здоровяк, dal mi kufr a pět set dolarů. On řekl, vzít přestávku na pár týdnů. Pak, když její догоняю loď, to mi dává ještě pět. Všechno, co dělám, to dal kufr do skříňky v Clevelandu a nechat ego tam. To je všechno, co vím. Ji, přísahám."
  
  
  "Kdo je ten velký muž?" Její zeptal se.
  
  
  "Já nevím jeho jméno. Někdy to jde na palubu v jednom přístavu, někdy v jiném. Vše, co vím, u něj noví majitelé, a když to dává rozkaz, všechno slyší ".
  
  
  "Noví majitelé, jste řekl?"
  
  
  "Ano. Pět-šest měsíců před oni si koupili Гавиоту. Velkou část starý tým, oni jsou propuštěni, někteří kolem nás opouštějí. Její pracuji na nikoho. Chápete, je to práce. Nové lidi, které najal do týmu, a ne kolem Jižní Ameriky, jako my všichni. Jsou směšné mluvit a držet se od nás dál ".
  
  
  "Pověz mi víc o velkém člověku".
  
  
  "On je šéf, to je všechno, co vím. To vypadá hrubý a řekl hlubokým hlasem. Ramena jsou velké, jako u býka ".
  
  
  Jeho, pohlédl na Хоука.
  
  
  "Tento popis je vhodný Fedor Городину", - řekl on.
  
  
  Jeho řekl Эскобару: "ještě Někdo řekne?"
  
  
  "Jednoho muže ji vidím jen dvakrát. Hubený, zlověstný, šedivé vlasy. On je jediný, kdo jí kdy viděl, dávat rozkazy здоровяку.
  
  
  Znovu se obrátil k Хоуку. "Жизов?"
  
  
  On přikývl.
  
  
  Její sáhl rukou do kapsy a pomalu se blížil k opačné sténat. Pak ji vrátil a znovu se postavil před námořník. Její podíval emu do očí, zatímco on odvrátil pohled.
  
  
  "Huang řekl jí emu, jsi asi slyšel, že Spojené Státy se právem obracejí se zločinci a že ti není třeba se bát špatného zacházení. Ale tady je úplně jiná situace, Juan. Není čas na trpělivost. Pokud lžeš nám, jí osobně позабочусь o tom, že i když jste naživu, jste byli k ničemu сеньорит. Jsi mě uvědomit si, Huang?
  
  
  "Ano, pane!" - prasklo to. Vyboulené oči подсказали mi, že věděl, že jsem si legraci. "Jménem mé matky ji říkám pravdu! Bylo ještě šest lidí, které by pomáhaly kufry. Kuda oni ih berou, ji neslyšel. Můj případ byl v Cleveland. To je všechno, co vím, pane, věřte mi.
  
  
  Ji udělal. Její, přikývl Хоуку, a on vzal Escobar.
  
  
  "Předpokládám, že jste zkontroloval loď a těchto nových majitelů," řekl jsem, když jsme se trojice znovu zůstali sami.
  
  
  "Ano. Гавиота - to venezuelského jejich budoucí орфографической gramotnosti. Bývalým vlastníkům obrovská částka byla vyplacena v hotovosti od člověka, který řekl, že zastupuje společnost Halcyon Plavby. To, samozřejmě, falešný.
  
  
  Má Hovořili Ron. "Mohl byste chytit loď a vyslechnout příkaz? Poznejte, odkud bomby? "
  
  
  "Mohli bychom", - přiznal Hawke. "Ale nemohli jsme si být jisti, že Городин bude na palubě, a zdá se, Жизов téměř nikdy neobjeví. I kdyby jsme se dozvěděli, kde padají bomby, a kde je uložen спусковое zařízení, pověsti o zachycení lodi dosáhnout ih dříve, než my. A pak se může vyhodit do povětří bomby, již začleněny do bůh ví jakých městech. Ne, toto cvičení by mělo být skromný, hlas proč jeho vybavení, abyste se ty a Nick byli tady.
  
  
  "Zajímalo by mě, když půjdeš do toho," řekl jsem. "Bez urážky, Ron, ale jsem zvyklý pracovat jedna".
  
  
  "Ne tentokrát," řekl Hawk. "Náš první krok je dát někoho na palubu parníku. A osamělý muž přitahovat příliš mnoho pozornosti."
  
  
  "Proč?" Její zeptal se.
  
  
  "Ukázalo se, že" Гавиота "se specializuje na..." - zde starý muž považuje za nezbytné znovu pročištění krku, - "... plavby pro novomanželé na svatební cestě".
  
  
  Ron Фольстедт začít usmívat, ale rychle протрезвела, když Hawke hodil na nah jeden na toto drsné názory v Nové Anglii.
  
  
  On řekl: "já Jsem se domluvil s Komisí pro atomovou energii, aby slečna Фольстедт byl určen AX na této mimořádné situace. Nemyslím si, že kdyby ji požádal, abyste hrát roli novomanželé na svatební cestě, jste příliš silně rozšířila by své herecké nadání.
  
  
  "Myslím, zvládli jsme to," řekl jsem s klidný výhled.
  
  
  "Dokud je při výkonu svých povinností", - přidal Ron, подмигнув mi, když Hawke se podíval.
  
  
  "Věděl jsem, že se mohu spolehnout na vaši spolupráci, - suše řekl Hawk. "Se připojíte k круизу zítra na Antigua. Loď Gaviota bude volat na několik přístavů v Karibiku šaty, проплывет přes panamský průplav a stoupá nahoru k západnímu pobřeží Mexika se zastávkou v Los Angeles. Ale pokud jste zjistili, provozní základnu a není vypnuli ji v době, kdy loď dorazí do Panamy, pak
  
  
  
  
  
  
  bude příliš pozdě. Protože po osmi dnech se plánuje vyhodit do povětří bombu v New Yorku ".
  
  
  "Krátké líbánky", - komentoval to.
  
  
  Hawke pokračoval, jako by ji nic neřekl. Prohlídka lokality rusko - zjistit, kde se dají kufry-bomby na loď a vrátit se ke zdroji. Tam byste měli najít Antona Жизова a, s největší pravděpodobností, Нокса Варнова. Pak si sami na sobě. Jeho bude pomáhat vám veškerou možnou podporu s tímto účelem, ale jakýkoli ve velkém měřítku operaci nelze provést ".
  
  
  Jsme s Rhôna vyšel přes kabinet dědek a jedním letem sestoupil do Centra pro správu dokumentů. Tam nám poskytli všechny dokumenty a fotografie, které budeme potřebovat, aby se vydávat za pana a paní Nicholas Hunter.
  
  
  Když jsme neopustili štábu velitelství AX, Ron hrála , herectví pro celý svět, jako budoucí nevěsta.
  
  
  "Nemyslíte, - rozpačitě řekla, že, protože naše" manželství "není oficiálně začíná až zítra, musíme zůstat dnes ve dvou různých místnostech?"
  
  
  "Dobrý nápad," řekl jsem, chytání taxi. "Musím jít ven dnes docela pozdě, a já se chtěl probudit vás, když přijdeš".
  
  
  "Ano, opravdu taky?" - zeptala se s těžkým sarkasmem. "Jak se jmenuje?"
  
  
  "Pojď, miláčku, ty by se litovala, že jsem si včera v noci холостяка".
  
  
  Jsme na takovou hru na poplatky, a Ron se vzdálil od mě tak daleko, jak jen dovolovala sedadle. Sepjaté ruce a čelistí kolena, seděla, mračí se do okna.
  
  
  Jí dovolil, hej trucovat půl tuctu čtvrtí, a pak ochabl. "Když se ti bude jednodušší, ji budu dnes večer v sídle společnosti AX a budu dělat zlé oči".
  
  
  Ona se otočila a pohlédla na mě svými нордическими modrýma očima. "Ve delle?" - zeptala se hlasem malé holčičky.
  
  
  "Právo", - řekl jsem. "Nejsem proti mix podnikání a zábava, když jeden brání druhému. Dnes se ale vše by mělo být na služební cestě. Jí chci říct оборудова všem, že máme o Антоне Жизове, Федоре Городине a Knox Варнове ".
  
  
  Ron natáhla ruku a легонько vyvíjí ruku mi na kterémukoli národu. "Je mi líto, Nick. Jeho hotel se mohlo zdát ребячливой.
  
  
  Ji, usmál hej. "Nebylo by to být jiná cesta".
  
  
  Pak sklouzla vedle mě, a on se sklonil, aby jemně ji políbil.
  
  
  Sedmá kapitola
  
  
  Na druhý den ráno, za pár hodin před příjezdem "Гавиоты" nás teprve Antigua objednaný letoun. St Johns, hlavním městě malého ostrova, je stále velmi britové v centrálních částech města. Ale jakmile spadnete do rodné čtvrti, začnete slyšet mírné hudební jazyk calypso a vidět barevné oblečení, které lidé nosí proto, aby zapůsobit na turisty, ale proto, že se jim líbí barvy.
  
  
  Cestovní kancelář má v hotelu queen ' s není ve spěchu prodat nám lístky na plavbu po Гавиоте.
  
  
  "Už jste vynechal první část letu, "řekl," a je mi jedno, bude muset účtovat plnou cenu."
  
  
  "Co si myslíš, drahá?" - zeptala jsem se jí, jak se po splnění přesná geometrie detail.
  
  
  Ron smyslně provedl jazykem na rty. Její, jsem si jistý, že můžeme udělat všechno, co zůstane z cesty.
  
  
  Jí vzkaz turistická agent. "Uvidíte, jak to chodí".
  
  
  S určitou neochotou on napsal pár vstupenek pro pana a paní Hunter. S poněkud menší neochotně vzal moje peníze.
  
  
  Jsme s Rhôna trochu погуляли kolem, inspekce vitríny a drží se za ruce, hrát novomanželé na svatební cestě-v případě, že někdo nás оглянет. Ve delle, to bylo docela těžké.
  
  
  Po chvíli jsme šli dolů na докам, aby každoročně přichází s "Гавиота". To bylo hladké a bílé, s rychlým výhled siluetu, může být, délka méně než pět set stop. Když ona se přestěhovala k глубоководному zakotvit, šťastné cestující líbánky znatelně chyběly.
  
  
  Izolované pár sem a tam, s úsměvem se podíval přes zábradlí, ale loď, zdálo se, vznášel se s mnohem menším počtem cestujících než ego kapacita. Je zřejmé, že nový majitelé se velmi silně prosazoval svůj produkt, což bylo pochopitelné, vzhledem k tomu jiné firmy, které u nich byly.
  
  
  Její pozoroval několika cestujícími a členy posádky, покинувшими loď, a na minimální periodické načítání, ale neviděl nic podezřelého a známých tváří. Podle Juan Escobar, velká část týmu vypadalo spíše na славянскую, než latinské.
  
  
  Jsme s Rhôna na takovou hru a našel pokladník. Zcela bez nadšení nám ukázal náš salónek, vnější prostor na jednu palubu pod Promenáda. Byl řídce zařízený: židle, pohovka, malá židle, commodus a dvě samostatné postele. Poslední zdálo neobvyklé pro plavbu pro novomanžele na svatební cestě, ale brzy jsme se s Rhôna zjistili, že oni snadno přesunou spolu na kolečkových bruslích. Docela studený svatý dal zářivka nad zrcadlem комода. Její раздвинула záclony a впустила okénko teplý slunný karibik брылев.
  
  
  Ron přišla a postavila se vedle mě. Ona řekla,
  
  
  "No, že by jsi je hotel nyní udělat, drahý manžílek?"
  
  
  "Musím říct, co chci dělat. Nicméně nejprve uděláme procházku na lodi. Pamatuješ, jak to děláš s radostí?
  
  
  "Oh, dobře, - řekla. "Ale pokud tento líbánky se oživí velmi brzy, její můžu jít domů k mámě."
  
  
  Její hit ee krásný kulatý zadek a její вытолкнул
  
  
  
  
  
  
  na palubu. Pár hodin jsme chodili po палубам, inspekce bary, posilovny, jídelny, divadlo, karetní místnost a obchod se suvenýry. Nedostatek dalších cestujících bylo příšerné. Páry, líbánky, se kterými jsme se setkali, byly příliš увлеченными dalším kamarádem, aby oznámení, plavil se s nimi ještě někdo, nebo ne. Několik členů posádky, které jsme potkali, byli velmi zaneprázdněni svými úkoly a zdálo se, že myslíte, že si na nás neviditelné.
  
  
  Zbytek dne jsme se psaním textů v смотровом sále, popíjení pár ovocných nápojů s rumem, tajně sledoval za tím, kdo vylezl na palubu, a ocenit ih zavazadel.
  
  
  S nástupem soumraku na palubě není klikal nikdo, jen vzdáleně podobný Fjodor Городина nebo Antona Жизова, a žádné podivné kufry v ruce návratu cestujících nebo členů posádky není na mém webu zobrazováno. Mezitím sladký rum nápoj nepříjemné montoval v mém žaludku.
  
  
  Když se Atlantského oceánu směrem visela tma, "Гавиота" dala pár гудков vytáhnout na palubu zbloudilé cestující, a my jsme byli připraveni se k plachtě. Válcový orchestr na místní oceli напевал nám serenádu, když se loď přecházel od lůžka.
  
  
  Jsme поужинали v téměř opuštěné jídelně, pak obešel palubu a vrátil se do naší kajuty. Za dveřmi Ron otočil, aby každoročně se na mě, ji objal ee a políbil. Všechno to začalo s jednoduchým přátelské polibky a pak večeři. Ale pak se její, cítil, jak se špička jeho jazyka se lehce, téměř rozpačitě se dotkla mých rtů, a to jsem měl pocit, že "líbánky" nebude шарадой. Měl jsem více než pocit, když se její drahá ручонка проскользнула pod dáseň mých kalhot a hravě se táhla dolů, čeká na jemné pohlazení, обещавшей dlouhou noc erotické akrobacie.
  
  
  Ona ustoupila zpět a pohybující se smyslností, která je vlastní všem ženám, ale účinně používané jen některé, sundala ze sebe oblečení. Ona dělala to pomalu - od první knoflíky halenky až do posledního пожатия stehen, od kterého kalhotky sklouzl na podlahu, odhalil загорелую, sametově kůže. Dvě úzké bílé proužky kordon очерчивали obrys bikini, které nosila během opalování. Bílé hranice zarámovaná пушисто-měkký trojúhelník, který byl jen o odstín tmavší její světlou hlavu.
  
  
  Během našich bláznivých milování v domě v Malibu jsem neměl skutečnou možnost posoudit neuvěřitelné tělo Ронаса. Худощавая chrt, který to je, se zdálo, měl v oblečení, обманывала. I když nikde na ní nebylo nám gramy navíc, ale i ostré rohy taky neměl.
  
  
  Pózovala přede mnou, těší mým obdivem. "Ty nemyslíš, že jsem příliš hubená?" - řekla, na její tváři nebylo nám sebemenší pochybnosti.
  
  
  Ji hladil bradu a snažil se kriticky: "No, teď, když jste se zmínil o tom, že..."
  
  
  To легонько se dotkl mých rtů prsty. "Chápu zpráva. Je na čase, abych se hodit rybolov na komplimenty ".
  
  
  Ji objal ee za pas a притянул k sobě, políbil měkké boule její život.
  
  
  Ron přitulila se ke mně, který vydal хнычущие zvuky potěšení, dokud ho zkoumal ee život svým jazykem po pomalému kruhu, neustále опускающемуся.
  
  
  Jeho pustil ji a ona spadla na mě a divoce chtěl v ústech. Ji zvedl ji do náručí a odnesl do postele. Tam jsem mírně sklopila na атласное závoj.
  
  
  Ron se chytil za spodní ret zuby a nenasytní očima sledovala, jak se to vyklouzne přes oblečení.
  
  
  Je pravda, že jsme nebyli témata pohodovou молодоженами, kterými притворялись. Ale pochybuji, že u žádné legitimní páry, novomanželé na svatební cestě kdy bylo více kompletní svatební noc, než u nás. Předtím, než jsme konečně usnuli, první šedé paprsky úsvitu osvětlovaly východní horizont.
  
  
  8
  
  
  Do té doby, jako "Гавиота" přišel na Мартинику, byli jsme už vstali, oblečený a dobré snídani. Ron vybavení, barevné navštívit butiky na promenádě Fort-de-France, ale já jsem řekl, hej, co mám zůstat tam, kde ji mohu pozorovat, kdo a co vyleze na palubu. Ji poslal její jednu, ale ona se vrátila méně než hodinu, řekl, že to není veselý.
  
  
  Jak se ukázalo, její mohl jít s ní, i přes to, že miluje se dívat na podobný. Strávili jsme čtyři hodiny na Martinik, během nichž několik novomanželé vyšli na břeh a vrátili se s мохнатыми doškovými klobouky a jiné smetí kolem obchodů se suvenýry. Posádka z větší části zůstal na palubě. Žádné podezřelé kufry nebylo. Žádné těžké, medvědí rusy. Žádné zlých rusů s šedé vlasy.
  
  
  Je to v noci, my jsme s Rhôna znovu obešel прогулочную hřiště. Aktivita na palubě "Гавиоты", jako obvykle, byla minimální. Jsme brzy opouští na vlastní salónek, kde se akce výrazně ускорилось.
  
  
  Další naší zastávkou bylo La Guaira, námořní přístav Caracasu. Protože Гавиота byla zapsána ve Venezuele, její, doufal, že se něco může stát v lesklé hlavním městě této země.
  
  
  Znovu byl zklamán.
  
  
  V noci ji začali obávat o naše poslání, i když ne připustil ve svých pochybnostech Rhön. Koneckonců, u nás nebyl dobrý důvod se domnívat, že Жизов a ego týmu dříve dali všechny kufry-bomba pro osudovou hodinu.
  
  
  
  
  
  
  Nebo města Americas mohou být již těžen a je připraven k výbuchu v jaderné cloudu, jakmile bude stisknuto tlačítko v nějakém neznámém místě. Pokud Juan Escobar řekl pravdu, alespoň šest úplný název byl poslán s členy posádky Гавиоты. Jak jsme věděli, že mohou být i jiné způsoby ih distribuce.
  
  
  A po dalších pět dní by bylo k výbuchu první bomby v New Yorku. S ohledem na nejistou náladu americké veřejnosti v těchto dnech, zničení našeho největšího města, může být vše, co potřebujete, aby začít hlučné jednání. Samozřejmě, s takovými lidmi, jako Anton Жизов, jednání probíhají.
  
  
  Měli jsme jen dvě možnosti - vzdát se nebo boj. S největší pravděpodobností, pak v malých demokratické debaty vláda se rozhodla bojovat. Ale to by bylo směšné, protože viditelného nepřítele nebylo. Skryté bomby, срабатывающие na радиосигналам kolem neznámého místech, představují viditelný cíl. Když začala druhá a třetí města взорвутся, vůle lidí k boji, může zmizet. I pokud by se tak nestalo, zničení velkých měst v zemi znemožňovalo by lidí sil bránit.
  
  
  Takže Гавиота bylo jedinou naší hrou. Ostražitá таможенник, zadržena Juan Escobar, představil nám malé díru v brnění nepřítele. Moje práce spočívala v tom, dostat se přes tuto štěrbinu a zasadit smrtelnou ránu dříve, než je čas udeřit.
  
  
  Ještě pět dní.
  
  
  V noci naše pronásledování láskou chyběla dřívější spontánnost, alespoň z mé strany. Samozřejmě, Ron cítil, že něco není v pořádku.
  
  
  "Co se stalo, Nick? Bojíte se o mise? "
  
  
  "Už jsme museli podniknout nějakou akci," řekl jsem. "Zítra máme namířeno ven na Curacao, a když tam není nic se vyvíjí, máme problém."
  
  
  "Měli byste raději, aby ji перебрался na svou polovinu postele a vám dovolil spát?" - vážně zeptala se.
  
  
  Její popadl ee a přitiskl k sobě její nahé tělo. "Zlatíčko, pokud u nás bude jen pět dní před tím, než svět začne explodovat, ji našli strávit co nejméně se kolem nich ve spánku".
  
  
  S lehkým мурлыканьем potěšení Ron, обхватила mé nohy svými kopy. A na chvíli jsem nepřemýšlela o jaderných бомбах v podobě kufrů, nemyslel si, že o mrtvých hlav.
  
  
  V Curacao na palubě "Гавиоты" se objevil Fjodor Городин. Jí byl tak rád, že ponuré, широкоплечого ruský, co jsem mohl políbit ho. Curacao - je mezinárodní svobodný přístav s jedním kolem nejlepších obchodů na Карибах. Většina cestujících opustila loď se ráno zeptal se výhodných nákupů, a když se vrátili domů, není kdy, prostředí nich se vyklubal statný Городин, marně se snaží na sobě oblek Palm Spokojený vypadat typický круизным cestujícím, že by to pro nás bylo. . Okamžitě si všiml, ego a držel ego je v nedohlednu, zatímco on předstíral, jako by se potuluje po palubě, než propašovat do kajuty důstojníků.
  
  
  Jeho byla trochu zklamaná, že to není vzal s sebou na palubu jeden kolem kufrů s bombou. Ale protože Curacao je historické štábu sídlem pašeráků, jsem měl podezření, že čas nadešel. Pokud by ten úplný název objevil, ji mohl pokusit se ji vypátrat, je to výrazně zjednodušila by mou práci. Ale pokud ne, tak jsem se vždy budu moci zmáčknout Городина.
  
  
  Když zjistil, v jaké kabině se usadil здоровяк, jeho připojil k Rhön v barre do vyhlídkové místnosti.
  
  
  "Городин na palubě", - řekl ji ahoj.
  
  
  Její modré oči se rozšířily vzrušením. "O, Nick, to znamená, že můžeš sledovat bomby přes něj".
  
  
  "Nebo ránu mi v lebce. Protože zatím fretka byl to propadák ".
  
  
  Ji viděl stručný rozčílený pohled a vzal ee za ruku. "Nechápejte to špatně. V jistém smyslu to byly tři nejlepší den v mém životě. Ale práce je v první řadě, a lze bez velkého přehánění říci, že celý zatracený svět je na mých bedrech ".
  
  
  "Já vím, drahý," řekla. "Nechtěl jsem být sobecký".
  
  
  "Když je to hotové, můžeme vzít malou dovolenou," řekl jsem. "Bylo by hezké dostat do postele, pokud by se k nám připojili Жизов, Городин a Knox Вамов".
  
  
  Ron изумленно se podívala na nah. "Musím doufat!" Pak se usmál se na mě a vše opět stala dobře.
  
  
  "Než jsi být upřímný dělat?" zeptala se.
  
  
  "Modlete se, aby nikdo kolem kufrů s bombami byl vzat na palubu, aby ji mohl řídit. V opačném případě budu muset jet na Городиным. Rychle a úhledně. Protože někde Жизов a Варнов čekají s tlačítkem, která se zabývá může vyhodit do povětří velkou část USA. Pokud ji проявлю nedbalosti, může někdo poslat jim vzkaz, aby se čekat na lhůty ".
  
  
  "Co mohu udělat, je Nick?"
  
  
  "Drž se dál od silnice", - přerušil ji, pak polevil. "Ron, od této chvíle všechno se může stát duševně nemocný a smrtelný. Její vyškoleni takovým činům, a vy ne. Jí chci, aby se vrátili do své kabiny a tam se zavřeli. Neotvírejte dveře, dokud jsem vám dám signál.
  
  
  "Dobře," - надула to.
  
  
  Ji poslal Ronovi na cestu. Byla to dobrá společnost. A užitečné. Ale ne v této fázi operace.
  
  
  Její, se vrátil na palubu, aby lépe vidět podobné. Po setmění jsme připravili se k plachtě, a nám jednoho kufry na palubu se nezvýší. Jsme vtaženi do přístavu Виллемстада
  
  
  
  
  
  
  poté, co plavala houpání pontonový most nazvali Královna vystoupila paní emma, a rozhodl jsem se, že budu muset čelit pánovi Городину. Pak slyšel její spuštění.
  
  
  To byl rychlý motorový člun s dual přívěsným motorem bez světel. Když to подтянулся, někdo spadl na něj lano. Zavalitý holohlavý muž na lodi, zdálo se, vydává příkazy. Ego lidé vznesli tmavý obdélníkový předmět na palubu. Byl to kufr, a její počítal, že to bylo přesně tak, jak je u Juan Escobar.
  
  
  Když smyčkové začal stoupat, jeho pochodoval na zadní palubě podél поручня, aby každý rok, kdo je vyvolává. To byl můj další Fjodor Городин, stále ještě oblečený v obleku-zmrzlina, a on řídil парочкой tyto členy ih skupiny. Сунув ruku pod ocas košile, vytáhl ji Вильгельмину kolem pouzdra na opasku. Mačkání v ruce známé "Люгер", ji udělal krok k Городину a ego přátelům.
  
  
  Jeden krok je vše, co se mi podařilo. Něco ударилось mi v zadní části hlavy, palubní houpal a udeřil mě obří pěstí. Do mé hlavy okamžitě vznikl splash zvuk, který, zdálo se, рассосался zpět přes své lebky, když to všechno bylo klidné a černé.
  
  
  Kapitola Devět
  
  
  Kupodivu, nejprve ji jen sám pro sebe poznal, že чесался nos. Její zkusil потянуться a setřete ego, ale ruce se pohybovaly. Ji otevřel oči. Pak ji uvědomil svou hlavu. Bylo to bolestivé, jak je od jednoho velkého zubu, když nerv přišel pod závan studeného odběr vzorků vzduchu. Znovu ji zavřel oči a pomalu otevřel ih. Bolest není prošel, ale mé okolí se stala zaměření.
  
  
  Její ležel na zádech na své úzké posteli v malé vnitřní kajutě. Její viděl, že moje nohy byly spojeny několika витками lepicí páskou. Mé ruce byli naštvaní zápěstí za zády; oni také byly slepeny. Na posteli naproti mně seděl Ron Фольстедт pestré a pruhované halenku a širokých kalhotách. Ee ruce a nohy byly také vložili přes lepící páskou.
  
  
  "Rád vidím, že jste zase s námi, pane Carter", - прорычал těžký hlas odněkud kolem přední části chaty. Ji s námahou otočil hlavu směrem k hlasu. Fjodor Городин se uvelebil v vinyl křesle, vysouvání lícem ke dvěma койкам. "Já si nemyslím, že má smysl volat pana Хантером", - pokračoval. "Tento maškaráda skončila téměř okamžitě, jakmile začal".
  
  
  Před dveřmi kajuty na skládání kovové stoličce vedle karetním stolkem seděl mladý muž s úhledně česané hnědé vlasy. Věděla Люгер, který on držel, obracejte se na mě - Вильгельмину. Její сдвинул ruce na zlomek palce, a byl nespokojen s nedostatkem tlak tam, kde měl být tlak. Стилета nebylo. Ji, viděl, jak on ležel za opaskem Городина.
  
  
  - Ano, Carter, - прорычал Городин, - tvé zbraně u nás. A vy..., "žena". Je to možné, můžete mluvit s námi teď.
  
  
  "Nechci po tobě," řekl jsem, jako ve staré škole. "Jmenuji se Nicholas Hunter".
  
  
  Городин se obrátil k mladému matematiky a vyštěkl: "Boris, dej mi mapu". On se vytrhl kolem rukou Borise kartu o velikosti pěti na sedm, a stahl číst nahlas. "Nick Carter, agent AX N3. Hodnocení: Killmaster. Zodpovídá před Davidem Hawke, Washington, Dc, ředitelem AX. "Nemyslíte si, že tito lidé vás znají z doslechu. Carter? Když vaše přítelkyně miss Фольстедт zavolala AX, věděli jsme, že poslal agent. Možná, kdyby naši soudruzi v Los Angeles věděli, vás, by měly být více opatrní ve své snaze.
  
  
  "Není to jen tvá pověst, ale tvoje tvář je známo, některým je kolem nás, kdo jsme, je-li kopie vaší fotografie, Carter. Kapitán se naučil vás, když jste šel na palubu s ženou na Antigua. On mě informoval o tom v rádiu, a s nimi fretka za vámi dívají. Když ji, vylezl na palubu, jsme věděli, že budete brzy vytvořit svůj tah, a byli připraveni k vám."
  
  
  "Dobře, Городин, - řekl jsem, že jde přes her, - že ti třeba?"
  
  
  "Ty taky znáš moje jméno, ji vidět. No, to se dalo očekávat. Jí chci velmi jednoduché. Za prvé, její, chci, aby si pověděli mi všechno, co víte, a podezření o našich operací. Předpokládám, že jste dostali jméno Гавиота od Juan Escobar. Viděli jsme, jak ego odváděny do Fort Лодердейле.
  
  
  Její rychle se odhaduje, že nic kolem toho, že jsme věděli, nemohlo by se stát překvapením pro Городина, tak ji vystavoval emu to, použijte jinou část své mysli, aby se podívat ven.
  
  
  "Víme, že Anton Жизов v čele své show," řekl jsem. "To bylo zřejmé, protože on podepsal telegram o výkupné. Víme, jaké bomby, které používáte, jak si dodat ih do těchto měst. Máme podezření, že ih je pro vás dělá vědec jménem Knox Варнов. To je ono."
  
  
  "Velmi dobře," - řekl Городин. "Je to revma na jednoduchou část. Teď jí chci, aby si pověděli mi o AX. Samozřejmě, že pak toho, jak je bereme na sebe, řízení, organizace nebude mít žádnou hodnotu, ale přesto se to zjednoduší situaci, pokud budeme obeznámeni s jeho činností. Můžete začít tím, že říkejte mi fyziologicky agentů ".
  
  
  Jí nic neřekl. Můj gól pulzoval. Její se snažil přemýšlet.
  
  
  "Carter, nemám trpělivost na hry", - vyštěkl Городин, a celá viditelnost vtipy zmizela. "Můžu, aby vás mluvit - mohu donutit mluvit všechny muže, ale možná by bylo rychlejší
  
  
  
  
  
  
  ih z ženy ".
  
  
  "Ona neví nic o AX", - řekl rychle jsem. "Je to jednorázový úkol pro nah".
  
  
  Городин vyskočil ze židle a zamířil vpřed s úžasnou pro velkého člověka rychlostí. Zadní strana má chlupaté ruce je to šlehačka mě v ústech. Její cítil chuť krve.
  
  
  "Ticho", - to nařídil, "Když ji dokončit s ženou, ti ještě jednu šanci mluvit."
  
  
  Když nemotorný ruský odvrátil se ode mě a postavil se nad Rhônou, můj затуманенный hlavy mozek si vzpomněl pásmo triků, které Stewart je tak pyšný na "Спецэффектах". Ten, který explodoval v rukou špatného chlapa, když on vzal ego vás, aby prozkoumala zjevně falešný spony. Proč nenašel Городина? Její podíval se dolů a viděl, revmatismu. Můj sportovní tričko закрывала jeho.
  
  
  Její zkusil поернуться na lůžku, holé pásmo. Mladý Boris, sedí na den, gesto ukázal mi u люгера, aby jí ležel klidně. I kdyby ji byl schopen odhalovat pásu a Городин na něj padl, jsme s Rhôna ještě byli spolehlivé souvisí s pistolí, прикрывающим nás, a loď s jasně nepřátelské členy posádky. Její ležel nehybně, v myšlenkách se snaží najít alternativu.
  
  
  Городин podíval se otevřeně tváří v tvář Ронасу. Ze svého místa mohl vidět, že její modré oči byly dokořán a ohrožení, ale to by ztratil kontrolu.
  
  
  "Teď je řada na vás, slečno Фольстедт, "řekl," řekni mi něco o AX".
  
  
  "To, co Nick řekl, je pravda - klidně řekl Ron. "Já nevím nic o AX".
  
  
  "Dříve nebo později řekneš mi, co chci vědět," řekl Городин. "Čím jsi chytřejší, tím rychleji заговоришь". Z uvedeného vyplývá, ruština natáhl ruku a chytil halenku Rhôny, просунув své tlusté prsty mezi knoflíky. On se zasmál vytáhli a halenku сорвалась, takže emu hrst křehkého materiálu.
  
  
  Před očima se objevila prsa Rhôny: horní část lehce opálené, a zaoblený spodní část - bílé, protože ona byla skryta živůtek z třísel.
  
  
  Городин obrátil se k Boris ve dveřích. "Co jsi o to myslíš, chlapče? Není tak velký, jak někteří, ale pevná a plná.
  
  
  Boris krátce přikývl, ale ego očích bylo vidět nesouhlas akce Городина.
  
  
  - A na dotek příjemná, řekl Городин, trávit velkýma rukama na prsou Rhôny. "Je škoda, že nemáme čas na nějakou zábavu před začátkem výslechu. Možná, že později bude čas na to, a, pokud dáma odpoví správně.
  
  
  Ji mohl vidět, jak se pohybovat svaly na rukou velkého člověka, když on začal mačkat prsa dívky.
  
  
  "Začneme znovu," - řekl. "Si říkejte mi jména všech, koho znáte, související s AX".
  
  
  Ron ахнула, když Городин stiskl její prsa, jak zralé čtverečních dárek, svými mohutnými rukama. "Já nevím jiných lidí AX!" zvolala.
  
  
  Городин se narovnal, zanechala červené stopy od prstů v místě, kde on držel Rona. On smutně zavrtěl hlavou a obrátil se ke mně. "Vaše přítelkyně je taky tvrdohlavý. Zdá se, že mi bude muset ublížit, jedním kolem vás, a myslím, že mi nejvíce líbilo by způsobit hej bolest ". Přejel rukama po обнаженному břichu Rhôny a začal rozepínat knoflíky na jeho kalhotách.
  
  
  Právě zde je hrdina filmu by řekl: "Zůstaň, nedotýkejte se na dámu! Jí řeknu, co chcete vědět. To není tak. Samozřejmě, že ji miloval Ronovi, a to, že Городина v úmyslu, aby se s ní, opustil by jizvy a na mě, ale to bylo profesionální, a v vyzvědač podnikání není попадешь, ať už je to Killmaster pro AX nebo, ještě dva ... trochu шпионю ve prospěch Komise pro atomovou energii, pokud nejste ochotni riskovat. A z praktického hlediska, minuty, které budete potřebovat Городину zničit Ronovi Фольштедт jen pro to, aby se dozvěděli, že hej, není o čem emu říci, dá mi to mnohem více času, aby se najít cestu ven, aby ho mohl splnit úkol. Koneckonců, nejdůležitějším hlediskem by měla být obec rusku. Proto jí zatnuli zuby a snažil se soustředit na plánu útěku.
  
  
  Koleno prstů zaklepal na dveře kabiny.
  
  
  Городин выругался v ruštině, když se dveře otevřely a bledá námořník stál, upřeně se díval se na něj, snažil se podívat na полуобнаженную blond na lůžku.
  
  
  "Радиосообщение pro vás, pane," - zamumlal námořník.
  
  
  - Teď ne, idiot, - прорычал Городин. "Vypadni odsud!"
  
  
  "H-ale, pane, to je generál Жизов. Naléhavé ".
  
  
  S dosadoy крякнув, Городин odvrátil od Rhôny.
  
  
  "Je vynikající. Řekněte generálovi, že tam budu.
  
  
  Člen posádky chytře отсалютовал a zmizel.
  
  
  Городин zastavil u křesla, za kterým seděl ego mladý asistent. "Boris, vždy drží na dovětek těchto lidí. Pozor Klikové Skříně.
  
  
  - Ano, pane, - odpověděl Boris, neváhal a ukázal na mě Вильнельминой.
  
  
  Городин vyšel ven a zabouchl za sebou dveře. Při práci za zády, ji snažila vytáhnout košili, aby Boris viděl pás pro kouzelnické triky. Při jízdě ji viděl, jak velký prst Borise stiskne spoušť.
  
  
  "Je ti lépe lehnout," řekl. "Není pochyb o tom, že jsem se zastřelím vás, pokud budete muset".
  
  
  Měl na mysli to. Její přestal hýbat.
  
  
  Ron сдержала vzlykala. Její rychle se podíval na nah. Ona byla podobná крикунью. Boris taky podíval. Když jeho pohled spadl na její reklamě vystupuje krásná nahá prsa, vypadal strašně.
  
  
  
  
  
  
  Ron znovu всхлипнула, vydala sérii ubohých хныкающих zvukové, křečovitě nadechl. "Boris, řekla se slzami v očích - jste позволишь mu bylo, aby to se mnou?"
  
  
  Pak ji pochopil. Ron byl velkým profesionálem, než ji představoval. To уловила bývalé záblesk soucitu v očích mladého muže, a teď ona hrála s ním s tím.
  
  
  "Nemohu vám pomoci, - řekl Boris. "Musíte říct полковнику to, co on chce vědět".
  
  
  "Nemůžu," - řekl Ron. "Já nic nevím. Sakra dělá se mnou hrozné věci. Nacházíte se na něj nejsou podobné, Boris. Ji vidím v tobě lidství. Prosím, určit mi."
  
  
  Byla hezká, opravdu přesvědčivá a působila jen napůl.
  
  
  Boris закусил ret, ale zavrtěl hlavou. "Nejsem nijak vám mohu pomoci".
  
  
  Prošel drahocenné sekundy. U mě byla určitá fyzická svobody, dostatečný pro zoufalé hry - pokud je Rona schopen odvést mě. Jeho přitahuje její pozornost, pak se významně podíval na krabičku cigaret, ležet, karet na stole před Borisem.
  
  
  Ona slabě se na něj usmála a bylo těžké se nadechl. "Chápu, Boris, - řekla. "Vy pracujete pro toho, čemu věříte, stejně jako my. Že by nám udělali se mnou, jí vím, že všechno by bylo jinak, pokud by jsi byl hlavní ".
  
  
  Chlapec se podíval na nah s něčím velmi blízkým k vděčnosti.
  
  
  "Nežádám vás nezradil své přesvědčení", - pokračoval Ron. "Ale nemohli by jste udělat jednu malou laskavost?"
  
  
  "Pokud budu moci", - prvky slyšitelně odpověděl Boris.
  
  
  "Před tím, jak to zvíře Городин přistoupit k mučení, její закуриваю". Ahoj, podařilo znovu slabě usmát.
  
  
  "Je to malé potěšení, ale možná poslední. Dáte mi jednu? "
  
  
  Boris zaváhal, pak přikývl. "Samozřejmě." Zvedl jsem batoh před sebou. "To rusové. Nejste proti? "
  
  
  Ona zavrtěla hlavou. "Cigareta je cigareta, když tvé nervy vyžadují usnadnění".
  
  
  "Bude trapné," - řekl. "Nemohu pustit z tvých rukou".
  
  
  "Prosím, зажгите ego a aby se mi do úst," odpověděla ona.
  
  
  Byl to velmi dlouhý záběr. U mě by to bylo jen pár sekund. Její napjatý, zvlněné.
  
  
  Boris svítí, vstal a strčil zbraň za opasek. Přešel salónek a strčil si cigaretu na rty Rhôny. Zatímco on se pohyboval, jej spustil nohy z lůžka na palubu a pomalu sel.
  
  
  Její chystal vrhnout se na něj, když se otočil. Její doufal, že to bude nad Rhônou, někdy brát cigaretu od ee rty. Ale samozřejmě, že se chystal vrátit na své místo.
  
  
  A teď mě uviděl koutkem oka. On se prudce otočil ke mně tvář a chytil za "люгер". Ale tady u mě nečekaný zlom. Když Boris se obrátil ke mně tvář a odvrátil. Rona, ona приподняла kolena skoro pod bradu, нацелила chodidla na cíl a silný impuls udeřil jimi vpřed. To bylo provedeno s úžasnou obratností a rychlostí blesku.
  
  
  U Borise byla zbraň v ruce, ale neměl šanci ji zvednout, jak to bylo катапультирован ke mně, ztrácí rovnováhu, s takovou silou, že spadl hlavou dopředu na mých nohou, a "Люгер" s hlukem se zhroutil na palubu. Trvalo jen zlomek vteřiny, aby vychovávat své обмотанные tejpování chodidla, nyní však дубиной s dvojitou koženou podrážkou, a rozbít jejich ego lebka. První šok byl, alespoň, ohromující, ale následující tři, v rychlém sledu, provedené tím, подпрыгивания a rány se s plnou měřítkem mé váze, zradil ego zapomnění.
  
  
  "Chudák Boris, - řekl Ron, pak, jak to skočil a podíval se na něj shora dolů s тошнотворным výrazem obličeje - to mi skoro začal mít rád".
  
  
  Desátá kapitola.
  
  
  Neměl jsem čas vyjádřit vděčnost a obdiv za úžasnou obratností a rychlostí Rhôny v okamžiku pravdy. Její byl příliš zaneprázdněn prohlídkou posilovně, aby ostrý konec něčeho, co nás отвесил. Ale na první pohled nebylo nic ostřejší než tupý úhel беззеркального úřadu.
  
  
  Pak si všiml její люминесцентный svítidlo nad stolem. Samozřejmě, že to bylo mimo dosah, ale trubka by se mohla snadno rozbít, pokud by ho mohl zasáhnout ji ničem. Její mohl zapomenout na svou "Люгер", který je nyní na dovolené na palubě nedaleko. S rukama, заложенными za záda, já nejsem moc dobrý střelec, kromě toho, záběr udělal by příliš mnoho hluku. Na to je také důvod, proč ji nemohl hodit zbraň v брылев.
  
  
  Její přehodil скрепленные kotníky přes okraj pryčny a sell. Práce paty druhé proti sobě, se mi podařilo uvolnit jednu kolem mých bot tak, že ona visící ze prsty mé pravé nohy. Mám dost času se jen na jeden pokus. Její několikrát opatrně hodil nohy s koleny, a pak vstal a narovnal iso všechny síly.
  
  
  Bez bot opustil mou nohu a na spirále stoupala. Zdálo se, že se pohybuje pomalu, zatímco ji sledoval, jak se pohybuje směrem k cíli. Pata boty narazila na mrtvé místo fluorescenční žárovky, které vedlo k jedné kolem nejkrásnějších malé tahy, které se jí kdy slyšel.
  
  
  Kabinu zahalil do tmy, a on skočil na podlaze tam, kde se slyšel, jak padají kousky skla. Присев na bobek a tápání za zády, ji našel tenké skleněné střepy. Byly dost ostré,
  
  
  
  
  
  
  ale většina byla - je příliš malý. Aby jejich cestu přes střepy, ji konečně našel jeden, dostatečně velký, aby ego mezi palcem a ukazováčkem, a viděl pásku na mých zápěstí. Když ji pracoval s zahnutou sklem, moje ruka se najednou stal vlhké. Ji, věděl, že порезался, ale moje ruce byly příliš otupělá, aby cítit bolest.
  
  
  Když na pásu každé tloušťky vznikla alespoň výřezu, jeho rozvedl, zápěstí, a oni, aby se vymanily ven. Pokračování na práci ve tmě, její ošizený lepidlo s kotníky.
  
  
  "Voila", - řekl její Rhön. "Řekni něco, aby jí tě našel".
  
  
  "Jsem zde", - ozval hlas Rhony kolem tma.
  
  
  Ji, vstal a vydal se na pochod na zvuk jejího hlasu, když slyšel, jak za dveřmi kajuty někdo škrábance na palubě. Pak se otevřela závora.
  
  
  Skokem k vodotěsný, jeho прижался na den. Dveře se otevřely, svatý je pán залил pro Городиным, který na zlomek vteřiny поколебался. To bylo na zlomek vteřiny delší. Její hit jeho ego upřímný vpravo do čelisti, čímž rázové vlny dosáhly mé rameno.
  
  
  Její popadl ego za pas, když se провисал, a vytáhl za dveře. Její ošizený jehlový s páskem Городина a strčil Hugo zpět do pochvy na předloktí. Na palubě bylo dost světla, aby najít Вильгельмину, a taky ji vzali Люгер.
  
  
  Nyní ji, přistoupil k lůžku, kde trpělivě čekal na Rona, a strhl pásku s její zápěstí a kotníků.
  
  
  "Jdeme", - прошипела jsem, zvracel hej, to, co zbylo z její halenky. "Držte se za mnou, její snažit přesunout nás přes okraj. Je to naše jediná šance.
  
  
  Vstoupili jsme do chodby. Ji snažil orientovat. Na každém konci chodby ji viděl, jaro úzké kovové schody. U mě to bylo padesát na padesát šanci odhadnout, jakým směrem se bude bezpečné. To udělal můj výběr a běžel ke schodišti, Ron následovalo za mnou.
  
  
  Ale já jsem udělal nesprávnou volbou.
  
  
  Když jsme dorazili na úpatí schodiště, ji zaslechl blížící se zvuk těžkých nohou. Ji vytáhl "люгер" a střílel na спускавшихся mužů.
  
  
  Volnou rukou tlačil ji směrem k Ronovi, když mimmo nás letěl nějaký tělo a pronikl na palubu. To byl jeden kolem slovanských námořníků. Slyšeli jsme tramping noha, na konci chodby na horní palubě.
  
  
  To, otočil se a následujeme-Rhôna, hnal ke schodišti na druhém konci chodby. Ji mohl vidět, že jsme na spodní palubě, a věděl, že musíme vyšplhat na dva stupně vyšší, než jsme schopni se dostat do zábradlí.
  
  
  Jsme s padáním vystoupali po kovových schodech a dosáhli další paluby právě v té chvíli, kdy za rohem spěchal skupina lidí Городина. Její zastřelil ih stranou, že je vázán ih rivne tak, aby jsme mohli utéct nahoru na další лестничному пролету. Dole někdo vydal o dva гремящих výstřelu. Kulky отлетели od ocelové přepážky, když jsme skočila na další palubu mimo ih dosah.
  
  
  V této chodbě byly den, vedoucí do oblasti záchranné čluny. Jsem o uvolnění jedné kolem lodí, ale tam podél přepážkami byly záchranné vesty, a pokud bychom se mohli chytit pár na celém u nich jsme se mohli přežít v & nb.
  
  
  Když jsme prorazili přes den na ulici, mezi námi a zábradlí stáli tři členové posádky. U jednoho kolem nich měl pistoli. Pozvedl zbraň, aby střílet, ale wilhelmina následoval již bylo u mě v ruce. Ji poslal kulku do ego мочку, a on spadl na pušku. Odina na ostatní členy týmu vytáhli pušky, osvobodit ji od mrtvého muže, a třetí vytáhl na jeho oblečení, ruční zbraň a dělal výstřel na naší straně. Odpověděla Wilhelmina Následoval. Bandita chytil za prsa a vrávoral, couvl k перилам, перевернувшись přes palubu, aby se fušovat, dole v černém Karibiku. Survivor opustil pokusy uvolnit pušky a potácel se směrem k zádi.
  
  
  Její ošizený kryt z dřevěného kontejneru s nápisem "Plovací vesty", ale objevil uvnitř je jen jeden. Její кинул ego Rhön, a to пожала rameny, snaží se shromáždit zbytky halenky.
  
  
  Teď byly slyšet ostré výkřiky, a lidé z obou stran uprchli k nám na palubu. Je čas uniknout. Její, přikývl Rhön ruku, vylezl na zábradlí, sešel dolů na úzký vnější římsu a skočil do vody.
  
  
  V zuřivá nájezdech uniknout jí, zapomněl na ránu mokrý na mém zlomenou lebku. Jí dobře, to si vzpomněl, když těžce dopadl na slané vodě.
  
  
  Pak zhasla брылев. Ale brzy jí přišel k sobě, закашлялся a vyplivnout vodu, jako rozbitý radiátor.
  
  
  "Гавиота" проплыла pár set metrů, ale teď se to blížilo, ee reflektory hráli nad vodou.
  
  
  Foukal prudký vítr, a moře bylo neklidně. Bude těžké zjistit, že nás v této vařící oceán poušti. Voda byla teplá, ale úplné недружелюбных zvířátka s ostrými zuby - a byl osamělý.
  
  
  Osamělý! Napadlo mě, že jsem neviděl, Ronovi s nimi fretky, jak jsme skočila přes palubu. Je to opravdu ныряла se mnou? Nemohl jsem si být jistý. Její плыла o široké spektrum, vrhat do vody, když na mě začala zametat reflektory, ale ji nemohl vidět Rona.
  
  
  
  
  
  
  "Гавиота" nyní se pomalu blížilo ke mně. Z mého pohledu, je vody to vypadalo obrovské a hrozivé. Asi padesát metrů ode mě loď se zastavil, a světla začala metodicky spěchat sem a tam v & nb.
  
  
  Něco bílého покачивалось na vlnách mezi mnou a lodí. Nemohl jsem riskovat, získat pozornost. Můj hlas snadno zaváněl nad vodou, a motory lodi jsou nyní zticha. Její ползком pochodoval k objektu v & nb, ale náhle se zastavil, když moje ruka se dotkla tkáně a masa.
  
  
  Nebyl to Ron. Se směsicí úlevy a zklamání ji, zjistil, že je to tělo člena posádky, který padl na palubu poté, jak jsem ho zastřelil.
  
  
  V ослепляющем plamen nás našel dlouhý palec baterky. Její okamžitě skočil do vody, takže mrtvý námořník na vodě mnou navždy. Pod vodou ji поглядел směrem k lodi. Její slyšel tlumený hrom výstřely a údery kulek, вонзающихся do vody.
  
  
  Když ji plaval, trup lodi вырисовывался přede mnou bílou plechovou stěnou. Oni ještě stříleli na palubě, a jeho uslyšel zvuk splachování člunech. Její se vrátil na trupu na zádi, kde, jak jen mohl se skrývá pod eave. Zde byl mimo dosah baterky, a mě by bylo těžké vidět z lodi, pokud by to není наехала mě. Bohužel, zachytit za zábradlí nebylo kam, takže museli jít s & nb, aby zůstali olizuje k tělu.
  
  
  Loď шлепнулась do bránice, a vodáci se obrátila k пятну серебряному vody, v которрый padl svatý baterky. Oni dosáhli místa, několika mocnými ranami a затащили промокшее tělo do lodi. Někdo выругался, pak vstal a volal Гавиоту přes náustek.
  
  
  "To není Carter, nebo žena! Je to člověk, kolem našich! "
  
  
  Pak minuty vznáší ticho hlas Городина hřímal: "Vrať se na palubu. Budeme hledat znovu, když se stane světle ".
  
  
  Loď se poslušně vrátila k Гавиоте a byla zvýšena na palubu. Na denní světlo zbývá ještě dobrých sedm hodin, a já jsem nečekal, že budu poblíž, když to přijde. Za velmi odhadu ji, rozhodl se, že jsme někde v Гондурасском zálivu. Ji vzal kurz na hvězdy a jakmile zvuky na palubě přestal, její попдыл bez nárazech na východ, který, jak jsem spočítal, byl směr k nejbližší pevnině. Voda stále bylo teplo a moře успокоилось dost, k usnadnění plavání. Pokud budete mít štěstí, ji mohl dostat do nějaké země, nebo být si všiml přátelské lodí.
  
  
  Tiše плывя, pohybující se pomalu, aby ušetřit svou energii, znovu se divil, co se může stát s Rhônou. Její cítil hluboký smutek.
  
  
  Kapitola одинадцать
  
  
  Přišel denní svatý, celý růžový a zlatý, někde před námi, zatímco ji hladil, plaval, hladil po Karibiku. Teplo mého těla рассеялось několik hodin zpět, a kdysi teplá voda se nyní zdála ledové. Když bylo dost světla, její zastavil, aby prozkoumat horizont. Nejprve ho viděl země v nedohlednu, a moje svaly křičela, aby protestovali, že jsem pořád plavat bez viditelné odměny. Pak si všiml její hnědá skvrna tam, kde na východě zkříží cestu голубизны šaty a nebe. Celém hotelu, stejně. Ji, rozhodl se, že je to buď Honduras, a to buď, pokud proudy odnesli mě na sever, Yucatan. To nemělo velký význam. Je vítán každý kus suché pevné zemi.
  
  
  Dal si pár minutu поплыть, pak se převalil a začal dlouhou snadné plazení na druhém břehu. Po nějaké době se u mě objevila společnost.
  
  
  Nejprve to bylo jen vlnky na hladký povrch na pravé straně ode mě. Šlapání na & nb, ni díval a viděl novou vlnky. Pak ještě jeden. A další. Její, věděl, co to je, ještě předtím, než se na povrchu se objevil první серповидный hřbetní obrátil.
  
  
  Žraloky.
  
  
  Když ji přestal pohybovat, změnil směr, přešel přede mnou, a pak se otočil zpět, teď olizuje. Ji byl schopen rozeznat tři kolem nich, i když není pochyb o tom, že v blízkosti jsou přátelé. Když ho ponořila do vody, ji mohl jasně vidět ih, кружащиеся navždy se mnou ve vzdálenosti asi padesáti metrů. U nich bylo břidličná rozštěp a bílé string života modrého žraloka. I když bílý žralok více живучая jedlík, modrá není můj oblíbený společník při plavání na dlouhé vzdálenosti.
  
  
  Tři instance, kolem mě byly osmi až deseti stop na délku. Jí bylo divné вторгшимся v ih vody - neohrabaný, медлительным, možná nebezpečné, ale potenciálním obědem. Čas od času jeden kolem tří бросался ke mně, a pak отклонялся, jakoby kontrolou mou reakci. Ji, věděl, že dříve nebo později někdo kolem nich bude vyhovovat a který mě svými ostrými zuby.
  
  
  Její pokračoval v plavání na hřebeni sushi. S úsilím ji držel svůj гребок pomalu a uvolněně, jako by mě trochu vadilo tři predátory. To bylo více pro můj prospěch, než pro ně; nebude лразните žraloka.
  
  
  Můj doprovod stále приближались, dokud se její pokračoval bolestně propracovat se ke břehu. Naštěstí, krev dávno смылась s rány na góly a порезе na velkém prstu ruky.
  
  
  
  
  
  
  
  tam, kde je její odřené ego sklem люминесцентного svítidel. Pokud by ji prolil čerstvou krev do vody kolem sebe, žraloci, bez váhání vytrhl mě na kusy.
  
  
  Když mou pozornost bylo nýtované na акулам, to není si všiml hnědé plachty mezi mnou a země, trochu na sever. Protože jsem nevěděl velikosti lodi, ji nemohl komu vzdálenost na nah. Ale to se přiblížil ke mně, a já v duchu se snažil podat pomocnou ruku a urychlit ego. S plachtou to je nepravděpodobné, že by se z "Гавиоты", a i pokud by tomu tak bylo, jeho bych raději riskovat s týmem Городина, než s smrtící torpéda, které i nadále se blížit ke mně.
  
  
  Zatím jsem o těchto myšlenkách, že něco промчалось upřímný pode mnou. Mě toto pravidlo neplatí, ale turbulence закружила mě v & nb, jak na zátce. Moji kamarádi se na hry připravovali k útoku.
  
  
  Jeho obsazení plavat a zoufale замахал rukama na loď. Nemohl jsem říct, viděl mě, ale loď pokračovala plavat v mém směru, že обнадеживало. Když ten druhý žralok proběhla jen v šesté metrů ode mě, jeho vytáhl Hugo na ножен a foťáky skočil za rukojeť pod vodou. Jehlový není, změnila šance proti tří vrahů o hmotnosti tři sta až čtyři sta liber každý, ale on mi dal šanci.
  
  
  Její několikrát ponořila pozorovat žraloky, aniž by vaše oči z blížící se lodě. Teď, další žralok rozvedený od svých kamarádů a zaútočil na mě. Existuje populární teorie, podle níž, protože čelisti žraloka se nachází na spodní straně hlavy, musí se převalit na záda, aby se kousnout. Nevěřte tomu. Když spodní čelist klesá na kloub, zlověstný půlměsíc nabízí ve smrtící jeskyni s prsty. Žralok může прогрызть vás prakticky v jakékoliv poloze.
  
  
  Tento se rozhodl zaútočit na mě v laloku. Její sestoupili pod povrch, aby uspokojili ego stejným způsobem, představuje, jak je možné menší cíl. On byl na mě, jako syn-černá podvodní raketa, než se ho podařilo vytáhnout Huga v obranném postavení. Agility člověka pod vodou, v nejlepším případě omezen. A bylo jen čas vrhnout se nahoru a nechat obrovské černé formy projít pode mnou. To bylo tak blízko, že зернистая kůže žraloků bude zase dcera mi rameno.
  
  
  Podle zjištění mě bezbranný, žralok se okamžitě změnil směr a připojila ke dvěma dalším. Ih vzrušený pohyb наводили na myšlenku, že se připravují na dohodnutou útoku. Při pohledu na loď, ji si uvědomil, že to bylo jednoduchý dřevěný člun s jednou plachtou. V přídi stáli malé смуглолицые lidé, ukázal na mě. Zdálo se, že křičí, ale neslyšel jsem slova.
  
  
  Hřbetní odráží proudily ze skály; vody v okolí. Tentokrát se ponořila hlouběji, a žralok taky. Ona udělal háček podle mě, a šel nahoru, široce otevřel čelisti, jeho nenávistné oči, zdálo se, hodil mi zavolat. To udělal kotrmelec a na pár centimetrů vyhnul smrtící zuby, ale tentokrát Hugo byl připraven. Její воткнул ostří na horní část života žraloků. Moje ruka дернулась, jako by ji udeřil мчащийся nákladní vlak, ale já jsem držel, protože impuls žralok poslala nás oba nahoru, a čepel стилета рассекло tvrdé bílé kůže života.
  
  
  Předtím, než jsme dosáhli povrchu, jeho odrazil od раненой žraloka, která se zabývá zanechala za sebou tmavě červenou krev, jako je kouř, smyčka střeva выпирала kolem šli podél život.
  
  
  Ji, vstal a odešel od zabitého vraha, rozhlédl se jen jednou, aby bylo vidět, jak jeden kolem ego nedávných kamarádů zasáhla jeho ego na břicho a prudce trhnout utrhl velký kus masa a vnitřností. Třetí žralok není отставала.
  
  
  Ji, utekl na povrch a vdechl sladký čerstvý vzduch do plic. Přes minutu v uších přestal zvonit a já jsem slyšel hlasy. Deset metrů za mnou loď покачивалась na malé зыби, plachta zvedl útesy. V lodi bylo čtyři muže. Byly nízké a tmavé, s jemnými rysy tváře, symetrické vašeho na malé kulaté hlavě. Slovo, které říkali, byli mi nepochopitelné, ale já jsem cítila, že je to jazyk maya, starověký jazyk dolní Mexika, na kterém se teď mluví v jihovýchodní části Yucatánu, Кинтан-a-Py.
  
  
  Hnědé ruce na svalnaté ruce, obrátila se ke mně a vytáhl mě přes vody na dřevěnou loď. Slyšení zvuk za mnou, ji, otočil se a podíval se na krvavé pěny na & nb, kde dva žraloky vytrhl zraněného na kousky. Po několika minuta ní by byl následující.
  
  
  Ji, natáhl ruce na znamení vděčnosti svému zachránci, ale ih zavřené oči a studený obličej neodpověděl. Odina kolem nich gestem mě pozval sedět na přídi. To tak udělal, a oni shodil plachtu. Vítr sebral парусину a snadná loď, zdálo se, se vyšplhal nad vodou a понеслась ke břehu.
  
  
  Kapitola Dvanáct
  
  
  Když loď hladce a být tichý přestěhovala k pobřeží, moje úsilí v posledních šestnácti hodin začaly mě dohánět. Boj a útěk na Гавиоты, dlouhé plavání, a bitva se žraloky unaven mě. Její, přikývl a zavřel oči, dát jim odpočinek, ale přes sekundu - tac
  
  
  
  
  
  Zdálo se, že dno lodi скребло štěrk, a lidé сбегали na skupiny chatek, vytáhnout loď na břeh.
  
  
  Každá činnost přestala, když jí vyšel a zastavil se na pláži. Nám odina na maya není stál nad moje podpaží. A stejně jako moji kamarádi na lodi, nejsou vykazoval nám ahoj, nám nepřátelství na tvářích, i když se na mě podíval s jistou zvědavostí.
  
  
  Byli to potomci tvrdé a nepoddajné mayských indiánů, kteří nikdy nepřijali španělské vlády v dobách kolonizace. Pak toho, jak povstání roku 1847 na západě Yucatan byla poražena španěly, oni, kdo mohl, uprchl do džungle Quintana Roo, kde ozbrojený odpor pokračoval až do dvacátého století. Dokonce i teď, vzdálené vesnice, podobné to, kam mě přivezl, byly poskytovány federální vládou plně sám sebou, aby řídit je v souladu se starými kmenovými tradicemi.
  
  
  Dva muži z rybářské lodi přišli ke mně z obou stran. Každý dal mi na koleno malé hnědé ruku a tlačí mě dopředu. Nevěděl jsem, doprovází mě nebo vzít do zajetí.
  
  
  Oni drželi mě přes vesnici, skládající se zhruba dvaceti domy mezi řadami tichých, бдительных lidí maya. Zastavili jsme se před хижиной velikosti menší, než je zbytek po vnějším obvodu obce. Střecha byla došková a v сырцовых stěnách nebylo oken.
  
  
  Když odina kolem mých doprovodné začal sledovat mě přes dveře, on tlačil kovovou глыбу Вильгельмины, stále прижатую do mého stehna. Zvedl mou vlhkou košili a vytáhl "люгер".
  
  
  "Пистола!" - prasklo to první slova ve španělštině, který ji slyšel od někoho kolem nich.
  
  
  "No se funciona", - řekl jí emu. To bylo pravda. Zbraň nefungovala a pak noční potápění ve slané vodě. "No tiene balas", - dodal jsem. Taky pravda. Její vyčerpán všechny své náboje, отстреливаясь od Гавиоты.
  
  
  Žádná odpověď od maya. Zdá se, že oni znali pouze několik slov ve španělštině. Конфисковав Вильгельмину, indiánského náčelníka затолкал mě do chaty a zabouchl za sebou dřevěné dveře. Mluvil se svým přítelem na mayský jazyk. Podle jejího tónu, uvědomil si, že nikdo kolem nich musel zůstat tam a hlídal dveře, zatímco druhý odešel z nějakého pouzdra. Její sell je na hard-balené hliněnou podlahu a opřel o sténat.
  
  
  Poprvé za mnoho hodin na to myslel o misi, která se zabývá připojí mě do Karibiku. Jistě taky, je to jen včera byl na pokraji porážky spiknutí s kufrem a bombou, když se přesunul k Fedor Городину s "Люгером" v ruce? Nicméně, jak jsem daleko od toho, aby se něco, aby se zabránilo jaderné zničení New Yorku ještě tři dny.
  
  
  Ji pokusil získat zpět své myšlenky k současnému затруднительному poloze, ale v mém mozku blýskl vize Rýna Фольштедт, štíhlá greyhound a светловолосой i nordic blondýnky. Kde to teď bylo? Je mrtvý? Je lepší se utopit, než být вырванным na šaty Городиным.
  
  
  Dveře mé chatky распахнулась, a vešli moji dva stráže. Gesta a ворчанием se, zda pochopit, že ji musí doprovázet ih. Její vstal a šel s nimi zpět do vesnice.
  
  
  Blížíme se k chatě je dostatek odpočinku. Kdysi lakované v bílé barvě, se postupně stává šedé. Dva mayové provedl mě přes dveře, pak se zastavili před стариком, sedící na platformě. U něj byly chlupaté šedé vlasy a tvář, tvrdé a морщинистое, jak skořápky z vlašských ořechů.
  
  
  On se zvedl искривленную ruku, a moji dva bezpečnostní stráže se stáhli, takže jsem s ním sám.
  
  
  "Její Чолти", - řekl silným hlubokým hlasem, který se zdál несоответствующим ego věku a malé prsa. "Hlas jeho el Джефе, náčelníku".
  
  
  "Pro mě je velká čest, - řekl jsem, - a hezké najít člověka, mluví anglicky".
  
  
  "V obci je jen jeho, mluvím anglicky", - hrdě řekl. "Studoval jsem na škole v Merida. Jeho by učil své syny, ale oni nechtějí znát jazyk yankees ". Pak se odmlčel, rukama složenýma v klíně a čeká, co řeknu.
  
  
  "Jmenuji se Nick Carter," řekl jsem. "Její agent Spojených Států. Pokud by jste řízený mě s telefonem na nejbližší město, budu vděčný. Její dobře ti zaplatím.
  
  
  "Bylo mi řečeno, že u vás byla zbraň," - řekl Чолти.
  
  
  "Ano. Ve své práci ji musí občas jsem se bránit, někdy zabít ".
  
  
  "Bílých lidí není moc jiný v Quintana Roo, Carter. Úplně nelíbí bílí muži s pistolí. S mými lidmi velmi špatně zacházeli, bílí lidé s pistolí ".
  
  
  "Nechci, aby neubližovali nám, tobě, nám, tvým lidem, Джефе. Lidé, s nimiž se její bojuji, zlí lidé, kteří chtějí zničit veliká města mé země a zabít velmi mnoho svého lidu ".
  
  
  "Co to mělo znamenat pro nás zde, v Quintana-Bourg?
  
  
  "Pokud tímto nebezpečným lidem nechat vyhrát, a to se nám jedno místo na světě bude chráněn od nich, dokonce i vaše obec. Oni nejen že zničil ostrov v Tichém oceánu, kde lidé byli velmi podobné na vaše vlastní.
  
  
  "Pověz mi, jak jsi skončil v moři, Nick Carter".
  
  
  Její vyprávěl emu příběh kolem toho času, když jsme s Rhôna šel na palubu parníku v Antigua. Чолти poslouchal, прищурившись, téměř zavřel jsem oči, ruce nehybně ležela na klíně. Když ji dokončil, to sezení celou minutu.
  
  
  
  
  
  
  v tichu. Pak ego oči otevřely a on zkoumal můj obličej.
  
  
  "Věřím ti, Nick Carter", - řekl on. "Tvůj hlas nelže, a vaše oči říkají pravdu. Telefon, který hledáte, můžete najít na severu v Вигфа-Chico. Jeho bych si tě tam, ale ...
  
  
  "Ale co?" Její подсказал.
  
  
  "Vy jste bílý muž. Jste si přinesli v naší vesnice zbraň. Z těchto důvodů moji lidé chtějí, aby jste zemřeli. Budou poslouchat mě, jak el jefe, a, možná, jeho moci, aby ih uvěřit, jak to, že nechcete způsobit nám újmu. Ale tam je ten, kdo se nemůže zbavit ".
  
  
  "Kdo je tohle?" Její zeptal se.
  
  
  "Já se jmenuji Тихок. On je můj syn. Když jí umřu, bude zde hlavní. Obávám se, že se to stane velmi brzy. Тихок nikdy souhlasit nechat jít, dokud nebudeš встретишься s ním ".
  
  
  "Setkali se s ním? Jí si myslel, že jsi řekl, že tady nikdo nemluví anglicky.
  
  
  "Existují i jiné jazyky", - řekl starý muž. "Můj syn je na vás čeká teď v blízkosti mého domu. To, jak si s ním budete chovat, rozhodne váš osud. Tak by mělo být ".
  
  
  "Chápu," řekl jí starý muž. Чолти kývl směrem k den své chaty. Ji, otočil se a vyšel ven.
  
  
  Před tím, než ho udělal dva kroky na mýtinu před хижиной vůdců, něco s padáním letěl ve vzduchu a ударилось v zemi u mých nohou. To bylo шестифутовое kopí, ego zúžení обоюдоострое čepel зарывалось v zemi.
  
  
  Na protější straně paseky stál mladý maya, nahá po pás, jeho hnědé kůže подтянулась a блестела nad napjaté svaly. On připnul dvojče k ústupu u mých nohou, drží ego pod úhlem, v tradiční pozici volání. Kolem nás byli obyvatelé vesnice, ih tváře byly бесстрастными, ale oči настороженными.
  
  
  Takže, to je Тихок, syn náčelníka. Byl to člověk, se kterým jsem musel čelit v boji, pokud by ji opustil vesnici naživu. Ale pokud ji zabít ego, dokáže ego otec přeskočit mě na Вигии Chico? I když se starý muž bude souhlasit, nechte mě ego lidé naživu? Nějak jsem musel vyhrát Тихока, ale ne zbavit ega často.
  
  
  Dříve, než se dotknout kopí, jeho úmyslně vytáhl Hugo na ножен předloktí. Ji zvedl jehlový, aby obyvatelé viděli ego, pak poslal ego na spirále den chýše náčelníků, kde je přilepená, rukojeť třes. I když z pozorovatelů byly слышимого odpověď, cítil její latentní souhlas.
  
  
  Pak ji vytáhl kopí kolem země a podržte ego ve stejné poloze, že a Тихок, se přestěhoval do středu paseky. Tam jsme se dotkli objímky kopií v pozdravem, divné напоминающем to, co se používá na bojovém посохе. Smrtící rozdíl spočíval v tom, že tyto kopí пронзали dvanáct centimetrů ocelového ostří, čepel, která je пронзить osobu nebo uříznout končetinu od jeho těla.
  
  
  Její, ustoupil o krok rack připravenosti, a Klidně hned napadl, взмахнув рукоятью kopí nahoru. Její upustil kopí, zablokovat úder, pak se rychle zvedl ji, aby odrážel úder ostří, které proudily ze skály; by mi lebka.
  
  
  Můj revmatismu, byl to můj vlastní odpověď, která maya předvídal a zablokoval. On pak se vydal na pochod, aby vydržely předpokládané šoku, ale je to jen dělal falešný útok s čepelí a otočil se do strany zadek na ego hrudi. Тихок застонал od bolí, ale chytře скрестил kopí, připravený blokovat smrtelnou ránu.
  
  
  Jsme ustoupili, vrátili se do své původní polohy, a boj znovu začal.
  
  
  Umění bojové hole v mnoha ohledech stejně формализовано, jako je oplocení, nebo dokonce tanec. U každého úderu je jednotka, každý blok se pohybuje na pult. Jedinými zvuky na louce Yucatan byly řinčení древков a řinčení meče, перемежающийся těžkým dýcháním Тихока a mě. Ani jednou ji viděla otvor, aby zahnat ostří kopí, ale замедлял svůj výpad rivne tak, aby chlapci maya udělat blok. Mi zatím dařilo držet ego vlastní čepel je daleko ode mne, s výjimkou záhyby na prováděné výpočty, která se zabývá opustil malina náplast na mé košili.
  
  
  Průlom nastal, když ho srazil kopí po jednom na ego rukou dvojitým tahem nahoru, zatímco on očekával, že konvenční útok tahem nahoru a рубящим rána. S ego kopí k ničemu болтающимся v jedné ruce, krku Тихока bylo обнажено pro mé čepele. Její jemně tlačit tlačit na zlomek palce na stranu, sotva порезав kůži. V očích maya on viděl, že ví, co jsem udělal.
  
  
  Opětovným kontrolu nad svým kopím, Тихок vrhli do útoku se smrtící prudkost. Její ustoupila ego útoku a začal obávat, že duel může skončit jen smrtí Тихока, nebo moje.
  
  
  Vlákno přišla s překvapivou внезапностью. Tiše udělal jsem výpad vysoko, pak se přikrčil a замахнулся zadek, jako baseballovou pálkou, chytání mě těsně nad kotníky, a выбив mi nohy z pod mě. Její, se zhroutil na zem a перекатился na zádech jako právě včas, aby viděl, jak čepel kopí Тихока вонзилось mi do obličeje. V poslední vteřině se вонзился v zemi tak blízko mého ucha, že jsem se cítil ego kůru.
  
  
  Ji, vyskočil na nohy, znovu v pohotovosti kopí, a narazil na nepřítele. V ego očích byla nová poselství - bojové kamarádství. Byli jsme i teď. Její udržel ego život na to, co on nemohl odpustit, dokud není
  
  
  
  
  
  držel můj.
  
  
  Její hráli hazardní hry. Tím, že krok dopředu, naklonil jeho čepel stranou Тихока ve znamení hi. Ztišil vlastní kopí směrem k mému, a bitva byla u konce. Jsme upustili zbraně a vzali za zápěstí v mayském stylu. Obyvatelé vesnice souhlasně a povídali si, a ji poprvé viděl úsměvy na tmavých tvářích indiánů.
  
  
  Starý náčelník přišel k nám a promluvil s Тихоком v jazyce mayů. Pak se ke mně otočil a řekl: "řekl Jsem svému synovi, že on bojoval spolehlivě a se ctí. Jí říkám to samé a ti, Nick Carter. Do města Вигия-Chico lze dojet za hodinu. Dva kolem mých nejsilnějších mužů vás tam na kánoi.
  
  
  On mi podal balíček, zabalený v vodotěsný fabric. "Musíte vyčistit a namazat svou zbraň před tím, než zaschne slaná voda, jinak to bude k ničemu proti zlé lidi, které hledáte".
  
  
  Její poděkoval ego a vytáhl Hugo na den chýše. Pak ji následovala za dva svalnaté muže, kteří už čekali, aby se vezmi mě na kánoi.
  
  
  Třináct
  
  
  Výlet na kánoi na pobřeží bylo rychlé a tiché. Dva mayové setkal nás upřímně u okraje příboje. Nám nikdo kolem nich neřekl.
  
  
  Jsme vystoupili na břeh v Vigla-Chico, odbavení třikrát větší vesnice, kterou jsme opustili. Domy byly trvalé, a železniční trať z východu skončil na vnější hranici města. Moje vodáci odejmuli mě k místu, kde se mi zdálo, že je to dům místní starosty, krátce si povídali s ním v jazyce mayů a náhle mě opustil, aniž se.
  
  
  Ji požádal o telefon, a mě odejmuli univerzální budově, která zřejmě sloužila školou, univerzální prodejna, místnost pro setkávání, skladu a jiné. Telefon byl brzy modelem v изрезанном dřevěném pouzdře s rukojetí z boku.
  
  
  Následující dvě hodiny byly vynaloženy na to, aby se dostat do Мериды, hlavního města Yucatánu, a odtud přes bludiště opakovače a zprostředkujících subjektů, dokud známý hlas Davida Хока Záznam není ozval na lince.
  
  
  Jeho řekl emu, kde jí byl, a dal emu komprimovanou verzi toho, jak jsem se tam dostal, rychle mluvil, ze strachu, že bychom mohli ztratit spojení v každém okamžiku.
  
  
  "Potřebuji rychlý odchod odsud," řekl jí emu. "Existuje železnice, ale zdá se, že vlak by měl jít jednou, a to při každém plném slunečním затмении".
  
  
  "Budu k vám vrtulníku. Jaký je stav mise? "
  
  
  "Kufry dorazí na palubu" Гавиоты "s Curacao. Fjodor Городин, zdá se, je vedoucím operací s Жизовым, se zdají být v ih štábu a jen občas objevit na ulici. Žádné potvrzení toho, že Knox Ворнов je klíčovým člověkem, ale dost pádné důkazy, abychom mohli předpokládat, že to je nepochybné,". Její zaváhal, pak dodal: "ztratili Jsme Ronovi Фольштедт".
  
  
  "Je mi líto, Nick, řekl David Hock. Ji, věděl, že měl na mysli právě to. Jako ředitel AX, on byl obeznámen s jeho smrtí, ale jeho družstvo agent způsobil emu hlubší bolest, než si mnozí lidé myslí. "Můžeš pracovat zde jeden?" - dodal.
  
  
  "Můžu, ale bylo by hezké, kdyby tam byl někdo, kdo je obeznámen s tímto územím. Zde se již setmí, a nemusím vám připomínat, že dodržujeme дедлайн ".
  
  
  - Samozřejmě, že ne, - suše řekl Hawk. "Počkej chvilku."
  
  
  Během několika sekund, telefon být tichý потрескивал mám v uchu, a on věděl, že Hok zadá informace na svůj stolní počítač. Pak se vrátil s odpovědí:
  
  
  "U CIA je agent jménem Pilar, v Веракрусе. Ona se s vámi spojí, tam, v hotelu Baia Bonito ".
  
  
  "Ona?"
  
  
  "Ano, Nick, zdá se, máte štěstí. Bylo mi řečeno, že je to zrzka, dobře vybavený... omlouvám se... všem volitelným vybavením ". Hawke прочистил krku, pak pokračoval jiným tónem. "Můžete organizovat přistání vrtulníku v Вигия Chiu?"
  
  
  "Hned za touto budovou je polana. Jak brzy se můžeš poslat vrtulník? "
  
  
  "Budu muset pracovat přes ministerstvo zahraničí. Pokud budou na výšce, u tebe bude pták přes tři-čtyři hodiny."
  
  
  "To je dobře. Její позабочусь o tom, jak rozsvítit zóny přistání bude léčit světlice rakety nebo ohni. Když jsme diskutovali o tyto údaje mě napadlo, že za normálních okolností se tyto informace nikdy nebudou přenášena v nezašifrované podobě prostřednictvím telefonní linky pstn. Okolnosti však nebyly vůbec obvyklé, podmínky byly primitivní.
  
  
  "Budete potřebovat peníze, - řekl Hawk. "Budu čekat ve vašem hotelu, v různých měnách, Střední Ameriky. Ještě něco?"
  
  
  "Ano. Můj Люгер vzal koupel s mořskou vodou, takže chci mít po ruce sadu na čištění zbraně. Děti 9мм. munice ".
  
  
  "To bude na vás čekat". Na trati bylo pauza, jako by Hawke hotel přidat něco jiného. Ale pak jen řekl: "Tě víc, než štěstí, Nick".
  
  
  Měl jsem práci, když se jí snažil přesvědčit místní старосту poslat signální světla pro vrtulník. On chtěl mi pomáhat. Domorodců Вигиа-Chico byly trochu méně nepřátelský k vnějšímu venkovní bazén, než mayské vesnice na pobřeží, ale ih spojení se starými tradicemi zůstaly silné. Bílí lidé vzácných léčivých jezdili na Yucatan mírové mise, a lidé hoří touhou setkat
  
  
  
  
  
  
  jeden kolem ih létajících strojů.
  
  
  Její konečně dosáhl ih неохотного spolupráce historickou metodou. Slíbil jim peníze. Soukromě ji doufal, že pilot CIA, Ministerstva zahraničí přinese trochu peněz. Bylo by to trochu nepohodlné se dostat na Вигии Chico, pokud by obyvatelé si mysleli, že no podvedl.
  
  
  V příštích několika hodinách takové starosti byly skryty v hloubi duše, když se jí podařilo jednoho signálních světel. Kolem bylo hodně suché валежника, a ho zvedl šest ohňů v kruhu, aby se vymezit zóny přistání.
  
  
  Jakmile ohně současnosti, a polana осветилась, její sel a stahl čekat. A čekat. A čekat.
  
  
  Ji musel vědět, že s účastí ministerstva vše půjde tak hladce. Do té doby, jak jsem slyšel zvuk, rotor vrtulníku, рассветал, a moje brigáda hasičů určitě byl nespokojený se zpožděním. Pilot si všiml naší malé skupiny a představil svou loď, zvedl obrovský oblak hustý červeno-hnědého prachu.
  
  
  Pilot se jmenoval Martin. Byl to štíhlý mladý muž s ostrým nosem. Vyměnili jsme si identit, dokud vesničané přeplněné kolem, s velkým podezřením z pohledu vrtulníku.
  
  
  "Doufám, že je poslali s sebou trochu peněz," řekl jsem.
  
  
  "Peníze? Proč?"
  
  
  "Chcete-li pomoci s signální požáry, musel jsem slíbit, že těmto lidem některé platby".
  
  
  Martin сощурился, při pohledu na светлеющее nebe. "Já nevím, co jste kompetentní signální světla; téměř celý den.
  
  
  "Když ji požádal o vrtulníku, - zima řekl jsem, byla tma. Její doufal, že Госдепартамент zareaguje dostatečně rychle a вытащит mě odsud až do rána. Mám docela nabitý program, starý kamarád.
  
  
  "Nikdo neřekl nic o tom, jak přinést peníze", - on zavrčel.
  
  
  Lidé, které stály kolem nás, něco бормотали, a on se bál, že se zachytil podstatu našeho rozhovoru.
  
  
  "Jste si přinesli své peníze?" Její zeptal se.
  
  
  "No... někteří", - opatrně řekl.
  
  
  Její ztrácel sebeovládání. "Tak vypadni, na míru, vezměte si ji! Její sliboval lidem peníze, a podezření, že сломают vám kosti, pokud nechcete dostat ih ".
  
  
  S rozzlobeným výhledem Martin vytáhl kolem zadní kapsy ošumělý peněženka a začal listovat účet. V раздражении ji převzal od něj peněženku a vytáhl peněženku. Součet poplatků činil o něco více než padesát dolarů. Její podal ego staršímu, který slavnostně počítá ego, a pak přikývl, ne s úsměvem. Promluvil s venkovskými lidmi, kteří se vzdálili, a otevřela tak nám cestu.
  
  
  Když jsme tuto hru vrtulník, Martin řekl: "měli Jste dát je všechny? Oni jsou indiáni, asi удовлетворились by půl.
  
  
  "Může být," řekl jsem. "A možná, že by byli nespokojení - dokud to byla propíchnuta ti do krku oštěp. Pro vás to bude stát dvacet pět dolarů?
  
  
  To je bez komentáře spustil motor k životu
  
  
  "Neboj se," řekl jí emu. "Udělám celou zprávu o vašem splátce, a budou vám uhrazeny náklady na běžné kanály ministerstva. Pokud budete mít štěstí, můžete vrátit své peníze do Vánoc. Může, nejsou to Vánoce... "
  
  
  Poprvé se Martin trochu uvolnil a dokonce se podařilo ухмыльнуться. "Dobře, - řekl on. "Musím přiznat, je to levnější, než kopí v глотке. Kam?"
  
  
  "Veracruz", - řekl jí emu, a my подпрыгнули.
  
  
  Kapitola čtrnáct.
  
  
  Hernando Cortez vystoupil na břeh v Веракрусе v roce 1519 stal se prvním испанцем, ступившим na mexickou půdu. S nimi fretka město byl zajat v různých válkách američany a francouzi dvakrát.
  
  
  Když jsme posunuti k zátoce Campeche, a to, прищурившись, díval se na koupala v slunci město, bylo jasné, že teď Veracruz stahl, alespoň cenou, hodné vší té krve a hromu.
  
  
  Jsme se utábořili na hřišti na americký konzulát, kde ji odmítl pozvání, aby zůstali na oběd. Její, cítil окоченевшим a lepkavá od stresu, vyčerpaný nedostatkem spánku, a nechtěl jsem vést řečmi martini s některými kolem našich zaměstnanců zahraniční služby. Její potřásl rukou Martin, znovu ho ujistil, že to přinese zpět své peníze, a na vnější straně telefonu zavolat taxi.
  
  
  Cesta taxíkem do hotelu Baia Bonito leželo na některé kolem starých dlážděných praporu města s malebnými starými domy, a také na širokou moderním ulicích vedle s ocelovými a skleněnými mrakodrapy.
  
  
  Můj hotel byl starý, ale pohodlný, s velkým vnitřním dvorem, otevřeným na obloze a třemi řadami místností kolem něj. Jeho řekl řidiči, aby počkat a šel dovnitř. Když ji nazval své jméno, muž za stolem podal mi klíč od pokoje, tlustý uzavřené obálce a balík o velikosti pouzdro pro klarinet. Její vyřezávání obálku a našel v různých velikostech a barvách: dolarů, pesos, кетсали, cordoby, колоны, лемпиры, balboa, боливары, гурды, liber, franků a гульдены. Ji vytáhl pesos, zaplatil řidiči a s balíčkem pod paží šel do svého pokoje ve třetím patře. Nám Pilar, nám od někoho jiného, nejsou žádné zprávy.
  
  
  Ji vzala na dlouhou parní lázni, a pak studené sprchy, pak rozbalil balení zařízení pro čištění rohu.
  
  
  
  
  
  
  a začala pracovat na Люгером. Ji mohl požádat o Хока přineste mi novou zbraň, ale wilhelmina následoval byl starý a spolehlivý přítel.
  
  
  Její разобрал Люгер a zkontrolovat všechny podrobnosti. Protože on byl dobře-sic a je chráněn vodotěsný povlak, slaná voda ještě není potopila kov. Její použil ředidlo v každém detailu, dokonce i v malých винтах, a odvedl skvrny otvorem, dokud se nestanou čistě bílé. Její высушил analyzované zbraň nepouští vlákna ватной ubrousky, dotkl k důležitým částem смазочным olejem s nízkou viskozitou a znovu shromáždil Люгер. Její zastrčený celého s osmi kazetami kolem krabice mušlí, které jsou uvedeny Hawk, a sáhl Вильгельмину do pouzdra na opasku.
  
  
  Mé tělo potřebuje spánek, ale moje mysl se nevzdal. Měl v plánu udělat, mezery uzavřít. A pokaždé, když ji dával svému mozku odpočinout, v zorném poli se objevil obrázek Rhôny. Blondýna, štíhlé pružné tělo kterém tolik nocí bylo v mém objetí, nelze předpokládat jen svým dalším partnerem na práci.
  
  
  "Oni tolerují nás, čase, nám pro vyčerpání svůj smutek", - s hořkostí pomyslela jsem si a letěl po místnosti. U stolu jí zeptal, zda je v blízkosti obchod, kde si ji mohu koupit oblečení.
  
  
  "Ano, pane. V Агиларсе, který se nachází přes silnici, skvělý výběr ", - řekl clerc.
  
  
  "Díky. Zde čeká na návštěvníka. Pokud to přijde, řekni, hej, kde mě najít."
  
  
  Její přešel ulici a strávil пригоршню peněz Хоука na oblečení. Одевшись nový oblek se všemi vhodnými doplňky, znovu посоветовался se svým recepční a beze spěchu zamířil nahoru po ulici směrem k street café. Její selle za stolek, ze kterého bylo možné pozorovat za vchodem, a objednal láhev místní slivovice, který hořel, jako ohně, ale neměl nepříjemné chuti. Popíjení brandy, její se divil, kolik mi čekat, než se ji rozhodl, že můj kamarád, Pilar, se nezobrazí.
  
  
  V tuto chvíli tmavá dívka halenku s hlubokým výstřih, sotva omezující její nádherné prsa houpal mezi stoly a zastavila se u mě. Ee vlasy byly černé a husté, lehce взлохмаченными, jen to, že se odpadky. U nah měl oči barvy černé kávy, обещавшие exotické potěšení.
  
  
  "Můžete ušetřit na спичке?" - zeptala se s lehkým přízvukem.
  
  
  "Omlouvám se, neměl jsem se držet ih, tak jak přestat kouřit". Její подсказал hej.
  
  
  "V loňském roce se ho snažila přestat kouřit sám, ale trvala jen dva neděli", - správně odpověděla.
  
  
  "Vy musíte být, Pilar".
  
  
  "Ano. A ty jsi Nick Carter... jehož jméno Киллмастер. Vaše pověst předběhla tě ". "Nevím, zda se mám chovat skromně, nebo se omluvit".
  
  
  Její plné rty изогнулись v úsměvu. "Nikdy není třeba se omlouvat. Mohu jí sednout? "
  
  
  "Samozřejmě. Moje chování je dnes trochu opotřebované, stejně jako všechno ostatní.
  
  
  Pilar klesla na židli naproti mě. "Vypadáš, jako by ti potřebujete se vyspat," řekla.
  
  
  "Obchod nade vše", - řekl to s вкрадчивой úsměvem. "Můžeme si promluvit tady?"
  
  
  Její krásné oči sklouzl na бездельникам v kavárně a kolemjdoucích na chodníku. "To je stejně dobré místo jako každé jiné," řekla jsem s pokrčením ramen.
  
  
  To dělal znamení na číšníka, aby požádal o další sklenici a nalil Pilar brandy. Pak se jí náhle zeptal: "Co jsi udělala se svými vlasy?"
  
  
  Její ruka instinktivně do okamžitého zmatený táhla do hlavy, pak se usmála. "Vám by mělo být, bylo řečeno, že jsem zrzka. Jak víte, v našem-mail бизнесявляется části bude třeba změnit vzhled. Líbí se ti černá? "
  
  
  "Milovat to. Držím peníze, ty jsi byl také ерасоткой, jako zrzka.
  
  
  "Proč, děkuji," řekla a озорно podíval se na mě zpod svých dlouhých řas.
  
  
  Na chvíli rysy obličeje Пиларс, zdálo se, že zmizel, a přešel v jemný obličej Rhôny Фольштедт. Její upil dobré brandy, a obraz zmizel.
  
  
  "Jediné, co máme, - řekl jsem, - to je člun, který se naučil kufr na palubu" Гавиоты ". Nemohl jsem rozeznat naším jménem, nám značení číslic ve tmě. Jel příliš низменному v & nb a приводился do pohybu dvěma подвесными motory ".
  
  
  Pilar прикусила ret a zavrtěla hlavou.
  
  
  "Nic podobného. Viděli jste někoho kolem lidí na lodi?
  
  
  "Hlavní muž byl očekáváním růstu, husté postavu a zcela plešatý".
  
  
  Zvedla ruku, aby mě zastavil. "Tlustý, plešatý muž?"
  
  
  "To je v pořádku. Jsi ego, víš?"
  
  
  "Myslím, že tak. Tam je takový člověk, který vedl gang pašeráků Curacao. Ego jméno Торио.
  
  
  "Můžete mi říct, kde je ego najít?"
  
  
  "Mohu vzít tě tam. Jí vím, Curacao, a můžeme jednat rychle ".
  
  
  Na chvíli ji chystal protestovat. To není v hotelu, aby se stal stejný jako Ron. Ale Pilar byla v pořádku, ji mohl trávit drahocenný čas na Curacao bez drátů, ale čas byl rozhodující faktor.
  
  
  "Jak brzy můžeme odejít?" Ji řekl.
  
  
  "Můžeme stihnout brzký rybaření zítra ráno. Všechny jeho устрою.
  
  
  "Můžeme začít dřív?"
  
  
  "Ne. A je důležité, abyste dnes večer si odpočinul. Zítra ti bude muset být silný a ostražitý ".
  
  
  Můj trýznivý svaly souhlasili. Jsme vypil další sklenici brandy, a ona dělala mě do mého hotelu.
  
  
  "Přijdu za tebou ráno, řekla Pilar, - a jedeme na letiště".
  
  
  Její ji opustil ve dvoře a unaveně vstal
  
  
  
  
  
  
  do mého pokoje.
  
  
  Kapitola Patnáct
  
  
  Ji vzala na začátku druhé sprše za den a задернул žaluzie proti večerní slunce. Její stáhl nové oblečení a položil ji na židli. Pak ji natáhl nahý na posteli, накинул na sebe prostěradlo a уставился do stropu.
  
  
  Prostě nutit sami spát obvykle nemožné. Každý nerv v mém těle požadoval dovolenou, a moje oči byly jako pytle s pískem, ale nebylo schopno spát.
  
  
  Někde bývalý americký vědec a bývalý ruský generál se připravovali vymazat svou zemi, město za městem. Pozítří první vyjede v New Yorku. Musím někam помчаться zastavit ih, a ne letět z postele do postele v hotelu, v Веракрусе.
  
  
  Ale spěchat do boje bez přípravy bylo by hloupé a nebezpečné. A pokud Pilar je schopen najít контрабандиста Торио, to ještě může být dost čas pro splnění mise. Její zavřel oči. Vize Rýna проплыло přede mnou, zmizel, pak se vrátil.
  
  
  Sluneční svatým, který proniká přes oranžové žaluzie, postupně потускнел přes všechny odstíny šedé, a, konečně, to se stalo tma. Nicméně moje mysl se nemohl uklidnit.
  
  
  Zdálo se, že každý zvuk z ulice dole доносится je otevřena až do mých uší. Splachování záchodu v sousední místnosti, фонтанный Niagarské vodopády.
  
  
  Pak někdo lehce zaklepal na moje dveře.
  
  
  "Ano?"
  
  
  "Je to Pilar", - následovalo mírné revmatismu.
  
  
  Její vyjel kolem trosek, popadl ručník a otevřel dveře. Na Pilar bylo černé šaty s drobnými цветочками, které, zdálo se, že šťastně vyrůstal v kopcích a údolích její bohaté lokalitě.
  
  
  "Vstupte," řekl jsem.
  
  
  "Jsem opravdu věřila, že můžeš usnout," řekla a vešla dovnitř.
  
  
  "Vaše krása je lepší než jen vaše moudrost", - odpověděl jsem.
  
  
  "Přinesl jsem ti nějaký co, aby pomohli". To легонько klesla na okraj postele.
  
  
  "Prášky?" Její zeptal se. "Nikdy jsem ih nepřijímají".
  
  
  Ona líně usmál se na mě. "Ne, ne tablety. Mě."
  
  
  "No," odvětil jsem, оправляясь od svého údivu, - určitě nádherný tablet, a ee není vůbec těžké spolknout".
  
  
  Ee hezkou tvář посерьезнело, se stala téměř kruté. "Bez legrace, řekla. "Obě naše životy mohou záviset od tvého fyzického stavu zítra, a..." Zde se заколебалась, její pohled sklouzl na mé odění do ručníku postavu. "A možná, že ji také budu dnes neklidně relaxovat v samotě".
  
  
  "Možná," řekl jsem.
  
  
  "Ponecháš vše mi?"
  
  
  "Pilar, ji do tvých rukou".
  
  
  "Bien. Nejprve ji, chci, abys ležel se zde, na postele ".
  
  
  Její poslušně přistoupil k posteli a chystal spadnout, když její silné hnědé prsty проскользнули pod ručník, který ji nosil, a смахнули ego.
  
  
  "K tomu budeme potřebovat ručník", - důrazně řekla. "Lehněte si na život, prosím."
  
  
  Její распласталась na postele, skončil rukou do polštáře. Něco zajímavého se dotkl mého krku u spodiny lebeční a pomalu se plíží po zádech. Její cítil lehké vůně skořice. Přes její rameno viděl, že Pilar вынула malé lahvičce, kolem tašky, kterou nesl, a вылила obsah na mých zádech.
  
  
  "Skořice", - vysvětlila. "Teď chci, abys znovu sklonil hlavu a dovolil mi, abych ti pomoct uvolnit".
  
  
  "Ano, madam", - zasmál jsem se. Ozvalo шепчущий hedvábný zvuk. Koutkem oka ji chytil blesk смуглого stehna a uvědomil si, že Pilar sundala ze sebe veškeré oblečení.
  
  
  Jako by vycítil mé myšlenky, zavřela své oči a lehkým dotykem jeho chladné, měkké ruky. "Hang loose", - пробормотала to. "Teď potřebuješ jen relaxovat".
  
  
  Pak se její ruce položil na moje záda hladké malými kruhy, ee prsty klikali pevně a jemně. To намазала olejem moje ramena a hrudní koš, při tvorbě si одобрительные zvuky. Našla záhybů na mé straně, kde kopí maya задевало mě, a její prsty погладили bolest.
  
  
  To se řeší olej na mého pasu, její ruce nádherně klouzal po mé kůži voňavé mazivem. Dolů a dolů, ягодицам a zadní straně stehen. Ještě trochu dotkněte k žlabu na klíně, pak se na икроножным svaly, podél achillovy šlachy, aby se mé paty ležel na jeho dlani.
  
  
  Pilar jemně se řeší olej na chodidla mých nohou, скользнув prstem mezi každým kolem mých prstů.
  
  
  Moje pleť byla živá a сверхчувствительной k její прикосновениям. Zdálo se, že její pocit, že přes své póry blízkost jejího nahého těla.
  
  
  Jeho řekl: "Pilar, já nevím, rozrušený, nebo chtěl spát. Prosím, přijmi řešení! "
  
  
  "Uklidni se", - jemně отругала to. "Teprve jsme začali".
  
  
  Pak vzala moje prsty nohou, jeden po druhém, přemlouvat ih, перекатывая mezi prsty. Palcem a ukazováčkem udělala промасленные pouzdro, posuvné nahoru a dolů z každého prstu nohy.
  
  
  Pak Pilar vzala každou ступню v ruce a stala se hníst ji, dokud jsem se cítil, jako трещат kosti. Pak se znovu zvedla ruce nahoru na nohou, jeho zkušené prsty впились v napjaté svaly, mačkání, manipulace, tahání ноющую bolest.
  
  
  Zvláštní pozornost byla věnována mému zadek. Drží jednu ruku na každé ягодице, to наклонялась a svírala s úžasnou pro ženy silou, její ruce rytmicky zametl od paty ke konečkům prstů.
  
  
  Postel lehce провисла, když Pilar
  
  
  
  
  
  
  очутилась na mých nohách. Kolem tohoto ustanovení naklonila se ke mně vpřed a trávila své hbité prsty do mých zad, magicky uvolněním napjaté svaly.
  
  
  Když to táhla dopředu, aby помассировать moje ramena a krk, a cítil, jak se její bradavky покачивающейся prsa dotkl se mě. Teď její ruce sklouzl po mé nahé záda od ramen k ступням.
  
  
  "Teď перевернись, - řekla - a její udělám druhé straně".
  
  
  "Já nevím, выдержу, zda je jeho".
  
  
  "Neboj se, její sebevědomí, jsi nicholas выдержишь".
  
  
  Ní, převalil se na záda.
  
  
  Pilar nadechl. "Proč, Nick, ji si myslel, že jsi uvolněný!"
  
  
  "Míru sakra!" Ji, zasmál se, že využijí příležitosti, aby se podívat na můj reklamě vystupuje krásná nahá массажистку. Ee kůže byla jako leštěná měď - hladké a bezchybné. Její prsa byly úplné a zralé. Klesly, pak prudce vzrostly. Její úzký pas a kulaté pevné boky leskly lehkým leskem bank.
  
  
  Ona elegantně наклонилась, aby s noční stolky lahvičku s olejem, a брызнула ego na mě, rozprostření rukama.
  
  
  "Neboj se, - řekla, jako by znovu čte mé myšlenky, - nic nezůstane nedokončená!"
  
  
  Tak, teď jí vzdal ee ruce. Oči měl zavřené - v hlav neexistovaly znepokojující obrázky. Měl jsem pocit beztíže, jako kdyby moje tělo, направляемое tyto znalosti prsty, дрейфовало v prostoru. Jí se zdálo být hotovo na karamelový... protáhl, protáhl, nádherně klenul s přesností na dolly mez pevnosti.
  
  
  Její prudce otevřel oči a chytil Пиларс za ruku. "To je dost," řekl jsem. "Právě jsme dosáhli hranice masáže. Máš jiné talenty? "
  
  
  Pilar líně дразняще usmál se na mě. Mě zachvátila šok gurmánské potěšení, když její ústa сомкнулся navždy se mnou.
  
  
  A na chvíli se mi zdálo, že mě vytáhl přes malou sametovou otvor do světa nepředstavitelné potěšení. Pak mě zachvátil třes osvobození. A poprvé za mnoho hodin to bylo opuštěné a umístění nás od myšlenek, které nás od pocitů, vznášel se do prázdna, плывя k hluboké колодцу zapomnění.
  
  
  Ji vytáhl teplé, пылающее tělo vedle mě a přikryl nás oba listy papíru.
  
  
  Za méně než jednu minutu sen, který jej tak dlouho chtěl, učinil mě v teplé, vonící skořicí objetí.
  
  
  Kapitola Šestnáct
  
  
  Její probudil na úsvitu s pocitem, jako by všechny staré díly byly nahrazeny novými, které jsou pokryté teflonu komponenty перманентного lisování. Koupelny, přicházející stříkající vody a ženský hlas, zpívající ve španělštině. Její objevilo kolem trosek, přišel den, a tlačil ji.
  
  
  Do místnosti vtrhli proudy páry. Za průsvitné závěsem pro duše ji mohl vidět silueta krásného těla Pilar, když to намыливалась a zpívala něco na dob Pancho Villa. Čas od času se sprchovým závěsem прилипала k její kůži, odhalil lesklý povrch, jako целлофановое okno v krabici s bonbóny.
  
  
  Její постоял tam minutu, se těší na podívanou, pak popadl závěsu a odstrčil ho stranou.
  
  
  Pilar ахнула od charta povolení na provedení a instinktivní ženské gesto uzavřena rukama. Pak je sklopila ruce a seděla, s úsměvem pod tryskami duše, zatímco voda, стекающая po kopcích a впадинам jejího těla, způsobilo ee zářit, jako je monk.
  
  
  "Dobré ráno, керидо", - řekla. "Doufám, že je to jediný přenos tě". Její pohled sklouzl na mé tělo. "Vždy vzbudíte v takovém stavu?"
  
  
  "Vše závisí od toho, kdo bere sprcha v sousední místnosti".
  
  
  "Doufám, že jsi dobře spal".
  
  
  "Jako log. Jestli svět někdy dozví o tom tvém léčení od prášků na spaní, uvidíme naposledy na barbituráty.
  
  
  "Lichotníku. Sedni si, jí намылю ti záda.
  
  
  Ji, vstoupil do sprchy, a Pilar otočila se na mě. To намылила ruce, ale oblast mé anatomie, kterou намылила, rozhodně nebyla moje záda. Ji, otočil se a postavil se tváří k ní, na nás oba брызнула voda. Poprvé ji si uvědomila, jaká je ona vysoká dívka.
  
  
  "Mi přijde na hlavu, řekl jsem, že jsem si od vás hodně objednávek. Čas pro mě převzít.
  
  
  "Co jsi měl na mysli, керидо?" - выдохнула to, naklonil se dopředu, a tyto nádherné prsa zviklat ke mně.
  
  
  Vzal ji pod paží, zvedl ji Pilar, a shrnul ee k sobě. Pak sklopila a dále, procento palce najednou.
  
  
  Ona vydala lehký zvuk extáze, když se její ruce обняли mé hrudi, a ona притянула nás spolu, přitulila své prsy ke mně. Začali jsme pomalu, волнообразный, bezvětří tanec, tam duše, postupně se zvyšuje frekvence, dokud Pilar není pohnula, a ne třást, jako posedlý žena. Náhle vykřikla, její hlas probodl monotónní hučení vody.
  
  
  Pak toho jsme stáli, který umožňuje & nb umývat naše těla.
  
  
  Rychle jsme oblečený, a pak šel do nedaleké kavárny na snídani úchvatné хуэво-ranchero. Jsme запили ego mexickým pivem, které i při snídani lepší, než hořká mexická káva-phi.
  
  
  Taxi отвезло nás v Aeropuerto Nacional, kde jsme na takovou hru malé letadlo. Vzlétli jsme v šest třicet. Z dvouhodinové rozdíl v času jsme přistáli by Curacao kolem poledne.
  
  
  Když jsme letěli
  
  
  
  
  
  v klidném a zelení Yucatan a tmavě modré Karibské moře ji bezděčně si vzpomněl, že ještě není tolik hodin před ní, bojoval o svůj život tam.
  
  
  Jako by po vzájemné dohodě jsme se s Pilar nemluvili během cesty. Dříve to ráno, byli jsme jen mužem a ženou, kteří si užívali život, a ještě navzájem, jako kdyby naší největší problém bylo rozhodnout, co jíst na snídani. Ale teď jsme byli dva profesionálové, идущими vstříc neznámého nebezpečí, já vím, že jsme se nikdy dostat zpět. Nebyl čas pro společenské konverzace. Seděli jsme tiše, ponořený do své osobní myšlenky.
  
  
  Hlas pilot porušil ticho. "Jsou kolem vás, kteří jsou v sále na pravé palubě, mohou nyní vidět dopředu ostrov Aruba. Austrálie - nejmenší ze tří ostrovů, které jsou součástí Nizozemských Antil. Curacao ještě padesát kilometrů na východ. Začneme sestup a budeme přistát zhruba patnáct minuta ".
  
  
  Když pilot bavili jsme se o počasí Curacao (ideálních, jako vždy), já jsem pozoroval, jak Aruba sklouzl mimmo nás. Úžiny mezi Арубой a Curacao, byly skvrnitý bílými парусниками a množstvím drobných hnědých ostrovů, bez stálého obyvatelstva, ačkoli oni jsou někdy používány rybáři.
  
  
  Naše letadlo přistálo na letišti Плесман, a zjistili jsme, že poplatky pro пятимильной výlet do hlavního města Willemstad. V kabině se stará "Mes", z kůže odstranit střechou, aby mohl být používán pod širým nebem.
  
  
  Řidič byl upovídaný muž, který, zdálo se, že se rozhodl nám оборудова všech místních сплетнях během naší krátké cesty. Jsem nevěnoval zvláštní pozornost na to, co říkal muž, dokud jedna věta není projel mé vědomí, jako sekáček na led.
  
  
  "Počkej chvilku", - vyštěkl její řidič. "Co jste říkal o blondýnka, вытащенной na šaty?"
  
  
  On se otočil na svém místě s širokým úsměvem, spokojený tím, že se probudil můj zájem. "Ó, ano, pane. Před dvěma dny v rybářských docích bylo mnoho vzrušení. Jedna z lodí se vrátila s желтоволосой dámou. Na ní byl záchranný gillett, který držel ji nad vodou, i když ona není v mysli, když ji přinesli. Je velmi podivné, protože nás jedna loď není se dostal do nehody ".
  
  
  "Kde je teď?" Ji zasáhl,
  
  
  "Když se dozvěděl o rybářských objektu, brzy přijel manžel ženy a vzal ji s sebou".
  
  
  "Ee manžel?" - opakovat.
  
  
  "Ach, ano. Je to velký muž, podobně jako na medvěda, který je někdy plave spolu s Говиотой ".
  
  
  Городин! Mělo být, on se vrátil do Curacao, když nebyl schopen najít mě, nebo se k Ronovi v & nb. Jistě, on tam čekal, kdy se kolem objektu je oznámení, že ji přivezli rybáři. To bylo před dvěma dny. Její odhaduje šance, že Ron je stále naživu. Byl to dlouhý záběr: "nevíte, kam muž... její manžel... vzal ženu?" Její zeptal se.
  
  
  - Ne, pane, ale může to být mým přítelem, rybář Saba, vám řekne. To on vytáhl paní na šaty ".
  
  
  "Vy můžete, aby mě Сабу?"
  
  
  "A teď, pane?"
  
  
  "V současné době." Ji vytáhl kolem набухшего peněženky bankovku v deset гульденов a podal ji řidiči. "A udělejte to rychle."
  
  
  "Pět m", - řekl on, založí peníze za minutu.
  
  
  Za pět min, téměř s přesností na sekundy, prošli jsme bludištěm úzkých uliček se k rybářským докам mimo Виллемстада, a otevřela tak cestu pomocí oznamovací tón, na který je řidič neustále spoléhal. Jsme prudce zastavili na nábřeží před каркасным domem s jedním velkým oknem skvrny kouře a vývěsní štít s выветренной barvy, na které je napsáno: "Útočiště Ванвоорта".
  
  
  Chodit kolem auta, její cítil, jak mě дернули za rukáv, a uvědomil si, že téměř zapomněl na Pilar.
  
  
  "Nick, blond... to je tvůj Ron?"
  
  
  "To musí být."
  
  
  "A co budeš dělat?"
  
  
  "Najdi ji, pokud budu moci".
  
  
  "Ale máme obec ruska".
  
  
  Pokud by se Ron, tam by byla žádná mise. Právě ona nám dala klíč k pochopení, a teď to může vést nás k Городину. Navíc, to by bylo podle vzdělání nebezpečnou práci, jako my. Pokud je teď v rukou Городина, hej muset zaplatit strašlivou cenu. Jí by se měl pokusit ji najít. Jeho hej mnoha je povinen ".
  
  
  "Hej, Jste nic neměli, - řekla Pilar. "Jsi způsobil, že se její plnit úkoly. A čas ... víš, jaký je dnes den?
  
  
  "Ano, to vím. Zítra uzávěrka ".
  
  
  "Zapomeň na ní, Nick. Pojď se mnou a vezmu tě na Торио. Najdeme ego na nábřeží, kousek odsud ".
  
  
  Její zastavil před dveřmi svatyně Ванвоорта a podíval se do tváře Пиларс. Když se jí ozval, můj hlas byl chladný. "Rozhodnutí je moje a jeho ego přijal. Půjdeš se mnou? "
  
  
  Na okamžik se setkal se mnou pohledem, pak se otočila. Natáhla ruku a dotkla se mé paže. "Je mi líto, Nick. Musíte jednat podle svého svědomí. Pomůžu ti, než jsi попросишь. "
  
  
  Jeho stiskl její ruku a vstoupil do dveří.
  
  
  Kapitola Sedmnáct
  
  
  Vanvoort's Hideaway nebyl turistický cíl bar. Sergej byl nevýrazný, vzduch byl zatuchlý. Stěny byly zavěšeny s plakáty s reklamou piva a politiků. Linoleum na podlaze протерся až na holé dřevo v pásu podél přední části нелакированной lišty.
  
  
  Klientelou byli rybáři a námořníci.
  
  
  
  
  
  mnoha národů. A všichni muži. Šum konverzace a cinkání sklenic se náhle zastavil, když návštěvníci všimli Pilar, která se zabývá vypadalo zajímavě v krátkém kanárkově žluté šaty.
  
  
  Za pultem seděl poslouchal holanďan s бицепсами, jako melouny, trčí z pod krátkých rukávů košile ego.
  
  
  "Hledám rybáře jménem Saba", - řekl jsem.
  
  
  Malé zavřenýma holanďana demoralizovat пробежались podle mě jako hmyz. "Kdo řekl, že je to tady?"
  
  
  "Ego jiný taxikář. Ten, který v Hudsonu.
  
  
  Zavrtěl svou robustní hlavou přes boky do strany. "Pro mě neznamená nic."
  
  
  Uvedení obě ruce na hůl, její, прижался tváří k němu. "Pane, nemám čas hrát hry, a já nemám čas vysvětlovat. Ale já chci, abyste věděli následující: pokud nezadáte mi Сабу přes pět sekund, nebo ne řekneš, kde ji mohu ego najít, její přejdu přes tento bar a сломаю vám kosti, dokud nebudu mít revma ".
  
  
  Holanďan věděl, že jsem vážně. Ego se červenat zbledl. "Stojí támhle", - прохрипел to. "Jeden v krabici u zdi".
  
  
  Když ji odvrátil od baru, pak se znovu začal žvanit, a všechny se staly zaneprázdnění, při pohledu na Pilar.
  
  
  Osamělý muž v budce byl černošským bydliště Panenské ostrovy.
  
  
  "Saba?" Její zeptal se.
  
  
  "Opravdu, chlapče. Sedni si. A paní taky. V ego-vystoupení hudební část byla britská, a část - calypso-melodické, kterou uslyšíte v některých částech Západní Indie. "Musíš se inspirovat v Hanse strach před Bohem, aby ego ustoupit, jak to je".
  
  
  "Chci se zeptat, je o ženě, kterou jste vedl před dvěma dny. Ten, který jsi našel v moři ".
  
  
  - Ach, paní se žlutými vlasy. Je velmi hezká. Ona se probudí, aby nám řekli slova. Velmi, velmi unavený. Moře se vlévá tvé síly. Ale nemyslím si, že hej, bylo to bolestivé. Nic není rozbité ".
  
  
  "A muž odvedl ji? Ten, kdo řekl, že to je její manžel?
  
  
  "Oh-ho, může, to není její manžel", ne? Nejsem překvapen. To není jako na tu paní se žlutými vlasy, které vezmou za manžela. Příliš hrubý, příliš ošklivá. Jsi chlap, chlapče?
  
  
  "Ne, ale její ff ještě, a muž, který ji vzal, rozhodně nebyl. Víte, kam ji odvezli?
  
  
  "Ano, to vím. Její popisující emu cestu do nemocnice Královny. On říká, že nikdy min ', to vede dámu tam, kde má přátelé. On řekl, že oni se starají o ní. Takže se podívám, kam jde. Vezme dívku do motorového člunu s dalšími dvěma muži. Oni cestují na Malý Pes, malý ostrov ve dvanácti mil od pobřeží. Nic, kromě velkých kamenů Little Dog. Velké kameny a rybářská chata. Rybáři se již používají toto místo. Muži s pistolemi nyní všechny vyděsit.
  
  
  "Můžete mi ukázat, jak se dostat do Malého Psa?" Její zeptal se.
  
  
  "Samozřejmě. Zajděte k докам, můžete vidět to místo. No tak ti ji ukážu.
  
  
  Černý muž vstal a vyšel prostřednictvím kiosků. Pilar přišla za námi na ulici a upadla přes pár strmých čtvrti na nábřeží, kde je Saba, jedna přes třpytící se voda, na to, co se zdálo зазубренным arkýřová kolem hnědých skal.
  
  
  "Malý pejsek", - řekl on. "Může být,, 500 metrů dlouhý, 200 mm. Jediné bezpečné místo pro přistání lodí na druhou stranu. Odtud není vidět.
  
  
  "Potřebuji městská loď," řekl jsem. "Znáte někoho, kdo rozdává mi jednu?"
  
  
  "Samozřejmě. Mám ještě s nejrychlejší lodí v přístavu, pokud nepočítám pašeráci a policie. Vezme s sebou hodně peněz, ale dostanete své peníze ".
  
  
  "Dobře." Její, obrátil se na Pilar. "Teď ji požádám tě dělat něco, co bude pro vás velmi obtížné".
  
  
  "Co se stalo, Nick?"
  
  
  "Počkej na mě. Počkej, když jsem se vrátit do tmy, řekl David Хока ve Washingtonu a pověz emu vše, co víš."
  
  
  "Ble její půjdu s tebou? Její můžu řídit kánoi. Jí mohu pomoci různými způsoby ".
  
  
  "Ne," řekl jsem pevně. "Je to moje práce, a já chci, abys zůstala tady."
  
  
  "Ano, Nick", - řekla s která na nah покорностью.
  
  
  Jeho stiskl její ruku a následoval Сабой k докам, kde najdeme ego, jiný na lodi. Ukázalo se, že je to snaha rychlá loď, kterou její hrdý dva pečlivě staral v dobrém stavu. Tento člověk není příliš obavy o to, aby cizinec vzlétnout ve své hrdosti a radosti, ale dost гульденов převzalo na ruce, aby snížit odpor ega. Motorem byl obří "Эвинруд", který okamžitě ožil, a brzy ji již несся snadno průlivu na Malého Psa. Předtím, než se přiblížil příliš blízko, aby ji udělal široký kruh kolem skalnatého ostrova. U vchodu na druhém břehu k некрашеной přístavu bar byl ukotven člun s каютами. Pro mola nacházela dřevěná chata. Světle šedý kouř клубился kolem potrubí.
  
  
  Její potlačené "Эвинруд", pak se rozhlédl po chýši a okolní skály na toto téma žádné známky života. Nebylo. Tak jsem zapnul motor a vrátil se kolem ostrova.
  
  
  Její putování na каменистому břehu, na opačné straně jsem požádal možného místa pro přistání. Зазубренные vrcholy se tyčí na patnáct nebo dvacet metrů, jako by nějaké obrovské rozhořčení v centru země hodila ih ze dna oceánu. Nakonec jeho narazil na úzký klín vody mezi párem reproduktorů balvany, a podařilo se mi протиснуть loď. Její обезопасил ji, lezl po skalách a šel k chatě na opačné straně ostrova.
  
  
  
  
  
  
  
  Pohyb plynul v nejlepším případě pomalu, a on se pohyboval opatrně, v případě, že Городин vystaven pozorování. Přes dvacet minuta ji dosáhl pohodlné místa, odkud mohl lehnout života a dívat se na chaty. Zde se bude jevit větší, než ze strany oceánu, a zdálo se, že je rozdělen na dvě místnosti. Jediné okno, které ji mohl vidět, bylo uvízl deskami s některými jen щелевыми otvory. Stále žádné stopy dřívějšího života, jen клубящийся kouř, растекающийся vzduchem. Teď, když jí byl v závětří od kouře, jeho si všiml, nepříjemný zápach. Možná, že v hloubi duše její, věděl, co to bylo, ale já to odmítl tuto myšlenku a plazil se k chatrči, snažil se setkáte na oči šli v okně pro případ, že někdo bude sledovat za ním.
  
  
  Bez problémů se dostal do chaty a přikrčil pod oknem, заколоченным deskami.
  
  
  Zápach zde byl nezaměnitelný. Byl to zápach опаленной masa a lidských vlasů. Její zatnuli zuby a snažil se vymazat mentální obraz toho, co se může stát s Rhôna Фольштедт. Uvnitř chaty se ozval ostrý, stěží potlačovaný hlas hněvu. Bylo to těžké vrčení Fjodor Городина.
  
  
  "Ty se mi hodně potíží, ty a Carter", - řekl on. "Ale ještě jsi můžeš si zasloužil své odpuštění. Máte informace, potřebuji informace. Snadné sdílení. A ve delle, jak můžeš odmítnout takové matematiky, stejně jako jeho, který je tak talentovaný k přesvědčení? "
  
  
  Pomalu zvedl hlavu, aby прищуриться přes prostor mezi deskami, a hlas Городина pokračoval.
  
  
  "Víme, že Carter není utopil. Tam je informace, že ego je dodali na pobřeží v rybářské vesnici mayů na Yucatánu. Navíc, se nám nepodařilo ego sledovat. Tam by byl kontaktní bod, na kterém jste mohli spojit se s ním v případě krajní nutnosti. Její, chci, abys mi řekl, kde to je ".
  
  
  Nyní ji mohl vidět místnosti přes okenní parapety. Na dřevěnou židli, vedle Городином seděl Ron-Фольштедт. Web-lana byla vázána kolem jejího pasu, vázání její ruce na bocích a drží ji na opěradlo židle. Na ní byl pouze обрывок kalhoty, které nosila, když ныряла s parníku. Nad pasem to bylo обнажена, odhalil malé, dobře-tvořil prsa. Její oči покраснели, vlasy jsou zmateni. Když to má hovořili, bylo to отстраненным, unavený hlas.
  
  
  "Neměla žádné kontaktní osoby", - řekla.
  
  
  "Jsi врунья a hloupý", - řekl Городин. "Musíte vědět, co můžu, aby vám říct. Mírové hned, nebo později v honosné utrpení. Tak či onak, její najdu klikové skříně. Ten už zabil kolem některých mých nejlepších lidí, a každou minutu, dokud on zůstane naživu, to představuje hrozbu pro náš plán. Nyní - ještě jednou - kde můžeme najít Nicka Cartera?
  
  
  "Nemám tušení, kde to je", - unaveně monotónně řekl Ron.
  
  
  "Nemám větší trpělivost", - прорычал Городин. "A teď vám ukážu, co se stane s lidmi, s nimiž ji ztratil trpělivost".
  
  
  Velký ruský ustoupil stranou a zdroj kouře kolem trubky byl objeven. Ve velké železné pekáče тлела раскаленная parta kolem dřevěného uhlí. Potažené gumou rukojeti nějakého dlouhého nástroje trčely kolem uhlí. Городин opatrně vzala za rukojeť a vytáhl nástroj. Byly to dlouhé остроносые kleště. Kleště rozzářila se spoře-oranžovým světlem, když ukázal ih Rhön.
  
  
  "Možná jste slyšeli o této technice", - řekl on.
  
  
  "Tělo oddělí od těla щепотке najednou. Zvláštní pozornost je věnována jemné ňadra. Budete žít poměrně dlouho, ale v každý okamžik této doby budete prosit zemřít ".
  
  
  Pohled Rhôny hypnoticky se zastavil na brilantní dosah плоскогубцев. "Ale já nic nevím, řekla se slzami v očích, úplně na nic."
  
  
  Городин ignoroval ji. "Dám vám ještě jednu šanci odpovědět na mé otázky," - zima, " řekl. "Tak začneme".
  
  
  Její обдумал svůj akční plán. Ji mohl zabít Городина, прострелив okenní lišty, ale v ih stíny v temné místnosti ji viděl, že další dva muži stáli u nejbližší zdi. Oni jistě budou ozbrojeni, a je pravděpodobné, že zabít Rona, než ho budu moci jít za roh chaty na vnější den. Další dveře, otevřeně, přímo naproti okna, zdá se, vedla ve druhé místnosti. To nepomohlo. Pokud by v místnosti bylo okno, ego by ji закололи.
  
  
  Zatím se snaží přijít na proveditelný plán, Городин vložil kleště na uhlíky a otočil mým směrem. Její zmizel na mysli, když řekl, že jeden z neviditelných lidí: "Vezmi si ego sem. Zobrazit miss Вольстедт, na co se může spolehnout, pokud nebude spolupracovat s námi.
  
  
  Před mým oknem, pokřižoval slovanský chlap s krátký sestřih, a když ji opět zvedl hlavu, otevřel dveře na opačné straně. Vůně горелой těle разлился, jak otrávený plyn. Slav vrátil se po chvíli odtrhl za sebou něco na podlaze, že jsem v pár metrů od Rhôny.
  
  
  Bytost na podlaze byl v lidské podobě s hlavou, tělem, dvěma rukama a dvěma nohama. To málo, co ještě o tom подсказал muž. Tělo a svaly byly roztrhané, spálená, rozbité a roztrhané na každé části hlavy a těla. Zdálo se, že nikde nebylo orgánu, který
  
  
  
  
  
  
  ne, byl k. Na mnoha místech kosti просвечивали skrz otvory v těle, zatímco tvor krvácení krve a jiných tělních tekutin.
  
  
  Rty byly úplně mimo, takže úšklebek nahých zubů, напоминающую lebka. Tam, kde byl na jedno oko, nyní bylo jen vlhké почерневшая díra.
  
  
  Nejhorší je, že tento zbytek člověka byl naživu.
  
  
  Ron заткнула ústa a odvrátil se, když je to strašidelné žalostně скреблось na половицам судорожной rukou.
  
  
  "Nelze tak odvracet od starého přítele," řekl Городин. "Nebo, možná, že jsi zjisti krásného mladého Borise".
  
  
  Ron vydal kteří přišli a nikdy třást nářek.
  
  
  "Našli jsme ego v bezvědomí, ale stále naživu", - pokračoval Городин. "Jsme podněcovala ji. Jsme se podíval za ním, a krmil ego před zkouškami. Pak to draze zaplatil, není příliš odolné, její přiznat, že ten sentimentální moment, kdy on uhnul od svých dluhů, a umožní vám a Cartera utéct. Prudce stoupá, ego hlas stahl tvrdší. "A teď je váš čas. Potřebuji Nick Carter, a řekneš mi, kde ego je najít.
  
  
  "Já... já nevím," - всхлипнула Ron.
  
  
  Городин выругался v ruštině a natáhl k gumovou рукояткам плоскогубцев.
  
  
  Vodotěsný trubice s šesti дымовыми kuličkami, které mi dal Stuart, bylo u mě v ruce. Nějak jsem musel házet do jednoho kolem pelet v zářící uhlí. To bylo lehké vzdálenost - problém byl v tom, poslat гранулу přes решетчатое okno. Potřeboval jsem horkovzdušné pistole, a když v hlav se objevil obrázek, ho rychle vytáhl tužku kolem kapsy košile a отвинтил szp, выбросив ego spolu s kazetou uvnitř. V důsledku toho u mě zůstala trubka o průměru tři a půl palce, úzké, na jednom konci a dostatečně široká, v druhém, aby jeden po spalin a pelety. Jeho obsazení kulku do mozku tužky, воткнул ji mezi prkny okna a začal jemně regulovat, aby se trajektorie letu rakety bylo přesné.
  
  
  Nyní Городин přistoupil k Rhön. Drží kleště v každé ruce, on přitiskl žhnoucí kleště na její levé bradavce. Jeho se, že je málo doma vyrobené духового zbraň zářící uhlí. Můj první pokus musí být bezchybné, protože mám nepravděpodobné, že uspět druhá.
  
  
  To udělal zhluboka nadechl, прижался rty na konce trubice a vydechl s rapidním пуфом.
  
  
  Korálek влетел uhlí a oslu na раскаленных uhlí s nádhernou řítí a kouřem hub, rozšiřuje svůj bledý, dusivý kouř do všech koutů místnosti.
  
  
  Požehnání vynalézavost Stuarta, ji vytáhl kapesník-masku a přikryl jí nos a ústa. Její zabočil za roh chaty a otevřel dveře ramenem. On sténal, a pak rozevřela, když ho silně kopali ho.
  
  
  Když jeho vloupal do chaty s Люгером v ruce, ji viděl, jak Городин, zakopnutí, letěl přes dveře do další místnosti, zatímco jeden kolem ego lidí naslepo bych je cílem jeho zbraň-kulomet.
  
  
  Jeho výstřel a on padl. Je to stále se snažil zvednout z podlahy samopal, tak ji a vystřelil na něj ještě jednou a on se přestal hýbat.
  
  
  Začala druhá osoba na pokoji napadl mě rozpálený плоскогубцами pak toho, jak se zvedl ih z podlahy, kde ih upustil Городин. Její vystřelil kulku emu v hlavě, pak spěchal k Rhön a rychle osvobodil ji. Mezi kašlem hej dařilo výdechu mé jméno.
  
  
  "Nick?"
  
  
  "Ve skutečnosti," řekl jsem. "Uklidni se, ji vytáhnout tě odtud přes minutu".
  
  
  Maska desce sklouzl z mého rta, když ji Ronovi vydal na ulici a upustil ji na zem. Její počkal, až se u mě прояснятся oči, a pak se vrátil k Городиным.
  
  
  Její překročil přes трепещущие ostatky Borise v druhé místnosti chaty. Je prázdný. Měl okno, обшитое prknem, ale to bylo reliéfní. Ji, podíval se na okolní skály, ale Городина viděl.
  
  
  Vzdálený výkřik Rhôny odhodil mě od okna. Její spěchal zpátky přes chaty a vyskočila přes přední dveře. Городин běžel na krátké trati mezi balvany k zakotvit, kde stál motorový člun. Když ji, vstoupil do dveří, on se otočil a zastřelil mě na dlouhé zbraně "Erma". Ego brýle, dostala se mi do rukávu, rivne tak, aby se zkazit mi cíl, když ji udělal dvě reakce na tento snímek. Odina kolem nich se dostal do nádrže motorové lodě, člun s hlasitým třeskem взмыла nahoru, když Городин spěchal stezky na skály.
  
  
  Její poklekl vedle Rhôna. "Můžeš jít?"
  
  
  "Já... myslím, že ano".
  
  
  - Pak drž se otevřeně za mnou. Mám пришвартована loď je na druhé straně ostrova. Jít by mělo být snadné, a Городин někde tam s pistolí.
  
  
  "Vedete, Nick, - řekla. "Já to udělám"
  
  
  Její sundala košili a servisem ee Rhön není o skromnosti, ale proto, že to bylo téměř v barevné skály. Moje vlastní kůže bylo dost opálené, nemusí být tak zřejmé, cílem. S Rhôna za mnou její пробирался zpět na vroubkované kameny ve směru své lodě, bolestivě se bát sebemenší zvuk nebo pohyb.
  
  
  Když ji viděl-ego, mezi námi a lodí byl jen jeden úzký hřeben skály - отблеск kov na slunci.
  
  
  
  
  
  
  její těžké hodil Ronovi na zem a zhroutil se vedle ní v okamžiku, kdy byt bezva zbraň, "Erma" zničil klid a štěrk, pokropil pár kroků před námi.
  
  
  "Zůstaň na místě," - прошипел jí Rhön a zaměřila z "Люгера" v místě, kde ji viděl záblesk дула zbraň. Její vystřelil jednou, dvakrát.
  
  
  Ruka a rameno Городина обвились kolem валуна, a vydal divoký výstřel, který se odrazil od kamenů nad našimi hlavami. Její zastřelil revmatismu a slyšel jsem, jak vykřikl rus, než bolí, když moje brýle přerušil emu předloktí.
  
  
  Nyní nechtěně, Городин переменился, aby ve své rány a odhodil ideální stín stojící před ním balvan. Je zřejmé, že nebyl vážně zraněn, protože jsem viděl, jak stín svírala a разжимала svou pravou ruku, pak se znovu zvedla zbraň a подползла výše po kamení na výstřel.
  
  
  Když se objevil cíl Городина, to byl připraven s наведенным люгером. Jeho stiskl spoušť. Kladivo udeřilo do prázdné digitální fotoaparáty. Její použil dvě обоймы s municí, a jiný jsem neměl.
  
  
  Ruské zastřelil, ale kvůli пулевого zraněné ego vhodnost bylo špatné, a on skočil zpátky na paměti.
  
  
  Její inspekci zubaté skály kolem nás, jsem požádal o prostor, který by mohl lépe ukrýt. Deset metrů od cesty, po které jsme přišli, bylo dutiny ve tvaru rakve.
  
  
  Jeho, přistoupil k uchu Rhôny, a pošeptal mi: "Když ti ji řeknu, vstávej a utíkej se k díře, co tam je. Nesmíte se vůbec hýbat rychle a vydrž.
  
  
  Otevřela ústa, aby něco říct, ale Городин znovu vstal a zaměřila. "Jděte!" - jemně řekl jsem. Ron vyskočila, пригнулась, zakopl o a нырнула ve výklenku, když brýle откусила kus валуна v palcích od díry.
  
  
  Ji, vyskočil na nohy a následoval ji. Když ji skočil do неглубокий minutu, brýle, pálily mě rameno a udeřil jí o zem. Její letěl na zabezpečené místo a cítil sticky vlhkost krve v místě.
  
  
  "Ve vás chytí!" - řekl Ron.
  
  
  "Jen stěží."
  
  
  Z venku доносился hlas Городина, která by se teď hádat, proč jsem neodpovídal na jeho oheň. "Carter, ty mě slyšíš? Další podobné прикончит vás! Pojď ven s rukama nahoru! "
  
  
  Pak pár vteřin ticha bylo ještě dva výstřely. Jeden kolem kulek zasáhla naše úzkým otvorem a рикошетируя sem a tam, забрызгала nás rozbitého kamene.
  
  
  Blíží se Rhön, jí zašeptal: "příště, když to выстрелит, křičet".
  
  
  Ona přikývla chápavě usmál, a při příští výstřel vydal mučivé yelp. Její podal hej známkou "dobře", a stahl čekat.
  
  
  - Dobře, Carter, - проревел Городин. "Pojď sem, nebo žena zemře!"
  
  
  "Nemůžu!" - křičel jí do revmatismu, hlas absurdně napjatý, než bolí. "To bolí, a žena se těžce hojí zraněnou. Pusť ji, a já učiním s tebou dohodu.
  
  
  - Myslím, že u tebe taky není munice, ale. Выбрось zbraň; pak se budeme bavit ".
  
  
  Její размазал krev z jeho rány na linii vlasů Rhôny a na její tvář, položil ji na záda a řekl, hej, co mám dělat. Pak zavolal Городина a hodil zbraň.
  
  
  Když ji uslyšel blížící se Городина, ji převalil na život a ležel сгорбившись a stacionární. Těžké shaggy Городина затихли nad námi. Pak pauza Городин řekl: "Vypadni, Carter, vypadni!"
  
  
  Pak Ron, volně řekl: "On... on je v bezvědomí".
  
  
  "Možná ne," прорычал Городин. "Dej mi rok, není předstírá, zda se".
  
  
  Ego zbraň explodovala upřímný nad mnou, a brýle разлетела zem a štěrk v дюйме od mé hlavy. Ego slova сигнализировали o трюке, a ne pohnout.
  
  
  Stín padl na skály. Ji viděl koutkem oka, když on se mnou navždy. Ji, věděl, že má v ruce držel zbraň, opatrně прицелив ego, a čekal, až děsivým očekávání. Ron, požádala ji, nenechal mě teď hned!
  
  
  Pak ji slyšel push ee nohy, měkký úder jeho chodidla, když se to spojilo s tělem Городина, a on zakopl.
  
  
  Čelistí jehlový v ruce, ji okamžitě otočil a воткнул ostří na ego masivní prsa. S dlouhým povzdechem a булькающим стоном odmítl zbraň - a z jeho života.
  
  
  Její vyvedl Rona do zamračeného poledne a řekl: "Loď právě prošel hřeben. Počkej na mě tam, musím udělat poslední ".
  
  
  To dotazování se na mě, ale otočila se a šla k lodi. Ji, natáhl se pro zbraň Erma, který upustil Городин, a вышиб všechny střely kromě jedné. Pak ji vrátil přes kameny k rybářské chatě. Dveře распахнулась, a kouř odbaveno.
  
  
  Její, prošel přes místnost k разорванным останкам Borise. Kolem zničeného krku přicházející prvky слышные хныканья a pracující ruka царапала podlaha.
  
  
  Zdálo se, že musím říct něco důležitého, ale nemohl jsem najít slova. Ji jen položila zbraň na zem pro pohyblivou ruku a vyšel za dveře.
  
  
  Její prošel trochu zpět k Rhön a lodi, když uslyšel výstřel
  
  
  Kapitola osmnáct
  
  
  Když ji připojil k Rhön v lodi seděla, сгорбившись, na nose, objímání sebe, jako malé opuštěné dítě. Na jeho tvářích tekly slzy, a ona je líto třes.
  
  
  "Teď je všechno v pořádku," řekl jsem. "Nikdo nemůže jít za námi".
  
  
  Ona táhla ke mně a скрестила ruce na hrudi.
  
  
  
  
  
  
  ke mně, lpí na mě, jako by jí byl плотом záchranu. Pak toho, jak se ona zachovala chladnou hlavu přes noční můru násilí a dlouhý pobyt v oceánu, to bylo na hranici udržitelnosti - na pokraji zhroucení. A její, věděl, že hi potřebují odpočinek a lékařskou pomoc.
  
  
  Jednou rukou придерживая Ronovi vedle mě, a další řízení lodí, ji překročil vodu a zamířil k докам Curacao. Když jsme se blížili k эстакаде, kde byl člun ukotveny, ji viděl postavu, stojí tam a čeká. To bylo Pilar. Je zřejmé, dívají se za lodí, všimla si, jak se blížíme.
  
  
  Její сбавил obraty, driftoval k zakotvit, a hodil lano Pilar. Ona stmelil ego na шипе, když jí vyskočil a závislý krmiva. Pak ji vzala Rona za ruku a zvedl ji na lavici obžalovaných, kde se v трансовой кататонии šoku, posadila se, jako zombie.
  
  
  "To by mělo být Rhôny, - řekla Pilar.
  
  
  "Ano. Ona je ve špatné kondici. Vezměte si taxi a odvezeme ji do nemocnice.
  
  
  "Já mohu udělat lépe, než to je. Dokud tě neměl, jeho pronajala jeep. Je to zaparkoval otevřeně tam. Budete mít Rona zpět, Jeho, půjdu. Ji znám cestu do nemocnice. Pak dodala legrační: "Tvůj Ron je velmi hezká".
  
  
  "Pilar," řekl jsem, - já jsem rád, že tě vidím. Jste - pohodlný společník. Jdeme na to."
  
  
  Když jsme s Pilar jeli v džípu na ulicích Виллемстада, řekla: "Co se stalo na ostrově".
  
  
  "Городин tam byl s парочкой svých hrdlořezů", - řekl ji ahoj. "On se chystal истязать Ronovi, aby ji mluvit. Co on nevěděl, tak to, že nemohla mu měl odpovědět. To bylo prostě milovník hry pro náruživé profesionály ".
  
  
  "Ale bylo to opravdu dobrovolník, - poznamenal Pilar.
  
  
  "Ve skutečnosti ale nikdo kolem nás našel čas, abych zde o možných rizicích".
  
  
  Černé oči Пиларс se setkal s mými v zrcátku. - Tobě to небезразлична, Nick?
  
  
  Její zastavil na chvíli, než odpověděl. "Pokud tím myslíš, že jsem rád ee, housle a svíčky, pak revmatismu - ne. Její tak dlouho se snažila špinavá věc, že nevím, jestli ji opravdu milovat někoho v klasickém smyslu tohoto slova. Ale pokud máš na mysli, mě je jedno, co s ní bude, samozřejmě. Jinak by ji vyrazili na ostrov Malé Psy, které vám hej. Jí vím, že to zdá se mi příliš человечным, ale ještě se obrátil na глыбу ledu ".
  
  
  Pilar mluvila tiše, díval se otevřeně před sebou. "Nick, řekni mi něco".
  
  
  "Samozřejmě."
  
  
  "Tobě je jedno, co se mnou bude?"
  
  
  Ní, natáhl ruku a položil ruku na teplé tělo její rameno. "Velmi mnoho", - řekl jsem.
  
  
  Pilar nadechl, pak tajuplným tónem řekla: "Doufám, že jsi nikdy пожалеешь".
  
  
  V tuto chvíli jsme se obrátili a cestovali na příjezd k nemocnici Královny, třpytivé nová budova пастельно-modré barvy. Opustil jí krabičku a pokladní, a odina podle lékařů mě ujistil, že Ron bude mít nejlepší zdravotní péči. Jí řekl doktor, že veškeré dodatečné náklady budou uhrazeny americký konzul, a pak volal na konzulát, aby se dohodly.
  
  
  Její se vrátil do Pilar v džípu. Byla tma a nebe сверкало бесконечностью hvězd. Jí řekl: "Pojď, ограбим pašeráků".
  
  
  Její selle za volant džípu; Pilar dala doporučení. Vrátili jsme se na nábřeží, a pak se otočil na jih.
  
  
  "Musí být další novinky, které jste mi neřekl," řekla Pilar. "Jak jste odešel z Городина?"
  
  
  "Je mrtvý."
  
  
  "A oni dva, kteří byli s ním?"
  
  
  "Taky mrtvý. A chlapík jménem Boris, který zemřel, protože byl příliš dobře vybaven a příliš bezpečné pro hry ".
  
  
  "Tak ty jsi opustil čtyři těla?"
  
  
  "Tak je to správně. Ale někde Anton Жизов a Knox Варнов se chystají zítra vyhodit do New York. Pokud jsme nejprve ne se do nich, není problém, zjistí, zda je na ostrově Malé Psy čtyři těla nebo čtyři tisíce ".
  
  
  Pilar vypadalo задумчивой. A mlčel.
  
  
  Jeli jsme v nejlepší захудалую část nábřeží, kde nejchudší kolem místních rybářů пришвартовали své ubohé výhled na lodě v & nb, hustý olej a nečistoty. Přes pár mil Pilar ukázala na šedou шершавое каркасное budovy, osvětlené vpředu jedinou bledou žárovkou. Ve srovnání s tímto o Azyl Варнова bylo na chatě Obchodníka Křičet.
  
  
  "To je to, kde musíme začít," řekla Pilar. "Pokud budete potřebovat Торио, jdi k Malé Lize".
  
  
  Zvukové vlny udeřil v nás, když jsme byli ještě v padesáti metrů od den. Full-foukané vzpoura nemohl být hlasitější. Uvnitř připojili jsme se k asi sto nebo tak veselých lidí, která, i když není бунтовали, ale alespoň byli v hysterická. Zdálo se, že všichni byli v neustálém pohybu. Utlumit hluk nebylo možné, tak všichni křičí. Čas od času přes kakofonii прорезал ostrý ženský smích. Někde hrál jukebox, ale bylo slyšet jen odraz nejhlubších басовых knott.
  
  
  Jsme s Pilar пробились prostředí šílený tel k jednoduché desce, instalované v zadní části budovy. Kromě toho, разливая nápoje v neoznačených lahví, seděla žena s velikostí s Годзиллу. A téměř stejně atraktivní.
  
  
  "Malá Lisa?" - křičel jí Пиларс na ucho. Je nepravděpodobné, že to byla divoká myslím--.
  
  
  "Malá Lisa!" - potvrdil, že s úsměv.
  
  
  Lisa měla na sobě cascade тугих vlny v šortkách.
  
  
  
  
  
  
  červená barva, která nemůže být lidskými vlasy. Někde od šesté do sedmi centimetrů, Lisa byla celá v sáčky, kapsy a kusy masa, bizarní formy. Jako sochař-amatér narychlo прихлопнул hlíny na каркасу. Má v úmyslu dokončit práci později, on právem ztratila důvěru ve své tvůrčí schopnosti a vzdal to.
  
  
  Když ji konečně přitáhl její pozornost, Lisa neohrabaně se přesunula ke mně na druhou stranu lamely, tělo jeho různých částí tančili v různých ритмах.
  
  
  "Co to bude?" - прогрохотала ona hlasem, jako prázdný sud, катящаяся na булыжнику.
  
  
  "Chci Торио", - křičel jsem.
  
  
  "Nikdy, nikdy nen neslyšela", - прогудела v revmatismem Malá Lisa.
  
  
  "Городин mě poslal".
  
  
  "Nikdy, nikdy nen taky neslyšel".
  
  
  Ji vytáhl peněženku. Mám заканчивался гульдены, tak ji vložil několik amerických bankovek na tabuli před obrovskou ženou.
  
  
  "Slyšela jsem o Andrew Jackson", - řekla. "Торио spí v zadní místnosti". Ona ukázala prstem velikosti s nakládanou okurku.
  
  
  S Pilar v závěsu ji, zamířil k úzké den na druhém konci baru. V malé místnosti za ní stála jedna židle, jedna židle a jedna dětská postýlka. spuštění.
  
  
  Ji zavřel dveře, a hluk je na ní utichl. Ji, zkontroloval další dveře v protější sténání. To vedlo na venkovní vzduch pro budovy. Jeho, přistoupil k nic подозревающему контрабандисту, hledal ego a našel automatický colt 38 měřidla. Převodem to Pilar, ji strčil, málo svého люгера emu pod nos a praštil ho po tváři.
  
  
  Její křičel "Торио!" .
  
  
  On otočil hlavu, žalostně se zasmál a pomalu otevřel oči. Když viděl, že zbraň u sebe pod nosem, jeho oči se rozšířily.
  
  
  "Hej, co to je přepadení?"
  
  
  - Vstávej, Торио, - прорычал jsem. "Chystáme se projet".
  
  
  Je to ego divit. On sel. "Počkejte - prosil on. "Ani jsem tě znám".
  
  
  "Není to tak nechtěl hra", - řekl jí emu. "Hrajte upřímně se mnou, a na vás čeká cesta tam a zpět. Nyní přesuňte ego! "
  
  
  Její lehce šťouchl ego hlaveň pistole, zdůraznit, a Торио vyskočil z lůžka s úžasnou obratností pro osoby s těžkou kocovinou. Její вытолкнул ego přes zadní dveře, a on poslušně prošel kolem k místu, kde jsme zaparkovat džíp.
  
  
  Pilar vedl stroj a jeho seděl vzadu s Торио s jehož люгером.
  
  
  "Jet po silnici asi čísel yardů, a pak sejměte, když najdeš tmavá skvrna", - řekl ji ahoj.
  
  
  "A teď, Торио," řekl jsem, když jsme jeli na полутемной silnici a zaparkovali, - chci vědět, o kufrech".
  
  
  "Kufry?" - opakovat se.
  
  
  "Mám málo času, Торио, - řekl jsem, - a můj charakter příliš. Jen přes minutu nebo dvě, budete slyšet praskání kostí a uvidíte spoustu krve. Tyto kosti a tato krev bude tvými Торио, proto, prosím, využijte této příležitosti, aby se podělili o informace ".
  
  
  V měsíčním světle se jí mohl vidět, jak se kapky banka zvednou ego pokožku hlavy a stéká na hladké strany ego hlavy.
  
  
  On rychle přikývl: "Dobře, dobře. Nebudu být hrdinou pro feny cizince. Máte na mysli kufry, které ji вывозил v Гавиоту, vlastně je?
  
  
  - Inteligentní závěr, Торио. Jí chci vědět, kdo ih vám dal, a kde jste ih pryč ".
  
  
  "Byl to drsný chlap s cizím zvukem, se kterým ji udeřil dohodu před šesti měsíci. Velké chlupaté opice. On nikdy volal mi jejich jména, a to byl ten chlap, kterému můžete klást otázky. Vždycky platil jsem předem, pak mi řekl, když to bylo nutné, vyzvednout kufr. Její míří na jih odtud, trochu do kopce, a прилетал vrtulníku s kufrem, a odnesl její ego na loď. Věř mi, to je všechno, co vím, je jiný. Dokonce se v jeden kolem kufrů, a to bylo opuštěné a umístění. Zatraceně podivné podnikání, ale není mi platit za zvědavost.
  
  
  "Kolik kufrů dáte na loď?" Její zeptal se.
  
  
  "Dej-ka, naposledy jsme vybrali tři noci zpět. Celkem bude osm.
  
  
  "Můžete, aby nás tam, kde přistane vrtulník?"
  
  
  "Samozřejmě, ale je tam vždy pár stráže se zbraněmi. Oni, a pilot, chlápek jménem Ingram, který vyčnívá, je tam, když ho вертолетчик v místnosti uvnitř.
  
  
  "Je to vaše věc, - řekl jsem, - sledovat, aby jsme prošli ochranu. A teď máme návod.
  
  
  Pilar jela na jih a свернула na úzké štěrkové cestě, značená Торио. A pak jsme cestovali na otevřené krajiny. Naštěstí, Pilar pronajala pohonem všech kol jeep: bylo těžké jet: cesta se proměnila ve stezku, v celém hotelu je spíše skalnaté a krajiny změnila do kopce.
  
  
  Teď přede mnou seděl pašeráků, aby, když se k nám dostal světlomet, mohl vyskočit a vynechat rukama, aby ego bylo známo dříve, než se někdo začne střílet.
  
  
  "To je její, Торио", - volal on.
  
  
  Muž s pistolí se pomalu pohyboval vpřed a zastavil se na šestý metr od něj. "Co tady děláš? Dnes bude pick-up "
  
  
  "V Гавиоте je problém, - řekl Торио. Здоровяк řekl, že musím přijít a říct Инграму.
  
  
  "Kdo jsou ti dva další?"
  
  
  
  
  
  - podezřele zeptal se hlídač.
  
  
  - Oni... oni... - neohrabaně začal Торио.
  
  
  "Jsme s Городиным, - zasáhl jsem. - Máme informace, která se zabývá musí ihned zapsat do Жизову".
  
  
  Názvy byly důležité pro ochranu. Mozku ego pušky, potopil, a on přišel k джипу. "Ukažte mi občanský průkaz, prosím, pane," řekl uctivě.
  
  
  "Samozřejmě," řekl jsem a sáhl za minutu pro клочком papíru. Ji držel ego tak, aby stráž dosáhl na úroveň sekce do něj. Když to udělal, jeho chytil ego za zápěstí a tlačil dopředu. Pilar rychle udeřil muže za ucho a nutí ego замереть, než se mu podařilo вскрикнуть.
  
  
  Jí dát roubík do úst ochranky a remizoval ego kusem nylonové lano, který ji našel v lodi a aplikoval pro takové nebezpečí. Otáčením ego světelný tok, osvětlení do její malé dřevěné stavení na padesát yardů ode mě. Hned za ním stál malý robustní helikoptéra. Její vypnul svatý a gesto zeptal se Pilar vypnout motor džípu. Tlačí Торио před sebe, s Люгером v ruce, její chůze utekl k budově s мотком lana a spěchal pryč, Pilar přišla za mnou. Když jsme se blížili ke dni, její otevřela ji a vnikl dovnitř, kliknutím na tlačítko na прожекторе. Dva muži, спавших na койках u nejvzdálenější stěny, prudce se do takové hry. Jeden byl těžký slovanským typem, který by mohl být bratrem postižením-ochranky u vchodu, druhou bledou hubený muž s velkým nosem a slabou bradu. Ji, rozhodl se, že to bude Ингрэмом, pilotem.
  
  
  Stráž протягивал ruku k jeho pušku, прислоненной k zasténal v blízkosti čelo své pryčny.
  
  
  "Zemřeš, a snaží se", - řekl jí emu, a muž se zastavil. Ingram оцепенел, třel oči a моргая.
  
  
  Pilar našla vypínač světě, a ego zářivé plameny залило jedinou místnosti budov. Vlevo od nás byl těžký krátkovlnné rozhlasové stanice.
  
  
  "Торио! Můžete nás prodali ", - obvinil strážníky.
  
  
  "Samozřejmě, - řekl, že pašeráci, - s pistolí u mě k cíli ji rychle распродаюсь - stejně jako ty, kamaráde".
  
  
  "Ingram, šaty sebe, - objednal jsem. "Vrtulník заправлен benzínem?"
  
  
  "Ano, na plnou", - nervózně odpověděl.
  
  
  Muž se třásl strachem. Její ne hotel, aby se tak bál, že to nemůže letět, " řekl jsem. "Jen pojďte rozkazy, a ty пострадаешь". Je to ego utišil, a on se začal přetahovat oblečení.
  
  
  "Торио, posaď se na tuto židli", - řekl jsem, a pašeráci spěchal ohnout. Jeho obsazení přadeno lana ochranky a řekl: "Svázat ho. Musím varovat tě, aby jsi se velmi dobře dokáže vytvářet příležitosti.
  
  
  Její целил ve vazbě a Торио svým люгером, dbát na to, aby Торио byl připevněn dobrými тугими uzly. Pilar držel v ruce pistoli 38 měřidla контрабандиста a sledovala Инграмом, ale on neměl v úmyslu způsobit nám žádné potíže.
  
  
  Když Торио byl v dobrém spojován, jí řekl ochranky: "A teď sedni si na židli na druhém konci místnosti". Když on nic, poslechla jí řekl Pilar: "Vezmi si lano a свяжи její děti".
  
  
  Pilar, předala mi colt a přišla do ochranky. To byla vážná chyba. Ona stála mezi mnou a našim пленником. Jedním rychlým pohybem muž vytáhl nůž odněkud z pod oblečení a popadl Pilar, otočí ji před sebou, inklinující hlavu dozadu a приставив ostří nože na jejím krku.
  
  
  "Odhoď zbraň, nebo žena zemře", - скрежетал to.
  
  
  Присев na bobek, když stál za tělem Pilar, tato osoba není nabízena žádná cíle, nemohl být zcela jistý, že промахнусь na ní, a se dostat do smrtelné bodu. Pokud její otáčení kolem pistoli lepší cíl, on uřezal bych hej krku. Proto se jeho zaváhal.
  
  
  "Míru sakra, to je řekl, odhoď zbraň". - prasklo to. "Myslíš, že ji блефую?"
  
  
  Když ji není pochodoval z místa, stráž vytáhli nůž, a na krku Пиларс plazil červený červ krve. Její stále ještě držel "Люгер" foťáky.
  
  
  "Ingram, dostaň u tohoto idiota zbraň", - vyštěkl hlídač.
  
  
  "Já... nemůžu to udělat", - řekl pilot roztřeseným hlasem.
  
  
  Strážce zavrčel na něj: "Ať už muž alespoň jednou, jsi, хныкающий zemětřesení, nebo já..."
  
  
  Jsme se dozvěděli, že strážce mohl udělat s Ингрэмом, protože ve svém hněvu pilot otočil hlavu rivne tak, aby ji byl schopen dát "Люгер" na postavení a прострелить emu nechráněný levý vysoká. On se odvrátil od Pilar, se odrazil od zdi a zhroutila se na podlahu. Nůž neškodná dopadl pryč.
  
  
  Pilar уставилась na mě s оскорбленным výrazem obličeje. "Ty by si dovolil emu střih mi hrdlo, než se vydal svou zbraň, ne?" řekla.
  
  
  "Samozřejmě," - přiznal jsem se. "Kdyby to byla moje zbraň, jsme s tebou, oba by byli mrtví".
  
  
  Ona pomalu přikývla. "Ano, myslím, že máš pravdu. Ale přesto..." zavrtěla hlavou. "Jsi pohodě. Od tebe mám husí kůži ".
  
  
  "Jsme согреем tě později," řekl rychle a otočil se ke stíhací pilot. "Teď, Ingram, vy jste chtěl, aby mě tam, kde jsi заберешь kufry, které доставишь v Торио".
  
  
  - Máte na mysli útočiště Жизова?
  
  
  "To je v pořádku. Kde se to v sále?"
  
  
  "V horách na hranici Venezuely a Britské Guyany. Ale nikdy ji nemohl přistát tam, ve tmě. Ne když je to dost těžké.
  
  
  Ji, podíval se na hodinky. "Pokud budeme взлетим teď musí být světlejší
  
  
  
  
  
  když jsme se tam dostáváme. A Ingram, pokud jste náhodou tlačiti mě špatným směrem, vás navždy bude závod na Šest stop pod zem. ."
  
  
  "Nejsem statečná a není hloupá," odpověděl. "Udělám přesně to, co ty mi řekneš".
  
  
  "To je dobře, Ingram. Jsi ještě můžeš dožít toho, aby napsat mámě všechny ošklivé podrobnosti ".
  
  
  Pilar, která se zabývá do toho tiše seděla na straně, má hovořili. "Nick, mluvíš tak, jako by šla odtud odina".
  
  
  "Je," řekl jsem. "Je vlákno ve frontě, a, s největší pravděpodobností, bude ohňostroj. Žena může být na obtíž ".
  
  
  "Ne," řekla pevně s nohama od sebe. "Jsme tak daleko spolu, a teď jsem nezůstanou pozadu. Její velmi pomohl tobě, ne? "
  
  
  "To je pravda, ale ..."
  
  
  "Vezmi mě s sebou, Nick", - zapojovat se. "Dokážu střílet horší tě, dvě pistole a zdvojnásobit naše šance na úspěch. To znamená hodně pro mě, querido "
  
  
  Na chvíli jsem se nemohl rozhodnout.
  
  
  Ale to, co řekla Pilar, dávalo smysl. To byl zkušený profesionál, tvrdší než většina mužů. A ona věděla, že je to spotřební materiál, že v případě potřeby, perlový poslání jeho пожертвую ji.
  
  
  "Tak pojď," řekl jsem. "Vzhledem k tomu, nebudete používat, Jeep, vrátit se do města, jděte a vytáhněte kryt распеределителя, aby to nebylo k ničemu pro ty, kdo se ego považuje za užitečné". Ji nemohl přidat: "víte, co je to kryt distributor?"
  
  
  Její plné rty изогнулись v mírně насмешливой úsměvu. "Ano, querido, ji, vím o kryty distributorů a mnoho dalších věci, které nebudete věřit".
  
  
  Ní, zasmál se při revmatismu. "To je dobře. A můžeš dát našemu příteli ještě jednou zaklepat, aby to nakrátko usnul.
  
  
  "Jsem потороплюсь", - řekla, a забрав mám 38-th kalibr, spěchal pryč.
  
  
  Její, šel do rádia, rozbil ji o zem, dokud je kryt otevřen, a pak zničil střeva zadek pušky stráž. Během této brutální demontáž ji sledoval Ингрэмом, i když to byl velmi dobrý kluk, představoval větší hrozbu, než беззубая snaha psa na laně.
  
  
  Jeho řekl Торио: "Jsi trochu поработаешь, a pak se můžeš vrátit v Willemstad. Je to dlouhá cesta, ale budete mít čas přemýšlet o tom, jak nejlépe vydělávat na živobytí. Berry vodovod, - poradil jsem.
  
  
  Málem se usmál. Měl zvláštní smysl pro humor.
  
  
  Pilar se vrátila s víkem rozdělovače, kterou podala mi tím, že имитационный реверанс. "Ten, kdo existuje, musí se probudit dříve poledne", - řekla. "A pak u ní bude bolet hlava, kterou není vyléčit žádný aspirin".
  
  
  "Dobře, Ingram, - řekl jsem, - no tak vyvolává tvůj vrtulník ve vzduchu". Pak jsme trojice поплелись na členitém колеями a kameny k ожидающему вертолету.
  
  
  Kapitola devatenáct
  
  
  Ingram, zdálo se, že vzal na sebe odpovědnost, když se ukázalo u řízení vrtulníku, a jsme odstartovali na noční obloze. Jsme se vydali na východ a trochu na jih, brzy zanechala za sebou světla Curacao. Malý ostrov Bonaire taky se vytratil, a nějaký čas pod námi zůstalo jen černé Karibské moře a hvězdné nebe nahoře.
  
  
  Brzy jsme zachytil světla Caracasu a chvíli šli podél pobřeží Venezuely.
  
  
  "Říkáte, že to je horské útočiště Жизова těžké odhalit," řekl jsem.
  
  
  "Téměř nemožné", - řekl Ingram. "Žádné aerolinie nelétají nad tímto místem. Ale pokud by byly, by se nikdy neviděli. Budovy jsou postaveny kolem je to stejné oranžovo-hnědé skály hor. Ego je téměř není vidět, že se odběr vzorků vzduchu. K němu žádná silnice. Všechny zásoby by měly být dodány letadlem. Жизов se dohodl s jedním z jihoamerických vlád, nevím jak, na přepravu zboží. Moje práce spočívala v přepravě VIP dvoulůžkové těchto kufrů. A pokud bych nevěděl, památek, kterými je vedena, ji bych nikdy nenašel to místo sám ".
  
  
  Jsme prošli Trinidad nalevo od nás, a obrátili se na jih, aby se jít do sushi v bažinaté oblasti v deltě Orinoka. Nebe na východě začátek светлеть, a detaily země se staly viditelné, když jsme s padáním vloupal do horského terénu, známé jako Гвианское vysočiny.
  
  
  Pak jsme museli nabírat výšku, a Ingram отрегулировал krok ložiska šroub hlouběji spolknout více řídký vzduch. Den stahl jasnější, ale vysoká oblačnost neprokázaly známky tepla.
  
  
  Myšlenka, že ho záměrně vyhnul, explodovala v mé hlavě. Byl to den, kdy v New Yorku zemře, pokud nejsem schopná to zastavit.
  
  
  Ingram tlačil mě do ramene, přerušení mé myšlenky. Ukázal dopředu na skalnatém vzdělání, například ve formě поднятого koleno, dává vzrušující pozdrav.
  
  
  "Vidíš to před sebou?" - vykřikl pilot, перекрывая zaklepání našeho motoru. "Je to mezník, který musí projít piloti. Říkáme, že Finger Mountain. Hned za ním je malé skalnaté údolí, kde Жизов rozbil svůj domov.
  
  
  "Jaké jsou šance, že začnou střílet, jakmile uvidí, že se nacházíme".
  
  
  - Myslím, že to je nepravděpodobné. Ingram, zdálo se, že sebral odvahu a ve vzduchu, který emu chyběl na zemi. "Oni jsou docela jisti, že jejich bezpečnost se zde, stejně jako uvedlo velvyslanectví přicházejí a odcházejí klidné části. Pokud se nějakým způsobem dozví o tom, co se stalo
  
  
  
  
  
  Curacao u nás by nastat problémy s přistáním ".
  
  
  "Dobře," řekl jsem.
  
  
  "Ale to je jen zpočátku. Jakmile si nevšimne vás, nebo paní, začne peklo.
  
  
  "Můžete mi dát představu o fyzické rovině tohoto místa?" Její zeptal se. "Odkud štábu Жизова? Kde vědec Варнов vykonává svou práci?
  
  
  "Ne," řekl Ingram, a pak rychle se na mě podíval, jako bych zajišťující ve své upřímnosti. "Věřte mi, teď ji bych vám řekl, kdyby věděl. Vše, co jsem udělat, je zůstat u vrtulník pad, dokud někdo jde, nebo jde dolů, nebo dokud se nahrává to, co chtějí, aby ji nosti ".
  
  
  "Že, pokud chcete doručit vzkaz?"
  
  
  "Vzdávám ego ochranky na ploše pro vrtulník. On přijde a pozdraví nás. A on bude první, s khem budeš muset řešit ".
  
  
  Jsme обогнули vyčnívající palec skály a začali sestupovat na úzký kaňon se strmými skalami ze všech stran. Dokonce i tehdy, kdyby ji nechtěl, no, jeho bych viděl všechny budovy, hrubě postavený kolem kamenů. Její napočítal čtyři poměrně velké stavení, jeden malý v blízkosti pozemku rovném pozemku, ke kterému jsme šli dolů. Nízké skalnaté hřebene a balvany zaneřádit celý terén, a byly jen slabé stopy po cestách, které spojují budovy.
  
  
  Dokud to vypadalo, kolem malé budovy v blízkosti vrtulník hřiště vyšel muž a podíval se na nás. Přes rameno se mu ness pušky.
  
  
  "To je strážce," řekl Ingram.
  
  
  "Má jediná?"
  
  
  "On je jediný, kdo jí kdy viděla. Mohou být jiné ".
  
  
  Jeho řekl Pilar: "drop-and -, aby tě nebylo vidět". Pak toho, jak se zastávala postoj, taky ji stahl neviditelný.
  
  
  "Když jsme приземлимся, - řekl její Ингрэму, dej ochranky přijít blíže, otevřeno na den".
  
  
  "Co když nebudu moci dodat ego sem?" - zeptal se nervózně pilot, ego bojovnost ve vzduchu start улетучиваться.
  
  
  Velmi snažte se, - odpověděl jsem. "Jako by od toho závisel váš život. Protože, Ingram, starý kamarád, je to tak.
  
  
  Jsme opatrně přistáli na malé mýtině, a Ingram řešení vědecko-výzkumných úkolů motor. Když velký rotor zastavil, muž s puškou něco křičel z místa, kde stál dvacet metrů od něj.
  
  
  Ingram tlačil dveře a vykřikl: "mám co-co je tam pro generála".
  
  
  "Jsi lame?" - zavolal stráž. "Přines to".
  
  
  "Já... budu potřebovat pomoc," řekl Ingram. "Je to příliš těžké pro mě."
  
  
  Vládla ticho. Ale pak na štěrkové povrchy k nám byly slyšet shaggy. "Víš, to není by měl být носильщиком" - stěžoval stráž. "Musíte-"
  
  
  On se prudce zastavil, jako by mohl vidět nás. Její, uvědomil jsem si, že máme problémy, když uslyšel nezaměnitelný zvuk stráž, снимающего pušky a účasti ve vězení. Ji držel "Люгер" pohotovosti, ale šanci vystřelit hned a встревожить celý příkaz by bylo fatální. Místo toho ji надавил na svém předloktí, a Hugo spadl mi na dlaň. Její převrácený jehlový; upínací nůž palcem a ukazováčkem, se rychle vyšplhal do dveří. Hlídač zvedl pušku, a to vyrobil čepel ego stranou.
  
  
  Jehlový obrátil se ve vzduchu, než se čepel dostala v krku člověka. On vydal zvuk podobný chraplavý šepot, ustoupil na dva kroky a padl k zemi, krev tryskající z ego krku.
  
  
  Pilar выпрыгнула kolem коптера. Ingram уставился na mrtvého muže z křesla pilota.
  
  
  "Co teď?" - zeptala se Pilar.
  
  
  "Teď ji budu propašovat a prozkoumat tuto kamennou vesnici. Zůstanete zde, aby se každoročně na Инграма. Když ji vrátím, ji mohu být na útěku, a budu potřebovat někoho, aby mě zakrýt.
  
  
  "Dobře, Nick", - řekla s tichý souhlas, který mě překvapil.
  
  
  Její lehce ji políbil, pak se sklonil nad mrtvé стражником, vytrhl jehlový na ego krku a otřel čepel vyčištění. Ji vrátil ego pochvy předloktí, pak sáhl přes skály, vyhnout stezky, vedoucí z караульного příspěvku.
  
  
  Vzpomněl, jak jsem ji viděl, je to místo z ptačí perspektivy, její letěl ve směru největšího budovy. Zdálo se logické předpokládat, že to bude štábu operace. Její ležel na malém hřebeni, s výhledem na pěšinu, která se zabývá vede k dlouhým невысокому struktuře - баракам. Dokud to vypadalo, že se z vaší pochodovali lidé v hrubé modré oblečení a pracovních фуражках. Oni se ocitli безоружными. U jiných byla pistole v pouzdře a hnědá forma Sovětské armády s červeným lemováním. Za kasárna ji všiml velká čtvercová budova, která jí dělal jeho první cíl.
  
  
  Ji opustil své místo dotazování a обогнув chatrčí, opatrně přiblížil k bodu nad ní. Stejně jako jiní, on byl jen asi šestém stop na výšku, a to netušil, že vnitřní prostor sestupuje pod úroveň země. Její slyšel hlasy, a postavil se na kolena, aby se dbát na úzké ventilační by.
  
  
  "Poslal jste pro mě, generál Жизов?" Byl to mladý hlas - energetický, vojenská.
  
  
  Жизов odpověděl маслянисто-hladké покровительственной intonací. "Poslal jsem za vámi, majore Рашки, protože jsem dostal zprávy v určený čas od plukovníka Городина. Proto musíme předpokládat, že to bude k dispozici pro nás, v koncových fázích operace. Potřebuji začít druhý v týmu,
  
  
  
  
  
  a jeho si vybral tebe."
  
  
  "Pro mě je velká čest, pane generále".
  
  
  Řekni mi, majore, jste zcela obeznámeni s plánem?
  
  
  "Ano, pane. My jsme vsadili jaderných výbušných zařízení v sedmi amerických městech, a to poslední zařízení bylo umístěno na Панамском grand. Názvy měst a přesné umístění je plný název, který je znám pouze vám a americký vědec ".
  
  
  "Velmi dobře, Рашки. A víte, kdy se podle plánu vybuchne první bomba? "
  
  
  "Dnes, pane". Rozpaky откашливается. "Povídá po celém kempu, pane".
  
  
  "Ano, to je stěží tajemstvím, mechanismů jsou zřejmé. Její, řeknu vám, že první z amerických měst bude zničena New York. Protože ih vláda přijala naše podmínky, doktor Варнов bude první bomba rivne přes čtyři hodiny."
  
  
  S obrovskou úlevou se jí podíval na hodinky. Byl ledový strach, že až se jí kroužil po венесуэльскому obloze za svítání, New York, možná i pak byl сровнен se zemí адским plamenem jaderný výbuch.
  
  
  Zatím si myslel, že šance jsou proti mně, kolem přístroje AV послышалось echo леденящего рычания.
  
  
  "A, ji vidím, moji psí přátelé se probudili", - промурлыкал Жизов. "Nebojte se, majore, dokud je to všechno ovládat, nejsou způsobit újmu. Ale jedno mé slovo, a oni tě zabijí v řádu sekund ". Nadšený smích Жизова ztvárnil неубежденному Raschke. "Těmito zvěří dělají dvě nejsilnější mocnosti na světě, majore", - pokračoval Жизов. "Strach a nenávist. Pamatuj na to "
  
  
  "Ano, pane," - váhavě odpověděl major přes vrčení šelem.
  
  
  Její отодвинулся od přístroje AV a selles života, při pohledu na chodník mezi budovami. Především, potřeboval jsem klíč k pochopení konání Нокса Ворнова, který byl klíčem ke všemu смертоносному případu.
  
  
  Pracovní chodili jednotlivě a ve dvojicích. Ozbrojení vojáci s ih odvážném držení těla vypadal spokojeně až do lhostejnosti. Možná, jak se zmiňují Ingram, oni stali se nedbale se domnívat, že ih bezpečnost v místě неуязвима.
  
  
  Bylo jasné, že u mě musí být svoboda pohybu. Proto se jeho počkal, dokud další číslo není se bude konat pod ním, a ne spadnout za ním. Její hit ego "Люгером", a to обмяк v mých rukou. Její rychle оттащил ego ke skalám a navždy donutila ego umlčet.
  
  
  Její stáhl modré kombinézy, který nosil, a bych vytáhl ego přes oblečení. Kalhoty byly коротковаты, ale jinak se přiblížil. Její nasadil klobouk a přitiskl hledí na čelo. Z rozumné vzdálenosti ji mohl projít bez povšimnutí. Спрятав tělo dělnické mezi dvěma obřími balvany, její zamířil zpět k cestě a šel po ní. Za mnou byly slyšet shaggy. Ji, skočil do nízké dveří, zdá se, spíž. Ji, postavil se na kolena, zády k cestě, a zápasila s rukojetí den, jako by kontroloval, vadný zámek.
  
  
  Teplá vůně jídla dosáhl mých očí, když se dva dělníci zastavili, aby zůstali déle na cestě za mnou.
  
  
  "Nemusím hádat, kdo drží snídaně, kterou si vezete", - řekl jeden kolem nich. "Американецу, ano? Vědec."
  
  
  "Samozřejmě," - řekl jiný. "On je náš čestný host".
  
  
  "Že u něj dnes ráno, když jsme жрем náš obvyklý odpadky?"
  
  
  "Čerstvá vejce, šunka, opékané a zralá rajčata".
  
  
  První pracovní; expresivní простонал. "Modlím se, aby nebylo námrazy, dokud všichni nejsou schopni opustit to báňský očistec, a znovu žít jako lidé. Jak jsem záviděl dobrou эде a ženám, které si užívají američané."
  
  
  "Je to blízko, soudruhu. Dnes jsme měli zaútočit na američany ".
  
  
  "Pokud ano, pak dnes slavíme. Ale teď ji mám jít ".
  
  
  Dokud ji nenápadně sledoval, jeden kolem dvou mužů, šel po nedaleké stezce, разветвляясь doleva, a druhá, nesoucí podnos s jídlem, pokračoval pohyb otevřeně. Jí dovolil emu projít po stezce, a pak ho následoval, прикрыв кепкой tvář.
  
  
  Muž se otočil a já jsem ho následoval k jednomu kolem velké budovy, která stojí odděleně od skupiny budov. Sestoupil o několik schodů, otevřel dveře a zmizel za ní, dal emu několik sekund, pak vstoupil do stejné dveře.
  
  
  Jeho zjistil, že tyto stavby byly vykopány ценымногие hlouběji a hotové mnohem pečlivěji, než ji představoval. Ih inteligentní design uvádí na delší dobu přípravy.
  
  
  Byla jedna dlouhá chodba se stěnami kolem hladkého kamene, plynule изгибающимися na oblouku. I když jsem nemohl vidět pracovní, slyšel jeho ego shaggy dopředu. Chodba v pravidelných intervalech na které se vztahuje elektrickými žárovkami, a, bez pochyb, tam byla elektrárna.
  
  
  Pak ji pamatoval, že před pár lety tam byly pověsti o tom, že někde v Jižní Americe se připravuje ruská základna. Bylo to například v době kubánské raketové o, a která přišla za tímto nízká tyto zvěsti zemřeli. Nyní se ukázalo, že základna - je to fakt. To pravděpodobně bylo ponecháno oficiálním ruským režimem, ale opět aktivován Жизовым a ego frakcí jako skrytého centra ih operací.
  
  
  Po celé chodbě ji
  
  
  
  
  
  
  prošel jen jedny dveře. Zdá se, že místnosti bylo trochu, protože oni měli být řez na tvrdé horniny. Slyšení před hlasy, její prudce se zastavil.
  
  
  "Přinesl jsem královská snídaně pro ego výsosti". Byl to hlas разносчика jídlo, plné sarkasmu.
  
  
  "Prostě udělejte něco pro edu a nechte si hloupé poznámky". Návrat hlas byl hrubý, věcný ".
  
  
  "Co tam dělá američan?" - zeptal psací. "Zda je připraven na speciální den?"
  
  
  Nyní ji pomalu pochodoval podél zakřivené stěny, aby se podívat na procesy, a dostal se do bodu, kde mohl vidět nit chodbě. Tam stál voják s impozantní černými kníry, střežení masivní dveře. Vzal tác s jídlem u pracovní a поджал rty, než řekl: "To se liší od obvyklé, kromě toho, že dnes ráno vstal za svítání. Ale nemohu vědět, co se děje u něj v hlav ".
  
  
  "Ne, je to, domnívám se, že ne. No, to nejlepší pro něj, to nejhorší pro mě. Její jdu na snídani na надоевшей kaše.
  
  
  Její spěchal zpět po chodbě stejnou cestou, kterou přišel. Teď, když ji, věděl, kde najít Варнва, potřeboval jsem najít způsob, jak se dostat před něj. Přemýšlel nad tímto problémem, stočil ji ukazatelů a příliš pozdě viděl, monitorovat postavu v dálce. O její podobě si uvědomil, že to byl jeden kolem vojáků.
  
  
  Náhodou, jako by ji něco zapomněl, otočil ji zpět. Zavolal si mě, ale její hráli v řeči. Za rohem, mimo zorné pole vojáků, ji hnal zpět do svatyně Варнова. Ale "shaggy приближались s to straně. Jeho se odmlčel. Vrátí číslo, разносящий vzdělání, a ještě jeden voják za ním u dveří Варнов.
  
  
  Rychle se rozhodl a vrhl se na jediný den, vedoucí na chodbu.
  
  
  Dveře byly zamčené, takže jsem se na západ slunce pod kombinézy pracovní na svou minutu a našel tenké pružné uložení podpory pás oceli. Toto zařízení je odolnější a pružné, než tradiční kus plasty, rychle se spouští pomocí jednoduchého zámku.
  
  
  Protože psací stále blíží na jedné straně a vojáky s jinou, ji, tlačil dveře a spěchal dovnitř.
  
  
  Kapitola dvacet.
  
  
  Po několika sekundách luxusní interiér této místnosti spojilo. Nebylo nás, hrubé povrchy, nám bezvýrazné barev. Měkké textury - polštáře, sedací soupravy, postele, lehátka - vše na karneval duhové odstíny.
  
  
  "Mohl bys aspoň zaklepat", - ozval jasně ženský hlas odněkud zleva ode mne.
  
  
  "Velký vědec by měl dnes vstávat brzy," - řekl jiný hlas z druhé strany.
  
  
  Když mé oči jsou zvyklí na тусклому světlo, ji, zjistil, že hlasy pocházejí z oblastí saténové postele a nadýchané polštáře podrobný овалах na každé straně místnosti. Dokud to vypadalo, vlevo a vpravo se objeví взлохмаченные светловолосые hlavy, a za nimi následovaly tělo, podobně jako těla чирлидеров vysoké školy. Na blondýnka číslo jedna bylo dost krátká růžová noční košile, nechat pochyb o tom, že ona se narodila jako blondýnka. Číslo dvě bylo v гаремной pyžamu, dostatečně transparentní, aby potvrdit, že to taky pravá blondýna.
  
  
  "Doufám, že jsem se вторгаюсь," řekl jsem.
  
  
  "Její Terry," řekla blondýnka číslo jedna v růžové коротышке.
  
  
  "A jeho Jerry", - řekl číslo dvě v гаремной pyžamu.
  
  
  "Oba jsou psány s" i "". Terry vysvětlila
  
  
  "Důležité informace", - řekl jsem.
  
  
  "Jsme dvojčata", - navrhl Jerry.
  
  
  "Další překvapivý objev", - řekl jsem.
  
  
  Holky vstali ze svých lůžek a ke mně přišli ročně.
  
  
  "Nikdy jsem tě viděla předtím," řekla Terry.
  
  
  "Tobě tady není místo, že jo?" - přidal Jerry.
  
  
  "Jsi налетел, jako bouře," řekla Terry. "Myslím si, že za vámi гонятся, a chcete, aby jsme vás schoval. Jak je to v pohodě!"
  
  
  "Nejsi policajt?" - řekl Jerry. "Nebudeme mít policie".
  
  
  "Jsem policista", - zajištěna její ih. "Kdo jsem a čím se zabývám - je to příliš mnoho, aby vysvětlila, za méně než hodinu, a nemám třiceti sekund. Ale můžete říci, že jsem jedním kolem sebe dobré lidi - a vůbec ne dělám si srandu - já potřebuji vaši pomoc."
  
  
  V tomto okamžiku jsme slyšeli hlasy a šel poslouchat na dveře.
  
  
  "Proč jsi se otočil a vrátil se, když ji jen tebe?" Byl to hlas vojáka, který křičel na mě v chodbě.
  
  
  "Nechápu, o čem mluvíte. Její právě odvezl profesor snídaně. Jeho, tě jen neviděl, odpověděl psací.
  
  
  "Jste šli sem před chvílí, pak se otočili a šli zpět".
  
  
  "Ne jeho."
  
  
  "S vámi nikdo není, vlezl?"
  
  
  "Ne. Zeptejte se Jiřího ve dveřích prof. "Budu. Její jdu ego změnit. A pokud врешь - není problém. Na cestu, soudruhu! "
  
  
  Zvuky kroků pracovního chodícího po chodbě. Hovor klíčů za dveřmi.
  
  
  Její прижался k sténání s петлевой strany den, drží "Люгер" v ruce. Dvojčata уставились na zbraň široký васильковыми očima, pak se podíval na přítele na přítele, sklíčený chechtáním. To, že děti, přes ih malý mozek v tuto chvíli, může znamenat život nebo smrt pro mnoho lidí.
  
  
  Hlídač odemkl dveře a приоткрыл ji.
  
  
  "No-no, holky, brzy vstát," řekl.
  
  
  "Co je kolem toho?" řekla Terry.
  
  
  "Můžeme se pustit kdykoli, když budeme chtít," dodal Jerry.
  
  
  "Nahoru a dolů, nahoru a dopředu.
  
  
  
  
  
  
  No, to je celý tvůj život, - odfrkl stráž.
  
  
  "Kdo je kolem nás chce profesor dnes ráno?" - zeptal se Terry.
  
  
  "Nebo je to opět jsme se oba?" - vložil Jerry.
  
  
  "Je nám to, nám více. To jen že se promarnila, a pro něj to je práce na prvním místě, pokud jde o. Pak eda - a ženy na dezert ".
  
  
  "Tak co tady děláš, Marcus?" řekla Terry. "Nemusíte vstoupit do našeho pokoje, když profesor není zaslán vás za námi."
  
  
  "Hledám muže", - řekl s omluvný pohled.
  
  
  Emu odpověděl chichotání dívek.
  
  
  - Se mi zdálo, že jsem spatřil v chodbě pracovní, - syrové pokračoval Marcus. "Ten, kdo patřil k týmu. Její myslela, že to mohl jít sem ".
  
  
  "Jsme viděli, se nám jednoho muže", - řekla nevinně Terry.
  
  
  "Je to takové zklamání", - s odporem přidal Jerry.
  
  
  "Mám kolem sebe ty, kteří vidí фантомов, - řekl Marcus. Ji, slyšel, jak to udělal nejste si jisti, krok vpřed. "Bude chvíli trvat, než se profesor skončil svou snídani, a zaslán pro jednoho kolem vás. Protože již zde, možná bychom se mohli trochu pobavit další jiné ...
  
  
  "Rozhodně ne!" Terry zasáhlo. "V naší smlouvě je řečeno, že jsme zde výhradně pro dr. Варнова. Nás varovali, abychom hrály hry s ostatními."
  
  
  "Ale dobře přemýšlej", - озорно řekl Jerry.
  
  
  "Upoutávky", - řekl hlídač. On ustoupil, a dívky zavřel dveře. Zámek uzavřen.
  
  
  "Teď je u nás opravdu problém," - хихикнула Terry.
  
  
  "Ale, jak nám zábavu," řekla její sestra.
  
  
  "Děkuji," řekl jsem a strčil "Люгер" zpět do pouzdra. Ji, zasmál se. "Možná ji najdu čas, aby splatit. Je pravda, že jste zde jen pro to, aby... hmm... sloužit "Варноу"?
  
  
  "Už jste slyšeli, co jsme si řekli Маркусу, jsme jen заводные hračky pro americký vědec," odpověděla Terry.
  
  
  "A vzhledem k tomu, jaký druh člověka, není nás okrádá o spoustu času," - řekl Jerry a přišla ke mně.
  
  
  "Jak jste se dostal na to?" Její zeptal se.
  
  
  "Myslíš, že dobré dívky jako nás dělá na takovém místě?"
  
  
  "Něco je."
  
  
  "Jsme odpověděli na inzerát v podzemí novinách San Francisco, - řekl Jerry. "Spřízněné dívky chtějí cestování, vzrušení, dobrodružství".
  
  
  "A, samozřejmě, máš práci".
  
  
  "Samozřejmě. Musí být, bylo padesát jiných dívek, ale u nás bylo takovou výhodu, že jsme dvojčata ".
  
  
  "To není všechno, co máte," řekl jsem, označení ih velkorysé tvary.
  
  
  "Ty jsi mě rád - řekl Terry.
  
  
  "Vsadím se, že jsi taky ценымногие více muž, než profesor", - dodal Jerry.
  
  
  "Ego sexuální talent, nebo ih nedostatek mě není zájem," řekl jí vážně. "Ale to se ukázalo být nejnebezpečnější člověk na světě, hrozbou pro USA a celého světa. Její vysvobodím vás z otřesných detailů, ale věřte mi, v tuto chvíli není nic důležitějšího pro budoucnost lidstva, než pro mě dostat se do laboratoře Варнова. A její, chci, abyste, holky, mi pomohl ",
  
  
  "Máte na mysli, že tato hloupá snažím laboratoři je pro vás důležitější, než to?" řekla Terri, zvedl svou krátkou noční košili ještě vyšší.
  
  
  "A to?" - zasáhl Jerry, uchycení pásem ee пижамных kalhoty a сползая ih až do poloviny jejích zaoblených boků.
  
  
  "Řekl jsem, že je důležitější, holky, a ne více zábavy".
  
  
  "Proč bychom měli pomoci?" - zeptal se Jerry. "Ty jsi ani ty budeš ochotný s námi".
  
  
  Bylo jasné, že vlastenectví a humanismu - slova, které není viditelné v ih hezké světlé hlavách. Ale bez ih pomoc, moje šance byly nulové.
  
  
  "Jak se říká touha rčení, - řekl, že jí je s pokerového tváří - jste поцарапаете můj, její почешу vaše".
  
  
  Pár zářivých úsměvů znalosti psal o místnosti. "Myslíš, že bude?" - chorus sbor возразили dvojčata.
  
  
  "Pokud mi pomůžete dostat se do laboratoře Варнова".
  
  
  Radostně kývl, vzali mě za ruku a vést k tuleňů barevných polštářů, kde se rychle svlékli tenké přikrývky. V žádném nemoci jsou nechráněné tím, že různé svůdné pózy prostředí polštářů. Jeho zjistil, že se Terry byla malé mateřské znaménko těsně pod levé straně hrudi, a je jen na ní, ji byl schopen rozeznat dvojčata.
  
  
  To byl jediný čas v mém životě, kdy ji ve spěchu dokončit to, co, možná, že je nejvíce vzrušující, kolem všech lidských činností. A tak ji stanovil nový světový rekord na odstranění co největší množství oblečení za minimální dobu.
  
  
  "Mmm, chutné", - komentoval Terry.
  
  
  "Já jsem věděl, že u něj bude větší než u toho starého profesora", - schválila Jerry.
  
  
  "Pojď sem, - přikázala Terry, otevřeně mezi námi".
  
  
  Její rychle se zvedl na kolena a dostal v klasické poloze více netrpělivý malým tělem Terry.
  
  
  "Jeho systému jmelí na mysli, není mezi mnou a mezi námi," - řekla s povzdechem, tichý стоном, který vypadal docela jako stížnost.
  
  
  "Vám nevadí?" - zeptal se ho dále, po přihlášení do brány ráje.
  
  
  "Ооооооооо", - простонала to.
  
  
  "Dále ji budu nazývat hry," řekl jí ahoj, a ponořila do tunelu lásky.
  
  
  Všechno to začalo, i když za velmi krátkou dobu jsme se nekonečné množství tělocvičné poloh, většina kolem, které není popsáno v příručkách o manželství.
  
  
  Po chvíli jsme se tak úporně soustředily na jiné, že Jerry řekl tichým smutným hlasem: "Jsem velmi rád, hrát sedmdesát".
  
  
  Mě dali v choulostivé situaci pro rozhovor, ale otočil hlavu, s obrovským úsilím, se jí zeptal
  
  
  
  
  
  
  nevinně: "Co to znamená, Jerry? - sedmdesát hrát ".
  
  
  "Pane, to všichni vědí", - сварливо odpověděla. "Sedmdesát šedesát devět s jedním dívá".
  
  
  Její obrátil s dopisem k ní, a trochu přemlouvala, se stal třetím partnerem v jednom kolem nejtěžších, exotické a nudné podání, které ji napadá. A její pamatuji docela hodně.
  
  
  Pak, když ji stahl rychle oblékat dvojčata podíval se na mě s šťastné tváře, перемежающимися malými úsměvy a подмигиваниями vděčnost. To Jerry řekl, dlouhá šťastný povzdech: "Víš, já si myslím, že jsme tři učinila fantastický pár."
  
  
  Ale mé myšlenky už byly absorbovány problém Варноу a společností. "Dobře, - řekl jsem, - zábava a hry окончены. A teď podívejme se, zda dokážeme najít cestu do svatyně Нокса Варнов.
  
  
  Oni кивнули téměř jednohlasně. Ale ih tvářích nebylo skutečný zájem.
  
  
  "Pamatujete si na naši malou dohodu?" Její ih zeptal se.
  
  
  "Ano" - нахмурилась Terry. "Ale pomoci ti může být nebezpečné."
  
  
  "Kromě toho - dodal Jerry. "Máme co ztratit. Oni platit nám víc peněz, než jsme kdy viděli ve svém životě. Když jsme уедем odtud, budeme používat ji otevřít malý obchod oblečení ".
  
  
  V té době jsem měl silný dojem, že dvojčata vůbec není tak tupý, jak předstírají.
  
  
  "Tak ty jsi chtěl otevřít obchod s oblečením, kdy vám nikde odsud," řekl jsem. "A co vás vede myslet si, že jste někdy уедете odtud? Jste vězni, copak nevíte? "
  
  
  Terry zavrtěla hlavou: "nechceme vězni. Jsme se přijít a jít, jak chceme. Když se budeme bavit sedět v kleci, jsme гуляем po celém domě. město. A nás nikdo nezastaví ".
  
  
  "Samozřejmě, - řekl jsem. "Můžete jít, kam chcete, protože kolem této kamenné pevnosti není úniku, leda letadlem. Ale řekněte těmto lidem, že chcete přestat kouřit, a požádat ih uzavřít vás odsud. Hlas pak poznáte, o čem se již dlouho měli hádat - že se stejným úspěchem byste mohli být otroci v řetězech ".
  
  
  Nyní ji přitáhl ih soustředěnou pozornost. Ih roztomilé zářící tváře se staly vážnými, a oni vyměnili názory stydět.
  
  
  "Já jsem riskoval život, aby sem přišel nejmenší smíchu", - spěšně pokračoval její. Tito lidé mají v úmyslu zachytit Ameriku i celý svět s pomocí jaderné síly. Ih bomby jsou již umístěny v klíčových městech USA, a je připraven explodovat jedna po druhé, pokud z naší strany neuskuteční ih požadavky ".
  
  
  Ji, podíval se na hodinky. "Pokud nejsem schopná se dostat do Варнов, který jediný může aktivovat zařízení, první atomová bomba zničí New York a všechny ego-obyvatel za pouhé dvě hodiny".
  
  
  Její, přikývl, když se изумленно разинули úst. "Ano, to jsou fakta. A vy, dívky, přestal vnucovat mi tu tupou blond, a pokračoval. Protože, nepočítaje Варнова, осудившего svou zemi, jsme jediní tři američany v centru nepřátelské tábory.
  
  
  "A beze mě už nikdy выберешься odtud živý".
  
  
  "Ach, - řekla Terry. "V čem můžeme pomoci?"
  
  
  "Chci, aby tato procedura byla použita, aby vás dva v laboratoři, ubytování a všechno ostatní Уорнов a zpět. Jí chci, aby si pověděli mi všechno, co jste tam viděli, že by mi dát klíč k odhalení ega operací. A udělej to rychle, čas na tah teď! "
  
  
  Oba se okamžitě začalo mluvit. "Zůstaň," řekl jsem, - Terry, udělej to".
  
  
  "Jsou tam stráže," řekla. "Ale Marcus většinu času ve službě. On spí v malé комнатке za dveřmi profesora, která se zabývá, zdá se, je vyroben z robustní oceli. A on sám nás провожает tam a zpět. To klikne signální tlačítko, a Варнов vhodný na druhou stranu den, otevírá křídla a mluví skrze svého druhu železná mříž. Z tohoto dne žádné klíče; to otevírá zevnitř, a profesor nikdy nezmizí nám z nějakého důvodu ".
  
  
  "To je dobře. Ještě něco?" - огрызнулся jsem. "Co je uvnitř?"
  
  
  "Když vejdete, - řekl Jerry, - uvidíte pracovna s psacím stolem a telefonem. Místo holé, ostatní nábytek ne. Ale jsou tu skříně na dokumenty. A velká mapa USA v rámu, visí pamětní sténání v blízkosti židle. Další dveře vedou v kanceláři ...
  
  
  "Počkej chvíli!" - v tom přerušila Terry. "Za touto kartou je stěna trezor. No, ne tak docela trezor. Ale metr закуток.
  
  
  "Odkud to víš?" Její zeptal ff.
  
  
  "Protože jednoho dne, když se její součástí, její to viděl. Karta byla účtována z háku a leží na podlaze pod touto dírou v sténání například na čtvereční stopu. U Варноу byly stanoveny papíru na stole, které by být, četl, až na mě čekal. Domnívám se, zapomněl odstranit z papíru a přikryjeme město kartou.
  
  
  To усмехнулась. "Nebo si myslí, že jsem příliš tupý, aby se odlišit díry sténání vy-víte-čeho. Každopádně, její předstíral, že si nevšiml, nic, a v té době jsem nebyl zvlášť zvědavý. Příště, když poslal za mnou, karta byla na místě, žádné papíry ".
  
  
  "Jak to отличит vás?" zeptal jsem se, jen aby potvrdili svůj kvalifikovaný odhad.
  
  
  "Mám mateřské znaménko výplaty přímo tady," řekla Terry s lehkým náznakem úsměvu, což ukazuje na oblast pod levým prsem. "A, jak vidíte, máme různé kostýmy, aby se rozlišovat mezi nás".
  
  
  "Dobře, Jerry, jdi cestou svou. Že v místnosti vedle kanceláře? ""No, je to opravdu jedna velká místnost rozdělená závěsem.
  
  
  
  
  
  Na jedné straně postel, pár kusů nábytku a koupelna, která se zabývá spojen s úřadem. Na druhé straně - neptejte se mě. Nikdy neviděla, myslím, že tam nějaké vybavení. Ach jo, a vedle postele je tu ještě jedna kolem těchto domácích telefonů.
  
  
  "Už jste někdy slyšeli, jak mluví na ty telefony?"
  
  
  "Jen jednou. Ale to byl jakýsi двоякий rozhovor, a jí to nepochopil "
  
  
  "Dvakrát, když jí bylo tam, emu volal," řekla její sestra. "Já taky nechápu, o čem to mluvil. Ale myslím, že teď vím."
  
  
  "Pověz mi o tom, Terry".
  
  
  "No, to vypadalo velmi рассерженным. A on řekl něco jako: hele, není se topí na mě, generále, A není угрожай. Pamatujte si, že pokud jí nechám, a všichni budou odcházet se mnou. Včetně a v Moskvě, generál, její přijel na konferenci s dvěma kufry. Ale proč-je to jeden ztratil ". A pak udělal pauzu a řekl: "To vám něco říká, pane generále?"
  
  
  "Já nevím, co říká generál", - komentoval to. "Ale to mi říká hodně. U Варнова tam takový systém, že pokud zemře, všechny města, včetně Moskvy, zemře spolu s ním. On není jen zlý bastard, je to zatraceně chytrý.
  
  
  Na chvíli moje mysl закружился, dokud ji orientuje v různých aspektech v produktivním plánu. Pak ji řekl: "na jedné straně, čas je nejdůležitější faktor. Ale já ji nevidím řešení spěchat. Ji mohl dostat Marcus si jednoho na vás na den. Ale nemůžu si Варноу ji otevřít, pokud to není projeví iniciativu. To znamená, že pokud to ještě neposlal za tebou Marcus.
  
  
  "Kromě toho, nemůžu prorazit za tebou, ne zabíjení Marcus, který se postaví otevřeně na den, odkud Варнов ego může vidět. A než ji stačil postarat o Маркусе, on zabouchl dveře před mým nosem. Takže vše záleží na vás, holky. Ten, kdo dnes je na mu, měl jsem něco воткнуть v tyto dveře, aby se zavřely úplně, a udělat to tak, aby Варнов si nevšiml jeho. A k tomu potřebujete, je zázrak času ".
  
  
  "Mám lepší nápad, - řekla Terry. "Ten, kdo získal souhlas profesora, jde s ním do ložnice, накачивает ego a укладывает do postele. Ona pak prosí ji jít na záchod. To nelze s tím polemizovat, a tak se zavře v koupelně, vhání vodu, pak běží do kanceláře a otevře se vám ocelové dveře. Pak se vrací přes pojivové dveře a leze na postel s Варнову.
  
  
  "Čistý génius," řekl jsem.
  
  
  "A dokud se budeš muset zbavit Marcus, - vrhl Terry, - a čekat na den".
  
  
  "Dejte mi minutu pět," řekl jsem. "A chci, aby Marcus заманила sem to je ta dívka, aby ji mohli postarat o nen, rychle a tiše".
  
  
  "Obvykle nechce, aby jsme byli oba na ranní party", - řekl Jerry. "Ale předpokládám, že to ví?"
  
  
  "Neboj se, nikdo ji budu připravena téměř na všechno", - řekl ji ahoj.
  
  
  Následovalo ještě jedno задумчивое ticho, a pak ji řekl: "Nyní vše, co musíme udělat, je počkat. Ale na jak dlouho?
  
  
  "To jsou hodinky," řekla Terry. "To musí být každou chvíli".
  
  
  "Samozřejmě," - řekl Jerry. "Ale pokud je to ego je velký den, aby se vymazat z povrchu země v New Yorku, možná, on bude nervózní, a přizpůsobit si to, nebude chtít spát."
  
  
  - Pane, - простонала Terry.
  
  
  A jí nic neřekl, protože obludnost tohoto problému a potenciální katastrofa, spojený s odpovědí, ошеломили můj mozek.
  
  
  Dvacet jedna
  
  
  V tmavém rohu místnosti byl něco jako туалетного stolu, a já jsem se přikrčil za ním, zcela отгороженный od den. Minuty tekly donekonečna, ale moje křeče svalnaté prsní svaly умоляли o úlevu. Nakonec ji postavil. Bylo pošetilé zůstat v této nepříjemné pozici, kdy určitě slyšet varovný zvuk klíče v den.
  
  
  Uplynulo půl hodiny, když její domníval, že revma se na obrovský vývrtky přijata, Варнов se chystal vzdát frivolní zábavu a soustředit se na ponuré záležitosti dne, jeho ruka byla připravena vyslat signál, který bude foukat města New York. na obloze. A pokud v poslední hodině prezident se rozhodl riskovat národní paniku a evakuaci Manhattan, je osud všech těchto lidí byla v mých rukou.
  
  
  Čeká ji, bojoval s rostoucím pocitem strachu, hodnotí proveditelnost půl tuctu alternativních plánování. Všechny byly praktické a dost chytří na to. Ale každý vlezl do slepé uličky - u nedobytnou ocelovou den mezi mnou a Варновом.
  
  
  Čas od času chodbou tunelu přicházející fuzzy tlumené zvuky. Невнятные hlasy, hluchý tramping těžkých nohou, řinčení kovu. Holky прислушивались ke mně, прижав uši na den, ale uvedlo, že neslyšeli nic důležitého, jen zbytečné tlachání, když několik mužů, je zřejmé, спешащих, prošel mimmo.
  
  
  Pak, pak dlouhé období ticha, kdy ji chtěl mít šanci na jakoukoliv zoufalý trik, bez ohledu na to, jak šílený riziko, ozval netrpělivý zaklepání na dveře, za nímž hned následoval skřípavý zvuk klíče v zámku.
  
  
  Její již byla dobře skryta, když Marcus se vloupal do místnosti souložnic profesora a zařval: "Vy tam - Malá slečna-Krtek - vyžaduje američan.
  
  
  
  
  
  
  Vaše služby pro dva! Profesor zatčen kvůli návštěvě nejvyššího nadřízených, a on říká, že pokud nechcete přijít hned, скормит vás na večeři psům generála.
  
  
  "O, Pane, tito psi сожрут tuto malou mě na tři kousnutí," řekla Terry svým jemným hlasem. "Pojď поторопимся, dokud profesor ztratil svou zápalem".
  
  
  "Myslím, že máš na mysli ego крутость, nikoli ego zápalem, miláčku Terry", - narovnal se Jerry.
  
  
  "Já nepatřím ih tak, jak to vidím ih, drahý," odpověděla ona a běžel na den.
  
  
  "O, Marcus!" - zvolal Jerry, - mohl byste se vrátit zpět na malou chvíli, pak toho, jak dodat mou sestru?
  
  
  "Vrať se?" - podráždění přerušil Marcus. "Proč?"
  
  
  Jsem osamělý a ... a potřebuji pravý muž, a ne tento unavený starý pytel s kostmi.
  
  
  "Jak nechtěl? Tak už je to teď? "- řekl Marcus, jeho hlas se třásl nadšením. "A co jste mohl udělat s tímto mužem jen za nepatrný okamžik?"
  
  
  "Mohl byste věnovat dvě malé minuty?"
  
  
  "Mohl jsem ušetřit spoustu, ale u mě by mohly nastat problémy".
  
  
  "Nebudu říkat. A nemyslíte si, že mi stojí za to riskovat?
  
  
  A pak, pak to hrozné, jistoty pauzy: "Ano, vrátím se. Za méně než minutu. Buďte připraveni!"
  
  
  Jako by to byl výkřik na znamení souhlasu, dveře jsou udeřil s matně стуком. A pak vzniklo obrovské vakuum ticha.
  
  
  "Neztrácejte nás sekundy", - řekl jí Jerry hlubokým hlasem, "A nechť je obsazeno!"
  
  
  "Míru, se nikdy nedozví, že ego se divit", - пробормотала ona a její znovu пригнулся.
  
  
  Během několika vteřin se vrátil Marcus.
  
  
  "Jak vidíte, její připraven, milenec", - řekl Jerry.
  
  
  "Jsem připraven více, než ty kdy budeš", - řekl on vyhrál s nervovým smíchem. "Ale já musím střežit dveře Варноу, a nemám čas se svlékat".
  
  
  "Zapomněl o této hloupé den," odpověděl Jerry. "Divoká pokoj slonů dvacet stop vysoké, mohla by se rozbít ji, pokud by vnitřní místnost byla od podlahy až ke stropu pokryté arašídy".
  
  
  Je zřejmé, Marcus byl příliš daleko od touhy odpovědět. Ale po chvíli se vzdal svého pár čistě obchodní ворчаний, když Jerry řekl: "Ó, bože, jsi to ty taky!", a její крался kvůli туалетного stolu.
  
  
  Jeho snadné, ale rychle zamířil vpřed se стилетом. Její soud bosny a hercegoviny odsoudil nad nimi na chvíli, když zvedl zbraň nad ego široké zády. Otevřené oči Jerry se rozšířily při pohledu na mě.
  
  
  Náhle, snad подталкиваемый nějakým zvířetem instinktem nebo výrazem испуганных očí Jerry, Marcus zvedl hlavu a obrátil se ke mně napůl.
  
  
  Takže místo toho ji воткнул čepel emu v hrudi.
  
  
  Ego ústa byla разинут, a oči se dívali otevřeně se nevěřícně. Ale pak, jen tiše вскрикнув a děsivé скривившись, rychle vytáhl nůž, se poslušně se zhroutil na Jerry a měření.
  
  
  Její otřel čepel o ego форменную bundu a obnovil zbraně, zatímco Jerry s největší strach výrazem marně snažil odcizit tělo od nah. Její popadl ego za rameno a strhl, a on sjel na podlahu. On se podíval do nekonečna vesmíru.
  
  
  Jerry obce a otřel skvrnu krve ze svého nahého těla posezení listy, dokud se na mě podíval s výrazem, který jsem nemohl přesně komu. Kromě toho, že možná to byla směs obdivu, nedůvěry v blížící se realita volně žijících smrti a odstín znechucení. Nenáviděl mě, krev nebo mrtvolu, nemohl jsem říct.
  
  
  "Ano," řekl jsem, jako by se odpovědi na nevyslovené vývrtky - hlas, jak to chodí. A když jsem потороплюсь, zahynou milióny dalších, mnohem více nevinných ".
  
  
  Pak ji opustil ji a hodil pohled nahoru a dolů po chodbě, рванул to k obrovské ocelové den, pro který Варнов a zařízení dálkového ovládání čekali v záloze.
  
  
  Prošel pár trápí zpocené minutu. A pak ji uslyšel cvaknutí západky a dveře trošku приоткрылась. Začal se stavit ke mně, ale já ji chytil ego a втиснулся dovnitř, právě včas, aby zahlédnout reklamě vystupuje krásná nahá záda Terry, která se zabývá скрывалась na mysli za přiléhající dveře.
  
  
  Její tiše zavřel dveře a doušek огляделл celou místnost. Podle popisu Jerry, v nen nacházel židle s telefonem, skříně, velká mapa USA v rámu a část Střední Ameriky, kterou ona nemá zmínil. Její šel do schránek židle, ale byly zamčené. To udělal ještě jeden pass v kartotéce, se stejným výsledkem.
  
  
  Její zkoumal mapu. Kroužky nakreslené červenou rukojetí s фломастером, obešel sedm měst v USA a panamský průplav. Cíle pro ničení. Jedním kolem měst byla Cleveland, ale my mohli věnovat na něj pozornost, protože bomba určená k ničení ego, a bylo to таможней. Na mapě města byly očíslovány, a s výjimkou Cleveland, byly výjimky: New York, Chicago, Houston, Los Angeles, San Francisco a Washington, Dc.
  
  
  Jeho, všiml si, že hlavní město byla zachována až do posledního, nepochybně, aby vládu schopnost vyjednávat až do poslední hodiny.
  
  
  Karta byla подвешена na laně k trvalému медному крюку. Její stáhl ego z obliga, s důvěrou, že, jak řekla Terri, její najdu zející díru nebo úkryt, v němž byly ukryty tajné dokumenty. Ale takové díry nebylo
  
  
  
  
  
  stěny pod kartou bylo hladké.
  
  
  Přišlo mi, že jednoduchá díra v naříkání, aby karta není příliš изобретательна pro vědce úrovni Варнов. A hlasování nyní ji začal experimentovat s měděným háčkování, předení ego na obou stranách, ale zjistit, že je pevně stanovena a je nepohyblivá. Ale není zcela neměnný. Protože, když ho vytáhl hák na sebe, je to lehce vyštěkl. A pak se jen část stěny být tichý vzdálil, odhalil nádoby, obsahující malý, обтянутую pleť notebook a řadu čísly výkresů, na každém po celém nichž byl zobrazen červený обведенный lebky, která, alespoň pro mě, je zřejmé, přejděte na umístění podněcoval kufry-bomby.
  
  
  Založili míst, to znamená, že pokud u vás bylo vhodné vysvětlení, co budova v jakém městě v sále. Bez osvědčení nebo jiného vedení výtisky nemá smysl.
  
  
  I když se to zdálo věkem v těchto napjatých, nervové za jiných okolností, podívejte se na moje hodinky mi řekl, že je to jen dvě minuty. A tak, jak jí náleží jim, že Вамоу moci žít ještě deset minuta nebo více, když je Terry bude upozorněn na mé potřeby v čase, její sell na židli a začal rychlý studium kapesní knihy v kožené vazbě.
  
  
  Nejprve obsažené v nen písmena a čísla byla pro většinu lidí tak srozumitelné, jako je čínský křížovka. Ale jsem zvyklý na všechny druhy головоломкам, a na světě je jen málo látek, které se tak dobře vyznají v umění разгадывания přístupový kód. Brzy se jí to stalo se známé v nen americký kód používaný vědci éry Варнов. A i když kód byl v podstatě dost jednoduchý, pokud by někdo, jestli je stále mazaný plán bodu matematický vzorec pro ego dešifrování, pokud je mi známo, nikdy nebyl prasklý nepřítelem uvnitř nebo mimo USA.
  
  
  Její пролистал svou paměť, a princip kód plaval se mi v hlavě téměř okamžitě. Její našel pero v držáku na stole vedle s poznámkový blok a dělal rychlé стенографические záznamy, расшифровывая a snižuje jen základní rámec textu a čísel, výstava spiknutí o smrti hlavy. To zahrnovalo v sobě tajemství zařízení výbuchu bomby Варнов, активируемого stylus s autonomní spotřeby. Mikroelektronika bylo konstruováno na disk o velikosti dolar velikosti kožní klapky, aby ego, schopný přenášet silný vysokofrekvenční signál na velké vzdálenosti - svítidla, připomínající kardiostimulátor, ale je to mnohem složitější, взорвало všechny bomby v souzvuku přes vteřiny pak poslední úder srdce Варнов.
  
  
  To замысловатое, neuvěřitelně malé zařízení dálkového řízení byl označen na první stránce, jako "přístupový Klíč". A na poslední stránce pod titulkem: DISARM byla série pěti čísel, které, jak je vysvětleno v textu, byly klíčem k vypnutí celé jméno i potom toho, co dostali signál o explozi. Tato panic aktualizováno opatření umožní, aby se zabránilo vázání kardiostimulátoru do srdce Варноу.
  
  
  Ale bylo zádrhel. Pak toho, jak byl poslán signál dojde, spouštěcí bomby, zůstalo jen třicet sekund, aby zrušit výbuchy.
  
  
  Její rychle psychicky fotografoval místnosti a спроецировал ih obrázky na přední stěnu své mysli. Mám téměř čistý paměť, a vzpomenout si na tucet čísel byl by to skutečný problém. Nicméně, její odeslal čísla na kus papíru, který shromáždil a dal za minutu.
  
  
  Ještě chvíli ji studoval fold paper stylus a disk, a pak zaznamenal umístění na kolečkách-plný název v různých městech.
  
  
  Tím, že to, ji položil knížku a poznámky s výklad ee skutečnosti v jiné jeho šíři. Její strávil asi pět minuta na to, aby vypálit расшифрованные fakta, protože jsem potřeboval mít přímý pracovní znalosti o zařízení, pokud je jeho chystal přerušit vražedný plán Варноу. A jeho, zjistil, že si pamatuji téměř vše, pokud nejprve изложу detaily v písemné formě. V každém případě, pokud jste vyřešili s přístrojem, spravovat jim bylo tak jednoduché, jak se dotknout tužkou k různému kompasu.
  
  
  Nyní ji strčil výkresy, příliš objemné, aby ih nést, v стенную kapacita, klikl měděným háčkem, uzavřít otvor, a pověsil mapu na místo.
  
  
  Její tiše vstoupil do koupelny a šel na další den. Přitulila se k němu, ji slyšel, je to, že, jak jsem pochopil, byl hlasem Варнова a návrat hlasem Terry. Jsem upozornil na rozhovor, když vytáhl "люгер" z pouzdra a vzal kliku. Ale pointa spočívala v tom, že Варнов se omluvil za haste z-za "naléhavé experimentů, které by měly být připraveny okamžitě", a Terry prosila dát hej, ještě několik minut s okouzlující profesorem, který byl tímto velkým mužem, že se jí lapat po vzduchu. více téhož.
  
  
  Když ji pomalu otevřel dveře a podíval do místnosti, Knox Уорноу v bílé laboratoři жакете přes kalhoty stál v profilu, ke mně, dávat ruce na rameno-Turn, když ona oblečená v будуарный oblečení, vypadala emu do očí s předstíranou výhledem. adorace.
  
  
  Vlasy Варнов byly černé, silně dochucená сединой. U něj byl malý ostroh
  
  
  
  
  
  štíhlé rysy obličeje a štíhlé tělo, které se zdálo téměř nerozbitné. Do nich fretka, až se podíval na ego zářivé zelené oči, v nichž nebylo žádné emoce, i když byly tuhé a lesklé, jako smaragdy, on představoval маловероятную hrozbu přežití nejmocnější národ na světě. A je stěží muž, který by mohl projít alespoň jedno kolo s Terry nebo jeho dvojčetem.
  
  
  "Dnes večer ji přišel za tebou a tvou sestrou," - řekl teď. "Bude, že vědomí марочным šampaňským a zvláštní večeři. A pak strávit spolu dlouhou exotické noc rozkoše ".
  
  
  "Jsem velmi o tom pochybuji, Варнов", - řekl jí emu, vstupte do místnosti za sebou, "Люгера". "Očekávám, že se dnes večer budete vracet do Spojených Států jako můj пленника".
  
  
  Ego tvář klesl od charta povolení na provedení, když se ke mně otočil. Dokud to нащупывал slova jí řekl: "Terry, vrať se do svého pokoje. Jí chci, abyste vy a vaše sestra byli oblečeni a čekala, až ji přijdu za vámi."
  
  
  Otevřela ústa, aby něco říct, pak spěchal
  
  
  "Já vím, kdo jste", - tiše řekl Варнов, jeho tvář выражало klid. "Tebe to překvapuje?"
  
  
  Bylo, ale jí nic neřekl.
  
  
  Варнов klesl na masivní kožené křeslo vedle postele, скрестил nohy a скрестил ruce na hrudi. "Myslíš si, Carter, - pokračoval s tichým úsměvem - že jsem není připraven k takovým řešením, jako je tato? Samozřejmě, že ne. Její nikdy dostat ven z tohoto pokoje, s tebou naživu. A pokud zemřu, téměř ve stejném okamžiku полмира promění v popel ".
  
  
  "Já všechno vím," řekl jsem. "Jsem rozluštil vaše tajné dokumenty, a vaše opatření marná. Čísla 5-21-80-54-7 něco rozcházet pro vás? "
  
  
  Ego šílený výraz obličeje vybuchla, jako svíčka ve větru a šel. Chvíli to téměř mohl vidět, jak se pastorek ego mysli přeřadí dolů, prudce srazí, a pak перебирают alternativy.
  
  
  On jen pokrčil rameny a vylíčil бледную смиренную úsměv. "No," řekl, " na konci, na ničem nezáleží. Všem lidem, všem hloupé děl smrtelníků musí přijít nit ".
  
  
  "Vznešená filosofie", - odpověděl jsem.
  
  
  "Jsme dva, - pokračoval, - jsme sami v tomto vězení pokoj, řízené hustota světa. Přemýšlej o tom. Přemýšlejte jen o tom! Nevýslovný síla, kterou držíme v ruce ". On se odmlčel. "Můžeme spojit síly a společně světem vládnout musí. Nebo můžeme zničit jiný, další v následujících několika minutu. Co by to bylo? "
  
  
  "Je nám to, nám více", - řekl jsem. "Dokonce i špatné poražený ví, když hra je u konce. A bere své ztráty. A teď vám dávám třicet sekund na to, se rozhodnout. Pojď se mnou a budeme státi před soudem, nebo zemřít v tomto křesle. Osobně ji, doufám, že jste si zvolili smrt. Protože pro to, aby tě vytáhnout ven odtud, vyžaduje více než trochu riskovat mým hrdlem.
  
  
  Спазмированные prsty jedné ruky, tvrdě месившие tlustou měkkou rukojeť křesla, Варнов pomalu přikývl. "Dobře, a půjdu s tebou", - řekl on. To rozevření nohy a zdálo se, že se chystal vstát.
  
  
  Ale najednou se tlačil židli područky. Horní měkké části paže okamžitě složen na skryté panty, otevírání malou osvětlenou konzole. Na nen bylo velké červené tlačítko, přepínač a číslování vytáčení.
  
  
  Když je to hit na tlačítko dlaní, její прострелил emu prsa. Nicméně, jeho druhá ruka je již běželo na циферблату. Takže ji znovu střílel do něj. Ruka содрогнулась a znovu se vrátil k переключателю. Nevím, zda to byl zvratná křeč smrti nebo poslední сверхчеловеческое úsilí člověka, který byl jen v sekundách od věčnosti; ale k mému překvapení, ruka i nadále klesat a při tom дернула sušička prádla.
  
  
  Za tenkou kliknutím následovaly vzdálené tlumené zvuky zvonů a завывание sirén. Pokud tyto zvuky mohou proniknout přes obrovské kamenné zdi a asi полутонны ocelových dveří, její věděl, že venku, v této obci vojáků a dělníků, byl to efektní, лязгающий, разрывающий uši volání o pomoc.
  
  
  Její úmyslu přimět Варноу mi říct, kde se živil klíčový stylus, bez něhož by nebylo možné zrušit odpálení signály kardiostimulátoru. Ale teď byl mrtvý, stylus jsem neměl, a posledních třicet sekund zaškrtnuto stranou. nejvíce destruktivní více výbuchů v dějinách lidstva.
  
  
  Oči Вамова закатились, слепя smrt, když hodil pohled na šipku mých hodin, ji sklonil, vytrhl ego sako a téměř stejným pohybem strhl z něj tričko. A ještě byl stylus; zavěšený na ego krku na dlouhém stříbrném řetízku!
  
  
  Ego prsa byla обнажена, ale potácet krví. Šíleně ji vymazal krev s четырехдюймового náměstí kůže, окаймленного ze tří stran plastový šev. Ji, strčil prsty pod okraj a zpět klapka kůže, otevřete přístupový klíč s ego spirála kolem malých číslovaných bodů kontaktu.
  
  
  Drží jehlu tak opatrně, jako neurochirurg skalpel dělá, se jí dotkl špičkou body kontaktu, spuštění e-kombinace na signál OHŘEVU: Pět... dvacet jedna... osmdesát... padesát čtyři... sedm!
  
  
  Teď můj pohled padl na hodinky. Čtyři - tři-dva - jedna a - bug
  
  
  
  
  
  
  ! Čas k výbuchu a zničení měst, které nikdy přišel, měl jsem čtyři vteřiny až do skladu. A je to hotové!
  
  
  Nebo to bylo?
  
  
  Ji, podíval se na opěradlo křesla. Nad červeným tlačítkem byl nápis: AUTODESTRUKCI. Nad přepínačem nápis: ALARM. Nyní ji zkoumal číslovaných vytáčení. To bylo označeno "ZPOŽDĚNÍ NIČENÍ" a обведено градациями z nuly na šedesát za minutu. Šipka kurzoru, kterou Варнов, zřejmě snažil snížit až na nulu, držela na šedesát.
  
  
  Šedesát minuta do čeho? Nad červeným tlačítkem AUTODESTRUKCI rozsvítí zelená брылев. Další tlačítka pro zrušení dočasné blokování nebylo, tak jsem, doufám, znovu kliknul na stejné tlačítko. Nic. Zelená svatý pokračoval hořet.
  
  
  Jeho poslouchal. Daleko alarmující zvony a sirény pokračoval hlasitě troubit. Její накинул řetězce a pera na hlavě Варноу, strčil přístroj na chvíli a vrhl se na den s pistolí v ruce. Její trhnutím rozrazil dveře a mě zasáhla ohlušující zvuk zvonů a sirén. Její zkontroloval, uzavřená, zda ocelové dveře, aby nikdo nemohl vstoupit a odhalit tělo Варноу, a vrhl se přes místnost ochrany v tunelu. Nejprve ji nikdo viděl a spěchal ke dni ložnice dvojčata.
  
  
  Když ji dostal před něj, z důvodu otáčení našel dva vojáky z pušky a прицелились. Její прижался na den fotoaparát, když oni mají šanci, ale přestřelil. Její obezřetně střílel po rovné ruce v přední. Když to кувыркался a padl, jiný rychle ustoupil ukazatelů.
  
  
  Její, bušil na dveře a křičel jeho jméno. Terry se podíval obrovské oči, pak je otevřel, aby dovnitř mě a zabouchl dveře.
  
  
  Obě dívky byli oblečeni v неприметные, téměř přísné šedé obleky. Na den seděla dvojice malých stejných kufrů.
  
  
  "Zapomeň na to," řekl jsem. "Jsme ve složité situaci, a budete pohybovat příliš rychle, aby nést ih. Jste připraveni?
  
  
  Oba vážně кивнули.
  
  
  "Někdo kolem vás někdy střílel po hnát?"
  
  
  "Můj otec mě naučil střílet na terče kolem jeho zbraň", - navrhla Terry.
  
  
  "Jerry?"
  
  
  Ona zavrtěla hlavou. "Vždycky jsem nenáviděl zbraně. Ale pokud bude muset, ji mohu cíl a spoušť ".
  
  
  Jeho, přistoupil k распростертому tělo Marcus a vytrhl ego zbraň z pouzdra. Její zavedl ego Terry. "Střílet na porážku", - řekl ji ahoj. "Pojď, jdeme na to!"
  
  
  Ji opatrně vedl ih v tunelu. Alarm se zastavil, ticho bylo přerušeno. Jsme rozšířily bokem k prvnímu připravil tunelu, přítulný k sténání. Tam jsem sešel dolů a plazil dopředu, dokud není schopen nahlédnout za rejstříků.
  
  
  Tří metrů odtud отступивший voják stál u nejbližší zdi s puškou v pohotovosti. Viděl jsem na zlomek vteřiny později, a on střílel emu v hrudi. Mým cílem bylo vysoko v této nepříjemné pozici, a ji prudce chytil ego do úst, brýle, zlomil pár předních zubů, než prošla, ego mozku.
  
  
  Když jsme procházeli mimmo ego těla, dívky se zastavili a dívali se dolů s výrazem znechucení. Má voják měl při sobě zbraň. Jeho, sklonil se, aby si ji vyzvednout, a předal zbraně Jerry. Na okamžik podívala se na zbraň, jako by to bylo smrtící draka. Ale pak s pokrčením ramen, ona se mě zeptala, jak se jim líbit, a ukázala, že je to hej.
  
  
  Nyní jsme se obrátila k východu, kolem tunelu, kde ji zkouší, zda číhají vojáci. Nenašel nic, šli jsme ven na denní брылев. My jsme byli připravení na cestě na několik yardů a setkali se s pár vojáky. k nám rychlými kroky jdou muži v pracovním oblečení. Byli neozbrojení, takže ji není ih se snažil střílet. Oni ani podívali na mě. ale zvědavě se podíval na dívky kolem.
  
  
  A pak ji, si vzpomněl, že byl také na pracovní oblečení, muži byli tak odkloněny při pohledu na dívky, které se nepodařilo podívat se na mě pozorně. Možná, pracovních modelu bylo tolik, že ne všechny byly dobře známé ještě jeden přítel.
  
  
  Její odchýlil z cesty a vedl dívky na kopec, třpytivý velkými balvany, které sloužily hradem a hradem. Když ji zastavil u velké skály, a znovu se podíval dolů, aby se ujistil, že za námi někdo sleduje, dva muži ve formě, na jednom, kolem nichž byly absolvovaly důstojnický obtisky, přišel zpoza skály z pušky, působí otevřeně na nás z dálky šestý stop.
  
  
  On nikdy slyšel naše hlasy, a chytil mě s "люгером", neměl čas zvednout ego.
  
  
  "Vstaň výplaty přímo zde a řekni mi, kdo jsi?" řekl mi jeden důstojník v ruštině.
  
  
  Naštěstí mě učili mluvit v tomto jazyce s bezchybný projev, a to rychle, řekl v ruštině: "Jsem Boris Ivanov a major Рашки instruoval chování těchto dívek na vysočině prostředí skal, kde budou ať už v bezpečí, dokud nebezpečí nebezpečí ".
  
  
  Důstojník ухмыльнулся, podíval se mi otevřeně do očí a řekl: "Major není stahl bych posílat na pracovní солдатскую práci. V každém případě, jmenování pracovníků - to je můj osobní úkol, a taková jména, jako Boris Ivanov, v mém seznamu nebylo. Její nepamatuju a tvého osob s cizím nádechem, bez pochyb o tom, usa. Takže byste byl Nick Carter, za kterým jsme se hon. S velkými obtížemi, jednou jsi oblečen jako jedna kolem nás ". Když důstojník přečíst je to docela dlouhý obžalobu, jeho kradmo pohlédl na dívky.
  
  
  
  
  
  Kdy důstojník vydal dlouhý obžalobu, jeho kradmo pohlédl na dívky. U nich byly хмурые озадаченные názory lidí, kteří si neuvědomují, jazyk, ve kterém mluví, ale zároveň se zdálo být v pozoru a hloupé, protože Terry se podíval na pravdu, postoj rusů s взведенной puška s něčím blízkým k panice.
  
  
  "Objevíte své pravé ruce, - řekl soudruh důstojník, - a stačí kapka zbraň na zem. A pak jsi chcete přijít s námi ".
  
  
  Pak okamžité výkyvy, kdy se oba muži, ne мигая se podíval na zbraň, která jí bezvládně držel blízko, její расслабил prsty, a "люгер" padl na zem. Tiché klepání, který on dělal, když to přistane, nikdy nebyl slyšet. Zvuk byl přerušen dvěma грохотами, kdo měl blízko k sobě navzájem, jako by obří ruce tleskali mi na uších.
  
  
  Dokud ji s pocitem naprosté neskutečnosti sledoval, jak se důstojník, проткнув hlavu jedním okem, pomalu отшатнулся, se zhroutil na skálu, hodil pušku a повалился bokem na zem.
  
  
  Ego soudruhu, dostal střelné rány v krku, излился červeně, když padl na kolena a upadl dopředu, stále svírat zbraň v ruce.
  
  
  A za mě, stále poukazuje na těžký kouřící zbraň Marcus, seděl Terry, jeho krásné ústa образовывал velký kulatý, tichý ohhh ...
  
  
  Jerry taky držela zbraň, i když to byl. bez nadšení zvedl a marně se zaměřila.
  
  
  Náhle Terry sklopila zbraň, padl na zem a заорала. "Ty jsi - ty jsi měl střílet současně," - всхлипнула to, obviňovat Jerry, který, při pohledu na mrtvé vojáky, taky jsem plakala.
  
  
  Похлопав взлохмаченную белокурую hlavě Trní, její, jemně řekl: "já Jsem v dluhu před tebou, baby. Bože můj, jak já tě potřebuji! "
  
  
  Ji vzal svůj заземленный Люгер, a pak vzal ih oba do náruče, objal a řekl: "Jdi, malé солдатики, šli!"
  
  
  Dvacet dva
  
  
  Když jsme se rychle vyšplhal na vrchol kopce, низменному пригнувшись, dostihy přes z kamene na kámen, začali jsme kroužit na přistávací plocha pro vrtulník. Otevřeně před námi krajina nad budovami byla plná vojáků, které se ucházejí o nás. Některým pracovním složili zbraně, a oni lovili za námi. Dostat se tam bylo nemožné, a tak jsme se ukryli v malé kapse mezi dvěma obrovskými balvany v podobě sedících na bobku prehistorických monster.
  
  
  Dívky seděli s ошеломленными osobami, uvedení zbraně na kolena.
  
  
  "Nechápu, jak se ti to zmizelo z ruky," řekl jsem. "Proč vojáci viděli tvé zbraně?"
  
  
  "Protože, řekla Terry, - když jsme šli dolů a viděli blížící se pracovní, jeho zbraň sáhl pod pás sukně, a накинул na něj bundu. To se známkou Jerry, a ona udělala totéž. Tyto hroudy nemohli nám ublížit, ale já jsem si myslel, že pokud uvidí zbraně, které zvýší úzkost. Takže, když důstojník a ego služebníci vyskočili ze své pušky a začali mluvit-rusky, ji, zašeptal Jerry a řekl: "Вытащи zbraň a střílet, když ji tě ткну" ".
  
  
  Terry nadechl: "Ale nevydržely to. To струсила, že jo, sissy? "
  
  
  "To, že asi nebude schopen střílet na hada, pokud by byla odsunuta na vedlejší kolej, aby se udeřit mě," odpověděl Jerry.
  
  
  "V každém případě," řekl jsem, - to byla odvážná hra a zatraceně chytrá hra. Jste oba velmi inteligentní kočky. Tak proč jsi притворяешься tupými blonďaté dívky? "
  
  
  Jerry odpověděl s pokřiveným úsměvem. "No, - řekla, - jsme dávno vědí, že muži se rádi cítí svou nadřazenost. A pokud jste sexy drobná dívka s blond vlasy, můžete získat od chlapa mnohem více, pokud-li emu sladká, ale jistou rutinu ".
  
  
  "To ještě není polovina bitvy," řekla Terry. "Pokud se schováváte za takovou kouřovou clonu, můžete sledovat, poslouchat, přemýšlet a pokaždé jít na první místo. Protože, když jste кажетесь пустоголовым, můžete jít na začátku druhého plánu. Vypadáš nebezpečné, stejně jako nábytek. A tak velká kola, které se bude snažit zmást tím, že různými způsoby, aby odhalit všechny své tajemství "
  
  
  "Přemýšleli jste někdy o tom stát se špiony?" - zeptal se jí se smíchem.
  
  
  Ih hlavy кивнули téměř jednohlasně.
  
  
  "Podle vlastního uvážení, - řekl Jerry, - jsme trochu шпионим. Pro manažery korporací. Obchodní věci. Ale je to složitý, nemilosrdná hra a chceme ji dokončit. Mysleli jsme si, že tato šaráda bude obvyklý dovolenou ". Pohlédla na strmé římse kamene. "Nějakou dovolenou. Mohli bychom se připojit k WACS, více odpočívat a být ve větším bezpečí."
  
  
  Kývl, jeho nahrál nové celého v "Люгер". "Pokud jsme někdy dostaneme ven se odsud živý, jeho запомню vás, girls", - řekl jsem. "Máte mnoho talentů", - " dodala s úsměv.
  
  
  "Jsi špatný myslíš, že se odtud dostat živý?" řekla Terri, kousání ret.
  
  
  "Budu s vámi upřímný. Otevřeně teď to nevypadá moc dobře. Její zkoumal své hodinky. "Mám takový pocit, že pokud se nebudeme dívat dolů na tuto pevnost z doby kamenné, z tohoto vrtulníku rivne přes dvacet pět minuta, budeme se dívat se dolů z nebe. Nebo nahoru - z pekla ".
  
  
  "Co to znamená?" - řekl Jerry, jeho obočí prudce nahoru. "Poslyšte, její zdaleka není šťastný v tomto světě. Ale já nejsem připraven zemřít."
  
  
  "Myslím, že ti lepší vědět, co to znamená", - odpověděl jsem. - V každém případě, je to jen kvalifikovaný odhad. A pokud je jeho práv, pak předem varovat, není trochu půjde dobře. ".
  
  
  
  
  
  
  "Jsi умеешь řídit vrtulník?" řekla Terry.
  
  
  "Ano. Její můžu létat prakticky na čemkoli. A moje paměť topografie utrpěla by nás do nejbližšího města. Ale pokud vše půjde dobře, u nás bude pilot, který zná každý kousek této země ".
  
  
  Její pošilhávání se podíval dolů přes prostor mezi kameny. Vlevo ode mne vrtulníku seděl daleko od centra jeho pad. Ego se přesunuly na malou vzdálenost, blíž k nádrži. A to doufal, že to znamenalo, že Ingram, dušený ptáka. Kde to bylo? Kde bylo Pilar? Hřiště a přilehlé byly opuštěné. Tělo zavražděného stráž byla zrušena.
  
  
  Pilar, by měl být úkryt. Nebo ji chytili? A nakonec se jí zeptal sám sebe, jak se vojáci dozvěděli, že hon za Nick Carter? Když Варнов mrtvý, kdo by mohl předat slovo?
  
  
  Logickou volbou vysvětlení, zdálo se, byl v tom, že buď Pilar bylo схвачена, a na nah mučen pravdu, buď Ingram utekl a проговорился.
  
  
  "Jdu se podívat na situaci na hřišti pro vrtulník," řekl jsem. "A jeho, chci, abyste, holky, zůstal zde. U nás tři nikdy nemůže být spolu. Na druhou stranu, pokud tě chytili jednoho, můžeš předstírat, hloupé a říct, že prostě se bál a schoval, dokud střelba neskončí ".
  
  
  Ji, zasmál se. "Nebudeš mít problém předstírat, že být blbec?"
  
  
  Jsou volně усмехнулись, a poslal mi pár zředěné úsměvů.
  
  
  "Teď, - pokračoval jsem, na tento malý špionážní díry mezi kameny můžete jasně vidět pin. A jí přeji, aby nikdo kolem vás neustále sledoval za tím. Když ji спущусь tam, pokud bude vše jasné, její stáhnout kombinézy a hodil čekat v obleku, který na mě. To bude váš signál k tomu, aby úspěšně složit take. A mám na mysli dvojnásobek ".
  
  
  Oba vážně кивнули.
  
  
  "Pokud vidíte, že mám problém, zůstaňte na místě, dokud nedám signál, že je po všem. Taky ji mohl být úplně mrtvý. Pokud pro vás je to samozřejmé, odhlaste se a začněte svůj nevinný čin. A nepatří se zbraněmi. Musíš se zbavit z nich."
  
  
  Její pochodoval pryč, zastavil se. Jí vzkaz a dal jim malý pozdrav.
  
  
  "Sbohem, Nick, - řekl Jerry.
  
  
  "Sbohem, a hodně štěstí tobě, Nick, řekla Terry.
  
  
  Ji, otočil se a skočil do vody
  
  
  Kapitola Dvacet tři
  
  
  Bylo mnoho vojáků a několik pracovníků, kteří шарили na svazích nad skupinou budov za mě. Ale když se jí vkradl na nábřeží upřímný přes pad pro vrtulník, nikdo jej potkal.
  
  
  Okolí se zdálo teď безлюдными a klidné. Nedostatek vojáků není zdálo se mi obzvláště ohrožující. Je možné, že прочесав okolí vrtulník, vojáci zaměřili své úsilí na dosažení vyšších nadmořských výškách nad centrem komplexu, kde bylo mnohem více úkrytů.
  
  
  S druhé strany.
  
  
  Выскочив kolem úkrytu, ji hnal na valy do přistávací plocha pro vrtulník. Její podíval vrtulníku. On se přikrčil na bobek prázdné a nechráněné, připraven vzlétnout do nebe. Moje elektrické hodiny mi řekli, že zbývá čtrnáct minuta - to vše je ještě hodně času. Pro Вильгельминой jeho příchod na místě v den beton post ostrahy. Dveře byly zavřené, a přistoupil k jednomu kolem úzkých oken s kovovými mřížemi, aby se podívat dovnitř.
  
  
  V tuto chvíli se dveře распахнулась. Její klesl ничком a zvedl "люгер", aby se střílet na doraz. Ale moje cíle byly dlouhé černé vlasy a příjemnou зубастая úsměv.
  
  
  To bylo Pilar! Pokud by zbraň, která jí hej opustil, která byla vázána na její pas, vypadala naprosto žensky a žádoucí.
  
  
  Její расслабил prst na spoušti a vstal z úsměv, pak sáhl dovnitř комбинезона ho zvedl a Люгер do pouzdra.
  
  
  Pilar přišla ke mně s otevřenou náručí. Objala a políbila mě. "Nick!" řekla. "Nebyl jsem si jistý, že její slyšel výstřely a myslel, že jsi,, možná ..."
  
  
  Její smál se. "Je to jen napůl mrtvá", - řekl ji ahoj. "Z vyčerpání. Kde Ingram?
  
  
  "Vzali ho. Potrestat ego za to, že přivedl vás sem ".
  
  
  "Můžete zemřít od ih" disciplíny ", - řekl jsem.
  
  
  Ona ustoupila zpět a ještě jednou восхитилась mnou. - Vypadáš vyčerpaný, Nick. Povzdechla si. "Jsi velký muž, a budu nenávidět tě ztratit". Ona vytáhl zbraň z pouzdra a нацелила ego na mé hrudi ruce, je tak stabilní, že to mohl být kus oceli, vězeň ve svěráku. "Ale, - pokračovala ona, - hlas, jako, jak se říká, sušenky hroutit, ne?"
  
  
  "Znamená to, že byste celou dobu byli v jiném týmu," - řekl ji, opravdu koktání, protože tušil, že každou chvíli chtěla mě zabít.
  
  
  "Ne, - řekla ona - ne tak docela. Její dvojí agent, mince s dvěma stranami. Její tajně sloužím Rusku, stejně jako притворяюсь zástupce vaší Americas. Oba mi dobře zaplatit - no, dobře, velmi dobře. A moje láska k penězům je větší, než láska k nějaké zemi, víte? Ona se jen usmála.
  
  
  Její, zavrtěl hlavou. "Ne, nechápu. Není příliš jasné.
  
  
  "Rusko, - vysvětlila, - skutečný a formální vláda SSSR povolil mi odhalit tuto základnu operací, aby Варнова, generál Жизова a ego nezávislé křídla bylo možné dodržet před tím, než se jim povede v akci jadernou bombu.
  
  
  
  
  
  Je to jasná válka s Amerikou. Takže, nějaký čas jí bylo vaším spojencem. Ale pak, když ji viděl, že dobrý generál není může prohrát s pomocí Варнова, porazit mocné USA, mě přesvědčily spojit síly. To je skvělá strategie pro Rusko, a která je u moci vláda se stane poddaným dokonce až, jakmile převrat bude lech ".
  
  
  Zastavila se, a teď je to prst pevně stiskl spoušť.
  
  
  "Kromě toho, - dodala, - generál mi zaplatil fantastickou částku. Můj cash pás se změnil v tlustý pás měny. A skutečně, peníze - web-sílu, která jí kromě ".
  
  
  Její chystal říct hej, co Варнов mrtvý, ale věděl, že ona mi nebude věřit. A dveře v této místnosti by měl být vyhozen silný výbušninami, než se tato skutečnost bude prokázána. Kromě toho pohled na hodinky mi řekl, že zbývá jen deset minuta.
  
  
  Jak by nám bylo, že tyto bouřlivé myšlenky byly hrubě přerušeny, když Pilar оскалилась v úšklebku a vydal hlasitý pronikavý pískání.
  
  
  Okamžitě kvůli zadního rohu post ochrany padli tři vojáci s puškami. Za nimi pozorně sledoval generál Жизов, nádherný ve své обшитой мундиром formě. Dobrman a německý ovčák se potýkají s řetízkem; před ním tryskem vodítka.
  
  
  Když tato zlovolná skupina окружила mě, Жизов nařídil Pilar zbavit mě zbraní. A ruka, která se zabývá tak jemně ласкала mě, pronikla do mého oblečení, našla, a люгер, a jehlový, a hledí ih.
  
  
  "Obdivuji tímto hrozivým nepřítelem, Carter, - řekl generál. "Ale můj obdiv nezahrnuje slitování. Proto se domnívám, že trest by měl odpovídat zločinu. A co by mohlo být tak vhodné, aby krmit zvíře a ostatní sobě podobné. I když, samozřejmě, jedná se o vyšší typ ". To významně se podíval dolů na psy, kteří se při pohledu na mě hanebná očima, зарычали a ukázal mi své lesklé, vyčerpaní do masa zuby.
  
  
  Když to řekl, ji začal hrát s absurdní neúměrně velkou sponou na opasek, подаренной mi Стюартом ve Washingtonu. Přemýšlíte v případě neočekávaných situací v budoucnu, jeho zapnul pás, který podporuje ego, kolem комбинезона. To zní mém oblečení legrační vzhled, ale také přitahuje zvláštní pozornost k пряжке.
  
  
  Připomněl, že popruh dávno погружали ve slané vodě, její mentálně chválil Stuarta za to, co udělal spony zcela vodotěsný.
  
  
  Když ho, samozřejmě, dělal mazaný krok, aby расстегнуть spony, generál chytil gesto.
  
  
  "Krok, který v ruce s přezkou!" - проревел to. Její poslechl s tímto výhledem, jako by mě застукали rukou smrtící plechovce se sušenkami.
  
  
  "Vezmi si u něj pás a přines mi!" - řekl jediné slovo se Pilar.
  
  
  S pohrdavým "chycen" - "vy - ne - my"? S úsměvem, Pilar расстегнула popruh a jen ego Жизову. Když se jeden voják na zmocnil psy, on začal zkoumat ih, čas od času zvedl pohled, aby mi poslat узкоглазый pohled spokojenosti.
  
  
  "Americký způsob skrytí miniaturní zbraní, - řekl, - dostatečně chytří na to, aby se oklamat každého pětiletého ruského chlapce. Co máte tady uvnitř, a? Однозарядный zbraň? Přepínač nože? Nebo tradiční цианистые pilulky? "
  
  
  Pracuje na hledání špatné спрятанной pružinové západky, řekl: "Jak jen idiotské. V tomto завитке zastrčený chytit a...
  
  
  To systém je podělal, při pohledu na spony-na panáka, když mina-past exploduje s úžasným zvukem, zvuk se odráží od kopců a krátké ozvěny nadále v kaňonu pod ním.
  
  
  Ruce, державшие spony, zmizel, a generál se pomalu двинул кровоточащую культю k osobě, které bylo otevřeno, jako by to byl гниющий meloun. To повалился na zem.
  
  
  Pak se vrhl ji a učil jsem se na krku vojáka, který v jedné ruce držel vodítka, ve druhé samopal. Předtím, než spadl, ho popadl zbraň a скосил ego kamarády krátké fronty, která se zabývá скидывает ih dolů, jako akční kachny v palubní desce. Pilar нацелила zbraň se mi v životě, proto je její, políbil ji na rozloučenou a vést polibek bez lítosti.
  
  
  Voják, který ho učil jsem na karate, znovu оживал, začal stoupat. Její naklonil ego zpět a přitiskl k zemi ještě jedním rychlým trhnutím.
  
  
  Její očekával, že psi okamžitě budou spěchat na mě. Ale, naopak, oni se obrátili proti jeho bezmocného hostitele, který je tak brutálně urazil ih a těžce zvykal na tento zkrvavená zbytek muži.
  
  
  Teď ji sundal kombinézu, a ujistěte se, že stylus a malý kožený kódové booklet s расшифровочными záznamy jsou stále ještě v kapse mého saka, obrátil se k монструобразным валунам. Bohatě zvedání a otevřenou náručí, ji poslal dívky široký signál vítězství a ahoj.
  
  
  Na chvíli ji pozoroval, jako jsou dlaždice ze skal a závodí na nábřeží, ih светловолосые hlavy покачиваются na slunci. Pak ji zvedl Люгер a jehlový s pozemky v blízkosti Pilar. Její stál nad ní a přemýšlel: jak se zlo krásně. Jaká ztráta!
  
  
  Ji, otočil se k odchodu, pak dodatečný myšlenkou, jejímž cílem bylo chamtivost, otevřel
  
  
  
  
  
  ee halenku a sundal to, že ona tekutin a krve, jak tlustý pás měny, a to pásmo s penězi.
  
  
  Zvedl ego s sebou, ji, běžel k вертолету. Její zkontroloval ukazatel hladiny paliva, málem jsem plakala radostí, když zjistil, že nádrž je plná, a грел motor, velká čepel вертелась, když holky нырнули a těchto na palubu.
  
  
  Její nabírá na síle, отрегулировал krok, a my отлетели od země jako obrovská бескрылая pták, испуганная ranou lovecké brokovnice. Pod komplexem budov, v nichž se konala fatální spiknutí Нокса Варнова a Antona Жизова, zdálo se, растворялся v zemi, když jsme stoupali a ускользали.
  
  
  Při jízdě přes výkop mezi horami, kolem mimmo obří podlouhlého prstu skály, jsme se téměř ztratili území na mysli.
  
  
  Ale za chvíli to bylo pro nás skvělé určitým, protože to bylo взорвано, spálen, измельчено atomovým výbuchem, který ji očekával každou chvíli, dokud se díval na hodinky. Když je zvuk dosáhl nás, rázové vlny dosáhli nás. Vrtulník vzneseny, подпрыгивали a zvrácené, jako by ego дразнила obří ruka.
  
  
  Oslepující bílé svatý byl tak jasný, že jsme byli nuceni odtrhnout. Ale když se vrtulník zastavil, jsme se opět podíval na místo exploze a viděli světle kouřové vlečná síť stoupá, rozšiřující mraky.
  
  
  Její, přikývl haggard, osobám dvojčata a řekl: "Ano, skutečně. Byl to velký, děda výbuchů. A její, věděl, že se to blíží. By vás zajímalo, že jsem neviděl smysl upozorňovat vás? Ty by vypadl vztek v panice ".
  
  
  "A proč jste se nebáli?" - inteligentně zeptala se Terry.
  
  
  "Protože hrozba smrti je pro mě téměř běžná věc", odpověděl jsem. "V každém zaměstnání to chodí u mě za loket".
  
  
  "Svatební?" - řekl Jerry. "Jaký úkol? Pověz nám, co děláš. Pověz nám, v čem je celý tento hrozný byznys ".
  
  
  "Kdo byli tito lidé?" - zeptal se Terry. "A co bylo v těch budovách?"
  
  
  "Jaké budovy?" Ji řekl. "Jaký druh lidí? Lidí nebylo. Budov nebylo. Ih nikdy neexistoval ".
  
  
  "Zprávy o explozi dostanou do novin v titulcích, a pak můžeme říct všem našim přátelům, co se stalo", - řekl Jerry.
  
  
  "To se nikdy nepřijde do novin," řekl jsem. "A pokud se mě zeptali, její откажусь od sebemenší znalosti o explozi a dění kolem něj. Téma uzavřena. Období! "
  
  
  "Jak můžeš být tak tajemný tvář..." - začal Terry.
  
  
  "Moje práce je záhada," řekl jsem. Pak se s úsměvem: "A jeho přízrak, není existující ve delle jen obrázek tvé sny".
  
  
  Její natažené Terry pás s penězi a řekl: "Mám ti, drahoušku, a tam je malý poplatek. Já jsem v dluhu před vámi oběma. A jeho podezření, že v této špinavé bohatém opasku je dost, aby otevřít obchod s oblečením.
  
  
  Kapitola Dvacet čtyři
  
  
  O dva dny později mě растянули mezi saténovým povlečením postele o velikosti tenisového kurtu v nejdražším a luxusním pokoji hotelu Royal Curasao na zálivu Пескадера. V jedné ruce měl sklenici suchého pomerančový likér, nazvaný na počest ostrova, a druhý - jemně modré sluchátko. V mém uchu ozval hlas Davida Хока, který právě v této době neobvykle zábavné podal mi znamení ze svého trůnu ve Washingtonu, Dc.
  
  
  "A nezapomeňte poslat peníze!" Jeho řekl emu.
  
  
  "Slunečno?" vykřikl . "No, tady není jasno. Celý den schell déšť! "Pak se jemně usmál.
  
  
  "Pošlete peníze na телеграфу!" - křičel jí emu v revmatismem. "Já jsem člověk neomezené trpělivosti. Takže kdykoliv, další hodinu bude vyhovovat. A pokud tam opravdu prší, ujistěte se, nosit pláštěnku! "
  
  
  Její dal trubku.
  
  
  Její otočil se a mrkl Rhön Фольстедт, která se zabývá ležel vedle mě, se spoléhat na polštáře a pití sklenice je stejný, místní směsí.
  
  
  "Hok hotelu vědět, ne zda chceme získat další dovolenou od vlády," - řekl ji ahoj. "Nabídl неспешный plavba po Karibiku".
  
  
  Ron скривила kyselé-citron tvář. Pak se усмехнулась. "Nevěděl jsem, že tento starý muž má smysl pro humor".
  
  
  "To je dobře to skrývá," odvětil jsem. "A zpřísňuje ego jen tehdy, když tam je zvláštní případ, hodný malý úsměv. Například, když celý národ byl zachráněn od atomového zničení města za městem ".
  
  
  Ron отпила svůj nápoj. "A co ještě řekl?"
  
  
  "Jen to, že podle mých instrukcí, ego kluci objevili všechny kufry s bombami. To, informovala ruská vláda o tom, že spiknutí s cílem vraždy byl rozdrcený; soubor je uzavřen ".
  
  
  "Ach můj bože", - простонала to. "A to je vše, co se týká jen каперса? Malý cruise, několik záběrů, koupání v oceánu, úschova mučení, stále záběry, a malý výbuch? "
  
  
  To ухмыльнулась. "Tak co máme dělat, aby se pobavit?"
  
  
  On nám řekl slova.
  
  
  Ale ještě následující dva neděli ji strávil, odpověď na tuto vývrtku.
  
  
  
  Nit.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Peking trestů
  
  
  přeložil Lev Шкловский na památku погибшем synu Антоне
  
  
  Originální název: The Dokumentace pro peking
  
  
  
  
  První kapitola
  
  
  Jsem věnovat zvláštní pozornost na titulek. Tam bylo řečeno něco o застреленном сенаторе.
  
  
  Její dal minci na lesklý pult novinového stánku v "Уолдорфе". Musí být, jim měl být poskytnut hodinu, aby se ego tak brilantní. "Až to uděláte, — řekl své dívce za pultem, její by hotel krabičku Lucky Strike".
  
  
  Naklonila se ke mně a prohlédl poličku v dolní části. Líbilo se mi to, co se stalo, když se naklonila se ke mně. Její dodal полдоллара.
  
  
  — Ne, ne, — řekla. "Cigarety sedmdesát pět.
  
  
  Ji, podíval se na nah. "Čtvrť v New Yorku dost, aby nás přiměli přestat kouřit," řekl jsem.
  
  
  Věnovala mi svůj úsměv.
  
  
  Všechno je v pořádku, " řekl jsem, hodil ještě two bits na pult. Nick Carter, poslední kolem velkých расточителей.
  
  
  Ji viděl svůj odraz v zrcadle v hale. Mně se vždy zdálo, že vypadám přesně tak, khem jí jsem. Tajný agent. Jeho příliš vysoký a nebezpečný, aby se dostat do elegantní lázeňské oblek. Kromě toho, také se dívám tak, jako by příliš dlouho se procházel po větru a непогоде. Malé holčičky nazývá takovou osobu "starým". Velké dívky říkají "mnoho přežili". Myslím, že je to jen vrásky, a zbytek mě netrápí.
  
  
  Ji, podíval se na hodinky. 1:50. Její přijel brzy. Hawke hotel, aby jí setkal s khem-něco na AX, aby ten проинструктировал mě o nějaké mimořádné situaci. Poslal by mi dívku. Zrzka. Zeptala bych se, jestli jsem věděl, jak se dostat do restaurace "Věž". A v New Yorku žádná taková restaurace.
  
  
  Jeho, přistoupil k jednomu kolem velkých měkkých sedaček v čekárně — vedle něj byl popelník. Její vyčerpán poslední balení mou speciální značky a zapomněl jsem objednat další. Ale Lucky Strike taky nebylo nic. Ji otevřel noviny.
  
  
  "Včera pozdě večer v exkluzivní kasina, "Grenada" v Nassau senátor John. Сейбрук, předseda Výboru pro vojenské záležitosti, byl zastřelen vysoký нападавшим v фраке. Podle očitých svědků, senátor právě vyhrál několikrát, hraju v Black Jack, když hráč vedle něj s výkřikem "cheat" vytrhl zbraň a dvakrát vystřelil na něj. Místní policie přidala podezřelého do vazby. Předběžné psychiatrickém závěr poukazuje na to, že tento muž, Chen lee Brown, psychicky неуравновешен. Maximální sázka stolem stála dva dolary".
  
  
  Ji, podíval se na obrázek. Chan-zda Brown vůbec vypadal psychicky labilní. On vypadal spíš jako na kocoura, který právě jedl канарейку. Úzké asijské oči na širokém pevném osoby. Ústa скривился v злобном smíchu. Znovu se podíval na fotografii. Něco mě mrzelo. Něco jako ty dva obrázky vedle: najdi chybu.
  
  
  "Je mi líto, ale neříká, jak se dostat do restaurace "Věž"?"
  
  
  Docela redhead. Husté mraky měděná barva kolem krásného obličeje. Osoba, která, zdá se, že zcela očima. Oči, které se zdály zcela barevné. Zelené, hnědé, červeno-hnědé. Na ní byl nějaký vojenský kostým. Jen Fort Knox: zde se skrývá zlatý důl.
  
  
  Ji řekl. - "Věž?" 'nikdy, nikdy nen neslyšel.' Ji musel říct, a pronesl, že je to perfektní herec.
  
  
  'Ne?' — řekla, морща roztomilé vrásky na nejroztomilejší čelo. — Možná máte na mysli гостинницу "Věž"? I to bylo součástí mého textu.
  
  
  'Ach, ne. Jak pošetilé, že? Její chystala setkat se s přáteli, a pomyslela si, že oni řekli restaurace "Věž". Ona sama byla skvělou herečkou.
  
  
  — Víš co, " řekl jí hlasitě, aby všichni, komu to může být zajímavé, slyšeli. — Dávat peníze, v baru je k dispozici telefonní seznam. Najdeme všechny restaurace, v názvech nichž je slovo "Věž".
  
  
  "To může trvat několik hodin," řekla.
  
  
  — Já vím, " řekl jsem.
  
  
  Našli jsme temném koutě. Její objednal bourbon, to sherry. Paní byla dáma. 'No?' Jí to řekl, když číšník přinesl naše nápoje. Ne, že to tak ve spěchu dostat se do práce.
  
  
  Zeptala se. — Už jsi četl dnešní noviny? Tak to vybavení se dostat až na dno.
  
  
  Její, jen pokrčil rameny. "Pouze první pruh".
  
  
  Ona přikývla. Hlas než o její vybavení mluvit.
  
  
  — Máte na mysli senátor Сейбрука?
  
  
  'Ne tak docela. Ve delle jeho systému jmelí v paměti Chen lee Brown.
  
  
  — To souvisí s ním?
  
  
  "Mmmmm. Částečně.'
  
  
  Všemohoucí Bůh. Ještě jedna dívka, která se zabývá miluje hrát hry. Jen obecně nemám rád hry, stejně jako dívky, které v nich hrají. Její upil bourbon a stahl čekat.
  
  
  Nesnažím se tě hrát... je to prostě zatraceně... — to подыскала správné slovo, — ... krejčí sakra... no, "těžké" není přesně to slovo." Ona táhla ke své kabelce irina vedle ní.
  
  
  — Pamatujete si, jak zemřel senátor Morton?
  
  
  Její testoval svou paměť. "Byla to měsíce tři-čtyři zpět. Pád letadla, ne?
  
  
  Ona přikývla. "Soukromé letadlo. Pilot přežil.
  
  
  'Co?'
  
  
  'Co.' Otevřela kabelku a vytáhla stříhání na staré noviny. — To byl ten pilot, — řekla. Dokonce i v tlumeném světle jeho uvědomil si, že ona systému jmelí v paměti. — Chan-lee Brown, " řekl jsem.
  
  
  Ona zavrtěla hlavou. 'Ne, ne. Charles Bryce.
  
