Carter Nick : другие произведения.

81-90 zbierka detektívnych príbehov o Nick Carter

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  
  
  
  Nick Carter
  
  81-90 zbierka detektívnych príbehov o Nick Carter
  
  
  
  81. Kremeľ prípade http://flibusta.is/b/663741/read
  
  Kremeľ Súbor
  
  82. Španielsky pripojenie http://flibusta.is/b/607273/read
  
  Španielsky Pripojenie
  
  83. Smrť Hlavu Konšpiračné http://flibusta.is/b/607245/read
  
  Smrť Hlavu Konšpiračné
  
  84. V Pekingu Dokumentácie http://flibusta.is/b/690087/read
  
  V Pekingu Dokumentácie
  
  85. Hrôza ice Teroru http://flibusta.is/b/691313/read
  
  Ice-trap Teroru
  
  86. Vrah: Kód názov Vulture http://flibusta.is/b/612804/read
  
  Assassin': Kód Názov Vulture
  
  87. =================================
  
  88. Vatikán Vendetta http://flibusta.is/b/635621/read
  
  Vatikán Vendetta
  
  89. Cobra Prihlásiť http://flibusta.is/b/671056/read
  
  Znamenie Cobra
  
  90. Muž, ktorý predal svoju smrť http://flibusta.is/b/678851/read
  
  Muž, Ktorý Predal Smrti
  
  
  
  
  Kremeľ prípade
  
  
  preložil Lev Shklovsky
  
  
  v pamäti môj syn Anton
  
  
  
  
  
  Kapitola 1
  
  
  
  
  
  
  
  Únos Americké lietadlo je teraz nemožné. Vy to viete, ja to viem, a každý blbec, ktorí niekedy číta noviny vie.
  
  
  Ale prečo bola letuška Rasy 709 na Grand Lachlair Ostrov tak blízko, s tmavo-stiahol, čierne vlasy spolujazdec sedí na jeden okolo predné sedadlá? Ona bola flirtovanie s ním?
  
  
  Krátkodobé barrelled vec, že ona stále pod jej jednotné celý čas, zahrievanie medzi jej prsia, ktoré by som rád sledujete od začiatku letu. Každý sa zdalo byť v režime spánku, a najprv som si myslel, že muž bol dotýka jej málo a nechá emu urobiť všetko, čo je potrebné urobiť. V dobrej airlines, zákazník je stále kráľ. A keď otvorila zips z jej tesnej tunika trochu, ona bola už sa tešíme na peeping tom hra. Kým ona vytiahol lesklé kus kovu, ktorý glinted krátko vo svetle.
  
  
  Ona dať ego v ega ruky, obrátil sa a šiel cez dvere do vpred v kabíne. Muž sa postavil a pozrel sa dole v uličke znova, zbraň jasne viditeľné v Ega pravej ruke. Mal som Luger v rameno závesu pod môj plášť, ale vedel som, že by som okamžite prilákať ega pozornosť, ak vzal som krok k nemu. Na stiletto bol uzatvorený v semiš kožené plášte v blízkosti jeho pravé predlaktie. Môže to boli použité tichý pružinový mechanizmus na uvoľnenie ego do mojich rúk, bez toho, aby si všimol, ale nechávajú ego, bola úplne iná vec. Muž uvidí. Mal šancu strieľať pred jej ego by, napríklad.
  
  
  Keď som bol ešte stále sa snaží rozhodnúť, aké opatrenie mali najlepšie šance na úspech v daných okolností, rozhodnutie nebolo vykonané mnou. Každý sa zobudil na zvuk výstřel v kabíne. Mohol počuť prekvapený zvuky cestujúcich skákania hore a dole v ich sedadlá všetci okolo neho. Potom nahlas riešenia softvéru výskumné problémy. "Každý zostať v pokoji. Smer letu došlo k zmene. V Havane, môžete zostať v bezpečí a zvuk. Nie je žiadny dôvod na paniku."
  
  
  Jeho prízvuk bol španielsky. Vedľa mňa, Tara Sawyer sa zhlboka nadýchol, a za ňou, Randolph Fleming ' s dych chytený v jeho hrdla.
  
  
  'Upokojiť.. On zašepkal slová bez pohybu perách," Pokúsiť sa umlčať žena."
  
  
  'Kube? Ale čo o anti-únos zmluvy?
  
  
  Tam bol žiadny čas na vysvetľovanie. Iba ľudí, ktorí by mohli dostať preč s ním na Kube boli Castro agenta alebo ega veľkého priateľa v zahraničí. Ale ak ona si myslí, že o to a vypne hore, ona môže nájsť pre seba. Ona nebola, že hlúpy.
  
  
  Človek je tmavý pohľad sa prehnala nad cestujúcich. Ego oči, položil na nás na chvíľu, potom zdvihol ih odhadnúť reakcie za nami.
  
  
  Svoju hlavu, pomaly sa obrátil na stranu, ako keby sa snaží hovoriť, aby dievča vedľa mňa. Na ktoré sa vzťahuje skrútené moje rameno, ruku skĺzol pod mojím klope smerom Luger (plachetnica). Muž, ignoruje ma.
  
  
  Predpokladalo sa, že cestujúci neboli ozbrojení. Dal zbraň do ľavej ruky. Sedel v uličke na pravej strane lietadla a môže ľahko dať ego dole bez vstávanie. On stlačil spúšť.
  
  
  Zbraň letel von cez ego ruky, a jej odišiel znova. Predné sneh biele tričko je ego obrátil červená. Padol dozadu, proti dvere a visel tam ako keby pribitý na to. Ego ústam klesol otvorené na kričať, že nikdy vyšiel. Ego je kolená zatriasol a on spadol. Niekto tlačil otvorené dvere z druhej strany, ale je to ego telo zablokovaný priechod. Potom moje dve Prvý výstrel jej, skočil dopredu.
  
  
  Za ním, počul jej hysterický výkrik ženy. Morálku začal špirála z kontroly. Mŕtvola ťahal ju preč tým, že jednu nohu, a dvere sa otvorili. Letuškou je revolver odišiel vo dverách. Hunspell whizzed cez môj podpazuší, defektu môj kabát, a pokračoval na svojej dráhe, kým kričať zo zadnej časti lietadla informovaný mi, že niekto bol zranený. Ponoril, chytil dievča, zápästia, a točila sa jej okolo, kým ona klesla revolver. Ona sa snažil brániť seba, testovanie jej dlhé, ostré nechty na mojej tvári, a mal som k poklesu moje luger zraziť ju von s karate, kick na krku. Ona padala limply do náručia, a hodil ju na mŕtve telo svojho priateľa. Vzal tri revolvery, pawned dve minúty, a držal Luger pripravený.
  
  
  Nevedela som, čo bolo v kabíne. Lietadlo otriasla, náhle zmenil smer a náhle začal pád do oceánu. Stratila som rovnováhu a šiel lietanie cez kabíne dvere, a ja som sa musel chytiť rám dverí.
  
  
  Pilot bol leží lícom nadol v jeho sídlo, ovisnuté na kontrolu hokejky. Tam bola krv beží okolo bullet rany v jeho chrbát. Navigátor stál nad ním. Co-pilot potom robí zúfalej snahe získať lietadlo späť na priamej trati. Navigátor vytiahol pilot mimo kolieska a snažil sa zastaviť krvácanie s vreckovku. On možno aj snažili zastaviť niagarské Vodopády. Co-pilot potom vzal kontrolu nad lietadlom a prepne do autopilota. On sa obrátil, pravdepodobne pomôže navigátor, ma videl, a stuhol. Samozrejme, myslel si, že som Privateer číslo tri.
  
  
  Luger (plachetnica) holstered a winked v Hmú. "Môžeme lietať na veľké Laclair. Stratili vojny."
  
  
  Prvý copilot pozrel mimmo mi na neporiadok v uličke. Navigátor sa zrazu otočil, drží pilot dole s jednou rukou, a pozeral na mňa. To bol smrteľne prachový. "Kto do pekla si, na mieru?"
  
  
  "Янтье Параат". Jej prikývla na pilota. "Ona je mŕtva?"
  
  
  Potriasol hlavou. Na copilot sa na mňa pozrel.
  
  
  "Ona výstrel Howie ... letušky!" Potom ego mozgu posunul do druhého zariadenia. "Vy . .. Ahoj . .. čo to robíš s pištoľou?
  
  
  Jej emú sa zasmial. "Nie si rád, že bol so mnou? Radšej kontakt JFK Airport ny a správa sa späť. Potom môžete okamžite sa opýtať, či Nick Carter má povolenie nosiť zbraň na palube. Povedzte im, aby sa poradiť Timothy Whiteside. V prípade, že ste zabudli, že je prezident tejto leteckej spoločnosti.
  
  
  Sa pozreli na seba. Potom copilot spadol do jeho sídlo, vedenie oči na mňa, a robil rádiový kontakt. Na reumatizmus prišiel po chvíli. Oni zrejme mali vziať Whiteside sa na odpadky. Ego hlas je absurdly rozrušený a zbesilo. Jej, vedel, čo si myslel, že odložená. On už bol schopný vraždiť, ak jeden z ego lietadlá prišli o minútu neskôr.
  
  
  Medzitým ostatné dve letuškami v kabíne sa vrátil domov. Oni rýchlo cítil, že situácia bola pod kontrolou a znova sa hrá upokojujúce správy prostredníctvom zvukového systému.
  
  
  Pilot vzal jej pulz. To bola nepravidelná. Informoval navigator o tomto a ponúkol dať ego v prázdne sedadlá v zadnej časti.
  
  
  Jej hmú ešte nemal rád, to veľmi, ale on pochopil, že hmú potrebuje moju pomoc. Sme si rozopla pilot a hit ego späť cez mŕtvoly v uličke. V uniformách blondína mal to šťastie, že na seba podrúčky medzi tri prázdne miesta, aby sme mohli stanoviť ego. Nebol presne v pohodlnej pozícii, ale mala som pocit, že ego nemal byť obťažovaný oveľa dlhšie.
  
  
  Jeden z letuškami začala dávať prvú pomoc, a Tara Sawyer stál vedľa nej. Pozrela sa na chvíľu a potom povedal: "Nechajte ma samostatne. Ja to zvládnem. Stále máte veľa urobiť."
  
  
  Navigátor a odišiel som pilot dievčatá. Presťahovali sme sa stále v bezvedomí, letuška na prázdnu stoličku za pilotom.
  
  
  Hľadal ju dôkladne, ale nájsť žiadne ďalšie zbrane. Mal zviazané ruky, členky a zápästia pevne, len v prípade, chcela vyskúšať niečo s jej jedovaté nechty, keď sa prebudila. Dali sme mŕtvych útočník sa nebude v skrini, takže cestujúci nevideli, ego, a zamieril späť do kabíny. Ale copilot stále vyzeral bledý a strach. Spýtal pilota stave, a môj reumatických ego nebol šťastný. Ten prekliaty. - Koehler ... Ako by mohli dostať na palube s týmito zbrane? A vy?'
  
  
  "Som súhlas na to, ako som vám povedala. Dva revolvery boli ukryté pod jej podprsenku. Elegantný, nemyslíte? Pokiaľ viem, posádky nie je označené za zbrane.
  
  
  Dvaja muži mali snorting zvuky ako oni uznali porušenie bezpečnosti. Bol som zvedavý, aké to bolo pre co-pilot. Sme ešte dlhá cesta.
  
  
  "Myslíš, že ešte stále sa môžete dostať lietadlo do Prístavu, v Španielsku, alebo chceš ju prevziať?"
  
  
  Ego je klenuté obočie. Myslel si, že som robiť z neho srandu. "Hovoríš, že môžete lietať tejto rovine?"
  
  
  Vytiahol svoje peňaženky a ukázal jej licenciu. Potriasol hlavou. "Ďakujem za ponuku, ale urobím to sám."
  
  
  "Ak si to rozmyslíte, budem mať viac," povedal som. "Budem tam."
  
  
  Usmial, a ona dúfala, že on uvoľnil. Jej vyšiel v celej kabíne. Letuškou podávaných nápojov a snažil sa upokojiť cestujúcich nadol. Ostatné dal kyslíka do starého človeka. On pravdepodobne mal infarkt. Tara Sawyer bol stále zaneprázdnený s pilotom. Tiché a účinné. Páčilo sa mi jej hlas viac a viac. Nie je veľa žien boli pohodlné s touto situáciou. Pozrela sa nahor, keď jej manžel stál vedľa nej. "Nemôže vziať, Nick."
  
  
  "Nie, nevidím."
  
  
  Sedí za pilota, viazané letuška začal vymáhať. Jej oči otvorené jeden po druhom, a chcela zvýšiť svoju ruku k mŕtvici jej boľavé hrdlo. Keď si všimla, že jej ruky boli zviazané, ona sa pozrieť okolo seba. Na výčitky bolesti spôsobené tým, že tento pohyb je len prenos sl. 'Oi . .. ", ona sa sťažovala. "Môj krk.'
  
  
  Pozrela sa na mňa.
  
  
  "Nie je zlomená," oznámil laconically. "A nemusíte mať zlé oko streľby."
  
  
  Zavrela oči a pouted. Jej nebude hotel takže stratila vedomie a znova sa nazýva jedna okolo druhej letuškami. Pýtal sa jej, aby pohárik whisky a vody a požiadal ju, aby uistite sa, že jej partner mal drink. Ona pozorne poslúchať moje príkazy, nahnutá nad dievča v kresle, zdvihla hlavu do brady a naliatie nápoja sa jej v hrdle. Dievča požití, gagged, a híkali ako letuška nalieva whisky do atmosférického vzduchu. Niektoré, že whisky sa dostal na jej jednotné.
  
  
  Spýtala som sa jej: "Už ste niekedy videli ju skôr, než tento let?"
  
  
  Vysoký letuška s cerro-dymové oči sú narovnané jej chrbát a pozrel sa na mňa. Teraz, že skončila pomáha cestujúcich, tam bol náznak zdržanlivý hnev v jej hlas. "Nie, Edith, dievča, ktorá zvyčajne kráča s nami, tzv krátko pred letom povedať, že ona bola chorá, a poslal priateľa. Pozrite sa na túto kamarátku!
  
  
  "Stáva sa vám to často?"
  
  
  "Pokiaľ viem, bolo to prvý raz. Zvyčajne sú zálohu letuškami na letisku, ale dnes jeden z týchto dievčat neprišiel k nám."
  
  
  Jeho pochybné. "Nemal niekto tiež si myslím, že to bolo viac ako náhoda?"
  
  
  Ona sa len pozrel sa na mňa. "Pane, v leteckom mail podnikania, vždy môžete očakávať niečo na poslednú chvíľu. Pýtali sme sa na dievča niekoľko otázok, a keď sa ukázalo, že pochopila, profesie, vzali sme si ju s nami. Aké cop ste rovnako?"
  
  
  "Ten, kto sa usmeje šťastie dnes. Mohlo by sa vám hodiť deku cez pilot? Všetci títo ľudia budú myslieť, že uvidia mŕtvoly."
  
  
  Pozrela sa horko red-haired letuška, ktorá bola pomaly zotavuje v jej sídlo, a recoiled.
  
  
  Pozrela sa na mňa ako zranený vták hopping dole po lesnej ceste smerom k hlad mačka. Jej sel je vedľa nej. Je to jednoduchšie pre ženy so mnou hovoriť, ak nemám vydesiť jej. On sa snažil vyzerať ako sympatický, ako je to možné.
  
  
  "Keď sa dostanete von z väzenia, nebudete vyzerať ako chutný, ako vám to teraz, Sestra. Majster vraždy poplatok plus, čo sú ochotní dať vám za únos lietadla. Ale na druhej strane, ak budete pracovať so mnou, trochu, daj mi slušné reumatizmus test, možno by som mohol urobiť pre vás niečo nájde. Aké je vaše meno?"'
  
  
  Odpovedala a ja som myslel, že som niečo chytil nádeje a očakávania v jej tenké, napäté hlas. "Mary Austin."
  
  
  "A váš priateľ?"
  
  
  "Juan ... Cardosa ... Kde je?"
  
  
  To som povedal, hej, bez ďalších okolkov. "Je to príliš neskoro na to, aby si o nen.'
  
  
  Potreboval som vedieť, jej reakcie. Ona by mi povedz, či si naozaj mal niečo do činenia s imelo. Jej tvár vyzerala ako to bolo skopírované a skonvertované z jej stohovanie doláru poukážky na tel. Nah začal plakať.
  
  
  Pokračoval v priateľský tón. "Povedz mi viac o Juan, Mária. Kto bol?'
  
  
  Jej hlas bol tlmený ako hovorila medzi sobs. "Kubánske utečencov. On bol all-in, a hmú musel ísť späť. On povedal, že bol súvisiace s Castro, a že oni nemali spôsobiť hmú škodu za to."
  
  
  Myslel som si pozrel viac ako tajný policajt. To bol obtiažnosti, pričom v utečencov; nikdy neviete, kto naozaj bežal preč, alebo ktorí pracujú pre nepriateľa ."
  
  
  "Ako dlho ste známy ego?"
  
  
  'Šesť mesiacov.'Vyzeral ako dieťa plače nad zlomené hračky. "Stretol som ho, keď som pracoval pre Eastern Airlines na let do Miami. Dve nedele rokmi, spýtal sa ma ukončiť svoju prácu. Em potrebuje moju pomoc. On zdedí veľa peňazí na Kube, a ak sa dostane, môžeme sa oženil. Teraz ... ste zabili ego."
  
  
  "Nie, Mária, si zabil ho, keď si dal em zbraň a zastrelil ho."
  
  
  Ona hlasno zavzlykala. Cestujúci sa pozrel okolo prekvapenie, niektoré z nich stále strach.
  
  
  "Som vystrelil ... bola to nehoda ... navigátor vrhli na mňa ... on ma udrel ... ja ... nechcela som vytiahnuť spúšť na ... jej ... je to len čakám, oni zmeniť kurz ... '
  
  
  Jej vstal, dal podrúčky nadol, a vložte ju na tri sedadlá. Ona by boli vyzvaní Hawka urobiť niečo pre nah. Prinajmenšom, nevedela prvé pravidlo použitia zbrane: nikdy trvať až revolver, ak nemáte v úmysle použiť ho. Druhé pravidlo: deti by sa nemali hrať s revolvery.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 2
  
  
  
  
  
  
  
  Keď môj šéf, David Hawke, vyzýva ma, N3, čo je môj úradný kód, ako prvý Killmaster, viem, že to bude dať mi nemožnú misiu.
  
  
  Zvyčajne, keď nikto nie je okolo, volá ma Nick. Ale keď on kašle a hovorí, N3, jej prvá myšlienka je, že musím dvojité moje životné poistenie. Bohužiaľ, žiadna spoločnosť bola šialená dosť, aby sa uistili ma, tak to nevadí.
  
  
  Prišiel som, aby sa správa o nej. AX má najchudobnejších sídlo-OV apartmány všetkých spravodajských služieb. Chlapci okolo CIA a FBI, sa odvrátili na to, a tajné Služby členmi sú aj ťažšie. Oni si myslia, že sú najlepšou voľbou, pretože majú chrániť prezidenta.
  
  
  On bol unavený. On absolvovala nudné úlohy a tešil na niekoľko týždňov rybolovu v severnom Michigane. Hawk tlačil noviny v celej stoličky, coughed, a povedal: "N3, nechcete pochopiť, čo to znamená?"
  
  
  To by boli vzhľadom na reumatizmus, pozorne titulok, ktorý kričal " Ťažkosti."
  
  
  
  
  VŠEOBECNÉ HAMMOND
  
  
  ZABITÝ V FLYRE
  
  
  
  
  Nemyslím si, že mnoho Američanov vedieť Hammond. Ak to chcete urobiť, potrebujú vedieť o ostrove Grand Laclair. Všeobecné bol diktátor tam. Ostrov mal zložitú históriu. Po tom, ako bol dobytý španielsky, padol do rúk francúzsky, a potom bol zajatý Britov. Obyvateľstvo bolo 90 percent čierna, potomkami otrokov priviezli okolo Afriky do práce na cukrových plantážach a v hustých lesov. Pred desiatimi rokmi, v Ostrovania rozhodli v referende zlomiť s Britským a vyhlásiť nezávislý republiky. Tam stahl musí rozhodnúť Randolph Fleming
  
  
  Fleming bol najnadanejších a populárnej osoby na ostrove. On robil dôležité zmeny a Stahl bol skutočným otcom obrázok pre jeho ľud. Potom ego bol vypustený. Nedal príliš veľa vojenských, a oni boli pobúrení. Fleming ušli do usa, kde Hmú bol poskytnutý politický azyl. Hammond sa dostal k moci a otrokmi ľudí, ako vojenského diktátora mali. Teraz Hammond bol mŕtvy. Nehody? Možno nie. To nevadí. On odišiel mocenské vákuum. Každý, kto ukázal známky vedenie pod diktátora, bol uväznený alebo inak vytrhnuté z krajiny počas Hammond pravidlo, a on sa obával, on už vedel, kto diplomatov hľadali pomôcť obnoviť, aby sa na ostrov.
  
  
  Hawk grunted: "Máme inteligencie, čo naznačuje, že Rusi sú nastavenie raketové základne na ostrove. Samozrejme, veľmi pokojný, ako vždy. Takže budeme tiež musieť pracovať ticho a undercover. Odvrátiť nás, Kuba je robiť veľa hluku o Grand Laclair. Oni chcú pomôcť svojim blížnym v núdzi. Ale vieme, že všetko je v rukách Rusov, a že cieľom "pomôcť" je inštalácia strely na ostrove. Takže táto operácia skončí v Kremľa dokumentácie."
  
  
  David Hawke využitý jeho prsty na okraj jeho stoličke a pozrel sa na mňa vážne. "To je one-man prevádzky, N3. Naša vláda nechce druhý Kubánskej raketovej začať. Musíte sa dostať Randolph Fleming Grand Laclair, akonáhle je to možné."
  
  
  On nepochyboval, že armáda by sedieť, alebo povedať niečo o tom.
  
  
  "Je to vaša práca, aby sa uistite sa, že nemám spôsobiť ujmu na zdraví. Musíte vziať Fleming na prezidentský palác. A budete musieť konať takým spôsobom, že nikto nebude vedieť, čo sa v našej krajine má niečo s tým robiť."
  
  
  Jej sarkazmus bola jasná: "som zvyknutý, že strieľal na, otrávená, hrozí každým možným spôsobom, nie je nič špeciálne o ňom, ale nenašiel som to ešte:, aby som si neviditeľný. Ako chceš, aby sa jej stahl neviditeľné? '
  
  
  Jeho dobré, na veľa vecí, ale robiť Goshawk smiať, nie je jedným okolo nich. On je úplne necitlivé. Nemal ani úsmev.
  
  
  "To už bolo postarané. Šťastie Fleming a Tom Sawyer sú dobrí priatelia ."
  
  
  "Som rád, Huck Finn lepšie, ale ako Mark Twain knihy mi pomôcť?"
  
  
  Hawke nemá rád, že druh vtip, tak on mi dáva kyslým. Thomas Sawyer. Možno ste počuli o nen. On je predseda Sawyer Hotel Group, najväčší na svete. Pred tromi rokmi, Generál Hammond dal Em pozemok na pláži postaviť hotel a casino, kde bohatí turisti môžu pobaviť a dostať to, čo by míňať peniaze na. Obaja si to zaslúžia. Ste pochopili,, samozrejme, že Sawyer nemá prospech z prevzatie, že okamžite nationalizes ego ziskové spoločnosti. Dúfam, že ste teraz pochopili, že Sawyer sľúbil, že všetky naše pomoc výmenou za Fleming je sľub, že podnikanie je ego by nemali byť ohrozené aj v budúcnosti. A Fleming dal svoje slovo ."
  
  
  On prikývol jej. Politika robí podivné spoločníkmi na odpadky. Patriot Fleming a zanietený obchodník Sawyer. A budem musieť dať dvaja z nich spoločne. Odišla Hawke je príliš strohý kancelária s banálny nápad, že svet bol neporiadok.
  
  
  Všetky Sawyer v New Yorku vyzeral ako všetky ostatné hotely v rovnakej cenovej kategórii: malá lobby obklopený drahé obchody. Ale jedna vec bola iná. Tam bol súkromný výťah, že led otvorene na hornom poschodí. Keď som prišiel hore po schodoch, som vyšiel na mäkký koberec z priestrannej haly, kde elegantne oblečený blondínka na mňa čakala. Drahé Zhirinovsky knihy na Internete boli visí na všetky steny, ale len jeden okolo nich nemohli porovnať kvalitu s dvoma nohami žmurkanie na mňa z pod úzke sukne. Malá, štíhla ruka vlnitou na mňa. "Pán Carter? Som prikývol jej.
  
  
  "Jej meno je Tara Sawyer," povedala. "Môj otec je na telefóne, ako je obvyklé a ma požiadal, aby som ťa vidieť."
  
  
  Dala mi ju za ruku a viedol ma na konci chodby do miestnosti na druhej strane. Izbu sme vstúpili bol jeden z najväčších som kedy videl ju. Strešné okná poskytli prístup na terasu, plnené rastlín a malé stromy. Tam neboli žiadne stoličky pre nás, bez skrinky pre nás, bez priečinky pre nás, len ostrovy pohodlné kreslá a gauče. A bar. Pán Sawyer vedel, ako prijímať hostí. Dievča vydané mňa a zamieril k baru.
  
  
  "Čo môžem vám, Pán Carter?"
  
  
  "Samozrejme, prosím."
  
  
  Ona nalial mi pohárik brandy a pomohla sama na sódu. Šli sme na sklo terasové dvere a pozrel sa na snehu, v parque nižšie.
  
  
  "Aká škoda," povedala. "Existuje toľko krásnych vecí, a nikto sa neodváži sa ísť tam na noc.
  
  
  Myslela som si, že by som mohol myslieť na veľa miest, ktoré by boli nebezpečné pre niektorých ľudí, aj keď. Napríklad, táto miestnosť by nemala byť tak bezpečné pre Tara Sawyer, ak si nebol vedomý jej otec je účasť na poschodí. Ona bola veľmi krivkách, veľa ženskosti pod tenkej látky, ktoré viseli tak voľne z nej hrudníka a objal ju boky pevne. Ona bola poskytnutá tichý prípitok, ktorý predniesol nah na to, aby môj obdiv nemal prekĺznuť z nah. Potom sa otvorili dvere za nami a to bolo celé.
  
  
  Thomas Sawyer nebolo to čo som očakával, že mu bude. Predstavoval som si ju ako vysoký, energický človek, vyžaruje úspech a silu. Namiesto toho, uvidel muža, nie šesť stôp vysoký, ale pol hlavu kratšie, aj keď s rýchle pohyby. Ego je len silný bod v nen bol jeho neočakávane nízky hlas. Zastavil pár metrov odo mňa a pozrel sa mi hore a dole, ako niekto pri pohľade na auto sú uvažujete o kúpe. "Pán Carter?" Nebol si istý.
  
  
  On prikývol skromne.
  
  
  "Nie ste to, čo som si predstavoval jej byť."
  
  
  Nebol sťažovať, a vedel to. Väčšina ľudí si myslí, že je super agent vyzerá ako kríženec medzi Bogart a Sir Ogilvie Rennie, nešťastné chlap, ktorý bol pomenovaný "C" Britského ministerstva M. I. 6, muž, ktorého kryt príbeh bol zničený článok v nemecký časopis Der Stern. A nie, ako som sa pozrieť na všetky.
  
  
  "Jej hotel by som s tebou hovoriť na table border," hotel mogul pokračovanie. Ale to môže počkať. Vy a Tara majú rovine chytiť, a čas sa kráti. Necháte okolo JFK Airport NY na päť minút, posledné dva.
  
  
  Takže blondínka sa presunul. Prípad bol stále viac zaujímavé. On sa dotkol jej koleno. "Ak ste už zbalil svoje veci, ktorú by sme lepšie ísť. Moje tašky sú už dole schodmi, ale aby sme vám mohli opustiť, musím hovoriť s Pani Hema."
  
  
  Ona prišla do inej miestnosti, ako Sawyer odprevadil ma do haly. Chvíľu neskôr sa vrátila na sebe noriek klobúk a zodpovedajúce noriek kabát cez bledomodré šaty. Ona bola účtovná aktovku, ktoré sa zámerne hodil na mňa z piatich metrov. Tak vedela, ako obmedziť sama. Niečo dokážem oceniť. Jej kufor chytil ju a sledoval jej rozlúčiť sa jej otec.
  
  
  V limuzíne, ktorý bol dosť veľký na to, aby sa gangster to auto vyzerá ako zlá Toyota, ona uzavretá strešné okno, ktoré oddeliť nás od vodiča a zrazu išiel okolo jej podnikania. "Teraz som si osvietil si na pár vecí. Dr. Fleming, nemám absolútne žiadnu predstavu, kto naozaj ste, alebo čo vaše skutočná práca je. Musí si myslíte, že ste boli najímaných môj otec ako security guard v hoteli. Má to pride divne, hovor to nevinnosť, ak chcete, a ak vedel, že ostatní okrem ego svojich vlastných ľudí by mu pomohol vystúpiť na trón, mohol vzdať sa predsedníctva.
  
  
  "Áno?' - Sledoval som jej reakciu. "Nemá sa mu vedieť, že váš otec si kúpil armádu?"
  
  
  Ona twitched kútikov úst chvíľu, a jej pery sa zdalo, že dať škaredé slovo, ale ona sa rozhodla, že sa nebude vyhýbať téme. "On nemá nápad, a on si nikdy nevie lepšie. On si myslí, že vojenské si myslí, že on je jediný, kto dokáže zvládnuť súčasnú situáciu. Ale môj otec je nie ste si istí, že armáda príkaz, bude zachovávať jeho slovo a budete musieť byť pripravená na nepríjemné prekvapenia z tejto strane.
  
  
  Len potom som pochopiť ju. Otec poslal svojho roztomilý malý dcéru, aby som robil svoju prácu. Nebolo to len Grand Laclair je armády, ktorý nemal dôveru. Nemal dôveru nás Esá, nás, na mňa, a že bol ochotný hodiť jeho šťavnaté dcéra ako návnadu na uistite sa, že všetko išlo svojím spôsobom. Dobre, bola to návnada som bol rád, aby sa.
  
  
  "V tom prípade by to nemalo vyzerať, ako by sme patriť do iného priateľa. Samozrejme, Thomas Sawyer dcéra by ísť s menšou zamestnanca. Je to rovnaké ako s Fleming. Ale budete musieť opraviť."
  
  
  Jej navrhol, že každý si vziať taxi samostatne, aby sa dostali na Letisko JFK, NY samostatne. Okrem toho, hej, nebolo potrebné vedieť, že musím robiť niečo iné. Bol som spadol z v leteckej spoločnosti Manhattan úrad, ukázali moje dokumenty leteckej spoločnosti je predseda, a čakali, kým on skontrolovať záznamy cez telefón na AX sídlom vo Washingtone. Jej hotel nastúpil ozbrojených a nemohol dovoliť upriamiť pozornosť na seba pri kontrole cestujúcich.
  
  
  Hawke je reakcia bola dostatočne pôsobivé, že prezident okamžite volal generálny riaditeľ na letisku, a keď som sa tam dostal, bol som osobne odprevadil do roviny.
  
  
  Tara Sawyer bola už na rovine, hovorí pekný, vzdelaný tvárou, tmavo-stiahol muž sedí v rade tri sedadlá pri okne. Ona podozrenie, že to bol Randolph Fleming, Thomas Sawyer je nové jewel na Grand Laclair Ostrove. Som glanced sa na neho, ako som si sadol vedľa nej a všimol si, že mu exuded vedenie a poctivosť. On sa na mňa pozrel sa na chvíľu, potom ignorované mi znova.
  
  
  Zrejme si myslel, že bolo potrebné cestnej potrebu. Jej ego mohli čítať jej myšlienky. Raz sa dostal na ostrov, on by sa cítili v bezpečí, ale tak dlho, ako on nebol v prezidentské apartmány, bol jednoduchý cieľ.
  
  
  Premýšľala som sa na chvíľu, prečo Sawyer nebol použitý jeden z jeho súkromné lietadlá na prepravu nás, a potom hneď som si pomyslel pride Tara mal uvedené: Fleming nepochybne dali na takúto vec, pretože to môže zdať ako návrat otrasy. Fleming jeho hlas bol mäkký, jeho slová merať, a on hovoril, Tara v vecný tón. Zdalo sa, že cestujúci, ktorý sa rozprávali o nič. Keď sme boli vo vzduchu, letuška priniesol vankúše a prikrývky. Čoskoro, väčšina cestujúcich, vypli svoje svetlá, a konverzáciu ustúpila. Spánok nie je otázka pre mňa. V prvom rade, samozrejme, musel som dávať pozor na Fleming, ale okrem toho, Tara je lákavé prítomnosť vedľa mňa nechceli, aby môj život jednoduchšie. A ona, cítil, že napätie bolo vzájomné. Všetko by sme mohli urobiť, bolo pokúsiť sa myslieť na niečo iné. Aspoň to stále ma zobudí.
  
  
  Bol som len predstavený Fleming po únose incident vzal kontrolu nad jej. On potom neochotne priznal, že to bola šťastná náhoda, že nový bezpečnostný dôstojník na Sawyer Grand Lachlair Hotel bol na tom istom lete. Vyjadril nádej, že ego ostrova a ego obyvateľov by apelovať na mňa.
  
  
  Potom, ako príklady na stále nepokojný cestujúcich, on je znížený späť jeho sídlo a dovolil sám padnúť do pokojného spánku.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 3
  
  
  
  
  
  
  
  Grand Laclair Letisko nebol tak veľký, ako Chicago O ' hare Airport, ale vyzeralo to ako posledné lietadlo mal dumpingové všetkých cestujúcich na Grand La Clare. Letisko bolo také moderné, že som uvažoval, či Sawyer mal za to zaplatil okolo výťažok z jeho hotel a kasíno. Žiarivo farebné ostrovanov sa uskutočnili späť skupinou vojakov v šortky a krátke rukávy košele. Na rozdiel od svojich zbraní, sa podobal veľké Skautov. Niektoré okolo nich vytvorili kordón okolo lietadla a čiernych limuzín čaká na ih.
  
  
  Letuškou oznámila, že sme boli všetci na pobyt v našich miest, kým Dr. Fleming doľava okolo letiska. Po schodoch sa priblížil, a dvere sa otvorili. On už vidieť obrovský dav, a teraz mohol počuť ohlušujúci rev, ako nový predseda ostrov nastaviť nohu na jeho vlastnej pôde.
  
  
  Vedľa mňa, Tara Sawyer šepkal:: "Pozrieť sa na postoj k nemu. Chcela by nám byť na dne a sledovať ho ísť dole."
  
  
  "Vy by ste boli strčil preč bezpečnosti." Buďte rád, že ste tu, " povedal som.
  
  
  Prostredníctvom systému windows, videli sme Fleming, ktorý bol teraz na úpätí lietadlo rampa, zdvihol ruku, aby pozdraviť islanders. Tuku človeka v svetle jednotné pozdravil, potom pristúpil k Fleming a triasol em ruku. Fleming sa usmial.
  
  
  "Plukovník Karib Jerome," Tara povedal. "Šéf Armády Zamestnancov. Muž, ktorý usporiadané Fleming vrátiť.
  
  
  To bol môj kontakt. Jej, pozrel sa na neho pozorne. Ego blackface nebola čierna. Mal orientálna oči, vysoké lícne kosti a olivový kože, čo znamená, že bol potomkom Brazílski Indiáni, ktorí dobyli ostrov v praveku. Mohol by prešli na veľký Vietnamčina. Jerome priložil pery na Fleming ucha tak, že ego by mohol byť vypočutý v masovú hystériu.
  
  
  Mohol by som povedať, pohľad na jej ego, že on by varoval Fleming o možných nebezpečenstiev. Vzal Fleming ruku a viedol Ega čaká limos.
  
  
  Fleming sa usmial, potriasol mimo Jerome na ruke, a pristúpil k davu za policajný kordón, aby si podal ruku s ľuďmi, - opatrenia, ktoré ona, ako každý rozumný policajt a bezpečnostné stráž, nenávidel. Potlesk nemal zastaviť, keď sa dostal do veľkého auta s úradný vlajky na jeho krídlami; niektoré divákov sa podarilo preraziť policajný kordón a pokúsiť sa zastaviť pohybujúce sa auto. Museli sme čakať na rovine, kým vojenskej polície prišiel na palube zatknúť letuška, ktorí sa snažili uniesť lietadlo. Pozrela sa na mňa, ako ich viedol ju preč, úzkosti a výsluch. On sa usmial a prikývol. Možno ľahšie veta môže mať za predpokladu, že; po tom všetkom, ona by obetí starý trik. Ako ona kráčala dole schodmi obklopený vojakmi, diváci sa považuje za jej VIP a jasali hlasno. Verejnosť pravdepodobne nebol informovaný o pokusu o únos. Konečne sme sa dostali povolenie ísť von. Dav bol ešte fandenie. Mali sme s slávny Dr. Fleming letel. Tara sa usmial a vlnitou získať publikum pozornosť. Nikto vyplatená žiadna pozornosť na mňa. Bol som rád, že, že. Jedna z najhorších vecí, ktorá sa môže stať tajný agent je byť vystavení. My sme boli prijaté na relatívne pokojnom colný úrad, kde sme čakali na našu batožinu, aby sa dospelo na bežiacom páse. Ona bola Tara je batožiny číslo a jeho. Kufre boli odstránené z košíka tým, že colníci a umiestnené v prednej časti nás, aby sme mohli otvoriť ich.
  
  
  Vyšetrenie bolo veľmi dôkladné. V Karibiku, ako colné sú zvyčajne veľmi bežné. Zvyčajne sa zaoberajú bohatých turistov, ktorí nechcú uraziť alebo vystrašiť. A čo ma prekvapilo ešte viac bol, ako som bol hľadali. Našli moje rameno závesu, rozopnutú moja bunda,a zamračil sa na Luger .
  
  
  "Vysvetlenie, prosím." Tento muž nemal vyzerať ako on išiel so mnou ako bohaté turistické, ktorí by nemali byť urazený.
  
  
  Ja som im povedal, že som bol nový bezpečnostný dôstojník na Sawyer Hotel. To nie je zapôsobiť na muža. On prasklo mu prsty, a potom dvoch policajtov, ktorí boli stojí nenápadne, na viditeľnom mieste, vystúpil v rohu miestnosti. Nariadil mi byť prijaté na policajnú stanicu na výsluch. Jeden z dôstojníkov bol vzatý môj Luger. Tara vyzeral, že sa chystá bojovať otvorene na mieste. Som vystúpil na jej prsty tak ona nebude robiť nič hlúpe. Tam bol žiadny bod v hádali s orgánmi tu. Povedal som jej, vidieť ju neskôr v hoteli a išiel s úradníkmi na polícii van mimo letiska. Bolo mi dovolené, aby sa môj kufor so mnou. Ak David Hawke počuli, že toto, on by zomrel francúzskom. Mal opovrhnutím pre obyčajných policajtov. To bol ten-kilometer jazdy na kapitál, a cesta bola dlhá. Dav bol ešte postavili pozdĺž cesty, a pred nami Fleming ' s sprievod bol pohybuje na tri míle za hodinu. Boli sme pohybujúce sa pozdĺž poslednej zostave motocyklistov. Ľudia, ktorí ma vzal do stanice boli, rovnako ako všetky ostatné policajti celého sveta, zmyslu a nudné. Hieronymus vyhlásený deň voľna a zorganizovala party, ktorý mal začať vo večerných hodinách. Pre týchto ľudí, samozrejme, že to znamenalo viac práce. Keď sme prešli mimmo z Sawyer Hotel, ľudia boli stále stojí v treťom a štvrtom riadkov. Veľký trávnik pred hotelom bola plná turistov fotografovanie. V hoteli je architektúra bola sterilné, navrhnuté tak, aby úžas-inšpirujúca a udržať turistov z zabudol, aké boli tu: strácali dolárov na hazardných hier tabuľky s ilúziou, že ih bol príjemne bavil. Obrovské budovy natiahol na bulvár pozdĺž prístavu a bol umiestnený na okraji obchodnej štvrti. Videl som tri obrovské výletné jachty v prístave a myslela si, že kasíno bude fungovať dobre s ľuďmi, ktorí si mohli dovoliť takéto hračky.
  
  
  Policajná stanica bola umiestnená v nenápadnom mieste, kde by nemali prísť cez ostré oči turistov. A bolo to takmer ako nové, ako na letisku. Sawyer zaplatené aj na jeho pozemku a jeho práva. Tam bolo znamenie v čakárni chváliť ego veľkorysosť. Bol som priniesol cez zadné dvere. Letuškou, kto strieľal pilot sedel na drevenej lavičke. Nah bol putách a plače ticho so zatvorenými očami. Ona pravdepodobne si predstavoval hrozné veci, ktoré by mohlo dôjsť k nej. Jej sel je vedľa nej, a stahl je masírovať hej krku. Dal mi nejaké tipy, povedal mi len povedz pravdu a nie snažiť lož, a opäť sľúbil, že sa budem snažiť urobiť niečo pre nah. Koniec koncov, ona bola príliš atraktívne stráviť svoj život v digitálnych kamerách. Snažila sa usmievať sa na mňa, ale položila hlavu na moje rameno a zavzlykala. Bezpečnostné stráž vstúpil do miestnosti a viedol ju preč. Nechceli ju, aby sa cítili dobre.
  
  
  Mala jednu hodinu doľava. Trik, ktorý nebude, aby ste v rozpakoch. Jej strach. Nemohol odhaliť svoju skutočnú totožnosť, a nechcel som naozaj chcete dostať Sawyer pomoc v tomto bode. Rozhodol som sa hrať blbec, a uvidíme, čo sa deje okolo neho.
  
  
  Nakoniec, dvaja policajti prišli na konci obdobia čakania. Išla cez dvere označené správy. Jeden bol vodič z auta, v ktorom bol som priniesol, druhý bol v civilné šaty.
  
  
  "Prepáč, že som si vás čaká," ten povedal. Znelo príliš nadšený. "Prečo ste sa schovať zbraň v rameno závesu?"
  
  
  Som nemusel povedať em nič. On povedal, " myslím, že to je najviac pohodlné miesto pre ego na sebe."
  
  
  Em nepáčilo sa to. "Len miestne orgány majú právo nosiť zbrane, Pán Carter, si zlomil zákona ... '
  
  
  "Ako šéf bezpečnosti na Sawyer Hotel, nemám právo nosiť zbraň?
  
  
  "Len na vašom pracovisku. Ako som bol asi povedať, že ste porušili naše práva, ktoré je dôvodom na odosiela v zahraničí ako nežiaduce cudzie.
  
  
  Jej, usmial sa na myslel Hawke reakcie, ak som volal Hmú a povedal jej, že by som bol vyhodeny z ostrova. Rozhodol som sa použiť akupunktúra na nervový systém obsiahnuté osoba. Jej otec povedal zamyslene: "Potom by som sa lepšie zavolať Tom Sawyer. Hmú nebude chutiť.
  
  
  Fungovalo to. On poškriabaný pod jeho tričko s jedným prstom, ako keby jeho ego mal zrazu pohrýzol parazity. 'Um-m-m... máme to niekedy... Hm ... osobný vzťah s Pánom Sawyer?
  
  
  "Sme stepbrothers. On je najstarší.
  
  
  "Ehm... pozriem sa na to s nadriadenými.... On sa obrátil na iné agent. "Howard, take ego bunky. Medzitým som si vidieť, čo... "nedal dokončiť svoju vetu a rýchlo teda zmizol cez dvere označené" správy ".
  
  
  Žiadna z nich sa nikdy byť zamestnaný, môj policajného zboru. Luger (plachetnica) už zmätený nu natoľko, že sa ani neobťažoval hľadať žiadne ďalšie. Na stiletto som nosiť na moje predlaktie sa nenašla. Ale ja som nechcel spôsobiť žiadne väčšie problémy až to bolo absolútne nevyhnutné. Novinky z mojej úlohu v únos príbeh ešte nedosiahla týchto úradníkov, ale na vyššej úrovni, že by boli známe. Nasledovala Howard veľké bunky v suteréne budovy.
  
  
  Bunky bol oválny tvar s lavičkami oproti sebe v dvoch stien. Na jednej z lavíc, sat tuku muž, pravdepodobne Americký podnikateľ. On bol unavený, a mal jeden čierne oko, ktoré bolo stále modrejšie a modrejšie. On si tak veľkú vzdialenosť, ako je to možné, medzi ním a iné väzeň, a riskantné Black man. Pri Howard doľava, Černoch, vstala a grunted, a Stahl sa snažil chodiť okolo mňa. Jej, obrátil sa k nemu.
  
  
  "V pokoji," povedal.
  
  
  Snažil sa dostať okolo mňa, ale stále som uistiť sa, že bol pred mnou. Bez ega varovanie, päsťou ma chytil v páse.
  
  
  Ego schmatol jej zápästie a prevrátený jej priebehu, zrazil ju späť na zem. Vyzeral spokojný, ako keby to bolo to, čo on chcel. On leapt k jeho nohám a začal útok opäť, ale keď videl stiletto, že bol v chove, ktoré mu dal až na jeho plány, shrugged, a predal. Mám dojem, že bol žiadne obyčajné bitkár, ale hmú bola venovaná nastrašiť cellmates a účinnosť ih vyznať všetko, čo povedal policajný počas výsluchu. On išla zdriemnuť na digitálne fotoaparáty, ale teraz sa rozhodol, že to bolo lepšie zostať hore a pozrieť po Černoch. Avšak, pre budúci pol hodiny, nemal robiť nič iné.
  
  
  Potom Howard objavil, otvoril dvere, a motioned ma. Opití Americký snažil utiecť, ale veľké Čierne schmatol ego a zrazil ho. Jej unavený z neho, a udrel svoju ruku na ega krku. On sa zrútil na zem, a ja som tušil, že on by vyspať.
  
  
  "Dajte ego niekde inde," Howie povedal jej. "Alebo budem hovoriť do nášho konzula." V každom prípade, ona sa bude varovať Fleming, že tento chlívek to bude čistiť až naveky. Zdalo rozumné Howard, že nemal váhať sledovať moju objednávku, ťahať bezvedomí muža von, v chodbe a dochádzky ego tam.
  
  
  Tara Sawyer sedel v bare. Ona držala moje Luger, a na chvíľu som si myslela, že bol blázon dosť, aby mi pomohol von. Ona bola celkom dobrodružné. Ale potom uvidela nervózne výrazy v tvárach troch policajtov za Nah. Ten, kto sa pýtal sa ma, potil.
  
  
  "Svoje zatknutie bola chyba, Pán Carter. Ospravedlňujem sa za nedorozumenie." On mi dal môj kufor.
  
  
  Tara slúžil mi Luger. Ego dať ho do jeho rameno závesu, a spolu sme išli von dverami, ktoré otvoril dvaja dôstojníci. Teraz som si všimol, že fotoaparát mal jednu výhodu: to nebolo tak teplo, ako vonku. Aj vo februári, teplo vstal z dlažobných kociek a odráža sa od stien domov. Pozrel sa na Tara questioningly. Ona sa stále zdalo, že rozhorčený.
  
  
  "Je to smiešne pohľad. Jej, šiel otvorene na Fleming; ega prvé oficiálne akcie bolo, aby vaše uvoľnenie, a umožní vám nosiť zbraň kdekoľvek a kedykoľvek. A dnes večer, on sa zaoberá Parlament na mimoriadnej schôdzi. Dal nám vstupenky na verejné galérie, on chce, aby ste počuť ego vykonávať. Na 2: 30. Takže ešte máme čas na obed a nápoje."
  
  
  "Je to všetko? len" spýtal sa jej.
  
  
  Chytila moju ruku. "Pred plnením, na. Nechcem vás spech, Nick. Okrem toho, že je príliš hladný.
  
  
  Nemohol som nájsť taxi. Ulice sú plné ľudí, tanec, spev, a fandenie. Nechceli čakať na večer na oslavu. Snažia preraziť dav, sme prešli mimmo z "domáci trh, stánky", ktoré poskytujeme turistov so suvenírmi priviezli okolo Singapure.
  
  
  Tam bol rad obchodných budov medzi trhu a hotel, rovnako ako širokú cestu, ktorá viedla priamo k hlavným vchodom do hotela. Lobby bolo nezvyčajne veľké, obklopený rozsiahlymi windows obchodov, a na pravej strane bola vstup do kasína. Začal smerom k recepcii, ale Tara vyloviť kľúč zo svojho vrecka. Ona je už rezervované izby pre mňa. Urobili sme našu cestu cez davy turistov k výťahu a dostal sa na najvyššom poschodí.
  
  
  Tara mi ukázala moja izba, obrovský byt s výhľadom na záliv. Pozrel sa von na trávnik palmy, biela pláž, a plachetnica pokrýva jasná zelená voda. Peniaze. Bolo tam veľa peňazí všade. Po nočných letov a je vystavený na digitálne fotoaparáty, dokonca sa cítil príliš špinavé sedieť na drahý nábytok. Chodil do spálne a do kúpeľne. Je sprchovací kút bol dosť veľký aj pre dve osoby. Tara jej volal. "Prineste čisté oblečenie, aby sme mohli umyť inou."
  
  
  "Ach, nie," povedala so smiechom. "Nie na lačný žalúdok. Moja izba je vedľa, a budem kúpať sa tam."
  
  
  Dobre, aspoň som sa snažil. Počul pripojenie dvere otvoriť a zatvoriť, objednal dve nápojov na telefóne, oprášil svoje oblečenie, a obrátil sa na sprchovacím kútom. On nechal upokojujúci teplej vody prietok viac ako mňa, kým moje celé telo bolo červené, potom prepne do studenej vody. Takže, aj bez klenby, vždy som pocit, ako nový človek.
  
  
  V čase, Tara prišiel, na sebe low-cut šaty, ktoré sa zhodujú na svoje nádherné modré oči, jej bol späť v jej vlastné oblečenie. V okamihu, keď on pozdravil ju, priniesli nápoje.
  
  
  Priniesli Martinik úder v vysoký, chladené sklo, ale keď sa skončil, ona ešte nebol zmenil svoj názor, takže sme sa výťahom dole. V okolí hotela sa na štyri reštaurácie, Tara si vybrali jeden na druhom poschodí. Hrali sme túto hru na stôl pod svetlom, dáždnik, a povedala mi, že tam bol slávny nórsky podáva s maslom a citrónovou šťavou.
  
  
  Bol som zvedavý, čo leží pred nami, keď Rusi, aby ich ďalší krok. To bol zmarený ih pokus zabiť Fleming, takže ego hniť v Kubánskych väzniciach, takže teraz budú musieť vyvinúť úplne nový program.
  
  
  Ale tam bol žiadny bod, v hlade, kým ih čakal na jej vrátenie pohybovať. Sme ochutnať naše školstvo, potom šiel ruka v ruke na vládne budovy pre Fleming ' s speech.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 4
  
  
  
  
  -
  
  
  Nemali by sme sa sem prišli oveľa neskôr. Všetky miesta boli obsadené, s výnimkou našich vyhradené miesta, a všeobecného galéria vdýchnutá tepla z preplnenej sále. Randolph Fleming sedel na platformu, na jednej strane, medzi hlavou Legislatívy a Karib Jerome je prázdne stoličky na druhú. Na plukovník stál za mikrofón a vydal otváracej reči.
  
  
  Keď skončil a Fleming stál, steny takmer zanikol v búrlivý potlesk. Ona bola tiež facku, a Tara vlnitou, jej oči vlhké vzrušením.
  
  
  Fleming čakal pätnásť minút potlesk na ustupovať dosť úplne zomrieť nadol, zvyšovanie oboma rukami. Keď bol tichý, ego-teplý hlas zazvonil sa okolo reproduktory. Bol som rád a šťastný, že sa domov, a vďačný, že ľudia sú opäť v obrovskej krajine, ego na čele krajiny. Predstavil program, ktorý nezdalo, zmysluplné, a sľúbil voľbách do roka, tak, že by vojenské dekrét len na jeden rok. On hovoril za hodinu, a to bol jeden z najlepších politických prejavov mala kedy počul.
  
  
  Tam bola ďalšia minúta je ovácie, a cordon vojakov zabrániť Fleming dostali do ruky davu. Troch mužov, sprevádzaný bezpečnostnej stráže, potom opustili budovu cez bočné dvere. Tak ďaleko, vojenskej sa po jeho dohode s Sawyer. A zdalo sa mi, že sa nemohol urobiť inak, vzhľadom na masívnu popularitu nového prezidenta. Tara a čakal som na paniku na výstupe na ustupovať málo. Sparklers glittered v Tara oči. "Čo si myslíte, že Nick? Viete, čo Fleming urobil? Všeobecné Hammond je rodina stále žije v paláci, a Fleming povedal im, aby ich čas a pozrieť sa na niečo iné. On pobytov v hoteli na dlhú dobu a má celé poschodie nižšie naša."
  
  
  Niekto chcel, aby moja práca. Bolo by takmer nemožné sledovať Fleming v prezidentskom paláci, kde som nemal čo robiť po všetky. A táto udalosť priniesla ego otvorene do svojho oficiálneho oblasti činnosti. Potom ma udrel. "Ste nechceli, aby sa ego to náhodou, vedeli ste?"
  
  
  Jej úsmev potvrdil moje podozrenie. "Čo trochu spiklenec!
  
  
  "Vďaka vašej pomoci, teraz môžem udržiavať úzke očné na ňom."
  
  
  Väčšina ľudí doľava cez exit a odchádzali sme rovnako. Kontajner bol visí z môjho ramena. "A teraz povinnosťou je urobiť ..."
  
  
  "Ste vynechal svoje šance, mladá dáma. Dlh je zďaleka splnené. Môj deň je plne obsadený. Budem vás váš hotel, hlasovať, a je to. Najlepší spôsob, ako reagovať na tyran je brániť sa tak, že teraz Tara môže ísť na mesiac na raz. A naozaj som mal robiť veľa vecí: hovoriť hotel manager, navštívte Fleming, a vyspať. Nebol som schopný spať za posledných tridsať-šesť hodín, a možno som sa mal náročnom noc pred mnou.
  
  
  Pozrela sa na mňa podozrievavo a pouted mierne, ako som sa rozlúčila sa jej vo výťahu. Dobre, pomyslel som si. Správca požiadal o to, a všimol si, že Ego už boli umiestnené v krídle. Nebol spokojný so svojím prítomnosť v ego. Možno si myslel, že to bolo z dôvodu chyby, ktoré robil. Zaviedol ma k jeho šéf bezpečnosti, Lewis, a potom viedli nás z ega úradu, ako rýchlo, ako je to možné.
  
  
  Lewis bol vysoký Čierny muž, ktorý hrával profesionálne na rugby tím v Spojených Štátoch. Bol hrubý, aby ma, až keď jej volal, ego "express" (prezývku, stlačte vytvorený pre neho v čase) a poprel emu mediálne správy o niektoré z ega najlepšie zápasy. Toto ego zdvihnúť náladu a zákon, priaznivejšie. Povedal mi o špeciálne opatrenia vzal na ochranu prezidenta, a vzal ma do Fleming ' s office, aby zaviedli ma do svojho tímu.
  
  
  Boli tam štyri z nich, všetky rozložitý Americký Negroes, skryté v rohu haly. Lewis prekliaty pod jeho dych a reptali na arogancia armádu a policajtov. Stále, zavrčal, vždy si myslel, že si môže nastaviť každý bokom. Ego bol naštvaný, že poručík a dvaja vojaci boli zoradení v guardhouse na Fleming dvere po odoslaní Ega mužov preč. Okrem toho, tiež poslal preč dvoch ďalších mužov, ktorí boli šepkanie k sebe cez miestnosť: tuk, krátke, tuk taliansky-Američania. Teda, mafia tiež chránené Fleming, a s ním, ich záujmy v kasíne.
  
  
  Ja som bol zavedený, aby sa ľudia okolo hotel, potom do troch vojakov stojacich pred Fleming apartmán. Na poručík spýtal sa jej, či prezident bol späť. Pozrel sa na mňa ako hmú bolo robiť neslušné ponuku. Lewis barked, že som bol Sawyer osobné ochranné detaily, ktoré by mohli mať lepšie spracované so mnou. Na poručík ešte nevšimol mne; on sa len otočil a zaklopal na dvere. Ego bol otvorený bodyguard na druhej strane. Fleming ma videl cez vrchol útok zručnosti hodnota iné osoby v miestnosti a beckoned ma.
  
  
  Miestnosť bola plná najrôznejších štátnych úradníkov, ktorí chcú byť ako ble olizuje k špeciálnych tie z matematiky. Plukovník Jerome si lepšie ako ktokoľvek iný. Nemal zostať dlho, len dosť dlho, ďakujeme, že Fleming a blahoželám ego na jeho reči. Bol strmhlav v láske s organizáciou svojej vlády, ale zaujímal sa o moje blaho. On dúfal, že ja by som sa dostanete do ktorejkoľvek viac problémov na ostrove. Ego poďakoval jej a odišiel.
  
  
  V hale, Lewis sa ma opýtal, či by som mohol udržať ju v bezpečí na druhom poschodí. Išli sme dole poschodia a videl vojakov, súkromné bodyguardmi, a mafia všade. Prezident Randolph Fleming bol dobre chránené.
  
  
  Lewis poďakoval jej, ospravedlnené sám, a šiel do svojej izby. Malé pasce opustil pre ňu neboli ovplyvnené. Nikto neobťažoval vyhľadávanie mojej izby. Obával sa, že Grand Laclair informácie o unreliability vojakov prišiel z suspiciousness niektorých namáhané vojak. Zavolal jej ústredia a čakali na Hawke ' s hlasom prísť cez telefón.
  
  
  Spýtal sa v prenikavý tón, prečo ona nebol skontrolovať skôr, hneď po pristátí. Keď povedal Hmú o Luger incident, nechal svoju žlč z dôvodu overzealous služieb zákazníkom, a keď mal vetraných jeho hnev dosť, dal Hmú stručný popis udalosti.
  
  
  "Som si istý, že únos lietadla bola usporiadaná Rusmi," povedal som. "Ale to sa robí v tme. Letuškou nevedel, že ona bola používaná. Nemyslel som si, že ona bola veľmi inteligentná, alebo aspoň ona spanikárili. Urobiť niečo pre nah." Tam bola pauza, ako on urobil poznámku, potom sa opýtal, " Fleming, nemal on podozrenie, že sa to, keď bol na palube? Nie je hlúpy.
  
  
  "Nemyslím si, že chápe, prečo ona je tu. V každom prípade, všetko je v poriadku na ostrove. Ľudia správajú tak, ako keby nový prezident je Boh."
  
  
  Excelentná. Zaujímalo by ma, ako naši priatelia budú reagovať na to. V každom prípade majte oči otvorené."
  
  
  Pobozkal som telefón zbohom, dať dole, a išiel na pohárik whisky by priniesol mi v mojej izbe. Urobil som prípitok na môj šéf, zavolal recepcii a povedal, chcel som sa prebudil na päť, a capol na mojej posteli.
  
  
  Keď mi zazvonil telefón na päť hodín, úsmev sa objavil na mojej tvári. On yawned široko a nazýva Tara. Stretli sme sa v bare na 5: 30, a pred, že jej fretky freshened až v sprche. To sa cítil ako peklo z dovolenky. Keď som sa dostal do baru, bola tam už dve martini v chladené poháre pred ňou. Všetci muži v bare boli usilovne vyzliekanie jej s očami. Fantastické! Ona bola v nálade pre zvodné eagle, a ona bola v dobrej nálade. Vedela, dobré reštaurácie na druhej strane Sturt Bay, s terasou s výhľadom na prístav. Začali sme s shark fin polievka, ale bol som príliš zaujatý Tara si spomenúť, čo iného robiť.
  
  
  Svetlo, ktoré prišlo na po tme tvoril žiarivé strieborný náhrdelník okolo pláže. Zvuky oslava zazvonil z titulku. "Poďme sa zapojiť," navrhol som.
  
  
  Na trhu, festival bol zvýšený o orchestra. Islanders boli opitý, turistov tešili aktivít na miestnej úrovni, a deti boli unavení. Sme tancovali neustále na ceste späť do hotela. Ochranné kryty na hornom poschodí boli vymenené, ale svoje zvláštne ID karty vám umožní prejsť rýchlo. Bez toho, aby povedal niečo pre nás, Tara zastavil na dvere mojej izby. Otvoril ho ego, ktorý držal ju späť, ako sa zvyčajne kladené za žiadne príznaky napadnutia, ale nič nenašiel. Tara odštartovala jej balet papuče a hral sa s ňou prsty v hlbokej hromadu od steny, aby stonať, zatiaľ čo jej otec nalial nám teplé whisky. Ona chutilo to, naklonená jej hlavu dozadu a pomaly naleje sklo sa jej v hrdle.
  
  
  "Teraz," povedala v chrapľavý hlas,"ja budem akceptovať ponuku na sprchovacím kútom spolu."
  
  
  Nemusíte dostať mnoho z nich ponúka na Grand LaClare, takže je vždy rozumné využiť ich. Išli sme do spálne, aby si vyzliekol, a Tara vyhral v súťaži, pretože sa ukázalo, že Nah nemal nič, za ňou šaty. Nah mal dlhé, štíhle, plné, hladké telo.
  
  
  Ona kráčala dopredu ma na sprchovacím kútom, obrátil klepnite na plné, mierne teplejšie, a vošiel do sprchy. Izba bola asi dva metre do dvoch metrov. Mohli by sme valčík tam. Hej nerobil, ak jej vlasy mám mokré, stála predo mnou, potom ustúpil, aby jej mohli získať aj jej telo mokré. Jej začal lathering ju hore. Ee tváre, krku, trupu a nôh.
  
  
  Keď bolo všetko klzké, ee schmatol ju a pritisla sa proti mne. Sme otočil k umyte sa mydlom, a stisol jeho pery na jej. Sme pobozkal dlho a vášnivo, a mohol cítiť jej chveje túžbou.
  
  
  Ona zadržal ee, a na ceste do spálne, schmatol a uterák, omotal ju okolo Tara, a položil ju na posteľ. On utrieť ho, potom odtrhol mimo uterák. Keď to bolo rýchlo sušené off, všetko bolo pripravené. Jej, vstúpil nah v jeden rýchly pohyb ako ona klenutým chrbtom k prijať ma. Ona bola fantastická, vedel presne, čo som chcel, a presťahoval sa hladko so mnou. Nepamätám si, ako dlho to trvalo, ale som zaspal takmer okamžite, keď sme boli vykonané. Bol som úplne vyčerpaný jej.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 5
  
  
  
  
  
  
  
  Mali sme raňajky v reštaurácii. Tara vzal niektoré tropické ovocie, jej dve desiatky ustrice. Pred jej ih prišiel, Tara vyskočil z postele sa osprchovať a obliecť v jej vlastnom byte. Ja som mal celý deň vypnutý. Hoci bola v sprche, zazvonil telefón cez zvuk tečúcej vody. Snažil som sa ho ignorovať, ale osoba na druhom konci linky bola pravidelná. On poprel správy v médiách o Hawk. Ja som to nechal toku a bežal po telefóne, takže chodník kvapiek za sebou.
  
  
  Pre šepot na druhom konci linky bol konšpiračné. "Dobré ráno, Pán Carter. Toto je Carib Jerome. Môžem hovoriť k vám za pár minút?"
  
  
  Bol som varoval, Jerome. AX úradníci si myslel, že by mohol byť ruský agent na ostrove. Ale možno to bolo len zdvorilostné hovor. V každom prípade, bolo by to, ako neutrálne, ako je to možné. "Daj mi desať minút, aby sa obliecť," povedal som.
  
  
  Volal som izbová služba, nariadil horúcej kávy a navyše pohár, sušené off, dať na balet papuče a zmenili na čisté oblečenie a bunda skryť moje rameno závesu pri káve a plukovník prišli. Medzitým, ako som išiel cez to, čo Hawk rozprával mi o Jerome.
  
  
  Jerome bolo tridsať-šesť-rok-starý člen prominentnej rodiny, aj keď nie z ostrova. Bol vzdelaný v Oxforde a vzal špeciálny kurz na Vojenskej Akadémie v Sandhurste. Po tom, on urobil meno pre seba ako advokát. Keď Randolph Fleming bol prvýkrát zvolený predseda a Britské vojská opustili ostrov, Parlamentu cítil, že ostrov potrebné svoju vlastnú armádu. Fleming vymenovaný za Náčelníka Polície Všeobecné novej armády. Jerome zvýšil na pozíciu vedúci Zamestnanci. Hawk povedal: "Plukovník si nás prekvapil. Podľa CIA, bol politicky ambiciózny a chcel, aby sa chopili moci po Hammond je smrť. Namiesto toho, to okamžite vráti Fleming."
  
  
  Hawke myslí, stroj prevažne zamestnaný sám so možné ego motivácie. Prečo ambiciózny človek, ktorý mal šancu chopiť sa moci poslať list do politického súpera, ktorým sa mu predtým pomohli zvrhnúť? Naši odborníci sa domnievajú, že Jerome bol dosť šikovný na to, aby uskutočnil svoje neobľúbenosť. Vedel, že parlament by nikdy ho podporiť. Ale ak to ustanovuje Fleming ako prezident, môže sa stať silným osoba za trón.
  
  
  Hawke spýtal sa jej, ak Jerome Imelo mal nejakú predstavu svoju skutočnú identitu. Ale ako ďaleko, ako vedel, bol nič viac než zástupca Thomas Sawyer.
  
  
  Na Plukovník vyšiel cez izby v prednej časti čašník a postavil sa otvorene, ani s úsmevom, kým sme boli sami. Len ega tmavé oči sa presťahoval. Oni chceli. Sa pozreli na veľkú posteľ, deky na podlahe, whisky a okuliare na stole. Študoval ma na dlhú chvíľu, ako si nalial Hmú šálka kávy. Čierna, žiadny cukor. Ešte žiadny úsmev. Rozhodol som sa hrať s ním opatrne. Dvere zatvorené za čašníka. Jerome potopil do hlbokého kresla a napil kávy.
  
  
  "Ste sa usadili v pekne," sa chrapľavý hlas znel emócií. Tam bol vývrtka za otázku. Mal by som si myslel, že oveľa skôr. To bol suite, VIP. Čo som mal robiť, ako security guard tu? Pozrel sa na drahý nábytok s nadmerným obdiv a závisť a dal krátky smiech.
  
  
  "Tu vidíte, ako ťažké je byť v najlepšej pozície. Cítim to, pretože hotel je plná. Budem sa presťahoval do pivnice čoskoro. V tejto sezóne, všetko musí byť vyplnený, a plukovník vie. V krajinách, ako je Grand LaClare, teľatá musia odovzdať svoju knihy návštev na polícii.
  
  
  "Veľmi zlé pre vás. On si pri pohľade na mňa questioningly. Potom zdvihol obočie a klesol predmet. "Hotel jej využíva túto príležitosť a poďakovať vám za vašu prácu na rovine. Prezident Fleming - a I-boli veľmi šťastie, že ste na rovine. A ozbrojený ." Vyrobené zamračila. "Bol to známy na dell sebe, že ste mali skryté zbraň?"
  
  
  On ani mrknúť. Usmial sa na emu, ako matematika hlavné rozdávanie ďalšie tajomstvo. "Môj zamestnávateľ vie, že baví ma práca s mojimi vlastnými zbraňami. Ako viete, má nejaký vplyv ."
  
  
  No dobré. Teraz, po prvý raz, usmial sa pri pomyslení na svoje zvláštne privilégium. "Som veľmi šťastný, že znova. Ak ste nezadali správne reagovať, Predseda Fleming by byť už mŕtvy, alebo v nesprávnych rukách. Reagovať tak rýchlo, budete musieť byť veľmi skúsený bezpečnostný dôstojník." Ďalší vývrtka o dvojité dno. To, čo bolo viac jej, než len hotel security guard? Jej zostal opatrný.
  
  
  "Som spolu Miss Sawyer. Ona môže byť zranený alebo zabitý, a moje reflexy kop v prípade, keď niekto bodov za zbraň sa na mňa.
  
  
  "O? Tak to bolo naozaj prekvapenie? Vedeli ste, že Prezident Stahl bol cieľ? Ale potom, samozrejme, na svoje miesto, ktorú nemohol vedieť, že sa snažili uniesť ego a vziať to na Kube."
  
  
  Jej otázka bola neveriacky. - "Čo je to s/?""Tento letuška sa priznal?"
  
  
  Ego oči, jeho chrapľavý hlas, boli bezizražajno. "Dostali sme informácie z iného zdroja. Dievča utieklo pred mohol jej otázky.
  
  
  Unikol cez väzenia, ona bola v? Myslel si, že sa znovu ju vydesil vzhľad. Mohlo naozaj byť agent dosť dobrý, aby oklamať, aby sa ma po všetky? Jerome uhádol moje myšlienky. "Jej údajných neviny, klamal žena security guard. Ona používa karate pohyb, ukradol jej oblečenie, a práve odišiel."
  
  
  "Ale ak by ona boli preč?"
  
  
  Nepokojné pokrčiť. "Tieto luxusné výletné lode prichádzajú a odchádzajú tu. Myslím, že ona je dosť šikovný na to, aby sa na palube jedného z týchto lodí.
  
  
  Zistil som, že je ťažké uveriť. Ale ona tiež nikdy veril, že letuška mohli prepašovať dvoch revolvery na palube lietadla. Na Plukovník vlnitou veci bokom a oprel späť do jeho stoličky. "To nevadí. Ďakujeme, že ste prezident dorazil bezpečne. Armáda je presvedčený, že bude lepšie, ak sa dávajú hmú plnú podporu, takže tieto problémy boli vyriešené, aby každý spokojnosti." On dokončil svoju kávu a postavil sa. "Ak môžem kedykoľvek pomôcť s čímkoľvek, nájdete ma v paláci."
  
  
  Som otriasol ruke držal von a pustil ho. Vedel viac o mne ako priznal. To bolo jasné od ega žiadateľov, že armáda by mlčať. Len je vďačný za únos incident nemal urobili Jerome robiť politické vyhlásenia samotná hotel security guard. Mám podozrenie, že on sa snaží, dajte mi vedieť, že som už nie sú potrebné na hrať svoju dvojitú úlohu s ním.
  
  
  Čakal na chvíľu, kým on si uvedomil, že on odišiel hotel, potom doľava cez izby. Tam boli už viac vojakov na hornom poschodí. Lewis " muži aj zmizol. Len to bol stále plný mafie.
  
  
  On šiel do Fleming apartmán na poschodí nižšie. Len syndikát to ľudia, ktorí boli prítomní. Bolo mi povedané, že Fleming bol stále spí. Našiel som rovnaký, maľovanie na dlážke pod ňou. Zvláštne! Myslel som, že by som sa pozrieť na Kasíno. Ja by som jej odpovede, a možno sa mi podarí nájsť ich tam.
  
  
  Ruleta, hazardné hry a poker stoly tvorili obdĺžnik okolo gauč, obklopené zamatovou-zabalené reťaze. Nikto nebol povolený v tu okrem croupiers a kanceláriách. Tabuľky boli preplnené turistami. Boli tam žiadne okná na pohľad, č hodiny ukazujú čas. Len clink mincí, kríza žetónov, nadšený, kričí a nadáva. Toto nie je moja hra. Som, aby moja stávka s ňou každé ráno:, že som sa vrátiť do postele a zdravé, na noc. Ako som sa snažil, aby sa zasadila svoju cestu cez dav, bol som pol-jostled o nadšený dav položky ako stádo slonov pre jackpot víťaz. Okrem auta tón, bola zrazu počuť tón v mojej izbe na poschodí. Dôvodom bolo desať metrov, pery natočený v nevôli, zdvihol obočie pri pohľade vzrušenie.
  
  
  To flickered ako maják. Dlhé červené vlasy a pantsuit s hrče na všetkých správnych miestach.
  
  
  Kým som čakal na ňu prejsť stádo slonov, zbadal som ju a zase zmizne, cez skryté kovové posuvné dvere niekde v blízkosti pokladne. Išiel na to isté miesto. To urobil môj navštíviť aj ďalšie naliehavé.
  
  
  Šťastný chlap dostal do pokladne predo mnou. Čaká na Klára vziať čipy a zaplatiť človeka. Keď šťastný výherca bol preč, zamestnanec sa pozrel na svoje prázdne ruky a povedal nudiť tón, " Čo môžem urobiť pre vás iné?"
  
  
  Neznášam to, keď niekto volá mi kamarát, a nikdy som nevidel táto osoba predtým v mojom živote. Potrebujem Čip Cappola. Chcem si s ním pohovoriť."
  
  
  Nepríjemnú tvár stal ešte viac nepríjemné. 'Nikdy som o tom nepočul.'
  
  
  Dal som moje nové ID karty na linke. Nen povedala, že jej nový šéf bezpečnosti na Sawyer Hotel. Muž, len sa na mňa pozrel. "Prečo si nepovedala mi to skôr?"
  
  
  "Nemal o to požiadajú. Pán Sawyer očakáva, že ego hostia byť zdvorilý ego zamestnancov. Aké je vaše meno?"'
  
  
  To nebol očakáva, že tento, a em nepáčilo sa to. Bol všetkých okolo seba, ktorí okamžite cringes keď nemôže kôry už. "Tony Ricco". Bol to nič viac, než mumlat.
  
  
  "Dostali ste jednu varovanie. Nie vždy sa spoliehajú na nás, na sekundu! Nedovoľte, aby ma počuť budete sťažovať. Teraz, kde je Cappola?
  
  
  "Týmito dverami." Poukázal v smere, kde ryšavka zmizla. On stlačil tlačidlo pod pult a hrubé kovové dvere otvorili. Jeho škrupina, prostredníctvom nevidiacich prejsť. Budovy tu sa podobal bezpečné, a tiež slúžili ako bezpečné. Vysoký čierny muž sedel pri stole pol-plnené nejaký ovládací panel. On mal na sebe khaki jednotné bez odznak a mohol by prešli na hotel policajný dôstojník. On bol rovnako príjemný ako pokladničné. Keď prišiel, jeho chlad, nedostatok oči sa pozerali na mňa.
  
  
  "Potrebujem Cappola," povedal som, ukazuje môj občiansky preukaz.
  
  
  On sa oprel do vstavaného mikrofónu a povedal hlbokým vrčanie, " Carter tu. Nové bezpečnostné stráž.
  
  
  Reumatizmus znelo na intercom. "Poslať ego."
  
  
  On stlačil tlačidlo, a ťažkých kovov panel otvorený ticho znova. Za ním bola veľká izba s holými žlté steny, prázdna stolička, niekoľko prázdnych stoličiek, a hlboké jeden z pohovky, kde ryšavka sedel. Cigareta medzi jej pery uvoľnené tenký modrý dym v pramienok medzi jej napoly zatvorené oči. Pozrela sa na mňa ako keby som bola stará známosť.
  
  
  Čip Cappola bol synonymom človeka, ktorý sa chcel pozrieť tridsať rokov mladší, než je on sám. Ego je bielej hodvábnej sako visel narieka na stojane. Ego je svetlo fialové tričko s tmavo červená monogram na rukáve bol jediný svetlý bod v šedej miestnosti. Ego hlas bol len ako bezfarebné. "Tento rok husi letel na juh."
  
  
  "Oni nemali zostať v Miami," povedal som.
  
  
  Neviem, kto prišiel s týmto idiotské kódové slová. Mali by sa zdať, nenápadné, ale zároveň by nemali byť niečo, čo sa dá povedať náhodou. Cappola dal mi dismissive vzhľad.
  
  
  Nick Carter, eh? Killmaster? Nechcete vyzerať ako vrahovia, ja viem. Ale nenechajte sa ma urážať v prednej dámy." Poukázal na ryšavka. Mitzi Gardner. Možno ste počuli o nej.
  
  
  Počul som jej. Ale to predsa nie je štrajk ma ako typické Mitzi. Nie je dosť hlúpe. Podľa mojich informácií, bola pani z veľkého počtu mafia lídrov, štyri z nich boli už mŕtvi. Ona by asi starať sa o pašovaní peňazí pre nich. Mafia bábiky podľa zámok a kľúč do Švajčiarskej banky. To teraz patril Čip Cappola, vysoko postavených gangster chcel v Spojených Štátoch. A ako chlap, teraz pracuje pre AX.
  
  
  Cappola nebol záujem o národnej bezpečnosti. Ego vernosť bola exkluzívne podsvetia národov. Ale jedna vec bola istá: nechcel, aby mu Komunisti, aby sa nad kasíno, tak to bolo na Emu výhodu na podporu Randolph Fleming. S Fleming v sedle, Cappola podnikania v Grand Laclare pokračovanie nerušený, tak ako to mal vo Všeobecnosti Hammond je čas.
  
  
  Cappola ukázal na stoličku, a on prijal ponuku. "Som zatratený rád, že ste boli na tejto rovine Fleming prišiel na. Ak by sme ho stratiť, všetci sme riskovať našej vlastnej koži. Potom sme si zabudnúť na našom kasíne, a Sawyer, stratí všetko."
  
  
  "Nemáme stratil naše ego ešte," jeho mafioso poprel správy v médiách. "On je prezident a Plukovník Jerome hovorí, že je to v poriadku."
  
  
  Okamžite sel. "Už si hovoril, Jeronýma? Povedal hmú, kto ste? Odpľul si von slová, zúrivo.
  
  
  "Prečo si tak nahnevaný?"
  
  
  "Si povedať hmú?"
  
  
  'Samozrejme, že nie. Čo máte proti nemu vlastne je?
  
  
  On položil svoje ruky na stoličke a oprel sa dopredu. "Carib Jerome objednal únosu Fleming."
  
  
  Jej zostal neutrálny. "Odkiaľ tento nápad pochádza, Capolla?"
  
  
  "Myšlienka? Vieme. Myslíte si, že len AX vie, čo sa deje? Máme muž v Kuba. Je to ako, že s Castro." Stisol dva prsty vedľa seba. Jerome chce Fleming natrvalo odstránia.
  
  
  Nebol som ohromený. Bez ohľadu informácie Gordeev je Koza má pre nás to nikdy nemôže prevýšiť naše. Okrem toho, že nezmestia na plukovník a jeho správanie. Fleming bol v Spojených Štátoch. Jerome s názvom em späť.
  
  
  Cappola usmial sa. "Počuj hore. Zatiaľ čo Fleming bol na pevnine, Jerome nemohol ani vytiahnuť z jeho prevrat s pomocou Rusi. Američania pošlú Fleming v v správny okamih k zámene vecí. A že by sa Jerome je toku. Ale s Fleming v publiku v Kubánskych väzniciach, Jerome môžu oklamať verejnosť, že on bude uvoľnenie Fleming, keď príde k moci. On bude úspešný, a že bude posledná vec, ktorú sme chceli počuť od Fleming."
  
  
  Vždy som počúvať niečo, čo nie je okamžite zdať ako nezmysel. Ale nechcel by som byť dumbfounded podľa gangstri ' kričí. Aj keby to všetko bola pravda, Jerome jeho ruky boli zviazané otvorene teraz. Tam bol buzz, tri krátke pípnutia. Cappola vyskočil, prečítajte si pochybnosť o tom, na moju tvár, a povedal: red-haired žena:: "Poď, relax. On bol v zhone sa dostať von z kancelárie.
  
  
  Mitzi Gardner sa postavil a slung jej tašku cez rameno. Vzala svoj čas a pozrel sa na mňa appraisingly a trochu teasingly. "Niekto mal infarkt v kasíne," povedala rozhodne. "Každý raz za čas, tam je veľký víťaz, alebo veľký smoliar." Nah jeho hlas bol mierne chrapľavý. "Poďme sa na jazdu, med."
  
  
  "Bezpečnostný hlavný bežal s pani? Ak si myslíte, že Jerome chce uniesť Fleming, radšej uistite sa, že nie.
  
  
  Ona shrugged jej ramená. "Stále sú ľudia v kasíne. Fleming je absolútne bezpečný dnes. On spí, a Em nebudete musieť opustiť hotel dnes večer. Okrem toho, mám niečo povedať a niečo ukázať." Povedala si do čierneho footman,"pôjdeme dole, Vojvodu."
  
  
  Usmial sa široko. On ju miloval tisíc krát viac ako ja. Tlačidlo on teraz stlačené otvoril výťah oproti casino vchod, ktorý vzal nás na suterén-garáž, ktoré by mohli ubytovať štyri autá. Tam bol Volkswagen van a svetlo fialová Cadillac. Vhodný pre užívateľov, ktorí nechcú ih byť videný. Povedal som jej niečo o tom.
  
  
  Usmiala sa wryly. "Výťah tiež ide na Čipy byt na streche. "Kde je Fleming teraz?"
  
  
  Dostala za volantom Cadillac. Jej sel je vedľa nej. Skryť na podlahe až sa dostaneme v okolí hotela, " povedala mi. Jerome by vás požiadať, aby ste podľa neho, ak vám ukázali si pred inn."
  
  
  Hej hral spolu, prenájom Hej vydesiť mňa, a robí bench press, zatiaľ čo Mitzi stlačené tlačidlo. Oceľový poklop otvoril. Ona je vypnutý motor a my sme išli preč. Nudný echo z vonku mi povedal, že sme prechádzali cez veľký garáž. Pneumatiky creaked ako sme zaoblený roh do hôr. Obrátil do bulváru a po kilometer vydala ma okolo môjho úkrytu. yahoo je neporiadok posledná noc bola pozametané, a na ulici bolo ticho znova. Dav bol preč.
  
  
  "Jerome," povedal som. "Ak Cappola mal pravdu, prečo nemal on zabiť Fleming? Prečo si poslať svoje ego na Kube?"
  
  
  Nechcela pozrieť na mňa. "Nikto nechce mŕtvoly. A obývacej Fleming mohla byť použité ako predmet rokovania s Ruskom ."
  
  
  'Možno. Jej tiež zaujímalo, prečo Jerome chce ju nasledovať ho."
  
  
  Pozrela sa na mňa hľadelo. "On sa už o ne zakopnúť si raz. To všetko starostí o zbraň nebola nehoda, samozrejme. On chce, aby ste odtiaľto. Koľko krát myslíte si naozaj potrebujete ťuknite na hlavu zase na mysli? '
  
  
  Musela dať to všetko na zadnej horák. Fleming bol v bezpečí v Cappola je podkrovný, a teraz som mal čas premýšľať veciam. Som to najlepšie, keď som relaxáciu. Tak som sa rozhodol uvoľniť.
  
  
  Sme prešli mimmo trhu a palác. Ďalej hore na kopec, videl dezolátnom pevnosť, ktorá musí mať slúžil ako väzenie za starých čias. Suterén je plné politických väzňov. Špinavé miesto. Staré mesto bol postavený na úpätí kopca. Cesta zúžila tam. Mitzi zistil, že je ťažké na manévrovanie v aute mimmo vozíky hranie s deťmi a ženy, prenášanie potravín. Nájdete tu skutočné farby a čaro ostrova. Nechceli sme vidieť žiadne turistov.
  
  
  Sme prešli starý hotel, ktorý bol v stave disrepair. Vyzerá to ako perník. Trávniky sú zarastené trávou, windows a windows sú ustajnené s preglejky. Pred sto rokmi, bol to luxusný hotel.
  
  
  "Snažím Poinciana," Mitzi povedal. "Keď bol postavený, bol to ten najlepší hotel v Karibiku. Teraz je to termite raj. Niekedy ego fretka je stále používaný horský obyvatelia, ktorí tábor tam, keď potrebujú byť blízko do mesta ."
  
  
  Niektoré veci sa na dievča bolo zle. Nemala znieť ako suka. Tam bol vzdelanie a inteligencia v jej hlas. A pre jednoduchý peniaze kuriéra, jej stanovisko sa veľký rozdiel v jazde. Dokonca povedal, hej moju skutočnú identitu. To ma zvedavý. Požiadal som ju o to. Odpovedala s Mona Lisa smile.
  
  
  Keď Čip sa bál, že by mohol stratiť, kasíno, Davey jej volal a žiadal, ego, aby vám poslal, tu zachrániť deň."
  
  
  Davey? Davey Hawk? Bol Hawk nasledujúcej objednávky z tohto holka? Cítil som sa, akoby som bol päsťou pod pás. Bol Mitzi Gardner je AX agent? Bol Hawk hrať jeho hru znova a nechať ma prísť veci na seba znova? "Miláčik," povedal som, " ja som veľmi rád vtipy, ale kto do pekla si?"
  
  
  Odpovedala moja vývrtka otázka v reumatizmus. "Klobúk, čo by som mal nosiť pre vás?"
  
  
  On prisahal pod jeho dych. "Radšej by som sa pokles ich všetky."
  
  
  Nechcela stratiť jej dôveru. 'Budete mať šťastie. Čas je takmer tu."
  
  
  Boli sme teraz jazdy cez otvorený priestor s hustou džungľou vegetácie. Potom tam boli cukrovej trstiny nížiny a malých banánové plantáže. Povedala mi o zmene ekonomiku územia. Banány boli viac ziskové ako cukrová trstina. Nazvali ju zelené zlato. Mäso, klinčeky, turecko, a voňavé tonka boli tiež stále atraktívne pre rast. Povedala, že Nah mal svoje vlastné malé plantáže na druhej strane ostrova.
  
  
  Na ceste nebolo to rovno na všetky. Ona kráčali pozdĺž pobrežia na chvíľu, potom sa priblížil hory, ktorá sa tiahla ako hrebeň cez centrum ostrov. Keď sme odchádzali plantáže, oblasť stala bažinaté na západnej strane, a na druhej strane som videl, hlboké kaňony obrastený stromami a rastlinami. Boli sme asi desať kilometrov od mesta, keď Mitzi sa obrátil ťažké auto z diaľnice na krajinu ceste, nasleduje to na pol míle, ale potom sa zastavil na lagúne.
  
  
  Ona je vypnutý motor, odštartovala jej sandále, a otvorila dvere. Sadol si na chvíľu, aby preskúmala zobraziť. Pre tmavé modré vody, asi kilometer, ste mohli vidieť celý hotel oblasti, a terénu tam prudko vzrástol, a mohol stále vidieť stopy po starej pevnosti.
  
  
  A pohľad na výplaty priamo predo mnou bolo ešte lepšie. Mitzi odniesol všetky svoje šaty a bežala k & nb. Ona sa obrátila a vlnitou na mňa lákavo. Ale ja nepotrebujem druhý tip. On rýchlo sa vyzliekol a nasledoval ju.
  
  
  Bola tam len ľahké outdoorové aktivity, a voda bola takmer v teple. Dievča plával s rýchly, plynulý pohyb, a bolo len chytil jej ďaleko od brehu. Nemohol vydržať jej, ale boli sme & nb. Jej koži cítil mäkké. Snažil som sa vytiahnuť ju podľa jej boky, ale ona hodila späť a holubica okolo mňa. Nikto okolo nás bola úplne pripravení, keď objavili, si povzdychol, a vrhol sa späť na mňa. Nie je nič držať v hlbokom, ale nemali sme potrebu. Bola nádherná.
  
  
  Keď bolo po všetkom, ona sa nevynorila. Som plával na nej a sme odpočívali. Jej zaspal v pokojnej teplé & nb. Som si nevšimol to, kým môj cieľ spadli a ponorila do teplej slanej vode.
  
  
  Dievča bolo preč. Som sa obzrel a videl, že ona už bola na pláži. Na jej brucho, na hnedé pozadie biely piesok. Jej, si všimol, že nebudete vidieť rozdelenie na jej plavky. Plával na pláži, capol vedľa nej, a vrátil sa k spánku. Tak ďaleko, že to nie je môj, len prenosu jej chrapľavý hlas. "Dobré ráno, Carter. Chystáte sa stretnúť spojencom.
  
  
  Otvoril oči a videl, že slnko bolo už nastavenie na západe. Nikto v dohľade na pláži. Len pár krabov a veľa piesku. Potom sa ukázal na ostrohu cez vodu. Niečo, čo nás oslovila nad vodou, ale to nebolo loď.
  
  
  Vyzeralo to ako ľudská postava. On blinked, zatriasol hlavou a pozrela znova. On bol stále tam. Tri sto metrov, a v mieste, kde všimol si, že to bolo absolútne nemožné, aby sa tu stáť, muž vyšiel. Ona bola vysoká, tenká, a oblečený v dlhé biele šaty, ktoré fluttered ako ventilátor. On nás oslovila s majestátne ale určuje prístup. Bolo to neuveriteľné.
  
  
  Dievča vedľa mňa postavil a vlnitou. Ona oblečená ticho. Vedel som, že to bol hallucination. Je pravda, že voda bola slané a ochutnal ako sirup, ale skoro sa utopil, keď on zaspal v ňom.
  
  
  Muž bol stále bližšie. Asi desať metrov od brehu, zdvihol župan, sa ponorila do vody až do jeho stehná, a vstal z mŕtvych, sa blíži k brehu. Myslel som, že asi šesť stôp vysoký. On bol starý, s dlhou bradou a biele vlasy. Bol chudý, ale drôtovitá.
  
  
  Jej sedel nahý na piesku, pozeral do tmavé oči a široké ústa, s úsmevom na Mitzi Gardner. Ona sedela vedľa mňa, a on ju vzal za ruku s prstami, ktoré by dosiahli pre basketbal, jemne, ako keby to boli vajíčka. Povedala pár slov k hmú v jazyku, ktorý som nepoznali, a smiali sa. Pozrela sa na mňa a povedal: "Toto je Noe, Nick. Bol tu dlhšie, ako ktokoľvek môže pamätať. On to tiež súpera komunistickej strely na ostrove."
  
  
  Jeho vstala. Čo iné by mohol urobiť, aby sa jej?
  
  
  Noe sa na mňa pozrel opatrne, potom potriasol ruku. Moje úplne zmizol do ega, palm, ale on vylisované moje Rivnenskaya strane len toľko, aby sa inšpirovať, úprimnosti a dôvery. On sa dotkol jej telo, teplé, s krvou vnútri, nažive.
  
  
  "Ja som naozaj obdivujem vás, Pán Carter. Mal odlišný Britský prízvuk, a hlas, ktorý by mohol vrčanie, akoby chcel. "Mitzi mi povedal o splniť vaše skutky, ktoré podlepené moja viera v teba."
  
  
  On požití to. "Svoju vieru vo mňa?" "Aspoň som stále robím, čo môžem. Obávam sa, že ste preháňa enormne.
  
  
  Pozrel sa na Mitzi. Tam mal byť úzke spojenie medzi nimi. Samozrejme, okolo úcty, priateľstva a porozumenia. Potom obrátil svoju pozornosť späť ku mne.
  
  
  "Musím sa ospravedlňujem, Pán Carter. Mitzi požiadal ju, aby si tu ešte máš príliš zaneprázdnený s vašou prácou. Bohužiaľ, nie je problém tu ." Poukázal na hory. "Musím vyhnať vážne choroby. Nemôžem zostať teraz, ale myslel som si, že by sa aspoň stretnúť vás a sľubujem vám moju pomoc, ak ju budete potrebovať. Dúfam, že budete navštíviť ma znova."
  
  
  On sa sklonil, pobozkal dievča lalôčikom, prikývla na mňa, vrátený & nb, zdvihol župan, a zmizol rovnako musel prísť.
  
  
  Sledoval ho. Mitzi giggled. "To, čo zostalo, svoj pokoj? Myslím si, že videl ducha.
  
  
  On na to poukázal na ghost. "Ako...?'
  
  
  Ona sa stala vážna, pozrel sa na mňa chvíľu, a povedal: "nepýtajte sa, príliš veľa, Nick. Jeho naozaj vidieť neuveriteľné veci s nimi fretky, ako sa stretla tohto človeka. Zažijete to príliš. Teraz by sme lepšie dostať späť do Fleming ' s kým sa prebudí a nechce, aby sa prejsť."
  
  
  Ako ona oblečená, pozrel sa späť na vysoký, tmavý obrázok, ktorý mal zrazu zmizli zo skaly na úpätí ostrohu hill. "Povedz mi viac o váš priateľ," spýtal sa jej.
  
  
  Ona shrugged hnedé rameno.
  
  
  "Myslíte, že o tom, čo som vám povedal. Byť pripravený na prekvapenia. Noe vám môže poskytnúť dostatok okolo nich, a som si istý, že som nepočul alebo nevidel všetky z nich ešte."
  
  
  Bežala pred ma do auta. Keď jej otec dostal v, motor bol revúci. Predtým, než som zavrel dvere na ňu, ona stavia na akcelerátor a sme išli na plné obrátky po ceste späť k ceste.
  
  
  On nepovedal nám na chvíľu, že to Noe chlap mal zvláštne čaro. Len som si myslel, že bol veľmi inteligentný a mazaný. "Je to pustovník?" Mitzi spýtal sa jej. Nič, ale že. On je vodca kmeňa vyše sto ľudí. Žijú v starej pevnosti. Hovorí sa, že ego, osídlenie tu niekoľko sto rokmi, potom slave povstaní. Spolu, je to strašidelný skupiny. Môžu byť všade, v džungli a nebudete mať možnosť vidieť ih, ak nechcú."
  
  
  "Ako ste to vedeli ego?"
  
  
  Ona zovretými jej pery a pozrel sa na mňa.
  
  
  "To bolo tiež veľmi divné. Ona bola plávajúce v lagúne, keď náhle prišla dolu, aby mi správu. Čipy asistent v kasíne bol zabitý, a Čip spýtal sa jej prejsť na Miami. Tento chlap bol zabitý na desať minút posledných troch. Noe povedal mi na štvrtina posledných troch.
  
  
  Bolo to jednoduchšie, že spôsob, ako. Aspoň som mal nejakú pevnú zem pod moje nohy teraz. "Jungle drum," zasmiala som sa. "Telefón sa v džungli".
  
  
  'Asi. Ale neskôr, ona bola videná jeden deň liečenie veľmi chorá žena s voodoo. On hovoril, že on bol jej holub. Stála stále, a teraz je to stále lepšie ."
  
  
  Moja hlava tingled. Dievča vedľa mňa bola dosť silná, aby prežiť v drsnom svete mafie. Ak to chcete urobiť, musíte mať praktický prístup ku všetkému. Teraz sa hovorí o voodoo a black magic ako, či verí, že v nich. Nepýtal žiadne ďalšie otázky.
  
  
  Sme išli v tichosti na päť minút. Zrazu tam bol čierny muž v strede cesty. On motioned pre nás zastaviť. Mitzi spomalil a otvorila okno. Zdalo sa, že flustered; spýtala ego niečo v miestnom nárečí, a potriasol hlavou. Bez slova slovo do nás, Mitzi zálohované, otočil, a urýchliť.
  
  
  "Noe, pýtal sa nás," povedala. "Tam bol nával. Niečo, čo sa bude diať, ale on nechcel povedať čo.
  
  
  Pozrel sa na Mitzi a potom späť na messenger. Na ceste bolo opustené. Keď sme sa obrátili do ďalšej signpost, cesta bola veľmi zlé. Budeme potrebovať Jeep ľahko prekonať všetky prekážky. Zastavil som sa na polceste v prednej časti veľké pothole v ceste.
  
  
  "Musíme ísť ďalej," Mitzi povedal.
  
  
  Nemohli by ste to nazvať prechádzky. Sme vyliezli na stromy, ako horské kozy, kým sme konečne dosiahli vysoký múr postavený okolo bridlice. Pevnosť obsadili celý cape a pozrel nedobytné. Keď sme prešli cez bránu nádvoria steny boli tiež vyrobené z bridlice. Kamenné budovy boli postavené proti nej, niektorí schátralé a ostatné v pôvodnom stave. Ih strechy slúžila ako platforma na stenu. Ľudia sa zhromaždili okolo ukladá postava Tony vyhral. Mali tmavé tváre domorodých Američanov. Muži nosili len loincloth, zatiaľ čo ženy nosili krátke farebné sukne. Každý bol tichý, nálada bola deprimovaná.
  
  
  Ako sme vstúpili, Noe, prišiel k nám. Ego tvár bola grim, ale ega správanie zostal hrdý a dôstojný.
  
  
  Zlomil si novinky na nás bez odpaľovanie oko. Dr. Fleming bol unesený. Čip Cappola zomrel snaží tomu zabrániť. Jerome prevzal hotel. Výletné lode sú evakuáciu všetkých Američanov a Európanov."
  
  
  Spýtal som sa jej: "Kde je Tara Sawyer od?"
  
  
  Nebolo to až neskôr, že to svitlo mi, kde jej bola informácia pochádza. Ale počas nášho tichý Cadillac jazda, nechcela počuť jungle drum frakcie vôbec.
  
  
  Správa nechcel povedať nič o nej, " Noe povedal mi. V každom prípade, že správa bola tam. Preto, nemal spoliehať výhradne na vízie. "Ako to všetko vieš to?"
  
  
  Pozrel na ľudí okolo neho, a on videl, že ego je to, ústa boli zášklby netrpezlivo. "Prosím, nemajte pochybnosti ma, Pán Carter. Nie je dosť času. Dr. Fleming sa koná v podzemí pod starú pevnosť, a Ego je potrebné uložiť. Vaše Miss Sawyer bol pravdepodobne poslal domov na jednej z lodí.
  
  
  "Zdá sa nepravdepodobné, že sa mi. Nemyslím si, Jerome by si ju nechal ísť, ak by mohol držal ju za výkupné."
  
  
  "Toto je argument. Ale to nie je všetko. Popis obaja ste boli distribuované, a desať tisíc dolárov boli ponúkané pre zachytiť.
  
  
  On prisahal nahlas. "Hneď, ako som o tom urobiť malú odbočku, obloha spadne."
  
  
  "Som rád, že ste urobili, že obchádzka," Noe poznamenal. "V opačnom prípade by ste byť dávno mŕtvy." Aspoň teraz môžete bojovať."
  
  
  "Ja by som skôr niečo robiť," súhlasil som. Jej pozrel na dievča. "Pobyt tu. Ste v bezpečí. Jej beru máte auto."
  
  
  "Sme zač. Neviete oblasti. Viem, že ju, a ja som ešte prácu robiť." Tam bol kovový poznámka v jej hlas, ktorý naznačila, povahové črty, ktoré zarobil jej miesto v mafia bratstvo.
  
  
  "Ona je pravda," Noe povedal. "Nemôžete ísť späť do Prístavu Španielsku pobrežnej ceste. Budete musieť ísť cez hory, a potom budete môcť použiť akúkoľvek pomoc sa môžete dostať." Poukázal dlhým prstom na jeden tuk, tmavý muž, potom ďalší. "Nohavice, tričko. Ponáhľaj sa. Prichádzate so mnou."
  
  
  Nechcel som to páči. Ako by som mohol byť istí, že Tonyho príbeh bol, pravda? A kto by potrebné tento sprievod na cestu, že Boh vie, ako sa skončí? Ale nemal som na výber. Noe a Ego ľudia tvoria väčšinu, a dokonca aj Mitzi stranný s Tony vyhral. Tak som súhlasil, aspoň pre teraz. V čase, keď sme sa dostali na Cadillac, pár bol tam tiež úsmevom. Naši sprievodcovia boli teraz na sebe kolena-bavlna dĺžka nohavice a biele košele s valcované-up rukávmi. Mali machetes skryté v ich pásy.
  
  
  Hrať túto hru zozadu.
  
  
  Tam nebolo kam sa obrátiť, a Mitzi sa museli tlačiť auto tam a späť na päť minút, kým sme boli konečne schopní dostať dole z kopca. Hlavná cesta bola už zlá, a toto bolo hrozné. Boli sme jazdu v nízkych výstroj nad tým, čo vyzeralo ako Švajčiarsky syr s otvormi v ňom, a aby toho nebolo málo, sme skončili na útese na druhej strane hrebeňa. Sme sa obrátili a nasledovala úzka cesta, ktorá viedla pomaly nadol. Auto na jednej strane kartáčovaný mountainside, a na druhej sa jej pozeral do priepasti bezodná hĺbka. On nechcel povedať nič, tak ako nie odvrátiť Mitzi. Mohol lepšie sústrediť na jazdu.
  
  
  Po niekoľkých kilometroch týchto útrap, sme išli cez kríky znova, a ja som bol schopný opäť voľne dýchať. "Takže viete akým spôsobom," Mitzi povedal jej. "Ako sa dostaneme do Jerome je pivnici?"
  
  
  Ona potriasol hlavou. "Musíme zistiť niečo o to prvé. Najprv musíme ísť do starého hotel že ona vám ukázal na ceste na svoje prvé stretnutie so November. Tam môžeme rozvíjať naše plány ."
  
  
  Už sa stmievalo, keď sme konečne prišli na ceste dostatočne široká pre Cadillac. Mohli sme vidieť svetlá cez vegetáciu nižšie. Takže, neboli sme ďaleko od mesta. Mitzi zapnutí svetlometov sa dostať von na ceste.
  
  
  Lúč svetla, svetelné reklamy v uniformách človeka. On namieril zbraň na nás. Dievča okamžite spomalil, dal auto na zadnej strane, a zrýchlené znova. Jej inštinktívne sa otočil. Na zadné svetlá, chytil ďalší vojak, ktorý sa práve obrátil zbraň hore. Pred ego brokovnice bola dostatočne vysoká, aby zasiahnuť každého okolo nás, môj Luger vystrelil. V rovnakom čase, čelné sklo bolo zlomené. Bolo tam veľa shrapnel na Mitzi, ale ona vedené jazdy. Ona bola strieľal cez medzeru, kde čelného skla býval, a vojak v prednej časti auta klesla.
  
  
  Mitzi zastavil auto, a mal som čas a pozrite sa na náš sprievodca. Žiadny z nich boli zranení. Boli schúlená v zadných sedadiel, a teraz boli starostlivo dostať znova. Som vyšiel von, aby sa bližšie pozrieť na darčeky Plukovník Jerome dal nám. Dvoch vojakov boli zabití. IH ju vzal uniformy a zbrane a hodil ich v zadnom. Tony Vyhral mužov schmatol svoje zbrane. Povedal som jej. "Môžete to zvládnuť?"
  
  
  Mohli. Slúžili ako palác stráže pri Fleming bol prezidentom. Možno jedného dňa budeme môcť používať toto poznanie. O tom, že on si svoje zbrane k sebe a objednal dve z nich sa presuňte mŕtvoly do kríkov, kde by ticho ležať, kým niektoré hladné šelmy sa objavil.
  
  
  V každom prípade, cestné blokády sa ukázalo, že informácie, Tony vyhral, bolo správne. Tento starý muž mal viac do jeho rukáv, než ona sa staral priznať. Tak Jerome mal na starosti, Noe povedal. To bol čas myslieť na spôsob, ako zadarmo Fleming. Tonyho orgán tiež mi dal väčšiu dôveru v moje ego priateľmi. Po všetkých, predstavili sa, a teraz, že som preukázané, že zvládne zbraní, stále môžu byť užitočné.
  
  
  Nemali sme žiadne problémy dostať do hotela, a Mitzi zaparkované auto v opustenej haly za budovy. Odtiaľ sme išli na schátralé haly. Vôňa plesní a hniloby dreva súťažili o prvenstvo. Naši sprievodcovia nás viedlo až creaking po schodoch do kuchyne. Bola to veľká kuchyňa s regálov pozdĺž jednej steny a pracovný stôl v strede. Neboli sme sami. Sviečka bola pálenie na stole, a troch mužov jedli iguana, miestnu špecialitu, ktoré urobil môj žalúdok vrčanie.
  
  
  Potom pomocou dvoch mužov a naše dve príručky vzrušene rozprávali s tromi alternatívami, sme boli konečne schopní jesť. Keď môj brutálne hlad bol spokojný, jeho cítil trochu menej ako yo-yo na lano prekvapení a ťažkosti. Môj tanier bol napoly plný, keď tri domorodci doľava. Bol rád, že ich ísť. Potrebovali sme zistiť, náš taktiky, a nechcel som sa cítiť ako nepozvaný strany.
  
  
  Noe mi dal mená našich sprievodcov, ale keďže som nevedela jazyk, ih zabudol na to. Spomínam to len preto, že to bolo dlho a mal veľa consonants. Avšak, nu nechcel uraziť jej len volanie ih Tom alebo Harry, tak mu vysvetlil, že jeho problém k nej a spýtal sa ih pre jeho stanovisko.
  
  
  Vyšší z dvoch usmial a povedal: "môžete mi zavolať Lambie." Prehlásil to solídny "štyri".
  
  
  Mitzi povedal v mojom uchu, " Lambie. toto je veľký blister. Jedia ego mäso zvýšiť ich účinnosť."
  
  
  Nen má štýl, " ja som sa usmial. "Cena mnoho ľudí je lepšie, ako, napríklad, moje meno je N3. A vy?"Jej pozrel na číslo dva.
  
  
  Usmiala sa široko. "Vojenským personálom.'
  
  
  "Krátke dosť," súhlasil som. "Čo to znamená?'
  
  
  Smial sa znova. "Vták z koristi. Veľmi nebezpečné.'
  
  
  Excelentná.'Ih ju miloval. Môžu to byť vtip o vyhliadky na boj celý Grand Laclair armády. Možno by sme stále mali veľmi malú šancu.
  
  
  "Vy rozumiete, že musíme Dr. Fleming. Získajte Fleming sa z väzenia navždy. Ale najprv musíme sa tam dostať. Má niekto okolo vás, že neviem nič o únikových ciest, ako sú tunely, že väzni môžu mať vykopal v minulosti?
  
  
  Reumatizmus bol negatívny. Bol tam jeden. Príliš úzke, aby sa otočil a príliš strmé vyliezť späť do bunky. Kde sa diera otvoril, tam bola teraz železná brána. Naproti nej, vyblednuté lebky z nešťastnej muž, ktorý urobil posledný pokus o útek stále ležal. To bolo dávno. Takže musíme pracovať na našich čriev inštinkt, a to často vykľuje krvavé. Povedal som jej, čo som o tom premýšľal. "Kde si myslíte, že chcete spustiť?"
  
  
  Oni Aryans bolo ľúto za svoje ramená. Povedal som to pre oboch z nich. "Ak Fleming zomrie, tak budeme. Jerome chce postaviť raketu stanice na našej planéte. Budeme bojovať, ale nemáme dosť muži a zbrane, aby sa zastaviť ego."
  
  
  Začal som sa páči, pár viac a viac. Ih vek bol ťažko odhadnúť, ale ih pokožka bola hladká a ih koordináciu bolo v poriadku. Sa presťahovali milosť tigre. Poukázal na jednotné. "Dať to na. Budete hrať úlohu vojakov. Ste zahrnuli Mitzi a mňa, a budete sa nám do pevnosti. Povedali by ste, že Jerome nariadil nám zamkol na Fleming ' s digitálnymi fotoaparátmi.
  
  
  Dievča oči zúžené na chvíľu. Nechcel som, ako riskovať jej život, ale naše "trik" by boli presvedčivejšie, ak bola tam taky.
  
  
  Vojenské a Lambie odniesol ich košele a nohavice, váhal s ich loincloths na chvíľu, potom shyly otočil a odniesol ich ih príliš. Obaja nosili owang, na boj amulety na ich pásy, okolo krku. Iste, zbrane boli šikovné, ale možno, že si myslel, že by nebolo na škodu si trochu extra ochranu. Dali na armáda doublets nad ich amulety, dať na nohavice, a keby vedeli, boli sme pripravení ísť.
  
  
  Mitzi bol jazdy. Jej voľba bola vedľa nej, a dvaja z našich remeselníkov sedeli v zadnej, zbrane ukázal na naše krky. Na ceste k pevnosti, dievča urobilo najväčší krátku cestu. Ulice boli prekvapivo prázdne. Všetci zostali vo vnútri a vedú závesy. Obchody boli tmavé a nastupovali až od looters. Prístav Španielsko bolo zrazu tmavé mesto, veľmi odlišné od zábavu predchádzajúcu noc.
  
  
  Pevnosť sa nachádza na nízky kopec. Zelený trávnik pred ním urobil svoje najlepšie, aby to vyzeralo, priateľský, ale že efekt bol zničený železný plot okolo neho a namontované delo v strede trávnika. Parkovanie pred bránou nerobil miesto, nič viac pohodlné.
  
  
  Kapralov a dvaja vojaci videli naše svetlá a zablokované cesty, zbrane boli. Mitzi spomalil a zastavil pár metrov pred nimi. Za mnou, Lambie zvolal, " Kapralov, poďme a uvidíme, čo máme. Tuk chytiť! Stlačil mi dopredu s ústie jeho zbraň a srdečne zasmial.
  
  
  Kapralov pristupovať opatrne. Hotel má spočiatku pozrite sa na toto. Na sporáky zdieľané úspešný príbeh o tom, ako sa dostal nás a neprekonateľné problémy museli prekonať. Kapralov bol ohromený. Keď skončil svoj príbeh, sa pomaly zdvihol pušku a namieril ho na mňa.
  
  
  Môj život sa znížil. Nebol by strieľať Mitzi. Bol si tým istý. Nah, že by sa kauciu alebo výkupné. Ale čo Jerome plánoval pre mňa bol úplne iný. Kapralov ma opustil v tme na chvíľu, pozerá sa na mňa cez clonu. Potom sa barked príkaz. Vojaci vymazané cestu. Kapralov sa dostal do auta a prikázal Mitzi ísť do pevnosti. Bolo to sivé budovy. Žiadne okná a len jedny dvere a v strede, ako otvoriť ústa. Tam bol aj drevený jazyk trčí z nej. Mitzi zastal a zaparkované v kachľové parkovisko, a teraz mohol vidieť, že drevené jazyk bol padací most cez hlboké moat. Boli tam burina rastie v nen teraz, ale dávno, tam bol celý rad otrokov tu sedím. tečúca voda nad jej ego cez jej šaty. Každý útočník musel sa spoľahnúť na to, neoprén. Vojak stojaci v strede mosta, a celé územie bolo osvetlené svetlé reflektory. Kapralov vyšiel. "Vezmite ih, zatiaľ čo ja sa držím toho, že chlap u hlavne."
  
  
  Bol som tlačil okolo vozidla. Mitzi vystúpil na druhej strane. Vojenské a Lambie mali svoje zbrane stlačené chrbtom. Kapralov gloated trochu viac a vošiel dovnútra. O niekoľko minút neskôr, prišiel opäť, sprevádzané poručík. Vojak na most zo surových pozdravil, a nováčik je správanie mi povedal, že bol zodpovedný za tu.
  
  
  Kapralov si rozprávali s obsadené gestá, kým dôstojník umlčal ego s gesto. Od hviezdy v jej ego oči, vedel uhádnuť, kto by si získal ocenenia, ak bolo reálne zachytiť.
  
  
  Lambie poznamenal, " Objednávky z Plukovník. Tieto dve by mali byť uzamknuté, aka digitálne fotoaparáty, rovnako ako Fleming. Vidíte, všetky zachytené vtáky sú spolu.
  
  
  "Vidím, že" poručík povedal krátko. "Vezmite ih na guardhouse."
  
  
  Obrátil sa, a my sme boli nútení nasledovať ho dole kamennou chodbou, že ozvalo sa desivo. Nočnou morou pre tých, ktorí trpia klaustrofóbie. V guardhouse, že poručík naznačil, že by sme mali hľadať.
  
  
  Vojenské rýchlo povedal, " už Sme hľadali ih, Poručík. Sú na sto percent čistý."
  