  
  Znovu ji zkoumal fotografie. Bylo to opravdu osoba Chen-li. "Pokud je to tak, pak všichni tito číňané jsou podobné navzájem na sebe, a já nemůžu pochopit tuto historii".
  
  
  Je to skoro smála se:. "Možná, že to je to jediné vysvětlení. Ale to nemůže být stejný člověk, protože, se odmlčel, protože Charles Bryce mrtvý. To откинулась zpět a stala čekat, kdy vybuchne bomba.
  
  
  'Dvojčata?'
  
  
  — Jak se o trojčata? Opět se полезла do kabelky a vytáhla fotografii. To bylo tajný věci AX. Její dozvěděl rukopis Henderson. Na ní bylo napsáno "Lao Zeng". Fotografie bylo velké, jasné. Ostřejší než obrázky na výstřižky, staré noviny, a ostřejší, než snímek na dnešní noviny. Jistě, je to opět byla tatáž osoba. Poblíž, to vypadalo, že je starší, ale tvář zůstává stejné. Teď jí náhle si uvědomil, že dříve se mi zdálo divné. Uprostřed čela měl bradavice. V méně jasných fotkách to vypadalo jako jedno kolem nich namalovaný skvrny znaky indické kasty. Kromě toho, že to bylo skutečné bradavice. Přesněji, tři bradavice. Upřímný uprostřed tří různých лбов. Oblast je nemožné, i když to bylo trines. Chan-lee Brown, Charles Bryce a Lao Zeng měly být jedním a tím samým člověkem. Pokud by se ale tento Charles Bryce nebyl vzkříšen z mrtvých, to by bylo nemožné.
  
  
  "Kdo je ten Lao Zeng?"
  
  
  "Hlavní agent KAN .' Tak hlasování o to že; КAN stál za to. Asijský tým zabijáků. Svobodná federace, číňané, kambodžané, laoská království, vietnamské a všechny, kdo si myslí, že USA je kořen všech ih problémy. Že by to slovo nás znamenalo pro ně, pro nás to znamenalo "Američané teď перережут hltanu". Protože KAN v podstatě se zabýval tímto.
  
  
  Ji, podíval se na dívku. Podívala se na svou sklenici, jako by se snaží nahlédnout do budoucnosti. "Lao Zeng má stupeň M1", — řekla.
  
  
  Vrah první třídy. Kdyby se setkal s tímto Lao Цзэном, jeho bych potkal sobě rovného. Podívala se na mě očima, plnými strachu. Jí dovolil její pohled vystřelit výplaty přímo na mě. Jeho hotel se udržet tento výraz v jejích očích. To bylo první znamení měkkosti, který ji viděl od našeho setkání. Okouzlující торопливая dívka v hale se proměnila v přísně obchodní žena, jakmile jsme zůstali sami v temném baru. Nejsem si úplně nechci se chovat jako Don Juan, ale obvykle bývá naopak. Pohled se změnil v mrknutí, a teď byla řada na mně jít do práce. Její, cítil, že ona se vnímá věci příliš na lehkou váhu.
  
  
  — Lao Zeng, — stručně řekl jsem a kde je teď?
  
  
  Emoce v jejích očích zmizel, jako je pomalý zánik televizního obrazu. — Nevíme, a pomalu řekla. — Kde to obvykle bývá?
  
  
  Povzdechla si a пожала rameny. — My taky nevíme. Čína? Indočínu? Asi před pěti lety jsme ztratili po. To může být kdekoliv.
  
  
  Její sáhl za minutu za cigaretou. Musí být, opustil ji ih ve vstupní hale.
  
  
  Podívala se na mě a usmála se. — Nechal jsi ih ve vstupní hale. Vytáhla kolem své kabelky krabičku.
  
  
  Její vzal jednu na nah, s filtrem, a zapálil cigaretu a dále taky. Naštěstí, ona patřila do posledního pokolení, přes ně, na někoho podobné věci zraněn. Říkejte, že jsem staromódní, ale jsem přesvědčen o jednom: žena může projevovat agresi pouze v trosky.
  
  
  — A nyní, — řekl jsem, jaký je můj úkol.
  
  
  — Ano, — řekla. "Teď je to tvůj úkol".
  
  
  "Hawk představuje si, že se někdo pokusí vytáhnout Čong-kolem vězení. Kdo by nás to byl, to se může stát klíčem ke všemu". Ona neurčitě ukázala na vzduch. "No, — řekla, — to musí být politické spiknutí".
  
  
  — Řekni mi, pojď. To musí být vtip. Dva senátor byli zabiti dvěma číňany, které vypadají stejně, ale nejsou jedním a tím samým mužem, a oni se také ocitli двойниками vysoce postaveného agenta CANNES, a vy myslíte, že je to politické spiknutí.
  
  
  Ona ptát se podívala na mě. — Jak by se pak to nazvali?
  
  
  "Já bych raději říkat vědecko-fantastickým příběhem".
  
  
  Chvíli se dívala na mě a pak smála se:. "Oni mi neřekla, že jsi tak legrační," řekla.
  
  
  "Já se vůbec nesnažím být vtipný. Zdá se, že je to práce pro Johna Бруннера nebo někoho jiného. Ji zde pouze pro práci svaly".
  
  
  — Mmmm, ona řekla, слизывая sarkasmus s rty. Pokud by to mělo stát znovu, její, doufal, že ona by mi to. "Svaly, — řekla, — jsou nezbytnou podmínkou. Jsou kluci, kteří se chtějí dostat do Chen-li, nebudou dělat to se zbraněmi". Udělala doušek svého nápoje. Několik kancelářských šašci kousek se podíval na nah bez naděje v očích. Její прикинул, že mohu prodat své místo zde za čtyřicet až padesát tisíc dolarů.
  
  
  A co se týče vymývání mozků, — řekla, — byste nebyli naživu, kdyby u vás ih nebylo. Já si nemyslím, že "n" v N-3, neznamená nula.
  
  
  — Přesně tak, — řekl jsem. 'To je génius. Ale vždy jsem si myslel, že píšeš "nula" až "h" a ne přes "0". Ee chvály mě разозлила. Nevím přesně, proč. Ona taky nic nevěděla a změnit téma. "Gare Cantor již na nás čeká v Nassau. Dostaneme se do kontaktu s ním, jak jen se tam dostat".
  
  
  'Jsme?' Dopadlo to ostřejší, než měl v plánu ji. Zatím. Nemám rád práci s ženami. Hrát, aby se. Pracovat zvlášť. Když mě těžké, její терплю v blízkosti jen jedna žena: Вильгельмину. Můj slavný, pistole 9mm Люгер.
  
  
  — Ne, — řekl jsem. "To se nestane. Kromě toho, v případě, že svaly na prvním místě, pokud jde o, pak nejste jeden kolem nich. Máš toho příliš málo. Je to výrazně obce. V jejích očích byl hněv. "Ne, to její si mysleli, je to nevýhodou, — dodal jsem, — prostě se mi nelíbí svalnatý tety".
  
  
  — Znamená to, že je to jen hubená teta, která se zabývá jen brání?
  
  
  Ji, podíval se na nah. — Jsem vůbec nejmenoval tě hubený.
  
  
  To není восприняла to jako přátelskou poznámku. Udělala obličej školní učitel. "No, mister Carter, zdá se, že štáb chce, aby se jí zúčastnila. Kromě jiného ji znám dialekt čínského esr-toan, a myslím, že se nám může hodit.
  
  
  — V Nassau? Její smál.
  
  
  — V Nassau, a možná ještě někde. Ona se smála.
  
  
  Jí přikývl. 'To cítím.' Vůbec tomu nerozuměl. Ale něco na začátek do mě dostat. Jak by nám byl tento spiknutí — spiknutí s cílem zabít všechny senátory Spojených Států, nebo něco jiného — to byl prací Мэя. A, kromě případů, když to přišlo do vražd, CANNES a jí mluvil v jednom jazyce. Pak byl tento Lao Zeng. a dříve nebo později poté, co mohl vést k mu. A to může být kdekoliv. V Číně, v Indočíně může být. Takže bylo více než pravděpodobné, že mi mohou potřebovat ee znalostí.
  
  
  — Když jsme уезжаем?.
  
  
  "Ve čtyři třicet". U nah se objevily dvě letenky první třídy. — Jsem připravila pro nás pokoj na Ostrovní ráj.
  
  
  Proto jsme sdíleli by být i práce na doma, a postel. To dělal znamení na číšníka a zaplatil za nápoje.
  
  
  "Mimochodem. Jak se jmenujete?'
  
  
  — Stuart, — řekla. "Linda Stewart". Udělala pauzu. "Paní Stewart".
  
  
  — O, — řekl jsem. No a co pak? Jeho chtěl se s ní oženit.
  
  
  — Tak kdo je to štěstí, pane Stewart?
  
  
  'Jsi.' Ukázala na vstupenky na stole.
  
  
  Pan a paní John Stuart Závod New York - Nassau
  
  
  Ostatní vaše dokumenty v našich zavazadlech. Řidičský průkaz, pas a tak dále, to Vše ve jménu pana Johna Stuarta. Její nechali zavazadla na recepci. Dokud si objednáte taxi, jeho ego získám. — Ostatní jí řeknu ti v letadle.
  
  
  Jsme stále seděli u stolu. Dobrý, v pohodě, tmavé hranaté židle. Její popadl ee za zápěstí a stáhl dolů. Její silně vytáhl, protože věděl, že nebude křičet. Její шевельнул предплечьем, a jehlový vklouzl mi do ruky. Ji přesvědčil, že ona ho viděla. — Dobře, Linda. Její silné držel ee za ruku. — Chci znát vaše jméno. Potřebuji tvé průkaz totožnosti, a chci ego teď hned.
  
  
  Její tvář побелело, a oči temné. To прикусила spodní ret a podíval se dolů. Není nám říkají slova, popadla tašku. "Ne, miláčku, to udělám to sám".
  
  
  Aniž by vaše oči z její tváře, její se u nah tašku a volnou rukou hledal obsah. Klíče, пудреница, rtěnka, peněženka. Byl také zbraň, která jí zahlédli viděl. Uklizené .22. Ji položil ego za minutu. Trochu повозившись, ji našel to, co chtěl: перьевую rukojeť.
  
  
  Ji, položil ji na židli a vytáhl na by případ. Dobré držení ee, ji rozluštil kód. Tara Bennett. Věk dvacet osm let. Zrzavé vlasy. Zelené oči.' Takže oficiálně její oči byly zelené. "ИДАКС-20. Třída Rv' pracovala na vědecké oddělení, a to bylo velmi spolehlivé. Dokud ji četl, studovala můj obličej. Ona věděla, že jsem četl, ale stále vypadalo потрясенной.
  
  
  — Dobře, je krok, který to je. Její poukázal na knoflík. Její nepustili ji, když ona uklidila ee.
  
  
  — Teď jsi mi věřit? Její hlas byl stále příliš roztřeseným pro sarkasmus.
  
  
  — Nikdy jsem se neptal tebe, Tara, — řekl jsem.
  
  
  Podívala se na mě, zmatený. — Tak k čemu to všechno bylo dobré?
  
  
  — Nic dobrého, " řekl jsem. "Stačí, když její pracuji jako s ženou, je mi pohodlnější vědět, že já nepracuju nah. Nebyl jsem si jistý, věděl jsi o tom.
  
  
  Šel jsem k východu. Vzala si své věci a tiše přišla za mnou. Když jsme prošli vstupní hala, ji, otočil se k ní. "Řekni mi, швейцару, aby zavolat taxi. Její setkání vás u vstupního den přes několik minutu".
  
  
  Ona sklopila oficiálně zelené oči a odešla.
  
  
  — Dvě krabičky "Lucky strike", — řekl jsem. Teď se jí milada v nákladech pana Johna Stuarta.
  
  
  Dívka za pultem chvíli se dívala na mě, a pak natáhla jsem obě balení. Ona zavrtěla hlavou.
  
  
  A zeptala se. - 'Kdo jsi?' — Nějaký masochista?
  
  
  
  
  Kapitola 2
  
  
  
  
  Pokud chcete vědět, proč to dělám, dovolte mi říct, že dělám to ne z důvodu peněz. Pokud jste byli nezaměstnaní v průběhu šestého měsíce v předchozím roce, pravděpodobně jste získali více, než její; A to nepočítám vaše dávky v nezaměstnanosti. Pokud chcete vědět, proč to dělám, pak musím říct, že skutečný důvod - vlastenectví. Samozřejmě, že to vždy může být pravda. Ale pokud jste někdy na mě na lavici obžalovaných, a chtít pravdu a nic než pravdu, její měl bych dodat, že v Nassau bylo 40 stupňů, a to teď byl na pláži s růžovým pískem vedle s jedním po celém nejlepších těles v jednom na ty malé bikiny na světě. U této dívky bylo vše. Až do ee slepého střeva. Tara Bennet bylo krásně zobrazuje. Odina dr. sedmdesát pět; кремовое tělo. Jeden a půl kolem kterého byly nohy... To bylo sotva nejkrásnější dívku, pro kterou jeho někdy останавливал svůj pohled. A měl jsem takový pocit, že pokud ji správně разыграю své karty, pak je to nejen moje oči budou na ní přebývat.
  
  
  Jak se říká, šlo to na prospěch. Ale nemyslím si, že to ze mě udělalo méně патриотичным. V noci ji dostal zprávu od vlakového Nádraží Firmy, ve kterém je uvedeno: ", nesnižují hlavu, vše je v klidu". On mi řekl, že se spojí se mnou, když přijde čas. Do nich fretka, jen jsme museli chovat, jako normální americký pár na dovolené. To znamená, že pokud by to dělal, že dokud jsme jedli, nám není dovoleno říkat nám, o čem, než - nahlas - o tom, zda je možné se koupat, nebo ne.
  
  
  Ji nechal Tara v pokoji, připomínat si, že ona-Linda a její pan John Stuart, a vyšel ven, aby se udělat dobrý snímek. Její nesnáším ostrovní nápoje, a ostrovní barmani respektovali mě za to. Je to zdarma tip: objednejte si caribbean stud слинге, a budou vás ignorovat. Objednejte si čistou whisky, a poskytují vám veškeré potřebné informace.
  
  
  Jeho hotel se naučit místní názor o natáčení. Jí dostal, že hotel. Zasvěcenci tvrdili, že to byl jen špinavý byznys. Chen-li nebyl z ostrova, a nebyl turista. V každém případě, on byl psychicky labilní. Když poprvé navštívil město, je to docela silně rozčarován v nen, ale po tom, on prostě zmizel. Děje se něco špinavé.
  
  
  Když ji vrátil do našeho pokoje, on šel do ložnice. Její sundal oblečení a bench press spát na pohovce. To je ještě jeden free tip: nic není tak dostane žena, jako muž, který zjevně není vyživuje k ní chuť k jídlu.
  
  
  Její zapálil si cigaretu a podíval se na Obaly. Ona spala na pláži. Zajímalo by mě, spala už je to v noci. Ale já jsem chtěl pokračovat v této myšlence. To bylo vše, co udělala, samozřejmě, to bylo hezké, taky.
  
  
  — Pan Stewart? Byl to posel hotelu. Ji držel ruce nad očima, proti slunci. "V přístavu je gentleman, který chce s tebou mluvit". To bude Gare. Samozřejmě, že na hotel se zabránilo lidem v hotelu. Její, přikývl a následoval ho. Přijeli jsme na závit pláže s růžovým pískem, na začátek klikaté kamenité stezky. "Musíte projít zde," řekl. — Můžeš se vrátit sem. Tě nepropustí přes lobby v plavkách.
  
  
  — Děkuji vám, — řekl jsem.
  
  
  — Hlasovat na této trati. Na druhé straně je schodiště dolů.
  
  
  Ano, — řekl jsem. Její pochopil, proč zaváhal, ale nabídl emu cigaretu místo špičky. "Uvidíme se později," řekl jsem, s výhledem rekreant: "vy Jste si své spropitné zítra". Věřili jsme, že pan Stuart byl velmi štědrý člověk, opravdu?
  
  
  Já jsem šel na cestě vedoucí do přístavu. Výhled byl jedinečný. Dál, tam, kde je ostrov изгибался, stál zelené deštné kopce, obklopené úzkým růžovým lemem. Nalevo ode mě byla zeď kolem růžového kamene s pruhy tmavě červené первоцвета, jak se oživení, které je dosaženo, když je na nah кладешь deset žluto-hnědých korálků. Na druhou stranu, asi sedm metrů pode mnou, vleže vody, блестевшая, jako safír na slunci. Že by to bylo pro nás, to není přesně byl kratší cestu. Přístav byl ještě tři sto metrů, a je to tak a nepřijde lízání.
  
  
  Kdyby ji slyšel hromový tohoto валуна, za zlomek vteřiny před tím, než dosáhl mě, jí by byl velkou plochou блином místo Jímky asi v šestém stop v průměru. On prostě spadl, tlačil-ego. Jeho běžel a прижался na kamenné sténat. Balvan dopadl na cestičku a ještě víc se ponořila do vody. Její zůstal na místě a poslouchal. Kdo by nás to byl, u něj byla výhoda. Mohl pozorovat za mnou shora. Musel jsem se dívat pouze na úzkou pěšinu a vodu na sedm metrů níže. Ostré kameny na dně se leskly, jak ostré zuby v похотливом ústech.
  
  
  'No?' Její slyšel che-něco šeptat. Netrvalo harvard vzdělání, aby pochopili, že ih dva. Není to zjevení se mi hrozně pomohlo. Je to doslova stál zády k zasténal a byl nahý. Místo zbraní se jí podařilo sehnat jen krabičku cigaret a krabičku zápalek. Vedle mě tam byl dokonce i kamenů. Její kroutil se do klubíčka u zdi. Pokud ji sestupuje, já jsem musel jít po stezce. Ne přes vodu, očekávám, že mě пристрелят.
  
  
  Jiný kluk, pravděpodobně, kývl na revma, protože doposud útoků nebylo slyšet naše hlasy. Ach můj bože, on byl velký. Jeden ton cihel. Kompletní tisíc kilogramů. Jako by mě srazil tank "Leopard".
  
  
  Setkali jsme se na úzké kamenité cestě a on narazil do mě rukou o velikosti šunky, врезавшись mi v zádech. Jsem neměla sílu vydržet tuto ránu. Nejlepší, co jsem mohl udělat, je pokusit se bránit. Její zkusil dát ego každého kmene, ale on se obrátil a chytil ránu těžkými svaly stehna. Není zcela zničující úder.
  
  
  Nemohl jsem se zbavit tohoto ублюдка. Je to doslova приклеился ke mně, jako jeden velký sud s lepidlem. On chytil ruce za mým krkem, a zdálo se, že to bylo nic. Moje pravá ruka byla umístěn někde pod námi. Vše, co jsem mohl udělat, je hit ego prsty levé ruky přes oči. Ji neměl rád to dělat, ale v této vzdálenosti ji sotva mohl chybět. Její, cítil, že se něco změnilo na marmeládu pod mými nehty, a on vydal nelidské zvuk strachu. On se kutálel se mě a klesl na kolena. Mezi mými prsty prosakovala krev. Znovu vstal.
  
  
  První kolo, ale to nejlepší teprve přijde.
  
  
  Můj další soupeř již čekal. On tiše stál o kus dál po stezce, s револьвером 45-měřidla s tlumičem, věnuje mi v životě.
  
  
  Nejlépe to vypadalo na Velikonoce ve svém bílém obleku. bílá košile a bílá kravata. Kromě toho, bylo jasné, že on neměl v úmyslu špinavé krví ego. Dobrý pár, tihle dva. Tento светловолосый dandy s бледными očima a thot ex-šampion v těžké váze barevně. A pak Nick Carter ve svých fialových плавках. Lapal po dechu, jeho stál tam, trávit ruku na hluboké порезу na prováděné výpočty. Ex-mistr padl, porazil mě na několik yardů po stezce.
  
  
  Blond vlasy se mi kompliment. — Takže, pane Carter, jeho vidím, že jsi rozumný člověk. Můžete, samozřejmě, víte, že by bylo velmi pošetilé snažit se vrhnout se na mě?
  
  
  To jistě byl britské. Slova, aby se vymanily má kolem krku se známým приторным zaměřením.
  
  
  — Ano, samozřejmě, " řekl jsem. "Moje maminka mě naučila nikdy se dohadovat s ozbrojeným mužem. Pokud je to mimo dosah.
  
  
  — Škoda, že jsi nenechal této валуну spadnout na vás. Bylo by ценымногие hezčí. "Americký turista zabit padající skálou". Žádné slovíčkaření, žádné složité otázky. Žádný komplexní plán, jak se zbavit těla.
  
  
  — Poslouchej, — řekl jsem. — Nám ji v žádném případě nechci být přítěží. Proč nám prostě nemůže zlomit?
  
  
  Zasmál se. Přesněji řečeno, on se rozchechtal. Ego zbraň stále byl poslán přímo mně v životě. "Ach," řekl, " jste již opustili mi jedno tělo, od kterého se jí musí zbavit. Dvě těla je skutečně trochu problém.
  
  
  Ji řekl. — Dvě těla? Vaše ex-mistr zemřel. Je to prostě už nikdy nebude moci vyšívat. — Kane, — ukázal na to ještě není mrtvé tělo, — i více není potřeba. Ale když si vzpomenu, — to klikl prsty, jak profesor komediální film na vysoké škole, — nemá пулевого zranění, a ego smrt může být způsobena pádem. On se spokojeně usmál. "Myslím, že Cain bude klesat. Jsou špinavé skály tam, pod vodou.
  
  
  Ego úsměv se stal širší. Tento skunk je opravdu fungovaly mi na nervy. V mé profesi vražda spadá do okruhu mých povinností. Jí si myslel, že by bylo rozumné, jen, aby mu bylo mluvit. To сэкономило mít čas, dokud se ji pokusil pochopit, co s tím dělat. Web-problém byl v tom, že jsem zatím nic přišel. To už nedokázal představit, novinový reportáž o sobě: "Киллмастер zničen Statečný Дааном". Mi úplně nelíbilo, to.
  
  
  Nebyla to ta nejhorší situace, v níž se jí někdy byl, ale to nám, co říkala. On byl pět metrů ode mě a v ruce měl zbraň. To byl mimo můj dosah, ale byl jsem na jeho dovětek.
  
  
  Za mě stezka byla otevřena, jako šíp. Vpravo ode mne vysoké útesy. Voda vlevo. Mezi námi, slepé полуотключенный obra. který mohl zabít mě viděl, kdyby mohl. Pokud by tato brýle, nemá na mě první. Ale možná ji ještě budu moci nějak využít tohoto Кейна. Ji musel přemýšlet o tom. Potřeboval jsem čas.
  
  
  — A jak jste se zbavit svého mrtvoly? Její odhad je, že nen budou díry po kulkách".
  
  
  V revmatismem sáhl do vnitřní minutu kabátce a vytáhl umně vyrobenou velkou фляжку z pod whisky. On se zvedl stříbrnou kryt palcem.
  
  
  Její nerozuměl.
  
  
  On se znovu rozchechtal. — Žádný whisky, Carter. Benzín. Ve skále za rohem je jeskyně. Kane se rozvedl by se tam táborák...
  
  
  "Pomocí mě jako dřevo".
  
  
  "Hlas je". Je těžce povzdechl si. — Myslím, že teď budu muset udělat to sám. Doufám, Chen-zda děkuji řádně".
  
  
  Její dožadoval nějaké informace. — Proč si jen počkat, až on udělá to sám?
  
  
  Její rádi. Ale to nebude fungovat přes vězení až do zítřejší noci. A nikdo nemohl najít zde dříve.
  
  
  Hlas tak. Plánovali ego útěk. Hawke opět pravdu. Ale jaký postoj tento skunk měl na to? Kane zastavil a vydal tichý sten. Ji udělal krok k němu.
  
  
  — Jdi Pryč, Carter. Blondýnka udělal rychlý krok vpřed, dávat před sebou zbraň. On strčil фляжку s benzínem zpět, na chvíli, nezapomeňte nasadit kryt. Бензиновое skvrna растеклось na ego bundu. On si toho nevšiml.
  
  
  Kane znovu tiše застонал. Ji, podíval se na něj shora dolů. Náhle ji viděl ven. To udělal ještě jeden krok vpřed. Blondýnka taky. — Zpět, " řekl s prudkým pohybem rukou.
  
  
  "Chceš, aby se Kain probudil? S ním bude těžké zvládnout, když to přijde na sebe. Ji mohu zakončit ego jedním tahem.
  
  
  — A proč chceš být tak prospěšné?
  
  
  — Čest, — řekl jsem. "Když budu muset zemřít, chci ji vzít s sebou alespoň jednoho, kolem vás dva. Záměrně ji, přistoupil k tělu Кейна. To se mi trochu olizuje. Může být, není dost blízko, ale to by mělo být dost. Dokud není ...
  
  
  Jeho, sklonil se k tomu, co zbylo z obličeje Кейна, a popadl svou zbraň neviditelná ruka. Kane vydal zvuk, nejvíce připomínající "Гааа".
  
  
  — Ježíš Kristus, " řekl jsem, opět rychle stoupá. — Myslím, že se o něj má plán.
  
  
  'Jaký druh?' Витманс trochu vystoupil dopředu, aby lépe pochopit mě. — Plán — opakovat. "Планье nebo рибель".
  
  
  Přišel opět trochu soli, aby pochopili moje невнятные slova. Hlas pak se na ni a pustil se do práce. Kliknutím palcem ji zapálil krabičku zápalek a hodil ji do ego nasáklé benzínem bundu. Ona okamžitě začal hořet. On odhodil zbraň a snažil se uhasit plameny, ale to nepomohlo. Plameny rychle rozšířily. On vyskočil a kroutit, křičet, jak горящая loutka. - 'Pomoz mi. Bože, pomoz mi. Prosím.'
  
  
  Ji, podíval se na něj a jen pokrčil rameny. "Pokud se vám nelíbí, je oheň, v blízkosti je voda."
  
  
  Ji, otočil se a šel zpátky na chodník k světle розовому pláž.
  
  
  
  
  Kapitola 3
  
  
  
  
  Tara zmizela. Pravděpodobně se již vyšplhal nahoru do svého pokoje. Jeho byl celý pohmožděný a krve, a musel jsem se vykoupat. A pít. A ještě něco. Nejprve jsem se musel vypořádat s případem.
  
  
  Její našel ego v kuchyni restaurace a doma, u bazénu. To el-hamburger s oblohou, popadl její ego za límec a udeřil ho do čelisti. Kuchař, který pracoval na grilu, pochopil a odešel.
  
  
  — Takže, lolley, kolik ti za to zaplatili?
  
  
  V revmatismem sáhl za svým мясницким nožem. To bylo špatně. To se ukázalo být stisknuto proti zády ke sténání, a obě zápěstí byly přiskřípnutí. Její otočil ih trochu dál, jen pro jistotu.
  
  
  "Hej, chlape, jsi v pořádku? Pusť mě.' Ego se jmenoval Carlo. Bylo to napsáno na jeho uniformě.
  
  
  — Ne, dokud nebudeš řekneš mi, kdo to byl, Carlo. Kdo platí tobě za to, že jsi mi dovolil jít to drahé na věčnost?
  
  
  — Pusť, — vykřikl. Jeho sevření zesílilo a lehce udeřil ji kolenem do života. To застонал. 'Ji, přísahám. Já nevím, kdo to je.
  
  
  — Říká Se, Že Carlo. On byl oblečený v bílé?
  
  
  'Ne. Muž v bílém... — on prudce zastavil.
  
  
  — Kdo to byl, Carlo? Jeho впечатал ego do zdi.
  
  
  — Jdi k čertu, " řekl.
  
  
  Její táhl ego k грилю. Maso брызнуло tukem. Ji tlačil ego hlavu dolů, aby mohl nahlédnout do roštu a představit si, jak bude vypadat ego gól později. — Bb-bangle, — řekl on. "Křesťanské Бангель".
  
  
  "Nádherné Křesťanské. A ten, kdo vás poslal?
  
  
  — Nevím, — захныкал to. 'Ji, přísahám. Já nevím.'
  
  
  Ji pustil ego a udělal krok zpět. S největší pravděpodobností to už nebude způsobit úzkost. — Pak pověz mi, jak to vypadalo.
  
  
  On klesl zpátky na židli. — Velký chlap, " řekl. 'Číňan. Ale je velmi velký. V jakémsi bláznivém šedém obleku.
  
  
  Nikdy předtím neviděl.
  
  
  "A tento Бангель, kde ji mohu najít ego?"
  
  
  Se strachem se na mě podíval. Její, obrátil se k němu s vážným výrazem. Že by se nás bál se mi to říct, on se také bál, neříkej mi to.
  
  
  — Je to dva v hotelu "Grenada".
  
  
  Senátor byl zastřelen v kasinu Grenada. Alespoň dva kusy puzzl již přiblížil, a byl jsem zvědavý, jak to bude vše vypadat. — Co ještě víš?
  
  
  'Nic víc. Prosím. Nic takového.'
  
  
  — Dobře, — řekl jsem. Nelíbí se mi trápit перепуганного malý kluk. Co ještě potřebujete vědět, jeho pokusím se najít jinou cestu. Ji, otočil se k odchodu, ale chtěl se dozvědět ještě něco, že.
  
  
  "Mimochodem." Ji, otočil se. "Kolik zaplatil ti za to, aby jsi se naučil to pěkné poselství?"
  
  
  Promnul zápěstí. "Patnáct".
  
  
  — Pak tě обмануал. Její pláč dvacet.
  
  
  — Nick, jsi to ty? To bylo v duši.
  
  
  Ji řekl. "Ne, "Sprostý násilník".
  
  
  — Nechápu tě, — vykřikla. 'Počkej sekundu.'
  
  
  Její selles na postel. Dveře se otevřely, a ona se objevila v klubech pár, její vlasy вились v duši. Na ní bylo dlouhé bílé froté kabát. Zajímalo by mě, proč jsem vždycky myslel, černá krajka je tak sexy. "Gare volal..." zastavila Se a podívala na mě. "Bože můj Nick. Co se stalo?' To спешила se mi, jak ohnivě bílý anděl.
  
  
  — Já jsem narazil do dveří, " řekl jsem.
  
  
  Její oči prohlédli řezy a modřiny na mých zádech. — Vypadáš hrozně, řekla.
  
  
  — Pak jsi měla vidět ty dveře.
  
  
  Povzdechla si. "Sidi hlasovat tak". To zmizelo a za několik okamžiků se vrátil s teplou látkou a miskou s vodou. "Jako vždy se říká ve filmu — to může ublížit."
  
  
  "A jak se říká ve filmu — jeho глотаю kulku. Že to bylo s Гаром?
  
  
  — Chce večeři s námi dnes večer. V osm hodin v kavárně "Martinik". Ona patřila do mého zádech, téměř něžně. — Povíš mi o tomto dni?
  
  
  "Byla to past. Přátelé Čong-zda vědí, že jsem ve městě. Ale já nechápu, odkud se to ví. Ji, otočil se k ní a zachytil její pohled. To vypadalo ustarané a snažila jsem se to zakrýt. Jeho jsem ti říkal, miláčku. Tato hra není pro ženy". Její uhodnout, že to rozzuřit ji, ale opatrně vytáhl ji zpět na postel. — Hele, — řekl jsem. "Jsem si jistý, že víte, že své řemeslo, než by nám bylo, ale že by to bylo pro nás, její, jistě, že to není neozbrojený boj. To je vše, co jsem měl na mysli.
  
  
  Podívala se dolů a nadechl. "Jsem vyškolený agent a mohu velmi dobře se o sebe postarat". To znělo jako hlas обученного agent, ale velký smysl nemají, jak špatně дублированная fólie: není přesně odpovídalo obrázku. Slunce подарило hej, tenká mlha pih, které z ní mladá, nevinná a velmi křehké. Tak a bylo. Ji vzal ee na ruce. Zdálo se, že malé a teplé. Z nah cítit citrony, a to целовалась s radostí otevřenou pusou. Její přejel prsty přes její переносице. — Máš pihy, " řekl jsem.
  
  
  "Ale alespoň jsem se обгораю na slunci", — usmál se. "Většina blondýnky nespálí".
  
  
  Je to pro mě něco, co je připomíná. Její popadl telefon. Dejte mi policii. — řekl její provozovatel. Telefonicky odpověděl policista na Bahamách. — Pro přístav v hotelu banana paradise" je skalnaté stezka. Víte to?' On to věděl. Asi půl hodiny zpět ji spatřil tam plamen. Bylo to jako, že nějaké chlapci si hrají s ohněm. Myslím, že je lepší podívat se tam. Seržant uvědomil, a on zavěsil.
  
  
  "A teď pro nás..." znovu Jsem se obrátil k Nádobě. "My jsme se neměli setkat s Гаром až osm hodin..."
  
  
  "Poslouchej Mě, Nick". To vypadalo neklidné. "Myslím, že máme práci, a..." ona запнулась... Jsem přerušil ji a pokračoval svou frázi. — To nám dává čas nejprve splnit úkol. Její poloha by se podívat na toto kasino Гренады.
  
  
  Se mi zdálo, že jsem viděl zklamání v jeho očích.
  
  
  Ji, vstoupil do koupelny se osprchovat. To je zařadila rádio. Ji, podíval se na sebe do zrcadla v koupelně a přemýšlela, proč mám stále fretka nás není jednotný седого vlasu. V rádiu hráli "The One Note Samba" do té fretky, dokud hudba není pokáceli pro "významného uvolnění území barents modrá moře".
  
  
  Senátor Paul Lindale byl mrtvý.
  
  
  Tělo senátor našli na prahu ego doma. Pravděpodobně vypadl přes okna své kanceláře v desátém patře. Samozřejmě, oni si mysleli, že to byla nehoda.
  
  
  
  
  Kapitola 4
  
  
  
  
  Vždy tři hodiny v noci tma kasino. Každou hodinu, každý den, za každého počasí, vždy tři hodiny v noci. S unavenýma ženami a muži s поникшими hlavami, склонившимися nad stoly a кричащими: "Pojď, miláčku", hrát karty a kostky. To je téměř оркестровая složení. V rohu byla ušního sekce, která se zabývá отбивала rytmus s válci automatu a čas od času vídeň platby: padesát míčů na четвертям. Prostor se stává klidnější s růstem cen na zábavu. Například, kostky-stoly slyšet, jak padá v bodech, a to zejména když je v sázce deset tisíc dolarů.
  
  
  Kasino Гренады se v ničem nelišila. Její vyměnil šek na padesát dolarů — John Stuart rozhodně není stahl bych hrát víc, protože jediný způsob, jak projít kasino, — to je pohybovat se během hry. Ji viděl, jak se Tara vypadala, jako nováčci skončí na jednom na toto one-ozbrojení zabijáci, které jsou набивали четвертаками. Pak jsme принюхались, ale nic nepochopil.
  
  
  Jsme se rozešli, aby sledovat dva nejpravděpodobnější momenty. Tara hrál ruletu s čínským krupiér, a její sel pro židle pro hraní blackjack, na které senátor dělal své výhry a ztráty.
  
  
  U mě v první hře dvacet jedna, jako první začala druhá. Její umístil žetony na třetí kolo, ale prodejce mě zastavil. V žetonech žádné písmeno G Гренады. On mi řekl připsat ih zpět do pokladny. To byly nové čipy, " řekl. U nich byl tento problém dříve ve stejný den.
  
  
  Už jsem měl nějaké potíže, a tentokrát ji není stahl riskovat. Tentokrát jí byl vyzbrojen. Jeho, přistoupil k pokladně. On silně omluvil se a podal mi další čipy, které laskavě strčil mi do ruky.
  
  
  Pět sekund později jí byl naprosto unešen.
  
  
  Nevím, co mi dali, ale musí tam být, že byl nepříčetný. Když jí otevřel oči, a navždy se mnou snížili dvě Chen, zda se s dvěma бородавками uprostřed dvou лбов. Ale pokud tam byli, pak se odpaří, protože, když ji konečně přišel k sobě, ih obou již nebylo. Jak a mé pistole: wilhelmina následoval odešla s jiným mužem. Tentokrát s číňana. On seděl naproti mě v pokoji a usmívala se na mě. Byla to malá, прокуренная, звуконепроницаемая, fén, zdá se, že pro kabinet krasnojarsk, který se zabýval svými skutky a rozdávat žetony. Kromě člověka s mou pistolí v místnosti byl ještě muž šest a nikdo se směje, kromě člověka s mým pistolí.
  
  
  "Vítáme vás na našem malém shromáždění. On se jen uklonil hlavu. Хеф byla nízká, dobře složený muž, oblečený v elegantní hedvábný oblek. Dovolte mi představit vám. Mé jméno je Lin, Lin Qin.
  
  
  "Pan Qin". Taky ji přikývl.
  
  
  — Pan Lin, — opravil se. Příjmení je vždy uvedeno jako první.
  
  
  Celá tato zdvořilost bylo příliš dobré. Jeho divil, způsobí, že už se mě na souboj na вилках. "Nás to mrzí, — pokračoval, — že jsme museli požádat o vaší přítomnosti v našem malém shromáždění v takové, řekněme, ostré způsobem. Ale nemyslete, že se čestným hostem.
  
  
  Její pohled kolem kruhu kamenných tváří. "Dobrý, kluci, ji by nás za to, co vynechal to".
  
  
  Smějící, Lin se obrátil k ostatním. "Pan Carter vtipy, — řekl jim.
  
  
  Se stále se smíchem.
  
  
  "No dobře, — jen pokrčil on rameny, — jak vidíte, moji společníci, žádné další vtipy pánové mezi sebou. Raději hned vyrazí na důležitější záležitosti. Vzal si cigaretu a poklepal ji na zadní části портсигара, отделанного zlatý onyx. Odina na ego spolupracovníky vyskočil, aby прикурить. Po místnosti se rozšířilo slabá sladká vůně. — O tom, jak hrubě s mé strany. On mi podal telefon. — Cigaretu, pan Carter?
  
  
  Její, zavrtěl hlavou. Její se divil, proč mě tak vzrušuje tento nesmysl o Johna Stuarta. Moje jméno zdálo nejvíce střeženým tajemstvím v tomto městě. "Předpokládám, že mi nejsou moc by pomohlo, pokud by jí řekl, že jste našel toho muže, a že mé jméno je John Stuart?"
  
  
  Lin zvedl jedno obočí. "Omlouvám se, pane Carter.
  
  
  Odina přivítají na své staré nepřátele - náš starý ještě. Viděl svůj příjezd na letiště a informoval o tom мистеру Бангелу. On se pohodlně opřel o opěradlo židle. — A když už mluvíme o našem bývalém zadavateli, — on prodléval na cigarety. — Chápu, že jste slyšeli o ego brzy zemřít?
  
  
  Ano, tragické, " řekl jsem. "Chcete-li být забранным hlasovat tak, v květu mládí".
  
  
  Na skutečnosti. Úsměv se vrátil. "Ale možná, nevhodné tragédie. Vidíte, některé kolem nás bylo nesouhlasí s tím, jak pan Бэнгель vedl záležitosti, a nyní, když se její vstoupil v držení, tyto rozdíly zmizí. On se obrátil s dopisem k ostatním, "přičemž z tohoto světa".
  
  
  Nyní, oni se smáli. Objevilo se ještě několik cigaret a зажглось. Ji začal představovat přírodu ih del. Sladká vůně úspěchu naplnilo místnost.
  
  
  — A teď, mister Carter, jsme připraveni udělat vám návrh. Ne, že bychom měli. Ale vaše okamžitá smrt bez naše hledání nepřinese nám nic dobrého.
  
  
  Napadlo mě, že Бангель si toho nevšimla výhody. Její našel tento rozpor je docela divné.
  
  
  Její zeptal se. — Co je to za výhodu?
  
  
  Pět procent. Pět procent ze zisku. Je to dobrý návrh. Ale nečekejte milionů. Maloobchodní cena heroinu ценымногие vyšší, než cena, kterou dostaneme za to".
  
  
  'A ostatní?' Ji, podíval se na jeho портсигар. 'Tráva. Hash?
  
  
  — Samozřejmě, že pět procent z celkové částky. On se znovu usmál. A druhá je, jak říkáte, maličkost... je To u nás požádat o opia.
  
  
  "Jste привозите ego sem, do Nassau, a sami переправляете pašování do Spojených Států." To udělal to je, jak aplikace; není to tak, jak vývrtku.
  
  
  On přikývl. Ale určitě už to víte. V opačném případě si s panem Бангелем, — to замялся, — by se hádat.
  
  
  Poslední утвержение mě napadlo. On mi nabídl dohodu, jako kdyby jí byl agent pro boj s drogami, a jako by Бангель se musel vypořádat nejen s drogami. No, možná to tak bylo. Může být, tento Chen, lee byl prostě členem наркосиндиката. Může být, to prostě byl tak обдолбан, že emu stalo se vám сенатору USA. Může být, je to všechno jeden velký šílený náhoda. Nebo, může být, Lin hotel, aby to tak myslel.
  
  
  Ji, vidím, že se uvidíme neváhejte, pan Carter. Možná budete chtít konzultovat s khem-něco, předtím, než učiní konečné rozhodnutí. u-u! On přikývl muž, сидевшему na den.
  
  
  Chu vstal a otevřel dveře.
  
  
  Tara.
  
  
  Její zápěstí byly spojeny dohromady, šaty bylo ukončeno, a vlasy распустились během boje. Vlasy, které ji viděla, jak opatrně se уложила a заколола před odjezdem. Hluboce nešťastná, podívala se na mě, pouze na mě.
  
  
  'Omlouvám se.'
  
  
  Dva muži drželi ji. Jeden na každé straně. Oba měli samopaly Zeď; krátké, lehké britské zbraně, které mohou udělat pět set ran za minutu. Instinktivně ji, přistoupil k ní. Propustil ji a zvedl zbraň, když Slyšel a ještě jeden muž se přiblížil, aby se chytit mě. Oni jen udělali chybu. Musí být, přestaly mě prohledali, když našel zbraň.
  
  
  Krátkým pohybem snášel její jehlový do dlaně tak, aby торчало pouze čepelí. Slyšel jako první se dostal do mě, a já se vrhli svou dýku emu v skládání dolar. Ego ústa otevřel, a on zemřel na překvapení. To se stalo tak rychle a tak bez zjevného důvodu — to, že ostatní se na chvíli ztratil ostražitost. Moment je, aby jí využil.
  
  
  Já jsem šel do Lin Цзину.
  
  
  Jedním pohybem levé ruky ho zvedl ego před sebou, a pak зажал v železné хватке, прижав jehlový k ego krku.
  
  
  Dva hrdiny-автоматчика ztuhl na místě. Zbytek, сбитые matoucí, zůstali na místě. Ji mohl použít Lena, jako rukojmí, aby vytáhnout Obalu a sami odtud. Ale nechtěl jsem to tak.
  
  
  — Odvažte ji, — objednal jsem.
  
  
  Na chvíli se nikdo nepohnul. Jen její. Její výzva Jana dopředu sami, až jsme přišli k jednomu kolem stráže Obalů. Ostrost nože přinutil ji, Lína zvednout bradu, a ego krku, обнажилось. — Ma - odvažte ji, — выдавил to. Stráž sklopil zbraň a dělal, jako emu řekli.
  
  
  Její nařídil Nádobě. — Vypadni odsud.
  
  
  'Ale. Nick . †
  
  
  'Pojď!'
  
  
  Ona se blížila den. Její přiměl Jana dusit a tlačil ego k stráží, které v hrůze попятились, když ji chytil u jednoho zbraň automat a začal střílet. Nejprve ji dostal do jiného šipka, a pak to bylo dětskou zábavu.
  
  
  Za deset vteřin bylo po všem.
  
  
  Její hodil zbraň automat a zvednul Вильгельмину. Na stolku v rohu si všiml její malou otevřenou krabici žetonů. Ji opatrně vzal jeden kolem nich v ruce a prohlížel. Někde z boku vyčnívající velmi malá иголка, dva milimetry dlouhé. Jeho rozbil čip na polovinu. Vyšel světle žlutá kapalina. Отключающие kapky. Žetony, které se používají proti mě. Její uzavřel krabici víko a strčil ji za minutu. Kdo ví. Pokud hra šla proti vám snad mohli hodit. Její držení ruky na vlasy, narovnal si kravatu a navždy zavřel dveře za распавшимся unií číňanů Nassau.
  
  
  Ji, podíval se na hodinky. Nestihli jsme to na dvacet minuta. Do té doby, jak jsme se dostali do kavárny "Mayotte", Stanice již nebylo.
  
  
  Ale teď ji opravdu čekal na to.
  
  
  
  
  Kapitola 5
  
  
  
  
  Její podněcoval Balení do hotelu a šel se podívat na Nádraží. Zastavil se v malém hotelu, v blízkosti pobřeží. Když ji dostal tam, tam byla plná policistů; První pomoc, включившая signál, подсказала mi, že mohu být pozdě. Ukázalo se, že jsem se právě včas.
  
  
  Doktor se na mě podíval a beznadějně potřásl rameny. — Jim zbývá jen pár minutu. Jí málo, co mohu dělat.
  
  
  Její, posadil se na bobek vedle Гаром. — Zítra večer, zašeptal.
  
  
  Jí přikývl. Ji znám. Útěk Chen-li. Ji, slyšel, jak moje hodinky отсчитывают ego život. Nebo to byla moje skládání dolar? 'Ještě něco jiného?'
  
  
  'On řekl. - "Nechal jsem ti zprávu. Řekni Nádobě..."
  
  
  Hlasovat je ono. Gare a jeho, snad, společně pracovali nad pěti nebo šesti pracovními místy. On byl profesionál, tak dokonalé, jak byste si mohli přát. Její, jsem si myslel, že to bude vždy v blízkosti. Hlasování o hlasování o že jsi dostání ' se smrtí. Ty jsi odešel nesmrtelným až do poslední sekundy.
  
  
  Jeho vrátil se ke své машинее a jel, jako by rychlost urychlila můj koncepční svět. Ale nebylo to tak. Ve delle, čím více ji žádal o této věci, tím méně ji znám ego. Tři stejné číňan. Tři mrtvé senátor otevřeně teď. Kasino. Záchranu od smrti. A Lao Tseng, který byl někde v Indočíně. To není shodoval a není сходилось. Na pozadí toho všeho byl CANNES a CANNES byl skupinou vrahů. A pokud by se období lovu na senátorů otevřel, tři již byli zabiti, a devadesát sedm byli ještě naživu. Při tom tempu, které měl teď, v nejbližší době zničili celý americký systém vlády. Jí měl byl jsem se dozvědět, že váš záměr je, aby si před ih a zabránit. On zanechal zprávu pro mě. Nebo je to предназначалось mi? On řekl: "Pověz Nádobě Nádobě Bennet. ID = AX-20. Tara Bennet, akademický žena.
  
  
  Náhle se její naštvaný.
  
  
  Tara věděla, že to, co ji neznal. Například, věděla, proč to bylo se mnou. A ne kvůli сутоанского dialektu. Když mi řekla v tom baru, že já jsem takový zatracený génius, ona věděla, že u nah dost mozku na tuto práci, a co se týče mě... "Svaly, — řekla, — to je pre-podmínka v tomto úkolu. Najednou si uvědomil klasickou ženskou zášť, AX hotel mě přitahují jen kvůli mé síly.
  
  
  No, dnes večer to může změnit. U nás s Тарой by byl pěkný a velmi dlouhý rozhovor. Líbilo hej to je, nebo ne. A řekla bych pravdu.
  
  
  Ona ležela na posteli, a svatý, byl pryč. 'Není navždy.' — řekla, když ji natáhl, aby zahrnovala брылев. Její zařadil брылев. Ee tváři вздулся malé fialové jizva o velikosti two bits. Zvedla prsty, aby se zakrýt své ego. Pak už bolí, pak už kolem marnost. To opět vypadalo malé a bezmocné.
  
  
  Jí řekl: - "Gar" zemřel". "... a myslím, že je na čase mi říct, na co zemřel".
  
  
  "Gare? O, ne.' Otočila hlavu a slzy навернулись na její zelené oči. Je to skoro očekával, že slzy budou zelené.
  
  
  "Co udělal?"
  
  
  Znovu se podívala na mé straně. — Nevím, Nick. Právo... já opravdu nevím.
  
  
  — Řekni mi, pojď, miláčku. Nejste první nezbedný žena, kterou její допрашиваю, a pokud někdy si myslíte, že já dávám vám přednost...
  
  
  — O, Nick. Slzy teď лились v plné síle. To выпрямилась a уткнулась tvář mi v hrudi. Jsem odpověděl.
  
  
  Ona se vzpamatovala, sedla a řekla, brek: "bylo Mi řečeno, mluvit. Mi není nařízeno mluvit ti, — поправила ona sama.
  
  
  Jeho není bez něhy přiložil prst k рубцу na její tvář. "Tak řekněme, že jsem выбью to kolem vás".
  
  
  "Ty jsi nikdy to není člověk".
  
  
  Ji, podíval se na nah. "Máme jiné způsoby, jak". Ji řekl. Slavný sérum pravdy Jímky, například.
  
  
  — A to je? zeptala se.
  
  
  — A to ... " řekl jsem. Ji vzal ee na ruce a dlouho a pomalu políbil. — Ještě řekla. Dal hej, je více. — Dobře, — řekla s povzdechem. 'Jsi vyhrál. Američané высадятся na pobřeží Normandie.
  
  
  Její sevření zesílilo. — Das weissen wier, " řekl jsem. Ní, cítil její prsa. "A co ještě, фройляйн?"
  
  
  Ona se začala smát, a закусила ret. "Bomba klesne na Сирохиму".
  
  
  Jí položil ruku na ucho. — Na Сирохиму?
  
  
  "Na Hirošimu". Nyní jsme se oba smáli.
  
  
  "Velmi zajímavé", — řekl jsem, uvolnění její župan, snad nejlepší prsa v celé západní polokouli. Nebo snad, nejlepší polokoule západu. "Ach, holka, holka. Jsi opravdu úžasná. Znovu ji uzavřel župan. — Tak pojď teď pojďme hovořit.
  
  
  "Myslím, že se mi líbí aktivní části".
  
  
  Jí se usmála. — Já vím, " řekl jsem. — Ale přesně tak to zjistím pravdu. Žádný sex, dokud nebudeš расскажешь. Moje metoda mučení — sexuální frustrace". její uvolnil kravatu'
  
  
  — Měj na paměti, přes hodinu budeš vztek.
  
  
  Podívala se na mě a trochu nervózně хихикнула. — Zvíře, — řekla. 'Ach, ne. Sladká slova, tobě není pomoci. Ji, opřel se dozadu a скрестил ruce. — Budu k tobě upřímná nabídka. Pokud jste dont dát mi to, co chci, nedám ti to, co chceš".
  
  
  To нахмурилась. "Žádné нецензурных výrazů", — řekla.
  
  
  "Ach! Je to součást plánu. Pokud nebudeš mluvit rychle, ji budu urážet tě, dokud se kapka.
  
  
  "Vážně, Nick. Mám rozkaz...
  
  
  'Vážně. Tara. Mi na to plivat. Její podíval hej, otevřeně do očí. "Za prvé, nemám rád riskovat vlastní krky, pokud neznám všechny rizikového kapitálu. Za druhé, nelíbí se mi myšlenka, že mi nevěří. Nikdy ji neviděl, aby se Hawke něco утаивал od mě.
  
  
  — Věc, samozřejmě, není v tom, že ti nevěří. Pokud, a tam se koho on nevěří, tak je to pro mě. Nebo alespoň mou teorii, mám na mysli. On řekl, že můžeš zůstat, pokud se jí řekne. Můžete si myslet, že celý AX zbláznil".
  
  
  "S Гаром a třemi senátory v rakvi, je velmi nepravděpodobné, že odejdu. Takže pokračujte. Co je to za teorii máš?
  
  
  Ona se zhluboka nadechl. "Už jste někdy slyšeli o одноклеточной kultuře?"
  
  
  "M-m-m". Biologie... genetika. Co to je?'
  
  
  — No, jsi приближаешься. Jedná se o nový způsob chovu".
  
  
  — Co je špatně s tím starým?
  
  
  — Poslouchej, — řekla. — Jsem porušit své objednávky, abych vám to. Takže jsi měl být vážný a poslouchat".
  
  
  — Poslouchám, " řekl jsem.
  
  
  "Díky procesu, který se nazývá jedné transplantací buněk, ble přes jádro buňky kolem zralé těla — z každé buňky v jakékoli části tohoto těla — vytvořit nový organismus, který je geneticky totožný s".'
  
  
  Ji, podíval se na nah s úsměvem. 'Opakovat.'
  
  
  "Mohli by mít klec kolem mého подстриженного nehty, umístěte ji na správné chemické prostředí, a v důsledku toho by se narodila holčička, která se zabývá ve všech detailech vypadalo by to úplně stejně, jako její".
  
  
  — Stejně se to stane? - Její nevěřil, nic kolem toho.
  
  
  'Aha. Není to žádné tajemství. Chcete-li být přesný, v "Time" byl článek o tom, že v roce 1971. Dokud to bylo provedeno pouze s лягушками. Přinejmenším... pokud je nám známo. Ale Čína ценымногие před nás v mnoha věcech".
  
  
  'Počkej chvíli. Chcete říct, že Chen, lee a Charles Bryce klony, výhonky jedné rostliny?
  
  
  Ona rozpačitě přikývla. — Já říkala, že se ti to nebude líbit, řekla.
  
  
  'Já tomu nerozumím. Mám na mysli... proč? Mám na mysli, i když je to možné, je to všechno stejně nemá smysl.
  
  
  'Poslouchat. I v této zemi byly studijní skupiny. Snažili jsme se zjistit, jací lidé stojí za одноклеточно rozmnožovat. A jeden kolem důvodů, proč jsme neprováděli žádné pokusy v tomto směru, spočívá v odpovědi na tuto vývrtku: těch nejhorších lidí. Гитлеров. Lidí s megalomanský. Takových lidí, jako je Lao Zeng, například. Vrah první třídy.
  
  
  "Dobře, je přípustné, Lao Цзэна násobí..." Jsem zavrtěl hlavou. Věřit v takovou суперфантазию bylo tojen. "Že jsou z toho těží? Kromě sobectví. A co to má co do CANNES a letos senátoři? Jaký vztah to má k celé této situaci, je Nassau?
  
  
  Ona zavrtěla hlavou. 'Já nevím. Její absolutně nic o tom nevím. Vše, co vím, je, že tyto kopie vrahy první třídy se zvýší na vrahy první třídy. Budou se dívat a přemýšlet — a zabít — jako originál. A moje teorie spočívá v tom, že KAN vzal materiál Lao Цзена vytvořit tým čistokrevní vrazi".
  
  
  'Víte o tom, že...'
  
  
  'Jaký nesmysl...?'
  
  
  — Je mi líto, že se zeptal vás o tom.
  
  
  Ona pečlivě jsem studovala. — Myslíš, že její šílená?
  
  
  — Samozřejmě, myslím, že jsi blázen. Ale a ji taky. Zdravé muži teď leží v trosky, a přemýšlel, jak se zbavit plevele ve vaší zahradě. A normální ženy jsou nyní пакуют jejich balíčky. Musíte být blázen, aby se pracovat v AX".
  
  
  — To je moje teorie, — řekla.
  
  
  "To je šílenství, ale to neznamená, že to nemůže být pravda".
  
  
  Povzdechla si s úlevou. "Děkuji, Nick". Pak se usmála. 'Řekněte-ka...'
  
  
  Ano.'
  
  
  To uklidili vlasy z čela. — Už jsi někdy potkal obyčejných žen?
  
  
  'Ne.' Ji řekl. "Jsou to není můj typ".
  
  
  — Jaký máš typ?
  
  
  Brunetky, — řekl jsem. To vypadalo обиженной. "Низенькие, tlusté a velmi hloupé. I když, — dodal jsem, — já jsem otevřený ke všemu.
  
  
  "Jak je otevřeno?" — zeptala se, расстегивая košili.
  
  
  — Velmi otevřený, " řekl jsem, stáhl jí šaty. — No, — řekla. A to byla nit našeho rozhovoru.
  
  
  Jí chci říct, že jsem věděl, že několik žen. A to jsem si myslel, že už vím, že nejlepší. Ale chci vám říci, že jsem nebyl v pořádku. Tara byla něčím jiným. Velmi jiná. A výrazně se lišily od toho. Zdá se mi, že pokaždé, když nějaký blbeček snaží říct, že něco podobného je v knize, to zní, jako vrchol nudy. Ona vždy "dýchavičnost" to "kroutí", je to "prorazí", a to vždy "exploduje". Vždy se něco takového zní jako přepis борцовского duelu.
  
  
  Tara byla jiná, a já nemám slov pro to. Ona mě pocit, jako by ji vymyslel její tělo, a to ожило poprvé a jen pro mě. Ona byla otevřená a nevinná, ona byla sexy jako olej a безмятежна. Byla dívkou a ženou. Ona byla otázkou a odpovědí. To bylo Тарой. A ona byla moje. Taky ji byl jiný.
  
  
  Ji, podíval se na nah. V jejích očích byly slzy. "O Můj Bože." Políbila mě na rameno. 'Děkuji vám. Děkuji.'
  
  
  Jí dovolil své ruce hrát přes red cloud. Jeho by si mysleli sebe фермерским kohoutem, kdyby řekl: nic, pocit navzájem. Takže, to prostě заткнулся a znovu ji políbil.
  
  
  Byli jsme tak blízko sobě navzájem, když jsme uslyšeli zaklepání na dveře. Ji, vstal z postele. Pokud by to byla dívka na noc, ona by se vešla, pokud bychom nereagovali. Ale opět, možná to nebyla dívka.
  
  
  Její zabalil si ručník kolem pasu, zvedl zbraň a šel na den. Její приоткрыл ji.
  
  
  To byla pokojová služba. Na vozíku bylo rozsáhlé, драйвовая hodin; kompletní s šampaňským v stříbrném chladnější.
  
  
  Jeho stál tam, díval se na něj, a těžký povzdech, se náhle velmi проголодался. "Hotel by jí to objednat, řekl jí, číšník, — ale, zdá se, že jste nesprávné číslo".
  
  
  Zeptal se. — Pan Stewart?
  
  
  'Ano. Její Stewart.
  
  
  — Pane Гарсон Cantor si objednal to pro vás to pravé. Až do půlnoci, " řekl. Překvapení.'
  
  
  — Dobře, — řekl jsem, když číšník zase odešel. Zprávu Nádraží v hale někde svém.
  
  
  — Myslíš, jako jsou fazole v пироге na Křest?
  
  
  Její tušení, co mám na mysli, ale Gare mi řekl, že zanechal zprávu, a tato eda — vše, co je ponecháno na nás, takže..." Ji vyšetřil židli, požádal jsem o něco pozoruhodného. Nějaký kus papíru. To bylo s šampaňským. Obálka, uvnitř jen vizitka s nápisem "S přáním všeho nejlepšího velkými písmeny. Gare také napsal něco, co mělo být kódem.
  
  
  M-1 x4 + ?
  
  
  — Hrůza, " řekl jsem. "To je blábol". Znovu ji zkoumal ego poselství: "Může být, to je vzorec". Dal kartu Nádobě: "Hlas. Jsi vědec v rodině".
  
  
  Tara vrátila ego mi a пожала rameny. — To není můj vzorec, který ji znám. M mínus 1, krát 4 plus něco". Ona zavrtěla hlavou. — Máš pravdu, je to blábol.
  
  
  Znovu se podíval na mapu. Hej počkej. Její pochopil.' Náhle všechno to nalezlo smysl. 'Víte, co to znamená? To znamená, že jsi měl pravdu.
  
  
  Podívala se na mě prázdný pohled. — Jak?
  
  
  "O nich pbx. Ukaž.' Znovu ukázal hej kartu. "To není M minus 1. Je to pruh M 1. Ml. Kód název Lao Zeng. A Ml x 4 se rovná Ml, умноженному na 4. Existují čtyři MI. Čtyři muži, podobné Lao Цзена. Čtyři větve. Plus otazník. Navíc bůh ví jak ještě.
  
  
  Сбитая matoucí, to откинулась na opěradlo židle. "Jste svědky historického okamžiku".
  
  
  "Ach, ano, dobře," řekl jsem. "Ty jsi byla v pořádku dříve".
  
  
  Ano, — řekla. "Ale já jsem ji nikdy předtím сожалела o tom, že bylo správné".
  
  
  By mělo být, byla to moje desátá cigareta. Takže to bylo příliš mnoho. Její кинул nedopalek přes zábradlí balkonu, a sledoval, jak let střemhlav, jako statečný malý bombardér. "Žijeme s vlajícími prapory a spadající, jako shnilé hrušky". Vítr se zvedl z temné útočiště; rybářské lodě na якорях nervózně houpal se na vlnách, jako netrpělivé děti, проснувшиеся dříve rodičů a nyní netrpělivě čekají na nový den. Jsem nemohl spát. Její počkal, dokud Tara задремлет, pak nalil trochu šampaňského a vyšel na balkon. Tisíce hvězd a bílý měsíc visel nad světem jednoduchý vody a pláže. Na chvíli se mi chce zapomenout na ten jiný svět, ego, pevnými linkami a krve-краснй. Tento svět vražd a úmrtí, kde se nejprve střílí a pak se ptají na otázky.
  
  
  Ale měl jsem velmi mnoho otázek se zeptat ih sebe. A teď odpovědi nebylo možné odložit na později. Chan-lee byl jedním kolem jako pbx. Zabil senátora. Teď někdo plánoval вызволить Chen-kolem vězení dnes večer. Ale kdo byl tento "někdo"? A když to bylo "dnes"? Tímto "khem-to" mohli být dvanáct lidí s ručními granáty, nebo jeden člověk s dobrým plánem. A dnes — je to dlouhé slovo. To trvá od západu slunce až do dalšího rána. To bylo něco jiného. Lin Qing řekl, že na mě jeden "starý nepřítel". Jaký starý nepřítel? Měl jsem tisíc nepřátel. A pokud by stále byl na ostrově, mohl by se jen přesunout mi cestu. Nějak ji musel najít odpovědi. A do toho "dnes večer".
  
  
  Ji, otočil se a podíval se dovnitř, na спящую tam Tary. Měsíc av běžném na skle den; vypadalo to tak, jako by to bylo подвешена ve vzduchu na modrém čtvrtiny s měsícem, jak ночником. Ji znovu odvrátil pohled. Taky bylo něco podobného. U mě ještě bylo Tara, o které bylo třeba se starat a chránit. Ona byla zástupce a vedoucí vědecký pracovník, ale hej, já třeba byla moje obrana. Dalším důvodem, proč jsem nemohl usnout. To by nebylo možné, pokud bych neměl plán, například, začít, aby se vystopovat všechny tyto "proč".
  
  
  Její zahájil své pátrání. Ve schránce písemné židle ji našel to, co hotel. Tyto китчевые letáky, které opustí pro turisty. "Zábava v Nassau". "Kde je to všechno děje?"
  
  
  "Kde je to všechno děje?" byla mapa ostrova. Její vzal ji, aby si je prohlédli zblízka. Její našel vězení. Dobře. Pokud by si ji na hotel, aby se vězeň utekl, kam by její ego nezatížené? Její poloha by se dostat z ostrova. Takže bych jel na pobřeží. Malé letadlo mohl použít na pláž, jako přistávací dráhu. Nebo by ji použil loď. Soukromá loď, relaxovat a привилегированная jachty. Její dohledat cestu z vězení až na šaty. Šaty byly velmi, silnic bylo mnoho. Její vyvodila si celý ostrov.
  
  
  Když ji opět zvedla pohled, vzhled se změnil. Slunce vyskočilo z linie Země a nebe накрыло Matka-Země, známým růžovým povlečením. Rybáři šli kolem svých domů, na Bay vymazán a zamířil ke svým lodím, пришвартованным u mola. Ženy otevřely své stánky na trhu s zábavné doškovými klobouky a bez chuti brašnami s mořskými umyvadly. Pokud by jí byl John Стюартом, mohli jsme jít na tento trh a projet se na vodních lyžích, na moři, pak na oběd ve městě свежепойманным námořní basy. Pokud by jí byl John Стюартом, jeho bych věděl hned o nadcházejícím útěku Chen-zda, a pokud by to věděl, pak bych policii, aby se zabránilo to. - Ale Nick Carter vám Čong-zda utéct.
  
  
  Vrah byl jen kolečkem v celém autě, ale ji by celý tento stroj; jako místo, kde se vyrábějí sériovou pbx. A pokud budete mít štěstí, Chan-zda povede mě tam. Kdyby jí jen mohl donutit ego uniknout. Všem, kromě mě.
  
  
  Bylo šest hodin ráno, a teď jsem měl nějaký plán. Teď se jí spát.
  
  
  
  
  Kapitola 6
  
  
  
  
  Pravidlo první: poznej svého nepřítele.
  
  
  Její zabočil s Интерфилд - road a zamířil na letiště. Můj starý nepřítel, alespoň podle Lin Jing, viděl, jak jsem dorazil na letiště. Může být, letiště, mohl by mi dát зацепку. No, to bylo divoký myslím--, ale zkusit to stálo za to.
  
  
  Její podíval osob za pultem. Cla. Informace. Pronájem aut Hertz. Rezervace. Nám nikdo kolem nich nic mi není vyvrátil zprávy v médiích zprávy. Šel jsem do novinového a koupil si noviny. Aby bylo co dělat, dokud se jí, přemýšlel o tom, co dělat. V nen nic o kasino Гренады. Cizinci. Ale není to tak nechtěl a divné. Pravděpodobně, oni nejsou hotely strašit turisty. Nebo, může být, policajti prostě nevěděli o tom. Možná, že někdo jiný přišel dříve a odstranil tento nepořádek. Někoho jiného z tohoto obchodu s drogami.
  
  
  Nebo někdo kolem ostatních . Její zkontroloval seznam mrtvých. Бангель zemřel v trosky. Nedbalost s cigaretou. Ego matka, který v Kensington, zažila ego. Nic, kromě dobrého o mrtvých. De mortuis nil nisi dark. Její rozhlédl po okolí, protože jeho noviny. Ve stínu není se ukryli staří nepřátelé.
  
  
  Byla ještě jedna věc, kterou jí mohl udělat. Hezká англичанка na BOAC testovala pro mě seznam cestujících na pondělí večer. V pondělí večer jsme dorazili po celém New Yorku v 7:30 ráno. "Pan Am" zatkli v Miami, v sedm, a britská letadla kolem Londýna přijel v osm — ne, aniž čtvrt na osm. Bylo trochu brzy. Londýn. Její nenapadlo se nad tím na chvíli. Charles Окун byl nepřítel kolem Londýna. Ale ne, oni držet ego, když vpadl do jeho laboratoře. Osm! Vin Je Ve Vás! To mohl být on. Carlo, posel, řekl, že člověk, který zaplatil emu, byl velký číňana. Ving Tak byl pět stop vysoká, agent KAHN, se sídlem v Londýně. A je nepravděpodobné, že zapomněl, že někdy setkal se mnou. Rád bych vám připomněl, že nyní u něj bylo трехпалая ruku.
  
  
  'Miláček.' Jí se usmál na dívku za pultem. "Můžete mi říct, zda byl pan Ving stejným letem v pondělí kolem Londýna?"
  
  
  "Ach, je mi líto". Je to dokonce vypadalo opravdu sad. — Ale obávám se, že mi není dovoleno dát vám tuto informaci.
  
  
  — Já vím, že nemůžeš, " řekl jsem.
  
  
  Její podíval hej, otevřeně do očí. Pohled číslo dvě: sotva řízené, vařící vášeň.
  
  
  Dala mi informace. Vin Za opravdu bylo na tomto seznamu cestujících. On nebyl sám v tomto letu. Ego spolucestující se jmenoval Hung Lo.
  
  
  — Pokud by vás zajímalo, — ochotně dodala — oni rezervovali cestu zpět do Londýna v deset hodin v noci.
  
  
  Jí byl letos zájem.
  
  
  Рискнув, jí volal do hotelu "Grenada". Pan Vin Na zaregistrován s nimi. Můj hazardní hra začala vyplácet. Ale na druhou stranu, někdo Hung Lo. Vy taky nejste si celou dobu jen vyhrát.
  
  
  Její, se vrátil do hotelu a отыскал Carlo, našeho společného přítele. On by si uvědomil Vinu. Jeho řekl, že emu je to, že její hotel vědět, a řekl emu, kolik jí bude platit za to. Přišli jsme k dohodě.
  
  
  Jeho řekl Nádobě, co očekávat. Myslela si, že to bude legrace.
  
  
  Jeho políbil ji na rozloučenou a vrátil se k autu.
  
  
  Druhé pravidlo: jít do vězení. Jděte otevřeně do vězení.
  
  
  Ale na cestě ji zastavil na "Trubka míru", anglického výrobce doutníků v Nassau. U nich byl k dispozici můj уродский značky se zlatým мундштуком. Její nařídil poslat do hotelu, pár krabiček a vzal s sebou několik balení pro okamžité použití.
  
  
  Jsem šel do baru na Бейстрит a snědl sendvič a pivo. Pak ještě jeden. A ještě jeden. A bourbon, aby se zahřál. Když ji pryč, jí byl opilý a спотыкался. Její поспорил s barmanských z účtu. Pointa je v tom, že to bylo v pořádku, na konci. Její vyšel v bouřlivé, hlučné náladě, se vrátil do auta a odjel. Její zabočil na špatnou stranu, na ulici je jednosměrný a посигналил protijedoucí vozidla. Moc se mi líbil zvuk toho roh. Její začal signalizovat: "To-úvod-jsme i nadále-bitvu".
  
  
  Tento policista se objevil na Parlament-vymazán. Neměl jsem s sebou dokumentů. On byl velmi laskavý. Je to hotel vezmi mě zpátky do mého hotelu. Odpusť a zapomeň. Je to hotel, aby jeho spánku.
  
  
  Její hit jeho ego podle brady. Také dobrý způsob, jak se dostat do vězení.
  
  
  Vězení Nassau nebyl takový údajně špatné jako obvykle. Byl to tvor, jednopatrová kamenná stavba na západní straně ostrova. Místní obyvatelé nazývají ego "hotelem", protože tak to vypadá. To může nabídnout velké množství přírodních krás. Úhledně šlechtěný trávníky a úzké zahrady. Klientela se skládá hlavně z lidí, отсыпающихся od alkoholu na jednu noc, příležitostných zlodějů a občas místní "kriminální šílenci". Zatím fretka rasové nepokoje nejsou выливались na násilné trestné činnosti. Tímto způsobem, lidé typu Chen-zda není v žádném případě v úvahu, když oni založili svůj bezpečnostní systém. Ale oni, zda emu je to nejlepší, co měli. Před ego kamerou stál hlídač.
  
  
  Jí byl velmi opilý. Řekli, že mám nárok na jeden telefonní hovor. Jeho řekl jim, že chci zavolat Svatému Petrovi. Řekli mi, že byl velmi opilý.
  
  
  Mě drží vzhůru. Kromě Chan-lee, bylo jen další dva vězně. Mě vysadit na jednu kameru s tématem dvěma kluky.
  
  
  Odina kolem nich spal, jasně opilost.
  
  
  Další vypadal jako člověk, s kterým by se chtěl ocitnout v kleci v jedné digitální fotoaparáty. To bylo velké velikosti, silné postavy, s jizvami od колотых ran, z nichž ego иссиня-černá tvář bylo na přikrývku.
  
  
  To že někdo přemýšlel, když ji vstoupil.
  
  
  Úschova Chen, zda se nacházela na druhém konci. Stojí támhle, na konci chodby. Pokud by zůstal na levé straně, jeho ego by viděl. Můj první pohled na větvi. Byl хладнокровен a v pohodě.
  
  
  Její zapálil cigaretu a podal krabičku velký сокамернику. Zvedl jednu, vyšetřil ji, пощупал zlatý náústek a ho zvedl ke světlu. "Je to blbost". A usmál se.
  
  
  Ego se jmenoval Wilson. Tak Šerif, a má vlastní bar s názvem "Dřevěná nikl, místní instituce mimo město. Náhle нагрянули policajti a našli pod barem-balíčky heroinu. "On byl vhozen, vole. Já nejsem tak hloupý. On se rozvedl rukama. Byly čisté. "Na druhou stranu, je — poškrábal se na hlavě — pokud ji tak chytrý, tak proč ji tady?"
  
  
  Oni vypnout ego bar, a pak zabili ego. Na ego slova, v Nassau neměl velké problémy s drogami, takže policajti jen притворились, že to byl воротилой. Jako by se opravdu заполучили big boss. — A mezitím nějaký intelektuál ржет, dokud se kapka.
  
  
  — Ano, — řekl jsem. "Jaký rozruch".
  
  
  Wilson Tak Šerif a jeho se stali přáteli. Vyprávěl mi o své jin a dětech a o žlutém dům, který postavil pro sebe. Její zeptal se ho, zda má vážné nepřátelé, a on se zasmál. "Ježíš, ano. Ale moji nepřátelé. Jsou to spíše oříšková vás na kusy, než se ozdobit tímto způsobem. Hlasovat co mě tak zlobí, vole. Nikdo kolem nich nic kolem toho dostane".
  
  
  "A váš bar?"
  
  
  Zvedl ramena. Pokud někdo nemusí, jim ještě muset koupit. Buď u mě, nebo u vlády. V každém případě jim ještě musí platit".
  
  
  "Pokud nejsou hotely pro nějaký jiný účel". Její již netušil, kdo jsou ti "oni".
  
  
  Jeho něco, co je známo v tomto vězení. Policajti dole hlídal až deset. Stráže Chon-zda byl jediný strážný nahoře. Ego se změnil každých pět hodin. Další stráž bude ve čtvrt sedmý. Dozorce Брукмана nahradí тюремщик Крамп.
  
  
  Jeho položil emu několik otázek o Chan-lee. Náš spící сокамерник krátce pohnout ve spánku. Pak se otočil a začal chrápat.
  
  
  U Chen-zda byl pouze jeden návštěvník. "Námořník, — pomyslel si Wilson. Kostnatá struktura chlap ve sportovním obleku. Chan-lee nazval ego Johnnyho. Johnny přišel každý den. Naposledy dnes ráno. V ruce měl tetování v podobě velké červené motýli. Nelze ji nebylo oznámení za kilometr.
  
  
  Jedna věc, kterou ji zvládl za tyto roky. Věci, které by neměly chybět v okruhu km, obvykle, proč to tam umístil.
  
  
  Ke mně přišel seržant. Jí byl již velmi střízlivý. Měl jsem mnoho výčitek svědomí. Její zeptal se, jestli jsem jí zavolat jin.
  
  
  V šest hodin, jak bylo plánováno, přišla Tara. Nemohla pochopit, jak jsem mohl být tak hloupý. Ona jim řekla, že jsem dobrý člověk, dobrý občan, dobrý manžel a že jsem nikdy předtím nespáchal nic tak divokého. A jeho by nikdy udělal to znovu. Později mi řekla, že pláče se skutečnými slzami.
  
  
  Zrušilo obvinění výměnou za pokutu.
  
  
  V deset minuta sedmého v mém bloku zazvonil nástěnný telefon. Гвардеец Брукман opustil svůj post a šel po chodbě, aby se odpovědět emu. 'Ano.' Podíval se mým směrem. 'Ano. Ji okamžitě pošlu ego dolů.
  
  
  On se otočil zády k sténání. — Hele, — řekl on do telefonu, — ji hotel se tě na něco zeptat... — hlas Ega stahl nízké a доверительным. Její doufal, že ego vývrtku, nebude trvat příliš mnoho času, protože to může narušit můj rozvrh.
  
  
  Ji, podíval se na Wilson. Tak Šerif. To se mi velmi líbilo. A je zralá, aby se zemřít dnes večer. Být zabit CANNES, protože byl svědkem. Jí důvěřoval našemu молчаливому družice na digitální fotoaparát. Byl příliš tichý. A trochu opilý. Ego vůni můžete cítit v paříž.
  
  
  Ale co, krejčí si to, bylo mi to jde. To nejmenší, co jsem mohl udělat, je chránit Wilson. On seděl na svém lůžku. — To jsi ty, chlápek, — řekl on. "Už můžeš jít domů."
  
  
  — Také jsi pryč, " řekl jsem. 'Velmi brzy.'
  
  
  — Já bych to stahl na to sázet.
  
  
  — Ano. Chcete-li být upřímný.' - Její пощупал šití kabátce: "Troufám se vsadit všechno, co je pod ní". Nyní, otevřeno teď.
  
  
  Její zasadil ih emu v ruce. Ji, věděl, že žetony, šířených na kasina, se bude hodit.
  
  
  Když тюремщик Брукман přišel za mnou, Wilson už spal, Брукман mě zklamal na den na schody. "Dobře, Stuart. Musíš jít jeden. Nemohu opustit toto patro.
  
  
  — Děkuji, agent Брукман, " řekl jsem.
  
  
  "Na úpatí schodiště, stačí odbočit vlevo. Tvá žena čeká tam.
  
  
  Její, přikývl s úsměvem. — Opravdu, " řekl jsem. "Já chci opravdu poděkovat. Jste byli tak laskavý ke mně. Ní, natáhl ruku. 'Dej pět.'
  
  
  On natáhl ruku.
  
  
  Za pět vteřin byl již pod plachtami.
  
  
  Její tři krát dávku anestetika na každém жетоне. Oba muži budou asi pět, šestý hodinu v отключке. To by mělo být dostatečně dlouhé.
  
  
  Chan-lee se na mě podíval a tiše přikývl. On si myslel, že to bylo vše součástí plánu.
  
  
  Byl půl sedmé. Na schodech ji srazil s funkci správce Крампом, сменщиком dozorce Брукмана. — U Брукмана tu pro vás vzkaz, " řekl jsem.
  
  
  'Oi?' On se zastavil, сбитый matoucí.
  
  
  Její sáhl za minutu a vytáhl přeložený list papíru. Její pevně dal to dohromady s čipem ego nevyřízenou ruku.
  
  
  Její оттащил ego spící tělo zpátky nahoru, na vězeňský blok.
  
  
  Dole seržant kázal mi o nebezpečí opilství.
  
  
  Jeho řekl seržant, že v opačném případě by byl dobrým chlapcem. Jsme ušetřil sobě navzájem ruce.
  
  
  Úředník v recepci slyšel, jak seržant padl, a vstoupil ročně, co se děje. "Je to jen převrátit". Ji řekl. 'Jen tak. Pojď a podívej se. Její popadl ego za ruku, jako by hotel поторопить.
  
  
  Policista spisovatel spadl do důstojníků petty z mladých poručíků shora.
  
  
  Tara na mě čekala u recepce.
  
  
  "Já jsem potřásl rukou všem důstojníkům, kteří byli tak laskaví ke mně," řekl jsem.
  
  
  "Opravdu musíme být ve střehu," řekla, když jsme odcházeli. — Myslím, že tady se tak dobře spí.
  
  
  Ona začala broukat Ukolébavku Brahma.
  
  
  
  
  Kapitola 7
  
  
  
  
  Tara a její zvědaví místo, aby mluvit. Našli jsme hřištěm, nedaleko vězení. Skutečný falešný starožitné pad - s plastovými кирпичиками a dřevěné винилом. Toto zařízení se nazývalo "Het Schelmenhor", a přemýšlela jsem, zda to byl její opravdový rošťák.
  
  
  Žádné potíže ze strany věznice ji nečekal. Všechny jsou проспят prvních pár hodin. A jak kdysi někdo řekl, důležitý je spánek do půlnoci. Její pochybnosti o tom, že ih spánek bude přerušen. První stroj nepřátelé nebudou tam předtím deset hodin, a vzhledem k tomu, byly vynalezeny V rezervované vstupenky na desetihodinové cesty do Londýna, na útěk se měl hrát až deset hodin.
  
  
  A na útěk se konal. Její, starala se o to. Na druhou stranu, jí také pomohla policie. Alespoň jí pomohl jim zůstat naživu. Pokud budete mít štěstí, nikdo tam zastřelili. Přátelé Chen-zda поглядывали bych na policajty a, jak on doufal, že ne будили spící psy. Byl to můj laskavý skutek v ten den.
  
  
  Její strávil Balení ke stolu v rohu a objednal bourbon. To bylo sherry. Milady zůstala dámou. — Tam jsou novinky od Carlo?
  
  
  Ona se začala přehrabovat v kabelce. — On zvonil, — řekla. — Ji zachránil. To вынырнула s пригоршней окурков, поморщилась a znovu нырнула. Бесцельные hledání nás nevedla. Ona pak začala metodicky опустошать tašku, na jedné věci najednou. Пудреница. Cigarety. Peněženku. Ona rozpačitě se podívala na mě. "Pokud uděláš aspoň jeden komentář o tom, Carter, vás nit".
  
  
  Ona pokračovala reid.
  
  
  Její pokračoval v hledání vhodného komentáře.
  
  
  Už jste slyšeli zprávy? 'Ne, určitě ne.' Deska stolu je již začínala připomínat velikost Waterloo. "Senátor Cranston". Podívala se nahoru. 'Autonehodě. Alespoň takový je oficiální aplikace.
  
  
  — Jste získal tyto informace?
  
  
  Ona přikývla. "Když jí zavolala do Washingtonu, aby se informovat o našich zjištěních, ji všechno naučila. Skutečný důvod je v tom, že letoun byl poškozen.
  
  
  Její, zavrtěl hlavou. Další den, další smrt. A ještě fretky v zájmovém CANNES byly všechny trumfy. — Jsi chtěla, zprávu od Carlo, — vyvrátil zprávy v médiích zprávy jí hej. — Myslím, že si pospíšit s hledáním. To рылась ve své tašce... To щелкнула prsty. "Jsem si jistá, že to bylo." Carlo прочесал celou Granadu, jak jsi emu a řekl, a když byly vynalezeny Ve odešel, Carlo šel za ním. Nějaký dům na pobřeží, — řekl on. Na konci Каскадной silnice. Pak zahnul doleva, nebo rovně. No, alespoň jsi tam отказываешься
  
  
  Jeho obsazení na nah největší злобнейший pohled posledních dnů. "Tara!" Můj hlas je absurdní dramaticky. Našla papír. — Повернешь doleva, — řekla.
  
  
  Její se snažil vzpomenout si brožuru hotelu. Mapu, kterou studoval ji na balkoně při prvních ranních paprscích. V souladu s "Kde je to všechno děje?" Каскейд-rod probíhala paralelně k Atlantskému oceánu, řekněme, na míle daleko od moře. Podle "Zábavy v Nassau", Каскейд-rod byl známý jako hlavní ulice milionářů. "... v němž jsou uvedeny některé asi nejvíce extravagantních vil na všech Bahamách". V každém případě to byl dobrý úkryt pro Chen-li. A dobré místo pro start je útěk z ostrova. Není pochyb o tom, že Podle Vin tam čekal, Chan-lee.
  
  
  — Mimochodem, — řekla. "Je to stále tam."
  
  
  — Kdo, — řekl jsem — kde jinde?
  
  
  "Vin Za všechny další Kaskády-rod. Alespoň, s největší pravděpodobností, je to tam. Carlo řekl, že ego je svlékl denně v "Grenadě". Vzal její zavazadla. Zdá se, že se chystal se tam usadit.
  
  
  Tam by to mělo být. Naštěstí, Carlo sledoval Вингом. Ale šance, že se to vyplatí, byla poměrně malá. Carlo by mohl být подкуплен. To, že jsem měl štěstí, že mě nervózní. To mi připomíná, jak mnoho věcí v našem životě a osudu skryto v lůně rozmary ironické bohů. — Dejte si, " řekl jsem. "Nám čas na práci".
  
  
  — V Каскейд-rod? To vypadalo нетерпеливой.
  
  
  — Částečně, " řekl jsem.
  
  
  — Co máš na mysli pod "částečně"?
  
  
  — Myslím, že jsem e část, která se zabývá jede v Каскейд-rod. Jsi další část, возвращающаяся do hotelu.
  
  
  To скривила tvář. "Vy jste vždy dostání 'všechnu zábavu". Jaký je dluh.
  
  
  Mám předtuchu. — Chci, aby sis sbalil věci a odešel kolem hotelu.
  
  
  Její zaznamenal adresu a přidal zprávu, kterou poskytne hej přístup. Její natažené hej papír. "Sejdeme se tam znovu."
  
  
  Jí vyhnout mého pohledu. — A pokud... a pokud jsi dojdeš?
  
  
  Ji ignoroval její záměry. "Pokud mě nebude do půlnoci, свяжись s Hawke a ujistěte se, že budeš udržovat odtud co nejrychleji".
  
  
  Ona se znovu podíval se na mě vtipný, melancholický pohled. Myslela si, že o tom, co by se stalo, kdyby jsme se už setkali.
  
  
  — Jdu, " řekl jsem. 'Neboj se. 'Ji, odcházím.'
  
  
  Ji políbil ee, ale moje myšlenky byly někde jinde.
  
  
  
  
  Kapitola 8
  
  
  
  
  Mnozí říkají, že štěstí není v penězích, ale začínám tušit, že se může mýlit. Dům v Каскейд-rod vypadal strašně šťastný. Moderní hrad po celém růžového kamene s prosklenými stěnami s výhledem na moře. Dostanete se do něj po dlouhé U-tvaru příjezdové cestě. A, soudě podle toho, co bylo v garáži, jste tam šla jen s Bentley nebo Aston Martin nebo Lamborghini. Když jste tam byli, si můžete vybrat, je poměrně mnoho příjemných věcí. Tam byly stáje, tenisové kurty, relaxovat přístav, kde odiv пятнадцатиметровая jachta. A pokud to všechno vadilo, bylo možné jen rozhlédnout. Jen místo bylo slavnostní порывом přírody. Vedle příjezdové trati staré fíkovník vytvořila řadu přírodních brány. Ego je silné větve наклонились k zemi, aby se uchytila, jak nové stromy. Byly i jiné stromy s алыми listy, a v celém hotelu, a představovala spleť vůní a barev. Jako kdyby uspořádali zahradní párty a pozvali jen květiny.
  
  
  Její schoval auto v blízkosti hlavní silnice a pokračoval v cestě pěšky. Její obešel house party, ale nevadilo to. Mají tam byla ostraha. Ale teď to již není.
  
  
  Jedním tahem ji zlomil emu něco v krku. Ji vzal s sebou ego zbraň. Jako suvenýr. Nikdy nevíš, kdy ti může potřebovat zbraně. Její hnízdí zhruba třicet metrů od domu, v jemně zelené lokalitě. Musel jsem se podívat na rozkošné terasy. Byl bar s jídlem a pitím. Terasa čekal na hosty. Taky ji čekal.
  
  
  Vyšli z domu. Vin se starším mužem a ego manželkou. Vin nezměnil. Byl jedním kolem nich vysoké, plešatí muži velikost s skříně, jejichž tváře neodráží času a pocitů. Se stejným úspěchem ego bylo možné vyjmout kolem žlutého mýdla. Nosil to, že Carlo nazval "podivným šedým kostýmem — униформой všech maoistů". Soudě podle oblečení, muž a žena, byli britové. Stříbrno-bílé vlasy, velmi křiklavý, v luxusní podobě. Může být, jeden na toto kuriózní dopravci záhlaví. Vévoda a vévodkyně z Этуотерс-Kent. Hrabě a hraběnka Hmotnost-k-úspěchu.
  
  
  Muž nalil trochu nápojů a žena podala jídlo. Všechno bylo stejně příjemné. Není typická předehra ke krvi a hrdinství.
  
  
  Přišel MG. Blondýnka devatenácti let, suchá, krásná. вылезла s nákladem kartonů po celém oblečení obchody. Políbila muže a ženu, vstoupila do domu a za několik okamžiků se vrátil s večerní šaty přes ruku. Přitiskla si ego na tělo, a s úsměvem udělala пируэт. Vše, včetně Na Vin, usmál při revmatismu.
  
  
  Začalo se zdát, že jsem udělal chybu. Tato šťastná scéna britské vyšší třídy může být přesně tím, čím se zdálo: šťastný zákulisí britské vyšší třídy. Co se týče hodinek, to mnoho bohatých parních najmout ochranku pro ochranu svého majetku. Je velmi pravděpodobné, že Vin mě vedl do slepé uličky, já vím, že on vedl mě celou cestu, a tajně se smál v pěst. Pokud by tomu tak bylo, jeho by silně foukal.
  
  
  Ale není to tak.
  
  
  Přes několik minutě vyšel sluha. S sebou měl velké krabice cigaret. Číšník vypadal jako číňan. Dívka se sešla se vrátit do domu, a komorník otočil se k ní, a tedy i ke mně. Ji, podíval se na optický zaměřovač pušky. U komorníka byla malá bradavice uprostřed čela. Obor číslo tři.
  
  
  Kromě toho, v balení cigaret měl zbraň. V okamžiku, kdy se to přinesl, Podle Vin taky zapálil a ukázal na stín za vnitřním nádvořím.
  
  
  Na podrost vylezli tři bandity. Všichni byli původem z Východu. Její znal kolem nich. Bystrý muž v bílé košili, džíny a opotřebované борделях.
  
  
  Na partizan. Kambodžské únosce.
  
  
  Nejprve bojoval proti vládě prince Сиханука, a pak, když je to královská vláda padla, to bylo spiknutí proti režimu Lon Nola. Pokud užíváte politiku Kambodži takové, jaká je, můžete volat ego vlasteneckých fanatik. Ale ego přítomnosti zde dělalo ego zastánce komunistů. Hraje v kostky a asijské politiky je těžké říci, kdo je co, bez křišťálové koule.
  
  
  Další dva byly pro mě nové. Ale u nich, s největší pravděpodobností, to bylo impozantní pachatele kriminální minulost. Na nich byly испачканные trávou khaki kalhoty a вельветовые kabátce. Pokud jste viděli ih takovými, pravděpodobně jste přijali ih pro zahradníky. Oni скрутили svých pánů, jak сорванные květiny, a tlačil ih do domu. Dívka několikrát vykřikla, ale butler, pravděpodobně již nuceni jiné služebníky hubu, protože nikdo nepřišel ročně, co se děje.
  
  
  Vězňů vyhnalo na čtvrtém patře. Dívku odejmuli v samostatné místnosti. Její, sledoval, co se děje přes tlusté sklo okna, dokud jeden kolem těchto lupičů v záchvatu extrémní opatrnosti není задернул záclony, a ne tajil scénu ze mě.
  
  
  Rychle prošel přes území do kruhu stromů v blízkosti vnitřního nádvoří. Sergej už stahl světle modrou. Ji, podíval se na hodinky. Bylo půl sedmé. Ohňostroj by mohl explodovat v každém okamžiku.
  
  
  Oni se vrátili na terasu, nyní již hostitelé ustanovení a domů. Ving nalil pití, a zvedl hrnek pro sendvič sýr. "Plán číslo jedna, pánové. To допил své sklenice jedním douškem. "Nám je lepší chodit na položky".
  
  
  Všechny jsou na takovou hru kolem židle. Šlachovitý muž začal z celkového průzkumu, něco jako: Ica eno, laky tao.
  
  
  Nám trhat titulků na obrazovce. Krásně. Jí byl stál show, a nen muselo být hodně "Oo barbora přátel tao".
  
  
  Sám toho aniž by si uvědomil, Ving mi přišel na pomoc.
  
  
  — Pouze v angličtině, Kwan. V angličtině. Mezi sebou mluvíme na čtyřech různých dialektech. Takže pojďme mluvit anglicky, jak jsme se původně dohodli". Otočil se k Van Тонгу. — Nějaké problémy s jachty?
  
  
  Van potřásl hlavou - ne. 'Jak se máš. Johnny je všechny zkontroloval. To je již na palubě.
  
  
  Johnny. Námořník. S touto татуированной motýl na ruce. Ten, kdo navštívil Čong-ať už ve vězení. Nyní velel jachty vévody.
  
  
  Ving se usmál a otočil se zpátky ke skupině. "Uvědomíte si, že Johnny bude velmi špatným kapitánem. Nedaleko odtud se jachta dostane do nehody. Vás tajně zachrání ponorka a své chyby. — znovu se zasmál a to — budou pohřbeny na mořském dně.
  
  
  Měl jsem pocit, že tyto "chyby" byly lidmi nahoře v domě. Není to tak nechtěl, bylo těžké rozluštit ih plán. Záchranu ponorky byl dobrý a chytrý trik. Ale инсценировать vraku bylo čisté vody гениальностью. Starý trik — skrýt jeden trestný čin, aby se více. Mohli to prezentovat jako neúspěšný únos letadla s tělem britů na palubě jako tichých svědků. Pár mastné stopy pobytu Chen, zda se na palubě bylo dost, aby uvést, že on se utopil v moři. Nebudete moci перерыть celý oceán, aby našel tělo. Její se divil, že půjde, zda Johnny, "kapitán", na jachtu nejmenší pravosti toho všeho. To by byla dobrá chuť. Ego tetování приковывала ego k Chan-li, tím, že ji bylo možné vidět v paříž. Její přemýšlel, napadlo už je to Johnny. Ji, rozhodl se, že matka Johnny musí starosti o tom.
  
  
  U mě bylo několik obav. Například: jak zneškodnit podmořské lodi? Jak jsem ji mohl zachránit asi starší pár a dívka?
  
  
  "Pokud jde o dívku..." byl To třetí muž, který otevřel ústa. Vypadalo to nejúžasnější kolem všech, a on měl úplnou sadu zubů z nerezové oceli. Když se usmívala, bylo to podobné jako na mechanickou žraloka. A teď on se zasmál. — Mám na mysli, — řekl s похотливым, lstivý, pohled, — proč musíme zabíjet ji teď? Všichni jsme se mohli těšit hej, možná v moři. Ego smích se změnil v horečnatých chichotání. Ego-plán byl široce přijímaný. Wang a Квам taky se usmál.
  
  
  Byly vynalezeny Více povýšeně se zasmál. — Dobře, — řekl on. Pak se pobavit. Otočil se k дворецкому. — A vy, ještě, už víš, co dělat?
  
  
  Butler, zdá se, vzal vývrtku, jako urážka. Samozřejmě, že věděl, co má dělat. "Zabít pár lidí, a pak se posadil na palubu". Zdálo se, že téměř стыдился těchto malých děl. Ale měl na to své vlastní důvody. Bradavice na čele poukázat na to, že je to pobočka. On zdědil strašlivé schopnosti Lao Цзена a сопровождавшее ih arogance. Bylo patrné, že emu nelíbí podřízené postavení. Vin, studoval Na tvář pobočky. — Neboj se, Slepice Lo. Tvůj čas přijde.'
  
  
  O, Bože. Kdyby to byl komiks, u mě by se teď nad hlavou vystřelil sergej.
  
  
  Postupovat podle tohoto scénáře.
  
  
  Číšník — průmysl — jméno Hung Lo. Hung Lo přijel, kolem Londýna s Вингом. Lístek Lo byl organizován zpátky do Londýna spolu s Вингом. Dnes v deset. Ale Hung Lo počítal se dostat na tuto loď. Takže, Chen, lee, ego dvojče, bude v letadle. Ta dvojče.
  
  
  Samozřejmě, že na letišti je plné копов. Ale to budou všechny příslušné certifikáty osobností a britský pas, vše v pořádku, a také důkaz toho, že právě dorazili kolem Londýna. Jistě, na letišti se najdou lidé, kteří přísahali, že viděli, ego tam několik večerů předtím. Její mohl zapomenout na слежке za této субмариной. Jeho by побеспокоился o слежке za letadlem později.
  
  
  Nastal čas, starosti o něčem jiném.
  
  
  Komise pokračovala v její kontrolu tam, na terase. Její tiše заскользил na doma. Dveře byly zamčené. A okna, zdálo se, byly tam jen pro zábavu. Silné bezešvé oblouky — jsou oblouky katedrály — jsou vyrobeny z plastu, nerozbitné sklo, spolehlivá, zapečetěna a vložena do skály. Čerstvý vzduch byl tak otázkou klimatizace pro odběr vzorků vzduchu. Jen ve čtvrtém patře okna byly skutečné. Velká okna, které mohou posunout vodorovně. Jedno kolem nich bylo otevřené. To bylo, jak se říká, na webové koně, na které bylo možné dát. Kameny, kolem nichž se postavil tento palác, vůbec nebyly malé. To byly velké ploché kameny nepravidelných tvarů, skládaných dohromady přes nerovné intervalech. Body opory se někdy nacházely ve vzdálenosti jeden a půl metru od sebe navzájem. Každopádně, je to jen začal stoupat nahoru. Když jí byl ve výšce asi třiceti metrů na výšku, její uvědomil, že jsem neměl Tarzan. Třicet metrů vysoký — špatný postoj, aby pochopili, že jsi se Tarzan. Ještě horší je, si uvědomit, že jsi uvízl v jednoduché sténání kolem kamene, a v okolí žádný jiný otočného bodu. A hlas pak tý nohu, na níž její vyrovnané, сорвалась, a jí zůstal viset na levé ruce, která se zabývá uvízl ve výklenku nad mou hlavou. To je vše, co odradit mě tam. Pokles není mě zabije hned, ale věc byla v tom. To bude stát život holka a starší pár.
  
  
  Ji s námahou stiskl svou těžkou sevření jedné ruky a pozorně zkoumal sedlovou mnou navždy. Nic, co by mohlo pomoct. Bez bodů opory, žádné triky, na ruce. Jen kámen. Krátkým pohybem ji vzal jehlový pravou ruku a snažil se vybojovat ještě jednu oporu, вонзив ego, cementu mezi kamennými střepy. To mohl udělat za šest měsíců, ale moje levá ruka stále bolela, a to nemohl vydržet ještě šest minuta. Ji znovu stahl přemýšlet o nebezpečí možného pádu. S ohledem na všechny okolnosti, která byla zničena úrovni bylo totéž jako rozsudek smrti.
  
  
  Její zkusil ještě jednou, otevřeně nad hlavou, zkontrolujte, zda je mezi nimi kusy lehce выветрившегося cementu. To udělal silný impuls, a on se rozpadl na jeden velký kus. Teď mám místo na pravé ruce, například, v jedné linii s levou. Její sáhl nůž mezi zuby, chytil za rukojeť a pomalu, lapal po dechu, подтянулся.
  
  
  Ho zvedl kterémukoli národu, kde byla moje ruka. Odtud šlo všechno dobře. Navždy mi bylo přírodní deprese, okno rám. Poslední, стонущим úsilím ji dostal tam.
  
  
  Okno распахнулось dokořán.
  
  
  Její západu dovnitř.
  
  
  Její ocitl v jakési návštěvní místnosti. A pokud je to pokoj pro hosty, je to nejlepší, co si můžete přát (kromě bohatství), je navštívit na návštěvě u bohatých. Velký teakovou podlahou byla pokryta orientálními koberci. Není tím, který si koupíte v místních prodejnách a témata, které jste získali po celé Persii. Самовывозом. Postel byla stanovena na něco jako platformu a na které se vztahuje deseti čtvercovými metry kožešiny. Fotografie sténat byla podepsána panem Van Gogha.
  
  
  Nemohl jsem se pohnout na pět minutu. Mé ruce se roztřásly z nedávné napětí. Omlouvám se. Také si uvědomuji, že hrdinové nikdy mít pneumatiky. Ale to se děje pouze ve fantazii distancoval od reality romanopisci. Mám na mysli: nevěřte všemu, co čtete.
  
  
  Znovu ji отдышался a pustil do práce.
  
  
  Ji našel první dívku. Ona byla vázána na postele. To bylo tak ustálená, že jsem se nemohl zbavit myšlenky, že se повеселятся s ní před plavbou. V blízkosti je to ještě bylo krásné a jemně, krásně. Byla to taková podívaná pro reklamu na mýdlo. Velmi неинтересне. Ee tělo bylo něčím jiným. Řekněme, že to bylo zajímavé. Její bílé šaty byly částečně расстегнуто, odhalil ještě více než bílé maso. Podívala se na mě široce otevřenýma očima. Ona hotelů закричать, ale hej, roubík, кляпом. Tak že, kromě "Ммммф, мммф" nemohla nic říct.
  
  
  Jeho řekl, hej drž hubu, a že jsem byl jeho přítelem. Ona se trochu uklidnila a její vytrhl zástrčku kolem zásuvky. Ona ležela na posteli, paže a nohy. Její začal uvolňovat lano kolem jeho nohou. Ona začala vzlykat. Jeho řekl, hej, co je teď u nah není čas na to. Ji popsal hej, naše šance přežít tento den, a zeptal se jí, nechce-li se mi pomoci zlepšit tyto kurzy. Řekla, že je připravena. Znovu ji svázal ji a plněné hej ústa кляпом.
  
  
  Její slyšel, že se vrátili. Zdálo se, že jsou na druhém patře. Hlasy byly hlasité. Ozval výbuch smíchu, a někdo řekl: "No, pojď..." a někdo řekl: "Ano..., pak na schodech byly slyšet shaggy. Šance byly padesát na padesát. Jedna šance, že to Hyun Tím přišel zabít vévodu a герцогиню. Další je, že to byl on, přijde навестиь krásnou pannu.
  
  
  Může být, Vína jen chtěl поссать.
  
  
  V každém případě, musel jsem se rozhodnout. Její mohl být pouze na jednom místě najednou.
  
  
  Jí skočil zpět do místnosti dívky a postavil se vedle dveří.
  
  
  Dveře se otevřely.
  
  
  Dívka сглотнула.
  
  
  Tento bohem zapomenutý svině tak unést, že rozepnul ширинку ještě předtím, než je uzavřel za sebou dveře... Jsem skočil za ním a chytil ego za krk. To вцепился mi v ruce, ale já jsem ji rozbalil ego a přitiskl se zády k sténání. A udeřil.
  
  
  On křičel. Vytryskla krev. Smáli dole. Tyto jsou sadisté si mysleli, že vykřikla dívka.
  
  
  Vin hotel spadnout, ale její zvedl ego zpět. Myslím, že je to ego, a hněval. On zaútočil na mě s mocí, kterou jí v nen netušil. Také, s nožem, který jsem nečekal. To целился mi ve skládání dolar a dostal se mi do ramene... opět se zaměřila na mě, ale tentokrát jí byl připraven. Její popadl ego nůž z ruky a použil základy judo. To letěl letadlem do ohromující kotrmelec a přistál tváří na podlahu ložnice. Pak to již bylo v pohybu. Její kopali ego, tělo. Tento bastard přistál otevřeně na vlastní nůž. Tentokrát otevřeno a skládání dolar, pomyslel jsem si. Její затащил tělo pod postel. Pak ji pustil dívku.
  
  
  'Jak se jmenujete?' Ona jen tupě zírala...
  
  
  Její trval. - 'Vaše jméno? Jak se jmenujete?'. Dívka byla v šoku. Její hit ee. Pak začala plakat a nechala spadnout na mě. To прильнула ke mně, vzlykající. Jeho políbil ji jednou, na temeno. — Podívej, miláčku, " řekl jsem. "Budeme hovořit později. Teď jsi měl vypadnout. Musím jít, najít další jachtu. Ona přikývla a znovu se pokusil vzít sám v ruce.
  
  
  — Vzadu je schodiště?
  
  
  Ee cíl vstala a vystoupila.
  
  
  'Dobře. Pak jděte do toho.'
  
  
  Jí otevřel dveře. Nyní, na konci bylo více hlasů. Zisk Chen-zda a ego satelity. Chen-už popsal спящую vězení. Řekl to jako vtip. On stále myslel, že je to součást plánu. Ego příběh zasáhl všechny, jako bomba. Bylo hrobové ticho.
  
  
  — To byl Carter, — řekl Vin.
  
  
  Jsme s přítelkyní šli na hřiště po černých schodech. — Rychlejší — zašeptal jsem. Ona začala sestupovat po schodech.
  
  
  Její, obrátil se k sálu.
  
  
  "Nemůžeme dovolit, aby Cartera zničit naše plány". Hlasování přesně, řekl Wang. "Nám to kurva."
  
  
  Ona byla téměř v místnosti starší páry.
  
  
  Dívka se vrátila. - 'Kam to měl jít?'
  
  
  — Kristus Boží, " řekl jsem. — To je tvůj vlastní zahradu. Ty víš, kde se schovat, ne?
  
  
  Podívala se na mě prázdný pohled a сглотнула. Ona byla ještě v šoku.
  
  
  — Chan-lee, — nařídil Ving, — převlek ihned. Potřebujeme normální vypadat na letišti.
  
  
  Dívka jen seděl. Její popadl ee za rameno. Kde jsi vždy пряталась, když hrál na schovávanou?
  
  
  — Ve stáji, — řekla. "Pod slámou".
  
  
  Hung začal stoupat po schodech.
  
  
  — Pak jdi, — zašeptal jsem. "Pospěš." To utéct.
  
  
  Jeho dostal do správné místnosti, porazil ego jen na půl vteřiny. Elegantní dvojice seděla na podlaze s кляпами v ústech a zády k sobě navzájem. Ji, skočil pro záclony a vytáhl zbraň, jakmile Hung Lo otevřel dveře. Dvakrát střílel, než si uvědomil, co se děje. Když si uvědomil to, on byl už mrtvý.
  
  
  Dva položilo.
  
  
  Ji strčil ego mrtvolu v nástěnné skříni a nařídil kombinace zdát mrtvý. Nerozuměli naše slova. — Mrtvý, — opakovat ji, tlačí ih. Moje rameno bylo poskvrněno tohoto krví, a on držel na ní ruku, aby окровавить ih.
  
  
  — Dobře, odjedeme, — hlas přišel Винга s лестничной buňky. "A já si myslím, že musíte dostat do lodi, jakmile je to možné."
  
  
  Byl slyšet hukot několika hlasů. Její tušení, kolik ih bylo zapojeno. A kolik lidí bylo s Chen-li. Ale khem by nám byly, jsou většinou hráli druhé housle. Wang Tong, převzal velení.
  
  
  "Vezmi Hung Lo a оттащи tohoto sex, ďábla z této slepice".
  
  
  Její smál. Staromódní vtip zdálo zábavné. Přiznávám, že to nebylo tak, údajně, a směšné, ale přiblížil velmi nohu.
  
  
  Její se vrátil do své staré úkrytu Za závěsem. Starší pár vypadala přesvědčivě mrtvé. Tato skutečnost mi dal, možná tři minuty.
  
  
  Na chodbě byly slyšet zvuky zklamání a různé výkřiky. Otevřel dveře do místnosti dívky. Ne, nám, sexuálního ďábla, nám kuře. — Tailed lemur, lemur, — řekl Kwang. — Co se s nimi stalo?
  
  
  Tam byla krátká diskuse. Potom ochably, a dveře místnosti, v níž její byl, приоткрылась. To byl Wang a tři ego společníkem. Jsou temně podíval na "mrtvou pár", a vzrušeně si povídali. Odina kolem nich šel hledat Hung Lo. Zbývá tři muži, ale nebyli ozbrojeni.
  
  
  Odina kolem nich otevřel dveře, montáž na stěnu skříně.
  
  
  Ah, — řekl on. Zbytek se připojil k mu, aby každoročně. Všechny наклонились, aby se každoročně na mrtvolu. Van stručně shrnul. — Vražda, — řekl on.
  
  
  Takový okamžik již nemusí opakovat. V každém případě ji měl jednat hned. Moje rameno stále кровоточило na pozadí záclon, a brzy se se závěry této пятну. Její ponětí o tom, jak to bude probíhat: vyjdu, střílet, bach-bach-bach, a подстрелю všech tří, zatímco oni jsou ještě stojí montáž na stěnu skříně.
  
  
  Její vyšel střílet.
  
  
  Moje představa byla mylná.
  
  
  Její подстрелил jednoho kolem nich, ale Wang a zbytek se odrazil do strany. Oba нырнули na mě z opačných konců. Napadli současně a rozdělili práci. První rána byla rána do mého запястью, a wilhelmina následoval выпрыгнула kolem mé ruky. Van низменному se naklonil, jako útočící býk, a praštil mě hlavou na žebra. Jeho согнулся na polovinu z nesnesitelné bolí, uvolňuje vzduch, jak проколотая pneumatika. Je to trochu опрокинуло mě, ale podle toho, jak na podlahu ji, skočil Wan na kotníku. On spadl a přistál s matně стуком. Během jedné šílené minut ji, jsem si myslel, že mít čas se starat. Ji vzal jehlový v ruce, ale bylo to vše zbytečné. Jiný nespal. Tentokrát to není целился v mé zápěstí, a soustředil se na zdroj všech mých velkých plánování. Deset liber klacky vrzání klesla na své lebky.
  
  
  Když jí přišel, jí ležel na podlaze čehosi knihovny. Na vteřinu se mi zdálo, že jsem se dostal do veřejné čítárny. Hlas tak velký byl pokoj. Mým cílem bylo podobný перезрелую meloun a uvolnění očí, bylo to jako zvedání závaží. Nicméně úsilí se vyplatilo. Teď věděl, že jedna věc, kterou znal: teď věděl, kolik ih bylo. Protože všech deset po celém měli v této místnosti se mnou.
  
  
  Moje zbraň zmizela, stejně jako můj jehlový. Rameno nezmizelo, ale je to hotel, aby to zmizelo. Emu zdálo, že někdo neustále kouše mě za ruku.
  
  
  Pokud jste někdy pomocí speciální operace ve válce, možná jste byli v této pozici. Nebo pokud jste někdy byli dítětem v oblasti, kde se jedná o "našeho" gangu "proti " ih". A "své" upínají v тупиковом uličce. Karty proti vám, a jízda není ustoupit. To jste vy proti zbytku světa, nemáte šanci. Pokud pouze nemáte něco "zvláštního". Hemingway použil slovo cajones , což v překladu ze španělštiny znamená "míče", také známý jako macho. Nebo, řekl on-голландски, ušlechtilý deien. Jsem ne zcela pochopit, proč jsou varlata se staly symbolem celého odvážného a poctivého, ale opět, není to v okolí těch, kteří zpochybňují takové klišé. Její pevně věřím, že na výrazy, jako je "Práce v termínu, dělá si připraven" a "Člověk stojí za tolik, kolik ego vejce". Takže mám ih tři.
  
  
  Můj osobní poklad.
  
  
  Samozřejmě, měli byste vědět, že jsem se narodil s třemi vejci. Třetí byl dárek od AX. Ve delle to taky шарообразная granátového jablka. Smrtící plynová bomba. Tištěnou příručku k mu znělo: ( 1. Vytáhněte kolík. 2. Hoďte bombu. 3. Utíkejte, jak dál.) a "Seznam možných míst pro parkování", který je v slangu AX znamená, kde se můžete schovat ukryté zbraně. Nabídka +3 ("použít flexibilní придаток Z-5 a umístit granát na své části těla") obsahovala v sobě jakýsi podtext.
  
  
  Co jsem věděl tehdy a vím teď, tak je to tím, že "Mezi tvými vlastními díly" tam bylo úplně bezpečné útočiště ve světě. Nikomu a v hlavě nepřijde hledat granát tam. A tento fakt není čas спасал mi život. Ale je tu jeden problém s tímto granátem: jak sehnat ee kolem úkrytu.
  
  
  Hlasovat jste před svou расстрельной týmem. Dvanáct pušek se zaměřují na vašem skládání dolar. Vám nabízejí navázat oči a řeknete "ne". Vám nabízí cigaretu, a řeknete "ne". Ptají se, zda máte poslední žádost, a můžete odpovědět: "Ano, pane". Její poloha by se konečně usadit se usaďte.
  
  
  Je to problém s granátem.
  
  
  — Myslím, že on se probudil. - Mluvil Kwan. Wang přišel zkontrolovat, jestli je to... nemohl Jsem věčně předstírat, že je mrtvý.
  
  
  No-no, — řekl on. "Nick Carter".
  
  
  Pomalu подтянулся a ощупал hlavu. "Náhodou jsem byl v této oblasti, a myslel si, заеду a загляну".
  
  
  Usmál se. — Je škoda, že jsme nevěděli, že jsi приедешь.
  
  
  — Já vím, " řekl jsem. — Byste upekli dort.
  
  
  S gestem obrátil s dopisem k ostatním. "Hej, pojďte sem. Jí chci, aby byl v poslední době jste se setkal se slavným mistrem vrazi — Nick Carter". Soudě podle toho, jak on to řekl, ji očekával potlesk, a možná ještě více potlesku.
  
  
  Ale místo toho ji dostal neúprosný sérii презрительных усмешек.
  
  
  'Teď...' řekl Wang. — Je tu ještě jeden problém. Komu je vrácena čest zabít našeho Киллмастера? To byla řečnická vývrtky, samozřejmě, Wang hotel, aby lidé pomáhali emu korunu.
  
  
  "Já.' - Kwan náhle vytáhl pistoli: "Jsem dost dlouho plnil rozkazy. Potřebuji tuto čest pro propagaci". Wang také vytrhl zbraň a udělal ego Квана. On řekl. — Více hoden.
  
  
  Zajímalo by mě, kdo kolem nich je více hoden. Mě to opravdu začátek zajímat.
  
  
  Dva stáli, hledá přítele na přítele, dvě pistole, které byly zaslány na jinou druhému do srdce.
  
  
  Kruh mužů ustoupil od nich na krok, jako když plnili nějaký čtverylka bez hudby. Toto hnutí zvýšilo napětí, způsobuje, že dva hrdinové se zbraněmi bojovat. Teď je to na hrdý. Pokud někdo kolem nich odchýlit, ztratí tvář. Nebo, na cokoliv.
  
  
  — Já přikazuji vám hodit zbraň. Byla to jen bezduchá hra, Wang a věděl to.
  
  
  — A ji, pravím tobě, že již přijímám objednávky.
  
  
  Myslím, že první vystřelil Kwan. Dva výbuchy nastaly za zlomek vteřiny, a to už byl na půl cesty přes pokoj. Duel trochu odvedla všechny, než ji potřeboval. Усевшись na podlaze, ji vzal granát do ruky a začal palec za дюймом, ползком, přibližovat den. Při první jízdě výstřel ji hodil ji, zadržuje dech a běžel k východu. Plyn je tvořen smrtící kouř závoj. Oni задыхались a padaly, a snaží se dosáhnout na mě. Jeden prošel nah, ale její kopali ego v životě, a to согнулся. Ji, udělal velký skok a přinutil vyskočit ven. Bylo to těžký starožitný dubový dveře s ozdobným klíčem v dekorativní zámku. Dveře konejšivě a sebejistě щелкнула. Ona není schopna tlak osm banditů věčně. Ale opět platí, že u nich nebylo moc času. Plyn, srazil by ih s nohou za šedesát sekund a za tři minuty všichni by byli mrtví.
  
  
  Její vzrostl ve čtvrtém patře, otevřel okno a zhluboka si povzdechl. Plyn zůstane tam, kde byl: v uzavřené knihovně ve druhém patře, v místnosti, kde okna byly zavřeny.
  
  
  Starší pár ještě bylo tam, kde ji opustil ee. Oni byli tak vyděšený, že ještě притворялись mrtvý. Ji zvedl ih spojené zády k sobě a nesl dolů na tři лестничным пролетам.
  
  
  Dosáhli jsme trávy před domem a šel na trávu popadnout dech. Ji, podíval se do okna knihovny. Na nen ležela скрюченные tři těla. Okno nelze otevřít, ale oni zemřeli, snaží se ego otevřít.
  
  
  
  
  
  Kapitola 9
  
  
  
  
  V "Britském колониале" zbylo apartmá, tak ji stáhl tři pokoje. Dva kolem nich byli pro Thestlewaites. Ukázalo se, že to příjmení vévody a герцогини. A oni opravdu byli vévoda a герцогиней. Ukázalo se, že dívka, Нонни, bylo ih dcerou. A vzhledem k tomu, že duc bylo osmdesát tři let, jeho, cítil úctu k дворянству.
  
  
  Нонни byla založena druhá koupelna.
  
  
  Нонни prostě i nadále přicházet do třetí.
  
  
  Třetí místnost byla moje.
  
  
  Jemně jí snažil vysvětlit, hej, že nejsem její typ. Ona zuřivě протестовала, a řekla, že jsem tady, jako jsem já. Její jemně vysvětlil, že to není můj typ. To ji přimělo k pláči. Jí řekl, že lhal. Jí řekl, že považuji za mimořádně svůdnou a fantasticky sexuální. Jeho řekl, hej, co byl těžce zraněn.
  
  
  To se ukázalo jako velmi porozumění.
  
  
  "Zavolal jsem a strávil dva mluví. První byl s Londýnem, s Roscoe Клайном. Roscoe byl agentem OH. Jako šíp, jeho talent byl ценымногие pod průměrem, ale když to přišlo až detektivní, za khem-buď a kdekoliv, Roscoe Клайну nebylo nachází slunce.
  
  
  Roscoe vypadal jako nikdy a jako nikdo. Emu dařilo vypadat jako tři různé osoby v rámci jednoho okresu. U něj bylo zvláštní způsob, jak změnit výraz a držení těla. Jednoho dne se оглянулись a uviděli chlapce běží pochůzky. Pokud jste znovu оглянулись, chlapec běží pochůzky zmizel a vy jste viděli někoho jiného advokáta nebo автогонщика — mimochodem: někoho úplně jiného. Pak to byly jen vaše pocity, jste si mysleli, že za vámi není po... Historie říká, že Roscoe jednou utekl z Dachau, prostě jít ven z tohoto nacistické pevnosti, jednoduše proto, že, jak sám řekl, "vypadalo to, jako němec".
  
  
  Chceš věřit, chceš ne. Jí plně věřím v to v dlouhodobém horizontu.
  
  
  Roscoe slíbil stihnout letadlo na Nassau. To bude i nadále sledovat Chen, lee a Vin V, dokud jsem nebyl jsem tam. Bylo deset minuta jedenáctá. Jí zavolal na letiště. Výlet do Londýna letěl včas. Pak jej zapnul rádio. Byly zprávy o útěku, ale nic o možném lovu Chen-li. Roscoe měl ukázat své triky.
  
  
  Lékař v hotelu prohlížel mé rameno, zavázanou ego a udělal pokus.
  
  
  On nevěřil, nám jedinému slovu, co jsem narazila na dveře.
  
  
  Ji hotel osprchovat, dát si drink a mít čtyřicet časové oblouky. Ale také jeho hotel vidět Tary, a to není tak přímočaré, aby se pochopit, co posledních pár hodin to musí být, prošel peklo. To bylo akutní, když to скривилась a řekla: "Kluci, taky jste vždycky dobře". To také věděl, že ve delle systému jmelí v paměti. Sám by raději začít ji hledat, než sedět a čekat. Její doufal, že Tara zrušit rezervaci v hotelu a šla na adrese, která jí, hej dal. Její zastavil na желтому doma na druhém konci města.
  
  
  Paní Wilson. Tak Šerif odpověděl mi. Ne, řekla mi, Tara tam nebyl. Khem byla tato Tara? A khem byl pro nah ji? Krev začala bzučet v góly. Tara měla být zde několik hodin zpět. Bylo to nejbezpečnější místo, které jí jen mohl přijít. Ale já jsem musel nechat hej vracet na ten hotel. Ji musel poslat jeho upřímné sem. Zprávu, kterou jí poslal paní Šerif znamenalo, že jsem избавлюсь od jeho pronásledovatelé. Její představil těchto dvou žen, sedících spolu, pijáků kávy a hraní s dětmi.
  
  
  Výkon, který se nyní objevil před mýma očima, byl ценымногие méně příjemné.
  
  
  U nich bylo Tara.
  
  
  Ale hlas znovu problémy. Kdo jsou oni'? A kam ji odvezli? Znovu nevěděl, kde začít. A dokonce i teď, Tara by...
  
  
  Jeho řekl, paní. Šerif, khem její byl.
  
  
  Dala mi láhev rumu.
  
  
  Její uvízl u nah. Bylo by hloupé odejít, dokud se jí, nevím, kam jít. Grenada? Sotva vzali Balení tam. Ale to bylo jediné místo, o kterém ji mohl myslet. A to je důvod, proč oni vzali ji tam. To udělal ještě doušek rumu.
  
  
  Ji poslal paní. Šerif za papír a pero a napsal na papír vzkaz pro копов o Wilson. Jeho řekl jim, kdo je skuteční zločinci, a že se pravděpodobně najdou ih pět metrů pod trávníkem. Jeho řekl jim, že tam může být ještě několik mrtvol, ale nevěděl jsem, kde je.
  
  
  Pak znovu vystřelil tento svatý.
  
  
  "Dřevěná Nikl" byl přesně takový, jaký ego řekl Wilson. Několik stty hospodě u silnice. Její motorizovaný mimmo něj a zaparkoval mezi stromy.
  
  
  V oknech byla tma, ale přichází blíže, viděl, že jsou зашторены černými závěsy.
  
  
  Její uslyšel hlasy.
  
  
  Její natáhl k Вильгельмине. Ji odnesl, když je vzduch v místnosti znovu stahl vhodný pro dýchání, a musel jsem ukrást ji na mrtvé triky задыхнувшегося thai. Její našel jehlový někde na podlaze v knihovně. Bylo příjemné se dostat zpět své staré spolehlivé zbraně. Nové zbraně to vypadá na novou lásku — vždy se bojíte, že by vás zklamat.
  
  
  Jeho, sklonil se olizuje k затемненному oknu.
  
  
  Eh bien, Lotto?
  
  
  Nous navštíví.
  
  
  Oni něco čekali a francouzštiny. Francouzský byl převládající jazyk v Indočíně. Mnozí kolem těchto zbídačených revolucemi zemí kdysi byly francouzskými koloniemi, a pak se potýkají s nezávislostí a společně přemýšlet o tom, kterým směrem se vydat. Vlevo, nebo vpravo. Jeho nikdy nebyl tak dobrý v těchto východních jazycích, ale alespoň ji mluvit ve francouzštině.
  
  
  "Si le Yacht is parti. Vidíš signál?
  
  
  Oni čekali na signál o tom, že loď je pryč.
  
  
  Plus je důležité, où sont les autres?
  
  
  Oni také čekali na "další". Pokud by tyto "jiné" byly tam, kde ji a doufal, že by mohli čekat velmi dlouho.
  
  
  Její напрягался, aby zachytit každou výše jejich slovo. Oni se divili, kontaktovali, zda jste "les autres" s Carter. Oni si mysleli, že škoda, že jim nesmí pomoci.
  
  
  "C' est dommage, — řekl jeden — se que la femme est mort".
  
  
  Můj skládání dolar přestalo bít.
  
  
  Tara byla mrtvá.
  
  
  Moudrost, rozvážnost, sebeobrany, schopnost, cíl, ACH, život, všechny рассыпалось v бессмысленную prach. To prostě zbláznil. Její vyskočil a пинком otevřel dveře. Ji napadl první pohybující se objekt v zorném poli. Její ani vytrhl zbraň. Její hotel je cítit tělo ve svých rukou a cítil primitivní touhu zvracet a mstít. Ji hotel být jejich vlastní zbraně.
  
  
  Náhle se ukázalo, чтоя se bil s třemi muži. Spolu byli šest stop vysoký a tři sta padesát kilo váhy, ale když jde o pošetilosti, nemám se nachází slunce. Slepá zuřivost, пылающая vztek — hlasování co se změní bláznů v сверхлюдей.
  
  
  Jí byl kontinuální násilné nádobí. Jí byl továrnou, která se zabývá наносила údery rukama a nohama. Nám jeden není se vytratil ode mě. Jsme byly naskládané jako čínský puzzle — jediný, крутящийся, пинающий míč. Všichni se báli střílet, bál se dostat do jednoho přes ně.
  
  
  Ji hotel bych vám říct, jak jsem to udělal. Ve delle, její poloha by to vědět sám. Ale vše, co jsem si, to je můj vlastní vztek. Když vše skončilo, všichni byli mrtví. A její dosáhla pouze svými holýma rukama.
  
  
  Tělo Nádoby bylo rozloženo na stole u snídaně dobu. Puls nebyl. Žádné známky života. Ji zvedl ji a vynesl ven na ulici. Její zrzavé vlasy обожгли mě, jak hrst plameni. Její tvář vypadala bledá v měsíčním světle, ale zataženo pih stále roušky její nos. Shluk bolí uvízl u mě v krku a vykřikl, aby se vymanily v опустошительном рыдании. Ale dál nejde přijde; on prostě zůstal tam.
  
  
  Jeho políbil ji na rozloučenou.
  
  
  To je krátká пошевелилась v mých rukou.
  
  
  Znovu ji políbil ee.
  
  
  To хмыкнула a поморщилась. — Ahoj, Nick, řekla se smíchem. — Jeho těžce tě vyděsila?
  
  
  Ji málem upustil ji, jí byl tak šokován tímto nečekaným výkonem. To nemohl říct už nám slova. Ona propukla v smích. 'Uklidni se. Jsi blázen. Šípková růženka živá a zdravá".
  
  
  Konečně se mi podařilo vytlačit "Co-ha-ууу". Nebo něco podobného.
  
  
  To se zase smála se:. — Pusť mě a já ti vše řeknu.
  
  
  Její snížila ee. — Mmmm, — řekla. "Je příjemné znovu tah". Natáhla ruce a покружилась v měsíčním světle.
  
  
  Ona byla nádherná. To bylo mýtické нимфой. Нимфой podle staré legendy, narozený znovu, поднявшаяся s hřebeny šaty, kouzelné bytosti prostřednictvím pohádky, probudilo bez úhony z sharm, длившихся sto let.
  
  
  Ji, podíval se na nah, sám více či méně jako zakletý. Ona konferenci své tance, zavrtěla hlavou a усмехнулась. — Nenávidím říct pravdu, drahý. Je to opravdu velmi неромантично".
  
  
  Snažte se, " řekl jsem.
  
  
  "Biofeedback", — řekla.
  
  
  Organické zpětná vazba?
  
  
  Organické zpětná vazba".
  
  
  Jste již řekl, je to, " řekl jsem. "Ale co to je?"
  
  
  No, není pochyb o tom jste slyšeli o těchto теориях o tom, jak zastavit bolest hlavy, jak se vypořádat s astmatem, jen tím, že řídí své mozkové vlny... "No a co?" Byl bestseller s názvem "biofeedback". Její nečtu bestsellery, ale slyšel o těchto теориях. To nemělo žádný vztah k tomu, "jak mohu napodobit mrtvé matematiky?"
  
  
  No, — řekla, — tak jsem udělala. Ptali se mě, kde jsi, odina kolem nich mě uhodil, a já jsem spadl. Pak ji prostě začal s touto bio-zpětné vazby. Její snížila tepová frekvence, dokud nepřestal ego cítit, a zpomalený dech. Vždycky jsem to tak dělala, když se подбирались ke mně příliš blízko".
  
  
  Jen tak?' - Jsem klikl prsty.
  
  
  Ne. Není jen tak. AX zpracoval tuto skupinu žen-agentů. Toto cvičení trvalo mnoho měsíců. Ale funguje to".
  
  
  Ale řekni mi, proč jste se dostal do kontaktu se mnou? To пожала rameny. — Nejprve jsem si nebyla jistá, že jsi to ty. Ale kromě toho — se odmlčel a podíval se do země, — v hotelu-li zjistit, znepokojuje, je, zda tě to.
  
  
  Ji obdaroval její jedovatý pohled. "Jsem tak zatraceně o to, když řekli, že jsi mrtvá, že jsem se vloupal do tohoto klubu jako blázen".
  
  
  'Ahoj.' — Nekřičí tak. Myslíte, že jí sem přišel pobavit?
  
  
  'Ne.' — Ale ty jsi bavil. Jsi spal v práci.
  
  
  Je jí známo, že tato metoda má několik výhod. Můžete praktické zastavit puls, zatímco vaše uši, aby i nadále fungovat. A lidé prostě mají tendenci se stydět v kostce v přítomnosti покойника.
  
  
  Tara hodně dozvěděl. Není to продвинуло nás dál, ale alespoň, tajemství Nassau byly прояснены.
  
  
  U Lin Jing a Бангеля bylo východní lékárna. U Бангеля také byl hotel v Nassau. Když to vše se zdálo příliš dobré, aby to byla pravda, čínská služby KAN učinil nabídku, kterou nemohli odmítnout. Výměnou za to, že nejsou bude blokovat zdroj drog, DĚTSKÁ musela mít dvacet procent příjmů a opakující se služby. Tato "náhodná služby" bylo velmi jednoduché: vše, co jim bylo třeba udělat, je zajistit krytí a úkryt pro ústředny řady, které KAN hotel se někam zavést.
  
  
  Nassau byl ideální pracovní stanici. Blízko k Americe, ale přesto britské území. To je jim k ničemu ih mnoho problémů a rizik. A co se týče poslední fáze ih cestování, to bylo velmi snadné se dostat na rybářské lodi a přistát na vzdáleném florida útesu. Systém fungoval v pořádku.
  
  
  Charles Bryce, například, pobočka, kdo zabil senátor Morton. Nejprve pracoval jednoduchý pomocník v kuchyni v kasinu Гренады; pak KAN byl zvolen ego, zatahal za ty správné nitky tu a tam, pilotem "Létající асов"; - havaroval letadlo se senátorem v nen. Co se týče CAN, systém fungoval hladce, ale Lin Jing se stavěl proti této fold paper. V podstatě предназначеной proti rozhodnutí drastické škrty. Byli i další účastníci, kteří ворчали.
  
  
  To dosáhla svého vrcholu, když Chan-lee střílel Сэйбрука. To bylo nemožné. Senátor Сэйбрук mohl být cílem Chan-lee, ale ego se dalo zabít sebe doma ve státě Maine. Když Сэйбрук vstoupil otevřeně do kasina, Chen, lee a pomyslel jsem si: "Proč by měl čekat?"
  
  
  To byl zatraceně hloupý čin. Tak budete odhalovat své vlastní hnízdo.
  
  
  Chan-lee byl zatčen.
  
  
  Lin Jing hotel odejít. Je dost špatné, aby složit Бангеля za to, pokud to bude nutné. Zbytek gangu taky byla na pokraji vzpoury.
  
  
  Celý business kasino Гренады najednou se ocitl v ohrožení.
  
  
  Poslali Na Vin. Ih velký muž v Londýně, plus tým záchranářů na KAN, dostat se do Chen-li. Ving se etabloval jako obchodník s opiem, a tato role mu umožnila bylo získat důvěru Lin Jing, stejně jako poslat Lin Jing za mnou. Ale z důvodu chaosu a vzpoury v Grenadě KAN musel hledat nové místo. Proto jsou zařazeny ve věci "Dřevěná nikl, спрятав drogy od Wilson. Tak Šerif. Tento bar stahl ih nové centrály-centrálou. Tam se scházeli, aby plánovat své další kroky. Většina kolem nich dokonce i jedli a spali tam. Plán byl dobrý.
  
  
  Ving byl strůjce úniku Čong-kolem vězení. To je také masterminded nehodu s touto jachty a vedl podmořský člun. On pak zařídil "obchodní jednání" se vévoda, a také jsou, že věrný sluha vévody zmizel. Nebylo náhodné a je příjemné, že Na Vin věděl, vynikající butler? Právě dorazil kolem Londýna a na doporučení paní Cheryl.
  
  
  On opustil násilné činy Van Тонгу. Tyto lekce nebyly špatné, no brutální. Že je dráždí, protože to je mono. Kde-pak, z francouzštiny do kambodže, thajské, čínské a zvláštní angličtiny Van Tonga, na akce закрались chyby, a dobře promyšlené plány ztratily část svého významu. To, co následovalo za to, že vypadalo, jako že něco kolem кинокомедии "Keystone Cops".
  
  
  Pokaždé, když jeden kolem kluků kolem KAN спотыкался o tělo, oni věřili, že je to dílo rukou KAN.
  
  
  Koneckonců, u CANNES byly všechny důvody zabít Бангеля, a KANG také plánoval zabít Lin Чинга. Takže každý si myslel, že to udělal někdo jiný na skupiny, a tiše убирал mrtvoly, které opustil ji.
  
  
  Zbývající část bylo méně zábavné. To byla první část, která se zabývá systému jmelí postoj k Гару. Oni se dostali před něj, když se spojila se mnou. Kluci Wang udělal to, a přišlo oznámení, že "američan je mrtvý". Vin Podle mysleli, že jen samozřejmé, že jsem byl tímto američanem. Byl již pozdní večer, když se skupina Винга zamířila k Каскейд-rod, a ostatní začali své příběhy za společnou besedou.
  
  
  Oni se rozhodli, že jim lépe sehnat mě — a to velmi rychle. Ale už jsem byl v Каскейд-Road. Vzali Balení místo mě.
  
  
  — Kam oni tě chytili?
  
  
  Hmm — ona se otočila.
  
  
  Jsi říkal, že oni byli tebe. Jí chci vědět, kde je.
  
  
  Nechala písku běží po mé hrudi. - "Myslím, že je velmi nemocný vývrtky". Ona malovala skládání dolar na písku u mě na prsou. 'Co se děje?' — zeptala se se smíchem. — Jste žárlivý, Carter?
  
  
  Samozřejmě, nejsem žárlivá. A nenazývej mě Carter. Ty jsi podobný jako na ženu-reportér kolem filmu.
  
  
  "Jen jsem se náhodou hraje Lauren Беколл". To důstojně vstala a běžela po pláži ve svitu měsíce. — Pokud se jí понадоблюсь, — zavolala ona, jen свистни. Jediné, co by mohlo snižovat jeho důstojnost, tak je to to, co je na ní nebylo žádné oblečení. Když jsme se poprvé setkali, zdálo se, že docela slušné mladé dámy. Ale v poslední době je to více vypadat jako разбитную барышню, než na slušnou dámu.
  
  
  Jeho rozhodně hotel ff. Ji hotel ee znovu. Ale nejhorší na tom všem bylo, že já neumím pískat.
  
  
  Ji, vstal a následoval ji po břehu.
  
  
  My jsme šli plavat.
  
  
  V & nb, uprostřed vln, jsme posunuti ještě jeden kolem druhého.
  
  
  — To nefunguje, — řekla. Ji řekl. - "Udělej si vsadit?"
  
  
  No, to by mohlo být, pokud by nás přerušil další outdoorové aktivity. Tak jsme se milovali přímo na břehu oceánu, pak покрываясь vodou, pak opět обнажаясь. Vstoupili jsme do stejný rytmus, co a vlna, nebo vlna — ve stejné, jako u nás, takže ona a její staly vlnami a pobřežím, встретившимися ve svém přirozeném toku a прощающимися; stali jsme se ještě navzájem láskyplně vítání a loučení, vlhké slané polibky. Ve delle, to nikdy прекращалось. Moje ústa na její prsa okamžitě přinutil ji začít znovu, když jsme spolu šli dolů na бурлящую vodu a zase vstal, lapal po dechu vzrušením.
  
  
  Několik později mi řekla: "Víte, nejprve ji vyděsilo".
  
  
  Ji držel vnitřní stranou dlaně na její břicho. "Je to hrozná hra, drahá. A pokud jste se умеешь hrát s noži nebo kung-fu... no, jí tě nemám za zlé. Její podíval se hluboko do jejích očí. "Pak mi dovolte vám říci, že hlasování: byl jsem velmi rozzlobený na vás."
  
  
  Ona zavrtěla hlavou. — Nemám na mysli tehdy. Mám na mysli až do toho dne, kdy jsme se s tebou seděli v tom baru, když jsi seděl tam, na druhé straně židle, za miliony mil odtud.
  
  
  "Ukaž." — jemně řekl jsem. "Hlas jako ona. A nikdo nemůže přinutit mě platit za to. Ty víš, že teď, když je s tebou, její celý tvůj. A zbytek... no, pak to, pravděpodobně, celou svou.
  
  
  Ona se usmála. V ní bylo oparu svůj smutek. 'Nebojte se. Carter. Nebudu se snažit změnit vás. Jen... — To помолчала, po krátkém přemýšlení, co na to říct, pak se rozhodl pokračovat, je, že jsem nevěděla, že tě dříve. Pak, pokud to není Lauren Беколл, pak mám tento hrozný nechutné sklon být Сироткой Annie. Ona se znovu usmála, ale tentokrát její tváři byl více než radostný. Nebojte se. Nyní jeho velmi velký a silný, a miluji tě takového, jaký jsi."
  
  
  Mám vestavěný reflex na frázi "Miluji tě", v sérii návratů. Jí nikdy nic není slíbil, že... my všichni potřebujeme, aby nás to k ničemu обязывающему... podíval Jsem se na Obaly. "Já si myslím", jí řekl, může být, taky ji miluju.
  
  
  — Ach můj bože, ona řekla...
  
  
  
  
  Kapitola 10
  
  
  
  
  Britské muzeum bylo jako nikdy atraktivní. Pro mě vždy bylo něco zlověstného v této atraktivity. Se díváte na některé brnění, které musí být kdysi nosil král Artuš, nebo na монашеское oblečení, "датируемое 610 rok." Vám najednou přijde na mysl, že příběh — je to můj malý příběh, který škrtí a suší se v těchto knihách, jako jednu вереницу neplodných lidí a událostí, kteří jdou ruku v ruce k tomu termíny, které jsou vždy pamatovat. (1066 roce, vítězství vikingů". 1215 roce, Velká papíru carta.) Příběh je rychlý, rychlý směsici faktů, napsané odvahou, důvěrou a krví. Historie — to jsou lidé jako my s vámi, navždy odsouzený sloužit svému jednoduché, мирскому živobytí. A ne kovový štít, nebo kus látky.
  
  
  Jak jsem již řekl, жутковато.
  
  
  Její domluvili na schůzce s Roscoe v jedenáct hodin v místnosti, kde jsou uloženy výtisky prstů Констебла. Ke vstupu potřeboval zvláštní povolení. U mě byl tento průchod, a návod, jak se tam dostat, stejně jako lesklý brožura o Johnu Констебле (1776-1837). Její předal přihrávku двойнику Margaret Rutherford, která se zabývá zveřejnila mi ohromnou složku s otisky. "Romantický realista", — je uvedeno v brožuře. "Констебл hotel návratu k přírodě". Pokud ano, pak příroda (1776-1837) bylo pozoruhodné místo. Jeden pohled diamant zeleně.
  
  
  — Ale ano. Pak v domě nebyl, wc.
  
  
  Ji, otočil se. To byl Roscoe Klein.
  
  
  "Pokračujte obdivovat tento obrázek", — řekl on. Její otočil a полюбовался obrazem. "Náš společný přítel na Nassau sem přijel. Svlékl si venkovský dům v Котсуолде. Její příchod na dalším obrázku. Domy s doškovými střechami a syn-zelená řeka. — Tvůj Čong-zda tam ještě je. Šli tam upřímné kolem letiště a s nimi fretka nikam nešli. Nebylo návštěvníků. Nebylo telefonní hovory", co je neobvyklé. Oni prostě mrcha оруженосцев, vedoucí klidnou, опрятную život pod širým nebem. Samozřejmě, že jsme zde setrvali jen dvacet čtyři hodin.
  
  
  Její otočil další list a tentokrát zkoumal mlýna s potok. "Viděli jste ostatní látky KANG?"
  
  
  — Nikomu, Nicky. Nikomu.'
  
  
  — Vás někdo trápí?
  
  
  Kdo mě? Ламонг Cranston? Mají schopnost zastíní mysl? Nikdo nevidí stíny, baby.
  
  
  Pak mám ještě jednu vývrtku, Roscoe... Proč jsi odhalí logické mi se podívat na tyto obrázky?
  
  
  Ji, otočil se. Roscoe jen pokrčil rameny. — Jen jsem si myslel, že ti třeba něco, co vědět o umění.
  
  
  To, co jsem řekl tehdy, není vhodný pro těsnění.
  
  
  Jsme šli na večeři v restauraci ve West Endu pod názvem "Lovecký chýše". Snack bar s dřevěným obložením a něco jako menu na úhoře v rosolu a заячьей zad. Jí zavolal Nádobě a řekl, hej přijít k nám. Zastavili jsme se v "bytě", vlastnil přítelkyni Roscoe, dívku, která se zabývá teď jela kolem města. Byli jsme více přispěli sami sobě, a měli jsme menší problémy z celé této bláboly Johna Stuarta o носильщиках, официантах a služky. Kromě toho, to bylo nejvíce klidné způsob, jak komunikovat s městem. Ji viděl, jako Roscoe se podíval na Obaly, když přišla. Na ní bylo smaragdově zelené кашемировое šaty úzký výstřih a úzká, je jako mor, který обнажало ji v celé své kráse, a pomáhalo ee elastické kulaté prsa. Musí být, ona šla na nákupy a koupila ego tím ráno. Alespoň, že ho nikdy neviděl, ego dříve. Ji mohu někdy zapomenout na šaty, ale já jsem jí nikdy nezapomenu обтягивающее šaty.
  
  
  Její představil ji s Roscoe. Usmála se jeho vlastní úsměv. Jak jsem již zmínil, Roscoe může vypadat tak, jak emu líbí, ale teď se specializoval na zobrazení bez výrazu. Pan Po, Průměrný Člověk. Průměrné výšky, postavy, obličeje a oblečení. Podle mých odhadů, bylo mu asi padesát let nebo tak, a já si toto číslo, skládací, všechno, co udělal. Ale u něj vlastní hustá шевелюра, to není седая, a v ní není to, že agresivní černé barvy, který se stane při окрашивании.
  
  
  Takže Tara se usmála. Po několika okamžicích, kdy to vypadalo na Roscoe, byl to Gary Grant. Byl vysoký a štíhlí, a najednou na nen byl šil oblek na míru, a on viděl, že má nádherně bílé zuby. Ach to белизне, že oslňuje a Tara vypadala ослепленной.
  
  
  Ještě trochu, selle, odkašlal si a rozhodný panovačná gesto zavolal číšníka a objednal pití. — Řekni mi, obrátil se s dopisem k jeho Roscoe, — kdo teď sleduje tvého obchodu?
  
  
  'Obchod?'
  
  
  'Venku. Váš zahraniční obchod.
  
  
  — Oh, údajně tento obchod. Charlie Mace. Jsi ego kdy viděl?'
  
  
  Jeho ego nikdy neviděl.
  
  
  "No, to je dobře. Se zbraněmi je taky dobrý. Pokud se něco stane — a nemyslím si, že se něco stane — to mi dá vědět. S ním chlapec, Pearson. Takže tobě nejde o nic starat".
  
  
  'Chlapec?'
  
  
  Roscoe se mi podíval otevřeně do očí. — Myslím, že jsi byl dost chytrý, když vám bylo dvacet.
  
  
  Jí si myslel o tom na chvíli. — Nicméně, její bych se cítil ценымногие lepší, kdyby jsi teď tam sedí.
  
  
  Roscoe zavrtěl hlavou. — Jsem sniffer, Nicky. Spíše než hlídací pes. Kromě toho, její stále příliš... "Příliš starý hotel, říct to, ale včas опомнился, — v poslední době ji stahl příliš líný, aby ležet v mokré trávě celý týden v očekávání".
  
  
  "Jak si můžete být tak jisti, že zůstanou tak dlouho?"
  
  
  — Potraviny, například. Jsou objednané produkty-například na týden. Dokonce najal домработницу. To znamená, že mají v plánu nějaký čas být dobrými chlapci. Takové zprávy se rychle šíří po obci. A věřte mi, že ve městech se již stává zprávou, pokud někdo чихнет dvakrát.
  
  
  "Tak co budeme dělat?"
  
  
  "Prostě počkáme?"
  
  
  — Čekat a být ve střehu, — vytáhl dva elektronické schránky. Malé kapesní černé skříňky. 'Jeden pro tebe, jeden pro mě.'
  
  
  'Pracují na dálku?'
  
  
  'Ano. Jednoduše zamiřte do nejbližšího telefonu a vytočit devět-tři-šest-čtyři-nula-nula-nula. Mimo město, musíte se nejprve obrátit nula-jedna. Klepněte na tlačítko kód této милашке, a uslyšíte záznam zprávy Мейса. Zprávy každou hodinu.
  
  
  "A to je všechno?"
  
  
  — Ne, — řekl on. — Existuje ještě něco, že. Můžete také zavolat a zanechat svůj vzkaz na nahrávce. Pak Maes a její moci ego poslouchat. Dolores neustále sleduje monitor, tak budeme upozorněni, pokud se něco pokazí. Jen určitě řekni hej, kde jsi přestal. Dolores byla přepínačem AX.
  
  
  — A tento dům — je možné do něj подсадить odvahy?
  
  
  Udělal kyselá tvář a zavrtěl hlavou. 'Těžko. Nebo musí odejít na nějakou dobu, ale dosud neprokázaly žádné známky toho. Mohli bychom se pokusit poslat pracovní z nějakého důvodu. Pokud by se ale Podle Vin попадался na takový trik, byl by dávno mrtvý. Máme připojení k místní telefonní síti, takže můžeme zachytit všechny odchozí zprávy.
  
  
  To se mi nelíbilo. Navždy čekat. Ale nemohl jsem riskovat, uvedení sami v ohrožení. Vin V paměti mě. Jen v případě, ukázat emu svou tvář jednou, a celá operace by byla neúspěšná.
  
  
  Ji, podíval se na hodinky. Bylo bez dvou minuta hodinu. "Pokud vaše stránkování systém funguje, myslím, že máte čas, aby tak učinily."
  
  
  Roscoe obdaroval mě svou oslňující úsměv. — Proč by ne, aby to teď? kamarád? Подержи trochu v prstech. Zkuste si to sami.
  
  
  — Jsem bezvýhradně důvěřuji tobě, Roscoe, " řekl jsem. To ухмыльнулся Nádobě. "Myslím s telefonem. Jí vím, že mi dáš přesný záznam.
  
  
  Mohl by napadnout to, ale N-3 vždy vítězí nad K-2. Roscoe přišel k telefonu.
  
  
  Tara se usmála.
  
  
  Tato byla milá, ale prázdný úsměv ženy, která se zabývá ví, že flotila právě vyplula. — Já jsem hlad, řekla při pohledu do menu. — Kromě toho, že to není můj typ, — " dodala, aniž zvedl oči.
  
  
  Ji zvedl obočí. — Dokonce jsem si myslel, nás na okamžik, " řekl jsem.
  
  
  U Мейса nebylo území barents modrá moře, aby nám. Že v podstatě nám dal den volna. Ji koupil několik lístků na muzikál. Jedna věc pod názvem "Řekni mámě", kterou arogantní prodávající New York Times označil za "docela zábavné, pokud se vám líbí takové věci".
  
  
  Tara připravuje na který-jak se nakupování, a její trochu nervózní z toho, že nic nedělám. Můj hlas možná, že absurdní je trochu strašidelný, protože ona najednou замолчала.
  
  
  — Vím, co si myslíš, řekla konečně. "Ty si myslíš, že to bude jedna kolem nich bohem zapomenutých turistických pastí, a co dělat s tou dívkou? Přesněji, co to vůbec tady dělá? Vše, co může udělat, je být ukradené a chodit na nákupy."
  
  
  Jsem odpověděl. Ee si myslím -- bylo blízko.
  
  
  — No, mám důvod být zde. A důvodem je, že jakmile jsi выяснишь, kde v sále ih laboratoře, ji budu vědět, kdo je kolem nich klony a co s nimi dělat. Podívala se na mě tak lidé nejsou hrubé, čelistí rty, jako v první den našeho setkání v "Уолдорфе". A vlasy na zátylku se postavil stejně, jako tehdy. Ji, věděl, že jeho reakce byla čistě defenzivní. Seděla a cítila, že mi vadí, a to málo, co by s tím nic dělat. A ona byla nadmíru citlivý, a jí taky nemohl nic dělat.
  
  
  Stáli jsme na rohu náměstí Piccadilly circus, hledá přítele přítele na bezmocný vztek.
  
  
  Ona řekla. — Kromě toho, že ji můžu udělat ještě něco, že.
  
  
  — A je to tak, " řekl jsem. "Tím myslíš, že jsi také že to řekneš." Ano.' řekla. — A ještě ji můžu udělat pro vás velmi šťastný.
  
  
  Je těžké se dohadovat s takovou неприкрашенной pravdou. Dohodli jsme se setkat v bytě v pět hodin. Do té fretky každý kolem nás se bude zabývat sebou. Já jsem šel do pad na Charing Cross road. Mám trochu zamlžený. Není zrovna mlha, ale spíše nějaký hustý chlad. Заживающая bolest na mém rameni bolela. Její se divil, proč se lidem tak líbí způsobit jinému příteli bolest, když se tato bolest na samém delle existuje.
  
  
  
  
  Kapitola 11
  
  
  
  
  Bez tři čtvrtiny její přišel v pad. Právě včas, aby mi připomínají, že čas se přiblížil na tři hodiny. Britové nepijí, není kdy. Hlas proč — alespoň podle Roscoe, — nelze věřit англичанам. Její objednal pivo, a пролистал noviny.
  
  
  Na desáté stránce londýnské "Times" byla malá zpráva z celého Spojených Států. Ukázalo se, že senátoři Bale a Croft se staly obětí havárie vrtulníku v době kontroly důsledky hurikánu Karl. Alespoň tak by si mysleli. Vrtulníku a pilot chyběly, a vyšetřování bylo odloženo kvůli hurikánu Dora.
  
  
  Takže, ih stalo šest. Morton, Сэйбрук, Lindale, Cranston, a teď Нэйл a Croft. Ji mohl představit акробатику Washingtonu. Soukromý rozhovor o покушениях a spiknutí. Uklidňující prohlášení vlády. A mezitím v kanceláři Хоука šli сверхсекретные jednání. Jak můžeme přijmout bezpečnostní opatření, aniž by došlo k všeobecné panice?
  
  
  Zajímalo by mě, jak se — pokud Hawke to bude — vyrovnat se s případem o клонах. Zatím fretka nebyl přesvědčivý důkaz teorie. A pokud by to alespoň vzdáleně byl nakloněn přijmout naši teorii, ji ještě nějaký čas setkal bych se s ním. Bez pochyb o tom, klony už byli na zemi. Ale, jak ih prohlásit chtěl, pokud nevíte, kolik kopií jednoho a téhož člověka v okolí?
  
  
  Ale, samozřejmě, to byl problém Хоука. Dokud jsem měl svůj problém. Mým úkolem bylo najít pro tyto ústředny, kde by jsme byli. Zabít originál a zničit kopie. Také pokusit se zjistit, kolik — pokud ih zbývá pár — разгуливают na svobodě pořadí na zabití. Pokud by ji udělal a žil dost dlouho na to, aby se vyprávět tento příběh, Washington mohl začít full-měřítku srážení. Alespoň, pokud ji проживу dost dlouho.
  
  
  Vše двигалось v kruhu, a pak возвращалось ke mně. Washington čekal můj první krok. A jeho čekal první krok Chan-lee. A pak přijde okamžik, o kterém vůbec není třeba přemýšlet: co dělat, pokud tento Chen, zda se vůbec nepohybuje? Že, pokud je to jen sedí v укрытии a senátorů se stává stále méně a méně?
  
  
  Začal zvonit zvonek. Dívka za barem mi řekla, že je čas na uzavření. Její zaplatil a odešel.
  
  
  Někdy budete divit, ne jsme součástí nějaké obří šachové hry. Velkou Ruku přijde a ukazuje, že by vás tam, kde jste vůbec nemusí být hotely. To vypadá na velmi náhodný pohyb. ale nakonec se ukáže, že to byl doplňující průběh celé party.
  
  
  Já jsem šel na malou procházku. Бесцельную, myslím. Na Bond vymazán. V poslední době se ocitl v Burlington-Arcade, úzké dlouhé galerii obchodů. Jí, natáhl krk, jako všichni ostatní, aby se každoročně na zdobené vlajkou strop galerie. Ji, podíval se na vitríny obchodů s рубашками a kamerami, a na vitríny s čínskými статуэтками.
  
  
  Já jsem šel oklikou, když muž z Virginie fotografoval svou manželku.
  
  
  Pak ji srazil s náhoda.
  
  
  Moje první reakce byla, aby se odvrátili, aby mě viděl; každoročně na svou tvář v odrazu výlohy obchodu. Ale pak se její uvědomil, že on je, koneckonců, mě se to nedozví. Její věděl ego tvář, je skoro tak dobré, jako jejich vlastní. Až na to, že se s ním setkal dvakrát. Jednou ji už zabil ego. Ale ne v tomto těle. Chan-lee byl někde na venkově. Hung Lo byl v pekle a já jsem si myslel, že Lao Zeng teď dělá nákup. Je to tvář patřila jinému. Stejnou široké přísná tvář. Stejné je ploché, недружелюбное výraz. Stejný dokonale se nachází bradavice.
  
  
  Další pobočka.
  
  
  Šel jsem za ním neopatrný, klidné chůzi. Metra na Piccadilly circus, znovu na Russell square.
  
  
  Bylo riskantní jít tak blízko za ním v patách. Ale existují určitá rizika, na které byste měli jít. Navíc, on shell, jako člověk, není ожидавший potíží. On se podíval na pronásledovatelům a není оборачивался. Závěr: s výběrem. Nebo on nevěděl, že ego je ohrožen ; nebo on věděl a byl navíjení mě v pasti.
  
  
  Ji následoval za ním ještě několik bloků, dokud pobočka není zmizel v domě, kolem červených cihel. Dveře se пронумерована 43 a bronzová plaketa s názvem добавляла není vztahující se k případu informace: "Společnost Фезерстоуна" není vztahujících se k případu припиской: "Založena v roce 1917". Že, krejčí sakra, to bylo za Společnost Фезерстоуна? Další věc, co jsem musel udělat, je to všechno zjistit.
  
  
  Přes silnici byl макробиотический restaurace. Najednou se u mě objevil velký chuť na zdravé potraviny.
  
  
  Její obsadil stolek s výhledem na ulici; číšník, выглядевший není tak zdravé, jak si může myslet, je v takovém prostředí, smeteny ze stolu několik крошек a podal mi menu. Měl jsem na výběr: sorbet na slunečnice (взбитый jogurt s семечками) nebo seznam více smrtící směsi. Šťáva z listového špenátu, капустное suflé. Její zastavil na hraběnka s organickým лимонадом, hádat, kolem jakého orgánu se jim podařilo ego vařit.
  
  
  Pár vdovy s тростями udělal bolestivý výstup na Společnostech Фезерстоуна.
  
  
  Šťavnaté teen v tričku a džínách obsadili stolek hned vedle mě a objednal "подсолнух". Podívala se na mě, jak se dívají malé holčičky.
  
  
  Vstoupila žena s velkým množstvím balíků. Na hlav u nah byl příliš červená шляпка a téměř honosné ukázky vrásky. Nejprve ji, že si myslel, že mluví sama se sebou. Ale nebyl jsem pravdu. To jsem mluvila se svou taškou. — Dobře, — řekla, — a prosím, zůstaňte v klidu.
  
  
  To bylo naprosto správné v tomto. Nákupní taška s příliš velkým ústy MŮŽE silně dráždit.
  
  
  Posadila se za stůl vedle mě a sundala пушистую hnědé roucho. Hej, to bylo v blízkosti osmdesát, ale je stále ještě одевалась v souladu se svými юношескими roky. Ona byla nějaká holka-teenager. Perlové náhrdelníky a мускусные parfémy.
  
  
  — Sidi řekla tašce. Ona se otočila a obdařil mě извиняющейся úsměvem. "Nechápu, proč se ego není povolena v restauraci. Říkají, že to souvisí s опрятностью nebo něco jiného. Ale je to velmi elegantní. Ona zavítala na jeho tašku. — Není to roztomilé?
  
  
  Čelistí bylo шестифунтовым йоркширским терьером. Také známý jako Roger. Shodou náhod, že se mi úplně nelíbí všechny ty malé тявкающие pejsek, a něco kolem toho by mělo být, bylo napsáno u mě na tváři. — Doufám, že se nebojíš psů.
  
  
  Jeho řekl, hej, že se bojím psů.
  
  
  O, dobře.' Usmála se a похлопала mě po ruce. — Protože Roger a létá urazí.
  
  
  Nahlas přemýšlel, vzhledem k nárůstu ega, neublíží, zda emu moucha. To vydal pronikavý smích, a koketní obce lízat.
  
  
  Její jméno bylo slečna Мэйбл. Ona žila v tomto čtvrtletí více než padesát let v domě, který se skromně nazvala docela luxusní. - A, řekněme to tak... dárek od, řekněme tak... jiný. Miss Mabel hotelu sdělili mi, že u nah byl opravdu sex. Dal pochopit miss Мейбел, že mě to nepřekvapilo.
  
  
  Přinesl mi několik bodů, a rozhovor přijal určitý směr. jeho řekl, hej, co jsem seděl a čekal na přítele, který je v současné době navštěvoval Společnost Фезерстоуна.
  
  
  — Mmm, — řekla. — A ty jsi chtěl tam jít. Ne vy věříte v tyto věci? †
  
  
  Jeho řekl, že hej, že to málo, co vím o tom.
  
  
  — Nikdo neví o привидениях, pan Stuart. Musíme jen připustit, že existuje".
  
  
  Hlas tak. Společnost Featherstone vám umožní mluvit s mrtvými.
  
  
  Její myslel, není допрашивал, zda je tato pobočka senátorů.
  
  
  Její se jí zeptal, jestli ona byla někdy venku, a to фыркнула.
  
  
  "Ha. Ne, to je nepravděpodobné. John Фезерстоун proklel mě v roce 1920. Prokletí , představte si. Řekl, že jsem скандалистка, jemně mluvit. O, byl to milovník propriety, skutečný fanatik. To srazil do branky ukazováčkem, сверкавшим sbírku diamantové prsteny. Vzpomínky na былом skandálu.
  
  
  — No, pokud se mě ptáte, — tiše řekla mi do ucha, — se v tomto domě ne, nám jednoho mrtvoly, o kterém by stálo za to mluvit. Mrtvý nebo živý, musíte být anděl, aby vstoupit do tohoto domu. A andělé, drahý, nesmírně nudné. To изобразмла něco, co by se dalo nazvat zlomyslný, protože подмигиванием.
  
  
  Číšník přinesl hej, газировку, bohaté na vitamíny. Udělala napít a udělala úšklebek znechucení. Tento nápoj je velmi užitečné pro vás.
  
  
  Co jsem zase řekla? Ach jo, no, a když zemřel, jeho dcera převzala řízení. No, já mluvím o странностях... Alice Фезерстоун, milá paní, Slečna Mabel nesouhlasně sevřené rty. "Příliš dlouho hrát девственницу není nikdy dobře."
  
  
  Ji ignoroval психосексуальные teorie miss Мэйбл. — Co máš na mysli pod tímto bláboly?
  
  
  No nesmysl. "Ach, Тоуве" nebo "Вауве". něco tak. Jeho přesně nevím. Pokud jsi prositi mě, miláčku, je to za to čínské jídlo, kterou se vstupuje do dětství. Budou jíst ty hrozné věci, víte. Myslím, že to mělo vliv na její mozek.
  
  
  Jí znám hodně u dostatečného množství lidí za ty roky vědět, že budete muset poslouchat všechny. Od ih oblíbené teorie létajících talířů do krokování přehrávání ih lepší golf. Všichni chtějí být slyšet. A pokud jste ochotni poslouchat to, co nikdo jiný nechce slyšet, je zde velká šance, že vám řeknou něco, co nikdo jiný neřekne. Takže nejmenší celého světa ji by se přerušil ji, pokud by se sledoval ulice. To, co jsem tam viděl, vyzváni mě, že bych mohl vyhrát hlavní cenu.
  
  
  Ji, omluvil se a šel k telefonu. Její našel ego na záchodě a vytočí číslo. U Мейса nebyl čtvrtletí.
  
  
  Její dělám záznam na pásku.
  
  
  Pobočka jen co vyšel o číslo 43. Přiblížil se k rohu, aby odeslat e-mail. Hlasování jen to není ta pobočka, které to tady sledují. Pokud to není переодевался a ne kulhal poslední půl hodiny. Samozřejmě, že to bylo možné. Ale jí nevěřil. Moje pobočka vypadal příliš tvrdohlavý, aby se starat o přestrojení. A pokud by to byl někdo jiný, ji by se setkal s něčím velkým. Je to stanice klonování.
  
  
  Bylo bez deseti na čtyři. Nechal jí vzkaz pro Roscoe. Jeho řekl, emu, aby přišel sem a sledoval dalším klonem. A dokud ji budu sedět tady a dívat se. Uvidím, nepřihlásí někdo jiný.
  
  
  Miss Mabel znovu mluvil s Rogerem. Její myslel jsem, jestli bych mohl dostat svůj příští revmatismu, aniž přednášky o chemickém složení jídla. Její zkusila. "Proč Alice Фезерстоун vzrostl na čínské эде?"
  
  
  Miss Мейбел, zdá se, že si myslela, že je to hloupý vývrtky. No, drahé. Čím ještě se živí číňané?
  
  
  Počkejte sekundu. — Máte na mysli, že Фезерстоуны — číňané?
  
  
  — No, — řekla na mě rukou. 'Ne tak docela. Ale opět, není to tak docela pravda.
  
  
  Stručně říkám, Starý John byl vývozcem čaje. On mnoho let žil v Číně. Ale s revolucí roku 1912 obyvatelům Západu, se stalo jasné, že jim už rádi. Ego případ byl zabaven. Zabili ego ženu. A John se vrátil do Londýna s malou dcerou.
  
  
  A se sklonem k mysticismu.
  
  
  On tvrdil, že denně mluvil s manželkou. A emu se podařilo přesvědčit mnoho starých aristokratů v tom, že to může být ih "kontaktem s mrtvými". Pomohli emu a založili Společnost Фезерстоуна. To bylo prakticky vše, co slečna Мэйбл věděla o tom. Kromě toho, že John a ego dcera Alice žili solitaries. Jen pro toho, aby se čas od času jít ven, uložit prokletí na méně čistých srdcem.
  
  
  Ona včas dokončil svůj příběh. Ne prošel a sekundy, jak to vypadalo v jeho tašce. "Roger!" on ji pokousal. 'Zlý pes.'
  
  
  Ona se omluvila a odešla.
  
  
  Bylo 4:30, když se objevil Roscoe. Vzal stolek na druhém konci haly a, která prochází mimmo, hodil mi na kolena poznámku: "V uličce tam zadní vrátka".
  
  
  Pršet začalo, jak jen jí vyšel přes restaurace. Její zastavil pod rouškou vchodu a podíval se do okna přes ulici. Žena šedesát let v černé hedvábné šaty a seděla na klíně na parapet a dívala se ven.
  
  
  Přes déšť ji, slyšet její hlas. — Ano, lano. on řekl. "Ach lano. Fuj jsi.'
  
  
  
  
  Kapitola 12
  
  
  
  
  Byl to úzký betonovou pruhu, který se táhne podél ulice. Co-kde to bylo trochu širší tam, kde dříve byly vstupy pro nějaké stáje nebo malé rozbít. To заканчивался tunel dlouhý asi dvanáct metrů. A dál šel do postranní ulice.
  
  
  Číslo 43 byl четырехэтажным sám. Únikové cesty nebylo, ale bylo zadní dveře.
  
  
  Dveře se otevřely.
  
  
  A tam stál můj první pobočka. Také on viděl mě a hodil na mě krátký oči. Pohled typu "já tě neviděl".
  
  
  Pokud jste na pochybách, musíte improvizovat. Jeho, přistoupil k němu a usmál se. Omlouvám se, ale já hledám dům Марсдена. Ji vytáhl kolem kapsy poznámku Roscoe a předstíral, že studuju ji. Zde je řečeno, že měl být dům číslo čtyřicet čtyři, ale — jsem jen pokrčil rameny, — сорокачетвертого vůbec ne.
  
  
  On zamžoural na mě. 'Já nevím. Ale alespoň jsi se trefit ego v uličce". To bylo poprvé, kdy ji, mluvil s klonem. Ji, slyšel, jak ostatní říkali, ale ne se mnou. Teď to na mě dojem. Oni všichni mluvili dokonale anglicky bez jakéhokoli přízvuku. Americký přízvuk angličtiny. Oni byli důkladně vyškoleni.
  
  
  — Poslouchej, — řekl jsem, — lze jí využít tvým telefonem. Mám pokoj Марсдена..." znovu Jsem si pohrávala s poznámkou Roscoe.
  
  
  On zavrtěl hlavou. "To je vadný."
  
  
  — O, — řekl jsem. "No, díky tobě."
  
  
  Jsem neměl jinou možnost, než dělat, kromě jít ven přes uličky. Pršelo teď silnější. To ударялся o chodníku a hlasitě se ozývá отдавался v úzkém průchodu. Na místo byl zlověstný. Ulička temná. Déšť tmavé. Kluzké z důvodu náhlého deště. Její zvednutý límec.
  
  
  To nebylo to, co jsem viděl nebo slyšel. Byl to prostě instinkt.
  
  
  Její zastavil, aby zapálit cigaretu. On se zastavil rivne v jednom kroku na mě.
  
  
  Její není otočil. Jí dovolil стилету vyklouznout do dlaně a pokračoval v jeho cestě. Znovu slyšel slova Tara: "Pobočka vrah první třídy, řekla — měl jsem být vrah první třídy".
  
  
  Dobře. To znamená, mě straší. Mezi ozvěny vlastních kroků a tréninku, стуком dešti ji byl schopen rozeznat ještě jeden zvuk.
  
  
  Tunel byl přede mnou. Ji, vstoupil do tunelu. Tam bylo tmavší. Její прижался ve stínu zdi a podíval se zpět do pruhu.
  
  
  Nic takového.
  
  
  A přesto... jsem se představit si to. Chloupky na krku se zvedne, není jen tak.
  
  
  Jediný zvuk, který bylo slyšet, byl zvuk deště. Tiché brýle odletěla přes ničeho nic. Ona narazila o kamennou zeď. Její сжался a změnil svůj meč na Вильгельмину. Na ten případ. Jsem doufal, že budu muset zabít ego. Její hotel je vyřadit z něj několik odpovědí. V této fázi případu ještě jeden mrtvý odvětví povede k dalšímu patu.
  
  
  Její отполз ve stínu a svlékl kabát. Její zavěsil jsem kámen ve sténání. Brýle просвистела mimmo mě a задела kabát... Na jeho břicho začal выползать kolem tunelu, ve směru, odkud odletěli kulky.
  
  
  Faktem je, že to není zvyklý промахиваться. On čekal na své oběti smrtelné zvukové karty - "фух" nebo "аргх". Ticho bylo emu na nervy, pokud by u něj byly. To vyšlo přes úkrytu, jakmile ji dostal až ke vchodu do tunelu. Její zastřelil níže a dostal emu na ruku s pistolí. Ne na celou ruku, a v ruce zbraň, která spadla na zem, On se otočil, aby se zvýšit své vlastní ego. Její vyskočil a napadl. V okamžiku, kdy se natáhl k jeho ruce, jeho отшвырнул ego daleko od něj. Bylo těžké bojovat proti němu. On byl dobrý. To věděl každý trik, který ji znal. U něj byl nůž. Jen tak, on tam byl, a byl poslán upřímný v mém skládání dolar. Její popadl ego za zápěstí a byl schopen zastavit pohyb. Ale ne na dlouho. On se zvedl kterémukoli národu, a málem mě praštil tam, kde je to velmi podrážděný. Ji, otočil se a lehce se naklonil dopředu a udeřil mě do života.
  
  
  Ránu srazil mě z nohy, a nůž málem se dostal do mě. Jeho růže. Moje koruna zasáhla ego na brady s hlasitým лязгом zubů. To porušili ego záměr. Úderem karate v ego ruce s nožem, a vyrazil ego, zbraně, spadl upřímné mezi balvany, острием dolů. Její pokračoval, aby ego zápěstí a otočil ego na zádech. On se snažil zbavit svou moc prostřednictvím recepce judo, ale to je již připraven na ego cestách. Uklouzl a spadl na mokré skály. Její slyšel suché praskání kostí. Ležel, překvapeně vzhlédl. Ego nohy byly поджаты, stále byl při vědomí a necítí bolest. Šok prostě vyrostly všechny tyto pocity. Možná, že jeho nohy byly zakázány navždy. — Dobře, — řekl jsem. 'Ji, vím kdo jste. Jí chci od vás slyšet nějaké podrobnosti. Kolik vás tam je?
  
  
  Zavřel oči a arogantně se usmál.
  
  
  "Mnoho". -"Příliš mnoho, aby nás zastavit".
  
  
  Kde je vaše základna?
  
  
  Opět tato úsměv. 'Dál. V místě, kde jste nikdy nás nenajdete.
  
  
  Jeho se na něj pistoli. 'Dobře. Začneme od nuly. A nechci odpovědi typu "hodně" a "dál". Jí chci dostat odpovědi, například, kolik a kde. Tak jděte do toho.
  
  
  Ego obličej byl klidný.
  
  
  Jinak jsi mě застрелишь?
  
  
  On zavrtěl hlavou. "Není žádný rozdíl mezi smrtí a životem. Vy, lidé ze Západu, nerozumíte. Její nedokázal. Znamená, že její již mrtvý.
  
  
  Máte zůstává jen málo hrozeb, když ta poslední hrozba dostane revma. Byla to slepá ulička. Taky ji selhal. Ale pak, když jsem se nemohl dostat to, co hotel, vždy jsem se mohl pokusit získat potvrzení o tom, že, jak se mi zdálo, že ji znal.
  
  
  — Ale ty si myslíš, že ostatní dosahovat úspěchu. Že jste schopni zabít celou stovku senátorů?
  
  
  Nám nemusí zabít ih všech. Dost vyděsit ih všech až do smrti. Chcete-li vyvolat království ve vaší vládě. Vašemu... Kongres, jak říkáte ego. Pak jsme se dostat do kontaktu se svým prezidentem, a vše se stane přesně tak, jak chceme".
  
  
  Teď byla řada na mně projevovat nějaký opovržení. — Zdá se, že jsi něco zapomněl. U tohoto prezidenta má bodyguardy a docela tvrdá bezpečnostní systém".
  
  
  On zavrtěl hlavou. — Zdá se, že jsi něco zapomněl. Takový systém zabezpečení již obešel dříve. A kromě toho, nebudeme ego zabít. Právě jsme v úmyslu sledovat ego mozek.
  
  
  Proto alexander ih generální plán. Paralyzovat Kongres prezidentem jeho loutkou. Tváří v tvář chaosu v Kongresu působí služba získá neomezenou moc. A KANG bude mít plnou kontrolu nad tímto. Nebylo to tak nemožné, jak se zdálo. Bodyguardi chrání jen před kulkami. A nevadí, že vaše omeleta, kompletní mysl-měnit léky. Nebo proti aspirinu, který je kyselinou acetylsalicylovou. To bylo vše, co potřeboval. Říká se, že Распутина byl král na ego moc. Ale dnes pro to ani nemusíte být Распутиным. Tobě stačí být chlap s drogami. U králů Středověku měli své degustátorů. Lidé se snaží vzdělávání a nápoje, aby se ujistil, že není otrávený. To byla práce. Ale to ne teď. A tak přitahuje jejich zářící педагогическими schopnosti vládci vystavena. Plán KAHN byl duševně nemocný. Ale to nebylo tak šíleně.
  
  
  Pobočka ztratil vědomí. Nebo to tak vypadalo. Mě zůstalo trochu. V každém případě, žádné další informace jsem nedostal. Ale jedno bylo jasné: musel zemřít. Nebo je celá tato kliknutí KANG, přijde za námi.
  
  
  Ji, podíval se na pevné tělo. Její myšlenku na minutu. Její uvažovat o tom, jak nejlépe mu bylo zemřít. Ji pryč. Ji, vrátil se zpět do tunelu a sebral svůj kabát a jehlový, který upustil. Odtud její pokračoval pohyb na ulici.
  
  
  Všechno, co jsem slyšel, byl slabý zvuk. Samozřejmě, on byl v bezvědomí. On se otočil a zvedl zbraň.
  
  
  A vystřelil si do oka.
  
  
  Prvotřídní masakr.
  
  
  
  
  Kapitola 13
  
  
  
  
  Představení "Řekni mámě" v Лирическом divadle, jak bylo slíbeno, byl "docela sranda, pokud se vám líbí podobné věci." Špatné je to, že já asi nebudu ego dívat. Jediná zajímavá věc byla ta dívka, která se zabývá вылезла na jejich oblečení. Janice Venuše. Její pamatoval ji od doby, kdy její jméno je Janice Dřevo.
  
  
  Janice Venuše bylo светловолосой bohyní, a jako by se ee nás se jmenoval, s krásnou postavou. Bylo horké společník na cestách na Riviéře, asi před pěti lety. Jsme se rozešli přáteli. Moje firma, a její budoucnost byla zachráněna přátelským a bohatým hrabětem Хоппапом. On mi podal nějaké informace o контрабандистах almazov, a Janice — spoustu almazov. Když ji naposledy viděl ih Nice, oni šli, aby se oženil.
  
  
  Jak to vypadalo nyní, vše mohlo vyvíjet trochu jinak. Během přestávky jí zavolal a dostal nahraný vzkaz od Мейса. Kolem toho, že emu se podařilo shromáždit na špionážní trubice, výtok dobrý kashi byl v ovesných хлопьях.
  
  
  To je vše, co u nich teď byl.
  
  
  Roscoe oznámil, že napočítal tři ústředny. Odina el v hotelu "Эддисон"; jeden byl ještě u Фезерстоуна, a třetí byl v té době v "Old Vic", a sledoval, jak sir Laurence Olivier hraje Hamleta. Zanechal jí zprávu "Řekni mámě", bylo docela zábavné, pokud máte rádi takové věci.
  
  
  Její se vrátil právě včas, aby začít na začátku druhého aktu. Sergej už zhasla, a Nádobě musel vynechat mi ruku na mé místo. Orchestr vystoupil století začala podruhé.
  
  
  'Zprávy?' — zeptala se šeptem.
  
  
  'Ano. Existují tři.'
  
  
  "No, tři? Nebo ještě tři?
  
  
  'Ano.'
  
  
  To помолчала. — To znamená, pouhých sedm.
  
  
  'Ano.' Jí přikývl. 'Zatím fretka.'
  
  
  Orchestr hrál skladbu, kterou zpíval Janice. "Ta dívka řekla Tara — jste ji znal, nebo to byly příznaky lásky na první pohled?"
  
  
  Jsem nevěděl, že mám takové příznaky. — Už jsem ji znal, " řekl jsem. 'Před několika lety. Je to milá holka. Nic víc.'
  
  
  Tara zvedla obočí. "No, to už vypadá takový девчонкой".
  
  
  Je pravděpodobné, že má pravdu v tomto. Rozměry Janice teď byla 90-60-90.
  
  
  — Byli jsme jen přátelé, " řekl jsem. "Čestné slovo".
  
  
  Tara se podívala na mě. — Řekni své matce.
  
  
  Pak show jsme se vydali do zákulisí. Janice to bylo horké. Tara byla крута. Janice představil nás se svou novou láskou, Mickey. Tara оттаяла. Jsme čtyři šli někam na pivo.
  
  
  V taxi domů Tara řekla: "máš pravdu, je to milá holka. A zní docela ostře: "nic Víc".
  
  
  Existuje několik způsobů, jak zjistit, otevřel tu někdo u vašich dveří, když jste byla.
  
  
  Bohužel, všichni vědí, tyto manýry.
  
  
  A to zejména těm lidem, kteří se snaží otevřít vám dveře ve vaší nepřítomnosti.
  
  
  Děkuji Ledna Флемингу tyto pasti s několika vlasy se staly všeobecně známé. A každý zkušený ví, jak to udělat. Zatímco jiní autoři špionážních příběhů odhalila další dobré triky. Trik tajný agent v tom, že ego je taktika zůstává záhadou. Dnes na hodnotě brožované každé dítě — úplně stejně jako Carter.
  
  
  No, Carter více mazaný.
  
  
  A pokud si někdy myslíte, že jsem испорчу dobrou věc, rozhodly se ji za těch pár гульденов, zamyslete se znovu. Faktem je, že někdo polyká mou návnadu. Když jsme se vrátili do bytu, ji si uvědomil, že tam někdo byl. Nebo ještě byl. Její gesto pozval Balení znovu vystoupit a počkat na můj signál. Její popadl zbraň a otevřel svůj vlastní zámek отмычкой. Soft-kliknutím místo kakofonie zvuku лязгающей svazky klíčů. Uvnitř byla tma. A bylo ticho. Takové velmi hlasité ticho, způsobené tím, že někdo se snaží být tam. Její robustní sevřel Вильгельмину v ruce a začal opatrně chodit po bytě. Místnost za koupelnou. Přes захламленную obývacího pokoje, jídelny a konečně, obývací pokoj, litovat, že přítelkyně Roscoe není увела vaše kočka před odchodem, protože tato kočka kvílel za mé paty.
  
  
  Dobře. Takže, náš host čekal v ložnici, nebo se schovává v duši. Nebo ego dávno není.
  
  
  Její zastavil u ložnice. Tam někdo byl. Ji, slyšel, jak se mu dýchá. Dalším mým krokem byl mistrovské dílo koordinace. Jedním pohybem ji otevřela dveře, přešel svatý a zaměřila.
  
  
  On vyskočil z postele, jako je chléb a toustovač. Pane, Nick. Je to tvoje schopnost popřát dobré ráno?
  
  
  Její sklonil zbraň a potřásl hlavou. — Ne, Roscoe. Ale je to zatraceně dobrý způsob, jak pozdravit kulkou, kurva děvka. Ty víš, že jsem tě mohl zabít?
  
  
  On se naklonil vlasy a zívl. Pak se poškrábal na bradě, zatímco zírala na mě. "Vy, američané, všechny tyto, — řekl on. Poslouchej. Jedná se o bydlení v mém holky, ne? Proto se nechci s tebou mluvit. Takže, mám klíč. Takže ji vstoupil. Tak odkud jsem měl vědět, že přijdeš?
  
  
  Roscoe... — její sell na okraj postele, — ...co se týče těch tvých metod práce... †
  
  
  On zvedl ruku. "Ne kaž. Nick. Prosím.' To svítí, a já jsem viděl, že plamen lehce se třese. — Kde Je Tara?
  
  
  Jeho, přistoupil k oknu a podal hej znamení.
  
  
  Žádné kázání, Roscoe. Slovo.'
  
  
  Povzdechl si. 'Slovo?'
  
  
  Ga'
  
  
  "Oheň".
  
  
  Hlasování je slovo.
  
  
  Její zaklepal cigaretou na прикладу zbraň. — Je to moje práce, Roscoe, jeho smutek. Jsi stín. Její střílet. A to znamená, že kolem chodí spousta lidí, kteří plánují mě střílet. A pak, pokud to není zůstat ve střehu, budou dosahovat úspěchu.
  
  
  Pif-паф, a její mrtvý. Uvědomil?
  
  
  On přikývl a usmál se. — Špatně, — řekl jsem. 'To není sranda. Je to zatraceně vážně. Myslím, že jsi génius, Roscoe, ale zdá se mi, že jsi stáváte se příliš tvrdohlavý. V překladu se to jmenuje, že jste se stává lhostejným. A to je velmi dobrý způsob, jak zemřít.
  
  
  Je pochopitelné? On přikývl. A není se usmál.
  
  
  Ji musel zastavit. Ale, stejně jako všichni kazatelé, jeho příliš dlouho stál za jeho židli, a uštědřil mu bylo jen jeden morální ránu, ze které se nemohl zotavit.
  
  
  Roscoe jen pokrčil rameny. — Dobře, — řekl on. No, to všechno už jsem slyšel. Ale dnes večer... ty jsi zařídil bouři ve sklenici vody. †
  
  
  Tara seděla ve dveřích. "Tak budeš pít čaj.
  
  
  Ona se usmála. Jedna nebo dvě lžičky?
  
  
  Roscoe se usmál při revmatismu. — Tento tvůj druhý minul své povolání.
  
  
  'Jaký druh?'
  
  
  "Vybudování vojensko-vzdělávacích filmů".
  
  
  Tara заварила čaj.
  
  
  Důvodem návštěvy Roscoe byla společnost Фезерстоуна, a to hotel vědět, co s tím dělat. Zítra opět sledovat, nebo jak? Ano, — řekl jsem. "Nadále sledovat. Potřebujeme vědět, kdy se tyto klony začnou jednat. Příliš málo se děje; to se Mi nelíbí. A dokud se podívat podívali. Podívejme se, zda dokážeme zjistit, co se děje uvnitř. 'Hmm. Jen ještě nevím, Nick. O tom pochybuji.
  
  
  'Takže?'
  
  
  — Tak co jsi pak uděláte?
  
  
  "Навещу Společnosti Фезерстоуна pro setkání s mé drahé zesnulé tety Myrtle.
  
  
  — Máš na mysli, stačí se přihlásit? Jen tak.'
  
  
  "No... mohl bych k odskočit, ale myslím, že by to bylo příliš кричаще, ne?"
  
  
  Roscoe vstal. — A to říkáš, mi není vtip. Jste prošli celou cestu?
  
  
  Pokud je to tábor CANNES, tobě nit. Máš docela známou tvář, kámo. Jste skoro stejně anonymní, jako Nixon na shromáždění demokratů.
  
  
  "Já jsem počítal na to, že vaše oddělení speciální efekty, dá mi masku a upravená kamufláž může pomoci.
  
  
  Roscoe povzdechl si. "Naše oddělení speciálních efektů," řekl, "zemřel".
  
  
  'Zemřel?'
  
  
  "No, víš... je to opravdu trochu bolestivé... byla To stará paní, která se zabývá kdysi pracovala na Ealing. Víte, tato, jako jsou filmová studia. A... no... ona zemřela. Ji znám!' Přerušil mě dřív, než ji stačil vyslovit alespoň slovo. Je to legrační, je to ona, je to dětská práce, a to je nemožné. Ale to je, obávám se, jen spadlý londýnský oddělení AX.
  
  
  To udělal emu radost nic neříkám.
  
  
  On řekl. = "Může ji tam pokles?".
  
  
  "Promiň, Roscoe. Ty jsi mi už potřebuje ven. Pokud odina kolem těchto pbx vydat do Spojených Států, to znamená, že jiný senátor vydat do márnice. Potřebujeme zjistit, že možná na mysli ty parní.
  
  
  On hodil ruce do vzduchu.
  
  
  'Pak je vše v pořádku. Vrátili jsme se k našemu výchozímu bodu. Vy jděte tam. Takže mohl bych také požádat vás teď. Pokud jsi погибнешь, zda ho mohu vzít kravatu?"
  
  
  Ji znám. Rozvážný. Ale vážně, kluci, co nabízíte?
  
  
  Její doporučuji, — podíval se na nás, Tara, — mi tam jít.
  
  
  Ne, je to řekl. 'Rozhodně ne.'
  
  
  — Ale, Nick. †
  
  
  Ne.' Ji řekl.
  
  
  'Ale ...'
  
  
  Pak mě tady nikdo neposlouchá. Ne. Je to nit.'
  
  
  
  
  Kapitola 14
  
  
  
  
  Takže Tara ještě šla.
  
  
  No, ne tak docela Obalů. Není se Tara, "фигуристая zrzka". Фигуристых červené vlasy příliš snadné, aby oznámení na ulici plné lidí, a příliš snadno vystopovat. Žena, která přišla na schůzku na příští den v domě pod číslem 41, byla starou pannou s мышиным tvář. S dodo-hnědé vlasy, orlí nos a pytel místo šatů. Kostým, paruku a make-up u nás byli, děkuji Janice a společností "Řekni své mámě." Pokud se Tara nevrátí do divadla, nejpozději však do sedmi hodin, představení může pokračovat - paruka a nos patřil matky.
  
  
  Elektronický záznamník a kamera pro náramkové hodinky byly z AX.
  
  
  Magnetofon byl úplně poslední model - malý Sony na baterie. velikost s портсигар a maskovaný tak, že byl také podobný портсигар. On vládl zvukem, a to znamenalo, že to nezaznamenává тищину. Na rychlost 4,75 podařilo zaznamenat čistý zvuk asi dvě hodiny. Otáčením knoflíku hlasitosti až na doraz, mohl nahrávat na dámské kabelky, stejně jako u Obalů. Velká venkovní холщовая nákupní taška.
  
  
  Pokud jste někdy nad otázkou, jaké bláznivé budou mluvit s mrtvými, odpověď bude bohatý blázen.
  
  
  Bibi Hodgson, například. Tara potýká se s ní na cestě (kliknutí). Dobře. Tak já taky vím, kdo to je. Ale Tara říká, že podle Vogue, tato dáma — "скваттер", titul, který lze získat pouze tehdy, pokud jste strávil spoustu peněz na balet pantofle a popruhy. Kolem nich jsou ženy, pro které je malé náklady stále znamenají šaty Dior. Paní Hodgson dostane své peníze od pana Ходжсона. g-pan William Va Hodgson podle Hodgson s Real Estate Agents. A jeho vím, kdo to je. Realitní kanceláře Ходжсона vlastní půl Floridy a významnou součástí ostrova, který oni volají Manhattan.
  
  
  Také bylo paní Wentworth Фрогг, která má asi čtyřicet pět milionů dolarů. Tara se setkal s jejím, dole v recepci. To také fotografoval samotné recepce. Viktoriánská místnost s červenou plyšovou pohovkou a spoustou palem v květináčích. Tara měla vyplnit formulář. Na několik otázek týkajících se jeho osobního života a života zesnulého. Podle vyplněného formuláře, pm, Louise Ригг Saint Louise, Missouri, na návštěvě u své tety Myrtle Ригг. V sekci "Důvod návštěvy" Tara napsala: "Požádat o radu ohledně investování památek". Nevěděla, proč to napsala. Řekla, že je to jen že je to v hlavě.
  
  
  — To je velké peníze, miláčku? — zeptal se recepční. A Tara odpověděla: "je Tak velké, že mě to děsí".
  
  
  Recepční se usmála
  
  
  Štíhlý orientální chlapec vedl ji po schodech nahoru, v лиловую čekárny plné palem. A řekl, hej, co Sun Pin zařídí schůzku. Sun Pin přijde k ní přes půl hodiny. A zatím může být, mohlo by to trochu číst si nějaký časopis. Může být, pít šálek čaje? On zmizel a po chvíli se vrátila s kouřící šálek. Tara ji vzal, a chlapec zase zmizel.
  
  
  Ona je schopna pouze minutu nebo dvě, a pak otevřela dveře. V chodbě nikdo nebyl vidět. Naopak, za zavřenými dveřmi, přišel opilý ženský smích. Kolem počátku druhý den доносился slabý hukot. Psychik, který zasténal by upadly do transu. Třetí a poslední dveře byly označeny jako "Odpočívat". Odtud nebylo nám zvuk. Tara chutnala ji otevřít. To bylo zamčené.
  
  
  Na své obrovské tašky ona vytáhla párátko a pás sochy. Ona na to není zvyklá a fungovalo špatně. Ale kroky na schodech nebylo, a dva další pokoje nikdo nezadali. Konečně otevřela dveře.
  
  
  Popadne ji za sebou a огляделась. Byla to malá bílá koupelna. Tam bylo několik mušlí, malá lednička, dvojitá deska s rychlovarnou konvicí. Podél stěn stály prosklené vitríny. V jednom po celém měli všechny druhy čaje. zelený čaj. heřmánek. Лапсанг Сушонг. Na horní polici úhledně seděl sbírku čajových šálků s růžovými a bílými цветочками. Jako ta miska, kterou chlapec přinesl hej. V jiné prezentace, na druhém konci místnosti, seděla kolekce hnědých lahví. Každý obsahuje nějaký zrnitý prášek. Na etiketách jen bylo napsáno "A", "B" nebo "H". V jiném souboru lahví byla tekutina, a na spodní polici ležela jehly pro podkožní injekce.
  
  
  Vitrína bylo zamčené.
  
  
  V dřezu bylo zvolená jehla. Tara zvedla ego. V nen stále zůstalo několik kapek tekutiny. Opatrně se впрыснула ego do prázdné ампулу, ležící vedle. To понюхала ампулу. Vědecký počítač v hloubce jeho vědomí пробежался na několika tisícům děrných štítků a dala revmatismu méně než sekundu. To сунула ампулу tašku a přišel den.
  
  
  V chodbě slyšel hlasy.
  
  
  Ona se zastavil.
  
  
  — Takže, slečno Alice. Nebojte se. Nic strašného se stane, — to byl mužský hlas. S vysokým гнусавым asijským přízvukem. Mluvil tak, jako by mluvil s dítětem. Důraz na každou slabiku zvlášť. "Kromě toho, není tam žádný odpor, pamatuješ?"
  
  
  Alice odpověděla neurčitě. 'Ano. Ji znám. Zlo existuje... ale někdy zajímalo by mě...
  
  
  — Nedivte se, slečno Alice. Věřte mi. Tvůj otec taky důvěřovat mi. Stále...
  
  
  Vzpomínáš si na to, že on ti řekl včera v noci?
  
  
  Alice se nadechl. Ano, Jan. Jí důvěřuji ti.'
  
  
  — Dobře, — řekl on. — Tak pamatuješ si, co mám dělat?
  
  
  — Nic, — odpověděla tichým hlasem.
  
  
  'Nic takového. Přesně tak.' Pak tam byla malá přestávka. "No, pak proč ne jít nahoru a ne, aby to?"
  
  
  Možná, že ona přikývla na revma. Web-pár kroků, vylezl po žebříku. Další pár udělal jen pár kroků. Ruka zaklepal na dveře. Dveře se otevřely. Na pozadí пьяная dáma i nadále mluvit. "Ach, drahý, drahý Robert." V určitém sad písničku.
  
  
  'No?' řekl muž.
  
  
  Emu řekla žena s ostrým hlasem. 'Jak jste se dali majestátně se dívá na hvězdy. Nejpozději zítra.
  
  
  "Vyzkoušejte si to ještě dnes. To nám může potřebovat zítra.
  
  
  'Je dobré. Pak nech mě na pokoji.
  
  
  Dveře se zavřely, a pánské shaggy ozvěnou slyšel na schodech.
  
  
  Tara schopna, dokud se na chodbě znovu se stal tichý. Ona spěchal zpět do recepce na své židli. Podívala se na ledový čaj, který opustil beze změny. To понюхала. To byl čaj.
  
  
  Vzala si časopis. Dveře se otevřely.
  
  
  Žena byla oblečená v černém kimonu. Je to přehoz značné velikosti těla se značnými boule. U nah bylo krátké pánské účes a přísný obličej. Mluvila měří, chraplavý hlas.
  
  
  Jmenuji se Sen Pin. Nastala chyba. Nemůžu tě vzít dnes. Můžeš se vrátit zítra? To už bylo na rozkaz. Zítra ve dvě hodiny. To je krátká склонила hlavu tím svým očím podílet. Oni klouzal mimmo Obalů, jako černé reflektory.
  
  
  Tara stála. 'Ale ...'
  
  
  Ve dvě hodiny.' Když Tara спускалась po schodech, ona zavolala ji. "Tvoje teta tam bude, pak."
  
  
  Tara zastavila záznam a otočila se ke mně. — Louise Ригг uvidí svou тетю Myrtle? Zítra, to je stejné vlně, a vy všechno uslyšíte".
  
  
  Ona byla velmi spokojena s sebou. To кипела vzrušením. Byl to Хансье Brinker, který našel díru v hrázi a nyní sáhl do nah palec, aby zachránit zemi před obří katastrofě. To bylo tak zatraceně šťastná, že se mi velmi zdráhají mluvit hej, co je to vůbec nic ne stalo se známé. Pouze fotografie mohou mít nějakou hodnotu. Roscoe vzal fólie pro проявки. Druhý den ráno jsme si revmatismu.
  
  
  "Chtěl bych, aby u vás opět byl obraz toho, jak ego jméno — toho, kdo mluvil s Alice".
  
  
  — Jana?
  
  
  Ano. Ego je hlas zní jako hlas slavného agenta KAN.
  
  
  Oči Obaly rozšířily. — Chcete říct, že ostatní lidé nejsou při čem? A ten нарколог? Takže to není úplně to, co se dá nazvat dětským nevinnou veselost.
  
  
  Ne tak docela.' Její usmál se.
  
  
  Co bylo v tomto injekční stříkačky? Пентотал?
  
  
  Ona sklopila úst. — Jak jsi se dozvěděl? Její vzdal to nakonec.
  
  
  Jí se usmála. "Poslouchej mě, zlatíčko. Po dvanácti triků, které mají pro надувания bohaté сучек, mají tam jedenáct. Пентотал sodíku - to sérum pravdy, ne? Takže, dávají tyto dámy dobrá šance, pre-jestli ih tímto čajem, a dámy vyprávějí jim všechno, co chtějí vědět. Všechny druhy podrobnosti o ушедшем milovaném. Pak slovo медиумы opakují to pak. Ukazuje se velmi přesvědčivý výkon. Tyto dámy by si pamatoval, že se dříve pověděli. Tyto dámy ohromen. A vděčný a štědrý.
  
  
  Ústa Obalů vyvinula v беззвучное "O".
  
  
  "S ním je spojena řada dalších výhod. Je-li tato pravda ohrožuje, je zde vždy možnost pro vydírání. A pokud do řešení je zapojen dost peněz, duch říká cílů, co s nimi dělat. Co by to pro nás bylo — charitu, akcie, účet ve švýcarské bance — můžete si být jisti, že se sypaly peníze. Tara vypadala растерянной. "Ale co to má co do KAN?"
  
  
  'Nic takového. Je to tak správně. Myslím, že to všechno znovu Nassau. Фезерстоуны zabývali podvody, KANG se o tom dozvěděl a шантажировал ih. Asi stejně, jako s Бангелем. Mi náhle přišlo na mysl, že u Бангеля a Фезерстоунов bylo ještě nějaký co společného: oba se obchoduje s drogami.
  
  
  Jeho řekl, hele:
  
  
  "To znamená, KAN mohl jít po stejné cestě, jak se dostat dovnitř. Pohrozili přestat ih stojánek, pokud obdrží část příjmů navíc na několik služeb. Služby, jako je, může být, poskytování ubytování клонам.
  
  
  Ona zavrtěla hlavou. 'Úžasné.'
  
  
  Její, jen pokrčil rameny. 'Roztomile. Bezpečně. Ale mějte svůj důvtip při sobě.
  
  
  Tak jsme se blíže k štábu sídle těchto pbx. Kromě toho, nejsme tady pro to, aby se vyřešit tajemství života. Náš úkol: ih odstranění.
  
  
  Je to trochu zatřásla. — To je více měkký slovo, než vražda, ne?
  
  
  Ji, podíval se na nah. Ona seděla, подогнув pod sebe nohy, na hedvábné židli v ložnici. Na ní byl světle růžový kostým a vypadala bílo-růžovou a hebkou jako hedvábí. Jako jedna kolem nich holky, které se zavírají oči na film Sam Пекинпы. Jako jedna kolem těch dívek, které pláčou v Fove Story.
  
  
  Její, zavrtěl hlavou. - "Riskovat zdát banální... ale to, co ve delle dělá taková holka, jako jsi ty, na takovou práci?"
  
  
  Vývrtky обеспокоил ji. Studovala své nehty. Dlouho. Jako by se to nikdy ih předtím neviděla. -- No -- řekla konečně, -- je to... dlouhý příběh. Nějaký čas zpátky... ehm, její potkala... muže.
  
  
  Kdysi dávno. Jeho proběhl prostředí všech kandidátů, jak je nejlepší, a pak, na pro... tohoto muže... já jsem šel na AH... Jsme - no dobře, na tom nezáleží. To bylo v dobách Johnson, když válka ve Vietnamu znovu dosáhla svého vrcholu. No, já jsem... podepsala. To откинула hlavu dozadu a zábavné usmál se na mě. "Kromě toho, že ji napadlo, že by bylo velmi vzrušující a romantické každý den pracovat s takovými lidmi, jako je James Bond".
  
  
  "Nezapomeňte zmínit Nicka Cartera?"
  
  
  Ach, — řekla. "Nejsem odvážný sen o tom."
  
  
  Její, prošel přes místnost a selles vedle ní. Ji vzal její bradu do svých rukou.
  
  
  Poslouchej, — řekl jsem. "Jsme воплотим v život ještě několik splní vaše přání".
  
  
  Hmm.' To, co je zlé, podíval se na mě. — Odkud víš, že se mi sen?
  
  
  Dobře, " řekl jsem. — Dej odhadnout. Její zavřel oči. "Chcete-li volně vznášet se ve vzduchu a milovat tam."
  
  
  Mmmm... — Ona se zamyslela. 'Zajímavé. Ale může být příliš větrno.
  
  
  Pak je vše v pořádku. Jak se o... jak se o muzea. Tam u nich postel šestnáctého století - staré корчмы. Mohli bychom proklouznout, protože od sametové závěsy vyrobené a выцарапать tyto jména na zadní části postele, kdy skončit.
  
  
  Líbí se mi to", — řekla. "Ale muzeum se otevře až deset hodin". Podívala se na mě. — Souhlasíte s mým nápadem?
  
  
  Její souhlasil.
  
  
  Ve vaně s pěnou.
  
  
  Ve vaně s pěnou?
  
  
  "Ve vaně s pěnou".
  
  
  Poslouchej, mohu vřele doporučit. Vzhledem k tomu, bubliny a vše, co s tím souvisí, je to čistý, čistý sex. Ty prostě nikdy byste to zkusit, v tomto případě. Alespoň, pokud jsi mého růstu.
  
  
  To высушила mě. S velkým, měkkým teplým ručníkem.
  
  
  — Chci se tě na něco zeptat, jaký je o ničem, " řekl jsem.
  
  
  O čem?'
  
  
  Udělala pár zajímavých věcí s tímto ručníkem.
  
  
  — Bez ohledu na to, — řekl jsem.
  
  
  Správné девчонкой v odpadu taky není všechno tak špatné. Také není třeba se obléknout, aby nastavit budík na správný čas. Není s dvěma lidmi, kteří mají rádi přítele, přítele, a další sex. Problém je v tom, že to nikdy netrvá dost dlouho. Potíže se vracejí.
  
  
  Její, ustoupil stranou a zapálil. — Ji hotel se tě zeptat... — Jsem se vydal kroužek kouře. "Už v čínském jazyce slovo, které se podobá "o, tove, wow"?"
  
  
  Strávila prstem přes vlasy na mé hrudi. Nechcete změnit téma, drahý? Nebo jsi hotel zkusit hrát tu scénu ve vaně na čínském?
  
  
  Její vysvětlil hej zpěv Alice Фезерстоун. Tara нахмурилась. "Ach, lana, wow?" To пожала rameny a na chvíli zamyslela. "Ha. Počkej sekundu. Řekl jsi mi, že je to píseň. Jí přikývl.
  
  
  'Hm.' Vstala z postele. 'Nechoď pryč.' Popadla šaty a šla do obývacího pokoje. Znovu ji slyšel, jak magnetofon funguje.
  
  
  Ona se vrátila s úsměvem. U nah byly tyto slova. — Uvědomila jsem si, — s hrdostí řekla. "Tao".
  
  
  "Tao? Jak to, Že to je staré čínské náboženství?
  
  
  Ona přikývla. Ih večerní modlitby — je to neustálé zpívání: "O, Tao! O Tao! Tam jsou všechny šance, že to zní jako "O, тауве, wow". Pokud by jsi věděl, že jsi posloucháš.
  
  
  To плюхнулась zpátky na postel a kroutil клубочком, a zároveň ji objímá rukama kolena. Ona byla docela jistá v sobě. Samozřejmě, že nejlepší vysvětlení, které jí vymyslel ještě fretku, byla poněkud pochybná teorie o tom, že se Alice, je posedlý neustálou potřebou веревкам a вилянию.
  
  
  Tara просияла. "O, Nick. Je ideální. Vše je ve skutečnosti. Oni Физерстоуны, kteří žijí jako poustevníci - taoisté - аскеты. A co se týče rozhovorů s mrtvými. Taoisté - mystiky. A jsou kletby, které se na adresu miss Мэйбл, například, taoisté — to fanatici. A také . Se odmlčel, jako Болтини v oznámení o Těkavých Валлендах. A Alice, která se zabývá neustále opakuje, že zlý čisté. Oh.' Ona narazila na postel. "No, údajně to affiliate, který říká ti, že smrt a život jsou totéž. To obě даосские nápady. Jak oni to vidí, všichni jeden. Dobro a zlo, smrt a život. Vše se opět stávají jedním celočíselným ve veliké Jednotě Dao".
  
  
  Její, zavrtěl hlavou. "To znamená zhruba stejný, jak moc Velký Elektrický Drtič na nebi".
  
  
  Povzdechla si a поморщилась. "Typický filosofický nápad. Ale je slušná.
  
  
  Ji nepodařilo se mu ohnout nohu. 'Dál?'
  
  
  "No... protože si myslí, že zlo neexistuje, oni nedělají nic, aby to zastavit ego. Nic nedělej, a vše bude, jako vždy. To ih velký motto.
  
  
  'Em-m-m". to může být pravda pro Alici. ale ne pro telefonní ústředny, CANNES teď není úplně ничегонеделание".
  
  
  Mmmmm. Já nevím. Lidé interpreta náboženské doktríny jsou nevyzpytatelné. Stačí se podívat na Inkvizice. Nebo ty nekonečné války o Svatý Grál. Jeho bych исключала na možnou souvislost.
  
  
  Její napadlo, konzistence a odmítl tuto možnost. Politika - web-náboženství v těchto částech. A pokud je někdo básník večerní modlitbě, pak je to spíš "O Mao", než "O Tao".
  
  
  Jde o to, — pokračovala ona, — že ti budu schopen mluvit Alice. Pokud je to opravdu даоска, že nebude chodit kolem horké kaše. Může být, ona je schopen mi říct hodně o tom, co se děje v tom domě. Ve skutečnosti, to může dát na všechny odpovědi.
  
  
  Její unavené strávil rukama na oči. "Doufám, že nebudeme muset šetřit na slova o tom, ale vy se dostaneš zpět ten dům."
  
  
  Jeho dostal tento зеленоглазый pohled z nah.
  
  
  Jsme strávili na to mnoho slov.
  
  
  A proč by ne?'
  
  
  Tak to je jeden z důvodů, že oni, jakmile si všimnou vás, накачают пентоталом, a vy jim vše расскажете . Používej svou mysl, Tara. Tam je velmi nebezpečné. My ani nevíme, jak je to nebezpečné, dokud není идентифицируем tyto fotografie. Takže držte se od nich dál. Vy jste udělal svou část. Jsme s Roscoe dále vyšetřovat případ, Alice.
  
  
  A jak budeš dělat to, pokud to nikdy nevyjde?
  
  
  No... pak nám navždy se dostat dovnitř.
  
  
  Vstala z postele a začala rozzlobeně chodit po místnosti. Ale je to tak hloupé. A ztratíte tak spoustu času kvůli tomu. Kromě toho, je to ještě více nebezpečné pro vás. Už mám průkaz pro vstup. Zítra. Ve dvě hodiny.'
  
  
  Ona byla v pořádku. Ji udělal chybu, kterou nikdy předtím. Ji přijal emocionální rozhodnutí. Nejvíc ji hotel chránit ji. A to bylo špatně. Emoce jsou tolerovány v mé práci. Necháte ih na den, jakmile začnete.
  
  
  Její souhlasil, že to půjde. Při dvou podmínkách.
  
  
  Za prvé: aby jsme se nejprve pochopit, s obrázky. Pokud by to místo bylo skutečnou baštou agentů CANNES, ona by tam nešel. Ona souhlasila.
  
  
  Za druhé, jsme s Roscoe čekali by ee v макробиотическом restauraci přes ulici a udržovali s ní v kontaktu přes mikrofon. Pokud by jsme uslyšeli něco jako heslo, mohli bychom přijít na pomoc.
  
  
  Ona souhlasila. Mimochodem, překvapilo. "No, Nick, já a snít nemůžu, že by to bylo v opačném případě. Ne že by se jí bála, — řekla, — jen já... — pomyslela si na chvíli, — já se bojím.
  
  
  
  
  Kapitola 15
  
  
  
  
  Byl to mizerný den. Její порезался během holení. Tara klesl zrcadlo. Káva byla příliš slabá. A začalo pršet. Byla to dobrá část.
  
  
  Do jedenácti hodin Tara vyšla z domu. Ona hotelů včas накраситься a obléknout se dostat do Фезерстоуна dřív. Ona doufala, že proklouznout nahoru po pohodlně se nachází pokoje očekávání ve druhém patře, setkat se s Alice Фезерстоун.
  
  
  Můj telefonát Мейсу v 11 hodin se otočil ještě jednou ranou. "Promiňte, kluci, — řekli členové skupiny — stále žádná akce".
  
  
  Jí zavolal do obchodu čaje Лайтфут, a bylo mi řečeno, že moje rezervace nebude připraven až do poledne. Neměli kurýry.
  
  
  "Copak nemůžu si ego?" Oni řekli ano. Bylo to složité objednávky.
  
  
  To znamenalo, že fotografie, které Tara udělala v The Featherstone s, nebylo tak snadné identifikovat. Oni měli poslat ih ve Washingtonu. Pravděpodobně. V každém případě ji dostanu revma v poledne. Je ještě dost času, aby se spojil s Тарой v divadle, pokud vznikne taková nutnost. Její vyšel o byt a šel ulicemi. V jednu hodinu odpoledne ji potkal Roscoe v макробиотическом restauraci. Její rozhodla nejprve něco k občerstvení.
  
  
  Bez deseti dvanácti její byl v čajovém obchodě Лайтфут. Malá špinavá tlak střední a malý obchod v popředí patře zchátralé budovy někde v Soho. Stěny od podlahy až ke stropu byly zavěšeny police s velkými bankami čaje. Okna s výhledem na ulici, byly také ucpané stohy čaj.
  
  
  Za pultem stál ubohý muž v поношенном hnědé zástěru. Podíval se na své dokumenty a přikývl. Vzal sklenici z regálu a položil ji na pult. Začal заворачивать ego v hnědé оберточную papír.
  
  
  "Já, ehm... hotel mohl použít ego tady," řekl jsem.
  
  
  On zavrtěl hlavou. Obchod je stěží vhodný pro toho, ne?
  
  
  — A může být nahoře?
  
  
  To je podezřele se na mě podíval. — Nevím, — řekl on. — Musím to zkontrolovat. Přistoupil k pokladně a stiskl N-3. Po několika okamžicích telefon dvakrát zazvonil a pak zmlkli. — Dobře, — řekla. Ona udělí tlačítko pod pultem, a malá část zadní stěny отъехала.
  
  
  Otvor dala mi přístup na úzké schody vedoucí k místnímu stanu OH. Schodiště vedlo do malé неряшливую recepce. Dva oranžové plastové židle, židle, заставленный pokoje "Čajové území barents modrá moře" , a velká zchátralého pracovní židle. Za stolem seděla темноволосая krasna, жующая žvýkačku. To заинтересованно podíval se na mě, přestal žvýkat a скрестила nohy na druhou stranu. Vpravo z nah bylo ještě jedny dveře. Svatyně svatých. Ji, podíval se na hodinky. Bylo dvanáct hodin. Její uvedení obě ruce na židli a mírně se naklonil dopředu. — Chci mluvit Dolores, " řekl jsem.
  
  
  Ona udělala naprosto kamenný obličej. Její высветил svůj průkaz totožnosti. V jeho očích konečně se objevily nějaké pochopení, a ona přikývla. "Nevíte nic jistě v této čajovně obchodě," řekla. "Budeš potřebovat Dolores nebo tvé zprávy?"
  
  
  "Zpráva," řekl jsem. Ona udělí několik tlačítek na svém telefonu, když ji začal rozbalovat plechovku s čajem. Podala mi sluchátko. Tam byl nahraný na pásce příspěvek od Roscoe. "Uvidíme se v jednu hodinu odpoledne". Pak znovu Mays: "Sorry, kluci, žádná akce".
  
  
  Ji otevřel plechovku a sell na židli. Každé fotografii bylo úhledně připojen k počítačové mapě. Drahé žirinovskij dámy Mrs. Hodgson a Фрогг byly uznány jako takové. Секретарша Фезерстоуна přispěla k propuštění Agnes Crown, bývalého tajemníka Скотленд-Nádvoří, protože některé dokumenty, které u nah byly, byly odtud ukradl. Žádné důkazy o jeho účasti nebylo zjištěno. "Nedbalost" se stala důvodem pro jeho rezignaci. Však ona se ocitla v podezření. Chlapec, který přinesl Nádobě čaj a držel ji do recepce, byl Pam Kůň, mladý terorista, specialista na psychologickou válku. Zvláště dobré v psychotropních léků. On byl hlavní vyšetřovatel KAN. Někde v Asii přišli ego na mysli. Díky fotografii Tara ACH aktualizovala ego data v archivu. Konečně, že je stejně důležité, bylo Sung Pin. M-2. Vrah druhé třídy. Začátek druhé třídy, znamenal, že to bylo špatné. To není myšleno nic, kromě toho, že byl vrah. A všechny jsou feministky, které nyní zlobí na muže, шлите své stížnosti Mao Tse дуну. Sun Pin se zlou tetou. Soudě podle počítačové mapě, to byl specialista na тонкостям fyzického mučení.
  
  
  Ji, skočil k telefonu a zavolal do divadla.
  
  
  Tara už je pryč.
  
  
  Její hit na trubce tak silně, že se židle затрясся, a řekl, že chci Dolores. "Dolores osobně. A rychle! Секретарша zrychlil a žvýkání až čtyři-čtyři krát a udělí několik tlačítek. Dveře napravo od nah приоткрылась. "Nebudete se nudit na Dolores, — řekla. To je web-dívka panelů.
  
  
  Dívka u rozvaděče byla vysoká, мешковатым muž s šedé vlasy, v dávno mrtvé košili a s haggard tvář.
  
  
  Ji řekl. - "Dolores?"
  
  
  Povzdechl si.
  
  
  "Podívejte se," řekl a utrhl ucho od pár sluchátek.
  
  
  — Její Carter, " řekl jsem.
  
  
  'Oi.' To поглядел o něco rovnější.
  
  
  Jeho řekl emu předat Roscoe naléhavou zprávu. Plány se změnily. Museli jsme zachytit Tary do toho, jak to vstoupí do jámy lvové. Ji zpátky do bytu pro případ, že přijde. Teď to byl макробиотический restaurace. Pokud bych to mohl ji splnit, ji by se s ním setkal tam, v polovině druhé.
  
  
  Ji si vzal taxi a vrátil se do bytu v rekordním čase. Tara tam nebyl. Vše, co jsem mohl udělat, je čekat. Pokud by nebyl v divadle a ne tady, mohla by být kdekoliv. A Londýn je velké město. Tento důvod k panice nebyl. Než ji viděl, Roscoe, u mě byly na základě rozhodnutí včas varovat ji. I když to bylo na poslední chvíli. Nicméně, její, cítil trochu trapně. Její pokračoval chodit do prázdného bytu. Déšť nervózně buší do oken. S další ulice доносился slabý hukot jazzu. S největší ulice доносился sténání strojů. Někde vysoko, navždy se mnou letěla letadla. Kočka дунул. Hodinky zaškrtnuto.
  
  
  Její hotel je všechny strhnout. Jednoznačně hodiny. Může být zastavit čas. Nebo, může to být proto, že se vydávali, není ten zvuk, který ji hotel slyšet. Zvuk Tara, vstupující do dveří. Celek je hrozný čas, pokud se nic nestane, ale hrozí, že stát okamžitě, a ne tak.
  
  
  V jednu hodinu odpoledne ji vytočí číslo. Jeho dostal revma Roscoe na můj příspěvek. Pak tři oznamovací tón a skupina Мейса: Sonny, kluci. Stále žádná akce.
  
  
  Její zavěsil. Její promnul oči a třel krk. Tam znovu ужалило. Její přestaly třít. Co mě varoval můj radar? Ji, podíval se na stěnu. Pak se k telefonu. Ji zvedl a znovu vytočí číslo.
  
  
  Roscoe: Drž Hubu. Nicky. Najdeme ji.
  
  
  Bi a bi a bi-ai Irene: je mi Líto, kluci. Stále žádná akce.
  
  
  Ji držel sluchátko trochu dál od ucha.
  
  
  To byly ty slova, které Mays použil dvakrát!
  
  
  Každou hodinu dával novou zprávu. Samozřejmě, to snad nemohl vymyslet nic víc, ale opakovat stále nezastavil emu. Každou hodinu v průběhu posledních několika dní přišel s nějakým podivným zprávy nebo tiskové zprávy o tom, co jíst v obci. A pokud se vůbec nic nemohl přijít, je to všechno stejné myšlení se matt.
  
  
  Znovu ho zvedl sluchátko k uchu... Ji pozorně poslouchal. "Promiňte kluci. Stále žádná akce. Ano! Hlasovat je ono! V ego-v posledních slovech послышалось slabé vrčení. Letoun, který letěl. Tento zvuk byl předtím. Tam bylo něco moje.
  
  
  Jí zavolal Dolores. Potvrdil mi, že jedna a tatáž zpráva byla tam po dobu tří hodin. Ne, řekl, on našel to podezřelé. On jen myslel, že Maes hotel vtip, pomocí stejnou zprávu znovu a znovu.
  
  
  Její vyprávěl emu o letadle. Na chvíli se odmlčel. 'Všemohoucí Bůh.' řekl. 'Máš pravdu.'
  
  
  Mám Мейса nebylo více. Její byl někde mezi vztekem a panikou. Hněv za to, že jsem se tak unést bezpečnostní Tara, že ztratil na mysli ih skutečné úmysly a ne se dozvěděl o zprávě Мейса dříve. Všechny naše naděje na "souhvězdí dnes v této záležitosti", byly založeny na poje Chan-Lee Browna, poje, který měl vést k laboratoři, klonování a k Lao Цзэну. Pokud to již udělal krok, jsou všechny naděje ztraceny. Nikdy jsme se najít to hnízdo pbx. Nikdy bychom nemohli zastavit ih. Bůh potrestá mě na tuto fena, která se zabývá залезла mi pod kůži.
  
  
  — Dobře, — řekl jí Dolores. "Záměr je následující. Potřebuji vrtulníku, který je schopen dodat mi tam. Окажи Roscoe další pomoc a...
  
  
  — Děláš si srandu? — přerušil on mě. "Londýnský úřad není tak velký. U nás prostě žádný další pomoc — alespoň takovou, jakou potřebujete.
  
  
  — Vrtulník?
  
  
  "Je to ještě pokračuje".
  
  
  'Dobře. Pak řekni Roscoe, aby shell odina. A jaroslav Boha, řekni emu, aby byl opatrný!
  
  
  'Poslouchej. Na tvém místě bych ji obavy o Roscoe. Někdy to může být trochu pedantský, ale ne tehdy, když je v sázce je vlastní ego život. Je to příliš miluje život.
  
  
  Její povzdechl si. "Doufejme."
  
  
  Vrtulník musel zvednout mě v půl druhé v Hyde parque. Každý by se divili, ale to není moje věc. V každém případě, budou mluvit o tom, že v průběhu několika dní. Její vyčistil Вильгельмину a znovu зарядил ff. Ji strčil jehlový zpět do pochvy a vložil ještě jednu plyn bombu. Štěstí Pierre, tak upřímně uprostřed.
  
  
  Její oblékl plášť a šel pod sprchy.
  
  
  
  
  Kapitola 16
  
  
  
  
  Roscoe se podíval na hodinky. Bylo bez pěti dvě. Tara řekla, že půjde na "Фезерстоун" v polovině druhé.
  
  
  Nechtěl zdát příliš podezřelé, выбежав kolem restaurace, jako blázen. Takže to, co zaplatil, vzal si noviny a stahl číst v předsíni. Déšť šel silnější. Takže to, co člověk čte na chodbě, nebude vystupovat. Pravděpodobně přemýšlel o svém zapomenutý зонте.
  
  
  To by mělo být, viděl Tary, když se objevila přes ulici, za rohem. Neviděla ho. U nah byl deštník, a on zajišťoval potřebné klapkami na očích, omezující její přehled.
  
  
  Roscoe přišel k ní ze své strany ulice. Prošel mimmo obchod s potravinami. Kromě švec. Mimmo uličky. Pravděpodobně to není сводил oko z Obalů, takže si nevšiml muže. Možná, že to byli dva muži. Přišli k němu. Je to pravděpodobně byl upozorněn na skutečnost, že muž nepoužil takový pěkný černý deštník před deštěm. A ještě fretka držel ego složený v ruce.
  
  
  Alespoň tak bylo řešení, jak jsme později si to představoval.
  
  
  Líže k večeru jsme našli tělo Roscoe. Byl v uličce. Ego ruce stále držela za velký černý deštník, ostré jako břitva špička jehož вонзился emu v skládání dolar.
  
  
  
  
  Kapitola 17
  
  
  
  
  Vrtulník přistál na заболоченное pole, asi kilometr od domova. Mě čekal velký Fiat 130. Řidič podal mi klíče, ukázal mi správný směr a selles vedle mě. Vedle mého водительским sedákem. Pak jsme se všichni rozešli na různé strany.
  
  
  Déšť přestal, a krajina засиял neskutečné žluto-zelené barvy. Jeden na toto barev s obrazy Констебла. To byl jeden kolem pohádkové krajiny s chaty a hotely dob Richarda Lví skládání dolar. Jeho, cítil, jak se moje krev vaří od tohoto univerzálního volání. Dychtivě. Křížová výprava. Její sel na svůj velký Fiat, zabít draky. Svou zbraň a jehlový byly novým Экскалибуром. Jí byl součástí historie a dělal historii. Její již slyšet houkačka, приветствующие svůj vzhled. Její, всепобеждающий hrdina.
  
  
  O bože. Ale: konečně akce:
  
  
  Její zaparkoval auto za hájem, a pokračoval v cestě přes malé keře na zadní straně majetky. Byl to sirotčinec, který jim pronajal pro sebe. Dům s doškovou střechou, které vyzařuje zvláštní atmosféru. Byl velmi tichý.
  
  
  Příliš tichý.
  
  
  Její rozhlédl. Vedle hlavní domem stáli dva malé lóže, stejně podivné. Nejbližší byl asi dvacet metrů od hlavní budovy. Oba byli zabedněný. Je zajímavé, jaký na ně použil Mace. Jí byl téměř jistý, že už ho používá.
  
  
  Její přešel od jednoho stromu k druhému a dostal se do druhého domova. Jeho také dostal výhled na подъездную stopu. Moje štěstí bylo příliš dobré, aby to byla pravda. Tam byl stroj.
  
  
  Byl to starý americký vůz. Tyto staré псевдодеревянные míč Chevrolet z roku 1952. Střešní nosič byl воткнуть zavazadly. A рыболовными снастями.
  
  
  Kam by jsme šli, oni chodili na ryby. Ale oni šli někam jet, a její dorazil právě včas.
  
  
  Jeho dostal se do jiného domu. Dveře byly zamčené. Ji, podíval se dovnitř přes jedno na витражных oken. Ji, natáhl k oknu. Ona se otevřela. Možná až příliš snadno. Její připravil Вильгельмину a vstoupil dovnitř.
  
  
  Pokud by v tom zapletený někdo, kromě Мейса, u mě by byly problémy. Tyto staré palubky dostali mě při sebemenším pohybu. Oni vrzaly pod mým vchodem. Ale pokud někdo byl tam, on mlčel.
  
  
  Její pokračoval v chůzi. Na dolním patře byly tam jen dva pokoje, a zdálo se, že prázdné, velmi prázdné. Krb byl увешан mosazné hrnce a čisté, ale обгоревшей mřížemi.
  
  
  Její vylezl po žebříku.
  
  
  Koupelna.
  
  
  To bylo ego místo v domke. Magnetofon Мейса stále ještě ležel na posteli. Výkonné dalekohledy stále vystupovat kolem okna. Postel představovala spleť prostěradlo. Mace a Pearson spal se zde střídají. V rohu byla jedna výstava консервных plechovek. Slabý zápach ryb stále visel ve vzduchu.
  
  
  Stopy boje nebylo.
  
  
  Jaké dobré zprávy by to mohlo znamenat. Něco způsobilo, ih vzdálit od svého úřadu. Ale není to nutně znamenalo, že jsou mrtví.
  
  
  Ji, podíval se do dalekohledu. Ji viděl, Chan-zda v domě. Mluvil s dvěma muži. Ji mohl vidět ih nohy, ale ih stran nebylo vidět. Její využil диктофоном, aby předat zprávu Dolores. Tohle bylo v bezdrátovém kontaktu s on krása v čaji. Pak ji znovu sešel dolů a vylezl na okno.
  
  
  Моросящая počasí. Její, cítil trapně. Ji, myslel, že to počasí. Ale opět, její, jsem si myslel, že to může být varování.
  
  
  Její zamířil ke druhému domu. Tomu, který byl olizuje jen k hlavní budově. Desky, které byly napěchované do dveří, byly vytržené. Jeho stiskl Вильгельмину a otevřel dveře.
  
  
  To, co jsem tam viděl, se můj žaludek сжаться.
  
  
  Všude byla krev. Stará dřevěná podlaha byla ucpat ji a окрасился v prostopášné barva smrti. Ztuhla mezi stehy prken. Bílé bavlněné nábytek byl перемазана hej. Náramkové hodinky AX ležela zaplaven. Pistole 38-měřidla z AX ležel celý v krvi, na посыпанном moukou stolici. A sekeru, barevné v červené barvě, ležel vedle krbu.
  
  
  Krb.
  
  
  Je to stále hořelo. Ještě dával teplo. Na roštu leží tuny teplého popela. V rohu, vedle táboráku, ležela... ruka. Ji slyšel velmi podivný hluk, a pak si uvědomil, že přidám svou zvracení k tomuto pozdvižení.
  
  
  Já jsem šel do kuchyně a otevřel kohoutek, pak stříkající studenou vodou na vaší tváři a strčil zápěstí pod kohoutek. Moje uši защипало. Její vypnul kohoutek. Se mi zdálo, že jsem něco slyšel. Vrzání dřevěné podlahy.
  
  
  
  
  Kapitola 18
  
  
  
  
  Tara řekla mi později, ale můžu říct a teď. Ve správném pořadí.
  
  
  Roscoe neviděla. Ale není оглядывалась. Věděla, že je to tam. Spolu se mnou. V hotelové restauraci. Ona vstoupila do Společnosti Фезерстоуна, jak bylo plánováno, v 14:30. Na krku u nah bylo ниточка perly, která je schopna sdělit jakékoli konverzace v okruhu pěti metrů od nah do zkumavky přes ulici. V tašce u nah byl to tentýž hlasový záznamník, který se používá v předvečer.
  
  
  Tara cítila dobře.
  
  
  Správce si všiml, trochu podráždění, že Tara přišla příliš brzy. Pam Kůň prováděl ji do stejné čekárny v prvním patře, a že v předvečer, a navrhla ahoj, ještě jeden šálek čaje. Nechala ji, aby se učit jsou stejné protokoly.
  
  
  Tentokrát Tara vzala šálek čaje. Z něj vycházel příjemnou vůni skořice. To окунула prst do tekutiny a слизнула jeho. Moje holčička dostala mezi pět nejlepších chemie není jen tak. — Čaj, — zašeptala ona milují a "Sonny", — plná метаквалоном. To насчитала asi pět set miligramů. Tento lék vám dává to, co oni nazývají "dobře připravený". Na jedné straně, pocit ospalosti, na druhé pocit приподнятости. Co se týče samotného nárazu, pak to může zabít dvěma způsoby. Samotný přípravek, nebo nedostatek tohoto léku. Abstinenční příznaky podobné těm s příznaky epilepsie — několik dní záchvaty, které mohou skončit v kompletní pádu: smrtí. Tito lidé zde věděli, co dělali. Těchto pět set miligramů bylo dost, aby strhnout hlavu. Alespoň natolik, aby si myslíte, že vaše teta Myrtle povstala kolem mrtvých.
  
  
  Tara вылила obsah šálku na jednu kolem těchto liang v květináčích. Pokud by tato liana nebyla řádně zakořeněné v zemi, je to jistě rozvedený by.
  
  
  Opět se na špičkách vyšel na chodbu, a opět jí byl nikdo zastavit. Ona se vyšplhal po schodech na horní patro. Dva den vedli na pokoj v přední části budovy. Jedna kolem těchto pokoje, který patřil Alici. Zavřela oči a snažila si představit okno, v které se její hele uvedl. Stojím před domem, on byl vpravo od nah. Takže, to musí být dveře vlevo.
  
  
  Ona zaklepal na dveře.
  
  
  Hlas Alice absurdní špatně: "Přihlaste se".
  
  
  Alice Фезерстоун ležela na posteli v modré hedvábné pyžamo, спрятанной mezi pěti hedvábnými polštáři s набивным vzorem. Alice Фезерстоун vypadalo, není příliš zdravé. Malé бисеринки banka provedené u nah na čele, a to обмахнулась orientální ventilátor. Její šedé мелированные vlasy ležely mokré na zadní straně hlavy, a zorničky se její oči zúžily do булавочных popíchnutí. Vzpomněla Nádobě неряшливую královnu z Alenky v říši divů.
  
  
  Alice Фезерстоун bylo нагружена drog. A to značně usnadnilo práci Obalů. Ahoj, vůbec nemusel starat o logických звучащем omlouvání. Alice byla daleko od logiky, v tuto chvíli. To bylo někde v pohraniční zóně, kde jediný návrh — nesmysl, a logika vytváří zmatek.
  
  
  Ona začala mluvit tichým hlasem. Z nějakého důvodu si myslela, že hej, šest let, a Tara — ee matka. Opravdu, tam jsou drogy, které mohou donutit vás přemýšlet. Hašiš už na hodně schopný, ale jsou věci, které глотаешь, нюхаешь nebo вкалываешь, jen dobře добивают věc. Ale možná to byla jen kamufláž "Řekni své matce" звонила na zvonek. Mimochodem, Tara není отставала a hrála Matka.
  
  
  Matka hotelu vědět všechno o Yana. Matka není доверяла Ledna tak, jak je svěřil otec. Alice řekla, že sama tak neučinila.
  
  
  Jan byl otevřený даосом. Ale Jan se změnil. Alice věděla proč. Ona je prostě tak cítila. Alice milovala cítit. Ještě u nah byl příjemný na dotek plyšové myši. Není Mo není hotel, je to vidět?
  
  
  Později, řekla unaveně. Jak tedy tento Jan?
  
  
  No, asi před pěti lety, na посмертному radu papeže, Jan převzal řízení. Všechno šlo dobře až do dvou let. Pak vypálil celý tento starý personál a určil nový personál. Oni také taoisté, " řekl. Ale přesto... Alici oni nejsou velmi se líbily. Samozřejmě, nejsou nové. Pam Koně, Pin. A pak четверняшки.
  
  
  Четверняшки?
  
  
  Tyto čtyři kluci, kteří jsou všichni jako přítel na přítele. V ih slov, pouze jeden kolem nich odešel na lov. Ne, nemohl. Není na lovu, se jí posmívat... Alice začala plakat. Možná, že se chystal ji dráždit.
  
  
  Tara řekla, že Matka bude chránit ee. Alice přestala plakat. Ona začala zpívat. Tara zvedla oči a podívala se na hodinky. Bylo bez pěti dvě. Ahoj, potřeboval se rychle vrátit, dokud ji čekali v čekárně. Ale co ti четверняшек? Alice řekla něco jiného? Alice přikývla. To хихикнула. Mají tam tři bratry a tito bratři тройняшки. A oni se podobají těchto четверняшек. Ukazuje se, že jsou семерняшки... nebo ne? Alice jen pokračovala v hihňání. První trines. Pak четверня... Alice jen pokračovala v hihňání. Tam byly Chen lee Hung Lo, které byly někde v Irsku. Nebo na Islandu. Nebo někde jinde. A přesto byl Peng, Zda pilot. Alice замахала rukama. On byl v Americe. A pak tam byly, pak byly, Alice myslela na prstech, — Доупи, Шизи a Dow. To хихикнула. Ale oni prošli několika týdnů. Oni jeli do Ameriky s Pam Koně. Setkat se s mágem. Ne, aby se setkat s tímto пресвитерианцем. Mluvit s tiskem. Jít k zubaři. Nepotvrdilo se to. Čistá, čistá. No, ona se znala ona tři.
  
  
  Tara zamyslela. Tak oni odjeli po několika týdnech. K prezidentovi...! To muselo být tak. Šli jim vstříc.
  
  
  Bylo dvě minuty třetí. Tara сжала ruku Alice. — To všechno jsou bratři, které jste obeznámeni s tím? zeptala se.
  
  
  'Oi. ne, — řekla Alice. 'Tam je ještě hodně. To je velmi velká rodina. Ale zbytek je někde daleko. Alice přestala nízký.
  
  
  - Jsi si jistý? - přísně zeptala se Tara. "Jsi попадешь v ráj, pokud budeš lhát".
  
  
  Alice vypadala střízlivý. "Alespoň, tak říká Yang. Říká se, že zbytek nějaký čas zůstanou doma a že musíme odvodit ih odtud. Takže, když Pam Koně a ostatní odcházejí, sem přicházejí nové. Jo, upřímně, mami. To je to, co řekl.' Alice poctivě snažila iso všechny síly.
  
  
  Tara stála. — Nuže, drahá, — řekla. - Teď už je čas jít, a ty jsi dobrá holka a... - snažila se vymyslet něco říct na mateřské, - nyní poslušně jíst svou kešu, a brzy ji zase budu s tebou. Tara zavřela za sebou dveře a zhluboka se nadechl. "Ty jsi to slyšel miláčku", řekla svému ожерелью. "Teď je v Americe, je tam jen jeden. A to pilot. Zdá se, že pilot vrtulníku. A možná, že убился spolu s tím senátory, které zabil. Udělala pauzu, pak není schopen se přidat: — A ty jsi nechtěl, aby to šlo sem. haha.
  
  
  Usmála se a upadla na schodech. V dolní části schodiště, na cestě nahoru, Pam byli Koně a Spánek Pin. Vypadaly zlobí. Velmi zlé.
  
  
  U Pam Kona v ruce bylo jehly pro podkožní injekce.
  
  
  Vše, co může říci Tara, bylo: "Ano. Nick.'
  
  
  
  
  Kapitola 19
  
  
  
  
  Pokud jste celý život snažíte se vyzbrojit proti dne je blbost, tento den přijde blbost.
  
  
  Její odložil zbraň vedle dřezu, a vrzání podlahy mě potápět se k ní. Jeho pozdě. Nůž se přehnala po místnosti, пришпилив ruku do dřezu, je jako nový motýla do sbírky.
  
  
  "Dobře, Carter. Pomalu otočte se".
  
  
  Ih byli tři. To nebyli "oni", kde ji očekával. Vypadaly jako tři místní ivanov. Super dandy. Ih švédy a účesy byly na deset let ih mladší a nahuštěné svaly nejsou вязались s moderním oblečením. Oni ke mně přišli se zbraněmi v pohotovosti. Před vůdce.
  
  
  — Ruce za hlavou, — řekl on.
  
  
  Její inspekci ego od shora dolů. Jediná dobrá věc v ns byl ego oblek. "Její hotel by zvednout ruce, — řekl jsem, — ale mám technický problém". Její poukázal na nůž, ještě прижатый k mé ruce.
  
  
  Otočil se k jednomu kolem svých satelitů. — Soustředit na klávesy, — řekl on. Prosím, zjistit, siru. Soustředit na klávesy přišel ke mně a vytáhl nůž. Moje krev пузырилась. Soustředit na klávesy hledal mě. Našel jehlový, ale nepřišel jsem k plynovým tuhost. Jeho, pravděpodobně ne v ego chuti.
  
  
  Soustředit na klávesy se usmál. Velmi sebevědomě. — Dobře, šéfe. Je to čisté.
  
  
  "Pak si s Robbie si ego v domě".
  
  
  Soustředit na klávesy a Robbie vzali mě za ruce, a s dvojicí pistolí, прижатых na mých zádech, mě веления k domovu.
  
  
  V tomto není pochyb. V těchto dnech se kolem nich dělají nejlepší zabijáci. Бангел, Lin Jing, a teď ještě a tyto parní opravdu překonal sám sebe v zdvořilosti. Vin byl V khem něco jiného. Když ji připojil ho na pokoji, on obdaroval mě vražedným pohledem a vyštěkl na подонка: "Zasaďte ego". Oni tlačil mě na židli. Každý vzal mě za rameno a udeřil na něj: jeho selle. Ving přikývl. Hlavní padouch taky sel. Jeho byl v jiné knihovně, обшитой dřevěné obložení. Jen to nebyl tak velký jako v Nassau. A okna byly otevřené. Kromě toho, Chen, lee také zde nebylo.
  
  
  Ving prošel přes místnost, jako pohybující se hora, теребил cigaretu трехпалой rukou. Jeho vzpomněl na šťastnější časy. — Ty jsi nám velmi nudil, Carter, " řekl konečně. Ego je hlas byl vysoký a ledovou. — Kromě toho, vždycky jsi byl hloupý.
  
  
  Já jsem neměl v úmyslu reagovat na to upřímně. Všechno, co jsem udělal, je to zvedl obočí. Navíc, žádný slon nemohl zabránit mu měl říct mi, že jsem byl hloupý.
  
  
  "Jsi si myslel, že se za námi sledují vaši přátelé v tom malém domku, aby jsi nakonec byl schopen nás chytit". Usmál se. V každém případě, on сморщил rty. — Ve delle... všechno bylo právě naopak. Dali jsme pozor na přivítá své přátele, a my jsme věděli, že to povede nás k vám. Alespoň jsme byli připraveni na tvou návštěvu.
  
  
  On měl pravdu. Jí byl hloupý. Její hit ih pasti s otevřenýma očima. Ale na druhou stranu, OH věděl, kde je jeho. A Vinh Pro lepší by věděl, že oni to věděli... On se postavil na židli. On otevřel zásuvku. "V případě, pokud si myslíte, že vaši přátelé vám pomůže..." on natáhl malý аудиокассету. — Zeptali jsme se svého agenta Мейса udělat poslední příspěvek. Spravedlnosti jaroslav, on udělal tři. Nejsme hotely takové opakující se zprávy, které заманило by sem ostatní — jak to заманило vás. Vložil kazetu do malý přenosný záznamník. "Do té doby, jak se třetí poselství se začne opakovat, nás už bude tady." Obrátil se opět ke mně. "Myslel jsem, že vám může být zajímavé slyšet oficiální posvěcení toho, co se tady stalo dnes."
  
  
  On stiskl tlačítko, a Mace začal svůj посмертный zpráva.
  
  
  — Promiň, že jsem šel na ryby. Nejezte jídlo. Zlomený kaše ještě chutnější. Rychle распробовал, rychle zarmoucen. Aha.'
  
  
  Na okamžik ji si myslel, že Mace udělal chybu, ale rychle se modlil, aby odpustil mi, kde by na nás byl v tuto chvíli v mlze.
  
  
  Mace není sešel z cesty. No.
  
  
  Běžné zavírání — "vlákno zprávy".
  
  
  "Na programu" znamená, že zpráva je v hale v kódu. Jednoduchý kód pro rychlý přenos zpráv. Spolu s prvním cursive, vždy je třeba brát následující čtvrté slovo. Její отсчитал. Zpráva Мейса pro nás to bylo: "Omlouvám se. Eda je poškozená. Rychle!'
  
  
  Posily dorazí v okamžiku, kdy se bude hrát orchestr. Školka nebo ne. Ji mohl spolehnout na pomoc během hodiny.
  
  
  Křídlo se obrátil k hlavnímu злодею. — Cornelius, — řekl on. "Nyní vložte tuto pásku".
  
  
  Cornelius vzal kazetu a vykročil přes místnost.
  
  
  — A teď, Carter... nyní, když jste tak nám pomohl, jeho окажу ti službu... Zavolej Chan-lee, — řekl on Джайлзу.
  
  
  Soustředit na klávesy pryč. 'Dobře. Že jste ve delle hotelů se o nás dozvěděli?
  
  
  On vystřídal celý svůj arzenál grimasy a смешков, než našel revmatismu. — Jste hotelů, zjistit, odkud štábu, ne? A teď, "řekl," když se soustředit na klávesy a Chen, lee vstoupil do místnosti, právě tam jsme a odvezeme vás.
  
  
  Ji, podíval se na Chan-lee.
  
  
  Co se mi zdálo nejméně atraktivní nen, tak to jehly pro podkožní injekce v ego ruce.
  
  
  Čas něco zkoušet neměli, ji podnikl ještě jeden neúspěšný pokus вцепиться emu v krku, ale Robbie a soustředit na klávesy mě dopředu. Mě отшвырнули zpět na židli. Úder na čelist, který by vytlačil všechny mé výplně kolem zubů. Vína přišel a udeřil mě. Všechno se stalo velmi rychle. Soustředit na klávesy a Robbie držel mě. Chan-zda se vyhrnul mi rukáv. Její, krejčí sakra, nemohl nic dělat. Jedním rychlým pohybem jehly zmizel v mé ruce.
  
  
  Drželi mě tak několik minutu. Prošel sekundy, může být. Nebo hodinky. Víc nevím nic. Cornelius se vrátil a řekl, že roztrhl pásku v kazetě. Řekl, že lituje. Vin V выругался a chtěl, lepidlo, aby ji opravit. Otočil se k Корнелиусу, a řekl: "Pejsek štěně. Debil.' A pak ego tvář покраснело. Červená růže. Okvětní lístky раскрывались, a jeden po druhém padaly na podlahu. On mě miluje, on mě nemiluje...
  
  
  — Капулетти, — řekl soustředit na klávesy. Zasmál se. Tlustý vodní brouk vylezl iso rta. Ji pokusil odcizit ego rukou. Zůstat maximálně rozumné.
  
  
  Byla to prohraná hra.
  
  
  Mám пересохло v ústech. Ji pokusil vstát. Ale zdá se, že už věděl, jak na to. Ji, podíval se na své baletu pantofle. Z důvodu nesprávného oba konce dalekohledu. Oni byli daleko. Ale přezky. Byly to krásné. Byly zlaté. Oni zářil.
  
  
  
  
  Kapitola 20
  
  
  
  
  Následující období bylo neustálé noční můrou. Nepamatuji si, kolik hodin nebo dní to trvalo. Nebyl už žádný rozdíl mezi ne a když v noci mezi spaním a бодрствованием. Ve spánku vás někdy pronásledují monstra. Nad vámi se smát celé zástupy. Chodníky crack, a vypukne рвотной pěny. Ale pak vy otevřete oči, качаешь hlavou a znovu vidíš své známé nožku postele, задернутые záclony, košile, kterou jsi hodil na podlahu v noci. Budete měřit svůj zdravý rozum, na své nohy, uklidňující kontrastem reality.
  
  
  Jen reality pro mě nebylo.
  
  
  Když jí otevřel oči, viděl její další monstra. Смеющиеся zrcadlové straně. Калейдоскопические druhy. Změny, široká, pomalu se pohybující se vesmír fúze formy a posun barev. Mýtické bytosti a nemožné události. V mých snech, Tara i nadále vracet. Ee vlasy zelené. Ee oči divoké. Jednoho dne se сжала mi ruku tak, že tekla krev. Jednoho dne ho držel ji v náručí, a ona рыдала celou věčnost.
  
  
  Pomalu sny odehrávaly. Byla méně děsivá. Mým cílem je se vyvinul v jednu bílá prázdná obrazovka. Bez obrázků. Bez myšlenek. Jednou jí otevřel oči a pomyslel si: "letadlo". Jeho byl v letadle. Snažím se stihnout to slovo svým vnímáním, poslal mě zpátky do hluboké neklidný spánek.
  
  
  Jeho byl v autě. Její podíval na okno auta. Znovu ji zavřel oči.
  
  
  Když se jí opět podíval, vzhled byl stejný. Nebe bylo ještě modré. Tráva byla ještě zelená. Autobus venku není změnil tvar a nezměnil barvu. Na zadní straně bylo několik doslova. Ale já jsem nemohl vidět, co to je. Byl to nesmysl, byly to hieroglyfy. Její překvapilo. Že by se se mnou nám na tom, jaké by drogy nám dávali, jsem nemohl číst!
  
  
  Ji, podíval se na druhou stranu a opatrně, s полуоткрытыми očima, naskenované auto. Její byl připoutaný pouty k někomu napravo ode mě. Ji to cítil. Ale když se chystal podívat se do ego stranou. To není v hotelu, aby věděli, že už jsem se probudil.
  
  
  Stroj byl limuzína. Přední sedadla byla skryta od očí tvrdé šedé závěsem. Nebylo nás, zvuk, kromě zvuku motoru a zvukový silnice. Ten, kdo seděl vedle mě, byl болтливым. Pomalu наклонил hlavu vpravo a podíval se na svou společnost прищуренным pohledem. Mně vůbec nemusel být tak opatrný. On spal. Štíhlý, šlachovitý muž. Myslím, вьетнамец. Lékař nebo asistentka v bílém nemocenské županu. Ne. S největší pravděpodobností, je to jen další agent CANNES, наряженный hrát na doktora.
  
  
  Její zkusil dveře. Zavřeno. Pro estestvenno.
  
  
  Znovu se podíval z okna. Autobus byl ještě před námi. Ještě stále mohl číst, ale to, co bylo napsáno v tom autobuse, to bylo nečitelné. To bylo napsáno orientální písmeny.
  
  
  Jsme прогремели nad mostem. Dalšími vozidly na silnici byly vozíky a jízdní kola. Byla jen jedna další stroj. Ještě jedna limuzína. On jel za námi.
  
  
  Znovu se díval ven. Nevím, jak dlouho vypadala. Další věc, kterou jsem viděl, byla ulice města. Hlučné tramvaje, lidé na kolech. Воловьи natažený vozidla a všude lidé, v zelené podobě a slaměné klobouky. Její podíval mimmo svého spícího hlídače v okně vpravo od něj. Ji viděl moskovskye vorota. Vše se za těmito branami. Odkud se to mohl vědět? Něco se vrátilo. Znovu se podíval na své vlastní okno. Naproti hotelu, na střeše budovy, její viděl to, co chtěl. Obrovský barevný portrét, Ho či Minovo o rozloze 40 metrů čtverečních.
  
  
  Pouze budova patří vietnamských státní banky. Město bylo v Hanoji. Vin Po mě odvezla do Hanoj.
  
  
  Její rozhlédl s dvojitými zájmem. Ji neviděl, Hanoj osm let. Několik budov mluvili o válce, ale škody nebyly tak nechtěl velikého.
  
  
  Hanoj je krásné město.
  
  
  Město dlouhých stínu praporu, усеянных tu a tam staré francouzské koloniální domů. Buddhistické památky, čínské chrámy. Červená řeka transparentní a čisté, a džunky na jeho březích líně valí na modré & nb. Úžasné, ale na billboard není protiamerická sloganů. Žádné známky nenávisti. Tito lidé se nenávidí.
  
  
  To je špatný postoj k válce. Nesnášíte, a pak hned myslíte, že ostatní nenávidí vás. Jedna věc, o které potřebujeme přemýšlet. Ale, za prvé, nemohl dobře myslet. Za druhé, její agent AX. Ne, to si nemyslím. Ale ih připravují na válku.
  
  
  Na boční silnici druhé limuzína zastavila lízání. Její pohled se podíval dovnitř. Na zadním skle byly slepé. Ale před Čong-už seděl vedle řidiče. Chan-už mě viděl a viděl, že jsem vzhůru. On prosadil řidiče, který kliknul na oznamovací tón.
  
  
  Můj doktor se probudil. Její hodil na něho omámený, polekaný pohled na to, jak to mělo být posledních pár dnů. — Ragby, — řekl jsem. "Dobrý míč..."
  
  
  Zasmál se. — Žádný smysl. Carter. Byste brát tento lék již dvacet čtyři hodin. Účinek je u konce. Už jsi zaspal všechny po sobě jdoucích. A s tím N-2 absolutně žádné vedlejší účinky".
  
  
  Podíval se na mě оценивающе. "Dobrý pokus".
  
  
  On byl, Bůh ví proč, američanem. Alespoň to řekl, jako ten, kolem američanů. Ale jiný? Nebo nepřítel?
  
  
  "Jak... jak dlouho jeho byl pod plachtami?"
  
  
  — Dobře, — řekl on. "Je to tajná informace. Řekněme... Dost dlouho na to, aby vás sem. A neptejte se mě, kde to "zde".
  
  
  — Hanoj, " řekl jsem.
  
  
  Ego přátelský výraz zmizel. Ego oči se zúžily. On stiskl tlačítko a okno za předním sedadlem опустилось. — Pane Ving, — řekl on. "Tvůj vězeň probudil".
  
  
  Závěsy отодвинулись. Objevily ploché osoba Podle Vin, обрезанное u krku okenního rámu. Bylo to podobné jako monstrózní марионетку. On se na mě podíval a zavrčel.
  
  
  "Zdá se, že si myslí, že jsme v Hanoji".
  
  
  — Oh, — řekl Ving. To pak přikývl. — Ano, Hanoi. Uvidíte to tam? Ukázal na skupinu šedých budov. "Už Nám De".
  
  
  Snažím se francouzská vězení. Je také známý pod názvem Hanoi Hilton. Místo, kde se držel našich válečných zajatců.
  
  
  — Není pochyb o tom jste slyšeli příběhy o tomto místě řekl. — Ale zjistíte, že vězení, ve kterém jsme vás loď, velmi... úplně jiný. I když ji nevidím důvod, proč byste měli vědět, kde se v sále. On stiskl tlačítko, a záclony opět uzavřít, загораживая mi přehled.
  
  
  — Dr. Куой? To znamená, to byl skutečný lékař. — Pro hlupáka náš pan Carter, ne tak bych byl hloupý. I bez dobrého průzkum, on je stále schopen vypočítat svůj směr a čas. Ne, že by se vrátil zpět, ale ona si to tak myslím... možná ještě jeden pokus".
  
  
  Při těchto slovech jsem задрожали ruce. Její vůbec nemohl zastavit třes. Nám pocit nevolnosti v mém střevě. Nemohla jsem si vzpomenout, jak samotný přípravek vykouzlil takové pocity. Ale možná, že mé tělo dělalo to samo. Куой se na mě podíval a znovu se usmál. Ego, pocit nadřazenosti, byla obnovena. — Nebojte se, pan Carter. Tento pokus jen усыпит tě. Ne, bude více špatných snů. Nic nebezpečného. Chceme, abyste byli svěží jako sedmikráska, jak jsme se tam dostáváme.
  
  
  U mě byl malý výběr. zatracený Ježíš.
  
  
  Další bodnutí.
  
  
  Opět poušť.
  
  
  
  
  Kapitola 21
  
  
  
  
  Když ji probudil, byla tma. Její ležel na něčem měkkém. Vzduch byl vůní witek. Byl slyšet slabý, uklidňující hučení. Reflexní ji, podíval se na hodinky. Samozřejmě, u mě už bylo hodinářství. Vzali ih u mě kdysi dávno. Když подействовал anestezii.
  
  
  Její stahl orientovat. Její ležel na podlaze na měkké matraci, pokrytý bavlněné prostěradlo. Místnost zesvětlí pozdní soumrak, a brzy hvězdy, сиявшие skrz větrací otvory. Byl vánek. To přineslo s sebou hluk.
  
  
  Nebylo to hlukem. Byla to píseň. Nízká čistá směs stovek mužských hlasů, sloučených v jednu větu: "O Tao; o Tao.
  
  
  Místnost byla velká. Spoře zařízená, ale pohodlné. Sada žárovek. Židle nebyla, ale na podlaze byly rozházené hromady polštářů; podlaha je pokryta ткаными tkané koberce. Na druhém konci místnosti stál ještě jeden matraci s další hromadou polštářů.
  
  
  Ale ne. To byly polštáře. Tam ležela Tara.
  
  
  Ona se přestěhovala. Ona ještě spala. Nebo to ještě byla pod vlivem prášků na spaní.
  
  
  Její vstal a šel do jiný závit pokoje. Mě ještě třásl. Její dotkl jeho ramene. Ona byla skutečná. — Tara?
  
  
  To застонала, se otočila a уткнулась tvář do matrace.
  
  
  — Tara, — opakovat. Ona divoce замотала hlavou. — Ne, ne, prosím, řekla.
  
  
  Její тряс její rameno dopředu a dozadu. "Tara". Ona otevřela oči. najednou, náhle. Široce открытыла. Ona se jen podívala na mě. Nám usnadnit, naše reakce, naše узнавания.
  
  
  Ee pohled byl ustaraný. Nakonec jeho rty шевельнулись. — N-Nick? řekla jemně.
  
  
  Že by nám udělal s ní za posledních pár dní, to nezměnilo její. Všechno bylo přesně tím, co jsem viděl v poslední době. Zelené oči, сканировавшие mě, byly dokořán a jiskřily. Na ní bylo černé čáry z nemoci, který to odložil. Dokonce i pihy stále byly rozptýleny na ee tvář.
  
  
  Zvedla tvář a vzala mě za ruku, pomalu пробежался na mé rameno, na krku a na tvářích. Jako by ona hotelů přesvědčit sám sebe prsty. Jako by to ještě není úplně доверяла svým očím.
  
  
  — O bože, " řekl jsem. — O, Nick, — řekla. A jsme растворялись druhé v druhém, dokud barva nezmizí. Jsme se políbili, a stovky hlasů skončili svůj zpěv.
  
  
  Její высвободился a ptát strávil ruku na ee tvář. "Ve delle, je mi to nebylo líto, že vás tady, a ne být šťastný. Jak... — jsem zavrtěl hlavou, jak jsi se sem dostala? Když ji konečně mohl znovu přemýšlet, ji, pomyslel jsem si, že jste v bezpečí a zvuk v Londýně.
  
  
  To откинулась na matraci a zavřela tvář rukama, protože si vzpomněla, jak se sem dostala. Najednou se podívala na mě.
  