  
  Na poručík sa zasmial, " Veľmi dobre.'"Nick Carter, nie je to? "Veľmi nebezpečné," povedal Plukovník. Ale myslím, že vaše zuby budú vytiahol von dnes večer."
  
  
  On shrugged a snažil vyzerať ako zbitého psa. Teraz obrátil svoju pozornosť na Mitzi. Aj so slzami v očiach a cowering ako vystrašené mačka, bola ešte stojí za to vidieť. Možno hmú to páčilo, keď bola trochu submisívny. Na chvíľu, jej boky vlnách a späť, a on zdvihol bradu s jedným prstom.
  
  
  Na plukovník hovorí, že si stojí za veľa syndikát. Že chcú zaplatiť, aby vám späť. Vieme, že." Mitzi sa pozrel ešte viac desí, tlieskať jej ruku nad jej ústa a sobbing. "Prosím, pane, neposielajte mi na nich. Zabijú ma."
  
  
  Zdvihol obočie. "Ak máte radi ih tak veľa, prečo by si to urobil?"
  
  
  Ona trochu jej pery na chvíľu, potom, ako keby vedela, že poručík by byť schopný, aby sa jej hovoriť, ona zašepkal, " neviem.: "Potrebovala som priniesť nejaké peniaze niekam. Ale ego nemal ju dodať. Teraz, tam sú dolár znamenia na svoje tmavé oči. Boh, mal predstavivosť. On je absurdly netrpezlivý. "Kde sú tieto dolárov teraz?" Ona sa zrazu pozrel nádeje. "Môžem vám ukázať, kde ... Ak si nás nechal ísť, uvidíme ..."
  
  
  Ego smiať bolo nepríjemné.
  
  
  "Chcete veľa, med. Ako pre Carter, ak by som stratil svojho ega, plukovník by putách mňa miesto. Zdvihol ruky a ramená. "Z nejakého dôvodu, je vlastne myslenie o tejto gentleman tu."
  
  
  Dievča trela ruky spolu, držal sa jej ih hmú, a prišiel lízanie až k nemu, poslušný a vzbudila na každom kroku.
  
  
  "Len jej, a potom?" Len ty a on?'
  
  
  Chtíč bolo vidieť na jeho tvári. Bez pričom jeho oči z nás, prehovoril na našich dvoch mužov. "Jeden človek okolo vás, zostať tu, ostatní budú mať Carter bunky."
  
  
  Mal som hrozný okamih, keď som si myslel, že poručík chcel byť sám so dievča. Potom jej, si uvedomil, že by mi poslať s jedným z chlapci okolo. On ohol jeho svaly trochu, ako keby sa mi páčil nápad a on plánoval útok na osobu, na ceste. Mitzi zvládne poručík, ale môže to byť boj, a nepotrebovala som incident, ktorý by mobilizovať viac vojakov. Na poručík videl moje pohyby, usmial sa, a rozhodol sa, poď so mnou, tak ako tak. Kráčal von z dverí pred Lambie a mňa. Mitzi nazýva po hmú v sladký tón, " Poručík ... uvidíme sa neskôr, áno ..."
  
  
  Chodil dolu do haly, a ja som si všimol, že jeho chôdza bola viac unavené, než jeho vojenské chôdza. Na poručík myšlienky neboli o ego povinnosť. Na konci chodby, otvoril hrubé kamenné dvere, motioned nás, a zabuchli sa za ním. Jej podozrenie, že bol s touto žulového bloku za nami, žiadne zvuky, ktoré by mohli preniknúť cez pivnice na prízemí. Išli sme hore kamenné točité schodisko a vstúpila na dolnej chodbe. Voda kvapkala a bol tam zatuchnutý zápach. Tam bol žiadny mier, ale poručík je svietidla, a on viedol opäť, okolo dvadsať zablokované dvere na oboch stranách fetid chodbou. Na konci chodby, on vytiahol z mosadze tlačidlo o štyroch centimetrov dlhý, odomkol dvere a stál bunky.
  
  
  Dr. Fleming sedel proti múru, jednej strane zovretými, aby každý kmeň. On natiahol svoju druhú nohu von pred ním. Vyzeralo to škaredé a opuchnuté. Sedel na zelenom machu, ktorý sa vzťahuje na kamennej podlahe, a jeden z Ega zbraní visel nad hlavou na železo rozbiť pripojené k povzdych.
  
  
  On sa pozrel hore, blinked, a videl Predávať a ja. Potom uvidel môj stráže a nakoniec poručík. Jeho ramená prepadol znova, a egoizmus prepadol vpred v dejection. Dôstojník, ktorý stál nad ním s úsmevom. On rozviazal jeho závesu, vytiahol svoj revolver, a podporili tak že on mohol vidieť Fleming a mi jasne, pomaly zamerané zbraň na môj pás.
  
  
  "Pán Prezident," hlas znel klzké. "Boli ste dúfal, že nájsť dobrého spojenca na ostrove? Muž, ktorý má vás už spasil raz, a môže byť schopný urobiť znovu? Prezentujem svoje ego vás. Môže zostať s vami."
  
  
  Za mnou, Lambie bola zrejme drží jeho dych. Mal som niekoľko možností. Mohla som stál bokom a nech moje matiku a strieľal poručík. Ale možno dôstojník bol rýchlejší, a on bol začínajú chápať, Lambie viac a viac. Alebo by som mohol brať moja myseľ mimo nej a vytiahol môj Luger.
  
  
  Zatiaľ čo on mal na mysli to, krysa veľkosť mačka vyrazil cez bunky cez poručík je topánky. Sergej ego lanterna pravdepodobne strach zvierat. Na poručík skočil z cesty a zastrelil ju. Že mi dal dosť času, aby sa chytiť svoju Luger. Jej záber Poručík Frank v hlave. Svietidla letel vzduchom. Ego bol schopný chytiť ho s jeho voľnú ruku, pálenie jeho prsty na horúce lampa, ale on bol schopný rýchlo ju bez porušovaním. Na poručík padol na svoju tvár. Zelený mach na podlahe pomaly sa obrátil na červenú. Lambie odfrkol s spokojnosť. Bol som rád, že môj pohyb netrvalo ego prekvapenie. A napokon, na základe reflex, mohol vytiahnuť spúšť a strieľať mňa. On ďakoval som mu s potľapká po ramene.
  
  
  Fleming blinked. On ešte nebol použitý na svetlo. Bol v rozpakoch.
  
  
  "Nechápem, nič iné," povedal zamrmlal. "Plukovník Jerome žiada ma, aby sa vrátil a spustiť krajiny. Potom prečo som zatknutia teraz? Prečo museli priniesť si tu?" Prečo si tak dobre vybavené pre tento vojak?
  
  
  "Neskôr," ego umlčal ju. "Nie je čas práve teraz." NÁM David Hawke, NÁM Tara Sawyer, nechcela by Fleming vedieť o AX je zasahovanie. Po Jerome zrada, bol v pokušení povedať Em všetko. Ale ak Hawk a Tara boli správne, ak Fleming začal vnímať tvrdohlavá a nechcela hrať, kto by Frobel Ostrov byť? Takže budem musieť klamať. Poukázal na jeho nohu. "Ako zle sú si zranený?"
  
  
  On stále vyzeral zmätený, ale jeho ego bolo snažia presmerovať jeho pozornosť od politických tém.
  
  
  On si povzdychol. "Moje začiatky sú zlomené."
  
  
  Začal hľadať poručík je vrecká a výzva na tlačidlo putami na rukách. Ego nebol s vami. Mohla som vyhodil na reťazca, ale nemal som veľa munície. Budem potrebovať nejaký guľky na poschodí. Dal som jednou nohou na stenu a pritiahol si ju. Malty medzi kameňmi bola po stáročia, a bolo oslabené pôsobením vlhkosti. Cítil reťazca pracky trochu, ale neprišiel off. Jej twitched niekoľko krát, ale bolo to k ničomu. Máme kopať na túto vec sa. Jej, ja som urobil rýchly pohyb mojej ruky, a stiletto klesol z jeho semiš saje do mojej zakrivené prsty. Ostrá kovové bit do malty, zrazil adobe nad tým, tehla tehla. Lambie začal pomáhať. Trvalo to dlhšie, ako by si myslel. Napriek chladu, bol potenie. Ak poručík nemá prísť čoskoro, to by mohlo dôjsť k niekomu ísť zistiť, čo sa mu stalo.
  
  
  Jeho hlboké drážky na jednej strane konzoly. Potom si stiahol reťaz so všetkými jeho moc, spolu s Lambie. Keď sa to zlomilo zadarmo, sme upadli do hladké machu. Fleming bol vypracovaný dopredu. Lambie a som zdvihol nášho ega. By mohol stáť na jeho dobré nohu, hoci bol veľmi slabý, a jeho hlava sa točí z hluku sme museli urobiť. Opustil ju Lambie, aby jej ego, až kým on fotografoval na poručík bunda. Ego tiež vzala na jej pás a revolver a dal ich všetky Lambie.
  
  
  "Take off táto bunda a dať tento jeden na. Boli ste povýšený ."
  
  
  Lambie poslúchal. S Fleming medzi nami, sme sa vrátili do guardhouse.
  
  
  Mitzi Gardner je elegantná hrudníka klenuté v reliéfe. Chytila stoličky pre Fleming, a ako upadol do nej, spýtala sa:: "Kde si bola tak dlho? Len sme chceli ísť von a vidieť. Boh, čo keby urobili s ním?
  
  
  "Tlačidlá. Pozrite sa do zásuvky.
  
  
  Otvoril hornej zásuvky a hodil mi hŕstka. Skúšal som to niekoľkokrát, než sa konečne nájsť správny. A čo viac, bol zámok tak, hrdzavé, že som sa musel poraziť ego s ťažítko pred otvorila. Iba vtedy, keď putami na rukách boli odstránené videl nechty vnútri a krv okolo rany na Fleming zápästie. Na hrdzu zo starého smashing bol v rán, ale bolo to nemožné umyte. Tam bol žiadny liek v čakárni. Mali by ste počkať.
  
  
  On mi povedal, ako sa mu chystá opustiť pevnosť. Lambie stál chrbtom k stene vo svojej novej uniforme. Mal som povedať, že vojak na moste, že poručík chceli vidieť ego. Ak prišiel, sme zviazaná ego a gagged hmú. Mitzi potom bežal do auta a priniesol ee na padací most. Dostali sme Fleming von na most a Ego ťahal ju k autu. Lambie, v jeho poručík bunda, sedel na prednom sedadle, medzi Mitzi a Iných.
  
  
  Na ochranný príspevok, Lambie by bode poručík je revolver na Mitzi, obrátil sa smerom k nej tak, že stráže nevideli, egoizmus. On by sa povedať, desiatnik, že Jerome nariadil dievča, ktoré sa majú prijať na neho. Keby to fungovalo, tak by sme prešli. Ak to nepomôže, budem mať stále Luger. Lambie a armády boli aj ozbrojený. A tri na tri je veľmi priaznivý pomer.
  
  
  Dostali sme sa tam v Cadillac, žiadny problém. Mitzi sa obrátil na jej svetlomety a išiel dolu kopcom. Na vojakov videl, že sme boli v Edene, a šli po ceste bez blokovania nás v najmenej. Nemal očakávať, že únik pokus.
  
  
  Kapralov zdvihol ruku, aby sa bežná kontrola, a Mitzi valcované dole okna. On sa opieral dopredu na pokrytie Lambie tvár a snažil vyzerať, netrpezlivý. "Na plukovník si to rozmyslel. Chce dievča, priniesli k nemu. Teraz.'
  
  
  Kapralov pozrel strach. "Poručík, ak si priniesť ee sami, kto má na starosti tu?"
  
  
  "Vy," Lambie prasklo. "Nenechajte sa niekto prechádza, kým sa dostanem späť.....'
  
  
  Kapralov skočil späť. Lambie jeho hlas nemal zvuk, ako poručík je. "Hmm ... počkať... nie si ... hej ... čo to znamená?"
  
  
  Počul výstrel a dostal na kolená. Vojenské zastrelil desiatnik. Vojaci neboli na pozore, ale ako Mitzi išiel rýchlo, jeden z nich sa podarilo dať ruku na doorknob. On rozbili pažu s zadok jeho luger a potom strieľal vojak. Ostatné človek zamerané jeho pušky, ale nemal čas vytiahnuť spúšť. Bolo to práve včas, aby čerpadlo viesť do emú je žalúdok.
  
  
  Bolo to skvelé. Boli sme teraz letiace ceste v plnej rýchlosti. Boli sme na spodnej časti kopca, keď som počul auto. Vedela, že zvuk príliš dobre. Sme z plynu. Mitzi zastavil, pozrel na mňa, a shrugged. Od núdzové zákony boli v podstate po celom ostrove, tam bol žiadna šanca na tankovanie. Všetky čerpacie stanice boli zatvorené. A Fleming bol v žiadnom stave, prejsť dvadsať kilometrov v horách.
  
  
  Mohli by sme byť schopný vziať svoje ego Tony Vyhral hotel, ale čo ďalej? Ak Jerome si uvedomil, že Dr. Fleming unikol, nebol by byť bezpečné kdekoľvek v blízkosti Prístavu, v Španielsku. Musel som nájsť iné auto. Od miesta, kde sme boli teraz, mohol by som vidieť pobrežnej ceste nižšie. Jeep bolo zaparkované v blízkosti starého mesta. Tmavé postavy stáli okolo neho, a svietidiel, ktoré boli pálenie na ceste. To bolo zátarasu. Jeho rozhodol.
  
  
  "To je náš nový spôsob dopravy. Neviem, koľko vojakov budeme musieť uzavrieť zhromaždenia, ale nemôžeme riziko streľby zábery.
  
  
  Možno, že existujú ľudia, ktorí môžu krokom. Vy dvaja sa k nim priblížiť a odvrátiť týchto ľudí. Budem sa o ne starať. Pokúste sa ih spolu. Mitzi, máte revolver?" Vzala trestný čin, na mňa."Môžem pozrieť nahý?"
  
  
  "Zostaň tu s Fleming. Ak niekto prichádza, aha, tu, ak nie je iné východisko, ale najprv vyskúšať a zistiť, či to nie je trik."
  
  
  Lambie a armády boli preč. Kráčal okolo domov na kopci. Keď mimmo domov absolvovali, to bolo skúmané prostredie. Teraz mohol jasne vidieť, zátarase, svetlá. Môj shaggy tie utopil sa paprade a iné rastliny. On pristúpil k džípu a pozrel sa okolo opatrne, kým videl hliadka auto. Ih nerozumel jej, ale bez ohľadu na Lambie a Vojenské hovorili nám, to musí byť veľa zábavy. Štyroch vojakov stojacich v skupine okolo môjho dvaja chlapci boli ohnutí s smiech. Obrátila sa chrbtom na mňa. Konal rýchlo, strach, že by sa otočiť. "Mala by mať za nimi s Luger pripravený," povedal ostro. "Ste všetci zameraná. Sme jediný pohyb! '
  
  
  Smiech, zrazu sa zastavil. Oni stáli mrazené. Lambie vzal niekoľko krokov späť a vzala na cieľ. Zlatý vrkoč ega košieľka je epaulettes glinted v tme. Bežal do džípu, siahol do zadného priestoru, a vrátil sa s lanom. Zvyšok bolo vykonané rýchlo. Keď som zviazaný posledné štyri jedlá a gagged nej, pozrel som sa na Jeep dodávky plynu. Na moju úľavu, nádrž, bol plný. "Dal ih v kroví a získať tie svetla z cesty," povedal som. "Idem vyzdvihnúť Fleming."
  
  
  Išiel Jeep späť na miesto, kde by sme ľavej Cadillac. Len teraz urobil oznámenie, že jeep svetlomety neboli v práci. Sakra!
  
  
  Mitzi mi pomohlo preniesť Fleming na menšie auto. Ona si vedľa mňa, keď jej otec dostal za volant a išiel dolu. "Lamby a Vojenskej sa dostať do hotela na svoje vlastné. Odtiaľ sa môžete bezpečne vrátiť domov ."
  
  
  Jeep musí boli dobré, ale to nebolo ideálne riešenie. Bez svetlomety a č kontroly uložiť, som nemusel premýšľať o jazde cez hory. Myšlienka jazdy, ako je táto, cez krútenie mimmo ciest so všetkými druhmi zrázy, dal mi husia koža. To by riziko jazdy pozdĺž pobrežnej ceste.
  
  
  Lambie a Vojenské nepáčilo, ak je v omeškaní, ale oni to videli ako jediné riešenie.
  
  
  Keď odišli, ona bola priniesol späť v Džípe. Teraz som konečne mohla dať Fleming spin, ktoré boli mučiť ma na chvíľu. Jej, on volal cez rameno: "viete, čo sa stalo Tara Sawyer? Oni ju nechal ísť?
  
  
  "Nie. Vojaci, ktorí zachytené mi povedal, že by dopyt milión-dolár výkupné za nah. Kde ste, že ma vlastne je?"
  
  
  "Na Noe."
  
  
  Ego je hlasom ozvalo sa s bolesťou a strachom. "Áno, toto je prvý z nich. Potom budem musieť ísť do mesta. Ľudia budú počúvať ma."
  
  
  On nechal hmú oklamať ho. Mal som dosť problémov sám a nie sa s ním hádať. Mal som obavy o Tara Sawyer. Nemohol som si nechať niečo s ňou stane. Jej, vystúpil na plyn. Skôr som si to Fleming a Mitzi, skôr môžem dostať späť do mesta. Obrátil som sa na roh a videl svetlo na ceste vpred. Ďalšou prekážkou.
  
  
  "Potopiť," Mitzi hissed na ňu. "A pripravte sa."
  
  
  Spomalil som ju nadol. Jej hoteli, tak by si, že som bol nezastaví, len preraziť bariéru na poslednú chvíľu. Videl som ho len desať metrov: obrovské nákladné auto s malým rýchlo húfnice v kufri. To zablokoval celú cestu. Tam bol žiadny chodbe.
  
  
  Na jednej strane nás, mastné vody z bažiny odráža svätého svetla z lampy. Tak som sa nemusel preč žiadne ďalšie tam. Na druhej strane boli palmy. Nebudú rásť v & nb, tak tam by boli pevné pôdy, ale stromy boli olizuje seba, ako by som bol rád. Premýšľala som, či by som mohol odovzdať ju v Džípe. Ale to bolo najmenej zlá voľba. Jej volantu, obrátil sa a ona sa posunul mimo cestnej s throttle na palube. Počul som ich kričať," Stop " a potom výstřel. Hunspell whizzed vysokej prostredníctvom palmových listov.
  
  
  Varovný výstrel.
  
  
  Milí ľudia! Mitzi sa obrátil v jej predseda a vrátil oheň, ale nie je to tak dôkladne, nie vo vzduchu. Nechcel som vyzerať späť. Cítil som sa, akoby som bol na koni divoký žrebec po prvý raz v mojom živote. On narazil do stromu, skočil iným spôsobom, na dvoch kolesách, a takmer prenesú. Zastrelili na nás, ale oni nevidel nás. Snažil som sa dostať späť na cestu, ale keď som to urobil, našiel som ďalšie prekvapenie.
  
  
  Tam bol Jeep na ceste, a štyroch vojakov bežal k nej. Fleming nechajte sa výkriky bolesti za mnou. Nebolo to zábavné pre neho. Mitzi vystrelil výstrel nad Fleming ' s head na Jeep, ktorý naháňa nás, keď bola tlačil tak ďaleko, ako by mohla malého vodiča automobilu. To nebolo dosť rýchlo. Ten okolo naše pneumatiky bol prázdny.
  
  
  "Nick, sú naberá na nás." Mitzi kričali.
  
  
  Hej, vy ste nemuseli povedz mi to. Ih Hunspell udrel do kovových Jeep takmer v rovnakom momente ako ona počuli výstrely. Dal mi Luger.
  
  
  "Skúste sa dostať do skupiny. Cieľ a strieľať znova." Ona použiť obe ruky, ale to je veľmi ťažké, aby sa zameriava na pohyblivý cieľ, keď ste sa otriasa zo strany na stranu. Bol to jeden z tých okamihov, kedy som uvažoval, či moje meno by byť pridané do zoznamu, ktoré Hawke udržuje v jeho bezpečné, a každé meno má asterisk naznačujú, že osoba v otázke je mŕtvy.
  
  
  Mitzi kričal. Jej, si myslela, že bol zranený, ale sedela úprimných. Videl som jej krach v spätnom zrkadle. Za nami, Jeep točil mimo kontrolu a rýchlo v plnej rýchlosti do bažiny, kde to pomaly a majestátne potopil na dno. Jej, videl svetlomety flash krátko pred odchodom von.
  
  
  Mitzi strčil luger medzi moje nohy a otočil. Boli sme na koni na rovnakej byt pneumatík. Nebolo to len hluku v noci. V džungli, zvuk bambusovými palicami biť duté drevené bubny by mohol byť vypočutý. To bol tlmený, zlovestný zvuk. Obával sa, že Vojenské a Lambie mohol poslať bezdrôtový správu do kmeňa. Možno to bola správa o našich uniknúť, poslal neviditeľné postavy v dažďovom pralese.
  
  
  Rytmus zdvihol. Bolo to ako katastrofa. Za mnou som počul jej slabý hlas Dr. X. Fleming. "Sme sa pozeral, a sú rýchlo dobieha nás."
  
  
  Ona bol odsunutý do posledného rýchlosť jeep softvéru.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 6
  
  
  
  
  
  -
  
  
  Priamo pred nami na ceste, niekto s svietidla motioned nás obrátiť sa na vidieckej ceste. Stahl nemal opýtať sa jej na všetky otázky a swerved. On riadil auto cez piesok do iného pochodeň pri brehu, zapnuté zapaľovanie, a dostal von.
  
  
  Noe bol tam, teraz bez biele šaty a na sebe loincloth. Na ceste sme boli len jazdu dole, počul som zvuk auta blíži. Nemali sme dostatok času. Stáli sme s naším chrbtom k moru. A môj Lugger bol opustený.
  
  
  Mitzi vyšiel príliš. Noe vytiahol Fleming až na kolená pod silné ruky.
  
  
  "Poď so mnou, Carter. Vziať Mitzi ruku a nechcem pustiť. Pobyt za mnou."
  
  
  Luger strčil ju do jeho pás, vzal jej ruku, a nasledoval Nov. Čo iné by mohol urobiť, aby ju? Budeme čoskoro zomrieť rovnako. A možno by sme mohli dokonca plávať tak ďaleko, že naše prenasledovateľov nenájdete nás, ak sme stále len naše hlavy dostatočne nízke, tmavé vlny.
  
  
  Noe vošiel pokojne a s istotou do mora. Je ľahko rozpustný podľa Fleming. More rose okolo ega nohu, do stredu ega stehná, potom sa zrazu začalo opäť zvýši, krok za krokom.
  
  
  Na ďalší krok, jej prst hit niečo ťažké. Skoro zakopol, potom sa zdvihol na nohy. Jej nohy škriabal rock a trochu vyššie cítil tvrdú zem. Jej uvedenie alenka na to. Ja som sa natiahol, aby každý kmeň, a ja som cítil, akoby som bol o krok vyššie prvý. Išli sme do štyroch krokov a išiel otvorene na nerovnom kamenné povrchy, možno šesť centimetrov pod vodou.
  
  
  Usmial ticho. Jej bolo dobre vyznajú v tejto incantation. To bolo prvýkrát, Tony Posadnutý videl jej, prechádzky pozdĺž tejto kamennej ceste. Avšak, on si uvedomil, že to bol starý kamenný štruktúra, pravdepodobne protipovodňová bariéra, ktorá už dávno potopila pod hladinou mora, ako dôsledok zemetrasenia. Nemyslel som si, že Noe nikdy nevidel, ego nad vodou. On pravdepodobne objavil ego náhodou pri plávaní, a napriek tomu, že nie je showman, použil ho vydesiť jeho poverčivý nasledovníkov.
  
  
  Za mnou, Mitzi ju počul giggle. "Je to veľká česť pre vás, Nick. Teraz už viete niečo, čo je záhadou pre takmer každého. Pozor na klzkom teréne a pobyt v strede. Steny len pol metra široký ."
  
  
  On stisol jej ruku. Dosť silný. "Si vedel a snažil povedz mi príbehy o Santa Claus, ty špinavá suka. Ako ste sa stali známe?'
  
  
  "Pri plávaní. Ona ju udrel hlavu a stratil vedomie. Noe zachránil ma. Nemal povedzte mi, čo by som narazil na, kým jej hrozí Hmú, že by som sa o to postará sám. On prisahal, aby to tajomstvo."
  
  
  Boli sme takmer na druhej strane, keď pár reflektory žiaril nad vodou. Tam boli výkriky povolenia na vykonávanie a hnev. Našli jeep, ale tam neboli žiadne ľudí. Boli sme už z svete je dosiahnuť, aby sa nemohli na nás pozrieť. Prišli sme do strmého útesu s úzkym schodiskom vytesané do neho. Bolo to dlhé a náročné stúpanie, ale Noe, účtovná Fleming, nevykazovala žiadne známky únavy, ako sa dostal do top krok a skočil päť stôp dole na platformu, ktorá teraz slúžil aj ako hradiska a strechy na domoch nižšie. Myslel som si, že on by uspieť ako fitness tréner v AX program. On podal Fleming do jeho natiahnuté ruky, a prezident bol rýchlo ushered do miestnosti.
  
  
  Keď sme prišli, všimol som si, že v miestnosti bolo už vybavený pre ego liečby. Horiace fakle visel od kamenných múrov. V centre poschodí bola postieľka posedenie s voňavými listami. Sme prešli druh česť stráže skladá z domorodcami, z ktorých každý sa dotkol Fleming zľahka, akoby chcel dať hmú niektoré ich sily.
  
  
  Keď Fleming bol položený na posteli, on jej povedal: "Jeho nohy je rozbité, a tam je hrdza na jeho zápästí. Musí mať otrava krvi, a ja som nemala čas chodiť do lekárne pre antibiotiká. Hmú potrebuje teraz. Existuje spôsob, ako dostať to tu? '
  
  
  Vysoké, tmavé-stiahol muž sa na mňa pozrel vecne. Fleming jeho hlas znel slabá, ale on sa usmial. "Ďakujem za váš záujem, Pán Carter, ale ja som v dobrých rukách. Jej staviť na Tonyho medicínskych znalostí je vyššia ako najdrahší špecialista na Park Avenue."
  
  
  Patriarcha povedal ticho ," boli Sme informovaní o povahu svojho zranenia, a môžeme začať liečbu okamžite."
  
  
  Dve ženy z Fleming. Noe si kľakol vedľa neho a ponoril špongiu v tekutina, ktorá bola už sedí v miske vedľa postele. S týmto, on čistiť rany na Fleming zápästie. Potom sa začal šíriť hrubé zelené želé na nah.
  
  
  "Je to teplé zmes coca listy a zelené mydlo," Noe povedal. "Sme si dal oči na neho. Tento materiál bude čerpať z nečistôt v okolí rany, a potom ruka sa hojí rýchlo."
  
  
  Ošetrenie nôh bolo trochu ťažšie. Noe narovnané jeho nohu. Potom, on sa ponoril svoj prst do misy tmavo červené, hrubé látky. S týmto, on nakreslil kruh okolo rany, a vo vnútri kruhu, vytiahol "X".
  
  
  Usmial sa na mňa. "Kohút krv," vysvetlil. "Na exorcise diabol do kostí." Teraz niekoľko vrstiev korenené listy boli viazané na nohu, na vrchole ktorej bol vložiť teplej múky. Pevne obväz okolo celého nohu.
  
  
  Bol som zvedavý, koľko to bol prejav primitívne medicíny, ktorá preukázala jeho účinnosť v priebehu storočí, a psychologický vplyv.
  
  
  Nevedel som sa jej. Ale Fleming veril v to, a možno, že viera môže liečiť ego. Rovnako ako mnoho vedúcich politikov, môže tajne byť hlboko náboženský.
  
  
  A ak nemal priznať verejne, možno hlboko prijal zakázané mysticizmu z voodoo. Ale nemal som čas počkať a uvidíme, ako to dopadne, pre neho.
  
  
  Tony ju vzal bokom a spýtal sa, Čo je s tebou: "Urobil bicie tiež povedať, že Fleming sa chce vrátiť do mesta a vystupovať pred ľuďmi?"
  
  
  Starý muž sa usmial wryly. Fleming je idealista, a veľmi tvrdohlavý v jeho presvedčenie. Ale keď sa dostane nad šok, poviem em pravdu. Predpokladám, že sa chcete vrátiť späť a zadarmo Miss Sawyer?"
  
  
  Nechcel som povedať, Em, čo by sme povedať aj o hotelový magnát dcéra. Vedel, že veľký problém, pre niekoho, kto žil tak ďaleko, až na vrch. Možno to bola bubny, ktorý držal ego informovaný, spolu, samozrejme, so schopnosťou správne vysvetliť tieto vzácne jungle známky.
  
  
  Moja tvár sa išiel trochu tuhý, ako som povedal, " Ak sa nechcem dostať ju späť v jednom kuse, nemyslím si, že som si prežiť na moje vlastné."
  
  
  Mitzi bolo odpočúvanie. "Si blázon ak si to skúsiť. Ale ak si, tak ja pôjdem s vami."
  
  
  "Nesprávny predpoklad," povedal som. "Nemôžem ťa použiť. Noe, uistite sa, že ona zostane tu.
  
  
  Na moje prekvapenie, sa mu prikývla. "Dám vám vodítka ..."
  
  
  "Nie," ego prerušené. "Ja si len ísť naspäť tak, ako sme prišli."
  
  
  Zdvihol obočie. Vedel som, že nakoniec nebude môcť zmeniť svoju myseľ. On shrugged, vzal Mitzi ruku, a vrátil sa do Fleming.
  
  
  On pristúpil k rebríku vytesaná do skaly. Za ním, on počul jej burcujúci domorodcami spev, pravdepodobne určené na pomoc Fleming obnoviť. Jej vošiel cez stenu a do vody späť na strane druhej. Jeep ju videl, nejasne. Zdalo sa, opustený. Tam bol žiadne znamenie vojakov.
  
  
  Do polovice, moje nohy hit klzkom skupinka z morských rias rastúcich medzi skaly, a zošuchol. On vstal, pľuvanie bahna. on sa vzpriamila a išiel opatrnejšie.
  
  
  Keď som sa dostal na pláži, mám premočený.
  
  
  Vyzul oblečenie a snažil vyžmýkajte ich, ako najlepšie vedel. Luger sušené to, ako najlepšie mohol a klesol zbraň na prednom sedadle Džípu. On prehodil jej oblečenie cez kapotu, aby mohli suché teplo motora.
  
  
  Jej spustenia bola ešte stále na. Sú mokré, ale ich potrebujem pre jazdu.
  
  
  Tešil som sa na dobrú cestu s plochou pneumatiky a nebol sklamaný. Keď dosiahla mieste, kde iné Jeep vstúpili do bažín, zastavila sa, aby sa načítali Luger . Videl som jej aktivita na mieste, troch alebo štyroch mužov na strane cesty. Možno, že ľudia, ktorí boli v aute neutopil, ale nevidela som to, čo oni robili.
  
  
  Odin okolo nich náhle vstúpil do stredu cesty a motioned pre mňa na jednotku bližšie. Bola takmer zrazí Ego nogi, ale videl loincloth práve v čase. Ešte stále mala svojho Luger pripravený a išiel až Lízať. Počul som jej smiať, druh víťazný zvuk a potom na Jeep nos vystrelila cez močiar. Vzali sa ego. To bolo opustené. Žiadne mŕtve telá.
  
  
  Tony Vyhral to jungle pomocníkov vytiahol náhradné pneumatiky a valcované ego späť ku mne. Dostal som von a videl dvoch mužov okolo ich zdvihnite pred mojím Jeep, zmeniť kolesá, a dal auto späť v s úsmev, čo znamenalo, že všetko bolo v poriadku, teraz. Potom sa rýchlo zmizol medzi palmami. Tak rýchlo, že by nemal vidieť to, či by len blinked.
  
  
  Jeho jazde, hádajte, čo som si nájsť až dopredu, kde veľký kamión zablokoval cestu. Tony Marshall mužov boli obsadené tu príliš, ale auto bolo príliš ťažké a nemohli pohnúť. Vyšiel von, dostal za volantom auta, a motioned im z cesty. Som si to v opačnom a vyskočil. Bol to krásny pohľad vidieť kamión zasuňte do bažiny. Len zbraň hlaveň bola stále mierne nad vodou.
  
  
  Na moje ďalšie cesty k vzdialeným hotel, nikto sa s ňou stretol. Pár mužov sa hrali v kuchyni. Hra bola pre mňa niečo nové. Každý človek mal leštený čip, ktorý vyzeral čudne, ako ľudský prst. Oni sa striedali koľajových ih okolo stola. Kto prišiel lízať štiepenia v strede žalúdka stoličky, - povedal Premiér, súdiac podľa vzrušenie, ktoré to spôsobilo. Koko bol posledný roll. On nech sa hlasno plakať ako jeho prst spadol do trhliny. Porazených zaplatené hmú dvakrát toľko. Keď on a Lambie ma videl, prestali hrať. Keď som im povedal, chcel som ich, aby ma na Sawyer Hotel, oni nevyzeralo veľmi nadšený.
  
  
  Lambie coughed výrazne. "Bolo to dosť riskantné do omylu poručík v pevnosti," povedal. "Ale oklamať plukovník? "Neviem."'
  
  
  Potrebovala som pár asistentov. To bolo dôležité, aby boli dôveryhodné pre úspech operácie. Nervový a pochybné ľudia nepotrebovali nás. "Noe vie, kam ideme," vyhlásil som. "A on nám pomôže."
  
  
  Boli magické slová. Ak Noe myslel, že by to mohlo fungovať, to by. Išli sme až v Džípe v dobrej nálade.
  
  
  Ulice mesta boli ešte prázdne. Celkovo sme videli viac ako šiesty človek. Keď počujú Jeep, sú ako strach ako myší. Tam bol žiadny prevádzku, všetky verejné budovy boli zatvorené, a windows boli tmavé okrem na prízemí Sawyer Hotel.
  
  
  On namieril pušku na chrbte ako sme išli smerom k hlavnému vchodu. A sentry v tieni sledoval nás celý deň.
  
  
  On vyskočil a motioned pre mňa nasledovať ho. Jej otec prišiel k nej, sprevádzaná armádou a "Poručík" Lambie. Guard zastavil nás. 'Je mi to ľúto. Na plukovník povedal, nikto sa blíži večer.
  
  
  Lambie natiahnuté a glared na vojaka. "Sme si ísť dovnútra. Ak chcete zastaviť nás, môžete skončiť zranil. Tento väzeň je Nick Carter, človek, pre ktorého Jerome ponúkané tisíc dolárov. Dostať v pohybe.
  
  
  Guard namieril pušku na mňa a olízal pery. "V tomto prípade som si priniesť jej ego tam."
  
  
  Lambie zavrčal. "Oh, nie, nebudete riadiť vaše ego. Budem sa dodať sám. Myslíte, že môžete prijať toto ocenenie odo mňa preč. Získajte späť, ty bastard! '
  
  
  Sentry pozrel vinný a nepohol dosť rýchlo. Vojenské muž išiel minulosti mimmo ma aj udrel do jeho ego s zadok z puškou cez ucho. Zároveň sa mu náhodou dotkol spúšť. Hunspell moje nohy whizzed minulosti, medzi, vyššiu, ako by to malo byť. Bolo to začína byť príliš realistické. Lambie ukázal svoje zuby znova. "Plukovník. Kde je?'
  
  
  Teraz skôr dojem stráže zamrmlal takmer unintelligibly: "V kasíne, Poručík. Sprievodca vás?"
  
  
  "Myslím, že môžeme nájsť samých seba." Tam bol varovanie v Lambie jeho hlas. "Pobyt na váš príspevok."
  
  
  On tlačil ma do lobby. Thomas Sawyer by boli šokovaní pozri škody. Veľké lavice boli stanovené. Pultoch noviny a časopisy boli odvolané, ale nikto z vitríny, boli ponechané bezo zmeny. Na pultoch boli prázdne. To, čo neporiadok!
  
  
  Plukovník Karib Jerome by mohol byť dobrý spiklenec, ale bol mizerný veliteľ. Ak to nebol dovolil, aby jeho mužov rob ho, on by získali viac, ak jeho plány boli úspešné, samozrejme.
  
  
  Kasíno bolo ešte horšie ako lobby. Tisíce herné tabuľky boli zničené a nemôže byť opravené. Na Internete, akty nad podlhovasté bar boli poškriabané údaje boli vystrihnuté. Vojenské a Lambie whistled. "Dobrá správa zmeškané."
  
  
  Sklo bolo rozbité na podlahe okolo baru. Tam boli žiadne fľaše. Armáda mužov a Lambie vyzeral rozpačito okolo prázdne izby. "Kde si každý ísť? Kde je plukovník?"
  
  
  "On je spací z tranze. Ako asi tam sú tri sto izby s pohodlné postele. Ako Jerome, myslím, že je v Cappola Čip office počítanie casino peniaze. Poďme do neho.
  
  
  Sme prešli mimmo pokladnice. Zostali nedotknuté. Ale tam neboli žiadne komíny mincí za sklenenými oblasť, č. účty v otvorenej zásuvky. Vojaci boli udržiavané mimo tu. On stlačil tlačidlo, ktoré sa za normálnych okolností aktivované posuvné kovové dvere.
  
  
  Jej prešiel medzi ľudí. Nepriateľsky black security guard na riadiacom stole bol chytený nepripraveného. Siahol jeho revolver, ale potom videl, že Lambie je zbraň bola na chrbte, cítil mňa, a zasmial sa.
  
  
  "No, no, Pán Carter. Kde si nájsť to, Poručík?"
  
  
  On môže mať zapnutý stranách, ale zdalo sa mi viac pravdepodobné, že sa mi, že on bol Jerome špión všetky spolu.
  
  
  "Zadržané na checkpoint. Povedzte plukovník, že sme tu.
  
  
  Ale nero nebol ísť, aby sme sa v ešte. "Mitzi ľavej tu s Carter. Kde je ona?'
  
  
  Lambie Árijec shrugged. "Ona nebola s ním. Možno, že to preč."
  
  
  "No, to nie je dôležité." On stlačil zvonček. "Plukovník, budete mať spoločnosť."
  
  
  To nemá veľký zmysel, ak nadšený. "Povedal som vám, že som ..."
  
  
  "Dvaja vojaci prišli dodať Pán Carter."
  
  
  Stahl jeho hlas je zrazu jasnejšie teraz. "To je skvelé. Nech ih v roku.
  
  
  Dvere sa otvorili. Karib Jerome sedel na Cappola stôl. Pred ním boli hromady bankoviek a monettes. Posledných kasíno a hotel príjmy a lobby obchodoch: obrovský syndicate a Sawyer peniaze.
  
  
  Jej priateľ sa usmial. "Už ste si našli spôsob, ako zbohatnúť, Jerome?"
  
  
  Usmial sa pri reumatizme. Len ega úsmev bol trochu chladnejšie ako ja. "Musíte uznať, že je to dobrý spôsob." Pozrel sa na Lambie. "Poručík, kde si to dievča, ktorá bola štúdium s tento človek prichádza?"
  
  
  Jej, blurted to. "Mŕtvy. Ona sa utopil.
  
  
  Čierne oči zúžené. "Ona pláva ako delfín, Pán Carter. Nesnažte sa podvádzať mňa. Stojí to za veľa v Miami."
  
  
  Pozrel sa cez rameno na dvere, ktorý bol stále otvorený. Na Černoch bol po našom rozhovore. Keď bol za mojich mužov, nemohol som používať svoj luger. Že by znamenalo smrť Tom a Lambie. On by sa jej spýtal, zavrieť dvere a vybral najrýchlejší spôsob, ako oznámiť plukovník zabezpečenia ega pozornosť.
  
  
  Jej povedal, vyzývavé na Jerome: "môžete získať dobré výkupné za Mitzi, ale som mať peniaze, to poručík nikdy vidieť jeho tisíc dolárov." To bolo dosť. Dvere sa zabuchli. Jerome oprel do hromady peňazí na stole. Keď sa pozrel hore opäť hľadal otvorene, takmer priamo na môj luger.
  
  
  "Pozrime sa, čo budete potrebovať," Lambie a Vojenské jej povedal: ako ih pištole presunutý preč odo mňa, veľa Jerome to prekvapenie. Ego tvár dotiahnuté. "Zradu, Pán Carter? Úplatok vojakov! Budú súd-martialed, akonáhle je to viac. .. '
  
  
  Bol rýchly. Som podozrenia na to. Ale stále nie dosť rýchlo. Bol na stole, a jeho ruka sa presťahoval rýchlo, aby sa jeho závesu. Bol trochu rýchlejšie, prehodil luger (plachetnica) okolo jeho pravú ruku na jeho ľavej, hodil stiletto v ruke, a hodil. Na stiletto pridaných ega ruku do závesu a ego nepodarilo.
  
  
  Priznám sa, že nebol zbabelec. Bolo to veľké riziko pre neho. Ale ak by mohol, aby som sa vystreliť, alebo ak by mohol strieľať sám, to by alarm niggas mimo a moje šance by sa stratil. On ticho sel. Vzal ju s Luger a nariadil hmú postaviť proti stene. Jeho malé čierne oči boli plné nenávisti, ale nepodarilo sa mu to ako emus bolo povedané.
  
  
  Lambie umiestnené zbraň na vrchole zásobníka bankovky a dal plukovník podrobného vyhľadávania. Vytiahol môj stiletto, môj revolver, a našiel náhradných v jednom z vreciek všade.
  
  
  "Teraz sedieť na pohovke, aby sme mohli hovoriť. Kde je Tara Sawyer? Povedal som jej.
  
  
  Jerome ani blikať. Sadol si pohodlne na gauč a prešiel jeho nohy. On stočený jeho hornej pery sarcastically a dal counter-spin. "Kde je Mitzi Gardner?"
  
  
  Nemal som čas ani chuť hrať Q & A. samozrejme, on si Tara v hoteli. Ale ja som nemohol spoľahnúť na Jerome to celú armádu spanie, a ja som nechcel riskovať, že hľadať v celom hoteli. On vystúpil pred plukovník a zabuchli hlavni luger do jeho ego. Bolo to škaredé poškriabaniu. Jej ego nechcel zabiť ňou; aj on bol len človek, ktorý by mohol kontrolu armády v tom čase, a on stále potrebné nen. Ale najprv som sa bál o Tara bezpečnosti. Povedal jej to Jerome a dodal: "nebudem ľutovať disfiguring svoju tvár, ak budem musieť."
  
  
  Bol to pekný muž. Vedel, že, a on bol márne. "Všetko v poriadku," povedal. "Nemôžete zadarmo jej rovnako. Miss Sawyer je v hale v jej suite na hornom poschodí. Existuje šesť sto mojich vojakov medzi dolné a horné poschodia."
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 7
  
  
  
  
  
  
  
  Zatiaľ čo Lambie držal plukovník u hlavne, Vojenskej a ja som sa vyzliekol Jerome jej bundu a tričko a roztrhol košeľu na prúžky zviazať ho hore. Sme nechali hmú sedieť na pohovke.
  
  
  "Zostaň tu dávať pozor na neho, on" prikázal jej. Ukázal jej hmú ako dvere kontroly pracoval. "Počkajte, kým Lamby a ja som sa dostať ku dverám. Otvoríte ho Rivnenskaya len natoľko, aby sme sa prejsť, a potom zatvorte a znova.
  
  
  Lambie dať zbraň na moje späť, a začali sme na prechádzky. Na Černoch bol zabraný do detektívne román, a nevyzerala až kým mal strčil ju pod nosom ako hmú luger. Keď som videl, čo mu bolo čítanie, musel som sa budú smiať. "Neviem si to, to, to bol pridaný chvíľu pred Lambie hit jeho ego tvrdé lebky, s zadok jeho pušky. Zroloval mimo stoličky a na podlahové. Či už bol mŕtvy, alebo nie je väčšinou závisí od hrúbky ego lebky. Sme dotiahli svoje ego jeden z kasína pokladnice a priviazal ho na stoličku. Išli sme rýchlo do výťahu. Do polovice lobby, výťah dvere sa náhle otvorili. Vojak prišiel, videl nás, a pokúsil sa ponoriť sa späť. Stiletto spadol jej a na chvíľu našiel ego v egu, Adam spoločnosti apple. Lambie ťahal ego za recepcii. Klávesy Tare izby tam neboli, tak potrebujeme ako ticho, ako je to možné.
  
  
  Išli sme späť do výťahu, a on zdvihol dva machetes, ktorý mal pošmykol z pásu vojaka po biť ego. Teraz sme len mali 599 súperov.
  
  
  V hornej časti sme narazili na dvere Tara apartmán. Zámok bol zlomený s stiletto, a my sme boli vo vnútri, skôr ako ktokoľvek iný objavil v hale.
  
  
  Izba bola dusí. Klimatizácia bola vypnutá. Tara Sawyer ležal na posteli, ruky a nohy, rozložené. Mala na sebe pár nohavičky a podprsenky. Jej zápästie a členky boli viazané na posteľ závesom, tak ona môže sotva pohybovať. Nah, nemal vo svojej úst kolík, ale to asi nebolo by boli potrebné. Zvuková izolácia Sawyer Grand LaClare bola výborná. Nanajvýš by to mohlo byť vypočutý v ďalšej miestnosti.
  
  
  Ona ma videl a Lambie. Jej tvár bola contorted s zúfalstva, a on si myslel, išla kričať. Ey dať ruky nad jej ústa. "Jerome to ľudia, ktorí sú tu. Byť pokojný.'
  
  
  Oči sa jej vyrazil na Lambie. Myslela som bol chytený, príliš. Bolo to Ay, ktorý vysvetlil, že on bol na našej strane. Jej krásne modré oči boli teraz veľké a tmavé . Strach v jej očiach bol teraz nahradené hnev. Zbavil jeho ruku okolo jej rta a pobozkal ju. Potom sa pustil ju rozviazať jej shoelace. "Že zabil svojho ega?"
  
  
  Jej vedel, že ona bola imelo odkazom na Fleming. Povedal som jej. "Vôbec nie. Boli sme schopný pokryť neho. On je zranený, ale on to bezpečné, na horách so Noe."
  
  
  "Kto je to?'
  
  
  Samozrejme, že nikdy nepočul o tejto starej black sprievodcu a ego kmeňa. "Chcete zavolajte mi klamár, keby som vám povedal viac o novembri, ale keď sme sa dostať von z mesta, živý, budem zaviesť k nemu. A aj potom, nebudete tomu veriť."
  
  
  Bolo to rýchlo uvoľniť pomocou shoelace na zníženie bolesti. Jej ruky a nohy boli biele a opuchnuté od obehové poruchy. Hej, to bolelo, a on videl, že by to byť, kým ona by mohol opäť chodiť. Avšak, nemohol som rizika účtovná sl. Ak niekto pokúsil sa zastaviť nás na cestu, ja by som zúfalo potrebujú moje ruky, a pravdepodobne Lambie príliš.
  
  
  On dabbed Tara je zápästia a členky s studenej vody okolo vane. Potom ona zobrala tenké bavlnené šaty okolo wc. Vyzerala lepšie ako ona bola, ale jej nohavičky a semi-transparentné podprsenka jednoducho nie sú ideálna pre cestovanie počas vojnového.
  
  
  Trvalo Tara drahých minút pobyt na jej nohy. Urobili sme izbu od miestnosti kontrolu tohto. Lambie poslala ju hale skontrolujte, či ukončiť bolo jasné.
  
  
  Chvíľu neskôr, sa mu strčil hlavu na konci dňa a beckoned k nám. Sme bežali k výťahu, tak rýchlo, ako Tara stav umožní. Hneď, ako som stlačil tlačidlo, som ju videl, ako sa otvorili dvere na chodbe.
  
  
  Dostali sme sa na prvé poschodie a výťah dvere sa pomaly otvorili. Videl som vojak cez trhliny. Dokonca aj horšie, Plukovník Karib Jerome tam bol s zbraň a ukázal na nás.
  
  
  On sa prikrčil za kovové dvere a súčasne stlačené suteréne tlačidlo. Hunspell odrazil kovové steny výťahu. To bol zázrak, že nikto okolo nás bol zranený. Dvere zatvorené a išli sme dovnútra. Je to pocit, ako hodiny prešli. Ak tam bol žiadne auto v garáži, alebo výstupu bol zablokovaný, David Hawke mohli napísať jeden vypnúť prostredníctvom svojich agentov. Tom Sawyer by stratili svoju dcéru, a Noe by stratili sakramentsky dobrý asistent.
  
  
  Bol som zvedavý, kde iné asistent Tony bol Posadnutý. Pravdepodobne mŕtvy. Ak Jerome mal presvedčený, Ego, ego nechať ísť na vysokú sumu, mohol by čakal, že guľka. Na Plukovník bude mať žiadny dôvod, aby jeho slovo. Bolo zrejmé, že to bola chyba nechať chudobných simpleton tu, sám s takýto charakter.
  
  
  Výťah hit vzduchu rezervy v suteréne. Boli sme v garáži. Bolo tam veľa áut, ktoré patria k hostí a vyššie-platení zamestnanci, ale nečakal som, že nájsť kľúče v nich, a ja som sotva mal čas skontrolovať ih všetko. Vojenské vozidlo bolo zaparkované na výstupe. To bol pravdepodobne pripravený v prípade núdze, a fungovalo to rýchlo. Okrem toho, že to zdalo míle ďaleko.
  
  
  Uviedol to na ňu. "Beh na jeho auto," povedal som. "Take ego, keď som pokrytie jej ústup."
  
  
  Zrútili sa. Aspoň Lambie bol beží tak rýchlo, ako by mohol, tak ako bol ťahaním kameňom úrazu, Tara za ruku. Výťah, dvere sa otvorili. Keď otvorila na dva palce, on strieľal cez priepasť, nasledujúce Jerome je viesť. Ja som ju počul kričať a dúfal, že to bol plukovník. On si streľbu ako sa otvorili dvere ešte viac a viac kričí boli vypočutí. Konečne niekto prišiel s geniálnym nápadom odoslania výťah zálohovať. On si streľbu do dverí bola úplne uzavretá. Teraz sme mali malú výhodu. Bežal do auta a skočil vedľa Tara, ktorá sa rýchlo začal motora a potom sa usadil na sedadlo vedľa vodiča. Šťastný. Ak to bol Mitzi Gardner, by sme boli hádajú o tom, kto by riadiť, a tam bol žiadny čas na to práve teraz.
  
  
  Išiel som za ňou v druhom výstroj a obrátil na opustenie. Ego nebolo barricaded. Ako mimmo schválený hlavným vchodom do hotela a glanced na dvere, videla Jerome a pár jeho mužov uteká. Zastavili na schodoch strieľať na nás, ale boli príliš rýchle. Zábery šiel nízko položené.
  
  
  Som zigzagged to, aby sa minimalizovalo akékoľvek ďalšie šance zasiahnutý mikrofóny a reproduktory, a počul Lambie streľby zo zákulisia. Jej hmú kričali na neho vytiahnuť seba. On nepočuli ma. Alebo to možno bol príliš nadšený reagovať.
  
  
  Bolo príliš neskoro, potom. Ja som ju počul kričať krátko, a v spätnom zrkadle som videl, Lambie vypadnúť okolo vozidla. on len položiť ešte v polovici cesty. Predné ega tričko bolo namočené v krvi. Jeho telo sa otriaslo ako guľky udrel. Jerome dostal svoju pomstu na hmú, teraz, že sme boli príliš ďaleko, aby sa chytil.
  
  
  On sa sústredil na jazdu, sa snaží ignorovať jeho únavu. Žiadne ďalšie guľky whistled za nami. Jerome a jeho vojaci bežal na autá zaparkované pri vchode do hotela. Boli sme ďaleko od domova a bezpečné.
  
  
  Na bulvár, som swerved to a vstúpil na plynový pedál. Kamión bol viac vhodné pre nosenie ťažkých bremien, ako aj pre zvýšenie rýchlosti. Mali sme nejaký čas, ale to nebolo dosť, aby sa zabránilo plukovník je výkon.
  
  
  Boli sme mimo mesta, a zamieril na Tony Vyhral hotel. Niečo mal byť vyriešený rýchlo. Nemohol som sa vyhnúť Jerome na pobreží ceste. Mal som dve možnosti. Prvý je skryť truck v prístrešok na starom hostinci. Druhý bol zlý cesty so zákrutami cez hory.
  
  
  Napadlo mi, že plukovník pravdepodobne vedel o inn jeho existencie, a že Noe ho používali. Hmú ani nebolo treba bojovať. Celá budova bola vyrobená z dreva. Mohol spálil nás.
  
  
  Tak, že si vybral horské trasy. Naše ťažké nákladné vozidlo by mohol zvládnuť výmole a hrbole lepšie ako ľahšie autá za nami, a nemohli ísť rýchlejšie, než sa nám na tejto ceste.
  
  
  V čase, keď sme dosiahli ohýbať, sa ešte nezaregistrovali nás. Sergej prešiel ho a otočil volantom. Boli sme teraz neviditeľné jungle prostredie pre dva Džípy absolvovanie mimmo nás na hlavnej ceste. Veľký. Zastavil, vytiahol reflektory okolo držiaka a pristúpil k nakládke skontrolovať, čo sme mali s nami. Alebo možno Lambie klesol zbraň. Môj strelivo dodávky bola málo.
  
  
  Nemohol som nájsť zbraň medzi zvitkoch z lana, lopata, a tri debny. Ona sa chystá spustiť, keď Sergej Svietidlá vynechaný text o jedno z políčok všade: "Dynamit". On vytiahol políčko dopredu. Niekoľko prúty mal vypadol, ale väčšina z nich ešte úhľadne zabalené v pilín.
  
  
  Ak Plukovník Jerome zistí, my sme nechali hlavnej ceste, on vám určite otočiť. Ale boli sme pripravení ju prijať. Sme išli asi 100 metrov do džungle. Jej objavilo okolo nákladného vozidla vystrihnúť a bežal späť na križovatku, pripravený na ceste. Som si to v čase, Jerome je Džípy prišiel do pohľadu. Oni išli rýchlo, vyskočil z rohu, a jej uskočil na ih svetlá. Oni zbadali nákladné vozidlo na vzdialenosť a išiel k nemu, krik vo víťazstvo. Ako prvý Jeep priblížil, knôt zapálil ho. On hodil palicu dynamitu do zadnom a prikrčil tak ďaleko, ako mohol do zeleň.
  
  
  K výbuchu došlo okamžite a hodil ma späť na ceste. Ale môj fyzický stav bol oveľa lepší ako jeep cestujúcich. Bola som ešte stále drží môj dych, keď som počul Tara je hlasom volala ma. Vstal skôr, ako by si želali a motioned pre Ay, aby zostali ďaleko, pri pohľade na hlboký kráter, ktoré tvorili v ceste. Za mňa, druhý Džíp vytiahol až do zákruty. Dievča a ja som bežal späť do auta. Boli sme už jazdy na plné obrátky, keď Jeep screeched zastaví kráter z krátera. V spätného zrkadla, videla Jerome je vysoký obrázok nahnutá nad obrovské pothole v ceste. Guľky whizzed minulosti nás, ale my sme už boli príliš ďaleko pre nich bolí nás.
  
  
  Tara nechápal som, čo sa stalo. Vysvetlil to, čo on by nachádza v zadnej časti nákladného vozidla, oprel v jej dať rýchly bozk, potom obrátil svoju pozornosť späť k ceste.
  
  
  "Sme v bezpečí, teraz," jej manžel povedal. "Nemôžu riadiť cez tento jamy, inak budú musieť vyrúbať stromy. A to si vyžaduje čas. Pripravte sa na rozbúrenom mori jazdu ."
  
  
  V tme, skoro som bežal do stromu, ako som sa obrátil rohu, ktorý mi pripomenul, že som potreboval Sergej. Riziko odhalenia bol menej dôležité teraz ako riziko beží do stromu. Pohľad na moje hodinky mi povedala, že v noci bol už koniec. V čase, keď sme dosiahnuť najťažších miestach, to bude takmer svetlo. Toto bolo oveľa jednoduchšie, aby tak urobili.
  
  
  Ale teraz to bolo ešte za tmy, a svätý svetlá svietili cez hustú zeleň. Tara museli držať na dvere jamb na deň, aby sa zabránilo zasiahnutí jej hlavu na streche. Ona kráčala niekoľko kilometrov, potom horko usmial.
  
  
  "Nick," povedala. "Ja si nemyslím, že som správny človek na to. Bol nadšený, keď sa sem prísť a stretnúť sa Fleming. Bolo to tak romantické ." Jej smiech znel sklamaný. "Teraz viem, že je to vlastne Della Ulici."
  
  
  Jej, sa zasmial. "Je Rozprávkový Svet sklamaním?"
  
  
  Tak ona sa bál, rozprávanie, aby sama v skontrolujte. Sme šplhá vyššie a vyššie, a bude to ešte zložitejšie od teraz. Jej, myslel, že to bol dobrý dôvod pustiť opraty. Nakoniec, úzkosť je stimulant, a sex je skvelý sedatívum. Zastavil sa a otočil kľúčom v vznietenia. To bol veľmi tichý. Vyšiel von, obišiel auto a otvoril dvere na Tara stranu, a vytiahol ju von. Som ťahal ju za auto, takže by som mohol skontrolovať oblasti, s svetlomety pre všetky drakmi alebo porcupines, ktoré by mohli kaziť zábavu. Jej ústa boli ako hladný ako ja. Hej, to bolo len tak ťažké, ako to bolo pre mňa. To trvalo dlho, kým sme konečne hrali takú hru truck úplne vyčerpaný a spokojný. Usmial som sa na ňu. 'Sa cítiš lepšie?' Ona prikývla, oprel späť v jej stoličku, a zatvorené oči.
  
  
  V čase, keď sme dosiahli útesu tvár, to bolo už svetlo. Povedal som Tara, aby jej oči zatvorené na chvíľu, a určite dosť, ona okamžite otvoril ih pozrieť so záujmom. Keď sa pozrela von z okna a videl len abyss, ona zbledol. Sedela vzpriamene, zdvihla bradu.
  
  
  Ako sme prešli nebezpečné časti priepasti, myslel som, že Fleming. V mieste, kde cesta prišiel do slepej uličky, sme sa dostali von a pokračoval v chôdzi. Teraz sa objavil niečo, čo som ešte nezaregistrovali predtým. Chodník viedol do strmej rokliny; nad okraj, na druhej strane, boli jaskyne, kde kmeň je predtým prebytok obyvateľstva mal žihadlo. V okamihu, nikto sa zdá, že v ňom žili. Hrubé drevené brány pevnosti boli zatvorené. On využitý to s zadok jeho zbraň. O niekoľko minút neskôr, ona počula rachot reťaze a presun drevené skrutky. Potom bránu otvorili a muž v bielej košeli beckoned nás vo vnútri. Tara vyzeral, že by videl duch.
  
  
  Noe pozdravil dievča, oddane, povedal, že Fleming bol lepší pocit, potom prepne do Barentsovom Mori Oblasti je zlé správy oddelenie.
  
  
  "Naša linka bol rez poslednú noc. Nechceli sme počuť nič z vnútra fretku s nimi po ľavej strane. Môžete mi povedať, aká je situácia v Prístave Španielsku?
  
  
  On podozrenie, že starý hotel na okraji mesta bol viac ako len miesto na pobyt pre domorodcami, ktorí chceli navštíviť mesto. Mal to byť centre Barentsovom Mori územia pre správy, ktoré prišli cez mestá a boli prenášané pomocou jungle drum. Ak tam boli žiadne ďalšie správy, znamenalo to, že Jerome mal zaútočila Nach.
  
  
  Bol veľmi unavený. Hodín dlhých napätie začal hromadiť. Túto veľkú pevnosť bola nedobytné. Králi, piráti, a rebeli sa vždy snažil márne výzvou vysokými múrmi v ich dávnych čias. Ale tentoraz len ochrana bola moja Luger a niekoľko guliek, Mitzy Gardner je elegantná malý kút, a niekoľko debien dynamitu. Trochu proti moderne vybavené armády. Jej, oprel proti hrubé kamenné povzdych a informovaný Tony víťazstvo. Povedal som hmú, čo som sa chystal urobiť s dynamitom.
  
  
  "Mal by som mať nafúknuté, že cliff hneď," som sa vyznal.
  
  
  "Ale nemyslel som si, že sa to potom, a teraz je to príliš ďaleko. Ale ja som len otáčaním tohto trasy na mínové pole. Nečakám Jerome sem v džípy. Ego je na prekvapenie. Potrebujem vrátnici.
  
  
  Noe zostavil tím, a predstavil ju na dievčatá.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 8
  
  
  
  
  
  
  
  Ľudia vytiahol dynamit okolo vozidla. Brali fialová otvorené tu v pevnosti, takže celý box pre zariadenia, bane, pozdĺž cesty. Pred odchodom kamión, to bola odstránená distribútorom rotora tak, aby nikto iný nemohol začať kamión. Obrátil sa na cestu do mínové pole, uistite sa, že munícia boli nastavené tak, že jedna osoba môže odpáliť každý nabíjanie nezávisle od ostatných. Ako pracoval, mohol počuť na bicie v pevnosti; neboli správy, ale slávnostné zvuky. Jej odhad bol, že Noe bol snaží zvýšiť morálku málo.
  
  
  Do času, keď skončil, mal pocit, úplne vyčerpaný a hladný. On sotva sa to do pevnosti. Skutočne, tam bol rituál. Posvätné vtáky boli zabití a variť do vriacej vody. Nahé domorodcami s spears tancovala okolo kotol. Mali výborné ukončenie vojenskej zbrane pre boj s pancierovými päsťami a submachine zbrane.
  
  
  Noe sa starala o to, že pred mal šancu jesť čokoľvek. Nebol som aj pol ešte spí. Keď Noe dostal tento jednotný prevodovka, jej ležal v chladnej tmavej miestnosti, na shadow line v deň svojej mohli vidieť, že slnko už dosiahol poludnie poloha. Som dať človek na stráž do chodník. Z tohto umiestnenia, by ste mali byť schopní počuť vozidiel blíži sa z diaľky. Teraz stál pred Nov, a on bol vzrušený.
  
  
  
  
  "Vojenské priblížil kamión," Noe povedal.
  
  
  Jeho okamžite prebudil. - "Koľko je ih?'
  
  
  "Nemôže počítať." Noe hovoril watcher.
  
  
  "Hovorí, že:"veľmi, veľmi veľa."
  
  
  On vstal a bežal k bráne. Teraz, že by mali nasledovať chodník, a prijať ju do hotela uistite sa, že nenašiel žiadne dynamit. Vojna tanečné bolo viac, a ľudia, ktorí odišli do svojej jaskyne boli utekali späť do pevnosti.
  
  
  Prešiel dvere Fleming miestnosti a zastavili na chvíľu. On stál na deň medzi dve dievčatá. Tam boli žiadne škaredé červené pruhy na jeho obviazanú ruku, č šedé pruhy na jeho čokoládovo-hnedá tvár. Nemal som čas býva na to, ale Fleming je rýchle obnovenie ma prekvapilo. Som hodil okolo mojej hlavy ako som si prechádzky. Bežal cez bránu a dole cestou. Ak boli rýchle, jej môže spustiť sa do nich, ale jeho mala byť istý.
  
  
  Keď som prišiel do priesmyku, ešte som nevidel nič. On bol v zúčtovania teraz, a prostredníctvom korunami stromov mohol vidieť nákladné auto na dne rokliny o pol kilometra ďalej. Skupina asi tridsiatich ľudí stojí bok po boku nemal v úmysle lezenie nahor. Zaujímalo by ma, prečo. Potom som počul hluk za mnou. To bolo Mitzi. Nah mal reumatizmus.
  
  
  "Je to ďalší útok na druhej strane, Nick. Lodí v zálive. Lodičiek.'
  
  
  To vysvetľuje, prečo bola skupina stále čaká na prízemí. Bolo to spoločné akcie, kliešťový hnutie, ktoré by začali súčasne na dvoch frontoch. Ee dal ruku okolo jej ramien. "Môžete odpáliť bane?"
  
  
  "Toto bol vždy môj cieľ v živote. Čo by som mal urobiť?'
  
  
  Ukázal jej hej zapaľovanie, odovzdá ju hej ľahšie, a povedal jej, čo má robiť. "Cestu medzi týmito dvoma bodmi bol zamínované." Poukázal na dva body. "Zapaľovania na pravej zapáli najnižší poplatok troch minút po zapaľovanie, poistka. Keď prvá skupina dosiahne poradí, ee, musia byť osvetlené. Dúfam, že bude dosť, hoci niektorí vojaci môžu byť hlúpy občas. Urobte si čas. Ale zastaviť ih."
  
  
  "S radosťou.'Ona pobozkal ma a mám dojem, že ona bola bozkávanie mi zbohom. "Veľa šťastia s flotily."
  
  
  Jej, sa zasmial. "To bude fungovať. Dôvera Noe."
  
  
  Som ubezpečil ju lepšie, ako som sa cítil. Nemali sme žiadne zariadenia, aby vydržali obliehania na oboch stranách pre dlhé. Bol som urobil, čo som mohol v rámci mojich schopností, ale niečo mi povedal, že to bude trvať zázrak prežiť tento deň.
  
  
  Hlavné zmeny sa uskutočnili v pevnosti počas mojej neprítomnosti. Kmeň bol zaneprázdnený. Rebríky stál na pevnej strechy, ktorý tiež slúžil ako ochranný múr, a lebka-veľké skaly boli prinesené do vedierka, ktoré prešli okolo hand-to-hand ako na bežiacom páse.
  
  
  Napodiv, bola to povznášajúci pohľad. Na rytmické kolísanie všetky tie čierne ruky ako oni prešli materiálu ako obývacia strane dal dôveru týchto ľudí, ktorí už pravdepodobne nikdy bojoval skutočná vojna v ich živote.
  
  
  Noe sa udržiavali na vystúpenie, ale zdalo menej istý ako ego ľudí. Rozprával sa s Fleming v pokojnej rohu pri bráne. Fleming oprel o stoličku a zdalo sa, že sa snaží presvedčiť Tony niečo. Lizzie sa dostali nad sledovať diskusiu.
  
  
  "V poriadku, Noe, chcem veriť, že Jerome hrá dvojité hra. Ale ja nemôžem nechať vás a vašich ľudí riskovať svoj život s mojím spôsobiť. Ak Jerome je, že silné, potom musím poslúchať, tak ako som jej Všeobecné Hammond. Som sa vzdať a byť vyhostený do Spojených Štátov. Jerome je schopný človek, a tento ostrov má, po tom všetkom, prežil vojenskej diktatúry predtým. Možno by som mohol ešte dať em niekoľko rád. Jej chceš dať mu bol môj odkaz.
  
  
  Odosielanie Jerome správu, aby bol svet podpisový vlastnú smrť rozkazu. Aj keď Plukovník odišiel Tony Vyhral a Ego kmeň sám, ona nebude mať patril do krajiny žijúcich na chvíľu. Jej, myslel, že to bolo dosť zlé, aby spĺňali poraziť. On nenávidel to. Ale to bolo ešte horšie si predstaviť, čo by sa stalo, keby ma Jerome bolo ako urazený, ako som si myslel. Patriarcha odpoveď, že ju čaká. To, vykradnem nudné tirade.
  
  
  Fleming, rešpektujem váš idealizmus, ale to žalúzie vás. Keď Generál Hammond sa zbavili ste, ľudia stále veril, že on by opustiť ostrov do Islanders. Mohol si dovoliť vyhnať vás. Karib Jerome nie je možné tak veľkorysý. On je ako nepopulárne, ako on je ambiciózny. Ako dlho, ako ste nažive, ste hrozba pre neho. A to nie len váš život, ktoré je v stávke. Ak Jerome uspeje, bude zase tento horský do raketové základne. On bude riadiť nás preč, a priviesť našich nepriateľov tu. Nemôže zostať pri moci bez Ruska podporu. Tento horský bol náš posvätný domov po celé stáročia. Títo ľudia by radšej zomrieť, než sa vzdať tejto hory."
  
  
  Starý muž povedal, dobre. Bol presvedčený o Fleming, ktorý ukázal, že to bol on, nie je citlivý na rozumné argumenty. "Priznám sa, máš pravdu, Noe. Jeho žijeme vo svete, sen príliš dlho. Dúfam, že niekedy trvá na zvodné vzduchu. Ak ju budete potrebovať, môžem hádzať kamene s jednou rukou."
  
  
  On sa dotkol Tony Vyhrať za ruku v geste súvislosti, potom iba s jeho dobré nohu na parapete.
  
  
  Noe beckoned na mňa. Vyliezol som hore na streche a pozrel sa cez cimburie lagúny vchodom. Blížiace sa flotila vyvrátil správy v médiách, aby mi o tom, ako Britská evakuovaných Dunkerque počas vypuknutia druhej Svetovej Vojny. Každý rybársky čln, každý rekreačné plavidlá, skrátka všetko, čo sa dalo nájsť v Prístave Španielska, sa blíži nás.
  
  
  Jej sny boli Amerických torpédo člny a pokrývajú až ovzdušia odber vzoriek s rýchlo bojovníkov. Ale bolo to krásne fantazírovať.
  
  
  Prvé lode plavili jedna po druhej na maximálnu rýchlosť na & nb v našom smere. Lode, ktoré plávajú na nich prežije. Prvými, ktorí budú čeliť prekvapenie. Oni sa rýchlo blížil, zrejme neuvedomujú, pod vodou priehrady, že by čoskoro zastaviť ih z pohybu. Tonyho povesť pre víťazstvo by strašiť ľudí preč z tohto malý prístav, tak nevedeli nič o zaplavenej priehradou.
  
  
  Keď sledoval, ako prvé dve jachty pretekal bok po boku spolu. Aj bez ďalekohľady, mohla vidieť päste a guľomety, že ľudia stále na palube. Dopadnú na priehrade v rovnakom čase ako zvuk kovu krakovania. Luky chované, trupu zatriasol, a otras mozgu hádzali muži z paluby do mora. A na oslavu vrak, zároveň tam bol pop prvé obvinenia, že Mitzi mal strany.
  
  
  Za prvé dva nešťastné jachty boli dve remorkérov, že by už brzdy. Oni udrel do kamennú stenu a zavesiť pod uhlom. Okolo muža, ktorý padol cez palubu, niektoré sa utopil v rámci hmotnosť topánky a iné zariadenia, iní podarilo zachytiť na priehrade. Ďalšie lode sa podarilo zastaviť uprostred lagúny. Ale tri lode naložené s vojakov ozbrojených na zuby hit dam aj bez toho, aby žiadne viditeľné poškodenia. Našli neočakávaná prekážka, s palicami. Oni ležali na výšku protipovodňovej bariéry na schody vedúce k pevnosti.
  
  
  Ľudia okolo prvú loď začala cez dam na schodoch. Tretia loď zálohované mierne a vystrelil a bočná časť z krytu na železnici.
  
  
  Som si nevšimol Noe prísť po schodoch, ale ja som si ho stála vedľa mňa. Mal bambusu periskop s extra zrkadlo, ktoré mu umožnili pozrieť úprimných cez zábradlie. Zdvihol ruku, pripravený na signál. Hnedé údaje stáli pozdĺž železničnej, každý drží rock.
  
  
  Zvuk vojakov " topánky sa stali viac a viac počuť cez streľba z lode. Potom som počul vrčanie na druhej strane steny, a vedel som, že vojaci boli teraz otvorene pod nami. Noe je znížený ruke. Tam bol náhly pohyb proti múru.
  
  
  Muži zabudol guľky whizzing nad ich hlavami, naklonil osem-nohy-hrubé steny, hádzali kamene, a vzal kryt znova. Tri okolo nich zrútil z ich rán. Iní vzal ih a vzal ih sedadlá.
  
  
  Kryt oheň zrazu sa zastavil. Sledoval som jej pozdĺž cimburie na spodnej časti po schodoch. Vojak videl jej pád, reťazová reakcia orgánov koľajových smerom na more.
  
  
  Tonyho mužov vyhral opäť priniesli kamene a pripravené na opakovanie úspech.
  
  
  Kryt oheň mal opäť, a smrtiace viesť whistled nad cimburie znova, dierovanie otvorov vo vetre-porazený stonať.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 9
  
  
  
  
  
  
  
  Druhý výbuch otriasol džungli. Tak Mitzi mal na svetlo druhej poplatok prvý. Ona nepotrebuje Noe práve teraz. To ešte nemohol zasiahnuť lode z Luger, a guľky okolo ih delostrelectvo nemal poškodiť steny príliš veľa ešte. Starý obor kontrolované schodoch dobre. Jej, bežal na cestu. Mitzi sa posadil na zem s tretím poistka na ruky a pozrel sa trápi. "Sú stále múdrejší," povedala mi. "Prvýkrát som mal sedem, a druhý dis mal štyri, všetky spolu. Ale teraz idú jeden po druhom. Vo vzdialenosti osem metrov. Je to škoda, celý sklad pre jednu osobu.
  
  
  "Nie, nie sú za to," súhlasil som. "To nevadí. To bude zničená ih individuálne ."
  
  
  Vojaci išiel dopredu. Nechceli bojovať, ale oni, vyvolalo na nadávať dôstojníkov za nimi. Oni nemali pozerať sa dopredu, ale na boku a na zem vo forme pasce.
  
  
  Bežal som cez podrastu na vhodnom mieste pre mňa. Vyčnievajúce kus skaly, ktorý sa vzťahuje na cestu z nižšie. Ak by mohol dostať sa tam skôr ako vojaci, mohol pracovať konštruktívne s jeho Luger . Ona práve dostal tam, keď prvý človek bol na dosah. On bol krátky, stocky, a veľmi tmavé. Ego tvár bola premočená v potu. Odmlčal sa chytiť jeho dych, pomaly kráčal späť, udržať oči na chodník. On sa zameria na luger (plachetnica), potom si to rozmyslel a holstered ego znovu. Tam bol lepším spôsobom. Koniec koncov, on nevedel, že som tam bol.
  
  
  Môj dodávky munície ľavej veľa byť požadovaný tak, a ja som sa nemohol spoľahnúť na to len zatiaľ. Ona bola unsheathed o stiletto na jej pravé predlaktie. Ako vojak prešiel za mnou, nech leapt na neho zozadu. Zrazilo ego kop. Cítil som sa ako malý odber vzoriek vzduchu nechal v jeho pľúca bol vyhodený von z neho. To nie je môj vlastný zabiť v bezvedomí súpera. Ale tentoraz nemal som na výber. Teraz nemohol dovoliť ten luxus, pričom väzňov. Neochotne, on dokončil svoju prácu, vytiahol jej ego pod bush, vzal Ega puška a bandolier, a pretekal späť do svojho úkrytu. Ak pokračoval ako to, že mohol zničené pomerne málo z nich, ako aj nahromadili zásob zbraní. Výhodné a rozumné!
  
  
  Ďalší strčil nos rohom. Zastavil sa, vyzerať prekvapenie v jeho očiach ako videl bloodstains na zemi pred ním. Zdvihol hlavu ešte viac, obrátil sa a uvidel ma. On niesol samopal pripútaný k jeho žalúdok, a to prehodil promisingly v mojom smere.On rýchlo vytiahol pištoľ z jeho závesu a vystrelil guľka do emu hlavu predtým, ako sa mohol vytiahnuť spúšť. Ona bola ticho poďakoval tým, Hawk pre tréning rýchlosť a agility, čo všetko najlepšie AX agenti majú robiť pravidelne, a ktoré sa zvyčajne pohŕda, pretože majú vo zvyku vždy výrub na mojom uvoľňuje. Ale niekedy zlomok sekundy vyššia rýchlosť znamená, že rozdiel medzi životom a smrťou. Zostať pokorný, Nick, som si myslel.
  
  
  Ale je to stále krásne urobiť.
  
  
  Bohužiaľ, človek sa odvalil z trail tak ďaleko, že bol už v mŕtvom uhle. Ale ja som nemohol dať na tento stroj.
  
  
  S luger (plachetnica) v jej pravej ruke, skočil dolu, bežal na mŕtvolu, a začal pracovať rýchlo, nikdy pričom jeho oči z cesty. To bolo naložené s muníciou ako pack mule. Zlatý pruh!
  
  
  Ego valcované jej nadol strane cesty do kríkov, stretli jeho zbrane, a bežal späť na jeho miesto. Nikto nemá prísť za rohom, ešte. Divné. Bol som obsadené na chvíľu. Oni počuli Luger (plachetnica).
  
  
  Čakal som ďalších desať minút pre ňu, ale nikto sa neukázal, a ja som začal cítiť, ako by som bol strácať svoj čas. On sa vrátil, aby Mitzi s jeho korisť. Tu by mohol vidieť autá a džípy nižšie. Vojaci zhromaždil okolo muž s walkie-talkie. Boli pravdepodobne čaká na nové objednávky od niekoho vyššie. Mitzi posudzovať naše nové zbrane. Jej, sa zasmial.
  
  
  "Oni sa nezastaví nič Jerome môže hodiť na nás, ale aspoň sme sa trochu tromf. Že malá armáda tam budú vedieť, že sme ozbrojení
  
  
  Poukázal na skupine nižšie. "Oni sú ako zmeniť svoje plány. Cesta je príliš nebezpečné, a nemyslím si, že bude ďalší frontálny útok. Ale dávať pozor na ih a upozorniť ma, ak sa mýlim."
  
  
  Ona si olízl pery. "Nechajte puška tu budete?" Možno by som mohol urobiť niečo užitočné s ním."
  
  
  Nechal som jej pušku a nejakú muníciu. Hneď ako odišiel, počul nový zvuk - hromový bane na pobrežnej ceste. Možno je čas vyhodiť do povetria dynamit znova.
  
  
  Skončil načítanie keď nové autá zastavili na konci cesty. Vojaci vyšiel von a videl som muža s walkie-talkie. Mal tušenie, že títo vojaci by prístupom v skupinách. Namiesto čakania na nich, aby sa rozišli, Stahl odpálil prvé starosti.
  
  
  Vybuchol pod jeep a tiež zničil dva kamióny. Keď hluk výbuchy ustúpila, výbuch automatické oheň bol vyhodený na autá za ňou. Autá, ktoré boli neporušené presunula do chodu a opatrne presunul späť. Vyzeralo to ako by to bolo tiché na chvíľu, tak sa rozhodol vrátiť sa do pevnosti. Strecha bola hlučná. Každý, kto bol v úkryte, ako päste a long-range pušky naďalej oheň na zábradlie. Noe beckoned mi pozrieť sa prostredníctvom ega periskop. Videl som veľké skupiny vojakov ísť cez protipovodňová bariéra na schodoch. Niektoré z nich už dosiahol schodoch a boli lezenie nich. Noe sa pozrel grim.
  
  
  Všetky dopravné bola rýchlejšia než by som bol rád. Ak kryt trvalo dlhšie, mali by zasiahla svojich mužov, ale nemohli sme dostať ich do ohňa zastavil. Som využitý na platiť telefón a povedal Noe, dajte mi vedieť, keď boli na poschodí.
  
  
  To však nebolo potrebné. Po niekoľkých sekúnd, kryt oheň zrazu sa zastavil. To bolo znamenie pre mňa. Jej podrážkou prišiel lízať, ako sa jej, kráčali medzi dvoma jazýčkov. Skoro hit vojak v tvár s samopal, ale ten uskočil ako vojak vzal posledný krok. Výstrel v "automat" hodil ego na muža za to. Obaja padli cez okraj. Pokračoval streľby, kým schodoch a väčšina dam boli očistení. Posledný z mužov bežal späť do svojej lode a vzala na kryt tak, skáče do vody.
  
  
  Tam bol žiadne ďalšie fotografovanie. Flotila sa presťahovali na konci priehrady a ukotvené, kde Mitzi a ja sme boli objímať sa navzájom v slanej vody. Zdalo sa pred storočiami.
  
  
  Vrátil sa na Noeho. Som si sadol a lit jeden okolo dlhé, tenké a chutné cigarety vyrobené najmä pre mňa v Istanbule. "To bol prvý zákon," povedal som. "Sme si asi si oddýchnuť."
  
  
  "To môže byť pravda pre vás, Nick. Som veľmi vďačný za všetko, čo ste urobili. Ale obliehanie nie je rozbité ešte len oneskorené a nie na dlho. Jerome ' s army vrátia. Viem, že my ľudia si myslia, že som vyhral, a to je dôvod, prečo sa očakávať, yahoo. Ak nemám im hostinu, že si myslí, že som zabudol ďakujem bohom za víťazstvo, a oni to strach na scarecrows nebude prospech nás, nič viac. Potom stratí vôľu bojovať."
  
  
  Noe ma opustil, aby usporiadať oslavu s posvätný oheň, bubny, a slávnostný tanec. On rozdeliť svoj čas medzi sledovaním sviatok a sledovať nepriateľské flotily. Niektoré lode boli ukotvené na brehu. On bol naozaj prekvapený, že vojaci zostali v blízkosti lode a nemal pokúsiť sa dosiahnuť pevnosť prostredníctvom pláži. Walkie-talkies bude red-hot z objednávky a counter-reports.
  
  
  On stál díval sa na vode, keď cítil, ruku na jeho rameno. Bolo to teplé ruky lipnutia na moje prsty. Pozrel som sa okolo. Dievča naklonil mňa. Bola nahá od pása nadol, a jej pleť žiari z slávnostný tanec. Jej prsia zväčšila. moja tvár. Moje dýchanie začal urýchliť. A to nie je všetko.
  
  
  Mal som držal oko, na jej teraz, že každý bol zaneprázdnený párty. Ale tí, zatratený bubny nefungovalo na mňa buď. Tiež, tam bol žiadny viditeľný činnosť na lodiach. Sledoval som jej dole po schodoch. Sme nájsť inú mäkké flowerbed okolo listy v pokojnej rohu pri bráne.
  
  
  Potom to bolo všade. Zvuk bubnov bol tlmený. Bolo to trochu ako modliť sa, a on sa cítil divne pokoj. Pomohol dievča hore, a šli sme späť, ruka v ruke. Nechal som ju, aby sa vrátiť na parapete a pozrieť sa na steny.
  
  
  Flotila odišla do mora!!! Jedna loď bola stále v lagúne, pripravuje sa posledný opustiť prírodný prístav. Čo to sakra stalo? Išiel som dole schodmi informovať Tony Marshall, kto práve hovoril Fleming a Tara. Povedal som im, novinky.
  
  
  "Teraz sa môžeme dostať Fleming a dievčatá z tu," povedal som. "Možno sme sa môžete presunúť na ďalší ostrov a odoslanie správy do Spojených Štátov. Potom si môžete vybrať nás lietadlom. Týmto spôsobom, aspoň Fleming by zostať nažive, skúste to znova. A ja sa vrátim neskôr na odstránenie plukovník."
  
  
  Ale Fleming nechcel počuť o tom. Žiadne lietadlá. Č odstránenie Jerome. On sa vzdal a sourly povedal, em, že to bolo ego, osobnou záležitosťou. On sa musel vysporiadať s Nov, zatiaľ čo ona čakala na havarovanej lode.
  
  
  Noe vybral zopár ľudí, aby mi pomohol. "Najlepší plavci," povedal. Nepotrebovala som plavcov, len vrátnici. Som využil príležitosť, aby sa opýtať, ako Mitzi robil.
  
  
  To bol stále tam, kde ee odišiel, ale tam neboli žiadne Džípy za to. Len kamión tam stále bol. Povedala mi odišli, všetky naraz; pravdepodobne v rovnakom čase, ako sa lode plavili. Povedal som to na ňu, a ona sa na mňa pozrel skeptically.
  
  
  "Si nemyslím, Jerome dám hore, páči sa vám? Čo bude robiť?
  
  
  Nechcel som povedať, Noe a Fleming, čo som si naozaj myslel, o Della Ulici. Ale mohol som sa tam Mitzi. "Budem na vedomie, že prosil Castro o pomoc. Predpokladám, že môžeme očakávať, že bombardéry, delové člny, a všetko ostatné, že Rusko môže poslať do našej hlavy prostredníctvom Kuba. Dúfam, že to nebudeme tu už nie." Povedal som mu o lode, ktoré boli stroskotala na priehrade, a že som určené na poradiť Noe poslať ego kmeňa sa do džungle na chvíľu, potom sme odišli. Celý areál hotela, a pod nohami môžu byť veľmi horúce.
  
  
  Pozrela sa na mňa pityingly. "Beznádejný lokalite Rusko. Veľa šťastia s týmto."
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 10
  
  
  
  
  
  
  
  Na protivietor bol dosť silný, aby shake povrchu vody, ale to sotva spomalil našej rýchlosti. V preťahovaní nebol navrhnutý na rýchlosť, ale na vlečné člny účtovná výrobu celého interiéru okresov do Prístavu, v Španielsku, a aj keď sme boli plavba na najvyššej rýchlosti, mal som pocit, že sme boli plazenie.
  
  
  S pomocou ľudí Tony vyhral ju oslobodil tejto lodi, ktorá bola zapojená do beží na plytčinu počas nepriateľského útoku, a potom malé opravy prišla vhod.
  
  
  Noe poslal svojich mužov do oblasti, na druhej strane hôr, kde sú rozložené tak, aby sa zabránilo pádu do rúk Jerome ' s vojakov. Môže to urobil Tony Obsal si uvedomiť, že pevnosť už nie je bezpečný, a mal ťažké dostať svoje Ego poďte s nami. On by radšej zostať s jeho kmeňa, ale som poukázal na neho, že on slúžil jeho kmeň lepšie tým, prichádza s nami a pomáha nám. Okrem toho, teraz, že bolo známe, že vzal Fleming pod svoje krídla, bol nepochybne nútený zaplatiť cenu. Fleming, príliš, silne trval na tom, že on sprevádza nás a v závere mu neochotne dal v roku.
  
  
  Teraz ideme von na lagúne na zachytené tug boat. Pri rýchlostiach, ktoré sme mali predtým, dokonca aj na najbližší ostrov, cesta obrátil čiastočne do noci cesty. Avšak, za jasného slnečného svetla, sme boli teraz ľahkou korisťou ak nepriateľské lietadlá objavili pred odchodom lagúny. Potom sa spýtala sa nás snažia plávať pod kryt na pobreží a uniknúť bez povšimnutia, a potom cez otvorené more v mieste, kde sme boli neočakáva.
  
  
  Všade sme sa plavili, na sandbanks boli plytké, ale aspoň som nevidel žiadne povodňových obranu pod hladinou mora. Ak by sme boli objavené? . Potom by sme malá nádej.
  
  
  Sledoval som krivka lagúny. Na pláži je obrastený jungle až na vodu na okraj. Bridlice išiel pod vodou do podvodné canyon. Jej držal, ako veľa ako je to možné lízať k brehu. Jej, v nádeji, že ťahať sa na tmavých lístie nemal byť viditeľné v diaľke. Ale to bolo márne nádeje.
  
  
  Boli sme takmer tam, keď sme počuli, že lietadlo blíži. To letel pomaly a nízke, nemal nevšimol nás, kým to bolo otvorene nad nami, a letel rýchly obrat. Lietadlo nebude vykonávať bombu zaťaženie, ale nejako by to byť vyzbrojený, inak to nebude obťažovať letí späť.
  
  
  Malý ťahúň by sme ukradnuté mali dobrý pohyb a bol rýchlo obrátiť. Noe strčil Fleming do kokpitu za mnou, a potom tlačil Tara von, sprawled na palube.
  
  
  Rýchlo mesto odrážky vľavo pre nás po prekročení vody. To sa zmenilo kurz a guľky minul svoj cieľ. Keď rovina prišli, druhý raz to bolo počuli hrmenie našich guľomet. Rýchly pohľad na zadnej časti, mi ukázal, že Mitzi bolo stále dobré dievča. Zbraň bola v Nah ruky, a ona tiež zasiahnuť cieľ. Plynová nádrž v jednom z krídel explodovala, a lietadlo sa zrútilo do mora. Mitzi znížená jej samopal a mi dal víťazstvo, prihláste sa.
  
  
  Jeho stále nie odvážil sa radovať. Lietadlo určite mal rádiový kontakt s podkladom. Teraz, že je preč, ostatní piloti sa zdá, že majú prijať zásob. Ale môže to trvať nejaký čas, a neboli sme ísť čakať na ih.
  
  
  V ústí lagúny, hĺbka bola taká plytká, že sandbanks boli jasne viditeľné voľným okom. Ale remorkér mal svetlo návrh, a sme prešli bez problémov. Obrátil som ju na ostrohu a do mora. A ih to videl naraz: dve ostrý ako britva prows rýchlo hliadkové člny krájanie cez vodu. Štíhle chrty boli racing smerom k nám, na plnej rýchlosti, hneď ako sa nás videl. A videli nás hneď. Naše štyri-valec Dodge nemal byť schopné odolať silný ih motorov v strojovniach.
  
  
  Všetko by sme mohli urobiť, bolo získať čas. Azda by sme sa mali vrátiť k otázne obranu pevnosti? Premýšľala som, či by sme to zvládli. Jej manévroval remorkér a požiadal. "Má tu niekto vedieť, ako fungujú loď?"
  
  
  Dievčatá by to mohol urobiť. Samozrejme, že len plavil na jachty, ale prevádzky remorkér nebola veľmi odlišná.
  
  
  "Vymeniť ma. Vrátime sa k pevnosti. Budeme musieť počkať, kým tma, než sme skúste to znova."
  
  
  Tara strčila do Fleming ' s mimmo a vzala na kolieska. Povedala, že v napätej tón. "Sú to príliš rýchlo, Nick. Nebudeme sa dostať preč od nich.
  
  
  "Môj zálohe bude fungovať. Dôvera Strýko Nick.
  
  
  Nemal som čas na vysvetľovanie. On bežal na quarterdeck, schmatol samopal a streliva, a skočil cez palubu. On sa pustil do brehu a vrhol sa do džungle. V preťahovaní zarachotil clumsily v priamke smerom k pevnosti. Na hliadkové člny obrátil a vyrovnané ich guľomety. Len za remorkér, tam boli fontány vo vode.
  
  
  Ale oni boli v príliš ponáhľať. Oni pokračovali plávať vedľa seba. Týmto spôsobom nikdy nemôže prejsť cez úzky priechod.
  
  
  To nefunguje ani. Najprv spustiť na plytčinu na kŕdeľ. Rýchlu loď chované hore, hádzanie väčšina jeho posádky cez palubu. Okolo džungli prístrešia, bol vyhodený na ľudí, ešte na lodi.
  
  
  Ale druhá patrol boat tiež utrpeli rovnaký osud. Ale bolo mimo dosah môjho guľomet. Bohužiaľ, toto nefunguje a on zmenil jeho pozíciu. Nemohli ma videli, a nevedeli presne tam, kde som bol, ale dva guľomety boli streľby dlho láme smerom stromy, ktoré ležia medzi nimi. On čakal na jej za hrubé denník, kým oni boli unavení alebo došli náboje. V každom prípade, to nebolo dlho čakať. Oni mali väčší problém ako samopal na brehu, ktorý stále nemohol zasiahnuť ih. Na búrlivý ih motora sa zvýšil na prenikavý pinka, ako sa snažil ťahať preč z piesčin. Vážne zatriasol široko. Všetko, avšak kormidelník skočil cez palubu, aby sa zabránilo prudkému bod. Loď sa pohybovala centimeter po centimetri, ale to bolo v pohybe. A po pol minúte prišiel z práce. Posádky skočil na palube a vrátil sa do Prístavu, v Španielsku. Jej, pristúpil k & nb a pozrel sa cez vodu z lagúny do útesu. Naše remorkér dorazil bezpečne, a každý bol len lezenie po schodoch. Myslel som, že som mal pripravené príjemné prekvapenie pre nich. Ak sa jedna hliadka vytiahol loď z piesčin tak ľahko, môžeme dostať ešte jednu von. Radi by sme prijali nen a plával rýchlo dole Grand Laclair. Niektorých ľudí okolo nás by boli schopní dať na ich posádky uniformy. Ak niekto na pobreží videli nás, že by prijali nás pre Jerome mužov. A dostať čln z vody by nemali spôsobiť žiadne problémy. jej, bola jej plán, ak sa chcete vrátiť k pevnosti, vyzdvihnúť jej muži, a poslať remorkér tu. Ak mal dostatok sily na ťahanie člnov, mohol by sa ľahko vytiahnuť hliadkové lode.
  
  
  Zrazu som sa cítila veľmi dobre. Kým som počul jej hlas. A zvuk topánky creaking hore na kopec za mnou. Boli tam najmenej štyroch ľudí. Oni sa bavili na seba. Kde sakra urobil pochádzajú? Možno ih bol lákal tu streľba. To bol čas pre mňa nájsť bezpečnejšie miesto.
  
  
  Myslel si, že na chvíľu loď videl na zadnej časti paluby z hliadkových lodí. Ale to nebolo zdá ako najlepšie riešenie pre chodiť do otvorenej vode. Keby ma videl, bol by som mŕtvy. On by sa mohol pokúsiť plávať na pevnosť pod kryt previsnuté zeleň.
  
  
  Ale všetky krvi v B & nb, mohol byť istí, že spoločnosť. Barracudas alebo žraloky. Najlepšie, čo som mohol urobiť, bolo pokúsiť sa udržať krok s vojakov v oblasti uţ hľadali.
  
  
  Išiel k zemi a opatrne strčil hlavu von cez kríky. Tretia hliadka loď bola zakotvená z pláže, a Ego na čln ležal na úsek piesku v dolnej časti kopca. Táto loď môže niesť hŕstka ľudí. No, nebolo to veľa, inak by som musel počuť viac hlasov.
  
  
  Čo teraz? Nechcel som čakať na vojakov, aby sa v mojom zornom poli. Ona je od prírody lovec. Nemám rád čakanie na ťažkosti, aby prišiel ku mne. Nie som si pri pohľade na ňu. Útočiť človek má vždy výhodu. Okrem toho som mal ďalší argument. Niekto stretne sa tu môže byť iba nepriateľ. A každý zvuk počuli by mohol byť zvuk jeden okolo nich. Budú si musieť počkať na oheň, až kým si istí, že nebudú zabiť nás sami prostredníctvom svojich mužov, a môžem útoku ho hneď, ako som vidieť ani počuť nič.
  
  
  Drží samopal tak, že to by sa chytí na veľké listy a vína, začal sa pomaly pohybovať dopredu na zem. Tridsať metrov, videl som niečo hnedé pohybe. Muž sklonil dolu plaziť pod vinič, jeho pozornosť je zameraná na niečo dopredu, chrbtom ku mne. S jedným swift pohyb, náhle zmizol do lístie, a jej egu stratili z dohľadu neho.
  
  
  Nasledoval som ho. Ak jej ego mohol zabiť ju, to by nechať dieru v iht. A tá diera bude dostatočne veľká, aby miss Nick Carter.
  
  
  Ak by som ho zastrelili, on by boli lákal preč iní, ale mohol otočil v každom okamihu, videli ma, a dal mi celý záber. Nebol v zarážajúce vzdialenosť stiletto.
  
  
  On zobral samopal v jeho ľavej ruke, otriasla jeho stiletto v jeho pravej ruke, a začali sa plížiť na neho. Jej bol tri metre za ním. Potom sa otočil. Pozrel sa na mňa hľadelo a zdvihol samopal. Nôž spadol jej. To sa ponorila do emu hrdla predtým, ako sa mohol vytiahnuť spúšť. To sa zrútil bez veľkého hluku. Išiel som k nemu na stiletto.
  
  
  Potom moja hlava explodovala.
  
  
  Keď som prišiel na moje zmysly, mojej hlavy nemal zmysel až dvadsať poraziť skupiny, každý hrá inú skladbu okolo nich. On sa pozrel hore v korunách stromov a videl tri škaredé, šťastné tváre nad armády jednotné. Moje ruky boli zviazané za mňa. Jeden z troch bol seržant, ďalšie dve boli prirodzení. Seržant pustil moje stiletto do jeho pásu a vojaci niesol moje samopal a moje Luger. Seržant ma videl otvor moje oči, a lízať prišiel a kopol ma medzi rebrami s jeho spustenia.
  
  
  "Pre Belmont," povedal reptali, a kopol ma opäť. Tak Belmont je krku boli prevádzkované na. Moje hrdlo bude ďalej. S rukami za chrbtom, tam nebolo nič, čo by som mohol urobiť proti tejto vyššej moci. On sa trela ruky spolu, spokojný s jeho cenu. "Vstaň, Pán Tisíc dolárov," povedal. "A dostanete propagácia, príliš."
  
  
  Som sa nepohol. Tak sa oceňujú mi viac živý ako mŕtvy. Ak boli stále bude zase ma bezpečne, zdalo sa rozumné, že by mali robiť všetku prácu, príliš. Seržant prasklo mu prsty. Vojaci vytiahol ma na moje nohy. Odin okolo nich lisovaný luger (plachetnica) proti mojej lopatka a začali tlačiť. Boli tam dve možnosti. Inak by musel zlomené rameno stierača. Presunula som sa na.
  
  
  Oni tlačil ma off, z ktorého loď bola na brehu. Seržant barked na zvyšok jeho mužov, prestaň. Oni ma chytil.
  
  
  Dva hlasy odpovedal, a po chvíli, vojaci sprievodné ih sa objavil okolo džungli. Všetci boli veľmi spokojní sami so sebou.
  
  
  Seržant nariadil nový príchody na prepravu mŕtvych kolega, a sme na ceste. Telo nositeľmi sú predo mnou, ďalšie dve vedľa mňa, a seržant v zadnej časti. Nemal naozaj starostlivosti o svoju budúcnosť. Som asi mali stretnutie s vlhké pivnice a sadistické interrogator, a potom stretnutie s noose.
  
  
  Aj keď Hawk sa dozvedela o mojom osude, nič nemohol urobiť. V jeho pozícii, Hmú zistil, že je ťažké priznať, že Americký agent bol zapojený do vnútorných záležitostí Veľké Laclair.
  
  
  Keď sme boli na polceste k pláž, výstřel zazvonil sa okolo džungli. A kričať, za nás urobil nám všetkým obrátiť. Seržant zastavil. On sa chystá na jeseň. Predné ego jednotné bunda obrátil červená. Vojaci vrhli na neho, ako keby sa snaží chytiť jeho ego. Eluding ho, vzali ich pušky na hrubé podrastu okolo nás. Ďalší puška výstrel. Vojak na mojej ľavej strane, zvierajúc v zadnej časti mojej hlavy, dostal headbutt a spadol na zem. Ten na moje právo spanikárili, ohnutá smerom dolu a bežal.
  
  
  On kopol ju na zem. On ležal stále. Ďalších dvoch vojakov, zdvihol svoje ruky vysoká. Mitzi vyliezol von z podrastu, ukázal na revolver na ne. Ona zábere jeden, než sa dostal dosť blízko na squeeze jej zápästie. Zostávajúce vojak zdvihol ruky ešte vyššie.
  
  
  Ona glared na mňa. "Nie ste dostať sentimentálny, ste, Carter? Nemáme čas pre väzňov." Vytiahla jej zápästie zadarmo a prehodil malých zbraní späť na vojak, ktorý teraz odišiel bledá.
  
  
  "Prestaň," povedal som. "Ja chcem, aby sa ih nažive. Podržte moje ego u hlavne, a vidieť, ak môžete rozviazať moje zápästie jednej ruky.
  
  
  Ja som sa otočil a ona začala rozviazať lano okolo moje zápästia. Masážne kŕče z mojich prstov, ktoré som oslovil, vojaci s lanom a motioned, že nechcel som, aby sa uškrtiť ih s ním. Pochopili, čo som chcel.
  
  
  Vojak, ktorý by bol zvalený skočil na nohy, ako keby Nessus mal tony olova na svojich pleciach, a dvaja vojaci nasledovali ma na brehu, Mitzi pre pokrytie. Tenký loď bola stále prilepené v shallows. Sme sa pustil do vody a viedol dvoch vojakov na úvrati. Povedal im, ako tlačiť loď, potom sa Mitzi na zadku a jej pomohol hore na palubu.
  
  
  Ona išla do kabíny a začal motora. Počul som naštartovaním motora a šiel do čela. Tam bol chrapľavý mutter. Potom prestal. Ďalší g? n? rale, a potom nič. Moja diagnóza bola: poruchy. A mohol ďakujeme, že sám na to.
  
  
  "To zastaviť," Mitzi kričali na ňu.
  
  
  Skočil na palube, aby som mal pravdu, a sledovať nadol diery naľavo od mojich záberov. Mal pravdu. To hit paliva linka, keď vystrelil na tím. Aby toho nebolo málo, nádrž bola prázdna až na dno. Potrebujeme kvapku benzínu.
  
  
  Jej, cítil bezmocný. Naše palivo, našu energiu. Našu silu, našu hliadkové lode, musíme opustiť ostrov. Absolútne vôbec nie.
  
  
  Mitzi kričali celej kabíne. "Nick, vojakov. Sú to beží preč! '
  
  
  Jej záber odišiel do vzduchu, a zastavili. S prepadol ramená. Boli pravdepodobne očakával guľka do chrbta teraz. Skočil na palube a pustil k nim. Tam bol žiadny bod v súlade ih, ale jej hotel, a účtovná strelivo už. Ih motioned ju banka a nazýva Mitzi.
  
  
  Keď dobehol nás, Ay jej umožnil podržte jeden z nich u hlavne, a druhý bol prepustený z jeho topánky a nohavice. On zviazané nohy jej nohavice spolu, plnené jej nohavice s odrážkami, pripútaný jej pás, a prehodil jej nohy okolo jeho krku.
  
  
  "Teraz pustiť ih," nariadil dievča. "Nepotrebujeme ich už, a nemôžu ublížiť nám už. Dva viac alebo menej neznamená, že je veľký rozdiel."
  
  
  On motioned pre nich odísť. Oni nepotrebovali žiadnu podporu. Keď boli preč, Mitzi a zamieril som na pevnosť, ako rýchlo, ako by sme mohli. Noe bol vyprážanie rýb, a obloha sa mi uvedomiť si, ako dlho som bol chýbať to. A moje kosti mi povedal, že som potrebovala spať. Hoci som mal na prácu, a to bolo ešte za tmy, to by sa, kým tma padla, a myslel som, že to bol čas odpočinúť s rum, horúce ryby a ovocie.
  
  
  Našiel prázdne miestnosti, spadol na kamennej podlahe, a uvoľnene. Mitzi sa správa. Netušil som, ako vysoko bola na Hawke je v zozname, ale ak by sme niekedy urobili to z nej nažive, niektoré blázon zvrat osudu, ja by som sa ísť po ňu. Ona si zaslúži špeciálnu medailu.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 11
  
  
  
  
  
  
  
  Je čas zničiť rebrík. Teraz, že uniknúť pri mori je nemožné, Stahl už nemôže slúžiť, nám.
  
  
  Zničenie takéhoto archeologický poklad bol to krok, on to nechcel prijať, ale bolo to príliš nebezpečné prístup k pevnosti. Mohli sme počuť autá blíži pozdĺž pobrežia ceste a spolu chodník, ale Jerome môže mať nápad posielať veslárske člny v noci a posielať svojich mužov po schodoch bez nás všímať. A tam bolo príliš málo z nás sa pozerať na všetkých frontoch. Tony Posadnutý oči zatemnené ako povedal Hmú, čo mám robiť.
  
  
  Otvoril posledný prípad dynamitu, vytiahol dve palice, a pozrel na starý patriarcha. "To bolí ma príliš, Noya. Ak by sme sa odtiaľto živý, sľubujem, že sa jej AX bude vybudovanie nového schodiska ."
  
  
  To bolo prednesených guľometom na tretí krok je zo spodnej časti, záber viacerými otvormi na jednotke pevného bridlice, inzerovanej dynamit palice na mäkšie, non-oxidované časť, a lit poistku. Bol spustený znova a už bol vo vnútri steny pri výbuchu došlo. Lavína z prírodného kameňa zaburácal do vody, a keď zvuk zomrel nadol, útesu sa stala strmá, zakazovať svahu znova.
  
  
  Tak teraz tam boli len dve prístupové cesty doľava sa používajú na noc. Dr. Fleming vyzeralo celkom dobre, a ja som žiadne pochybnosti o tom, že by sme byť schopný sa pohybovať ego na ďalší ostrov Nov. Zvyšok skupiny bol schopný pripojiť Tonyho muži porazili v džungli. Pôjdem do mesta, nájsť Jerome, a zabiť ho. Ak armády boli beheaded, veci by pravdepodobne upokojiť a Fleming by mohli byť obnovené, ako prezident.
  
  
  Som prezentoval plán Noe, a nemal myseľ. Dohodli sme sa, že on by chrániť coast road, že v noci, a ja by som pozerať na chodník. Jej pripravil ego, ukázal, ako odpáliť mín a povedal všetko o načasovaní. Potom zmizol v inom smere. Tak dlho, ako sme mali dynamit, nikto by útok nás v noci.
  
  
  Tara chce pomôcť. "Môj otec ma poslal, aby som vám pomohla. Nenašli ste zabudol na to? A potrebujete na odpočinok. Si myslíte, že nemôžem vyhodiť do povetria ako Mitzi keď sa potrebujem?
  
  
  Osvetlenie zápasy sú k dispozícii, áno. Ale ako by ona rukoväť vzrušenie? Ale aspoň ee, spoločnosť by moje hodín príjemnejšie. Okrem toho, on nemal očakávať útok na noc. Na Plukovník vojakov utrpel značné straty, a on tušil, že po strate hliadkové lode ego, Jerome bude potrebovať nejaký čas, aby lízať jeho rany.
  
  
  Povedal som dievča, ja by som sledovať prvých pár hodín, ale ona nechcela počuť o tom. Myslela som potreboval oddych. Bez významu niečo zvláštne. Tak som sa rozpínala a dajte spať, lepšie mi.
  
  
  To už bolo denného svetla, keď je slnko v mojich očiach zobudil ma. Cítil som sa ako ľudské znova, s výnimkou naraziť na mojej hlave, kde vojak udrel ma. Tara sedel chrbtom k kmeň stromu, hore, ale ospalý. Nah mal tmavé kruhy pod jej oči. Jej valcované po nej.
  
  
  Jej hlas je absurdly duté. "Nick, ona je chorá, môj život bolí. Je to dopadli ešte horšie, v posledných niekoľkých hodín ."
  
  
  Boli sme pod vysokým oblúkom, obklopený stromami, a pruhy zo žltého slnečného svetla filtrovaný cez listy. Tara je pleť bola zeleno-žlté a glistened s drobné kvapôčky krvi. Tam bol sivý opar pred jej očami. Ona zadržal ee a bežal do kopca k bráne. Tony Marshall prišiel a volal na ňu. Jej, strach, že on by byť stále na stráži. Koniec koncov, bol to len liečiteľ by sme niekedy mali, bez ohľadu na náklady.
  
  
  Vstúpil do pevnosti niekoľko sekúnd po mne. Tara položil ju opatrne na zem, a Noe okamžite nastavený na prácu. Cítil žľazy na jej krku, chytil jej zápästie, otvorila ústa, a preskúmať jej dlane. Pred upustil to ih videl, pľuzgiere na jeho ruky.
  
  
  Starý človek nikdy nebol v takom zhone. On letel do jednej z okolitých miestností. Bežala som po ňom, ale skôr, než som dosiahol dvere, vyšiel opäť s prútený mat a tekvice. Pustil mat, kopol, a motioned pre mňa dať dievča v ňom. Nej, uvedomil si, že on potrebuje svätý a nebol čas na svetlo baterky v jednom z tmavej izby.
  
  
  Položil ju na podložku a vzal z nej šaty. Zrazu Mitzi bol aj vo dvore, prvý záujem, ale potom sa týka keď videla dievča nekrvavé pery.
  
  
  Noe konal pol tekvica v jednej ruky okolo jeho veľké ruky. Potriasol obsah, ktorý vyzeral ako zmes vody a zelené mydlo.
  
  
  """Naspäť". Ego slová boli tvrdé. Keď sme poslúchali, on zdvihol Tara hlavu, otvoril Hej ústam, a naleje kvapalina dole, Hej, to hrdla. "Manchin," povedal pomaly. "Veľmi jedovatý strom. Jedno sústo z plod ' ego môže spôsobiť náhle, bolestivá smrť. Dotkli kufra môže byť veľmi nebezpečné. Stačí sa pozrieť na chudobné dieťa." Zrazu, Tara natiahnuté. Noe zobral ju znova a nalial niektoré kvapaliny sa jej v hrdle znova. Ako ona ležal na podlahe, lapal po dychu, jej otec si spomenul, že on už vedel o manzinella. Bolo to celkom vážne, ako Noe spomínal.
  
  
  Starý človek potrebuje pomoc. On povedal, " Pour niektoré kvapaliny na prsty. Nie, tri!
  
  
  Urobil som to. Otočil ju tak, aby sme mohli vidieť ju späť. To bolo aj posedenie v listoch. Ona bola polial kvapaliny hej naleje na chrbte, ako jej telo clenched v bolestivé kŕče.
  
  
  Počul som, že starý muž povzdych s úľavou. "Myslím, že sme to urobili práve v čase," povedal. "Bude v poriadku."
  
  
  Po chvíli, kŕče zastavil, a dievča ležalo bez hnutia. Teraz, keď Noe dať dole tekvica s mydlo zmesi a zdvihol ostatné tekvice. On začal robiť hrubé emulzie okolo bieleho prášku, a to, čo vyzeralo ako meď. Obrátil sa dievča viac a nalial pohár. Potom položil jej na jej strane.
  
  
  "Teraz je rad na tebe.' On vstal, rozopnutú moje tričko, a obrátil ju naruby. Tkaniny bol tiež jedovaté. On sa trela moje ruky s dezinfekčným prostriedkom, v najlepšom, potom urobil to isté s jeho vlastných rúk a usmial sa. "Mal som vás varoval. V džungli je zvyčajne rôzne, niekedy nepriateľa. Trvať na druhej strane mat; teraz sme duchovne v tieni."
  
  
  Tara otvorila oči, ako sme ju vzal do jednej z temného izby a položil ju na postieľku. Bola pri vedomí, ale stále veľmi slabá.
  
  
  To znamenalo, že by tam byť žiadny exodus cez pevnosť. Boli sme mali vykonávať Fleming a Tara, ale to nebolo možné. Nie na strmých hôr. Nie so všetkými nebezpečenstvami, ktoré hrozí nám. Čakať večne. On videl jej, sedí vedľa blond, a zrazu si uvedomil, že on bol viac obávajú o jej ako chcel pripustiť. Páčilo sa mi to, a teraz je to jasnejšie sa mi, ako kedykoľvek predtým. Ak Noe nebol cítil bolieť hneď, ona by boli dávno mŕtvy. Starý muž uložené v jej nick času, a že on vstal z mŕtvych v mojom úcta. Zacítil som jej raňajky. Nebol som venovať pozornosť, až kým Noe zavolal. Potom pristúpil k ostatným, ktorí už boli so obed.
  
  
  Mal som prekvapenie čaká na mňa. Mali sme hostí. Tmavo-stiahol mladý muž v loincloth. On priniesol novinky, a súdiac podľa pohľad na Tony Vyhral tvár, to nebolo veľmi dobré správy. Noe povedal mi hlas, ktorý odzrkadľuje s vyčerpanosťou, ako Mitzi a Fleming stál dejectedly spolu. Kmeň nebol nečinný, že noc. Poslali von ich skauti.
  
  
  Karib Jerome ' s vojakov nemal sadnúť, dať svoje ruky dolu. Oni nastaviť cordon spolu lagúny na okraj pláže, kde tretej hliadkové lode bol ukotvené. Boli sme obklopení. U dvoch pacientov, nechcel som ani premýšľať o tom, ísť cez kordón. Spýtal som chlap, ak by mohol dostať ma von, a reumatizmus bol stručný: nie. Prišiel tu pred encirclement bola dokončená. Teraz nemohol vrátiť buď.
  
  
  Tak Tara ešte nezaregistrovali vojakov pohyby. Ak žiak nebol spí, niekto môže mať ho počul. Alebo možno boli príliš ďaleko, po všetkých. Jej, pozrel sa na tiché postavy okolo seba, uvedomil si, ako slabé sme boli, a zrazu sa jeho nebol hladný už.
  
  
  Vzal som ju na seba. Aspoň, že to, čo drží ma obsadené. Po obede sme sedeli v tichosti. Čakali sme.
  
  
  Počul som, že to po prvé, po druhé rozdeliť pred Noe sa obrátil na tvár mi. To bolo tmavé, lenivý hum lietadiel. Starý človek sa pomaly vstal a povedal, ako keby pozýva nás na čaj, " navrhujem, aby sme prijať útočisko v katakombách. Pán Carter, budete mať Miss Sawyer s vami?"
  
  
  Ako Mitzi mi raz povedal, že starý muž bol plný prekvapení. Takže mal pivnici pod pevnosť. Bol som zvedavý, ako hlboko, a ak by to mohlo vydržať bomby, a ak sme neboli pochovaný tam nažive. Mitzi tvár oplotená, a vedel, že ona myslí na to isté práve teraz. Ale opäť sa nám neostávalo.
  
  
  Ja som šiel si Tara. Ja sa uľavilo, keď vidí, že ona už bola schopná dať jej ruky okolo môjho krku. Ako ju viedol mimo, Noe otvoril dvere okolo hrubé maľovanie na stenu, ktoré on ju nevidel prostredníctvom predtým.
  
  
  Mitzi a chlapec už boli z dohľadu. Fleming len išiel cez otvor na barly. Nasledoval som ho. Noe zatvorené hrubé dvere za ním, takže nás v úplnej tme.
  
  
  Chvíľu neskôr, on udrel iskra s kus pazúrika a zapálil sviečku. Mali sme svätého. Noe rúk sviečku na chlapec, zdvihol Fleming, a kráčal pár krokov do tmavého tunela, vchod, malý plameň nad chlapcovu hlavu beckoning nás.
  
  
  Tunel bol dostatočne široká pre nás prejsť, ale výška ľavej veľa byť požadovaný. Vysoký muž by sa museli skloniť. Musel som sa ohýbať kolenách, a Mitzi uklonil sa jej hlavu, aby sa zabránilo zasiahnutí mňa.
  
  
  To bolo na dlhé prechádzky. V každom prípade, tam boli dosť skaly nad nami, aby vydržali ťažké vplyv. Keď sme prišli dnu, sme sa ocitli po ostrú zákrutu v pomerne veľkej miestnosti.
  
  
  Hrali sme túto hru na podlahe, a Noe dal sa sviečka. "Ak chcete uložiť vzduchu," povedal. Pár minút prešiel. Lietadlá by boli dlhé nad nami, ale tam bol žiadny výbuch prelomiť mlčanie. Náš služby. Nechcel som to páči. Čo to boli čaká?
  
  
  Potom on myslel na niečo iné. V našej rush uniknúť celý názov, sme úplne zabudli, že sme sa mohli potrebovať extra ukončiť. Koniec koncov, je možné, že vzdušný útok bude blokovať dvere do catacombs. Tam bol len jeden liek, ktorý vždy zaručená nám cestu von: dynamit." A my sme ho nechali v hornej časti.
  
  
  Mitzi priniesol samopal, a tápal pre jej ego v tme. Šiel po schodoch, sa vrátil na vrchol, a tlačil ťažký bridlice dvere otvorené, asi tri palce. Jasné denné svetlo ducha svätého, Pána zaslepení mňa, ale ja som chytil jej pohybe. Zostal som tam, kde som bol, až kým moje oči upravené na svetlo. Štyria muži v ruských uniformách, sa objavil. Určite. Na Plukovník chce, aby Fleming prijaté nažive, nie zabitý bomba. Potom by mohol byť istí, že ego nebol trvalo vylúčené.
  
  
  Mali automatické zbrane. Po parašutizmus nadol, sú oddelené. Dve z nich kráčali spolu v jednom smere, dve v iných. Išli okolo izby a boli zjavne prekvapení, nikto. Postupne sa začal pracovať rýchlejšie. Nikto okolo nich hľadal v mojom smere. Stlačil dvere trochu širší a lisovaný sám proti Stonať, ktorý bol teraz v tieni. Urobil som hlúpa chyba. Ak by som čakali na začiatok, ja by som zastrelil jej ľahko. Teraz som musel čakať, tu a skúste urobiť väčšinu z toho.
  
  
  Trvalo to jeden z nich dlhý čas, aby si jeho hlavu do dverí, kde on si to. Všetky tie prázdne izby vyrobené ego ľahostajných, jeho zbraň namieril dole. Absolvoval niekoľko krokov späť. Keď bol vnútri nej, som ho udrel s zadok z guľometu na jeho ego chrámu. On spadol a nepohol. Jeho návrat na deň.
  
  
  Číslo dva, prešiel cez miestnosť s chrbtom ku mne. Bolo to dosť blízko na stiletto. Jej takmer nikdy chýbať, ale on sa otočil. Holiaci strojček-ostrý oceľový prešiel mimmo ho, smashing do steny a spadol na zem pred Ega nohy. Poobzeral sa okolo prekvapenie a obrátili sa na mňa. On bol už von z dverí. Zakričal niečo iné, v staccato ruštine. Okamžite prišiel reumatizmus. Oni plánujú vstúpiť s ohňom. Ktoré bola pokuta so mnou. Jej, zišiel po schodoch do catacombs. Ako som očakával, nemal strieľať pokorný, ale priame dopredu, ponáhľa sa jeden po druhom. To bolo priečne na polovicu podľa ih v návale pred ih vlastné salva bol tlmený tak, že zvuk moju vlastnú zbraň nemal alarm štvrtý marine.
  
  
  Nemohol som počuť Mitzi prichádza po schodoch za mňa cez hluk. Teraz jej hlas, prišli za mnou. "Čo sa deje?'
  
  
  "Máme domy. Štyri. Už som dostal tri leží tu, jeden niekde mimo.
  
  
  Jej manžel išiel na dvere, ale nie je vidieť, štvrtý človek. Jej hlas kričal nahlas, ale on zostal skrytý. Nádvorie bolo mŕtve ticho. To je príliš tichý. Nemal som tušenie, kde bol, a on by si asi strieľať mňa, keď som uviazol mojej hlave sa príliš ďaleko okolo dverách, nebezpečenstvo straty moje ego rýchlo. Neveril som, že on by umožnilo v sebe lákal tu opäť. Možno, že bol najmúdrejší z nich.
  
  
  Bolo to hodené na Mitzi tým, ruský samopal. "Pozrite sa na munície."
  
  
  'To je dosť.'
  
  
  "Aby sa prechod pod kontrolu. Vrátim sa a spýtať sa, či existuje ďalší spôsob, ako von, to je jediná cesta von."
  
  
  Po jej opisom situácie, Noe, zapálil sviečku. V matnom svetle plamene, videla Fleming opretý o stenu. Tara sedel vedľa neho pár metrov. Ona bola už vyzerá lepšie, keď ona stále vyzeral omámený. V tejto temnej diery hlboko v horách, vône blata a plesniam, nebolo ideálne convalescent domov buď. Ale ja som nemohol zmeniť svoju situáciu, až kým som vyrazil štvrtý človek. Noe povedal niečo o chlapcovi, ktorý sa zlomil cez riadok Jerome ' s army. Chlapec prikývol, vzal sviečku,a beckoned ma nasledovať. V šere spadol na maľované Holst to, že visel na akési primitívne oltár. On zdvihol strane plátno. Chodbou sa objavil za ním.
  
  
  On dúfal, že chlapec vedel, že spôsob, ako, pretože to stump z sviečku nebude horieť na dlhú dobu. Sme zostúpil po schodoch a vošiel do tunela s výklenky v stenách. Čo-kde boli sviečky priloženej na stonanie v držiteľov, zvyčajne boli výhonky niekoľko cm dlhé. Tam bol faul, hnijúce vôňu. Čoskoro som videl, na to dôvod. Väčšina výklenky boli naplnené ľudské kostry, a za nimi, na kamenné stojany, boli duté lebky. Mal to byť kmeňové valom.
  
  
  Môj zmysel pre smer, povedal mi, že by sme ísť na druhej strane pevnosti. Po chvíli som to videl na kamennej podlahe kruhu sveta. Nad ním bol kolo povzdych diery, sotva širšie ako moje ramená. Nemohol som sa dostať do nah. Chlapec videl, že príliš. Vzal guľomet odo mňa, dal ego na podlahu vedľa sviečky a pomohla mi. Položila som ruky na jej vrchole je a vyliezol von cez nah.
  
  
  Pozrel som sa okolo. Jej, stojaci proti vonkajšej stene. Tam bol žiadny pohyb kdekoľvek. On položil svoje ruky cez otvor a zdvihol guľomet.
  
  
  Ona tiahli cez okraj strechy a videl jej štvrtým manželom. On ležal na bruchu pod padáky, jeho zbraň namieril na dvere, kde Mitzi stál. Ak pracuje nezávisle, sú obvykle nie je veľmi pôsobivé. On bol mladý a štíhla, ale smrtiace, pretože smrtiace zbrane v jeho ego-infantilné ruky. Ego zavolal na ňu v ruštine: "Už si si pozrel tu ešte?"
  
  
  On sa otočil. On stlačil spúšť. Zbohom, neznámy vojak. Mitzi sa objavil vo dverách, videl tela, a išli na to. Jej, skočil mimo strechy. V mihnutia oka, piaty výsadkár letel spoza napoly otvorené dvere. On udrel ťažkých revolver do Mitzi krku. Ak by ho našiel a zabil ego, ja by som mal strieľať Mitzi. Sakra!
  
  
  Pozrel sa na mňa a kričali v dobre po anglicky, " zahodiť zbraň."
  
  
  On povedal niečo o dievča. A samopal upustil ju.
  
  
  "Poď sem, nemusíte dostať príliš blízko. Postaviť sa proti tejto stene."
  
  
  Ego forme bol asi lepší materiál ako ego kolegov. Nen mal na sebe dôstojníka ramenné popruhy, a walkie-talkie visel z jej pásu. Už z diaľky, Mitzi počul jej ťažké dýchanie. Objal ju prísnejšie, a ona spadla tichý.
  
  
  Smial sa. "Som dáva šancu. Povedz mi, kde Dr. Fleming je." Ak nie, budem strieľať jej prvý. Potom zomriete."
  
  
  Môj stiletto bol mimo dosahu vo dvore. Mitzi hlas prišiel cez gritted zuby. "Nechaj ho ísť do pekla."
  
  
  Obrátil som sa pomaly, tak on by sa vytiahnuť spúšť. On stahl ohroziť. "Povedal som vám, nie pohybovať."
  
  
  On predstieral, že je strach. - "Nechcem strieľať. Ja vám poviem. On skrýva. Pôjdem ho dostať.
  
  
  Mitzi nadával mi. To môže tiež pracovať. Čo vrah dievča. Ak nechá ma cez dvere, môžem stihnúť zbraň z jedného Rusov. Ale trik nefunguje. Ruský tiež vedel, kde je jeho kamaráti boli. Jej, ja som videl, ako si myslel.
  
  
  Mohol použiť Mitzi a ja ako štíty a už sa do catacombs s nami. S nami ako rukojemníkov, on môže, aby Fleming sa vzdať. Ale čo ak Fleming sa nestará o našich životoch? Čo ak on strieľa nás zasiahnuť nepriateľa? Je to príležitosť, ktorá sa mu nemohli riskovať. A tak išiel inou cestou. On pravdepodobne si uvedomil, aké dôležité Mitzi bolo na mne, vedel, že od rýchlosti, s akou jej zbraň spadol hneď, ako schmatol ju.
  
  
  
  "Áno. Ako to urobiť. Prejdite po ňom. Ale ak sa pokúsite niečo, čo kus suka zomrie."
  
  
  Musel som hrať ju. Bol o hlavu vyšší, než dievča, a vedel som, že by som mohol zvládnuť Luger dosť dobre strieľať hmú v hlave, zatiaľ čo on sa pozeral na mňa cez dvere, ktoré jej vstúpili.
  
  
  "Chodiť pomaly," nariadil . Neviem zohnúť. Ja pozorujem vás.'
  
  
  Išli sme do catacombs. Tesne predtým, než som prišiel do schodov, zastavil ma. Pravdepodobne sa dostať vaše oči zvykli na svetlo. Takže nebol, že hlúpy.
  
  
  Som si dovolila pokračovať. Nebol takto ma už. Keď jej prišiel, cítil jej ruku na jej rameno. "Videl som a počul to. Poď so mnou." Noe šepkala v mojom uchu.
  
  
  On si drží ma a tlačí ma dopredu. Som pošepol hmú, čo som bol, a ega prsty pevne na mojom zápästí.
  
  
  "To nikdy nebude fungovať. Nie je možné zobraziť, za vami. Riziko vidieť tieň a ťahanie spúšť je príliš vysoká. Budeme sa snažiť iným spôsobom. Slovo "shadow", dal Noe nápad. Aspoň, že to, čo mi povedal neskôr. On zapálil sviečku, ktorá len matne svetelné pole naplnené malé drevené bábiky. Noe zobral jeden okolo nich, prilepené dlhú ihlu do nej, čo on aj vytiahol okolo poľa, potom držal bábika až pred ním.
  
  
  Ega pery začali pohybovať v tichou modlitbou. Oh môj Bože, Mitzi sedel vonku s revolver namieril na jej krku, a Noe nevedeli, čo robiť, okrem privolať nejakého boha hromu.
  
  
  Fleming a Tara boli tiež pozeral na starý muž so širokými očami. Noe viedol na schodoch, stále muttering sám na seba. Nasledoval som ho.
  
  
  Musel som to vidieť. Okrem toho, že by boli vydané spoločnosťou Mitzi ak lesť, zlyhal.
  
  
  Mitzi a vojak stál v tme mimo dvere, tak v tieni. November a zastavil som sa na schodoch dosť ďaleko, aby sa pred nimi skryť. Ruský glanced nervózne dole po schodoch na otvorené dvere. Mitzi bola napätá a pripravený hodiť sama na nikoho okolo nich, ak je to potrebné. Zavrčal potichu pre seba. Nemožné! Nikdy nebudete schopní dosiahnuť s niektorými crazy trick.
  
  
  Starý muž spadol na bábiku. S ostrým kliknite na tlačidlo, padol na kamennej podlahe, odhaľuje sám v lúč slnečného svetla. Ruský cieľ presunutý náhle smerom k zemi. Čaká sa na jej bol záber, ktorý by konci závit Mitzi život. Nič také. Bol to Tony, kto nadával jej, a vyhral. "Žiadne triky," ruskej povedal. Táto bábika, s ihlou uviazol v jeho späť, bol najväčší super trik ho nikdy nevidel.
  
  
  Tam bol náhle, divoký pohyb v tieni. Muž twitched oboma rukami. Ego prsty rozišli, ako keby bol zasiahnutý elektrickým prúdom. Zbraň clattered na zem. On prekvapené, zvieranie jeho hrudi s oboma rukami, spinning na jeho osi, a potom spadol na zem ako mŕtve hmotnosť.
  
  
  Mitzi ego mal zbraň v ruke pred dostal som aj na ne. Ona nech zbraň zavesiť limply ako vyzerala od vojaka bábika v tranze. Obrátil muž, asi tak, že on ležal na chrbte. To umrieť. Ego tvár skrútenú do bolestivá grimasa. Ego oči bulged. Klasický obraz na infarkt.
  
  
  Bol to človek zabitý strach. Vedel som to. Pretože to bola jediná možnosť. Vojak, ktorý videl štyri z jeho priateľov zabil v starej pirátsku pevnosť, ktorá bola legendárna. Človek obklopený nepriateľmi. Čas na maximum. Všade okolo, symbol smrti pripadne na svoje nohy z ničoho nič. Ego sčítaním dolár prestal. Nemožné ?
  
  
  Jej pozrel na Tony vyhral. Starý muž bol zaneprázdnený s mŕtvol. On ťahal päť mŕtvych vojakov s padáky. On stál kríž-legged proti dva z nich. Ako keby sa v uvoľnenej polohe. Držal na tretej hořekovat, kolená pokrčené a ruky prekrížené. Štvrtý bol rovnakým spôsobom. Položila úradník v prútené kreslo, kde Fleming sedel. Vytvorili skupinu typ mužov, ktorí dokončili úlohu a teraz čakajú.
  
  
  Za čo? Samozrejme! Ako som mohol byť tak hlúpy? Ak Fleming bol zajatý, že by boli odobraté. Muži museli byť preč s väzeň. Čoskoro helikoptérou. Pilot bude sám, pretože všetky dostupné miesto musí byť obsadené cestujúcimi. Mohlo by to byť vypnutý od ega! Všetko, čo som potrebovala bol úradníkom je rádio.
  
  
  Išiel som na to. Noe dokončil stále života a preskúmať neba. . Usmial sa. "Sme si to tým, že vrtuľník. To môže prísť vhod niekedy.
  
  
  Pozrel sa na mňa, ako keby ho chcel napadnúť ma k útoku ego umenie voodoo. Potom šiel k katakombách. Mitzi a ja čakali helikoptérou.
  
  
  O pol hodiny neskôr, sme počuli zvuk vrtuľové listy. Lietal nízka, krúžil pevnosť, a hlas prišiel cez rádio. On chce vedieť, či máme Fleming. To bolo ľahké, som nemal ani ležať. Povedal som jej, že sme mali Fleming a že on bol stále nažive. Pilot sa zasmial, zlomil kontakt a začal do pôdy.
  
  
  Potom sa niečo stalo, že sme nemali predvídať. Na padáky boli stiahol do náhly poryv vetra. Mŕtvoly ruských vojakov zvalil viac ako vosk údaje.
  
  
  Zvuk motora sa okamžite obrátil na prenikavý pinka, a vrtuľník zastrelil. Keď som chodil jej okolo dverách s samopal, rovina bol so mnou navždy. Nevšimol som si pilot. To bolo nemožné získať ego do pôdy. On bol zastrelený, vrtuľník trval na svojom. Zmizol za parapetu a rozpálili sa vo vodách lagúny. Naše prepravné zmizla. Mohol zasiahnuť sám v hlave.
  
  
  Za mnou som počul Mitzi definovať niekoľko nadávok, ktoré boli nové, aj na mňa.
  
  
  Išli sme dole. Sviečka bola horenia, čo sa prejavilo v zvedavé oči. Jej, potriasol hlavou. "Zlé šťastie. Museli sme zabezpečiť pasce. Noe bol tichý. Vyzeral vážne a zdvihol obočie tak, že jeho vysoké čelo bol linajkované. Ten sa zhlboka nadýchol.
  
  
  "Nie sú takmer nikdy žiadne búrok v zime. Zvyčajne len v júni, júli, najmä v auguste. Ale to nie je na škodu skúsiť. Bude ma opustíš? Budem pripravený na obrad." Prečo nie? Dobrá show, bude zabiť čas pred Jerome to ďalší útok.
  
  
  Pomohol Fleming po schodoch za dievčatá a mladé rodák. Noe zavolal na nás. To je urážka bohov." Náhly hnev v jej ega hlas oslobodzuje ma.
  
  
  Ona bola vytiahol stoličky podľa dôstojníka mŕtvola a dovolil si na ňu sadnúť. Potom bola podaná zariadeniu, aby sa zmestili do otvoru v parapete. Zápasil som presuňte ju a nakoniec podarilo tlačiť ich všetky do mora. Potom jej sel vedľa Fleming. Zrazu Noe sa objavil. Vyzeral ako úplne iný človek. Bol turbaned a visel s amulety a reťaze, a tekvice visiace z jeho ego pás vyrobený tlmený hudbu ako on spieval. Ego oči boli doširoka otvorené, ale on sa nezdá byť niečo vidieť. Zdalo sa, že ignorovať nás úplne a išiel hore po schodoch na strechu.
  
  
  Tam začal tancovať a spievať. Objekty, na ktorom je zavesené zvuky vyrobené v súlade s rytmus, ego je pohybov. On šíriť jeho dlhé nohy, hodil späť do jeho hlavy, a zdvihol ruky k oblohe. Vietor, silnejší ako predtým, rozstrapatené Ega vlasy a fúzy divoko. Hlas, ktorý som predtým myslel, že by mohol byť na vzostupe teraz vlastne boomed.
  
  
  Teraz stál a počúval, v tichosti. Niečo v hmú odpovedal. Najprv som si myslel, že to bola búrka sa blíži z diaľky. Som shivered. Potom som si uvedomil, že to iný zvuk. Teraz som chvejúc sa ešte viac. To nebolo búrky, ktoré odpovedali, že reuma pochádza z lietadiel. bombardéry. Zdá sa, Jerome a jeho zahraničných asistentov vzdal sa snaží zachytiť Fleming nažive. Teraz Fleming bol len prekážkou ich prevenciu pred vstupom na ostrove.
  
  
  Zbadal som ju, lietanie nad parapetu, možno dve míle ďaleko. Jej bežal na stránku, ktorá nebola poskytovanie prístupu. do catacombs a beckoned k ostatným. Dievčatá a chlapec, boli pričom Fleming je fialová jeden, stoličky a všetky, až na tunel. A hneď za nimi. On vzal sviečku z oltára, zapálil ho a šiel dole schodmi.
  
  
  Ako sme vstúpili podzemné komory, tam bol nudný výbuchu. Ďalší okamžite nasledoval. A ešte jeden. Prach a acrid výpary vstúpil do miestnosti a zbierať. Tam bolo päť úderov v riadku.
  
  
  Tara bola claustrophobic. Bežala hore schodmi. Išiel som po nej, chytil ju a držal ju pevne. Potom bolo ticho. Tam boli žiadne ďalšie výbuchy. Prvý aktívny oddych lietadlo zmizlo. Teraz to bolo možné očakávať príchod vrtuľníky a parašutistov a prieskumu výsledky bombardovania. Jej hoteli bude platiť ho na čas.
  
  
  Začal som stúpať, a zistil, že som nebol jediný. Každý je unavená z tejto cintorín, tam dole. Tara, Mitzi, a chlapec dodržiavať. Fleming a Noe nasledoval, podpora navzájom.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 12
  
  
  
  
  
  
  
  Oltár bol pokrytý troskách a diera bola vykonaná nad ním. Možno Noe dajte dole, okolo jeho bohov v jeho počasia tanec. Miestnosti na poschodí bola ešte neporušená. Výjazd bolo jasné, s výnimkou hrubé žula dvere, ktoré boli úplne zbúraný.
  
  
  Na nádvorí bola krátery, a sutiny ležal od steny k povzdych. Veža na parapete vzal priamy zásah. Jednoducho to tam už. Niekoľko miestností, boli zničené, a múr bol zbúraný okolo jedného z nich.
  
  
  Starý patriarcha dal ruku na Fleming rameno, obhliadky škody. Hnev bolo zrejmé, ego človeka. Obrátil sa a pozrel sa hore na horské štíty, zdalo sa myslieť na chvíľu, a potom povedal niečo v jeho rodnom nárečí na Fleming. Predseda Grand LaClare nechajte sa zvláštne, wistful smiať.
  
  
  Čierno-modrá obloha posunuli smerom k nám nad korunami stromov. Na kmene stromov trval na svojom a späť, a silného vetra whistled cez listy. Cez otvor vo vonkajšej narieka oblasti, ona mohli vidieť obrovské vlny v lagúne.
  
  
  Vysoký šedá, obrázok sa objavil pri vstupe do lagúny: corvettes. Zaujímalo by ma, čo chcú to svetlo loď. Malé delá na palube tejto lode nemohli poraziť výsledok bombardovaním.
  
  
  Vedľa mňa, Mitzi Gardner usmial sa. "Čo si myslíte, že Jerome je námorných síl sa bude snažiť znovu?"
  
  
  "Táto loď nepatrí k Jerome. Oni plachty pod Kubánska vlajka, ale hlavný názov môže byť viac, ako Ivan ako Juan. Toto je ponorka hunter, tak majú hĺbku poplatky a bane. Možno si myslia, že môžu vyhodiť nás vyhodí rock pod vodou."
  
  
  Ak je to ten prípad, že budete musieť prísť bližšie, alebo použite potápačov, a môžem s nimi zaobchádzať. Ostatné pripojil nás, sledoval pozorne, ako loď sa priblížil. To nemala takmer žiadny rýchlosť a presťahoval sa s najväčšou opatrnosťou, medzi shallows, otvoriť na ochranu pred povodňami. Nemyslela som si, že by ísť tak ďaleko ako útok, ale I zdalo sa, dúfajú, že do poslednej chvíle.
  
  
  Ale nič sa nestalo. Len mimo dosahu našich zbraní, klesli kotvy a hodil štyri plavcov do vody. Urobili off s hĺbkou poplatky. Ja som dal im čas, aby si dosť blízko, aby môj guľomet, a potom vystrelil návale do vody, po trase zrejme vybrali. V prvej etape bolo neúspešné. Ale ďalší hit ih všetkých.
  
  
  Prameň vody explodovala ako štyri poplatky explodovala súčasne. Tony vody a kúsky čierne gumové odletel do vzduchu. To spôsobilo, že vlna, ktorá dostane ťažkú ranu, aby bol interiér. Loď sa začala opustiť lagúny, ale mal som pocit, že to utrpel značné škody. A díval sa na rozbúrenom mori mimo lagúny, on si myslel, že možno nie, aby to do Prístavu, v Španielsku. Tmavé mraky boli rýchlo blíži. Vietor roared, odosielanie veľkých pena hlavy lietajú okolo .
  
  
  Najprv som nechcel počuť žiadny iný zvuk. Ale potom videla letka vrtuľníky blíži. To bolo nemožné pre vrtuľníky lietať v tomto počasí, ale v niektorých krajinách, ľudské životy sa nemusíte počítať.
  
  
  "Kryte sa," zakričal som tak hlasno, ako som mohol nad vetrom. "Budú sa snažiť útok nás tu a potom pôdy tu s jedným vrtuľník. "Ponáhľaj sa! '
  
  
  Noe a chlapec boli pričom fialová Fleming odtiaľ do tunela. Tara, ktoré nasledovali, a Mitzi a ja uzavreté čiary. Keď Tara dosiahol schody, ona sa zrazu otočil. "Na mieru, mal som dosť. Ukáž mi, ako zvládnuť takýto stroj. Chcem vám pomôcť! '
  
  
  Nah mal odvahu, a z nejakého dôvodu bol hrdý na ňu. Dal jej stručný návod, ktorý jej povie, nie strieľať až dovtedy, kým si bol istý, že nepriateľ bol v miestnosti.
  
  
  "Zostaň tu, Tara," jej otec povedal. "Mitzi, v blízkosti druhého otvoru. Pôjdem inou cestou. Potom nepotrebujete strieľať na posádky, kým sa dostanú von. Možno, že sa môžeme dostať odtiaľto po všetkom. Čakal, kým Mitzi zmizla do jednej z okolitých budov. Potom bežal na druhej strane nádvoria. To sotva schoval pod strechou, ako to letel ako nížiny veľvyslanectvo uviesť, odosielanie mesto 50 mm guľky do steny. Keď čiary skončila, jej manžel vyšiel na dvor a šancu na najbližšie jeden. Lietal ako opitý vták k džungli. Mitzi počul crack na guľomet. To hit jeden z vrtuľníkov, ale to nebolo efektívne zasiahnuť. Tara vystrelil niekoľko dlhé záblesky, ale nemali ste to hit čokoľvek.
  
  
  Kvôli hluku z vlastnej zbrane, zrejme ani počuť, že strieľal na. Vrátili sa lietať nad nami znova, a na ktoré sa vzťahuje pristátie jedného z vrtuľníkov, ktoré zrejme mali problémy. Ťažký dážď začal padať.
  
  
  Vrtuľník spadol na zem ako unavený vták. Otvorili dvere na druhej strane, a dva guľomety vyhodil na steny, kde sa dievčatá sedeli. Potom sa pilot dostal von okolo vrtuľníka a obišiel ho. Dievčenské guľomety roared. Padol, krvácanie hojne. Ale druhý muž vo vrtuľníku bolo ešte streľby v našom smere. Ego nemohol vidieť ju z miesta, kde bol stojace, a tak bežal okolo miestnosti a bežal k vrtuľníku. Musel som ticho ego. On vystrelil cez sklo a videl strelec cieľ premeniť na červenú kaše.
  
  
  Teraz pršalo v ťažkých poryvy. Sky ukázalo špinavé zelená. Tam bol blesk, a tam bol ohlušujúci thunderclap. Zvyšok, veľvyslanectvo povedal, už nemohol vydržať búrka. Boli snaží pristáť na pláži.
  
  
  Bol som len o chytiť lana zviazať pristátie vrtuľníka, keď Mitzi to kričať ma zastaviť. Ona poukázal na izbu, kde Tara by mali byť.
  
  
  Vedel som, že to ešte predtým, ako som sa tam dostal: Tara Sawyer ležal na dlážke. Jej krásne telo sa premenilo na krvavé masové, rozorvané ťažké guľky z vrtuľníka. S rýchly pohľad, on rýchlo zmizol po miestnosti. Nemohol som si dovoliť prebývať v nás, na čokoľvek. Ja som mal viazať na tento jeden až helikoptérou. Ale nebolo to pre mňa ľahké, bola som veľmi obáva o svoj. Zlá Tara! Hej, by ste nemali mať bojoval.
  
  
  Mitzi pomohla mi. Keď sme skončili, sme sa museli plaziť nízko položené na zemi, aby sa vyhli unesený vietor, ktorý je vysoko miesta na asi 150 mph. Nechceli sme ísť do tunela. Nechcela vidieť, Tara opäť hneď.
  
  
  Jej hotel je pokojný myslieť. Tony vyhral nechcel ju vidieť, buď. Spýtal sa na hurikán a dostal jeho ego. Vo Februári! Jej myšlienka sa o pár vecí.
  
  
  Sedeli sme vedľa seba, nie bez slova, obaja sme plný naše vlastné temné myšlienky. Búrka pokračovala na zlosť na ďalšiu hodinu pred odznení. Zrazu tam bolo hrozivú ticho. V južnej, hurikány otočiť v smere hodinových ručičiek, v smere sever - proti smeru hodinových ručičiek. Rýchlosť sa zvyšuje od centra na vonkajšom krúžku. Ak Noe môže spôsobiť hurikán, ale aj zmeniť kurz ega, budeme čoskoro získať úplné vyhodiť z iného smeru.
  
  
  Pozrel sa cez otvor, ktorý bomby urobil vo vonkajšej stene. Videl som ju, corvettes. Loď nabehla na plytčinu a otriasla hore a dole. Vlny, ktoré boli niekoľko metrov vysoký ho udrel s hrôzostrašnými sily. Väčšina vrtuľníky chytili na stromoch a havaroval, a plietol hliadky loď zmizla. Poškodené lode plávajúce v lagúne boli umyté breh a úplne zničené.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 13
  
  
  
  
  
  
  
  Noe zvedavo krúžil vrtuľník a prikývol na seba. Ale keď prišiel k nám, jeho tvár bola tmavá a jeho oči boli somber.
  
  
  Povedal, ako jemný tón, ako je to možné, "ja podceňovať vás a priznám sa, neviem to pochopiť, ale dokonca najal nás taxík, aby nás odtiaľto."
  
  
  Pokračoval vzhľad grim. "Slečna Sawyer je veľká česť pre nás všetkých. Umenie nemám vlastné je umenie vzkriesenie. Ale môžeme sa aspoň vám miesto medzi našich hrdinov."
  
  
  Tara je voodoo pohreb? Nemyslel som si, že tak. Nedokázala ani predstaviť, že jej otec by si to vážim. On bude trvať jej telo s ním, ale rozhodla, že nebude hovoriť o nej doteraz.
  
  
  Noe nebol urobil, hovorili doteraz. "Vietor bude čoskoro." Poukázal okolo. "Fort je vážne oslabená bombardovanie. Keď búrka udrie znova, steny sa zrúti. My by sme radšej dole."
  
  
  Nemal čakať na našu odpoveď, ale kráčal tunela. Mitzi a ja som ho nasledoval. Náhle myslel Tara. Myšlienka na jej smrť ma zle. Bol by som rád, ak chcete použiť všetky metódy našej organizácie a organizácie, ktorá viem, proti Plukovník Karib Jerome.
  
  
  Dve sviečky spálil pred oltárom. Pravdepodobne jeden poďakovať bohov a jeden žobrať ih pre dobro budúcnosti. A mohli by sme použiť akýkoľvek druh pomoci. Noe bol zaneprázdnený brblal opäť, možno v úmysle hladké Tara je cesta k posmrtnom živote.
  
  
  Jej, cítil zbytočné. Jej, cítil úzkosť a uväznení. Nechcel som aj uvedomil, že som sa prechádzal do Noe povedal mi nízkym hlasom: "nemusíte zostať tu, Pán Carter. Je to bludisko, kde sú ďalšie izby budete chcieť prezrieť rovnako." On dotkol sa skaly, ktoré sa zdalo byť súčasťou steny. Ako výsledok, časť steny prehodil smerom dovnútra. Za to bol chodbou.
  
  
  Mohol som počuť mierny vedomie vytknúť v jej hlas. On asi myslel, že som bol zasahuje obrad a bol rád, že mohol odísť. Tam boli niekoľko sviečok v jeho vrecku, a on zapálil jeden. Potom on a Mitzi šiel cez otvorené dvere, a Noe zatvorené to opäť za nami.
  
  
  Sme sa ocitli v miestnosti s dobre v strede. Tak, to bolo miesto, kde bola voda uložené na dobu dlhé obliehanie. Zvyšok izby slúžil ako potraviny pivnice. Boli dosť v pohode udržať potraviny v nich na dlhú dobu. A potom sme prišli v rámci celej mäsiar shop; miestnosti naplnené až po okraj s tiel. Bol som zvedavý, ako sa starý muž fed jeho kmeň ak sa nemohli loviť bezpečne mimo steny.
  
  
  Sme strávili hodinu pešo cez podzemné komory, ale bol tam dostatok čerstvého vzduchu, odber vzoriek všade. Jej úlohou je nájsť zdroj, z toto. Šli sme dole kľukatej chodby, ktorá viedla k povrchu. Na mieste, kde som podozrenie, boli sme na úrovni dvora, sme narazili na blokované bránou blokuje prechod. On si vybral zámok s jeho stiletto, kým ju otvorí. Išli sme ďalej a našiel schodisko vedúce do rohu veža. Vzduch prišiel cez embrasures.
  
  
  Sme narazili na zamknuté dvere. To bolo unbolted, a išli sme hore po schodoch okolo mahagon stenu, ktorá viedla priamo do miestnosti na vrchol veže.
  
  
  Mitzi povedala, že predtým. Nikto nevedel, všetky triky tento starý conman! Bolo to rádio, izby! Plnené vysielacie a prijímacie zariadenia: najlepšie.
  
  
  Jej sel v prednej strane konzoly a zasmial sa. Mitzi reaguje veľmi rozdielne. Ona bol zúrivý.
  
  
  "Teraz poďme hovoriť, že staré pokrytec con umelca!" ona kričali. "Urobil všetci vyzerajú ako idioti. On posiela každý preč, tak že on môže zavolať na bohov v pokoji, ale v skutočnosti mu ide mu rádio izba počúvať správy o počasí. Niet divu, že vedel, že hurikán sa blíži."
  
  
  "Vezmite na mieru, áno," dodala som. "On ma počuť zvuky, ktoré neplatili vôbec. Jungle bubny! Myslím si, že niekde v kroví, v blízkosti Prístavu, v Španielsku, je tu ďalšia zbraň skryté, takže si môžete signál najnovšie správy tu. Poďme sa pozrieť, čo sa deje vo svete ."
  
  
  Som prevrátený niekoľko prepínačov, a Sergej svieti. Prístroj začal hučanie. Ale len zvuk, čo sme dostali bol praskanie statickej elektriny. Búrka bola príliš silná a vziať nič. Vypol rádio. Biele miesta v rozhlasovej miestnosti boli zatvorené. Mali sme nikde hľadať mimo, ale aspoň z zvuky sme mohli počuť, mohli by sme povedať, že búrka bol späť v plnej sile.
  
  
  Išli sme do rádia izba, snaží vymazať všetky stopy našej prítomnosti. Nebol hovoriť o tom, Noe, že on by otvoril ego hry. A o hodinu neskôr, keď starý človek je mimmo prešiel sledovať vrtuľník jazda cez búrku, on sa snažil, aby nevinná tvár. Ale to nebolo všetko.
  
  
  Búrka bolo viac. Ale helikoptérou, príliš. Všetko, čo zostalo to bolo hromadu kovového šrotu proti jednej zo stien. Vrtuľové listy boli ohnuté ako chápadlá.
  
  
  Rádio bol náš posledný kontakt s vonkajším svetom. A nebudeme môcť používať ego na niekoľko nasledujúcich hodín. Aj keď ona bola schopná kontakt Hawk, že by nikdy neboli schopní poslať vrtuľník sa do búrky, ktorá bola stále zúri. Všetko, čo zostalo ešte počkať až do rána.
  
  
  Mal som predstavu o tom, aký názor by rád na ostrove v danom okamihu. V každom prípade, bolo zrejmé, že všetky cesty boli blokované padlých stromov. Aj najťažšie nádrže nemohol krížovej cesty. Tak sme nečakali, nočný útok. Kľačal som mu povedať správy o vrtuľník.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 14
  
  
  
  
  
  
  
  Sme jedli edu, pre Tonyho nevyčerpateľný dodanie vyhral, keď starý obor zrazu pozrel sa hore. On by to počuli, taky: zvuk nadšený hlasy mimo brány. Noe bol na schodoch v dvoch pokroky. Bežal za ním k bráne.
  
  
  Kmeň sa vrátil. Noe tlačil otvorte bránu a mužov ponáhľal sa. Noe si ih slová pre mňa. Keď hurikán hit, ukryli sa v jaskyniach, roztrúsené po celom ostrove. Potom počuli, bicie od smeru Port Španielsko: hlavné mesto bolo zničené, armáda disbanded. A Jerome bol mŕtvy!
  
  
  Boli šokovaní, štát fort, ale teraz, že boli bezpečné znova, dúfali opraviť. Keď sa začala pripravovať na dovolenku noc, Mitzi a ja som urobil to isté, aj keď v trochu menšej miere.
  
  
  Budem musieť čakať až do rána, aby sa uistite sa, že mojou úlohou je dokončená. Musel som vidieť plukovník telu vlastné oči a urobiť prst tlačí na POLÍCIU. Podľa tribal úradníkov, Tony Posadnutý jeho telo bolo ešte v Sawyer Hoteli, tak musím dostať sa tam tak skoro, ako je to možné. Ak vozidlo nebol zničený, že mohol použiť ho dostať do hlavného rýchlo. Ja by som ju vziať so mnou, muži s machetes vyčistiť cestu, kde je to potrebné. Dúfajme, že kamión nemali trpieť osud, vrtuľníkov a lodí v lagúne.
  
  
  Nakoniec, do polnoci, sme spali. Druhý deň ráno, on sa rozhodol zavolať Hawke o pomoc, len zatiaľ. Nepáči sa mi to, a Hawke povedal, že je dôležité, aby urobil to sám, bez cudzej pomoci. Stále som mala šancu pomôcť Fleming prevziať predsedníctvo na jeho vlastné.
  
  
  Fleming bol v prospech vstupu do Prístavu Španielsko, akonáhle je to možné. Ale Noe sa zdalo menej istý. Jungle bubny boli zábavné, ale samozrejme, že nepočul nič o rádio mária. Niečo, čo sa mu určite nechcel povedať nahlas. Poslal niekoľko mladých mužov s machetes jasné ceste so mnou, a ja som šiel s nimi kamión. Našťastie, ani jeden strom spadol na to. Som vložená rotora, sušené karburátoru, a ukončia sa, kapotu. Mitzi Gardner sedel na prednom sedadle, uvedenie listov na tepovanie čalúnenia. Ee guľomet ležal na palubnej doske.
  
  
  Nechcel som protestovať. Nah mal právo zúčastniť záverečného ceremoniálu. Teraz sme boli sami znova, a iba Tony Porazili mužov boli zúčtovaní cestu pre nás. Mohlo to byť horšie. Stromy popri ceste boli väčšinou malé, ih bol ľahko sa pohybovať. Kde ceste šiel v blízkosti mora, niekedy celé oddiely boli započítané. Ak je to potrebné, ľudia kladú polená vo vzdialených miestach, aby sme mohli disk spolu s nimi bez akýchkoľvek problémov.
  
  
  Deň bol jasný. Obloha bola nevinná modrá, a more bolo pokojné. Ale pláže sú ako lode graveyards, a domy na pobreží boli väčšinou úplne zničená. Prvá veľká budova, ktorú sme prešli, staré Poinciana Hotel, je len veľa troskách. Tam, Tony Vyhral chlapci vyskočil okolo vozidla, aby zadajte havárie a vyhľadávania cenných nájde pod kameňom. Celú dedinu pred nami bol smutný pohľad. Ľudia bezcieľne kráčala cez sutiny, niekedy vyzdvihnutie niečo, potom klesá a pohybuje sa na.
  
  
  Snažím sa udržať hill fortress, ktorý má zvetrané tak veľa búrok, vydržal to vyhodiť rovnako.
  
  
  Vláda Námestí ešte vyzeralo celkom dobre, okrem toho, že nie je jedno okno bolo neporušené, a cesta bola plná odpadkov. Vojaci v oblasti boli neozbrojený a šiel, ako omámený roboty. V obchodnej štvrti niekoľko vojakov bolo vyčistenie nánosov, pod vedením dôstojníci. Oni nás pozorovali, ako sme prešli mimmo, ale oni nemali snažiť zastaviť nás. Teraz, že plukovník bol mŕtvy, boli zrejme v mocenské vákuum. Na Sawyer Grand LaClare, elegantné vysoké stromy, ktoré zdobí trávniky boli rozbité, ako pobočiek. Boli roztrúsené sem a tam. V prístave, niekoľko lodí boli plávajúce naplnený vodou. Voda bola špinavá vo farbe. Bielej pláži bolo v troskách, obklopený zbaleného lehátka a slnečníky. Tam boli žiadne vojakov v blízkosti inn.
  
  
  On vytiahol až k hlavnému vchodu. Sme vstúpili s našimi zbraňami boli. Vzal do úvahy, že Jerome môže mať niekoľko vojaci strážia ho ako strážca cti. Musím brať do úvahy. Ale to nebol prípad. Hall bol opustený, ako to bolo v kasíne.
  
  
  "Možno v Čipe denníky?" Mitzi mysleli nahlas. Išli sme tam. Na pokladňu, samozrejme, nebola žiadna čierna security guard. Na moje prekvapenie, elektrický zámok bol stále pracuje. Presťahovali sme sa na. Stále nikto v dohľade. Sme otvorili dvere Capolla kancelária s tlačidlom na ovládacom paneli. Jerome tam nebol, ale peniaze tam bol. Vedľa mňa, počul som, že jej vzdych hlboký povzdych úľavy. Mitzi bežal jej jazyk nad jej pery, keď videla, stohy účty.
  
  
  "Chlapci v Miami bude rád počujem, že," povedala. "Myslím si, že všetky Sawyer otvorí čoskoro."
  
  
  "Ale kde je Jerome telo?" Spýtal som sa netrpezlivo. Potreboval som prst výtlačkov. Mitzi navrhol, že som sa pozrieť na streche byt.
  
  
  "Ísť na, Nick. Nechám svoje peniaze tu. Čokoľvek sa môže ešte stať, a ona by nechcel, že peniaze zmizne nick času."
  
  
  "Nechcem nechať si tu sám," jej otec povedal. "V takýchto situáciách, toto mesto sa musí hemží looters."
  
  
  Jej pery stočený. "Dvere môžu byť zamknuté zvnútra, ale môžete otvoriť iba okolo haly. Je to skoro ako v bezpečí, ako to je v trezore. Viete, ako výťah ovládací panel funguje?
  
  
  Vedel som to. Som sa bližšie pozrieť sa na ňu, rovnako ako ona, keď sme sa prvýkrát použije ego spolu. Ona sotva cítil výťah zastaviť, ale keď sa dvere otvorili, vyšla na hrubý koberec horné poschodie.
  
  
  Premávka bola príliš rýchlo. Ruku s revolver ma udrel do hlavy. Jej reflex oprel v, ale ja som bol hit. Ruky a moja ruka bola momentálne paralyzovaná. Moja zbraň spadol na zem, a nemohol som ohýbať moje koleno chytiť Luger.
  
  
  Skočil späť a schmatol zápästie muž drží revolver s jeho ľavej strane: to bolo Jerome.
  
  
  Takže nebol mŕtvy. Mal ranu na čele. On by asi bolo sa na chvíľu, ale teraz ego svaly boli úplne neporušené. A mohol bojovať takmer rovnako, ako by mohla. Pozná všetky triky.
  
  
  Zatiaľ čo moja pravá ruka bola stále krívať a ega ľavé zápästie bol uchytenie to, že udrel mi do brady a potom okamžite kneed mi v slabinách. Jeho cringed ako ublížiť. Ale ja potrebujem, aby, že zbraň preč odo mňa. Jej svaly dotiahnuté na prvý, a potom sa náhle spadol na zem. V reumatizmus, on uvoľniť jeho uchopenie. On sa dostal na kolená. On wrenched jeho zápästie zadarmo a snažil sa zamerať na revolver. On pochovaný jeho zuby v ega nohu a uchovávajú sa hryzenie. On kričal od bolesti a zdvojnásobil za môj chrbát. Na revolver spadol na zem. On trochu ju znova. On kričal, a cítil som, teplá krv vytekajúcu na jeho nohavice. Potom moje prsty našli zbraň. On leaped na jeho nohy, hodil do jeho ego, padol na jednom z kmeňov, a strieľal Jerome.
  
  
  On masírovať jeho pravé rameno, kým on cítil, že jeho silu vrátiť. Potom bola ťahal za mŕtvolu do výťahu. Nemal som čas, aby prst výtlačkov. Odrezanie moje prsty s Hugo, môj stiletto, bol rýchlejší. Ih zviazané s vreckovku a vložte ju na chvíľu.
  
  
  Keď som vstúpil na prvé poschodie, som bol prekvapený, keď zistíte, že Mitzi tam stále bol. Keď jej zazvonil telefón cez interkom, keď otvorila dvere zvnútra. "Našli ste ego?"
  
  
  'Ego ju našiel.'
  
  
  "Nick, jej meno je. Poďme truck a dodať peniaze, Noe, že to bude bezpečné tam."
  
  
  "Dobrú. Počkajte tu, zatiaľ čo som sa nákladné auto do garáže."
  
  
  Kamión sa to, a my sme dali peniaze pod plachtou a išli späť do kopcov.
  
  
  Boli sme takmer na pevnosť, nie ďaleko od hlavného mesta, pri Jeep vytiahol z opačného smeru a zablokované cesty priamo pred nami. Plukovník sa v ruskej uniforme dostal von okolo auta a vytiahol revolver. On kričal niečo, čo v nás. "To bolo nariadené, že žiadne vozidlá by mali byť povolené na ulici. Neviete... "Potom videl Mitzi je červené vlasy a začal tušiť niečo. "Kto ste? Čo robíte v tejto truck?
  
  
  To dostalo von, guľomet a strieľal na ňu. Po zbavil som sa dôstojník a vodič Džípu, on bol zasiahnutý plyn na ceste. To je dôvod, prečo sme nevideli žiadne vyšších dôstojníkov kdekoľvek na ostrove. Dokonca aj teraz, sedeli v fort a počúvanie nové objednávky. Prístav Španielsko bolo podľa zákonov vojny cudzej Moci!
  
  
  Keď sme boli niektoré vzdialenosti od mesta, sme sa stretli Noe a ego ľudí. S novembra v čele a Fleming v drevenom palanquin, mierili naše spôsobom.
  
  
  Jej zavrčal a hit zastrašovanie pedál. Ako by Fleming sa presvedčil, že starý muž robiť takúto vec? Boh vie, koľko zahraničných vecí vojaci sú na ostrove. Skočil okolo auta a pristúpil k Noe. Zistil som, že som už nemohol kontrolovať môj hlas s hnevom. Dokonca sa začal kričí na neho, ale on si nemyslel, že o návrate. On opísal situáciu v meste, zhabanie z moci. Žiadna reakcia!
  
  
  "Teraz, že Jerome je mŕtve, ľudia budú stúpať nahor," povedal. "Budú podporovať Prezident Fleming."
  
  
  Ako na to? S mačetou? Machetes verzus guľomety? Noe vošiel okolo mňa a vznešene išiel ďalej. Kmeň ho nasledovali, prechod mimmo truck. Spievali a hrali hudbu na ich drevené bubny. Jej, skočil do auta a začal otáčať kamión. Ale Mitzi chytil volant.
  
  
  "Nebudeme sa vracať s týmto nákladu, vážení. Je to jazda na horu navždy, aj keď som na to sám."
  
  
  Žena. Dobre, Hawke len zamestnal v Fleming prípade. Ak by trval na tom, zabil a rozhodol, že ona by navštíviť jej priateľov mafiu aspoň získať peniaze, mohol len ťažko obviňovať ju. Aspoň jej život by bol ušetrený. Jej vypadol okolo truck a bežal k Fleming v čele sprievodu.
  
  
  Ako sme pokračovali v chôdzi, všimol som si, že hooting za nami bolo stále hlasnejšie. Pri pohľade späť, on pochopil, prečo. Viac a viac ľudí, ktorí sa zdalo, že sa objaví z ničoho nič, sa pripojil nás v džungli.
  
  
  Obyvatelia starej dediny vyšiel z lesa, ako zuby drak. Ľudské rieky tiekla dolu z kopca. Boli sme sa stretli obyvatelia hlavného mesta.
  
  
  Potom niečo bláznivé stalo. Miestne armády prišiel z fort nie na útok nás, ale aby sa k nám pripojili. Oni začal strieľať v smere pevnosť.
  
  
  Potom som pochopil jej. Jerome ' s vojakov sledoval ho, kým zistili, čo bol naozaj až, kým Rusi im povedal. Teraz majú z revolúcie. Vojaci a ľudia pochodovali na Fleming. A vojaci boli pripojilo dôstojníkov, ktorí boli v sprche pre Fleming. Ľudia, ktorí boli pre Kubáncov a hŕstka ruskej poradcovia boli teraz uväznený v pevnosti a je obklopený množstvom ľudí a vojakov. A mnohí ľudia teraz vedia, žiadny strach.
  
  
  Kričí a máva svoje nože, domorodci nasleduje plnenie ozbrojených vojakov. Mnohí boli zranení. Ale mnoho viac začala búrka steny pevnosti. Oni bojovali až do streľba na pevnosť zastavil. Netrvalo viac ako pol hodinu. Ľudia, ktorí vstúpili cez windows a cez steny nalial cez brány. Nemali nás Kubáncov, usa, ruskej "poradcov".
  
  
  Vojaci vytvorili formáciu a presunúť tam, kde Fleming bol sledovanie bitka. Ich pozdravil a predstavil puška ako prejav lojality. Vedel som, že Fleming bolo prijaté na miesto, kde sa moje vláda mohla vidieť moje ego.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 15
  
  
  
  
  
  
  
  Iba jedno lietadlo na letisku nemohol vzlietnuť. Tam bola len jedna loď v prístave, ktorý bol pripravený na vyplávanie. Všetky zahraničných pilotov, dôstojníkov a "poradcov" boli prinesené na palube a opustili krajinu ako nežiaducich cudzincov.
  
  
  Fleming sa začali čistiť efektívne. Tony Vyhral kmeňa odišla späť do pevnosti. Na Hammond rodiny pozvaní Fleming prísť a žiť v paláci. Odídu hneď, ako letiska reopens do bežnej premávky.
  
  
  Mitzi odoslaná kuriérskou službou, s poznámkou. Ak bola položená Davey hotel povedať, chlapci v Miami, kde bola, a že ona by tam zostať, kým sa jej dostalo ďalšie objednávky.
  
  
  "Tara Sawyer bol položený na odpočinok v krásnej slávnostný pohreb," napísala. "Ona je pochovaný v mramoru niekde v katakombách."
  
  
  Ešte stále mala týždeň ľavej pomôcť Fleming, ak je to potrebné. Ale tam neboli žiadne iné problémy, a hmú nepotrebovala moju pomoc. Bol to druh dovolenky.
  
  
  Keď sa vrátil do Washingtonu, Sawyer ranted na Hawke o jeho dcéra smrti. On žiadal, že ona je pochovaný doma. To nebol zatiaľ informovaný Hmú z Tara je osud. Hawk dovoľte mi vyriešiť problém.
  
  
  Sawyer sa snažil upokojiť ju a povedal jej o Tara to využije. Poukázal na to, na emu obrovskú vďačnosť domorodcov a videl, že niektoré z Sawyer je hnev a hlboký smútok premenil na hrdosť.
  
  
  Hmú nebol jej povedal o Mitzi. Neexistuje žiadny bod v začatím vojny medzi ním a mafie. Ak dievča chce odstrániť vrchnú vrstvu krému, myslel som, že ona si to zaslúži. Thomas Sawyer by sa ľahko zaplatili na rekonštrukciu s jeho ziskov spoločnosti, a možno teraz Mitzi by išli do obchodu a žil pokojný život.
  
  
  Povedal im, nielen o novembri. Hawke sa na mňa pozrel, ako keby on by nikdy nepočul meno pred, ale Sawyer zdalo veľmi ohromený s príbehmi hovoril jej o nen.
  
  
  Keď Hawk a ja som bol sám, som priniesol jar Jerome prsty na stoličke. Hawk pozrel na Nah, ako bol pri pohľade na poháre, arašidové maslo. A potom, s dariť, on umiestnené Mitzi Gardner poznámka vedľa nej. Pozrel sa na zavrieť a potom sa na mňa pozrel. Nevidel som svalov presunúť pod pergamen pokožky. Nemal ani blikať.
  
  
  "Som rád svoju prácu.' Bola to jeho obvyklé spa tón. "Čakám na vaše správy."
  
  
  Začal som ju na malé detaily. Letuška; "bol som celkom istý, že Jerome ju zabil, ale mohli by sme stále pozrite sa na to. Väzenia, ktoré Fleming mal kontrolovať. Dungeons obrátil do laboratória na univerzite. Potom, s bezizražajno tvár, dal chronologický prehľad činností Tony Vyhral.
  
  
  "Vedel o hurikánu dve hodiny predtým," Hawke mu povedal. "Je tam dosť času ukázať, že on sa nebojí, a dať plný výkon. Zaujímalo by ma, prečo zvyšok ostrova bol chytený nepripraveného, takže sa nemohli dostať ich lode a lietadlá na bezpečnosť v čase. Mám jej zavolať na telefón? '
  
  
  To bolo možné. Volal som počasia úradu a dostal do kontaktu s jedným mojim priateľom, ktorý pracuje tam. "Jim, keď si hurricane upozornenie minulý týždeň?"
  
  
  Tam bolo niečo ako prekliatie na druhom konci. "Sakra, Nick, to je príliš neskoro zachrániť nič. Satelitné nevidel, kým to prešlo Grand Lachlair. V čase, keď sme dostali upozornenie, a to bolo celé. Nikdy sme videli hurikán presunúť tak rýchlo. A to je vo februári! Aj Noe nemal varovať nás vopred."
  
  
  Myslel som si, že sa zbláznila. "Čo viete o Noe?"
  
  
  "On je náš pozorovateľ v oblasti. N. O. A. H. (Noe) tieto sú ego kód písmená. On je sakramentsky dobré. On zvyčajne predpovedá počasie tak rýchlo ako my. Ako je to? Znie to trochu divné.
  
  
  'Noe .. . nič také. Ďakujeme, že ste.'
  
  
  Som zavesil na ňu. Hawk dať dole ten druhý. Ego, jeho hlas znel grim. "Ak mal uvádzajú, že v čase, mohol zabrániť veľa škody. Mnohé životy by boli spasení ."
  
  
  "A ostrov padol do rúk náš veľký brat na druhej strane oceánu," dodala som.
  
  
  On vyšla z kancelárie bez slova a zavrel dvere ticho za ním. Počasie satelit je neustále fotografovanie veľké plochy oceánu. A tento šialený hurikán nebolo fotografoval, kým ho zasiahnuť pobrežie ostrova. Má satelit nikdy nevidel búrka predtým?
  
  
  On zapálil si cigaretu a snažil sa nemyslieť na to už. Jej cigareta bola vyhodiť. Bola to práca začína, aby sa mi starecké?
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  O knihe:
  
  
  
  
  
  Existuje mnoho spôsobov, ako zabiť človeka ... Čínskej assassins radšej nôž, zatiaľ čo iní zabiť holými rukami.
  
  
  Americký gangstri používať veľké-kaliber revolvery, ruský assassins použiť dynamite.
  
  
  Avšak, tam je len jeden človek, ktorý môžete precvičiť všetky zabíjanie techniky. Ego je meno Killmaster !!!
  
  
  Tento čas, Nick Carter, sa budú musieť použiť všetky svoje schopnosti vysporiadať sa s mäsiari sa stretáva na ceste k "Kremeľ Dokumentácie".
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Španielsky Pripojenie
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Španielsky Pripojenie
  
  
  Venované členov Spojené Štáty americké Tajné Služby
  
  
  
  
  Prvá kapitola
  
  
  To bol Jastrab a on bol nepredvídateľný. Nemal veľa praxe na to, a on nebude mať vynikala to aj vtedy, ak bol v skvelej kondícii.
  
  
  "Chodíte, lyžovanie, N3?" spýtal sa ma na telefóne.
  
  
  "Samozrejme, že som sa lyžovať. A je veľmi dobré, ak to tak môžem povedať"
  
  
  "Zbierať vaše lyže. Idete do Španielska."
  
  
  "Je to ťažké lyžiarske v Španielsku," povedal som. "Čistého snehu"
  
  
  "Zmeny. Sierra Nevada. Preklad. Zasnežené vrcholky hôr".
  
  
  "No, možno, že sneží z času na čas ..."
  
  
  "Budete mať spoločník".
  
  
  "Aj lyžiar?"
  
  
  "Absolútne fantastický. Aj odborník na obchodovanie s drogami. Je to o úver z Klenotnice Drog Výkon Správy."
  
  
  "Snow bird?"
  
  
  "Je to veľa zábavy. Budete tak mať párty v lyžiarskom stredisku v Sierra Nevada."
  
  
  "Volal...?"
  
  
  "Sol y Nieve".
  
  
  "Prenos:"slnko a sneh / Nie, pane. Myslím tým, kto ste?"
  
  
  "Dám vám vedieť neskôr. Medzitým, vziať San Diego let do Ensenada."
  
  
  "Ensenada?"
  
  
  "Malé rybárske mestečko v Baja California."
  
  
  "Ja viem, čo to je, a ja viem, kde to je. Jej ego dokonca má zvláštnu vôňu. Čo sa púštnom meste majú niečo s cross-country lyžovanie?"
  
  
  "Stretnete Treasury agent tam."
  
  
  "Ach."
  
  
  "Správajte sa k nej. Potrebujeme odbornosti."
  
  
  "Jej?" Zvony zazvonil v mojom nervových centier.
  
  
  "Ee."
  
  
  "Čo je to? Ona musí byť opatrovateľky pre drogovo závislých?"
  
  
  "Mal by si vidieť, že sa stretnutie koná."
  
  
  "Stretnutie?"
  
  
  "Medzi ním a jeden z odkazov na prestávku, Turecko-Korzika-California. Chce spievať. Chcem počuť hudbu pred emu krku je rez."
  
  
  "Pane, niekedy vás ..."
  
  
  "Nechcem povedať, že! Adresa je La Casa Verde. Opýtajte Juana Rivera."
  
  
  "A potom?"
  
  
  "Priviesť ju do Washingtonu s vami."
  
  
  "Kedy?"
  
  
  "Na ďalšej rovine Ensenada."
  
  
  On nevidel moje clenched päsť.
  
  
  "Nikolaj!" Hawk povzdychol si. On má podozrenie mi je zbytočná.
  
  
  Som zavesil na ňu. Po ukončení prípadu na Filipínach, ktoré cítiť ako prezretého kokosové orechy, jej letel do San Diega z Havaja len pred dvoma dňami. Bol to len začiatok, ako sa zbaviť kinks v jeho svaly a napätie v jeho psychiku. Zabíjanie nie je nikdy príjemné, jeho prekročia jeho kvótu v Mo. A.
  
  
  Najlepšie je hodiť to všetko od oka, okolo hlavy - s pomocou kŕdeľ krásne hviezdy v San Diegu strieľať TELEVÍZNEHO seriálu. Ale teraz...
  
  
  Volal som úradník, hovorí mu o mojej väčšina nešťastné, zmena farby, rýchle zvýšenie plány, a spýtal sa ho pripraviť môj účet. Potom zavolal letisku a zistil, že vedľa rovine Ensenada by dovolenky v hodinu a pol.
  
  
  Ak som prerušiť moje ježka sprchovacím kútom, budem len byť schopný to urobiť.
  
  
  * * *
  
  
  Baja California je chvost, ktorá visí z Kalifornie správne. Nikto sa zdalo, vedieť, čo mám robiť. Toto bolo predmetom polemiky medzi USA a Mexikom, na mnoho rokov. Po mesiacoch dohadovanie cez vlastníctvo púšti strip, na Mexičania nakoniec dal v a dohodli sa to vziať späť.
  
  
  On sa oprel chrbát v kresle a spala celú cestu až na malé letisko na dirt pásy v blízkosti je malá rybárska dedina s názvom Ensenada. Slovo vlastne znamená "bay" alebo "malý prúd" ak ste do zaujímavé maličkosti.
  
  
  Keď som šiel na rovine svetlé slnečné svätý, jas bola tak silná, že som sa dal na slnečné okuliare.
  
  
  Nový Mustang taxi bolo zaparkované mimo prevádzkových tower, a vodič zavolal jej, aby sa Ego späť do mesta. Po prechode cez rutted cesty, savany obrastený sagebrush a mastné lesa, sme sa konečne prišiel na hlavnej ulici mesta.
  
  
  La Casa Verde, ktorý mal byť zelený, ak moja španielčina stále hodí, ale bola vlastne druh vyblednutiu pastel lipovo-bol na konci ovisnuté bloku, kde ležal opaľovať ako jašter na skale.
  
  
  Vystúpil z taxíka, zdvihol svoju tašku a išiel do lobby. Tento motel bol tma z jasného slnečného svetla, ale videl som, fúzami teenager, že predstiera, že je záujem o mojom príchode. Hmú vlnitou na nej a zdvihol telefón doma.
  
  
  "Livi". Bolo to dievča, na miniatúrne rozvádzača.
  
  
  "Môžete pripojiť mi Senorita Juana Rivera?"
  
  
  Tam bol kliknite na tlačidlo, a dlhú krúžok.
  
  
  "Livi". Bolo to iné dievča.
  
  
  "Juan Rivera?"
  
  
  "Jej."
  
  
  "Hovoríte po anglicky?"
  
  
  Tam boli výkyvy. "Jess?"
  
  
  Jej, zatvoril oči. To mal byť jeden z týchto misií. Potriasol hlavou a povedal: kód frázu, nie snaží cítiť absurdné:
  
  
  "Október je ôsmy mesiac v roku."
  
  
  "I beg your pardon? Ach, áno! Potom jablká sú zrelé."
  
  
  "Dobré dievča! Toto je George Peabody." To bol môj súčasný kryt meno a Hawke nemal požiadala ma, aby som zmeniť svoje ego. Takže som bol stále George Peabody.
  
  
  "Ah, Seňor Peabody." Bol rád, že sa počuť, že dôraz bol preč. "Kde si?"
  
  
  "Som v hale," povedal som. "Mal by som vyhovovali jej?"
  
  
  "Nie, nie!" povedala rýchlo. "Budem na prízemí."
  
  
  "V barre," som si povzdychol, díval sa na veľmi tmavé tok hale, kde sa muž za pultom bola utieranie rúk.
  
  
  Obrátil sa a zamieril do temného bar. Barman sa na mňa pozrel. "Seňor?"
  
  
  "Pisco Sour," povedal som.
  
  
  On prikývol
  
  
  
  a obrátil sa na to.
  
  
  Mohol som cítiť ťažký vzduchu pohybujú sa ticho za mnou, prináša vôňu čerstvého citróna na mňa. On sa obrátil a videl, štíhla, tmavé oči, tmavé vlasy dievča v jej polovici dvadsiatych rokov, s takmer luminiscenčných bledý, biela koža, ktorá lekná majú zvyčajne.
  
  
  "George," povedala v španielčine. Bolo to ako "Hor-hej".
  
  
  "Juana?" Povedal som jej, správne pronouncing ego uprostred medzi "h"a " w".
  
  
  Držala sa jej ruky. Vezmem si to. Potom ukázal na stôl proti múru.
  
  
  My sme prišli. Ona bola elegantné, čisté a veľmi ženské. Jej telo bolo mrštný a krásne tvarované. Ee nohy príliš. "Staré dobré Hawk!" Myslel som, že na ňu. Ako netypické ho!
  
  
  Sme hrať túto hru.
  
  
  Ona nariadil ľadový čaj, usadil do kresla, a oprel dopredu, jej oči, žiariace. "Teraz. Čo to všetko znamená?"
  
  
  Jej, potriasol hlavou. "Nemám poňatia. Môj nadriadený vo Washingtone stručne nás."
  
  
  "Kedy?"
  
  
  "Dnes v noci."
  
  
  Jej tvár bola prázdna. "Ale to znamená, že nebudeme tu dnes."
  
  
  "Es verdad".
  
  
  Jej ústa klesol otvorené. "Potom tam nebude čas..." Jej ústa prasklo zatvorené.
  
  
  "Čo, Juana?"
  
  
  Jej tvár bola ružová. "Je to olvidado na mňa."
  
  
  "Máte krátku pamäť," povedal som, a skončil môj pisco sour. Krásne Aguardiente, že som si myslel. Jedného dňa sa budem musieť navštíviť Pisco, Peru.
  
  
  Jeho vstala. "Pobaliť, Juana. Sme si brať ďalší let odtiaľto."
  
  
  "Ale mali by ste vedieť niečo o poslanie..."
  
  
  "Drogy," povedal som.
  
  
  "Samozrejme, jeho o drogách"
  
  
  "A Stredozemného Mora. Budeme Španielsko."
  
  
  Jej ústa tvoril o.
  
  
  "Lyžovať."
  
  
  Ona bola pitie ľadový čaj. "Mohli by ste zopakovať, že?"
  
  
  Nikdy som robil to.
  
  
  Potom ona podvedení mňa. Oči sa jej rozžiarili. "Ah! Samozrejme, Sierra Nevada! Tam je prvotriedne lyžiarske stredisko v blízkosti Granada."
  
  
  Sledoval som to.
  
  
  "Môžete lyžovať?" spýtala sa ma.
  
  
  Bol to deň, na túto otázku. "Čo to robíš?"
  
  
  "Veľmi dobre," povedala placidly.
  
  
  A skromný, pomyslel som si. On pokojne povedal: "Sme si dopriať."
  
  
  Barman sa pozeral na mňa. Juana winked sa na ňu, a ona winked pri reumatizme. Bolo to krásne, rafinované, a dosiahnuteľné.
  
  
  * * *
  
  
  Ako sme kráčali mimo, flash svetla bouncing off pušku barel kreslil môj pohľad na čiernej diery na konci. Tento muž ležal byt na streche okolo horúcej alley cez ulicu, a vedel som, že sa ma sústredené v centre rozsah je ego rozsahu.
  
  
  On zmrazil na chvíľu. Potom ho hodil ho do Juana stranu a holubica opačným smerom, smerom k úkrytu dverí. Výstrel zazvonil von cez ulicu.
  
  
  "Vydrž!" Hej zavolal na ňu.
  
  
  "Ale, Nick..."
  
  
  "Ticho!" Som hissed.
  
  
  On rýchlo vstal a bežal k lobby okno. Som pokryté to a pozrel sa z okna. Na gleam z pušky barel chytil ju znova. Muž bol stále na streche drogistického tovaru obchodu.
  
  
  Ako jej manžel pristúpil jeho zbraň, zdvihol pušku a vystrelil znovu. Gawking oči kopal do drevených konštrukcií úprimných nad Juana hlavu. Teraz bol plazenie späť do dverí. "Dobré dievča!" Myslel som, že na ňu.
  
  
  Keď sa pozrela znova, muž bol preč.
  
  
  Mohol som počuť jej beží nohy. Pozrel som sa cez zaprášené okno a videl muža v čiernom obleku vyšli z obchodu na ulici a pozrieme sa na mieste, kde sniper bol na nás čaká.
  
  
  Bežal okolo hotel, mávali na Juana, aby zostali vo vnútri, a išiel suché tovaru obchodu schody, dve naraz, na hornom poschodí.
  
  
  Jeho príliš neskoro. On je preč.
  
  
  Nič nebolo ponechané na streche, ale veľa Mexickej ohorky a sombrero on si kúpili dva dni skôr z obchodu nižšie.
  
  
  "Cudzinec," povedal dvoch mužov v obchode, muž s tučné brucho a usmievavá tvár. Gonzalez.
  
  
  "Turista?"
  
  
  "Áno."
  
  
  "Môžete opísať ego?"
  
  
  Gonzalez shrugged. "O svoju výšku. Hnedé vlasy. Hnedé oči. Tenký človeka. Nervózny."
  
  
  To je všetko.
  
  
  Juana ju vzal bokom, v hotelovej hale, zatiaľ čo sme čakali na taxík vybrať nás a nás odvezie na letisko.
  
  
  "On tu bol pred dvoma dňami," jej otec povedal.
  
  
  "V poriadku?"
  
  
  "Ako dlho ste tu?"
  
  
  Turné."
  
  
  "Myslíš, že vie, kto ste?"
  
  
  Oči sa jej zúžili. Vzala to ako urážku. Ona bola latinská, krásne a plné ohňa. "Ja myslím, že nie!" Povedala rozhorčene.
  
  
  Oni si nemyslel, že to bola urážka.
  
  
  "Čo ste boli v práci na predtým, než ste boli kontaktovaní o toto poverenie?"
  
  
  "Pokles drog".
  
  
  "Break it?"
  
  
  Ona prikývla, zníženie jej oči.
  
  
  "To všetko?"
  
  
  "Áno." Jej zdvihol bradu vzdorne.
  
  
  "Jeden ľavej?"
  
  
  "Možno áno," povedala evasively.
  
  
  Obrátil sa a pozrel sa von z dverí v hornej časti drogistického tovaru obchodu.
  
  
  "Áno," súhlasil som. "Myslím si, že možno tak."
  
  
  Jej tvár skrútenú s rage.
  
  
  Ee schmatol ju do oblúka. Taxi dorazil. Šťastie Nick. Uložené Ensenada spoločnosti Taxicab.
  
  
  "Poď, Juana. Ďalšia zastávka, Washington, DC."
  
  
  Veľmi autoritatívny. Veľmi panovačný.
  
  
  Ona pokojne zaradilo taxi, blikajúce krásny kus stehna. Ale skoro som si nevšimol to.
  
  
  Dve
  
  
  Hawke sedel na konzoly SEKERA kino ovládací panel, tlačenie tlačidiel a nastavenie disky. Jedno tlačidlo na prehrávanie zvuku. Jeden pás s nástrojmi. Jedno tlačidlo pre 16 mm film. Jedno tlačidlo pre živé vysielanie. Jedno tlačidlo pre starý black-a-biely film.
  
  
  
  
  
  
  Jedno tlačidlo pre listov. Alebo, ak chcete, aby zvyšok vaše oči, jedno tlačidlo pre mäkký ženský hlas vyjadrovať inteligencie skóre.
  
  
  Rozhovor až do tohto bodu bolo bežné táranie. Jej vymazané to všetko okolo jej hlavy. Len som si pamätám, že som mohol vnímať Juana Rivera vizuálne, a ja som naozaj urobil. Avšak, niečo v jej myšlienky sa zdalo, že vopred určený, vopred testované a neplodné.
  
  
  Ale ona bola krásna, a ja som rád krásne ženy. Myslel som, že sa jej: "len Keby mohol vymazať jej hlas, ako Hawk môžete vymazať záznam on nechcel počuť."
  
  
  Brylev úplne odišli, a pred nami bol obraz na obrazovke, ktorá sa zaoberá ako mávnutím čarovného prútika objavilo na narieka.
  
  
  "Enrico Corelli," mäkký ženský hlas povedal cez obraz, ktorý zažiaril v celej obrazovke. To bolo ešte fotografiu, prijať asi pred pätnástimi rokmi, a fúkané až najmenšia časť niektoré väčšie fotografie. Pozadie scény bol Vatikán rotunda.
  
  
  "Fotografoval, napríklad, v roku 1954," hlas pokračoval. "Toto je posledný preživší fotografia Corelli. Zvyšok ego fotografie boli kúpil za veľa peňazí. Vyšetrovanie nemôže dokázať, že peniaze prichádzajú od mafie je pokladnice. Ale to, čo sa im veriť."
  
  
  Oči sa jej trvalo dlho a starostlivo pozrieť na fotografiu. Tvár bola takmer na nerozoznanie. Rysy tváre boli celkom obyčajné: tmavé vlasy, pevné brada, tvár tvar bez rozdielu. To bol uložený podľa ego, ako najlepšie mohla, ale preto, že to bolo zastrelených toľko krát okolo taký malý kus zrnitý film, bol tam takmer nič nie je, že by to mohlo zamerať na.
  
  
  Mapa blysol cez obrazovku. To bola mapa z Korziky. Mesto Basria bolo uvedené v kruhu.
  
  
  "Je preukázané, že Enrico Corelli žije tu, na predmestí Basria, Korzika, v vila postavená v Napoleonskej éry. On má personál desať zamestnancov a dve bodyguardmi. Žije so ženou, s názvom Tina Bergsona.
  
  
  "Corelli je teraz štyridsať päť rokov. Pracoval pre talianska vláda v Rime, ale bol vyhodený o niekoľko mesiacov neskôr. On bol krátko ženatý, ale ego žena zomrela na zápal pľúc, keď Corelli pokazilo. Znechutený, začal pracovať pre členov gangu kováčov a vyhnaný zlodejov okolo Spojených Štátov, ktorý sa narodil na Sicílii a boli členov mafie v New Yorku a Chicagu. On stahl je dobré prosazovatele a veľmi dobrý obchodník pre nich. Keď lekáreň reťazca bol stanovený, bol jedným z prvých ľudí na otvorenie bodu toku, neďaleko Neapola.
  
  
  "Drogová siete na západ v roku 1960, a na konci tohto obdobia Corelli Stahl bol kľúčovou postavou v celej mafia reťazca.
  
  
  "S nimi zistiť, on mal iné mistresses. Jeden sa pokúsil zabiť ego, keď mu dumpingové ju s inou ženou je sova. Ona bola neskôr sa zistí, že sa utopil v Zátoke Neapol."
  
  
  Mapa zmizla, a luxusné jachty asi 180 metrov dlhá vyplnil obrazovku s krásne farebné snímky.
  
  
  "Toto je Corelli potešenie jachtu, Lysistrata. Ona pláva pod vlajkou Francúzska. Corelli sám sa domnieva, občan, Korzika, aj keď sa narodil v Miláne."
  
  
  Obrázok veľká vila, teraz sa objavili na obrazovke.
  
  
  "Na Corelli Domu. Aj napriek tomu, že má iba dve bodyguardmi strážiť ego, Ego manor je neustále patrolled o pol desiatok ozbrojencov."
  
  
  Nový obrázok blysol hore. Telo ležalo v tráve. On bol zastrelený niekoľkokrát. Mŕtvola bola na nepoznanie, ale od vzhľad jej zostáva, som sa rozhodol, že guľky, ktoré trafil boli fiktívne guľky-riadny guľky nakrájame na lopatky písmeno X. dumdum Guľky zase huby do odrezaný, zničiť tvar, keď sa zasiahnuť cieľ .
  
  
  "To bol francúzsky agent s názvom Emil Ferenc. Snažil sa preniknúť do Villa Corelli, ako nehnuteľností je tzv. Zdá sa, že bol objavený na hliadky a zabil."
  
  
  Potom obraz pusté, púšť-ako vidieku objavil na obrazovke. Objektív priblížení na obrázok stojaci v blízkosti majestátne Lombardia topoľ, jediný strom akejkoľvek veľkosti v nedohľadne. Ako obrázok rástla, dalo sa vidieť, že muž bol nerozhodný veku, ale skôr vysoký a silne postavený. Tvár bola v tieni.
  
  
  "Enrico Corelli. Toto je najbližší obraz, ktorý niekto sa podarilo fotografovať v posledných desiatich rokoch. Obrázok bol prevzatý s teleskopickým objektívom z bezpečnej volebných bod na protiľahlom kopci. Hoci tvár je na nerozoznanie, človek je telo môže byť jasne videný . Podľa počítač odhady, Alenka je ego bolo o 182, výška-6 stôp, sat rovno a zdravia-výborný koniec armády."
  
  
  Obrazovky šiel black. Potom sa film začal. Bola to scéna na pláži, prípadne na francúzskej Riviére. Ohromujúci blondínka v maličkej bikini paraded cez piesok, kymácející sa jej boky ako jej dlhé blond vlasy fluttered okolo jej pliec. Ona sa zastavili na chvíľu a obrátil sa, ako keby niekto hovoril jej. Pozrela sa na fotoaparát a usmial sa.
  
  
  "Tina Bergsona. Hej, dvadsať tri rokov. Narodil vo Švédsku, sa presťahovala do Ríma, kde sa mala stručný, ale neúspešné filmovej kariéry.
  
  
  
  
  
  Potom, pred dvoma rokmi sa presťahoval do Švajčiarska, kde bola zapojená do manipulácie s peniazmi, zrejme v prospech mafie, alebo niektoré organizácie ako mafia. Ona bola chytil, ale nikdy podaná na súd. Väčšina peňazí sa vraj zmenili ruky, aby jej pomohol uniknúť z Švajčiarske orgány.
  
  
  Čoskoro po, ona sa ocitla v Enrico Corelli ' s house. Corelli nechcel oženiť sa s ňou, ale ona je jeho stálym spoločníkom. Hovorí švédsky, francúzsky, taliansky a španielsky, ako aj v angličtine. Ee IQ je povedal, aby bol 145 na základe výsledkov skutočný test sa vykoná, keď ona vyplnili Švajčiarska banka žiadosť o zamestnanie. Ona je veľký pretekár ."
  
  
  Vo filme, teraz bliká na lyže na svahu. Jej musel priznať, že ona bola veľmi dobrá. Niet divu, Ay chcel stráviť zimné mesiace na lyžiarskom svahu; zdalo sa, že sa radi šport.
  
  
  Ďalšia mapa sa objavila na obrazovke. On ukázal svetu, v formát mercator projekcie s riadka spustená z Blízkeho Východu do Turecka, z Turecka na Sicílii, zo Sicílie do Korzika, na Riviére, späť na Korzike, a potom do Portugalska, odtiaľ na Kubu. potom do Centrálneho Mexika, a potom do San Diega v Kalifornii.
  
  
  Drogy reťazca.
  
  
  "Nastali mnohé zmeny v hlavnom drog dodávateľského reťazca za posledných pár rokov. Zvyčajne, ťažké drogy štart na Východe a na konci hore na západe, cez Stredozemné More, kde sú spracované. Ovládanie tohto reťazca je zakotvená v Korzika, len zastaviť pred najdôležitejších spracovanie na Riviére. Drogy potom sa vrátiť k Korzika a potom na Kubu cez jeden z troch zastávky: Portugalsko, Maroko či Alžírsko.
  
  
  Nová mapa. Poukázal na Korzike znova.
  
  
  "Z týchto štatistík, distribučných línií rozšíriť späť na Blízkom Východe a v nadväznosti na konečné miesto určenia, na Západe. Peniaze zo Západu sem prichádza, kde je potom rozdelený medzi prepojenia v sieti."
  
  
  Objektív priblížení na mape, zobrazenie Corelli nehnuteľností na predmestí Basria, obklopený kruhom.
  
  
  "Rico Corelli, je osoba, ktorá riadi reťazca. On dostane jeho objednávky zo Sicílie, kde zástupca gangster ovládacie prvky východnej polovici rozbiť. Don na západe kontroly zvyšok smash plus šíriť."
  
  
  Obrázok odišli, Sergej svieti.
  
  
  Sedeli sme v ticho.
  
  
  Hawk odkašľal.
  
  
  "Zaujímavé," povedal som.
  
  
  "Akademických" Juana povedal.
  
  
  "Súhlasím s ňou," pokračoval.
  
  
  Hawk sa zamračil. "Je to len inštruktáž."
  
  
  "A čo Corelli?" Juana sa spýtal.
  
  
  Hawk zatvoril oči a otriasla späť na pohodlné otočné stoličky.
  
  
  "Gangstri sa stali nespokojní s zisky z drogovej program," Hawk konečne povedal. "Pred šiestimi mesiacmi, začali posielanie ľudí zvnútra von testovať systém pre inteligencie. Corelli vzal značné množstvo - príliš veľa, podľa NÁS Don. Ale Sicílskeho druhý nemohol myslieť na spôsob, ako situáciu napraviť. Na zasadnutí bolo rozhodnuté, že Corelli bude musieť odísť. Jeden človek bol odoslaný na udrel ho, ale on zmizol cez polia zraku. Videl si, čo sa stalo tzv. výkopu agent, ktorý sa snažil preniknúť do nehnuteľností.
  
  
  "Potom mafia capos sa rozhodli zaútočiť na Corelli prostredníctvom Tina Bergsona. Detektív tvrdí, že je zo Švajčiarska pokúsil zatknúť raz v Basria na starej Švajčiarskej poplatok. Ale Odin je bodyguardmi Corelli zasiahol a uložené Tina. Oni potom ťahal detektív sám na neďalekej pláži, viazaná ego hore, a dovolil mu, aby čakať na príliv, aby sa zase pred utopením. Muž utiekol a nechal Korzika, už sa nikdy nevráti ."
  
  
  Zdvihol ruku.
  
  
  "Nick?"
  
  
  "Ako môžeme vedieť všetko?"
  
  
  "Corelli povedal nám."
  
  
  "Priamo?"
  
  
  Hawk povzdychol si. "Máme niekoho blízkeho, Corelli, hoci on nikdy nevidel. Corelli dal uvedené informácie zo svojej vlastnej iniciatívy."
  
  
  "Prečo nie?" Juana sa spýtal.
  
  
  "Povedal, že chcel odísť za dobré."
  
  
  "Zachrániť seba a dievča?" Spýtal som sa jej.
  
  
  "Absolútne fantastický. A získať azyl v usa."
  
  
  "Na oplátku"...?"
  
  
  "Celý príkazového riadka, správne reťazca, a ako to funguje."
  
  
  "Ako môžeme vedieť, že to nie je pasca?" Spýtal som sa jej.
  
  
  "Nemáme." Hawk otvoril svoje oči lenivo. "Hlasovať, kde zadáte". Obrátil sa na Juana.
  
  
  Ona prikývla.
  
  
  "S vaše odborné znalosti, budete musieť zistiť, ak Corelli je nám hovorí pravdu, alebo v prípade, že popredných nás dole záhrada cestu."
  
  
  On si povzdychol. Niekedy Hawk je diction je beznádejne Viktoriánskej.
  
  
  Juana ignorovať slová. "Budem zistiť."
  
  
  "Má niečo nainštalované?" Spýtal som sa jej.
  
  
  "Stretneme sa v Sol y Nieve. V lyžiarskom stredisku v Španielsku. Urobil som vám o tom?"
  
  
  "Krátko"
  
  
  Hawk oprel späť. "Každý rok Tina Bergsona ide do tohto lyžiarskeho strediska, a Corelli ide s ňou. Oni asi mesiac tam."
  
  
  "Je to tam chodiť ako Rico Corelli?"
  
  
  "nie. Nevieme, aké meno používa. Ale vieme, že vždy ísť. A Corelli chce so mnou stretnúť tam."
  
  
  "To by mohol byť setup," zamrmlal som.
  
  
  "Samozrejme," Hawk povedal. "To je dôvod, prečo ste tu, Nick. Hlas prečo v fotografiu AX".
  
  
  "Čaká na štrajku."
  
  
  On prikývol. "Povedzme, že gangstri vedel o Corelli je plány. Nechcelo sa im páči, aby si naše číslo jedna prosazovatele
  
  
  
  
  
  
  a naše číslo jeden liek expert? "
  
  
  On sa trela jej bradu. "Ako to môžeme vidieť kontaktné?"
  
  
  Hawk povedal: "Máme muž v Malage. Má chlapec v Sol y Nieve. Corelli ' s bodyguardmi sa mu priblížiť. Stretnete sa náš človek v Malage a on bude zorganizovať stretnutie s chlapec v obci. Potom sa stretnete Corelli tvárou v tvár."
  
  
  On prikývol jej. "A potom?"
  
  
  "Potom Miss Rivera prevezme *
  
  
  "Pripravili ste naše pasy?"
  
  
  "AX Identifikačné má dokumentov. Stále budete George Peabody, ale teraz ste profesionálny fotograf."
  
  
  "Pane, nemôžem ani ovládať Brownie, oveľa menej Hasselblad!"
  
  
  "Tieto kamery sú spoľahlivé dnes! Tiež sú dobré na to, aby ste poznať základy. A vy, Slečna Rivera, sú model, fotograf. Všetky vaše dokumenty sú hotovo. Napáliť ih po spomenul si na svoju minulosť."
  
  
  "Som pózuje nahá?" Juana sa spýtal.
  
  
  Hawk bol šokovaný. Ego je modré oči sa rozšírili. On bol posledný staré, úplne potlačené človeka v spoločnosti, v ktorej sexuálna sloboda je pravidlo. "Moje drahé dievčatko!"
  
  
  "By si predstavujú v nahý?" Spýtal som sa rýchlo.
  
  
  "Samozrejme," povedala. "V profesionálnom zmysle. Keď som hrať jej úlohu, som hrať ju celú cestu."
  
  
  Hawke ' s tvár sa zmenila farbu. Bolo to veľmi červená. On sa pozeral na svoje ruky v agónii statické. "Ak si to už urobil," povedal interjected.
  
  
  Jej, sa zasmial. "Pokračovať."
  
  
  "Viem, že si nebude pamätať, že sme nastavenie vášho pokrytie ako manžel a manželka tím," povedal rýchlo, jeho oči žiariace.
  
  
  "Pane," povedal som.
  
  
  "Pán a Pani George Peabody z Millers Falls, MN."
  
  
  "Páči sa mi to!" Juana povedal ticho.
  
  
  "Neznášam ju!" Som zavrčal. "Toto je príliš pritiahnuté za vlasy! A to spôsobuje komplikácie!"
  
  
  "Ale je to jednoduchšie pre Ms. Rivera zákona - ak ona má." Hawke ' s tvár znovu začervenal.
  
  
  "Ja neviem, postupujte podľa logiky!"
  
  
  "Slobodnú ženu, dievča ako Miss Rivera..."
  
  
  "Som vadí to!" Juana prerušené.
  
  
  "... To by bolo oveľa ťažšie byť, oh, priebežným kmeňom, povedzme len, ako vydatá žena. Vidieť?"
  
  
  Jej ležal tvárou dole v piesku. Som naozaj videl to, twisted logiky.
  
  
  Hawk obrátil na Juana. "Schvaľujete?"
  
  
  "Úplne." Usmiala sa krásne.
  
  
  Hawk prikývla v spokojnosti. Potom sa pozrel na mňa. "Žiadne nevýhody?"
  
  
  Sakra ho! "Vyzerá to spoľahlivé," priznal som. "Musíme nastaviť nejaký alarm," pokračoval. "Myslím, že v prípade, všetko sa rozpadne. Chcem byť schopná uložiť Juana a mojej kože, bez ohľadu na to, čo."
  
  
  "Máme muž v Granada, len pol hodiny jazdy od letoviska. Malaga vás informovať."
  
  
  "Skutočne. To by malo pokryť."
  
  
  "Môžete odosielať žiadne kódované správy, ktorú chcete cez Granada."
  
  
  "Všetko v poriadku," povedal som. Obrátil sa na Juana. "Máte niečo na diskutovať?"
  
  
  Pozrela sa na mňa a potom na Hawk.
  
  
  "Myslím si, že nie. Ona bude splnená v náručí, kým som stretol Pána Corelli. Potom som si dostať sa na to."
  
  
  * * *
  
  
  Práve som zaspal vypnite, keď tam bol ostrý klopanie na zamknuté dvere oddeľujúce svoju izbu od Juana je.
  
  
  Jeho vstala. "Áno?"
  
  
  "Nick!" ona zašepkal.
  
  
  "Čo je to?"
  
  
  "Window."
  
  
  Jej, sa otočil. "A čo toto?"
  
  
  "Pozrite sa von."
  
  
  Siahol rameno závesu visí od bedpost. On pristúpil k oknu, vedenie v tieni a túlila k stonať. Ťahá späť závesy s hlaveň jeho luger, on peered sa na tmavej ulici pod.
  
  
  Cez ulicu bol Cadillac, najlepšie auto na bloku.
  
  
  V nen, bol jeden muž, ktorý sedí na strane vodiča, ktorý bol priamo smerom na mňa. Potom, keď sledoval, ako ostatné muž sa ponáhľal cez ulicu na Cadillac, hovoril krátko vodiča, a zaradilo zadnom.
  
  
  Na caddy začala až a išli rýchlo dole na ulici, odbočuje vpravo na rohu.
  
  
  Jej vrátil sa do steny oddeľujúce naše izby.
  
  
  "Urobil si uvedomiť ego?" Sl spýtal sa jej.
  
  
  "áno. Jej, videl ho dostať von okolo vozidla chvíľu rokmi. Pozrel sa na môj izba - alebo vy. Jej ego face to videl. A potom sa ponáhľal na hotelovej lobby."
  
  
  "Kto to bol on?"
  
  
  "Videl som, - ego v Dulles airport dnes nie je kedy. Keď sme prišli. Mal malé kožené aktovky. Okolo nich, kde si môžete dať zbraň s teleskopickým zameriavačom."
  
  
  "Dobré dievča," povedal absently.
  
  
  Tam bola pauza. "Čo budeme robiť teraz?"
  
  
  "Ísť do postele," povedal som. "Aspoň vieme, čo vedia."
  
  
  "Nie ste ísť sa pozrieť na ego?"
  
  
  "Vo Washingtone? Je to veľké mesto."
  
  
  "Nick!"
  
  
  "Ísť do postele, Juana." Jeho preč zo dňa na deň. "Sladké Sny."
  
  
  Jej, ju počul grumbling pod jej dych, a potom si odišiel v ten deň. Chvíľu alebo dva neskôr, ona počul vŕzganie postele ako ona vyšplhal v a posadil sa.
  
  
  Potom bolo ticho.
  
  
  On sedel pri okne, sledovanie, čaká. Ale nikto neprišiel.
  
  
  Tri
  
  
  Sme prešli cez podhorí nízkych a pristál na airstrip pri Malage. Taxikár odviezli nás do mesta cez vírenie miniatúrne Európskej autá všetkých značiek a tvarov.
  
  
  Zostali sme v jednej z hlavných hotelov v meste, s výhľadom na prístav v Malage. Tam boli niekoľko obchodných lodí a výletné lode kotviace alebo zakotvené v blízkosti udržiavaná prístavov.
  
  
  Juana bol unavený. Ona zamknuté seba v jej strane miestnosti, vzal nap a osprchoval. Jej okamžite šiel na AXE dome trezor.
  
  
  To bol malý úrad, v dome, jeden blok preč
  
  
  
  
  
  
  ulice a za rohom.
  
  
  "Stavebné zlepšenie," čítať znamenia na deň. RSS. RAMIREZ A KELLY
  
  
  Jej, zaklopal.
  
  
  "Quién es?"
  
  
  "Seňor Peabody."
  
  
  "Jej."
  
  
  Dvere sa otvorili. To bolo Mitch Kelly.
  
  
  "Dobrý deň, Kelly," povedal som.
  
  
  "Dobrý deň, seňor." On sa usmial a nechal ma. Potom, pozrel sa hore a dole tmavé, starožitné chodby, on starostlivo uzamknuté dvere.
  
  
  Jej, pozrel sa na úrad. Bolo to v malom, len s zbitý písací stôl, hromada starých spisové skrine a dvere vedúce do kúpeľne. Za stôl, okno sa pozrel von cez prístavu a mesta Malaga.
  
  
  Kelly udrel ma na chrbát. "Nevidel si s nimi fretky, ako slovo dostal von o červené pomaranče prípade, Nick."
  
  
  Toto sa stalo v Grécku. "Pred piatimi rokmi, naozaj?"
  
  
  "Skutočne. Hawk povedal, že ste prišli."
  
  
  Otvoril zásuvku a vytiahol z pokuty pár Bausch & Lomb 30x ďalekohľad, ktorý si vážil zamyslene v ruke.
  
  
  "Ja by som mohol mať nejaké novinky pre vás."
  
  
  "Ouch?"
  
  
  On dal okuliare cez jeho oči a otočil a pozrel sa von cez prístav. Som si uvedomil, že sa pozeráte na člny, keď som zaklopal na jej dvere.
  
  
  Kelly led TOPOR v Malage najmenej tri roky. Ego je práca bola vedieť, čo a kto bol prichádzajú a odchádzajú okolo Malage.
  
  
  Bol pozerá cez svoje rameno. Študoval radosť dock v centre harbor. Zdalo sa, že záujem predovšetkým o veľké jachty tkvie niekde v strede.
  
  
  "Hlas je všetko," povedal. "Toto je Lysistrata. Corelli Jachty".
  
  
  Spomenul som si na obrázok, videl som, ako sa jej v TOPOR v sídle.
  
  
  On mi podal ďalekohľad. To bol jej ego, ktoré boli zamerané jej. Bol vynikajúci, bol veľmi dobre vidieť na jachte. Niekoľko členov posádky boli rušné okolo na palube. Všetko bolo pokojné a tiché na palube. Ona mohla vidieť rade kabín na hlavnej palube s dvoma radmi svetlíky, čo znamenalo, že kabíny boli umiestnené na dvoch palubách nižšie.
  
  
  Bol to veľký, krásne výletné jachty. Francúzska vlajka bola lietanie v zadku.
  
  
  Mitch Kelly sa posadil na svoju stoličku a rustled papiera. Jej, vedel, že sa chce jej dávať pozor na to, čo sa hovorí. Ako sa chystal dať jej poradí, videl niekto v sveter a nohavice vyjsť z hlavnej kabíne a na palubu. Bola to žena s dlhými blond vlasy. Ona bola veľmi busty a mali malý pás, a priliehavé nohavice, ktoré načrtol jej stehná a zadok nenechali nič na predstavivosti. Za tie modré nohavice, Nah mal dobré nohy. Jej pleť bola reálna a hladké, a jej oči boli modré. Vykročí do slnečný sväté svetlo, keď dal na tmavé okuliare a absently konala sa na ih na mieste.
  
  
  "Tina Bergsona," povedal nahlas.
  
  
  Kelly craned jeho krku a peered z okna, šilhající v slnečného svetla na & nb. "Áno, vraj."
  
  
  "Perfektné dievča," povedal som.
  
  
  "Ďalšia vec, o Nick Carter," Kelly sniffed. "Ako sa máš?"
  
  
  "Ja som len robiť to, čo človeka vo Washingtone hovorí," zamrmlal som.
  
  
  "To prišiel včera," Kelly povedal, trasie papier znova.
  
  
  On odtrhol svoj pohľad od Tina Bergsona je štíhle ramená a sveter-posedenie hrudníka a neochotne znížilo ďalekohľady. Kelly vybral to, obrátil stoličky okolo, a zameral sa na ih Tina Bergsona, zatiaľ čo ona prečítajte si zadali informácie.
  
  
  CALLIE. RAMIREZ A KELLY. 3 PASEO ZAFIO. PRÍCHOD NA UTOROK NA PALUBE LYSISTRATA. UŽÍVATEĽ JE PRIPRAVENÝ. TINA BERGSONA PRINESIE EGO NA JACHTE. NESKÔR SA NASTAVUJE LYŽIARSKE STRETNUTIE S DROGAMI, EXPERT.
  
  
  "Rímsky nos!" - opakujte to s úsmevom.
  
  
  "To je Corelli prezývka," Kelly povedal. "Dosť banálne, nie?"
  
  
  "Dosť banálne, áno." Rímsky Nos bol Indický šéf.
  
  
  "Corelli sám sa domnieva, vyvrženec. Viete - z mafie."
  
  
  Pozrel sa na správu znova. "Súdiac podľa znenia, myslím, že ona to stretnutie mi, však?"
  
  
  "Skutočne. Ona vie, že váš hotel. Už som poslal ju na vedomie."
  
  
  "Keď bude ona sa tam?"
  
  
  "Ona to má na vás vyzdvihnúť v hale na poludnie." Kelly glanced na svoje hodinky. "To vám dáva pol hodiny."
  
  
  "A čo Juana?"
  
  
  "Ona môže čakať. Toto je predbežné vyšetrovanie."
  
  
  Ona, on shrugged. "Čo je to všetko nezmysel o?"
  
  
  "Roman Mys bol strach. Myslím, že on chce vedieť, či on je dodržané."
  
  
  Alebo ak môžete, pomyslel som si.
  
  
  * * *
  
  
  Čakal som na ňu v hale na poludnie.
  
  
  Keď vošla, všetky oči v lobby boli na nah, ženy pri pohľade na s francúzskom, muži pri pohľade na s úrokmi. Miestni obyvatelia na stole, zrazu premenil priateľské Lotharios.
  
  
  On vstal a pristúpil k nej. "Slečna Bergsona," povedal jej v angličtine.
  
  
  "Áno," odpovedala len s miernym prízvukom. "Som neskoro. Som naozaj ľúto."
  
  
  "Ty sa oplatilo čakať," povedal som.
  
  
  Pozrela sa na mňa chladne. Myslel si, že z ľadovcov vo fjordoch. "Poďme sa prejsť, potom?"
  
  
  "Áno," povedal som.
  
  
  Ona sa obrátila a viedol ma okolo lobby a von do jasného slnečného žiarenia z Bryliv Ostrove.
  
  
  "Je to len na opačnej strane námestia," povedala. "Môžeme ísť"
  
  
  On prikývol a vzal ju za ruku gallantly. Koniec koncov, ona bola v Európe. Ona mi dala ego bez komentára. Každý španielsky oko obrátil s listom pozdraví nás dvoch - mňa s obdivom, mi závisťou.
  
  
  "Je to krásny deň," povedala, pričom sa zhlboka nadýchol.
  
  
  "Páči sa vám Malage?"Jej oči boli čerpané na jej tvár.
  
  
  "Ach, áno," povedala. "Je to lenivý a ľahko tu. Milujem slnečné brylev. Milujem ju vrelo."
  
  
  Povedala to
  
  
  
  
  
  ale nechcel som o ňom zmieniť. "Ako bol váš výlet loďou?"
  
  
  Ona si povzdychol. "Boli sme chytení v squall pri pobreží Costa Brava. Inak..."
  
  
  "A tvoje je váš kamarát?"
  
  
  Pozrela sa na mňa zamyslene. "Pán Roman?"
  
  
  "Pán Roman." Šarády pokračovanie.
  
  
  "Uvidíte, že ego čoskoro."
  
  
  "Beriem to ste lyžovanie,"povedal som tak, ako sme sa priblížili marina bar.
  
  
  "Páči sa mi to." Usmiala sa. "A vy?"
  
  
  "Mierne," povedal som. "Predovšetkým v Spojených Štátoch. Aspen. Stowe. *
  
  
  "Chcem ísť do Ameriky jeden deň," Tina Bergsona povedal, jej modré oči teplé a pozeral sa na mňa uprene.
  
  
  "Možno Pán-er, Roman - bude mať čo povedať o tom."
  
  
  Ona sa smial. Jeho zuby boli perfektné. "Možno, naozaj." Ona sa na mňa pozrel ostro. "Myslím si, že je a bude si spolu fajn."
  
  
  Potom sme boli na nábreží, a mladý muž, na konci stál na pozornosť, réžia jeho postoj k Tina Bergsona. On bol skôr tenké, ale on sa pozrel hrubá a silná. Mal kučeravé čierne vlasy a ceruzka-tenké fúziky.
  
  
  "Senorita," povedal. Držal jeho ruku, aby jej pomohol dole do malý, elegantný motorový čln viazané na lavici obžalovaných.
  
  
  "Ďakujem, Bertillo," povedala ticho. "To je Pán Peabody," povedala em, ukázal na mňa.
  
  
  "Seňor," Bertillo povedal. Ego oči boli tmavé a inteligentné.
  
  
  Jej potom skočil vypnutie po Tina Bergsona a potom Bertillo odišiel, vzal bicykel, a sme urobili, oblúk na jachte tristo metrov od hotela.
  
  
  Bay glittered na slnku, čajky nabral až odpadu od pláže, a ako sme preplávať vody, leteli vztekle do neba, triešti sa na nás s morskej vody.
  
  
  O niekoľko minút neskôr, sme boli viazané na jachte. Jej meno, Lysistrata, by mohlo byť vidieť teraz. Nad nami, dvaja námorníci sa pozrel dole a klesol rebrík. Sme vyliezol na palubu.
  
  
  V kabíne na hlavnej palube, ktorá slúži ako hlavný salónik, videla svalnatý muž sedí na pohodlnom kresle. Bol fajčenie cigár, že z takmer modrého dymu tvoria viac ako ego hlavu.
  
  
  Sme dovnútra. Postavil sa, svoj veľký cieľ rastúce v oblaku dymu. Tina! on pozdravil ju, a ona sa usmiala sa pri reumatizme.
  
  
  "To je Pán Peabody Americas," povedala. "Pán Peabody, to je Pán ... ehm ... Rímsky".
  
  
  Pozrel som sa okolo. Okolie bolo nádherné.
  
  
  Smial sa a potriasol ruky. Ego výkon bol solídny. "Pán Peabody, jej, predpokladám, že ste lyžovať?"
  
  
  On prikývol jej. "Robím slalomu."
  
  
  "Tak sa Tina. Jej, príliš, ale nie na dlho. Sme stráviť nejaký čas v Sol y Nieve. Som si to, budete sa tam?"
  
  
  "Jej."
  
  
  "S vaším spoločníkom?"
  
  
  "Áno."
  
  
  "Tento chlapík. Má pochopiť stretnutie?"
  
  
  "Je to ona."
  
  
  "Jednoduché?"
  
  
  "Môj spoločník je žena. Ona chápe."
  
  
  To bol skúmaný v "Rímsky nos". Na obrázku videl som ju, som si uvedomil, že on by ľahko boli Rico Corelli. V skutočnosti bol celkom istý, že to bolo Rico Corelli. Bol správnom veku, hoci mu neukázalo jeho veku, rovnako ako väčšina mužov v jeho e-mail business robiť.
  
  
  "Vždy som mal dobrý vzťah s Američanmi," Corelli povedal.
  
  
  Tina sa usmial. "Vždy."
  
  
  "Tešíme sa na vašu prítomnosť v našej krajine," povedal som. "Aspoň jej, chápem, že ste..."
  
  
  Corelli zdvihol ruku. "Dúfam, že chcete urobiť výlet. Ak môžeme urobiť dohodu."
  
  
  "To bude mať len jedného stretnutia," povedal som. "Na lyžiarske stredisko."
  
  
  On prikývol.
  
  
  "Aký je dôvod pre toto predbežné rokovania?" I spýtal sa ostro.
  
  
  "Bezpečnosť," povedal barked, puffing na jeho cigary. Hustý dym začal blúdiť v kabíne.
  
  
  "Vám zdá, že dosť bezpečné." On sa opieral dopredu a hovoril ticho a cielene. "Uisťujem vás, ako dlho, ako som okolo, bezpečnosti nebude problém."
  
  
  Slabý úsmev flickered cez jeho pery. "Asi nie."
  
  
  Hospodára priniesol nápoje. Jej, oprel späť. Stretnutie bolo prerokované a odsúhlasené. To by bolo jednoduché, kontaktujte ho v rezorte a priniesť Juana spolu.
  
  
  Sme pili.
  
  
  Boli sme hovoriť o niečom inom. Pätnásť minút prešiel. Nakoniec, Tina postavil sa.
  
  
  "Verím, že Pán Peabody sa veľmi snaží dostať späť do jeho hotela."
  
  
  On prikývol jej. "Ďakujem vám za váš čas, Pán Roman. Teším sa na ďalšie kompletné diskusia v snehovej krajine."
  
  
  Pozreli sme na seba, a obrátil sa na odchod. Tina prišla za mnou a vzal ma za ruku.
  
  
  "Je mi ľúto, že nemôžem ísť späť k brehu s vami. Ale Bertillo sa dostanete späť."
  
  
  Pomaly potriasol jej rukou. "Ďakujem vám aj za vaše očarujúce pohostinnosť."
  
  
  My sme boli na palube, a šiel som dolu k lodi. Ona vlnitou na mňa z paluby, ako sa loď začala točiť a zamieril do prístavu bar.
  
  
  Sme odišli len päťdesiat metrov, keď tam bol zrazu kričať z jachty. Prekvapujúce zvuk šíri rýchlo a plynule po povrchu vody.
  
  
  Obrátil sa rýchlo. "Stop, Bertillo!"
  
  
  Jej, videl Tina ísť von okolo telocvični, kde ona práve odišiel. Ona narazil.
  
  
  Séria oranžová bliká vybuchla v kabíne, nasledoval búrlivý rozmach.
  
  
  Ja som ju počul kričať.
  
  
  Ďalšiu šancu zazvonil von a videl, Tina Bergsona spadnúť na palube, jej hlas, prerušené v polovici brucho kričať.
  
  
  Postava v tmavej neoprén bol v pohybe rýchlo cez palubu, ako človek v člne.
  
  
  
  
  
  panther, a preskočil zábradlie na vzdialenej strane do vody. Vytiahol som moju zbraň, ale nemohol som sa zastreliť ho správne.
  
  
  "Ísť po lodi!" Bertillo nanášajú sa na ňu.
  
  
  Prekvapený, strach, ale schopný, ten vystrelil výstrel v motorový čln, a sme whizzed na pravej strane mimmo lúk na jachte.
  
  
  Len bubliny ukázal, kde muž v neoprén odišiel. On by opustil svoje potápanie výstroj tam, že bol veľmi zrejmé. Odišiel navždy.
  
  
  Sme krúžil pre celú minútu, ale on neukázal.
  
  
  Šiel po schodoch hore na palubu, kde štyroch členov posádky obklopený Tina, ktorí dýchal ťažko ale stonanie ticho. Jej sveter rameno bolo ukryté v rýchle sušenie krvi.
  
  
  Jej, bežal do salónu.
  
  
  Veľký muž ležal na dlážke. Ego cieľ bol takmer úplne zničený výstrely. Zomrel pred udrel paluby.
  
  
  Mimo, hľadal sa na pláži, ale muž v neoprén tam nebol.
  
  
  Ona bola vyzdvihnúť loď položka na brehu a nazýva Mitch Kelly. On bol šokovaný, ale bol pro. Okamžite sa nazýva Malaga Stráže.
  
  
  Tina otvorila oči.
  
  
  "To bolí!" ona moaned.
  
  
  Potom uvidela krv a omdlela.
  
  
  Štyri
  
  
  Mitch Kelly otvorené dno zásuvky z skrine. Videl som, čo som bol prechádza. Sledoval som, ako sa mu rozbalili na kožené puzdro, ktoré sa konali bezdrôtový vysielač.
  
  
  Bol to krásny malý súbor: Japončina-made, s ssd tranzistory. Mohli by ste takmer ísť na mesiac a vrátiť sa s ňou.
  
  
  To hummed na pár okamihov po obrátil sa na ego, kým sa zahreje. Nemal pozerať na mňa, na všetko, ale on sa dostal do práce, kontaktoval AX po niekoľkých predbežné hovory, a krátko si rozprávali s prevádzkovateľom v AX Monitor, pomocou obvyklých R / T nezmyselným.
  
  
  "Mám Jastraba."
  
  
  Bolo to odpovedal " Pane?" Jej hnev bol sotva obsiahnuté.
  
  
  "Nick, to nie je autorizovaný zavolať! Jej, chcem, aby ste vedeli..."
  
  
  "Sme čisté?"
  
  
  "Áno."
  
  
  "Skirmish".
  
  
  "To je pravda." Hawke Stahl jeho hlas bol opatrný. "To, čo je hore, Nick? Vždy som si motýle, keď budete dodržiavať bezpečnostné opatrenia."
  
  
  "Kto organizované v tejto misii? Treasury?"
  
  
  "Viete, ja nie som oprávnený hovoriť."
  
  
  "To má funny vôňa."
  
  
  "Povedz to znovu?"
  
  
  "Smrdí! Corelli je mŕtvy."
  
  
  "Mŕtvy?" Pauza. "Ah, jej miláčik."
  
  
  "Kto zariadil to?" Spýtal som sa znova.
  
  
  "Nemôžem..."
  
  
  "To bol setup. A ten, kto zariadil to ma zabiť Corelli."
  
  
  "V žiadnom prípade! Ach, jej,, ja viem, čo máte na mysli."
  
  
  "Pozrite sa, pane, prosím! Ak mafia je čistý, potom niečo sa pokazilo na našej strane. Ak Corelli bol playing hra, potom Pokladnice bol podvádza."
  
  
  "Ste si istý, že on je mŕtvy?" Hawk spýtal sa ostro. Ego tón jeho hlasu znamenalo, že musel vymáhať od jeho počiatočný šok.
  
  
  "Polovica hlavy bol zničený? Ach, áno. On je mŕtvy, pane."
  
  
  "A jeho spoločník?"
  
  
  "Ona je nažive, ale ona je zranený."
  
  
  "Myslím, že to bola správna vec robiť," Hawke povedal. "Rímskou kontrolou skontrolované Corelli."
  
  
  "Roman ovládanie môže byť hradí mafia!"
  
  
  "Nicholas..." on chided mňa.
  
  
  "Pozrime sa, pane, že na lokalite Rusku je viac."
  
  
  "Upokojiť, Nick. Ja sa vrátim k vám, hneď ako som si pár hovory."
  
  
  "Slečna Rivera a jej nebudú k dispozícii pre ďalší komentár."
  
  
  "Tam zostať! Ja chcem, aby to jasné."
  
  
  "To je už neboli objasnené, Hawk. Alebo snáď presnejšie termín je mapované. Zbohom."
  
  
  "Nick!"
  
  
  Som prihlásený na to.
  