  
  — Ale pokud na tebe nebyl... copak ty jsi tam nebyl... ty jsi tam nebyl.
  
  
  Ji snažil pochopit. — U Фезерстоуна? Ne, to byl Roscoe.
  
  
  "Roscoe? Ne, ego ho neviděla. Ale myslím si... myslím, že to poslední, co jsem udělal, je to, zavolal jsem tě a... a když jsi nepřišel, jeho myslela, jeho jsem si myslel, že oni tě chytili. Děti mi řekl, že byl. Nick, její pamatuji... nebo ano. Zdá se, že to teď vzpomněla, to taky byl takový šok, ale... je mi pak řekli... že jsi mi už v ničem nepomůže. Že jsi byl ih пленником.
  
  
  Musí být u nich byl nějaký vztah mezi tímto panským sídlem a domovem Фезерстоуна. Může rádio. — No, v tom měli pravdu. Ji řekl. — Jí byl ih пленником. Ale ne v Londýně. Já jsem šel v ih zámek.
  
  
  'Na statku? K Chan-lee?
  
  
  — Počkej, — řekl jsem. Její zkontroloval místnost na přítomnost mikrofonů nebo jiných skrytých odposlechových zařízení. Tam nic nebylo. Jeho řekl, hej, co se to se mnou v poslední den v Londýně. Nikdo kolem nás nevěděl, co se stalo s Roscoe. Prostě jsme věděli, že to nemusí být příliš dobře.
  
  
  'A ty jsi?'
  
  
  Její zeptal se. — Co udělali s tebou? Její trávila ruku рыжим andělskými vlasy.
  
  
  "Pamatuješ si," řekla. Opět se dotkla mého obličeje. — Pamatuješ, jak jsi je varoval mě, aby ji tam nestudovala. Ty jsi řekl: "Oni накачают tě пентатолом, a pak si nazvat je jejich druhé jméno Хоука". Máte pravdu v jednom. Nevěděla jsem druhý jménem Хоука. Ach, Nick, tak se stydím. Ona začala plakat. Ne ty velké vypouklé slzy, plný lítosti, a ti, kteří trpí duševní bolí.
  
  
  — Hej, uklidni se, — jemně řekl jsem. "To nemám za zlé sami sebe teď. Teď je to vývrtky vůle nebo síly. Hlasování jaký postoj k tomuto mají drogy. Oni stahují svou vůlí. Ve válce jehly pro podkožní injekce vůbec ne hrdinové. Jsi měla vědět, že.'
  
  
  Ona přikývla, a plíží se, ještě více z ibišku. — Já to vím, — řekla. — Ale to je jen málo pomáhá. Zvláště když jeho přemýšlela o tom, aby vystavit tě nebezpečí.
  
  
  No, můžeš nést tuto vinu, protože jediný, kdo подвергал na vlastní nebezpečí, byl její vlastní. Její hit otevřeně v pasti Vin a dělal to zcela bez vaší pomoci. A myslím, že pokud budeme opravdu budeme zabývat v tomto, myslím, že jsem na vině v tom, že tě chytili. Ji měl dbát na své myšlenky a ne vám umožní přiblížit se k místu na paříž.
  
  
  Ona se usmála. Byl to první úsměv za dlouhou dobu, a její rty stále bojovali s ní. — Jsem si řekla — musíš to nazývat osudem. Jeho úkolem bylo dbát na tvým názoru, ale její чертовская бунтарка. Každému, kdo se ke mně jako k holčičce, nebo alespoň, jako malou holčičku, jí chci dokázat, že jsem velmi užitečné v praxi."
  
  
  Její dotkl ee hůlky. — Příliš užitečné, " řekl jsem.
  
  
  Mírně sklopila prostěradlo, накрывавшую ff.
  
  
  "Chceš to zkusit a každý rok, je užitečné, zda jste ji teď?"
  
  
  Je to opravdu hotel je to vidět.
  
  
  Na dveře někdo zaklepal.
  
  
  To ji otevřel a dovnitř vstoupili dva muži. V jednu chvíli ji zapomněl, že jsme vězni. Muži byli oblečeni v jednoduché látkové oblečení. Ih hlavy byly обриты. Ih osob byly — nesnáším toto slovo použít, když jde o lidi z Východu — ale ih osob byly nevyzpytatelné. Odina kolem nich ness velký džbán s vodou. Klaněli se.
  
  
  Řekli nám slova.
  
  
  Člověk se džbánem prošel místnosti a nalil vodu do džbánu, nebo alespoň věc, která se zabývá vypadalo asi tak. Jiný zařadila dim stropní svítidlo, matný pytel do matnou skleněné kouli. To nebylo pronikavé, ve delle, ale přesto se nám моргнуть.
  
  
  On otevřel skříň. Tam bylo naše vlastní, švédy — no, můj, švédy a nějaký to haraburdí, одолженное Nádobě — ale vytáhl další dva v obleku. Pár šedých hedvábných пижам. Ne oni, ve kterém jste na dovolené, a oni, které si одеваете na oficiální akce.
  
  
  Pro Nádoby u něj byl krásný, vyšívaný hedvábí аозай, tradiční dámské švédy.
  
  
  Oni pokračovali v to tiše. Museli jsme omyjte, obléknout a být připraveni za půl hodiny, jak k nám, je tam signál. Připraveni k ničemu, to jsme nevěděli. Ih pantomimy není informována nám o tom.
  
  
  Byli mnichy, " řekl jsem, když se znovu pryč. 'Nebo ne?'
  
  
  — Já... já nevím. To jsem se umývala u džbánu.
  
  
  Jí přikývl. "Byli mnichy. Nedávno ji slyšel ih zpěv. "O Tao: o Дао'A Jeho, přistoupil k oknu a otevřel kloubů. Za nimi byla mříž. Jak ji mohl vidět, je budova, ve které jsme byli, bylo součástí "obrovské staré kamenné pevnosti". Krajina daleko jako Эдемского zahrady. Bylo ticho a svěží, když nepočítám стрекота cvrčky. Malý průvod бритых mužů šel jeden za druhým, inklinující hlavy, ve vysoké trávě.
  
  
  'Ano.' Její díval na němý film, a najednou je naštvaný na situaci. "Oni mniši. даосские mniši. A to klášter. Měl jsi pravdu. Dao a KAN jsou nějakým způsobem spojené. I když bůh ego ví, jak na to. A jak je možné, že kláštery se stále ještě mohou existovat v tomto koutě světa. Znovu ji uzavřel žaluzie. — Hra Grand prix, " řekl jsem. "Úder, nebo zdvojnásobení v příštím kole". Jeho, odešel od okna. — Roztomilé, řekla, blížící se ke mně zezadu s houbičkou a mýdlem. — Co je nejdůležitější — ona začala hladit mě po zádech měkkou houbou, — ...kde bychom byli, jsme, jste вытащишь nás odtud.
  
  
  Její tip byl tak průhledný, jak a moje podrážděnost. Ale fungovalo to. V každém případě, to se mi smát. Její popadl houbu a políbil ee.
  
  
  "Pokud jsi ještě budeš mě намылить, dělej to trochu vyšší a trochu víc vpravo". To vydal tichý hrdle zvuk. "Hmm?", - a откинула hlavu dozadu. "Ach můj bože, ona řekla, všechny tyto dny,... nebo hodinky, nebo let... je to hrozný lék, který mi dal. O, Nick. To učinil svět tak hrozné. Všechno bylo tak noční můrou. S výjimkou toho případu, kdy se mi zdálo, že jsi držíte mě. Pak ji volala, a vše, co zbylo ze mě, řekla: "Vydrž, je to Nick." A myslím, že to je důvod, proč ji držel. A... nyní sedíme zde, v bojích v našich vlastních malých ссорах, jako by toho všeho nebylo. nestalo.' Podívala se na mě: "opravdu Jsem tě rád, víš to?"
  
  
  Náhle jsem měl památku. Tara, зеленоглазая a рыдающая u mě na rukou. Abych měl stejný sen, " řekl jsem. "Pravděpodobně stejný přípravek. Její začínám se ptát, proč by nás vedly sem. Co chtějí od nás. Protože začínám si myslet, že chtějí, aby jsme byli spolu. Nejen ji, nebo jsi. Ale jsme spolu.
  
  
  Zavrtěla hlavou a нахмурилась. 'Já tomu nerozumím.'
  
  
  Jí se usmála. 'Díky Bohu. Protože jsem taky nechápu. Zatím. Nicméně, jeho pocit, že budeme brzy zjistit. Mezi tím, než se začneme starat, pojďme побеспокоимся o těchto клонах. Už jsme nějaký, co víme o těchto dospělých клонах, ale tyto klony v procesu tvorby, potomstvo, o kterém jste mluvil, musíme zničit ego.
  
  
  To завернулась v аодай. Byl světle zelené barvy s žlutými květy a ниспадал na půli cesty k její svůdné boky na vrcholu saténové kalhoty. — Ach, — řekla. "Co se týče těchto dospělých ústředny, její slyšel od Alenky".
  
  
  Vyprávěla mi příběh Alenky, расчесывая hej vlasy. Šance byly mírně lepší, než doufal. V té době v Americe byla pouze jedna pobočka, a pokud budete mít štěstí, on už odešel do říše stínů. Mrtvý.
  
  
  V Londýně ih byli tři, ale to ne na dlouho, pokud ho добьюсь svého. S trochou štěstí a za pár týdnů života, a já se budu moci ih zastavit. Byla i možnost, že je za to zodpovědný AX v Londýně. I takové rezavé SEKERY (ACH), někdy funguje dobře. Takže teď, co je na Obalu a mě. Pokud bychom byli schopni zničit to hnízdo, všechny skoky z místa na místo, skončil by.
  
  
  Její bojoval s cut hedvábné pyžamo. Museli kravatu na rameni.
  
  
  "Jak vypadá takový plod pbx?"
  
  
  Povzdechla si. — Takové, jaké jsou — jako lidská embrya. Pravděpodobně, oni jsou drženi v kontrolovaném prostředí — může být v inkubátoru, nebo někde v laboratoři".
  
  
  — Jako děti ze zkumavky?
  
  
  Je to ponuré přikývla. "Já jsem netušila, že u mě byla ta nejjednodušší práci na tomto zadání. Mi neustále muset tlačit sami na paměti, že tyto téměř děti — budoucí vrah".
  
  
  Její vrhl svou čertovu расстегивающуюся pyžama na podlahu a natáhl se pro vlastní oblečení. Ji, podíval se na svou modrou košili. Její nosil tak dlouho, že to наделась téměř bez pomoci. Ach můj bože, jí, vždyť se chystal na maškarní ples. Ano, a kromě toho, hra byla již příliš продвинута najednou velké problémy s orientální etiketu.
  
  
  "Jak se toho zbavit?" .
  
  
  "Mám v tašce byl malý laser. No, počkejte. Může být, je to stále mám. Přišla ke skříni a порылась v tašce. — Ne, víc ne, — řekla. "Myslím, že bychom měli něco improvizovat. Možná, že něco s chemií. Vše, co můžeme najít v této laboratoři.
  
  
  Konečně to расчесала vlasy poslední hřeben. Moje červená gejša. Její oblékl ponožky. "No, a co děláte, je to vaše věc. Myslím, že jí prostě budu dělat své vlastní věci.
  
  
  To нахмурилась. — Jen jsem si pomyslela... vzali máš zbraň, ne? Tak, jak si myslíte...
  
  
  To закусила ret.
  
  
  Jeho bych vytáhl kalhoty. O mých šortkách, které mě nevybrali. O starém dobrém Пьере, stále krásné, спрятанном uprostřed.
  
  
  — No, — řekla pevně a zcela proti své přirozenosti, — jak to uděláte, je vaše věc. Myslím, že jí prostě budu dělat své vlastní věci.
  
  
  Ji zvedl jedno obočí, ale neodpověděl.
  
  
  
  
  Kapitola 22
  
  
  
  
  No, mister Carter, konečně jsme se setkali. To byl Lao Zeng, prapradědeček celé společnosti. S прапрадедовской бородавкой uprostřed čela. On byl v invalidním vozíku. Což, jak se zdálo, mnoho объясняло. Proč on sám zmizel z pole bojišti. Snaha povýšit se do vyššího poboček. Mnohokrát za den se podívat na to, khem to kdysi byl, a to opět v akci, opět ve společnosti. To вналил whisky a nabídl nám taky.
  
  
  Tara řekla ne. Ji vzal станан.
  
  
  Pozvedl svou sklenku. "Pro Nick Carter," řekl, "a všechny malé budoucí Картеров".
  
  
  Její sáhl za minutu za cigaretou. Oni zmizely. Lao Zeng mi dal jednu na velký lakované krabice. U cigaret byl zlatý náústek. Zdá se, že to конфисковал moje.
  
  
  Byli jsme v ego místnosti. Nebo ego kanceláři. Byl to velký prostor. To by mohlo být skvělé, ale okna byly zavřené, a atmosféra byla trochu zatuchlé. Zde je také situace bylo několik vzácností. Dlouhý klíště židli, celý bílý gauč. Jedna jediná židle. Jedinou ozdobou bylo velmi pestré tkaniny a sbírka zbraní u zdi za ním. Musí být asi stovky kusů zbraní. Nijak zvlášť vzácné nebo zvláště staré, ale visel tam a sténal, a sama tato zeď byla uzavřena obrovským listem nerozbitné sklo. Kromě pistole, byla další zbraň: několik nožů a ručních granátů, a také nějaké zbytečné věci nesporné osudovost. Každá jednotlivá část byla osvětlena malou прожектором, a pod ní byl malý obrázek.
  
  
  Ji, vidím, že obdivujete mé sbírky, " řekl. "Pojď a podívej se poblíž". Její vstal z pohovky a otočil svůj vozík, aby následovat za mnou. Pod вывешенным pistolí armády USA bylo nápisem "Bristol , Kenneth, Тэджон, 1952 rok". Vedle visel jehlový s перламутровой rukojetí. "Хэмпл, Stuart, Paříž, 1954". Ji, podíval se na tento zavrženíhodný jehlový a švihl vydechl. To bylo jedno, že je vidět meč od Bonaparte a Napoleon pod ním, nebo vozu s Харом a Benem pod ním. Стью Хэмпл byl jedním kolem nich tuláků, jejichž jména již vytvářejí mýty. To byl nejlepší ze všech, co kdy byli u AX, N1. Z Paříže 1954. Když někdo převzal u něj tento jehlový s перламутровой rukojetí. Spolu s ego život.
  
  
  'Už?' Její, obrátil se k Lao Zeng.
  
  
  — Věděl jsem, že budeš ohromen, — řekl on. 'Ano. Jeho osobně zachytil všechny tyto zbraně sténání.
  
  
  Poukázal na to přímo ze mě. — Ale myslím, že v tom je nějaký, něco, co by mohlo zajímat více. Já jsem šel v tomto směru. Jsem nemusel číst znamení, aby viděli, že se přidal k ní Вильгельмину. A můj jehlový. Bez перламутровой pera, ale přesto můj Huga.
  
  
  "Jen v případě, pokud si myslíte, že si můžete vyzvednout ego zpět", — řekl on. "To небьющееся sklo, to наэлектризовано a dobré zavřený".
  
  
  To ухмыльнулся. — Ale sedni si a допей svůj nápoj. Eda bude podána okamžitě, a to nám ještě má o čem mluvit."
  
  
  On byl jistý v jeho bezpečnosti. Mohl být na invalidním vozíku, ale on byl také za volantem řízení. A to bylo dobře. Tam je něco v tom, aby být pod kontrolou, co způsobuje, že lidé ztrácejí kontrolu nad svými slovy. Je to špatně, ale je to pravda. Můžete poslat zbraň chlap na jeho hlavu a zeptat ego-o, ego příběhů, ale vše, co dostanete, je to pár сомкнутых rty. Ale chlap, který by poslal pistoli na svou hlavu, určitě выплюнет své střeva. Pokud jste něco pochopili to, prosím, dejte mi vědět.
  
  
  Její opřel se o opěradlo pohovky. -- Působivé... " řekl jsem. — Obrazně říkám.
  
  
  Zaměřil svůj pohled na Obalech. — Jste vědec, — řekl on. — Jste se specializují na mikrobiologii. Bez pochyb o tom, že už víte všechno o našich клонах.
  
  
  Tara se podívala na mě. Jeho gesto navrhl hej pokračovat.
  
  
  — Ano, — řekla. "Jsem omámená svými pokročilými technologiemi".
  
  
  Zdálo se, že je to emu to líbilo. "Je to docela... fantasticky, ne?"
  
  
  — Jak dlouho jsi to začal?
  
  
  Usmál se. "Dvacet dva let zpět. No, ve delle do toho... Ale v okamžiku, kdy jsme začali s mé rodiny. dr. Куой... — se otočil ke mně — myslím, že jste se již setkali s tímto... no, to je můj otec začal. Je to velmi zabýval genetikou a podařilo se mu dosáhnout od vlády poskytování emu malé laboratoře. Za předpokladu, samozřejmě, že časem se zdvojnásobí sázku na některé asi nejlepší mozky komunistického světa. On začal pracovat na Nguyen Shogunem..."
  
  
  Ten fyzik? Tara vypadala удивленной.
  
  
  Lao Zeng přikývl. 'Ano. Ale u Сегуна bylo několik genetických abnormalit. Tara, zdálo se, že již věděla to. — Právě to je její a hotel na to říct. Syndrom Брэкдона, ne? Ego příznaky se objevují pouze tehdy 30 let".
  
  
  Přesně tak. Ale, jak víte, že embrya nejsou schopni vydržet zimnice během inkubační zkumavky. Několik skupin pbx Сегуна zemřelo až do třetího měsíce. Nejprve Куой si myslel, že ego je způsob špatný. Vláda si myslela stejně. Upustili od jeho podpory. Pak, o pár let později, u samého Сегуна se začaly projevovat abnormality".
  
  
  "A pak se KAN rozhodl podpořit nás pro ještě jeden pokus?"
  
  
  On se ke mně otočil. 'Ano. Ale tentokrát KANG je uveden emu a fyzicky a geneticky dokonalého dárce".
  
  
  "Takže to jste byli."
  
  
  Aby jsem to byl já. Kromě mého... — to замялся na zlomek vteřiny, — mé fyzické dokonalosti, jsem měl několik, řekněme, "talentů", které CANNES vášnivě hotel zvěčnit.
  
  
  — Talent chladnokrevně, " řekl jsem.
  
  
  To je mírně zarudlá. 'Ano. Ale vy, pane Carter, ještě a talentovaný vrah. On se odmlčel. — I když, pokud se ti líbí, je to slyšet, tvá krev je ještě o několik stupňů teplejší. Kdo ji takovou, aby se vliv na vaše ego". Teď to s úsměvem mi, je to stejný kočičí úsměv, který ji viděl, u Čong-zda se na fotografie pořízené na další den, pak vraždách senátor Сэйбрука. Smích Hung Lo taky, když přišel zabít vévodu a герцогиню. Teď nebyl čas vysvětlovat emu rozdíl mezi vrah-psychopat a člověk, který zabíjí jen v sebeobraně. Kdysi dávno ho již pečlivě zkoumal sám sebe. Kdysi dávno ho ležel bez klenby, a přemýšlel, jo, je jí špatný, jak se lidé, kteří ji zničil. Pokud není, musí přestat všechno a odejít na dovolenou doma. Ne. Mezi mnou a Lao Цзеном byl obrovský rozdíl. Ji vrátil téma tam, kam hotel.
  
  
  — A ty tvoje klony прижились?
  
  
  Ano. Ca začíná druhý pokus. Celá skupina přežila. dr. Куой pracoval na třetí skupinou, když jeho skládání dolar není utlačovaná. Si uvědomit, že nahradit ego bylo некем. Celá ego operace byla tajná. Emu pomáhal jen syn. Ten syn se pak pokusil odvodit třetí skupině, ale nemá dost znalostí. Nejsme hotely, aby vláda věděla, co děláme, a tak jsme ввезли to v Spojené Státy pašování. Tam získal skvělé genetické vzdělání. Náš doktor Куой — člověk na Harvardu. Tento fakt, se zdálo, miloval emu.
  
  
  Tara řekla: "A pak toto, on byl schopný jít ve stopách svého otce".
  
  
  Lao Zeng zdál šťastný, že jsem byl schopen odpovědět "ano". On samotný hotel je velmi mít více synů, zejména pak při nehodě. A hlas ega sen se stal skutečností. V tuto chvíli doktor Куой вынашивал třicet pět nových pbx. Třicet pět nových Lao Цзэнов. Vše v perfektním vzdělávání. Díky prozřetelnost.
  
  
  Na okamžik jí nenapadlo, kolik ih byl v původní skupině.
  
  
  Chod mých myšlenek přerušil krátký hovor.
  
  
  — Ach, je čas tam, — řekl on. Dvojité den otevřel pár mnichů, podobné navzájem na sebe — klony? Ne, je zbytečné - a k nám, vedeme po kamenné chodbě do jídelny.
  
  
  To byl svátek, se kterými jsme se setkali. No, pir, pokud se vám líbí mozek opice, kozí ocas a syrové chobotnice. Tara není okamžitě сообразила, s čím se potýká, a набросилась s chutí třídenní abstinence od mnoha "ach" a "mmmm". Ve delle mozek opice chutné. Je to něco, co jsem si řekl, a co mám jíst, aby udržet síly. Ale její pokračoval tiše doufat, že za rohem je obchod sendvičů, a on se divil, není наврежу, zda jsem sám, выскочив za hamburger. Jen si myslím: co sedlák nezná, to on a ne tam.
  
  
  Edu byla doručena mlčí mniši. Pak hlavní jídlo, Lao Zeng dal jim úkol na nepochopitelné jazyce. Super finále. Staleté vejce.
  
  
  Konverzace u stolu byla velmi příjemná. To, že je to opravdu hotel se říci, že je to později. Při tomto, on byl veselý a otevřený. Jednoho dne se vzdal role невозмутимого, приветливого hostitele. Odina kolem mnichů na chvíli opustil dveře do kuchyně otevřené, a Lao Zeng explodoval натянув bundu blíže, aby se chránit před smrtící сквозняка. Mnich se rychle běžel a zavřel dveře, a Lao Zeng našel svůj klid. Její využil ego nově nalezenou polohou a zeptal se ego o vztazích mezi CANNES a Dao a o tom, jak tento klášter zažil komunistické čistky.
  
  
  On plácl rukama a tichý číšníci začali uklízet tyto zásobníky. — Nic vám nedovolí to říci, — řekl on. "Nic, co můžete dělat s touto informací. Jediné vztahy, které mezi námi existují, je vztah vzájemné výhodnosti". Pak se objevil mnich s konvicí čaje. On nalil šálek Nádobě a jednu mně. Přistoupil k Lao Цзэну, ale ten přejel ho od něj, i nadále mluvit. "Klášter dává nám dvě důležité věci. V první řadě laboratorních experimentů. Nejen genetické experimenty, ale také experimentování s tím, co říkáte, drogami, изменяющими vědomí". On se opřel zpátky a přejel loketní opěrky vozíku.
  
  
  — Myslím, že jste měli tu čest vyzkoušet některé kolem nich?
  
  
  "Dovolte mi ujistit vás, Carter, že jsme dost daleko pokročila v tomto. H-20 — jediný галлюциноген bez vedlejších účinků". Куой řekl to samé, ale slyšet dobré zprávy století začala podruhé neublíží.
  
  
  — A za druhé?
  
  
  Za druhé, podívejte se sami. Jen pojďte k oknu.
  
  
  Jeho, přistoupil k oknu.
  
  
  A viděl pole barev. To vlekl směrem k obzoru na všech stranách. To bylo pole máků. Опиумные maki. Na okamžik se jí snažil někdo ego tržní hodnotu, ale prostě nevím, co přijde pak bilionu. Její stále díval z okna.
  
  
  "Pěkný výhled, že jo?"
  
  
  Jsem nemusel vidět ego tvář, aby pochopit, že na nen se objevila tenká ухмылка.
  
  
  — To znamená, jste — dodavatel, — řekl jsem, — k této kliknutí v Nassau a pro Společnost Фезерстоуна.
  
  
  To сдавленно zasmál. - 'Prostředí jiné. Prostředí mnoho, mnoho dalších. Jsme přesvědčeni, že opium — naše nejlepší aktiva k vytvoření globální organizace. A ještě opium byl naší hlavní zbraní v předchozí válce.
  
  
  "A tito mniši — se ho zeptal, — souhlasí s vaší politikou?"
  
  
  "Tyto mnichy," řekl, " nic смыслят v politice. Oni ani neví, co děláme s těmito drogami. Nám, co se děje v laboratoři. Vše, co vědí, je to, že když stát přepsán v další chrámy a kláštery, KAN udržel ih pro ně ih vlastnictví neporušený. Jsou velmi vděční. Oni se neptají. Kdyby znali pravdu, to, také, byl bych docela naštvaný. Ale to je nepravděpodobné, že oni to poznají.
  
  
  Ji, podíval se na dvou mnichů na den. Oni spustili oči.
  
  
  "Oni nemluví anglicky," řekl Lao Zeng. Takže, pokud si myslíte, řekněte jim, než jsme ve delle zabýváme, obávám se, budete mít velmi těžké. Pokud jen on rozchechtal, — si osvojí poměrně složitý a малопонятный сузойский dialekt.
  
  
  Jeho iso všech sil snažil nedívat se na Obaly.
  
  
  — Ale, — řekl on. 'Sednout. Tvůj čaj vychladne. A nám stále mají o čem povídat.
  
  
  Ji, vrátil se ke stolu. Ji, podíval se na Obaly. To vypadalo slabší, než si myslel. Těch pár hodin je nyní velký dopad na ní. U nah byly těžké oční víčka. Její sáhl na pohár. Její oči náhle сверкнули na mě. Zelená světla. Ale to znamená: Stop! Znovu se podíval na nah. Čaj byl s drogy, a ona zjistila to příliš pozdě. Ji zvedl šálek a předstíral, že dělám doušek. — O čem ještě jsi hotel promluvit? — zeptal se jeho Lao Цзена.
  
  
  — Vaše děti, — řekl on. — Vaše a miss Bennet.
  
  
  "Naše že?"
  
  
  — Děti — opakovat se. — Ale možná, že bude lepší, pokud se lékař Куой vše vysvětlí. On odrazil od židle a подкатился k malému переговорному zařízení. On stiskl tlačítko, a stahl čekat. Dokud to проделывал to, postavit se ke mně zády, jeho перелил čaj zpět do konvice. — "Teď" — jen řekl, že slovní zařízení. Pak se znovu ocitl u stolu. Ji, podíval se na Obaly. Byla trochu omámená, ale ještě seděla upřímný. Куой přišel a vysvětlil.
  
  
  To bylo opravdu velmi jednoduché.
  
  
  On šel k nám vštípit. Oni se stáhli příliš pro sebe malou armádu agentů N3. Ale tentokrát se tyto látky N3 budou pracovat na KAN. Tara dala by jim celá řada skvělých odborníků v oblastech genetiky. Klony Balení, které bude pracovat na očkování lidí. První vědecká schopnost již bylo implicitní v genech, a KANG měla pouze zajistit potřebný praktický výcvik.
  
  
  Ale oni hotelů udělat další krok vpřed.
  
  
  "Co bude, — myslíte, že — pokud jsme s Тарой bude dítě. Nebo více dětí. Statistické šance byly čtyři ku jedné, že jsme vyrobit agent, který předčí všechny ostatní agenty. Geniální vrah z vědeckého hlediska. Nejlepší z obou světů. A pak používat to jako originál, dostanou potřebný počet duplicitních roubováním. Jaké řešení pro CANNES. Dr. Куой byl nadšen. S padesáti nebo sto takových суперклонов KAN mohl uchvátit moc nad světem.
  
  
  Tara začal padat dopředu. To vypadalo trochu letargický. Ona si opřela bradu o ruku a zdálo se, že těžce удерживала to na místě. Také měl zajít na čaj, tak ji začal napodobovat její příznaky.
  
  
  Lao Zeng obrátil se k Куой. — Myslím, že teď se brzy уснут, zašeptal. — Když máte v plánu provést první operaci?
  
  
  — Svítání — řekl. — V případě, že již bude spát. A až budu potřebovat čas, aby se připravit v laboratoři. Operace je zanedbatelný. Každá buňka v těle nese všechny geny potřebné pro vytvoření přesné kopie. To prostě beru tenký proužek kůže s ih předloktí. Když se vrátí do své kamery, její ih осмотрю.
  
  
  Tara už spal, uvedení hlavu na židli. Její něco промямлил a taky sklonil hlavu.
  
  
  Lao Zeng plácl rukama.
  
  
  Objevil se několik mnichů. Jeho byla příliš těžká na to, aby mě mohl nést jeden mnich, a mě nesli dva. Se provádí proto dát fialové nás zpět do našeho пропахшую jasmínem тюремную fotoaparát.
  
  
  
  
  Kapitola 23
  
  
  
  
  Звякнули klíče na řetízku, a dveře se otevřely. Nás umístili ve dvou různých rohože, a mnichům bylo dovoleno odejít. Kolem svého rohu jeho podíval se zavřenýma očima, jako Куой sklonil nad Тарой. Malý plamínek na přívěšek na klíče ego pasu замерцал. To горстью svojí a dále krevní tlak, pak neosobní prstem pohladil ji přes prsa. Pak to досталь kolem kapsy stetoskop. By mělo být, on byl velmi citlivý. Sluchátka byly delší, než je obvyklé a hlouběji вонзались do uší. On se zdál být spokojený. Pak přišel ke mně.
  
  
  Teď to stál navždy se mnou a tiché nadávky. Mniši nevybrali mě bundu, a emu obrazec nahé paže, aby zjistily, můj krevní tlak. Prošli jsme celý fraška. Její předstírala mrtvou váhu. Emu bylo těžké vytáhnout mě bundu. To je kladen na obvaz na mé ruce a začal pumpovat. Zajímalo by mě, řekne emu můj krevní tlak, zda se jí spát, není притворяюсь jsem.
  
  
  Jeho pochopil, že to tak není.
  
  
  On pohladila mě po hrudi, pak se opět vytáhl stetoskop. Ji, čekal, až studená kovový detail pro poslech прижмется k mé hrudi. Pak ji popadl ego za hlavu a silně zatáhla.
  
  
  Bolest, by mělo být, byla silná. To запрокинул hlavu a slzy навернулись na jeho oči. To застонал. Její popadl ego za kravatu a znovu vytáhl, napůl задушив jeho. Jsme переворачивались, zatím není zjištěno shora, a jeho zatížil emu ránu do čelisti, a pak rána na ego krku, na který se bude dlouho držet ego bezvědomí.
  
  
  Na okamžik ji napadlo, je, zabít ego. Ji mohl jen škrtí ho. Ale to zdálo se mi hloupé proudu. Její vyhrát kolo, ale ztratil zápas. Ego smrt by znamenala náš trest smrti. Když naděje, aby skrze nás pbx испарятся, Lao Zeng okamžitě poslal bych расстрельную příkaz. Pak už nás jen výstřel, pak zda je zakončená svým uklidňující шприцем. Alespoň se pak budou прикончат nás. Mezitím, rodina pbx i nadále existovat spolu s tím třiceti pěti bratry, kteří měli vyklubat. Ne, je lepší nechat u Lao Цзена sen na nějakou dobu. Alespoň na chvíli.
  
  
  Potřeboval jsem pracovat s nevědomím tělem Куоя. Její sundal přívěšek na klíče s ego pasu. To byla celá sbírka klíčů. By mělo být ne méně než dvacet. Odina kolem nich by měl být klíčem k ego-laboratoře. A do této laboratoře její doufal, že se dostat.
  
  
  Pak ji dal na ego bílém županu. Z určité vzdálenosti to by mi dát nějaké kamufláže. Vzadu taky. V každém případě, tyto mniši celou dobu spustila oči.
  
  
  Jsme vyměnili role. Tentokrát to bylo mrtvé váhy, a bylo mi těžko svléknout ego. Jí visel přívěšek na pasu, a pak dal na ego a bílý kabát. Jeho byl asi o osm centimetrů vyšší dr. Куоя, ale mě je to málo заботило. Jeho, sklonil, otočil ego pevné tělo k sténání a přikryl ego хлопчатобумажным peřinou. Pokud by se starali o pořádek, pak bych najít spící v pořádku. Jen by nebyly testovány příliš pozorně.
  
  
  Její, uvědomil jsem si, že je velmi spoléhal na své štěstí a na dalších krátkozrakost.
  
  
  Její hodil poslední pohled na pokojně спящую Obalu a vyšel na chodbu.
  
  
  Kam jít?
  
  
  Je nepravděpodobné, že se laboratoř nachází v této budově. Je možné, že v sále v jednom kolem hospodářských budov ve více či méně vzdáleném místě. Tak že nejprve jsem musel najít cestu.
  
  
  V prostorné kamenné chodbě bylo chladno a tma. Jen hořící svíčky, rozložené v pravidelných intervalech na zdi. Byly a den, se zámky. Mnichů mnichů, kteří teď пустовали? Nebo zaneprázdnění vězení kamery?
  
  
  Já jsem šel doleva a šel po chodbě na obou koncích. On šel na vnější den. Dveře nebyly zavřené. I když s řetízkem na klíče Куоя na mém pasu, její, cítil, že mám klíče od celého království.
  
  
  Noc byla jasná a klidné. Hvězdy byly již viditelné, i když je obloha ještě není zcela tmavé. Bylo teprve půl deváté nebo deset hodin, ale bratři-taoisté již přesahují rámec jedné tiché шеренгой do velké budovy, ve které, snad, se pohybovala ih hostelu.
  
  
  To znamenalo, že to nemůže být laboratoř.
  
  
  Celkem bylo pět budov.
  
  
  Všechny budovy komplexu jsou postaveny kolem těžkého šedého kamene tlustý na jednu nohu. Držím peníze, které byly vyrobeny ručně. Upřímně, jako Velká Čínská zeď. Ale pak праправнуками těch stavitelů. Tímto zástavbě bylo pouhých šest set let. Ale. Původně to byl hrad. Nebo, může být, to vždy byl klášter.
  
  
  Apartmány Lao Цзена, stejně jako naše "host mnichů" ukázalo se, že při nejmenším na pět budov. Vzadu, растянувшись ve všech směrech, je daleko byly pole máků. Mírně nalevo v obrovském dvoupodlažní obdélníkového tvaru sídlila spaní mnichů. Naproti tomu bylo podobného sýpka budova, které se ukázalo být chrámem. Takže zbyly dvě skříně.
  
  
  Jako možný laboratoře ji si vybral nejvzdálenější přístavku. Možná, dvojité mříže na oknech a obláčky kouře okolo potrubí udělali, je pravděpodobné, pro mě. Jí snažím říct, že to byl dokonce není tak hloupá volba.
  
  
  Její dosažení tohoto velmi jednoduše. Jeho také jen prošel mimmo dvou mnichů s knihami, které střežené dveře. Široký koridor byl stejný jako ten, který ji opustil. Vlhký a prázdný. Jsou stejné svíčky. Рискнув, jeho si vybral jednu místnost a na chvíli prodléval v blízkosti, aby se ujistil, že uvnitř žádný zvuk.
  
  
  Její zkoušel zámek. Dveře se otevřely.
  
  
  To bylo klášterní келья. Postel představovala nic jiného rohu místnosti, pokryté циновкой.
  
  
  Tam bylo umyvadlo, polštář, několik knih a malá žárovka pro čtení. Její rozsvítil lampu a podíval se na knihy. Byly to dva svazky marxistické Bible: "Komunistický manifest" a "Kapitál", a také řadu brožur. Její пролистал ih. Jedna kolem nich se jmenovala " Jak chytit слаборазвитую zemi?" jiná", Jak mi podkopat сверхразвитую zemi?" A to zahrnovalo vše, kromě Islandu.
  
  
  Zde určitě žil mnich. Ale ne taoistické mnich. Komunistický mnich. Jeden na to kruté, věrných komunistických аскетов. Zajímalo by mě, jak kolem těchto pokojů bylo obsazeno tak. Ale já jsem zbytečně ztrácel čas. Její vyšel přes kameru a šel dál, mimmo jiné, přesně stejných dřevěných dveří. Nevěděl jsem, jak jsem se dozvědět, jak bude vypadat správné dveře. Nemyslel jsem, že bude neonové světlo krabička s blikající nad ní písmena LABORATOŘE. Ale proč-to jsem čekal, že se dveře budou lišit, a může být trochu víc moderní.
  
  
  Někde za mými zády zavřely dveře. Soft shaggy se přiblížil ke mně. To byl jeden muž. Inklinující hlavu, její pokračoval v chůzi, strčil bradu jednou rukou: Куои, размышляющий nad špičatou genetický problém.
  
  
  Muž prošel mimmo mě, podíval se na mě a zmizel za rohem dál po chodbě.
  
  
  Nyní jsem se musel rychle rozhodnout. Ji mohl zůstat tam, kde byl teď, a tím přivoditi na sebe podezření. Její mohl jít ven, že by bylo bezpečnější, ale není příliš výhodné.
  
  
  Byl také dvojnásobnou šanci, že nebudu najít to, co chtěl. Ale pokud by jí podlehl těmto myšlenkám, jí by byl účetní v New Jersey, a ne tajný agent v Hanoji.
  
  
  Její pokračoval pohyb a ukázalo se, že za rohem. A padesát tisíc autorizovaných účetních v New Jersey усмехнулись, když olovo trubka prudce klesla dolů, málem by bít mou hlavu, a, s padáním mají hit o zeď za mnou.
  
  
  Přitulila se k naříkání, on na mě čekal, s koncem trubice foťáky v ruce. V okamžiku, kdy trubka narazila o zeď, chytil její ego za zápěstí a otočil, ale ta trubka nebyla jedinou, které byly vyrobeny z olova. Ego moc byla neotřesitelná. Stále drží trubku, udělal ještě jeden výpad, tentokrát прицелившись na můj nejvyšší. Ale teď jí pořádně chytil ego za zápěstí a udeřil jeho ego kolenem...
  
  
  Byla to pobočka. To není podcenil ho. Jeden šťastný úder neměl bych dokonce, aby odstranili škrob na ego límce.
  
  
  Jí měl naprostou pravdu v tomto. Při mém druhém nárazu to skočil mi na nohy a on spadl na zem. On sel obkročmo na mě a začal bít mě. Její převalil se, ale popadl mě za krk. Jeho iso všech sil se snažila odtrhnout od sebe, ego, ruce, ale zdálo se mi, že jsem se dost snažil.
  
  
  Tato minuta před smrtí je velmi lehká. Mnohokrát jí byl jen jednu minutu od smrti, a pouze s tímto jasem poslední minuty hodiny se zastavili.
  
  
  Trubice ležící na podlaze, mimo hranice mého dosahu. Její intenzivně se soustředil na jednom сфокусированном pohybu. Moje nohy byly ego zády. Její dal nohy na zem a брыкнулся, jako je kůň, připraven shodit muže. To není porazil ego kolem sedla, ale je to trochu ztratil rovnováhu, a když jsme se znovu dotkl země, byl asi v šestém centimetrů vpravo. Moje ruka se dotkla trubice, a její hit jeho ego víc gólů.
  
  
  Fuj.
  
  
  On se kutálel se mě a nehybně ležel na kamenné podlaze, krev tekla na velké oranžové rány na jeho góly. To nebude krvácet příliš dlouho. On byl mrtev.
  
  
  Nemohl jsem opustit ego tady a nemohl riskovat tahat ego, tělo nějakou dobu. Byli jsme pár metrů od druhé dřevěnou den — ještě jedné kamery. Ji, otevřel dveře a втащил ego dovnitř.
  
  
  Jeho, sklonil nad tělem, když uslyšel hlas po otevření dveří průchozí.
  
  
  — Problémy lékař?
  
  
  Její není otočil. Její сгорбился, takže teď můj růst, a osoba, nemohli by mi dát. Její se snažil, aby jeho hlas stejně vysoké jako u Куоя.
  
  
  "To поправится".
  
  
  'Mohu udělat něco pro tebe?'
  
  
  "Sledovat, jak ego není vadilo, když mě nebude".
  
  
  — Ale to je můj pokoj.
  
  
  — Pak займи ego místnosti, krejčí vezmi. Tento matematický potřebují odpočinek. Můj vysoký hlas trochu klesla, ale to, zdá se, toho si nevšiml.
  
  
  — Ano, pane doktore, — stručně řekl. A šel doleva. Když zavřel za sebou dveře příliš silně, aby mi dal pochopit, že on nemá rád, poslouchat rozkazy, a bylo mu to jedno, že jsem o tom vím.
  
  
  Ji držel minutu v úplné tmě, aby zhodnotit rozsah chaosu, který ji натворил během svého výzkumu. Dokud jí nenašel jsem nic. Kromě obtíží. Je velmi pravděpodobné, že jsem se ocitl v tom budově, a pokud bych neměl štěstí, ji mohl skončit v mrtvém bodě. Od té doby, co ji opustil Nassau, všechno se pokazilo. Ale na druhou stranu, oni udělali chybu ve správném směru. Tara a její ocitli tam, kde jsme být hotely. Spolu, živé, v sídle společnosti ats. Nyní zbývá jen se pustit do práce. Její приоткрыл dveře a vyhlédl ven na chodbu. To bylo velmi dobře, co jsem udělal. Neboť právě v tento okamžik je na konci chodby se otevřely dveře, a byl slyšet šepot ukáže hlasů. Nejprve byli tři. Tři větve stáli ve dveřích a chtěl bych příteli přítele na dobrou noc. Všichni mluvili anglicky. Její hádal, že to bylo součástí ih školení. Pak se dveře otevřely širší a jeho jakoby stál na konci dopravníkového pásu. Dva... čtyři... deset... osmnáct... dvacet jedna identické kopie. Sériové klony.
  
  
  Setkání, nebo že tam byl, je u konce. Se převáděly do svých pokojů. Její vybral hostil pbx místo laboratoře.
  
  
  Pokud jste čekali na tu hroznou scénu, kde Carter současně zabíjí dvacet zločince olověných trubkou, pak jste se mýlili. Tiše ji znovu zavřel dveře a zamířil k oknu.
  
  
  Nicméně, pokud budete čekat, až moje problémy skončí, budete muset počkat trochu. Místo zdálo zcela neobydlené. Pod rouškou nízké, jemně подстриженного podrost ji, šel do poslední budovy. To musí být a bylo laboratoř.
  
  
  Jí byl již téměř na den, která se zabývá bylo pod ochranou feny tyto všudypřítomné mnichů. Prostředí ty ústředny, které byly totožné při narození, a mnichy, které vypadaly stejně ve svých identických jsem byl placení a бритых hlavách, měl jsem pocit, že jsem stahl účastníkem loutkářství v nadživotní velikosti. Jen u někoho je dost představivosti, když emu musel vytvářet různé postavy.
  
  
  Jsem jak šel čas mimmo budovy asi pět metrů od den, kdy se objevilo přes ničeho nic.
  
  
  "Je stále v práci... doktor?"
  
  
  Důraz na posledním slově znamenal, že to nebudete věřit v toho "doktora" a přes sto let. Její cítil unavené nostalgii po starých dobrých спецэффектам, oddělení maskování ve Washingtonu. Jí stiskl ruku свинцовую dýmku do kapsy a otočil se.
  
  
  Pobočka na mě čekal s pistolí v ruce. "Skvěle, N3, — řekl on. Ego rty скривились v презрительной úsměvu. "Bože. jak jste vyrůstali, dr. Куой.
  
  
  On dělal ne nám, krok v mém směru, a stále byl mimo můj dosah.
  
  
  —'Dobře.' Ji, slyšel, že jsi nějaká posvátná kráva. Takže nemůžu zabít. Ale jsem si jistý, že chtějí, aby ses vrátil. Takže jdi zpět.
  
  
  Věděl, co hotel. Nemohl mě zabít, ale to nutně накачает mě olovem, pokud emu zlíbí. Získané vlastnosti, jako je пулевые zranění, nepředávají dětem. Ji musel zneškodnit ho. ale musel jsem nastavení ego překvapením. Před tím, než je čas vystřelit. I když je to промахнется, zvuk tohoto 45-měřidla přiláká sem celá četa.
  
  
  Její stála nehybně, jako kus skály. "Pospěš," řekl.
  
  
  To jen pokračoval dívat se na něj vážnou tváří.
  
  
  'Proč? Proč bych to měla dělat? Můžete střílet mě, jestli jí nic vám nedělám. Jsi dokonce můžete způsobit mi bolest, — lhal jsem. "Jeho skupina krve отсрочит onu malou operaci, kterou připravili pro mě. Takže, pokud chcete, aby se vrátil její, budete muset nejprve přesvědčit mě.
  
  
  Zaváhal. Nebyl si jistý, zda byl můj malý příspěvek do vědy to pravda nebo ne. Každopádně, měl pochybnosti. Pokud on by mi utéct, měl by problémy. Pokud to накачает mě kuličkami, může mít ještě velké problémy. To znamenalo, že ego je jen na кулачный duel.
  
  
  On výzvu přijal. Pouze ego je první volbou zbraní nebyl pěsti, a karate. Mám v karate černý pás. Ale mám také byla černá olovo potrubí. Vše bylo velmi dobře koncipován. Guo začátku druhé jednou za půl hodiny u mě bylo tělo, od kterého se jí musel zbavit.
  
  
  No, hlas u vás byl tento uzavřený přístřešek. Ale u doktora Куои mohl být klíč k němu. Trvalo mi to šest pokusů, ale nakonec se dveře otevřely. Její затащил mrtvolu pobočky dovnitř a zamkl dveře сераля.
  
  
  Mniši stále ještě stál, svěšené oči, střežení vchodu do laboratoře. Bylo to neuvěřitelně. Je pravděpodobné, že klony byly ih bratry, ale všichni to viděli a nic neudělali. Její začal trochu rozumět vysvětlení Тарой taoistické morálky. Smrti ne, a varování není, takže pokud přijdete s tím, že je nám s druhým. jsi prostě nic dělat. Ji, vešel do dveří laboratoře.
  
  
  Interiér této budovy odlišoval od ostatních budov. Tam byla malá recepce kláštera a velké bílé dvoukřídlé den. Desátý klíč mi dal přístup, a den uvrhl otevřít.
  
  
  Myslím, že je to to nejhorší místo, kde kdy byl.
  
  
  Podél stěny stála řada velkých skleněných пробирок s rostoucí plody. Její udělám vám laskavost a опущу popis.
  
  
  Byly jiné zkumavky. Menší - s комками látky, vznášející se v kapalině. Její napočítal padesát. Kdo kolem nich byl muž, a kdo ne, to nemohl říct. V centru místnosti stojí židle. Na nen byly buňky s лягушками a krysami, a několik morčat, které se objevily v okamžiku, kdy ji zařadil брылев.
  
  
  Naproti byl kabinet. Z laboratoře ego отделяло velká prosklená okna, ale to dovolovala odtud za všechny sledovat. U zdi pod úhlem k oknu bylo snem každého vyšinutého vědce. Asi šestý m pracovní židle, уставленного пузырящимися sudů, питаемыми elektrickými topnými nerezovými hady, vodními kondenzátory a malými plynovými hořáky. Všechny místa byl uzavřen nějakým kovovým baldachýnem, než něco jako digestoře nad kamny, a odtud šel небьющаяся skleněné ширма, закрывавшая všechno.
  
  
  Ale to ještě není všechno.
  
  
  V zadní části laboratoře byl ještě jeden pár dveře dvojité, těsně vedle dveří do kanceláře Куоя. Její, повозился s klíčem a otevřel ih. Jí se znovu ocitl v úzkém koridoru. Šest uzavřených dřevěných dveří.
  
  
  Její našel klíč pro první.
  
  
  Mladý тайец dvacet let houpal na podlaze v rohu. Když mě uviděl. on začal fňukat a заполз dál v rohu.
  
  
  V jiné místnosti, stará žena s divokou, prázdný pohled skočila na mě a stal se divokými, бесцельными údery porazit mě v hrudi. Její popadl ee za ruku a jemně, ale pevně tlačil zpět. Místo mě teď ona začala bušit na měkké sténání. Znovu ji zavřel dveře a na chvíli se zamyslel.
  
  
  Куой řekl, že on také experimentoval s drogami v laboratoři. Řekl, že moderní léky, které mění vědomí. No, tyto dva názory, samozřejmě, změnily. Věda se pohybuje vpřed. Ji, rozhodl se, že v té době ji viděl dost.
  
  
  Ji, vrátil se do laboratoře a způsobil návštěvu úřadu Куоя.
  
  
  Stěny byly přeplněné knihami a složkami. Pravděpodobně jeho osobní archiv. Ji hledal ego židle. Nevěděl jsem, co jsem očekával najít. Ale to, co jsem našel, bylo fantastické. Sada na osm klíčů. Její přirovnal ih s klíči na opasek, které mi daly přístup do laboratoře a fotoaparáty. Ano. U všech byl váš telefonát. Ji strčil menší sadu duplicitních za minutu. Pak mi přišlo na mysl další myšlenka, a ukryl ih v кайму kalhotky. Moje skryté šance na výhru se začaly zvyšovat.
  
  
  Ji uzavřel za sebou dveře laboratoře a vyšel ven, mimmo поникших mnichů, v noci.
  
  
  Asi v půli cesty ji viděl, že-že je zvědavý. Dva mniši, kteří jsou docela vášnivě dohadovali. Je úžasné, že tito mniši vůbec mohli mluvit, ale ještě daleko zajímavější je to, že hádali se ještě s přítelem. Její, se skrývá za nějaké keře, když jsou pryč mimmo mě, teď mlčí.
  
  
  Zbytek cesty do areálu ji prošel bez dalších překvapení. Její velmi hotelu, aby měl čas. Její, by mělo být, byl pryč asi půl hodiny. Jí se zdálo, že navštívil toto Куою dvouhodinové ránu, ale přesto zkusila. Když ji přiblížil k hlavní bráně našeho domu, ih střežené dva mnicha. Když ji odjížděl, no, byl. Ale, jako všichni ostatní, oni spustili oči a nevěnoval se na mě žádnou pozornost.
  
  
  Neviděl jsem nikoho v chodbě. Rychle a tiše ji dostal až den naší kamery. Její tiše приоткрыл dveře. Tara stále tam byl. Je stále ještě spí. Její podíval se přes kameru na jinou podložku. Куой stále tam byl. Jistý ve svém delle, jeho vstoupil do místnosti. Ale to neměl být tak jistý.
  
  
  Pár rukou mě popadl zezadu. Ruka сомкнулась kolem mého krku. Její zkusil вывернуться, ale druhá ruka je zachována mé zápěstí na místě a закатала rukáv, když tato ruka je pevnější сомкнулась na mém krku. Její podíval se zpět. To byly dva mnicha. Musí být, jsou tiše následoval za mnou. Třetí na mě čekal za dveřmi. S шприцем. Dr. Куой vylezl z postele. Její ucítil bodnutí. Její высвободился na šestý silných rukou a vylil svůj hněv na prvního mnicha, byla na dosah. Například po pár sekundách alice králičí nory nora otevřely a on začal padat.
  
  
  Hlouběji.
  
  
  Stále hlouběji.
  
  
  Znovu v říši Divů.
  
  
  
  
  Kapitola 24
  
  
  
  
  Tara seděla navždy se mnou a říkala něco невнятное. Na ní byly její vlastní bledě růžové kalhotky. Na předloktí u nah bylo hranolová марлевая obvaz. Její sklopil oči na předloktí. Tam byl stejný čtverec gázy.
  
  
  Oni to udělali. Oni вакцинировали nás.
  
  
  Tyto dědicové již plavili do zkumavky, někde v laboratořích po celém noční můra, někde prostředí спотыкающихся krysy a žáby.
  
  
  Její vyskočil z postele.
  
  
  — Uklidni se, — řekla. 'Uklidni se. Jsi ještě příliš slabý. Den chráněna. My zatím nemůžeme nic dělat. Ona se otočila a začala něco mumlat. Její, zavrtěl hlavou, snažil se pochopit jeho slova, alespoň něco rozumného.
  
  
  Pak ji viděl ego. To mluví s mnichem. Tento blábol měl být nyní známým dialektem сутоев. To byl na začátku druhé, kdy zkušenosti sedace mě přiměla pochybovat o vlastním здравомыслии.
  
  
  Muž seděl na podlaze, stále drží talíř s jídlem, která se zabývá připojí ego v naší kameru. Vypadal přesně stejně, jako ostatní. Бритоголовый. Ale když otevřel oči, jeho si uvědomil, že je zvláštní. Nikdy předtím ji neviděl takové oči. V nich byly zapsány všechny poznatky a veškerá nevinnost milionů let lidstvo.
  
  
  Tara se otočila ke mně.
  
  
  "Ning Tan — opat. Přišel sem, aby nám pomohl. Alespoň, aby se ujistil, že náš eda není ošetřeno droga. Plánovali utratit nás prášky na spaní". Ee hlas je absurdní trochu roztřeseným.
  
  
  Ji, podíval se na Ning Tanga, v tyto nekonečné oči. — To je veškerá pomoc, kterou nám poskytuje?
  
  
  To пожала rameny. 'Já nevím. Pomáhat nám v žádném případě proti ego víry. Že by se nám stalo, na to musí být vůle — no, řekněme, Boha. U něj pocit, že on se tomu nebrání, a je to ego trápí".
  
  
  — Co je to za náboženství, krejčí sakra, " řekl jsem. "Je vyšroubuje drog a zabíjení lidí vůlí Boží?"
  
  
  To se klidně podíval se na mě. On říká, že ego akce může zabránit zabíjení. To může mít vliv jen na tom, koho zabijí. Pokud on nic neudělá, zabijí oni nás. Pokud to pomůže nám, jsme ih zabijte.
  
  
  — A pro něj je to všechno zabíjení?
  
  
  Ona vážně přikývla. "Je to všechno zabíjení je pro něj".
  
  
  Její zamračil se. — Tak proč, on nám pomáhá?
  
  
  "On říká, že nám pomáhá vyrovnávat šance".
  
  
  Její rozhlédl. Jsme dva, a my jsme byli zavřený na digitální fotoaparát. Neozbrojený. Venku ih bylo mnoho. Všichni ozbrojeni. — Správně se to nazývá?
  
  
  Mnich něco řekl. Tara převedla to. "On říká, že chápe naše pocity... ale hotel bych, aby jste mohli pochopit jeho. To řekl... — to je zaseknutý, jako by ze strachu z mé reakce. "On řekl, že pochopení vám přinese klid".
  
  
  'Ach, ano? Pak je to skvělé. To se snadno říká o světě. Zde, v ego malém даосском chrámu. Ale co tam? A co všechny ty dobytek, které dláždí svou cestu v životě díky макам, které on pěstuje v jeho zahradě? Zeptejte se ho, co si myslí o tom. Tara se podívala na zem a nadechl.
  
  
  — No, je čas, " řekl jsem. "Zeptej se jeho."
  
  
  Mluvili ještě s sebou téměř deset minuta. Musí být, bylo to velmi zajímavé. Ning Tan udělal dlouhou задумчивую pauzu a promluvil скорбным hlasem. Konečně řekl něco, co způsobilo, že Tara se obrátit.
  
  
  "Věděl, že nic o tom опиуме, — řekla. "To málo, co ví o tom, co se tam děje. Strávil zde celý svůj život. Ale on říká, že věří — soudě podle oheň v tvém hlase, — řekl—, že jste blízko ke zdroji univerzální energie. Pak mi řekl, abych vás varovat, že ne všichni mniši se zde mniši. Někteří kolem nich... asi polovina... asi stovky... partyzáni KAN".
  
  
  Já sám jsem přemýšlel o něčem podobném. Je to jednoduše vysvětlila mnichů, které ji viděl, спорящими, a těch mnichů, které chytili mě, aby bodnutí. Ale ten druhý pár, který ji viděl, vypadala přesně tak, jako všichni ostatní. Až do опущенных očí. Její, jen pokrčil rameny a cítil, jak sílí a tupý vztek. — No, — řekl jsem. 'Je hezké vědět. Znamená polovina kolem nich partyzáni. Ale když oni všichni vypadají stejně, jako můžeme ih rozpoznat?
  
  
  Tara jen vývrtky a otočila se ke mně. "On říká, že ve delle nemůžeme udělat".
  
  
  Ji, vstal a začal chodit sem a tam po digitální fotoaparáty. 'No, pokud to může uklidnit ego, svědomí, řekl nám něco, ale neřekl nic. Takové hádanky emu na duši.
  
  
  Ning Tan vstal. To musí jít, " řekl zdvořile. Ale on se vrátí během našeho příštího přijat brečet. A do nich fretka, zanechal nám několik taoistických fráze:
  
  
  "Akce dává méně odpovědí, než si lidé myslí".
  
  
  "Myšlenky jsou silnější zbraní".
  
  
  K čemuž dodal, že na slavnostní závěrečné slovo:
  
  
  "V Den Zázraků všechno se splní". A opět, je to porozumění bylo klíčem k venkovní bazén. Takové rozhovory opravdu přivádět k šílenství. Ale on se na mě na rozloučenou se starými očima, a na chvíli jí nic není cítil. Na okamžik ji znal všechny odpovědi, a tyto odpovědi byly správné.
  
  
  Je to pryč, a já jsem slyšel, jak ego klíč zablokuje naše dveře. Zvuk vrátil mě do kruté reality. Chtěl jsem praštit někoho pěstí. Ale jediná osoba, vedle byl jen Tara. Její pokračoval chodit sem a tam po místnosti.
  
  
  "Je dobře, že jsi злишься na mě teď", — řekla. — O čem jsi tehdy myslel? Že jsem превращу ego v убежденного agent AX na deset minuta.
  
  
  — Jsi mohla alespoň zkusit, drahá. Místo toho, aby opakovat se mi to nesmysl, je to pochopení by přineslo mi klid".
  
  
  'Ó, Pane. jaký jsi hloupý.
  
  
  "Ach. Dobře. Jsi chytrá, ale její kus blbost.
  
  
  Povzdechla si. 'Jí to neřekl.'
  
  
  Ach, ne?' Ji zvedl jednu kolem polštářů z podlahy a mávali hej. Je to všechno tady baby, je to ve skrytém микрофоне. Chceš ji разыграю?
  
  
  Opět se nadechl. — No, jsem to systému jmelí v paměti. Je to jen hotel se říci, že pokud by jsi si právě uvědomil...
  
  
  "Ano, Ano. Ji znám. Pak ji konečně si klid".
  
  
  — Ano, — řekla. Zavrtěla hlavou, vzala další polštář a hodila ji na mě. Pak se to stalo. Její vrhl do nah polštářem, kterou držel v ruce. To нырнула stranou, ztratil rovnováhu a přistál zpět na matraci. Odtud se to začíná házet na mě polštáři, které ji отбрасывал v nah. Vstala velké oranžové polštář a začal bít mě to. Její, ji chytil a tlačil zpátky na matraci, a začali jsme se zuřivě líbat. To nás trochu uklidnilo. Jsme tvrdě задышали a objímal. Potom z ní byl v nah. Všechno bylo přesně tak, jak bylo vždy s námi. Na poslední chvíli jsem промелькнула myšlenka. Její отпрянул. — Neboj se, — řekla. "Pokud chtějí, abychom pro ně udělal super-dítě, budou muset počkat ještě několik týdnů." Ale nefungovalo to. Myšlenka o tom, že CANNES-hotel, aby jsme to udělali, bylo odpudivé. Jeho jít dolů s nah a něžně políbil. "Promiň mi to zlatíčko. Obávám se, že nechci jít na takové riziko.
  
  
  Po chvíli řekla: "máš pravdu. Jí соврала tobě. Ji mohl mít od tebe dítě otevřeně teď". Políbila mě. Jí chci od tebe dítě.
  
  
  'V současné době?'
  
  
  — Chci, aby to, když jsme se odtud dostaneme ven. A... takže... no, jeho bych hotelu, aby si to uvědomili. To je lepší se zabít, než to je. Ale já věřím v tebe, Nick, — řekla s úsměvem. "Myslím, že, jak řekl ten muž, jste blízko ke zdroji znalostí. Její věřím, že u vás je ušlechtilá povaha, a vy jste šťastná hvězda, která by tam nám řekl tento člověk. Její věřím, že jsi вытащишь nás odtud.
  
  
  Ji musel přemýšlet o tom. Její vstal, zabalil kolem sebe ručník a začala opět chodit nahoru-dopředu. Teď by ji s radostí vyměnil svůj ušlechtilý charakter cigaretu. Ji, podíval se do okna. Bylo poledne. Ji ztratil půl dne.
  
  
  — Ji našel laboratoře, — řekl ji ahoj. 'Pojď sem.'
  
  
  Udělala sarong kolem bavlněné listy a přešel k oknu. Jsme najednou byly velmi depresivní. Její poukázal na laboratoře a řekl, hej umístění. Ukázala, že je to hej klíče, které vzal ze židle Куоя. Mám ještě byly. - Vše, co musíme udělat, je dostat se odsud.
  
  
  — Myslíš, že tě bude? — tiše zeptala.
  
  
  — Samozřejmě, — řekl jsem. "Zlatá duše, a šťastná hvězda? Pro estestvenno. Jak mohu slečna?
  
  
  Je to těžké nadechl a pokousal mě za ušní lalůček. "Skvělé," řekla.
  
  
  Svazek klíčů звякнула na den. Oba jsme se rychle нырнули do naší postele, kde притворились, že spát.
  
  
  Dveře se opět zavřely. Ji, podíval se na tác s jídlem. — Jsme lepší večeři, " řekl jsem. "Předpokládá se, že eda nám opojný".
  
  
  "Mmmm." To корчилась na svém koberečku, jako model na lekce kreslení. "Jsem ráda, že to tak není. Zdá se, že její hlad. To отнесла podnos k nízké stolu a sundala víko s ještě kouřící talíř.
  
  
  Nicméně, je to podezřelé понюхала jeho. To зевнула. — Neboj se, " řekl jsem. "To je čínský eda. Vy jste opět проснешься přes hodinu.
  
  
  Vzali jsme to na sebe. Byl to jednoduchý eda, rýže se zeleninou. Ale bylo to chutné, a to alespoň bylo uspokojující. Ji, podíval se na Obalu a znovu se cítil hlad. Ale s tím jsme museli čekat. Na jiném místě a v jiné době. Cítila na sobě můj pohled, zvedl hlavu, rozpačitě se usmál a znovu obrátil pozornost na talíř.
  
  
  Ji snažil pochopit. To náhlé rozpaky. Mám ještě mnoho v ní bylo nutné pochopit. Moje reakce na ženy obvykle jednoduchá. Když mám otázky, jsou kolem nich, na které může snadno odpovědět ano i ne. Jen tentokrát nic jednoduchého kolem nebyl vůbec. Nejsou otázky a žádné odpovědi. Není moje žena, a mé city k ní. Jednoduché jména jsou nyní nepoužitelné.
  
  
  Ona nebyla hezká holčička v brýlích a ne красоткой pro kalendář, i když jsem nemohl si představit měsíc, který by vypadal lépe na-nah. Ona choval jako ke kategorii A, tak i kategorii V. Profesí vědecký génius a nádherná zaměstnankyně. Ona byla chytrá a sexy. Něžný a dojemný. To podnítilo, aby mě naštvaný mě, бросала mi zavolat, поднимала mi náladu. a pokud to dráždilo mě to a возбуждало mě.
  
  
  — Co pustit se do práce?
  
  
  — Jak, — zeptala se — můžete si to představit?
  
  
  Její odstrčila od sebe talíř, potlačuje touhu si cigaretu. To, že vzali u Obalů laseru, to je jedna věc a vyzvednout své cigarety — mučení.
  
  
  — Trochu jsem si myslel o těchto монахах, " řekl jsem. A mám nápad. Můžeš se rychle mluvit?
  
  
  — Na сутоанском dialekt?
  
  
  "Na сутоанском dialekt".
  
  
  'To tak myslel. Pokračuj.'
  
  
  "Dobře, polovina mnichů zde — agenti CANNES, ne? Ih kolem stovky, a jsou v každém okamžiku budou spěchat na scénu, aby zmařit naše plány. Proto musíme ih zničit. Nebo alespoň vypsat ih kolem hry".
  
  
  'Dobře. Ale odkud víme, kdo jsou oni?
  
  
  — Nemůžeme ih dozvědět. A v tom je obchod. To mohl udělat jen opravdový mnich."
  
  
  Tara нахмурилась. — Pochybuji, že budeme moci přesvědčit ego, řekněte nám, pokud jste si to mysleli. Ne, pokud ví, že se chystáme neutralizovat tyto látky, a může být, a ještě horší.
  
  
  Její, zavrtěl hlavou. — Já vůbec nechci, aby to tobě mluvil. Jí chci, aby se tyto mniši chytil těchto látek CANNES nebo horší.
  
  
  Nějakou chvíli se jen díval na mě.
  
  
  "Ty taky chceš, aby ji vzbudil déšť, nebo, může být, udělala kolem slámy zlato?
  
  
  Její usmál se. — Nemyslím si, že je to tak, údajně, že je obtížné.
  
  
  — Můžete říct-je to snadné. Jaký argument nabízíte mám použít? Mám na mysli, jak se můžete přesvědčit muže, který je odhodlán myšlence se nic dělat, něco dělat? A za druhé, pokud se vám podaří ih přesvědčit, jaké zbraně, nabízíte je používat?
  
  
  Znovu vstal a prošel kolem sem a tam po místnosti. "Co se týče první části vaší otázky, její těším na ih pud sebezáchovy".
  
  
  Ona zavrtěla hlavou. "Nebude fungovat. Oni se nebojí smrti.
  
  
  'Ji to vím. Ale já nemám na mysli ih osobní přežití. Mám na mysli zachránit ih víru. Poslechněte si to, je tam jen jeden důvod, proč se spojí s KANG: zachránit svůj klášter. To musí být poslední zbývající bašta Tao v celé Indočíně. Ne-li na světě.
  
  
  'Takže?'
  
  
  — Takže, když tito mniši umírají, ih víra zemře spolu s nimi. KANG nebude přijímat nové mnichy. Toto místo se stane pevností CANNES, a ne даосским chrámem. Pokud nebudou chtít bojovat za to. V tomto případě ничегонеделание rovná zničení sebe samého."
  
  
  — Ale nejsou zahynula a ih bez ochrany?
  
  
  "S naší pomocí by mohli přesídlit na jiné místo".
  
  
  V jednu chvíli zavřela oči v раздумьях. — Jak ji vidím, zní pěkně. Ale opět, je to tak, jak jste pragmatický američan, a máme co do činění s úplně jiným myšlením".
  
  
  — Já tomu nevěřím, " řekl jsem. "Myslím, že všichni idealisté, na konci jsou stejné. Jsou připraveni zemřít za své nápady, ale nechtějí dovolit zemřít za své myšlenky".
  
  
  Na tácku zůstal ještě jeden vodní ořech. Vzala prsty a откусила. Ona se usmála. Dobrá myšlenka, — řekla. "V každém případě stojí za to vyzkoušet. Ve delle tu jen jeden problém.
  
  
  Její povzdechl si. 'Jaký druh?'
  
  
  "Jak to říct "idealista" se сутоэнски?"
  
  
  Její кинул na nah polštářem.
  
  
  'Ne, ne.' řekla. "Kvíz ještě není u konce. Co takhle začátku druhé části?
  
  
  "Jaká je druhá část?"
  
  
  "Že by měli použít jako zbraň?"
  
  
  — Oh, to je, — řekl jí s úsměvem. "To, co se kolem kabinetu Lao Цзена". Musel jsem trochu počkat, až se prokáže, že na stejné úrovni se mnou. Není to vzalo u nah příliš mnoho času.
  
  
  'Bože. Zbraně sténání.
  
  
  "Zbraně ego sténat. Ego tam visí asi stovky kusů, a existuje kolem stovky těchto mnichů. A můj učitel matematiky by řekl, že dává na jedné věci zbraní na člověka.
  
  
  — Hej, ale počkejte chvilku. Jak ji pamatuji, je to sklo u zdi небьющееся, to наэлектризовано a zavřený.
  
  
  — A můj selský rozum mi říká, že tam, kde je hrad, by měl být klíč. A že tam, kde je elektřina, tam je i vypínač. A jeden kolem mnichů v komnat Lao Цзена musí vědět, kde jsou".
  
  
  Nějaký čas to vážně na mě podíval, pak хихикнула, skočil a objala mě. "Někdy řekla — ty jsi prostě krásná".
  
  
  — A vy jste ještě nic neviděli, " řekl jsem.
  
  
  
  
  Kapitola 25
  
  
  
  
  V noci začal Den Zázraků.
  
  
  První zázrak se stalo, když Tara vytáhla ze své kabelky krabičku cigaret. Můžete si myslet, že je to zázrak rovná добыванию vody kolem kamene, ale pak si nejste tak závislí na kouření, jako její.
  
  
  Druhý zázrak trvalo trochu déle. Asi za hodinu, pokud musí být přesné. Ale když Tan-Ning znovu odešel s naším jídelním podnosem, on souhlasil, že mluvit se svým Nejvyšším Soudem. Pokud Soud souhlasí, pak se připojí k mému plánu.
  
  
  Třetí může a nemusí považovat za zázrak na 100 %, ale já jsem ochoten se tak domnívat. Protože, za prvé, to nebyl můj nápad. Pokud by ji nepoužíval poslední sirku Tara, její, možná, nikdy sáhl bych do skříně, aby se každý rok, co zbylo v mých kapsách, a možná nikdy nenašel by se tři krásné žetony, které ji vzal na casino Гренады, se žlutým obsahem, kolem kapky. Nějakým zázrakem v швах kabátce, které zůstaly.
  
  
  Čas byl také docela zázračně. Protože méně než čtyři sekundy za den звякнул klíč, a přišel mnich, повидимому prostřednictvím agentů CANNES, zkontrolovat nás.
  
  
  Uplynulo jen pár hodin, pak se naše poslední ošetřené droga jíst, a my jsme měli být uvolněné. Neboť v ruce, u něj může být zbraň, ale on byl ve střehu. A když se naklonil, aby si je prohlédli zblízka, mi nic nejde práce způsobit emu hit trik, спрятанной v mé dlani. To jen že se u něj zbraň. Наган podivné ruské výroby. Семизарядный revolver ráže byla uzavřena s nárůstem na 7,65.
  
  
  Asi po deseti minuta, jak se očekává, jeho týmový kolega přišel ročně, co se děje.
  
  
  Nyní je čas jednat. Nevěděl výsledku setkání Ning Tanga, ale teď se situace byla taková. A kolem těch, kteří nemine příležitost.
  
  
  Tara a její переоделись do buňky oblečení, oblékli kukly, aby pokrytí hlavy. To byla ještě jedna slabá maskování. Ale alespoň, mniši byli všech velikostí a růstu, tak, že naše postavy a růst nám není rozdělován. Její zavřel dveře mezi námi a našimi bezděčného kryty, a my jsme bez práce выскользнули kolem budov a přes temné území.
  
  
  Šli jsme otevřeně do laboratoře.
  
  
  Tara cítila jako doma prostředích rozvířených sudů a sofistikované zařízení. To se rychle идентифицировала tříměsíční pbx. Nové klony Lao Цзена. Ostatní bytosti byly opicemi, " řekla. Pak to уставилась, jako zasažená bleskem, na řadu пробирок. — Naše, — хрипло řekla. A ona se otočila.
  
  
  Její stála na stráži, dokud to рылась ve skříni, plné chemikálií, se snaží pochopit, co s nimi dělat. "Co si myslíte," řekla konečně. "Mohl jsem zabít pbx, přidáním hněvu v ih jídelníčku. Ale pak v laboratoři ještě by bylo neporušené, a Куой mohl znovu začít závěr nové skupiny zítra... — To upadlo do úvahy, klepat nehty o zuby.
  
  
  'Nebo stejné?'
  
  
  "Nebo... můžu udělat trochu тринитрата glycerin, a tím to skončí".
  
  
  "Тринитрат glycerin?"
  
  
  "Nitroglycerin pro vás".
  
  
  'A pro tebe je to stejné.'
  
  
  Její usmál se.
  
  
  'No?'
  
  
  'Ano. Kupředu, pokračuj. Rychle udělej nitroglycerin. Jeho bych nechtěl dávat jim počátku druhé šance".
  
  
  To принялась za práci, zvedl skleněný displej, перекрывавший doutnající chemikálie. Ona si vybrala velký kulatý фляжку s transparentní tekutinou, kterou po kapkách подливали na sousední trubice s druhou transparentní kapalinou. Tohle bylo na нагревательном змеевике a издавала velké hlučné zvony. Na horní baňce se umístil конденсационную sloupec a studená voda udržuje teplotu i při míchání látek automatické míchadlo. Její není stahl se jí zeptat, co to bylo za případ na samém delle. Tak či onak, to выбросила všechny tyto kešu do kanalizace.
  
  
  Pak vzala ještě dvě kapaliny, obě jsou bezbarvé; narazili v jedné baňce, a další v tubě pro krmení. Pokud by jste mě někdy měli pochybnosti, nyní by zmizel. U nah opravdu byl důvod, proč být tady. Pracovala s rychlou a efektivní lehkostí nějakého рыжеволосого muži v hnědé капюшоне, dobrá víla, míchání oční mloci se slzami jednorožce. Je založeno na místo zavěsit na lednici a мешалку.
  
  
  — Dobře, — řekla. A přesto je Den Zázraků породивший svůj první falešný tón.
  
  
  A mnoho dalších falešných knott.
  
  
  Tyto falešné noty byly - vlevo přímo Na Vin. dr. Куои a tucet falešných mnichů s дюжиной těchto velkých револьверов. Tyto praštěné семизарядные pistole Нагана.
  
  
  Mě snadné zastrašit. Ať odina, jeho bych vzal Куоя jako rukojmí. Ale oni sami věděli, tuto teorii jako rukojmí. Dva mniši se přiblížil k Nádobě, сунули hej revolver v zádech, a Podle Vin nařídil mi, abych přestal zbraně.
  
  
  Její povzdechl si. A upustil zbraň. Její začal získávat zlozvyk se chytil jim.
  
  
  Jeho řekl, že emu je to.
  
  
  On řekl, že je na čase zbavit se tohoto zvyku. Že to byl poslední zachycení. Že bych už убегу. Куой dodal, že mi je nejvyšší čas vypracovat nový zvyk. To že někdo experimentoval, ale na lidech ještě nezkoušel... Nás hrubě odejmuli v jednu na ivan hluboko v laboratoři. V blízkosti kamery, staré ženy, která se zabývá билась o zeď, a fotoaparát mladého muže, регрессировавшего v dětství. Nás hodil dovnitř, захлопнули dveře, a pak se ozval tvrdý zvuk задвигающегося před ní засова.
  
  
  Shaggy zmizel.
  
  
  Okna byla зарешечены. Klec byla malá. Uvnitř nebylo nic jiného, než обитых prošívaný látkou stěn. Byli jsme v měkké digitální fotoaparáty. A oni se chystali pomocí mikrofonů a reproduktorů nás blázen natolik, aby tento soft fotoaparát může přijít vhod. Alespoň, že se chystají vyzkoušet.
  
  
  Všechno, co jsem věděl, je to, že nejsou dosahovat úspěchu. Kamikaze není v mém stylu, ale můj plynová bomba ještě byla skryta mezi nohy. Pokud ji nechat jít ji v uzavřeném prostoru fotoaparátu, odnese nás s sebou. Ale alespoň by ji kontaktoval Квоем. Její dosaženo jeho tvůrce, jak své schopnosti ještě nejsou poškozeny.
  
  
  Ji, podíval se na Obaly. Ona byla vyděšená. Její znalosti příznaky. Široce otevřené oči, невыразительное tvář. Úzkost se liší od strachu. Strach nutí strach na plné obrátky. Hrůza ochromí.
  
  
  Ji vzal ee na ruce a snažil se povzbudit. To se snažil vytlačit přes nah záchvaty strachu. To ještě třes. Její potřásl jí. Její hit ee. "Очнись drahá. Jsi potřebuji.'
  
  
  To вонзила nehty na mou ruku. — Odpusť mi, — řekla сдавленным hlasem. — Já... já jsem opravdu strach. — Krejčí, máš pravdu, " řekl jsem. — Jak si myslíš, že se cítím?
  
  
  Ona překvapeně se podívala na mě. 'Úzkost?'
  
  
  — Kristus, " řekl jsem. "Kdyby to neudělala, to bych už byl připraven k této měkké digitální fotoaparáty".
  
  
  Ona dosáhla hlavu mě na rameno a jen повисла tam. "Proč mi to teď lepší, ne horší?"
  
  
  "Protože jsi zavřený s člověkem, nikoli se strojem". Ona se jemně usmál se na mě. Nervózně, ale s úsměvem. "Pokud ano, — řekla — proč máš na zadku napsáno "Made in Japan"?"
  
  
  "Protože jsem byl vytvořen, tam," řekl jsem, po ní na její cestě. Její držení ruky na vlasy. To подражала sám o sobě, ale alespoň znovu ovládám sám.
  
  
  — Pospěš si, — řekl jsem, — budeme moudří. Za prvé, když tato čertova věc vybuchne?
  
  
  Ona zavrtěla hlavou. "Nebojte se o tom. Pokud by ho uříznout studené vody, bychom již byli mrtví. Ale k výbuchu, chemické látky musí ohřát na 240 stupňů, a sám se toho nedosáhne. Také se mi podařilo znovu snížit tuto skleněné žaluzií. Oni ani neví, že jsem подменила chemikálie, protože oni sami mohou zabít své ústředny. Nejprve tam bylo... no, řekněme, že eda pro pbx.
  
  
  'Pak je vše v pořádku. Co se týče Куоя a ego zábavné zbraň, mám nápad. Jeho pochopil, že pokud Куой se vrátí sem, to může přijít s celou взводом. Několik mnichů s наганами, s největší pravděpodobností, stačilo by. O tom bude přemýšlet. Jeho řekl Nádobě, co jsem měl na mysli.
  
  
  Nejsou spěchajících vracet. Může být, jen to trvalo trochu času, aby se připravili.
  
  
  Jsme se usadili na obou stranách den. Tara byla na pravé straně. Když se dveře otevřou, to bude na ní.
  
  
  Těžké ticho накапливалась a вторгалась na naši kameru. Pokud by paní u nás стучала do zdi, pak těsnění pohřbili by zvuk. Jeho řekl Nádobě se vyspat, pokud si myslí, že hej, to je třeba. Myslela si, že hej, to je třeba. Jsem nespal a sledoval klid. Čekal, když je to rozbité.
  
  
  Zajímalo by mě, jaký lék Куой připravil pro nás. Její stále přemýšlel o těch starých sci-fi filmech, kde univerzitní profesor chemie změní své studenty v obřích brouků. Nebo ten, ve kterém astronauti передозируются lunární paprsky a promění v divoké kaktusy. Carter se setká s dr. Weill Твита. V nejbližší době se v tomto divadle. Dvě balení popcornu a spoustu coca-coly. Pak přijdeš domů a uděláš láskou přátel.
  
  
  Tara se na chvíli пошевелилась ve spánku. Její прикинул, že bylo kolem šesté hodiny ráno. Ptáci вставали a letěli již hodinu, a svatý лился přes зарешеченные okna. Její otřásla jí.
  
  
  První minuta obnovení nejtěžší. Její, sledoval, jak ona vedla v pořadí vnímání hnědého skryté a prošívané stěn. To потерла rukama oči. 'Který teď hodinu?' To осмотрелась. 'Oi.' Takže, to konečně vrátila do země živých. "Myslím, že my nevíme, že jo?"
  
  
  — Je čas vstávat, " řekl jsem.
  
  
  "Měl jsem takový dobrý, bezpečný spánek. Mi nesnilo bychom...
  
  
  "Shh."
  
  
  Její uslyšel, jak se otevřely dveře na chodbu. Dveře laboratoře. Tara znovu postele přímý úhel, jak jsme nacvičené. Když se dveře otevřely, ee tělo bylo skryto, ale ee ruka mohla natáhnout na něj. Ona byla připravená k akci. Podle jeho názoru, tam bylo ideální. Ona spala dost dlouho, aby zůstali vzhůru, a dost dlouho, aby se bát. Její ležel na druhé straně den, opřený hlavou na sténat. spát.
  
  
  Dveře se otevřely. Dva ozbrojených mnicha obklíčili dr. Куоя. V ruce Куоя byl vstřikovací formy.
  
  
  Vše proběhlo rychle a v pořádku.
  
  
  První mnich - agent KAN šťouchl mě svým револьвером. Na-za den se objevila ruka Obalů. Začíná druhý mnich cítil lehké píchnutí zaměřené na bosou nohu. Poslední žetony na Гренады. To udělal výpad a chytil za revolver. On střílel náhodně, v стеганую zeď. Куой сжался. Začíná druhý mnich padl do bezvědomí. Teď mám v ruce měl zbraň. První mnich dostal dvě kulky do žaludku. Куой začal utíkat. Její dal emu rozjetého vlaku a držel, dokud Tara chytil vstřikuje a udělala emu píchnutí. Ego oči закатились od strachu. On omdlel. Ji zvedl druhou zbraň ze země a podal ego Nádobě. Pak ji vzal klíče a zamkl Куоя ego a přátel na digitální fotoaparát.
  
  
  Opět jsme byli volní. To znamená, že jsem mimořádně inteligentní a mimořádně hloupý. Vyberte si. Ale není mi říct revmatismu...
  
  
  Tara прислонилась k sténání a zavřela oči. "Mohu ji odpojit nyní?" Bylo to opravdu velmi slabá.
  
  
  — Myslíte, že to dokážeš vydržet ještě hodinu?
  
  
  Povzdechla si a znovu выпрямилась. "Slibuji".
  
  
  — Šli, " řekl jsem.
  
  
  'Počkej sekundu.' Ona mi vrátila revolver, který dal hej. — Zůstaň, a? Ona zahájila šňůrkou svého mnišského roucha. Mnich byl zvyšující se mě a lem roucha волочился asi šest palců nad podlahou. To потянула ego nahoru, dokud je to stahl nad kotníky. "Подержи to teď". Ji držel hadřík, dokud se to znovu těsné завязывала krajky a складывала na něj přebytečný tkaniny.
  
  
  — Já vím, — řekla. "Nijak zvlášť krásně, ale bude lepší, když budu muset běžet". Ona hledí své zbraně. 'Dobře. Kam půjdeme, šéf?
  
  
  "V laboratoři".
  
  
  Přišli jsme na den, a její приоткрыл ji. Její gesto nařídil Nádobě, aby zůstali daleko. Uvnitř byly obsazené dva лаборанта. Oni byli oblečený jako mniši, ale ih skryté byly pokryty bílými laboratorních župany. Oni pracovali na krytém stole, ale ne прикасались na tvorbu Obalů.
  
  
  Ji, vklouzl do dveří a tiše prošel přes celou místnost. Když jí byl asi deset metrů za nimi, jí řekl: "Drž se tam, a zvedněte ruce. Pomalu otočte.
  
  
  Udělali, jak jim řekl. Jeho řekl Nádobě.
  
  
  "Že máme v této lékárničce, aby ih zavřel se na několik hodin?"
  
  
  Došla až k полкам s magické зельями a studoval třídění. — Mmmm, jak se o... co takhle trochu амобарбитала? To je dost pro dobrý, klidný cola".
  
  
  "Se mnou je všechno v pořádku".
  
  
  Ona začala vařit injekční stříkačky. "Že jsi raději. Normální spánek, nebo komu?"
  
  
  — Ježíš, " řekl jsem. "Volba je na kupujícím". Nejsem сводил oka a dvou mnichů. Odina kolem nich opatrně držel rukou na stůl.
  
  
  Pak pro sklepy, řekla, poloviční náplň jehly pro podkožní injekce.
  
  
  Její střílel v poháru, k níž on natáhl ruku. Sklo разбилось, a žlutá kapalina odváděna. To разъела povrchu stolice.
  
  
  Všichni jsme se na to dívali. Její, zavrtěl hlavou. — Myslím, že ti lepší se odstěhovat. Jeho bych nechtěl, aby se s tebou něco stalo". Na chvíli se nebude pohybovat. "Mám ještě pět snímků, a já jsem střílet velmi dobře. Takže máte opravdu je tam jen jedna volba. Spát... — já jsem poukázal na Obalu a jehly, — nebo zemřít.
  
  
  Jí nenašel револьвером. Oni zamířil do středu pokoje.
  
  
  Nevím, proč jí dovolil jim volit. To bylo stále, že je chladnokrevně zastřelen neozbrojený lidi. Ji držel revolver u nich pod nosem, dokud Tara dělala jim injekčně шприцем, растирая ih alkohol, jako by to dávalo význam. Z dobrých návyků je tak obtížné zbavit se, jak je od špatných.
  
  
  Brzy se отключились, a usnuli. Ona se otočila ke mně.
  
  
  'Co teď?' - snažila se mluvit klidně, ale hlas se jí třásl.
  
  
  "Ty ještě nemůžeš ztratit vědomí", - zeptal se jí
  
  
  — Mohu ji pak sednout?
  
  
  Její usmál se whoa. Kvůli její podivné kombinace schopností a něhy, síly a slabosti, ženy a dítěte. Posadila se, a ji políbil ee na temeno.
  
  
  — Máš tu ještě jedna věc, má drahá.
  
  
  "Nitroglycerin".
  
  
  Nitroglycerin. Budete mít možnost, aby ego dostatečně silné, aby je vyhodit do povětří všechny budovy? Mám na mysli, včetně naší oslnivé hvězdy. Dr. Куоя?
  
  
  Ona přikývla. "Včetně ego, kancelář a všechny ego papíru."
  
  
  "Pak to udělej".
  
  
  Její náhle pomyslel o nevinných obětech v komorách. Chlapec, stařena a někdo ještě měl úžasné štěstí, že se lidské námořní свинкой pro dr. Куоя. Její zápasila se svým souborem na osm klíčů. Klíče od buněk. Nějak jsem se musela pokusit zachránit tyto lidi. Ale jak si vysvětlit těm lidem, kteří vás nebudou rozumět, co děláte? Jak můžete říct jim: "pojďte za mnou. Nebojte se.'...
  
  
  Jeho, přistoupil k lékárničce a vzal lék, který Tara použila proti mnichům. "Kolik to je dost pro běžné anestézie?"
  
  
  — O... pět set miligramů dost. Můžete zaměnit to s tím? Ukázala na láhev s průzračnou tekutinou. "Víte, jak to udělat někomu píchnout?"
  
  
  Jí přikývl. A začal míchat sedativa.
  
  
  'Dobře. Její jdu zkusit vytáhnout ty kluci odsud. V chrámu, je-li mít čas se starat. Na chvíli se určitě tam bude v bezpečí...? Ji, podíval se na pohár v její ruce. "Když ji vrátím se sem, ty víš, jak hodit tento všivák?
  
  
  — Ne navždy házet ego, drahý. Navždy jen vypnout vodu a zapnout topení?
  
  
  'Dobře. Jí udělám vše pro to, aby se sem vrátit, aby vás vyzvednout. Nebo tě potká mě v chrámu? Její odcházím.
  
  
  'Nick?'
  
  
  Ji, otočil se. 'Co je, miláčku?
  
  
  — Ujistěte se, že vše bude v pořádku? Bylo to jako modlitbu. Ho zvedl láhev a jehlu a vzal ji na ruce. Její, cítil všechny její měkkost pod hrubou tkaninou. Jeho, cítil, jak se trochu změkl od její pulzující teplo, toho заразительного tepla, které se rozšířilo na mé tělo a zakořeněno v mé skládání dolar. Pro to existuje slovo. To je zábavné slovo, které dokáže tisknout na валентинках a прокручивают v hudebních automatů na sto krát za hodinu. Ji políbil ee. Ji políbil ee pozdrav a rozloučení, jí chci tě a miluji tě, a držela mě tak, jako by ji stahl součástí jeho samotného. — Všechno bude v pořádku, — zašeptal jsem. 'Všechno bude v pořádku.'
  
  
  Ona zavěsil hlavou. — Já vím, že tam, zavřela oči. "Všichni tito lidé se všemi těmito наганами?
  
  
  "No, teď oni nejsou hledají mě. Myslí si, že jsem se zde otáčet v něco nesrozumitelného.
  
  
  Oči, které otevřela na mě, byli kteří nechápou.
  
  
  — Rostlina — řekl jsem. "Produkt společnosti" Kouzelný elixír Куоя ". Takže, pokud ji hrát správně, její moci vyhnout se problémům. Kromě toho — jsem вздернул její bradu, — ve svém životě potkal mnoho mužů, s velkým počtem zbraní. A jeho stále naživu.
  
  
  Snažila se usmívat, a vybouchl.
  
  
  — Взбодрись, " řekl jsem. "Jeho imunní. Ušlechtilý a s šťastné hvězdě, pamatuješ? Kromě toho, hrdina je nikdy zranitelné. Četli jste dost příběhů, aby to vědět.
  
  
  Ona zavrtěla hlavou. "To není historie. To je realita. Udělala pauzu. "Peter Hansen byl takovým hrdinou, a s ním něco stalo".
  
  
  Jednou ji potkala Hansena. Atraktivní chlap a odstřelovací puška. Hawke nazval ego je skutečným talentem. Ale něco se stalo s Хансеном. Není to velké loučení, a to, co by mohlo být horší. Narazí Хансену v páteři. Brýle čtyřicet pátého kalibru je odděleno nervy, které vám umožní dělat věci, jako je chůze. A milování. Její zahnal tuto myšlenku, jak je to možné. — To je jiný příběh, " řekl jsem. 'Není moje. Není naše.
  
  
  Znovu mě políbil, její oční víčka моргнули od nového strachu.
  
  
  Její výbuch a popadl ee za ramena. — Přestaň, " řekl jsem. — Já jsem ti říkal, že všechno bude v pořádku. Tak že všechno bude v pořádku. A dobré držet zbraň. Její poukázal na Наган, l leží na stole. "Vezmi si ego s sebou, když jdete na ulici, a používejte, když potřebujete".
  
  
  Povzdechla si a přikývla, pomalu obnovovat kontrolu nad sebou.
  
  
  "Uvidíme se v chrámu". - Odešel jsem do buněk.
  
  
  'Nick.' zeptala se. "Mohu ji odpojit nyní?"
  
  
  
  
  Kapitola 26
  
  
  
  
  Byla ještě jedna oběť praxe dr. Куоя. Muž zhruba v mém věku, evropský, vysoký. Je to hodně usmíval. A dával slintat. Její přemýšlela, jak tato nešťastná se sem dostal. A k mému osobnímu štěstí, její utekl odtud sám.
  
  
  Jí by byl možná pravdu v tom, že žádná zvláštní ochrana mě nechtěla. Na místě byl klid. Slunce bylo již vysoko a vzduch содрогался z tepla. Běžné řad dívá do země mnichů směřovat k chrámu. Kukly obutí pro ochranu ih orla hodnota dovednost útoku. Její nepozorovaně propadám do situace. Pbx není vidět. Výbuch hrubého smíchu kolem okna hostelu mi řekl, že mniši-partyzáni v tuto chvíli byli ještě uvnitř.
  
  
  Mé tři chráněnce byly умиротворены. Uvnitř chrámu se skutečnými mnichy budou v bezpečí.
  
  
  Ji přivedl ih a dát na pletené modlitební rohože vedle коленопреклоненными mnichy. Uvnitř bylo v pohodě. Výsledek silné vnější stěny, nebo nedostatek vášně uvnitř. Безмолвные mniši byli jako sochy. Ale ne tak, jako kamenné sochy. Kámen грязен a zemitá, a dokonce i nejvíce elegantní mramor stále nese v sobě narážky na skálu, horu a nečistoty.
  
  
  Pokud by bylo možné, aby byly provedeny snímky mraků. pak to bylo vše. Jeden velký obraz nebes.
  
  
  V první řadě, pokud jde o její viděl Ning Tanga. Ji pokoušel chytit ego pohled, ale on byl obrácen dovnitř, jsou fixovaní na nějaké abstraktní myšlenky. Její vyšel přes chrám. Pokud ji потороплюсь, pak se ještě mohl dostat do laboratoře a do Obalů. To není v hotelu, aby to пересекала území jeden.
  
  
  Odejít bylo těžší, než dorazí. Když ji, vstoupil do chrámu, jí byl jedním kolem mnoho. Nyní jí byl jedním mála na. Falešné mniši věděli, že skuteční mniši pilně modlí se. A pokud to není skutečné, nikoli falešné, pak jí musí být Carter. Ale možná mi prostě i nadále nosit.
  
  
  Je to opravdu snažil jít snaží se udržet tempo člověka, pro kterého čas a vzdálenost — jen smrtelníci, a ne mít hodnoty věci. Je to prostě mělo jít dobře.
  
  
  Tak to šlo dobře.
  
  
  Nebyl to první pobočka, podíval se na slunce прищуренными očima. A do laboratoře.
  
  
  Laboratoře a Obalů.
  
  
  Ji zvedl krok.
  
  
  Její předpokládám, že to tak je.
  
  
  Všech šest stáli u studny. Metrů ve dvaceti ode mě. Šest pbx. Odina kolem nich zvedl hlavu během hovoru. Uviděl mě a začal křičet. Pak se všichni šli na mě. Její skočil za strom a vystřelil. Jeden jeho zranil na rameno, ale on pokračoval v postupu. U mě zůstalo čtyři výstřely. Pokud by ji dostal čtyřikrát, ještě by dvě pobočky v plném školství. Právě jsem přemýšlel o této situaci, kdy se objevily posily. Ostatní klony. Jen dvacet. Oni vyskočili, přes jeho koleje a zamířil mým směrem.
  
  
  Existuje čas, kdy budete muset běžet rychle.
  
  
  Šel jsem jediným možným způsobem. To znamenalo, že jsem musel jít v маковые pole. Když uvidíte, jak se ten chlap dělá, že něco tak hloupého filmu, víte, že je odsouzen k zániku. Každý blázen, взбирающийся na popravišti, nebo runner-runner na rovině poli, nemilosrdně odsuzuje sám sebe.
  
  
  Ale někdy jinou možnost prostě nemají.
  
  
  Pokud bych šel do laboratoře, jeho by vedla ih k Nádobě. Pokud ji dám ih do chrámu, její подвергну nebezpečí dalších a trochu vám pomůžu sobě. Neměl jsem žádný plán na góly. Žádné dlouhodobé inteligentní polní manévry. Vývrtky nebyl v tom, выживу jsem. Ale na jak dlouho.
  
  
  Makovém poli манило mě, jak na jevišti země Oz. Nekonečný koberec do fialových barev. Scéna snu. Velmi маловероятное Waterloo.
  
  
  U mě byla výhoda na třicet yardů a čtyři kulky. To je vše. Na tomto počítání mé požehnání je u konce. Kulky вонзались na zem u mých nohou, zasláním nepříjemné poryvy větru, když jsou просвистывали mimmo mé rameno. Její pokračoval v jízdě a vyhrál ještě několik metrů. Někde uprostřed pole stál malý kamenný schránky. Pokud by ji mohl dostat do něj, a to mohl použít jako dočasnou ochranu, jako dočasnou základnu.
  
  
  Poslední bašta klikové skříně.
  
  
  Nyní se rozešli a snažili se obklíčit mě. Kolem mě свистели kulky, jako by mě vytáhl v parné místnosti, jeho dostal se do kamenné budovy. Dveře byly zamčené. Její прижался k sténat a rozhlédl. Klony blížila ke mně. Dvacet stejných osob se blíží ke mně z dvaceti různých směrů. Dvacet револьверов jsou zaměřeny na mě.
  
  
  Její střílel na nejbližší cíl. je zaměřen přímo na místě v centru čela. To se rychle klesla na svou усыпанную barvami hrobu. Ze všech stran se na mě vrhl ještě jedno město záběry. Oni nakrájíme na zeď za mnou, поранили květiny na moji nohu, ale mě proč-pak se nedotkl.
  
  
  Pak ji pochopil.
  
  
  Jejich stále bylo nařízeno, ne zabít mě. Oni nemohli vědět, že Куой byl můj пленником, a že ego laboratoř byla v několika minut od věčnosti. Jak jim bylo známo, že ji stále byl kuřecím masem, ložiska zlaté vejce. Jsou to jen hotely a mě chytit a dát zpět do klece. Najednou přesně ví, co má dělat. Opak je šance na víc není огорчали mě. Vítězové nikdy nejsou realistické.
  
  
  Její střílel ve dvou pbx, преграждавших mi cestu správným směrem ke mně, a utekl ven. Jeho bych nikdy neudělal. Teprve pak, ve stejnou dobu. laboratoř vyletěl do vzduchu. To взорвлась, jako malé sopky, rošádu na zem, извергая oheň, швыряя kameny a paprsky slunce, a prostě i nadále explodovat, bach, bach, bam. A ve středu vyvolá za tímto калечащей chaosem ji přestěhoval na několik yardů. Její hnal po poli, s padáním smetla vše, co stála v cestě, jako bůh války.
  
  
  Oni začali přicházet do sebe a spěchal k jádru věci. To bylo přesně to, co jí hotel. Oni ztratili hodně času, a její rozešel vpřed.
  
  
  Její dosáhl dveří do ubikace Lao Цзена. Nikdo, kdo by hlídal dveře. Žádné mnichů. Žádné partizan. Když vypukl ten chaos, nikdo ve delle nebude riskovat jít ven na otevřenou krajinu.
  
  
  Když ji dostal do kanceláře Lao, její pochopil, proč. Skleněná stěna раздвинулась, a zbraně zmizely. Taoisté se připojili k mému plánu. Drželi děti na KAN pod tlakem, a daleko ode mne.
  
  
  Její našel Lao Цзена a Vin v jídelně. Dva mniši drželi ih pod tlakem наганов. Její jeli mnichů kolem budovy a vyměnil zbraň s jedním kolem nich. Ego sedm ran proti jednomu, který u mě zůstal.
  
  
  V jídelně bylo dva dni. Jeden do chodby, druhé do kuchyně. Její приоткрыл dveře na chodbu, ale hrad pracoval. Když se dveře zavřely, bylo to opravdu zamčené. Na vnější straně. Sám ji a vstal od kuchyňského den, řešením revolver na zajatce. Lao Zeng vypadal ponurý. Vin, Tak vypadal рассерженным. Ale ještě se nevzdal.
  
  
  Koneckonců, ih záchranné jednotky byly již na cestě. Klony Lao Цзена dorazí právě včas, aby zachránil ih. Alespoň na to se očekávalo.
  
  
  Lao Zeng chytil za područky svém vozíku. "Užijte si krátké chvíle své slávy, Carter. Protože varuji vás, že to bude trvat velmi krátkou dobu. Tam mám sto agentů a dvacet nejlepších synů. U tebe nemá šanci.
  
  
  — No, podívejte se, " řekl jsem. — V každém případě, vaše intriky zmařen. Pokud jsi neslyšel, tvůj laboratoři právě vyletěl do nebe — klony, dokumenty, dr. Куой a celá ego гребаная gang.
  
  
  Vin Ve chutnalo to vyvrátit s pozitivním myšlením. "Můžeme ji obnovit," — řekl více Lao Цзэну, než já. "Bude nový Dr. Куой a nová generace mocných pbx. Mezitím naše poslání podaří paralyzovat svou zemi. Telefonní ústředny, kteří tak učiní, již byla v laboratoři".
  
  
  Vše, co jsem mohl říct, bylo: "Pokračuj ve snění". Na chodbě byl hluk. Byly hlučné boty. Otevíraly dveře. Klony zisku. Jen několik sekund, a vstoupí spolu se svým starým kamarádem Chan-lee. Vin V usmál se. — Teď tě hrubě probudí sílu. Může být, ty a dobrý, Carter, ale ne dost dobré pro dvacet ku jedné.
  
  
  — Podívejme se, opět řekl jsem.
  
  
  Dveře na chodbu se otevřely a klony vtrhli dovnitř. Celá rodina. "Zavřete ty dveře!" řekl Lao Zeng. Revolver u ego hlavy пугал ego menší, než myšlenka na průvan. Dveře se zavřely a rozhodla ego osud.
  
  
  Oni se pomalu blížit ke mně. U nich bylo dvacet proti jednomu, a byl připraven k práci. Její hodil své zbraně. Jedna moje ruka se zaměřila na kuchyňské den, a další скрылась v záhybech šatů, kde ji schoval bombu. Její, uvědomil jsem si, že je na čase. Pak ji hodil ee. Jako tvrdý míč. Otevřeně v hlavě Lao Цзена. Dvojitý zásah! To je tady ego-mysli a zároveň bomba fungovala, vyplnění místnosti smrtící kouř. Jeho běžel kolem kuchyně, ještě do toho, jak oni si uvědomili, co se děje. Její zamkl za sebou dveře a šel do chrámu.
  
  
  Tam bylo Tara. Spolu s Ning Тангом. Řekl, že ostatní mniši drželi agenti KAN v budově hostelu. Všechny ih pečlivě svázaný a položil na podlahu. Skuteční mniši opět řídili svým klášterem.
  
  
  Její zeptal se Tary zeptat ego, které se vztahují k používání zbraní a skutečné hrozbě smrti jiným lidem. Tara slyšela revmatismu, pak se ke mně obrátila se zavřenýma očima. Ona zavrtěla hlavou.
  
  
  "Nebudete tomu věřit".
  
  
  — Snažte se, " řekl jsem. "Dnes ji celém věřím."
  
  
  "Oni jsou všichni opravdu nenáviděl používat tyto zbraně. Hlas proč — ona zavrtěla hlavou, hlas proč jsou první věc, kterou вынули kulky kolem zbraní.
  
  
  'Jak?' Ji, podíval se na zbraň v jeho ruce, kterým si vyměnil s mnichem. Její zaměřila na otevřené dveře chrámu a vystřelil. Nic takového. Jen tupé cvaknutí.
  
  
  Její smál.
  
  
  Všechno toto povstání se stalo bez kulek. Skutečnost, že kluci na KANG si mysleli, že kulky dost pro vítězství, vedl ih v pasti.
  
  
  Její podíval Ning Tanggu do očí a vzpomněla si, co říkal, že myšlenky silnější zbraně. Pak ji, jsem si myslel, že pochopil.
  
  
  Nějaký čas.
  
  
  
  
  Kapitola 27
  
  
  
  
  Hodnocení — jedno z těch nových slov, které ji nenávidět. Jedna kolem nich špatné návyky establishmentu, když úsilí nikdy "intenzivní", a když armáda nikdy není jen "posílají", spíše než "jsou nasazeny". Hodnocení — je to jen hlasité slovo, označující to, co říkám Хоуку o tom, co vím, a to, co mi říká o tom, co ví, a my rozhodujeme, nikomu už vyprávět.
  
  
  Tara a její byli na cestě k tomu.
  
  
  Byl to jeden z těch krásných jarních dnů, kdy Washington se třpytí, a zdá se, že každá památka má monumentální význam.
  
  
  Tara bylo trapné tiché v taxi. Pořádně stiskla mou ruku, ona закусила ret, ponořené do vlastní непереводимые myšlenky. Bylo to tak od té fretky, jak přistálo letadlo. Rádio řidiče bylo nastaveno na jeden kolem těch stanic, kde se kroutí staré standardní díla, a upřímně teď hráli starou dobrou písničku Coul Porter "So Near And Yet So Far". Hlas takový to bylo.
  
  
  Jeli jsme až na Dupont circle a zastavil se před nějakou немонументальной dveřmi Sloučené služby tisk a telegrafii. Alespoň nejlepší fasáda štábu-byty AX, než ten semenných london tea shop.
  
  
  Hok přivítal nás s nadšením. On zvedl pohled od svého захламленного židle a zavrčel.
  
  
  — Posaďte se, — řekl on. "Máš chvilku?"
  
  
  On je ten, co kdysi četl v rudém tajné složce, zvykal незажженную doutník. Naše malá bitva s klony je u konce, ale tady, na stole Хоука, válka pokračovala. Nová věc. Nové příběhy.
  
  
  Tara se podívala z okna na sluncem zalité vrcholky stromů. Jeho horní ret byl stále napnutý. Ji, otočil se a jen pokrčil rameny. Že by ee nás mrzelo, dříve nebo později se to zjistit. Ona byla jednou z těch žen, kterým není třeba být závislý na pokeru. Alespoň, kdyby jste měli takové pocity.
  
  
  Místo toho, aby se podívat na nah ji, podíval se na Хоука. Na егостарое tvář s mladými modrýma očima. S takovým mozkem, který může volat libovolnou adresu nacistického притона 1940, ale nemůže si vzpomenout, v jaké tričko měl na sobě včera.
  
  
  Konečně zvedl pohled. — Promiňte, — řekl on хрипло. "Jakmile jí bylo známo, že jsi v bezpečí, jsi zmizel kolem mého seznamu priorit." Otočil se k Nádobě. — Dobře, slečno Bennet. Jak se vám aktivní část barvy?
  
  
  Tara se usmála. Zvláštní, неубедительная úsměv. — Velmi roztomilý, — tiše řekla. 'Ano, velmi roztomilé. Ale... nemyslím si, že mi chtěl by to zopakovat ještě jednou."
  
  
  'Ne?' Zvedl jedno obočí a podíval se na mé straně. — Dobře, Carter. Je řada na vás. On se opřel o opěradlo svého скрипучего rotující křesla a zapálil изжеванную doutník.
  
  
  — Už víte většinu toho, pane. Našli jsme hnízdo těchto pbx a zničil ho. Tara převzala péči o эмбрионах-клонах, laboratoří a bláznivé ученом, stojící za ní. CANNES už začne ih rozmnožovat. Alespoň dokud jsme naživu, její обезвредил Vin Na, Lao Цзена a všech dospělých pbx. Alespoň všechny ty, kteří byli v Indočíně
  
  
  "A my jsme ti, kdo tu byli, a těch mála, kdo byl v Londýně", — přerušil mě. "Také jsme se setkali s ih expert na drogy. tam. Jak se ego nazývá-teď?
  
  
  "Pam Kůň". †
  
  
  'Ano. To u nás, a to je úhledně po celém сознается. Samozřejmě, zpočátku jsme se, zda emu trochu vlastní ego sérum pravdy. Hawke поморщился. Miloval použít řešení stejně silně, jako jeho. Nám už o nic starat. Tento výkon Featherstone byl také uzavřen. Je zodpovědný za to Скотленд Yard. Vypadá to, že dostal hodně úderů tam. A tyto peníze financovaly řadu aktivit KAN.
  
  
  Její vyprávěl Хоуку o опиумных polích a o tom, jak KANG použil obchodu s drogami jako prostředek myšlení. Je to ponuré zavrtěl hlavou a затушил doutník, jako by zabil ji parazita. "Bohužel, obchod s drogami není zahrnuta do naší působnosti. Ale pořád jim říkat, že za těmito drogami stojí za to mnohem více, než jen chamtivost."
  
  
  Povzdechl si. "Možná, že teď jsou послушают trochu víc. V každém případě, je to zvláštní makovém poli se již nepoužívá - spolu s tím pobočkou v Nassau, který jste uzavřeli. Ukazuje se dva.
  
  
  "A ještě stovky takových míst pro dobrovolnosti".
  
  
  Hawke obdaroval mě pronikavým pohledem. "Tisíce přišel by na to lépe". Obrátil se opět k Nádobě. 'Dobře.' — Vlastně jsi měla být spokojená. Vaše... jako její, ještě jednou to nazval? ... šílená, невообразимая teorie... no, to se ukázalo být správné.
  
  
  Tara откашлялась. — Jste to nazvali bohem zapomenuté, duševně nemocný spaním, pane. řekla upřímně.
  
  
  Hawke vypadal sebe matoucí. Snad poprvé v životě. — No, dobře, — zamumlal. — Nechám na tobě dostat se přes to všechno, ne?
  
  
  — Ano, pane — byl jediný revmatismu, který to dostal.
  
  
  'Pak je vše v pořádku.' On se chystal pustit nás. - 'I více?'
  
  
  Jí přikývl. 'Dvě věci. Ji slíbil, že těmto mnichům, že se budeme snažit najít jim nový klášter. Někde na volném území. Ji hotel bych dodržet své slovo. Jak si myslíte, můžeme se postarat o to?
  
  
  Hawk udělal označování ve svém poznámkovém bloku. "Věřím, že v Jižní Koreji je tam vojenská základna. Dovolte mi, zkontrolujte, zda je to v první řadě. Její věřím, že se nám to podaří. A na začátku druhé vývrtky.
  
  
  "Roscoe".
  
  
  Hawk hard začal закуривать nový doutník. Pak zvedl oči a řekl mi o Roscoe. O tom чертовом зонте a o tom, jak našli ego.
  
  
  "Možná to tak bylo lepší, v jistém smyslu", — řekl on. Pak se vydal temný smích. — Přizpůsobit si to, je to hloupé říkat.
  
  
  On se otočil ve svém скрипучем křesle a podíval se do okna. Vyhlédl ven. — Ji hotel se říci, že jsme dostávali spoustu špatných recenzí o tomto Roscoe. On se stal příliš starý a příliš nedbající. Abington v Londýně, požádal o povolení, poslat ego do důchodu. Krátce před tím, jak se to stalo, vzbudila ego. V každém případě by to bylo ego, poslední věc. A já nevím, jak by Roscoe si to uvědomil. V nejlepších letech byl dokonalým agentem. To bylo ego život.
  
  
  Hok se zhluboka nadechl. Pro mě bylo zajímavé, si myslí, že už to o sobě. O tom dni, kdy on sám bude nedbající, a někdo se rozhodne poslat ego do důchodu. Pane, teď se jí taky začal přemýšlet o sobě.
  
  
  Hok se odvrátil od okna.
  
  
  "Co budeš dělat? Až na šňupací tabák jeden kolem tvých významných dovolené v zahraničí?" Byl to ego je způsob, jak mi říct, že to mi dává pár týdnů dovolené.
  
  
  Ji, podíval se na Obalu a myslel na Riviéře. Nebo o Tahiti. Ano, na opuštěný ostrov by nám ideálně přiblížil. — Možná, " řekl jsem.
  
  
  On pokračoval. - 'A vy. slečno Bennet? Také jsi získala několik víkendů. Jsme se postarali o to, aby se Peter dostal vynikající péči, ale můžete strávit dovolenou společně. Vy dva.'
  
  
  Její přešel na vyšší rychlost.
  
  
  'Peter?' Ji, otočil se k ní.
  
  
  Podívala se mi otevřeně do očí. Peter Hansen — tiše řekla.
  
  
  Peter Hansen, zraněný hrdina. Jehož jméno se zmínil v laboratoři, když varoval, abych byl opatrný. "Můj manžel", — k závěru, že je.
  
  
  Pro muže, který má málo času na takt, Hawk udělal velkorysé gesto. To прочистил krku, vstal a vyšel do haly.
  
  
  Tara se smutně podívala na mě. — Jsem rád, — řekla. — Nemůžu ho opustit. Jeho by se to dělat, i když by mohl. Ale Nick, se mi to tak líbilo milovat. Natáhla ruku, popadla mě a na něho naléhal, k sobě. Ji, podíval se na její tvář. V poslední době. Tyto обворожительные zelené oči, tyto каштаново-zrzavé vlasy a ty šílený pihy, které stále tam byli. A to si myslel o tom, jaký život jí bych hotel pro nah. Bezpečné a dobrý život, kde vše zůstane, jak je, a nikdy se změní v noční můru. Život, který jí nikdy nemohl hej slíbit. Život, který jí nikdy nebyl schopen žít. Život, který jí asi nikdy nechtěl.
  
  
  "Možná, že ano, v jistém smyslu, a lepší," řekl jsem. "Bůh mě zamilovat, za to, že říkám hlouposti".
  
  
  
  
  
  O knize:
  
  
  Kdysi byla publikace, věnované experimentování: vzít od někoho buňku těla, rozvíjet jej ve správných podmínkách a získat duplikát této osoby. Dvojče bude totožný navenek, bude identický na schopnosti.
  
  
  Nick Carter nemohl tomu uvěřit, ale emu musel, když on se setkal s takovými "klony" nebo totožné двойниками. V tomto případě je to двойники geniálního vraha, sledujících pouze jeden cíl: zastrašit Kongres, Senát a prezident Ameriky a podmanit ih svou salvu. A tímto způsobem sledovat světovou politiku z různých úhlů pohledu.
  
  
  Nick Carter může zničit libovolný telefonní ústředna, ale je to zbytečné. A když senátoři USA zabíjejí, Carter dělá svou prohrané práce: zastavit výrobu pbx a odstranit jediného skutečného vraha.
  
  
  Ale přece každá pobočka nemůže být skutečným mužem?
  
  
  
  
  
  
  Obsah
  Kapitola 2
  
  
  Kapitola 3
  
  
  Kapitola 4
  
  
  Kapitola 5
  
  
  Kapitola 6
  
  
  Kapitola 7
  
  
  Kapitola 8
  
  
  Kapitola 9
  
  
  Kapitola 10
  
  
  Kapitola 11
  
  
  Kapitola 12
  
  
  Kapitola 13
  
  
  Kapitola 14
  
  
  Kapitola 15
  
  
  Kapitola 16
  
  
  Kapitola 17
  
  
  Kapitola 18
  
  
  Kapitola 19
  
  
  Kapitola 20
  
  
  Kapitola 21
  
  
  Kapitola 22
  
  
  Kapitola 23
  
  
  Kapitola 24
  
  
  Kapitola 25
  
  
  Kapitola 26
  
  
  Kapitola 27
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Hrůza a ledový teror.
  
  
  přeložil Lev Шкловский na památku погибшем synu Антоне
  
  
  Originální název: Ice Trap Teror
  
  
  
  
  
  První kapitola
  
  
  Nad vysokou střechou, kolem korun stromů již темнело. Stín klouzal po moci listoví, сгущая parní závoj represivní savchenko, разлившегося po celém. To se вялое, истощенное pocit, který jsem měl, bylo ještě horší. V džungli se skrývá непримиримая síla — obří пиявка, высасывающая na vás všechnu energii a to i s vůlí k životu. Tato síla působila na mě už jeden a půl dne. To убеждала mě zastavit a jít, prostě vzdát a umožnit těmto ďábelský полчищам hmyzu zbavit navždy se mnou. Vlákno Nick Carter - суперагента ACH, Киллмастера N3. A její hlas se dostal do této pekelné posezení Nikaragui pod názvem Mosquito Coast. Ironií je, že název této levné horké bažinaté oblasti převzato nejsou z těchto дьявольскихнасекомых, a od indiánů mosquito .
  
  
  Nicméně, její vytrval, protože věděl, že se musí dostat do cíle před setměním. Téměř impenetrable podrostem dost chyběl mě. Musel jsem jasné každý dr. džungle svým mačetou. Její выругался a málem zakopl, když se hmotnost zelení, kterou jí právě срезала, znovu vyskočila nahoru.
  
  
  Její копался v husté tignes je téměř высохшего potoka — jednoho z tisíce, zakroucené zde jako капиллярам. Dokud je její krunýř na mu, na stagnující suspenze začali stoupat ползучие, slizké bytosti. Pot струился na mou tvář, пропитывая oblečení a batoh. Jako by popruhu batohu nakrájíme mi v ramenou.
  
  
  Včera brzy ráno patrol loď MZV высадил mě v Laguna de perlas má . Odtud jsem šel na jiho-západ přibližně souběžně s řekou Тунгла.
  
  
  Bylo to v prosinci, takže nit období dešťů. Jí byl za to vděčný. Množství srážek v Nikaragui se značně liší, ale v Блюфилдс na pobřeží Karibského šaty vypadne 750 cm za rok. V červenci nebo srpnu, moje cesta, a bez toho taky utrpení, bylo by zcela nemožné.
  
  
  V tomto rohu žádné silnice. Web-magistrála — Панамерикано na druhém konci země. Národní železniční síť má délku přibližně čtyři sta padesát kilometrů, a v podstatě se nachází na pobřeží Tichého oceánu. V každém případě, jeho bych nikdy pokusil se ji využít, protože se neodvážil ukázat se na jedinou v kraji silnici. Bílý cizinec si všiml, a on by nevěřil, a bylo by katastrofou, v této kritické fázi.
  
  
  Její pokračoval ve své cestě skrz živé barvy tohoto нереального сумеречного světa až na východní náhorní plošině, nízkých pohoří je vrchol. Nejvyšší vrchol zde méně než dva tisíce metrů, a průměrná nadmořská výška je sedm set. Na druhou stranu hory dolů k плодородному plošině, pláně a jezera. Z této strany, nicméně, to bylo pokryté džunglí svah, nekonečná čára potažená parazity stromů, hustých мясистых rostlin a hub. Obrovské vinné обвивались kolem stromů a větví; smradlavý plísně a tmavý mech pokrýval zem. Všude stál ostrý zápach rozkládající se vegetace.
  
  
  Postupně stoupání se stává strmější; veslování se staly ostřejší a hlubší propasti. Soutěsky byly nádoba stékat dešťové vody, a ih stagnující bažiny různých etnik a byly zdroji milionů nepřátelské bytosti, které považujete za mě pochoutka. Vzduch byl vždy plný hmyzu. Žáby, menší savci se objeví pouze v noci. Ptáci brali navrch ne kdy, ale obvykle sedí vysoko na верхушках stromů. V blízkosti vodopádu se chystali výtržníky, žáby a neustále чирикавшие ptáci. Bylo jedno, o velikosti ворону, ale velmi pestře obarvené. To насвистывала téměř ideální gamut, naše nikdy opakováním poslední poznámku. To сводило jsem blázen. Kromě bodnutí hmyzem a pošetilosti ptáků, musel jsem vydržet ještě hadi a ještěrky. Na zemi vyrojily a denní tulák jako páchnoucí ještěrky. Byly také hroznýšů v doupatech a na větve, dřevní had střední velikosti a kluzné draví hadi, jako клыкастый divoký kopiník . Ih rodištěm bylo smrtící rezervací, kterou téměř zkoumali a není způsobili na mapu, a která se zabývá пожирала každého, kdo byl natolik hloupý, aby se pokusili se tam dostat.
  
  
  Celý zbytek dne ji пробирался přes удушливые hloubky, pobytem pouze jednou, něco k snědku. Jí byl si jistý, že nestačil, ale po setmění, замедляемый světlem, stále vychází z několika гряд oblačnosti, její narazil na velkou skupinu гондурасских palem. To bylo v lese, v lese, plně složený kolem těchto vysokých palem s перистыми listy a docela elegantní стволами. Mezi nimi rostly инжирные stromy menší, uprostřed hejna krvežíznivých комарову.
  
  
  Honduraské palmy rostou ve většině džungle Střední a Jižní Ameriky, ale ih přetížení, podobné to bylo neobvyklé. To dokazuje, že tato oblast kdysi возделывалась, tak jako indiáni mayové používali plody tohoto stromu k výrobě oleje. I když nebylo snadné pokácet tento strom kamenné sekery, oni také používali dřevo pro své stavby. V této oblasti je strom se dařilo, a na konci to všude trvalo zem, která se zabývá kdysi возделывалась.
  
  
  Od chvíle, kdy jsem se dostal do пальмовую háje, její prostředí pomalu a opatrně. Upřímný napřed musí být štábu-byty plukovníka Земблы. Kolem toho malé části, již, že AH раскопал o tajemné полковнике a ego činnosti, její věděl, že tento kus lesa je silně střežen lidmi, signální rakety, осколочными doly a citlivé signální mikrofony, které jsou schopné zachytit i ten nejslabší zvuk.
  
  
  Její plazil dopředu na všech čtyřech, zkoumá každý centimetr terénu. Její, vymačkané přes přes podrost a vklouzl, jako drak, přes balvany. Její záměrně vybral nejlepší obtížný a непроходимую silnici. Pokud je zvíře nebo rostlina dával sebemenší hluk nebo šustí, ji použil ego, aby se pohnout kupředu, dusila vydávaný zvuk mnou. Batoh byl těžký, a houpal kolem ze strany na stranu. Banka bolestivé lille mi oči, takže jsem nemohl normálně vidět. Mě ještě více to dráždilo, když ji utíral obličej rukávem.
  
  
  V tréninkového kempu v lesích a polích, které byly údajně těžen, byl praktickou hrou, доставлявшей naši instruktoři jako sadistický potěšení. Zde bylo vše smrtelně vážně, a její напрягался, že zachytí každou погнутую травинку, kousek раздавленного mechu nebo лиану, kde ničeho nebylo objevit. Její objevil několik min a obešel no, není kartáčování. Řez drát by se, že spáchal sebevraždu. Krátce před tím, jak on šel ven na stopě, to našel lano, signální rakety. Její прополз mimmo ním a našel signální náboj, který обезвредил.
  
  
  Cesta představoval заросшую plevele silnici, která se zabývá šel od řeky Тунгла a šel na sever. Dole, pravděpodobně byl přístaviště pro kanoe a v křoví taky může být několik ostřelovačů. Sama tras, samozřejmě, byl posetý nášlapné miny a další pasti, v blízkosti útočiště plukovníka Земблы v džungli. Takže jsem rozhodně neměl jít na toto přímé, úzké cestě. Znovu zmizel do stínu, a stahl více opatrně brodit přes podrost. Třicet metrů tras najednou свернула a перерезала mi cestu. Ji pozorně vyšetřil malou, поросшую mechu полянку. Vypadalo to tak klidné s malými cruise a třpytivými motýly, танцующими v tlumeném světle.
  
  
  Důl byl зарыта v mechu čepu nahoru. Kdo by nám ji dal, udělal to dost profesionálně, protože upřímně nahoře vystupovat na malém kousku mechu. Nalevo a napravo ode mě byly husté živé ploty kolem páteře. Nemohl jsem se tomu vyhnout, jinak bych musel vrátit a obejít to místo z dálky.
  
  
  Пригнувшись, její poslouchal nějaký zvuk. Její nic neslyšel, a přemýšlel, co dělat. Dlouhá cesta zpět může být mnohem nebezpečnější, než zneškodnění miny. Možná to byla mina-past, která se zabývá взрывалась při dotyku se k ní, ale to je, zdá se, že nebude odpovídat charakteru plukovníka Земблы. To bylo kolem těch, kteří tráví zbytečně plochu, kterou již nelze nabrat, pro zajištění průchodu.
  
  
  Ji, podíval se přes rameno do tmy džungle za mnou. Návrat by trvalo příliš mnoho času, a ve tmě jsem neměl nám jednotného šanci. Její plazil vpřed a opatrně приподнял kus mechu. Můj systému jmelí jednorázové zapalte pod tlakem. Její konal dech, otřel si ruce o kalhoty a otočil knoflíkem zapalování. Řezbářství bylo разъедена, a rukojeť není výnos snadno. Konečně to fungovalo. Ji vytáhl pojistka, vrátil kliku na plochu a dát na místo kousek mechu. Pak ji znovu povzdechl si.
  
  
  Její vstal a opatrně šel po cestě, dokud není schopen se ponořit zpět do křoví vedle ní. Její tajil zbytek mé cesty v křoví. Každý detail vyžadovala maximální úsilí. Její našel ještě jednu procházku do starého města, obejít ji a několik signálních raket. Doly byly rozptýleny stejně hustě, jako je hmyz. Konečně jí vyšel na více otevřeného prostoru. Pár metrů tyčil vysoký drsný vrch, hustě zarostlý křoví a обвитыми popínavé rostliny stromy.
  
  
  Na první pohled to vypadalo, jako kopec, podobný pyramidě. Ale pak se její viděl, že základ byl vyroben z propletených vrstev kamenů, zatímco na jedné straně bylo schodiště se stovkami schodů. Stěny byly pokryty krásnými orchidejemi a dalšími эпифитами, kteří se cítili pohodlněji ve štěrbinách zdiva, než na větvích stromů. Ji, podíval se na ruiny starověké mayské stavby . Ih téměř nemožné rozpoznat, jak dílo lidských rukou. Stali se v jednotě s džungle, které pohltily ih tisíc let zpět. Stavba, je zřejmé, navržená jako chrám, okázale возвышалась po celé hlubin džungle, temné a tajemné v tomto vzdáleném místě.
  
  
  Důležitější než ego historickou hodnotu, bylo cílem, pro který je nyní používán. Zprávy o tom přišly k nám útržkovité a části ještě přistoupili na jednání. Nicméně, pokud by naše informace byly správné, v těchto izolovaných a navenek opuštěných troskách скрывалась ta moderní elektronické zbraní, jakou si lze představit.
  
  
  Všechno to začalo před dvěma měsíci s zdeformované радиосообщения od našeho agenta v Oaxaca, Mexiko. Od té doby v AH se postupně vyvinula životní druh génia, называвшего sám plukovník Земблой. On vynalezl něco pro změny klimatu, a hotel používat tuto kontrolu klimatu, jako zbraně. Proti komu se bude používat ego a proč, byl neznámý. Nicméně vše poukázal na to, že se u něj v tomto chrámu maya dostatek vybavení, aby se zase nekonečné doutnající džungle v obří ledovec.
  
  
  Za pár dní nebo možná hodin on plánoval udělat právě to: bez varování proměnit Střední Ameriku v jeden rozsáhlé arktické krajiny.
  
  
  Ji musel zastavit ego.
  
  
  
  
  Kapitola 2
  
  
  
  
  Její sundal batoh a opatrně položil ego na zem. Během své dvoudenní cesty, sem tam se mi velmi líbilo. Představil se mi, vzdělávání a přístřeší, a já jsem doufal, že mi pomůže znovu. To, co mi budou dělat dál, bylo třeba dělat opatrně a tiše. Všechno, co jsem mohl vzít s sebou, je malý soubor nástrojů, který kluci v laboratoři AX udělali speciálně pro tuto příležitost. Ji byl schopen zapnout si ego na opasku, takže moje ruce byly volné. Můj plynová bomba bylo lepené na kotníku, a jehlový byl zapnutý kolem mé ruky. Nechal jí svůj Люгер. Teď jsem byl uzavřený s nárůstem na 7,65-mm pistole typu " Chi-Com ", použitý ve Vietnamu. Měl vestavěný tlumič a požadoval speciálních kazet s гильзами bez ободка. Bylo to daleko od Люгер: neměl tak velký výkon, ale on byl stejně účinný na krátkou vzdálenost. Tím více, že na Люгер vlastně tlumič není поставишь. Tento grip není stále velmi dobře ležet v ruce, protože jsem zvyklá na více tvrdé německé hnát.
  
  
  Ji nenapadlo vzít si s sebou mačety, ale ego mi nemusel by projít ruiny, protože oni nejsou porosty, a pokud by ji použil nůž, zvuk rozhodně dal by mě. Nůž s dlouhou čepelí byla dobrá zbraň, pokud máte místo, ale s ním by bylo obtížné zvládnout v chrámu, jak s Люгером. Takže jsem opustil ego spolu se svým batohem a šel na mýtinu, životní chrám. Zde asi bylo skryto více mikrofonů, než v jakékoliv studio vysílání. Její počítal, že člověk u monitoru mě vezmou za zvíře kolem džungle, protože systém alarm již není выдавала varování. Její vyskočil a подтянулся k prvnímu уступу chrámu. Já jsem musel použít kořeny, popínavé rostliny a pařezy jako oporu, protože jsem ti věřila крошащейся schodech.
  
  
  Její téměř slepě se dostal do další pasti. Naštěstí ji viděl malý výkop vysoko na stromě. Člověk, заложивший dolu, ukázal, kam to dát projektil. Její není odvážný move. Mně trvalo celou věčnost, najít zapalování. Byl to nažloutlý tenké lano s воткнутыми do něj malými ostrými trny. To se rozkládá mezi dvěma stromy a zcela zmizel v listoví. Pokud bych šel dál, to se прорезал by mé tělo, jako břitva. Ve stejné době kolík vypukla by kolem nákladu za stromem, a jsme s tímto stromem spolu se vyšplhaly by se ve vzduchu. Pohostinný člověk, tento plukovník Зембла!
  
  
  Její sukni lano a opatrně прополз dál. Každých pár metrů ji зацеплялся nohou pro popínavé rostliny, k poslechu a odpočinku. Pak ji opět zvedl. Jako podpora jeho využil štěrbiny a římsy. Vysoko nad верхушками stromů ji viděl rostoucí měsíc, отбрасывающую bledý sergej.
  
  
  Jakmile jste nahoře, její, přikrčil mezi dvěma kamennými глыбами s ozubený římsy. Její inspekci střechu, která se zabývá bylo ploché a obdélníkové. Přední část, vedoucí k žebříku, a v zadní části byly dvakrát delší straně, za kterou ji zvedl. Střecha byla čistá a pravděpodobně свежеположенная. V rohu na opačné straně stála něco jako chaty, která je na hromadu suti.
  
  
  Dostat se do chrámu, musel jsem projít přes dveře do chaty, protože jiného vchodu na střechu nebylo. Mezi mnou a хижиной stáli dva bezpečnostní stráže a vrtulníků. Odina kolem stráže se opřel o podvozku vrtulníku. Další pomalá shell podél поручня. Oba byli slabý коренастыми метисами; jak sedmdesát procent nikaragujci, napůl domorodí američané a napůl hispánský. Na nich byly volné kalhoty a košile a měkké semišové boty. Zdálo se, že byly v pořádku a není vydávali naše zvuku. Oni byli oblečeni, jako skuteční vojáci, ale mohli klidně použít své lehké automatické pušky, kdyby jste přišli k nim příliš blízko. To byly belgické 7,62 mm pušky NATO FAL; velmi dobré a velmi populární prostředí южноамериканцев.
  
  
  Vrtulník byl Bell Sioux 13 R, třílůžkový pokoj. To bylo trochu jako na velkou стрекозу s поднятым nahoru ocasem. Byl to spolehlivý dříč, který se zabývá široce používán od dob Koreje. V této bohem zapomenuté místě takovou věc bylo jediným kultura je v nejlepším případě pohybu. Takže střechu chrámu udělali vhodných pro přistání. Hawke dělal letecké snímky, které ukázaly, že vrtulník obvykle stál na střeše. Vyšetřování, dokončený před týdnem, zjistil, že helikoptéra nemá vlastní oficiální archeologické skupiny. To bylo koupeno v důsledku řady velmi opatrný nabídky na armádní sklad v Mexico city. Stalo se to o několik dní později, jak na město postihla silná sněhová bouře na paměti žijících. Samo o sobě není tak silná, ale stále dostatečně vysoká, aby způsobit nejhorší podezření na OH. Z tohoto důvodu se Hawke se rozhodl poslat mě sem.
  
  
  Ona byla první z našich lidí, kteří pečlivě zvážit tento vrtulník. Na dveřích bylo zvláštní znak; zlaté slunce s třemi crimson řádky nen. Jako by je někdo uřezal ornament nožem, a kov je nyní кровоточил. Její přemýšlel, co to znamená. Když patrol přišel lízání, její všiml stejnou nálepku na jeho náprsní kapse.
  
  
  Přišel všechny olizuje a lízání... Situace se stala složitější. Dva bezpečnostní stráže teď byly tak daleko od sebe od sebe, že jsem nemohl střílet na ně najednou z místa, kde seděl. Pokud ji выстрелю na jednoho, to vás upozorní jiného, než ho budu moct otočit a jít za ním. Pokud ji pohybovali příliš brzy, její ukázalo jako mezi nimi; nicméně, pokud ji za pozdní, taky ji dostat do pasti jako krysa. Tak nějak musel zneškodnit ih oba najednou, a pak, bez zvuku.
  
  
  Hlídač obešel několik kamenů, padlých s поручня. Je to tak mnohokrát обходил střechu, co teď hodil na nah malou čepici a bezcílně se podíval přes zábradlí, s болтающимся na rameni zbraň. Čas od času se dokonce neobtěžoval ročně; to, co dělá i běžecký pes. Prvním požadavkem je, že byste měli vždy vědět, co se děje kolem vás, protože z toho může záviset váš život. To bude stát emu života.
  
  
  Ji strčil jehlový v ruce. V druhé ruce jsem měl pistoli s tlumičem. Stín zcela pohltila mě. Jí byl jeden celek s kameny. V soumraku objekty jsou někdy rozeznat, je těžší, než ve tmě, a budu ručit za to. Přišel všechny lízání a lízání. Její konal dech... Najednou ho více nemohl ego vidět. Pravděpodobně, on znovu šel kolem nějaké padlých kamenů. Na okamžik se jí strach, že on mě všiml a skočil do úkrytu. Pak koutkem oka uviděl její ego nohy. Takže, to ještě nevěděl, že jsem tam byl. Nyní ji mohl slyšet ego dech a šustění ego штанин na střeše. Její сосчитал do tří a vyskočil.
  
  
  Ve delle mým hlavním zájmem byla stráž u vrtulníku. Ji hotel nejprve odstranit ih-silnice, a zbytek použít jako štít. Vzhledem k tomu, vzdálenost, ego nepředvídatelné reakce a fakt, že mi to bylo nemožné, aby se hluk, to představoval největší hrozbu. Dvakrát rychle vystřelil. První ránu dostal emu v prsa, začala druhá v krku. Není издав nám zvuku, spadl na kolo ocelové rack vrtulníku. Podrážky mých bot vyráběli více hluku po kamení, než střely kolem mé zbraně.
  
  
  Стилетом ji snažil dostat jinak ochranky ve ledviny. Její počítal, že to замрет, když uvidí mrtvého přítele. Ale on zareagoval, jako panther. Instinktivní pohyb se otočil, naklonil se blíž. Pak se to všechno stalo, jako ve snách.
  
  
  Pokud by byl řádně proškolen, měl by použít své zbraně nyní. Ale tu zlomku vteřiny zareagoval tak, jak ji nečekal. On se sklonil, vytáhl zbraň a natáhl se pro dýkou komando, свисавшим s páskem. Je zvyklý bojovat s ním. On zvládl to ještě v dětství. Pro něj zbraň byla jen neohrabaný kus železa.
  
  
  Její očekával vyhnout jeho puška, ale dlouhá hlaveň pušky FAUL vrazil mi do zápěstí, a jehlový letěl kolem mé ruky. Pak to šlo všechno bleskovou rychlostí. Puška spadla na zem mezi námi. Moje pravá ruka s kouřící pistolí vyšplhal nahoru. Ego levá ruka вытянулась, aby se hit. Ego pravá ruka s osmi centimetrů studené oceli zamířil mi v životě. Moje levá ruka popadla ego pravé zápěstí a дернула ego zpět. Teď stál ke mně zády a již nemohl zamíchat rukou, v níž držel nůž. Otevřel ústa, aby закричать. Ji, přitiskl pravou ruku na ego tvář a зажал zadek zbraň mezi ego zuby. On se dusil, a snažil se вывернуться. Moje levá ruka надавила tak silně, že to musel согнуться zpět. To пинал mě голеням a snažil se oslovit volnou rukou do mého obličeje a očí.
  
  
  Ji strčil zbraň emu v ústech a strhl za ruku. Něco треснуло. Ego ruka обмякла, a nůž vypadl přes ego slabé ruky. Moje levá ruka se ocitla u něj za krkem. On se zase snažil vymanit. Neúspěšně. On nedal nám zvuk, když se jeho krk zlomil.
  
  
  Její odstrčila mrtvá těla ze sebe a vzal nůž. Když ochranka se zhroutil na zem, jeho cílem byla pod podivným úhlem, to už běžel na den. Uvnitř se snažím úzká schodiště. Na velkých racků kolem stromu саподиллы závit ještě bylo dobře patrné a téměř netrpí času. Kamenné stěny byly pokryty basreliéfy, barva nichž vystupovaly ve světle elektrické lampy na stropě. Trochu světla проникало a skrz tmavé přednostní ex oken, a nyní zarostlé zelené pavučiny rostlin.
  
  
  Na půli cesty ke schodišti její zaváhal. Nic nebylo slyšet nás, shora na nás zdola. Její dal svůj jehlový do pochvy, sebral kamínek a hodil ego dolů. On odrazil od kamenů. Bylo slyšet jen ozvěna. Její pokračoval na cestě s pistolí наизготовку.
  
  
  Jeho, vyšel na hřiště s klenutý střechou a předsíní, поворачивающим vlevo. Dále všechny byla nedávno rekonstruována po celém betonu, ocelových nosníků a hliníku. Žárovky stále visí od stropu, jak гирлянда vánoční světla, ale vedle nich byla kovová trubka klimatizace s otvory každých několik metrů, přes který vyšel chladný vzduch. Od této chvíle se chrám maya stahl ne více než shell, shell сверхсовременных staveb plukovníka Země.
  
  
  Na druhém konci chodby bylo ocelové dveře, která se zabývá vypadalo stejný pevný jako dveře do bankovního trezoru. Nebylo nás zvuk. Ty v domovních косяке byl zapuštěný zámek s červenou rukojetí. Bylo možné, že dveře otevře, když ji klikněte na tlačítko. Nicméně je velmi pravděpodobné, že někdo na druhé straně obdrží signál otevření dveří.
  
  
  Její přiložil ucho ke studené oceli. Nejprve ji nic neslyšel. Pak do mě донесся nízký šum, který jej spíše cítil, než slyšel, spolu s pronikavým slabé pištění generátory. Znovu se podíval na hrad. Kolem tašky s nástroji jeho досталь отмычку: nástroj s pružinou, která se zabývá nutí jehlu skok mezi částmi hradu a tím hacky do ego. Byla to jednoduchá věc, a pro její použití potřeba hodně zkušeností a trpělivosti. Pak tří pokusů, se dveře otevřely. Její прополз tam rychle a tiše jako kočka. Chrám zdál tichý a zanedbaný. Vibrace intenzivnější, vyplnění předpoklad сверхзвуковым řev silný zdroj energie. Já jsem šel otevřeně na zvuk, protože to, co intuitivně věděl, že je to zdroj toho, co jsem chtěl. Moje shaggy гулко znělo na шершавому beton. Další chodbou, další schody, další chodbou a konečně, druhé ocelové dveře, za nimiž hluk byl ještě hlasitější než předchozí. Znovu ji využil отмычкой a opatrně vešel dovnitř.
  
  
  Byla to nízká místnost s řadami neonových zářivek. Na obou stranách stáli ocelové skříně s pulty, detektory a v řadách počítačových cívky za sklem. V centru stojící rozvaděče dlouhý téměř jeden a půl metru s nepředstavitelným množstvím tlačítek, kabelů a потенциометров, pod kterými byly podnosy s nic значащими pro mě nápisy: Лабион. Psč, противоточная spojka a катаридин Faktorem. Energie pro tento e-budov podána na kabel tlustý s mou ruku a šel po podlaze k выключателю na povzdech z druhé strany. V blízkosti se dveře, a odtud доносился pronikavé pískání elektrárny. Ale to mě zajímalo. Jeho byl tam, kde měl být. Jeho, přistoupil k počítačovým шкафам a předložila otočný panel přepínače vpřed.
  
  
  Cívky, tenké jako pružiny, tranzistory a integrované fold paper svítilo světlo. Na její tašky vytáhl полиэстеровый sprej, podobně jako na běžné aerosolové plechovku s insekticid. Její распылил na vybavení transparentní vrstva высококоррозионной растворяющей kyseliny. Tak ji ošetřil všechny skříňky a znovu uzavřel panelu, když skončil.
  
  
  Listová byla vynálezem laboratoři AX . Bomba může dostat na montáž části objektu, ale možná není vše; a, samozřejmě, ne všechny důležité části, pokud ji použil tolik výbušnin, že celý chrám maya byl zničen. Nicméně, náhlé zničení chrámu může mít méně příjemné mezinárodní důsledky.
  
  
  Pak vznikla logistická problém, jako je pašování провезти něco tak těžkého. A ještě je nebezpečí, že při mně bude bomba nalezena a обезврежена. Kyselinu nelze odhalit, dokud není příliš pozdě, a nelze ji byl viktor pak toho, jak ee распылили. Dokonce autobus byl rozpuštěn bych, nezůstane nám sebemenší náznak toho, co se stalo potom mou péči.
  
  
  Její jemně распылил едкое látka všude. Několik hodin, a kyselina разъела by všichni skrz naskrz. Detaily плавились, kabelové připojení растворялись a způsobila zkrat v kovovém krytu. Do té doby ji zpátky do džungle živ a zdráv, metody Земблы budou trhat si vlasy. K půlnoci každý kus zařízení, které jeho zpracování, se změní v hromadu šrotu. To by poskytlo naše diplomaty čas, aby Nikaragui a Organizaci amerických států, aby provedla šetření. Sabotáž byla moje jediná práce. Když ji dokončil, všichni se budou smát. Kromě plukovníka Земблы.
  
  
  Její spáchal s počítači a побрызгал vnitřní části rozvaděče. Najednou se otevřely dveře a vešli dva technika a ochranka. Ih údivu byl stejně velký jako můj šok. Metody — myslel jsem, že to byly metody, protože oni byli v bílých pláštích a s papíry v ruce — byli neozbrojení. Oblečený do šedé stráže jmelí brazilský revolver Rossi 38 měřidla v pouzdře na boku. Oni vyvinuli ego sami pomocí Smith & Wesson, a u něj byl четырехдюймовый mozku. Popadl ego a zařval: "Alto ".
  
  
  Nicméně jsem neměl v úmyslu stát na místě. Její stačil jen odtrhnout pruh sebezničení z lahve, a flirt ego v temném koutě. Její tabulku a dvakrát vystřelil. Stráž вскрикнул od bolí a chytil se za hrdlo. Brýle na ego revolveru proběhla nad mou hlavou, nic se bít. Strážce padl na skříň za ním. To застонал, вцепился nehty na kov a pomalu сполз na zem.
  
  
  Její skočil na den, a narazil na dva technici, kteří samozřejmě dávali rozkazy stráž a stáli na místě. To přineslo mě z rovnováhy. Jeho, cítil, jak se někdo chytil mě za košili. Její otočila o 360 stupňů, aby se vymanily na triky ego. V tuto chvíli vtrhli do nové stráže. Začíná druhý technik, vrhl se na mě, inklinující hlavu, a s mocí втолкнул mě zpět do místnosti.
  
  
  Stráže vrhli se na mě. Jednou pěstí udeřil mě na solar plexus, a další — v čelisti. Její отшатнулся. Ji pokusil popadnout dech a vydala poslední dvě kulky do útočníků. Já jsem s uspokojením uslyšel ten výkřik. Na mě zasáhla město кулаков a oceli. Zbraň byla vyraženo kolem mých rukou. To byly silné, energické bojovníci. Pokud ji избавлялся od jednoho, na jeho místě vidí další dva.
  
  
  V tom zmatku mě najednou silně udeřil nohou do rozkroku. Jeho согнулся na polovinu z nesnesitelné bolesti a spadl na betonovou podlahu. Boty praštil mě do výšky. Napůl онемев, protáhl ji kolem sebe tápal nohy a strhl ji. Muž s výkřikem spadl mezi ostatními. Nyní ji mohl sehnat svůj nůž.
  
  
  Její sekanou všechny kolem sebe, a cítil, jak něco teplého lapování mi na obličej a ruce. Můj jehlový stahl příliš kluzké, aby ego bylo možné udržet. Její uslyšel řev stráže. Ih příliš mnoho, a ih stále прибывало. Mě kopl a byly zadky револьверов. U některých byly pistole, a oni iso všech sil snažili ohromit mě jimi. Ih boty byly podle mého израненному tělo. Lidé ih výkřiky jsou čím dál slabší a невнятнее: mlha stíny a hlasy. Shot revolver. Bylo to jako výbuch náboje dynamit v dolní místnosti. Až mě zmatený je, že убийственная útok zastavila. Dozorci stáli na stojanu pozoru, lapal po dechu. Ve dveřích stál muž, pomalu ponoří colt 357 "Krajta". Není divu, že se ozývá výstřel šel ruku v ruce v místnosti. Měl na sobě stejný tvar, že i ostatní, ale ego chování выражало důvěru a властность. Měl hubenou a horlivý tvář. Jeho zaťaté rty padaly "бандитские" knír a орлиный nos hans emu druh dravého ptáka. Stál tam, jako náhodný, незаинтересованный divák, ale ego oči byly tvrdé jako kámen.
  
  
  'Co se to tu děje?' zeptal se naprosto klidně. Pane, — řekl jeden kolem stráže, — našli jsme zde tohoto angličana. Zabil a zranil Juan...
  
  
  "Силенцио" . Muž se na mě revolver. 'Pojď se mnou.'
  
  
  Její upustil svůj jehlový a postavil se, vrávoral, moje svaly křičet, než bolí.
  
  
  
  
  Kapitola 3
  
  
  
  
  Její, byl v temné jeskyni. Jediný svatý пробивался přes mezeru pod tlusté dřevěné dveře. Podkroví byl velmi malý, ne větší než big платяного skříně. Kdo ví, kdo nebo co bylo kdysi uvnitř. Alespoň, teď ji tam seděl uprostřed špinavého smetí. Musí být její byl někde pod chrámem, protože kořeny stromů a rostlin pronikly do skály, ale zdá se, že tak pomalu, že nyní скрепляли zdi.
  
  
  Ji, opřel o kamennou sténání, nahá a bezmocná, v зловонном vzduchu, netrpělivě očekávají, co se bude dít dál. Mě úseky, prohledali a všechno pryč. Stejně jako můj plynový bomby a náramkové hodinky.
  
  
  Důsledkem pod dohledem osoby, jméno a postavení, které mi nejsou známy. To není tázal se mě. Ego slova omezena několika krátkých příkazy mi nebo dvou průvodním ego stráže. To отнесся ke mně s klidnou, arogantní pohrdání, který hněval mě ještě víc, než kdyby se choval podle садистски. Nechal mě tady a jak ji mohl soudit, zapomněl.
  
  
  Hodinu letěl tak pomalu, že jsem se málem zbláznil. Většinu času ji strávil, zvažovat možnosti útěku. Ih nebylo. Zbytek času ji si myslel o ostrý kyselině; jak se pomalu, ale ve skutečnosti, spolu s vybavením Земблы, to съедало můj život. Každý druhý приближала okamžiku, kdy proces destrukce nevšimne, a pak údajně přesně nedá mi hnít tady dál.
  
  
  Zvuk засова na druhou stranu den, děsí mě. Dveře vrzání распахнулась. Můj vyšetřovatel se vrátil spolu se dvěma nervovými strážce. To se vrhl na mě moje kalhoty, a pak se opřel o дверному косяку s výhledem náhodné, незаинтересованного pozorovatele.
  
  
  — Оденься, "amigo", se vydáme na návštěvu, a s námi dámy.
  
  
  'Kam?'
  
  
  "Zavři ústa. Dělej, jak ti říkají.
  
  
  On počkal, až se její застегну své расстегнутые kalhoty, a pak pokynul mi ukázal, aby ji vyšel na improvizované kamery. Jeho zamrkal ve světle nechráněné žárovky na chodbě, a na chvíli zaváhal, aby se orientovat. To způsobilo, stráž hrabat mě barreled pistole. Šli jsme jinou cestou, než přišli a setkali se s několika vojáků a techniků, kteří se dívali na mě se směsicí znechucení a zvědavost. Chvíli jsme šli po dlouhých chodbách s holými stěnami, stoupá a sestupuje po schodech. Všechny byly tak podobné, že jsem se beznadějně ztratil v tomto labyrintu. Konečně jsme přišli na široký prostor, který je otevřený ven do další chodby, tak že se zdálo, že jsme dosáhli osy kola s paprsky. Tento sál se rychle rozrostla do velké centrální haly. Velká část tohoto byla spoře osvětlené záře z důvodu дамасских занавесей, свисавших v kruhu od stropu. Byl tam jeden silný skvrna, образующее jasný kruh ve středu podlahy. Stěny jsou téměř ze všech stran kontroloval piva, přeplněné knihovny. Tlustý фолианты v kožedělném vazby stáli vedle залистанными letáky. Zeď, před kterou ji držel, bylo opuštěné, když nepočítám to obrovské tajemné samolepky, která se zabývá visel vysoko a upřímně uprostřed. Zlaté slunce zářila na jevišti, na kterém seděla instrumentální konzole, kterou, jako by ji poškodil. Kruh kolem nah sedí pět lidí.
  
  
  Tam byli dva muži středních let. U jednoho bylo cílem lysá, jako kulečníkový koule. Druhý byl s osobou, která na první pohled, je konfrontováno s захлопнувшейся dveřmi. Jedna kolem žen bylo низенькой a silné, s těžkou neohrabaný ňadry a ostrými пронзительными агатовыми očima. Druhá byla mladší a o něco lépe zobrazuje. To vypadalo tak, jako by to byla nuda.
  
  
  Pátý muž byl člověk, velmi jiným vzorem od ostatních. Seděl prostředí pro ženy konzolí v эффектном černé kožené otočné křeslo. Na nen byl lehký béžová a lázně-oblek s modrým кашемировым v šátku. On se opřel na konzole, zvedl loket a drží v ruce tašku s nástroji, jako kdyby mě požádal, abych se podívat na nah. Podíval se mi otevřeně tváří v tvář s moudrý a smutný pohled v očích.
  
  
  On byl malý a pohyblivý. Není starý muž, ale let nebyl ušetřen jeho. Hluboké vrásky na jeho tváři a kruhy pod očima, zdálo se, byly вбиты v nich, že vymaže všechny stopy mládí nebo бесхитростности. On byl jako na nás, na někoho jiného, s kým ho kdy viděl. Původní zakřivený nos, linie čela a pevně tlaková horní ret prozradil rodokmen Maya. Emu nemusel být předloženy. Její setkal s nepolapitelný plukovník Земблой. — Odhlaste se sergej, pane , — řekl on. Ego je hlas byl vysoký a ostrý jako meč.
  
  
  Zbraň tlačil mě dopředu.
  
  
  Její stála uprostřed слепящего paprsek světla, a během několika dlouhých minutu nikdo nic neřekl. Зембла nepohnul, ale zbytek neklidně ерзали na svých místech, a učí mě napjaté oči. Oni byli tak чистокровными, jako ih vůdce, ale krev maya odešel po ih silně загорелых tvářích.
  
  
  — Jsme dvakrát vše prohledali, — a konečně řekla Зембла, — ale nikde nenašel спрятанной výbušnin.
  
  
  Ji nic neřekl.
  
  
  Její poslouchám, — řekl on. Ego je hlas byl zdánlivě přátelským. Тыкающий pistole do zad nebylo tak.
  
  
  Jí ji opustil, " řekl jsem.
  
  
  Může být, odpověděl. On se převrátil můj sadu nástrojů vzhůru nohama, takže ego obsah перекатилось na лотку konzole, a zvedl moje mikrofilmová kamera. "Máte za sebou dlouhou a obtížnou cestu, jen fotil, pane, — řekl on. Fotografie se začala druhá část mého úkolu. Ji musel zachytit co nejvíce zařízení na film, ale pouze pak, jak jsem měl možnost použít svůj spray. V tomto ohledu Hawke byl nepružný. Destrukce je první. Ji nemohl pomoct, ale úsměv, i přes to, že se cítil nesvůj a nervózní, jako tygr, обнюхивающий pasti.
  
  
  Náhle prudkým pohybem rukou Зембла hodil svoje věci na zem.
  
  
  'Kdo jsi? Jak se jmenujete? Že jsi vůbec tady děláš?
  
  
  Její, jen pokrčil rameny. "Jmenuji se Nick Carter - a víte, proč ji zde. U vás bylo důvodem splní vaše ruce sekundu zpět.
  
  
  "Carter..." To opatrně pronesl jméno. — Zdá se, že jeho něco, co vzpomínám si na... Ano! Hlasovat je ono! Kuba 1969 a Chile v loňském roce. No, tentokrát jste úplně mimo, pan Carter.
  
  
  — Mohla jsi pravdu, " řekl jsem a díval se na něj. Moje oči se neustále pohybují tam a zpět, snaží se najít slabé místo v Зембле, v ostatních čtyřech nebo v osobě a охранниках, které stály mezi mnou a tmavé chodby. Nebylo nám jedno, absolutně žádné možnosti útěku. Зембла, zdálo se, že vycítil moje rostoucí obavy, on se vydal krátký ostrý smích, a řekl: "Uklidni se. Nejsme казним tě tady.
  
  
  "Já tady čekám na obřad, na kterém mi разорвут prsa a вырвут skládání dolar".
  
  
  — Budete muset uznat, že jste si to zaslouží, pane Carter. Byli dobrými lidmi, oni, které jsi zabil. Ale my jsme vymysleli způsob, jak použít vás pro sebe, a i když nebudete moci fotografovat to, je tu šance, že budete moci informovat o tom, co se chystáte vidět. Mimochodem, pouhé zvědavosti, není zrada, zda je obsažena vám cestu sem?
  
  
  Znovu ji nonšalantně krčí rameny. "Neslyšící celém hotelu, stejně полнится."
  
  
  — Už jsem se bál tohoto. Jen s pomocí zrádce jsi schopen projít přes pás mou ochranu. Jediné rovnice, která nemůžu rozhodnout, to je rovnice lidské nepředvídatelnosti. Nemyslím si, že to bude obtěžovat mě, pak na dnešní večer.
  
  
  On nevěděl, jak moc měl pravdu. Ale z jiného důvodu, než si myslel! A když by se dozvěděl pravdu... znovu Jsem se rozhlédl a сглотнул. Byla to past, hrobka. Dokonce i nemilosrdný svatý nad hlavou, zdálo se, vyzařovala nebezpečí.
  
  
  "Pak se dnešního večera, — pokračoval Зембла, — bude... Ale to jste asi již všichni víte o mé malé instalace zde!"
  
  
  — Jen ty si myslíš, že máš největší chladnička na světě.
  
  
  — Ne zcela tak, — zasmál se. "Jen jsem chtěl udělat nějakou pomyslnou horu. To znamená, že s pomocí rádiových vln předstírat, že les existuje, a sice šířením všechny její vlastnosti vzdušné proudy тропосферы. To by mělo dojít ve výšce 15 000 stop, aby sněžilo. Samozřejmě, že tyto rádiové vlny nikdo nemůže vidět, a letadlo může jednoduše letět přes ně. Jen klima si pomyslí, že je tam dřevo!
  
  
  — Jak si mysleli v Mexico city? — kyselé zeptal jsem se.
  
  
  Takže, jste si všimli! Byl to, abych tak řekl, experimentální vysílání. Pak moje brýle koordinace se nacházel jen pár kilometrů, jiné z druhé na předměstí. Ale tentokrát ji budu moci pokrýt velkou část Střední Ameriky a...
  
  
  — Fokální body?
  
  
  Její přerušil ego. 'Co myslíš?'
  
  
  Bude vám jasné, že nemůžu vyrábět radiový signál s vlnovou délkou široký s kopce. Potřebuji mapovat počet bodů, nebo, řekněme, siločar, které tvoří obrysy hor nad oblastí, kterou jí vybral pro účely. Vyžaduje velmi přesné výpočty, aby někdo, kam umístit záložní vysílače, aby byly ve správném poměru k matematické hlavní ose grafu".
  
  
  "Moji asistenti, — dodal a kývl na čtyřky za ním, — každý se dívá za stanicí podporu ve své zemi".
  
  
  V mém krku пересохло. — Ale tato osa, centrum, kolem kterého se vše točí, se zde, ne?
  
  
  Ano, samozřejmě.'
  
  
  Napůl její, povzdechl si s úlevou, druhá polovina проклинала ego trik.
  
  
  A co se stane pak, jak jsi засыпаешь vše pod sněhem?
  
  
  To tajemně se zasmál. "Pak přijde třetí říše mayů".
  
  
  Její byl ohromen, když jeho velikášství, plně zasáhl můj mozek. Pak ji přerušil: "příliš jsi daleko na jihu, že?"
  
  
  To je ve skutečnosti v tom smyslu, že kolébka naší civilizace byla v Дукатане. Ale první dvě maya říše táhly ještě dál na jih". Dodal s ostrým smíchem: "Nikdy neříkejte юкатекца мексиканцем. Naše snaha bojovat s ацтеками stále existuje, i když u nás jsou stejné Теулес, které jsou stejné strašák, který Opeřený Drak Kukulkan.
  
  
  On se otočil a ukázal na залитое světlem obrázek sténat. "Připomíná nám to nen".
  
  
  — A červené čáry?
  
  
  "Připomínají nám, kdo jsou naši skuteční nepřátelé. V roce 1519 Cortés zabil maya v Tabasco, a pak vybojovali tři šli na kmeni stromu. Jménem krále Španělska Karla I on se zmocnil našeho území". Зембла znovu se na mě podíval. — Jsi náš nepřítel, Carter. Váš rod obsadil naši zemi v průběhu pěti staletí, a přinutil nás žít v bídě.
  
  
  — Poté, co budeš dělat, sam? Tímto přístrojem můžete вызовете ještě větší chudoby. Vše zamrzne. Kaučuk, banány a cenné dřeviny zahynou před mrazem. Káva a kakao jsou zničeny. Průmysl je v troskách. Celá ekonomika Střední Ameriky, bude zničen přes noc".
  
  
  On zamával rukou, jako by jaký je to hmyz dost emu. "S ohledem na přírodní zdroje v naší zemi téměř девственна. Ten malý kus, který byl vyvinut, zcela kapitalistického provozem. Náš život se nezmění, protože jsme stále trpěli hladem a chudobou. Jakmile to skončí, a vy, gringo, odejít, jsme se postavit naši ekonomiku, ale jen pro sebe. Lze říci, že dělám Střední Ameriky dočasně o peníze".
  
  
  — Máš na mysli nezávislé.
  
  
  "Ztráta, neobyvatelný, pro империалиста přijde k jedné a téže".
  
  
  'To je nesmysl. Ano a místní obyvatelé se s vámi nebude souhlasit. Proč si upozornit ih, plukovník? Alespoň pak budou moci připravit na холодам.
  
  
  "Musíte být realističtí v takových věcech. Kdo by mi věřil? Její ne partizan. Jeho inženýr-сизов. A co se týče toho plukovníka, je to čestný úřad, přidělené mi Арканзаской Konfederace Milicí služeb, který jí je, když něco má. Pokud by se mi věřit, mám dost sil by, aby odrážela útok, pane Carter. Jak se ukázalo, její zranitelné. Budete, bezpochyby, uvědomíte si, že musím udržet vše v tajnosti až do té fretky, dokud mou moc nedá překonat. A odpovědi na vaše vývrtky: to je důvod, proč žijí stovky mil od Yucatanu, v této opuštěné části Nikaragui.
  
  
  Ale tisíce lidí, budou vybírat své lidi, budou trpět a umírat".
  
  
  Utrpěli jsme po staletí. Jsme kalené proti řádění přírody. Dá se říci, že jsme jako třtina. Luxus a hojnost udělal svému lidu изнеженным a slabý. Ano, lidé zahynou, bohužel. Ih Ale bude mnohem méně, než kdyby to byla krvavá revoluce. Lidé se vždy musí zemřít, aby jiní žili. Copak nevidíš, že? Je velmi důležité, aby ji nejprve vytvořil svou horu a pak teprve hlášené venkovní bazén o svých požadavcích".
  
  
  A co bude, pokud vaše požadavky nebudou přijaty? Budou-li vaše vysílače i nadále pracovat a vrátit zda jste stále v doba ledová?
  
  
  To bylo naším snem příliš dlouho, aby zůstali. V průběhu let jsme snili o dni, kdy můžeme potřást to, co zaseli".
  
  
  I přes oheň ego řeči, jeho oči byly naprosto normální, když on se na mě podíval. "Původně se tento den musel přijít zítra, mister Carter, ale je jasné, že vaše intervence сдвинуло náš plán dopředu".
  
  
  "Dnes?"
  
  
  'K danému datu!' Ego prsty забегали na řadě тумблеров. "Naše smrtelná krvavá sklizeň začíná právě teď!"
  
  
  Ne teď! Ne dříve, než se bude konat ještě několik hodin ! Musel jsem прикусить spodní ret, aby se закричать na něj, když nástroje оживали pod rukama ego. Ji, myslel na třech kanálech, které bude vysílat v dalších zemích Střední Ameriky.
  
  
  Skládací dolar, jen, možná, to bylo tady, ale to skládání dolar je stále bije. Pane, zdaž také tato kyselina nebude nikdy fungovat? Moje počáteční panika zmizela. Přišlo mi, že nic nemůže zastavit tento proud se rozdělí. Зембла mohl dovolit na nějaký čas vychladnout, ale nakonec ego plány byly odsouzeny k neúspěchu.
  
  
  Зембла zamračil se, když čítač zaznamenal anomálii, a ego ruka lehce třes, dokud to корректировал indikace. Ale hlas ega je absurdní pevně a sebejistě. Mluvil stejným plochým tónem. "Víš, Carter, jeho byl připraven na tvůj příchod".
  
  
  — Ty jsi věděl, že přijdu?
  
  
  "O, ne hned, ale pravděpodobnost, že nějaký vláda zaslán odborníka na likvidaci, byla poměrně vysoká." To s úzkostí se podíval na пляшущие šipky na ovládacím panelu. Jednu za druhou, on se obrátil rozbít. — Hlas proč ji přijal další opatření. Moje vysílače pracují nezávisle navzájem od sebe.
  
  
  'Jaké?' - "Copak nemáte žádnou kontrolu nad těmito jinými body?"
  
  
  'Ano, samozřejmě. Její obsahovat ih odtud релейным signál, — řekl on. Zaklepal na panel. — A opět obsahovat ih stejným způsobem. Teprve pak dostanou další радиоимпульс.
  
  
  U mě mezi lopatky se stala липко. "Myslíš, že když jsou zapnuté, tak můžete vypnout pouze pomocí dálkového ovládání?"
  
  
  'Přesně tak. Je to ochrana proti sabotáž. Druh pojištění pro své vlastní bezpečnosti a bezpečnosti svých zařízení. Pokud by vše zde bylo zničeno, a Bůh vám žehnej idiot, který se snažil to udělat, les stále создалась by. Výsledek by byl katastrofální.
  
  
  Její zeptal hustě: "Co myslíš, pod katastrofální?"
  
  
  Zničení jednoho vysílače by znamenalo získávat jeden klacek z pod stany. Stan bude mít jinou formu, ale zůstane stát. Moje výpočty jsou velmi přesné, a já nechci přemýšlet o meteorologických потрясениях, které nastanou, pokud moje silové pole se zobrazí na protiváhy tímto způsobem. Co je ještě horší, pokud by tato stanice vstoupila na montáž, jiní už mohli přenášet signál. Je docela možné, že pak Střední Amerika navždy покроется sněhem a ledem".
  
  
  Ďábelský pravda ego prorockých slov překvapilo mě, jak vyhodit.
  
  
  — Bože můj, zvolal jsem, prohlédni si na něho tak, nezačínejte! Drž se! její...'
  
  
  Hlasitý výbuch oddělil mé varování na полуслове. Její dopadl na zem. Dva bezpečnostní stráže skočila mi na záda. Oni málem раздавили mě, a выдавили vzduch kolem mých plic. Její kroutit a snažila jako blázen. Bez výsledku. Ti dva byli silnější než já. Oni sevření mě k podlaze. Svalnaté paže silné, držel mě. Hrubý мозолистая ruku tak silně сжала pusy, že moje zuby skoro prošla skrz rty. Její osvobodil hlavu.
  
  
  'Zastav! Ne...'
  
  
  Hrubé prsty se stále silnější uzavřely kolem mého rta.
  
  
  Mé výkřiky uvízl v krku. Byla to beznadějná situace.
  
  
  Зембла tiše zasmál. — Uklidni se, pane . Ostatní programy již součástí, a jak se jí mohu říct všechno je v pořádku. Teď jen synchronizují.
  
  
  Se sukní ji bezmocně sledoval, jak se Зембла překládá své čtyři stanice na jednu vlnovou délku. Její začal se třást, ne-svalová reakce. Není успокоившись, ji čekal, co se bude dít. Pokud by o Земблы opravdu fungoval, můj manévr by bylo kontraproduktivní. Саботируя ego instalaci zde, ji nevědomky stahl by mohlo být příčinou toho, že katastrofa bude trvat věčně. Důsledky by byly katastrofální. Зембла dovolil jeho пальцу okázale zmrazit nad velkým tlačítkem. "A teď silový proud". To je docela usmál se a iso všechny síly klepnutí na tlačítko. Sergej o potemněla. Hluboko uvnitř chrámu byla slyšet rostoucí zvuk generátory. "Potřebuji víc energie", — řekl on. Otočil se několik velkých knoflíků.
  
  
  On dostal to, o co se žádá, ale jinak. Zranitelné fold paper, zřejmě nevydržel náhlé přetížení. Můj vztekat kyselina разъела ih příliš silně. Hluk generátory stahl hlasitým a pronikavým, a přes mříže klimatizace доносился pach přehřátých částí. Daleko, daleko ji slyšel výbuchy a praská, když je napětí neomezeně пробежало prostřednictvím zařízení, s nímž ji pracoval se svým спреем. Její slyšel slabé piercing výkřiky lidí, uzamčené v této místnosti.
  
  
  Jen Зембла, zdálo se, že si uvědomil, co znamenají ty zvuky a smrad. On horečně točil pera, se snaží získat ručiček na nulu. Ale teď, když se obrátil jídlo, nebyl duvod.
  
  
  'Ne, ne! Toho nemůže být. Выпучив od hrůzy oči, díval se, jak závodili přístroje a šipka silového transformátoru vstoupil v červené zóně. Ego vlastní panel start zavřít sami z důvodu přetížení. Nažloutlý kouř проникал v stehy kovových panelů. Muži za ním vydal сдавленные prokletí. Jedna žena закашлялась a вцепилась na židli когтистыми prsty. Panel выпирали, jako by byli pod velmi vysokým tlakem. Tam byl úzký průchod. Взметнулось s bílou lysinkou a обожгло ruku Земблы. Bylo mi nějak divně тошнить. Bylo hrozné pozorovat, jak celý plán ego se hroutí sám sebou. Vytvořil jim e-monstrum se vstřebává sám sebe. To расплавил své křehké díly, prorazil vlastní senzory a dráty, pokáral sám sebe statická elektřina a vydechl smrad spálil izolace. Skrze kouř ji mohl vidět tvář Земблы. To zmizel a přestal být lidským.
  
  
  V ego očích stály slzy od kouře nebo od vzrušení, nebo od někoho jiného. Na ego krku zlomil zoufalý zvuk.
  
  
  "Carter Carter, udělal jsi to. Jsi alespoň ponětí, co...
  
  
  Náhle mě obklopil hrozný tlak odběr vzorků vzduchu. Rozčílený hlas Земблы умолк. Oslepující záblesk světla projel místnost. Зембла a ego přátelé zahynuli v оглушительном třesku. Stráže, omezovat mě, отшвырнуло, jako panenky. Výbuch zpustošil mé plíce. Nebe naplnil déšť z kovu, skla a шуршащих kusů světelného kabelu. Její silně прижался k zemi. Jí byl rád, že stráže srazil mě z nohy, a položil na podlahu. Je to, pravděpodobně, zachránil mi život.
  
  
  Hluk a jasné svatý zmizel stejně rychle, jako začaly. U mě byl cíl a звенело v uších. Její počkal. Pak se jí podíval se nahoru. Odpařování a kouř je stále ještě visel клочьями v sále. Vágní ji mohl vidět nepořádek, který zůstal. Ovládací panel je prasklé, jako zralé rajče. Зембла, zdá se, proměnil v kouř. Alespoň od ní nebylo stopy. Zbytek byly rozptýleny na podlaze, kam spadly. Plešatý muž ležel ничком. Jiný muž a silná žena ležela na zádech. Kus kovové lišty přilepené ke krku podvody se nudí ženy. Zemřela, stojím na kolenou u židle. Krev tekla na обугленной detaily. Маслянистыми pramínek tekla na sténání a засыпанной drti scéně.
  
  
  Ji, vyskočil na nohy, hluboce si povzdechl a rozhlédl se. Odina kolem stráže roztažený na podlaze, iso rta u něj tekla krev. Člověk, схвативший mě, že zmizela, je pravděpodobné, že zvýšit poplach. Další stráž перекатился na bok a нацелил pušky mi v oblast života.
  
  
  Jeho dostal se do ní v jednom skoku. To není čas na to reagovat, nebo vystřelit. Její kopali ego v tvář. S horečnatou silou moje pravá pata udeřil ego na nos. Ji slyšel, jak prasklá kost. Kousky ego nosní kosti pronikly do ego mozek. Padl na zem mrtev.
  
  
  Ji zvedl ego zbraň. Ji musel odejít. Vyl sirény. Její uslyšel zuřivý řev mužů řítí po chodbách. Oni budou brzy zde, a budou se klást otázky, a bude střílet jako první. Pokud by u mě měl šanci se zachránit, musel být v krizi následujících několika sekund.
  
  
  Ale to, otočil a běžel na scénu. Jí ještě nemohl odejít, i kdyby to znamenalo mou smrt. Musel jsem prohledávat oblečení těchto čtyř osob. Odkud pocházejí a kde byly schované další čtyři vysílače? Její musel přijít na to první. Podařilo se mi proniknout a zničit tuto instalaci. To mi taky přidělen. Ale můj úkol ještě nebyl splněn.
  
  
  Ve delle to jen začalo.
  
  
  
  
  Kapitola 4
  
  
  
  
  Hustý oblak prachu a kouře, trčí kusy zakřivené oceli, echo výkřiky strachu a bolesti — peklo Dante byl pak tento пустяком. Kašel, její спотыкался bosých nohou po podlaze. Její dosáhl zalité krví scény a postavil se na kolena vedle každého ze tří vodičů. Rychle a pečlivě hledal ji cáry ih oblečení.
  
  
  To není čas pro привиредливости. Neměl jsem čas na důkladné vyšetřování. Ji musel chytit za něco, co jsem mohl, a pak běžet tak rychle, jak jen mohl. Ji sevřel pod paží pušky FAUL mrtvého hlídače. Cestovní pasy, průkazy totožnosti, podivné cáry papíru — vše, co by mohlo mít následně určit umístění ostatních vysílačů, které ji dal dohromady. Ji, dát to všechno do pytle толстухи. Byla to velká kožená dámská taška přes rameno s ramenní popruhem. Ji mohl pověsit ego na krk, jako tašku. Je to téměř skončil, když zaslechl venku zvuk boty. Její otočil, pušku v pohotovosti.
  
  
  Muži vtrhli do místnosti. Ve zmatku a strachu volali. Zmateně projevilo v tom, jak nenuceně se drželi zbraně. Její сжался zády k sténat scény. Náhle osm vojáků viděli mě, a přestal křičet. Dívali se na mě s úzkostí. Oni se pomalu побрели zpět na den. Její nebezpečně nenašel puškou. Její nařídil jim se zastavit a házet zbraně.
  
  
  Síly stran byly téměř rovné. Jeho byl v poněkud lepší pozici, ale já jsem byl sám. Ji mohl zabít několik kolem nich; ale mě by střílel. Díky bohu, že nikdo nechtěl být jedním z této dvojice. Reflexní zdálo se, že si uvědomil svou nadřazenost. Jeho prohrál hru. Potom, bolestně pomalu, ih pušky a pistole, a jeden po druhém s padáním spadl na podlahu.
  
  
  Hluk je intenzivnější mimo místnost. Приближались nových vojáků. Její, šel bokem podél stěny. Ji celou dobu držel hlaveň jeho pušky наведенным. Pár, který ji držel pod hlaveň pistole četl jsem zoufalství v mých očích. Nikdo se nepohnul. Každý kolem nich bez váhání zastřelili by mě, pokud bych neměl osobní riziko. Její tiše obešel ih. Kamenná zeď chodby zdálo se mi divné, studené a lepkavé na mé holé záda. Její došel až na křižovatku s jiným koridorem, který vlezl do slepé uličky. Proto jsem musel projít hlavní sál. Zajímalo by mě, kolik sekund zbývá mi. V každém okamžiku další vojáci mohli útočit na mě.
  
  
  Na příští křižovatce ji dostal bez práce. Tento koridor byl krátký, a připomínal portál budov. Schodiště vedlo nahoru. Ji, utekl po schodech, zastavil a dal krátkou salvu směrem k sálu. To bude nutit lidi tam být na nějakou dobu. Velkými kroky ji začal stoupat po schodech. Schodiště vedla na hřiště, kde se odehrál opravdový masakr. Jedna stěna nakonec byla zničena. Trubky, trčící v spletitá, kobylka svíjející hmoty. Syčivý páry tvořil velké obláčky páry. Bylo to jako je bitevní pole;. Dole osm vojáků se sešli s duchem. Oni hlasitě křičí o krvi, tj. o mé krvi. Oni stříleli naslepo; do prázdna thunder ih pušky zdálo výbuchy. Kolem malé výklenky, vlevo ode mě se náhle slyšel tři výstřely. Kusy cihel letěl přes zeď vedle mé hlavy a hrudníku. Její skočil do úkrytu. Zdálo se, že ji dostal do pasti. Pokud by byl výstup na střechu chrámu, byl by zablokován která se stala velkým zdvihem. Člověk ve výklenku znovu vystřelil. Její zastřelil revmatismu. Temná postava zmizela. Mával pistolí, já jsem šel za ním. Ležel, se svíjet, na špinavé podlaze. Ego prsa a život byly pokryty tmavými skvrnami krve od kulek. Jeho, sklonil se nad ní a popadl revolver ego. Její střílel do boku schodů. Vojáci plukovníka Земблы натыкались ještě na druhou, pomalu ustoupit jako první. Střelba na okamžik zastavila. Její прополз přes trosky toho, co kdysi bylo portálem. Marně ji дергал betonové bloky a roztříštěné kameny, snaží se otevřít výstup. Bez výsledku. Znovu ji slyšel, jak se dole sešli vojáci. Oni se rozšířily po schodech nahoru. V mých uších stál hlasité skřípění bot a řinčení pušky.
  
  
  Mé ruce нащупали рухнувшую zeď. Náhle ji cítil na svých prstech závan studeného odběr vzorků vzduchu. Jí zoufale vytáhli vrak. Její klesl высвободившиеся kameny a kusy betonu dolů po schodech za sebou. Muž vykřikl, když jeho lebka spadl blok. Jeho прорыл tunel skrz trosky a má prosadila přes něj svou zbraň. Na druhé straně byl široký, klenutý chodby. Tam se snažím úzká schodiště, která se zabývá vedla na střechu. Poprvé ji zvedl tak.
  
  
  Ne dlouho myslel, její stoupal po zbylých schodech a letěl na střechu. Mne vzbudil lidé, kteří se nemohli dočkat, až tam. Její věděl, kolik kluků mám za zády, a oni byli hned vedle mě. Pokud by nahoře bylo více kluků, opatrný taktický přístup taky není zachránil by svou kožešinu. Ne znělo nás jediného výstřelu.
  
  
  V blízkosti взлетавшего vrtulníku Bell xu" stála deset lidí. Řev motorů a пропеллерный vítr šroub-udělal můj náhlý vznik bez povšimnutí. Ale u mě byl jen stručný možnost podívat se na scénu přede mnou. Pak padli mi do oka. Vrtulník se vznášel pár metrů nad přistání hřištěm a nejistě покачивался. Pilotem byl muž s knírem, který chytil mě poprvé. Ego páté kolo u vozu nebyl nikdo jiný než plukovník Зембла! Nějak Зембле se podařilo vyhnout se smrti. Alespoň, že nebyl vážně zraněn, když konzole je rozbitý u něj tváří v tvář. Na причуде osudu byl ušetřen ničivém výbuchu. A teď to utíkat ode mě! Ego obličej byl zalit krví. Ego rosení byl перевязан domácími obvaz. V ego lesklých očích av běžném divoká zuřivost.
  
  
  'Zabij ego! Střílet do Jímky! Ego je hlas перекрывал řev vrtulníku. Vrtulník zvedl se. Ego hlas se stále ozývá zaváněl ve vzduchu. Ji zvedl pušku a se zaměřila na nádrže vysokého tlaku. Ji taky jsem doufal, že se spolu s Земблой vymazat z povrchu zemského polovina chrámu. Ale vojáci již otevřeli mi oheň. Měl jsem na výběr mezi mučednické smrti, nebo spasením od sebe, a kabelky, která se zabývá visel u mě na krku. Můj vztek mi říkal: "Сбей tento vrtulník a zapomeň na to". Můj zdravý rozum, nicméně, nařídil mi, abych odnést tašku na bezpečné místo.
  
  
  Ji slyšel naposledy slabý výkřik Земблы: "Kukulkan отомстит!" Pak vrtulníku majestátně zvedl do vzduchu a otočil se na jiho-západním směrem. Zmizel pryč. Její přeskočil parapetní chrámu. Voják перегнулся přes okraj. Udělal zbraň dolů. Padající jí vystřelil náhodně. Stálo to za to. Ji, viděl, jak muž zavrávoral a upadl na kamennou zeď. Další přeplněné kolem něj rozzlobeně mával zbraní a střelba. Oni byli v sedmém nebi se štěstím. Bezmocně se jí zhroutil dolů. Větve stromů měkčené můj pád, když ji dopadl na svažující směrem k chrámu ve tvaru pyramidy. Kořeny stromů, které nebyly příliš pevně zakořeněný v štěrbinách skal, vyskočil přes ně. Spolu s dřevem její klesl ještě o šest metrů. Úder, který nakonec mě překvapilo, выдавил vzduch kolem mých plic. Nicméně, větve a listy zmírnil úder. Její заполз v listech požádal v úkrytu a válí dál po svahu. Vojáci kolem chrámu vstoupily do své kamarády. Kulky prorazil zem kolem mě. Podrost разнесло na kusy. Jednou v pasti smrtící olovnatého deště, ji, kupodivu, již se cítil své tělo. Její mysleli kulky, просвистевшие u mých uší. Pokaždé, když jsem měl příležitost, ji otevřel zpátky do ohně. Jeden muž byl zraněn v obličeji. Další byl zraněn do prsou a také zmizel z pole bojišti. Její běh od křoví ke stromu a od stromu ke křoví. Takže zákruty, její doufal, že jít dolů, aniž by byl smrtelně zraněn. Jeho dostal se do suterénu a na chvíli se zastavil. Pak ji běžel tak rychle, jak jen mohl, přes бесплодную pruhu ничейной země, окружавшую chrám. Brýle s гнусавым ječení odskočil off od sousedního валуна. Ještě jedna na brýle, roztrhané штанину. To nevadilo, protože jsem šel odsud navždy. Ji nemohl vyzvednout svůj batoh a mačety. Oni byli za rohem, no a nebylo vidět. Její skočil do džungle. Hustá temnota zeleň окутала mě. Její okamžitě zabočil doleva, a otevřeně se na stezku, vedoucí z chrámu k řece Тунгла. Nikdy ji nemohla vrátit způsobem, kterým ji přišel.
  
  
  Křižovatka džungle bez pájení a mnohem více zkušenými povstalci maya za sebou bylo příliš náročné. Musel riskovat подорваться na projít. Jí se modlil, aby štěstí není zklamal mě, když jsem není dosaženo řek. Ji vřele doufal, že najdu loď plout dolů po proudu.
  
  
  Náhle kolem hustého podrost донесся hlas. — Kdo je to ? Skokem vpřed, její prorazil přes úzkou štěrbinu v ostnatými křoví a málem zakopl o присевшего na zem vojáka. On se zvedl obrovský starý zbraň. Ji, skočil na stranu.
  
  
  Jí byl oslněn výstřelem. Střelný prach обжег mi obličej. Brýle dostala se mi vysoko do levého ramene přes hrudní sval. Její zakopl. Bolí od rána jsem se cítil. Pokud budu mít štěstí, tak se to stane mnohem později. Další brýle пролетела mimmo mé hole. Její převalil. Ji, spadla na zem a omdlela. Voják vystřelil potřetí, ale minul. Její vstal, zamyšleně se zaměřila a zastřelen. On vydal pronikavý křik, zoufalý, opět se pokusil vystřelit, ale spadl, byl mrtvý.
  
  
  Její vstal a těžce si povzdechl. Její, jen pokrčil rameny. Stínění ránu jednou rukou, její putoval po úzké blátivé trati. Její slyšel za sebou jádru věci osobní armády Земблы. Vedle mé hlavy prasklé větvička, děrovaný kulkou. Nějaký noční zvíře, изгнанное hlukem v okolí své nory, прыгало, jako šílený, na cestě přede mnou. Brýle взорвала zemi otevřeně před zvířetem. To se prudce zastavil a jedním skokem растворилось do vzduchu, když na toto místo začali se objevují nové odrážky. Zdálo se, že to извилистому cestě ne oba konce. Teď ji začal mít bolestivé пульсацию v góly. Její utekl, zuby zaťaté. Čas od času ji málem спотыкался. Jednou ho udeřila истерическим smíchem. Její uslyšel za sebou ostrý, senzační zvuk výbuchu, po kterém ihned následoval pronikavý výkřik. Moje преследователи sami stali oběťmi jednou kolem své úskalí.
  
  
  Posledních pár metrů se zdálo nekonečné. Konečně to je za námi poslední ukazatelů. Jeho dostal se až na malé louce, která se zabývá táhnul k zakotvit. Procházející mimmo, ji zastřelil dva muže, střežení přístav. Jeden spadl do vody, a další vyvinula až na polovinu, jako závěs.
  
  
  Sám přístav představovala více než полусгнившую tabule, ležící v temné Тунгле. V tomto místě řeka byla úzká a mělká. Дымящиеся džungle obloukem нависали nad oběma břehy. Tato vegetace byla by dobrá kamufláž, když jeho sestupoval k řece. Илистый břeh byl prakticky off-road. To nezastaví lidi Земблы, když se snaží honit mě.
  
  
  K přístavu bar byly ukotveny dvě lodě. Loď houpal kolem ze strany na stranu . Přední a zadní část je u nich byly zúžené, jako u kánoe. Trup lodi byl приклепан k mnoha T-kusem farem. Na druhou stranu byla ve skutečnosti je strojovna, asi sedm a půl metru na délku a dva metry na šířku. Loď měl malý salónek na zádi paluby. Boční přepážky byly instalovány na obou stranách kabiny a robustní цинковая střecha завершала celý design. Těleso byla pokryta mědí. Sediment nesmí být ценымногие více metrů.
  
  
  Jí se vrhli do staré lodi, jak dlouho потерянному milované matematiky. Mezitím dal několik ran na člun. Jen bomba může potopit loď, ale teď to bylo k ničemu. Ji pustil швартовы a skočil do kabiny. Ve stejné době, vojáci vyšli na mýtinu. Vedle dřevěné volantem nacházela tlačítko startéru. Její vytáhli leteckou klapka a stiskl startér. Kulky влетели v otevřené kabině. Jeho skočil dolů. V prostoru přicházející hrozivé zvuky. Zuřivě пульсируя a kašel, motor протестующе ožil. Její dal дроссельную klapka v extrémní situaci. Na šikmé ji, vyplula z přístavu bar v polovině břicha řek.
  
  
  Na břehu se shromáždil zbytky hordy plukovníka Земблы. Byly distribuovány objednávky, выкрикивались odpovědi. Stříleli jako šílení. S svištění kulky podíval z od цинковой střechy a měděného pláště, ničí tenké dřevěné přepážky kolem mě. Když ostřelování na chvíli verš, ji udělal poslední výstřely kolem pušky FAUL. Longboat plavil s obtížemi.
  
  
  Ego pouzdro содрогался od takového zneužívání. Ale dostali jsme se do poloviny a začali sestupovat k řece. Její doufal, že jsme se nakonec dostáváme do přístavního města Принцапольца. V průběhu nám dal slušnou rychlost a střelba snížil. Nad námi visela zeleň neuvěřitelně bujné vegetace. Po několika okamžicích malý přístav, a polana v džungli zmizel, jako kdyby ih nikdy nebyl. Hluk lidí a zbraní taky verš. Nad sebou viděl její syn zelený, svatý večerní oblohy. Kolem mě tekla ржаво-hnědá řeka. Z obou stran se nad námi stál tmavě zelené stromy. Větve byly ozdobeny obřími révou. Neuvěřitelně velké rostliny, na které se vztahuje všechno. Nad řekou visí dusivého páry. Všude bolí štiplavý zápach rozkládající se vegetace.
  
  
  Баркасом se ukázalo být obtížné řídit. Ke mně trvalo všechny mé rychle убывающие síly, aby se udrželi na polovině břicha řek. Každá korekce kurzu způsobil poryv bolí v mém rameni. Krev tekla na mé hrudi. Brýle, byl propuštěn z krátké vzdálenosti. Takže rány v místě, kde na brýle, vstoupila do mého těla, a místo, kde vyšla, byly čisté a překvapivě malé. Ale věděl jsem, že bez lékařské pomoci dlouho протяну.
  
  
  Jí si myslel o velké tašce, stále висящей mám na krku. Teprve nyní, když nebezpečí prošel, alespoň na čas, jeho, cítil, jak ho rychle слабею. Ji, opřel o navázán na kormidla, aby se udržet ego na správném místě, a rozepnul tašku. Uvnitř byl bílý šál kapesník. Voněl příjemně ostré duchy, které jiné téměř všechny ženy na jihu. Její otočilo šátek бинтом a navázal ego na rameni. Její utužil uzel zuby. To zastavilo by krvácení. Ji a přemýšlel nad zbytkem tašky. Ale teď tam není čas a není místo pro šetření. Takže ji znovu upozornil na lodi, která se zabývá mezitím подплыла k levému břehu.
  
  
  Jí byl u kormidla sám, a může být, a dvě hodiny. Její neustále zápasila s сопротивляющейся lodí. Znovu a znovu jí vyhrožuje, že unášena ke skalám nebo илистым písečné отмелям. Jsem nemohl říct, jak dlouho to trvalo. Bolest v rameni пронзала celé tělo. Vypadalo to jako noční můra. Ji mohl jasně myslet. Nějakým způsobem se jí zůstal v mysli. Intuitivně ji, věděl, že umřu, pokud сяду na mělčinu.
  
  
  Postupně se řeka rozšiřuje a углублялась. Longboat plaval v ускоряющемуся proudu, a on se opřel o stěnu kajuty. Příliš unavený a příliš slabý, jeho líně sklouzl a selles na podlahu. Její, přemýšlel nad obsahem své tašky, ale byl příliš slabý, aby pevně přemýšlet. U mě na čelo stavěli velké kapky potu. Celou hlavu a byla horečná.
  
  
  Sedí, takže ji ztratil veškeré chápání času. Z její kabiny se podíval na louce v džungli, které ji prošel. Její slyšel známky života na břehu, žalostný sténání starého řemesla a klepání motoru v malém prostoru. Její ležel, lapal po dechu, u stěny kajuty. Jasné povědomí o jeho stavu vystřídalo že тошнотворным pocitem. Zdálo se, že můj mozek hlasování o-hlasování o vybuchne. Paluba je trochu mimo. Zdálo se, že nikdy nebylo nám do chrámu mayské, nám plukovníka Земблы.
  
  
  Počasí se začalo měnit. Postupně se obloha zatahuje тучами. Zapařené horký vzduch nyní stahl pohodě, a někdy dokonce i za studena. Ve vzduchu stoupají něco ohrožující. Vítr žalostně завывал. Longboat загрохотал. Její těžce zvedl se na nohy a utužil podpěry střechy kabiny. Неповоротливые stromy протестующе кланялись větru. Nebe se stala чернильно-černé. Mohutné kmeny se nebezpečně раскачивались pod silnější vítr. V dálce byl slyšet rachot, smíšené se zvuky испуганных nebo zraněných zvířat. Vítr se na chvíli verš. Pak se s ohlušující silou to vypukla v plné síle z jiného směru.
  
  
  Pokud by ji někdy pochyboval силовом pole plukovníka Земблы, jí už svěřil! Říční voda špatně. Воющий bouři ohrožující наклонил longboat a погнал dál. Сверкнули zip s šířkou ocas komety. Obloha zářila пурпуром v tomto неземном světle, ale spolu s bouří znovu nastala tma. Pak začalo pršet. Nejdřív to bylo jemné mrholení. Ale brzy se vyvinul do druhé řeku. Na bouřkové mraky převalil proud vody. Strašlivá bouře, kterou vyvolal Зембла, хлестнула na lodi. Můj dech se сбилось. Longboat качало, a to vrzala na všech švech. Její вцепился na řídítka, dokud náhlý poryv větru donutil ego закрутиться. Ji musel pustit ego. Moje síly byly vyčerpány. Vítr a déšť se nyní dostali volnou ruku. Loď se pohyboval po proudu.
  
  
  Jí zoufale kvílel. Minuty se zdály jako věčnost. Řeka se stala delta. Její, uvědomil jsem si, že se blížíme k лиману. Přes воющий bouře ji sotva rozeznávání světla Принцапольки, lesknoucí se za široké ústí nalevo od mě.
  
  
  Vpravo kroužil взволнованные masy mořské vody. Zvlněná pěna označil místo, kde se řeka впадала v moři.
  
  
  Longboat se dostal do víru. Uprostřed šíleného víru pěny, vítr a déšť rychlost i nadále poroste. Vlny s výškou domu, вырисовывались před námi. V okamžiku, kdy se накренили loď na bok, ji strhl volant. Dvakrát ji cítil, jak se třese kiel lodi, a mně se zdálo, že jsme тонем. Jeho už ztratil veškerou naději, když bublající oceán nás zachránil. Loď prudce vířivkou, zvedl nad ostrými skalnatými boule a importovat upřímný v rukávu řeky. Koneckonců, moře definitivně закрутило nás. Ocitli jsme se pozpátku v relativně klidných vodách přístavu.
  
  
  Ji přivedl unavený longboat těsně pod břeh. Ve srovnání s tím, co bylo před minutou, strhávání nebylo tak mnoho. Loď šikmo, selles na mělčinu. Její zůstal v kabině na chvíli, obnovit klid. Její těžce uvěřit tomu, že je po všem. A jí zůstal naživu! Ji, spustil se přes zábradlí a utekl na břeh. Voda byla chladná. Celém hotelu, a pod mými naboso byla lepkavá. Její třásl síly umělé bouře Земблы. Palčivou bolest projel mé hrudi. Její klesl na kolena na kamenné pláži. Lapal po dechu, její, zavřel oči a posadil se tak nějaký čas, než budete pokračovat.
  
  
  Do té doby, jak jsem se dostal do bulváru, bouře téměř usadil. Vítr se změnil v ledový vítr. Kapky deště byly podobné jako na ledové jehly.
  
  
  Když ji dostal do náměstí ve městě, začalo sněžit.
  
  
  
  
  Kapitola 5
  
  
  
  
  Její, chvěje se трусил naboso na náměstí. S každou minutou bylo chladněji. Ze tří stran na velikost vyšly desítky úzkých uliček. Čtvrtá strana za mě bylo nábřeží. Tam stál barevné rybářské loďstvo městečka Prinzapolca. Lodě roztrhané dráty. Stožár терялись v кружащемся bílém sněhu.
  
  
  Za normálních za jiných okolností v této době dne na náměstí by byl plný lidí. Procházel sem a tam, dělali poslední nákupy a čas od času zasahuje do místní drby. Tržní stánky, staré koně a ještě starší vozíky, no bylo by téměř nepočítají. Obchodníci dát své zboží. Ospalý osli stáli by kývl, vedle se svými pány, naložená бидонами pro mléko, sudů s vínem, pytle s moukou a cementu, a to i dlouhými železnými прутьями a židlemi, stoly a skříněmi. Ale ne teď. Počasí Земблы вставила klacek do kola. Ledový vítr завывал v pusté náměstí a na hlavní třídu. Kdysi zelený park, vlevo ode mě vypadal smutně. Kloubní neohrabaný budovy byly uzavřeny. Zdálo se, že необитаемыми. Vysoko v rozích praporu stály hliněné misky se jmény.
  
  
  Ji chtěl Calle černá hora. Podle seznamu, který byl ve štábu-ACH bytě a který ji naučil zpaměti, náš agent, dr. Hector Mendoza, gilles na adrese Calle 10 Montenegro. Nikdy ji nepotkal této osoby. Jak ji chápu, by mohl být vrcholem poctivosti, i když ji velmi pochyboval o tom. On byl na seznamu není jen tak. Принцапольца byl jako další města Latinské Ameriky, kde každý začíná druhý má tajemství k prodeji, a každý pátý je tajný agent. Další vývrtky, agenty jaké země nebo organizace jsou. Věrnost je stejně relativní a proměnlivé, jako jsou peníze, přecházející kolem jedněch rukou do jiných. Můžete jim věřit, pouze pokud budete dávat pozor na ně, a dokonce pak oni mohou klamat vás otevřeno v tvář, a to je téměř nemožné najít spolehlivého agenta cizí mocnosti.
  
  
  Její musel se s tím vypořádat. Setkání s Dr. Мендосой bylo rizikem, na který ji musel jít. Organizace plukovníka Земблы bylo dost nacionalistické. Hlas proč se jí vyhýbal Принзапольцы, když tam přišel před dvěma dny. Jeho bych to udělal i teď, ale moje rány musely být zpracovány. Také jsem potřeboval bylo švédy. V některých mokrých kalhotách daleko není úniku. V každém případě jsem se nemohl dostat na místo přistání, kde mě ждало патрульное loď. Potřebuji pomoci, co by bylo podezřelé nebo nebezpečné to nám bylo. Na půli cesty přes náměstí ji našel Calle černá hora. Byla to úzká, stoupající ulice, na obou stranách, které stály domy — byty — кантины , ботики a další obchůdky s zavřenými okenicemi. Její uspěchané utrpením v požádal o číslo deset. Shrbený, musel jsem bojovat s ledovou bouří. A to byl jen začátek! Ve srovnání s tím, čím to může být, to bylo poledne na Sahaře.
  
  
  Nad obchody se stal menší. Poslední bloky domů byly budovy se datuje kolem velkých kamenů. Sníh mísí s temnou trávou spadla mi otevřeně tváří v tvář
  
  
  Její prošel запертую stáje. Uvnitř byly žalostný zvuk a tramping studené, испуганных zvířat. Číslo deset se nacházel v blízkosti stáje. Vstup byl jako temná jeskyně. Ji, vstoupil do budovy. To bylo jako v mrazáku. Vítr utichl, ale vzduch zůstal ledovou.
  
  
  Schody vrzaly, a stěny byly неокрашены. V prvním plánu patře bylo лестничная hřiště. V matném мерцающем, lampa, kyvné nad hlavou, ji snažil rozluštit všechna jména. Dr. Mendoze nebylo nás tam na nás, v patře. Její našel ego pracovny ve třetím patře, v blízkosti s prázdnou koupelnu, dveře které ji házení průvanu. Desku s názvem Mendoze ležela otevřeno více než staromódní zvonkem, stanovené v centru den jako měděný pupku. Ji vytáhl, a s výrazným slyšel řinčení. V domě sotva slyšitelně bylo шарканье noha. Mendoza, zdá se, že zastával několik místností. Náhlá myšlenka mě sundat tašku s krku. Jeho obsazení ee v prázdné místnosti a zavřel dveře. Dveře dr. otevřely, a odtud высунулась gól.
  
  
  — Dr. Mendoza?
  
  
  "Její".
  
  
  "Počasí je velmi teplé, — řekl jsem, — i pro tuto roční dobu". To je velký smysl nemají, je směšné.
  
  
  Ego a bez toho malé oči se zúžily ještě víc. Na nen byl špinavý modrý svetr přes bílé košile. Konečky ego límce byli zastaveni, jako křídla mrtvé můry. Těžký život нависал nad párem линялых modré kalhoty. Ego bledý obličej ve tvaru připomínající meloun. Je těžce dýchal z něj byl cítit nějaký místní vlhkostí.
  
  
  Její netrpělivě podíval se na něj. 'No?'
  
  
  "Já... doufám, že pro zemědělce brzy půjde déšť". To досталь kolem kapsy živou hadr a otřela horní ret. 'Ježíš! Je to tak эступидо, pane. Jen se podívejte ven.
  
  
  — Musíte mi říct, — хрипло řekl jsem, — впустите mě.
  
  
  'Co chceš?'
  
  
  Její odstrčila ego a vstoupil do ego masáže. — Co to sakra potřebuju... Doktor?
  
  
  'Aaa ...!' Zdálo se, že poprvé viděl mé rameno. Oči v sloup a bych vytáhl hadřík na obličej. "Federalisté ?"
  
  
  'Ne.'
  
  
  'Kdo pak?'
  
  
  'Na tom nezáleží. Jen залатай mě, a už není čeho bát. Ti za to dobře placení.
  
  
  — Pro estestvenno. Vůbec o tom nepřemýšlel. Zavřel dveře a gestem mě pozval sedět na židli naproti. Ego náhlé úsměv zjevil se velmi protáhl. 'Prosím."
  
  
  V místnosti bylo chladno a сумрачно. Opona, свисавший od stropu až k podlaze, делил místnost na dvě části. Nyní ego odsunuly stranou. Před ní stáli několik шатких židle a gauč. Na druhé straně stál malý psací židle kolem mahagon, obyčejný soubor аптечек, police s nástroji, židle, na které seděl její, nastavitelná lampa a venkovní sterilizátor, ve kterém bylo выварено několik jehel. Zamčené dveře vela do zbytku bytu. Páchl prachem a cítit несвежим pivem.
  
  
  Dr. Mendoza strčil hadr za minutu a rozvázal šátek na mém rameni. On prohlížel ránu na přední a zadní. "Kosti, které nejsou ohroženy, cévy není poškozen", — řekl on. "Jen malý дырочка v těle. Jí bych řekl, že malé ráže".
  
  
  "Jinak by to vypadalo tak".
  
  
  "No, je to nikdy stejně, ne?" On otevřel skříň a досталь láhev dezinfekčního prostředku.
  
  
  — To je vše, co mám. Bohužel, u mě skončil penicilin. Ale pokud ten kapesník byl špinavý, to by mělo stačit. Můžete se nakazit od samotné kulky".
  
  
  — Já vím, — прорычал jsem. Její вцепился rukama na zábradlí. Krejčí, to není разбавил dezinfekční prostředek! On nezabíjel mikroby; ne, to выжег ih тлеющими uhlíky. Její zatnuli zuby, aby se закричать. On sypaná ránu дерматолом a zavázanou mi všechno rameno sterilní gázou.
  
  
  "Teď trávit čas, jinak se rána znovu otevře". Výraz ego očí vyzváni mi, že mohu odpočívat kdekoli na světě, ale jen ne ego kanceláři.
  
  
  — Já nemůžu, " řekl jsem.
  
  
  "Ujistěte se, že to není krvácí znovu."
  
  
  On se zamračil a chvíli přemýšlel. On hrabal přihrádky v jiné skříňce a vytáhl elastický бинта. Tam to je tak těsný обмотал mě, že jsem začal vážně pochybovat o кровообращении v ruce. On je závislý pouzdro kovové клипсой. On udělal krok zpět a očekáváním se na mě podíval.
  
  
  — Potřebuju peníze, a švédy, " řekl jsem. — Potom z ní a odešel.
  
  
  -- Ano, ale není to ...
  
  
  — Jaký jsi agent, Mendoza? Jeho ostře přerušen. Je mi z toho dost льстивого žoldák, lékař, nebo ne. — Myslíš si, že nechám hlasovat tak, ne?
  
  
  'Pane, to zcela k vašim službám. Ale jeho chudý. Můj švédy vám nesvědčí, to všechno uvidíte. A peníze... — On se zhluboka nadechl a znovu досталь svou živou hadr. 'Ale počkejte. Můj bratr Miguel vám může pomoci. To je zhruba stejné růstu, jak si, pane , a nedávno prodal zemi. To znamená, že má peníze. Proč jsem si myslel o nen dříve?
  
  
  'Dobře. Zavolej Miguel a ať to sem přijde.
  
  
  — Bohužel, u nás nemá telefon. Mendoza se blížil ke svému stolu. Досталь kartu kolem horního šuplíku a něco načmáral na ní. Dal mi ji. "Nech to Miguelovi, a všechno bude v pořádku".
  
  
  Na zadní straně napsal adresu.
  
  
  — Kde ulice Ноэво ?
  
  
  — Další ulici přímo, pane . Jedná se o třetí dům na pravé straně, první patro. Je tam ještě něco...?'
  
  
  Její vstal a natáhl nohy ve vlhkých штанинах. — Budu muset smířit s tím.
  
  
  — Může být, sklenici tequily?
  
  
  "V mém stavu? Jeho by již byl schopen projít přes dveře".
  
  
  "Mám trochu Кафиона ".
  
  
  Кафион staromódní stimulátor; Nyní, tam jsou ty nejlepší léky. Takže u Mendoze byli ještě někteří kolem těchto věcí. Byl lékařem. Emu bylo jedno, že on mi dává. Jí přikývl. Ji prostě musel vzít to, co jsem mohl získat zde.
  
  
  To растворил dvě tablety ve sklenici vody. Její vypil to, jít k oknu. Její skla na okenní parapet, a отдернул závěsy, aby vidět ven. Úzká ulice v dolní části bylo šedé a tmavé. Kromě dopadajícího sněhu nebylo nic vidět. Zajímalo by mě, mluví, zda je to on. Mendoza byl dost mazaný, aby svázat změnu počasí s náhlým příchodem zraněného североамериканца. A u mě to bylo tajné podezření, že on je tak opatrný, jak autor reproduktory světské kroniky. On byl jediný muž, který věděl, že jsem ještě naživu. Její myslel, není bezpečnější, zda zabít ego.
  
  
  Jí dovolil занавеске dolů a otočil se. Mendoza seděl u stolu, drží se pravou rukou v levém horním šuplíku. Ji mohl hádat, že on tam stále. Bez pochyb o tom, že další, do mě by to bylo stejný nápad. Zbraň, která je, pravděpodobně, teď držel v ruce, měl dostat ih rozmyslet. To změnilo můj pohled, alespoň pro tuto chvíli.
  
  
  — Děkuji vám. Její odcházím.'
  
  
  — Jděte k mému bratrovi, pane, Miguel vám pomůže. V ego hlase znělo shovívavost.
  
  
  Její příchod na den. Káva způsobil můj skládání dolar bít rychleji. Její počkal trochu dříve, než otevřete dveře. Venku nebylo nic slyšet. Její hodil poslední pohled na doktora. — Ani slovo o tom, Mendoza.
  
  
  'Pane, Přísahám na čest mé matky!
  
  
  "Pokud jsi заговоришь, ji vrátím," řekl jsem, — a zjistím, zda máš ještě matka".
  
  
  Mendoza poslušně krčí rameny. Zdá se, že to mnohokrát slyšel takové hrozby z problémových pacientů. Ego to je už ne strach. Jeho, vyšel ven a zavřel za sebou dveře. Ji, podíval se doleva a rovně do prázdné chodby. Pak ji zkoumal kartu s adresou problematického bratra Mendoze. To se mi nelíbilo. Myšlenka na teplé oblečení a эде bylo lákavé, ale jeho ne zcela důvěřoval emu. Zde cítit ještě horší, než v kanceláři Mendoze. Jeho obsazení tázací pohled kolem sebe. Upřímný nad dveřovým косяком блестела malý kovový box. Telefonní zásuvka. Tlustý svině mi lhal.
  
  
  Její prošel v prázdné místnosti vedle kanceláře a vklouzl dovnitř. Ji zvedl tašku z podlahy. V pokoji bylo prázdné a kysele páchl nenasytný. V rozích ležet psí prachu a písku. Ve tmě se jí vloudil do sténání, oddělující tento prostor od kabinetu doktora. Ji, posadil na studené police a přiložil ucho k jemné sténání. Nic nebylo slyšet. Jeho pohodlné sel. Dokud ji čekal, pokusil jsem se jí zapomenout na bolest ve svém rameni. Že by to udělal? Káva mě se vzchopit. I přes stimulující efekt mě dostal lepší spánek.
  
  
  Její probudil z rozzlobený výkřiky ženy. "Kde je ten chlap, tučné prase!"
  
  
  Mendoza odpověděl заискивающим tónem. — Já... já nevím. Ji, přísahám! V ego-stavu, který nemůže být daleko. Dal emu kartu s adresou Miguel. Možná, že se ztratil.
  
  
  Ztraceni? Dokonce i člověk s tvým chudým mysli ne ztratil, kdyby vše, co emu bylo třeba udělat, je sbalit za roh. Miguel čekal s nimi fretky, jak jste volal. Všichni jsme čekali příliš dlouho. Kam zmizel tento agent ACH".
  
  
  "O! Ano, věděl kódová fráze, ale není uvedeno, že to je ACH, seňor.
  
  
  'Seňorito!'
  
  
  "Seňorito. I s touto ranou se ještě mohl zakončit mě. on byl velmi strmé! Jeho jsem si myslel, že bude rozumnější lákat ego k tobě. Mohli jste se s nimi vyrovnat. Dokonce i s mým pistolí ji by...
  
  
  — Jsi velký lenoch, Mendoza, — v tom přerušila žena. — Pověz mi víc o této ráně se rychle. Jak on to dostal?
  
  
  On řekl, že ne, seňorito . Ale u nás diskuse o Зембле...
  
  
  "Plukovník Зембла!" Ji, slyšel, jak žena v kanceláři Mendoze ругалась, топая nohama. 'Jako agent ACH pryč od něj? Její myslel, víme jen ego plány!
  
  
  Přitulila uchem na sténat, její zaobíral otázkou, kdo je tady, kromě AH mohl něco vědět - a jak. Kdo, krejčí sakra, byla tato žena? Jaký třetí straně patřil? To se ukázalo být nejteplejší sněhová bouře, kterou jí kdy zažil. Její pozorně poslouchal, co řekla dál.
  
  
  — Jsi blázen, Mendoza! Pokud se vrátí, používejte svou zbraň. Ne navždy, tak na mě podívat. Neříkám, že musíte zabít jeho, alespoň, pokud to není nutné. Jí chci vzít ego živí. Pak Miguel moci ego vyslechnout.
  
  
  Miguel je dobrý na to, — zamumlal Mendoza. "Jak to se vztahuje k lidem. Mohl by se stát skvělým chirurgem".
  
  
  — Znamená, že si uvědomil, — усмехнулась to. 'Ji musí odejít. Jsi si jistý, že chceš znovu vidět peníze?
  
  
  "Ach, seňorito
  
  
  Její uslyšel tiché šustění bankovek.
  
  
  "Hlas ".
  
  
  "Muchas díky, seňorito. Sbohem!'
  
  
  Její vloudil na den a приоткрыл ji. Žena vstoupila na hřiště. To ворчала pro sebe. Ona byla mladá a štíhlá, a u nah byly krásné nohy. Zastrčený brány ee těžký kabát a klobouk s baldachýnem bránit mi vidět její vlastnosti ve slabém světle. Ee teplé, švédy dal pochopit, že ona věděla o plánech Земблы. Alespoň, že byl dobře připraven!
  
  
  Její podpatky netrpělivě постукивали na podlaze. Teď to bylo na je den. Ještě jeden krok. Moje ruka odletěla směrem ven. Její popadl ee дзюдоистской pěstí. Jednoduché udušení. Její musel být opatrný. Límec kabátu je neměl rušit. Ji, cítil její kůži. Mé velké prsty надавили na nervové uzly na jeho krku. U nah dech. Její dlouhé červené nehty отлетели lety, dotýká mého levého ucha a вцепившись na tvář. Ji stiskl silněji. Přes dvě sekundy a ona ztratila vědomí. Ona nedal nám zvuk. Její вялое tělo spadlo na mě, když se zhroutil. Její popadl ee za ruku a перетащил přes práh prázdné místnosti právě v té chvíli, kdy se dveře do bytu Mendoze распахнулась, a doktor vyběhl ven.
  
  
  "Seňorito. Jsi zapomněla Madre Dios !"
  
  
  Ji, skočil dopředu. Zmatený mým náhlým útokem, stál nehybně. Jsme se setkali ještě s přítelem a se vloupal do ego masáže. Mendoza завопил, jako prase. Její hit jeho ego levé ruce. Na okamžik ji zapomněl na své zranění. Šoku chyběla síla a přesnost. Тошнотворная bolest probodnuté rameno. Bylo hloupé se snažit ji využít, a teď ji měl sklízet plody. Břicho Mendoza, vrhl se na mě. To převracet jeden kolem svých starších židlí a srazil mě. Její vyskočil na nohy. Nepřipravený, ale pevné pěsti zasáhly můj nejvyšší. Její popadl качающуюся ruku. Ramenní hodit odhodil ego přes celou místnost ke stolu. Mendoza se zhroutil vedle svého stolu v toku papíru, knih a úlomků dřeva. Starý revolver vypadl kolem schránky židle a ležel otevřeně ego na nohu. Ego ruka метнулась k němu. Vstal s obtížemi. Dlouhý mozku byl poslán upřímný mi na pupku.
  
  
  - Zbraň není nabitá? — nečekaně vlídně se jí zeptal. Mendoza narazil na tento prut. Podíval se na svou zbraň. Jedním skokem ji, byl vedle něj. Její popadl ego pravou ruku a вывернул ho stranou. Pár centimetrů od mých nohou, brýle, spadla na podlahu. Dvakrát moje pěst исчезал, tentokrát vpravo, v ego břiše. Úder do кадык odhodil ego hlavu dozadu. Padl na kolena a zhroutil se na zem.
  
  
  Její, vyběhl po kabinetu a zabouchl za sebou dveře. Žena stále byla na stejném místě, kde ji upustil. Její затащил ji v prázdné místnosti a zavřel dveře. Stojím na kolenou, ji začal ji čistit. Tašky mají nah s sebou neměl, ale v teplé sako bylo mnoho vnitřních kapes. To byla podobná obchod воришку. Ji našel jen velmi málo. Никарагуанское průkaz totožnosti, ve kterém je uvedeno, že je to střední žebro v Managua, že údaje za jiných okolností bude padělek. Také shromáždil pokrčená krabičku cigaret, kartáč na vlasy, řasenky, пилочку na nehty, rtěnku, několik scvrkl mandarinky, asi dvacet pět dolarů místními penězi a 9 mm PM - Макаров. Makarow je velmi podobný na hotel lindner se nachází PP, který byl pro něj vzorem. Je to velký automatickou zbraň, je příliš těžké pro ženy. Na její věci ji mohl pochopit, kdo to je, ale stále nemohl pochopit, kdo to je.
  
  
  To застонала. Jemně zavrtěla hlavou. Ona přišla k rozumu. Její sel a stahl čekat. Její věci byly dumpingové vedle mě. Když to очнется, že to není chtěl být příliš blízko k ní. Mohla bych zkusit něco udělat.
  
  
  Ona se převalil na tmavém špinavé podlaze a vrazila nohu do tlustého складчатую sukni. Kalhoty by byly teplejší. Ale никарагуанские ženy ih nenesou, a, samozřejmě, musela zůstat v místní módě. Pomalu se posadila. Přitiskla si ruku na čelo, jako kdyby se stěhoval a měl silné kocoviny. Velký klobouk sklouzl z její hlavy. Světle hnědé vlasy vlny padaly, hej, na ramena. Její shýbání číslo выделялась na pozadí bezvýrazný světla, льющегося kolem пыльного okna. Otočila ke mně hlavu a sklopila ruce. Slabý svatý je pán psal o její tvář.
  
  
  To byla podívaná, která mě pamatujete. To bylo zatraceně ženská. Z její plné, urostlý prsa pod обтягивающим шерстяным свитером do nohy, v полуботфортах. Jeho osoba měla ve tvaru srdce a slíbila stejnou něhu a vášeň, a že ee tělo. A, samozřejmě, nen byl chladný, smrtící tvrdost, s níž má každý agent. To je prostě nevyhnutelné v naší profesi. Ale díval jsem se dál. A to, co jsem viděl, bylo pár velmi velké, velmi испуганных modré oči.
  
  
  Jí se dozvěděl, je to osoba. Ní, viděl její fotku v karetní krabicích ve štábu-ACH bytě. To bylo v jednom na del s novými lidmi a provozu противоборствующей týmy, které ji prohlédl. Trvalo mi nějaký čas, aby se přesně komu-ee umístění. V době, kdy se obnovila svou obvyklou vyrovnanost, jeho věděl. Tamara Kirov , provozní základnu v Mexiku, kolem nejvíce slibných mladých členů Výboru Státní Bezpečnosti, více známý jako Ruská Tajná Služba.
  
  
  Nebo jen KGB.
  
  
  
  
  Kapitola 6
  
  
  
  
  To моргнула několikrát, a pak zpomalený dech, jako by se vzrušil. — Dobrý den, Tamara, " řekl jsem.
  
  
  "Mé jméno není Tamara, — řekla plynně španělsky. "Její Розита, milá dívka, která se zabývá..." Ona nemá dokončil větu a nadechl.
  
  
  Ona se podívala na mě. — Není улыбайся tak samolibě, — řezané ona je teď v angličtině. — Já tebe taky zjistím, Nick Carter. Pokud budeš mě zabít, udělej to rychle.
  
  
  — Pokud by si ji do hotelu, aby jsi umřela, ty by už mrtvá, " řekl jsem, jak je možné klidnější a laskavější. — Chci vědět, proč KGB zabývá plukovník Земблой, Tamara. Teď, když jsme se seznámili, to už nemůže být tak těžké, ne?
  
  
  — Nic, — прошипела to. — Jsi nic ode mne poznáš.
  
  
  Ji prohlížel své ruce, aby se ujistil, že je vše naopak. Proto se jí hned zeptal se pak, že hotel je vědět,
  
  
  — Existují způsoby, Tamara, — řekl jsem tiše. Ona smála se:, ale to byl tenký a kteří přišli a nikdy třást smích. Hej, nemohu skrýt svůj strach. On byl slaboch dr. Мендосой, který je snadno oklamat. Ona systému jmelí věc se zkušeným agentem ACH, a to byl pádný důvod k obavám. Ale snažila se zůstat невозмутимой.
  
  
  "Víme, že vaše chování, Carter," opovržlivě усмехнулась to. — Ve vašem velitelství jste mohli schopen mluvit mě. S moderními metodami a léky, které všichni v určitém okamžiku začnou mluvit. Ale my tady sedíme v prázdné místnosti, sama. Můžete bít a mučit mě, dokud jsem закричу, než bolí. Její silnější, než si myslíš. To lehce наклонилась dopředu, jeho oči se zúžily. "A pokud jsi попытаешься, pokud jsi протянешь ke mně ruku, jí закричу".
  
  
  "Pak to bude nejkratší creek v historii".
  
  
  'Je to možné. Může být nejlepším řešením. Pokud ji budu moci zabránit vám mé smrti, to bude moje vítězství.
  
  
  'Vítězství?'
  
  
  — Kromě toho, že jsi nebyl выиграешь, Carter. Nemůžete vyhrát.
  
  
  To ještě nic nechápal. 'Vyhrát? Co můžete vyhrát? Ve vzteku řekla na padající sníh. "Můžeme být příliš pozdě na to, aby zmařit plán tohoto vašemu империалистического прихвостня; To se přiznám...'
  
  
  — Císařské прихвостень?
  
  
  "...ale my jsme dali toto vlákno. Slibuji. Свободолюбивый socialismus..."
  
  
  — Hej, počkej chvíli! Její přerušil ee. — Jak si myslíte, že plukovník Зембла — jeden kolem nás? Že je to americké spiknutí?
  
  
  Je jasné, — opovržlivě řekla Tamara. "On je američan, nebo ne?"
  
  
  "Pokud je mi známo, působil v naší zemi. Ale to neznamená, že máme k tomu nějaký postoj. Jak můžeme získat kolem tohoto prospěch? Vysvětlete mi to.
  
  
  — Myslíš, že ji šílená, Carter? Když jsme slyšeli o ego činnosti v Mexiku a viděl, co udělal s Mexico city, okamžitě jsme si uvědomili, co se děje. Dáte emu zbraně, vybavení a peníze. Jste льстите mu bylo tím, že on sám se domnívá, skutečnou revoluční, a po několika dnech prohlásil Земблу nepřítelem a hrozbou. Prostřednictvím svých loutek v Organizaci amerických států, které požadujete akce. A hlas pak přijde vaše diplomacie dělový člun. Vaše armáda, samozřejmě, ovlivňují, jak se v roce 1965 v Dominikánské republice. Vaše plány na rozšíření tak hloupé transparentní! Ale oni ztroskotají!"
  
  
  "Bože, ty jsi blázen, Tamara!" — odsekl jsem. Ji začal zlobit. V běžném za jiných okolností by ji посмеялся se nad tím. Teď se jí unavený, проголодался a byl naštvaný. Můj úkol se pokazilo, a na mém rameni byla díra od kulky. Ke všemu mě teď studoval банальностями, slogany a бабьими байками. To bylo víc, než mohl snést. Jediným ospravedlněním bylo, že ona sama v to věřila. To samozřejmě bylo proti Земблы. Ale to není nutné použít k celé organizaci a KGB. Části oni říkají, že na své levé ruce, co dělá pravá.
  
  
  — Obě vaše tvrzení současně nefungují — рыкнул jsem. "Nemůžete volat OAS americké organizace, a na jeden zátah obviňovat nás snaží zabít některé její členy. Proč? Už na jedné lodi? Je zajímavé, už jste někdy poslouchat, co říkáte? Je mnohem pravděpodobnější, že pro Земблой stojí na vaší straně, připraven vystoupit ze zákulisí a vyčistit ego v případě úspěchu, což, mimochodem, se stane.
  
  
  'My? Jste bojovný přisluhovač imperialismu, proč naše elitní jednotka komanda už se chystá vyhodit do vzduchu ego chrám maya a zničit ego meteorologická instalaci? Ego bezpečnostní opatření byla дилетантскими. Již jsme se dozvěděli ego sekrece. Pokud by náš člověk v chrámu mohl dostat do kontaktu s námi dříve, tento sníh ani...
  
  
  Zavřela ústa rukou, široce otevřel oči. Pak chvilce ticha ona sklopila ruce. To потерла bradu a řekla tichým ledovou hlasem: — Dobrý trik, pan Carter, ale to málo, co jste ze mě vytáhl, vám nepomůže.
  
  
  Ji, díval se ven. — Ne, — přiznal jsem, — já jsem taky, takže si nemyslím, Tamara. A ještě si myslím, že vy, lidé, se dozvěděli, že štáb Земблы již leží v troskách, a on sám odešel bůh ví kam. Alespoň, pokud jsou ještě schopni nalézt cestu do tohoto sudu.
  
  
  — A to říkáš.
  
  
  — Krejčí dobře jí tak říkat! Její огрызнулся. Znovu cítil teplo. Jeho ukázal na své rameno. 'Jak si myslíte, jak jsem se dostal to? Pokud by jste pouze povoleno tomuto proniknout do tvůj tupý mozek.
  
  
  'Ti ji nevěřím. Celý tento sníh...
  
  
  — To, miláčku, protože ego bezpečnostní opatření byla lepší, než jsi ty, nebo někdo jiný věděl, že existují. Je to záměrně dělá to, aby svým lidem o čem mluvit a získat pomoc. On je milovník revolučních her, takže si myslím, že to udělal trochu víc, než je nutné. Nejsou zde pro nic za nic. Ale co je to neoznámil, tak to, že kanálů pro řízení počasí se stal ještě větší. Tři, abych byl přesný, v dalších třech zemích Střední Ameriky!
  
  
  — H-co ? - Tamara задыхалась.
  
  
  — Ano, a co je ještě horší je, že pracují bez ohledu na základní vysílače. To je to, jak nohy židle. To rozdíl je, že tato židle bez pádu, dokud nebudou zničeny všechny nožičky. Jí nic neříkám, Tamara. Ona byla tam. Ji zničil hlavní vysílač do toho, jak si uvědomil, že je to nezbytné pro připojení záložních vysílačů.
  
  
  — Ale... pokud to, co říkáte, je pravda, pak...
  
  
  "Pak každý kanál by měl být otevřen samostatně. Ano. Kromě toho, jak ji chápu, silové pole nejen nebude zkaženo, dokud se všechny tyto vysílače budou vypnuty, ale také bude stále více a více разрушенным. To umožní, aby počasí ještě více nestabilní. Ego již nemůže kontrolovat".
  
  
  'Ne! Ne, nemůžu ti věřit. Vy jste opět snažíš se nalákat mě do pasti svých lží a podvádění, Carter.
  
  
  Ona rozhodně zavrtěla hlavou. Ale její oči ji viděla, že выигрываю. — Tamara, lépe by jí lhal, pomalu a tiše jí řekl. — Ale já nemám žádný důvod. To nepřineslo by mi to k ničemu. To je pravda, od A do z".
  
  
  "To je tak úžasné. Je to jako šílený sen...'
  
  
  Ona se otočila a znovu se podívala na okno. Její mlčení bylo jen částečně výsledkem jeho zmatku a nerozhodnosti. To není tak hrozný mě, jako dříve. Alespoň, že nebyl hloupý, jinak by to nefungovalo by v KGB. Možná to bylo jen trochu naivní a неопытной. Je to skoro slyšel její myšlenky, dokud považovala alternativy. Jí, doufal, že také zvažuje, jak se to bude používat mě. Ve delle jsem na to a počítal, protože bylo zřejmé, že budu muset použít.
  
  
  — Nick, řekla konečně. Ona se znovu podíval se na mě. V ee hlase bylo nezvyklé teplo, a zavolala mé jméno. — Nick, ty ostatní programy. Víš, kde jsou?
  
  
  "Možná, a možná ne".
  
  
  "Oba jsme že-že víme. Nyní, když je dáme to dohromady. Mohli bychom pracovat spolu.
  
  
  — Chceš říct, že si myslíte, že AH není spolupracuje s Земблой?
  
  
  Ona přikývla. A musíš mi věřit, Nick.
  
  
  'Proč mi věřit? Rusko může hodně získat, pokud vyhraje Зембла".
  
  
  'Ne, nic! Pokud Зембле podaří spojit tuto oblast, bude to pro nás obtížnější, a pro úspěch naší revoluce bude potřebovat mnohem více času. Ale je tu ještě něco, co Nick. Hrajete v šachy?
  
  
  "Hrál jsem v nich předtím".
  
  
  "Pro nás, rusy, je to vášeň, jak víte. A proč? Protože to сталкивает omezený počet bystrý, inteligentní a nachází slunce soupeře druhé proti druhé s nekonečným množstvím herních možností. Tak a naše politika. Rádi bychom vědět, jaké jsou možnosti a zda dokážeme se s nimi vypořádat. Plukovník Зембла úplně jiný. Je to divoký člověk. To musí být odstraněn. V opačném případě to může ohrozit nejen Střední Ameriky, ale i celou rovnováhu sil ve světě".
  
  
  "A my pěšáci hraje, ne?"
  
  
  — Není pěšák, Nick, a connie. Ona se krátce usmála, rty se mírně zachvěla. "Koně mohou skákat do stran a přes ostatní. Ne pěšáci. Jsou nuceni dělat krátké, nesmyslné shaggy ve stejném směru".
  
  
  — Tato nabídka je skočit na svou stranu, Tamara? Její krátké, ale prudce zasmál. Takový skok by byl sebevraždou. Vaše KGB určil za hlavu vysokou cenu.
  
  
  'Ji to vím. Ale já také vím, co bylo předtím. To se může stát znovu, — выдохнула to, a stane se to znovu, pokud nebudeš příliš hloupý. Podívej se na sebe! Máte svou zbraň a starý revolver doktora Mendoze, ale jinak? Jen skrz naskrz mokré kalhoty! Budete porazit plukovníka Земблу s tímto? Neříkám, že budeme přáteli. Ale máme společný záměr. Hlas proč bychom mohli pracovat spolu! Musíme pracovat společně!
  
  
  Oči Тамары jasně zářily ve tmě této prázdné místnosti. Jí si myslel, že to dělá legraci ze mě na vlastní pěst. Mi taky bylo jedno. Potřebuji pomoci KGB, pomoc s organizací, s vybavením a jídlem. Její уставился na nah, jako by uvažoval o její komentář. Rozhlédla se kolem sebe s vážnou a upřímný pohled. Ona hrála svou roli dobře, dokonce velmi dobře, ale ona byla příliš naivní, jak se tato část se stane s ženami v naší profesi. To отстаивала svou pozici svými černými žulovými očima. Vzpomněl jsem si na krásné венериной мухоловке, плотоядном závodě, který by měl být tak sladce voní hmyzu, která ho živí.
  
  
  — No... — váhavě řekl jsem, že nabízíte?
  
  
  'Pojď se mnou.'
  
  
  — V domě Miguel za rohem?
  
  
  'Ano.'
  
  
  — Kolik ještě, kromě vás dvou?
  
  
  To облизала rty, přemýšlel, zda hele lhát. "Jen jeden, jakýsi Diego Ордас ".
  
  
  To může být pravda. Bylo to nepravděpodobné, ale nevadilo to. — Máte tam nějaký vysílač?
  
  
  "Krátké vlny, vše, co se pohybuje", — rychle odpověděla, když viděl můj souhlas. — Najdeme si oblečení a trochu jídla.
  
  
  Její, povzdechl si, jako by neochotně dávat na nevyhnutelné. Její vstal a стянул od sebe mokré lepkavé kalhoty. 'Dobře.'
  
  
  — Je to moudré rozhodnutí, Nick, — slavnostně řekla. — Mohu ji získat své věci zpět teď?
  
  
  "Aha," odpověděla jsem, потянувшись za mandlovým sušenkami a dále пилочкой na nehty. "Není to".
  
  
  To vypadalo обиженной, když набивала kapsy. "Nick, ji si myslel, že teď věříme, že přítel příteli".
  
  
  Ji musel usmát. — Pro estestvenno. Ale tak ti ji víc věřit. Ji, otevřel dveře a my vyšli na chodbu. — Mimochodem, Dr. Mendoza řekl, že jsi něco, co zapomněl. Co to bylo?'
  
  
  To вытянула pusy, jak nezbedný malá holka. "Zapomněl jsem zaplatit emu všichni, že je to hotel. Jeho надула ego, jak říkáte, v Americe.
  
  
  Její pokračoval ухмыляться; to bylo dost mírně, aby to byla pravda. Vnitřně ji musel smát, ale nad něčím jiným. Zatím fretka Tamara pilně vyhnout mluvit něco o tašku, ještě bývalé vedle mě. To ani nevypadala na to. Zdá se, že ona cítila, že je to nějak důležité. To bylo první, co udělala, by bylo, kdyby dal hej šanci.
  
  
  Vystupte na Calle černou horu, šli jsme k další křižovatce, jen pár kroků od domu. V domech na obou stranách ulice bylo ticho a tma. Tamara je, když padající sníh spadl na její vlasy, a запорошил kabát .
  
  
  — Přezdívka, — řekla, když jsme se obrátil na Calle Ноэво , — plukovníka Земблу je třeba zastavit za každou cenu! Moje oči byly přilepené k třetímu domu vpravo, domu, ve kterém, podle Mendoze, gilles ego bratr. Okna se zavřenými okenicemi zdály tmavé a pusté. — Není Земблу, Tamara. Ztratil kontrolu nad svou prací".
  
  
  "Programy v každém případě patří k emu. Jeho to a systému jmelí v paměti". Její hlas byl ostrý: "Bylo by hrozné, kdybychom selhali".
  
  
  "Rostliny, stromy, hmyz, zvířata, celá ekologie na náměstí v tisíce kilometrů čtverečních bude zničena".
  
  
  — A lidé! - Ona se zatřásla a na chvíli постояла ve dveřích domu, счищая sníh ze svých bot. — Ih je třeba upozornit, že Nick. Bylo by nefér jim říct o tom.
  
  
  — Oni ti nic svěřit, " odvětil jsem. "Myslím si, že již nevěří svým očím. Nebudou chápat, že ih je před námi".
  
  
  'To není fér!' — potvrdil to impulzivně. "Tisíce lidí zemřou hladem a zimou!"
  
  
  Její popadl ee za ruku, jako by hotel strávit na chodbě. Ji držel ee vlastní automatickou zbraň zaměřené na nah. — Dobře řečeno, " řekl jsem. "Je to určitě část drama, které vás učí v KGB. Ty taky můžeš plakat na povel?
  
  
  "Jak to říkat takové věci!" — nadechl se s upřímným rozhořčením. Bylo to téměř tak, jako by slzy навернулись na její oči. "Jsme na opačných stranách, to je pravda. Ale lidé, kteří budou trpět a umírat nejmenší plukovníka Земблы, není na jedné straně. Snaží se žít, jak mohou! Nick, ty jsi tak tvrdohlavý, že ztratil veškerou pocit lidskosti?
  
  
  — Jsem se nějak osvobodil vězně podle vašeho vladimirského tábora "Desítce" pod Потьмой . Jeho velmi dobře vím, vaše sovětskou charitu".
  
  
  To напряглась a сжала rty. Byli jsme již blízko k první den na pravé straně. Jak by hej, jsme chtěli reagovat na můj výsměch, se rozhostilo ticho, neboť se obávají selhání jeho zálohy. I přes chlad, ve vzduchu vznášel смутный vůně nebezpečí a smrti, který ji téměř necítil.
  
  
  — Jsme tady, — řekla. 'Průchody dovnitř.'
  
  
  'Pak vás. Její pobyt za vás. První, kdo se snaží se na mě zaútočit, dostane kulku do zad".
  
  
  "Nick, její, přísahám..."
  
  
  — Ty jsi první, Tamara. Její pevněji stiskl její ruku. Můj palec надавил na nervy, dokud ona bezmocně není застонала. "Pojď se podívat, jakou párty jste uspořádala pro mě".
  
  
  Ee ruku na klice задрожала. "Nick, to není způsob, jak pracovat společně. Prosím, zrušte tento revolver...
  
  
  "Vpřed."
  
  
  Jsme vstoupili. To, co jsme viděli, nikdo na nás nečekal. To byl masakr. Jeden muž padl na zem. Druhou bezvládně seděl v křesle, tiše rukama složenýma na kolenou. U obou byly перерезаны hrdlo od ucha k uchu. Temná frozen krev dal vzdělávání na podlaze velkou louži. Ona tekla na prsa sedí muži a kapala ze židle. Stěny byly potřísněné krví, původně брызнувшей na dvou krčních tepen.
  
  
  'Máma má drahá ,' - Tamara склонила hlavu, a její puked.
  
  
  Pokud by můj žaludek nebyl tak prázdný, mě by taky jedným. Teď můj žaludek сжался v krku, ale podařilo se mi vyrovnat se sám se sebou. Její studoval zbytek místnosti. Všechno bylo vzhůru nohama s nohou na hlavu. Boxy byly rozehnány, potahy na křesla zmařen, a moderní tranzistor vysílače, na který ho čekal, se ukázalo být k ničemu. Její, obrátil se na Tamara. To vypukla suché рыданиями. Její udeřil ji dlaní do tváře, ne silně, ale citlivě.
  
  
  — Přestat, " řekl jsem. "Jdeme dál... ."
  
  
  — O... o, Bože můj. Její oči znovu прояснились, ale ona seděla na nohách, třesavka, jako kotě.
  
  
  "Tvoji lidé?"
  
  
  — D-ano . Miguel a... a Diego v křesle. Jak na to ...?'
  
  
  "Myslím, že ih přistižen. Ih držel pod hlaveň pistole a zabíjeli nožem, aby bylo co nejméně hluku".
  
  
  Její povzdechl si. Můj hlas byl ponurý: "Vypadá to, že dr. Mendoze přece jen ne matky".
  
  
  'Jak?'
  
  
  "Musí to být, on byl velmi zaneprázdněn pak toho, jak jsem se pryč od něj", — vysvětlil jsem. — To byl vám volá o mě. A udržet peníze, které pak uvádí, že o vás lidi Земблы v Принцапольце.
  
  
  "Pro estestvenno! On zradil nás oba! Její obličej byl zkreslený, hněvem a nenávistí. "Musíme se vrátit a vypořádat se s ním."
  
  
  — Dobrý nápad, ale necháme to na později. Musíme vypadnout".
  
  
  "Doufám, že vrah se vrátí a najde nás zde".
  
  
  "Прибереги jeho pomsta za nejlepší řešení, Tamara. Musíme utlumit tyto programy, a oni jsou roztroušeny ještě ve třech zemích. Zde, v Принцапольце, my už nemůžeme nic dělat.
  
  
  — Ano, Ano, rozumím. Podívala se na mě chybějící pohled. — Odpusť , Nick. Ho snažila nalákat vás do pasti, aby je mohli vytáhnout kolem tebe všechno, co jsi znal.
  
  
  "Nebojte se o tom. Nikdy jsi обманывала mě svou hrou. Váš tým komanda odešel, a vaši kamarádi jsou mrtví. Zdá se, že teď opravdu potřebujeme pracovat společně, ale pak nám musíte věřit sobě navzájem. Chceš to?'
  
  
  Ona přikývla. "Nyní zůstali pouze my."
  
  
  'Hlas tack.' Ji vrátil hej pistole Makarov. Zajímalo by mě, co Hawke řekl bych o práci s ruským agentem. Neměl jsem moc na výběr, ale to může způsobit zbytečné problémy. Musel co nejdříve se spojte s velitelstvím AH a vysvětlit věc. Ale co je nejdůležitější nejprve. Šel jsem do malé místnosti, kde ležel dva těla, a zeptal se: "Existuje nějaký švédy, která se zabývá pro mě?"
  
  
  'Nick
  
  
  Pomalu se otočil, když jde síly. Zuzana mávla na mě velký automatickým револьвером, jako by nevěděla, co dělat. Ona znovu přikývla a сунула zbraň za minutu. "Hnědý kufr. Patří Miguelovi, a to přibližně stejného růstu, jako jste vy. Bylo to tak, mám na mysli.
  
  
  "Velká holka", — zasmál jsem se, hodil hej obchod, který vytáhl na hnát, než předat ahoj. Ona složila zkoušku. To je zarudlá až do krku, ale nic neřekl.
  
  
  Miguel byl pod mě růstem a tlustší. Nicméně, to našel nějaký co je pod рубашками, tlustý vlněný svetr, kalhoty камвольной vlny a pár tlustých ponožek, které sedí dobře. Její oblékl vše musí být dobře chráněny před chladu, sněhu a ledu. Nejlepším překvapením se stalo pár kožených bot, které byly docela velké, takže se nikdy nevzdáte, i přes extra ponožky.
  
  
  — Máte ještě nějaké приемопередатчики, kromě této psí smetí?
  
  
  Její požádala o to, Tamara, dokud se obléci. — Ne, — následoval обескураживающий revmatismu. "To bylo jediné, co u nás bylo."
  
  
  — Hlasování problému, — прорычал jsem. "Doufal jsem, že bychom mohli zavolat o pomoc. Hlídkový člun na mě čeká v moři.
  
  
  — A máme tam rybářském trawleru. U někoho kolem vás, zde žádné rádio?
  
  
  'Její obávám se, že ne. V opačném případě bych použil ego. Jsou málo lidí, co zde máme, je vše povrchní, stejně jako doktor Mendoza. Nemyslím si, že má něco lepšího, než quartz vysílač. Budeme muset ukrást loď do přístavu. Doufejme, že si poradíme s tím, jak bouře занесет nás.
  
  
  — Mohli bychom si sednout na letadlo, — nedbale řekla.
  
  
  Její oblékl si boty a затопал kolem místnosti. "Letadlo? Jaký letadlo?
  
  
  "Сессна 150, na níž její přiletěl do Mexico city s Diego. Podpůrný tým dorazil s траулером. To подбросила obchod do vzduchu, znovu chytla ego a озорно smála se:. "Samozřejmě, pokud nechcete věřit ženám-piloty..."
  
  
  — Jsi připojí ego sem, ne? Pokud budete zvyšovat ego do vzduchu v této bouři, dáma, ji již nikdy nebudu kritizovat ženy za volantem.
  
  
  Ona smála se: hluboké гортанным zvukem; velkorysý, se zářivým úsměvem, mezi mužem a ženou, nýbrž mezi agenty. Opět se stala vážnou. "Letadlo v tělocvičně na pevné části pláže na sever od obce. Její silné navázal ego v případě, pokud bychom se dostáváme do Земблы včas a počasí se změní. Tak jsme to přivezli a teplé věci. Ji-jsem rád, že jsme přijali tuto obezřetnost. Ale když Karibské moře...
  
  
  Hele, nemusela dokončit větu. Její snadné si představit, jak надуваемые větrem vlny spadnout na malý letadlo, zničit je, podvozku a mačkání ego, jako by to lepenkové krabice. Jsme okamžitě opustili dům. Jí jen podaří chytit полушубок Miguel s háčky na zadní straně den. Tamara byla ženou s širokou duší a rychle ke všemu привыкала. Mohla přimět podívat na dva mrtvé netečný. Více se o tomto neřekl. Oni byli mrtví, a bylo lepší ih zapomenout. Něco by mělo být provedeno, co nás může k něčemu vést, a dokonce vést k jeho vlastní krutou smrt. Později, až bude vše hotové, může truchlit ih. Mě napadlo, že když dojde do tuhého, ale to ještě bylo mým nepřítelem. Jeho bych nechtěla ji zabít.
  
  
  Ulice Ноэво byla prázdná, jako nikdy. Milí občané Принцапольцы byli šokováni ledová bouře, v níž se nic nechápali. Jsme se drželi blízko k škarpě na jedné straně ulice. Tamara automaticky придвинулась ke mně, jako by hledal ochranu a pohodlí.
  
  
  "V bytě bylo eda . Tě něco potřeboval.'
  
  
  — Je divné, " řekl jsem. "Mám tam náhle ztratil chuť k jídlu".
  
  
  "Může být, v letadle je něco jiného."
  
  
  Jsme se obrátil na Calle černou horu, zpět k náměstí mimmo domu dr. Mendoze. Nic nebylo vidět. Nic шевелилось, ale seděla zvláštní ticho. To mě vyděsilo. Její pozorně poslouchal. A znovu mé mnohaleté zkušenosti обострил instinkty, подсказавшие mi, že něco není v pořádku. Jeho snadné опускал nohy, zcela diskrétně. Tamara mlčky kráčel vedle mě.
  
  
  Prošli jsme mimmo domov Mendoze, když to má hovořili. Diego byl dobrý chlap, — zamyšleně řekla. Miguel opravdu byl bratrem lékaře, pokud vás to utěší.
  
  
  Nyní se dostáváme k hrubě сколоченной kč pro osly, která se zabývá seděla na дышлах otevřeně před stájemi. ji, podíval se na stáje. Nyní den byly otevřeny. Bylo úplně tma.
  
  
  Téměř rozzlobeně ji, zašeptal: "Jsme v pasti". Předtím, než Tamara stihla zareagovat, kolem tma stáje, střílel tisíc pušek. Ve delle ih bylo jen asi deset, ale je to příliš mnoho, pokud jde o vás. Její, cítil jsem se jako hliněný holub, na kterého se střílí ze všech stran.
  
  
  Ji, vykřikl a tlačil Tamara s loktem. Její zastřelil revmatismu kolem starého revolveru Mendoze. Příliš narychlo. Její pochybnosti o tom, že do někoho narazila. Na nás vystřelili opět, červená blesk kolem stáje. Znovu vystřelil. Mimmo nás střemhlav ještě větší vedení. Jsme blíže k vozíku, a vrhli se do této pochybné баррикаду.
  
  
  'Nick.' Tamara mě popadl za ruku. "Obklíčili nás!"
  
  
  — Není důvod k panice, — zašeptal jí do revmatismu. Jeho, sklonil se tak низменному, jak jen mohl, aby se podívat pod vozík. — Deset k jedné, to jsou bastardi, kteří zabili splní své lidi. Oni nebudou brát zajatce. Budeme muset bojovat.
  
  
  Salva za doušek narazil na starý dřevěný korálek vozíky. Kulky разбивали tlusté desky a рикошетили ještě padající sníh. Vypadá to, že u nich bylo hodně munice. U nás nebylo více, než bylo v našich револьверах. Jsem nemusela ukazovat Tamara na naši bezradnost. Ona střílela jen občas, jen když by cíl na ohnisko požáru. Jeden na ff ran dostal. Náhlý křik a řinčení dopadající zbraň. Černá muž v rolnické oblečení vyšel, пританцовывая, jako by tím пируэт, сцепив ruce na окровавленном tváři. Tamara se stala vynaložit na to ještě jednu kulku. Muž vykřikl. Pak jeden z ego si ve stájích zastřelili ho. Narazil hlavou do sněhu.
  
  
  — Máme téměř došla munice, — выдохнула Tamara.
  
  
  Zbraně расстрельной týmu i nadále střílet. Prokletí! Pokud by byl jen způsob, jak vyhodit no, a všechno je! To mi dal nápad. "Rychleji — objednal jsem, určit mi vytáhnout tento dřevěný kolík, kolem hub a sundat kolo!" Zadek pistole Mendoze její vytěžené kolem osy vyrobená klín. Společně jsme открутили dřevěné kolo. To vrzání оторвалось. Vozík spadl na jednu osu, a na druhou stranu vzrostla. Tak u nás bylo to nejlepší koberec.
  
  
  "Dej mi jeden kolem tvých mandarinky".
  
  
  Tamara уставилась na mě. "Mandarinky? Já... já nechápu, co máte na mysli.
  
  
  Olovo letěl kolem nás, jako kdyby jsme byli v осином hnízdě. Čas na vysvětlování nebyl. "Prokletí!" - prudce, " řekl jsem. — Jsou mandarinky, které vedete, vypadají reálné, ale ne horší tě, vím, že je to maskovaný granáty. Britové také používali ih ve válce proti Hitlerovi. A zdá se mi, že své cigarety ve delle zápalné časované bomby. krejčí sakra v OH my taky víme jako kouzla. Dnes nebo zítra to nemůžu říct o umělých psy z latexu, které jsme пускаем po kanálech, aby vyhodit zámky. No pojď stejné!'
  
  
  To полезла v jeden kolem kapes kabátu a natáhla mi dokonale замаскированную výbušniny.
  
  
  "Stonek — to zapálení," řekla. "Čím kratší máte ego сломаете, tím rychleji bude následovat výbuch".
  
  
  Její sáhl falešný mandarinka v otvoru pro osu kola. "A teď pojďme выгоним těchto potkanů kolem hnízda!" Její vrácena zpět kolo na stranu vozíky.
  
  
  "Dejte mi krytí".
  
  
  "Zbývá mi jen tři výstřely".
  
  
  "Nebudou se bránit, když se to stane", — slíbil jsem. Tamara začala střílet. Její vstal a tlačil kolo. To покатилось na ulici skrz sníh, перепрыгнуло přes groove na druhé straně ulice a navíjení покатилось otevřeně se k temné stáji. Na chvíli vládla hrobové ticho. Devět zbývajících odstřelovače, zřejmě zmateni, co se děje. Pokud budeme mít štěstí, oni teď budou kolem kola.
  
  
  Pak granát explodoval. Zevnitř stáje se ozval ohlušující hrom. Dveře se hrál z pantů a поплыла přes ulici. Nebe задрожало jasnými barvami, za nimiž následovala ослепляющая bělost. Jazyky ohně, aby se vymanily kolem rozbitého dveří průchozí. Za několik sekund kombinace se proměnila v hořící peklo.
  
  
  Z důvodu vozíky její, zašeptala — To nebylo jen granát. Současně to bylo a je zápalná bomba!"
  
  
  Ona filozoficky пожала rameny. "Nejdůležitější je, aby jsi vykonával svou práci, ne umírající sám, jako hrdina".
  
  
  Společně jsme běželi po ulici přes ruiny stáje. Jednou Byla málem uklouzl na zamrzlé sněhu. Ona se zotavuje a je zarudlá od rušení. Kromě toho, že není zaostával za mě. Přišli jsme do rohu Calle černou horu a přes bílou holý prostor.
  
  
  Teď je na řadě Тамары jít dopředu. Věděla, kde se v sále "Сессна-150", a jeho ne. Jí se modlil, aby jsme se dostali do letadla bez dalších obtíží.
  
  
  
  
  Kapitola 7
  
  
  
  
  Překvapivě, ale dál potíže neměl. Alespoň ne na nich, že chodí po dvou nohách. Počasí, zdálo se, že je hnací silou dokonce i fanatici Земблы v domě požádal jsem o azyl a tepla.
  
  
  Sníh šel silnější. Silné poryvy větru málem srazil nás s nohou. Ledový vzduch sevřel mé plíce a způsobuje bolest očí. Moje prsty byly jako kostky ledu. Jí byl bez rukavic. Karibské moře вздымалось a бурлило: bílá pěna na černé & nb. Bouře šla od západu, přes důlku. V důsledku nízké pobřeží není ocitla pod vodou. Pak více než hodinová náročném přechodu na pláži Mosquito-Costa-jsme se dostali do letadla, онемевшие od chladu.
  
  
  Tamara пристегнулась na levém sedadle.
  
  
  Zapnout topení, " řekl jsem, klepání zuby. Ona spustila motor, rychle prováděl kontroly a zvýšila rychlost, zkontrolujte motor. "Je to poprvé, kdy jsem se musel zahrnovat антиобледенители pro vzlet", — řekla. Ona se upřeně dívala na sněhu-vztahuje na pláž. 'Počkejte. Mohli jsme vydržet několik nárazy větru.
  
  
  Pustila šikany a pomalu tlačil plyn dopředu. "Сессна" třes a třást pod náporem větru, pěny a sněhu. Jsme рулили na širokém záběru vulkanické horniny, oblázky, někdy буксуя na льдинках. Hlava letadla v žádném případě nelze zaslat na vítr. On foukal ze všech stran. Olga надавила na plyn až na doraz. Několik úderů, jsem si ji sám pro sebe, všechno je v pořádku! Měl jsem licenci CLV - Kategorie letecké dopravy. Je to přetrvávající mě mají stejná práva, a že běžná komerční licence. Pouze požadavky byly vyšší. Od pilota vyžaduje vyšší letové dovednosti a výborná fyzická příprava. V podstatě to je u komerčních a profesionálních pilotů. Jeho dobře informovaný o vývoji letadel s nimi fretka, jako Icarus se poprvé vztahuje na sebe vosku a peří. Ale teď, když jsme se chystali napadnout této válčící bure, s ne více než krabičky zápalek s rozpětím křídel kolem 12 metrů, její, jsem si myslel, jak to budeme moci vzlétnout.
  
  
  Jsme порхали na břehu, dokud není dosaženo vzlet rychlost. Pro Cessna 150 je to asi 90 kilometrů za hodinu. Jsme úspěšně prosadily na svobodu a подпрыгнули do vzduchu. Byla to docela strašidelná senzační. Její viděl, že Jana není spokojená s jeho vzlétnutí. Kousání do spodního rtu, ona se chovala s румпелем a pedály, jako varhaník hraje "Výstup gladiator" ve stylu boogie-woogie. Tamara postupně se vyšplhala na letadlo do výšky 2000 metrů. V této výšce se i nadále létat. To klidně потянула plyn, dokud otáčkoměr neprokázaly 2300 otáček za minutu.
  
  
  — Ty jsi rozený pilot, — řekl ji ahoj.
  
  
  "Tam, odkud to pochází, takový počasí je každý rok v průběhu šestého měsíce," odpověděla ona. 'Kam jsme полетим tam?'
  
  
  — Víš, že je to poprvé, kdy mám čas se starat o to? Ji otevřel tašku a začal prohlížet pasy a dokumenty. Mezitím ji vysvětlil ahoj, jak její ih získal a komu patří. Vlastníkem kabelky bylo senhora Ana Мохада, vdova, žijící v hotelu Vacaciones v Пунтаренасе, Costa Rica. Ve volném překladu to střední žebro v penzionu a tam pracovala jako hospodyně. Alespoň pokud bychom se mohli podívat na její dokumenty. Její se divil, jak byly skutečné, když ji zkouší další sadu dokumentů.
  
  
  Název této lysé hlavy je Тоничи Alexander. Věřilo se, že to byl pracovní v Поленсии, Honduras. Jiný muž, Ramon Батук, žil na ostrově Isla de Сангре, Panama. On byl známý jako obchodník s krajkou. Isla de Сангре - "Bloody island". Tamara se zatřásla, když ji četl hej seznam. "Zdá se mi, je to nejhorší možné místo pro prodavač krajek".
  
  
  "No, když máte stovky malých ostrovů, jako jsou Panama, můžete někdy dostat šílené názvy. Její, ještě jednou vše zkontroloval, skládání papíru zpět do batohu. Nám zůstalo docela dost. "V Honduras, — rozhodl jsem se.
  
  
  To наклонила letadlo na západ-severozápad. Letěli jsme zpět hluboko do země Nikaragua. Ještě sto padesát kilometrů, a my bychom se nad Hondurasu. Viditelnost byla nulová. Venku byl plný víru, zamotaný bílé vločky. Tamara prohlédl všechny spotřebiče, magnetický kompas a použila svou praktickou intuici. Nějaký čas byla práce velmi intenzivní. V relativně klidné době Olga ptát se ke mně obrátila.
  
  
  — Поленсия, Honduras? Odkud ten chlap na Alexander ?
  
  
  'Pocházím odtamtud. Ano. Víš, kde to je?'
  
  
  'Nikdy o tom neslyšela. Jediné místo, které se mi zdá povědomé, to je Puntarenas. Zdá se, že je to nadějné turistické letovisko v zálivu Никойя ".
  
  
  "Je to dobře ladí s tímto názvem, jako je Hotel Vacaciones. Oni měli být trochu více originální. Oni mohou hodně naučit od Panama s jeho krásnými jmény ostrovů".
  
  
  — V tašce je hned vedle vás leží karty, Nick. Podívej se, můžeš, jsi najít mapu Hondurasu. Pak ji budu moci orientovat.
  
  
  Na určeném místě ji položit karty. Ve delle celé balíčky karet. Více, než ji kdy viděl, na soukromých letadlech, s nimiž jsem musel čelit. WLK's World Aviation Maps - pro každou část Střední a Jižní Ameriky, podrobné mapy, získané ze soukromých agentur, a dobře изученный Příručka pilota FAA ve Spojených Státech.
  