  
  Kelly bol prekvapený konverzáciu medzi Hawk a mňa. Nechcel zapojiť do úmyselnej neposlušnosti. To je dôvod, prečo hovoril o bezvýznamné veci. On šiel do jeho písací stôl a posadil sa. Študoval na mňa uprene, čaká na streche, na zbaliť na vrchole mňa.
  
  
  "Myslíš, že to bol AX?" nakoniec sa spýtal.
  
  
  "Myslím, že áno, ale neviem."
  
  
  "Únik?"
  
  
  On sa pozrel na svoje ruky. "Možno."
  
  
  "A čo dievča?"
  
  
  "Juana? Jeho naozaj neviem o nej. Ak bola zapojená, bude už dávno preč."
  
  
  "Kde ideš?"
  
  
  Jej, sa obrátil na deň. "Poďme späť do hotela. Zaujímalo by ma, či ona, že tam budem."
  
  
  Ona bola. Jej mohli počuť jej rummaging prostredníctvom svojej izbe, hneď ako jej vstúpil do jej polovici miestnosti. Aspoň to bolo ako nah. Len uistite sa, že sa dostala von jej Lugger a prešiel na priľahlých deň.
  
  
  "Juana?" Povedal som ticho.
  
  
  "Ah. Nick?"
  
  
  "Pán Peabody."
  
  
  "Ako si to ísť?"
  
  
  To bolo Juana, v poriadku. Mohol by som povedať, tým, že jej hlas. Ona bola podporená Lugera, ktorý sa rozhodol, že ak ona bola s vrah, ona by už ľavej Malaga, pretože jej účasť v šarády by boli ukončené.
  
  
  Otvoril dvere a vošli. Ona bola oblečená vo veľmi prísne, ale cool-hľadá oblek, že naznačený chuť a peniaze, ale nebolo drahé. Ona bola s úsmevom, čo znamenalo, že ona nevedela nič o Corelli.
  
  
  "Vyzeráš unavene, Nick."
  
  
  "Jej. Čerstvé na energie."
  
  
  "Prečo nie?"
  
  
  On sa zdvihol na okraj postele a pozrel sa na Nah. Jej hotel získala najviac zo svetového pri čítaní jej tvár. Obrátil tvár mi, silné slnečné svetlo Malaga liatím do nah, svietiace každý detail z jej tváre.
  
  
  "Rico Corelli je mŕtvy."
  
  
  Jej tvár oplotená. Ak to fungovalo, Nah mal vynikajúcu kontrolu nad jej tepnového systému. Všetky physiologist
  
  
  
  
  
  
  Typy prenos
  
  
  Text Na Preklad
  
  
  Zdrojový text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Preklad výsledky
  
  
  Povie vám, že arteriálny systém je nedobrovoľný.
  
  
  "Zabil? Na jachte?"
  
  
  On prikývol jej. "Znak v neoprén."
  
  
  "A čo žena, ktorá bola štúdium s ním?"
  
  
  "Tina Bergsona bol zranený, ale ona je stále nažive. Vyzeralo to ako nastavenie, Juana."
  
  
  "Čo budeme robiť teraz?"
  
  
  "Čakáme," povedal som. "V slovách z Hawk. To už nahlásená."
  
  
  Ona sa pozerá na mňa. "Mohli by ste videli muža, ktorý zabil Corelli?"
  
  
  "Len ego siluetu."
  
  
  "Ako by vôbec mohol vyzerať ten, kto strieľal nás v Ensenada?"
  
  
  Ona, on shrugged. "Jeho ego nikdy nevidel to buď."
  
  
  "To môže mať muž v aute, vo Washingtone."
  
  
  "Tento čas, on mal na sebe oblek. On by mohol byť ten. Mohol by tiež byť Senátor Barry Goldwater."
  
  
  Juana to ignorovať. "On si vybral nás na Ensenada a nasledoval nás do Malagy cez Washington." Teraz bol pozitívny a pozrel sa otvorene na mňa.
  
  
  "Možno."
  
  
  "To má byť!"
  
  
  "Ak sa to tak povedať."
  
  
  Presťahovala voči mne, kým ona bola asi šesť centimetrov odo mňa. "Povedali ste ten asi najlepšie. Ako si môžete nechať, aby sa to stalo?"
  
  
  Jej pohľad bol zameraný na Nah, nedovolí akékoľvek vyjadrenie k zobraziť na mojej tvári. Ale bolo tam toľko hnevu sa mi, že vlny emócií, musí sa obrátili na dotknúť sa jej, pretože ona recoiled, ako keby si myslela, že mi ju zasiahla.
  
  
  "Budem zabudli ste si niekedy povedal, že."
  
  
  Vytiahla sama sebe a potriasol hlavou grimly. "Nebudem"
  
  
  Zazvonil telefón.
  
  
  "Kelly je tu," hlas povedal. "Som v kontakte s Tina Bergsona."
  
  
  "Ouch?"
  
  
  "Občianskej Stráže ju vzal na súkromnej klinike nie je ďaleko od nás, nie ďaleko od Alcazaba. Potom lekár dostane naše platu."
  
  
  "Ako vám to vyhovuje."
  
  
  "Ona je vedomé. Ona chce vidieť."
  
  
  Myslel som na to rýchlo. Dobrý. Daj mi adresu."
  
  
  "Musím vás tam."
  
  
  Dobrý. Ja sa vrátim k vám v pätnásť minút." Kelly, ako si v Občianskej Stráže vedieť, kde ju vziať?"
  
  
  Kelly sa zasmial. "Máme aj pár okolo nich."
  
  
  S úsmevom, zavesil.
  
  
  "Čo to bolo asi všetko?" Juana sa ma spýtal. Ona bola stále viditeľne otrasený novinky Corelli smrti. V tom momente sa jej otec rozhodol, že bola nevinná.
  
  
  "Tina Bergsona. Ona je zotavuje. Pôjdem s ňou hovoriť."
  
  
  "Jej?"
  
  
  Jej hoteli, tak, že Juana bol vždy viditeľné. "Môžete ísť dopredu."
  
  
  Ona uvoľnene. "Ah, dobre." Úsmev. "Bol som zvedavý, čo ste išli so mnou."
  
  
  "Ako vždy, jej beru vás s ňou. Ste veľmi pekná dievčina, a páči sa mi pekné dievčatá." Jej, sa zasmial.
  
  
  Ona vlastne blushed. Myslím, že mala strach znova, žiada ju o jej rozum.
  
  
  * * *
  
  
  Mitch Kelly strávil väčšinu jednotky úradu a kliniky vychvaľovanie na Juana Rivera. Hral úlohu veľmi cool, sofistikovaná zvláštny agent. V skutočnosti, on by mohol kúzlo ženy, aj keď nebol hrá významnú úlohu. Juana sa zdalo, že určuje objať ego zákona, samozrejme pomocou ich záujem o Kelly ostrohu na mňa.
  
  
  Ale ja som nebol platiť veľkú pozornosť, bol som príliš zaneprázdnený myslenie.
  
  
  Po prvé, bol zúrivý na seba za to, predvídanie výroby. S týmto sniper pôsobiacich v Ensenada a podivné tím sledovali nás vo Washingtone, ja by boli pripravené pre problémy v Malage. Avšak, pred ňou, myslel som si, že vrahovia boli za mnou a Juana, a nie Corelli. Ako blbosť!
  
  
  To bolo to, čo som si uvedomil, v mojich myšlienkach. Na trúbiť rohov mimo auta nakoniec mi priniesol z mojej tranze, a začal sledovať mimmo ma cez úzke uličky v Malage.
  
  
  Auto vytiahli hore na chodníku a dostali sme sa cez nah. Klinika sa nachádza na úzkom ulici zatienené pred priamym slnečným svetlom, do budov v okolí nah. Budovy boli čisté a dobre udržiavané. Toto bol rozhodne nie je súčasťou slumoch v Malage.
  
  
  Kelly vstúpil cez hlavný vchod. Vstúpili sme do zakrivenie mramorové schodisko, po ktorom nasleduje žena v bielej uniforme, s pomerne impozantné zadok, ktorí tiež si rozprávali krátko s Mitch Kelly, ako sme vstúpili. Ako sme kráčali dole druhom poschodí chodba, tenké muž v obleku a čiernu kravatu pozdravil Kelly s veľkým úsmevom.
  
  
  Podľa Kelly, to bol Dr. Hernandez, Tina Bergsona je ošetrujúci lekár. Z Hernandez je žiarili úsmevom, mohol povedať, že peniaze VŽDY zaplatili svoje účty a priniesol svoje ego full variť, keď ju pozdravil svojich zamestnávateľov otrokov.
  
  
  "Ako je ona?" Kelly sa spýtal.
  
  
  Hernandez zložené ruky pred ním, sa zhlboka nadýchol, a obáva sa na dlhý čas.
  
  
  "Je to guľka rany, viete. Takéto rany niekedy skutočne spôsobuje sepsis v krvi. Sepsis je o nenávisti, " povedal mi, ako keby bol hlavným blockhead v skupine. "Naozaj si myslím, že ona si prísť z toho jeden v poriadku. S božou pomocou, to príde!"
  
  
  "Ako rýchlo?" Spýtal som sa jej.
  
  
  "Niekoľko dní," Hernandez povedal po chvíli myslel.
  
  
  "Ah," povedal som. "Potom to nie je tak vážne vôbec."
  
  
  Ego je čierne oči blysol na chvíľu. Potom sa usmial a strach, znepokojenie úsmev. "Vážne dosť, Seňor Peabody," povedal intoned. To znamená, že nebol by ju nechal ísť hneď. Musel som prijať fakt, že ego odpor môže byť medicínsky odôvodnených. Guľka rany môžu byť škaredé malú vec. "Ale to je dobré, že ona je
  
  
  
  
  
  "ona sa sem prišli okamžite," Hernandez pokračovanie. Bola takmer v šoku. Keď príde na bullet rany, nemusíte sa obávať šok."
  
  
  On prikývol jej. "Mohli by sme ísť v ju vidieť?"
  
  
  "Samozrejme, samozrejme," Hernandez trámami, obrátil sa k Kelly a mávali im smerom dverí v chodbe. "Zadajte prosím."
  
  
  Kelly otvoril dvere a vošiel do veľkých, vzdušné izby s nemocničné lôžko v strede. Blindy boli vypracované, a svetlo bolo pálenie na nočný stolík.
  
  
  Tina Bergsona bol krásny, aj keď bola zabalené vo veľmi komplikované, biele rúcho, a jej hrudník bol pokrytý nemocnice prikrývky. Vlasy mala fluffed sa nad vankúš, halo z točil zlata.
  
  
  Nah mal zatvorenými očami, keď sme vstúpili, ale ona otvorila ih ako sme sa pozrel na nah.
  
  
  Jej vzhľad chcel mňa. "Pán Peabody," povedala.
  
  
  On prikývol jej. "Som rád, že vidieť, že budete vyzerať tak dobre."
  
  
  Snažila sa usmiať. "To bolo... to bolo..." A slzy welled až v jej očiach.
  
  
  Jej, šiel k nej. "Tina, to bolo hrozné. Máte aj vy čo povedať ja?"
  
  
  Jej hlas bol šepot. "Som tak hanbiť. Som..." pozrela sa na nás pleadingly.
  
  
  Jej, sa otočil. Dobrý. Jasné miestnosti. Ona chce so mnou hovoriť sám."
  
  
  Juana sa vzpriamila. "A mňa."
  
  
  Naše oči sa stretli. "Pobyt, Juana. Zvyšok z vás, dostať sa von!"
  
  
  Hernandez a Kelly poslušne šiel cez miestnosti so ženou v bielej uniforme.
  
  
  Vzal Tina ruku. "Čo je to, Tina? Čo hanbiť?"
  
  
  Ona odvrátila odo mňa. "Úlovok," povedala. "Hry sme hrali."
  
  
  "Hru?" Juana jej hlas bol ostrý a aj.
  
  
  "Áno," Tina povedal nervózne.
  
  
  "Povedzte nám o tom," jej ai objednať.
  
  
  "Bolo to Rico je myšlienka. Mám na mysli, bol strach a vedel, že niekto bol snaží zabiť ego."
  
  
  "Ako to viete?"
  
  
  "To už bolo vyskúšané."
  
  
  Dobrý. On podozrenie, že niekto sa snažil zabiť ego. Pretože ego usporiadanie s nami?"
  
  
  "Áno," povedala zašepkal.
  
  
  "Keby vedel, že niekto sa chystá zasiahnuť jeho ego, prečo ho spadnúť do pasce priamych?"
  
  
  "Nemal to urobiť," Tina povedal. "Nemal spadnúť do pasce. To je práve to."
  
  
  On sa otočil a pozeral na Juana. Podivné si myslel, napadlo ma. Jej otec vylisované Tina ruku pevne.
  
  
  "Ďalej," naliehal na ňu.
  
  
  "To nebolo Rico na lodi," Tina napokon povedal, koľajových jej oči pleadingly.
  
  
  Nehne! Niet divu, že to všetko sa stalo tak rýchlo!
  
  
  "Nie?"
  
  
  Osoba, ktorú hovoril, nebolo Rico Corelli. Bol to muž Rico poznali roky. Ego meno bolo Basillio di Vanessi. Sicílie.
  
  
  "A čo Riko? Bol na lodi?"
  
  
  "nie. Rico v Sierra Nevade, telocvični. Hneď ako stretnutie na jachte bolo viac, museli sme oznámiť ego - a potom si a on by sa stretávali na lyžiarske stredisko. Toto predbežné stretnutie bolo test. Na Rico-Hernini palube."
  
  
  "Guernini?"
  
  
  "áno. A-ako to, že? "dvojča!"
  
  
  "A doppelganger," Juana povedal.
  
  
  "Áno! Viete, ak chcete zistiť, či sa niekto pokúsil zabiť Rico. Vidieť?"
  
  
  Alebo ma zabiť, ja som si myslel.
  
  
  "To je naozaj."
  
  
  "Takže to Vanessa, kto je mŕtvy, nie Corelli?"
  
  
  Ona povedala, " Áno. Je pravda."
  
  
  Juana tlačil ma preč a stál pri posteli. "Ste klamstvo," povedala prasklo. "Môžem povedať."
  
  
  Tina pol sat až v posteli, divoké oči. "Prečo hovoríš mi páči, že?"
  
  
  "Nie ste hovoriť pravdu! Corelli je mŕtvy! A vy sa snažíte rám nás s falošným!"
  
  
  "To nie je pravda! Prisahám, že to!" Tina tvár bola pokrytá potu.
  
  
  "Neverím, že to!" Juana lisované ťažké.
  
  
  "Rico je teraz v Sierra Nevade. Sme sa vydali ego z jachty v Valencia. Môžem to dokázať"
  
  
  "Ako?"
  
  
  "Jeho... jeho..." Tina sa pokazil. Začala sob.
  
  
  "Ako?" Juana zvolal, nakláňať viac a triasol jej násilne.
  
  
  Tina otriasla a groaned, ktoré zraňujú. Jej slzy boli tečúcou. "To je pravda!" ona zavzlykala. "Corelli je nažive!" Teraz bol otvorene plakal. "Valencia má záznamy o ego dochádzky na jachte!"
  
  
  Juana sa vzpriamila, oči sa jej zúžili, ale spokojný. "Môžeme to vyskúšať."
  
  
  Juana jemne tlačil jej stranou, pričom Nah zmysluplné a vedel vzhľad. Juana bol odvážny, a som rád, že. Teraz sme vedeli, že Corelli bol stále nažive.
  
  
  "Kde je?" Spýtal sa Tina.
  
  
  "Povedal som si. V Sierra Nevada." Jej oči vrátená späť v horor.
  
  
  "Ale..."
  
  
  "On mi povie, kde sa stretne s vami."
  
  
  "Je to inkognito v obci?"
  
  
  Prikývla Tina zúfalo. "Áno, Áno! Ach, Pán Peabody, ospravedlňujem sa o tom, čo sa pokazilo."
  
  
  "Mal by si byť," som prasklo.
  
  
  "Bude sa tam stretnúť ego?"
  
  
  "Sme zač!"
  
  
  "Nie?" Jej tvár rozpadol.
  
  
  Jej "nie!" bol kategorické.
  
  
  "Prečo, prečo nie?"Ona plakala. "On... on... ma zabiť!"
  
  
  "Áno," povedal som ticho. "Verím, že bude."
  
  
  Piata Kapitola
  
  
  Nie je potrebné, aby projekt myslel vlny okolo vášho mozgu na niekoho iného. Snažila som sa to roky, ale bezvýsledne. Ale v tej chvíli som vedel, že som bol len mal komunikovať s Juana Rivera cez mozgové vlny - skutočné psychické vnímanie.
  
  
  On pevné svoj pohľad na jej tvár a stal sa veľmi premyslené. Myslel som si, " Prísť k jej pomoc, Juana." Ty si dobrý chlap;
  
  
  Juana sa na mňa pozrel, jej tvár začervenaná, ako keby bola v rozpakoch, že muž bol pri pohľade na nej tak blízko.
  
  
  Vedel som, že moja prvá myšlienka nebol prenikol nej. Myslím, že si môj stratený
  
  
  
  
  
  chlap, hoci.
  
  
  Do pekla s ním, pomyslel si napokon. Mám pocit, ona ho chytil.
  
  
  Obrátil sa ku Tina a prasklo, "Sme nie je dovolené!" a povedal, že to znova. "Je koniec. Si klamala, aby sa nám v poslednej dobe. Žiadne stretnutie."
  
  
  Juana oči zúžené, a on by skoro mohol nasledovať jej myšlienkové procesy ako ona prechádzala na convolutions hrať a counterplay.
  
  
  "Počkaj," povedala rýchlo. "Nemôžeme len opustiť Španielsko, bez videl Pán Corelli!"
  
  
  Tina zastavil sobbing a pozrel sa na mňa snáď.
  
  
  On sa pozeral na Juana ako záhrada červa na čerstvý šalát. "Ach, áno, môžeme!" Povedal som vztekle. "Klamali k nám, a toto je vlákno."
  
  
  "Ale čo o informácie Corelli sa k nám?"
  
  
  "Nepotrebujeme to."
  
  
  "Nemusíte to," Juana požadovali, " ale potrebujem to! Ona je ten, ktorý bol poslaný tu pre neho. Ste len bodyguard!"
  
  
  Som glanced v Tina vidieť, ako sa vzal našu malú dramatickú improvizáciu. Obrátil do divák na rýchlo sa rozvíjajúcom tenisový zápas.
  
  
  "Ja si v kontakte s AX, "som zavrčal, robí niečo ako neskoro-vintage Bogart. "Ruskej lokalita vymazané!"
  
  
  "Nechaj ma rozprávať sa s nimi!" povedal Juana, už flustered. "Som dal veľa na líniu!"
  
  
  "Nie sme mali hovoriť pred ňou," povedal som neochotne, mávali na Tina.
  
  
  "Nezaujíma ma, kto počuje! Toto je môj priradenie!"
  
  
  Myslel som na to, že predstiera, zvážiť dôsledky. Nakoniec som jej povedal: "naozaj chcete ísť a stretnúť sa Corelli?"
  
  
  Juana prikývol. "Samozrejme! Len preto, že si zničil prvé stretnutie..."
  
  
  "A vy?" Som prerušil mu, obrátil sa k Tina. "Čo zaručiť, môžete nám, že sa stretnete skutočné Corelli v Sierra Nevade?"
  
  
  "Už som vám povedal! Budete vedieť, kedy ste získať správne informácie."
  
  
  Ona, on shrugged.
  
  
  Juana prerušené. "Musíme splniť Corelli," povedala. "To je strašne dôležité pre mňa!"
  
  
  Dobré dievča a ja som si myslel. Vedenie jeho tvár impassive, on sa naklonil Tina. "Skúsime to znova."
  
  
  Zavrela oči v reliéfe a usmial sa.
  
  
  "Budete musieť úzko spolupracovať s nami, Tina," jej otec povedal. "Nie je žiadny dôvod predpokladať, že vrah bude ísť domov teraz. On si chcú zabiť, príliš."
  
  
  Juana sa zamračil. "Prečo nie? Ak Hmú bola venovaná zabiť Rico Corelli, pracoval na jeho zmluvu."
  
  
  "Ale on bude určite zistiť, o svoju chybu. Mafia vie, že Corelli, je nažive alebo o zomrieť. Potom hitman bude naháňať Tina - viesť svoje ego Corelli!"
  
  
  Tina odfrkol.
  
  
  "Sme si dať stráže v tejto miestnosti," vyhlásil som. "Poviem Mitch Kelly."
  
  
  "Ale vyškolený vrah môže preniknúť kdekoľvek. Ako sa stráže vedieť Hema nasledovať?" Juana sa spýtal.
  
  
  Jej obočie furrowed. "Netušíme, kto je vrah je. Hmú bude stačí, aby všetci preč."
  
  
  "Ale vieme," Tina povedala zrazu, sedí a wincing v bolesti na náhly pohyb.
  
  
  Juana a obrátil som sa k nej, naše ústa visí otvorené. "Viete, čo?"
  
  
  "Kto je vrah. Toto je muž menom Komar. Musí byť. Ten je profesionálny zabijak. Ego je skutočné meno je Alfreddo Moscato."
  
  
  "Ako viete?"
  
  
  "Pretože vrah, snažil sa preniknúť do Rico vily na Korzike pred šiestimi mesiacmi. Tam bolo veľa pascí a zariadenia pozdĺž steny, takže sa nemohol dostať dnu. Ale keď sa pokúšal, on hit drôty, ktoré boli pričom infračervené fotografie. fotografie ukázala, a on si uvedomil, že to Moscato."
  
  
  "Robí Rico Corelli vedieť Moscato?"
  
  
  "nie. Oni sa nikdy nestretli. Odin okolo Riko je ľudí, je známy ako Moscato."
  
  
  "Takže ste hovorí Moscato nevie Corelli videním a si myslí, že on zabil ego."
  
  
  Tina prikývol. "Nemám o tom premýšľal, ale áno, ja by som to tak povedať."
  
  
  "Čo ešte neviete o Moscato? Čokoľvek, čo nám môže pomôcť identifikovať ego?"
  
  
  Tina obrátil tvár ružová. "Emu naozaj rád dievčatá," povedala.
  
  
  "Nič viac?"
  
  
  "Emus ako páry," Tina vyhŕkol, v rozpakoch.
  
  
  "V pároch?" Spýtal som sa veselo.
  
  
  "To nie je vtipné!" Juana povedal ostro.
  
  
  Obrátil sa späť k Tina. "Má tri-príbeh sex zvyk?"
  
  
  "Áno," Tina povedal. "To je pripojený k nemu. Robí to pred každým odchádza do práce. Uvoľňuje ego."
  
  
  "Možno by sme mohli využiť tieto vedomosti nájsť ho skôr, než sa nájde nás."
  
  
  "Nájde nás?" Juana potvrdené riadne.
  
  
  "Určite bude snažiť nájsť cestu k Corelli znova. Pretože on nevie ego na prvý pohľad." On sa pozeral von shuttered okno. "A najjednoduchší spôsob, ako chytiť Corelli je sledujte nás."
  
  
  Juana oči rozžiaria. "Potom budeme vidieť sami seba v Malage a on príde k nám."
  
  
  "nie. Nájdeme ego prvý." Ale potreboval som niečo napraviť. "Tina, ako môžem kontaktovať reálne Corelli?"
  
  
  Ona odvrátila. "Budete musieť počkať, kým sa volá ma."
  
  
  "Ale, ako sa bude vedieť, kde ste, myslím, skryté v tejto špeciálnej klinike?"
  
  
  Ona shrugged jej ramená. "On bude. Môžem garantovať"
  
  
  "Nechcem ísť na lyžiarske stredisko a čakať na ego tam," povedal som.
  
  
  "Lekár hovorí, že som si byť v poriadku v priebehu niekoľkých dní."
  
  
  On prikývol jej. "Potom budeme čakať. Medzitým, budeme sa snažiť, aby swat Komára. Ona by ho chceli zmizne, keď sme práce na tejto rally."
  
  
  * * *
  
  
  Ona bola rýchlo informovaní Mitch Kelly
  
  
  
  
  
  
  O minútu neskôr bol na telefóne, podvádzať veliteľ Malaga do priradenie člen Občianskej Stráže pozrieť po Tina Bergsona. Na ceste späť do hotela, povedal som Kelly o smere operácie.
  
  
  Povedal, že nepočul, že Mosk bol v Malage, ale samozrejme nemal odhaliť akékoľvek pocity v oblasti. Myslel si svoje ego bol kritizovaný. Ja som ho uistil, že som nemal.
  
  
  "Do pekla," povedal. "Prečo ste sa pozrieť?"
  
  
  "Čo podsvetia?"
  
  
  "Malaga guláš," povedal. "Hlasovať, z ktorého sa dozviete o Komárov. Na mieru, vám a Juana vyzerajú úplne legitímne. Mohli by ste byť pár skazené expat snažia najať bodyguard. Mám zmluva, ktorá vie, guláš naruby. Ego je meno Diego Perez. Počúvaj, ja som si ju poslať na vás dnes večer. Bude vás obklopujú."
  
  
  Jej, ja som glanced na Juana, všetky prim a čas s mojím mužský chauvinism.
  
  
  Dobrý. Poďme to skúsiť."
  
  
  Dokončili sme jazda v tichosti.
  
  
  Hneď ako sme sa vrátili na hotel, jej zazvonil telefón.
  
  
  To bolo Kelly.
  
  
  "Odin. Urobil som dohodu s Diego."
  
  
  "Všetko právo."
  
  
  "On je päť stôp sedem centimetrov vysoký, hladké-hľadá, s drobné fúziky, a veľmi inteligentný. Nedovoľte, aby vaše väzby zavádzať."
  
  
  "To je pravda"
  
  
  "Dva. To bol len dekódované prostredníctvom Interpolu signál."
  
  
  "Interpol?"
  
  
  "Poslal som ich popis mŕtvy človek spolu s výtlačkov. To nie je Corelli. Je to Vanessa, v poriadku."
  
  
  On prikývol jej. "Tak, Tina hovoriť pravdu."
  
  
  "áno. Šťastie dnes, Nick."
  
  
  * * *
  
  
  Diego Perez sa ukázalo byť presne to, čo Mitch Kelly mal popísané - hladký-hľadáme escort typ, ktorý nosili svetlé, ale správne oblečenie a udržal stabilný prúd bezvýznamný chaty na pobavenie dámy, v tomto prípade Juan Rivera.
  
  
  "Jej meno je Diego Perez," povedal mi, keď som nechal ho.
  
  
  "Ako sa máte?" Povedal som jej. "Toto je moja žena Juana."
  
  
  "Fair lady," povedal s lukom. On ukradol pohľad na Juana. Snažila sa, aby jej tvár stále, ale videl som, hnev budovy vnútri nej. Ona podozrenie, bol som robiť žarty z nej.
  
  
  "Pán Kelly mi povedal, že cieľom našej večer," Diego povedal krátko, čo mi zmysluplné vzhľad.
  
  
  "Kde mám začať?" Spýtal som sa jej.
  
  
  On dohodnutom mieste, a volali sme taxi a hrá hry ako je táto. Diego sat s Juana, žiarili a chatovanie v španielčine a potom v angličtine. Bol pri pohľade z okna.
  
  
  V Malage, naozaj neviem, kde dusené začal a kluby, kde sa skončilo. Začali sme s reštauráciou s výhľadom na Stredozemné More, vedľa prístavu v oblasti, mesta s názvom La Malagueta. Slnko išiel dole po povrchu Stredozemného Mora, a sme jedli morských plodov, a pili víno a koňak. Čašníci zapálenými sviečkami s farebné okuliare, a v noci padol.
  
  
  "Mám nápad, Diego," povedal som.
  
  
  "Myšlienka?" Diego sa začala usmievať. Hmú rád intríg.
  
  
  "Som bohatý Americký turista. Toto môže byť videné v ceste som hádzať peniaze okolo. Jeho chôdza s manželkou. Ale nudím sa so svojou ženou. Chcem jej ísť do postele, nie len ako jednoduchý roľník dievča. Chcem dva z nich!"
  
  
  Diego bol nadšený. "Ale ako si vysvetliť svoje manželky prítomnosť, seňor?"
  
  
  "Ona je s vami, Diego."
  
  
  Ego tvár, vykradnem žiarili úsmevom. "Ah!"
  
  
  "A keď sme nájsť dve dievčatá, ktorí pracujú vo dvojiciach, sme zistiť, či ih boli vyzvaní, aby vykonať v posledných niekoľkých dňoch, a to najmä v noci."
  
  
  Diego tvár bola plná obdivu: "Tak poďme na to."
  
  
  "Skutočne. Uvidíme, čo sa stane ďalej."
  
  
  Začali sme chodiť na diskotéky v Malage. Európska diskotéka je v podstate tmavé miesta s nízkym stropom a veľmi málo windows. Malé stolíky sú usporiadané okolo platformy v strede. Zo stropu visia najrôznejšie ozdoby - sušené moss, remene, laná, podväzkové pásy, tangá, podprsenky, biče, takmer všetko, čo si dokážete predstaviť.
  
  
  Vždy sa hlasné stereo tape hrať niekde. Reproduktory emitujú hluk vo všetkých smeroch okolo skryté výklenkov. Stroboskopy flash multi-farebné svetlá vo všetkých smeroch. Farba listov s nahé telá a páry na rôznych pozíciách z pohlavného styku sú premietané na steny. Hluk je fantastické.
  
  
  Potom všetky strobe svetlo vypnite a skupina gitaristu vstúpiť do štádia. Samec alebo samica flamenco tanečnica sa objaví.
  
  
  Do polnoci sme prešli pol tucta miesta s negatívnym výsledkom.
  
  
  "Všetko v poriadku?" Po chvíli, Diego spýtal sa jej.
  
  
  "Nič, seňor," povedal. "Existuje veľa žien, k dispozícii-dvojhra, štvorhra, aj trojlôžkových, ale v poslednej dobe nikto vykonal strojnásobuje."
  
  
  "Tak, sme si skúste to znova."
  
  
  "Sme z miest." Diego oči zúžené. "Myslím, že by sme sa mali pokúsiť Torremolinos."
  
  
  "Kde je?"
  
  
  "Trochu ďalej na juh. Na Costa del Sol".
  
  
  "Viac diskotéky?"
  
  
  "Najlepšie. Live. Zvierat. Skazené."
  
  
  On prikývol jej. "To znie dobre. Poďme na to."
  
  
  Napríklad, na jednom-tridsať sme vstúpili miesto, do polovice hlavnej ulici Torremolinos. To bolo pochmúrne miesto. V klietke zvierat boli stimulačné a späť v klietkach visí zo stropu, v blízkosti vchodu bar.
  
  
  Luminiscenčných maľované stoličky a stoly, glistened v tme. Flamenco tanečnica zmizol v jej obvyklé vyrovnala
  
  
  
  
  
  
  Typy prenos
  
  
  Text Na Preklad
  
  
  Zdrojový text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Preklad výsledky
  
  
  s na malom pódiu v strede miestnosti. List z dvoch vytržení lesbičky bol premietaný na stenu. Zosilnený gitarová hudba súťažili s horúčkovité bemoaning a nikdy-predtým-existujúce spevák v zjavný pokus stun všetky patróny.
  
  
  Sadli sme si, objednať sangria, a sledoval.
  
  
  Diego bol preč.
  
  
  Juana a ja som sa pozeral na seba.
  
  
  Moje ruky zovrel moje rameno. On whirled okolo, prekvapený tým, nečakané ľudský kontakt.
  
  
  "Mám ich," Diego povedal v mojom uchu.
  
  
  On sa dotkol Juana je rameno, varoval ju, aby zostala tam a nasledovali Diego do tmy. Bolo tam malé dvere na strane diskotéka. Diego viedol ma cez to, a šli sme dole tmavé chodby do miestnosti na konci. Žena z neurčitých vek v špinavý, otrhaný flamenco vyhovovali sedel pri stole. V vzdychajú nad hlavou, slabé elektrické brylev žiari. Nah mal čierne vlasy, čierne oči a čierne kruhy pod nimi.
  
  
  "Bianca," Diego povedal. "Je to človek."
  
  
  Bianca usmial tiredly. "Som ako ty," povedala.
  
  
  Usmial sa na ňu. "Váš kamarát?"
  
  
  "Ona to nie je tak dobré, ako jej, ale ona tam budem."
  
  
  "Jej meno?"
  
  
  "Carla". Ona shrugged jej ramená.
  
  
  "Bianca," povedal som. "Musíte byť dobrý. Nechcem strácať peniaze."
  
  
  "Neplytvajú vaše peniaze na Bianca a Carla!" žena odfrkol. "Sme dobrí. Veľmi dobré."
  
  
  "Nechcem, aby amatérov!" Povedal som jej. "Chcem vedieť, či ste pracovali predtým."
  
  
  "Samozrejme, že budeme spolupracovať," Bianca povedal, máva upokojujúce ruke na mňa. "Nestarajte sa o to. Budeme si rozdelia peniaze."
  
  
  "Koľko?"
  
  
  "Sedem tisíc pesetas apiece."
  
  
  "To je veľa! Mali by ste vedieť, či ste dobrý!"
  
  
  "Počúvaj, opýtať sa niekoho ..."
  
  
  Diego povedal: "Kto, Bianca? Máte nejaké odporúčania?"
  
  
  "Samozrejme, mám odporúčania! Tento Francúz žije v Marbella."
  
  
  Jej, potriasol hlavou. "Neverím, že všetky Francúz!"
  
  
  Ona sa smial. "To je dobré. Jej deti!"
  
  
  Diego a ja shrugged naše ramená.
  
  
  "Hej," povedala. "Bol tam jeden, ktorý sme urobili len včera! Carla a jej. Skutočný bastard, bol! On vie všetko! A hneď! Ach, ja vám hovorím..."
  
  
  "Kto to bol on?"
  
  
  Ona sa zamračil. "Neviem. Nezáleží mu povedzte nám svoje meno. Je to tmavý chlap. Poznáte. On vyzerá, taliansky, alebo tak niečo. Nemal hovoriť po španielsky."
  
  
  Pozrel som sa na Diego, a on je znížený veko jedno oko.
  
  
  "Tam, kde má žiť?"Spýtal som sa jej.
  
  
  "Išli sme do vily otvorene tu v Torremolinos."
  
  
  Siahol si do kabelky a vytiahol desať tisíc pesetas. "Daj mi adresu," povedal som,"a uchovávať desať tisíc."
  
  
  Jej oči sa rozšírili, a videl potu vymaniť sa na jej čelo. Jej pery boli mokré so slinami. Ona bol rozpoltený medzi túžba a opatrnosť. Teraz ona podozrenie, že jej môže byť viac než len zákazníkovi s podivné sexuálne túžby. Ale ona bola viac zaujímajú o peniaze ako pochybnosť.
  
  
  Natiahla sa pre peniaze.
  
  
  "Adresu?"
  
  
  "Neviem jeho adresu... vezmem ťa tam."
  
  
  Vrátil som jej peniaze a stiahol päť tisíc rubľov. "Zvyšok je, keď sme sa tam dostať, Biely."
  
  
  Diego vyzeral zmätený. "Seňor. Čo iné senora? Vaše...?"
  
  
  "Ísť späť tam, Diego, a vziať ju domov na pol hodiny."
  
  
  Myslel si, že ak niekto pozeral Diego, mali by nasledovať ho a Juana späť do hotela.
  
  
  Bianca schmatol ju za ruku a išli sme na zadné dvere diskotéku.
  
  
  Bolo to veľmi vonku tma. Neónové svetlá svetelné prednej strane budovy, ale späť bola takmer ihrisku black.
  
  
  Bianca povedal: "Počkaj tu."
  
  
  Odišla, a pol minúty neskôr taxi vytiahol až do domu a ona vlnitou na mňa.
  
  
  Jej sel je vedľa nej, cítil zatuchnutý pach jej make-up, jej jar, a jej oblečenie.
  
  
  Hovorila taxikárovi, sad-eyed Viejo v beret, a on odišiel, navíjanie cez úzke uličky, ktoré viedli k podhorí na okraji mesta. Opustili sme spa oddiel Torremolinos a vstúpil prímestskej lokalite vilovej štvrti.
  
  
  O desať minút neskôr, Bianca oprel dopredu a klepli taxikár, na ramene.
  
  
  "Aqua! O výsledkoch hlasovania".
  
  
  On oslavovaný taxi.
  
  
  "Že ten tam?" Spýtal som sa jej, Bianca, identifikačné vila bola ukazuje.
  
  
  Ona prikývla.
  
  
  "Človek má žiť tam sám?"Spýtal som sa jej.
  
  
  "Toto je skutočnosť. Nie je nikto iný."
  
  
  Ey odovzdá ju päť tisíc pesetas, vyšiel v taxíku, zaplatil ovládač a vlnitou im tak na ich ceste.
  
  
  Taxi bol preč.
  
  
  Overil som si to v moje rameno závesu. Luger (plachetnica) čakal.
  
  
  Villa že Bianca zaznamenaný bol malý štuky dome obklopený udržiavaná záhrada. Tam bola otvorená brána v prednej časti domu.
  
  
  Jej manžel prišiel.
  
  
  Dom bol tmavý.
  
  
  To bolo vynechané. Bolo zrejmé, že obyvateľ bol dom buď vonku alebo spí v koši.
  
  
  Pozrel som sa z okna a videl, kuchyňa a jedáleň.
  
  
  Druhé okno otvorené do spálne, a niekto bol spí v jednej z nich.
  
  
  Pozrel som sa okolo, aby sa uistite sa, že nikto sa pozeral na mňa. Potom, čo ako málo hluku, ako je to možné, odišiel do kuchyne, okná a snažil sa ho otvoriť.
  
  
  Na moje prekvapenie to bol prepustený a letel von.
  
  
  To sa dostali cez.
  
  
  Sex vo vile bol dlažba a jej pristál na to bez zvuku. Som kreslil to
  
  
  
  
  
  Typy prenos
  
  
  Text Na Preklad
  
  
  Zdrojový text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Preklad výsledky
  
  
  Vytiahol som moje Luger a zamieril dvere na chodbe, na zadnej strane kuchyne.
  
  
  Dvere spálne boli pootvorené. On rýchlo šiel cez nah do spálne a všimol si, ľahké prepínanie pri okne. On priniesol jeho kus na posteľ a obrátil sa na brylev.
  
  
  "Zmraziť," povedal, mysliac si, že by mohol mať zbraň šikovný.
  
  
  Žiadny pohyb. Nič. Sledoval som to. Sergej, ktorý bol zaplavenia miestnosti, ukázal mi, čo sa stalo, a ja som sa cítil zle. Človek, ktorý ležal v koši bol tam už nie je. Vankúš a obliečky boli tlačil až vyzerať ako spáč.
  
  
  Pocit moment absolútnej panike, som sa dostal na svetlo zhasne, moje ego.
  
  
  Zvuk za mnou prišiel príliš rýchlo. Napriek tomu, že sa točil tak rýchlo, ako by mohol, otočením Luger chytiť ten, kto to bol, jej nikdy skončil v pohybe. To sa ponorila do tmy okamihu pevného kovového predmetu ma udrel do lebky.
  
  
  Prvá vec, ktorú som si uvedomil, keď som opäť vedomie bolo, že som nemohla dýchať. A potom som zistil, že moja hlava bola príliš bolí. Tretia vec, ktorú som cítil, bol polohe, v ktorej moje telo bolo skrútené. Ona bola vo veľmi stiesnený priestor, sotva dostatok priestoru pre moje boľavé kosti.
  
  
  Ja som zalapal po dychu, sa snaží dýchať čistý vzduch cez hmly toxické výpary, že okolo mňa.
  
  
  Som otvoril oči a videl, nič na prvom mieste. Moje oči žihadlo, rozmazané, a preorientovala. Zrazu som si uvedomil, že som sa nemohol hýbať ruky a nohy.
  
  
  Snaží sa sedieť, úprimných, videl som v šere, že som sa zasekol na prednom sedadle veľmi malé Volkswagen. Motor bol spustený, ale auto nebolo v pohybe.
  
  
  On coughed a snažil vymazať jeho hrdla, ale nemohol.
  
  
  Splodiny! Sa mi v mysli napadlo, a sedel až náhle, pozerať okolo seba, si všimol prvýkrát, ako hadica bola lepenie do takmer zatvorené okno.
  
  
  Výfuk bol pretekajúceho cez hadicu do folksy auto. Vedel dosť o týchto áut vedieť, že boli prakticky vzduchu a vody-tesný vnútri. A s príchodom oxid uhoľnatý, nemal som veľa času.
  
  
  Moje zápästie a členky boli viazané s laná pevne zviazané tak, aby som sa podobal býk býk naháňa psa. Siahol, sa snaží chytiť kľúč do zapaľovania, aby twist je, ale nemohol manéver jeho členky dosť vysoko, vo vnútri automobilu je obmedzí na dosiahnutie tlačidlo.
  
  
  On ležal dýchanie v beznádeji. Vedel som, že nebude mať čas dýchať čerstvý vzduch do mojich pľúc.
  
  
  Vedel som, že tam bol Komára čaká vonku, a po piatich alebo desiatich míľ išiel do garáže, otvorené dvere auta, vypnúť motor, a vzal ma niekde za doručenie. On úplne outsmarted mňa!
  
  
  Mohol by som dostať môj členky s mojej pravej ruke, ale nemohol som sa zdvihnúť ih dosť vysoko, aby ste sa nedotkli ocele čepeľ pripojený k zadnej strane môj členok. On sa posunul zo sedadla a stlačte páky radenia, takmer stratil svoje ego tvar.
  
  
  A potom oceľová čepeľ dotkol sa jej.
  
  
  Stratil som vedomie na chvíľu, a celé moje telo bol mučený podľa trýznivé kašeľ. Nemal som čas vôbec.
  
  
  Čepeľ vyšiel, a on sa pokúsil rez cez laná holding moje členky. O minútu neskôr, lano prasklo. Ona nemohla dýchať už, a držal jej dych. Tma začala klesať na mňa zo všetkých strán. On sotva presunúť svoje prsty a teraz.
  
  
  Oxid uhoľnatý naďalej prúdiť do auta.
  
  
  Potom moje nohy boli zázračne uvoľní. Ih tlačil ju od jej zápästia a vstúpil na plynový pedál s jednou nohou. Volkswagen skočil, ale šikanovania konalo.
  
  
  Obrátil sa radenia páčku na boku a nadol zvrátiť, a položiť nohu na plyn opäť.
  
  
  Volkswagen strieľal cez uzavreté garážové brány a narazil do nah.
  
  
  Ale dvere nechcel otvoriť, aj keď som počul, crack z dreva.
  
  
  Volkswagen bol jazdy ju dopredu.
  
  
  Moja vízia vyblednuté znova, a on nemohol vidieť veľa. Moje pľúca boli triasť od toxických ovzdušia odber vzoriek.
  
  
  Späť znova, break it.
  
  
  Deň presunuté od seba.
  
  
  Videl som ju vonku v noci. Dopredu.
  
  
  Volkswagen zvrátiť to znova, a cez otvorené dvere ho vystrelila do cesty. To skidded zastaví v otvorenom priestore. Čerstvý vzduch nalial cez okno.
  
  
  Po jej pravici, náhly výbuch oranžový plameň pred zvuk výstřel.
  
  
  On rezané laná okolo jej zápästia a oslobodil jej zápästia. On strhol otvorené dvere a valcované dole okna, kašeľ na čerstvom vzduchu. O minútu neskôr, keď som mal volant v rukách. Volkswagen prehodil okolo, lit svätého svetla, a sú zamerané ego na mieste, kde strieľal prišli z.
  
  
  Niekto kričal. Ďalšiu šancu zazvonil von. Išiel cez príjazdová cesta na trávnik a zamieril do krovia, ktoré vyrástli v blízkosti garáž. Keď som ju videl, videl som človeka siluetu vyskočiť z celého kríkov a spustiť cez trávnik. To bol Volkswagen, ktoré sa konali poukázala na neho.
  
  
  Obrátil raz, jeho vyplašený tvár osvetlené auto je svetlé svetlomety. Bol krátky, tmavé, okrúhle, ktorým čelí muž s hrubé obočie, dlhé bokombrady, a cli - jawed modrá fúzy.
  
  
  On opäť vystrelil, ale minul, a bola tvrdo na plyn. Volkswagen leapt dopredu.
  
  
  Moscato zigza
  
  
  
  
  
  
  Typy prenos
  
  
  Text Na Preklad
  
  
  Zdrojový text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Preklad výsledky
  
  
  gged teraz, sa snaží nájsť úkryt v malom nádvorí. Som šliapol na plynový pedál a nútil Volks ísť tak rýchlo, ako sa len dalo. Jej, videl ho skočiť na tehlovej stene a skok cez nah.
  
  
  On vzal nohy vypnúť plynový pedál a náhle stlačené šikanovania tlačidlo. Volkswagen sa otočil nabok, vykopal v tráve, a udrel do tehlovej steny.
  
  
  Volant je v mojom žalúdku, ale nemienila som dostatočne rýchlo, aby sa vážne zraniť seba.
  
  
  Vyliezol okolo auta a vyskočil na stenu, pozerajúc sa do spleti porastov a kríkov v ďalšom dvore.
  
  
  Nikto v nedohľadne.
  
  
  Vrátil som sa späť dovnútra a vošiel dovnútra. V jej spálni, mohol by som vidieť, kde Komarov držal ju a vie, kde sa schovával pred on ma udrel. Našiel som Luger na zemi, kde jej ego upustil ju.
  
  
  Ego vyzdvihol ju hore a začal prechádzky von cez spálne, plánovanie nastaviť pascu pre Moscato. Skôr alebo neskôr, hmú, sa budú musieť vrátiť.
  
  
  Zrazu som si uvedomil, že som nebol sám, v jej dome.
  
  
  Muž stál v chodbe, usmieval sa na mňa.
  
  
  Prvá vec, ktorú som videl, bola Webley Mark VI, veľmi smrteľná zbraň. Takmer okamžite, jej oči zameraný na človeka drží zbraň.
  
  
  Bol veľký, impozantný človek v belted pršiplášť. On clutched na Webley, takmer náhodne, akoby nič viac ako vizitku, jeho ego namieril rovno na mňa v živote.
  
  
  Šesť
  
  
  Mal dlhú, takmer chudá tvár s tmavými očami a vlnité vlasy, ktoré padli bezstarostne cez jeho oči. A v rovnakom čase, keď ega funkcie boli imobilných v bezizražajno maska dispassion, jeho pery boli naklonený v byte úsmev.
  
  
  "Lietal," povedal smutne, vo veľmi Britská angličtina. "Teraz, ktorý bol najhlúpejších vec na vašej strane, nech hmú uniknúť."
  
  
  Hmú vlnitou na ňu pozor na cieľ jeho vlastné na neho. "Mohli by ste, prosím, dostať, že tvár z mojej tváre?"
  
  
  "čo? Ah!" Usmial sa. Webley skĺzol do bočné vrecko na belted payt a zmizol. "Ste Američan, nie je to?" Zdalo sa, že zarmútený tým, nápad.
  
  
  "áno. A neexistuje žiadny bod v obviňujú mi beží preč. Ak si nebol barged do tohto koridoru ako Q E II, jej ego by si ju zabil!"
  
  
  On shrugged. "Dobre, že sa niekedy stáva, nie je to?" "Čo si myslíte? Budeme nasledovať ho?" Šancu?"
  
  
  "On je už ďaleko od tu," povedal som. "Obávam sa, že by sme mohli zabudnúť na svoje ego."
  
  
  Študoval mi opatrne. "Nemám rozpoznať, kamarát. CIA? Vojenské spravodajstvo?"
  
  
  Jej pokojne povedal: "ja som Americký turista. Čo to hovoríš?"
  
  
  Smial sa. Adam je ego apple odrazil hore a dole, ako jeho cieľ naklonená späť. On bol veľký, pekný muž v typický Britský štýl s tweed bunda. "Nemáte najmenší nápad, páči sa vám?"
  
  
  On si povzdychol. "Sakra na mieru. Jej Farárom. Barry Farárom. Britský občan. Na dovolenke v Španielsku. A vy?"
  
  
  "George Peabody. Podobne jeho dôveru."
  
  
  On dal podráždený úsmevom. "Blbosť."
  
  
  "V dell sám, áno," povedal jej, aj chuckling. "Je tma tu. Chcete vymedzovacia ego?"
  
  
  "Prepáčte, prosím?"
  
  
  "Ležal na ego. Poznáte. Počkajte, kým ego tu."
  
  
  "Ah. Údržba pripomienky? V kladne. Úplne súhlasím s vami, staroveku."
  
  
  "Hovor mi George."
  
  
  On odfrkol. "Potom Sa George."
  
  
  Ona, on shrugged. "Budeme čakať." On pristúpil k posteli a posadil sa na hrane.
  
  
  On prechádzali okolo mňa a zrútil na vankúš, oprel sa späť proti čelo. Mohol by som ho počuť fumbling v jeho vrecku. Vytiahol balíček španielsky cigarety, vyskočila jedna v jeho úst, a rýchlo lit to s dlhou vosk zápas. Ospravedlňujeme. Fajčiť?"
  
  
  Jej, potriasol hlavou. "Quit".
  
  
  "Ako ste sa do nej v prvom rade?" "Čo je to?" spýtal sa odrazu.
  
  
  "KTO?" On grimaced, pretože vedel, ako hlúpo to všetko znelo. Ale tam bol vždy bezpečnosť.
  
  
  "Komára," Farárom povedal, ako keby bol úplne nekompetentní.
  
  
  Jej snaží vidieť jeho spôsob, ako správne kryt. "Táto žena žije v Malage," povedal som. "Je vydatá za podnikateľa, ja viem. Avšak, keď jej manžel začal hrať hry vo Švajčiarsku so svojou milenkou, žena sa rozhodla mať pomer s mužom ste hovor Komára. Teraz je vydieranie jej, hrozí, povedzte jej o ih je pomer s jej manželom. Jeho koná v mene senora dostať Komár sa zastaviť a vzdať sa na ego zložiť papier vydieranie ."
  
  
  Cigaretový dym rose do vzduchu. Bola tma, ale videla som, že Farárom bol s úsmevom v zmätku. On usmial sa znova, veľmi ticho, veľmi contemptuously.
  
  
  "Viete, ako používať klišé," povedal v rozhovore. "George? George, je to potrebné?"
  
  
  "Budete požiadaný o skutočný príbeh. Je to pravdivý príbeh." Jej, obrátil sa k nemu. "A vy?"
  
  
  "Ah. Jej." Ten sa zhlboka nadýchol. "Dobre, Komarov, ktorý je známy pre mňa v mnohých ohľadoch, ale nie toľko, ako veľký fanúšik."
  
  
  "Dobre," povedal som timidly.
  
  
  "Je to väčšinou mi známe ako prezzolata pištole. Toto je nefunkčné latinského slova pre Tut muž / Ego skutočné meno je Alfreddo Moscato, preto Komárov. Ego bolo odoslané prostredníctvom Rým, tu pracovať v Španielsku, ale neviem, aký druh práce. Komár z Neapolitan pôvodu".
  
  
  "Ale prečo ste lov ním?"
  
  
  "Toto je
  
  
  
  
  
  Typy prenos
  
  
  Text Na Preklad
  
  
  Zdrojový text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Preklad výsledky
  
  
  Spočiatku to bol non-vojenská záležitosť, ale teraz sa to zmenilo a polovojenská záležitosť. Komarov swooped na jeden z našich mužov v Rime pred šiestimi mesiacmi a zabil ego."
  
  
  "Bude Odin Po splniť svoj ľud?"
  
  
  "Vojenské spravodajstvo," Farárom povedal sucho. "Záleží nám na obchod s drogami v Stredozemnom Mori. Ozbrojené sily sú plné ju. Boli sme snažia zastaviť ego obidvoma spôsobmi od začiatku druhej Svetovej Vojny. A boli sme v súčasnosti v potrubí pri Troch bol zabitý Moscato." Farárom pozastavené zamyslene.
  
  
  On prikývol jej. "Vidím. Ospravedlňujem sa."
  
  
  "Bol som v Španielsku minulý týždeň, keď sme dostali upozornenie, že Komár bol tu. Snažil som sa ho nájsť, ale nepodarilo sa. Potom, práve tento večer, som došiel vedie a jej zistili, že ste hovorili, prostitútky, ktoré jej má byť Jej len pýtal sa jej po vrátila sa späť do disco a prišiel sem pre trvať.
  
  
  "Vojenské spravodajstvo?" Dostal som na to zvyknutá. "MI6?"
  
  
  "Vlastne, päť." Usmial sa. "Ste veľmi vnímavého, keď si myslíte, že o MI6. Šiesty je, samozrejme, špionáž. A top päť je counterintelligence. Právo? Teraz nebudem obťažovať vás, o vašom konkrétnom ID tag, pretože viem, že ste Yankees sú veľmi svedomito o bezpečnosti a všetko. To by však nemalo komplikovať náš vzťah. Navrhujem, aby sme pracovať vo dvojici a pokúsiť sa získať náš človek Moscato."
  
  
  "Aké sú vaše rozkazy týkajúce sa Moscato?" Spýtal som sa jej.
  
  
  "I beg your pardon? Ouch. V skutočnosti, Mosquito je veľmi nepríjemné player. Bolo mi povedané, počítať môjho ega."
  
  
  "Celkom ego?"
  
  
  "áno. Eliminovať svoje ego."
  
  
  "Čo myslíte, kto je za tým?" Spýtal som sa jej.
  
  
  "A mafioso, nie je pochýb. Urobil prácu za jeho otcov, mnoho krát predtým."
  
  
  "Je mi ľúto, asi Justin."
  
  
  "Tri?" Ukázal mi prázdne tváre.
  
  
  "Muž, ktorý bol zabitý. Vaše..."
  
  
  "Ach, Tri Delaneys. Áno.Chudobné Tri." Farárom povzdychol si. "Dobre, vedel, že to, čo on bol stále sám do, keď nastúpil, nemal on?"
  
  
  Ona, hľadí sa na neho v tme. Jej, myslel, že to bol len ako Briti. Stiff upper lip a všetko.
  
  
  "Čo si z vašej patrón?" Spýtal sa ma sardonically.
  
  
  "Patrónom?"
  
  
  "Stratil ženu?" Urobil pauzu. "Si vzal Mosquito je miesto, v jej ... láska?"
  
  
  Ouch. Môj kryt príbeh. "To je čisto rytiersky vývrtka," povedal jej s úsmevom.
  
  
  "Ste Yankees naozaj majú trochu príliš staromódny je statočnosť. Výborne!"
  
  
  Sme upadli tichý.
  
  
  Po hodine sme sa rozhodli, že Moscato nebolo vracať.
  
  
  Dve hodiny neskôr sme pili v mojej hotelovej izbe. Potom to bolo "Barry" a "George". Ona bola stále podozrievavý, ale rozhodli, že by to mohlo viesť k informáciám.
  
  
  * * *
  
  
  Juana sedel vo dverách jej izby, jej vlasy visiace nad jej ramená, oči plné oblúky, a jej krásna tvár bola frowning.
  
  
  "Čo je to vízia pulchritude?" Farárom kričali, mávali jeho brandy skla.
  
  
  "Toto je Juana," povedal som. "Dobrý Deň, Juana."
  
  
  "Je to môj senora ste hovorili mi o?" opýtal sa Farárom, čo vypracovať gestá. Bol takmer ako opití, ako on.
  
  
  "Nie, samozrejme, že nie," povedal som. "Toto je moja žena!" Farárom otočil a pozrel sa na mňa. Potom sa pozrel späť a pozeral na Juana.
  
  
  "Povedal som, teraz! Máte veľkú chuť, starý muž! Veľká chuť!"
  
  
  On vstal a uklonil. "Ďakujem, Barry. Ach, Juana. Prosím prísť." Je mi ľúto, že idem neskoro. Ona stretol starého priateľa ona."
  
  
  Farárom usmial sa. "Áno, naozaj, môj milý. To je Barry Farárom meno."
  
  
  "Toto je Juana Peabody," povedal som.
  
  
  Juana bol už hore. Ona vstúpila do miestnosti, do očí bijúce sa na mňa. "Čo sa stalo?"
  
  
  "Ja vám poviem neskôr, žena," povedala som, pripomenul hej jej stav s Farárom. "Stačí povedať, som narazil na môj starý kamoš Barry Farárom celého Šesť."
  
  
  "Päť," Farárom povedal.
  
  
  "Päť a jeden je šesť, ako som už povedal." Usmial sa na ňu. "Pridajte sa k nám, Juana?"
  
  
  "Je to neskoro a som unavená."
  
  
  "Nechcete vyzerať unavene," Farárom povedal, prechádzky do nej a pri pohľade na Nah sústredene. "Vyzeráš veľmi veselá." On sa sklonil, zdvihol bradu, a dal jej rýchly bozk na ústa. "Vidíš?"
  
  
  Zatvoril oči a čakal výbuch. To sa nikdy nestalo. Keď som otvoril oči znova, videl som jej s úsmevom na Farárom a fajčiť cigarety, ktoré mal magicky pristál v jej ústach. Španielsky dymu rose okolo ego žiariace top.
  
  
  Jej otec oprel späť na gauči, ohromený. Čo sa stalo Oslobodený Juana?
  
  
  Juana bol teraz pri pohľade do Parsons " oči, jej telo zadarmo a vypuklý smerom k nemu. "Vy ste Slovák, nie ste?"
  
  
  "Starý Shaggy Lev v Farárom!" povedal so smiechom. Objal ju. "Ste Yankees vytvárajú super plemeno ženy."
  
  
  Nechcela shake it off. "5?" povedal Juana. "Čo myslíš, päť?"
  
  
  "Vojenské spravodajstvo," povedal som. "Counterintelligence, eh, Barry?"
  
  
  Farárom prikývol. "Absolútne fantastický človek. Jej hovorím, nie vy dvaja chcete prísť na moje kopať stránky a dať si drink?"
  
  
  Juana žiarivo usmial. "Láska."
  
  
  On sa pozrel hore slabo. "Všetko právo."
  
  
  "Môžete prísť príliš, George."
  
  
  "Hovorím," povedal, ako úprimne, ako by mohol. Začal vyzerať ako David Niven.
  
  
  * * *
  
  
  Musel som dať svoje ego na Juana. Hrala ego, rovnako ako on hral sl.
  
  
  Svätý bolo pálenie v obývacej miestnosti Barry Farárom vily. Bolo to krásne zariadený apartmán.
  
  
  
  
  
  Typy prenos
  
  
  Text Na Preklad
  
  
  Zdrojový text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Preklad výsledky
  
  
  interiér je vyzdobený v obvyklé štýl pre španielske pobrežie-koberčekov, tapisérií, hrubé drevené stoličky, sedacie súpravy, stoly.
  
  
  Ona bola stále hrá opitý, keď sme vstúpili do miestnosti. Pretože to bolo najbližšie, jej otec pristúpil na gauči a sadol si na okraj, hádzanie hlavou späť a zívanie strašne.
  
  
  Juana sa na mňa pozrel, potom sa otočil a usmial sa na Farárom. Pozrel v mojom smere, usmial sa a zdvihol Juana do jeho náručia. Oni pobozkal dlho a zhlboka. Sledoval ich cez otvory jeho oči, a znovu premýšľal, čo Juan Rivera je dokonalý umelec sa páči.
  
  
  "Que bruto! Sk nuestra casa! Mil rayos te patten!"
  
  
  Jej, zdvihol hlavu. Žena sedela vo dverách, ruky skrížené, pri pohľade na Farárom a Juana. Bola krásna mladá žena s hnedé vlasy, tmavo hnedé oči, a krémová koža.
  
  
  Farárom vytiahol Juana preč od neho, a obrátil sa k žene vo dverách. "Elena," povedal. "Toto je George, a to je Juana."
  
  
  "Hmm!" odfrkol Elena.
  
  
  Juana glanced na Farárom, potom späť na ženu. "Kto ste?" "Čo je to?" spýtala sa ticho.
  
  
  "Toto je môj -" Farárom sa obrátil na mňa a zdalo sa žmurknutie, " - žena."
  
  
  On prikývol jej. "Ako sa máte, Elena?"
  
  
  "Elena Morales," povedala a usmiala sa. Ona sa obrátila k Farárom, zdvihol bradu, pozrel sa na neho a pristúpil k posteli vedľa mňa na kypré.
  
  
  Juana jej tvár zahalená na chvíľu, ale potom sa ako mávnutím čarovného prútika zúčtované ako Farárom stisol ju a viedol ju cez miestnosti cez dvere Elena vstúpila prostredníctvom. Chvíľu neskôr som ho počul hrkajúce pohárov a fliaš. Viac nápoje!
  
  
  Elena župan klesol z jej ramien. Mala na sebe tenkú nightgown pod jej plášť, a on mohol jasne vidieť náčrt jej prsia. Nah mal plné stavať a vynikajúci tvar od hlavy až po členky.
  
  
  "Ste naozaj vydatá za Farárom?" Spýtal som sa jej.
  
  
  Ona usmial sa šibalsky. "Prečo to chceš vedieť?"
  
  
  "Pretože som zvedavá."
  
  
  "Budem vás informovať."
  
  
  "Nebudete mi povedať?"
  
  
  "Nemyslím si, že je to veľký problém." Ona sa natiahol a zovretý môj nos. "Mám podozrenie, že viete, že."
  
  
  Siahol a chytil jej ruky a ramená.
  
  
  "Hej, vaša žena," povedala. "Je krásna. Myslím, že Barry sa jej páči."
  
  
  "Poď, mária," povedal som jej, ako ona oprel sa proti mne, plášť pohodlne vrátiť späť.
  
  
  "Nechápem, čo si hovoril:" ona sa zasmial.
  
  
  "Vždy je tu príliš veľa hovoriť, rovnako," povedala triezvo. "Nemyslíš si, že tak, George?" Ona sa rozhodli, že bol "Hor-hej".
  
  
  "Áno, vraj."
  
  
  Zhromaždili sme sa spolu, ako sme boli v krajine hrom, a spomenul si vypočutí clink z fliaš a pohárov v ďalšej miestnosti. Ale to bolo všetko. Čo Farárom bol miešanie pre nás nemal skončiť v každom okuliare pre Elena a mňa. Nevšimol som si ju znova, Farárom, alebo Juana.
  
  
  Elena tiež nemali komentovať nedostatok alkoholu. Ona bola príliš zaneprázdnený, ukazuje mi, koľko by som chýbala v mojej celý život nie nah.
  
  
  Vzala veľkú radosť, moje rameno závesu, a môj 38-jeho Luger. Snažila sa vrátiť späť, ego a všetko pomiešané. To bola posledná vec, ktorú som mal na sebe, a dokonca aj viac, ako bola. Nejako, vzala z mojej závesu a pustiť ho na dlaždice podlahy.
  
  
  Jej, cítil-bezbranný-bez neho jej takmer povedal: "nahý".
  
  
  Natiahla sa pre lampu spínač a vypli brylev.
  
  
  Všimol si, že hluk z fľaše v ďalšej miestnosti zastal.
  
  
  Sedem
  
  
  Na dosiahnutie Sol y Nieve Lyžiarske Oblasti, vedúci okolo Malage na kľukatej cesty do južných svahoch pohoria Sierra Nevada. Sierra Nevada hotel, kde sme boli zaregistrované bol v dolnej časti Prado Llano, a Juana a ja sme boli na sebe oblek, ktorý prehliadol lyžiarskeho svahu.
  
  
  Biela svahu Borreguilas oddeľuje ski run asi na polceste medzi Picacho de Veleta a Prado Llano. Nižšie lanovka z Prado Llano končí, kým horné kábel auto začne od Borregilas. V strojovni je v blízkom okolí.
  
  
  Dve paralelné barrancas obsahujú nižšie lyžiarskych tratí z Borregilas na Prado Llano. Sú oddelené ostrý hrebeň celého žuly a sľudy, na ktorých aj po najťažšie sneženie len malé škvrny na snehu sú viditeľné.
  
  
  Lanovkou, ktorá vedie z Prado Llano na Borreguilas sa pozastavuje nad hlavným barranca, kde svetlo chodníky sú umiestnené. Ťažšie trate sa nachádzajú na východe v okolí rokliny.
  
  
  Sadol som si na balkón, ktorý bežal okolo hotela a sledoval lyžiarov, ale čoskoro sa rozhodol, že radšej by som lyžiarske ako hodinky. Ale stačí, aby môj kryt, vzal som pol tucta fotografie pomocou Rolleiflex 1, ktoré som priniesol zadarmo na AXE prop útvar, uistite sa, že domy pod ma videl.
  
  
  Bolo to únavné jazda, a čoskoro potom som vošiel dovnútra, odštartovala moje topánky a s unavený povzdych, som bench-tlačí na posteľ. Ale nemohol som spať. Jej, premýšľať o udalosti z posledných dvoch dní.
  
  
  Už sú to dva dni od komára zabil Rico Corelli dvojičky, druhý - v-príkaz. Absolútne nič, čo sa stalo dva dni po mojom stretnutí s Barry Farárom a Elena Morales. Ale ona bola v kontakte s Mitch Kelly, a niekoľko správ prišla od Hawk:
  
  
  vec
  
  
  
  
  
  
  Typy prenos
  
  
  Text Na Preklad
  
  
  Zdrojový text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Preklad výsledky
  
  
  Anketára: Prosím, nepokúšajte sa priamo komunikovať s Rico Corelli za akýchkoľvek iných okolností. SEKERA je dohoda s ním zostáva nezmenený. Žiadne znamenie duplicitu na časti ega. Počkajte, kým dostanete upozornenie, z nej cez Tina Bergsona.
  
  
  POLOHA: Naše informácie naznačujú, že Moscato v súčasnosti nie je v Malage alebo Torremolinos. Nechcem opakovať to, nesnažte sa ju sledovať. Udržiavať úzke očné na to.
  
  
  príspevok: Sol y Nieve stretnutie je ešte stále vo vývoji.
  
  
  POLOHA: požadované informácie o Barry Farárom nie je k dispozícii. MI5 nesprístupní, či je táto osoba. Samozrejme, jeho meno je pseudonymom; MI6 pravdepodobne nebude odhaliť ega identity, kým ego dokončí jeho aktuálnej misie. Ľutujeme, ale nemáme potvrdenie, nemáme refutation ega alebo ego úlohy v tejto schéme.
  
  
  POLOHA: Moscato je vrah, ktorý pracoval pre mafie na mnoho rokov. Aj on naráža na veľké.
  
  
  POLOHA: Elena Morales - málo je známe o nej. Nah nemá žiadny záznam z predchádzajúcej angažovanosti v špionáž, counterintelligence, alebo skryté prácu v Španielsku pre Vládu. Avšak, ona nemusí byť španielčina vôbec, ale francúzsky alebo taliansky. Č vedie vôbec.
  
  
  POLOHA: Potvrdenie Moscato prítomnosť v Mexiku v čase sniper ťa napadol v Ensenada. Okrem toho, že je záznam, ktorý robil výlety do Európy v rovnakom čase ako vy, hoci nie cez Iberia.
  
  
  To bolo od Hawke.
  
  
  Na druhý deň ráno, po vraždu understudy Rico Corelli, mám volať, zatiaľ čo raňajkoval s Juana.
  
  
  "Kelly," hlas povedal. "Tina dostala oznámenie od Rímsky Nos. Musíte ísť Sol y Nieve dnes."
  
  
  "To je pravda."
  
  
  "Nepozeraj sa na ego. Počkajte, kým prvú noc. O polnoci, prejdite na lanovej dráhy strojovne a spĺňajú ego kontakt tam. Kontakt meno je Arturo. On bude nastavenie stretnutia medzi vami a Rímske Čísla, v akom čase by ste mali nastaviť stretnutie s Juana. Ale prvé dve stretnutia, budete musieť ísť sám."
  
  
  "Dostal som to."
  
  
  "Hlas je všetko," Kelly povedal. "Veľa šťastia."
  
  
  "Zadržať. Ako je Tina?"
  
  
  "Pridajte sa k nám."
  
  
  "Kedy presne je ona sa chystá rezort?"
  
  
  "Nič nie je uvedený. Hernandez nebol prepustený ee ešte a nebol povedal, keď mu budete uvoľnite ju."
  
  
  "Nič o Farárom?"
  
  
  "Negatívne".
  
  
  "Elena Morales?"
  
  
  "Presne."
  
  
  "Vy naozaj tvrdo pracovať, nemyslíte?"
  
  
  "Ach, Nick!"
  
  
  * * *
  
  
  Okolo štyroch hodín v popoludňajších hodinách, som vyšiel z postele a dal na svoje lyžiarske nohavice, tričko a sveter.
  
  
  Lyžiari boli stále na svahoch. On mohol vidieť muža v červenej farbe bundy, dievčatá v zelenej bundy, a údaje oboch pohlaví v bundy kráčali uličkami z najnižších poschodí. Po absolvovaní strojovne mimmo na najnižšiu svahu lanovky, videl som začiatku druhej svahu, rastie na Borregilas vo veľkom U-turn celú cestu na vrchol najvyššej falls - Veleta.
  
  
  Kábel autá boli stále v prevádzke, ísť nahor a nadol súčasne, absolvovanie druhého, hore naplnené, ísť dole prázdny. Vyzeral zamyslene sa na strojovne.
  
  
  Podľa Rico Corelli. Keby len vedela, čo sa naozaj vyzeral. Hotel bol malý - mohli by ste mať svoje miesto v lobby a stretnúť sa s ním, bez všetkých smiešne cape a dýky, že Hawk a jeho prisluhovači toľko miloval.
  
  
  Stále. Jedna osoba už bola ukončená. Rico Corelli bol veľký muž na nebezpečnú misiu. Bezpečnosť bola dôležité.
  
  
  Zaklopal na Juana dvere.
  
  
  "Áno?"
  
  
  "Poďme dole, Juana."
  
  
  Sme vyšli spolu ako manželia - snažím sa byť manželský pár, v ktorom požiare sex a láska už dlho zanikne. Bakalárske manžel a panna žena.
  
  
  * * *
  
  
  Vzduch bol studený, ale ostrý. Sneh sa ukázalo, že je ideálne pre lyžovanie, len ľahké vrstva prášku na správnych miestach. Žiadna búrka bol predpovedaný. Ale cítil som, že tam môže byť sneh, ktorý v noci.
  
  
  Sme hrať túto hru pre Odin okolo poslednej tabuľky v Prado a vsiakne do horúcej čokolády s koňak. Skupina štyroch prišiel dole svahy, zaparkované svoje lyže a obušky proti strane diner, hľadal stoličky a stoličky.
  
  
  Hovorili nemecky. Viem, trochu nemecky, tak som sa ponúkol im polovicu nášho stoličky. Oni glanced na Juana a rýchlo sa dohodli. Strana pozostávala zo štyroch ľudí. Jeden bol v jeho štyridsiatych a bol samozrejme líder skupiny; ostatné tri boli pravdepodobne v ich koncom dvadsiatych rokov. Vodca hovoril nemecky, ale Delle bol vlastne Švajčiarska. Ostatné tri boli zmiešané-a Dane a dvoch Nemcov.
  
  
  Nemohli mať svoje oči z Juana, alebo aj po Muchacho im priniesol štyri pare šálky čokolády.
  
  
  "Pán Bruno Hauptli," veľký muž povedal, oslovenie potriasol ruku.
  
  
  "George Peabody. Okolo Štáty."
  
  
  "Ach, áno! Určite. Ona vie, že niečo Amerického prízvuku v nemčine."
  
  
  "Ospravedlňujem sa," som sa zasmial. "Toto je Juana, moja žena".
  
  
  "Taký šťastný chlap!" Bruno Hauptli zvolal, obracia sa na jeho spoločníci a vysvetľovať v nemčine, že ona bola vydatá za mňa.
  
  
  "Áno, áno," dvaja Nemci povedal si pri pohľade na Juana. Dane ponoril do čokolády.
  
  
  "Sú chlapci bude lyžovanie zajtra?" Herr Hauptli spýtal sa.
  
  
  Juana prikývol. "Máme v úmysle."
  
  
  "Ah! Nebudem sa na svahoch zajtra, ale možno ďalší deň alebo čoskoro
  
  
  
  
  
  
  Typy prenos
  
  
  Text Na Preklad
  
  
  Zdrojový text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Preklad výsledky
  
  
  Herr Hauptli facku jeho stehna vzrušene."Prečo robíme duet - trio, mám na mysli," povedal, spomenul si na mňa.
  
  
  Juana glared na neho. "Som rád, že!"
  
  
  "Herr Peabody?"
  
  
  "Ach, milujem ho, milujem ho!"
  
  
  Každý sa smial, pretože bolo zrejmé, že nechcel som, aby sa to páči.
  
  
  Rozhovor pokračoval. Hauptli zrazu schmatol Juana za ruku, pritiahol si ju zo stoličky, a sklonil dolu s ňou cez svoje lyže a palice. Boli hlboko do niektorých diskusií o lock on mal na svojom lyže. Juana seethed a hissed.
  
  
  "Herr Hauptli," jeden z mladých mužov jej povedal: v nemeckom jazyku. "On je podnikateľ, však?"
  
  
  Nemecký vedľa mňa bol klasicky modré oči a blond. "Áno! Herr Hauptli je jeden z najúspešnejších podnikateľov v nemeckom trhu," povedal. "Nen má veľa zodpovednosti."
  
  
  "Je na dovolenke?" Spýtal som sa jej.
  
  
  "Veľké stretnutie sa bude konať v Paríži v týždni. Teraz Herr Hauptli je relaxačné, sa teší na slnku, snehu a..."
  
  
  Pauza.
  
  
  Nemci sa zasmial, a nie-celkom-melanchólia Dane udrel na stôl.
  
  
  "Dievčatá!"
  
  
  Smiech.
  
  
  To mi pripomenula jeden z tých starých nemeckých opera komiky videl som, ako sa v neskoro v noci výkon - staré filmy z 1930. Niečo o to sa nezdá byť celkom právo na mňa. Ale nemohol som sa na to prísť.
  
  
  * * *
  
  
  Reštaurácia bola zriadená ako typický refektára v lyžiarskom stredisku, pričom jeden dlhý stôl v strede miestnosti, v štýle, o overpass a malé stolíky pozdĺž stien v miestnosti.
  
  
  Naša skupina - Juana a jeho manželka, spolu s Herr Hauptli a jeho priatelia-bol otvorený v stredu stretnutie. Herr Hauptli naďalej hrkálka na neustále Nemeckých táranie, že takmer súčasne ohromený a ohromil každého. Dokonca aj tí, ktorí nerozumel nemecky alebo anglicky zdalo úplne mesmerized tým, ego charizma.
  
  
  On vzal čas počas dlhých jedlo a starostlivo skúmal zvyšok hotela patrónov.
  
  
  Chcela Rímsky Nos, sa snaží zistiť skutočný Rico Corelli v mori tváre okolo mňa. Tam nezdalo sa, že všetky príležitosti.
  
  
  Bolo jedenásť tridsať pred jej čas bol aj známy. Brandy prišla a posadila, popíjali jej ego. Keď Herr Hauptli pozastavené chytiť jeho dych, jej otec sa obrátil na Juana a povedal: "idem von, nadýchať sa čerstvého vzduchu pred spaním. Sú vám prichádza, drahá?"
  
  
  Ona mi dala pokoj úsmev. "Nie, drahá. Ospravedlňujeme. Je to príliš studené. Nechcem byť neskoro."
  
  
  Usmial sa a skončil jeho brandy.
  
  
  "Herr Hauptli, to bola skutočná lahôdka. Uvidíme zajtra, alebo niekedy - naozaj?"
  
  
  "Áno," povedal Pán Hauptli, jeho tvár začervenaná so víno, brandy, a vzrušenie z jedla. "Auf weidersehen".
  
  
  On tlačil späť jeho stoličky, poklonil dvoch Nemcov a Dane, a šiel cez preplnené reštaurácia.
  
  
  Bolo to veľmi vonku zima. Vzduch bol chladný. Nalepil jeho hlavu von a potom sa vrátil späť hore do našej izby a kúpil sám niektoré slúchadlá a skladovanie. Aj ja som dal na svoje windbreaker, kontrola váhy na rameno závesu, a uistite sa, že nôž bol pripútaný na môj členok.
  
  
  On kulminovala na kľukatej ceste bez nehody. Preč z ochrany budov, cítil som chladnejšie ako fretka cítil s nimi, keď som prišiel do Sierra Nevada. Vietor rez cez moje oblečenie, až som cítil, napoly nahá.
  
  
  Tam bol žiadny mier v strojovni. Tam boli žiadne tipy na mountainside buď. Pozrel sa cez rameno. Žlté lúče slnka okolo hotelové izby a okolo okná smerujú Prado vyrobené zlaté vzory na biely sneh.
  
  
  Budova, v ktorej sa lanovkou auto bolo umiestnené bol obklopený snehu. Hlavný vchod do údolia mohol byť videný. Strojovni dvere boli zatvorené, ale nie je zamknuté. Otočil rukoväťou a tlačil ho otvorený. Interiér budovy bol veľmi tmavé, hoci odraz hviezd v snehu priniesol trochu pokoja. Bolo úžasné vidieť, ako jasné nebo bolo, aj v hĺbke noci.
  
  
  On mohol vidieť ju za volantom, až kým U-turn, kde lanovky obrátil v polkruhu v opačnom smere. Tam bola lanovka v strede polkruhu je brucho, ktoré sa konalo fretka, až kým auto začalo až do rána.
  
  
  Jej bol o kráčať vpred, keď videla, ako niekto okolo tejto mimmo lanovka. Ten, kto to bol, ktorý vstúpil to musí byť vo vnútri budovy alebo zadané cez nejaký iný vchod. Som si myslel, že musí mať čakal na mňa. Potom, samozrejme, on bude mojou kontaktnou osobou.
  
  
  Arturo.
  
  
  Schmatol jeho kus, vytiahol ego, a napätých, vpred, otvára svoje ústa a whisper " Arturo."
  
  
  Nikdy som jej povedal, že.
  
  
  Niekto iný urobil!
  
  
  "Arturo!"
  
  
  Zvuk sa zdalo, že prišiel spoza lanovka. Jeho zdvihol kus a urobil ego siluetu tam. Ak zavolal Arturo, nebolo Arturo. A keďže ona mala byť nazývaný Arturo, jej, vedel som, že tento človek mohol byť niekto iný, kto by sa pokúsiť nájsť Arturo skôr ako ja, niekoho, kto nie je na mojej strane.
  
  
  "Áno?" "Čo je to?" opýtal sa hlas na druhej strane veľké strojovne.
  
  
  Okamžite a nahlas zazvonil von.
  
  
  
  
  
  Typy prenos
  
  
  Text Na Preklad
  
  
  Zdrojový text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Preklad výsledky
  
  
  echo z výstřel-správu, že trval na svojom a späť v tejto malej izbe ako búšenie stovky bubny. Flash oranžový plameň objavil a okamžite zmizol. Ja som ju počul kričať na mojej ľavej strane.
  
  
  Ona okamžite crouched dole a strieľal na obrázok za lanovku.
  
  
  Niekto bol nadávky v španielčine. Na mojej ľavej strane som počul zvuk telo pádu a povzdych. Jej záber znova, snaží sa vidieť muža na lanovku. Nemohol som, aby sa na jednej časťou ega.
  
  
  Dvere sa otvorili a znova sa jej postava bola odhalená; on robil jeho útek. Ona vystrelil ešte raz k zvuk deň, potom bežal cez tmu na mieste.
  
  
  Nikto tam.
  
  
  Bolo tam dvere, ktoré bolo druhým vchodom do strojovne. Otvoril som ho a pozrel sa von. Nikto v nedohľadne. On rýchlo šiel von a pozrel sa hore a dole po zasneženom svahu. Nás Odin. Nikto.
  
  
  Späť do budovy, jej počul niekto gasping a dýchavica, jej našiel chlapec a Stahl sa sklonil nad ním, na betónovej podlahe. Ego nemohol vidieť jej vôbec.
  
  
  "Arturo?" Spýtal som sa jej.
  
  
  "Áno." On otriasla.
  
  
  "Kde sa môžem stretnúť človek, ktorého som prišla?"
  
  
  "Vrchol Veleta je Picacho de Veleta. Dvanásť hodín. Zajtra večer."
  
  
  "V poriadku," šepkala som. Jej, ohýbané nadol. Jej ego počul namáhavý, otrhaný dýchanie. Potom, skôr, ako on mohol povedať nič iné, počula oboznámení gurgling rašpľa, ktorý znel veľmi podobne ako hrkálka, ale to nebolo naozaj hrkálka na všetkých.
  
  
  Niečo iné.
  
  
  Život opustí telo.
  
  
  Arturo bol mŕtvy.
  
  
  On rýchlo vstal a odišiel cez motor izby, jazde po outcrop s dlhou a pripravený obrázok, kým sa dostal do Prado Llano a bežal do hotela.
  
  
  On však pozrel späť iba raz a videl, že motor miestnosť bola osvetlená až s svätá, a tmavé postavy boli putovanie okolo vnútri.
  
  
  Zábery boli dosť nahlas, aby vás upozornil, celý Sol-i-nev haze kríža x grapefruit policajného zboru. Občianska Stráž bola tam.
  
  
  Šokovaný jej, vyliezol som po schodoch a vošla cez lobby, odbočovaní doľava na lište, sa snaží chytiť dych so silným sip cognac.
  
  
  Ktorá pomohla.
  
  
  Niekoľko.
  
  
  Ale nie naozaj.
  
  
  8
  
  
  V prerušenom vzrušenie, ktoré mal vrchol okamžite po streľbe z Arturo a následné vyšetrovanie vraždy mal úplne ustúpila do pol hodiny. Občianskej Stráže umiestnené v lyžiarskom stredisku staral sa o telo a začal dlho, zdĺhavý proces interrogating návštevníkov a servisných pracovníkov v rezorte.
  
  
  Nemal závidieť jej policajnej práce. To bolo náročných, nevďačná, a najmä nepríjemné práce v týchto výškach v túto ročnú dobu. To boli dobrí ľudia.
  
  
  Mala som šťastie. Nič priniesol ih mi.
  
  
  Som rád, koňak málo. Som si oči na hotelové lobby, sledoval každý príchod a von. Mala by mať rád niekoho, kto vyzeral ako muž, ona by sa našiel v koši na vila v Torremolinos, muž, ja by som uveriť, bol Komára.
  
  
  Napokon, on vstal, išiel do haly, a pozrel sa na Prado Llano. Tam sa zdalo, že sa nikto v zahraničí teraz.
  
  
  Som prekročil lobby a šiel po schodoch na druhé poschodie, kde sa naša izba bola nachádza. Ako som dal kľúč k dverám, ja som ju počul sa smiať v ďalšej miestnosti. Juana je smiať.
  
  
  S úsmevom, Brylev tlačil otvorte dvere a otočil ho. Tak, ona spája Herr Hauptli vo svojej izbe. Aspoň sa mu to zdalo vtipné, aj v jeho boorish Germánskych spôsobom. Jedinou útechou bolo, že ako extrovert osoba mala niekoľko skrytých vrásky.
  
  
  Kráčal k nej a priložil ucho k nej.
  
  
  Giggle. Zábava, ktorá vytiekla z nah ako bubliny okolo šampanské skla. Herr Hauptli musí byť lepšie, v jedálni, ako v prijímacej miestnosti, myslela prizerať. Nechcela veriť, že v matematike.
  
  
  "Prosím," Juana povedal. "A dať nejaký ľad tam, prosím, Barry?"
  
  
  Barry!
  
  
  Ona kráčala preč odo dňa, frowning.
  
  
  Barry Farárom?
  
  
  Potom jej ego, počul jej hlas, tlmený, ale nezameniteľný - nezameniteľný Britský prízvuk, tlmené pobavenie, a tlmené vzrušenie.
  
  
  "Vlastne, Med. Jeden pohár whisky, všetko je v poriadku!"
  
  
  Naposledy sme sa videli Farárom bol v Malage. Ďalší deň, po vrážd Rico Corelli ' s double, on a Elena pridal Juana a ma na nákupy a obed. Išli sme na večeru s nimi noc pred odchodom na Sol-i-Niev. Ale nepovedali sme nikoho okolo nich, kde sme išli, pretože sme nevedeli, až skoro ráno. Ako sa Farárom vedieť, kde sme?" A prečo ho sledujte nás? Urobil on zistí, že Komár bol aj tieto nás? Dosť možno. Komarov tu bol - som podozrenie zabil Arturo. Prinajmenšom, to bola najčastejšia možnosť.
  
  
  Ale prečo nebol Farárom tam stop Mosquito ak to ho nasledoval? A prečo...?
  
  
  Myšlienka Komára zastavil ma. Jej myseľ rýchlo preorientovala a premiešané karty do úplne novej strane. Potom som si uvedomil, že to bolo možné, že Barry Farárom nemusí byť nevinný Britská MI5 pracovník tvrdil, že.
  
  
  Teda:
  
  
  Torta pripojí mi vo vile, kde Komár bol ukrytý v Torremolinos.
  
  
  
  
  
  
  Typy prenos
  
  
  Text Na Preklad
  
  
  Zdrojový text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Preklad výsledky
  
  
  kto pomáhal em slúžiť ego v noci.
  
  
  Našiel som človeka, v spálni a pokúsil sa chytiť ho, ale ja som bola prerušená. Muž bežal preč. Ďalší muž, ktorý identifikoval ako Barry Farárom, vstúpil do spálne, tvrdí, že je tajný Britský agent, potom komára.
  
  
  Predpokladajme, že Farárom nebolo agent vôbec. Predpokladajme, že osoba, ktorá otázka bola len John Doe. Povedzme, že Komarov inzeruje John Doe tam a potom prerušil ma nechať false Komár zmizne. A potom si predstavte, že sa hmú podarilo presvedčiť ma, že Komár bol preč.
  
  
  Bol Komára potom späť! Barry Farárom! A on len nasleduje ma Sol-i-Niev, nasleduje ma do strojovne, zabil Arturo, pravdepodobne za predpokladu, že Arturo som bol ja, a bežal preč. Teraz bol vo vzťahu s Juana, dúfajúc, že ega by viesť k skutočné Rico Corelli!
  
  
  On vypukla v studený pot.
  
  
  On rýchlo teda odpovedal telefón. Jeden v každej izbe suite. Jej zdvihol telefón a predseda odpovedal okamžite - nie je to tak nechcel by som, aby veľa výziev v hĺbke noci.
  
  
  "Pani Peabody, prosím."
  
  
  Chvíľu neskôr, zazvonil telefón v ďalšej miestnosti.
  
  
  "Dobrý deň?" To bolo Juana.
  
  
  "Žiadne slová boli vyslovené pre nás. To je Nick. Počujem ju tam, Farárom. Predstavte si, že to je omyl."
  
  
  "Som naozaj ľúto. Jej, verím, že máte..."
  
  
  "Majte svoje ego tam. Budem plniť Corelli polnoci zajtra večer. Велета. Kontakt je mŕtvy. Udržať Farárom tam celú noc, ak môžete. On by mohol byť ten, kto zabil Corelli lookalike."
  
  
  "Ste trápi ma, prosím, a nemám zmieriť sa s tým."
  
  
  "Nehovorte em nič. Majte svoje ego v kontakte. Ak ste pochopili, to všetko a môžu byť v súlade, to tak povedať:"nechcem byť hrubý, ale nemôžem vám pomôcť. Zaveste telefón."
  
  
  "Nechcem byť hrubý, ale nemôžem vám pomôcť."
  
  
  Som zavesil na ňu. Mohla počuť Farárom jeho hlas po druhý koniec miestnosti.
  
  
  "Kto bol, že Juana?"
  
  
  "Nesprávne číslo. Niektoré opitý Angličanom."
  
  
  Farárom sa zasmial. "Ste si istý, že on nie je Američan?"
  
  
  "Mal rovnaký dôraz ako vy," Juana odvrkol.
  
  
  Dobré dievča! To bolo v pohode, ako prášok.
  
  
  On kontrolovať jeho stiletto, jeho luger, a zmenila na turtleneck svetre a bundy. Bol som ísť na panel znova. Jej hotel myslieť. A on nechcel zostať v tejto izby na oboch koncoch noc. Možno by som mohol zaplatiť barman, aby mi dovolila ísť do lobby vedľa baru.
  
  
  Svätý ju vypnúť a ticho odišiel.
  
  
  Bar bol presne ako jeho ego, opustil ho. Pozrel som sa okolo. Nemyslím si, že každý bol ešte spí.
  
  
  Stoličky ochutnal ho. "Kde sú všetci?"
  
  
  "Disco," Klera povedal, prekvapený. "V pivnici."
  
  
  "Nechcem počuť žiadny hluk."
  
  
  "Je to zvukovo izolované, Sektor."
  
  
  On shrugged a šiel dole po schodoch, aby si myslel, že viedlo k nižšej úrovni hotel, kde dodania izby boli umiestnené.
  
  
  Tri dvere led od vstupnej nižšie, a jeden povedal: DISCOTHÈQUE.
  
  
  Išiel na panel na pravej strane a objednať nápoj. Barman, oblečený ako flamenco tanečnica s dlhé bokombrady lepenie na jeho lebku, rýchlo pripravené na pitie.
  
  
  Teraz som nechal moje oči blúdiť opatrne cez disco patrónov. To nebol všimol, miesto: mohlo to byť miesto, kde Komár skrývali po vražde, ak v skutočnosti Komára nebolo Barry Farárom.
  
  
  Ale nevidela som ju, osoba prvýkrát som videl v spálne vily v Torremolinos.
  
  
  Bol o sadnúť, keď videl, že známosť.
  
  
  Ona sedela v kúta, to všetko sami, podľa prečnievajúce časti, čo vyzeralo ako veľké, ploché skaly. V jednom z tých svetlých momentov, Sergej preraziť sa jej otvorene do očí a ona blinked a odvrátil.
  
  
  Bolo to zrejme Elena Morales.
  
  
  Aká bola jej úloha v tejto šarády? Chcela vedieť, prečo Barry Farárom prišiel na Sol y Nieve? Ona bola jeho súčasťou? Alebo ona bola len nevinná okoloidúci, ktorý je súčasťou teleskopu Farárom mal nastaviť na ochranu jeho vlastnej strane?
  
  
  Alebo mal zlý o Farárom?
  
  
  Kráčal k nej, zrazu sa objavia v tme nad ňou a s úsmevom široko.
  
  
  "Dobrý Deň, Elena."
  
  
  "George! Aké príjemné prekvapenie!"
  
  
  "Keď si prišiel?"
  
  
  "Ach, Barry, a jemu sa sem dostali okolo jedenásť. Obaja sme osprchoval, zmeniť, a šiel úprimných do jedálne, ale samozrejme to bol čas k jedlu. A my sme uvideli svoju manželku. Povedala, že ste jedli preč." V jej očiach iskru. "On business."
  
  
  "Ale teraz ste sám!"
  
  
  "No, prišli sme tu, my traja. Tam bol ďalší očarujúce osoba tu. Nemecký. Barry mal ísť hore zoradiť niečo vymyslieť s jeho batožiny. On sa vrátil o pol hodinu neskôr. opustiť. Potom sme tancovali a ... "
  
  
  "Ako dlho robil, nemecké zostať?"
  
  
  Elena sa usmial. "Je to to, čo ste hovor krížový výsluch, George?"
  
  
  Jej smial. "Samozrejme, že nie. Čo sa stalo potom, Barry sa vrátil cez batožiny?"
  
  
  "Nemecká ľavej, ako som už povedal, a potom okolo dvanásť tridsať Barry povedal, že by sa Juana, aby jej izby. Juana bol unavený. On mi povedal, že počkajte tu." Ona sa zamračil vztekle. "Ja som stále tu."
  
  
  Jej objednať nápoje.
  
  
  "Čo sa stane, ak Barry nebude vás volať?" Že bol požiadaný, g
  
  
  
  
  
  
  Typy prenos
  
  
  Text Na Preklad
  
  
  Zdrojový text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Preklad výsledky
  
  
  spomienka na to, čo som mal pokyn Juana.
  
  
  Ona usmial sa. "Idem do postele sám."
  
  
  "Možno čistiť."
  
  
  Jej oči zameraný na mojej tvári. "Ste mi povedať niečo?"
  
  
  "Možno."
  
  
  "Dobre," povedala, obracia sa na mňa a uvedenie jej ruku na mojom boku. "Hlasovať, čo vám poviem. Prečo si vezmite fľašu a choďte hore do mojej izby? Budeme čakať, kým Barry dostane späť tam."
  
  
  Vzal som jej fľašu koňak a išli sme hore po schodoch spolu. Elena bolo trochu weaver, ale ona stále alkohol dobre.
  
  
  Na ih izba bola na treťom poschodí. Elena vzal kľúč zo svojho vrecka a podal mi ho. Otvoril dvere a nechal ju. Ona vstrebáva svätca, a on zavrel dvere za sebou.
  
  
  Ona zobrala niekoľko papierové poháre, otvoril fľašu, nalial koňak, a začal piť, sedieť na okraji postele.
  
  
  "Vaša žena je veľmi pekná," Elena povedal.
  
  
  On prikývol jej.
  
  
  "Máte problémy v rodine?"
  
  
  "Nie viac, než ktokoľvek iný."
  
  
  "Ale zdá sa, že váš Jean rád iných ľudí."
  
  
  "Ako to, Barry?"
  
  
  "Áno."
  
  
  "Je Barry váš manžel?" Spýtal som sa jej.
  
  
  Ona potriasol hlavou. "Sme falzifikáty." Usmiala sa.
  
  
  "Ako dlho ste známy ego?"
  
  
  "Ah. Možno mesiac."
  
  
  "Kde ste sa stretli ego?"
  
  
  Ona zdvihol obočie. "V Malage."
  
  
  "Čo sa Barry si na živobytie?"
  
  
  Ona sa smial. "On je milovanie."
  
  
  "nie. Chcem povedať, čo je ego vec?"
  
  
  "Nechcem zakladať na podnikanie mužov."
  
  
  On prikývol jej. Určite. Ona nebude. Ona bola španielčina. V Španiel nemá zapojiť do jej manžel to "iné" život vôbec.
  
  
  "A vy," povedala s úsmevom. "Čo robíte?"
  
  
  "Som fotograf," povedal som, snažil sa spomenúť si, čo bol na mojej kryt po chvíli úplného amnesia. "Som predávať on-line."
  
  
  Elena pozrel sa na mňa pozorne. "Vieš, nikdy som nevidel si s fotoaparátom."
  
  
  "Sme na dovolenke," povedala som lamely.
  
  
  "Dobre, je to vlastne pre Britské, príliš," mrmlala ticho.
  
  
  "Barry nikdy funguje buď?"
  
  
  Ona potriasol hlavou. "Hovorí, že on je zástupca spoločnosti vo veľkej BRITÁNII. Obchodný zástupca".
  
  
  To bolo nové. To bol zrejme Farárom je legenda. Rozhodol som sa dozvedieť sa viac o nen.
  
  
  "Čo sa mu predať?"
  
  
  "Ja naozaj neviem. Ja neviem, spýtajte sa ho."
  
  
  "Človek niekedy korešpondovať s BRITÁNII?"
  
  
  "Ja myslím, že nie. Nikdy som ho nevidel písať listy. Ale on robí veľa telefónne hovory."
  
  
  "Ach."
  
  
  "Ja si myslím, že má tajomník. On vždy hovorí s ňou."
  
  
  "Vidím." Jej obočie furrowed. "A kde je ona?"
  
  
  "Neviem. On sa na telefón, a ja naozaj neviem, kde je volanie, pretože nie som v miestnosti, keď on začne. Alebo, keď ona hovory hmú, malo by to byť uvedené na emu telefonicky, a on čaká na jej, aby odišli."
  
  
  On prikývol jej. "Ste španielsky dievčatá sú nádherné," povedal som. "Americká žena bola odpočúvacie na dvere. Alebo počúvania ego." "Ale aby sa zabránilo odpočúvacie, budete potrebovať špeciálnu disciplínu."
  
  
  Ona prikývla. Potom sa usmiala. "Príliš veľa pre mňa."
  
  
  "Ste počúval?"
  
  
  "Mám."
  
  
  Jej, sa zasmial. "Dobré dievča."
  
  
  "To však nikdy rozhovory o tom, čo mail podnikania je. On je vždy hovoríme o ľuďoch. Ľudia nechápem. Volá ih " jeden, alebo sám, alebo muž alebo žena ."
  
  
  Pre agenta, to nemá veľmi zmysel, ako dobrý táranie.
  
  
  "Už ste niekedy hovoril ego tajomník?"
  
  
  "áno. Dal som jej trochu prízvuk, aby sa jej, že som bol hlúpy." Usmiala sa na mňa s náhlym pixies-ako flash pre humor.
  
  
  On stisol jej stehná. "Ty nie si hlúpy vôbec, Elena."
  
  
  "Ale ona si myslí, že som hlúpy."
  
  
  "KTO?"
  
  
  "Chris. Žena Barry hovoríte."
  
  
  "Viete, jej iné meno?"
  
  
  Elena potriasol hlavou.
  
  
  "Urobil s ňou hovoriť tak dlho, ako si ego vedel?" Požiadal som ju, keď som nevedela, kam ideme, len pokračovať na obvyklý postup získavania informácií.
  
  
  "Ah, áno. On bol vždy v kontakte s ňou. Zavolal dlhú vzdialenosť čísel na vyrovnanie niektoré svoje obchodné záležitosti."
  
  
  "V Anglicku?"
  
  
  "Ach nie, nie vždy. Niekedy vo Francúzsku."
  
  
  "Ste si istý, že to bolo vo Francúzsku?"
  
  
  Ona sa zamračil. "Myslím si, že tak. Ja neviem, vždy si na ňu tak starostlivo, George. Ja nie vždy správnym šancu. Prečo sa vás tak zaujíma?"
  
  
  "Som rád, Barry." Usmial sa na ňu. "Ja som len zvedavý aké krajiny podnikania je, je to v publiku."
  
  
  "Som rád, Barry príliš."
  
  
  "Viete, noci Barry a ja som išiel domov, do vily s Juana?"
  
  
  "Áno."
  
  
  "Kde bol ten deň?"
  
  
  "Bol doma celý deň. Ja som myslel."
  
  
  Tak nedovolil strieľať Corelli - to bol Komár alebo nejakej neznámej skupiny. Barry nebol Komár - žiadnu šancu.
  
  
  "A on hovoril, že Chris deň?"
  
  
  "Chris?"
  
  
  "Dievča. Tajomník".
  
  
  "Ah. Č. Ja myslím, že nie. On zostal vo vile. Tak sme išli na pláž."
  
  
  "Pláži? V zime?"
  
  
  "Sedeli sme na piesku v nedeľu." Ona giggled. "Bola to zábava."
  
  
  "Ako sa o ďalší deň? Hovory do Anglicka?"
  
  
  "nie. Nič, čo deň."
  
  
  "Neskôr?"
  
  
  "Dobre, myslím, že ona volá ráno. Viete, je to skoro dnes."
  
  
  "Chris priateľka?"
  
  
  "St. Ona to pekné dievča. Veľmi účinné. Som jej obraz v mojej hlave office. Viete čo? Sedí pri stole v tento úrad. Veľmi formálne."
  
  
  On prikývol jej.
  
  
  "Vidím jej na telefóne. Jej, môžem vidieť, ako jej hovorí, aby Barry. Myslí si, že som zlá, a ona, hej, nepáči sa mi." Elena ukázal svoje zuby.
  
  
  "Ona vedieť o vás a Barry?"
  
  
  "Oh, samozrejme. Kristina a ja..."
  
  
  dosiahol to
  
  
  
  
  
  Typy prenos
  
  
  Text Na Preklad
  
  
  Zdrojový text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Preklad výsledky
  
  
  schmatol ee ramena. Ona takmer vylievali ju piť. "Čo je to?" Ona prešla na diakritiku.
  
  
  "Kristina? Povedal si, že Chris."
  
  
  "Je to rovnaký názov. Je niečo zle?"
  
  
  Niečo nie je v poriadku. Niečo, čo bolo veľmi správne. Teraz všetko, čo spadol na miesto. Chris bol Christina. Christina bola Christina. Christina, odrezať v stredu prednej časti chýba, bol Tina.
  
  
  Elena si povzdychol. "Ste odchode?"
  
  
  Jej, potriasol hlavou. "Čo vám dal túto myšlienku ide?"
  
  
  "Vaša myseľ už preč niekde inde."
  
  
  Siahol a vybral ju. "Teraz už nie. Vzhľad. Nie je koňak. Nejaké nápady?"
  
  
  "Rozmýšľam o tom," Elena povedal, breaking free okolo mojej ruky. "Som na sebe niečo pohodlnejšie."
  
  
  Ona vstala a išla do kúpeľne.
  
  
  Keď vyšla, nechcela cítiť pohodlne vo nič.
  
  
  A bol som úplne pohodlné.
  
  
  Deväť
  
  
  Ráno, jej raňajky bol takmer hotový, keď Juana prišla do hotela, jedáleň a oslovila ma. Ona mala len osprchoval a bola s úsmevom.
  
  
  "Dobré ráno, Pani Peabody," povedal som, sedí a predstierať, že lúk v páse.
  
  
  "Dobré ráno, Pán Peabody," povedala sucho.
  
  
  Posadila.
  
  
  "Pozriete sa hnevá," povedal som, buttering a croissant. "Kamene vo vašom koši?"
  
  
  Pozrela sa okolo uistite sa, že nikto nepočúval. V okamihu, boli tam len šesť ďalších zákazníkov v jedálni.
  
  
  "Stále som ego tam celú noc, len pre vás!" ona na mňa zaútočil pod jej dych.
  
  
  "Ďakujem," povedal som. "Som si istý, že ste si to užili."
  
  
  Ona blushed zúrivo. "Teraz čo to je?"
  
  
  "Povedal som si. Nie som si ani istý, napriek tomu, že Barry Farárom je, kto hovorí, že je."
  
  
  Pozrela sa okolo seba. Čašník sa objavila nad nami. S úsmevom, keď nariadil, a čašník sa ponáhľali preč. Ona sa na mňa iba pozrela. "Ja tiež," ona sa priznal.
  
  
  Jej, pozrel sa hore. "Ouch?"
  
  
  "Povedal si, že on by mohol byť ten, kto zabil Corelli lookalike."
  
  
  "Jej beru je späť. Nemohol to urobiť. Má alibi."
  
  
  "Ale zdá sa, že vedieť veľa o mafia."
  
  
  Ona, on shrugged. "On tvrdí, že je agent. A že Britské vojenské spravodajstvo pracuje pokúsiť sa odstrániť mafie drog v sieti."
  
  
  "Viem, že toto všetko. Ale on sa zdá, že nepravdepodobné."
  
  
  Zaujímavé, že som si myslel. Vždy som mal rovnaký nápad.
  
  
  "Kde si bol celú noc?" "Čo je to?" spýtala sa zrazu.
  
  
  Čašník priniesol ju zásobník kontinentálne raňajky a dymiace hrniec kávy.
  
  
  "Bol som zostať s niekým iným."
  
  
  Jedno obočie rose ako ona otvorila roll a buttered ego. "Ouch?"
  
  
  "Pani Farárom."
  
  
  "Ak je Pani Farárom," ona sa zasmial. "Myslel som, že by ste mohli spustiť do nah na diskotéku."
  
  
  "To je to, čo som urobil."
  
  
  "Čo sa skutočne stalo, aby človek, ktorý bol zabitý?"
  
  
  Pozrel som sa okolo. "Komára nasleduje ma do strojovne a zabil ho. Avšak, ona vie, miesto stretnutia. Stretávam sa Corelli na dnes o polnoci."
  
  
  "Je to skutočne lepšie pre vás hovoriť tak voľne tu?"
  
  
  "Chyba v coffee pot?" Jej, sa zasmial. "Pochybujem o tom. Ale nič nehovoria do izby, ktoré si chcete uchovať tajomstvo. Ona, som si istý, že sakra vec je odpočúvaní. Myslím si, že to, ako som bola napadnutá potenciál Corelli vrah. Juana, urobil Farárom niečo povedať o Corelli?" "
  
  
  "Corelli?" Ona potriasol hlavou. "Nie, prečo nie?"
  
  
  "Myslím, že on vie, Tina Bergsona."
  
  
  Juana zmeraveli. "Môžete si byť istí, že?"
  
  
  "Nie, naozaj, nie." Jej, oprel späť. "Prečo nie?"
  
  
  "Hovorí taliansky, viete. Veľmi dobré."
  
  
  "Čo sa Tina Bergsona sa s tým robiť?"
  
  
  "Vôbec nič. Jej, premýšľať o Corelli."
  
  
  "Myslíš si, že Farárom je taliansky a vie, Corelli?"
  
  
  Juana potriasol hlavou. "Nemyslím si, že niečo z nej. Len som jej povedal, že on ma prekvapilo, keď prišiel s talianskou frázu."
  
  
  "Čo frázy?"
  
  
  Ona blushed. "Nepamätám si."
  
  
  "Ale viete, že to bol taliansky?"
  
  
  "Priznal sa. On bol tiež veľmi v pohode."
  
  
  "A to bola nehoda?"
  
  
  "Veľmi veľa, takže." Juana sa pozrel na jej tanieri. Ona bola zrazu primal a presné. Nebol s úsmevom, aj keď sa smial sa vnútorne. Niečo neúmyselné v strede, aby láska, ona vedela. A on prišiel s pekným bohaté talianske frázy. Zaujímavá. Veľmi zaujímavé.
  
  
  "Má ísť lyžovanie?" Spýtal som sa jej.
  
  
  "Neviem. Myslím, že, mal by som vedieť, jej?"
  
  
  "Bol som len myslieť. Pôjdeme sa na svahoch dnes, Juana. To by sa mal objaviť na obale. A ja by som lepšie vziať nejaké fotky." Dobrý. Som unavený a to všetko boudoir práce."
  
  
  "Zdá sa, že sa s ním veľmi dobre," povedal som uvoľnene, hľadá jej priebehu. "Vlastne, ja som nikdy nevidel, budete vyzerať ako predtým... Oh, som rád, ak sa dostanete, čo mám na mysli."
  
  
  Bola nahnevaná. "Vezmem si svoje ..."
  
  
  "Teraz, teraz," oni upozorniť ju, popíjali zvyšok svojho con leche kávy.
  
  
  "Kedy chceš lyžovať?"
  
  
  "Musím ísť hore do mojej izby a vyčistiť prvý."
  
  
  Ona prikývla. "Budem pripravený na deväť tridsať."
  
  
  "Deväť-tridsať potom. Poďme na začiatok. Велета. Sú budete hrať?"
  
  
  "Samozrejme! Jej bradu zastrelil. Ona bola náročná mňa. Cítil som sa jej lepšie. Ona bola stále bojujú o jej zmysle a jej rovnosti. Dobré dievča.
  
  
  * * *
  
  
  Sme vytiahol naše zariadenia na Prado Llano a hral jeden-na-jeden zápas pozdĺž lanovky, aby sa na prvé preteky na Borreguilas.
  
  
  Bolo to osviežujúce deň, s slnko vysoko na oblohe a vietor, ktorý prináša niektoré vlhkosti.
  
  
  
  
  
  Typy prenos
  
  
  Text Na Preklad
  
  
  Zdrojový text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Preklad výsledky
  
  
  znova. "To bude sneh dnes večer," pomyslel som si. Spomenul si, že mal cítiť snehu vo vzduchu noc predtým. Teraz by sa stalo, bol si tým istý.
  
  
  Lanovka odrazil a jerked, a sedeli sme lezenie hore a hore na štíty pohoria Sierra Nevada. Mohli ste vidieť všetko, čo sa tam nachádza. To bolo stále chladnejšie a chladnejšie - rýchlo. Ja som sa otočil a pozrel sa dole, a bolo to ako pozerať sa na konci sveta. Na veľkú vzdialenosť predo mnou, celý Granada oblasti bolo rozložené, hoci tam bola nejaká hmla tam dole, stačí, aby sa blokovať celý panoramatický pohľad na všetko.
  
  
  Sme skákali mimo lanovka, zatiaľ čo obsluhujúci držal ju, a šiel do bytov na ulici. Bolo to veľmi vysokým až tu, vzduch bol chudý a studenej nás obklopovala zo všetkých strán a prenikla do našej kože cez naše oblečenie.
  
  
  Prešli sme sa v tichosti na top lyžiarskeho svahu. To bolo pusté krajiny - všetky posedenie s sľudy bridlice a snehu - tam neboli žiadne stromy alebo húštiny kdekoľvek. Len sneh, skaly, a sky. On ticho spojení seba, do jeho Rakúšania a sledoval Juana zápasiť s ňou Kanaďania.
  
  
  Stáli sme tam na niekoľko minút, pozerať sa dole na svahu, a potom som ju vzal cap off, vytiahol spp nadol cez moje uši,a vlnitou na ňu.
  
  
  "Budete prvý!"
  
  
  Ona prikývla, tlačil sama dopredu, ohýbané jej kolená a začal sa pohybovať pozdĺž strmého časti prvého pádu.
  
  
  Sledoval som jej, relaxačné a teší ostrý sneh na okrajoch lyžami. Boli sme v najlepšom poveternostných podmienok.
  
  
  Raz sme odpočívali a priniesla nám pár sendvičov, ktorý priniesol úžasnú hodnotu ih. Zjedli sme ih a nemal povedať slovo na seba. Práve sme basked na slnku a boli nadšení, samoty a krásu mountainside.
  
  
  Keď sme skončili naše sendviče a presťahoval sa na.
  
  
  Bol to skvelý závod.
  
  
  Nádherné.
  
  
  Po vykonaní krátky zostup dole Borreglas, sedeli sme v hotelovej hale celý deň, výmena príbehy s Barry Farárom a Elena Morales ako oheň zachrapčala a turisti prichádzali a odchádzali. Mohli sme vidieť nižšie piste - z Borreglas na Prado Llano-mimo okna, a strávený čas na margo tvary rôznych lyžiarov.
  
  
  Nakoniec som išiel na odpočinok a osprchovať sa. Jedlo bolo skromné, s bežnými veľkého počtu jedál, a na jedenásť tridsať začal trochu nervózny. V tej chvíli sme boli stále sedí a pitie.
  
  
  On ospravedlnené sám, išiel hore do svojej izby, a kontroluje jeho luger a vlásenky. Potom ho vzal von, vyrobené mapu oblasti, a skontrolovať trasu do pamiatka Velet, ktorí videli, že to, že ráno od top lyžiarskeho svahu. Vláda cesty okolo Granada na Motril na Costa del Sol, ona by bol povedal, bežal hneď vedľa betónovej konštrukcie.
  
  
  Cesta od Prado Llano pripojený k pravidelné diaľnici asi tri míle od Prado Múzeum. Jeho vyznačené trasy severnej vidlice a potom juhovýchodnej na Velete na diaľnici. On dal dole mapy na chvíľu, vyzdvihnúť kľúče od prenajatých Renault, a šiel dole do haly.
  
  
  V jedálni, videl Juana stále sedí so Elena. Zaujímalo by ma, kde Farárom je. Ja som stál pri pohľade z okna na prednej časti hotela, kde Renault bolo zaparkované. Niekoľko údaje boli pohybujúce sa pozdĺž Prado, pravdepodobne v bar-Esquí módy. Jedným z nich bol Pán Hauptli.
  
  
  Som vošiel cez predné dvere hotela a do tmy vonku, a on videl mňa mávali:
  
  
  "Nezabúdajte, že sme si to závod raz!
  
  
  "Radšej by som to v denného svetla," povedal jej v nemčine.
  
  
  Smial nahlas a išiel do lobby.
  
  
  Jej západ slnka v Reno. Studený vietor fúkal svahoch. Auto bolo studené, ale útulný. Teplo z motora sa rýchlo zahriať ego.
  
  
  Sneženie začalo klesať. To bolo príliš skoro na to, aby stick, ale padol na ľadovej škvrnami snehu, ktoré už boli na ceste. Snowdrifts začal hromadiť popri okraji chodníka.
  
  
  Renault hummed ako šťastný vták. Išiel pomaly a pozorne sledoval, žiarivo biela čiara v strede cesty. Dvojitom lane cesty bol úzky pruh pre dve autá okoloidúcich. Pozeral som sa na autobus a autá sotva prejsť mimmo inú počas cesty okolo Granada, pripomínajúc mi slona párenie s antilopy, ktorý odmieta spolupracovať.
  
  
  Ona stretol dve autá smeruje k Prado Llano, a potom išiel na hlavnej ceste, kde obrátil sa na postupujte podľa zmení a zase späť k Veleta. Snehu bolo stále ťažšie. To prešiel lúče sveta a tvoril opony predo mnou. Sotva som vidieť diaľnici, a hoci to bolo širšie ako príjazdová cesta, to nebolo navrhnuté pre predbiehanie alebo kúsok jazdu na akomkoľvek teréne.
  
  
  Renault bol vodičský ľahko na kľukatej ceste, ale videla som, že sneh sa začína lepiť na chodníku málo. Niekedy som nemohol vidieť okraj diaľnice na všetkých.
  
  
  A steely hlas prišiel svahu
  
  
  
  
  
  Typy prenos
  
  
  Text Na Preklad
  
  
  Zdrojový text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Preklad výsledky
  
  
  Teraz Renault museli dať všetky svoje plyn. Sa presunul do nízkych výstroj a pohyboval sa pomaly a opatrne cez zvýšenie povrchu snehu.
  
  
  Konečne videl znamenie: VELETA. A za znamenie, nečistoty cestnej vypnutý hlavnej ceste a až na známe konkrétne pamiatky na vrchole útesu.
  
  
  Ona bola tlačení Renault na prašné cesty a otočil po skalách a ľade, kým to prišlo na rovnej ploche, zrejme odstrelil okolo tvrdej skaly. Tam bol žiadny prihlásenie auta.
  
  
  Moje hodinky povedal päť minút, posledných dvanásť. Zaujímalo by ma, čo sa stalo Rico Corelli. Potom ďalšie myšlienka ma napadlo: keby Corelli rozhodla, že nebude organizovať stretnutia, keď slovo dostal von, že Arturo bol mŕtvy? Bol Corelli, príliš, skrýva niekde za skalou, čaká sa na jej prísť do otvoreného strieľať mňa?
  
  
  Vypol som zapaľovanie a Renault zomrel. Tam boli pneumatiky skladby všade v mrazené slush, ale chcel nič. On otriasla. Bol to osamelý tu, vo väčšine samote v horách. To bol len Corelli a jemu , a zariadil to tak. Ma zabiť pre Arturo je smrť? Za smrť Basillo di Vanessi?
  
  
  On starostlivo vypli reflektory. Sedel tam na chvíľu, váženie jeho možnosti. Potom položil na jeho windbreaker a vytiahol Luger (plachetnica). Tam bol vrecku baterka v palubnej doske oddelení, že som zvyčajne nesú so mnou, a Ego si ju vzal von a obrátil ju na.
  
  
  Potom otvoril dvere na Renault. Vietor udrel do mňa s desivé účinok. Lízanie vytiahol jej windbreaker nad ním a tam stáli, Renault, zatváranie dverí s thud. To bol vyrobený lúč baterky v noci a ja som mohol vidieť iba sneh vírenie ku mne, bičovanie vo všetkých smeroch na vrchol, kde fúka vietor bol zo všetkých svetových strán.
  
  
  Pamätník bol kopiace sa tam, tmavé a tiché, a Ego prechádzali okolo neho, kým zistil, modrá SIM karty on by vytiahol z zozadu. Nemal som potuchy, ako Ego ovládač hovoril ego do lámanie prostredníctvom ľadu a ľadovej slush, ale on stál. Dotkla kapotu. To bolo ešte teplé.
  
  
  Na zadnej strane pomníka bola hromada stavebné materiály, ktoré zostali po prvé remeslá na dokončenie pamiatky. Som stál na Sim Karte, sa snaží skryť pred vetrom, a to bolo tam, že som počul náhly hluk nie je ďaleko odo mňa.
  
  
  Jej manžel držal Luger pevne v ruke a obrátila tvár smerom zvuk bol pochádza. Ako vietor šľahačkou okolo, kopírovať a konvertovať zvuk a rozptyl ego vo všetkých smeroch, on si nebol istý, či som sledoval jej tvárou v tvár s pohybom, alebo nie.
  
  
  Potom shaggy ju počul.
  
  
  Luger držal ho v ruke, mierenie a pripravený na squeeze.
  
  
  "Ah, Peabody," hlas povedal, akoby cez šatku.
  
  
  Nemal to uvedomiť.
  
  
  Ale keď on vstúpil do baterka mieste, jeho ego bolo bezprostredne známe.
  
  
  To bol Barry Farárom.
  
  
  Ale teraz nemal Britský prízvuk na všetkých. Hovoril v nejasné druh spôsobom, ktorý sa mi veriť, že až do tohto bodu, mal predsa len hrá úlohu Britský tajný agent.
  
  
  Kto bol on?
  
  
  On vystúpil spoza hromady stavebných materiálov a natiahol si podal ruku.
  
  
  Jeho mrazené.
  
  
  "Relax," Barry Farárom povedal. "Je to v poriadku. Jej Corelli. Rico Corelli".
  
  
  10
  
  
  Sneh krúži okolo nás na dlhú dobu, a nikto okolo nás presťahovali. To bolo stále chladnejšie a chladnejšie.
  
  
  "Všetko v poriadku?" povedal, oprel sa smerom nadol lízať mňa, snažím sa vidieť moju tvár.
  
  
  Luger (plachetnica), bolo zastrčené pod jej windbreaker, len v prípade. "Ako si môžem byť istý?" Ego spýtal sa jej. "Najprv ste mi ste Barry Farárom, a teraz ste mi ste Rico Corelli."
  
  
  Smial sa. "Poďme na to. To by malo byť samozrejmosťou! Výborne=), a ktorí by mohli byť tu, ale Rico Corelli?"
  
  
  "Ktokoľvek by mohol byť tu odpoveď na vašu vývrtka. Každý, kto vedel o stretnutie."
  
  
  "Ale kto Rico Corelli a zavraždený dieťa?" spýtal sa.
  
  
  "Komarov. On môže vedieť."
  
  
  "Myslíš si, že som komára?" Farárom spýtal sa so smiechom.
  
  
  "On by byť jediný, kto by vedieť, že Corelli, stretla som tu."
  
  
  "Byť primerané! Nie Komára!"
  
  
  "Sa to tak povedať, ale neviem ju."
  
  
  "Ak bol komára, čo by mu to tu vlastne robíme?"
  
  
  "Snažím sa nájsť Corelli a zabiť ego."
  
  
  "Ale jej Corelli."
  
  
  Zmenilo sa to na jednoduché komédia. Potriasol hlavou resignedly. "Únosné, ste Corelli. Som kurva zima. Poďme si v mojom aute a hovoriť."
  
  
  Usmial sa. Dobrý."Ona viedla ego dopredu na Renault.
  
  
  "Pekné, málo pracovných príležitostí," povedal.
  
  
  "Skvelé," povedal som. "Keď si prenajať, môžete získať najlepšie z nej."
  
  
  Otvoril dvere s jeho kľúč a zapísané, potom sa natiahol a otvoril dvere spolujazdca pre em. Vyliezol v a zabuchli dvere. Auto lurched. To bolo ešte teplé vnútri.
  
  
  "Dovoľte mi povedať vám o Basillo di Vanessi," povedal po minúte ticha. "Nahradenie. Oni už sa snažil chytiť ma za pár mesiacov."
  
  
  "Ich?"
  
  
  "Niekto okolo najvyššej úrovni mafie," Farárom povedal. Jej nemohol pomôcť; Jeho stále myslel na nen ako Barry Farárom,
  
  
  
  
  
  Typy prenos
  
  
  Text Na Preklad
  
  
  Zdrojový text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Preklad výsledky
  
  
  nie ako Rico Corelli.
  
  
  "Ale ako to viete, že?"
  
  
  "Mám priateľov, tam príliš. V hornej časti. Kapo Kapo chce jej byť vylúčené v predvolenom nastavení. Chce to byť kompletné."
  
  
  "To, čo je ego meno?"
  
  
  Usmial sa. "Zabudnite na to. Len verte mi."
  
  
  Dobrý. Tak Myse Capo chce, aby ste na dovolenke."
  
  
  "Chcete ma zabiť. Snažil povedať, dvakrát ma už. Raz na Korzike. Raz v Neapole. Bol som tam v dodávke."
  
  
  "Neapol? "Odkiaľ Komára prišli?"
  
  
  On sa na mňa pozrel ostro. "Budete v poriadku."
  
  
  "Bol som povedal."
  
  
  "Hema?"
  
  
  "Nič."
  
  
  "Keď sa môj druhý štrajk nepodarilo..."
  
  
  "Ten, ktorý je vo vašom vily na Korzike?"
  
  
  On sa zamračil. "Áno." Čakal. Potom: "Keď sa mu nepodarilo, rozhodol sa odísť na podnikanie. To je, keď som prišiel k vám, ľudia."
  
  
  On prikývol jej. "Ja viem všetko o tom." To neexistuje. Ale to bolo zbytočné, ak chcete počúvať ega príbeh. Mal som žiadny spôsob, ako vedieť, či to bola pravda alebo nepravda.
  
  
  Dobrý. Keď sme odchádzali, Korzika na jachte, Vanessi sa to s ním."
  
  
  "Ak chcete mať svoje miesto?"
  
  
  "áno. Keď sme sa dostali do Valencie, zostali sme v prístave, na deň, a jej zostal na brehu, keď sa doľava".
  
  
  "Urobil Lysistrata plávať bez vás?"
  
  
  "Absolútne fantastický. Vanessa hral Rico Corelli."
  
  
  "A keď pristál v Malage, Vanessa bola stále hrá Corelli?"
  
  
  "Áno." Urobil pauzu. "S pomocou Tina Bergsona."
  
  
  "Bol Vanessa v Malage?"
  
  
  "nie. On zostal na lodi. Mysleli sme, že to bude lepšie, je to tak. Potom bude existovať žiadne chyby. Mám na mysli, len v prípade, že sa niekto uznáva ego."
  
  
  "Môže niekto v Malage identifikovať vás?"
  
  
  "Máme šancu," Farárom sa zasmial.
  
  
  "A potom?"
  
  
  "Potom vám kontaktovať, Tina a ona prišla na stretnutie s vami."
  
  
  "To je pravda."
  
  
  "Verím, že niekto si vyvolil vás, potom, čo po vás na jachtu, uvedenie na potápačské vybavenie, a dostať hit."
  
  
  "KTO?"
  
  
  "Moscato, samozrejme. Kto iný? On vie všetko o mne. A on musel mať viac ako jedným okom na lodi, keď to prišiel. On len načasovať čas ste boli v blízkosti lode, aby ste sa dostali zapojené."
  
  
  "Prečo nemal Moscato rozpoznať?"
  
  
  "On vie o jachtu, o Tina, o stretnutie s vami ľudí..."
  
  
  "Vidím. Ale on naozaj nepoznali ste."
  
  
  "To je pravda."
  
  
  "A on bodol a zranených Tina."
  
  
  "Vďaka Bohu, že ona nebol zabitý!"
  
  
  Sledoval ho. Siahol do vrecka a vytiahol pack Amerických cigariet. On zapálil jeden a vlnitou zápas. Naposledy, vzal von španielsky cigariet. Ale potom, samozrejme, hral Britský tajný agent Barry Farárom. Bol to dokonalý herec a vedel, ako efektívne právo rekvizity boli.
  
  
  "Ako je teraz?" Spýtal som sa jej.
  
  
  "Chcete povedať, že to, čo oni hovoria okolo klinike?"
  
  
  "Áno." Vedel.
  
  
  "Ona príde."
  
  
  "Keď ona k vám pripojiť?"
  
  
  Zaváhal. "Čoskoro."
  
  
  "A potom-stretnutie s mojím partnerom?"
  
  
  "To je pravda." "Pozrite sa, Tina je časť vety. Viete, že, nemyslíte?"
  
  
  "Áno," povedal som. "Ale chceme stretnúť ako prvý, a potom budeme diskutovať o detaily."
  
  
  On prikývol. "To je všetko, na čom záleží práve teraz."
  
  
  "Jedna vec, hádanky mňa."
  
  
  "Čo je to?" Dym rose v prednej časti ega tvár. V čelného skla na Renault, že by mohol vidieť odraz ich egá ako on si to vytiahol na jeho cigariet.
  
  
  "Ako ste sa dostať ani po Komár v Torremolinos?"
  
  
  Smial sa. "Neat, čo?"
  
  
  "Veľmi elegantné. Jej pozastavené. "Je príliš čistý."
  
  
  Ego oči sa posunul cez bane. "Čo to hovoríš?"
  
  
  "Ja hovorím, že nemôžem úplne súhlasiť s tým, váš príbeh, Corelli. Môžete zadať dohodu, keď môj Komár beží za studena, a potom budete hrať Barry Farárom, tajný agent. To, čo dáva?"
  
  
  "Poďme späť," Farárom povedal vážne. "Počúvaj. Jej, vedel som, že ste boli po komára. Súhlasíte s tým?"
  
  
  On prikývol jej. "Možno ste uhádli, samozrejme. Ale prečo ste boli v Malage na všetkých? Myslím, Rico Corelli. Boli ste skrýva vo Valencii. Prečo ísť do Malagy vystaviť seba márne?"
  
  
  "Poistenie," povedal pomaly.
  
  
  "Poistenie?"
  
  
  "Bol som v bezpečí od chvíle, kedy som odišiel na jachte v Valencia. Rozumiete?"
  
  
  On prikývol jej.
  
  
  Dobrý. Savchenko bol na jachte, keď pracoval, keď" Komár " bol zasiahnutý. Naozaj znova?"
  
  
  Mysleli si, že si z nej. Dobrý. Predpokladajme, že ste mali byť v Sol y Nieve na tomto mieste."
  
  
  "To je to, čo som povedala Tina."
  
  
  "Myslel som si to. Mám na mysli, prečo prichádza do Malagy pomôcť? Toto bola moja vývrtka."
  
  
  "Vezmite ho do vášho hotela a dozvedieť sa viac o vás." On shrugged. "Myslím, že môj život je zabalené v peknom malý zväzok. Idem do Štátov. A vás, a že dievča, ste tu sú moje chovatelia. Správne?"
  
  
  "To je pravda."
  
  
  "Takže budem čakať na vás obnoviť.
  
  
  Tam bol dlho ticho. Jej pohľad bol studený. Pozrel sa na mňa len tak chladne.
  
  
  "Odkiaľ beriete ma?" Spýtal som sa jej.
  
  
  On si povzdychol. Dobrý. Vzhľad. Boli ste na love. Jej, vedel som, že si sa bude snažiť nájsť Moscato. Naozaj?"
  
  
  "Asi áno."
  
  
  "Bol som len čakal, kým našiel som vás."
  
  
  "Vedeli ste, identifikovať mi skôr?"
  
  
  "Oh, samozrejme. Sledoval som, kde Tina išiel."
  
  
  "A potom ste postupovali Juana a mi, že v noci?"
  
  
  "Samozrejme, samozrejme."
  
  
  "Do vily."
  
  
  "Skutočne. V čase, keď hit, ktorý hooker - ten, kto bol už majú trojky s Moscato, a druhý bol široký - vedel som, že sme boli v dell. Bol som len po vás."
  
  
  "Ale prečo
  
  
  
  
  
  
  Typy prenos
  
  
  Text Na Preklad
  
  
  Zdrojový text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Preklad výsledky
  
  
  Ste boj proti vašej ceste späť, keď som mal Moscato mŕtvych? "
  
  
  Ego oči stretli bane. "Všetci robíme chyby, nie sme?"
  
  
  Ona, on shrugged. Dobrý. Ale prečo kryt príbeh?"
  
  
  "Barry Farárom je jazz? Len som kartáčovaný prachu z regálu, " povedal, vkráda do Barry Farárom je Britský prízvuk. "A zdalo sa mi, že to bolo to, čo je potrebné urobiť v okamihu. Čo budem robiť, aby sa moja myseľ, a hovoria:"je to hlas jej, staré dobré Rico Corelli! To nemá veľmi zmysel teraz, to robí? "
  
  
  Jej smial. "Ešte neviem, ako fretka to všetko bifurcation a tripling. Mohli by ste urobili kontakt s Juana hneď. Si spal s ňou, tam, a opäť tu. Prečo si len dať hej informácie a opýtať sa jej na to pozrieť? "
  
  
  On bit sa na jeho cigarety a pozrel sa na čelné sklo. Sneh bol pádu, ale je to stále ľahšie teraz. Pozrel som sa hore a videla naše dve tváre odráža v temnej noci.
  
  
  Ego oči, pozeral sa späť na mňa.
  
  
  "Nikdy som veriť v spálni," povedal, frowning. "Myslím, že ani nie je moje vlastné. Toto je miesto, kde som prenajal ju v Torremolinos. Ako môžem vedieť, Moscato nemal záznam mi na pásku pred nasledoval som si na jeho mieste? Koniec koncov, on si myslel, že by ma zabil na lodi. Ale možno, že to bola pasca. Naozaj? Možno Moscato tam nebol, možno Moscato bolo vždy premýšľať o mňa a čaká na mňa. Ako by som ho poznali? "
  
  
  Ona tam sedel.
  
  
  "A toto hotel. Nemám dôveru jej s niečím. Nič také. Myslím, že tam sú chyby v každej miestnosti. Musel som ísť cez budúce stretnutie, pretože to bolo súčasťou pôvodného plánu. Nemám rád odkloniť sa od počiatočného plánovania, pretože ponecháva príliš veľa na náhodu. Keďže sme už spoznali, už len hrali v pohode a pokračoval od tohto momentu. Som veľmi ľúto, ak sa to má urazený váš zmysel pre poriadok."
  
  
  To malo zmysel.
  
  
  "Čo teraz?" Spýtal som sa jej.
  
  
  "Sme zorganizovala stretnutie medzi dievča a ja," Farárom povedal, znova vecný. "Dodať čítacie prístroje na mikrofilmy".
  
  
  "Kde?"
  
  
  "Nuž, viete, čo si myslím o hotela. To vám dáva právo na akékoľvek číslo. A ja neviem, ako visí von s ľuďmi v Prado Llano. Pozrite sa, čo o lyžiarske spustiť?"
  
  
  Mysleli si, že si z nej. "Je to veľmi opustený, v poriadku-na-krát. Nie sú žiadne hmyzu v snehu buď." Smial sa, premýšľal, ako pravda, že bol.
  
  
  "Do pekla so snehom. Môžete strieľať osoba do paríža s teleskopickým objektívom." On otriasla. "Nepáči sa mi to vôbec."
  
  
  "Ale ak nikto nevie, ste Corelli..."
  
  
  "Kto povedal, že tak je? Okrem toho je tu aj ďalší zlý bod. Ak Moscato stále existuje, a ona, uistite sa, že on je po Arturo kúpil ego - bude dohliadať na vás a vašu firmu, naozaj?"
  
  
  "O Juan?"
  
  
  "Samozrejme! Tak som sa vidieť to, že niekde je aj oko-lov a chránené v rovnakom čase."
  
  
  Ona, on shrugged. "Nie je to jednoduché biblie vyplniť."
  
  
  "Nie? Čo o jednu z týchto lanovky? Keď ste v jednom okolo nich, sú izolované, sám, a v bezpečí!"
  
  
  Bol som o tom premýšľať. "Gondolu? Jej, ja viem, čo máte na mysli. Dostať sa na nah s ňou a dostanete sa hore spolu. Ako dlho ste tam zavretý v lanovka, môžete si sami do kontrolovanom prostredí a nikto sa byť múdrejší. je všetko, čo na film? "
  
  
  "To je pravda."
  
  
  Sadol som si a myslel. "Ale niekto môže stále strieľať na vás zo svahu."
  
  
  "To je miesto, kde môžete prísť, starý muž," Farárom povedal, chôdza späť na Britskej univerzite. "Máte na svojom lyže, stojan na Borregilas stanice a kryt nás, ako budeme prístup."
  
  
  Bol som o tom premýšľať. Mám rád. Čím viac som o tom premýšľal, tým viac sa mi to páčilo.
  
  
  "Kúpim si to," povedal som.
  
  
  "Koľko je hodín?"
  
  
  Jej povedal: "Zajtra o desiatej doobeda?"
  
  
  "Vlastne," Farárom povedal. "Ja budem držať ďalej od Juana. Nechcem žiadne komplikácie, keď sme tak blízko k tomu, dohodu."
  
  
  "Veľa šťastia," povedal som.
  
  
  On stál v snehu, nastavenie jeho windbreaker. Mohol cítiť chlad tryskajúce cez otvorené dvere, aj keď bol sneh takmer úplne preč.
  
  
  "Začíname", Farárom povedal. "Budem ťa nasledovať dole."
  
  
  On prikývol jej.
  
  
  On zabuchli dvere v mojej tvári a ponáhľali okolo pomníka, kde zmizol z nedohľadne.
  
  
  * * *
  
  
  Renault spustí bez problémov. Nechal som HMÚ zahriať trochu, potom čakali, kým som videl, Simka prísť po rohu pamiatky, jej svetlomety šikmé nadol na provizórne ceste. Potom aj on odišiel, plazenie nadol krátka vjazd na diaľnicu. On vlnitou na Farárom v spätnom zrkadle.
  
  
  Videl som Sim Kartu nasledujúce mňa, jeho svetlomety blikanie v padajúci sneh.
  
  
  Na zvraty boli veľmi ostré, vyžadujú neustálu brzdenie a downshifting. Začal sa teší na ceste, keď cítil, prvý mokré brzdového systému.
  
  
  To zostúpil cez údolie okolo black sľudy, ktoré sú chované hore, kde cesta bola odstrelil do tvaru priekopa. Na konci to, videl som chodník, takže rýchle ostré prihlásiť rovno.
  
  
  V strede jeho žalúdok začal spomaľovať a cítil sklzu. Myslel som narazil mrazené mieste na ceste náhodou, a pokúsil znova. Ale to nebol mrazené miesto vôbec.
  
  
  Som narazila na tyrani opäť dostať niektoré trakciu, keď downshifting, ale
  
  
  
  
  
  Typy prenos
  
  
  Text Na Preklad
  
  
  Zdrojový text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Preklad výsledky
  
  
  To sa nezdá byť na prenášať silu na kolesá.
  
  
  Ona bola horúčkovito stlačením páčky radenia, ale teraz jej išiel príliš rýchlo začať, a nemohol posun do nižších výstroj.
  
  
  Spomalil som jej dole k podlahe, ako som išiel z kopca, ale rýchlosť bola príliš rýchlo. Našťastie, krivka sa ukázalo byť veľmi dobré. To bol vyrobený ukazovatele. Ale potom som narazila rýchle otočenie doľava v opačnom smere a hit tyrani znova, dúfal, že na ceste by mi trakciu tu. Ale ja som nič necítila, ale mokré neefektívnosti.
  
  
  Nič.
  
  
  Obrátil som sa kolieska tvrdé a obrátil ju. Cesty sú narovnané, ale začal klesať ako diaľnici premenil dlho, úroveň traverz cez vysokom skalnatom svahu. Na konci túry, on bol videli pár späť známky s veľkým výstražné znamenie na diaľnici dopredu.
  
  
  Ja som klikol na šikanovanie znova, ale dostal žiadnu odpoveď. On stlačené na páčky radenia, ale on nemohol znížiť ego na minimum. Jej začal točí koleso dopredu a dozadu, sa snaží získať trenie typ pluh na zníženie Renault rýchlosť tak, aby jej mohol znížiť sakra vec v nízkych výstroj.
  
  
  Zlyhala.
  
  
  Videl Farárom svetla za ním, a ja som premýšľal, či sledoval ma v S a záhadný nad moje nevysvetliteľne zlé jazdy.
  
  
  Jej svetlo, blesk dvakrát, a to ako akýsi signál o pomoc.
  
  
  Krivky bol stále bližšie a bližšie, a Renault nemohol ovládať vôbec. On si myslel, o prekračovaní vnútorných odvodňovacie priekopy, ale rozhodli, že šancu rozbitia náprav a uštipol kolies bolo príliš veľké riziko. Ja by som tiež boli rozbité byt na bridlice banky vzrástli až okolo priekopy ako volantu vyrástol okolo môjho chrbta.
  
  
  Pneumatiky screeched, a on sa otočil volantom na ľavej zase príliš rýchlo. To narazilo do týčiace banky na moje právo. Renault stiahol rameno ceste a zamieril rovno na vonkajšom okraji cesty, kde existuje asi úpätí skaly kopiace sa pod bielou-maľovaný drevený plot, ktorá sa tiahla asi dvadsať metrov.
  
  
  On udrel bokom do zábradlia, odtrhol niečo mimo Renault telo, a potom galloped späť na nábreží. Ale bolo to pretiahne tvrdo a auto narovnané von znova.
  
  
  Predbehol ma, cesta naďalej klesať rýchlo. Pár metrov od hotela, videl som vozovkou, takže ostré priamo obrátiť s iným dreveným plotom ochrana tabúľ a veľmi veľké znamenie tesne pred zase.
  
  
  Jeho nikdy budem môcť, aby sa tento ukazovatele.
  
  
  Zvuk hromový motora pri jeho uchu ju chytí a obrátil sa rýchlo.
  
  
  To bol Farárom.
  
  
  On vypálené mimmo Sim karty na mňa a vystrelil to na ceste dopredu.
  
  
  Bol som zvedavý, čo to sakra krajčír sa snažil robiť. Že bol požiadaný, aby hovor mimo emú, ale nie Stahl.
  
  
  On cut mi otvoriť predo mnou, a ona takmer kričal na neho, aby sa dostať z cesty alebo zasiahnuť.
  
  
  Snažil radenia opäť sa zúfalo snaží dostať dole krok, ale bolo to k ničomu.
  
  
  Farárom bol priamo predo mnou. Skoro zatvoril oči, čaká krach, aby sa stalo.
  
  
  To sa nikdy nestalo.
  
  
  Zrazu môj predný nárazník bol búchanie proti Farárom je zadný nárazník. Videl som, červené brzdové svetlá Simca Farárom blikať, a potom ísť von, a potom ísť von, a potom ísť von znova.
  
  
  Jeho spomalenie.
  
  
  Bol to starý trik na zastavenie splašené auto brzdenie auta pred ním spomaliť auto za.
  
  
  Jej pevné uchytenie na volante bolo preto, lebo som vedel, že jeden rock v nesprávnom mieste na ceste by sa hodiť Renault mimo Simca nárazníka, a ja by som sa hodil doľava alebo doprava, a potom spôsobuje ju posuňte mimo spomalenie auta a ísť buď do útesu alebo cez okraj útesu do vzduchu.
  
  
  Farárom je šikanovanie naďalej blikať a blikajú, a v čase, keď sme prišli na prelome, mal zastavil ma. Som si to v opačnom a dostal sa do auta, triaška.
  
  
  Dvere sa otvorili a Farárom vykročil cez SIM kartu. On sa vrátil k mojej strane vozidla, a sneh bol pádu všetkých okolo neho.
  
  
  Môj svetlá boli mimo, osvetlenie zadnej strane Simca a ukazuje Farárom stála tam v noci.
  
  
  "Nebudem pýtať, čo sa stalo," Farárom povedal pomaly. "Niekto narazí Renault."
  
  
  On prikývol jej. "Ďakujeme vám za vašu pomoc. Bol to dobrý trik."
  
  
  Zastavili sme sa na Esqui Prado bar, než som vzal svoje auto do garáže. Mal som tri lumumbu a šálku kávy, a jeho stále necíti celkom správny.
  
  
  11
  
  
  Jej vrátil do svojej izby po krátkom pobyte v Barre Esquí s Farárom. Rum a čokolády v lumumbu mi pomohol upokojiť málo, ale bola som ešte stále trasie, keď som dal kľúč do dverí a vošiel dovnútra.
  
  
  Zapnutie sväté svetlo, počul šušťanie na druhom konci miestnosti, potom spojovacie dvere otvorili, a Juana tam bol, eyes wide. Bolo to, ako keby mala len prebudil z hlbokého spánku.
  
  
  "Už si ho stretol?"
  
  
  "Áno," povedal som. On rýchlo šiel do kancelárie a zdvihol notebook. To bolo rýchlo scrawled na nen o chybu, a preukázané, hej.
  
  
  Ona prikývla, že pochopila.
  
  
  "Ako sa to stalo
  
  
  
  
  
  Typy prenos
  
  
  Text Na Preklad
  
  
  Zdrojový text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Preklad výsledky
  
  
  ísť? "Čo je to?" spýtala sa ma.
  
  
  "Nič hlásiť. Uvidíme, ego znovu." On bol zaneprázdnený písanie v notebooku. "Budete sa s ním stretnúť zajtra na desať hodín v gondola. Ďalšie podrobnosti neskôr."
  
  
  Ona prikývla.
  
  
  "Teraz idem do postele a si oddýchnuť."
  
  
  "Všetko v poriadku," povedala.
  
  
  Som upozornil na to, haly, dvere, naznačujúce, že by som sa s ňou stretol mimo čoskoro.
  
  
  "Dobrú noc, George," povedala a vrátila sa do svojej izby.
  
  
  Vzal som mimo, moje oblečenie, sa zmenili na čisté ty, a odišiel do chodby. Juana sat fajčenie cigarety.
  
  
  "Ste si istý, že izby sú odpočúvaní?" spýtala sa.
  
  
  "Pozitívne."
  
  
  "Už si sa stretol Corelli?"
  
  
  "áno. Vieme, ego ako Barry Farárom."
  
  
  Študovala mňa. "Skoro som to uhádol."
  
  
  "Urobil som to isté."
  
  
  "Môžete si byť istí?"
  
  
  "Ako môžem byť úplne istí? Ale stretne vás na lanovke, kde, prispôsobiť si ju, dostanete materiály"
  
  
  "Čo je to?"
  
  
  "Ja to zvládnem," povedala s istotou.
  
  
  Dobrý. Budem platiť od lyžiarskych svahov. To je to, čo Corelli chce."
  
  
  "Ale, ako by Komár vedieť o stretnutie medzi ním a vami?"
  
  
  "Sledoval nás po celý čas."
  
  
  "Budem sa snažiť dávať pozor na neho."
  
  
  "Nebojte sa. Budem sa o neho starať. Stretnúť len Corelli a uvidíme, či sa mu to vtip s nami alebo nie."
  
  
  Pozrela sa na mňa. "Prečo nemal on mi dať informáciu skôr?"
  
  
  "Povedal, že chcel byť istý."
  
  
  Ona shrugged jej ramená. "Predpokladám, že to dáva zmysel."
  
  
  "Pozrime sa na lanovku s ním a lyžiarske dole z Borreglas. Budem sa s vami stretne v bare na prízemí, keď je všade." Potom sme si poponáhľať dole a pozrite sa na pravosť jeho veci."
  
  
  "Malaga?"
  
  
  "Granada. Mám vysielač tam."
  
  
  "Všetko právo."
  
  
  Jej, sa vrátil do izby a bench press do režimu spánku.
  
  
  * * *
  
  
  Teraz mohol vidieť všetko, čo po skalnatom hrebeni. Slnko svätec bol čisto biely. Sneh svätý Pán, zaslepení mojimi očami, ale použil som filter v mojom Zeiss 60x okuliare.
  
  
  Lanovka bola pohybuje hore, a ja som mohol jasne vidieť, Juana je žltý sveter. Bola to len jej a Farárom vo vnútri. Kabínkovej zvyčajne štyria ľudia, a on vedel, že Farárom musel tip služby personálu na súkromné jazdy, ale nebol som strach. On mal peniaze na to.
  
  
  Jej okuliare valcované cez pole znovu, a potom ego ju videl.
  
  
  * * *
  
  
  On ležal na bruchu na žula rímsu približne v polovici medzi Borregilas a Prado Llano. Bol oblečený v šedom oblečenie, tak určite zmiešané s sľudy bridlice a žuly. Ale videl som, že on bol muž, po tom všetkom, a videl som, že on držal dlhú pušku pozdĺž útesu. Rozsah bol pripojený na puška.
  
  
  Nemohla som to povedať nikomu typ puška bodov.
  
  
  On ležal veľmi pokojne a čakal. A on sa pozeral na gondola s Juana a Farárom. Ako nevedel, brali ego? Ako mohol vedieť?
  
  
  Farárom? Bol Farárom náhrada? Niekto nastaviť Juana? Ako bol informácie unikli opäť? V našich izbách, nikto povedal slovo k nám. Nie jedného, ale Farárom a mi vedel, čas a miesto.
  
  
  Napriek tomu, assassin položiť čaká.
  
  
  Moscato? Dosť možno.
  
  
  On rozopnutú jej windbreaker a vytiahol Luger (plachetnica). Jej ego bolo ošetrené a pustil sa do minútu windbreaker. Ja by som sa na kríž svahu a uchytí na útese dosiahnuť to. Potom budem musieť plaziť cez skaly a zabiť ho skôr, ako on môže udrieť.
  
  
  Tam bol žiadny iný spôsob. Ak som nechal Moscato žiť, on sa bude snažiť znovu získať Rico Corelli - skúste znova, až kým hmú uspeje!
  
  
  Súdiac podľa rýchlosti lanovky a umiestnenie osoby na skalách, mal som asi minútu a pol odsťahovať sa.
  
  
  Pozrel som sa na zostup trochu sa vyhnúť nebezpečné tycoon a išiel tesne pod ním. Keď jej hit dolnej časti snímky, niečo sa stalo so zvyškom snehu na vrchole, a ona sa zrazu ocitla ponorením sa do krytu na jej kolená. Som tlačil a mlátil, a padal sneh mimo mňa. Mala som šťastie. Veľké loptu koľajových sneh naďalej pohybovať preč odo mňa a narazila na skaly v okolí.
  
  
  Jeho stratil drahocenných sekúnd.
  
  
  Skaly boli dopredu mňa, ale ja som nemohol ani vidieť muž leží pod sebou. Mal som, aby sa môj fotoaparát a pomaly pan hrebeňom.
  
  
  Potom ego ju videl.
  
  
  Bol som vyhodený mimo kurz o sto nohy! Jeho bola príliš vysoká.
  
  
  Veľmi rýchlo začali zostupovať hill opäť vracia v inom smere, ktorá sa odchýli od kurzu a vrátiť sa k bodu, v ľudských dosiahnuť na skalách.
  
  
  Pustil som svorky a dať lyžami do skaly, takže by nemali sklzu. Potom ho vytiahol ju von a pozrel sa cez okraj skaly.
  
  
  Napríklad, videl som lanovka pomaly rastúce medzi druhou a treťou oceľové stĺpiky. A ona mohla vidieť muža s puškou, ktorý drží ego pevne a nasmeroval gondola starostlivo, ako sa presťahoval do pavúkovitý oceľových lán.
  
  
  A luger zamerané na človeka hlavu a vystrelil.
  
  
  Hunspell hit rock a odleteli niekam. Mohol som počuť ricochet spev.
  
  
  Muž sa otočil a rýchlo. Mohol som vidieť škvrna na jeho bielu tvár. On klenutým chrbtom rýchlo sa otočil a namieril pušku na mňa - rozsah a všetkých.
  
  
  Gawking oči, chytil v snehu za mnou-príliš blízko na
  
  
  
  
  
  
  Typy prenos
  
  
  Text Na Preklad
  
  
  Zdrojový text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Preklad výsledky
  
  
  úroveň pohodlia.
  
  
  I shot ju znova. Ale on zmizol z pohľadu okamžite po výstrele bol vyhodený. Ego nemohol vidieť.
  
  
  Krčí tam, ego snažil márne ju nájsť.
  
  
  Ďalšiu šancu rozbil kameň s mojou rukou.
  
  
  On sa prikrčil.
  
  
  Kabínkovej bol pohybujú pomaly spolu kábel, a Juana je žltý sveter mohol vidieť to, a to bolo všetko, čo som bola venovať pozornosť.
  
  
  Pištoľník postavil sa a odvrátil sa odo mňa, zamerané na gondolu. I shot ju znova.
  
  
  Padol, krčí za skalou, chýba to úplne. Jej, videl ho hit útesu, a zamerané na gondolu.
  
  
  Začal som to cez skaly, ale vedel som, že som nemohol dosiahnuť v čase.
  
  
  S prichytenie kábla svorky, bol kladený späť na svoje lyže a začal z kopca, dve obušky v jednej ruke a sánkar v iných. To nebolo najpohodlnejšie lyžiarske pozícii mohol predstaviť.
  
  
  Ako to prebiehalo, uvedomil som si, že som nemohol strieľať na lyžiach, a tak strávil viac drahocenný čas.
  
  
  On zostúpil na úroveň, na ktorej mal crouched, na mizine, bez väzby, a crouched dole po skalách.
  
  
  Hlas je on!
  
  
  Som strieľal na ňu.
  
  
  Bol zameraný na gondola, a on vystrelil, len ako som robil, alebo možno o zlomok sekundy neskôr, ako som to urobil. To, čo sa stalo nám, moje vlastné výstrel zrejme spôsobilo, že na zlyhať, a ego poplatok je neškodný ako zasiahnuť základňu gondola, skôr než sa cez okno v Farárom dolár zásobníka.
  
  
  To hit strelec.
  
  
  Padol na tvár najprv do skaly, potom reflexively sa točil okolo a prehodil pušku okolo, kým bolo poukázané, takmer priamo na mňa.
  
  
  Jej, skočil späť a do snehu, skĺzla hory. Strely leteli všetci okolo mňa, ale žiadny z nich ma udrel. Jej západ je späť na útese, lipnutie na nah na nákup.
  
  
  Skala bola klzká, ale jej liezol cez to, a keď iný hunspell explodovala pri mojom uchu, som zdvihol hlavu, videl, ego jasne, a strieľal hmú v krku.
  
  
  Okamžite padol. Krvný explodovala okolo neho v red cloud.
  
  
  On bol potom ležal v kaluži ľadovej začervenanie, keď si kráčal až k nemu.
  
  
  To bolo Alfreddo Moscato.
  
  
  Komár.
  
  
  Dohadzovač!
  
  
  * * *
  
  
  Pušku, že prvý výstrel mňa a ktorý mal zabiť Rico Corelli v gondola bol Winchester Model 70 Super Triedy puška, kalibrovaný pre 30-06 Springfield kôl a vybavené Bausch & Lomb Balvar Lee dot premennej-power optickým zameriavačom. Bol to krásny vrtné súpravy.
  
  
  Na 30-06 Springfield Hi-Speed kazety, s bronz tip, môžu priniesť náhubkom rýchlosť 2,960 metrov za sekundu a rýchlosť 2,260 metrov za sekundu na 300 metrov, s výrazným platnosti 2,920 ft-lb ústie energie a 1,700 ft-lb. libry za 300 metrov. Na Bausch & Lomb výkon nastaviteľný rozsah je nastaviteľný od 2 1/2 až 4x, s iba dve pohyblivé časti kontrolu výšky a vietor.
  
  
  Ak sa niečo môže pomôcť zabiť človeka z diaľkového snímania polohy, táto kombinácia by mohla.
  
  
  Jej, sklonil nad mŕtvy človek. Mal peňaženku a doklady, ale oni boli zrejme kované. Názov bol povedal, aby Natalio Di Cesura a noviny povedal, že mal prísť z Bari, Taliansko.
  
  
  Mal tmavú pokožku, tmavé vlasy, a oholil modrá bradou a palička. Ego je bokombrady boli kratšie než normálne, ale oni sa nezdá byť príliš dlhý.
  
  
  Mal na sebe krásny windbreaker a tesné lyžiarske nohavice.
  
  
  Obrátil sa na zvuk náhle stopách na skalách. Odin Občianskej Stráže prišiel na miesto, zložil lyže a prišiel ku mne s notebookom v ruke. Jej, všimol si, že ego závesu jej bezpečnostný pás bol rozopnutú.
  
  
  Pozrel sa na mňa, povedal, že nič, a potom pristúpil k skale, kde mŕtvy muž ležal. On sa sklonil a pozrel na telo, potom dôkladne preskúmať ego a urobil niekoľko poznámok.
  
  
  On sa dotkol mŕtvola krku a cítil jej pulz. On, povedala by som hmú, že ego by tam nemalo byť. Vzal z jeho knihy, skúmať ich a potom skúmal Winchester 70 s pôsobnosťou.
  
  
  Postavil sa a obrátil sa ku mne.
  
  
  "Pardon vniknutiu, seňor," povedal v angličtine.
  
  
  Usmial sa na ňu. "Ako to vieš, že som bola angličtina?"
  
  
  "Viem, že ste Američan," on opravil ma s úsmevom. "S vašou lyže".
  
  
  Boli Rakúšania, ale kúpil som ho od ih v Sun Valley. A to bolo vpísané na nich.
  
  
  "Boli ste svedkami tejto-problémy?" "Čo je to?" spýtal sa jemne, ale zrejme.
  
  
  Ona, on shrugged.
  
  
  "Možno, že ste viac ako svedok. Možno ste boli zapojené v tejto osoby smrti?"
  
  
  Nechcel som povedať nič k nej. Keď bol on bude povedz mi moje práva? Ale, samozrejme, v Španielsku si nemohli prečítať svoje práva vôbec.
  
  
  Začal rozopnúť jeho windbreaker dostať z jeho peňaženky.
  
  
  Na Guardia zbraň, Americký Colt .45 caliber, bol okamžite v Ega strane a na ktoré sa vzťahuje môj život.
  
  
  "Je mi ľúto, seňor, ale prosím, neberte nič zo svojho vrecká."
  
  
  "Ja chcem len odovzdať moje ID karty," usmial som sa. "Prišiel som na odporúčanie Seňor Mitch Kelly okolo Malage."
  
  
  Uznanie flickered cez tvár. "A. Jasné. Máte ego karty tu. Tiež jedným okolo vás." Pozrel sa na nah a pomaly ju vrátili späť v plastovej zložky. On rúk peňaženku späť a zabuchli ego zavrel s smart facku.
  
  
  Vzal som ju a dajte ju preč.
  
  
  "Je mi ľúto, seňor. Nie n
  
  
  
  
  
  Typy prenos
  
  
  Text Na Preklad
  
  
  Zdrojový text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Preklad výsledky
  
  
  Som tu na vás čaká na výsluch. Ak chcete opustiť? "
  
  
  Ach, tá krásna malá SEKERA logo v rohu Mitch Kelly card, že každý sa zdalo, že poznajú a milujú.
  
  
  On sa obrátil a ukázal na mŕtveho muža. "Je mu známe, že ste?"
  
  
  Guardia zatriasol hlavou. "Ja myslím, že nie. Ale budem sa dozviete čoskoro."
  
  
  "Slušný poradenstvo," povedal som. "Táto osoba môže byť chcel v Malage za zločin. Vražda."
  
  
  "Ach."
  
  
  "A vraždy chlapca poslednú noc je otvorená tu na Prado Llano."
  
  
  Guardia oči zúžené. "Viete, veľa vecí, seňor."
  
  
  "To je moja vec. Vedieť veľa vecí. A fotiť ih, " dodala s úsmevom.
  
  
  On pozdravil. "Prima: ospravedlňujem sa za zaisťovací vás. Myslím, že by bolo pekné, keby ste neboli tu, keď môj kolega príde. On je trochu mladých a impulzívne."
  
  
  Pozrel sa hore na kopec. Ďalší Guardia bol na lyžiach a beh dolu kopcom.
  
  
  "Ďakujem."
  
  
  Poklonil od pása dole a pozdravil. "Poviem Seňor Kelly, že sme sa stretli."
  
  
  On sa posunul cez svorky, zdvihol jeho póly, a rýchlo zostúpil na Prado Llano.
  
  
  * * *
  
  
  Po pol hodine to, som sa vrátila do hotela. Juana na mňa čakala v obývacej miestnosti je veľký krb.
  
  
  Sme boli sami.
  
  
  Jej tvár žiari vzrušením. "Mám to," povedala pošepol mi.
  
  
  On prikývol jej.
  
  
  "Čo to bolo, že rozruch?" - myslela.
  
  
  "Mám strach Moscato off a zabil ego."
  
  
  Jej tvár oplotená. "Ako nevedel, boli sme na stretnutí na lanovku?" spýtala sa. "Nikto nevedel, ale vy a ja - a Farárom."
  
  
  "Myslíte si, že Farárom je naozaj Corelli?" Spýtal som sa jej.
  
  
  Ona shrugged jej ramená. "Určite vie veľa o drogách siete. A on je ochotný dať ju k nám na striebornej mise. Som veľmi nadšený."
  
  
  "Už si niekedy bol sklamaný?" Spýtal som sa veselo.
  
  
  "Veľmi pevné. Hneď ako sme začali hrať s, že prvý nahradenie Corelli."
  
  
  "Dnes nie je, keď dodáme všetko Granada."
  
  
  "Nemôžem si byť istí, že informácie sú presné, Nick," povedala, akoby ona by premýšľal o tom už nejaký čas, a nakoniec sa do jej mysle. "Zdá sa, že poľutovaniahodné, že som ísť tak ďaleko a nedá povedať, či Corelli je autentický, alebo nie."
  
  
  "Nebojte sa. SEKERU pamäťovej banky budú vedieť."
  
  
  "Ale zaujímalo by ma, prečo som bol poslaný tu na dell sám." Teraz bol pouting.
  
  
  "Zabudnite na to. Je to súčasť práce."
  
  
  Mechanik na Prado Llano garáž ospravedlnil. "Ja si ego dvoch hodín v popoludňajších hodinách. Sa, že čoskoro pre vás, seňor?"
  
  
  Ona, on shrugged. "Malo by to byť. Čo sa stalo?"
  
  
  "Brzdové kvapaliny vyčerpaný, seňor."
  
  
  "Z akého dôvodu?"
  
  
  "Pipeline zlyhanie". On nechcel povedať veľa.
  
  
  "Prestávku?"
  
  
  "Veľmi podivné, seňor," on sa priznal. "Nie častiach tekutiny line opotrebúvajú v tejto ceste. V skutočnosti, to je nemožné."
  
  
  "Potom, čo sa stalo?"
  
  
  "Linka je zlomené."
  
  
  "Rez?"
  
  
  "Vyzerá to, že, seňor." Teraz hmú bol v rozpakoch. Takéto veci boli nepochopiteľné pre emu.
  
  
  "Niekto, znížiť to na účel?" Spýtal som sa jej.
  
  
  "Neviem. Nechcem o tom hovoriť. To je vážne obvinenie."
  
  
  "Ale nie je jedno na nabitie, tak prečo to povedal?"
  
  
  On ma videl úsmev. Dobrý. Poviem jej, že ju niekto rezu, ktorý linka, seňor. Výstrižok! Má to zmysel?"
  
  
  "Ach, áno," povedal som. "To dáva zmysel."
  
  
  Chlapec vyzeral vážne. "Potom máte nepriateľa, seňor. Žena manžela, možno?
  
  
  Španieli sú také nedá, romantiky!
  
  
  "Áno," povedal som. "Mám pocit, že by to mohlo byť. Ale stojí to za to, viete?"
  
  
  Sa mu rozžiarila. "Dobre potom. Je to dobré!"
  
  
  "Budem tam na dve."
  
  
  "Oh, je tu ešte jedna vec," povedal.
  
  
  "Čo je to?"
  
  
  Zdráhal sa opäť pozerať okolo seba a zistiť, či niekto nepočúval.
  
  
  "Viete, čo je toto?" vzal niečo z vrecka a držal ho v ruke.
  
  
  Ego to vzal z ega palm. Bol to krásny omyl. Magnetické vysielača v kombinácii s direction finder. Krásny model! Dôkladne profesionálne. Pravdepodobne Japonské, alebo nemecké.
  
  
  Jej, sa na to pozrel. "Nemám tušenie, čo to je."
  
  
  "Ja tiež, seňor."
  
  
  "Kde ste získali tento-tento gadget?"
  
  
  "To bol pripojený na spodnej časti Renault, seňor."
  
  
  "Ako zaujímavé. Myslím, že je to len vzlietla z diaľnice, keď som bol jazdy."
  
  
  "Je to magnetizmus, viete, seňor? Myslel som, že by ste mali záujem ju vidieť."
  
  
  "Ja... veľmi zaujímavé."
  
  
  Smer finder položil ju za minútu a vytiahol niekoľko sto pesetas. Ih dal to chlapec. "Toto je pre teba," povedal som. "Za váš záujem a za svoje mlčanie.
  
  
  "Chápem, seňor."
  
  
  Bol si istý, že to bola pravda.
  
  
  Vedel, že jej teraz, rovnako ako Moscato mali vedieť o lanovku stretnutie.
  
  
  Vlastné povedal hmú 1
  
  
  Dvanásť
  
  
  Ako Juana a ja sme sedeli v Alhambra záhrada, krátke, tmavé vlasy, kučeravé vlasy Cigán s názvom Gervasio Albanes prišiel k nám. Bol vedúcou našej cesty, ktorá bola už pred nami. Podľa návrhu, Juan a jej boli pozadu.
  
  
  "Je to teplé pre Andalúzia," povedal vo veľmi dobrom anglickým prízvukom.
  
  
  "Ale nie pre Maroko," povedal reumatizmu, opäť v rozpakoch pre Hawke a úplne detinské systému uznávania vytvorené AX.
  
  
  On prikývol
  
  
  
  
  
  Typy prenos
  
  
  Text Na Preklad
  
  
  Zdrojový text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Preklad výsledky
  
  
  Poobzeral sa okolo. Tam bol betónu lavičke pod pepper tree, a viedol nás tam. Sedeli sme spolu, díval sa na odrazové bazén a veľké Maurské archway opak.
  
  
  "Mám správa pre vás," povedal v whisper. "Mali by sme sa stretnúť hneď po chvosty končí."
  
  
  "Novinky?" Spýtal som sa jej.
  
  
  Položil prst na jeho pery. "Neskôr. Na kopci oproti." Ukázal prstom na mimmo Alhambra na svahu na severovýchod. Boli sme povedali skôr, že tam bolo niekoľko jaskýň na svahu, jaskyne, kde veľký počet rómovia boli stále žihľava. V skutočnosti, to je to, čo Gervasio sám povedal nám.
  
  
  On prikývol jej. "A potom výlety. Pri vchode do Alhambra."
  
  
  Dav pri vchode do Alhambra bol rednutie von, keď sme sa dostali von, a Gervasio nám chodil na parkovisku.
  
  
  "Máte auto?"
  
  
  "Ach, nie," povedal Gervasio, s úsmevom. On lille charms v smere Juana. "Mám len veľmi malé Lambretta ...
  
  
  "Nie je preliata krv všetky cez cestu," povedal som. "Poďte s nami. Budeme vás tu neskôr, a môžete vyzdvihnúť Lambretta."
  
  
  "Ste celého hotel, a toto je to."
  
  
  "Negatívne. Sme práve praktické. Nemôžeme strácať čas jazdy tam a späť, zatiaľ čo na vás čaká prekonať veľké kopce. Kam smerujeme?"
  
  
  "Bývam v jaskyni, seňor," povedal tragicky, dáva Juana viac šťavy s jeho očami.
  
  
  Ona sa pozerá na neho. On bol stále na nah.
  
  
  "Zabudnite na to, Gervasio. Stavím sa, že máte štrnásť-litrový džbán plný pevné zlaté mince na dne jaskyne.
  
  
  Ego oči glittered. "Ste vtipný muž, seňor."
  
  
  Gervasio a Juana vyšplhal do zadnom. Sledoval jej warily, ale mohol som vidieť, ako jeho oči niekedy sa na mňa pozrel v zrkadle.
  
  
  "Poď tu dole, seňor, a potom rovno," povedal mi a neustále spustená až po krátky čas, zastavili sme sa pred dierou v zemi. Tam boli iné autá zaparkované v okolí, ako aj hromadu motocykle. Väčšinou tam boli sedadlá a Peugeot. To bol jeden veľký kreditnej karty v bahne.
  
  
  "Sme tu sedíte."
  
  
  On prikývol jej. Jej, ako sa pozerá na neho v spätnom zrkadle. "A teraz na správy, Gervasio."
  
  
  "Seňor Mitch Kelly chce, aby ste hovor hmú v Malage okamžite."
  
  
  "Vari si vysvetliť, prečo?"
  
  
  "Samozrejme, že nie, seňor. Ale to bolo trvalé."
  
  
  "Kde môžem zavolať svojho ega?"
  
  
  "Mám čiary vo vnútri domu."
  
  
  Poukázal na vchod do jaskyne.
  
  
  Pozrel sa na Juana. "Dobre, poďme."
  
  
  Dostali sme von a nasleduje Gervasio do jaskyne. Vo vnútri bolo zariadené ako každý iný dom, s ťažkými španielsky nábytok a koberce na hard-balené nečistoty poschodí. Tam boli žiarovky a žiarivky zapojený do elektrickej zásuvky. Hlavná miestnosť cítiť veľmi silne varenie.
  
  
  Gervasio šiel do knižnice na koniec miestnosti a vytiahol koženú prípade, že popieral médiá správy o Mitch Kelly ' s me R / T bezpečný dom v Malage.
  
  
  On zapojený ego a nechať ho zahriať. Sedel a pozeral sa na to. Juana vstal a šiel okolo, hľadá v úžase na závesy na steny, zložito tkané tapisérie, čipky pokrýva tabuľky, Internet.
  
  
  Gervasio dal kód písmená a odpovedali na Kelly je žiadosť o identifikáciu.
  
  
  "Kelly?" Povedal som to po chvíli. "Prečo hotline?"
  
  
  "Je to dievča. Ona je položka k Sol y Nieve."
  
  
  "Skutočne. Tak?"
  
  
  "Zaznamenali ste nejaké problémy?"
  
  
  Zastavil sa pri pohľade na Gervasio. "Problémy?"
  
  
  "Dobre, nemáte obrátil svoj Rímsky nos ešte. Naozaj?"
  
  
  "Vlastne sme."
  
  
  Bolo ticho. "Počúvaj," Kelly povedal. "Rímsky Nos s názvom dievča, včera a povedal jej, hej, o smrti mladého človeka, a ráno-o smrti iného človeka!"
  
  
  "To je pravda."
  
  
  "Rímsky Nos odmietol stretnúť, alebo N. X., naozaj?" N. X. Drog expert. Veľmi dobré. Juan Rivera.
  
  
  Čaká na ňu. "Negatívne. Čo je jeho príčinou?"
  
  
  "Rímsky Nos hovorí, že chce zrušiť toto všetko. Je to iste je to setup. Je zrejmé, že ego organizácia sa snaží zabiť ho. Myslíte si, prečítajte si ma?"
  
  
  "Hlasno a jasne."
  
  
  "Dievča je teraz jazdy hore v červenom Jaguar. V červenom Jaguar. Pochopiť?"
  
  
  "Vidím. Vývrtku. Prečo je to prichádza?"
  
  
  "Ona hovorí, že chce hovoriť Rímsky Nos do stretnutie s vami."
  
  
  "Počkaj. Sme obaja stretli Rímsky Nos. Budem sa opakovať. Sme obaja stretli Rímsky Nos. Myslíte si, prečítajte si ma?"
  
  
  Pauza. "Ja som si vás."
  
  
  "Nechápem, prečo si myslí, že sme neboli splnené Rímsky Nos?"
  
  
  "Možno si nemal."
  
  
  "Tam je taká možnosť. Rímsky Nos nebol na dell sám jedinečne identifikovať. Ale dal nám materiálu."
  
  
  "Dievča, trvá na tom, že ste neboli splnené Rímsky Nos. Rímsky Nos chce vrátiť do Korzika, bez toho, aby identifikovať podľa jeho nepriateľov. Takže sa nemusíte dátum vás."
  
  
  "Takže si myslím, že naše Rímsky nos nie je Rímsky nos."
  
  
  "Re-výkon zobraziť v Malage Bay. Áno. Dosť možno."
  
  
  "Je celkom jasné, pre mňa," priznal som. "Dve veci: Rímsky nos je Rímsky nos, alebo Rímsky nos nie je. Callie. Dostať do auta a pridajte sa k nám na Sol y Nieve."
  
  
  Pauza. "Prečo nie?"
  
  
  "Potrebujem vašu pomoc. Musíme sa uistiť, že Rímsky Nos je to, čo to tvrdí."
  
  
  "Ako môžem pomôcť jej?"
  
  
  "Je to komplikovaný príbeh. Ale ja viem, čo teraz robiť."
  
  
  "Hotel jej mohol povedať to isté!"
  
  
  "S
  
  
  
  
  
  
  Typy prenos
  
  
  Text Na Preklad
  
  
  Zdrojový text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Preklad výsledky
  
  
  ol y Nieve. Sierra Nevada Hotel. Dnes večer. Správne?"
  
  
  "To je pravda."
  
  
  "Vlákno komunikácie."
  
  
  Sedel som a pozeral sa nastaviť na dlhú dobu. Potom som ju videl, sa otočil a videl Juana sledoval ma.
  
  
  "Všetko v poriadku?"
  
  
  Pozrel som sa okolo. Gervasio bol aj pri pohľade na nás so širokými očami. Jej, hovoril na Juana. "Máte to mikrofilm?"
  
  
  "Áno," povedala, siahol do svojho vrecka.
  
  
  Dobrý. Dajte to na Gervasio."
  
  
  Ona to dokázala. On sa pozrel na malý balík film v ruke. Potom sa pozrel na mňa questioningly.
  
  
  "Vyhodiť tento roll a poslať ego, symbolu od symbolu, ak AX."
  
  
  Cigánski žena prikývla.
  
  
  "Juana, prejdite späť na Renault v Sol-y-Nieves."
  
  
  "Bez teba?" Oči sa jej zúžili.
  
  
  "áno. Idem na zachytenie Tina Bergsona."
  
  
  "Ale prečo?"
  
  
  "Na chvíľu sa ukáže až v rezorte a rozpráva skutočný Corelli, ona je okamžite identifikovať."
  
  
  "Ale...?"
  
  
  "Myslím, že je niekto snaží zabiť ego."
  
  
  "KTO?"
  
  
  "Muž, ktorý volá sám Barry Farárom."
  
  
  Juana jej oči sa rozšírili. "Ale prečo to musí byť Farárom?"
  
  
  "Malo by to byť."
  
  
  "Tak tam boli dvaja ľudia zabiť Corelli?" opýtal Juana, frowning.
  
  
  "Je pravdepodobné, že gangstri sa rozhodli na dve zmluvy s ním v prípade, že človek nemusí pracovať."
  
  
  "Je to zložité."
  
  
  "Budete mať peniaze, že to je váš život. Počúvajte ma. Poďme analyzovať tento. Predpokladajme, že Farárom chce zabiť Corelli. Naozaj? A Farárom nevie Corelli podľa pohľad nič viac ako my. Ale on vie, snažím sa, aby stretnutie s Corelli. Nie len ona , ale vy a ja. Tak sa dostane olizuje k nám. Ako ble olizuje ."
  
  
  Zlodej znamenalo jej. Juana si ujsť nádychom. Ona blushed.
  
  
  "Teraz. Predpokladajme, že Farárom bol prítomný s Moscato, keď Arturo bol zabitý. Farárom bol pozeráte na mňa, samozrejme. Potom musí počul pokyny dostal od Arturo keď on zomiera. Tak ďaleko?"
  
  
  "Skvelé."
  
  
  "Potom Farárom ide na stretnutie schovať a čakať na Corelli, aby sa ukázal. Ale kto sa bude zobrazovať? Jej. Nie Corelli. Farárom je tam stáť, a ja som chodiť do nej, a jej celú tvár je pokrytá v vajcia."
  
  
  "Ale prečo nemal Corelli ísť na stretnutie?"
  
  
  "Počuli ste, čo Kelly práve povedal. Povedal Corelli bol vydesený, keď Arturo bol zastrelený. Musím predpokladať, že sa práve zaoberal to všetko a nech sa to stalo bez neho."
  
  
  "Prečo vari Komár ísť tam zabiť Corelli?" opýtal Juana nevinne.
  
  
  "Bol som o tom premýšľať," priznal som. "Predpokladám, že on bol v takom zhone, aby sa uniknúť po Arturo je vražda, že nemal počuť, čo Arturo mi povedal."
  
  
  Ona sa zamračil.
  
  
  "Všetko v poriadku, "povedal som, ďalšieho rýchlo," Ktorý je Farárom v mieste, a že je jej. Čo sa Farárom povedať? Jediná vec, dá sa povedať, že je pravda. On vie, že nie som Corelli. A on vie, že stretnutie sa bude konať. On hovorí: "ja som Corelli! A on to stále hrá praktické vtip, sprostredkovanie stretnutia s vami."
  
  
  "A čo mikrofilm? Dal mi film."
  
  
  "Sme kontrole na to. Ale výmena tento typ informácie je veľmi jednoduchý: mená, miesta a dátumy."
  
  
  "Dobrý..."
  
  
  "On falzifikátov filme, organizuje stretnutie s vami. On organizuje stretnutie hrať Corelli. Prejde si falošný film, a medzitým Moscato sa snaží zabiť ego, a ja som zabíjanie Moscato."
  
  
  "Ale ako to, Moscato vedieť o stretnutí?"
  
  
  "Chybu v Renault," jej otec povedal.
  
  
  "Čo je Farárom čaká teraz?" - myslela.
  
  
  "On čaká Tina ukázať. Vie o nej, aj keď on nemusí vedieť, jej osobne. Ja si myslím, že musí mať predstierala tieto " hovorov "na Tina zmiasť Elena. Ale on vie, že Tina sa nakoniec objaví v Sol y Nieve. On bude čakať na svojho a nech hej hum ego Corelli, a bingo! Vidíte? "
  
  
  "A čo je dobré vedie Tina?"
  
  
  "Chcem upozorniť ju, že jej vzhľad v Sol y Nieve bude mať vplyv Corelli."
  
  
  Ona prikývla. "A potom?"
  
  
  "Dajte mi na to prísť," povedal som ticho. "Nemám punch line ešte."
  
  
  * * *
  
  
  Juana Rivera vzal Gervasio a ma na prenájom obchod v Granada, kde bola zhromaždený Sídlo mini pomocou manuálneho radenia. Juana potom išiel Gervasio späť na Alhambra, kde ego mini bike bolo zaparkované.
  
  
  To odniesol v Sedadlo na Malaga-Granada diaľnici a zamieril Malage. Bolo už pomerne neskoro, ale slnko nebolo svieti ešte. Má viac ako jedného oka na červené Jaguar - auto je ľahko rozlíšiť.
  
  
  To musí byť už viac ako dvadsať minút pred Ego ju videl, ako mu bolo doberal na rýchly zostup cez údolie odo mňa. On rýchlo sa otočil späť, odišli do popálil polia pšenice, a robil rýchle prihlásenie na tri rohy. Bol som v prednej časti Jaguar a smeruje späť do Malagy, keď som ho videl prístup na mňa v spätnom zrkadle.
  
  
  On ukázal svoju ruku a vlnitou hej, hej niekoľko krát, uvedie sa zastaviť.
  
  
  Ona videla ruku, potom videla auto, a nakoniec ona ma videl. Bola prekvapená, ale nie je depresia. Poukázal na strane diaľnice a sme vytiahli spolu.
  
  
  Vystúpil zo sedla a pristúpil k Jaguar. Sedelo tam, hľadáte cool a elegantný v rovnakom Škandinávsky štýl, ktorý Nah mali jasný zelený sveter a šedá sukňa.
  
  
  "Hovoril som s Kelly," povedala som, keď som sa mohol dostať hlas.
  
  
  "áno. Viete, prečo ona je tu?"
  
  
  "Samozrejme. Ale plány sa zmenili."
  
  
  Ee osoba
  
  
  
  
  
  Typy prenos
  
  
  Text Na Preklad
  
  
  Zdrojový text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Preklad výsledky
  
  
  padol. "Má Riko preč domov ešte?"
  
  
  "Možno, áno. Pravdepodobne nie. Ale tam sú problémy. Druhý muž je vystupujú ako Rico."
  
  
  "Ako si...?" Ona blinked. "Vidím. Áno. Niekto predstiera, že Rico."
  
  
  "Pokiaľ Rico si to rozmyslel o tom, ako sa na vás neskôr."
  
  
  "nie. On bol presvedčený." Jej oči posunuté mierne. "Počúvaj. Nenechajte si myslíte, že sa na mňa? Úprimne...?"
  
  
  "Verím si," povedal som. "Problém je, že máme ďalší Twin, iná náhrada, druhý-Rico Corelli."
  
  
  "Potom by mala byť upozornení na reálny Riko..."
  
  
  Jej, potriasol hlavou. "Niekto sa snaží zabiť ego. Hneď, ako ste k nemu a spĺňajú ego, vrah bude vedieť, kto Rico je. Vidieť?"
  
  
  Jej tvár sa zmenila. "Áno, áno, chápem ju!" Pozrela sa na mňa vážne. "Čo chceš aby som urobil?"
  
  
  "Chcem, aby si pobyt v Granada."
  
  
  Ona trochu jej pery. "Je to tak osamelý."
  
  
  "Ale boli ste v klinike sám."
  
  
  "Bol to neznesiteľný!"
  
  
  "Ako je tvoje rameno?"
  
  
  "Veľmi dobre," usmiala sa. Samozrejme, bol tam len malý zaviazanými očami. To nebolo ani v dramatický krivky jej sveter.
  
  
  "V poriadku, budete robiť to, Tina?"
  
  
  "Čo by som mal urobiť?"
  
  
  "Pobyt v Granada?"
  
  
  Ona si povzdychol. "Dobrý..."
  
  
  "Budem trvať až do večera," povedal som conspiratorially.
  
  
  Oči sa jej rozžiarili. "Vám, George?"
  
  
  Jej smial. "S radosťou."
  
  
  "Potom som si to."
  
  
  "Nasledujte ma na Jaguar. Pôjdeme do hotela a nechajte si."
  
  
  Ona prikývla, oči svetlé vzrušením.
  
  
  "Myslíte si, Riko bude hnevať, keď to počuje?"
  
  
  "Čo - to som mal na večeru s vami?"
  
  
  "Áno." Ona shrugged jej ramená. "Aj tak, koho to zaujíma?"
  
  
  Tak ďaleko, fretka ona veined nebezpečne, a s veľkým úspechom. Jej, myslím, že ona si myslela, že by mohol žiť nebezpečne navždy s rovnakým stupňom zabezpečenia.
  
  
  * * *
  
  
  Mali sme večeru v krásnej malej reštaurácii v blízkosti nákupnej štvrti Granada. Hudobníci hrali španielskej hudby v jednom rohu, a čašníci boli vznášajúce sa nad nami, sa snažia svoje najlepšie pokaziť nám.
  
  
  To bolo asi desať, keď sme sa dostali von, krúžil reštaurácia a zamieril do hotela. Granada je krásne mesto v noci. Obchody sú osvetlené s sväté svetlo, a ľudia chodiť po uliciach okolo hodiny. Desať hodín bolo pomerne neskoro, ale niektorí ľudia neboli von ešte. Občianskej Stráže sa zdalo, že na ochranu ulice z trestnej činnosti.
  
  
  My sme vstúpili do hotela, a Tina šiel k nej na kľúč. Všetky oči v lobby obrátil a za ňou chodiť. Počul som jej vzdych niekoľko krát. To bolo opakované vystúpenia v Malage.
  
  
  Držala jej kľúč a obrátil sa na mňa s zlostný vzhľad.
  
  
  "Je to tak nemotorný s tlačidlami."
  
  
  On prikývol jej. Dobrý. Viem, že toľko o nich."
  
  
  "Áno. Potom prišiel a dal kľúč v zámku, prosím." V jej očiach žiari s potravinami, víno, a očakávaní.
  
  
  "Ja som len človek," povedala som a nasledoval ju do výťahu. Keď deň zatvorené pre nás, jej, videl som, že každý človek v lobby pozeral sa na mňa s závidieť oči.
  
  
  Sme jazdil hore vo výťahu, a silken tendrils jej vlasy kartáčovaný proti mne, ako sa presťahovala ticho vedľa mňa. On sa otočil a pozrel hej v oku. Usmiala sa.
  
  
  Výťah, dvere sa otvorili a my sme vystúpili do chodby. Tam bol dlhý červený zamatový koberec na podlahe. Tam bol veľký antický sedacia súprava na stenu. Kvety do vázy visel od steny.
  
  
  Zistil som, číslo izby a snažil vložte kľúč do zámku.
  
  
  Tina giggled.
  
  
  Neuvedomil som si, bol som tak opitý. Skúsila som to znova.
  
  
  Dvere sa otvorili ako mávnutím čarovného prútika.
  
  
  Ona šli do izby, predo mnou, sústruženie niečo ako ona tak urobila, a šiel, mimmo mi s ňou celé telo. Cítila kontakt, od hlavy až k päte, v podobe striedavý a jednosmerný prúd, trasie.
  
  
  Som vošla, a dvere zatvorené za mnou. Jej istí, že nikto sa dotkol jej ego. Niektoré hotely sú očarení.
  
  
  Stál tam pri pohľade na Nah s hlúpy úsmev na tvári. Ja viem, že to bol hlúpy úsmev, pretože som sa stalo, ak chcete vidieť svoju tvár v malej pozlátené hranami zrkadlo, ktoré viseli na jednej zo stien. A ona bola pozeral sa na mňa s výrazom, ktorý by mohol byť opísaný ako ťažké s primitívnymi chtíč.
  
  
  Mal som ju v náručí. Jej otec držal ju blízko ku mne. Ona si povzdychol. Povedala mi, že ona bola v klinike tak dlho a bolo v také strašné bolesti.
  
  
  Sad, sad.
  
  
  Áno, áno, povedala mi.
  
  
  Keď videla, že som sympathized s jej ublížiť, ona mi ukázal rany na jej rameno. Tam bol žiadny iný spôsob, ako ukázať mi to ako vziať z nej sveter, a keď to urobila, som videl, že nah nemal nič pod sveter na všetko,, že je, ale nič to krásne zlaté skryť. Bolo to, ako príroda vytvorila.
  
  
  V skutočnosti, dokonca sa pozrel na malé bandáže na rameno a obdivoval Dr. Hernandez práce.
  
  
  "Nebolo to hrozné?" spýtala sa ma.
  
  
  Som sympathized s ňou.
  
  
  "Raz som mal jazvu na môj bok," povedala mi. V skutočnosti to bolo preto, lebo som nemal rád, vakcinácia políčka v ruke, ona pokračovala, a tak očkovania box bol kladený na moje nohy. Je to strašne opuchnuté.
  
  
  Som sympathized s ňou.
  
  
  Verila mi. Po chvíli vzala z nej sukne a nohavičky, a ukázal mi jazva na jej stehná. Vyzeralo to naozaj dobre na ňu. Jej to povedal.
  
  
  "Samozrejme," povedala, " musíte mať rany, príliš.
  
  
  - Som veterán mnohých bojových umení.
  
  
  
  
  
  
  Typy prenos
  
  
  Text Na Preklad
  
  
  Zdrojový text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Preklad výsledky
  
  
  ars, ubezpečil ju, ju, a začal ukazovať dôkazy.
  
  
  Sme nejako skončil v spálni na tomto mieste, a Tina opatrne odhrnul obliečky a patted hárok, trochu, radenie vankúše do nepárny poloha.
  
  
  Keď som sa jej spýtal, prečo rozprávala, vankúše toľko, povedala mi, že švédsky ženy majú veľmi rozšírené myšlienok o láske. Dokázať, že švédskych žien liečiť ich manželia a milenci dobre, ona sa pripojí bežného života grafy, ktoré zostavila organizácia Spojených Národov, ktorá ukázala, že priemerná dĺžka života švédskych mužov je 71.85 rokov, v porovnaní s rokom života Amerických mužov, ktorá je 66.6 rokov.
  
  
  "Ukážem vám, prečo," povedala mi. Máme určité spôsoby zachovania tok životnej šťavy.
  
  
  Trinásť
  
  
  Raňajky v Granada.
  
  
  "Máte na sľub mi pobyt v hoteli tu," povedal Tina, pozerať okolo seba na nádherné interiéru jedálne.
  
  
  Tina vyzeral smutný. "Ale budeš mi chýbať lyžovanie!"
  
  
  "Ak pôjdete do Sol y Nieve, budete zodpovedný za Rico je smrť."
  
  
  "Chápem to." Ona pouted.
  
  
  "A vy môžete dať sami na svoje miesto."
  
  
  Dobrý. Kam to bude?"
  
  
  "Idem späť do strediska. Mám prácu robiť."
  
  
  * * *
  
  
  Bol to príjemný 40 minút jazdy autom do mountainside na Sol-i-Niev. Keď prišiel, lyžiarov už boli na trati. To bol jasný deň a príjemné svetlo prášok, potom krátky pád noc predtým.
  
  
  Ja som šiel do lobby a videl Mitch Kelly sedí v bare vedľa lobby.
  
  
  On umiestnené stoličku vedľa nej. "Vyzerá to, že ste otvorili panel ráno."
  
  
  "Skutočne. Len mám v."
  
  
  "Ty skorej, nie ste?"
  
  
  "Myslel som, že by som sem hneď, ako som mohol. Čo je na pozemku?"
  
  
  "Viete, čo to je. Náš človek je tu, ale má strach ukázať svoju ruku. A máme doppelganger kto chce byť vedený jeho ego, aby Rímsky Nos."
  
  
  "V poriadku?"
  
  
  "Hlasovanie o tom, čo robíme."
  
  
  Sme uklonil naše hlavy dohromady, a dal hmú diagram - matice, skrutky, kladivo, píla, a rezivo.
  
  
  * * *
  
  
  Išiel som do mojej izby a zmenili moje oblečenie. Dal som na moje lyžiarska výstroj a čakali na Juana ak chcete zavolať na mňa.
  
  
  Ona to od dverí.
  
  
  "Vidím, že si späť," povedala v jej vysoké, vážne hlas, zraneného Puritan.
  
  
  "Áno," povedal hudobne. "Bolo to dlhé jazdy."
  
  
  Ona odfrkol. "To, čo je na program na dnes?"
  
  
  "Sme lyžovať."
  
  
  "Dobre!"
  
  
  "Potom budeme konať dnes večer."
  
  
  "Akcia?" Jej nálada sa zlepšila.
  
  
  "Budete starať o Elena."
  
  
  "Ako?"
  
  
  "Zostať s ňou celú dobu. Jej, čo-to som pracovať s Farárom. Kelly a jej."
  
  
  Ona prikývla. Vyzerala sklamaná. "Ale Elena sa zdá úplne nevinných."
  
  
  "Nevinu, alebo viny nie je vývrtku. Potrebujeme oddeliť Farárom. Som si zariadiť to pre ňu. Ale nechcem Elena odvrátiť mňa."
  
  
  Dobrý. Teraz. A čo teraz?"
  
  
  "Vyzerá to veľký deň pre svahoch."
  
  
  Ona sa rozžiarila. "Správne!"
  
  
  * * *
  
  
  Sme strávil zvyšok denného svetla v snehu. Bolo to prísne relaxáciu a uvoľnenie. Na niekoľko hodín, zabudol všetko o Corelli, Tina, Elena, a Hauptley - zabudla všetky tie nepríjemné ľudí a misie, španielsky Pripojenie, ktoré preukázali tak ťažké určiť. Mal som všetky plány. Práve ste museli čakať na Farárom byť na správnom mieste v správny čas. Smerom večer, sme spustili do Farárom a Elena v blízkosti Borreglas. Elena sa zdalo, že zrušil a depresívne, ale Farárom bol starý ego silnom jej.
  
  
  "Mali sme sa úžasné spustiť ráno, nechceli sme, Elena?" On bol naozaj tak, British, že jeho krv takmer zrazených.
  
  
  "Ouch?"
  
  
  "Myslel som, že to bolo skvelé! Výborné podmienky! Naozaj skvelé kilometrov! "On usmial sa na Juana. "Ako sa máte, sweet lady?" Ega hlas bol veľkými písmenami.
  
  
  "V poriadku," Juana povedal.
  
  
  "Myslím si, že musíme mať chýbal si minulú noc. Kde si bola?"
  
  
  "Všetkých okolo," Juana povedal.
  
  
  "Bol som v Granada," povedal som.
  
  
  Farárom shrugged. Ego ju vzal bokom.
  
  
  "Je tu niekto, musíte splniť, hema," emu povedal jej nízkym hlasom.
  
  
  "Ouch?"
  
  
  "Na výlet".
  
  
  "Výlet? Čo cesta, pamiatky?"
  
  
  "Do usa."
  
  
  "Už? Chcete povedať, že ste sa pozrel cez materiál, dal som si...?"
  
  
  "Ešte nie. Ale zdá sa rozumné, ak chcete vytvoriť trasu. Jeho istí, že tam budú problémy s logistikou."
  
  
  Farárom odkašľal. Dobrý. Kde sme to?"
  
  
  "Nie je v týchto priestoroch," povedal som. "Som presvedčený, že sú odpočúvaní."
  
  
  Ego oči sa rozšírili. "Si naozaj myslím, že nie?"
  
  
  Ste sakramentsky pokrytec! On bol ten, kto hodil do chyby!
  
  
  "Naozaj si myslím, že áno," povedal som.
  
  
  "Potom kde? V snehu? "On sa usmial.
  
  
  "Diskotéka".
  
  
  "V suteréne hotela?"
  
  
  "To je pravda."
  
  
  On prikývol. "Ste na."
  
  
  "Desať hodín?"
  
  
  "Dobrá show."
  
  
  "Povedal som Juana, aby spĺňali Elena. Sme jednoducho nechcú žiadne rušenie. To je dôležité."
  
  
  "Samozrejme, pomník."
  
  
  "Štyria z nás bude mať spoločná večera, a potom Juana bude sedieť so Elena v obývačke."
  
  
  "Musím priznať, že Elena je dosť nepríjemný problém," Farárom sa zamračil. "Je nám to ľúto"
  
  
  "Nič, čo sa nedá vyriešiť."
  
  
  Mali sme večeru spolu a všetko išlo podľa plánu. Juana a Elena išiel do obývacej izby, a Farárom a jeho manželka šiel na diskotéku na " talk podnikania."
  
  
  Štvrtok
  
  
  
  
  
  
  Typy prenos
  
  
  Text Na Preklad
  
  
  Zdrojový text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Preklad výsledky
  
  
  Podlahy zobraziť nebol začal ešte. Stereo predpokladu, hlasná hudba a tanečníci putoval po celom poschodí, takže opice, handry, a niečo iného, že bol "in" v ih-konkrétnej scény.
  
  
  Farárom a mám stôl v rohu. Som sedel v rohu dvoch stien vedie preč odo mňa. Farárom sedel po mojej ľavej strane. To je uvedená ego tam konkrétne. Tam bol prázdnu stoličku, aby moje právo.
  
  
  Sme objednaný niektoré nealkoholické víno pre začiatok. V skutočnosti, netrvalo dlho a hudby získať hlasnejšie a akcie na tanečnom parkete urýchliť. Niekoľko drunks boli už odvoz z ich kamarátov na ich ramenách.
  
  
  Potom Mitch Kelly sa objavil, videli nás v rohu, a obrátil sa medzi pevne zabalené tabuľky na prechádzku smerom k nám.
  
  
  On usmial sa na mňa. "George," povedal.
  
  
  "Kelly," povedal som. Obrátil sa na Farárom. "Barry Farárom, to je Mitch Kelly. Ten muž povedal som vám o tom."
  
  
  Kelly sa zasmial a sadol hore. On objednať z čašník, dieťa a zmizol do davu. Bola tma, a tam boli strobe lights v centre tanečný parket.
  
  
  "Si naozaj nevyzerajú talianska," Kelly povedal s ego - široký, odzbrojiť úsmevom.
  
  
  Farárom je tvár zmeraveli. "Dobre, ste vy."
  
  
  "Nebudem sa tváriť, že chcete urobiť," Kelly odpovedal.
  
  
  Parsons " oči zúžené. Pozrel na mňa, a potom, keď videl, č výraz na mojej tvári, obrátil sa späť k Callie. "Čo to má znamenať?"
  
  
  "To by malo znamenať: ako môžete dokázať, že ste ktorí si myslíte, že ste?"
  
  
  Farárom uvoľnene. "Dobre, teraz. Myslím, že som to dokázal na svojho kolegu. Nie je to dosť?"
  
  
  "Som človek, ktorý by mal zabezpečiť si transfer do Štátov." Kelly ' s tvár dotiahnuté. "Nechcem, aby sa pokúsili dopravy zlý človek!"
  
  
  "Som pravý človek," Farárom povedal, jeho akcent výrazne oslabené. Mal by byť viac ako úlohu " Corelli ", ktorý hral so mnou v"Velet". Jej sel, sa teší na kompromis.
  
  
  "Mám pocit, že hovoríme o dvoch rôznych veciach, Pánom Farárom," Kelly povedal zdvorilo. "Mám povolenie usporiadať prepravy do Spojených Štátov osoba, ktorá je kľúčová postava v smashing Stredomoria drogy."
  
  
  "Svojho človeka", Farárom prasklo.
  
  
  "Tento muž je meno Rico Corelli. Ste Rico Corelli?" Kelly mal nejasné úsmev, ktorý ani dotknúť sa jej ega oči.
  
  
  "áno. Jej meno je Rico Corelli." Farárom jeho pery boli biele, a on stisol jeho ih veľmi ťažké. Napätie, napätie.
  
  
  "Obávam sa, že budete musieť preukázať, že to k mojej spokojnosti, Signor Corelli."
  
  
  Farárom dať ruku do jeho úst. "Nie tak hlasno! Toto meno je známe všade!"
  
  
  "Pretože to všetko hluku, nikto nemôže počuť," Kelly usmial sa. "Budem sa opakovať, budete musieť preukázať vašu identitu na mňa."
  
  
  "Ale ja som už uvedené George Peabody materiál, ktorý by mohol dokázať."
  
  
  Ona, on shrugged.
  
  
  Kelly siahol do svojho vrecka košele a vytiahol obálku. To bolo veľkosť listu. Otvoril ju a vytiahol malý rolka fólie. On umiestnené zväzku v stredu predsedu.
  
  
  Čašník priniesol Kelly nápoj.
  
  
  Farárom sa pozeral na zväzku.
  
  
  "Môj mikrofilm?" "Čo je to?" spýtal sa v hushed hlas.
  
  
  "Nie, Rico Corelli," Kelly povedal.
  
  
  "Ale ja som ju dal Pán Peabody! Skutočný film je Rico Corelli!"
  
  
  "Negatívne, Farárom. To je nemožné."
  
  
  Farárom bol blafovanie dosť dobre, ale on mohol vidieť napätie okolo ega oči - drobné, vrana nohy nervov rastie do ega, telo.
  
  
  "Jej meno je Rico Corelli, Farárom. A ona, trúfam si môžete napadnúť, že skutočnosť."
  
  
  Farárom jeho tvár bola ako žula. Bol som pripomenul bridlice spolu lyžiarskeho svahu. On sa pozeral na roll mikrofilm. Vzal ju do rúk skúmať to znova, aj obťažovať rozvinúť ho.
  
  
  "Nemusíte sa snažiť, aby si to," Kelly povedal. "Je príliš malé na to, aby jasne vidieť. A je to duplikát rovnako."
  
  
  Tenký kvapka krvi sa objavil na Farárom je na čele. "Duplikát?"
  
  
  "Áno, skutočne," Kelly povedal s úsmevom, že by boli závisť a cobra.
  
  
  "A originálne?"
  
  
  "Pán Peabody šiel ego do Washingtonu, aby sa odhlásil prostredníctvom Drog Výkon Predsedníctva jeho veľké krajiny."
  
  
  Farárom sa pozeral na Kelly na dlhú chvíľu. Napokon, on sa zhlboka nadýchol.
  
  
  "V poriadku," povedal. "Pripináčika pripináčika nehne."
  
  
  "Priamo v spoločnosti dell, Barry," povedal jej s úsmevom. "Všetko v poriadku?"
  
  
  Obrátil sa na mňa, jeho pery curling. "To, čo urobíte ako šarády? Nerozumiem vám."
  
  
  On išiel brániť. Mitch Kelly a jej dosiahli náš hlavný cieľ. Sme zistili, že Farárom nebolo Corelli. Ak bol Corelli, že by si sa zasmial a blahoželal mi na malú hru. Ale on sa nechcel vzdať. Problém pre Farárom bolo, že nevedel, kto Corelli bol na všetkých; on tušil, že Mitch Kelly môže byť v skutočnosti ho. A mikrofilmy ega bol znervózňujúce. Ego bolo falošné. To môže byť pravda. On jednoducho nevedeli, čo robiť ďalej.
  
  
  "Skutočne," povedal jej s úsmevom, " toto stretnutie bolo dohodnuté na podnet Pána Corelli." On prikývol smerom Kelly.
  
  
  Kelly usmial sa. "áno. Jej hoteli vie, čo človek, ktorý bol najatý, aby zabil mi pozrel sa páči."
  
  
  Farárom je tvár bola masku staré kožené tovaru.
  
  
  "Ste veľmi vtipný, p. K."
  
  
  
  
  
  
  Typy prenos
  
  
  Text Na Preklad
  
  
  Zdrojový text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Preklad výsledky
  
  
  Ellie "
  
  
  "Môžete mi zavolať Corelli. Počujete podobnosť, Pánom Farárom?"
  
  
  Čo krvavé náhoda! Myslel som, že na ňu. Tam bol žiadna pravda v tom, čo Kelly bol znamená - že vzal meno Kelly, aby to znelo ako Corelli. Ale to hral krásne.
  
  
  Dobrý. Corelli. Je to mačka a myš hra." Farárom je lalôčikom teraz glistened z jar. "Ja neviem, ako mačka a myš hry."
  
  
  "Nikto nevie," Kelly povedal. "Najmä myši. Minútu pred rokmi ste boli mačka. Teraz vaše oči sú červené."
  
  
  Farárom povzdychol si. "Poďme na to. Čo chceš?"
  
  
  "Chcem vedieť, prečo ste sa snažili, aby som vyzeral ako zelenáč!"
  
  
  Farárom usmial sa v tenkej vrstve. "Hral som si ako zelenáč od prvej minúty som ťa stretol, George - všetko, čo vaše meno je Pán Tajný Agent Poe Monotonously-a nechápem, čo presne miesto, ktoré boli mysli."
  
  
  "To nebolo dosť," povedal som ticho. "Veľmi unkind z vás, Barry-dieťa." Jej, oprel sa smerom k nemu. "Mám na mysli, keď ste sa na úlohu Corelli v Velet."
  
  
  On shrugged, jeho tvár nastaviť v mrazené úsmev. "Je to veľmi jednoduché. On odpočúvaní vaše auto. A bol tam, keď Arturo bol zabitý. Išiel som do Veleta nájsť Corelli a zabiť ego."
  
  
  Pozrel som sa na Mitch Kelly, ktorí sklopiť hlavu a vypil alkohol.
  
  
  "Takže ste boli v strojovni lanovky na prvú noc?"
  
  
  "Samozrejme. Sledoval som, aby ste Sol-y-Niev nájsť Corelli. Je to len otázka uistiť sa, že ste splnili všetci máte stretnúť."
  
  
  "Aby si vedel, že som bol datovania Corelli..." obrátil som sa pozrieť na Mitch Kelly, " ... polnoci v Veleta."
  
  
  "To je pravda."
  
  
  "A ste čakali na mňa, keď som sem prišiel?"
  
  
  "Presne tak. Farárom slabo usmial. "Mohol by som ťažko vysvetliť náhoda, mohol som? Mal by som vám povedal, bol som Corelli, keď si ma našiel. A okrem toho, vedel som, že by som nakoniec nájsť Rico Corelli cez vás." Obrátil sa na Callie. "Rovnako ako ja."
  
  
  "Bol to druh náhle inšpirácie, nebol to?" Navrhol som to.
  
  
  "To je pravda."Farárom bol získaní dôvery.
  
  
  "A ste si mysleli, Corelli by prísť na povrch a zistite, prečo ste boli vydával za ním?"
  
  
  "Niečo také"
  
  
  "A boli ste dúfal, že falošný mikrofilm nemusel kontrolovať potom?"
  
  
  "Musel som riskovať."
  
  
  Jej, oprel sa späť, ako sa pozerá na neho. "Nie, naozaj, Barry. Pekný pokus. Ale nie je dosť dobrý."
  
  
  Farárom sa zamračil. "Nerozumiem."
  
  
  "Vec je, môžete znížiť brzdovom potrubí v Renault predtým, než som odišiel na Veleta. Chcete jej byť úplne vylúčené z celé zorné pole. Chcete Corelli byť úplne sám na pamiatku, takže môžete zabiť svoje ego a ísť zadarmo. Správne?"
  
  
  Farárom sa zhlboka nadýchol. "Som uprieť. Prečo by som ísť na všetky tieto problémy zachrániť od tejto keď vaše auto bolo mimo kontroly?"
  
  
  Kelly sa na mňa pozrel. To bol presvedčivý argument.
  
  
  Ale jej známe reumatizmu na tejto vývrtka: "čo Ste potrebovali mi po Corelli neukázal na stretnutie. On bol jediný, kto by mohol viesť k nemu. Okrem Juana. Ale Juana nebolo dovolené stretnúť Corelli, kým bola pripravená pre mňa, Barry. Nažive. Prečo sa predstierať, že ste Corelli pred Corelli konečne vyhlasuje, sám mi. Naozaj?
  
  
  Sedel bez hnutia.
  
  
  Na diskotéku, svätý svetlo zrazu odišiel, a potom Sergej blysol znova. Stereo bol vypnutý, a tanečnice ľavej podlahe s poštových známok. Profesionálne španielskej tanečnice, oblečený v flamenco kostýmy zišli na malej scéne. Šesť gitaristov sedeli na stoličkách v zadnej časti etapy.
  
  
  Vo chvíľach, ktoré nasledovali, mužský spevák vystúpil, strummed jeho gitara a začal rozprávať príbeh o tanec.
  
  
  "Čo chceš so mnou?" Farárom spýtal sa pri pohľade na Kelly.
  
  
  "Niekto najal, aby ste ma zabiť," Kelly povedal, jej pery sa rozišli.
  
  
  "Som poprieť to," Farárom povedal.
  
  
  "Nedávaj mi, že hovno," Kelly povedal v nízkej, ohrozujúce hlas. "Niekto vás prijali. Ste profesionálny vrah. Barry Farárom je krycí príbeh. Od začiatku druhej Svetovej Vojny, ktoré ste odpracovali v desiatkach krajín. Poď. Interpol vie všetko o vás."
  
  
  To sme vytiahol okolo klobúk.
  
  
  Farárom tvárou sa obrátil na ľade. "Som samostatne zárobkovo činná osoba, ktorá je pravda. Pracujem pre každého, kto zaplatí mňa."
  
  
  Pozrel na Kelly. On si udržal tlak. Farárom sa pokazil. Priznal sa. Bol zúrivý. Teraz to bude fungovať pre Kelly, ak Kelly dá to dosť vysoko.
  
  
  Ale nechceme, aby sa na všetkých.
  
  
  "Kto najal, aby ste ma zabiť?" Kelly spýtal sa znovu.
  
  
  "Ak vám poviem, budem cieľové dnes večer," Farárom povedal s dutým smiať.
  
  
  "Ak nechcete, ste teraz cieľový sedí v tomto disco," Kelly povedal, uvedenie veľa sily do slov.
  
  
  "Ja som aj tak mŕtva," Farárom odôvodnené.
  
  
  "Budeme vám z tu. Povedzte nám, ktorí vás prijali, a pôjdeme rovno k vám." Budeme sa vám celého rezortu. Mám pomocníkov."
  
  
  Kelly otočil a pozrel na bar. Odin Poe z čašníkov stála tam pozrel na Kelly a prikývol. Potom Kelly glanced na stoličke v kúta miestnosti. Muž v čiernom tam sedel. On naklonená jeho beret prstom, ako Kelly sa pozrel na neho.
  
  
  Trochu dekorácie, aby všetko vyzerať správne.
  
  
  Farárom bol múky-založené, čisté
  
  
  
  
  
  Typy prenos
  
  
  Text Na Preklad
  
  
  Zdrojový text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Preklad výsledky
  
  
  sh.
  
  
  Flamenco hudba začala hrať a sólista vyšiel do tanca. Bol rýchly a stabilný. Ego podpätky odišiel ako guľomet oheň. Tanec zvýšil tempo a hlasitosť.
  
  
  "Povedz mi, kto najal si!" Kelly croaked.
  
  
  "To nie je," Farárom prasklo. "Ešte niečo, ale nie ho."
  
  
  "A gangster?" Spýtal som sa jej.
  
  
  Pozrel sa na mňa contemptuously. "Bolo to Moscato je bossov! Nie ona." Ego oči sa rozšírili. Uvedomil si, že mal prakticky povedal mi, kto mal najal ego.
  
  
  Je tam len jedna osoba doľava!
  
  
  "To bol jej!" Som šepkal, oprel sa bližšie k Farárom. "Tina!"
  
  
  Zdalo sa, zamrznutá v čase a priestore.
  
  
  Otvoril jeho ústa a zatvorení. Ego Cieľ mierne prikývla. To je všetko.
  
  
  Potom išiel von.
  
  
  Presťahoval sa s rýchlosťou blesku. Jej,videl svoje ruky na kolenách dosiahnuť na pás, kde by skryté jeho veľká Webley. Hrčka na jeho tričko ju videl. On dúfal, že hit Kelly s prvý výstrel, ale to bola odrezaná od Ega ruku s pištoľou, akonáhle on vytiahol ho von. Z tohto dôvodu, to je uvedená ego na ľavej o sebe - tak, že to môže byť pod kontrolou ega ruku s pištoľou. Výstrel zazvonil nahlas a jasne, ale našťastie to pristál na podlahe.
  
  
  Okamžite, druhý výstrel zazvonil von.
  
  
  Farárom napätých v zadnej časti sedadla, potom prepadol ako bábka, keď jeho laná sú vynechané, a nech jeho hlavu predkláňať proti stola.
  
  
  On položil svoje nohy na Webley je revolver, a Kelly rýchlo vstal a pristúpil k Farárom tela. Bolo tam toľko hluku z hudby, tanca a zábavy, ktoré sa, na naše prekvapenie, nikto si všimol, sekundárny hry v tme z diskotéky.
  
  
  Kelly schmatol Farárom rameno a vyrovnanú jeho ego v sídle. Siahol a zdvihol Webley, strčil jeho ego medzi jeho pás a brucho. Potom sa obrátil, chytil Farárom je pravé rameno a pomohol Kelly zdvihnúť Ego na jeho nohy. Vedenie nášho ega spolu, sme naše cestu cez preplnené stoly, disco vchodom.
  
  
  "Mui borracho". Kelly prikývla na jeden z čašníkov.
  
  
  Čašník sa usmial sympathetically.
  
  
  Ako druhý flamenco tanec pokračoval, guľomet zábery z tanečníkov ' podpätky znemožnil rozlišovať zvuky skutočné samopal z päty miestne Jose Grécko tanec.
  
  
  "Niekedy neznášam túto prácu," Kelly mi povedal, ako sme kráčali dole schodmi do haly.
  
  
  Sme dotiahli Barry Farárom je mŕtve telo cez lobby-našťastie opustený v súčasnosti-na schodoch a potom začal pomaly stúpať.
  
  
  Bol veľmi mŕtvy, keď sme sa konečne dať ego, ego, našej vlastnej posteli a na svoje vlastné miestnosti.
  
  
  14
  
  
  Mitch Kelly pracoval ako detektív na San Francisco Policajný Útvar o niekoľko rokov predtým, než odišiel do AXE Stabilné. Hneď, ako ona zatvorené dvere Barry Farárom v miestnosti, on rýchlo začal rummaging prostredníctvom vreciek Parsons oblečenie.
  
  
  On šíriť obsah na commode a šiel do kúpeľne, aby si uterák. Bolo tam veľa krvi na Kelly telo a ruky. Kelly výstrel hmú v dolár zásobníka, a sila dopadu zabil Farárom okamžite. Kelly používa svoje vlastné Matky.38 Detektív Špeciálne vybavené týmito špeciálnymi kazety s vysokou ústie rýchlosť a vysoká penetrácia.
  
  
  Keď Kelly vyšiel z kúpeľne, on sušené sám dôkladne a glanced na svoje hodinky.
  
  
  "Peňaženky," povedal som. Hľadal som cez jej papiere. "Barry Farárom, to hovorí, že áno."
  
  
  "Prísne zakryť," Kelly zamrmlal, prichádza ku mne, a ja som stáť pri jej sledovaní. "Niekto urobil dobrú prácu."
  
  
  "Dokumenty? Myslíte si, že to bol MI5?"
  
  
  Kelly zatriasol hlavou. "Povedal som vám, že sme sa obrátili na Britov. Nemal potvrdiť, ego, identity."
  
  
  "Áno, ale..."
  
  
  "Keď Britská nepotvrdíte, British poprieť. Vidieť?"
  
  
  To možno získať prostredníctvom kreditnej karty a cestovného pasu. Pozrel na svoj pas, ale Kelly zatriasol hlavou. "Zabudnite na to. Aj toto je cover-up."
  
  
  "To vyzerá ako skutočný"
  
  
  "Môžete získať dobré súbor dokumentov, vyrobené v Portugalsku, ak máte peniaze za ne platiť. Vrátane najlepších falošné pasy na kontinente. Tam sú stovky falošné preukazy totožnosti, plávajúce po celej Európe-všetky vyrobené v Lisabone."
  
  
  Vyzeral zamyslene sa na papiere. "To cítiť ako vláda veci?"
  
  
  Potriasol hlavou. "Povedal by som bol na voľnej nohe. Žoldnier na prenájom. Niečo ako, že. Povedal som si, že Interpol má vyhlásené za HMÚ predaja zákaz." Ale ja som stále ísť skontrolovať váš prst výpis ego."
  
  
  Pokračoval čítať noviny, a potom vzal jeho ego batožiny. Nič nebolo tam náznak na nič iné, než bohatý Brit, ktorý strávil väčšinu svojho času cestovania kontinentu.
  
  
  Kelly vytiahol malý a začal vyvaliť Farárom je výtlačkov. Keď mal hotové všetkých desať, on starostlivo zotrieť atrament a umiestnil výstupy na pergamen. Potom vzal von malý Japonec-vyrobené mini-kamera s jeho menom pečiatkou na to a urobili pár fotiek Farárom tváre. Keď je v pokoji, Barry Farárom vyzeral úplne neškodné, nemajú životné sily, ktoré vždy ego to, čo bolo v živote.
  
  
  Tam bol absolútne nič v týchto vecí, ktoré by kravatu Farárom na syndikátu žiadne pozemky. Mysleli sme si, že Farárom nemal včela
  
  
  
  
  
  Typy prenos
  
  
  Text Na Preklad
  
  
  Zdrojový text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Preklad výsledky
  
  
  Práca s akékoľvek kapela, Tina bol frontman, ale najmä sa s ňou.
  
  
  A to sa Tina číslo jeden otáznik. Kto to ona pracovať pre - ak ona naozaj pracoval pre niekoho?
  
  
  Kelly uchovávať a pozeral sa na svoje hodinky.
  
  
  "Obavy o čas?" Spýtal som sa jej.
  
  
  "Som zvedavý, čo budeme robiť s touto osobou."
  
  
  Ten sa zhlboka nadýchol. "Nie je toho veľa, čo môžeme urobiť. Sme jednoducho ísť von a nechať ho tu."
  
  
  "Ale Elena Morales?"
  
  
  "To ide v a nájde ego. A ona fúka jej pískať. Nič na pripojenie Farárom s nami, nič konkrétne."
  
  
  "Boli sme videli, že s ním na diskotéku."
  
  
  "Môžete opraviť?"
  
  
  Kelly, že o tom premýšľal. "To je už pomerne neskoro. Prečo bol jej hlas, kontrola času? Jedenásť tridsať. Nemyslím si, že môj kontakt je na daň práve teraz."
  
  
  "Vysoký muž s fu-Manchu fúzy?"
  
  
  Kelly usmial sa. "áno. Viete, ego?"
  
  
  Jej sel a pozeral na koberec. "Máme ďalší problém sa obávať. Tina nevie, že jej vrah je mŕtvy. Ona si myslí, že si sa čaká na jej, aby sa dospelo v Sol-i-Niev na dotyk Corelli. A to znamená, že ona príde. tu. Musíme ju zastaviť."
  
  
  Kelly sa zamračil. "Ako?"
  
  
  Myslel som, že o to na dlhú dobu. "Pozrite sa. Ako o tom? Hovoríme Tina na ňu hotel in Granada. Sme zanechať správu od Osoby. Nen hovorí, že on je dochádzky pre Sol y Nieve, a chce vedieť, kde sa s ňou stretol. Potom sme už len čakať, tu, kým ona hovory hotela. Sme zistiť, kto Hema chce hovoriť. A tento muž je Rico Corelli ."
  
  
  On sa pozeral z okna, čaká na Kelly odpoveď. "To znie dobre. Čo môžeme stratiť?"
  
  
  "Predpokladám, že ona hovory Farárom okamžite mu povedať, kto strieľať?"
  
  
  Kelly shrugged. "Ona zistí, že Farárom je mŕtvy, a potom kontakty Corelli. V každom prípade, sme sa dopredu."
  
  
  "Idem do čakárne zachytiť Elena Morales," povedal som. "Nechcem jej prechádzať sa v tu a nájsť telo. Ona by mohla mať varoval celý hotel."
  
  
  "Budem k tebe hneď, ako som sa mohla postarať o Bergsona žena."
  
  
  Opustili sme dvere odomknuté, a vyšiel do chodby. Nikto nás videl.
  
  
  * * *
  
  
  Obe Juana Rivera a Elena Morales sa pozrel na mňa, ako som vstúpil do lobby o niekoľko minút neskôr. Mohol som počuť hlasný smiech a výkriky z veselí nad všetkým lobby. Juana a Elena boli v strede hlučnom yahoo s Herr Hauptli, dve ego Nemci, ego Dane, a skupinu asi dvadsať ďalších lyžiarskych páry, každý.
  
  
  On pristúpil a prikývol na Juana a Elena. Medzi nimi, urobili miesto pre mňa. Herr Hauptli ma videl, pozdravil ma a zaviedol ma do skupiny.
  
  
  On usmial sa na ňu, mávol rukou, a oprel späť na lavičke medzi dievčatá, pozeral do horiaci oheň. To bolo bezpečné a neškodné, od zvuk streľby a pohľad na krv.
  
  
  Pán Hauptley zaobchádzať skupiny svojej viac vzrušujúce športové zážitky - bol amatérsky hunter, odborník rybár, veľmi úspešné jachtári, a veľký horolezec - a ona pripísal pár riadkov na večeru doručenia a obrátil ho. Juana s upozornením, aby ego z dohľadu.
  
  
  Ona by ani priznať, že to, ale vedel som, že ona bola čítanie z každého pohľad. Ostré koleno na rebrá mi povedal, že pochopila.
  
  
  FARÁROM JE MŔTVY. TINA JE ČLOVEKOM. CHVOST JELEŇA.
  
  
  Dal som v tej poslednej časti preto, že som nevedela, čo robiť s Elena Morales. Ak ona by bola vážne zaoberajú Barry Farárom, ona mohla vedieť - alebo uhádol, čo bol až. Inak, nebolo potrebné, aby jej do reči. Bella šukal ju do hotela, dajte jej vedieť o Farárom smrti. Cítil som, že ak Juana nemohol zvládnuť jej, mohol by som.
  
  
  Mitch Kelly sa objavil v obývacej izbe dverách s úsmevom všeobecne a mávali na známe param. Potom všimol si ma, pristúpil rýchlo, naklonil a povedal nízkym hlasom: "lobby. Rýchlo." Nikto iný nepočul. On vylisované moje rameno, dal Juana veľký bozk na líce a odišiel obývacia izba s apologetic nod na Herr Hauptli.
  
  
  On sa dotkol Juana je stehna a vstal, aby odišiel. Kelly sedel v prednej časti podlahy až k stropu, skla, okno v zadnej časti lobby, že prehliadol úpätí lyžiarskeho chodník. Bol pri pohľade na môj odraz v skle. Lobby bol úplne opustený.
  
  
  Hovoril v mojom uchu bez pohybu jeho pery , starý cop trik, požičal si od jeho cellmates.
  
  
  "Išla von, okolo hotel in Granada. Vyzerá to, že ona je položka pre Sol-i-Niev."
  
  
  "Keď chcela odísť?"
  
  
  "Dnes v noci. Nevieme kedy."
  
  
  "Je to zlá správa."
  
  
  Kelly prikývol.
  
  
  V odrazom sklo okna, videla, ako jeden zo zamestnancov odložil jeho telefón a chodiť cez lobby hale. O minútu neskôr, vyšiel znova. Elena Morales postupovali rýchlo a elegantne.
  
  
  Kelly nudged jej. Elena čele cieľavedome na schodoch. To znamenalo, že išla do svojej izby - izba zdieľala s Barry Farárom!
  
  
  Kelly a jej vymenili prekvapený pohľady. Jej, videl som Juana, pochádzajúce z obývacej izby s starosti, pohľad na jej tvár. Kelly ju zasiahla.
  
  
  "Udržať Juana v obývacej izbe. Pripojiť sa k nej. Pôjdem si Elena."
  
  
  "To je pravda."
  
  
  Čakal, kým Elena bola v polovici schodov pred začatím
  
  
  
  
  
  
  Typy prenos
  
  
  Text Na Preklad
  
  
  Zdrojový text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Preklad výsledky
  
  
  d potom zavrieť. Niečo sa stalo. Niekto mal ju varoval. Nemohol som prísť na to, kto a prečo. Napriek tomu, že bolo zrejmé, že išla do svojej izby.
  
  
  Tretie poschodie. Na konci chodby, okolo ohybu. Ona siahol do svojho vrecka pre svoje kľúče. Ale keď ona vytiahol ih a dotkol sa kľučky, dvere sa otvorili. Ona sa obrátil na skenovanie chodbe. On očakáva, že takýto krok, a prikrčil späť okolo rohu, z dohľadu.
  
  
  Ona nevidela mňa.
  
  
  Počul som, že dvere zavrieť za ňou.
  
  
  Presťahoval sa rýchlo dole chodbou a zastavil sa na ďalší deň. Spočiatku som nemohol počuť jej, pretože hrúbku trupu. Koberec zabrániť zvuky z príchod cez medzeru medzi dverami a rámom.
  
  
  Ale potom som si myslel, počul som hlasy, šepkanie vo vnútri. Jedno svetlo, prenikavý hlas-ženy-ju počul. Samozrejme, hlas Elena Morales. Ale ona hovoriť Hema?
  
  
  Nás Odin. Nikto. Samozrejme, ona používa telefón!
  
  
  Potom murmurings opäť zastavil, a ona bola už počuli. Som čakal na zvuk výmena prijímač na základňu, ale to uniklo. Potom sa otvorili dvere a creaked zatvorené. Skriňa? Chcela zdobiť ísť von?
  
  
  Kráčal rýchlo, na konci chodby a na balkón, ktorý je obklopený budovy na troch stranách. On prikrčil sa z dohľadu a crouched proti vonkajšej stene, čaká na Jeleň, aby vyšiel do chodby.
  
  
  Ale ona sa neukázal.
  
  
  Pozrel na svoje hodinky.
  
  
  Pätnásť minút.
  
  
  Začal späť dole do haly a zastavil sa pred ňou dvere, naťahovala jeho krku a uvedenie jeho uchu na obklad.
  
  
  Nič.
  
  
  Luger (plachetnica) vytiahol ju von a objal Ego na jeho hrudi ako on vystúpil a obrátil sa na rukoväť. Západku bola stále otvorená, a tak boli Kelly a mňa.
  
  
  On rýchlo vošiel dovnútra, oprel sa späť na stenu a podržaním Luger sa pred ním.
  
  
  Bolo tam nikto - nikto nažive.
  
  
  Parsons telo ležal presne tam, kde sme sa nebol nechal.
  
  
  Ale nikto iný v miestnosti.
  
  
  Kde bolo, Elena Morales?
  
  
  Pozrel na wc dvere, ale skrini bola príliš malá pre každého, kto sa schovať. A ešte...
  
  
  To bol slabý zvuk, a spočiatku sa mu nevedela, on by to počuli. Ale ako stál tam, sotva odvážne dýchať, jej ego ju počul znova. To bol nezameniteľný zvuk človek snaží zostať stále, ale pohybujú mierne. Pozrel na skriňu znova, ale zvuk bol pochádzajúcich z zlým smerom.
  
  
  Č. On prišiel kúpeľňa.
  
  
  Luger (plachetnica) schmatol ju pevne a šiel rovno do kúpeľne. To bol zatvorený.
  
  
  "Elena," povedal som jej ticho.
  
  
  Tam bol žiadna odpoveď.
  
  
  Niekto tam bol, a to nebolo Elena. Kde sa to ísť? Alebo ona bola tam s niekým iným?
  
  
  "Elena," povedal som, hlasnejšie tento čas.
  
  
  Nič.
  
  
  "Idem otvoriť dvere. Mám zbraň. Prísť, ruky nad hlavou, " som barked, stojaci na jednej strane ako deň.
  
  
  Nič.
  
  
  Som schmatol rukoväť deň, stále stojí stlačené proti podhľadov deň, a obrátil ho. Dvere sa otvorili a vyplávanie smerom dovnútra. Jej telo napätých. Náš služby.
  
  
  Cez otvorené trhliny, mohol vidieť kúpeľňa. Sergej bol na oheň. A tam, svetlo a čas, sat Tina Bergsona, vydesený na jadro.
  
  
  Presťahoval na pokrytie jej s luger. Potom ju videl ležiace v povodí s jej dodáva stanovené pre používanie. Podkožný, fľaša tekutý, vata.
  
  
  Ona sa pozeral na mňa so širokým oči.
  
  
  "Kde je Elena?" Ona bola položená ee, aj keď ona by boli vyzvaní sto ďalšie otázky miesto.
  
  
  Ona potriasol hlavou. "Nevidel som Elena. Len Barry ju videl. A on... on bol mŕtvy." Jej hlas klesla na šepot. Ona bola na pokraji mdloby.
  
  
  Šiel do kúpeľne a schmatol ju zhruba o koleno. Ona by mi, dýchanie ťažké.
  
  
  "Ona zabila ego?" jej hlas zašepkal v mojom uchu.
  
  
  Nechcel som povedať nič k nej. Ako by som mohol povedať jej, hej, že to bol Kelly a jej?
  
  
  "Prečo ste sa vrátiť do Sol-i-Niev?" Sl spýtal sa jej ticho.
  
  
  Jej oči sa obrátil na mňa. Stlačil ju a posadil sa na okraj vane. Jej sel je vedľa nej. Ona bola v držbe Luger na jej hrudi. Bola sly žena, a jej otec nemal jej veriť vôbec.
  