  
  Její našel mapu, kterou chtěl. — A hlas a Поленсия. Soudě podle velikosti, je to vesnice, skládající se kolem dvou lidí a kuřecí maso. Leží mezi hlavním městem Тегусигальпой a трехтысячником El Пикачо . Hmm, jak dobře jsi приземляешься na козлиных cesty?
  
  
  — Jsme приземлимся v Тегусигальпе, pokud vám to nevadí. Myslím, že je to jediné letiště Honduras. V každém případě to bude olizuje jen k Поленсии.
  
  
  Dal hej souřadnice a vložte kartu zpět. To je zařadila rádio, doufat, že chytit maják. Dynamické pouze a publikoval nějaké statické praskání. Nic inteligentního na to, aby byla rozmazaná. Šipka радиокомпаса pomalu поворачивалась. Nezdálo se pravděpodobné, že všechny stanice byly odpojeny od éteru. Oni prostě nebyly slyšet, a důvodem mohla být jen jedna. Signály by nebylo na škodu, změny počasí plukovníka Земблы. Sám nepříznivé podmínky mohou způsobit selhání takového rozsahu. Zamýšlí se nad tím, ji také si uvědomil, že jsme v Принцапольце nikdy nebyli schopni přivolat pomoc z rádia. Opravdu jsme byli úplně sami. Více, než jí zpočátku bál. Jí to řekl Tamara. — ona odpověděla, ponurý vzhled. Ee rty byly бледными.
  
  
  — Ironie osudu, — řekl jsem, — v tom, že Зембла hotel sdělit své požadavky do celého světa na radio. Může být, on se rozhodl udělat to někde jinde, mimo tuto бардака, ale já o tom pochybuji. Nemyslím si, že je to plně uvědomil, co ввязывается. Myslím, že ego je obrovské ego trochu затуманило ego výpočty. Tato část se stane diktátorů, страдающими megalomanský. Koneckonců, on nebyl tak chytrý.
  
  
  — Ne, on byl příliš chytrý, Nick. Tamara znovu zavřela ústa a zaměřuje se na svých nástrojích. To mělo jen málo společného s letem. Pozor na ruce, a pokud je třeba, opravte. To je vše. "Сессна", вздымаясь a крутясь, пробивалась skrz víry odběr vzorků vzduchu. Tamara byla podobná krůtí, скачущую na divoké koně. Ona letí spolu s letadlem. Ee ruce a nohy s jistotou a rychle reagovat na každý pohyb zařízení. To létání dobře, dokonce zatraceně dobře. Jediná nevýhoda letu naslepo je to, že uvidíte horu, která se zabývá může objevovat před vámi.
  
  
  "Proč Polencia, Nick?" — zeptala se po chvíli.
  
  
  "Proč vydáme se tam? Protože je to severně od Prinzapolca, a další dvě na jih. Bouře vyletět, a on se rozhodl, že nám je lépe se nejprve zaměřit na nejdelší úsek, a pak na kratší.
  
  
  'Je to tak a myslela. Ale jeho systému jmelí v paměti, jak si můžete být jisti, že je tam nějaký vysílač? Alexander, Батук a Senhora Мохада mohl přijít odkudkoli a kdekoli. Mohli by použít falešné dokumenty.
  
  
  — Měli byste to vědět — jsem se zasmál, — seňorito Rosita na Managua.
  
  
  — Není смейся navždy se mnou Nick. Ale teď vážně!
  
  
  Její povzdechl si. "Existují čtyři důvody. Za prvé, mám nejen ih pas, ale i ih národní certifikáty osobností. Jste horší mě víte, že s falešným pasem můžete snadno vstoupit do jiné země. Ale zkuste žít ve své zemi s falešným průkazem totožnosti. To je zvláště obtížné. Zejména v Latinské Americe. Policie miluje kontrolovat. Za druhé, každý kolem těchto kluků řídil vysílač. Proto, oni museli žít v blízkosti jeho nastavení. Za třetí, nechápu, proč Зембле použít falešné dokumenty. To není bez rizika. Ne, myslím, že tato místa odpovídají skutečnosti.
  
  
  — A čtvrtý důvod?
  
  
  Její, jen pokrčil rameny. "Nemáme nic lepšího".
  
  
  Její nechápu. Pak jsme prostě jdeme na to. Je to sevřené rty. Jí si všiml, že to bylo jeho zvykem, když se o něčem nervózní, její rady. Pak se její tvář просветлело. — Za židlí košík, Nick. Diego byl velmi hladový, když se chystal na cestu, a možná v něm ještě něco je.
  
  
  Její našel koš, jednu na toto proutí mexické tašky na nákupy. Opravdu, Diego, není moc vlevo. V láhvi ještě zůstala láhev levného červeného vína, a ještě zbývá několik tacos, stejně jako jamon a тостадас - tapas . Byly studené, ale přesto byly chutné. Тостады byly ještě křupavé a vyplněné nejrůznějšími вкусностями, včetně zeleným pepřem, který byl dostatečně horký, aby spálit své vnitřnosti.
  
  
  Jedním douškem ji sužuje láhev, aby se uhasit oheň. Její dal koš zpět a relaxovat v křesle. Hřejivý pocit viny, topení, letadlem a plný žaludek vyvolali u mě ospalost. Její se snažil udržet oči otevřené. Ale ne trvalo dlouho. "Цессна" pod vlivem a pod vlivem. Pro mé uši zvuk motoru byl pulzující, návodnou spánku hlukem.
  
  
  Pomalu probudil. Černý bez snění, do kterého ji uvrhla, postupně se vyvinul v tmavě-šedé reality. Její cítil пульсирующую bolest v раненом rameni. Moje svaly свело, protože jsem příliš dlouho seděl v jednom a stejné pozici. Ještě není úplně probudila, otevřela oči. Nejprve ji, myslel, že ještě jsem v člunu, a уплываю z chrámu. Její díval do obrovské šedé nekonečna. Trvalo mi několik sekund, aby pochopili, co mě мотает tam a zpět letadlem. Její ležel opřený hlavou na den, a díval se z okna na Honduras. Vše bylo засыпано sněhem. Její otočil hlavu k Tamara a zívl.
  
  
  'Spal dobře?'
  
  
  — Přiměřeně, pokud vezmeme v úvahu okolnosti. Kde jsme?'
  
  
  "Téměř v Тегусигальпе. Приземляемся přes patnáct minuta. Vám nikdo nikdy neřekl, že jste храпите?
  
  
  "Pouze pokud by jí mohl odpovědět na kompliment", — zasmál jsem se. — Tam je něco jiného v rádiu?
  
  
  Ona zavrtěla hlavou. — Mám dojem, že všechny programy zde jsou prostě odpojeny. Zdá se mi, že Зембла nese plnou odpovědnost za to, že mlčí.
  
  
  V takovém případě, " řekl jsem, že už se smíchem — oni, s největší pravděpodobností, эвакуируют město. Vláda je závislá na prostředky komunikace, zejména v těžkých časech, dokud nepřijde skutečný tok".
  
  
  "Tyto chudí lidé, — zašeptala ona, — tento chudý, nešťastný člověk, a..."
  
  
  Deset minutu později jsme viděli temné hmoty, pohybu pod námi. Jsme letěla nad hlavním městem Hondurasu. Její pocítil náhlý strach. Тегусигальпа musí být jasná skvrna v této šedé kas. Musíme vidět blikání světel, nebo alespoň ih odraz ve sněhu. Тегусигальпе téměř čtyři století. Je to město, které se pyšní univerzitou a katedrálou osmnáctého století, který je prominentní z dálky s ego kopulí a dvěma věžemi.
  
  
  Тегусигальпа s její двумястами tisíci obyvateli, zdálo se, že již existovala.
  
  
  Zuzana sklopila letadlo přes бушующую bouři. "Letiště v místnosti jižně od města, poměrně vysoko, téměř na 3000 metrů. Utáhněte pás. To bude tvrdé přistání, pokud ji ztratit viditelnost".
  
  
  "Ujistěte se, že budeš stoupat znovu v blízké budoucnosti", — varoval ji a dále. "Možná nás čeká uvítací výbor".
  
  
  — Co tím myslíš, Nick?
  
  
  "Nevíme, co se stalo s nimi fretky, jak jsme opustili Принцапольцу. Тегусигальпа může být téměř v neosídlených. Ale oni mohou také být umístěny na vojenské situace. A pokud tomu tak je, pak vojáci женойпросто mohou обстрелять cizí letadlo. Je tu další možnost. Pokud Зембла je dobře postaráno o jejich vztazích s veřejností, prostředky komunikace a dopravy, mohli klidně skončit v rukou ego spolupracovníky. Bouře může být signálem k přípravě stávky nyní, když strana je ochrnutý. Pochybuji o tom, ale my jsme, v čem nemůžeme být jisti. Tamara učí starosti jsou určeny podíval se na mě. To облетела okraji města. Dokud ji spal, ona začala létat ценымногие nad původní výšky 2000 metrů. To se snížil na několik stovek metrů a otočila letadlo v široké kopy. Тегусигальпа stala jasně viditelné a zmizela vlevo, když jsme letěli nad krajinou.
  
  
  Honduras je velmi podobný Nikaragui. S výjimkou úzkých pobřežních pásem, je to hornatá země. Zemědělství je hlavním zdrojem obživy, ale velká část země ještě není zpracováno. Stejně jako v Nikaragui, teď to vypadalo, jako pustý arktické krajiny. Temné mraky, těhotné sněhem, visí kolem imaginární horské vrcholy ve výšce čtyř až pěti tisíc metrů.
  
  
  Můj pilot, zdálo se, že věděl trajektorii. Je pravděpodobné, že se приземлялась zde dříve. Ona se znovu dala auto odbočit, сбросила rychlost až tisíce otáček za minutu a zapnul přistávací světla. Pomalu se srazila letadla. Na jedno úzkostné chvíli ji si myslel, že ona chce, aby jsme přistáli uprostřed рощицы. Pak jsme dokončili sestup. Ve světle našich přistávacích světel na obzoru betonová runway letiště Тегусигальпы. Vítr a sníh хлестали jet. Viditelnost není rozkládala ценымногие dál šroub. Vágní ji mohl vidět otevřeně před sebou masivní formy dispečinku rozhledny a přístřešky. Zajímalo by mě, kdo čekal na nás v těchto budovách. Jestli někdo tam byl.
  
  
  Jsme ударились o zem, подпрыгнули, znovu ударились o zem, a nás si přinesl. Tamara obnovila kontrolu nad letadlem, a my začal si balit k věži. Jeli jsme mimmo pár starých "Mustangy" P-51, pozůstatky války, DC-4 a skupina těch F-5. Komerční letadla nebylo vidět. V ангарах, velínu plošiny a příletové hale byla tma; nebylo žádné známky života. Moje podezření, že město byl evakuován, se stala silnější, než kdy jindy. Samozřejmě je také možné, že byly evakuovány pouze na předměstí. Obyvatelstvo bylo možné shromáždit v kempu v centru města, čekat na konci tohoto непонятного katastrofy. Na druhou stranu, to by mohla být jedna velká zásada. Tamara akutně осознавала potenciální nebezpečí. Když jsme se blížili k hale příletové haly, ona vypnula palubní světla, prudce затормозила a nasazen "Сессну" na 180 stupňů. V nouzové situaci u nás teď nebylo dost místa, aby se opět rychle stoupat. Nikdo nepřišel pozdravit nás. Ve stínu budovy, zdá se, taky, nikdo se skrývá. Tamara vzala do kina motor a pozorně podíval ven.
  
  
  Její zeptal ff. — Ty něco vidíš?
  
  
  'Ne. Čekat na to!'
  
  
  Otevřel dveře a vyběhl muž. To шатался, klouzal, шатался a běžel tak rychle, jak jen mohl. Její neví ego. V každém případě, že nebyl vojákem a byl безоружен. On se potopil v tatiana. Jsme zaslechli slabý zvuk automobilu, který skončil a odjel na plné obrátky. My jsme počkali několik minut, ale nic víc se nestalo.
  
  
  "Možná, marauder, — řekl jsem — ano, a pijan". Její bojoval s dveřmi. Ledově studený vítr byl hrůzou pak útulného tepla letadla. — Počkej, — zavolal jí, Tamara. — Budu ročně. Ji, přejel do dne, ve kterém vyšel muž. Zbraň Mendoze s jednou kulkou v mé ruce, připraven k výstřelu. Uvnitř bylo téměř příliš tma, aby se něco rozeznat. Její ощупал zeď a našel vypínač a rozsvítil ji. Nic takového. Její zkusil ještě několikrát. Její náhle přestal poslouchat. Vítr vyl venku. Papír задуло v velká okna.
  
  
  Na druhé straně velký mramorový sál očekávání stál řadu билетных cass. Ji, zamířil k nejbližšímu stojanu a hodil oči nah. Její inspekci učebny a toalety. Letiště bylo prázdné. Ji, vrátil se k pultu a snažil telefonu, který byl na stole. Mě nepřekvapilo, že linka nefungovala. Zezadu byly slyšet lehké шаркающие shaggy. Otáčení kolem své osy, její odhodil telefon a zvedl zbraň.
  
  
  Byla to Tamara. Hele, nebylo třeba říkat mi, že je nervózní. Jeho kulaté oči byly velikosti s podšálky. Byla mrtvolně bílá. "Nemohla jsem už vydržet to tam řekla.
  
  
  — Není zde ценымногие lepší. Její poukázal na telefonní sluchátko, висевшую vedle stolu. "Tady nikdo není. Telefon a svatý, taky už nefungují.
  
  
  — A co budeme dělat teď?
  
  
  "Поленсия".
  
  
  Ona nervózně popadl mě za rukáv. — Pojďme si nejprve pokračujeme v Тегусигальпу, Nick. Koneckonců, město nemůže být zcela evakuován. Není za tak krátkou dobu. Musí být někdo, kdo nám může pomoci. Policie nebo armáda.
  
  
  — Jeho bych hotel, miláčku, ale nemůžu. Musíme nejprve najít někoho, chcete-li vysvětlit tento vývrtky. A když najdeme někoho takového, pak vývrtky pouze v tom, svěřit se, zda se nám. Jsme cizinci bez pasu nebo víza. Ne, že by raději myslet, že jsme byli příčinou toho".
  
  
  — Ale nemůžeme zastavit Земблу. Jen jsme spolu.
  
  
  Její hladil ruku, která se zabývá držela mou ruku. — Hádat?..
  
  
  
  
  Kapitola 8
  
  
  
  
  Přes hodinu jsme cestovali na Тугусигальпы na украденном vojenské "лендровере" v horské vesnici Поленсия.
  
  
  Měli jsme štěstí, že najít něco, co ехало v opuštěné letiště. Rover stál v malém policejní garáži letiště v blízkosti se starými пропеллерными letadly. Auto zvedl na домкрате a sundal pravé přední kolo. Jakmile úřady Hondurasu se rozhodnou jednat, je zřejmé, vznikla všeobecná panika. Rover prostě zůstal pozadu. Byl rezavý, s треснувшим čelním sklem a помятой mřížkou chladiče. Ale co je ještě důležitější, byl zcela uzavřen. V této nadmořské výšce, jakož i výše v horách, kam jsme měli jít, tam je taková věc, jako zima. Samozřejmě, že nic v porovnání se stávajícími okolnostmi, ale to, co obyvatelé Hondurasu použili uzavřené vozy, dávalo smysl. Jí byl za to vděčný.
  
  
  Její našel vhodné kolo v garáži. Mezitím Tamara рылась v poprosil kanystrů pro tankování benzínem venku u tankování. Její měnil kolo, když přišla mi říct, že čerpadlo není v provozu - není korupce. Naštěstí jsme našli několik sudů benzínu. Nám se podařilo napumpovat ručním čerpadlem stačí vyplnit šest kanystry a nádrže čtyřkolce. Koneckonců, vysoce oktanové číslo, samozřejmě, прожгло by díru v cylindrech. Vývrtky byl pouze v tom, jak rychle se. Zbraní v Rovere nebylo, což není nijak překvapivé. Našli jsme přadeno lana a lékárničku pro první pomoc . Před odjezdem Tamara změnit obvaz na mém rameni. Ona byla ráda, že krvácení se zastavilo a otvor dobře uzavřen. Nicméně nebylo žádné léky, aby se snížilo грызущую bolest. Její se snažil zapomenout na bolest. Moje studium východní filozofie a mé rozsáhlé cvičení jógy by mi pomohl v tomto. Duch přemáhá hmotu - a funguje to!
  
  
  Konečně, po cestě jsme si všimli, že trouba funguje, jak špatně a tlumiče prasklé. Kabinu naplnil nepřetržité dunění a zápach gary. Její pomyslel si, jak ironické bylo, kdyby otrava oxidem uhelnatým z nás zemřít do toho, jak u nás se objeví šanci zemřít více vhodným způsobem. Osobně ji raději ledový sníh, nebo prskající horké olovo.
  
  
  Ji řídil. Tamara si našla cestu podle mapy, kterou je nasazen u sebe na klíně. Cesta, po které jsme šli, se skládala kolem kontinuální cik-cak po kopcích a konečně, finální, strašně strmý vzestup Поленсию. Výstup na tyto vrcholy nelze považovat za něco, co nejokázalejší. Oni nejsou zvláště круты a nepatří do stejné kategorie, co a Alpy nebo více mladí Skalnaté hory. Ale teď budeme muset pitvat zasněžené lesy. Lezení po продуваемым větry průsmyků na обледенелым гужевым a horských stezkách bylo mnohem nebezpečnější, než se zdálo. Nad námi нависли tmavé tucci. Cáry šedé mlhy a sněhu, místy smíšené s hradem, хлестали kolopásové vozidlo ze všech stran.
  
  
  Po obou stranách úzké silnice se pohybovala malá armáda domorodců. Uprchlíci, покинувшие své vesnice a chýše. Oni поплелись pod ochranu Тегусигальпы. Někteří byli na koni nebo мулах, u jiných byly natažený vozidla, ale většinou šli pěšky. Na nich byly струящиеся pláštěnku, volné bavlněné kalhoty a sandály. Špatně oblečený a nešťastné, se plahočí se svými skrovnými пожитками na zádech. Pokud jsou zastánci Земблы, co není uvedeno tohoto.
  
  
  Jednoho dne ji zastavil, aby si ujít vůz. Tamara otevřela boční okno. — Jak daleko do Поленсии? — zeptala se u метиса . To помедлил okamžik, a hustší закутался v poncho kolem svého zmrzlého těla. "Snad hodinu. Cesta je špatná. Vrať se zpět, pokud můžeš.
  
  
  — Ne, musíme jít dál. Děkuji.'
  
  
  Muž položil ruku na okno. — Je to k ničemu, seňorito. Někteří kolem nás Поленсии. Lidé se zbraněmi vyhodili nás kolem našich domů".
  
  
  Vojáci?
  
  
  'Ne. další. Já nevím, proč to, co potřebují, bylo naše malá obec. Když se setkáte se zbraněmi, jste měli lepší nebude klást otázky a poslouchat".
  
  
  "Budeme opatrní. Мучас díky, seňore. Tamara zavřela okno. Její tvář byla ponurá, jak jsme jeli. — Nyní není pochyb o tom, že Nick. Měl jsi pravdu. Vysílač je tam.
  
  
  'Ano. A ještě jedna věc. Зембла už tam byl.
  
  
  Podívala se na mě ostrým pohledem. — Jak můžeš být tak jistý?
  
  
  "Nejsem si jistý, ale to odpovídá plánu. Programy nemusí být velmi velké. Byly předem vyrobeny a jsou nastaveny na pevnou vlnovou délku. Týmy byly kolem chrámu maya. Зембла nainstaloval ih tajně, bez dozoru. Proto jsme se jeden stát stane podezřelý a ne posílat vojáky, aby prošetřila činnosti ego. Teď, když všechno se pokazilo, musel udělat výběr. Mohl by rozebrat své programy a zapomenout na jejich program, nebo se mohl uskutečnit své plány za každou cenu. A to ještě není vidět, aby se tento fanatik se vzdal. Pokud věc patří kováře věřit, že to nějak souvisí s komplexem oběti. Nyní, když Поленсия obsazený ego ozbrojenými bandity, je zřejmé, že Зебла se rozhodl bojovat až do hořkého oba konce. Protože radiokomunikační ne, je to bych řekl, že je létání tam a zpět mezi své posty, aby pozvedla své lidi a příkaz je".
  
  
  — Myslíš, že plukovník Зембла zde, v Поленсии?
  
  
  "Pravděpodobně, on znovu odešel a nechal jet".
  
  
  — Jsme si jisti, Nick.
  
  
  Ji chytil za volant Rovere, jako by na krku Земблы.
  
  
  "Ne, nejsme si jisti".
  
  
  Jsme iso všechny síly, snažili se najít cestu nahoru. Někdy mezi skupinami stromů, jejichž větve согнулись pod neobvyklé sněhové zatížení. Někdy окутанным mlhou hřebenech hor s útesy na jedné straně a šedé vakuem, na straně druhé. Chlad zesílil. Ledový vítr прорезал kabinu, jako břitva papír, a naše zuby cvakaly, jak кастаньеты. Konečně jsme dorazili na malé plošině, na širokém konci údolí trojúhelníkový tvar. Na druhé straně údolí byla Поленсия.
  
  
  Před námi se rozkládala obrovská сверкающая roviny. Sergej ослепляюще отражался na девственном sněhu. Pouze nebe, zdálo se, искрилось a мерцало. Кувыркающиеся hmoty mraky zářily, jako je rtuť. Údolí zářil bělostí a neodolatelně krásná. Elegantní ledové kopule, na které se vztahuje kdysi zelené země. Uprostřed údolí tekla řeka. Ji mohl vidět místa, kde se впадала v údolí. Kopcovitý terén kapsy pod silnou vrstvou sněhu poukázal na práh. Mnoho kaskád, nyní obklopené ledem, poukazuje na vyšší pozice. Поленсия nacházela na úpatí velkého vodopádu. Obvykle se domy v obci byly v béžové a šedé kameny a omítky, teď to byla fena zchátralé chatrče barvy slonové kosti kolem stejný bílý kostel.
  
  
  Ji, věděl, že na věži kostela bude člověk na pozoru. Ostatní budou hlídat ulice, a některé budou sedět na strmých svazích kolem údolí. Stráže, které jsme mohli vidět šest osob, tvoří tmavé skvrny na světlém pozadí. Dva stáli u improvizované blokády, jež загородкой kolem klád na silnici vedoucí do Поленсию. Ostatní se nacházejí například k těmto účelům je na naší straně vesnice.
  
  
  Oni nás ještě neviděli. Jinak by něco udělal — řekla Tamara. "Prostě jsou tam... Nebo, může být, vědí, že půjdeme, a čekají, nebude střílet, dokud jsme přišli lízání".
  
  
  — No, nebudeme nutit ih déle čekat.
  
  
  — Můžeme se pokusit zničit poslední časové zdlouhavou pohybem. Mohli bychom použít ego zbraň.
  
  
  Ji však okamžitě odpověděl. Její studoval krajinu a přemýšlel. Ji pokusil přijít s plánem, který měl slušné šance na úspěch. To se mi velmi líbilo.
  
  
  — Ne, nevíme ih předpisy, — odpověděl jí po chvíli. — A nemáme čas stát tady a v tom všem pátrat. Kromě toho, že vesnice je zcela otevřený. Dostat se tam bude zatraceně těžké. A i když tohle bude fungovat, nemůžeme vědět ih umístění. Pak budeme vydávat sami. Ne, naše jediná šance — zasáhnout do toho, jak oni poznají, že jsme tady.
  
  
  — Dobře, řekni mi, jak na to!
  
  
  Její stále obnovoval. Pak ji vzal přadeno lana od zadní části stroje. — Dej mi svou zbraň, " řekl jsem.
  
  
  'Proč? V nen zbývaly jen tři kazety.
  
  
  'Je vynikající. To je o dva více, než zůstalo u mě. Ach ano, a ještě jeden granát, prosím.
  
  
  To vypadalo sad, ale dělala, jak on požaduje.
  
  
  'Kam máme jít?' — zeptala se, když se jí chystal vylézt kolem Rovere.
  
  
  — Ne my, ale já. Zůstaň tady.'
  
  
  — Nick, ne!
  
  
  'Tak to má být. Mezitím si můžete odbočit jeep a zastrčit nádrže do kanystrů. Pokud se mi to podaří, může vyžadovat rychlý ústup. Pokud nepřijdu, tak...
  
  
  'Není to tak říct.'
  
  
  — Pokud u mě nic nefunguje, — opakovat, — pak máte šanci. Benzín je víc než dost, aby se vrátit do Тегусигальпу.
  
  
  — Já tě nenávidím, — křičela ona mi poté, co. Ji, podíval se přes rameno na štíhlou postavu, сидящую v "лендровере" . Jen kdyby nebylo tak zatraceně studený, a situace nebyla tak nebezpečnou a naléhavou! Pak bych chtěl každý rok, ví taky, co je to láska. Moje intuice подсказывало mi, že můj drahý ruský agent byl natolik vášnivý, aby se nám zapomenout na to, co nám kdy bylo chladno.
  
  
  Její dosáhly oba konce plošiny a začal lézt na kopce vedoucí k strmých útesu nad údolím. Musel jsem утрамбовывать sníh jednou nohou, zatímco on není stahl dostatečně pevné, aby vydržely můj nice. Pak druhou nohu další kus, a tak dále. To bylo smrtelně nudné. Krok za krokem ji zvedl. Brzy ji přestala cítit svaly na nohou, kvůli притопывания. Na velmi strmých úsecích museli plazit na kolenou. Jeho těžce vylezl s pomocí rukou. Konečně dosáhl její horní konec útesu. Teď moje cesta ke skále otevřeno více než Поленсией začalo.
  
  
  První část nebyla příliš složitá. To se skládala v podstatě labyrintem keřů a malých stromů, kolem nichž se v nejpodivnějších místech rostly promiskuitní větvičky. Ale pak houština těchto plných páry a průvanu větrem starých stromů zanikla. Její přišel v hustém lese. Velké jehličnaté stromy, duby a jilmy se nahnul pod tíhou poryvů větru. Větve se pohybovaly rychle. Vypadalo to, jako by ruce houpal kolem ze strany na stranu, aby se zahřál. Některé stromy se zhroutil pod tíhou sněhu a сломались s skalách na zamrzlé kmenem. Musel jsem jít za ním, nebo pod nimi, více ползая, než jít.
  
  
  I přes sníh, který stále usíná a narovnal se zemí, její viděl, že stromy stojí na kopci. Tento kopec ležící nad руслом řeky, těsně před tím místem, kde se řeka s bouřlivým hlukem обрушивалась v údolí. Tam byla velká skupina angeles; tmavé, zakřivené formy blízko k sobě navzájem. Já jsem tam pod krytem stromů. Zde vítr byl méně silný a méně hustý sníh. Jeho, vyšel na břeh řeky a pozorně se rozhlédl. Vítr verš. To umožňuje lépe kontrolovat cestu. Sníh kolem mě vypadal klidný a přátelský. Lano je těžké zváží na mé zraněné rameno. Jeho bych rád přehodil přes druhé rameno, ale já jsem musel mít pravou ruku volnou, aby střílet.
  
  
  Její několikrát vytáhl západku automatické pistole, aby se vytvořil ego z загустевшего od chladu oleje. Ji zastavil, jako pohon, a stahl čekat. Jeho bych a poslouchal, zda někdo v okolí. Nikde nebyly žádné známky života.
  
  
  Řeka — jako by ee nás říkalo — tekla pod ledem a sněhem, jako pitná trubku. Její pochybnosti o tom, že mrzne při běžné zimě. Stromy a keře, vytržené bouří s kořenem, upevnit prostředí skal uprostřed. Stromy tvoří kolem sníh hrubý hráz, протянувшуюся od jednoho břehu k druhému.
  
  
  Její pohnul se doprava přes mělké příkop ke skále. Kolem vodopádu, těsně před tím místem, kde se řeka впадала v údolí, повалилась velký smrk. On byl napůl na souši, napůl v řece. Spodní větve byly hluboko pod sněhem, ale kořeny stále vypadala svěží. To znamenalo, že strom byl vytržené z kořene teprve nedávno.
  
  
  Její zastavil se zde. Její uvázal jeden závit lana ke stromu. Její обвязал druhou nit kolem pasu. Její procházel přes zmrzlou řeku a zamířil k vodopádu. Jít na led řek bylo by to jednodušší, ale nechtěl jsem být nalezené. Můj plán byl jednoduchý. Do té doby, kdy ji použil celou délku lana, jí by bylo dost blízko k vodopádu, nasadit skvěle замаскированную granát Тамары a zničit громоздкую přehradu. Její předpokládající, že právě tvořil led, není схватится úplně. Pokud by led praskla, tato скопившаяся hmotnost tryskající bych se, jak voda kolem nádrže. Поленсия bylo skutečně dole, v údolí. Počet obyvatel zmizel. Ve městě zůstali jen lidé Земблы a vysílač.
  
  
  To bylo nebezpečné. Granát mohl vybuchnout do toho, jak já než se dostanu do bezpečného úkrytu za stromy. Zeď sněhu a ledu s šíleným tempem заскользила by na okraj. Výsledek by byl fatální, jako sesuv půdy. A já jsem nehodlal dovolit, aby mě захлестнул tuto víru. Jí věděl, že nic o nastavení zapalování. Lano bylo mou jedinou nadějí.
  
  
  Do přehrady zůstalo ještě patnáct metrů, ještě deset. Její пробирался mimmo větviček a kamenů. "Мандариновую bombu" ji držel v jedné ruce automatickou zbraň v druhé. Se mi zdálo, že slyším hlasy, ale nic nebylo vidět. Nakrátko. Její lezl lízání, můj cíl a mé tělo byly tak низменному, jak jen ji mohl ohnout. Je to téměř dosáhl skály, když znovu uslyšel zvuky. Tentokrát není chyba! Přes еловую háje prošla jakousi muži. Oni šli k řece. Ih ozývají hlasy byly skrz sníh. Její zřetelně slyšel, o čem se mluví. "...zde stopy, to je říkal, se mi zdálo, že jsem viděl něco divného. To nemůže být daleko.
  
  
  V metr ode mne iso ledu vystupovat na kus klády. Její skočil do útočiště v ledu a skončil v místnosti prostředí шуршащих větví. Moje преследователи, by mělo být, slyšel mě. Její konal dech, ruská zbraň byl připraven oheň v mé ruce. Její uslyšel jiný hlas křičel ve španělštině. 'Světa. Hlasování lano. To jde přes řeku.
  
  
  Její podíval přes spadané větve. Ji byl schopen rozeznat čtyři postavy, ubytovaní na břehu řeky. Na mužích bylo бесформенная forma s logem windows, které jej již viděl v chrámu. Ih pěsti v rukavicích držela za pušku, když se upřeně díval na led. Foukal lehký vánek, od kterého ih formě прилипала do těla. "Stejný mrazivé, stejně jako tvoje sestra," řekl třetí, усмехнувшись. 'Ahoj!' — odpověděl začíná druhý muž obscénní gesto. — Vezmi lano, José. Podívejme se, jestli jsi rybář.
  
  
  Její sáhl na lano kolem pasu a rozvázal ji. Ji hotel třikrát střílet na čtyři lidi. Její hodil lano a sledoval, jak se kroutí v ledu. Její nevědomky zvedl levou ruku, tu, že s bombou Тамары. Kapky banka náhle vyšli u mě na čelo. Její nevěřícně уставился na granát. Ji náhodou zlomil trubku zapalování na tři čtvrtiny cestě vzhůru. Údajně se to stalo, když ji skočil do úkrytu. Tři čtvrtiny toho, co? Projektil byl взведен a mohl explodovat v každém okamžiku — ale kdy? Její přikrčil za padlý strom, hádat, nebude explodovat, zda se náhle granátového jablka, otevřeně mi do obličeje. Najednou ho slyšel: "Ойе přátelé ! Po stopách омбре. Tam někdo sedí u řeky!
  
  
  Čtyři muži šli otevřeně na mě. Ten sklonil hlavu, aby prozkoumal stopy. Všichni drželi pušky v rukou, připravený střílet. Ji opatrně udělal zbraň Тамары lídra čtyřkoalice. On byl jen dvacet metrů, když ji vystřelil jednou. Ji viděl, jak se muž chytil za život, a klesl na kolena. Opustil ji мандариновую bombu na rozcestí větvičky. Odina na zbývající trojice uklouzl a spadl dolů na led. Ostatní dva se okamžitě zahájily palbu. Kulky straší hromady sněhu a ledových úlomků, které bolí, bylo mě po tváři. Ji vyhrál několik sekund díky efektu překvapení. Pak se tyto budou kluci lépe mířit. A ona byla téměř ih прицелах. Nemohli chybět.
  
  
  Vteřiny úplně pryč, když granát explodoval. Výbuch udeřil mě do zad, jak železná pěst. Jeho, cítil, jak led задрожал pod nohama, když výbuch prolomila hrubý hráz. Její letěl vzduchem, znovu přistál a заскользил. Na mě zasáhla bouřka kolem ledu, sněhu a dřeva. Ji slyšel křik ostatních lidí, když hrom výbuch už ticho... a pak se led začal praskat s zlověstný řev. Studená voda pod ledem ještě nemá čas se hnout. Nyní se začala rychle proudit po okraji kráteru. Led zasténal a содрогался pod těžkým tlakem; to začalo rozpadat. Postřehli velké díry. Ledová hmota již není сдерживалась a spolu se zbytky lesa začala klouzat, jako masivní замерзшая halibut, přes опушку na vrcholu města.
  
  
  Ji pokusil vstát. Led tančí a houpal nahoru a dolů. Znovu klesl na kolena. Ji nemohl проползти několik metrů do břehu. Její zamžoural na své pronásledovatelé. Muž, kterého její подстрелил, zmizel. Vše, co jsem viděl, byly ruce, které zoufale хватались za cokoliv. On se propadl do štěrbiny v ledu. Zbytek klouzal a křik. Jeho nic, co bych mohl udělat, než lpět na větve stromu. Výjimkou je řeka divoce tryskající přes десятифутовую díru. Oba břehy byly pokryty silnými proudy. Odina kolem lidí Земблы se snažil dostat kolem tohoto бурлящего fontány. Led podlehl. Jeden výkřik, a zuřící příliv vstřebává ego. Dva zbývající muže vyl, jak se lidé tváří v tvář se smrtí. To bylo nic. Neustále jsme posunuti k útesu. Bloky ledu a zbytky stromů se objevilo nás ze všech stran.
  
  
  Vrchol vodopádu připomínala obří vír. Vše se točí a затягивалось do centra víru. Mě втянуло na něj s hrozným булькающим zvukem. Pak ji upustil.
  
  
  Jí zoufale natáhl ke všemu, co by mohlo zpomalit moje ponoření. Ji chytil za log, znovu ztratil ego, ale znovu chytil. Mnoho větvičky byly оборваны nebo rozbité těsně k trupu. Ale větviček a špendlíky bylo ještě dost, aby zmírnit můj pád. Hluk stahl hlasitěji. Jako by pojistné ventily tisíce parních kotlů náhle otevřely, aby se uvolnil přebytečný páry. Sníh a led, se nahrnuli do centra Поленсии. Celé město byla pokryta ledovou hmotu, která se zabývá vyletěl nahoru a klesl dolů. Její byla v centru tohoto whirlpool, když brýle vstoupil do kmene stromu upřímný u mých nohou.
  
  
  Její podíval vykulenýma očima na skupinu mužů. Oni byli vyhnáni v okolí města a jsou rozptýleny po rovině. Mezitím do mě stříleli. Vše, co jsem mohl udělat, je držet a modlit se. Její doufal, že se pohybovat tak rychle, že se nebude moci dostat do mě. Ale ne příliš rychle, protože pak by si ji zlomil by si vaz. Jeho dostal do víru vařící vody, kamenů a stromů. Brýle схлестнула větev výplaty přímo nad mým uchem. Další brýle s kovovým скрежетом срикошетила od валуна, mimmo kterého jsme prošli. To mě ztuhla strachem. Pak se řeka udeřil na dně údolí s mocí potrava jádra. Mě сбило s nohou, a швырнуло kam pak. Na mě nakrájíme neviditelné předměty. Mě pohltily vlny ledové vody, dokud ona zčernala mám na očích.
  
  
  Silný proud vrátilo mě na povrch dříve, než si uvědomil, co se děje. Na půli cesty přes сплющенную a téměř zcela zničených vesnici jeho, vyšel na povrch. Mě puked vodou a krejčí ví, jak je ještě hovno. Její se snažil plavat. Úder do zad se mi spadnout. Já jsem nikdy nedosáhl žádného pokroku. Proto ji nadále zůstat na místě, aby se udržet hlavu nad vodou. Její doufal, že tímto způsobem také podpořit můj krevní oběh. Jako by jí byl v Severním Ledovém oceánu. V každém případě, moje šance na přežití byly nepatrně vyšší! Poté, co mi poslali ještě jednu šanci. Pak se její ocitl mimo dosahu v blízkosti toho, co by mělo být, bylo církví Поленсии.
  
  
  Řeky бешенно катилась. Krev je zmrazené v mých žilách. Moje nervy jsou otupělá. To už nic necítil. Olověné činky, zdálo se, že byly přilepené na mé ruce a nohy. Její šel pod vodu, pronikl mračny sluneční na povrch a znovu se začala topit.
  
  
  'Nick! Nick, počkej...
  
  
  Hlas vycházel kolem mlha, odněkud z dálky. Její křečovitě zamával rukou. Silná ruka сжала mé zápěstí. Její дергал a snažil se pomoci. Její bojoval s časem. Její bojoval s touhou se vzdát. Její bojoval s téměř nepřekonatelnou touhu usnout a ponořit se do největší vodní postel na světě. Ale ruka není сдавалась a pokračoval vytáhnout mě. Konečně ji cítil pevnou půdu. Mě stále táhl. Řeky hlava kolem mých boků, kolen, kotníků... a tady ji zatkli! Ji, udělal několik неуверенных kroků a zhroutila se.
  
  
  'Nick. sláva Bohu.' - Slyšel jsem chvění v jeho hlase. Velké slzy v mých očích Тамары. — Díky bohu, že jsi подплыл dostatečně blízko ke břehu, aby se z vás může chytit. S tebou vše v pořádku?
  
  
  'Nic.' - Můj hlas надломился. Její vyčerpaně zavrtěl hlavou a уставился na nah. "Je příjemné, když žena se stará o vás", — pomyslel jsem si.
  
  
  
  
  Kapitola 9
  
  
  
  
  Byl večer, když jsme se vrátili do "Цессну" Тамары. Na obloze nebylo nám hvězdy. Náhlá sněhová bouřka usnul stromy a usíná zem, již pokryté bílou látkou. Bylo chladno. Každé dýchání bylo příčinou veliké strasti bolest. Moje nedobrovolné koupání zaplavila moje obočí a vousy vrstvou jinovatka.
  
  
  Byli jsme příjemně překvapeni, vidět mlhavé pruh matný-žluté světlo nad centrem Тегусигальпы, hlavního města Hondurasu. Znamená, že náš předpoklad byl správný. Město dal teplo a přístřeší бездомному a застрявшему tam řízení povede ke ztrátě. Letiště a silnice vedoucí k němu, byly stále prázdná. Jsme jen krátce zvažoval možnost odstěhovat se do města. Ale staré spory znovu ukázaly jako rozhodující. Jsme strávili příliš mnoho času hledáním správných úřadů. V nepravděpodobném případě, že svěřit nám, ih pomoc bude sporné, a pokud se nám svěřit, budeme v nevýhodě. K tomuto добавлялась nebezpečí, že některé mohou spolupracovat s Земблой a tajně pracovat proti vládě. Bez přesných dat nikdy bychom se nedozvěděli, s khem vypořádat.
  
  
  — A jaké vysvětlení bychom měli dát to, co se stalo v Поленсии? Tamara zavrtěla hlavou. "Nick, to bylo nejdivočejší trik, který jí kdy viděla. Kdybych nevěděl lépe, ji mohl přísahat, že jsi měl celou láhev vodky.
  
  
  "Její hotel bych jednu upřímný teď," odpověděl jsem, šňupání. "Mimochodem, jste měli lepší nápad zničit tuto instalaci s našimi omezenými prostředky?"
  
  
  "No... ne, ne hned, ale přesto si myslím..."
  
  
  "Nevolnost v pondělí ráno od ředitele!"
  
  
  'Co chceš tímto říct, že Nick?
  
  
  'Zapomeňte na to. Jen si pamatujte, že je zničen jen jeden vysílač. Další dva před námi. A my bychom měli "udělat to celkem třemi kuličkami a, samozřejmě, svými cigaretami".
  
  
  — Nick, je to nespravedlivé! — řekla, надувшись. "S mými cigaret je vše v pořádku".
  
  
  "Nic Kouřové nemohl vyléčit medvěda", — odpověděl jsem. — Chceš ji zapálit cigaretu?
  
  
  — Ne zcela tak, — zasmála se. "Kdo je ten medvěd Smokey?"
  
  
  "To by trvalo příliš mnoho času, aby to vysvětlil. Mimochodem, jeho by hotel cigaretu otevřeně nyní se na vaší vodky. Ale pouze můj vlastní značky se zlatým мундштуком.
  
  
  "Zlatý náústek! Kupředu, pokračuj. Co to dělá?
  
  
  "To je pro mé T-zóny ".
  
  
  "T-zóna ?"
  
  
  'Všemohoucí Bůh! Tamara, že vás v této akademie na Ульяновском bulváru vůbec nic neučí? Na Manhattanu jsi протянешь a patnáct minuta.
  
  
  "Alespoň nás učí o T-zóny . Kromě toho, že to zní nevhodné.
  
  
  Mám na rtech říci, že to tak není. Ale pak si vzpomněl na její распроданный film, který ji viděl před několika týdny. To může být správné. Její прочистил krku a прорычал: "Dej mi sušenky".
  
  
  Ona mi dala sušenky. To byl jeden kolem nich печеньев se sýrem a arašídy, které můžete najít v prodejních automatech. To bylo webových jedlé věc, kterou jsme mohli najít v opuštěné letiště, na hranici našich možností jsme rozebrali stroj a odnesli s sebou tucet krabiček. Malé čokolády do nákupního automatu vedle byly zcela несъедобными, i potom, jak jsme ih разморозили. Pak v našem nájezdu ' stránky její zastrčený nádrže "Цессны". Tamara зарулила na letadlo do prázdné tatiana, daleko od větru.
  
  
  Byli jsme pořád tam. Byli jsme v Цессне. Motor běžel na volnoběh, ale topení bylo zapnuto na plný výkon, aby rozmrazit nás. Jsme zvykal na těchto biskvity. Na to mi bylo srst Тамары, dokud můj сушилось. Kalhoty a ponožky прилипли ke mně jako kus ledu. Jsme prohledali budovy požádal o deky nebo suché oblečení. Bez výsledku. Při evakuaci letiště všechny užitečného, zdá se, že bylo převzato s sebou. Ji, podíval se na Tamara v měkkém zeleném světle palubní desky. A dále v pohodě, výdrž a odvahu vzbudila obdiv. Ona bojovala, ругалась a pomohla mě, oživit mě v "лендровере" . Jí byl blízko k изнеможению pak toho, jak jsme sešli z několika málo zbývajících kluků, kterým Зембла umístila v nyní zdevastované Поленсии. To se podařilo. Celý zpětnou cestu to bylo za volantem. Můžeme se přít o tom, zda by ji sundat промокшую oblečení a zmrazit na holé zadku, nebo zůstat v ní, a skromně proměnit v глыбу ledu. Nakonec jsme dospěli ke kompromisu. Její sundal kabát a košile, a pak dal na jeho kabát. Ostatní by bylo, jak by měl vyschnout.
  
  
  Teď, když jsme konečně schopni odpočívat klidně, to stalo se jasné, že Tamara je taky na konci svých sil. To bylo v útěku po dobu dvou celých dnů a nocí. Její tvář a postoj vyjádřili známky únavy. Mi nebylo ценымногие lepší. Tamara смахнула drobky s koleny a облизнула prsty.
  
  
  'Dobře. A kam teď? Puntarenas, Costa Rica?
  
  
  'Ne.' - Jsem zavrtěl hlavou.
  
  
  "Ale Nick, Panama ценымногие na jih! Si myslíte...
  
  
  — Ano, jsme nejprve jedeme do Puntarenas, — řekl jsem, přerušení její protest — jen ne teď ... Podívej se na sebe, Tamara. Jsi smrtelně unavená. Ji mohl řídit letadlo místo tebe, ale pro mě to není ценымногие lepší. A v tomhle počasí by bylo zatraceně těžké jen zůstat ve vzduchu. Potřebujeme trochu odpočinout.
  
  
  — Ale nemáme na to čas.
  
  
  — Pak si budeme muset najít čas na to, — řekl jsem pevně. Ona ptát se podívala na mě, a pak se nadechl. "Máš pravdu, Nick, jako obvykle. Několik hodin oblouky by byly výstupem.
  
  
  Cessna 150, není určen pro oblouky. Ale Byla tu pro mě ještě další překvapení. U nah byly откидные sedačky, které v těchto dnech části se vyskytují v automobilech. Složil zpět, oni představoval poněkud neohrabané postele, ale na nich dalo spát. No, byl na seznamu dělal zařízení FAA, ale Tamara, není příliš starala o normách pro bezpečnost USA. V tuto chvíli mi to taky bylo jedno. Jsme protáhl se, každý ve svém křesle, přibližně osm centimetrů jiný s druhou. Jsme chvíli leželi tiše, hledá přítele na přítele. Ticho se stal despotický.
  
  
  "Nemůžeme jen tak nechat motor běžet celou noc," začala ona.
  
  
  'Ne.'
  
  
  "Musí být, je zde velmi chladno bez подогретого".
  
  
  Ještě jedna minuta ticha. Atmosféra byla nabitá невысказанными touhami a lákavými myšlenkami. "Můžeme rozdělit svůj kabát, pak jsme se замерзнем", — řekl jí konečně.
  
  
  Ano, ona souhlasila. Vstala a vypnula zapalování. Motor několikrát kašlal, a pak staled. Náhlé ticho pohltila nás. Tamara se pohybovala... Ona se pomalu postele vedle mě na můj úzký záda. Jeho obličej se ke mně, je to táhnul po celé délce. Její rozrazil kabát a zabalil nás do ní. Její přitiskl její tělo k sobě. Ee kulaté vysoké prsa se zdálo zmrazené jablka na mé holé hrudi, když se automaticky přitulila se ke mně. Naše boky соприкоснулись. Třes пробежала na ní. A nebylo to od chladu.
  
  
  Ji nechtěl vyděsit nebo způsobit hej bolest. Ona mě potřebuje, aby se příliš mnoho dalších del. Náhle se stal jejím milencem byl příliš riskantní. Ale já jsem už nemohl ovládat své ruce. Pomalu a nezadržitelně se sklouzl na její štíhlý pas a pod svetr. Moje prsty jemně sklouzl na její напряженному плоскому břichu. Jeho, cítil, jak se třese pod mým dotykem. Horký, který komprimuje zápal разлился na mé tělo. Moje ruka ласкала její sametově kůži; hledat, doufat. A pak ji cítil to — покалывающую пульсацию, смутный, ale многозначительный revmatismu.
  
  
  Jsme se políbili. Nejprve líně a дразняще. Pak silnější. Тлеющая vášeň, jako kdyby vypukla Tamara. Ee tělo тряслось v mých rukou zvlněné pohyby. Ee úst bylo jako hořké ovoce. Její задрожал a napjatý pod silou jeho objetí. Nakonec to vede ty ostatní na svobodu. Ona se zasmála. Povýšená, самодовольная úsměv, jako by насмехаясь nad mou touhu. Ale pokud se ona a высмеивала něco, pak to byla jeho vlastní touha, a ne moje. V jeho úsměvu nebylo zvěrstva nebo postranních úmyslů.
  
  
  Ona se bránila mé ruce. Na druhou stranu, ona tiše подгоняла mě svými pohyby, dokud jsme ležel nahý vedle. V kabině bylo horké a vlhké, a to nejen z подогретого. Pomalu a tiše ji naklonil bundu zpět. Její podíval na nah, opravdu vypadal na nah, celou cestu. Její jemné lesklé kůže, dokonalá prsa s crimson bradavky, její svěží styl, který vylezl a klesl v čase její учащенному dýchání, jeho kulaté, měkké boky, přecházející v dlouhé krásné nohy. Mé oči пожирали ji. To vypadalo nádherně. Natáhla ruce, aby objal mě. — Nick Nick... — zašeptala ona. "Jsi tak silný, takový opravdový muž. Hlasování, jak by mělo být dnes večer, hlas, jak já ji odevzdávám tobě. Žádné lži, žádné triky. Ne Rusko a Amerika. Prostě muž a žena spolu... Jsem něžně políbil jednoho prsu, pak další. Ona se zatřásla, chytil mě za vlasy a притянула ještě lízat. Moje ruka vklouzla mezi její nohy, a pak nahoru na měkkou vnitřní straně jeho stehen. Její stehna uvolněná. Ee kolena široce раздвинулись, pozvat mě plně zvládnout to.
  
  
  To se nám otočit na malém стульчике. Teď jsme byli ještě v jiném. To je nižší. Jeden kolem její dlouhé chvění noha visící ze židle konce, udržuje naše tělo. Pomalu ona sklopila ruku mezi našimi těly. Ona láskyplně lisované mě k jeho vlhké teplé nejistý těle. Malými игривыми kruzích se začala kroutit a kroutit. Ee prsty lačně вжимали mě nah.
  
  
  "Ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа to je — nadechl se tají dech. Zdálo se, že je to úplně pohltila mě hluboko uvnitř sebe. Ee tělo искривилось. Застонав z radosti, ona брыкалась nohama. Její ruce a nohy обвили můj napjatý подвижное tělo. Chlad běžel po mé páteři. Jeho, cítil, jak напряглись její svaly, jako by již byly součástí jejího těla. Její hit. Celou duší a tělem jeho, byl v blažené blaženosti této chvíle. Ona je ještě pevnější обхватила nohama moje дергающиеся stehna. Ee vášnivý prsty ритмичными pohyby masírovat mě. Můj potlačovaný extáze eskaloval hluboko uvnitř nah. Její překvapilo. Jí už nemohl ovládat své pohyby.
  
  
  Prsty Тамары ještě hlouběji впились na mé tělo. Ještě olizuje, to сжала mě mezi svými beznadějně napjaté boky. Ona naříká a sténání pode mnou, když její vlastní vášeň vybuchla se silou přílivové vlny. Naše těla конвульсивно roztřásly. Zdálo se, že to nikdy neskončí.
  
  
  Když všechno skončilo, ještě jsme trochu полежали, vyčerpaná a dobře živené. Naše ústa dostaneme squished. Zvuk našeho dechu byl hluboký a těžký.
  
  
  "Nick", — zašeptala ona, když jsme se začali propadat do hlubokého spánku.
  
  
  'Mmmmm ...?'
  
  
  "Nick, kdo je ten medvěd Smokey?"
  
  
  
  
  Kapitola 10
  
  
  
  
  Costa Rica je také složen převážně na hory. Někteří přes ně představují spící sopky, které někdy dosahují výšky přes tři tisíce metrů. Ale teoreticky i nejnižší část nížiny nyní byl na této výšce. Hory stál nad ním na nepředstavitelné výšky. Jak předpovídal plukovník Зембла, počasí ухудшалась z důvodu porušení silové pole. Nyní, když dva vysílače byly zničeny, madla přehrady byl uzavřen. Sněhové bouře, které jsme s Тамарой zažili v Hondurasu, se změnil v hurikán.
  
  
  Hrozný chlad přehnala letiště, když jsme se odvolat na jih pozdě v noci. Tamara létání po širokém oblouku nad Tichým oceánem, aby se maximálně zabránilo bouři. Ale když jsme se obrátili do nitra země k Пунтаренасу, nás zastihla rozvášněný ослепляющая sněhová bouře. Nicméně Tamara se podařilo bezpečně přistát letadlo na louce nedaleko tohoto přístavního města Kostariky. Křídla Cessna byly pokryty tlustou vrstvou ledu. Антиобледенители nevydržel.
  
  
  Dva farmáře, u něhož jsme přistáli, vlastnil четырехдверным седаном "Buick" z roku 1940. Auto bylo podepsané železné dráty. Zadní sedadla ustoupila místo цыплятам. Zemědělec není příliš v oblibě никарагуанские peníze, ale i jiné platební prostředky jsme neměli. Nám také velmi líbilo, že jsme museli platit za tento raritou desetkrát více denní hodnoty. Jsme vyhodili kohout kolem vozu a jeli.
  
  
  Kontrast mezi высокогорьем Hondurasu a pobřežních oblastí Costa Rica byl patrný okamžitě. Sníh, vyhraje tam, v lese, zůstal měkký. Zde vítr bez překážek důl na neomezené rozlohy zálivu Никойя . Sníh сдувался z plání a скапливался v údolí nebo ve stínu budov a купами stromů. Vítr foukal na nás ze všech stran. Nárazy větru se čas od času загоняли stroj nebezpečnou blízkost k odvodnění канавам, проходившим paralelně po obou stranách silnice. Někdy jsme téměř stáli na místě, když proti nám schell city a sníh. Stálý vítr превращал sníh a město v ledové hmoty, která se zabývá смерзалась v бетонно-pevné krusty. To vrzala, když jsme se ego projížděli. Obloha byla zářivě bílé, kompletní odrazy a blikající světla. Je úžasné, že je tak silný chlad, a taková oslňující krása se mohou kombinovat. Kombinace těchto dvou bodů oslnit tím mě, dokud se její bojoval s volantem. Jeho sotva mohl vidět větve stromů a keře, které хлестали nás. Stroj сбивала ih jednu za druhou. Tamara přitulila se ke mně, aby se trochu zahřál.
  
  
  Konečně jsme проскользнули v Puntarenas. To je hlavní přístav Costa Rica v Tichém oceánu. Město se nachází asi 140 km západně od hlavního města San José. Obvykle je to město s počtem obyvatel nad 30 000 osob. On teď vypadal spíš jako na prázdný hřbitov. Nikoho nebylo vidět. Dokonce i zvířata, která tac části se toulají tímto měst. V přístavu stála zakotvena starého parníku a několik trawlery pro lov tuňáků. Oni вмерзли v ledu. Město, sníh a воющий vítr помяли lodě a zlomil stěžeň.
  
  
  Jsme pokračovali pohyb na nejnižší rychlostní stupeň. Jsme předpokládali, že všechny Vacaciones byl součástí turistického letoviska, na druhé straně přístavu. Přišli jsme v шкиперское kávy. Kolem potrubí валил kouř, a do okna svítilo červené plameny příliš jasně горевшей pece. Její zastavil. Tamara vešla dovnitř, aby zeptat se na cestu. Když se vrátila, ona viditelně zbledla. — Tam hrozné, Nick, řekla roztřeseným hlasem. "Zdá se, že celá oblast se tam. Ženy a děti se třesou před kamny. Muži stojí kolem něj a апатично dívají. Jsou otrávení. Oni bojí a téměř bez jídla. Odina kolem nich mi řekl, že v katedrále, kde sedí stále více lidí, docela nic k jídlu. Zemřou, je Nick. Musíme dát toto vlákno!
  
  
  Její konejšivě hladil její nohy. "Uděláme vše, co můžeme. Kde v sále všechny?
  
  
  Ona smutně přikývla. "Co budeme dělat, když se dostaneme tam, Nick? Nelze říci, že nás poslal miss Мохада. Oni nikdy купятся na to! Navíc nám není známo, zda je v hotelu zastánci Земблы. Mohou tam být, ale vysílač může být schovaný kdekoliv.
  
  
  "Já vím, ale musíme někde začít, Tamara, jak v Поленсии".
  
  
  Nakonec jsme odešli na široký bulvár s hotely, restauracemi, bary a obchody se suvenýry. V důsledku růstu cestovního ruchu v posledních pěti letech vyrostly jako houby po dešti a pak déšť. Všechny Vacaciones byl jedním kolem největších budov. On byl oddělen od silnice půlkruhový příjezdovou cestou. Ze silnice to vypadalo jako velký chromovaný výtok, s балкончиками. Dolní dvě patra byly rozšířeny a je obklopen sluneční terasou a již замерзший bazén. Celý pozemek byl obehnán vysokou kamennou zdí.
  
  
  V patnáct metrů od vchodu úzký vchod byl zablokován stroj "Fiat". Na výfukové potrubí vede ty ostatní pramínek kouře. Takže, motor pracoval. Okna byly zavřeny. Ale když ji zastavil, dveře vedle řidiče okamžitě otevřely, a na nah vyšel muž. Nechal otevřené dveře, přístup k nám. Za ním ji viděl jiného člověka za volantem. Oba drželi zbraň-kulomet zaměřený na "buick". Ji opatrně vytáhl svou zbraň a dát ego na sedadlo vedle sebe. Držení zbraně pravou rukou, levou ji spustil okno. Jeho by zůstal zdvořilý, jak je to možné.
  
  
  — Señor? — zeptal se muž s podezřelou pohledem.
  
  
  — Chtěli byste se přesunout své auto, " řekl jsem. "Chceme projít do hotelu".
  
  
  "Hotel je plný. Nové hosté již nejsou povoleny.
  
  
  — Nejsme hosté, — rychle odpověděl jsem.
  
  
  'Ach, ne? Co potom?'
  
  
  — Jsme pozváni, řekla Tamara.
  
  
  — Obchodní, — dodal jsem.
  
  
  Muž zamrkal a vypadal více opatrné, než kdy jindy. Jste umělci, které by měly sloužit pro "hříšníky bez hříchu"?
  
  
  Jsme s Тамарой rychle переглянулись. Jsme si uvědomil, že on měl na mysli, ale rychle кивнули.
  
  
  — Samozřejmě, — řekl jsem. "Jsme umělci. Necháte nás projít?
  
  
  Kdo jsou, Huang? — vykřikl řidič "firmu".
  
  
  Umělci, — zavolal Juan. Ego oči se zúžily do щелочек. — Ale nejsou vůbec podobné. Myslím ...'
  
  
  Její přerušil ego. "Zpíváme, vtip a..."
  
  
  Fuj! — ušklíbl se muž. "Je možné vymyslet něco lepšího".
  
  
  — Jsem tancovat, řekla Tamara nízké манящим hlasem, díval se na něj zdola nahoru. Ahoj, podařilo ohnout dopředu, současně vypouklé hrudi. Velký výkon z celé této oblečení, které nosila. Презрительная úsměv na tvář ochranky zmizel jako sníh na slunci.
  
  
  -- Bueno ! Tak to je nejlepší!'
  
  
  — Ano , "amigo", — přerušil ji dříve, než uvidíte сеньориту Фанданго z "Фанданго a Grind". Exotická tanečnice s celosvětovou působností. Pokud jsi ji uvidíš...
  
  
  'Jeho' řekl muž. Sklonil pušku a šel zpět na "фиату".
  
  
  — Недружелюбный chlapec, — пробормотала jsem, když se vrátil do auta.
  
  
  Nechal dveře otevřené a pozorně se díval za námi. Vzal vysílačka s palubní desky a řekl pár slov. Bylo minutové zpoždění. Pak přišel revmatismu. To muselo znít dobře. Alespoň, muž přikývl řidič, a "fiat" jel zpět.
  
  
  — První překážka překonána, " řekl jsem, když jsme se ego pominuly. "Vysílač tady v hotelu,".
  
  
  — Protože existuje ochrana?
  
  
  — Ano, a ještě proto, že v hotelu hoří svatým. To znamená, že mají vlastní generátor. Proto byly připraveny na nadcházející události. Prý Зембла již zveřejnil zde své lidi v čekání na události.
  
  
  "Doufám, že vše je vytápěn," řekla Tamara, škubl sebou.
  
  
  Její cítil své rameno. Rána se dobře zahojila. "Zajímalo by mě — jí řekl zamyšleně, kde se schoval vysílač".
  
  
  'Ji, v opačném případě je zajímavé, kdo nebo co tyto "hříšníci bez hříchu"?
  
  
  'Já nevím. Mimochodem, jsi умеешь tančit? Ona se usmála. "Může být, její nevím nic o tvém медведе Smokey, Nick, ale já jsem se naučil ještě více triky v Ulyanovsk".
  
  
  — To se bude hodit, — zasmál jsem se, protože jsem nevěděl karetní triky.
  
  
  Mě nepřekvapilo nedostatek vrátný. Sál byl opuštěné a umístění, kromě správce. Bylo to jako muzeum výtvarného umění. Stěny byly pokryty freskami a obrazy. Ve středu zlatého koberce byla fontána, zdobené plastovými květinami. V protějším rohu, za pultem stál hlemýžď-chodil po mladý muž se saténovým očima a výraznými ноздрями. Pro ego zády visel otevřený rám pro poštu a klíče, a vlevo od něj byl malý přepínač. Pravděpodobně pod brilantní палисандровым stromem pultu ležela další rádio. Každopádně, je to očekáváním, podíval se na nás, když jsme přišli. Jak a svalnatý muž, прислонившийся k pultu vedle něj. Stejně jako všechny řídící hotel, ten chlap měl na sobě pruhované kalhoty, a v петлице u něj byl hřebíček. Ale v tom podobnost skončila. Ego tunika je jako nafouknutý vepřový měchýř. Hřebíček увяла, a ego těžká prsa выпирала přes špatně sedící v obleku. Samozřejmě, že je stáhl z tohoto manažera oblečení a někam to dát pryč. Její doufal, že to není zamrzne ve spodním prádle.
  
  
  Ji, slyšel, jak Tamara rychle dýchá. Já jsem šel v jeho intuici. Зембла zablokoval vše, co je uvnitř a vně. Podařilo se nám dostat první pruh obrany, ale měli ještě hodně udělat.
  
  
  Pseudo-manažer narovnal se a naskenované nás od nohou až do hlavy. Ego je hlas, zdálo se, že vycházel kolem velmi hluboké. "Фанданго a Гринд?"
  
  
  'Ano.'
  
  
  — Vás není v mém seznamu, pane Фанданго.
  
  
  "Její Гринд; to Фанданго. Ale můžu vám dát vysvětlení.
  
  
  — Náš agent, — v tom přerušila Tamara, — všechno popletl.
  
  
  "Další umělci nemohli přijít," řekl jsem.
  
  
  "Tato hrozné počasí. †
  
  
  Ředitel zvedl ruku. 'Zastav! Zastav! Nechci o tom slyšet znovu. Oba jste tanec?
  
  
  Její kašlal omluvný tón. "No, jeho v podstatě odešel kolem toho, a..."
  
  
  "Teď je to můj manažer, a..."
  
  
  - Ale pokud jsi настаиваешь, pak jsem ještě chtěl...
  
  
  'Dost! Asi je to tak dobře, jako kdybyste tančili, pane Гринд. Žádají ženu a ženu, které obdrží. Něco pro pobavení no, je to tak? Kde je váš kostým, seňorito ?
  
  
  — Nebojte se o tom, — ostře odpověděla Tamara. "Ale potřebuji hudba".
  
  
  — Líbilo se ti to neřekli? Hotel Vacaciones neustále pracuje tým tří lidí. On hraje v koktejl-baru v průběhu celé sezóny. Tato kombinace je k dispozici. Správce si povzdechl téměř s lítostí. "Ach. Doufám, že jsi stejně dobrá jako Carmen...
  
  
  "Carmen"?"
  
  
  Carmen ЛаБомба , seňorito ! Ona je velmi známý v této oblasti. Jí nikdy o vás neslyšel.
  
  
  — To se změní, pak se dnešního večera, — smyslný hlas slíbila Nikola. Opět se поманила ego pohledem. Její necítil pohodlně. Můj límec začal svírání krku. Jako kdyby jsme odeslali žádost na dobrou práci v Union City, New Jersey.
  
  
  'Pane, je nám zima, a my jsme "unavení a hladoví", — prudce, " řekl jsem. "Hej, Pokud ještě působí..."
  
  
  'Ano. Pepe, ukázat jim ih místnosti.
  
  
  Секретарша vyskočila na stojanu pozoru. "Ty jsi! V jakém pokoji?'
  
  
  "Není žádné stálé místnosti pro umělce? Jedna taková, na rozdíl od hostů, v zadní části hotelu?
  
  
  "Vaše, vaše," Pepe souhlasil . On energicky přikývl a popadl klíč od desky za sebou. On se potopil pod pult. "Sem, fretka favorit ".
  
  
  "Jsme vám zavolat", — řekl manažer. "Dobrý čas, seňorito, a budete není horší Carmen".
  
  
  Tamara udělil ego smyslný úsměv. Šli jsme po administrátorem. — Není velmi přátelského, ano? Jana si toho všimla, když jsme šli mimmo vleku.
  
  
  "Myslím, že mu bylo opravdu líbí tato Carmen", — odpověděl jsem. Jeho stále se cítil velmi pohodlně, protože z toho, jak šli věci.
  
  
  Minuli jsme chodbou, která vede na hlavní sál. Pak jsme vstoupili do velké kruhové místnosti plné bílé kulaté pohovky, pohodlné židle, stoly a sloupy. Na jedné straně bylo velké okno s výhledem na sluneční terasu. Druhá strana se vyvinul do koktejlový bar. Vysoko mezi dvěma velkými sloupy visel prapor s velkými zlatými písmeny:
  
  
  VÍTEJTE, SVATÁ PRAVDA EVANGELICKÉ CÍRKVE - zbožnost - cudnost - čistota - POŽEHNAL PŘÍBYTEK.
  
  
  "Budeš muset tančit tam později," — řekl Pepe. Poukázal na koktejl-bar, kolem kterého se ozýval hlasitý smích.
  
  
  Ji, podíval se na obývací pokoj v určeném Pepe směru. — Co je to za lidi tady nahoře? zeptal jsem se, znovu se dívat na Pepe.
  
  
  Pepe jen pokrčil rameny. — Svatá Pravda-Evangelické Církve, pane . Kdo jiný může být v tomto hotelu?
  
  
  — Pro estestvenno. Kdo ještě.'
  
  
  Jsme se vydali směrem k chodbě přes obývací pokoj. Mi po komentář stráže o "hříšné bez hříchu". Nakonec ho chytil správce za rameno. "Pepe, zavolali nás velmi nečekaně. Jsme vůbec to nechápu. Kdo jsou ti , mmm, Svatí?
  
  
  'Norte Американос, pane Štěrk. Domnívají se, že pít, kouřit, tancovat nebo spát s cizí manželkou hříšně. Oni rezervovali pokoj v tomto hotelu v rámci svých křížových výprav po celém venkovní bazén, aby věnovaly všechny, kdo má málo radosti života. Ji říkám to vám, jako přítel, pane . Očekáváme, že s těmito Svatými nám bude velmi nudné. Bohužel, ih zpomalený náhlá změna počasí. Velmi otravné.'
  
  
  — Lze říci, že jsou obráceni, — s mazaným úsměvem Tamara si všimla.
  
  
  Pepe oči v sloup. "Pokud bych já, jako oni, jsem si myslel, že nit, konec světa se blíží, jeho by na kolenou prosil za odpuštění, neboť ji člověk, hříšník. Alespoň pokud budu mít šanci! Na druhou stranu, pokud bych si v mém způsobu života není nic špatného...
  
  
  "Já to chápu. Nyní, když mají šanci, oni наверстывают dohnat".
  
  
  — Vypadá to na to, — řekl Pepe. Opět oči v sloup. Jsme narazili na prázdnou jídelnu. Dostali jsme se kuchyně přes úzkou chodbu. Pepe otevřel jednu kolem dveří a gestem pozval nás přihlásit. 'Hlasování. Obávám se, že to není nejlepší náš pokoj, ale...
  
  
  — My jsme to pochopili..., " řekl jsem. — A jak se ukazuje? Proč se nás zeptali na to?
  
  
  "Všichni Svatí ženatý, pane, opravdu ženatý. A ženy, které si s sebou... Tajemník rozpačitě se zasmál a зашаркал nohama, jako by ne tak docela vědět, co dělat se svou postavou. "Mysleli jsme si, že nejlepší je maximálně vyhovět ih nové potřeby. Nechceme, aby bylo zasahováno, nebo byly hlučné".
  
  
  "Ano, je to opravdu zničí situaci s tímto útokem, ne?"
  
  
  Pepe napjatý. Chladně a zdrženlivě on řekl: "Ne, ptejte se více otázek, pane. Ti platí dobře.
  
  
  Zejména, pokud jste schopni se bavit naše hosty příjemné způsobem. Kromě toho, to není tvoje věc. Její doporučuji zůstat tady, dokud jste neměli působit. sbohem.'
  
  
  Pepe měl pravdu. V místnosti nebylo tolik předmětů. Stěny a strop byly krémové barvy. Na podlaze byl stejný zlatý koberec, stejně jako v salonu. Tam byla židle, židle a dobrou pracovní židli ve vážném tmavém stylu, имитирующем španělština. Manželská postel byla pokryta tmavě modrou парчовым přehozem. Byla také malá koupelna s bidetem, která se zdála větší než sprchový kout. Terasa pod sněhem. Sklo v posuvných dveřích гнулись pod silou větru. Ale po tom všem, že jsme prošli, radiátory излучали příjemné, pohodlné teplo. Takže jsme zůstali v místnosti, dokud jsme nemuseli vstávat. Mimochodem, Pepe starali se o tom. To nás zamkl!
  
  
  — Tento подонок, — прорычал jsem, vytrhl kliku.
  
  
  — Nick, řekla Tamara, jdi podívej se na to.
  
  
  Seděla u posuvných dveří. Její, přišel a postavil se vedle ní. Ukázala na vedle kuchyně, která je kolmá na našem pokoji. V kuchyni přes jasně osvětlené okno ji viděl, jak tlustý manažer mluví s nějakou ozbrojenci. Z důvodu nepříznivého náhledu ji nemohl vše rozeznat. Ji viděl mužů sedících za stolem. Ih automaty trapné visel na zádech. Oni eli. Postavy v pruhované kalhoty divoce жестикулировала rukama. Jsem si myslel, že je blázen. Vypadá to, že on rozdává rozkazy. Parní pravidelně kývl a pokračoval tam. Po nějaké době ředitel zmizel.
  
  
  - A ty jsi jako myslíš? - zeptala se Tamara.
  
  
  — Nevím, odpověděl jsem. "Zdá se, jedí. Ji hotel bych vědět, kam jdou!
  
  
  "Počkejte, vstanou!"
  
  
  Muži vstali. Zdála tlustá stará žena v бесформенном šaty. To uklidili ze židle. Již několik m nic nestalo. Její, bál se, že jsme ztratili ih na mysli. Pak trochu dál зажегся svatý, a my jsme opět viděli ih. Oni потягивались, silně зевали a svědilo tělo. Konečně se tento druh hry pro malé čtvereční židle a začali hrát v karty. Odina kolem muže, opřel se o opěradlo židle, nohy v botách обхватили nohy židle. Mou pozornost upoutal objekt, ke kterému je прислонялся. To bylo hustý dubový dveře s těžkým železným kováním chladničky nebo mrazničky.
  
  
  — Ano, — pomalu - " řekl jsem — ano, začínám chápat.
  
  
  'Co je?'
  
  
  — Je ochoten se vsadit o cokoliv, že instalace Земблы v морозилке. Chlazení pro estestvenno off. Trubky a potrubí uvnitř něj tvoří vynikající передающую síť".
  
  
  'Jste si jistý?'
  
  
  — Ne, — přiznal jsem se, — ale jste si jisti, že to tak není ?
  
  
  'Ne.'
  
  
  "Alespoň, že to není steaky chrání vyhrál ten chlap," řekl jsem. "Musím se vyšetřit. Se stejným úspěchem bychom mohli začít tam, stejně jako v jakémkoli jiném místě.
  
  
  Přitiskla se ke mně. V jejích očích byl zájem.
  
  
  'Ale jak?'
  
  
  Ji objal ee. Ee tělo тряслось. Jí si myslel, dlouho a tvrdě. Pokud by u mě byl ten přadeno lana, který opustil ji v Поленсии. Nebo můj jehlový, který si mě vybrali v chrámu maya. Nebo můj "Люгер", potvrdil ve Washingtonu... najít logické řešení po nějaké době, její stahl považovat za méně zjevné možnosti. Ale i oni se jeví jako méně vhodné, než je obvyklé. Pak dlouhá pauza ji zamyšleně řekl: "No, může být, že existuje cesta ven, když jsme byli svými cigaretami". Ee oči se rozšířily od hrůzy, když jí ukazuje svůj plán. To задохнулась. "Nesnažte se to udělat! To je nemožné!
  
  
  — Stejně jako všichni ostatní. Musíme něco udělat. Zůstaňte zde a nyní mi alibi pro případ, objeví-li se Pepe nebo někdo jiný.
  
  
  Je to dobré сжала kabát oběma rukama a zavrtěla hlavou. — Ne, nedělejte to nyní. U nás může být malá šance, ale jen pokud budeme schopni se dostat ven z tohoto pokoje konvenčními způsoby. Ne, pokud jste выломаешь dveře, a Bůh ví, jaká úzkost se zotaví. Budete muset udělat svůj tah během debutu сеньориты Fandango, Nick. Prosím počkejte. Pak ji mohu ti pomoci alespoň tím, že отвлеку lidí Земблы.
  
  
  Debut сеньориты Fandango, ne? Její křivě se usmál. — Ty jsi opravdu myslíš, že je dost dobrý, aby se zhypnotizovat celý hotel?
  
  
  Podívejte se sami, pane Гринд!" Přitiskla se ke mně svým roztřeseným tělem v celé délce. Obratný, rychlé prsty ona расстегнула moje sako. Ona ustoupila o krok a se smíchem, velmi odkládat z ramen svůj vlastní kabát. — Nick, zda by nemohl přijít s názvy lepší?
  
  
  — Musel jsem improvizovat, " řekl jsem, budou díky. Její hodil svůj kabát na podlaze vedle Тамарой. "Hmmm ... já taky!" Tamara расстегнула vlněný svetr, který nosila jako halenku, takže její bílá, plná ňadra byla jen částečně прикрыта. Ona se posunula ještě o několik kroků, dokud hej, není dost místa.
  
  
  'Seňorito Fandango začne svou řeč!"
  
  
  To расстегнула sukni a sklopila ji. Ee svetr provokativně dosáhl až k bokům, jako by malý mini-šaty. Jako stydlivá dívka, zvedla lem svých vestu a обмотала ego kolem pasu. To bylo обнажена od stehna až do chodidel, s výjimkou malé bílé kalhotky.
  
  
  Pak začala tančit. Její tělo zůstalo bez hnutí. Pouze část mezi jeho pupek a kolena třást a скручивалась silnější než stromy venku během bouřky!
  
  
  — Co si myslíš, že Nick? — zeptala se s úsměvem.
  
  
  Co myslím, že ji řekl. - "Myslím, že už seňorito Гринд, než Фанданго. A seňorito La Bomba spolu s ním.
  
  
  Ona začala tiše smát. Ona se rozešli knoflíky na sobě vestu. Vlněný kabát-ocasy, se zdálo, ниспадали s jeho ramen. Ona táhla za ním, sundat podprsenku. Ona zvýšila tempo. Přišla ke mně téměř nahá.
  
  
  'Ne ..... zda nám ...?' — zeptala se хрипло, kývl na mě hlavou.
  
  
  Budeme co? Myšlenky moje byly daleko a já jsem neměl hned si uvědomil, co říká. Mluvit v takové době! To se nemělo stát! Pak ji našel svůj jazyk. — Krejčí, ano, samozřejmě! Budeme muset zabrat!
  
  
  Tamara se znovu nadechl. Natáhla ruku, chytil mě za pás a pečlivě потянула. Její cítil blbec po celém svém napjatém těle. Tamara stále točila, točila. Ní, natáhl ruku a vzal si tenký bílý nylon. Ji vytáhl. Proč by ne? Ona byla v pořádku. Radši počkáme. A jak nejlépe zabít čas? Přestala tančit a přitulila se ke mně nahá těla. Políbila mě zuřivě. Ee rty byly vlhké a teplé. Ji vzal ee na ruce a odnesl do postele, naše rty byli ještě komprimovány. Přistáli jsme otevřeně na postel. Rychle jsme pokračovali v líbání. Můj jazyk hluboko se ponořila mezi тоскующими rty v teplém dutinu a dále rta.
  
  
  Zvedla ruce, aby objal mě za krk. Ale její držel ih, roztáhl, a tlačil ji zpátky do měkkost polštářů. Její vstal a rychle se svlékl. Tamara откинулась na polštář a podíval se. Ruce široko od sebe, nohy mírně daleko od sebe. Ona celá udýchaná.
  
  
  Nick, — zašeptala ona, když její postele vedle ní.
  
  
  "Udělej to znovu, jako včera v noci... Moje ruka блуждала na kopcovitém terénu ee prsy, mimmo ee bradavky, dole na její гладкому břicho měkké jasnější teplo. To застонала. Ee tělo nalezlo "nezávislý život pod mými hladí. Ee hlas vydechl mi do ucha, prosil plně ji vzít a uhasit planoucí oheň, který воспламенил moje prsty v její чреслах. Ji líbal ee rty, bradu, měkkou dutinu na krku. Můj jazyk kolem pevné bradavky. Nás prorazil nové vibrace. Mé mokré rty hladil její život. Jeho, cítil, jak se její saténové kůže напряглась. Můj нащупывающий ústa klesla ještě níže, zatímco Tamara není plakala od radosti. Je válcované kolem na ze strany na stranu a sténání rozkoší, když se mé rty dotkly jejích, posílení její intenzivní, který je pulzujícím vzrušení. To вытянула ruce ostré pohyby. Její prsty nakloněný na moje vlasy.
  
  
  Její narovnal se, ee, дрожащее a корчащееся tělo pode mnou. Ji, cítil její vlhké teplo. V divokém čekání na to пролежала na podlaze, připraven vzít mě. Popadla mě s mocí, která se zabývá téměř podlahová prkna jel jsem blázen. Ona vyjádřila svou radost nahlas. Její ruce křečovitě обвились kolem mého krku, přitiskla mě k сужающимся изгибам své hrudi. Její tělo se pode mnou повторяло mé rytmické pohyby divoké, nekontrolovatelnými толчками. Její drápy hluboko вонзились mi v zádech, sklouzl dolů a впились v těle mých ledví. Odstrčila mě hlouběji do sebe, расставив boky, jak je to možné.
  
  
  Spokojenost неистовых potřeb Тамары bylo únavné úkol. Ji nechat svému jazyku klouzat tam a zpět u nah v ústech, aby se ji uklidnit a obnovit klid. Bylo to beznadějné. Nadšený je обвила nohy moje záda. Její nahé tělo bylo kluzké od banky spalování vášně. To выгнула záda. Nahoru a dolů. Nejprve pomalu, zvlněné pohyby, pak stále rychleji a rychleji, až nakonec, všechny pocity nebyli vyhnáni kolem našich kontakty Vyčerpaní jsme padl na postel ji byl opilý s, není v silách přesunout ji hotel se něco říct, ale nemohl najít slova říkat jí, natáhl ruku nad ní a bych vytáhl přehoz na naše zpocené tělo. Tamara tiše покачивалась v mých rukou.
  
  
  
  
  Kapitola 11
  
  
  
  
  Koktejlový bar nazýval El Coyuntura . Pokud by někdo kolem hostů — svatí nebo hříšníci — nebyl tam dříve ten den, oni by se již протиснулись dovnitř. Jinými slovy, všichni věděli o našem příjezdu.
  
  
  V hale byl široký vyřezávaný bar v okolí červeného dřeva s požadovanými zrcadly a lahví za ním a společenský barman, který mluvil ve třech jazycích, a všechny tři jsou špatné. Místo латунного tyč v barre bylo průhledné plastové trubičky s výraznou fluorescenční žárovky. V smyslové červené z neonové světlo každá žena vypadala minimálně o deset let mladší. Naproti baru stála několik měkkých sedadel, ale velkou část obývacího pokoje, které zaujímají prostor za ním, připomínající amfiteátr s оклеенными žlutý papír se zaoblenými stěnami. Kolem taneční podložka je o velikosti poštovní známky a malé scény byly uspořádány kulaté stoly. Polovinu scény trvalo slibované kombinace kytary, trubky a klavír. Hudebníci hráli spíše z nadšení, než s talentem. Teď udělali pauzu, pak toho, jak se předtím s velkým nadšením zpíval Mama Looka Boo Boo . Některé mladší svatých dopřát дьявольскому hříchu tance a klopýtal zpátky k hemží столикам nebo baru, aby připojit se ke svým přátelům. Na mužích byly černé obleky a kravaty, i když většina kravata nyní byly развязаны.
  
  
  Ženy byly ještě kyselé, ih čelisti byly komprimovány, ih vlasy česané dozadu a shromáždil do drdolu. Beztvaré šaty, тянущиеся od krku do nohy, skrýval ih postavu. Jsou trochu подвыпившие smáli, закатывая остекленевшие oči-malé korálky a křičet své vyčerpávající slova, aby křičet bouři.
  
  
  Venku je bouře zasáhla všechny s děsivou silou. I přes výkřiky a приглушающее účinek těžkých záclon, ji opakovaně slyšel, jak se o stěny ударяются troskách, stromy, kameny a vraky zničených domů. Budova вздрогнуло, nápoje задрожали na šálky. Hlasovat tak, by mělo být pryč "Titanic", jsem si ji sám pro sebe. Pouze tehdy odvahu a odhodlání tváří v tvář smrti byly ještě tradičně samozřejmostí. Zde zbožných svatých horečně пьянствовали, rozhodování o tom užít si do poslední hodiny. S takovou kocovinou, že pravděpodobně chtěli si smrti na druhý den ráno.
  
  
  Její stála v zákulisí, scéna byla otevřeně přede mnou. Vedle mě seděla Tamara, zabalené v bílé prostěradlo, kterou jsme ukradli z postele v místnosti. To обернула ji, jak sarong, a повязала kolem pasu červenou šňůrou pro železnici. To zní hej výhled panny, vášnivé, ale stále bezvadný nevěsty, ждущей svého manžela. Navzdory očekávání v ložnici, ještě stále si nebyl jistý, co to bude dělat tam, na pódiu. Ona sama to nevěděla. "Подыгрывай na jednání", — řekla, když jsme se oblékli její kostým. Slyšení komba, on nebyl jistý, že to bude fungovat. Nejdůležitější bylo zalíbit se veřejnosti a odvrátit zaměstnanců. Dohodli jsme se o tom.
  
  
  Její, obrátil se k Pepe, který stál opřen o sloup, je přibližně tři metry za námi. Přišel za námi patnáct minuta zpět a nyní hrál roli hostitele. No, nebo stráž, vzhledem k bouli na levé straně ego kabátce.
  
  
  — Teď jí a dále prezentovat, — řekl jí emu.
  
  
  Bueno . _ Skupina ...?'
  
  
  "Mluvil jsem s nimi o tom několik minut zpět. Protože jsme našli vyzvánění, které říkají, vědí. Neuvěřím, dokud není slyšet.
  
  
  — Jsou to dobrý kluci, pane.
  
  
  "O, jsou nádherné!" Její podal signál komba. Trumpetista затрубил v fanfáry tak, že ego nástroj byl ovocný salát. Její, vystoupil vpřed a жестикулировал rukama, dokud se všichni mlčí, kromě velmi tlusté ženy, u níž byla škytavka.
  
  
  Její hlasitě vykřikl. - ' Yahora , dámy a gentleman , la seňorito fandango! mui celebre y directamente de San Jose!'
  
  
  Pravděpodobně, oni nerozuměli španělsky, ale to, co jsem řekl, bylo dost jasné. Oni začali tleskat. Nejprve икающая žena, a pak celá místnost. Váhavě hudebníci začnou provedení "Rumba Тамба" . Tamara vstoupil na scénu. Její utekl. Procházející mimmo nah ji viděl vrstva banka, блестевший na její tváři. Ona byla vyděšená. Asi větší strach, než kdyby hej, musel udělat něco, co se chystal udělat to. To zakopl o. Odina kolem mužů zalapal po dechu. Ona obnovil rovnováhu. Širokými kroky striptérka se blížili ke středu scény. Pohlédla na komba, уловила těžký život a začít smyslné pohyby, které ukazovala mi dříve. Horní část jeho těla je téměř není шевелилась. Lesklé záhyby listy закружились od rychlé kruhové pohyby jeho boků a hýždí. Ona se otočila a začala pomalu rozvazovat červené krajky. Uvolnění, nechala mu bylo servítky. Ee обеяние začátku zpřístupněny pouze o sobě. Je to dobré sepnuté ego k hrudi a podíval se na mě a Pepe. S úsměvem, ona dumpingové je mi tkanička.
  
  
  Ona pokračovala držet prostěradlo levé ruce. Ona vzala druhou ruku na její dlouhé blond vlasy a приподняла ih. Ona pak začala tančit. Prostěradlo pomalu распахнулась, dokud diváci viděli řemínek jeho лифчика a kalhotky. Kytarista krásně podpořil ee vibrace strun a ostrý akord při každém pohybu. Publiku se to líbilo. Jen některé ženy jsou tak trochu побледнели. Pepe se podíval na každé škubnutí a ukazatelů s lstivý pohled v očích.
  
  
  Její накинул šňůrkou na krk Pepe a придушил jeho. On spěchal na stranu, aby se zachránil. Její utužil nepřipravené smyčku. On klesl na kolena. Tak to bylo jednodušší a rychlejší. Snažil se закричать, ale krajky заглушал žádný zvuk. Ji vytáhl silnější. Použijte lano jako páka, její přitiskl palec na ego hlavy. Blbec, a cílem upadl do stran.
  
  
  Zdálo se, že nikdo nevšiml. Dav a lidé, rozložené "manažerem" v obýváku, sledovali každý pohyb Тамары. Rytmus hudby byl stále rychlejší a rychlejší. Všechny oči byly přilepené na Tamara. Její затащил mrtvého recepční ve stínu kulise a vrhl ego na hromadu prázdných krabic z pod pivo. Bunda Тамары ležela na jednom kolem zásuvek. Ona je zabalené tam svou zbytek oblečení a vzala všechny s sebou, i přes námitky Pepe. Jeho пододвинул bundu lízání na scéně a rozepnul ji. V případě strasti Tamara nyní mohla rychle chytit oblečení. Její, sledoval, jak ona se chová.
  
  
  To a velmi odkládat prostěradlem. V лифчике a kalhotkách to раскачивалась nahoru a dolů přehnané rychlým a třesoucí se pohyby. To tančí tak, jako by od toho závisel její život.
  
  
  Tak to je a bylo. Stejně jako můj, jen tak mimochodem. Ní, vyklouzl ze zákulisí, na úzké chodbě, která vede do foyer hlavního vchodu. Její zastavil na chvíli, když dosáhl sál. Její, si vzpomněl, že viděl dva muže, jak stojí zde na cestě do obývacího pokoje. Vypadaly stejně, jako Pepe, stejně jako hosté. Oni пахлм, jak návštěvníci levné pařížského bordelu. Její šňupání vzduch. Vůně růžové vody stahl ценымногие slabší.
  
  
  Ji opatrně vyhlédl ven za rohem. Tamara справлялась lépe než mohl doufat. Oba muži byli pár metrů od toho místa, kde se chodba proměnila v hlavní obývací pokoj. Jeden neustále тыкал jiného do žeber. Zdá se, znalce výtvarného umění. S "Trejo" 22 měřidla a automatickou pistolí Pepe v ruce její крался na druhou stranu tak tiše, jak jen mohl, až se dostal do prázdné jídelny.
  
  
  Stoly byly uspořádány tak, že bylo obtížné projít otevřeně, do kuchyně, do jiného vlákna pokoje. Stoly byly plně накрыты. Musel být opatrný, aby se nám v nic narazit a nic neporušil. Sergej лился přes kulaté okno ve dvou křídlových dveřích. Někdy ji slyšel zvuky v dálce. Ji jemně tlačil dveře a vklouzl dovnitř. Její прижался k naříkání malého výklenku mezi kuchyní a jídelním koutem.
  
  
  Tam byl bufet s policemi v dolní části pro příbory a графинов. Vedle ní, s otevřenými dveřmi, stál velký komoře, plný ručníků a скатертей. Ještě byly košťata a mopy, několik věder, čisticí prášek a четырехлитровая banky leštidla na podlahy. Její nechte den tiše zavřít a podíval se na pravou kuchyni. Ji mohl vidět jen její část: dva-dveřové chladničky, automatické myčky a židle, které dříve viděl přes okno. Zvuky, které slyšel její jídelním koutem, vycházel z tlustého ženy, убиравшей ze židle. Šňupání a prozpěvovat si pod nos, to возилась kolem. Chodba v холодильную fotoaparát musel být za rohem, mimo pole mého pohledu. Její není stahl dívat dál. Ji nechtěl riskovat tím, že mě uvidí. V každém případě to nevadilo.
  
  
  Ji vzal jeden kolem cigaret Тамары a zapálil ji od zápalky na hotelové krabice, kterou přinesla podle čísel. Chvíli ji stál nehybně, pozorně naslouchat. Její nic neslyšel, kromě náhodného šumu hrnce a сковородок a астматического dýchání ženy.
  
  
  Покурив ji, přistoupil k бельевому skříni a hodil několik ručníků na prázdným kbelíkem. Její набрызгал na nah trochu vosku a hodil shora cigaretu. Když viděl, že to bude i nadále doutnat, její prošel dvoukřídlými den zpět do jídelny a stahl čekat. Ji nechal skříň otevřenou. Tamara řekla, že to bude trvat dvě a půl minuty, ale kvůli takové místnosti bylo obtížné komu přesný čas. Zápalné cigarety mají na jednom konci kulička stejné složení, že a zápalka, — v tomto případě vlákno s оттиском značky. Cigareta byla navíc plná vaty hnědé barvy, namočené obchodovali ledek. Otevřené konce cigarety byly vyrobeny z opravdového tabáku. Sedět v jídelně v čekání byla nervózní, ale už se jí nemohl nic dělat. Její důvěru, Tamara, aby zaujala všechny. Sekundy se táhnul přes nesnesitelně pomalu. Pak cigareta догорела.
  
  
  To zažehlo plamen asi na pět sekund, a to bylo dost, aby se obrátit kbelík na kouř bomba. Prádlo vynikající загорелось, a pak začal doutnat ručníky. Kyselý kouř валил na skříň do kuchyně. I na druhé straně dveří její ucítil slabý zápach, když žena konečně začala křičet: "Fuego ! Fuego !
  
  
  Pevné ní seděl na bobku, poslouchat крикам. Pak ji uslyšel těžké chlupatý a výkřiky dvou úředníky: "Ah ! Fuego ! Ji, slyšel, jak jeden z nich řekl. Ji, vešel do výklenku s pistolí v ruce. Stráže se snažili zjistit, co hoří. Tlustá žena, křičí, mává rukama. Všechny tři кашляли a кашляли od kouře.
  
  
  — Ruce nahoru, — objednal jsem.
  
  
  Žena захрипела hlasitěji, než kdy jindy. Lidé v podobě otočila a nevěřícně зевнули. Nyní oheň dosáhl svého vrcholu. Hustý olejnatý dým валил na skříni, skrývá skutečnost, že oheň hořel pouze v kbelíku. Kouř a zápach, by měla být, zmateně ih reflexy, když jeden chlap natáhl se pro zbraň, zatímco druhý skočil na mě. Její vystřelil první kterémukoli národu. Ploché ostré bavlna 22 měřidla je ztracena v výkřicích ženy a řve jiného chlapa, прыгнувшего na mě. Ji udělal krok dopředu, tak že on byl se mnou na okamžik dříve, než očekával. Ní, klesl na kolena a skočil mezi ego noha. Když to spadlo na mě, обвил její ruce ego nohy a současně vzrostl. Byla to varianta rugby-флипа. Trochu se otočil a pomocí ega a vlastní síly vrhl ego v bufetu. Ego gól s ránou porazili poličku a stříbra. On se zhroutil, chladnější, než je počasí venku.
  
  
  Navzdory zlomené každému národu, první stráž nemohl zastavit. S стоном a стиснутыми zuby, on se snažil otevřít ventil svou krásnou pouzdra, aby всадить střela mi v hlavě. "Mui "bravo"," — řekl jsem, že udeří ego nohu v životě, a pak na bradu. On bench press tam, kde ležel. Žena byla tak v jejich mysli, že už nemůže poslouchat argumenty. — Jednoduchý, seňor, " řekl jsem. Moje levá ruka метнулась k jeho brady se stlačeným pěstí. To застонала a отключилась, ji opatrně sklopila na podlahu.
  
  
  Její přeskočil nich ve skříni. V hustém kouři ji popadl stírací lišty a strčil ji do hořící kbelíkem. Ji vytáhl oheň, ale nechal doutnat ručníky. Když se její konfrontace s ohněm, jí strčil pero mop rukojeť, klidné a vytáhl z kbelíku na skříni.
  
  
  Opustil jí ego, popadl zbraň stráže, pak sáhl všech tří ve skříni. Její zamkl šuplík, strčil klíč za minutu a běžel do kuchyně k chlazení digitální fotoaparáty, mává kouřící kbelíkem na mop rukojeti. V druhé ruce ji držel plechovku s voskem.
  
  
  Její letěl krátkou chodbou na druhou stranu kuchyně a ocitl se v místnosti, kde dozorci hráli v karty. Karty jsou stále ještě ležela na stole, kuda ih hodil muži. Za nejvíce vzdálených sedadlem bylo velké dveře. Její odstrčila židli stranou a уперся rameno na velkou kovovou západku. Dveře щелкнула a распахнулась. Její, vloupal se tam, aniž se.
  
  
  "Manažer" popadl velký revolver a zaměřila se mi do života. Kamera byla jen pět na sedm metrů a byla plná různých háčků a trubek. Emu musela by se zatraceně špatně прицеливаться, aby se slečna na mě. Stál nad rádiem v zadní části kamery. To asi divil, proč to nemůže найдти nám jednu stanici. To samozřejmě netušil, že bouře, kterou pomáhal vytvořit, také мешала emu přijímat všechny rozhlasové stanice. Revolver ležel vedle ní na stole vedle ствольной převodovkou. Ego ruka popadla jeho jako blesk.
  
  
  Jeho běžel bez zastavení. Jeho, sklonil se k němu, uvedení hlavu mezi ramena. Jí nenašel mop iso všechny síly, co jsem měl. Раскаленное kbelíky zasáhl ego otevřeně tváří v tvář. Revolver střílel výplaty přímo u mého ucha. Раскатистый thunder shot v malém prostoru ohromil mě. Ji, viděl, jak to spadlo. Odmlčel se a znovu se vydal na pochod. Pak padl na místě. Otisk klidnou byla jasná ego silně обожженном osoby, času, který je bude nosit na oba konce jeho života.
  
  
  Vysílač byl jednoduchý pouzdrem ve srovnání s centrem řízení v chrámu. To sestávalo kolem několika kovových skříní, na tvaru a velikosti напоминавших vertikální rakve, v nichž byli měřidla, knoflíky a přepínače. Horní část skříňky se skládala kolem politiky, týkající silové pole a hmotnost cívky оголенного měděné dráty. Tlusté kabely zmizel otvorem v вентиляционном díře. Elektronické zařízení, tiše зажужжали. Generátory vybavení, které dodává elektřinu, pravděpodobně se nacházely v suterénu vedle котлами.
  
  
  Její klikl hlavním vypínačem. Bzučení ustalo. Ruce na několik metrů затанцевали sem a tam na chvíli, a pak se vrhl zpět. Její zvednul zbraň nepřítele a jemně rozbil vše, co se může porouchat. Pak ji vytáhl jednatele do chladicí komory a закатил ego pod židli, kde seděli dozorci. Její se vrátil, otevřel skříně a побрызгал vnitřnosti, podlaha a stěny voskem. Její použil poslední část, aby se znovu rozdmýchat oheň v kbelíku. Jeho obsazení last ručníky v kalužích, vosk na instalaci. Взметнулось plamen, раздуваемое сквозняком kolem větracího otvoru. Její vyběhl - upřímně na stlačený pěst, který zmizel v břiše.
  
  
  Generální nějakým způsobem přišel do vědomí a vyskočil na nohy, plný touhy se pomstít. Guo začátku, podruhé on zaútočil na mě nečekaně. Ego pěst narazila do zadku revolveru jeden kolem stráže, který ji plněné za opasek. To mě zachránil. Znovu vydechl, než se mu podařilo dupnout dveře, jinak ji by hořela zaživa. Její výbuch a zaútočil na něj. Oheň již olízl můj kabát.
  
  
  Bylo to podobné jako na gorilu. To se vrhl na mě, ругаясь ve španělštině. Ji chytil ego běžné дзюдоистской postřeh, pevné ruky. Moje levá ruka svírala límec ego kabát, pravá — ego tričko. On zaváhal. Ji vzal pravou nohou ego pravou kaviár a udeřil jeho ego nohou. On se otočil na stranu a začal klesat. Trochu ji pomohl emu.
  
  
  Rozzuřený vztekem a nenávistí, to drápy mě, i když dopadlo. Ego boty зацепился o práh den chladicí komory. Mává rukama, spadl na навзничь v hořící vosk. Každý pohyb раздувало plameny ještě více. On se zvedl na všechny čtyři. Skloněnou hlavu, on křičel v agónii. Jako lidská pochodeň, on vyhořel mám na očích. Ji nemohl emu pomoci a zavřel dveře. Ego pláče už bylo slyšet, ale oheň ne, že by okamžitě našli. Konečně se jí podařilo, aby se nadechla. Jí zoufale potřeboval. Postupně mi přišlo, že jsem těžce zraněn. Rána v mém rameni znovu раскрылось; asi, když ji napadl ochranku. Прострелы bolí prorazil mou ruku. Její zkusil zahýbat prsty na levé ruce. Nyní ji mohl ztratit vědomí, nebo pokračovat jednat; Její pokračoval. Zcela побелев, jsem vrávoral ven přes místnosti zpět do kuchyně a do výklenku.
  
  
  Odina kolem mužů zaklepal na dveře бельевого skříně a hlasitě zavolal na pomoc. Ní, se zastavil a zaklepal na dveře. — Señor ?
  
  
  "Ty jsi! Jeho!
  
  
  "Pokud chcete, aby ji обстрелял vás přes tyto dveře kulky, pak pokračujte hlučný ee kopnout".
  
  
  Na chvíli vládla ticho. On pak řekl: "Jsem помолчу, amigo".
  
  
  "Bueno ".
  
  
  Když se vrátil ji na chodbě, která vede k jevišti, ji spatřil dva muže, kteří seděli v obývacím pokoji, stojící u vchodu do El Коюнтура . Oni podupávali nohama a konejšivě свистели. Když ji dostal do křídla, její pochopil, proč. Tamara byla v jedněch kalhotkách. Jak to mohla vydržet tak dlouho, mělo být jedním z největších tajemství tance.
  
  
  Combo byly vyčerpány. Oni posté hrál refrén, ale rytmus byl stále silný, a Tamara plně jim využil.
  
  
  Kroky striptérka je pod vlivem nahoru a dolů, třes boky a houpací nahými prsy. Dav зааплодировала na znamení souhlasu, i když některé ženy, zdálo se, že byli blízko k šoku. Všechny oči byly přilepené na její rozechvělou соскам. V jejích očích byl ztrápený pohled... dokud ona viděla mě. Její tvář просветлело. Dal hej znamení pospěšte. Ona nenápadně přikývla a začala svou výhru.
  
  
  A jaký je ve finále!
  
  
  Skupina se chystala začít znovu hrát melodii. Tamara s vašimi první akordy, a наклонилась zvednout listu a svou podprsenku. To za předpokladu, že všem krásný pohled na provokativně sytě kruhového zaoblení svých hýždí. Divákům bylo dobře patrný úzký nylon linka ee kalhotky mezi pevnými boky, která se zabývá na chvíli напряглась, když se naklonila se ke mně dopředu. Kalhotky provokativně sklouzl dolů ee zadku a zůstali tam, když vstala a přinesla mi prostěradlo a podprsenku.
  
  
  — Veliký Bože, — прошипела to. — Myslel jsem, že už nikdy sem'.
  
  
  "Přestaňte to spíš," odpověděl jsem.
  
  
  Její, sledoval, jak to протанцевала zpět na scénu. Její покачивающиеся hýždě představoval úchvatnou podívanou. Svatí se zbláznil. Já nevím, o čem si mysleli ženy, ale někteří kolem nich vypadala tak, jako by nikdy оправятся od toho. Cévy mužů лопались. Nápoje vypil rychleji, než успевали přinést číšníci. Poprvé v životě v černých šat spatřili měkkou krásu těchto ženských ohýbá a упивались ji. Koneckonců, oni se setkali s koncem světa, Armageddon a možná, Druhým Jevem současně. A pokud se jim muset zemřít - co to byl za způsob, jak se rozloučit!
  
  
  Ozvalo ободряющий creek. Tamara začala vzlétnout její kalhotky. Skupina se cítil blížící se vyvrcholení a upadl do запомненную melodii. Jeho tu a tam se ohlédl přes orla hodnota dovednost útoku a modlil se, aby je silný dubový dveře chladicí kamery сдержала oheň a ostrahou v бельевом чулане stále třásl strachy. Tamara byla nechat na holičkách тугую žvýkačku kalhotky. Pane, proč to není торопилась? Níže. Měkké kudrnaté vlasy se staly viditelné. Větší hluk a volání!
  
  
  Její otřel tlusté kapky pot z čela a přejel ноющее rameno. Kalhotky pomalu сползли s její noha. Je to velmi odkládat ih a otočil. Naklonila se ke mně, aby se zvýšit své vlastní ego. Выпрямив nohy, zvedl zadek, ukázala mužům to, co oni nikdy nezapomenou.
  
  
  Dav sténání.
  
  
  Combo взревело.
  
  
  Tamara střemhlav z pódia upřímný mi v ruce.
  
  
  Bylo mnoho potlesku, ale nebylo dost času, aby se vrátil. Její zabalil ji do kabátu a řekl, že u nah bude dost času, aby se oblékla a pak toho, jak jsme se vyjít kolem hotelu. Není стесненная svého oblečení, ona běžela za mnou na chodbu do hlavní obývací pokoj.
  
  
  — Nick, Přezdívka, — выдохнула to, co se stalo?
  
  
  — To nevadí, " řekl jsem.
  
  
  'Ale ...'
  
  
  "Tři kanály zničeny, jeden zůstal. Její řeknu vám podrobnosti později.
  
  
  Unikli jsme kolem hotelu. To se ukázalo být snadnější, než si myslel. Ho na chvíli prodléval u pultu, a jak jsem tušil, na poličce pod pultem sídlilo rádio. Ji zavolal ego a рычащим tón pseudo-manažer nařídil lidem v "фиате" před budovou krok stranou a nechat ujít, "buick". Malý levný mikrofon tajil změny hlasu, a revmatismu byl krátký : "Si, señor!" Dál chodbou, přes přední dveře, jsme запрыгнули v staré auto a podněcovala ji.
  
  
  "Fiat" s ochranou stál na straně od příjezdové cesty. Když Jana viděla, že budeme úspěšní, to se kamarádit zamával nám dvěma muži, když jsme projížděli mimmo. To uvolněně откинулась na прогнивший pohovku a začal se smát. Byl to hysterický smích úlevy. Z dechu, ona řekla: "Oh, viděli jste ty dva muže?"
  
  
  'Které? V tomto "фиате"?
  
  
  "Ne, Nick, je lepší se jim dvě osoby v obývacím pokoji!" Ona se začala smát ještě víc. Oni s takovým údivem sledovali, když jsme промчались mimmo nich. "Ach, je to výraz na ih tváře!" U Тамары byly záchvaty хохота. — Jsem opravdu byl tak dobrý?
  
  
  "Ano, byly krásné."
  
  
  "Je to pravda ?"
  
  
  "Dost dobrý, aby mě šíleně žárlí".
  
  
  Tamara se trochu uklidnila a захихикала, dokud se její bojoval s volantem "бьюика" a jel směrem k letounu. Když se začala oblékat; smích přestal, a na druhém konci Пунтаренаса řekla nízké, nerozhodný hlas: — Nick, je počasí. Mění se.'
  
  
  Na skutečnosti. Sníh se nyní валил бурлящим víru. Kdysi brilantní odráží nebe potemnělé, a přes hukot overdriven motor vítr vyl jako zraněný duch. Stromy, skály a vše, co se může pohybovat, летело kolem nás воющим hurikánem. Градины рикошетили od dveří a oken. Ocitli jsme se ve světě, обезумевшем od akce šílenec.
  
  
  — Vypnutí vysílače v hotelu způsobila sněhová bouře, — temně řekl jsem.
  
  
  — A bude ještě horší, — zašeptala Tamara.
  
  
  "Ano, dokud jsme potáhneme poslední vysílač v Panamě".
  
  
  Ona se ke mně obrátila побелевшей, jako sníh venku. — Ale, Nick, — zeptala se s unhidden hrůzou. 'Musíme být schopni to udělat, ne?
  
  
  
  
  Kapitola 12
  
  
  
  
  Soudě podle mapy, Ostrov Сангре bylo asi шестистах kilometrů od Пунтаренаса. Ale i když jsme byli dostatečně bláznivá,aby letět v tomhle počasí, nebyli jsme natolik bláznivá, aby se hrne upřímný tam. Zvedat do vzduchu, letěli jsme po širokém oblouku nad Tichým oceánem. To dělalo let je téměř o dvě stě kilometrů delší a možná ještě na 150 kilometrů kvůli pravidelné zákruty. Jsme letěl nad oblastí zálivu Chiriqui s největší ostrov Coiba, исправительной kolonií. Pak jsme обогнули poloostrov Азуаро a přistoupil k Панамскому laguně, šíře 150 mil. Po cestě nacházel záliv Panama od Panama City a Balboa.
  
  
  Celou dobu letadlo jen a dělal, že houpal a пикировал. Jsme s Тамарой válcování za strany na stranu, tam a sem. Nikdy jsme seděli na místě. Pouze bezpečnostní pásy drželi nás na místě. Jeden podnět následuje po druhém. Trup zasténal a vrzala, křídla, zdálo se, že by mohli zlomit v každém okamžiku. Pokaždé, když letadlo приземлялся vzdušné místnosti, její ударялся оборудова něco pevného rameno a zažíval nesnesitelnou bolest. Před naším odjezdem Tamara перевязала rány a dotaženy obvaz, ale to nestačilo. Krev i nadále kapat, kolem mého ramene, a пропитывать košili.
  
  
  Zařvala. — Jaké jsou zeměpisné souřadnice ostrova, Nick?
  
  
  — Ještě není tam, — перекричал její hluk. - "Nejprve v Panama City."
  
  
  'Proč? ostrov Сангре v sále souostroví de las perlas má , který v sále východně odtud, a ne na sever.
  
  
  Její, přikývl na znamení souhlasu. Souostroví znamená "moře a mnoho ostrovů", a v tomto případě to platí asi k pokojům osmdesát malé "skvosty" na druhé straně zálivu. Její poukázal na otevřenou mapu. "Svůj cíl v tomto polévka dokud se nepodaří trefit a přístrojů již nelze věřit. Potřebujeme orientační bod, předtím, než můžeme najít malý ostrov v této skupině. Město v sále jen šedesát kilometrů severozápadně od souostroví. Odtud můžeme někomu určení.
  
  
  Pak Тегусигальпы a Пунтаренаса ji, myslel, že je dost zvětralá proti wild a bezohledného ničení, který produkoval plukovník Зембла. Ale v Panama City bylo невообразимая katastrofa. To je jeden kolem mých oblíbených měst, s řadou příjemných vzpomínek. Mi po večer s krásnou ženou v jejím bytě na úpatí hory Анкон a probuzení pod zvonění обветренных zvony katedrály poblíž Avenida Central. Když jsme letěli nad městem, si všiml její zbytky katedrály, staré vládní Palác, nádherný Národní divadlo, bulvár Malecón a bulvár Bovedas se starou podzemní vězení. Všechno, opravdu všechno bylo rozbité a zničena, rozdělena a zničen brutální бичами нечеловеческой bouře. Město v zemi s populací 300 000 lidí přestal existovat a stal se stejné obrovské ruiny, stejně jako staré město v devíti kilometrů od něj, стертый s tváře země v roce 1671 корсаром Henry Морганом.
  
  
  Balboa, port-Zóny Lamanšským Průlivem, taky se ocitl пустырем. S naší výšky sotva jsme mohli rozeznat stavidla Miraflores deset kilometrů od pobřeží. Dvě přední k němu kanálu byly zcela upnut. Několik nákladních lodí a tankerů, přilepená na dvou největších ledových polí, každé o šířce téměř dvě stě metrů a hloubce patnáct metrů. Monstrózní vítr se přehnala přes kanály. Nic se poukazuje na to, že na druhé straně šíji dařilo lépe.
  
  
  Její byl vroucí od hněvu za to, že Зембла udělal s touto kdysi úrodnou a bohatou zemi.
  
  
  — Развернись, — vyštěkl její Tamara. Její cítili špatně. - 'Jiho-východ do Ислы Сангре . _
  
  
  — Myslíš, Зембла tam?
  
  
  "Já jsem se vroucně v to doufám," řekl jsem, hodil poslední hořký pohled na кружащийся bílé krajině. "Pokud ji najdu ego, ostrov bude obarvené krví ego, slibuji tobě."
  
  
  Hlavní ostrovy: San Miguel, San Jose a Pedro González bylo snadné najít, ale poslední útočiště Земблы byl jen drobeček na mapě a nic víc v realitě. Byl to shluk skal, trčí kolem vody pod hustou rouškou sněhu, města a mořské pěny, obklopen písečnou pláží. Zatímco my jsme létající nad ním, "Сессна" металась a pod vlivem do variabilních vzduchových proudech. Tamara se snažila s румпелем, dokud ji chtěl místo pro přistání.
  
  
  "Myslím, že bychom měli přistát na břehu. Dokonce i kamenný koza nemůže odolat na nohou na těchto skalách".
  
  
  — Co je to tam? — zeptala se, směřuje doleva.
  
  
  To наклонила letadlo pod úhlem osmdesát stupňů, aby ji taky mohl na něj podívat. Skrz město, podobně jako пулеметные kulky, ji mohl vidět slabou záři některých starých budov. Byly seskupeny ve stylu staré гасиенды kolem nádvoří. To vše obklopovala kamenná zeď трехдюймовой tloušťky s těžkými branami s železnými trámy. Alespoň dříve ih tak postavil, a není žádný důvod se domnívat, že tyto zdi nebyly tak silné a trvanlivé. Zdá se, Зембле líbilo všechno zkomplikovat, zvláště když to přišlo na obranu nebo útěk.
  
  
  — Je to tady, " řekl jsem. Moje ruka сжала ruku Тамары. 'Ukaž! Ego vrtulníku ukotveny ve dvoře.
  
  
  'Ji chápu. Ale отпустишь, zda jsi teď mou ruku? Ji bych byla raději spadnout upřímný ego střechu. Pusť ruku a najdi místo, kde přistát, jo?
  
  
  Jeho šťastně usmála hej. Konečně jsme vystopoval Земблу ego časopisy. Moje ухмылка pomalu zmizela, když ji si uvědomil, že nikde po obvodu žádné vhodné plochy pro přistání. Dva a prodavač krajek Ramon Батук postavil svou гасиенду na vrcholu kulatého kopce. Od hlavní brány stezka vedla dolů po skalách k эллингу v přírodní zátoce. Kopec byl poměrně kluzká, ale příliš strmé. Zbytek ostrova byl buď příliš hrbolatá, buď zarostlé колючим корявым křoví.
  
  
  — To by mělo být na pláži, — temně řekl ji ahoj.
  
  
  "Trochu zpět vynikající kousek pláže, který stále vypadá poměrně slušně," odpověděla ona, ubírá rty. Opět se наклонила "Сессну", a letěl k malému pozemku продуваемого všemi větry na pobřeží. "To bude velmi těžké, Nick, a my nemůžeme nutit blízko domova".
  
  
  "Koho zajímá malá procházka? Doufám, že jsme ještě schopni jít, když приземлимся.
  
  
  Letadlo skočil dolů. Vítr sebral ego a vyl na kov. Písek вздулся kolem kola. Části letadla затряслись, jako kdyby ih náhle ochrnul. Tamara se snažila s сопротивляющимся румпелем. "U nás v Rusku, tam je rčení", — vyhrkl to, s přestávkami. "Držte se pevně za volantem v takové situaci!"
  
  
  Nás засосало do vzdušné jámy, dolů. "Сессна" třást, pod vlivem a sklouzl po břehu v šedé písečné déšť вздутого písku. Před námi v celé písku trčely ostré kamenné vrcholy. Nalevo ležel val kolem nových kamenů a balvanů, a na pravé straně se hrozivě zeď povařit vln. Letoun spadl dolů.
  
  
  Její zavrčel. - 'Nahoru! Nahoru!' Můj výkřik byl reflexní, protože jsem věděl, že Tamara dělá vše pro to, aby se zvednout nos. Pláž blíží se zničující rychlostí. Nos уткнулся v písku. Протяжное syčení, pak громоподобный bavlna. Nás dosáhla, подкосы křídel сорвались, a šroub objevil nad blokem motoru, napůl poseté pískem. Paul vstal a hodil nás na střechu, jako hromadu lidských rukou a nohou. Letadlo málem převalil, a pak se zhroutil ocasem nahoru v ledové vlny. Slaná voda брызнула na nás, když jsme se stáhli. Byli jsme покалечены, ale stáli na místě. Letadlo houpal sem a tam v příboji. Jsme houpal na vlnách. Tamara zavrtěla hlavou, zvedl ji a podíval se na rozbité okno na pláž. Вздрогнув, ji hluboce si povzdechl a stahl studovat písek a surf pod námi. "Hlasování o co se mi líbí v těchto obchodních trasách, — řekl to s lehkým úsměvem. "Ty jsi vždycky jemně приземляешься".
  
  
  "Není смейся mnou navždy!" řekla se slzami v očích. — Jsem všechno zničit, ji znám! My už nikdy vyvolává ego ve vzduchu!
  
  
  "Pravděpodobně, jinak by se to nebylo stalo", — poznamenal jsem. "Písek je příliš jemný, a vítr mohl sestřelit nás nohy".
  
  
  — Ale co budeme dělat teď ?
  
  
  'Co dělat?' Ji popadl za sebou proutěný koš, ve kterém kdysi bylo eda. Nyní v ns byly pistole Макаров Тамары, vinobraní zbraň dr. Mendoze, automatický revolver Pepe 22 měřidla, ale také revolvery ochranku a manažera. Její dal Tamara ee zbraň a zbraň Pepe, a zbytek strčil revolvery v kapsách. 'Co dělat?' — opakovat. — No, pojďme прогуляемся. No tak jdeme na to!'
  
  
  
  
  Kapitola 13
  
  
  
  
  Pěšky jsme se, aby jejich cesta mimmo zákeřné kopce pod воющим a жгучим nebem. Вьюга stále shromáždil sílu. Tma byla stále hustší. Několik ostnatý stromy od větru заскрипели. Neustále padaly balvany. Vítr cucal vzduch kolem našich plic, když jsme utíkali proti němu. Jsme задыхались, jak je pohřben, a občas se můžete pohybovat dopředu. Bouře se nyní zdála solidní hmotností, brutální, nemilosrdné a vražedné. Osoba Тамары byl zalit krví od padající sado. Ji, věděl, že se dívám ne ценымногие lepší. Bolest v rameni измотала mě. To byl již jen vývrtky těle, bolest projel mou duši, a moje kosti. Její bojoval s tím, a s mými pevnými prsty. Bojovali jsme a tvrdohlavě шатались, podporující přítel přítele.
  
  
  Uplynulo půl hodiny, čtvrt hodiny, a ještě půl hodiny. Konečně jsme dorazili na kopec. Podívali jsme se na silné a pevné zdi гасиенды v asi sto yardů od nás. Leželi pod silnou vrstvou sněhu. Pokud by tam byly hodinové — to jí byl téměř jistý v nich — oni by stáli na sténání. Oni schoulená v сомнительном укрытии zdi. To bude sotva различимая řetěz visící muže v uniformě, přilepená na skalách na zamrzlé tělo.
  
  
  — Перелезем přes zeď, " řekl jsem. "Dva nebo tři brány budou příliš silně chráněno".
  
  
  Tamara s otřást zavrtěla hlavou. — Nemůžeme, Nick!
  
  
  - Také nemůžeme stát na místě.
  
  
  Jsme začali stoupat na kopec za гасиенды, otevřeně před hlavním vchodem. V jistém smyslu teď bylo těžší se pohybovat vpřed. Překážek se stala méně, ale nahá povrch kopce leštěné větrem a se vyvinul do kluzký ledový svah. První klesla Tamara, a musel jsem ji udržovat. Pak ji ztratil rovnováhu. Tamara vybavení pomoci, a najednou jsme oba propadla dolů, nebezpečně popadl za ruce. Naše vytrvalost byla mrtvá, ale znovu povstala kolem vlastního popela. Život vypadal méně cenné, než teplo a klid, které přinese smrt, ale život zvítězila.
  
  
  Nahoře jsme v изнеможении vplížil pod ochranu hradeb. Ona byla stará. Zdivo bylo vyčerpaná, a mezi přírodními kameny byly velké, jak řekli. V průměru to bylo tři a půl metru na výšku. Ji, podíval se nahoru a všiml si bod podpěry pro nohy, a ruce v několika místech. — Pojďte za mnou, když ji budu nahoře, " řekl její Tamara.
  
  
  — Když jsi nahoře? Máte na mysli, pokud to uděláte!
  
  
  — Když ji budu nahoře, Tamara, — řekl jsem pevně. Ji hotel přemýšlet o pravdě v jeho slovech. — A čekat na znamení. Na druhé straně mohou být otevřená.
  
  
  Její začal nebezpečného lezení na starou zeď. Musel jsem sundat ochranné rukavice, aby prsty lépe drží na hladké kameny. Chlad probodl mou duši. Jeho, cítil, jak mé ruce напряглись. Krev a svaly zmrazené. Kámen se rozpadl pod tíhou mé nohy. Její прижался k sténat, a uslyšel tichý výkřik hrůzy Тамары. Na okamžik se mi zdálo, že nemůžu jít dál. Pak ji, si vzpomněl, jak blízko byl Зембла, a tato myšlenka согрела mě. Ji opatrně tápal ještě jednu oporu. Její našel ff. Palec za дюймом jeho vylezl nahoru.
  
  
  Poslední snahu перенесло mě přes okraj do široké ploché vrchol. Ostré jako břitva střepy skla byly насыпаны po celé délce, ale sníh a led сводили na ne ih efekt. Ve delle, oni mi pomohli zůstat na kluzkém povrchu.
  
  
  Její chystal gesto volat Tamara za mnou, když zahlédli viděl hodinářství. Byl укутан, a inklinující hlavu, hluboce засунув ruce do kapes, pomalu chodil sem a tam mezi zdí a nejbližší budovy. Od pravého ramene свисала automatická puška. On se blížil k místu, kde ležel její sténání. Ji, podíval se na Tamara, varovat ji. To není подчинилась mého týmu a už лезла za mnou! Hodinová přišel lízání. Dost blízko, aby ji slyšel, když se něco stane. Její konal dech.
  
  
  Tamara ztratila rovnováhu a spadla. To vydal polekaný výkřik. Ne moc, trochu hlasitěji непроизвольного dechu, ale dost nahlas. Hodinová okamžitě zvědavě zvedl oči a spatřil mě. Její skočil.
  
  
  Muž věděl, že svůj dluh a snažil se bránit. Pozdě! On stále držel zbraň, když ji odhodil ego stranou, приземлившись na něj shora, kolena emu v životě. Ji vytrhl pušku na ego rukou, obrátil ji a plácl. Zadek dostal emu v krku z boku. Povzdechl si a zastavil. Ego cílem byla pod nepřirozeným úhlem k туловищу.
  
  
  'Nick!' — zašeptal shora. Její zvedl oči a viděl, jak Tamara, сидящую sténání.
  
  
  "Nemohla jsem se dočkat. její...'
  
  
  — Bez ohledu na to, — прошипел jsem. 'K dispozici.'
  
  
  — Jsi поймаешь mě?
  
  
  "Vždy drahá".
  
  
  Její dal pušky na бездыханного časové a natáhl ruce. To upustil. Ji chytil ee. Také i když nebyly měkké objetí, bylo to zatraceně příjemné. Přitiskla se ke mně a políbila mě na krk. 'Co teď?' — tiše zeptala.
  
  
  "Hlavní budova. Je velká pravděpodobnost, že najdeme tam Земблу a ego naposledy vysílač silové pole. Musíme zničit ih obou.
  
  
  — O, je to všechno? — řekla s jejich sarkastický nádech. Špičkou boty odstrčila poražený hodinářství. "Kolik ih bude mezi námi a Земблой?"
  
  
  'Já nevím. Myslím, že příliš mnoho.
  
  
  'Ano. A oni by měli najít nás, a pak zabít, nebo ne slintat, až jsme замерзнем. Uvízli jsme teď, když jsme se za zdí. Jsou málo kulky, že u nás existuje jen málo, co změnit. Máte ještě takové dobré nápady? Její poslouchal ji tiše. Snažila se skrýt svůj strach svým cynismem. Je to naprosto přirozená reakce. Ten, kdo se nebojí to z dobrého důvodu, je blázen. Tamara byla ženou tvrdé, praktické, odvážné a není hloupý.
  
  
  — Nemám ponětí, — přiznal jsem se. "Můžeme jen dělat maximum a doufat. Bude to těžké, ale musíme to zkusit."
  
  
  Ona poslušně přikývla. "A pak, jak to skončí, Nick, její snažit říct něco hezkého".
  
  
  — Jsem закричу o pomoc, řekl jí s úsměvem. Ve stínu budov jsme vnikli do zadní části гасиенды. Její přednostní automat hodinářství, až zjistil, že se mu zmrzla mechanismus. Ji položil ego a vzal si jeden na револьверов.
  
  
  Přišli jsme do rohu a zastavil. Před námi byl dvůr z vrtulníku. Její studoval dlouhý úzký hlavní budovy, kde doufal, že najde Земблу. To bylo více, než přístavby, s veranda po celé ego délce. V centru brány, přes které auta mohou cestovat k hlavnímu vchodu.
  
  
  Na verandě bylo tmavé a sotva просматривалось skrze závoj клубящегося sněhu. Měl jsem silné podezření, že tam někde stojí hodinu. Jeden nebo několik, všechny nervové a замерзшие, s покалыванием v prstech. — Půjdeme nejdelší cestou, " řekl jsem. Běželi jsme k zadní části další budovy. Ji raději pokračovat běžet, ale opatrnost a klid byly v pořádku. Pomalu jsme šli dál. Na této straně je гасиенды byla druhá budova, které se podobá garáž. Bez nehod jsme se dostali do jiného oba konce. Na pravé straně byl otevřený prostor asi deset metrů. Za ním byla hlavní budova.
  
  
  My jsme stáli a pozorně poslouchali. My jsme nic neslyšeli a běžel k zadní části hlavní budovy. Před námi простирался dlouhá řada oken s kroucenou mříže z tepaného železa. Monotónnost прерывали dva den, делящие řadu rivne na tři části. Za nimi byly brány, a ještě jednu řadu oken, kolem nichž některé byly jasně osvětlené. Krátká булыжная silnice byla od brány, v budově je k masivní hlavní bráně. U brány seděl v kiosku, напоминавшая telefonní automat. Stánky očekávání. Úzkým otvorem se svítí.
  
  
  'Prokletí. Musíme překročit подъездную stopu, a je chráněn.
  
  
  "Možná, že nebudou střílet na ženu," řekla Tamara.
  
  
  'Proč?'
  
  
  "Možná, že zpočátku budou chtít klást otázky".
  
  
  "Tamara, pokud si myslíš, že můžeš hrát na návnadu..."
  
  
  Se stejným úspěchem ji mohl mluvit se zdí. Sklonil se rychle prošel pod okny. Ji následovala za ní, doufal, že to nebude stát příliš bezohledné. Měl jsem pocit, že se budou nejprve střílet a pak klást otázky. Jsme vnikli mimmo první po dvou dveří a další skupiny oken. Tamara byla v полуметре od mě. Byla si jistá ve svých pohybech, a on věděl, že nebude schopen ji zastavit, aniž by riskoval způsobit horký rozhovor a případné otevření. Její snažili vymyslet alternativu, ale nenašel. Nyní se dostáváme k začátku druhý den a dalšímu oknu. Najednou ho slyšel hlasy.
  
  
  'Zůstaň!' — důrazně zašeptal jí. K mému speciální překvapení, zastavila se a подползла ke mně. Мигнула lampa. Jsme připravili se na okno.
  
  
  Plukovník Зембла veselá chodil nahoru-dopředu. Neslyšel jsem, co říkal. Nicméně, on pokračoval porazit pěstí do stolu uprostřed místnosti. Židle byla zaplavena s elektronickými prvky, tranzistory, senátů, паяльниками a плоскогубцами. Za Земблы byly stejné, kovové, skříně a panely, stejně jako v chrámu maya. Jen tyto byly otevřené. Mříže byly zrušeny a vysílání likvidaci jeho, jak zvláštní перманентная trvalé ondulaci. Bylo snadné si představit, co on dělal v této místnosti. Postavil nové hlavní kontrolní systém pro své smrtící spiknutí s cílem získat Střední Ameriku a vytvořit Třetí říši mayů.
  
  
  Její pomyslel si, s khem to mluví, když začala druhá osoba s худощавым усатым tváří přišel a postavil se vedle ní. Komplic Земблы zdál ještě více hnusná a v pohodě, než kdokoliv jiný. To rozbalil krabičku papíry s grafy. Dva muži byli tak zaujati diskusí o jeho plánování, že jsem se odvážil přiblížit trochu soli. Koutkem oka si všiml jeho ještě šest mužů, dvě ozbrojené stráže a čtyři technici v bílých pláštích, pravděpodobně pracující na montáži. Tamara ptát se podívala na mě.
  
  
  V její revmatismu ukázal na dveře za námi. Ji jemně tlačil západky a opřel o толстому stromu. Dveře nebyly zavřené. Jsme vplížil dovnitř a poslouchal hlasy ve vedlejší místnosti v chladném sále.
  
  
  '...okamžitě zabít!' — byl slyšet zuřivý догматический hlas plukovníka Земблы. "Když jsem se vzít situaci pod kontrolu během několika příštích hodin, bouře stane příliš silný, aby vypořádat se s ním — i pro mě! †
  
  
  "Můžeme zastavit instalaci", — navrhl ego slave.
  
  
  "Тохель, je to práce na zrádce".
  
  
  'Ne, pane. Podívejte se do sekce R se zde. U kluků prostě nemá potřebné díly, aby se dal dohromady tento oddíl. Ego je nemožné stavět v příštích pár hodin, takže...
  
  
  "Vy se opovažujete číst mi нотаций na Секциям R! Kdo vytvořil téma? Ji sám, ne? Najdeme způsob, jak перемонтировать vedení. A nechci slyšet víc od tebe пораженческие řeči. Nikdy ji nikdo откажусь od Тохеля, i když moje království navždy by být pohřben pod ledem! To se nestalo mým zaviněním. U mě vše v pořádku dopadlo. Pokud tento Nick Carter...
  
  
  Přišel společná šepot ukáže, který ostře oddělil прихвостень Земблы jménem Тохель. — Jste stále přesvědčeni, že to stojí za naším neúspěchem?
  
  
  "Dočasný neúspěch, ale není selhání. Ale trvalé zhoršení počasí ukazuje, že ostatní stanice již nefungují. Ano, jeho si byl jist, že Nick Carter nějak přiložil k tomuto ruku. Já nevím, jak se dozvěděl o ih umístění, ale také se objevil můj chrám maya. A emu, krejčí sakra podařilo ego zcela zničit.
  
  
  "Existují zprávy o ženě..."
  
  
  Зембла opovržlivě se usmál. "Nechte Cartera možnost vzít цыпочку v závěsu a vztahují k tomuto románu, jak k пикнику v sex klubu . Ale tato bouře nikdy nedosáhne ostrova. A pokud nějakým zázrakem přežil, ho už nic nezachrání. Ostatní stanice nebyly připraveny na ego napadeni, jsme připravili!
  
  
  Její slyšel shaggy boty. Najednou se na konci chodby objevil člověk v uniformě. Ego otevřel ústa od charta povolení na provedení, když sáhl po puškou. Jsme s Тамарой instinktivně otočila. Jsme stříleli bez rozmýšlení. Jedna na brýle, vstoupil emu do krku v okamžiku, kdy on začal křičet, jiný ujížděl emu očí. Já nevím, kdo se kam dostal. Padl навзничь, ego puška s лязгом spadla na zem. Krev брызнула na všechny strany. Neviděli jsme, jak se dotkl země; už jsme se opět pohybovali. Není nám říkají slova, jsme pracovali společně jako dobře vycvičený tým.
  
  
  Vtrhli jsme do místnosti. Tyto revolvery изрыгали oheň ještě předtím, než se dveře úplně otevřely. S omámený výraz obličeje odina kolem stráže chytil za život a spadl. Tamara se rozvinula a odvedl ve druhém časovém миленькую otvor, zatímco on držel své zbraně. Jeden technik se zhroutil, jiný pomalu klesl na kolena. Rychlý jako panter Тохель převracet tlustý dřevěná židle. Podrobnosti a nástroje rozptýleny. Vytáhl plukovníka Земблу na krytí za sebou. Ego Colt ráže 357 začal chrlit oheň. Poslední dva technika, omámený a обескураженные naší útokem, подкрались na otevřený den. Oba byli pozdě. Tamara прицелилась a smrtelně ih раненила, že padl.
  
  
  Její пригнулся, aby se zabránilo záběry Тохеля. Můj revolver byl opuštěné a umístění. Jeho obsazení ego v Тохеля a popadl začátku druhé. Тохель пригнулся, a zbraň narazil na skříň za ním. Зембла napadl mě jako blázen. On přeskočil židli, jako by překonat překážku. Jako tygr, on spěchal vpřed a srazil mě z nohy. Jsme spolu spadl na podlahu. Naše prsty nemají čas сжаться v pěsti. Začíná druhý revolver byl vyrazen u mě kolem prstu, a třetí vyklouzl z kabátce v teple barvy. Pevná lebka Земблы dopadl na mé čelisti a оцарапал mi nos, kolem kterého šla krev, moje prsty nakloněný ego vlasy pod obvaz na góly. Moje pěst vstal a отплатил emu stejné. Její spokojeně se zasmál, když slyšel, jak u něj zlomil nos. Ego pleť a tělo byly roztrhané. To взвыл, než bolí. Rychlý blbec отвернул hlavu, a zachránilo ho. V opačném případě smrtící úlomky kostí prorazil by ego mozek.
  
  
  Ego odpovědí byla rána костлявым kolenem do mého života. On se pokusil chytit za nohu, která se zabývá удерживала jeho. Jsme перекатились ještě jeden přes druhého. Nám, Tamara, nám Тохель střílet na nás, neodvážil. Nicméně, oni mají šanci ještě v jiném zblízka, není dinar nám jednoho pádu. Зембла stále se snažil zlomit mi vaz nebo nohu. Můj každému národu уперлось ego nechráněné rozkroku. Její, jsem si myslel, že прикончу jeho. Ji, slyšel, jak zasténal, a cítil, jak se třese. V příští vteřině Тохель střílel v posvěcující. Pokoj byl zahalen temnotou, a ve tmě Зембла zlomil zdarma a zmizel.
  
  
  Завыла siréna. Zvuk téměř терялся v řev bouře. Jsme s Тамарой by výstup náhodně. Зембла a Тохель - ne. Věděli, že budova je zevnitř i zvenku. Její slyšel ih shaggy v chodbě. Oni jsou pryč. Jeho horečně se přehraboval ve požadoval zbraně. Její našel revolver. Byl ještě vývrtku, nabitá má on. Její cítil ruku na svém rukávu. Tamara. Jsme побрели do chodby.
  
  
  Venku ve dvoře za domy ožívají lidé Земблы. Siréna i nadále výt, se otevřely dveře a na nás se obrátila dvě smrtící záblesky ohně. Její zastřelil revmatismu. Její cítil silnou návratnost, a cítil ostrý pach střelného prachu. Nevím, dostal zda jeho v nic, ale byl jsem zatraceně šťastný, když zjistí, že mám revolver, plný kulky. Jsme spěchal chodbou do dvora. V noci kolem nás byly slyšet výkřiky.
  
  
  Běželi jsme. Jedni křičí rozzlobeně, jiní vzrušeně, a to vše je moře stoupá топотом boty. Odina kolem lidí Земблы zakopl a zřítil se na zem. Kulky влетели na dveře, vyplnění vzduch střepy a olovem. Pokračovali jsme utéct na den, na konci haly. Испуганная, ale silná Tamara skočil do sténání za mnou.
  
  
  Jsme se objevilo přes dveře na vnější nádvoří. Nemohli požádat o lepší cíle. Tramping našich prchajících nohou, následovaný ránou záběry. Uvnitř oheň přestal stejně náhle, jako to začalo. Jsme impulzivně se vrhli k jedinému укрытию, který jsme viděli, gruda rozbité dřevěné bedny. Oni se skládala kolem tlusté desky s kovovými pásy a slouží k přepravě citlivých elektronických zařízení. Byly naskládané v hromadu, aby sloužil растопкой. Ревели výstřely a kulky nakrájíme na zemi za nás, když jsme se zoufale ныряли mezi zásuvkami.
  
  
  Město kulky se přehnala přes naše improvizovaných úkryt. Ji vytáhl Tamara dolů. První dva lidé na blížící se armádě byli příliš netrpěliví, chcete-li být opatrní. Dva výstřely, a padl na sníh. Její začal se pohybovat krabice jako blázen, aby posílily naši obranu. Tlusté desky absorboval kulky. Jen nepříjemný přímý zásah může zasáhnout nás nyní, v opačném případě jim musel plazit po domě za námi. Její podíval se nahoru, ale nikdo tam viděl v oknech. Okolní muži do nosu nás olovem, jako ih zbraně byly садовыми hadice. V jakém směru by ji by nás sledoval, bylo příliš mnoho lidí, aby uniknout. A že nám zbývá jen pár nábojů.
  
  
  Najednou kruzích jen hluk ji slyšel zvuk электростартера. Rotor vrtulníku se začal velmi pomalu otáčet. Ve skleněné kabině ji mohl vidět siluety dvou mužů. Třetí, jeden kolem stráže, narychlo fotil ze všech stran vrtulníku стопоры a lana. V mém револьвере zůstala jen jedna na brýle. Její pečlivě zaměřila a se dostal do cíle. Hodinová вскрикнул a začal skákat. Křičel tak hlasitě, že střelba na okamžik zastavila, když všechny уставились na něj.
  
  
  "Tamara, dej mi něco выстрелять".
  
  
  — Stačí použít svou zbraň. Tam jsou ještě šest kulek, — řekla, natahuje se mi "Макаров".
  
  
  Si nechala Pepe 22 měřidla. To, že ona bez váhání dala mi svůj vlastní revolver, bylo gesto, které jí nikdy nezapomenu. To уставилась vrtulníku. Motor pracoval na plný výkon, aby se zahřát. "Oni разобьются v této bouři".
  
  
  "Je to možné, ale nemůžeme tu sedět a dívat se. Chtějí utéct, a pokud se jim to podaří, začnou znovu. Co je horší, nechali zapnutý vysílač, a vy jste slyšeli, co řekl o tomto Зембла.
  
  
  "Ale já myslel, že v místnosti..."
  
  
  "To bylo jen na nový hlavní systém pro řízení, kterou oni založili. Dali jsme toto vlákno, ale na začátku druhý vysílač někde jinde. Ve delle ji čekal ego na druhou stranu brány, kde jsme viděli všechny ty světla".
  
  
  "To znamená, že nikdo není schopen zastavit bouři za několik hodin. Alespoň, pokud Зембла mluvil pravdu. Pak se počasí již nikdy nikdo nebude řídit!
  
  
  'Ano . A potíž je v tom, že Зембла obvykle, pravdu.
  
  
  Střelba obnovena, když se vrtulník pomalu a nejistě stoupal. Se houpal nahoru-dopředu. Střelba byla zastavena století začala podruhé, když se dveře kabiny распахнулась. Na sedadle spolujezdce jeho si všiml худощавую, svalnaté postavy Тохела. Ego zásad držela dveře otevřené dokořán. V pravé ruce měl colt, který on se udržoval protáhl levou rukou a целился v nás. Křičel něco, čemu jsem nerozuměl. Zdá se, že výkřik určen pro Земблы, prezentujícího se v roli pilota. Vrtulník se lehce naklonila a заскользил na naší straně.
  
  
  "Svině! Její byl vroucí hněvem. — Letí na nás, aby dokončit nás jako králíky! Není опускай hlavu, Tamara!'
  
  
  — Dobře, — řekla pevným hlasem.
  
  
  Ve zlomku sekundy jsme museli vybrat. Pokud bychom se dostaneme ven na naší barikády, lidé Земблы nás výstřel. Pokud zůstaneme na místě, nás подстрелят shora. Zklamání a vztek zachvátil mě, když vrtulník подлетел lízat.
  
  
  "Zatracení parchanti!" - Slyšel jsem vlastní vrčení. Moje ruka сжала zbraň. Její jednal s zoufalé a bezohledné ostrosti. Její skočil mezi zásuvkami. Akutní bolest projel mé zraněné rameno a hrudník, když jí narazil na těžkého dřeva. Desky se odrazil, zásuvky klesly. Její skočil na nádvoří pod blížící se vrtulník. Její pohled viděl úžasem tváří Тохеля . To zareagoval instinktivně, rychle, díky rokům tréninku. Mozku ego кольта-магнума ráže 357 vyrazil na mé straně a vystřelil. Těžké brýle, pálily mě ruce a odvedl obrovskou díru v rukávu. Pistole Makarov влетел kolem ruky a spadl pár metrů ode mě.
  
  
  Její uslyšel smích Тохеля. - "Zkuste sehnat ego Carter!".
  
  
  Její skočil za zbraň, otočil se a neohrabaně vytáhl ego z pod těla. Zbraň грохнул, trhl a znovu грохнул. Mé tělo jako by patřily dvěma různým lidem. Můj levý bok пылал, než bolí, a byl téměř ochrnutý; moje pravá strana byla v normě, i přes nové rány. Vrtulník lehce качнуло. Зембла nemohla udržet ego ve vzpřímené poloze v silném větru. Možná, ego taky otřásly mé záběry. Тохель střílel a промазал. Se houpal nahoru-dopředu, snaží se neutralizovat качку. Ego masivní tupý kulka zasáhla do sněhu vedle mě.
  
  
  Tamara seděla na klíně, opřený hlavou ke schránce. V přestávkách mezi předvedly ho zaslechl její pronikavý křik. První a jediný čas ji viděl, že ona byla vyděšená až záchvaty vzteku. Je to téměř instinktivně vydala třetí kulku. Ji viděl, jak se o sekundu později Тохель najednou съежился, jako by se přikrčil na bobek na prahu. Ego oči вылезли kolem orbity. Ego je hlas publikoval zvuky, které byly ne slovy, ale smysl kašel. To закашлялся, křičela a stiskl spoušť svého prázdného "Магнума". Je to napjatý a задрожал. On pak se pomalu naklonil dopředu a spadl s vrtulníkem.
  
  
  Тохель s matně стуком dopadl na zem. Omámený, ego lidé sledovali v napjatém tichu, jako by nemohli pochopit, že ih vůdce je mrtvý. Její tiše seděl ve dvoře, pokryté ledem. Její cítil slabost a nevolnost. Jediným zvukem bylo tiché всхлип Тамары a náhlé zrychlení vrtulníku, když Зембла stoupal nahoru a odletěl pryč.
  
  
  Nevolnost prošel, ale slabost ne. Ji, postavil se na kolena, nedbaje na riziko být застреленным lidmi kolem mě. Ji, naklonil dopředu, proti větru vrtule vrtulníku. Макаров рвало a дергало, jako by měl vlastní život. Moje poslední tři kulky просвистели v křehké nádrže vysokého tlaku. Na okamžik se jí bál, že střílel příliš pozdě, a vrtulník už letěl příliš vysoko. Ale pak hlavní šroub začal vydávat podivné скрежещущие zvuky. Vrtulník грохотал a трещал, dokud Зембла snažila řídit. Se houpal nahoru a výš a výš nad гасиендой. Pak náhlý šok. To začalo klouzat dolů. Něco разорвалось, a nad námi létající kus kovu. Slyšeli jsme malý výbuch. Chvíli vrtulník se vznášel na místě. Malý plamen лизнуло kapuce. On pak skočil na velký oblouk a dopadl na druhé křídlo hlavní budovy гасиенды.
  
  
  Se strašnou spoušť vrtulníku narazil do přilehlé budově spolu s Земблой. Mě бросило na zem. Kusy zdi letěl po dvoře spolu s trámy, okny a zdivem. Střecha se zhroutila v tom místě, kde vrtulníku zasáhla velkou díru. Hlad plamen полыхало vysoko do nebe. Se závratí ji, vyskočil na nohy. Ji se nic zlomil, ale můj již poškozený nos teď neustále кровоточил. Lapala po dechu, její narazil na bedny, najít Tamara. Museli jsme se dostat pryč odtud. Můj ощупывающая ruka dotkla její měkké oblouky. Na okamžik přitiskla se ke mně a jemně trávila mými prsty po svým světlým vlasům. Chráněná nyní zničené баррикадой, to není poškozen.
  
  
  Planoucí oheň se rychle rozšířil. V zářící světlo ji viděl běh kolem zbývajících lidí Земблы. Jim neměl kam jít, a oni nevěděli, co dělat. Už nebylo žádné organizace. Ih vůdce byl mrtev, a u nich odešlo cílů. V takových by se za jiných okolností se dvakrát myslet, než zemřít smrtí hrdiny. Ale oni zůstali nepřáteli, nebezpečnými nepřáteli. Pokud u nás a měl šanci se dostat pryč od toho všeho, pak je to právě teď.
  
  
  Jsme выползли kolem zásuvek a běžel k zadní části nejbližší budovy. Pokaždé, když se podíval z boku a пригибались, když někdo пробегал mimmo. Z dechu, jsme běželi zpět mimmo hořícího hlavní budovy. Úsměv na rtech Тамары mi řekla, že ona si myslí, že stejně, jako její. V tomto пылающем ohni poslední vysílač Земблы byl zničen a obrátil se na železný šrot.
  
  
  Skupina mužů našla nás u hlavního vchodu a otevřela oheň. Kulky se nebezpečně свистели kolem nás, tím, že rozbije cihly zdi na obě strany od nás. Potápíme se do brány захлопнули ih za sebou a běžel po široké булыжной pásu. Воющий pískání ledového větru смешивался s praskání ohně a vrzání рушащихся budov za nás. Bylo to jako pekelné symfonii.
  
  
  Nyní se dostáváme k úpatí kopce a nyní měli продираться mimmo vysoké нагромождений balvany. Свирепая bouře několikrát сбивала Tamara s nohou. Jí pomohl, hej, dostat zpátky na nohy a hned sám spadl na kluzký обледенелую stopu. My jsme pokračovali v cestě.
  
  
  Lapal po dechu, jsme konečně dorazili do chráněné zátoky loděnici. Vše, o čem jsme si mohli myslet, že je to loď a dovednosti, aby ji tah. Tam prostě měla být loď, pokud jsme chtěli přežít to. Ji tlačil dveře. To není výnos, a já neměl dost síly, aby porazil svými rameny, ale pak Tamara tiše прострелила zámek na revolveru Pepe.
  
  
  Posledním úsilím přebrodili jsme se přes molo. Bylo loď. Geniální десятифутовая křižování jachty divoce дергалась, jako запряженный hřebec. Výstup do moře není vypadal bezpečné, bez rizika. Jachta byla postavena, aby klouzat po vlnách ve velké rychlosti, ale v této bouři se snadno převrátil by v silném rozčilení upřímný u loděnici. Ale je mi méně jen chtěl zůstat na ostrově.
  
  
  Tamara otevřela velké dveře a отвязала lana. Její hrabal přihrádky pod palubní deskou a pre-прогрел motor. Moje svaly zakořenění v celém těle. Muži běželi k эллингу. Ji, slyšel, jak oni křičeli a stříleli. Ji stiskl tlačítko start. Motor běží, чихнул, чиркнул, a pak zavrčel, оживая. Její vágní uvědomil, že moje ruka instinktivně táhne na plyn заслонке. Vrčení pod nohama se změnilo v silnou пульсацию. Jachta odletěla kolem loděnici v potoce, když první lidé vnikl přes zadní dveře.
  
  
  Mimo zátoky na nás zasáhly bouřlivé vlny Panamského zálivu. Její снижал rychlost až ty fretky, zatímco naše rychlost nepřesahuje tři uzly. Moře bylo vařící hmota bílá pěna, která se zabývá vrhací svisle nad námi. Loď nemá čas se otočit. Nos byl pohřben a plaval na druhé straně vlny. Voda horečně tryskající s přídi paluby a střechy kabiny. Její byl příliš slabý na to, aby udržel loď. Krev kapat dolů na mé ruce a tekla přes nos. Musel jsem přestat řízení. Její, cítil jsem, že padám. — Принимай řízení, " řekl téměř nečitelné. "Tamara, sednout si za volant. Nemůžu... Mě сомкнула zející tma бессознательнсти. Její hodil poslední pohled na nebe a usmál se. Počasí переменилась.
  
  
  
  
  Kapitola 14
  
  
  
  
  Mám sen, že jsem валяюсь v houpací síti. Vzrušení jemně качало mě vpřed a zpět. Její ležel вытянувшись, bez bot a s pláštěm pod hlavou místo polštáře. Loď nehybně seděla s безмолвными stroje. Foukal lehký vánek; slunce припекало.
  
  
  Můj druhý dojem byl, že já ještě spím. Měl jsem jeden na toto nádherné erotické sny, které, zdá se, vždy končí, když každý začne налаживаться, a opustí vás frustrovaní ráno. Tamara прислонилась k кормовым перилам v některých лифчике a kalhotkách. To, jak se její dlouhé, ohebné nohy jsou rozšířeny na palubě, ee, rozdělení выгнута, ee prsa выпячены, a osoba приподнято, aby se chytit co nejvíce slunce — je to smyslné vize, které ji rád viděl ve svých snech. Ale ona byla skutečná, skutečná, jako slunce! Její, povzdechl si a nepodařilo se mu ohnout ruce. Bolest taky bylo reálné. Její sel upřímný. Loď se přehnala modrá aktivního odpočinku. Moře bylo klidné a obloha zářivě čisté. - Ahoj, - usmála se Tamara. Zvedla ruku nad očima заслоняясь od jasného slunce.
  
  
  — Ahoj, — zasmál se jeho revmatismu. "Jsme дрейфуем".
  
  
  "Došel nám benzín".
  
  
  'Oh.'
  
  
  "Za pár minutu později toho, jak jste se ztratil vědomí, motor заурчал a zastavil se. To už nemůžu nic udělat.
  
  
  'Ne, určitě ne.'
  
  
  "Proud nás odnese na břeh několik hodin".
  
  
  "Budeme zaneprázdněni. Malý odpočinek nám neublíží.
  
  
  — Já taky, tak думалю, — řekla. Opět se откинула hlavu dozadu. "V tomto oblečení bude příliš horké, a ona chtěla trochu opalovat. Doufám, že vám nevadí?
  
  
  "Kdo to je? Nikdy!'
  
  
  Můj pohled sklouzl na čistým tyrkysovým vodám k туманному břehu v dálce. Panama zářil na světlo, moře затихло. Její cítil klid. Nebylo nás vyfukování větru. Nám jeden zvíře není шелестел v сплетении bylin, a nám jeden hlas донесся za hustého smaragdového lesa. Na to bylo příliš brzy. Řeky a kanály stále byly přeplněné silnými ledovými masami. Ale ledy se brzy může dojít k prasknutí a rozpadne. Тающий sníh z hor mohl způsobit dočasné zaplavení sem a tam, ale bylo to v budoucnu. Člověk a zvířata byli ještě ohromen, že se snaží dostat ven z pod neuvěřitelné hrůzy, kteří byli stvořeni arogantní bouří Земблы. Později začnou oplakávat své mrtvé blízké a начинут obnovit své domovy. Ale bude to pak...
  
  
  Její vdechl teplý voňavý vzduch a pevně уперся nohama na palubu. Na mé tváře byl široký úsměv. - "Za to, stálo to za to bojovat".
  
  
  Tamara zvedla томной grácií. Přišla ke mně a jemně обвила rukama krk. Její prsty nakloněný na knoflíky mé košile. Ee ruka vklouzla do mé hrudi.
  
  
  — Vzrušení je u konce, " řekl jsem. "Nemusíte více starat."
  
  
  "Nikdy se mi to nikdy neudělal, Nick, ale líbí se mi to".
  
  
  "Když se dostaneme do Panamy, naše cesty rozejdou. Dokud není ...'
  
  
  — Ne, — smutně zašeptala mi do ucha.
  
  
  "Máš své povinnosti, a já mám své, a nikdy jsme totiž budeme proměněni nejmenší jiného. Všechno bylo v pořádku a bude v pořádku, dokud jsme se do Panama".
  
  
  "Loď driftuje".
  
  
  — A my nemůžeme nic dělat.
  
  
  — Je to bavit, dokud jsme ještě mohli.
  
  
  Ji hrubě políbil ji a притянул k sobě, a dále pevné a pružné tělo.
  
  
  Jí bylo špatně. Vzrušení ještě není ukončen.
  
  
  O knize:
  
  
  Všechno to začalo s zdeformované радиосообщения získaného agent AX v Mexiku. Nyní Nick Carter пробирался přes husté džungle, v Nikaragui, kteří říkali Břehem Komáry. Ego осаждали komáři, jedovatí hadi a nesnesitelná savchenko. Ego cesta byla krutá, ale on musel najít starověký chrám maya. Tam bývalo štábu plukovníka Земблы. A tento dokázal proměnit Střední a Jižní Ameriky v polární region. A protože ledový chlad hrozí vypuknout, Nick musí také přesvědčit ruského agenta KGB Tamara Кирову, že Amerika nemá žádný vztah k této адской schématu.
  
  
  Ale полковнику Зембле podaří zapálit svůj ledový strach. Pak se z Nicka Cartera potřebovat zavázat nemožné...
  
  
  
  Obsah
  Kapitola 2
  
  
  Kapitola 3
  
  
  Kapitola 4
  
  
  Kapitola 5
  
  
  Kapitola 6
  
  
  Kapitola 7
  
  
  Kapitola 8
  
  
  Kapitola 9
  
  
  Kapitola 10
  
  
  Kapitola 11
  
  
  Kapitola 12
  
  
  Kapitola 13
  
  
  Kapitola 14
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Vrah: Kód název Стервятник
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Vrah: Kód název Стервятник
  
  
  Je věnována lidem tajných služeb Spojených Států Amerických
  
  
  
  První kapitola.
  
  
  Její облизнул пересохшие rty tlusté jazyk a systém je podělal, při pohledu na slunce nad hlavou. V ústech měl chuť starého papíru, a v uších hloupý, ale naléhání bzučení.
  
  
  Nebylo možné přesně zjistit, kolik času jí пролежал v bezvědomí na okraji malého тощего тернового bush. Když ji poprvé přišel k sobě, nemohl si vzpomenout, kde to bylo a jak se tam dostal. Pak ji viděl искривленную, brilantní громаду trosky, malý letoun Mooney, který padl jako zraněný orel, s безоблачного nebe. Полусломанные kovové proužky - zbytky silného nárazu - vznášela jen třicet metrů nad hnědou trávou вельда, a jemné obláčky kouře stále se táhnul přes k nebi. Teď si vzpomněl, jak mě hodila kolem letadla, když dopadl na zem, a pak ji уполз daleko od zuřící plameny. Podle postavení slunce se jí si uvědomil, že s ranní havárie trvalo několik hodin.
  
  
  Těžce a s velkou bolestí ji sel na sit-down pozici, pocit teplé bílé hlíny na mých stehnech skrz roztrhaný kalhoty barvy khaki. Tričko kolem křoví, které ji nosila, прилипала se mi na zádech, a vůně mého vlastního těla заполнял mé dírky. Zvedl ruku, aby zakryli oči od slunečního záření, jeho, podíval se na vysokou lví trávy, která se zabývá zdálo se, že nekonečně táhnul ve všech směrech, je nový jen řídkou zelení osamělý akát-deštník. Tam byly žádné známky civilizace, jen nekonečné moře trávy a stromů.
  
  
  Nad hlavou se tiše pohyboval стервятник, vířivé a tím пируэт. Odhodí stín na zemi přede mnou, pták neodolatelně visel pozoroval. Bzučení v uších bylo teď více než zřetelný, a přišlo mi, že to vůbec není v mé hlav. Zvuk vycházel z místa nehody. Byl to zvuk mouchy.
  
  
  Její soustředil na обломках. Pak стервятник a roj much připomněl mi, že Alexis Саломос byl se mnou v tomto letadle - to byl pilotování ego, když se problém vyskytl. Její systém je podělal, ale viděl ego nedaleko od místa havárie.
  
  
  Slabě stoupá, její zjistil, že moje nohy затекли. Celé tělo болело, ale zlomené kosti takového nebylo. Dlouhý střih na levém předloktí již заживал, krev uschl. Její temně podíval se na doutnající trosky. Potřeboval jsem najít Алексиса, aby zjistili, přežil, zda je to on.
  
  
  Bzučení mouchy se stal hlasitější, když se jí blížil k trupu letadla. Jeho, sklonil se a podíval se do kabiny, ale jeho přítel si toho všiml. Mám nevolnost v břiše. Pak, když její obálka kolem přední části, обломка, mimmo обугленного vrtule a смятого kusu trupu, její náhle zastavil.
  
  
  Tělo Alexej ležel groteskní krvavou hromadou deset yardů od nich. Ego taky hodila, ale ne dříve, než ego narazilo letadlo. Přední část je ego hlavy a obličeje byly выдавлены z nárazu o čelní sklo letadla, a zdálo se, že ego krk byl zlomený. Ego švédů bylo v troskách, a on byl obarvené zaschlou krví. Velké hnědé mouchy na které se vztahuje ego, tělo, заползая všechny багровые, jak řekli. Její začal odvracet, je mi trochu nevolno, když ji viděl pohyb ve vysoké trávě za sebou mrtvoly. Spotted hyena pomalu blíží, s vědomím mé přítomnosti, ale příliš hladový, aby péči o ni. Zatímco ego vznik stále фиксировалось v mém mozku, hyena překonala krátkou vzdálenost mezi sebou a tělem a chytil reklamě vystupuje krásná nahá tělo na prováděné výpočty Алексиса Саломоса, оторвав kus.
  
  
  "Jdi pryč, krejčí tě sakra!" - vykřikl jeho bestii. Ji zvedl hůl обгоревшего stromu a hodil ji do гиену. Zvíře поползло na trávě, nesoucí kus окровавленной pasty. Přes okamžitý ego již nebylo.
  
  
  Znovu se podíval na искореженное tělo. U mě to nebylo ani lopaty, aby pohřbít ho, takže jsem musel opustit ego zničení zvířat v průběhu dne.
  
  
  No, jí nemohl nic dělat. Alexis Саломос byl stejně mrtvý s погребением nebo bez něj. Nakonec se ego dohonil a zabil, a mě taky skoro rukou. Alespoň do této chvíle jsem nějak přežil. Ale největší zkouška mé štěstí může být před námi, protože jí patří jim, že jsem asi na půli cesty mezi Salisbury a Bulawayo, v nejhlubší části země родезийских keřů.
  
  
  Její obešel vrak, dokud se opět ukrýval mrtvolu. Těsně před tím, než vadné letadlo začal kýchat a kašlat na výšce pět tisíc metrů, Саломос zmínil, že brzy budeme пролетать mimmo malé vesnice. Kolem toho, co řekl, že ji odhaduje se, že obec je stále v sále padesát-sedmdesát pět mil na jihozápad. Bez vody a zbraně jsou moje šance dostat se tam byly velmi malé. Люгер a nůž v ножнах, které ji obvykle nosil s sebou, zůstal v mém hotelu v Salisbury. Nám nikdo kolem nich mohl být schovaný pod mou майкой, a, v každém případě, její nepředpokládal nutné, aby jim během této konkrétní cesty letadlem do Bulawayo. Její byl na dovolené a na dovolené.
  
  
  Улар pracoval s AX - сверхсекретным разведывательным agenturou Amerik - a jen doprovázel starého přítele kolem Atén, který ji náhodně potkal v Salisbury. Nyní tento druhý byl mrtvý, a divoký příběh, který on mi řekl, se stal uvěřitelný.
  
  
  Její, šel do nedalekého кургану termitů, pes pevné bílé hlíny s výškou hlavu s mnoha komíny, kteří sloužili jako vstupy. Její tvrdě se opřel o mu, уставился na dlouhý řádek febrilní stromy a snažil se ignorovat bzučení mouchy, na druhou stranu vraku. Jen tři dny ji potkal Alexis Саломос v malé restauraci, v blízkosti parku u Památníku průkopníků v Salisbury. Její seděl na terase a díval se na město, když Саломос najednou se ocitl v blízkosti mé židle.
  
  
  "Nick? Nick Carter?" - řekl, a jeho krásné смуглом člověka se objevil pomalý úsměv. Byl to výstřední muž s čtvercovým čelistí a кудрявым vlasy čtyřicet let, jehož oči se upřeně podíval na vás s veselým jasem, jako by on mohl vidět tajemství svého góly. Byl redaktorem noviny v Aténách.
  
  
  "Alexis," řekl jsem, kvasnice, podat pomocnou ruku. Vzal ego oběma rukama a rázně otřásla, úsměv je nyní ještě širší, než její. "Co, krejčí vezmi si, že jsi dělal v Africe?"
  
  
  Úsměv zmizel a on si poprvé uvědomil, že on nevypadal tak, jako její ego pamatuju. Pomohl mi najít člověka z KGB, který před několika lety v Aténách ukradl dokumenty, důležité pro Západ. Vypadá to, že s nimi fretka je podstatně starší. Ego obličej ztratil zdravý vzhled, a to zejména kolem očí.
  
  
  Zeptal se. - "Nebude vám vadit, když ji spojí k vám?"
  
  
  "Jsem обижусь, pokud toto neučiníš", - odpověděl jsem. "Prosím, присаживайтесь. Číšník!" Ke stolu přistoupil mladý muž v bílém na sobě zástěru, a oba jsme si objednali britové el. Jsme si povídali, dokud není podali pití a odešel číšník, a pak Саломос přemýšlel.
  
  
  "S tebou je vše v pořádku, Alexis?" - konečně zeptal jsem se.
  
  
  On se na mě usmál, ale úsměv byl v pořádku a pevně. "Měl jsem problémy, Nick".
  
  
  "Něco jí mohu udělat?"
  
  
  Zavrtěl čtvercovými rameny. "Pochybuji, že je možné něco udělat". On mluvil dobře anglicky, ale se znatelným přízvukem. On dělal velký doušek piva.
  
  
  Její zeptal se. - "Chcete mi říct o tom?""Nebo je to příliš osobní?"
  
  
  On se hořce zasmál.- "Ach, je to osobní, moje další. Lze říci, je to velmi osobní". Ego oči se setkali s mými. "Někdo se mě snaží zabít".
  
  
  Ji, díval se na jeho tvář. "Jste si jistý?"
  
  
  Ironický úsměv. "Jak jí mám být jistý? V Aténách výstřel z pušky rozbije okno a prochází mimmo mé hlavy na několik centimetrů. Takže chápu náznak. Její beru dovolenou, aby navštívit svého bratrance tady v Salisbury. Je to obchodník-skript, který se přistěhoval se sem před deseti lety. Jí si myslel, že budu tady v bezpečí na chvíli. Pak, před dvěma dny černý "mercedes" málem srazil mě na hlavní třídě. Řidič, který zastavil na krajnici, vypadal přesně jako člověk, který ji viděl dříve v Aténách. "
  
  
  "Víte, kdo je tento muž?"
  
  
  "Ne," řekl Саломос, pomalu třepání hlavou. "Nedávno jsem viděl, jak to chodí na Apollu-building, když se trochu špehoval tam". On se zastavil a podíval se na svůj el. "Už jste někdy slyšeli o linkách Apollo?"
  
  
  "Ropná танкерная společnost, ne?"
  
  
  "Je to vlastně, mým přítelem. Největší na světě linka tankerů, vlastněné mému соотечественнику Никкору Минуркосу".
  
  
  "Ach, ano. Ji znám Минуркоса. Bývalý námořník-miliardář. Poustevníka; v těchto dnech ego nikdo nevidí".
  
  
  "Ve skutečnosti je to znovu", - řekl Саломос. "Минуркос odešel z veřejného života téměř před deseti lety, jako ještě poměrně mladý muž. Předpokládá se, že se téměř celou dobu drží ve svém penthouse v budově Apollo, v blízkosti náměstí Ústavy, kde se podniká. Osobní kontakty jsou nastaveny v podstatě blízkými partnery Минуркосу. Téměř nikdo nikdy dostane se s ním na osobní audienci ".
  
  
  "Velmi bohatí lidé, zdá se, velmi hodnotu jejich soukromí," řekl jsem, popíjení el. "Ale jaký postoj Минурк má k покушениям na váš život?"
  
  
  Саломос se zhluboka nadechl a pomalu vydechl. "Asi šestém měsíci chování Монурко začalo měnit. To bylo obzvláště zajímavé mi, a, samozřejmě, dalším redaktorům novin, protože veškeré informace o Минуркосе jedno a je důležité pro čtenáře Aténské Olympiády. vezměte prosím na vědomí, když Минурк, který vždy zůstal mimo politiku, začal dělat veřejná prohlášení proti vládnoucí junta v Aténách. Náhle oznámil, že představitelé médií plukovníci byly slabé a социалистическими. On řekl, že zradil "revoluci" 21 v dubnu roku 1967. a měl tím na mysli, že Řecko bude lepší s obnovou Konstantina II nebo nějaký jiný obdiv osobností nového přítele, je slyšet. On se odkazoval na nebezpečí levice, jako Svědek, a pochopil, že v řecké vládě by mělo dojít ještě jedna "otřes".
  
  
  "No, - řekl jsem, - tato osoba má právo náhle заинтересоваться politikou pak tolik let. Může, emu už vás nebaví utrácet své peníze".
  
  
  "Zdá se, že případ jde ještě dál. Takový člověk, jako Минуркос, může si koupit mnoho přátel. Generálové a plukovníci zastavit
  
  
  v penthouse a zpět, ale nebudou mluvit o cestu k tisku. Proslýchá se, že Минурк financuje soukromou armádu v účelové táboře na severu Řecka a v jednom táboře, na Миконосе, ostrově v Egejském moři.
  
  
  Konečně, tam je nedávné zmizení plukovníka Деметриуса Расиона. Noviny, v němž dominují Минуркос, přichází k závěru, že on se utopil při cestě na lodi do Piraeus, ale ego tělo nebylo nalezeno. Никкор Минуркос teď začíná velká kampaň za nahrazení Расиона osobou svého vlastního výběru, фашистом jménem Деспо Адельфия. Junta nechce Адельфию, ale ee nové a ušlechtilé lídři se bojí Минурка a ego si v hlavním štábu generálové ".
  
  
  "Zajímavá situace, - přiznal jsem se, - ale myslíte si, že Минуркос začne kampaň teroru s nápady krvavého převratu?"
  
  
  "Je to možné. Ale existují i další řešení. Je tu nové tváře, které nikdo kolem novinářů neviděl, před tím, jak přicházet a odcházet po penthousy na vrcholu Apollo; jeden Минуркос stále číhá. Ale jeho si všiml, že jeden kolem nových tváří patří američan řeckého původu jménem Adrian Stavros ".
  
  
  Mé oči se mírně прищурились, při pohledu na Саломоса. "Stavros v Aténách?" - pomalu zamumlal jsem. "Je společnost Минуркосу?"
  
  
  "Vypadá to tak. Jen kdyby ..."
  
  
  "Kdyby jen?"
  
  
  "No. Vzhledem k tomu nedávné výroky Минуркоса byly tak несвойственны, možná on sám nebyl ih zdrojem".
  
  
  "Capture Ставросом říší Минуркоса?"
  
  
  "Možná proti vůli Минуркоса", - myslet Саломос. "Je možné, že již došlo k malé revoluci, skrytý. Protože Минуркос velmi opatrný a vždy vede záležitosti prostřednictvím podřízených, ego dalo by se zabít, nebo chytit a jednat pod ego jménem, a strávit ego obrovské sumy peněz, aby si nikdo nevšiml myslí si. Hned potom, jak ji vyjádřil tuto teorii ve svém úvodníku, první útok byl spáchán na můj život v Aténách ".
  
  
  V ego očích vrátil ustaraný výraz. Jeho vzpomněl souboru AX o Адриане Stavrosu a uvědomil si, že on je schopen na takový manévr. Stavros studentských let strávil demonstrace s transparenty v Yale. Pak to stahl členem radikálního výbuchu kanceláři CIA, a později spáchal útok na život senátor. Byl ušetřen spárů FBI a CIA a pohřbil sám sebe někde v Brazílii, kde se dostal do závažné trestné činnosti, jako je pašování a zabíjení. Protože důkazů proti němu v usa bylo něco, v USA se snažili získat jej zpět. Ale v Brazílii se za ním díval.
  
  
  "A člověk, který se snažil srazit vás tady v Salisbury?" Její zeptal se. "Viděli jste, jak on šel na penthouse v Apollu-building?"
  
  
  "Ano, Nick, - řekl Саломос. On napila zbytek piva a podíval se přes увитую гибискусом балюстраду dolů z kopce směrem do města. "Já jsem v zoufalství. Jiného mého bratrance, který žije mimo město, mimo Bulawayo, mě požádal, abych krátce navštívit, dokud to neprojde. Jeho ego přijal pozvání. Na letišti mě čeká pronajaté letadlo. Ji budu létat nen, tak jak je licencovaný pilot a budu si užívat jízdu. To znamená, že pokud ji budu moci zapomenout... "Повисло krátké ticho, pak se podíval se na mě. "Nick, jí byl bych velmi vděčný, pokud by jsi je doprovázel mě do Bulawayo".
  
  
  Ji, věděl, že Alexis Саломос není zeptá, nejsou zoufalí, zda je to ze strachu. A mám ještě zbylo pár dní dovolené, před tím, než ji dostal ještě jeden úkol od Davida Хока, tajemného ředitele AX.
  
  
  "Vždycky jsem vidět hotel Bulawayo," řekl jsem.
  
  
  Osoba Alexis se objevila úleva. "Děkuji, Nick".
  
  
  O dva dny později jsme se zvedli do vzduchu. Саломос byl zkušeným pilotem, a zdálo se, že let přes divoké Родезией bude bez komplikací, a bude příjemné. Саломос letěl низменному, abychom mohli všímat vzácných volně žijících živočichů a zajímavé topografické rysy podrostu. Let, zdálo se, že zvedl náladu Саломосу, a on byl velmi podobný na sebe dříve. Ale v polovině břišní rána, zhruba na půli cesty do Bulawayo, vyrovnanost ráno proměnila v noční můru.
  
  
  Malý dvoulůžkový letoun Mooney закашлял. Nejprve Саломоса ne o to, ale pak se stala ještě horší. To řešení vědecko-výzkumných úkolů malý motor, ale to je jen situace ve skutečnosti komplikovala naší věc. Ztratili jsme výšku a začali širokou kruhové ukazatele.
  
  
  Саломос выругался v řečtině, pak ego tvář побледнело. On zkoumal panel a podíval se na mě. "Ukazatel hladiny paliva ukazuje kompletní", - křičel, перекрикивая рвущийся motor. "Dnes ráno to není posunutým z původních ustanovení." On udeřil na sklo, прикрывавшему čidlo, ale nic se nestalo. Jehla zůstala na písmeno F.
  
  
  "U nás skončil benzín", - řekl nevěřícně jsem. To je špatná zpráva pro každého letadla, zejména malého.
  
  
  "Ne tak docela, ale rychle jsme si pomáhat", - řekl Саломос, překládat "Mooney" na dočasné tuhé plánování a zápasí s ovládáním. "Tento letoun byl poškozen, Nick. Snímač zamrzlý na místě, ale nádrže byly téměř prázdné, když jsme взлетали.
  
  
  To by mělo být provedeno speciálně ".
  
  
  "Pane, - zamumlal jsem. "Dokážete zasadit ego?"
  
  
  "Zde není letiště", - řekl on, a snažil se dát letadlo pád do vývrtky. "Ale budeme se muset pokusit se přistát v otevřeném velde - pokud ji budu moci udržet ego v souladu s plánem plánování".
  
  
  "Něco jí mohu udělat?"
  
  
  "Ano. Modlete se". Alexis podívala se na mě. "Je mi líto, Nick".
  
  
  "Na tom nezáleží," řekl jsem. "Jen zasadit tento kus". Se jí ani nezeptal, o výpadku. Času nebylo. Jsme se plavili po prudkém спуску k травянистому вельду.
  
  
  Motor znovu закашлялся a зашипел, a pak staled navždy, když jsme viděli, jak se celé vybavení, a spěchal k nám. Ji, rozhodl se, že je po všem. Zdálo se, že neměl žádné rozumné očekávání přežít to.
  
  
  Pět set metrů Jsme spěchal dolů, jako pták s rozbitým křídlem. Tři stovky. Stromy akácie sklouzl pod nimi. Sto. Osoba Саломоса který zpevnil od napětí, a ego ruce byli spoutáni od pokusů o řízení. Pak tam byl pohyb tráva a ostružiní závratnou rychlostí, křídlo bylo ukončeno веткой искореженного dřeva, a letadlo, v poslední chvíli lehce задрал nos a sklouzl bokem. Úder odhodil nás do přední části letadla. Раздалось skřípání a vrzání kovu a hlasité praskání skla, a naše těla bojovali v malé kajutě. Pak přišla finální havarijní odstavení: moje dveře распахнулась, a moje tělo letěl z nohy do hlavy v trávě až do хрустящего nárazu o tvrdou zem.
  
  
  Nic víc si nepamatuju, kromě. bolestně plazí v trávě, instinktivně se vzdálí od letadla, a pak exploze se zvukem потрескивающего plamen někde za mnou.
  
  
  Druhá kapitola.
  
  
  Ji pokusil vyhodit kolem hlavy vzpomínky na katastrofu, je těžké spoléhat na tvrdém jílu vysoké термитника. Ale bylo těžší se zbavit výrazy obličeje Алексиса Саломоса, jak to vypadalo v Salisbury, když jí řekl, že полетит s ním do Bulawayo.
  
  
  Pro сверкающим kovovým tělem rozbitého letadla stále доносилось naléhání bzučení mouchy, ale snažil jsem se poslouchat. Znovu se zaměřil na vzdálené linie febrilní stromů na travnaté obzoru. Někde jsem se dozvěděla, že stromy horečky někdy informují o přítomnosti vody. Ale tyto stromy nebyly v tom směru, ve kterém ji musel jít, aby se dostat do vesnice.
  
  
  V jistém smyslu ji cítil odpovědnost za tragickou smrt Саломоса. On svěřil mi svou ochranu, stejně ji nebyl schopen udělat, když je to potřeba ve mně. Očekával ode mě rady, a já jsem si představoval nebezpečí malého letadla. Kromě toho, její, cítil se provinile, protože nevěřil, plně ego neuvěřitelné příběhy. Nicméně ego zkrvavená mrtvola byla jasným důkazem toho, že alespoň část ego teorie byla věrná. Někdo hotel ego smrti. Zda byl tento muž khem-někoho, kdo žil v ateliérové nad kancelářemi Apollo v Aténách, stále zůstávalo otevřenou otázkou.
  
  
  Koutkem oka ji zachytil pohyb a obrátil se k jednomu kolem výstupy kolem термитника. Malý jasně zelený drak, sklouzl přes šli kousek od mé levé ruky, a zdálo se, upřeně se podívala na mě. Její отпрыгнул. Jsem nevěděl, že hadi se usadili v термитниках. To byla zelená mamba, jeden ze tří опаснейших hadů na světě. V případě kousnutí oběť bude moci projít asi třemi kroky mezi sebou a рептилией, než její nelibost, zabije ho. Mamba, která se zabývá v současnosti, byl mimo dosah, проскользнула do vedlejší díry.
  
  
  Její zakopl o vrak, když se můj tep se zpomalil. Ho na chvíli se rozhlédl a zjistil, že v zemi ostrý kus kovu o délce asi půl metru. Jeden proud byl velmi ostrý. Отодрав kus dřevěný rám, částečně spálené, z části trupu, její klesl ego na dva kusy stejné délky a расщепил široký proud осколка, svazování obušky svým носовым kapesník, aby byla rukojeť pro svého doma vyrobené nože. . Její sáhl hrubé zbraně za opaskem, a ne při pohledu na vrak, zamířil ke stromům.
  
  
  Bylo těžké jen tak na venkově. Vysoká tráva a trnité keře vytáhl své oblečení a терзали mé tělo, popadl mě a reining. Pták-nosorožec завизжала na mě na nejbližší akát. Jeho zjistil, že подсчитываю šance na přežití. Existuje sto způsobů, jak zemřít, a nám, odina kolem nich není příjemné. V této trávě, člověk může narazit na lva, než se ego uvidí. Ale obvykle nejvíce problémů způsobují malé bytosti: draci o velikosti ne více lidského prstu, štíři a kleště, зарывающиеся hluboko pod kůži. Pokud zjistíte, vodu a pít ji můžete nakazit печеночными двуустками a jinými parazity, kteří jedí člověka zevnitř. A pokud se vyhnete tomu, že stále můžete být napaden комарову, vektorů žluté zimnici a malárii.
  
  
  Když ji konečně dostal do stromů, ji našel jen zbytky napajedlo. Místo zaniklo. V centru byla hustá černá špína, a výtisky kopyt a lap mnoho zvířat po celém obvodu pozemku.
  
  
  Ji, opřel o zeleném kufru nejbližší strom a odpočíval ve stínu. Její nadarmo strávil svůj čas a síly, přišel sem. Směr na nejbližší vesnici, kterou Саломос zmínil v letadle, bylo pod devadesát stupňů do kurzu, který mě přivedl sem. Procházka pod horkým sluncem ještě více oslabila mě. Moje ústa byla jako дубленая kůže. Její vzpomněl si termosku se studenou vodou, který Саломос přinesl do letadla. Ji viděl ego rozdrcený válec prostředí trosek; ego obsah zaniklo v plamenech. Ji pokusil jsem se myslet na tropické slunce nad hlavou, nebo o vůli v krku a šel.
  
  
  Musí být pár hodin později ho, aby si uvědomil, že bez odpočinku nemohu jít dál. Moje nohy se třesou slabostí, a její втягивал vzduch do plic dlouhými хриплыми вдохами. Ji viděl mrtvý pařez, část ega, v vzácné stínu sousedního тернового bush, jen několik metrů před námi. Její těžké se zhroutil na zem a opřel o пню. Již samotný proces sezení, úlevu od fyzické zátěži při chůzi přinášel uspokojení.
  
  
  Moje oční víčka byly zavřené, a on ignoroval bolest v těle. Její se snažil zapomenout na drobných svalech stehna a o укусах hmyzu obličeje a rukou. Potřeboval jsem dovolenou, a on se chystal ego získat. K čertu všechno ostatní.
  
  
  Kolem křoví se ozval zvuk.
  
  
  Moje oční víčka приоткрылись. Její mýlí? Její вгляделся ve vysoké trávě, ale nic neviděl. Musí být, to byla moje představivost. Znovu ji zavřel oči, ale zvuk zopakoval.
  
  
  Tentokrát se mé oči otevřely rychleji. V tom nebylo pochyb; byl to zvuk lidského hlasu. Její напряг uši a uslyšel, jak se zlomil větev.
  
  
  "To bylo něco!" - zamumlal jsem.
  
  
  Pak zvuk stahl více trvalé a zřetelné. Dva muži si povídali o nějakém dialektu, který ji nikdy neslyšel.
  
  
  "Dobrý den!" Její křik kolem posledních sil. "Zde!"
  
  
  V další chvíli ji spatřil, jak ih hlavy, pohybující se ke mně nad trávou. Černé hlavy, a košile barvy khaki. Když mě viděl, ih hlasy se staly hlasitější a odina po celém u nich jeden.
  
  
  Ji trochu uvolnil. Ona byla lízání, civilizace, než jsem si myslel. Někde v okolí musí být obec nebo alespoň na silnici. Muži šli ven na trávu a díval se na mě. Byly vysoké, štíhlé a temné.
  
  
  "Ahoj," řekl jsem. "Máte tam vodu?"
  
  
  Muži se podívali na sebe navzájem, pak znovu na mě. Přišli a stanuli mnou navždy. Její nepokoušel se vstát. "Voda," řekl jsem.
  
  
  Oba byli oblečeni do velmi убогую západní oblečení a nosí domácí sandály. Vyšší na dva ukázal na moje nohy, a po chvíli se sklonil a rozvázal mé boty. Než se jí stačil zeptat, co dělá, sundal to a ukázal svému kamarádovi. U toho, kdo držel své boty pro návštěvu, byl velký širokoúhlý шрамм byly, projíždějící osoba diagonálně. Jiný nosil malé zrcadlo v prodloužené rosení pravého ucha. U obou na pásmech byly nože-mačety - панги.
  
  
  Vysoká promluvil s jiným, a já jsem si uvědomil, že mluví svahilsky. "Mzuri sana", - řekl s úsměvem, s ohledem na můj balet pantofle. On pokračoval ve svahilštině. "To je můj šťastný den".
  
  
  "Poslouchej mě", - slabě začal jsem.
  
  
  Ignoroval mě. Vysoký muž nepodařilo se mu ohnout a rozpoutal můj začátku druhé boty. Její zkusil отдернуть nohu, ale on se zasmál a podíval se na mě a vytrhl z pod nah druhou туфлю. On hodil opotřebovaná sandály a bych vytáhl moje balet pantofle na nohy, neobtěžovala se uvázat tkaničky. "Савасава!" řekl svému příteli, úplně ignorují mě.
  
  
  Jí náhle si uvědomil, že tito lidé neměli v úmyslu být mým spasitelem. A mě napadlo, že bych mohl být horší, než před ih příjezdem, pokud bych ji počítal na přežití.
  
  
  "Boty přišel v pořádku." Byl to nejvyšší.
  
  
  Jiný si užíval situaci. "Myslíte si, že je to vaše balet pantofle? Copak jsme přišli na mu spolu?"
  
  
  "Je to její první viděl ego", - řekl vysoký. "Můžete si ego kalhoty. Pokud má kabelka, sdílíme jeho obsahem".
  
  
  "Špatně, že jste odnést balet pantofle sebe," - zamumlal zdobené zrcadlem.
  
  
  Vysoký muž se otočil ke mně. "Sundej si kalhoty", - nařídil, to vše ještě ve svahilštině. Ego oči byly žluté s červenými pruhy, a na každé tváři byly tenké jizvy, které nejprve nebyly viditelné z důvodu velké jizvy.
  
  
  Moje ruka leží na rukojeti improvizovaný nůž, skrývá jeho ih pohled. Zdálo se, že bude muset použít. Ten se protáhl мочкой ucha sundal z pásu пангу. V ih záměrech nebylo pochyb. Nemohli zbavit bílého muže všeho, co měl, a pak nechat ego naživu.
  
  
  "Dobře, její stáhnout kalhoty," řekl jsem. Její sebral sil, ale nechtěl ukazovat. "Ale já musím vstát na nohy". Její natáhl levou ruku k vysoce.
  
  
  Chvíli se opovržlivě podíval na nah, a pak se chytil
  
  
  hrubě zvedl předloktí a trhnutím mě zvedl na nohy. V okamžiku, kdy ji odpoutal od země, vytáhl svůj kovový nůž s páskem a se silou vrhli ego do středu afričana.
  
  
  V ego očích se objevilo překvapení, když ostrý jako břitva kov sklouzl skrz tělo a svaly. Ego pravá ruka automaticky vzalo za kliku панги, ale to bylo ego poslední dobrovolné akce. On zavrčel ošklivý zvuk a sklouzl na prach u mých nohou.
  
  
  Další na okamžik vykulenýma očima se podíval na svého padlého soudruha. Pak se vydal divoký hrdle zvuk a nenašel jen že выхваченной пангой.
  
  
  Jí skočil zpět. Velký nůž s řítí střemhlav mimmo mého obličeje, рассекло vzduch a málem padalo na mou hlavu a rameno. Kdyby nebyla pohnul se z místa, mě by обезглавили. Nicméně, když jí unikl панги, její klesl. Африканец přišel ke mně a znovu hodil jeho nožem, a brilantní изогнутое čepel просвистело ve vzduchu na mém krku. Její rychle перекатился vpravo, a kotouč zasáhl pevné jílu. Dokud můj útočník obnovena rovnováha, ji, otočil a brutálně zasáhla jeho ego nohou. Její uslyšel křupání ego kostí. On se s hlasitým výkřikem spadl na zem vedle mě.
  
  
  Pokud by jí byl hlasitý, jako obvykle, to by byl ego závit. Ale já jsem v žádném spěchu použít mnou vytvořené výhody. Když ji postavil na kolena, африканец již stál, a jeho tvář se myslí probíhala zoufalství. Opět замахнулся na mě a tentokrát oblouk bylo široké. Čepel рассекло rukáv mé košile, řezání ji na zem. Její hit jeho ego svým осколком a udělal z mělké rány na jeho hrudi. Ještě jednou крякнул a praštil mě пангой v góly, když jí spadl na pařez. Síla švihu donutila ego, ztratit rovnováhu a spadnout na mou pravou ruku. Její, chytil levou rukou za ego roztrhané límec, naklonil ego hlavu dozadu a držel kovovou осколком ego krku.
  
  
  Krev залила můj obličej a hrudník, když африканец hlasitě zalapala po dechu a křečovitě natáhl k перерезанному krku. Padl tváří dolů, stále lpí na krku a pak sjel na pevnou zem, bezvětří.
  
  
  Lapal po dechu, jeho откинулась na jeden loket. Jí byl naštvaný na něco, co strávil na tomto boji důležitou energii potřebnou pro přežití, ale byl vděčný za to, že zůstal naživu. Když ji psychicky poznamenal nebezpečí bush na místě vraku, ji zapomněl o jednom: subjektech. Zdálo se, že muž byl vždy první v seznamu. Pokud budete ignorovat tento faktor, můžete zemřít dříve, než keře zabijí vás.
  
  
  Alespoň v této situaci jsem byl jeden fakt. Tito lidé přišli ze západního směru, a ne z jiho-západního, který ji vzal. Možná, že jeli přes vesnici, nebo někde, opustil silnici. Totéž lze říci o směru, ve kterém byly odeslány. Její slabě vzrostla a zvolil západní směr.
  
  
  Horké africké slunce наклонилось k obloze, když ji znovu vzdal. Její zhroutil ve vysoké trávě, hádat, zda existuje ještě nějaký šanci přežít. Opravdu potřebuji byla voda. Na jazyku a v ústech už nebylo žádné pocity. Její ležel a díval se jako štír se pomalu vkrádá mimmo mě v trávě. Nevěděl jsem, jestli ji pohybovat se z místa, pokud to nenapadne, ale zdá se, že on mě nevšiml. Přes chvíli je to pryč. Její скривилась a žárlivý na emu, protože on neměl problémy s přežitím, alespoň v tuto chvíli. Vypadal trochu ироничным, že tento druh plazit se po povrchu planety více než čtyři sta milionů let, dávno před příchodem dinosaurů, a že je pravděpodobné, že se objeví na Zemi dlouho předtím, než zmizení člověka. Jak se to zdálo nespravedlivé, ale pak jí byl zaujatý.
  
  
  Dokud ji tam ležel, ještě jeden zvuk udeřil na mé uši. To bylo vzdálené bzučení, trochu отличавшееся od předchozí hlášky mouchy. Ale tento zvuk rychle stahl hlasitější a stahl rozpoznatelné jako u automobilového motoru.
  
  
  Její приподнялся a sklonil hlavu, aby slyšel. Ano, to byl nějaký stroj. Její nejistě vstal a zamířil ke zvuku. Neviděl jsem nic, kromě trávy a vzácných stromů. Ale hluk blíží s každou sekundu.
  
  
  "Dobrý den!" Její, zavolal přes trávu. "Hej, pojď sem!"
  
  
  Její zakopl a spadl. Znovu nejistě zvedat na nohy, znovu zavrávoral dopředu. Přes okamžitý ji viděl, je to - лендровер, prašné a поцарапанный, narážela na vedlejší silnici, která se zabývá bylo nic menšího, než jako stopy v trávě. Rover, venkovní auto, byl obsazen dvěma muži, kteří mě neviděli, protože on šel do nejbližší bod na silnici, a pokračoval v jeho cestě.
  
  
  Její vykřikl. - "Dobrý den!"
  
  
  Její neohrabaně пробирался po trávě a nakonec se dostal až na silnici. Znovu vykřikl, když se dostal až na místo. Její, kymácel se jako opilý běžel za autem, ale padl tváří dolů.
  
  
  Její lhaní a nadávky nahlas, pocit v hrudníku stoupá zoufalství. Tento stroj může být moje poslední šance na přežití.
  
  
  Pak ji slyšel, jak "rover" zpomalil a zastavil. Ji pokusil vstát, aby se každý rok, co se stalo, ale síly jsem neměl. její
  
  
  slyšel, jak motor běží na volnoběh, pak "rover" znovu se obrátil první přenos, se točil na silnici a zamířil ke mně. Buď slyšeli mě, buď stále viděli.
  
  
  Po několika sekundách se auto zastavilo u mě, motor staled, a on slyšel, jak se dva muži mluví s britským přízvukem.
  
  
  "Pane, je to evropan".
  
  
  "Co to dělá zde, v křovinách, jeden?"
  
  
  "Možná bychom se měli zeptat ego".
  
  
  Brzy studená voda tekla mi do úst, vypuštěné na mé špinavé košili vpředu, a znovu cítil svůj jazyk.
  
  
  "Ach můj bože, chlap, co se stalo?"
  
  
  Její soustředil na dva мясистых tvářích, склонившихся mnou navždy. To byly bílé родезийцы středních letech, pravděpodobně, pánové-zemědělci, проведшие den v poušti.
  
  
  "Pád letadla", - odpověděl jsem. "Jsem pryč od toho".
  
  
  Když se posadí mě na kolopásové, její věděl, že se dostal. Ale nemohl jsem zapomenout, že tělo Алексиса Саломоса pohltit hyeny na-na někoho, kdo v Aténách. Její doufal, že David Hok mi umožní dostat to, co se děje v Apollu-building, aby se zjistilo, zda Adrian Stavros v sále v Brazílii, jak si všichni mysleli. dlouho neviděl.
  
  
  Třetí kapitola.
  
  
  "Ty jsi opravdu dobře vypadat, Nick".
  
  
  David Hawk, ředitel суперсекретного americké agentury AX, držel v prstech pravé ruky krátký doutník, naklánět dopředu na své široké ploše kolem červeného dřeva. Seděli jsme v ego v kanceláři sídla společnosti AX, která se zabývá byla umně skryta v pronajatém interiéru Amalgamated Press & Wire Services DuPont Circle ve Washingtonu.
  
  
  Její, se na něj podíval s pokřiveným úsměv. "Oni hotelů, aby ji ještě dlouho prodléval v nemocnici v Salisbury. Ale ty víš, jak rychle se mi stává nudné. Pokud její bledá, je to proto, že nepotřebuji slunce a dobrý pocit kolem výstřižky. Co si myslíš o historii Саломоса? "
  
  
  Hawke trvala doutníkem a vydala na mé straně kroužek kouře. Sedí za velkým stolem, vypadal malý a hubený, s ego, взъерошенными šedé vlasy a tvář zemědělce v Connecticutu. Ale věděl jsem, že tento křehký pohled обманчив. On byl skutečnou dynamo-stroj.
  
  
  "To mě trochu děsí", - řekl on. "Stále mě děsí to, že jsi málem zemřel mezi aplikacemi. Nikdy ji neviděl člověka, který tak snadno našel problém."
  
  
  Její, jen pokrčil rameny. "Саломос byl přítelem. Mým a AX. To iso ze všech sil snažil, aby nám pomohli najít řekl borisov, pamatuješ?"
  
  
  "Ano, vzpomínám si", - střízlivě řekl Hawk. "No, vaše родезийская žert je u konce, tak jsme se ji zbavíme. Co se týče řešení toho, že Adrian Stavros může plánovat spiknutí proti řecké vlády, to by se stahl ztrácet ego".
  
  
  "Je to stále vlastní плантацией v Brazílii?"
  
  
  "Podle našich zdrojů je to stále ego štábu. U nás čistý nedávné zprávy". Hawke se opřel o opěradlo svého velkého кожаного křesla. "Pokud to byl opravdu Stavros, které jiné viděl výhledem na královské Минуркос, určitě jsme se setkali se zajímavou situací. Sny o řízení celé země velmi dobře s tím, co jsme se naučili o nen".
  
  
  Hawke studoval své костлявые klouby. Adrian Stavros byl vždy невротиком, možná psychopat. Kromě toho, že se mu podařilo v Brazílii úspěšnou skupinou pašeráků, kterou vláda nedokázala eliminovat, on také dělal politické vraždy, na poslední, které, jak věřil, bylo zabití izraelského úředníka Moše Ben-Ханаана ".
  
  
  "Tehdy se jí tak chápu, že AX se zajímají o historii Алексиса Саломоса," řekl jsem.
  
  
  "Obávám se, že to tak mělo být. A to předpokládám, že proto, že si myslíte, že si Саломоса svým přítelem, budete hotely by si to úkol".
  
  
  "Ano, pane, ji by hotel této".
  
  
  Hawke zaplatil doutník v nejbližší popelník. "Můj první impuls - říci" ne", a předat věc jinému z matematiky. Víte, jak jsem se jí snaží vyhnout osobní účast zástupce na zaměstnání".
  
  
  "Pro mě je důležité, aby vrah Алексиса vyšel na svobodu," - řekl jsem tiše.
  
  
  "To je dobře. S tím to dokážeš. Ale buďte zvláště opatrný, Nick. Myslím, že nejlepší je jet do Ria a mluvit s тамошним zaměstnancem CIA. Zjistěte, v sále už Stavros mimo zemi, a kde trávil svůj čas. Pak, pokud vaše зацепки vás zavedou do Atén, jdi tam. Jen drž mě v obraze ".
  
  
  Ji, zasmál se. - "Už jsem se ne vždy to dělám?"
  
  
  "No, někdy zapomínají, že jsou zde lidé, kteří sedí na svých унылых pracovních místech, a v ih povinnosti zahrnují správu show". Ego je hlas získal ten ostrý tón, který se občas stalo, když mluvil o protokolu a pořadí podání. "Pokud budete potřebovat pomoc v každém okamžiku, zeptejte se o tom. Jsme zde pro to".
  
  
  "Samozřejmě."
  
  
  On otevřel zásuvku svého křesla a досталь obálku. Ego oči otevřené mých. "Předpokládám vaši žádost a můj případný ústupek vám, jeho předvídavost, ne-li moudře, koupil si lístek".
  
  
  Její usmál se. "Děkuji." Její protáhla přes židli a vzal si obálku.
  
  
  "Ti lepší počkat, aby viděli, jak to skončí, než jsi nekončí, způsobil, zda ti ji nějakou službu," odpověděl Drak.
  
  
  Na druhý den večer ji sell rybaření Pan Am v Rio de Janeiro. Její dovolené celý
  
  
  den, a znovu se cítil, jako předchozí. Let proběhl bez nehod, ale celou dobu jsem přemýšlel o tom druhém v malém letadle Moony, když Саломос mi ukázal вельд, o problémy a nouzové přistání, a o tom, jak se mrtvola Саломоса vypadalo na horkém slunci.
  
  
  Druhý den ráno ji přišel v Rio de janeiru, a usadil se v hotelu, "Флориано, v blízkosti palace Copacabana. Byl to jen jeden blok od pláže, a nen царил vůně koloniální Brazílii. V místnosti byla stropní ventilátor a den s žaluziemi, ale s úzkým balkonu otevření malý výhled na moře.
  
  
  V Riu bylo horké. Všichni brazilci, kteří byli schopni se tam dostat, byli na pláži, a většina kolem nich, by mělo být, byly v čtvrti Copacabana, v blízkosti hotelu. Předpovídám teplo, ji zachytil s sebou камвольный kostým na tropické vlny. V poledne ji vzal sprchu, oblékl si lehký oblek na vrcholu Вильгельмины, můj Люгера a Huga, jehlový v ножнах na pravou ruku, a šel na večeři v jeden kolem mých oblíbených malých restaurací, Chale Rua da Matriz 54. Do této restaurace byl kdysi koloniální doma a zatím fretka je zařízený cennými předměty starožitnosti a obrazy. Otroci-černoši zajištěný stůl a podíval se za bar. Její objednal миксто чураско, která se skládala kolem kousky hovězího a vepřového masa se zeleninou, a odmítl od běžného отбивного, vynikajícího místního točeného piva, pro no velmi dobré víno Grande Uniao Cabernet. Ale já jsem ji jen začala jíst, když viděl, že dívka šla a posadil se za nedaleký stolek. Ona byla vysoká a štíhlá, a hřívu ohnivě zrzavé vlasy dělala její mléčně bílá kůže stále bledne. Její oslňující zelené mini šaty ostrém s jejími vlasy a ohlašuje většinu dlouhých ideálních boků a vzrušující výstřih nad pasem. Na něm byly zelené balet pantofle, vhodné na šaty, a zelené náramky na levé ruce.
  
  
  Zrzavé vlasy, na chvíli zavedli mě do rozpaků, ale pak se její uvědomil, že když ji viděl naposledy, vlasy byly krátké a hnědé. To bylo v Izraeli více než před rokem. Holčička se jmenovala Erika Нистром. Ona byla členem izraelské zpravodajské sítě "Shin Beth". Její kódové jméno bylo Plameny, když jsme s ní pracovali společně, aby se zabránilo ruského spiknutí proti izraelské vlády, ale to jméno se mění s každým úkolem.
  
  
  Ji, vstal a přistoupil k jeho stolu. Když zvedla své dlouhé řasy, aby se se mnou setkat pohledem, na tváři расплылась úsměv. "Au!" zvolala. "Jsi to ty. Jaké milé překvapení." Mluvila anglicky bez sebemenší důraz.
  
  
  Rodiče Analytika byly skandinávské židy. Jeho rodina nejprve střední žebro v Oslo, a pak se v Kodani do toho, jak se přistěhoval do Izraele, hej, bylo pouhých osm let.
  
  
  "Chtěl jsem říct totéž," řekl jsem. Jsme s Эрикой nějakým intimní večer v Tel Avivu, čeká na příjezd kurýra; byl to večer, který se nám oběma líbil. Nyní její oči mi řekl, že ona si vzpomněla na to s láskou. "Se mnou za mým stolem?"
  
  
  "No, někdo se ke mně později, Nick. Není возражаешь?"
  
  
  "Ne, to není mluvit s tebou," řekl jsem.
  
  
  Ona se připojila ke mně za svým stolkem a objednal lehký oběd pro sebe, a třetí muž, který, jak vysvětlila, byl agent: "vypadáte velmi dobře, Nick".
  
  
  "Ty jsi měla vidět mě před týdnem," řekl jsem. "Líbí se mi zrzavé vlasy, Erika".
  
  
  Ona oslepil mě úsměvem. Dlouhý орлиный nos zdůrazňoval široká smyslná ústa. Oči nah byly tmavě zelené a šaty сверкало. "Děkuji vám," řekla. "Jsou moje, s výjimkou barvy. To byl krátký-žil, když jsme spolu pracovali v Izraeli".
  
  
  "Vzpomínám si," řekl jsem. "Jste tady na podnikání?"
  
  
  "Ano," odpověděla ona. "A vy?"
  
  
  "Ano," - zasmál jsem se. "Je to vždy byznys, ne?"
  
  
  "Téměř vždy."
  
  
  Její, si vzpomněl, jak nedávno četl v novinách, že Izrael byl rozhněván vraždou Moše Ben-Ханаана a že ih prezident slíbil, že dostat se k podstatě. Právě v této vraždě americká rozvědka si myslela, že запричастным Adrian Stavros. Ji nemohl pomoct, ale zajímalo, bylo, zda Erica v Riu, aby buď ukrást Adriana Ставроса a odvézt do Izraele, které bylo v izraelském stylu, a to buď zabít ego.
  
  
  Její zeptal se. - "Vy jste chtěl zůstat v Rio dost dlouho na to, aby jsme spolu pili a mluvili?"
  
  
  "Možná," řekla. Ee ruce сдвинули výstřih, když ona dosáhla ih židli, a můj krevní tlak zvýšil na deset bodů. Její zelené oči podíval se mi do očí a řekl, že ona ví, že já nemluvím o víně a rozhovoru.
  
  
  Ji vzal svůj šálek. Je to objednal a zde podali totéž Grande-Uniao Cabernet. "Za tuto příležitost," - řekl jsem.
  
  
  Vzala svou sklenici a чокнулась s mým. "K tomuto řešení".
  
  
  Byli jsme právě dokončili přípitek, když se objevil mladý muž. Ji dokonce neviděl jsem ho, dokud on se postavil vedle nás. To byl masivní, svalnatý chlap s velmi krátkými blond vlasy a pevný hranatý obličej. Část ega levého ucha žádné, ale tato vada se nezdařilo ego mužský vzhled. Na nen byl béžová letní oblek, který není zcela zakrýt bouli pod levou rukou.
  
  
  "Nejdřív jsem tě neviděl, Erika", - řekl to docela těžké.
  
  
  při pohledu na mě. "Nečekal jsem, že budeš s khem-pak".
  
  
  Tyto slova byly koncipovány jako mírné pokárání. Oni mluvili s jasným zaměřením. Její vzpomněl si fotografii této osoby, v dokumentaci izraelské inteligence SEKERU. To byl Zachariáš Ghrajb, kat Pneumatik Beth". Moje teorie je poměrně ego a Analytika přítomnosti v Riu, zdálo se, že posílená.
  
  
  "Je to starý ještě, Zack, - řekla Erika. "Pracoval se mnou v Izraeli".
  
  
  Гареб získal třetí místo. "Já vím, - řekl on. "Carter, ji, domnívám se".
  
  
  "To je v pořádku."
  
  
  "Vaše pověst je před vámi."
  
  
  Ego chování byly ostré, téměř nepřátelský. Její cítil ego, žárlivost nad tím, že vím, že Erica. Než jí stačil odpovědět, emu, otočil se k ní. "Jste si objednali вишисуаз, jak jsem navrhoval?"
  
  
  "Ano, Zach," řekla Erika, trochu смущенная ego nevýhodou přátelství. "To bude zde v nejbližší době".
  
  
  "Вишисуаз - jediné, co stojí tam v restauraci", - příliš hlasitě stěžoval Zach.
  
  
  "Je mi líto, že ti není štěstí", - klidně odpověděl jsem. "Jsem přesvědčen, že většina jídel je zde dobře připraveno. Možná, že pak vaší poslední návštěvy se změnil kuchařů".
  
  
  Zack se otočil a натянуто se na mě usmál. "Možná".
  
  
  To, rozhodla, že od tohoto okamžiku je rozhovor bude méně než příjemné. Jeho skončil s jídlem, tak zavolal na číšníka, aby šek. Její nabídl zaplatit celou párty, ale Zac rychle odmítl.
  
  
  "Kde bydlíte?" - zeptal se jí Erica.
  
  
  "V Корумбе na Avenida Rio Branco", - řekla.
  
  
  Zac уставился na nah.
  
  
  "Pod jakým jménem?"
  
  
  To заколебалась. "Vargas".
  
  
  "Mohu jí zavolat tam?"
  
  
  "Budete mít jen málo času na komunikaci",
  
  
  - rychle řekl hej, Zach.
  
  
  Ona ignorovala ego a roztomile usmál se na mě.
  
  
  "Ano, můžeš mi zavolat. Doufám, že jsme se znovu setkáme, Nick".
  
  
  Jeho růže. "Pocity navzájem." Její dotkl jeho ruky k jeho ruce, a naše oči se na chvíli setkali. Ji, věděl, že Zach je žárlivý, a protože se mi líbil, jeho разыгрывал to ego prospěch. Seděl a díval se na mě. "Budete slyšet hovor na mě".
  
  
  "Dobře," řekla Erika.
  
  
  Jeho se od nich odvrátil a vyšel o restaurace. Když ji ven, on téměř cítil uhlíky z nepřátelství Zacka na jeho zádech.
  
  
  Ve stejný den ji zvedl lanovkou na impozantní horu Corcovado, na jejímž vrcholu byla obrovská socha Krista-Vykupitele. Sahá až do místa, její přistoupil k смотровому брустверу, se zastavil v ujednaném místě, a stahl čekat. Minuta patnáct až ke mně na zábradlí vstoupil muž. Byl zhruba v mém růstu, ale štíhlejší. I když to ještě nebyl středního věku, jeho dlouhá tvář byla pokryta hlubokými vráskami. To byl Carl Thompson, a on pracoval pro CIA.
  
  
  "Krásný výhled, že jo?" - řekl, že jako vstup, mával rukou směrem k městu dole, který zářil bílý na slunci a byl obklopen zelenými kopci a кобальтовым mořem.
  
  
  "Úchvatný," řekl jsem. "Jak se máš, Thompson?"
  
  
  "Například, stejný", - řekl on. "Zde bylo docela ticho a od poslední změny správy v Brasília. Jak se věci v AX v těchto dnech? Nějaký čas jste, kluci, zastřelit více munice, než armáda v Asii".
  
  
  Ji, zasmál se. "Někdy se zdá, že tak. Její byl zaneprázdněn, si jistý, že jsi".
  
  
  "A teď se vysadí vás na Adriana Ставроса".
  
  
  "To je v pořádku." Její pozoroval, jak parníku, dostanete na blue & nb svým hladké nosem, pomalu vstupuje do přístavu. Tam dole to byla podobná hračka loď. "Kdy jste naposledy viděli ego?"
  
  
  Pomyslel si na chvíli. "Máme точечное pozorování плантацией. Pět nebo šest týdnů zpět a viděli, jak on opustil to místo. Myslíme si, že to selles do letadla, направляющийся v Madrid.
  
  
  "Tento let bylo možné pokračovat v Aténách".
  
  
  "Asi tak. Ego tam viděli?"
  
  
  "Takže jsme si mysleli. Co se děje na plantáže?"
  
  
  "Plantáže - ego pravá štábu-byty. Zde, v Riu, má jednotka Apex Imports, a myslíme si, že pašování je poskytována prostřednictvím této společnosti. Ale to není příliš části navštíví ee kanceláře, i když ego název otevřeně spojován s ní. Prezident společnosti provádí pravidelné výlety do Паракату ".
  
  
  "A hlas, kde se v sále plantáže?"
  
  
  Thompson přikývl. "To v jídelně v blízkosti obce, mimo vyšlapané cesty. Ego střeží malá armáda Ставроса, skládající se kolem bývalých vězňů, politických fanatiků a bývalé nacisty. Ale teď tam je jen nějaká síla".
  
  
  Její zeptal se. - "Jste si nevšiml nic neobvyklého?"
  
  
  "No, pokud máte na mysli shluk lidí nebo zbraní, revmatismu bude negativní. Ale byl návštěvník, kterého nikdo kolem nás předtím neviděl. S nimi fretku, jak se objevil s Ставросом devadesát dní zpět, jsme téměř neustále se dívali za ním. a nikdo neviděl, aby on neopustil toto místo. Není na tom nic neobvyklého, kromě toho, že jeden kolem mých dvou mužů trvá na tom, že nový chlap, muž středních let, v hale jsou tam vězněni. Ego překládali kolem jedné budovy do druhé s ozbrojenou ochranou ".
  
  
  "Jak vypadal ten člověk?"
  
  
  Thompson jen pokrčil rameny. "Máme ego fotografie, ale je to z dálky. Bylo mu asi padesát, jí bych řekl, s krátkými tmavými vlasy, které se staly trochu šedé na spáncích. Je to podsaditý muž, který vždy nosí hedvábné košile ".
  
  
  Vypadá to, že to mohl být Минуркос, řecký lodní dopravy magnát, politický, aplikace, které nedávno otřásly v Aténách a v penthouse, který viděl Adriana Ставроса.
  
  
  "Můžu dostat kopii fotografie?"
  
  
  "Je možné zařídit", - řekl Thompson. "Poslouchej mě, Carter, například, minulý týden jsme museli dočasně snížit pozorování плантацией do výběrových kontrol, a já, možná, budou muset zcela dostat naše lidi odtud se v následujících pár dnech, protože tam je jiný problém, který se zabývá vznikla pro nás. Chcete, aby ji dostal povolení poslat člověka zpět s vámi? "
  
  
  "Ne, je to řekl. "Hawke slíbil mi pomoc, pokud to budu potřebovat. Když ji budu moci získat fotografii?"
  
  
  "Jak se o dnešní noci?"
  
  
  "Dobře."
  
  
  "Používáme trochu jiné místo pro přenos, - řekl Thompson. "Jedná se o městský autobus. Jedete na svůj hotel. Můj muž už tam bude. Minete zadní pad autobusu, kde nikdo se nestane, a займете poslední místo na pravé straně. Fotografie bude umístěna pod tímto sedákem. . Autobus bude mít označení Estrada de Ferro a doveze vás do centra, pokud budete chtít cestovat tak daleko."
  
  
  "Když autobusové jízdenky mimmo hotelu?"
  
  
  "V sedm patnáct. Autobus bude mít číslo jedenáct".
  
  
  "Dobře," řekl jsem. "A děkuji."
  
  
  "Kdykoliv," - řekl Thompson. Chvíli později je to pryč.
  
  
  Lízání, k večeru ji krátce zašel do kanceláře společnosti Apex Import. To se nachází v jednom kolem starých opravených vládních budov, které jsou prázdné, když kapitál se stěhoval do Brasília. Úřady byly na tři schodů nahoru a výtah nefunguje.
  
  
  Ji, vstoupil v poměrně malé vstupní haly v patře. Od výtahu mám na čele vystoupil pot, protože klimatizace v budově, zdálo se, že pracoval o nic lepší, než je výtah a v Riu byl parném dni. Темноволосая dívka se posadil na kovovou židli a podezřele se na mě, když ji vstoupil.
  
  
  "Mohu vám s něčím pomoci?" - zeptala se portugalsky.
  
  
  Jí odpověděl anglicky. "Její hotel bych vidět gentleman Ставроса".
  
  
  Její tmavé oči se zúžily ještě víc. Když to opět má hovořili, bylo to lámanou angličtinou. "Věřím, že jste přišli na místo, seňore".
  
  
  Ji řekl. - "Oh?" "Ale, pan Stavros sám mi řekl, že jsem mohl spojit se s ním přes společnost Apex Imports".
  
  
  "Seňore, gentleman u Ставроса ne, tady v kanceláři..."
  
  
  Dveře do osobní pracovny se otevřely a objevil se statný темноволосый muž. Zeptal se. - "Máte nějaké potíže?". Ego tón se nedalo nazvat jako přátelský.
  
  
  "Jen jsem chtěl, pane Ставроса," řekl jsem.
  
  
  "Za jakým účelem?"
  
  
  Ji ignoroval hrubost. "Pan Stavros mi poradil koupit u něj japonské fotoaparáty ve velkém, když ji zastavím se s ním tady." Její choval se zmateně. "Nejsem v kanceláři?"
  
  
  "Pan Stavros je zároveň předsedou představenstva," řekl temný muž, ale to zde není, v kanceláři, a on se zabývá obchodní činnosti společnosti. A dále prezidentem; můžete řešit se mnou."
  
  
  - To senhor Carlos Úbeda, - trochu hrdě zasahuje dívka.
  
  
  "Rád tě poznávám, pane," řekl jsem, natáhl ruku. Trvalo to těžké. "Jmenuji se Johnson. Před několika týdny ji náhodou potkal pana Ставроса v restauraci Chale. On řekl, že se vrátí prostřednictvím cestování po Evropě přibližně ve stejné době, a že jsem mohl spojit se s ním tady."
  
  
  "Je to stále v Aténách," řekla dívka.
  
  
  Úbeda vrhá na nah pronikavý pohled. "Jak jsem již řekl, s panem Ставросом zde nelze připojit. Ale budu rád, aby předal vaše objednávka".
  
  
  "Je pochopitelné. No, je to opravdu hotel jednat s ním osobně. Můžete mi říct, kdy se může vrátit kolem Atén?"
  
  
  Osoby Úbedy ego před ústy trhl sval. "Ego není čekají kolem Evropy v průběhu několika týdnů, pan Johnson. Pokud chcete podnikat, budete muset vypořádat se mnou."
  
  
  Její usmál se. "Zavolám vám, pane, Úbeda. Díky za váš čas".
  
  
  Opustil ji ih dívat se mi odejít. Znovu vyšli na ulici, ji chytil taxi a vrátil se do svého hotelu. Poznámka holky mi dalo potřebné potvrzení, Adrian Stavros byl opravdu v Aténách, jak mi řekl Саломос. A pokud je tento obrázek ukázalo снимком Никкора Минуркоса, všechno začalo být zajímavé.
  
  
  Ji vzal sprchu a trochu отдохнул, pak selle do autobusu číslo jedenáct, postupujte podle pokynů Thompson. Jak on a předpokládal, fotografie byla připojena k sedadlu v malé hnědé obálky. Ji zvedl ego, šel do malé kavárny v centru města, a objednal dobré portugalské víno. Teprve pak se ji vzal fotografii obálky kolem a zkoumal to.
  
  
  Jak řekl Thompson, obraz byl velmi dobrý, i když nepochybně byl použit телеобъектив. To byl snímek tři muži, kteří právě odešli z domu ranč a šli jsme k digitální fotoaparát. Muž uprostřed byl tím, kdo mi řekl Thompson, a to i přes malou velikost subjektu, který ji měl identifikovat, neměl jsem větších pochyb o tom, protože její srovnání ego s osobou, která mi ukázala v AX Z fotografií, touto osobou ve delle byl Никкор Минуркос. Nikdy ji předtím neviděl ostatní muži.
  
  
  Минуркос nic chagall mezi dalšími dvěma.
  
  
  Nikdo kolem nich nemluvil, ale muž vlevo od Минурка, vysoký, podobný тевтонца, díval se na Минурка, jako by právě mluvil s ním, a čekal na odpověď. Osoba Минуркоса bylo chmurné a vážné.
  
  
  Ji strčil fotografii zpět do obálky a strčil za minutu. Pokud pozorování agentem CIA byl věrný, teorie mého přítele Саломоса opravdu byla prokázána. Nějak Stavros převzal operace Минуркоса v Aténách a замышлял převrat z jeho názvu.
  
  
  Pak lehké jídlo v kavárně ji, zavolal jsem do místnosti Analytika Нистром v hotelu, Corumba. Hlas její byl přátelský a teplé. Řekla, že stráví zbytek večera sama, sama, a že ona bude ráda, pokud jí навещу ji. Oni jsou Zac trochu pohádali a on ve vzteku odešel do nočního klubu.
  
  
  Když rande v devět, její se vrátil do hotelu a zavolal Хоку. On odpověděl unavený hlas a aktivoval scrambler na svém konci linky, aby jsme mohli mluvit, aniž zavedením v kódu.
  
  
  "Jaký nevhodnou hodinu, Nick," řekl trochu раздражительно. "Zdá se, že je to jediný čas, když ji slyším tě v tento čas".
  
  
  Ji, zasmál se. Ji mohl představit, jak to sedí za speciální telefonem ve své суперсекретной bytě, s взъерошенными šedé vlasy, možná v hedvábné smokingu na tenkém těle, a s nevyhnutelným doutníkem, sevřený v zubech.
  
  
  "Alespoň, že to není v ložnici nějaký holky", - řekl to s pochybným upřímností.
  
  
  "Hmm! Večer ještě není u konce, ne? Nepodváděj mě, můj chlapec. Sám přes to všechno prošlo."
  
  
  Občas se mi zdálo, že u Хоука tam экстрасенсорные schopnosti, které odhalují mé vnitřní myšlenky ego аналитическому umu.
  
  
  "Ne, pane," - přiznal jsem se. "Večer ještě není u konce. Ale jeho dobré použil první část ega, myslím, že Минуркос - vězeň plantáže Ставроса, v blízkosti Паракату. Kromě toho, že je jí známo, že Stavros v sále v Aténách".
  
  
  "No, - zamyšleně řekl Hawk, - to je zajímavé".
  
  
  "To je v souladu s teorií Саломоса".
  
  
  "Tak budeš v Паракату?" zeptal Hawk.
  
  
  "Ve skutečnosti je. Možná ji budu moci vyřešit to. Thompson v CIA říká, že plantáže v současné době je slabě chráněn. Ale tam jsou komplikace".
  
  
  "Ano?"
  
  
  "Zde, v Riu, v sále staré ještě. Dívka, s níž ji pracoval v Izraeli nad operací " celém hotelu, stejně zaslíbená "".
  
  
  "Ach, ano. Нистром. Proč krásné ženy, zdá se, chodí za vámi po celém venkovní bazén?"
  
  
  Ji, zasmál se. "Ne závidět, pane. Jak jste řekl, u vás taky byly dny a noci".
  
  
  S jinou oba konce byl slyšet povzdech. "Pojď, Nick".
  
  
  "No, pane, mi přijde na hlavu, že slečna Нистром může být zde, v Brazílii, a to ze stejného důvodu, že i ji. Nebo spíše, pro stejného člověka. Máme podezření Ставроса v zabití Bin-Ханаана, ne?"
  
  
  Malý mlčení. "Ano, víme. A jeho bych řekl, uhodli jste -".
  
  
  "S ní kat", - dodal jsem. "Myslím, že jsou živí Ставроса. Oni nemohou vědět, že je to v Aténách, v tuto chvíli. Ale já nechci, aby všichni najednou se objevila na plantáže a nakonec střílel, druhý do druhé, omylem nebo jinak se nepořádek v práci. Můj nápad spočívá v tom, aby si potvrdili poslání Нистрома s pomocí izraelské rozvědky. Ty starý ještě její šéf, Tuku, a myslím, že to bude souhlasit s vámi, data za jiných okolností.
  
  
  Jestřáb крякнул na znamení souhlasu.
  
  
  "Pokud je to tak, myslím, že by nám všem měl být upřímný a sednout si, aby se každoročně, zda se dokážeme pomoci sobě navzájem. Nebo alespoň, vyhnout se jiná s jinou".
  
  
  Tentokrát ticho jednotek. "Dobře, chlapče. Jeho zavolat Tuku a zastavím se s tebou".
  
  
  "Díky," řekl jsem. "Nejsem двинусь z místa, až se dostanu oznámení".
  
  
  Dlouho čekat nemusel. O hodinu později, krátce předtím, než jsem odjel na hotel Analytika, mi volal Hawke. Musí být vytáhl Tuku kolem trosek ještě před svítáním v Jeruzalémě. Revmatismu Tuku byla kladná, a já jsem byl poučen, aby otevřeně diskutovat o vývrtku, Ставроса s Нистром, která se zabývá reagovala na úkoly, a to i přes to, že s ní byl Zac Гареб. Mi, je-li kódové slovo, které доказывало, že Tuku nařídil hej diskutovat se mnou svou práci.
  
  
  Její dorazil do místnosti Analytika přes několik minutě desáté. Potkala mě u den v krátkém županu relaxační, která odhalila větší část jejích stehen. Na ní byl parném vůně a široká smyslný úsměv.
  
  
  "Myslel jsem, že jste nikdy půjde sem," řekla, zavřel za mnou dveře a zamykání ji.
  
  
  Ji, vstoupil do místnosti a prohlížel si ji. To bylo větší mé, a mě zajímalo, rozděluje, zda ee s ní Zach.
  
  
  "Chceš brandy? Mám neobjevená láhev, a to je to nejlepší, co lze koupit v Riu".
  
  
  "To zní dobře," řekl jsem.
  
  
  To налила na dva nápoje. Vezmeme sklenici, ji nechal oči hladit její krásnou tvář. "Vždycky jsi byl na krásnou dívku, aby se požadovat lepší".
  
  
  "A jí normálně to chápu," řekla. "Vy?"
  
  
  "Byla jsi u mě v Tel Avivu," řekl jí tiše a s úsměvem.
  
  
  Dlouhé řasy задрожали, když se její oči se na chvíli vyhýbali mých. Když se opět podívala nahoru, usmívala se. Ní, natáhl ruku a dotkl její tváře. Udělala doušek brandy. Jí položil ruku
  
  
  na její tenký pas a přitáhl ji ke mně. Z nah voněl sladce a bylo jemně.
  
  
  "Pamatuješ si tu noc, Nick?" - выдохнула ona mi do ucha. "Jste si opravdu zapamatovali, jak je ona?"
  
  
  "Vzpomínám si."
  
  
  "Bylo to velmi dobré, ne?"
  
  
  "Velmi."
  
  
  Dáme sklenice na nejbližší stolek. Její притянул ee k sobě a dotkl jejích rtů svými. Její jazyk pronikl do mých úst.
  
  
  "Bože, Nick", - пробормотала to.
  
  
  Její trávil rukama na její ягодицам, pocit ohyby, klesající do ee bokům. Pod mým dotykem její boky začaly pomalu třást.
  
  
  Jemně odstrčil mě od sebe a vypnula брылев. Ona pak začala pomalu a krásně, aby se svlékla. Pod županem na ní byly jen malé bikiny kalhotky. Ee prsa netrpělivě se táhnul přes ke mně, když ona si pronajal župan z ramen. Ee prsa bylo plné, zralé a mléčně bílé. V jiný okamžik malý kousek spodního prádla vklouzla s jeho boků a stehen a jemné partou padl na podlahu.
  
  
  Erika otevřeně se podíval na mě, což umožňuje pohled na snímek podle mého обнаженному tělo v полумраке pokoje.
  
  
  "Krásně", - промурлыкала to. "Tak hodně pevných svalů".
  
  
  Její přitáhl ji k sobě, cítil její nahotu proti mé. Strávila ruce na mé hrudi a ramena, pohybující se dolů na mé tělo. Ona pohladila mě, ласкала mě, pracovala se mnou láskou vlastníma rukama, dokud moje prsty zkoumal její. Její stehna раздвинулись od mého doteku, a to застонала.
  
  
  Pod námi byl jemný hustý koberec. Erika poklekla na nen, nechal své ruce klouzat po mé tělo, když to спускалась. Věděla, že všechny způsoby, jak rozrušit muže, a s jistotou věděla v ih použití. Přes okamžitý její vklouzla vedle ní, a hrubě tlačil ji zády na tlustý ворсистый koberec. Ji, postavil nad ní na kolena, s rukama na ee prsou. Zalapala po dechu. Moje dlouhé stehna objímala mě. Její držení ruky na hedvábnou vnitřní straně stehna.
  
  
  "O ano, - промурлыкала to. Ee ústa byla приоткрыт, krásné zelené oči zakryty.
  
  
  Když ji, vstoupil nah, plná ústa se na okamžik rozšířily a lehký třes prošel její tělo. Ona pak začala se pohybovat spolu se mnou, její prsty se chytil moje ramena, boky uzavřely kolem mého pasu. Nevím, jak dlouho jsme zůstali запертыми spolu předtím, než to skončilo pro nás pro oba.
  
  
  Pak se ji dlouho ležet s ní, nechci tah. Teplé uvolnění postupně zakořeněno v ty vnější vlákna mého těla a v nejhlubší hloubky mé duše.
  
  
  Později jsme oblečený, na takovou hru na malý диванчик a допили koňak. Erika причесала své dlouhé zrzavé vlasy a ona vypadala tak stejně svěží, jako když ji vstoupil do místnosti.
  
  
  "Jsem ráda, že Zach není zaklepal na dveře", - poznamenal ona.
  
  
  "To se zdá být velmi žárlivý, Erica. Byli jste blízko?"
  
  
  Podívala se na mě. "Jednou. Ego je myšlenka, nikoli moje. A on byl velmi неумелым. Jeho řekl, emu, že mezi námi už to nikdy nebude nic fyzického. On uražen na to. Není jeho vybavení, aby se podílel na tomto delle, ale mě odmítli. To je velmi dobře vypracován s zbraněmi ".
  
  
  "To by mělo být v tomto zadání, ne?"
  
  
  Ona zamyšleně se podívala na mě. "Ano."
  
  
  "Eric, ji zjistil, proč se v Brazílii. Zdá se, že sledujeme jednoho a téhož člověka. Můj šéf se dostal do kontaktu s, a on potvrdil mé myšlenky. Budeme diskutovat o tyto jednotlivé úkoly a budeme spolupracovat ještě s přítelem, pokud se to zdá proveditelné ".
  
  
  Zelené oči se trochu zúžily. "Tuku nebyl v kontaktu se mnou a Zac".
  
  
  "V příštích několika hodin dostanete telegram. A dokud mi, pokud kódové slovo, které by mělo umožnit vám svěřit se mi. Slova - Goliáš".
  
  
  Podívala jsem se překvapeně. "To je to správné slovo!"
  
  
  "Tuku poslal to".
  
  
  To налила si ještě brandy. "Dobře, Nick. Ale já to počkat telegramy, která se zabývá řekne mi, jak ji otevřenou s tebou." Usmála se a políbila mě na tvář.
  
  
  Její očekával, že ona bude opatrná. To bylo dobrým agentem. "Všechno je v pořádku. Je to jen vám řekne pár svých nápadů. Tobě vůbec není třeba mluvit".
  
  
  "Je to upřímně."
  
  
  "Oba jsme hledali Fotografie Ставроса, ale z různých důvodů". Její obličej byl neslaný. To nic není distribuovaný. "Chcete ego na usmrcení Bin-Ханаана. Nám ještě není zcela jasné, proč je to potřeba, ale to může být spojena s řeckou politikou a únos Никкора Минуркоса".
  
  
  "Řecký lodní dopravy magnát?"
  
  
  "Ve skutečnosti je. To může být v Паракату, a ego drží proti ego vůle. Stavros v sále v Aténách, takže budete muset počkat na návrat ego, nebo vyrazit za ním do Evropy. Ale myslím, že cesta k němu je přes vše, co můžeme učit na Паракату, potřebuju mluvit s Минуркосом.
  
  
  "Pokud máte zájem, její běžet dva z vás se mnou na Паракату. To může zvýšit šance dostat se tam. Обсуди to s Zac a dejte mi vědět zítra, když obdržíš telegram".
  
  
  "Pokud bychom opravdu straší Ставроса, řekla Erika, není lepší, zda by nám jít otevřeně do Athén?"
  
  
  "Stavros, jak se domnívají, dělá svou dočasnou štábu-byt tam, ateliérové Минуркоса, který představuje skutečnou pevnost. Nemůžete stačí zaútočit na to místo, ty a Zac. A v těch vzácných případech, kdy to opouští toto místo může být tak těžké,
  
  
  ale Минуркос nám může říct, jak se dostat do Ставроса ".
  
  
  Ona se najednou замолчала, uvažoval o můj návrh. Když se podívala na mě, na plných rtech se objevil lehký úsměv. "Já zastavím se s tebou zítra ráno, Nick, drahý".
  
  
  Jeho, sklonil se a dotkl se jejích rtů svými. "To uděláš." Její vstal, natáhl se pro zbraň a položil ho. Pak накинул přes ně bundu. "A vem Zacka na krátkém řetízku, jo?"
  
  
  Hej to líbilo. Ona se stále smála, když jí vyšlo kolem místnosti.
  
  
  Čtvrtá kapitola.
  
  
  Její přemýšlel o Адриане Stavrosu, když neopustil hotel Analytika. Byl již pozdní večer, a taxi není vidět. Její jemně shell na ulici Rio Branco. Dostat se do štábu Ставроса na Паракату, i s ego menší ochranou, může být docela obtížné. U malé skupiny Ставроса bylo špatnou pověst. Shromáždil spodiny společnosti kolem sebe v Паракату. Ve skutečnosti, oni byli jako on sám, ale bez ega vůdčí schopnosti. Vzpomínal o tom, ji, rozhodl se, že se Adolf Hitler, by mělo být, začínal asi tak. V Německých 1930 by mělo být málo lidí, kteří se vážně choval ex-ефрейтору. Tento příklad byl poučením, které musí vstřebat, ale svět, zdálo se, že tak a nezvládli ho.
  
  
  Její prošel několika čtvrtletích, by si všiml taxi. Jeho členem byl do zóny obchodů a kanceláří na ulici. Když ji stočil do pruhu, aby se zamířit ke svému hotelu, na chvíli vzdát dopravy, mě připravil překvapení. Na třetím displeji ve stínu vystoupila tmavá postava a mávla mi pěstí. V ruce měl nůž.
  
  
  Když začal útok, on je téměř za námi vchod. Pokud by to počkat další sekundu, jeho ego by vůbec nebyl viděl, že útok by byl úspěšný, a nůž вонзился by mi v zádech. Ale v jeho snaze plnit práci, on se pohyboval příliš rychle, a ji chytil tento pohyb periferní vidění.
  
  
  Když nůž udeřil mě do zad, její prudce se otočil a vyhodil levou ruku, aby blokovat úder, který se mi podařilo, ale ostří прорезало tkanina mého kabátce a košile, a o něco trochu рассекло moje předloktí. Jí dovolil hmotnosti člověka odnést ego ke mně. Pak ji obrátil, drží ego v rukou, a udeřil jeho ego o budovu hned vedle nás.
  
  
  Na okamžik ji si myslel, že je to Zac, ego, žárlivost má přednost, protože muž byl коренастым a silný. Ale když kontroloval její lepší vzhled, ji viděl, že má větší Zacka, a měl tmavé vlasy. To vypadalo бразильцем a byl skutečný kriminálník.
  
  
  Volnou rukou ji sáhl k Вильгельмине, ale útočník nehodlal dovolit, abych si to výhoda. On znovu prudce udeřil ji s nožem, tentokrát целившись mi do obličeje. Její uhnul a částečně odmítl ostří, ale to порезало mi do ucha. Zvedl zbraň potřetí a praštil mě svou váhu.
  
  
  Ego impuls byl příliš silný. Srazil mě z nohy, a jsme spolu spadly na chodník. Její krátké udeřil jeho ego na čelisti pravé, ale to, zdá se, ani nevšiml. Jsme перевернулись jednou, když se jí snažil udržet si od колющего nůž. Ji hotel vyjměte Hugo, můj jehlový, ale to nemohl uvolnit ruku a v ruce nám na okamžik, aby se dovolit ножу proklouznout do mé dlaně.
  
  
  Na krátkou dobu velký muž se ukázalo být navždy se mnou. To выругался v portugalštině a zasmál praštil mě do hrudi. Nůž byl dlouhý, čepel byla poměrně široká, ale ostří bylo заточено do бритвенной ostrost. On spoře drát v noci, když ji popadl ego ruku s nožem v posledním okamžiku, předtím, než čepel dosáhl mé hrudi. Naše ruce se na okamžik задрожали, než on se snažil uvrhnout kotouče na kov. Její pozvedl pravou ruku a slepě skočil na ego tvář, cítil její ego oči a впился v nich index a střední prsty. Prostřední prst její проткнул levé oční bulvy, a ukazováčkem проткнул pravé. Oční bulvy se utrhl, a můj palec stahl mokrý.
  
  
  "Ааааа!" - křičel útočník, sahat na oči volné rameno a zapomenout na nůž v druhé. Opět vykřikl a částečně spadl na mě.
  
  
  Během tohoto krátkého odpočinku Huga konečně vklouzl do mé pravé ruky. To jen že chytil to, když здоровяк divoce vykřikl a znovu zvedl nůž, aby se naslepo trefit jejich. Její vložil jehlový pod ego zvýšenou ruku a čepel šla do ego bok těsně pod ego hrudníku a опустилось do sebe oba konce.
  
  
  Pak ji viděl, že zbývající očí útočníka podíval přes vrchol mé hlavy do tmy, a v tuto chvíli ji zřetelně viděl šedé vlhkost na jeho pravé tváři rozdrcen pod okem. Ji vytáhl jehlový na boky, a on tvrdě dopadl na mě, jeho vlastní nůž s padáním dopadl na chodník.
  
  
  Její odstrčila tělo a vstal. Rychle se rozhlédl kolem sebe, jeho, viděl, co se v okolí žádné chodce, aby viděli, co se stalo. Její zašátral po kapsách tohoto muže a zjistil, že v peněžence nějaké dokumenty. Na jedné kolem karet bylo uvedeno, že se zaměstnanec společnosti Apex Imports.
  
  
  Vypadá to, že ji vydal na muže jménem Úbeda větší dojem, než jsem si myslel. Nebo, může být, zavolal Ставросу do Atén, a Stavros popřel, že by kdy slyšel оборудова mi. Je pravděpodobné, Úbeda se rozhodl, že jsem nějaký policista, který se zaboří do podnikání Apex Imports. Nebo muž CIA, který se stal příliš zvědavý. Khem by mě jsme si mysleli, Úbeda, on, samozřejmě, vedl za mnou слежку a věděl, kde ji zastavil. V mém zájmu bylo při první rozhodnutí vydat v Паракату.
  
  
  Opustil ji mrtvého бразильца a rychle se vrátil do svého hotelu. V noci už nebylo žádné nehody, a ráno přišel bez nehod.
  
  
  Erika Нистром, Zach a jeho se sešli v devět hodin ráno. v malé kavárně na Avenida Prezidenta Vargas s výhledem na kopce za centrum Rio a barevné chaty slumů na kopci nad městem. Zach přišel o své okolí s Эрикой a byl nespokojen s vyhlídkou pracovat se mnou i kdyby jen na krátkou dobu. On byl ještě více nepřátelský než dříve. Erik dostal zakódované telegram kolem Jeruzaléma, v níž hej, a Заку bylo nařízeno spolupracovat se mnou jakýmkoliv způsobem nezbytné pro úspěch naší společné cíle, zastavit Adriana Ставроса.
  
  
  "Pokud budete potřebovat nějaké informace od Минуркоса, jdi na Паракату", - pevně mi řekl Zach, jeho modré oči zablesklo hněvem. Ego kávy na stole před ním zůstal neporušený. "Naše obec rusku - najít Ставроса a zničit ego. Je zřejmé, nenajdeme ego v Паракате".
  
  
  Ego kruté oči впились v mé. Její, obrátil se s ním na Eric. Ona byla zjevně rozrušený ego chování. Její zeptal se. - "Co říkáš, Erica?"
  
  
  "Už jsem řekla Заку. Myslím, že váš přístup je vhodný nejen tobě, ale i nám".
  
  
  Zac зашипел na nah. - "Tvůj mozek затуманен sex!" "Tento muž, samozřejmě, váš milenec. Všechno, co říká, zdá se vám rozumné".
  
  
  "Prosím, Zac!" - ostře řekla Erika.
  
  
  "Ach, bože", - zamumlal jsem, kroutil hlavou. "Poslouchej, mně není třeba žádné rafinované milostné eskapády, které brání. Může, jí se mýlil v tom, že můžeme pracovat spolu. Ji mohu získat pomoc od Хоука, prostě žádá. Nebo, může být, z CIA. Ale nejdu na operaci, aby se zmást s nějakým bezstarostné боевиком, který nemůže udržet své osobní pocity pod kontrolou ".
  
  
  Osoba Zacka náhle покраснело, a vyskočil ze židle. "Poslouchej Mě, Carter ..."
  
  
  "Sedni si!" - přikázala Erika tichým, ale panovačná tónem.
  
  
  Zac hodil na nah zarputilý pohled, pak znovu selles na své místo. On zavrčel něco pod vousy, ale vyhýbal mých očí.
  
  
  "Pokud se to stane ještě jeden takový husarský kousek, budeme muset promluvit," řekla Erika. "Uvědomuješ si, že Zac?"
  
  
  Zaváhal. Když promluvil, řekl to slovo. "Ano."
  
  
  "Mezi námi nic není, Zach. Jsi mě poslouchat?"
  
  
  On upřeně se podíval na nah. "Samozřejmě."
  
  
  "Mezi námi nic není a nikdy nebude. Takže vše, co se děje mezi mnou a Nickem, nemá vztah k vám. Pokud chceme pracovat společně, musíte to pochopit".
  
  
  Zdálo se, že se trochu uvolnil. Pohlédl na mě, pak na Erica. Ego pěsti dostaneme squished na stole. "Když to říkáš."
  
  
  "Opravdu se to tak říct. Teď ji budu Паракату. Pokud si myslíte, že takový plán неразумный, její snažit zbavit vás od tohoto úkolu".
  
  
  Podíval se na nah, a ego obličej změnil, a změkl. "Ty víš, jeho bych pustil tě beze mě". Ego oči se opět setkali s mými. "Zdá se, že se s Carter podaří show. Pokud jste pryč, jí nechám".
  
  
  Její zeptal se. - "A zda můžeme odložit soutěž na ухаживанию, dokud to neskončí?"
  
  
  "Ty jsi slyšel ee", - nevrle řekl Zach. "Nemá konkurenci". Podíval se na svůj šálek s kávou.
  
  
  "Promiň, Zach," řekla Erika.
  
  
  To сгорбился. "Když se vydáme do Паракату?"
  
  
  Její studoval ego na chvíli. Může stále fungovat. "Čím dříve, tím lépe."
  
  
  "Já vím, kde je možné si pronajmout auto," řekla Erika. "Můžeme jet po silnici Brasilia, která se zabývá větší část cesty vede lesem Tijuca".
  
  
  "Ve skutečnosti," řekl jsem. "Pokud se nám podaří dostat vůz dnes, ji doporučuji odejít dnes večer. Bylo by lepší jít v noci přes horké lepicí džungle".
  
  
  "Mě to vyhovuje," řekl Zach.
  
  
  "Tedy rozhodnuto," - přidal Erik. "Zac, pomůžeš mi vybrat spolehlivé auto?"
  
  
  Pohlédl na nah. Na jeho tváři se objevil lehký усмешка. "Soudě podle toho, co jsem četl o Carterovi, on je odborník na automobily. Proč by nám všem neměl jít?" To dotazování se na mě podíval.
  
  
  Její chyběl ego pohled na chvíli. Ano, to se stane. "Já jsem chtěl zavolat nám na poplatky," řekl jsem.
  
  
  * * *
  
  
  V ten večer, kdy jsme odhlásil. Na mé doporučení Zach vybral pro výlety černý sedan BMW 3.0 CS. Ego jízdní vlastnosti byly na výšce, a to bylo převodovkou, se kterou bylo radost pracovat. Zac jel skoro až do půlnoci, a pak-místo řidiče vzal ji. Cesta nemůže být považováno za dobrou, a to i přes to, že to bylo na dálnici v Brasília a vnitrozemí. Údržba je celkově bylo špatné, a v některých místech džungli, se zdálo, byli připraveni znovu zachytit úzký pás, прорезанную v ih skládání dolar.
  
  
  Část dne jsme odpočívali, když se chystá na cestu, ale monotónnost cesty nedovolila
  
  
  relaxovat. Jeli jsme celou noc a spali dvakrát na následující den v nejteplejších čas: jednou v autě, sedí, co bylo těžké, protože z комарову a teplo, a znovu ve špinavém hotelu v malé vesnici. On v noci opět jsme dlouho jeli a druhý den ráno dorazili v Паракату.
  
  
  To byla velká vesnice s počtem obyvatel několik tisíc lidí, na náměstí a mnoha кантинами. Jsme se zastavili na ní, protože ne hotely přitahovat pozornost k sobě. Bylo by logické, kdyby lidé Ставроса baví návštěvou vesnice a po nich mohl s podezřením vztahují k bílým cizincům.
  
  
  Cesta k plantáži, pokud bylo možné ji nazvat drahé, ležel pět kilometrů od Паракату. Byla to polní cesta s hlubokými колеями, které jsou téměř neviditelně zaříznutá do džungle pod úhlem devadesát stupňů k dálnici. Stroj se pomalu pohybovala s Zac za volantem. Větvičky kolem podrost scrabbling, táhli do auta a vztyčené nás přes okna. Protože jsme museli jet pomalu, auto se rojí všude komáři a kousl nás kdykoliv otevřené místo. Thompson na CIA mi řekl, že plantáže v sále téměř deset kilometrů od silnice. Chystali jsme se jet asi v půli cesty, a dostat se tak daleko, vyžadovalo téměř hodinu. Naštěstí jsme se setkali výrobu strojů, protože v tu chvíli jsme neměli hotely, žádné otevřené střety.
  
  
  Například, v šestém kilometrů od dálnice jsme našli místo, kde bylo možné najet na BMW úzké silnice v houští, tak že on byl docela dobře schovaný. Jakmile jsme přišli, na nás napadl hmyz. Распылили repelent a vyrazili na cestu.
  
  
  Asi půl kilometru od sídla Lea Ставроса ve stylu ranče rostl vysoký eukalyptový strom. Strom stála na obvodu расчищенной země, vedle vysoké проволочным plotem, na pozemku, který, zdá se, že kdysi byl součástí území, ale s nimi fretka zpestřil do džungle. Nějaký čas dřevo se používalo CIA, jako kontrolní bod. Právě k tomuto stromu ji vedl Eric a Zacka, jak jsme šli přes vlhké důležité teplo. Jsme se pohybovali asi to stejnou rychlostí, že a stroj, a dorazil tam za méně než hodinu. Nahoře dřeva, skryté od pohledu z plantáží, bylo бамбуковая platforma, прикрепленная na větve nití pandan. K trupu a веткам na různých místech byly připojeny bambusové žebříky, aby se usnadnilo vzestup.
  
  
  "Jsme подимаемся tam?" - zeptala se Erica.
  
  
  Její hit komára. "Pokud je to alespoň trochu utěšuje, pak s největší pravděpodobností, nebude takových chyb".
  
  
  "Tak pojď stoupáme a pobyt na týden," řekl Zach. Ego blond vlasy спутались na čelo, ale tričko barvy khaki, stejně jako celá naše švédy, bylo potřísněné bank.
  
  
  Ji, usmál emu. Všechny ego týkající se změnilo od té fretky, jak Erika одернула ego, a on, zdálo se, přijal skutečnost, že on byl přitahován její fyzicky. Ji, podíval jsem se na revolver "Smith a Wesson" 38, лежавший v bederní pouzdra na jeho opasku, a byl rád, že vzal ego s sebou. Erika byla inteligentní agent, ale Zach byl svalnatý. On byl odborník na zbraně a přivezl s sebou v autě schránky různých zbraní.
  
  
  Jsme vylezl na strom. Asi v půli cesty k vrcholu začala testovat nový respekt k agentům CIA, které museli dělat to pravidelně během ih nedávné zaměřeného pozorování. Když jsme se blížili k platformě, byli jsme konfliktu už. Erika je stále nervózní z zvedání a on výšky, ve které se nyní ocitla.
  
  
  Zalapala po dechu. - "Bože, stálo to za to?"
  
  
  Ji chytil visí na krku silný dalekohled a podíval se na плантацию. Pak jí ukázal na to. Její zeptal se. - "Co si myslíte?"
  
  
  Podívala se na to, co jsme Zac již viděli - otevřený výhled přes listy na celou farmu. Z tohoto místa, pozorovatel v dalekohledu mohl vidět, co se děje někde na plantáže. Kromě hlavní budovy, kterým byl ranč, kolem ní byla skupina jiných staveb, z větší části za sebou, které vypadaly jako kasárna a přístavby. Bylo to impozantní zbraně. Oplocené území bylo zcela osázené stromy a keři, měl nezpevněné cesty a místa pro parkování. Za plotem se nacházel pozemek, který dříve засаживали каучуковыми stromy, když zde bydlel předchozí majitel, ale džungle ih заглушили výhonky.
  
  
  U Analytika byl dalekohled, a to осматривала místo. Ona šťastně nadechl. - "Měl jsi pravdu, Nick. Komáři mohou létat tak vysoko".
  
  
  "Může, všichni jsme se mýlili," řekl Zach po chvíli. "S touto puškou s optickým zaměřovačem, která se zabývá mám v autě, její mohl bych tu sedět a celý den zabíjet lidi Ставроса.".
  
  
  Její zeptal se. - "Jak se chystáte vytáhnout ih všechny ven?" "A zvědavýma no, jak se nám udržet ih tam, dokud jsme ih убираем?"
  
  
  "Kromě toho - dodal Erik, - pokud na tom jsme útok zvenčí, mají všechny šance se dostat do Минуркоса, než to uděláme, a zabít ego ".
  
  
  "To je pravda," řekl jsem. "A pokud oni zabijí jeho, můžeme zde nic vědět".
  
  
  "Je pravda, že nemůžeme ohrozit Минуркоса", - souhlasil Zach. "Ale tady ji mohl dokonale využít pušky. Jaká škoda".
  
  
  Jí si myslel, že je Zack příliš hotelu zabíjet. Byla to pro něj až příliš podobné na lov. Její úmyslu zbavit se každého, kdo opravdu nestála jsem na cestě, ale neviděl smysl zabíjet zbytečně. Nejste schopni posoudit, vystavovat a trestat každého člověka jen proto, že pracoval na Ставроса.
  
  
  Následujících několik hodin, až do poledne, sledovali jsme плантацией, se střídají v dalekohledu. Podle odhadu CIA, počet bojovníků v tomto místě byla asi půl tuctu, a ne více než osm lidí. Poté, co strávil tyto hodinky na platformě tím, že sleduje приходящими a útesy ustupující hluboké lidmi, naše vlastní pozorování potvrdilo tento závěr. Když konfrontace rozvine, bude nám minimálně dvě ku jedné.
  
  
  Neviděli jsme Минуркоса, dokud opustili platformu. Pak ego přítomnosti na místě bylo zjištěno. To vyšlo kolem budovy, stodola s jiným mužem, se blížil k hlavnímu vchodu do panství a vstoupil. Její celou dobu viděl, ego dalekohled, a když zmizel uvnitř, není pochyb o tom, že tento člověk, který ji viděl, byl Никкор Минуркос. Alespoň, přišli jsme sem v honbě za přízrakem.
  
  
  Krátce předtím, než jsme se opět vydali na dřevo, opakovat náš plán vstupu.
  
  
  "Znamená tak, - řekl jsem, - vrátíme se k autu a pokračujeme otevřeně na to místo, jako bychom byli nejlepší přátelé Ставроса. Dovolte mi, abych mluvit s někým u brány. Jsme řekněme, že jsme na Brazilské ligy, a když jsme se vstoupit dovnitř, budeme trvat na setkání s Heinz Грубером, mužem, který je zodpovědný za nepřítomnosti Ставроса. Jen doufám, že se ještě neví, jak vypadám tady na plantáže ".
  
  
  Erika otevřela kabelku na rameno, a vytáhla malý курносый belgický revolver 25 měřidla. Byl to krásný malý pistole s perlovou рукоятью a kuriózní rytinou. Jí věděl, že může střílet z něj, kvůli mé minulosti souvislosti s ní. To zkontroloval ego a uvedení zpět do kabelky.
  
  
  "Všechno bude v pořádku", - řekla.
  
  
  Zack je také velmi hotel jít. "Jsme přeci jenom s nimi", - řekl on.
  
  
  "Ano, - souhlasil jsem. Hotel by jí být zcela jisti.
  
  
  Pátá kapitola.
  
  
  Jeli jsme pomalu posledních padesát yardů do brány. Ve službě se tam už díval za naším přístupem. Měl na sobě khaki kalhoty, jako jsme my, se skládací automatickou puškou na rameni. Sundal ego a připravil k akci tím, že sleduje, jak se blížíme.
  
  
  "Pokud jsme se mimmo toho chlapa, hry s míčem je u konce", - řekl jim. "Tak co hrajte klidně". Erica přikývla.
  
  
  "Ano," dodal Zach. Na nen, stejně jako na mě, znovu byla lehká bunda, strkat zbraně. Moje zbraň byla samozřejmostí, ale u Zacka byl neuvěřitelný sortiment. Kromě revolveru 38-měřidla, nosil v kapse malý automat Sterling 380 PPL, stejně jako schoval метательный nůž a удавку u sebe. Byl ходячим zbraněmi. Její doufal, že to pomůže mu přežít.
  
  
  Zůstali jsme jen deset metrů od ochranky. Jí byl za volantem, tak hlasitě a důrazně promluvil s ním anglicky. "Dobrý den!"
  
  
  Strážce přišel k mému oknu. Byl to zlomyslný, mladý muž s těžkým jizvy na levé čelisti. On nikdy neodpověděl na můj úsměv.
  
  
  "Co ti tady potřebujete?" - požadoval, aby se odpověď, podezřele při pohledu na stroj. "Jste вторгаетесь na soukromé vlastnictví".
  
  
  Ji řekl. "Hele, je pravda!" "Jsme přátelé Adriana Ставроса".
  
  
  On pozorně zkoumal můj obličej. "Neviděl jsem tě předtím. Kdo jsi?"
  
  
  Dal emu naše jména-nahoru. "Jsme na Rio", - řekl jí nedbale. "Brazilská liga". Liga se skupinou podsvětí v Riu, která se zabývá конкурировала se Ставросом ve své контрабандной činnosti. U AX byly důvody se domnívat, že Stavros nedávno snažil spojit ih ve své skupině, a Stavros vedl vším.
  
  
  "Pokud budete Ligy, co tady děláš?" - zeptal se hlídač.
  
  
  "Stavros nás pozval," řekl jsem. "A kvůli tobě jsme задерживаемся, jí řeknu o tom Ставросу".
  
  
  Podíval se na mě. "Ставроса čistých plantáží. On je na služební cestě".
  
  
  "On řekl, že to může být. Řekl nám vidět Heinz Грубера".
  
  
  Mé znalosti jménem poručík Ставроса dává na toho člověka dojem. On zamyšleně mnul rukou bradu. "Dobře, počkejte tady."
  
  
  On se vrátil k bráně, a sledovali jsme každý ego krokem. Pod malým baldachýnem vzal s dřevěnou stoličku, něco jako armádní vysílačka. Promluvil s ním pár min, poslouchal, a pak dal ego zpět, a vrátil se do auta.
  
  
  "Můžete se přihlásit. Подъезжайте k místu otevřeně před domem a припаркуйтесь. Budete ubytováni mimo".
  
  
  "Velmi dobře," řekl jsem.
  
  
  Hlídač otevřel проволочную branku. Její dlouho hleděl na zbraň má pod paží. S tím asi ještě bude muset počítat. On zamával mi přes brány, a vzal auto.
  
  
  "Pojďme," řekl její Eric a Заку.
  
  
  Jeli jsme přes bránu, a oni za námi zavřel. Zac ухмыльнулся, vypadající jako brána запираются.
  
  
  Její jel po polní cestě k areálu. Bylo to krásné místo: oblouky, červené malé a бугенвиллии. Její zastavil před obrovským глинобитным domov, a šli jsme ven, kolem stroje, jakmile vyšli čtyři muži. Dát auto mezi námi a strážný u brány.
  
  
  Muži, kteří se stavějí proti nám, byly грубоватыми. Tři kolem nich, oni, že vyšel jako první, měl na sobě khaki kalhoty, a u každého byla zbraň na boku. Odina kolem nich byl коренастым snědší muž, jako бразильца. Začíná druhý byl vysoký hubený chlapík s vzhled mladého Johna Кэррадайна, a třetí byl podobný jako u amerického hippie s dlouhými vlasy a vousy. Nelíbilo se mi ego tvář. Čtvrtý muž byl oblečený v расстегнутую bílou košili a přísné kalhoty. Byl to vysoký, dobře stavěný muž s седеющими vlasy a hranatý pevný tvář. To měl být ex нацистом Грубером.
  
  
  Tři podřízené rozešli se rozprostřeli, takže se docela dobře obešli nás. Jí byl rád, že jsme dali stroj mezi sebou a strážný u brány, který se nacházel zhruba třicet metrů od nás.
  
  
  "Guerra Gruber?" Její, kývl směrem muže v bílé košili.
  
  
  "Ve skutečnosti", - hrdě odpověděl se silným přízvukem. Měl na sobě stejnou zbraň Люгер, stejně jako můj, v bederní pouzdro. "A co je to za setkání s Adrianem Ставросом?"
  
  
  Zack a dlouhé vlasy hodnotili další jiné. Podsaditý muž na Ставроса, zdálo se, že toužil po holém zbraň na boku, stejně vysoký, štíhlý chlap nemohl odvrátit oči od Analytika.
  
  
  "Pozval nás sem", - nedbale odpověděl jsem. "Nabídli jsme emu stranu neředěný heroinu. Pár našich prodejců problémy a nemohou se s tím vypořádat. To, samozřejmě, řekl vám o tom?"
  
  
  Gruber nějaký čas studoval mě. "Ne, - řekl on. "Vy jste američan. Jsem nevěděl, že američané fungují v Lize".
  
  
  "Živé a uč se," řekl jí emu.
  
  
  "A kdo jsi ty?" zeptal se Eric.
  
  
  "Židovka", - důrazně řekla.
  
  
  Ego oči se zúžily a on se náhle usmál. "Velmi zajímavé", - poznamenal on, překládat pohled z Analytika na Zacka. "No, možná můžeme dohodnout. My se dostaneme ven z pod sluncem, ano?"
  