  
  "Vidieť... pozri..."
  
  
  "Barry Farárom," dodala som. "Zobraziť hmú na Corelli, tak on môže zabiť ego."
  
  
  Náš služby.
  
  
  Jej pery sa triasol, a oči sa jej vľavo dolu. "Áno," povedala zašepkal.
  
  
  "Si najal Barry Farárom zabiť Corelli," povedal som rozhodne. "Nemôžeš uprieť. Povedal nám, skôr..."
  
  
  "Nechcem poprieť to," povedala pevne. Jej tvár mala opäť svoju farbu. Môj pohľad skĺzol na injekčné ihly.
  
  
  "Motív?" Spýtal som sa jej. "Ste narkoman? To je všetko?"
  
  
  Ona shrugged jej ramená. "Som zmätený. Neviem, prečo som chcú ju zabiť, ego, okrem toho, že neznášam ego viac, než ktokoľvek iný na svete."
  
  
  "Ale on odmietne urobiť, sústruženie všetci zainteresovaní v drogovej siete," povedal som.
  
  
  Ona visel hlavou.
  
  
  "Prečo si sa vrátil?" Spýtal som sa znova.
  
  
  "Nájsť Barry," Tina povedal ticho. "Išiel som až na balkón, pozrel sa dovnútra a videl ho. Mŕtvych. Jej, zapísaná..."
  
  
  Jej pozeral cez rameno. Samozrejme! Balkón! Toto je th
  
  
  
  
  
  
  Typy prenos
  
  
  Text Na Preklad
  
  
  Zdrojový text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Preklad výsledky
  
  
  ako Elena doľava cez miestnosti bez toho, aby videl jej. Keď Elena nájsť Barry mŕtvy, ona bola na smrť vydesený a bežal preč. Ona jednoducho otvoril francúzske dvere, vyšiel na balkón, a ponáhľali preč. Potom, hneď po tom, Tina išiel do zadnej cesty, aby spĺňali Barry v egu, izba - možno, že boli obaja plánujú stretnúť - a našla Barry mŕtvych. Jej potreba drogy dostal lepšie jej a išla do kúpeľne lepšie, rovnako ako ona.
  
  
  "Išiel som a zistil, že bol zastrelený na. Najprv som myslel, že Elena by zabili jej ego. Ale možno Corelli zistil, že Barry bol ego buster. Možno Corelli vedel, že som bol..." Jej oči sa naplnili slzami. "Som strach, Nick!"
  
  
  To šokovaný jej. "Musíte ma na Corelli, Tina. Toto je jediný prípad reumatizmu. Príliš veľa ľudí sa snažil zastaviť nás od získania tohto zoznamu mien. Príliš veľa. Je len na vás, teraz, Tina."
  
  
  Ona zbledol. "On zistíte, Nick! On si myslíte, že som najal niekoho zabiť ego! Nemôžete sa mi to. Máte, aby mi dovolila ísť!"
  
  
  "To, čo chceme, Tina?" "Si jediný, s reumatizmus. Užívate mi ho otvorene teraz. Len mi ukáž svoje ego, a..."
  
  
  "On nerozoznajú! ona vykríkla. "On bude poprieť svoju identitu."
  
  
  "Tina..."
  
  
  Natiahla sa pre injekčné ihly. On uhádol, čo bude robiť ako náhle obrátil na ramene. Stisol jej ako luger proti mäkké časti jej krku. "Nie, nie, Tina! Nie ihly. Iste, môžete si byť v poriadku na pár minút, ale vždy budete musieť prísť späť do reality."
  
  
  "Nick!" ona zavzlykala, stále držte ihly.
  
  
  Luger dal si ho do vrecka a dosiahol pre ihly. Jej tvár sa zmenila takmer okamžite. Že pokojné, krásne masky premenil jej do tvári hellcat - oči, blikajúce, zuby bared, pery rozišli v zviera snarl.
  
  
  Ihla sa potopil do môjho predlaktia, ako som mohol obhajovať sám od horúčkovité lomka.
  
  
  Ona sa zasmial, nízky, mirthless žiaľu.
  
  
  Jej, cítil všetko, čo cezo mňa. Jej, sa cítil ako loptu poter.
  
  
  Viedla ma do vedľajšej miestnosti a potom tlačil ma na stoličku.
  
  
  "Trochu mix naše vlastné, Nick," ona by sa povedať, že satanic úsmev jej. "Ste si zostať tam ako dobrý malý chlapec. Chystám sa odísť tu."
  
  
  Nie, Tina! Snažil som sa to povedať, ale to nefungovalo.
  
  
  Zdalo sa, že sa pohybujú v zrýchlenom tempe-sto snímok za sekundu, beh cez francúzske okno na balkón. Potom bolo ticho.
  
  
  Po pár storočí na to, počul som, že niekto klope na dvere. To bolo Kelly.
  
  
  "Nick! Ste tam? Nick?"
  
  
  Jej ústa sa otvorili. Aspoň sa presunie. Ale ja som nemala hlas. Si detskou mozgovou obrnou?
  
  
  Dvere letel otvoriť a Kelly vyrazil do izby, pištole vyhotovený. On len tam tak stál a pozeral sa na mňa s prekvapením.
  
  
  "Hej, Nick!"
  
  
  Jej pery nepohne. Bol trpí detskou mozgovou obrnou. Jej, reptali.
  
  
  Kelly sa pozrel okolo, zapísanej v kúpeľni, a pocítil injekčné ihly. Okamžite, ako sa vrátil späť ku mne, udrel ma cez tvár, zdvihol ma z mojej stoličky, a ťahal ma do kúpeľne. On strčil som hlavu pod sprchou a studenej vody hit môjho krku.
  
  
  Kelly je so mnou hovoril, keď pracoval.
  
  
  "Je to niečo nové. Sme zásob to. Klope vám, takže nie je možné presunúť, ale môžete vidieť všetko, čo sa deje. Dočasné detskej obrne. Pochádza z kurari, tiež známy ako urari, urari, uurali, vurali. a woorara. Ale to bola skrátená s niečím iným. Nepýtajte sa ma čo. Vzorce vždy zmiznú hneď ako sa dostaneme ih ."
  
  
  Čoskoro ju oživil.
  
  
  "Rýchlo!" Povedal som jej. "Toto je Tina. Ona išiel dolu Granada stretnúť Barry Farárom, a našiel svoje telo tu. Ona je na jej cestu von teraz. Ona si myslí, že ego zabil Corelli. Ak ona uniká teraz, ona môže zabiť ego neskôr."
  
  
  Kelly prasklo. "Prišiel som sem, aby vás našli. Tina bola dole v hale, takže scény!"
  
  
  "KTO?" Spýtal som sa netrpezlivo.
  
  
  "Tina Bergsona".
  
  
  "Tina!"
  
  
  "Absolútne fantastický. Ale teraz je preč."
  
  
  "Preč? Ale...?"
  
  
  "Ona bola v hale, ale odišla," Kelly mi povedal, ako sme bežali cez izby a na konci chodby. Ako sme začali dole po schodoch, som videl zástupy ľudí, v hale. Všetci pozerajú na parkovisku.
  
  
  Juana ju videl, a obrátil sa rýchlo a čakali na nás.
  
  
  "Čo to je?"
  
  
  "Ona je v červenom Jaguar," Juana povedal, ukazujúc na zaparkované autá. Jej, ja som videl svetlomety prísť v jednom z nich, všetko okolo nich. Sergej rez cez tmu a svieti na zasnežené mountainside, kde cesty obrátil od Prado Llano a viedlo k hlavnej diaľnice.
  
  
  "Urobila veľkú scénu," Juana povedal rýchlo. "Bolo to veľmi dramatické."
  
  
  "Je príliš krutý," Kelly povedal sucho.
  
  
  "Poviete mi, čo urobila?" Spýtal som sa netrpezlivo.
  
  
  "Ona prišla sem už viac ako desať minút pred, zdvihol pekla a spýtal sa Mario Speranza!"
  
  
  "Kto je Mario Speranza?" Spýtal som sa jej.
  
  
  Kelly zatriasol hlavou. "Keď mi bolo povedané, že Señor Speranza nebol tu, ona takmer išiel do hystérii, priamo tu v hale."
  
  
  Mohol by som vidieť ju
  
  
  
  
  Typy prenos
  
  
  Text Na Preklad
  
  
  Zdrojový text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Preklad výsledky
  
  
  Jaguar začali pohybovať. Tina blond vlasy fluttered za ňou.
  
  
  "Je nútený každý z nás opustiť halu na úteku," Juana vysvetlil.
  
  
  "A potom sa okamžite padol, a desk clerk museli oživiť ju," Kelly je uzavretá. "Sledoval som vás."
  
  
  On sa zamračil, myslenie rýchlo. "Je to výkon-scény sú tu dole. Čo to je, neviem. Ale musím ju zastaviť."
  
  
  "Vlastne," Kelly povedal. "Čo budeme robiť?"
  
  
  "Pozrite sa na toto Mario Speranza," Kelly povedal jej. "Som asi neexistujú. Pôjdem si Tina!"
  
  
  Jej panciera robil jeho cestu cez dav k otáčavé dvere a objavila tam Pán Hauptley a jeho ego tím sycophants. On vlnitou a odvrátil.
  
  
  Bola zima v Renault. Začalo sa to až celkom dobre. Odišiel na ceste a pošmykol dvakrát, než sa dostal ju pod kontrolu. Boli tam ľad škvrny na ceste, rovnako ako dve noci pred.
  
  
  Cesta zostúpil a obrátil sa rovno. Červená Jaguar nemohol vidieť ju vôbec, ale spomenul si, že cesta sa obrátil rovno a potom začal odbočte vľavo na dlhú, širokú podkovy znamenie, že by na okraji barranca.
  
  
  Obrátil som sa na motor, pretože som nechcel stratiť zo zreteľa Kanvica.
  
  
  Mohol som vidieť okraj cesty v mojom svetlomety, a ja som omylom klikol na šikanovanie tlačidlo skontrolovať ťahať. Bol som oslobodený cítiť napätie v obväzoch.
  
  
  Jej Renault swerved okolo ohybu a videl Tina Bergsona je červený Jaguar polovici širokú horseshoe bend. Ona bola jazdy pomaly, ale potom vyzdvihnúť rýchlosť, keď som zbadal, príliš.
  
  
  Auto sa zdalo, že skok vpred v tme, svetlo odrážajúce po ceste tak, ako keby boli lezenie v oblakoch. A potom - nemohol uveriť tomu, čo mu bolo vidieť-Jaguar udrel do banky, takmer biť skalné steny.
  
  
  Otočiť, Tina! Som zakričal nedobrovoľne. "Zmeniť!"
  
  
  Či ona alebo nie, neviem, ale ďalšia vec, ktorú som videl, bol Jaguar, položka nie je na shallows, ale na vonkajšom okraji cesty. "Tina!"
  
  
  To bolo stratené plakať.
  
  
  Jaguar naberá rýchlosť a ide cez okraj, ako keby ega sa naučili robiť veľmi plytké swan dive v mláku.
  
  
  Reflektory chytil zubaté sľudy bridlice nižšie, škvrny snehu pritlačí bridlice a svieti spleti osvetlenie a odrazy v snehu, potom auto pochovaný sám v skalách, odrazil, valcované viac a viac, reflektory krúžil ako větrník v noci a havaroval s pád do kusu ostré skaly na úpätí barranca.
  
  
  Tam bol chvíľu ticho.
  
  
  Potom, silný záblesk plameňa výstrel do neba, a hlasný výbuch zaburácal vo vzduchu. Dym billowed mimmo oranžové plamene, ostré, udúša čierny dym.
  
  
  Oheň stúpala, potom spadol späť na vrak skomolené Jaguar a začali pomaly jesť preč na kov. Potom dymu rose sa pomaly, oheň tanec okolo okrajov červená oceľ, číre sklo, a farebné plastové.
  
  
  Otrasená, išiel opatrne pozdĺž diaľnice, kým sa dostal na miesto, kde červená Jaguar prešli cez okraj. On sa pozrel dolu. Všetko, čo som mohol vidieť, bol trhlín v horninách nakrájame na ramene, na okraji vozovky.
  
  
  Renault zaparkovali, vytiahol kľúč a vyšiel okolo vozidla. Bola zima na diaľnici. On išiel na okraj cesty, kde Jaguar prešli cez skaly. Stál tam, pri pohľade na vytlačil skaly, a nasledoval spálené black line v bridlice nižšie, kde sa jasne červený oheň zachrapčala cez pozostatky Tina Bergsona a červené Jaguar .
  
  
  V priebehu niekoľkých sekúnd, prvý hotelových hostí vytiahol do Fiat auto zaparkované, a pripojil sa mi na okraji vozovky. Ogling.
  
  
  A potom iní prišli.
  
  
  A viac.
  
  
  Vzrušenie o zamestnanie.
  
  
  Cítila som sa zle.
  
  
  Potom som šiel skalnatého svahu, pomocou vrecku flash, a prešli spálené časti rock, kde červený Kolík mal prvý zasiahnutý, a nakoniec dosiahnuté oblasti vedľa auta sám.
  
  
  Ale plamene boli devouring vrak, a to bolo nemožné prístup, bez toho by sa spálili.
  
  
  Stál s jeho ruky na temeno hlavy, čaká.
  
  
  Požiaru truck screeched na ceste a čoskoro veľký hasič v ski bunda a účtovná prenosný hasiaci prístroj sa zrútil dole po svahu a začal striekanie horiacich trosiek.
  
  
  On otriasla.
  
  
  Hasič stál, pri pohľade na spálené v troskách. Občianskej Stráže pripojil ho a urobil baterka na vypálenými auto. Lúč svetla bol silnejší ako ja.
  
  
  Lizzie prišiel k nej.
  
  
  Videl som ho potom.
  
  
  Bolo spálené telo na prednom sedadle. To, čo zostalo z neho bola čierna a tlejúci.
  
  
  Tina.
  
  
  Všetko, čo je vľavo zlaté dievča so zlatými pokožky.
  
  
  Jej, odvrátil, chorých.
  
  
  Ona musí klesli na skale vedľa trosiek a vrhol sa do krajiny oduševnený funk. Niekto bol triasť ruky a moja ruka a rameno. Uvedomila som si, že hlas bol hovoril, aby ma na chvíľu.
  
  
  Svoju nevôľu.
  
  
  "Prezývku."
  
  
  To bolo Kelly.
  
  
  "Ona je mŕtva," Kelly povedal. "Sakra vec."
  
  
  "Myslím si, že ona sa len cítil, ako by to bolo viac a hej, lepšie bežať." On si povzdychol. "Vedela Rico by Corelli
  
  
  
  
  
  
  Typy prenos
  
  
  Text Na Preklad
  
  
  Zdrojový text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Preklad výsledky
  
  
  jej zvyšok svojho života."
  
  
  "Ale Corelli ani nevedela!"
  
  
  "On si zistiť. To je dôvod, prečo odišiel, " povedal som. Hlasovacie, ako som pochopil to.
  
  
  "Overil som si, že meno, Nick."
  
  
  Pozrel sa hore a zamračil. Nerozumel som, čo myslel.
  
  
  "Mario Speranza nie je registrovaný v hoteli."
  
  
  Sedel som a myslela si o nej. "Ale to je názov dala úradník."
  
  
  On prikývol. "Klára hovorí, že mu to povedal. Klára hovorí, že je, keď vyšla cez lebku."
  
  
  On sa pozeral na trosky pod nami. "Hovoríš, že Rico Corelli nikdy nebolo v Sol y Nieve vôbec?"
  
  
  "Ja som povedal, že on rozhodne nebol tu, alebo kdekoľvek inde na Sol y Nieve Hotel-v posledný mesiac alebo tak. Ak ego meno na obálke je Mario Speranza."
  
  
  "Ale potom..."
  
  
  "Nevidíte, že? Možno vedel o Tina. Možno vedel, že ona by najal hitman zabiť ego."
  
  
  Jej zatriasol hlavou, aby sa uvoľnil až. "A to všetko táranie o stretnutie bol len falošný smrti Tina Bergsona?"
  
  
  "Vôbec nie. Môžem povedať, že Rico Corelli musí byť známe o Tina Bergsona a Barry Farárom. A on len nemal prísť do strediska na všetkých. Každý si myslel, že tu - hitman najatý dav, vrah najatý Tina-a nás, pretože sme boli stretnúť Corelli. Každý bol tu okrem Corelli! "
  
  
  "Potom kde je syn mrcha?"
  
  
  Kelly shrugged. "Myslím, že by sme lepší signál Hawke a začať znova."
  
  
  Dostali sme sa až hore na kopec, ale nemohol som sa nechať moje ego sám.
  
  
  Potom sa obrátil a pozrel sa späť na trosky.
  
  
  "Prečo ona tam ísť?"
  
  
  Kelly zatriasol hlavou. "Ona bola krásna žena, Nick. Krásne ženy robiť hlúpe veci. Ona musí mať miloval Corelli. A nenávidel som, ego, príliš."
  
  
  "Alebo miloval peniaze," povedal som.
  
  
  "Si nemyslím, že toľko o ľuďoch, myslíte si, Nick?" Kelly si povzdychol.
  
  
  "Mal by som mať? Robiť vďačím jej, naozaj?" Jej hlas sa upokojila. "Myslím si, že ona sa rozhodla, že to bol lepší spôsob, ako beží cez všetky vonkajší bazén, snaží sa dostať preč z Rico Corelli je zaplatená zbraň."
  
  
  "Ona si nikdy neviete, kedy sa mu to bude ju zasiahla," Kelly povedal vecne.
  
  
  "Zaujímalo by ma, kde to, že bastard je teraz?" Jej, myslel si, že polovica nahlas.
  
  
  Pätnásť
  
  
  Druhý deň ráno, sme boli prvýkrát na raňajky. Napriek Juana je žiarivý vzhľad, bola duchovne depresii. Jej vysvetlenie bolo, že sme boli schopní dokončiť úlohu.
  
  
  Sme jedli kontinentálne raňajky a posadil sa do jasného slnečného svetla. Navrhol som, že sme lyžovať ráno pred odchodom do Španielska, ale ona námietky.
  
  
  "Ja len chcem zbaliť veci."
  
  
  On prikývol jej. "Pôjdem do Veleta a urobiť pár beží."
  
  
  Ona prikývla, jej myseľ inde.
  
  
  "Cent?"
  
  
  Nechcela odpovedať.
  
  
  "Dva halierov?"
  
  
  "Čo je to?"
  
  
  "Splniť vaše myšlienky. Čo sa stalo?"
  
  
  "Myslím, že on si myslel, o plytvanie ľudského života. Tina Bergsona. Barry Farárom. Mosquito. Najprv vziať do Rico Corelli. A aj Elena Morales - všade tam, kde potrebujeme ju."
  
  
  On sa natiahol a zobral ju za ruku. "To je spôsob, akým svet funguje."
  
  
  "To nie je dobrý svet."
  
  
  "Niekto sľúbiť, čo to bolo?"
  
  
  Ona potriasol hlavou smutne.
  
  
  Som zaplatil účet a doľava.
  
  
  Bolo to cool, ale Velet je stále veľmi tichý. Slnko bolo jasne žiariace. Povrch trate bol dobre pokrytý prášok. On si ju vzal von, používajú ďalekohľady, a preskúmať svahu. Ako som vysvetlil skôr, boli tam dva zjazdy z hornej časti Veleta.
  
  
  Tento čas sa rozhodlo, aby sa dlhodobom horizonte, ten, ktorý rozvetveným mimo naľavo, keď ste išli dole. Bol som len uvedenie späť do jeho kože prípade, keď niekto vyliezol cez skaly na prelome lanovky a prišiel až ku mne.
  
  
  Bol to Pán Hauptli, a tento čas, on bol sám.
  
  
  On vlnitou na ňu. "Dobré ráno, Pán Hauptli."
  
  
  Usmial sa. "Dobré ráno, Pán Peabody."
  
  
  "Vynechal som si včera, alebo keď sme išli lyžovanie spolu."
  
  
  "Tam je nepochybne tlak z firiem,"povedal..
  
  
  "Áno," povedal som, že mu rýchly pohľad. Ale on sa odvrátil pozrieť sa dole na svahu.
  
  
  "Kde je váš obľúbený žena?"
  
  
  "Obalu".
  
  
  "Potom odchádzaš?"
  
  
  On prikývol jej.
  
  
  "Je príliš zlé. Počasie bolo tak pekne."
  
  
  "Skutočne je."
  
  
  Usmial sa a ukázal na rímsu rock v hornej časti trate. Som k nemu, ako on suchý zips jeho kopačky tesne a začal si trieť modrá vosk na svoje lyže.
  
  
  "Kde sú vaši priatelia?" Pýtala som sa, posadil sa vedľa neho. Čo to sakra, ja som nemal nič iné na práci v okamihu.
  
  
  "Sú v hoteli," usmial sa. "Vyzerá to, že neboli príliš túži, aby sa so mnou dnes. Bolo to neskoro v noci na Esqui Bar, a oni mali lumumbas lietanie po ušiach."
  
  
  "Ste zvyčajne neoddeliteľné."
  
  
  "Tak to je s peniazmi. Priťahujú ako magnet." Usmial sa opäť vzdušnou nohy na rohoch jeho ego oči hlboké a tieňovaný.
  
  
  "Ste cynický, Herr Hauptli."
  
  
  "Som realistický, Herr Peabody."
  
  
  On zdvihol prvý lyžiarsky a začal starostlivo použitie vosk na tetivu. Bol starostlivý a metodického pracovníka, čo sa dalo očakávať od dobrá nemčina.
  
  
  "Fraulein Peabody pripomína mi niekto blízko mňa," povedal po chvíli.
  
  
  "Samozrejme, že?"
  
  
  "Viete, ja som mal dcéru." On sa pozrel hore. "Samozrejme, že ste nevedeli. Ospravedlňujem sa." Pokračoval vo svojom vosk
  
  
  
  
  
  
  
  Typy prenos
  
  
  Text Na Preklad
  
  
  Zdrojový text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Preklad výsledky
  
  
  ing. "Ona bola najkrajšie dievča."
  
  
  "Bol tam, Herr Hauptli?"
  
  
  On ignoroval som zásahu. "Hej, ona bola devätnásť a šiel na univerzitu," pokračoval. "Moja žena - matka-zomrel, keď bola malá päť-rok-stará dievča. Obávam sa, že nikdy som nebol schopný dať jej všetky správne usmernenie v vyrastal. Rozumiete?" Ego je zdvihol oči a stretol bane.
  
  
  "Nikdy som nebol otec, takže nemôžem vedieť, že Herr Hauptli."
  
  
  "Úprimný reuma". On si povzdychol. "Či to bol rodičovskej nedbanlivosti alebo neopodstatnené odpadu hmotných statkov smerom k nej , keď odišla na univerzitu, stratili sme dotyk."
  
  
  "Je to deje v týchto dňoch."
  
  
  "V jej prípade, najhoršie sa stalo. Jej spoločníkmi boli veľmi závislý na drogách." Pozrel sa na mňa znova. "A skončila sa angažovať v tejto skupine do bodu, kedy som nemohol zvládnuť to." Pokračoval voskovanie. "Ona je závislých od heroínu."
  
  
  On sa pozeral na Hauptley.
  
  
  "Rok po zvyknúť na to, že zomrela predávkovania." Hľadal sa pri Vega Granada. "Nezávislé riadenie".
  
  
  "Ospravedlňujem sa," povedal som.
  
  
  "Neexistuje žiadny bod v strácaš čas tak neskoro," Hauptley povedal, jeho hlas agresívne v porovnaní s jeho normálne príjemný hlas.
  
  
  "Ospravedlňujem sa za tento odpad ľudského života," ja som povedal: myslenie o tom, čo Juana povedala na raňajky.
  
  
  On shrugged. "Tak, som na vine ja. Jej obchádzať jej otec je zodpovednosť. Stal blízkosti iných žien - nie len jeden, ale mnoho-a zanedbávané jeho dcéra." Myslel si, že na chvíľu. "A ona vydržal moje opovrhnutie, reagoval tak, ako najlepšie mohla. Odmietaním sám, rovnako ako on odmietol ju."
  
  
  "To nie je to, čo psychológ môžete povedať," povedala som opatrne. "Väčšinu je nebezpečná hra."
  
  
  "Nechcel som stretnúť len ženy. Jej robil tejto oblasti podnikania."
  
  
  "Každý človek by mal mať povolanie," povedal som.
  
  
  "Ale nie ten, ktorý som mal."
  
  
  Sledoval som ho, vedel, že to, čo sa chystá povedať.
  
  
  "Drog riešenie," povedal s trpký úsmev. "áno. Bola asi drugged s heroínom, že moje jediné dieťa používa zabiť seba. Ako sa to vzťahovať na vaše morálka, Herr Peabody?"
  
  
  Jej, potriasol hlavou.
  
  
  "To nejde aj s baňa. Začal som analýze jej podnikania, ktorý som vždy bol. Začal som premýšľať o ego vplyv na ľudstvo. Nechcel som, ako to, čo som videl."
  
  
  On si vybral iný lyžiarske a začal vosk to.
  
  
  "Ja som sa rozhodol, že je čas ísť von obchodu a štart, ktorým sa ustanovujú moje zlo rokov."
  
  
  Jej nemohol povedať nič. Čaká na ňu.
  
  
  "Povedali mi, čo by sa stalo, keby som odišiel organizácie. Bude ma hľadať na koncoch sveta. A zabiť." Usmial sa ruefully. "Pochopili ste, že?"
  
  
  "Áno, Signor Corelli."
  
  
  "Enrico Corelli," povedal s pol-úsmev. "Rico Corelli, a vy ste Carter. Ja som povedal, že Nick Carter je najlepšie."
  
  
  On prikývol jej. "Zvyčajne. Nie vždy. Ale zvyčajne."
  
  
  "Hovorím vám, to bolo administratívne problém od samého začiatku. Jednoduché stretnutie, nie? Stretnúť sa v snehu,-vysporiadať sa so snehom! "Smial sa, ukazuje svoje silné zuby. "Vtip, Pán Carter! Vtip."
  
  
  "Áno," povedal som.
  
  
  "Vyzeralo to dosť jednoduché. Nechám Korzika na Lysistrata a stretnutie s vami v Sierra Nevada."
  
  
  "Samozrejme."
  
  
  "Boli tam problémy od samého začiatku. V Capo zistil o môj plán. Niekto blízko mňa to uhádol. Alebo počul to. Gangstri sa rozhodlo podpísať mňa."
  
  
  "Komar".
  
  
  "áno. Aby sa zabránilo takejto ranu, ona bola presvedčená o jej starý kolega Basillio Di Vanessi maľovať mi na jachte. A veľmi pekné dievča, on bol spí s išla s ním, aby charakterizácie reálne."
  
  
  "Si formoval svoje vlastné človek?" Povedal som ticho.
  
  
  "Neviem, či štrajk bude úspešný," Corelli povedal. "V podstate som urobil to, čo ste povedať, že som urobil. Ale jej naozaj nemyslel, že Komára by sa liečiť. Dúfal som, že stretnutie medzi Basilio, a vy by ste odísť bez závesu, a že skutočné stretnutie medzi tebou a mnou by mohli byť usporiadané. "
  
  
  On si povzdychol.
  
  
  "Ale to nie je všetko. Tesne predtým, než som odišiel môj jachty v centre mesta Valencia, zistil som, že moje krásne švédske slávik bol pustila sa zbaviť ma!"
  
  
  "Tina Bergsona?"
  
  
  "áno. Ona chce, aby jej mŕtvym. Podpísala zmluvu so mnou sama." Corelli usmial sardonically.
  
  
  "Bol tam dôvod?"
  
  
  "Bol som len zvedavý, ako vám boli, Pán Carter. Mali by ste pochopiť, Tina trochu jasnejšie."
  
  
  Pochopil jej dokonale, ale nechcel povedať nič.
  
  
  "Ona je nymfomanka, Pán Carter. Nemyslím si, že je to prekvapivé, aby vás. Ale možno aj preto sa stala takáto Freudovský symbol je rovnako zaujímavé, ako skutočnosť, že jeho posadnutosť."
  
  
  Pozrel sa na neho zvedavo.
  
  
  "V pätnástich, bola znásilnená tým, švédsky farmhand. Ona otehotnela. Na potrat bol úspešný, ale sepsis vyvinuté. Keď som mal pätnásť, mal som hysterektómia. Tento holé, krásne, inteligentné stvorenia sa stal posadnutý ničí ju. ženskosti, s jeho neschopnosť byť matkou. Pretože ona nie je žena na nás, ale človek na nás, ona sa stalo to, čo ona by sa mala stať-superman! S touto krásou a to inteligencia-uisťujem vás, jej inteligencia je obmedzený
  
  
  
  
  
  
  Typy prenos
  
  
  Text Na Preklad
  
  
  Zdrojový text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Preklad výsledky
  
  
  Ess, Pán Carter! "ona sa rozhodla, že ona by sa cez malé ríše, ktorý bol majster."
  
  
  "Drog siete," povedal som.
  
  
  "Absolútne fantastický. Teraz hovorím o jej ambície po rozhodol som sa zlomiť reťaze a odhaliť jej najhlbšie tajomstvá Spojené Štáty Ministerstvo Drog Výkon."
  
  
  On prikývol jej. "A to bol dôvod, prečo ona najal Farárom vás zabiť!"
  
  
  "Toto je skutočnosť. Našťastie, ja vykladať svoj prvý šokovaná reakcia na moje rozhodnutie demontovať reťaz ako podozrivé a uchovávajú sa moje oči otvorené. Hoci ona sľúbil mi, že ona by zostať lojálni ku mne a sprevádzať ma do Ameriky, jej odhad bol, že ležala na Ňom. Obrátil som sa na jej telefón - naša vila na Korzike je veľký, a všetci okolo nás je veľa slobody - a konečne počula, ako sa dohodneme s Barry Farárom v Malage.
  
  
  "Najzaujímavejšie".
  
  
  "Mojím ďalším krokom bolo poslať moje vlastné špehovať Farárom. Myslím si, mimochodom, že nájdete Farárom v Interpolu súbory ako Daniel Tussaud, neskoré francúzsky podzemí. On bol ten-rok-starý dieťa počas druhej Svetovej Vojny. Dva a vyrastal na špión a zabiť."
  
  
  "On je mŕtvy teraz."
  
  
  "Mám podozrenie toľko." Corelli shrugged. "Počul som o vás opúšťa disco s priateľom vy z Malagy."
  
  
  Usmial sa na ňu. "Nie moc, uniká vám."
  
  
  "To je dosť," Corelli povzdychol si. "Dobre, Elena Morales udržiavať úzke očné na Farárom, prenájom em vyzdvihnúť ju na barre v Torremolinos. A bola to ona, kto ma varovala, že sa povedať, že prišiel, aby Sol-i-Niev, aby ma nájsť a zabiť ma. To je dôvod, prečo on nebol stretnutie s vami v Velet."
  
  
  "Som odôvodnené, že."
  
  
  Corelli prikývol. Bol urobil s jeho lyže. "Dúfal som, že možno Tina mohol byť zabitý na Lysistratus' yacht v prípade, že niečo sa tam stalo, ale ako viete, ona unikol vážne zranenie. Na Capos mal v pláne realizácie dobre, hoci. To znamenalo, že som musel dávať pozor na počasie tak, že nič by sa nestalo. Nie len Capo vrah, ale aj pre Tina vrah na prenájom! Komár. A pastora. Tak som len stahl herr Hauptli, prenájom pár nezamestnaných aktérov v centre mesta Valencia, hrať úlohu moje mal sycophants."
  
  
  Jej smial. "Ste veľmi vynaliezavý muž, Pán Corelli."
  
  
  "Som žil dlhý život, pretože môj vynaliezavosť vo veľmi nebezpečné povolanie." On sa zamračil. "Nie je povolanie. To defiles veľmi význam povolania. Vo veľmi nebezpečné raketa. To je dobré slovo. Vážne. Byt. Unromantic. Rocket".
  
  
  On prikývol jej.
  
  
  "Sledoval som si v úžase pre docela nejaký čas." Corelli usmial sa. "Vedel som hneď, že ste zabili Komára. A ja som predpovedal, by ste zabiť Farárom, príliš. Tina smrti prišiel ako prekvapenie pre mňa. Nemyslím si, že spáchala samovraždu, ako sa hovorí v Prado Llano. Ale myslím, že ona musí stratili kontrolu, že sa auto po dosť možno zistenie, že Farárom bol mŕtvy, a premýšľal som vedel, že všetko, čo o nej a mohol by ju zabiť."
  
  
  Jej, povedal: "V tomto prípade, rozhodla sa utiecť, než ste vedel, že ona bola tu."
  
  
  "Presne tak."
  
  
  "Ona je mŕtva. Voliť a všetko, čo s ňou súvisí."
  
  
  Corelli prikývol. On sa sprísnili lyžiarske svorky, ktorá je upravená jeho topánky a dať svorky na. Postavil sa a sklonil kolená.
  
  
  Začal sa obliecť.
  
  
  "Chceš jazdiť so mnou?"
  
  
  "Krásne."
  
  
  On usmial sa. "Pred tým, Nick, chce vás mať túto."
  
  
  On sa pozrel dolu. Bol drží obálku. Tam bol vydutie na nen. Otvoril obálku a uvidela známe - hľadá roll mikrofilm.
  
  
  "To je práve to, čo si myslíte. Mená. Miesta. Dátumy. Všetko. Celú cestu z Turecka cez Sicílii a Riviére do Mexika. Môžete si ujsť naše veci, náš človek, ak budete postupovať podľa skutočnosti. Chcem tento reťazec zničené, takže nie je možné ich dať opäť dokopy. Bella Beatrice ."
  
  
  Beatrice. Ego dcéra. A nie je to Dante ' s obrazom ženskosti?
  
  
  "Všetky práva, Corelli," povedal som.
  
  
  On udrel ma na chrbát. "Poďme!"
  
  
  * * *
  
  
  Začal pomaly prechádzať proti drop-line, potom prešiel svahu a pretekal nadol zapnite spustiť. Potom obrátil sa späť do krásne Christie a išiel okolo hromady skál.
  
  
  Čítacie prístroje na mikrofilmy to dal do vnútorného vrecka jeho lyžiarska bunda a bežal po ňom. Snehu bolo tak akurát. Mohol som cítiť moje lyže hryzenie do prášok s pekným skákacie bounce.
  
  
  Corelli bol podo mnou sa presťahoval pozdĺž krivky skaly. Absolvoval niekoľko závitov, vstúpil Wedeln, a potom sa obrátil na veľmi širokú traverz spolu jemné zákruta.
  
  
  Sledoval som ho, pričom o niekoľko otáčok a triasol mimo krivky môjho tela. Na konci pretekov, otvorte o traverzy, ona bola videná treťou lyžiar na alternatívnu trasu.
  
  
  Na svahoch boli také, že striedavý sekcie pretínajú v určitých intervaloch, niečo ako dva vodiče, ktoré boli voľne skrútené v niektorých miestach.
  
  
  Bol to mladý muž v hnedá bunda. Vyzeral ako teenager, alebo aspoň mal, že hrubá, štíhla stavať. Bez ohľadu na jeho vek, bol vynikajúci lyžiar. Ego lyže kopal do snehu, a bol majstrom v zákrutách a drifting.
  
  
  
  
  
  Typy prenos
  
  
  Text Na Preklad
  
  
  Zdrojový text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Preklad výsledky
  
  
  vlastné kilometrov.
  
  
  Na časti svahu, kde sa dve skladby zblížil, mladý lyžiar narazil do jeho boku a pomaly zostúpil v sérii ploché prechádza. Keď sa dostal Corelli, zmizol z pohľadu smerom na skalnatý hrebeň, že oddelené dvoma cestami.
  
  
  "Je to krásny izba," povedal som.
  
  
  On prikývol.
  
  
  "Keď sa dostanete do Štátov, budem vás Alta a Osika. Budete milovať!"
  
  
  Smial sa. "Vidím, že vás o to!"
  
  
  "Dobré riešenie," povedal som. "Pustite sa do toho. Budem vás sledovať na ďalšiu zastaviť."
  
  
  On sa usmial a začal prechádzky.
  
  
  Jej prišiel o niekoľko okamihov neskôr, potom jeho. Moje právo lyžiarske bol trochu zaostáva, a ja som sa snažil upraviť svoj postoj, pre lepšie sústo.
  
  
  On nasledoval prudší pokles, spomaľuje s pluh, pretože most medzi dvoma rock východov bol príliš úzky pre elegantný manévrovanie, a potom vyšiel do širokého zúčtovania, obklopený snehu a ľadu, ktorý teraz vyzeral ako piknik oblasti pre všetkých lyžiarov. Corelli ju videl na druhom konci.
  
  
  Začal dole po schodoch, po Corelli na ľavej strane, a to bolo, keď chlapec ju videl znova.
  
  
  On šiel dole rýchlejšie ako nás dvoch v striedať beh a bol teraz blíži k priesečníku dvoch skladieb v spodnej časti široká, šikmé oblasti.
  
  
  Zastavil sa na chvíľu, buchnutie do snehu na hokej zastaviť, a len tam tak stál. Prášok bol dobrý. Sneh pod zdalo pevné. Nepáčilo sa mi uhol zorného poľa. Myslím, že to bol strmý a takmer ploché, ale tam bola konkávne svahu v hornej, že som sa celkom páči.
  
  
  Stále, Corelli nemal problém dostať sa na to, v polovici. Bol jazdy na mojej ľavej strane, hneď za mnou, a keď som sa pozeral na neho, on išiel do búrky a vrátila z pravého na ľavé. Za ním, videl mladý muž, na inej rasy, blíži ridge rock, ktorý oddelené nám v živote z ego.
  
  
  Bol som len o vytiahnuť, keď som chytil varovanie flash mimo kútiku môjho oka. Pozrel sa znovu, šilhající proti jasné slnko. Si moje oči hrať triky na mňa? Nie!
  
  
  Chlap držal niečo v jeho pravej ruke, a s jeho ľavej ruke bol zvieranie obe lyžiarske kluby. On držal nejakú zbraň-Áno! Bola to zbraň!
  
  
  Teraz dieťa zastavil a crouched v snehu. On bol za kamene teraz, a ja som nemohol vidieť, čo robí, ale vedel som, že inštinktívne, ktorý bol zameraný na Corelli, ktorý bol lyžovanie s ním, nevie, že mu bolo zamerané na rozsah.
  
  
  "Hauptli!" Som kričal, používať svoje ego ako kryt, len v prípade som bol podvedení niektoré optické ilúzie.
  
  
  Obrátil svoju hlavu rýchlo, pri pohľade do kopca sa na mňa. On mávol rukou na mladého muža. Corelli, obrátil sa a nevidel nič z jeho rohu. On vlnitou horúčkovito sa na ňu v výstraha. Corelli vedel, že niečo nie je v poriadku a reagoval. Snažil sa zmeniť bežecké trate, ale stratil rovnováhu a spadol kvôli zlému hlavu-na jeseň. Ale vzchopil sa a udrel svojho stehna, potom začal list.
  
  
  Skočil na svoje lyže a hit poliaci, rúti sa dole do skál, kde teenager, sedel. On strčil obe lyže obušky pod jej ľavú ruku a vytiahol luger.
  
  
  Magnát sa objavil okolo odnikiaľ. Pozrel som sa na skaly v oblasti chlap je hlava, ale nemohol som nič vidieť. Magnát zdvihol ma na polceste medzi moje koleno a lyžiarske klip a hodil mi tvár-najprv do snehu, úplne uštipol jeden lyžiarske keď bezpečnostné kľučky uvoľniť, a pokračovala ďalej cez voľné pole. Jej, pošmykol, a konečne zastavil náhle. Ostatné lyžiarske ležal vedľa mňa. Nemám ani spomenúť, ako to prišlo off.
  
  
  Corelli mal miešaná z snehu a teraz sa otočil a pozrel na skaly.
  
  
  Prvý výstrel zazvonil von. Netrafil. Teraz ju mohli vidieť teenager vyjde okolo skaly a v pohybe vpred. Emu je luger zamerané na jej hlavu a stlačil spúšť. Príliš ďaleko, vpravo.
  
  
  Obrátil sa rýchlo a ma videl. Ego spp klesol. Zlaté vlasy tiekla okolo ega hrdla.
  
  
  To bolo Tina Bergsona!
  
  
  Bol taký ohromený, že on nemohol myslieť.
  
  
  Ale potom môj mozog sa opakuje celý príbeh bez pýtania.
  
  
  Tina!
  
  
  Nebolo jej telo v červenom Jaguar.
  
  
  To musí byť Elena Morales. Zbadal som ju, je to teraz. Videl som, Elena ísť do Farárom v miestnosti a nájsť Farárom na tele človeka, kde sme sa nebol nechal. A ee ju videl v izbe, Tina Bergsona bol už tam! Tina prišiel do Sol-i-Niev nájsť Farárom a poslať ego Corelli zabiť ego. A ona by sa našiel Farárom mŕtvych pred Elena dokonca vstúpil do miestnosti. Tak ona zazvonil zvonček v obývacej izbe, aby v Elena. A Elena prišiel, poslal správu.
  
  
  Tina vyrobené Elena ísť von na balkón a ísť dole na červené Jaguar, pretože teraz vedela, že Elena bola Corelli oči a uši. Ona ju v Jaguar a zabil ju. Na prelome podkova z dohľadu, ona dať Elena za volantom, išiel Jaguar v lyžiarskych topánok alebo niečo ťažké, drží plynový pedál, a skočil preč sama.
  
  
  A utiekol v tme, keď jej shell, hneď za ňou.
  
  
  A teraz...
  
  
  Teraz bol tu zabiť Corelli a prevziať drog siete sama, rovnako ako ona vždy robil.
  
  
  
  
  
  
  Typy prenos
  
  
  Text Na Preklad
  
  
  Zdrojový text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Preklad výsledky
  
  
  ice hotel robiť!
  
  
  Videl Corelli dostať sa znovu a pozerať sa na Tina. Tina výstrel mi znova. Abe, odpovedal s ohňom. Ona bola príliš ďaleko, aby urobili niečo dobré.
  
  
  Pozrela sa na mňa, potom na Corelli, a začal chôdzu v snehu smerom Corelli. Bol zúfalo snaží dostať von z snehu a dole zo svahu. Ako mnohí muži v extrémne nebezpečné povolania, jasne nepáčilo účtovná zbraň.
  
  
  Ona cieľavedome ponáhľal k nemu v jej lyžiarske topánky, drží ju zbraň vysoká.
  
  
  Sneh okolo magnát je veľmi chladno. On mohol vidieť to praskanie s napätie v hornej časti svahu, ktorý tvoril zaoblené osnovy, že šikmým smerom k spodnej časti poľa.
  
  
  On vytiahol Luger von do snehu a vystrelil raz, dvakrát, trikrát. Streľba ozvalo sa vo vzduchu. Sneh roztrúsené vo všetkých smeroch. Tam bolo rozdelenie crack, a celý plát sneh a ľad začal topiť-rozdelenie s hornej polovici magnát, ktorý padol na zem.
  
  
  Od začiatku bol v pohybe rýchlo. Gorka!
  
  
  Ona očakával ega prístup, ale ona nemohla vyhnúť. Ona výstrel Corelli dvakrát a potom bežal k nemu, uhýbať snehu list, ale ona chytili ho a odniesol ju nadol. Jej, videl jej žlté vlasy zmizne v tomto materiáli.
  
  
  Potom sneh nahromadený a začala rúcať na chrbtici, kamene, zastavenie s klapať a crash.
  
  
  Som stretli moje lyže a šiel pomaly dole k Corelli.
  
  
  On ležal na chrbte, krvácanie hojne v snehu.
  
  
  Jej, išiel k nemu. Ego tvár bola biela s bolesťou, a jeho oči boli unfocused. Bol v šoku.
  
  
  "Zlomiť reťaze!" mu pošepol mi.
  
  
  Jej ego zdvihol hlavu v snehu. "Urobím to, Riko."
  
  
  To bolo prvýkrát, ego nikdy jej volal jej meno.
  
  
  On sa opieral späť s malým úsmevom na perách.
  
  
  Šestnásť
  
  
  Jej ego zatvorené jej viečka.
  
  
  Pomáhal Občianskej Stráže starať sa o Corelli telo, potom skied preč, keď niekoľko mužov s lopaty začal kopať pre Tina Bergsona. Muž s fu-Manchu fúzy ho vzal nabok a informovaný em sad konci Barry Farárom.
  
  
  Pod sprchou, to bolo pekné, uvoľniť napätie a napätie spojené s týmto španielsky Spojenie prípade. Som toweled ju v mojej izbe pred obliekania a klope na Juana Rivera. Je čas povedať posledná kapitola príbehu a začať svoju cestu do Malagy s ním.
  
  
  On kontrolovať jeho Luger na rameno závesu, ktorý visel nad čelo a dosiahol pre jeho rúcho. Keďže moje nohy boli suché, zlepil som jej s stiletto a zabalené jej ramená v pohode froté tkaniny. Kúpeľňové zrkadlo bolo poznať, ale dokázal som kefa moje vlasy. Overil som si to znova a zistil, že gray pramene už sa objavil potom, čo som vytiahol ho von ih týždeň predtým.
  
  
  Vedel som, že v budúcnosti by som vidieť ih viac, nie menej.
  
  
  Moje tašky boli zabalené - urobil som, že predtým, než som sa dostal v sprche-a ona, si myslel, o uvedenie na nejaké oblečenie pred volal som Juana, a potom rozmýšľali, čo to sakra, pristúpil k dverám a klepli to s mojím holé kĺby.
  
  
  "Poď," počula jej tlmený hlas povedať.
  
  
  "Ste pripravený?"
  
  
  Tam bol žiadna odpoveď.
  
  
  Otvoril dvere a vošli.
  
  
  Dvere zatvorené za mnou, a ja som sa obrátil na prekvapenie nájsť Juana sedí v kresle naproti mne. Ona bola úplne nahá, s vreckovku uviazanú okolo úst, a jej ruky boli zviazané za chrbtom a viazaná na stoličku. Jej nohy boli viazané na nohy stoličky. Pozrela sa na mňa s stlmiť, prosil oči.
  
  
  Siahol na doorknob.
  
  
  "Nie, nie, Nick!" hlas povedal ticho.
  
  
  Závesy na oknách flickered, a Tina Bergsona vyšiel spoza nich, zbraň v ruke. Zdalo sa, obrovský - pre nah. To bol Parsons Webley Mark IV. Mala na sebe lyžiarsky odev - tie isté mala nosiť na svahu. Bolo to vlhké a chladné, ale inak celkom normálne. V jej očiach horel s vášňou šialenstvo.
  
  
  "Ahoj, Nick," povedala s veselý smiech.
  
  
  "Tina," povedal som.
  
  
  Nemal zomrieť v lavína, ktorú spôsobili."
  
  
  "Vidím."
  
  
  On sa otočil a pozrel na Juana je nahé telo znova. To je, keď som videl cigariet popáleniny na bosých hrudníka. On otriasla. Tina Bergsona mal sadomasochistic tendencie, prípadne lesbické sklony, ktoré viedli k nymphomania.
  
  
  "Ste chorí, Tina," povedal som ticho. "To, čo je dobré z bolí ľudí ako Juana?"
  
  
  Tina explodovala. "Rico bol blázon, sa snaží prelomiť drog reťaze! Mal najlepší peniaze-čím systémom na svete - a bol to len kurva zbaviť sa ho!"
  
  
  "Ale táto metóda zabil moja dcéra je ego."
  
  
  Tina sa zasmial. "Táto dcéra sa stala suka, rovnako ako všetky ženy - každý človek šiel, že hlúpy college šla."
  
  
  "Len na vašej fantázii, Tina," povedal som. "Potrebuješ psychiatra."
  
  
  Ona hodil späť svoju hlavu a zasmial sa. "Ste Puritan, Nick! Viete, že?" A Puritan!"
  
  
  Myslel som, že rameno závesu visí na čelo vo svojej izbe a nadával sám seba za to, že hlúpy blázon. Nie som nikam bez neho. To všetko preto, lebo hlúpy sentimentálna
  
  
  
  
  
  Typy prenos
  
  
  Text Na Preklad
  
  
  Zdrojový text
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Preklad výsledky
  
  
  Jej záujem o Juana Rivera ju na smrť.
  
  
  "Daj mi čítacie prístroje na mikrofilmy, Nick," Tina povedal, odklon od závesy, kde ona by čakal na mňa. "Videl som vás s Riko. Musíte mať. Daj mi to, alebo som si zabiť."
  
  
  "Žiadne obchodné, Tina," povedal som. "Ak by som vám pásky, môžete zabiť dve z nás a odísť."
  
  
  "Nie," Tina povedala, jej oči, žiariace. "Je mi jedno, čo budete robiť s tú dievku. Môžete odísť a letieť späť do Štátov, I don ' t care). Potrebujem len na mikrofilmy a nechám vás ísť."
  
  
  Jej, potriasol hlavou. "Nechceme starostlivosť, dieťa."
  
  
  Jej oči boli jasné a modrá, ako ľadu-studená ľadu. Myslel si, že v Škandinávskych fjordoch a ľadovej kôry. A ja som myslel, že krásne telo pod moje lyžiarske oblečenie.
  
  
  Tina poukázal na ťažké British Webley na Juana. Jej pohľad bol stanovený na Nah s takmer odporné fascinácia. Juana to oči, zrolovaný v poplachu. Videl som ako sa jej trasú. Slzy vysielané sa jej líca.
  
  
  "Ty monštrum," povedala som pokojne. "Môžete počuť mi, Tina? Mohli ste sa na mňa, namiesto toho, mučiť Juana." Aké neľudské stvorenia sa máš?"
  
  
  Tina shrugged. "Budem ju zabiť na počet tri, ak nechcete, aby ma tie filmy, Nick."
  
  
  "Nemám film," povedala som rýchlo. Zrazu som mal v pláne. Jej hoteli, tak ona by sa, že som bol protestovať proti príliš veľa.
  
  
  Oči sa jej zúžili. "Videl som vás s Riko. Musíte sa dostali film od neho. Em potrebné jedného súkromné stretnutie s vami. Hlasovať a je to. A dostal sa ego. Musí mať vzhľadom na jeho ego, aby vás. Odin, Nick."
  
  
  Jeho potenie. "Tina, počúvajte ma! Poslal mikrofilm v e-maile. Išiel ego vo Washingtone."
  
  
  "Rico nemal dôverovať mail," Tina odfrkol. "Viem, že ego lepšie ako toto. Myslieť na niečo lepšie, Nick. Dva."
  
  
  "Tina, to je pravda!" Jej impulzívne a presťahoval sa k nej. "Teraz položte zbraň nadol a vytiahnite Juana okolo stoličky!"
  
  
  Tina sa obrátil na mňa. Malý heavy pistol bola ukázal na môj hrudník. "Toto je Webley.455 Nick, " povedala ostro, grimacing. "On je tak silný, ako Colt Hranica. Nenúťte ma roztrhať vás na kusy. Na tak krátku vzdialenosť od vášho hrudníka a srdce, tam sa nič iné nezostáva. Musel by som ísť cez svoje veci nájsť film. A ja, ako váš veľký pevný telo príliš veľa zničiť ego. Daj mi to, Nick. Film! "
  
  
  Juana plakala.
  
  
  To mieša málo.
  
  
  Tina kričali, potom dal zbraň do Juana hlavu, len pár centimetrov od jej vlasy. "Daj mi, že film, Nick. Alebo ona zomrie!"
  
  
  On sa pozeral na nah v beznádeji.
  
  
  "Povedal som jedna a dva, Nick! Teraz je to na poslednú chvíľu voliť... " Ona si povzdychol.
  
  
  "Počkajte!" Jej plač. "To je v druhej miestnosti!"
  
  
  "Nemyslím si, že," Tina povedal s malým úsmevom. "nie. Môžete ho nosiť so sebou. Taký cenný položka."
  
  
  Moja tvár spadol. "Ako môžeš byť taký istý?"
  
  
  Usmiala sa. "Ja viem! Hlasovať a je to. Viem, že ju!" Začala voči mne. "Daj mi to!"
  
  
  Siahol do rohu jeho terry-látky župan. "Tina..."
  
  
  "Pomaly!"
  
  
  To zdvihol jej ťažký ústie a je zameraný to v mojom krku.
  
  
  Ona sa odsťahovala. "Je to vo vrecku."
  
  
  Ona sa pozerá na mňa, oči sa jej zovretia zavreté, jej myseľ pracuje rýchlo.
  
  
  "Potom sundat si šaty a odovzdať ju na mňa. Pomaly."
  
  
  On neviazanej jej pás, myslenie zúrivo. Tam bol žiadny film v jeho vrecku, samozrejme...
  
  
  "Preč!" povedala prasklo.
  
  
  Ona bola príliš ďaleko, aby schmatol jej takí, ako on dúfal, že na prvom mieste. Ego si ju vzal preč jeho rameno a zdvihol ho jeho telo. On stál tam nahý a nechránené. Keby len ona by bola bližšie, župan by sa prudko ju, zobral Webley ruky preč, a ... ..
  
  
  "Hoď ju na posteľ!"
  
  
  On si povzdychol.
  
  
  Presťahovala k nemu, drží zbraň na mojej hrudi a srdca. S jej ľavej ruke, ona rummaged v jednom zo svojich vreciek. Prázdne. A potom ďalší. Prázdne.
  
  
  "Klamár!" kričala. "Kde je to? Kde je to?"
  
  
  Ja som videl jej oči pália s modrým plameňom, ako ona pozeral sa na mňa, jej pohľad pohybuje hore a dole moje telo a dole moje nohy. Presťahoval som sa jej nohu trochu, wincing, snaží sa, aby jej vidieť lepiacu pásku, kde bežal dole na zadnej strane môj členok.
  
  
  Jej pohľad mimovoľne presunula na jej pravej nohe. Videla môj pohľad zmizne, a oči sa jej zúžili v myšlienkach. Pozrela sa bližšie na moje nohy, potom na moju nohu, a videla malý kus lepiaca páska beží dole na zadnej strane môj členok.
  
  
  "Hlasovanie je!" povedala prasklo. "Pripojte na členok! Aby to, Nick. Priviesť ju a..."
  
  
  "Tina, prisahám, že sa na vás!"
  
  
  "Chceš ju zabiť a vziať túto pásku mimo seba?"
  
  
  Vedel som, že ona by.
  
  
  Pocit nahý a zraniteľné, som sklonil dolu a dosiahol pre môj pravý členok. Keď Ego dať je na, izolačná páska bola uvoľnená z dôvodu vlhkosti v sprche, a jeho vlásenky bol ihneď odstránený.
  
  
  "Rýchlo!" Volala mi, opierajúci sa na mňa a uspokojujúc sa s ňou ľavej ruky, aby sa to odo mňa.
  
  
  On vytiahol stiletto a pristúpil k nej, drží sa jeho ľavej ruke, ako keby v nej držali mikrofilm. Jej oči flickered na moje clenched päsť, a ona reflexively sa natiahol.
  
  
  Stlačil to s päsťou. Nechala prstami dotyk ego. Ee schmatol ju za zápästie. V s
  
  
  
  
  
  
  Typy prenos
  
  
  Text Na Preklad
  
  
  Zdrojový text
  
  
  1507 / 5000
  
  
  Preklad výsledky
  
  
  Na jednom mieste, jej pravá ruka vyrobené kontakt s jej telo a prilepil stiletto v hej krku, priamo pod jej uchu.
  
  
  S gurgling plakať, ona vystrelil Webley.
  
  
  Hunspell preraziť cez hotel stenu, takže ju cestu na druhú stranu.
  
  
  Môj hrudník spálili s požiaru, výbuchu pušného prachu.
  
  
  On ustúpil.
  
  
  Ona padla, a arteriálnej krvi gushed sa okolo jej tela golden skin.
  
  
  Čo odpady.
  
  
  Čo sakra odpadu.
  
  
  Vydesil, on vstal, zdvihol jej telo, a niesol ju na posteľ.
  
  
  Jeden deň, otvorila oči.
  
  
  "Nick," povedala šepkala, a usmial sa veselo. "Som si nikdy nemôžeme žiť byť sedemdesiat sedem, budem?"
  
  
  "Ste zvolili nesprávne povolanie," povedal som.
  
  
  Vrátila sa krívať.
  
  
  Napísal list na Juana, snaží pohodlie ju tým, že jej uvoľnenie zo stoličky, a potom ťahal ju do skrine, kde sa zmeniť. Potom som šla do svojej izby a vyšplhal do bane.
  
  
  Vrátila som sa späť. Jej držala jej Rolleiflex teraz, vyzerá presne ako ona by sa pozrel na moje kryt. Vážení old Hawk.
  
  
  V skutočnosti, ona bola šťastná obliecť. Keď ste oblečený, je to vždy ľahšie hovoriť o každodenné veci.
  
  
  "Kde je to mikrofilm?" Juana sa ma spýtal.
  
  
  To bol zhromaždený Rolleiflex. "Tu," povedal som. "Dobrý kameraman vždy nesie jeho film v jeho kamera."
  
  
  Ona vystrel jej jazyk sa na mňa.
  
  
  Chytil som ju na film. Koniec koncov, bol to jeden z najlepších fotografov v Západnej, nebol on? A Juana nemusel vedieť, že som mal mikrofilm v mojom nohavice vrecku, ako balenia cigariet alebo keychain, ona?
  
  
  
  
  
  
  Smrť Hlavu Konšpiračné
  
  
  
  
  Smrť Hlavu Konšpiračné
  
  
  Prológ
  
  
  Mumura Ostrov bol ako malé zelené klenot v hlboké modré zamatové Južnom Pacifiku. Zastrčený v kúte Súostroví Tuamotu, Mumura bol jedným z mála naozaj Polynézske ostrovy, ktoré neboli ovplyvnené misionárov a civilizácie. Ľudia Mumuran boli ešte voľné v plnom zmysle slova. Nikto dať tesné topánky na nohách alebo pokryté krásne hnedé prsia svojej ženy. V celkovej ih asi päťsto ľudí, nevedeli o raj, ktorý bol ih ostrov, pretože nevedeli nič iné.
  
  
  Takmer celé obyvateľstvo bolo teraz čaká na golden beach ako motorový čln rez cez jemné breakers na brehu. Do čela tohto zahraničných lodí stál Atmatov, vysoký a rovný, bez rýchlosť lode alebo rev motora, ako líder by mal byť.
  
  
  Keď loď zastavil pár metrov od brehu, muži bežal na ich šéf, ale ženy zostal na pláži, smeje sa vzrušene medzi sebou a varovanie detí nesmie zasahovať.
  
  
  Po prechádzke v okolí lode, Bankomat vzal veľký kufor z členov posádky a pustil do vody, že ju drží vysoko a uchovávajte ho v suchu. Loď roared na život a rýchlo späť do bieleho jachty, ktorá bola už pohybuje ľahko pol míle ďaleko.
  
  
  Atm strode dole na pláž, hrdo nesie kufor pred ním. Položil ego kameň, ktorý ega predkovia využívali ako obetný oltár, ale teraz sa stahl stojí.
  
  
  Na Mumurans zhlukli okolo. Hudobný rytmus ih jazyk ross od vzrušenia.
  
  
  Atm zdvihol ruku pre ticho, a okamžite jediný zvuk, ktorý by mohol byť vypočutý bol povzdych z večerný vánok v jeho dlaniach. Biela srsť vedúci usmial sa ticho na jeho mužov, a ohnuté smerom nadol, čím vrátíš späť zámky kufor ako hmú ukázal na biely mužov na veľkej lodi.
  
  
  Bežal ruku nad lesklá hnedá materiál kufor. On nikdy dotkol nič ako predtým, a bankomaty boli mazlení to s úžasom. Potom, keď videl, netrpezlivosti jeho muži, schmatol veko na oboch stranách a zdvihol ju.
  
  
  On vytiahol poklady po jednom, umožniť ľuďom, aby si každý jeden okolo nich. Kus látky, ktorý je neuveriteľne pružný a posiate farebné špirály, na rozdiel od nás, ako jeden kvet v Polynézii. Náhrdelníky spojený s úžasnými kamene odráža slnečné svätého svetla a obrátil sa na ego do dúha. Malé podlhovasté balíky s papierom-zabalené pruhy, ktoré ochutnali sladké. Atm dal jeden v jeho úst a začal žuvanie preukázať, čo hmú ukázal bielych mužov. Rozdával zvyšok cordon pásy, videl, že toľko detí, ako je to možné dostal ah. Zázraky naďalej vyžarujú okolo kufor. Boli tam veci, ktoré sa odrazil, veci, ktoré glittered, veci, ktoré robil zvuky. Každý nový poklad spôsobené dav šelest s radosťou..
  
  
  V tento deň sa budú určite pamätať na Mumura.
  
  
  Na palube jachty, teraz ťahanie preč z Mumura, dvaja muži stáli pri zábradlie, sledovanie ostrov vzďaľovať sa cez ďalekohľad. Jedným z nich bol ťažký, medveď-ako, s spleti čierne vlasy, ktoré potrebovali na pranie. Druhý bol vyšší, a štíhle ako bič, strieborné vlasy slicked späť od vysoké, hladké čelo. Aj keď muži boli v civilné šaty, tam bolo niečo vojenské o ih je správanie. Za vyšší muž sedel obrovský nemecký Ovčiak a svalovej čierny Doberman, pri pohľade na svet s nenávisťou.
  
  
  Fedor Gorodin, ťažšie jeden povedal. "Prečo sme si to cez s, Anton? Mali by sme byť dosť ďaleko od ostrova teraz. Ega hlas bol krutý vrčanie, ktoré urobil ego pozrieť viac ako medveď.
  
  
  Biela srsť Anton Zhizov znížená jeho hlavu a pomaly prikývol. Ego je malé tmavé oči boli skryté hlboké zásuvky pod rovné čierne obočie. "Áno, myslím, že nadišiel čas."
  
  
  Zhizov obrátil na tretí muž, ktorý bol stimulačné restlessly na palube za nimi. "Čo tým chcete povedať, Varnov? Ste pripravení?"
  
  
  Varnov bol chudý človek s úzkym, stooped ramená, ktoré sa mu pozrieť aj menšie, než by mu vlastne bolo. Mal bledé, nezdravá pokožka človek, ktorý len zriedka ide von na lekárske účely.
  
  
  "Áno, áno, je to pripravený," Varnov prasklo. "Bol som pripravený na posledných dvadsať minút."
  
  
  "Nadmerné haste môže byť veľmi drahé," Zhizov povedal ticho. Malo by to vyzerať pekne teraz v zapadajúceho slnka." Obrátil sa na mladých matematika hlavná námorník jednotné. "Boris, povedz kapitán usa pridržte, chcem fotiť."
  
  
  Mladý muž sa stal upozornenie. Začal pohybovať smerom na most, ale váhal. "Pane?"
  
  
  "Čo je to, Boris?" opýtal sa Zhizov netrpezlivo.
  
  
  "Ľudia na ostrove. Budú mať čas opustiť? "
  
  
  "Ľudia? Máte na mysli tých, hnedá-stiahol divosi?
  
  
  "Y-áno, pane. Zdalo sa, že neškodné dosť.
  
  
  Gorodin výstrel z časti zábradlia, ego svaly jeho obrovské ramená zvieranie. "Na čo ste kňučanie o, chlapec? Tie boli vzhľadom na objednávku! "
  
  
  Zhizov vyvolali pestované ruky. "Boris je mladá, Fedor. Zachováva dotykové humanizmu,
  
  
  
  
  čo nie je vždy zlé."
  
  
  Obrátil sa, aby sa mladý námorník. "Ak chceme dosiahnuť naše ciele, Boris, musíme obetovať niekoľko životov. Ako viete, vďaka zmenám, ktoré kultivujeme, podmienky pre všetky národy sveta budú výrazne zlepšila, tak tieto jednoduché domorodci pomohol svoje životy v prospech ľudstva. Rozumiete, môj chlapec?
  
  
  "Áno, pane," povedal Boris, hoci tam bol stále pochybnosti v jeho ega oči. On sa presunie vpred na most.
  
  
  "Neviem, prečo sa snažíte vysvetliť," zavrčal Gorodin. "Objednávka musí byť vykonaný okamžite. Rovnako ako vy a ja sme učili."
  
  
  "Musíme priznať, že časy sa menia," Zhizov povedal. "Keď sme pri moci, budeme potrebovať takéto svetlé mladých ľudí, ako Boris. Bolo by nerozumné, aby sa zasadila ego preč teraz ."
  
  
  Ihrisko motorov zmeniť, a jácht spomalil. S mierny posun v rovnováhe, dvoch psov zavrčal, zrazil ich nohy nestabilná podporu. Zhizov zobral niť ih dvojité vodítku, oko nad zábradlie a udrel oboch psov v tvár. Oni lisované sami proti kabíne prepážkou, čierne pery lúčenie od silné biele zuby v tiché vrčanie.
  
  
  "Neviem, prečo sa tieto psy nie trhať si od seba, ako máte zaobchádzať s nimi," Gorodin povedal.
  
  
  Zhizov dal krátky, štekanie smiať. "Strach je jediná vec, tieto zvieratá pochopiť. By zabiť pre mňa na príkaz, pretože vedel, že som mal silu zabiť ih. Mali by ste sa dozvedieť viac o psychológii, Fedor. S mladým človekom ako Boris, budete musieť byť trpezliví. Len krutosť pracuje s tieto roztomilé diabli." On bežal kožené kábel cez psov na tvárach znova. Oni nerobili zvuk.
  
  
  "Ak chcete dokončiť, hrá sa so svojím domácim miláčikom," Varnov povedal so silným sarkazmus, " budem pokračovať demonštrácie."
  
  
  "V každom slova zmysle. Poďme sa pozrieť, ak všetok čas a peniaze sme investovali ste sa oplatí ."
  
  
  Varnov dosiahol vo vnútri a vytiahol čierne kožené puzdro. Z týchto on zdvihol tenký kovový valec, šesť centimetrov dlhé a ukázal na jeden koniec. "To je elektronické pero," vysvetlil. "Toto je, ako som ovládať spúšť, zložitý súbor nastavení, že iba ja viem."
  
  
  "Potrebujeme to všetko hovoriť?" Gorodin sťažovali. "Poďme sa pozrieť, čo sa deje."
  
  
  "Buďte trpezliví, Fedor," Zhizov povedal. "Je to dôležitý moment pre Pána Varnov. Museli sme nechať ho užite si to naplno. Na konci, ak ego projekt zlyhá, čo zostalo z jeho život bude najviac nepríjemné." "Nebude sa ti to nepodarí," Varnov povedal rýchlo. "Musíte mať na pamäti, že toto je jeden okolo môjho menej deštruktívne zariadenia. Bude to však byť viac než dosť, na ostrove veľkosť Mumura." Drží elektronické dotykové pero v ruke, začal rozopnúť košeľu. "Krása je, že aj príslušný colný inšpektori by nikdy našli bombu v tom, že kufor, pretože tam nie je žiadna bomba tam."
  
  
  "Všetci vieme, že," Gorodin povedal netrpezlivo. Varnov pokračoval, ako keby ego bolo nie sú zmätení. "Nie je tam žiadna bomba medzi ozdoby, lebo kufor je sám o sebe bombu. Mäkká, poddajná, machinable v akejkoľvek podobe, konečný rozšírenie plastové výbušné princíp je jadrová štiepneho plastové. Na rozbušky prístroj je malý a upevnené na kovové západky. Hlas a spúšť." Teraz, že jeho hrudi bol vystavený, Varnov vykopali jeho ruky na to, čo sa zdalo byť uzdravený, vertikálna jazva na ľavej strane hrudi.
  
  
  Veľké Fedor Gorodin začal a odvrátil. "Ach, nemôžem sa dočkať, až pozerať sa mu to," Varnov povedal s krátkym smiať. "Nebudete ľutovať sledovať niekoľko stoviek ľudí zomrieť z diaľky. A ešte si nerád vidieť muža otvorená klapka vlastnej koži." Schmatol okrajov jazvy s jeho ruky, on sa jemne vytiahol ho von. S sania zvuk, telo oddelené od jeho hrudi, vystavuje jeho šírka, ktoré obsahovali kolo kovového predmetu veľkosť strieborný dolár. Sto drobné kontaktné body, nie väčší ako vedúci pin, pokryté ego.
  
  
  Varnov zľahka dotkla okraja disku s jeho pera. "Prístupový kľúč, ja to volám ego Pre mňa kľúčom k bohatstvu a presťahoval sa, pre vás kľúčom k moci."
  
  
  "A pre tých, ktorí stoja v našej ceste," Zhizov dodal: "kľúčom do zabudnutia." "Absolútne, v skutočnosti," Varnov povedal. Začal sa dotykový hrot ihly do niekoľkých bodov na spustenie disku. "Nemusíte zapamätať si poradie kontakty," povedal Zhizov. "Zmení sa automaticky po každý ukončený signálom. Človek potrebuje zakryť ."
  
  
  Gizov usmial sa v tenkej vrstve na emu. "Obdivujem dôkladnosť self-defense. Bolo to pekné, ak sa chcete pripojiť heslo kardiostimulátora."
  
  
  "Áno, myslel som si to," Varnov dohodnuté. "Ak z nejakého dôvodu môj stack dolár prestane biť, prístupový kľúč je naprogramované tak, aby signál výbuchu všetkých existujúcich jadrových plastové celé meno. Raz sme začať podnikať a všetky podmienky dohody sú splnené, bude to, samozrejme, vypnúť heslo od vášho srdca ."
  
  
  "Samozrejme"
  
  
  
  
  
  Zhizov povedal.
  
  
  Varnov skončil manipulácie s perom a vyhladený z kože klapka. "Tam. Je to hotovo."
  
  
  Troch mužov pozeral na ostrove na obzore. Gorodin pomaly sa obrátil jeho masívne hlavu.
  
  
  "Nič sa nestalo, Warnow,"povedal," vášho bomba nefunguje."
  
  
  "Len držať sledovanie," Varnov povedal hmú. "Tam je automatický odkladu tridsať sekúnd medzi zadanie prístupového kľúča, a uvedenie detonátor v kotle. Bude to daj mi čas, ak vôbec potrebné, aby signál odstúpenie od zmluvy.
  
  
  "Múdry je preventívne opatrenie." Zhizov ju schválil. "Ale tento čas, ako je oneskorenie nebude potrebné."
  
  
  Varnov sledoval, ako na druhej strane ukončené polkruhu na tvár ego náramkové hodinky. On odpočítava posledné druhým nahlas. "Päť, štyri, tri, dva, jeden."
  
  
  Spočiatku to bolo druhé slnko, rastúce podobne ako iné nastavenie. Ego je žlto-oranžová fireball rástol ako obrovský okamžitý rakoviny ako čierny dym a biely pary zakrytá Mumura Ostrove. Šoková vlna činnosť prehnala cez & nb k jachty, ktorá by mohla byť vnímaná ako desať stôp istič vzďaľujú ďaleko od miesta zrážky. Outdoorové aktivity hit stern, zaplavovať lode a ega cestujúcich. V rovnakom čase, zvuk hit ih. Predĺženej dunenie rev ako hrom výrazne thousandfold.
  
  
  Anton Zhizov obrátil na jeho kamaráti s tenké pery, víťazný úsmev. "Myslím si, že sme videli dosť. Poďme dovnútra a suché von, keď hovorím, kapitán, ktoré chcete presunúť."
  
  
  Dva psy cowered, omieľanie brucho-prvý na palubu, ich oči rozšírenie v horor ako guľa z ohňa, teraz nudný červené, ružové do neba na čierny dym stĺpci. Zhizov strhol na vodítku, zapínanie na dusenie obojky pevne, a half-dotiahli zvierat s ním, smeruje do kabíny.
  
  
  Z jachty je vzdialenosť, mrak dymu bola divoká krása. Mumura Ostrov, teraz sčernela a uschnuté, už bola krásna. Iba poryv vetra drew v zaplniť prázdnotu, kde varu plamene mali spotrebovaného kyslíka. Inak bolo ticho. A smrť.
  
  
  Odin
  
  
  Jadrového výbuchu začala brať svoju daň na môj život dve nedele po ohnivej smrti Mumura a jej muži. To sa stalo na najintímnejšie chvíle.
  
  
  Jej meno bolo Yolanda. Nah mal rovno, jet-čierne vlasy a krémová koža. Ona stretol ee skôr vo večerných na malé flamenco klub len off Broadway. Ona tancovala tam, nosia tesné červené zamatové šaty, ktoré predvádzal jej krásna prsia a malý pás a spálený okolo tanečník je dlhé nohy. Ona mi dala dlhé, náročné vyzerať ako ona pozastavené v jej tanec pred stolom. Bolo to pozvanie a výzvou. To bol vývrtka vyzerať, že som nemohol ignorovať.
  
  
  Teraz, že ona sa rozvaľoval na mojej posteli, Nah mal iba hrdý úsmev na jej tvári. Chcela byť obdivovaný pre jej nahé telo, a nechcel som žiť až do svojich očakávaní z akéhokoľvek dôvodu.
  
  
  "Poď, Nick," povedala, " zbaviť vaše oblečenie a teraz poď so mnou."
  
  
  Vyzul si tričko, usmial sa, a urobil ďalší dúšok svojej Remy Martin.
  
  
  Yolanda bežal jej oči nad moje holé hrudníka a cez moje telo. "Poď," povedala imperiously, " chcem, aby ste teraz."
  
  
  Jej úsmev sa rozšíril málo. "Funny vec mi bol daný. Nechcem reagovať aj na objednávky vo svojej vlastnej spálni. Budeme sa musieť dohodnúť, kto má na starosti tu."
  
  
  Sedela v kresle, jej španielsky oči šumivé, jej carmine pery rozišli niečo povedať. Ona rýchlo pristúpil k posteli a riešiť ee výskumné problémy s jej ústa. Na prvý, ona napätých a chytil moje holé plecia, ako keby sa snaží tlačiť ma preč. On sa posunul jeho ruky sa jej zamatovo stranách, hnetenie ohybný tela, kde vydutie jej hrudi začal.
  
  
  Ona híkali podľa svojich úst a svojho jazyka vytratil von, hesitantly na prvý, potom s veľkou netrpezlivosťou. Jej ruky sa presťahoval do môjho chrbta, a cítil som, skus jej nechtov, pretože jej prsty sa posunul cez moje telo. Jej zvedavé ruky skĺzol do opasok moje nohavice, hľadá, hľadá.
  
  
  Zrazu vytiahla jej ústa od bane. Ona dýchal ťažko, a jej pleť žiari s flush túžby. Našla moje opasku a undid to s mierne roztrasené ruky. Jej vstala a skončil nah práce, vrátiť sa k ležať nahá vedľa nej. Pobozkal ju otvoriť ústa, tlačením jeho jazyk cez jej ostré zuby. Vzala moje ego v jej ústa a olizovať, pohybujúce sa jej ústa a späť na môj jazyk v zmyselnej sľub radosť prísť.
  
  
  Jej matka jemne odtiahol, bozkávanie jej zaoblené brada, potom sa sťahoval do dutých z jej hrdla. Yolanda sa konala jej dych sa prudko ako môj jazyk skĺzol nadol líniu medzi jej prsia.
  
  
  Jej zdvihla tvár nad jej a ona cupped jej prsia s jej dlhé prsty, ih ponúka na mňa. Jej bradavky boli vertikálne, mokré ruží proti tmavo hnedá takmer. Ako jej otec sklonil, aby prijali ponúka, je neústupný vŕzgať zazvonil v malej miestnosti vedľa mojej obývačke, ktorý používam ako moje štúdium.
  
  
  "Ach, Nick, please don' t stop," Yolanda vydýchol ako jej matka váhal.
  
  
  "Miláčik," povedal som, " tam je len jedna vec na svete, ktoré nemôžem, aby som sa nechať všetky naraz.
  
  
  
  
  
  Prekliatie, a zvuk, ktorý je počuť to.
  
  
  On prehodil nohy nad strane postele a strode cez spálňu do svojej kancelárie. Na stole sú červené telefónne pokračovala honosné hovor. Na rozdiel odo mňa, len ďalší človek mal toto telefónne číslo - David Hawke, Riaditeľ a Vedúci prevádzky AX, USA, Špeciálne Spravodajské Agentúry. Elektronické miešať signál zabrániť komukoľvek pripojenie k čiare. Zdvihol som telefón a hovoril do náustok, takže môj hlas počuť v miestnosti.
  
  
  "Máš talent na výber najviac nepríjemné čas zavolať," povedala som.
  
  
  Hawke ' s hlasom odpovedal so známym suché Nové Anglicko zvuk. "Pani, bude musieť počkať, Nick, hema by mala byť k nám. Je to naliehavé ."
  
  
  "To je to, čo som si myslel," povedal som, ignoruje moje ego je presne odhadnúť, ako na to, čo robil.
  
  
  "Tam bol jadrovom výbuchu v tichom Oceáne. Malý ostrov s názvom Mumura v Tuamotu skupiny ."
  
  
  "Chcete povedať, že niekto začal testovať znova?" Spýtal som sa jej.
  
  
  "To nebolo test. Ostrov bol zničený, spolu s niekoľko sto Polynesians, ktorá tam žila."
  
  
  "Ako dávno sa to stalo?"
  
  
  "Dve Nedele."
  
  
  "Som nepočul nič o tom."
  
  
  "Viem. K dispozícii je kompletný vypnutiu prúdu zariadenia. Samozrejme, že všetky veľké krajiny vedieť o tom. Všetci máme pre detekciu žiarenia systémy, ktoré umožňujú komukoľvek nájsť jadrového výbuchu kdekoľvek na svete. Ale žiadna z krajín s jadrovými schopnosti priznať, že vedia niečo o tom."
  
  
  "Je niekto klame?"
  
  
  "Je ťažké s istotou povedať, ale ja myslím, že nie. Ráno, naša vláda dostali výkupné dopytu od ľudí, ktorí tvrdili, že vyhodený Mumuru."
  
  
  "Chcete povedať, že sú to žiadajú o peniaze?"
  
  
  "Oveľa viac. To, čo oni žiadajú, je bezpodmienečné odovzdanie všetky AMERICKÉ vojenské sily a prenos naša vláda na IHC."
  
  
  "Mohol správa sa, že prichádza z podivín?"
  
  
  "Boli sme si istý, že to bolo skutočné. Majú fakty o Mumura výbuchu, že len páchateľov mohol známe."
  
  
  "Budú určite žiadať za vysokú cenu. Čo ak odmietneme ich? "
  
  
  "Podľa správy, tieto veľké mestá, bude vyhodený ako Mumura. New York City bude prvý, a potom, jeden okolo našich mestách budú zničené každé dva nedele, kým sme sa vzdať ih požiadavky alebo nie je nič iné nezostáva ." "Kde mám zapadajú jej?"
  
  
  "Prezident chce, aby všetko úsilie na to, ale nemôžeme si dovoliť veľmi viditeľné prevádzky. Máme plnú podporu Spoločného Inteligencie Výboru, práca ale sám padá na AX. A ste muž, Nick.
  
  
  "Keď chceš jej byť vo Washingtone?"
  
  
  "Ako rýchlo môžete to urobiť?"
  
  
  Prvýkrát som videl Yolanda stojí vo dverách a pozerá sa na mňa. Ona bola stále nahá. Jedna ruka spočívala na rám dverí, a jej dlhé nohy sú mierne od seba. Jej španielsky oči rozžiarili túžba.
  
  
  Povedala do telefónu, " môžem odísť hneď, ak budete potrebovať mňa, ale ak zajtra ráno?"
  
  
  Hawke je povzdych zazvonil jasné, na drôt. "Mimochodom, jej, nemyslím si, že môžeme niečo urobiť dnes. Naďalej baviť lady, ale skúste sa na úsporu energie. Jej, chcem, aby ste sa tu a hlásenia prvá vec v dopoludňajších hodinách. Tam je časový faktor tu, a ráno inštruktáž bude kľúčová.
  
  
  "Budem tam," povedal som, a zavesil.
  
  
  Yolanda oči sa posunul cez moje telo, pretrvávajúce ako našli centre jej záujmu.
  
  
  "Vďaka Bohu," povedala. "Na chvíľu som myslel, že by som stratil svoju pozornosť."
  
  
  "Budeme mať šancu," sl ubezpečil ju. Jej rýchlo vpred a vyzdvihol ju hore. Ona bola veľká dievča, široké-vzal na svoje plecia a vysoký, s široké, pevné boky, a ona nebola používa sa na to, že zdvihol do vzduchu človek. Vzal ju do spálne a položil ju na listoch.
  
  
  "Ach, Nick," ona vdýchnutá " prosím, nenechávaj ma, ako je to opäť."
  
  
  "Nie, dnes večer," jej otec prisľúbil. Potom jej, oprel dopredu, a pokračoval v činnosti od miesta, kde by sme prestali.
  
  
  Druhá kapitola
  
  
  Keď som sa dostal z 747 na Medzinárodné Letisko Dulles, som stretol tichý mladý muž, ktorý vytiahol ma do čaká limuzíne. On manévroval opatrne cez ráno dopravy, a konečne zastavil pred nevýrazná Du Pont budovy Strediska.
  
  
  Ona vie, že človek, ktorý prišiel o deň neskôr prišiel. On bol predseda šéf národnej bezpečnosti usa. Nebol s úsmevom. Ľudia v hale - v časopise predavač skenovanie návštevníkov, bezpečnostné stráž na výťah-zdalo celkom obyčajné, ak ste nezadali pozrieť sa im do očí. Potom ste videli ťažké, vážne analýza, ktorá sa zobrazí v očiach vládnych agentov na dani. Na AX ústredie bolo úplne bezpečné.
  
  
  Som predložil moje poverenia trikrát, moja tvár bola naskenované pomocou telecomputer, a moja dlaň tlače bolo potvrdené prostredníctvom elektronického snímača. Napokon, elektronické a ľudské strážne psy boli presvedčení, že som bol naozaj Nick Carter, je AX N3 agent hodnotené ako Killmaster, a bolo mi dovolené vidieť David Hawke. Sedel v jeho týrané kožené kreslo, žuvanie jeden z dlhých cigary skoro nikdy lit.
  
  
  Ego je steely modré oči zradili žiadne emócie ako on prikývol na stoličku oproti nemu.
  
  
  
  
  
  "Nerozumiem,"povedal," ako ste hľadeli tak zdravé, vzhľadom na skazené život, ktorý vedú medzi úlohy."
  
  
  On usmial sa na starého muža, ktorý sedel ako rovný ako ramrod, hľadá viac ako človek, v jeho päťdesiatke ako sedemdesiatych rokov. "Tajomstvo je vždy myslieť čisto," emu povedal jej.
  
  
  "Samozrejme," povedal. Na jednej strane rta je ego mierne zakrivené, ktorý bol najbližší vec, na úsmev, on by nevidel na jeho Nové Anglicko kože človeka. Potom sa stal veľmi vážnym. "Nick, sme veľký problém."
  
  
  "Dobre, je to podobné. Povedal si, že sme prijali správu včera."
  
  
  "To je pravda. Tento muž tvrdí, že on a jeho ľudia sú zodpovední za Mumura bombardovanie, a sú pripravení zničiť naše mestá po jednom."
  
  
  "Kto je človek?" Spýtal som sa jej.
  
  
  "Anton Zhizov. Predpokladám, že poznáte meno."
  
  
  "Samozrejme. Číslo dva muž v ruskej vojenského velenia. Myslel som, že si povedal, že by sme nemali jeden z veľkých mocností zapojené."
  
  
  "Sovieti poprieť akúkoľvek zodpovednosť za Zhizov. Ako viete, bol vodcom militantného hardliners v Kremeľ. On je stále nespokojný s rastúcou detente medzi našimi krajinami. Vyzerá ako vystúpil na jeho vlastné. Absolvoval s ním Červenej Armády Plukovník Gorodin a niektoré námorných dôstojníkov, ktorí neverili v mierového spolunažívania. Oni sa tiež zdajú sa dostali preč s kradnúť veľké dodávky ruského zlata."
  
  
  "A Zhizov si myslí, že malé množstvo jadrových zbraní, môžu poraziť Spojené Štáty?"
  
  
  "Podľa našich odborníkov, on očakáva, že akonáhle sa tlačí nás na rokovanie alebo vybuchne niekoľko našich miest, Sovietska vláda sa bude meniť svoju politiku a podporu ego."
  
  
  "Myslíš, že Rusi budú robiť?"
  
  
  "Nechcem ani špekulovať," Hawke povedal. "Naším hlavným problémom je práve teraz zastaviť Zhizov. Prezident objasnil, že bude tam byť žiadny problém. Ak Zhizov je hovoriť pravdu - a musíme predpokladať, že on je-ego bomby už boli vysadené v mnohých Amerických mestách."
  
  
  "Povedali ste, že New York je prvý cieľ. Zhizov nám termín? "
  
  
  "Desať dní. Hawke ' s eyes flicked na otvorenú stránku na pracovnej ploche kalendár. "Máme deväť dni."
  
  
  "Potom skôr som začať, tým lepšie. Nemáme žiadnu vedie? "
  
  
  "Len jeden. Agent v Los Angeles pri práci s agentúrou pre Atómovú Energiu Komisia videl klasifikované informácie o Mumura výbuchu a Gizov správ a kontaktovať nás len pred pár hodinami. Agent hovorí, že Nah poskytuje cenné informácie a žiada, aby človek odoslanie tak že ona môže doručiť osobne."
  
  
  "Nie," som prerušené, " povedal si, že ona bola?"
  
  
  Hawke trochu dole tvrdo na jeho cigary a zamračil, ale videl ligotať sa v Ega oči. "Nie som si istý, ako sa môžete dostať do týchto vecí, Nick, ale agent je žena. Veľmi atraktívne, podľa obrazu v jej súboru."
  
  
  On podal osem-o-ten čierno-bielej fotografii cez stoličku.
  
  
  Tvár, ktorá sa obzrel sa na mňa mal vysoké lícne kosti, veľké, široké-nastaví svetlé oči a ústa s nádychom humoru, orámované husté blond vlasy, ktorý spadol voľne nad jej ramená. Obrátil som sa na fotografiu cez skontrolovať štatistiky prirodzený pohyb obyvateľstva. Rona Voelstedt, 26, 5-nohy-7, Alenka 115 kíl.
  
  
  Odovzdal som ho späť na Hawke.
  
  
  On povedal ," Ak by som mal šťastie, ako ste vy, ja by som zbohatli na pretekárskej dráhe a na dôchodku v dvoch nedeľu."
  
  
  Jej, sa zasmial. "Ako som povedal predtým, vďačím za všetko, čo jej čisté myšlienky. Chcete začať hneď? "
  
  
  "Vy sa účtuje na jednej hodine popoludní. let na pobreží. Pred odchodom, pozrite sa na špeciálne efekty. Stuart chce ukázať vám niektoré nové hračky.
  
  
  Ako obvykle, Stewart je rozmaznaný a starostlivé o ukazoval mi jeho najnovšie návrhy, ale pretože ego hračky sa mi zachránil život viac ako raz, dám hmú zaviesť ih ako uzná za vhodné."
  
  
  "Budete vidieť, malý oheň horiaci za sklenenými oblasť," Stewart povedal, ako dobrý deň.
  
  
  "Ste si to čas, Stuart," povedal som. "Ste vynašiel oheň!"
  
  
  On ignoroval môj komentár a pokračovala. "Tieto okrúhle biele tabletky som sa držať v ruke, sú zlepšenie na naše obvyklé dymu peliet. Budem preukázať ." On sa posunul jednej strane cez ústa-ako gumové tesnenie na predelu a hodil jeden z peliet do ohňa, rýchlo stiahne ruku.
  
  
  Tam bol mäkký pop a modrý opar plný malých, zamknutej miestnosti.
  
  
  "Je to?" Spýtal som sa jej, trochu sklamaný.
  
  
  "Ako môžete vidieť," Stewart povedal, ako keby nebol nič nepovedal, " dym sa zdá byť veľmi tenká, sotva farby vzduchu, a, samozrejme, nebude zasahovať do videnia alebo akcie. Avšak, to by stálo za to, ak ste sniffed málo.
  
  
  Obrátil tvár preč, Stewart otvoril gumy prírubové tesnenie s jeho palec. Dym vyjde bol príliš tenké pre ego byť videný, ale išiel som dopredu a vzal minimálne dych. Okamžite, on coughed a sneezed. Slzy ako mnohé náboženstvá sú tu moje oči a sliznice nosa a priedušnica sa zdalo, že horieť. Asi po pätnástich sekúnd, po Stewart uzavreté veko, príznaky zmizli, a ona bola schopná dostať sa z toho.
  
  
  
  
  
  Som mohla dýchať a vidieť znova.
  
  
  "Silné veci," povedal som, si všimol, že Stewart sa mi zdal malý arogantný o moje pocity.
  
  
  "Efekt, ako si dokážete predstaviť, je dočasné," povedal, " ale dym z jedného pelety možno vinkulovať každý v stredne veľkej miestnosti za tri sekundy. Teraz chcem, aby si to skúsiť." On mi podal, čo vyzeralo ako obyčajný bielizeň vreckovku.
  
  
  "Chceš ju vyhodiť jej nos?" Spýtal som sa jej.
  
  
  "Super-jemné oka je tkané do tkaniny," povedal. Rohy sa pripojiť na vašu hlavu na zabezpečenie maska je chránené od dymu expozície ."
  
  
  Jej vreckovku bol zbúraný nad ňou nos a ústa, a ona stlačené dva roky neskôr, v zadnej časti jej hlavy. Stáli spolu a konať maska na mieste. Otvoril gumová podložka na sklo oblasť, vzal malé experimentálne dych, a sa zhlboka nadýchol. Ostrá vôňa bola stále prítomná, ale tentoraz nemal som žiadne nepríjemné účinky. Zavrel tesnenie a odstránené vreckovku-maska.
  
  
  "Dobrá práca, Stuart," povedal jej vážne.
  
  
  Snažil sa nepozerať príliš rád. "Mám ďalšiu malú položky, ktoré by ste mohli potrebovať." Okolo bedňu, on vytiahol z hnedý kožený opasok a rozhodol, že sa predo mnou, ako hrdý otec predvádzal svoje novonarodené dieťa.
  
  
  Pričom pás okolo Ega ruky, on jej povedal: "Stewart, musíte mať pošmykol. To je jeden z najviac viditeľných falošné pracky som videl v rokoch. To nebude oklamať profesionálny prostriedok na desať sekúnd. Čo je vo vnútri, Kapitán Polnoci dekodér?
  
  
  "Prečo si otvorte svoje ego a zistiť?"
  
  
  Niečo v Stewart je tón povedal mi, že bol pred mnou, ale ja som skúmal špeciálne pracka, a rýchlo našli drobné jar západku, že nemal otvorte tajnú priestoru. Otvoril ho ego, a tam bol ostrý správa ako papier kryt prišiel z pracky.
  
  
  Stewart povedal: "V reálnom model, tam je malý výbušnej nálože vo vnútri namiesto spp v hale. Nie je dostatočne silný, aby zničiť, ale celkom schopné zabíjať alebo maiming ostré vidiaci nepriateľa agent, ktorý sňal vaše ego preč od vás.
  
  
  Jej trvalo pol tucta dymu lopty a nos mask-maska a obchodované jej vlastné pásu Stewart je kúsok model. Vzal som ju okolo malého vaku by som priniesol so mnou, nástroje môj obchod - Wilhelmina je, moje deväť milimetrov. Luger a Hugo, môj dvojsečný, ostrý ako britva stiletto. Je to inzerovanej a Sánkar v FBI-štýl pásu závesu, a stiletto v špeciálne vyrobené semiš kožené pošvy, ktoré sa viažu na jeho pravé predlaktie. Správne ohýbanie môjho predlaktia svaly, Hugo by patria rukoväť najprv do mojich rúk. On dal na jeho bunda opäť zdvihol svoj vak, a vydali sa von dostať, taxi Dulles. Killmaster bol späť v akcii.
  
  
  Tretia kapitola
  
  
  To bol jeden z tých vzácnych dní v Los Angeles, keď vietor posunul, zobrazujúci mesta pri bazéne rozvaľoval ako živý organizmus na betón a asfalt, s obrovským diaľnice otvoriť ako obrovský pitvať nôž.
  
  
  Bolo to dlhé, taxíkom okolo Los Angeles na Rona Folstedt adresa sa na úpätí canyon v Santa Monica Mountains. Som zapálil si cigaretu, zatiaľ čo vodič mi povedal presne to, čo by robiť v prípade, ak bol vodičský Podvodníci.
  
  
  Pustil ma off v prednej časti útulná chata zastrčený ďaleko od cesty medzi borovíc. Ticho canyon bol zlomený zvuk asi tucet motocykle prechádza pozdĺž cesty. Zdalo sa mi to zvláštne miesto pre stretnutie na bike klub, ale nemôžete ignorovať preferencie motocyklistov.
  
  
  Vyliezol na krátke kamenné schodisko a trudged cez koberec okolo ihličia na predné dvere. Tam bol žiadny bell, tak som zaklopal na to.
  
  
  Dievča, ktorá otvorila dvere sa aspoň lepšie ako obrázok, videl som, ako sa jej v Hawk ' s office. Jej pokožka bola jasná a bielej, s miernym rumenec na jej lícne kosti. Jej oči boli teraz tmavo modré severnej Slobodomurárstva, a jej mäkkú blond vlasy sa zdalo byť osvetlené mesačným svitom.
  
  
  "Jeho meno je Carter," povedal som, " v AX."
  
  
  Oči sa jej pozeral na mojej tvári, na chvíľu, potom vzali svoje plecia a bežal celého môjho tela. "Poď ďalej," povedala. "Jej meno je Rona Voelstedt."
  
  
  Jej obývacia izba vyzerala ako výbuch v zázname obchodu. Kúsky z gitary boli roztrúsené bez zjavného metóda, fľaše lepidla a gramofónové sedel na koberci, a niekoľko pozostalých nástroje boli propped až proti múru.
  
  
  Rona sa videli ju vziať to všetko. Povedala: "Moje hobby je navrhovanie a opravy gitár. Zistil som, že je veľmi uvoľňujúce ."
  
  
  "Mali by ste stráviť veľa času sám pracovať na nich," povedal som.
  
  
  "Neuvedomil som si, koľko fretky tam boli až teraz."
  
  
  "Možno by sme mohli urobiť nejaké zmeny na spôsob, ako stráviť svoj voľný čas," povedal som. "Ale najprv sa bude dať nám niektoré informácie o Mumura výbuchu."
  
  
  "Nie som si istý, že chápem, čo máte na mysli," povedala doubtfully.
  
  
  To bol prípad reumatizmus. Nechcel som vedome dať jej identifikačné označenie. Jej, vedel, že Hawk by poučí ju, a jej hotel by uistite sa, že som sa rozprával s správna žena.
  
  
  "Môžete uložiť zápas?"
  
  
  
  
  
  Povedal som jej.
  
  
  "Prepáč, nechcem držať ih, pretože som prestať fajčiť."
  
  
  "Ja som sa pokúšal prestať fajčiť, sám som minulý rok, ale len som trvala dve nedele." Vždy som sa cítil trochu hlúpe ísť cez jeden z týchto postupov, ale také malé opatrenia môže urobiť rozdiel rozlíšiť živé spy z mŕtvych spy.
  
  
  Rona Folstedt uvoľnene a sadol si na gauč. Mala na sebe modré nohavice, ktorý držal jej nohy tajné, ale jej voľné blúzky, gaped toľko, že je vystavený firma, zdvihol prsia, ktoré nepotreboval podporu bielizeň priemysel. Bola tenká, ale nie gaunt. Jej voľba bola vedľa nej, dýchanie v ľahká kvetinová vôňa, a rozprávala.
  
  
  "Ako ste už asi bolo povedané, je to tzv jadrovej elektrárne. Väčšina našich tajných práce a vyšetrovanie sa vykonáva podľa FBI, ale my niektoré práce sami. Bolo to na jednom okolo nich, že jej splnené Knox Varnov.
  
  
  "Pred piatimi rokmi, držal veľmi drobné pozíciu v jednej z našich projektov v oblasti energetiky. On začal hovoriť na koktail party, a zrejme vyjadrené niektoré podivné politické názory. Bol som pokyn, aby sa dostať čo najbližšie k nemu, ako by som mohla lízať, aby ho počúvať. Nebolo to ťažké. On naozaj chce niekto počúvať jeho myšlienky. On mal na mysli proces výroby jadrového výbušného zariadenia z plastov, ktoré by mohli byť vzhľadom na takmer akýkoľvek tvar. Ego sa jej spýtal, čo je cieľom by malo byť, a ego je vlastne oči rozžiaria. Podľa ego, nevinný-hľadá objekty môžu byť vyrobené z celého tohto materiálu, ktorý možno ľahko sa pašuje do akejkoľvek krajiny na svete a umiestnené v ih mestách. Môžete požadovať, aby strany, vzdanie sa alebo mestá boli zničené po jednom."
  
  
  "Samozrejme, že to vyzerá ako Mumura."
  
  
  "To je to, čo som si myslel, hmú potrebné peniaze na zlepšenie svojej proces, veľa peňazí. Povedal ELEKTRÁRNE úradníkov o jeho schémy, a oni prakticky kopal ho von z kancelárie. Zameriavame sa predovšetkým na pokojnú súhvezdí pre atómovú energiu dnes, a nikto ani nechce hovoriť o zbrane.
  
  
  "Pre estestvenno, Varnov bol prepustený z práce na záležitosť. Bol veľmi urazený. On prisahal, že on by si aj s celou hnilé krajine nie podpora ego. Čoskoro po tom, zmizol z pohľadu, a nechceli sme skúste príliš ťažké nájsť ego, pretože, úprimne, považujete ego blázon."
  
  
  "Si urobil dobrú prácu, na Varnov," povedal som. Potom, podpichovať jej trochu pridal, " Ako blízko sa vám darilo, aby si s ním?"
  
  
  Ona znížená jej viečka a pozrel sa na mňa s jej tmavo modré oči. "Vlastne, ona sa nikdy prísť tento zavrieť. Warnow bol tak priviazané niečím v jeho plastickej chirurgie proces, ktorý nemohol byť záujem... iné veci. Cítil sa trochu uľavilo. Mal elektronickej kardiostimulátor, aby regulované jeho ega tep, a bolo by to skôr trápne, ak mal zablokované sám počas intímnej chvíli. Povedz mi, Nick, nebudete používať takéto umelé prostriedky, páči sa vám?
  
  
  "Nie," som sa zasmial. "Som stále fretky využívať všetky originálne diely."
  
  
  "Som rád, že ho vypočuť. Chceš koktail?" "
  
  
  "To je skvelý nápad," povedal som. "Potom budem volať Hawke vo Washingtone a povedzte mu, čo ste mi povedali. Ak budeme mať šťastie, budeme môcť stráviť večer sám.
  
  
  Šli sme spolu na jasný, kompaktný kuchyni v zadnej časti chaty. On povedal: "Máte dosť izolované miesto tu."
  
  
  "Áno, viem ho. Ja som ju miloval. Nikdy som nebol obzvlášť priťahuje davy. Tejto ceste mimo cul-de-sac končí pár km do kopca na súkromnom pozemku, tak tam nie je veľa áut tu.
  
  
  "Ak to nebolo pre rev motorky na ulici, môžete skončiť tak ďaleko z mesta. Oni diely sú tu na prechádzku? "Nie, toto je prvýkrát, čo som ho videl. Zdá sa, že čaká, že sa niečo stane. Je to trochu strašidelný, ale oni nemali prísť do domu."
  
  
  Poplašné zvony zazvonili nahlas a zreteľne v mojej hlave.
  
  
  "Rona, že hovorov, ktoré ste urobili Hawke ráno - vedeli ste, používať telefón tu?"
  
  
  "Áno, som. Prečo? "Ona híkali ako chápanie prišla. "Myslíte si, že moje linky je využitý?"
  
  
  "Najbezpečnejšie stávka je predpokladať, že všetky linky sú využitý kým dokázať inak. Nemám rád tento biker gang. Máte auto?" "
  
  
  "Áno, to je zaparkované na ulici vedúcej do kopca."
  
  
  "Dať pár vecí spoločne, a poďme sa odtiaľto."
  
  
  "Ale kam smerujeme?"
  
  
  "AX má dom na pláži v Malibu, takže agentov môžu využívať ego, keď je to potrebné. Budete mať oveľa bezpečnejšie tam." To nebolo Stahl, ktorý dodal: "Ak sme sa prejsť mimmo davy motocyklisti," ale to, čo som si myslel.
  
  
  Štvrtá kapitola
  
  
  Vyšli sme von, zadné dvere a strčila cez kríky na strmom svahu, Rona to auto bolo zaparkované.
  
  
  "Radšej mi dajte jednotku," jej otec povedal. To si môže vyžadovať niektoré zložité manévre ."
  
  
  Ona podal mi kľúče a rýchlo pristúpil na strane spolujazdca. Dostala za volantom, si všimol, že na zadnom sedadle bol zaseknutý s veľkým množstvom ee gitara zariadenia-panely okolo rosewood, cievky s ocele a nylonové struny, a griff podložky okolo ebenu.
  
  
  Skupina motocyklisti ešte nezaregistrovali nám ešte, ale boli loitering restlessly v spodnej časti cesty. Zdvihol som motora a počul kričí za nami. Ona zabuchli páky radenia
  
  
  
  
  
  
  do nízky, a automobilový skočil do kopca. Sme screeched pozdĺž S-krivka, na okamih sa z dohľadu, ale som počul, ih autá revúci hore na kopec za nami.
  
  
  Okamžite sme sa podarilo dostať až na rýchlosť na krátke stúpanie, a on ticho poďakoval Rona za to, že sa auto s niektorými svalov pod kapotu. Na motocykle ukázal up v spätnom zrkadle, a počula pop, ktorý nebol súčasťou ih výfuku. Hunspell leteli preč zo zadnej časti auta, potom nasledovala ďalšia low-zamerané jeden.
  
  
  Otočil auto okolo ďalšou zákrutou a vytiahol Wilhelmina z jej závesu. Vydal bezpečnosť chytiť a odovzdať Luger (plachetnica) na Rona. Jej povedal: "nemôžem spomaliť, aby vám dobrý záber, ale viesť streľbu a bude sa dať im niečo myslieť."
  
  
  Rona bola oprel sa von oknom a streľba na cyklistov s jej ľavej ruke. Bol som potešený, že vedela, ako zaobchádzať so zbraňou. Udržať auto na ceste, bol som príliš zaneprázdnený pozerať okolo seba a zistiť, či sa mal hit čokoľvek, ale zmenu v engine ihrisku za nami navrhované sa mi, že to bol aspoň spomalenie ih.
  
  
  Keď som chytil dych medzi nami a cyklistov, ostrá vôňa benzínu, povedal mi, že by fúkané otvor v náš tank. Palivomer ihla bola už kymácející v bode E, takže som vedel, že neboli sme ísť oveľa ďalej. Jej plynový pedál hit podlahe, a využili sme dve ďalšie nebezpečné zákruty.
  
  
  Kolesá boli stále dunenie dole na ceste za nami, ale mal som niekoľko zákrut medzi nami, keď je motor coughed a vedel som, že to bolo zlé. V posledných tridsať sekúnd, ona je prísť s zúfalý plán, aby sa nám z toho živý. Rhona vyprázdnil Luger ,a nebol čas na reload. Bush na jednej strane cesty bola príliš silná pre nás spustiť ďalšiu. Na prenasledovateľov boli len sekundy od prijatia opatrení, takže môj prvý pokus by byť len jeden, by sme mohli dostať.
  
  
  Zastavil sa náhle v strede cesty, schmatol cievka steel gitara reťazec z zadnom, a pretekal na stĺp vedľa cesty. On oko drôt okolo nej-šesť, navíjanie nite dvakrát zabezpečiť. Beží do auta, on hodil cievky cez zadné okno, skočil na prednom sedadle, a stisol posledný uncu sily okolo vozidla, aby sme sa dostali až mierny sklon a z dohľadu banda chapparal na ceste. na druhej strane cesty.
  
  
  Thunderbolt bola len jedna zase dole z nás, keď on naklonil sedadla a súčasne povedal na Rona, "Prísť a sadnúť za auto."
  
  
  "Ale, Nick, oni si nás vidieť hneď, ako sa dostať cez kríky tu."
  
  
  "Myslím, že budem mať o čom premýšľať," povedal som. "Teraz robiť, čo vám poviem."
  
  
  Nasledujúce Rona pokyny, schmatol kotúča gitara drôtu a vytiahol ho. Otvoril dvere pre ňu, zabalené drôt okolo rámu okna, a zrolovať okno, aby ego na mieste. A potom ňou zabuchli dvere. Motorkách roared otvorene dole na ceste, ako padol vedľa Rhona, takže steel gitara string navlečené na niť cez cestu o štyri nohy vysoká.
  
  
  Dvaja vodcovia motocykel skupiny hit drôt takmer súčasne. Vyzeralo to, ako by boli kývol na seba, ale v ďalšom okamihu, obe hlavy boli zmrazené vo vzduchu, a bicykle praskla z pod nich. Helmeted hlavy hit asfalt a odrazil šialene pozdĺž cesty, ako strašidelný futbalové lopty. Na motocykle, ich riadidlá stále držal v rukách bezhlavého jazdca, roared do kopca na niekoľko metrov pred jedným prehodil hit iné, odosielanie ih oboch do spleti telo a stroje.
  
  
  Zvyšok cyklistov sa snažili rozložiť a posuňte na klzkej asfalt. Výsledkom bol pilot, spleť ohnuté áut a rozbité vodičov. Rona schmatol ju za ruku a my sme boli mimo. Sme ležali tvárou dole za niektoré kry, keď sme mohli počuť prežili motocyklový gang sa prehĺbili svoje bicykle a zmizla v diaľke.
  
  
  Rhona je tenké telo otriasla. "Čo si myslíte, že oni boli, Nick?"
  
  
  "Musí byť pripojený k ľuďom, ktorí vybuchla Mumuru a sú ohrozujúce New Yorku. Váš telefón musí byť využitý dávno. Dnes ráno, keď si s názvom Hawk, vedeli ste boli na niečo. Boli čakal, ktorí AX by odoslať, a potom, že plánuje zbaviť nás.
  
  
  "Áno, ale je to len armádu. Kto dáva príkazy? "
  
  
  "Vodca bol Anton Zhizov, skutočná bitka hawk v Červenej Armáde. Zdá sa, že jeden z mužov s ním bol Fedor Gorodin. Nie je tak šikovný ako Gizov, ale rovnako nebezpečné. A ak je váš odhad je správny, je tu Vorn Knox.
  
  
  "Takže všetko, čo musíte urobiť, je nájsť ih a zastaviť od vyhodí väčšina Spojených Štátov."
  
  
  "To je všetko. Ale, môj krajčír, ja mám osem celé dni.
  
  
  Potom, po prestávke sme sa vrátili na cestu a šiel do clapboard-členný obchod prevádzkuje apple-cheeked žena, ktorá vždy vyzeral ako každý, je mama. Rone ho kúpil
  
  
  
  
  
  
  Dostal som pivo a hŕstka zmeniť na môj telefón.
  
  
  Najprv sa nazýva kontaktná osoba pre Spoločnú Inteligenciu Výbor v Los Angeles. Jej povedala Hmú o akumulovaného dlhu na ceste a o Rona je auto v kroví. Volal som jej zavolať taxi, a Rona a tak som si sadol čakať
  
  
  Piata Kapitola
  
  
  Malibu. Ihrisko pre filmové hviezdy, víkendový dom pre bohatých a umiestnenie núdzové okolí Č. 12 AX. Niektoré okolo nich boli videli v celej krajine pre použitie AX agentov v špeciálnych za iných okolností. Cítil som, že Rona a ja som sa stretol požiadavky.
  
  
  Každý AX agent mal rovnaký kľúč, ktorý otvoril dvere pre všetky z nich. Boli nachádza v najrôznejších štvrtí a budov. Ten v Malibu bol dostatočne opísal pojem "Havarijné Štvrtiny". Moderná budova, obklopená skla a mahagón, bol chránený od prístupovej cesty k Pacific Coast Highway o sedem-metrový plot. Na prízemí bol obrovský obývacej miestnosti s vysokým stropom a pohodlným nábytkom usporiadané okolo visí krb. Desať-noha-vysoký blackwood bar rozložené v obývacej izbe z malého, funkčná kuchyňa. Točité schodisko, okolo kovaného železa led na tri-spôsob pristátia, kde spálne boli umiestnené.
  
  
  Rona si všimol, kúpeľňa s potopenej Rímskej vaňou. "To by sa, podobne ako hotel vykúpať sa," povedala. "Myslíte si, že je to niečo tu môžem skryť, v neskôr?"
  
  
  "Pozrite sa cez spálne," povedal som. "Tieto miesta sú pomerne dobre zásobené."
  
  
  Išla hore a rummaged prostredníctvom skrine a zásuvky, kým bar kontrolovať jej von. Čoskoro, ona sa pošmykol a opäť zakopol s velour župan prehodil cez jej rameno, a jej ruky boli plné fľaše a plechovky.
  
  
  "On je pravdepodobne nastavenie jeho hideouts pre všetky príležitosti, nie je to?"
  
  
  "Oni nie, že by posh," jej manžel povedal. "Bol som v pár, kde som musela bojovať potkanov v mieste pre klenieb."
  
  
  Rona sa pozeral na mňa, na dlhú chvíľu od spodnej časti po schodoch. "Toto je webová služba, ktorá nebudeme sa tu."
  
  
  "Aspoň jeden," súhlasil som. "Čo chcete piť? Dobrý deň, budem mať pár pripravený, keď ste prišli.
  
  
  "Všetko, čo chcete, aby sme boli," povedala ako ona šla do kúpeľne.
  
  
  Sekcia stene vane bol vyrobený z kamienkové skla a čelí bar mimo. Keď kúpeľni svetlo bolo zapnuté, sklo bolo dosť priehľadné, a všetko, čo sa deje vo vnútri bolo jasne viditeľné, aspoň v vzhľad, niekto pozerať okolo baru. Nemohol som si byť istý, že ak Rona vedel o tejto voyeurský účinok, alebo nie, ale od božej milosti, jej pohyby by som študoval, som podozrenie ona.
  
  
  Ona podal fľaše a plechovky regálu, potom sa z nej blúzku. Aj cez skreslené sklo okolo kamienky, ružová farba jej bradavky bol odlišný od belšie telo jej prsia. Vyšla z nej čierne, modré nohavice a skĺzol pás čierne bikiny dná sa jej dlhé, štíhle nohy. Ona kontroluje vody s jednou nohou, vzal jeden posledný pohľad na seba v zrkadlo plnej šírky, a išiel k vani.
  
  
  On šiel k telefónu na druhom konci panela ak chcete zavolať Hawk. Okamžite som jej volal späť na jej osobné číslo. Samozrejme, že tam bola možnosť, že Malibu telefón bol využitý, ale vzhľadom na rýchlosť dopravy, nemohol prestať obávať o to.
  
  
  Skôr by som mohol povedať, čo by ste sa dozvedeli z Rhone, Hawk otvoril diskusiu.
  
  
  "Práve som sa dostal do kontaktu s veľmi nadšený, JIC zástupcu, ktorý povedal, že si odišiel hmú s dosť špinavé čistiace práce, ktorý by mal disponovať a vysvetliť na miestnu políciu."
  
  
  Ona bola uznaná za správnosť správa
  
  
  "Nick, chápem," Hawk pokračoval, " že v priebehu našej práce, niektoré zariadenia budú určite zanechal. Nebolo by to byť príliš veľa, ak ste vykonali potrebné hodí viac opatrní spôsobom v budúcnosti?.. povedať, že strieľa na pridať až dolár?"
  
  
  "Budem sa snažiť byť viac opatrní," sľúbil som, " ak to okolnosti dovoľujú."
  
  
  Dobrý. Teraz, povedz mi, má Miss Volstedt mať niečo hodnotné pre nás?"
  
  
  On potlačil úsmev, keď uvidel Rona dostať až vo vani a siahať s jej holé ruky na uterák. "Áno," povedal som,"myslím si, že tak."
  
  
  Jej povedala Hawke o Rona Knox je vyšetrovanie Varnov pred piatimi rokmi, a Ego je schéma na vydieranie národov tým, ohrozujúce vyhodiť do povetria jej mestách po jednom. Hawk bol predovšetkým záujem, keď povedal Hmú o Varnov to, aby sa nadviazali plastové jadrové výbušné.
  
  
  On povedal: "To ide veľmi dobre, s novým vývojom v tejto oblasti. Nechcem diskutovať, cez telefón, ale ona by som, aby ste letieť späť do Washingtonu ráno."
  
  
  "To je pravda. Ja tam budem zajtra."
  
  
  Rona bol už von, okolo vane, sušenie seba uterák. S ležérne zmyselnosť, presťahovala načechraný uterák hore a dole, hladké vnútro jej stehne. Keď Houkou odpovedal som sa musí znieť trochu sklamaný, že ako sľubný úvod skončila tak skoro. Hawk odkašľal v jeho káravú spôsobom. "Si môžete vziať Miss Folstedt s vami. Môj projekt bude pracovať pre vás dvoch."
  
  
  "Budeme tam," povedal s veľkým nadšením.
  
  
  Som zavesil a urobil pár martini.
  
  
  
  
  
  chladnička na alkoholické nápoje podľa bare. Ako ona bola hodil plátok citróna do každej sklo, Rona vyšiel okolo kúpeľňa. Mala na sebe krátke velúrové župan zviazaný s pásom. To bolo dosť na dosiahnutie zaniknúť, kde stehna spĺňa zadok.
  
  
  "Obávam sa, že tento župan nie je pre vysoký dievča," povedala.
  
  
  "Nepovedal by som, že" jej otec povedal. Rona nohy, ako boli teraz, nevyzeralo aj trochu tenké. Namiesto toho, sa pozrel zaoblené, hladká a pružná. Hej Martini podal mi ho.
  
  
  "Ďakujem," povedala. "Už si sa nazýva Washington?"
  
  
  Hawk nám chce lietať tam zajtra. Povedal, že mal prácu, pre nás oboch. Ste v poriadku?"
  
  
  "Prečo nie? Malo by to byť lepšie, ako visí tu na okolí s motocyklisti a prispôsobiť vie, kto iný je streľba na mňa.
  
  
  Rona vzal swig okolo nej piť, potom nastavte sklo dole na pult a začal otriasol násilne, ako keby ona by bola fanned podľa závan studeného vzduchu vzoriek.
  
  
  Spravil krok k nej. "Ron, čo je zlé?"
  
  
  Ona sa zhlboka nadýchol. - Myslím, že to je to, oneskorené reakcie na všetky vzrušenia dnes, nie je kedy. Nemyslím si, že ona je v pohode a zbiera ako som si myslel."
  
  
  Jej manžel prišiel a objal ju. Jej telo, ktorý vyzeral tak, štíhle a schopné v šatách, pretavila sa do mňa s teplou flexibility, že bol úžasný. Jej prsia pritlačí mojej hrudi, jemne pohybujú sa s jej dych.
  
  
  "Som tak kurva strach, Nick," povedala, " pre vás, pre mňa, a pre každý iný na svete. Ako skončí? "
  
  
  "Zle," povedal som. "Ale nie pre nás. Teraz len relaxovať a nechať ma báť."
  
  
  On masírovať hladké svaly na chrbte cez velúrové župan.
  
  
  Ona naklonená jej hlavu, aby spĺňali moje oči. "Dúfam, že máš pravdu, Nick," povedala.
  
  
  On sa naklonil a pobozkal ju na pery. Nah cítiť mydla okolo vani, s slabé kvetinová vôňa na vlasy. Nah jeho pery boli v pohode a poddajná, a oni ochutnal ako mincovne.
  
  
  Moje ruky sa posunul nahor a zistil, open hem jej župan, potom skĺzol nadol na teplé, týčiaci sa na hromady jej prsia. S malým plakať túžby, ona odtiahol odo mňa. Len dosť času, aby sa uvoľnili pásu a zasuňte župan späť cez jej ruky a ramená, čo hmú spadnúť na zem.
  
  
  Pomaly, zámerne, bežala moje ruky cez jej nakedness, pritlačí jej prsia sa na chvíľu, potom nech moje bradavky kysnúť ako prešla rukami nad jej telo a ploché bruško s ego-soft, semišu pokožky.
  
  
  Jej oči boli očarení, ako ona naklonená svoju hlavu, pozrieť sa, ona sa moje prsty v jej hodvábny vankúš na jej teplé center a jej hladné oči, zdvihol, aby spĺňali moje.
  
  
  Keď jej manžel ustúpil a rýchlo teda odstránené, jeho oblečenie, študovala mňa skutočný záujem a obdiv, nikdy odvrátenie sa, aj keď som bola úplne nahá. Potom sa otvorili náručí pozdraviť ma.
  
  
  Som glanced v spálni, vstupnej, ale ona potriasol hlavou, akoby chcel povedať, že jeho potreba bola príliš naliehavé, aby sa oneskorenie, že miesto bolo tu, prišiel čas. Sme natiahol na hrubé modrý koberec, a ona pohladil jej telo. Na prvý, jej narieka boli mäkké ako povzdych vetra, ale čoskoro premenil šialený krik dopytu ako ona prenesú a vytiahol ma na temeno.
  
  
  Keď ona vstúpila zavrieť, ona klenuté jej štíhle reálnej tela so mnou stretnúť. Potom tam bol krútenie, krútenie rytmus jej trýznivé túžba, budovy, spolu na hrebeň vlny vyvrcholenie, nasleduje dlhé, rýchly zostup do prázdna brehu sladké vyčerpania.
  
  
  Šiesta Kapitola
  
  
  Druhý deň ráno, Rona šiel do práce a pripravené bohaté raňajky. Neskoro v noci cvičenia, ktoré nám dal aj veľká chuť do jedla, a my s nadšením dať dole edu. Ako káva v našich chladené poháre, všetko, čo začali kúriť. Avšak, to bol pracovný deň a v okolí, čo vie o Ron noc pred, miesto na odpočinok, potom raňajky, aby nám obsadené až neskoro v noci.
  
  
  Namiesto toho jej, dostal som v vaňou a vzal studená sprcha.
  
  
  Išli sme všetky nad Los Angeles. Medzinárodný na deväť hodín letu, a na Dulles sme boli splnené v AX limuzína iný z Hawk ' s mlčanlivým a efektívne šoférmi.
  
  
  Šli sme cez rituál, bezpečnosť, a čoskoro hre, ako je tento na stoličku oproti David Hawke. Na AX viesť muž bežal jeho oči nad Rona Voelstedt a obrátil sa na mňa s nevyslovené otázky v jeho očiach. On shrugged a usmiala sa na neho, ako nevinne, ako by mohol.
  
  
  Hawk odkašľal prudko a dostali dole na podnikanie. "V čase, ktorý si mi volal včera, Nick, sme držali námorník menom Juan Escobar mimo Caribbean cruise ship Gaviota. Ego bol zadržaný, vo Fort Lauderdale po konajú podozrivo pri prechode cez colnicu. Č pašované bol nájdený na nás na nen, v našom ego kufor, ale keďže všetky naše ľudia boli na dvojité upozornenie v týchto dňoch, Florida orgány názvom našej kancelárii. Escobar bola podaná na výsluch, ale nemali sme dostať niečo z neho. Potom, keď si dal Miss Voelstedt informácie o Knox Varnow a Ega jadrových-plastové výbušniny, sme sa bližšie pozrieť na kufor, ktorú priniesol. Samozrejme, naše laboratóriá ukázali, že toto je štiepneho materiálu.
  
  
  
  
  
  
  Na západku, sme zistili, mikroelektronické detonátor, ktorý by mohol byť aktivované dlhého dosahu rádiového signálu. A zaujímavé je, rukoväť bolo vyryté s malým lebka - malá smrť cieľ.
  
  
  "Ste sa dozvedeli niečo iné ako námorník?" Spýtal som sa jej.
  
  
  "Trochu. Som si nechal urobiť matematický a povie sám.
  
  
  Hawk stlačil tlačidlo na jeho intercom a povedal, " Odoslať Escobar." O minútu neskôr, pár grim tvárou vládnych úradníkov zapísaná, a sullen, pockmarked muž stál medzi nimi. Vláda úradníkov doľava a Hawke motioned Escobar na stoličke.
  
  
  On pristúpil a postavil sa pred človekom. "Poďme počuť svoj príbeh," povedal som.
  
  
  Escobar posunul uncomfortably. "Už som povedal, že dvadsať krát."
  
  
  "Povedz to znovu," povedal som. "Ja".
  
  
  Pozrel sa na moju tvár a začal hovoriť bez váhania. "Veľký chlap, on dal mi kufor a päťsto dolárov. Povedal si oddýchnuť na pár týždňov. Potom, keď som sa dohnať s jej loď, on mi dáva ďalších päť. Všetko, čo som urobiť, je dať môj kufor v šatni v Clevelande a nechať moje ego tam. To je všetko, čo viem. Jej, prisahám."
  
  
  "Kto je taký veľký človek?" Spýtal sa jej.
  
  
  "Neviem jeho meno. Niekedy ide o stravovanie v jeden port, niekedy v inom. Viem len, že má nových majiteľov, a keď mu dáva príkaz, každý poslúcha."
  
  
  "Noví majitelia si povedal?"
  
  
  "áno. Päť alebo šesť mesiacov pred rokmi kúpili Gaviota. Väčšinu starých oni tím sa ocitli, a niektorí ľudia okolo nás sú pozadu. Som pracovať pre kohokoľvek. Vidíte, je to práca. Nový chlapci sa najal pre tím, a nie okolo Južnej Ameriky, ako nás ostatných. Hovoria zábavné a zostať ďaleko od nás."
  
  
  "Povedz mi viac o veľký muž."
  
  
  "On je šéf, to je všetko, čo viem. Vyzerá hrubý a hovorí nízkym hlasom. Veľké ramená, ako býčie."
  
  
  Pozrel na Hawk.
  
  
  "Tento opis sa hodí Fedor Gorodin," povedal.
  
  
  Povedal Escobar, " niekto iný dávať príkazy?"
  
  
  "Vidím len jedna osoba dvakrát. Tenké, zlovestný, šedivé vlasy. On je len jeden ona nikdy nevidel dávať príkazy na veľký chlap.
  
  
  Obrátil sa späť k Hawk. "Zhizov?"
  
  
  On prikývol.
  
  
  On strčil ruky vo vreckách a pomaly pristúpil k ďaleko stonať. Potom jej, on sa vrátil a stál pred námorník znova. Ona sa pozeral do Emu oči, kým on sa pozrel preč.
  
  
  "Juan," emu povedal jej: "pravdepodobne ste už počuli, že Spojené Štáty lieči zločinci, spravodlivo a že nemusíte mať strach z toho, že týraný. Ale to je iná situácia, Juan. Nie je čas na trpezlivosť. Ak ste ležiace na nás, ja sa osobne uistite sa, že dokonca aj keď ste nažive, sú k ničomu na senorita. Rozumiete mi, Juan?"
  
  
  "Áno, seňor!" mu prasklo. Jeho vypuklé oči mi povedal, že on vedel, že som nebol vtip. "V mene mojej matky, hovorím pravdu! Boli tam šesť ďalších ľudí, ktorým sa tiež pomohol s kuframi. Kuda oni ihk, nechcel som počuť. Moja firma bola v Clevelande. To je všetko, čo viem,, seňor, verte mi.
  
  
  Urobil som to. Som prikývla na Hawke, a vzal Escobar.
  
  
  "Predpokladám, že ste skontrolovali lode a týchto nových majiteľov," povedala som, keď traja z nás boli zase sám.
  
  
  Gaviota je Venezuelskej verziu svojej budúcnosti pravopis gramotnosti. Bývalí majitelia zaplatili obrovské sumy v hotovosti od človeka, ktorý povedal, že zastúpené Halcyon Plavby. Toto, samozrejme, je falošný.
  
  
  Rona hovoril hore. "Mohli by ste sa nad loď a analyzovať posádky? Zistiť, kde bomby prišli? "
  
  
  "Mohli by sme," Hawke priznal. "Ale sme si nemohli byť istí, že Gorodin by byť na palube, a zdá sa, že nie sú takmer žiadne Prekvapenie. Aj keď sme vedeli, kde bomby boli vyrobené a kde spúšť zariadenie bolo uložené, slovo lode zachytiť by dosiahli ih predtým, ako sme vedeli. A potom sa môže odpáliť bomby už vysadené v Boh vie, čo mestách. Nie, toto cvičenie, musí byť low-key, hlas, prečo ona chce, aby ste a Nick tu.
  
  
  "Bol som zvedavý, ak by ste prísť skôr, že," povedal som. "Bez urážky, Ron, ale som zvyknutý na prácu sám."
  
  
  "Nie je to čas," Hawke povedal. "Náš prvý krok je, aby niekto na palube výletnej lode. A jeden muž bude priťahovať príliš veľkú pozornosť."
  
  
  "Prečo nie?" Spýtal som sa jej.
  
  
  "To len tak sa stane, že Gaviota sa špecializuje na ..." - tu starý človek zistí, že je potrebné vyčistiť jeho hrdla opäť - " ... medové týždne plavby."
  
  
  Rhona Voelstedt začal usmievať, ale rýchlo sobered až keď Hawk jej dal jeden z tých pevného Nové Anglicko vyzerá.
  
  
  On povedal: "som usporiadané s spoločenstva pre Atómovú Energiu Komisia pre Ms. Voelstedt byť priradená do Spojených Štátov počas trvania tejto krízy. Nemyslím si, že ak som sa ťa spýtal hrať úlohu novomanželov, by ste rozšíriť vaše koná talenty príliš veľa.
  
  
  "Myslím, že sme to zvládne," povedal som, unperturbed.
  
  
  "Zatiaľ čo on je v službe," Rhona pridané, žmurkanie na mňa, keď Hawke nebolo hľadáte.
  
  
  "Vedel som, že by som sa mohol spoľahnúť na vašu spoluprácu," Hawke povedal sucho. "Môžete sa pripojiť výletné zajtra v Antigua. Na Gaviota bude volať na niekoľko Karibiku porty, plávať cez Panamský Prieplav, a hlavu hore západnom pobreží Mexika, so zastávkou v Los Angeles. Ale ak nemáte nachádza operačné základne a zakázal v čase, keď loď dorazí v Paname, potom
  
  
  
  
  
  
  bude príliš neskoro. Pretože v ôsmich dní plánuje odpáliť bombu v New Yorku."
  
  
  "Krátky medové týždne," komentoval.
  
  
  Hawke pokračoval, ako keby on nebol nič nepovedal. Exkurzie lokalite Rusko-zistiť, kde sa dal kufor bomby na loď a vrátiť sa k zdroju. Tam by ste mali nájsť Anton Zhizov a najpravdepodobnejšie Knox Varnov. Potom ste na svoje vlastné. Ja vám dám všetko možné, podporu pre tento účel, ale žiadne veľké prevádzky je nemožné."
  
  
  Rhona a odišiel som cez starý muž úradu a vzala na rovnaký let nadol na správu Dokumentov Centrum. Oni nám poskytli všetky dokumenty a fotografie, ktoré by sme musieť prejsť sami seba preč, ako Pán a Pani Mikuláša Hunter.
  
  
  Keď sme odchádzali AX sídlo, Rona hrala, že koná ako nevesta-na-byť na svete.
  
  
  "Nemyslíš, "povedala shyly,"že vzhľadom na naše "manželstvo" nemá oficiálne začať až zajtra, mali by sme zostať v dvoch samostatných izieb dnes?"
  
  
  "Dobrý nápad," povedal som tak, ako som oslavovaný taxi. "Musím ísť von pomerne neskoro, dnes, a ja by som nechcel, aby vás prebudil, ste vtedy, keď prídete v."
  
  
  "Naozaj, príliš?" "Čo je to?" spýtala sa s ťažkými sarkazmus. "To, čo je jej meno?"
  
  
  "Poď, med, nebudeš ľutovať ma teší včerajšie bachelor party."
  
  
  Boli sme hrať túto hru balenia, a Rona presťahovala ako ďaleko odo mňa ako sídlo by to umožňovala. Sedela s jej ruky clasped a jej kolená lisované spoločne, frowning z okna.
  
  
  On ju nechal sulk na pol tucta bloky, potom ochabol. "Ak sa cítite lepšie, budem na AX sídlo večer a dávať pozor."
  
  
  Obrátil a pozrel sa na mňa s jej Nordic modré oči. "V dell sám?" "Čo je to?" spýtala sa v dievčatko jeho hlas.
  
  
  "Správne," povedal som. "Nemám na mysli miešanie podnikania a zábavy, keď človek nemusí rušiť ostatných. Ale dnes je všetko by malo byť na podnikanie. Chcem zdieľať všetko, čo máme asi Anton Zhizov, Fedor Gorodin a Knox Varnov."
  
  
  Rona oslovuje a dáva jej ruku zľahka na moje rameno. "Je mi to ľúto, Nick. Ona nebola by mal byť detinské.
  
  
  Jej, Hej zasmial. "Tam by sa žiadny iný spôsob."
  
  
  Potom sa posunul v vedľa mňa, a on sa sklonil, aby jej jemnú pusu.
  
  
  Siedma Kapitola
  
  
  Druhý deň ráno, niekoľko hodín pred Gaviota je príchod, prenajaté rovine vytiahli nás z Antigua. St. John ' s, kapitálu malý ostrov, je stále veľmi British v centrálnej časti mesta. Ale akonáhle sa dostanete do svojho rodného štvrtí, začnete počuť mäkký hudobný jazyk calypso a uvidíte, farebné kostýmy, ktoré ľudia nosia nie zapôsobiť na turistov, ale aj preto, že ako farby.
  
  
  Cestovná kancelária v Queen ' s Hotel bol v žiadnom zhone, predať nám vstupenky na Gaviota plavby.
  
  
  "Už ste vynechal prvú časť letu,"povedal," a budem ešte musieť účtovať plnú cenu."
  
  
  "Čo myslíš, drahá?" spýtala sa, ako keby sa po vykonaní presnosť geometrie detail.
  
  
  Ron zabehol svoj jazyk sensuously cez jeho pery. Som si istý, že sme mohli urobiť všetko, čo zostalo z letu.
  
  
  On winked na cestovné kancelárie. "Budete vidieť, ako to funguje."
  
  
  S niektorými neochota, písal sa niekoľko lístkov pre Pána a Pani Hunter. Trochu menej neochotne, vzal moje peniaze.
  
  
  Rona a ja som šiel okolo na chvíľu, pri pohľade na windows a držia sa za ruky, hrá novomanželov v prípade, že niekto pozrel na nás. V skutočnosti, to nebolo ťažké vôbec.
  
  
  Po chvíli sme išli dole do dokov sledovať Gaviota enter. To bol hladký a biely, s quick-hľadá siluetu, možno menej ako päť stoviek metrov dlhá. Ako ona robila jej spôsob, ako deepwater dock, šťastný medové týždne cestujúci boli výrazne chýba.
  
  
  Izolovaný pár tu a tam pozrel sa cez zábradlie s úsmevom, ale lode sa zdalo byť plachtenie s ďaleko menej cestujúcich ako je jej kapacita. Samozrejme, noví majitelia nechceli, podporovať ich produkt veľmi veľa, čo bolo pochopiteľné vzhľadom na iné podniky mali.
  
  
  Pozeral som niekoľko cestujúcich a členov posádky opustiť loď, a na minimálnej pravidelné zaťaženie, ale nevidela som nič podozrivé alebo známe tváre. Podľa Juan Escobar, väčšina tímu vyzeral Slovanské než latinskej.
  
  
  Rona a hral som túto hru a nájsť bursar. Celkom unenthusiastically, ukázal nám, našej kabíne, vonkajší izba jednej palube, pod Boardwalk. To bola riedko zariadený: stoličky, pohovka, malé stoličky, commodus, a dve samostatné postele. Ten sa zdalo, že nezvyčajné pre newlywed plavby, ale Rona a čoskoro som zistil, že oni by mohli ľahko rollerblade spolu. Žiarivka nad bielizníka zrkadlo dal preč skôr chladný lesk. Ona otvorila záclony a nechať v teple Karibiku sunshine z Brylev.
  
  
  Rona prišiel, aby stál vedľa mňa. Povedala,
  
  
  "No, čo by ste chceli robiť teraz, vážení hubby?"
  
  
  "Nemám potrebu povedať to, čo chcem robiť. Avšak, najprv sme sa na prechádzku okolo lode. Pamätajte si, že budete robiť to s radosťou?
  
  
  "Ach, dobre," povedala. "Ale ak to medové týždne nemá oživiť veľmi skoro, môžem ísť domov, aby moja mama."
  
  
  Jej hit jej krásnymi zaoblenými zadok a tlačil ju von
  
  
  
  
  
  
  na palube. Strávili sme niekoľko hodín chôdze okolo paluby, pri pohľade na barov, telocvičňa, jedáleň, divadlo, karty miestnosť, obchod so suvenírmi. Nedostatok ďalších cestujúcich bolo hrozné. Medové týždne páry stretli sme sa zdalo príliš zapletený s iným kamarátom všímať, ak sa niekto bol plachtenie s nimi, alebo nie. Niekoľko členov posádky sme sa stretli, boli veľmi zaneprázdnený s ich úlohy a zdalo sa cítiť neviditeľné pre nás.
  
  
  Sme strávili zvyšok dňa sedí v pozorovaní salónik, popíjali pár ovocných nápojov s rum, tajne sledovať, kto nastúpil, a posudzovaní ih batožiny.
  
  
  Za súmraku, nikto vzdialene pripomínajúce Fedor Gorodin alebo Anton Zhizov prišiel na palube, a žiadne zvláštne kufre sa objavil v rukách návratu cestujúcich alebo členov posádky. Medzitým, sladké rum piť sloshed uncomfortably v mojom žalúdku.
  
  
  Ako tma vtrhli od Atlantického Oceánu, na Gaviota dal pár rohov privolať túlavých cestujúcich na palube, a sme pripravení vyplávať. Miestne oceľový bubon kapela serenaded nás ako loď vytiahol preč od dock.
  
  
  Mali sme večeru v takmer opustené jedáleň, potom išiel okolo paluby a vrátil sa do našej kabíny. Za dverami, Rona otočil a pozrel sa na mňa, a ee objal ju a pobozkal ju. Všetko sa to začalo s jednoduchým priateľský bozk a potom večera. Ale potom som cítil tip jej jazyk kefa moje pery zľahka, takmer shyly, a mala som tušenie, že "medové týždne" nebolo to bude šarády. Mal som viac ako premonition keď jej sweet little strane strčila pod elastické moje nohavice a hravo dosiahnuť nadol, čaká na jemné pohladenie, že sľúbil dlhé noci erotické akrobacie.
  
  
  Ona ustúpil a, pohybujúce sa s zmyselnosť všetky ženy, ale účinne využívať len málo, vyzliekol jej šaty. Ona pomaly, od prvého tlačidla jej blúzka na poslednú squeeze jej boky, čo spôsobilo jej nohavičky skĺznuť k podlahe, vystavuje ju opálená, zamatová pleť. Dve úzke biele prúžky cordon uvedené obrys bikini ona mala na sebe, pričom slnečný kúpeľ. Biela hranice zarámované načechraný-mäkké trojuholník, ktorý bol iba o odtieň tmavšie, než je jej reálna hlavu.
  
  
  Počas nášho horečný milovanie v Malibu dom, nechcel som mať reálnu šancu oceniť Ronas ' neuveriteľné tela. Chudé greyhound ona sa zdalo, že majú v jej oblečenie bolo klamanie. Hoci tam nebol extra gram kdekoľvek na to, ale boli tam žiadne ostré rohy buď.
  
  
  Ona predstavuje predo mnou, sa teší môj obdiv. "Nemyslíš si, že som príliš tenké?" povedala, jej tvár sa nezobrazuje najmenšej pochybnosti.
  
  
  On pohladil jej bradu a snažil vziať kritický pohľad, " Dobre, teraz, že si spomenúť na to..."
  
  
  Dotkol mojich pier, ľahko sa s ňou prsty. "Chápem, že správu. Je čas som prestal rybolov na komplimenty."
  
  
  Ee dať jeho rameno okolo jej pása a pritiahol si ju zavrieť, bozkávanie mäkké bump jej života.
  
  
  Rona pritúlila ku mne, takže whimpering zvuky radosti, ako žije svoj život s jeho jazyk v pomalý kruh, neustále klesajúca.
  
  
  Pustil som to a padol na vrchole mi, divoko, ktorí chcú v mojich ústach. On si vybral ju hore a niesol ju na posteľ. Tam som znížená jej jemne na saténový prehoz.
  
  
  Rona bit jej spodnú peru medzi jej zuby a sledoval hungrily, ako mu skĺzol z oblečenia.
  
  
  Je pravda, že sme neboli bezstarostné novomanželov sme predstieral, že je. Ale pochybujem, že žiadne legitímne newlywed pár nikdy nemal viac plnenie svadobnej noci, ako sme vedeli. Predtým, než sme sa konečne zaspal, prvý sivý lúče úsvitu svieti na východnom obzore.
  
  
  8
  
  
  V čase Gaviota zadali Martinik, sme boli hore, oblečený, a majú dobrý raňajky. Rhone Hotel, navštívte farebné butiky na nábreží Fort de France, ale som povedal, hej, by som mal zostať, kde môžem sledovať, kto a čo sa dostane na palube. Poslal som ju preč sám, ale ona sa vrátila menej ako hodinu neskôr, hovorí, že tu nie je sranda.
  
  
  Ako sa ukázalo, mohol ísť s ňou, aj napriek tomu, že sa jej páči pozrieť sa na neho. Strávili sme štyri hodiny v Martiniku, počas ktorých niekoľko novomanželov šiel na breh a vrátil sa s shaggy slamené klobúky a ostatné nezdravé okolo obchody so suvenírmi. Posádky väčšinou zostal na palube. Tam boli žiadne podozrivé kufre. Žiadne ťažké, medvedí Rusi. Č chudá Rusi s šedivé vlasy.
  
  
  Poslednú noc, Rona a ja som šiel okolo detského ihriska znova. Činnosť na palube Gaviota bol, ako obvykle, minimálne. Sme odišli do dôchodku predčasne do našej kabíny, kde sa akcia bola značne urýchliť.
  
  
  Naša ďalšia zastávka bola La Guaira, na seaport Caracas. Od Gaviota bola zaregistrovaná vo Venezuele, dúfal som, že sa niečo môže stať, že v krajine je pompézne kapitálu.
  
  
  Bol sklamaný znova.
  
  
  V tú noc, začala som sa obávať o naše poslanie, aj keď som nechcel priznať, že moje pochybnosti sa na Rona. Po všetkých, nemali sme nejaký dobrý dôvod domnievať sa, že Gizov a Ego tímov nebol predtým nastavili všetky kufor bomby na osudný hodinu.
  
  
  
  
  
  
  Alebo mestách severnej a južnej Amerike môže byť už zamínované a pripravený k výbuchu v jadrovej cloud hneď po stlačení tlačidla v niektorých neznáme miesto. Ak Juan Escobar hovoril pravdu, najmenej šesť mená a priezviská boli zaslané s Gaviota členov posádky. Tak ďaleko, ako sme vedeli, že môžu existovať iné spôsoby, ako ih distribúcie.
  
  
  A o päť dní neskôr, prvá bomba v New Yorku sa chystal odísť. Vzhľadom na neisté nálady Americkej verejnosti v týchto dňoch, zničenie našej najväčšie mesto môže byť všetko, čo je potrebné na spustenie hlučné rokovania. Samozrejme, nie sú tam žiadne rokovania s ľuďmi, ako Anton Zhizov.
  
  
  Mali sme len dve možnosti - vzdanie sa alebo bojovať. S najväčšou pravdepodobnosťou, potom v malom demokratickej diskusie, vláda sa rozhodla bojovať. Ale, že by bolo smiešne, pretože tam bol žiadny viditeľný nepriateľa. Skryté bomby, ktoré sú vyvolané rádiové signály okolo neznámom mieste nie sú viditeľné cieľ. Keď začiatky druhej a tretej mestá explodovať, ľudia budú bojovať môžu zmiznúť. Aj v prípade, že sa neuskutočnili, zničenie krajiny veľké mestá by boli okradnutí ľudia silu odolať.
  
  
  Tak Gaviota bola naša jediná hra. Je ostražitý, colný úradník, ktorý mal zadržaní Juan Escobar nám predstavil s drobné medzery v nepriateľskej brnenie. Mojou úlohou bolo dostať sa cez to, že medzera a dodať zabíjanie ranu skôr, ako on mohol udrieť.
  
  
  Ďalších päť dní.
  
  
  Naše milovanie, ktoré v noci nemala rovnaké spontánnosť, aspoň z mojej strany. Samozrejme, Rona vycítil, že niečo nie je v poriadku.
  
  
  "To, čo je hore, Nick? Bojíš sa o misie? "
  
  
  "Mali by sme už prijali určité opatrenia," povedal som. "Zajtra ideme na Curacao, a ak sa nič rozvíja tam, budeme mať problémy."
  
  
  "Chcel by si radšej ju premiestnite na jej strane postele a nech sa vám spať?" "Čo je to?" spýtala sa vážne.
  
  
  Ee schmatol ju a držal jej nahé telo k nemu. "Miláčik, ak máme len päť dní pred svete začína výbuchu, ona by mali stráviť čo najmenej času spí okolo nich."
  
  
  S miernym pradenie radosti z Ron, ona zabalené jej nohy okolo bane. A na chvíľu som si nemyslel, že o jadrovej bomby v podobe kufre, on nemyslel, že o mŕtvych hlavy.
  
  
  V Curacao, Fedor Gorodin sa objavil na palube Gaviota. Bol tak rád, že sa na scowling, široké-vzal na svoje plecia ruskej, že by mohol mať pobozkal ho. Curacao je medzinárodná freeport s niektorými z najlepších nakupovanie v Karibiku. Väčšina cestujúcich opustil loď v dopoludňajších hodinách v vyhľadávania výhodné nákupy, a keď prišli domov, našli rozložitý Gorodin medzi nimi, sa snaží, márne vyzerať ako typický výletných cestujúcich v Palm oblek, nech to bolo čokoľvek. . Ego videli jej okamžite a priebežne Ego v nedohľadne, zatiaľ čo on predstieral, že blúdiť palube pred sneaking do officers štvrtiny.
  
  
  Bol som trochu sklamaný, že on nemal priniesť jeden z bomba kufre s ním na palube. Ale pretože Curacao je historickým sídlom pašerákov, mal som podozrenie, že prišiel čas. Ak jeden plný názov po objavil, by som mohol pokúsiť sledovať ho, čo by výrazne zjednodušiť svoju prácu. Ale ak nie, môžem vždy pin dole Gorodin.
  
  
  Po zistení, ktoré kabíne veľký muž bol pobyt v nastúpil Rona v barre v pozorovacej miestnosti.
  
  
  "Gorodin je na palube," jej hlas povedal.
  
  
  Jej modré oči sa rozšírili vzrušením. "Ach, Nick, to znamená, že môžete sledovať bomby cez to."
  
  
  "Je to buď úder na svoje lebky. Pretože doteraz fretky to bolo zlyhanie ."
  
  
  Stručný bolieť vzhľad chytil jej očí a on ju vzal za ruku. "Nechápte ma zle. Tak, to bolo najlepšie tri dni môjho života. Ale práca je na prvom mieste, a to bez preháňania možno povedať, že celý sakra svet na mojich pleciach."
  
  
  "Ja viem, drahá," povedala. "Nechcel som znamená byť sebecký."
  
  
  "Keď to je viac, môžeme mať trochu dovolenku," povedal som. "Bolo by pekné, aby si do postele, ak budeme nebol spojený Zhizov, Gorodin, a Knox Vamov."
  
  
  Ron sa pozrel na Nah v prekvapiť. "Musím dúfam, že áno!" Potom sa usmiala sa na mňa a všetko bolo v poriadku znova.
  
  
  "Čo máte v pláne robiť?" spýtala sa.
  
  
  "Modlite sa, aby jeden z kufrov s bomby bude prebiehať na palube tak, že to môže pohybovať. Inak, budem musieť ísť na Gorodinym. Rýchlo a presne. Pretože niekde Zhizov a Varnov čakajú s tlačidlo, ktoré možno ľahko vyhodiť väčšina Spojených Štátov. Ak som neopatrná, niekto im poslať správu, takže sa nemusíte čakať na termín."
  
  
  "Čo môžem urobiť, Nick?"
  
  
  "Pobyt z cesty," povedal prasklo, potom ochabol. "Rona, veci môžete získať blázon a smrtiace od teraz. Sú vyškolení na to, ale nie ste. Chcem, aby ste ísť späť do našej kabíny a zamknúť sa v. Neotvárajte dvere, kým vám dám signál.
  
  
  "Všetko v poriadku," povedala pouted.
  
  
  Ron poslal ju na jej ceste. Ona bola dobrá spoločnosť. A užitočné. Ale nie v tejto fáze operácie.
  
  
  On sa vrátil na palubu získať lepší pohľad na lode. Na súmraku, pripravili sme pre vás opustiť, a ani jeden kufor bol prinesený na palube. Sme odišli z Willemstad Harbor
  
  
  
  
  
  
  Po absolvovaní kyvné pontón most, sa pomenoval ho Kráľovná Emma, a ja som sa rozhodol, že budem musieť konfrontovať Pán Gorodin. Potom som počul to začne.
  
  
  To bol rýchly čln s twin prívesným motorom a bez svetiel. Ako si stiahol seba, niekto hodil lano nad ním. Drepy, plešatý muž na lodi, zdalo sa, dávať rozkazy. Ego ľudí zdvihol tmavé obdĺžnikový objekt na palubu. To bol kufor, a on usúdil, že to bol len ako Juan Escobar je.
  
  
  Ako šatka začal stúpať, presťahoval sa na zadnej časti, pozdĺž železničnej vidieť, kto bol zdvíhanie. To bol môj druhý Fedor Gorodin, stále na sebe ice cream vyhovovali, a on bol réžii pár Latin členovia ih skupiny. Siahol do copu z Wilhelmina je tričko, on vytiahol ho okolo závesu na opasku. Zvieranie známe Luger ,vzal krok smerom k Gorodin a jeho priatelia.
  
  
  Jeden krok bolo všetko sa mi podarilo. Niečo hit späť z mojej hlavy, a paluby vlnách a narazil do mňa s obrie päsť. Tam bol okamžitý výbuch zvuk v mojej hlave, že sa zdalo, že rozptýli sa späť cez svoje lebky, ako všetko prebiehalo pokojné a čierna.
  
  
  Deviata Kapitola
  
  
  Napodiv, na prvý jej, len som si uvedomil, že môj nos bol svrbenie. Snažil osloviť a poškriabaniu jeho ego, ale jeho ruky by sa pohybovať. Jej oči otvorené. Potom som si uvedomil, moja hlava. To bolí ako jeden veľký zub, keď nervové bol chytený v výbuch studeného vzduchu vzoriek. Jej oči zatvorené znovu a pomaly otvoril ih. Bolesť neodišiel, ale moje okolie prišiel do centra pozornosti.
  
  
  On ležal na chrbte na úzkom poschodovou v malej vnútornej kabíny. Videl som, že moje nohy boli viazané s niekoľko cievok maskovacie pásky. Moje ruky boli prešiel na zápästie za môj chrbát; aj oni sú zlepené dohromady. Rona Vohlstedt sedel na posteli cez odo mňa, nosiť svetlé prúžkované blúzku a slacks. Jej ruky a nohy boli tiež na kazete zatvorené.
  
  
  "Som rád, že si späť s nami, Pán Carter," ťažký hlas zavrčal z niekde okolo prednej časti kabíny. S úsilie, obrátil svoju hlavu v smere hlas. Fedor Gorodin sa rozvaľoval v vinyl kreslo smerom dve lôžka. "Nemyslím si, že to dáva zmysel, aby vám zavolal Pán Hunter," pokračoval. "Táto maškaráda, ktorý sa skončil takmer hneď, ako začala."
  
  
  V prednej časti kabíny, dvere, mladý muž s úhľadne česanej hnedé vlasy sadol na skladacie kovové stoličky vedľa karty stola. Ona vie, Luger (plachetnica) bol holding, ukázal na mňa-Wilhelmina. Sa presunul svoje ruky zlomok palec, a bol naštvaný na nedostatok tlaku tam, kde by boli tlak. Tam bol žiadny stiletto. Videl som ho ležať v Gorodin pásu.
  
  
  "Áno, Carter," Gorodin zavrčal, " máme svoje zbrane. A vy ... "žena". Možno si môže hovoriť, aby nás teraz.
  
  
  "Nie som si po vás," povedal som, rovnako ako v starej škole. "Moje meno je Nicholas Hunter."
  
  
  Gorodin obrátil na mladých matematika hlavné a barked, " Boris, daj mi mapu." On zobral päť-po-siedmich kariet z celého Boris ruku, a Stahl si to nahlas. "Nick Carter, agent AX N3. Hodnotenie: Killmaster. Správy David Hawke, Washington, DC, Riaditeľ AX. "Nemyslíš si, že títo ľudia vedieť, že sa o reputáciu? Carter? Keď váš priateľ Miss Voelstedt nazýva AX, vedeli sme, že by poslal agent. Možno keby našich kamarátov v Los Angeles vedeli ste, oni by byť viac opatrní v ich snahe.
  
  
  "Nielen svoju povesť, ale vaša tvár je známe, že niektoré okolo nás, kto sme, ak kópie obrázku sú vyrobené, Carter. Kapitán uznané, keď ste nastupovali so ženou v Antigua. Povedal mi o ňom v rádiu, a majú fretky ťa sleduje. Keď jej prišiel na palube, vedeli sme, že by ste sa pri sťahovaní sa čoskoro, a boli sme pripravení pre vás."
  
  
  "Všetky práva, Gorodin," povedal som, prechádzky von cez hry, " čo potrebujete?"
  
  
  "Vy poznáte moje meno, vidím ju. No, to sa dalo očakávať. Chcem to veľmi jednoducho. Po prvé, jej, chcem, aby ste mi povedať všetko, čo viete, a podozrenie o našej činnosti. Predpokladám, že máš meno Gaviota z Juan Escobar. Videli sme ego odobraté v Fort Lauderdale.
  
  
  Jej rýchlo vypočítali, že nič okolo, čo sme vedeli by prísť ako prekvapenie Gorodin, tak ona vystavení sa na emu, pomocou inej časti svojej mysli, aby sa hľadať cestu von.
  
  
  "Vieme, že Anton Zhizov je okruhu do vašej show," povedal som. "Bolo to zrejmé, pretože podpísal výkupné telegram. Vieme, čo bomby, ktoré používate, ako vám doručiť ih na tieto mestá. Máme podozrenie, že ih sa vykonáva pre vás tým, že vedec menom Knox Varnov. Toto je to."
  
  
  "Veľmi dobre," Gorodin povedal. "Je to reumatizmu na jednoduché časti. Teraz chcem, aby si mi o tom. Samozrejme, po tom, čo sme prevziať riadenie, organizácia nebude záležitosť, ale to bude ešte zjednodušiť situáciu, ak sme sa oboznámili s jej prevádzky. Môžete začať tým, že mi poviete, čo fyziologické agenti sú."
  
  
  Nechcel som povedať nič k nej. Moja hlava throbbed. Snažil som sa myslieť.
  
  
  "Carter, nemám trpezlivosť pre hry," Gorodin prasklo, a všetky zdanie vtip zmizol. "Môžem vám hovoriť - som si, aby každý muž, hovoriť - ale možno by to byť rýchlejšie získať prácu."
  
  
  
  
  
  
  ih zo ženy ".
  
  
  "Ona nevie nič o tom," povedal som rýchlo. "Toto je jeden-čas úlohou pre nah."
  
  
  Gorodin vyskočil zo svojho kresla a vzal krok vpred s prekvapením rýchlosť pre veľký muž. Na zadnej strane jeho chlpaté ruky, on šľahačkou mi v ústach. Som ochutnať jej krv.
  
  
  "Ticho," nariadil, " Keď som urobil so ženou, budete mať ďalšiu šancu hovoriť."
  
  
  Ako hulking ruskej odvrátili odo mňa a stál viac ako Rona, moja bolesť-je zahalená mozgu pripomenul kúsok pás Stewart boli tak hrdí na Špeciálne Efekty. Ten, ktorý explodoval v rukách zlý chlap, keď vzal ego preč od vás na štúdium samozrejme falošné pracky. Prečo nemal nájdete Gorodin? Jej pozrel a videl, reumatizmus. Moje športové tričko pokryté to.
  
  
  Snažil sa squirm na postieľku, aby sa jeho pásu von. Mladí Boris, ktorý sedel hore na deň, motioned ma ležať ešte s ústie jeho luger. Dokonca ak sa jej pásu boli schopní nakresliť a Gorodin mal ho chytil, Rona a ja by som ešte boli úplne zviazaný s pištoľou pokrýva nás a loď so zjavne nepriateľské členov posádky. On ležal stále, snažím sa myslieť na alternatívu.
  
  
  Gorodin pozrel otvorene do Ronas tvár. Z miesta, kde sedel, on videl, že jej modré oči boli široko a strach, ale nechcela stratiť kontrolu.
  
  
  "Teraz je rad na tebe, Miss Voelstedt,"povedal:" povedz mi o tom."
  
  
  "Čo Nick povedal, je pravda," povedala Rona, pokojne. "Neviem nič o tom, AX."
  
  
  "Skôr alebo neskôr budete mi to, čo chcem vedieť," Gorodin povedal. "Je múdrejší máte, tým rýchlejšie budete hovoriť." S tým, ruskej natiahol a schmatol Rona je blúzka, posuvné jeho hrubé prsty medzi tlačidlá. On sa usmial a vytiahol, a blúzky, odtrhol vypnúť, takže hmú s hŕstka krehký materiál.
  
  
  Rona prsia prišiel do pohľadu, v hornej časti mierne opálená a zaoblená spodná časť biela pretože to nebolo skryté bikini bodice.
  
  
  Gorodin obrátil na Boris vo dverách. "Čo si myslíš, že môj chlapec? Nie je tak veľký, ako niektorí, ale pevné a plné.
  
  
  Boris prikývla curtly, ale jeho ego to oči, ukázal nesúhlas Gorodin akcie.
  
  
  "A je to dobrý pocit," Gorodin povedal, beh jeho veľké ruky nad Rona to hrudník. "Aká škoda, že nemáme čas na nejakú zábavu pred výsluchu začína. Možno tam bude čas na to neskôr, ale ak pani odpovede správne.
  
  
  Dokázal vidieť svaly vo veľkom človeka ramien pohyblivých ako začal na squeeze dievča prsia.
  
  
  "Sme si začať znova," povedal. "Môžete mi povedať, mená všetkých, viete pripojený k AX."
  
  
  Rona híkali ako Gorodin stisol jej prsia ako zrelé ovocie v jeho masívne ruky. "Neviem iných ľudí!!" ona vykríkla.
  
  
  Gorodin sa vzpriamila, takže červené prst známok, kde sa mal konať Rona. Potriasol hlavou smutne a obrátili sa na mňa. "Váš priateľ bude aj tvrdohlavý. Vyzerá to budem musieť ublížiť jednej okolo vás, a myslím, že by som chcel ublížiť najviac." Bežal jeho ruky nad Rona je holé brucho a začal späť tlačidlá na jej nohavice.
  
  
  To je miesto, kde hrdina filmu by povedal, " Počkaj, nedotýkajte sa lady! Poviem jej, čo chcete vedieť. Že to nie je tak. Iste, Ronu ju miloval, a čo Gorodina sa chystal urobiť, aby ju bude mať zjazvená ma, ale ona bola profesionálne, a ste nedostal do spy podnikania, či už to bolo Killmaster pre AX alebo dva ... ja sa budem trochu špionáž pre Atómovú Energiu Komisie, ak nie ste ochotní prijať riziko. A z praktického hľadiska minút na to, aby sa Gorodin zničiť Rona Folstedt len aby zistil, že hej mal čo povedať k hmú by sa mi oveľa viac času nájsť cestu von, aby mohol dokončiť úlohu. Na konci, najdôležitejším faktorom by mala byť lokalite Rusko. Tak on gritted zuby a snažil sa sústrediť na jeho escape plan.
  
  
  Kĺby búšila kabíny dvere.
  
  
  Gorodin prisahal v ruštine, ako sa otvorili dvere a bledé námorník stál a pozeral na neho, snaží sa pozrieť na polovicu-nahé blondínka na posteli.
  
  
  "Rádio správu pre vás, pane," námorník zamrmlal.
  
  
  "Teraz nie, ty idiot," zavrčal Gorodin. "Vypadni odtiaľto!"
  
  
  "B-ale, pane, je to Všeobecné Zhizov. Súrne ".
  
  
  S grunt z nepríjemnosť, Gorodin odvrátil od Rona.
  
  
  "Výborná. Povedzte všeobecné som, že tam budem.
  
  
  Je člen posádky pozdravil elegantne a zmizol.
  
  
  Gorodin zastavil na stoličku, kde sa Ego je mladý asistent sedel. "Boris, vždy majte oči na týchto ľudí. Pozor na Carter.
  
  
  "Áno, pane," povedal Boris, bez váhania, ukazovacie Wilnelmina na mňa.
  
  
  Gorodin vyšiel von a zabuchli dvere za ním. Pracovný za jej chrbát, snažila vytiahnuť jej tričko tak, že Boris mohli vidieť magic pásu. Ako sa presťahovala som videl Boris je palcom utiahnite na spúšti.
  
  
  "Mal by si radšej ľahnúť," povedal. "Nemám pochýb o tom, že budem strieľať, ak budem musieť."
  
  
  Myslel to. Zastavil sa pohybujú.
  
  
  Rona stifled a sob. Oči sa jej vyrazil na Nah. Nechcela vyzerať ako krikľúň. Boris sa pozrel tiež. Keď sa jeho pohľad padol na jej holé prsia, vyzeral hrozné.
  
  
  
  
  
  
  Rona zavzlykala znova, nech sa séria úbohé whimpering zvuky, a zalapal po dychu. "Boris," povedala so slzami v očiach, " by ste nechať ho to na mne?"
  
  
  Potom som pochopil jej. Rona bol viac profesionálne, ako by si predstavoval. Mala chytil skôr flash súcitu v mladých jeho očiach, a teraz bol hrať s ním.
  
  
  "Nemôžem vám pomôcť," povedal Boris. "Treba povedať, plukovník, čo chce vedieť."
  
  
  "Nemôžem," povedala Rona. "Ja nič neviem. Peklo je na tom hrozné veci pre mňa. Nechcete vyzerať ako on, Boris. Vidím, že ľudstvo vo vás. Prosím, povedz mi to."
  
  
  Ona bola dobrá, naozaj presvedčivý, a len pol zadkom.
  
  
  Boris bitové jeho pera, ale zatriasol hlavou. "Nemôžem vám pomôcť."
  
  
  Drahocenných sekúnd prešiel. Mal som určité množstvo fyzickej slobody, dosť zúfalo hry - ak Rona by ma rozptýliť. Chytil jej pozornosť, potom pozrel cielene na balenie cigariet ležiaca na karte stole pred Boris.
  
  
  Ona mu dala malý úsmev a ťažko si povzdychol. "Chápem, Boris," povedala. "Ste pracovať pre to, čo si myslíte, že v rovnako, ako my. Čo by urobil s nami so mnou, viem, že by to bolo inak, keby ste boli na starosti."
  
  
  Chlapec sa pozrel na Nah s niečím veľmi blízko k vďačnosti.
  
  
  "Nie som požiada vás, aby ste zradiť svoje presvedčenie," Rhona pokračovanie. "Ale, mohli by ste mi jedna malá láskavosť?"
  
  
  "Ak môžem," odpovedal Boris takmer inaudibly.
  
  
  "Skôr než že zviera Gorodin začne mučiť ma, budem light it up." Ahoj, podarilo sa mi ďalší slabý úsmev.
  
  
  "Je to malý liečbu, ale pravdepodobne posledný. Bude mi jednu?" "
  
  
  Boris zaváhal, potom prikývol. On zdvihol batoh pred ním. "Sú to Rusi. Máte na mysli?" "
  
  
  Ona potriasol hlavou. "Cigareta je cigarety, keď sa vaše nervy potrebujú pomoc".
  
  
  "To bude trápne," povedal. "Nemôžem pustiť z ruky."
  
  
  "Prosím, zapáliť svoje ego a dal si ho do pusy," odpovedala.
  
  
  Bol to veľmi dlhý záber. Ja by som len pár sekúnd. On napätých, schúlená.
  
  
  Boris zapálil si cigaretu, vstala, a strčil pištole do jeho pás. Prešiel cez kabíny a dať cigaretu medzi Rona jeho pery. Ako sa presťahoval, mu prehodil nohy z poschodovej postele na palube a pomaly sa posadil hore.
  
  
  Že sa chystá výpad na neho, keď sa mu obrátil. Jej, dúfajú, že on by mať viac ako Rona, za občasného dvíhania cigaretu od jej pery. Ale samozrejme, on sa chystal vrátiť do jeho sídla.
  
  
  A teraz ma uvidel z kútikom oka. On whirled okolo tváre mi a schmatol luger (plachetnica). Ale tu som nečakaný zlom. Keď Boris obrátil na tvár mi a otočil sa preč. Ron, ona zdvihla kolená takmer pod jej bradu, zamerané jej nohy na cieľ a zabuchli ich dopredu silný ťah. To bolo vykonané s úžasnými agility a rýchlosťou blesku.
  
  
  Boris mal pištoľ v ruke, ale skôr ako sa mohol zvýšiť, bol katapultovaný voči mne, stráca rovnováhu, s takou silou, že padol headfirst na vlastné nohy, a Luger (plachetnica) havaroval na palube s havárie. Trvala len zlomok sekundy na výťah moje obviazanú nohy, teraz klub s manželskou kožené stielky, a rozbiť ich do môjho ega lebky. Prvý úder bol ohromujúci, prinajmenšom, ale nasledujúce tri, v rýchlom slede za sebou, vykonáva skákacie a dierovanie sa s plnou opatrenie mojej hmotnosti, dať ego do zabudnutia.
  
  
  "Chudobných Boris," povedala Rona, po tom čo mal preskočil a pozeral dole na neho odporné prejavu,"bol som takmer začína ho radi."
  
  
  Desiata kapitola.
  
  
  Nemal som čas vyjadriť svoju vďačnosť a obdiv pre Rona to úžasné, agility a urýchli sa v okamihu pravdy. Bol som príliš zaneprázdnený mimo kontrolu telocvični pre ostrý koniec niečo vážiť nás dole. Ale na prvý pohľad nič ostrejšie, než obtuse uhol mirrorless úradu.
  
  
  Potom fluorescenčné svetlo nad stolom chytil jej očí. Samozrejme, bolo to mimo dosahu, ale trubice môže ľahko zlomiť, ak by mohol zasiahnuť s niečím. Mohol by zabudli na jeho Luger, ktorý bol teraz položený na palube okolí. Moje ruky za môj chrbát, nie som veľmi dobrý záber; okrem toho, šancu by príliš veľa hluku. Z rovnakého dôvodu, ona nemohla hodiť zbraň v Brylev.
  
  
  On prehodil jej spojení členky cez okraj poschodová a Predal. Pracovné päty z ďalších proti sebe, sa mi podarilo uvoľniť jeden okolo moje topánky tak, že to visel off prsty z mojej pravej nohy. Len som nemal čas na jeden pokus. On jemne prehodil nohy mimo kolenách niekoľkokrát, potom sa postavil a vzpriamil so všetkými jeho silu.
  
  
  Zadarmo boot ľavej moje nohy a vo špirálach nahor. Zdalo sa pohybujú pomaly, ako som to sledoval pohybovať smerom k cieľu. Na päty jej obuvi hit mŕtvych centrum fluorescenčné svetlo, čo v jednom z najkrajších málo hrbole ona by nikdy nepočul.
  
  
  V kabíne sa ponorila do tmy, a on leaped celej podlahe, kde by mohol počuť črepy skla pádu. Krčí dole, on tápal za ňou a zistil, tenké črepy skla. Boli veľmi ostré,
  
  
  
  
  
  
  ale väčšina z nich boli príliš malé. Vyzdvihnutie svoju cestu cez črepy, konečne som našiel jedného dostatočne veľká moje ego medzi moje palec a ukazovák, a videl páse s nástrojmi na mojom zápästí. Keď som pracoval s zakrivené sklo, moja ruka sa zrazu stal mokré. Vedela som, že rez seba, ale moje ruky boli príliš otupení cítiť bolesť.
  
  
  Keď aspoň zárez bol tvorený na páske každý hrúbka, jej zápästie rozišli a praskla von. Ako ona pokračovala v tme, lepidlo na jej členky boli preč.
  
  
  "Voila," Rone povedal jej. "Povedať niečo, aby si ho nájsť."
  
  
  "Som tu," Rona hlas zazvonil sa okolo tma.
  
  
  Bol posunuli smerom k zvuku jej hlasu, keď počul niekto škrabanie na palube mimo kabíny dvere. Potom otvorili západku.
  
  
  Skáče na prepážke, on pristúpil k stene. Dvere sa otvorili a svätý Pán zaplavené pre Gorodin, kto váhal, pre zlomku sekundy. Bol to zlomok sekundy dlhšie. To ho udrel s ego-tupý priamo do čeľuste, odosielanie shockwaves celú cestu na moje rameno.
  
  
  Ego schmatol ju do pása, keď bol ovisnuté a vytiahol ju von z dverí. Bolo to odtrhlo od Gorodin pásu podľa stiletto, a Hugo sa posunul späť do pošvy na jeho predlaktie. Tam bolo dosť svetla na palube nájsť Wilhelmina, a Luger vzal jej príliš.
  
  
  Teraz jej išiel na postieľku, kde Rona bola čaká trpezlivo, a odtrhol ju od jej zápästia a členky.
  
  
  "Poď," som hissed, hodil hej, čo zostalo z jej blúzku. "Pobyt za mnou, budem sa snažiť hodiť nás cez okraj. To je naša jediná šanca.
  
  
  My sme vstúpili do koridoru. Snažil som sa orientovať sám. Videla som jej na každom konci chodby, okrem úzke kovové schodisko. Mal som fifty-fifty šancu hádať, ktorým smerom by byť bezpečné. Urobil som môj výber a bežal po schodoch, Rona hneď za mňa.
  
  
  Ale urobil som zlý výber.
  
  
  Ako sme prišli do spodnej časti po schodoch, počul som zvuk ťažkých nôh blíži. Bolo to vytiahol na základe Luger a vystrelil na nepriamom mužov.
  
  
  Som používal svoje voľné ruky, aby sa zasadila ju von z Ron je spôsob, ako orgán, ktorý letel minulosti nás a kliknite na palube. Bol to jeden okolo Slovanské námorníkov. Počuli sme stopách zostupuje na chodbu, na hornej palube.
  
  
  Potom obrátil sa a nasledoval Rona na schodoch na druhom konci haly. Mohol vidieť, že sme boli na dolnej palube, a on vedel, že sme museli vyšplhať dve úrovne vyššie, než sme mohli dosiahnuť zábradlie.
  
  
  Sme clattered do kovu kroky a dosiahol ďalšej palube len ako skupina Gorodin mužov pribehol za rohom. To bol vyhodený v ih smere, ktorý spomalený ih z Rivne tak, aby sme mohli spustiť do ďalšej schodoch. Dole, zrazu niekto vystrelil dve velebené zábery. Guľky odrazil ocele predelom ako sme skočili do ďalšej palube z ih je dosiahnuť.
  
  
  V tento koridor, boli tam dvere vedúce do záchranných člnov oblasti. Nechcel som myslieť na uvoľnenie jeden okolo lode, ale boli tam záchranné vesty, uložené pozdĺž predely, a ak by sme sa mohli chytiť pár všetko nad nimi, sme mohli prežiť v & nb.
  
  
  Keď sme sa rozišli do ulice o deň neskôr, traja členovia posádky boli stojí medzi nami a zábradlie. Jeden z nich mal zbraň okolo nich. Zdvihol zbraň na oheň, ale Wilhelmina bol už v mojej ruke. Jej poslal guľka cez ego krídlo, a pristál na pušku. Jeden z ďalších členov tímu vytiahol pušku, aby ste ju uvoľnili od mŕtveho človeka, a tretí vytiahol ruky pištoľ z jeho oblečenie a vystrelil výstrel v našom smere. Wilhelmina odpovedal. Na strelec clutched jeho hrudi a stiahol späť na zábradlie, a prevaľovali sa cez stranu splash v čiernom Karibiku nižšie. Obeť sa vzdala sa snaží zadarmo jeho pušky a bežal na zadnej časti.
  
  
  Som odtrhol veko mimo drevený kontajner s označením "Bundy Život", ale našiel iba jednu vnútri. Ego Rone hodil ju na ňu, a ona shrugged, sa snaží pozbierať zvyšky jej blúzku.
  
  
  Tam boli ostré výkriky teraz, a ľudia z oboch strán boli beží cez palubu smerom k nám. Je čas ušetriť. On prikývol na Rona, potom vyliezol hore na koľajnice, vyliezol dole úzke vonkajšiu rímsu, a ponoril.
  
  
  V zúrivý prestrelka uniknúť jej, zabudol surové rany na moje rozbité lebky. Spomenul si, že dobre, keď udrel slanej vody ťažké.
  
  
  Potom brylev vyšiel. Ale čoskoro prišli, kašeľ a pľuvanie z vody ako rozbité radiátora.
  
  
  Na Gaviota sa plavil pár sto metrov, ale teraz bol priblíženie, jej svetlomety hrá nad vodou.
  
  
  Vietor bol ostrý a more bolo drsné. Budú ťažko mieste v tomto vírenie tichom púšti. Voda bola teplá, ale plný nepriateľské tvory s ostrými zubami - a to bol osamelý.
  
  
  Je to osamelá! Napadlo ma, že som nevidel Ron a fretka skok cez palubu. Ona naozaj ponoriť sa so mnou? Nemohol som si byť istý. Ona bola plávajúce v širokom kruhu, ponorením sa do vody ako reflektory prehnala minulosti mňa, ale Ronu nemohol vidieť.
  
  
  
  
  
  
  Na Gaviota bol teraz pomaly sa blíži mňa. Z môjho pohľadu, na hladinu vody, vyzeralo to obrovský a ohrozujúce. Asi päťdesiat metrov od hotela, loď prišla k zastaviť a svetlá sa začal metodicky darting a späť na & nb.
  
  
  Niečo biele poskakoval na vlnách medzi mnou a lode. Nemohol som riskovať volala. Môj hlas niesol ľahko nad vodou, a lodné motory boli teraz mlčí. Jej plaziť sa telo pohybuje smerom k objektu v & nb, ale náhle zastavil, keď sa moja ruka sa dotkla aj textílie a telom.
  
  
  To nebolo Rona. S zmesi úľavu a sklamanie, ktoré som objavil, že to bolo telo člen posádky, ktorý padol na palube, potom, čo som ho zastrelili.
  
  
  Dlhý palec z baterky nájsť nás v oslepujúci plamene. Jej okamžite ponoril, takže mŕtvy námorník vode podľa mňa navždy. Pod vodou, pozrel smerom k lodi. Mohol počuť tlmený hrom z streľba a zvuk guľky biť vody.
  
  
  Keď som sa objavila, trup lode sa objavila sa predo mnou ako biela oceľovú stenu. Oni boli stále streľby na palube, a počula zvuk záchranný čln je znížená. Kráčal späť pozdĺž trupu na zadku, kde sa schoval pod previs, ako najlepšie vedel. Tu to bolo mimo dosahu baterky, a ja by boli ťažké vidieť z lode, ak sa jej nepodarilo spustiť cez mňa. Bohužiaľ, tam bol žiadne miesto na chytiť na zábradlie, tak som musel plávať pozdĺž & nb zostať blízko k trupu.
  
  
  Loď plopped zadok, a veslárov mieril striebristé patch vody, kde svätý svietidla padol. Prišli mieste, vytiahol sodden telo do loď s niekoľkými silné údery. Niekto prisahal, potom sa postavil a zavolal na Gaviota prostredníctvom megaphone.
  
  
  "To nie Carter alebo žena! On je sám, všade okolo nás! "
  
  
  Po chvíli stúpajúcu ticho Gorodin hlas boomed sa: "Dostať späť na palube. Budeme hľadať znova, keď to dostane najavo."
  
  
  Loď poslušne vrátili do Gaviota a bolo ťahané na palube. Denné svetlo bolo stále dobré sedem hodín, a nečakal som, že sa okolo, keď to prišlo. Na veľmi hrubý odhad, jej, predpokladal som, že sme boli niekde v perzskom Zálive v Hondurase. Vzal som jej samozrejme hviezdy, a hneď, ako znie na palube zomreli dole, ona dusená bez splash na východ, čo som sa vypočíta bol smer najbližšieho pôdy. Voda bola ešte teplá, a more mal upokojila natoľko, aby plávanie jednoduchšie. Ak budem mať šťastie, možno by som dosiahnuť nejaké pozemky alebo sa nanesie priateľské loď.
  
  
  Plávanie ticho, pohybujúce sa pomaly šetriť svoju energiu, napadlo znovu, čo sa môže stať na Rona. Cítila hlboký smútok.
  
  
  Kapitola jedenásť
  
  
  Bolo to popoludnie svätý, všetko ružové a zlaté, niekde dopredu, zatiaľ čo on pohladil ju, plával jej, pohladil ju v Karibiku. Moje telo tepla mali rozptýliť niekoľko hodín pred a po teplej vody teraz cítil ľadovo studená. Keď to bolo dosť svetla, zastavil pre skenovanie horizont. Najprv som nevidel pôdy v mojom zornom poli, a moje svaly kričal protest, že som bol stále plávanie s žiadne zjavné odmenu. Potom si všimol patch hnedá, kde modré z neba a obloha sa stretli na východ. Rozhodol som sa, že to bol buď Honduras, alebo, ak prúdy, vzal ma na sever, Yucatan. To predsa nie je naozaj záleží. Žiadne kus suché, pevné zem je vítaná.
  
  
  Dal sám niekoľko minút plávať, potom sa obrátil a začal dlho, svetlo sa plaziť k ďaleko banky. Po chvíli, mám spoločnosť.
  
  
  Najprv to bol len zvlnenie na hladký povrch na moje právo. Šliapať na & nb, som to sledoval a videl nové zvlnenie. Potom ďalší. A ešte jeden. Jej, vedel, čo to bolo, aj pred prvým kladivo-tvarovaná chrbtová roll sa objavila na povrchu.
  
  
  Žraloky.
  
  
  Keď prestal hýbať, oni zmenili smer, prešiel predo mnou, a potom sa obrátil späť, teraz lízanie. On mohol robiť z troch ľudí okolo nich, hoci nemal žiadne pochybnosti o tom, že tam boli priatelia okolí. Keď jej ponorené vo vode, to by mohol byť jasne videný ih krúži nad me vo vzdialenosti asi päťdesiat metrov. Mali bridlice trhliny a biely reťazec žralok modrý života. Hoci biely žralok je viac húževnatý človek-eater, modrá žralok nie je môj obľúbený spoločník na dlhé vzdialenosti, plávanie.
  
  
  Tri vzorky okolité mi boli medzi osem a desať metrov dlhá. Jej bolo divné votrelca v ih vôd-nemotorný, pomalý, možno aj nebezpečné, ale potenciálny obed. Z času na čas, jeden z troch by ponáhľať ku mne a potom uhnúť preč, ako keby testovanie moja reakcia. Vedel som, že skôr či neskôr niekto okolo nich by prísť a bodnúť do mňa s jeho ostré zuby.
  
  
  Pokračoval plávanie na hrebeň pôdy. S úsilie, som si zdvih pomaly a uvoľnene, akoby tri dravcov neboli trápi ma vôbec. Bolo to viac pre môj prospech, ako pre nich, nie je dráždiť žraloka.
  
  
  Môj sprievod drew stále bližšie, ako som pokračoval v mojej trýznivé pokroku smerom k brehu. Našťastie, krv už dávno zmyl z hlavy rany a rez na jeho palec.
  
  
  
  
  
  
  
  kde jej ego mal znížiť jej s žiarivkové svietidlo. Ak som vysypaný čerstvej krvi do vody okolo mňa, žraloky neváha slza mi od seba.
  
  
  Keď sa moja pozornosť bola zameraná na žraloky, som si nevšimol hnedé plávať medzi mnou a pôdy, trochu na sever. Pretože som nevedel, veľkosť lode, nemohla som to povedať vzdialenosť nah. Ale to bolo stále bližšie ku mne, a ja som bol psychicky snaží osloviť a urýchliť ego. S plachtou, to by sotva boli z Gaviota, a aj keď to bol, radšej by som riskovať, s Gorodin posádky ako s smrtiace torpéda, ktorý držal zatváranie na mňa.
  
  
  Keď som rozmýšľala o tieto myšlienky, niečo blysol úprimných pod mnou. Ja som nebol ovplyvnený, ale turbulencie ma poslal otáča ako dopravnej zápche. Môj playmates pripravovali na útok.
  
  
  Zastavil plávanie a vlnitou horúčkovito na lodi. Nemohla som to povedať, či by videli ma, ale loď stále hýbali v mojom smere, ktorý bol upokojujúce. Keď ďalší žralok prešiel do šiestich nohy mi, Hugo drew z jej pošvy a držal rukoväť pripravený pod vodou. Na stiletto nemal zmeniť kurzy oveľa proti troch zabijakov s hmotnosťou medzi tristo štyristo libier každý, ale to sa mi šancu.
  
  
  Ponoril niekoľkokrát sledovať žralokov pri zachovaní jeho oči na blížiace sa lode. Teraz ďalší žralok vymanili spod jeho spoločníci, a napadol ma. Tam je populárna teória, že keďže žraločia úst sa nachádza na spodnej strane jeho hlavu, musí prejdite do jej zadnej hrýzť. Nie je to pravda. Pri dolnej čeľuste príde na svoje záves, zlovestného polmesiaca sa otvára do smrtiace jaskyne zubov. Shark môžete skus si v takmer ľubovoľnej polohy.
  
  
  Tento jeden sa rozhodli zaútočiť na mňa v stávke. Ona išla pod povrch, aby spĺňali ego rovnakým spôsobom, prezentovať ako malý cieľ, ako je to možné. On bol na vrchole ma ako syn,čierna podmorská strela, pred Hugo by ho v defenzíve. Ľudský pohyb pod vodou je obmedzený na najlepšie. A bola tam len čas hodiť sám seba a nech je obrovský čierny tvar prejsť pod mnou. Bola tak blízko, že zrnitý shark skin poškriabaný moje rameno.
  
  
  Nájdenie mi bezbranný, žralok ihneď zmenil smer a pridal ďalšie dva. Ih je nadšený pohyby navrhol, aby sa pripravovali na sústredeného útoku. Pri pohľade na lodi, on si uvedomil, že to bola jednoduchá drevená loď s jednou plachtou. Malé, tmavo-stretávajú muži stáli v prove, ukázal na mňa. Zdalo sa, kričal, ale ja som nemohol počuť slová.
  
  
  Chrbtových zrkadlo preplávať vody v okolí. Tento čas jej ponoril hlbšie, a tak robil žralok. To urobili obchádzku podľa mňa, a zamieril hore, čeľuste široký, jeho zlé oči zdanlivej napadol ma. On urobil kotrmelec a uskočil smrtiace zuby o niekoľko centimetrov, ale tentoraz Hugo bol pripravený. Jeho vložil čepeľ do hornej časti žraločia život. Ruku jerked, ako keby bol zasiahnutý rýchlosti nákladný vlak, ale ja som sa držal ako žralok je hybnosť vykonáva nás oboch hore, a stiletto čepeľ priečne cez tvrdý bielej kože života.
  
  
  Predtým, než sme dosiahli povrch, ona tlačil preč od zranených žralokov, ktoré potom zanechal tmavo červená krv ako dym, slučka čreva vypuklé okolo nej zhromaždili spolu dĺžku života.
  
  
  Postavil sa a odišiel od zabitý vrah, pozrel sa späť iba raz vidieť jeden z jeho ega posledných kamaráti slap jeho ego v žalúdku a násilne rip off veľký kus mäsa a entrails. Tretí shark držal tempo.
  
  
  On vytiahol sám na povrch a vydýchol sladké, čerstvý vzduch do jeho pľúc. Po minútu, moje uši zastavil tón a počul som hlasy. Desať stôp za mnou, loď bola hojdať v malej zväčšiť, plachty, zdvíhacie útesov. Boli tam štyria muži v člne. Boli krátke a tmavé, s jemnými funkcie nastaviť symetricky na malé okrúhle hlavy. Slová, ktoré im hovoril boli nezrozumiteľné pre mňa, ale cítil som, že to boli Mayovia, staroveký jazyk nižších Mexiko, že je teraz hovorí v juhovýchodnej časti Yucatan, Quintan-a-Ru.
  
  
  Hnedé ruky na svalnaté ramená sa natiahol a vytiahol ma cez vodu do drevenej lodi. Vypočutie zvukového za mňa, jej otec otočil a pozrel na krvavá pena na pláži, kde sa dva žraloky mal roztrhané na zraneného muža na kusy. Za pár minút sa jej bude ďalej.
  
  
  Jej otec ukázal svoje ruky v vďačnosť jeho záchranári, ale ih zatvorené oči a bezizražajno tváre neodpovedal. Odin okolo nich pokynul mi sedieť v luk. On tak urobil, a klesli plachty. Vietor zdvihol plátno, a ľahké lode sa zdalo, že vzostup z vody a spustiť smerom k brehu.
  
  
  Dvanásta Kapitola
  
  
  Ako loď sa presťahoval hladko a ticho smerom k brehu, moje úsilie posledných šestnásť hodín začal doháňať so mnou. Boj a uniknúť na Gaviota, dlho plávať, a bitka s žralokov nebaví ma. On prikývol a zatvoril oči, aby ich zvyšok a druhý neskôr, tac
  
  
  
  
  
  V dolnej časti lode sa zdalo, že škrípanie štrku, a ľudia boli spustené dole skupiny chaty vytiahnuť čln na breh.
  
  
  Všetky činnosti, ktoré zastavili, keď jej manžel vyšiel a zastal na pláži. Odin je nam po Maya bol vyšší ako môj podpazuší. A ako moja loď-kamaráti, oni nemali ukázať nám všetky pozdravy alebo nepriateľstvo, na ich tvárach, aj keď sa na mňa pozrel s niektorými zvedavosť.
  
  
  Boli to potomkovia tvrdé a nepoddajné Mayských Indiánov, ktorí nikdy predložený španielsky pravidlo v dňoch kolonizácie. Po 1847 povstania v západnej Yucatan bol rozdrvený španielsky, utiekli ako najlepšie mohli do džungle Quintana Izby, kde ozbrojený odpor pokračovali až do dvadsiateho storočia. Dokonca aj teraz, vzdialenej dediny, ako ten, ktorý som priniesol, aby boli ponechaný na federálnej vlády, riadiť sám v súlade so staré kmeňové tradície.
  
  
  Dvaja muži z rybársky čln priblížil mi z oboch strán. Každý z nich dať malé hnedé ruku na moje koleno a tlačil ma dopredu. Nevedela som, ak by som bol odprevadil alebo zachytené.
  
  
  Viedli ma cez dedinu asi dvadsať domov medzi riadky tichý, bdelý Mayský ľudí. Zastavili sme pred chata menšie ako ostatné, na vonkajšom obvode obce. Strecha bola slamenými, a bahna steny nemal windows.
  
  
  Ako odina, okolo môj sprievod, začal viesť ma cez dvere, stlačil Wilhelmina je kovového bloku, stále tlačí pred mojom stehne. On sa zdvihol môj vlhké košele a vytiahol luger (plachetnica).
  
  
  "Pistola!" mu prasklo, prvé slovo v španielčine počula od ľudí okolo nich.
  
  
  "No se funciona," emu povedal jej. Bola to pravda. Zbraň nefungovalo, až po nočný ponorenie do slanej vody. "No tiene balas," dodala som. Tiež pravda. On využil všetky svoje munície pri streľbe späť na Gaviota.
  
  
  Žiadna odozva z Maya. Zdá sa, že len vedela, pár slov v španielčine. Po confiscating Wilhelmina, Indický tlačil ma do kabíny a zabuchli drevené dvere za mnou. On hovoril, jeho spoločník v Mayskom jazyku. Z jej tón, mohol by som povedať, že jeden okolo nich mal tam zostať a strážiť dvere, zatiaľ čo druhý bol na niektoré záležitosť. On sa zdvihol na vrazil zem, zem a oprel o stenu.
  
  
  Prvýkrát v mnohých hodín, jeho myšlienky sa obrátil na poslanie, ktoré sa podieľajú na spájanie mi v Karibiku. Bol to naozaj len včera, že jej syn bol na pokraji porážky vo pozemku s kufrom a bomba, keď išiel k Fedor Gorodin s Luger v ruke? Avšak, ako ďaleko som bol schopný urobiť čokoľvek, aby sa zabránilo zničenie jadrového New Yorku a v ďalších troch dní.
  
  
  Snažil som sa, aby moje myšlienky späť do mojich súčasných ťažkostí, ale vízia Rona Folstedt, štíhla greyhound a blond Nordic blondína, blesklo mi v mysli. Kde bola ona práve teraz? Mŕtvy? Je lepšie, aby sa utopiť, ako byť zobral až do Gorodins.
  
  
  Dvere mojej chalupe otvorili a dve z mojich stráže zadali. S gestá a grunts, robia to jasné, že ona by mala byť doplnená ih. On vstal a šiel s nimi späť do dediny.
  
  
  Prišli sme do väčšieho chata, ako ostatní. Po nalakovaní biela, bolo postupne obracia šedá. Dve Mayovia, viedol ma cez dvere, potom sa zastavil v prednej časti starý muž sedí na platforme. Mal shaggy šedivé vlasy a tvár tak ťažké, a vráskavá ako orech shell.
  
  
  Zdvihol krivý rameno, a dvaja z mojich stráže ustúpil, takže mi s ním sám.
  
  
  "Jej Cholti," povedal v silnej, nízke hlas, ktorý sa zdalo, že sa z miesta s jej veku a malé prsia. "Jej hlas je El Jefe, Šéf."
  
  
  "Je to veľká pocta,"povedal som," a potešenie nájsť niekoho, kto hovorí po anglicky."
  
  
  "To je všetko, čo jej v obci, hovorím anglicky," povedal hrdo. "Išiel som do školy v Meridy. Oni by ho učiť svojich synov, ale nechcú vedieť, Yankee jazyk." Potom sa odmlčal sa, ruky zložené v lone, čaká na mňa, aby som niečo povedať.
  
  
  "Moje meno je Nick Carter," povedal som. "Jej agent je zo Spojených Štátov. Ak by ste sa ma na najbližšie mesto s mojím telefónom, bol by som vďačný. Budem platiť vám dobre.
  
  
  "Bolo mi povedané, že ste mali zbraň," Cholti povedal.
  
  
  "áno. V mojej práci som sa musí niekedy obhajovať sám, niekedy ju zabiť."
  
  
  "Bieli ľudia nie sú veľmi populárne v Quintana Izby, Carter. Nemám rád bielych ľudí s puškami na všetkých. Moji muži boli spracované veľmi zle, ak biely muži s puškami."
  
  
  "Nechcem ublížiť, nás, teba, nás, vašich ľudí, Jefe. Ľudia, ja som bojov sú zlí ľudia, ktorí chcú zničiť veľké mestá mojej krajiny a zabiť toľko z mojich ľudí ."
  
  
  "Čo by to znamenalo pre nás tu v Quintana Bur?
  
  
  "Ak títo zlí ľudia sú povolené, ak chcete vyhrať, žiadne miesto na svete bude v bezpečí od nich, ani dedinu. Oni len zničená ostrov v Pacifiku, kde ľudia boli veľmi veľa, ako vaše vlastné.
  
  
  "Povedz mi, ako si skončil na mori, Nick Carter."
  
  
  Povedal Em príbeh o čas, Rhona a som nastúpil výletnej lodi v Antigua. Cholti počúval s jeho oči sa zúžili, ruky stále v lone, oči takmer uzavreté. Keď to bolo hotové, sedel za celú minútu.
  
  
  
  
  
  
  v tichosti. Potom ega očami a hľadal svoju tvár.
  
  
  "Verím, že sa vám, Nick Carter," povedal. "Váš hlas nemá klamať, a vaše oči, povedať pravdu. Telefón, ktorý hľadáte, môžete nájsť na sever v Vigfa Chico. Ja by som sa vziať si tam, ale ...
  
  
  "Ale čo?" Som to výzva.
  
  
  "Ste bieleho človeka. Priniesli zbraň našej obci. Z týchto dôvodov, môj ľud, aby ste boli mŕtvi. Oni budú počúvať ma ako el jefe, a možno by som mohol urobiť ih veriť, ako jej, že nechcete ublížiť nám. Ale je tam jeden, ktorý nemôže byť otrasená ."
  
  
  "Kto je to?" Spýtal som sa jej.
  
  
  "Ego je meno Tihok. On je môj syn. Keď zomriem, bude mať na starosti tu. Obávam sa, že sa stane veľmi skoro. Teehawk nikdy súhlasíte s tým, aby ste ísť, kým si s ním stretnúť."
  
  
  "Beh do neho? Myslel som, že si povedal, nikto tu hovorí po anglicky."
  
  
  "Existujú aj iné jazyky," starý muž povedal. "Môj syn je na vás čaká, mimo môj dom práve teraz. Ako ste sa správali s ním bude zistiť, váš osud. To je, ako by to malo byť ."
  
  
  "Chápem," povedal starec. Cholti prikývla smerom k dverám svojho baráku. Potom sa obrátil a odišiel.
  
  
  Pred vzal dva kroky do zúčtovania pred náčelníkov ' chata, niečo zaburácal vzduchom a dopadne na zem, na moje nohy. Bolo to šesť-nohy kopije, jeho úzky, dvojsečný čepeľ burrowing do zeme.
  
  
  Na opačnej strane sprostredkujúcej stál mladý Maya, vyzliekol do pása, jeho hnedá pleť napnutá a lesknúce cez napäté svaly. On pridaných twin na kopije na moje nohy, držanie ego pod uhlom, v tradičnom výzvu predstavujú. Tam boli dedinčania všade okolo nás, ich tváre impassive ale ich oči na pozore.
  
  
  Tak to je, Tihok, šéf syn. Bol to muž, by som musel čeliť v bitke ak odišiel obce nažive. Ale ak ego zabije ju, môže Ega otec, dovoľte mi ísť do Vigia Chico? Aj keď starý muž sa zaväzuje, že bude nechal som ego ľudia žijú? Nejako som musel poraziť Teehawk, ale ja som nerobil ego mimo neho.
  
  
  Pred dotykom kopije, Hugo zámerne drew ho z pošvy jeho predlaktie. To bolo zrušené tým, stiletto tak, aby obyvatelia mohli vidieť ego, potom poslal ego spiraling smerom k dverám náčelníkov ' chata, kde to bolo prilepené, rukoväť trasie. Hoci nebolo počuť odpoveď od pozorovateľov, mohol zmysel jej implicitný súhlas.
  
  
  Potom si stiahol the spear okolo zeme a držania ega, v rovnakej situácii, ako Teehawk, presunutý na stredu zúčtovania. Tam sme sa dotkol spearheads v pozdravom napodiv podobné, ktorý sa používa na boj zamestnancov. Smrtiace rozdiel bol, že tieto spears prebodol dvanásť centimetrov ocele čepeľ, kotúč schopné piercing osoba alebo vypínanie končatiny z ich tela.
  
  
  On pristúpil o krok späť a pripravený postoj, a pokojne okamžite zaútočili, kyvné kopije rukoväť nahor. Nechal som moje oštepom blok ranu, potom rýchlo zvýšil na vychýlenie čepeľ, ktoré by sa majú rozdeliť svoje lebky.
  
  
  Moja reuma bol môj vlastný odpoveď, ktorá Maya sa predpokladalo, a zablokované. Potom sa presťahoval do counter očakávané vyhodiť, ale on len feinted s čepeľ a prehodil zadok bokom proti ega hrudným košom. Teehawk groaned v bolesti, ale obratne sa prekročilo jeho kopije, pripravení blokovať zabíjanie ranu.
  
  
  Sme ustúpili, vrátený na našu východiskovú pozíciu, a bitka sa začala znova.
  
  
  Umenie warstaff je rovnako ako formalizovaný ako oplotenie alebo aj tanec. Každý zásah má blok, každý blok sa pohybuje na pult. Len zvuky v Yucatan zúčtovania boli clank z hriadele a stret čepele, prerušovaný ťažké dýchanie Teehawk a sám. Videl som to viackrát, otvorenie otvoru na disk oštep čepeľ do, ale ja som spomalil moje výpad na Rivnenskaya dosť umožniť mladým Maya bloku. Podarilo udržať svoj svoje vlastné čepeľ preč odo mňa tak ďaleko, okrem zaniknúť v mojich výpočtov, že to nechali crimson škvrnu na moje tričko.
  
  
  Prielom prišiel, keď bol vyradený na základe kopije, jeden v čase od Ega ruk s dvojitým upstroke, zatiaľ čo on očakával normálne upstroke a lomka útoku. S ego kopije visiace zbytočne v jednej ruke, Teehawk je krku bol bared pre moje čepeľ. Push tlačil jej zlomok palca na boku, sotva rezanie jej kože. V Maya oči, videl som, že on vedel, čo som urobil.
  
  
  Znovu získať kontrolu nad jeho kopije, Teehawk obvinený smrtiace divokosť. Jej ego ustúpil do útoku a začal obávať, že duel sa môže len koniec s Teehawk smrti, alebo bane.
  
  
  Niť prišiel s prekvapujúcou náhle. Ticho, on vrhol sa na mňa vysoká, potom crouched a prehodil zadok z pušky ako baseball bat, lov mi tesne nad členkom a zrazil moje nohy z pod mnou. Som spadol na zem a valcované na chrbte len v čase, vidieť blade Teehawk je kopije ponoriť do mojej tváre. Na poslednú chvíľu, to sa potopil do zeme tak blízko k môjmu uchu, že by som mohol cítiť ego kôry.
  
  
  On leaped na jeho nohy, kopije opäť, a čelil jeho súper. Tam bola nová správa v ega oči : kamarátstvo. Boli sme aj teraz. Jej ego mal uložené jej života, ktorý si nemohol odpustiť, kým on by stratil.
  
  
  
  
  
  uložené bane.
  
  
  Ona bola, že stavil na. Berúc krok vpred, on naklonená jej čepeľ k Teehawk na pozdrav. On priniesol jeho vlastný kopije nadol, aby spĺňali moje, a bitka prebehla. Sme klesli našich zbraní a držia naše zápästia v Mayskom módy. Dedinčania si rozprávali approvingly, a prvýkrát videla, ako sa usmieva na tmavé tváre Indiáni.
  
  
  Staré šéf prišiel k nám a hovoril Tihok v Mayskom. Potom sa obrátil ku mne a povedal: "povedal som môjmu synovi, že bojoval statočne a so cťou. Hovorím jej to isté o vás, Nick Carter. Vigia Chico je hodinu jazdy autom preč. Dve z mojich najsilnejších mužov vás tam v kanoe.
  
  
  On mi podal tašku, zabalené v nepremokavé tkaniny. "Musíte vyčistiť a premazať svoju zbraň pred slaná voda vyschne, inak to bude k ničomu, proti zlým ľuďom, ktorú hľadáte."
  
  
  Ego poďakoval jej a vzal Hugo von na deň hlinku. Potom som sledoval dva svalová mužov, ktorí už čakali, aby ma na kanoe.
  
  
  Trinásť
  
  
  Pobrežie kanoe výlet bol rýchly a tichý. Dve Mayovia nás privítal srdečne na surfovanie na okraj. Žiadna z nich k nám hovoril.
  
  
  Sme vystúpil na Vigla Chico, osada tri krát veľkosť obce sme odišli. Domy sa zdalo, že trvalejšie a železničnej trate z východu, ktorý sa skončil na vonkajšom okraji mesta. Môj oarsmen vzal mi, čo som si myslel, dom miestneho predák, hovoril krátko, aby ho v Mayskom jazyku, a potom sa zrazu ma opustil bez toho, aby sa na neho.
  
  
  Pýtala sa na telefónne číslo, a bol som prijatý na všeobecný objekt, ktorý zrejme slúžil ako škola, zmiešaný tovar, rokovacia miestnosť, sklad, a tak ďalej. Telefón bol od začiatku model v robustný drevený prípade s rukoväťou na strane.
  
  
  Ďalšie dve hodiny boli jazdy na Meridy, kapitál, Yucatan, a odtiaľ cez bludisko opakovače a stredné subjekty, kým povedomý hlas David Hawk Kronika zazvonil na riadok.
  
  
  Povedal som hmú, kde som a dal hmú skrátenej verzii, ako som sa tam dostal, hovorí rýchlo, pretože sa obávajú, že by sme mohli stratiť kontakt v každom okamihu.
  
  
  "I need a rýchly spôsob, ako sa odtiaľto," emu povedal jej. "Tam je železničná, ale zrejme vlak má spustiť raz za čas je celkový solárny eclipse."
  
  
  "Budem trvať vás vrtuľník. Aký je stav misie? "
  
  
  "Kufre prísť na palube Gaviota z Curacao. Fedor Gorodin sa zdá byť vedúci prevádzky s Zhizov, zrejme ubytovaní v ih ústredie a len občas objavia na ulici. Neexistuje žiadne potvrdenie, že Knox Vornov je kľúčom osoba, ale dôkaz je dostatočne silná, že môžeme považovať to isté." Zaváhal, potom dodal: "Sme stratili Rona Folstedt."
  
  
  "Je mi ľúto, keď počujem, že, Nick," David Hawke povedal. Jej, vedel, že to bolo to, čo myslel. Ako riaditeľ AX, že bol oboznámený s smrti, ale jeho agent družstvo spôsobené Hmú hlbšie bolesti, ako si mnohí neuvedomujú. "Môžete pracovať tu sám?" dodal.
  
  
  "Môžem, ale to by bolo pekné, keby tam bol niekto, oboznámiť sa s týmto území. Je to stále tmavé tu, a nemusím pripomínať, že sme stretnutie lehotu."
  
  
  "Samozrejme, že nie," Hawk povedal sucho. "Počkaj."
  
  
  Telefón zachrapčala soundlessly v mojom uchu na niekoľko sekúnd, a on vedel, že Sokol bol zadávaní informácií do svojho stolného počítača. Potom sa vrátil s odpoveďou:
  
  
  "CIA má agent s názvom Pilar vo Veracruz. Ona vás budeme kontaktovať tu na Hotel Baia Bonito."
  
  
  "Jej?"
  
  
  "Áno, Nick, zdá sa, že v šťastie. Bolo mi povedané, že to bol ryšaví, dobre vybavené... erm... všetky dodatočné vybavenie ". Hawk odkašľal, potom pokračoval v iný tón. "Môžete usporiadať vrtuľník pristál na Vigia Chiu?"
  
  
  "Tam je zúčtovania hneď za touto budovou. Ako rýchlo môžete zaslať ho vrtuľníkom? "
  
  
  "Budem musieť pracovať prostredníctvom Štátneho Útvaru. V prípade, že sú až po značku, budete mať vták na tri alebo štyri hodiny."
  
  
  Dobrý. Postarám sa, aby na svetlo až po pristávaciu plochu s svetlice alebo vatry. Ako sme sa bavili na tieto detaily, napadlo ma, že za normálnych okolností, takéto informácie by nemali byť nikdy nešifrované prostredníctvom verejnej telefónnej linky. Okolnosti, však bolo niečo, ale obyčajné, podmienky boli primitívne.
  
  
  "Budete potrebovať peniaze," Hawke povedal. "Budem čakať na svoj hotel v rôznych Strednej Americkej meny. Nič iné?"
  
  
  "áno. Môj Luger vzal slané kúpele, tak chcem mať zbraň súpravu na čistenie šikovný. Deti 9 mm munície ".
  
  
  "To bude na teba čakať." Tam bol pauzu na linke, ako keby Hawke chcel pridať niečo iné. Ale potom on len povedal, " Tam je viac ako šťastie, Nick."
  
  
  Mal som prácu, kde ona bola presvedčená miestny prefekt na priame výstražné svetlá pre vrtuľník. On nechcel, aby mi pomohol. Domorodci z Vigia Chico boli trochu menej nepriateľské vonkajší bazén ako Maya v pobrežnej dedine, ale ich väzby na staré tradície, zostala silná. Bieli ľudia vzácnych liečivých prišiel na Yucatan na mierové misie, a ľudia neboli túži stretnúť sa s nimi.
  
  
  
  
  
  
  jedna okolo ih lietajúce autá.
  
  
  To bolo nakoniec získané ih je neochotný spolupráce v staromódny spôsob, ako. O nádejný im peniaze. Súkromne, jej nádej bola, že CIA, Štát Odbor pilot by priniesť nejaké peniaze. To by bolo trochu trápne, aby sa dostať na Chico je Vigia ak obyvatelia si mysleli, že boli podvedení.
  
  
  Na niekoľko nasledujúcich hodín, tieto obavy boli skryté v zadnej časti jej myseľ ako ona réžia umiestnenie výstražné svetlá. Bolo tam veľa suché, mŕtve drevo okolo, a ja lit šesť požiare v kruhu načrtnúť pristávaciu zónu.
  
  
  Hneď ako vatry boli osvetlené a zúčtovania svieti, Sel a Stahl čakal. A čakať. A čakať.
  
  
  Mal vedieť, že veci, ktoré neboli pôjde tak hladko s State Department zapojené. V čase, keď som počul zvuk, vrtuľník je rotor bol začiatok prestávky, a môj hasiči bol určite spokojný s oneskorením. Pilot si všimli, naše malé skupiny a priniesol jeho loď v odoslanie až obrovský oblak hrubé červeno-hnedé prachu.
  
  
  Pilot meno bolo Martin. Bol chudý mladík s špicatý nos. Vymenili sme si Id zatiaľ čo dedinčania sa zhlukli okolo, pri pohľade na vrtuľník s veľkým podozrením.
  
  
  "Dúfam, že poslali nejaké peniaze s vami," povedal som.
  
  
  "Peniaze? Prečo?"
  
  
  "Ak chcete pomôcť s signalizáciu požiarov, musel som sľúbiť, títo ľudia niektoré platby."
  
  
  Martin prižmúril oči na zosvetlenie neba. "Neviem, čo potrebujete výstražné svetlá pre; takmer celý deň.
  
  
  "Keď sa jej pýtali, vrtuľníkom," povedal som chladne, " bola tma. Dúfal som, že Štátny Útvar by reagovať dostatočne rýchlo, aby sa mi odtiaľto pred svitaním. Mám dosť nabitý program, starý kamarát.
  
  
  "Nikto nič nepovedal o tom, že prinášajú peniaze," povedal reptali.
  
  
  Ľudia okolo nás boli muttering, a bál sa, že by som chytil témou nášho rozhovoru.
  
  
  "Si priniesť im ich peniaze?" Spýtal som sa jej.
  
  
  "no... niektorí z nich," povedal opatrne.
  
  
  On stratil jeho temperament. "Tak si, vziať na mieru! Sľúbila som mu, že títo ľudia, peniaze, a mám podozrenie, že si zlomíte kosti, ak sa nechcete dostať ih."
  
  
  Hľadáte urazený, Martin vytiahol týrané peňaženky z jeho zadnej vrecku a začal listovať v účty. Naštvaný s ňou, vzal som do peňaženky z neho a vytiahol peňaženku. Výška faktúr bola len niečo cez päťdesiat dolárov. To bol schválený ego senior, ktorý slávnostne počítali ega, potom prikývol bez s úsmevom. On hovoril, dedinčania, ktorí sa vzdialil vyčistiť cestu pre nás.
  
  
  Keď sme hrali túto hru vo vrtuľníku, Martin povedal: "vy Ste mali dať im všetko? Oni Indiáni by pravdepodobne spokojní s polovicu z nej.
  
  
  "Možno," povedal som. "A možno, že by nemal byť šťastný, kým dali kopije prostredníctvom svojho hrdla. Bude to stáť dvadsať-päť dolárov?"
  
  
  Začal motor na život bez komentára
  
  
  "Nebojte sa," emu povedal jej. "Urobím kompletnú správu na váš príspevok a vy sa uhrádzajú prostredníctvom obvyklých kanálov Štátneho Útvaru. Ak budete mať šťastie, dostanete svoje peniaze späť do Vianoc. Možno to nie je to Vianoce... "
  
  
  Prvýkrát, Martin uvoľnene málo a aj podarilo úsmevom. "Všetko v poriadku," povedal. "Musím priznať, je to lacnejšie ako kopijou v hrdle. Kde?"
  
  
  "Veracruz," emu jej povedal:,, a sme skákali.
  
  
  Kapitola štrnásť.
  
  
  Hernando Cortez šiel na breh v Veracruz v roku 1519, stáva prvý Španiel ak chcete nastaviť nohu na Mexickej pôde. S nimi, Fretky mesto bolo zachytené v rôznych vojnách Američanov a francúzsky dvakrát.
  
  
  Ako sme glided cez Záliv Campeche, a on prižmúril oči na sunlit mesta, bolo jasné, že Veracruz sa teraz aspoň cenu zaslúži všetko, čo krvi a hrom.
  
  
  Sme sa usadil na vstupnej Americký Konzulát, kde odmietla pozvanie na pobyt na obed. Cítil som, tuhé a clammy z námahe, vyčerpaný nespavosťou, a ja som nemal pocit, ako robiť malé hovoriť martini s niektorými z našich zahraničných servisný personál. Potriasol Martin ruke, uistil ho znova, že on by si svoje peniaze späť, a používať vonkajší telefón ak chcete zavolať taxi.
  
  
  Taxi jazda na Baia Bonito Hotel si vzal prostredníctvom niektorých z mesta dávnych dláždených dlažobné s malebné staré domy, ako aj prostredníctvom širokej moderné ulice vedľa ocele a skla mrakodrapov.
  
  
  Môj inn bol datovaný ale pohodlné, s veľkým dvorom otvorené nebo a tri riadky izieb okolo neho. Povedal vodič čakať a vošiel dovnútra. Keď mi dal jeho meno, muž pri pulte podal mi kľúč od izby, hrubé zalepenej obálke, a balík veľkosť klarinet prípade. To prišlo v rôznych veľkostiach a farbách: dolárov, pesos, quetzal, cordoba, colonas, lempirs, balboa, bolivars, gourdes, libier, franky a zlatých. Som vytiahol peso, zaplatil ovládač, a išiel hore do mojej izby na treťom poschodí s taškou pod ruku. Nechceli sme počuť od niekoho iného, Pilar.
  
  
  Vzal dlho, zaparené, vaňa, nasleduje chladný sprchovacím kútom, potom rozbalil balenie rohu cleaner.
  
  
  
  
  
  
  Začal som pracovať na Luger. Ona by sa spýtal, Hawke, aby ma novú zbraň, ale Wilhelmina bol starý a spoľahlivého priateľa.
  
  
  Luger vzal to na seba a preskúmať všetky podrobnosti. Pretože to bolo dobre prostrated a chránené nepremokavou úpravou, slanej vody ešte neboli poškodené kovové. On používa rozpúšťadlo v každej časti, aj malé skrutky, a pracoval škvrny cez otvor, kým oni boli čisto biele. Na rozobrať zbraň sušené to s bezprašnou bavlnenou handričkou, dotkol kritických častí s nízkou viskozitou mazací olej, a opätovne Luger (plachetnica). On pustil osem-kolo klip okolo krabice granátov Hawk priniesol, potom skĺzol Wilhelmina do pásu závesu.
  
  
  Moje telo potreboval spať, ale moja myseľ sa nechcel vzdať. Tam boli plány na to, úzkej medzery. A zakaždým, keď sa nechať svojho mozgu zvyšok obrázok Rona by prísť do pohľadu. Blond, ktorých štíhla, mrštný telo bolo v mojom náručí, tak veľa nocí nemohol byť považovaný len ďalší stratený práce partnera.
  
  
  Oni nedovoľte, aby nám čas potrebujeme vyčerpať svoj žiaľ, myslel som, že horko, a letel po miestnosti. Pri stole som sa jej spýtala, či tam bol obchod v okolí, kde by som mohol kúpiť oblečenie.
  
  
  "Áno, seňor. Aguilarz, sa nachádza cez ulicu, je veľký výber, " povedal Clera.
  
  
  "Gracias. Čakám na návštevníka. Ak príde, povedz jej, hej, kde ma nájdete."
  
  
  Prešiel cez ulicu a strávil niekoľko Hawke peniaze na oblečenie. Po obliekanie v novom obleku s všetky vhodné doplnky, on konzultovať jeho desk clerk ešte raz a sauntered do ulice, ulice, kaviarne. On sa posadil k stolu, kde by sa mohla pozerať na vstup a objednal fľašu miestne brandy, ktorý spálil ako oheň, ale nemal chuť zlé. Ako som sa napil moje brandy, premýšľala som, ako dlho by som mala čakať, než som sa rozhodol, že môj spoločník, Pilar, nebolo nebude zobrazovať.
  
  
  V tom momente, tmavo-stiahol dievča v low-cut, blúzky, že sotva obsiahnuté jej nádherné prsia prehodil medzi tabuľkami a zastavil sa na svoje miesto. Vlasy mala čierne a silné, mierne rozstrapatené, čerstvé od odpadkov. Nah mal káva-farebné oči, ktoré sľúbil exotické radosti.
  
  
  "Môžete ušetriť na zápas?" spýtala sa s miernym prízvukom.
  
  
  "Prepáč, nechcem držať ih, pretože som prestať fajčiť." Hej to výzva.
  
  
  "Minulý rok som sa snažil prestať fajčiť seba, ale iba trvala dve nedele," povedala správne odpovedal.
  
  
  "Musíte byť Pilar."
  
  
  "áno. A vy ste Nick Carter..., Ktorého meno je Killmaster. Vaša povesť predchádza vás." "Neviem, či by som mal správať skromne, alebo sa ospravedlňujeme."
  
  
  Jej plné pery zakrivené do úsmevu. "Nikdy sa ospravedlňujeme. Môžem sedieť jej dole?" "
  
  
  "Samozrejme. Moje správanie sa trochu opotrebované dnes, rovnako ako všetko ostatné.
  
  
  Pilar sadol si do kresla oproti mne. "Vyzeráš ako sa potrebujete vyspať," povedala.
  
  
  "Podnikanie je na prvom mieste," povedala s insinuating úsmev. "Môžeme hovoriť tu?"
  
  
  Jej krásne oči sa potulovali po mokasíny v kaviarni a okoloidúcich na chodníku. "To je ako dobré miesto, ako každý," povedala mi s pokrčiť.
  
  
  On motioned na čašník požiadať o ďalší pohár, potom nalial Pilar a brandy. Potom sa jej spýtal sa prudko: "Čo ste urobili s vaše vlasy?"
  
  
  Inštinktívne, jej ruku šiel do Golov v momentálnom zmätok, potom sa usmiala. "Musíte bolo povedané, že som bol ryšavý. Ako viete, v našej mail business tu je časť musieť zmeniť vzhľad. Páči sa vám black? "
  
  
  "Milujem ju. Stavím sa, že máte peniaze, ste boli len ako blázon, ako červená.
  
  
  "Prečo, ďakujem," povedala a dala mi zlomyseľný pohľad z pod jej dlhé riasy.
  
  
  Na chvíľu, Pilars " vlastnosti zdalo, že zmizne, nahrádza tenké tvár Rona Folstedt. Vzal sip silné brandy a obraz zmizol.
  
  
  "Jediné, čo máme," povedal som, "je čln, ktorý priniesol kufor na palube Gaviota. Nemohol som, aby sa naše meno, naše identifikačné čísla v tme. To bolo vodičské príliš nízke B & nb a bol poháňaný dvoma prívesné motory ."
  
  
  Pilar bit jej pery a potriasol hlavou.
  
  
  "Nič také. Videli ste niekto okolo ľudí na lodi?
  
  
  "Hlavným osoba bola krátka, hrubá, set, a úplne plešatý."
  
  
  Ona zdvihla ruku, aby ma zastavil. "A stocky, plešatý muž?"
  
  
  "To je pravda. Viete, ego?"
  
  
  "Myslím si, že tak. Tam je človek, ktorý vedie gang pašerákov v Curacao. Ego je meno Torio.
  
  
  "Môžete mi povedať, kde nájsť ego?"
  
  
  "Môžem vás tu. Curacao pozná svoje a môžeme sa pohybovať rýchlo ."
  
  
  Na okamih, keď bol o k objektu. Ona nebola odoslaná hotel byť ako Rona. Ale Pilar mal pravdu, mohol stráviť vzácny čas v Curacao bez drôtov, a čas bol rozhodujúcim faktorom.
  
  
  "Ako sa čoskoro môžeme odísť?" Povedal som jej.
  
  
  "Môžeme chytiť skoro rybársky výlet zajtra ráno. Som si usporiadať všetko, čo pre ňu.
  
  
  "Môžeme začať skôr?"
  
  
  "nie. A je dôležité, aby ste si oddýchnuť dnes večer. Zajtra budete musieť byť silný a hlásenia."
  
  
  Moje boľavé svaly dohodnuté. Mali sme ďalší pohárik brandy, a ona šla ma späť do môjho hotela.
  
  
  "Prídem vyzdvihnúť vás ráno," Pilar povedal: "a pôjdeme na letisko."
  
  
  Nechali ju na dvore a dostal sa až wearily
  
  
  
  
  
  
  do mojej izby.
  
  
  Kapitola Pätnásť
  
  
  On vzal jeho druhý sprcha deň a drew žalúzie proti večerné slnko. Vyzul si nové oblečenie a dať ich na stoličku. Potom sa natiahol nahá na posteli, vytiahol hárok nad ním, a pozeral na strop.
  
  
  Len nútia sami seba k spánku je zvyčajne nemožné. Každý nerv v mojom tele potrebný oddych a moje oči boli ako vrecia s pieskom, ale ona nemohla spať.
  
  
  Niekde, bývalý Americký vedec a bývalý ruský generál pripravovali, aby vymazať moja krajina, mesto v meste. Deň po zajtra, prvá z nich pôjde do New Yorku. Jeho dostal ponáhľať niekde zastaviť ih, nie lietať z postele do postele v hoteli vo Veracruz.
  
  
  Ale rúti do boja bez prípravy by bolo hlúpe a nebezpečné. A ak Pilar môžete nájsť smuggler Torio, ešte stále môže mať dostatok času na dokončenie misie. Jej, zatvoril oči. Rhona vízie plával predo mnou, vyblednuté, potom sa vrátil.
  
  
  Slnečné svetlo filtrovanie cez orange žalúzie postupne stmavne, cez všetky odtiene sivej, a nakoniec to bolo tmavé. Avšak, moja myseľ nemohol upokojiť.
  
  
  Každý zvuk z ulice pod zdalo, že na dosiahnutie moje uši otvorene. Splachovacie wc v ďalšej miestnosti, fontány, Vodopády.
  
  
  Potom niekto zaklopal zľahka na moje dvere.
  
  
  "Áno?"
  
  
  "Toto je Pilar," prišiel mierne odpoveď z reumatizmu.
  
  
  Vliezol okolo koša, schmatol uterák, a otvorila dvere. Pilar mal na sebe čierne šaty s drobné kvety, ktoré sa zdalo, že rastú šťastne v kopcoch a údoliach jej bohaté krajiny.
  
  
  "Poď," povedal som.
  
  
  "Naozaj som neveril by ste byť schopný spať," povedala a išli dovnútra.
  
  
  "Vašu krásu prekonáva len tvoju múdrosť," odpovedal som.
  
  
  "Priniesol som vám niečo, čo vám pomôže." Posadila zľahka na okraj postele.
  
  
  "Tabletky?" spýtal sa jej. "Nikdy som take ih."
  
  
  Ona mi dala lenivý úsmev. "Nie, nie tabletky. Ma."
  
  
  "Dobre," odpovedal som, zotavuje z môjho úžase: "ty určite vynikajúci tablet, a to nie je ťažké prehltnúť vôbec."
  
  
  Jej krásna tvár obrátil vážne, takmer zadku. "Nie je vtip," povedala. "Obe naše životy môže závisieť od vašej fyzickej kondície zajtra, a..." Tu ona váhal, jej oči, pohybujú sa nad môj uterák-plátované forme. "A možno by som si zvyšok restlessly sám dnes večer, tiež."
  
  
  "Možno," povedal som.
  
  
  "Bude si nechať všetko na mňa?"
  
  
  "Pilar, ona je vo vašich rukách."
  
  
  "Bien. Chcem, aby si leží tu na posteli prvý."
  
  
  On poslušne pristúpil k posteli a bol o sadnúť, keď jej silné hnedé prsty skĺzol pod uterák mala na sebe a kartáčovaný preč ego.
  
  
  "Nebudeme potrebovať uterák na ktoré," povedala rozhodne. "Stanoviť pre život, prosím."
  
  
  Jej telo sa rozvaľoval na posteli, ruky končí v vankúš. Niečo v pohode dotkne môjho krku pri základnej mojej lebky a pomaly prechádza do môjho chrbta. Slabý závan škorice dosiahol jej. Cez rameno, videl som Pilar vziať si malú fľaštičku okolo taška bola účtovná a nasypať po chrbte.
  
  
  "Škoricový olej," vysvetlila. "Teraz chcem, aby si nižšie hlavu znovu a nech mi pomôže vám uvoľniť sa."
  
  
  "Áno, pani," som sa zasmial. Tam bol šepkanie, jemný zvuk. Flash tmavé stehna chytil jej kútikom z jej očí, a ja som si uvedomil, že Pilar mal vyzliekol všetky šaty.
  
  
  Akoby vycítil moje myšlienky, ona uzavreté moje oči s ľahký dotyk jej cool, jemné prsty. "Relax," mrmlala. "Teraz všetko, čo musíte urobiť, je relaxovať."
  
  
  Potom jej ruky položil na moje späť na hladké malé kruhy, jej prsty stlačením pevne a jemne. Ona rozmazal olej na svoje plecia a hrudník, vďaka ktorým sa schvaľujú zvuky na seba. Našla ryhy na mojej strane, kde Maya kopije mal odreté mňa, a jej prstami pohladil bolesť.
  
  
  Podala olej na môj pás, ruky posuvné lahodne cez moju kožu s voňavými mazivo. Dole a dole, cez zadok a zadnej časti stehien. Dotknite duté moje kolená trochu viac, potom moje svaly lýtka, pozdĺž Achilovej šľachy, tak, že môj podpätky sú odpočíva na jej dlane.
  
  
  Pilar jemne použiť olej na chodidlách moje nohy, posunutím prsta medzi a okolo každého z moje prsty.
  
  
  Moja pleť bola nažive a precitlivelý na jej dotyk. Bolo to, ako keby som sa mohol cítiť blízkosť jej nahé telo prostredníctvom môjho pórov.
  
  
  On povedal, " Pilar, ja neviem, či som nadšený jej alebo ak chcem spať. Prosím, aby rozhodnutie! "
  
  
  "Upokojiť," povedala vynadal ticho. "Práve začíname."
  
  
  Potom vzala moje prsty, jeden v čase, na koaxiálny ih, koľajových ich medzi jej prstami. S jej palec a ukazovák, urobila olejované pošvy, že sa posunul nahor a nadol od seba prst.
  
  
  Potom Pilar vzala na každú nohu v jej ruky a zarobila to, kým som mohol cítiť kostiach praská. Potom sa presťahovala na jej ruky, až mi nohy, opäť jej odborné prsty kopanie do napäté svaly, stláčanie, manipulácia, kreslenie von boľavý bolesti.
  
  
  Osobitná pozornosť bola venovaná mojej zvyškový. S jednej strane na každej zadok, ona ohnuté dole a stisol s prekvapením silu pre ženy, jej ruky koľajových rytmicky z jej päty sa jej ruky.
  
  
  Posteľ sagged niečo ako Pilar
  
  
  
  
  
  
  ona bola na moje nohy. Okolo tejto polohe, ona oprel dopredu a bežal jej mrštný prstami nadol chrbte, magicky relaxačné napäté svaly.
  
  
  Ako natiahla sa tešiť na masáž mojich ramien a krku, jej cítil som, bradavky jej kymácející prsia kefa proti mne. Teraz jej ruky skĺzol nadol moje holé späť z mojich ramien pre moje nohy.
  
  
  "Teraz otočiť," povedala,"a ja som vám, aby to na druhej strane."
  
  
  "Ja neviem, či to zvládnem."
  
  
  "Nebojte sa, jeho bezpečné, nemôžete si ju."
  
  
  Jej, prenášať na chrbte.
  
  
  Pilar povzdychol si. "Prečo, Nick, som si myslel, že si relaxáciu!"
  
  
  "Sakra na mieru!" Jej, sa zasmial, pričom príležitosť, aby sa pozrel na moje nahé masérka. Jej pleť bola ako leštené medi-hladké a bezchybné. Jej prsia boli plné a zrelé. Klesli, potom prudko vzrástol. Jej úzky pás a okrúhle, pevné stehná glistened s miernym leskom zlata.
  
  
  Ona daintily sklonil zdvihnúť fľašu oleja z nočný stolík a nastriekal ego na mňa, šíri sa jej ruky.
  
  
  "Nebojte sa," povedala, akoby čítanie moja myseľ znovu, " nič sa vľavo nedokončený!"
  
  
  Tak teraz si sa dostal jej ruky na to. Jej oči zatvorené , a tam boli žiadne rušivé obrazy v jej hlave. Mal som pocit beztiaže, ako keby moje telo, riadi sa tým vedomím, prsty, bola driftovanie v priestore. Jej sa zdalo, že majú byť vykonané v butterscotch... napnutá, pretiahol, lahodne napäté k bodu dolly bod zlomenia.
  
  
  Oči sa jej prasklo otvoriť a schmatol Pilars " arm. "To je dosť," povedal som. "Práve sme dosiahli limity masáž. Máte nejaké ďalšie talenty? "
  
  
  Pilar, dal mi lenivý, provokujúcej úsmev. Cítil som šok skvelého radosť, ako sa jej ústa zatvorené cez bane.
  
  
  A na chvíľu som sa cítil, akoby som bol vytiahol cez malé velvet dieru do sveta nepredstaviteľnú radosť. Potom som sa cítil triasť uvoľnenia. A prvýkrát v mnohých hodinách bol prázdny nás z myšlienky, pocity sa nám z, plávajúce vo neplatné, plávajúce do hlbokej studne zabudnutia.
  