  
  "Zní to jako dobrý nápad," řekl jsem. Její doufal, že nějak oddělit Грубера od ostatních, když jsme se ocitli uvnitř.
  
  
  Ale nebylo to tak. Najednou z domu vyšel pátý muž; naše pohledy se setkali, a okamžitě jsme se naučili navzájem se doplňují. To bylo Úbeda z kanceláře Apex Imports.
  
  
  "Co se tady děje?" - zeptal se Грубера. "To je ten člověk, který prohledali město. Jeho, poslal za ním muže, který se vrátil".
  
  
  Oči Грубера se zúžily, když dlouhé vlasy chlap opatrně vytáhl revolver. "Ach tak," řekl si Gruber. Ego oči метнулись z mé tváře napjaté Analytika a Zacka, a pak znovu na mě. "Kdo jsi ve delle?"
  
  
  Její překlad pohled z Úbedy na Грубера. Ostatní bojovníci se ještě odhalily zbraně. "Já jsem ten, khem sebe nazval. Stejně jako my všichni. Teď chcete řešit, nebo ne?"
  
  
  "Proč to přišlo, Apex, které se vydávají za legitimní dovozce?" - zeptal se Úbeda. "Je to stále říká, že chce japonské kamery?"
  
  
  "Ne," pomalu řekl Gruber. "Ne tak docela. Můžete jít dovnitř, pane...".
  
  
  "Johnson", - řekl jsem.
  
  
  "Pan Johnson. Ale nejprve musíme zkontrolovat, vyzbrojeni, zda jste".
  
  
  Koutkem oka ji mohl vidět zarputilý pohled Zacka, který hodil na mě. On neměl v úmyslu umožnit těmto lidem odzbrojit sebe, a to bylo stejné sady. Pokud by se jim to podařilo, nikdo na nás pravděpodobně by nikdy opustil toto místo naživu. Jeho obsazení na Zacka pohled, který, jak doufal, řekl emu, že jsem s ním.
  
  
  "Dobře, guerra Gruber," řekl jsem. Ji začal táhnout k Вильгельмине, mému 9-mm люгеру.
  
  
  "Aaa!" - řekl Gruber, zastaví mě. "Vezmu si to, pane Johnson".
  
  
  Přesně tak ji a doufal, že to udělá. Jakmile sáhl na mou bundu, popadl její ego a dobré popadl za krk ego pod bradu. Dlouhé vlasy nastavil jeho zraky se mi v hlavě, Zach vytáhl svou zbraň 38 ráže. Dlouhé vlasy přeložil pohled se mě na Zacka a vystřelil ve chvíli, kdy Zach se přikrčil; brýle отлетела od BMW za nás. Zbraň Zacka odpověděl trhaný řvaní a udeřil Длинноволосого výplaty přímo do hrudníku, který je ego, zpět k štukové sloup, která se zabývá tvrdil, klenutá chodba u vchodu do budovy. Je to v krátké době široce разинул úst a zemřel dříve, než padl na zem.
  
  
  Pak se stalo mnoho věcí současně, nebo v rychlém sledu. Její vykřikl Заку, takže to není střílel, ale bylo už pozdě. To vše přinesl v неистовое pohyb. Robustní a vysoký muž схватились za zbraně, stejně jako Eric. Úbeda se otočil a běžel k domu, a Zac střílel a dostal emu v páteři. Úbeda vykřikl a padl tváří do prachu.
  
  
  "Drž, nebo ji zabiji Грубера", - hrozil její zbytek druhou. Jí dovolil, Hugo, стилету, proklouznout na mou ruku, a teď pořádně přitiskl ego na krk Грубера. Její slyšel hlasité rozrušený křik stráž u brány za mnou.
  
  
  Vysoký štíhlý muž přestal táhnout, ale podsaditý již vytáhl zbraň a donutil Zacka střílet. Poklekl u sedanu, Erika извлекала kolem kabelky курносый revolver. Robustní akční film zastřelil a dostal Заку prsa. Zack se otočil a znovu těžce dopadl na zadní blatník vozu.
  
  
  Erika прицелилась a střílel na belgické pistole a robustní akční film chytil za život a zařval. Ego revolver dvakrát dopadl na zem, když spadl bokem na rameno a spadl na zem.
  
  
  Gruber dostal z toho všeho jistotu a dokud se moje pozornost byla získávána, chytil ruku s nožem a podařilo odtrhnout ji od svého krku. Stejný pohyb udeřil mě do levé nohy a udeřil dolních končetin a dolních končetin. Její заворчал, a moje síla se snížila. Pak to vyklouzne z mé triky, otáčením v ruce s nožem na cestách. Hugo se vytratil ode mě, když jsme oba spadl na zem u stroje.
  
  
  Poté, co viděl to všechno, vysoký muž dopadl na zem a odhalila své zbraně. Erika, střílel do něj, ale záběr nepřišel. Otevřel zpátky do ohně a poškrábaný kov na autě vedle její rameno. Její viděl, co ona je v potížích. Její hit Грубера, a on spadl na záda dál ode mě. Popadl jehlový špínu za námi, vrhl se na její ego z-za ruce směrem k high-člověka, když se opět zaměří na Erica. Jehlový udeřil jeho ego v hrudi, téměř neslyšitelný врезавшись do něj. Ego oči se rozšířily, pistole střílel, a разбрызгал špína mezi námi. On spadl, chytil za rukojeť a nůž.
  
  
  Ji, slyšel, jak za námi otevírají brány, když ruce Грубера scrabble můj obličej. Znovu udeřil jeho ego, a slyšet křupání kostí v ego čelisti. Další moje pěst zasáhla jeho ego do obličeje a zlomil emu nos. Padl v bezvědomí pode mnou.
  
  
  K nám přišel slabý hlas Zacka. - "Mějte se na pozoru!"Ji, otočil se a viděl, že výstřel ho nezabil. To s obtížemi zvedl se na nohy a podíval se na bránu.
  
  
  "Спускайся!" Jí to řekl Eric, která se zabývá seděl zrovna vedle mě vedle s černým седаном.
  
  
  Stráž нацелил automat na naší straně. Zac vstal a udělal svou zbraň na muže, ale stráž подстрелил jeho. Na ego automatické zbraně прогремела řadě, раскопав zemi pro Zac, a pak bít do emu v hrudi, před tím, než začali отлетать z kovu stroje. Jsme s Эрикой nebude pohybovat, když Zach, mrtvý, dopadl prach o záda.
  
  
  Dvakrát перекатился v nit stroj, aby se ukázat, že pod předním nárazníkem, na cestách vytáhl svůj Люгер. Když ji dostal tam, ochranka, jak jednou začal střílet na druhou stranu podle hnát. Ji udělal tři rychlé výstřely do něj, придерживая druhou ruku s pistolí. Kulky z "Люгера" hit nejprve na plot a za ním, a pak třísla stráž a ego prsa - přesně v tomto pořadí. Automatické brokovnice выстрелило v кобальтовое nebe, když on padal v prach. Pak se náhle na území vládla ticho.
  
  
  Její ležel, překlady dech. Někde v džungli pták возмущенно взвизгнула od naší hluk. Jeho byl celý v prachu a nečistot. Pomalu vstal a pomohl Eric vyšplhat na nohy. Ona s rozpaky jsem se dívala na Zacka; její obličej byl bílý.
  
  
  Její, obrátil se k Груберу a viděl, že se blíží. Jeho, sklonil se a několikrát udeřil jeho ego, a on piano se na mě podíval. To застонал. Její воткнул "Люгер" emu v tvář. "Kolik mužů dům je střežen Минуркоса?" - požadoval ответв ji.
  
  
  On se snažil mluvit, ale emu bylo obtížné z důvodu вывиха čelisti. "Já ... ne ..."
  
  
  Jeho sáhl "люгер" emu pod bradu. "Kolik?"
  
  
  On slabě zvedl dva prsty. Její, obrátil se k Eric. "Zůstaň tady a наблюдай za ním".
  
  
  To оцепенело přikývla.
  
  
  Jeho, přistoupil k подъезду domu. Široká klenutá dveře byly otevřené. Ji, vstoupil do velké haly včas, aby je narazit do смуглолицого muže s automatem v ruce. Její vystřelil na svého люгера, a on s řevem spadl v hale. Muž dopadl na zeď vedle ní. Pak to těžkopádné partou padl na malou židli a nyní zahrnuje také ego, mají hit o podlahu.
  
  
  Muž vyšel ven, kolem dlouhé chodby nalevo ode mě. Šel jsem po chodbě se rychle, ale opatrně. Jsem nemohl odkládat hledání Минуркоса, v opačném případě by jistě byl by mrtvý, když ho konečně to udělal. Může být, oni už zabili ho.
  
  
  Celý den chodbě, které, jak jsem pochopil, byly ložnice byly otevřené, kromě jedné na konci. Její slyšela tichý zvuk, když se zastavil před ním. Hluboce povzdechem, její ustoupil a brutálně pak vykopl dveře. Ona havaroval dovnitř, a on prošel dovnitř.
  
  
  Je velmi hubený a ošklivý muž, stojící nad Минуркосом, připoutané k židli s rovnou opěrkou, a целил zbraň emu v hlavě. Kliknutím prstem na spoušti, se ke mně otočil tvář, když se dveře s rachotem otevřely. On vystřelil první, ale násilně, a brýle прогрызла strom v rámu dveří vedle mě. Její střílel na люгера a dostal emu v hrudi. On trhl a spadl na podlahu. Ale on upustil zbraň. To znovu nastavil jeho zraky na mě. Tentokrát jej překonal ego a střílel emu v tvář, brýle, zlomil emu hlavu.
  
  
  Минурк ошеломленно уставился na svého mrtvého zloděj, dokud se její убирал svůj "люгер" do pouzdra. Pomalu se na mě podíval.
  
  
  Její zeptal se. - "Никкор Минуркос?"
  
  
  "Ano," tiše odpověděl. "Kdo jste..."
  
  
  "Přišli jsme se bez vás, pane Минуркос," řekl jsem.
  
  
  To trhaný povzdech. "Sláva Bohu. Měl v úmyslu..."
  
  
  "Já vím." Její rozvázal ho, a on se zvedl ze židle, mnul si zápěstí.
  
  
  "Máš opravdu všechno v pořádku?" zeptal se jí učí starosti jsou určeny.
  
  
  "Ano, budu v pořádku." Zavrtěl hlavou a zamumlal něco v řečtině. "Nemůžu uvěřit, že je to opravdu nit".
  
  
  "No, ve většině svém."
  
  
  Ji začal prosit ego vyprávět svůj příběh, když zaslechl výstřel z území. Její vzpomněl si Eric s němcem. Ji, otočil se a spěchal do haly. "Eric!"
  
  
  Přes okamžitý ona mi odpověděla. "Jsem v pořádku". Před tím, než ji stačil přechází v přední hale, ona najednou přišla na úhlu a přišla ke mně, сунув belgický revolver do kabelky.
  
  
  Její zeptal se. - "Co je na míru, sakra, stalo?"
  
  
  "Gruber se setkal безвременную zánik". Její oči se vyhýbali mých.
  
  
  "Vy jste stříleli do něj?" - zeptal se jí.
  
  
  "On začal mumlat вывихнутой čelistí. Když se jí zeptal, co říká, on jmenoval mě špinavé еврейкой, a řekl, že bych měl být s ostatními, které jsem viděl, mrtvými v Dachau. On si nemyslel, že by povoloval židům žít v tomto světě s takovými lidmi, jako je on. Proto ji vyzval ego v jiném světě. Jeho, doufám, že pro něj je tam dost teplo ".
  
  
  Nakonec zelené oči vyzývavě podíval se mi do očí a nutí mě přemýšlet . Její připomenout, že příbuzní její rodiče byli popraveni nacisty v Бухенвальде. Nějak jsem nebyl schopen nic vymyslet, co by řekl na obranu Heinz Грубера.
  
  
  "Vstupte a seznamte se s panem Минуркосом," řekl jsem.
  
  
  Vstoupili jsme do místnosti, a Erik уставилась na mrtvolu na podlaze. Минуркос stál opřený o nejbližší sténat. On se narovnal, když jsem viděl Erica.
  
  
  "Slečna Erika Нистром", - představil její ih. "Izraelská zpravodajská".
  
  
  Oči Минуркос snížil. Podíval se na mě. "A ty jsi?"
  
  
  "Jmenuji se Carter. Nick Carter. Její práce ve vládě USA je stejný jako, že a miss Нистром. Přišli jsme sem, aby se bez vás a chytit Adriana Ставроса".
  
  
  Минуркос ustoupil od stěny. "Je pochopitelné. No, mister Carter, první věc, kterou chci, jako svobodný člověk, - to je kontakt s úřady". Ego tón stahl podobný tón obchodní magnát, разговаривающего se svými podřízenými. "Pak ji budu muset vypořádat s Adrianem Ставросом na vlastní pěst".
  
  
  "Pan Минуркос, - pomalu pronesl jsem, nemáte absolutně žádný důvod, proč něco dělat na tomto místě. Vše, čím to může skončit, je бюрократизмом a zpoždění. Jeho bych raději, aby jste nám umožnily řešit".
  
  
  Vypadal naštvaný. - "Jak mám vědět, že ty jsi ten, khem jsi sám volá?"
  
  
  "Víte, že jsme riskovali život, aby se bez vás. Na tomto delle jsme ztratili člověka", - язвительно odpověděl jsem. "Myslím, že to nám dá výhodu v pochybnostech".
  
  
  Ego tvář осунулось od náhlé únavy. "Máš možná pravdu. Prosím, odpusť mi. Jí přes hodně prospěl".
  
  
  "Co se týče toho, že se vypořádat s Ставросом sám, pane Минуркос, - pokračoval jsem, - to je docela nepraktické. U této osoby je tam celá armáda".
  
  
  Минуркос приподнял obočí a надул tyčinek: "Dobře, dobře, pan Carter. Její půjdu spolu s vámi a touto dívkou. Ale pokud ji uvidím v určitém okamžiku, že vaše metody nefungují, ji budu muset vzít situaci do svých rukou ".
  
  
  Její krátce se usmál. "To zní fér", - odpověděl jsem. - Vás unesl Stavros kolem Atén?
  
  
  Минуркос selles na židli s rovnou opěrkou, na kterém seděl, když ho vloupal do místnosti. To selles na něj čelem k nám.
  
  
  "Nevěřili byste, že tato osoba сообразителен", a pomalu se začal on. "Nedomnívám se nevinným, mister Carter, ale já jsem ji nikdy nepotkal nikoho, jako Adriana Ставроса. Její honil myšlenku vybudovat flotilu kolem řízených počítačem podmořských ropných tankerů. Stavros se o tom dozvěděl a chtěl mi s tím pomoci - alespoň tak mi to řekl.
  
  
  "Nejprve ji ani hotel ego vidět, ale on mi poslal dopis, ve kterém je vystaveno několik velmi dobrých nápadů. Nakonec ho pozval ego ve svůj přístřešek v Aténách. Dlouho jsme si povídali.
  
  
  "Pan Минуркос, její vzpomínám si, jak mi řekl:" mám stejný plán, jako u vás. Pokud jste právě nechat, její tě nesmrtelnými v análech historie lodní dopravy. On byl velmi přesvědčivý.
  
  
  "Ale, pan Stavros, - řekl jsem, - existují složité inženýrské problémy, které je třeba vyřešit.
  
  
  "Mám dva inženýři, kteří mohou to udělat," řekl mi. Pod dojmem, a to i tehdy, ji viděl ještě něco jiného v tvář této osoby, že je něco, co se mi nelíbilo, ale já jsem se představil, že nadměrné nadšení z projektu".
  
  
  Její zeptal se. - "Přivedl k vám inženýrů?"
  
  
  "Ach, ano. U nich taky byli kreativní nápady. Jí byl přesvědčen, že u nich mohou být dovednosti, aby se všechno stalo. V tomto bodě, pan Carter, její uvolněné bdělosti. Požádal o soukromé setkání v penthouse. a její souhlasil. Zúčastnili jen můj osobní tajemník a ještě jeden asistent. Přivedl s sebou dvě osoby, které ji předtím neviděl ".
  
  
  "To je, když se to stalo?" - zeptala se Erica.
  
  
  "No, nejprve ji nic netušil", - řekl Минуркас, jeho tvář se stala bledá, jak to pamatoval. "Pak, téměř bez varování, Stavros požádal své pomocníky projít do další místnosti. Za ním následoval jeden kolem lidí Ставроса. Bylo dva výstřely". Минуркас zmlkli.
  
  
  "Zabil ih otevřeně tady?" Její zeptal se.
  
  
  "Chladnokrevně. Ego nastěhoval si srazil mě z nohy, a zabili téměř až do ztráty vědomí. Oni odejmuli mě v té další místnosti a přinutil se podívat na окровавленные těla. Jí nikdy nezapomenu.
  
  
  "Салака, moje sekretářka, ležel v kaluži vlastní krve. Jinak chlap roztrhané tvář. Stavros řekl, že mohu očekávat stejné, ne-li budu spolupracovat."
  
  
  "Co se stalo pak to?"
  
  
  "Na následující den přivedli člověka, který vypadal přesně tak, jak Салака Мадупас. Tento člověk i řekl, jak to Салака, a opakovali všechny ego chování. Bylo to neuvěřitelně, opravdu neuvěřitelně. Bylo to jako hroznou noční můru".
  
  
  "Jestli se u nich muž, kterého dali by pro vás?" - zeptala se Erica.
  
  
  "Ne, v tomto nebylo nutné. Mě vzácných léčivých kdo vidí, s výjimkou blízkých obchodních partnerů. Oni přinesli hlasový záznamník a prohráli několik záznamů mého hlasu, které oni je napsali bez mého vědomí na předchozích schůzkách. Stavros udělal zbraň se mi v hlavě a řekl, že může zabít mě otevřeně zde, a nikdo se to nedozví po velmi dlouhou dobu. Ale na ego slova, jeho by žil, kdyby se nevzali, je příliš mnoho potíží. Ji potřebují, " řekl pro další záznamy a pro psaní e-mailů, svými vlastními slovy a myšlenkami. A oni, aby mě na palubu soukromého letadla a dodali je to Bohem zapomenuté místo ".
  
  
  "Stavros ti řekl, že měl v úmyslu dělat?" - opakované zeptala se Erica.
  
  
  Минуркос suše se zasmál. "On byl velmi upřímný. On řekl, že mají v úmyslu svrhnout vládu Řecka na můj účet, že budou vyzývat své přátele v armádě a v jiných oblastech, pomocí člověka, který se vydával za mého tajemníka, pro telefonní hovory a osobní kontakty. . Protože jí byl soukromou osobou, nikdo se považuje za neobvyklé to, že jsem se setkal s nimi osobně. A pokud někdo bude trvat na setkání se mnou, které mohou přinést mě do Atén, a mě se s ním setkat a říct mu bylo to, co chtějí.
  
  
  "Ukázali mi jiného člověka, který by přesně kované můj podpis. Tento muž se přihlásil k odběru šeky na mé různé účty a trávil peníze na vojenský převrat, který se chystali uspořádat".
  
  
  Její zeptal se. - "Dal vám nějaké podrobnosti?"
  
  
  "Pan Stavros, которвй její стыжусь přiznat, že má řecký původ, volně mluvil se mnou o tom, jak v Aténách, tak i zde. On řekl, že ego je plán rozdělen na tři části. Za prvé, to má v úmyslu se zbavit vládnoucí junty a dát ty lidi u moci, kteří se cítí oddanost mi. Budou se cítit tuto oddanost, ne proto, že jsou to přátelé, protože většina kolem nich to bude jejich, ale proto, že Stavros slíbil jim moc a slávu na můj účet ".
  
  
  "Velmi chytré," podotkl jsem.
  
  
  "Za druhé, ego-plán bude obsahovat nátlaku těchto nových generálové a plukovníci požadovat, aby ji, Никкор Минуркос, byl jmenován prezidentem s plnou mocí nad juntou. Stavros poukázal na to, že jsem mohl být použit k této části plánu, protože můj osobní život bude záviset na něj. To je, mě by použili, pokud by bylo jasné, že Stavros může mi věřit mlčet o tom, že ve delle děje. V opačném případě by se našel jiný uchazeč, tentokrát místo mě."
  
  
  "To taky bude fungovat", - komentoval Erik. "Velmi málo lidí ví váš obličej natolik dobře, aby oznámení malý rozdíl mezi vašimi rysy a znaky podvodníka".
  
  
  "Je naprosto fantastické," řekl Минуркас. "Je to Neuvěřitelné, že můj sklon k samotě k tomu přispělo zděšení. V každém případě, třetí fáze plánu předpokládá souhvězdí dnes mě nebo uchazeč jako prezident Řecka na krátký čas, během kterého ji určím vice-prezidentem Ставроса. do té doby to, jak se občan a ego název se postupně začal být známý lidu Řecka. Pak to stahl by hrdinou převratu. Pak oznámením o špatném zdravotním stavu, jeho by odstoupil ve prospěch Ставроса z postu prezidenta ".
  
  
  Минуркос zmlkli. "To je blázen," řekl jsem. "Co dělá Ставроса myslet, že řekové budou stát stranou a dívat se, jak se to stane?"
  
  
  "Proč ne?" - řekl Минуркас s výrazem únavy na tváři. "Pamatujete si, co se stalo v dubnu roku 1967, kdy byla vytvořena junta? To byl krvavý převrat, byl to prostě převrat. Vláda krále padla silou. Mnohé články ústavy byly pozastaveny vyhláškou junty. Paradoxní, nemyslíte, že takový člověk se objeví právě tehdy, když ústava byla obnovena, a když junta stal se více mírné a jmenuje všeobecné volby na příští rok. Pokud plán Ставроса na uchvácení moci podaří, Řecko se může stát tyranie, dokonalejší, než Hitler nebo Stalin ".
  
  
  Erika přemístila pohled s Минуркос na mě. "Musíme ho zastavit, ne?"
  
  
  Минуркос pečlivě zkoumal tvář Analytika. "Ano. Musíme to udělat!" Tlustý řecký vstal a dal se dopředu svůj metr bradu. "Tento muž se dokonce používá svou rodinu proti mé vlasti. To ukazuje, že můj zeť, generál Василис Криезоту, se domnívá, že stojím za tím spiknutí, a podpořil ego, protože si myslí, že já to chci. Ano, budu pomáhat vám, než mohu. Co budeme dělat v první řadě? "
  
  
  "My otoky v Aténách," řekl jsem. "Hlasování, kde jsme se zastavit Ставроса".
  
  
  Šestá kapitola.
  
  
  Méně než čtyřicet osm hodin jsme dorazili do hlavního města Řecka. Její rezervaci propojení pokojů, v malém hotelu pod názvem "Odeon" na 42 Pireus, v blízkosti náměstí Omonia. Počasí seděla příjemný a přináší příjemnou úlevu od tepla.
  
  
  Athény noviny byla štětinami komentáře o rychle se měnící politické scéně. Na Rhodesii přišli zprávy o tom, že můj další Alexis Саломос byl zabit, a byly šířeny zvěsti. Bylo všeobecně známo, že do odjezdu na Родезию na jeho život byl spáchán pokus. Jedny noviny, zejména vyvarovat zmínky o smrti Саломоса. Ona také pravidelně публиковала redakční články, odsuzující vedení vládnoucí junty, útočí na vedoucí generála nebo plukovníka téměř na každý předmět. Саломос zmínil se mi, že tento vydavatel byl par a jako první podpořil tvrdý хунту pak převratu v roce 1967.
  
  
  "Je zcela zřejmé, že vydavatel byl zakoupen na mé peníze", - si všiml Минуркос, sedí na židli s výklopnou opěrkou v mém pokoji slunečním ne, když v den našeho příjezdu. "A podívejte se na tento titulek v jiném novinách: МИНУРКОС ODHALÍ KOMUNISTICKÉ PLÁNY JUNTY. Pan Stavros byl zaneprázdněn terénní práci".
  
  
  Erika vzala šálek hustého řeckého kávu přinesl nám podnos a dal ee Минуркосу. Trvalo to s chmurnou tváří. Erika sama vzala šálek a posadil se vedle mě na malém диванчик.
  
  
  "Já jen doufám, že tě ještě nikdo neviděl", - řekl její Минуркосу, - "zvláště se nám odina na ego lidí. Tvůj život není stálo by драхмы, pokud by Stavros známo, že jsi byl tady v Aténách".
  
  
  "Učí se to, jakmile se spojí s Паракату", - vyvrátil zprávy v médiích zprávy se mi Минуркос.
  
  
  "Ano, ale to může být během několika dnů, pokud nám štěstí. A ani pak to nebude vědět určitě, že to tak není, pošle tam někoho na Rio. Ten někdo musí být ego podřízeným, protože Úbeda mrtvý . "
  
  
  "Co budeme dělat v první řadě, Nick?" - zeptala se Erica. "Nemůžeme jen tak zaútočit na chalupě, jako jsme to udělali na plantáže. To by bylo příliš dobře chráněna".
  
  
  "Mohl bych zavolat na chalupě, - navrhl Минуркос, - k ročně, jak se vypořádat kontakty s neoprávněnými. Ale poznají můj hlas."
  
  
  Její natažené emu ubrousek kolem zásobníku. "Zvyšte tón jeho hlasu, a mluvit přes to. Řekněte jim, že chcete mluvit sám se sebou. Když odmítnou, zeptejte se svého registrátora Салаку Мадупас. Řekněte jim, že jste redaktor novin v okolí Soluně, a chcete získat prohlášení o politických ambicích Никкора Минуркоса ".
  
  
  Минуркос usmál se mému plánu, pak mi volal zpátky. To přikryl ústa ubrouskem a snažil se změnit hlas. Přes okamžitý mluvil s khem-to ateliérový apartmán. Požádal Никкора Минуркоса, a pak poslouchal ih výmluva. Požádal mluvit s Мадупасом. Bylo ještě mnoho jednání, a on tvrdil. On pak mluvil s člověkem, který ztvárnil kolem sebe Мадупаса, афинским hercem, je jméno, které, jak řekl Stavros Минуркос, bylo Janis Цанни. Минуркос se ptát na otázky o sobě, a čekal na jednoduché odpovědi, a pak se zeptal, zda je možné přiřadit rande pro osobní rozhovor s panem Минуркосом. Emu odmítl, a rozhovor byl u konce. On zavěsil a podíval se na nás.
  
  
  "Je to jako špatný sen", - řekl on. "Jako by ji opravdu jsem v ateliérové, a Мадупас odpovídá na telefonní hovory místo mě, jako vždy. Jsou si dobře vědomi své návyky. A tento hlas Цанни přesně opakuje hlas mého mrtvého přítele Салаки".
  
  
  "Kdo první odpověděl na volání?" Její zeptal se.
  
  
  "Nějaký mladý muž. To byl řek. Pravděpodobně odina kolem bojovníků Ставроса".
  
  
  "Zdá se, že jsou dobře připraveni," řekla Erika.
  
  
  "Ano, ano, - souhlasil jsem. "Vzhledem k tomu, všechny Atény si myslí, že je to Никкор Минуркос tam v tom ateliérové, to je vážná situace. Stavros může mít i tu ochranu od policie. Nebo kolem vojáků ego rostoucí soukromé armády".
  
  
  "Pokud to jen půjde na policii nebo k samotné junty a řeknu jim, co se stalo, - řekl Минурк, - budou mi věřit. I když si myslím, že jsem se najednou zbláznil, budou povinni kontrolovat svůj příběh. Pak se dozví, co se stalo ".
  
  
  "To může být nebezpečné," řekla Erika.
  
  
  "Ona má pravdu", - souhlasil jsem. "V tuto chvíli nevíme, kolik si Stavros získal na své vlastní jméno. V každém případě, pokud budeme jen выбросим je to otevřené, jsme pak Ставроса udělat krok - možná, že velký. Mohl by se prostě rozhodnete spáchat převrat bez vašeho jména. U něj nachystaná vojenská skupina, a kolem něj hodně ambiciózní velitele, kterým je jedno, kdo stojí za zachycení moci. A i když to udělá chlupatý a se nezdaří, bude prolita krev. Hodně ff. Ne, pan Минуркос. Chystáme se plížit se na Ставросу. V mé zemi je druhá část, kterou nazýváme bojovými. Erik získal objednávky trestat Ставроса, a tak udělám to. Pokud naše obec v rusku podaří, to je přesně to, co se stane s ním. Pokud se to nepodaří, budou moci mnohem více civilizovanými s ním. A Bůh vám pomůže, pokud se jim nepodaří zastavit ego včas."
  
  
  "Dobře, pane Carter", - řekl Минуркос. "Vzdávám se na vaše šikovné ruce. Jak nám přibližovat se k мистеру Ставросу?"
  
  
  Jeho, usmál se Eric, a ona mi odpověděla. "Myslím, že jste zmínil, že Stavros se chlubil tím, že použil jeden přivítají na své příbuzné, Амеда Кризоту, armádního generála? "
  
  
  "Ano," řekl Минуркос. "Musím říct, on není silný muž. On si vzal mé mladší sestře do toho, jak on je bohatý, a mají krásné manželství. Ale Василис by zůstala v armádě na nižší hodnosti, pokud by se můj vztah. Cítí se sám sebe v dluzích přede mnou, oprávněně za to, že má v životě. Takže pro něj by bylo pro estestvenno souhlasit s jakýmkoliv plánem, který ji nabízel.
  
  
  "Stavros zjistil to. Je to důkladný člověk, pan Carter, muž, kterého nelze brát na lehkou váhu. To by mělo být, udělal nějaký záznam, přehrávání Василису po telefonu, a pak poslal člověka, изображающего Салаку Мадупаса , svého tajemníka. Podvodník, musí být přesvědčeni, Василиса, že jsem na něj těším.
  
  
  "Víte, jak Stavros mohl použít generála?"
  
  
  "Naznačil, že Василиса požádáni, organizovat a vzdělávat tajný oddíl vojáků a přesvědčit ostatní válečné připojit se k spiknutí".
  
  
  "Ano," - pomyslel jsem si. "Velmi jemně. Tvůj zeť zde žije v Aténách?"
  
  
  "Žije zde", - řekl Минуркос. "Na okraji města na sever".
  
  
  Její zeptal se. - "Můžete vyzvednout nás k němu?"
  
  
  "Budu rád", odpověděl Минуркос.
  
  
  Jeho zavolat taxi, a v podvečer jsme jeli do rezidence generála Криезоту. Její donutila Минуркоса nosit klobouk, která se zabývá закрывала část ega jednotlivců, až jsme se dostali na místo. Dům generála představoval malé vile na bohatém předměstí Atén s vinutím štěrkové cestou k domovu. Jí byl ohromen tím, že Минуркос mohl udělat pro obyčejného člověka.
  
  
  Když se generál nás přivítal u dveří, Минуркос vzal klobouk. Кризоту jen se díval velmi dlouho. Pak to je široce rozbil ruce, obejmout Минуркоса.
  
  
  "Никкор!" - zvolal on, teplo objímání Минурка. Byl to vysoký prošedivělý muž s dobrým tváří, jako de Gaulle a měkkými očima. On byl oblečený v hnědé tvar s lemování na ramenou a pásky, napjaté přední.
  
  
  "Агния mera sas, Василис", - teplo řekl Минурк, odpovědi na objetí. "Сигха, сигха. Všechno je v pořádku".
  
  
  "Je příjemné, že přijeli," řekl Василис. "Pojď dál. Pojď dál". Ego gesto postihla nás všechny.
  
  
  Vstoupili jsme do velké haly s točitým schodištěm za ním a урнами, украшающими zdi. Pak generál držel nás v knihovně, zdobený dubovým obložením, s tlustými koberci a spoustou měkkých kožených sedaček. Všichni jsme takovou hru, a generál se ho zeptal, zda budeme pít, ale my jsme odmítli. Минуркос představil mě a Erica pouze na naše jména.
  
  
  "Je to velký šok, Никкор", - řekl Криезоту. "Já bych hotelu, aby Anna byla tady. Ona přijde na návštěvu svou кузину v Piraeus".
  
  
  "Možná to tak bude lepší, Василис", - řekl Минуркос.
  
  
  "Dhen katalave ne", - poznamenal Криезоту. "S tebou je všechno v pořádku? Vypadáš bledě".
  
  
  "Jsem v pořádku", odpověděl Минуркос. "Díky těmto lidem".
  
  
  Generál se podíval na nás. "Никкор, všechno to bylo tak divné. Jsi odmítl mě vidět, když začal jeho vlastní... si ji volně mluvit?"
  
  
  "Ano, málo," - řekl Минуркос.
  
  
  "No, jsem si neuvědomil, že jsi просишь o pomoc v takové důležité poslání bez osobního setkání. Upřímně říkám, ona byla velmi rozrušená vším. Nebyl jsem si jistý, zda..."
  
  
  Минуркос dokončil větu. - "Převratu?"
  
  
  Кризоту znovu se podíval na nás. "No jo". To размял své velké klouby. "Dal jsem pokyny lidem ve speciálních táborech v Delphi a v Миконосе, a jsem přesvědčen Адельрию a další, že vaše nová věc je pravda, ale..."
  
  
  "Ale vy sám nevěříte, že?"
  
  
  - s nadějí se zeptal Минуркос.
  
  
  Кризоту svěsil hlavu. "Me sinhori te, Nikkor", - řekl on. "Je mi líto, ale nemyslím si, že Řecko potřebuje další převrat. Jeho udělal to, o co jste žádali, ale v hotelu, s tebou mluvit оборудова tom všem, jako člověk s člověkem, od samého začátku, mnoho týdnů zpět".
  
  
  "Neboj se, Василис", - uklidňující hlas řekla Минурк. "Nechci převratu".
  
  
  Osoby Кризоту počátku podruhé v krátké době odrazil šok. On řekl. "Ne?" "Jste změnil názor?"
  
  
  "Василис, jeho by jsem, že-že se vám to vysvětlit, a já chci, abyste pozorně poslouchat", - řekl Минуркос.
  
  
  Кризоту opřel ve velkém křesle a poslouchal, jak se Минуркос vyprávěl emu celý příběh. Кризоту nám nikdy přerušen, i když několikrát na jeho velkém tvář se odráží nedůvěra. Když Минуркос skončil, Кризоту jen seděl a pomalu покачивал hlavou. Sáhl za minutu, досталь, štětce a začal třídit ih prsty, aby se uklidnila.
  
  
  "Neuvěřitelné!" - konečně řekl.
  
  
  "Ale to je pravda", - řekl Минуркос.
  
  
  "Generál, my jsme tady, aby navždy zastavit toho muže, a potřebujeme vaši pomoc. Pouze můžete nám na poslední chvíli důvěrné informace o Stavrosu," řekl jsem.
  
  
  Кризоту konečně vzal sám v ruce. "Samozřejmě," - souhlasil by. "Udělám vše, co bude v mých silách. Ji tak rád, že Никкор není stojí za to!
  
  
  "Přes jednu noviny jde клеветническая kampaň, velká část němž směřuje proti plukovníka Анатоля Коцикаса. Hovořil dokonce předpoklady, že Коцикас je zrádce a za svou oddanost Moskvě. To není pravda. Коцикас liberální, ale on není komunista.
  
  
  To je hnací silou v pozadí nedávných politických reforem a sponzorem nadcházejících všeobecných voleb ".
  
  
  "Ještě někdo?" Její zeptal se.
  
  
  Кризоту povzdechl si. "Ano. Útoky byly také zaměřeny proti lidem, kteří obvykle volí spolu s Коцикасом - plukovníci Плотарчу a Главани. Ve delle, člověk, který se vydává za svého tajemníka, Никкор, nedávno přišel ke mně s informacemi o tom, že všichni tři kolem těchto lidí by měla být zavražděná ".
  
  
  Jsme s Эрикой vyměnili pohledy. Stavros přistoupil ke svým plánům.
  
  
  "Víte něco konkrétního?" - zeptal se jí Кризоту.
  
  
  "No, trochu. Jsem byl požádán, aby uspořádat setkání těchto tří mužů s vámi, Никкор. Ale pak zavolal člověk, který ji myslel, byl se svým tajemníkem. On řekl, že se zařídit schůzku v penthouse. Myslím, že je to tak. na této schůzi bude spáchán útok na život tři plukovníci ".
  
  
  "Musíme zjistit, co přesně plánuje Stavros a kdy," řekl jsem.
  
  
  "Ano," - souhlasil Кризоту. "Byl jsem v naprostém zoufalství se na tom. Nemohl jsem uvěřit, že ty za to chceš".
  
  
  "Všechno bude v pořádku", - ujistil ego Минуркос.
  
  
  Ji hotel bych souhlasil s ním. Ukázalo se, že Stavros byl na pokraji krvavého převratu, a museli jsme ho zastavit, než se to stalo. "Zavolejte vůdce junty Коцикасу a pokuste se zjistit, kontaktovali, zda s ním lidé Ставроса", - řekl její Криезоту. "Není упоминайте až o vyřešení vražd".
  
  
  "Velmi dobře," odpověděl Кризоту. "Коцикас může se mnou mluvit. Určitě se snažit".
  
  
  "A vy, pane Минуркос, - řekl jsem, - taky moci pomoci. Můžete se obrátit s vedoucími dvou základen, kde jsou vojenské skupiny Ставроса. Její podezření, že pokud athenians mohli přinést Ставросу nějaké problémy, když předpokládá to je vražda, Stavros se bude snažit velmi rychle přesunout tento komanda do Athén, aby potlačit jakoukoliv reakci. Ji hotel bych, abyste si řekli osvobozenecké těchto táborů tam zůstat, a ne se pohybovat ih vojska, pokud obdrží oznámení z vás osobně ".
  
  
  "Velmi dobře, pan Carter", - souhlasil Минуркос.
  
  
  "Je zcela zřejmé, že Stavros nemůže prostě zabít těchto lidí, bez jakýchkoliv triků". Ji, podíval se na Кризоту. "Jak si myslíte, že to může pokusit představit si to jako náhoda nebo činnosti nějaké radikální politické skupiny?"
  
  
  Кризоту приподнял седеющие obočí. "Buď to, pane Carter, buď se pokusí stříkající ih blátem v pořádku propaganda otevřeně před tím, jak se zabít, ih, aby ztratili sympatie lidu".
  
  
  Sedmá kapitola.
  
  
  My tři se vrátili do hotelu. Минуркос hotel zůstat s Криезоту, ale bál jsem se, že to bude příliš nebezpečné. Pokud z nějakého důvodu Stavros nevěří Криезоту, to může proniknout do rezidence generála bez varování. Její ne hotel, aby našel tam Минуркоса, pokud to udělá.
  
  
  Poslali jsme edu v místnosti Минуркоса, a pak jsme s Эрикой šli v jeho pokoji. Brzy jsme začali diskutovat o plánech Ставроса.
  
  
  "Já prostě nemůžu sedět a čekat, aby zjistili, že Stavros koncipován pro vůdce junty", - řekl jsem, když jsme seděli v malém бахарев a měli napít brandy, zakoupený Эрикой.
  
  
  Erika se přesunula naproti mě. Ona něžně mě políbil na tvář. "Nemůžete prostě vloupat do chaty, jak jste sami řekli", - komentoval to. Její dlouhé vlasy se leskly ve slabém světle.
  
  
  "Ne," řekl jsem, založí ruce tady na stehna. Ji, otočil se k ní, a jsme se políbili. "Ale můžu jít na přístřešek a pokusit se dostat dovnitř. Možná ji budu moci podívat na ih obranu".
  
  
  Políbila mě na tvář a krk, lehké mrazení, příjemné, běžel na mé kůži.
  
  
  "Jak by se nám to podařilo?" - zeptala se chraplavým hlasem, dokud se její ruka začala rozepínat košili.
  
  
  "My bychom začaly to dělat spolu", - opravil ji ff. Ruka silně отвлекала. "Půjdu tam sám, v nějaké hlavě".
  
  
  Dlouhé bílé stehna скользнуло podle mého коленям, a její šaty задралось, odhalil hlavní bohatého ohybu zadek. Ee stehna придвинулись ke mně. "Ale já bych chtěla jít s tebou."
  
  
  Teplé rty se opět dotkly mých. Její jazyk jemně vklouzl do mých úst, zkoumání a hledání. Ee pravá ruka se přesunula ценымногие níže a našla to, co bylo pak, a to už nemohl přemýšlet o Адриане Stavrosu.
  
  
  "Jdu na jedno", - zašeptala jsem. "Zítra."
  
  
  Její slunce v její šaty a hladil její prsa. Hladké ohyby, které byly měkké, ale pevné, dychtivě přítulný k mým прикосновениям.
  
  
  "Dobře, drahý", - выдохнула Erik mi do ucha.
  
  
  "Dobře," řekl jí jemně. "Už žádné argumenty".
  
  
  "Mohu se vsadit ji s tebou?" - řekla, přítulný k mým ústům.
  
  
  Polibek byl dlouhý, a Erik byl připraven. Když všechno skončilo, to se stalo mě odstrojit. Ji vzal na sebe, a ona vstala a přišla k velké manželské postele přes pokoj. Sundala šaty, pak podprsenku a růžové bikiny kalhotky. To bylo dobře líčí a krásné. Každý záhyb jeho těla byl bezchybný. Vrhla se na měkkou postel a ležel tam, čeká na mě. Jeho není, zrušil to. V jednu chvíli jí byl vedle ní na postel, natáhl, kvalitu a nedotkl jeho těla, cítit, jak to taje na mě.
  
  
  Byla to vášeň, implicitní v nás obou.
  
  
  "Ach, Nick", - řekla, dotýkat se mě, její dech byl nerovnoměrný.
  
  
  Mé ruce hrubě ji našli, a on šel za ní. Po několika sekundách se kolem nah přicházející krásné zvuky. To se stalo drápy, rozzlobený, primitivní ženou, ztrácí jen pro kontrolu, když se snažila vzít spokojenost hluboko uvnitř sebe.
  
  
  Později, když Erik seskočil, její vstal z ee odpadu a tiše šel do svého pokoje. Ona se probudila.
  
  
  Na druhý den ráno, opustil ji Eric a Минуркоса v hotelu a zamířil k budově Apollo. Jeho dostal tvar u místní brigády мойщиков oken, které se pravidelně pracovali v budově a kterým je dovoleno dostat se do přístřešek na povolení. Минуркос pomohl mi vyřídit povolení, a ještě ji почернил vlasy v hotelu a stranu nalepil tmavé vousy, aby to znělo греком. Jí lhal ochranky venku, zaměstnanec budov ve tvaru, který uvedl, že Мадупас nařídil mytí oken přístřešek.
  
  
  Dokonce nemohl dostat do speciální výtah, dokud se představil. Лифтер, samozřejmě, byl jedním kolem lidí Ставроса. Pod ego modré forma vystupovat na zbraň. To je podezřele se na mě podíval a můj kbelíku, když jsme stoupali do podkrovní pokoj. Žádný jiný výtah se tam nedostala, a podle Минуркоса, web-schodiště vedoucí dolů z horního patra, byl zablokován a охранялась.
  
  
  Chodit kolem vleku, jeho ocitl v elegantním chodbě, který natáhl od přední k zadní části budovy. V ns byly tlusté koberce, květináče a náladový lustry, visící z vysokého stropu. Za stolem u vchodu je přístřešek, seděli dva stráže. Oni bývali головорезами Ставроса, входившими ego osobní armádu. Vlastní stráže Минуркоса, kterých nebylo málo, musel propustit brzy potom tajné svou moc přístřešek.
  
  
  Odina kolem dvou mužů, vyšší, setkal jsem se uprostřed chodby. On byl docela přátelský.
  
  
  On požadoval vysvětlení. - "Co ty tady děláš?"
  
  
  Jí odpověděl v mém nejlepším řeckém. "Není můj business, není zřejmé?" Její zeptal se. "Jdu se umýt okna".
  
  
  "Kdo vás poslal?"
  
  
  Její poukázal na látce нашивку na formuláři, na kterém bylo napsáno jméno malého podniku na praní oken ".
  
  
  "U svého zaměstnavatele, byly objednávky na přístřešek?"
  
  
  "Pokud by to neudělal, mě by zde nebylo", odpověděl jsem. Její zkusila. "Slyšel jsem, jak bylo zmíněno jméno Мадупа".
  
  
  Jiný muž se temně zamračil se z křesla. Měl světlé vlasy a velmi vážný vzhled, a on se rozhodl, že on byl jedním kolem mužů, které Stavros přivezl s sebou po celé Brazílii. Když studoval můj obličej, jeho pocit, že on vidí mě skrz mé kamufláže.
  
  
  "Hmm", - zavrčel muž vedle mě. "Otočte se ke sténání a položil ruce na nah".
  
  
  Zajímalo by mě, jak jsou opatrní s jejich zbraněmi. Opustil ji Вильгельмину v hotelu, sundal jehlový Huga s rukou a uvázal ego k vnitřní straně pravého kotníku. Ji hotel vstoupit do jámy lvové každý bez ochrany. Její, obrátil se a konal dech, když bezohledný hledal mě se znalostí věci. Po shlédnutí můj trup a ruce mu pomalu sklonil svou levou nohu až ke kolenům. On pak šel po mé pravé kyčli k ножу. On se zvedl na každého kmene a šel pod něj. Můj život сжался. Zastavil se asi дюйме z pera стилета.
  
  
  "Dobře, - řekl on. "Otočte se a dej mi vidět tvé doklady".
  
  
  Ji vytáhl falešný karty, a on ji pozorně zkoumal. Nic říká, to odnesl kartu jinak v matematice a ukázala emu. Muž nakonec přikývl a vysoký tmavovlasý se vrátil, vrátil kartu a podíval se do kbelíku.
  
  
  "To je dobře. Bude tě dovnitř."
  
  
  "Děkuji," pokorně řekl jsem.
  
  
  Začíná druhý muž vstal z křesla a pozorně zkoumal mě, dokud se její chůze byla emu vstříc. Její začínal cítit, že dostat se do Fort Knox bude jednodušší a s menšími obtížemi. On otevřel dveře, a vstoupil do podkrovního před ním.
  
  
  Konečně jsem se ocitl uvnitř hradu. Byl to hrozný pocit, s ohledem na svou zranitelnost, pokud se mě naleznou. S největší pravděpodobností, pokud se to stane, nikdy ji nikdo si kolem budovy naživu. A způsob, jakým Stavros zabil spyware, může být ne nejvíce příjemný způsob, jak zemřít.
  
  
  Vstoupili jsme do prostorné obývací pokoj. To bylo prostě luxusní. Bohatý koberec pokrývá dvě patra od podlahy a vysoké stropy byl расписан freskou, zobrazovací scény ve Starověkém Řecku. Na druhém konci místnosti byla prosklená stěna s výhledem na město, makro ukončit na malý balkon přes posuvné stěny skleněné dveře. Zde ji začal svou práci. Její otočil a uviděl jsem v celé místnosti, drahý nábytek, v podstatě historickou. Jejich program urny elegantně odpočívala na leštěné stolech.
  
  
  Napravo od sebe přes приоткрытую dveře ji viděl ještě jednu místnost se stoly a skříněmi, které Stavros, zdá se, předělaný na kancelář. Nalevo ode mě byla chodba s koupelnou, zdá se, že ložnicemi a bytové prostory.
  
  
  "Začnu s velkými okny zde", - řekl jsem.
  
  
  "Počkej tady," - nařídil muž, проводивший mě.
  
  
  Její сгорбился. "Samozřejmě."
  
  
  Šel do kanceláře a na chvíli zmizel. Její, pohnul se doprava, aby lépe vidět vnitřní část místnosti. Několik lidí v tmavých oblecích передвигались, a někdo mluvil po telefonu. Byl to uzel komunikace. V této místnosti bylo asi půl tuctu mužů. Dokud ji čekal, ostatní dva muži šli chodbou do velké místnosti, kde byl, podíval se na mě a taky vstoupili do kanceláře. Zde u Ставроса bylo hodně lidí - možná tucet nebo více, v každém okamžiku. A téměř nebylo pochyb o tom, že většina kolem nich nosí zbraně a vědí, jak ji použít.
  
  
  Přes několik minute man, проводивший mě, se znovu objevil, a tiše se vrátil do chodby. Za ním v kanceláři, následoval druhý muž, který nosil dlouhé vlasy a vypadal jako student-radikál, proměnila své oblečení a účes. Byl oblečen nedbale a instantní velký revolver otevřeně v ramenní pouzdra na vrcholu кожаного vestu s třásněmi.
  
  
  "Jak dlouho to bude trvat?" - zeptal se anglicky.
  
  
  Jeho pochopil, že on, jako muž Паракату, byl američan. Stavros vzal s sebou pevné jádro politických aktivistů.
  
  
  Jí odpověděl lámanou angličtinou. "Na jak dlouho? Možná půl hodiny, možná hodinu. Záleží na tom, jak špinavé okno".
  
  
  "Мадупас nepamatuje, jak vykouzlil vás". Podíval se na mě skrz velké body s modrými čočkami. Ego tvář byla lehce v рябинках, a rty byly velmi tenké, téměř chybějící. Přes souborový AX jeho идентифицировал ego, jako další Ставроса; on byl známý jako Hummer, velmi pěkný chlap, který, jak se domnívali, zabil dvě ženy, svazování ih mužů динамитные dáma.
  
  
  "Ne, on je volal?" Ji vytáhl kolem kapsy kus papíru a stahl ih studovat. "Říkají mi dům pana Минуркоса".
  
  
  V tuto chvíli do místnosti vstoupil jiný muž a zastavil se vedle Хаммером. To bylo očekáváním růstu, tmavovlasý a zřejmě řecky. Ji viděl fotografii Салаки Мадупаса v souborech AX, a tento muž vypadal přesně jako on.
  
  
  "Já vzpomínám si, jak telefonoval do firmy na mytí oken", - řekl anglicky Хаммеру. "Když jste přišli sem v poslední době?"
  
  
  "Nepamatuji si, bez záznamů" - nervózně odpověděl jsem. "Chápete, že musíte mít záznamy".
  
  
  Hammer arogantní ke mně. "Ale vy jste byli tady předtím?"
  
  
  Její váhal. "Ano, pracoval zde dříve".
  
  
  Vytáhl revolver a нацелил mi do obličeje. Ego mozku byl nepříjemně blízko. "Pověz mi, jak vypadá kuchyně".
  
  
  Pod mou levou rukou vede ty ostatní pramínek bank. Její se snažil vzpomenout na popis jídla, který mi dal Минуркос. "Je to velký, s umyvadlem a skříněmi! Co to vůbec je?"
  
  
  "Ach, nech to začne", - řekl falešný Мадупа.
  
  
  Hammer ignorovala. "Kolik oken je v kuchyni?"
  
  
  Zajímalo by mě, jak rychle se jeho moci dostat do стилета, pokud se kapka na podlaze na ego nohy. Ale pak se její, vzpomněl si, že v kuchyni - to je vnitřní pokoj, v chodbě budovy, ne na vnější sténat. "Ano, vždyť tam žádná okna", - zeptal se nevinně jsem se.
  
  
  Palec Hammer прижался k спусковому крючку. Postupně bělost kloubů zmizela, a sklonil zbraň na bok. Z kanceláře vyšel muž v košili s krátkými rukávy.
  
  
  "Lidé po celém Služeb Plaku říkají, že poslali jednotlivce," - řekl ten chlap Хаммеру.
  
  
  Jí snažil přeskočit úlevu na tvář. Její podplatil dívku v kanceláři Plakety, aby to podpořilo můj příběh, pokud to bude potřeba, ale obavy, zda to uvést věc na oba konce.
  
  
  Hammer odstranil zbraň do pouzdra. "To je dobře. Вымой zatracené okno", - nařídil on. "Ale udělej to rychle."
  
  
  "Ano, pane," řekl jsem. "Pan Минуркос někdy chce mluvit o našich dávných druhý den na jachtařských závodech. Uvidím, zda je jeho ego před odchodem?"
  
  
  Hummer hodil na mě pronikavý pohled. "Neuvidíte ego", - řekl on. "Pokračuj ve své práci".
  
  
  "Díky," řekl jsem.
  
  
  Oni mi umožnilo projít po chodbě, aby naplnit kbelík vodou, a on se rychle rozhlédl po fyzické dispozice pokojů. Když ji začal zabývat velkými okny, všichni mě opustili jednoho. Ji viděl, proč přišel, a pokusil se přijít s je elegantní způsob, jak ukončit můj návštěva, kdy skupina mužů vstoupil do kanceláře a začít otevřeně diskutovat o případu Ставроса, aniž by si všiml mě. Její byl na balkoně s otevřenými dveřmi.
  
  
  "Oba tábory jsou připraveni", - řekl jeden muž. "Myslím, že bychom měli doporučit Ставросу jednat, jakmile..."
  
  
  Druhý muž se zastavil ego a ukázal na mě. První muž se odvrátil a znovu se ozval tlumeným tónem. Nicméně v tuto chvíli kolem vnitřní chodby do místnosti vstoupili další tři muži, a jeho dostal velký bonus od mé návštěvy. Upřímně, jak шомпол na první, pokud jde o hlediska byl Adrian Stavros. On byl středního růstu, s залысинами tmavých vlasů. On byl velmi podobný fotky, které ji viděla, docela ošklivý, krutý chlap, který vypadal starší než jejich třicet-plus let. Ale on stále vypadal dynamicky. Měl široká ramena, a on se držel ji jako absolvent West Пойнта. Byl v košili s rukávy a tmavou kravatou na krku. On držel v ruce svazek papírů a bylo zřejmé, že je velmi unavený.
  
  
  "Dobře, pojďme udělat tuto schůzku stručné", - řekl to ostatním do velké místnosti. Jeho, všiml si, že Цанни tam nebyl. To byl dost důležitý v této organizaci. "Rivera, jaká je poslední zpráva od města Mykonos?"
  
  
  Stojím tam, při pohledu na tuto malou skupinu, vzpomínka na to, jak inteligentní, že jednal, on téměř cítil respekt k Адриану Ставросу.
  
  
  "... A velitel říká, že půda je u konce a vojáci..."
  
  
  Stavros se náhle zvedl oči a uviděl mě. On kývl na svého podřízeného, udělal několik kroků v mém směru, pak se zastavil mrtev, na jeho tváři byla zlost.
  
  
  "Kdo je to, krejčí sakra?" - проревел to.
  
  
  Odina kolem lidí Ставроса s obavami přistoupil k němu. "Myslím, že někdo řekl, že tu byl, aby umýt okna".
  
  
  "Věříš!" Stavros hlasitě křičel. On se podíval a viděl můj kbelíkem na balkoně vedle mě a nástroj s gumovými hranami v mé ruce. On nařídil. "Ty jsi! Pojď sem!"
  
  
  Pokud by Stavros byl dost naštvaný a rozhodl se, že se chce zbavit mě, nikdo stahl bych zpochybňovat úsudek ego. Její náhodně vešel do místnosti. "Ano?"
  
  
  On se odvrátil ode mne, ne odpovědi. "Kdo je nechat ji ego sem?"
  
  
  Hammer, stojím v rohu, jako panther prošel kolem do středu místnosti. "S ním je vše v pořádku. My ego zkontrolovat".
  
  
  Stavros se otočil a na dlouhou dobu upřeně se díval na svého bandita, zatímco černé ticho заполняла koupelna. Když Stavros promluvil, bylo to potichu. "Jsem obklopen idioty?"
  
  
  Hammer kysele se na něj podíval. Pak se obrátil ke mně. "Dobře, mytí oken, dnes se uzavírá".
  
  
  "Ale já jsem právě začal! Pan Минуркос vždy chce, aby všechny okna byly umyty. On říká, že..."
  
  
  "Míru vezmi, jdi pryč!" - vykřikl Hammer.
  
  
  Její, jen pokrčil rameny. "Můj kbelíkem..."
  
  
  "Zapomeňte na to."
  
  
  Klidně prošel mimmo Ставроса, a on se celou dobu těsně za mnou. Chystáte se do výtahu, na ulici, její mentálně uvedl odhlučnění, komunikační linky, hrady a zámky, upevňovací den malého vleku. Je zajímavé, probudil zda je její podezření Adriana Ставроса. Moje návštěva jistě, stálo to za to. Není to jen dobře разглядел člověka, kterého jsem doufal, že se zabít, ale také si všiml fyzické umístění ego pevnosti. Výtah byl jediný způsob, jak se dostat dovnitř, a on věděl, co očekávat, když jsme se vstoupit dovnitř.
  
  
  Když ji vrátil do hotelu, Erika a Минуркос čekali na mě v mém pokoji. Právě vstoupil do dveří, a Erika viděla, že se mnou je všechno v pořádku, to сунула mi noviny. Ji četl tučný titulek.
  
  
  OFICIÁLNÍ PŘEDSTAVENÍ SPIKNUTÍ КОЦИКАСА.
  
  
  Минуркос прищелкнул jazykem.
  
  
  "Jakýsi člen kabinetu, málo známé postava jménem Aliki Вианола, říká, že má důkazy o tom, že Коцикас plánuje prodat svou stranu komunisty a že život ostatních vůdců junty jsou v nebezpečí".
  
  
  Její zobrazí první sloupec značky. "Ukazuje se, že předpoklad generála byl věrný," řekl jsem. "Stavros hází lopatou bahno v Коцикаса, aby zmást situaci, těsně před tou akcí, na kterou se chystá zabít ego a ego kolegů".
  
  
  "A všimněte si, jak on se snaží, aby se zmiňovat mé jméno," - těžké řekl Минурк.
  
  
  Erik mě vzal za ruku. "Policie prošetřuje obvinění, ale do té doby, když se zjistí, že je nepodložené, tři plukovníka budou mrtví".
  
  
  "Ne, pokud nás půjde generál", - řekl jsem. "Je to volal?"
  
  
  "Ještě ne," řekl Минуркос. "Jsi se dostal do podkrovní pokoj?"
  
  
  "Ano, udělal to", odpověděl jsem. Její vyprávěl jim o rozhovorech, které jsem slyšel její, a o tom, co viděl, Ставроса.
  
  
  "Já bych hotelu, aby jste měli zbraň," - hořce řekla Erika.
  
  
  "Pokud by u mě byl, ji by se dostal tam," - vyvrátil zprávy v médiích zprávy jí hej. "Oni mě dobře prohledali. Ne, budeme se muset vrátit. Jeho bych hotel, aby u nás zůstal Zach".
  
  
  Eric se podíval na mě. "On byl velmi dobrý v jeho práci".
  
  
  "Ano," řekl jsem. "No, pokud je to nutné, její moci získat pomoc od svých lidí. Myslím, že v této oblasti existuje látky AX. Její zjistím jistotu". Její, obrátil se k Минуркосу. "Podařilo se vám dostat se až do velitelů táborů?"
  
  
  "Našel jsem ih oba", - řekl on. "Řekl jsem jim přesně to, co jste řekl. Oba muži tvrdili mi, že nejsou podniknuta žádná akce, až se dostanete oznámení ze mě osobně. Také doporučil jim, aby si s пентхаусом a ignorovat všechny protichůdné rozkazy mého takzvaného tajemníka".
  
  
  "Jste velmi dobře zvládli, pan Минуркос," řekl jsem. "A teď, pokud budeme vědět..."
  
  
  Mě přerušil telefon.
  
  
  Eric odpověděl na něj, a звонивший se představil. Ona přikývla a podala telefon Минуркосу. On vzal sluchátko a ho zvedl sluchátko k uchu. S ego strany tam bylo málo slov. "Ano, Василис. Ano. Ach, ano. Ano, pokračujte. Je pochopitelné. Ano. Ah, výborně". Když skončil a zavěsil, podíval se na nás s mazaným úsměvem.
  
  
  "V pořádku?" - netrpělivě zeptala se Erica.
  
  
  Василис volal na chatě, a Цанни odmítl vidět naše ego je dnes naše, zítra z toho důvodu, že je příliš zaneprázdněn. On navrhl Василису zavolat příští týden. Nastal diskuse a sdílení teplými slovy, ale Цанни zůstal tvrdošíjný. On také odmítl. diskutovat o návštěvu plukovníci po telefonu ".
  
  
  "Takže on to udělal, aby jsi se usmál?" Její zeptal se.
  
  
  "Pamatuješ Si Деспо Адельфию?
  
  
  Člověk, сменивший Расиона ve výboru plukovníci? Vlastní osoba Ставроса? "
  
  
  "Ano" - Erica přikývla.
  
  
  "Василис šel do tohoto matematiky. Měl podezření, že to Адельфия zařídí schůzku a měl pravdu. Адельфия ví celý plán. Василис dohadovat o tři полковниках a získal důvěru Адельфии. Адельфия hlásil emu čas a místo setkání. Коцикас, Плотарчу a Главани se již dohodly se mnou setkat v rezidenci Коцикаса. Má příměstské panství severně od města, v poměrně vzdálené oblasti. Адельфия taky bude tam."
  
  
  "Kdy?" Její zeptal se.
  
  
  "Dnes ne, když" odpověděl Минуркос. "Jen pár hodin".
  
  
  "Jak budou zabíjet plukovníci?" - ptal jsem se.
  
  
  Минурк сгорбился. "Адельфия aniž by řekla o tom, kdy zjistila, že Василис neví. Vypadá to, že budeme muset počkat, a každý rok".
  
  
  "To může být velmi nebezpečné," řekl jsem. Její podíval na hodinky na zápěstí. "Eric, zavolat taxi. My, t do Коцикасу. Pan Минуркос, zůstaňte zde, v hotelu, a drž se dál od zvědavých očí. Pokud se někdo dozví o vás, máme problém."
  
  
  "Velmi dobře, pan Carter".
  
  
  Dokud Erik vzbudila taxi, ji sundal bundu a пристегнул pouzdra люгера, a pak jehlový na pravém předloktí. Минуркос tiše a temně podíval. Ji, vytáhl Люгер kolem pouzdra a tlačit zpět uzávěr zpět, snadný pohyb zavedla kazety na kazetu, a pak znovu odstranil zbraň.
  
  
  Erik mluvil po telefonu. "Naše taxi bude na ulici přes pět min".
  
  
  "Tak jdeme," řekl jsem. "Máme schůzku".
  
  
  Osmá kapitola.
  
  
  "Nemyslím si, že to chápu," řekl plukovník Anatole Коцикас pak toho, jak se nám ve vstupní hale svého velkého domu. "Адельфия řekl, že to bude odpočívat setkání, generál".
  
  
  Po silnici jsme vybrali generála Криезоту, protože jsem věděl, že Коцикас odmítne nás, pokud jsme s Эрикой půjdeme sami. Коцикас, štíhlý muž padesát let, stál v uniformě barvy khaki a podezřele se na mě podívala.
  
  
  "Někdo asi jiné bude zde, plukovníku?" - zeptal se Кризоту.
  
  
  "Očekává se v dohledné době".
  
  
  "To je dobře. Dejte nám trochu svého času", - řekl Кризоту.
  
  
  Коцикас tiše díval se na nás, čeká na odpověď. I když ego vojenskou hodnost byla nižší, než u generála, v té době to byl nejmocnějším mužem v Řecku. Když došlo k převratu z roku 1967, lidé, kteří ego vedl, záměrně подпускали k juntě vysokých důstojníků, protože generálové byly spojeny s privilegovaným nejvyšší třídy.
  
  
  "Dobře," nakonec řekl. "Přijďte do kanceláře, prosím."
  
  
  Chvíli později jsme čtyři stáli kolem dokola, v centru je poměrně temného kabinetu. Služebník rozepnul žaluzií, a v místnosti se stala lehčí. Коцикас nabídl nám něco k pití, ale my jsme odmítli.
  
  
  "Plukovník, jeho bych hotelu, aby si tito dva lidé prohledávat váš dům před setkáním a zůstat zde až do setkání", - řekl Кризоту.
  
  
  "Proč?" - zeptal se Коцикас. "Co нелепая prosím".
  
  
  "Poslouchej mě. Tato setkání - trap", - řekl generál. "Budeme muset hodně vysvětlovat později, když u nás bude mít čas, ale Никкор Минуркос není člověk, kterým za nedávnými útoky na vás. Tam je muž jménem Adrian Stavros, který se skrývá za názvem Никкора a plánuje krvavý převrat proti junty. Jste Плотарху a Главани měli být zabiti zde, ve vašem domě, dnes není kdy ".
  
  
  Osoba Коцикаса získala pevné, rovné čáry. "Myslím." - řekl on.
  
  
  "Mám podezření, že Адельфия musí uniknout bez úhony," dodal generál. "Никкора, samozřejmě zde nebude, protože nemá k tomu žádný vztah."
  
  
  Коцикас dlouho hleděl do okna. Když se opět otočil k nám, zeptal se: "A ty, muž a dívka?"
  
  
  "Jsou zde, aby vám" - prostě řekl Кризоту.
  
  
  "Odkud mám vědět, že to není jste vy tři přišli mě zabít?" - klidně se zeptal Коцикас.
  
  
  Кризоту поморщился.
  
  
  "Plukovník, - řekl jsem tiše,, - pokud by ji přišel zabít vás, měli byste být mrtví".
  
  
  Ego oči díval hluboko do mých. "To je dobře. Můžete se podívat domů. Ale jsem si jistý, že uvnitř není nikdo, kdo by hotel způsobit všechny domy kolem mě nebo mým přátelům".
  
  
  "Je sklep, plukovníku?" Její zeptal se.
  
  
  "Ano."
  
  
  "Začneme odtamtud", - řekl její Eric. "Vy a generál zatím mluvit, plukovník. Kolik máme času do ih příjezdu?"
  
  
  "Řekl bych, že alespoň patnáct minuta".
  
  
  "To by mělo stačit". Její, obrátil se k Eric.
  
  
  "Začněme."
  
  
  Rychle jsme prohledali velký sklep a našli nás bomby, nám výbušnin. Viděli jsme zbytek domu, a konečně místnost, kde se měla konat schůzka. Jsme důkladně prohledali studie. I když žádné úplný název zjištěno nebylo, našli jsme dva elektronické жучка.
  
  
  "Neuvěřitelné," řekl plukovník Коцикас, když ji jedna zařízení. "Nevím, kdy to bylo možné udělat".
  
  
  "Tito lidé - odborníci", - řekl jsem. "Nyní si musí mi věřit".
  
  
  "No, je čas", - poznamenal Erik. "Oni dorazí odděleně?"
  
  
  "Protože oni byli ve štábu sídle výboru dnes ráno, mohou přijít společně - řekl Коцикас.
  
  
  - I Адельфия mohl být s ostatními, i přes to, že jsou nesmírně ego neměli rádi. Koneckonců, je to prý pokus o usmíření ".
  
  
  Předpoklad plukovníka byl věrný. Deset minutě později zastavila velká černá limuzína a všichni tři plukovníka byly v nen. Плотарчу a Главани byli starší muži, Главани s šedé vlasy. Адельфии bylo asi čtyřicet, tučný, tlustý muž, jehož tvar se zdálo mu bylo o tři velikosti méně. To лучезарно usmívala se na všechny strany a nahlas hovořil o jednotě a harmonii, a byl velmi překvapen, když v hale ji nasadil pouta na jeho pravé zápěstí.
  
  
  Ego chování se změnilo jako blesk. Úsměv zmizel a v tmavých očích se objevila ledová pevnost. "Co děláš?" vykřikl on.
  
  
  Коцикас a Криезоту промолчали. Její hrubě otočil Адельфию a svázal emu ruce za zády. Ego je těžké čelit rychle naplnilo zuřivostí. "Co to znamená?" - hlasitě řekl, překládat pohled se mě na Коцикаса a generála.
  
  
  "Pan Carter říká, že jste přišel dnes ke mně domů, aby se zabít nás," - zima řekl Коцикас.
  
  
  Ostatní dva plukovníci потрясенно переглянулись. "To je pravda, Anatole?" - zeptal se Главани u Коцикаса.
  
  
  "To je absurdní!" - zvolala Адельфия. "Kdo je ten člověk?" Předtím, než Коцикас byl schopen odpovědět, Адельфия přešel od formální manýry tu, která se zabývá umožnilo příval horkého řeckého jazyka, vyplivne slova jako jed, a pravidelně кидаясь na mé straně hlavou. Nemohl jsem chytit velkou část toho.
  
  
  "Uvidíme, plukovník", - konečně odpověděl Коцикас.
  
  
  Ji hrubě popadl Адельфию za ruku. "Můžete strávit další malý časový úsek, v kanceláři, - řekl jsem, - v případě, že jsme пропустим nějaké překvapení". Ji, podíval se na Коцикаса. "Ostatní kolem vás, kromě Analytika, pobyt v místnosti přes obývací pokoj, dokud ji není slyšet více."
  
  
  "Velmi dobře, - řekl Коцикас.
  
  
  Plukovníci a generál Кризоту vstoupili do obývacího pokoje na opačné straně sálu z kabinetu, a jsme s Эрикой приклеили lepicí páskou, masitá ústa Адельфии a připoután ego k židli. Její stáhl ego stehna revolver a воткнул za opasek. Jsme s Эрикой se vrátili do haly, a Адельфия бормотала nám na urážky kvůli filmu.
  
  
  "Nyní čekáme?" - zeptala se Erica.
  
  
  Ji, podíval se na nah. Její zrzavé vlasy česané dozadu a vypadala velmi a lázně ve svém брючном obleku. To вынула kolem kabelky "belgické pistole ráže 25" a zkontroloval munici.
  
  
  "Ano, budeme čekat," řekl jsem. Jeho, přistoupil k otevřené vstupní den, a podíval se na dlouhou cestu, окаймленную vysokými ломбардийскими тополями. Až na jedinou silnici procházející toto místo, zůstala téměř mile. Ideální místo pro zabíjení. Vývrtky byl v tom, že vymyslel zvrácený smysl Ставроса? Její подумывал vyslechnout Адельфию, ale času bylo málo, a je na to příliš bál Ставроса. To se odráží na jeho tváři.
  
  
  Erika přišla ke mně zezadu a přitulila se ke mně celým tělem. "Máme tak málo času o samotě, Nick".
  
  
  "Já vím," řekl jsem.
  
  
  Její volná ruka, je ta, že bez revolveru, pohladila mě po rameni a ruce. "Když to skončí, jsme спрячемся v Aténách, budeme jíst, spát a milovat".
  
  
  "Nemyslím si, že naši šéfové ocenil bych to," - zasmál jsem se.
  
  
  "Oni mohou jít do pekla. Mohou nám dát pár dní", - podráždění řekla.
  
  
  Ji, otočil se k ní. "Najdeme čas", - zajištěna její ff. "Já vím pěkný malý hotel, kde..."
  
  
  Její, obrátil se na den, zaslechli zvuk motoru auta. Na druhém konci příjezdové cesty, než se скрылась na paměti, blíží černý sedan. Shora u něj byl policista svítilnu.
  
  
  "Je to policie!" řekla Erika.
  
  
  "Ano, - souhlasil jsem. "Jak si myslíte, Stavros podplatil praktického průvodce?"
  
  
  "To bude trvat jen pár lidí", - navrhl Erik.
  
  
  "Zvláště, pokud Stavros vezme s sebou pár svých lidí", - dodal jsem. "Jdeme."
  
  
  Jsme spěchal do místnosti, kde čekali členové junty a generála.
  
  
  "Venku se řídí policejní auto, rychle se, řekl jí své. "Je to jako gambit Ставроса. Jste všichni ozbrojeni?"
  
  
  Oni byli všichni, kromě Кризоту. Dal emu revolver Адельфии. "A teď je jen posaďte se zde, jak můžete небрежнее, jako kdyby jste zapojeni v seriózní diskusi. Udržujte své zbraně v pohotovosti, zastrčený daleko na obou stranách. Erika, jdi do té spíže". Je to rychle odešel.
  
  
  "Budu upřímně za těmi francouzskými dveřmi" - pokračoval její. "Když všichni vstoupí do místnosti, budeme se snažit ih vzít. Pokud někdo kolem vás bude chtít odejít teď, můžete jít přes zadní vrátka".
  
  
  Ji, podíval se na tichých důstojníků. Oni zůstali na svých místech.
  
  
  "To je dobře. Budeme se snažit vyhnout střelby. Věřte mi".
  
  
  Ji, prošla francouzská den, když slyšel, jak se s ránou otevřely vstupní dveře. Služebník se snažil zastavit policii, ale ego оттолкнули. Ji, slyšel, jak se хлопнули zamčené dveře kabinetu, kde Адельфия bylo spojeno s кляпом v ústech, a pak ji znovu uslyšel hlas sluhy. Je to velký smysl nemá, jako by muži bylo několik. Chvíli později ho mohl jasné ih vidět, se vloupal do vašeho obývacího pokoje. Ih bylo šest - pět v uniformě a jeden v civilu. U všech mužů ve formě na pásmech byly revolvery.
  
  
  "Co to znamená?" řekl plukovník , vstávání, ale schovává pistoli za zády.
  
  
  Ten v civilu předstoupil muž v uniformě s лейтенантскими нашивками. Muž v civilu byl bodyguard Ставроса, který ji viděl, ateliérové. Poručík, pravděpodobně byl policista, kterého podplatil Stavros. To musí být opravdová policie. To musel být skutečný, ale je věrohodné příběh pro tisk.
  
  
  "My jsme čekali na vás, generále," řekl poručík. To je pohled kolem místnosti, pravděpodobně, požádal v Адельфии. "Jste všichni zatčeni za velezradu. Máme důkaz, že jste přijeli sem, aby se setkal s komunistickým agentem a dohodnout se o tajné dohodě s mezinárodními gangstery". Vypadal velmi nervózní.
  
  
  "To je absurdní," - řekl Коцикас.
  
  
  "Jste všichni предатели", - hlasitě naléhal poručík. "A budete popraveni jako takové". Její, sledoval, jak poručík vytáhl revolver.
  
  
  Muž na Ставроса drsně se zasmál. "A tady to bude trest," řekl anglicky. "Když jste se bránil zatčení".
  
  
  "Neměli jsme fyzického odporu při zatýkání", - vyvrátil zprávy v médiích zprávy Коцикас mladé matematiky.
  
  
  "Ne?" - zeptal se mercenary Ставроса. "No, alespoň, tak to půjde do policejní zprávy. Tak lidé uslyší to v rádiu".
  
  
  Poručík нацелил revolver na Коцикаса. Její již uhodli, že za chvíli všechny policejní вынут své pistole na signál poručíka. Muž na Ставроса strčil ruku do bundy a přikývl komandér, který se obrátil ke svým lidem. Její rychle vstoupil do široké otevření dveří, нацелив Вильгельмину prsa poručíka.
  
  
  "Dobře, zůstaň tady otevřeně".
  
  
  Poručík důl, pokud plíce uita s překvapením, отразившимся na jeho tváři. Člověk Ставроса ještě dosáhl na úroveň sekce až do své pistole, a jen pár policistů v podobě začali táhnout ruce k кобурам. Všechny zamrzly, a všechny pohledy se stočily na mě.
  
  
  "Odhoď zbraň," - nařídil ji komandér. "A ty jsi, opatrně krok, který tuto ruku od kabátce".
  
  
  Nikdo plnil mé rozkazy. Oni прикидывали, co jim muset vzít mě. Nalevo od nich se otevřely dveře na wc a vyšel Erika, нацелив svůj belgický revolver na muže Ставроса.
  
  
  "Myslím, že ti lepší to udělat, jak se říká," - zima řekla.
  
  
  Zklamání a vztek нарастали na tvářích головореза Ставроса a poručík policie, když se podíval na Erica. Její dlouho upřeně díval na ih osoby, se snaží odhadnout ih záměr. Pak začalo peklo.
  
  
  Místo toho, aby vynechat zbraň, poručík нацелил ego mi prsa a ego prst stiskl spoušť. Ji viděl blesk pohyb a začal padat na zem. Ego pistolí zastřelil, jako zbraň, a on cítil, jak je teplá, обжигающая bolest projel mou levou ruku. Brýle prošel mimmo mě a rozbil sklo francouzské den. Jeho, padl na zem a перекатился na židli, když se poručík znovu vystřelil, brýle расколола dřevěná podlaha vedle mě.
  
  
  On křičel. - "Zabte ih!" "Zabít ih všech!"
  
  
  V okamžiku, kdy poručík нацелил na mě svůj revolver, člověk Ставроса následoval za ním a vytáhl svou zbraň. To byl lesklé černé pistole-automat, a to нацелил ego Eric v hlavě. Erika, střílel do něj, ale промахнулась, když narazil na jedno kterémukoli národu. Výstřel udeřil do stehna jednomu kolem policistů. Muž завопил od bolí, když spadl na podlahu.
  
  
  Ostatní dva policisté, низменному пригнулись. Zraněný a ještě jeden policista нырнули v reaktoru za malý nábytek.
  
  
  Кризоту a dva, kteří přišli plukovníci byli ještě nehybný, ale Коцикас vytáhl svůj revolver a střílel z ní na poručíka. Muž spadl a narazil do nízké židle, rozdělí jeho, když on upustil ego na zem.
  
  
  Její vylezl na palebnou pozici. Člověk Ставроса jen válí v Erica. To minul, protože on je stále ztrácel rovnováhu, vyhýbat se jeho záběr, a protože ona sama rychle присела.
  
  
  Současně стреляло několik pistolí. Криезоту прикончил jednoho kolem policejních a její zastřelil ještě dva. Erika výstižně, střílel наемнику Ставроса upřímný ve skládání dolar.
  
  
  Poručík připravil k začátku druhého pokusu o útok Коцикаса, ale jeho si všiml pohybu a rychle se postavil na jedno kterémukoli národu. "Já bych stahl to dělat".
  
  
  Ostatní policisté se vzdal boje. Házení zbraně, oni zvedli ruce nad hlavami. Poručík se podíval na nich, sklonil svou zbraň a hodil ego na zem. Podíval se na statické těla, pak na mě.
  
  
  "To je ohavnost", - хрипло volá. "Vy jste bránil legitimní práci policie a důstojníky zabili při výkonu jejich povinností. Nebudete dostat pryč je to z ruky..."
  
  
  Její udeřil ho pistolí na ego gólů, сбив ego noha. Ležel na podlaze, lapal po dechu, drží se za hlavu. "Musíš hubu", - прорычал jsem.
  
  
  Plukovníci a Криезоту vytáhly na dvou důstojníků pouta. Erika těžké прислонилась k sténání. Její zeptal se. - "S tebou všechny впорядке?"
  
  
  "Ano, Nick".
  
  
  "Jsem rád, že má důvěryhodného vám, mister Carter, - řekl Коцикас. "Dlužíme tebou"
  
  
  "A pokus neuspěl," dodal Главани.
  
  
  "Já zastavím s komisařem policie, a dlouho s ním mluvit o tom, co se tady stalo", - řekl Коцикас, temně podíval se na zraněného poručíka.
  
  
  "Já bych hotelu, aby si, pokud je mi dvacet čtyři hodiny předtím, než to uděláte, plukovníku," řekl jsem. "Cílem chobotnice stále naživu. Jsme s miss Нистром pojď za Ставросом".
  
  
  Zaváhal na okamžik. "Dobře, pan Carter. Ji budu mlčet dvacet čtyři hodin. Ale pak ji musí udělat svůj tah".
  
  
  "Docela upřímně," řekl jsem. "Pokud najdeme Ставроса do zítřka den v tento čas, můžeš se s ní vyrovnat sám, jak chceš".
  
  
  Коцикас podal mi ruku. "Hodně štěstí."
  
  
  Ji zvedl ego za ruku. "Nám to potřebovat!"
  
  
  Devátý vedoucí.
  
  
  Když jsme se vrátili, zjistili jsme, že Минуркос расхаживает na hotely čísle. Bylo jasné, že on nedal nám moc šancí vrátit.
  
  
  "Plukovníci v pořádku?" - zeptal se s úlevou na tváři.
  
  
  "Ano," řekl jsem.
  
  
  "A Василис?"
  
  
  "To bez úhony," řekla Erika. "Měli jsme velké štěstí. To může být krvavá lázeň".
  
  
  "Díky Bohu," řekl Минуркос.
  
  
  "Nemohli jsme to udělat bez generála", - řekl jsem.
  
  
  "Jsem rád, že Василис dobře se ukázal. Byli zatčeni přežívající vrah?"
  
  
  "Ne. Ji požádal, Котикаса nám dvacet čtyři hodin, nedokážeme se dostat k Ставросу".
  
  
  On mlčel na chvíli. "Nejsem si jistý, že souhlasím s tímto секретностью. Ale zatím půjdu na to. Taky ji budu mlčet dvacet čtyři hodin, pan Carter".
  
  
  "Vážím si toho, pane Минуркос. Nyní máme práce. Musíme jít za Ставросом".
  
  
  "Zdá se, že špatné i nadále řešit tento problém sami," - řekl Минуркос. "To vyžaduje pomoc policie, pan Carter. Ji znám některé lidi, kterým mohu důvěřovat".
  
  
  Její zeptal se. - "Jak oni, kdo přišel k полковнику Коцикасу, který má v úmyslu spáchat masovou vraždu?" "Ne, u mě by měla být možnost si ego, pan Минуркос. Nemůžu uvěřit, že policie bude moci nebo chtít přilákat Ставроса k odpovědnosti. Moje vláda také nemůže. Hlas proč mám rozkaz zabít Ставроса na místě Tyto příkazy se shodují s tématy, které miss Нистром dostal od své vlády ".
  
  
  "Ale vylézt na přístřešek bude sebevraždu," - řekl Минуркос.
  
  
  "Může být," řekl jsem. "Ale může být, a není, vzhledem k tomu, že vím o tomto místě. A to, co víte".
  
  
  Zeptal se. - "Když by jsi šel?"
  
  
  Ji se podíval na Erica. - "Dnes večer." "S tebou je všechno v pořádku?"
  
  
  "Vše, co řekneš, Nick".
  
  
  "Například teď Stavros zmateni tím, proč on nedostal вестей od svého muže. Myslím, že existuje pravděpodobnost, že Stavros bude čekat v ateliérové, dokud není přesvědčen, že se něco pokazilo. Takže měl by tam být dnes večer".
  
  
  "Vy jste sám mluvil o ozbrojenou ochranu", - řekl Минуркос. "Nemůžete projít přes vstup do koridoru".
  
  
  "Je to možné. Ale u nás s Эрикой bude třetí osoby, aby pomohli. Jeho byl v kontaktu se svým nadřízeným, než jsme se vydali do domu Коцикаса. Jiný agent v sále v Aténách na jiné zadání a to nám pomůže".
  
  
  "Jste jen tři?" - zeptal se Минуркос. "Šance mohou být dvě nebo tři ku jedné proti vám, i pokud se dostanete na místě."
  
  
  "Pan Carter miluje dlouhé šance," řekla Erika, s úsměvem.
  
  
  Jí se usmál při revmatismu. "Kromě toho, mám plán, který zahrnuje čtyři".
  
  
  "Čtyři?" - rozpačitě zeptal Минуркос. "Pokud jste počítat na mě, vaše důvěra je nevhodné. Její ani nevím, jak střílet na пушке".
  
  
  "Ty ne," řekl jsem. "Tady v letadle jste se zmínil, že-že to, co pamatujete se mi. Říkal jste, že máte svého zavražděného ministra Салаки Мадупаса byl bratr, velmi podobně jako to."
  
  
  "Ano," řekl Минуркос. "Ubohé stvoření, dokonce ani neví, že ego je bratr mrtev. On a Салака viděli velmi části, ale mezi nimi byla velká náklonnost".
  
  
  Její zeptal se. - "Jak moc je to podobné jako Салаку?"
  
  
  "Velmi mnoho. Mezi nimi byl jen rok rozdíl. Někteří říkají, že vypadají jako dvojčata, kromě toho, že Салака byl asi o palec vyšší a poněkud těžší svého bratra".
  
  
  "Můžeme to napravit," - řekl ji více, než Eric a Минуркосу. "Ten chlap žije v Aténách?"
  
  
  Минурк dotazem se na mě podíval. "Upřímně za městem v malé vesnici".
  
  
  "Zavolej emu a informovat o Салаке," řekl jsem. "Pak zeptej se ho, nechce-li se vám pomstít za smrt svého bratra".
  
  
  Eric se podíval na mě. "Nick, máš na mysli ..."
  
  
  "Pokud Stavros může přijít podvodníka, pak to můžeme a budeme," řekl jsem. "Janis Цанни - není jediný, kdo může mluvit o mrtvého člověka".
  
  
  "Třetí Салака Мадупас?" - zeptala se Erica.
  
  
  "Ve skutečnosti je. Možná, že jen on je schopen držet nás v penthouse". Její, obrátil se k Минуркосу. "Jsi позвонишь emu?"
  
  
  Минурк zaváhal jen na krátkou dobu: "Samozřejmě. A její доставлю ego sem".
  
  
  Dvě hodiny později, právě v soumraku, Sergio Мадупас dorazil na hotelový pokoj. On se zdál tichý, plachý člověk, ale pod povrchem скрывалась ponuré odhodlání pomoci pomstít se na matematiku, odpovědné za smrt svého bratra. Dal emu balet pantofle s vysokým podpatkem a měkkou přebalovací a rychle подкрасил. Když skončil, vypadal téměř stejně, jako podvodník, který ji viděl, ateliérové. Koneckonců, byl to podvodník, kterého Sergio dal pro sebe v našem obvodu, ve delle, nikoli ego bratr.
  
  
  Její hotel, aby lidé v ateliérové vzal Sergio pro Цанни, falešných Мадупа.
  
  
  Když ji skončil s ním, jeho ustoupil a my jsme všichni pozorně sledovali. "Co myslíš?" - zeptal se jí Минуркос.
  
  
  "Je to velmi podobné Салаку - a proto, a na Цанни", - řekl Минуркос.
  
  
  Naše vlastní podvodník, nejistě se na mě usmál. "Vy dobře поработали, pan Carter", - řekl on. Ego je hlas byl velmi podobný hlas Цанни, a ego angličtina byla, je zhruba stejné kvality.
  
  
  "Myslím, zvládli jsme to," řekla Erika.
  
  
  * * *
  
  
  Přes hodinu jsme jeli až k budově Apollo. V Aténách byl myčka na hodinu, a v ulicích města téměř žádné stroje. V samotném objektu byla tma, když nepočítám lobby a vzdálené blikající světla ateliérové. Jsme psaním textů v pronajatém černé obci sedan minutu deset, a pak se za rohem domu se objevil vysoký muž. Přišel otevřeně k autu a selles vedle mě na předním sedadle. Erika a Sergio seděli vzadu. Минуркос zůstal v hotelu.
  
  
  "Ahoj Carter", - řekl vysoký muž. On se podíval na dva ostatní, a chyběl pohled na Eric.
  
  
  Její zeptal se. - "Něco se děje?"
  
  
  "Nic podobného. S nimi fretky, jak to přišlo, nebyl nikdo jiný". Byl to Bill Spencer, můj kolega z AX. To byl nováček v agentuře, a dříve ji, chodila s ním jen krátce. Nicméně Jestřáb ujistil mě telefonicky během našeho krátkého rozhovoru dříve, že Spencer byl dobrým člověkem. Podle mých pokynů, díval se na speciálním výtahem ateliérový apartmán přes skleněnou fasádu budovy téměř tři hodiny.
  
  
  Její představil ego s Эрикой a Sergio. "Jsme zastavit pomocí služebního dveře do haly, - řekl jsem, - s tímto klíčem. Sergio jde první, a my se chováme tak, jako by toto místo patří nám. Pokud jsme stoupáme nahoru, budeme jednat tak, jak ji nastínil již dříve. otázky?"
  
  
  V tmavé auto přišla zemitou ticho. "Dobře," řekl jsem. "No tak to s tím".
  
  
  Jsme čtyři вылезли kolem černého sedanu a společně se vydali k průčelí budovy. Vlevo od hlavního vchodu bylo zamčené skleněné servisní dveře. Sergio воткнул klíč, který dal emu Минуркос, na zámek z nerezové oceli a otočil ho. V hale stráž u výtahu s rozpaky se obrátil k nám.
  
  
  Sergio vstoupil jako první jsme šli za ním. Její myšlenku, zda jsme stát Ставроса překvapením. Musí расхаживать na пентхаусу, čeká slyšet, co se stalo v domě plukovníka Коцикаса. Její doufal, že to není poslal tam vojsko své lidi k šetření. Také bylo pravděpodobné, že se pokusil zavolat na Паракату v poslední den nebo dva, a zjistil, že nemůže tam nám s khem kontaktovat. Neschopnost spojit se s khem-buď plantáže v džungli říkala Ставросу, že něco není v pořádku.
  
  
  Nyní se dostáváme k ochranky u výtahu. To je divné, díval se na Sergio.
  
  
  "Kde jsi byl?"
  
  
  "To zástupci tisku", - řekl Sergio, jednající svou novou roli. "Oni slyšeli o hrozné расправе nad полковниками junty, která se zabývá došlo jen několik hodin zpět. Policie jim o tragédii. Chtějí strávit krátký rozhovor, zjistit názory pana Минуркоса o této hrozné události, a mluvím s ih nahoře ".
  
  
  Její cítil jehlový Huga na jeho pravém předloktí, a myslel, musím ego použít. Pokud by ochranka nějaký čas дежурил, on by věděl, že Цанни nešli kolem budov.
  
  
  "Dobře, - řekl on. "Já půjdu s vámi ve výtahu".
  
  
  Výtah byl nahoře, v penthouse. Zavolal, a on se pomalu začal sestupovat. Zdálo se, že proběhla celá věčnost, než přijel na prvním patře, ale den nakonec hozen otevřít. Дежурил stejný лифтер, který se dříve odvážel mě nahoru a dolů. Jsme vylezli na palubu, dokud лифтер se díval na Stránkách. Den za námi zavřel, ale operátor stiskl tlačítko, vyzvednout nás.
  
  
  "Nevěděl jsem, že jste šli kolem budovy," - řekl Sergio, ostražitě díval se na nás.
  
  
  "No, teď víš", - раздражительно odpověděl Sergio. "Já jsem odešel, aby se setkat s těmito газетчиками. Vezměte nás nahoru. Její dávám rozhovor".
  
  
  Muž pozorně zkoumal tvář Sergio. "Nejprve jí zavolat nahoru", - řekl on.
  
  
  "To není nutné!" - řekl Sergio.
  
  
  Ale operátor přistoupil k пульту komunikace napravo od stroje. Její, přikývl Спенсеру, a on se blížil k lízání. On vytáhl svůj "Smith a Wesson" 38, a druhý muž si všiml pohybu. On se otočil právě včas, aby vidět, málo pistoli u víska. On zalapal po dechu a vklouzla na podlahu.
  
  
  Erika přišla k пульту řízení. "Vezmi to na sebe," řekl jsem.
  
  
  Na cestě do chaty jsme se přestěhovali обмякшую postavu лифтера do rohu výtahu, odkud ego by bylo okamžitě vidět, když necháme čtyři. Prostřednictvím chvíli na chodbě královské otevřely den.
  
  
  Jak jsem tušil, hlídal ještě dva muži. Jednou kolem nich byl блондинистый bandita, kterého ji nepotkal dříve. Byli to bojovníci, a on nechtěl hrát s nimi hry. Blond vlasy se zvedl ze židle u vchodu do penthouse, a druhý zůstal sedět.
  
  
  Oba se podívali na Stránkách, jako kdyby viděl strašidlo.
  
  
  "Co to sakra..." - zvolala blondýnka. "Co se tady děje?"
  
  
  Sergio přitahuje pozornost blondýna, a Spencer se přiblížil k темноволосому za stolem. Muž se pomalu zvedl k Спенсеру.
  
  
  "Dal jsem povolení k rozhovoru s těmito lidmi," - řekl Sergio.
  
  
  "Jak jsi utekl na přístřešek?" - zeptal se blondýnka.
  
  
  Jeho, přistoupil k němu, dokud Sergio odpověděl. Spencer stál vedle temný muž. Erika pokrývající její nás oba malý belgický револьвером, спрятанным za kabelku.
  
  
  "Copak jsi pamatujete si, jak jsem šel?" - возмущенно zeptal se Sergio. "Bylo to asi hodinu zpět. To je jsem vám říkal, že..."
  
  
  Žádné další vysvětlení není to trvalo. Hugo být tichý vklouzl mi do dlaně. Její popadl blondýna levou rukou a притянул k sobě, když on ztratil rovnováhu. Rychle strávili na ego krku ruka s nožem. Krev брызнула na košili a sako Sérgio.
  
  
  Tmavý muž vzal zbraň, ale Spencer byl připraven na mu. Vytáhl z kapsy na ošklivou удавку a rychle dát ji na hlavu kriminálník, a pak silně zatáhla za перекрещенную drátu dvěma dřevěnými držadly. Ruka člověka a ne дотянулась do pistole. Ego oči se rozšířily a ústa приоткрылся, když dráty probodnuté tělo a cév do kostí. Ještě více krve брызнуло na hustý koberec u našich nohou, když bandita vyskočil a na okamžik скривился v хватке Spencer, jeho nohy затряслись ve vzduchu. On pak se připojil ke svému příteli na podlaze.
  
  
  Erika oslabuje sevření na spoušti revolveru. Sergio s bledou tváří díval se na mrtvá těla, dokud její utíral nůž Huga o bundu blondýna. Spencer přikývl mi, vzdát se удавки, hluboce врезавшейся v krku člověka, - a zamířil na den přístřešek. Její Huga držel v ruce, a Spencer vytáhl zvláštní zbraň, o kterém se mi zmínil dříve. Ego poskytuje společnost Special Effects and Editing - pneumatické pistole, стреляющий дротиками. Šipky byly plné кураре, быстродействующим jed, který AX vypůjčené od indiánů Kolumbie.
  
  
  Sergio přišel k sobě. On se blížil den, vložil ještě jeden klíč, který dal emu Минуркос, a odemkl jim těžké dveře. Podíval se na mě a já přikývl. On tiše tlačil dveře a ustoupil stranou, protože nemohl dostat do podkrovní pokoj. To nebyl ochoten pomoci v této fázi útoku.
  
  
  Všichni tři se rychle vstoupil do dveří, расходясь fanoušek Eric držel revolver před sebou, připraven vystřelit, ale to bylo jen náhradní zbraň. Její ne hotel a více upozorňovat Ставроса, než to bylo nezbytně nutné, než jsme našli samého Ставроса.
  
  
  Bylo by ideální, pokud by Stavros umístěn ve velkém obývacím pokoji u vchodu. To by velmi rychle zaujal toku všemu. Ale místo toho jsme našli dobré Hammer, sedící na dlouhém бахарев zády k nám se sklenkou brandy v ruce. Ji viděl, opasky, pouzdra z místa, kde stál. To ještě byl vyzbrojen - tento nebezpečný člověk.
  
  
  Ve vnitřní chodbě, vedoucí do ložnice, tam byly žádné známky života, ale přicházející hlasy dobře, světlý kanceláře. Zrovna jsem se chystal zamířit na Хаммеру, jak náhle dva muži vyšli z kanceláře do obývacího pokoje. Odina kolem nich byl robustní боевиком s automatem v наплечной pouzdra, a druhým byl další falešný Мадупа, Janis Цанни.
  
  
  Oni se zastavili, když viděli nás, a oba se podívali na Stránkách лучезарными očima. Dva podvodníka se na chvíli zastavili, hledá přítele na přítele, a Kohoutkem otočil se k nim a viděl výraz ih tváří. Ještě přes zlomek vteřiny hulvát s Цанни tažený za zbraně.
  
  
  Spencer нацелил šipku a vystřelil. V místnosti se ozvalo tupé bavlna, a chvíli později kolem krku muži, vedle adamovým jablkem, letěl černý kovový oštěp. Ego čelist začala být tichý pracovat, když Цанни v hrůze уставился na černý objekt. Hammer jeden кошачьим pohybem začal otáčet a vytáhnout zbraň.
  
  
  Ego oči se nejprve zaměřili na mně, a viděl jsem v nich hrozbu, když jeho ruka našla zbraň v pouzdře. Její klesl na jedno každému národu a současně nenašel rukou, dělá smyčkou zespodu, čímž se uvolní jehlový. On proudily ze skály; vzduch tiše, jak ovlivňuje draka, a jeho Hammer na prsa v blízkosti ego a srdcem. Čepel s hlasitým стуком vstoupil do ego, tělo a опустилось do rukojeti.
  
  
  Ošklivé oči Hammer, se poprvé otevřela mi, protože nen neměl sluneční brýle modré barvy, na chvíli upřeně podíval na mě nevěřícně, že se mi podařilo zabít ego tak rychle. Podíval se na jehlový, z pod kterého ego tričko bahno malinovou. On vzal nůž, jako když jde vytáhnout, pak zvedl zbraň v ruce ke mně. Ale on už byl mrtvý. Padl tváří dolů na gauči a její dlouhé vlasy ukrýval zmatek ego člověka.
  
  
  Další akční film právě přestal škubnutí na podlaze. Цанни otočil se, aby spěchat zpět do kanceláře, ale ještě jednu šipku na pneumatické pistole zastavil ego, bít do zad.
  
  
  On se zoufale snažil popadl za ni, nemohl se do něj dostat, a pak se zhroutil hlavou ve dveřích v kanceláři, na chvíli трясся tam, a pak обмяк.
  
  
  Její příchod na den a viděl, že je v kanceláři už nikdo není. Znovu se otočil k ostatním. Ji přikývl na chodbě vedoucí do ložnice, a Spencer předběhla mě. Erika přišla za mnou.
  
  
  Zkoumali jsme zbytek míst. Ještě jeden obývací pokoj, ložnice a kuchyně. Našli jsme ozbrojeného pachatele, který el-sendvič v kuchyni. To je Spencer našel ego jako první. Ji, vstoupil právě v tom okamžiku, když se znovu vystřelil na pneumatické pistole. Je to zatraceně umíral získat k vraždám, téměř stejně jako Zack. Muž dostal úder do sebe, když vytáhl dlouhý revolver Welby.32. Z nějakého důvodu zášť подействовал na něj není tak rychle, a emu podařilo vystřelit. Zbraň s řevem zlomil hranice místnosti a dostal Спенсеру upřímný pod žebra, který je ego zády k sténání. Její popadl židli a poplácal po tváři, když se целился na mě revolver. Židle narazila do něj a havaroval o obličej. Pistole vystřelil do stropu, a muž dopadl na podlahu zády, ztratil zbraň. Spencer, reptání do zdi, znovu se zaměřila na pneumatické pistole.
  
  
  Její křičel na něj. - "Počkej, na míru, vezměte si ji!"
  
  
  "Proč?" - хрипло zeptal se. "Svině досталь mě".
  
  
  Opět se zaměřila. Její hit jeho ego pěstí do obličeje, a on se udeřil hlavou o zeď. Pak se její вырубил zbraň, tak že je to ztracené ego. To загремел na кафельному podlaze v kuchyni, a to ошеломленно se na mě podíval.
  
  
  "Řekl jsem, počkej", - прорычал jsem.
  
  
  Naše oči se na chvíli setkali, pak sklonil oči, popadl za ránu pod žebry. Bylo to jako jednoduchý rány v těle, ale teď mě to není moc mrzelo. Jeho, přistoupil a poklekl před ostrostřelci. Ego oči byly otevřené, a jeho tělo stále ještě bojovala s jedem. Byl jedním kolem těch vzácných lidí, u nichž byl přirozenou imunitu k určité toxické chemické látky, které, i když ne úplný, nutily кураре zabít ego pomalu, a ne okamžitě. Jí byl rád, že to tak je. Může být její moci získat odpovědi.
  
  
  V tuto chvíli do kuchyně vstoupil Erik, ee revolver ještě vystřelil. "Ego není zde", - řekla.
  
  
  Její popadl loser za košili a nervózní. "Kde Stavros?" - požadoval jsem.
  
  
  Muž se na mě podíval. "Jaké je tvoje řešení?" On byl ještě jedním kolem amerických fanatiků Ставроса, ale ego vlasy byly tak dlouhé, jako u Hammer.
  
  
  Ji vytáhl "люгер" z pouzdra a přitiskl ego k levé скуле banditu. "Řekneš-li mi, kde je, její postarám, aby jsi včas obrátil s dopisem lékaře, aby vás zachránil". Samozřejmě, že to byla lež. "Pokud jsi откажешься, její klikněte na spoušť. Mluvit".
  
  
  Podíval se mi do očí a ocenil to, co viděl. "Krejčí, dobře, - хрипло řekl. Zášť je již jednal na něj. "Pokud jsi opravdu спасешь mě".
  
  
  Jí přikývl.
  
  
  "On šel v Mykonos".
  
  
  Její переглянулся s Эрикой. Ostrov Mykonos byl jedním kolem dvou míst, kde Stavros vytvářel své elitní pouzdro povstalců. "A teď pověz," řekl jsem, kolébání Люгер na ego tvář. "Obdržel oznámení o полковниках?"
  
  
  Bandit ušklíbl se, pak ego tvář překroutila náhlá bolest. "Цанни volal domů Коцикасу. Odpověděl jeden z копов. Řekl, že poručík a tito lidé jsou v pořádku, a že plukovníci jsou mrtví".
  
  
  "Co to sakra je?" - zvolal Spencer.
  
  
  Spencer byl překvapen odpovědí, a jeho ne. Plukovník Коцикас rychle pomyslel jsem si, když zazvonil zvonek, a dal trubku jednomu kolem policistů. Коцикас patří jim, že pokud to není doručí přístřešek falešné zprávy, Stavros bude jít tam se svými lidmi. U Коцикаса neměli čas dohodnout se s námi akce, a tak šel dál a udělal to, co se zdálo jako nejlepší. To bylo rozumné, ale plukovník nemohl vědět, že revmatismem, který přiměl dát policii, umožní Ставросу opustit přístřešek, do toho, jak jsme se tam dostáváme.
  
  
  "Proč Ставросу jít do Mykonos?" - едко se jí zeptal umírajícího šipka. "Ankety vojáků?"
  
  
  Ještě jeden záchvat, bolí zachvátila ji. "Dejte mi lékaře, je", - udělal to.
  
  
  "Nejprve mluvit".
  
  
  Pošeptal mi slova. "Svolal oba tábory. Chce, aby vojáci byli převezeni do Atén. Velitel na Миконосе řekl něco o tom, jak se pohybovat své vojáky, dokud neobdrží oznámení od Минуркоса. Stavros byl velmi rozzlobený na něj. On letěl tam, aby se osobně velet".
  
  
  Její vzrostl. Muž napjatý a začal. Ego tvář je již посинело.
  
  
  "Pojďme odtud.", - objednal jsem. Její, obrátil se k Спенсеру. "Zůstaň tady."
  
  
  V ego hlase velký smysl nemají zášť. "Jsem zraněný, Carter".
  
  
  Její zkoumat ji. To byla jen rána, v níž nebylo nic životně důležitého. "S tebou, všechno bude v pořádku," řekl jsem. "Pokud je to obvaz a volejte Хоуку odtud. Řekněte emu o posledních událostech. Její požádám Минуркоса volat lékaře, který se postará o vaší ráně. Nějaké otázky?"
  
  
  "Ano", - řekl on. "Proč nechceš, aby ji byl s tebou na Миконосе?"
  
  
  "Musíš se trochu поправиться, Spencer.
  
  
  Stavros příliš důležité pro AX. "
  
  
  "Říct to Хоуку?" - kyselé zeptal se. "Doporučil mě na dočasnou práci na tomto úkolu".
  
  
  "Řekni emu všechno, co chceš". Její, obrátil se na den, je pouzdro "люгер" do pouzdra. "Pojď, Erika".
  
  
  "Co jste ode mě očekávali, jen počkejte, dokud jsem nedostal od vás oznámení? - zeptal se Spencer.
  
  
  Ji zastavil a přemýšlel o tom na chvíli: "Zítra v době snídaní, můžete odejít. Noviny bude příliš pozdě na to říct o tomto příběhu. Ať Минуркос dorovná na policii a řekne jim všechno. Zavolejte полковнику Коцикасу a požádat o podporu ego Минуркоса. Do té doby ji budu na Миконосе a najdu Ставроса, pokud existuje. Pro něj bude příliš brzy přijímat žádné zprávy o tom, co se tady stalo a do domu Коцикаса ".
  
  
  "A co takhle Sergio?" - zeptala se Erica.
  
  
  "Poskytujeme ego domů," řekl jsem. "Je to velmi dobře dokáže vytvářet příležitosti, a teď se může vrátit k rodině".
  
  
  "Carter", - řekl Spencer.
  
  
  "Ano?"
  
  
  "Příště to bude lepší".
  
  
  Ji, podíval se na něj. "Dobře," řekl jsem. "Pojď, Erica. Potřebujeme chytit стервятника".
  
  
  Desátá kapitola.
  
  
  Přístav ostrova Mykonos leží, jak masivní ограненный safír v ranním slunci. To bylo téměř zcela uzavřený přístav s malými rybářské lodě a čluny uvnitř a dvěma velkými cruise lines lodě, stojící na kotvení u moře-stěny. Lodě nešel v Mykonos. Cestující museli jít dolů na неуверенным трапам se zavazadly v ruce na člun, který malé skupiny zařízený ih na břeh.
  
  
  Jsme s Эрикой nejsou vydržel tohoto krátkého dobrodružství. Přijeli jsme v nové letiště na druhém konci ostrova, jen hodinu zpět a jeli autobusem na hrbolaté silnici do vesnice. Teď seděl v pobřežním kavárně pod baldachýnem na plachtovina, poté, co se usadil v pravém žlutém židli, a sledoval, jak tuctu baleen řeckých námořníků vedou nedávno раскрашенную rybářské lodi do vody pouhých patnáct metrů ode mě. Mě v obou směrech поворачивала nábřeží - řada побеленных domy s kavárnami, obchody a malé hotely. Její upil Nescafe, symbolickou poctou řeků americké kávy, a sledoval, jak se mimmo jízdenky starý muž v slamáku, obchodní hroznovým vínem a květinami. V této atmosféře bylo těžké si vzpomenout, co jsem byl tady, aby zabil člověka.
  
  
  Analytika se mnou nebyl. Ona zmizela v bludišti bílé korouhve, v blízkosti nábřeží, najít starší ženu, která věděla o pobytu na Миконосе před pár lety. Potřebujete-li byla alespoň nějaká informace o Миконосе, budete kontaktováni темноволосым старушкам v černé šály, které si pokoje ve svých domech návštěvníkům. Všichni věděli. Erika šla zjistit, o vojenském táboře na ostrově, a zjistit, kde může žít velitel tohoto tábora, protože jsme pravděpodobně tam najdeme Ставроса.
  
  
  Právě jsem dokončil "Nescafé", když Erika, houpání na kamenný chodník před kavárnou, měla na sobě žluté kalhoty, její dlouhé rudé vlasy byly стянуты žlutou páskou. Mi stále bylo těžké pochopit, proč tak krásná dívka, jako je Eric, se ukázala být zapojeni do mého světa. Ahoj, měla vdát za bohatého muže s vilou a dlouhé bílé jachty mimo Tel Avivu. To všechno by mohla mít svůj vzhled. Může, ona to nevěděla. A možná, jachty prostě není v jeho вкусее.
  
  
  "Vypadáte jako turista, Nick", - usmál se, posadil se vedle mě. "Kromě saka a kravaty".
  
  
  "Dejte mi ještě hodinu," řekl jsem. "Co jste se naučili?"
  
  
  Je to objednal u číšníka šálek horkého čaje, a je to pryč. "Dobře, že jsem jela jedna. Maria nejprve velmi hotelu mluvit. Tyto островитяне velmi daleko od cizích lidí, a každý člověk, který zde nežije, - cizí".
  
  
  "Co to mělo říct?"
  
  
  Erika začala mluvit, ale hej, musel počkat, až číšník odejde hej, čaj. Když on odešel, ona насыпала v šálku trochu cukru na otevřené misky. V blízkosti pláže Ornos je tábor, a jen pár ostrovanů navštívil uvnitř. Velitel žije v pronajaté vile v blízkosti tábora. Ego jméno Галатис. Odina kolem dvou místních taxikářů odjel dvou američanů v hotelu Rhenia ". na okraji obce; Později tento stejný člověk odvezl ih na vilu Галатиса ".
  
  
  "Skvělá разведывательная práce, miss Нистром," řekl jsem. "Pojď, jdeme v Рению".
  
  
  "Jen jsem si sedl", - si stěžoval na to. "Mám ještě půl šálku čaje".
  
  
  "Přinesu ti ještě šálek později". Její hodil na stůl několik drachma.
  
  
  "Dobře," řekla, rychle отхлебнув ještě čaje, a pak vstal, aby se za mnou.
  
  
  Šli jsme po nábřeží mimmo káva a malé skupiny do otevřené náměstí, kde zastavovaly autobusy, které na okraj. Pošta a štábu policie brány vyšli na náměstí a tam seděla потускневшая bronzová socha starověkého hrdiny. My jsme prošli tuto velikost, obrátil se na nábřeží v malém okolí a brzy dorazili v Рению. To byl multi-level hotel, postavený na svahu s téměř tropickými zahradami před ním.
  
  
  Štíhlý mladý muž za otevřenou recepci byl velmi vítaje. "Ano, včera přijeli dva američany. Jsou vaši přátelé?"
  
  
  Jako ih jméno? "- zeptal jsem se.
  
  
  "Dej-ka přemýšlet." To досталь, z pod pultu deník a otevřel ho. "Aaa. Pan Brown a pan Smith".
  
  
  "Ano. Budou našimi přáteli," řekl jsem. "V jakém pokoji? Chceme ih překvapit".
  
  
  "Jsou v 312. Ale oni už odjeli. Oni se zmínil, že se vrátí na večeři do hotelu do poledne".
  
  
  Jsme stále kontrolovali pokoje. Její zaklepal na dveře a pak vstoupila s спецэффектом, které kluky kolem oddělení speciálních efektů. My zavřel za sebou dveře a огляделись. Obě velké postele byly ještě schovaný, ale na nočním stolku seděla napůl prázdná láhev whisky. Stavros nic moc pila, tak ji si myslel, že to byl ego žoldák, kterého přivedl s sebou, který vypil alkohol.
  
  
  Kromě lepicí pásky a několika окурков, oni nic víc vlevo. Stavros, pravděpodobně vzal s sebou zavazadla. To, co musel udělat, a nebude trvat hodně času. Emu se musel učit o telefonickém kontaktu osoby, назвавшегося Минуркосом, a zkontrolujte, zda loajalitu Галатиса, velitele tábora. Život Галатиса se ocitla v bezprostředním ohrožení, pokud by to poslechl rozkazy Минуркоса není tah, dokud není slyšet od něj další zprávy. Protože Stavros dorazil včera, Галатис mohl být už mrtvý.
  
  
  "Nám lepší jít do vily," řekl jsem.
  
  
  "Já jsem s tebou, Nick".
  
  
  Pak půlhodina se zeptat, jsme konečně našli taxikář, потягивающего ouzo do kávy. Neměl našem sebemenší touhy, aby nás na vile, dokud ji nezveřejnila emu svazek drachma, pak to, co se сгорбился a vedl nás k taxi. To byl otrhaný Chevrolet 1957, bez větší části květin a vlny торчащей na čalounění. Taxikář vzal s sebou starý motor, který vydal hlasité říhání je, když jsme похали.
  
  
  Velká část jízdy se konal na špatně вымощенной silnici podél skalnatého pobřeží ostrova, kde strmé skály обрывались na Egejské moře. Když jsme byli téměř na pláži Ornos, řidič zabočil na рваную гравийную silnici směrem na tábor a vily. Když jsme prošli vysoký plot kolem ostnatým drátem, se nám podařilo pouze zahlédnout rozeznat tábor, zelené budovy, притаившиеся v dálce. Jsme se obrátil od plotu na dlouhou cestu, která se zabývá vedla k vile. Když jsme se blížili k domovu s tašková střecha, ji požádal taxikář počkat, a on, zdá se, velmi ochotně souhlasil.
  
  
  Byli jsme připraveni ke všemu, když ji srazil v bohatě zdobené dřevěné dveře. U Analytika znovu byl belgický revolver, ukrytý za kabelku, a tentokrát, ona doufala, že ego je používat. Ona klidně seděla vedle mě na den a čekala. Její dal "люгер" v postranním minutu saka, a moje ruka byla s ním. Služebník, starší řek, otevřel dveře.
  
  
  "Kali " aktualizováno", - přivítal nás. On pokračoval v řečtině. "Chcete vidět velitele?"
  
  
  "Odpusť mi," řekl jsem, jemně tlačí ego stranou. Jsme s Эрикой se přestěhovali do větší obývací pokoj s jednou prosklenou stěnou, výhledem na svah kopce a stromy.
  
  
  "Prosím!" - opáčil starý muž anglicky.
  
  
  Jsme opatrně pokračovali přes místnosti do místnosti a konečně se sešli ve velké místnosti. Tam nebyl nikdo jiný.
  
  
  "Kde je velitel?" - zeptala se Erika u starého muže.
  
  
  On zuřivě zavrtěl hlavou přes boky do strany. "Ne ve vile. Na návštěvě".
  
  
  Její zeptal se. "Kde je?"
  
  
  "Šel s američany. Do tábora".
  
  
  "Эфаристо", - řekl jsem, poděkoval ji.
  
  
  Šli jsme ven a znovu se na tuto hru v boxu. "Отвези nás do vojenského tábora", - řekl, že jeho řidiči.
  
  
  "Co budeme dělat, když se tam dostat?" - zeptala se Erica.
  
  
  Taxi отъехало od domova, a двинулось zpět na štěrkové cestě. "Ještě nejsem jistá", - přiznal jsem se. "Jen jsem pocit, že bychom se měli alespoň podívat ze strany".
  
  
  Ale my jsme tak daleko zašel. Když jsme se obrátili zpět na silnici, která se zabývá probíhal paralelně plotu, a jezdí po ní několik set metrů, ji viděl místo, kde stopy od pneumatik vyšli z vozovky a zastavil se v blízkosti nějakého města.
  
  
  Jeho řekl řidič. - "Stop!"
  
  
  "Co se stalo, Nick?" - zeptala se Erica.
  
  
  "Já nevím. Zůstaň tady".
  
  
  Její vyjel kolem kabiny a vytáhl "люгер". Pomalu pochodoval mimmo stopy pneumatik na зарослям. Byly důkazy bojů v blízkosti místa, kde bylo zaparkované auto. Bít do křoví, její zjistil to, čeho se bál. Za hustým keři ležel vysoký hubený muž, s řezu krku od ucha k uchu. Zřejmě ji našel Галатиса.
  
  
  Její, se vrátil do auta a řekl Eric, a my jsme jen посидели tam nějaký čas, zatímco taxikář se podíval na nás do zpětného zrcátka.
  
  
  "U Ставроса již měl být jeden po celé podřízené Галатиса důstojníků na své straně", - těžké, " řekl jsem. "Pokud najdeme Ставроса, zítra se u něj budou tyto jednotky v Aténách".
  
  
  "Nemůžeme jít za ním do tábora, Nick, řekla Erika. "U něj bude malá armáda, aby bránila ego tam."
  
  
  "Vrátíme se do hotelu, a doufám, že to, co jim řekl Stavros, je to pravda - že to má v úmyslu se tam v poledne. Budeme čekat ego tam."
  
  
  V "Рении" jsme s Эрикой nepozorovaně se dostali až do místnosti Ставроса. My jsme se zavřeli a začal čekat. Byl v polovině ráno. Postele byly ustlány, takže jsme si museli starat o služky. Její nalil nám oběma malou porci whisky, a my jsme tuto hru na okraj postele, pije se to.
  
  
  "Proč nemůžeme být zde na dovolené jako turista?" - obrátila na Erika. "Nic lepšího na práci, než navštěvovat větrné mlýny, chodit na pláže a sedět v kavárně a pozoroval, jak žije svět?"
  
  
  "Možná, že jsme někdy budeme zde společně", - řekl jsem, ne věřit tomu nás na minutu. "Při dalších za jiných okolností."
  
  
  Erika sundala malý gillett, který shell s nohavicemi. Na ní byla jen průhledná halenka, заправленная v kalhotách. To opět postele na postel, její nohy jsou stále ještě stál na podlaze a její zrzavé vlasy nahodile расплывались v jednoduchém zeleném покрывале.
  
  
  "U nás není tolik času spolu," řekla při pohledu na strop. Lehký vánek проникал otevřené okno, lehký mořský vánek. "Bez ohledu na to, jak to všechno funguje".
  
  
  "Já vím."
  
  
  "Já nechci čekat na nějakého možné v současné době a v budoucnosti spolu. Možná, že nikdy nepřijde". Ona začala rozepínat halenku.
  
  
  Ji, podíval se na nah. "Eric, že jsi, krejčí sakra, děláš?"
  
  
  "Jsem раздеваюсь," řekla, aniž se na mě. Halenka byla odstraněna. To расстегнула malý podprsenku a смахнула ego. Její podíval na nah shora dolů.
  
  
  "Chápete, že Stavros může dostat sem je v každém okamžiku?" Její zeptal se.
  
  
  "To je jen polovina hodin". To расстегнула západku žluté kalhoty v pase a стягивала ih přes boky. Pod ním byl jen cár kalhotky, malý kus látky, který téměř nic, byl zakrývání.
  
  
  Její vzpomněl si, a mám пересохло v krku. Jeho vzpomněl čisté zvíře je radost, kterou prožíval s ní.
  
  
  "Eric, já si nemyslím..." - pokoušel se argumentovat já.
  
  
  "Čas tam," - ujistila mě, томно pohybující se na postele. Její, sledoval, jak se její tělo pohybuje a elastická. "Vy jste sám řekl, že Stavros, asi všechny ráno bude переговариваться s novým velitelem v táboře".
  
  
  "Nemůžeme být jisti v tom," - řekl, když to расстегивала můj pás. Můj tep участился, a on cítil známé vnitřní reakci na jeho dotek.
  
  
  To притянула mě k sobě a přesunula se ke mně. Moje levá ruka se na vlastní žádost přestěhovala do hrudi.
  
  
  "Jak bychom měli být jisti, Nick", - выдохнула to, засунув ruku na moje oblečení.
  
  
  "No sakra, - pomyslel jsem si. Dveře byly zamčené. "Люгер" bude v dosahu. Uslyšíme Ставроса do toho, jak on vstoupí do místnosti. A měl jsem stejný pocit, že u Analytika. Možná je to naposledy.
  
  
  Ji, otočil se a nechal oči klouzat po těle Analytika a гриве planoucí vlasy, dopadající na její mléčné ramena, a říkal jsem si, zda někdy žena více vítaná, než Erica Нистром. V každém místě. Kdykoliv.
  
  
  Ji políbil ee a ee úst, byl horký a vlhký, a v tom, jak se přitiskla rty na mé, bylo potřeba. Když jsme líbání, ona mě раздевала, a to není останавливал ji. Pak jsme spolu leželi na posteli, a její стягивал průhledné kalhotky s její boky a stehna. Na konci by mi pomohl, сбив ih matoucí.
  
  
  Ona postele na záda s téměř zavřenýma očima a táhla ke mně. Ji, přistoupil k ní a ona притянула mě k sobě. Znovu jsme se vášnivě políbili, a ona držela mě a ласкала. Když to втянула mě v sebe, byl okamžik, kdy se její ústa otevřela z potěšení, a pak na jeho krku se rozešel nízká sténání.
  
  
  Její boky se pohybovaly proti mě, projevující iniciativu a требовательно. Jí odpověděl, silně tlačí ee. Dlouhé kyčle mimo dosah od postele a uzavřeni za mými zády, nutí mě hlouběji proniknout dovnitř.
  
  
  A pak nás hřímal výbuch. To přišlo dříve a s větší silou, než kdy jindy si myslel, že nutí tělo třást a třást své nahé síly a že jde jen pak o tom, jak jsme oba byli vysvobozeni z celé vřavy, která se zabývá prohluboval uvnitř nás. Zůstali jsme s měkké vlny rozkoše, která se zabývá pronikly do nejhlubší a nejniternější části nás.
  
  
  Oblékání klidná. Bylo tam ještě později ráno. Nicméně ji začal obávat, že Stavros může se objevit. To může být na letišti čeká na letadlo do Atén. Mohl by říct, že se vrátí v poledne jen pro to, aby porazit všechny pronásledovatele ze své stopy.
  
  
  Bylo jedenáct třicet. Erika nápoj ještě whisky, a uvnitř nah rostlo napětí, které, samozřejmě, отражалось na její tváři.
  
  
  "Jdu do haly," řekla v jedenáct třicet pět.
  
  
  "Proč?"
  
  
  "Může být, zavolal a změnil své plány," řekla rychle dotažením dlouhou cigaretu. "Mohou něco vědět".
  
  
  Její nepokusil se ji zastavit. Ona byla celá v nadšení, i přes to, že jsme se dříve milovali.
  
  
  "Dobře," řekl jsem. "Ale pokud přijdete s Ставросом, neberte si ego sebe. Ať to hodí sem".
  
  
  "Dobře, Nick. Slibuji".
  
  
  Pak péče Analytika ji začal расхаживать po místnosti. Její sam byl nervózní. Bylo důležité, že jsme přinesli sem Ставроса. Jsme se honili ego dost dlouho.
  
  
  Uplynulo pouhých pět minut a pak toho, jak Eric upadla na recepci v hotelu, když ji slyšel hluk na chodbě. Ji a vytáhl 9 mm люгер a blížil se den. Jeho poslouchal. Ozval ještě jeden zvuk. Ji čekal, ale nic se nestalo. Ji jemně a tiše odemkl dveře. Приоткрыв ji na palec, její, vyhlédl ven do chodby. Nikoho nebylo vidět. Jeho stát глянул v obýváku a podíval se tam-sem.
  
  
  Nic. Chodba jmelí otevřené oblouky, vedoucí do zahrady. Šel jsem vyhlédl ven a znovu nic neviděl. Asi padesát metrů, na konci chodby byl vstup do zahrady. Její rychle sestoupil tam, rozhlédl a nakonec to vzdal. "Myslím, že moje nervy byly na hraně, rozhodl jsem se. Její se vrátil k приоткрытой den do místnosti a vstoupil.
  
  
  Jakmile ji chytil za dveře, zavřete ji za sebou, ji koutkem oka si všiml pohyb, ale bylo příliš pozdě na to reagovat. Ostrý úder do hlavy způsobil u mě головокружительную bolest hlavy a krku. "Люгер" vyklouzl kolem mé ruky. Ji chytil za dveře ostění a odolat, když ji opřel o něj. Její pohled viděl tvář před sebou a cítila v nen to, co viděl v penthouse v Aténách. Bylo to těžké хмурое tvář Adriana Ставроса. Její vydal zvířecí zvuk v krku, a natáhl k tomuto уродливому tvář. Ale pak ještě, že to znovu zasáhl mě do hlavy, a uvnitř záře jasného světla. Její plaval v moři černé barvy, a mezi černým mořem a černým nebem nebylo panorama. Vše сомкнулось na mě a sloučené v клубящуюся temné hmoty.
  
  
  Jedenáctá kapitola.
  
  
  "On se probudil".
  
  
  Její slyšel hlas blábol, jako kdyby to schell ke mně na jiné místnosti. Mé oči se otevřely, ale já jsem nemohl ih zpracovává. Ji viděl kolem sebe tři neurčité formy.
  
  
  "Ve skutečnosti, otevřít oči".
  
  
  Hlas byl povědomý. Patřil Адриану Ставросу. Jeho snažil se soustředit na jeho zdroji. Ego tvář rozjasnila v mé vizi. Ji sledoval, jak v těžké, těžké obličej s залысинами, tmavé vlasy a ledové studené oči, a nenáviděl sám sebe za to, že nechal emu vzít mě. Její překlad pohled z něj do dalších dvou osob na obou stranách. Jeden patřil ke zdravému смуглому chlapa s nádechem okem nad levým okem. Ji vzal ego pro brazilské bodyguard Ставроса. Druhý muž byl poměrně mladý a nosil stejnokroj barvy khaki. Její netušil, že je to ten důstojník, který nahradil zavražděného Галатиса.
  
  
  - Tak, - řekl Stavros jedovatý hlas. "Мойщик oken". On vydal jakýsi hrdle smích. "Kdo jsi ve delle?"
  
  
  "Kdo jsi ve delle?" Jí odpověděl, že se snaží vyčistit hlavu, snaží se přemýšlet. Její vzpomněl si, že Erica a myslel si, našli oni její taky.
  
  
  Stavros vytáhl mě a praštil mě hřbetem ruky, a pak teprve jí a všiml si, že sedím na rovné židli. Nejsou svazováni mě, ale "Люгера" nebylo. Hugo stále seděl u mě na předloktí pod rozepnutou bundu. Jeho málem spadl ze židle, když přišla rána.
  
  
  Stavros sklonil se mnou navždy, a když promluvil, jeho hlas byl podobný vrčení самке leoparda. "Vidím, že jsi mě poznáte", - прошипел to. Ji viděl jako armádní důstojník se podíval na něj. "Teď už víte, s jakým mužem máte co do činění".
  
  
  "Ano, psycho,, - pomyslel jsem si. Nemilosrdný člověk, охотящийся na ostatní. Teď si uvědomil, proč se jmenoval ego Стервятником. Tentokrát ji držel ústa na zámku. On se narovnal, popadl košili na přední a prudce roztrhl ji. Její podíval na spoustu jizev na jeho торсе, zdá se, že z ohně. Ukázalo se, že jsou pokrýval většinu ego těla.
  
  
  "Vidíte to?" - прорычал on, jeho oči заблестели příliš jasně. "Dostal jsem to při požáru v bytě, když byl chlapec. Můj otec vzal s sebou do postele закуренную cigaretu, která se stala posledním z řady nezodpovědných akcí ve vztahu k ego rodině. Ale přežil jsem, víš. Nemyslete si, že se řítím rovnou do pekla, protože už jsem tam byl ".
  
  
  Takže to byla velká chybějící část puzzle Ставроса. Oheň něco защелкнул uvnitř něj. To выжег vše, co zbylo z duše, zbývá jen обугленное jádra. Když to zapnul košili, její pochopil, proč stál tak otevřeně. Musí být celý ego trup byl tvrdý kvůli зарубцованной tkáně.
  
  
  "Teď si uvědomíte", - прошипел se mi. "Teď řekneš mi, kdo jsi a co tu děláš, na Миконосе, шпиония za mnou".
  
  
  Sípavý темнолицый chlap vedle ní vytáhl kolem kapsy něco chybí, zdá se, дубинку, jen v případě, pokud se jí by byl dost hloupý, aby napadnout Ставросу.
  
  
  "To CIA?" Až mě dostal ošklivý hlas Ставроса. "Jste volal Галатису, předstírat Минуркасом?"
  
  
  Ji měl náhradní, jinak by bylo všechno ztraceno. Kdyby Erika netrpí, za pultem vybavení, jak se ukázalo, ona se brzy vrátila bych se sem. Pokud budu mít štěstí, a ona věnovala pozornost, ona vstoupí do místnosti a stane ih пленницей. Ona bude bojovat s tímto, a já jsem měl být vědomé, aby vyvinuly hej pomoc.
  
  
  "Ano," řekl jsem. "To CIA".
  
  
  "Aha, pravda vyjde ven," řekl Stavros. "A můžete zde uspořádat puč proti mě?"
  
  
  Oči Ставроса сверкнули na mě manickou nenávistí.
  
  
  "Něco takového."
  
  
  "Jaké jsou detaily tohoto spiknutí CIA?" - požadoval odpověď Stavros.
  
  
  Její váhal. Kdyby ji řekl příliš mnoho, to znělo by to falešně. Husky znovu zvedl дубинку.
  
  
  "Počkej," řekl mladý důstojník se silným přízvukem. "Nedávno v Řecku jsme studovali některé metody, které umožňují dosáhnout od vězňů plné spolupráce. Ale bude příliš hlučný, aby se přistoupit k tomuto допросу zde.
  
  
  V každém případě bychom se měli vrátit do tábora. Vezmeme ego s sebou ".
  
  
  Stavros se na chvíli zamyslel. "Dobře, - temně řekl.
  
  
  Jsou zvedl mě ze židle. Zajímalo by mě, kde, krejčí sakra, Erik? To by bylo vrátit se přes recepci. Možná, že přece jen ji našli. Ale jí nemohl zeptat.
  
  
  Když se nahnali mě čeká auto u domu, vzdáleného od vchodu parkovišti, ji si myslel o tom, pokusit se utéct s pomocí стилета. Kdyby se vzal mě na ten tábor, ji bych nikdy opustil ego živí.
  
  
  Ale nebylo dobré řešení pohnout s nožem. Drsný muž držel zbraň u mě pod žebry, ale na druhou stranu mě seděl Stavros. Důstojník vedl stroj.
  
  
  Na cestě kolem města na обрывистой silnici ji celou dobu myslel o Eric. Bylo těžké pochopit, co se s ní stalo. Věděla, že hej, že se bude muset vrátit do místnosti okamžitě, jakmile se objeví Stavros.
  
  
  Byli jsme za městem-například na mile, když se obrátil na strmé ukazatelů a viděli остановившуюся auto jen dvacet metrů před námi na úzké cestě. Její, si vzpomněl, že viděl tento stroj, припаркованную u hotelu již dříve, a dospěl k závěru, že to patří k managementu. Důstojník kliknul na šikanu a vojenská auto zastavilo několik metrů od jiné stroje.
  
  
  "Co to je?" - stručně se zeptal Stavros.
  
  
  "Jako by zlomené stroj", - zavrčel důstojník.
  
  
  "No, jít, krok, který ji z cesty", - řekl jediné slovo Stavros.
  
  
  Vpravo od našeho stroje byla skála a na druhé straně strmé skalní stěny. Důstojník vyšel z levé strany a opatrně se přesunul k počítači, преградившей silnici. Stavros, sedí vpravo ode mě, otevřel dveře na straně útesu a zastavil se na chodníku a pozoroval. Jeho byl v autě sám s chraplavým mužem, державшим zbraň vedle mě.
  
  
  "Сбрось ji ze skály!" - nařídil Stavros stát vedle naší nádobí.
  
  
  "Budu se snažit", - řekl důstojník.
  
  
  Je to ego byla poslední slova. Když se zastavil u jiné stroje, ji viděl jako cíl Analytika vyletěl nad útesem. To, zdá se, подслушивала mimo hotelového pokoje a slyšela, jak se rozhodnou, aby mě do tábora. To угнала auto vybavení a zastavila nás na silnici.
  
  
  "Pozor!" - vykřikl Stavros důstojník, když viděl, že Erik udělal zbraň na muže.
  
  
  Řecky se otočil, když zbraň Analytika vystřelil. Na čele důstojník objevil дырочка. To отшатнулся a narazil do auta, když Erik udělal zbraň na Ставроса. To vytahoval vlastní zbraň, a obdivoval její Эрикой za to, že jako první vytáhla důstojník, protože jsem věděl, jak by hotelů пристрелить Ставроса. To прицелилась v Ставроса, a její zbraň znovu štěkal, a dostal se do něj.
  
  
  Drsný muž vedle mě v autě целился na mě, aniž by si uvědomil, co dělat v první řadě. Nakonec, když Stavros byl zraněn, on se rozhodl nejprve zabít mě, a pak jít za Эрикой. Ji viděl, jak побелел ego s prstem na spoušti revolveru. Ji, hodil jeho ruku a udeřil jeho ego, ruku s pistolí a zbraně выстрелило, rozbíjet okenní tabule vedle mě. Jehlový byl u mě v dlani. Držení zbraně na dálku, její silně tlačil nožem a cítil, jak se vešel v ega ruku. Pro něj to bylo po všem.
  
  
  Ставроса bolí do ramene, ale to bylo jen zranění. Spadl na zem a odpověděl na oheň Analytika, když jí vyskočil kolem dlouhého konce stroje. Пригнувшись a pomocí stroje pro úkryt, jeho, zamířil k jinému počítači s pistolí v ruce. Stavros znovu donutil Erica schovat se za útes. Jeho hotel, aby se na něj přesný výstřel z místa, kde to nejmíň čekal, protože on si myslel, že jsem stále ještě v zajetí.
  
  
  Ale když ji přišel na jiný stroj, Stavros mě viděl. Udělal dva výstřely a kulky взметнули vedle mě kusy asfaltu. Ji a skočil za roh stroje a odešel s čáře. V příštím okamžiku Stavros znovu ocitl ve vojenském autě. Cílem Analytika vyskočila kolem útesu, a to střílel do auta, ale промахнулась. Za volantem byl Stavros. Motor likvidaci.
  
  
  Její vstal a zastřelil ho. Najednou stroj накренилась a letěl výplaty přímo na mě. Snažil se zmáčknout mě na jiný stroj. Její uvolní jednu бесцельный výstřel, a skočil směrem od blížící se auta. On hlasitě dopadl na jiný stroj. Její ležel velmi blízko k místu nárazu, zavírání tvář a doufat, že раздираемый kov není врежется na mě. Stavros rozbalil auto couvání a prudce se otočil směrem od místa dopadu. On se vrátil do města. Po dalším zlomku vteřiny byl na cestách. Její pečlivě zaměří, skončil v pneumatikách a roztrhl ji, ale on pokračoval cestovat. Erika vydala dva výstřely, kulky švihl отлетели od auta a ne hit na Ставроса.
  
  
  Ní, slyšel její křik. - "Krejčí!"
  
  
  Její, vstala a otevřela dveře zlomené stroje. Dveře klesla mi do náruče a udeřil jí o chodník. Její selle do auta a snažil se pořídit si auto. S třetí pokus vše fungovalo.
  
  
  Erika potkala mě u auta, když ji zapnul přenos.
  
  
  Jsme s řevem hnal se po silnici na Ставросом. Udrželi jsme ego v zorném poli, dokud se dostal do města, a pak našli брошенную stroj v blízkosti nábřeží. Jsme mrtvý a podívali se výrazně benzín je u konce.
  
  
  "To nemůže být daleko odtud," řekla Erika. "Jsem загляну v kavárně".
  
  
  "Dobře, ji uvidím na lodi. Buďte opatrní".
  
  
  "Ty taky, Nick", - řekla.
  
  
  Šla po cestě do kavárny. Tam bylo mnoho míst, kde bylo možné se schovat. Jeho, vyšel na malé molo, kde je více turistů čekali na loď. Zrovna jsem se chystal zeptat Ставроса, když uslyšel řev motorového člunu. Pak ji viděl ego na loď na konci mola. Loď отходила.
  
  
  Jeho běžel k němu, ale bylo pozdě. On byl v cestě. Její нацелил na něj pistoli, ale ne vystřelil. Pozoruji vedle mě malou loď, její, skočil na palubu s majitelem, který stál s отвисшей čelistí, sledoval za tím vším. U mě byl ještě zbraň.
  
  
  "Továren", - objednal jsem.
  
  
  To tiše poslechl. Motor řval.
  
  
  "A teď jdi za ním."
  
  
  "Ale..."
  
  
  "Vypadněte, na míru, vezměte si ji!" - vykřikl jsem.
  
  
  On vyšel. V tu sekundu ji byl za volantem a отъезжал od přístavu bar v návaznosti na Ставросом. Ji, rozhlédl se a spatřil Erica na druhém konci panelu, выкрикивающую mé jméno. Nemohl jsem se vrátit. Její přejel ho od nah.
  
  
  Ní, slyšel její křik. - "Buďte opatrný!"
  
  
  Je mi to líto, že nemůže být se mnou, protože Stavros byl pro nah důležité. Ale okolnosti nařídit jinak. Ji viděl, jak Stavros prošel vstup do vnitřní přístav, a zanechala za sebou čistý bílý po. Mimo toto chráněné území byly malé, proměnlivé vlny, a když ji dostal tam, moje malá loď se začala houpat, a брызгала mi do tváře slanou vodou, kolem tmavě modrého Egejského šaty. Bylo jasné, že Stavros míří do необитаемому ostrově, který se nacházel v blízkosti Делосом.
  
  
  Moje loď byla rychlejší, než člun, který ukradl Stavros, tak zoufale lpí na své malé lodi, ho pomalu předjel ho. V této době ji myslel o Eric tam, na Миконосе. Na policii se budou muset poskytnout vysvětlení. Ale hovor полковнику Коцикасу řekne úřadům všechno, co se hotelů vědět. Do té doby, kdy ji vrátím, oni jsou jistě ocenění Erica medailí. Pokud ji vrátím.
  
  
  Náhle se jí ocitl na dosah, ale Stavros mě předběhl. Dvakrát vystřelil na mě, a oni rozbil čelní sklo lodi. Vezmeme-li v úvahu, jak se moje loď прыгала, to byl skutečný boj, že Stavros kam se dostal. Ji vytáhl pistoli a pečlivě se zaměřila na siluetu Ставроса. Její, vystřelil a minul. Zbývá mi jen dva snímky.
  
  
  Jsme se vydali do malé opuštěné oblasti ostrova, a voda se uklidnil. Stavros, běžel k разрушенным zbytky horký, выгоревшего na slunci panelu. Na cestě ji viděl, jak to перезаряжал zbraň, takže měl výhodu v боеприпасах. Při příjezdu k zakotvit, on dvakrát vystřelil na mě, držet mě pryč. Ji, rozbalil loď v širokém kruhu, se snaží přechytračit ho. Ale její ovládl oheň. Nemohl jsem trávit zbytečný záběry.
  
  
  Stavros se naklonil na startu, na něčem pracoval. Člun byl již zakotvila. Jeho jsem si myslel, že to může být moje šance, a opět se loď dovnitř. Jakmile se přiblížil dost blízko, aby střílet, v zorném poli se objevil Stavros a vrhl nějaký předmět na mou loď. Přistál otevřeně do mé kabiny. Ji viděl, jak svítí pojistku, a věděl, že Stavros našel dynamit. Na Миконосе ego používá pro těsnění nové silnice na druhém konci ostrova. Neměl jsem čas pokusit se vyhodit ego přes palubu. Pojistka se ukázalo být krátký. Засунув zbraň za opaskem, její skočil přes palubu a plaval.
  
  
  Výbuch roztrhl mi uši a otřásla horký vzduch, drží se na vodě, velké vlny. Kolem mě посыпался odpadky, ale jeho plul přes pryč. Její, se ohlédl a viděl burning nečistoty na povrchu vody, černý kouř řítil se k nebi.
  
  
  Měl jsem štěstí. Její pokračoval plavat ke břehu, прилегающему k přístavu bar. Stavros mě viděl a udělal dva snímky. Kulky spadl do vody výplaty hned za mnou. Vystřelil potřetí a прорезал mi předloktí. Její выругался si pod nos. I když jsem na břehu, ji mohu zůstat beze zbraní, protože munice na zbraň by намокнуть.
  
  
  Když Stavros viděl, že jsem pořád chodit ke břehu, on se otočil a běžel od zarostlé řasami mola. To shell v rovném nejnižší část ostrova výplaty hned za námi, k zřícenině půl tuctu rybářské chaty, které byly dávno opuštěny. To, samozřejmě, měl v úmyslu uspořádat mi zálohy tam.
  
  
  Její těžce západ slunce na staré námořní zeď, která se zabývá byla v dokovací pod přímým úhlem. Ji, podíval se na otevřený prostor přede mnou, ale Ставроса viděl. Horké slunce začátek suché slané vodě na mě, dokud ji studoval terén upřímný dopředu. Na vzdálenosti asi tři sta metrů celém hotelu, a bylo relativně ploché, s výjimkou roztroušené kamenné výstupů a balvany, které provázely a vytvořily pozadí pro krátké linky осыпающихся kamenné chaty. Za nimi, skalnatý kopec je docela v pohodě povznést do středu ostrova, a na kopci byla ještě jedna budova. Byl to jednopatrový dům bez střechy a zdi, pravděpodobně nějaký veřejné stavby.
  
  
  Její systém je podělal v jasném světle doufat, že vidět Ставроса, ale ten úkryt.
  
  
  Vytáhl revolver z opasku, ji vyndal náboje a třel ih. Ji otevřel zbraň a podíval se do mozku. Uvnitř kovové trubky třpytily kapky vody lesknoucí se v отраженном slunečním světle. Приставив, málo k ústům, její продул mozku, vymazat ego. Dvě kazety, které ji tak pečlivě udržuje, může selhat, když jí závisel na nich. Jiné zbraně neměl, protože "Люгер" zůstal v hotelu, a jehlový vystupovat v boca стрелявшего na silnici vedoucí k vojenskému táboru. Erik vezme ih, ale v tuto chvíli mi to nepomůže.
  
  
  Nicméně Stavros byl si jistý, že nebudu střílet, jinak neutekl by. Byl to malý přestávku v můj prospěch. Tím, že přijímá to jako nejlepší, co jsem měl, bylo jeho vylezl ze zdi a zamířil k коттеджу s pistolí v ruce. Pokud by jí ukázal pistoli, ji mohl přimět Ставроса si myslel, že jsem připraven střílet z něj, mokré, nebo ne, a aby se ego brzdit. Ale já jsem doufal, že až do tohoto nedosáhne.
  
  
  Jeho opatrně přiblížil ke kamenným домикам. Všude rostla vysoká tráva, dokonce i uvnitř kostry malých budov bez dveří a oken. Bylina je mírně шевелилась pod teplý vánek, kde jí byl. Slunce zde vypadalo jako něco jasnější, než na sousedním Миконосе. On a teplý vánek pomalu sušené jídlo a košili a kalhoty, ale můj švédy stále прилипала k mému tělu.
  
  
  Její jemně shell po dlouhé hnědé trávě. Dvě ještěrky, šedá, pravěkého druhu, skočila na kámen, aby se dostat pryč z mé cesty. Zde není cítit ulicí. Horký vzduch dovnitř mi nosní dírky a téměř škrtil mě svým zápachem hniloby. Mouchy bzučely na заросшему plevele pole mezi chaty a mnou, a v hloubi duše ji viděl Алексиса Саломоса, ležící na kroucené обломках lovu much na nen. Pak si všiml její pohyb dopředu v blízkosti nejbližšího rodinného domu.
  
  
  Její přejel rukou oči a znovu se podíval. Teď tam nebylo nic vidět, žádné další pohyby, ale cítil jsem, že Stavros tam byl. Její pocit, že by každá kost v mém těle posílala varovné signály.
  
  
  Jeho běžel k валуну výškou na hrudi u prvního domku, měření tam, díval se a poslouchal. V uších neustále доносился hluk hmyzu. Její přemístil ruce na balvan a dal ee ящерице na zádech. On odskočil off, напугав mě. V tuto chvíli Adrian Stavros přilepená na hlavu, protože z druhého domku linek a střílel po hnát.
  
  
  Záběr, zdálo se, že se ozývá nadále v липком vzduchu. Brýle расколола kámen v mé pravé ruce. Přes okamžitý start druhý výstřel udeřil do kamene a tady hromádku zrnka písku mi do obličeje. Její zvracet a сморгнул. Když ji znovu stahl vidět, Stavros zmizel. Ale lízání se ke mně, mezi prvním a druhým chaty, si všiml její pohyb trávy.
  
  
  Stavros, zdá se, se rozhodl, že nebudu střílet na mokré zbraň. Místo toho, aby ji honil ego, on honil mě.
  
  
  "Lovec se stává kořistí!" - ozval hlas, následován nízká, srážet krev smích.
  
  
  Tento hluchý blázen hlas, zdálo se, vycházel nejdříve z mé hlavy, než kolem chalupy. Nemohl jsem říct, kde přesně byl Stavros, zvuk.
  
  
  "Tak pojď a dostaň mě, Stavros", - křičel jsem.
  
  
  "Illas", - odkud-pak se narovnal mě Stavros. "Alexander - to jméno". Následoval další výbuch smíchu, vysoký, психотический, který sahal od horký vánek.
  
  
  Její uslyšel hluk v častěji u prvního domku. Její díval skrz prázdné oči rozbitých oken a neviděl nic. Pak slyšel její hlas pravici a trochu za mě, ve vysoké trávě.
  
  
  "Zbraň je k ničemu, ne?"
  
  
  Její otočil a viděl Ставроса, stojící za mnou, je v úplně jiné pozici, než slyšel její poslední zvuk. Mohl být blázen, ale přesto byl mazaný. Udělal na mě zbraň a vystřelil.
  
  
  Ji, spadl naplocho na zemi vedle валуном, když je stiskl spoušť. Kámen už byl mezi námi. Brýle přerušil rukáv košile a bude zase dcera levou ruku. Ji, otočil se jednou, když on znovu vystřelil. Brýle se zvedl prach vedle mě. Jsem zoufalá нацелил na něj revolver, když je to potřetí stiskl spoušť. On se dostal na prázdnou kameru. On se na mě podíval, když ji нажимал spoušť své pistole. To taky klikl bez výstřelu
  
  
  Osoba Ставроса změnilo, a on se smál vysokým divoký smích, vložením náboje do své zbraně. Její odhodil zbraň, зарылся nohama na zem a skočil na něj.
  
  
  Její hit Ставроса, když on se zvedl na mě zbraň. Neměl řešit stiskněte spoušť, dokud se její, chytil se s ním. Zbraň spadla, když jsme se oba ударились o pevnou zem, kopání do a škrábání vysoké trávě.
  
  
  Její silně udeřil Ставроса na čelisti, a on spadl na záda. Ale když se jí vrhl na něj, u něj stále zůstávalo hodně zběsilou sílu. To nějak našel prázdnou zbraň, a když ji opět byl na nen, on zuřivě udeřil jeho hlaveň zbraně v mé hlav. On se dostal posuvné ránu, a on z něho spadl.
  
  
  Když ji znovu mohl soustředit na nen, on vyskočil a běžel do dva-příběh zřícenině na kopci za chaty. Snažím dřevěné dveře, trapné visel na jedné smyčce, a když se její vstoupil, ona je stále tiše vrzala. Stavros prošel touto cestou.
  
  
  Ji pomalu vstoupil do полуразрушенное budova. Uvnitř byliny bylo téměř tolik, kolik venku, v poli. V některých místech to bylo примята, kde prošel Stavros. Ale bylo mi příjemné si připomenout, že tohoto člověka, tak straší celý svůj vědomého života, a podařilo se mu přežít. Když ji obcházel roh обвалившейся zdi, viděl její pohled šíleného ego jednotlivce, a pak rezavé železné pruty se mi v hlavě. Její пригнулся, a tyč задела moje vlasy a havaroval kamennou zeď vedle mě.
  
  
  "Krejčí!" - zamumlal jsem. Našel kus železa, potvrdil posledními obyvateli ostrova. A znovu u něj byla výhoda před mnou.
  
  
  Ji chytil za činka, ale ztratil rovnováhu. Srazil mě z nohy, a on ztratil jeho sevření. Chvíli později se znovu nenašel zbraň. To спустилось na mou tvář a разбило by mou hlavu, kdyby padalo. Její, перекатился, a tyč задела moje pravé ucho a silně narazila o zem pode mnou.
  
  
  Znovu ji popadl činka, se snaží ukrást ji na triky Ставроса, a oba jsme ztratili ji. Stavros se otočil a взбежал na осыпавшейся schodech na nejvyšší úrovni budovy, kde se nacházel konec druhého patra. On byl upřímně mnou navždy, když jí, postavil se na nohy. Popadl velký kus kamene a hodil ego na mě. To se uvolnit z mého ramene, bolesti a projel to. Její začal stoupat po kamenných schodech. Ji chystal chytit Ставроса a zabít ego holýma rukama.
  
  
  Když ji dosáhl vrcholu, na mě letěl další kus kamene. Její пригнулся, a to s padáním spadl dolů. Stavros stál na zadním čele úzké části sukně, venkovní strana konstrukce za ním. Zoufalství se objevil v ego náměstí kroužkem tvář, když stál a mračit se na mě podíval. Podíval se na tyčící se pozemku za budovou, усыпанную balvany a каменистую. Pak malého zaváhání skočil.
  
  
  Ji, viděl, jak on dopadl na kameny a válí. On popadl za kotník, a ego tvář исказилось od zraněn a vztek. On lezl na speciální kulatý валуну, nebezpečné сидящему na kamenném římsu. Balvan byl asi tři metry v průměru, a pod ego náběžnou hranou na mírně svažitém římse kolem skály a trávy byl sevřený kámen menší velikosti. Stavros natáhl k malému kámen, jak používat ego proti mě.
  
  
  Jí, seskočil na zem vedle ní, a rána žihadlo mé nohy. Její spadl dopředu, ale rychle se zvedl, neporušený. Stavros zoufale отталкивал kámen od валуна. Když se její, šel za ním, on сверхчеловеческим úsilím vytrhl kámen a zůstal tam, lapal po dechu a čekal na mě.
  
  
  "Jdi, - прошипел to. "Jsem přestávky se ti lebka. Její..."
  
  
  Oba jsme viděli pohyb současně. Balvan vedle ní, bez podpory vzdálené kamene, začal se pohybovat dolů po šikmé plochy skalního římsy pod nohy Ставроса. Zdálo se, že na okamžik se zastavil, dokud se na něho díval s hrůzou, pak on se pohyboval vpřed od malé římsy k němu.
  
  
  Z důvodu těžkého kamene, který držel v ruce, a kvůli zlomenému kotníku nemohl pohybovat dost rychle. Její začal křičet varování, ale pak si uvědomil že to. Osoba Ставроса исказилось od hrůzy, když balvan dosáhl ego.
  
  
  "Ne!" - zvolal on, když si uvědomil, jak člověk, sníží se vysoké budovy, že bezprostřední smrt byla jen v několika sekundách.
  
  
  Když balvan dosáhl Ставроса, накрыв ego, hodil ruce, jako by se hotel zastavil ego propagace, ale on získává příliš velkou rychlost. Pomalu se přehnala přes ego prsa, trochu prudce a zůstal tam. Když se poprvé dotkl ega, na ego krku zlomil náhlý pronikavý výkřik. Pak je to velmi náhle заглушился, jako kdyby je někdo vypnul rádio.
  
  
  Temné ji, přistoupil k místu, kde ji mohl vidět hlava a ramena Ставроса, trčí z pod валуна. Ego oči byly otevřené, to невидящим pohledem se podíval na bílé, teplé nebe. Ruka se zastavila a дернулась, když zemřela sval, a pak to stahl bez života.
  
  
  Dvanáctá kapitola.
  
  
  Никкор Минуркос a její seděli pod chladným baldachýnem, v pobřežním kavárně a podíval mimmo pestře malované rybářské lodě na кобальтово-modré Egejské moře. Bylo to příjemné ráno, a my jsme se těšili.
  
  
  "Plukovník Коцикас a jí všechno vysvětlil orgány, a oni jsou velmi vděčný a Eric," řekl mi Минуркос.
  
  
  Erika šla na kávu na několik minute a nacházela se v blízkosti obchodu, kde koupil anglické noviny.
  
  
  "My, musí být vzrušený zde nějaké vzrušení na místní úrovni, - zasmál jsem se, dokud se nedostal vysvětlení celé střelby. Její lituji Галатисе. On se vyslovil proti Ставроса v nevhodnou dobu".
  
  
  "V každé válce, velký nebo malý, je oběť", - řekl Минуркос, допивая ouzo.
  
  
  "Jeden muž může způsobit mnoho burn" - zopakoval jsem.
  
  
  "Stavros mohl způsobit mnohem více, pokud by jste se nezastavila ego", - řekl Минуркос. "Hlas proč ji přiletěl, Mykonos, poděkovat vám osobně. Коцикас taky chce poděkovat. Chce představit vás a miss Нистром s vyznamenáním na veřejné ceremonii v Aténách, jakmile se vrátí".
  
  
  Její, zavrtěl hlavou. "Поблагодари ego na tuto myšlenku", - řekl jsem. "Ale v mém delle nám není dovoleno veřejné pocty". Ji mohl představit reakci Хоука na veřejnou obřad.
  
  
  "Ale existuje řádu", - protestoval Минуркос. "Můžeme alespoň poslat ih vám a miss Нистром?"
  
  
  Ji, zasmál se. "Proč by ne? Vy jste opět v ateliérové?"
  
  
  "Já jdu pryč z tohoto místa", - řekl Минуркос. "Tento díl mne donutil uvědomit si, že muž nemůže a nesmí skrývat od okolního světa. Jeho, myslím, že mám ještě, co udělat pro mou zemi, a mohu dosáhnout větší díky osobním kontaktům. To mě přivádí k další důvodu toho, že jsem přiletěl, vidět tě."
  
  
  Její отпил ouzo a podíval se na Минуркоса. Líbilo se mi to ego tvář. On byl muž, kterého bylo možné respektovat. Její zeptal se. - "Co je to, pane?"
  
  
  Ego tmavé oči se dívali do mých. "Dlužím ti život, Nick. Ale navíc, ty jsi mě rád. Líbí se mi, jak jsi действуешь. Její, chci, aby jsi stahl pracovat na mě. Jí chci, aby muž řídil svůj systém bezpečnosti a byl vedle mě. Potřebuju tě, Nick ".
  
  
  Její začal mluvit, ale on mě vzal za ruku.
  
  
  "Budete mít plat, který jí, určitě vám bude více než dost. A ji bych vám dal podíl příjmů na lodních linkách. Nebudu žít věčně. Můžete se nakonec stát velmi bohatý".
  
  
  Ji vzala ee za ruku. "Je mi líto, pane Минуркос ..."
  
  
  "Никкор".
  
  
  "Dobře, Никкор. Je mi to líto, ale nemůžu".
  
  
  "Proč ne?"
  
  
  To udělal zhluboka nadechl a vydechl. Ji, díval se na modré přístav, tam, kde se daleko míří k nám lesklá bílá výletní parník. "Je to těžké vysvětlit," řekl jsem. "Říkám si několikrát za rok, že jsem blázen, aby se pokračovat v této práci, že je to nevděčná práce, na kterou se nikdo nezajímá. Ale lidem je to jedno. A to i přes špatnou platbu, dlouhé hodiny, a nebezpečí, je to část mě. To je něco, co dokážu nejlépe, Никкор. To je něco, kde je jí nejvíce zapotřebí".
  
  
  Následovalo dlouhé ticho. Racek сверкнула křídla na slunci. Konečně Минуркос promluvil. "Chápu."
  
  
  Okamžik později Erika seděla na židli s novinami london. "Já nevím, jak mohou прилетать sem každý den, a vzít tak malo drachma za kus", - řekla.
  
  
  Její zeptal se. - "Tam je zmínka o Stavrosu?"
  
  
  Zvedla noviny tak, aby jsme mohli číst titulek: ŘECKÝ OLIGARCHA PŘIŠEL, tam byl obraz Минурка.
  
  
  "Může být, že to zvýší náklady na přivítá své akcie," - řekl jsem s úsměvem.
  
  
  Její vstal a objal Erica. Její chystá strávit s ní pár dní v "Рении", jak by se nám točila David Hock. Jí patří jim, že máme na to právo.
  
  
  "Vracíme se do hotelu," řekl její Минуркосу. "Chceš jít s námi?"
  
  
  On zavrtěl hlavou. "Myslím, že to vím, když se dva lidé chtějí být sami. Prostě budu sedět tady až do odletu letadla a dívat se, jak jde parníku. Vždycky jsem si užil pohled, jak krásná loď důstojně vstoupí do přístavu".
  
  
  "Tak sbohem, Никкор," řekl jsem. "Možná se naše cesty opět protínají v nejlepších za jiných okolností."
  
  
  "Ano", - řekl on.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Ватиканская krevní msty
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  
  
  Ватиканская krevní msty
  
  
  
  přeložil Lev Шкловский
  
  
  
  Název originálu: Vatican Vendeta
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 1
  
  
  
  
  
  
  
  
  Byl pozdní večer, a čekal, aby prohledávat pokoj Maxim Ušakov. Žena, která se zabývá čekala se mnou, bylo Daphne. Hodinky na noční stolku ukazovaly čtvrt desáté. Ji, věděl, že on neopustil svůj pokoj v villa Favorita každou noc, kolem 9:30, takže je čas se připravit. Její růže s velkou měděnou postýlky, na kterém Daphne ležely nádherně nahá , její dlouhé tmavé vlasy vlající na polštáři, její velké oči a široká ústa úsměvem z rozsáhlého a nedávné spokojenost. Natáhl si tělo na bílé простыне, vypadala jako živá panenka.
  
  
  Její oblékl se usaďte. Když ji застегивал наплечную pouzdra pro svého 9-mm pistole "Люгер", kterého ji něžně nazývám Вильгельминой, - Daphne dívá se na mě své velké zelené oči. "Proč se oblékáte, drahý?" zeptala se. 'Vše je ještě brzy.'
  
  
  "Neřekl jsem ti o tom? Mám pozdní obchodní jednání.
  
  
  "Strašně se nezastaví tak brzy," - надула to.
  
  
  "Skromnost - to je dobré pro člověka," řekl jsem. Ale když Daphne umožnila svým dlouhým smyslné boky klouzat po простыне, mi bylo úplně jedno na skromnost. K čertu Odvahy! Ji vytáhl "люгер" z pouzdra a zkontroloval náboje. A dokud Daphne очарованно sledovala, její předložila závěrky a zkontroloval obchod. S takovým člověkem, jako Brouků, nemůžeme být příliš opatrný. On byl agentem Mokré Del, oddělení "Těžkých del" KGB. Stejně jako jeho, on byl k tomu oprávněn svou vládou jednat tak, jak by si mysleli fit, to je zabíjet, když je třeba.
  
  
  "Musím počkat tě Nick?" zeptala se Daphne.
  
  
  Nějaký čas ji o tom přemýšlel. "Možná, že už je velmi pozdě," řekl jsem. 'Ti ji zavolat.'
  
  
  "Jste si jisti, že nemůžete zůstat?" пробормотала to.
  
  
  Její hravě poplácal ji po ягодицам. 'Šaty sebe.'
  
  
  Je to tak udělala, trhal slib, že zavolám hej; a konečně odešla. Ji, věděl, že možná už nikdy ji neuvidím, ale taková je moje práce.
  
  
  Její пристегнул jehlový, окрещеный oddělení speciálních efektů AX Hugo HQ, a oblékl si sako na vrcholu zbraní, jeho vyškolený zabíjet lidi mnoha různými způsoby, ale žádná metoda nemůže nahradit dvě hlavní zbraně. Vždycky jsem nosit s sebou . Люгер a jehlový ziehl mi život vícekrát, než si ji připomenout.
  
  
  Znovu si vzpomněla na Rčení Жукове. Byl to štíhlý šlachovitý rus, který v mládí vstoupil do služeb KGB.
  
  
  Kdysi dávno ego dostalo "katem" pobočka Mokré Věci, a on byl perfekcionista, любившим svou práci . Naše cesty dříve střetly jen jednou, v Caracasu. Jsme se náhodně setkali v hotelovém pokoji, a on se nabídl koupit ukradené čínské tajemství ve Spojených Státech. Když emu nařídil odmítnout nabídku, snažil se mě zabít. Emu je to téměř podařilo. Důkazem toho - шрамм apeluje mám na břiše; a to v noci v hotelu, jeho stále se ptal sám sebe, k němu nenávist, která se zabývá, může být nahrazen pouze časem, ego, nebo smrtí. Ale zabíjet je Udělena nebyla mou prací. Potřebovala jsem jen vyhnout, pokud je to možné. Můj úkol spočíval v následujícím: dokud ego nebylo, jít na ego místnosti a najít dokument, který on a ego nohsledi z KGB ukradl u univerzity kurýrní služby o několik dní dříve v Римэ a který se chystal předat KGB. Dokument obsahuje výkres nového rozbušky jaderných zbraní, zařízení, které z použití taktických jaderných zbraní více praktickým a jednodušší. Toto zařízení je přetrvávající Spojeným Státům nespornou vojenskou převahu nad Sovětským Svazem, a proto, samozřejmě, недолжно ьыло dostat se do Moskvy.
  
  
  
  V polovině desátého ji vzal taxi do hotelu "Villa Favorita" na Via Фламиния. I když byl v sobotu večer, v Римэ byl velmi tichý. Jedinými zvuky byly distribuovány kolem intimní terasy, s jasně osvětleným пиццериями , nebo na ближайего мотороллера , na kterém seděla смеющаяся mladý pár.
  
  
  Musí být, villa Favorita dostal své jméno na nejlepší časy. Venku nebylo nic, co by mohlo lákat cestující strávit noc tam. Na оштукатуренном fasádě byly popraskané a štěpky, výkon barva отслаивалась. Na horních oknech visely staré klouby . Uvnitř byl поцарапанный pult, za nímž spal starý ital. Její tiše prošel mimmo něj a vylezl po žebříku je v zadní části malého vestibulu. Její zastavil v druhém patře a díval se na spoře osvětlené chodbě v místnosti 307. Ticho. Její příchod na den pokoje a poslouchal. Uvnitř bylo ticho a jeho svět viděl. Ale to není znamenalo, že Maxim Brouků čekal uvnitř. Její досталь kolem kapsy speciální отмычку a vzal klíč , otevřel zámek. Její tiše vložil klíč do zámku a otočil тумблеры. Klikl hrad. Pomalu se otočil kliku a tlačil na dveře. Zevnitř nebylo nám zvuk, nám potíží . Ji vytáhl "люгер" a rychle šel dovnitř. Jeden pohled do temné místnosti mě přesvědčil, že Brouků opravdu spáchat večerní procházku v nejbližší novinový stánek, koupit noviny. Ji uzavřel za sebou dveře ...
  
  
  Po několika minuta oči zvyklí na тусклому světlo. Její díval dál , aby se ujistil, že jsem opravdu byl jeden, pak se schoval Люгер " do pouzdra a naskenované místnosti a прилегающую koupelnou Pokoj byl řídce zařízený a byl nepříjemný zápach. - z špinavé dřezy, dřevěné podlahy, a пропотевшего matrace v kombinaci s práškem proti hmyzu. Míst pro stravování věcí bylo málo. Nábytek sestával z řad široké postele, noční stolky, malé písemného židle, přímé židle a křesla. V křesle byly прорехи, přes které vyčnívající nádivku. To byl zrovna "Cavalieri Hilton", ale Brouků tam mohl schovávat zatím fretka .
  
  
  Její nepomyslel, že Brouků neměl tohoto dokumentu. Samozřejmě, že to bylo možné, ale to by bylo v rozporu se všemi pravidly naší profesi. Držíte při sobě důležitý předmět pouze tolik času, kolik je třeba, a pak projít ego, s někým jiným, nebo najít vhodné místo pro krmení, dokud ego není míjet . V tomto případě očekával, že úkryt bude zde, v místnosti Žukov.
  
  
  Když přes patnáct minuta jí nenašel jsem nic, jeho se začal divit, není špatně, zda jsem se. Je to doslova вывернул pokoj naruby. Matrace Žukov byl v клочьях, a na podlaze ležel výplň. Křeslo vypadalo stejně. Zásuvky židle a noční stolky v ní vytáhl a hodil na podlahu. Vše bylo pečlivě обыскано, dokonce i mušle sedátko. A jí nic nenašel.
  
  
  Jeho, přistoupil k oknu a podíval se na hodinky. Bylo již bez deset. Pokud Brouků udrží svůj obvyklý denní režim, vrátí se v deset hodin, nebo brzy potom se to. Její выругался si pod nos. Potřeboval jsem najít tento dokument, než se to vrátí. AX patří jim to, co on vydá ego svého uvážení dopravce brzy ráno následujícího dne, takže to byla naše jediná šance, jak získat zpět ego.
  
  
  Ní, viděl, že v místnosti bez větracích štěrbin, a podezření, že no nikdy neměl. Nájemníci, pravděpodobně pronajal ventilátor dole, když bylo horké a dobře zakryt, když byla zima. To byl opravdu hotel třetí třídy, přes ty, kde jsou pružiny postele celou noc тыкают vás do zad, a kde není teplá voda na holení .
  
  
  Protože na stěnách nebylo otvory pro sklad, ji začal obávat, že můj dotaz se prudce zastavili. Právě jsem se otočil, aby se znovu podívat na záchod, když slyšel hluk na chodbě. Jeho chytil "Люгер", se přiblížil den, postavil vedle a poslouchal. Ji slyšel ještě jeden zvuk na chodbě - otevření a закрывающаяся dveře . Její uvolněná a strčil люгер zpět za minutu. Když ji otočil do koupelny, dveře se otevřely.
  
  
  Byl to Brouků.
  
  
  Ji, otočil se. Moje ruka letěl k Люгеру.
  
  
  "Ne navždy", - tiše řekl Brouků, řekne ruský revolver mi v hrudi. Její svěsil ruku, zavřel dveře a šel ke mně.
  
  
  Byl zhruba v mém růstu a poměrně худощав. Ale u něj bylo жилистая, robustní postava, kterou nelze podceňovat. Ego tvář vypadat mladě, i přes ztenčování vlasů.
  
  
  To je při západu slunce v mé bundě, vzal "люгер", a to revolver mi v hrudi. Hodil Вильгельмину řezané na matrace.
  
  
  "Tak to jsi ty, Carter," řekl, ustoupil o několik kroků.
  
  
  "Vrátil jsi se brzy". - Rychle jsem přemýšlel o nadcházejícím rozhovoru. Zajímalo by mě, jak dlouho je ochoten mluvit, před tím, než se rozhodne stisknout spoušť.
  
  
  "Mám ve zvyku měnit své chování podle vlastního přání", - řekl s úsměvem. "To ukládá mi o život. Že do vás, mé druhé na AX, myslím, že mi dalo by lepší zacházet s tebou v Caracasu ".
  
  
  Můj krevní tlak začátku dredy. A hlas ji znovu neuspěl ani na druhé straně revolveru Žukov. A tentokrát se bude snažit ještě více.
  
  
  "Omlouvám se za nepořádek," - pokynul jí řekl. "Ale v této místnosti jste mohli najít je to lepší".
  
  
  Zeptal se. - "Jste nenašli ego, ne?" Ego úsměv se stal širší.
  
  
  "Ne, ty jsi to dobře schoval. Samozřejmě, že jsem měl velmi málo času ".
  
  
  "Samozřejmě, - řekl on.. A protože jsi stále zde, Carter, obávám se, že u tebe zbude ještě méně času.
  
  
  "Myslím, že to vím, kde to je".
  
  
  'Ano?' - netrpělivě řekl. Byl připraven střílet, ale emu byl zvědavý.
  
  
  "Místo, kde není navždy vnímat", - pokračoval její. "Pro člověka tvého intelektu".
  
  
  Úsměv byl rozzlobený pohled. - "Kde podle tebe, to je skrytý, Carter? Bude vaše poslední závěr správné nebo špatné?
  
  
  "Myslel jsem si, že to bylo tam." Jeho ukázal na dveře do koupelny, když stál mezi dveřmi a Жуковым . Ve stejné době její напряг svaly předloktí, a jehlový nepozorovaně vklouzla do mé dlaně.
  
  
  Ji slyšel, jak Brouci se zasmál nad mým špatným předpokladem, ale místo toho, aby se obrátili k němu tvář, její padl na zem. Revolver je Udělena выстерил, brýle se dostala na mou bundu, když jí klesla zpět a hodil nůž.
  
  
  Bylo to šílené, hodit, ale, naštěstí, jehlový přesto вонзился Жукову na pravé rameno. Když se vydal výkřik, a ruka s револьвером klesla na, ji, skočil na něj ze země. Jsme ударились o zeď. Její otočil ego ruce, revolver-letěl, dopadl na podlahu a vklouzla do kouta.
  
  
  Blíží se mu, ji rychle zatížil pravou rukou rána pro ego úzkému tvář, během kterého ji slyšet praskání kostí . Ji hotel způsobit začátku druhého rána, ale viděl, že je v tom víc není třeba. Ego morálku chybí.
  
  
  Její sundal nůž s ego ramene. To je široce otevřel oči a зашипел, než bolí. Její přitiskl jehlový k ego brady a pozorně pohlédl na hubenou tvář. Její zeptal se. - 'Kde se to v sále?' - To застонал. Její hit jeho ego po tváři a potřásl sem a tam. "Řekni mi, kde se skrývá dokument, Brouků," řekl jsem.
  
  
  "Ego není zde", - řekl, rychle dýchala.
  
  
  "Pojď mluvit," řekl jsem. "Už je příliš pozdě pro hry".
  
  
  On zavrtěl hlavou. Její silně přitiskl špičku стилета na ego hubená na krku, dokud není tekla krev. Její slyšel jsem hlasy v chodbě. Výstřel byl slyšet. Zeptal se někdo italsky, zda je vše v pořádku.
  
  
  Její сазаал. - "Va Bene!" Vše je v pořádku!' Znovu se obrátil k Жукову. - "Teď vidíš? Teď máš málo času. Policie by měla být zde z minuty na minutu. Jí chci vědět, kde v sále je tento dokument. Mluv!'
  
  
  On zuřivě se na mě podíval a těžce dýchal. "Mysleli jste si, že jsem obyčejný člověk, který рассказажет vám vše jen proto, že jste угрожаете smrtí? Obávám se, že jste velmi dobře víte, Maxim Ušakov ".
  
  
  Ale věděl, že ego je lepší, než si myslel. Její napadlo souboru AX, který byl na něm. Maxim Brouků byl nejen болтуном, ale i lovec za ženami. On je velmi hrdý na své потенцией, jmelí žen po celém venkovní bazén a měl pověst majitele značný sexuální apetit. "Dobře, Brouků", - řekl jemně jsem. "Nebudu tě zabít. Její získám tu část tvého těla, které jsi tak гордишься, - jsem отрублю zatracenou věc ".
  
  
  Arogance zmizela s ego zlý obličej. 'Co je? H-co?
  
  
  Na chodbě byly slyšet nové hlasy: "slyšeli Jste, co jsem řekl".
  
  
  Se strachem se na mě podíval. "To neuděláte!"
  
  
  'Dělat.'
  
  
  "Ty jsi blázen", - řekl on, a na jeho horním rtu vystoupil pot.
  
  
  "Hlupák" .
  
  
  Její vyřezávání emu ширинку. "Takže, Brouků?"
  
  
  'Zabij mě!'
  
  
  'O tom žádná. = To ценымногие zábavnější.-- Dobře?' Ji držel jehlový na резинке ego kalhotky. Jeho dostal revmatismus, který chtěl. V panice, on se podíval z okna. Pak to sebral odvahu. "Ne, - řekl on. Ale bylo příliš pozdě. Jeho, vrhl se k oknu, tlačil ego, hnízdiště ptáků отломилась a padl v сточную příkopu. Tam, na okraji pravého poklopu, byl skrytý papír.
  
  
  Rám poklopu se skládala ze tří vrstev dřeva v různém stupni rozpadu. V tomto люке střední vrstva je jim shnily rychleji, než malované vnější vrstvy, a velké kusy dřeva vypadl, tvořit prostor . V této místnosti byl přeložený list papíru. Když poklop byl uzavřen okrajem do okenního rámu, papír byla uzavřena.
  
  
  'Ne!' - vykřikl Brouků, подползая ke mně a snažil se vstát.
  
  
  Ji vytáhl papír kolem svého úkrytu a rozbalil.
  
  
  To byl opravdu výkres mechanismus zapalování. Já jsem jen položil ego ve chvíli, kdy Brouků skočil pro револьвером.
  
  
  Předtím, než ji, přistoupil k němu, popadl revolver a se zaměřila na mě. Její skočil k порванному matrace, na níž ležel "Люгер" . Revolver je Udělena vystřelil, brýle, bude zase dcera mi pravé stehno. Její přistál na matraci a okamžitě popadl Люгер. Když Brouků znovu zaměřila, ji zvedl "Люгер" a vydala dva rychlé výstřely, není прицеливаясь. První brýle dostal do dveří. V chodbě byly distribuovány hlasité výkřiky, dveře bouchání. Druhá brýle dostala Brouk těsně pod srdce. On vyskočil a spadl, zatímco sedí na podlaze. Seděl chvíli s otevřenýma očima, pak padl mrtvý.
  
  
  V chodbě křičí: "Полизия! Полизия! "Bylo na čase slábnout. Ji, utekl přes okno na vratké hasičský žebřík, a pod завывания sirény v dálce sestoupil do tmavé uličky.
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 2
  
  
  
  
  
  
  V ten večer, jako další opatření, aby ji zastavil v jiném hotelu. Moje nová rezidence se nacházela v blízkosti Via Marco Aurelio, na malém kopci, přímo naproti Koloseu. Byl to бедняцкий oblasti, a pak, jak jsem se usadil v malé dusné místnosti, nejvíc mě trápí hlad jako vlk, než KGB. Její strávil беспокойную noc .
  
  
  Na druhý den ráno její vstal brzy, досталь dokument podle svého úkrytu, daleko není tak nápadité jako u svatého jiří, a oblékl se. Ale čas pro přenos dokumentu bylo lepší. Ji potkal bych kurýra na letišti Rým není kdy a podal emu dokument, když už nastoupil do letadla do New Yorku. Napadlo mě, že kdyby se Brouků zbavil dokumentu během dne, mohl by být živý i dnes.
  
  
  Když jí přišel dát si kávu, nechal jí ego ve svém pokoji. Jak a Brouků, není to hotel, aby byl se mnou déle, než bylo nutné. Milovník části si myslí, že předměty budou v bezpečí, když on ih nosí s sebou. Ale profesionál ví, že pokud je věc ukrýt v dobrém cache, tam to bude bezpečnější. Nezkušených důstojníků je obvykle strach, ale tento strach nesmí jít nad rámec vlastností úkrytů.
  
  
  Její strávil ráno, перепроверив vzletu letadla svého dopravce a закодировав krátký vzkaz pro Davida Хоука, mého přímého nadřízeného a ředitele AX ve Washingtonu. Hawke hotel se dozvědět co nejdříve, při kterých by se za jiných okolností byl nalezen dokument. Kurýr předal emu zprávu.
  
  
  Ne když ji vytáhl dokument na místa, jídlo, tím, že v silver портсигар a dal портсигар za minutu. Na letišti ji měl nabídnout kurýrní cigaretu, a pak se měl konat výměna dvou stejných předmětů.
  
  
  Jí se objednal taxi do hotelu, ale jen sestoupil z kopce v Colosseum. Ale tentokrát opatření byla nedostatečná. Uplynulo jen pár minut ji, viděl, že nás straší černá Fiat.
  
  
  "Сверни zde vlevo", - řekl, že jeho řidiči.
  
  
  "Ale vy jste řekl, že chcete, na letiště!"
  
  
  "Zapomeň na to až".
  
  
  "Che sergej o coraggio!" - zavrčel muž se otočil za roh.
  
  
  Ji vyhlédl ven na zadní okno a viděl jsem sledoval za mnou, "Fiat". Teď byla řada na mně reptat. Její, jsem si myslel, že všechno šlo dobře a pak toho, jak se jí změnil všechny. Ale nějak mě našel přátel Žukov.
  
  
  Rychle jsme nechat zabalit za roh ještě dvakrát, snaží se jich zbavit. Řidič zjistil, že stroj jde za námi, využil příležitosti, aby předvedli své řidičské dovednosti. On táhl nás dolů po Via Лабикана, zpět mimmo Kolosea a nahoru po ulici Via dei Foree Imperiali, pak mimmo Baziliky Konstantina a bílé Římské Fórum s ego разрушающимися chrámy, simmering na полуденном slunce.
  
  
  "Kde teď je, stojí pán?"
  
  
  "Jen začněte upřímný," řekl jsem při pohledu na "Fiat". I přes ловкое řízení stroje je taxikář , jsme byli zadrženi provozem, a "Fiat" není zpožděná od nás; on byl příliš blízko mě. Jeli jsme na Corso Vittorio Emanuele do Tibery, přes Ponte Vittorio Emanuele a šel směrem k Vatikánu. Černé auto je stále гналась za námi. Nejprve ji подумывал skrýt dokument někde v taxi, ale vzhledem k tomu, агентыы za nás poznal auto, tento plán se nakonec působilo to jako příliš riskantní. Takže budeme i nadále jezdit po ulici Via della Conciliazione až k náměstí Piazza Pius XII. Před námi se představil katedrála Svatého Petra . Když ji, podíval se na náměstí s velkou kašnou uprostřed, jsem náhle dostal nápad. Je zřejmé, že to byl vývrtku, teď nebo nikdy.
  
  
  "Stůj, řidič", - řekl to rychle a ve stejné době se ohlédl a viděl, že "Fiat" je za námi více než na dvě stě metrů . Ji strčil krabičku lir a řidič v ruce a on překvapeně приподнял husté husté obočí.
  
  
  "Бениссимо !" - vykřikl jsem šel, když jí vyšel. "In bocca al lupo!"
  
  
  Ale pak ji si uvědomil, že potřebuji mnohem více, než je ego dobré přání.
  
  
  Její zvednul krok; když ji znovu rychle ohlédl přes rameno, uviděl, že, Fiat, usadil se na druhé straně náměstí . Na předním sedadle seděli dva muži; ih tváře byly neviditelné paprsky poledního slunce. Ih zdánlivé váhání подстрекала mě . Ji, věděl, že pokud se mohu dostat do muzea bazilikou , že budu mít příležitost odpoutat se od nich prostředí davy turistů.
  
  
  Tak jsem se opět zvedla krok a spěchal přes kolonádu, mimmo obrovské sloupy Бемини k muzeím mimo něj. Znovu se rozhlédl. Oba muži odešli, kolem зловещего typu černého auta a šli za mnou.
  
  
  Náhle ji рванул vpravo, se ponořila do stínu prvních dvou muzeí a prošel kolem třetí, tmavá budova. U vchodu byla ochrana ve formě. Její prošel mimmo nich, aniž by se ohlédl, a vstoupil do sálu, kde se turisté zaplnili obchody se suvenýry. "Míru sakra", - zamumlal její; u těchto kluků oči byly ostřejší, než jsem si myslel.
  
  
  Odina kolem nich již byla v hale, když ji vylezl po schodech o dvě příčky pozadu. Měl jsem čas oznámení ustaraným výrazem ego угловатого точеного osoby. Byl to svalnatý muž s tmavými vlasy, oblečený v nepopsatelný volný šedý oblek. A to, zdá se, že byl v KGB.
  
  
  V patře schodiště, kde ji lapal po dechu, осмотрелся, její, spatřil jsem sebe, že jsem v galerii knihovny Vatikánu. Byl to dlouhý, úzký prostor, po stranách kterého stáli skleněné vitríny s dárky Папам Пию IX, Льву XII a Пию X. byla To skutečná pokladnice zdobené drahými kameny скипетров, stříbrných soch a překvapivě krásně vyříznout zlatých misek a náboženských předmětů; na podlaze a mezi výlohy stály starožitné vázy . Vlevo od galerie ji viděl vnější zdi, выходившую do dvora, na který ji běžel několik sekund zpět .
  
  
  Její просканировал místnosti a stahl hledat nejlepší místo pro příjem potravy dokumentu. Bylo příliš riskantní, aby ego v sobě, a on věděl, že, pokud budete mít štěstí, zaměstnanci KGB nikdy nebude moci ega najít, pokud ji спрячу ego na vhodném místě.
  
  
  Zaměstnanci v uniformách chodili po chodbách, na obou stranách galerie. Její slyšel vrzání prken, dokud obsluha расхаживал sem a tam . Pak se její горстью svojí jejich akce tlumené zvuky kroků, aby oni nemohli vidět, co dělám. Ji vytáhl kolem kapsy stříbrný портсигар. V každém okamžiku mohl objevit темноволосый agent KGB. Ji rychle strčil složený papír v pravé ruce, a strčil портсигар zpět za minutu kabátce. Odina na služebníky насвистывал. Ní, se zastavil a předstíral, že obdivuji stříbrnými prvky na jedné kolem vitríny, neustále sledoval vzdalují, až mu zmizel z dohledu. Pak ji strčil dokument v этрусскую vázu, která se zabývá seděla u vitríny, na konci galerie. Musel jsem znovu složit papír na polovinu, aby se držet ji přes úzké hrdlo.
  
  
  To jen co se přiblížil k druhé vitríně, jako je čeština se objevil ve dveřích. On šel rychle, viděl, že stojím, a zajel. To se také zastavil před přehlídkou a prohlížel si obsah.
  
  
  Jí byl si jistý, že nikdo neviděl, jak jsem ji dal doklad do vázy. Doufat, že vypadat jako obyčejný turista, ještě několik minut zkoumal výstavu. Pak ji pomalu vyšel přes pokoje a odpověděl na nod ve službě jsou ty v domovních проеме. Když jí byl v chodbě, ji, přistoupil k oknu a podíval se do dvora. Ní, viděl, že u vchodu do budovy čekal na začátku druhé ruské .
  
  
  Já jsem šel dál. Takže oni si mysleli, že mají mě chytil do pasti. Ale když oni jsou tak mysleli, že u nich nebylo tohoto papíru. Tento dokument byl spolehlivější ukládat ve švýcarském trezoru. Mému dopravce bylo nařízeno odložit ego výlet na dvacet čtyři hodin, pokud nejsem přijet, takže to je taky v pořádku. Nyní vše, co jsem potřeboval udělat, je dostat pryč od těchto dvou ruských naživu.
  
  
  Ji, sestoupil po schodech v prvním patře budovy, kde se objevil chodbu s několika toaletami. Za ním byla hlavní chodba s malou vstupní halu, vedoucí k úřední vchodu. Její, prošel oba konce krátkého haly, zabočil za roh a stahl čekat. Téměř hned za rohem se vynořil чекист - zřejmě myslel, že jsem zmizel přes služební vchod .
  
  
  Když to stahl vynikající ní, natáhl ruku, popadl ego a přitiskl k sténání. Ji mohl zabít ego, ale ne nutně. Mi ještě muset odstranit dokument z galerie, a dokud ji to dělal, on to nepotřeboval vyšetřování vraždy policií. "Jsi pozdě", - jsem se lže, kolébání ego k sténání. "Dokument šel do Washingtonu".
  
  
  Její hit jeho ego pěstí do života. To согнулся, než bolí. Její hit jeho ego na krk a on padl na kolena. Když se ji chystal se utéct od něj, on se najednou chytil mě za nohy a притянул k sobě.
  
  
  To прохрипел. - 'Jsi врешь!'
  
  
  Sáhl na mou tvář a minul o několik milimetrů podle mého pravého oka. Její zastavil ego ruku a praštil ego мясистому tvář. Vykřikl a spadl na zeď. Ji, vstal, a když se chystal vylézt , znovu udeřil jeho ego na tvář. Od úderu branky-ego отлетела stranou. Když on narazil do zdi , ji udeřil ho костяшками prstů ego clonu. Vzduch se rozešel přes ego plic, a on se znovu zhroutil. Její hit jeho ego nohou v góly. On byl v bezvědomí.
  
  
  Bylo jasné, že nikdo v hlavní chodbě neslyšel o rvačce. Její, šel na služební vchodu a zjistil, že dveře, jak jsem očekával, jsou zamčené. Ale zdálo se mi, že nemůžu jít mimmo jiné důstojník u hlavního vchodu . Hlas proč ji vzal svou zvláštní отмычку, i když si byl jistý, že to bude fungovat s velkým starým zámkem. Ji snažili několik minut, neustále doufat, že se objeví servisní personál. Nakonec ji otevřel zámek.
  
  
  Za sebou slyšel její sténání чекиста. On přišel k sobě. Její otočil kliku a otevřel dveře. Do místnosti pronikl sluneční брылев . Jeho, vyšel na malé parkoviště za budovou a došel do rohu, kde ждало taxi. Řidič dřímal za volantem. Jeho, sklonil se a potřásl ego za rameno.
  
  
  "Chci jet do hotelu Della Lunetta," řekl jsem.
  
  
  "Mi si live dai piedi", - řekl on ; pokud by ji jen hotel projet.
  
  
  Její podal emu svazek lir a selles v taxi, zatímco on si myslel peníze. Když skončil, zasmál se.
  
  
  "A teď rychle."
  
  
  "Vaše, vaše, stojí pán".
  
  
  To vedlo motor, переключил přenosu, a jeli jsme k hlavnímu vchodu, mimmo turisty a чекиста. Ji vzal noviny s sedadla vedle řidiče a držel její tvář, když jsme zastavili k подъезду. Když jsme projížděli mimmo, jeho přes okraj vypadala agent KGB, osoby nižší růst, než kolega ego. On se krátce podíval na poplatky, pak se otočil a podíval se do budovy, jako by čekal, že vidět svého protějšku .
  
  
  Když jsme jeli přes náměstí Svatého Petra k řece, její sklopil noviny a uvolněně. Dokument byl v bezpečí - až na některé fretky. Teď jsem potřeboval najít způsob, jak znovu sehnat ego do toho, jak se kurýr уедет na další den.
  
  
  
  
  
  Kapitola 3
  
  
  
  ;
  
  
  Její nebyl schopen kontaktovat dopravce až do příštího dne, ale v tomto nebylo nutné. Co se týče dokumentu , vatikánská muzea byly uzavřeny přes půl hodiny, pak toho, jak on šel na poplatky, a otevíraly se pouze na následující den ráno. Takže pak relaxační jídlo ji přestěhoval do třetí hotel, v případě, že KGB присмотрит za vypuknutí druhé. Pak večeři jsem šel na bar, objednal чинзано a pomalu ego vypil . Napadlo mě, že pokud by Hawke věděl, kde v sále dokumentu, mohl by být spokojen s tím, co jsem s ním udělal, a že už jsem vymyslel způsob, jak vrátit dokument. Jeho zašel do lékárny a koupil prodloužil lékařské pinzety. Druhý den ráno ji půjdu v galerii s pinzetou pod bundu, a když nikdo nebude poblíž, опущу pinzeta v этрусскую vázu, a vytáhnout papír. Její přijet brzy, jak jen otevře muzeum , aby turistů bylo málo.
  
  
  To jen že vyvinul své plány, když dívka přišla a sedla za můj stolek. Její díval se za ní, dokud je ještě přemýšlel o Vatikánu. Je zřejmé, že to bylo шлюхой: štíhlá s tenkými černými vlasy a příliš накрашенная. Na ní byla nejlevnější pruhované svetr a sukně, která se zabývá sotva закрывала její stehna. "Ahoj, Johnny. Jste američan, ano?
  
  
  'Ano.'
  
  
  "V náladě se bavit, ano?"
  
  
  "Není této noci."
  
  
  Jí nic nemám proti děvky. Jen většina kolem nich se zdají být изуродованными citově, a líbí se mi, aby žena byla zdravá, nejen tělem, ale i myslí.
  
  
  Ona trvala na tom. - Jsi si jistý, Johnny?"
  
  
  "Ano," řekl jsem. 'Její důvěru.'
  
  
  "Hele, jí vím, kdo jsi" - najednou řekla. - "Vy jste americký policista ".
  
  
  Její upřeně se podíval na nah. 'Proč jsi to myslíš?'
  
  
  'Samozřejmě! Policista! Mohu jí to vidět? Pracujete s římskou policii ?
  
  
  "Nejsem kopp," řekl jsem.
  
  
  To se krutě usmál se na mě. "Ahoj, Johny, - řekla, - je co, kdo, s khem jsi hotel by poznat. Ahoj, Gina! Фавориска ! Před tím, než ji stačil protestovat, ona zavolala dívku, která se zabývá přišla k nám a nerozhodně se zastavil na stolice, díval se mi do obličeje. Tato nebyla podobná шлюху. A ona byla velmi hezká.
  
  
  "Si encodi!" řekla hubená hezká holka, klepání na třetí židli. Pak se naklonila se ke mně vpřed a důvěrným tónem řekla: "Gina, mluví dobře anglicky. Hej baví američané. Chcete s ní mluvit, ano?
  
  
  Gina vybavení argumentovat proti pozvánky hubená dívka, ale nakonec se nechal přemluvit sám sebe, aby se posadil.
  
  
  "Gina je krásná, ano?" řekla hubená hrdost.
  
  
  "Co дьяволо!" řekla Gina a začal vstávat.
  
  
  Těší mě, Gina, " řekl jsem. 'Jmenuji se Nick. Prosím, посиди s námi ".
  
  
  To se pohybovala chvíli, pak rozpačitě откинулась zpět. U nah byly krásné rysy obličeje a světle hnědé vlasy severních obyvatel Milána a okolí vicenzy. Vlasy nah byly dlouhé a husté, světlé melírované. Ee oči byly hnědé, ústa byla široká a smyslné, a pod приталенной nízko-cut halenku a krátkou sukni ee postava byla více než vynikající.
  
  
  "U Gina má sestřenka v Americe," řekla druhá dívka, nevěnoval pozornost na rozhořčení Gina. "Ale ona říká-američan, je lepší, než její. Ona řekne. Pak vstala a odešla, nejprve подмигнув mi.
  
  
  Její zeptal se. - "Co to znamená?"
  
  
  Gina se podařilo usmát. "Rose má rád seznámí mě s muži. Ona si myslí, že jsem osamělý.
  
  
  "A jsi to ty?"
  
  
  To vrhá na mě rychlý pohled, a pak избежала mého pohledu. Všem se občas stane, osamělý, ne?
  
  
  "Ano", - přiznal jsem se, vzpomínal, že to rozhodně ve skutečnosti v mé profesi. "Vy pracujete tady, Gin?"
  
  
  Její servírka, hosteska, pokud chcete tak nazývat. Ale já jsem spát s muži v práci ". Poslední slova to říkat pomalu a důrazně. Jsem se jít do detailů. Tvá přítelkyně Rose si myslí, že jsem policista, ale ve delle to není moje věc.
  
  
  "Mně by bylo jedno, kdyby to byla vaše práce.
  
  
  Její zeptal se. - "Mohu vám něco nabídnout?"
  
  
  Podívala se mi do očí. - "Byl bych rád, Nick, - řekla, - ale, jak už jsem řekla, nejsem prostitutka".
  
  
  Jí se usmála. - "Já jsem si to myslel. Co chceš k pití?"
  
  
  To dělal znamení na číšníka, a to jako předkrm. Trochu jsme si povídali. Jí řekl, že byl americkým oficiální tvář, посетившим velvyslanectví v Римэ.
  
  
  "Odkud jsi v Americe?" - zeptala se Gina.
  
  
  "Kolem New Yorku".
  
  
  "Vždycky jsem si vybavení tam jet. Neteř Rosa promluvil o životě v New Yorku. To oceňuje kafeterie a restaurací. Jsou opravdu tak dobré, jak to říká?
  
  
  Její trochu počkal. "Ach," řekl jsem, - jsou dobré na vlastní pěst. Jak dlouho už pracujete v baru, Gina?
  
  
  'Není to tak dlouho. Já jen těžko mohu dovolit nájemné ". Ona sklopila oči. "Jsem brzy půjdu domů," nesměle řekla. "Dnes zde není žádná práce, a to se jim nechce. Pokud chceš, můžeš jít se mnou na skleničku. "Proč ne, - pomyslel jsem si. "S radostí," řekl jsem.
  
  
  Jeho zavolat taxi a jeli jsme do místnosti Gina. Byla to místnost na střeše starého domu na Via delle Кватро Fontane. Začali jsme cestou na čtvrtém patře, a když jsme выдохнули za začátku druhé hřišti, jeho, sklonil se a něžně ji políbil. Ee rty byly měkké, teplé a měkké .
  
  
  V pokoji jsme si povídali, popíjet víno. Gina vyprávěla o tom období, kdy byla milenkou vlivného šéfa římského podsvětí, jistého Giovanni Фарелли. Začínal jako prostý zloděj, a pak vydělal miliony na podvodu s nemovitostmi. Na ee slovech, špatně s ní zacházet.
  
  
  "Ale to je v minulosti. Nyní ji держусь se dál od takových mužů, jako Giovanni. Její stojím na nohou a upřímně vydělávat peníze ".
  
  
  Můj krevní tlak zvýšil při pohledu na její úsměv. Chvíli se dívala na mě, pak vstala a otočila se spínač tak, aby v místnosti narazil jen svatí, kolem sluchové okna . Ona se svlékl, nic není řekl. Ee blond vlasy ниспадали hej, na ramena, a plná prsa zeptal se ho dotknout. Její притянул její teplé tělo k sobě, a ona se rozpustí ve mně, když mé ruce jemně пробежались na její sametové kůži. Ee rty, náhle horké, našli moji, a naše ústa se otevřela ve vzájemném studii. Tělo, na kterém ji hrál, bylo pružné a hladké, jako u шестнадцатилетнего teenager.
  
  
  "Vezmi si mě, Nick", - zašeptala mi do ucha.
  
  
  Ji, svlékl, a ona viděla, "Люгер". "Takže vy policista".
  
  
  "Řekl jsem ti pravdu," řekl jsem. Ji objal ee, a ona zapomněla o zbraň.
  
  
  "Postel", - zašeptala ona. "Уведи mě do postele".
  
  
  Ji to udělal. Když se jí ležel vedle ní, moje ruce hladil její tělo, dokud to není раздвинула své dlouhé štíhlé stehna a přejel rukou po sametové vnitřní části.
  
  
  "Va benissime!" пробормотала to.
  
  
  Jí dovolil ruce výš.
  
  
  "Jdeme", - выдохнула to.
  
  
  Ji políbil plné prsa, a ona затаила dech. "Basta", - zavolala ona. 'Dost. Teď. Jí chci tě teď.'
  
  
  Pomalu se vplížil do nah. Sípavý křik, aby se vymanily kolem jeho krku. Její tělo извивалось od vášně, a mě podnítil silnou a neodolatelnou fyzickou touhu. Jeho, cítil, jak se její mokré stehna uzavřely kolem mě, a zvuk jeho свистящих, задыхающихся výkřiky ozvěnou nadále se v mých uších. To почесала mé ruce, nehty, обвила rukama krk a ramena a потянула mě dolů, téměř šílený touhu dokončit to, co jsme začali.
  
  
  Pak nadešel okamžik, kdy každá myšlenka, každá vůle rozptýlily. "Ještě, ještě, Nick!" ona задыхалась. Mé rty скривились v ухмылке, která se zabývá polovičním сардонической, napůl porozumění. Objala mě pevně, více despotický, a její boky se začaly houpat, když ztratila kontrolu. Poslední černý třes, a my jsme se sešli, aby se rozhodnout, co začali, ona zuřivě застонала píseň touhy, a zdánlivě nekonečné potěšení.
  
  
  
  
  Když ji probudil druhý den ráno, byl okamžik paniky; první blesk strachu, když jeho podíval se na neznámé mi okolí. V blízkosti se mnou něco tiše пробормотало teplé tělo. Její podíval a smál, když viděl спящую postavu Gina. Její vlasy jsou zamotané na polštář - měď svatozář na bílé prádlo. Velmi opatrně ji vyklouzl z nah, dokud se její ruka není spadl z mé hrudi. Na chvíli to пошевелилась , pak se její dech opět stala stabilní, a to upadlo do hlubokého spánku.
  
  
  Tiše, aby ji probudit a dát hej zeptat, kam ji jdu ji, vstal z postele a dal své oblečení. Její, byl překvapený, že se vrátil na hotel, a strávil celou noc s Джиной na rukou. Ale v mém hotelovém pokoji nebylo nic cenného, protože этрусская váza v knihovně Vatikánu stále střežených vzácný dokument, který obsahuje ee smrtící tajemství. Ale teď, když se mi podařilo uložit dokument z rukou KGB, ji musel vrátit, a to co nejdříve. Одевшись, její пригладил vlasy prsty, ještě jednou se podíval na postel s смятыми mokré povlečení a dárek v podobě krásného mladého těla Gina a zamířil na den.
  
  
  Jí to nebude vadit ji probudit tak, jak ji věděl, že to nebude vadit . Ale AX byl mou opravdovou láskou, a ženské potěšení nikdy neměla odradit mě na práci, kterou je třeba dokončit. Jeho obsazení na nah naposledy vášnivý pohled. Neřekla nic; její prsa vstal a klesl s každým dechem . Její vyklouzne přes místnosti a tiše zavřel za sebou dveře .
  
  
  Je čas zahodit kolem hlavy všechny myšlenky o Gina. Musel jsem se soustředit na těžbu dokumentu, dostat to, ne přitahuje pozornost. Kdyby mě náhodou chytil, пытавшегося vrátit dokument, vznikly by, jemně říkám , vážné komplikace. Za prvé, je to nejhorší, co se může stát agenty - kromě smrti, samozřejmě, je upoutat pozornost veřejnosti. Možnost toho, že můj kamufláž просвечивается, bylo dost riskantní, ale pokud mě odhalí, když se ji snažím chytit papír bude dokument prohlížet a studovat žádným italského policisty, který je schopen vidět ego. I když ji budu moci konečně přesvědčit vládu, že dokument patří vládě USA, tajemství přestane být tajemstvím v žádném okamžiku. Jí byl si jistý, že ne všichni zaměstnanci italská policie nebudou chtít prodat tento top-tajné dokument to, kdo má v rukou byl velký svazek lir.
  
  
  A pokud by řekli rusům, kde se v sále dokumentu, oni by se snažili dostat se k němu dříve mě. Propuštění dokumentu na etruské váze je nyní můj hlavní cíl. Vše ostatní bylo nedůležité . Naštěstí ji probudil brzy, aby se v knihovně ve Vatikánu, když se to otevře.
  
  
  Její byl na náměstí, dát si Drink XII, u vchodu do Vatikánu, když jsem viděl velký dav, shromáždili na náměstí přede mnou, náměstí Svatého Petra. To nebylo neobvyklé. Papež části se objeví na balkoně svého paláce, aby požehnal věřících a poutníků, stojící na náměstí. Ale dnes ráno dav turistů a římanů se zdálo více než obvykle.
  
  
  Musel jsem se prokousat davem, mumlal na každém kroku své omluvy. Hlavy byly vzneseny k oknu Papežského paláce, a jakmile ji přiblížil k okraji hustého davu se ozval výkřik, za kterým následovala podivná a téměř zlověstné ticho, охватившая diváků. Její stál nehybně a díval se nahoru, když se stalo zřejmé, oblečený v bílé postava Papeže Pavla VI.
  
  
  Zvedl ruce na znamení požehnání. Ale on jen začal požehnání, když prudký úder rozdělil nebe, jako hrom. Nejprve si myslel, že je to automobilový tlumič.
  
  
  Bohužel, všechno bylo mnohem vážnější.
  
  
  Později zlomek vteřiny rozbité sklo se zhroutila na Papeže, když velké okno z barevného skla ego balkonu s padáním havaroval. Někdo v davu pod balkonem začal křičet, a Táta zmizel z mysli, když v davu lidí na náměstí v potaz ještě více skla.
  
  
  Křik zvedl další, když se dav zachvátila panika. Ji, podíval se na všechny strany, aby zjistil, odkud výstřel; výstřel, zdá se, že byl poslán do Papeže a minul o pár centimetrů .
  
  
  "To je Táta!" vykřikl pronikavý italský hlas.
  
  
  "Oni se snaží zabít své ego!" vykřikl jiný.
  
  
  Lidé běželi ke vchodu do Vatikánu, a hluk ih záchvaty hlasů se vyšplhal do vzduchu, jako sténání svůj smutek a zoufalství. Úlomky skla stále padaly na velikost, ale přední část davu utéct ke dveřím a neskončil pod město střepů.
  
  
  Ještě jednou se podíval na balkon, a v tomto okamžiku se staly viditelné dvě postavy v решетках. Oni наклонились pomoci Papežského vylézt. Od toho místa, kde ji držel, ji mohl vidět, že je to, zdá se, že není zraněn.
  
  
  Za mnou kolem davu se ozval další řev. Ji, podíval se přes rameno a viděl dlouhé černé auto, уносящуюся pryč od náměstí. Byla to jen náhoda, pomyslel jsem si , nebo stroj jako něco, co souvisí s tím, že jsem se právě podíval?
  
  
  Nevím, proč ji najednou se podíval směrem k muzea, knihovny Vatikánu, kde její prostředí. Ale když se jí podíval, viděl, jak vrtulník klesá a ztrácí se za objektem. Je to zřejmě походил na americký vojenský vrtulník Skyhook.
  
  
  Jsem musel přemýšlet o tom, že nám na sekundu.
  
  
  Cestu skrz dav, ji si uvědomil, že musí co nejrychleji dostat do knihovny. Její, vymačkané přes přes napadených lidí a šel s hlavním náměstí, v muzeu kolonádou. Když ji, vstoupil do hlavní nádvoří, vrtulník znovu stahl prominentní. Pomalu sestupoval upřímný nad knihovnou Vatikánu. A pak ji, si uvědomil, že něco není v pořádku; je hrozně špatně.
  
  
  Její začal běžet, protože nemohl přijít nám sekundy. Jeho, cítil, jak se moje skládání dolar bušilo a adrenalin převalil v mých žilách, dokud se její несся ke vchodu do muzea . Zahrnuty v panice husté davy , zaměstnanci v podobě téměř všichni opustili své posty před papežské knihovny. Oni běželi mimmo mě, ih oči byly zmrazeny strachem. Její podíval se zpět na balkón, odkud se objevil Táta. Balkon byl opuštěné a umístění; jen úlomky skla zůstaly безмолвными svědky toho, co jsem právě viděl.
  
  
  Samozřejmě, oni nevěděli o stavu saint; nechtěl bych zrovna разгневанная, паникующая dav. Stráže, pobíhající po náměstí sem a tam, jako by hledal stopy. Ale já jsem věděl, že nic nenajdou , a byl si jistý, že v boji a celkový zmatek byl větší, než se zdálo povrchní.
  
  
  Nyní působilo to jako začátek druhé lesklé černé limuzíny. Její skočil za jednu kolem sloupů u vchodu do knihovny. Stroj se pištění se zastavil. Скрипнули šikana, kolem auta vyskočili dva широкоплечих statných mužů a vtrhli do budovy. Zároveň poklop v dolní vrtulníku otevřel, a ji chytil sérii pohybů v letadle.
  
  
  Za volantem limuzíny seděl temný stín postavy. Tvář muži bylo nemožné rozeznat, kdy stroj рванулась dopředu a пролетела mimmo mě . Její systém je podělal a snažil se napsat číslo stroje. Ale i kdyby se stroj zastavil, stále by musel mít x-ray oči, vidět čísla. Talíř byl pokryt obalem na hrubé neprůhledné černé látky.
  
  
  Když stroj скрылась na paměti, jí, pochodoval na cestu. Nemohl jsem se přihlásit do knihovny, dokud stroj byl před ní, ale teď, když to уносилась pryč, jeho běžel ke vchodu do papežského památka a nakoukl dovnitř. Někteří zaměstnanci nervózně mluvili o tom, co se stalo.
  
  
  Ale dva muže silné postavy, které právě выпрыгнули kolem stroje, nikde nebylo vidět. A nikdo kolem взволнованных zaměstnanců muzea ih, zdá se, že si nevšiml. Možná, že není vidět, jak muži přišli do knihovny, ale její všiml. Její příchod na schodiště, vedoucí na galerii a hned раздалось dva výstřely. V AX její prošel velmi komplexní kurz balistiky , a neměl jsem problémy s definicí, že záběry jdou přes galerie, kde ji schoval top-tajné obrázek.
  
  
  Její, взбежал po schodech na tři dis, drží "Люгер" v ruce drží prst na spoušti. Když ji dostal do prvního patra, moje nejhorší podezření se potvrdila. Sluha ve tvaru, který se rozhodl zůstat ve své funkci, ještě není čas odejít, teď ležel na den ve velké kaluži krve. Abych nemusel naklánět se nad ním, aby viděli, že je mrtev.
  
  
  Příliš pozdě ji viděl, jak masivní vyřezávané dubové den galerie jsou zavřené zevnitř. Jeho běžel tam, ale ne dost rychle. I kdyby ji použil Вильгельмину, bylo by nemožné, aby se zabránilo захлопывание dveří.
  
  
  Její uslyšel cvaknutí klíče v zámku. Jeho stiskl spoušť, a strom kolem zámku je rozdělena na dvě části. Ale na brýle, zlomil polovinu tlustého dřevěným den. Pak ji uslyšel další ránu, a uvědomil si, že totéž se děje na druhé straně dlouhé chodby. Galerie byla uzavřena zevnitř s takovou účinností , že bylo jasné , že operace - vše , co může obsahovat - bylo provedeno s náležitou kvalifikací a vzděláním.
  
  
  Její divoce огляделась, aby zjistili, zda je možnost se přihlásit v galerii. Za mnou byly slyšet tlumené hlasy. Její více riskoval. Její otočil, když se z rohu vyšly tři turisty. Jedna kolem nich, краснолицая žena ve světlé šaty, podívala se na "Люгер" a plakala.
  
  
  Ee creek vedl mě k akci. Jeho běžel k řadě oken v uzavřených dveří galerie. Její odemkl zámek, otevřel jedno kolem oken a naklonil se dopředu, aby se každoročně na nádvoří. Asi třicet metrů od vrtulníku spadl kovový koš více než tři metry v průměru a výšce, прикрепленная k толстому oceli тросу . Uvnitř koše seděl скорчившийся muž, a všiml jsem si, že koš byl vyroben na obrněné oceli - stejného kovu, která pokrývá dno vrtulníku.
  
  
  Teď bylo jasné, že to, o čem její první uhodl, opravdu byla pravda. Útok na Papeže bylo отвлекающей taktika, jak odvrátit pozornost od vlastního trestného činu, který je nyní důsledně. Oni, kdo stál za tím, že nikdy neměli v úmyslu zabít Papeže. Tento útok byl spáchán s cílem vyvolat paniku a všeobecný zmatek. Skutečným cílem byla sbírka zlatých a stříbrných pokladů galerie na Ватиканской knihovny - to samotné galerie, v níž ji odložil tento zatracený, nepostradatelný tajný obrázek.
  
  
  Výkřiky напуганного turisty přitahuje pozornost ostatních návštěvníků muzea. Ji, rozhlédl se a gestem nařídil jim odejít - to, jak jí mávali, vyhovovalo poplach растерянной a напуганной davu. Její se vrátil ke dveřím galerie, se naklonil a pozorně poslouchal . Ji, slyšel, jak se rozbije sklo, a podezření, že výloha v galerii byly napadeny hackery, a brzy byly ukradeny ih vzácné poklady - dary všech vládnoucích evropských monarchů, cenné artefakty, které papežského z králů a církevních knížat . A mezi nimi byl papír, který ji měl dostat zpět - za každou cenu.
  
  
  Někde v muzeu zazvonil wake-up call. Ale nikdo není schopen dát nit sám špatně oloupen v historii Itálie. Jsem nemohl pomoct, ale obdivovat vynalézavost plánu a výkonem a profesionalitou, ve kterém byl zločin spáchán. Ale ten správný se mi dokument byl v etruské vázy, neviditelné za pevně zavřenými dveřmi galerie.
  
  
  "Zavolejte servisní personál!" - Křičel jsem to mladému na matematiku, která stojí vedle mě, a ego značně velké oči a ústa změnily, když jeho столкнул ego s žebříky.
  
  
  "Ano, pane," řekl, ego kamery tančili u něj na hrudi, zatímco on пробирался přes vzrušený turisty .
  
  
  "Řekni jim, že папскую galerii okrádat!" Ji zavolal ego odejít.
  
  
  Možná to byl přesvědčivý zvuk mého týmu nebo fakt, že jsem mluvil anglicky, ale že by to bylo pro nás, diváci se uklidnil. To poukázal jim na bezpečné zábradlí лестничной buňky. Dokonce i žena, která se zabývá plakala, když viděl můj "Люгер", uklidnila a zdá se, že se opět stala sama sebou.
  
  
  Znovu se obrátil na den. Расколотое, опаленное strom nad hradem обозначило cestu mého prvního výstřelu. Zjevně stačila by jedna kulka . Může být, to se změnilo s druhou nebo dokonce třetí ranou. Její pečlivě zaměřila a vydala tři rány po sobě.
  
  
  Den застонали od pádu těžkých střel. Kovový zámek hlasitě скрипнул, a skrz kouř a střepy dřeva ji, viděl, že hrad hrubě zneužit. Wilhelmina následoval opět potvrdila svou hodnotu, když ji znovu střílel v těžké dveře. Za mě křičel jiná žena, a перепуганные turisté v panice naslepo spěchal dolů po schodech do haly.Nyní, když se jim již hrozilo nebezpečí, její ustoupil, zvedl nohu a pak vykopl nohou. Tae Ex Do je to jeden asi z nejlepších triků v boji. Ranou nahoru, Budou Cha - Ki, den skály. Druhý křídlo, a kovový zámek слетели s dřevěnou kostrou a s hlukem dopadla na podlahu.
  
  
  Pak den hozený otevřený, a její nesmírně viděl dva dobře složené mužů, kteří odcházejí kolem černé limuzíny . Zdálo se, že se to stalo před několika hodinami. Ale uplynulo více než deset nebo patnáct minuta s nimi fretky, jak dva muži - ih soudruzi ve vrtulníku - vtrhli do muzea.
  
  
  Oni запихивали jeden vzácný artefakt za druhým v několika již přetížených těžkých полотняных pytlů. Kovový košík, který ji viděl, visel před otevřeným oknem galerie a byl připojen k široké kamenné подоконнику dvěma kovovými háky . Třetí nahrál lněné pytle do koše. Skleněné vitríny byly rozbité, leštěná podlaha byla pokryta střepy skla .
  
  
  Jakmile ji выломал dveře a na první pohled prohlížel místo činu, nejbližší ke mně zloděj se otočil a vedla na mě revolver. On volal na své dva kamarády, a jeden kolem nich upustil na zem lněné tašky a začal střílet náhodně.
  
  
  Její skočil za hlavu, když se ve vzduchu просвистели kulky. Kolem mě se ozval zvuk рикошетирующего olova . Kulky nakrájíme na dveře ostění a málem dostaly se mi do hlavy a hrudníku. Její tiše выругался a отстранился ještě trochu .
  
  
  Další brýle просвистела mimmo dveří zárubeň. Její začal se čtením ve správný okamžik, pak přilepená na hlavu z úhlu a vystřelil. Galerie téměř není sloužila jako kryt pro tři muže. Člověk, který první výstřely, se snažil vyhnout. Ale wilhelmina následoval bylo rychlejší, a její udeřil svou první cíl kulka, chycen v ego levé předloktí.
  
  
  S ego rty spadl сдавленный creek. To застонал a padl na rozbité vitríně, revolver vypadl na ego безвольных a zbytečné prstů. Můj pohled padl na druhého muže ve chvíli, kdy on střílel na mě.
  
  
  Tento nehodlal vzdát tak snadno, jako ego, je jiný. To подтащил svou těžkou tašku k otevřenému oknu, chci dát poklady v kovové koše. Jeho stiskl spoušť "Люгера", промахнувшись na palec ego levého stehna, a emu podařilo předat tašku třetí muž, který stále ještě stál u otevřeného okna.
  
  
  Za sebou u nich byla skleněná vitrína, na druhém konci místnosti. V předvečer этрусская váza byla vedle s touto přehlídkou. Ale teď, když se jí podíval se, v ústech пересохло. Vázy nebylo.
  
  
  Problémy, velké problémy. Není-li zastavit zloděje, a ne vrátit vázy, důsledky budou nedozírné. Já jsem dlouho přemýšlel nad situací, ale narazil na galerii fotografování. Její zaměřila na zraněné a na začátku, podruhé střílel emu v pravé stehno. On byl vyrazen, zůstali pouze dva ego společníkem.
  
  
  Muž, který ji viděl спускающимся v kovové koše, znovu se vyšplhal dovnitř; od toho místa, kde stál, byly vidět vrcholky dvou celých льняных pytlů. Темноволосый muž, který pomohl emu, byl připraven odejít. Galerie byla prakticky prázdná, bez svých drahých poklady. Když tento člověk otevřel mi zpátky do ohně, jí se zhroutil na zem. Kulky se nebezpečně свистели výplaty přímo nad mou hlavou. Ale pokračoval jsem střílet, a dřevo a sklo rozbila kolem mě. Jeho, cítil, jak úlomky skla spadl mi na stehna a prsa.
  
  
  Kdyby ji nezabil dalších dvou mužů, pokud by ji nedostal dokument zpět na etruské vázy, Hawke nikdy by mě nebude odpuštěno, jemně mluvit.
  
  
  "Klobouk caita!" - vykřikl muž u okna, tím, že jejich kamarád si pospíšit. To пригвоздил mě svými záběry, kdy zraněný заковылял k oknu, takže na podlaze krvavé po. Okamžik později, dva muži byli v kovovém koši se svým přítelem .
  
  
  Její vyskočil a vystřelil ještě dvakrát, když je koš vyletěl k зияющему брюху парящего vrtulníku. Ale když ji, přistoupil k oknu a znovu vystřelil při pohledu ven, nákupní košík se zbožím v ní lidé již zmizela uvnitř жужжащей stroje.
  
  
  Броневая panel postavila se na místo, a moje poslední brýle odskočil off z kovu. Její выругался, když několik музейщиков a tucet policistů vtrhli na nádvoří upřímný pode mnou. Jsou bombardovány vrtulníku, ale marně.
  
  
  Zastavit zloděje se zdálo nemožné. Její умчался z okna na chodbu, nevěnoval pozornost na ruiny za mě - zříceniny, v nichž do nedávné doby byly uloženy nejcennější poklady muzea. Několik zvědavých turistů, kteří hledají zábavu - a oni to dostali - ještě жались nahoře schodiště. U jednoho kolem nich, tlustého muže v šortkách-бермудах, na krku měl dalekohled.
  
  
  "Dejte mi svůj dalekohled," řekl jsem.
  
  
  Podíval se na mě opovržlivě odfrkl. - 'Jdi k čertu.'
  
  
  Její okamžitě нацелил na něj "люгер". "Dalekohled", - opakovat. "A upřímně teď".
  
  
  Náhle zalekl. On nervózně třesoucí se prsty mi podal dalekohled. Její vyndal dalekohled na ego ruce, běžel zpátky k oknu a нацелил dalekohled vrtulníku.
  
  
  Poklop v podlaze byl nyní zcela uzavřena, chrání cestující a poklady Ватиканской sbírky , stejně jako dokument, který, bohužel, schované v etruské vázy. Vrtulník začal startovat a odchýlit se od muzea. Její podíval do dalekohledu vrtulník, ale nen nebylo značení symbolů, které umožňují identifikovat vlastníky. Pak ji udělal dalekohledy na okno na levé straně vrtulníku a chytil tvář za tímto oknem. Byla to osoba, která chloupky na zadní straně krku, stál na konci. "Je úžasné," - pomyslel jsem si, zatímco pokračuje se dívat na profil osoby, se kterou jsem zažila mnoho-mnohokrát předtím .
  
  
  Mě ne, podvedl nás v mých očích, nám divák. Jí musel uvěřit tomu, co viděl. Byl to obličej, který je podobný lebka je prázdné, kůže je jako pergamen, hustá a wax. Oči člověka představoval zlomyslný змеиные šli s jemnými uhlově černými зрачками na желтоватом кожистом tváři. Široká ústa s tenkými rty scvrklá up v lebce усмешку. Byl to profil, na který ji celou dobu sledoval: jedna strana obličeje, který patřil samotnému развратному a monstrózní matematiky, kterého se jí kdy poznal. Jí si myslel, že se ho zbavili navždy v den, kdy se ponořila do Niagara falls.
  
  
  Zdá se, že to přežili pád. Jidáš byl stále naživu.
  
  
  Vrtulník rychle sundal, znovu zabočil a po chvíli zmizel.
  
  
  Její se vrátil do galerie a prohlížel si místnost. Zůstal ne тронутыми jen pár vitrín, nepochybně z toho důvodu, že ih obsah bylo dost drahé. Zdá se, že zloději přesně věděli, co chtějí, před tím, než vtrhli do místnosti .
  
  
  Znovu ji požádal, этрусскую váza, zoufale doufal, že ji jen сдвинули nebo zlomil . Ale vázy neměl, a neměl žádné rozbití, s poukazem na to, že byla zničena během loupeže. Ji, věděl, že váza má významné tržní hodnoty. Je to něco stálo pouze sběratelům. Pro mě vystřelil sergej. Jidáš, muž, který tak dlouho rušil organizací AX , neprojevoval zvláštní zájem k starým italským артефактам. Jsem pochyboval, že mé oči viděli všechno správně. Jidáš byl stále naživu. A on zařídil ty nejodvážnější loupeže našeho času . A u něj bylo этрусская váza, protože je speciálně проинструктировал svých lidí si ji taky.
  
  
  Ji překvapilo, když se představil ego radost, když zjistí, že překvapení, ukrytý ve váze. Byla to nepříjemná myšlenka.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 4
  
  
  
  
  
  
  
  
  "Neuvěřitelné!" - vykřikl Jestřáb, zuřivě расхаживая před stolem, kolem červeného dřeva v jejich dočasným notre štábu-bytě na ulici Rue de Fleur. "Naprosto neuvěřitelné!" To kysele podíval se na mě a prošel kolem dál ve své твидовом obleku. Ego šedé vlasy byly rozcuchané, a to energicky okusovat jemné незажженную doutník, která se zabývá подпрыгивала mezi ego zuby.
  
  
  "Je mi líto," řekl jsem.
  
  
  "To nebylo to nechtěl komplexní úkol, Nick, se dramaticky řekl. "Máš to v ruce byl tento zatracený dokument. A pak... no, nikdy ji neslyšel takové divné příběhy, jako to, co jste mi právě řekl.
  
  
  'Neměl jsem na výběr. Ji musel tak udělat. Bylo to prostě hloupé náhoda, že
  
  
  "Víte, komu ji musí za to odpovídat?" Jestřáb mě přerušil. "Byla to společná operace, pamatuješ? Tam jsou lidé na vojenské zpravodajství. Její musí o tom informovat Pentagon a ... Pane, jste alespoň ponětí, jak prezident zareaguje na to? Když ji položím sluchátko, pak mluvit s ním, já jsem zvyklý spát na pravém uchu celý týden " .
  
  
  "Poslouchej, - podráždění řekl jsem - pokud si chcete připravit mě o úkol ..."
  
  
  Jestřáb na vteřinu upřeně se na mě podíval, jako by viděl, že sedím tam poprvé. Výraz ego jednotlivců změnilo. Šok ze špatných území barents modrá moře, zdálo se, ubylo. Bože, Nick řekl, nevadí mi pozornost. Nemůžu vinit vás všech, to vím. Zatímco mnoho lidí se bude snažit to udělat. Pokud je tam nějaká chyba, a dále разделю. Víte, tam bylo mnoho nespokojenosti s tím, že prezident pověřil tuto funkci AX . Ochoten se vsadit, oni прыгнут k nám na krku .
  
  
  "Já nevím, co ještě jí mohl udělat", - řekl jsem. "Může být... já Jsem se chtěl způsob, jak to udělat jinak.
  
  
  Nesmysl. Pokud by to loupež se stalo přesně to ráno, ty by se už staly se velkým hrdinou. Upřímně říkám, z vaší strany bylo docela chytře schovat dokument v této váze .
  
  
  Její slabě se usmál. - "Jak milé, že jste to řekli. Musím přiznat, že to sám za sebe tak jsem si myslel ".
  
  
  Ale vy, samozřejmě, si uvědomit, že přesvědčit o tom někoho zbytečné, - kyselé řekl. "Jsme v krizi, dokud se vrátí tento dokument. Mimochodem, jak jste přišel kolem tohoto muzea, pak zmizení vrtulníku?
  
  
  "Její prostředí úřední vchodu, aby se chytit do stráží v budově.
  
  
  Ale na cestě tam, jeho shell odina na konci chodby v prvním plánu patře, kde bylo otevřené okno, které jen умоляло použít. Jí, seskočil například, pět stop, hlasování, a to je vše.
  
  
  "Hmm", - прорычал Hawke. "No, alespoň tě chytil. Jste si jisti, že jste viděli Иуду?
  
  
  "Pokud to není on, musí to být, jeho bratr-dvojče", - odpověděl jsem. "Tvář vypadala zcela identická. Hawk zavrtěl hlavou. Vytáhl doutník iso rta, obešel křeslo a klesl na židli. "Jidáš je stále naživu. Ehm ... Jsme nenašli ego tělo, když spadl do vodopádu. Tak že je to možné ".
  
  
  "Myslel jsem, že o této krádeže uměleckých děl," řekl jsem. "Na styl připomíná řadu dalších krádeží uměleckých děl, spáchané v Itálii za posledních několik let. Zajímavé, mohl Jidáš být strůjce všech těchto loupeží?
  
  
  "Myslím ," odvětil Hok, že pokud tato série krádeží dílo Judy, její ochoten se vsadit, že tam jsou jiné motivy, než finanční výhody. 'Je to možné. Ale teď mě víc trápí dokument, než velké plány Jidáše. On se určitě najde ego v této váze, a to nejmenší, co to bude dělat - to bude prodávat ego rusům nebo číňanům na celém za své nenávisti vůči Západu.
  
  
  V koženém křesle za stolem Hawke vypadal velmi malý a velmi unavený. Mě mrzelo to, že jsem обременял ego těmito zájmy.
  
  
  "Pokud tento rozbušky moci jiné, Nick, - jemně řekl -, u nás mohou být vážné problémy. Jsem se jít do podrobností, když dával vám tento úkol, protože nepotřebujete bylo tyto informace pro výkon práce, ale věřím, že teď, měli byste vědět, že jsme ztratili, pokud se informace dostane do rukou potenciálních nepřátel. . '
  
  
  "S pomocí této ks, Nick, můžete vytvořit jaderné nálože ve velmi malém měřítku. Minomety a houfnice mohou být účtovány malé jaderné hlavice, stejně jako tanková-válečná zbraň. Jeden výstřel na tankové zbraně může zabít stovky lidí."
  
  
  "A žádné jednání o taktické zbraně ne," řekl jsem.
  
  
  Nevěřím, že jsme zvyklí na takové zbraně, a to i pokud bychom ego konstruované a vyráběli. Ale rusové se mohou klást na sebe, je to omezení. Kazachstánu jaderné zbraně by bylo ideální pro malé warrior, které se nezastaví na ih hranicích ". Její, zavrtěl hlavou. - "Doufám, že ji mýlil se o Jidáše. Můžeme to udělat bez něj a s ním spojené komplikace. Nikdy ji nezapomenu na operaci, kterou strávil několik let zpět, kdy se rozhodl opustit své poté, co v Americe - opakující se výpadky proudu, černá mlha, špinavá voda, krvavě červené řeky a jezera ".
  
  
  "Ve delle, - řekl Hock, -, ale teď nás zajímá jen jedno - potřebujeme získat tento dokument od Judy, nebo koho by to pro nás bylo v tomto vrtulníku. Policie v Римэ, zdá se, že na vaší straně, ale já bych očekával od nich příliš mnoho. Nechodil k nim, pokud ne, zjistíte, že mají jasné instrukce ".
  
  
  "A co Interpolu v Римэ? Ji znám tam pár lidí, a oni budou pravděpodobně vést případ o případu ".
  
  
  "Budu s nimi pracovat. Samozřejmě, že nemůže přesně vědět, co děláte ".
  
  
  'To cítím.'
  
  
  "Měl jste možnost prohlédnout si galerii knihovny Vatikánu do toho, jak jste musela tak rychle odejít?"
  
  
  "Rychle jsem осмотрелся".
  
  
  "No, myslím, že bychom se měli dobře podívat na tuto situaci tam," - řekl Hawk, vkládání doutník zpět do zubů a прикусив ji.
  
  
  "Ale jak nám to udělat? Dokud policejní vyšetřování neskončí, bude dvojitá ochrana.
  
  
  "Možná tě to bude líbit váš přítel na Interpolu", - přemýšlel Hawke. Ale nebudeme na to spoléhat. Myslím, že je lepší přejít na horní postavu ".
  
  
  "Komisař Rýmu?"
  
  
  "Ne," ušklíbl se Drak. "Táta".
  
  
  Její šel dopředu ve svém křesle. "Mluvit s Papežem?'
  
  
  'Proč ne?'
  
  
  "Bože, bože, ji bych nevěděl, co mám dělat. Mám na mysli, máte protokol, a všechny takové. Někdo jiný může udělat ? Její nenáviděl setkat se s předními politiky, a to, co navrhl Hawke, bylo naprosto nepřijatelné .
  
  
  "Nick, ti potřebují povolení k prohlídce místa činu. Znamená, že vy jste ten muž, který může mluvit s Papežem. Její věřím, že najdete Pavla VI okouzlujícím mužem."
  
  
  "Ale on mě vezmou?"
  
  
  "Pokud prezident zavolal emu, pak ano. Pokud bychom měli znovu pokusit vrátit dokument Žukov, Táta mohl odmítnout, protože on zasáhl by do jednání mezi dvěma světovými mocnostmi. Ale protože je jasné, že naše státní tajemství bylo náhodně ukradeny zločinci, její věřím, že Táta bude šťastný, že nám může pomoci, jakýmkoliv možným způsobem. A pokud řekne, že si můžete prohlédnout knihovnu, policie je nepravděpodobné, že vás zastavit ".
  
  
  Její povzdechl si. - 'Хорошио. Když ji vrátím do Říma?
  
  
  "Dnes večer," řekl Hawk. "To je, pokud to nebude bránit tvé plány na dnešní večer". Poslední komentář se ozval sarkastický tón.
  
  
  Jeho řekl, kamenný výhledem: "No, tento malý letuška z letadla. U nah dvacet čtyři hodin odpočinku před další závod, a on řekl, hej ... "
  
  
  "Docela, Nick", - řekl nevrle Hawke.
  
  
  Ji, zasmál se a vstal. 'Ji budu vás informovat.'
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 5
  
  
  
  
  
  
  
  
  Teplé počasí v Римэ skončila; bylo zataženo a deštivé. V Coliseum byly hluboké bazény, отражавшие starověké architektonické vznešenosti. Dlažební kostky uliček bylo omýt a turisté chodili s barevnými nezbavuje finančních prostředků, ze kterých kape voda.
  
  
  Noviny byly plné zpráv o loupeže ve Vatikánu. Ale bylo s podivem, jak málo lidí, zdálo se, že věděli o tom, co se stalo na samém delle. V některých příbězích bylo oznámeno, že marines přistál kolem letadla ve dvoře muzea. Další očití svědci byli jisti, že draví byli v maskách. Jedny noviny oznámil, že v budově byl tucet mužů, všichni byli ozbrojeni puškami a hrozí turistům smrtí. Další den hlásil, že cizinec v masce se objevil kolem ničeho nic a zachránil život tím, komu hrozí zločinci. Tento cizinec v masce, jak uvádí, měl německé střelné zbraně a mluvil buď na славянском jazyce, a to buď v hebrejštině.
  
  
  Jen doufal, že policie bude lépe informovaná. Není divu, že fámy a dohady tak široce rozšířil pak tento senzační zločiny, ale já ji nikdy neviděl, aby tisk byl v takovém nepořádku. Ji četl nám jeden článek, který se zabývá přesně popisovala by to co se stalo tak, slunečné ráno.
  
  
  Nejlepší, co jsem mohl udělat, -, je obrátit se s mým přítelem Antonio Benedetto štábu v sídle Interpolu v Римэ . Antonio byl mladý, krásný inspektor, který dvakrát pomohl mi procházet soubory Interpolu. Jí si myslel, že znovu můžu se na něj spolehnout. Její dobře přezkoumána tvář člověka, který ji zranil v galerii, a chtěl jsem prozkoumat fotografie zločinců. Ji, věděl, že bych mohl věřit, že Tony, který bude ukládat svou identitu při sobě, a ne klást otázky.
  
  
  Jeho, přistoupil k němu pozdě ráno. Ego je hlas byl teplý a přátelský.
  
  
  "Nick," řekl s matně стуком, - jaké překvapení znovu slyšet od tebe, "amigo". Co děláš v Римэ? Jste organizátorem velkolepé loupeže ve Vatikánu? Ego smích byl nakažlivé.
  
  
  "To není moje práce," řekl jsem. "Jednám pouze se skutečnými penězi. Banky. Pokladní a další.
  
  
  On se znovu zasmál. "Ale tento případ vyžadoval velký představivost, amigo".
  
  
  "Ano," řekl jsem. "Upřímně říkám, jí byl nějakým způsobem zapojen".
  
  
  "Давверо ?"
  
  
  Jsem se jít do detailů. "Tony, ji mohl hotel ročně několik fotografií. Můžete to zařídit?
  
  
  'Samozřejmě. Vydělávat dnes není kdy. Ještě lepší oběd. Ji znám dobré kavárně nedaleko odtud.
  
  
  'Dnes nemůžu. Mám schůzku.
  
  
  Oh. No, doufám, že je to krásná žena ".
  
  
  "Řekl jsem, "Ne. - "S Tátou".
  
  
  "To je nemožné ! - řekl Antonio.
  
  
  'Je to tak. Svatý Otec vezme mě na dvě hodiny odpoledne ".
  
  
  'Děkuji!' - jemně řekl. "Máš větší vliv, než ji myslel, amigo".
  
  
  "S nějakou pomoc Washingtonu," řekl jsem. 'Ji řeknu ti později. Nemůžu ji přijít k vám do kanceláře ráno? '
  
  
  "Бениссимо" , - řekl Antonio. "Zdá se, že jsi mě vždy возбуждаешь, Nick".
  
  
  Ve stejný den ji a vrátil se zpět do Vatikánu. Oblast kolem muzea bylo оцеплена, a policie bylo patrné všude. Zpět v galerii bez povolení úřadů, by bylo nemožné . Se stejným úspěchem by se mohli pokusit proniknout do Fort Knox.
  
  
  Bezpečnost Papeže bylo nyní ценымногие lepší, než se zdálo na počátku. Viníci báli ranou, vyráběným v něm v den loupeže, a nikdo nemohl přistupovat k němu bez monumentálních dokumentů, a pak důkladnou kontrolu.
  
  
  První obranná linie se skládala kolem několika policistů u vchodu do přístavby, kde sídlí papežský rezidence a kanceláře. Byli to dobře vyškolení kluci a trvalo jim čas, aby mě zkontrolovat.
  
  
  Samozřejmě, opustil jí všechny své zbraně - a zejména Вильгельмину - v hotelu. Když se jim nepodařilo najít nic podezřelého, předali mě policie v civilu, který podal mě Ватиканской gardy.
  
  
  Konečně mě сопроводили na papežský ubikace. Pokoje byly bohaté na historii západní civilizace. Обшитые obložené stěny byly zdobeny freskami stropy byly mozaikové, nespočet internetu a vybledlé tapisérie. A přesto v nen царил askeze, téměř askeze. Pocit, který jsem měl, když její огляделась, byl smysl pro vážnost, naprostý nedostatek lehkomyslností.
  
  
  Mi ukázal místo ve velkém sále očekávání, a dokud ji čekal, myslel její оборудова všech kapitolách států a vysoce postavených lidech, kteří seděli v jedné místnosti. A teď je na řadě Nicka Cartera, Killmaster N3 AX. Nevěděl jsem, рассмешило už mě to srovnání, nebo опечалило.
  
  
  Uplynulo nejméně půl hodiny, a začal jsem trochu nervózní, když se dveře otevřely. Do čekárny vstoupil vysoký, nutit druhu muž v ohnivě červeném kardinální oděvu.
  
  
  "Eminence," řekl jsem, vstal příliš rychle.
  
  
  Přišel ke mně s nevýraznou tváří. "Předpokládám, že jste pan Carter?" - jemně zeptal se.
  
  
  'Ano.'
  
  
  "Její kardinál Pei. Ego Svatost může trvat vás nyní. Můžeš za mnou ". Ukázal na místnost, ve které právě objevil.
  
  
  Ji následoval za ním pozorně, slyšel zvuk svých kroků. Když zavřel za námi dveře, její, přikývl dvou dalších кардиналам, zdá se, почетному караулу. Ih zúžená, ale ne zlé oči, řekli mi, že za každým mým krokem pozorně sledují, pokud nehodnotí.
  
  
  Na konci chodby stáli dva mniši v hnědých oblečení. Jen za mnou sledovali pět mužů, když ji pomalu sklonil hlavu, protože nevěděl, co jiného dělat. Otevřeně a přede mnou je obklopen dvěma mnichy seděl Táta Pavel. On byl v bílém županu a чепце, a na prsou měl velký zlatý kříž.
  
  
  Kardinál Pei řekl, nic. Sotva znatelné změna ve výrazu ego jednotlivců mě prudce krok vpřed. "Vaše Svatost", - řekl jsem a znovu se skloněnou hlavou, nevím, sklonit, nebo ne. Úsměv vklouzl na поджатым rty Papeže. Možná, že viděl, jak jsem se cítil trapně . Možná, že cítil nejistotu, která se zabývá, jak jsem si myslel, av běžném ve mně. Mimochodem, jeho úsměv mě velmi re-pojištění. "Pan Carter," řekl, na krásném anglickém, - присядьте, prosím". Ukázal na židli vedle sebe, a ego папское prsten na chvíli засверкало ve světle.
  
  
  Její sel, bolestně si vědom, že důvěryhodnost mé vlády, nemluvím už o Ястребе a AX, nyní je v sázce. Ale shovívavý chování Papeže bylo nakažlivé a brzy ji, cítil, že začínám relaxovat.
  
  
  Kardinál Pei zaujal postavení vpravo od Papeže. "Je to mladý muž, vyslaný prezidentem Spojených Států , Vaše Svatosti," řekl kardinál.
  
  
  "Ano, vzpomínám si, že tato audienci byl požadován".
  
  
  Papež Pavel VI obrátil se ke mně, a ego pohled na chvíli byla zatemněna. "Zdá se, že se vaše vláda stala zasvěceni do nedávné - a velmi прискорбному, velmi прискорбному - воровству".
  
  
  "Ano, Vaše Svatosti," řekl jsem. "Spolu s папскими dary byl ukraden velmi důležitý dokument. Chránit ego od ... ehm ... nepřátelské prvků, ji si dovolil schovat ego v jedné přivítají na své nádherné etruské vázy. Některé prvky doprovázel mě do muzea; lidé, kteří hotelů vyzvednout u mě dokument ".
  
  
  Ji, věděl, že jsem na kluzké zemi, na území mezinárodní diplomacie. Proto ji tak důkladně ztrátu slova. Když Táta přikývl, jako by souhlasit se mnou, ona byla ráda, že i přes nejasnost mé krátké vysvětlení, její jasně vyjádřil.
  
  
  "Váš prezident," řekl, "- řekl, že tento ... tento dokument, jak říkáte ego, má zásadní význam".
  
  
  - Ve delle, vaše Svatosti. Hlas-proč je pro nás tak chtěl prohlédnout galerii a možná položit pár otázek zaměstnancům muzea. Chápeme, že policie provádí důkladné vyšetřování. Ale vzhledem k důležitosti tohoto dokumentu pro mé vlády jsme zjistili, že je nezbytné provést vlastní ... ehm ... pečlivé vyšetřování." Kardinál Pei přikývl, podíváme se nejprve na Papeže, a pak znovu na mě. Já jsem šel dál.
  
  
  "Například potřebujeme někomu, zahrnutý zda vázu, včetně odcizení. Samozřejmě, tam je pravděpodobnost, že byla přeložena do etrust muzeum, pak toho, jak ji opustil knihovnu ".
  
  
  "Já si to nemyslím," řekl kardinál, - Pei.
  
  
  "Ve delle", - potvrdil Papež. "Předpokládám, že pan Carter, inventář dokončen. Jen zběžně se podíval na nah, ale nepamatuji si, aby s ní bylo этрусская váza. Samozřejmě, velká část ukradených věcí vyřazeny z vitríny ". On se zastavil a podíval se mimmo mě na opačnou stěnu. Zdálo se, že čas jde pomalu, ale jí nic neřekl. Nakonec se znovu podíval na mě . "Výborně, pan Carter", - řekl on. "Je vám povoleno strávit zbytek dne v galerii a jiných prostorách knihovny. Také, aby vám, aby žádost - tj. bez poskytování informací, ale to mi asi není třeba říct, v etruském muzeu ".
  
  
  "Je to velmi milé od vás, vaše Svatost".
  
  
  Otočil se k kardinální Пею. "Приготовь dopis, aby ji mohl ego podepsat. U pana Cartera by neměly být zbytečné problémy s naší policií.
  
  
  "Vaše Svatosti," řekl kardinál, znovu kývl.
  
  
  "Ujistěte se, že se to stane okamžitě." Táta se znovu otočil ke mně. "Osobně jsme si přejeme, aby jste zjistili, že tento dokument, pane Carter".
  
  
  "Děkuji, Vaše Svatosti," řekl jsem, vstal a dělá několik kroků zpět. Ji, uklonil se a odešel přes místnosti, byl za mnou shell kardinál Pei.
  
  
  Přes dvacet minuta ji dostal lísteček s podpisem a razítkem Papeže. Mě se vztahuje aktivní dovolenou úlevu. Mé audienci u Papeže Pavla VI šel dobře, ale to byla ta mentální část mého poslání.
  
  
  
  
  Její první šel do etrust muzeum. Celé území bylo dočasně uzavřena. Nebylo naše návštěvníky našich turistů, takže jsem neměl problémy se získáváním informací. Stejně jako ostatní muzea Vatikánu, tento vypadal spíš jako palác, než na cokoliv jiného. Byl воткнуть hodnotami a artefakty etruské doby. Její připomenout, že většina věcí byla nalezena v blízkosti Etruria během vykopávek Papeže Řehoře XVI. Jeho tušení, že v muzeu bude tolik vázy, lahve, misky a jiné poklady. Bohužel, naděje na to, že budu moci najít vázu, se ukázala být marnou. Ale s pomocí některých lidí kolem muzea ih rozsáhlého archivu ji a zjistil, že váza byla převedena Vatikánu téměř o dva roky dříve , a že neexistují žádné záznamy o jeho návratu.
  
  
  Později ve stejný den, její, rozhovor s některými zaměstnanci galerie, kteří potvrdili, že váza, pokud je jim známo, byla v galerii na ráno loupeže. To mě opustil s vývodem, kterého se jí už nebál: draví chytil ee.
  
  
  Její strávil část dne v galerii, pak důkladné kontroly policie. Mladý policista v civilu podezřele podíval na vědomí papeže.
  
  
  "To musíte vyzkoušet, stojí pán".
  
  
  "Pak to udělej rychle," řekl jsem. "Mám čas se rozhlédnout jen dnes".
  
  
  'Existuje určitý postup
  
  
  "Ukaž," řekl jsem. "Táta sám mi řekl, že u mě nebude problém s touto poznámkou. Měl jí oznámit, že se v tomto případě pochybností?
  
  
  Mladý muž na chvíli se na mě podíval. Pak se znovu podíval na vědomí. "To je jednoduché, - řekl on. To vyšlo v galerii a podal poznámku druhý policie v civilu. Muž si přečetl to. Pak se podíval na mě a něco tiše říkal přítel přítele v italštině. Muž , který stál na den otočil, ukazující na mě a pak řekl pevně k jinému детективу. Revmatismus byl klidný a byl doprovázen neopatrným pohybem ruky. Mladý muž vrátil mi poznámku. "Můj šéf říká, že můžete jít na galerii", - temně řekl .
  
  
  "Paní," řekl jsem a vzal na vědomí.
  
  
  Ji, vstoupil dovnitř a rozhlédl. Včetně mladého muže, byli tři policisté. Tiše povídali, přítele s přítelem. Dlouhý sál vypadal jinak, než poprvé, kdy jeho ego viděl. Okna byly zavřené, protože shell déšť, bylo ponuré. Rozbité kryty, skleněné vitríny byly odstraněny a zkoumány na téma otisky prstů. Jí byl si jistý, že pokud by se zloději zanechali nějaký hmatatelný důkaz, že policie už vzala bych ih. Ale kolem toho, co jsem viděl, tak ráno, nic smysluplného zbylo, kdyby to nebyly výtisky prstů ...
  
  
  Ji, podíval se na dveře. Bylo by možné identifikovat jednotlivé výtisky bot prostředí sady k dispozici, pokud by se nacházely u rámu okna nebo na jiných specifických místech, kde byli pouze zloději.
  
  
  Znovu ji požádal, этрусскую váza, i když si byl jistý, že to není v hlavním sále . Její zeptal policii, které nebyly použity, zda je váza nebo rozbité vázy jako vodítka. On řekl, že to tak není.
  
  
  Ji, vrátil se do chodby, snaží se vzpomenout, co jsem viděl, pohybující se po žebříku ráno: mrtvého služebníka a právě захлопнувшиеся den. Ji, otočil se a vrátil se do galerie. Pak ji přiblížil k místu, kde bylo tělo, a viděl, že mám ještě vidět skvrny od krve. Nyní den byly otevřené dokořán, a když se jí podíval do pravé dveře, viděl, že broken zámek ještě nebyl rekonstruován. Policie by to asi bylo zajímavé se dozvědět o 9 mm pule, který se táhl kolem stromu. Ji, podíval se na zem a viděl, že je něco jiného. Dveře прижималась k sténat kovovým hákem na podlaze, která je вставлялся v проушину dole den. Bylo to zajímavé. To znamenalo, že, aby zamknout den, zloděje, musel stát za dveřmi, aby se uvolnily háčky . Jeho, sklonil se a podíval se na podlahu. Tenká vrstva prachu za dveřmi vlevo je jasný po nedávné boty .
  
  
  S největší pravděpodobností, otisk udělal člověk, který zabil stráže a zamkl den s této strany galerie . Se mi to zdálo креповой podešev s poměrně neobvyklé pestrou kresbou. Její obešel známky, отцепил dveřní háček a tlačil dveře, aby dovnitř více světla . Ji vytáhl kolem kapsy miniaturní fotoaparát s сверхчувствительной černé a bílé fólie. To udělal tři snímek otisku boty a dát kameru zpět za minutu. A když se znovu napřímil, pak uviděl vedle s otiskem knedlík zaschlé bílé hlíně. To je s největší pravděpodobností přijel off od bot, v níž byl proveden otisk. Ji vytáhl kolem další kapsy kapesník, vzal kus hlíny a zabalil ego kapesník, jak jen mladý detektiv se vrátil. Zatímco on se díval, znovu ji tlačil dveře a zapnul háček.
  
  
  "Že něco není v pořádku, stojí pán?" zeptal se. Na ego tónu bylo možné předpokládat, že vzala mě za stalking návštěvníka.
  
  
  Nechtěla jsem, aby vyprávěl mu bylo o poje. Pokud je to možné, ji hotel najít Иуду dříve policie. U policie mohou být různé představy o vlastnictví, dokument, a může začít mezinárodní intriky, než ji obnovit ego - a pak teprve toho, jak se italské vojenské orgány pozorně ego prozkoumat.
  
  
  "Právě jsem viděl, tyto skvrny krve na podlaze", - jsem se lže. "Hrozný stav".
  
  
  "Ano, hrozně", - konejšivě řekl.
  
  
  "Děkujeme za spolupráci," řekl jsem, otočil k odchodu.
  
  
  On mě zastavil. "Řekni mi, stojí pán, jste na Interpolu, nebo, může být, po celém tisk?"
  
  
  "Je nám to, nám více", - řekl jsem. "Její profesionální návštěvník muzea. Její chodím do muzeí na celém venkovní bazén, a pak se popsat a каталогизирую obsah různých publikací. Zatím ji navštívilo více než deset tisíc. Nemohl jsem se dočkat otevření galerie, protože na oba konce, v neděli mám ještě padesát tři muzea v sedmi dalších evropských městech. Mi je čas jít , protože dnes musím navštívit několik muzeí zde, v Римэ ".
  
  
  "Samozřejmě," - řekl.
  
  
  Když ji pryč, mladý muž se na mě podíval s úžasem, hádat se, nepodváděli, zda je jeho.
  
  
  
  
  Kancelář Interpolu se nachází na adrese: Via Filippo Turati, 23, невзрачном budově. Počasí objasněno, a ve vzduchu se vznášel osvěžující jarní vzduch. To by bylo krásné ráno, na procházku po Římě a ponořte se do atmosféry - vydat se do Zahrad Tivoli, Vany Caracalla nebo slavnou vilu Adriana. Ale práce ještě предстояла , a tato práce je čekala za nevýraznou fasádou štábu-byty Interpolu.
  
  
  Její našel svého přítele Tony Benedetto ego v malé kanceláři ve druhém patře. Vybledlé stěny a nábytek v kanceláři pokryt slunečním světlem, proniká přes otevřené okno, a širokým úsměvem Tony .
  
  
  "Nick, můj jiný!" se pozdravil se mnou, a obešel židli, aby objal mě.
  
  
  "Buon giorno, amico", - řekl jí se smíchem.
  
  
  Tony byl téměř můj růstu, s hustými tmavými vlasy a zářící oči. Jsme předtím pomáhali sobě navzájem, a společně velmi zábavné strávený čas. Tony si užil trochu zábavy.
  
  
  Jsme na takovou hru. Ji vytáhl krabičku Lucky Strike a navrhl Tony cigaretu.
  
  
  'Ach! Teď si vzpomínám, proč jsi mě tak rád, Bambino. Protože máte dobré americké cigarety.
  
  
  Její прикурил, a jsme nějakou dobu seděli mlčky a tiše курилы. "Takže ty jsi teď kontrolor?" - řekl jí konečně.
  
  
  On jen pokrčil rameny. "Pokud zůstanete v organizaci dostatečně dlouho, budete nakonec se stal šéfem, ať se vám to líbí, nebo ne". On se na mě usmál a zubní pastu.
  
  
  "Měl bych lepší odejít na AX, dříve, než šéf odejde do důchodu," řekl jsem. "Nemyslím si, že budu schopná se vyrovnat s kancelářských prací".
  
  
  "Já taky," řekl Tony. "Naštěstí, moje malá propagace mi umožňuje pracovat také pod širým nebem". Nyní tmavě hnědé oči se staly vážnou. "Mám tam jde o přepadení ve Vatikánu, Nick. Jak jste se k tomuto zasvěceni?
  
  
  Její shrnul to, co se stalo zatím fretka. Její vyprávěl emu o dokumentu, ale není to o tom, co obsahoval. Je to ponuré poslouchal. "Já bych hotel vidět tvoji policejní fotografie" , - rozhodl jsem se. "Jsem dobře разглядел muže, kterého zranil ".
  
  
  "Uvidíme ih dohromady, Nick, - řekl on. "Poslal jsem muže ve Vatikánu, ale nenašel jsem nic. Je možné, že budeme společně pracovat nad touto otázkou? "
  
  
  "Může být," řekl jsem. "Ale ne oficiálně. Její přednost, aby Interpol nepozná příčinu mé přítomnosti ".
  
  
  On přikývl.
  
  
  "A ještě něco, co", - dodal jsem. "Pokud by se nám podařilo najít dokument, to je moje. Můžete dokonce zmínit o existenci ego se svým nadřízeným ".
  
  
  Tony si myslel o tom. "Dobře, Přezdívka, - řekl on. "Máme zájem na návratu pokladů Vatikánu, nepotřebujeme kopat do státních tajemství Ameriky". Úsměv se pomalu vrátila ke svému tvář. "Mám takový pocit, že máš nápověda".
  
  
  Ji vytáhl kolem kapsy miniaturní fotoaparát. To bylo Minolta s velmi rychlým uzávěrem a jeho použil v ní суперпанхроматическую filmu. "Myslím, že je to zaujme," řekl jsem. "Jak rychle to může být проявлено ?"
  
  
  "Máme malá temná místnost", - odpověděl Tony. "A profesionál. Kolem poledne jsme schopni zvětšit obrázek ".
  
  
  "Skvěle," řekl jsem. Ji vzal kapesník a rozbalil ho. - A pak ji hotel bych vědět, odkud tento kus hlíny . Můžete se naučit?
  
  
  "To bude trochu těžší, амико", - on se naklonil dopředu a prohlížel si kus hlíny. - "Já dávám ego našemu chemik. Ještě něco jiného?'
  
  
  'Ne v tuto chvíli. Pojďme se krátce podívat na vaše fotoalba ".
  
  
  Strávili jsme více než hodinu na zobrazení policistů fotografií ve velké šedé místnosti, naplněné картотечными skříněmi, stoly a ženami-úředníky. Když jsme skončili, není опознал nás jedné osoby po celém фотоархиве, který znal.
  
  
  "Byl jsem si jistý, že ten chlap tam bude," řekl jsem. "Pokud muž, kterého jste viděl, byl Jidáš, - řekl Tony, plácat na posledním albu - to musí být velmi opatrně se blížil k výběru svých lidí".
  
  
  'Přesně. Ale je to loupež spáchal skuteční profesionálové, a obvykle lidé této úrovně mají záznam v trestním rejstříku,".
  
  
  Tony mi položil ruku na rameno. "Máme fotky a kus hlíny", - řekl on. 'No pojď stejné. Jsme dobrý oběd , окропим poledne výborné víno, a pak se vrátíme k denní práci освеженными.
  
  
  Ji, zasmál se a přikývl. Jedna věc, která se zabývá líbilo se mi na Tonyho. Ego a pohodový chování bylo upřímné, ale věděl jsem, že za nedbalost spočívá mysl a mazaný zbožné policisty.
  
  
  "Máš pravdu," řekl jsem. "Nic, co můžeme tady udělat, dokud nebudou připraveni fotografie".
  
  
  Šli jsme do kavárny Mediterraneo a na takovou hru na terase. Nyní, když se oblak rozplynul, byla teplejší, ale vítr byl stále silný. Na doporučení Tony objednali jsme si smažené ryby. Základní kurz předcházel špagety a pak bílým sýrem. Naše lehké bílé víno bylo nádherné. Jsme si povídali o starých časech, a Tony popřel zprávy v médiích zprávy se mi dívku, kterou jsme oba znali. Jsme se hrozně smáli, a na nějaký čas tlak se konala v neděli улеглось, a to se podařilo uvolnit.
  
  
  Po více než hodině jsme se vrátili do kanceláře Interpolu. Fotografie byly проявлены a rozšířené do 18х24. Tony vytáhl ih kolem složky a podal mi, aniž by při pohledu na ně.
  
  
  "Oni dobře поработали," řekl jsem. "Podívej se na to".
  
  
  On prozkoumal první foto. "Ano," řekl, " je to obraz, je jasně patrný. Nemyslím si, že kdy viděl něco podobného , Nick. Velmi neobvyklé.'
  
  
  "Souhlasím s tím, a to je dobře pro nás."
  
  
  'Zejména. Její udělám ještě tisk a vybrat typ bot ".
  
  
  Vstoupili jsme do tmavé místnosti, a laboratoř okamžitě slíbil, že další kopie nejlepších fotografií. Pak Tony vzal seznam obuvnických prodejen ve městě, a jeho, dělal několik telefonátů, aby se zkontrolujte, zda výrobců obuvi. Po celé Itálii ih bylo tucet.
  
  
  Dokud Tony nařídil několika mužům navštívit обувные obchody, ji vrátil do hotelu, aby zakódovat zprávu pro Хока. Musel jsem dát ego v "poštovní schránka", odkud ego kurýr vezme a pošle na Hok. AX nepoužil telefon, dokonce i s měničem hlasu, s výjimkou případů, kdy je zapotřebí sdělit naléhavou zprávu. Její odeslal svou zprávu a šel ego do poštovní schránky.
  
  
  Po návratu do svého pokoje, jeho jsem zjistil, že Tony žádá volat emu.
  
  
  "Našli jsme výrobce", - řekl on. "To je on-line společnost v zemi, která se zabývá produkuje takové konstrukce. Nyní jsme se sestavit seznam prodejců na základě účetních knih výrobce " .
  
  
  "Dobře," řekl jsem. "Já přijdu na to, jak budete hotovi. Moji pochvalu za svůj výkon ".
  
  
  -
  
  
  Když ji vrátil k Tony lízání, k večeru jí bylo známo, že obuvnické firmy v sále v Miláně a tzv. "Nová italská společnost". Zástupce v Римэ dostal z továrny jen malé strany obuvi, prodal ih pouze dva nákupy ve městě. Odina kolem těchto obchodů zkrachoval asi před rokem. V důsledku toho zůstal jediný obchod na okraji města .
  
  
  Na vyžádání jsme zjistili, že majitel obchodu byl jakýsi Luigi Farnese.
  
  
  "Teď budeme ego najdeme," řekl jsem. "To znamená, že pokud náš muž koupil balet pantofle v Римэ".
  
  
  "S největší pravděpodobností", - odpověděl Tony. "Domníváme se, že jsme taky poznal svůj kus hlíny, амико. Náš chemik si myslí, že to je Sicílie.
  
  
  "Hmm," řekl jsem. "Mafie".
  
  
  -
  
  
  Tony byly jiné věci, tak ho jel do obchodu taxíkem sám. Byl v úzké uličce v jednom kolem nových oblastí Rýmu. Prodává boty a další výrobky z kůže. Farnese, krátký a tlustý muž s úzkým knírem, velmi pomohl.
  
  
  "Tři kupujícího nedávno koupil tyto boty na креповой podrážkou", - řekl on. "Já jsem zaznamenal ih jména".
  
  
  Ji, podíval se na jména. Барзини. Аранчи. Паллотти. Nic mi neřekli.
  
  
  Její zeptal se. - "Mohu ji přepsat jména?"
  
  
  'No samozřejmě; pro estestvenno.'
  
  
  Je to tak a ne, poděkoval prodejce a odešel.
  
  
  
  
  Na druhý den Tony vytáhl mě na policejní ředitelství, kde jí měl být ego je pomocník, a emu se rozhodli zobrazit velké soubory. V poledne jsme našli to, co chtěli. U Rocco Барзини byl přímý volný list. Seznam byl nejstarší, a nen uvedeno jen o běžných trestného činu. Přes hodinu jsme našli ego prostředí policejních fotografií. Byl to muž, kterého jeho подстрелил ve Vatikánu .
  
  
  Tony stručně посовещался s архивистом.
  
  
  "Policie neslyšela o Барзини poměrně dlouhou dobu, - řekl, - a oni ztratili ego na mysli".
  
  
  "Copak oni nevědí, kde je?"
  
  
  "Říkají ne".
  
  
  "No, my víme, že nedávno byl na Sicílii".
  
  
  "Ano, drahý jiný, ale z těchto znalostí nám k ničemu. Sicílie - největší ostrov s неразговорчивым obyvatel. Uvidíte, že to bude velmi těžké přimět někoho mluvit o Барзини nebo o někom jiném ". Její souhlasil s ním. Pak ji najednou napadlo, Gina, dívku, která se zabývá, byla spojena s mafií. "Možná," řekl jsem, - můžeme se dozvědět něco o našem druhém s креповой podešev zde na Римэ ".
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 6
  
  
  
  
  
  
  
  
  V ten večer jsem šel navštívit Джину. Věděla, že přijdu, a připravila chutné edu. Hlavní jídlo bylo scallopini alla Firenze, s rozpuštěným sýrem na mase a špenátu. Nejprve byly špagety, pak maso a nakonec sýr a čtverečních dárek. Červené víno bylo vynikající.
  
  
  "Což taky všechny итальянки tak dobře vaří?" - zeptal se jí, když jsme tuto hru na střídačku.
  
  
  Gina objala mě za ramena. "Ne vše kolem nich, - řekla - ale většina italských žen". To подтянула nohy pod sebe, a její sukně poletovaly nahoru na boky, odhalil bílé hýždě.
  
  
  "Dělají spoustu věcí dobře," - jemně řekl jsem.
  
  
  Usmála se a легонько políbila mě na krk. "Myslel jsem, že se vrátíš ke mně, Nick", - zašeptala ona.
  
  
  "Obávám se, že to je podnikání", - omluvně řekl jsem. "Alespoň to je hlavní cíl dnes večer".
  
  
  To отдернула ruku. "To není zrovna lichotivé, ne?" - řekla, надуясь.
  
  
  Ji, usmál se a притянул ji k sobě. "Je to velmi důležité, ale to neznamená, že bych nechtěl vidět tě znovu."
  
  
  Její otočil její obličej k sobě a políbil na rty. Objala mě kolem krku. "Tak ценымногие lepší", - пробормотала to. Pak to vede ty ostatní na svobodu. "Jaké je vaše podnikání pak?" zeptala se. - "Myslela jsem si, že jste na diplomatické službě".
  
  
  "V jistém smyslu," odvětil jsem. Gina, nemohu přesně říci, proč ji v Римэ. Ale může být, můžeš mi pomoci, pokud to, co jsi mi řekla o sobě pravdu."
  
  
  Políbila mě na ušní lalůček. 'Co myslíš?'
  
  
  "Říkal jste, že víte, lidi z pekla".
  
  
  Je to trochu отпрянула. - "Ale vy nejste policie".
  
  
  Její váhal. Pak to rozhodl říct ahoj, jak je to možné. "Z nějakého důvodu nemohu vysvětlit, Gina, - řekl jsem, - mě zajímá, co se stalo v knihovně Vatikánu před několika dny ".
  
  
  Její tmavé oči se staly ještě více než obvykle.
  
  
  "Дьяволо ! Máte zájem o loupež ve Vatikánu?
  
  
  "Ano," odpověděl jsem.
  
  
  'Ach. Já nevím. Existují určité druhy trestných činů, o nichž budete moci získat informace. To je trestný čin. Nikdo nám o ničem neví ".
  
  
  "Taky ji není tady čekám od vás informace o trestné činnosti", - řekl jsem. "Jen jsem doufal, že mi povíš o jedné osobě".
  
  
  To пожала rameny. 'Kdo je ten muž?'
  
  
  "Já se jmenuji Барзини," řekl jsem. "Rocco Барзини".
  
  
  Ona zamyslela se na chvíli. Pak řekla: "nevím toho jména".
  
  
  "Myslím, že dobře, Gina", - řekl jsem a políbil její ruku. "Je to pro mě velmi důležité".
  
  
  Přes mrknutí řekla: "Ne, Nick, já nevím, tuto osobu".
  
  
  Její povzdechl si.
  
  
  "U samotné policie nemá žádné stopy v tomto delle", - pokračovala ona. "Bylo by lepší, kdyby jste zahodil to jde kolem hlavy".
  
  
  Ji viděl strach v jejích očích. "Gina," řekl jsem, - nemohu".
  
  
  To откинулась na gauč a zamyšleně прикусила spodní ret. "No, a pomalu řekla:, - pokud nejsem schopen přesvědčit tě vzdát, můžeme to udělat".
  
  
  'Ano?'
  
  
  "Tam je žena. Její seznámil se s ní přes Růže, moje přítelkyně na kafe ".
  
  
  "Pamatuji si Růži," řekl jsem.
  
  
  "Tato žena je vlastníkem борделем na náměstí piazza Montecitorio. Ona ví římských zločinců lépe své bratry. Může, chce s tebou mluvit. Za poplatek.'
  
  
  "Já zaplatím," řekl jsem.
  
  
  "Musíš tam jít sám. To není zapouští ženy do svého domu, kromě dívek, které u nah pracují ".
  
  
  "Můžu ji vidět dnes večer?"
  
  
  "Já se podívám."
  
  
  Přišla k telefonu, nabral číslo a má hovořili tlumeným tónem. Přes několik minutě zavěsila a posadil se vedle mě na pohovku.
  
  
  "Všechno je v pořádku", - smutně řekla. "Můžete jít tam pak deset hodin.
  
  
  Ona je připraven s vámi mluvit. Ji nikdy zmínil jméno osoby, kterou hledáte. Ona se bojí, že jeho telefon někdy bugged policií ".
  
  
  "Díky, Gin," řekl jsem. Ji, podíval se na hodinky. Bylo téměř deset hodin. "Pak se mi lepší odejít," řekl jsem.
  
  
  "Je tu ještě něco, co je".
  
  
  'Ano?'
  
  
  "Aby vaše návštěva vypadal normální, mít jeden kolem holky, než budete moci mluvit s paní Vasari".
  
  
  Ji zvedl ukazováček její zasmušilý bradu. "Může být, že se mi podaří tomu vyhnout," řekl jsem.
  
  
  To vypadalo vážně. - "Nehrajte hru s paní Vasari, Nick. Ji řekla, hej, že zaplatíš za holku a co jsi měl získat zpět své peníze."
  
  
  'Ji uvidím.' Nebylo příjemné myšlenky hodit Джину a ležet v posteli s prostitutkou. - "Ne strach navždy. Mám na mysli dívku. Růže je zajištěna mě, že paní Vasari, je velmi přísná s ohledem na zdraví ".
  
  
  Jeho růže. "Pokud je s tebou všechno v pořádku, její vrátím se sem pak, jak mluvit s ní".
  
  
  Podívala se na mě se slzami v očích. "Mně by se to velmi líbilo," řekla.
  
  
  
  
  Ji si vzal taxi na náměstí Piazza Montecitorio. Velikost byla v ošklivé části města, není pro večerní procházky. Dům byl velmi starý, s обветренным fasádou. Všechny okna byly osvětlené, i když v prvním plánu patře žaluzie, které byly vynechány, a bolesti nad nimi zavřené, takže jen pruhy žlutého světla .
  
  
  Když se její krunýř na chodníku, ji viděl muže, stojícího na sousední verandě. On se podíval na mé straně, ale ego přítomnosti mě ostražití. Mě впустила hubená mladá dívka. Několik zákazníků se přemístili do větší obývací pokoj, kde se setkal dívky, až ji čekal ve vestibulu před velkým sálem, vše se zdálo, že věděli o mé přítomnosti.
  
  
  Ke mně přišla štíhlá žena středních let s černými vlasy, přísně česané zpět. Její zeptal se. - "Paní Vasari?"
  
  
  Ona křehká usmála se. "Ne, je to jeho paní Vasari. Chcete dívku?
  
  
  Její věděl, jak odpovědět. 'Ano.'
  
  
  Když jsme vstoupili do obývacího pokoje, pár žen se podívali na naší straně. K nám přišla mladá blondýna. Na něm byly krátké černé kalhotky, обнажавшие většinu její boky a prsa. Její odhaduje, že zhruba v osmnácti, Jeho ucítil další dotek nevinnosti k ee сердцевидному tvář. Zeptala se mě italsky, může to trvat mě . Její dospěl k závěru, že je stejný dobrý, nebo stejný špatný, jako ostatní. Jí přikývl.
  
  
  Usmála se a собственнически chytil mě za ruku. Jeho paní Vasari je pryč, a dívka se mě zeptala, zda bych chtěl jí něco k pití, než jsme šli do jeho pokoje. "Ne, - řekl jsem - jdeme otevřeně teď nahoru".
  
  
  "Ach, ty jsi netrpělivě čekal, až to, ano?" Chovala se mě nahoru po schodech do místnosti v prvním plánu patře.
  
  
  Jakmile se za námi zavřely dveře, začala odstrojit mě. - Jste angličan, co? Maria přijala mnoho angličanů ".
  
  
  Jí dovolil, hej, nějaký čas trvat jeho průběh. Zdá se, že hej, to líbilo. Ji nevzal s sebou zbraně, riskantní krok, ale já jsem nechtěl přitahovat zbytečnou pozornost v tomto místě . Její sell je na okraji železné postele a stáhl balet pantofle a kalhoty, a Maria chytře natočila své jemné oblečení. U nah bylo krásné mladé tělo s tenkým pasem a elastické naplno. Na levém boku u nah byla modřina, nepochybně zanechal horkou klientem.
  
  
  "Líbí se ti Mary?" zeptala se.
  
  
  Ji, postavil se vedle postele a sundal zbytek oblečení. "Ano, Maria, jsi velmi krásná". Ji, usmál se a měl to v paměti .
  
  
  Posadila se na zem u mých nohou, a stala se hladit mě na boky. "Jsi velmi krásná", - řekla. Její ruka zvedla k mé genitálie a dala tam. Naklonila se ke mně dopředu a políbil mě do stehna. Její sell na okraj postele a došla až k mým bokům, aby přitulit se ještě k sobě.
  
  
  Když ji vstoupil do místnosti, všechno, o čem si myslel jeho, byl rozhovor s paní Vasari. Ale podle toho, jak se Marie pracovala se mnou velmi obratně, mé vzrušení rostlo, a do té doby, když se navlékl do postele a сунула polštáře si je pod stehna, její byl připraven.
  
  
  Ona dobře věděla, že svou profesi. Ona přesně věděla, co a kdy dělat, aby mě do explozivní vyvrcholení. Když všechno skončilo a my jsme leželi v potu na скомканных простынях, zdálo se být šťastný, že jsem byl fyzicky spokojen. Jinak ona a nečekala. Že do mě... no, to bylo něco, za co jsem zaplatil.
  
  
  Její zeptal se jí o paní Vasari.
  
  
  'Ach. Vy jste ten, kdo hotelu, mluvit s madam.
  
  
  'Ano. Můžeš si mě k ní?
  
  
  'Pojď se mnou.'
  
  
  Přivedla mě na začátku druhého poschodí, a šli jsme po temné chodbě v zadní místnosti. To je dvakrát zaklepal, a když se otevřely jeho, odešla.
  
  
  - Chcete mluvit s paní? - zeptal se темноволосая žena.
  
  
  Její podíval mimmo stěhoval do místnosti. On byl mírně osvětlené červeným a modrým světlem. V chodbě доносился vůně kadidla .
  
  
  "Ano, ona řekla, že chce mě vidět", - odpověděl jsem.
  
  
  "Vstupte," řekla žena, ustoupil stranou.
  
  
  Jeho vstoupil do místnosti, a vůně stahl dusí. Postava v luxusním шелке откинулась na nízké бахарев v místnosti s tlustými kobercem . Blíží lízání ji, a viděl, že je to neuvěřitelně silná žena. Ahoj, měl být ne méně než sedmdesát, ale ona byla silně накрашена, jako varování celém raného zvukového filmu. Ee flexibilní морщинистое tvář byla pokryta make-up, oči byly černé a oční víčka jsou tmavě modré . Tvářenky byly размазаны na tučné tváře, a červená rtěnka dala vzdělání falešná ústa. To bylo vše pokryty oranžovou parukou. Její husté bílé ruce trčely kolem hedvábné šaty, jako dva сморщенного knedlík těsta, a dále kožené prsty byly zdobeny minimálně дюжиной prstenů.
  
  
  "To je pan Carter?" zvýšila jeho starý hlas.
  
  
  "Ano, madam", odpověděl jsem.
  
  
  Asistent posunula židli na pohovku a gestem pozvala mě sednout. "Omlouvám se za пахучих látek", - zašeptala ona. "U madame podivný pach těla, který se maskuje ладаном".
  
  
  Její, přikývl a sell.
  
  
  "Přestaň věcné šeptat a plížit po špičkách", - řekla paní Vasari ženě. "Nemůžeš nás opustit na okamžik v pokoji."
  
  
  "Ano, madam." Ona se otočila a šla přes pokoj. "Budete dobře vypadat", - řekla paní Vasari anglicky. "Nebude vám vadit, když ji stáhnout na tuto paruku? Velmi horké ".
  
  
  "Samozřejmě, že ne," odpověděl jsem.
  
  
  To zatočený svraštělé rty a sundala oranžové paruku z hlavy. To bylo téměř lysé, a tu a tam trčely chomáče šedivých vlasů. V paruce to bylo nejvíce náladový žena, kterou jí kdy viděl. Bez paruky to bylo карикатурой na smutnou starou ženu. Kupodivu, ona se mi líbila.
  
  
  "Dobře," řekla lámavé hlas starého muže. "Chápu, přišel jsi požádat o informace". Od tohoto rozhovoru jsem nah dech.
  
  
  "Ve delle, madam", odpověděl jsem.
  
  
  "Jen зови mě Nelly".
  
  
  "Nelly?" - zeptal se jí nevěřícně.
  
  
  "Můj otec byl anglický námořník. I přes protesty mé italské matky, on argumentoval v tom, aby mi jméno Nelly ".
  
  
  To сморщила jemné накрашенные rty v groteskní úsměv. "Měli by věřit, že jsem byla velmi atraktivní ženou?"
  
  
  'Samozřejmě.' Její doufal, že můj hlas zní přátelského.
  
  
  "Když mi bylo sedmnáct, mě udělali nabídku, benátské šlechty", - прохрипела to. 'Ji odmítla. Chápete, jeho vybavení více než lázně-manželství.
  
  
  Její mlčel, protože nevěděl, co na to říct.
  
  
  "Když ji základě tohoto domu, ji vzal kolem některých nejvýznamnějších lidí v Evropě, pan Carter. Moje holky věděli státníků a vysoce postavených úředníků. Jméno jistého ministra bylo známé po celé Itálii . On nikdy nespal s holkama. Vypadal, jako jsou раздеваются, a pak žádal ih postavit se před ním nahá, zatímco on hrál sám s sebou. Nikdy nevíte, jaké přání má každý člověk ".
  
  
  To už задыхалась z tohoto rozhovoru. "Později, řekla, - části sem přicházeli zástupci podsvětí. Mafie a další. Její věděl ih všech, pan Carter. Mi hodně z toho, co vyprávěli, ale já jsem nikdy neprodával informace o lidech, které jsem měl rád " .
  
  
  Zápach v místnosti visel u mě až do nosních dírek. Pomačkaná maska trvala. "Přišel jsi požádat o muž".
  
  
  'Ano.'
  
  
  'Ego jméno?'
  
  
  "Rocco Барзини".
  
  
  Oči ve vrásčité kůži dlouho sledovali mimmo mě, a pak se vrátil k mé tváři. "Já jsem ego, vím . Jaké informace použít? '
  
  
  "Můžete mi říct, kde ego je najít?"
  
  
  "Může být," odpověděl chraplavý hlas. "Pokud se informace stojí spoustu peněz pro vás."
  
  
  "Mám peníze," řekl jsem.
  
  
  "Dvacet tisíc liber?"
  
  
  Její váhal. To byly velké peníze, ale měl jsem představu, že s Nelly Vasari smlouvat nelze.
  
  
  'Dobře.'
  
  
  "Máš to s sebou?"
  
  
  Její sáhl za minutu, vytáhl krabičku lear, отсчитал dvacet tisíc, a předal peníze Nelly. Vzala ego a znovu пересчитала svými toporný starými prsty. Když skončil, ona vzala do očí банкноту a studoval gravírování a textury papíru.
  
  
  Její zeptal se. - "Spokojená?"
  
  
  "Nemůžete být příliš opatrní při mé práci, odpověděla ona, - i při jednání s američany. Ale s penězi je vše v pořádku, tak vám řeknu vše, co vím o tomto паразите Rocco Барзини.
  
  
  Ona dosáhla peníze na vyřezávané orientální židli vedle pohovkou, měkké tělo jeho ramene раскачивалась sem a tam.
  
  
  "Барзини se sem čas od času. On byl malý воришкой, který špatně ovládal, s mými dívkami. On seděl ve vězení. Obvykle žije a pracuje v Римэ, ale někdy zmizí na několik let. Nějaký čas strávil v Neapoli, kde se začal zajímat o prostituci a pašování drog. A nedávno se vrátil do Říma s mužem, jehož jméno jste možná víte, Giovanni Фарелли ".
  
  
  "Já nevěřím v to," řekl jsem. Ale pamatoval její jméno, kolem příběhu je Gina.
  
  
  "Každý policista v Римэ ví to jméno, pane Carter. Je to bohatý člověk, má několik zákonných del. Nejziskovější - to je úspěšná developerská a stavební společnost Makelaardij Farelli . Ale za touto úctyhodnou fasádou stojí pán Фарелли je vůdce podsvětí, obchodník s drogami a dalším nedovoleným podnikáním. To je spojeno s mafie, mister Carter, a ego jméno je spojeno s krádeží uměleckých děl, která se zabývá došlo v Benátkách asi před rokem.
  
  
  "To je zajímavé", - zamumlal jsem.
  
  
  "Když Rocco Барзини se vrátil do Říma, byl bodyguard Фарелли".
  
  
  'Věrný. A že Фарелли žije v Римэ?
  
  
  "U синьора Фарелли mnoho rezidencí", - прохрипела to. "U něj je bydlení ve městě, ale je to téměř nikdy není. Má vila severně od Rýmy a apartmá v hotelu na Capri, které je vlastní . V této roční době je to téměř vždy na Capri.
  
  
  Vzala lahvičku a распылила aromatická vůně v místnosti. Kapalina dělala ee vlasy mokré a zářící v měkkém světle. To čichal k sladkou vůni, вздымая nosní dírky, pak zuřivě закашлялась.
  
  
  Její zeptal se. - "Jsi v pořádku?"
  
  
  "Ano, Ano", - řekla. "Dobře, mladý muž".
  
  
  "Věříte, že Барзини a Фарелли mohou být v tomto hotelu, na Capri?"
  
  
  "Je pravděpodobné, že pan Carter. Hotel se nazývá "Caesar August" a nachází se v centru ostrova ".
  
  
  "Jste mi velmi pomohl."
  
  
  "Vždy si vážím člověka za peníze". Její накрашенный кожистый ústa křivě se usmál.
  
  
  Její vstala, aby se odejít.
  
  
  "Budete muset zaplatit patnáct tisíc lir za dívku", - прохрипела paní Vasari. "Můžete zaplatit v dolní části. A vraťte se ještě jednou, pan Carter.
  
  
  "Díky," řekl jsem.
  
  
  V chodbě ji hluboce nadechl. Dole ji zaplatil темноволосой žena za недолгое pobyt s Marií a odešel. Venkovní čerstvý vzduch ještě nikdy třísla tak dobře.
  
  
  Řekla mi, že mohu najít taxi na bulváru trochu dál, tak jsem šel ve stejném směru. Byl to dusný večer, příjemný večer. Ale v půli cesty přes další čtvrtletí ji slyšel shaggy. Ji, otočil se a uviděl rychle se blížící dvou mužů .
  
  
  Neměl jsem důvod se domnívat, že mi hrozí nějaké nebezpečí, ale když se blížila, její прижался k sténání domu. Oni zpomalil. Odina kolem nich prošel mimmo mě, druhý vedle. Pak muž, který prošel mimmo, otočil se a utrhl mě . Se mi zdálo, že jsem se dozvěděl obličej, který viděl v domě Nelly Vasari.
  
  
  "Firth mar!" řekl, výrazně zastaví mě.
  
  
  Neměl jsem jinou možnost. "Zeptal jsem se. - "Co se stalo?" . "Хофретта!"
  
  
  Jí ve spěchu.
  
  
  "O čem jste mluvili s paní Vasari?" - zeptal se anglicky a jiný, méně svalnatý muž.
  
  
  Ji, podíval se na náměstí, byl poďobaný obličej tohoto muže, a náhle se cítil nahý bez люгера a туфлей na jehlovém podpatku.
  
  
  "Je to můj starý jiného".
  
  
  Velký muž zavrčel. Nikdy tam nebyli, stojí pán.
  
  
  Ji tlačil ho. - 'Подвинься!'
  
  
  "Ne, dokud nebudeš říkat to, o čem mluvíš s Madame", - řekl on.
  
  
  "Už jsem to řekl. To bylo obnovení starého přátelství ". Ji hotel projít mimmo nich.
  
  
  Svalnatý muž udeřil mě pěstí do hlavy. Její padl na jeho kamaráda, který dovolil jeho кулаку dostat se mi do života. Kombinace dvou úderů na chvíli вырубила mě . Jeho těžce dopadl na dům, a zalapal po dechu jako ryba . Ní, viděl, že ještě jedna pěst se blíží ke mně, a snažil se vyhnout se od něj, ale dostal rychlý úder do tváře. O pár chvil později mě chytil zezadu. Tvář se stopami neštovice двигалось přede mnou.
  
  
  "Pověz nám o tom mluví", - prasklo to.
  
  
  'Jdi k čertu.' - простонал jsem.
  
  
  Pěstí praštil mě do hrudi. Předtím, než to byl schopen zotavit se z rány, její začátek druhé dostal ránu do obličeje. Jeho, cítil, jak můj gól naklání na stranu. Tyto гангстеры věděli, jejich věc. Pravděpodobně, oni dokonce neměli žádný vztah k těm mužům, které jí chtěli, ale v tuto chvíli to málo co změnilo.
  
  
  "Ukončit", - прорычал to. Ji viděl záblesk ostří, a pak jehlový, upnuté mám pod nosem.
  
  
  "Řekni to, nebo jí tě порежу!"
  
  
  Ji znovu mohl dýchat. "Dobře," řekl jsem. "Řeknu to". Nůž není исчезал, ale zůstal nehybný.
  
  
  Nyní ji obnovil své síly. Úzká čepel nože byla v té době pouhých tří centimetrů od mého levého oka. Ji musel velmi dobře vědět, co dělám.
  
  
  "Mluvili jsme o ff-mail бизнесявляется," řekl jsem, stále ještě lapal po dechu. Její přemístil pravou nohu tak, aby se ocitla mezi ego растопыренными ступнями . "Společnosti paní Vasari?" - podezřele zeptal se. 'Proč?'
  
  
  Jiný muž mě držel za ruku o něco méně dobré.
  
  
  "Ano," řekl jsem, když se chystá k akci. "Vidíte, že ji do hotelu, zeptejte se jí otevřít dům v Miláně".
  
  
  'Jaké? Paní Vasari by nikdy ... "
  
  
  Její подтащил masivní muže vpřed, jeden krok a silně udeřil pravým kolenem do šourku. Ego tvář исказилось. To уронилил jehlový na ulici. Když ji svěsil nohy jí šlápl pravou nohou na vzestup squatu muži . On křičel, a ego moc opadla. Iso všech sil zasáhl jeho levé koleno ego hrudní koš. Její slyšet praskání. Vykřikl, padl na bok a narazil do zdi za námi.
  
  
  Jiný udeřil mě. Její zablokoval úder levou rukou a odpověděl na ránu pravé. Když spadl na zem, sáhl po стилетом, ale ten vklouzla do tmy. Pak ji cítil obrovskou ránu na zádech. Здоровяк прижался k sténat, a znovu zaútočil na mě. Ego pěstí praštil mě do hlavy a on padl na kolena. Její spadl na bok. Pevné boty, udeřil mě na tvář. Její udeřil ho hřbetem ruky, a to отлетел.
  
  
  Když mě znovu zasáhl nohu v bok, její hlasitě застонал. Její protáhla ботинком a minul. Svalnatý muž znovu vstal .
  
  
  "Basta cosi!" řekl. "Si sbrighi! On se rozhodl odejít.
  
  
  Ego kolega spěchal za ním, a zmizel za rohem. Její těžce sel. Její, cítil tak, jako kdyby mě vynechal přes obří mlýnek na maso. Měl jsem takový silná bolest v těle, že to bylo nemožné, komu, jaké plochy byly poškozeny. Její ho zvedl ruku k obličeji. To bylo krvavé nepořádek.
  
  
  Ji na několik minutě se opřel o doma, v naději, že bolest odezní. Její, byl příliš optimistický. Její спотыкался na temné ulici několik set metrů a konečně se dostal do bulváru. Jak řekla , brzy se objevilo taxi. Ji zavolal ego a západu dovnitř.
  
  
  "Co дьяволо !?" zvolal řidič, když viděl můj obličej.
  
  
  Dal emu adresa Gina Romano. Jel rychle, aby co nejdříve vytáhnout mě kolem svého taxi. Ji, vylezl po žebříku a plácl Gina na dveře. Když otevřela ji, její oči se rozšířily z šoku.
  
  
  "Dia mio!" zvolala.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 7
  
  
  
  
  
  
  
  
  Moje předloktí byly těžké a v ústech пересохло. Ji snažil přijít sám. Vše, co jsem mohl vzpomenout, pak setkání s Джиной, to je to, co se mi podařilo dovolat do Хоука na telefonu s měničem hlasu, informovat emu o tom . On řekl, že перезвонит ráno. Její пошевелил jednou nohou. Její cítil pod prostěradlo další tělo . Její držení ruky na měkké вздутию života, k teplým místo, kde byly spojeny boky. Gina se ke mně obrátila. Její levá prsa se dotkla mé boky a já cítil, jak se bradavky sklouzl mimmo mě. Ji, strčil ruku pod prostěradlo a dotkl se její měkké, teplé kůže . Snaží se ignorovat bolest, její, obrátil se na bok , mačkání pevný kulatý hýždí.
  
  
  "Mm," řekla, stále ještě zavřel oči.
  
  
  Přitiskla se k mému tělu a objala mě kolem pasu. Pak se vydala ještě jeden zvuk, a její oči se otevřely, моргая.
  
  
  'Nick? Jste si jisti, že se cítíte lépe?
  
  
  Její подтянул její boky ke mně, a ona перебросила ruku mi přes rameno. Její prsa se přitulila k mé nahé hrudi.
  
  
  "Nic zvláštního", - zamumlal jsem. "Ale věřím, že v brzké době se situace zlepší".
  
  
  To se pootevřely plné rty. Вылупившийся jazyk byl teplý a sladký. Boky jemně подпрыгивали ke mně. Polibek z nás ахнуть. Gina перекинула pravé stehno mi na bok a moje bolí v těle byly zapomenuty ve spěchu, zametání nás, když ji, otočil se a zvedl ee tělo, aby můj podnět. Přišla ke mně ochotně, a zároveň jsme dosáhli vyvrcholení.
  
  
  Pak se její bench press na zádech, aby si pauzu. Gina, ležící vedle mě, dívala se na strop. Konečně zvedl ruku a jemně se dotkl rány nad levým okem a na pravé tváři. Byly suché, ale u mě bolela celá strana obličeje . Nějakým zázrakem se moje zuby, zdálo se, že zůstali na místě. Její стянул listu a viděl na svém торсе několik modřin.
  
  
  "Jsou v pořádku se mnou bylo zacházeno, - řekl jsem, - ale pochybuji, že oni se budou moci pohybovat tak hladce dnes ráno".
  
  
  "Chudák chlapec" - tiše мурлыкала Gina. To se vyvíjí v ruce se mi na stehna.
  
  
  "Doufám, že se neobtěžoval Nelly Vasari," řekl jsem.
  
  
  "To neudělají, Nick. U nah mnoho vlivných přátel ".
  
  
  "Zdálo se mi, že je to сицилийцы," řekl jsem. 'I přes to, že přímá souvislost není, teď Барзини nebo Фарелли slyšeli "
  
  
  .
  
  
  "Nick," řekla Gina, otočil se ke mně tváří. "Chystáte se na Capri?"
  
  
  Její zeptal se. - "Proč to chceš vědět?"
  
  
  "Když jste včera večer vyprávěl mi všechno o své účasti na krádež, možná jste nevěděli o tom, ale přinutily mě pomoci", odpověděla ona. "A mohu vám pomoci. Se stejným úspěchem se můžeš zcela důvěřovat mi teď, když jsi mi věřil dlouho. Jí vím, je to Фарелли. Pamatujete si ji, vám říkala, že jsem byla ego milenkou. Ji znám všechny ego, ego, id, ego návyky. Její můžu být užitečný ".
  
  
  Její zeptal se. - "Jak dlouho jste ... s Фарелли?"
  
  
  Jí vyhnout mého pohledu. 'Několik měsíců. On mi koupil hodně věcí, ale ego násilí bylo pro mě nesnesitelné."
  
  
  "Jak si mohu být jistý, že jsi teď nějak pomoct mi proti němu?" Její, cítil dál.
  
  
  To сузила oči. "Nenávidím Фарелли, Nick. Přísahám, můžeš mi věřit.
  
  
  Její pomyslel si a rozhodl se to zkusit. "Dobře, - řekl jsem, - vezmu tě na Capri. S námi jede moje další podle Interpolu " .
  
  
  "Přivést policisty?"
  
  
  'Ano.' Ona se zastavila. - "Фарелли oloupil Vatikán, Nick?"
  
  
  "Tam je dobrá šance na to".
  
  
  "Ale proč vaše vláda musí o to postarat?" Její zamyšleně se podíval na nah. "Při vloupání bylo odcizeno něco, co patří mému vládě. Nepotřebujete více vědět Džin. Více neptejte se mě ".
  
  
  
  
  "Dobře, Nick".
  
  
  Telefon zazvonil. Gina vstala, prošla v druhé nit v místnosti a zvedla telefon. Ee nahé tělo stále vypadalo atraktivně. Chvíli později se otočil . 'To je vám.'
  
  
  Měl to být Drak. To byl on.
  
  
  "Kdo, krejčí sakra to byl?" on zařval přes mnoho kilometrů oceánu.
  
  
  Ji, zasmál se, i přes těžké bolestivé tvář. "Ach, jedna holčička", - odpověděl nevinně jsem se.
  
  
  "Ano, krejčí si to, holka!"
  
  
  "Všechno je v pořádku," řekl jsem. "A právě představil její odhad výkaz".
  
  
  "V jakém rozsahu?" Hlas se zdál být kyselé.
  
  
  "Víš, že jeho nikdy nebudu brát od tebe peníze za to," řekl jsem. "Najal jsem si Джину na dočasném základě. To připoutá mě ke zdroji, je důležitou informací, kterou jsem s vámi diskutoval.
  
  
  "Dokud víte, co děláte!" Udělal pauzu, aby se najít svůj sarkasmus. - "Doufám, že jste dobře strávili noc, Nick".
  
  
  Ego úmysly byly jasné, ale zůstal nehybný. "Ó, ano, pane. Ji, cítit ценымногие lepší.'
  
  
  "Hele, jsi v pořádku? Včera v noci jsi zněl trochu побитым.
  
  
  "Jsem v pořádku", odpověděl jsem.
  
  
  "Jsme zobrazili soubory Judy, - pokračoval, - a máme pro vás novinku. Jméno Фарелли se objevila ve spisu Judy několik let zpět. Ukradl některé vládní dokumenty, v Anglii. Фарелли - velký chlapec. Je to buď mafie, a to buď úzce s nimi souvisí " .
  
  
  'Ano. Typ člověka, který může poskytnout pracovní sílu a techniku pro sérii loupeží, придуманных Иудой ".
  
  
  "Hlasování o k čemu ji přišel Nick. Myslím , že lepší jet na Capri.
  
  
  "Jsem вылечу v Neapol později".
  
  
  'Dobře. Drž mě v obraze. Tento obchod by mohl mít větší rozměry, než si myslíme ".
  
  
  'Přesně tak.'
  
  
  "Snažte se spát v noci".
  
  
  Její usmál se. Ji, věděl, že Hawke taky usměje se svým štíhlí tvář. "Ano, samozřejmě," řekl jsem.
  
  
  -
  
  
  Později dnes ráno jsem šel na úřad Interpolu a informoval Tony Benedetto o posledních událostech. Měl solidní dokumentace na Фарелли. Byl odkaz na "pana J.". Datum bylo později, než je údaj AX.
  
  
  "Jidáš a Фарелли, zdá se, že se stali dobrými přáteli," řekl Tony.
  
  
  Jí odpověděl. - "Co se týče Фарелли, já nevím." "Ale ještě nikdo Judě. To jen podporuje nemilosrdnou obchodní kontakty ". Podíval se na složku se soubory. "Jidáš není tak úplně člověk, víte, v mládí ztratil ruku při nehodě, a jeho umělé ruce, které vypadají, jako tělo a krev, ale jsou pod" kůží "z pevné oceli. Tyto ruce symbolizují člověka. Jednou málem mě zabil je.
  
  
  "Budeme se modlit, aby neměl jinou šanci," řekl Tony.
  
  
  "Jste připraveni jít na Capri?"
  
  
  'Ano . - V kolik letí pryč naše letadlo?
  
  
  'Čtyři hodiny. Přes hodinu budeme v Neapoli a v podvečer - na ostrově ".
  
  
  
  
  Je ještě čas zůstalo světlé, dokud jsme lanovkou доехали do města Capri kalhoty v neon květinami, bílým ostrovem. Ostrov byl tak malý, že кобальтово-modré moře bylo vidět téměř přes jakékoliv místo ve městě. Úzké křivolaké dlážděné uličky měli nespočet schody, které vedou nahoru a dolů na další úrovně. Turisté zaplnili malé náměstí v centru a seděli, pití чинзано při západu slunce. Dva bloky od náměstí stojí hotel "Caesar August" - velké, krásné budovy s бугенвиллией nad vchodem.
  
  
  "Hlas a všechno," řekla Gina, když jsme stáli před ním. "Luxus, ve kterém žije Фарелли, v sále ve třetím patře. Odtud je vidět balkon. Když Фарелли tam u něj dva osobní strážci, ale můžete vidět jen jednoho kolem nich. Druhý se ukryje, když hosté přicházejí cizinci . V malé místnosti vedle obývacího pokoje stojí kovová židle, která je vždy pod uzamčením. V tom může být něco důležitého ". Ona pak se zeptala: "Co budete dělat, když přijde Фарелли?"
  
  
  "Držet naše lidi v tajnosti, jak je to možné", - odpověděl jsem. "Můžeme se dozvědět o zemi, nebo domy na ostrově. Samozřejmě, její, doufám, že ego neexistuje, protože nemáme dostatek důkazů proti němu, a zatknout ho. Jidáš je ten muž, který potřebuji. Doufám, že má to, co hledám ". Pak: "nemůžeš vylézt nahoru".
  
  
  "Proč ne, Nick? Její můžu čekat na chodbě, dokud jste se zeptat.
  
  
  "Ne, je to příliš nebezpečné. Můžete chodit do kavárny na náměstí, aby se pít ".
  
  
  "Dobře," - разочарованно řekla Gina.
  
  
  "Pokud nechcete dostávat od nás novinky do hodiny, zrušte pokoj v hotelu Paradiso".
  
  
  'Ji udělám.' - To пожала rameny a šla na náměstí.
  
  
  Tony se usmál a zavrtěl hlavou. "Dobrý informátor, амико ", - mrkl jsem to byl já.
  
  
  "Měli jste vidět Nelly Vasari," řekl jsem.
  
  
  Tváří v tvář situaci, podobné tomu, které se ocitly jsme se s Tonym, měli jsme hrát na dotek . Je to jako hra v šachy, protože pak prvních dvou nebo tří běh nárůst se objeví mnoho příležitostí. Takže jsme šli do apartmánu s velmi rozporuplné myšlenky. Jsme zaklepat, doufám, že odpověď nebude . Ale dveře se otevřely a my jsme viděli stojící dívku . U nah byly platinové blond vlasy a růžovou rtěnku na bytí baculatá rty. Domácí kabát s květinovým vzorem, volný застегнутое v pase provokativně, není skryté pod její luxusní formu. Bylo zřejmé, že pod kabát to bylo обнажена. Její dlouhé svěží boky a bujná prsa svůdně vykukující za rohem s každým jeho těžký krok. A soudě podle хриплому бормотанию a nejistý kroky, bylo tak jasné, že hej, není potřeba nápoj, který držela v ruce. "Pan Фарелли tady?" - zeptal se Tony.
  
  
  "Ne, - řekla anglicky s skandinávský přízvuk, - pana Фарелли zde ne". To прислонилась na den, a záhyby domácí šat раздвинулись ještě více.
  
  
  "Omlouvám se," řekl jsem a snažil se dívat na její šťavnaté tělo, jsme za sebou dlouhou cestu, aby ho vidět. S khem ještě můžeme promluvit?
  
  
  "Můžete se mnou mluvit šéf," řekla, chichotání. "To tady, jako vždy, úplně sám". Ona je uvedení ruku na dveřní zárubně, jako by se rozhodla zcela přerušit šaty. Tony se na mě podíval a lehce se usmál. "Jsme rádi přijímat vaše pozvání, синьора".
  
  
  To поманила nás a zabouchl za sebou dveře. Pokoj byl velkoryse zařízený, ale čistý zjevně nebyla silnou stránkou dívky. Všude byly prázdné lahve, přeplněné popelníky a poloprázdný sklenice a tlustý koberec byl posetý novinami a иллюстрированными časopisy.
  
  
  Neopatrný gesto, dívka gestem pozvala nás si sednout. 'Chceš něco k pití?' ona piano хихикнула. Její, zavrtěl hlavou, a její rty разочарованно скривились . "Smůlu", - řekla.
  
  
  Zakopnutí, blondýna přišel na lavičku naproti dvě židle, na nichž seděli jsme s Tonym. S hlasitým a trýznivou povzdechem se zhroutil na pohovku, a volný uzel rozvázat pás, nezůstane téměř nic, aby bylo možné spekulovat o jeho zralém těle. Nepochybně, jsme byli tváří v tvář s milenkou Фарелли. 'Co chceš?' zeptala se. "Můžeš mi to říct. Giovanni mě drží krok všeho ". Ee slova stále zněla вымученно, ale nebyla tak opilá, jak jsem si myslel původně.
  
  
  Když se Tony vysvětlil, že chceme koupit vily na ostrově, ji, otočil se a podíval se do malé vedlejší místnosti, o níž řekla Gina. Od toho místa, kde seděl, ji mohl vidět kovové židle s telefonem v rohu.
  
  
  "Capri se prodává velmi málo vil, řekla blondýnka, která se zabývá pouze předstírala Гертой, - a pokud někdo něco prodává, je to za velmi vysoké ceny. Pánové další drahé žirinovskij věci? Poslední slovo bylo položeno, s nádechem..
  
  
  "Ve delle", - řekl Tony, váhu úsměvem hej. Její прочистил krku. - "Herta, ji vidět telefon v jiné místnosti. Může moje ještě zavolat v našem hotelu? '
  
  
  Tony se zamračil.
  
  
  "Samozřejmě," řekla chraplavým hlasem. "Zapnu toto tě svatý". Vstal z pohovky a župan na okamžik vklouzla s jeho boky, odhalil ee světlý trojúhelník.
  
  
  Když vstoupila do jiné místnosti, aby zahrnovala svatým, Tony приподнял obočí. A když to prošlo mimmo nah, aby se přesunout do jiné místnosti, vzala si ego za ruku.
  
  
  Ní, viděl, že on objal ji reklamě vystupuje krásná nahá pravé ňadro. Ona zamával sem a tam a usmála se. Tony vstoupil do místnosti a zavřel dveře. Hertha přišla k mé židli a postavila se vedle, že ruku mi na rameno: "Jsi krásný muž", - řekla.
  
  
  Ji, podíval se na nah. "Díky," řekl jsem. - Řekni mi, Herta, u pana Фарелли se v poslední době objevilo nové přátelé na podnikání? Ji slyšel, u něj se objevil nový partner ". Ona se vrátila na pohovku s drinkem v ruce. "U Giovanni vždy se objeví nové tváře", a pomalu řekla. - Ale měli bychom mluvit jen o Giovanni? Koneckonců, vy a váš ještě žije nejen nejmenší podnikání, ne?
  
  
  "Ty, samozřejmě, jsou velmi pohostinní", - zastavil ji ff. Její doufal, že Tony je zaneprázdněn обысками toho křesla.
  
  
  - Víš, jako její. Vždy tomu tak bylo. Mám to, co chtějí. Její tě шокирую?
  
  
  "Vůbec ne," odpověděl jsem. Že Tony tam dělá?
  
  
  'Výborná práce. Ji rád, že jsi v šoku. Pak jsi stejný jako ona. Vy víte, že je třeba využít příležitosti, kdy se objeví, ne?
  
  
  "Ano, je to tak," řekl jsem, když jsem přemýšlela o sousední místnosti.
  
  
  Hertha dal sklenici na podlahu a líně táhla na gauč. Ona nedbale расстегнула župan, když se Tony vstoupil.
  
  
  "Бениссима !" - jemně řekl.
  
  
  Hertha se na nás podíval. "Já vím, co chceš," řekla chraplavým hlasem. "A můžeš to udělat. Každý na frontě, nebo oba současně. To je v pořádku, nebudu Giovanni.
  
  
  Tony stál před ní a díval se na její nahé tělo. "Nick", - řekl s пересохшим ústa, - "může, máme ještě několik minutu, dobře?"
  
  
  "Pane, ne, Tony".
  
  
  - Pak jdi pryč. Její uvidím tě později.'
  
  
  "Tony, vrátí se každou chvíli!"
  
  
  Tony se podíval na pohovku a obrátil se ke mně. "Tobě snadno, když dívka je na vás čeká čtverců ". Teď byl naštvaný a trochu naštvaný. Ne na mě, nýbrž na situaci. Věděl, že mám pravdu.
  
  
  "Dělejte si, co chcete, - řekl jsem, - ale dejte mi informace, které jste obdrželi po telefonu".
  
  
  Ego obličej změnil. - "Je Mi Líto, Nick. Máš pravdu.' Hodil poslední dlouhý pohled na Герту, pak se obrátil a zamířil na den.
  
  
  "Promiň, miláčku," řekl její nahé dívky. "Prostě není místo, a není čas".
  
  
  Hertha podíval se na mě poněkud zmateně. "Copak chceš spát se mnou?"
  
  
  "Nejvíce vytoužené žena na ostrově, - řekl jsem, - ale u nás s přítelem je naléhavé záležitosti" .
  
  
  
  
  Tony mlčel, dokud jsme byli ve výtahu. Když jsme vstoupili do haly, jí řekl: "Podívej se na to z druhé strany, амико. Můžete získat tento problém."
  
  
  Tony se zasmál. 'Myslím, že studená sprcha v hotelu ...'
  
  
  Její zeptal se. - 'Co je?'.
  
  
  'Ukaž. Ten člověk je. To Фарелли.
  
  
  Vysoký tmavovlasý muž čtyřicet let vstoupil do haly s jiným chlapem. Její pečlivě kontrolovány ego, dozvíte příště. Pak ji, podíval se na druhého muže, ковыляющего jeho hůl, a cítila ego. Byl to Барзини, který vystřelil jí na stehně v době loupeže ve Vatikánu . Když se dva muži se přiblížil k nejbližší přepážce , její, obrátil se k novinového stojanu Барзини nemohl vidět mou tvář.
  
  
  "Mě ještě nezeptal?" - zeptal se Фарелли recepční.
  
  
  "Ne, stojí pán Фарелли".
  
  
  'Výborně. Zašlete jídlo na tři nahoru. Řekněme, tagliatelle alla болгнесе.
  
  
  "Postarám se o to, stojí pán Фарелли".
  
  
  Фарелли a Барзини šli k výtahu, bez povšimnutí nás. Барзини silně kulhal. O pár chvil později dveře výtahu se za nimi zavřely.
  
  
  "Ego" balet pantofle," řekl jsem.
  
  
  "U Барзини?"
  
  
  'Ano. U něj креповая podrážka.
  
  
  
  
  Na zpáteční cestě na náměstí Tony vytáhl kolem kapsy kus papíru. "Otevřel jsem tuto židli s pomocí své pohodlné отмычки a zjistil jsem dvě zajímavé věci. Jeden byl v poznámkovém bloku s adresou Jidáše. To rozluštil. To potvrzuje druhou улику, kterou jste našli ve Vatikánu ".
  
  
  Ji, podíval se na list. Нацарапано bylo: "Senior. Jidáš, San Marco Импортс, Via Сашетти, Панчино, Sicílie " .
  
  
  "Samozřejmě," řekl jsem. "Štábu-byty Juda v tělocvičně, na Sicílii, takže pravděpodobně přesně tam najal bandity".
  
  
  "To znamená, že naše zájmy také posunou tam. Pokud ukradené věci jsou nyní na Sicílii, moje věc bude rozhodnuto, když jsme ih najdeme.
  
  
  "Opravdu," řekl jsem, i když můj úkol nebude tak snadné splnit. Ne, pokud je Jidáš našel dokument ve váze " .
  
  
  - Flip kus, - pokračoval амико Tony, a pak budete moci přečíst to, co jsem zkopíroval. To bylo psáno v programu poznámkový blok. To, že něco pro vás znamená?
  
  
  Její zastavil pod světlem malé verandy vybavení a zkoumal rukopis Tonyho. Ji četl: "Náklad Leonardo plus datum.
  
  
  "Pravděpodobně to отсылка k ukradeného věcem, - řekl Tony, - a Leonardo může být sběratel, kupujících ih".
  
  
  'Snad.'
  
  
  Něco jako poznámku, mě zaujalo. Pokud se jednalo jen o přepravu ukradené zboží , to nebyla moje záležitost, protože jí byl si jistý, že váza byla určena pro soukromé sbírky Sv. Ale měl jsem pocit, že z nějakého důvodu na období má skutečný význam - pro mě víc, než pro někoho jiného !
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 8
  
  
  
  
  
  
  
  
  Do 48 hodin jsme dorazili na Sicílii. Ostrov byl neplodný a kamenitá, s neradostným, ale krásným výhledem. Zkoumali jsme první vesnici a zjistili, že její obyvatelé byli asi takové, jak je popsáno v průvodcích. Muži buď рычали неразборчивых v odpovědích na naše otázky, a to buď úplně ignorovali nás. Ženy zmizely, když jsme šli na místo činu. Konečně Tony zeptal se dědek nám říci, kde se v sále Via Сашетти. Byla to touha, cesta, skalnaté a drsné, vedoucí na jiné vlákno ostrově. Jsme se dozvěděli, že společnost San Marco Imports byla uzavřena docela dlouho, i když ji koupil cizinec. Podle starého muže, budova stála opřen o skále, tyčící se nad mořem.
  
  
  Věděli jsme, že dům, nepochybně, bude chráněno, takže pokud jedeme tam na taxi, za předpokladu, že budeme schopni najít taxi na vesnici, máme hned bude problém. Proto jsme se rozhodli přistupovat k útočiště Jidáš na druhé straně, na lodi.
  
  
  Na druhý den ráno příjezdem pak jsme najali rybářská loď a z ní k místu, kde černá skála возвышалась nad námi téměř na dvě stě metrů. Se tančí loď z útesu se zdálo téměř svislá. Dali jsme si malou bílou loď v úzké pláž na úpatí skály.
  
  
  "Možná jsme měli jet drahý, můj jiný" , - přišel Tony , откидывая hlavu dozadu, aby prozkoumala skálu nad námi. "Mi zdá se, že ji vidím obtížný vzestup".
  
  
  Gina seděla vedle nás na tmavém písku, její blond vlasy колыхались, jako hříva ve větru. "Nick, - řekla, - mohu šplhat po skalách jen naboso ".
  
  
  "Vy jste nám na to, co se vydělávání na," řekl jsem. "Ty zůstávají zde, aby se zabránilo loď".
  
  
  "Ne," возразила to. Ona se otočila k Tony. Zvedl ramena.
  
  
  "Žádné protesty," řekl jsem. "Máte chuť pro nás větší hodnotu, než kdyby jste se pokusili vylézt na tuto skálu. Pokud uslyšíte střelbu, počkat 15 min. Pokud nám odina kolem nás se objeví, уезжай na lodi. Věděla?'
  
  
  "Ano" - nic, " řekla. 'Čtvrt hodiny.'
  
  
  "Dobře," řekl jsem a usmál se. "Pozorně sledujte lodí. V dohledné době to může být naše jediná možnost. Vrátíme se za hodinu.
  
  
  Nechali jsme Джину do člunu a začali lézt. Na nás byly lehké větrovky a boty gumovou podrážkou, které jsme koupili ve vesnici, ale Tony přes rameno byl přadeno lana. Mám na opasku visí háky pro lezení.
  
  
  Na úpatí skály se konal úzké římse. Zvolili jsme cestu, která vedla tam. Její krunýř je před námi, hledá kluzké místo a ukázal ih Tony. Na ego мрачному výrazu její tváře jsem mohl říci, že ego je práce v Интерполе celkově byl jiný. Jde o to, že Tony vzácných léčivých museli opustit civilizovaný komfort . Byla jsem zvědavá, kolik platí Interpolu ve srovnání s AX.
  
  
  Dostat se až do poloviny útesu, trvalo jen několik minut, ale jinak to bylo znatelně pomalejší. Tras téměř zmizela , a my jsme museli najít oporu pro ruku a nohu, se ve štěrbinách. Bylo to riskantní věc. Teď jsme byli tak vysoko, že pokud by jsme klesly, těžko říct, co by s námi. A když jsme byli asi třicet metrů pod vrchol, Tony uklouzl na volné kámen, ztratil rovnováhu a začal padat.
  
  
  "Natáhnout ruku!" - zařval jsem.
  
  
  On pustil pravou ruku a popadl mě. Její popadl ego za ruku, a ego nice zaklepal na mé levé nohy s podpěrami. Když jí uklouzla a pokusil se zahýbat nohama, její, jsem si myslel, že se kapka. Ale pravou rukou ji, skočil na ostrý kámen nad hlavou a dobré вцепился.
  
  
  "Najděte něco, za co mohou, aby zůstali nohama", - прорычал jsem. Moje nice začal uvolňovat kámen. Zdálo se, že proběhla celá věčnost, než Tony znovu našel oporu pro své nohy, a pustil mě, aby ji mohl opět dát levou nohu a opřít nah.
  
  
  'Dobrý?' zeptal jsem se, lapal po dechu.
  
  
  "Jeho", - прорычал to s strach tváří.
  
  
  Jí obdivoval Tony. Je to mnohem větší strach z lezení, než ji ale začal ego bez námitek .
  
  
  "Je to jen kousek," řekl jsem.
  
  
  Její pečlivě vybral místo, za které bylo možné pochopit, a pokračoval. Gina se proměnila v panenku daleko dole na úzké pláži.
  
  
  Konečně jsme přišli zhruba na padesát metrů pod vrchol s Tony těsně pod mě. Ego koleno bílé, rty byly komprimovány. Jí se u něj lano a продел smyčku přes horolezecký hák, který ho chytil na svém opasku . Pořádně drží na skále na pravé ruce , ji udělal крюку s poutkem na lano volně klesnout z boku a hodil vše na vrchol útesu.
  
  
  Háček zmizel za okrajem útesu. Lano visel vedle mě. Její táhl ee. Přes několik дециметров háček za něco зацепился a zastavil se. Jeho bych vytáhl lano a podíval se na Tonyho. "Jsme skoro u cíle," řekl jsem.
  
  
  Ego tvář выражало pochybnosti. Ji chytil za provaz s uzly a sáhl. Drželi se za ruce, její, se vyšplhal na vrchol. Na půli cesty háček pustil její klesl na tři дециметра, pak hák znovu зацепился. Její cítil pot na rtech i v očích.
  
  
  Ji jemně zvedl se dál, a nakonec se díval z vrcholu. Jen dvacet metrů od něj stála levné bílou omítkou budovy společnosti San Marco Imports. To bylo nízké jednopatrová budova s заколоченными okny, a za vysokou проволочным plotem, окружавшим budova, rostl plevel .
  
  
  Ji, spustil se přes okraj a plazil se tam, kde háček zavedený za ostrým kamenem. Její utužil ego, pak se podíval na Tonyho a přikývl. Vylezl po laně. Emu trvalo trochu úsilí, ale nakonec to udělal a selles vedle mě.
  
  
  "Máte bláznivé nápady, амико ", - řekl on.
  
  
  "Já vím," řekl jí se smíchem. Jeho, přistoupil k okraji útesu a mávali Gina, aby věděla, že jsme bezpečně vylezli až nahoru. Ona zamával na revma. Ji, podíval se na каменистую terén. "Asi půl kilometru odtud jednodušší cesta dolů", - řekl jí Tony. "Budeme používat později".
  
  
  "E-Comté", - řekl on . "Souhlasím ".
  
  
  Jsme подползли k bráně. Žádné známky života.
  
  
  "Já se rychle podívám," řekl Tony. On lezl s вспотевшим tváří v rohu drátěnou plotu. Podíval se na průčelí budovy, pak se vrátil ke mně.
  
  
  "U hlavního vchodu stojí ochranka, která se mi zdá být ozbrojený", - řekl on.
  
  
  'Je to tak myslela.'
  
  
  "Ještě minimálně jeden stroj zaparkovaný před námi, ale já ji viděl, služební vchod v boční sténat. Její věřím, že to nám umožní se přihlásit tak, aby ochranka nás si nevšiml."
  
  
  "Dobře," řekl jsem. "Ale právě jsem zjistil v tomto plotě alarm. Musíme něco s tím udělat ".
  
  
  Další minutu patnáct trvalo na to, aby improvizovat, objížďka alarm systém, abychom mohli řez malý otvor v dolní části plotu. Pak jsme заползли dovnitř a zamířil k postranním den, kterou objevil Tony . Když jsme dorazili na místo, všimli jsme si, že stráž není nás vidí ze své pozice u brány. Její vklouzl mimmo stavby, pokud není schopen dobře ego, aby zvážila. On byl v rozepnutý košili, a pod paží držel automat AK-47. Vedle brány byla malá kiosku stráž; V budce byla vázána na něco, co Tony neviděl: velký německý ovčák. Naštěstí vítr foukal na naší straně, tak, že pes nás není учуяла . Ale věděl jsem, že musíme se chovat velice tiše, když jsme otevřeli služební vchod.
  
  
  Jsme подкрались na kovové den a podívali se na hrad. Otevřít ego bylo snadné; s pomocí speciální отмычки trvalo jen pár minutu. Ji jemně tlačil dveře a nakoukl dovnitř.
  
  
  "Pojď, - zašeptal její Tony.
  
  
  Jsme vytáhli zbraně a šli dovnitř. Tony zavřel za námi dveře. My jsme byli v chodbě, vedoucí k průčelí malé budovy. Někde daleko byl slyšet hluchý bzučivý zvuk. Zdálo se, že krunýř zespodu, ale schodiště není vidět.
  
  
  Její gesto zeptal se Tony zůstat se mnou, dokud jsme подкрались k přední části domu. Ocitli jsme se v jakési čekárně nebo v kanceláři. Za stolem seděl muž v bílém županu, který mi působilo to jako nějakým technikem. V rohu stráž četl italské noviny. Nikdo kolem nich nás neviděl a neslyšel.
  
  
  Před stolem seděla L-tvaru hodin, která odděluje muže z otevřené vstupní den a hodinářství. Když jí přikývl Tony, on prošel branou do stojanu, a on udělal několik kroků k zabezpečení dohledu.
  
  
  "Posaďte se", - křičel jí italsky.
  
  
  Hlídač vyskočil ze svého místa, a ego ruka táhla k револьверу na boku, ale pak viděl, že můj "Люгер" nastavil jeho zraky emu v hrudi. Muž v bílém županu se podíval na Tonyho, a pak se na mě pomalu vstal ze svého místa.
  
  
  "Kde Je Jidáš?" - zeptal se jí nemám, čímž se zbraň a plnou pohled z ochranky.
  
  
  "Co je vám?" - zeptal se hlídač.
  
  
  "Pojď, jdeme", - řekl Tony, вонзив svou "Беретту" 38 ráže v zadní části muži. "Není trpí naši trpělivost".
  
  
  "Jidáš zde není," - řekl muž. On odpověděl v italštině, ale zdálo se, němcem nebo snad скандинавцем. Nyní on se otočil k nám a pozorně prohlížel naše tváře. Byl to štíhlý muž s brýlemi bez obrouček a chladné modré oči. Bylo to podobné jako na člověka, kterého najal bych Priest. Ale pokud to byl technikem, co bylo ego funkce zde?
  
  
  "Můžete se obrátit s hodinovou venku?" Její zeptal se.
  
  
  "Ano," odpověděl.
  
  
  "Neříkej jim to!" strážce se hnát do kouta.
  
  
  Jeho, přistoupil k němu, vytáhl kolem pouzdra ego revolver a strčil si pod pás. Pak ji obrátil se na techniku: "Řekni tomuto hodiny venku, aby se vydal sem," řekl jsem.
  
  
  "On nemůže opustit svůj post!"
  
  
  "Nemluv s nimi!" - trval na tom ochranka.
  
  
  "Drž hubu idiote!" řekl technik ledovou tónem.
  
  
  "Řekněte mu bylo, že pan Jidáš mluví po telefonu a chce dát emu zvláštní osobní instrukce," řekl jsem.
  
  
  Muž přesunul pohled na mě Tony. "Udělej, co říká," řekl Tony.
  
  
  Technik otevřel zásuvku svého křesla a zjistil vysílač. On stiskl tlačítko a řekl: "Carlo". Jeďte sem. Pan Jidáš chce, aby jste si povídali s ním po telefonu.
  
  
  Jsme mlčky čekali, dokud se hodinová jde od brány k budově s hrozivým AK-47 pod paží. Když se blížil den, ochranka v rohu zakřičel: "Pozor! Mají zbraně!
  
  
  Muž ty v domovních проеме se podíval na Tonyho a mě, pak se zvedl automat. Její zastřelil a dostal emu v hrudi. Když spadl na dveře, auto silně загремел. Kulky вонзились na podlahu, stojan a prsa stráž, které vyvolalo varování. On narazil do zdi a spadl ze židle, na které seděl. Oba byli mrtví.
  
  
  Její příchod na den a vyhlédl ven. Nikoho nebylo vidět. Když ji znovu se obrátil na technika, jeho tvář byla bílá.
  
  
  "A teď jdeme," řekl jsem. "Což taky Jidáš odešel?"
  
  
  "Já jsem tady ten, - řekl on. Na ego hlas jí mohl říct, že mluvil pravdu.
  
  
  "Kde je kořist?" - zeptal se Tony.
  
  
  'Jaké?'
  
  
  "Poklady Vatikánu. Kde jsou ukryty?
  
  
  "Ach, ty jsi si myslel, že poklady tady?"
  
  
  Její prošel za stojan a přitiskl Люгер k levému uchu muži. 'Kde?'
  
  
  Ego obličej byl bílý jako křída, a on těžce dýchal. "Slyšel jsem, jak mluvili o jeskyni", - řekl on, сглотнув.
  
  
  Její zeptal se. - "Co se jeskyně?"
  
  
  'Hadí jeskyně. Někde tady.
  
  
  "Já to vím, - řekl Tony.
  
  
  Její silnější přitiskl Люгер k góly člověka. "A že se zde pod zemí?"
  
  
  Na jeho tváři se objevil výraz ubohý hrůzy. 'Nic!' - hlasitě řekl.
  
  
  Jsme s Tonym, podívali se na sebe navzájem. Její zeptal se. "Pokud se poklady ukryté v jeskyni v blízkosti, jak si myslíte, že pro umístění pod námi?"
  
  
  "Myslím, že musíme to zjistit," řekl Tony.
  
  
  "Svázat ho," řekl jsem. "Máme jen pár minutu do toho, jak Gina odejde na lodi".
  
  
  Tony plněné muže ústa кляпом na ego vlastní kravatu, завязав ego lanem, dokud ji chtěl žebřík. Schodiště nebylo, ale když jí otevřel dveře skříně pro метел, viděl výtah.
  
  
  Její, zvolal. - "Vpřed, Tony!" "Můžeme jít".
  
  
  Vstoupili jsme do malý výtah a tiše šli dolů, nám byl zvědavý ročně, které najdeme v dolní části. O pár chvil později jsme šli s široce otevřenýma očima.
  
  
  Bože milosrdný!' - řekl Tony.
  
  
  "Máš pravdu," řekl a jeho tichý присвистнул.
  
  
  Vstoupili jsme do neuvěřitelné podzemní komplex. Mohli jsme vidět, chodby a místnosti ve všech směrech , kromě skály. Jak jsme šli, já jsem nevěřil svým očím. Jedna sekce obsahuje kompletní jaderný "továrnu", a v přilehlých prostorách bylo vše související s ní, zařízení a mechanismy. Jidáš stahl vědcům-атомщиком! Nakonec jsme našli jakýsi laboratoře s velkým stolem a bezpečnostní schránkou. Tony se pustil do práce s trezorem, který, jak on s radostí řekl, že může otevřít, dokud ji zkoumal křeslo. Když trezor byl otevřen, jsme zjistili několik zajímavých dokumentů. Vložil ih křeslo.
  
  
  "Minulé nevyřešené krádeže uměleckých děl", - řekl Tony. "Jidáš a Фарелли, by mělo být, celou dobu pracovali společně."
  
  
  Ji vytáhl kolem trezoru papír a podíval se na něj. "Ach můj bože," řekl jsem. "Jidáš let král tajemství státy NATO . A na konci měl ih dost sestavit svou vlastní atomovou bombu ".
  
  
  "Pravděpodobně důvod, proč to začal tyto loupeže", - řekl Tony. "Na financování tohoto projektu".
  
  
  Ji si vzal další papír a dlouho se díval na nah. "No-no - kyselé smíchem," řekl jsem. To byl ukradený dokument, který ji v этрусскую vázu.
  
  
  "To bylo to, co jsi chtěl, Nick?"
  
  
  'Ano.' Její úhledně složil papír a dal za minutu.
  
  
  "Pak tvůj obec rusku dokončena," řekl Tony, - a to budu připraven, když sbírat poklady umění v této jeskyni".
  
  
  Její natažené emu několik kreseb řasenkou. "Ne, můj osada rusku není dokončena. Mysleli jsme si, že Juda bude prodávat tento dokument rusky, ale zdá se, že on sám jim může využít. Je to detailní vývoj dokumentu výkresu, který ji a položil za minutu. A v dalších dokumentech, jsou tam poznámky o konstrukci zařízení ".
  
  
  "Chceš říct, амико, že dokument, který nevědomky ukradl Priest, obsahuje plán části atomovou bombu?"
  
  
  "Ano," odpověděl jsem. Bylo jasné, že Juda viděl, že rozbušky bude ego arzenálu více efektivní, a tak je hotel ego použít. To je také poukázal na to, že bomba Judy byla malá - možná, že je přenosný. Přišlo mi, že i přenosná bomba může zcela zničit velké město.
  
  
  "Jak si myslíte, že to použije to?" - zeptal se Tony.
  
  
  "Je to přesně vím."
  
  
  "Tak, kde je bomba?"
  
  
  Její zamyšleně se na něj podíval. "Předpokládejme, že bomba je připravena," řekl jsem. "Od Judy byl čas vyrobit přístroj a umístit ego na svou bombu. Předpokládejme, že je vše připraveno a bomby někam полетит?
  
  
  "Aha," - zamumlal Tony.
  
  
  Vzal další list papíru a zkoumal to. "Podívej se na to, že Nick".
  
  
  Něco bylo нацарапано tužkou na papíře. To bylo v italském jazyce a znělo: "Výkon v jedné мегатонну s poloměrem ničení čtyřicet pět kilometrů, na úrovni země".
  
  
  "Pane," řekl jsem.
  
  
  "Ale co bude dělat, aby se takové zbraně?" - zeptal se Tony.
  
  
  "Nevím," odpověděl jsem. "Ale k čemu by to nám hotel, obrázek kolem vázy udělal ego plán schůdnější . A její pocit odpovědnosti za to ".
  
  
  "Nesmysl," řekl Tony. "Nikdo nemůže předvídat takové neuvěřitelné příčina vyšetřování případu".
  
  
  Ji vzal распечатанную brožuru, která se zabývá spadlo z pod židle. "To je zajímavé."
  
  
  "Co se stalo, Nick?"
  
  
  "Jízdní řády lodí linek v Itálii". Ji, podíval se na seznam výletních lodí na obálce a viděl jména, která vypukla v mé hlav. "Hlas Leonarda ".
  
  
  Tony systém je podělal. "Leonardo. Hej, my jsme... "
  
  
  "V souladu s Фарелли", - vyvrátil zprávy v médiích zprávy její emu. - To jste расшифровали. Na nen napsáno: "Zatížení " Leonardo", za kterým se dalo rande. To bylo včera.
  
  
  - Zboží Leonardo - pomalu opakovat Tony. "Che diavolo, mým přítelem. Myslíte si, že tato poznámka odkazuje na ... "
  
  
  "Je mi to jeví jako pravděpodobné". Ji otevřel složku a našel seznam dat odeslání různých lodí. Vedle "Leonardo" datum bylo обведена červeně. Když ji viděl, jaký to bylo číslo, jeho выругался si pod nos.
  
  
  Tony se podíval přes rameno, pak se na mě podíval. "Je naprosto fantastické," řekl jsem. "Leonardo" znovu vyrazí v plavání přes čtyři dny . Pravděpodobně u něj na palubě atomové bomby. A pak se vydat v New Yorku ".
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 9
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Později jsme s Джиной se vrátili do Říma. Tony Benedetto zůstal na Sicílii, aby se dočkat svých kolegů z Interpolu a vyzvednout poklady Vatikánu kolem jeskyně Sv. On již podal technika sicilské policie a požádal Interpol ve Римэ požádat o pomoc policii Říkanky a Capri, nab Giovanni Фарелли a Иуду, jakmile se objeví .
  
  
  Kolem místnosti Gina zavolali jsme na letiště, a rezervovali místa na letadlo do Neapole na druhý den ráno. "Leonardo" byl v Neapoli a odtud отплывет v New Yorku.
  
  
  Ne když ji kontaktoval Hawke. On byl rád, že jsem dostal dokument zpět, a zůstal v dobré náladě, dokud jsem řekl, emu, že Jidáš je téměř jistě už задействовал rozbušky.
  
  
  'Co je?'
  
  
  "Myslím, že je to nainstaloval tuto atomovou bombu na palubu "Leonardo" , - řekl jsem, - a loď odjíždí v New Yorku".
  
  
  "Bože pravý", - zamumlal Hawke. "Jak si myslíte, že to má v úmyslu použít tuto bombu tady ?"
  
  
  "Nedovedu si představit nic jiného", - odpověděl jsem.
  
  
  Aláhovo dlouho ticho, нарушаемое pouze těžkým dýcháním Хоука na druhé straně. Její zhluboka nadechl a pokračoval, aniž má v úmyslu představit situaci, rood, kdyby věděl, že ona je úplně jiná.
  
  
  "Jak víte, že vytvořil bomby poloměr ničení je patnáct kilometrů. Nemluvím již o sekundární a terciární rázových vlnách. Soudě podle nacházející se mnou výkresů, emu se podařilo v několika dnech udělat bombu, je dostatečně malý, aby bylo možné ji uložit v станционном trezoru . Ale velikost nemá nic společného s ničivou silou ... '
  
  
  "Ano, vím to, Carter. Jednej, - řekl Hawk, zjevně otrávený fakty, které ho emu hlášené.
  
  
  "Vše, co bylo třeba udělat Judě, je vyhodit bombu na palubě. Pak to může ležet na dně přístavu v New Yorku během několika dní, dokonce i týdnů. Může, měsíce. Nyní, když má rozbušky, vše, co emu musíte udělat, je připojit ego s детонатором dlouhého doletu. To může být na výlety ve Philadelphii, a emu jen bylo nutné stisknout tlačítko. A pak... sbohem, New York ".
  
  
  'Ale proč?' zeptal Hawk. - Bez ohledu na to, скинет, zda mu bombu z lodi, Carter. Jí chci vědět, proč on je posedlý takovém šíleném plánu " .
  
  
  "Protože Jidáš trik , pane. Víte, že to není horší mě. Nenávidí nás a naši zemi, zvláště pak našeho posledního setkání v Ниагаре. Může být, je to ego koncept se přestěhoval, - kdo ví.
  
  
  'Pomsta?' - zvolal Hawk, a teď se téměř zlobí se na mě za to, že jsem dal na ego před mým pohledem o извращенном charakter Juda. "Zabít deset milionů lidí, Carter? Bože můj, chlápek, musíme to zastavit, než to jde opravdu vymkne kontrole. Musíš najít tu bombu, Carter. A, samozřejmě, Иуду ".
  
  
  "Vsadím se, rychle," řekl jsem. - Ale pokud vás to utěší, držím peníze, že Juda nebude nikomu předával náš tajný rozbušky. Alespoň zatím . Pečlivě pročtěte dokumenty, které ji našel v laboratoři, její podezření, že předal plány svým zaměstnancům více zde. Tímto způsobem, nikdo neví všechno zařízení; každý zná jen část. Doufám, že se nám již nebudou muset starat o, když jsme схватим Иуду ".
  
  
  "Pokud New York nejprve nebude explodovat, máš na mysli".
  
  
  "Ve delle, pane," řekl jsem.
  
  
  "No, pojď, Nick. Dej mi vědět, kdy přesně je "Leonardo" dorazí do New Yorku, aby na místě činu byli agenti. Můžete najít bombu před tím, než sem dorazí loď . Pokud ne, budu muset varovat mnoho lidí."
  
  
  'Ji to vím.'
  
  
  
  
  
  Když ji dokončil volat, jsme s Джиной šel do kanceláře v Itálii. Bylo řečeno, že harmonogram letů nedávno změnilo, a že bych měl jít na kapitána přístavu v Neapoli nebo zástupce italské linie .
  
  
  Пообедав v jednom po celém oblíbených restaurací Gina, vrátili jsme se do jeho pokoje. Její nemohl nic udělat až do příštího rána, pak letadlo улетал v Neapol. Také vyhrazena místa pro Gina, ale ještě neřekl hele.
  
  
  Pak toho, jak se jí nalil pití, Gina, která se zabývá měla na sobě průhlednou noční košili, přišel a posadil se vedle mě na malou pohovku a přitulila se k mé ruce.
  
  
  "To bude naše poslední noc spolu, Nick?"
  
  
  Ji, podíval se na ty tmavé oči a uvědomil si, jak moc Gina Romano udělala pro mě. Jí by bylo velmi na ní chyběl, pokud by jsme se museli rozloučit. To bylo selhání ve své práci. Nemůžete se dostat do emocionální potíže. Je to jen způsobuje bolest. Takže by bylo lepší, kdyby to byla naše poslední noc. Ale AX dokud ještě bylo potřeba Gina .
  
  
  "Upřímně říkám, - odpověděl jsem, - to není naše poslední noc. To znamená, že pokud chcete pracovat v AX ještě nějaký čas " .
  
  
  "Ano, možná, - řekla Gina. Políbila mě - u mě výrazně zvýšil tlak.
  
  
  "Počkejte, až uvidíte, že je to práce, než se příliš увлечетесь," řekl jí s úsměvem.
  
  
  "Můžu jí zůstat s tebou?"
  
  
  'Ano.'
  
  
  "Pak se všechno bude v pořádku".
  
  
  Ji, podíval se na její bradavky, které темнели pod průhledné noční košili. Soustředit se na Judě bylo tojen ".
  
  
  "Gina, - řekl jsem - vám, že není třeba znát některé věci, které skrýval ji od tebe zatím fretka".
  
  
  To vypadalo vážné, čeká na mé vysvětlení.
  
  
  "Zkontrolovali jsme harmonogram letů," Leonardo ", protože věří, že na palubě je atomová bomba".
  
  
  "Nick, máš na mysli malou atomovou bombu?"
  
  
  "Je určitého typu, ano." _
  
  
  "Ale jakou to má k oloupen ve Vatikánu a Giovanni Фарелли?"
  
  
  "Domníváme se, že Фарелли a nějaký Jidáš, nebo, možná, pouze jeden Jidáš přinesl bombu na palubu lodi, který měl zamířit do New Yorku. Oni vytvořili bombu, pomocí ukradené mám dokument " .
  
  
  "Nick, to zní neuvěřitelně".
  
  
  'Ale je to tak. Ji musí najít tu bombu, než Jidáš ji bude explodovat. Pokud je Jidáš na palubě, je pravděpodobné, že bude skryté. Je to mistr maskování, takže nemůžu očekávat, že na jeho zveřejnění. Ji musí okamžitě začít hledat bombu ".
  
  
  "A tobě potřebujete pomoci s tímhle?"
  
  
  "Je mi trapné se ptát tebe, Gina. Ale Tony Benedetto zaneprázdněn hledáním Фарелли, a já nevím, zda jde Interpol, podle mého názoru, když budeme na lodi. Musíte jen plnit moje rozkazy, a budete mít možnost dostat se přes den, které zůstanou pro mě uzavřené ".
  
  
  Na okamžik to vypadalo, mimmo mě. "To zní nebezpečně", - jemně řekla.
  
  
  "Ano, to může být nebezpečné pro život".
  
  
  "Ale věříte, že Giovanni masterminded tuto hroznou věc?"
  
  
  "Předpokládám, že měl k tomu nějaký postoj."
  
  
  Ona se zhluboka nadechl. "Nenávidím Giovanni Фарелли", a pomalu řekla. "Pokud ji budu moci udělat cokoli, aby zastavit ego, to budu velmi šťastný . Ale - udělala pauzu, - je tu ještě něco, že. Moje neteř Anna žije v New Yorku. Je to moje poslední zbývající родственница, a já jsem ji velmi rád. Jistě také její život je také v ohrožení, protože z této bomby?
  
  
  "S největší pravděpodobností, - přiznal jsem se.
  
  
  "Pak ji půjdu s tebou, Nick".
  
  
  "Dobře," řekl jsem. "Pak budete stále dostávat plat". Její skla a objal ee. Ee úst, byl horký a netrpělivý. Její bradavky byly tvrdé pod noční košilí.
  
  
  "Jsem ráda, že jsem tě potřebovat, Nick", - zašeptala ona.
  
  
  "Představuju si," řekl jsem.
  
  
  "A že jsi mi věřit".
  
  
  Její mohl bych říct, hej, co je to nikomu nevěří, ale tam byl žádný smysl zklamat, nebo posměšně mluvit o tom, že ona se chystala udělat pro AX. Jeho tlačil ji na pohovku, a my прижались navzájem k sobě, a na chvíli nám nebyl tento případ nám do Jidáše, nám před Giovanni Фарелли, nám do "Leonardo" s nástrojem smrti na jeho palubě. Bylo jen teplé kůže, smyslné vůně, zvuky a mazlení, Gina a řvoucí peklo, který se сотворила ve mně.
  
  
  Na druhý den ráno, to byl krátký let do Neapole. Přistáli jsme hned pak osm hodin, vzali taxi na letiště a byly dodány otevřeně v oblasti přístavu v Neapoli, odkud přišel, a šel všechny velké luxusní osobní lodě. My jsme tam přijeli v devět hodin a vyšel před úřadem mistr brány. Po několika minutu jsme seděli v kanceláři ego průvodce a mluvili o Leonarda.
  
  
  - Chcete jet na Leonarda , stojí pán? - zeptal se mladý muž.
  
  
  'Ano.'
  
  
  "No, to tady není."
  
  
  'Jak?'
  
  
  "Jsem si jistý, že ego není v přístavu, stojí pán Carter", - řekl on. "Ale pokud jste подождете si chvilku ji kontrolovat". Když vyšel z kanceláře, Gina se podívala na mě. "To je smůla, viď?" zeptala se.
  
  
  'Snad.'
  
  
  Když mladý ital vstoupil, měl pod paží byla obrovská kniha, která se zabývá vážil minimálně deset kilo. Je to těžké upustil ego na židli.
  
  
  "Hlasování o to, mister Carter", - řekl on. "Leonardo vyplula před dvěma dny v souladu s novým plánem hnutí italské linie".
  
  
  "Pane, - s hořkostí řekl jsem.
  
  
  "Můžete dozvědět zde, v kanceláři společnosti, Italy Line, kdy se očekává příjezd lodi do New Yorku".
  
  
  Její zeptal se. - "Jak daleko pryč loď?"
  
  
  Podíval se nahoru. "Pokud se dobře pamatuji, je to nejrychlejší loď.
  
  
  Musí být již na půl cesty. Ji pomalu zavrtěl hlavou. Bomba určitě bylo na palubě. A méně než tři dny loď dorazí do New Yorku. Ji snažil si vzpomenout, kde v sále nejbližší vojenské velení USA. Potřeboval jsem se rychle dostat do telefonu.
  
  
  Jeho růže. "Děkuji," řekl jeho mladší z matematiky.
  
  
  
  
  Pokud budete naléhavě potřebovat pomoc armádu, budete muset mluvit se správným člověkem. Její našel tohoto muže v osobě generála Макфарлейна. Jí zavolal emu na nejbližší základnu LETECTVA USA. Zatím jsme mluvili, on zkontroloval můj průkaz totožnosti na další řádek.
  
  
  "Je mi trapné ptát se vás, pane generále," řekl jsem, - ale u mě by měl být letoun, který může dohnat "Leonardo".
  
  
  "To znamená, že letoun brzy by měl být zde", - řekl generál. 'Ji to vím. Máte něco?
  
  
  Následovalo krátké ticho. "Tam суперкарго, který připravily se k odjezdu do Washingtonu. Jsme продвинем cestu dopředu a uděláme pro vás malý háček. Co myslíte, je to normální?
  
  
  "To zní skvěle, generál".
  
  
  "Letadlo bude na letišti v Neapoli v jedenáct hodin. Ji budu na palubě, aby se identifikovat vás.
  
  
  "Výborně, generále," řekl jsem. "Potřebujeme dva padák a záchranný člun".
  
  
  Zeptal se. - "Dva padáku?"
  
  
  "Se mnou mladá žena, generál. To funguje v AX.
  
  
  'Dobře, postaráme se o to, pan Carter.
  
  
  "Děkuji, pane generále".
  
  
  Na zpáteční cestě na letiště ho zeptal Джину, прыгала, zda se někdy s padákem pro celé letadlo. Podívala se na mě, jako by se jí zbláznil.
  
  
  Její zeptal se. - "Jak to myslíš, můžeš to udělat?"
  
  
  Povzdechla si. Do té doby ji выясню to.
  
  
  Skáčeme do moře, takže приземляемся trochu měkčí, než na souši, " řekl jsem. "Samozřejmě, měli byste se osvobodil z padáku, jakmile spadnete do vody, jinak budete mít problémy. Jakmile se zbavíme padáků, u nás bude záchranný člun ".
  
  
  Myslím, že to budu moci udělat, - řekla, ale vypadala nervózní. Brzy potom, jak jsme dorazili na letiště, na zeleném pozadí přistál velký transportní letoun . Generál a pobočník seznámili nás s Джиной v budově nádraží. Generál byl vysoký muž, kdysi letů . On podíval se na můj průkaz totožnosti. Pak se široce se na mě usmál.
  
  
  "Vojensko-letecké síly vás na místo činu, pan Carter. Jak naléhavé tento výlet ve delle?
  
  
  "Mohu jen říct, že na palubě lodi "Leonardo" je nebezpečný člověk , pane generále, a musíme ego "najít".
  
  
  Generál Макфарлейн поджал rty; to hotel ještě zeptat, ale věděl, že nemohu bylo mu odpovědět. Konečně on natáhl ruku a řekl: "Přeji vám hodně úspěchů".
  
  
  "Děkuji, generále," odvětil jsem. "Nám je lepší odejít hned."
  
  
  Generál se vrátil do nákladní letadlo. On řekl, že mu bylo třeba něco dělat v Neapoli a že pak se to vrátí na svou základnu. Rozloučili jsme se s ním u nákladového den, budovy nádraží a šli do letadla v doprovodu pobočník. Motory jsou již pracovali, a my jsme vylezli na palubu při silném větru. Brzy potom toho, jak jsme se prezentovali полдюжине vojáků a důstojníků ve formě, jsme odstartovali.
  
  
  Linka je Itálie, která nám dala podrobný plán cesty Leonardo, a bylo nám řečeno, například, kde jsme ego najdeme. Kromě toho jsme se setkali s kapitánem, kapitána Бертольди, a on věděl, že je měl dbát na to, aby se dva parašutista nejsou ztraceni v moři. V průběhu posledních půl hodiny do kontaktu mezi letadlem a lodí bude udržovat rádiové spojení .
  
  
  Pilot odhaduje, kolik času bude potřebovat, aby předjet Leonardo, a počítá, čtyři pět hodin. To mě velmi устраивало , protože čas se stal důležitým faktorem . Jsme jedli studené jídlo, dokud stroj létání nad jižní Francií. Když jsme vstoupili, pevninská Evropa zůstala pozadu.
  
  
  Dostali jsme padáky, a velmi trpělivý americký seržant ukázal Gina, jak fungují, a co dělat, když přijde čas. Jeho díval a poslouchal.
  
  
  "A všechno, co musím udělat, je vytáhnout za prsten? - zeptala se Gina.
  
  
  "Je naprosto fantastické, madam," řekl seržant. "Ale nejprve se musíte plně odpoutat od letadla, nezapomeňte o tom."
  
  
  'Ano. Její musí pomalu počítat do deseti ", - řekla.
  
  
  Myslím, že všechno bude v pořádku, seržant, " řekl jsem.
  
  
  "Ano" - váhavě odpověděla Gina. Vypadala malá a křehká, stojím v zeleném летном obleku, který hej, zda. To uklidili vlasy z obličeje. - "Já to zvládnu".
  
  
  "Jen to ne jít tento prsten," řekl seržant. "Můžete spadnout daleko dříve, než znovu chytit ego".
  
  
  "Ne pustit prsten", - potvrdil Džin.
  
  
  Mezitím pilot kontaktoval "Leonardo", a informoval kapitána o našem dálky a o tom, kde nás hledat. Požádal kapitána, aby nás na palubu a pomoci všem, než můžete .
  
  
  Byl безоблачный den. Jsme s Джиной se podíval na okno, dokud není vidět dlouhé bílé zaoceánského parníku, který, zdálo se, nehybně ležel pod námi v кобальтово-modré moře.
  
  
  Seržant přikývl mi. "Jsme připraveni ke skoku, pan Carter".
  
  
  Po několika minuta a už jsme stáli u otevřeného den rovině. Kolem nás pískal jsem si vítr. Nic nebylo vidět, kromě modré oblohy a modré šaty.
  
  
  Dobře, Gina, " řekl jsem. Její obdivovaný za její odvahu. - "Nedívej se dolů. Jsi prostě шагаешь za dveře a vymačkat prsten. Сосчитай do deseti a тяни za něj.
  
  
  Ji budu upřímný k tobě."
  
  
  Dobře, řekla, iso všechny síly se snaží usmívat.
  
  
  Ona se otočila a skočila. Její viděl, jak to spadlo, a pak viděl bouli bílého hedvábí za sebou nah. Hej to podařilo. Její, přikývl seržant a vyskočila kolem letadla.
  
  
  Pokud nechcete skákat tac části, v prvních několika sekund, pak přeskakují váš žaludek bude divné naštvaná. Můj подпрыгивал nahoru a dolů, když ji ponořila do moře v dolní části, a vítr pískal jsem kolem mých uší a hlavy, zadržováním dechu. Natáhl prsten, ji sledoval, jak se odehrává, když dělal kotrmelce v klesajícím proudu odběr vzorků vzduchu. Najednou padák prudce trhl. V příštím okamžiku ji pomalu plaval k сверкающему moře s bílým vzduchem koule nad mou hlavou. Upřímný pode mnou Gina парила, ee padák jemně покачивался ve větru. Není daleko před námi byl pomalu rozšiřuje bílé pláště "Leonardo", kreslení pěnivý po klidném moři.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 10
  
  
  
  
  
  
  
  
  Gina havaroval v tmavě modré vody Atlantského oceánu několik set metrů od hladkého bílého pláště "Leonardo" , остановившего stroje a která se zdála téměř nehybný. Když ji sestupoval k & nb ji viděl, jak se loď spláchl спасательную шлюпку . Navždy mnou развевался třetí bílý padák, náš záchranný člun. Za chvíli pak toho, jak ji viděl na stůl, ji, skočil do moře.
  
  
  Zcela se ponořila do vody, a když znovu vstal, ho stáhl řemeny padáku. Slaná voda задела oči. Její otřel ih a snažil se vidět Джину za vlnami. Konečně ho objevil ee dvě stě metrů ode mě . Stůl přistál těsně olizuje k поднимающемуся přídi lodi.
  
  
  Její plaval k Gina. Když jí bylo padesát metrů od nah ji, viděl, že je to v pořádku. Sundala padák a поплыла ke mně. Sešli jsme se v rušný & nb, a ji objal ee v pase.
  
  
  "Udělal jsem to, Nick!" - zvolala s лучезарной úsměvem na tváři.
  
  
  Ji, zasmál se. - "Jdeme," řekl jsem. "Pojďme вылезем prostřednictvím vody".
  
  
  K pozemku se dostali bez práce, a pak toho, jak ji rozepnul popruhy, rozbalil balík. Když ji vytáhl ventil boční, раздалось syčení odběr vzorků vzduchu, hlasité syčení nad mořem, a žlutá raft se nafoukla. Ji, vylezl na palubu a втащил Джину .
  
  
  "Ach!" - řekla, padající zády na stůl. "Jaká úleva!
  
  
  "Budeme na lodi dříve, než se to dozvíte," řekl jsem. "Ukaž." A ukázal na malou loď, která se blížila k nám.
  
  
  Шлюп obrátil s námi velmi rychle. Na palubě bylo několik mladých italů. Když naložili nás do člunu, se překvapeně podívali se na sebe, na přítele, když uviděl, jak se Gina zmírňuje svou летную čepici, takže ji vlhké vlasy spadl tady na ramena . Odina kolem mužů свистнул, ale Gina ignorovala ego a вцепилась na mou ruku.
  
  
  
  
  Když jsme vylezli na palubu, členové posádky se vrhli na nás поздравлять. Několik cestujících толкнулись, ale kapitán nikde. Jí si myslel, že když Jidáš byl na palubě lodi, se jistě nás již viděl. To bylo pro nás špatné, ale my jsme nemohli nic dělat.
  
  
  Nás odejmuli k корабельному lékaře, který prohlašoval, v krátké prohlídce. To byl velmi přívětivý, ale ne mluvil anglicky.
  
  
  Pak vyšetřování mladý lodní důstojník vedl nás do prázdné kajuty první třídy.
  
  
  Jeho zeptal se, když se chystal odejít. - "Když ji mohu mluvit s vaším kapitánem?"
  
  
  "Zeptám se ho, stojí pán", - řekl on, toužebně při pohledu na Джину.
  
  
  "Alespoň, že už k nám suché oblečení," řekla Gina, poukazuje na oblečení, na manželské postele. Pro Gina byly halenka, sukně a svetr, a pro mě - kostým v tropickém stylu a ležérní košile. Ještě oni už nám měkké kožené sandály.
  
  
  "Oni se zdají být velmi беспечными ohledně našeho příjezdu," řekl jsem. "Když důstojník промедлит, to sám najdu průvodce".
  
  
  Jsme rychle oblečený. Gina vypadala úžasně ve svém oděvu. Její byl jako na sicilské gigolo. Ji otevřel robustní vodotěsný balíček, který byl na mě, a prohlížel si své zbraně, люгер a knoflíky. Její пристегнул pouzdra přes košile s krátkými rukávy a schoval Вильгельмину. Ale já jsem počkal, až se Gina půjde do malé koupelny, aby se причесаться, než nasadit Huga a připevnit ji k sobě na předloktí. Když se vrátil do kajuty, moje bunda už закрывала zbraně.
  
  
  "Vypadáš krásně," řekla Gina.
  
  
  "Ty taky," odpověděl jsem. "Pojď se podívat. Máme málo času ".
  
  
  Vyšli jsme na palubu. Na tak velké lodi bylo těžké pochopit, jak se dostat do mola. Šli jsme asi dvacet minuta, než se konečně dostali do horní пассажирской paluby.
  
  
  "Kde můžeme najít mistra?" Její zeptal u námořník.
  
  
  "Mistr, pane? To není možné.'
  
  
  "On na mě čeká," řekl jsem.
  
  
  To засомневался. "Je možné, že ti to stojí za to ptát u steward".
  
  
  "K čertu ego! Kde senior asistent? ".
  
  
  "Ach, pane Фикуцца. To by mělo být na мостике.
  
  
  "Díky," řekl jí a šel mimmo něj na schodech, před níž visel řetěz. On natáhl ruku.
  
  
  "Vy a ta paní musí nejprve jít do svého экскурсоводу, pane".
  
  
  "Wada al диаволо!" - nahlas řekla Gina. "Co je překlep!"
  
  
  To отругала jeho. Ji položil hele ruku na rameno.
  
  
  "Podívejte se", - řekl její моряку. - My tam půjdeme podívat na pana Фикуцца, s vaší firmou, nebo bez nah. Můžete ulevit nás k němu?
  
  
  On na okamžik podíval se na mou temnou tvář. "Výborně", - řekl on. - "Pojďte za mnou."
  
  
  On pustil řetěz na schodiště, a my jsme šli za ním k mostu. Požádal nás čekat v průchodu, dokud to se zvedne most. Její pohled viděl muže v bílých uniformách, a po několika okamžicích jeden kolem nich vyšel. To byl první asistent Фикуцца.
  
  
  "Ale, pan Carter a miss Romano", - řekl s širokým úsměvem.
  
  
  Její zeptal se. "Kde je kapitán?"
  
  
  "Řekl, že brzy увидится s vámi".
  
  
  Ji začal dělat starosti. Lineární štábu v Itálii, řekl bych, emu, jak z naší obec rusku, i kdyby to věděl podrobnosti.
  
  
  "Chceme s ním mluvit teď," řekl jsem. "Musíme diskutovat o velmi důležitý vývrtky".
  
  
  "Ale, pane Carter, kapitán je velmi zaneprázdněn. On ... "Míru sakra, Фикуцца," řekl jsem. "V sázce bezpečnost této lodi a ego cestujících. Čas se krátí.'
  
  
  Vypadalo to promyšlené. On pak řekl: "pojďte za mnou".
  
  
  Pak se malou procházku jsme se ocitli u dveří kapitánova kajuty. Фикуцца zaklepal. Když jsme slyšeli hlas uvnitř, Фикуцца otevřel dveře, a my tři vešli dovnitř.
  
  
  Za dřevěným stolem seděl vysoký tlustý muž s stříbrno-šedé vlasy. On vstal a pak toho, jak Фикуцца představil nás , hlučný přivítal nás.
  
  
  Řekl; - "Tak to jsou oni dva parašutistů!" to znělo povýšeně. "Dramatický způsob, jak se dostat na palubu, nezdá se vám, mister Carter?"
  
  
  "Obávám se, že jsme neměli jinou možnost, kapitáne", odpověděl jsem.
  
  
  "Posaďte se, prosím", - řekl muž a ukázal na dvě židle.
  
  
  Jsme na takovou hru.
  
  
  "Dobře, - řekl Бертольди. "Moje firma oznámila mi, že hledáte nějakého cestujícího na mé lodi. Řekněte mi , pane Carter, proč nemůžete zatknout tohoto muže, pokud to vyjde na břeh v New Yorku?
  
  
  Za prvé, řekl jsem, jistě, tento muž převlečený, takže musíme ho najít, než se dostaneme do New Yorku. Za druhé, nejsem policista, a dokonce i kdyby jim byl tento muž neopustil by v živých svědků. Takže to není v jednoduchém zatčení ".
  
  
  "Ano, samozřejmě, - řekl kapitán. "Můžu ji vidět váš občanský průkaz, pan Carter?"
  
  
  Její emu ukázal svůj průkaz totožnosti.
  
  
  "Ach, americká rozvědka. A mladá dámo?
  
  
  "Pracuje pro nás", - řekl jsem.
  
  
  "Vlastně je." On se chápavě usmál se usmál. "Pan Фикуцца pomůže vám splní vaše zeptal, pan Carter. Nemůžete používat střelné zbraně na lodi, kromě případů sebeobrany, a vy byste měli respektovat soukromí mých dalších cestujících. Kromě toho, měli byste udělat vše pro to, aby si s nimi ".
  
  
  Znovu ji začal zlobit. - "Kapitán Бертольди, - řekl jsem - nejsem ochoten se hádat. Její navrhuji, abyste poslouchat něco, co chci říct, než se rozhodnete, co budeme a co nebudeme dělat."
  
  
  Бертольди a Фикуцца возмущенно переглянулись. "Nemám celý den, aby diskutovat o této vývrtky, pan Carter", - zima řekl Бертольди. "Pokud máte co říci , prosím, mluvit stručně".
  
  
  "Kapitáne," řekl jsem - jsme nejen o tomto muži. Věříme, že přivezl na tuto loď je velmi nebezpečné zbraně .
  
  
  'Zbraně?'
  
  
  'Tak, aby se hlasování.' Ji, podíval se otevřeně na něj. - "Jaderné zbraně".
  
  
  Ego oči se lehce rozšířily.
  
  
  "Věříme, že tato malá atomová bomba".
  
  
  Фикуцца zvedl se ze židle. - "Дьяволо!
  
  
  Tvář kapitána Бертольди se objevil náznak šoku, pak se rychle vrátil do své скептическим vizím. - "Jaké důkazy máte na to?"
  
  
  - Žádné přesné důkazy, - přiznal jsem se. "Je poznámka s názvem vaší lodi a mnoho dalších informací. Ale společně vedou k názoru závěru ". Повисло dlouhé, hluboké ticho. "Ale jste si jisti , že na mé lodi je bomba?"
  
  
  "To je více než pravděpodobné, kapitáne," řekl jsem.
  
  
  "A chcete prohledávat loď požádal o případné bomby?" - Kapitán, - řekl Фикуцца, - mohu dát na to několik lidí .
  
  
  "Potřebujeme alespoň tucet mužů," řekl jsem. "Je to velká loď, a čas se krátí. Musíme začít čistit kajuty všech cestujících, kteří na takovou hru v Neapoli , protože jsem si jistý, že skutečné jméno člověka, kterého hledáme, Jude, není na seznamu cestujících. Samozřejmě, musíme to zkontrolovat."
  
  
  "Většina cestujících, zapadalo v Neapoli, mister Carter, - odsekl kapitán. "Chcete obtěžovat a frustrující těchto lidí . Víte, že cestující mají určitá práva.
  
  
  A jedno kolem nich - to je právo na bezpečnost, na palubě této lodi, " řekl jsem. Také prosím, aby jste mi poručil, abych vyhledávání, protože mám zkušenosti v takových věcech. A pak by ji hotel, aby se zpomalil loď, aby se u nás měli více času.
  
  
  Jdou pomaleji! - возмущенно zvolal Бертольди. Nám za to. Její musí dodržovat jízdní řád. U mých cestujících, mají také svůj rozvrh. Ani nevím, zda je na palubě bomba. Ne, loď udržuje normální cestovní rychlost.
  
  
  Kapitán!
  
  
  "A, - přerušil mě, - hledání vede pan Фикуцца. Dostanete od něj rozkazy, pane Carter, v opačném případě domovní prohlídce vůbec neměl být. Je to jasné?
  
  
  "Stává jasnější".
  
  
  Kapitán Бертольди obrátil se k Фикуцце. "Vezmi si deset lidí a těchto dvou osob a обыщи kajuty. Start třetí třídy a поднимайся odtamtud ".
  
  
  "Kapitáne," řekl jsem, jen stěží od Judy bude něco, kromě prvotřídní kabiny".
  
  
  "Opakuji, pan Фикуцца, začněte s třetí třídy", - řekl Бертольди. "Pokud tam je hledání podaří, uvidíme, zda se mají prohledávat další části lodi."
  
  
  Hloupost tohoto muže bylo neuvěřitelné. Její rozhodla телеграфировать v sídle společnosti, že brání v plném rozsahu vyhledávány.
  
  
  "Děkuji za spolupráci, kapitán", - chladno, " řekl jsem a vstal.
  
  
  "K vašim službám, pane Carter", - řekl on. - Ještě něco, pane Фикуцца. Pokud mají cestující, kteří odmítají prošacovat kajut , není trvejte na tom. Pošlete ih ke mně, a já ti to vysvětlím ".
  
  
  "Kapitáne, nemáme čas na takové ...
  
  
  "Můžete jít, pane Carter".
  
  
  Jeho zuřivě se na něj podíval. - "Dobře," řekl jsem. Ji, otočil se a vyšel z kajuty spolu s Джиной, a Фикуцца následoval.
  
  
  Фикуцца byl ценымногие užitečnější svého pána. To se rychle chytil pokladník Fabrizio, a společně dali dohromady devět námořníků, kteří měli hledat společně s námi. Jeho bych hotelu, aby to nebylo tak velkou práci, aby ji mohl vyrovnat se s tím sami.
  
  
  
  
  Přes hlasitý reproduktor, bylo oznámeno, že pak večeři všichni cestující třetí třídy by měly zůstat ve svých kabin, pro kontrolu zavazadel. To by bylo další varování Judě o tom, co se děje , ale zdá se, že nebylo institucí, aby naše akce v tajnosti. Celý večer jsme prohledán zavazadla, ale nic nenašel. Pokud cestující nebyl v kabině, vyhledávání není производился na povel pána. Naštěstí, většina cestujících byla tam. V půlnoci musel zastavit - také na rozkaz kapitána.
  
  
  Pak nějaký odpor to nechal na nás prohledávat strojovna, ale my jsme nic nenašli.
  
  
  
  
  Druhý den ráno se skupina vyšetřovatelů, včetně nás s Джиной, trochu odpočíval. Museli jsme to udělat. Italský členové posádky hrozilo nebezpečí usnout, a taky jsme byly roztřepené. Těsně před polednem jsme se rychle перекусили a pokračovali v cestě. Její přesvědčil Бертольди okamžitě přejít do třetí třídy do první, aby jsme se mohli nechat začátku druhé třídy konečně. Hledání trvalo celý den. Většina cestujících byla velmi milá. Někteří trvali na setkání s kapitánem, ale nakonec se dohodli na prohlídce svých věcí.
  
  
  Na konci druhého dne jsme sestavili celý seznam cestujících, ale nenašli nic, co by připomínalo by atomovou bombu, a neviděli nikoho, kdo by alespoň vzdáleně připomínal Иуду. Pokud byl na palubě, je to dobře skrýval, nebo ego navštívil jeden kolem dalších jedenáct osob, vykonávajících tuto práci. Ale byli jsme pořád s prázdnýma rukama.
  
  
  Na třetí den jsme se ptali Бертольди, můžeme prohledávat prostor pro posádku. On byl naštvaný. "Už teď je jasné, že jste se mýlili o bomby , pan Carter?"
  
  
  "Vůbec ne," odpověděl jsem. "A pokud nechcete dát mi svolení na to šetření, jí телеграфирую do svého štábu. A pak ji také zastavím s Washingtonem, který pak bude kontaktovat s vaší vládou v Римэ ".
  
  
  Arogance соскользнуло s osoby Бертольди. - "To je hrozba, pan Carter?"
  
  
  - Můžete volat to, co chcete, kapitán. Jí udělám vše pro to, aby prohledávat tuto loď. Jsme v plné rychlosti плывем v New Yorku a прибываем tam zítra není kdy . V tomto městě žije deset milionů lidí. Pokud si nejste obavy o své пассажирах, přemýšlejte o těchto lidech. Pokud na desce atomová bomba, která se zabývá může explodovat v každém okamžiku, hotely by, aby se na své svědomí, se stala taková katastrofa? To znamená, že pokud jste выберетесь naživu, než ho vážně pochybuji o tom.
  
  
  Фикуцца tiše řekl: "Kapitáne, je to možné, tým nebude mít námitky proti tomuto problému".
  
  
  Бертольди se zvedl ze židle a začal расхаживать. Když se ke mně otočil, jeho tvář byla vážná. "Dobře, pane Carter", - řekl on. "Můžete vést svůj vlastní výzkum. Ale já osobně trávím vás do kajuty mých důstojníků ".
  
  
  "Jak chcete," řekl jsem.
  
  
  Vyhledávání natáhl pomalu, až do poledne. To nic nedal a vyvolal rozzlobené poznámky master-Бертольди. On byl zvláště rozzlobený, když jsme se krátce viděli a ego ubikace. Zeptal se. - "Teď se dozvíte, že bomby ne?"
  
  
  "Jí řekl. - "Ne, teď ji chci prohledávat add-on, až do záchranné čluny".
  
  
  "Je absurdní!" - zamumlal, ale pojďme dále. Фикуцца nějaký čas nám pomohl, pak to jsme s Джиной zůstali sami. Viděli jsme галеры, komory, všechny doly a rohy velké lodi, ale bezvýsledně.
  
  
  "Může být, kapitán práv, Nick," řekla Gina na večeři v ten večer. - "Může, na palubě žádné zbraně. Možná, Juda, propásl svou šanci z důvodu změny harmonogramu letů ".
  
  
  "Já bych hotelu, aby to byla pravda," řekl jsem. "Já opravdu chci, aby Бертольди měl pravdu. Ale já to vím Иуду, Gina ". Její zamračil se. "Musí být místo, které jsme prohledali. Nebo, může být, jeden přes naše asistenty špatně se vyrovnával s prací. Nevíme. A zítra budeme заплывем do přístavu v New Yorku . Ji měl poslat Хоуку zprávu v rádiu dnes večer. '
  
  
  "Co říkáte?"
  
  
  "Jen, že jsme nenašli Иуду a ego bombu. Hawke něco přijde.
  
  
  
  
  Její spal neklidně. Když ji probudil ráno a podíval se na Джину, která se zabývá stále spala v jiné části kajuty , její, pomyslel si, jak blízko jsme byli k New yorku . Při snídani jsme dostali bulletin, ve kterém je uvedeno, že cesta bude trvat další tři hodiny.
  
  
  "Zda povolit loď пришвартоваться?" - zeptala se Gina.
  
  
  "Pokud je to tak, že tam bude встречающий výbor", - odpověděl jsem.
  
  
  Zatímco ostatní cestující scházeli a připravovali na vylodění, její zůstal v naší kajutě s Джиной. Asi deset hodin jsem šel na palubu první třídy, doufal, že vidět někoho, kdo by mohl být podobný Иуду. V polovině jedenácté působilo to jako pevninu, a těsně před polednem jsme svázané do přístavu v New Yorku. Většina cestujících byli na palubě, odkud otevření výhled na panorama Manhattanu a Sochu Svobody.
  
  
  Jak jsem očekával, nás přivítal. Pobřežní hlídka chytla "Leonardo" u přístavu a zeptal se ego zastavit. Kapitán poslechl, ale viděl jsem, jak on rozzlobeně выкрикивал rozkazy svým důstojníků. Brzy potom poledne na palubu vylezli několik důstojníků a vojáků pobřežní stráže v doprovodu několika zástupců AX, starosta New Yorku a David Хоука.
  
  
  Kapitán Бертольди požádal o schůzku ve své kajutě. Tam měl vyrazit na dva starší důstojník pobřežní stráže, starosta, Hok, Фикуцца, Gina a její. Jestřáb закусил незажженную doutník, když ji informoval ego o našich neúspěchů.
  
  
  "Nevěřím, že se Jidáš na palubě", - řekl on. "A pokud je na palubě, je to bomba, asi taky tam." Pohlédl na Джину. - "Si najmout krásných žen, Nick, - řekl on.
  
  
  Gina si uvědomila, kompliment, a ne sarkasmus. "Paní," řekla a usmála se.
  
  
  Prego" , odpověděl David Hock.
  
  
  Ji hotel smát, ale myšlenka o Judě потянула zákoutí mého rta dolů.
  
  
  "Jste prohledali celou loď?" zeptal Hawk.
  
  
  "Od shora dolů", - řekl jsem. "Perlový boha, jsme i toalety koukat. Jí prostě nic víc nevím."
  
  
  Jsem neřekl nic. Hok a Gina se podíval na mě.
  
  
  'Co je?' zeptal Hawk.
  
  
  "Jen jsem si myslel o jiném místě," řekl jsem. "Řekni Бертольди, že já teď budu".
  
  
  Její spěchal ke stolu pokladník, vzpomínal, že na začátku našeho hledání pokladník, který mi vyprávěl o člověku, který přišel ke stolu kapitána, aby se mluvit o ztrátu věcí . Je to cenné věci. To znamenalo, že na palubě by měl být trezor.
  
  
  "Ano, pan Carter", - řekl Fabrizio, když se jí zeptal ego o tom. "U nás v kanceláři má velký trezor. Ale nedovedu si představit, že v tom je něco, co by vás mohlo zajímat.
  
  
  "Možná je lepší podívat se," řekl jsem. Fabrizio nás není podrážděné. On se ani neobtěžoval zavolat mistra. O pár chvil později sejf velikosti člověka byl otevřen. Její sklonil hlavu a následoval ho dovnitř. Všichni jsme pohlédli. Ve velkém balíku skončil stříbrný artefakt ve Španělsku. To bylo zklamání.
  
  
  "Je mi líto, stojí pán", - řekl Fabrizio.
  
  
  "No, byl to jen nápad."
  
  
  Opustil jí ego a vrátil se ke stolu kapitána. Něco крутилось mám v hlav, ale nemohl jsem to pochopit.
  
  
  Oni začali v kanceláři. Kapitán prošel kolem na své židli. Všichni ostatní seděli, kromě Хоука, který stál v rohu s doutníkem v koutku rta a ego hubený ruce byly скрещенны na prsou. Jeho, přistoupil k němu a zavrtěl hlavou, což naznačuje, že u mě nic nevyšlo .
  
  
  "Ale, pan Carter vyšetřil tato loď odshora až dolů!" - řekl Бертольди. "Pokud by taková věc byla na palubě , on by si ji našel".
  
  
  "Odpustit, kapitáne," - řekl senior po dvou důstojníků pobřežní hlídky, kapitán-poručík-velitel. "Nemůžeme nechat tuto loď v přístavu New Yorku, dokud nebude provedena důkladnější šetření".
  
  
  "Ve skutečnosti", - souhlasil starosta. - "Musíme pokračovat v pátrání. V sázce jsou miliony životů ".
  
  
  Бертольди hodil na mě divoký pohled, jako by ji zavedla ego v tuto неловкую situaci. - "Vy se chystáte, zeptal se, nechat své cestující zde v moři, dokud budete držet čistit mou loď?"
  
  
  "Ne," odpověděl Drak jménem důstojníka pobřežní stráže. Všichni se dívali na něj. - "Máme nejlepší plán, který ценымногие bezpečnější pro cestující. V současné době tam chodili několik trajektů. Cestující transplantované na tyto trajekty bez zavazadla a odjíždí do přístavu . Za nimi budou dobře starat, dokud se loď bude znovu vyhledávat. Sám loď se vrací na otevřené moře, a vyšetřování se bude konat mými lidmi a lidmi kapitán-poručík pod mým vedením.
  
  
  "Zpět na otevřené moře!" řekl Бертольди hluchý tón. "Přesun mých cestujících?"
  
  
  "Myslím, že to je jediné bezpečné řešení, kapitán", - řekl Hawk. - "Brzy sem dorazí trajekty", - řekl kapitán-poručíka.
  
  
  "Ale nemáte právo!" vykřikl Бертольди. "To je velká hloupost".
  
  
  "Kapitán, - ledové tón, řekl Hawk, - bylo by hloupé, aby věnovaly pozornost na hrozbu".
  
  
  Kapitán Бертольди těžké se zhroutil na židli. To уставился na své ruce. - "Vynikající", - řekl on. "Ale když bomba není nalezen, pánové, její nalezen nabídnout své společnosti, protest proti tomuto прискорбного incident".
  
  
  "K němu se budou vztahovat se vší úctou", - řekl Hawk. "A teď, kapitáne, její věřím, že se vám lépe informovat cestující o tom, co se děje."
  
  
  Myšlenka, která se zabývá pohnula mám v hlav najednou získalo tvar. Její počkal, až se ostatní muži odejdou. Když jen kapitán, Jestřáb, Gina a její stále ještě byli v kabině, se jí zeptal: "Kapitáne, je pravda, že cestující přicházejí k vám, aby úspěšně složit cenné věci hodnoty nad určitou částku?"
  
  
  Бертольди obdaroval mě nespokojený pohled. Jeho, myslím, že to myslel mě svým osobním mučitele. "Ve skutečnosti, pane Carter", - řekl on .
  
  
  Hawke se mi podíval do tváře, snaží se pochopit, o čem myslím.
  
  
  "Kolik u vás bylo takových žádostí během této cesty?"
  
  
  "Možná pět nebo šest".
  
  
  "A pak tito lidé přicházejí na tento úřad, ne?"
  
  
  "Ano, Ano".
  
  
  "Co máš za lubem, Nick?" zeptal Hawk.
  
  
  "Jsem рассуждаю, pane," řekl jsem. "Odina kolem těchto cestujících dal ve své skříňce poměrně velký balík ?"
  
  
  'Ano, ve delle. Ih bylo několik ".
  
  
  "A tobě jsem musel nechat jednoho, kolem těchto lidí jednoho v této kabině, alespoň na krátkou chvíli?"
  
  
  On divně se na mě podíval; pak viděl, že má něco vzpomněl. Poprvé se s nimi fretky, jak jej poznal jsem , mluvil s jistou mírou úcty v hlase. "Ano, opravdu" - pomalu řekl on. "Tady byl člověk..."
  
  
  'Jak vypadal?' zeptal Hawk.
  
  
  "Měl vousy. Velmi podivně vypadající muž. Velmi hubenou tvář.
  
  
  'Jidáš!' - vykřikl Jestřáb.
  
  
  "Já taky," řekl jsem. "A možná, že změnila své plány, když se v této kabině. Je možné , že měl v úmyslu umístit bombu ve velkém trezoru , ale možná se rozhodl, když tu byl jeden, najít to nejlepší místo. Nebo, možná, že to není chtěl rozrušit zvědavost pokladníka ohledně tohoto předmětu ".
  
  
  Бертольди hrabal přihrádky v zásuvce židle a vytáhl list papíru. Podíval se na nah na chvíli. "Hlas ega jméno", - řekl on. - Benedikt Arnold. Má prvotřídní kabina číslo dvanáct na palubě Ga '
  
  
  V tento okamžik se ve dveřích objevil starosta s listem papíru v ruce a strach výrazem obličeje.
  
  
  "Pánové, pokud byly nějaké pochybnosti o závažnosti situace, ih ble vyjasnit hned."
  
  
  'Co je?' zeptal Hawk.
  
  
  "Moje kancelář je zrovna tento telegram přes Rýmu", - pevně řekl.
  
  
  Hawk vzal kus papíru a četl nahlas:
  
  
  
  
  
  "Pan starosta. Atomová bomba byla umístěna v takovém místě, že vaše město je možné zničit klepnutím na tlačítko . Musíte věřit nám, když říkáme, že to není vtip. Na důkaz toho uvádíme kódu číslo našeho mechanismus zapalování: HTX 312.
  
  
  Bomba bude vyhozen do 48 hodin, pokud nebude zaplacena částka sto milionů dolarů zlaté drahými kovy. To představuje asi deset dolarů na život v New Yorku. Prosím, přemýšlejte velmi pozorně. Je velmi zdrojů získané peníze. Budete mít druhá zpráva s dalšími pokyny, v průběhu dne.
  
  
  
  
  
  Hawke se na mě podíval. "To je on", - řekl on. Pak se zeptal: "Dovedete si představit, že to mohl udělat s čísly miliony dolarů ?"
  
  
  "Víte, kdo poslal ten dopis?" - zeptal se starosta.
  
  
  "Člověk, kterého hledáme," řekl Hawk. "Telegram měla být zaslána na jeden ego spolupracovníky v Римэ , tak , aby se časově shodovala s příchodem "Leonardo" v New Yorku."
  
  
  "Asi Фарелли", - zamumlal jsem.
  
  
  "Naopak", - odsekl kapitán. "Zde není řečeno nic o "Leonardo" , vůbec nic ".
  
  
  "Z pochopitelných důvodů", - zamumlal Hawke. "Je zřejmé, že ne hotely přitahovat pozornost k této lodi, pane Бертольди".
  
  
  Její všiml výraz očí kapitána, když Hawke se obrátil s dopisem k němu bez ega běžné hlavičky. Ego, arogance naštvaný, ale zdaleka ne tak, jak ego a neochota mi pomoct. Ale teď velel Hawk, a Бертольди dostával rozkazy od AX, emu to líbí nebo ne.
  
  
  "Byl jsem informován, že prezident a guvernér dostali stejné telegramy", - řekl starosta. "Oni chtějí, abychom společně dali dohromady potřebné peníze. Ale sto milionů zlato, ach můj bože, co je to za blázna?
  
  
  "Blázen, ke kterému bychom měli zacházet velmi vážně, pan starosta. - Bezohledný-psychopat, který je odhodlán splnit svou hrozbu, když se zlaté pruty nebudou dodány, " řekl jsem.
  
  
  "Je absurdní, absurdní myšlenka, - zamračil se Бертольди. "Je to vtip, je velmi špatný americký vtip".
  
  
  "Já bych se chtěl smát, jako kdyby explodovala bomba," řekl Hawk. On natáhl krk na den, a zavolal důstojník pobřežní stráže, стоявшему za dveřmi.
  
  
  'Ano pane?' řekl kapitán-poručík, když vstoupil.
  
  
  "Pan Carter a jeho обыщем této chaty. A dokud take jeho pobočník a pár mých důstojníků a podívejte se, zda jste najít Benedikta Arnolda na dvanácté kajutě na palubě Ma To může být tím člověkem. Ach ano, kapitáne, - dodal Hawk, - to určitě bude ozbrojený a nebezpečný. Takže prima péče všech možných opatření ". Důstojník přikývl a otočil se.
  
  
  "Měl vousy, - řekl kapitán. První kusy ozbrojený radikalismus téměř zcela zmizela, a na jeho обветренном člověka se objevily znepokojující vrásky. "A velmi, ehm, hubená tvář. Ano, a pamatuji si ještě jednu věc ".
  
  
  'Jaký druh?' - vyštěkl Hawk, pozorně sledovat každý cursive průvodce.
  
  
  "No, já nevím, důležité je, zda to, - váhal Бертольди, - ale on se mě zeptal, zda je možné získat inzulin na palubě letadla. Její podezření, že se u něj diabetes.
  
  
  "Není divu, že je to tak špatně vypadá", - řekl jemně jsem viděl před svým své oko strašidelné profil Sv. Hawke přikývl. "A kapitáne, pošlete sem z mých dvou odborníků na минированию, aby se připravili ke všem nepředvídaných okolností ? A dejte nám vědět, když "Arnold" bude nalezen ".
  
  
  "Všechno je v pořádku," řekl kapitán-poručíka. Vyšel po celé kabině. Gina seděla vedle mě, переплетая prsty mezi svými. - "Než ji vám mohu pomoci?" zeptala se.
  
  
  "Jděte a dejte si šálek kávy v hale," řekl Hawk. "Jsi získala to."
  
  
  Gina usmál se na mě a vyšel z kajuty. Kapitán na zdvořilosti následovala za ní. Konečně to začalo mít nějaký respekt. Když jsme s Hawke zůstal sám v kabině, on se ke mně otočil a ušklíbl se.
  
  
  "To není moc nepracuju venku, Nick, - řekl, - a to se mi prostě líbí. Máte ještě vůbec nějaké kouzelné nápady?
  
  
  'Ne, pane. A teď pojďme вывернем tento salónek naruby.
  
  
  A udělali jsme to. Ji, věděl, že trajekty už jsou na cestě, a cestující v dohledné době nevyjde na břeh, že mě trochu uklidnilo. Ale pokud by Priest držel v rukou rozbušky bomby, mohl by se vyhodit do povětří nás v každém okamžiku.
  
  
  Jsme порылись na stolku průvodce, prohledali skříně, inspekce celý salónek. Hawke se rychle unavený. On sel v křesle za stolem kapitán , a on si všiml, měl na čele vytéká bank.
  
  
  "Já stárnu, Nick, - řekl on. "Zdá se, že zde zatraceně dusno".
  
  
  "Máš pravdu," řekl jsem. Ji, podíval se na boční stěně kabiny, viděl mřížku větrání a myslel.
  
  
  Její přikrčil vedle mřížemi. Ona byla umístěna v poměrně velké lišta, která se zabývá připojena k sténat шурупами. Odina na šroub byla oslabena.
  
  
  Její zeptal se. - "Máte nůžky na nehty?"
  
  
  "Ano," řekl, залезая za minutu a natahuje mi nůžky.
  
  
  Když viděl, že začínám откручивать šrouby na panel, přišel a se zájmem se postavil vedle mě. Jeho horečně pracoval, a i když panel chvíli прилипала k jednomu rohu , se mi konečně podařilo odtrhnout ji.
  
  
  Jsme připravili se na potrubí a tam viděli: v kompletní délce tři nohy, zabalené v hnědé papír. To заполнял otvor potrubí, a покоился koncem v místě, kde potrubí изгибался a šel vodorovně z kabiny.
  
  
  "Míru vezmi," řekl Hawk.
  
  
  Nůžkami ji прорезал v papíru díry a podíval se na obsah. To byl tote kolem lehkého kovu, pravděpodobně po celém hliníkové slitiny. Zvenčí byly mechanismy, včetně miniaturní elektronický přijímač dlouhého doletu. Spálenou malá červená žárovka, bezpochyby сигнализирующая o tom, že bomba byla připravena k okamžitému výbuchu.
  
  
  Její отпрянул.
  
  
  "Zavolám odborníky минированию" - tiše řekl Hawk. "Mám také člověk, který se v tom vyznají".
  
  
  Její zeptal se. - Co budeme dělat s cestujícími?" "Měli bychom vystoupit jako první?"
  
  
  Hawke zamyšleně zúžil studené oči. "Já si to nemyslím. V každém okamžiku můžeme čelit v konfrontaci s Иудой. Kromě toho musíme předpokládat, že bomba může vybuchnout výplaty máme přímo pod nosem-méně než minutu, a může být, a na sekundu. Jsme úplně vedle přístavu. Pokud zde vybuchne bomba, pevninu utrpí stejnou újmu, jako kdybychom byli v přístavu . Ne, Nick, musíme se pokusit vypnout ego ".
  
  
  Její, přikývl, rozhodování o tom, jak a Jestřáb, předběhnout Иуду. Vyšel z kajuty za odborníkem. Její zamkl za ním dveře a znovu vyšetřil strašný balík.
  
  
  Červené svatý pokračoval zlověstně svítit, svědčí o hrůzné a destruktivní síle bomby. Pak ji myslel, zda Jidáš klikne na tlačítko взрывателя, i když je to zabije ego samého . Tento člověk, jak jsem ji znal z minulých zkušeností, byl ztělesněním zlé. Možná, kdyby se dozvěděl , že jsme objevili bombu, on bez váhání zavedla bych své nelidské plán, i když by výbuch ego zabil. Nemohli jsme riskovat, bylo to určitě, zvláště, když jsme se zabývali s mužem, který je tak nepředvídatelné, a tak psychicky извращенным, jako Jidáš.
  
  
  Její předvídal hrozné výsledek této noční můry - грибовидное cloud, распространяющее své atomové zášť. Miliony lidí v okruhu zničení čtyřicet pět kilometrů zahynou. Tisíce zahynou během sekundární a terciární rázové vlny. A ještě tisíce zemřou pomalou a hroznou smrtí z ozáření.
  
  
  Mé myšlenky se brzy přerušeny, стуком na dveře. Její příchod na den a zeptal se, kdo to je. Jakmile Jestřáb nazval ego jméno, její odemkl dveře a ustoupil stranou, aby dovnitř jeho.
  
  
  Za ním následoval kapitán Бертольди a tři ponuré vzhled mužů, které jsem znal. "Podívej se na to, Бертольди", - podráždění řekl Jestřáb, otrávený, na krku nedůvěrou a nedostatkem soucitu master. Бертольди zbledl. Stál, chvěje se, čelistí pěsti od impotentní vztek.
  
  
  "A vypadni odsud, pane," - štěkal Jestřáb, ukazuje mi, aby ji prováděl mistr v den .
  
  
  Бертольди shell na dřevěné schody, jeho oči se podivně podíval otevřeně před sebou. Její zamkl za ním dveře a znovu se otočil k Хоуку a třem dalším. "Pan Готтлиб, Nick Carter", - řekl on.
  
  
  Její potřásl rukou худому a жилистому muž s brýlemi bez obrouček - stereotyp vědce. Hok mi vysvětlil, že Gottlieb vynalezl rozbušky , zařízení, které nemá Judě a ego kamarády vytvořit bombu.
  
  
  Mezitím dva je expert na зажиганию byli zaneprázdněni odstraněním balení s bomby. "Bylo by strašné... strašné, - zamumlal Gottlieb, - pokud by můj přístroj používán takovým způsobem".
  
  
  To, samozřejmě, bylo podcenění. Gottlieb se připojil ke dvěma dalším mužům, ohnuté nad bombou. "Jste si jisti, že je to on?" - zeptal ego Hawke.
  
  
  Gottlieb přikývl. 'O to není pochyb o tom. Člověk, který to dal dohromady, dobře vyznají v термоядерном štěpení. Bohužel, jsme ještě více rozšířili tyto znalosti " . Hawk se podíval na mě a jeho, поморщился. Gottlieb a dva muži po celém AX pracovali nad bombou. Červené osvětlené strašidelné drát od ih tvářích, když Gottlieb vyletěl ven jazyk a mumlal si pod nos. "Tady je," řekl konečně. - Hlas tam drát. Ano to je ono. Ne, není ten, bude jiný.
  
  
  Jsme přeplněný kolem otvoru ve sténání. Její snažila se přemýšlet o tom, co se stane, když bomba vybuchne upřímně teď, i když ji nic není, dostanete se cítit. U lidí, kteří pracovali nad bombou, zdálo se, byly ocelové nervy. Hawke se blížil den, a zeptal se, uváděné už kapitán-poručíka. Nebylo to tak.
  
  
  "Má-li tato věc se silou, kterou jim hej, je připočítán? - zeptal se jí Готлиба.
  
  
  Mluvil pomalu, při pohledu na mé straně, tak jako všechny ego důraz byl kladen na tuhost. - 'To tak nemyslel. Odtud bomba zničí vše v okruhu šedesáti, sedmdesáti kilometrů ". On se zaměřil na mechanismu rozbušky, a pak, jako by s důrazem na jejich myšlenky , řekl: "My, kdo nebude nám jednotného šanci".
  
  
  Vše, co jsem mohl udělat, je zavrtěla hlavou. Готтлиб, jak člověk čte smrtící katechismus, nadále, i nadále sledovat práci odborníků: "Ale první výbuch, první tlakové vlny by byly koncem případu. Srážky, přílivové vlny - radiační nemoc a pozemek neobyvatelné půdy, pozemek Mrtvého šaty. Manhattan se stane neutrální zónou , jsou zcela nevhodné pro pobyt na desítky let dopředu ".
  
  
  To už se neptal. Gottlieb mi dal dost kňučení k zamyšlení.
  
  
  'Jak se máš?' - nervózně se zeptal Hawk, stále žvýká протертую doutník.
  
  
  Odina kolem mužů se otočil k němu. "Máme tu ještě jedna zvláštní věc, pane," - řekl. Pot kapala z čela na tváře.
  
  
  Jsme s Hawke snížili nad ostatní, a pozorně se dívali.
  
  
  V určitém okamžiku, kdy ji, že si myslel, že jsou téměř hotové, Gottlieb vykřikl: "Ne, krejčí sakra! Není to!'
  
  
  Člověk, který pracoval s přístrojem, se zastavil a opřel o hlavu k sténání. Ji viděl, jak ego, ruce mírně třásly, když zavřel oči a hluboce vydechl. Pak to встряхнулся, aby se sami v ruce. On pokračoval s dalšími dvěma, a méně než deset minuta tři muži se obrátili, a ih rtech objevil ponurý linka spokojenost.
  
  
  "To se stalo", - zašeptala Gottlieb. - "Bomba " neškodné".
  
  
  Jsme s Hawke, podívali se na sebe navzájem. On vydechl. "To bylo příliš mnoho pro mého unaveného těla", - řekl on. On se opřel o stůl kapitána a hluboce si povzdechl.
  
  
  Její vstal a pokusil se o úsměv.
  
  
  Hawk vzal si nový doutník, zapálil ji a opatrně выдул kruh. On se zvedl až ke stropu kabiny, když on se díval otevřeně na mě. "Teď, když je to provedeno, Nick, zbývá udělat jen jednu věc".
  
  
  Jí přikývl. "Judas", - řekl jsem. "A lze-li to tak říci, pane, je lepší mrtvý než živý".
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 11
  
  
  
  
  
  
  
  
  Okamžitě byla zrušena alarm pro cestující a kapitán Бертольди poděkoval nám za dobře odvedenou práci. Trajekty, jen co dorazili na loď, poslali zpět na molo. "Leonardo" vstoupí do přístavu pozdě na několik hodin.
  
  
  Brzy potom, jak byl předán rozkaz, kapitán-poručík pobřežní hlídka dorazila na můstek, kde jsme s Hawke vyrazili poradit se s kapitánem. "Benedikta nikde nebylo", - доложил Хоуку kapitán-poručíka. "Vaši lidé se i nadále vyšetřuje, ale on se skrývá a doufá, že se uniknout z nás, když ostatní cestující vyjdou na břeh".
  
  
  "Není to nic vážného, - kyselé řekl Hawk. "V krizi cestujících, kteří se snaží dostat pryč, bude to pro nás téměř nemožné se dobře ih všechny zvážit. A, samozřejmě, vždycky se může opět změnit svůj vzhled ".
  
  
  "Myslím, že se můžeme spolehnout na to," řekl jsem.
  
  
  Loď zakotvila v pět hodin. Na New York Post již byla zvláštní vydání na ulici s tučně titulky. Dav столпилась na přístavu bar a kolem nah; policie se snažila ih udržet. Zprávy a fotografové byli všude.
  
  
  Jestřáb posílal důstojníky na začátku a na konci uličky.
  
  
  "Od této chvíle je to lepší, budu dělat to sám," řekl jí emu.
  
  
  "Dobře," odpověděl. - "Já zůstanu na palubě nějaký čas, abyste věděli, kde jsem, jestli jsem vám понадоблюсь".
  
  
  Jsme s Джиной opustili loď před vystupování cestujících. Její nezatížené ee do budovy celnice a je řekl, aby zůstala tam.
  
  
  Z přístavu bar царил chaos, a měl jsem пессимистическое pocit z toho, co najdu Иуду.
  
  
  "Zůstaň blízko, ne?" - zeptala se Gina.
  
  
  "Ne, její jdu prohledávat celý přístav. Pokud ztratíme ještě další, sundej si pokoj v hotelu "Hilton", a zůstaň tam, dokud obdržíte oznámení od mě."
  
  
  "Dobře," řekla, políbil mě na tvář. - 'Buď opatrný.'
  
  
  'Ty taky.'
  
  
  
  
  Reportéři se smísil s zvědavými kolem přístavu bar, a policie musela vzdát své úsilí o udržení pořádku. Její zastavil v blízkosti průchodu, kde také stáli dva další agenti AX. Jednoho dne se zastavil spolujezdce s vousy a silné držel ego. Její rychle přišel k nim a řekl, že u nich není ten . Vousy se ukázala být přítomen.
  
  
  Hned pak šestou hodinu ji viděl člověka, který právě sestoupil z paluby. Místo toho, aby šel na celnici, byl na obou koncích budovy, kde u brány tam stál hlídač . Nejprve ji viděl ego pouze zezadu. On byl dobře oblečen, a shell s holí. Ego chůze zdálo se mi známé. Její присмотрелся a viděl безволосую ruku, držení portfolia. To není bylo to na pravou kůži. A ruka není сгибалась kolem rukojeti tašky, jak to učinila pravá ruka. Stejně jako její chystal se jít hned za ním, on se otočil hlavu a jeho mohl vidět ego tvář. Měl knír a sluneční skvrny, ale tato lebka je nebylo možné zaměnit nás s čímkoliv. Byl to Jidáš. Poté, co viděl mě, on spěchal do nit budov. Mezi námi bylo spousta lidí, a já jsem musel propracovat přes dav. Její pohnout pomalu , a když to prošlo, Jidáš už byl u brány. Když ji vytáhl Вильгельмину a běžel, ho viděl, jak srazil s noha stráž a prošel branou na parkoviště.
  
  
  Když jí přišel, Jidáš zmizel z paměti. Stráž, вскочивший na nohy, snažil se mě zastavit, ale křičel jsem, kdo jsem, a běžel přes brány. Kolem řady zaparkovaných aut , ji viděl подъехавшее taxi. Jidáš se na mě podíval přes zadní okno.
  
  
  Jeho sáhl "люгер" do pouzdra a běžel k která stojí tam мотоциклу. Vedle byla skupina длинноволосых mladých lidí, a tušil jsem, že motocykl patří jednomu kolem nich. Její podíval a viděl, že je klíč v zapalování. Její, запрыгнул sedlo. Byla to velká "Honda", určený pro dálnice a motor publikoval povzbudivý zvuk. "Dobrý den!" - проревел jeden kolem mladých lidí.
  
  
  "Jen jsem одолжу ego na čas!" - křičel jí do revmatismu. Její рванул z místa a závodil na taxi.
  
  
  Když ji navštívila na ulici, taxi prostě повернуло doleva, dva bloky ode mě. Její jel přes pohyb. Ho začal předjíždět taxi a myslel, že jsem mohl chytit ego na semaforu. Pak poplatky hlavní stránka projít na červenou брылев. Jidáš buď dal řidiči spoustu peněz, a to buď приставил na ego gólů zbraň. Za deset min jsme byli na dálnici vedoucí na mezinárodním letišti jfk, ny . Na trati taxi отъехало na mě, ale já jsem si myslel, že se dostal na správné místo. Neuvědomil jsem si, jak se Jidáš mohl sednout na letadlo, aby ho chytil ego na letišti.
  
  
  Jí bylo špatně. Když ji otočil z dálnice k budově nádraží a snažil zkrátit vzdálenost mezi mnou a taxi , ji navštívila na zatopené olejem ukazatelů, a cyklista vyklouzl otevřeně přede mnou.
  
  
  Naštěstí její, přistál na nábřeží, zarostlá vysokými keři, a já jsem měl jen modřiny, modřiny a порванный oblek. Ale motocykl už nelze použít. Její rozhodla zaplatit náhradu vlastníkovi později a šel pěšky na letiště. Její останавливал všechny cestování stroje, ale oni už brali stopaře .
  
  
  Nakonec mě zvednul vůz, a my jsme přijeli na letiště minimálně po 45 min pak Judy .
  
  
  Její ohyby odkaz a zjistil, že dnes večer měli odletět tucet zahraničních letů. Jednou kolem nich byl závod na Pan Am v Římě. Ano, na poslední chvíli se přihlásil muž. Jakýsi pan Benedikt.
  
  
  Její zeptal se. - "Můžu se ještě dostat na to?".
  
  
  Muž se otočil, aby se zkontrolujte, zda letový řád, a pak se podíval na hodinky. "Ne, - řekl on.
  
  
  Letadlo létá deset minuta zpět. Rivne včas podle plánu.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 12
  
  
  
  
  
  
  
  
  Bylo zřejmé, že Jidáš je bez zbytečného odkladu letu zpět do Říma. Tam by byla v blízkosti jeho štábu-byty a Фарелли se svými bandity. On asi nevěděl, že jsme zjistili ego podzemní komplex na Sicílii.
  
  
  Další výlet do Říma улетал pouze na následující den ráno. Ale přes půl hodiny bylo letadlo do Londýna, a pak výlet do Říma, tak že jsme měli dorazit k snídani, například, přes hodinu, pak přistání Jidáše .
  
  
  Jí zavolal Gina, a vzala si taxi z Хилтона do letadla, dokud ji koupil tyto letenky. Její hotel, aby byla se mnou, protože ona je tak dobře věděla Giovanni Фарелли. Když jí zavolal Хоуку a omluvil se za ztrátu Judovi , řekl: "no, to bude snadné najít v Римэ. Ale pamatuj, pokud to сбежит, rozbušky zůstane u něj."
  
  
  "Jestli jí kontakt s policií v Римэ nebo Интерполом, aby mohli vyzkoušet a vybrat to, když to přistane?"
  
  
  "Ne, - řekl Hawk. V ego hlase byl ten pevný, chladný zvuk, který se někdy používá. - "Pokud policie схватит ego, nevíte, co se může stát. Nick, její chci vidět ego mrtvý, jak jsi sám navrhoval.
  
  
  Nejsem překvapen, že slyší to.
  
  
  Do té doby, jak jsme odstartovali, jsme s Джиной byly zcela konfliktu už a проспали většinu cesty. Jsem nespal dobré, ale dost отдохнул, aby pokračovala v cestě. Gina spala jako nemluvně.
  
  
  V Londýně jsme byli schopni rychle a snadno přestoupíte a zisku v Římě ihned pak osm hodin. Bylo jasné slunečné ráno. Dal taxikáři adresu bytu, které mi dala Gina. Фарелли uvedl tam své ženy, a Gina řekla, že to někdy použil ego pro setkávání s ostatními šéfy podsvětí. Policie nevěděla o existenci bytu, ale zdálo se mi, že Jidáš věděl . Pokud by zavolal Фарелли ihned pak přistání , emu by řekl, že jet na Sicílii nebezpečné . Tímto způsobem, oni by se mohli rozhodnout, že tento byt bylo nejbezpečnější místo, a je pravděpodobné, že se tam sejdou, aby projednali další plány .
  
  
  Po téměř hodinu, pak přistání jsme se zastavili před многоквартирным domem. Už jsme se chystali přijít, když ji slyšel hluk za rohem.
  
  
  "Stůj tady klidně", - řekl ji Gina.
  
  
  Ji, přejel do уголу domů a viděl, jak dva muži šli na postranním den a přišli ke stříbrným Lancia, zaparkovaného přes silnici. Odina kolem dvou byl vysoký, elegantní Фарелли, a další - Priest, podobně jako na Smrt ve svém obleku . To bylo bez maskování, ale přesto instantní s sebou hůl.
  
  
  Rozhodl vyrazit hned. Ji vytáhl Вильгельмину. "To je dost, - vykřikl jsem. "Řím - vaše poslední zastávka".
  
  
  To среагировал ценымногие rychleji, než si myslel. Když ho zastřelil, on běžel k autu. Wilhelmina následoval střílel, ale já jsem minul, a na brýle, poklepal na брусчатку upřímně za ním. Jeho, vypálil znovu dostal na nárazníku, a zmizel za strojem.
  
  
  'Prokletí!' - Zamumlal jsem.
  
  
  Pak se zastřelil Фарелли. Brýle отлетела od sousedního domu. Její, byl nucen skrývat se, když on znovu vystřelil, a cítil колющую ránu na vnější straně levé ruky. Na druhé straně stroje ji viděl, jak se otevřely dveře, ale byl jsem příliš zaneprázdněn, aby se dostat do mě Фарелли .
  
  
  Najednou ho slyšel křik Gina. Zařvala. - "Střílej, Nick!" "On se bojí střelby!"
  
  
  Pozorováním toho, jak Фарелли obrátil se na Gina, její, si vzpomněl, že to bylo ego milenkou. Když ji viděl, ho na okamžik zachvátila zlost. To zaměřila a zastřelen v nah. Brýle prošel mimmo nah na několik centimetrů.
  
  
  Její otevřela zpátky do ohně. Můj první výstřel udeřil do zdi vedle Фарелли; začíná druhý skončil emu v krku. On se křečovitě trhl a zhroutil na chodník.
  
  
  Dvě kulky, летевшие kvůli stroje, свистнули u mých nohou. Okamžik později řval motor, a Jidáš spěchal pryč do úzké ulice. Její vystřelil do auta, ale podařilo se mi zlomit pouze zadní sklo.
  
  
  'Jsi v pořádku?' - zeptal se jí Джину.
  
  
  'Ano.'
  
  
  Jdi do svého bytu a zůstaň tam, " řekl jsem. "Vrátím se k vám později."
  
  
  To запротестовала, ale už jsem běžel k Alfa Romeo 2000, припаркованному na stejném chodníku. To bylo odemčené. Přinesl motor dráty zapalování, ji, skočil do auta a jel za Иудой.
  
  
  Přes dvě čtvrtletí viděl její ego. On jel tři čtvrtletí přede mnou a prudce se obrátil přímo, snaží se mě zbavit. Její, šel do rejstříků s čistý пробуксовкой zadní kola a s kňučení покрышек . Napřed mě Jidáš zabočil doleva do uličky, která se zabývá vedla k průmyslové zóně. Za pět min jsme vystrašilo půl tuctu chodce a málem se setkali s dvěma vozy. Ale Jidáš není zpomalil, a jeho taky. Pokud bychom jeli po dálnici, "Alfa" dohonil bych ho , ale při takovém způsobu jízdy rychlost stroje byly téměř stejné, a Jidáš si to uvědomil.
  
  
  Ještě pět min Jidáš převzal iniciativu a jeho ego ztratil. Ale když jí zahnul za roh skladu, ho viděl auto na asfaltu s распахнутой dveřmi. Její, s kňučení затормозил, vyskočil a vytáhl "люгер". Judy nikde nebyl. Ji, podíval se na sklady a říkal jsem si, není se šel podívat, zda to tam. Její krunýř se k němu, když můj pohled padl na víku poklopu. V tom nebylo nic neobvyklého, kromě toho, že byl mírně nakloněný. Jeho, přistoupil k němu a pozorně se podíval na víku . Ráfek zanechal otisk v pouliční špíny. Jeho, sklonil se a poslouchal. Její slyšel tlumené shaggy. Nepochybně to byly shaggy Jidáše.
  
  
  I přes sebe, obdivoval její ego obratností. I přes chatrné zdraví a umělé ruce, tento člověk byl chytrý, jako příslovečné lišky. Její rychle se naklonil víko poklopu a potopil, až mé boty se dotkl třetí příčky kovové, schody do pokoje. Kolem mě zvedla ostrá smrad. Takové páry je obtížné dýchání, a čím hlubší je jeho, sestupuje do jámy, tím tmavší dostala. Ve tmě pode mnou ji slyšel шарканье potkanů. Pokud Priest сбежит, využívající rozsáhlé podzemní sítě kanálů a uzlů, které tvoří odpadní systém Rýmu, byla to dobrá příležitost, že jsem se už nikdy ego není nenajdu.
  
  
  A to bylo to poslední, co jí hotel.
  
  
  On se vytratil ode mě u Niagarských vodopádů. Ale teď to není stahl bych vyhnout se mě, teď, když to bylo jen mezi námi dvěma, muži. Její zvýšila rychlost a rychle sestoupili po pokrytý špínou kovových schodech.
  
  
  Když ji konečně dosáhl dna, jeho narazil na úzkou kamennou římsu. Jet špinavé a zatuchlé vody pomalu журчала po starobylé kamenné sochy. Zápach byl téměř nesnesitelný, vzduch se sotva dalo dýchat.
  
  
  Slabý kruh světla, dopadající z ulice navždy se mnou, dával určitou představu. Její stál nehybně a poslouchal v černých jako uhel stínech. Pak ji slyšel znovu, zvuk торопливых kroků, které se ozývá отражающийся ve tmě, například na plochu metrů vpravo ode mě.
  
  
  Wilhelmina následoval ležela u mě v ruce. Její низменному sklonil se a šel za Иудой v bezútěšné temnoty.
  
  
  Teplé chlupaté věc dotkla mých nohou. Jeho málem vykřikl od charta povolení na provedení, ale приглушил zvuk, když krysa пролетела mimmo mě, s v a utekl přes úzký výstup. Bylo těžké udržet tempo, tím více, že římsu se stal kluzké a vlhké z důvodu мшистого vrstev starých, выветренных kamenech.
  
  
  Z nízkého stropu visí dolů velké безглазые hmyz. Jeho bych neměl být překvapen, kdyby viděl a netopýrů . Všude kape sliz, vzduch byl dusné a давящим. Ale ne z poloviny tak гнетущим, jako Jidáš.
  
  
  Její soustředil na jeho затихающих kroků. Něco блестнуло napřed mě ve tmě. Její прижался k naříkání a zadržuje dech. Ale pak Jidáš spěchal dál, a on následoval za ním s Вильгельминой v ruce.
  
  
  Když jí zahnul za roh, mě najednou přimělo uhnout, ji málem ztratil rovnováhu a spadl do kanalizace. Vysoce navždy mnou просвистела brýle, a znovu ji slyšel, jak kulhá Priest. Ji následoval za ním na odpadní potrubí menší velikosti, temné chodby, výrazně užší, než ten první.
  
  
  Opět zahnul za roh; Ji zaměřila a vystřelil. Brýle narazí na kámen a odskočil off. Ji minul a běžel za Иудой, než se mu podařilo by mě příliš dopředu .
  
  
  Byla to klasická hra na kočku a myš. Na každé ego pohyb jí odpověděl stejným гамбитом. Ale když jí zahnul za roh, to nikde nebylo. Tento úsek odpadních vod již není používán. Byla suchá a téměř žádný zápach. To mě nejprve překvapila. Ale brzy zjistil příčinu, na kterém se Jidáš si vybral tento průchod pod ulicí. Ji viděl díru do sten, která se zabývá byl uzavřen plechovou desku. Byl to domácí vymyslí. Její zastavil, poslouchal a slyšel hluk, na druhé straně otvoru. Pak západ slunce.
  
  
  Teď se jí mohl postavit otevřeně. Její ocitl v tunelu, заваленном smetí a různými kameny. Dokud ho stál tam ji slyšel zvuk v dálce. Zdá se, že Jidáš věděl, že tento výstup na kanalizaci a hotel používat to, zbavit se mě. Brzy jí bylo známo, jak to měl v úmyslu to udělat. Přede mnou se objevil přátel, a to viděl Иуду v силуэте. Vystřelil jsem dvakrát. Jedna na brýle, téměř zlomil mi rukáv. Nyní ochotně se stala mnohem nebezpečnější z důvodu tmy.
  
  
  Její, šel do osvětleného otvoru. Sahá až k němu, ji, viděl, že tunel vede do malé místnosti, kde visí žárovka. Její огляделась. Teď věděl, kde jsme. Ve výklenku ve sténání ležely kosti asi padesát lidí, lebky, které byly naskládané na vrcholu, a oni jsou temně se na mě podíval. Jidáš přivedl mě do podzemí, tunely pod městem, kde se první křesťané ukrývali od svých trýznitelů. Její dospěl k závěru, že to musí být katakomby Svatého Калликста, nejslavnější ve všech římských katakomb. I když zde bylo zasvěcení, v turistickém seznamu těchto míst nebylo.
  
  
  Její, prošel přes místnost a šel za Иудой. Znovu stalo zcela tma, i když tu a tam visí žárovky . Nyní ji slyšel, jak Jidáš těžce dýchal, s odůvodněním, že to slábne. Její odhaduje se, že uplynulo dost času od té fretky, jak emu udělali injekci inzulínu, a že snaha porušil ego metabolismus. Dlouho to by se natáhl. Ale nechtěl jsem, aby to přišlo do bodu, kde by mohl splynout s turisty . Její zrychlila.
  
  
  Brzy vstoupil do druhé místnosti se stejným osvětlením, jako první. Ji neviděl Иуду, proto se vloupal do místnosti. Stejně jako v první místnosti na policích na stěnách ležely hromady kostí s lebkami. Její byl na půl cesty přes pokoj, když jsem slyšel těžký dech napravo od sebe.
  
  
  Její rychle se otočil. Jidáš se opřel o gruda suché, lámavé kosti. Ego obličej byl popelavý-šedé a вспотевшим. Člověk - kůže a kosti , a jeho lebka byla spíš na lebky na policích , než cíl živého člověka. Dříve to byl ošklivý muž, ale teď je to stahl děsivě гротескным.
  
  
  Vydechl špatně, s хрипом. Na jeho dolní ret byl vrstvu pěny. V ruce držel krátký revolver Smith & Wesson .44 Magnum. Pokud by se dostal do mě z něj, ní mohla velmi rychle se připojil k ostatním останкам v tunelech.
  
  
  To хрипло se zasmál, zatímco její dumání nad jeho další průběh. Smích vyjel z ní, jako oblázky na okénka skla; zubní protézy nejistá замахали konečky ego chvění prstů. Pravá ruka s револьвером bylo hladké a voskové .
  
  
  "Teď ji konečně budu moci zabít, Carter", - прохрипел to.
  
  
  Její skočil na zem a přistál mezi kostmi, které, jak jsem ji cítil, pode mnou треснули. Revolver Judy štěkal - a minul na paříž. Její vstal a нацелил "люгер" emu v hrudi. Můj prst stiskl spoušť, ale on se zastřelil.
  
  
  Jidáš odhodil ruku s револьвером si na kolena a znovu spadl mezi kostmi. Ego obličej byl zkreslený, oči остекленели. Na chvíli dušnost zdál velmi hlasitý, a pak náhle přestal. Ego tělo напряглось, a revolver vypadl na ego ruce. Pak ego cíl narazila o zeď - ego oči byly otevřené dokořán, v diabetické kóma.
  
  
  Ji, vstal a přistoupil k němu. Ve chvíli, kdy se jeho, sklonil se nad ním, jeho tělo prudce дернулось a замерло. Její пощупал ego puls. Puls nebyl.
  
  
  Její vstal, strčil "люгер" do pouzdra a podíval se na oblečený kostlivec prostředí nahých kostí. Jidáš byl mrtvý, výtok jaderné rozbušky byl v bezpečí, a to stýskal na sluneční světlo.
  
  
  Ji opustil tělo tam, a šel přes lepší osvětlený tunel ke vchodu do podzemí. Иуду bylo možné a ne najít, dokud je to stahl si podobné, jiné kostry v těchto tunelech. Kdyby ego nenašli toho, jak ego, švédy сгнила, ego by se dalo považovat za pozůstatky raně křesťanské. Sotva ji stačil vsáknout do černý humor této myšlenky, jak narazil na skupinu turistů, mířících k východu.
  
  
  Italský průvodce se na mě podíval. On řekl. - 'No pojď stejné!' - Budete muset zůstat s firmou stojí pán! Vše je téměř u konce ".
  
  
  Ji, připojil se k nim a šel na světlo před námi. "To je jednoduché, - řekl její гиду. "Mě docela zpomalený docela strašidelná scéna".
  
  
  Příspěvek se zasmál. - "To nejhorší je ještě před námi, stojí pán".
  
  
  Její, přemýšlel o letech a úkoly, které mi ještě предстояли, pokud ji budu držet krok s životem. "Doufám, že nejste příbuzný proroka Nostradama," řekl jsem.
  
  
  Vypadá to, že nepochopil vtip.
  
  
  Ale mě to není neklidu. Jedno lze říci určitě: Jidáš byl mrtvý. Nikdo nevěděl, co mě ждало dál. Takže místo toho, aby se přemýšlet o budoucnosti, to se vrátil do současnosti, teď a tady. A pak ji napadlo, Gina a začal se usmívat. Nejlepší усмешка, jakou si lze představit.
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  O knize:
  
  
  
  
  
  Jak je to možné? Nick Carter byl náhle nucen skrýt dokument v muzeu Vatikánu během rutinní práce . Náhodné этрусская váza vypadal jako vhodné pro tento účel.
  
  
  Ale to není Nike Cartera a ego činnost, jak se ukázalo později, když se Carter snažil najít dokument. Protože v té době to byl nečekaným svědkem vysoce profesionální krádeže uměleckých děl.
  
  
  A jak se umělecké hodnoty, včetně этрусская váza, zmizel jeden za druhým přes okno , Carter podíval se otevřeně tváří v tvář jeho dlouholetého nepřítele - Sv.
  
  
  Jidáš byl schopen udělat s tímto dokumentem více, než Hawk a Carter by mohl dokonce představit v nejdivočejších strašných snech ...
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Znamení kobry
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  Znamení kobry
  
  
  přeložil Lev Шкловский
  
  
  určeno pro paměti zesnulého syna Antona.
  
  
  Hlavní hrdinové jsou:
  
  
  NICK CARTER
  
  
  alias N3 agent AX
  
  
  "SHIVA"
  
  
  šéf organizace "Cobra"
  
  
  ANAND ASHOK
  
  
  agent indické tajné služby
  
  
  PURAN DASS
  
  
  šéf indické tajné služby
  
  
  НИРАД a RANJIT
  
  
  členové organizace "Cobra"
  
  
  RIVA SINGH
  
  
  vnučka lorda Shiva
  
  
  
  1
  
  
  Ona kroutil se mi v náručí, je měkká a křehká, a v tomto bodě zcela удовлетворенная. Jeho vzácných léčebných byl s takovou ženou, jako je Riva. Na její zlatou kůži a černé vlasy hrál stínu; na okamžik se mi zdálo, že držím v rukou сбывшуюся sen. V místnosti byla tma, její snížila kloubů. A naštěstí, v hotelu byla klimatizace odběr vzorků vzduchu z noční teplo New Delhi.
  
  
  Neřekl jsi mi proč, — zašeptala Riva. Její měkké, teplé rty jemně dotkl prohlubně mezi mým krkem a ramenem, její prsa прижались k mé ruce.
  
  
  Její otočil její tvář a podíval se na čáru ee bytí baculatá rty. Dále rosení byl нахмурен, s tvrdohlavý výrazem ženy, привыкшей dostat všechno, co chce... ženy, která se zabývá bylo ještě dítě. - Co, Reva? zeptal jsem se, kreslení prstem na sametové pokožce její život.
  
  
  - Proč jsi přišel sem, Nick? To отстранился, nechá její hlavu na polštář. Dlouhé černé vlasy navázaly na bílé tkaniny polštáře veer, podobně jako svatozář, která обрамлял její tvář s perfektní rysy... tvář, отражавшее v tuto chvíli vnitřní mouku a nesrozumitelná nedůvěru.
  
  
  — Já jsem ti říkal, " řekl jsem, když se snaží znít trpělivě a přesvědčivě. - Moje firma poslala mě pro jednání o koupi. Tkaniny, hedvábí, brokát... slova, všechno. Vše, co stojí v této zemi levnější, než kde jinde.
  
  
  Samozřejmě, že jí lhal. Samozřejmě, on nemohl říct Риве, kdo to tak. V každém případě, jaký je rozdíl? Nebyl žádný důvod zapojovat dívku, spálit mé krytí a zveřejnit hej, že její Nick Carter, agent AX, v současné době plní poslání v New Delhi.
  
  
  Brzy ráno téhož večera jí letěl letem Air-India. A posledním mužem, který ji očekával setkat, byla žena jako Ривы nádhernou společnici, na kterou nemohl očekávat, že nám jeden muž. Seděla v baru, když ji vrátil s koupání v bazénu. Její perfektní postavu bylo закутана v modré se stříbrným sárí; také jsme se cítil přímo fyzickou přitažlivost na první pohled. Pak jedno slovo mělo za následek jiného, a já, téměř aniž by si to uvědomovali, pozval ji na oběd.
  
  
  Šli jsme ve francouzské restauraci v Чанакьяпури, červeno-černé oáze v centru душного města. To byla příležitost lákat ji a přesvědčit strávit noc spolu.
  
  
  Jak se ukázalo, jsem nemusel příliš snažit, aby ji přesvědčit.
  
  
  Její oči, zářící a smyslný, jako její vlasy, mluvil jasně. Samozřejmě, tam byly otázky, slovní hry... běžná praxe v umění svádění. Předehra k noci lásky a vášně.
  
  
  
  Netřeba dodávat, že New Delhi znamená pro mě (a pro AX) mnohem více, než Reva Singh. Jí byl poslán do Indie Hawke, a ačkoli jeho, cítil, že je to zoufalý затея, přemluvit starého muže bylo nemožné. - Ale u nás ne, nám sebemenší důkaz, že tento člověk existuje! - ukázal jsem.
  
  
  — Více důvodů letět tam, Nick, řekl Hawk s jejich sarkastický smích. - Povstání a nepokoje - to je důkaz, ne? Kalkata v sále schopen полуанархии. A kdo dodává vzbouřencům zbraně? Munice nerostou na stromech, chcete-li být přesný.
  
  
  "Je to problém vnitřní bezpečnosti indické vlády", — protestoval jsem.
  
  
  - Ve skutečnosti jsou. Naprosto fantastické. Naprosto souhlasím. Ve delle, pokud by to byly jen nepokoje a povstání, to by nebylo posláním, Nick.
  
  
  - Co pak?
  
  
  - Podívejte se na to. - On mi podal složený list papíru. - To vám řekne více o naší tajemné osobě, мистере "Shiva"... možná s nějakým náznakem mlhavého na to, že jiný opravdu existuje. Hořký kouř z jeho doutníku обжег mi nosní dírky, a já jsem пересел na dálný židle, pokud si chcete přečíst dokument.
  
  
  Pak přečtení článku jsem měl docela dobrou představu o tom, čím se zabývá Hawke.
  
  
  Šéf poznamenal s úšklebkem. - Jak vidíte, je to špinavá věc, souhlasíte?
  
  
  - Já bych řekl, že nemorální.
  
  
  - Dobře, dobře řekl Nick. Náš člověk se chystá dopravit do Spojených Států heroinu-surová za deset milionů dolarů. Ale jak jste viděli, není nejvíce znepokojující prvek. Pokud by to byly jen drogy, jeho by volal někdo jiný. Ale pokud jde o mezinárodní diplomacii... a celém světě po celém světě... a pak ji prostě musí svěřit tento úkol na vás.
  
  
  Její, přikývl, aniž byste museli otevírat rta.
  
  
  Dokument, který právě četl, byl Oválného kabinetu. Nelze povznést. On měl na mysli, je něco, co, o čem ji četl v novinách, že je případ, který, jak jsme ji nikdy nenapadlo, že bude spojen s AX, nemluvím už o mém oboru činnosti.
  
  
  Někdo zazvonil na sovětské velvyslanectví ve Washingtonu, представившись prezidentem Spojených Států. Hlas byl dokonale сымитирован. To může být vtip, jen slova byla zcela nevinná. "Prezident" vycházel hrozbami подстрекательского charakteru, s hrozbami, které vedly sovětského velvyslance pospíšit s донесением do Moskvy.
  
  
  Koneckonců, nedorozumění bylo odstraněno, a Bílý dům přinesl mnoho omluvu. Na tomto by se dalo, a dokončit, ale místo toho by se pokračování. První tajemník ústředního VÝBORU КПСС, hlavní představitel Sovětského Svazu mluvil s prezidentem na "horké linky". Jen to vůbec byl prvním tajemníkem. Po pravdě říkám, ani ve Washingtonu, ani v Moskvě nikdo nevěděl, kdo имитировал ruský hlas. Výměna slovy byl zdaleka tak přátelský a donutila prezidenta požadovat svolání mimořádné zasedání Rady národní bezpečnosti.
  
  
  Opět je vše uklizeno... ale ne na dlouho. S nimi fretka, méně než dva týdny, došlo k celé řady podobných incidentů, výměna hrozbami a urážkami mezi Indií a Pákistánem, mezi Izraelem a Egyptem, mezi komunistickou Čínou a Japonskem. Pokaždé hlas, co něco diplom ideální имитировался, což vedlo k množství гневных hrozby a čelit hrozbám.
  
  
  Svět byl na pokraji jaderné války. Nyní, podle dokumentu Bílého domu, někdo se snažil házet nás všechny do propasti. - Znamená, že se domníváte, že tento tajemný "někdo", именующий sebe Шивой, je mozkem organizace pod názvem "Cobra", a že on je zodpovědný za to, co se děje... - jsem si všiml, odpovědi na pohled Хоука.
  
  
  - Možná, Nick. Za předpokladu, že Shiva — osobnost, a ne něco jiného — řekl Šéf. - Víme přesně, že "Kobra" neexistuje. A jsme si skoro jistí, že je to organizace na obchodu se zbraněmi a drogami. Ale je to maličkosti v porovnání s tím, - nervózně řekl, klepnutím prstem na dokument, který jej právě dokončil považovat. - Tento Shiva skutečná osoba? Nebo je to krytí nějakého podivného mezinárodní organizace, отдающей objednávky Cobre? Hlasovat co potřebujeme zjistit... troufám si dodat, co nejdříve.
  
  
  - Znamená, že věříte, že pokud Shiva muž, pak napodobuje hlasy, je ve skutečnosti?
  
  
  Hawke vyčerpaně přikývl.
  
  
  - Ale ty, ty ani nevíš, zda existuje Shiva.
  
  
  - Trefil do černého.
  
  
  - Takže ji musí najít osobu, kterou nikdo nikdy neviděl, který může být schopen simulovat hlas některých postav, tak jak to může... kde bych měl začít, podle vás?
  
  
  - Není divu, že tě volal Pilot Č. 3, Carter.
  
  
  Nebyl to ten revmatismu, který doufal ji získat. Ale, jak už jsem řekl, někdy je možné dohodnout se s takovým člověkem, jako Jestřáb. Takže jsem to musel objíždět celý svět jsem požádal o někoho nebo něčeho, kdo volal sebe Шивой.
  
  
  Ní známo, že je to pseudonym, a pak studovat dokumenty doma. Ve delle Shiva byl hinduistických bohem, je široce známý jako Ničitel. Válka, hladomor, smrt... tyto katastrofy byly ego absolutní a nesporným владычеством, pod kontrolou ego a moc. Ale tam bylo více; knihy, s nimiž se seznámil se jí, obsahovaly ilustrace a fotografie soch, zobrazující Шиву, zdobené hady. To není obyčejný had, a kobra, smrtící indické zmije.
  
  
  A to je důvod, musel jsem se vydat po stopě, která zdánlivě neexistující a nemožné... jak počítat zrnka písku na břehu Gangy!
  
  
  Ale pokud Shiva byl výplod něčí zvrácené představivosti, pak Riva Singh přesně jim bylo. Dívka byla skutečná, roztomilé, měkké a překvapivě živé.
  
  
  
  Ji, otočil se k ní a řešení výzkumných úkolů ee vývrtky, přitulila rty na její пухлому ústech. Její zlatá kůže byla pokryta lehké tkaniny banka, a když se její, прижался prsa k těmto nezralý a pevným грудям, mě postihla неудержимое přání.
  
  
  — Ne, neřekl, — zašeptal jsem, když se pokusil položit další řadu otázek, které, mimochodem, začíná mě vzrušovat. - Já jsem Nick, a ty jsi Reva... tobě není třeba vědět víc... na tuto chvíli. Ji pořádně objal ee, a to přemohli sténání.
  
  
  Posunutím nohou deku z postele, její silné přitiskl ee k sobě. U Ривы byly značně velké oči, ale zdálo se, že se dívala na něco na druhém konci místnosti. V tuto chvíli ji si uvědomil, že je v průšvihu.
  
  
  Její a slyšel hluk. Za chvíli ji identifikoval původ kovové skřípání, které, jak chraplavý šepot, доносился den... Někdo zápasila se zámkem. Můj "smith a wesson" ležel v horní zásuvce noční stolky u postelí, ale v tomto bodě, on byl mimo dosah mé ruky. Slabý hluk přestal, následuje kliknutí... a tady je její, uvědomil jsem si, že nestačil схватиться za zbraň.
  
  
  Její odrazil stranou, jakmile se dveře распахнулась. Na pozadí světla, chodícího po chodbě, vystupovaly postavy dvou vousatých mužů, oblečených v bílé vyšívané košile a парусиновые kalhoty, podobné пижамные, které nosí většina indů. Ale více, než švédové, napadlo mě короткоствольный zbraň, která pevnou rukou držel jeden kolem postav v тюрбанах.
  
  
  Zbraň byla odeslána na mě, a já nemohl nic dělat. Dveře se jemně zavřely za dvěma muži, a beze zbraně se obrátil svatým v místnosti.
  
  
  Jeho zamrkal na náhlé záři, a pozoroval dvěma útočníky, se snaží najít cestu ven. Byly silné a svalnaté, ih vousaté tváře nic vyjádřili, a, soudě podle ih бородам a тюрбанам, oba byli сикхами.
  
  
  - Dobrý večer, "sahib" - řekl ten, že s pistolí, a pozdrav proměnilo v непристойную usmál, když si uvědomil, že jsme s Ривой nahý, takže ještě více zranitelné.
  
  
  V tuto chvíli je jedinou kartou, kterou bylo možné hrát, bylo zůstat pod záminkou, turista a podnikatel. Rozzlobeným tónem jí odpověděl: - Co je to za příběh? - Udělal jsem gesto, aby se chytit telefonní sluchátko, ale beze zbraně byl-sikh uspěchané přesunout staromódní telefon vedle mě.
  
  
  - Co je to za blábol, "sahib"! — zvolal on, ušklíbl se. - Nikdo nedal ti povolení tah, a dokonce i "mem-sahib", - ukázal prstem na Риву, která se zabývá натянула deku a kroutil клубочком pod povlečením.
  
  
  — Podívejte se na boxy, Mohan, — nařídil svým společníkem člověk s pistolí.
  
  
  "Pokud je to loupež, nenajdete nic stojící ukrást", — varoval ji ih. - Mám jen šeky. Nám r, nám amerických dolarů.
  
  
  Nejsou vůbec впечатлились. Vůbec ne.
  
  
  Ale až jí řekl, ji začal soustředit, připravit své tělo a mysl k rychlému a неразделимому sloučení. V poslední době, když ji užil přestávkou mezi misemi, Jestřáb tvrdil na tom, aby ji odmítl z běžného období odpočinku a dovolené, aby se projít intenzivní období studia, jak se zdokonalit své dovednosti v těch neobvyklých forem sebeobrany. Prostředích, různých technik, které ji zvládl, bylo také formy autosugesce, kterou mě naučil, držitel černého pásu, "ретте dan", mistr tae kwon do, korejská verze "kung"". Instruktor také připravené mě taekwondo. Tato forma karate je založena na používání síly a hybnost, získaných s využitím celého těla, zejména boků a nohou.
  
  
  Takže, když jeden kolem dvou útočníků začal přehrabovat v mých věcech a chystal se odhalit celý můj osobní arsenal ji byl ochoten udělat první krok. Ji představoval sám sebe pružinou, který je schopen vyskočit kolem trosek a flirt své tělo v prostoru.
  
  
  Ji tlačil Риву a seskočil z postele, приземлившись, jako kočka na paty. Brýle просвистела nad mou hlavou, když jí spadl na podlahu. U společníka Мохана na zbraň byl silný tlumič.
  
  
  - Nick... ne! — plakala Riva, jako by prosil mě nezačnou třepit nebo ne se snažit vydržet dvěma mužům.
  
  
  Ale já jsem nehodlal ztratit.
  
  
  Mohan a společník, není vyhrožovali dívce, a pochodovali směrem ke mně, скривив rty ve stejné ухмылке. Ih zuby a dásně byly malované v červené barvě od vydatné žvýkání listů паана. V ослепительном světle lampy ih ústa vypadala окровавленными, jako by se právě доели kusy syrového masa.
  
  
  - Můžete nás podceňujete, - sahib, - ušklíbl se ten, který byl s pistolí. — Mohli bychom zabít dívku, ale nejprve musíme hotely by velmi dobře pracovat nad vámi.
  
  
  Její není stahl čekat, aby zjistili, jakou "práci" měl na mysli. S pronikavým výkřikem "ki-aplikace", který okamžitě přiměl dvou mužů bránit, ji, vyskočil na nohy a napadl. "Chápu-rio-cha-ki" — kruhový kop nohou, při kterém celý nice балансируется zpět. Ji pustil ego iso všech sil a se vší koncentrací, na které byl schopen. Její dal pravou nohu a skončil v brance.
  
  
  Nechutné, bublání сопровождало sténání člověka s pistolí; moje босая pata udeřil ego na solar plexus. Vzduch se rozešel přes ego plic, když on se zhroutil na podlahu, lapal po dechu. Zbraň je houpající se u něj v prstech, ale když zvedl zbraň, aby se další výstřel, její přeskočil něj, a skočil na Мохана, než se рванул.
  
  
  - Neboj se, bratře, - zašeptal jsem, zatímco ostatní se zoufale snaží chytit mě za nohu, aby se stáhly zpět. Jí byl rychlejší jeho.
  
  
  Zde jí byl odměněn za úsilí, když začal cvičit taekwondo a kung-fu.
  
  
  Její zvedl ruku, jako by to bylo vlasy pro smrtící "колониа-í-chi-ki", formy útoků, které jste studovali v dokonalosti. Moje ruka se pohyboval vzduchem k určitému bodu prostoru směrem k cíli Мохана. A když mé pevné prsty se dotkly založení ego nos, jsem nemusel lékařské vzdělání, aby pochopili, že tento člověk je mrtvý.
  
  
  Její vrhli kus kosti emu do mozku, okamžitě zabije jeho. Na ego rta převalil proud krve, jeho pohled se zastavil na mě... pak ego oči затуманились, než se stal široce otevřené a prosklené, jako dva kusy černého mramoru. Chraplavý, сдавленный zvuk zlomil přes ego rta, když klesl na podlahu. Инертная, jak hadrová panenka, k nepoznání nos, červené a rozdrcen, jak se šťáva zralé ovoce.
  
  
  Mohan už byl "zabiják", "on byl трупом.
  
  
  Ale za několik vteřin, které mě požádaly, aby dokončit ego, ego komplic dostal tak, že se snažil dostat zpět do útoku. Jeho, cítil, jak se mu plazí po podlaze upřímný za mnou, a já jsem neměl čas myslet dvakrát.
  
  
  Její, byl připraven okamžitě. "Hannah, dale, seth"... raz, dva, tři... Jsem si v duchu mysleli. Pak ji vytáhli levý loket zpět v hrozném "pal-banda chi-ki".
  
  
  Její hit soupeře upřímný pod bradu. On křičel, a ona se otočil, jen přemýšlet, co zbylo z dokonalé sady zubů. Protože teď je čelist úplně zakymácela, раздробившись. Proudy krve стекали na ego brady a krku, jak se na dokonalé tričko. Spodní část tváře byla doslova roztrhaná na kusy; cyanotické modřinu již расползался od lícní kosti k očím.
  
  
  Muž se snažil mluvit, ale kolem ego rta vymanil pouze сдавленный zvuk; ale než ji stačil ego нокаутировать, se mu podařilo stisknout spoušť pistole. Její spadl dopředu, dlouho ležel na podlaze. Další крупнокалиберная brýle просвистела ve dvou palcích navždy mě a poklepal na opačnou stěnu. To bylo na brýle "doom-doom", která je schopna выпотрошить člověka, jak свежезабитого kuře připravené k smažení. Muž vstal a couvl na den.
  
  
  Předtím, než se mu podařilo vydat další přes své pekelné střely, její зигзагом šel po trati, která se zabývá připojí mě upřímně k den. Ale on byl pryč dřív, než ji stačil vytrhnout zbraň na ego rukou. Jí spěchal do chodby a spatřil tenkou krvavou stopu a slyšel těžký шарканье kovové schody na druhém konci chodby bez koberce.
  
  
  Ji, vrátil se do místnosti a bych vytáhl kalhoty, které hodil vedle postele. Riva podíval se na mě vykulenýma, strach oči. Jí řekl ahoj. - Nezlob se, prosím! - Při prodeji tkáně je vždy tvrdá konkurence.
  
  
  - Ona se smála. Ji, nechal ji o samotě s окровавленной postavou, která se zabývá kdysi byla mužem.
  
  
  Pak to běžel ji kolem místnosti. Nikdo neviděl, jak to гнался za нападавшим. Určitě musel chytit ji, protože nyní, když Mohan byl mrtvý, nebylo žádné řešení najít, khem on byl ve delle. Jsem si myslel, že vulgární zloději; se prokázala vyšší dovednosti, než běžní zločinci.
  
  
  Jí byl si jistý, že jednal v iluzi požádat o peníze. Něco рушилось mám v hlav, že to, že v okamžiku, kdy ji nemohl artikulovat. Bylo to jako hádanku... něco, co mě přimělo přehodnotit to, co mi řekl Hawk. Je možné, že již někdo odhalil svou identitu, protože její přijel do Indie na turistické вайзе? Mnoho otázek by mohly zůstat bez odezvy, pokud to není chytit komplice Мохана.
  
  
  Vstupní hala byla téměř opuštěné a umístění, noční vrátný spal za pultem. Její všiml velmi rychlý pohyb za závěsy, скрывавшими velké skleněné den, vedoucí na dvůr a do zahrady. Barefoot ní, vrhl se k палаткам, odstrčil ih stranou a rozběhla se do tmavé zahrady.
  
  
  Tráva pod nohama byla mokrá a studená. Měsíc скрылась za hromadou mraků, закрывавших její oranžový obličej. Dále ji viděl odraz mraků v bazénu, kde ji učinil slavný заплыв před setkáním s Ривой a večeří s ní. Pryč cinkání skleniček, rytmické pohyb houpačky, гортанные výkřiky pouličních prodejců.
  
  
  Teď bylo jen zvuk mého dechu, tlukot mého srdečního tepu. Jeho opatrně se plazil kupředu, mé smysly jsou napjaté při každém pohybu, každém řevu, který by umožnil mi najít svou kořist... do toho, jak byl objeven.
  
  
  Ve spěchu to není čas sehnat zbraň. Takže jsem se musel spoléhat pouze na svou inteligenci a své ruce. I když na inteligenci a ruce spoléhat se tvoří, když najdeš pistoli s tlumičem, zaměřený na život.
  
  
  Můj instruktor věděl, že mě přezdívaný "Chu-Mov", což v překladu z korejského znamená "Pěst". Ale v té době jsem neměl řešení aplikovat v praxi to, co jsem zkoumal. V zahradě bylo všechno tichý. Listy stromu banyan jen mírně houpal, skrývá se svým obřím kmenem část voliéry.
  
  
  Jeho by stopy indiánské krve, když si všiml náhlého vypuknutí, сопровождаемую prudce řítí smrtící kulky. Tentokrát zařval jsem. Pak ho zvedl její ruku k ústům, brýle оцарапала mi rameno.
  
  
  Bylo to povrchová rána, ale ona je hrozně жгла. Její zatnuli zuby a stahl se dočkat, až pocit, více zranitelný, než kdy jindy. Střelec však nechtěl více riskovat a čekat na to, co jsem нападу na něj pomstu.
  
  
  On začal utíkat k plotu. Její, hnal se za ním ještě, protože nechtěl dovolit, aby mu bylo utéct, ne mít učil emu lekce. Samozřejmě, že je zpět z oběhu, které se ocitlo ego krátce předtím, tak, že přeskočil пограничную zeď s úžasnou obratností. On se pohyboval spíš jako kočka než jako člověk. Ale i přes bolest v ruce, její, cítil stejně pohyblivé. Ji, spustil se přes zeď a přistál naboso na pozemku poseté štěrkem země. Další zvonění foukal v mých uších, ale to byl výstřel.
  
  
  Indiánského náčelníka v bílém turban podařilo dostat do мотороллера, zaparkovaného na konci štěrkové silnice za plotem. S řevem motoru skútr začal z místa, a indiánského náčelníka ani se rozhlédl. Ji mohl pokusit chytit taxi nebo велотакси, ale věděl jsem, že muž s pistolí již zmizel v labyrintu uliček města.
  
  
  Takže, místo toho, aby i nadále казавшуюся nyní bezcenné lovu, ji vrátil k plotu a chytání drží dvě dřevěné šestý, znovu spustil se přes něj. Tentokrát ji přiložil méně úsilí. Tráva byla tímto úleva pro mé nohy, ve srovnání s štěrku. Ji, zamířil k bazénu, umýt ruce a přešel trávník, tiše проскользнув do haly.
  
  
  Vrátný se probudil ze svého klenby, což je nepochybně umožnilo dvěma indům nepozorovaně lézt do mého pokoje. Nicméně jsem se chystal zvracet ego v tom трупе, který ji nechal nahoře, a ze kterého jsem se musel zbavit. - Nespavost, "sahib"? — zeptal se mě, зевнув, pomalu vstal. Pak перегнулся přes pult, hodil na mě pohled otevřené odmítnutí... Ve delle, jeho byl v jedněch kalhotách. - Pošlu za prášky na spaní pro tebe, ano?
  
  
  "Děkuji, není třeba," odmítl jsem se protáhl úsměv.
  
  
  Pokud on si všiml dlouhé krvavé škrábnutí, zapomenutou na mě kulkou indové-сикха, on předstíral, že se nic nestalo. Její sáhl rukou do kapsy a šel k výtahům tak, aby mě nikdo neviděl. Není to její pocit, zmatený, myslí si; ale já bych raději, že nebude přitahovat pozornost. Истребителю # 3 AX nutně muselo najít osobu jménem Shiva.
  
  
  
  2
  
  
  Ривы Singh nebyl poblíž, aby mi pomohl uklidit v pokoji.
  
  
  Dveře do mé ložnice byly pootevřené, ale nikdo se schovává za ní, aby pokračovat v práci, na které přerušily Мохана a ego společníka. Místnost byla prázdná, pokud nepočítám застывшего mrtvoly člověka, který ji zabil apt úderem karate. Indiánského náčelníka ležel, расставив ruce a nohy, v podivné póze, téměř ponořený v louži temné krve, která se zabývá i nadále distribuovat.
  
  
  Смятые deky svědčili o tom, že většinu večera strávil ji s Ривой. Zdá se, že dívka se nudil, a ona sklouzl přes místnost dřív, než ji stačil jej zastavit. Nebyl jsem tak hloupý, aby ani na vteřinu myslet, že se mohu spolehnout na její mlčení. Proto se ji rozhodli změnit hotel druhý den ráno. Její ne hotel, aby někdo podle policie New Delhi přišel ke mně, a забросал mě otázkami. Ji musel bych odpovědět spoustou lží, aby ochránili své krytí.
  
  
  Ale kromě strachu o Риве Singh, která se zabývá nevěděla, zda se bude držet ústa na zámku, nebo ne, ji musel starat o Мохане. Samozřejmě, vytáhnout ego na mém pokoji nebylo snadné, zejména proto, že její hotel za každou cenu, aby se zabránilo hluku. Naštěstí, ostatní hosté patře spali hlubokého spánku. Nám se jedny dveře není otevřen, dokud ji třímající tělo пустынному chodbou. Je nám jedno испуганное osoba nemůže vidět mé červené od únavy očí, hojí zraněnou ruku a mé krvavé nosím.
  
  
  Ji položil ego před výtahem a našel to, co jsem potřeboval, v kapse kalhot. Ocelové ostří mého formátu nože se ukázalo být velmi užitečné zařízení; ve delle перочинным nožem ji mohl otevřít dveře a zamkněte kabinu na horním patře, uvolnění šachty výtahu, кинув tělo na několik desítek metrů dolů.
  
  
  To bude místo věčného odpočinku Мохана.
  
  
  On už měl hlavu a ramena ve vzduchu, zbytek ego tělo bylo připraveno na poslední толчку do hluboké jámy ve studni, když ho všiml, něco, co mě odrazit od charta povolení na provedení. Rukáv indické курты byl закатан, když jeho vláčení těla na chodbě, a teď mé oči se vrhli detail, který ji nikdy předtím nevšiml.
  
  
  To bylo tetování, vyrobený несмываемыми modrým inkoustem, která se zabývá выделялась na předloktí; a když se její uvědomil, že ztvárnil obrázek, moje podezření se potvrdila. Tetování představovala свернувшуюся kroužku královskou kobru, поднимающуюся nahoru ruku v typickém útoku poloze. Клиновидная cíl a chvějící se jazyk терялись v замершей těle Мохана.
  
  
  Tak a objevila Kobra. Poslali Мохана a ego komplice, aby se ujistil, že Nick Carter není разоблачит ih tajnou organizaci. Jen plán selhal. Odina kolem dvou látek byl mrtvý, zatímco druhý se zlomeným tvář neměl čas získat nějaké informace, dokonce i ten nejmenší důkaz, že jsem opravdu byl stíhací letoun, č. 3, agent ve službě AX.
  
  
  Bod v můj prospěch, psychicky jsem učinil, одергивая rukáv košile mrtvého muže a tlačí mrtvolu nohou. Застывшее tělo Мохана полетело dolů, se odráží od temných stěn šachty výtahu. Ji, slyšel, jak dosáhl konečného cíle... se ozvalo klepání hluchý padlého těla. Pokud by Shiva ještě mohl pomoci emu, nic proti tomu by nebyla.
  
  
  Problém spočíval v tom, že jsem zatím fretka nevěděl, byl tam už někdy tento tajemný charakter, mozku, působí na krytí Kobry, zvolený smysl, дергающий za nitky této mezinárodní sítě.
  
  
  
  Pohyb dopravy pomalu двигалось park, Nehru. Pro shluk aut, велотакси, skútrů a kol bílé sloupy Connaught Circus sledovali dav chodců, jako безмолвные hodin. Muži v širokých bílých kalhotách s bílými "куртами", málo než отличавшимися od oblečení Мохана a ego satelitu, šli rychle, vážně a spokojeně. Черноволосые ženy закутывались v "sárí", jiné do hedvábné tuniky a skromné "чуридар" (kalhoty, těsně přiléhající kotníku a pasu). Oni všichni vytvořili растерянную davu, nad kterým visel pocit naléhavosti, a zároveň očekávání.
  
  
  Ale víc než památky a zvuky města více, než exotická atmosféra, která se zabývá dělala, New Delhi unikátní město, můj zájem byl zaměřen pouze na jednom.
  
  
  Shiva.
  
  
  - Chcete mi říct, že vaše Služba pouze slyšela o Cobre, ne? - zeptal se jí, člověka, сидевшего naproti mně, dokud jsme oba měli napít mátový čaj ve venkovní kavárně v blízkosti parku.
  
  
  Ráno ji kontaktoval indické tajné služby. Můj "kontakt" byl důstojník tajné služby, který zejména se mi doporučily. Anand Ashok byl muž zhruba v mém věku, ale hubený a vyčerpaný, s ostrým a pronikavým pohledem, agresivní výraz tváře... výrazem člověka, zkušeného všechna pravidla hry, bez ohledu na to, гнусны oni, nebo ne. .
  
  
  - Slyšeli o Cobre? — opakovat to, zamračil se. On ho zvedl pohár k ústům, a udělal velký doušek čaje, než budete pokračovat. - Samozřejmě, že pan Carter. Slyšeli jsme o Cobre... kolem Kašmíru, v Kalkata, Madras, Bombaj... z celé naší země. Kde nepokoje a povstání, tam je vždy Cobra.
  
  
  - A Shiva? - naléhal jsem.
  
  
  - Vidíš to? - odpověděl Anand, s poukazem na povrchu stolice, je velmi brilantní dřevěnou polici. - To je hladké, бесформенная, vidíš?
  
  
  Jí odpověděl pokývnutím hlavy.
  
  
  - No, pak budete rozumět, když jí řeknu, že Shiva бесформен, bez tváře, bez osobnosti, pan Carter. A naklonila židli, podíval se na mě полузакрытыми černýma očima. - Je to jen jméno, заимствованное u zlého božstva, dokonce i pro nás v IISA, indické tajné služby.
  
  
  A hlas v její původní místo, na stejném místě, kde byl v předvečer... jen jiný hotel. Hawke mi umožnilo navázat kontakt s indiány, i když, a poradil mi, abych se spoléhat na ih pomoc.
  
  
  Ve delle chodil pověst, že prostředí indiánů systému jmelí místo "zrada". I když ego indický kolega a ujistil Хоука v maximální obezřetnost, nicméně nemělo smysl jít na zbytečná rizika, zvláště když je v sázce bylo dodáno můj život, a úspěch mé mise.
  
  
  - Můžu to zjistit, proč vaše vláda se tak snaží najít našeho Шиву? — řekl Anand stejným tónem, pečlivě a ostražitě.
  
  
  — Heroin, — odpověděl jsem. - Náklad na deset milionů dolarů, určené pro Spojené Státy. - Jsem si nemyslel, že příliš odhalí své cíle, je-li mluvit s ním o pravý důvod, a sice o tom, že jsem se snažil zjistit zdroj hlasových подражаний, které v posledních měsících zaseli paniku prostředí mezinárodní diplomacii tím, že ohrožuje mír na zemi.
  
  
  - Ach, ano, drogy - to je opravdu špatný obchod! - Indiánského náčelníka usmál se a začal vstávat. - Prosím, omluvte mě na několik minut, ale já jsem nutně zavolat svému veliteli. Možná, že bude schopen dát mi více informací o Cobre.
  
  
  — Samozřejmě, — řekl jsem. Anand odstrčil židli a složil na terase.
  
  
  Její díval se za ním, dokud nezmizel uvnitř. Pak ji, podíval se na dno šálku, téměř litoval, že tak, a ne se naučil číst osud na čaj listy. Kdo ví, jestli bych se ji naučil, mohl by nyní předpovědět úspěch či neúspěch jeho mise.
  
  
  Ji, opřel se dozadu a dovolil svému pohledu proklouznout na přeplněné terase k dopravní toky, петляющим kolem Connaught Circus. Bylo tolik otázek, tolik rozdílů s mořem, že bych musel hodně dovádění dosáhnout alespoň nějakého pokroku. - Ještě šálek čaje, pane?
  
  
  Její překvapilo a viděl, jak číšník sklonil se nad konferenčním stolkem. — Přines dvě, " odvětil jsem a ukázal na prázdný šálek Ananda.
  
  
  — Dva máta peprná čaj — opakovat číšník. - Mohu ji nabídnout пакоры, nebo gentleman chce ochutnat zdejší indické jídlo, maso medveděv pod názvem "samosa"? Jsou vynikající, "sahib".
  
  
  Jí odpověděl kladně kývl, lehce сбитый matoucí ego přímým přístupem. Muž zvedl prázdné sklenice, a když se otočil, aby se vrátil do kuchyně, ji přistihl na tom, že je v šoku se na jeho holou ruku. Neměl jsem čas dlouho se na to dívat, ale také dostatek času, aby se rozebírat, co je na nen отпечаталось.
  
  
  Свернувшаяся cobra - je to, že není snadné zapomenout! Její prudce odstrčil židli a vyskočil na nohy.
  
  
  "Kuda, krejčí sakra stalo Anand?" — myslel jsem, že mi cestu mezi stoly. Zvonění talířů probodl mé uši, pískání, které смешивался s гудками a zvuky strojů kolem kávy a Nehru park. Ale alespoň ji nebyl tak zranitelný, jako včera v noci, když jsem musel bránit dva sikhové, kteří vstoupili do mého pokoje v hotelu.
  
  
  V pouzdře, které ji nosí na rameni, byla moje drahá wilhelmina následoval, Люгер 38-měřidla, který mě zachránil kolem tolika zoufalých situací, více, než jí rád vzpomínat. A v případě, že zbraň bude stačit, u mě byl Hugo, můj jehlový, zastrčený v ножнах pod rukáv košile.
  
  
  - Vy něco chcete, "sahib"? — zeptal se mě jeden po celé číšníků v bílých bundy.
  
  
  — Telefon, — odpověděl jsem.
  
  
  Poukázal na rotující den, vedoucí do místnosti. Napadlo mě, že Anand příliš dlouho volá na telefonu. To, kromě tetování, které ji všiml na ruce číšníka, mě se cítit trapně.
  
  
  Její našel telefony, podle pokynů osobu a bílou bundu, celá řada železných a staromódní telefonů instalované na levé sténání úzké chodby. Její rychle se rozhlédl a všiml si cedulku na den po mé pravici. Možná, že její nervózní bez zvláštní důvody, může být její, strach výživa.
  
  
  No, byl tam jen jeden způsob, jak se ujistit.
  
  
  Ji, strčil ruku pod jeho lehká letní bunda, cítil ободряющее dotek k rukojeti Вильгельмины a šel chodbou ke dni mužské toalety. Průchod byl opuštěné a umístění. Když otevře dveře, její dal pravou nohu dopředu.
  
  
  Dveře vrzání распахнулась dovnitř, což mi umožnilo rychle se podívat na koupelnu, mramorová černé a bílé dlaždice. Tam jako nikdo nebyl. Její, vystoupil dopředu, nechat den распахнуться za mnou. - Zašeptal jsem. - Ashok? - Den ve tři šatny byly uzavřeny.
  
  
  Její počkal sekundu a znovu zavolal. Bez odpovědi. Tichý jako kočka, s velkým pocitem strachu z přistižení v pasti, ji vytáhl "люгер" z pouzdra a lehce nepodařilo se mu ohnout prst na spoušti. Z větší části moderní Люгеры mají нечувствительный spoušť; ale Wilhelmina byla upravena speciálně pro mě klukama po laboratoři AX v sídle společnosti ve Washingtonu. Spoušť byla připravena k výstřelu, jakmile by ji stiskl spoušť.
  
  
  Já jsem šel do první, toaleta vlevo. Dobré držení za kovovou rukojetí, jeho tlačil dveře, a tak je rychle zavřel ji. První šatna byla prázdná, stejně jako druhá. A v třetí, se spoléhat na опущенное sedátko, položit pevné, mrtvá těla Ashoka Ananda.
  
  
  Ní, natáhl ruku a zvedl ego hlavu. - Bastards! - прошипел ji pod vousy. Na mě dívali značně velké oči Ananda. Její přejel prsty na ego století, stírat tak изумленное výraz zanechal smrtí ega člověka.
  
  
  Tenký proužek, nyní purpurea, připomněla ego na krk. Заглушили klíčky, učinil jsem, inspekce modřinu. Její rozepnul límec košile ego, aby se lépe podívat modřina, a viděl stopy od dvou malých vpichy, vzdálenost mezi nimiž palce menší. "Ale proč?" zeptal se ho do sebe. Je jasné, že Anand byl dušené mrtvý, protože ego, jazyk viset nad iso rta; ale ty stopy na krku, zdálo se, byly ponechány zuby hada.
  
  
  Před časem mezi jedním posláním a druhou jsem přečíst několik knih o герпетологии, vědy o рептилиях. A je jí známo, že reakce na kousnutí jedovatých hadů obvykle začínají přes čtvrt hodiny nebo půl hodiny, pak kousnutí.
  
  
  Ashoka Ananda pokousal draka, ale to se stalo příčinou smrti ega: je to možné, tyto příznaky znamenaly varování nebo představoval náboženský symbol. Jedno bylo jasné: on neměl v úmyslu zůstat tam, zjistit to.
  
  
  Její odstranil "люгер" a vyklouzla kolem kabiny. Toaleta byla stále opuštěné a umístění. Pokud bych šel zpět stejnou cestou, jako předtím, pak, nepochybně, narazil by na číšníka. Jak ji mohl soudit, že nebyl jediný, kdo pracoval v baru, přichází do organizace "Cobra".
  
  
  Jeho požádal o další výstup. Prosklené v oblasti okna nad porcelánové umyvadlo ukázalo na prašné stopy park Nehru. Její spustil se přes okraj umyvadla a díval se ven. Okno bytí odhaleného v zadní části kavárny, mimo zorné pole návštěvníků, kteří sedí na terase, kde se za stoly obsluhovali číšníci, tetovaný, nebo ne.
  
  
  Ji otevřel okenní mříž стилетом a zvedl ji, отцепив rezavé kovové háčky rámu.
  
  
  - Existuje více pohodlný způsob, jak výjezdu, "sahib".
  
  
  Příliš pozdě выхватывать Вильгельмину teď. Její otočil hlavu a viděl ухмыляющееся tvář číšníka s pistolí. - "Beretta" 22 měřidla целилась mi otevřeně do očí. Zbraně malého kalibru, ale jeho dost dobře věděl Беретты, aby vědět, jak nebezpečné mohou být na krátkou vzdálenost.
  
  
  — Je to jen hotel se nadýchat čerstvého vzduchu, " vysvětlil jsem.
  
  
  On se usmál, ale prostě nenašel zbraň, dává mi znamení, zvedněte ruce nad hlavu a skočit z umyvadla. On držel наведенную na mě Беретту. Mě stačilo vzít ego pozvání. Její přistál na podlaze a уставился na něj. Bylo vidět, že je nervózní, na ego pohled zdálo, že má málo zkušeností z podobných situací.
  
  
  — Myslel jsem, že indiáni — pohostinný národ, " řekl jsem. - Zdá se, že můj další tam - a otočil ji hlavu na stranu skříně, kde ji objevil tělo Ananda, - nehodu...
  
  
  - Totéž se stane s vámi, "sahib", - zasmál se číšník tím, že krok vpřed, nyní "beretta" целилась mi v životě. - Brzy asi uslyšíme s výrazným bezva venku, hrozný nepořádek. Bude tolik hluku, že to заглушит záběr na hnát.
  
  
  Takže, to nebyl jediný v barre, který byl v souvislosti s Коброй. Jak se dozvěděl, kde mě najít, a jak se dozvěděl o Ананде — dva zbývající nezodpovězené otázky přidat k ostatním, kteří se u mě hromadí.
  
  
  - Vážně? odpověděl jsem, že nutí sebe árijci smát. - Radím opakovat to policii za sebou.
  
  
  Jí měl pravdu.
  
  
  Číšník byl nezkušený, špatný je obeznámen s takovou prací a nevěděl, dokonce i toho samého starého triku. Nestihl jsem domluvit větu, jak se prudce obrátil se tváří k dozorce policie. A po zlomek vteřiny jí byl v akci.
  
  
  Její přiskočil a kopali číšníka v krku. Vykřikl, když se podrážka mé boty udeřil ego na klíční kost. Její sklopil nohu a způsobil emu smrtelnou ránu v levé селезенку. "Beretta" uletí, když muž sevřel ruku na citlivém místě a zvracení закапала po stranách ego rta.
  
  
  Když padl dopředu, zvedl ji každému národu a znovu udeřil jeho ego na tvář. Její uslyšel skřípání zubů v okamžiku, kdy můj každému národu se dotkl ega rta. Muž vklouzla na podlahu. U wc se bouřlivě загрохотала myčka na nádobí, následovaly cinkání nádobí.
  
  
  Samozřejmě, že to byl plán, který přehlušil výstřel, určený pro mě. Ji vzal "беретту" a strčil ji za minutu льняных kalhoty, dostatečně velká, aby skrýt zbraň.
  
  
  Pak ji popadl muže za vlasy a zvedl ego hlavě, jako kdyby byl loutka, u které byly перерезаны šňůru. - Jsi špatně vypadat, chlap! "zvolal jeho hlubokým hlasem.
  
  
  Zamumlal něco, co jsem nezachytil, vyplivne krev a zlomené zuby, обмазывая bradu. - Kde to je? - stiskl ji. - Chci vědět, kde mě najít tvého šéfa... Шиву.
  
  
  — Shiva... Shiva ne, — zamumlal číšník, свесив hlavu. Muž zavřel oči, a ego ústa znovu залился krví.
  
  
  — Zamyslete se ještě jednou, — прошипел jsem, zvedl ruku. Její sepjaté prsty ve tvaru гарпуна, ránu pod názvem "penn-колониа-pole " ji-pv-ki", který měl rozpoutat emu jazyk. A to se ego otevřít zamlžené bolestí oči.
  
  
  Další srdcervoucí sténání doprovázel ránu. Ale tento hajzl si myslel, že zabíjení Ananda, takže jsem nebyl v náladě, být laskavý самаритянином. Její sáhl nehty emu pod oční víčka, mačkání ego oční bulvy.
  
  
  Číšník, сотрясаемый конвульсивной úlovek, отпрянул. Ego cíl narazila o zem, ale za chvíli ji, skočil na něj shora, opět сунув prsty emu upřímně do očí. Ji mohl oslnit ego na celý život. Ale kromě toho, se přestěhoval na smrt indického agenta jejího hotel, dostat revma.
  
  
  - Neříkej: kde Shiva? - opakovat.
  
  
  Byl to nepříjemný pohled; rysy obličeje osoby byly zkreslené strachem a bolestí. Ego tvář a před košile již nebylo možné rozeznat, byly перемазаны krví a рвотными masami, oči hlasování o-hlasování o вылезут kolem orbity, nemohl dýchat.
  
  
  - K... k... - простонал to.
  
  
  - Kde se v sále? - vyštěkl jsem. - Kde?
  
  
  Ale předchozí bití s přídavkem příjem "palec do oka" porazil ego na vyjeté koleje. Číšník se opřel dozadu a unikl fyzické trápení, nechat si ponořit se do забытье.
  
  
  Její odstranil prsty a oční víčka zavřel ego oči. Ji snažil oživit ego, silně se třásl, ale muž byl v bezvědomí a obrátil se na stín sebe sama. Její chystal затащить neživý tělo do dřeva, vynechat hlavu pod vodu a vést ego, na vědomí, když slyšel tramping kroků. Někdo schell chodbou míří na den na wc.
  
  
  - Нирад? - Zavolal che hlas.
  
  
  Netřeba dodávat, že Нирад nebyl schopen odpovědět.
  
  
  Tentokrát by umožnil nastavení sebe překvapila. Její, šel ke dřezu a vyšplhal na porcelán okraj; rám okna, který ji povolil dříve, bylo pootevřené.
  
  
  Ji tlačil okenní rám dopředu volnou ruku. Za dveřmi wc Нирада znovu zavolal nervózní hlas.
  
  
  Naštěstí okno bylo dost velké, aby prolézt. Podporuje skleněná deska s jednou rukou, její, skočil na terasu dolů a podíval se zpět na záchod.
  
  
  Dveře распахнулась, a já jsem psychicky vyfotil obličej, zmatený смотрящее na окровавленное tělo Нирада. To bylo neznámé tváře, její nikdy předtím ego neviděl. Ale věděl jsem, že znovu uvidím mladý ind, který se nevěřícně díval na že pevné postavu Нирада v tuto chvíli... a možná v dohledné době.
  
  
  
  
  3
  
  
  "Dokonce jsem k západnímu zvenčí snadno zjistit dvojitým ztělesnění Šivy-kobry pravou podstatu boha. Происходивший z доведического božstev, tento velmi starobylé člen indické троиц by měl v konečném domnívá se spojovat s falické symboliky. Ve skutečnosti, v ego ikonografie jsme pokaždé najdeme набухший kapuce kobry v ofenzivní pozici. Není tedy divu, že Shiva je velmi části popisuje s oblečením po celém kůže kobry, náušnicemi, také vyráběl z kůže, умилостивляющим kabelem a pásem kolem živých zmijí..."
  
  
  
  Její zavřel knihu a podíval se do okna knihovny, klouzání očima po široké kamenné schodiště, vedoucí na terasu kavárny u parku Nehru. Nikdo si nevšiml mého rychlého odchodu kolem zadní části klubu.
  
  
  Nečekal jsem, že společník Нирада закричит, a ve delle není špatně. Ji také neviděl, aby se na místo činu zisku ambulance nebo policejní auta, aby vyzvednout tělo Ashoka Ananda. Přicházeli a odcházeli, turisté a podnikatelé. Bar pokračoval v práci bez přerušení, a ze své observatoře v knihkupectví na Connaught place to může dokonce mohl vidět komplice Нирада, mladý ind v podobě číšníka.
  
  
  Co se týče Нирада, pak ego nikde vidět nás stojící, je nám lhaní. Ego jiného, zřejmě přinesla své ego v nějaké oddělené místnosti nebo restaurace, aby se vzpamatoval. Jistě, dva agentur věděl o vedlejší činnosti svých zaměstnanců, jinak by si všiml něčeho neobvyklého.
  
  
  V každém případě byl odhodlán pokračovat v pozorování do té fretky, dokud jeden nebo oba číšník nepřestanou pracovat. Нирад "odešel" dříve, než se jí podaří získat od něj nějaký druh informace. Takže, nemaje jiných platných stopy, web-nápověda, na níž bylo možné sledovat, bylo snooping za dvěma киллерами Kobry.
  
  
  Nebyl jsem tak hloupý, aby si myslí, že se jim povede mě upřímně do tajemného postavy, ale byl jsem si téměř jistý, že jakmile mechanismy budou zahájeny, Shiva, jestli to opravdu existuje, pak se dříve nebo později objeví.
  
  
  Takže ji nadále předstírat, že je nesmírně zájem o knihy, выставленными v obchodě, a to až do nákupu toma o indických рептилиях, který ji studoval. Když se jí nakonec utekl na knižní skříně, ji skryl ve stínu, se snaží stát se téměř neviditelným. Okolí bylo dost turistů, takže jsem nebyl tak nápadný. Méně často jí hotel upoutat na sebe pozornost.
  
  
  Za dlouhá léta služby v AX jeho, uvědomil si, že trpělivost je nejvíce užitečná ctnost. Ve delle, když twilight začaly zahustit do nebe, ji konečně viděl, jak moji lidé chodit na kávu. Oni šli dolů po široké kamenné schodiště, pomalu, krok za krokem.
  
  
  Mladý muž, склонявшийся nad окровавленной postavou Нирада, vedl svého společníka. Oči Нирада byly vázány; ego kolega vedl ego, jako kdyby byl slepý. Jak je to uvědomil, dočasná slepota číšník znamenala, že Cobra má o jednoho zástupce méně.
  
  
  Její, vystoupil dopředu a ne сводил oko je dva, takže nemají выскользнули z pozorování pak toho, jak jsem ji strávil v ih čekání na celý den. Connaught place bylo plno, dělníky a úředníky, возвращавшимися domů z práce. Její chystal překročit людную velikost, když moji dva muži dělali prudké gesto; ale já jsem zažil úlevu, když viděl, jak jiný Нирада zastavil jízdního taxi a bylo svého partnera na sedadle úzké stroje.
  
  
  Mladého indiánského náčelníka zamával rukou, a моторизованное taxi s ostrým hlukem нырнуло proudu. Osamělý muž, který stojí na chodníku mladý muž s očima griffin otočil hlavu na mé straně, zřejmě nevíte, co dělat.
  
  
  Pokud byl v nerozhodnosti, on jí byl.
  
  
  Ji skrývá za bílé sloupy, čeká, co to bude dělat. Ještě chvíli v nerozhodnosti, a to konečně sestoupit z chodníku. On přiložil dva prsty k ústům a vydal pronikavý svist, aby zastavit další велотакси.
  
  
  Na официанте ještě byly bílé, tvarované kalhoty, ale to se změnilo sako. Místo něj na nen byla tmavá košile s otevřeným rámem pod. Něco kovový zářil na jeho krku, reflexní закатный svatým, jako zrcadlo. Mladý muž, selle ve tříkolka a řidič stiskl pedál plynu, podle v proudu stroje kolem parku Nehru.
  
  
  To už není čas neztrácel.
  
  
  Ne prošel a vteřiny, jak se ukázalo na бордюре a zastavil se na další taxi, aniž by ztratily na mysli číšníka.
  
  
  Když jí byl zchátralý starý stroj, ji strčil šoféra v ruce svazek bankovek, aniž by to byl čas argumentovat.
  
  
  — Následuj můj přítel tam, — objednal jsem.
  
  
  Řidič, se zaměřením nejprve na penězích, které jí emu dal, a pak na велотакси, který se číšník zastavil méně než minutu zpět, neváhal neposlechla. Skončil první pruhu, a on se sklonil k sedadlu, dohlédněte s велотакси, které, jak doufal, blíže jsem ještě jeden krok k неуловимому a tajemného Šivy.
  
  
  Dokud se všechny trochu šlo dobře, řekl sám, přesvědčen, že číšník viděl, jak jsem ji čekal ego výstupu kolem baru, nebo nastoupil do taxi, aby ho následovali. Její přikázal řidiči urychlit, dokud z mladého číšníka nás není отделяло jen tři stroje.
  
  
  - Kde je můj jiný zaslána?
  
  
  Od Connaught place jsme se vydali směrem k Connaught circus, najet do jízdního pruhu, přední ve směru od nákupního centra nové Dillí. — V staré město, " vysvětlil řidič. Pak кинул na mě rychlý pohled a dodal: - To tě vykradli, sahib? Pokud ne, pak jsem výzvu policii...
  
  
  — Ne, nic takového, — ujistil jeho ego a naklonila sedadla, zašeptal něco v emu na ucho.
  
  
  On se začervenal pod měděnou kůží. - Uvědomil si, "sahib". Jak jste to nazval... setkání, co?
  
  
  - Přesně tak, - potvrdil ji s širokým úsměvem, za předpokladu, že se řídila mladý muž cestující na romantické rande.
  
  
  - Buď opatrný, "sahib", - varoval mě taxikář. - Делийские ženy jsou velmi inteligentní, a to сопроводил nabídka, třením palce o ukazováčkem, zdůraznit jejich pozorování.
  
  
  — Ano, ale ty jsi neztrácejte mysl našeho přítele, " odvětil jsem.
  
  
  Je již téměř tma, a pak odjezd na Connaught Circus pohyb snížil. Řidič změnil téma a obrátil mou pozornost na památky. Na konci široké пыльного prospekt poukázal na slavné minarety Jama Masjid, obrovské mešity kolem červeného pískovce, která je na hrad.
  
  
  A otevřeně před mešitu a okolí bazar stál ještě jeden památník, kolem červeného kamene, impozantní komplex, potvrdil императорами Mughal, Red fort. Její, jsem si myslel, že číšník zmizí na bazaru, ale zdá se, že on si neuvědomil, že za ním někdo sleduje. Místo toho, aby vyšel v blízkosti mešity a tržiště pod širým nebem, to vyšlo na велотакси otevřeně před branou, vedoucí do pevnosti.
  
  
  "Stůj", — řekl, že jeho řidiči.
  
  
  On se zastavil právě ve chvíli, kdy číšník zmizel za branou. Její vyšel zase, a spěchal za svým mužem šťastná, že tma poskytla mi nějaký úkryt. Před branou stály stánky s "suvenýry", открытками, knižní průvodce, místní pochoutky.
  
  
  Ale nebyl jsem turista, a neměl jsem čas se zastavit a obdivovat tyto "požitky". Drží v určité vzdálenosti, jeho dohledat pohled za bílé kalhoty a tmavou košili číšníka.
  
  
  Alespoň, on nikdy neviděl mě, a to znamená, nevěděl jsem. Pokud pouze "Kobra" není rozšířila můj obrázek, v tomto případě Nick Carter stahl méně anonymní, než ji hotel přiznat.
  
  
  Před námi, na konci příjezdové cesty, před úzkým dřevěným будкой číšník zastavil. Přístrojové возвещала o začátku show "Lumiere a syn". Když ji si uvědomil, že mladý ind si koupil lístek na představení já, bez rozmýšlení, následoval za ním.
  
  
  To byla lekce historie, "cesta" není jen pomoc психоделиков. Гравийная dráha vedla od předprodej vstupenek na nádvoří pevnosti. Zde, v zahradě, obklopené mramorovými paláci, vystavěných императорами, pro diváky byly uspořádány četné řad židlí.
  
  
  Světelný tok poslal žlutý paprsek světla ve sloupcích před mramorovými budovami a аудиокомментарии vysílán přes reproduktory. Řečník popsal Павлиний trůn, ukradený perskými hordami, вторгшимися do Indie v osmnáctém století.
  
  
  Pak svatý zhasla, a za mými zády se ozval klapot kopyt. Její otočil hlavu, téměř očekával, být uprostřed která zešílela stáda.
  
  
  Místo toho jí byl na cestě ostrého jako břitva dýky.
  
  
  Čepel зашипело, разорвав levý rukáv mého kabátce. Rozmýšlení, její, отстранился a jednou rukou zahájila příjem "колониа-í mckee". Indický číšník není stahl mít štěstí guo start podruhé.
  
  
  Ego bílé zuby сверкнули v сардонической úsměvu, čepel стилета otočil ve vzduchu. Pak se světelný tok plně ozářil ego osoba, ослепив jeho. Mladý muž spěchal do průchodu mezi řadami židlí a běžel.
  
  
  Diváci, převážně západní turisté, zdálo se, věřili, že indiánského náčelníka byl součástí show. Někdo začal tleskat, zatímco ve vzduchu раздавался tramping конских kopyt. Kolem reproduktoru донесся zvuk trubky, spolu s bojovým pokřikem. Její spěchal za нападавшим.
  
  
  Nevěděl jsem, jak on si uvědomil, kdo to takové, nebo že jsem následoval za ním. Ale jeho stále mohl slyšet syčení ego ostří dýky, рассекающего vzduch a разрывающего rukáv mého kabátce. Je to téměř probodl mé kůže.
  
  
  Bez přestání běžet, jí sáhl do bundy za zbraň. Nikdo kolem diváků nenašel nic zvláštního v našich pohybů, a když světelný tok запылил mramorové budovy, oslňující odraz обрамило úkryt číšníka.
  
  
  "Královské lázně..." — oznámil vypravěč.
  
  
  Jí se ocitl na jedné kolem mramorových sloupů ještě do toho, jak světelný tok chytil mě. Její zúžil oči a stahl hledat okolní stíny. Svěží vůně mechu a rozkládající se vegetace пропитал palác bez zdí. On byl úkryt tam, čeká, kdy ji dostat do pasti, kterou, jak jsem si teď uvědomil, že pro mě.
  
  
  Ji mohl otočit a vrátit se na hotel, aby prozkoumala další krok; ale já jsem se vzdal této myšlenky, a teď, když cítil, že se blíží k odhalení hanebné operace Kobra... a Šivy. Čím dříve ji najdu toho člověka, tím lépe bude pro všechny.
  
  
  Zvuk kroků mladého číšníka je doplněn matně стуком. Ji, slyšel, jak on běží do zadní části budovy, dál a dál od turistů, kteří se dívali na představení v zahradě. Jí byl tomu rád i proto, že nechtěl, aby nevinní diváci byli zapojeni do násilné opozice, která hlasování-hlasování by mělo dojít.
  
  
  Její běhat, ohýbat až na polovinu, od sloupu ke sloupu, навострив uši při každém шорохе. Bylo těžké slyšet nějaké zvuky, kromě těch, které vydává na pozadí zaznamenané historii. Tlumené sténání mísí s ušní zlomkem, zesílené výkonným zvukovým systémem, instalovaným v zahradě. Pokud by se bílé kalhoty, které byly na muže, to je bez pochyb o tom, mohl by se schovat ve stínu.
  
  
  Ale když zhasla svatým, ji viděl ego ještě jednou. On odešel za krátkou mramorové schodiště, соединявшую jedné budovy do jiné, a teď se natáhl na podlaze.
  
  
  Její již držel prst na spoušti pistole. Spoušť klikl na ten okamžik, kdy ji stiskl spoušť. Na zvuky bubnů, доносившимся kolem reproduktoru, připojil se štěkot výstřelů, маскирующий je můj výstřel.
  
  
  Ji viděl, jak na brýle, uvízl v mramorového sloupu, zvedl do vzduchu oblak bílého kouře. Výstřel заглушила další оглушительная aktivní dovolenou, vyráběné топотом kopyt koní. Jsem se dostal do cíle, tak běžel dopředu. Číšník se vyškrábal na nohy, a ego je v nedohlednu.
  
  
  Její překročila krátký žebřík, po kterém on jen utekl a ocitl se uprostřed úzké travnaté pásy, obklopené mramorovými budovami. Za mě послышалось syčení něčí těžkého dýchání. Je zbytečné přemýšlet o tom, jak střílet na пушке. Tak jsem se zvedl, vířivé oba lokty. Její hit mladému индейцу do žeber, ale i když to na okamžik zalapal, emu podařilo odcizit mě krok zpět.
  
  
  Zabít ego není součástí mé plány. Mrtvý byl by k ničemu pro mě, a tras, která se zabývá měla vést mě k Shiva, обрывалась tam, na nádvoří Červeného fort. Živé číšník mohl by mi poskytnout cenné informace.
  
  
  Náhle kolem tma za mnou se ozval chraplavý, sotva слышный hlas.
  
  
  - Vynikající, Ranjit.
  
  
  Silný úder a naklonil její pravou nohu zpět, a patě mých nohou přistál na jehož pak každému národu. Start druhého útočníka застонал od bolí a отпрянул. Její отпрыгнул na stranu, lapal po dechu a udělal krok zpět, нацелив Вильгельмину na dva útočníky.
  
  
  Dva proti jednomu, Ranjit byl číšník, člověk, za kterým následuje jeho; ale jiného taky nebyl cizincem. - Hlasování jsme se sešli znovu, -- sahib, " řekl s hrubý, vynucené smíchem. Slova вырывались u něj, iso rta s některými obtížemi, protože spodní část ega osob bylo обмотана bílý obvaz.
  
  
  — Aha, řekl jsem, učení je ego: to byl komplic, Мохана, to vousatý сикхом, který ji zlomil čelist v noci.
  
  
  Ranjit využil krátké výměnou slovy, aby пригнуться za sloup, na okamžik a zároveň propouštějí z fatální trajektorie "Люгера". - Pokračovat je k ničemu, "sahib" - shrnul indický sikh. - Pokud zabijete nás, se nic nenaučí.
  
  
  - Co bude, pokud to není zabít tě? - zeptal se jí. Ale v tento okamžik, na zlomek vteřiny, něco kovový rychle пересекло mé zorné pole. To, otočil se a stiskl spoušť. Brýle пролетела vzduchem, odrazil se od římsy podél zdi budov. A pak ten největší zbraň doslova vyklouzl kolem mých prstů, s kmenem, обмотанным kovovým poutkem.
  
  
  Ranjit vyšel prostřednictvím svého úkrytu a popadl zbraň. Její uvědomil si tehdy, že to bylo něco, co jsem si všiml dříve, předmět, který блестел kolem ego na krk. Byl to kus měděného drátu, bez pochyb o tom, past, kterou používali, aby se zabít Ashoka Ananda.
  
  
  "Nejsi tak chytrý, jak se ti zdá", — sahib, — se smíchem si všiml další hind.
  
  
  Ji pokusil ustoupit, ale Ranjit neztratil čas nadarmo. Číšník приставил zbraň k mé hrudi, varování dost prudce mě zastavit. A já nebyl dost blízko, aby se pokusili vyrvat zbraň na ego rukou. A pokud by se ji pokusil udeřit nohou, jí byl jistý, že mladý vlasy-číšník, neváhejte kliknout na spoušť.
  
  
  - A teď извольте zvedněte ruce nad hlavu, "sahib", - nařídil teenager. A on udělal krok vpřed, jeho ústa скривился v ďábelský úsměv.
  
  
  Její, zvedl ruce a opatrně se podíval směrem k jiné сикха. Ranjit natáhl emu měděný drát. Drát загудела, když muž обмотал končí kolem svých zápěstí.
  
  
  "Mohan" zemřel", — řekl téměř неслышным hlasem na hudbu, лившуюся kolem reproduktorů. Show dosud přišel ke konci, stejně jako život Bojovníka č. 3, jak jsem doufal. - Гурнек, nicméně, je ještě živý, "sahib". - Indický sikh přiblížil se ke mně, když Ranjit přišel lízání
  
  
  Mám pod nosem byl kufru люгера Вильгельмины, a najednou mě napadlo, že už to není můj starý ještě. Nemluvím již o медном drátem, který Гурнек držel oběma rukama.
  
  
  "Si zaslouží to nejhorší, — sahib, mnohem horšího," řekl číšník.
  
  
  On hrál s "lehkým" курком. Dost bylo velmi lehkého tlaku, a Хоуку musel by najmout Bojovníka č. 4. Ale dříve, než mladý muž přinesl v provedení své hrozby, Гурнек šel za mnou. Jen tentokrát můj kick zpět, ztratil ve vzduchu, aniž by zasáhla cíl.
  
  
  Závěs byl odložen na mém krku, a já se znovu musel zvednout ruce. Její podíval otevřeně v bodě "Люгера", ale Ranjit pustil spoušť a kliknutím na zbraň, praštil mě zadek na čelo. Zároveň ji pokusil odsunout měděný drát, která tlačila na mé трахею.
  
  
  Vlákno разрезала mi pleť, jsem nemohl dýchat. Její vydal сдавленный zvuk, a Ranjit, smíchem, podíval se každému národu a praštil mě do rozkroku. Bolest mě застонать, nutit согнуться.
  
  
  Každému národu vyšlo století začala podruhé, nutí mě explodovat z nesnesitelné bolí. - Jsi blázen, "sahib"... Cobra ví... Cobra všichni ví, pan Carter.
  
  
  Ego je hlas, zdálo se, že vycházel kolem temného tunelu. Jeho iso všech sil se snažil vymanit, odcizit drátu, které Гурнек mě potlačena. Ale nemohl jsem se za nah, to bylo příliš jemné. S стоном jí klesla dopředu, že se snaží dýchat.
  
  
  Pak zadek zbraň, praštil mě do hlavy, a v dálce hlas kolem reproduktor prohlásil: - Pokud existuje ráj na zemi, pak je to tady... tady, tady!
  
  
  Její nevěřil emu. A mezitím její přemýšlel, zda mám vůbec ještě šanci věřit v něco takovýho.
  
  
  
  
  4
  
  
  Zpočátku to nebylo snadné.
  
  
  Бархатистая, měkká a hladká, tmavá a útulná oparu. Ochranný temnota, která se zabývá donutil mě k úsměvu. Ale pak to začalo hořet, řezat mé kůži, jako střepy rozbité sklo. Ji musel odejít, jinak to přetrhl by mě na kusy, содрала mě zaživa kůži. Tak jsem se hnát dopředu, jako by вынырнув ze dna mořského. A než nad ní povznést, tím více mě разрывало na části.
  
  
  - Ne! Jeho... jeho nechci! - Slyšel jsem svůj hlas. Ji to zopakovat hlasitěji, když se snaží zvýšit závažnost, давившую mi na oči. Jeho zamrkal, a něco neurčitého barvy, začal pohybovat tam a zpět, přede mnou, vibrační v prostoru a mimo něj.
  
  
  Její otevřel oči guo začátku druhé, pak do třetí, a zároveň se jí snažil jít dál, dokud můj cíl není narazila na оборудова něco pevného. Vibrace ustaly, a on znovu klesl, je příliš slabý a ospalý, aby se další pohyb.
  
  
  Nevím, kolik času uplynulo, pak toto. Její, cítil, že mě zachycují sny, a pokaždé, když se jí snažil odcizit ih a otevřít oči, ale něco царапало mé kůži, že je to spálené. Konečně ji začal znovu, postupující vpřed prostředí střídající se vlny vlad a bolí.
  
  
  Pak "věc" tvar. Byla to zeď, veverku zeď, která se zabývá seděla přede mnou, větší nebo menší... a pak normální. Mým cílem bylo раздавленой vaječné скорлупой... jako by ji neměli pít měsíc v řadě. Její stál, opřený o nejbližší sten, poslouchat k samotnému vynikající zvuk na světě, zvuk mého hrudníku, вздымающейся a опускающейся s každým dechem.
  
  
  Že царапало a рвало mé kůži-během tohoto dlouhého očistce mezi vědomím a nevědomím, tak jak to подстилка, na níž její ležel na zádech. Jakmile si uvědomil, že jsem naživu, ji spustil nohy z lavice, pokrytý slámou, a chvěje se postavil.
  
  
  Její упираюсь rukou do zdi, aby se vstát. Její, cítil závislý na ломке, necítím se dobře. Rány, které ji dostal gólů, plus затяжение drátem v krku, pokáceli mě.
  
  
  Nyní, za prvé, ji musel obnovit své síly.
  
  
  Jeho udělal několik kroků, dokud kolena nejsou přestal převracet. Její obešel klec kameru... hranatou каморку s hliněné zdi a podlahy. Nebylo nás, oken, nás i dveří. Později, pokud by byla budoucnost, jí byl si jist, že mohu najít стыки v ston, kde by měly být dveře, protože někdo.... A někdo vytáhl by mě.
  
  
  Na jednom konci kamery, vlevo od palety, na zdi byly вмурованы dvě mříže. Obě jsou vystupovala mi do pasu a byly pokryty drátěným roštem. Jeho, samozřejmě, neměl v úmyslu čekat, až mě představit svým мучителям, takže jí přiblížil k перилам, se snaží zotavit ze zraněn, kterou způsobil mi ránu Ранджита zadek zbraň.
  
  
  Ale dříve, než se dotknout drátěné mřížce a vidět dvě mřížky, aby každoročně, je možné ih sundat, ji sundal boty. Lidé, zachytili mě, nechal mě v košili a kalhotách. Jehlový zmizel, jako "Beretta", a, samozřejmě, "Люгер". Dokonce i jeho kabátce neviděl, ale na digitální fotoaparáty nebyla zima... alespoň zatím.
  
  
  Ji vzal botu a hodil ego na rošt. Nic se nestalo. Žádné jiskry. Díky bohu, rošty nebyly электрифицированы. Znovu ji dát na balet pantofle a natáhl k jednomu kolem čtyř kovových šroub, kterým mříže byly upevněny k sténání. Ale když se moje prsty dotkly no, v tichu se ozval hlas, hlas, který mne donutil uskočit.
  
  
  - Dobré ráno, pane Carter. Protože teď den, víš. Doufám, že tobě snil dobré sny, "sahib"...
  
  
  Hlas se ozval z jednoho kolem dvou mřížek. Bez pochyb o tom, za kovovým obrazovkou se skrývá zesilovač. Ale nejvíce настораживало to, že hlas byl povědomý... až děsivě povědomě.
  
  
  "Dobrý den, to je Carter, říká agent č. 3. Ve skutečnosti; Jestřáb řekl ti оборудова mi všechno. Takže to je váš agent, Anand, zdá se tak, ego jméno. No, on se nikdy neukázal na setkání. Ne, není potřeba se omlouvat. Víme, že náš člověk недосягаем, a... O ne, vůbec ne! Ego neexistuje, hlasování, a to je vše. Ne, zítra to vrátím do Washingtonu. Kobra? Její velmi obávám, že naše vláda nemůže zasahovat do záležitostí indické bezpečnostní služby. Chápete, samozřejmě... Jo, a díky za zájem. Řekněte мистеру Ананду, že je mi líto, že jsem neměl rozhodnutím setkat se s ním".
  
  
  Následovala dlouhá pauza. A pak opět ticho. Jeho, odešel od mříže a vrátil se k lůžku. I přes prázdnotu v žaludku, i přes hrozný pocit nevolnosti, ji musel uznat jednu věc: Shiva byl přítomen, nemilosrdný, v pohodě kriminálník, lstivý soupeř, kterých se jí ještě nepotkal.
  
  
  Právě прослушанная mnou krátký projev, telefonní rozhovor, který je bezpochyby již proběhla, byla vyslovena zcela známým hlasem. Byl to můj vlastní hlas, ve stejné perfektní intonace, řeči a intonace.
  
  
  Shiva zarámovaný mě, a neztrácel čas, odstranil ze scény indické tajné služby. I když Anand již nikdy se objevil u svého stolu, nikdo si myslel o tom, aby se spojil nás dva. A proč jim na konci? Není "Nick Carter" nevolal krátce předtím, a ne je informovala, že Shiva — fikce? Stejný "Nick Carter" poukázal na to, že i když "Cobra" opravdu existuje, organizace, která se zabývá tak trápí indická vláda nemá nic společného s tajemným charakterem.
  
  
  "Nick Carter," řekl оборудова tom všem. A zdá se, že už míří domů, do štábu velitelství AX ve Washingtonu. - Jsem velmi spokojena, Shiva. Jak se vám vůbec podařilo napodobit můj hlas?
  
  
  "Ve svém hotelovém pokoji bylo zjištěno zvukové zařízení, mister Carter", — odpověděl můj hlas, воспроизведенный elektronickým způsobem s takovou přesností, že jsem nemohl uskočit slyšel sám sebe.
  
  
  - Pak, prosím, předejte mé komplimenty vašim электронщикам. Ji hledal tuto místnost čtyři krát a našel nám jednoho mikrofonu... i ve většině nepředstavitelné míst, - namítal jsem, zvýšil hlas, jako kdyby сомневаясь, že on mě slyší. Ji nemohl vidět skryté mikrofony, i když teď bylo jasné, že pak je úspěch v mém hotelovém pokoji, a to bez práce by odina ve fotoaparátu.
  
  
  - To je jedno kolem posledních vynálezů Michal; extrémně citlivé, silné, malé-velké mikrofon, - vysvětlil duplikát mého hlasu.
  
  
  — Je to jako najít jehlu v kupce sena, " řekl jsem.
  
  
  Můj smích se ozval ve vzduchu, pak můj hlas pokračoval: "Velmi dobře, pan Carter. Rád vidím, že jsi neztratil smysl pro humor. Ale Hadži, pokud jste o nen neslyšeli, — web, je to dobrá věc, kterou Albánie vyvážené za posledních dvacet let. A teď to funguje na mě, na Kobru... na Шиву! - Hlas zaradoval se.
  
  
  - Khem to funguje?
  
  
  - Víte dobře, pan Carter. Koneckonců, AX poslal vás do Indie není jen od toho, aby se odkryla gang obchodníků se zbraněmi nebo heroin! Máte zájem o zázračný objev Gabriela, ego je geniální vynález... Rakev!
  
  
  - Rakev? - opakovat.
  
  
  - Přezdívka simulátor hlasu, jeho vynález, schopnost přehrávat všechny existující hlasitý zvuk. A je to malý, pan Carter, dokonce i na vaší standardní miniaturní modely. Není větší krabičky cigaret... ale je mnohem nebezpečnější, samozřejmě.
  
  
  Její zeptal se. - A co budeš dělat se svým шкатулкой? Nejsem сводил očí s kovovými obrazovky, jako by rošt může zaregistrovat každý můj pohyb.
  
  
  - Myslíš, že její blázen, ne?
  
  
  - Crazy? Ne tak úplně, Shiva. Jste ценымногие chytřejší; obvykle se blázen nemůže přijít s takovou komplexní plán.
  
  
  - Děkuji vám, pane Carter. Její oceňuji váš kompliment. Ne, ve delle ji není blázen, alespoň ne z mého pohledu. Co se týče Skříňky, vynálezů Hadži, pak se vaše služba je již zjistil, jak je to geniální a účinná. Tyto incidenty byly jen testy, experimenty, abych byl přesný.
  
  
  "Ale brzy, jak jen Hadži učinila některé změny ve svém zařízení, nehody přestanou být jednoduché experimenty. Hlasování vidíte, pane Carter, Indie, v současné době je neutrální mocností, mezi Čínou a Západem. S pomocí mých partnerů v Pekingu tato strana slouží jako počítadlo, se zhroutí v okamžiku, a pak se splní sen mých předků, když Čínu a Indický subkontinent se chopilo ruce, jako dobří spojenci, svaz který bude trvat déle, než jakýkoli jiný ve světové historii".
  
  
  - Její zeptal se. - Co je to za unii? Její psychicky zapisovat všechno, co řekl, se snaží vyhrát. Mezitím se moje oči pozorně zkoumaly mimo kamery. Její vstal pomalu, aby nedošlo k dělat hluk; To není hotel Siva slyšel, jak jsem se pohybovat, nebo slyšel, jak jsem скребусь o zdi, snaží se otevřít nějaké trhliny. Musí být dveře, jen ho a dále neviděl.
  
  
  - Čínsko-indická unie, pan Carter, alternativa k oběma státům, aby se zbavit svět od nepřátelské jednotky. Ne, nejsem maniak velikosti, nezajímá mě, co svět padá na zem u mých nohou. Mám peníze, víc, než mohl strávit. Také mám nějaký вллияние v mé vládě. Ale když Čína a Indie se stane jedním národem, můj lid už nebude "hladové horde", jako ostatní volat ego západní novináři. Jsme staneme se mocnými, jako je Bharat, starověké Indie. A pak můj lid se opět vrátí k starým bohům, nagas, tak... змеиным božstva předků.
  
  
  - Jsme ve dvacátém století, Shiva. Není snadné dávat miliony lidí. Dnes lidé více zajímají o náplň žaludku, než uctívání змеям.
  
  
  Jsi velmi málo víš o indickém mentalitu, Carter. Její přišel do královské rodiny, rodiny, rostoucí na Nagu, had предку. Její nosím turban, jako by to byl drak, свернувшаяся kroužky cobra s hrdým hlavou, покоившаяся u mě na čelo, " odvětil Šiva. Hlas... hlas ega stahl chladný, jako u plazů. Ona byla dvojnásob překvapen, že on mohl mluvit a překládat své emoce díky vynálezu Hadži.
  
  
  - Proč bych ti nejprve není nakrmit své lidi? Pokud máš hodně peněz, proč ne předat ih vládě, aby děti hladověli? Nebo se bojíte, že nebudou ocení vaše gesto, že nebudou chtít uspokojit své chamtivé požadavky? Její запрокинул hlavu a stahl vysmívají ego sny, je to v hrozném cílem, který on sám dal.
  
  
  Ale Shiva docela těšil se sebou.
  
  
  "Jsem moc mluvil, Carter," oznámil mu. - Ale hotel, abyste věděli, že jste opravdu narazili na hadí hnízdo, a že nestrpím těchto malých lidí, jako jste vy. Vaše vláda je policejní světa a není schopen zabránit mi, abych vidět, jak se mé sny splní. Již nyní čínští komunističtí vojáci se zaměřili na naší severní hranici, připravené zbavit Indie a dalších zaostalých zemí od iga chudoby.
  
  
  - Pokračuj ve snění, Shiva. Úřady v Pekingu čeká tě слабоумным, a ty jsi spolkl návnadu... na oba konce. Jakmile vojska překračují severní hranice Indie, buďte si jisti, že Západ jen nečinně přihlížet, aby se každý rok, co se bude dít. Budete vést válku, která se zabývá vymazat lidstvo z povrchu země. Tak co, může být... ale to není přesně, zůstanou pouze hadi, nekonečno drak, které se budou procházet po poušti a radioaktivní planetě.
  
  
  Ji, opřel o sténat, a konal dech. Jak můžete spekulovat o něčem, co se s takovým člověkem, jako Shiva? A jak bych mohl mluvit rozumně, když vše, o co ji mohl myslet, byl způsob, jak uniknout? Její věděl blázen ve svém životě, ale ne jako логичных a šílený, jak se člověk, называвший sebe Шивой.
  
  
  Ne, on chtěl vládnout se musí světem, je to prostě hotel vrátit do minulosti, a to za cenu rozpoutání třetí světové války. A od toho, že byl hluchý k mým замечаниям, že neviděl nebezpečí svého šíleného plánu, u mě po zádech běžel mráz.
  
  
  "V každém případě, pan Carter, jste, prostředí tolika lidí, že uvidíte zde takové tragické oba konce. Гурнек mi řekl o smrti Мохана; Ji našli dát vám pár možností. Mohan pro klikové skříně, klikové skříně pro Мохана. Jen tentokrát smrt bude rychlá a okamžitá. Víte, kolik člověk může trpět, než zemřít na hadím uštknutí, pan Carter? - zima učinil Šivy.
  
  
  - To záleží na hada.
  
  
  — Ve skutečnosti, — souhlasil Shiva. - Jsem rád, že jsi ještě můžeš uvažovat, Carter. Ale v případě, že jste si ujít žádné podrobnosti, je připraven poskytnout vám potřebné údaje.
  
  
  Ji, opřel o špinavé, sténání, zastavte hledat потайную dveře, a otočil se zpět k спрятанному za kovovou obrazovkou dynamiku. — Jdeme, Shiva, — suše odsekl jí. - Jsem celou pozornost.
  
  
  "Nám ji sekundy není pochybnosti o tom, mister Carter, — zasmál se. - Ale já budu stručný, protože mám lepší věci na práci. Герпетология je mým koníčkem již několik let, troufám si dodat, že jsem skutečný orgán v oblasti plazů, zejména jedovaté. Mám sbírku asi dvou desítek různých druhů.
  
  
  - A jaké jsi si vybral pro mě?
  
  
  - Pět hadem, Carter. Můžete se dozvědět ih na první pohled, ale oni se musí poznat vás. Hadi mají hluboký smysl pro územní. Oni nejsou jiný, když ih, vykašlat se na ih dům. V závislosti na ih smrtící kousnutí může člověk trpět od dvou hodin do sedmi-osmi dnů.
  
  
  — Pokud зубчатая zmije вонзит své zuby na vaše tělo, máte brzy iso všechny fretky poteče krev, pan Carter; budete mít obarvené krví sliny, moč zčervená. Budete trpět nesnesitelnou bolest v břiše, a smrt nastane v důsledku krvácení do mozku".
  
  
  - Opravdu lákavé! - zvolal jsem, dohlédněte z jakéhokoliv pohybu, hledá potvrzení toho, že to nebyly jednoduché hrozby.
  
  
  - Pokud zvolíte můj любимицу, královskou kobru, pak zemřete od anoxie, pomalé a bolestivé formy udušení. Na druhou stranu, bratranec královské kobry, asijská kobra, má jed, který, jak bylo prokázáno, o polovinu více toxický стрихнина. Takže, volba je na vás, pan Carter. Pokud se rozhodnete кобр, zemřete poměrně nešťastná smrt během několika hodin; pokud si vyberete zmijí, buďte připraveni na nejvíce groteskní a nesnesitelnou bolet, jakou si lze představit.
  
  
  - A pokud ji nic vybrat, Shiva? Co se stane?
  
  
  Nemáš na výběr, Carter, neexistuje žádná alternativa. Na konci, uvědomíte si, jaký jeho vážný člověk! Takže, dokud jsem nepoznal svého nástupce, dovolená, líbilo se mi pokračovat v tomto rozhovor s vámi. Mám zajímavé informace, pan Carter. Je velmi zajímavé.
  
  
  To bylo poslední, co jsem slyšel od "sebe", spíše od Šivy svým hlasem. Znovu vládla ticho přerušil jen mým dechem. Její zcela šel za studena, jistý, že to není křehký hrozby. Shiva byl odhodlaný mě zabít, aby viděli, jak smrt ke mně přijde s bolestmi. Možná byl odhodlán způsobit komu pak bolest, jak to přiživuje ego absurdní sny a touhy.
  
  
  Ale jaký by důvodem vyvolané nás ego, to není pochybnosti o upřímnosti ego slova. Její vyšetřil malou kameru očima, a její, všechny zoufale chtěl ven, když nějaké vrzání, nebo spíše mírné hučení mě přimělo věnovat viditelnost na dvě mříže.
  
  
  Jedna se pomalu zvedl, že zmizí, sténání. Čtyři kovové vrtule byly k ničemu, protože displej podávat elektronicky. V tomto bodě ego již nebylo vidět; na jeho místě čtvercový otvor. Zdravý rozum dal mi zachovat ticho a klid, jak je to možné.
  
  
  Ale musel jsem udělat сверхчеловеческое úsilí, aby zůstali na místě, když o minutu později královská kobra délce minimálně deset metrů выкатилась přes otvory v podlaze komory.
  
  
  
  
  
  5
  
  
  Královská kobra již vyšplhala na атакующую pozici, приподняв hlavu na krku, když se kolem díry v nářek má ještě jeden drak. Nemohl jsem zjistit její jméno, ale já nah bylo pevné a husté šupiny, a když to раскладывалась na podlaze, vydávala podivný syčivý zvuk, podobný zvuk ohně.
  
  
  Její sklouzl podél zdi, se snaží dostat na doškovou postele. Šiva řekl, že by mi pět hadů. Třetí, o délce více než jeden a půl metrů, v tuto chvíli спускалась kolem díry. To bylo asijská kobra, typ, který ji okamžitě poznal na charakteristickou клиновидным отметинам na zadní straně krku.
  
  
  Ee zášť polovinu jedovaté стрихнина, pamatoval si ji, pomalu se pohybující se k тюфяку, приподнятому nad zemí.
  
  
  K шипению a свисту tří plazů přidal můj šílený smích kolem reproduktoru, skryté za mřížkou, smích, наполнивший fotoaparát svým strašidelný рефреном. Smál Shiva, využívající vynálezem albánského vědce, aby reprodukovat smích mým vlastním hlasem, a to зазвенел mám v uších.
  
  
  - Sbohem, pane Carter! — vesele zvolal můj neviditelný nepřítel. - Dobrý den!
  
  
  Smích zemřel spolu s гротескным finálového припевом. Ji viděl vidlicový jazyk a lesklé oči čtvrté hadi, обрамленной v проеме. Byl to крайт, odrůda asijské kobry; sklouzla na špinavé podlaze.
  
  
  Ji otevřel nosní dírky; vzduch byl silný zápach, nějaký žluklé chuti. To byl zápach, připomínající pižmo. Její konal dech, ale vůně stahl silnější, téměř všudypřítomný v stísněných kamery.
  
  
  Shiva продумал všechny.
  
  
  Hadi s ih ostrým обонянием zdálo ještě více раздраженными: ať přírody, které nám byly, vůně обостряли ih podrážděnost do šílenství. Královská kobra, dvakrát delší než ostatní, elegantně sklouzl po podlaze. Její pokračoval přístup k lůžku s тюфяком, vyhnout se rychlé pohyby, které by mohly vyprovokovat рептилию na smrtící útok.
  
  
  Jakmile můj dobrovolnosti se dotkl konce dřevěné lavice, páté draka se objevil kolem temné díry v protější sténání. To bylo velmi malé na všech, a to zejména ve srovnání s královskou коброй. Ale velikost neměl nic společného s jeho schopností zabíjet; a jeho se bál této poslední plazů, stejně jako ostatní čtyři dohromady. Nyní blížili se ke mně, která stojí zády k sténání.
  
  
  Líbí se mi to, nebo ne, musel jsem se přemístit.
  
  
  Jeho, vrhl se vpřed, do prostoru, nejprve s pomocí tvrdé duševní koncentrace, a pak se skokem z podlahy přistál na pokryté slámou lavici. Královská kobra свистнула a vrhl se na mě. Ji mohl vidět kapky jedu, блестевшие na její ostré, jako břitva клыках.
  
  
  Její, отстранился, když cítil, jak jí pokousal zadek mé boty. Nemohla kousnout mě za kotník. Jedovatý kapalina nažloutlé barvy kape na slámu, kde ji odevzdat. Cobra plížil do postele. Jí rychle rozepnul košili a высвободил ruce kolem rukávů.
  
  
  Kapuce hadi se zdálo širší než dříve, a liána раскачивалась zprava doleva, hotové způsobit začátku druhého rána. Mezitím, zbývající čtyři извивались na podlaze, vše olizuje a lízání přístup k тюфяку. Její отпрянул tak silně, jak jen mohl, a narovnal si košili, jako matador drží červenou látku před разъяренным býkem.
  
  
  Když kobra vrhl se vpřed, aby ztroskotání své zuby do mého těla, jeho накинул na nah svou bavlněné tričko a sklonil se do stran. Tričko шевелилась jako živá. Pod látkou syčel a likvidaci jeho liána, snaží se uniknout kolem improvizované pasti.
  
  
  Jsem nehodlal čekat, až se kobra bude rozbít na svobodu, tak rychle rozepnul kožený pásek na kalhotách. Podržte její konec spony pár centimetrů nad slámu, ji, přistoupil k zadní části lavice. V tomto bodě jediné, co bylo třeba udělat, je pokusit se dostat do díry ve sténání.
  
  
  Elektronické řízení kovovou mřížkou nebyl aktivován s nimi fretka, jak jsou na obrazovce se vyšplhal na zeď. Dveří, soudě podle toho, kde ji stála na druhém konci kamery, vypadal dost velký na to, aby mi možný způsob, jak uniknout.
  
  
  A vůbec, navždy vyzkoušet. V opačném případě plazi by šli do útoku všechny dohromady, a pak by spasení od ожидавшей mě násilnou a bolestivou smrt. Drak s ozubeným чешуей likvidaci jeho po celé délce na okraji postele.
  
  
  Byl to plaz, o kterém mi vyprávěl Shiva, s tak silným jedem, že, pokud by pokousal, to by vyvolal krvácení do vnitřních orgánů a donutila by mě krvácet na všechny fretky. Zbývající tři hady chované řítí královské kobry, se rozšířily po podlaze k vlající košili, pod kterou byla uzavřena většina plaz.
  
  
  Drak, na druhou stranu, zdálo se, интересовалась pouze mnou, témata s chladnou očima, které, zdálo se, že odráží krev. A myslím, že to byla kobra a zmije-plaz, ve kterém Shiva mohl najít své ztělesnění.
  
  
  To bylo asi šedesát cm na délku, s viditelnými бледными a tmavými vzory na чешуйчатых bocích. Její pohyb není vůbec byly obranné, a syčení, které vydávala, заползая na okraj тюфяка mě uskočit.
  
  
  Jeho bych vytáhl nit opasek, zvedl ego vysoko do vzduchu, a ve stejný okamžik щелкнула draka s neuvěřitelnou rychlostí, метнувшись vzduchem. Její snížila závit na opasek s přezkou na hlavu plazi. Kov odrazil od hrubé чешуи, ale rána donutila zmijí sklouznout zpět, stočený kroužky navzájem na sobě.
  
  
  To byl moment, který ji čekal.
  
  
  Koutkem oka ji viděl skryté pod kapucí hlavu královské kobry, вылезающую z pod košile. Teď můj život závisel na tom, jak rychle se pohybovat; Ji hluboce nadechl a skočil tak vysoko, jak jen mohl, na stranu.
  
  
  Když se jí vrhl k otvoru na opačné sténání, pět plazů засвистели a зашипели, jako sbor vztek démonů. Její ohlížel přes rameno. Zápach, který cítil její dříve, stahl silnější, zapáchající výpar byly tak proniká, že se zdálo uchopitelná.
  
  
  Plazi nyní приближались ke mně, připraven udeřit a zabít. Když ji dostal do otvoru v naříkání, oni byli méně než dvou metrů ode mě. Její приподнялся, ale slyšel syčení kobry tak blízko, že se otočil a silně топнул nohou na zapeklitému podlaze.
  
  
  Ní, sehnul jako blesk, zvedl hrst země a hodil ji do impozantní hlavu kobry. Plaz вскинула hlavu, a skočil do díry, lpění na konci úzké uličky.
  
  
  Poslední, co si myslel jeho, bylo to, kam vede tunel, nebo už jste v uličce jiných plazů. Něco ударилось o kožené podešve mé boty, není v silách proniknout nah. Její отдернул nohu a šel do temného průchodu, mají hit hlavou o horní část nízkého úzkého tunelu.
  
  
  Nebylo místa, aby se otočit hlavu, a to každoročně, není následoval, zda za mnou v tunelu nějaká kolem draka na digitální fotoaparát. Její, pohnul se vpřed, stále slyším zběsilou syčení plazů za sebou. Díky bohu, podle toho, jak šel uličkou, zvuk byl stále tišší.
  
  
  Cestu, kterou jsem šel, byla jedinou možnou alternativou k jisté smrti. I když se mi podaří zabít několik hadů, kteří přežili, budete jistě schopni uvrhnout své tesáky v mé tělo, než ho budu moci ih zastavit. A i kdyby se ji podařilo zneškodnit všech pět, jí byl si jistý, že Shiva, bez váhání pošle do kamery druhé skupiny jedovaté plazy. Takže v jistém smyslu ji mohl považovat za vlastní bezpečí.
  
  
  Teď, když to udělal jeho volbu, jeho pořád plazit na všech čtyřech. Tunel, zdálo se, že trochu vylezl, byl sotva znatelný sklon. Byl spoře osvětlen; odrazem světa отфильтровывалось za mnou, a bledé záře падало shora. Ale čím dál, tím tmavší dostala. Zdroj světla není stahl intenzivnější. Jeho sotva mohl vidět své ruce, když shell na úzké uličky.
  
  
  Kolem mě bylo jen vlhké špíny a nepříjemného zápachu. Její pokračoval v cestě několik minut a konečně se zastavil, aby popadnout dech a větrat hlavu. Jí byl ochoten dát svůj život na to, že elektronické přístroje, nainstalované Шивой v digitální kamery, neměli video a elektronické oči... asi to jen slyšel mě, i když ji neřekl. Ale byl jsem si téměř jistý, že to neměl řešit sledovat mé pohyby.
  
  
  Čas, zdálo se, že se zastavil, dokud se ji snažil najít nit tunelu a zároveň zjistit, kde se to ocitl, najít způsob, jak uniknout kolem sítí Šivy a vystavit ego plány na čínsko-indické unie. Jeho už cítil, že nás шипения plazy, nám toho зловонного zápachu... co разлился na digitální fotoaparát.
  
  
  Dech odběr vzorků vzduchu se dotkl mého obličeje, nejmenší závan. Inspirovaný, pokračoval v její pohyb. Žádná signalizace nefungovala, alespoň běžné hovory nebo sirény. Je jasné, že Šiva byl přesvědčen, že se zbavili Nicka Cartera.
  
  
  Ale místo toho Nick Carter měl na mysli jen svého přítele Шиву, mysl, Kobry a ego je mocné zbraně... Šperkovnice. Kdyby nebyla působí ACH plánu vynálezů nebo samotný gizmo, celý svět není schopen se vypořádat s Шивой. Co mi dalo představu o tom, na co byly zaměřeny ego plány. Ale Shiva chyběl na paměti důležitou věc: to není ukázal mi, jak on bude používat jeho Šperkovnice pro dosažení jeho neuvěřitelné cíle.
  
  
  Její přijel do Indie, a přemýšlel, zda tam Šivy. A teď, když jeho ego našel, on ještě zůstal anonymní charakter, i když podle těla a krve. Tak ji obrátil s neznámým, nevyřešené rovnice. Musel jsem sehnat vynálezem Gabriela, a to především proto, že jsem netušila, jak můžete použít imitátor hlasu pro stanovení absolutní moci po celém světě.
  
  
  Vlhké stěny na утрамбованной země scrabbling mi ruce a ramena, na hrudi a kapala pot. Nemohl zastavit, ale tunel сужался, a potřeboval jsem se i nadále pohybovat vpřed, i když je povrch stěn сдирала se mě kůži.
  
  
  Jsem spatřil vidění sebe, застрявшего v tunelu, kolem kterého není úniku. Moje nehty byly rozbité a окровавлены, zdálo se mi, že jsem krtek, který se položky přesouvá na své časopisy. Ale jakmile ji začal ztrácet naději, můj pohled zastavil na něčem, co mě náhle zastavit.
  
  
  Přede mnou byl bariéru. Umělá svatý проникал přes dva šli v dřevěné panely čtvercového tvaru. Není издав nám zvuku, jeho plazil vpřed, odtrhl svůj flekční tělo na tento tunel.
  
  
  Na druhé straně dřevěné bariéry není доносилось nám zvuk. Její прижался jedním okem k scházeli, aniž by naše ponětí, co je za ním. Několik balvanů, kamenů, velkých kusů dřeva a velká louže stojaté vody byly první, co jsem viděl. Pak послышалось známé syčení hadů.
  
  
  Вынырнув z pod balvany, skály, mořské drak zvedl svou dlouhou štíhlou krk, s překvapivě malou hlavou nad hladinou stojaté kaluže vody. Něco spadlo shora, syrové окровавленное maso. Téměř okamžitě ego сожрала hladový drak. Pak velká ještěrka, byl hozen do díry. Královská kobra o velikosti, řekněme, s tou, kterou zanechal jí na digitální fotoaparát, se vyšplhal na charakteristickou pro nah pozice pro útok.
  
  
  Ještěrka se vrhli na skály, ale kobra se ukázala jako rychlejší. Inklinující do stran hlavu s kapucí, on spěchal dopředu, впиваясь zuby v чешуйчатую krku zvířete. Ještěrka bojovala sekundu, a cobra vklouzl zpět; Ji viděl, jak укушенное zvíře двигалось, jak пьяное, naklonil se na bok a křečovitě houpací tlapky. Pak kobra spolknout ee hlavou dopředu.
  
  
  Насытившись, velký plaz kroutil kolem skalnatého валуна, jako namáčení do полуденном slunce. V nora попадало více jídla - krysy, ještěrky, syrové maso. Její, zvedl hlavu, snaží se zjistit, kdo krmil kolekci dragon lorda Shiva.
  
  
  Ale díra systému jmelí kamenné zdi a dřevěný poklop, který se nachází v přízemí, nedal mi úplného průzkumu. Když drak покормили, syčení стихло. Její uvědomil si tehdy, že Šiva použil tunel nalákat hladové plazů v foťák, jistě probuzení ih páchnoucí zápach, který se rozšířil v malé místnosti.
  
  
  Nyní dřevěná luke byl vynechán, a já jsem se сводил oko šli, čeká, až všichni plazi budou nasyceni. Nic na světě bude mi snaží utéct, dokud každý drak bude více než сыта. Pak jíst nebudou jako agresivní, jako pět jedinců, které zanechal jí na digitální fotoaparát. Ji dost dobře znal zvyky plazů, vědět, že jakýkoli náhlý pohyb, ohrožující ih bezpečnost, způsobí, že ih k útoku, i když hlad odezní.
  
  
  Takže jsem čekal, dokud se сожрут až do posledního krajíce. Bylo to nechutné podívaná: hadi, kobry a jiných plazů opakovaně napadali, проглатывая své oběti, které конвульсивно брыкались. A ji mezitím snaží zjistit, kdo je zodpovědný za раздачу jídlo. Konečně si všiml její dlouhé извилистую ruku, протянувшуюся nad okrajem hadí jámy.
  
  
  "Jíst vše, co jim dávají", — řekl chladný sarkastický hlas.
  
  
  Pokud Shiva stále zůstává anonymní hlas, pak tentokrát paměť mě není láska. Hlas byl mi hrozně povědomý. Naposledy ji slyšel ji před dvěma dny, když to zašeptal mi sladká slova lásky. Pak ji cítil, touha, vášeň. Teď ji cítil, jak se ve mně vaří vztek.
  
  
  To bylo Riva Singh, krásná темноволосая dívka, která se zabývá kormidla drak.
  
  
  
  
  6
  
  
  Možná jsem neměl tak divit. Možná, že mi stálo za to brát to s obvyklým cynismem, ve kterém mě tak mnozí obviňují, volat chladný, tvrdý, neschopná na emoce. Koneckonců, když části riskují své životy, není možné, aby se stal "cool", s nemilosrdné cynismem podívat se tváří v tvář kruté realitě světa.
  
  
  A stále ji držel Риву v náručí, aniž by byl hrubý, ale s pocitem jemné pohlazení, které vzácných léčivých zažil předtím. I když to bylo незнакомкой, ji pamatoval tu teplo a touha, které ona se probudila ve mně, to gurmánské potěšení, které se mi доставила. Zážitek, který je těžké zapomenout.
  
  
  Ale slyšel její slova, když si uvědomil, že to byla jen návnada, návnada, která se věnuje rozptýlit mě, když Mohan a Гурнек vloupal do mého hotelového pokoje, její zbláznil od vzteku. Útěk nyní stahl více než jen otázkou přežití. Ji hotel Riva cítila stejný šílený horor, který prošel ji v digitální kamery, stejnou nesnesitelnou bolest.
  
  
  Dlouhá tenká ruka zmizela z celého zorného pole. Poslední obětí se stala černá myš, укушенная a проглоченная hadem na jeden doušek. Nakonec, když vládla ticho, ji, natáhl ruku a začal jemně tlačit dřevěná luke, který stál mezi mnou a svobodou.
  
  
  Nic nezastavilo mě teď zvedněte panel, ale stále ještě není ve spěchu. Musel jednat velmi opatrně, aniž by chybné běh zisk. Její naskenované hrabat v případě, pokud nějaká kolem draka není uklidnil. Ale nic není двигалось. Nic, kromě dřevěné bariéry.
  
  
  Nakonec se zvedne poklop, její sklouzl zpět do stínu a konal dech. A zde rozdělení času bylo základním prvkem, zásadním způsobem součástí mého plánu. Ještě stále stál na všech čtyřech; stěny tunelu scrabbling moje вспотевшие ruce a ramena. To nebude snadné, za prvé, vytáhněte se přes průsmyk a pak přes díru, aby se vyšplhat až na hrubé kamenné zdi.
  
  
  Ale ano, je to poslední obec rusku nebylo snadné od samého začátku. Nebezpečí — moje silná stránka, call — základ mé existence; Jeho rozhodně ne stahl by Pilot č. 3 z důvodu jeho krásného obličeje. Takže to není ten případ, s mými zkušenostmi, který ji získal tím, že pracuje v AX mnoho let.
  
  
  Hlas proč ji nechtěl riskovat. Ji zadržel do té fretky, dokud není přesvědčen o tom, že mi nenabízí žádné jiné řešení, než to, která se zabývá bylo u mě v tuto chvíli. Teprve pak ji перебрасывался všem svým hmotností přes strany na stranu, jak se zbavit hrubých stěn tunelu.
  
  
  Moje oči zvykli na světlo, proto ji už necítil кротом mimo ego doupě. Její dal hlavu a ramena dopředu a opatrně nakoukl do díry. Královská kobra stále kroutil se do klubíčka na velkém валуне, rozepínat hlavu v капюшоне; ostatní hadi leželi v uvolněné, defenzivní postoj.
  
  
  Utíkej, Carter, utíkej rychleji!
  
  
  Její plazil vpřed, stále shrbený nad polovinu. Nám jeden zvědavý pohled by se obrátil s dopisem na mé straně, v díře nic není шевельнулось. Ok, zatím je vše dobré. K dnešnímu dni ji zcela vyšel, kolem tunelu a cítil štiplavý zápach, plazů, висевший, jako je mlha, na dně ih doupě.
  
  
  Rychle počítá, vzdálenost mezi životem a smrtí, smrtí a pak dlouhé utrpení na hadím uštknutí. Potřeboval jsem se dostat do protější zdi a vyšplhat na vrchol díry, než hadi si všimli, co se děje.
  
  
  Její nepohnul, dokud není zcela postavil na nohy, opřený zády k sténání. Ji, slyšel, jak někdo, kdo se pohyboval nad jámy, чте je to snadné шарканье. Její doufal, že Riva byla jedna, ale najít to nebylo možné. Její hluboce nadechl, prudce narovnal se a skočil dopředu.
  
  
  Její přistál na свернувшуюся spirála záda královské kobry. Je jen samozřejmé, že to nebylo plánované. Ale ne stahl čekat, jaká bude reakce kobry. Její již kvílel za velké kamenné bloky, které tvoří vnější stěny nory, když znovu uslyšel známé syčení hada.
  
  
  Dokonce jsem neměl čas ohlédnout se přes rameno. Jeho iso všech sil tlačil své tělo dopředu, silně tlačí nohy a zároveň se pohybuje. Jeho, všiml si, že moje boty se týče něčeho měkkého, ale ne se rozhlédl, aby se každý rok, co to bylo. Její вцепился rukama na okraji kamenné zdi a překročil přes okraj jámy.
  
  
  Díra byla plná řítí a ječení проснувшихся plazů. Oni раскачивались, skákat do vzduchu, перелетали s kamene na kámen; pro mě to byla podobná zobrazení opakování show. Neměl jsem čas se zastavit a popadnout dech. Prostřednictvím zlomek vteřiny ji opět postavil na nohy, a ve stejném okamžiku Riva Singh vydal výkřik charta povolení na provedení.
  
  
  Jeho, vrhl se k dívce a зажал hej ústa rukou, drží protestující výkřiky. Chvíli to energicky bojovala, лягаясь a царапаясь, jako malé zvíře; ale nakonec to замолчала. Ona právě dokončil krmení jiných plazů, které jsou obsaženy v menších skleněných klecích, v místnosti, která se zabývá představovala kombinace soukromého zoo a герпетологической laboratoře.
  
  
  Ji nepodařilo se mu ohnout ji za ruku, dokud jí klesla dopředu; Jeho si všiml, že její kosti скрипнули. Ve mně промелькнула zbloudilé myšlenky... vzpomínka o jejím měkkém, teplém těle, když ho držel ji v ruce. Riva bylo na jedné z nejsvůdnějších žen, které jí kdy potkal. A nyní si uvědomil, že ona mě обманула, je darovat!
  
  
  - Nemluv! - прошипел jsem. - Ani slovo!
  
  
  Ji zvedl ji ohnuté paži ještě vyšší a зажал окровавленными prsty ee úst. Žena v panice задыхалась. Její zeptal se. - Překvapení? - - Neříkej mi, že jsi nevěděla, že jsem tady, kurva!
  
  
  Snažila se mluvit, a pak ji lehce roztrhl ruku od ee rta, aby to пробормотала: - já... já Jsem nevěděla, přísahám...
  
  
  - Aha, jak jsi věděl o Мохане a Гурнеке, a? To není hra, Riva, to je život, pamatujte si to.
  
  
  Ona zuřivě замотала hlavou, odmítá mé tvrzení. Znovu ji povolil sevření na jejích rtech, aby mohla mluvit.
  
  
  Nevěděla jsem, — potvrdil to, lapal po dechu, když ho držel ji ruku za záda. - Nic jsem nevěděla, Nick. Věřte mi, že je jí tě snažně! Musíte věřit mi.
  
  
  - Dobře, dostat kulku do hlavy... jak se to mělo stát, je to v noci? zeptal jsem se, dohlédněte den do laboratoře. - Kde je klíč? - Ale ne stahl čekat, dokud Riva odpoví mi. Její sáhl za minutu ego šatů a našel to, co chtěl. Její táhl dívku za sebou; ff bavlněné pantofle sklouzl na zapeklitému podlaze.
  
  
  Její zavřel dveře zevnitř a klíčkem na chvíli, pak ji odstrčila Риву zpět na dálný vlákno je dlouhé úzké místnosti. Ona přestala se bránit, a když jí přitiskl ruku na její гибкому tělo, cítil její zrychlený tlukot jeho srdce.
  
  
  — To... to nikdy nic, co se mi o tobě vyprávěl, — простонала to.
  
  
  - Kdo?
  
  
  - Shiva... můj strýc.
  
  
  - Kdo je vaše" ?!
  
  
  - Můj strýc. On - můj strýc. Nick, prosím, dovol mi to vysvětlit, co se to se mnou udělal... - пробормотала to. - Poslouchej mě, a pak... a pak, když jsi mi nebudete věřit, jdi, dělej, co chceš.
  
  
  Jeho zůstal klidný. Jeho bych dovolil, guo počátku podruhé обмануться ženské lstivosti této malé dívky. Nicméně, není nic špatného na tom, aby to slyšet, odůvodněné její, tím více, že když se člověk zapřísahá, aby zachránit své životy, je to část říká pravdu. A pak Riva, pokud mluvila pravdu, byla na nejbližší stezku k Šivy.
  
  
  "Ano, snažil se setkat s vámi, chcete-li získat informace, její přiznat", — znovu задыхалась ona, když ji přinutil ji sedět na dřevěné židli.
  
  
  Neměl jsem žádné zbraně, kromě rukou, ale já jsem si nemyslel, že dívka byla vyzbrojena a mohl hrát se mnou špatný vtip.
  
  
  - Tak to byla ty. Proč lžete, Riva? Jsi обманывала mě od samého začátku, přiznejte!
  
  
  Nechápala všech slov, ale zdálo se, že nepochopil smysl toho, co jsem hej řekl. "Jen jsem se musel zeptat na pár otázek," odpověděla ona. - Dozvědět se, proč jste přijeli do Indie. Můj strýc, nic víc mi neřekl, že není uvedeno dvou mužů, kteří se vloupali do svého pokoje!
  
  
  Otočila se ke mně tvářičku, naivnímu a škodlivý tvářičku, s prameny černých vlasů, спадавшими hej rosení. To zašeptala, její slova byla sotva slyšet. Kdyby nebyla tak nevinná, jak tvrdí, musela by se již snažil křičet, domníval jsem se, upoutat něčí pozornost. Ale možná, že se snažil získat čas, myslí, že ostatní si toho všimne její absence. Jeho nic, co bych mohl brát jako samozřejmost, na víru.
  
  
  Takže, ti měli za úkol získat nějaké informace. Proč? - pokračoval její chladný hlas.
  
  
  - Proto, že Shiva se mi to, že Nick. Nevěděla jsem, že jsi tady. Vlastně ji ani neví, co se s tebou stalo pak, jak šla její okolí hotelu. Nemohl jsem tam zůstat, když Mohan byl mrtvý...
  
  
  - Tak to se tě "donutil"? - opakovat.
  
  
  — Prosím, vyslechni mě, — пробормотала to. - Dovolte mi vysvětlit vše od začátku.
  
  
  Znovu ji podezření, že se snaží získat čas, ale tón hlasu ega byl upřímný, znepokojující. Ji musel ji poslouchat. Pokud by mluvila pravdu, Riva mohl vést mě k Cobre; pokud to лгала, je mi jedno, musel by poslouchat ji a pokusit se chytit v jejích slovech alespoň nějaké ponětí, vše, co přetrvávající mi tento tip. Její stál vedle ní, připraven náhle přerušit její příběh, pokud se někdo objeví v laboratoři.
  
  
  Riva nedělala falešné pohyby. Tón jejího hlasu se nezměnil, když ona začala vysvětlovat, že Shiva, donutil ji, aby se k organizaci "Cobra". - To drží u sebe mého otce, Nick... ego staršího bratra, a kdyby ji obrátila na policii, nebo k někomu kolem vlády, to není stahl bych přemýšlet, než se zabít ego. Můj otec je velmi nemocný, zoufale nemocná. Můj strýc vyhrožoval nejen zabít ego, ale také zbavit ega jakékoliv léčby... pokud nemám make ego rozkaz.
  
  
  - A kde je teď tvůj otec?
  
  
  - Já nevím. Šiva drží ego někde v zajetí, ale ne v tomto domě.
  
  
  Vždycky jsem si myslel sám znalec lidí, kteří mohou hádat, upřímný člověk, nebo ne. A teď, i když ji a držel ucho востро, čeká na nějaké pozemky v hlase, která se zabývá mohla vydat ji i přes můj počáteční vztek, jeho zjistil, že se svěřila příběhu Ривы. Především proto, že to dávalo smysl. Zejména, pokud Shiva шантажировал ji za otce, aby ji zapojit do ego špinavé plány.
  
  
  — Existuje ještě něco, něco, co je třeba vysvětlit, " řekl jsem.
  
  
  Ale tentokrát mě přerušila. Někdo se pohyboval na druhé straně na den. - Riva? — zavolal mužský hlas. - Proč jsou dveře zavřené? Pozvi mě!
  
  
  - Kdo je to? - zašeptal jsem, nutí dívku vstát ze židle.
  
  
  - Odina lidi kolem mého strýce, Нирад.
  
  
  - Já ho neznám. Udělej si předstírat, že se nic nestalo. Доверяться hej, to bylo riskantní, ale v tomto okamžiku jsem neměl jinou možnost.
  
  
  - Minutu! — křičela Riva. A to vrhá na mě polekaný pohled, když ho podal hej klíč a tlačil ji na den.
  
  
  Jeho rychle se rozhlédl po laboratoři, ale nemohl najít nic, co já bych třeba jako zbraně pro boj s Нирадом. No, v každém případě, před ní ukázal emu pár věcí, tak mi to nebylo těžké práce, aby to na vlastní pěst. Její stál za dveřmi a čekal, навострив uši, dokud mladého indiánského náčelníka pokračoval kroutit tužku, požádat o Риву otevřít ee.
  
  
  Čím dřív to půjde, tím rychleji ego обезврежу, rozhodl se ji.
  
  
  Byly Нирад, Ranjit, Гурнек, Хакши, Šivy a Bůh ví, kolik dalších. V každém případě, učinil ji pro sebe, potřeboval jsem s něčím začít hledat hlasový simulátor, kteří vlastní Shiva, a Нирад byl dobrý začátek, stejně jako všichni ostatní.
  
  
  Riva natáhla třesoucíma rukama, vkládá klíč do zámku.
  
  
  Pokud by to změnili mi teď, všechno by bylo složitější; ale byl to jediný způsob, jak zjistit, солгала, zda se mi. V té době se поворачивала klíč v zámku, otevření dveří laboratoře.
  
  
  
  
  7
  
  
  - Co znamená to? — zeptal se Нирад. Indiánského náčelníka již nosil obvazy a změnil tvar číšník tradiční oblečení.
  
  
  "Jsem... jsem si uvědomil, že dveře jsou zamčené," odpověděla Riva, chůzi zpět. Její napjatý, protože ještě nebyl jistý, že to není upozorní Нирада o mé přítomnosti za dveřmi.
  
  
  Mladý muž, není удосужившись podívat, vstoupil do laboratoře a zabouchl za sebou dveře. - Ať se to již opakuje! — zvolal on je tak arogantní, jak se předvádí v barre.
  
  
  Riva udělala krok zpět, zdá se, že je blízko k tomu, aby ztratit kontrolu nad svými nervy. Ego gesta rozdal ego nervozita. A pak ji svěřil, hele, a rozhodl se svěřit hej, dokonce i potom, co se stalo.
  
  
  — Váš strýc chce vidět ve své kanceláři, — suše oznámil indiánského náčelníka. - Okamžitě.
  
  
  Slovo повисло ve vzduchu jako signál, побудивший mě k akci. Opět platí, že to bylo "taekwondo", které přivedl by mě složité situaci. Její vrhl vpřed, téměř jsem letět letadlem, aby zasadit silný úder.
  
  
  Její целился v селезенку Нирада; rázová síla "cha-cha-ki" повалила ego na zem. Indiánského náčelníka перекатился na bok, jeho tvář se překroutila гротескная úšklebek bolí.
  
  
  Její, přikrčil na bobek a použil celý nice své prsa a boky, aby se zasáhnout ego v čelisti. Нирад klesl навзничь pod útokem "ji-lu-ki", ego, cíl свесилась do stran; Její uvědomil, že je koleno v mé ruce раздробили emu obličejové kosti. Ale on se nevzdal.
  
  
  - Zavři dveře! - прошипел jí, Риве. Dívka spěchal vložit klíč do zámku.
  
  
  Нираду podařilo otočit a postavit se na nohy. To задрожал a sáhl za opasek svých kalhot, ji viděl úplně zbraň, kterou se snažil udržet. Pak se to všechno děje, jako v спутанном spánku, sled akcí, продиктованная odrazy. Rychle vyrazil na pravé a otočil, zvedl levé každému národu k opasku. Stát na jedné noze, její přistál na kterémukoli národu, a okamžitě напряг levou nohu ideálním tahem.
  
  
  "Джоп-co-ki" jeho ego, na запястью, выбив zbraň na podlahu. Nyní, když byl безоружен, mladého indiánského náčelníka díval se na mě divokými očima. Od trému ego obvyklé arogance odpařilo, on začal couvat, a na jeho čelisti z právě dopadajícího bít, začal expandovat tmavě modrá modřina.
  
  
  Otevřel ústa, aby закричать, a pak ji doslova vyskočil na ego krku, kolébání velké prsty do krku. Нирад, zdálo se, dusí, ale u nah ještě dost sil zvednout nohu a bodnout mě v rozkroku. Ослепляющая bolest mě uvolnit sevření na krku někoho jiného. Její rozložené, aby se popadnout dech; musela Jsem se ohnout k podlaze, čelistí ruce na hrudi.
  
  
  Нирад spěchal na den. Její skočil dopředu, ještě si z přijatého hrozný úder. Ji, skočil na něj, popadl za nohy. On spadl s matně стуком.
  
  
  Její okamžitě ukázala nen shora, упершись kolena, ego stehna. Její zeptal se. - Jako tvé oči, Нирад? - Stále byly viditelné stopy oběhu, který ji vyvolal emu v baru, kde pracoval.
  
  
  Místo odpovědi se vrhl vpřed celou svou váhou, snaží se shodit mě. Pokud bych ji zlomil emu klíční kosti, jeho by проломил emu a hrudní koš, a on už nemohl vylézt. Proto se její zvedl ruku vzít v karate.
  
  
  Ale Нирад, by mělo být, byl fanouškem filmů o bojových uměních, v opačném případě je někdo poznal ego se základy karate. Jakmile ji zvedl ruku, je to vlastně парировал můj řezací úder "колониа-í mckee". Je to skoro mělo být bojové scény, a to bylo to, co jí hotel.
  
  
  — Takže... jsi lepší, než ji napadlo — všiml jsem se, odtáhla, aby se znovu postavit na nohy.
  
  
  On také vstal a zavrávoral, když ho začal kroužit kolem něj. S chraplavým výkřikem jeho, vrhl se vpřed, bodne smrtelnou ránu na solar plexus, a pak loktem do čelisti. Společné akce "pan-te-ji-lu-ki" a "pal-banda chi-ki" bylo dost, aby nejen zbavit ega a sebevědomí, ale i rozebrat emu dvě žebra.
  
  
  Нирад ustoupil zpět, otrávený bolestí. On nedovolí, aby sama sebe dotýkat. Shiva byl odhodlán přinutit mě zemřít hroznou smrtí, a paměť o vražedníku Ashoka Ananda ještě byla naživu v mé paměti. Tím více, že Ashoka nikdy představoval vážnou hrozbu naší Shiva, naše nezákonné operace Kobra.
  
  
  Proto se jeho pocit lítosti k Нираду. Byl to žoldák... najatý vrah ve službě šíleného vraha. Ten, kdo podcenil mě, ignorování mé vytrvalost a pud sebezáchovy.
  
  
  Já si nemyslím, že byl schopen znovu bojovat, s zlomené čelistí a dvěma zlomenými žebry. Může být i s проколотым snadné.
  
  
  Ale zatím se díval za ním, on pokračoval v boji s fyzickou агонией cenu svého života. Je to doslova drápy podlaha, snaží se chytit padlých zbraň. On se dokonce podařilo zachytit ego prsty, před tím, než ji stačil zastavit ego.
  
  
  - Myslel jsem, že jsi konečně začal chápat, že můj způsob uvažování, Нирад... " řekl jsem a пинком vrhl do emu prsty, opět zasláním zbraň v letu. Zbraně отскочило od jednoho kolem laboratorních stolů a klesl na podlahu.
  
  
  Řeč již byla o tom, aby mladého indiána na shromáždění na tomto místě. Je to příliš mnoho viděl, a to zejména za spoluúčasti Ривы. I když ji svázat svůj ego a заткну úst, dříve nebo později to řekne Shiva, jak ego neteř mi pomohla utéct.
  
  
  Se mi zdá, že ji cítil i náznak soucitu k бедолаге. Ale viděl jsem, že nakonec byl zapojen není jedna osoba, ale miliony lidských životů. Pokud by Shiva uskutečnil své plány, Západ stahl by svědkem vzdělávání индокитайского bloku bez zásahu. Při tom by byl aktivován celý arzenál jaderných zbraní, počínaje mezikontinentální balistickou raketu "Triton" s термоядерной hlavici. A konečný výsledek byl děsivý i pro ty z tvrzené a chladnokrevný muže.
  
  
  "Chladnokrevný" - není to definice, která mi vyhovuje. Nejsem sadista, ale s časem a zkušenostmi jsem, samozřejmě, "ожесточился". Нирад byl na mé cestě, cestě, která vedla k úspěchu své poslání. Musel čelit realitě situace. Takže, dokud mladého indiánského náčelníka скорчился na podlaze, vzlykající, jako strach o dítě, její blbec donutila ego vstát na nohy a tlačil na kamenné sténání hadí jámy.
  
  
  Ego obličej byl zalit krví, čímž na tvářích образовывались podivné obrazce, v ústech byl полуоткрыт a jazyk viset nad, jako zlomené křídlo ptáka. - Ne... "sahib"... prosím, ne... já...
  
  
  - Jsi jen plnil rozkaz, ji znám, - přerušil jsem ji, až po větu. - Já taky, Нирад, jeho taky.
  
  
  Za ním ho slyšel, jak se plazi pískání a шипят, snaha o kamenné stěny jámy. Нирада není nucen pracovat na Kobru, šel na to na vlastní žádost. Tady se dokončí svou práci, mnohem dříve, než předpokládal.
  
  
  Když si uvědomil, že jsem to měl na mysli, ego páry se náhle změnilo. Snažil se vymanit nohu, která se zabývá dostala se mi do obličeje, a прошипел: - Shiva chce tě vidět mrtvého! - Její není stahl zavěsil na tomto horizontu.
  
  
  "Možná, Нирад, ale tebe tu nebude, a ty uvidíš, co se stane". - Nemohl jsem se ztratit. Moje pěst narazila mu bylo na bradu a on spadl навзничь. Její popadl ego za opasek kalhot. Нирад snažil закричать, ale zlomený žebra umožnily mu bylo pouze приглушенно застонать. - Podařený výlet! — vykřikl jsem a vrhl ego se přes okraj jámy.
  
  
  Snažil se naskočit za okraj, ale nemohl. Ego nohy затрепетали ve vzduchu, pak indiánského náčelníka klesl навзничь a skončil v umělém rybníku, kde ji viděl, jak hrozné mořští hadi kroutí své hlavy.
  
  
  Bublání v & nb, strhující kroužků a ocasy. Tělo Нирада свело v agónii. Indiánského náčelníka se otočil na bok a snaží se dostat na stojaté vody. Mořský drak vrhli své krátké zuby v ego předloktí; on pak sám vyšel přes vodu, pohybující se nejistě po svém živlu. Ale on zůstal se svými клыками, вонзившимися na ruku muži, se zvláštní děsivou vytrvalostí.
  
  
  Když se konečně hodil svou kořist, a Нирад pokusil vstát, jak je rozrušená, zasáhla královská kobra, aby se ukázat, že nikdo nemůže rušeni její klid na jeho území. Její pozoroval tuto scénu s nějakým зачарованным hrůzou. To bylo to, že přišel pro mě Shiva. Cobra vstala a закачалась ve vzduchu.
  
  
  Нирад ujel nám закричать, nám přemýšlet o útěku. Plaz závodil rychlostí blesku, a zároveň зубчатая šupinatá zmije вонзила své tesáky v kotníku mladého inda. S rty Нирада vzrušeném судорожное bublání. Její díval se za ním, dokud se jáma оживала švihl, řítí, biče.
  
  
  Спазматическая třes сотрясала tělo inda. Ego nohy подкосились, ruce nakloněný na límec košile, jako by nemohl dýchat. To dusí jedem kobry, ochromilo nervová centra dýchání.
  
  
  Člověk a rukou Нирада se objevily červené skvrny; bylo vnitřní krvácení. Hadi, bez přestání, syčet, opakovaně byly ego, вонзая své zuby v neklidné tělo řadou smrtelných kousnutí. Ji odvrátil, když se jazyk Нирада высунулся iso rta, a teď je to nemohla vyslovit naše slova.
  
  
  Klepání odporně zdeformovaného těla dopadající na dno jámy, byl nevyhnutelný похоронной písní; Smrt přijde po několika minutu. Ale nebylo to na mně, naštěstí.
  
  
  "To, že hotel je pro mě tvůj strýček", — řekl jí, Риве. - Jedno sousto za druhým.
  
  
  Ona seděla v křesle, zavírání tvář rukama. Když jí řekli, to поднимала hlavu a podíval se mi do očí. Ee tyčinky nebyly мокры od sléz, černé oči díval se vážně a chladně. Ztratila kontrolu nad svými nervy, i potom hrozné herectví, jehož svědkem se stal.
  
  
  — Dobře, — zašeptala ona. - Já jsem šťastný. Někdy ji řeknu ti оборудова všem, o зверских a ponižující věci, které můj strýc nutila mě dělat se svými lidmi... svině, které pracují na tom, které se mu klaní, bylo to, jako by to byl Нагом, bohem. Нирад заслуживал nejhorší, ujišťuji vás.
  
  
  Pouze tehdy Reva, zdálo se, že byla na pokraji mdloby, její obličej odrážel silné emoce. Její jemně ji zvedl a vzal na ruce. To třes. Ji, přitiskl ee k sobě, dotkl se jejího krku lehký polibek. Brzy, její doufal, že přijde doba a pro nás, v době, kdy nikdo nemá přerušit. Ale teď ji musel opustit, a čím dřív ji уеду, tím lépe.
  
  
  Cítila, jak se mé obavy a отстранилась od mě.
  
  
  - Zeptal jsem se jí. - Kde jsme? Nejbližší město?
  
  
  — Jsem si představit, — řekla ona. "Ale nejprve musíš svázat mě, jinak můj strýc zjistí, že jsem ti pomohl utéct a nechat zemřít k mému před otcem". Mě asi taky zabije.
  
  
  Ona šla za lanem, a ukázal na židli. Pak, když vysvětlovala vše, co jsem potřeboval vědět, její обмотал s lanem, její pas a kotníky, chci, aby scéna vypadala pro estestvenno.
  
  
  Její krátké řekl, hej, co je cílem mého poslání; Jí mohl věřit hej, teď, když ona stala se cenným spojencem. Ale nechtěl jsem vystavit ji nebezpečí.
  
  
  A když se její, uvědomil jsem si, že jsem hej potřebovat možná víc, než ona mně, poslední pochybnosti zmizely, ustupuje naplno důvěřovat.
  
  
  — Agra je jen pár mil odsud, — řekla dívka. - Hned za vilou jeďte po hlavní silnici: to vás dovede otevřeně do města. Bychom se měli sejít dnes večer: pokusím se získat více informací. Je pro tebe.
  
  
  - Pro nás, co máte na mysli. Za život a spasení tvého otce, popřel zprávy v médiích zprávy jí hej.
  
  
  Když byl určený čas setkání, ji našel ve skříňce nějaké hadry, plněné hele, pusu a jdeme pryč. To poslední dobu přesvědčil, že je lano pevně dotaženy, aby se vzbudit podezření u Šivy.
  
  
  Zbraň Нирада ležel na podlaze. Ji strčil ego na zadní minutu, pak popadl krátké bílé oblečení, висевшее ve skříňce, a pak dal na ego... primitivní košili, která se zabývá alespoň uspokojilo by mé naléhavé potřeby.
  
  
  Riva se otočila. Slzy začal hydratují její hole. Jeho hotel se vrátit, dát hej pochopit, že vše bude k lepšímu; ale něco mě zastavilo, může být strach už nikdy ji není vidět. Její uvažovat o Риве Singh, ale první v hlavě je pocit agent AX. Ji mohl zklamat Риву, ale nemohl jsem zklamat svou vládu a důvěry, kterou to mělo mi... ne, když se miliony lidských životů byly v nebezpečí z absurdních snů, trestné činnosti plánování šílenec.
  
  
  
  
  8
  
  
  Přísloví jsou vhodné k použití, protože výstižně vyjadřují общечеловеческие pravdy: jsou snadno přizpůsobit ke všem možným situacím. Co mi přišlo na hlavu, když ji opustil Риву Singh jednu v laboratoři, se sbírkou jedovatých plazů a groteskní ležet v místnosti tělo číšníka, bylo: "Když prší, ne nutně všechny промокнут".
  
  
  Události se děly pomalu; jsou doslova zasáhlo mě s nimi fretka, jak přijel do New Delhi dva dny dříve. Za tento krátký časový úsek, pak toho, jak ji opakovaně divil, nesleduji, zda ji za návnadou, která se zabývá dovede mě do slepé uličky, Shiva podařilo nalákat mě do svého doupěte. Byla to nelehká cesta, a není mi náhodou jsem viděl tajemného Шиву... posledního majitele Хакши a mozku Kobry. Ale dostal jsem víc než dost důkazů, aby sami sebe přesvědčit, že to není fikce. Člověk tam byl, i když jsme se setkali tváří v tvář.
  
  
  Dříve nebo později se to taky stane, dlouho předtím, než se dozví, že musím něco mu říct. Ale teď potřeboval jsem se dostat do Agra do toho, jak on nebo ego gorily zjistí můj útěk, dříve, než oni zavítají do kamery a najít prázdné, pokud nepočítám pět rozzuřených hadů.
  
  
  Laboratoře vystupovala v úzkém koridoru s утрамбованными lidskejma stěnami. Za zdmi sídla Šivy ji slyšel nízké, гулкие zvuky удода. Řádek "Pu...pu...pu" ustoupila hlásičem, který jako by отражался v každé mé myšlenky, v každém pohybu. Jsem na špičkách prošel přes úzký uličky, a ve stejném okamžiku ve vzduchu se ozval hlas rozléhal раздавшийся na celém dálném oba konce uličky.
  
  
  - Нирад? Co tady děláš? Ty víš, on nemá rád čekat...
  
  
  Musí být, to byl Ranjit nebo Гурнек, pravděpodobně první, protože obličej Гурнека ještě забинтовано. Ji chytil netrpělivosti v hlase muži, a přikrčil do výklenku na chodbě, když se ke mně приближались shaggy. Její, se podíval a viděl Ранджита. Ego tričko bylo расстегнута na hrudi, a удавка, kterou nosil na krku, vysílá kovový lesk. Indiánského náčelníka zaklepal na dveře laboratoře, a to není stahl čekat na reakce ega.
  
  
  Ohýbání na polovinu, její, narazil na další chodbu, z nějakého bludiště. Její byl ve vile, domníval jsem se, a obvykle na nich má dveře, a pak, a více. Její našel ee přes minutu. Ji tlačil masivní, kupodivu инкрустированную dřevěné dveře a zamrkal, když se snaží zvyknout si na ослепительному světlo ranní slunce.
  
  
  Nádvoří, zdálo se, že byl zcela přesunut kolem nějakého středomořského místa. Hustá zeleň, kvetoucí keře, svěží rostliny. Je zřejmé, že Shiva litoval prostředků, aby reprodukovat přesné kopie koutu úrodné krajině na jihu Francie.
  
  
  Jemně zavřel jsem dveře, jeho běžel na poseté štěrková cesta, která se zabývá přišla v den, na boční fasádě. Stezka se připojí k husté скоплению jalovce a keře, jemně подстриженных a dobře udržované. Celková úzkost ještě nevyšel, a to samozřejmě nehodlal čekat, až bude fungovat. Rychlý pohled přes rameno potvrdil, že Ranjit stále ještě nemohl varovat ostatní.
  
  
  Ale věděl jsem, že je to záležitost několika minutu. Nemohl jsem najít naší bráně, nám jinou možnost, kromě plotu kolem stromů. Její вжал hlavu a krk na ramena a zamířil dopředu, holé prsty tlačit zpět přehradu kolem větví. Její zhotovil více hluku, než hotel, ale tato obec rusku již otočil katastrofa od samého začátku, a upřímně se teď věci šli na opravu.
  
  
  Větvičky jsou doslova срывали se mě oblečení, хлестали obličej a oči. Za mě ji uslyšel nepatrný pohyb, zmatek hlasů byl stále více. Její pokračoval prokousat větve a konečně propuštěn, Jeho stál na okraji prašné cesty, vedoucí podél vily.
  
  
  Nebyl ani čas popadnout dech. Jeho běžel, objevoval se s každým krokem kluby prachu. Přede mnou se ozývá byly distribuovány slabé zvuky tlumené hudby: sledoval jsem za zvukem, doufám, že to pochází z kamionu nebo dodávky na cestě do Agry.
  
  
  Pokud se dobře pamatuji zeměpisná poloha, Agra byla asi tři hodiny jízdy od New Delhi a bylo světové známý jako místo, kde se v sále Taj Mahal. Pokud jsou návštěva města, není součástí mé plány, pak Shiva byl.
  
  
  Její, vycouval na hlavní silnici. Ona byla neuvěřitelně úzká, web-kapela, na které je pohyb šlo v obou směrech. Monzunové období začíná několik měsíců, takže silniční plátna byla nahá a nic, homogenní prostor tmavý prach. Z krajnic silnice se táhnul přes seschlých stromů, a na pokřivené větvích seděli supi, безмолвные jedlíci устрашающих mrtvoly s holými hlavami.
  
  
  U Ривы neměl čas mi dát podrobný návod. Její podíval se dolů na silnici v obou směrech, ale nespatřil nic, co poukazuje by mi přesnou cestu do Agra. Její systém je podělal od slunce jasné, a po chvíli uviděl rodinu, согнувшуюся kolem malého ohně na druhé straně silnice.
  
  
  Dva dospělí a čtyři děti se na mě podíval s unhidden zvědavostí. Její rozhodla riskovat a běžel přes ulici, náhle se zastavil, když добежал do skupiny. Štíhlý muž, oblečený jen v oblasti pasu, zvedl tvář, aby každoročně se na mě, snažil se vstát. On byl, by mělo být na deset let mladší než já, ale морщинистое, впалое osoba vykonala ego typ ценымногие starší.
  
  
  - Agra? zeptal jsem se, jakmile bylo zjištěno, že nikdo kolem nich nemluví anglicky. Její poukázal na ulici a zeptal se znovu: - Agra?
  
  
  Matka a otec vyměnili překvapeni názory, a dva na čtyři děti začaly tahal mě za kalhoty. - "Úplatek, úplatek!" - řekl zcela nahé holčičí, jednou rukou tahal mě za штанину, a druhý ukazující na ústa. Ego tenký, скулящий hlas pokračoval prosit.
  
  
  Ve vile vzali mou bundu spolu s peněženku a peníze, které ji držel ve vnitřní kapse, takže vše, co jsem měl s sebou, je hrst rupií, který ji dostal od Ривы. Hlasů je další problém, který je možné přidat k ostatním. Však ji našel měděné mince a položil ji na dlaň nataženou rukou hladové dítě.
  
  
  — Agra, — opakovat to, nervózně podíval se na plot, скрывавшую vilu. - Taj Mahal...
  
  
  - Ah, "sahib", Taj Mahal! — řekl muž. On stále stál na bobku, ale zvedl svou костлявую ruku, aby ukazoval mi cestu, vlevo od vily.
  
  
  Znovu se rozběhl, cítil ostrou bolest v kyčli. Zbývá jen doufat, že stroj, vozík, každé vozidlo проедет mimmo, aby mi pomohl dostat se do Agra. Ale místo auta nebo dodávky ho slyšel hluk, který se okamžitě vrátil mě k mišmaš událostí, které nastaly v první večer po mém příjezdu do New Delhi. To byl kašel, a pak řev motocyklu za mnou.
  
  
  Její pokračoval v jízdě, soustružení každý dále Od stezky, která se zabývá vilu obklopovala, na hlavní silnici jel motocykl se dvěma lidmi na palubě; ih hlavy byly замотаны тюрбанами a budou směřovat ke mně. Její popadl zbraň Нирада, který držel v kapse kalhot.
  
  
  Byla to Astra.32, schopné zasáhnout jakýkoli cíl v okruhu čísla metrů. Společnost Astra se vyrábí pistole, stejné пистолетам Colt a lindner hotel se nachází (které jsou výrazně dražší), a on používal ih mnohokrát v minulosti. Ale když ji zastavil, aby se cíl a stisknout spoušť, ji si uvědomil, že zbraň je vybitá. Ji strčil pistoli zpět do jeho šíři kalhoty a znovu se rozběhla, i když pár centimetrů ode mě se ozvalo пролетела brýle a kus kůry отлетел od stromu jen pár kroků nalevo od mě.
  
  
  Ten, kdo střílel, měl nějakou praxi a cvičené oko. Její začal běžet kličkoval v požádal o azyl, která by umožnila mi svádějí z cesty, vyhnout se kulky, které nalévá, jako jsou arašídy. Další výstřel, a tentokrát na brýle, задела mi pravé rameno. Padesát metrů před ní viděl dřevěnou лачугу, na zděného komínu které upozornily na sloup černého kouře.
  
  
  Její tušení, co to bylo, ale pokračoval v jízdě tak, jak nikdy v životě běžel. Motocykl сокращал vzdálenost, ale prach, поднимавшаяся od silnice, мешала řidiči vidět, a to znamená, že řídit vozidlo až do maximální rychlosti. Její využil ji a spěchal do dvora, poseté odpadky, v té době jako jedna kolem dvou mužů, nařídil svým společníkem zastavit a jít dál pěšky.
  
  
  Pravděpodobně to byly Ranjit a Гурнек, pomyslel jsem si, i když si byl jistý, že Shiva více než dva bodyguardi. Z boku budovy se otevřely dřevěné dveře; dveře jsou zavěšeny pouze na jedné z rezavé panty. Její spěchal dovnitř, a tam v chřípí udeřil nechutné zápach krve a exkrementů zvířat.
  
  
  Její byl na скотобойне, a cítil tak, jako by se vrátil do devatenáctého století. Hinduisté nejedí hovězí, muslimové jedí. Bučení skotu, netrpělivý klapot kopyt skotu a изумленные názory lidí, готовившихся rozřezání krávy, jasně poukázal na to, že jsem přišel v nejméně vhodné místo k ukrytí.
  
  
  Muži začali křičet, zvedat pěsti. Její byl pro ně незваным hostem, který neměl nic společného se zvířaty, které bylo nutné zabít. — Omlouvám se, přátelé, — zamumlal jsem, метнувшись mezi dvěma velkými krav k vaně plné krve, která se zabývá vedla po vnější kanalizace.
  
  
  Zápach byl takový, že u každého сворачивал žaludek; Jeho hotel, aby to stačilo hrdlořezů Šivy. Ve vzduchu byl cítit разделанным masem a se strachem. Scott v panice začal vrtět, ego kopyta a pak bouchání na zapeklitému podlaze. Za mě ji slyšel sdílení se slovy v jazyce, jemuž nerozuměl. Pak se ozvaly kroky, blížící se ke mně, a ozývají перекрывающий hluk zvířat.
  
  
  - Carter! — křičel, Ranjit. - Chceme jen mluvit. Shiva chce uzavřít dohodu!
  
  
  Dobrá věc, odůvodněné její: můj život pro něj nic nestojí...
  
  
  Zvířata, z velké části nesouvisí, грозились stékají dohromady. Taky ji udělal to. Být rozdrcen stádo bláznivých od hrůzy krávy, движимых instinktem sebezáchovy. Je jen samozřejmé, ji cítil stejný instinkt. Proto se její pokračoval v jízdě, a ještě jedna na brýle, просвистела nad mou hlavou se odrazil od schodů vedle koupelny.
  
  
  Brýle zvedla stříkance krve, hnoje a moči, které испачкали moje kalhoty. Její uprchl do mrtvého bodu, sténat v zadní části velké místnosti, kde nebylo vidět na nás, oken, nám dveří.
  
  
  Chtěla něco, co bude kompliment mi pár vteřin drahocenného času. Jeho dostal se na okraj vany a popadl vidle, které viděl nad hromadou krmení. - Carter! Hlas znovu zavolal. - Je po všem, "sahib"!
  
  
  - Ne tak docela! - hlasitě odpověděl jsem, že drží vidle, jako oštěp.
  
  
  Ranjit udělal ještě jeden záběr, ale ve stejný okamžik čtyři ostré hroty ville вонзились emu v hrudi. Jeho obsazení rezavé nástroj tak silně, jak jen mohl. Nyní ji stál nehybně a pozoroval, jak mladý indiánského náčelníka отшатывается zpět, s otevřenými ústy a rukama, стиснутыми v dřevěném древке této zbraně.
  
  
  Гурнек, který stál za jeho společník, úplně mě ignoroval, зачарованно při pohledu na čtyři pramínky krve, брызнувшие kolem rány. On se snažil uvolnit vidle, ale Ranjit pokračoval křičet, divoký křik bolí byl stále slabší s každou sekundu.
  
  
  Byly to mučivé výkřiky Ранджита, ego sténání vztek a utrpení, když Гурнек snažil vytáhnout vidle na ego prsou, nutí krávy, celý tucet, šíleně přestávka na úzký průchod na okapový potrubí. Její slyšel ih neslyšící рокот, dunění kopyt, řvaní; Ji, vyskočil a začal se plazit k hygienickým zařízením.
  
  
  Гурнек křičel, mával rukama ve vzduchu. Ego udeřil rohy v zádech a doslova подбросили do vzduchu, přistál vedle s velkou vanou. Ranjit zhroutil prostředí, která zešílela stáda dobytka. Poslední sten bolí spadl s ego rty, když se jeho ruce разжались, a uzavřely v groteskní parodii na pěst.
  
  
  Pak зловонное dýchání zvířat se dotkl mé tváře, a já jsem spěchal dolů uličkou, snaha neustále do zdi na druhém konci na jatkách. Špinavý a páchnoucí, s opuchlý obličej, nezámrzou krví a pak, její, by mělo být, není představoval příjemný, " řekl, když vyšel na cestu, takže za tuto scénu obávaný bojovník.
  
  
  Nebyl jsem si jistý, co se stalo s dvěma indiány. Гурнек, pravděpodobně by zůstala naživu, ale já jsem doufal, že rány od wil navždy odstraní Ранджита. V tomto kontextu by se za jiných okolností se mi zdálo, že jsem odvedl slušnou práci.
  
  
  Lidé na krveprolití, musí být taky byli lidmi Šivy. Její není stahl čekat, až vystoupí vpřed, aby se pomstil za své kamarády. Šel jsem na ulici a přemýšlel, jak se mi přesvědčit někoho svézt mě, takové špinavé.
  
  
  Mimmo jel starý Ford. On míří do Agry, ale zuřivě mávat rukou, nutit zůstat, bylo k ničemu. Její pohled viděl, měď-červené tváře, pak stroj zmizel v oblaku prachu, který stoupá, když se проезжала mimmo.
  
  
  Její pokračoval jít, rozhodl se zastavit.
  
  
  Potřebuji koupelna, čistý, švédy, peníze a zbraně. Pokud je mi známo, vláda USA nebyla naše konzuláty, naší delegace v Agře. Město bylo příliš blízko k New Delhi. Ale může být, našel by to, co potřebuji, v hotelu.
  
  
  V každém případě by ji měl udělat. Bylo již poledne, a ještě ten večer jsem měl schůzku s Реевой. Bylo ještě mnoho věcí, které bylo nutné udělat, a tak ji zvedl tempo. Riva řekla, že Agra je v sále jen několik kilometrů od vily.
  
  
  Několik mil, nebo ne, to vždy bylo vyčerpávající procházka. Polední slunce nemilosrdně палило se mi v hlavě, obloha představoval ослепляющую безоблачную hladinu, усеянную nepravdivé отблесками. Uplynulo minutu deset, čtvrt hodiny, než mi jel do hotelu nějaký vozík. To bylo ветхая повозка, kterou тянула pár hubená volů, везущих who sena.
  
  
  Její zamával rukou вознице, седобородому мужику, který bych vytáhl otěže a zastavil повозку krajnici. - Mluvíš anglicky? - zeptal se jeho obyvatel.
  
  
  "Čistá angličtiny", — řekl on. - Angličtina není...
  
  
  Její ukázal prstem nejprve na něj, pak na sebe. - Agra? - Ji požádal. - Agra?
  
  
  - Agra? - opakovat sedlák, mávání rukou za strany na stranu gesto, který je v univerzálním jazyce znamená: "Ano".
  
  
  Její energicky přikývl a vyšplhal na vůz uprostřed seiny. Muž se široce se na mě usmál, ukazovat zuby a dásně, испачканные "пааном". To pak povolil otěže, a voly znovu šli svým pomalým krokem, který přesto byl lepší, než dlouhá procházka pěšky.
  
  
  Její dřímající off ukolébat ритмичным покачиванием a vrzání vozíků. Potřeboval jsem si zdřímnout, byť jen na hodinu. Ale moje myšlenky přerušil vytrvalý hukot, rachot, který byl stále hlasitější podle toho, jak se повозка катилась po sluneční cestě.
  
  
  Instinktivně насторожившись, ji, rozhlédl se. V dálce se vyšplhala na prach, malé mraky jemného písku skrýval zdroj hluku, který ji slyšel. Nechci zbytečně riskovat, aby nedošlo k ohrožení nás svůj život, náš úspěch poslání, jeho uspěchané ponořit do благоухающее seno, навалив shora je docela hodně, aby se sami neviditelné.
  
  
  Nemohl jsem pochopit, co se blíží. Jeho вглядывался v by v dřevěném autě, poslouchat neustále řev, více motorů. A když ji viděl, co to je, její hlouběji ponořila do seno a konal dech.
  
  
  To byly nové tváře, ale od tohoto okamžiku ji nemohl ih zapomenout. Tři muži, všichni indové-sikhové... motorizovaná jednotka, poslaný Шивой, aby mě najít a vypátrat, zabít, nebo se vrátit do vily v očekávání posledních objednávek Velkého náčelníka. Oni s řevem промчались mimmo natažený vozidla s voly; všechny tři motocyklu zamířil do Agry.
  
  
  "Pokud by Hawke mohl vidět mě teď!" — pomyslel jsem si.
  
  
  Jí byl chaotický, bez haléře v kapse, vyzbrojeni jen незаряженным pistolí, a mé znalosti taekwondo a karate. Bylo snadné předpovědět, zda je můj úsudek o Shiva na skutečnosti, že nadcházející den bude stresující
  
  
  
  
  9
  
  
  Její přijel do Agry přes hodinu, dodávka высадил mě na okraji města. Zaprášené немощеные ulice, křivolaké uličky, bludiště uliček, které, zdálo se, že byly vytvořeny speciálně tak, aby se zmást náhodného návštěvníka. Sbírat nějaké informace, její ocitl před sídlem společnosti American Express.
  
  
  Nejde o to, že moje situace byla zejména zábavné, ale to mě рассмешила. Hlas její, vzdálené od způsobu běžného amerického turistu, bez pasu a bez peněz, pokud nepočítám pár rupií, které Riva mi dala před tím, jak mě svázali.
  
  
  Její myslel si pronajmout auto a vrátit se do New Delhi, ale cesta trvala ne méně než šestý hodinu, ale času mám dost. Potřeboval jsem se spojit s Hawke a připravit se na setkání s Ривой ve stejný den. Takže, Nick Carter, špinavé, roztrhané, исцарапанный a zkrvavená, narovnal ramena, hluboce si povzdechl a prošel dveřmi spořádaný budovy, jediná naděje v cizím městě, a pro mě strašně nepřátelské.
  
  
  Agra není metropole. Tři ozbrojenci na motorkách by v žádném nemoci prohledali celé město. V mé hlav již вырисовывался patře, když ji vstoupil do bílé budovy požádal kabinet manažera.
  
  
  Se mnou a předtím stalo se dostávají do těžké situace, ale je to граничило s posměchem. Bez centů, na nákup zbraní, nebo oblečení, nebo na pronájem auta u mě by bylo řešení se vypořádat s Шивой a ego osobní týmem gorily. Můj pas s penězi a moje věci byly v bezpečí v hotelovém pokoji v New Delhi; ale zbytek mě bylo v Agra, tři hodiny jízdy od hlavního města.
  
  
  Právě vstoupil do budovy, ke mně do dveří přišel hlídač v uniformě. Její údajně právě on nemohl vinit бедолагу, zvláště když viděl svůj odraz v zrcadle sténání... životní špinavý a otrhaný бомжа.
  
  
  "Já chci vidět manažera", — oznámil její ochranky. - K nehodě došlo.
  
  
  Ředitel na zasedání, nelze jej rušit, "пукка hippies"... - odpověděl muž, házení urážka mi do obličeje.
  
  
  Ok, na mě voněl козами, a údajně to nebyl манекенщиком, ale já jsem neměl v úmyslu stát tam a dohadovat se s ostrahou... ne tehdy, když všichni, včetně "American Express", mohlo by se zhroutit, pokud by Shiva претворил své plány v život.
  
  
  "Je mi jedno, že to na zasedání," — rozzlobeně vybuchla ji. - Je to nouzové případ. - A začal ztrácet trpělivost, když na druhé stahl tlačit mě na den, s úmyslem hodit na silnici. - Tak nelze zvládnout gentleman! — zvolal jsem, zuby zaťaté.
  
  
  Stráž strčil ruku do pouzdra standardním vydání zbraní. Chyba číslo dvě. Nemám rád "tyrani", tím více se mi nelíbí, když mě tlačí. Takže, rychlým pohybem rukou a úderem ledvinu jeho břehu dlouhého muže распластаться na полированном mramoru podlaze. Odina podle úředníků zvedl hlavu a vyskočil na nohy.
  
  
  — Není třeba se obávat, — ujistil jeho ego. - Mimochodem, můj manažer, ještě jeden... a musím si s ním promluvit o případu. "Okamžitě." Nebudu tu sedět a čekat tam svého kolegu... - jsem ukázal na postavu stráž, aby se rozhodnout, презентабелен jeho společnosti, nebo ne.
  
  
  Musí být, to byl můj tón hlasu nebo haste, s níž ji pustil ochranky, problém je v tom, že mladý clerc spěšně přikývl a běžel k řadě stolů. Její nehybné stál v hale s приклеенной na rty úšklebkem, že je připraven znovu odejít kolem sebe, kdyby se po chvíli nebudete začnu jednat.
  
  
  Úředník byl hind, ale člověk, протянувший mi ruku, byl američan, nejvyšší, худощавым klukem, o pár let starší než já. Vypadalo to téměř nepříjemně ve svém pruhovaný oblek, dokonalé, zatímco můj švédů bylo špinavé a изодранной.
  
  
  - S čím ji mohu pomoci? — zeptal se mě, zkoumali mě z nohy do hlavy.
  
  
  - Lepší mluvit veřejně - oddělil jeho ego.
  
  
  - "Odpustit?" — řekl, zamračil úžasu.
  
  
  - Radím vám jít do své kanceláře. Její pracuji na vláda, vaše vláda. Speciální tajné služby.
  
  
  - Спецслужба? - namítal clerc se smíchem. - Ano, dobře, chceš udělat vtip mnou navždy! Co to je, vtip?
  
  
  - Bez legrace. A pokud nechcete vidět mě ve své kanceláři, budu se muset o sebe postarat sami. Ale já bych nechtěl způsobit ti bolest...
  
  
  Strážce přišel k sobě a pohnul se k nám. Její pokračoval se dívat na úředníka do očí, doufal, že to souhlasí. Její uvědomil ego situace: jak to věděl, on se setkal s blázen, který обезумел a špatně třísla.
  
  
  On odvrátil ode mě pohled a podíval se na stráže. Sekundu on byl váhavý, ale nakonec se podíval na mě a pomalu přikývl. — Já nevím, co to je, ale ujišťuji vás, že já se nebojím, " řekl intenzivním hlasem.
  
  
  - Ne navždy nikoho bát. Koneckonců, všechny jeho další klient, i když můj akreditiv zůstal v New Delhi.
  
  
  Ji následovali přes řadu stolů v malou kancelář s dřevěným obložením, miniaturní Wall-drcené na Indickém subkontinentu. Ji, podíval se na jméno, выгравированное na desku na stole, sel do koženého křesla, odkašlal si a začal vyprávět svůj příběh od začátku.
  
  
  Její nezmínil jméno Šivy, není rafinovaný, se nám v podstatě jeho poslání, nám své vztahy s AXE. Jí se představil agent zvláštního oddělení CIA, v kanceláři, který by mohl mít pro ředitele velmi zvláštní význam. Její vysvětlil emu svůj postoj, což naznačuje, že své doklady a peníze zůstaly v New Delhi, a že mé obec rusku, neumožňuje mi vrátit se do hlavního města, může být na několik dní.
  
  
  Když ji dokončil svůj příběh, včetně toho, proč se jí představil бомжом, manažer chtěl vědět mé jméno, a zkontrolovat informace pomocí počítače, stojící vedle stolu. Obvykle jí hezké справляюсь s čísly, ale nikdy se neobtěžoval si pamatovat číslo své karty. Tak jsem volal pana Reynolds, správce, celé jméno s adresou ve Washingtonu, který byl na kartě.
  
  
  Někdy na letištích mi náhodou koupit "detektivní" nebo spyware knihy, napínavé čtení, které pomáhají relaxovat a vyčistit hlavu. Ale nikdy se mi nestalo najít popsanou situaci, i když vzdáleně сравнимую s to, ve kterém ji ukázala. Jak vědět, v likvidaci hrdinů knih vždy byly pohádkové částky v různých měnách, u nich nikdy nedojdou naše pasy, nás doklady prokazující totožnost, naše zbraně. Ale on nebyl hlavním hrdinou knižní "tajemství".
  
  
  Vše, co se se mnou děje, bylo zatraceně "skutečný". Kancelář American Express byl skutečný, jako město Agra. Vše, co se stalo, osobně se mnou. Její pozorně sledoval Рейнольдсом, изучавшим počítačová data. Pokud by to nepomohlo mi, že by ji zaplavilo po krku. Snadno a jednoduše.
  
  
  — Dobře, pane Carter, si není duch, — a konečně řekl Reynolds, po přečtení informace. - A ty jsi příliš zaneprázdněný člověk, měl jsem se přidat. Jste cestoval venkovní bazén a? Na jeho tváři se objevil úsměv, pak manažer se omluvil za to, jak se mnou bylo nakládáno.
  
  
  "Aspoň, že vy jste ten, kdo umí naslouchat," podotkl jsem. - To je kvalita, kterého nyní mnoho chybí.
  
  
  — Obávám se, že to je vše, — souhlasila. On mi nabídl cigaretu a zeptal se, nechci už ji vést sami sebe v pořadí, u něj doma, on volal jin, aby poslala šoféra za mnou.
  
  
  Jeho ocenil nabídku, ale nechtěl dodávat mu bylo na obtíž. Čím méně lidí ji втягивал na to, tím bylo lepší pro všechny. Její poděkoval ego za laskavost, ale odmítl pozvání. "Co potřebuji, za prvé, několik set dolarů v indické měně, pokud je to možné, a váš úřad, aby se zavolat mému náčelník ve Washingtonu.
  
  
  "Není problém, — ujistil mě Reynolds. On se rychle zvedl z křesla, celý šťastný a rozrušený možností se účastnit, i když v miniaturní podobě, v činnosti takového tajného a podzemní charakter.
  
  
  Dvacet min později, s распухшим kapsou kalhoty z krabičky bankovky, její seděl za stolem ředitele, čeká, až Hawke obrátí otto klenby. - Ale uvědomuješ si, že už je po půlnoci? — zamumlal můj šéf.
  
  
  - Myslel jsem, že jsi nikdy jít spát dříve tři.
  
  
  - Tři hodiny?! Krejčí, mi navždy vstávat v šest, Číslo Tři!
  
  
  Vždy jsem byl číslo 3, když Hawke злился; Ji dostala Nickem nebo Carter, když byl ve více samém rozpoložení. Samozřejmě, že Velký Vůdce není odpustil by mi, že jsem zapomněl o rozdíl v čase mezi Washingtonem a Indií.
  
  
  - Dobře, - odsekl jsem. - Nechám tě zpátky do postele přes minutu; Její myslel, nicméně, že máte zájem zjistit, co se stalo...
  
  
  — Vím přesně, co se stalo, — zhroutil se. - Už jsem mluvil s indickým službou bezpečnosti. Byl jsem informován o vašem kontaktu. Nick, no tak pojďme začít s je to stejný starý příběh. Její přiznat, že se mýlil. Začněme s tím, že Shiva nikdy neexistoval.
  
  
  - Opět špatně. Shiva existuje, doufejme, že ne na dlouho...
  
  
  - O čem mluvíš? — vykřikl Hawke. - Myslel jsem, že jsi skončil, že jsi se chystal letět domů.
  
  
  — Může být, příští týden, pokud vše půjde dobře, — oznámil jsem. Její vyprávěl Хоку detaily, od mého prvního seznámení s Моханом a Гурнеком na zabíjení Ananda, mého svou moc v Červeném forte, a toho, co se stalo potom. Když jí řekl, emu vše, co věděl o Rámečku, byl doslova ohromen.
  
  
  S jinou oba konce linky донесся prudký g? n? rale přes tisíce kilometrů, než přišel revmatismu. Hlas Хоука absurdní jemně a nenápadně, ale já potřeboval tlumočníka, aby pochopili, že je hluboce znepokojen. - Nyní víte, co jí chci od tebe, Nick...
  
  
  — Mám mlhavou představu, " řekl jsem. - Rakev, ne?
  
  
  - Já chci víc. Jí chci Шиву a Hadži, pokud je to nutné. A já nechci ih kousek po kousku, jeho jasné выразилась, Nick?
  
  
  - Vynikající. Její již rozhodl strávit situaci podle vašich kritérií. Ale co mám dělat s dodáním heroinu? Měl ji, aby i nadále s tím vypořádat?
  
  
  - Nejprve obrázek s Шивой. Jinak ji kontaktovat indické bezpečnostní službou. Šperkovnice je mnohem důležitější, samozřejmě.
  
  
  — Samozřejmě, že je jen logické, — zamumlal jsem.
  
  
  - Chcete pracovat samostatně nebo raději, aby ji požádal indiány zasáhnout a pomoci vám?
  
  
  — Ještě ne, — odpověděl jsem. - Pokud Shiva podezření, že indické bezpečnostní služby bude bránit ego plánům, si pospíší a uniknout kolem země, aby se úkryt v Číně, a pak jsme se ego, už nikdy nenajdeme. Ale v okamžiku, kdy jsem si nemyslím, že vidí ve mně bezprostřední nebezpečí, tak se jí prosím vás, ne o tom mluvit, když budete volat představitelům v New Delhi. - Věřím, že Anand mi dal pochopit, jak ego slova došlo "prosakování" citlivých informací v nejvyšších patrech ego Služby. - Nechci, aby naše druhé odletěl, než se u mě objeví možnost oříznout blatníky emu...
  
  
  — A ощипать ego peří, — dodal Hawke.
  
  
  - O, my jsme take šperkovnice se od něj, samozřejmě.
  
  
  Pak jsme našli šifru, kód jméno, aby mohl být jist, že mluví se skutečným Nick Carter, nikoliv elektronickým hlasem, geniální vynález albánského vědce. - To je zásadní věc, Nick. Náš Moskva, naše Washington bude se dívat, jak se Čína chystá pohltit subkontinentu bez ih zásahu. Budou nuceni převzít iniciativu, války, nebo ne. Proto...
  
  
  — Docela, — přerušil jsem ji, snaží se smát, ale nemohl. - Mám kontakt uvnitř organizace. A jeho není приемлю lézí.
  
  
  — Ano, víme, — povzdechl si Hawke. - Hlas proč nemůžu ztratit tě otevřeně teď... a nemůžu přijít Šperkovnice.
  
  
  "A Шиву taky," dodal jsem. - Nezapomenu revmatismu Indii Alexandr Veliký... nebo, lépe řečeno Hitlerovi?
  
  
  - Nemyslím si, že starý Adolfo byl tak vychytralý, nebo dokonce tak silnou, Nick. Hodně štěstí; Jeho netrpělivě tady čekám na odpověď od vás brzy.
  
  
  - Rychleji, šéf. Slibuji, že velmi brzy.
  
  
  Hodinu později vyšel její okolí svého hotelového pokoje, vypadat úplně jinak, než když ji vstoupil do kanceláře American Express. Její odhozený župan, kalhoty a baletní sprcha, nahradí ih typické místní oblečení: bílé bavlněné košili, letní kalhoty, koženými v sandálech. Anonymní švédy. Ji vzal sprchu, pečlivě oholený a konečně, натер obličej, ruce a nohy vrstvou mastné barvy.
  
  
  V důsledku toho jsem byl měděný pleť a tento make-up mi umožnil spojit se s davem. Lidé Shiva zvědaví выходца od Západu, a pokud byli dost chytří na to, aby se zabránilo výstup na Američan Express, ji hotel bych, aby byli dostatečně chytří na to, aby si představit, že změním své oblečení a vzhled.
  
  
  Clerc za pultem v hotelové hale, byl taktní, i když, a chytřejší než jejich kolegové v New Delhi. Ve delle tím, že sleduje za mnou s unhidden zvědavost (jí byl naprosto nevypadá jako na přihlášené, jen co se člověka), to není zmínil se nám o změnu mého oblečení, nám o травмирующем změně barvy, rychlém zvýšení barva mé pleti.
  
  
  — Ji hotel mohl poslat telegram, — řekl jí emu.
  
  
  "Omlouváme se, ale nemáme správné zařízení, — sahib, — odpověděl. Pak z pod pultu se досталь топографическую mapu Agra s barevnými ilustracemi atrakcí města, včetně, samozřejmě, Taj-Mahal. - Musíte jít na telegraf na Gwalior-rod. Odtud můžete poslat telegram, - dodal a ukázal na místo na papíře červenou tužkou.
  
  
  Její poděkoval jsem, složil mapu a zastavil велотакси výplaty přímo u hotelu. "Na poště Gwalior-rod", — řekl, že jeho řidiči. Můj přízvuk, a moje řeč rozhodně není odpovídal barvě mé kůže. Řidič se na mě, sleduje mě se stejnou zvědavostí, co a zaměstnanec hotelu.
  
  
  Ale jí nic neudělal, uspokojit ego zvědavost. Mi se dočkat, až se dostat na telegraf, poslat telegram řídicí hotelu v New Delhi a informovat emu, že jsem se vrátit během několika dní. A konečně se rozhodl zavolat v indické bezpečnostní služby, aby je informoval o tom, co se stalo s ih agent Ашоком Anand.
  
  
  A konečně, musel jsem spustit několik pochůzky, než se setkat s Ривой v sedm. Plýtvání není čas, taxikář zamířil směrem-mail. Mezitím její ohlédl kolem настороженными očima, a to zejména vždy, když viděl někoho na motorce.
  
  
  Jak ji znal, lidé Shiva přesto chcete mě, takže jsem musel zůstat bez povšimnutí, jak je to možné. Dobře, moje nové švédy a make-up mi velmi pomohl, ale nechtěl jsem se zbytečnému riziku.
  
  
  - "Sahib" - herec? - Odvážila se zeptat řidiče, jízdě do k poštovní pobočce na Gwalior-rod.
  
  
  - Někdo se domnívá mě hercem... - odpověděl jsem.
  
  
  - Pak, možná, "sahib" chce mi dát svůj autogram... - Byl досталь, tužku a papír, s úsměvem ji načmáral jméno na kus papíru, který mi dal. strávil. - Velký dík, "sahib"! — zvolal řidič s šťastný úsměv.
  
  
  Její není stahl čekat na reakce ego, jak jen to rozluštil čmáranice. Koneckonců, každý ví, že James Bond je už několik let v důchodu.
  
  
  Centrální dveře poště byla prázdná; Její vstoupil, aniž by zvláštní pozornost a není vidět tři motorizované gorily Šivy.
  
  
  Ji poslal telegram, расплатился novými lesklé bankovek; pak se nastaví mě do vedlejší místnosti pro místní a dálkové hovory. Před otevřenou выстроилась dlouhá fronta, a tak trvalo dalších dvacet minuta, před tím, než přišla řada na mně dostat do telefonní budky, dokud provozovatel podal mi linku do New Delhi.
  
  
  I když pokoj v hotelu letěl jsem kolem hlavy, není to zapomněl telefonní číslo vedoucího Ashoka. Její sell je na dřevěné stoličce a zavřel za sebou skleněné dveře. Když zazvonil telefon, ji zvedl telefon a ihned se obrátil na linku indické protějšky Хоука, muže jménem Puran Dass.
  
  
  Indická tajná služba nevěděla skutečný smysl mého poslání. Samozřejmě, jednalo se o multi-milión dolaru strany na heroinu, ale nikdo naznačil, imitátor hlasu Gabriela.
  
  
  Dokonce mluvil o tom, že nyní se vedoucím Ananda. Ale řekl emu, co se stalo s ego agentem. Jak jsem tušil, že ještě nenašli tělo. Dal Дассу všechny potřebné informace, včetně adresy pouliční kavárna v blízkosti parku Nehru v Dillí.
  
  
  "Říkal jste, že jste neměli řešení setkat s Anand", — zdůraznil mi, Dass pak, jak jsem řekl emu všechny detaily smrti Ashoka. - A přesto jste si povídali s mými zdá se, že teprve včera...
  
  
  — Obávám se, že vysvětlovat vám všechno příliš dlouho, " odvětil jsem. - Byl jsem pod tlakem, pokud jste pochopili, o čem jsem...
  
  
  — Ne, nerozumím, pan Carter, — suše oznámil Dass. - A mi legrační, že můj agent je mrtvý. Nechápu, co se děje; v jeden den se modlím nám, že se nikdy nesetkal s Anand, druhý den jste zisku a říkat nám, že byl zabit. Je to možné, tak věci fungují ve vaší zemi, ale tady, v Indii, jsme nejvíce vážíme si lidský život.
  
  
  - Poslouchej, Dass: volal jsem ti, aby čtení se mi přednášky. Když jí řekl, že na mě topit, ji měl v paměti, že někdo приставил zbraň k mé hlavy, приказывая mi říct přesně to, co jsem řekl. Věřte mi, smrt svého agenta hluboce обеспокоила mě. A pokud to může vás utěšit, vám zprávy, že vrah Ashoka více nebude moci hrát roli kata ve jménu Kobry.
  
  
  - Můžu se jí zeptat, kde jste teď, pane Carter?
  
  
  - On není schopen dát informace: dokud, v každém případě.
  
  
  - Měl jí připomenout, že vaše svoboda jednání je v této zemi považován za ochotou, poskytnutých vaší vládě?
  
  
  - Já vím moc dobře o spolupráci madame Gandhi.
  
  
  - Pak buďte tak laskav a řekněte mi, jaké důvody vás přiměly přijet do Indie. To už nemůžu poskytnout vám svobodu pohybu, pokud budu оборудова všem zůstat v nevědomosti...
  
  
  Něco bylo špatně.
  
  
  Jeho vzpomněl úniku informací, o nichž mi vyprávěli Hawke a Anand Ashok. Dass byl jak je libo, jen ne srdečný a připraveni ke spolupráci, mluvil suše, téměř agresivně. Je to tak a není schopen se naučit, jak dva киллера "Kobry", Ranjit a Гурнек, co se dozvěděl o mé setkání s Anand v kavárně v parque. Je-li pak to vypadalo jako náhoda, pak nyní byl téměř jistý...
  
  
  Pokud se jen, učinil ji, pokud Dass není varoval ih.
  
  
  Samozřejmě emu, bylo by to těžké, nebo ne, obvykle se zeptat agent, kde se chystá setkat se se mnou. Pak to byl on, možná, kontaktoval Шивой, doufat, že zabít dvě зайцеву jednou ranou.
  
  
  — No, mister Carter, — řekl netrpělivě Dass. "Jste rozhodnuti chovat se mnou tak, jako kdyby jí byl svým šéfem, pane Hawk, nebo trváte na tom, aby můj úřad se choval k vám, jak by měl?"
  
  
  - Ne, mně to ani sen, pan Dass. A protože jste tak trvat na tom, vám zprávy, že telefonicky na Bombay. - Zmínil jsem se o hotel, ve kterém bydlel před několika lety, a dodal: - Pokud chceš, můžeš mi poslat jednoho prostřednictvím svých lidí. Jí je registrován pod názvem Kent Clark Kent, místnost 747.
  
  
  Pokud by by byl američanem, byl by pochopil každý. Ale on se narodil v Indii, tak jsem nenašla nic divného v tom, že jsem se usadil v hotelu pod falešným jménem. Možná ji podcenil ego, možná, je to jen plnila pomoc, požadovanou AX.
  
  
  Ve stejné době, nicméně, se zdálo možné, že mé podezření na ego věrnosti a spojení s organizací Shiva byly zcela opodstatněné. A já jsem nemohl riskovat, protože Shiva v sále na svobodě a vlastní Шкатулкой.
  
  
  "Už se nemůžu dočkat hovořit s některými přivítají na své lidi, pan Dass", — učinil jsem. - A její, chci vyjádřit svou soustrast v souvislosti se smrtí Ananda. Doufám, že se svého agenta dnes večer.
  
  
  — To bude asi deset, mister Carter, — řekl rychle Puran Dass. - To je člověk, zvyklý na kabát rozplétat ty nejsložitější situace. A располагай mou plnou důvěru.
  
  
  - Doufám na to samé, pan Dass.
  
  
  Mě bylo těžké potlačit sarkasmus, který vyhrožoval projevit v mém hlase. Ale znatelně úředník si nevšiml, nic. Její zavěsil a vstal, потянувшись na skleněných dveřích telefonní kiosky.
  
  
  Venku někdo преградил mi cestu. A to nebylo neznámé.
  
  
  
  
  10
  
  
  Nevěděl jsem, říci, zda mi "ahoj" nebo "sbohem".
  
  
  Druhý výraz byl nekonečně vhodnější, vzhledem k tomu, že člověk přede mnou, za posuvnými skleněnými dveřmi, byl jedním ze tří sikh, které ji viděl, řítí směrem k Agra, преследующими mě.
  
  
  - Jste zcela změnil svůj vzhled, "sahib" Carter , - poznamenal muž, уперев každému národu na dveře a tlačit zpět ji na více naleznete V jedné ruce držel tupou zbraň. Záměr indiáni byli zcela intuitivní.
  
  
  — Víš, co lidé říkají, — odpověděl jsem s natažené smíchem. - Být v Римэ, je, jak římané.
  
  
  On komentoval. - A když jsi v Indii, dělej to, co dělají indové, a?
  
  
  - Pro estestvenno. Vždy mě považujete za milý ďáblem, s ohledem na všechny okolnosti. Ale budeš prosit mě následovat za tebou, "sahib"? Nebo byste raději dokončit náš rozhovor na více explozivní notu? Zbraň byla zaslána upřímný mi v hrudi.
  
  
  Indický sikh nebyl idiot. A ego docela pobavilo mé frivolní a frivolní postoj. Její nehrál komedii bez důvodu; je to jen hotel vyhrát. On otevřel dveře a gestem mě pozval jít s ním.
  
  
  - Řekni mi, jak jsi mě našel?
  
  
  - Ty jsi vždy takový sarkastický, "sahib" Carter?
  
  
  - Jen když se snaží šlapat mi na paty, "mem-sahib", - парировал to, označování ego tak, jako by se apelovat na ženy.
  
  
  V revmatismem na urážku sikh strčil mi do zad pistoli 45-měřidla a předstírá, že je stále se mnou hezké povídání, vedl mě přes lobby poště k otočným dveřím, vedoucím na ulici. "Zaměstnanci hotelu další r", — usmál se, konečně odpověď na můj vývrtky. - A v Agra málo hotelů. Stačí ukázat foto "sahib" Jímky , a pak je zaměstnanec hotelu řekl: "Ano, tento chlapík, jen co odešel na poštu, minutu deset před...". "Sahib" Carter si myslí, že je to velmi chytrý, že se směje nad Шивой! Ale teď "sahib" Carter si uvědomuje, že hloupý je on, a ne lidé Kobry.
  
  
  V hlase indové byla narážka na veselí a oslavu. Ale co mě více trápí je moje kůže, než je ego, hrdost. Za prosklenými dveřmi ho uviděl ego kamarády, kteří sedí na motorkách, ih oči upřené na den-mail.
  
  
  - Nechcete být ve všech domech v okolí nevinným ženám a dětem? - zeptal se jí svého společníka, zatímco on приставил zbraň k mé páteři, приказывая otevřít dveře. - Zamyslete se, kolik krve bylo prolito marně, "sahib"!
  
  
  - To bude vaše krev, "sahib", a ne někdo jiný.
  
  
  V takovém případě udělejte si беззащитного žebrák, — zamumlal jsem, natáhl ruku a kolébání otevřete dlaň na den. Otevřeně přede mnou po schodech s nesnesitelnou медлительностью тащилась tlustý грузная žena. Její надавил na dveře, приоткрыл ji na několik cm, takže ano, že slyšel šustění dlouhého silk "sárí" na mramorových schodech. Slunce se na okamžik odrazilo na драгоценном kameni, který žena nosila na nose, když dosáhla vrcholu schodiště.
  
  
  Ona zvedla hlavu a začala otevírat dveře.
  
  
  "Prosím," řekl nahlas, vyhýbali stranou. Jí byl si jistý, že sikh nestane stisknout spoušť tak blízko k ženě. Usmála se, lehce kývl, oběma rukama mačkat balíček, zabalený do listu temné papíru a je spojena silné lano.
  
  
  — Doufám, že to není křehké, — zamumlal jsem, přičemž svazek kolem její ruky.
  
  
  Ústa ženy приоткрылся od charta povolení na provedení. On nevěděl, hraje, zda Shiva svým lidem rozkaz vrátit mě do vily, mrtvý nebo živý; ale já jsem neměl v úmyslu sdělovat si o tom. Její hodil balíček v indové; prst na spoušti klikl, a brýle просвистела ve vzduchu.
  
  
  Snímek upoutal všeobecnou pozornost. Tlustá žena náhle vykřikla, a střelec se v panice vrhli na den. Lidé na poště začali křičet a běhat na všech stranách, když indiánského náčelníka se snažil utéct. Její ne hotel, aby to tak snadno unikl.
  
  
  Její klikl levou nohou, bodne silný úder muž pod kterémukoli národu. On zavrávoral a znovu nevědomky stiskl spoušť. Navrch skleněné den popraskaná. Zvuk výstřelů a rozbité sklo řešení vědecko-výzkumných úkolů hysterické výkřiky přítomných, myslet na sebe запертыми na poště.
  
  
  Na podlaze a na mramorových schodech byly rozházené velké úlomky skla. Její vrhl celou svou vahou, velmi rychle posunutím nohy, jeden upřímný dopředu, levá je mírně ohnutá pro udržení rovnováhy. A udeřil indové na pokolení s mocí, třikrát převyšující sílu prvního úderu.
  
  
  Ego dobrovolnosti prudce подогнулась, on se snažil naskočit za dveře ostění; byl To upřímný za sebou. On se rozhlédl, když se snažil vyškrábat na nohy. Její nezatížené ruce zpět, takže pěsti spočívala v dolní žebra; potom ji způsobil hrozný backhand, který раздробил mu bylo kostí.
  
  
  Muž nemohl dodržet děsivé výkřik, než se proklouznout dopředu. Nyní ji držel ruce na jeho ramenou, tlačí iso všechny síly. Mimo ostatní dva спрыгнули ze svých motocyklů. Zbraně отбрасывало zlověstný svatý na slunci, když se řítí na den.
  
  
  Zabít ih jeden po druhém mi to bylo pohodlnější, než eliminovat všechny tři společně. První indiánského náčelníka pokračoval sténat, když se snaží высвободиться na mé triky. Moje svaly напряглись, když jeho iso všech sil se snažila vynechat ego hlavu a ramena dolů, k brilantní осколкам skla.
  
  
  On zvedl se strašný стоном, který skončil pronikavým výkřikem, když první střípek skla probodl ego a tělo. Její pokračoval tlačit, a sledoval, jak se sklo prorazí ego kůži, než se přihlásit na ego býčí krk.
  
  
  Ještě jeden výstřel řešení vědecko-výzkumných úkolů sbor hysterické výkřiky, a na brýle, málem оцарапала mi hlavu. Jednou rukou ji držel indiány, a druhý se snažil vykoupit u něj zbraň. Nyní u něj zbylo sil, když střep skla probodl ego svalnaté šíji, pomalu až do kostí.
  
  
  Když sklo padalo emu v сонную tepny, její jakoby řez zahradní hadice. Vede ty ostatní průtoku krve, a брызнула mi do obličeje, a než košile. Muž vydal výkřik, který se vyvinul v растерянное bublání, když ji hodil ego na zem, распластавшись na velké осколках skla. Prsty разжались, a тупорылый zbraň upustil na zem. Indiánského náčelníka se pokusil zvednout hlavu, ale krev tryskající příliš hojně, pro hluboké rány na krku.
  
  
  Pak ego tělo se stalo конвульсивно třást, ruce kyvadlo ve vzduchu, jakoby hotely někoho poškrábat... poslední tanec обезглавленного kuře, s jehož вытекаетет krev.
  
  
  Mi ještě muset zneškodnit dalších dvou mužů. U nich nebyla nouze o péči o nevinné зрителях tragédií, a oni znovu začali střílet do mě.
  
  
  Brýle narazí na muže, který корчился na podlaze v hrozné křeči. Pokud je sklo, врезавшееся v сонную cévy, ještě není metoda zabil ego, brýle, udělala svou práci. Muž se zřítil s конвульсивным подергиванием nervů a svalů.
  
  
  Její stál za бездыханной postavy, шаря po podlaze nohy, až jsem našel zbraň. Ji zvedl zbraň a otevřel zpátky do ohně v dalších dvou sikh. Někdo rozsvítil alarm. Její není chtěl být tady, když přijede policie, ale také proto, že zatčení nezabránil by mi jít na schůzku s Ривой.
  
  
  Takže, místo toho, aby střílet ve dvou ozbrojenců, v ní целился na přední kolo motocyklu zaparkovaného před poštovní přihrádka. Brýle uvízl v nen, a to jak v oleji. Syčení unikající odběr vzorků vzduchu způsobil jeden kolem dvou mužů otočit, aby ročně, co se děje.
  
  
  Znovu stiskl spoušť a slyšel svist kulek ve vzduchu. Její целился индейцу v zádech, ale místo toho, aby prorazit ego páteř, brýle dostala emu v zadní části stehna. Zranění nebylo fatální, ale muž už nemohl chodit. Ve delle, to обмяк, jako list papíru, když ji rozhlédl požádal v jiné produkce.
  
  
  Nemyslel jsem, že mě bude strašit poslední ze tří lék proti Kobry. On se sklonil nad tělem svého přítele, a když ji stiskl spoušť, aby se zabít jeho, její, uvědomil si, že udělal poslední výstřel. A jeho stále se nepodařilo získat munici pro Astry, který ji dostal od Нирада, než její, šel ego do pekla.
  
  
  Její sáhl rukou do zadní minutu. Ji vzal Astra, hodil ee podlaha a položil na jeho místo pistole 45-tý ráže, který byl lepší, než "Astra", mnohem lehčí zbraň. Nemluvím již o tom, že jsem nechtěl nést dvě zbraně. Jedno bylo více než dost, tím víc, že jsem s určitou hrdostí zjistil, že moje údery rukama a nohama se ukázaly být téměř spolehlivější formu ochrany, než люгер wilhelmina následoval.
  
  
  Její, se ohlédl a viděl, jak jeden kolem sikh pomáhá svému zraněnému kamarádovi sednout na motocykl s neporušenou pneumatikami. Moje sandály hlasitě заскрипели, když se jí přehnala přes vstupní halu a vyrazil za pult na poště.
  
  
  Tam byly hromady pytlů plných-mail. Její vklouzl mezi vaky a jako blázen běžel pod nosem úžas poštovní doručovatelé, замерших od strachu. Poštovní telegrafní zaměstnanci jako by byli ve stavu hypnózy. Otevřeli ústa, ani se nepohnula a jen se díval se na mě očima.
  
  
  Zadní místnost vyšla na погрузочную platformu. Wake alarm pokračoval zvonit, a v dálce již слышался známé kvílení policejních sirén. Pro mě bylo zajímavé, mohli už dva indiány, které zůstala naživu, je utéct. Pokud se jim to podaří, jí byl si jistý, že budou lovit mě, když ležím jí v Indii. Ale já jsem nechtěl ztrácet na mysli nám ih, nám Риву nám... ACH. Hawke okamžitě pochopil důležitost mého poslání, tak jsem musel sehnat Šperkovnice do toho, jako Shiva použije ff.
  
  
  Co mě nejvíce mrzelo a co tvořilo můj ноющую myšlenka, když se jí, seskočil s nakládací platformu, aby промчаться mezi dvěma фургонами, bylo to, že zůstane, zda Shiva tady, dokud mám šanci narušit ego plány. Kdyby ego lidé se vrátili do vily, jedna s kulkou v noze, oznámit, že další mrtvý, Shiva by byl docela schopný sbalit a zmizet, pokud by ji informoval o nen v indické policii. Není vyloučeno, že již podnikl shaggy, být připraven opustit zemi.
  
  
  Pokud, samozřejmě, Riva nebude moci ega udržet. Bylo ještě něco, co je schopné přesvědčit Шиву, že netuším, bezprostřední ohrožení ega plánů, a to bylo založeno na mém pochybách v tom, že Puran Dass byl komplic v замысле Kobry. Pokud by Dass promluvil s Шивой pak mého telefonního hovoru (a to znamenalo, že mé podezření loajality důstojníka postaveny na tvrdé faktech a ne jen na intuici), Šiva si uvědomil, že jsem lsu, když tvrdil, že jsem v Bombaji, a to, co jsem tušil Дасса. Pak by to také вообразил, že je přesvědčený, že se stane účastníkem Дасса k spiknutí s Коброй, jeho by поостерегся vázat nám s jedním indickým soudním řízením... nebo s jakýmkoliv oddělením tajné služby.
  
  
  To byla jen hypotéza, ale nemohl jsem riskovat tím, že indická policie вмешается v mé poslání, a já jsem nemohl dovolit Shiva odletět do Číny s Шкатулкой ego dispozici. Riva byla jedinou osobou, od níž ho mohl získat informace, stručně vysvětlit svůj úkol a odhalit absurdní a děsivé plán jeho strýce. Dívka se rozhodla mi pomoci. Už to není vývrtky самаритянского gesto, a vývrtky zdravého rozumu. Nechat ji strýčka utéct do toho, jak jsem ji перехитрю Шиву, znamenalo jistou smrt pro ego, otce.
  
  
  Ona ani neví, kde Shiva držel v zajetí jeho otce, tak jak to umožnil hej, mluvit s ním jen po telefonu. Ji musel to zjistit, ale pokud Shiva исчезал kolem země před tím, než měl šanci dokončit misi, je to pro nás oba пропадала i sebemenší naděje na osvobození vězně. Naštěstí se mi podařilo odejít od pošty do toho, jak mě zablokoval bych indická policie.
  
  
  Siréna stále vyl, když ji náhodou v postranní ulici s mnoha obchody, na druhé straně pošty. Její zastavil, aby se podívat zpět a pokračoval v chůzi, проскользнув v malý shop, kde byl velký zmatek předmětů a zboží, které zdánlivě skrýval tolik hříchů.
  
  
  Dva, starší chlap s сутулыми rameny, ale dost inteligentní, aby okamžitě rozpoznat potenciálního kupujícího, vystoupil dopředu, jak jen jí vstoupil do obchodu. Muž mluvil anglicky se silným britským přízvukem, a když jí vysvětlil, co potřebuji od ego zboží, on byl dost chytrý, aby přerušit mě a ne klást zvědavé otázky o mém americkém důrazu.
  
  
  I přes nesoulad můj přízvuk a indické oblečení, to si mě tak, jako by na tom nebylo nic divného. On není schopen mi poskytnout munice pro dělo 45-měřidla, který ji vzal z сикха, ale nabídl mi velké буйволиной kůže. Kůži, jak jsem již pochopil, když si koupil sandály, v Indii nebylo snadné najít. Ale буйволиный bič byl v dobrém stavu, jak a potištěná "bunda". Košile, která se zabývá bylo na mně, byla celá v krvi, ale majitel obchodu je to, zdá se, není příliš zalíbil. R vždy zůstávají рупиями, a to je hlavní.
  
  
  Její vystřídal oblečení v obchodě. Když ji předal krvavé "bundu" majitel to stočil ji na uzel a hodil do dřevěného pultu v zadní části obchodu. - Chceš se ještě něčeho jiného, "sahib"? — zeptal se s leskem v očích, když ji досталь, několik bankovek na krabičku, kterou držel v kapse.
  
  
  - Máš koště?
  
  
  - Koště? — opakovat to, aniž by si uvědomil.
  
  
  — To je důvod, koště, " vysvětlil jí a udělal gesto, zametání oběma rukama.
  
  
  - Oh, ano, chápu! odpověděl, rozjasňující. On se rozhlédl do toho dostal, než o jeho ego požádal.
  
  
  Pravděpodobně to bylo disků největší koště, které on подметал svůj obchod, ale on se nemohl dočkat, až dát mi ji, samozřejmě, za správnou cenu. Cena je určitě poměrně vysoké ceny Agra, ale zároveň казавшаяся mi směšně nízké. Muž hotel koště zabalit kus tmavého papíru, ale ji s úsměvem vysvětlil, že získám jak existuje.
  
  
  Vypadalo to několik растерянным, tak, že se zamračil a sklopil oči, téměř frustrovaný a rozčílený tím, že jsem лишаю rozhodnutí spáchat obvyklý rituál, pak nákup předmětu. Zeptal se. - Dost, "sahib"?
  
  
  - Ano, myslím, že koště a буйволиная smyčku dat za jiných okolností dostačující. Nemáte munice, ne?
  
  
  Muž několikrát zavrtěl hlavou. Ji vytáhl ještě jednu skvělou novou bankovku a strčil hej do dlaně. - Ty jsi mě nikdy neviděl, pochopil?
  
  
  — Nikdy nikdo neviděl, — opakovat dva obchodě, naše sekundy neváhal сунув peníze za minutu.
  
  
  Její досталь ještě jednu bankovku a opakujte operaci. - Mohl byste říct mi, kde ji mohu najít munici? Můj druhý mě pozval na lov za město...
  
  
  - Upřímně říkám, "sahib", nevím, kde si můžete najít požadované munice. Jsme mírumilovní lidé tady v Agře. Zbraň vlastní jen moc.
  
  
  - Jsi si jistý, že není vzpomínáte si na žádné obchody, kde ji mohl najít to, co potřebuji? - trval na tom, ji, a, říkám, natáhl emu peníze.
  
  
  On řekl. - Jeden bod!Položil bankovku za minutu a šel na dálný proud obchodě. Její, sledoval, jak se mu něco načmáral na kus tmavého papíru. Když to podal mi kus papíru, jeho, podíval se na jméno a adresa napsaná v nen. - To je to nejlepší, co mohu udělat, - sahib, - omluvil se muž. "Pokud Бэшема není to, co potřebujete, je, já si nemyslím, že najdete náboje zde, v Agře. Je to skromný město... my prodáváme věci jen pro turisty. Chápete, ne?
  
  
  — Samozřejmě, — je zajištěna její ego.
  
  
  Takže, ji, vyšel na ulici, vyzbrojen koštětem, bič z kůže a pistolí 45-měřidla, který by se mohl hodit, pokud by to jen mohl střílet. Ale v tuto chvíli je jeho, samozřejmě, nemohl si stěžovat. V každém případě, ona byla ještě naživu. Je docela uspokojivý, vzhledem k tomu, všechno, přes co jsem musel projít.
  
  
  
  
  11
  
  
  To byl neuvěřitelný projev primitivní a nekontrolované fyzické síly, kterou jeho vzácných léčivých viděl. Muž se pohyboval s překvapivou rychlostí a s takovou obratností, že jsem se nechtěně opřel o opěradlo židle, pocit судорожное kontrakce svalů života. On vyskočil do vzduchu a skočil dolů, jako tygr s kočičí grácií, která se zabývá bylo nedílnou součástí ego smrtící síly.
  
  
  A stejně jako u tygra, u něj byly лапообразные prsty, ozbrojené ostré jako drápy, drápy. V příští vteřině využil svůj smrtící zbraně, aby poškrábat tvář jiného člověka a zanechala velké krvavé rány, které se zdálo vyřezávané z masa.
  
  
  Krev začala kapat, багровые říček se nahrnuli kolem hluboké řezy na kosti. Muž se zdál být anonymní, jeho rysy byly неузнаваемы, ego, tělo свисала v cáry, jako by содранная kůže. Vrávoral, pokusil se ustoupit, ale byl opět napaden.
  
  
  Nespokojený s tím, že změnil tvář nepřítele na krvavou hmotu, Tygr skočil na něj. Ji viděl, zuby, ostré jako šavle, ostré a зазубренные. Mě třásl od znechucení, ale nemohl jsem odtrhnout oči od této scény, on krutosti a lhostejnosti k lidskému životu.
  
  
  Její pokračoval зачарованно dívat. Obrázek s drápem zvedla ruku, aby udeřit žebrem dlani: byla to perfektní úder колониа-í-chi-ki, který jí kdy viděl.
  
  
  Hlasování varování, které jsem nemohl ignorovat, o tom, co se může stát, když se některé "disciplíny", zejména karate a "kung-fu", použity ke způsobení škody, a ne pro spravedlivé skutky. Její nikdy nevěřil v takový trest nebo násilí nejmenší násilí. Její smutně zavrtěl hlavou a pohlédl na zářící ciferník hodin.
  
  
  Ji koupil hodinky japonské značky brzy ráno téhož dne. Dosud bylo pět hodin. U mě zůstala dvě hodiny, tak ji znovu upozornil na film, drama v hongkongské stylu.
  
  
  Severní kino byl s výhledem na Taj-rod, jen aby mi připomínají, že jsem ještě měl příležitost navštívit slavný Taj Mahal. Ale on se neodvážil ukázat svou tvář v tomto populárním a přeplněném místě. Ji, samozřejmě, ne sedět v kině jen pro to, aby se pobavit, okouzlující den. Protože ji, byl si jistý, že lidé z "Kobry" ještě рыскают po městě, snažím se najít mě pryč se mnou, ji si vybral kino, chcete-li zůstat bez povšimnutí, jak je to možné.
  
  
  Měl jsem posedlost vrátit do sídla Šivy pro intramurální sazby s ním, ale on věděl, kolik osobních strážců byl ve službě monstrum, a jeho ani nevěděl, zda on byl ještě tam. Setkání s Ривой bylo stanoveno na sedm hodin v městečku dvacet kilometrů od Agra.
  
  
  Místo, kde jsme se měli sejít, to bylo známo, jak Fatehpur Sikri, opuštěné město kolem mramoru a pískovce. S pomocí průvodce, který ji koupil ve stejném obchodě, kde si koupil hodinky, ji podařilo zachytit ve své fantazii топографическую mapu tohoto místa. Zde bylo mnoho zámeckých, některé s velkými schodišti a balkony s výhledem na rozsáhlé nádvoří. Dávno opuštěný komplex budov stahl ideální útočiště pro nás oba, místo, kde by mohl v klidu promluvit, aniž by обнаруженными dobře vyškolenými agenty Kobry.
  
  
  Byl večer, když ji tam dostal, a i to bylo v můj prospěch. Tma mě ochrání před zvědavýma očima motorové brigády Šivy. Nicméně mým jediným problémem byla nemožnost sehnat munice pro zbraně.
  
  
  Její postupovali podle rady majitele obchodu, a šel na návštěvu k индейцу jménem Башам. U něj byl скобяной obchod v blízkosti bazar, malý obchůdek, kde si můžete najít vše, od kladiva až opia. Ale munice pro pistole v ego sortiment nezadali. Případ nebyl v penězích, ale v dostupnosti.
  
  
  - Já třeba ne méně dní, "sahib", - řekl šéf lavičky, když ji vytáhl ego stranou, aby vysvětlil, co jsem hledal.
  
  
  — Dvacet čtyři hodin — to je příliš dlouho, " řekl jsem.
  
  
  Zvedl ruce dlaněmi nahoru. Prázdné, jako prázdný, byl pistoli 45-měřidla, který kdysi patřil matematiky z "Kobry", истекшему krví na poště. Ji a vytáhl svazek bankovek, a Бэшем dychtivě lízat rty, dohlédněte z peněz, kterými ji mahal ego před nosem.
  
  
  - Byl bych rád, aby vás obsloužíme, "sahib"... ale mám svázané ruce. Munice, o kterých se mě ptáte, není tak snadné najít v Indii. Potřebuji nejméně den najít ih...
  
  
  - To je opravdu škoda... pro nás oba. Trpělivost!
  
  
  "Ale může být, můžu ji ukázat vám, co-co ještě," — řekl obchodník a zmizel v zadní části obchodu jen pro to, aby vyšel o minutu později se сверкающим стилетом, který držel v ruce, jako šperku nebo nabídka strašák. Pokud by božstva-plazi, Надь, pozoroval tuto scénu, její jistý, že by nebyli spokojeni. Nyní jehlový byla připojena k mému предплечью ve velmi lehké ножнах, téměř identické s tím, které jí nosil, když lidem Shiva podařilo odzbrojit mě.
  
  
  Takže, u mě byl nůž, koště (byla přeměněna na dvě stejné klacek dlouhý asi půl metru každá) a bič na буйволиной kůže. Vše co mělo nahradit zbraň. Nebyl jsem úplně безоружным, dobře, ale její a nebyl ходячим zbraněmi.
  
  
  Nicméně, pokud by vše šlo podle plánu, možná se mi dokonce nemuseli použít zbraň. Já jsem neměl v úmyslu setkat se s muži Kobry, dokud ji nebyl připraven na konfrontaci s Шивой na mnohem více osobní bázi, než v předchozích dobách.
  
  
  Proto bylo důležité, aby se setkání s Реевой proběhla hladce. Ji slíbil, že dívku najít a osvobodit jejího otce. Na oplátku, ona ukázala, že je více než připraven pokusit se získat veškeré možné informace. Pakt, který se narodil a vězeň z formy vzájemné zoufalství. Riva potřebovala ve mně, ji, potřeboval ji, ne méně, ne-li víc.
  
  
  Tak jsem selles na své místo a pokračoval dívat se na film, poslouchat nesynchronizované hlasy, barvy jsou stejně živé a nádherné, jako hliníková vánoční naděje. Podpis, jedna na hindština, další na bengálština, pravděpodobně velmi málo odpovídaly významu anglického dialogu. Ale rytmus, neuvěřitelné dovednosti hlavního hrdiny v umění "kung-fu" завораживали můj rozum.
  
  
  Film skončil v polovině páté. Program oznámil pokračování filmu, takže její vstal ze svého sedadla a šel k jednomu, kolem výstupy, смешавшись s болтающей a комментирующей davem. Právě se ocitl na ulici, mi nebylo těžké práce, aby zůstala bez povšimnutí, dokud ji nenašel taxi, připravené, aby mě opuštěné město Fatehpur Sikri.
  
  
  Řidič, dobře oholený a bez тюрбана, naštěstí (v tuto chvíli ji všude viděl sikh), požádal mě o padesát rupií za получасовую výlet. Na černém trhu se dolar stálo dvanáct rs. Rozumná cena, tak dal emu peníze dopředu a sell na zadním sedadle starého Citroën.
  
  
  Za námi se уехало nám jednoho motocyklu, bez poplatku snažil předjet. Chcete-li být přesný, cesta do Fatehpur Sikri proběhlo bez nehod. Byl to stejný způsob, na který jsem šel pak toho, jak utekl kolem zámku lorda Shiva. Její roztažený na sedadle, když jsme prošli řadou remízků, ограждавших dům od ulice. Nikoho nebylo vidět, a zámek s утрамбованными lidskejma stěnami zdál prázdný a zanedbaný.
  
  
  Mě to určitě nebude mít velkou radost, protože jsem si myslel o Shiva, Michal a dokonce i o Риве, направляющейся k čínské hranici. No, uzavřel ji, čas ukáže.
  
  
  Znovu se podíval na hodinky a snažil se relaxovat. Času bylo ještě dost, ale než lízat ji, přistoupil k заброшенному městu, tím více byl nervózní a тревожился. Její využil příležitosti, aby dokončit to, co začal tím, že koupí koště a буйволиный bič.
  
  
  Бэшем byl tak laskav, aby mi půjčit příruční vrtačku. Její просверлил dva otvory v rukojeti košťata, po jednom na každém konci obušky. Nyní ji navázal bič буйволиного cukru nejprve na jednu díru, pak na druhé, pevně připne krajkou na bocích. Tak, mezi dvěma holemi ji dostal něco jako натянутого kožené mikiny. Její zkontroloval uzly; otvory ve dřevě paličky byly malé, nebezpečí отслоения kůže nebyla.
  
  
  Když ji dokončil montáž zařízení, jeho viděl v dálce drážkované impozantní minarety mešita Jami Masjid. Ale masivní stavba zdálo malé ve srovnání s obří zdí, возвышавшейся s jižní straně mešity. Hradby byly postaveny na počest vítězství Akbar, Mughal císař, основавшего legendární město Fatehpur Sikri. Stěny vyjde na okolní krajinu a skupinu zchátralých chatek, které tvoří vesnici na úpatí opuštěného města.
  
  
  - "Sahib" chce, aby ego tady čekali a s nepopsatelnou úlevou? - navrhl taxikář, притормаживая zastavit u vjezdu na пустынную parkoviště vedle neobydlené a tichý městem. - Dám vám dobrou cenu: třicet rupií, aby odvezeme vás zpět do Agry.
  
  
  "Je mi líto, ale mám jiné povinnosti", — vysvětlil jsem, запихивая tyčinky s буйволиной шкурой za minutu kalhoty. Ji, otevřel dveře a vyšel ven, kolem stroje.
  
  
  - Vodiče tu už není, "sahib", - odpověděl taxikář. - Copak chceš, aby ukázal ti ji druh? Její obeznámen s Fatehpur Sikri. Jeho a ukáži vám něco, co ještě neviděl nás jeden turista...
  
  
  — Není pochyb o tom, — souhlasil jsem se smíchem. - Ale musím se setkat s mým indickým průvodcem po několika minutu. Šťastnou cestu, "sahib"!
  
  
  - Jak chcete, - разочарованно řekl řidič. To vedlo motor, zabočil za roh a odjel, takže pak se oblak prachu.
  
  
  Její pokračoval v cestě pěšky.
  
  
  Poslední turistický autobus již odjel do Agry. Obchodníci, kteří dát své zboží na dvoře kolem mešity, také se vrátili do vesnice, takže budov kolem mramoru a pískovce opuštěné. Její rychle přešel dvůr, сверился s kartou, kterou vytrhl z průvodce, a zjistil, že budova známá jako "dům Маруама".
  
  
  Přesně tam Riva jmenoval mi schůzku za méně než hodinu. Její nic necítil a neviděl žádný pohyb, který by mohl rozvířit moje podezření. Budova s pozlacenými freskami a malovanými stropy vypadalo majestátně a slavnostně, že potvrdili o bohatství a politické moci Akbar. Její seděl na první příčce úzké mramorové schodiště vedoucí na balkon, огибавший celý dům.
  
  
  A začalo čekání. Jen se modlil, aby Riva Singh není zklamal mě.
  
  
  V sedm jí začal být nervózní. V deset minuta sedmého její забеспокоился dvojnásob. Ale čtvrt sedmého ho slyšel zvuk остановившейся na parkovišti stroje. Pak slabý zvuk kroků se ozývá nadále se na выложенному mramoru vnitřnímu dvoru, který образовывал obrázek velké šachovnice.
  
  
  Je zřejmé, Akbar hrál šachy, pomocí svých souložnic a tanečnice jako živé pěšců. Taky ji, pomalu vstal, cítil pěšák, vloženého do hry, ale stejně tak решившей dát mat soupeře. Shiva byl přesvědčen, že může ovládat všechny mé pohyby, diktovat své špinavé pravidla.
  
  
  Ale kdybych měl příležitost říci nebo udělat něco, je to určitě, bylo by to poslední hru, ve který měl hrát geniální zločinec.
  
  
  - Nick? Nick, jsi tam?
  
  
  Byl to známý hlas, ale s nádechem strachu, paniky. Ještě není úplně tma, a i když obloha темнело, ji mohl vidět štíhlou postavu Ривы, rychle пересекающую dvora. Na ní byl západní šaty s otevřeným rámem pod. To bylo krásnější, než ji pamatoval, ale teď byl zjevně není čas pro takové úvahy.
  
  
  Poté, co viděl mě, Riva běžela, ee sandály v rychlém tempu bouchání na mramorové плитам.
  
  
  - Prosím tě, drž mě pevně! — zamumlal. - Upřímně teď ji chci víc než cokoli jiného, Nick.
  
  
  Ji vzal ee na ruce a přitiskl k sobě. Ona třes, třes пробежала po celém jeho těle; to прильнула se mi, že hlavu mi na prsa.
  
  
  — Tobě není třeba se bát — tiše zašeptal jsem. - Slibuji ti, že všechno půjde k lepšímu. Jsi znovu vidět svého otce, a pro něj taky, všechno se změní, neboj.
  
  
  Zvedla hlavu a pokusila se o úsměv. Jeho легонько políbil ee na rty: ona ustoupila zpět a откинула vlasy, падавшие zde na oči. — Věřím ti, Nick, — jemně řekla. - Strýc mě naučil nikomu nevěřit... je To tak влезло se mi v hlavě, že nemohu myslet svým mozkem! Ale věřím ti, že Nick. Nemám žádnou možnost volby. Pokud ne, nemůžeš mi pomoci, pokud nemůžeš zachránit svého otce, pak nikdo na světě nedokáže. A mně už není na koho se obrátit, Nick! Nám komu.
  
  
  V černých očích, s ih smutný a strach výrazem, taky byl rozhodný pohled. — Udělali jsme krok dopředu, — utěšoval ji ff. - Přišli jsme na oba konce, hlas uvidíš. Její strávil ji v budově, a posadila se na schody, když se snaží uklidnit.
  
  
  Nebylo to snadné, tak jak to bylo v agónii napětí a strachu, které způsobili, že se jí třást od hlavy až do nohou. "Nemyslel jsem, že budu moci přijít na schůzku", — vysvětlil přes sekundu. - Musel přijít s omluvou, říci, strýčku, že vzdělávání v Agra nakupovat. Je to hotel poslat mě s jedním kolem svých lidí, ale se mi konečně podařilo ho přesvědčit, že to není nutné.
  
  
  Její krátké řekl, hej, o událostech dne, se podělili оборудова všem, co se stalo s nimi fretka, co odešel z nah.
  
  
  - Kolik lidí jim zbývá? - ptal jsem se, končí svůj příběh.
  
  
  - Pět lidí, ne více. Ranjit v nemocnici, ale já si nemyslím, že to přežije. Ego lehké zničeny vnitřní krvácení.
  
  
  - A druhý s kulkou v noze?
  
  
  - Jsou řízený ego zpět do vily. On nemůže chodit, tak že by neměl být pro nás nebezpečí. - Dívka začala vyprávět, co se stalo, když ji našli související s кляпом v ústech. V tuto chvíli to může znít přesvědčivě pro nás dva, ale Shiva byl podezřelý typ. I přes slzy a prosby Ривы, to opět odmítl hej v rozlišení vidět s otcem. On také otevřel hej, kde drží v zajetí svého bratra.
  
  
  - Mluvila jsem s otcem po telefonu. Byl velmi slabý, on mohl jen mumlat pár vybraných slov, Nick - přidal Реева отстраненным hlasem. - Pokud se nemůžete uvolnit, kde by nám byl, jsem si nemyslel, že dlouho žít...
  
  
  — Ego uvolnit, — ujistil ji ee, i když neměl k nám ponětí, kde hledat otce Ривы. Především ji musel zneškodnit Шиву. I když se mi podařilo vyhnout se nástrahám, které jsou instalovány monstrum, ji dokonale pochopil, že dostat se do něj bude tojen. "Víte něco o vynálezu, Michal, o tom дьявольском zařízení, které váš strýc volá Шкатулкой?"
  
  
  - Snažil jsem se proniknout do laboratoře, ale ochrana mého strýce mě není zapustila. Ale jí něco cítila... — Ona zavřela oči a нахмурилась, snažil se vzpomenout si. - A možná to není důležité... - přidal se po chvíli.
  
  
  - Vše důležité. O čem to je?
  
  
  - No... Já slyšel, jak Shiva s khem-pak mluvil po telefonu a říkal něco o Bombaji. V ten moment se mi to zdálo divné, proto, že nemá žádné dell v Bombaji... nebo alespoň nic, o co ji znám.
  
  
  Mám v hlav зазвенел zvonek, a sotva byl to příjemný zvuk. - Jsi si jistá? - naléhal jsem. - Už jste slyšeli něco jiného, se naučili, s khem mluvil?
  
  
  Riva zavrtěla hlavou. - Slyšel jsem, že to právě řekl, "Bombay". Několik slov o hotelu, hlasovat a to je vše. Ale když on se vzdálil od telefonu, můj strýc nevypadal spokojeni.
  
  
  On mluvil po telefonu, do, nebo pak toho, jak ego lidé se vrátili na nádraží Agra?
  
  
  - Do. V tomto ji uklidnil. Oni dva dostali někde přes hodinu, může být méně, odpověděla Реева. - On mluvil do toho, jak oni přijeli.
  
  
  Takže, Puran Dass byl komplic, Kobry!
  
  
  Všechno začalo svítání, dávat smysl. Teď si uvědomil, jak lidé Kobry, se dozvěděl, že budu ve venkovní kavárně v dopoledních hodinách, kdy jsme s Ашоком se setkali. Nebyla to náhoda. Dass vše nainstaloval, je zřejmé, předkládá rozkazy lorda Shiva. Není divu, že indická tajná služba se ocitla před zdí, když se snaží zjistit, kdo stojí za Коброй. Není divu, že jsou tak neúčinné a jsou neúčinné, když za posledních šest měsíců v celé Indii вспыхивали nepokoje a nepokoje.
  
  
  Podle toho, co jsem věděl o organizaci Tajné služby v Indii, Dass byl nejvyšší autoritou.
  
  
  Informace vyšla na ego kabinetu. Hawke hovořil o "úniků" uvnitř IISA, kontrarozvědky, ale on nikdy netušil nic tak vážného. Naštěstí se jí rozhodl jednat jeden. Řešení, které při současném stavu věcí se již staly tomu dobrý důvod.
  
  
  - Podařilo se dozvědět více?
  
  
  Riva znovu zavrtěla hlavou. - Odpusť, Nick. Její snažila iso všechny síly, ale mám dojem, že můj strýc nevěří mi... teď méně než kdy jindy. On a Michal mluvili většinu dne, ale stráže nejsou neopustily laboratoře. Jsem neprovedla nic víc dozvědět.
  
  
  - Chápu. Ty jsi udělala vše, co mohla, a to je hlavní věc, - řekl ji ahoj. Takže jsem neměl jinou možnost, než se vrátit do vily. Kdysi tam, její a vezmu si na sebe iniciativu v akci.
  
  
  Ale bylo to velké riziko. Téměř neodolatelná.
  
  
  Pokud bych se pokusil získat Šperkovnice do toho, jak se to znovu bude použit, nikdo nemohl říct, že by Shiva s třemi esy v rukávu... i kdyby ji opustil, čtvrtý v rezervě. Její neměl zastavit teď, později, jak šel tak daleko.
  
  
  "Musím se vrátit s tebou do vily," vysvětlil jí, Риве. - Řekl jsem ti, že to bude dělat se Шкатулкой. Pokud budeme čekat, vše půjde podle-ego plánů, ať chceme nebo ne. Nemám jinou možnost, Riva.
  
  
  — U mě taky, — zašeptala ona. Vzala mou ruku a сжала prsty se svými. - Nechal jsem auto venku, je to jen pár kroků.
  
  
  Vyšli jsme na ulici, takže za namaloval fresky v místnosti "domů Маруама". Obloha byla malina-červená, slunce bledě oranžovou skvrnou na dalekém obzoru.
  
  
  Riva stále držela mě za ruku, a on poslouchal zvuk našich kroků, klepání svými v sandálech na выложенному obklady dvoru. Pak se v našich uších hřímal náhlé praskání, řvoucí, od kterého většina lidí krev похолодела by. Ale dlouhé roky tréninku a zkušeností se mi otužilý, soustružení moje nervy ocelová drátu. Nicméně, jeho bych lhal, kdybych řekl, že se bojím.
  
  
  Bouřlivým nadále se ozývají z prostředí opuštěných budov. Riva nedokázala zadržet výkřik a objala mě, v hrůze вцепившись na mou ruku. Za chvíli mě oslepil fara motocyklu, která se zabývá byla zaměřena mi do obličeje.
  
  
  Tam byli tři sikhové, každý na motorce, jako odtržení kavalérie. Začali kroužit kolem mě; ih sarkastický smích probodl mě, jak mnoho ножевых zraněných. Shiva znovu házel volání. Ale kdyby ji hráli hru na ego pravidel, Nick Carter byl brzy by мертвецом. Něco, co jí by jistě nedovolil.
  
  
  
  
  12
  
  
  Dva muži se jí to stalo se známé téměř okamžitě. Jednou kolem nich byl Гурнек, s obvaz na obličej, усеянной poškrábané, ale stále ještě živý a zdravý. Dalším byl muž s pošty, a to ten, kterým se podařilo odvézt zraněného kamaráda. Třetí, vousatý a s hlavou, обмотанной чалмой, stejně jako ostatní, byla mi není znám. Ale věděl jsem, o čem on si myslí, i když jsme se nikdy nesetkali.
  
  
  "Jsi vzbudil podezření u strejdy, Riva, — vysvětlil jeden kolem tří. - Hlas proč to nařídil nám následovat za tebou, vím, že zavedete nás otevřeně k "Сахибу" Cartera ...
  
  
  Jsme s Ривой stáli nehybně, замерев. — Není nám říkají slova, — zašeptal ji dívce. - Dělej přesně to, co jsem ti řeknu, a všechno bude v pořádku.
  
  
  - Oni zabijí nás, Nick!
  
  
  - Ne. Tvůj strýc - šílenec s megalomanský: pokud někdo bude muset zemřít, to je jisté, že on bude chtít zabít ego osobně.
  
  
  Ji-visored oči před ostrým světlem reflektorů, a rozhlédl. Každý agent Kobry byl vyzbrojen pistolí 45-měřidla, které v té době byly zaměřeny na mě, jeden na prsa, jeden na hlavu, třetí na zádech. - Tak co budeš dělat, střílet do nás obou? - vykřikl jsem, aby to bylo slyšet přes řev motocyklů.
  
  
  - Střílet na tebe, "Sahib" Carter ? Odina kolem mužů se zasmál. Byl to ten, kterého jsem neznal, vysoký, plný mladý muž, který, samozřejmě, líbilo vidět mě v takové situaci. - Příliš snadné. Ne, Shiva dal nám zvláštní osobní indikace. Je to všechno velmi jasné. Nebudete moci odolat nám, protože, pokud se pokusíte udělat to, zabijeme dívku; pak, když jsme привезем vás zpět do vily, Shiva bude vámi osobně.
  
  
  "Jak jste v pohodě s Нирадом", — dodal Гурнек.
  
  
  Obraz hořel v mé mysli. Ji viděl, jak Нирад padá hlavou do jámy s hady, ji viděl, jak se plazi opakovaně útočili na něj, a její slyšel ego výkřiky a uvědomil si radost Šivy, vidí, jak trpím stejně smrtelné křeči.
  
  
  — Samozřejmě, nemůžu odolat, — odsekl jsem. - Tři proti jednomu - to není sport, pánové. Ale neubližujte nějaké dívku; ona se nemá k tomu žádný vztah.
  
  
  - On ti pomohl utéct.
  
  
  - Kdybych mohla, zabila bych ji, kdyby to neudělal. Ego otec — vězeň svého hostitele. Ona není stará se nám o něčem jiném. Nezajímá mě, žiju nebo umírám. Její, obrátil se k Риве a podíval se hej v tvář. - Jo, kurva?
  
  
  Její zvedl ruku a dal hej silnou facku. Její zašeptal. - Pojď, utíkej k nim... Dělej, co říkám vám! -
  
  
  Na sekundu dívka byla v troskách, ошеломленная a испуганная. Nechápala, co dělám, ale nakonec běžel křičí na celý hltan. - Pokusil se mě zabít!
  
  
  Muži nechápali, co se děje.
  
  
  Гурнек sstoupil s мртоцикла, a Riva běžela k němu. To byl moment, který ji čekal. Ostatní dva sikh odejmuli oči, chodidla ih boty uklouznutí na мраморному podlaze, když přestaly jezdit kolem mě.
  
  
  Riva doslova vrhl k nohám Гурнека, vzlykající, jak истеричка. To se skvěle sehrál svou roli, dávat zdání pravdivosti, které, zdálo se, обезоружило Гурнека — alespoň natolik, aby mi čas vyjměte jehlový kolem ножен a метнуть dýka s tenkou čepelí.
  
  
  Na sekundu všechno, co jsem slyšel, byl nepřetržitý, je srdcervoucí sténání Ривы. Pak Гурнек отшатнулся, křečovitě chytil rukama za tvář. Jehlový вонзился emu v levém oku, s řez žárovku na polovinu. Krvavá студенистая hmotnost kape emu v tvář; on vydal srdcervoucí výkřik a snažil se vytáhnout dýku.
  
  
  Jsem stál a sledoval, co se děje.
  
  
  Bylo jim nařízeno, aby mě naživu... ale ne nutně bez úhony. Samozřejmě, v první řadě se snaží zachránit svou kůži, a pokud nebudu jednat rychle, může všechno, co bude považovat za ztracený. Jeho běžel, a zbytek спрыгнули s motocykly. To byla druhá chyba, допущенная гориллами Shiva, tak jak se mu podařilo vylézt na minutu, aby dva obušky, provedené kolem koštěte.
  
  
  Její vytvořil zbraň, která se na první pohled zdálo neškodné. Ale ve delle dva obušky, spojené kusem pevné a robustní плети kolem kůže, buvolí kůže, představoval velmi nebezpečnou, téměř smrtelnou hrozbu.
  
  
  Byl to "nunchaku", ten, který to udělal, východní, zařízení, které ji poprvé viděl v době brutální demonstrace, pořádané mým mistrem karate štábu-byt AX ve Washingtonu.
  
  
  Zbraně, typické pro bojová umění, těšil jistá univerzálnost, a v tomto případě ji měl v úmyslu experimentovat s ním.
  
  
  Drží hůl v jedné ruce, ji začal kroutit jiné vlákno, až to nabral dostatečnou rychlost a sílu. Brýle uvízl v mramorových desek u mých nohou, ale pokračoval jsem utéct, zapomenout оборудова všem, kromě сикха, kterého si vybral svou budoucí obětí, a o tom, kdo bude mým cílem.
  
  
  Гурнека není разоружили, ale on nebyl v nejlepší formě. Ji slyšel křik Ривы od hrůzy, když další brýle просвистела ve vzduchu a bude zase dcera moje levé rameno. Její cítila strašné pálení, které zanechala na mně ohnivě červené po. Ale brýle ne, spadla mi na ruku. Rány скривила mi úšklebek bolí, ale to nezabránilo mi, abych i nadále kroutit nunchaku.
  
  
  - Já tě zabiju, Carter! — vykřikl muž.
  
  
  - Na rozkaz lorda Shiva? - odsekl jí s úšklebkem. Ale zbraň 45-měřidla byla zaměřena mi v hrudi. Riziko — je jedna věc, ale chovat se hloupě — je úplně jiný. Její protáhl se, až zaplnil neztratil rychlost a nakonec se повисла na mém zápěstí.
  
  
  - Pryč s tento fuj! - nařídil indiánského náčelníka.
  
  
  - Na vaše objednávky, mistr, - zamumlal jsem, uvolňuje "nunchaku" skrz prsty.
  
  
  Sikh stále целился v sebe; ale jakmile ji pustil hůlku, on se sehnul, aby zvýšit ih. To bylo ego třetí chyba za poslední minuty.
  
  
  Dokud to сгибался, jeho rozběhla se na něj. Její odpálený prsty kolem zápěstí ruky, která se zabývá držela zbraň, a s veškerou silou, kterou byl schopen. On stiskl spoušť a málem se dostal se mi do nohy. Ale tentokrát byl odhodlán strávit zbytek svých dnů, cestuje, jako mrzák, aby zbytek mého těla zůstala integer a integer.
  
  
  Agent Kobry отпрянул, snaží se vymanit. Moje ruka našla cíl, který bych chtěla: nataženou, ona se změnila v kladivo, kolem kostí a svalů. Tvrdá strana dlaně přistál na krku muži; ve stejné době jeho synchronní klikl pravou nohou.
  
  
  Výsledné "cha-cha-ki" nepodařilo se rozebrat emu tibie, ale bolest od rány, dal mi několik dalších sekund, v nichž se jí zoufale potřeboval. Ji uchopil ruku, která se zabývá držel zbraň oběma rukama. Indiánského náčelníka-sikh zoufale корчился, snaží se отодвинуться, i když se přesvědčil, že je málo pistole již není zaměřena na něj.
  
  
  Za mě náhlý pohyb. Třetí vrah, svalnatý mladý indiánského náčelníka, který ji nikdy neviděl, až do tohoto večera, spěchal na pomoc svému družici. I když s jedním bojovat, bylo už těžké: vyrovnat se s dvěma мужиками ozbrojený pistolí bude tojen.
  
  
  Takže, jakmile se mi podařilo vytrhnout zbraň kolem prstů jako první, a nutí ego spadnout na mramorové sliny, její spěchal zvednout padlých větví k nohám "nunchaku". Jen mi trvalo pět vteřin, aby si pro něj potřebnou rychlost a dynamiku.
  
  
  Třetí muž nedbale, šel do útoku. Její отпрыгнул zpět a přistál upřímný ego komplic. Když on napadl, to už целился holí lebky ego druhého.
  
  
  "Nunchaku" k dnešnímu dni dosáhly síly, několikanásobně převyšující tu, která je nezbytná pro zlomeniny kostí člověka.
  
  
  Co bylo dál, jí nikdy v životě neviděl.
  
  
  Lebka ind doslova explodoval. Tam, kde byl turban, válcované, stále pulzoval rosolovitou hmotu. Kousky kostí, fragmenty s прилипшими k nim клочьями vlasů a vlasové pokožky, брызнули mi do obličeje a mozku, grayish-bílé náladový спиралях, se rozpadl ve vzduchu, jako láva kolem извергающегося sopky. Ale pokud "nunchaku" dobře поработали, u mě zůstalo ještě dva soupeře. Гурнек byl naživu, i když s jedním okem. A živ byl mladý indiánského náčelníka, který přijel příliš pozdě, aby zachránil život svého kamaráda.
  
  
  Svalnatý sikh zastavil, výraz znechucení a nedůvěry исказилось jeho tvář. Znovu ji spustila smrtící obušky, a on nervózně couvl, režie zbraň mi do obličeje.
  
  
  - Zabij mě, a Shiva скормит tě змеям. Potřebuji nahlásit emu co-jaké důležité informace, a pokud to není slyšet ji kolem mých ust, můžeš zapomenout na to, že existují... - прошипел jí skrz zuby.
  
  
  Ji oklamal. Podíval se na неузнаваемую postavu svého komplice. Její využil zlomek sekundy pustit "nunchaku", kteří se dostali do vzduchu, jako "bumerang" v jeden tok. Nikdy ji předtím použil ego, tak, a nevěděl, jak to bude fungovat.
  
  
  Naštěstí primitivní zbraně mě zklamalo. Jedna nebo obě obušky (přesně nemůžu říct, "nunchaku" letěl neuvěřitelnou rychlostí) nakrájíme na malé pistole ind. Síla úderu ujížděl zbraně na ego rukou. Zbraň přistál pár kroků za ním. Velký sikh, vrhl se na mě v útoku, jako rozzuřený medvěd, s captcha od vzteku tvář.
  
  
  Karate, nebo ne, tentokrát to měl já.
  
  
  Než ji stačil zastavit ego, před tím, než ji pochopil, co se stalo, člověk, který byl součástí týmu Šivy a "výběrové komise", vrhl se na mě jako tuny cihel. Dech вырвалось u mě kolem krku, když ji spadl навзничь, mají hit hlavou o mramorové desky, kolem nichž se tvořily obrovské šachovnici nádvoří.
  
  
  Něco teplejší a hlen se svou капнуло mi na tvář, na okamžik ослепив mě. Slzy stékají po mých tvářích, když se ji znovu pokusil otevřít oči. A jakmile ji znovu mohl vidět, ji zvedl pohled a spatřil Гурнека, stojící vedle mě. Zraněný oko, to málo, co z ní zbylo, pokračuje выталкивать студенистое a кровянистое substance, jako je jeřáb, zanechal otevřené.
  
  
  Pak nohu indové согнулась ve chvíli, kdy se ji pokusil se vstát. Její zatnuli zuby, když ocelové ponožka ego boty praštil mě do hlavy. On byl jediný ze tří mužů, kteří nenosila sandály. A teď to použil své motocyklové boty, aby porazil mě v hrudi.
  
  
  Ji nemohl vidět Риву z tohoto bolí, затуманивающей můj zrak. Její ani nevěděl, kde je a co s ní udělal Гурнек, ale nemůže mi pomoci, to je jisté. Měl jsem pocit, že moje hruď se roztříští, že mé kosti se rozptýlí všechny najednou, když Гурнек znovu mě praštil.
  
  
  Její silně встряхнулся, jako divoký kůň, пытающаяся shodit jezdce. — Shiva nyní nezáleží na tom, Carter řekl Гурнек, dává pochopit, že ego si uvědomuje, přes dresinky, která jsou velkým lákadlem spodní část ega jednotlivce. - Já tě zabiju, tak co s tebou skončí jednou a navždy!
  
  
  V tónu hlasu ego jeho, uvědomil si, že on to měl na mysli. Další indiánského náčelníka, a to ten, že padl na mě, повалив na zem před chvílí, se snažil chytit mě za nohu. On se přikrčil navždy se mnou, a její pokračoval брыкаться, jako zoufalý člověk, zvláště když dobrovolnosti Гурнека znovu дернулась způsobit zničující ránu mi v hrudi.
  
  
  Právě v tento okamžik ji a natáhl obě ruce a uchopil muže za kotník, s mocí ohýbání ego nohu. Snažil se neztratit rovnováhu. Pak další sikh vrhli své mocné pěsti mi v životě. To bylo nesnesitelné bolesti. Nemohl jsem dýchat, ale kdyby se jí vzdal, upřímně teď, tyto dva přidali mě do své slávy, seznam trofejí.
  
  
  Kolem posledních sil, kteří u mě zůstali, ji skočil na kotník Гурнека a pokračoval kroutit ee, chci nejdříve slyšet křupání ломающейся kosti. Místo toho muž spadl dopředu, ztrácí rovnováhu. A její высвободил své nohy na triky jiného inda. Развернувшись zpět, její, vyskočil na nohy.
  
  
  Její očekával, že velký kamarád Гурнека znovu zaútočí na mě, ale místo toho běžel v opačném směru. Ji nemohl pustit ego daleko, i proto, že to běželo se za padlý pistolí. Jí byl za ním, když on se sklonil, aby vyzvednout zbraň. Ji, udělal velký skok ve vzduchu a напряг nohu, aby způsobit "letí" úder.
  
  
  Síla úderu, nárazu mé nohy na zadní části indové, швырнула ego na zem. Je to pár krát перекатился na мраморному podlaze, a zbraň přistál několik metrů od něj, mimo jeho dosah.
  
  
  Ale i tak, předtím, než se vrhne vyzvednout zbraň, její nervózně se ohlížel přes rameno. Гурнек nebyl kolem těch, kteří se snadno vzdá. On vstal a zamířil ke mně. I přes to, že kulhal, přesazování celý svůj nice na jednu nohu, on ještě mohl chodit. Ale nejvíce zarážející bylo zlověstné kovový lesk, který upoutal mou pozornost... kov, ze kterého kape студенистое látka na рассеченного na polovinu oči indiána.
  
  
  Za Гурнека fuzzy postava v предвечерних stínech. Riva Singh konečně vrátila na scénu. Krátce předtím se skvěle sehrál svou roli, a svými výkřiky hrůzy a prchající mi umožnilo přejít z obrany na útok.
  
  
  Nyní ji viděl, jak to вскарабкалась sedlo, zaparkovaného ve dvoře motocyklu. Гурнек nemohl uniknout; on pokračoval kulhat, když ji couvl, ohýbat až na polovinu. Ale já jsem просчитался ve svých výpočtech, věřit, že on napadl mě do toho, jak použil jehlový, který držel v ruce.
  
  
  Indiánského náčelníka отдернул ruku, pak se natáhl a hodil nůž. Čepel řítí рассекло vzduch. A tentokrát Гурнек málem промазал.
  
  
  Ostrý jako břitva čepel вонзилось mi do svalu stehna. Kolena подогнулись, cítil její slabost. Ji hotel закричать, ale potlačil výkřik, který vypadal, že spadl z mých rtů. Bolest projel mě, скрутив nervy. To вонзался na mě, jako horká jehla, stále hlouběji a hlouběji, dokud se všechny mé tělo je znecitlivět, nyní již na hranici fyzického odporu.
  
  
  To se nemělo stát.
  
  
  Její sevřel pěsti, zatnuli zuby před skřípání a snažil se utopit v nesnesitelnou bolest. Pak sklopila ruce na vteřinu zavřel oči a nakonec vytáhl nůž kolem boků a stehen. Neměl jsem čas se zastavit průtok krve. Ale, naštěstí, jehlový selhala cévy a svaly stehna.
  
  
  V každém případě, to ještě skončí krví, jak bodal prase.
  
  
  Látkové kalhoty přilepená k mé noze, kde расползалось velká tmavá skvrna, mokré od krve, kterou již ztratil. Šílený smích Гурнека ozývá nadále letecky. Indiánského náčelníka začal se blížit ke mně, a jí se snažil доползти do jednoho kolem budov, окружавших dvora. Se mi podařilo zastrčit emu kotník a nemohl chodit bez kulhání. Ale to ještě mohl pohybovat. Předstoupil, když třetí agent Kobry taky začal tah za mnou.
  
  
  Její, se ohlédl a viděl zbraň, která se muž našel. Jeho zůstal s dýkou, tak jako "nunchaku", byly mimo dosah. "Riva", — opakovali ji. "Kam jsi uprchla?"
  
  
  Snad to byla telepatie. Ale jak by nám bylo, to jsem "slyšela".
  
  
  Řev motocyklu jmelí sílu požehnání, притупившего mou bolest a fyzické mouky. To vyšlo přes setměním, обрисовывая postavu Гурнека ve světle velkého majáku, silueta, jehož вырисовывался na pozadí stíny přední západu slunce. Indiánského náčelníka otočil hlavu a zvedl ruce, jako by chtěl zastavit stroj. Ego kamaráda, svalnatý mladý sikh, naopak, vypadal, jako by chtěl změnit svůj program. On pokračoval se blížit ke mně. Ji chytil za dýku, se snaží věnovat pozornost na пульсирующую bolest, kterou zcela otupělý dobrovolnosti.
  
  
  Гурнек se snažil ukrýt v jednom z opuštěné a opuštěných mramorových zámeckých. Teď, když už to není představoval bezprostřední ohrožení a nebezpečí, díky Риве ji byl schopen zaměřit svou pozornost na jeho сообщнике. Zbraň štěkal, a задышал ohněm, ale náhlá temnota, která se zabývá zdálo se, že je vypuštěné a déšť z nebe, když погасли posledních soumraku světla, zabránila mu bylo pečlivě cíl, a brýle пролетела pár metrů ode mě.
  
  
  Její konal dech a postavil se na jednu věc, každému národu, natáhl poraněnou nohu dozadu. Ji mohl vidět bílé чалму útočníka a dokonce i hlaveň pistole. Její zatoulal z účtu израсходованным jim пулям, takže nemohl spočítat, zda je zbraň vybitá, nebo se u něj ještě zbylo pár záběrů.
  
  
  Když ji uslyšel cvaknutí курка, ji připravil k výstřelu. Místo toho byl tiše выругался. Odhodil zbraň, a to s matně стуком klesl na mramorové desky. Konečně se zdálo, že ne všechno bylo заговорено proti mě.
  
  
  Možná, že Riva je hnací silou Гурнека v "rohu". Pokud není zrovna v "úhel", pak indiánského náčelníka byl ve straně. Její moci zneškodnit ego později, jakmile вырублю ego společníka. Ji, věděl, že Гурнек безоружен, tak že Riva bude schopen situaci zvládnout sami.
  
  
  Nyní mi zbývá jen vypořádat se s neznámým индийцем, osobní zástupce Shiva. Její napjatý a konal dech. Muž byl prostě masivní forma, vznikající kolem temnoty. Mrak zavřel na měsíc, заслонив zářící tvář, nádvoří Fatehpur Sikri ponořila do stínu. Její systém je podělal a snažil se podíváte ve tmě. Můj soupeř nechtěl riskovat, protože jsem neslyšel ego pohyby. Nebyl jsem si jistý, viděl on mě, když ji vytáhl nůž kolem boků a stehen, věděl jste o tom, že jsem ozbrojen.
  
  
  Jehlový stahl drahé zbraně teď, když ji ztratil, "nunchaku". A ji nemohl spolehnout na své hluboké znalosti v karate s vydaná na montáž nohou od rány, která se zabývá celou dobu кровоточила, a kterou jsem nemohl léčit. Jeho družstvo krve dělala mě stále slabší a slabší, a pokud by se zavázanou nohu, mám brzy by byly problémy.
  
  
  Její, plakala. - Pojď, svině! Co čekáte? - Jsou neopakovatelné, přívlastků a urážky, které v Indii okamžitě vliv na hrdost člověka. Možná, že "svině" nebyl jedním kolem nich, ale už moje znalosti o zvycích a zvyklostech v subkontinentu, odešel hodně být požadovaný. - Jsi vyděšený? Je to pravda? - začal jsem křičet, když se snaží najít ve stínu ega, masivní obrysy.
  
  
  Fara motocyklu, na který запрыгнула Реева, nebyl navržen na mé straně. S každou sekundu, bylo stále tmavší a tmavší, a její pokračoval v naději, že najít někoho v těle a krvi. Pak se na mě навалилась obrovský nápor. Mě отбросило na záda, moje раненая principech se ukázalo odešel dovnitř pode mnou.
  
  
  Bolest byla z před očima плясали podivné odlesky фосфоресцирующего světla. Její тряхнул hlavou a pokusila odjet z celého světa. Подвернув krok na polovinu, jí byl doslova прижат k zemi hmotností тучного mladého сикха. Ale já doslova cítil, jak отрываюсь od země, když ho pěstí praštil mě do čelisti. Její sklonil hlavu do stran, lapal po dechu. - Špinavá svině! - прошипел jsem si konečně vzpomněl správné slovo.
  
  
  Emu, zřejmě nelíbilo výběr эпитета, a udeřil pěstí start podruhé. Ji cítil na svém obličeji horký зловонное dýchání muži. On byl šelma, býkem v lidské podobě. A on odpověděl beze slov... jen pěstmi. Pak emu podařilo zmáčknout ruce k mým bokům a kopat mou poraněnou nohu.
  
  
  Mém je stále кровоточила, jí bolela silnější, než kdy jindy. Čepel стилета заскребло na mramorové dlaždice. Ale to ještě nevěděl, všiml si, zda indiánského náčelníka-sikh, že jsem ozbrojen. - Já vám vrátíme tě Shiva, Carter! On je dusí, kolébání mě k podlaze. - Ale ne vše je v jednom kusu!
  
  
  - Jak strašidelné! - zamumlal její posmívat tón, скривив rty v úšklebku bolí, když to уперся kolena, moje boky. Moje ruce a prsty se začaly неметь, kolem rány kapala krev, a indiánského náčelníka držel mé ruce. Ještě několik sekund, a to už není schopen udržet meč. A pokud by se něco takového stalo, pak je pro mě po všem.
  
  
  Ji začal, aby předložila ruce dopředu, snaží se přiblížit akutní, ještě окровавленное čepel k prováděné výpočty indové. Její zašeptal. - Jak se jmenujete? Vždyť jsme ještě... není представились!
  
  
  Lai řekl, усмехнувшись. - Vítězný Štěkot.
  
  
  — Štěkání, poraženým, — opravil ji ego, a najednou двинул ruku s nožem k prováděné výpočty mého nepřítele. Na to je pryč všechny síly, které mám stále, a to až do limitu.
  
  
  Ale fungovalo to. Díky bohu, že to fungovalo.
  
  
  Čepel ostrého nože jsou roztrhané bavlněné tričko mladého сикха, jako máslo. Její nezastavil. Její naplněna dýku hlouběji, když on se zvedl na kolena, se snaží uniknout. Příliš pozdě pro změnu taktiky. Teď to už nemohl mě zastavit. Její vrhli jehlový mezi dvěma ego žebry, dělící tělo a svaly, jak řezník trhání tele.
  
  
  Mladého indiánského náčelníka перекатился na bok a tvrdě spadl na záda, když ho vydal nůž. Se silou zoufalství její переполз přes něj dokončit práci, aniž by na nás, na vteřinu pocit, tuto nesnesitelnou bolest v mém кровоточащей noze. Jehlový za nejlepší rukojeť вонзился v bok Vihangam. Muž dusí, že se snaží dýchat. Její otočil rukojeť nože, není tahání to.
  
  
  Tok husté, horké krve převalil na ego boca, když se jí vrhli dýka, čepel прилипло na ego prsou. - Prase! - Dusí indiánského náčelníka. - Ale také... umřeš... umřeš, Carr...
  
  
  Je to ego byla poslední slova.
  
  
  Její hotel, aby se sebenaplňujícím se proroctvím.
  
  
  
  
  13
  
  
  Mé ruce byly kluzké a lepkavé od krve Vihangam. Ona pokračovala hojně bič, když ji uřezal emu prsa, není zastavení, dokud ji nebyl absolutně jistý, že je mrtvý. Na ego krku вырвалось plynatost; to už neřekl, ale nárazově вздымал a опускал prsa. Konečně bafat zahynuli; Ji položil ruku emu na skládání dolar. Svazek svalů způsobil судорожное bušení srdce, za nímž následovala nedobrovolná nervový třes, třes, сотрясавший ego od hlavy do nohou.
  
  
  On se znovu pohnout, pak se zastavil.
  
  
  Její vklouzla zpět, moje раненая úrovni вытянулась přede mnou. Rychlým pohybem jí stáhl tričko, které zasahují jeho dýkou a začal перевязывать ránu domácím бинтами. Ji si vzal dva proužky kordon, aby vysajte krev, která se zabývá celou dobu tekla po hluboké rány.
  
  
  Po chvíli se ji snažil znovu postavit na nohy, najít Риву očima. Dívka se skvěle vypořádal se svou prací, a teď bych potřeboval pomoci hej odjistit Гурнека. Později... no, nejprve ji ликвидирую Гурнека, a pak budu moci napsat další průběh.
  
  
  Její poslouchal a téměř okamžitě uslyšel slabý řev... řev motoru motocyklu, dinged v dálce. Nádvoří zalité sluncem, když mraky, скрывавшие měsíc, zmizely. Napadlo mě, že síly přírody byly na mé straně, jako by se už slovo mě chránit. Nejprve byla tma, a nedostatek světa kdysi chránilo mě, že nechá porazit a zabít Vihangam.
  
  
  Ale teď, když je mladý sikh byl mrtvý, udeřil mou silou, nebo mazaný, měsíc vracel заливая nádvoří opuštěného města svým bledá záře. Ji, podíval se na postavu Vihangam, který ležel na zádech, ego bílé tričko bylo перепачкана upečený krví. Ego rty скривились v усмешке, zdát ego správné bílé zuby a dásně byly červené skvrny od "паановой" жвачки. Mrtvola nehybně ležící na mramorových desek, se krčí v držení těla hrozné utrpení.
  
  
  Její necítil výčitky svědomí, a ne se stavěl proti smrti mladého indiána, včetně, a proto, že to byl vývrtky přežití. Nebo Štěkání, nebo její. Její odvrátil pohled od застывшего, окровавленного těla, a znovu se pokusil postavit na nohy. Musel jsem udělat několik pokusů, než se ho nedokázal udržet na nohou.
  
  
  Její волочил hojí zraněnou nohu, která se zabývá i nadále buší a stále otupělý od ztráty krve. Šel jsem přes dvůr, zastavil se na okamžik, aby se zvýšit své "nunchaku" tam, kde padli, a zároveň vyzvednout zbraň Vihangam.
  
  
  Pokud je mi známo, Гурнек byl безоружен. U mě to bylo primitivní východní zbraně a vzácný německý jehlový s ostrým jako břitva čepel, která mi zachránil život. A na vrcholu toho všeho, u Ривы byl motocykl. Jistě, dívka a Гурнек věděli топографию Fatehpur Sikri, mnohem lepší než já, že byl současně i výhodou a nevýhodou. Protože, kdyby byl výstup, kolem tohoto bludiště prázdných a opuštěných budov, Гурнек, pravděpodobně, by měl vědět, pokud pouze Riva se nepodařilo zablokovat ego útěk a udržet ego v pasti, dokud jsem jsem si nah.
  
  
  Její zastavil na chvíli, aby naslouchat, a znovu slyšel slabé bzučení мотоциклетного motoru. On vycházel z-za speciální místnost pro аудиенций, "diwan-i-khas". Její, si vzpomněl, že viděl ilustrace paláce v купленном mnou průvodci, černobílý obraz impozantního budovy s obrovskou centrální sloup, na kterém ответвлялись čtyři stejné chodbě, доходивших do boků horního balkonu ve tvaru čtverce.
  
  
  Nebylo žádné řešení rychle přijít na pomoc dívce. Musel postupovat krok za krokem, odtrhl nohu za sebou, jako neskladné předměty. Bolest se zmenšila teď, když ji zavázanou ránu a zastavil krev. Ale bylo mi to bolí. Co je ještě horší, to se mi více citlivá, než kdy jindy, silně замедлив mé pohyby, moje schopnost pohybovat se normální rychlostí.
  
  
  O použití úderů karate nohou teď nemůže být řeč, a každý pohyb, ránu rukou a pěstí dostala problematické a náročné, protože vyžadovalo obrovské úsilí pro udržení dostatečné těžiště a rovnováhy. . . . Nyní více, než dříve, musel jsem se spoléhat téměř výhradně na "nunchaku" a jehlový.
  
  
  Než lízat ji, přistoupil k Hall, tím hlasitěji zaburácel v uších motor stroje. To, co dříve bylo vzdálené a nejasné гулом, stal se hluchý рокот, tlumený řev. Její kvílel za jednu kolem vnějších sloupů, která se zabývá systému jmelí, dramatický tvar a připomínaly kel gigantického slona. Její zastavil, aby si odpočinout a nabrat své myšlenky. Silný paprsek světla bodl bod přede mnou. Pak zvuk kroků prchajících.
  
  
  - Řev! - Já plakala. - Kde to je?
  
  
  Ona není odpověděla mi, ale po chvíli kolem budovy vyšel Гурнек a běžel na vnitřním dvoře. Její stahl honit ego, i když dobře věděl, že se mi do něj dostat. Běžel téměř normálním krokem, tak jsem si uvědomil, že ego kotník už bolí. Je pak na scénu vstoupila Reva. To прогрохотала mimmo mě a pokynul přikázala mi zůstat na místě. Tvář ego bylo напряжено, rosení сморщен; byla to tvář, выдававшее absolutní odhodlání, masku studenou a расчетливой odhodlání.
  
  
  Nemohl jsem popřít, že zatraceně hrdý na to. To se skvěle zhostila, podržte Гурнека v úžasu, jak zachytil zvíře, dokud se mi nepodařilo zbavit se Vihangam. A teď, když Štěkot byl mrtvý, ještě zbývá opravit pouze jednoho zástupce Kobry. Ji zvedl klacek nunchaku nad hlavou, dobré stiskl jednu a hodil druhou.
  
  
  Kruhový pohyb rukou vedl hůl do pohybu... že, jak jsem doufal, rozhodně zničí plány Гурнека... a samotné ego život. Riva poukázat na indiány z dálného oba konce nádvoří. Paprsek světla z majáku se rozsvítí iluzivní arkády a kolonády královského paláce, обрамляя no, jak экспрессионистской obrázku.
  
  
  Ale nebylo nic krásného na tom, jak Гурнек začal pohybovat, obnovují své shaggy. On mě viděl, a nyní neměl řešit vyhnout se kolizi, pokud je Riva гналась za ním na motorce, jak motorizované pastýř, se snaží chytit ztracený scott. Nyní se proměnil v indiánského náčelníka zvíře pro nebál, напуганное a отчаявшееся.
  
  
  Snažil se mě obejít, ale znovu Реева ukázal své dovednosti, podélným jejich ego cestu. Je to skoro, udeřil ho. Dívka udělala všechno pro to, aby se zabránilo přímému střetu, a on nemohl její vinu. Také nechtěl, aby ji shodil z motorky.
  
  
  Nicméně, dokonce i bez dotyku mu, hej, podařilo udržet ego na cestě, aniž by to bylo utéct. "Nunchaku" закружились nad mou hlavou, a když Riva znovu se přesunula dopředu, nutí Гурнека jíti ke mně, ji pustil tento nástroj smrti, a podíval se, jak to pitvání vzduch.
  
  
  Hole jsou"zabijáci" znovu se ukázala jako velmi příhodná. Ještě stále pozoroval tuto scénu, dělat krok vpřed, když Гурнек вскрикнул a sehnul do stran: klacek hit emu v hrudi. Úder byl podobný zásah pěstí na střed, a u něj to dech. On potácel opilý, než bolí, není v silách udržet rovnováhu.
  
  
  Její kulhal vpřed, pohybující se na, jak je to možné, drží jehlový v natažené ruce. Nebylo možné ztrácet čas, protože pak odstranění Гурнека mi stále měl příležitost setkat se s Шивой, muž, jehož pekelné pasti ji unikl, ale který na oplátku se mi ukázal jeho tvář.
  
  
  Гурнек znovu vyskočil na nohy dřív, než ji dostal před něj. On chytil "nunchaku", ale zdá se, že až do této chvíle nikdy neviděl a nepoužil zbraň. Nevěděl, jak zacházet s ním, tak jen vrhl ego na mě. Obušky klesly, a on se sklonil, aby vyzvednout no, právě v té chvíli, kdy Гурнек spěchal na mé straně.
  
  
  Jeho zjistil, že se opět roztažený na zádech, bojují za své životy, a indiánského náčelníka byl mě praštil. On už byl schopen uvažovat: na ego вырванного oči kape студенистая a krvavá látka, to byl obličej není prostě šílenec, a tváří v tvář monstra.
  
  
  On udeřil na mě v ohbí loktů, a moje prsty nedobrovolně uvolnil sevření. Dýka vyklouzla kolem mé ruky. Její naslepo natáhl ruku, ale indiánského náčelníka znovu praštil mě do krku, dlaní rukou. Nevěděl věnoval karate, ale musí to být něco, co se naučil během našich předchozích setkání. A teď to použil své nice a mysl, aby dokončit mě.
  
  
  Motocykl Ривы zastavil s pronikavým стоном, осветив naše переплетенные těla paprskem světla. Ji, slyšel, jak se odlepit od stroje, ale věděl, že nebude schopen mi pomoci. A protože Гурнек пинал mou poraněnou nohu, rychlé a snadné vítězství, o kterém snil jeho, nebylo stopy. Muž byl v panice, a to půjčovat mu bylo dvojí sílu a odhodlání. Bojoval o život.
  
  
  Taky ji.
  
  
  Ji, postavil se na dlaně a snažil se ji obnovit. Její, перекатился na bok, ale on opět spadl na mě. Mezitím, nicméně, se mi podařilo chytit klacek, jeden v každé ruce, s kusem плети kolem buvolí kůže uprostřed. Teď neměl jinou institucí používat zbraně, metoda, kterou ještě nezažil. Kdyby jí jen mohl utáhnout koženou šňůrkou kolem krku Гурнека, dva obušky by mi pomohla použít ego, tělo.
  
  
  To уперся mi kolenem na bok a udeřil mě pěstí do ledvin, takže její застонал, než bolí. Mramorová dlažba, zdálo se, že tančí před očima a odlehlé sloupy двоились, троились. Její se snažil zaměřit svůj zrak, ale vše vypadalo vágní, je na dosah, a pak zmizel.
  
  
  Гурнек, je nyní v moci pošetilosti, выплевывал slova na indickém dialektu, který jsem nemohl pochopit. Ale kdyby ji nezachytil přesně, co to mumlá, a pak mě bylo snadné zachytit smysl ego plazivý fráze; to bylo, jemně říkám, není optimistický, a ne přátelskou řeč.
  
  
  Její pocítil nepříjemné křeče v nohou, flexi ego pod tíhou. Její otočil hlavu právě ve chvíli, kdy indiánského náčelníka natáhl se pro стилетом, přesunutím své nice vpravo, zvednout dýku. V tuto chvíli ji začal stoupat na jednu z každého kmene.
  
  
  Ale on se nehodlal jen tak vzdát.
  
  
  On spěchal vpřed se slepou ranami dýky, pomocí nůž, aby se udeřit. Její, отодвинулся, jak je to možné, snaží se udržet si odstup. Najednou za sebou která zešílela indové se objevil, Riva a začít porazit ego praštil na záda a ramena. Byla to bolí mu bylo nebo ne, na tom nezáleželo. Jeho zásahy atmosféře mladého сикха tak, že se mi podařilo vyhnout se окровавленного čepele стилета a zabalit kožený stahovací šňůrkou kolem ego na krk.
  
  
  Jak to všechno začalo: první útok v mém hotelovém pokoji, pak Ashoka Ananda, заглушили klíčky na záchodě v baru. A hlasování je nyní opona hlasování o-hlasování o měl klesnout na ještě jednoho zástupce hanebné gang hrdlořezů ve službě lorda Shiva.
  
  
  Její robustní sevřel dva obušky, vytlačení všech šňůrkou na буйволиной kůže na krku Гурнека. Indiánského náčelníka vydal výkřik údivu a zděšení zároveň, upustil jehlový, se snaží odcizit šňůrky z krku. On by přežil, pokud by pokračoval v jeho kompresi.
  
  
  Její скрутил hole kolem sebe a vzal za ně. Neviděl jsem osob Гурнека a ne hotel ego vidět. Snažil se polykat vzduch, jeho dech byl астматическим a pískání, ale vzduch přišla do plic. Podporované zoufalství, bojoval o svůj život se zbývajícími silami. A to nestačilo.
  
  
  Nyní ho řídil sám, i přes онемевшую nohou a únava. Její silnější bych vytáhl šňůrkou, díky палочкам, které umožnily vyvinout potřebný tlak. Další bublání vzrušeném s rty indové, pak se muž vzdal, již prokazuje nám sebemenší odpor. Ego tělo рванулось dopředu, a padl tváří dolů. Ale ani pak není jeho отпускал "nunchaku", dokud nebyl naprosto jistý, že Гурнек se vrátil do lůna své bohy, drak-nagy, ve kterých to tak vroucně věřil.
  
  
  Když ji konečně pochopil, že to безжизненен, že ego tělo nehybně leží na studeném mramoru pohlaví a že pouze jeden sval v ego boku křečovitě vibruje, její převrácený ego a osvobodil od krku fatální kožené struny. Ego tvář byla синюшным, jazyk byl прикушен, téměř перерезан vedví zuby, které mu zatnuli od hrůzy.
  
  
  — Mohlo to být horší, ty vole, — zamumlal jsem. - Přemýšlej o tom, co se stalo s chudým Нирадом...
  
  
  Ale moje poznámka neslyšel. S obrovským úsilím ji pomalu vstal, dohlédněte s tvary Гурнека. Ale to není povstali kolem mrtvých. Indiánského náčelníka zoufale bojoval, navždy pryč emu samozřejmost. Ale vše nakonec skončila v ničem.
  
  
  On byl mrtev.
  
  
  — Pomoz mi sundat z ní šaty a řekl jí, Риве, vyhnout pohled dívky, která se zabývá zdálo se, že se na mě alarmující, tichý pohled.
  
  
  Ona se ptá na otázky, on viděl, že jsem bez trička, a pravá strana kalhoty nasáklé krví. To нагнулась a odvracejí, se stal rozepínat košili Гурнека. Indická "bunda" bylo poskvrněno krví, ale je to stále lepší, než nic.
  
  
  Riva nikdy jsem se dívala na покойника, ne z úcty, nebo skromnost, ale člověk byl nepříjemný pohled, a já jsem nemohl vinit dívku za to, že se snažila nedívat se na to otok, окровавленное osoba s высунутым modrým jazykem. Kost kolem вытекшего oči podivně блестела v zářící paprsku motocyklový světla.
  
  
  Pak se její vzpomněl, že něco, co je pro Riva se tady zmínila o tom, že mi v ten stejný den, tam, v sídle lorda Shiva. To není вдавалась do podrobností, ale není trvalo mnoho času, aby pochopili, že ona systému jmelí v paměti. Její strýc ji použil pro sebe мерзкого, kvůli садистского chuť nutit ji uspokojit vášně ego mužů.
  
  
  A teď jsem necítil výčitky svědomí naší Гурнека, nám o dalších dvou mužů, kteří leží mrtví ve dvoře, obětí není tolik mého hněvu, kolik mé odhodlání zůstat naživu a splnit misi.
  
  
  Zrušením окровавленные obvazy, kterými обмотал její nohu, ji také stáhl kalhoty a nechal Риву присевшей vedle těla Гурнека. Její přešel nádvoří a zamířil ke kamenné bazénu, který si všiml dříve. To byl plný dešťové vody. Její klesl na jedno každému národu a промыл ránu, s mokré náplasti od roztrhaná košile, aby se zabránilo infekci rány a sněť nohy. Dokonce si byl jistý, že voda není infikován, ale v té chvíli jsem neměl jinou možnost, tak ji rozhodl riskovat.
  
  
  Když ji vrátil do Рееве, dívka sundal покойника kalhoty a курту. Byly trochu velké v pase, ale jeho компенсировал to páskem zesnulého Гурнека. Riva pomohl mi obléct košili, a pak ustoupila zpět, mnul si ruce, jako kdyby ahoj, byla zima.
  
  
  To zašeptala. - Co budeme dělat teď, Nick?
  
  
  "Pojď, vezmeme tvoje auto a zpátky do vily", — odpověděl jsem. Ego obličej byl napjatý, впалым, jako by bez všech emocí. Ona prošla hodně, a přesto to stále bylo již více asertivní, než kdy jindy. Jeho vzpomněl na svého otce, přemýšlela pln, zda je to stejné obrovskou vnitřní silou, jako ego dcera. V takovém případě bude moci přežít a vydržet, dokud jsme ego nenajdeme.
  
  
  - Co bude dál? - поинтересовалась Riva. - Jak... jak se budeš dělat? — dodala, ukázal na můj hojí zraněnou nohu.
  
  
  Velká část bolí ustoupila, ji mohl chodit s menším úsilím než dříve. Její dal "nunchaku", strčil ih v zadní minutu kalhoty, a jehlový strčil do kožené pochvy, které držel ji za předloktí.
  
  
  - Jak na to? - opakovat. - Není se čeho bát. Její najdu nějaký způsob.
  
  
  "Ty jsi vždycky něco zjistíte", — se snažila smát.
  
  
  Řekla mi, že ego strýc zůstal s pěti muži, nepočítaje Ранджита a mladého сикха, který ho zranil na noze na poště Agra. Takže, před námi zůstali dva muži, kromě Šivy a Хакши. To bude těžké... ale, tato osada rusku nebylo snadné od samého začátku.
  
  
  
  Jeli jsme mlčky. Riva držel obě ruce na volantu malý stroj. Když Fatehpur Sikri se ukázala být za námi, окутанная temnotou a prachem, otočila hlavu a ukázala na schránce přístrojové desky.
  
  
  — Její првезла tebe dárek, — vysvětlila. - Je mi líto, že nejsou uvedeny ego ti dříve, ale nevěděla jsem, že ho budete potřebovat.
  
  
  Ji otevřel zásuvku a strčil do něj ruku, ощупывая, dokud se nebude dotýkat zadek zbraň. Její inspekci zbraň ve světle palubní desky: byl to malý "beretta" 22 měřidla, je poměrně neobvyklá věc pro dámy.
  
  
  Ale Riva bylo ještě, a vynikající девицей ze všech úhlů pohledu.
  
  
  "Beretta" bylo účinné zbraně na krátkou vzdálenost. Ji měl pamatovat o tom, uvrhl její kontrolou zbraň, spokojený tím, že Riva nezapomněla nabít ego.
  
  
  - Když jsme se ocitli na dohled vily, притормози a jednej jako by se nic nestalo, - nařídil ji dívce, protahování se na sedadle, aby mě nebylo vidět. Zejména s tímto nemocným nohou mě ждало těžká zkouška, ale pokud vše půjde tak, jak on doufal, že ho brzy vrátí do formy.
  
  
  - Jestli by nebylo lepší zavolat někoho na pomoc, Nick? Se mi to zdá být tak riskantní, dva spolu proti všem no... mám na mysli, - " dodal, nervózně díval se mi do očí, že se chystáme jít na hrozné riziko.
  
  
  "Je to jediná cesta vpřed", — odpověděl jsem a řekl, hej, všechno, co věděl o Puran Дассе, stejně jako důvody, na nichž se obrátil s dopisem o pomoc indické tajné služby, pro které se konalo operací. Do té doby, kdy ji dokončil vyprávění hej příběh o "úniků", které došlo kanceláři Дасса, a o ego, že jsou spojeny s Шивой, už jsme byli v nedohlednu domu.
  
  
  Její, přikrčil na sedadle, když Riva zpomalila průběh. - Od této chvíle jsi mé oči, - zašeptal jsem. - Co vidíš?
  
  
  - Zatím nic.
  
  
  Její rychle se podíval na nah zdola. Ona tvrdě seděla za volantem, přitulila se zády k sedadlu, ee oči byly upřeny otevřeně před sebou. Je to stočil na dálnici v mírné rychlosti, oblázky a kameny podíval z pod auta.
  
  
  Náhle Riva затормозила. - Jsou tam dva! — vykřikl on. - Dva strážní!
  
  
  Následovaly zvuky střelby. Poslední zastávka. Od tohoto okamžiku jsem si mohl dovolit luxus spáchat alespoň jednu chybu.
  
  
  
  
  14
  
  
  Její, plakala. - Lehněte si níže! -
  
  
  Ní, natáhl ruku a vytáhl ji na sedadlo. Riva se stalo velmi snadným terčem. Kulky zuřivě pískání a рикошетят. Déšť na vedení заливал čelní sklo, takže je na nás padaly velké úlomky skla.
  
  
  — Ležet tiše a čekat, až jsem dám ti signál pokračovat, upozornil ji Риву. Její snížila kliku a otevřel dveře, ползя na prašné trati. Dveře заслоняла mě, kulky свистели nad hlavou. Celém hotelu, stejně se ozývá отозвалась zvukem prchajících kroků. Ji zvedl "беретту" a zvedl hlavu rivne tak, aby se cíl.
  
  
  Střelec turban klesla, jak подстреленный vojáků.
  
  
  Někdo na mě čekal venku, a to není Kobylka, v tom je jeho byl zatraceně jistý. Její hit muž otevřeně prsa. Na rozdíl od jeho kamarádů, jeho smrt byla rychlá a relativně bezbolestné. Ale další stráž nikde vidět. Její zúžil oči a prohlížel si cestičku přes strany na stranu, v případě, že se pokusí nastavení mě překvapila a налететь na mě zezadu.
  
  
  - Zůstaň dole! - zamumlal jí, Риве, aby to nepřišel, v okolí stroje. Ona začala сползать sedadlo, ale prudce zastavila a udělala přesně tak, jak nařídil.
  
  
  Zazněl ještě jeden výstřel, dala mi dobrý přehled o укрытии neviditelného šipka. Zvuk se ozval zprava, za vysokou a hustou hradbou křovin, окружавшей vilu. Tis a jalovec zcela zakrývaly mého nepřítele. Kdyby šel za mnou, z místa, kde jí byl pod záminkou den, neměl by nás jednotné šanci uniknout. Proto potřeboval jsem se pohybovat a rychle.
  
  
  Její rychle se podíval do uličky a našel to, co jsem potřeboval; Ji stiskl prsty kámen o velikosti pěsti, který si všiml na okraji prašné stezky. Rychlým pohybem přehodil její ego přes dveře auta a uslyšel hluchý rachot, když to spadlo na zem asi deset metrů přede mnou.
  
  
  Další brýle просвистела ve vzduchu. Ji nemohl vidět стрелявшего, ale on nemohl vidět mě. Ji poslouchal, a brzy se moje trpělivost byla odměněna zvukem prchajících kroků, ale ne ke mně, ale v opačném směru. Stráž Šivy, poslední gorila stojící mezi blázen a mnou, běžel mimmo, poté, co skrývá za tlustou plotu.
  
  
  Její hodil další kámen, tentokrát více než první. Znovu vyštěkl zbraň, brýle podcenil hodil k na střed, úzký chodník malé drobky. Mé rty spadl křičet, piercing sténat nesnesitelnou bolet. Dobře pro toho, kdo nikdy se zabýval divadlem, domníval jsem se. Bylo to zdlouhavé křik, který je slyšet z dálky, ale byl to opravdu srážet výkřik, a on produkoval efekt.
  
  
  Živé ploty rozptýlené, chybí postava s hlavou, закутанной v turban. Příliš pozdě si uvědomil, že na trase není mrtvého muže. Příliš pozdě si uvědomil, že křik byl trik, jak vytáhnout ego v okolí úkrytu. To отстранился, ani při pohledu na mé straně. Ale teď u něj není času... navždy, její doufal, že na to.
  
  
  Pistole 22 měřidla vrhli střela emu na rameno, закрутив to, jak марионетку, tak silně, že emu museli držet plot, snaží se udržet rovnováhu, a úkryt. Znovu ji stiskl spoušť, a sledoval, jak se plní strašidelný tanec, kdy druhá na brýle, prorazil díru uprostřed ego čela.
  
  
  Naše zvuku není vzrušeném rty s muži.
  
  
  Kdysi v ослепительном světle reflektorů, zvedl ruce a udělal další zbytečný záběr na hnát. Pak se pomalu uvolnit, jako by hotel sednout si uprostřed cesty, natáhl před sebe nohy, наклонив tělo dopředu, свесив hlavu na prsa.
  
  
  Riva zvedl hlavu, vstal a podíval se z důvodu konce palubní desky. - Ale, strýc... -- začátku byla ona.
  
  
  — Bude zde v nejbližší době, ujišťuji vás, — zašeptal jsem. Její odhaduje, že "Беретты" zbývá ještě několik kazet, více, než ve vážném zbraň сикха 45 měřidla. Tak jsem se stahl půjčit zbraň. Její pomalu se zvedl na nohy a vyšel z изрешеченной kuličkami dveře stroje. Na silnici ležel mrtvý dva muži, oběti své vlastní hlouposti, své naivní víry v božství smrti Šivy.
  
  
  Ale Rakev byla přítomna. Ego plány podmanit si celé Indie také reálné a решительны. Mluvil o "humanitárních" potřeby, o touhu nakrmit a obléci vlastní lidi, ale Shiva byl tyranem, стремившимся k samotné brutální diktaturu, a ego prostředků dosažení moci byly stejné бесчеловечными, jaké by byly ego metody, pokud by se dostal moc.
  
  
  Nejdelší linie živých plotů náhle осветилась, když kolem domu зажглись světla, velké ртутные lampy mě donutila ustoupit zpět, stínění oči před oslepující světlo. Stovky hmyzu, мотыльков a obří комарову, zdálo se, парили v paprsku světla na cestě. Jsou opilý a kroužil mísí s prachem a zápachem smrti.
  
  
  Velké mouchy krouží jako miniaturní грифы, které spadají do dvou krvavých mrtvoly a zvedl do vzduchu neústupný ohlušující rachot. Zvuk, který mne donutil uskočit, když se její навострила uši, jsem požádal o další hluk. Neslyšel jsem nic, kromě mouchy, náš zvuk s jasně osvětlené vily.
  
  
  - Ravi! Arun! najednou se ozval kovový hlas, hlas, na rozdíl od nás, na nikoho, kromě něho samotného.
  
  
  Jeho, pohlédl na Риву, a to lehce kladně přikývla jsem. - Šiva - zašeptala ona. - To je on, můj strýc. Buďte opatrní, Nick, prosím!
  
  
  - Prokleté mokasíny! Kde jste? Co se stalo? Arun? Ravi? - Shiva znovu zavolal dva muže, a ego je hlas, zdálo se, plaval ke mně, jako ozvěna staré desky.
  
  
  Nadešel čas k přímé konfrontaci, střet tváří v tvář. Její setkali s duchem, a gestem dal Риве zůstat za mnou a neustále šel po pěšině. Shiva znovu vykřikl, ale ego ochranky nebyli schopni odpovědět. Rozhovor podporovali mouchy, nekuřácké nenasytným mouchy, které налетали na mrtvé těla dvou indiánů.
  
  
  - Zabiju vás za vaši hloupost! Shiva zvolal pronikavým hlasem, выдававшим hněv a strach.
  
  
  Ale on se odvážil ven, aby proti mně. Znovu повисла ticho. Její přikrčil iso všechny síly, snaží se, aby krok není otupělý. Pak pár сгибаний kolena v rychlém sledu krev se stala proudit pravidelně. Jednou rukou odstrčil její hustý keř.
  
  
  Odtud ho mohl vidět do vnitřní zahrady, svěží a dobře udržované. A ještě jednou mě napadlo bylo to, že tato zahrada byla диссонирующей ale zahájila, je takový svěží a úrodné pro své vyprahlé krajině, příliš bohatá rostlinami a květinami, aby obdělával ego takové suché a prašné pláni. Ale ano, u Shiva byly peníze, rupie a dolary, aby nalákali Hadži do své sítě. V ego-k dispozici byly neomezené finanční prostředky, prostředky, позволившие mu bylo dosažení moci, a četné vazby v příslušných kruzích. Zajímalo by mě, kolik to dává Дассу, aby kapitolu indické bezpečnostní služby na své výplatní pásce. Nebo Dass byl jiný fanatik, slepě верившим sny Shiva slávy, zlatý věk Indie, v могущественную civilizaci Mori a Гуптов.
  
  
  Co by nám byly motivy tohoto muže, nebezpečí pro celý svět zůstal. Ale ne tak nebezpečné a zákeřné, jak sám Shiva. Její втиснулся v husté větve křovin, v naději, že šumění a pískání nebude mít mé přítomnosti.
  
  
  - Carter? Zavolal hlas, ve kterém bylo něco víc, než jednoduchý dotek sarkasmu. To byl změněný hlas, který dramatické tun. - To jsi ty a další? Vy jste přišel ke mně na návštěvu?
  
  
  To znovu stahl za studena, řízenou. Její nebyl v náladě vést konverzaci nebo poslouchat ego каламбурам. Jeho bych raději ukončit diskusi ve více kousavý tón. Ale já jsem nemohl vidět. Ji, zastavil se a odstrčil větev, dohlédněte den, na kterém rychle utekl... zdálo se, že v neděli zpět, a ne hodiny.
  
  
  Že... že, krejčí bože!...
  
  
  Jeho zamrkal a podíval se znovu, aby se přesvědčit sám sebe, že je to jen trik, optické iluze. Ale ne, oči mě podvedl. Byl to Shiva, ale to zdaleka není jako na člověka, který to sám představoval, v nen nic kolem toho, co jsem si představoval. On byl naprosto podobný na nás, na jednoho muže, kterého se jí kdy viděl ve svém životě.
  
  
  Místo pravé ruky, od začátku dlaně... nebo tam, kde se obvykle nacházejí prsty, muž nosil protézy na nerezové oceli... do ramene. Neměl pravou ruku, ale ďábelský a lstivý strýc Ривы nenosila nás, obyčejné protézy, nás, obyčejných předmětů, nás dřevěných nebo plastových rukou. Ne, pane.
  
  
  Прикрепленная na rameno, ocelová cobra se pohyboval nahoru-vpřed ve vzduchu, "cobra", ve všech ohledech připomínající živou рептилию, s kovové zuby, kapala сильнодействующий zášť!
  
  
  Říct, že to bylo fantastické a neuvěřitelné je, že to bylo podcenění. Její pokračoval blikat, ale nebyl to přelud, a ne halucinace. Bylo to takové n/, hrozné a děsivé co je to p/! U ocelové kobry všechny anatomické detaily byly přesné do nejmenších detailů: клиновидная gól s kapucí, otevírání a uzamykatelné čelisti. Zuby, nepochybně představoval injekční stříkačky pro podkožní injekce, které jsou schopné zavádět smrtelnou zášť plazů v krev oběti.
  
  
  Její odvrátil pohled od podivné a ohrožující zařízení, se zaměřením na tvář lorda Shiva. Studené doplňují hranatý obličej, připomínající tvář plazi. Měl úzké černé oči, husté кустистые obočí. On byl středního růstu, s худощавым, поджарым tělem, od něhož se onen démonický duch zloby.
  
  
  To nebyl obyčejný nepřítel, a člověkem, stejně jako většina mých nepřátel, kteří se shromáždili v jediné skupina... lidí, jako Karak, nepolapitelný Vlkodlak nebo ztělesnil démon, называвший sebe "pan Jidáš".
  
  
  Jako by ocelové kobry nebylo dost, jako ochranná zbraň (a v případě potřeby i jako útočné zbraně), ve zdravé ruce Šivy byla zbraň 45-měřidla, světového známý americký Colt. Shiva-mahal pistolí nahoru-vpřed, čeká na jakýkoli pohyb nebo zvuk, které by mohly odhalit mé umístění v prostředí živého plotu.
  
  
  - Křičel. - Čestný slovo, Carter! - Nebudu střílet. Potřebujeme mluvit, diskutovat... i váš rozhovor s panem Дассом dnes není kdy, mimochodem. A když už jsme tady, řekněte mi, co jste udělali s mou neteří, hezká slečna Singh? Nemohu najít tuto sladká holčička.
  
  
  Jsem odpověděl.
  
  
  Místo toho ji zvedl "беретту" a zaměřila, целясь Shiva prsa. Pomalu ji stiskl spoušť, myslet na sebe, že noční můra brzy skončí. Muž skvěle vyniknout, a já jsem nemohl přát více než snadné cíle: ve delle svatým, лившийся přes den za ním, úplně se vztahuje ego štíhlou postavu.
  
  
  Ale místo toho, vidět, jak on klesl na kolena, místo toho, aby se slyšet ego naposledy tlumený výkřik, nebo vidět, jak se svíjí v agónii, jeho byl ohromen, když viděl, jak je na brýle z "Беретты" odskočil off od jeho hrudi. Pak brýle narazí na starodávnou kamennou sochu v centru zahrady.
  
  
  - Tak ty tam! - ušklíbl se indiánského náčelníka a stiskl spoušť кольта, uvolňovat smrtící kulku pár centimetrů od mé hlavy.
  
  
  Její instinktivně согнулся na polovinu, stále nevěřil svým očím. Brýle odskočil off od jeho hrudi, ale nic není potvrdili o tom, že Shiva, nosil neprůstřelnou korzet pod svou bílou "куртой". Opravdu, ji mohl vidět ego reklamě vystupuje krásná nahá prsa pod košilí, tvar hrudníku, svaly. Vše je dobře vidět můj nevěřícně oči.
  
  
  Kdyby jen to, taky, ne ocel, uzavřel ji. Ale to bylo nemožné. Člověk není robot... nebo ne?
  
  
  Ne, samozřejmě, že ne, ale nelze popřít, že to, co jsem viděl, a nelze popřít, že Shiva, zdálo se, že byl obdařen nadpřirozenou schopností. Její zaměřila století začala podruhé a stiskl spoušť. Její целился hlavu indiána, ale ve stejný okamžik se отпрянул, a brýle zaseknutý jsou ty v domovních косяке, sotva aniž by zasáhla cíl.
  
  
  Tak on byl zranitelný, nebo alespoň, že byl zranitelný v některých částech svého těla. Protože jsem nevěděl, kolik kol zbývá mi ji stahl čekat, až Shiva vyjde kolem zámku. Rychlým pohybem, i přes poraněnou nohu, odstrčila její hustý plot a запетлял na zahradě. Ji, věděl, že ego zbraň může рявкнуть v každém okamžiku. Byl to zvuk, který ji chtěl slyšet, ale přesto zkusila, psychicky помолившись, aby muž zůstal mimo zorné pole, dokud jí není dosaženo boční fasády vily.
  
  
  - Ty jsi někoho hledáte?
  
  
  To, otočil a současně stiskl spoušť. Ale "Beretta" mlčel: obchod byl opuštěné a umístění. Jedním kliknutím, a to je vše. Její hodil revolver v zkreslený, ухмыляющееся tvář lorda Shiva. Kovová ruka ve tvaru kobry vyskočila nahoru. "Beretta" odskočil off na kovovou rukou a spadla na zem.
  
  
  - Nepohybují, pan Carter. Nám kroku, - nařídil Shiva. On držel colt věnuje upřímný se mi na prsa, a já jsem neměl v úmyslu oddělit se od této anatomické části svého těla... alespoň ne tak předčasně.
  
  
  - Co jsi čekal, Shiva? Proč ne střílet, tak pojď to s tím?
  
  
  - Vidět, jak umíráš, ne skrze ubohé smrti, drahý jiný? Ne, obávám se, že to není můj styl. Protože moje krásné hadi stále hlad, i přes hojný edu děkuji chlapci Нираду. Myslím, že chlapec byl mnohem užitečnější jako číšník. Ale já chci, aby "Cobra" bylo jednotné a kompaktní organizací. Stejně tak jako starší bratr Нирада už byl u mě ve službě, neviděl jsem důvod, proč najmout a chlapce. Bohužel, není přemýšlela o ukončení své kariéry. Monster укоризненно цокнуло jazykem, držení zbraně zaměřeným mi ve skládání dolar.
  
  
  Za sebou jsem ji, slyšel, jak někdo jemně pohybuje. Její otočil hlavu a uviděl postavu сикха, který ji zranil dnes není kdy, před poštovním oddělením v Agra всадив emu kulku do pravé nohy. - Ach, to jsi ty, Krišna! - radostně zvolal Šiva. Pak podíval se na mě s подмигиванием. - Myslím, že vy dva víte, další, další.
  
  
  — Jsme měli to potěšení setkat dnes není kdy, — zamumlal jsem.
  
  
  - Již. Její vzpomínám si, jak Kršna vyprávěl mi podrobnosti o vašem setkání. Ale jste nevěděli jednoho, mister Carter, a sice, že Kršna — starší bratr Нирада. On byl pojmenován na počest hinduistického boha lásky, i když byl vychován jako oddaný sikh. Ale stále to teď není důležité — Shiva oddělil jej. - Stačí říct, že Kršna se chová k vám určitou nenávist, drahý Carter, tím více, že on zjistil, že jste se dopustili tragické smrti ega bratra.
  
  
  "Kdyby ji nezabil Нирада, zabil by mě," odpověděl jsem. - Ty dobře víš, Shiva. Je to zákon džungle, přežije ten nejsilnější.
  
  
  — Ve skutečnosti, ve skutečnosti, — ušklíbl se ind. — Ale budete mi strašně líto vám to říkám, už není nejsilnější, pan Carter.
  
  
  Krišna řekl nám slova. Škoda, že si nevšiml konvexní "nunchaku" v zadní kapse kalhot. Ale když se člověk zbraň byla zaměřena mi v hrudi, a druhý — na zádech, ale neodvážil udělat chybný krok, jinak jsou oba klikání na курки. Tak jsem tam stál a snažil se příliš zatěžování poraněnou nohu.
  
  
  — Ty jsi ještě neodpověděl na můj vývrtky, Carter, — pokračoval Šivy. - Vy jste mi neřekl, co se stalo s mým hezká neteří...
  
  
  - Je mrtvý.
  
  
  Pozvedl obočí, když ego strašlivých černých očích vzplanul blesk. - Je mrtvá?
  
  
  - Mrtvá, - lhal jsem. - Гурнек zabil její před tím, než ji mohl zastavit ego. Zemřela okamžitě, pokud to může vás utěšit.
  
  
  — Vůbec ne, — odpověděl Šiva se posmívat smíchem. "To bylo vždy lstivý, arogantní шлюхой od dětství. Ale především se jí po ní stýská, za to, co udělala s mými muži, a že oni našli tak zábavné, jednou to жилке se mnou...
  
  
  - Tak to bylo tvé пленницей, tím myslíš.
  
  
  - Jak chcete, na tom nezáleží. Kromě toho, že jeho chudý otec... můj oblíbený bratr bude hluboce trpět kvůli ztrátě své drahé dcery.
  
  
  S každou vteřinu se jí začínají uvědomovat, jak snadné to bylo nenávidět toho člověka. Byl perverzní, monstrum s rozumem, jako ocelové pasti, geniální, ale извращенным, duševně nemocný. Muž lízat rty a usmál se mi, že tento úsměv měl vyjádřit sadismus a sarkasmus.
  
  
  "Mi bude velmi bavit se s tebou, Carter," — řekl se smíchem. - Hlas uvidíš, že to málo času, který můžeme strávit spolu, bude veselé!
  
  
  - Řekněte mi ještě jednu věc, Shiva, jen pro protokol, - přerušil jsem ji, zvýšil hlas, v naději, že Riva mě slyší, a v případě, kdyby chyběl první řádek dialogu. - Kde otec Ривы? Mi o tom řekla dívka a... chcete to vědět? Jeho hej, nevěřil...
  
  
  Zkažená psychologie Shiva fungovala přesně tak, jak jsem doufal.
  
  
  "Byl jsi blázen, že pochyboval o mé neteř", — protestoval indiánského náčelníka. - Můj bratr je živ a zdráv, jen pár kroků od nás. Pokud se dobře pamatuji, ve stejný den, kdy jste šel na jatka. Kde rozpoutal peklo, měl jsem se přidat.
  
  
  - A kde je on?
  
  
  - Že pan Carter? Můj bratr není v pozici, aby ublížit ve všech domech v okolí, hlas a všechno, abych byl přesný, není schopen způsobit ve všech domech v okolí vodní plochy. To gloated, těší silou, kterou držel ve svých rukou.
  
  
  A její stál na místě, neschopný udělat krok a zvrátit situaci. Její byl pod tlakem dvou pistolí, přední a zadní, který je připraven během několika sekund proměnit v kus švýcarského sýra. Nebyl to nejlepší čas na mých oblíbených triků, a to zejména s Krishna, který je velmi hotel пристрелить mě, aby pomstil smrt svého bratra.
  
  
  Ale najednou brýle ukončila ego sny o stránce. Výstřel byl proveden na na živý plot, kde пряталась Riva. U dívky bylo ideálním cílem. Její skokem uskočil na stranu, vyhnout se zbraň Šivy, a koutkem oka se podíval na Кришну: přední pohled na jeho bílé košili vypadal aloe skvrnu. On spadl, jako подкошенный, úder kulky odhodil ego na otevřený den na bočním průčelí vily.
  
  
  Její doufal chvilku charta povolení na ztvárnění Šivy. Ji, skočil vpřed, shluknutí na ruce, державшей zbraň, aby si ego pustit zbraň. Se mu podařilo vystřelit, když ocelová ruka ve tvaru kobry spadl mi na rameno.
  
  
  Zuby, истекающие smrtící jed, byly ve dvou centimetrů od mého krku. Její hit ind v čelisti, aniž ego prsou, protože ještě nepochopil, že nosí pod bundu", a nechtěl lámat ruku na ocelové desce.
  
  
  - Tobě ne vyhrát, Carter! Nikdy! - прошипел muž, když ji udeřil jeho ego ruku v ruce ложбинку mezi krkem a ramenem. Rána pracoval; muž na okamžik povolil sevření a zbraň spadla na zem.
  
  
  Její отшвырнул ego stranou, a zbraň letěl na štěrkové dráze. — Znamená to, že jsme квиты, — řekl jsem, že dělá krok zpět. Její strčil ruku za minutu a vzal "nunchaku".
  
  
  Shiva zúžil oči, zatímco oni se obrátil na dva jemné щелочки, ego osoba více, než kdy jindy, připomínalo tvář plazi. Nemyslím si, že věděl, že je to "nunchaku", ale on určitě pochopil, že to není nevinná zbraň. On couvl na den, překročil přes mrtvoly Krišny... a v té chvíli se znovu ozval výstřel. Ale tentokrát Riva прицелилась ne tak přesně, a brýle uvízl v prachu a гравии u nohy strýce.
  
  
  — To znamená, děvka, živou, — zasmál se netvor. - Krátce, Carter, ujišťuji vás.
  
  
  - Jste schopni pojistit proti úrazu! - ironické, " zvolal jsem, drželi na uzdě, protože zuby kobry. Lesklé zuby na kovový tyči mi připomněla charakteristické šílenství Šivy, jeho sadistické metody.
  
  
  - Zaseknutý! Není střílí, Nick! Hlas Ривы pronikavě zazvonil paniky za hustou изгородью.
  
  
  - Zůstaň tam, nechoď pryč! - křičel jí hej zase.
  
  
  Musel použít "nunchaku", aby размозжить kontrolovaný ruským monstrum hlavu, nebo udusit ho. Ale nemohl jsem se přiblížit, alespoň zatím.
  
  
  - Vy, samozřejmě, si uvědomil, že mé zuby "kobry"... - velmi černé oči ind se na chvíli obrátil na kovové ruce, - ...jsou plné smrtelného jedu, směsi, tvořené jedu kolem čtyř hadů. Snažil se zpomalit, zastavovat se u popisu drak. - To udělal směs po celé jed zelené мамбы, šupinaté zmije, australské hady a mé oblíbené plazi z důvodů, o nichž jste možná uhodli, a to královské kobry. Všichni společně, mister Carter, které produkují dojem, ve srovnání s nímž smrt mladého Нирада zdá dobročinný dar, jako kdyby chlapec není zraněn. Ale ty víš, jak moc trpěl, že jo, Carter?
  
  
  - Kde Je Rakev, Shiva? - zeptal se jí, nevěnoval pozornost na jeho krátkou řeč a сатанинскую úšklebek, скривившую ego rty. - Jsem ochoten uzavřít s vámi dohodu, výměna. Váš život na vynález Hadži.
  
  
  - Dohodu? — opakovat se se smíchem. - Děláš si srandu, Carter. Představte si, že ho dokonce přijal opatření, zničil všechny záznamy a poznámky Gabriela v případě, kdyby se někdy задумает uniknout! Není zde pouze jedna Rakev, a ona je moje, Carter. Nikdo jiný ji nedostane.
  
  
  - Znamená, že dobří kluci v Pekingu dá vám bianko šek, ano? Jsi обманываешь sebe, Shiva. Nemluvím již o tom, že jsi zbytečně můj drahocenný čas.
  
  
  Jak ji znal, byl oklamán. Možná, албанец Michal v tuto chvíli se vyhnul i od vily, vzali s sebou svůj drahocenný vynález. Její zašel příliš daleko, aby viděli, jak moje obec ruska s rachotem padá. Proto ji a rozhodl. Dokud se její держусь mimo dosah kovových ruce-kobry, se mi to dostat pryč s ním.
  
  
  Ji udělal krok vpřed, a Shiva couvl. Bál se, i přes hrozné zbraně, казавшееся nedílnou součástí ego těla, ega bytosti. S úšklebkem pokračoval ji táhne nohu na poseté štěrku na příjezdové cestě. Opět couvl, ale tentokrát se jí, ustoupil stranou a běžel na den, snaží se vrhnout za ním, než se mu podařilo by сманеврировать mé kovové ruce pro smrtící úder.
  
  
  Pohyb chvíli trvalo, určené s přesností na setinu dolly sekundy, čas, který trvalo, podat pomocnou koženou šňůrkou kolem krku monstrum, a čas, aby se vyhnout, a vyhnout se kousnutí podkožní zubů. Ve stejnou chvíli, kdy ji skočil vpřed, když se snaží zabalit kůži guar kolem krku Šivy, ocelová ruka zviklat dolů a перерезала šňůrkou na polovinu. Její уперся hůl "nunchaku" v kovovou tyč prokleté zařízení, ale strom скользнуло na hladký povrch.
  
  
  Jedovaté zuby se nebezpečně blížila k mému krku. Ji tlačil Шиву k průčelí, pustil to, co zbylo z mých "нунчаков" (bývalé metly) a popadl ocelová kobru oběma rukama. Muž těžce dýchal, a umělá ruka stála přede mnou. Nevěděl jsem, jak to funguje, ale nemohl jsem se zastavit, aby se informovat o tom.
  
  
  Můj loket dotkl prsa muži. Na индейце bylo něco pevného, ale nikoli kovové. Asi to byl plast. Siva pokračoval ухмыляться, i když bojoval, a jako že čte moje myšlenky, řekl: - Velmi snadné a neprůstřelné. Další báječný vynález z Hadži. - On se choval jako šílenec, a to i v těch zoufalých situacích.
  
  
  On byl tak pyšný, tak je jistý sám sebou. A mezitím плюющиеся jed zuby všechny olizuje a lízání, se přiblížil k mému krku. Ruku měl zázračnou silou, jako u robota, zatímco druhá ruka indové nemohl překonat svou fyzickou sílu. Ale drak se ukázala být silnější, a on se zoufale snažil, aby se lesklé kovové zuby ne вонзились mi v krku.
  
  
  Ji zvedl jedno každému národu a šel do útoku, bít ego v rozkroku. Shiva vydal sten, shrbený na polovinu; ve stejném okamžiku její vrhli зубоподобные jehly pro podkožní injekce v ego tělo, ego štíhlé, svalnaté šíji.
  
  
  Za prvním výrazem údivu a charta povolení na provedení následovalo výraz hrůzy, narušují ego rysy.
  
  
  Její, отстранился, aby ocelová ruka není udeřila mě první start podruhé, a zastavil se, díval se, jak Shiva dusí, že se snaží dýchat. Zášť začal bít na dýchací centra, na kůži se objevily podivné кровянистые skvrny. Na kůži rychle se objevily tmavě červené skvrny - vnitřní krvácení.
  
  
  - Stroj... Carter... ann... protijed... - простонал to, že se snaží přesunout nohy, aby se znovu vstoupit do vily, a to je asi dostat do laboratoře. Ale ego nohy už byly paralyzovány.
  
  
  Shiva spadl na zem, se svíjet v silné судорожной třes, který se zabývá сотрясала všechny ego, tělo.
  
  
  Vedle mě se objevil Riva.
  
  
  Ale to by vedlo pohled a není уткнулась hlavou mi v hrudi. Ona seděla, zachvěla se dívat, jak zemře, její strýc, bez přestání se podívat na корчащуюся postavu, становящуюся nehybná a studená tváří v tvář smrti.
  
  
  Protože právě smrt nevyhovovala to ukazuje tam, v této zahradě, která vypadala tak ztracená, tak úrodný a zelený, a tak nevhodné v nejsušších chudobě holé a zaprášené Indie.
  
  
  Byla to nepříjemná smrt. Ale tento Shiva nikdy nebyl tak příjemný člověk.
  
  
  
  
  15
  
  
  Nemůžu říct, že vše nakonec skončilo šťastně, to je krásným balíčkem s шкатулкой, перевязанным stuhou, pro hostiny u dveří OH. Ve delle, pak smrti Šivy jen jednomu z matematiky (zůstal pouze jeden) se podařilo vymanit se ze sítě organizace, называвшей sebe "Cobra".
  
  
  Hawk řekl mi, že ví celém spolehlivého zdroje, že Hadži překročila indické hranice, aby se zmizet v bezmezné území Číny. Pak toho o albánské ученом nic víc nebylo známo. Ale nebyl jsem tak naivní, že věří, že dříve nebo později, v blízké budoucnosti, jsme se nesetkal s ego na cestě.
  
  
  Stejně jako Shiva, nejprve Michal stále představovala hádanku, безликую hrozbu, jejichž vědecká vynalézavost, pravděpodobně již byla použita lidmi, правившими Pekingem.
  
  
  V každém případě, to není moje věc... alespoň zatím.
  
  
  Před deseti dny jsem měl udělat jiné věci, a sice zabít Шиву a vyzvednout šperkovnice. Shiva byl mrtvý. Rakev, kterou jsme s Ривой našli v trezoru ve vile šílenec, již byla v našich rukou. Pak se ji opustil na Agra, aby vyzvednout své věci v Novém Dillí, přičemž s sebou Риву. A v tuto chvíli neteř lorda Shiva, ležící vedle mě na velký rohože s jeho na zlatém písku malé pláže podél Малахарского pobřeží. Deset minut chůze se nacházel malebné město Panaji, když něco obsazených portugalci. My jsme byli v Goa na заслуженном dovolené.
  
  
  Riva kroutil vedle mě a něco бормотала ve snu, ee štíhlé opálené tělo благоухало vůní krému na opalování. Měkké, rytmické šplouchání vln, плещущихся na pobřeží, vykouzlil mám hluboké ospalost, zázračný pocit. Mi už hrozil mi víc nebylo třeba běžet, jsem se cítil zoufalství. Její již bojoval o svůj život, se setkal se situacemi, které v mnoha případech byly jasně proti mě, ale téměř nikdy mi dávali tradičně přednost.
  
  
  Ale už tehdy jsem měl velmi málo možností v tomto případě. Celou dobu přesně Shiva vytvářel situaci, diktoval pravidla hry. Nakonec se ukázalo loser, co, podle mého názoru, nikdy si mysleli možné. Dokonce i strany s drogami o deset milionů a dosáhl místa určení děkuji operační intervenci indické vlády.
  
  
  Vrtulník, auto vezoucí heroin kolem Číny, byl stručný letadla air force Indii v té chvíli, kdy překročil hranici a sledoval na cestě do nebe Indii.
  
  
  Dva dny později ministr spáchal sebevraždu: ego smrt свидетельствовала o ego styky s organizací "Cobra". A co se týče Purana Дасса, bývalého důstojníka indické inteligence, pak dlouhá ruka Zákona konečně prokázal svou účinnost.
  
  
  Dass byl ve vězení v New Delhi v očekávání soudu. Emu bylo by co vyprávět soudcům, tím více, že vláda slíbila, že emu oddálit vynesení smrtelného trestu, pokud by on souhlasil se odhalit vše, co věděl o operacích "Kobry".
  
  
  Soudě podle toho, jak jeho ego věděl, že jsem pochyboval, že Dass bude svědkem, ochotným spolupracovat, řekne vládním úředníkům vše, co se hotelů vědět, a může být, a více.
  
  
  Takže, v této situaci, mezery byly vyplněny. Kromě Gabriela, se mi podařilo, ke zdánlivé spokojenosti Хоука, plnit úkoly. Dokonce jsem zapomněl slib Риве. Našli jsme jejího otce v tajném místě, tam, na скотобойне.
  
  
  Nyní беднягу госпитализировали v samostatné oddělení nejlepší nemocnice v Dillí, kde, není kdy a večer poskytla pomoc lékaři a zdravotní sestry, kteří dělali vše pro ego uzdravení. Takže, to dodržel slovo dané Риве a AX.
  
  
  "Vezměte si dovolenou na měsíc", — řekl Hawk v návalu šlechetnosti teď, když ji dokončil misi s jistým úspěchem.
  
  
  Rána na noze se začala léčit, s každým ne když mi začalo být lépe. A měl jsem tušení, že po pár týdnech mi перезвонит můj šéf, aby se svalit na moje záda novou misi... od čeho jsem nemohl odmítnout.
  
  
  Všechny tyto myšlenky se hrnuli do mé hlavy, zatímco její ležel na pláži, namáčení na slunci.
  
  
  Ní, natáhl ruku a zabalil ji kolem ramen Ривы, přitahuje ji k sobě. Ale někdo šťouchl mě do žeber...
  
  
  Ospalost zmizela, a její okamžitě vyskočil na nohy. Riva расхохоталась, když jsme se oba otočili tváří v бородатому muže, který dal na písek velký proutěný koš. - Ptám se jen málo, "sahib" - s úsměvem řekl muž. Pouhých dvacet rupií, a já vám ukážu, jak зачаровываются hadi... Velmi jedovaté, "sahib"... kobry!
  
  
  Dal emu dvacet rupií, není nám říkají slova.
  
  
  Dvacet rupií za to, aby "ne" působit jako kolečko drak, a mít privilegium není vidět před sebou kobru, i když ona-kočka zkrocen.
  
  
  "Víš, tobě by se to líbilo show," se smíchem poznamenal Riva.
  
  
  — Ne tak silně, jak mám rád ty, odpověděl jsem, znovu objala ji.
  
  
  Nahoře, v безоблачном obloze, парили racků. Naštěstí, oni nejsou supi, pomyslel jsem si. A pak ji zapomněl a supi, a drak, zapomněl dokonce i Indie.
  
  
  Se mnou bylo Riva, a to bylo více než dost, aby moje mysl se.
  
  
  NIT.
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Člověk, který prodal svou smrt
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Člověk, který prodal svou smrt
  
  
  přeložil Lev Шкловский na památku погибшем synu Антоне
  
  
  Originální název: The Man Who Sold Death
  
  
  
  
  Prolog
  
  
  Хсян Shu Zhang čekal. Jeden, v polární noci. On se přikrčil na déšť měsíčního svitu sněhu, jako drak, který je připraven k útoku. Ego nosní dírky трепетали, a vydávaly obláčky páry. Ego oči šíleně блеснули nad vlastní stopy.
  
  
  Bílá камуфляжный plášť málo bránil ego жилистое tělo od prudkého větru a teploty pod bodem mrazu. Za ním, šíří tlapky v neustále se měnícím sněhu, ležela ego mrtvé ездовые psa. Ego нарты byly squished воем vztek smrtelné křeči psů. Zášť, nyní Хсян věděl. Zášť pomalé kroky. Bez ohledu na to, pomyslel si. Хсян už přemýšlel o útěku. On už si myslel o přežití. On si myslel, jen o smrti a zbraň na boku, který měl zabít ego.
  
  
  V asi sto kilometrů na východ, daleko v призрачном krajině, stále тлели ruiny práce celé ego života. Pronikavý výkřik brutální vztek výbuch kolem ego krku při воспоминании оборудова všech letech, které se do něj investoval, a o ego krutý, náhlé zničení. Ego laboratoře. Na okamžik se mu podlehl myšlenky, pro které to bylo původně. Na okamžik představila, jaké napáchala by to mělo způsobit.
  
  
  To se představil na rozsáhlé pole americké pšenice, zakrnělé v růstu a hnijící pod horkým sluncem, запятнанные a páchnoucí od smrtící plíseň ego-laboratoře. Viděl, jak se ruští úředníci se zoufale potřebovali v nových zásobách obilí pro hladovkáře obyvatelstva, které se nikde nemohli najít. On nevědomky se usmál.
  
  
  Ale jen zlomek vteřiny. Vítr trhal úsměv s ego rty, připomínat, kde byl, a kdo změnil ego osud. Nebude dani respekt Хшангу Сджо Джану. Pohořel. A ego představitelé byli nespokojeni s tím.
  
  
  Ale on se vrátí, aby se s nimi setkat tváří v tvář. Хсян věděl, že zemře tady, v снегах divokých míst, v tuto nekonečnou noc. Ale dříve, než se budou moci ochutnat smrt, to uspokojí svou žízeň po vraždy: smrt tohoto američana.
  
  
  Хсян byl si jistý, že brzy přijde vysoký američan, protože tento američan byl основательным osobou. To je pečlivě vraždili Сунга a Jiang , vrahů-самоучек. A pak zabíjení těchto dvou časových, on šel do krajnosti, aby nastavit zápalné bomby. Zničení laboratoře byla kompletní.
  
  
  Američan uštědřil ránu, až Хшанг spal. On probudil z posledních tlumených výbuchů a viděl jazyků plamen unikajícího kolem všech dveří a oken.
  
  
  Běžel ke svým саням a psy, jak uniknout z daleké postavy, američana, o kterém eskymáci šepot v jižním osadě dříve tento týden.
  
  
  Když se psi na cestě zemřelo, Хсян si uvědomil, že američan přijal opatření. On nehodlal pustit Хсьянга, takže bylo jasné, že američan se kolem těch, kteří si něco na vůli případu. On přijde, aby se ujistil smrti Хсьянга .
  
  
  Хсянг se třásl vzteky. "Zemřít, američan, zašeptal noci. "Zemřít první."
  
  
  Jedna hodina, dvě. Seděl na bobku, согреваясь nenávistí. A tady, konečně, slabý od stoupající vítr, štěkání psů.
  
  
  Хсянг rychle vytáhl pravou ruku kolem prstů na овчине a strčil ji za minutu parkoviště. Prsty dostaneme squished kolem automatické pistole. Číňané vědí ego jako Typ, 54, ih kopii ruského 7,62 mm TT M Tokarev 1933 . Хсьянг pomalu досталь zbraň kolem kapsy a přinesl do místnosti odina na osm маузеровских munice, dost těžké, aby punč noha borovice. Pak on spadl břichem na sníh, otevřeně mezi stopami, оставленными ego rozbité saně, a podíval se přes hledí svých zbraní.
  
  
  To nebude obtížné výstřel při měsíčku. Jasně очерченная cíl se blíží k němu upřímný dopředu. Хсян odstranil zbraň zpátky za minutu, sklonil hlavu s bílou naložilo a stal téměř neviditelným, na sněhu. Pak začal počítat. Američan by byly dobré psy, takové, které by mohly přežít až do třiceti pěti let. Ale musel počítat s únavou: dvacet pět za hodinu. Asi dvě a půl minutu na kilometr. Čtyři sta metrů za minutu. Sedm metrů za sekundu.
  
  
  Když se znovu slyšel zvuk, to stahl jasnější. A насторожив uši, on byl schopný rozlišovat zvuky různých psů. Přes chvíli byl slyšet skřípění saních.
  
  
  Хсжан vytrhl zbraň. On neviděl, sáně, dokud se ocitl asi sto metrů od něj. Střelil po sněhové bouři: неслись psa, nerovný spoustu skrytých zásob přikrývek běží dolů po celé délce na saních, a pak vysoká, temná postava высовывалась kolem zadních полозьев, houpání přes iluzivní krajině.
  
  
  Хсян pomalu сосчитал do deseti, pak se objevil oheň. Při pohledu přes vzala do hlavy tmavé postavy, stojící za набегающими psy, Хсьянг viděl malou хохолок, možná, lebky, a vlasy, který se na chvíli дымился v měsíčním světle, než se rozpadnout na sníh. Ale bezvětří vozka a štěkot psa pokračovali provést.
  
  
  Хсьянг vystřelil ještě jednou a ještě jednou. A opět. Psi, нарты a muž pokračoval грохотать, нависая vysoko nad ego забралом. Teď to nemohl chybět. Ukazováček Хсьянга znovu stiskl spoušť. Zbraň загрохотал.
  
  
  Ego zorné pole bylo plné divoké собачьими oči, jazyky, viset na слюнявых пастей, tlapky, скрежещущими ve sněhové vánici, jak se písty убегающей адской stroje. Хсжан poklekl, a znovu vystřelil do štěrbiny mezi sebou a postava v temné parque. Pak se vrhl z cesty řítí na saních.
  
  
  Poblíž, když sáně začala zametat mimmo, Хшанг viděl, že postava nemá obličej. Park byl prázdný. On strávil své drahocenné náboje na plněné. V příštím okamžiku spatřil, jak náklad na saních povstal, když letí postava выпорхнула kolem svého úkrytu pod deku.
  
  
  Tenká čepel блестел v měsíčním světle.
  
  
  Хсьян nenašel zbraň nahoru, když je tělo zasáhl ho, a on se natáhl na záda na sněhu. Silná ruka popadla ego za zápěstí a раздробила kost.
  
  
  Volně Хсян znovu se pokusil zvednout zbraň.
  
  
  'Kdo jsi?' vykřikl. "A kdo jsi ty, kdo tak dobře zabíjet?" Jehlový сверкнул dolů.
  
  
  V poslední, krátký okamžik svého života Хсян slyšel dvě věci.
  
  
  Kape ego krev na sněhu.
  
  
  A název: "Nick Carter".
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  Muž, který prodal svou smrt
  
  
  
  Název originálu: The Man Who Sold Death
  
  
  
  
  
  
  
  
  Prolog
  
  
  
  
  
  
  Shu xiang Yang čekal. Jeden z polární noci. To скорчился v déšť měsíčního svitu sněhu, jako drak, který je připraven zaútočit. Ego nosní dírky задрожали a vydali obláčky páry. Ego oči nepřítomně se dívali na ego vlastní stopě.
  
  
  Bílá камуфляжный župan málo bránil ego жилистое tělo od prudkého větru a záporných teplot. Za ním, natáhl tlapky v neustále se měnícím sněhu, ležela ego mrtvé ездовые psa. Ego sáně раздавила vztek rozvášněný psů. Zášť, nyní Xiang věděl. Pomalu platný zášť. "Nezáleží na tom, - pomyslel si. Xiang již přemýšlel o útěku. On už si myslel o přežití. On si myslel, jen o smrti a zbraň na boku, který měl zabít ego.
  
  
  V asi sto kilometrů na východ, daleko v podrostu duchy, stále тлели ruiny věcí ego života. Pronikavý výkřik brutální vztek výbuch kolem ego krku při воспоминании o všech letech, které on investoval, a o tomto násilném, náhlé zničení. Ego laboratoře. Na chvíli to предался myšlenky, pro které byl vyvinut. Na okamžik se představil ničení, které by to mělo způsobit.
  
  
  Představil si obrovské pole americké pšenice, zakrnělé v růstu a hnijící pod horkým sluncem, испачканные a воняющие smrtící houba na ego-laboratoře. Viděl, jak se ruští úředníci se zoufale potřebovali v nových zásobách obilí pro hladové obyvatelstvo, které se nikde nemohli najít. On se podvědomě usmál se.
  
  
  Ale toho všeho bude jen pro dolly sekundy. Vítr porazil úsměv s ego rty, připomínat, kde byl, a kdo změnil svůj osud. Ocenění Xiang Xu Ledna nebude. Pohořel. A ego představitelé byli nespokojeni s tím.
  
  
  Ale to není setkat se s nimi tváří v tvář. Хсян věděl, že zemře tady, ve sněhu, divoké prostorů, v tuto nekonečnou noc. Ale dříve, než se budou moci ochutnat smrt, to uspokojí svou touhu po zabíjení: zabije tohoto američana.
  
  
  Xiang byl si jistý, že brzy dorazí vysoký američan, protože tento američan byl дотошным osobou. To je úhledně zabil Сунга a Jiang, самоучек zabijáci. A pak zabíjení těchto dvou časových, on vynaložil veškeré úsilí, aby položily zápalné bomby. Laboratoř byla zcela zničena.
  
  
  Američan bodl, když Xiang spal. Ego probudil posledních tlumené výbuchy, a viděl, jak plameny tlačit svou cestu kolem všech dveří a oken.
  
  
  Běžel ke svým салазкам a psy, jak uniknout z daleké postavy, američana, o kterém eskymáci šepot v jižním osadě dříve tento týden.
  
  
  Když pes zemřel v cestě, Xiang věděl, že američan přijal opatření. On nehodlal dopustit, aby Сяну utéct, takže bylo jasné, že američan není ten člověk, který nic nechat na vůli případu. On přijde, aby nainstalovat smrt Сянга.
  
  
  Xiang задрожал od hněvu. "Zemřít, zatracený američan", zašeptal noci. "Zemřít první."
  
  
  Jedna hodina, dvě. Seděl na bobku, namáčení nenávistí. A tady, konečně, přišel slabý na поднимающемся větru štěkot psů.
  
  
  Xiang rychle vytáhl pravou ruku kolem jeho prstů s овчиной a nacpal ji v okamžik svého kabátce. Prsty dostaneme squished kolem automatické pistole. Číňané vědí ego, jako Type 54, ih kopii ruského 7,62 mm TT M roce 1933 Tokarev. Xiang pomalu vytáhl kolem kapsy pistoli a взвел závěrky s jedním z osmi patronů "Маузер", je dost těžké, aby punč noha borovice. Pak on spadl břichem na sníh upřímné mezi stopami, оставленными ego rozbitými нартами, a vyhlédl ven za визир své zbraně.
  
  
  Za svitu měsíce, to bude hračka. Jasně очерченная cíl se blíží k němu otevřeně před sebou. Хсян strčil pistoli zpět za minutu, sklonil hlavu v bílé čepici a stahl je téměř neviditelný na sněhu. Pak začal počítat. Američan budou dobří psi, rychlost nichž může dojít až třicet pět kilometrů za hodinu. Ale s únavou musel počítat: dvacet pět za hodinu. Například dvě a půl minuty na kilometr. Čtyři sta metrů za minutu. Sedm metrů za sekundu.
  
  
  Když se znovu slyšel zvuk, to stahl jasnější. A насторожившись, rozlišovat zvuky různých psů. Chvíli později byl slyšet skřípění saních.
  
  
  Хсян vytáhl pistoli. On neviděl, sáně, dokud se ocitli v sta metrů od něj. Střelil po zasněžené přepadení: závodili psi, nerovný banda pokryté přikrývky zásob se táhnul po celé délce na saních, a pak vysoká, temná postava, высовывающаяся na zadní části saně, покачивалась přes iluzivní krajiny.
  
  
  Xiang pomalu сосчитал do deseti a zahájil palbu. Při pohledu přes clonu na hlavu temné postavy za zasahování psů, Xiang viděl malou partou, možná, hlavu a vlasy, na okamžik показавшиеся v měsíčním světle, dříve, než se ponoříte do sněhu. Ale bezvětří řidič a štěkot psa pokračovali v jízdě.
  
  
  Xiang střílel znovu a znovu. A znovu. Psi, sáně a muž i nadále dělat hluk, нависая nad ego засадой. Teď to nemohl chybět. Ukazováček Сянга znovu обвился kolem spouští obliga. Zbraň hřímal znovu.
  
  
  Ego zorné pole naplňovala divoké oči psů, jazyky trčí na слюнявых пастей, tlapky, скрежетавшие na метельчатому sněhu, jako písty убегающей адской stroje. Xiang zvedl se na kolena a znovu střílel přes interval mezi ním a postavou, tmavou bundu. On pak spěchal s trajektorie мчащихся saních.
  
  
  Poblíž, když letěl sáně, Сянг viděl, že postava nemá obličej. Park byl prázdný. On strávil své drahocenné náboje na plněné. V příštím okamžiku spatřil, jak náklad na saních povstal, když něco вылетело kolem úkrytu pod deku.
  
  
  Tenká čepel блестнул v měsíčním světle.
  
  
  Хсян nenašel zbraň nahoru, když jehlový udeřil jeho zasláním ego na záda do sněhu. Silná ruka popadla ego za zápěstí a раздробила kost.
  
  
  Хсян pokusil znovu zvednout zbraň.
  
  
  On křičel. - 'Kdo jsi?' "Kdo jsi, kdo tak dobře zabíjet?" Мелькнул jehlový.
  
  
  V poslední krátký okamžik svého života Xiang slyšel dvě věci.
  
  
  Jak kape krev na sněhu.
  
  
  A název: "Nick Carter".
  
  
  
  
  
  Kapitola 1
  
  
  
  
  — Jsi si naprosto jistý, že Хсян mrtvý Nick?
  
  
  Jsou chvíle, kdy David Hok " může být nepříjemné, a to byl jeden kolem těchto bodů. Se schází ve štábu-ACH bytě ve Washingtonu, zatímco ego zřídil tvídový oblek пропах вонью ego levné doutníky, Hawk se natáčel ve vlastní inscenaci "Dokonalý byrokrat".
  
  
  Hnědá složka s označením "Carter-Хсян" ležela před ním na diagonále, a Hawke, tahání za nedopalek cigarety, vynaložil veškeré úsilí, aby se ujistil, že nepoznám nic kolem ego obsahu. Kromě složky a doutníky, ego hlavní костылем se snažím перьевая rukojeť, která se zabývá i nadále psát ve složce, dokud ji popisoval události v Arktidě.
  
  
  Ji, podíval se na hodinky a уставился na modré oblak kouře, нависшее nad prošedivělý hlavu Хоука. "Хсян mrtvý rivne padesát čtyři hodin sedm minuta a šestnáct vteřin," řekl jsem.
  
  
  Pero Хоука i nadále poškrábání papír.
  
  
  "Emu dvakrát вонзили v krku jehlový. První zranění poškodilo сонную tepny, druhá odhalila трахею. Tělo je stále tam. Pokud chcete jít ven a vidět tělo, její můžu říct o nen široko daleko.
  
  
  — No-no, Nick, řekl Hawk. — Ne nepřátelsky. Víte, jak se věci mají s našimi ve Washingtonu. Žijeme papírové byrokracie. Jak ještě můžeme ospravedlnit? Tyto látky, jako jste vy, плейбои Killmaster, si všechny radosti, všechna dobrodružství, všechny cesty. Není жалей nám těch pár ubohých bodů.
  
  
  Hawke se na mě usmál a šířce zhruba délku окурка ego doutníky. — Dobře, Přezdívka, — řekl on. 'Děkuji vám. Nejen své jméno a OH. Tam jsou někteří vysocí vládní úředníci, kteří chtějí, abyste věděli, že oni ocení to, co jste tam dělali".
  
  
  Její vydal příslušné zvuky vděčnosti.
  
  
  "Хсян pracoval, dodat nám velmi vážných potíží", — řekl on. — A to, obávám se, že teď uvidíme více takových, jako je on. Kromě toho, že je to docela drahé hobby, válka se stala strašně vzácné. To je válka postaru, s armádami a zbraněmi, s mohutným devastaci v otevřeném poli.
  
  
  Хсян byl vojákem nového typu: ekonomické bojovník. Méně kopií, více mozků. Téměř chirurgické znalosti wen světové ekonomiky a touhy maniak pitvat ih. Výsledek zůstává stejný: smrt států a národů, zánik všech civilizovaných systémů, vytvořený život. Ale náklady na provoz jsou nižší a cíle snadno skrýt".
  
  
  Hawk vytáhl iso rta doutník, sklonil nad svým stolem a mluvil velmi pomalu, velmi jasně a velmi promyšleně. - Ale nebezpečí je menší.
  
  
  On zamával rukou před obličejem, jako by se stírají neviditelná hrůza.
  
  
  "Už jste viděli kvetoucí sakura, po cestě sem?" zeptal se.
  
  
  — Ano, — řekl jsem.
  
  
  "Na jaře Washington může hodně nabídnout," řekl.
  
  
  Ji, podíval se na něj ostře. Vím ego podivný způsob dostat se až na dno, mi bylo snadné domnívat, ego je v tom, že se snaží zatížit mě nějaký конторской prací. Ji musel vědět ego lepší.
  
  
  "Jak by bylo dobré nás byl Washington, řekl: "domnívám se, že existuje prostor a lepší".
  
  
  — Není pro tebe, " řekl jsem.
  
  
  Hawke se zasmál. — Jak se o dovolené, Nick?
  
  
  Moje obočí ráz až k linii růstu vlasů, ale dříve, než Drak stačil si svým malým překvapením, ji znovu sklopil ih.
  
  
  Její zeptal se. - "Co je to za vtip?" .
  
  
  'Vtip?' — řekl, закуривая ještě jednu svou špinavou doutník.
  
  
  — Ty jsi mě slyšel, " řekl jsem.
  
  
  Hawke hraje обиженную nevinnost. Někdy ji platit někomu tolik peněz, aby to udělal za něj kopii "Oscar". — Proč mi nevěříš, Nick? Její někdy lhal ti?
  
  
  Nám oběma se musel smát.
  
  
  — Vážně, — řekl on. — Jak se o výlet? On se opřel o opěradlo otočné židle, jeho oči zkoumaly strop, jako kdyby to byla mapa světa.
  
  
  "V nějaké příjemné a teplé místo, kde se můžete zbavit arktického chladu", — řekl on.
  
  
  Její čekali, nic neřekl.
  
  
  "Ach, podívejme se na Francouzskou Riviéru. Ji, slyšel, že v pozdním jaře je tam krásně, těsně před tím, jak se tam hrnou turisté. Místo jako je v Nice. Měl jsem dost informací. — Poslouchej, — řekl jsem. "Mluvíš o dovolené nebo o práci?"
  
  
  Nápad Хоука o честном odpovědi bylo novou otázku. — Víš, kdo je teď v Nice?
  
  
  — Řekni mi, " řekl jsem.
  
  
  "Jen jedna asi z nejlepších filmových hvězd Ameriky".
  
  
  Ji řekl. - 'Opravdu?'
  
  
  — Ano, opravdu, " řekl Hawk s shark úšklebkem. — A to, zdá se, taky. Včera v noci to bylo tam úplně sám, v Paláci Медитерране , hrála a проигрывала v ruletě, a nikdo by ji utěšit. Hawk zavrtěl hlavou od "svůj smutek" toho všeho. — Dobře, — řekl jsem. 'Její nevzdávám. Kdo je tohle?'
  
  
  Ego oči mírně zúžily, když řekl: "Nicole Kara".
  
  
  "Nicole je Dělat, — řekl jsem, — zahynul v letecké havárii před čtyřmi lety."
  
  
  'Opravdu?' řekl Hawk, založí můj lístek na letadlo přes židli.
  
  
  
  Kapitola 2
  
  
  
  
  To byl opravdový šílenec.
  
  
  Její, stál a díval se na něj, ego skleněné kleci, aniž by si všiml, nic jiného, než ego práce. Malé klece cíl, nervové oči, lesknoucí se za pár bodů, примостившихся na dlouhé jeho zobáku, nosu. Ego костлявое tělo дергалось od nervového napětí, jako kdyby on vždy chtěl utéct, když se vyděsil. Nikotinové prsty перелистывали fotografie ego, pokryté popel stole. Ten ve svém malém pokoji s dobrou recenzí svých skříní na dokumenty, které stály tam, jako úctyhodné řady náhrobků na přeplněném hřbitově, on se cítil ve svém živlu. Hubert Wicklow, ctitel faktů, strážce vzpomínek, nosič zapomenutých údajů. Ego říše bylo zaprášené archivem Jednotný národní zpravodajské agentury.
  
  
  Paprsky světla, пробившиеся přes znečištěný newyorský vzduch přes vysoká okna pokoje, přinesl jedinou úlevu. Vzduch powys pevný a těžký prach v místnosti.
  
  
  V tomto obrovském mauzoleu забальзамировано minulost: novinářské nálezy plukovníci, kteří vládli někde v Latinské Americe, týden nebo měsíc; vrazi, jejichž zločiny возбуждали veřejnost kolem čtrnácti dnů; podvodníci, sportovci, prezidenti, premiéři, prastaré králové, velké mezinárodní řetězce lidí, kteří se na chvíli získal náladový důrazem tisk, a pak проскользнули dál, aby se téměř zapomenutí. Ale ne Hubert Wicklow.
  
  
  V zákoutí obří ego mysli громоздились jména, fakta, data a statistiky, jako poklad скряги. To, že se nemohl hned vzpomenout na paměti, mohl najít na deset minuta, tahání minulosti kolem podobných na hroby svých schránek картотечных skříně.
  
  
  Existují lidé, kteří mohou udělat takovou paměť lukrativní, ale je to pouze Hubert Wicklow. Umístěte ego prostředí cizích lidí, ať ego působit a řekni emu, jak zbohatnout tím, že je jen jednoduchý fakt, a vše, co вырвалось kolem tenkého ego, дергающегося rta, byl bezmocný koktavostí po. To je zátah na ramena a протягивал ruce, dlaně vzhůru. On slabě zavrtěl hlavou. Kapky banka hráli na jeho čelo a tlačil dopředu.
  
  
  Hubert Wicklow byl obdařen zvláštní a jemnou génius. Šílenec byl pro něj dobrým kurzívní písmo. Další taky.
  
  
  Její прочистил krku.
  
  
  Вздрогнув, on zvedl oči. Ruka se dotkla hromady fotografií na podlaze. Ego tvář покраснело. Ruka шлепнула na doutnající v popelníku cigarety, промахнулась a předení nahoru cigaretu o stůl.
  
  
  — Krejčí vezmi si to, — řekl on. 'Sakra.'
  
  
  — Uklidni se, " řekl jsem. "Je to jen já."
  
  
  Emu podařilo najít svou cigaretu, a teď shrbený na židli, on se pilně выискивал fotky pod svým stolem.
  
  
  Ego slova закружились přes obláčky kouře. — Dovolte mi, abych nejprve vyklidit nepořádek. Vyhrál tam. Zatracení.' Ji slyšel, jak on udeřil hlavou o křeslo v dolní části, a pak re-se objevil se svými fotografiemi; покрасневший, ale доволтный.
  
  
  On opatrně položil ih židli, vstal a natáhl ruku. — Jak se máš Nick?
  
  
  — Jako vždy, " řekl jsem. 'A co u tebe?'
  
  
  "Dělám všechno, co mohu", — řekl on.
  
  
  Vzal hromádku fotografií z křesla v rohu svého pokoje, a dal ih pohlaví. — Posaďte se, — řekl on.
  
  
  'Si sednout.'
  
  
  Пристроив svůj kostra zpět вращающееся křeslo, on zaplatil cigaretu, zapálil další, приставил ji do koutku rta a rychle trvala. Popel letěl vzduchem a přistál emu na košili. "Stále объединеные tisk a telegrafní služby?" Tento pseudonym byl jediný, co se kdy poukázal na ne-letět se téma mé práce. — Opravdu, " řekl jsem.
  
  
  "No, co můžeme udělat dnes pro naše kolegy-novináře?" — zeptal se s úsměvem.
  
  
  — Potřebuji informace, " řekl jsem.
  
  
  Hubert sklouzl dopředu na stůl. — Řekni mi něco o tom, — řekl on.
  
  
  — Nicole Dělá, " řekl jsem.
  
  
  "Zemřela 3 března 1972 v leteckém neštěstí na letišti ve Frankfurtu, v důsledku níž zahynulo více než třicet šest cestujících a posádky "Каравеллы", нанятой..."
  
  
  Její zvedl ruku. "Хууууууу ".
  
  
  "Nechtěl jsem, aby tě cítit, že mě tam už ne".
  
  
  — Není to ani mě nenapadlo, " řekl jsem. "Pojďme se podívat na detaily. Za prvé, jste si jisti, že je mrtvý?
  
  
  'Není pochyb o tom.'
  
  
  Její zeptal se. — "Copak jste nikdy neslyšeli nic zvrátit? "Pochybnosti v опознании kontakty Zvěsti, které jste vždy slyšet v těchto případech: není úplně mrtvý, strašně k, zavřený někde v hostincích?"
  
  
  — Ne, — řekl Hubert. — Je mrtvý. Nikdo, ani fang-klub, aniž by vyjádřil jiný názor".
  
  
  "Nikdy žádné náznaky, že tomu tak není?"
  
  
  "Ne, absolutně ne".
  
  
  — Dobře, — řekl jsem. "Start druhé a poslední vývrtky: předpokládejme, že ji potkal ženu, která se zabývá vypadá přesně tak, jak Nicole Nutí, abych tak řekl, úplný hovoru. Odkud mám vědět, skutečný nebo самозванка?
  
  
  — Obtížný úkol, — řekl Hubert. On vytáhl cigaretu, dát si ruce za hlavu a opřel se zpět, zavřel jsem oči. — Nicole Dělá, — zamumlal. Nicole Dělá. Měli byste vědět, její data. Nice, výška, barva očí, vlasy. Ona je blondýna od přírody, nebo bylo. Řekl zamyšleně. "Nejdůležitější data — to je prostě fakt. Potřebujete něco speciálního, co jste ještě neviděli film".
  
  
  'Hlas přesně?'
  
  
  "Jako malé mateřské znaménko, je velmi vysoko na vnitřní straně jeho levého stehna".
  
  
  'Přesně?'
  
  
  "Víc, než jen fáma," — řekl. "Nemůžu si vzpomenout, odkud ji to četl, ale věřím tomu. Myslím, že se můžeš spolehnout na to, že Nick. To je to nejlepší, co vám mohu nabídnout.
  
  
  Její vstal a potřásl emu ruku. "Já nevím, jak to děláš, — řekl jsem, — ale ty jsi zázrak".
  
  
  Hubert dovolil docela ухмыльнуться a vstal. "Je tu ještě něco, co, že se ti může potřebovat vědět, Nick". Její hodil na něj oči.
  
  
  "Jste na začátku druhé osoby, činící velký zájem o Nicole Kara, který byl ve mně za posledních šest týdnů".
  
  
  — Pokračuj, " řekl jsem.
  
  
  "Jak víte, Uni-National News má vztah nejen k tisku. Jsme také komerční agentury. Někdo může jít sem a koupit to, co nabízíme. V podstatě je to fotografie, hlavně pro knihy. Asi šestý týdny sem šel chlap a hotel koupit kopie všech fotografií Vozík v našem archivu".
  
  
  "U vás už byly takové žádosti, ne?"
  
  
  — Někdy, — řekl Hubert. "Obvykle, nicméně, oni nejprve přijdou sem, chcete-li zobrazit všechny fotografie, a pak teprve říkat jim, co chtějí. Ten chlap koupil pohledu. To bylo první neobvyklý rys.
  
  
  — A druhá?
  
  
  "Za druhé, v posledních několika letech neměl moc zájem o Nicole Dělá. Pak její smrti bylo vydáno několik knih. Vyšel jednorázové monografie fang-klubu. A to bylo vše. Pak jsme dostali dotaz na jednu fotografii, pro ilustraci populární příběh těch let. Takže požádat nah vše, co u nás bylo, bylo vypuknutí druhé ego jedinečnost".
  
  
  — A třetí? .
  
  
  — Máš tam dívka jménem wilhelmina následoval. To bylo tvrzení, ne vývrtky.
  
  
  Wilhelmina následoval — docela smrtící přítelkyně, přesněji řečeno, zbraň typu Люгер. Ona byla nikdy daleko ode mě. Není víc, než Hugo, můj jehlový a Pierre, plynová bomba.
  
  
  — Ten chlap měl dívka, — řekl Hubert. "Pod levé podpaží".
  
  
  'Jak vypadal?'
  
  
  — Здоровяк, — řekl on. — Jeden na to широкоплечих, коренастых modelu. Tvář, jako u неандертальца. Oči schované za opalovací krém body. Шрамм apeluje na levé скуле, asi dva a půl palce na délku.
  
  
  — Říká se, že v úmyslu dělat s těmito obrázky? "To bylo téměř vše, co řekl. Řekl, že chlap, na kterého on pracoval, byl blázen nah.
  
  
  — Víš ego jméno?
  
  
  Hubert hrabal přihrádky na psa příjmů v šuplíku židle. "Tobě se bude líbit, Nick", — řekl on, vybrat jednu.
  
  
  Ji, podíval se na papír, kterou mi podal. Podpis klienta bylo dole. Vedle čmáranice, které опозорили by šestiletého dítěte: John Smith.
  
  
  "On byl tak skvěle, jak vypadal", — řekl Hubert. By mělo být, v tom, jak on se podíval na svého starého přítele, bylo něco обвиняющее, protože ego je hlas téměř absurdní, jako obrana. — Jdeme, Nick. Odkud se to mohl vědět? Každý může jít sem a koupit všechno, co chce".
  
  
  — Nevadí mi pozornost, " řekl jsem. — Koneckonců, tato osoba může být zcela petrohradě. Možná je to jen náhoda.
  
  
  "Samozřejmě," řekl Hubert, když se její obálka k den. 'Existuje a takové šance.'
  
  
  Znovu potřásl emu za ruku a řekl sbohem. On pokračoval dívat se, zatímco její právě procházela dlouhou chodbou k výtahu.
  
  
  "Sbohem, Nick", — slyšel její hlas ega. 'Dávej na sebe pozor. Buď opatrný.'
  
  
  
  Kapitola 3
  
  
  
  
  'Dávej na sebe pozor. Buď opatrný.'
  
  
  Tato slova nemohl přehlušit i zuřivý řev motorů v třiceti tisících metrů nad Atlantik. Všechno to bylo zlověstné. Dovolenou, která nebyla dovolenou. Zatracený Jestřáb. Krásná dívka, která se zabývá, může být nebo nemusí být mrtvý.
  
  
  Ji, podíval se na svůj tác s jídlem. Na šaty hnědé sousa, okolních obcí kus недожаренного masa, jako oko циклопа, vypadala strach kus cibule.
  
  
  Stín přes mé mysli.Ji slyšel, jak letuška zeptala se. - 'Nemá hlad?'
  
  
  Její, zavrtěl hlavou.
  
  
  Její dlouhá štíhlá ruka šla přede mnou, aby podnos.
  
  
  Její předstihl vzal sklenici whisky. — Líbí se mi to, " řekl jsem. — Může být, to mi pomůže usnout.
  
  
  — Ano, — řekla. — To je také odina po celém způsobů. Ji, podíval se na pár jasně modrých očí a озорную úsměv.
  
  
  "Slyšel jsem, že existují i jiné nápoje."
  
  
  — Ano, — řekla. — A je to lepší pro tvé pečené.
  
  
  Ji zapálil jeden kolem svých cigaret se zlatým мундштуком. — A pro lehké, taky si myslím.
  
  
  — Ano, — řekla. — Pro lehké taky. Si pobyt v Paříži?
  
  
  'Ne. U mě výměna výlet na Orlí přes čtyřicet minut a pak toho, jak jsme se tam приземлимся.
  
  
  'Bohužel. V opačném případě jí mohl ukázat vám památky.
  
  
  — Ano, samozřejmě, " řekl jsem. — Ale možná, že jindy.
  
  
  'Snad.'
  
  
  Vzala list a otočil se k odchodu .
  
  
  "Myslím, že ti lepší přinést mi další whisky", — řekl jí ahoj, vzadu.
  
  
  Zatracený Hawk, znovu pomyslel jsem si. I skotské ne pomohlo by mi to.
  
  
  Ještě stále byl ve špatné náladě, když ve stejný den přistálo na letišti v Nice na svém letu kolem Paříže. Na taxi, které поставляло mě v hotel Beau Rivage, Quai des Etats-Unis , ji mohl vidět залитую slunce hladinu Středozemního šaty z jedné strany. Na druhé straně — téměř nepřetržitá linie hotelů, vil a výškových budov, толкающих další jiné, jako děvka rozmazlený děti na legendárních herních místech bohatých.
  
  
  Můj pokoj byl s výhledem na moře. V nejvyšší francouzské den foukal chladný vánek. Její vybalen své kabelky, uvedení Вильгельмину, Hugo a Pierre dva tenké ručníky a vysílal ih na oblázkové pláži.
  
  
  Celou hodinu ji ležel se zavřenýma očima, poslech šeptání vody o břeh.
  
  
  Když ji vrátil do svého pokoje, nebylo nutné dělat pravidelné kontroly. Nelze popřít skutečnost, že někdo byl uvnitř.
  
  
  Na stůl k snídani byl velký koš s ovocem. U lidstva byla bílá karta, прикрепленная na zelené pásce. Rukopis patřil nějaké francouzské лавочнику, ale v ověřování vysílače pochyb nebylo. "Vítejte na Francouzskou Riviéru", — гласила pohlednice. Nechť vaše dovolená bude pro všechny, na co můžeme doufat.
  
  
  Jestřáb - kretén! Od té doby, co jsem se vrátil z bazénu, on trápí mě, бесил, smál se mnou navždy. Nejprve se předpokládalo, že Хсян mohl utéct ode mě. Tehdy to nebylo tak zjevné pozvání vzít není tak zřejmý dovolenou. V minulosti také byly časy, kdy Hawke скупился na podrobnosti o zaměstnání. Jeho by to mohl pochopit. Byly věci, které, jak věděl, byly tak bezpečné, jak ji znal, a to vzhledem k riziku být схваченным. Kromě toho mi není nutně znát všechny, aby se splnit svůj úkol. Ale, po pravdě říkat, že to není jmelí nám ponětí, proč ji v Nice. Stará Хоуку, živá Nicole Dělá, nebo ne?
  
  
  Mé ruce byly komprimovány v pěsti. A krev divoce стучала v uších. Uklidni se, řekl sám. Předpokládejme, že starý muž ve své díře na Дюпоне Kruh ve Washingtonu ví, co dělá. A pak, pokud nevíte, co to je, zkuste se naučit něco. Nechte věci dít. Přesně to je neznalost vám dává tolik problémů.
  
  
  Akce. To bylo to, co jsem potřeboval. Pak jsem se vždy cítil lépe. Čekání přišel ke konci. Ji vzal sprchu a oblékl se do večera. Ve vnitřní kapse kabátce byl můj nový cestovní pas na jméno Nicolas Anderson. Kam by nám to šlo, zbraň, jehlový a plynová bomba může být v šoku, zvláště když ochrana byla tak проницательна, jak jsem tušil.
  
  
  Tentokrát wilhelmina následoval, Hugo a Pierre zůstanou. Nebyli společníky Nicolase Anderson, turista. Ale muž jménem Nicholas Carter v hodnosti Killmaster AH byl by blázen, kdyby vyšel jeden. Její воткнул v límci dva břity na jedné řezné hrany . Třetí byl v pásu na zádech. Oni položí naplocho, neviditelné, uklidňující a smrtící.
  
  
  Mám ještě bude čas na večeři před tím, než začne večerní práce. Chodit kolem hotelu, jeho zahnul doleva, přešel Quai des Etats-Unis, na dalším rohu a začal dlouhý извилистую procházku podél šaty do přístavu na večeři někde na čerstvém vzduchu, v samotě a při svíčkách, s smažené krevety, рататуем a bílým vínem. .
  
  
  Její ne ve spěchu. Teď, když jí byl ochoten jednat, ji ztratil tuto nadměrnou stimulaci . Její užil jídlo a životního prostředí. Na druhé straně přístavu na noc šel jachty a lodě. Nebe je potemnělé, soustružnické kolem modré do černé. V restauracích přes silnici мерцали světla. To udělal poslední doušek vína a vytáhl cigaretu.
  
  
  Pokud by u mě byla dovolená, už by skončil. Je na čase bylo začít.
  
  
  S nahým hrudníkem, podporovanou mladí rukama, ona se vyšplhal na šaty vysoké trávy a karmínové barvy, bledou smyslnou предвестница temné potěšení a всепроникающих potěšení pro každého, kdo je ochoten podlehnout svodům uvnitř krémově budov. za nah. Pokud by se u sochy bylo jméno, nikoho by ani nenapadlo je ego přidat. Ale vzhledem k prostředí, vstup do kasina, je možné, že tyto snahy byly zbytečné. Dáma Štěstí bude stačit.
  
  
  Palais de la Méditerranée na promenade des anglais v Nice, není nám to nejlepší, nám nejhorší kasino na Azurovém pobřeží. Nicméně, to profesionálně, efektivně a jsou stejně milí, stejně jako k turistům, limitujícím vlastní nebezpečí deseti-dvaceti dolary za noc, tak i k hráčům, které vyžadují vyšší sazby.
  
  
  Nahoře dvojité zakřivené schodiště, vedoucí na začátku druhé patro, táhnoucí se ve všech směrech, známý jako Les Salons de la Mer , její, obrátil se na Sekretariátu. Za pultem, více походившим na skříň, seděli dva muži ve фраках, jsou světlé, s výhledem nerozbitného skepse. Vedle nich seděla mladá žena s těžkými očima, oblečená v smutek šaty tam, a sdělila své pochybnosti o lidskosti, проносившимися před ih unavenýma očima. Několik turistů, samozřejmě, s jedním kolem mnoha konferencí, neustále pořádaných městskou radou v Nice, se shromáždili u židle.
  
  
  Cestu skrz ně, ji položil na svůj pas a пятифранковую mince na pult. Mince stačilo na vstupenku na jeden večer. Patnáct franků za týden, třicet za měsíc, šedesát sezónu. Vše, co mi bylo dovoleno, aby se uvnitř ní udělal velkou hádat se zde. Její sázka na samotnou štěstí, klade na to, že za jeden večer je její vyhrát je to, co mi poslal Hawke.
  
  
  Odina po celém skeptický выглядевших mužů otevřel můj pas "Nicholas Anderson", уставился na fotografii, a pak prohlížel si můj obličej.
  
  
  Její vyplnil formulář, dokud to kontroloval můj pas v archivu v rohu za ním. Spokojený podle, on načmáral mé jméno na žluté kartě kasino s dvěma бордовыми pruhy na boční straně a пододвинул ji ke mně.
  
  
  Dva stráže u vchodu v Les Salons de la Mer кивнули mi, když se jí blížil den.
  
  
  Její stála na vrcholu tří mramorových schodů vedoucích do luxusní místnost, místnost na různých úrovních, široká a dlouhá jako fotbalové hřiště, plně pokryté červeným. Naproti mě šarlatové odstíny zarámovaná okna s výhledem na moře. Na malých balkonech venku, zalité měsíčního svitu a vlhké jarní vánek, páry, pili nápoje a povídali, перекрывая hluk městské dopravy. Mezi mnou a balkony na levé a pravé straně byly stoly. Ruleta, kostky, baccarat, blackjack, écarté , trente et quarante . Pod měkkým světlem krvavě červené obrazovky se točí stříbrné ozubeného kola, karty šepot o zelené tkaniny, bouchání hrací kostky a tekly žetony v nepřetržitém koloběhu ztrát a zisků.
  
  
  Ji, rychle přešel přes pokoj a ubytujte se v jednom kolem dvou size pít. Lidem na začátku sezóny, bylo málo. Několik stolů byly uzavřeny. Čas od času nad гулом prudce раздавался hlas: "Риен ne va plus", a pak ji slyšel tikot korálek na slonové kosti o stěny rulety.
  
  
  Nic zvláštního na veřejnosti neměl. Američané přeplněný kolem stolů pro blackjack a kostky . Skupina baccarat se skládala převážně prostřednictvím britů, a starších lidí, a mezinárodní scéna byla soustředěna kolem stolů pro ruletu. Tam bylo několik všudypřítomné japonce v modrých oblecích, bílé košile a originální kravaty, dva araba, hrstka řeků, několik skandinávců, španěl, němci, britové a američané.
  
  
  Sedí na služby židle, napjaté starší ženy, ozbrojené огрызками tužky, snížili nad listy papíru, rozvoj přísná systému jako D ' Аламбера a Zrušení .
  
  
  Její stál za jedním kolem těchto starých žen za stolkem, nejblíže ke vchodu. Tam jsem měl v pohledu, který neumožňoval nikomu proniknout bez povšimnutí přes hlavní vchod.
  
  
  Dal jeden krupiér dvě stě padesát franků. "V žetonech na pět," řekl jí emu. Bankovky zmizely v ploše klenby přes жадную slot s mosazným chrlič. Kolem našeho pokladu, kompletní barevné žetony různé hodnoty, ke mně скользнуло padesát zlatých disku. Jí dovolil jim deštěm do kanalizace za minutu kabátce.
  
  
  Na chvíli jí dovolil spát pod cinkání sazeb, padání kola, rituální výkřiky krupiér, слитыми v nikdy nekončící rytmus:
  
  
  - Loď . Tvářenka. Porušení. Copyright: fox hry. Риен ne d plus. Кинз. noir. Porušení. Copyright: vous hry. Риен ne d plus. Šroub-хуит. Tvářenka. pár. '
  
  
  Pokaždé, když se dveře otevřely, se jí s nadějí pozvedl oči, ale marně.
  
  
  Její sáhl za minutu a začal sázet. Někdy židle забирал moje žetony, někdy dávala. Mé myšlenky byly jen z poloviny o kolo. To hrál na vyšší sazby.
  
  
  Uplynulo půl hodiny. Заскучав, její přešel na sázení na jednotlivá čísla. Je to jen dát částku doslova v Nike Cartera, uvrhne do deseti — a prohrál. Je to jen dát částku doslova v Николасе Андерсоне, dal na šestnáct a znovu prohrál. Je to jen dát písmena Davida Хока, dal na devět a prohrál. Její skončila množství doslova Nicole Nutí znovu a znovu stanoven na deset.
  
  
  Mým problémem bylo jen v čísle na zeleném listu, šance, 37 k 1. Krupiér шевельнул запястьем, a obrovské kolo začátek otočit proti směru hodinových ručiček. Míč na slonové kosti vyrazil na kolo ve směru hodinových ručiček, proti toku černého dřeva, jako meteor na noční obloze. 'Риен ne va plus, — vyštěkl krupiér. Kolo zpomalil. Míč vypadl z pod ободка, přeskočil přes příčky, zpomalil, vyskočil a znovu, další a spadl do pole číslo deset. Hrábě se tlačil ke mně hromádku zlatých žetonů a jednu růžovou стофранковую.
  
  
  Její zvednul ih, strčil několik žlutých krupiér, dojem sázku, a sklonil se, aby sbírat zbytek.
  
  
  Když ji opět zvedla pohled, ona byla tam, upřímné naproti mně, na druhé straně židle. To bylo vzrušující. Med blond vlasy, убранные s jeho opálený obličej a перевязанные světle zelenou páskou, обнажали vysoké lícní kosti, подпираемые krásy, kterou není možné vysledovat dobu. Jemné bílé šaty s nízkým výstřih na krku, aby ukázat okázalost její plné prsy, свисало s její bohatou сложенного těla. Její, spatřil jsem, že nic nebrání jeho tvrdý соскам přitulit se k chladné, jemné tkaniny.
  
  
  To полезла v peněžence a vytáhla банкноту na sto franků. "Pět žetonů", — řekla krupiér.
  
  
  To obratně zabalil bankovku kolem dřevěné disku a vystřelil ji měděný žlab nenasytná obloukem. Vzala si tašku pod myší, a oběma rukama сжала žetony, jako dítě, který komprimuje horu cukroví. Gesto bylo tak nevinné, že jsem se musela usmát. V tento okamžik zvedla oči a уставилась na mě přes židli, oči šumivé, jako last smaragdy. Pak se znovu sklopila oči, s замешательством na tyto lícní kosti a pokračovala dívat se na židli. Výraz jeho tváře se stal vážným, chmurným. Natáhl ruku jak sedí mezi hráči, natáhla jeden kolem svých zlatých žetonů na семерку. To prohrál, je stanovena na šestnáct a prohrál. Je založeno na sedmnáct a prohrál. Je založeno na devatenáct a prohrál. Je založeno na dvacet šest a prohrál. Je založeno na třicet tři a prohrál.
  
  
  Desetkrát za sebou se kladla velký důraz na jedno číslo, nejhorší šance na stole, a desetkrát po sobě проигрывала. Nyní její dech участилось, a vzrušením, její prsa se pohyboval nahoru a dolů, vyprazdňování tenkou látku šatů. Ruce s růžovými lakované nehty, сжимавшие její тающее poklad, chvějící se, a pak dalších dvou kolech dokázala udržet to, co zbylo, v jedné ruce.
  
  
  Nikdy ji nenapadlo, že to hraje pro zábavu. Tenká vrstva banka блестел na jeho krku zdola, a jednoho dne, když se kolo postavila, to прикусила ret. Její, sledoval, jak se prsty její pravé ruky vytáhl ještě jeden token na тающего zásob na levé ruce.
  
  
  Podívala se na něj. Ee rty, cíl stanovit hloupé slova. — Prosím, řekla. 'Žádáme.'
  
  
  To klade před sebou žeton na číslo devět. Rituál se opakovalo: otáčení kola proti směru hodinových ručiček, místnost na druhou stranu, v okamžiku, kdy míč spadl, se ozval výkřik: "Риен ne va plus" a ticho, ve kterém čekali hráči.
  
  
  Dokonce i kdyby jí byl hluchý, vše, co jsem potřeboval udělat, je každoročně hej, do očí, aby zjistili výsledek. Dvě slzy prolévá z pod jeho věku, balancuje tam vklouzne na její tváře. Ji viděl, jak se její tělo напряглось. Ona těžce сглотнула, a její slzy zastavil.
  
  
  Podívala se na svou ruku. Zbývá šest žetonů. Její dlouhé hnědé ruku обхватила jeden kolem nich a umístil ji pod číslem dvacet čtyři. Tentokrát zavřela oči, když se kolo postavila. Výsledek byl lepší. Neuplynulo ani deset minuta, jako u nah zbývaly jen dva žetony. Vzrušení ji nesnížil, ale teď se zdálo, téměř смирилась se svým neštěstím. Ona se pohybovala. To klade před sebou žeton na číslo třináct.
  
  
  — Šťastný, — volal ji a dále přes židli.
  
  
  Podívala se na mě a pokusil se o úsměv. Ale ona nemohla zastavit třes brady a rtů a oči se jí leskly od sléz. To znovu pokrývající její ih, aniž mého pohledu.
  
  
  Její pokračoval se dívat na nah. Na pozadí nahoře se otevřely dveře. Vstoupil muž. Bylo to podobné jako na toho здоровяка, který shromažďoval údaje o ní.
  
  
  
  Kapitola 4
  
  
  
  
  To постоял tam jen zlomek vteřiny předtím, než ego ostré zavřenýma sledován a dále. A pak ego суперглянцевые černé špičaté balet pantofle s padáním propadla dolů po schodech na červeném koberci. Již se blížil kolem židle k ní.
  
  
  Upřímně se za ní s úsměvem od kruté potěšení, které сморщило ego шрамм apeluje na tvář, zvedl ruku a vrhli své baculaté prsty na tělo její pravé ruce, těsně nad loktem. Je to něco zašeptal hej ucho.
  
  
  To напряглась, její tvář zmrazení od strachu. Silná, ale rozumné, bojí způsobit potíže, snažila se uniknout kolem ego výslovnou triky. Ee opálené kůži виднелись bílé skvrny od hrubého tlaku triky ego.
  
  
  Její přiblížil se k ní na druhou stranu, celá laskavost a nevinnost.
  
  
  "Ach, ty jsi tam," ozývá opakovat. — Už jsem začínal myslet, že tě ztratil. Pokud ti už mají dost ruleta, jak se o pití?
  
  
  V vyvolá tichu ho slyšel, jak krupiér řekl: "Jednotka ". Je to zase prohra.
  
  
  Když levné parfémy окутали to, jak smrad z kanalizace, a jeho černý hedvábný oblek заблестел v měkkém světle kasino, Поллард Willow svěsil ruce a dělal na mě všechny své duševní schopnosti. I přes parfém, i přes svůj oblek, bude mít vždy typem člověka, který strávil velkou část svého života v харчевнях, kde mouchy pobíhá nad pečivem.
  
  
  — Kdo jsi, krejčí sakra? — zeptal se šeptem. To bylo dobré znamení. On neměl v úmyslu uspořádat scénu.
  
  
  'Může, Paní pan Smith? byla to moje revma.
  
  
  On řekl. "A ?"
  
  
  Její není stahl dívat se na něj. — No, co k pití? — řekl ji ahoj. — Vypadáš, jako by tě dobře osvěžit.
  
  
  — Ano, — řekla. 'Ano, děkuji. Samozřejmě, můžu.
  
  
  — No, pak je to skvělé, " řekl jsem. - "Půjdeme?"
  
  
  — U této dámy schůzku na jiném místě, — řekl on.
  
  
  — Říkáte, to je, " řekl jsem. — Ale divné, že mi o tom řekla.
  
  
  — Poslouchej mě, baby, — řekl on. — Послушайся mám dobré rady a vypadněte odsud. Není sui nos na to, co se netýká vás.
  
  
  "Ano, ale ono jde o mě," řekl jsem. — Už jste slyšeli mladou dámu. Chce se mnou zajít.
  
  
  Ego tvář покраснело. "Nenuťte mě, ptát se vás příliš mnoho krát", — řekl on.
  
  
  Ego ruka nedbale откинула bundu, záměrně ukazuje mi to, že bylo заткнуто za opaskem, a ukazuje mi, že má víc odvahy než rozumu, a že bezpečnost Palais - de-la - Медитеране není tak spolehlivý, jak to myslel. Soudě podle on dolly vteřiny, co jsem viděl, je to zbraň, se mi zdálo, že podpořil svou ústrojí mexickým Trejo .22, Model 1. Mexiko, může být, a není známý pro jeho zbrojní průmysl, ale tak málo красотками, které jsou původem odtamtud přicházejí stejně klidné, jako пироманьяк na пороховом lodi. Model 1 — špinavé a velmi neobvyklé zbraně. Má volič v levém horním rohu obchodu. Když se переворачиваете ego a stisknete spoušť, zbraň je osm snímků automatické fronty.
  
  
  Dívka задыхалась. — Nebuď idiot, Guido, — řekla.
  
  
  — Nemyslím si, že jsi ego použití, — řekl jí emu.
  
  
  — Já bych to stahl riskovat.
  
  
  — Doufal jsem, že jsi to říkat, " řekl jsem.
  
  
  Ji jemně vzal ji za ruku a společně jsme se vydali na den. Za nás Guido zamumlal kletbu.
  
  
  Ego, mysl, nebo že tam do za tímto неандертальским čelo, musel projít značnou boj, aby se dospělo k závěru, nebo si vzpomenout, že by někdo přikázal mu musel udělat. Není mi připadala jako jedinec, který se stane génius v sekci nezávislé myšlení.
  
  
  Mezi tím, je pravděpodobnost, že to bude otevřený oheň, se zmenšuje s každým дюймом, když jsme se zvyšují vzdálenost mezi námi. Guido byl cvičen jednat, spíše než přemýšlet, a pokud to okamžitě přistoupit k věci, k zamyšlení situaci, u nás bude dost času na procházku do Paříže.
  
  
  Dokud držel její napjaté tělo dívky z řad ohně, jsme byli připravení na den. U Guido více odvahy než rozumu, ale každý druhý ověřit moje přesvědčení, že on byl naprogramován tak, vyhnout se světlé scény.
  
  
  To bylo jen několik vteřin předtím, než jsme dorazili na vrchol schodiště, ale to vždy se zdá být delší, když jeden kolem těchto spokojených kurýrní zákazníků mele něco v jejich gólů.
  
  
  Poté, co přes dveře, prošli jsme vstupní předsíň k levici schodiště, která se zabývá dvěma oblouky спускалась dolů ke vchodu do Paláce Медитерране .
  
  
  Po několika okamžicích ji slyšel těžké shaggy na druhou schodech a kochat se výhledem na místě na druhé straně, viděl, jak Guido běžel dolů, téměř vedle nás. Ego oči z pod сомкнутых obočí byly plné vzteku.
  
  
  On byl jen dva-tři kroky od nás, když jsme vyskočili z předních den Paláci v chladné noci. Nálezci potěšení stále přicházeli, i když v menším počtu. Když ji, rozhlédl se, před vstupem проскользнули černá "Citroen" a bílý "Mercedes". Když jsme procházeli mimmo sochy Lady of Fortune, jeho viděl, že Guido stojí nehybně, okrouhlý siluetu na pozadí světla kasina, zvedne pěst a mává jim.
  
  
  — Prchni, — řekl jeho přítelkyni.
  
  
  — Ano, — řekla. 'Ji znám.'
  
  
  Běželi jsme na promenade des anglais. Zataženo, chystáte se hluboko do pevniny, šaty, závoje řetězce světel u vchodu do zálivu Andělů, jak měkký hadřík. V zoufalé vzduchu podél sloupů bezvládně visel tři barvy vlaječky, které byly dány silnici slavnostní vzhled. Pohyb успокоилось, ticho porušil vzácný řev motoru.
  
  
  Zvláštní, zlověstný vzduchu visela nad pobřežím, pocit syrové shnilé, vycházejících v temnotách, отблеск originální веселости dne a večera, teď roztroušená крадущейся v noci.
  
  
  V tichu jsme spěchal přes svatý a stín. Terasa hotelu Westminster" bylo potácet se žlutými lampami, zatímco žluté svíčky blikala dál столиках venku, kde starší hosté, укутавшись vlhkosti, pití kávy a bojovali s náručí samotného klenby. Pro hotel виднелась полуразрушенная vila Pratt, mrtvé za obrazovkou kolem palem a обветренных ставней.
  
  
  Její ohlížel. Od Guido nezůstala stopa. Nicméně, měl jsem pocit, že se za námi někdo sleduje. Jsme prošli hotel "West End", muzeum a place Massena , kde mezi palmami za železné bráně hráli reflektory. Vpředu uprostřed vyplněný měsíčního svitu oblohy, jako by пухлая prs, виднелся dome hotel "Negresco".
  
  
  Ní, se zastavil a otočil dívku k sobě tváří . Její tvář покраснело od vzrušení, ale oči заблестели. Ee tělo na okamžik скользнуло mi.
  
  
  — Děkuji vám, — řekla tají dech. 'Děkuji vám, pane...'
  
  
  — Anderson, — řekl jsem. "Nicholas Anderson".
  
  
  — No, díky, pane Anderson.
  
  
  — Dokud se mi poděkoval, " řekl jsem. — Nejsem si jistý, že už jste utekl přes lesy. Myslím, že váš přítel Guido nebyl nadšený z toho, co se stalo v kasinu.
  
  
  — Ne, — řekla. "Přesně ne. Bude větší obtíže. Mnohem více problémů.
  
  
  — Řekni mi, " řekl jsem. — Jmenuješ se Nicole Dělá?
  
  
  To se dlouho díval se mi do očí. Krásný obličej, ve kterém nevinnost nějak смешивалась s příslibem ladných vášně, nyní выражало zoufalství.
  
  
  "Mnoho lidí věří v to," odpověděla ona. "Alespoň jeden člověk sebevědomý".
  
  
  Byl to revmatismu, který nic nedělá, ale rozhodl nanést, ale než ji stačil říct víc, výraz beznaděje, který zmizel z její tváře. To озорно вскинула hlavu. — Pan Anderson, — řekla. — Předpokládám, že hotely nabízí mi pití. Zda je lepší čas, než teď?
  
  
  Bar Negresco téměř вымер. Obrovská místnost připomínala smutnou jeskyni se slabým růžovým světlem, vybraným pro to, aby lichotit увядшей kůži staré ženy.
  
  
  Seděli jsme vedle sebe na modré lavičce u kulatého stolu s mramorovou deskou, покоившейся na umělé kůži leoparda.
  
  
  Znovu pocítil křehkou krásu dívky, teplo jeho silné boky vedle mých na modré lavičce, ohýbání její prsy, klasické tvar obličeje, extravagance zlatý kaštan vlasy ... smaragdové vzrušení v jejích očích.
  
  
  Číšník v bílé sako подплыл k nám s заученным ponížení vybavení, склонного prosím extrémů v chuti.
  
  
  'Co chceš k pití?' — zeptal se jeho dívku.
  
  
  Ona lstivě se zasmála, jako teenager, kterého vydali na willy v kavárně.
  
  
  — Ach, — řekla. — Jsem opravdu nepřemýšlel o tom. Musím přiznat, že nejsem úplně znalec chlast, ale jednoho dne jí na hlavu pít celý коктейльную mapu.
  
  
  Škrabkou na nohy, číšník vyjádřil tichou směs úzkosti a nekonečného zamítnutí příjemné tlachání. Měl jsem pokušení nabídnout emu stipendium na divadelní škole.
  
  
  Ruka dívky порылась mezi dvěma talíři s olivami a krekry, aby vyzvednout pohlednici.
  
  
  "Zkusím to," řekla.
  
  
  Na kartě bylo napsáno: "Královský Negresco 14 F".
  
  
  To bylo složení na kirsch, malinová sirupu, pomerančové šťávy a šampaňské Moet. Právě tím, že čte to, můj žaludek воспламенился od povstání.
  
  
  "Ne, já si nemyslím, že jste odborník", — řekl ji ahoj.
  
  
  Jeho řekl číšník: "Jeden Královský Negresco". A skotskou s ledem. On se uklonil a odešel.
  
  
  V barre Negresco je těžké schovat. Ve delle, je to skvělé ukončení vojenských město, aby být velmi nápadné, takže byl rád, že to tam být. To bylo také důvodem, proč jsem šel sem pak, jak jsme opustili kasino. Že, v pořadí, dělal jsem mimořádně šťastný, že dívka si vybral toto místo k pití. V tento okamžik bitvy to neměl v úmyslu odejít do ilegality. Jeho hotel se dozvědět více o dívce, více o Guido a více, mnohem více o člověku, který poslal tohoto jeskynního muže do Paláce Медитерране. A její hotel je zjistit, při tom ujistit, že mě nikdo nehledá.
  
  
  Zatím fretka večer byl požehnán. Její našel dívku. Tato hra skončila dobře. Guido našel mě. A pokud by jí měl pravdu, neviditelný muž stahl by svědkem našeho ukvapené pobyty v "Negresco". A pak večer byl nejen požehnal, ale sotva začal.
  
  
  — Madam, — řekl číšník. Ohýbání v pase, položil ee nápoj na kulatý papírový ubrousek s písmenem "Císařská H" a slovy "Negresco" a "Nice" na tři modré kroužky.
  
  
  "Мсье".
  
  
  Ji, otočil se na dívku a zvedl svou sklenku. — Naštěstí, " řekl jsem.
  
  
  Podívala se na mě přes horní konce šálku. Nezbedný a veselý pohled zmizel, kolem jejích očí. Znovu ji viděl slzy.
  
  
  "Ne, je to řekl. — Chápu, pro tebe to nebyl tak bych šťastný večer.
  
  
  — Ne, — řekla. "Samozřejmě, že ne". Její hlas byl slabý a zoufalý.
  
  
  "Pokud si odpustit mi tento hrubý komentář, — řekl jsem, — vy víte o ruletě tolik a o выпивке, vzhledem k tomu, vaše hra nah".
  
  
  — Já vím, — řekla.
  
  
  — Lidé se vždy tak, jak to dělají, " řekl jsem. "Většina lidí se tam pobavit, ale můžete samozřejmě vyvolaly dojem člověka, na starosti vážnější záležitosti".
  
  
  Ona zavrtěla hlavou. Dokonce i v šeru její vlasy se leskly . "Ne, pan Anderson..."
  
  
  — Myslím, že ti lepší mi říkat Nik, " řekl jsem. — Dobře, — řekla. 'Nick.'
  
  
  — Tak lepší, " řekl jsem.
  
  
  "Ne, je to bylo v tom kasinu není pro zábavu".
  
  
  "Jste ztratili devadesát pět franků," řekl jsem.
  
  
  — Jsi уделяешь mi hodně pozornosti, — řekla. "No, — řekl jsem, — já jsem ten v Nice, a vás bylo těžké přehlédnout".
  
  
  Ona se krátce usmála. 'Ji, domnívám se, že...'
  
  
  To полезла na svou malou kabelku. Její uviděla bílý kapesník, cestovní pas, rtěnku a poslední, žlutý žeton. Ona vytáhla ego, a s jednoduchým kliknutím dosáhla na mramorové desce. — Pět franků, — zašeptala ona.
  
  
  "Je to všechny peníze, které máte, ne?"
  
  
  'Ano. Jistě, taky je to tak snadné vidět?
  
  
  "Obávám se, že tak."
  
  
  — Ve delle to není na pět franků, — řekla. "Je to kus plasty".
  
  
  Její zeptal se. - "Proč je pro tebe tolik znamená výhru v tomto kasinu?"
  
  
  Století začíná druhý krát za noc její oči zkoumaly mou tvář.
  
  
  — Nebudete vypadat chudé, — řekl jsem, — jsi / hezká hladovění. Nezdá se, že tě potřebuji, švédy a přístřeší. Mám dojem, že se snažíte vyhrát dovolenou nebo kombi šperků. O chamtivosti taky nemůže být řeč.
  
  
  — Ne.
  
  
  "Ale vy jste hráli, vyhrát spoustu peněz. To bylo důležité pro vás.
  
  
  — Ano, — řekla. — Hlas to je.
  
  
  — Myslím, že to hotel bych vědět, proč.
  
  
  Je to zase studovala můj obličej těmito chytrými zelenýma očima, nyní je studené a hluboké jako moře.
  
  
  'Co vidíš?'
  
  
  "Nebezpečí," — řekla. "Obtíže".
  
  
  — Můžeš mi věřit, " řekl jsem.
  
  
  — Ano, — řekla. — Já si to taky.
  
  
  "Kromě toho, — řekl jsem, — s jen jeden token v pět franků, nemáte moc možností."
  
  
  Její vlhké, teplé rty mimo dosah od ровных bílých zubů v nechtěnou úsměvu. — Ale pokud by ti ji není доверяла, jeho bych odešla, řekla. "Pak ji bych se pokusil najít někoho jiného."
  
  
  — Je to tak důležité?
  
  
  'Ano.' Vzala si svůj hrnek a udělala velký sousto.
  
  
  — Chceš další?
  
  
  "Já nejsem zvyklý pít, — řekla. "Nicméně, její věřím, že chci ještě jednu sklenici. Já nevím, chci vědět, zda jeho být opilý, aby se zapomenout, nebo oslavu. Ano, Nick, ještě jeden.
  
  
  Ji zavolal číšníka, a my jsme tiše počkal, až mu přinesl další "Královský Negresco".
  
  
  Udělala ještě jeden doušek, a když skončil, zdálo se, že dospěl k rozhodnutí. — Ano, — řekla. 'Jí důvěřuji ti. Doufám, že jsi z těch chlapů, kteří pomáhají. To není úplně pro mě, nejen pro dívky, s níž jsi kdysi potkal v kasinu.
  
  
  — Já vím, — řekl jsem, успокаивая ji.
  
  
  "To jde daleko za rámec tebe a pro mě. Ano, musím vyhrát hodně peněz a rychle. Ty jsi to viděl. Potřebuji to pro to, aby najmout někoho.
  
  
  Její zvedl obočí v невысказанном otázce.
  
  
  "Někdo velmi zvláštní", — pokračovala ona. "Já ani nevím, kolik to stojí. Víš, Nick? Víš, kolik stojí najmout vraha?
  
  
  Ní, natáhl ruku a vzal ze židle žlutý žeton. — Pět franků, " řekl jsem.
  
  
  
  Kapitola 5
  
  
  
  
  Na chvíli se její výraz tváře se změnil na údiv. Pak se otočil ke mně растерянное tvář, to прислонилась ke mně. Ní, viděl její oči, teď svítí пресловутым ohněm smaragd, její rty приоткрылись, blíží se k mým.
  
  
  V příštím okamžiku se напряглась. Ee tvář stala пепельным. Ee pohled byl směřují za mnou, v postranní dveře baru "Negresco".
  
  
  Ji, otočil se. Guido byl první, kdo ji viděl, několik ухмылявшегося. Pak ji viděl угловатого, жилистого číňan, její vysoké štíhlé tělo bylo zahaleno černou s nohou do hlavy. A mezi nimi, prostředí těchto ego služebníků, odporný tvor, kterého jí budu vědět, jak dr. Web. Lothar Инурис. V okamžiku, kdy ji spatřil ego poprvé, je to iso ze všech sil se snažil ovládat svůj hněv, zametání, když uviděl dívku, dokončil přitulit se rty k mým. On získal jeho výraz obličeje a стянул ego do břicha přátelskou srdečností. Tento výraz je dobře v kombinaci s ego oblečení: dobře střih modré sako, šedé kalhoty, košile, která se zabývá провозглашала sebe jedním kolem posledních výtvorů Turnull & Asser v Джереминстрит v Londýně, hedvábný šátek, a balet pantofle od Gucci.
  
  
  Ale i přes veškerou péči a náklady, které šly na jeho oblečení, dr. Инурис měl inteligenci, zotročen извращенным a silný влечением.
  
  
  Ego oči, эбеновые korálky, otroci ego emoce skrývat své skutečné záměry, byly vysazeny na malou шаровидную hlavu, увенчанную hustými černými vlasy, česané dozadu s úzkým čelem. Sama o sobě cílem, s jemnými пурпурными rty a úzkými ноздрями ve velkém nose vypadal jako trpaslík ve srovnání s dlouhým a širokým tělem. A stále to není přetrvávající náznak na síle, a jen myšlenka na jemnost, коренящейся ve věčném oddávat svým slabostem. Ruce měl neobvyklé. Dlouhé dlaně, abnormálně dlouhé, špičaté prsty, krátké nehty. Ruce chirurga nebo душителя. Hladké, безбородое tvář a podivné bolestné-bledá kůže se vytvoří dojem, že железистое rovnováha byla porušena, nejprve rozšiřuje současně tělo, a pak nutí mysl sloužit противоестественным dotěrným myšlenkám. Vypadal jako člověk, který se dostane potěšení, by působit někomu bolest a podrobovat jiné se svým bizarní извращениям, které jim vládnou. On rozzlobeně vydechla. Ní, viděl, že ego šátek je lehce oslabil, odhalil dvojí řadu bradavic, покрывавших ego jemné ostnaté krku, jakoby groteskní límec kolem scvrkl očí.
  
  
  Jsou jiné, podobné emu, překročil svou cestu. Ih rozdělily duch sebevědomí v úspěšné spáchání nepředstavitelné del a víra ve vlastní geniality, která se zabývá přesvědčili ih v mlhavém иммунитете k nemesis. Ještě předtím, než promluvil, jeho již věděl, že dr. Лотара Инуриса již jako člověk, jehož příroda nedovolil, aby nic, ale lži.
  
  
  Usmál se a uklonil se. Zvedl jednu kolem jejich hbité ruce v нерешительном pozdravem a šel ke mně. Její vstal, aby pozdravili ho.
  
  
  — Dobře, — řekl on. — Na chvíli ji si myslel, že jsme ztratili tebe. A to by bylo velmi smutné. Ale odpusť mi. Omluvte můj невоспитанность. Mám ještě představit. Dovol mi. Její doktor. Lothar Инурис.
  
  
  V ruce, kterou mi podal, nebylo síly. Způsobila to emu všechnu laskavost, kterou byl schopen. — Těší mě, doktore, " odvětil jsem. "Já Jsem Nicholas Anderson".
  
  
  "Američan, jeho, předpokládám," řekl.
  
  
  — Opravdu, " řekl jsem.
  
  
  "Drahé žirinovskij lidé, — řekl on. "Evropa mnoha pomůže povinna".
  
  
  "Díky, že řekl to doktor," odpověděl jsem. "V opačném případě, jak ji četl, nám zde není vždy radost."
  
  
  — Ano, — řekl on. "Tam jsou oni, kdo zapomněl, ale to není kolem ih čísel. Pro ty, kdo zapomene, že nejlepší postoj je tolerance".
  
  
  "No, pane doktore, můžu ji nabídnout něco k pití?"
  
  
  To s lítostí zavrtěl hlavou. — Vážím si vaší štědrosti, pan Anderson, ale bojím se, že budu muset odmítnout. Důvod, proč ji zde není sekulární, a čistě odbornou".
  
  
  Její postavil se mezi ním a dívkou, která se zabývá zůstala u stolu. To наклонил hlavu na její stranu, ještě více promrhal a prostřednictvím daňových své a bez toho je měkký, kultivovaný hlas.
  
  
  Byl to hlas, разрывающийся od rad. A právě tento začátek druhý hlas byl povolán zapůsobit na posluchače. Vynikající inteligenci Инуриса, ego bezkonkurenční schopnosti, jeho upřímnost po celém dobře míněný a, pokud jen to nestačí, nebezpečí vysmívají osoba, jejíž dva společníka mohou být považovány za schopné použít sílu.
  
  
  "Pokud jste obeznámeni s Evropou, pan Anderson, "řekl," a to zejména s Jižní Amerikou, možná víte, že titul dr. se používá poměrně volně. Ale v mém případě je to titul vydělal a koupil pak mnoho let tvrdé výuky. Její doktor medicíny, pan Anderson, odborník na chirurgii, která se zabývá do jisté míry představuje mechanické umění. Uznávajíce to, a ne mít záměr ignorovat stimulaci inteligence, ji snažil získat další speciality. Také psychiatr s praxí, která se zabývá — to сверкнул očima na dívku — je věnována nejsložitější případy.
  
  
  Jí patří jim, co by normálně hýbat ego, svým veselím. — Takže, vy jste mistr?
  
  
  Jí byl odměněn úlovek, пробежавшей na ego tělo. — Ano, — řekl on, snaží se засмеяться. — Předpokládám, tak nás nazývají v Americe. Velmi zajímavý a primitivní pojem. Ale já neměl rozptylovat. Jak jsem se chystal říct, že tato mladá dáma se ukázala být jedním kolem mých pacientek.
  
  
  Její snížila hlas do dívat omámený soukromí. — Máte na mysli, že ona je nemocná, pane doktore?
  
  
  Dr. Инурис iso všech sil snažil být tolerantní, ale viděl jsem, že iso všechny síly, pociťuji ego trpělivost. — No, to je docela obecný pojem, je-li to tak říci. Profesně všechno mnohem složitější. Ale, řekněme to tak, aniž by narušil vztah mezi pacientem a lékařem a, aniž by se v technické popisy, že mladá dáma trpí vážnou emoční poruchu".
  
  
  — Chápu, " řekl jsem. — Mohl bys mě podvádět. A to doufám, že je to tak, " řekl sám.
  
  
  "Ne všechny emocionální nemoci se projevují tak, aby ih mohli snadno rozpoznat неспециалисты jako vás".
  
  
  — Předpokládám, že ne, " řekl jsem.
  
  
  Dr. Инурис se na mě usmál. "Jsem rád, že máte tak široké obzory, pan Anderson," řekl. "Guido jasně mi dal najevo, že vaše chování ve vztahu k mu v kasinu bylo, jak to říct, poněkud radikálním".
  
  
  — Ano, — řekl jsem. — Ale na druhou stranu, toto je váš pán nebyl zrovna to, co říkáte, je přátelský s touto mladou dámou. Myslím, že to způsobil hej bolest, a to, zdá se, nijak zvlášť se snažila na ego společností.
  
  
  -- Znovu ji musí prosit o odpuštění, " řekl doktor Инурис, kdy promlouval ke mně s pokryteckou zářivým úsměvem. "Čas od času Guido se stává příliš pilný. A to předpokládám, zalekl se mého hněvu. Vidíte, že se jí podaří běžné klinikou. Mladá dáma byla důvěryhodné mé péči ve vile nedaleko odtud, a v této fázi nakládání s ní je nepraktické vystaví ji tím, že jsme s vámi, myslíme normální sociální отдачами.
  
  
  "Minulý týden, — pokračoval, — hej, podařilo opustit vilu za neoprávněné zvýšení cen v kasinu. Guido není profesionální медбрат, a možná proto s ego stranu je třeba očekávat chyby. Nicméně dočasné zmizení dívky jsou velmi рассердило mě Guido, a on slavnostně slíbil mi, že dívka již nebude unikat z jeho doprovodu. Nicméně, hej, co se podařilo zopakovat to dnes večer.
  
  
  Takže je pochopitelné, není pravda, že Guido, jak by se to říct, docela netrpělivý s ní? A, — řekl doktor. Инурис řekl upřímně: "je Také zřejmé, že být americkým gentleman, jste šlechtic, vstoupil, aby ji ochránil od něčeho, co bylo pro vás naprosto nepřijatelné chování".
  
  
  — No, doktore, " řekl jsem, — já jsem netušil, že za tím stojí jen tak. Prostě se mi zdálo, že tvůj služebník něco za lubem.
  
  
  "Vnější části bývá ošidná", — řekl on.
  
  
  "Ano, многда," souhlasil jsem. "Míru sakra, nikdy ji nenapadlo, že se pacient".
  
  
  Dr. Инурис konejšivě pohladila mě po ruce. "No, no," řekl. "Od vás je požadováno příliš mnoho, aby se přijít věci na základě krátkého pozorování, dokonce i lékařská věda se někdy na scestí matoucí".
  
  
  — Je jasné, " řekl jsem.
  
  
  — A teď, pan Anderson, budete rozumět, když budu muset požádat, abyste mi povolit a... ehm... mému personálu dokončit svůj večer s dívkou a odveze ji zpět na naši vilu. Nevím, kolik jste s ní mluvili ještě s přítelem, ale když mi dáš nějaký dobře míněný rady, vám bude moudré se podívat na vše, co mohla říct, ve světle její nemoci. Někdy nah vzniká pokušení říci věci, které se na první pohled může zdát důvěryhodnější, ale bohužel jsou způsobeny ee nemoc, kterou jeho, doufám, že v mé moci vyléčit".
  
  
  Její, přikývl na znamení souhlasu. — Já opravdu doufám, že se вылечите ji doktor. Zdá se, že taková škoda, že je taková milá holka, jako ona..."
  
  
  "Mám všechny naděje, — řekl dr. Инурис. "Ale délka léčby, s největší pravděpodobností, to může být docela dlouhé".
  
  
  — Velmi špatné, " řekl jsem.
  
  
  "Opravdu," řekl s nádechem netrpělivosti. — Ale teď se nám opravdu čas jít. Bylo příjemné setkat se s vámi, pane Anderson. Opravdu roztomilý.' To klikl prsty, a Guido se vydal na pochod, který je připraven k akci.
  
  
  To není zapotřebí. Dívka vstala, сунула kabelku pod myší a přišla k nim. Dr. milí usmál se whoa.
  
  
  S výrazem neovladatelný znechucení šla mimmo dr. a Guido k rotující den, přes kterou jsou přihlášeni. Vysoký, drsný číňan преградил cestu hej, ale když se přiblížila k němu, on ustoupil stranou, aby házet otevřená před ní dveře a následoval ji. Guido následoval нимиЕ1 .
  
  
  "Je mi líto, že побеспокоил vás, — řekl dr. Инурис mi.
  
  
  Její, zavrtěl hlavou: "jaká škoda," řekl jsem. "Taková milá holka..."
  
  
  "Pokuste se zapomenout ji, můj milý člověk," řekl doktor Инурис, když šel na den.
  
  
  — Já vás tam, " řekl jsem.
  
  
  — Není třeba, drahý jiný, " řekl елейным hlasem. — O, — řekl jsem. — Já bych opravdu zamýšlel.
  
  
  Osoba dr. помрачнело. - 'Co chceš.'
  
  
  Ji následoval za ním na den. Bílé "mercedes" stál u chodníku. Její naučil se v ní auto, které viděl, když jsme šli ven přes kasino. Vedle stála holka, Guido a číňan.
  
  
  Dr. plácl rukama. On řekl. - "Co čekáme?"
  
  
  Китайец otevřel zadní dveře, pak vystoupil vpřed a selles za volant.
  
  
  Блеснув svými dlouhými velkolepých nohama, dívka vklouzl na zadní sedadlo. Jeho, všiml si, že na ní byly balet pantofle-лодочки na vysokém podpatku. V těchto dnech ženy vzácných léčivých ih nosit, ale ještě nám jedna boty nejsou zdobí ženskou nohu tak dobře. Viděli jste ih ještě před pár lety, když Nicole Kara byla ještě naživu.
  
  
  Dr. Инурис vklouzl dovnitř. Guido zavřel dveře a selles vedle číňana. Motor už pracoval, stroj отскользнула od obrubníku.
  
  
  Její, sledoval, jak oni odejdou, když запоминал spz. Mercedes затормозил v zatáčce. Přes zadní okno ji viděl, jak doktor zvedl ruku na hezkou tvářičku.
  
  
  Pak jsem si to rozmyslel. Obrovská ruka uvolněně, jako obrovský pavouk. Přes okamžitý kolem paže trčely pouze palcem a ukazováčkem.
  
  
  Když призрачная stroj zabalené za roh, lékař. Инурис velmi pomalu natáhl ruku, jemně a s úsměvem silný potěšení a položil prsty na трахею dívky a začal ji komprimovat.
  
  
  
  Kapitola 6
  
  
  
  -
  
  
  Ji, otočil se a šel zpátky k baru. Pokud Ještě Mnohem Více. Инурис měl na mysli rychlou smrt, on by dovolil Guido to udělat. Možná, doktor líbila pomalá smrt, to není pochybnosti o tom. Ale pokud by byl hotel je to udělat, on by si vybral mnohem pohodlnější místo, než je zadní sedadlo vozu.
  
  
  Znovu ji selle za židli, pod kritickým pohledem číšníka, který vypadal poněkud облегченным, když ji vrátil s mou malou procházku na ulici s lékařem Инурисом a ego úžasné malé spolek. Nejsem обольщался tím, že číšník obavy o mou bezpečnost, nebo o důkaz. Její podezření, že ego je skutečný zájem, byl za mnou, za předpokladu, že já jsem zdravý dost, aby zaplatit svůj účet, dozvíte se, jestli jsem, stejně jako mnoha turistům, ne vědět, že spropitné, které byly zahrnuty do nákladů, a proto, platit emu polovinu.
  
  
  To udělal gesto ve vzduchu, a on spěchal ke stolu, opatrně svěšené oči, aby se zasadila mi účet na мрамору. Když ji dohledat trajektorii pohybu ego ruce, můj pohled padl na rukopis. To bylo na papírovou stojanu, zkreslené ножкой šálku, kolem kterého pila dívka.
  
  
  Ji zvedl sklenici a vzal papír. V té době, jak se Druhá. Инурис a její lhal sobě navzájem, to bylo než to je velmi zaneprázdněn.
  
  
  Napsala svůj příspěvek tužkou na obočí. "Villa Narcissa," řekl, "Cap-Ferrat. Pomoz mi, jaroslav boha. 'To nebyla podepsána, a uvědomil jsem si, že až dosud fretka nevím, kdo to je.
  
  
  Ale věděl jsem, co to bylo: při smyslech, i přes všechno to, co řekl doktor, Инурис. Krásná, zoufalá a dostatečně sebevědomý, aby jít s zlověstný dr. bez odporu. Ale khem to bylo, zůstává záhadou.
  
  
  To bylo tajemství, které jí chystal odhalili na oba konce večera.
  
  
  Ale musel jednat rychle. Její podíval na hodinky. Například, půl vteřiny, a u doktora Инуриса byla velkým přínosem. Její zaplatil účet, nedali spropitné, a ve speciálních zklamání číšníka, a vyšel z "Negresco" přes hlavní vchod. Taxi čekali cestující. V "reno" před frontě řidič, толстолицый muž, ležel, запрокинув hlavu a tvrdě chrápal za volantem. Když ho pohladila ego na rameno, on se okamžitě probudil. Podíval se na mě zářivým úsměvem, která se zabývá se směsí živočišných самонасмешки a intrik, úsměv bývalého vojáka. — Мсье, — řekl to takovým tónem, jako by poutal pozornost.
  
  
  Její zeptal se. — Víte, Cap-Ferrat?
  
  
  — Samozřejmě, — řekl on.
  
  
  — Víte Vilu Нарциссу ?
  
  
  "Ano."
  
  
  — Můžeš, aby mě tam?
  
  
  — Jak je libo, pane. Ale omlouvám se, je to zvláštní místo.
  
  
  'Opravdu?' — řekl jsem, blbec otevírat zadní dveře ego "reno" a posadil se. "Řekni mi, proč, a dokud pojď поторопимся".
  
  
  Stroj vklouzl na západ podél дощатого pokládání a se projevuje na prvním, pokud jde o stejné zatáčce.
  
  
  "Tam nikdo nežije. Zde opuštěný, — řekl on.
  
  
  — Vy jste tam byl nedávno?
  
  
  — Ne, nemohu to říci. Ale tam už mnoho let nikdo nežije, m-сье. Ji to vím přesně. Před několika týdny, možná měsíc zpět, jeho hnací mimmo ním v noci. Mezi vilou a drahý kamenná zeď, a u brány je železná brána. Ji, podíval se na bránu. Na světě nebylo. Cítíš to, když v domě nikdo není. Tato vila byla tímto domem.
  
  
  — Víte, komu to patří?
  
  
  — Ne, pane, já nevím. Vlastnické právo zde přechází od jednoho majitele k druhému, a někdy přítomnost cizí osoby jen znamená, že dva uděleno povolení žít ve své vile".
  
  
  "Reno" teď dostávala rychlost. Ji viděl, jak Beau Rivage zmizel za nás, a pak jsme se obrátil na ohybu silnice, která se zabývá спускалась k přístavu, drahý, вырубленной ve skalách, возвышавшихся nad mořem.
  
  
  "Na vilách, vždy tam nové tváře," řekl řidič.
  
  
  "Проезжаем Moyenne Cormiche? "—řekl jsem.
  
  
  "Ano, pane."
  
  
  Nyní jsme stoupali, a město Nice zůstal za námi. Pode mnou, na pravé straně, moře ležel nehybně pod rouškou mlhy.
  
  
  — Budu vděčný, " řekl jsem — pokud nechcete довезете mě do brány vily Narcisy, a nechat vystoupit na kilometr dříve.
  
  
  — Si uvědomil, — řekl řidič. Pravděpodobně to byl dobrý voják. Tlustý a chytrý, a to i tehdy. Pochopení toho, co to dá emu, pokud to bude chápat, a zapomenout na zbytek. V první řadě opatrujte se a выживайте. Přežití bylo vždy nejlepší reklamou, kterou voják mohl udělat pro sebe.
  
  
  Jel rychle a hladce, a zároveň se těší volání jedním kolem nejzajímavějších cest na světě. Cesta před námi byla opuštěná, a zapálil několik žlutých světel, prolomit závoj mlhy. I když noc byla klidná, rychlost tvořila příjemný vánek.
  
  
  — Tady, — řekl on.
  
  
  Nápisem "Sv. Jean-Cap-Феррат вырисовался a zametl mimmo. Vpravo ode mě, něco, kde jsou popsány světly, Cap Ferrat ležel, jako palec, vyčnívající do moře. Motor "reno" заскулил, když řidič přepne na nižší převod, příprava na спуску s velmi dobrý-Corniche.
  
  
  — Budeme brzy tam, " řekl s nádechem zábavy. — Tebe očekávají tví přátelé?
  
  
  Jí nebyl proti odpovědět emu. — Ne, — řekl jsem, — obávám se, že ne.
  
  
  — Může, taky to chceš?
  
  
  Uvedení jednu ruku na volantu, druhou je to, že pak tápal pod sedadlem. Když vytáhl ego zpět, v ruce měl páčidlo. Zasmál se. — Může být, můžeš to použít?
  
  
  'Je to možné. Ale já jsem обойдусь bez toho. Děkuji vám za vaši laskavost.
  
  
  — Bez ohledu na to, — řekl on. — Zvláštní místo ve vile. Velmi se snažím. Velmi недружелюбая. To není ten dům, kde se cítíte dobře a budete se rádi".
  
  
  — Nikdy jsem tam nebyl, " řekl jsem. — Ale já ti věřím.
  
  
  "Jsem выключу svatý", — řekl on. "To vám tvým pochodu za vizi".
  
  
  Její zeptal se. — Armáda?
  
  
  "Cizinecké legie," odpověděl. "Zavřete oči na několik minutu. Jí ti řeknu, když jsme se tam dostáváme.
  
  
  Po nějaké době auto zastavilo. — Dobře, — řekl on.
  
  
  Znovu otevřel oči. Kolem nás bylo кромешная tma. Ji strčil řidiči stoh bankovek.
  
  
  — Štěstí, — řekl on.
  
  
  Její vyšel, kolem stroje.
  
  
  Řidič высунулся. — Kilometr otevřeně. Vpravo. Kamenná zeď. Do výšky tří metrů. Rozbité sklo shora. Brána sedm metrů. Nabroušený navrch. Uvnitř nic stojící krást. Alespoň před měsícem. Ale alespoň hodně štěstí.
  
  
  On se stále usmíval, dokud stroj tiše couvání jel po silnici. Její počkal, až se přestat ego slyšet, a pak šel. Dokud se její pochvy, její kontrolu, že ostří břitvy stále na místě.
  
  
  Kousky mechu ležel na staré sténat, jako klíčení shnilé. Rez облупилась na železné bráně. Lunární sergej пробивался přes úzce сросшиеся jehličnaté stromy, поднимавшиеся kolem клочков mlhy, a hrál v нечесаной trávou, торчавшей kolem země, jako vousy тушку.
  
  
  Od silnice je málo, co bylo vidět. Jediný způsob, jak stroje, jen co překročil, s ohledem na vyjeté koleje v примятой trávě. Vysoké stromy stáli jako hodinový mezi zvědavými pohledy a vily.
  
  
  Nějaký čas jí stál za dveřmi a poslouchal. Jen ticho. Žádný pes, signalizace o mé přítomnosti. Žádný šesté smysly pro označení hlídek, pocity, které tolikrát спасало mě.
  
  
  Její sundal bundu a hodil ji na vrcholu zdi, aby se chránit špinavé ruce od střepů skla, které ležely na kamenech, čeká, že podivuhodný skončí krví. Její vyskočil, našel spolehlivou oporu a jedním pohybem подтянулся nahoru, tahání za bundu za sebou.
  
  
  Присев na úpatí stěny, její, zastavil se a poslouchal. Jen ticho. Пригнувшись a pomocí stromů jako úkryt, její, se pohyboval vpřed, rovnoběžně se stezkou. Její se pohyboval pomalu. Moje nohy vkročili na mokré trávě. Mlha, vůně jehličí a mořskou vodou, клубился kolem mě.
  
  
  Její vylezl na kopec, a najednou viděl záblesky světla přes stromy a přes mlhu. Po několika sekundách ji dosáhl otevřeného pole.
  
  
  Její zastavil na kraji stromů a viděl, že stopy strojů pravici složení doleva, a pak se znovu obrátí přímo ke vchodu do vily. Bílé "mercedes", téměř skryté v mlze, stál temný a tichý, na příjezdové cestě.
  
  
  Samotná vila s chlad studeného kamene, витающая v nočním mořském vzduchu, вырисовывалась kolem mlha, jako místo strašlivé noční můry. Vysoko v okně uprostřed viset okenice, kus mléčně bílé záclony se lovit osvětlené měsícem, a díval se na scénu dole, jak невидящее oko. Dvě horní podlaží vily byly tmavé. Sergej hořelo ve třech oknech v prvním plánu patře.
  
  
  Drží se v rámci hranicí, její rychle obcházel dům. Zadní část, strany na druhou stranu a na přední části zůstaly černé a безмолвными. Její začal blížit na tvrdé trávě. Jen tenká sprchovým závěsem прикрывала správné okno. Lezení na bobek, ji, podíval se dovnitř.
  
  
  Byla to kuchyň. Vysoký číňan seděl ke mně zády za dřevěný stůl a pije kouřící šálek čaje.
  
  
  Její пригнулася a blížil se k druhému oknu, požehnání vlhkost, která se zabývá приглушала moje shaggy. Pomalu ji znovu zvedl hlavu a zjistil, že při pohledu do místnosti, kde byla jen postel. Guido ležet na této posteli, opřený hlavou k naříkání a palec časopis. Ji viděl, jak se mu stáhla sako a переложил zbraň s páskem v наплечную pouzdra.
  
  
  Třetí ze tří osvětlených místností se nacházelo ve značné vzdálenosti od prvních dvou. A dokud je její krunýř tam, držel pod úroveň parapetů, ji uslyšel hlas doktora.
  
  
  — Drahé, — řekl on. — Já jsem se velmi snažil být trpělivý s tebou. A jí připadá, že trpělivost je odměněna, porozuměním a vděčností z vaší strany; jen nevěra a zrada. A teď, bohužel, moje trpělivost přišel do konce.
  
  
  Nyní jeho byla na úrovni okna. To bylo otevřeno, a hlas doktora, nabitá hrozbou, byl zřetelně vidět. Jeho, přistoupil k подоконнику. Další část této jemné bílé záclony, jen částečně задернутой, visel v místnosti, jako pavučina v hrobě. Kochat se výhledem na místě, přes okna, její jasně viděl dr. Инуриса a dívku. Doktor sundal bundu a накинул šátek na místo, ale několik dvoulůžkových bradavice stále házet své сморщенный zlomyslný pohled na záhyby hedvábné obvazy.
  
  
  Ní, viděl, že dívka stále byla oblečená stejně, jako když ji potkal ee. Ruce u nah byly сцеплены za zády, jako u dítěte, které отчитывают za špatné chování, cíl lehce склонена a lesklé vlasy stále spojeny světle zelenou páskou.
  
  
  — Doufal jsem, že budete stále mě určité ocenění, — řekl doktor. "Doufal jsem, že přijdeš ke mně na jeho volej z pokladů, které může dát jen žena, že jsi pomoci začnete opustit mě za věnování, které ji vylil na vás tak jasně a tak neustále. Můžete mi nebudete věřit, ale opravdu to byla moje upřímné naděje. Ale možná to taky doufal. To by nebylo poprvé. A proto také vím, že to, co není dáno dobrovolně, může být převzato silou". Dívka se podívala otevřeně na něj. Mluvila pomalu a promyšleně. — Jsi hrozný, řekla.
  
  
  Osoba Инуриса исказилось od hněvu. On zvedl ruku a znovu se ponořil. — To už se začíná podruhé za dnešní večer, když jsi vyprovokoval mě tak, že mi chce ukázat krutost v tvém tak neobvykle krásné tváři. Ale neměl jsem to dělat, ne? Její, vypadající tak hrozné. Ano, je jí tak chápu, že moje funkce není zjišťují, že máte oprávnění. Ostatní již vysvětlili mi to.
  
  
  — Nechápejte mě špatně, pane doktore, — řekla dívka. — Nemluvil jsem o svůj vzhled. Mám na to méně jen pravdu.
  
  
  'Oh, že?' — řekl doktor.
  
  
  — Ne, — řekla.
  
  
  — Co, moje milá?
  
  
  "Ty jsi mi opačném proto, že jsi tak nevýslovně špatné, — řekla.
  
  
  Doktor se zasmál, pronikavý smích praskla kolem ego obscénní krku.
  
  
  — Špatné, — řekl on. "Jak málo víte o špatně mluvit o nen tak snadno. Ale brzy se dozvíte více o tom, a já budu vaším průvodcem, vaším učitelem, svým partnerem".
  
  
  — Nikdy, — řekla.
  
  
  "O, ano, drahá," řekl doktor Инурис. — A velmi brzy. Zde, ve vašem pokoji, na své posteli.
  
  
  Dívka se rychle podívala na dveře.
  
  
  Doktor zavrtěl hlavou. — Ne, — řekl on. — To ti nepomůže.
  
  
  Dívka скривилась.
  
  
  V tomto okamžiku jsem chtěl jednat, vrhnout se do místnosti, aby zjistili dr. Инуриса a slyšet ego jemný, oduševnělý hlas. Ale já jsem se přinutil se zklidnit. Zatím fretka on neudělal nic, kromě tlachání. Dívka přežije to. A očekával, že mě bude stále více a více příležitostí dozvědět se více o této извращенном osobě a ego tajemný пленнице, která se zabývá svým fantastickým tváří a dokonalým tělem se probudila ego hrozbu.
  
  
  Ухмылка zvěrstva a предвкушения оскалила ego zuby. "No, můj skládání dolar," řekl. — Dávám ti poslední šanci. Ti dal vše, co je v mých silách. Dáš jsi mi na oplátku to, co je v tvých silách, nebo by to mělo být převzato máš?
  
  
  "Můžete si vzít mě, dr., — pevně řekla — ale víte, a já vím, že už nikdy nebudete mít se mnou".
  
  
  Osoba dr. побледнело a čelisti dostaneme squished od hněvu. Vídeň pulzoval na jeho виске, jako drak, свернувшаяся pod ego bledé tělo. On přišel k dívce, která se zabývá seděla tiše a klidně, díval se mimmo něj, jako by ego už neexistovala. Ego obrovská ruka zvedla a вырвала pásku kolem její vlasy, které klesly hej, na ramena se zlatým vodopádem.
  
  
  Hněv vzplanul v odpudivé části ega osob, усилившись, aby se o několik sekund, které trvalo emu, aby se chytit zelenou pásku a flirt ho na zem. On se odmlčel se na chvíli, aby se s ní vyrovnat a připravit se na хладнокровному zaútočil na nah. Dívka šla se podívat mimmo něj, jako by ego záměry už ne nedotkl se jí, jako bzučení mouchy.
  
  
  Doktor opět podal ruku. Ego dlouhé tenké prsty uzavřely na tenkém вырезе její šaty, a koleno prstů záměrně stál v bujné ложбинке mezi její prsy.
  
  
  Udělal rychlý pohyb запястьем, a стянул tkanina s jejím tělem. Seděla nehybně, když se стянул tkanina s ramen a dovolil, hej, s o šustění spadnout na zem.
  
  
  To není шевельнулась, aby chránit své reklamě vystupuje krásná nahá prsa z chamtivé vzrušení, zuřící v ego očích. Její ruce visely po stranách. Na ní byly jen bílé kalhotky, a balet pantofle-лодочки.
  
  
  Dech dr. вырывалось z něj, шипя. "Ach tak," řekl.
  
  
  Dokud ji přinutil se ignorovat вопящий ve mně hlas, призывавший rozebrat ego hadí krku, jeho ruce sklouzl na její boky, a její kalhotky začal upadnout na загорелым bokům.
  
  
  Hubert pravdu o Nicole Dělá, pokud to bylo Nicole Dělá. Ona byla blondýna od přírody.
  
  
  Postel byla napravo ode mě, v rohu mezi zdí a oknem. Dívka, stále pevný, bylo nalevo ode mě, a doktor Инурис mezi ní a postelí.
  
  
  Vstal na kolena, lehce lapal po dechu vzrušením a únavou, on se vyhrnul kalhotky hej až ke kotníkům.
  
  
  Dr. Инурис zvedl na nohy, popadl ee za ruku a začal tahat zpět do postele.
  
  
  Jí dovolil, hej, udělat jeden krok, druhý, jen aby se ujistil. Na vnitřní straně jeho levého stehna krtka nebylo. Vůbec ne. Pak se její перепрыгнул na okenní parapet a skočil do místnosti.
  
  
  Doktor se otočil kolem své osy, vidět mě. Dívka vklouzl zpět do svého balíčku, zkažené oblečení.
  
  
  Šátek свалился od krku lékař, odhalil ego nechutné límec kolem bradavic. Předtím, než se ji podaří překlenout propast mezi námi, on je překonal ve svém úžasu.
  
  
  — Guido! on vykřikl. — Guido!
  
  
  
  Kapitola 7
  
  
  
  
  Koutkem oka ji viděl, jak se dívka zvedla svou изодранное šaty a lisované лоскутки tkáně k vlastní чувственному tělo. Dr. Инурис byl sevřený, jako pavouk v pasti, tráví čas na příjezd smrtící Guido.
  
  
  On se snažil utéct na den. U mě zazářil na góly, že je pravděpodobné, že se bála setkat se svým malým katem v temné chodbě, a pak zaplatit pokutu za ущербный inteligenci a náladovost Guido v podobě пистолетной kulky 22 měřidla od tohoto отморозка. A ve stejné době u mě vznikla duševní obrázek trpaslíka-barbar, спрыгивающего z postele, выдергивающего z pod myš svou zbraň Trejo a пустившегося uniknout do místnosti dívky.
  
  
  Jako deadbeat v úhlu boxer, dr. Инурис se pohyboval vlevo rovně podél stěny místnosti, ego, dlaně nasazen ven, jakoby v gestu usmíření.
  
  
  U mě by bylo moc času. Dr. představoval stejnou fyzickou hrozbu, jak je sladká vata, ale vstávat mezi ním a Guido žádný smysl. Webové potyčka, do které se mohl zapojit, bylo cd, kde šance byly na jeho straně.
  
  
  Jí dovolil emu přistupovat, взмахнув rameno a levé ruky. To kopali mě, svíral mou pravou ruku. Ji pustil ránu, a slušně-jeho ego v čelisti. On narazil do zdi, pak vklouzla dolů, ztratil vědomí, krev tekla na ego fialové rty.
  
  
  Její není stahl si pospíšit, aby si podívanou, ale otočil se a spěchal na den. Pozdě. To распахнулась.
  
  
  Guido stál tam. Trejo byl zaměřen na můj život. "Stůj pozoru," řekl.
  
  
  Jeho zvedl ruce. Jí patří jim, že v okamžiku, kdy u Nicolase Anderson, obránce slečny, že se ocitnou v nesnázích, nebyl zvláštní důvod zabývat se Guido. V tom byla absolutní nutnost.
  
  
  Zbraň zůstal nehybný. Doktor byl ještě sám teď. Guido se usmál. — Tak to jsi měl zabalené tohoto ублюдка, ne? No hlas a všechno, myslím. Ale přesto nemohu souhlasit, kámo. To znamená, že jsou špatné pro mě. A to se mi nelíbí. Ty jsi musel utéct, když ji ti řekl. Nyní můžete litovat o tom.
  
  
  Ostré oči Guido všimnete dívku a posílena. — Šaty sebe, — řekl on. — A zavolej Тьсоенга . Řekni emu, co lékaři potřebují pomoc. A ne se snažit, aby nezlobily.
  
  
  Dívka se otočila k nám zády, vytáhla z pod postele kufr, vybrala několik kusů oblečení a začal se oblékat.
  
  
  — Jsi, — řekl Guido, — vyber si kus zdi a připojit k němu ruce.
  
  
  To udělal, jak mi bylo řečeno. Guido strávil u mě přijatelný vyhledávání. Pravděpodobně, to je dost části se stal terčem těchto vtipů, naučit se řemeslo. Ego hledání by mohly přinést emu zbraň, nůž a plyn bombu, ale on nebyl dost dobrý, aby se sehnat tři holicí strojek. Guido nebyla příliš nápadité. — Dobře, — oznámil, že on je, budete — li se čistí. Otočte se, položit si ruce za hlavu a mějte ih tam, dokud ti neřeknu vynechat ih".
  
  
  Za dveřmi byly slyšet shaggy. Dívka se vrátila s číňana, který ness ručník a něco podobného na malou misku s vodou. Ji poprvé viděl ego ruce. Nehty na deiktický prstech a мизинцах trčely, jako четырехдюймовые dýky.
  
  
  "Určit doktor, Тьсоенг ", — řekl Guido.
  
  
  Китайец přikývl.
  
  
  — Jsi, — řekl Guido dívce, — postavte se vedle s tím svým bílým rytířem, a žádné vtipy. Jeho dost tebou na krku. Kdyby to záleží na mě, by ho zastřelili vás oba upřímně tady na místě. Tehdy byl bych klidnější.
  
  
  Číňan преклонил kolena vedle dr. Инурисом, utírání ego tvář ručníkem. Dr. застонал, a ego korunka свесилась s ošklivé krku. Ego oči моргнули. Číňan pořád utírat ego, dokud lékař není vytlačeno ego stranou, snaží se dotknout ego dlouhé nehty. — Pomoz mi vylézt, Chang, — řekl on.
  
  
  Číňan chytil ego v podpaží a zvedl nahoru. On pokračoval прислоняться zády k sténání. — Přines mi brandy, Chang, — řekl on.
  
  
  Číňan vyšel přes místnosti a po chvíli se vrátil se sklenicí brandy. Dr. окунул svou свиную tlamy do sklenice a vdechl páru, než k pití. Volnou rukou se ощупал poškozenou čelist. Pak se obrátil ke mně s unavený úsměv. "Žádné skutečné škody, pan Anderson," řekl. 'Alespoň pro mě. Co se týká vás... no, to může být něco úplně jiného.
  
  
  — Poslouchej, — začal jsem.
  
  
  Ale Guido přerušil mě: "drž Hubu," řekl.
  
  
  dr. Инурис přejel ho od něj, jako trenér, který má případ s тявкающей mladý psem. — Dost na to, Guido, — řekl on. "Držte hubu."
  
  
  Guido lidé nejsou hrubé podíval se na něj. Zdá se, že ih vztah nelze stavět na přílohu. Guido byl bych stejně šťastný, poslat málo své automatické pistole dr. Инуриса jako holka a já každý rok, jak jsme рухнем pod ego kuličkami.
  
  
  — No, pan Anderson, myslím, že je čas, ty a já přijít na nějaké konečnému pochopení. Zdálo se mi, že jsem vysvětlil vám tam v Negresco, že dívka, která se zabývá upoutala vaši pozornost, ve delle velmi nemocná. A ve vaší přítomnosti, tady se může jen zhoršit a zkomplikovat její nemoc. Ji jsou ochotni smířit se s poměrně dramatickým způsobem, kterým jste tak nesnesitelně prokázal svou loajalitu, protože, zdá se, že žádné poškození nebylo způsobeno. Ale musíte pochopit, že jsem muž vědy a není потерплю žádné rušení, když jde o velmi vážné otázky léčby nemocného člověka".
  
  
  — Pokud někdo v této místnosti a je nemocný, doktor, — řekl jsem, — tak jste to vy.
  
  
  Znovu pocítil sílu ega úsilí o potlačení hněvu, který hrozí narušit ego masku благожелательного lékaře, aby výstup pokřivenému hněvu, пылавшему uvnitř něj.
  
  
  Třes пробежала na ego tělo. Udělal ještě doušek brandy. Ego oči se dívali na янтарную tekutiny, dokud to točil brandy v ruce. On si začal uvědomovat, co jsem slyšel a viděl víc, než on tuší. — Pan Anderson, " řekl s jednou kolem své снисходительных úsměvů. "Tam jsou takové případy mezi lékařem a pacientem, které se zdají, jako by to říct, podivnými pro nepřipravený pozorovatel. Scéna, která se zabývá se může zdát šokující matematiky takovému, jako jste vy, by byl okamžitě srozumitelný jednomu kolem mých kolegů.
  
  
  — Přestaňte, pane doktore, " řekl jsem. "Nevím souhlasím, ale pokud jsi to tak myslel, pak jsi ještě větší blázen, než její podezření, a tušil jsem, že jsi úplně oklamat a позоришь své povolání".
  
  
  Doktor strčil své tlamy v шаровидную misku svého sklenice na brandy a zhluboka se nadechl, než впиться do mě očima.
  
  
  — Jaká škoda, " řekl sad s úsměvem. — Velmi se omlouvám. Je pro tebe. Jste blázen, pane Anderson. Pokud by jste pouze uposlechli mne, byste mohli nyní vychutnat vyhlídku ponořit se do velmi bohaté beauty Azurové Pobřeží. Ale místo toho tvoje tvrdohlavost tě přiměla zasáhnout mé plány. A to, pane, je velmi nešťastné.
  
  
  — Bohužel pro vás, " řekl jsem. "Ale ne pro holky je to tady, myslím."
  
  
  — Hrdinové mě забавляют, pan Anderson, "řekl," отхлебывая brandy. "Možná, že vaše zkušenost sahá až do westerny, stejně jako mnozí vaši krajané, ale můj je založen na faktech. A tak ji, doufám, že budete mi věřit, když jí řeknu vám, že na základě kolem mého značné odborné znalosti, náhlá smrt setká více hrdinů, než kalhotky. A jeho důvěru, že je to tak nepříjemné pro ně, jako pro ih menší, ale praktičtější protějšky. Ale dost filozofování. Stačí říct, že jste udělali my sami, naše dívka laskavosti. A pro mě jsi nic víc než mírné nepohodlí.
  
  
  — To se teprve uvidí, doktore, " řekl jsem.
  
  
  — Opravdu, — řekl on. "A to se nyní objeví".
  
  
  Dr. Инурис dal sklenici. — Тьонг, shromáždi celou svou zavazadla a dal všechno do auta. Jsme уезжаем co nejdříve.
  
  
  Obrátil se opět ke mně. — Tady, pan Anderson, jste dodali mi nepříjemnosti. Ji měl opustit tento dům nyní. Brzy Guido, Chang ji, a mladá dáma, jejíž blahobyt vás tak trápí, уедем. Budeme hledat nové bydlení jako preventivní opatření proti případné nepokoje, které by mohly být způsobeny lidmi, kterým se stal zvědavý dozvědět se o vaší aktuální poloze. A věcech, — ego tenké rty se do samolibého úsměvu, ale oči метнулись k dívce, — bude pokračovat až do jejich nevyhnutelné oba konce.
  
  
  Guido zamával pistolí na mé straně. — A co s ním bude?
  
  
  "Ach, Guido. Milý Guido, — řekl dr. Инурис. 'Потерпи. Vypsat recept мистеру Андерсону v pravý čas. A dokud doporučuji vám ulevit ego v jednu ve sklepních místností a dobré spojit tam. Zeptejte se Чанга jít s vámi. A pak, když Chan všechny упакует, a vy dva spolu stáhněte si vozík, podíváme se, co můžeme udělat s bolestí pana Andersona na-ego oddělení od této mladé dámy.
  
  
  — Pojď, — řekl Guido, ukázal mi na dveře.
  
  
  Chang se k nám připojil venku na chodbě. Ve delle byli dobrý tým. Chang, chůzi přede mnou po chodbě, držel dost daleko od mě. Guido zůstal dost daleko za mnou, takže jsem se nemohl rychle pohybovat do zbraně.
  
  
  Na konci schodiště byl malý ze jaro, vedoucí dolů. Na úpatí schodiště jsme vstoupili do malé místnosti, prázdný, pokud nepočítám židle s dřevěným opěradlem a maloval v bílé barvy stolice, na kterém se v tlumeném světle holé hrušky, ввинченной na strop, виднелась jemně skládané noviny. Pod stolem, úhledně sbalený, jako kdyby ih tam dal pro svůj zamýšlený účel, ležely kousky lana.
  
  
  — Sedni si, " řekl Guido.
  
  
  On byl efektivní pracovník. Emu trvalo jen minutu, aby svázat mé ruce na opěradlo židle a nohy k ножкам.
  
  
  — Můžeš jít, Chang, — řekl on.
  
  
  Китайец sklonil hlavu v небрежном поклоне, pak tiše vylezl po žebříku.
  
  
  — Jsem poslal ji, — řekl Guido, — protože chci vám něco říct.
  
  
  'Oi?'
  
  
  — Doktor si myslí, že jsi nějaký vtipálek, kámo. Děláš ego smát. On strčil hlaveň pistole mi pod bradu a naklonil hlavu dozadu. — Ale nemyslím si, že jsi tak legrační. Ty se mi hodně problémů dnes večer, a to se mi vůbec nelíbí. Takže, co musím říct, tak je to to, co doktor připravil pro vás — může být, bude to nechat naživu — zemřete. Její позабочусь o tom, přijít sem, než odejdeme. A pak tě zabiju. Lékař může na nějaký čas, nezlobte se na mě, ale je to stále není příliš spokojen se mnou. A za hodinu nebo tak se rozhodne, že ve delle to nevadí. Takže jsi mrtvý, a já jsem velmi šťastný.
  
  
  Jí patří jim, že nebude bránit, aby tuto opici uvěřit, že to má co do činění se jako slaboch. — Mám hodně peněz, Guido, " řekl jsem. — Pokud jsi mě отпустишь, její všechno ti dávám.
  
  
  — Oh, ty vole, " řekl. "Jsem rád, když se mě ptají".
  
  
  — Mohl bys zbohatl, Guido, " řekl jsem. 'Pusť mě. Prosím.'
  
  
  — Chci vám říci jen jednu věc, " řekl, mírně silnější kliknutím na zbraň. On snížil hlas až šepot. — Zemřete, kámo. On vytáhl pistoli a rychle vyšel za dveře. Její viděla, jak se za ním zavřely dveře, a zaslechl, jak vyštěkl hrad. Ji začal kroutit prsty u nohou dostal v popruhu. Po několika sekundách ji vytáhl čepel kolem svého úkrytu a už pracoval na provazy. Guido, může, a flirtoval s Nicholas Andersonem, ale Nicholas Carter — je úplně jiná věc. Exkurze nevinný turista přišel do konce. Trvalo mi více než třicet sekund, aby перепилить lano.
  
  
  Ji vzal noviny ze židle. Je-Матен byla dost silná, aby chrlit trik. Ji otevřel noviny a nechala složené pouze jednou. Pak se otočil ji a dále šikmo v těsné válec a nepodařilo se mu ohnout na polovinu. Hotový výrobek měl zúžený madla a pevný jako skála, hlavy. Bylo to levné zbraně, ale smrtící.
  
  
  Její zvednul porušené lano, volně přivázal nohy k židli a strčil rukou do opěradla, mačkání novin za zády.
  
  
  Nemám dlouho čekat. Ego shaggy загрохотали po schodech a zámek vyštěkl. Osoba Guido bylo jasně červenou. On vyrazil dveře.
  
  
  — Dirty bastards, — řekl on. — To je hotel Chan zabil tě. Aby mě potrestat. No, oni všichni mohou získat blbost pro mě. Do té doby, kdy ji skončím, budeš трупом.
  
  
  — Nedělej to, Guido, " řekl jsem.
  
  
  "Кончай své modlitby, kámo," — řekl, že přístup ke mně se zbraněmi v pohotovosti.
  
  
  To trochu приоткрыл ústa, aby on si myslel, že chci říct něco jiného. Pak ji hodil bidu pro sebe, a to стукнула na ego ruce s pistolí. Zbraně letěl na oblouku nad ego rameno a leptané do země za ním.
  
  
  Oči Guido posílena. On se přikrčil, обороняясь, pocit ушибленную ruku a škrabkou na nohy. Ego dech вырывалось kolem вздымающихся plic, když ho адреналиновая systém приспосабливалась k obnovení zranění. Ego světlé oči nikdy nepustil mě.
  
  
  Šel jsem za ním, když on заскользил zpět. On přestal třít hojí zraněnou ruku. On natáhl ruce dozadu, tápání zbraň.
  
  
  Náhle padl na kolena a ego pravá ruka метнулась do zbraně. Její počkal, dokud se úplně вытянет ruku, pak klikl novinami v ego локтю. Kost je na mizině, a zvířecí vytí spadl s ego rty.
  
  
  Někde nahoře jsem slyšel její hlas doktora... — Guido? on řekl. "Guido! Kde jsi?'
  
  
  Guido byl couval do kouta v této temné suterénu místnosti, jeho tvář исказилось od bolí, když jeho невредимая ruku метнулась do zbraně. Ego prsty se uzavřely kolem kliky, když jí dovolil jeho zbraně zasáhnout ego na nos zdola, na ноздрям. Ego nos byl zdrcen, a úlomky kostí pronikly do ego posedlý vraždou mozek.
  
  
  S ego окровавленного obličeje spadl pronikavý výkřik plačící. Pak padl na záda, trhl a strnul. Ji, postavil se na kolena, переложил bidu v levé ruce, zatímco pravou popadl zbraň.
  
  
  Zvedl oči, ji viděl nehmotného těla postavu, одетую v černé, nahoře schodiště. Ego ruce byly táhlý, a ze čtyř кинжалоподобных nehty pomalu kape tmavá tekutina. On se zastavil nahoře schody, a tam jsem poprvé slyšel, jak Zhang řekl, a ze dvou slov, které pronesl, mám v žilách vyztuženou trombu.
  
  
  '" Латродектус Мактаны " — monotónně řekl.
  
  
  Díky сомнительному radosti nápravy výcvik přežití Ji, věděl, že kape s ego nehty: koncentrovaný zášť černá vdova.
  
  
  
  Kapitola 8
  
  
  
  
  Tak a bylo. Nebyl prostor pro chyby. Buď ji избавлюсь od Чанга, rychle a přesně, buď to dostat mě a roztrhat mé tělo na jednou z nejvíce zhoubných jedů, které jsou přiděleny žádným tvorem na Zemi. Zášť v patnáct krát silnější než chřestýš. Ale smrt, pokud to bylo jakousi útěchou, je pravděpodobné, přišlo by v brzké době z tohoto dokončit všechny odpovídající jedy tisíc pavouků, капающей s každým obří houba tento číňan.
  
  
  On ke mně, jako by jí byl безоружен, krok za krokem, jak někdo jde траурной průvodu. Za ním, na vrcholu schodiště, s насмешливой úsměvem při pohledu dolů, doktor Инури udělal neopatrný gesto na rozloučenou, jakoby se loučí se dvěma hráči ping-pong, a zmizel po celé zorné pole.
  
  
  Její odešli dál do místnosti a dal maloval bílou barvou židle mezi sebou a podle odhadů zvýšilo Чангом. Tvář ego zůstalo neslaný, dech neúnavnou, tmavé oči nehybné.
  
  
  Její dal nohy dohromady. To není čas na špatné výsledky střelby. Jí pravdu o zbraň Guido. Byl to "Trejo" 22 měřidla, model 1. Rukojeť volič byl instalován na rychlost: když se její нажимал spoušť, разрывалось osm kol, a ji do hotelu, aby se všichni dostali do костлявую prsa Чанга. Pokud by ji целился emu na hlavu, byla by šance, že část střel промахнется kvůli úplatkům ego " mechanismus.
  
  
  Chang zastavil se na úpatí schodiště, vedle s koupelnou, ve stínu, закрывавшей ego впалое tvář. A pak ruce v černých rukávech, tyto odporné ruce, hypnoticky kymácí sem a tam jako studená předehrou pro balet smrti, sklouzl přes práh.
  
  
  Ji zvedl zbraň oběma rukama. Pomalu, zakřivené могильные ruce корчились, jako je obří akné v ритуальном podání, a čas od času kapka hustého jedu скатывалась na ногтю na zem.
  
  
  Jeho, cítil, jak se zbraň pohybuje v mé ruce, ale поборол přání otevřít oheň. Ji hotel Chan přestěhoval se dál do místnosti, ke světlu.
  
  
  Ji opatrně sklonil zbraně, aby se zbavit svaly a vazy od napětí očekávání. A v tuto chvíli Zhang přeskočil židli.
  
  
  Není čas na dvě ruce. Ne více času na důkladné прицеливание. Švihnutí její stehna, zvedl pistoli a stiskl spoušť.
  
  
  Došlo k výbuchu... kompletní klid.
  
  
  Nádherný stroj smrti Guido uvízl.
  
  
  Chan stál na druhé straně židle, popichování prsty se mi do očí. Нырнув, jeho hit papírové bat, ale setkal se jen vzduch, když se to vyvede ruce. On rychle obešel křeslo, pohybující se do stran, ale když se to hýbalo, to dělal to samé, vedení mezi námi stejnou vzdálenost.
  
  
  S časovým odstupem pouhých mikrosekund černé, mastné nehty přelétla dopředu, jak čtyři šípy, při pohledu na mé oči. Ji strčil zbraň za minutu, kyvné bat nahoru-vpřed, dostat se jen do vzduchu.
  
  
  Každý gram koncentracích v mém mozku a očích напрягался, aby odhadnout směr a rychlost každé potenciálně smrtící útok Чанга.
  
  
  A hypnotické vzory, které se плел pro mě, byli jen součástí více spletitou osnovy starého plán útoku, který nakonec skončilo by to smrtí. Пронзающие vzduch nehty вспыхивали všechny olizuje a lízání, ruce dál раздвигались, oči stále více a více napjaté, aby se držet krok s tmavého slabého provozu. Pak byl chvíli bezstarostné, akutní bolest od вонзающихся v těle hřebík, a pak utrpení a smrt.
  
  
  Pokud jen smrt nepřijde na Чанга dříve.
  
  
  Její nastavil jeho zraky дубиной emu na bradu, a když se отдернул hlavu dozadu, jeho iso celou síly levé ruky врезал židle emu v životě. On se dusil a отшатнулся, ale rychle získal rovnováhu a znovu napadl.
  
  
  Jeho, přistoupil k němu, předkládá před sebou židli. Chan stál na svém místě.
  
  
  Ego levá ruka náhle метнулась k mým očím. Její naklonil hlavu dozadu, ale příliš pozdě si uvědomil, že to byla finta. Ego pravá ruka byla zaměřena dolů, dva jedovaté oštěpy byly zaměřeny na síť žíly na zápěstí mé ruky, která se zabývá толкала křeslo dopředu.
  
  
  V poslední chvíli ji отдернул židli, a Chan iso všech sil se snažil kompenzovat svůj tah. On přišel pozdě. Ego malíček letěl nad cílem, a špičkou dlouhého nehtu ukazováčku narazil do pultu.
  
  
  Pravou rukou udeřil do jeho ega pálkou do hlavy. On se sklonil, aby se zabránilo její, když ji otočil na židli na druhou stranu. Jí byl odměněn křehké потрескиванием. Шипящее dýchání, hněv, smíšený s rozpaky, vzrušeném s rty Чанга. Четырехдюймовый nehty stál, chvěje se, špičkou hluboko do stromu.
  
  
  Znovu ji пододвинул k němu židli. Тьонг hotel více o tom slyšet. Židle je zasahováno emu ego záměru. Ego levá ruka nechtěla, aby se moje tvář a oči, a pravá chytila se za židli a pokoušel se vyrvat ego na mém neochvějném triky.
  
  
  Mezi námi v крашеном bílou barvou stromu třásl poskvrněný rozbité hřebík; čepele více než jeden a půl milimetrů v měkké smrk, jak je drobná šipka, celý pokrytý smrtící jed, z akutní do треснутой druhou stranu .
  
  
  Vyhýbali se jeden, kolem vysokých úderů Чанга levé ruky, její hit pálkou na ego v pravé ruce, která se zabývá цеплялась za židli. Chan odešel s leskem vzrušení v očích.
  
  
  Ji, věděl, že to čekal: jeden bod nedbalosti. Když ji naklonil nad stůl, aby na stávku, můj rotace a krk se ukázaly být nechráněné před ego levé ruce.
  
  
  Pokud by to odolat na místě a pokračoval držet za spodní část židle, pak vyměnil bych nic víc než bolest v zápěstí na čistý a poslední úder levou rukou na můj krk. To byl návrh, který jsem nehodlal opakovat, i když Chan doufal, že jsem to dělat.
  
  
  Pomalu dohnal k němu židle, houpající se nebezpečně дубиной. V okamžiku, kdy se strom znovu ukázalo v dosahu, Chang natáhl pravou ruku a dychtivě popadl za židli.
  
  
  Jsme znovu zaujali své pozice pro перетягивания казан kolem židle, natáhl ruku ego k mému cíli, a její skákal sem a tam, vyhýbali se jeho neúnavné útoky.
  
  
  Náhle jí padl na kolena a vyskočil z pod židle.
  
  
  Začíná druhý nejdelší nehty na pravé ruce Чанга отломился a tiše padl na podlahu.
  
  
  Předtím, než se mu podařilo zotavit se z charta povolení na provedení, znovu vstal. A hlas poprvé ji viděl strach, ego očích. Zbraně ego v pravé ruce, teď bylo úplně tupý.
  
  
  Znovu ji chytil za židli. Byl to krok, který Chan mohl ignorovat jen za cenu smrtelného nebezpečí. Natáhl levou ruku, to zase skočil na spodní část stromu. A hlasovat stáli jsme tam jako dva дуэлянта na povrchu o velikosti kapesníku, jen několik pohybů a smrt velmi blízko.
  
  
  Její bojoval s pokušením přiblížit Чангу, pod těmito smrtící кинжалами, s nasazením života, aby размозжить mu byl obličej jedním tahem obušky. S každou sekundu, šance jsou čím dál více v můj prospěch. Její polovinu snížil arsenal přede mnou. Ji mohl dovolit počkat. Ale Chang se porouchal. On spěchal přes židli, dávat hlavu dopředu, jak je lidské kopí.
  
  
  Jeho obsazení bidu, skočil stranou a chytil ego zápěstí oběma rukama. Ego drápy zvědaví mé tělo, jakoby se pár tmavé lesklé špičáky. Ego svalnaté tělo bylo rozloženo na stole lícem dolů.
  
  
  Její odstranil jednu ruku s ego zápěstí a loktem přitiskl ego krku ke stolu, a další nezatížené ego ruku zpět. Bojoval s mojí váhou a můj postřeh, nervy a svaly порвались, a kost je na mizině. Ego ústa otevřel v безмолвном крике. Když ji uvolnil tlak, jeho ruka bezmocně klesla na okraji židle. Тьонг ležel, lapal po dechu. Ego oči vyjádřili nesnesitelnou bolest a nesmírnou nenávist.
  
  
  Ji, stáhla se zpět a podíval se na něj.
  
  
  Oba jsme viděli to současně: rozbité nehty stále vystupovat na stromě, a on věděl, že Chan se rozhodl chytit ho, i přes bolest a zbytečné ruce, aby použít ego v jeho posledním útoku. Když vystoupil na své bez úhony pravé straně, obešel její ego a způsobil emu úder karate na krku boční straně rukou, čímž ego tvář треснулось o strom.
  
  
  Hrozný křik zlomil kolem ego vnitřností, a když to stahl točit, jako drak, kymácel se sem a tam přes bílé oltáře na židli.
  
  
  Kolem pravého oka vystupovat na střep od nehtu. On stále křičel, když jeho tělo se vzdala jedy, соскользнув ze židle a s matně стуком приземлившись na podlahu.
  
  
  Neměl jsem čas ztrácet ego-naše bázeň před mrtvými, nás na to, aby i nadále dívat na mrtvoly Guido a Чанга v této ponuré scéně. U mě to dlouho, co jde k lékaři Инурису ji rychle vylezl po žebříku.
  
  
  Venku domu ji slyšel řev motoru "Мерседеса". Její vyšel o dveřích jako právě v okamžiku, kdy se stroj откидывая štěrk, vyjel z příjezdové cesty a скрылась za rohem domu. Ji viděl dívka na předním sedadle, борющуюся s odporným blázen.
  
  
  Když ji dostal do rohu vily, stroj byl na vrcholu svahu, спускавшегося k bráně. To by byl u brány dříve mě, ale doktor Инурис musí zastavit, otevřít pouzdro. A pak její ego догоню a размозжу emu lebka v kešu. Dr. Инурис, by mělo být, že si to myslel taky.
  
  
  Dveře napravo распахнулась, a tělo dívky, twisted ego rukou, вылетело hlavou dopředu.
  
  
  Jeho, vrhl se k ní, když se stroj рванула k bráně. Dole zaječela, šikana, když Инурис prudce zastavil ji a vyskočila, kolem stroje. Ve světle reflektorů se zoufale snažil otevřít vrata.
  
  
  Mám teď nebyl čas na to.
  
  
  Její poklekl vedle s dívkou a vzal její hlavu do rukou. Při pohledu hej v tvář, jí znovu uslyšel řev motoru, když Инурис jel kolem brány.
  
  
  Dívka зашевелилась.
  
  
  Na východě se obloha stala lehčí. Mlha odbaveno a s šaty foukal osvěžující vánek.
  
  
  Dívka náhle přišla na mysl, její oči se rozšířily strachem.
  
  
  — Nyní je vše v pořádku, " řekl jsem, pořádně objala ji. "Je to pryč, a já si nemyslím, že se někdy vrátí sem".
  
  
  Jeho, cítil, jak napětí v jeho těle nezapomnělo, a po několika minuta podívala se na mě a začala se usmívat.
  
  
  To bylo v pořádku.
  
  
  
  Kapitola 9
  
  
  
  
  Seděli jsme na schody verandy s nápoji, které ji vydal zevnitř. V скотче, který byl u Инуриса, nebylo nic špatného. Dívka vypadala v pořádku, kromě pár škrábanců se na lokty.
  
  
  Její se jí zeptal, ne jestli chce jít, ale ona zavrtěla hlavou. Jsem nemohl vyčítat. V rýsující úsvitu vila vypadala velmi atraktivně. Kousky отколотой a zlomené růžovou omítkou вздулись, a tmavé skvrny rzi se rozšířily po celém povrchu, jako лопнувшие kapilár na nose starého opilce.
  
  
  Ne, nemohl vinit ji za to, že už chce jít. Pro nah to bylo opravdu strašidelný dům, s pamětí o těchto ужасах, a to i bez mrtvol Guido a Тьонга jako další, tajemnými tóny.
  
  
  To прислонилась k jedné kolem облупившихся dřevěných sloupů v rohu schodiště a уставилась na moře.
  
  
  Jeho řekl, hej, co je Guido a Тьонг mrtví. Zpráva se восприняла kývl, jako by podobné věci jsou nevyhnutelné ve světě, kde spravedlnost je vždy v pořádku, a zlo se nevyhne odplata.
  
  
  Jsem trval na tom, aby mluvila. Bude to dost, když bude připraven. Ji, věděl to. Ale hej, nejprve bylo třeba posedět a vychutnat si svěží vánek, vůně jehličnatých stromů a příjemné vědomí toho, že je zdarma od dr. Инуриса a ego malý gang.
  
  
  Запрокинув hlavu, se zlatými vlasy, jako polštář na staré sloup, je baví čistým vzduchem nového dne.
  
  
  Když to konečně má hovořili, její hlas je absurdní zamyšleně. "Tady je to tak roztomilý", — řekla. — Oh, já nemám na mysli upřímný zde, zde, na tomto místě. Mám na mysli tu, podél Riviéry, stromy, květiny, moře, nebe a slunce. Hotel bych ji sem přijít v jiné době, s khem něco jiného. Ale i takový člověk, jako je doktor Инурис nemůže vymazat ego krásu. A teď, když to tady není, jeho vybavení bych zůstat tady. Alespoň na chvíli. Ale to nemůže být, ne teď. Mám další věci. Útěk Инуриса byl jen začátek, alespoň pro mě. Nejste si myslíš, že se to vrátí, Nick?
  
  
  Její, zavrtěl hlavou. — Ne, on se sem nevrátí, " řekl jsem. — Ale to neznamená, že on už ne se objeví. Jí věděl, že takových lidí, jako on předtím. Oni nejsou jiný, když ih ponižováni. Nemohou dovolit, aby ih plány byly poškozeny. A když to dělají, oni jsou, jako obvykle, chtějí se pomstít. Oni se uklidní, až se pomstí, i když to bude trvat ještě dlouhé roky. dr. Инурис je přesně takový člověk.
  
  
  — Jak jsi ih останавливаешь?
  
  
  — Jste zabíjení ih. Jako zuřivého psa.
  
  
  Na ní bylo modré pracovní košile s několika расстегнутыми knoflíky nahoře a sněhobílý džíny. Ráno, pak horor noc, a v oblečení, které ona narychlo popadl kolem kufry ve svém pokoji, kde jeden špatný pohyb může způsobit, Guido střílet, to vypadalo stejně dobře, ne-li lepší, jak ráno, v kasinu, v okamžiku, kdy ji poprvé viděl ee.
  
  
  To подтянула kolena a обхватила ih rukama. To склонила hlavu, zavřete tvář svým zlatý plášť, закрывавшим všechno, kromě očí a čela. Podívala se na mě s konečky svých kmenů.
  
  
  "Můžeš se posadit tady Nick," řekla. "Osvobodil jsi mě od dr. Инуриса. To je vše, co jsem řekla.
  
  
  — Zdá se, že je něco vzpomínám si o objednávku, o zabíjení na pět franků, " řekl jsem.
  
  
  Zvedla hlavu a usmála se. "Věřím smlouvy splněny", - řekla. "Nepovažuji tě khem-něco jako Guido, který zabíjí nejmenší zábavy".
  
  
  Zdaleka ne, " řekl jsem. "Ale někteří lidé prostě potřebují být zabit. A zdá se mi, že dr. Инурис — jeden kolem takových lidí.
  
  
  — Máš pravdu víc, než si myslíte, — řekla. — Ale to by neměl být problém tvé. Možná, že ji mohu najít pomoc jinde, pokud to budu potřebovat.
  
  
  — Myslím, že teď je to můj problém, " řekl jsem. "Možná, že pak doktor Инурис bude chtít s vámi obchodovat, ji, myslel, že má taky nějaký co je pro mě. Jeho jsem ti říkal, že takoví lidé, jako on, není jiný, když jim brání v ih plány. A jí věřím, že je to trochu porušil ego plány. To může dělat mě špatně spát, hádat, kde to je, že to vykreslení, nebo mohou být, myslet si, že on za lubem nějakou záležitost, která se zabývá nemůže být tak, údajně, to je prospěšné pro mé zdraví.
  
  
  — Myslím, že máš pravdu, Nick, — řekla. — Ale můžeš se postarat sám o sebe. Tobě není třeba se zavěsil na mně a mých problémech.
  
  
  Její odevzdat. — Ty chceš, aby se to stalo?
  
  
  Podívala se na mě a nic neřekl. Ona jen pohlédla mi do očí. Ji viděl, jak slzy se postavila na jeho očích. Zavrtěla hlavou a těžce сглотнула.
  
  
  Její sel vedle ní a objal ji za ramena. 'Pak je vše v pořádku. Že by nám to bylo, že jsme to spravit spolu. Dobře?'
  
  
  — Dobře, — řekla s úsměvem.
  
  
  "Mimochodem," řekl jsem, — já si myslím, že je hloupé rozbít výherní kombinace. Jeho by nám za co nemůže chybět tok tohoto světa".
  
  
  — Děkuji, Nick, — řekla.
  
  
  — A teď jedna věc, " řekl jsem.
  
  
  'Co je?'
  
  
  "Upřímně teď rychle, než se něco stane, mohl si jen řekni mi své jméno, a co všechno to je?"
  
  
  — Je to dlouhá historie, — řekla. "Proč ne nalít si další pití, a ne sedět tady, u sloupu, kde se ti bude usaďte".
  
  
  Její odevzdat. "Jsem ochoten udělat vše. Ale dříve, než ji udělám ještě jeden krok, než se nebe zhroutí, nebo střecha houpačky spadnout na vás, nebo споткнусь o práh a сломаю si krk, její poloha by vědět, kdo jste a co se snažíme dělat.
  
  
  To вылетело na nah, jak автоматная řadě.
  
  
  "Jmenuji se Penny Доун, a snažíme se zabránit krádežím 15 miliard dolarů ze Spojených Států."
  
  
  
  Kapitola 10
  
  
  
  
  Penny Доун. Její pronesl to jméno několikrát na sebe, dokud se smísil zmrzlina s zdravý nápoj, který nalil. To jméno hej sladěné. To odpovídalo jeho optimismu, jeho zlaté vlasy, opálené pleti a její ochotu přijmout to, když šance se otočily proti nah.
  
  
  Její sel naopak nah na úpatí pilíře. "No, Penny, řekni mi příběh".
  
  
  Přitiskla hlavu ke sloupu, aby slunce обогрело její unavené tváři. "Příběh Penny Доун, — na začátku je měkký a melancholický hlas — začíná příběh Filipa Доуна, mého otce..."
  
  
  Filip Доун se narodil v Číně v rodině amerického misionáře. Oni žili v obci, kde vypadaly o nemocné, pomáhal chudým a kde je pryč dětství Filipa Доуна. Čínský životní styl byl jediný, kdo věděl, že mladý Filip.
  
  
  Prostředí mnoho přátel mladého Dona Filipa byl starý muž Ji Šan Joe. Byl to štíhlý hrbáč muž s dlouhými bílými kníry, свисавшими na obou stranách rta. Ego kůže byla podobná pergamenu, ale ruce byly pružné, jako u dospívajících. V mladších letech Jie Shan Joe byl slavný фокусником.
  
  
  Filip Доун byl miláčkem starého muže ve vesnici, a on se dozvěděl Filipa některým svým kouskům. Ji miloval hádanky a složité věci. Mohl trávit mnoho hodin, vybojovat si položky, jako jsou tajemné krabice, které shromažďují, - krabice uvnitř krabice, uvnitř krabice, kterou mohl otevřít pouze ten, kdo věděl ih složité, ale jednoduché kombinace. Kliknutím na jedno místo, snadnou постукивание jinak se krabice otevře.
  
  
  Ji Šan Joe se naučil mladého Filipa umění těchto triků, a v době, kdy Филипу musel odvézt své rodiče do Ameriky, kterou on nikdy věděl, že to stahl velmi zběhlý ve vytváření ih. Složité hádanky Joe . Na paměť a na počest ih přátelství starý muž dal Filipa jednu kolem svých шкатулок, umělecké dílo, levné a krásné řezby ze slonoviny. Филипу Доуну bylo deset let, když jeho rodiče se vrátili do Ameriky. Nikdy nezapomenu na nás, dědek, naše ego, zlým okem. "Život je plný magie", — řekl Jie . Shang Joe části mluvil chlapec. "Nikdy nevíte, jaké triky to bude hrát nebo jaké zázraky se projeví. Je to největší show všech dob".
  
  
  Pokud pobýváte v Americe, Filip pokračoval řešit hádanky a kouzla. Miloval zámky. Zámky s klíčem, kódové zámky — to vše завораживало jeho. Když Philip se zapsal na univerzitu, studoval strojírenství a v určitém okamžiku šel pracovat do firmy, která se zabývá vyvinula bezpečnostní systém pro banky. To byla ideální práce pro Filipa Доуна.
  
  
  Poměrně brzy v jeho kariéře on začal získat určitou pověst díky vlastní pěst, je zřejmé, волшебному talent v navrhování bezpečnostních systémů. Když se k němu obrátily další firmy, on sám šel do obchodu. Vzhledem k tomu, ego pověst, není divu, že vláda brzy связалось s ním získaného úkoly.
  
  
  Золотохранилище a Fort Knox se staly v USA téměř synonyma. Ale mnoho lidí neví, co je nyní v trezoru Federálního rezervního systému pod Nassau-drcené na Manhattanu více zlata, než kdekoliv jinde na světě. A když se vláda rozhodla modernizovat toto úložiště je určeno k Филипу Доуну.
  
  
  Penny Доун posunula a sevřené nohy pod sebe. Jeho přinesl hele, další sklenici, a ona se napít, řekne svůj příběh.
  
  
  — Dobře, že Don Philip — čestný člověk, " řekl jsem.
  
  
  — A, — zašeptala ona, ale tento příběh není o něj. O, pak ano, rychle dodala. "Nenechte se na tento účet. Peníze, zlato nebo regulace; - identifikovat, nebo že by se nás ptali ego chránit, to není neklidu. Pro něj to bylo náročný úkol vyvinout něco je, než Ji Šan Joe by byl hrdý. Hlasovat že двигало jim. Design zámků, které byly jednoduché a složité současně."
  
  
  "Takže modernizace bezpečnostních systémů v trezoru Nassau-vymazán ego bylo největší úkol," řekl jsem. — A je to hotové?
  
  
  Usmála tajemný úsměv. 'Ach, ano. On to udělal. To se stalo největším dílem v ego života..."
  
  
  Vláda miluje tvrdit, že nikdo neví kombinaci, potřebné pro otevření trezoru, co nám kdo nemá potřebné informace, aby proniknout do něj. Ale, samozřejmě, Philip Доун — jediný člověk, který ví ego. A s nimi fretka, jak to navrhl úložiště, vláda наняло ego jako konzultant pro udržení kvality ih bezpečnostní opatření. To dělá všechny potřebné změny v souladu s nejnovějšími novinkami v oblastech, bezpečnosti nebo metod krádeže. On sám přijímá konečné rozhodnutí o tom, kdo bude najat jako ozbrojené stráže, životně důležitou součást obranného systému. Filip Доун mohl žít dlouhý a šťastný život. Život byl dobrý. On byl velmi уважаемом postavení, oženil se s krásnou jin, a u nich byla dcera, kterou oba byli velmi oddaný: Penny.
  
  
  Ale život byl plný nejrůznějších triků, Zhi Shan Joe to řekl tolikrát. A jednoho dne se tato fatální kouzlo všechno změnily.
  
  
  Byl parném letním dni, a rodina Доун jela na pláž, aby se uniknout z tíživé městské teplo. Když se vrátili večer, příjemně unavení a отдохнувшие, Oni byli jen pár kilometrů od domova, když se to stalo. Řidič auta, ехавшего na druhou stranu, není se vyrovnával s ovládáním a rosení v мочку narazil s autem Доуна. Manželka Filipa byla zabita okamžitě. U Philippe bylo jen pár škrábanců. Ale Penny Доун proběhla hlavou přes čelní sklo. Ona byla hrozně изуродована.
  
  
  Lékaři перевязали dívku, jak mohli, ale bylo mi řečeno Filipa, že už nelze nic dělat. Ona zůstane v, jizvy na celý život; a Philip Доун byl уязвлен pocitem viny za tento nešťastný případ, měli takové hrozné důsledky pro ego dítěte. Penny rostla, konfrontace s násilím, které mohou vykazovat jiné děti: насмехаясь nad její изуродованным, nezámrzou zjizvenou tvář. Zdá se, že Filipa to žihadlo více, než Penny. To jakýmkoli způsobem баловал Penny, aby kompenzovat její ošklivost, která se stala pro něj něco jako posedlost. To odvážel ji na extravagantní cestování, poslal do nejlepších škol, нанимал učitelů hry na klavír a zpěvu, učitelů tance, byly pořízeny ji na koncerty, balet, divadlo, vše pro nah. A, samozřejmě, ano ee po celém plastického lékařům země.
  
  
  Zdálo se, že každý měsíc byl jiný lékař a každý měsíc jeden a ten stejný revmatismu: zjizvená tkáň, deformace jsou příliš plné. Nic víc se nedalo udělat. Vyrůstat, jde do školy a obdrží diplom, Penny naučila žít se svými jizvami. To je dobře приспособилась, a věřil, že její život je kompletní. Ale její otec упорствовал, navzdory jeho protestům, v požadované tohoto magického lékaře, který neexistoval.
  
  
  Ale ukázalo se, že to existuje. A jednoho dne se bez varování a nečekaně přišel do kanceláře Filipa Доуна na Manhattanu. — Chápu, " řekl tento muž, — hledáte lékaře pro své dcery?
  
  
  - Ano... ale kdo jste...?
  
  
  — Já jsem ten chirurg, — řekl muž. 'Si ji představit sám sebe? Dr. Lothar Инурис.
  
  
  
  Kapitola 11
  
  
  
  
  Takže mnoho dalších. Инурис měl na mysli jednoduchý výměnný: přístup k úložišti Federálního rezervního systému výměnou za novou tvář pro Penny.
  
  
  To se zdálo směšné. Jen blázen by nabízel to, a jen blázen by učinil to. To neznamená, že Lothar Инурис a Philip Доун byly stejně šílené. Pokud Filip Доун a blázen, to je blázen z lásky ke své dceři. Všichni rodiče chtějí něco udělat pro své děti; Filip šel do extrémů. A cena byla vysoká pro Dona Filipa. Ego požádáni, aby zaplatit nejvyšší cenu, kterou mohl dovolit: zničení ega díla. Krypta, který to navrhl, má železobetonové stěny. Je to o dvacet sedm metrů pod ulice Nassau. Vnější vrata s složitý systém dvojího klíče. Ale přístup k samotnému úložišti probíhá přes úzký průchod, přes трехметровый девяностотонный ocelový válec. Válec se točí na sto сорокатонной rámu. Když je vstup uzavřen, válec se otáčí tak daleko, že rám je vyplněn pevnou ocelí, a pak se ponoří na jeden centimetr, jak obrovská-korek v láhvi. On těsná, vodotěsný a zavřený v době, nemluvím už o celé e-přístrojové, televizi a jiné прицельном zařízení, stejně jako systém zabezpečení lidí, skládající se kolem jednoho kolem největších jednotek tohoto druhu v zemi: снайперы pravidelně trénují. s стрелковым a automatickou zbraň.
  
  
  Alarm systém může zablokovat jakýkoli výstup kolem budov. A uvnitř skladu je zamčené přihrádky, tří zámků. Obsahují asi čtrnáct tisíc tun zlata z USA a asi sedmdesát dalších zemí. Každý blok váží asi dvanáct kilo. To není něco, co může přinést v kapse, a se vám nepodaří udělat to nenápadně s celým parkem nákladních vozidel.
  
  
  Sehnat se odtud zlato bylo záhadou, která se zabývá Zhang Ji Joe by se to líbilo. A emu také líbilo by rozhodnutí Dona Filipa. To bylo jednoduché a složité současně.
  
  
  Na první schůzce dva muži setkali tváří v tvář se svými podmínkami. Filip Don, člověk, posedlý tragédií své dcery, ani jednou se rozhodl vyměnit své neopakovatelné kouzlo kouzlo dr. Лотара Инуриса. Web-problém byl v důvěře.
  
  
  - Ale, můj drahý, " řekl dr. Инурис: "My oba můžeme důvěřovat sobě navzájem. Její věřím, že se přivést tento projekt do úspěšného konce, a musíte věřit, že mi úspěšnou operaci své dcery. Nemáte jinou možnost.'
  
  
  — Samozřejmě, že máš pravdu, " odvětil Filip Доун. — Nikdo, opakuji, nikdo nemůže udělat to, co si ji. Její dokonalosti nejmodernější techniky. Mé vlastní metody, založené na letech výzkumu.... A její jediný chirurg na světě, který může vyléčit jizva tkáň, поразившую svou dceru, a dát hej, nejen nové, ale i hezkou tvář".
  
  
  — A stejně — klidně řekl Don Philip — její jediný na světě, kdo má úplné informace o bezpečnosti, která se zabývá vyžaduje podle vašeho přání.
  
  
  'Přesně tak. To znamená, že nikdo z nás není výhodné zradit důvěru ještě jiný, ne? To, o co žádali oba muži, byl obrovský podnik. Инурис, má v úmyslu utéct s asi šestý součástí zlato světa, těžilo od nepaměti, souhlasil poskytnout Филипу Доуну věrný personál na tolik času, kolik bude třeba. Nicméně nejmenší vlastní bezpečnosti odmítl prozradit další vůdce, zapojených do této velké oloupen. Na oplátku souhlasil, že bude organizovat operaci Penny, pokud se Filip představí svou spolupráci, poskytuje přístup ke zlatu. Jakmile dlouhodobé plánování dosáhne бесповоротной fázi, začne transformaci Penny. Na krádež zlata bude trvat ještě dlouhé měsíce a možná i roky. Operace bude trvat méně neděli.
  
  
  Ještě před tím, než skončila ih první setkání, Filip Доун a Инурис vyvinuli systém, který umožňuje udržet v kontaktu. A Filip řekl doktor, že vymyslet emu, kdy bude připravena přistoupit k naplnění svého plánu.
  
  
  Od tohoto dne se Filip Don vypadal dcery úplně jiný člověk. Poprvé za mnoho let se zdálo šťastný a veselý. Penny nebude ptát na otázky o této změně barvy, rychlém zvýšení. Ahoj, chtěl věřit, že se konečně smířil se situací. Ale já to štěstí měl nedostatek. Penny zjistila, že ee otec s postupem času byla ponořená horečku napětím, a když ona vyjádřila své znepokojení, vysvětlil to vzrušení z nového projektu. Penny se zastavil na tomto. Byla ráda, že už není таскает ee na zemi, s veškerým lékařům, a že on je pohlcen svým případem. Ona si ani nevšiml ego změněném vzhledu, ego vlasy s roky поседели od přírody; ale postupem času se z ega "nového projektu" on zhubl a согнулся. Ego tvář byla морщинистым a starým. A konečně, jednou v noci všimla si ego fyzické změny.
  
  
  Přišel domů brzy, v dobré náladě a nalil dvě sklenice svého nejlepšího sherry, odina, kolem nichž se dal hej. — Přípitek, Penny. Выпьем za kouzlo života".
  
  
  Penny se podívala na otce, veselý, zmatený. Let uplynulo od té fretky, jak viděla, jak ego tak šťastný. — No, co se děje, tati?
  
  
  Filip Доун sel ve svém oblíbeném křesle. — Zítra večer vás bude pracovat chirurg. A když se probudíte, budete mít novou tvář. Nezůstane stopa od tvých starých jizev a stopy po operaci. Penny se nevěřícně podívala na něj.
  
  
  — To je pravda, — řekl on. Položil sklenici a zvedl ruku, jako by клянясь. — Jsem naprosto vážně. Ji viděl práci tohoto muže a říkám vám, emu žádný nachází slunce".
  
  
  — Ale, tati, řekla Penny. "Je mi to opravdu už nezajímá". Filip Don přikývl. — Já vím, — řekl on. — A tak jí na tebe hrdý. Ale, Penny, prosím, pojď se dohadují. I když tě to nezajímá, prosím tě, udělej to pro mě, pro starého muže. Pro tvého otce, aby emu štěstí a radost.
  
  
  Penny nebylo těžké práce, aby se tento druh žádosti. Došla až k před otcem a políbila ego na tvář. Filip objal Доун ff.
  
  
  — Bůh vám žehnej, — řekl on. Slzy stékají po ego tvářích. "Ne pojď dolů, tati," řekla. "Jen pro radost". Ona se zamyslela. "Řekni mi, jak budu vypadat?"
  
  
  — Po pravdě mluvit, já nevím, — řekl Philip. "Nechal jsem všechno na svého lékaře. On to ví. Ale on mi řekl tolik, že budeš velmi, velmi krásné.
  
  
  "Zdá se, že je to velmi vynikající člověk".
  
  
  — Ano, velmi krásný, " řekl Philip.
  
  
  "Pověz mi o nen?"
  
  
  "O tom zvláště co říct. Ale skvělý člověk. Hlas měl slabý, zamyšlený.
  
  
  — Jak na to? To je kdo? Odkud to je?
  
  
  "Na tom nezáleží". Vypadal téměř рассерженным na ff otázky. "On je nejlepší ve svém oboru, a to je jediný podstatný moment, ne?" Ego tón změkl. "Tati řekla Penny, jsi nic chceš mi říct?"
  
  
  — Ne, ne, — řekl Philip s umělým úsměvem. — To není vůbec pravda. Hlasování pouze o nen zvláště co říct. Mám na mysli, jaký je rozdíl? Důležitý je výsledek".
  
  
  — Všechno je to velmi divné, táta, řekla Penny.
  
  
  "No, to není,
  
  
  No? A jeho trochu nervózní, hlas a všechno, teď, když je to tak blízko. A svůj příval otázek taky nedělá ego lepší.
  
  
  — No, nevidím v tom poškození. Je to pro estestvenno. Konečně, to je důležité. Myslím, že byste opustili mě nějaké подозрительному lékaři.
  
  
  Filip Don vyskočil, jako by ego пнули.
  
  
  'Táta.'
  
  
  On začal vzlykat. Ego dcera poklekla vedle něj. — Myslím, že ti lepší říct mi všechno řekla. Filip ho zvedl ruce k obličeji. — Já nemůžu, " řekl mezi рыданиями. 'Nemůžu to udělat.'
  
  
  — Musíš, — řekl Penny.
  
  
  A když vzlykání ustalo, Don Phillip, stále zavírání tvář rukama, vyprávěl dceři, co udělal. Vyprávěl, jak on a tajemný doktor Инурис podařilo za několik let uvedení nových lidí, věrných lékaři, na všechny klíčové posty bezpečnosti v okolí skladů. Někdy Филипу Ne to bylo možné, například, když klesala snažím gardy a musel najmout nové. Filip Don zařídil tak, že když někoho nového, uvedl dr. Инурис thoth byl vybrán a jmenován. Ale to ještě není všechno. Muži odcházeli vzácných léčivých. Z informací získaných a poskytnutých Filipem, Инурис zařídil to, co on volal "magické исчезновениями". Stráž исчезал, ale nikdo o tom nevěděl. Neboť okamžitě, aby ego místo a dělat práci, ego, byl perfektní hovoru, vytvořený dr. Инурисом.
  
  
  Po nějaké době se celý systém datových skladů, se ukázala být pod kontrolou celý tým, soustředěná na jednom: krádeže zlata.
  
  
  Nalezeno řešení Donem Филипом, bylo tak jednoduché, ale i složité. Nejtěžší bylo nahradit muže, ale doktor Инурис to udělal. A jednoduchost spočívala v tom, že Phillip Доун od začátku věděl, že nemá smysl použít hrubou sílu, aby se proniknout do vytvořené jim неприступное úložiště. V kovu nebylo slabých míst. Slabé místo, věděl, bylo v охранниках.
  
  
  Nyní operace se stala mnohem snazší. Velká část zlata, který patřil USA. Některé z ingotů patřili k jiným národům, a když bylo třeba splatit dluh, "укладчики zlato" ve své speciální boty přesouvaly zlato do požadovaného prostoru pomocí hydraulických výtahů a pásových dopravníků.
  
  
  Každý den podle harmonogramu, stanoveného Donem Филипом, každý strážný перемещал zlatý ingot a nahradil ego je falešné, a při tom nikdo nic nevěděl, kromě samotného stráž, a on nehodlal o tom mluvit. Jak termiti užírá doma. Pomalu, ale účinně. Během několika let zmizely tisíce ingotů. Obvykle, když podmínky byly považovány za naprosto bezpečné, vůz забирал a zařízený velké zatížení. Po určité době se množství zlatých prutů, které zůstaly v trezoru, se stala menší množství vývaru falešný zlato. Miliardy byly ukradeny. V této době je cena zlata na světovém trhu zůstal stabilní: 35 dolarů za unci. Pak se náhle kombinace sil začátku vysát sílu dolaru. Bylo napsáno příliš mnoho dolarů. Bylo příliš mnoho papírových peněz. Důvěra k dolaru začala klesat. Lid hotel zlata.
  
  
  Oficiálně zlato bylo cennější. Oficiálně dolar stálo méně a začalo obrovské úniky do zlata, pryč od dolaru. Když se velké finanční mudrci světa se rozhodli vytvořit volný trh se zlatem, cena vyskočila na více než sta dolarů za unci.
  
  
  Vše bylo připraveno pro finanční bít. dr. Инурис a ego přátelé řídil téměř šestinu část všeho zlata na světě. Oni měli skutečný nice na trhu a byli schopni splnit vysoké ceny a vysoké požadavky.
  
  
  On v noci Philip Don vše vysvětlil Penny, a když se stal trvat na tom, aby šel k úřadům, odmítl.
  
  
  'Ještě ne. V této fázi, to by byla katastrofa. Něco unikne ven, a ekonomika Spojených Států upadl do chaosu. Výsledek byl tak katastrofální, že absolutně nikdo by zůstala beze změny. Průmysl se zhroutí, nezaměstnanost prudce vzroste, zatímco akciový trh se zhroutí. Ale zatím jsme молчим o tom, že stále máte šanci, že USA znovu najdou své zlato. Řeknu teď, budete jen zničit jednu dobrou věc v celé této historii: nový život pro vás. Pokud budeme mlčet před operací, bude vše v pořádku. Vláda uslyší ve své době, ale není důvod prolomit hráz, až se dostaneme naše zisky. Musíme spolupracovat teď, jinak vše, co uvidím v jeho práci, je to nejošklivější holka a otec, odsouzený jako zloděj". Penny rychle сообразила. Ee otec měl pravdu. Její jediná šance spočívala v tom, aby operaci, čímž se zrušením dohody mezi Филипом Доуном a dr. Инурисом. A pak to to může ještě udělat vše pro to, aby situaci napravil.
  
  
  Otec jako by četl její myšlenky. "Jakmile je tato operace bude provedena, "řekl," dr. Инурис zaplatit svůj dluh přede mnou, a můj smlouvu s ním přijde do konce. Pak, Penny, můžeš udělat to, co potřebujete.
  
  
  A tak políbila svého otce na rozloučenou, další v noci. Před ih domem čekal na stroj. Vysoký číňan zaujal své místo za volantem, než stačila sednout si na zadní. Muž vzadu, vedle ní seděl ve stínu. Ego hlas se ozval z ego полускрытого osoby. 'Její lékař Инурис," řekl. "Váš chirurg, miss Доун".
  
  
  Před tím, než byly na míle daleko od svého domova, dal hej léku. A Penny Доун byla v bezvědomí, když se dostali na místo určení.
  
  
  
  Kapitola 12
  
  
  
  
  Její, uvědomil jsem si, že se podíval na milý obličej Penny Доун, když to vyprávěla tento příběh. Když se na chvíli замолчала, její bojoval s množstvím otázek a problémů, které vyvstaly ee historií v jasného slunečného dne. Zůstalo ještě mnoho nedokončených obrazů, které doufal, že ji to dokončit. "Takže ten dobrý doktor tě zdání Nicole Soudy," řekl jsem, вертя v rukou zbytky chlastu.
  
  
  "Ano, pod dojmem obraz filmová hvězda, kterou zbožňovaný". Ee tělo тряслось od low-key smíchu. — O, samozřejmě, že jí byl vděčný. Jsem neuvěřila svým očím, když poprvé spatřil sebe v zrcadle. Nová tvář, krásnou tvář. Pak jí došlo, že nikdy předtím nevěděl, že je krása, fyzická krása — to je pravda, je úžasný dar. Ale dar, — pokračovala ona je napjatá od nepříjemných vzpomínek hlasem, — vyžaduje vysoké ceny.
  
  
  Инурис vysvětlil, že Penny byl bez vědomí o něco více než 72 hodin. Ještě плененная elegantní krásou svého nového osoby, dokonalostí, вернувшим její nadšená pohled kolem zrcadla, ona si všimla приближавшегося k ní doktora. "Muž mohl celý život hledat takovou ženu", — řekl, stojím otevřeně vedle ní. "Nikdy jsem věděl, Nicole Dělá. Ale přiznám se, že hodně by dal vědět jeho. A to, že vidím tě takovou, zbavuje mě rozum.
  
  
  Náhle se natáhl a притянул ji k sobě. Ruka objala ee. Ego volná ruka потянула tenkou noční košili a hrubě сжала na její prsa. To прижался na její rty a sáhl na svůj jazyk mezi její zuby.
  
  
  Вздрогнув, Penny vede ty ostatní na svobodu. "Nezabíjej mě!"
  
  
  "Myslím, že je lepší se naučit přijímat mé známky pozornosti", — usmál se doktor.
  
  
  Penny zeptal ego odejít. Pak lékař řekl, hej, kde je v místnosti: na jihu Francie, ve vile. A jak vysvětlil, hej, nedovolí odejít, dokud on a jeho otec se bude jednat. U Penny neměl jinou možnost, než zůstat v zajetí. To притворилась, že neví o dohodě mezi Филипом Доуном a dr. Инурисом, co bylo v jeho prospěch. Ona se rozhodla, že nejlepší strategií pro nah bude submisivní chování a neznalost. Hej, není dovoleno opustit vilu nám, za žádných jiných okolností.
  
  
  Dr. Инурис, zdá se, si uvědomil, že ego je první hrubý přístup k ní byl vážnou chybou, několik dní se предпринимал fyzické úsilí. Však napadl její "блицкригу" jeho zvrácené kouzlo. A "personál", Guido a Тьонг, se staly méně ostražitý.
  
  
  Инурис řekl, hej, o sobě. A kolem střípky informací, které nasbírala dohromady tím, že sleduje a poslouchá, ona byla schopná představit zvrácené, odporně zdeformovaného muž, který držel ji v zajetí.
  
  
  Za prvé, Инурис závislý na героину. Ego a láska k неприкрытому použití stříkačky bylo zřejmé. Byl němcem podle původu a během války byl student-lékařem. Během této doby on byl schopen praktikovat a rozvíjet chirurgické metody na узниках koncentračních táborů, ke kterým byl připojen. Kolik stovek lidí se покалечил, zabil, jak se zdokonalit metody, kterými se nyní chlubí? Pak války uprchl do Švýcarska, kde otevřel malou kliniku. On zbohatl díky fanatické honbě za nové молодостью ženami starší. Ego rostoucí bohatství podnítil ego, chamtivost, a to plně se soustředil na утолении svou touhu po bohatství.
  
  
  Ve všech svých pamětech se nám jednou zmínil, odkud se dozvěděl o Filipe Доуне. On mluvil s Penny o ih obchodních vztazích.
  
  
  Několik dnů s příběhy Инуриса, v této době, Penny, opalovaly na zahradě vily. Pak, jednou v noci, když ucítila, že Инурис a ego ochrana byly dost těší pohled na sebe samotné, aby usnul díky ff zřejmé, spolupráci, hej, se podařilo uniknout a dostat se do Nice. Je to jako poprvé přišel do kasina, když ji dohonil, Guido. Když ji vrátil do vily, Инурис zuřil a obscénní hrozbami varoval ji od opakování toho večera.
  
  
  Přes týden ahoj opět podařilo vyklouznout. A Guido znovu ji našel. Ale tentokrát byl muž jménem Nicholas Anderson...
  
  
  Její присвистнул. "Je to historie velmi zajímavá pro mě. Ale je tu ještě jedna věc. Pravé jméno Nicholas Anderson — Nick Carter. To agent vlády Spojených Států.
  
  
  Oči Penny se doširoka otevřely, a ústa objevil v malé безмолвную písmeno Oa
  
  
  "Teď, když jsi tak jasné, všechny объясняешь, — řekl jsem, — já jsem si myslel, že udělám totéž".
  
  
  "Budu muset zvyknout," řekla Penny. "Ale já ji nevidím, aby to něco změnilo".
  
  
  — Já taky, " řekl jsem. "Jsme oba stále chceme, co je navždy polapit Инуриса, dokud nás zabil. A jakmile jsme se ego схватим ji chci dozvědět něco více o tomto zlatě a o tom, kdo jsou partneři Инуриса. Jsi totiž uvědomíte, že před otcem tvým, hrozí nějaký trest?
  
  
  Penny sklopila oči. — Ano, — řekla. 'Ji znám. Ale myslím, že to taky ví. A emu bude stále. Jediné, na čem byl to strach, je to оборудова mi. A teď оборудова mi postaráno.
  
  
  "Míru vezmi si to, pokud to není pravda, Penny Доун," řekl jsem. "Jsi velmi krásná žena."
  
  
  Tam, na разваленном verandě, je zarudlá. "Ještě nejsem zvyklá na tak комплиментам, — řekla.
  
  
  — No, myslím, že ti lepší si zvyknout, " řekl jsem, vstal ze schodů.
  
  
  — Vše je to tak zvláštní, řekla. "Nevím, jestli ji někdy na to zvyknout".
  
  
  Ji, přistoupil k ní a zvedl ji. — Pomůžu ti zkusit, " řekl jsem. "Je to jen vývrtky praxe". Ji vzal ee tvář do svých rukou a ho zvedl její ústa ke svým ústům. Ona na mě čekala. Její ruce обвились kolem mě, a ee tělo, hry pevných bodů a plynulé linky, sloučené s mým. Její ruce se zvedli a вплелись na moje vlasy.
  
  
  — Ach, — řekla konečně — o tom, že Nick.
  
  
  Ona celá udýchaná, opálená vrcholky jejích prsou выпирали v dlouhé V-obrazech вырезе košile. Ji viděl, jak se oči dívky rozzářily zeleným ohněm. Její ruce обвили můj krk a jeho rty se dotkly mých, teplých a vlhkých, s vášní, která se zabývá bylo víc, než jen vděčnost. Její stehna прижались k mým bokům v rytmu neovladatelný touhy. A ee ruce, služebníci její přání, se přesunula dolů, aby se dotknout mých boků. Její rozepnul ji košili, vzal její prsa do svých rukou a políbil pevné bradavky. Nechala košili netrpělivě sklouznout z ramen. — Rychleji, Nick, — выдохнула to. 'Rychleji.'
  
  
  Zastavila se, když ji стянул s nah sněhobílý džíny a kalhotky. A ee prsty a moje vrhli na natáčení se mě oblečení, než jsme již spolu klesla na росистую trávy, kde ji ruce a nohy, chytil mě do sametové tělo. Ee ústa vzrušeně zasténal u ucha, jako by hlas po celém vichry, поднимающий nás a znovu опускающий v bazénu невообразимого potěšení. Znovu a znovu, dokud jsme neskončili s bouřlivým výbuchem a nezůstaly v klidu, teple a blízkými příteli přítele na slunci nového dne.
  
  
  Tam, ležel v trávě, jeho stahl říkat hej, co si myslel. dr. Инурис hotel se vzít ji s sebou, když prchal. Pokud by emu to nepodařilo, všechno by bylo v pořádku, alespoň pro něj. Pak emu by se podařilo udržet Penny v zajetí až do té fretky, dokud krádež zlata není dokončen. Ale pohořel. Emu musel vyhodit Penny kolem stroje, aby odváděly mě a utéct. Dokud je naživu, on byl v nebezpečí. Ale nemohl riskovat vrátit do vily. To bylo příliš nebezpečné. Dříve nebo později se někdo najde Guido a Тьонга mrtvý v suterénu. A hned potom, že někdo začíná klást spoustu otázek o člověku, снявшем vilu.
  
  
  ne, lékař. Инурис nikdy nevrátí. On byl na útěku, dál a dál. Boj nebyl hrou ega. To počká a připraví je odplata pro své палачей, které vystoupí na něm. Ve zlaté operací byl technikem, tvůrcem démonů, původce výměnu stráží, které "zázračně" zmizel. Její, věděl, co to znamená. Vždy byl někdo, u koho byly dobré podmínky, jako je například "odstranění" nebo "bezpodmínečné ukončení činnosti". Tito strážci byli mrtví ih nahradil. Alexander byl příspěvek Инуриса ke krádeži zlata.
  
  
  Někdo jiný má pracovní sílu, svaly a spoustu mozků, potřebné pro operaci takového rozsahu a složitosti. Jsem nevěděl, kdo přesně, ale já ji našel přítomnosti Guido a Тьонга vedle dr. velmi poučné. Se zdálo starými přáteli doktora nebo starými přáteli ještě další. Vypadalo to tak, jako kdyby Guido a Chang byli určeni dr. jako příspěvek členy aliance.
  
  
  Takže, když doktor zůstal bez ochranky a ztratil dívku, kterou emu se dalo držet daleko od zvědavých očí, to musel udělat závěr, že co nejdříve míří ke svým přátelům v jsem požádal o ochranu. Pokud by byl dostatečně rychlý, mohl by se vrátit na své kolegy, řekněte jim, co se stalo, a svěřit řešení toho, že oni odpustí, ego, nebo alespoň ne potrestají, až se něco zásadní, pokazí.
  
  
  A mezitím ego partneři mohli udělat všechno pro to, aby se ujistil, že nic se pokazilo, štvanici na dívku, a možná, "Nicolase Anderson". Oni se postarají o to, aby ih ústa byla zapečetěna navždy.
  
  
  Pokud můj myslím -- byla správná, dr. Lothar Инурис se vrací do New Yorku.
  
  
  "To zní dobře pro mě," řekla Penny.
  
  
  Jí nechtěl mluvit zde o druhém, pádný důvod, proč se dr. Инурис, pravděpodobně byl v New Yorku. Ještě ne. — Dobře, — řekl jsem. 'Pojď. Potřebujete cokoliv jiného v domácnosti?
  
  
  Penny zavrtěla hlavou. "Všechno, co potřebuji, je to můj cestovní pas, a to mám v kapse. Pojďme.' Ee ruka vklouzla do mé, když jsme šli po cestě k bráně u vchodu do vily je Narcissa. Jasně svítilo slunce a bylo hezké se rozloučit se temné ruiny vily a ff mrtvými obyvateli.
  
  
  — Jedeme stopem do Nice, " řekl jsem. — Potřebujem projít mimmo mého hotelu. Je to jen pocit, že jsem potřebovat moji přátelé tam, kam půjdeme. Ih jméno Hugo, wilhelmina následoval a Pierre.
  
  
  Brzy jsme se znovu vydali kolem hotelu. Vzali jsme si taxi na letiště v Nice, na východ od města, a když zastavili před budovou letiště, Penny дернула mě za rukáv.
  
  
  "Podívej se, řekla.
  
  
  Zaparkované venku — lépe řečeno, před — stál bílý "Mercedes".
  
  
  — Jsme na správné cestě, " řekl jsem. "Pravděpodobně letěl letem Air France do Paříže v 7:30 ráno".
  
  
  Jsme se dostali letem Inter kolem Nice v 9:30, se změnou v Paříži a New Yorku.
  
  
  U nás zbylo trochu času do odjezdu. Ji přinesl kávu pro nás oba, několik croissanty a instance "International herald tribune". Velký titulek na první stránce okamžitě upoutal mou pozornost. Cena zlata dosáhla vrcholu. Poptávka po ní byla na rekordním je na mezinárodních trzích a obavy o budoucnost dolaru na intenzitě.
  
  
  Jí zoufale hotel, získat údaje o těch, kdo stál za celou touto operací na krádeže zlata, pokud ještě měl šanci odvrátit všechny katastrofy. Pokud by velká část zlata USA утекла, mezinárodní krize se zlatem by se proměnil v mezinárodní paniku. Papírové dolar by oslabil. Bochník chleba stál by milion. Její, si vzpomněl, že někde četl o Německých pak První světové války. Za několik let se hodnota značky klesla ze čtyř značek až čtyř miliard značek. Vše bylo připraveno k tomu, aby se historie opakovala, ale tentokrát ve Spojených Státech.
  
  
  Výlet do Paříže byl nahrán bez nehod. Letadlo вильнул nad zátokou Andělů, k přibírání na výšku, pak vzlet.
  
  
  "Chci se vrátit sem, rychle," řekla Penny.
  
  
  — Když to skončí, řekl ji ahoj.
  
  
  "Když" nebo "pokud"?"
  
  
  V Paříži jsme пересаживались na letadla a velké "Boeing 747" letěl včas na Orly . Pokud můj myslím -- byla správná, Lothar Инурис nás předstihl ne více než dvě hodiny. Jsme nešli ego dohánět, ale alespoň ji, cítil, že se ubíráme správným směrem. Nad Atlantickým oceánem Penny spala na rameni. Její ne vinyl její. U nah byla těžká noc. Taky ji unavený, když na to přijde, ale nechtěl jsem spát. Se mi nelíbilo sedět v kleci v tomto letadle. Jeho hotelu, být na zemi a honí Инурисом a ego kamarády. Ale, konečně někdo, kdo na zaměstnance přišel na intercom a řekl nám, zapnout si pásy. Tento inzerát разбудило Penny. To зевнула, táhla, pak se přitulila ke mně a zavřela oči.
  
  
  — Hej, sonia, " řekl jsem. Otevřela jedno zelené oko a podíval se na mě zpod svých hustých zlatých vlasů. - 'Čas se probudit. Nám čas na práci.
  
  
  Zvedla hlavu a откинула vlasy. "Čím dříve, tím lépe", — řekla. 'Co máš za lubem?'
  
  
  — Jdeme navštívit tvého otce, " řekl jsem. — Jedná se o první bodu pořadu jednání. To nejlepší nápověda, která se zabývá máme s Инурисом. Pamatujte si, že u něj byl systém komunikace s Инурисом, a já chci vědět, co to je.
  
  
  Taxi zastavil před jedním kolem bytových domů padesátiletou lhůty na Riverside drive.
  
  
  Když ji расплатился s řidičem, její rychle se rozhlédl. Nic na ulici, není se mi zdálo abnormální. Pokud někdo sledoval bytem, on byl dobře schovaný.
  
  
  Ji vzal svůj kufr, když taxi znovu отъехало.
  
  
  'Který teď hodinu?' — zeptal Penny.
  
  
  Ji, podíval se na hodinky. '5:20.'
  
  
  — To bude doma z minuty na minutu.
  
  
  Dostali jsme až na osmém patře na тихоходном výtahu. Ji vytáhl Вильгельмину z pouzdra a vrazil ji ve chvíli kabátce, drží prst na spoušti. Třmen Penny dostaneme squished, když viděla, jak Люгер. — Pojďme prostě nazvěme to běžné bezpečnostní opatření, " řekl jsem. "Já budu první, kdo přijde na celém vleku".
  
  
  Penny přikývla. Když výtah zastavil, jeho přikrčil za kterým kufrem a opatrně otevřel dveře. Pokud někdo čekal na chodbě, to bych musel střílet na malou nízkou cíl, dostat se do otvoru v den. Pak emu je nejlepší být opravdu dobré a rychlé.
  
  
  Ji tlačil dveře dokořán a díval se na druhou stranu. — Vše bezpečně, " řekl jsem.
  
  
  U Penny byl připraven sadu klíčů. — Drž se dál od den, když otevřete ji a řekl ji ahoj. — A nech mě jít první.
  
  
  V okamžiku, kdy se otevřely dveře, její uvědomil, že v bytě nikdo není. Ona byla naplněna спертым vzduchem, a smítko prachu nehybně visel ve světle, проникающем do okna косыми hrozen. Penny zavřela za námi dveře. 'Tati?' - plakala.
  
  
  — Nemyslím si, že je doma, " řekl jsem, pouzdro pistole.
  
  
  — No, pak je to nakrátko, — řekla. Otevřela okno a налила mi sherry Filipa Доуна. — To je vše, co máme, — řekla.
  
  
  Všechno je v pořádku, " řekl jsem.
  
  
  — Který teď hodinu?
  
  
  "Půl šesté".
  
  
  — Устраивайтесь se usaďte, — řekla. "Jdu se osprchovat a převlékla. Pokud to přijde, dokud mě nebude, budete muset představit.
  
  
  Její vstal, povolil si kravatu a začal rozepínat košili.
  
  
  "Já bych raději, aby jste se dohodli s nabídkami, a jí sám mohl osprchovat," řekl jsem.
  
  
  Ji vzal ee za ruku. To vrhá na mě uličnický pohled a vedl mě chodbou.
  
  
  "Líbí se ti žít nebezpečně, ne?"
  
  
  — Můžeš to tak říct, " řekl jsem.
  
  
  To хихикнула. "Já nevím, co se stane, když se vrátí domů, a budeme stále v duši".
  
  
  — Můžeme říct "ahoj", — navrhl jsem.
  
  
  V prostorné koupelně byl fén. Jsme na ně shodili oblečení a dostáváme pod nah. Znovu ji восхитился nádherou ee těla.
  
  
  "Jak to chcete?" — zeptala se, drží ruce na kohoutky.
  
  
  — Horký a silný, " řekl jsem.
  
  
  Kolem konev duše vede ty ostatní akutní jet. Její popadla mýdlo a Penny, lehce přitulila prsa ke mně, seděl pod vodopádem. Její nechat мылу jemně klouzat po ee zádech. Její ruce вытянулись a притянули mě k sobě. Učinila mi ruce na ramena a posadil, lehce раздвинув nohy, dokud ho tahal stopu pěny podél a mezi ee prsy, a pak ještě níž, na její плоскому žaludku, a tam a zpět mezi jeho boky.
  
  
  "Chci být tvé houbičkou pro vany", — řekla, přítulný ke mně se svým tělem, ff hladký, pěny tělo колыхалась kolem mě. Její потерся o nah. Ona líně usmál se na mě, široce otevřel oči.
  
  
  — Помой mě, řekla. "Помой mě všude".
  
  
  Její ruce se uzavřely kolem mého krku. Ji, natáhl ruce a zvedl jí nohy, dokud se ocitli u mě na stehnech, pak přitiskl ji zády ke sténání vanou a vstoupil nah. Lehké, dlouhé "aha," vzrušeném s jejích rtů. A pak v našem vlastním divoké, současná vesmíru jsme vytvořili zuřivý surfovat, a pak vír neodolatelné sání, na který nás odneslo, a my jsme zmizeli ve víru čistého vzrušení.
  
  
  Kde by jsme jsme, jsme se vraceli na hluk proudy vody na našich propletených těl.
  
  
  — Byla jsem si jistá, že je to tady, — řekla Penny, když jsme se vrátili do obývacího pokoje.
  
  
  Její допил svůj nápoj a zapálil si cigaretu. I když to není mluvit hotel hej, o čem si myslím.
  
  
  Penny neklidně заерзала na židli. — Může být, on se rozhodl zůstat déle v práci, řekla konečně. — Na konci, nemohl vědět, že jsem dnes přišel domů.
  
  
  Ji nic neřekl. To pravděpodobně již podezření, že totéž, že její, ale ještě ne v hotelu, v to věřit. Penny Don šílenou.
  
  
  — Zavolám ego úřad, — řekla. V hale byl telefon. Ji, slyšel, jak se vytočila jedno číslo, pak druhé. — Centrální, — řekla. "Jsem si automatickou zprávu, že číslo, na které jí snažím dovolat, odemčený. Jeho, myslím, že to musí být chyba. Ji slyšel, jak říkala pokoj, a na chvíli vládla ticho, než se znovu má hovořili. — Jsi naprosto jistý? Neslyšel jsem odpověď, ale věděl, že to tak bylo.
  
  
  Ona se vrátila do obývacího pokoje a podíval se na mě. — Že něco není v pořádku, — řekla.
  
  
  Její осушил své sklenice. - 'Ji, vím, co se děje.'
  
  
  — Vy jste to celou dobu věděl, ne? ona řekla.
  
  
  Jí přikývl. — Myslím, že svého otce drží v drženi jako rukojmí. dr. Инурис držel tě, aby se ujistil, že tvůj otec nebude dělat nic, aby se zabránilo tu krádež zlata na poslední chvíli. Když ztratil tebe, on a ego přátelé obrátil na před otcem svým, aby se ujistil, že nebudeš dělat nic, co by mohlo zničit ih plány.
  
  
  "Ale, jak to věděl, řekla Penny — já nic nevěděla o tom, co se děje mezi ním a mým otcem".
  
  
  "Když je v sázce patnáct miliard dolarů, které nejsou ohroženy," řekl jsem. A kromě toho, to je nyní asi 45 miliard dolarů. Patnáct miliard — to je oficiální cena, vypočtená na třiceti osmi dolarů za unci, kterou vláda заплатило za zlato. Na volném trhu je cena téměř třikrát vyšší."
  
  
  Penny присвистнула. - 'Co budeme dělat teď?'
  
  
  — Máte alespoň ponětí, jak se tvůj otec vždy neozval s lékařem? Инурис?
  
  
  Ona zavrtěla hlavou. "Ne, — řekla, — to mi neřekl".
  
  
  "Vzhledem ke stavu domu, — řekl jsem, — to by mi nevadilo".
  
  
  "Možná, že nejsou odváděny ego odtud, řekla Penny, — může být, v kanceláři."
  
  
  Její, zavrtěl hlavou. "Mohu se mýlit, — řekl jsem, — ale příliš mnoho se děje ne tak, jako v administrativní budově. Vedle лифтеры. Příliš mnoho lidí všude, na verandy, na ulici, kteří mohou něco vidět a pamatovat si. Bytové domy ценымногие lepší, klidnější. Lidé zabývající se svými záležitostmi. Bylo by mnohem jednodušší a mnohem méně riskantní chopte se svého otce v jeho vlastní ego dům. Vzhledem k rozdílu v čase mezi tímto místem a Evropou, pro přátele Инуриса žádný práce dostat se sem brzy, pokud se lékař volal jim na letišti.
  
  
  — A kam by se ego odvezli?
  
  
  — Nevím, — řekl jsem. — Ale po tom, co jste vyprávěl mi o svém otci, je to kolem těch lidí, kteří si potěšení, takže někde зацепку.
  
  
  — Máš pravdu, — řekl Penny. 'Ale kde?'
  
  
  — Řekni to ty, " řekl jsem.
  
  
  Oči Penny заметались po místnosti. "Vše vypadá přesně tak, — řekla — vše je na svém místě. Jeho bych si všimla, kdyby to tak bylo. Je to strašně hezké. To подсунула nohy pod sebe v křesle a zarmouceně kroutil se do klubíčka.
  
  
  — Přemýšlej, " řekl jsem.
  
  
  Penny zavřela oči. V místnosti bylo ticho. Přes okna otevírající se v Mes, ji mohl vidět oranžová koule zapadajícího slunce, zářící upřímný nad obzorem. Ji, podíval se na hodinky. Bylo šest hodin new yorského času. Banky po celé Americe byly uzavřeny. Svět byl v klidu a bezpečí, alespoň do zítra. A pak, možná, paniku, aby celé vlákno.
  
  
  Náhle Penny vyskočila. — Uvědomila jsem si, — zvolala.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 13
  
  
  
  
  Její odrazil ve svém křesle.
  
  
  'Co myslíš?'
  
  
  "Já vím, kde to opustí tuto nápovědu", — řekla. "Když on ji opustil."
  
  
  'Kde je?'
  
  
  "Box Jie" .
  
  
  Ji, podíval se na nah dotazování.
  
  
  "Ten box na slonové kosti, který je starý Jie dal můj před otcem, když odjížděl do Číny. V nen ukládá všechny jejich cenné papíry. Pokud je někde a nechal улику, musí být v této kolonce.
  
  
  "Kde je ta krabice?"
  
  
  "V ego pokoji," řekla Penny, a už závodil na konci chodby za ní.
  
  
  Ona se vrátila přes minutu. Byla to skvělá práce, obdélníkové pouzdro na slonové kosti, každý centimetr po stranách a shora byl vyzdoben krásným reliéfem, zdánlivě, na všech myslitelných zvířat. Penny mi dala ego.
  
  
  Její popadl víko a vytáhl. Krabice zůstala pevně uzavřené. Penny se podívala na mne se slitováním.
  
  
  "To není tak jednoduché, — řekla. "Ji развлекался tím, že sbíral krabice, které byly s головоломками, pamatuješ?"
  
  
  "Jak se to otevírá?"
  
  
  "Já nevím," byl revmatismu.
  
  
  — Máme dvě možnosti na výběr, " řekl jsem. "Můžeme buď rozbít ego, co jí nechtěl dělat, buď musíme odhalit toto tajemství".
  
  
  "To je příliš cenná věc, aby ji zlomit," řekla Penny. "Táta nikdy by mě nebude odpuštěno".
  
  
  "Čtyřicet pět miliard dolarů je také velmi cenné," řekl jsem. "A jsem naprosto odpudivé pro všechny, kteří se snaží okrást vláda Spojených Států. Buď budeme vědět rychle, a to buď příspěvek Filipa na řešení mnoha problémů — je to banda rozdělila slonoviny.
  
  
  Ji jemně vzal krabici, повертев v rukou. Jeho poklepal na víku, dně a bocích. Ji stiskl. Její пощипывал a ощупывал rohy. Zkoušel kombinací ťukání a lisování. Její тряс ji. Nic nepomohlo.
  
  
  Ji, podíval se na Penny. - 'Máme nápady?'
  
  
  Ona zavrtěla hlavou. Že by to bylo pro nás, bude zároveň jednoduché a složité. Alexander byla cesta Ji . Vám problému, která se zabývá zdálo strašně složité, ale řešení je stále čas смотрело bych vám upřímně tváří v tvář.
  
  
  — Celou dobu смотрело ti v tvář, ji opakovat. 'Dobře.
  
  
  Předpokládejme, že je to "řešení".
  
  
  Krabice byla u mě na klíně. Ji, podíval se na víko. Nic, kromě zvířat. Lvi, tygři, opice, levhart, lamy, sloni, hadi, medvědi, žirafy, jezevec, velryby, sovy, gorila, antilopy.
  
  
  Penny smála se:.
  
  
  'Co je?' — zeptal jsem se při pohledu na nah, dokud to наклонялась nahlížet krabici.
  
  
  "O, já jsem jen myslela na starém Jie . Pravděpodobně mu by se to líbilo. Vidět krabice, kterou on udělal pro malého chlapce, bylo příčinou veliké strasti tolik obávat.
  
  
  — Byl bych ценымногие šťastnější, kdyby starý Jie držel více jednoduchých triků, " řekl jsem.
  
  
  — Ale je to jen řekla Penny. 'Ji uklidnil.'
  
  
  "Dávám na разгадывание minuta patnáct, a pak přestávky ji na kusy," řekl jsem. "Mezitím, podívejte se, kde je pero a papír".
  
  
  Penny okamžitě vrátila.
  
  
  Její začal počítat. — Web hosting, — řekl jsem. "Padesát čtyři zvířata nahoře. Na třináct z každé strany. Na dně nic. Celkem sto šest. Šest lvů. Osm slonů. Opice, pět. Medvědi, tři. Hadi, pět. Dvě sovy. Velryby, čtyři. Lamy, pět. Tři žirafa. Jeden panther. Gorila, čtyři. Buffalu, pět. Pět pávy a tři dundee.
  
  
  Její pokračoval počítat. Penny pokračoval v psaní, dokud jsem řekl: "To je všechno".
  
  
  — Spolu, — řekla. "Je to celkem o sto šest."
  
  
  Jí se u nah seznam a zkoumal ego, dokud podívala se mi přes rameno. — Vidíš něco neobvyklého? Její zeptal se.
  
  
  Penny zavrtěla hlavou. "Ne více než seznam hostů na večírek na Ноевом archy", — řekla.
  
  
  — Může být, rozloučili večer, " řekl jsem. "Při příjezdu vše by měli vystoupit na břeh, páry."
  
  
  Penny stále pozorně se podíval na seznam. - Pak to bude těžké.
  
  
  'Co myslíš?'
  
  
  — Pro panthers a jezevce, — řekla. "Je jen jedna kolem nich. Jak si myslíte, že něco vědí?
  
  
  Pak ji uviděl. — Máte pravdu, že něco vědí. Ověřte si, ih.'
  
  
  — Já se podívám, řekla Penny.
  
  
  — Jsi nic v nich nevšimnou?
  
  
  — Nic zvláštního, řekla. "Kromě toho, že je tam jen jeden kolem nich, a další".
  
  
  Její opuštěná u nah seznam. Ji držel krabici v jedné ruce a papírem v druhé. — Dobře, — řekl jsem. "Každé zvíře více než dva, za tři výjimky".
  
  
  — Ano, — řekla. "Pár sov, panther a jezevec".
  
  
  'Správný. A že je to sova?
  
  
  — Symboly moudrosti, — řekla.
  
  
  — Ještě jednou. A kde tyto sovy?
  
  
  — Otevřeně nad пантерой a барсуком, — řekla. 'Takže?'
  
  
  — Panther, a jezevec, — opakovat.
  
  
  Penny нахмурила obočí.
  
  
  "P a Q", — řekl jsem. "Iniciály Filipa Доуна".
  
  
  Její, kliknul na пантеру. Nic se nestalo.
  
  
  — O, Nick — tiše řekla Penny.
  
  
  — Ne vzdej se, " řekl jsem. — Můžeme zkusit něco jiného.
  
  
  Jeho položil jeden prst na пантеру, a další na jezevce. Ji, podíval se na Penny. — Hlas on.
  
  
  Ji stiskl. Oba зверька sklouzl pod mým palcem. Někde uvnitř krabice se ozvalo sotva slyšitelné tlačítko. Ji dal pryč ruku a kryt распахнулась. Rada Filipa Donna byla první, kterou jsme uviděli.
  
  
  
  Kapitola 14
  
  
  
  
  Bylo to trochu, ale bylo dost: list bílý papír s černými tiskacími písmeny.
  
  
  Fu Quan Йонская акробатическая souborem. Teď na Slunci Divadlo Min .
  
  
  V jednom rohu malým pěkným rukopisem, který Penny опознала jako rukopis svého otce, stál čas a datum konání: 8:05 hod. dr. Инурис neztratil čas nadarmo. Jak jsem předpokládal, je pravděpodobné, zavolal svému kolegovi kolem letiště v Nice a dal mu bylo co nejdříve vyzvednout Filipa Доуна. To udrží vysvětlení před příjezdem do New Yorku.
  
  
  To znamená, že brzy ráno někdo mstí návštěva Филипу Donu. Pravděpodobné, že on byl pozorný, ale ne dost pozorný, aby se držet starého muže od toho, aby dát kus papíru v šperkovnice na slonové kosti, pravděpodobně, dokud se obléci.
  
  
  — Šli, řekla Penny.
  
  
  'Ne tak rychle.' Podle výrazu mého obličeje si uvědomila, že nechci, aby byla se mnou.
  
  
  — Ty se nebudu jít odina?
  
  
  — Obávám se, že budu muset, " řekl jsem. "Zde jsme расстанемся, alespoň na chvíli."
  
  
  "Já chci jít, Nick," řekla. — Jsem затащила tě sem. A on je můj otec.
  
  
  Její, zavrtěl hlavou. "Jakmile se setmí, její půjdu v ten divadla, a trochu tam поковыряюсь.
  
  
  Ji znám toto divadlo. To se nachází na křižovatce Бауэри a Čínské čtvrti. Jsi příliš выделялась tam.
  
  
  'A co?' — Stojí oznámit jim, že jsme tady. Možná, že je to ih выманит.
  
  
  "A předpokládám , že se to stane," řekl jsem. — Že pokud jsou uchvátí nás obou?
  
  
  "Oni vyhrát, stejně jsme prohráli," řekla s pokrčením ramen.
  
  
  — Nemohu si to dovolit, " řekl jsem. "A vláda Spojených Států také. To není moje hra, kde "zítra" dostání ještě jednu šanci. V případě, že vyhraje, a prohrajeme, je to proud nejen tobě, já před otcem svým, ale i mnoha dalším lidem. dr. Инурис a ego přátelé, by mělo být, teď trochu bojí. Tvého útěku a je třeba vzít otce jako rukojmí, je dost, aby narušit ih plány, aby ih nervózní. Mějte na paměti, že dr. Инурис z nějakého důvodu propadlé vás kolem oběhu. Je to loupež zlata se blíží jeho vyvrcholení. V současné době nejsou si jisti, kde jsme, ale alespoň, že měli podezření, že vytváříme jim problémy. Takže je tu šance, že oni urychlit operaci. Pokud jsme ошибемся ve výpočtech, budou volní, jako ptáci, a pohroma postihne USA, jak pravděpodobně i zbytek světa. Já si nemyslím, že chceš, aby to bylo na tvé svědomí, Penny-Donu.
  
  
  Ona sklopila oči.
  
  
  — Poslouchej, dej mi zítra do devíti ráno. Když jsem se vrátit do té doby, zavolej ke Sjednocené služby tisk a telegrafní zprávy ve Washingtonu, a zeptejte se muže jménem Hawke. Pověz emu všechno, co víte. A pak dělej, co chceš. To je vše, o co ho žádám vás. Alespoň, tak u vás bude mít šanci znovu vidět svého otce.
  
  
  Penny podle přikývla. — A co s tebou bude, Nick? Přitiskla se ke mně svým teplým tělem.
  
  
  — Neboj se, " řekl jsem. "Právě jsem si vzpomněl, že mi tam nejmenší co žít".
  
  
  Nemohla se usmát. — Pak se snažte zapamatovat si to, — řekla.
  
  
  — To mě příliš rozptylovat, " řekl jsem.
  
  
  Udělala krok ode mě. "Teď buďte připraveni odejít," řekla.
  
  
  Na mě byl lehký sako, tmavě šedé kalhoty a tmavě modrý rolák, který ji досталь kolem kufrů. Wilhelmina následoval, Hugo Pierre a rozptýlené ve svých obvyklých místech, a ji strčil několik kolem ostří do záhybů roláky.
  
  
  Penny vydala mě. — Buď opatrný, Nick, — řekla.
  
  
  — Není впускай nikdo, kromě mě, " řekl jsem.
  
  
  — Neboj se, — řekla.
  
  
  Může být, to bylo Divadlo Song Min na veselé devadesátých let byl hitem , ale v tom jsem pochyboval. Jedno lze říci jistě: pokud u něj kdysi a měl jeho rozkvět, za předpokladu, že vůbec někdy byl, pak by to bylo velmi dávno. Velké, staré, čtvercová budova, zdálo se, спряталось ve stínu Manhattan bridge, нависавшего nad ním obloukem. On byl v neustálém pryč za polovinu, jako съеживаясь ukázat rozklad, постигшее ego za těchto letech.
  
  
  Svou velkou scénu, on dávno ztratil a většinu roku sloužil jako kino. No, opět, ne ten případ, kdy hollywoodské hosté netrpělivě čekají na své předsedy. Byly staré westerny a levné dovozy filmového průmyslu hong Kong. Jednou nebo dvakrát za rok na scénu vyjde akrobaty kolem tchaj-Wanu. Znatelně tu čest tentokrát dostal Куану Йонскому zvědy.
  
  
  Její скорчился na špinavé střeše, při pohledu do jeden kolem prašné světelných poklopy. Podle mě, na pódiu, ji viděl muže, nahý až na pás, a dívka v šatech s оголенной zády кланяющихся divákům. Slyšel decentní potlesk.
  
  
  Oni skočil zpět na scénu a stanuli daleko od sebe od sebe. Na jedné straně dívka, zatímco se druhý muž. Na holé dřevěném stole seděla sklenici s дротиками se pak tasseled.
  
  
  Dívka vytáhla jeden a otočila se k muži, který stál k ní zády. To согнула ruku a iso všechny síly метнула šipku emu v zádech. Šipky задрожал ego tele, a z pod kůže vystoupila kapka krve.
  
  
  To vypadalo ještě trochu, pak opatrně šel na asfaltovou střechu. Tam byl ještě jeden světlík, které bylo třeba prozkoumat. Bylo to drsné, ale ne neprůhledný, a při pohledu dolů přes staré sklo, můj tep участился. V místnosti pode mnou stál dr. Lothar Инурис.
  
  
  On nebyl jeden. Bylo to ve společnosti dalších dvou mužů. A přestože ji nikdy předtím neviděl, nám toho, že nás další, jí okamžitě dozvěděl ih. Ji viděl ih fotografií v záležitostech AH.
  
  
  Odina kolem nich byl vysoký a štíhlí, s tmavými vlnitými vlasy a snědší hezkou tvář. Jí se okamžitě stal se známý nen Don Mario Principu. Pokud by mafia byla fotbalovým týmem, byl by nejlepším střelcem a fotbalista roku současně. On byl na nové mafie; narodil se v USA, vzdělaný, inteligentní, zkušený a pevný. To není stahl bych používat svaly tam, kde mohl použít zdravý rozum. Věděl, že zákon široko daleko, a použil každou mezeru, kterou mohl najít. Můžete mít ego v mnoha věcech — ограблениях, ростовщичестве, drogách, prostituci a hazardní hry — ale dokažte to. Ego je nazýván "princem", a dokonce i staré доны přikládala mu byla samozřejmost. Byli to staří psi se starými triky. Princ věděl nové. Je to obratný отмывать špinavé peníze za oceánem. Věděl, jak proniknout do a převzít právní podnikání, aniž by se museli starat o zákon. Věděl, že všechny triky a pasti policie a tisíc a jeden způsob, jak se vyhnout ih. Pokud se někdo lovil za 45 miliard zlata, účast prince opravdu dávalo smysl.
  
  
  Neméně zajímavý byl i třetí muž v místnosti. U něj to bylo zavalité, silné tělo a ploché rysy obličeje v úplňku. I bez uniformy ego bylo snadné zjistit. Syn Воен spíše plukovník, Syn Сье. Pracuje v čínské armády průzkum , vzrostl na západě, získal ekonomické vzdělání na Oxfordu. Vojensky to bylo považováno za geniální stratég. On získal pověst prvotřídního vedoucího zpravodajské agentury, známý jako východ měsíce , mimo Macau v roce 1950. To организовывал operace vojenské zpravodajství v Severní Koreji a v Hanoji. Ruská tajná ego nejnebezpečnější čínským agentem, s nímž se kdy setkal. Říkali, že to byl stejně prudký, jako brilantní, a tak ambiciózní, jak je a v pohodě. Nyní, v této zdánlivě klidné jaro večer, to se ukázalo být v semenných východní části divadle a soudě podle výrazu ego jednotlivce, byl velmi naštvaný.
  
  
  Ji nemohl slyšet, co se říká plukovník Syna, když on seděl na židli s rovnou opěrkou za dřevěný stůl v prázdné místnosti, ale v předmětu ego, svůj hněv, neměl žádnou chybu. Ego obličej byl zkreslený hněvem. Temná krev tekla upřímný ego pod kůží, a když to říkal, ukazováček pravé ruky vyrazil костлявым kopím k Лотару Инурису.
  
  
  Princ stál stranou, s rukama zkříženýma na prsou, a opovržlivě se usmíval коварному lékaři.
  
  
  Инурис natáhl ruce полковнику v gestu usmíření. Ale číňan chtěl o tom vědět. Dr. Инурис snažil mluvit, ale revmatismu plukovník, Syn skočil a udeřil pěstí do stolu. On nikdy slyšel naše kázání. Dokonce i zvuk koleno plukovníka Syna na stole nebyl slyšet.
  
  
  Ale mohl odhadnout, co se děje. Dr. Инурис se vrátil do města a řekl Riviéře podrobnosti o jeho neúspěšném podniku. A plukovník, Syn reagoval předvídatelně. On měl pověst перфекциониста. A hlas by explodovala. Инурис byl blázen. Ego roli v operaci bylo dost jednoduchý: udržet dívku dál. Teď je to rozbitý plán. Ne jednou, ale dvakrát. A teď si to utéct. Nemluvím již o této ušlechtilé американце Николасе Андерсоне, пришедшем hej, na pomoc.
  
  
  Plukovník Syn se zastavil. Ego ruce dělali рубящие pohybu, dokud mluvil. dr. Инурис se snažil být k nejvíce diskrétní možným způsobem, co je důležité v místnosti, kde jsou jen tři osoby.
  
  
  Líbilo se mi vidět, jak lékař Инурис dostal výprask. On dostal, co si zaslouží, a dokonce i více, ale podívejte se sám, aniž by mi pomohl udělat další krok vpřed.
  
  
  Plukovník se trochu uklidnil. On se vrátil ke svému stolu. Zapálil dlouhou cigaretu, zhluboka vdechl kouř a pomalu se vydal ego, kolem husté nosních dírek. Kouř струился rovnocennými pramínek. On znovu začal mluvit.
  
  
  Její přiložil ucho k rámu světelného poklop, ale nic není slyšet. A když ji jemně пригнулся k световому poté, opíraje se o něj jednou rukou pro rovnováhu, její, cítil, jak se jedna kolem oken шевельнулось pod mými prsty. Její, отодвинулся dál, při pohledu do místnosti. Zdálo se, že nikdo kolem přítomných nic neslyšel. Plukovník Syn prostě pokračoval jako předtím.
  
  
  Moje prsty zkoumaly незакрепленное sklo. Mazanina, удерживающая ego na místě, by mělo být, vyschla před mnoha lety. Sklo двигалось snadno. Její шевельнул rukou, a Huga, jehlový, vklouzl mi do ruky. Její tiše stahl řezat tmelu. Pak ji jemně vlády ostří nože v dřevěném rámu a поддел jeho. Tip стилета ji zvedl sklo a vytáhl ho. Nyní ji uslyšel hlas svého Syna . "Na tuto chvíli nám prostě musíte jít dál. V skuteční profesionálové, jak hlas ten idiot", — ukazovat prstem na doktora, Инурис — "řádně splnil své pokyny". Opět trvala kouřem okolí cigarety a znovu vydal ego skrze nosní dírky. "Ve skutečnosti, musíme se chovat tak, jako by této dívky a pana Andersona, neexistuje. Možná, že představují hrozbu pro naše operace, ale je tu pravděpodobnost, že to tak není". Podíval se na Инуриса. — Myslíte si, že tato dívka neví nic o naší operace. Jeho, doufám, že jste to pochopili správně. Co se týče tohoto Anderson, pak ego přítomnosti se zdá být ne více než nešťastná náhoda. V každém případě, teď už je příliš pozdě, aby se dal nit našim plánům. V sázce je příliš mnoho pro nás pro všechny, a teď jsme blízko konce.
  
  
  "Nicméně, její věřím, že některé změny jsou nezbytné". To докурил cigaretu. — Jsem обсужу to s vámi přes několik minutu. Ale nejprve, on vstal ze židle, vytáhl kolem kapsy prázdnou krabičku cigaret a zmačkané to — potřebuji cigaretu. To vyšlo přes místnosti.
  
  
  Ji nadále sledovat. Dr. Инурис se podíval na Dona Mario. Jeden na to odporné, básně, nervových смешков vypukla kolem ego бородавчатого krku. Ego nervy byly trochu méně nervózní, když plukovníka Syna není v místnosti. Don Mario chladně se na něj podíval.
  
  
  "Nebojte se, — řekl dr. Инурис emu. 'Všechno bude v pořádku. To přesně vím.
  
  
  Don Mario dlouho čekal, než odpověděl. Ego je hlas byl plný znechucení. "Nehraj si hloupější, než je nutné", — řekl on. "Všechno šlo dobře, dokud jsi se rozhodl, že by jsem být milencem".
  
  
  — Všechno bude v pořádku, — řekl Инурис. 'Neboj se.'
  
  
  — Poslouchej, — řekl Don Mario, — ze všech lidí, kterým se čeho bát, jsi na prvním místě, pokud jde o. Pokud se něco pokazí, musíš se starat оборудова mně a o полковнике Syn, jste ubohý svině, jednou jsi tady. A pokud ne, pak je vždy na starosti".
  
  
  "Hlas uvidíš, — řekl dr. Инурис. 'Všechno bude v pořádku. Věřte mi. Domnívat se...'
  
  
  Ostatní ji neslyšel. V příští vteřině můj dech se zastavil, když kovový řetěz сомкнулась kolem mého krku. Dokud se jí, bojoval za doušek odběr vzorků vzduchu pod ocelovým tlakem rozbít, вгрызающейся na límec mého svetry, moje ruka instinktivně se táhla k люгеру. Můj jazyk высунулся iso rta. Mé oči, zdálo se, skákat, než bolí. Někde v mém mozku, лишенном kyslíku, ji, věděl, že ten, kdo byl za mnou, použil smrtící nunchuck , tak oblíbené bojovníky karate.
  
  
  Řetěz mezi dvěma úchyty выжала kolem mě celý život. Ale moje ruka byla stále běželo se hnát.
  
  
  "Ne, ne, Carter, kolem toho nic nebude fungovat", — se ozval hlas. Pak následoval prudký úder do mé hlavy a blesk тошнотворных světel před tím, než mě pohltila temnota.
  
  
  Kapitola 15
  
  
  
  
  Když ji přišel do vědomí, pak zjistil, že ležel na podlaze malé místnosti za pódiem. Moje ruce a nohy byly svázané, a na zátylku měl takový pocit, jako kdyby někdo придавил ego pytlem s pískem. Plukovník Syn, Don Mario a Инурис stáli a zírali na mě.
  
  
  — Cítíte trochu lépe? — zeptal se plukovník Syna.
  
  
  Její jemně двигал hlavou dopředu a dozadu. — Zdá se, že nic není rozbité, " řekl jsem.
  
  
  Plukovník Syn zapálil jeden kolem svých dlouhých cigaret a nechal kouř unikat přes nozdry. "Ve delle, si zaslouží smrt", — řekl on. — I kdyby jen proto, že jsi byl tak неосторожен. Nedbalosti v naší práci nepřípustný, víš. A z tvé strany bylo velmi nedbale vytáhnout to okno kolem světelného luka. Vás nikdy nenapadlo, že když odeberete sklo, svěžest odběr vzorků vzduchu v místnosti se zvyšuje? Přesněji řečeno, velmi malý proud odběr vzorků vzduchu. Ale vytéká dostatečně rozptýlit dýmu kolem mých očí. Moje pozorování kouřem ani jednou спасало mi život." Usmál se. "Dalo by se říct, že jsem jeden z těch mála lidí na světě, kteří kouří pro své zdraví".
  
  
  — Pokud by si ji mohl, to by se sklonil před vaší наблюдательностью, plukovníku, " řekl jsem. — Ale, obávám se, že v mé současné situaci je to trochu obtížné.
  
  
  "Přijmu tuto myšlenku, Carter," řekl. Hodil rozzlobenou pohled na dr. Инуриса. — Ano, to je Carter, idiot. Nick Carter, a ne nějaký Nicholas Anderson. On je agentem AH.'
  
  
  dr. Инурис otevřel ústa. Don Mario s úžasem sledoval.
  
  
  -- Její, netušila... -- začal dr. Инурис.
  
  
  'Ticho!' - Plukovník, Syn přerušil ji. — Samozřejmě, že jsi neměl ani tušení. Tento tvůj mozek máš na dosah ruky v rozkroku, může být, všude kromě hlavy. Tak jste si mysleli, že je to jen turista, docela galantní všetečný člověk, který náhodou přišel na pomoc chycen v nesnázích slečnu? Ty jsi ještě větší idiot, než jsem si myslel. Jméno tohoto člověka Nick Carter. U každé self-respektovat bezpečnostní služby na Zemi existuje spis na něj. On je mistr vrah z AX . Plukovník Syn se na mě podíval. "N3, ne?"
  
  
  Jí nic neřekl a snažil se jít v сидячее situace. Můj gól раскалывалась.
  
  
  "Kromě ega vzhled, — pokračoval plukovník, Syn, jako čtení, přednáška, — Carter je také známý pro jeho arzenál zbraní. Люгер, známý jako wilhelmina následoval. Vzal ego ze židle a mávali jim. "Jehlový, známý jako Hugo". To opakovat show. "Malý, ale smrtící plynová bomba, známý jako Pierre".
  
  
  Dr. Инурис přikývl na každý předložený emu předmět. Ego osoba získala červenou barvu, a znovu ji viděl пульсирующую důl, jako modrá, červ, pod ego виском. Emu museli spolknout hodně urážek, a to emu nelíbilo. On se třásl vzteky.
  
  
  Náhle si vystoupil vpřed a udeřil mne nohou na žebra. Ní, spadl a klesl zpět. Kop se dostal do mě, ale перекатывание není výrazně pomohlo mé hlavy. S bolestí ji znovu selle.
  
  
  Plukovník vstal z křesla. V ruce měla jehlový. Na okamžik ji si myslel, že to jde za mnou, ale místo toho je to zralé na doktora Инуриса, který se stáhl zpět, dokud ego rozdělení není ocitla u zdi bez druhého výstupu. Plukovník, Syn přivedl nůž pod bradou. Mluvil velmi tiše, že jen усиливало ego, hněv.
  
  
  — Poslouchejte pozorně — řekl. — Jste již dodali nám dost problémů. Máte štěstí, že jsem tě ještě nezabil.
  
  
  Jen moje čest přikazuje nechat vaše účast v této operaci. A na vašem místě bych to taky počítal na tuto čest. Takže poslouchejte mé rady a ceníte si na to velmi dobře: zůstaňte v klidu. Nic торопи; mohl jste přežít. Ale pokud jsi пренебрежешь mou radu, bez sebemenší výkyvy перережу tvé odporné hltanu. Co se týče Cartera, je to jeho a pouze jeho избавлюсь od něj v okamžiku, kdy se mi zlíbí, a ne dříve. Její jasně vyjádřil?
  
  
  Je to lehce zdůraznil vývrtky špičkou стилета v doktorském krku. Надавил na krku Инуриса rivne tak, aby poškrábat, ale ne пронзить jeho. Oči doktora вылезли kolem orbity. Emu podařilo krátce nod v potvrzení.
  
  
  Plukovník Syn odešel od něj a znovu zaujal své místo za stolem. — Dobře, — řekl on. — A teď, pánové, — řekl on zastavením pohled na každém z nás. "Vraťme se k jádru věci. Dříve, než opustíme pokoj dnes večer, jí chci, aby byli všichni informováni o posledních událostí. Usmál se na mě. — Dokonce i ty, Carter.
  
  
  — Není udělej mi laskavost, plukovníku, " řekl jsem.
  
  
  'Отдолжение?' - zasmál se. 'Těžko. Dovolte mi, abych vám říct, že-že — " řekl, naklonil se dopředu ve svém křesle. — Budeš umírat velmi pomalu a velmi bolestně. A chci, abyste věděli, že část tohoto to bude bolet ve vaší mysli. Někteří kolem nich jsou spojeny s vaším tělem, ale ujišťuji vás, že to, co bere svou mysl, určitě by bylo mnohem více stresující. Zatím není skončím, budeš prosit mě zemřít. Budete i nadále ptát".
  
  
  — Nebuďte příliš jisti v tom, plukovníku, " řekl jsem.
  
  
  Plukovník Syn zvedl ruku. "Prosím, Carter, osvoboď mě od tvé chvástání a dovol mi pokračovat to, co jsem měl říct. Nezajímá mě, že jsi seděl tady a участвуешь v našem dnešním rozhovoru. Jí chci informovat, že jste selhali. A dokud jsi naživu, nebo spíše, dokud ji nechal tě žít, ji, chci, aby se znalost o tvé selhání давило na vás, jak leží na vás velký kámen, выжимая kolem vás celou vůlí k životu". To snížila hlas. "Chci, aby sis myslel o tom, Carter, s dobou".
  
  
  On plácl rukama, jakoby zlomit kouzlo.
  
  
  "Nyní je první položka — dívka".
  
  
  — Není вмешивай ji to, " řekl jsem.
  
  
  — Buď zticha, Carter, — řekl plukovník Syna. "Byl bych největší idiot, pokud bych nevyužil тупостью svého kolegy, dr. Инуриса. Tvé sklony k рыцарству zcela mají ke mně vztah. I ti budou muset uznat, že by bylo nemoudré, aby vytáhnout ff.
  
  
  — Ona neví o tom, " řekl jsem.
  
  
  "Jsem přesvědčen, že říká pravdu, — řekl dr. Инурис. "Řekla mi, že neví nic o vztahu jeho otce se mnou."
  
  
  Buď Lothar Инурис byl větší idiot, než se zdálo, a to buď ego šílený smysl stále živil myšlenku rozdělit někde milostný hnízdo s ego osobní vzkříšení Nicole Dělá. V každém případě mě to není neklidu.
  
  
  Ale plukovník Syn ví... — řekl Jsem ti, drž hubu, — řekl on. Doktor zamumlal něco o snaze pomoci a zavřel ústa, ale сжался pod přezíravý pohled plukovníka Syna.
  
  
  — Ne, Carter, obávám se, že dívka bude muset neutralizovat. Ti jako kolega. Ji, prosím vás, dát sebe na mém místě. Předpokládejme, jak říkáte, že dívka neví nic. Ale mohu dodat, že jsem nemyslete si toho, protože to také znamená, že budu věřit, stejně jí nikdy nebudete věřit. Ale předpokládejme, že dívka neví nic. Pak tam není nic o obchodní vztahy mezi jejím otcem a doktorem Инурисом. Nicméně, existuje jedna věc, kterou dříve nebo později zjistí, pokud to není již otevřela ee. Oči Syna plukovníka není мигая se na mě podíval. - "A to je něco, co její otec zmizel".
  
  
  Ji snažil udržet kamenný výraz tváře.
  
  
  — A pokud se to dozví, o tom, pak je to asi наведается o ego umístění, vyšetřování, ve kterých se budou podílet úřady. A když úřady začnou vyslýchat ji o otci, mladá dámo, bez pochyb o tom, řekne, že její otec měl poměr s doktorem Инурисом, lékařem, který dělal hej operaci. A i kdyby to trvalo falešný osobnost, ego, dovednost svého řemesla je taková, že ego je skutečná osobnost brzy vyskočí ven. Ale on používal fiktivní jméno. A pak úřady zjistí, že tento lékař Инурис získal určitou proslulost, pokud si myslíte, že jméno může být známý, pokud se objeví v soudních protokolech z několika zemí. Nechci zbytečně do rozpaků svého kolegu, ale některé po-ego trestných činů mají zejména nepříznivé pověsti dokonce i v komunitách, docela терпимых k sexuálním излишествам. Ostatní se dotýkají nebo předpokládají zneužívání drog, zejména pro osobní potřebu. A ještě jiní předpokládají zapojení do шпионажу. Nemluvím již o některých trestných činů proti dětí a mladistvých, které, stručně říkám, lze snadno kvalifikovat jako válečné zločiny."
  
  
  Ji, podíval se na Инуриса. On sklopil oči, zatímco tři muži dívali se na něj s naprostým odporem. Ale zároveň z něj vyzařovala teplé nenávist k tomu, aby mohly být předmětem takové veřejné ponížení ze strany Syna plukovníka. Ji, myslel jsem si, že pokud se někdy naskytne příležitost, kdy doktor Инурис mohl by si číňan zaplatit, on by s radostí to udělal.
  
  
  Plukovník Syn pokračoval... A proto moc nevyhnutelně by šli k lékaři Инурису a dále. Инурис, jak jsme již viděli, tak zcela závislá na své vlastní potěšení. On touží po silné potěšení. To ужасается každému неудобству. On se bojí ublížit, s nepředstavitelnou zbabělosti. Nechte ego v rukou úřadů, подвергните ego nejmenším ublížit, a jaký bude výsledek? To выболтал by vše v naději, že zachránit své odporné kůži. A proč? To všechno proto, že jsme zapomněli neutralizovat dívku. Plukovník Syn zavrtěl hlavou, jako by ve насмешливом gestu lítosti. — Ne, obávám se, musíme ji vyzvednout. Jste nesouhlasila, Carter?
  
  
  Ti mají co říct.
  
  
  Ji měl vzít vaše mlčení za souhlas, Carter, — řekl plukovník Syna. "A to nás přivádí k nevyhnutelné otázce: kde je dívka?"
  
  
  — Obávám se, já nevím, plukovníku, " řekl jsem.
  
  
  Plukovník se na mě usmál. — Carter, nedávno jsme mluvili o tvé spolehlivosti. Na základě, samozřejmě, na vaší známou pověst. Jeho jsem vám říkal tehdy a řeknu vám to znovu: já vám nevěřím.
  
  
  Plukovník Syn zapálil ještě jednu dlouhou cigaretu a zapálil jeden kolem dvou dřevěných zápalek, které se досталь na lakované krabice v kapse kabátu. Pak se zvedl ze židle můj jehlový a stahl заострять další sirku.
  
  
  — Prosím, nenuťte mě, způsobit ti bolest, Carter. Postupem času se její причиню ti bolest ve všech formách, ale doufal jsem, že vyhnout se běžné mučení. Pamatovat, nemám skutečnou nechuť k tomu, aby ublížit, ale vím, že radost, že můj недостойный kolega tady - to мотнул hlavou směrem k doktorátu. Инурис: "To by přimělo mě to dělat. On si nezaslouží takový apetit.
  
  
  — Pokračujte, plukovníku, " řekl jí emu. Čím dříve se začne, tím lépe. V пытке je moment, kdy vaše mysl nebude již dostávat zprávy o, bolí, poslal tělem, dokonce i když jste zůstat v mysli. Pak duše plave na недосягаемом je, je svobodná a bezpečná. Ji mohl dychtivě čekat na to, a vědět, že pokud ji budu moci dosáhnout této úrovně a zůstat tam až do rána, Penny Доун ввдет Хоука do swingu věcí.
  
  
  Plukovník vstal, obešel křeslo a zastavil přede mnou. On se sklonil, chytil mě za ruce spojené dohromady, a воткнул špička sirky pod nehty ukazováčku na pravé ruce. Pak se dotkl sírové k hlavě rozpálený hrot cigarety, a ona se злобным řítí začal hořet.
  
  
  Její seděl a díval se, jak plameny hoří přes sirku, takže černé kudrnaté zbytky. Plukovník Syn natáhl se ke stolu, popadl jehlový a ho zvedl ego skvělý tip na zlomek palce od mého oka.
  
  
  "Nesmíte se vůbec hýbat," řekl, "a pak tvůj očí může proměnit v оливку špíz".
  
  
  Ji viděl, jak zápalka svítí.
  
  
  "Kde je dívka?" — řekl plukovník Syna.
  
  
  Jeho, cítil, jak teplo se blíží k mé kůži.
  
  
  — Nepohybujte, Carter, — varoval plukovník.
  
  
  Bolest zesílila a já cítil, jak mé svaly nedobrovolně začnou kmen. Čepel byla slabá skvrna před mým pohledem.
  
  
  A pak se najednou všechno skončilo. Plukovník Syn natáhl volnou ruku, a zaplatil plameny. — Já jsem měl vědět, že ne musel snažit, Carter, ale musel. Nikdy jsi poznáš to.' Otočil se k Donu Mario a usmál se.
  
  
  "Já jsem v docela prekérní situaci, — řekl plukovník Syna. "Musím vzdát hold Cartera, je to její, jsem si jistý, dal by mi za samozřejmost. Oba jsme profesionálové a velmi dobré. I když to stálo za to riskovat, aby zjistili, jestli může být citlivá k jednodušším formám mučení, v hloubi duše ji, věděl, že to není tak, nic víc, než ji". On se ke mně otočil. — Obecně platí, jsi jak by uvítala tuto myšlenku, je to tak, Carter? Jste doufali, že provede počáteční fáze až do úrovně úplného zapomnění, jak jsme všichni ego víme. Zasmál se. "Je to skoro, jako bych mohl číst vaše myšlenky, ne?"
  
  
  Don Mario přerušen. — Dobře, plukovníku. Myslím, že je na čase přestat vtipy a hry.
  
  
  Plukovník Syn se podíval na hodinky. — Promiňte, — řekl on. "Nikdy není třeba ztrácet čas zbytečně. A u nás velmi del-dnes večer.
  
  
  — Dej mi nůž, — řekl Don Mario.
  
  
  S lehkým kývnutím plukovník podal emu brilantní jehlový.
  
  
  Don Mario восхищенно взвесил ego v ruce. Pak podíval se na mě svými ledovými modrýma očima. "Méně než patnáct minuta řekneš mi, kde je ta dívka, Carter".
  
  
  Prošel místnosti a něco zašeptal doktor na ucho. Doktor přikývl a vykročil přes místnost. Přes několik minutě se vrátil a kývl Don Mario. Don Mario odpověděl krátkým kladně kývl. Co byste nám řekli o nen, on nebyl člověk, který tráví slova zbytečně. Plukovník Syn znovu selle za židli. Její tušení, že to, co jsme čekali.
  
  
  Neuplynulo ani deset minuta, jak jsem ji slyšela ostré zaklepání na dveře.
  
  
  'Kdo je tam?' — zeptal se Don Mario.
  
  
  "Vito", — byl revmatismu.
  
  
  — Dobře, — řekl Don Mario.
  
  
  Dveře распахнулась, a v místnosti, navíjení, vtrhla malá избитая figurky a zhroutil se u mých nohou. Ego tvář byla перепачкано, košile roztrhané. Jedno sklo na ego bodů chybělo. I přes rozpaky, stačilo jen letmý pohled, aby pochopili, že ubohý tvor přede mnou nebylo khem jinak, jak Филипом Доуном.
  
  
  — Víš, kdo to je, ne? — řekl Don Mario.
  
  
  Pokud to bylo míněno jako vývrtku, on už věděl, revmatismu, soudě podle toho, že na mém obličeji myslí probíhala узнавание, možná na zlomek vteřiny.
  
  
  — Pamatujte si, — řekl plukovník, Syn,,,, mám plány o pana Доуна.
  
  
  — Neboj se, — řekl Don Mario. — Vím, že vaše plány. Můžete ještě dostat ego zpět, z větší části.
  
  
  — Velmi dobře, — řekl plukovník Syna.
  
  
  — Máte po ruce léky, lékař? — zeptal se princ.
  
  
  "Ano, — řekl dr. Инурис.
  
  
  "Přines ih sem. Potřebuji kompresní a кляповые obvazy a může být trochu morfia, dokud nebudeme vrátí ego na vědomí. A přijmi vše, co máš, aby se zastavit krvácení.
  
  
  Plukovník Syn viděl, jak moje oči se rozšířily při zmínce drog
  
  
  "Nemyslete si, že jste slyšel něco, co neměl slyšet, Carter, — řekl on. V dohledné budoucnosti se ty sám budeš pod наркотой.
  
  
  Dr. Инурис běžel kolem místnosti a vrátil se s černou taškou.
  
  
  Filip Доун ležel na podlaze, čas od času постанывая. Don Mario klesl vedle ní na kolena a převrácený, dokud se obrátil lícem nahoru, lehce lapal po dechu, jako ryba na вытащенная kolem vody.
  
  
  Levá ruka Don Mario метнулась vpřed, popadl starého muže za dolní čelist a donutila ego otevřít ústa. On pak vložil špičku стилета a přitiskl ego k tváři, dokud ji viděl, jak se kůže выпячивается před mýma očima.
  
  
  Don Mario se na mě podíval. "Poslouchej, Carter, a přemýšlejte rychle. Její specialista na ножам. Věř mi. Taky ji nevadí ego využití. Její ptám se tě, kde dívka je. Jí chci rychlou a upřímnou odpověď. Žádné vtipy. Žádné falešné stopy. Pokud jsem nedostal odpověď, její порежу starý muž tvář a zeptám se ještě jednou.
  
  
  Plukovník Syn просиял. Mario, zřejmě byl близкти emu v duchu člověka.
  
  
  Don Mario pokračoval mluvit. "A pokud jsem se nedostal, revmatismu, který se mi líbí, to udělám ještě trochu. Pak ji beru druhou tvář a ptám se tě znovu. Pak se její pracuji nad ušima a nosem. Její вырежу oko, prsty na rukou. Prsty nohou. Celou nohu. Dr. udrží emu život, protože on potřebuje полковнику naživu. Ale to bude развалиной, a dokonce i lékař není schopen ego подлатать. A ty jsi ten, kdo je na vině. Drží ústa na zámku, stejně jako velký hrdina, Carter. Jak to chcete?
  
  
  Je to téměř mohl vidět čepel skrz бледную, худую tvář starého muže. Ležel se zavřenýma očima, jeho dech švihl вырывалось na ссутулившейся prsou. Khem by nám byl, Filip Доун zvláště se na co bylo dívat se. On způsobil mi spoustu problémů, ale to bylo méně často. To, co udělal, hrozilo katastrofou pro miliony lidí. Takže, na jedné straně, ego, to stálo za to zachránit. Ale v jeho posedlosti on nebyl tak nechtěl a špatné. Její odhad je, že ego vlastní mysli je to otevřel jen pár dveří několik lidí na oplátku za to, aby se život jeho dcery jasnější. Pokud jí nechal Don Mario nakrájíme ego na kousky, to může zachránit Penny. A což, může být, mohl ji zachránit, zlato.
  
  
  Na druhou stranu, pokud ji otevřu ústa a řeknu jim, kde a jak sehnat Penny, to může dát starý muž představu o tom, co je pro nah udělal. Pravděpodobně, on si to zaslouží, šanci ji vidět jednou: krásné.
  
  
  Ale je pravděpodobné, že jeden záblesk bude stát venkovní bazén je zhruba čtyřicet pět miliard dolarů.
  
  
  Přísně profesionální úrovni ji mohl dát jen jeden revmatismu. A to bylo absolutní ticho.
  
  
  Jeho otevřel ústa a řekl: "najdete ji v bytě svého otce. Ona čeká na mě.'
  
  
  
  Kapitola 16
  
  
  
  
  Plukovník Syn hit Mario po zádech. — Krásná, — řekl s dostatečně širokým úsměvem, holé sadu ocelových moláry. "Je prostě krásná."
  
  
  Don Mario neodpověděl emu. — Vito, — vykřikl. 'Pojď dál.'
  
  
  Hulvát z tlamy fretka strčil hlavu do dveří. Don Mario hodil emu klíčenku.
  
  
  — Vrať se do domu starého muže, — řekl on. — Tam najdeš dívku. Уведи ji na loď. Uvidíme se tam.'
  
  
  — Dobře, — řekl tchoř a zmizel. I přes mé pokyny, Penny, jsem pochyboval, že fretka chytře provede ego příkaz. Ona se ozve zvuk klíče v zámku a rozhodne — i přes všechno, co jsme říkali, přítel přítele, že její otec je přece přišel, a nyní otevírá tyto dveře. Jen to nebude on.
  
  
  Plukovník Syn zvědavě se na mě podíval.
  
  
  Samozřejmě, její přiznat, že to vypadalo jako šílenství, a to zejména v očích takového profesionála, jako plukovník Syna. Ji málem rozesmála. To учуял pasti. Pro něho nebylo žádné vysvětlení toho, že dívka se snažila zachránit svého otce. Pro něj nebyl absolutně žádný přínos. Neboť, na ego názoru, že nám u starého muže, jsme u mě, nám dívky nebylo moc na budoucnost.
  
  
  Nemohl jsem vinit jeho. Z pozice ega, hra byla téměř u konce, a on vyhrál. S dívkou ego orgánů u něj byly téměř všechny karty: tajemný pan Anderson, který se vešel v ega ruce kolem ničeho a ukázalo se, že agent AX; dívka, která se zabývá mohla způsobit emu velké potíže; a Philip Доун, který by měl být, byla vždy záhadou pro plukovníka Syna, protože cena krádež zlata, by mělo být, zdála se mu bylo neuvěřitelně levné.
  
  
  Její není stahl hlásit emu o svých motivech. To bych ještě tomu nerozumí. Samozřejmě, že ji porušil všechna pravidla. Tato pravidla říkají: "Откажись od tohoto starého muže. Udělejte si čas dívku, dostat se do Хоука. Тяни době. Sedět a dívat se, jak Don Mario kusy Filipa Доуна na kousky. Притворись, že to nevadí krve, hrůzy a mučivý bolí. Představte si, že vše dobré, čeho dosáhnete, отсидевшись. Odstraňte obrázky krvi, odlévání kolem obličeje a očí starého muže. Přesvědčte se sami imunní vůči крикам. Jen přemýšlejte o tom, co je napsáno v pokynech.
  
  
  Někdy je třeba odhodit pokyny. Něco uvnitř mě hlasitě řeklo "ne" myšlence o tom, že don Mario разрубит starého muže na kusy, zatímco plukovník, Syn oceňuje, a Инурис облизнул by rty, a ego oči остекленели by od radosti. To není přecitlivělost. Něco uvnitř mě подсказывало mi, že v okamžiku, kdy se jeho srdce Don Mario dosáhnout svého пытая Filipa Доуна, ji začal bych uznat, že проигрываю. A to na samém della-není jen hotel vyhrát co že. Jeho hotel se vyhrát všechny.
  
  
  Ji hotel přivést zpět zlato, přivést zpět staré Filipa Доуна ego dcery bez úhony a s pomocí mikrofonů a reproduktorů počítadlo. Ji hotel vymazat ih s tváře země. To bylo velké dobrodružství. Ale když to přišlo k věci, v okamžiku, kdy Don Mario šťouchl špičkou nože v tvář Filipa Доуна, něco hluboko uvnitř mi řeklo: выбрось zatracenou knihu vyhlášky a hrát na vlastní pěst. Полковнику Сину nikdy pochopit. Byl to hráč na úroky. A moje zásada zní, že až já umřu, mám šanci vyhrát. Syn vypadal удивленным. — Jsem překvapen, Carter. Opravdu překvapený. A trochu zklamán. Jí si myslel, že vám ukázat více odvahy.
  
  
  — Nikdo není ideální, plukovníku, " řekl jsem.
  
  
  "Možná ne, Carter," řekl. — Ale u vás měl pověst člověka, velmi blízko k tomu. A věřte mi, že mé zprávy o tebe docela čerstvé. Dost nedávná, pochopit nedávnou schůzku s mým dobrým přítelem Хсянгом v Arktidě, nemluvě o dr. Инурисе. Otočil se k Инурису s заговорщицкой úsměvem. — Pamatuješ si, Хсянга, že jo, pane doktore? Mám na mysli, alespoň jste viděli fotografii ego, ne? Lothar Инурис přikývl.
  
  
  "Byla to dobrá práce — váš zájem o Хсянга," řekl mi plukovník Syna. — Velmi pěkné a trochu včas z mé strany. Pokud by Хсьянгу podařilo dosáhnout úspěchu, ego podniky velmi dobře sloučené by s tímto případem, závěrečná fáze kterého se připojí mě do vaší země. Přesto jí věřím, že svět čeká velmi těžké budoucnost i bez námahy Хсьянга" . Jsem odpověděl na jeho vychloubání. Usmál se na mě. — A tebe taky, Carter, čeká velmi těžká budoucnost. Když budeme v Číně, u nás bude velmi dlouhé konverzace. A ty jsi mi spoustu věcí расскажешь. Ale nejprve budete muset dlouhou námořní plavbu, které začneme za několik hodin. Jo, Don Mario? Don Mario přikývl. — Loď funguje, — řekl on. - "My zrychlené události".
  
  
  — Jsme отплывем ještě před svítáním, — řekl plukovník, Syn — díky vaší spolupráci, Carter. Pan Доун tady, — ukázal na starého muže, který stále ležel na holé podlaze, a — se připojí k nám, protože, stejně jako u vás doma, u něj tam jsou některé dovednosti, které máme dorms mít. Co se týče dívky... Plukovník Syn запрокинул hlavu a stahl považovat za strop. — Pokud jde o dívky, Lothar, možná jí dám ti ji později, když se dostaneme do bezpečného přístavu. Dokud jsme v moři, můžete se bavit s ní, tak jak jsme se riskujeme tak v bezpečí, jako na Riviéře. Jakmile se dostaneme do Číny, můžeš tam zůstat, jak tolik, kolik chceš, s dívkou. Ale, já tě znám, Lothar, jeho podezření, že jsi rostou unavený z nah, dlouho předtím, než jsme se tam dostáváme. Pokud je to tak, vzdáme se její posádce, která může dělat s ní všechno, co chce; a pak jsme se zbavíme nah. Nemá to pro nás praktické hodnoty.
  
  
  Dr. Инурис просиял od potěšení a královsky se uklonil. — Děkujeme vám za vaši štědrost, — řekl on.
  
  
  "Víte, ve delle jste to zasloužíte, — řekl plukovník, Syn,—, ale věřím, že vše bude v pořádku, jakmile se dívka ocitne pod naší péči, a proto jsou ochotni ji odpustit své неосмотрительность Riviéra".
  
  
  — Děkuji vám, plukovníku, Syn, — řekl dr. Инурис.
  
  
  Plukovník Syn se otočil ke mafie. — Co se týká vás, Don Mario, pak, obávám se, že nemám zvláštní dárek na rozloučenou, přestože si ego docela hodné. Líbilo se mi mít s tebou řešit. Jste člověk často, a vaše přesvědčení, jak jsme viděli dnes večer, v nejvyšší míře nádherně. Je to opravdu hotel bych vyjádřit vám svou hlubokou úctu.
  
  
  — Vezmu si to tady, — řekl Mario a ukázal na židli. — Velmi příhodně — řekl plukovník. "Je velmi dobře, že jsi ty, který vedl hrozný agent AX klikové skříně k zrady mladé ženy, stahl nástupcem ego arzenálu. To je téměř поэтически vhodné. Velmi dobře, Don Mario. Obdržíš ego Люгер, ego-jehlový a ego malý plynový bomby. Přečtěte si ih se svými trofejemi.
  
  
  Don Mario položil bombu za minutu, a zbraň a nůž za opasek.
  
  
  Plukovník Syn se podíval na hodinky. — Máme několik minutu před příjezdem kamionu, jak jste se dohodli. On mi řekl: "Když to přijde, Carter, začneme naši cestu. Užívejte co nejvíce, jak můžete, protože to bude vaše poslední cesta. Jedete do Číny se zlatem čtyřicet pět miliard dolarů, jak jste si pravděpodobně již víte. S pomocí dr. Инуриса, pomocí незадачливого pana Dona a neocenitelnou pomoc Don Mario, která dodala potřebnou pracovní sílu, se nám podařilo выдоить Federální rezerva".
  
  
  "A zítra po celém venkovní bazén bude k vzteku zvěsti o tom, že velká část zlatých rezerv USA a zlaté rezervy mnoha ih věrných přátel zmizel. Vaše vláda se bude uvolňovat uklidňující zprávy, ale zvěsti přetrvají a stanou se silnější. A brzy bankéři a vlády ostatních zemí budou požadovat záruky, a konečně, ukáže to. Nemohou poskytnout důkaz. Pak dolar nebude nic stát, protože důvěra k němu byl zničen. Lidé, kteří mají dolary, pokusí ih vyměnit, ale na co? Britská libra se znehodnotí. Německé značky, i švýcarské franky budou обесценены, protože nikdo už nebude věřit papírovým penězům. Zlato, co zbylo na světě, bude k nezaplacení. Kdo to je, ten a udrží ego. Oni, u koho ego ne, zpanikaří.
  
  
  Dva obchodu s буханкой chleba odmítne prodat, pokud na bochník platit něčím jiným, než papírové peníze. Na matematiku, kterou potřebujete lékař, nic se za něho zaplatit, kromě zbytečných papírových peněz, které lékař přijme. Scény, jako je tento, se bude opakovat mnohokrát na různých místech. A brzy gangu budou toulat po ulicích a rabování obchodů v požádal jsem o tom, co potřebují, aby přežili. Závody budou paralyzováni, protože nikdo nemůže dovolit auta, pračky a televizory, které produkují. A pracovních vyhodí. Arabský šejk v Perském zálivu bude vyžadovat platbu zlatem před odesláním své ropy. A nebude zlato, aby zaplatit. Tak a ropy nebudou. A v dohledné době by se naše stroje, naše vlaky, našich letadel, a rostliny budou nejen oddalovat, ale k ničemu. Spojené Státy, jako jste ih víte, stanou ekonomickou poušť. Města budou plné голодающими. Krajina bude po krachu cizinci мародерствующими gangy, které zabíjejí scotta bella jíst a kradou zeleninu." Ji nechtěl už nic slyšet. Ji, podíval se na Dona Mario. Zdálo se, že nevěnoval žádnou pozornost.
  
  
  Ji řekl. - 'A ty jsi?' "Je to vaše země. Žiješ zde. Chceš to?'
  
  
  Plukovník, Syn se zasmál. "Don Mario — produkt nové kultury, Carter. Nemůže očekávat, že to bude se řídit pocity. Ego jde — přežití a zisku, a ne sympatie. Jsme partneři v tomto podniku. Lišíme se jen v jednom ohledu, v našem výběru platby na naši účast. Čína, chudý zlatem, vybral zlato. Don Mario málo zajímá zlato. Oh, co-co to nechat pro sebe, ale najde to příliš pompézní a v zásadě, z filozofického hlediska nezajímavé. Ale je tu náklad, který je k dispozici v Číně v hojnosti, náklad, který slibuje vyšší zisk, pokud prodávat ego s rozmyslem.
  
  
  A to, Carter, mák a něco, co lze udělat kolem toho světla: heroin. Vidíte, Carter, když dolar se znehodnotí, přijde čas, kdy lidé budou hledat jiné platební prostředek. A je to prostředek pro sdílení, které nabízí zadat Don Mario, — heroin. Nemyslíte si , že je to něco, co nutí lidi zapomenout na své problémy? A ujišťuji vás, že budou problémy. Někteří lidé ve vaší vládě budou mít zájem na obnovení pořádku za každou cenu; a obyvatelstvo, s radostí дуреющее heroinu, se stane atraktivní pokušení. Co vy na to, doktore?
  
  
  Plukovník Syn stahl čekat na odpověď. — Víš, sám doktor velmi rád mák, viď, Lothar? Takže vidíte, Carter, že Don Mario, děkuji ego partnerství s námi, bude mít nevyčerpatelnou zásobu. A tato populace se dá emu obrovskou sílu. Takže časem, když se do své země vrátí nějaký klid, Don Mario vyhraje mnohem víc, než od hodnoty zlata, které prodal nam. Ego zisk bude vypočtena z hlediska ústupků zákony, které nyní zakazují některé na ego akce. To bude vypočteno při vlastnictví půdy, nevyčerpatelný zdroj, který je скупит pomocí heroinu".
  
  
  A když panika odezní, a další země uvidí moudrost převést to, co zbylo z vašeho obyvatelstva určité míry průmyslové činnosti, pak Don Mario převezme řízení továrny. Obyvatelstvo bude motivováno potřebou hans, přesně tak, jak teď lidi motivuje poptávku po dolarech. A Don Mario se stane skutečným vládcem země, nemluvím už o tom, že najednou se stane její trendy. Nyní lidé mohou vědět, ego, jako princ, ale ujišťuji vás, Carter, brzy budou lidé poklonit emu jako ke králi.
  
  
  — Ty jsi blázen, " řekl jsem.
  
  
  Plukovník Syn zvedl ruku. — Prosím, Carter, ji, prosím tě. Být realistické. Nemám sklony k šílenství. Zkuste přemýšlet o hans, jak se o nové měně. Není logičtější posuzovat tac balíček bílého prášku, než nějaký žlutý kov nebo barevný papír? Ne, Carter, že to tak není. Emu stačí dát jinou formu důvěry. Úprava. A protivenství, jimž je třeba z vaší strany, poskytují prostředky pro provádění této úpravy. Její přiznat, že je to radikální adaptace, ale tato adaptace je nutná Don Mario pro realizaci ambicí ega. Vidíte, že zlato přinese emu žádný přínos. Vlastnictví zlata je nyní подчиняло by ego pravidel a myšlení, důležité v tomto bodě. A podle těchto pravidel a podle tohoto myšlení Don Mario — pachatel a znamená krádež svého majetku. No, než se Don Mario bude moci dosáhnout stavu, ke kterému ego připsal ego, ctižádost a tichý génius, nejprve musí nastat revoluce. A jeho družstvo zlata způsobí revoluci ve Spojených Státech.
  
  
  Pokud jde o ty, kdo má zlato, pak jsme přesvědčeni, že ve světě se vždy najdou lidé, hladoví zlata. Které, abych tak řekl, si ponechá starou víru. Čína s ego počítači mac a zlato bude dvojnásobně bohatý, i když značná část naší sklizně máku je určen pro Don Mario na mnoho let dopředu. Čína a USA se stanou velmi dobří přátelé.
  
  
  A jeho důvěru, že ti, kteří věří ve zlato, a oni, kteří věří v mc, budou žít spolu dlouhé století".
  
  
  Hlas tak. Celý plán. Bylo to hrozné. Ji mohl volat toto šílenství. Ale hranice mezi šílenstvím a гениальностью úzké, a v jednom plukovník, Syn měl pravdu. V souborech AX nebylo nic, co poukázal bych na to, že s ego-vědomím, že něco není v pořádku. To, co má v úmyslu udělat, nebylo ničím jiným než cílenému proudu; přirozený koncový produkt křížení speciální ekonoma a chladným chamtivosti vojáka, známého svou schopností vést válku. A, soudě podle toho, co řekl, emu zůstalo jen několik hodin před její provedení. On se znovu podíval na hodinky. — Některé další minutu, pánové. Pak se otočil ke mně jeden po druhém. — Carter, přes minutu постучат na dveře. Když se to stane, to znamená, že venku nás čeká náklaďák. Tento vůz odveze nás v docích, kde vlivní Don Mario rychle se nahrát gold na palubu lodi. Sedíte na tuto loď, a několik hodin jsme отплывем.
  
  
  Teď ho požádám don Mario rozpoutat ti nohy. A její požádám vás vstát a tiše odejít z této místnosti a sednout si do auta. Když se dostaneme na loď, její, chci, aby se tiše a klidně nastoupili a vydali se tam, kam vás vezou. Pokud tohle uděláš, jak já se ptám, jsi избавишься od zbytečných zranění. Ale, já vím, svůj sklon k hrdinství, měl by přijmout preventivní opatření.
  
  
  Vzal nunchuck ze židle. Ji viděl, dřevěné rukojeti a řetěz, висевшую mezi nimi. Plukovník nedbale přehodil řetěz přes hlavu a bych vytáhl odkazy jsou dostatečně těsné, aby se прокусили mi do krku a pád do трахею.
  
  
  — Můžete vyšplhat na palubu sami, "řekl," nebo v bezvědomí. Решай.'
  
  
  Don Mario, poklekl u mých nohou, a rozvázal provaz. 'Dr. Инурис, — řekl plukovník, Syn, ukazuje na Filipa Доуна. "Zvedněte starý muž. Její, chci, aby to bylo ve skvělé vzdělání, když přijedeme do Číny". Zasmál se. "Uvědomíte si, Carter, budeme potřebovat nový"trezor".
  
  
  V mlze, zářil v měsíčním světle, zrezivělý trup nákladní lodi visel hluboko v & nb na ukotvení u покосившегося mola. I přes nízkou výšku, krmiva špinavé lodi
  
  
  "Sarah Chamberlain-Cardiff" возвышалась nad námi, když jsme stáli venku kamionu. Dál, na konci mola, obrovský jeřáb se стонущими тросами dal na palubu obrovský kontejner.
  
  
  — Zlato, Carter, — řekl plukovník Syna. Pod okrajem прогнившей střechy starého сераля, тянувшегося podél mola, chvěla několik holých žárovek, odhazovat na chodník žluté paprsky světla. "Podívejte se na vaše vozidlo na východ. Nic zvláštního, ano?
  
  
  To není stahl čekat na odpověď.
  
  
  — Ale zdání klame, Carter. Tato neskutečně выглядящая nákladní čluny маневрирует a plave rychleji bojovník. Dále elektronické zařízení provedeno tak, aby ego neviditelný pro radary. Ale pochybuji, že "Sarah Chamberlain", musí předložit nějaký důkaz své síly. Kdo ve svém zdravým rozumem stahl by věnovat pozornost chudák stará nákladní loď pod britskou vlajkou?
  
  
  — Dobře, Synu, " řekl Mario. "Teď ji se loučím. Moji lidé mi řekli, že dostali poslední heroin několik hodin zpět, a přes dvě hodiny, které poskytují zbytek svého nákladu na palubě. Pak to můžeš odplout v každém okamžiku". Oni ušetřil sobě navzájem ruce.
  
  
  Plukovník se podíval na hodinky. — Těším se na tebe, Maria, — řekl on. "Dám pokyn odplout v jednu hodinu odpoledne".
  
  
  — Nebojte se, — řekl Don Mario. "Já zůstanu ve své kanceláři, dokud se vypravíte do plavání, aby se ujistil, že je vše v pořádku".
  
  
  — No, — řekl plukovník Syna. — Typická svou pečlivost, don Mario. Její věřím, že jednoho dne budeme znovu setkáme".
  
  
  — Pak sbohem, — řekl Don Mario. Podíval se na doktora Инуриса, поддерживавшего Filipa Доуна . "Počkej, Doktore," řekl. "Zkus se chovat jako dobrý chlapec".
  
  
  dr. Инурис nepovažuje za ego hoden odpovědi.
  
  
  "Štěstí mi Carter, — řekl on. On poklepal na opasku, kde Hugo a wilhelmina následoval byly schované pod pláštěm. "Díky za obchod". To vytáhli kliku den a zmizel v boudě.
  
  
  — Dobře, — řekl plukovník Syna. "Všichni na palubu. "Sarah Chamberlain" dovoleno odplout až do rána a on se zasmál, — s nákladem oceli.
  
  
  Plukovník, Syn trhal klikou nunchaku , nutí řetězce натянуться na krk, jako by подгоняя koně. My jsme pokračovali v cestě na molo a vylezli na сходням. Její, zvedl hlavu a viděl, že čínský kapitán dívá se na nás z vysokého mola. Čínští členové posádky cpou všude s účel, která se zabývá характеризовала no, dobře vycvičených vojáků.
  
  
  Jaké by mechanismy a elektronické vybavení naší byli na palubě, "Sarah Chamberlain" nebyla stručným popisem dvacátého století, kdy se případ týká vězeňských prostor. V podpalubí plukovník Syn zaháněla mě, když se dostal do železné den fotoaparát s зарешеченным oknem bez skel. Před ním stáli dva číňanů, ozbrojených puškami. Plukovník Syn stáhl z mého krku nunchaku a досталь kolem kapsy klíčenku.
  
  
  Otevřel dveře cely. — Pojďte Dál, Carter. A pan Доун taky," řekl doktor Инурису.
  
  
  Podlaha byla železná, pokryté slámou, dr. Инурис pustil Dona Filipa, který klesl na slámu. Dozorci stáli otevřeně na den, дула ih zbraní držel nás na dovětek.
  
  
  — Můžeš opustit starý muž, jak má, Lothar, — řekl plukovník. "Carter, obávám se, že ti budou pouta a ponožky pouta".
  
  
  Její, jen pokrčil rameny. Pouta a ponožky bezpečnostní třmeny byly na zdi. Jeden pár na ruce, jeden pár pro nohy. Její poslušně šel. Plukovník Syn zamkl ih se svými klíči.
  
  
  — Také jsem закрою dveře cely, — řekl on. — A její, chci, abys něco, co věděl, Carter. Mám web-svazek klíčů. Takže ani nenapadne kluby nad strážemi. Tam je opravdu nic nemohou udělat pro vás. Ale střílet umějí velmi dobře. Jeho bych raději, samozřejmě, aby k tomu nikdy nedošlo, ale pokud vznikne, ji tak sám na to přijít.
  
  
  On vystoupil před kamery kolem. Dveře se zavřely, a plukovník se otočil klíč v zámku. On znovu vstal a mávali na mě přes mříže. — Čas od času ji budu navštěvovat tě, Carter, a může být, budeme mluvit. Ale teď vše, co mohu říci, je to šťastná cesta. On se otočil a zmizel na celé zorné pole.
  
  
  Pár chvil později stráže, blízko pohybující se hlavu, podíval se na mě skrz mříže. Jsem nevěnoval pozornost. Brzy jim nudit, a zmizeli.
  
  
  Uplynulo asi půl hodiny, když ji slyšel hlasy mimo kameru. Před mřížemi znovu objevil obličej plukovníka Syna. Usmál se, a ego зазвенел klíč v zámku. Dveře распахнулась, a to viděl Syna, ochranku a Penny Доун.
  
  
  
  Kapitola 17
  
  
  
  
  — Přezdívka, — křičela Penny. 'Táta.' Ona narazil na kameru a klesl na kolena vedle Филипом Доуном.
  
  
  Plukovník přišel k ní a chytil za ruku. "Vaše obětavost je obdivuhodné, miss Доун, — řekl on. — Ale je mi líto, že svou svobodu musí více omezovat. Budeš v poutech, jako tvůj druhé Carter. Alespoň dokud jsme v moři. A pak vám bude umožněno postarat se o vašem otci — on tight zasmál, — za předpokladu, že lékař Инурис může chybět. Někdy v moři, ji uvidím, jestli můžeme trochu usnadnit život před otcem tvým. Ale zatím musíme zachovat maximální bezpečnost. Jeho, doufám, že budete rozumět.
  
  
  To заковал ji v poutech a vyšel prostřednictvím fotoaparátu. On znovu otočil klíčkem v zámku.
  
  
  Slyšeli jsme, jak se ego shaggy se přestal v železné chodbě. Pak ticho.
  
  
  Penny se podívala na mě přes kameru.
  
  
  — O, Nick, — řekla. "Co se stane?"
  
  
  — Penny Доун, " řekl jsem. "Věřte mi, nebo ne, budeme zničit tento projekt."
  
  
  Filip Доун застонал a поерзал štíhlí tělem na doškovou odpadků.
  
  
  — Potřebuji, aby se probudil, řekl jí Penny.
  
  
  — Dobře, — řekla. Ona začala volat. 'Táta. Daddy. To je její. Penny.
  
  
  Starý muž znovu зашевелился.
  
  
  "Vstávej, tati. Potřebuju tě.'
  
  
  Ego oči дернулись, a on se donutil si sednout. — To jsi ty, Penny? on řekl. "Tady je to tak tmavé. Nemůžu najít své body".
  
  
  "To je hned vedle tvé levé ruky, táta," řekla.
  
  
  V полумраке on tápal ih, uchopil a nasadil na nos. I přes absenci čočky, teď mohl vidět. Ego tvář просветлело, když ji viděl. "Bože můj," řekl. — Je to opravdu vy, Penny?
  
  
  — Ano, tati.
  
  
  — Jsi úžasná, " řekl. 'Krásná.' A on začal plakat.
  
  
  "Š-š-š , tati," řekla Penny. "Tobě není třeba plakat".
  
  
  "Já nic nemůžu pomoct," řekl.
  
  
  "Táta tu s námi někdo je. Potřebujeme tvou pomoc. Poprvé starý muž si uvědomil, že s Penny na digitální fotoaparát není sám. On se otočil a důl, pokud plíce uita.
  
  
  — Je to Nick Carter, tati, řekla Penny. — Chce nám pomoci dostat se odtud.
  
  
  — Vlastně, pane Доун, " řekl jsem. "Chci tě vytáhnout ven a Penny odtud, a ne aby se loď jít ke dnu. Ale nemůžu to udělat bez vaší pomoci.
  
  
  'Co můžu dělat?' řekl.
  
  
  — Přestaň fňukat, — řekl jí emu. — Vývrtky pouze v tom, budeš to dělat?
  
  
  "Pokud ji mohu ji udělám", — řekl on. — Já už nic jiného Лотару Инурису. Můj kontrakt s ním skončil v okamžiku, kdy se прооперировал Penny. Ale on a ego nevyzpytatelný přátelé, podvedl mě. Přišli ke mně dnes ráno. A vzali mě na tuto loď a hodil do tohoto fotoaparátu. Když ho požadoval vysvětlení, číňané se smáli a volali na mě jako idiot. Pomůžu ti, Carter. Její starý člověk a neumím bojovat, ale pomůžu ti. Teď, když s Penny, všechno je v pořádku, je mi jedno, co bude s dr. Инурисом a ego přáteli, nebo se mnou. Všechno je to dvojí hra".
  
  
  'Co myslíš?'
  
  
  "Oni si mysleli, že jsem jen starý, hloupý člověk. Starý idiot. Ale to, co-to, co oni nevěděli оборудова mi. Jí se narodil v Číně. Její vyprávění na ih jazyce. A dnes ji slyšel na čínském něco, s uvedením dvojí hru.
  
  
  — Pokračuj, " řekl jsem.
  
  
  "Toma, aby ji navštěvoval. Jí tak chápu, Penny řekla vám o tom?
  
  
  Jí přikývl.
  
  
  — No, pak, ji, předpokládám, víte, můj roli. Ji, vstoupil do jednání o Penny. Ale je to tak a nevěděl, kdo je ego přátelé. Až do dnešního dne. A pak jí bylo známo, že prostředí ego si byli číňané a američané mafie. A dohoda spočívala v tom, že mafie bude dodávat číňanům zlato výměnou za heroin. Nemůžu říct, že se mi to velmi líbí, ale jsem také přesvědčen, že není v pozici, aby si stěžují na to. No, nejprve vše obrátilo proti mě, přivedly mě sem a vydávání полковнику Сину. Ale další zrada stále existuje. Číňané podvádějí mafii".
  
  
  Její zeptal se. - 'Jak?'
  
  
  "Tento heroin," řekl, "otráven".
  
  
  'Co myslíš?'
  
  
  "Přesně to, co říkám," řekl Philip Доун. "Já nevím, že se do něj dají, ale vím jedno: heroin je balena v dva různé typy plastových tašek. Věci v zelených pytlích se rychle zabít. Věci v modrých pytlích pracují pomalu. Ale pokud někdo kolem nich bude spadat do vašeho těla, zemřete.
  
  
  Musel jsem sundat klobouk před plukovník Сином. Čtyřicet pět miliard dolarů zlatem emu není dost. Bez jediného výstřelu, to by úpadku Spojené Státy a zabije miliony lidí. Bylo to lepší, než jaderná válka. Nebylo by nás záření, nám průmyslové devastaci. Jen počet obyvatel, mrtvé a neustále умирающее, která nemá sil se bránit.
  
  
  A jí si byl jistý, že Čína bude realizovat plány Syna a využít jich v plné míře. Don Mario opravdu stane králem: král hřbitova. Někde v ego заначке bylo pravděpodobně několik tisíc liber tohoto heroinu. On si to ověřil, a rozhodl se, že plukovník, Syn působí věrně. On by měl vědět lépe. Ale důvodů pro soucit se mu nebylo. Byl jen o trochu více chamtivý, než emu potřeboval. Myšlenka o tom, že ego je podvedl, podlahová prkna jel jsem blázen s radostí. Kromě toho, že by to pochopil, plukovník, Syn seděl by na zlatý vrchol, a mnoho nevinných lidí bylo by mrtvá nebo zemřela té doby na ulicích Spojených Států.
  
  
  Ale ne, pokud mi má co říci o tom.
  
  
  — Ok, poslouchej, — řekl jsem, otočil se k Филипу Доуну. — Mám pro tebe práci. A budete muset udělat to rychle. Ale myslím, že jsi přežít, vzhledem k tomu, že Penny řekla o tobě.
  
  
  "Udělám vše pro to," řekl. 'Co je?'
  
  
  "Penny mi řekla, že jste odborník na zámcích a co víte o nich vše, co potřebujete vědět".
  
  
  "To může být pravda," řekl Don Filip.
  
  
  — Dobře, — řekl jsem. "Chci, aby se osvobodil jsi mě od těchto pout a otevřel mi dveře."
  
  
  "Je to tvrdá práce," řekl starý muž. "Zejména bez jakýchkoliv nástrojů".
  
  
  "Předpokládám, že jeho by vám řekl, že máme nějaké nástroje, primitivní, ale nástroje".
  
  
  'Kde je?'
  
  
  — Pod mým límcem, řekl jí emu. — Tam najdeš dvě břitvy.
  
  
  Starý muž vstal ze země a поковылял ke mně na негнущихся nohou. On se naklonil límec a vytáhl dva nože. — Dobrá ocel, — řekl on. "Ano, myslím, že bychom mohli použít ih. Zámky na poutech na samém delle ještě primitivní, — řekl on pak letmý kontrole. "Co se týče dveří mechanismus, uvidíte, že to taky není problém."
  
  
  "Jak dlouho to může trvat?"
  
  
  Ego oči se rozzářily z vyhlídky opět být užitečné řemeslo, které znal nejlépe. — To záleží na tom, jak dlouho to bude fungovat. Může být, minutu dvacet.
  
  
  — Pospěš, " řekl jsem. "Pokud někdo přijde, skrýt před očima se tyto listy pod slámou".
  
  
  Starý muž se již rozkládá po celé délce na podlaze, drží ruce na náměstí kroužkem пятне světla, льющемся přes zamřížovaným oknem. Neviděl jsem, že to dělal, ale slyšel slabý tření kovu, dokud ego ruce возились pod vrstvami vlhké slámy.
  
  
  Ji snažil očistit svou mysl, zatímco on pracoval. Její snažila se utrácet síly na úzkost o tom, zda vydrží ego sílu a odvahu, zda Syn plukovníka najednou dovnitř, aby se každý rok, jak jsou ego vězni. Ji snažil vyhnat rytmické skřípání nože na beton, zpomalit dech a zapomenout na čas. Ale venku, to věděl, že tento jeřáb houpal, jako obrovské kyvadlo, mezi čluny a lodi, набивая ego podpalubí tunami zlata. Ji mohl přinutit se myslet na čas, ale nemohl zastavit ego v životě. A přijde okamžik, kdy tento jeřáb bude jejich poslední krok, a začíná triumfální cesta plukovníka Syna. By pak bylo příliš pozdě pro mě dělat to, co jsem se rozhodl udělat.
  
  
  — No, — slyšel její hlas Filipa Доуна.
  
  
  On vstal a ego ruce ji viděl jeden kolem ostří, nebo to, co z něj zbylo. Vypadalo to tak, že se nejprve rozdělil ego v polovině podélně a odříznout je, že kolem toho, co zbylo. On se neohrabaně šel ke mně a chytil zámek na manžety mé pravé ruce. Dovolil остроконечному kov proklouznout dovnitř, drží ucho blízké k zámku. Je to trochu поковырял vyrobená klíč mezi palcem a ukazováčkem, pak se opatrně otočil ji.
  
  
  — Téměř, — řekl on. "Ale ne dost dobré".
  
  
  On znovu odešel na náměstí míru, a znovu ji slyšel skřípění kovu o beton.
  
  
  — To by mělo být tak, " řekl, když se vrátil.
  
  
  Plný důvěry, bude znovu vložil точеное ostří na hrad a prudce se otočil zápěstí. V klidném tichu kamery se ozvalo cvaknutí. Zámek распахнулся. Tvář Filipa Доуна vybuchla vzrušením. — Ostatní teď už jen stačí, zašeptal. Po několika sekundách se osvobodil mou druhou ruku a nohu.
  
  
  Její приблизил vaše ústa k ego ucha.
  
  
  — Dobře, — řekl jsem. — A teď uvolnit Penny, je velmi tichý. A pak se postaráme dveřmi kamery.
  
  
  Starý muž přikývl mi. Ne prošel a minuty, stejně jako ruce a nohy Penny byli volní.
  
  
  Její starý muž zavolal k sobě a řekl, znovu šeptá: "Jak se vám odemkne dveře cely?"
  
  
  On natáhl ruku. V ego dlani ležel začátku druhé čepel, stále ještě není zlomený. Vzal si ego na tupou stranou, a druhým palcem a ukazováčkem držel ostřím dopředu a dozadu.
  
  
  "To, co se chystám udělat, se nazývá" лоидинг ". To se obvykle provádí pásem celuloidu. To má tuhost, stejně jako tak a flexibilitu, aby se přesunout na jazyku hradu a zpět. Čepel bude dělat totéž.
  
  
  — Je to silně hluk?
  
  
  — Nevím, — řekl starý muž. "Skutečný" loiden " by měl být velmi tichý. Ale jakmile je tento jazyk padá zpět, já nevím, co se děje. Budeme prostě muset riskovat.
  
  
  — U nás není moc na výběr, " řekl jsem. — Dal jsem Penny v rohu mezi dveřmi a stěnou, když se dveře otevře. Pokud se něco pokazí, je to mimo linii. Co je před tebou, pokud vše půjde dobře, můžete mi сигналишь, kdy zámek zdarma, a pak встаешь vedle Penny. Když ji dostat ven za dveře, nepohybujte. Zůstaň tam, kde stojíte, až jsem tě chtěl zavolat. Za předpokladu, že budu stále v moci volat.
  
  
  Starý muž poklekl na den, a začal nožem vylézt do hradu.
  
  
  Ji snažil udržet plynulé dýchání. Měl jsem pokušení zcela přestat dýchat, aby bylo absolutní ticho.
  
  
  Ego zápěstí шевельнулось jednou, dvakrát, třikrát. On pracoval v prostoru mezi dveřmi a převodovkou. Pak se zastavil.
  
  
  Starý muž se obrátil ke mně obličej a přikývl. Je na čase bylo začít se k práci. A tato práce spočívala v zachycení několika zbraní-kulometů.
  
  
  
  Kapitola 18
  
  
  
  
  Ji, vyběhla za dveře, jako býk, který nováček toreador, сгорбленный, divoký a zároveň vybírají.
  
  
  Stáli na chodbě, jeden po mé levici, další vpravo, a ih myšlenky byly dost pomalé, u nich отвисли čelist, když viděli můj vzhled. Развернувшись doleva, jeho zvedl ruce, jako nože, a mačkal rameno stráž, dokud to ještě sevřel svůj automat. Když to s padáním spadl na zem, popadl její ego, jednou rukou stiskněte mu bylo ústa, aby on zařval a druhou rukou za pas, aby podpořila ego. Ji tlačil ego otevřeně ego společníka, jak rychle překonat propast mezi nimi, tak, že začala druhá stráž zmatený se svým zbraň pod paží svého společníka. Její zvedl ruku, kterou držel v pase muži, a рубящим pohybem přes ego zlomené rameno hodil na krk zdravé stráž. Byl to perfektní ránu, ale on se sklonil krk na stranu. Když se opět protáhla, ji udeřil shora upřímný emu v tvář. Kosti сломались pod mými klouby, a krev vytryskla na безвольного rta. Ego cíl silně narazila o zeď, a to bez vědomí сполз na zem. Její rozbalil ego jiného, a mačkal ego кадык dlaní, než se mu podařilo využít skutečnosti, že jsem již byl zakrývání emu úst.
  
  
  Její оттащил těla na stranu, shromáždil zbraně a strčil hlavu do kamery. — Dobře, — řekl jsem. "Čas přeložit duch".
  
  
  Penny a její otec se rychle připojili se ke mně. Dal emu odina kolem automatů. "Chci se dostat z této lodi, bez použití ih", — řekl jí emu. "Nepůjdeme přes vrchol, jsme se vrátit přes tuto palubu. Jí vím, co hledám. To bude na straně od mola. Pojďte za mnou, a pokud budeme čelit khem-nic, nech ih mi. A pokud se se mnou něco stane, můžeš použít tuto zbraň, aby zakročilo proti khem je libo a do té fretky, pokud existuje, s čím se vypořádat. Ji viděl, když jsme vylezli na palubu: malé dveře na levoboku "Sarah Chamberlain". My jsme se vydali tam na spoře osvětleného chodbě by turn " na zádi. Pohybovali se opatrně, ale nikdo se setkali.
  
  
  Dveře čekal na nás.
  
  
  — Dej mi zbraň, " řekl jsem.
  
  
  Ji strhl za kliku a opatrně otevřel dveře. Ji, díval se na temné, pohybující se vody East River pět metrů pode mnou.
  
  
  — Ty jsi první, Penny, " řekl jsem. "Nejprve nohy. Nechte se повиснуть na okraji. A pak už jen отпускаешь. Čím menší je vzdálenost, na které se kapka, tím menší hluk. Pak pluj jak můžete klidnější na molo a počkej na mě venku. Totéž platí i pro vás, pane Don. Tam najdete žebřík vedoucí na molo, hned za šípem pravý korálek.
  
  
  Prošel bez chyb. Její zavřel dveře, jak jsem mohl, předtím, než spadne od konce. Zbývá jen doufat, že nám jeden kolemjdoucí není překvapen jasným světlům z levého korálek "Sarah Chamberlain" . Ale já jsem nepochyboval, že někdo kolem týmu byl na břehu. Čas odjezdu byl příliš blízko. Na druhou stranu, u nás vždy byli kluci z Don Mario, o které bylo třeba se starat.
  
  
  Plukovník, Syn se měl tak snažit, aby mi ukázal loď. On mi dovolil, abych oznámení dveře a schody, vedoucí od mola, k & nb.
  
  
  Penny a její otec čekal na mě u schodiště, топчась na místě.
  
  
  — Dobře, — řekl jsem. — Jsem поднимусь po schodišti a vezmu si s sebou zbraň. Pojďte za mnou nahoru. Jakmile se dostaneme do vrcholu, ji teď půjdu k Don Mario. Jí chci, aby jste vy dva убрались odtud. Utíkej tak daleko a tak rychle, jak jen můžete.
  
  
  — Ne, Nick, řekla Penny. 'Ne teď.'
  
  
  — Ona má pravdu, — řekl starý muž. - "Potřebujete pomoc".
  
  
  — Já vím, " řekl jsem. — A dostanu ji od Don Mario. Alespoň, nejlepší okamžitou pomoc. Ale já nechci, abyste vy dva byli se mnou. K ničemu způsobit ti bolest.
  
  
  — Já jdu s tebou, Nick, řekla Penny.
  
  
  Její, zavrtěl hlavou. — Pokud chceš udělat něco pro mě, můžeš. Ale to není něco, co můžete udělat, zde je.
  
  
  "Pak řekněte nám, co chcete," řekl starý muž.
  
  
  "Chci, aby vám zavolal Davidu Хоуку. Penny ví, kde se s ním spojit, Společná tisková kancelář a телеграфная služby ve Washingtonu. Řekněte emu, že "Sarah Chamberlain" je třeba za každou cenu zastavit. Řekni emu, že Nick Carter řekl ti zavolat emu. Chcete udělat?
  
  
  "Pokud to dokážeme, pak uděláme", — řekl on.
  
  
  — Dobře, — řekl jsem. 'Pojď. Času je málo. Její začal stoupat po schodech. Nahoře ji, díval se za okraj mola. To vypadalo dobře. Všechny oči budou lepit na speciálních kohoutku. Je to stále pohyboval, nyní se již vraťme se zpět na molo. Je to jen musel doufat, že on opustil i když bych ještě jeden kontejner se zlatem, a ego, práce, noc ještě není u konce. Ji, věděl, že moje práce taky ještě není úplně u konce.
  
  
  Ji slyšel, jak Penny a její otec vylezl za mnou. Starý muž těžce dýchal. Její otočil k nim hlavu. "Zůstat na nízké úrovni, aby zůstali ve stínu. Její прикрою tě. Vypadněte okamžitě. Utíkej!' Jí bylo jedno, kruzích mafie, a číňanů, a čas smrtelnosti blížila konci.
  
  
  Její полз na pásu na břiše od mola, dlouho провисшему навесу, kam vstoupil Don Mario. Vstávání na ochranu rámu dveří, jeho подергал západku.
  
  
  To bylo odemčené. Její rychle vklouzl skrz něj do tmy.
  
  
  Dál, u řeky, ji viděl svatý. Já jsem šel v tomto směru s automatem foťáky v ruce. Jeho měl být připraven na nejhorší. Pokud by mi štěstí, Don Mario všiml by si mě. Její doufal, že se mi to povede.
  
  
  Пригнувшись, její pokračoval v chůzi, dokud se viděl hořící svatým v kanceláři s okny všude, s výhledem do skladu a na řeku. Úřad na celou šířku řeky.
  
  
  Don Mario seděl v крутящемся křesle za psacím stolem, při pohledu na "Sarah Chamberlain" . S výjimkou několika telefonů a kopie registru олдерменов Lloyd , židle byla opuštěné a umístění.
  
  
  Samotný pobyt v boudě a skrývá se od lodi, ji trhnutím otevřel dveře a udělal z trupu automatu. — Velmi tichý, Mario, " řekl jsem. To se pohnout. On jen stále dívat z okna na lodi.
  
  
  — To je Carter, " řekl jsem. "Chci, aby jste vstali a задернули záclony na okně, s výhledem na loď. Pak se opět posaďte. Jí chci s tebou mluvit. Držte ruce u obličeje, když se znovu dostat. Mám pro tebe novinky o svých čínských přátel, kteří, myslím, že jste chtěli slyšet.
  
  
  "Co na tom, že chceš říct, že by ji hotel slyšet, Carter, — řekl on.
  
  
  — Tobě nic nestojí za to poslouchat, Mario. Ale pokud jste se послушаешь, to může být фатально, " řekl jsem. "A pak celou vaši práci nemusíte hotely by být v situaci "král je mrtev, ať žije král ", ne?"
  
  
  V revmatismem Mario odstrčil židli, přišel k oknu a задернул opony. Ji, vstoupil do místnosti a narazil na něj, když se opět selle.
  
  
  — Říkej rychle, — řekl on.
  
  
  — Přesně to jsem chtěl udělat, " řekl jsem. "Tví přátelé se změnil tobě."
  
  
  Mario se zasmál. — Samozřejmě, a jezdectva taky jde.
  
  
  — Tobě taky lepší začít věřit v to, " řekl jsem. "Tvoje část dohody není splněna. Jediný vývrtky zůstává, zda váš přítel, plukovník, Syn, uniknout na svobodu, pak toho, jak on podváděl tě.
  
  
  — Dobře, Carter, dost загадывать tyto hádanky. Co je to za věc?
  
  
  "Heroin".
  
  
  — S heroinem je vše v pořádku, — řekl Don Mario. "Ego testovali lidé, kteří jí důvěřuji".
  
  
  — Ty jsi vše zkontroloval?
  
  
  "Samozřejmě, že ne, — řekl on. "Ale vzali jsme vzorky na několika tun".
  
  
  "Byl to dobrý materiál," řekl jsem. "Zbytek je otrávený".
  
  
  — Přestaň, Carter, — řekl on. "Nejsem pitomec. Máte jednu šanci na milion, vyhodit to jde, a to znamená, že můžete nastavit mě proti Syna. Její ne jíst to.
  
  
  "Já jsem tady, aby se přizpůsobit, abys proti Syna za to, že se změnil tobě. Heroin otráven . Je to opravdu odpad. A nejvíce zanedbaný v zelených pytlích.
  
  
  Mario stiskla rty. — Víš, Carter. Začnete mě mít zájem. Jak víš o těchto zelených pytlích?
  
  
  — Stejně jako já ji znám o modrých pytlích a jíst. Pokud by u vás byla ještě na palubě této lodi, která je rovněž objasněn v čínštině, byste to věděli. Tento starý muž se narodil v Číně.
  
  
  "Jak brzy můžeme udělat test?" — řekl Mario. — Vezmi z lodi část této poslední věci. Zelené tašky. To, že v zelených pytlích, zabíjí rychleji vůbec.
  
  
  Mario odpověděl odina na telefony. — Vito, — řekl on. — Přines mi jeden, kolem zelených pytlů. Okamžitě.'
  
  
  Vyhodil sluchátko a podíval se na mě. — Dobře, Carter, máte šanci. Krok zpět. Před mým stolem tam luke. Za chvíli se otevírá, a Vito vyleze nahoru. Nebuďte nervózní ze své zbraně. Vito bude to, jak řeknu. Můžete si být jisti, že to bude dělat nic.
  
  
  Pode mnou послышалось hlášky, a část podlahy sklouzl, odhalil хорькоподобное tvář Vito, upřeně do místnosti.
  
  
  Všechno je v pořádku, Vito, — řekl Don Mario. "Potíže ne".
  
  
  Vito dostal do místnosti, a половица opět vzdálil. On dal zelenou tašku na židli Mario.
  
  
  "Potřebujeme morče", — řekl on. "A myslím, že vím vhodného člověka pro tuto". Vzal telefon. Plukovníka, Syna, — řekl on. 'Rychle.' On čekal. Když znovu promluvil, jeho hlas je absurdní vytrvale. — Plukovník, Synu? Don Mario. Poslouchej. K nehodě došlo s jedním kolem mých chlapců. Pošli dr. Инуриса se svým portfoliem. To nám brzy potřebovat.
  
  
  Vyhodil sluchátko, aniž by полковнику Сину řešení klást otázky. Tlačit zpět závěsu za zlomek palce, její pohled na loď. Brzy se pak tento zasmušilý doktor Инурис dospěl k tomu, že oba konce vpusti a začal dolů na molo.
  
  
  — To jde, " řekl jsem.
  
  
  — Vezmi ji, Vito, — řekl Don Mario. Vito vyšel přes místnosti. — Nebojte se o, Vito, — řekl Don Mario. "Vito se chová poctivě. Vše , co musíte starat, je to heroin. Ale alespoň jsi se musím přiznat, že dávám ti šanci, Carter. Kdo je lepší použít jako подопытного králíka, než lékaře-narkoman?
  
  
  Její slyšel chlupatý a postavil se tam, kde si myslel, že ll Don Mario a Vito krátké fronty, pokud se pokusí něco udělat. Dveře se pomalu otevřely a doktor Инурис vstoupil do místnosti, Vito ho následoval.
  
  
  Ego oči se rozšířily od charta povolení na provedení, když viděl, že stojím tam. "Carter!"
  
  
  — Ve skutečnosti, lékař. Tvůj starý ještě. Její ho zvedl kufr automatu emu pod bradu.
  
  
  Zeptal se. - "Co to znamená?"
  
  
  Její hit s jeho kmenem zbraní ego дыхательному krku. — Drž Hubu, Dokovací.
  
  
  — Lékař, — řekl Don Mario. "Carter a její chceme uspořádat malé peníze. Je to z důvodu toho heroinu.
  
  
  Ji stáhl zpět se zbraněmi.
  
  
  — Co se stalo s tím heroinem? zeptal Инурис. "Je to běžný heroin".
  
  
  — Hlas co chci říci, dr., — řekl Don Mario. — Ale Carter říká jinak. On říká, že je otráven.
  
  
  -- Neposlouchejte ho, " řekl dr. Инурис. — Co on o tom ví?
  
  
  — On říká, že ví dost, lékař.
  
  
  — Věřil bys tomu emu? zeptal Инурис. — Agent AX?
  
  
  "Zatím fretka, on vykouzlil mám zájem".
  
  
  "Plukovník Syn stahl bych vás klamat, — řekl dr. Инурис.
  
  
  "No, to je to, co se snažím říct Cartera," řekl Don Mario. "A přesto emu podařilo přesvědčit mě, že je lepší nejprve zajistit, než později litovat. Hlas je důvod, proč jsme vás pozval sem. Protože jsem si řekl: "Mario, — řekl jsem — kdo je nejlepší osoba, aby mohla posoudit, je dobré tento heroin, nebo ne?", a pak jí odpověděl sám: "No, nikdo jiný než náš starý ještě, dr. Lothar Инурис, která se ukázala být vynikající vědec a oddaným přítelem". Takže, doktor, aby vám vzorek zdarma.
  
  
  "Nechci to," řekl dr. Инурис.
  
  
  — Ne, chceš? — řekl Don Mario. 'Nezajímá? Jsi to slyšel, Vito? On říká, že nechce, vzorek zdarma.
  
  
  "On je tak bohatý?" — řekl Vito. "Nikdy předtím jsem neviděl, aby narkoman odmítl bezplatný vzorek".
  
  
  — Myslím, že to opravdu chce něco, Vito, — řekl Don Mario. — Jako každý narkoman. Ale je na to příliš promyšlené. Prostě za slušnost, že jo, pane doktore?
  
  
  V отвратительном osoby Инуриса vyšli kapky bank. — Nechci toho, — vykřikl on.
  
  
  "No, no, pane doktore," řekl Don Mario. — Jsi příliš daleko zašel s touto ochotou. Vytáhl mou шпильку vzhledem k pásu a udělal řez v zeleném pytli. Высыпалось trochu bílého prášku.
  
  
  — No, pane doktore, chystáme se uspořádat zde rozloučení večírek. Nemáme žádné svíčky, ale mám zápalky a, Vito, myslím, že najdeš vstřikuje a jehly, pokud vypadáš v kapse doktorát. A já bych se nedivil, pokud tam bude kus gumové hadice a možná ještě pár věcí, které potřebujeme". Vito se natáhl a popadl tašku kolem rukou lékaře. Don Mario otevřel ego, a začal se přehrabovat v nen.
  
  
  "Nedovolte jim, aby to, Carter", prosil dr. Инурис. — Proč by ne, pane doktore? Ji řekl. "Nevidím, ve všech domech v okolí co to může způsobit. Pokud řeknete pravdu, je to tam.
  
  
  — Prosím, Carter. Prosím.'
  
  
  On se podíval na mě. Může být, že hotel každoročně se na mě. Ale on nemohl. Nemohl odtrhnout oči od židle, za níž byli zaměstnáni Don Mario a Vito. A pokračoval prosit. Slova лились, jak vzduch kolem píchnuté vnitřní trubice.
  
  
  "Zlato, Carter. Její dám ti zlato. Můj podíl. Můžete být bohatý. Už nikdy nebudete muset pracovat. Mnoho peněz. Více, než kdy uvidíte s AX. Mohl bys jít někam. Mohl jste být bohatý. Jen zachránit mě odsud. Můžeš to udělat. Jí vím, že můžeš. Její udělám to hodný pro vás. Nebudete litovat.'
  
  
  Don Mario zvedl ze židle. Vito stál vedle kompletní шприцем v ruce.
  
  
  — Nemohu souhlasit, pane doktore, " řekl jsem.
  
  
  — Nikdo vás neslyší, dr., — řekl Mario. "Venku je příliš mnoho hluku. Tento jeřáb je strašně tichý.
  
  
  Dr. Инурис klesl na kolena. Pot струился na ego tvář. — Nedělej to, je — prosil on. 'Nedělej to. Prosím vás. Nedělejte to se mnou.
  
  
  Mario zasáhla jeho ego na tvář. — Drž hubu, hloupý pes, — řekl on.
  
  
  Popadl Инуриса za pravou ruku a strhl pouzdro ego saka a košile nad lokty. Пуговица соскочила s košile a vytáhl zpět. Vito stál před lékařem se шприцем v ruce.
  
  
  Dr. Инурис začal fňukat. Don Mario znovu udeřil jeho ego. — Budete muset zůstat v klidu, dr., — řekl Don Mario. 'Podívejte se na světlé straně. Po několika minuta se vydáte na šťastnou cestu... nebo zemřít. V každém případě, vaše problémy za sebou, drahý.
  
  
  Oči doktora doplnili strachu.
  
  
  — Dobře, Vito, — řekl Don Mario.
  
  
  Je to blbec dal Инуриса na nohy a vytáhl holé, pokryté zjizvenou ruku.
  
  
  Инурис snažil вывернуться. To kopali Vito a donutil ego odrazit.
  
  
  Osoba don Mario помрачнело. — Ani za nic — on zavrčel.
  
  
  Lothar Инурис stále корчился. Don Mario jednou rukou objal ego za krk, a druhou držel protáhlý ruku doktora. "Dobře, Vito," řekl, "pojď, zkusíme".
  
  
  Vito opatrně přiblížil z boku, jako torero s miniaturní meč pro poslední úder. Oči doktora Инуриса вылезли kolem orbity. On se snažil říct: "ne, ne, Ne", ale nic se nestalo, kromě dlouhého, bolestivého 'ННННН' iso rta.
  
  
  Vito byl nyní vedle něj, поднося jehlu na nahé ruce, a don Mario pomáhal emu, podržte ruku nehybně, najít žílu. Na špičce jehly se dostal pod kůži, a Vito tlačil píst dolů. Don Mario osvobodil Инуриса. On a Vito ustoupil. dr. Инурис vstal. To одернул rukáv košile a kabátce. — Já jsem teď pryč, " řekl сдавленным hlas, — když jste se mnou skončili.
  
  
  Ji viděl, jak ruka Mario táhla k люгеру.
  
  
  dr. Инурис usmál se na emu. — Potřebuji mé portfolio, — řekl on. On udělal krok ke stolu. Dva kroky.
  
  
  To udělal auto Don Mario.
  
  
  Инурис se na mě podíval. — Velmi špatné, Carter, — řekl on. "Mohl bys být bohatý". V ego očích měl zvláštní, остекленевшее výraz. — Ale ty jsi stahl poslouchat. Omlouvat Carter. Ale co znamená úsilí toto rčení? Kdo se směje naposled...
  
  
  ha-ha-ha..."
  
  
  A pak iso rta nemá, přijde se na nic, kromě krve. To kapat dolů na ego košili, znečištění bílé látky. On zvědavě se podíval na otřesný povodeň, jako by to patřilo někomu jinému.
  
  
  Obrovská křeč chytil ego, tělo a швырнула na zem. Krev stále tekla, обвивая ego krku v šátku kolem tekuté perly. Dr. Инурис byl zděšen. Ego paty ударились o podlahu. Pak se bench press na místě.
  
  
  — Pane, — zašeptal Vito.
  
  
  
  Kapitola 19
  
  
  
  
  — Dobře, Carter řekl Mario. — Máte pravdu. Pojďme se teď souhlasím.
  
  
  — Jsme s tebou uzavřít příměří, " řekl jsem. — Budeme pracovat společně, aby se plukovník Syn utekl se zlatem. Pak se každý zase sám za sebe.
  
  
  — To zní fér, " řekl.
  
  
  Mario vzal odina na svých telefonech. — Zavřít kohoutek, — nařídil on.
  
  
  Ji vyhlédl ven z okna. Zvuk крановой stroj začal zmírnit. Vysoko nad lodí, nad zahnal visel jeden kolem kontejnerů.
  
  
  Don Mario se obrátil na Vito. — Спустись dolů, — řekl on. "Vezmi chlapce. Řekni jim, aby přinesli všechny ohňostroje, které se budou moci shromáždit. Nám to bude potřebovat. A přineste ještě dynamitu a benzínu.
  
  
  Vito zmizel přes poklop.
  
  
  "Zatím jsme na jedné straně, — řekl jsem, — chci získat zpět svou zbraň".
  
  
  — Samozřejmě, — řekl Mario. Vytáhl z opasku "люгер" a jehlový.
  
  
  — Nezapomeňte tuto malou věc v kapse, " řekl jsem.
  
  
  Vytáhl Pierre. - "Plynová bomba na konci, ne?"
  
  
  — Buď opatrný s tím, " řekl jí emu.
  
  
  Mario se usmál. "Pracujeme spolu, Carter". Dal ego mi, a dal jeho ego za minutu.
  
  
  Lidé Mario začali stoupat po schodech, plní ordinace. Zvedl ruku, Mario rozsáhlou zemí k tichu.
  
  
  "To Carter. Pracuje s námi. Takže nebuďte nervózní, ne navždy, aby si dělali chyby, když věci jdou trochu špatně. Máme jet na tuto loď. Jí chci, aby ego stroj foukané, a já chci, aby se to stalo rychle. Pokud nějaký číňan bude chtít vás zastavit, скосите ego. Byli jsme oklamáni. Pojďme.'
  
  
  Muži běželi kolem kanceláře, přes dlouhý přístřešek, k výstupu na stopu mola. Jen ih bylo dvacet lidí, včetně Mario a já. Princ vzal zbraň-kulomet. "Opatrně s tím", — varoval její ego. "On byl v & nb".
  
  
  — Děkuji vám, — řekl Mario. "Já to zkusím, a pokud to nefunguje, — je poklepal na подмышке, — mám něco v rukávu".
  
  
  Z přístavu bar její zvedl oči právě včas, aby viděli, jak plukovník Syna s мегафоном v ruce objeví se u zábradlí mostu, a vedle něj kapitán.
  
  
  — Co se tam děje, Mario? on vykřikl. "Proč se kohoutek zastavil?"
  
  
  První kolem lidí Mario spěchal k сходням.
  
  
  Mario zvedl automat a střílel krátké fronty na lano jeřábu. Objevil klub modrého kouře, a pak zabouchl натянутый lano, který порвался. Obrovský kontejner naklonila a s ohlušující стуком narazil do držet Sarah Chamberlain ". Bylo ticho, pak ji uslyšel výkřiky.
  
  
  Полковнику nebylo třeba, aby někdo vysvětlil emu situaci. V následující stejné chvíli se otočil a udělal znamení kapitána, nutí ego běh na sloupku conning. To перегнулся přes zábradlí mola a dal rozkazy svým mužům na palubě. Číňané, kyvné sekery, se vrhli na перилам. Ji viděl, jak se kov раскалывался, když sekery začaly сверкать, рубя tlusté svazky lana, kterými "Sarah Chamberlain" крепилась na molo.
  
  
  Mario zastavil na půli cesty k lodní schůdky. Zdvihl automat. Město kulky zasáhly zábradlí, vytrhl kov a maso. Muži křičeli a padali...
  
  
  Ji nechat na holičkách "люгер" na mostě a vystřelil. Plukovník Syn пригнулся, když brýle prudce задела ocel pod okny kormidelník sekání. Když se vrátil, v ruce měl pistoli. Byli jsme na palubě. — Vito, — vydechl Mario. Ty a polovina mužů chodit s Carter. Vezměte dynamit. Zbytek jejich cestu přes k řízení conning.
  
  
  Malá fretka přikývl. Mario je již pryč a střílel přes automat na palubě. Ji viděl, jak se číňan chytil se za hlavu a padl v krvavé mlze.
  
  
  A pak ji, otočil uvnitř lodi, ale Vito a zbytek lidí Mario šli za mnou po schodech. Dole číňan klesl na jedno každému národu a zvedl pušku. Vedle mě se ozval výstřel, a on viděl, jak střelec chytil za život a spadl dopředu.
  
  
  Koutkem oka ho všiml, jak Vito ухмылялся, když jsme spěchali dolů na palubu pod palubou. Její uslyšel střelbu za námi, a odina kolem lidí Mario vydal tlumený výkřik a klesl na konec schodiště kajuty.
  
  
  Střelba zastavila. Teď byl jen tramping noha, na železnou schodech, a před ní viděl znamení s šipkou ukazující na strojovna.
  
  
  Byli jsme v chodbě. Před распахнулась, kovové, dveře a kufr automatu začal střílet na nás. Bylo to příliš vysoko a daleko, kulky scrabbling stěny a strop. Její skočil na zem a znovu se vyškrábal na nohy s люгером v ruce. Její vystřelil jednou. Ozval výkřik, a hlavně zbraní se zřítil dolů. Ji vyhlédl ven přes práh a zjistil, že se dívám mimmo časopisů, спускающегося na jiné лестничному пролету. Brýle просвистела nad mou hlavou a havaroval vodotěsný переборку. Její gesto nařídil Vito a mužům zůstat. Ji, podíval se dolů, v strojovna. Obrovské písty, начищенные do dokonalého lesku, začali se pomalu pohybovat. Ji viděl inženýra v podobě divoce жестикулирующего, a lidi, jak jdou směrem ke svým постам.
  
  
  Ještě jeden výstřel просвистел nad mou hlavou. Na druhé straně strojovny přes dveřích vloupal tucet střelců, распластались na трапе a zahájily palbu.
  
  
  Její отполз v den a zabouchl její, když v nah dopadl výstřel. Její, obrátil se na Vito. "U nich je vchod under the gun".
  
  
  'Co budeme dělat?' zeptal se.
  
  
  "Dejte mi динамитную dámou".
  
  
  To bylo u mě v ruce, téměř před tím, než ji dokončil svou vývrtku. Její zapálit knot. "Pokusím se vyhodit do povětří tento velký trap", — řekl její Vito. "Když tohle vybuchne, vše uteče přes dveře. Pobyt na palubě.
  
  
  Paluba se pod námi začala třást, motory vyhláškou na obrátkách. Pokud plukovník Syn se ocitl v pasti nahoře, a podařilo se mu osvobodit loď z lan, "Sarah Chamberlain" už musela jít na moře. Její doufal, že Don Mario zastaví ego.
  
  
  Ji postavil vedle nepromokavé переборкой, a zapálil knot. Pak ji rozrazil dveře a hodil dynamit do velké místnosti. Její отпрянул. Slyšení bavlna, ji znovu rozrazil dveře. Byl to kaleidoskop úmrtí: trap prorazil uprostřed, šipkami, vykrvácení, хватались za něco, za co by se dalo chytit, a byli rozděleni, když se kov отрывался z bodů uchycení. Nebyl čas pokračovat v prohlížení. Výkřiky již vyprávěl celý příběh.
  
  
  Její vstal, překročil práh a rychle sestoupil po schodech. Námořník popadl mě za ruku, udeřil její ego zadek люгера na nos. Kost prasklá.
  
  
  Řidič stál nedaleko a vytáhl z opasku pistoli. Její střílel na něj a viděl, že z pod košile ego, z pod modré kabátce, vytéká krev.
  
  
  Za mě ji slyšel další výstřely a křik. Číňan vytáhl sekeru na montáž upnutí a otočil se ke mně tváří. Lesklý ostří повисло ego nad hlavou, když ji ho zvedl Люгер na ego úst a stiskl spoušť. Ego cíl zmizel, a sekera padl.
  
  
  Mimmo mě просвистела brýle, разорвав potrubí. Ji viděl, jak jeden kolem členů posádky целился po celé pušky. Její klesl na jedno každému národu a vystřelil. On s výkřikem отпрянул zpět. Kolem mě ji slyšel адское staccato výstřelů a vytí a pískání рикошетящих kulek. Náhodný výkřik, nadávka, vrčení, úder těla, опрокинутого úderem kulky. Mimmo mě přehnala отрубленная gól. Odina kolem lidí Vito, obětí sekeru. A pak střelba zastavila.
  
  
  Její rozhlédl. Ji viděl Vito. On přitiskl ruku na prováděné výpočty. Mezi ego prsty prosakovala krev. Zvedl druhou ruku a торжествующе nenašel zbraň. Ego tvář расплылось v krys ухмылке. — Cesta je volná, — vykřikl.
  
  
  — Dobře, — řekl jsem. "Dát dynamit, a půjdeme odtud.".
  
  
  Ego odborníci na взрывчатке již položili динамитные dáma ve stroj.
  
  
  — Jsem подожгу knot, — řekl jsem. "Ostatní jdou zpět, nahoru po schodech, za dveřmi".
  
  
  Vypadají příliš šťastný, aby jim dovoleno to udělat. Vito mírně naklonil doleva na rány na prováděné výpočty, ale nikdo kolem ostatních připnul ego ve vzpřímené poloze.
  
  
  Její rychle přecházel od jednoho balíku ke druhému, drží zápalky u запалов. Začali syčet jako vánoční hvězdy.
  
  
  Je čas zmizet. Ji, podíval se na dveře. Vito se na mě podíval, a pak gestem pokynul mi, abych si pospíšit. Pak ji uslyšel výstřely a křik na chodbě ego zády. Oči Vito posílena. On se chytil za záda a pak согнулся na polovinu. Byl už skoro mrtvý, když konečně závodil sestoupil po schodech.
  
  
  Брылев ve strojovně zhasla. Kovové dveře zabouchly. Jeho byl v pasti.
  
  
  V pasti hřišti temnoty, нарушаемой pouze žlutou ohňostrojem planoucích фитилей. Je to opravdu zastavil bych se "Sarah Chamberlain" . Ale to by bylo poslední, co jsem udělal.
  
  
  Za sekundy těchto pět balíčků dynamitu взорвут celou zadní palubě lodi plukovníka, Syna, měnit ego létající rakev Nicka Cartera.
  
  
  
  Kapitola 20
  
  
  
  
  Ale ne v tom případě, kdyby jednal rychle.
  
  
  Její spěchal pryč od schodů, skočil do první pojistku a vytrhl ji. Byl to závod na čas, a ji vyhrál. Když обезвредил poslední pojistku, uplynulo asi deset sekund.
  
  
  Její zapálil sirku, vrátil se k žebříku a vylezl nahoru. Dříve nebo později někdo bude muset vstoupit do tohoto dveří, pokud plukovník Syn bude chtít, aby ego loď vyplula. A když se to stane, jí byl připraven. Moje ruka vklouzla do jeho šíři a сомкнулась kolem plynové bomby.
  
  
  Její doufal, že nebudu muset čekat příliš dlouho. Také jsem si myslel , že to tak bude.
  
  
  U Syna nebyl čas, za předpokladu, že on byl zaneprázdněn Don Mario.
  
  
  Ale jakmile ji dostal svou šanci, jeho musel být rychlý. Nemohl jsem si dovolit chybět. Její doufal, že někdo, kdo by nám byl zvenčí, kdo by nás vedl malou expedici, ve kterém jsme odstranili Vito a zbytek ego bojové skupiny, začal ztrácet trpělivost.
  
  
  Když viděl, že last запалы do toho, jak zabouchl dveře, to asi čekal výbuch a nyní zmateni, proč ještě fretku ego slyšel. Pokud to není vidět, no, to, pravděpodobně, перегруппировывался, připravuje svůj lid k zničení všech živých útočníky ve strojovně.
  
  
  V každém případě, on měl jednat rychle, protože věděl, že u plukovníka Syna zbývá není moc času. "Sarah Chamberlain" se nikam, nikam, dokud ego lidé nekontrolují strojovna.
  
  
  Dveře se otevřely dlouhé páky — jeden na každé straně. Nikdo nemohl tlačit ego ven, není pohybem dovnitř. To bylo v můj prospěch. Jeho bych se nedivil ničemu. Její dal konečky prstů jedné ruky na páčku, každý nerv byl opatrný reagoval na sebemenší známky pohybu. Na druhou stranu, u mě byl Pierre.
  
  
  Pak se to stalo téměř jako překvapení, tak rychle, že jsem málem ztratil vliv. Sergej oslňující зажегся. Při prvních paprscích světla ji držel Pierre взведеным. Její vrhl бомбочку do chodby a iso všech sil, zavřel dveře.
  
  
  Její uslyšel tlumený výbuch, pak nic víc. Ji, věděl, že teď lidé chytil za hrdlo na chodbě ven a zemřít. Přes okamžitý vše bude po všem. Nikdo nebude utíkat. A za chvíli-další bude možné bezpečně dostat se odtud. Pierre se rychle dělal své věci a beze stopy zmizel.
  
  
  Nahoře schodiště ho tlačila rukojeti den dolů, při pohledu na hodinky. Přes půl minuty ji povolil sevření a šel zpět do strojovna.
  
  
  Tentokrát byl rozhodnut zabránit tomu, aby se něco pokazilo. Její zapálit запалы, взбежал po schodech a trhnutím otevřel dveře. Těla byly dumpingové v chodbě. Její zabouchl za sebou dveře a běžel tak rychle, jak jsem mohl, myšlení na cestách. "Dvacet jedna... dvacet dva..."
  
  
  Za dvacet čtyři ji, skočil na palubu. Ozval ohlušující výbuch, сотрясший celou loď. Nad mou hlavou замерцали světla, a loď se opět ustálilo. Sešla se silami, ji začal stoupat směrem k nosu. Opustil ji Mario na uprostřed lodi, kde se пробивался dopředu. Nevěděl jsem, jak to udělal, ale pokud bych ji mohl nutit blíže k nosu, ji by se ocitl za sebou posádky. Možná, že on mohl používat falešná stopa.
  
  
  Ji, vylezl po žebříku a spěchal na dlouhých chodbách. Její, cítil, že задыхаюсь trochu. Pak se její, uvědomil jsem si, že jdu trochu do kopce. Pouzdro "Sarah Chamberlain" разломился vedví. Loď topil. Nyní voda tekla v strojovna.
  
  
  Nevěděl jsem, jak daleko jeho běžel, ale úhel se postupně byl stále strmější. Před sebou ji viděl poklop nahoře schodiště. Ji, vylezl po žebříku a přilepená na hlavu. Ji, otočil se a vyšel na palubu. Mě nikdo neviděl.
  
  
  Zde ještě trvala střelba. Ji, viděl, jak z důvodu luka zastřelil tři číňany. Prsty se uzavřely kolem "люгера". Její střílel na každého přes ně jeden po druhém jednou.
  
  
  Nyní na mé straně paluby byl klid. Blesk automatické oheň stále byly viditelné na midships.
  
  
  Пригнувшись, její, běžel k lidem Mario. Jeho, všiml si, že oni používali спасательную шлюпку jako štít. Odešel jen Mario a další dva. Odina kolem nich byl také zraněn.
  
  
  Její skočil do vody vedle nich. Její zeptal se. - 'Jak se máš?'
  
  
  Mario vystřelil směrem k mostu. Zvedl ramena. "Ztratil jsem hodně lidí, — řekl on. — Plukovník je stále tam, s kapitánem.
  
  
  "Vito a ostatní mrtví", — řekl jim. — Ale strojovna взорвано.
  
  
  — Ano , — řekl Mario. "Slyšeli jsme výbuch. Dobře provedeno. Ale nejsem успокоюсь, dokud se postarám sám plukovník.
  
  
  — Proč ne nechat to jsem já, Mario?
  
  
  — Ne, — řekl on. — To je osobní věc. Nikdo podvádí mě beztrestně".
  
  
  Kulka zasáhla do krytu záchranných člunech.
  
  
  — Zůstat zde k ničemu, " řekl. — Ty jsi nám na ne, že souhlasíš. Její jdu k nim nahoru. Dejte mi jeden kolem těchto kanystrů s benzínem.
  
  
  'Než máte v plánu nějakého dělat?'
  
  
  "Půjdeme do útoku", — řekl on. — Půjdeme po schodech se pod mostem. Jsme v obtížné rohem od něj, ale není důvod zůstat tady.
  
  
  — Já jdu s tebou, " řekl jsem.
  
  
  — Dělej, co chceš, Carter. Teď mám svou vlastní věc. Šli chlapci.
  
  
  Vyskočil na obě strany od záchranných člunech. Z mostu se osprchoval záběry. Každému národu zraněného согнулось na polovinu, a on sklouzl na palubě pod kolejnice. Vykřikl jednou, než se rozpadnout na molo.
  
  
  Její tvořil арьергард. Kulky впились v prostoru kolem nás, ale teď my tři byli na schodech. Mario měl pravdu. U plukovníka Syna a mistr byl špatný úhel střelby. Kulky свистели nad námi. Odina kolem automatů letěl dolů a s padáním spadl na palubu. To znamenalo, že u nich dojdou munice. Mario otevřel kanystr s benzínem. Když dosáhla vrcholu schodiště, Syn a kapitán vyšel ze dveří kormidelník sekání. Poslední šanci dostal v satelitu Mario. On popadl za život a согнулся na polovinu. Nyní na мостике jsme jen dva, s plukovník Сином a kapitánem v řízení conning. Mario se zasmál mi, když se potápíme pod linii ohně.
  
  
  "Vidíš to samé, co ona?"
  
  
  Poukázal согнутым prstem na okno kormidelník sekání. Kulka zasáhla v nen zívání díry. Mario ukázal palcem na kanystr s benzínem a zasmál se. Pak ji zvedl a začal otvorem nalijte benzín.
  
  
  Dveře распахнулась. Ji viděl, jak kapitán soustředěně целился v Mario. Její střílel na nechráněný dveřmi мочку a očí. Zmizely v červené mlze, a tělo kapitána соскользнуло na mostě.
  
  
  Když ji, rozhlédl se na Mario, on vstal a hodil sirku do okna.
  
  
  Pak plukovník Syn zastřelil jeho.
  
  
  Je to trochu pozdě. Zápalka spadla do рулевую рубку. Ozval řev, pak celá kabina je osvětlena.
  
  
  Mario je stále ještě stál s hloupou úšklebkem na tváři.
  
  
  Podíval se na mě a zvedl palec nahoru. "Hej, Carter, co myslíš, že jí teď s strýcem Samem?"
  
  
  Pak to selles a spadl do stran. Jeho, přistoupil k němu a пощупал ego puls. Tepová frekvence je více nebylo. Jazyky ohně unikly přes rozbitých oken a začali se plazit po loupání nátěru, který byl součástí maskování "Sarah Chamberlain".
  
  
  Nastal čas odejít. Její příchod na schodech. Brýle odskočil off z kovu. To, otočil kolem své osy a stiskl spoušť "Люгера". Brýle udeřil do prázdna.
  
  
  Její stál, při pohledu na почерневшее tvář plukovníka Syna. Ego kůže byla обуглена a сморщена, jako u mumie. Ego zuby lidé nejsou hrubé оскалились na mě. Lehce помахав rukou, pozvedl zbraň.
  
  
  Jí již byl v transu, když je stiskl spoušť. Jehlový už byl u mě v ruce, a vrhli se na její ego v životě. Bylo příliš pozdě na to zastavit, když ji slyšel hit kladivo na prázdné místnosti. Nůž sklouzl dovnitř. Plukovník Syn zalapal po dechu.
  
  
  Její отдернул nůž. To отшатнулся, když ohnivá koule zvracel po kormidelník kácení kolem ego, obličeje a vlasů.
  
  
  Její odhad je, že on byl už mrtvý, když отшатнулся od zábradlí a перевалился přes ně. To rozhodně byl mrtvý, když jeho mozek narazil na palubě pod ním. Потрескивающее plamen začátek šířit na okraji mostu. Její, sešel dolů po schodech.
  
  
  Její, оцепенел a fyzicky unavený, když spěchal na molo. Vytí se blíží sirény unikly na mé vědomí, a poslední pohled za mnou mi řekl, že to není špatný sen. První hasičské vozy již zastavil. Ih světla byly slabé světlo v porovnání s jasným, planoucí záře mostě lodi.
  
  
  Dále mimmo mola, ji viděl moc muže v мятом твидовом obleku, потягивающего doutník.
  
  
  Jeho, přistoupil k němu. Jako hi-on zvedl ruku. — No, Nicholas, — řekl on. 'Jsi? Zde? A stejně si myslel, že poslal tě na dovolenou.
  
  
  
  Kapitola 21
  
  
  
  
  V kanceláři cítit všichni stejně: kuřáckým kouřem a starým твидом. David Hawk seděl u stolu a nesouhlasně zavrtěl hlavou.
  
  
  — Velmi nedbale, Nicholas, — řekl on. "Velmi nedbale".
  
  
  — Obávám se, že to bylo to nejlepší, co jsem mohl udělat v údajích za jiných okolností, " řekl jsem. "Nejdůležitější bylo dát полковнику Сину odplout se zlatem. Jakmile by se dostal do otevřené šaty, to vše může být trochu složitější. A by se rozšířily zvěsti o пропаже zlata.
  
  
  Hawke trvala doutníku. "Nám se podařilo utlumit to v zárodku", — řekl on. "Dokud jste včera отсыпались, vláda zveřejnila působivé statistické údaje o obchodní bilanci, предсказав zlepšení ekonomiky na příští rok, a také potvrzuje své důrazné odmítnutí zvýšit oficiální cenu zlata. V důsledku toho se cena zlata na volném trhu v Curychu, Paříži a Londýně klesla a dolar vůči ostatním měnám zažil nejlepší den za poslední měsíce. A jeho, myslím, že docela eskalace násilí pádu plukovníka, Syna již přišel, až do těch lidí, kteří čekali na signál "Sarah Chamberlain". '
  
  
  — No, — řekl jsem. Zdá se, že věci jdou na změnu.
  
  
  "Ještě je třeba hodně čistit," řekl Hawk. "Jsem rád, že mohu říci, že úřady ve Washingtonu poskytl mi velkou pomoc. Požární služba eliminovat vznik požáru na palubě lodi na minimum. Policie byla šťastná, že se zbavit Mario a ego rodiny, včetně najít heroin. U něj to bylo slušné množství, tam, pod tím mola, celé sklady pod руслом řeky". Hok ho zvedl sirku k čerstvé сигаре. "Pak vyjasnění situace s Donem Mario policie byla jen ráda uspokojení naší žádosti. Kolem lodi je mimořádně silná, ale nevtíravá ostraha. Při návratu zlata v trezoru se podílejí úředníci ministerstva financí a vysocí důstojníci vojenské rozvědky. Všechny stráže, související s repository Federálního rezervního systému, a všichni úředníci spojených s ego bezpečnosti, vzít do vazby. Pravděpodobně budeme potřebovat velká část neděli, aby se vše vyjasnilo, ale na konci neděli očekáváme, že se zlato vrátí zpět do skladu, a falešné zlato se bude házet. Конфискованный heroin je zničen.
  
  
  — Řekl jste, že všichni, kteří se podíleli na ochranu skladů, vzít do vazby? Ji řekl. Hawke trvala doutníkem, než odpověděl. — No, — řekl on. 'Ne tak docela. Kromě jednoho člověka.
  
  
  Filip Доун?.
  
  
  Hawke přikývl. "Včera ji viděla, ego dcera, — řekl on. "Když ona mi zavolala v noci předtím, řekla, kde ji najít. Takže, když z přístavu bar později šlo všechno tiché, jsem šel navštívit ji. Dlouho jsme si povídali. Řekla mi, že jste velmi pomohl hej, Nick. A jí řekl, hej, že je to velmi nám pomohl. Protože v každém případě, kdyby se s tebou něco stalo na palubě lodi, a ona zavolala, no, já nevím, v jakém stavu bylo by dnes tato země. Trochu popela z doutníku klesl emu na gillett. Zdálo se, že si toho nevšimla.
  
  
  — Zatímco její otec?
  
  
  Hawke vyrábí šedá kouře a strčil si doutník do пепельницу. "Philip Доун je mrtvý," řekl. — Je mi to řekla dívka. Zemřel krátce potom toho, jak oni se vrátili domů. Její předpokládám, že zkoušky a soužení na lodi unaven jeho. Řekla mi, že se vrátí domů, a on se zdál být spokojený. To вымылся a selles v křesle v obývacím pokoji. Požádal o sklenici sherry, a požádal ji, aby vyprávět celý příběh o tom, co se s ní stalo. On byl velmi zaujatý s tebou, Nick. On řekl, že je starý číňan...
  
  
  — Ano , — řekl jsem.
  
  
  "Ano, je to tak a se nazývalo", — řekl Hawk. "No, řekla, že její otec si myslel, že tento Ji obdivovala bych tebou. Že jsi byl nějakým mágem. Člověk, který vynikal v některých docela magické záležitosti. Pak se opřel o opěradlo židle a восхитился dcerou. Řekla mi, že on pak zvedl svou sklenici a pronesl přípitek. "O magii života". Pak se upil, dal sklenici a zavřel oči. Penny řekla, že věděla, že on zemřel.
  
  
  — Odpusť, " řekl jsem. "To způsobilo spoustu problémů, ale v duši to byl špatný člověk. Ego chyba spočívala v tom, že emu bylo vše bez ohledu na to, kromě ega dcery.
  
  
  — Ego je pohřben dnes ráno, " řekl Hawk. 'Všechno je v pořádku. Dívka taky tak myslí. Pokud by byl naživu, museli bychom předložit mu bylo obvinění. On by strávil zbytek svého života za mřížemi".
  
  
  — Já bych to stahl na to vsadit, " řekl jsem.
  
  
  Hawke temně se usmál. "No, já vím, ego talent, to bych taky není stahl ho dát", — řekl on. "Ale já vím, že ego dcera se cítí dobře, je více než pravděpodobné, vzbudil by hej, příliš mnoho potíží. Kromě toho, že učinil vše pro to, aby se napravit svou chybu. On opustil kompletní sada výkresů nový bezpečnostní systém repozitáře. Na konci napsal, že i on ještě nenašel institucí proplout nah".
  
  
  — Znamená, že je po všem, " řekl jsem. "Všechny konce, zdá se, znovu spojeny. dr. Инурис, plukovník, Syn, Don Mario, Don Filip: všichni mrtví. Zlatý trezor a heroin zabaveny.
  
  
  "Strany znovu v bezpečí", — řekl Hawk. "Alespoň pro tuto chvíli." Je to velmi trvala doutníku. — A přesto, Nicholas, to bylo nějak ledabyle. Pak to ухмыльнулся, natáhl ruku a chytil můj. "Ještě jednou," řekl, "moje vděčnost a uznání od významných выборного úředníka".
  
  
  — Děkuji vám, — řekl jsem.
  
  
  "Jsme vděční," řekl Hawk. "No, Nick, myslím, že jsi zaslouženou dovolenou".
  
  
  — Počkejte chvíli, " řekl jsem.
  
  
  Hawke zvedl ruku, vyzývající k tichu. — Ne, tentokrát vážně. Jsi ctí to. Na chvíli. Jdi kam chceš.
  
  
  'Nevěřím tomu.'
  
  
  'Попытайся.'
  
  
  — Možná, " řekl jsem, jít, opustit kabinet.
  
  
  — Oh, — řekl Hawk. 'Počkej sekundu. Jeho něco, co jsem zapomněl. Sáhl ke svému stolu. "Dívka mě požádala, abych předat vám je. Řekla, že ee otec-hotel bych, aby to bylo u tebe. On se zvedl obdélníkový balík, zabalený v hnědé papír a jsou svázané s lanem.
  
  
  Znovu ji selle a vybalen jeho. Box Ji . "Dívka řekla, že-že. — Dai ka ročně, že to bylo znovu? Další ego vtip. — Neříkej mi, že tvá paměť tě přivádí. Ee poselství znělo: "Řekni mi, мистеру Cartera, jeho dal pět franků, že on se rozpomene, jak otevřít tu věc".
  
  
  Jí se usmála, stiskem пантеру a jezevce. Víčko krabice отлетела.
  
  
  Uvnitř ji viděl seznam času odletu letadla, обведенный číslem zájezdu a dobou. Rychle zavřel víko, před tím, než Hawke viděl, co je uvnitř. Ji, podíval se na hodinky a vstal. — No, raději půjdu. Hawke taky vstal a znovu mi potřásl rukou. — O, Nicholas, — řekl on. "Určitě zanechte vzkaz, kde můžeme najít".
  
  
  — Samozřejmě, — řekl jsem. 'Bez úsilí. Můžete mě najít v hong Kongu. Zkuste hotel " Peninsula ".
  
  
  Jí mávali na emu a spěchal na den. On tam stál, usmíval se, jako kočka šklíba,, kuřáci doutníků.
  
  
  Vysoko na kopcích nad Riviérou, v malém městečku na konci silnice stojí hotel, který je obklopen hradbami. Ti, kteří jsou uvnitř, mohou vidět všichni venku. Ale ti, kteří jsou venku, nemohou vidět dovnitř. Je to místo, které zavře svět.
  
  
  Od zadní stěny fascinující krajiny pomerančových hájů a vinic, které jdou až na nejvzdálenější ослепительному Středozemním moři. Uvnitř stěn jsou zahrady se spoustou stromů a květin a jasně раскрашенными ptáků. Ne když slunce svítí na staré kamenné zdi, modrá voda, u bazénu lákavě zve k sobě na tělo.
  
  
  Ve večerních hodinách sergej svíček obklopuje stolky venku v jemně jiskřivá intimity pod chladným nebem, усеянным hvězdami.
  
  
  A pak máte ještě čas mezi večer a následující, není kdy...
  
  
  Lunární svatý залил místnosti, její obličej byl zalit stříbrnou lesk. To пролежала na podlaze odpadky, její kůže byla měkká a vlhká, přítulný ke mně.
  
  
  — Tam je šampaňské?
  
  
  Usmála se a zavrtěla hlavou. "Vzduch a bez toho opojný". Naklonila se ke mně olizuje ke mně: "Nick?"
  
  
  Ona dosáhla hlavu mě na rameno. Její nadechl sladkou vůni jejích vlasů . 'Co je?'
  
  
  'Na tom nezáleží.'
  
  
  "Ne, je to řekl. 'Pokračuj. Že jsi se chystala říct? Ee ruka vklouzla do mého stehna. 'Na tom nezáleží.'
  
  
  — Dobře, — řekl jsem.
  
  
  — Jen mě napadlo...
  
  
  'Co je?'
  
  
  "To je hloupé". Ee ruka byla opravdu velmi talentovaná a bohatě.
  
  
  — Nic, — řekl jsem. "Není důležité, že to je hloupé".
  
  
  "No, to je hloupost .
  
  
  "No, pokud tě to trápí, můžeš říct to," řekl jsem.
  
  
  Ona se na chvíli нырнула pod prostěradlem. U nah byl také skvělý přehled o tom, co tam dělá.
  
  
  Rozpustilý, je nadsazené a нахмуренная současně, je to zase вылезла z pod listy. Ruka se opět kamarádí.
  
  
  — Ne, — řekla. "Jsem opravdu neměla ptát".
  
  
  — Prosím, " řekl jsem. 'Jen se zeptej. Dodat mi radost.
  
  
  Ee ruka teď byl velmi zaneprázdněn. — Vám nevadí?
  
  
  "Ne, je to řekl. — Jsem si jist, nebudu mít námitky.
  
  
  'Jste si jistý?'
  
  
  "Naprosto, naprosto jistý".
  
  
  — Mohu se ho zeptat na dvě otázky?
  
  
  "Задай mi tři, pět, sto otázek".
  
  
  — Je tu krásně, je pravda, že Nick?
  
  
  — To odina přivítají na své otázky?
  
  
  — Ne, — řekla a přitulila se rty k mým. — Je to jen hotel poděkovat tobě.
  
  
  — A tyto otázky?
  
  
  — Dobře, — řekla. "První vývrtky: ne vrátit, zda byste mi pět franků, které jste mi měli?"
  
  
  V její revmatismu sáhl na noční stolek a досталь kolem peněženky ee банкноту v pět franků. Dát to pryč hej.
  
  
  — Na začátku druhé vývrtky?
  
  
  "Teď lidé říkají, že jsem velmi krásná. A přesto lidé vždy říkají, že krása není přesahuje vnější. Nick, pokud její krásná, moje krása je jen venku?
  
  
  Nebylo třeba slov. V revmatismem ji, narazil na její tělo.
  
  
  * * *
  
  
  
  O knize:
  
  
  Nick Carter viděl, Nicole Lvi v kasinu na Francouzské Riviéře. Ale... Nicole už nebylo. Před několika lety, když zemřela při autonehodě.
  
  
  Pak, kdo byla tato žena s tváří mrtvé dívky? Úkol klikové skříně spočívala v tom, abychom to zjistili.
  
  
  Ale několik lidí myslíte se, že ego je hrozná vybavení stálo miliony dolarů. Mezitím někdo bere značnou část světových zlatých rezerv přes špionážní spiknutí, které sahá od luxusních francouzských pláží vedle "páchnoucí" nábřeží New Yorku...
  
  
  Jakou roli podává strhující Penny Дауна hraje v tomto сомнительном delle?
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"