  
  Jej teplá, horiace telo vedľa baňa vytiahol z nej dole a vzťahuje sa na nás ako s hárok.
  
  
  Za menej ako minútu, sen, ktorý bol chuť ho tak dlho, zabalené mi v teplej, škorica-voňajúce objatí.
  
  
  Kapitola Šestnásť
  
  
  Zobudil som sa na úsvite s pocitom, že všetky staré diely boli nahradené novými, Teflónovou vrstvou trvalé stlačením komponentov. Mohol som počuť vody striekajúcej v kúpeľni a ženský hlas spevu v španielčine. Jej objavilo okolo koša, chodil hore na Deň a tlačil ju.
  
  
  Prúdy pary vtrhli do miestnosti. Za semi-transparentné sprchový záves, mohol by som vidieť siluetu Pilar je krásne telo ako ona lathered hore a spieval niečo z dní Pancho Villa. Z času na čas, záves prilepené na jej koži, vystavuje lesklý povrch ako celofánu okno v candy box.
  
  
  Stál tam na chvíľu, sa teší na pohľad, potom schmatol opony a vytiahli ho bokom.
  
  
  Pilar híkali na vlajkou povolenie na vykonávanie a zakryla svoju tvár s rukami v inštinktívny ženské gestá. Potom, keď dal jej ruky dolu a posadil sa s úsmevom pod sprchou trysky, kým voda skrápaný dole kopce a jamy na jej tele sa jej leskne ako tesnenie.
  
  
  "Dobré ráno, kerido," povedala. "Dúfam, že je to jej iba vysielanie, nie je tvoje." Jej oči sa potulovali cez moje telo. "Myslíte si vždy prebudiť, ako je tento?"
  
  
  "Všetko závisí od toho, kto je osprchujte sa v ďalšej miestnosti."
  
  
  "Dúfam, že si spal dobre."
  
  
  "Ako denník. Ak svete vôbec zistí o tento spací pilulku drog vy, uvidíme, najneskôr barbituráty.
  
  
  "Flatterer. Sadnúť si a ja som si umyť chrbát."
  
  
  Som vstúpil do sprchy, a Pilar obrátil na mňa okolo. Ona lathered do jej ruky, ale oblasť môjho anatómie, že ona lathered až určite nebola moja späť. Obrátil som sa na jej tvár, a striekajúcej vode na nás oboch. Pre prvý čas, ona si uvedomil, čo vysoký dievča, ona bola.
  
  
  "Vyskytuje sa na mňa," povedal som, " že som si veľa objednávok od vás. Je to čas pre mňa prevziať.
  
  
  "Čo si myslíš, Kerido?" ona vdýchnutá ako ona oprel dopredu, tie nádherné prsia kymácející voči mne.
  
  
  Pričom sa jej do náručia, Pilar zdvihol ju a viedol ju na svoju stranu. Potom mu znížená ju ďalej, zlomok palca v čase.
  
  
  Ona nech sa malý zvuk radosť, ako sa jej ruky omotal okolo mojej hrudi, a vytiahla nás spolu, stlačením ju hrudníka proti mne. Začali sme pomaly, zvlnené, bez hnutia tanec, tam v sprche, postupne sa zvyšuje rytmus, kým Pilar bol spinning a triasol sa ako posadnutý žena. Zrazu kričala, jej hlas, piercing monotónna hum vody.
  
  
  Namiesto toho sme stáli spolu, čo naše telo umyť.
  
  
  Sme oblečený rýchlo a potom išli do neďalekej kaviarne pre chutné raňajky huevo rancheros. Sme prať naše egá dole s Mexické pivo, ktoré aj na raňajky je lepšie ako horká Mexickej phi kávy.
  
  
  Taxi vzal nás na Aeropuerto Nacional, kde sme hrali malé lietadlo hru ako je táto. Opustili sme na šesť-tridsať. S dvoma-hodinový časový rozdiel, by sme pristáli v Curacao okolo poludnia.
  
  
  Keď sme boli lietania
  
  
  
  
  
  V pokojnom zelenom Yucatan a hlboké modré z Karibského Mora, jej myseľ nemohla pomôcť, ale pamätajte, že nie je tak veľa hodín pred jej, bojujú o jej život tam.
  
  
  Napríklad ak na základe vzájomnej dohody, Pilar a nechcel som hovoriť počas cesty. Predtým ráno, boli sme len muž a žena sa teší život, a iného priateľa, ako keby náš najväčší problém bol rozhodovaní o tom, čo jesť na raňajky. Ale teraz sme boli dvaja odborníci chôdza na neznáme nebezpečenstvo, viem, že sme si nikdy vrátiť. To nebol čas na malý rozhovor. Sedeli sme ticho, stratil v naše vlastné myšlienky.
  
  
  Pilot jeho hlas sa zlomil ticho. "Sú všade okolo vás, ktorí sa v hale na pravej strane, sa teraz môže zobraziť ostrov Aruba dopredu. Aruba je najmenší z troch ostrovov, ktoré tvoria Holandských Antilách. Curacao je stále päťdesiat míľ na východ. Sme začínajúce náš zostup, a budeme pristátie v o pätnásť minút."
  
  
  Ako pilot pokračoval povedzte nám o Curacao to poveternostné podmienky (dokonalé, ako vždy), sledoval som, Aruba glide minulosti nás. Na Prielivu medzi Aruba a Curacao boli posiate biela plachetnica a mnohé drobné hnedé ostrovy bez trvalej obyvateľstva, hoci oni boli niekedy používaný rybármi.
  
  
  Naše lietadlo pristálo na Plesman Letisko, a zistili sme, že poplatky za päť míľ výlet do hlavného mesta Willemstad. V kabíne bol starý "Mš", s strechu odstránené tak, že by to mohlo byť použité na čerstvom vzduchu.
  
  
  Vodič bol zhovorčivý malý muž, ktorý sa zdal byť určené, aby nám všetky miestne klebety počas nášho krátkeho výletu. Som nevenovali pozornosť na to, čo človek hovoril, kým jednej vete šiel cez rozum ako ľad vybrať.
  
  
  "Počkaj," povedal barked na vodiča. "Čo si povedal o blond je vytiahol šaty?"
  
  
  Obrátil sa v kresle so širokým úsmevom, radosťou sa piqued môj záujem. "Ach, áno, seňor. Pred dvoma dňami, bolo tam veľa vzrušenia na rybársky prístav. Jeden z lode sa vrátili s žlto-haired lady. Mala na sebe záchrannú vestu, ktorý držal ju na vode, aj keď si nebol vedomý, keď priviedli ju do. Je to veľmi zvláštne, pretože iba jeden naše lode nebol účastníkom dopravnej nehody."
  
  
  "Kde je teraz?" Jej, interjected,
  
  
  "Keď sa to stalo známe na rybolov dôvody, žena čoskoro prišiel a vzal ju so sebou."
  
  
  "Jej manžel?" - to opakovať.
  
  
  "Ah, áno. To je veľký medveď-ako človek, ktorý niekedy pláva s Goviota."
  
  
  Gorodin! On musí byť preč späť na Curacao, keď on nemohol nájsť mne, alebo Rona v & nb. Bezpochyby bol čaká tam, keď slovo prišlo okolo, že ona bola podaná v rybárov. To bolo pred dvoma dňami. Som sa vypočíta šanca, že sa Rona bol stále nažive. Bol to dlhý záber: "nevieš, kde je človek bude... jej manžel... vzal ženu?" Spýtal som sa jej.
  
  
  "Nie, seňor, ale možno môj priateľ Saba, rybár, môžete povedať." Bol to on, kto vytiahol lady šaty."
  
  
  "Môžeš ma na Saba?"
  
  
  "Teraz, seňor?"
  
  
  "V súčasnosti." On vytiahol ten-guilder bill z celého jeho vypuklé peňaženky a podal ho vodič. "A to rýchlo."
  
  
  "Päť m'," povedal, vkladanie peňazí za minútu.
  
  
  V priebehu piatich minút, takmer na druhú, sme naše cestu cez bludiska úzke uličky na rybolov doky mimo Willemstad, čistenie spôsobom s horn, že vodič vždy opieral o. Zastavili sme sa náhle na nábreží v prednej časti rámu domu s jedno veľké okno postriekané s dym a zvetrané znamenie, že povedal Vanvoort je Úkryt.
  
  
  Ako som prechádzal okolo auta, cítil som šklbnutie v rukáve a si uvedomil, že som takmer zabudol Pilar.
  
  
  "Nick, blond... je to váš Rona?"
  
  
  "Malo by to byť."
  
  
  "Čo budeš robiť?"
  
  
  "Nájsť ju, ak je to možné."
  
  
  "Ale máme lokalita v Rusku."
  
  
  Ak to nebolo pre Ron, tam bolo by žiadne misie. Bola to ona, kto nám dal kľúč, a teraz môžu viesť nás k Gorodin. Okrem toho, ona nebola vyškolení nebezpečnú prácu, ako sme boli. Ak bola v Gorodin ruky teraz, ona bude musieť platiť hroznú cenu. Jeho skúsiť ju nájsť. Jej manžel jej vďačí za veľa ."
  
  
  "Hej, vy nemusíte nič robiť," Pilar povedal. "Nemal prinútiť ju, aby dokončenie úlohy. A čas ... viete čo deň, to je?
  
  
  "Áno, viem ho. Zajtra je termín ."
  
  
  "Zabudnúť na jej Nick. Poď so mnou, a budem vás Torio." Nájdeme ego na nábreží, neďaleko od tadeto."
  
  
  Zastal pred dverami Vanvoort svätyne a pozrel sa do Pilars " tvár. Keď som hovoril, môj hlas bol studený. "Rozhodnutie je moje, a jeho ego urobila. Budete sa so mnou?" "
  
  
  Stretla moje oči sa na chvíľu, potom sa odvrátil. Natiahla ruku a dotkol sa môjho ramena. "Je mi to ľúto, Nick. Musíte konať podľa svojho svedomia. Pomôžem vám v žiadnom prípade sa pýtate. "
  
  
  On stisol jej ruku a kráčali cez dvere.
  
  
  Kapitola Sedemnásť
  
  
  Vanvoort je Skrýš, nebol turistické bar. Svetlo bolo slabé, zatuchnutý vzduch. Steny boli pokryté plagáty reklamné pivo a politikov. Na linoleum podlahy sa nosiť dole na holé drevo v pásoch pozdĺž prednej časti nevyfarbené dosky.
  
  
  Klientela je rybári a námorníci.
  
  
  
  
  
  mnohých národov. A všetci muži. V hum rozhovoru a clink okuliarov zrazu sa zastavil, keď zákazníci si všimol, Pilar, ktorý bol už pri pohľade veľkolepé v krátkom citrón-žlté šaty.
  
  
  Za pultom sedel klub-footed Holanďan s melón-ako biceps trčí spod krátke rukávy jeho ego tričko.
  
  
  "Hľadám rybár s názvom Saba," povedal som.
  
  
  Holanďan je malé oči flickered na mňa ako hmyz. "Kto hovorí, že je tu?"
  
  
  "Ego je ďalší taxikár. Jeden z Rieky Hudson.
  
  
  Potriasol jeho masívne hlavou zo strany na stranu. "Neznamená nič pre mňa."
  
  
  Uvedenie obe ruky na tyč, stisol jeho tvár proti nemu. "Mister, nemám čas hrať hry, a nemám čas na vysvetľovanie. Ale chcem, aby ste vedeli toto: ak neviete mi ukázať Sub v priebehu piatich sekúnd, alebo povedzte mi, kde môžem nájsť ju, idem na prechádzku cez tento pás a zlomíte kosti, až kým som si reumatizmus."
  
  
  Holanďan vedel, že som bol vážne. Ego červenať oplotená. "Tam," povedal croaked. "Sám v stánku pri stene."
  
  
  Keď som sa odvrátil od bare, bľabotania začal znova, a každý bol zaneprázdnený pri pohľade na Pilar.
  
  
  Osamelý muž v stánku bol čierny Panny Ostrovania.
  
  
  "Saba?" Spýtal som sa jej.
  
  
  "Vlastne, kámo. Sadnúť. A pani, príliš. V ego predstavenia, hudobné súčasťou bol Britský, a časť bola calypso-melodické, ktoré budete počuť v niektorých častiach Západnej Indii. "Máte vštepiť Hans strach z Boha, aby ego vzďaľovať, ako je tento."
  
  
  "Chcem požiadať o žene, ktorú priniesol pred dvoma dňami. Ten ste si našli v mori."
  
  
  "Ach, pani s žlté vlasy. Veľmi pekná. Ona neprebudí povedať slová, ktoré k nám. Veľmi, veľmi unavení. Mora odvádza svoje sily. Ale nemyslím si, že je zranený. Nič nie je zlomené ."
  
  
  "A muž ju vzal preč? Ten, kto povedal, že bol jej manžel?
  
  
  "Oh ho, možno, že to nie je jej manžel," huh? On nevyzerá ako žlté vlasy lady, ktorý je zamenený za jej manžel. Príliš hrubá, príliš škaredé. Ste človek, kamarát?
  
  
  "Nie, ale jej sluha, a muž, ktorý ju vzal preč určite nebol. Viete, kde on ju vzal?"
  
  
  "Áno, viem ho. Poviem em ceste k Queen ' s Hospital. On hovorí, že on nikdy min ', vezme lady, kde má priateľov. Povedal, že boli starostlivosť o ňu. Tak som sa pozerať tam, kde to ide. On má dievča motorový čln s ďalšími dvoma mužmi. Idú Malý Pes, malý ostrov dvanásť míľ od pobrežia. Nič ale veľký Malý Pes skaly. Veľké skaly a fisherman hut. Rybárov už používajú toto miesto. Muži s puškami teraz vydesiť všetkých.
  
  
  "Môžete mi ukázať, ako sa dostať na Malý Pes?" spýtala sa.
  
  
  "Samozrejme. Choďte dole do dokov, môžete vidieť toto miesto. Dovoľte mi ukázať vám to."
  
  
  Čierny muž vstal a vyšiel cez stánky. Pilar nasledoval nás von do ulice a dole pár strmých bloky na nábreží, kde Saba, sám cez šumivé vody, na čo sa zdalo byť zubaté rímsu okolo hnedej skaly.
  
  
  "Malý pes," povedal. "Možno 500 metrov dlhá, 200 metrov široká. Jediné bezpečné miesto na pozemku, loď je na druhej strane. Nemôžete nájdete ho tu.
  
  
  "Potrebujem člne," povedal som. "Viete, každý, kto prenajíma mi jednu?"
  
  
  "Samozrejme. Aj ja som jeden s najrýchlejšia loď v prístave, na rozdiel od pašerákov a polície. On poplatky veľa peňazí, ale môžete si svoje vlastné peniaze."
  
  
  Dobrý."Jej," obrátil sa na Pilar. "Teraz budem žiadať, aby ste sa urobiť niečo, čo bude veľmi ťažké pre vás."
  
  
  "To, čo je hore, Nick?"
  
  
  "Počkajte na mňa. Počkajte, kým sa dostanem späť do temného, povedzte David Hawk vo Washingtone a povedať em všetko, čo viete ."
  
  
  "Ble jej ísť s vami? Môžem riadiť loď. Ja vám môže pomôcť v mnohých ohľadoch ."
  
  
  "Nie," povedal som pevne. "Toto je moja práca, a chcem, aby ste zostali tu."
  
  
  "Áno, Nick," povedala s netypické rezignáciu.
  
  
  Som stisol jej ruku a nasledovala Saba do dokov, kde by sme nájsť ego, iné na lodi. To sa ukázalo byť veľmi rýchly čln, ktoré ňu hrdý manžel starostlivo udržiavané v dobrom stave. Človek nebol príliš sa obávajú o prenájom cudzinec stúpať v jeho pýchou a radosťou, ale dosť zlatých zmenila ruky na zníženie ego odpor. Motor bol obrie Evinrud ,ktorá sa okamžite prišiel o život, a čoskoro to bolo už rúti cez svetlo úžinu smerom Malý Pes. Skôr, než sa dostal príliš blízko, to sa široký okruh okolo skalnatý ostrov. Pri vstupe na vzdialenejšom brehu, loď s kabíny bol viazaný na nevyfarbené prístave bar. Tam bola drevená búdka pre Móla. Svetlo šedá dymu krútia okolo komína.
  
  
  Ona bola strangled o Evinrud, potom preskúma kabíny a okolité skaly na akékoľvek známky života. Nemal. Tak som začal motora a vrátil sa okolo ostrova.
  
  
  Jej putoval po skalnaté pobrežie, na vzdialenej strane v spýtal som sa na možné pristátie mieste. Zubaté vrcholky vznik pätnásť alebo dvadsať stôp, ako keby niektoré obrovské narušenie v stredu zeme mal hodil ih mimo oceáne. Nakoniec som narazila úzky klin vody medzi pár balvany vyčnievajúce, a ja som sa podarilo stlačiť loď cez. Som zabezpečené jej, vyliezli na skaly a z mojej ceste do kabíny na opačnej strane ostrova.
  
  
  
  
  
  
  
  Návštevnosť bola pomalá, najlepšie, a išiel opatrne, v prípade, Gorodin mal zriadiť dohľadu. Dvadsať minút neskôr, dosiahol pohodlné miestečko, kde by mohol ležať a pozerať sa na kabíne. Tu, zdalo sa väčšia ako od oceánu boku, a zdalo sa, rozdeliť na dve izby. Jediným oknom on mohol vidieť, bol zaseknutý s doskami s iba štrbinové otvory. Stále žiadne označenie ľudského života, len vírenie dym sa šíri vzduchom. Teraz, že ona bola po vetre dymu, všimla si, nepríjemný zápach. Možno v jej srdci, vedel som, čo to bolo, ale ja som odmietol myslenia a liezol smerom k chatrči, sa snaží, aby sa vyhol vidieť, ísť do okna v prípade, že bol niekto sledoval ju.
  
  
  Urobil to na chalupe bez problémov a posadil sa pod podlahou-up okno.
  
  
  Zápach tu bol nezameniteľný. Bola to vôňa singed telo a ľudské vlasy. On gritted zuby a snažil vymazať mentálny obraz toho, čo sa môže stať, Rona Folstedt. Vo vnútri chata, ostré, sotva obsiahnuté hlas, hnev, zazvonil von. Bol to ťažký vrčanie z Fiodor Gorodin.
  
  
  "Dali ste mi veľa problémov, vy a Carter," povedal. "Ale stále môžete získať moje odpustenie. Máte informácie, ktoré potrebujem, aby informácie. Jednoduchá výmena. A naozaj, Della, ako môžete povedať, " nie " matematika veľké ako jeho, ktorý je tak talentovaný, na presviedčanie? "
  
  
  Pomaly zdvihol hlavu, aby squint cez priestor medzi doskami, a Gorodin hlas pokračoval.
  
  
  "Vieme, že Carter neutopil. Ego je povedal, aby boli podané na breh v Mayská rybárske dedinky v Yucatan. Navyše, neboli sme schopní sledovať ego. Tam by kontaktné miesto, kde by ste mohli spojiť sa s ním v prípade núdze. Jej, chcem, aby ste mi povedať, kde to je."
  
  
  Teraz mohol vidieť miestnosti cez windowsills. Rona-Folstedt sedel na drevenej stoličke vedľa Gorodin. Web lano bol zviazaný ju okolo pása, viazanie jej ruky na jej bokoch a drží ju na operadlo stoličky. Ona bola len sebe šrot nohavice ona by nosiť pri potápanie vypnutie výletné lode. Nad pásom, bola nahá, odhaľujúce malé, dobre tvarované prsia. Jej oči sú červené a jej vlasov je zamotaný. Keď hovorila, to bolo v dávnej, unavený hlas.
  
  
  "Tam bol žiadny kontakt osoby," povedala.
  
  
  "Ste klamár a hlupák," Gorodin povedal. "Mali by ste vedieť, čo môžem vám povedať. Ja som v kričí agónii, teraz alebo neskôr. Tak či onak, budem ju nájsť na Carter. Už zabil niektoré z mojich najlepších ľudí, a každú minútu, že je stále nažive, je to hrozba pre náš plán. Teraz-znovu-kde môžeme nájsť Nick Carter?
  
  
  "Nemám tušenie, kde je," Rona povedal unavený monotónna.
  
  
  "Nemám žiadne viac trpezlivosti," zavrčal Gorodin. "Teraz ukážem vám, čo sa stane s ľuďmi, stratil som moju trpezlivosť."
  
  
  Veľký ruský vystúpil stranou, a zdroja dym okolo komína bola objavená. V veľká železná brazier, red-hot hromadu smouldered okolo dreveného uhlia. Gumy potiahnuté rukoväte niektorých dlhé nástroj protruded z uhlíky. Gorodin starostlivo vzali rukoväť a vytiahol nástroj. Boli dlhé, ostré-čuchali kliešte. Na kliešte, ktoré žiari s tupým oranžové svetlo, ako ukázal ih na Rona.
  
  
  "Možno ste počuli o tejto techniky," povedal.
  
  
  "Telo je roztrhané od tela štipku v čase. Osobitná pozornosť je venovaná jemné prsia ženy. Budete žiť dosť dlho, ale v každej chvíli, že čas, bude prosiť, aby umrel."
  
  
  Rhona je pohľad spočinul hypnotically na lesknúce tipy na kliešte. "Ale ja nič neviem,"povedala so slzami v očiach," vôbec nič."
  
  
  Gorodin ignoruje ju. "Ja ti dám inú šancu odpovedať na moje otázky," povedal chladne. "Tak začneme."
  
  
  On za jeho plán činnosti. Gorodina mohol ju zabil tým, že strieľa cez okno sloty, ale v tieni v zatemnené miestnosti, on mohol vidieť, že dvaja ďalší muži stáli proti najbližšiu stenu. Pravdepodobne sa byť ozbrojený, a pravdepodobne sa zabiť Rona, než som si ho po rohu chata na vonkajšej stene. Iné dvere, otvoriť, na opačnej strane okna, zrejme viedlo k druhej miestnosti. To nepomohlo. Ak izbe mal okno, ego by bodol ho.
  
  
  Zatiaľ čo on sa snažil myslieť na uskutočniteľný plán, Gorodin vložená kliešte na uhlíky a obrátil ich v mojom smere. Jej zmizol z pohľadu, keď povedal jeden z neviditeľných ľudí: "Vezmite a ego tu. Zobraziť Miss Wohlstedt, čo môže očakávať, ak ona nemá s nami spolupracovať."
  
  
  A Slovanské chlapík s krátkymi vlasmi prešiel sám pred mojím oknom, a keď som sa pozrela hore opäť otvoril dvere na opačnej strane. Vôňa spáleného mäsa šíri sa ako otrávený plyn. Slovanskej vrátil sa o chvíľu neskôr, ťahaním niečo na podlahe pár metrov od Rhone.
  
  
  Tvora, na podlahe bola v tvare človeka s hlavu, trup, dve ruky a dve nohy. Muž, nepovedali mi nič iné sa o to. Telo a svaly boli roztrhané, spálené, roztrhané, a roztrhané z každej časti hlavy a tela. Tam nezdalo sa, že organ nikde, že by mohli byť použité.
  
  
  
  
  
  
  to nebol deformovaný. Na mnohých miestach, kosti ukázal cez otvory v tele, zatiaľ čo bytosť bola krvácanie a iných telesných tekutín.
  
  
  Pery boli úplne roztrhané vypnúť, takže lebky-ako grimasa vystavené zuby. Kde jedno oko bolo, tam bolo, teraz len mokré, čiernej diery.
  
  
  Najhoršie zo všetkého je, to zvyšné človeka, ktorý bol ešte nažive.
  
  
  Rona zavrel ústa a odvrátil ako zjavenie sa škriabal palubovky s spasmodic strane.
  
  
  "Nemôžete premeniť vaše späť na starého priateľa, ako, že," Gorodin povedal. "Alebo možno nepoznáte pekný mladý Boris."
  
  
  Ron nech sa na vratkých sob.
  
  
  "Zistili sme, ego bezvedomí, ale stále nažive," Gorodin pokračovanie. "Sme oživil ju. Sme kojila ho a kŕmia svoje ego pred skúšania. Potom ježiš zaplatil cenu, nie veľmi staunchly, musím priznať, že neopatrný chvíľu, keď sa obchádzať jeho povinnosť, a nechajú vás a Carter uniknúť. Rastúce náhle, ego Stahl hlas kalená. "A teraz je váš čas. Potrebujem Nick Carter, a môžete mi povedať, kde nájsť ego."
  
  
  "Ja... neviem," zavzlykala Rona.
  
  
  Gorodin prisahal v ruštine a dosiahol pre gumové rukoväte z kliešte.
  
  
  Nepremokavé trubice so šiestimi dymu lopty, ktoré Stewart mi dal bol v ruke. Nejako som sa musel hodiť jeden z peliet do žeravé uhlie. Bolo jednoduché vzdialenosť - problém bol na odoslanie pelety cez strúhaného okno. Potreboval som vzduchovú zbraň, a keď obraz vyskočila v mojej hlave, rýchlo som vytiahol guľôčkové pero okolo môjho vrecka košele a unscrewed spp, vyhadzovali ego spolu s tonerom vnútri. To ma opustil s tri-a-pol-palcový trubice, úzke na jednom konci a dosť široké na druhú, aby sa zobraziť jedno z dymu peliet. Pustil guľka v centre rukoväť, prilepené to medzi okenné tabule, a začal starostlivo upraviť ho tak, aby uistite sa, že raketa trajektóriu bol presný.
  
  
  Gorodin teraz priblížil Rona. Držanie pár kliešte na každú ruku, stisol teplej klieštiky na jej ľavej bradavke. Jej urobil, malé domáce blowgun žeravé uhlie. Môj prvý pokus by mal byť dokonalý, pretože ja si nemyslím, že budem môcť robiť to znova.
  
  
  Ten sa zhlboka nadýchol, tlačil svoje pery na konci trubice, a vydychuje s výbušná lístkového.
  
  
  Loptu letel do uhlia, a somár na horúce uhlíky s lahodnou sykotom a húb dymu, šíri jej bledá, dusí dymom na každom rohu miestnosti.
  
  
  Požehnanie Stewart je vynaliezavosť, on vytiahol vreckovku masku a na ktoré sa vzťahuje jeho nos a ústa s ním. Otočil rohu chata a vzal na svoje plecia otvorené dvere. To otriasla a potom rozbila ako jeho silný kop, hit.
  
  
  Ako jeho vtrhli do chata s Luger v ruke, videl Gorodin narazí von dverami do ďalšej miestnosti, zatiaľ čo jeden z ego ľudia slepo chcel cieľ pre jeho samopal.
  
  
  Bol výstrel a spadol. On bol stále snaží vyzdvihnúť samopal od podlahy, tak ona ho zastrelili a znova sa zastavil v pohybe.
  
  
  "Druhá osoba na izbe na mňa zaútočil s red-hot kliešte po zbere ih až od podlahy, kde ih klesol Gorodin. Hmú výstrel jej v hlave, potom vrhol sa na Rona a rýchlo zbavili sa jej. Medzi kašeľ, Hej podarilo výdychu moje meno.
  
  
  "Nick?"
  
  
  "Skutočne," povedal som. "Upokojiť sa, ja si ťa z tu v jednu minútu."
  
  
  Plath je maska skĺzol moje rta, ako som niesol ju von, Ron a znížená jej k zemi. On čakal na moje oči jasné, potom sa vrátil na Gorodins.
  
  
  On vošiel cez padajúce zostáva Boris a do druhej miestnosti chatrči. Prázdne. Tam bol plank, okno, ale to bolo rozbité. Pozrel sa na okolité skaly, ale nevidel Gorodin.
  
  
  Rhona je vzdialené plakať hodil ma od okna. Bežal späť cez chata a von z dverí. Gorodin bežal pozdĺž krátkej ceste medzi balvany do doku, kde je na lodi bolo zaparkované. Keď jej prišiel cez dvere, on sa otočil a strieľal mi s dlhým-barreled Erma pištole. Hunspell je ego ma chytil v rukáve, Rivnenskaya dosť zničiť môj cieľ, keď jej dve vrátiť zábery boli vypálené. Odin okolo nich udrel cruiser je palivovej nádrže, a loď strieľal s hlasný výbuch ako Gorodin hodil sám mimo cestu a na skaly.
  
  
  On si kľakol vedľa Rona. "Môžeš chodiť?"
  
  
  "Ja... myslím, že tak."
  
  
  "Potom mať otvorenú myseľ za mnou. Mám lode kotvia na druhej strane ostrova. Nebude to ľahké ísť, a Gorodin je tam niekde s pištoľou.
  
  
  "Šoférujete, Nick," povedala. "Urobím to"
  
  
  Jej tričko bolo prijaté mimo a zľava ee Rone, a nie zo skromnosti, ale preto, že to bolo takmer farba rock. Môj vlastnej koži bol opálený dosť na to byť ako jasný cieľ. S Rhona za mnou, som sa vydal na cestu späť cez zubaté skaly v smere mojej lodi, bolestne opatrný najmenší zvuk alebo pohyb.
  
  
  Keď ego to videl, tam bol len jeden úzky hrebeň rock medzi nami a loď, glint z kovu na slnku.
  
  
  
  
  
  
  Ona bola hodená ťažko k zemi Ron, ktorý sa zrútil vedľa nej, rovnako ako ploché crack z Erma pištole rozbila ticho a štrku striekajúcej dvoch krokov pred nami.
  
  
  "Zostaňte, kde ste, "Rone hissed sa na ňu, a zamerané Luger (plachetnica) na mieste, kde ona by vidieť blesk z pištole je papuľa. Ona bol zastrelený raz, dvakrát.
  
  
  Gorodin je rameno a rameno omotal okolo balvana, a on vystrelil wild záber, ktorý odrazil skaly nad našimi hlavami. Jej záber na reumatizmus a počul ruskej kričať, ako bolí, keď môj hunspell odtrhol emu predlaktie.
  
  
  Teraz bezstarostne, Gorodin presunula na preskúma jeho rany a obsadenie ideálny tieň na balvan pred ním. Samozrejme, nebol vážne zranený, pretože som videl tieň clench a unclench jeho pravej ruke, potom vyzdvihnúť zbraň a opäť sa plaziť vyššie skaly na výstrel.
  
  
  Keď Gorodin cieľ sa objavil, bol pripravený s jeho luger zamerané. On stlačil spúšť. Kladivo hit prázdne kamery na stenu. Použil som dva náboje, a nemal som druhý.
  
  
  Ruský výstrel, ale vzhľadom na bullet rany v jeho ego, jeho presnosť bola chudobná, a ponoril sa späť v nedohľadne.
  
  
  Jej oči naskenované zubaté skaly okolo nás, hľadanie na miesto, ktoré by mohlo byť lepšie chránené. Desať metrov od cesty, ktorú by sme pochádzajú z, tam bola rakva-tvarované dutiny.
  
  
  Išiel som na Rona ucha, a on zašepkal, " je mi to ľúto.: "Keď som povedať, že je na vás, dostať hore a spustite ho do otvoru, ktorý tam je. Pohybovať rýchlo a podržte na nej prst.
  
  
  Otvorila ústa, aby niečo povedať, ale Gorodin vstala znovu a vzal cieľ. "Choď!" Povedal som ticho. Rona vyskočil, prikrčil, narazil, a prikrčil do alcove ako Hunspell bit off kus boulder centimetrov od otvoru.
  
  
  Skočil na nohy a nasledoval ju. Keď sa jej, holubica do plytký bazén, gawking oči spálil moje rameno a dopadol na zem. Letel von na chránené miesto a cítil lepkavé mokro krvi v tomto mieste.
  
  
  "Boli ste hit!" povedala Rona.
  
  
  "Sotva."
  
  
  Gorodin hlas zvonku, a mohol sa teraz hádať, prečo som sa nebol vrátil jeho oheň. "Carter, môže počujete ma? Ďalší, ako to bude zabiť! Vyjsť s rukami hore! "
  
  
  Po niekoľkých sekundách ticha, ďalšie dva zábery zazvonil von. Jedna z guliek zasiahla náš úzky otvor a odrazila sa späť a dopredu, prskať nás s črepy rock.
  
  
  Blíži Rona, on zašepkal jej:: "nabudúce on strieľa, kričať."
  
  
  Ona prikývla v porozumení a v ďalšom zábere, nechal si sa na zúfalý výkrik. Bolo to Ay, ktorí jej poskytli v poriadku, prihláste sa a Stahl čakal.
  
  
  "Všetky práva, Carter," Gorodin zareval. "Poď von, alebo žena zomrie!"
  
  
  "Nemôžem!" zakričal jej reumatizmus, hlasový absurdly napäté ako bolestivé. "Ona bol zranený, a ženu, bol vážne zranený. Nechajte ju ísť, a budem sa dohodneme s vami."
  
  
  "Nemyslím si, že máte akékoľvek munície buď, ah. Hodiť zbraň preč; potom budeme hovoriť."
  
  
  On postriekané krvou na jeho rany, na Rona vlasové a na jej tvár, dal jej na chrbte a povedal jej, čo má robiť. Potom zavolal k Gorodin a hodil zbraň preč.
  
  
  Keď počula Gorodin prístup, ona prenesú do života a položiť zhrbený nad a stacionárne. Ťažké shaggy ticho spadla nám. Po prestávke Gorodin povedal: "Von, Carter, von!"
  
  
  Potom Rona povedal slabo, " On je ... on je v bezvedomí."
  
  
  "Pravdepodobne nie," zavrčal Gorodin. "Dajte mi vedieť, či sa mu to falzifikáty."
  
  
  Ego zbraň explodovala očividne viac ako mňa, a gawking oči zničená zem a sutiny centimetrov od mojej hlavy. Ego je slovami naznačil trik, a jej nechcel ustúpiť.
  
  
  Tieň padol na skalách. Videl som to v kútiku môjho oka, ako on naklonil mi navždy. Vedel, že on mal zbraň v jeho päste, starostlivo zamerané jeho ego, a čakal v úzkosti očakávania. Rona, povedal som, nenechajte ma teraz dole!
  
  
  Potom počul push jej nohu, mäkká thud jej nohy, ako to súvisí s Gorodin telo, a on narazil.
  
  
  Rozkladanie stiletto v ruke, on okamžite otočil a išiel čepeľ do Ega masívne hrudníka. Dlhý vzdych a gurgling povzdych, on sa vzdal zbraň - a jeho život.
  
  
  Rona viedol ju von do dim popoludní a povedal: "loď len prešiel ridge. Počkajte na mňa, že mám jednu, poslednú vec, ktorú treba urobiť."
  
  
  Pozrela sa na mňa questioningly, potom sa otočil a išiel späť na loď. Siahol Erma to pištoľ, ktorá Gorodin klesol, a vyrazil všetci ale jeden z granátov. Potom sa vrátil cez skaly na fisherman hut. Dvere sa otvorili a dym vymazané.
  
  
  Prešiel cez miestnosť na Boris je roztrhané zostáva. Tam bolo sotva počuteľné whimpers okolo rozbité hrdlo, a pracuje ruka škriabal podlahe.
  
  
  Cítil som sa, akoby som mala niečo dôležité povedať, ale nemohol som nájsť slová. Jej stačí dať zbraň na podlahe pre pohyblivé ruky a vyšiel z dverí.
  
  
  Bol to len pešo späť do Rhone a loď, keď počul výstrel
  
  
  Kapitola Osemnásť
  
  
  Keď som nastúpil Rona v lodi, bola to viac v prove, objímanie seba ako malé opustené dieťa. Slzy boli stekajú jej líca,a ona otriasalo nešťastne.
  
  
  "Je to teraz," povedal som. "Nikto nebude nasledovať nás."
  
  
  Natiahla sa a prešiel jej ruky nad jej hrudi.
  
  
  
  
  
  
  ku mne, lipnutie na mňa ako keby som bol raft spásy. Po udržať ju v pohode cez nočná mora násilia a dlhodobý pobyt v tichom, bola na konci jej vytrvalosť-na pokraji kolapsu. A ona, s vedomím, že Ahoj potrebný oddych a lekársku pomoc.
  
  
  Holding Rona vedľa mňa jednou rukou a riadenia lode s ostatnými, prešiel cez vodu a zamierili na Curacao dokov. Ako sme sa priblížili k overpass, kde loď bola kotviace som videl obrázok stojí, čaká. To bolo Pilar. Zdá sa, že pri sledovaní loď, videla nám blíži.
  
  
  Je spomalený, posunuli k doku, a hodil lano Pilar. Ona zabezpečené ego spike ako jej vyskočil a zabezpečené zadku. Potom zdvihol Rona a zdvihol ju do doku, kde v tranze-ako catatonia šoku, sedela hore ako zombie.
  
  
  "Musí to byť Rhones," Pilar povedal.
  
  
  "áno. Ona je v zlom stave. Sme si vziať taxi do nemocnice.
  
  
  "Môžem to urobiť lepšie, než to. Jeep prenajaté to, kým ste boli preč. Je to zaparkované úprimných tam. Budete mať Rhona späť; jej, tak ja pôjdem. Viem, že cestu do nemocnice. Potom dodala, komicky, " Váš Rona je veľmi pekná."
  
  
  "Pilar," povedal som: "som rád, že vás vidím. Ste vhodný partner. Poďme na to."
  
  
  Ako Pilar a jazdil som v Džípe ulicami Willemstad, povedala: "Čo sa stalo na ostrove?"
  
  
  "Gorodin bol tam s pár jeho goons," jej manžel povedal. "On išiel mučenia Rona, aby sa jej hovoriť. To, čo on nevedel bolo, že nedokázala odpovedať mu. Ona bola práve fanúšik hry pre zapálených profesionálov ."
  
  
  "Ale ona naozaj bol dobrovoľník," Pilar povedal.
  
  
  "Vlastne, ale nikto okolo nás vzal čas, aby som vám povedať o možné riziká."
  
  
  Pilars " čierne oči sa stretli bane v spätnom zrkadle. "Myslíte si, starať sa o ňu, Nick?"
  
  
  Odmlčal sa na chvíľu pred odpovede. "Ak máte na mysli, som rád, ee, husle a sviečky, potom nemám reumatizmus. Bol som robiť to špinavé obchody tak dlho, neviem, či som si naozaj milovať niekto v klasickom zmysle slova. Ale ak máte na mysli, ja jedno, čo sa stane s ňou, samozrejme. Inak, nebola by išli na Malý Pes Ostrov pomôcť Hej. Jej vedieť, že to zdá príliš ľudské ku mne, ale ona ešte nie je obrátil na blok ľadu ešte."
  
  
  Pilar hovoril ticho, pozerá dopredu. "Nick, povedzte mi niečo."
  
  
  "Samozrejme."
  
  
  "Tie jedno, čo sa so mnou stane?"
  
  
  Siahol a položil svoju ruku na teplé telo jej rameno. "Veľmi," povedal som.
  
  
  Pilar si povzdychol, potom povedala zvedavo:: "dúfam, že sa vám nikdy ľutovať."
  
  
  V tej chvíli sme sa obrátili a vytiahol do vchodu na Queen ' s Hospital, a žiarivo novú budovu v pastelovo modrá. Nechal som jej pack na pokladničné a Odin ma uistil, na telefón, ktorý Rona by poskytli najlepšiu možnú zdravotnú starostlivosť. Povedal lekár, že akékoľvek ďalšie náklady by sa platí podľa Amerického konzula, a potom nazýva konzulát, aby opatrenia.
  
  
  On sa vrátil, aby Pilar v Džípe. Bola tma, a obloha glittered s nekonečnosť hviezdy. On povedal: "Poďme na to rob pašerákov."
  
  
  Ona bola uvedená za volantom jeep; Pilar dal jej odporúčania. Vrátili sme sa na nábreží a potom sa obrátil na juh.
  
  
  "Musí tam byť aj iné novinky, ktoré ste ešte mi povedal," Pilar povedal. "Ako ste sa nechať Gorodin?"
  
  
  "Mŕtvy."
  
  
  "A dve z nich, ktorí boli s ním?"
  
  
  "Aj mŕtvych. A chlapík menom Boris, ktorí zomreli, pretože bol príliš dobre vybavené a príliš nedbalo hrať."
  
  
  "Takže si zanechal štyri telá?"
  
  
  "To je pravda. Ale niekde Anton Zhizov a Knox Varnov sa chystajú vyhodiť do povetria New York zajtra. Ak nechceme, aby sa ich prvé, nezáleží na tom, či sa nájsť štyri orgánov na Malý Pes Ostrov alebo štyri tisíc."
  
  
  Pilar pozrel premyslené. A on bol tichý.
  
  
  Sme išli na väčšine semenných časť nábrežia, kde najchudobnejších okolo miestnych rybárov kotviace ich úbohé-hľadá lode v hustej ropy a odpadky. Po pár míľ, Pilar poukázala na šedá, hrubý rám budovy, lit z prednej strane jeden svetlo žiarovky. Na porovnanie, Varnov je Úkryt bol ako chatrč z Kriku Obchodníka.
  
  
  "Toto je miesto, kde musíme začať," Pilar povedal. "Ak potrebujete Torio, ísť na Malý Lisa."
  
  
  Zvukové vlny hit nás, keď sme boli ešte päťdesiat metrov od zeme. Kompletné riot nemohol boli hlasnejšie. Vo vnútri sme sa zapojili sto alebo tak veselý ľudí, ktorí, aj keď nie rioting, boli aspoň hysterický. Každý sa zdalo byť v neustálom pohybe. Bolo nemožné, aby prehlušil hluku, takže si každý kričal. Z času na čas, ostré ženský smiech rez cez neprijala. Jukebox bol hrať niekde, ale iba ozvena najhlbšie basy poznámky mohol byť vypočutý.
  
  
  Pilar a ja som bojoval našej ceste cez horečný orgánov jednoduchá dosková nastaviť v zadnej časti budovy. Žena veľkosť Godzilla sedel na boku to, nalievanie nápojov, do neoznačených fliaš. A takmer rovnako atraktívne.
  
  
  Pilars kričali v jej uchu. To bolo sotva wild hunt.
  
  
  "Malý Liza!" ona potvrdila s úsmevom.
  
  
  Lisa nosil kaskádu, pevné kučery, v jej šortky.
  
  
  
  
  
  
  červenej farby, ktoré nemohli byť prípadne ľudských vlasov. Niekde medzi šesť a sedem stôp vysoký, Lisa bola pokrytá tašky, vrecká, a zvláštne tvarované kusy mäsa. Bolo to ako amatér sochár narýchlo plieskal hliny na rám. Chcú dokončiť prácu neskôr sa oprávnene stratil vieru v jeho tvorivosti a vzdal.
  
  
  Keď som sa konečne dostala jej pozornosť, Lisa presťahoval rozpačito voči mne z druhej strany baru, telo jej rôznych častí tanec na rôzne rytmy.
  
  
  "Čo to bude?" jej hlas rachotil ako prázdny sud koľajových na dlažobné kocky.
  
  
  "Chcem Torio," zakričal som.
  
  
  "Nikdy som nepočul o nen," boomed Málo Lisa v Reumatizmus.
  
  
  "Gorodin ma poslal."
  
  
  "Nikdy som nepočul o nen buď."
  
  
  Mu vytiahol peňaženku. Bol som beží zlatých, tak som sa šíri z mála Amerických poznámky na stravovanie v prednej časti obrovský žena.
  
  
  "Počul som o Andrew Jackson," povedala. "Torio spí v zadnej miestnosti." Ona namieril prst veľkosť náleve.
  
  
  S Pilar v závese, zamieril som na úzke dvere na konci riadku. V malej miestnosti za ním, bol tam jeden, stoličky, jedna stolička a v jednej detská postieľka. spustenie.
  
  
  Dvere zatvorené a za ňou, a hluku zomrel nadol. Jej, zapísanej ostatné dvere v opačnom stonanie. To viedlo von na čerstvý vzduch pre budovy. On išiel na nič netušiacich smuggler, hľadal Ego, a našiel Colt .38 automatické. Po tom, ako sa to Pilar, on strčil ho, vzali jeho luger hmú pod nosom, a udrel ho cez tvár.
  
  
  Ona bola kričali " Torio!".
  
  
  Obrátil svoju hlavu, grunted piteously, a pomaly otvoril oči. Keď videl zbraň pod nosom, jeho oči sa rozšírili.
  
  
  "Hej, čo je to, lúpež?"
  
  
  "Vstaň, Torio," ja som zavrčal. "My ideme na prechádzku."
  
  
  Toto ego bol prekvapený. On sel. "Počkajte," povedal požadovali. "Ani nepoznám vás."
  
  
  "To nie je tak nechcel by som hru," emu povedal jej. "Hrať s pozdravom so mnou, a budete mať okolo výlet. Teraz presuňte ego! "
  
  
  Ego strčil jej zľahka s hlaveň svojej pištole zdôrazniť to, a Torio vyskočil z poschodovej postele s prekvapením agility pre niekoho s ťažkým opicu. Ego tlačil ju von zadné dvere, a on poslušne išiel cez miesto, kde by sme zaparkovali Jeep.
  
  
  Pilar bol jazdy, a ona bola v zadnej s Torio, luger vyškolení.
  
  
  "Autom po ceste, asi sto metrov a potom strhnúť keď nájdete tmavé miesto," jej otec povedal.
  
  
  "Teraz, Torio,"povedal som, ako sme išli dole dim cesty a zaparkoval," chcem vedieť, o kufre."
  
  
  "Kufre?" "Čo je to?" spýtal sa.
  
  
  "Nemám veľa času, Torio," povedal som, " a ani môj temperament. Len minútu alebo dve, budete počuť praskanie kostí a vidieť veľa krvi. Tieto kosti a táto krv bude na vás, Torio, tak prosím využite túto možnosť zdieľať informácie."
  
  
  V mesačnom, mohol vidieť kvapky vody stúpa od ega pokožku hlavy a skrápaný dole hladké stranách ega hlavu.
  
  
  On rýchlo prikývla, " Dobre, dobre. Nebudem sa byť hrdinom pre zahraničných súk. Myslíš, kufre, aby ju vzal do Gaviota, naozaj?
  
  
  "Šikovný záver, Torio. Chcem vedieť, kto vám ukázal, ih, a, kde si to vzal."
  
  
  "To bol husky chlap so zahraničným zvuk, ktorý som urobil dohodu so šiestimi mesiacmi. Veľký chlpatý opice. Nikdy mi povedal svoje meno, a nebol typ človeka, som mal klásť otázky o. On vždy vypláca mi vopred, potom mi povedal, že keď vyzdvihnúť môj kufor. Ona bola okruh južne od tu trochu ceste do kopcov, a prišiel helikoptérou s kufrom a vzal ju ego na loď. Verte mi, že to všetko viem, iné. Dokonca som sa pozrel v jednom z mojich kufre a to bol prázdny. Je to zpropadený divný obchod, ale nemôžem si dovoliť byť zvedavý.
  
  
  "Koľko kufre si dať na loď?" spýtal sa jej.
  
  
  "Nechaj ma vidieť, naposledy sme sa to bolo tri noci rokmi. Tam bude osem celkom.
  
  
  "Môžeš nás, keď vrtuľník pristane?"
  
  
  "Iste, ale tam je vždy pár stráže so zbraňami. Oni a pilot, chlapík menom Ingram, ktorí sa okolo palice tam, keď jeho pilot vrtuľníka je v hale vnútri.
  
  
  "Je to na vás," povedal som, " vidieť, že sme si v minulosti bezpečnosti. A teraz máme pokynov.
  
  
  Pilar odišiel na juh a obrátil sa na úzky nečistoty cestnej označené Torio. Potom sme boli v otvorené. Našťastie, Pilar prenajať štyri-kolo-pohon jeep: bolo to ťažké disk: cesta zmenila na chodník, na celom území hotel, ale rocky, a terénu sa obrátil do kopca.
  
  
  Teraz som mal smuggler sedí predo mnou, tak, že keď svetlomet hit nás, mohol skákať hore a mávať rukami tak, že ego by vedieť, než sa niekto začal strieľať.
  
  
  "Je to jej, Torio," zavolal.
  
  
  Muž s brokovnicou pohyboval pomaly vpred a zastavil pár metrov. "Čo robíš tu? Bude tam byť žiadny vyzdvihnutie dnes "
  
  
  "Sú problémy v Gaviota," Torio povedal. Veľký chlap povedal by som mal prísť a povedať Ingram.
  
  
  "Kto sú ďalšie dve?"
  
  
  
  
  
  Guard spýtal sa podozrievavo.
  
  
  "Oni... oni sú... Torio začal rozpačito.
  
  
  "Sme s Gorodin," povedal som. "Máme informácie, že sa musíme dostať na Zhizov okamžite."
  
  
  Mená boli dôležité stráže. Ego puška je nos znížená, a on pristúpil k džípu. "Ukáž mi svoju ID kartu, prosím, pane," povedal zdvorilo.
  
  
  "Samozrejme," povedala som a natiahla na odrezky z papiera. To bol v držbe ego tak, že stráže mohli dosiahnuť ho. Ako to urobil tak, ego schmatol jeho zápästie a tlačil ho vpred. Pilar rýchlo preraziť muž za ucho, spôsobuje ego zmraziť skôr, ako on mohol kričať.
  
  
  On gagged jej zviazané s ňou kus nylonové lano, ktoré našiel v lodi a používajú sa na takejto nebezpečnej situácii. Otočením ega svetlomet, je osvetlené jej malá drevená budova päťdesiat metrov od hotela. Len za to bol malý, robustná helikoptéra. Svätý ju vypnúť a motioned pre Pilar vypnúť jeep motora. Tlačenie Torio pred mnou, Luger v ruke, jej manžel vyrazili von do budovy s cievka lana a ponáhľali preč, Pilar nasledujúce mňa. Ako sme sa priblížili dvere, stlačil ju otvoriť a vyrazil vnútri, tlačí tlačidlo na svetlomet. Dvaja muži spí na lôžka proti ďaleko steny boli hrať túto hru. Jeden bol ťažký Slovanské typ, ktorý by bol bratom disabled security guard pri vchode, druhý bol bledý, chudý muž s veľkým nosom a slabé bradou. On sa rozhodol, že on by sa Ingram, pilot.
  
  
  Guard bol dosiahnutie pre jeho puška, ktorá bola propped sa proti povzdych pri hlave jeho posteli.
  
  
  "Budete zomrie," emu povedal jej, a muž zmeraveli. Ingram stuhol, trenie jeho oči a bliká.
  
  
  Pilar nájsť Mira je zapnutie svetla, a ega sálajúce plamene zaplavili jednej miestnosti budov. Na našej ľavej bola komplexná krátkovlnné rádiové stanice.
  
  
  "Torio! Ste predávajú nás, " guard obvineného.
  
  
  "Samozrejme," povedal pašerákov, " s pištoľou na môj cieľ, budem predávať na rýchlo tak ako vy, kamarát."
  
  
  "Ingram, obliecť," I objednať. "Vrtuľník refueled s plynom?"
  
  
  "Áno, naplno," povedal nervózne.
  
  
  Muž bol chveje strachom. Nezáleží na tom, že sa tak bojí, že nemôže lietať, " povedal som. "Jednoducho postupujte podľa pokynov a nebudete si ublížiť." Tento upokojil svoje ego, a začal ťahať na jeho oblečenie.
  
  
  "Torio, sedieť na tejto stoličke," povedal som, a pašerákov ponáhľali poslúchať. Hodil cievka lana na stráže a povedal, " Zviazať ho hore. Nemám potrebu upozorniť, aby ste urobili dobrú prácu.
  
  
  Torio tiež zamerané na stráže s jeho luger, uistite sa, že Torio bolo zabezpečené v dobrom tesný uzlov. Pilar držala smuggler ' s .38-kaliber pištoľ a dohliada na Ingram, ale nebol chystá spôsobiť nás nejaké problémy.
  
  
  Keď Torio bol silne viazaný, on povedal stráže, " Teraz sedí v kresle na druhom konci miestnosti." Keď bude poslúchať jej sullenly Pilar povedal: "Vezmite lano a kravatu ho, deti."
  
  
  Pilar mi podal Colt a pristúpil k stráže. Bola to vážna chyba. Ona stavia medzi mnou a náš väzeň. V jeden rýchly pohyb, muž vytiahol nôž z niekde pod jeho oblečenie a schmatol Pilar, sústruženie jej pred ním, sklopná jej hlavu dozadu a drží čepeľ noža na jej krku.
  
  
  "Drop zbraň alebo žena zomrie," povedal rasped.
  
  
  Krčí sa dole, ako on stál za Pilar telo, muž ponúkol č cieľ, nemohol byť absolútne istí, že by som ujsť a zasiahla smrť mieste. Keď som sa obrátil zbraň, aby ste získali lepšie cieľ, to by znížiť jej krku. Tak zaváhal.
  
  
  "Sakra, krajčír povedal jej, aby drop zbraň." "Nie," povedal prasklo. "Myslíš si, že som blafovanie jej?"
  
  
  Keď sa nepohol, guard jerked nôž a červené červ krvi liezol dole Pilars ' krku. Luger (plachetnica) stále držal ju pripravený.
  
  
  "Ingram, že si idiot je zbraň," guard barked.
  
  
  "Ja... nemôžem to urobiť," pilot povedal v roztrasený hlas.
  
  
  Guard snarled na neho, " Byť človekom, keď si whimpering zemetrasenie, alebo budem..."
  
  
  Nikdy sme zistili, čo stráže mohol urobiť, aby Ingram, pretože v jeho pilota zlosť, obrátil sa Rivnenskaya hlavu natoľko, že Luger (plachetnica) by mohlo ohroziť jej v polohe a strieľať hmú cez nechránené ľavé oko. On sa odvrátil od Pilar, odrazil steny a spadol na zem. Nôž udrel neškodne preč.
  
  
  Pilar pozeral sa na mňa s urazený prejavu. "By ste si nechať em podrezať hrdlo, než si dal svoju zbraň, nechceli by ste?" povedala.
  
  
  "Samozrejme," priznal som. "Keby si moja zbraň, ktorú by som byť mŕtvy."
  
  
  Ona prikývla pomaly. "Áno, jej, myslím, že máte pravdu. Ale stále... " Ona potriasol hlavou. "Ste v pohode. Dáte mi naskakuje husia koža."
  
  
  "Sme si teplé až neskôr," povedal rýchlo, a obrátili sa na pilota. "Teraz, Ingram, budeš ma na miesto, kde si môžete vyzdvihnúť kufre, ktoré užívate na Torio."
  
  
  "Chcete povedať, že Gisov je úkryt?"
  
  
  "To je pravda. Tam, kde je to v hale?"
  
  
  "V horách na hranici Venezuely a Britská Guyana. Ale ona už nikdy nebude môcť pristáť tam v tme. Nie, keď je to dosť ťažké.
  
  
  On sa pozrel na svoje hodinky. "Ak budeme mať vypnuté teraz, to by malo byť jasné
  
  
  
  
  
  keď sme sa tam dostať. A Ingram, ak ste omylom miesto ma v zlom smere, môžete si byť zamknuté až Šesť stôp pod zemou navždy..."
  
  
  "Ja som ani jeden statočný, ani hlúpa," odpovedal. "Budem robiť presne to, čo ste mi."
  
  
  "To je dobré, Ingram. Môžete stále žiť napísať svoju matku všetky nepríjemné detaily."
  
  
  Pilar, ktorí boli sedí ticho v strane, hovoril hore. "Nick, hovoríš, ako ste pochádzajúce z Odin je miesto."
  
  
  "Jej," povedal som. "Je to vlákno z frontu, a pravdepodobne tam bude ohňostroj. Žena môže byť na obtiaž ."
  
  
  "Nie," povedala, šíri jej nohy rezolútne. "Sme zašli tak ďaleko spolu, a teraz nebudem zaostávať. Jej pomohol veľa, nie? "
  
  
  "To je pravda, ale ..."
  
  
  "Vezmite ma so sebou, Nick," povedala. "Môžem strieľať, rovnako ako vy, ale dve pištole a dvojité naše šance na úspech. To znamená veľa pre mňa, querido "
  
  
  Na chvíľu, nemohol som, aby do mojej mysle.
  
  
  Ale čo Pilar povedal zmysel. Bola skúseného profesionála, tvrdšie, než väčšina mužov. A vedela, že ona bola nevratných, že ak je to potrebné, Sova úlohou by obetovať to na nej.
  
  
  "Tak poďme," povedal som. "Pretože nebudete používať Jeep dostať sa späť do mesta, ísť a ťahajte distribútor spp tak, že to nie je zbytočné, aby každý, kto zistí, že je užitočné." Nemohol si pomôcť, ale pridať, " viete, čo distribútor spp je?"
  
  
  Jej plné pery zakrivené v mierne vysmievajú úsmev. "Áno, querido, viem o distribútor čiapok a mnoho ďalších vecí, nebudete veriť."
  
  
  Jej, usmial sa pri reumatizme. Dobrý. A vy môžete dať náš priateľ iného zraziť dať ho spať na chvíľu.
  
  
  "Budem sa ponáhľať," povedala a vzala na .38 odo mňa a ponáhľali preč.
  
  
  On pristúpil k walkie-talkie, rozbili ho na zem, kým sa prípad otvoril, a potom zničený odvahu s zadok z stráže puška. Počas tejto drsné debriefing, sledoval som, Ingram, aj keď on bol veľmi dobrý chlapec, a bola žiadne ďalšie hrozby, ako bezzubej black kopov na lano.
  
  
  Jej Torio povedal: "Budete pracovať na chvíľu a potom sa môžete vrátiť k Willemstad. Je to dlhá cesta, ale budete mať čas premýšľať o tom, ako čo najlepšie zarobiť na živobytie. Berry inštalatérske, " povedal som.
  
  
  On sotva sa usmial. Nemal moc zmysel pre humor.
  
  
  Pilar sa vrátil s dávkovačom veko, ktorý sa jej odovzdá mi s posmívati curtsy. "Kto je tam nemali by prebudiť pred obedom," povedala. "A potom, že budem mať bolesti hlavy, že žiadne množstvo aspirín môže vyliečiť."
  
  
  "Všetky práva, Ingram,"povedal som," poďme sa na vás hore vo vrtuľníku." Potom nás troch trudged dole rutted ceste čaká vrtuľník.
  
  
  Kapitola devätnásť
  
  
  Ingram sa zdalo, že postarať sa, ako on vzal kormidlo vrtuľník a my vzlietla do nočnej oblohe. Sme sa vydali na východ a mierne na juh, čoskoro opustí svetlá Curacao za nami. Malého ostrova Bonaire aj pošmykol preč, a na chvíľu tam bol len čierny Karibské More pod nami a hviezdne nebo nad.
  
  
  Čoskoro sme chytili svetlá Caracas a kráčali pozdĺž pobrežia Venezuely na chvíľu.
  
  
  "Poviete tomuto vrchu úkryt, z Gisov je ťažké nájsť," povedal som.
  
  
  "Takmer nemožné," Ingram povedal. "No letecké spoločnosti lietajú cez toto miesto. Ale keby boli, nikdy by ste ho videli. Budovy sú postavené celého aka oranžovo-hnedá, skalné útvary. Ego je takmer neviditeľné z ovzdušia odber vzoriek. Tam sú žiadne cesty k nej. Všetky dodávky musia byť doručené do roviny. Zhizov uzavreli dohodu s jedným z Južnej Ameriky vlády, neviem čo jeden, na prepravu nákladu. Moja práca bola na prepravu VIP dvojlôžkové izby tieto kufre. A ak by som nevedel, orientačných bodov, ktoré riadený mi, nikdy by som našiel toto miesto sám."
  
  
  Sme prešli Trinidad na našej ľavej strane a obrátil na juh do hlavy vnútrozemia cez bažinaté terénu Orinoco Delta. Na východnej oblohe sa začali rozveseliť, a podrobnosti o zem stala viditeľné ako sme rachotil do hornatého terénu známy ako Guyana Vysočine.
  
  
  Potom sme mali na získanie nadmorskej výšky, a Ingram upravené ihrisku hlavného rotora vziať hlbšie dúškom z tenšie vzduchu. Stahl deň je jasnejšie, ale vysoká oblačnosť nevykazovali žiadne známky rozptyľovanie.
  
  
  A myslel som si, že zámerne vyhnúť prešiel mojej mysli. Bol to deň, ktorý sa v New Yorku by zomrel, keby som nemohol zastaviť.
  
  
  Ingram nudged moje rameno, prerušenia moje myšlienky. Ukázal sa dopredu na skalné formácie, napríklad v tvare zdvihol päsť, dáva obscénny pozdrav.
  
  
  "Vidíte, že sa dopredu?"pilot kričali cez zvuk náš motor. "Toto je orientačný bod, že piloti musia prejsť. Hovoríme, že Prst Hore. Len za to je malé skalnaté doliny, kde sa Zhizov rozbil jeho dom.
  
  
  "Aké sú šance, že sa začať strieľať hneď ako oni nás vidia prichádza?"
  
  
  "Nemyslím si, že je to pravdepodobné. Ingram sa zdalo, že zbieral odvahu vo vzduchu, že hmú chýbala na zemi. "Oni sú celkom istí v ich bezpečnosť tu, a ako veľvyslanectvo uviesť, prichádzajú a odchádzajú dosť často. Pokiaľ sa nejako zistiť, čo sa stalo
  
  
  
  
  
  nemali by sme mať žiadne problémy s pristátím v Curacao."
  
  
  "Všetko v poriadku," povedal som.
  
  
  "Ale to je len začiatok. Hneď ako ich mieste vy, alebo pani, všetky hell breaks loose.
  
  
  "Môžete mi dať predstavu o fyzické usporiadanie toto miesto?" Spýtal som sa jej. "Kde sa Zhizov v sídle pochádza? Tam, kde sa vedec Varnov robiť svoju prácu?
  
  
  "Nie," Ingram povedal, a potom sa na mňa pozrel rýchlo, ako keby na zabezpečenie mi jeho úprimnosť. "Verte mi, ja by som ti povedala, že teraz, keď som poznal. Všetko, čo som urobiť, je zostať na helipad, zatiaľ čo niekto dostane von, alebo si sadne, alebo kým sa načítať, čo chcú nosiť."
  
  
  "Čo ak si chcete doručiť správu?"
  
  
  "Dávam moje ego security guard na helikoptéru vstupnej stránky. On si prísť a stretnúť sa s nami. A on bude prvý hema budete musieť riešiť."
  
  
  Sme zaokrúhli na vyčnievajúce palec rock a začal zostupovať do úzky kaňon s strmom brale na všetkých stranách. Dokonca aj vtedy, ak ste nechceli, no, nemohli by ste vidieť všetky budovy zjednodušene postavený okolo skaly. Som započítavajú štyri pomerne veľké budovy, jeden malý, jeden blízkosti rovnom teréne sme boli zostupne, ak chcete. Nízke skalnaté hrebene a balvany posiaty celý priestor, a tam boli len slabé stopy cesty pripojenie budovy.
  
  
  Keď som sa díval, muž prišiel z malej budove v blízkosti helipad a pozrel na nás. Niesol pušku cez rameno.
  
  
  "Je to bezpečnostné stráž," Ingram povedal.
  
  
  "Je to len jeden?"
  
  
  "On je jediný, čo som kedy videl. Tam môže byť iné ."
  
  
  Pilar jej povedal: "Dostať sa z dohľadu." Po vzala do pozície, ona sa dosiahol aj neviditeľné podľa Stahl.
  
  
  "Keď sme pozemky," povedal pre Ingram, " nech security guard prísť bližšie, otvorte na deň."
  
  
  "Čo ak nemôžem si ego tu?" pilot spýtal sa nervózne, ego odvahu vo vzduchu začína vyparovať.
  
  
  Skúste to veľmi ťažké, " povedal som. "Napríklad ak je váš život závisel na tom. Pretože, Ingram, starý priateľ, to je pravda.
  
  
  Sme starostlivo pristál v malej čistinke, a Ingram bol riešenie výskumných problémy s motorom. Ako big rotora prišiel do zastávky, muž s puškou kričali niečo, z ktorej on stál dvadsať metrov.
  
  
  Ingram tlačil otvorte dvere a kričali: "mám niečo pre všeobecné."
  
  
  "Ste si s otcom?" guard volal späť. "Prinesie to."
  
  
  "Na mňa... budem potrebovať nejakú pomoc," Ingram povedal. "Je to príliš ťažké pre mňa."
  
  
  Bolo ticho. Ale potom sme počuli shaggy stopách cez štrk smerom k nám. "Viete, to by nemal byť vrátnika," guard sťažovali. "Mal by si-"
  
  
  Zastavil sa náhle, ako keby on mohol vidieť, nám. Vedel som, že sme boli v ťažkostiach, keď som počul nezameniteľný zvuk stráže odstránenie jeho pušky a zapnúť ho vo väzení. Luger (plachetnica) mal ju pripravený, ale to by boli smrteľné riziko paľba výstrel teraz a podnecovanie celú posádku. Namiesto toho, stlačil som ju na moje predlaktie, a Hugo sa zamiloval do mojej dlane. A stiletto prevrátený jej priebehu, a držal čepeľ medzi palec a ukazovák, ako sa rýchlo vyšplhal cez dvere. Guard zdvihol pušku, a jeho čepeľ bola vykonaná v ega smer.
  
  
  Na stiletto prevrátený vo vzduchu pred čepeľ zadali človeka krku. On robil zvuk ako chrapľavý šepot, trvalo dva kroky späť a padli na zem, krv tryskajúce dole ega hrdla.
  
  
  Pilar skočil po helikoptéra. Ingram pozeral na mŕtvy muž z pilotného sedadla.
  
  
  "Čo teraz?" Pilar spýtal sa.
  
  
  "Teraz idem na žalobníček v a preskúmať tento kameň obce. Budete bývať tu sledovať Ingram. Keď som sa dostať ju späť, ona by mohla byť na úteku, a budem potrebovať niekoho, kto na krytie pre mňa.
  
  
  "Všetky práva, Nick," povedala s pokorná dohodu, ktorá ma prekvapila.
  
  
  Pobozkal ju na ľahkú váhu, potom sa sklonil nad mŕtvych stráže, strhol na stiletto preč z jeho hrdla, a otrel čepeľ čisté. Ego vrátil ju do pošvy jeho predlaktia, potom vyliezol cez skaly, vyhnúť cestu vedúcu z stráže príspevok.
  
  
  Spomenul si, ako som ju videl, toto miesto z fintu pohľad, ona sa ponáhľal k najväčším budovy. Zdalo logické predpokladať, že by to mohlo byť sídle prevádzky. Ja som ležal na malý hrebeň, ktorý sa otvorí na cestu, ktorá vedie priamo k dlhým, nízkym budove zvanej kasárne. Keď sledoval, ako ľudia v ťažkom modré oblečenie a pracovné čiapky presunuté z východu. Boli neozbrojený. Ostatní mali holstered pištole a hnedé Sovietskej Armády uniformy s červenou obrubou. Mimo kasární, všimol si, veľké námestie budova, že on robil svoj prvý cieľ.
  
  
  Jej interrogator opustil svojho uhla pohľadu a išiel opatrne okolo chatrčí do bodu, nad ním. Ako ostatné, to bol iba asi šesť stôp vysoký, a on uhádol, že vnútorný priestor zostúpil pod úroveň terénu. Počul som hlasy a pokľakol na počúvanie úzke ventilačný systém.
  
  
  "Si poslať pre mňa, Všeobecné Zhizov?" Bol to mladý hlas-energický, vojenské.
  
  
  Zhizov reagoval s mastné hladké povýšený intonáciu. "Poslal som na vás, Hlavné Rashki, pretože som sa dostať správu na určený čas od Plukovník Gorodin. Preto musíme predpokladať, že to nebude k dispozícii na nás počas záverečných fázach prevádzky. Potrebujem, aby môj druhý v príkaze,
  
  
  
  
  
  a on si vybral vás."
  
  
  "Som poctený, Generál."
  
  
  Povedz mi, Hlavné, sú vám plne oboznámení s plánom?"
  
  
  "Áno, pane. Sme umiestnili jadrových výbušných zariadení v siedmich Amerických miest, a najnovšie zariadenie bolo umiestnené na Panamský Prieplav. Názvy miest a presné umiestnenie meno a priezvisko sú známe len na vás a jeden Americký vedec ."
  
  
  "Veľmi dobré, Rashki. Viete, keď prvá bomba je naplánované ísť mimo? "
  
  
  "Dnes, pane." On vymaže jeho hrdla v rozpaky. "Tam sú povesti celého tábora, pane."
  
  
  "Áno, je to sotva tajné; mechanizmy sú zrejmé. Jej, ja vám poviem, že prvý Americký mesta bola zničená, je New York. Od ih vlády nesúhlasil naše podmienky, Dr. Varnow bude odpáliť prvý Rivne bomba v štyroch hodín."
  
  
  On sa pozrel na svoje hodinky so veľkú úľavu. Tam bol ľadovým strach, že, ako to krúžil Venezuelskej neba na úsvite, New York City sa môže aj potom boli vyrovnané, ktorú pekelné plamene jadrového výbuchu.
  
  
  Zatiaľ čo si mysleli, že šance na úspech boli proti mne, chladenie ozvalo vrčanie okolo ventilator.
  
  
  "Ach, vidím ju, môj pes priatelia sú hore," Zhizov purred. "Nebojte sa, Dur, ako dlho, ako som sa ovládať všetko, nebudú ublížiť. Ale jedno slovo odo mňa a oni si vás zabiť v sekundách." Zhizov je nadšený smiať bol napodobnený podľa nepresvedčilo Raschke. "Tieto beštie sú vyrobené z dvoch najmocnejších síl vo svete, Major," Zhizov pokračovanie. "Strach a nenávisť. Zapamätať si túto "
  
  
  "Áno, pane," Hlavné odpovedal nesprávne nad snarls zvierat.
  
  
  On sa odsťahovala z ventilator a sadol si, pri pohľade na chodníky medzi budovami. Po prvé, aby som to vedie k Knox Vornow je vražda, ktorá bola kľúčom k celej vražedné prípade.
  
  
  Pracovníci prešli jednotlivo a vo dvojiciach. Ozbrojených vojakov s ich ih vzdorný ložisko zdalo radi bod ľahostajnosti. Možno, ako Ingram mal naznačil, že prišiel na nedbalo predpokladať, že ih zabezpečenia v takom mieste bol nezraniteľný.
  
  
  Bolo jasné, že by som mal mať voľnosť pohybu. Tak čakal na ďalší pracovník prejsť pod ním a na jeseň za ním. Ego ju udrel s Luger ,a išiel bezvládne v náručí. Ona bola rýchlo ťahal za svoje ego skaly a umlčal navždy ego.
  
  
  Vzala mimo modré kombinézy mal na sebe, a vytiahol ego nad jej oblečenie. Nohavice boli trochu príliš krátka, ale inak sa fit. On dal na svoj klobúk a lisovaný hľadia na jeho čelo. Z primeranej vzdialenosti, mohlo by to prejsť bez povšimnutia. Po úkryte pracovníka tela medzi dve obrovské balvany, viedol späť na chodník a nasledoval ho. Počul som shaggy hlasy za mnou. On sa prikrčil do nízkych dverách, ktoré vyzeralo ako uskladňovacom. On si kľakol, jeho späť na cestu, a fiddled s rukoväť celý deň, ako keby kontrola chybný zámok.
  
  
  Teplá vôňa potravín dosiahol svoje nozdry ako dvoch robotníkov pozastavené na leňošenie na ceste za mnou.
  
  
  "Nemusím hádať, kto dostane raňajky nesiete," povedal jeden okolo nich. "Američan, vpravo? Ak vedec."
  
  
  "Samozrejme," povedal iný. "On je náš hosť cti."
  
  
  "Čo dostal toto ráno, keď sme jedli naše obvyklé koša?"
  
  
  "Čerstvé vajcia, šunka, toast a zrelé paradajky."
  
  
  Prvý pracovník moaned expresívne. "Modlím sa, že bude bez námrazy, kým sa všetci môžeme opustiť tento horský očistci a žiť ako ľudské bytosti znova. Ako závidím dobré Eda a ženy, že Američania si."
  
  
  "Tento čas je blízko, súdruh. Dnes sme sa musí udrieť na Američanov."
  
  
  "Ak je tak, potom dnes oslavujeme. Ale teraz už musím ísť."
  
  
  Keď sledoval, ako jeden z dvoch mužov nasledoval po neďalekej ceste, vetvenia off na ľavej strane, zatiaľ čo iné, účtovná zásobník potravín, pokračovala v chôdzi otvorene. On nechal hmú chodiť po ceste a potom nasledovalo, pokrývajúce jeho tvár s jeho spp.
  
  
  Muž nezmestilo okolo, tak som ho nasledoval do jednej z väčších budov, ktoré stáli na rozdiel od skupiny budov. Išiel dole o niekoľko krokov, otvoril dvere a zmizol cez to, dal em niekoľko sekúnd, potom šiel cez isté dvere.
  
  
  Jej objav bol, že tieto budovy boli vykopali oveľa hlbšie a skončil oveľa dôkladnejšie, než ona si predstavoval. Ih dobre navrhnutý dizajn označuje dlhé prípravné obdobie.
  
  
  Tam bola jedna dlhá chodba so stien okolo hladký kameň, ktorý jemne zakrivené v oblúku. Aj keď som nevidel pracovník, bol vypočutý shaggy to ego sa dopredu. Koridor bol rozžiarili elektrické svetlá v pravidelných intervaloch, a nebolo pochýb o tom, že tam bola elektráreň tam.
  
  
  Potom som si spomenul, že pred niekoľkými rokmi existovali povesti, že ruská základňa bola pripravuje niekde v Južnej Amerike. Tento bol počas Kubánskej raketovej krízy, napríklad, a v následnom detente, ako fámy vymrela. Teraz sa ukazuje, že databáza je fakt. To bolo pravdepodobne opustili oficiálnej ruskej režimu, ale znova aktivuje tým, Radových a ego frakcie ako skrytý stred ih operácie.
  
  
  Pozdĺž celej chodby, jej
  
  
  
  
  
  
  Len som išiel cez jedny dvere. Zdá sa, že neboli mnohých miestností, ako museli byť vytesaný z pevnej skale. Počúvanie hlasov sa dopredu, zastavil sa náhle.
  
  
  "Priniesol som kráľovské raňajky pre vašu Výsosť' ego." Bol to donáška ten hlas, plný sarkazmu.
  
  
  "Len dodať edu a nechať idiotské poznámky." Na prijatie hlas bol drsný a vecný ."
  
  
  "Čo je Americké deje?" pracovník spýtal sa. "Je on pripravený pre špeciálne deň?"
  
  
  Teraz sa pomaly pohyboval pozdĺž zakrivené steny pozrieť sa na procesy, a prišli do bodu, kde by sa mohla zobraziť vlákno z chodby. Vojak s pôsobivou čierne fúzy tam stála, stráženie masívne dvere. Vzal potravín zásobníka z pracovník a zovretými jeho pery pred hovorí: "nie je To odlišné od bežných, okrem toho, že vstal na úsvite ráno. Ale nemôžem vedieť, čo sa deje v jeho hlave."
  
  
  "No, ja myslím, že nie. Dobre, najlepšie pre neho najhoršie pre mňa. Jeho chystá raňajky pre nepríjemné gruel.
  
  
  On sa ponáhľal späť dole chodbou, ako on by prísť. Teraz, že som vedel, že kde nájsť Barnabáša, musel som nájsť spôsob, ako sa dostať k nemu. Zatiaľ čo pondering tento problém, som swerved to pre znamenia, a príliš neskoro som videl obrázok blíži v diaľke. Mohol by som povedať tvar to, že to bol jeden z ďalších vojakov.
  
  
  Náhodou, ako keby jej niečo zabudol som, otočil ho späť. Zavolal na mňa, ale ona bola hrá hluchý a nemý. Okolo ohybu, mimo dohľadu vojakov, on pretekal späť do svätyne Varnova. Ale " shaggy bol pochádzajú z tohto smeru. Odmlčal sa. Vzdelávanie dodanie pracovník sa vráti, nasleduje ďalší vojak na dvere na Stodole.
  
  
  On rýchlo vyrobené jeho myseľ a ponáhľal sa len dvere vedúce dole chodbou.
  
  
  Dvere boli zamknuté, a tak som išla pod pracovníka kombinézy v mojom minútu a zistil, tenké elastické pásy ocele. Tento prístroj je silnejšie a pružnejšie ako tradičné kúsok plastu, a pracuje rýchlo s jednoduchým zámkom.
  
  
  Ako pracovník bol stále blíži z jednej strany a vojaka z druhej, jej, tlačil, otvoriť dvere a ponáhľal vnútri.
  
  
  Kapitola dvadsať.
  
  
  V priebehu niekoľkých sekúnd, luxusný interiér tejto miestnosti sa zišli. Tam boli žiadne drsné povrchy, žiadne nudné farby. Mäkké textúry-vankúše, sedacie súpravy, postele, lehátka-to všetko v karnevalu dúha farieb.
  
  
  "Mohli by ste aspoň zaklopať," a akýsi ženský hlas povedal zo niekde na mojej ľavej strane.
  
  
  "Veľký učenec by skoro vstávať dnes," iný hlas povedal z druhej strany.
  
  
  Ako moje oči upravené na slabom osvetlení, jej, zistil som, že hlasy prichádzali z radu satin miest a nadýchané vankúše v prehĺbiť oválu na každej strane miestnosti. Keď sledoval, ako, rozstrapatené blond hlavami sa objavila na ľavej a pravej, nasleduje orgánov, ktoré vyzeralo ako college roztlieskavačky, softvér. Blondínka číslo jeden mal na sebe ružový nightgown dostatočne krátky, opustiť žiadne pochybnosti o tom, že narodila sa blondína. Číslo dva na sebe hárem pyžamo, ktoré boli transparentné dosť potvrdiť, že ona bola tiež skutočný blondína.
  
  
  "Dúfam, že nie som bolo narušené," povedal som.
  
  
  "Jej meno je Terri," povedala blondína číslo jedna v ružovej plodín hore.
  
  
  "A jej meno je Jerry," povedal číslo dva v hárem pyžamo.
  
  
  "Obaja sú napísané s 'i'." Terri vysvetlil
  
  
  "Dôležité informácie," povedal som.
  
  
  "Sme dvojčatá," Jerry navrhol.
  
  
  "Ďalším prekvapujúce objav," povedal som.
  
  
  Dievčatá, vstala zo svojej postele a prišiel do mojej strane.
  
  
  "Nikdy som nevidel si predtým," Terri povedal.
  
  
  "You don' t patria tu, páči sa vám?" dodal Jerry.
  
  
  "Prišla si ako búrka," Terri povedal. "Myslím, že ste sa naháňal a chcete, aby sme skryť vás. Tom, ako skvelé!"
  
  
  "Nie ste policajt, a vy?" povedal Jerry. "Nechceme skrývať policajti."
  
  
  "Ja nie som policajt," ih ubezpečil ju. "Kto som a čo mám robiť, je príliš veľa vysvetliť, za menej ako hodinu, a nemám tridsať sekúnd. Ale môžete povedať, že som jediná, okolo dobrých ľudí - a nie som si srandu vôbec - potrebujem vašu pomoc ."
  
  
  V tej chvíli sme počuli hlasy a išli počúvať za dverami.
  
  
  "Prečo si sa otočiť a vrátiť sa späť, keď bola volá?" To bol hlas vojak, ktorý mal zakričal na mňa z chodby.
  
  
  "Neviem, čo hovoríš. Ona je len vypustená off na raňajky. Nevidela som vám práve teraz, " pracovník odpovedal.
  
  
  "Boli ste chôdza tu minútu pred, potom sa otočil a išiel späť."
  
  
  "Nie je jej."
  
  
  "Nikto prišiel s tebou?"
  
  
  "nie. Opýtajte sa Jurij na profesora dvere. "Budem. Idem na zmenu jej ego. A ak ste klamstvo, to nevadí. Poďme na to, súdruh! "
  
  
  Zvuk pracovníka stopách zostupuje na chodbu. Kľúče krúžok mimo dvere.
  
  
  Jej pritúlila až vzdychajú od slučkového strane deň, Luger v ruke. Dvojičky sa pozeral na zbrane so širokým cornflower-modré oči, potom sa pozrel na seba, chuckling na frustráciu. Že batoľatá, prostredníctvom ih malé mozgy v tomto bode, môže znamenať život alebo smrť pre veľa ľudí.
  
  
  Guard odomknuté dvere a otvoril ju a crack.
  
  
  "Dobre, dobre, ty dievčatá, skoro vstávať," povedal.
  
  
  "To, čo je okolo neho?" Terri povedal.
  
  
  "Môžeme sa dostať až kedykoľvek chceme," Jerry pridaný.
  
  
  "Hore a dole, hore a dopredu.
  
  
  
  
  
  
  Dobre, že to celý život, " guard odfrkol.
  
  
  "Kto okolo nás chce hovoriť dnes ráno?" opýtal sa Terri.
  
  
  "Alebo je to obaja sme znova?"
  
  
  "Potrebujeme, potrebujeme niečo iné. Je to proste mal na raňajky, a jeho úlohou je na prvom mieste. Potom eda - a žien na dezert ."
  
  
  "Tak čo robíš tu, Marcus?" "Nie ste na vstup do nášho izba, pokiaľ profesor pošle vás, aby priniesla nám."
  
  
  "Hľadám človeka," povedal apologetically.
  
  
  Hmú reagoval na dievčenské smiechu.
  
  
  "Myslel som, videl som, robotník v chodbe," Marcus pokračovanie rawly. "Niekto, kto nemal patria do tímu. Som si myslel, že mohol prísť sem."
  
  
  "Nechceli sme vidieť jednu osobu," Terri povedal nevinne.
  
  
  "Je to ako sklamanie," Jerry pridané disgustedly.
  
  
  "Nie som okolo ľudí, ktorí vidieť prízraky," povedal Marcus. Počul som ho vziať predbežný krok vpred. "Bude to nejaký čas pred profesor dokončí svoju raňajky, a zašle jeden okolo vás. Pretože ona je už tu, snáď by sme sa mohli baviť druhej strane trochu ...
  
  
  "Určite nie!" Terri znížiť. "Naša zmluva vraví, že my, sú tu výlučne pre Dr. Varnov. Boli sme varovaní, nie na hranie hier s ostatnými."
  
  
  "Ale myslíte, že starostlivo," povedal Jerry šibalsky.
  
  
  "Hlavolamy," guard povedal. On ustúpil a dievčatá zavrel dvere. Zámok zatvorený.
  
  
  "Teraz sme naozaj v ťažkostiach," Terri giggled.
  
  
  "Ale my sme sa tak užívam," jej sestra povedal.
  
  
  "Ďakujeme, "povedal som, a skĺzol Luger späť do jeho závesu. Jej, sa zasmial. "Možno by som mohol nájsť nejaký čas venovať sa vám späť. Je pravda, že ste tu len na... ehm... slúžiť Warnow?"
  
  
  "Počuli ste to, čo sme si povedali na Marcus, sme len wind - up hračky pre Americký vedec," Terri odpovedal.
  
  
  "A vzhľadom na druh človeka je, neznamená to však trvať veľa nášho času," povedal Jerry, a prišla za mnou.
  
  
  "Ako ste sa dostal do toho?" Spýtal som sa jej.
  
  
  "Chcete povedať, že to, čo robia dobre dievčatá, ako nás to v mieste, ako je toto?"
  
  
  "Niečo také."
  
  
  "Sme reagovali na reklamu v podzemnej noviny v San Franciscu," povedal Jerry. "Súvisiace dievčatá chcú cestovať, vzrušenie, dobrodružstvo."
  
  
  "A, samozrejme, máš prácu."
  
  
  "Samozrejme. Musí tam boli päťdesiat ostatné dievčatá, ale mali sme výhodu, že sú dvojčatá."
  
  
  "To nie je všetko, čo mal," povedal som, berúc na vedomie, ih to veľkorysý formy.
  
  
  "Som ako ty," Terri povedal.
  
  
  "Stavím sa, že ste tiež stojí za to oveľa viac človek, ako profesor," Jerry pridaný.
  
  
  "Nie som záujem o ego sexuálne talenty alebo ih neprítomnosti," povedal jej vážne. "Ale on sa ukázalo byť najnebezpečnejší človek na svete, hrozbu pre Spojené Štáty a celý svet. Budem náhradné môžete hrozné detaily, ale verte mi, nie je nič dôležitejšie pre budúcnosť ľudstva práve teraz, ako ma dostať do Varnov to lab. A jej,, chcem, aby si dievčatá, aby mi pomohol ",
  
  
  "Myslíš, že hlúpy sa ma snaží byť pre vás dôležitejšie ako toto?" povedal Terri, zdvihla krátke nightgown ešte vyššie.
  
  
  "A to?" Jerry interjected, štekať opasok jej pajama dna a posuvné ho do stredu jej zaoblené stehien.
  
  
  "Povedal som viac dôležité, dievčatá, nie viac zábavy."
  
  
  "Prečo by sme mali pomôcť?" opýtal sa Jerry. "Nebudete ani byť zdvorilý k nám."
  
  
  Bolo jasné, že vlastenectvo a slováci boli slová, ktoré neboli viditeľné v ih celkom jasné hlavy. Ale bez ih o pomoc, moje šance boli nulové.
  
  
  "Ako hovorí staré príslovie," poker - čelí muž jej povedal, " ste poškriabaniu baňa, som nuly vy."
  
  
  Pár žiarili úsmevom vedomostí svieti miestnosti. "Chcete povedať, že ste sa?" dvojičky povedal v súzvuku.
  
  
  "Ak môžete, pomôžte mi dostať sa do Varnov to lab."
  
  
  Kývol šťastne, vzal ma za ruku a viedol ma do hromady farebné vankúše, kde sa rýchlo odstránili tenké kryty. V mihnutia oka, boli nahé, že rôzne zvodné pózy medzi vankúše. Zistil, že Terri mala drobné birthmark tesne pod jej ľavej strane pŕs, a to bol jediný spôsob, ako by mohol povedať jej, okrem dvojčatá.
  
  
  To bol jediný čas v mojom živote, že jej bol v zhone, aby sa dokončiť, čo je pravdepodobne najviac vzrušujúce vec okolo všetky ľudské činnosti. A tak vytvoriť nový svetový rekord pre odstránenie ako veľa oblečenia, ako je to možné v najkratšom možnom čase.
  
  
  "Mmm, chutné," Terri poznamenal.
  
  
  "Vedel som, že by mať viac ako ten starý profesor," Jerry schválené.
  
  
  "Poď sem," Terri objednať, " je to otvorené medzi nami."
  
  
  On rýchlo dostal na kolená a usadil do klasickej pozícii s Froté viac túži telíčko.
  
  
  "Jej imelo nie je určené medzi mnou a medzi nami," povedala s povzdych, nízke stonať, že nemal zvuk ako sťažnosť na všetkých.
  
  
  "Máte na mysli?" Spýtal som sa ho ďalej po vstupe do brány raja.
  
  
  "Oooooooh," povedala moaned.
  
  
  "Zavolám jej hrá v budúcnosti," povedal som jej a ponorila do tunela lásky.
  
  
  To je, ako to všetko začalo, aj keď vo veľmi krátkom čase sme prijali nekonečné množstvo gymnastických predstavuje, z ktorých väčšina nie sú uvedené v manželstve príručky.
  
  
  Po chvíli sme sa stali tak zabraný do iného priateľa, že Jerry povedal v nízkej, smutný hlas:: "nemám naozaj ako hrať sedemdesiat."
  
  
  Bol som dal v ťažkej situácii hovoriť, ale obracia sa mi hlava, s obrovským úsilím, spýtala som sa jej
  
  
  
  
  
  
  Nevinne: "Čo to má znamenať, Jerry? "sedemdesiat hrať."
  
  
  "Bože, každý vie, že," povedala grumpily. "Sedemdesiat-šesťdesiat deväť s jedným okom."
  
  
  Ona bol oslovený s listom na ňu, a s trochou coaxing, ona sa stala tretím partnerom v jednej z najzložitejších, exotické, a únavné predstavenia som si pamätám. A pamätám si, že je pomerne veľa.
  
  
  Po tom, ako bola ich požiada, aby sa šaty rýchlo, dvojčatá sa na mňa pozrel s šťastné tváre striedajú s malým úsmevom a žmurknutia vďačnosti. To bolo Jerry kto povedal, že s dlhý, šťastný povzdych:"viete, ja si myslím, že tri z nás bude robiť fantastické pár."
  
  
  Ale moja myseľ bola už zaujatý problém Warnow a spoločnosti. "Všetko v poriadku," povedal som, " zábava a hry sú nad. Teraz sa pozrime, či sa nám podarí nájsť spôsob, ako do svätyne Nox Varn.
  
  
  Oni prikývla takmer v súzvuku. Ale tam bol žiadny skutočný záujem na ich tvárach.
  
  
  "Pamätáte sa na náš malý problém?" Jej ih spýtal sa.
  
  
  "Áno," Terri povedal, frowning. "Ale môže to byť nebezpečné, aby vám pomohol."
  
  
  "Okrem toho," Jerry pridaný. "Máme veľa stratiť. Oni nás platia viac peňazí, než sme kedy videli v našom živote. Keď sme nechajte tu, budeme ho použiť ak chcete otvoriť malý obchod s odevmi."
  
  
  V čase, mal som silný dojem, že dvojičky neboli tak hlúpy, ako predstierali, že sú známe.
  
  
  "Takže sa chystáte otvoriť obchod s odevmi, keď opustíte tu," povedal som. "A čo si myslíš, že si vôbec opustiť tu? Ste väzňov, neviete? "
  
  
  Terri potriasol hlavou, " nie Sme väzňov na všetkých. Sme prichádzajú a odchádzajú, ako sme sa, prosím. Keď sme unavení z cooped, chodíme po celom dome. město. A nikto nie je zastavenie nás ."
  
  
  "Samozrejme," povedal som. "Môžete ísť kamkoľvek budete chcieť, pretože neexistuje spôsob, ako sa okolo tejto kamenná pevnosť s výnimkou leteckej. Ale povedzte týchto ľudí, že chcete prestať fajčiť, a požiadať ih, aby vám z tu. ", potom budete vedieť, čo by ste mali známe dávno - že by ste mohli byť aj otroci v okovách."
  
  
  Teraz ih mal ju plnú pozornosť. Ih roztomilé řeřavý tváre obrátil vážne, a vymenili vyplašený pohľady.
  
  
  "Nechcel som riskovať svoj život, aby sem prišiel s smiať," povedal rýchlo teda pokračovala. Títo ľudia sa chystáte prevziať Ameriky a celého sveta, s atomic force. Ih bomby už boli uvedené v kľúčových NÁS mestách, a sú pripravené k výbuchu po jednom, ak nie sme v súlade s ih požiadavky ."
  
  
  On sa pozrel na svoje hodinky. "Ak sa nemôžem dostať k Varnov, ktorý je jediný, kto môže aktivovať zariadenia, prvá atómová bomba bude zničiť New York a všetky ego obyvateľov len dve hodiny."
  
  
  Jej otec prikývol, ako sa gaped. "Áno, to sú fakty. A chcem, aby si dievčatá, aby sa prestať snažiť účinnosti táto hlúpa blondína na mňa a ísť ďalej. Pretože, na rozdiel od Varnov, ktorí označovali jeho krajine, sme iba traja Američania uprostred nepriateľského tábora.
  
  
  "A bez mňa, budete nikdy sa odtiaľto živý."
  
  
  "Oh, môj Bože," Terri povedal. "Ako môžeme pomôcť?"
  
  
  "Chcem, aby tento postup, ktorý sa má použiť na získanie dvaja z vás na Warnes" lab, obytné miestnosti, a všetko ostatné, a späť. Chcem, aby ste mi povedať všetko, čo si videl tam, že by mi stopa ego operácie. A urobiť to rýchlo, nastal čas posunúť sa teraz! "
  
  
  Obaja začali hovoriť naraz. "Počkajte," povedal som, " Terry, ísť dopredu."
  
  
  "Tam je bezpečnostné stráž," povedala. "Ale Marcus je na povinnosť väčšinu času. Spí v malej miestnosti za profesora dvere, ktoré vyzerá to, že je vyrobené z pevnej ocele. A on je jediný, kto nás vidí a späť. On stlačí tlačidlo alarm, a Varnov ide na druhej strane dverí, otvorí ho a hovorí cez akési železné rošty. Nie je kľúčom dvere; otvára z v - a profesor, nikdy nepovie nám, prečo ."
  
  
  Dobrý. Nič iné?" Som prasklo. "Čo je vnútri?"
  
  
  "Keď idete," Jerry povedal: "budete vidieť kancelária s písací stôl a telefón. Miesto je holé, neexistuje žiadny iný nábytok. Ale tam sú spisové skrine. A veľké zarámované mapu Spojených Štátov visí na narieka blízkosti stoličky. Iné dvere vedie cez kancelárske b ...
  
  
  "Počkaj!" Terri prerušené. "Je tu stene trezor za túto kartu. No, nie celkom bezpečné. Ale štvorcový kút.
  
  
  "Ako viete, že?" Sl spýtal sa jej.
  
  
  "Pretože jedného dňa, keď prišla som, som to videl. Mapa bolo prijaté mimo háčika a ležal na podlahe v rámci tejto diery v stonanie, napríklad štvorcový meter. Warnow mal papiere rozložené na jeho stôl, ktorý musí mať čítal, zatiaľ čo on sa na mňa čakala. Myslím, že zabudol dať papiere preč a kryt meste s mapou.
  
  
  Ona usmial sa. "Alebo si myslí, že som príliš hlúpy, aby zistil rozdiel medzi narieka diery a ty-vieš-čo. Každopádne, som predstieral, to nevšimol, a ja som nebola veľmi zvedavý v čase. Nabudúce poslal pre mňa mapa bola stále, bez papierov."
  
  
  "Ako sa to povie od seba?" Spýtal som sa, len potvrdiť, moja vzdelaná hádať.
  
  
  "Mám birthmark tu," Terri povedal s najmenší náznak úsmevu, smeruje do priestoru pod jej ľavom prsníku. "A ako môžete vidieť, ktoré nosíme rôzne kostýmy rozlišovať nás."
  
  
  "Všetky práva, Jerry, choďte do toho. To, čo je v miestnosti vedľa kancelárie? "No, je to naozaj jedna veľká izba oddelená závesom.
  
  
  
  
  
  Na jednej strane je posteľ, pár kusov nábytku, a kúpeľňa, ktoré sa pripája priamo na úrad. Na druhej strane, nepýtajte sa ma. Nikdy som nevidel, ale myslím, že to je asi nejaký druh zariadenia. Ach pravdu, a vedľa postele, tam je iný, jeden okolo tieto interné telefóny.
  
  
  "Už ste niekedy ho počul hovoriť o týchto telefónov?"
  
  
  "Len raz. Ale to bol taký dva-pronged diskusiu, a on nechápal som to "
  
  
  "Dvakrát, keď bola tam, Hmú volali," jej sestra povedal. "Nerozumel som, čo hovoril o oboch. Ale myslím si, že viem teraz ."
  
  
  "Povedz mi o tom, Terry."
  
  
  "No, vyzeral veľmi nahnevaná. A on povedal niečo ako: "Pozrite sa, nechoďte na mňa, Všeobecné, a nie vyhrážať sa mi. Pamätajte si, že ak som odísť, a všetko ide so mnou. Aj v Moskve, všeobecné, ktorí prišli na konferenciu s dvoma kuframi. Ale z nejakého dôvodu, jeden z nich stratil ." A potom sa odmlčal a povedal: "znamená to, že niečo pre vás, Generál?"
  
  
  "Neviem, čo sa hovorí na všeobecné," komentoval. "Ale to mi hovorí veľa. Varnov má taký systém, že ak človek zomrie, všetky mestá, vrátane Moskva, zomrú s ním. Nielen, že je on zlo bastard, on to tiež kurva smart.
  
  
  Moja myseľ sa točil na chvíľu, ako som usporiadané rôzne aspekty uskutočniteľný plán. Potom povedal: "Na jednej strane, čas je najdôležitejším faktorom. Ale nevidím ju. Môžem dostať Marcus, aby jeden z vás Ond. Ale nemôžem sily Warnow otvoriť, ak ho nebude brať iniciatívu. To je, či to nie je už poslal Marcus po vás.
  
  
  "Aj ja som sa nemôže preraziť po vás bez zabíjania Markus, ktorí budú stáť otvorené denne, kde Varnov je ego môže vidieť. A než som sa mohol starať o Marcus, on zabuchli dvere v mojej tvári. Tak, to všetko záleží na vás dievčatá. Ten, kto prichádza, aby ho vidieť dnes, musím držať niečo v tom, že dvere tak, že to nie je blízko, úplne, a to tak, že Varnov nemá si ho. A to trvá zázrak čas ."
  
  
  "Mám lepší nápad," Terri povedal. "Ten, kto prijal profesor na schválenie ide s ním do spálne, čerpadlá až ego a stavia ho do postele. Ona potom vyvoláva jej ísť na záchod. On nemôže tvrdiť, s, takže on zámky sám v kúpeľni, odplaví voda, potom beží do štúdia a otvorí oceľové dvere pre vás. Potom sa vráti cez spojovacie dvere a stúpanie na posteľ s Varnova.
  
  
  "Čistý génius," povedal som.
  
  
  "Medzitým, budete musieť zbaviť Marcus," Terri povedal, " a počkajte deň."
  
  
  "Daj mi päť minút," povedal som. "A jej chcem Marcus byť lákal tu zostávajúce dievča, tak že ona môže byť postarané, rýchlo a ticho podľa nen."
  
  
  "On zvyčajne nechce, obaja sme na rannú strany," povedal Jerry. "Ale predpokladám, že vie?"
  
  
  "Nebojte sa, ja budem pripravený na takmer nič," jej otec povedal.
  
  
  Tam bol ďalší premyslený ticho a potom povedal: "Teraz nám ostáva už len čakať. Ale na ako dlho?
  
  
  "Je to ako hodiny," Terri povedal. "Malo by tu byť žiadne minútu."
  
  
  "Iste," povedal Jerry. "Ale ak je to ego je veľký deň vyhladiť New York, možno, že bude nervózny a sakra dobre nebude chcieť spať."
  
  
  "Ježiš," Terri moaned.
  
  
  Nechcel som povedať nič na ňu, pretože veľkosť otázku a potenciál katastrofu odpoveď ohromený môj mozog.
  
  
  Dvadsať jedna
  
  
  Bolo tam akési toaletný stolík v tmavom rohu miestnosti a sadla som si na to úplne vylúčené zo svetla. Zápisnica zaškrtnutá tým, že donekonečna, a môj stiesnené, vyvinuté svaly prosil pre úľavu. Konečne sa dostal hore. To bolo hlúpe, aby zostali v takejto ťažkej situácii, keď pravdepodobne by ste mohli počuť zvuk upozornenia klávesu raz denne.
  
  
  Pol hodiny ubehlo, keď ona posúdil, že reumatizmu na obrovské vývrtka boli odstránené, Varnov bol o vzdať frivolná atrakcie a sústrediť sa na grim vecí deň, jeho ruka pripravená na odoslanie signál, ktorý by sa vyhodiť do mesta New York. do neba. A ak v poslednej hodine prezident nemal rozhodnúť riziko národnej panika a evakuovať Manhattan, osud všetkých týchto ľudí bol v mojich rukách.
  
  
  Ako on čakal na ňu, bojoval rastúci pocit hrôzy, výpočet uskutočniteľnosti pol tucta alternatívne plány. Všetci boli praktické a dosť šikovný. Ale každý jeden prišiel do slepej uličky - účtovná nedobytné oceľovú stenu medzi mnou a Varnov.
  
  
  Z času na čas, neostré tlmený zvuky sa ozývali pozdĺž tunela chodbou. Neostré hlasy, thud ťažkých nôh, rinčanie kovu. Dievčatá počúval, ma s ušami ploché proti múru, ale uviedli, že nepočul nič dôležité, len zbytočné táranie, ako sa niekoľko mužov, samozrejme, v zhone, prešiel mimmo.
  
  
  Potom, po dlhom období ticha, keď mal asi riskovať zúfalý trik, bez ohľadu na to, ako blázon riziko, tam bol netrpezlivý, zaklopať na dvere, po ktorom okamžite nasleduje hrkálka kľúča v zámku.
  
  
  To bolo už aj skryté, keď Marcus vyrazil do miestnosti profesor je concubines a kričal: "ty Malá Miss Mole," Americký požiadavky.
  
  
  
  
  
  
  Vaše služby pre dvoch! Profesor bol zadržaný, pretože z návštevy od jeho nadriadených, a on hovorí, že ak vám neprídu hneď, bude kŕmiť na všeobecné pes na večeru.
  
  
  "Oh môj Bože, tieto psy budú jesť zlé trochu ma v troch hmyzom," Terri povedala jej sladký hlas. "Poďme pospeši si pred profesor stráca jeho temperament."
  
  
  "Myslím, že máte na mysli ego - v pohode, nie ego-horúce, vážení Terri," Jerry odstránené.
  
  
  "Pozývam, ih, ako vidím, ih, drahá," odpovedala, a bežal k dverám.
  
  
  "Ach, Marcus," Jerry zvolal, " mohli by ste prísť späť na malý okamih, ako vám doručiť moja sestra?
  
  
  "Vrátiť sa?" Marcus prasklo irritably. "Prečo?"
  
  
  Som osamelý a ... A potrebujem skutočný človek, nie to unavené staré vrece kostí.
  
  
  "Ak by? Je to tak teraz? Marcus povedal, jeho hlas triasol sa vzrušením. "Čo by ste mohli urobiť s naozajstný muž len malú chvíľu?"
  
  
  "Mohli by ste stráviť dve malé minút?"
  
  
  "Mohol som ušetriť veľa, ale ja by mohli mať problém."
  
  
  "Nepoviem vám. A nemyslíš si, že by som mal riskovať?"
  
  
  A potom, potom hrozné, neisté pause: "Áno, budem právo späť. Za menej ako minútu. Buďte pripravení!"
  
  
  Ako keby to bol výkričníkom dohody, dvere zabuchli s thud. A potom tam bol obrovský vysávač ticha.
  
  
  "Nestrácajte nás druhý," povedal Jerry jej nízkym hlasom,"a udržať ho obsadené!"
  
  
  "Na mieru, nikdy neviete, čo sa ego hit," povedala zamrmlal a jej crouched sa opäť.
  
  
  Marcus vrátil sa o niekoľko sekúnd neskôr.
  
  
  "Ako môžete vidieť, jej manžel, jej milenec," povedal Jerry.
  
  
  "Som viac pripravený, než budete niekedy byť," povedal Vaughn s nervový budú smiať. "Ale musím stráže Warnow dvere, a nemám čas sa vyzliecť."
  
  
  "Zabudnúť na to hlúpy deň," Jerry odpovedal. "A divokých slonov veža dvadsať metrov vysoká nemal byť schopný prelomiť to, ak vnútorný priestor bol pokrytý od podlahy až k stropu s orieškami."
  
  
  Samozrejme, Marcus bol príliš ďaleko od chcú odpovedať. Ale o minútu neskôr nechal sa niekoľko vecne grunts, keď sa Jerry: "Oh, môj Bože, si príliš veľa!" a jej vkradol spoza toaletný stolík.
  
  
  Jej zľahka, ale rýchlo vystúpil s stiletto. Jej Bosne a Hercegovine súdu odsúdený nad nimi na chvíľu, keď to zdvihol zbraň nad egom široký späť. Jerry je otvorené oči sa rozšírili pri pohľade na mňa.
  
  
  Zrazu, možno výzva niektoré znalosť zvierat alebo pozrieť v Jerry je vyplašený oči, Marcus zdvihol hlavu a otočil o polovicu na mňa.
  
  
  Takže namiesto toho, on bodol do emu čepeľ do jeho hrudi.
  
  
  Ego ústa boli otvorené, a jeho oči boli otvorene neveriacky. Ale potom, s trochu plakať a hrozné grimasa, bol rýchlo vytiahol tým, nôž, a poslušne sa zrútil na vrchole Jerry a stuhol.
  
  
  Jej otrel čepeľ na ego je jednotné bunda a späť, zbraň, zatiaľ čo Jerry, s najväčšou vydesený výraz v tvári, snažil márne tlačiť tela preč od nah. Ego schmatol jej do pleca a strhol, a on sa prevalil na zem. Hľadal sa do nekonečnosti priestoru.
  
  
  Gerry sat hore a otrel bloodstain mimo jej nahé telo s rohu listu, ako pozrela sa na mňa s výrazom som nemohol celkom miesto. Okrem toho, že možno to bola zmes obdivu, nedôvera v blízkosti reality savage smrti, a nádych odporu. Či on nenávidel ma, krvi alebo mŕtvola, som nemohol povedať.
  
  
  "Áno," povedal, ako keby reagovať na nevyslovené vývrtka, " hlas ako sa to stane. A ak by som sa nemusíte ponáhľať, a milióny ďalších, oveľa viac nevinných ľudí zomrie."
  
  
  Potom odišiel jej a pozrel sa hore a dole v chodbe, on sprinted za obrovské oceľové dvere, pre ktoré Varnov a diaľkové ovládanie čakali v krídlach.
  
  
  Pár úzkosti, spotený minút prešiel. A potom počula, kliknutím na západku, a dvere sa otvorili len crack. Začalo to na hojdačke voči mne, ale ja som ho chytil moje ego a vylisované v, práve v čase zahliadnuť Terri je nahý chrbát, ktorý bol takmer skryté pri zatváraní dverí.
  
  
  Zavrel dvere, ticho a pozrela po miestnosti jedným dúškom. Podľa Gerry je popis, nen mal stoličky s telefónom, skrine, veľké zarámované mapu Spojených Štátov, a časť Strednej Ameriky, že ona nezmienil. Išiel cez zásuvky stoličky, ale boli zamknuté. To bol vyrobený ďalší priechod v súbore kabinet, výsledok je rovnaký.
  
  
  Som skúmal mapu. Krúžky, vypracovaný v červené pero a plsteným hrotom, šiel okolo sedem NÁS miest a Panamský Prieplav. Ciele pre zničenie. Jedným z miest okolo bol tu Clevelandu, ale mohli by sme mať ignorované, pretože ego-zničí bomba bol zachytený ciel. Na mape mestá, ktoré boli očíslované a s výnimkou Clevelandu, boli vo výnimočných poradí: New York, Chicago, Houston, Los Angeles, San Francisco, a Washingtone, DC.
  
  
  Avšak, som si všimol, že kapitál bol zachovaný do posledného, žiadne pochybnosti o tom, aby naše vlády príležitosť rokovať do poslednej hodiny.
  
  
  Mapa bola pozastavená z drôtu zo silného medi háčik. Ego mal nechať ju osvojí s istotou, že, ako Terri povedala, že ona by sa nachádzajú v pozeral diery alebo úkryt, kde tajné dokumenty boli skryté. Ale bolo tam žiadna taká diera
  
  
  
  
  
  Steny podľa mapy boli hladké.
  
  
  Napadlo ma, že jednoduchý otvor v-stonať mapu nebolo príliš nápadité pre Varn úrovni vedec. A teraz začal experimentovať s bronzovými háčik, krútenie ego v rôznych smeroch, ale zistenie, že to bol pevne a bez hnutia. Ale nie celkom bez hnutia. Pretože keď háčik bol ťahaný späť, to klikol mierne. Okamžite, námestie časti steny skĺzol späť bez zvuku, odhaľovať jar obsahujúce malé kožené-viazané notebook a sériu číslovaných výkresy, každý s červenou krúžil lebky v celej to, čo sa mi aspoň, jasne označené miesto, bomba kufre, ktoré boli vysadené.
  
  
  Oni nastaviť umiestnenie, že je, ak ste mali primerané vysvetlenie, ktoré budova, v ktorej mesto v hale. Bez pomoci alebo iného poradenstva, výstupy nemal zmysel.
  
  
  Hoci to vyzeralo, ako je vek, v týchto slovies, inak nervový okolností, pohľad na moje hodinky mi povedala, že len dve minúty prešli. A pretože vedela, že Vamou mohli žiť ďalších desať minút alebo viac, keď Terri bol upozornený na moju potrebu čas, ona bola zrušená do kresla a začal rýchly štúdia kože-viazané pocket book.
  
  
  Na prvý, písmená a čísla obsiahnuté v nen boli tak jasné, pre väčšinu ľudí ako Čínsky krížovku. Ale ja som sa používa na všetky druhy hádaniek, a nie je veľa agentov vo svete, ktorí sú tak dobre vyznajú v umení riešenie prístupových kódov. Čoskoro sa dozvedel Americký kód používajú vedci z Varne éry v nen. A keď bol kód v podstate dosť jednoduché, keby niekto za predpokladu, nádherne šikovný matematický vzorec pre ego dekódovanie, moje vedomosti, nikdy nebola hacknut nepriateľa vo vnútri alebo mimo NÁS.
  
  
  Som prevrátený prostredníctvom mojej pamäti, a princíp kód vyskočila do mojej hlave takmer okamžite. Zistil, pero držiak na stôl vedľa jeho notebook a urobil rýchly skrátené poznámky, lúštenie a skrátenie len základné základy textu a čísel, vrátane vedúceho-smrť pozemku. Je súčasťou tajomstvo Varn bomba vybuchujúce zariadenia aktivované vlastným pohonom, dotykové pero. Microelectronics bol inžinierstva do dolár veľkosti disku veľkosť pokožky klapka, aby sa ego je schopný prenášať silný vysokej frekvencie signálu cez obrovské vzdialenosti-zariadenie trochu podobné kardiostimulátor, ale oveľa sofistikovanejšie, vybuchol všetky bomby v súzvuku sekúnd po Varns ' posledný tlkot srdca.
  
  
  Tento zložitý, neuveriteľne malé diaľkové ovládanie bol označený "Prístupový Kľúč" na prvej stránke. A na výstupnej strane, pod názvom: DEAKTIVÁCIU, tam bolo sériu piatich čísel, ktoré, ako je vysvetlené v texte, boli tlačidlo na vypnutie celé meno aj po dostali výbuchu signál. Toto núdzové bezpečnostné aktualizácie sa vyhnúť viazanie kardiostimulátor, aby sa Warnow srdca.
  
  
  Ale bol tam jeden háčik. Po time-lapse signál, ktorý spúšťa bomby bol poslaný von, tam boli len tridsať sekúnd ľavej zrušiť výbuchy.
  
  
  Ona rýchlo psychicky fotografoval čísla a predstavuje ih obrázky na prednej stene jej myseľ. Mám takmer bezchybná pamäti a spomenul si tucet čísla by nemal byť skutočný problém. Avšak, napísal čísla na kus papiera, ktoré sa zhromažďujú a odložil za minútu.
  
  
  Študoval som ho pre ďalšiu minútu s perom a disk, a potom zapísal umiestnenie kufre-plný názov v rôznych mestách.
  
  
  So to urobil, dal som knihy a poznámky s prepis jeho podstatu v jeho ďalších šírka. Trvalo mi asi päť minút napísať dekódované fakty, pretože som potreboval mať priamy znalosť zariadenia, ak to bude prerušený Warnow je vražedný plán. Zistil som, že som mohol spomenúť takmer všetko, ak som dal podrobnosti písomne prvý. V každom prípade, ak ste si zariadenie prišiel na to, bolo to, ako jednoducho sa ovláda, ako sa dotknete rôznych kompas body s ceruzkou.
  
  
  Teraz mu strčil plány, ktoré boli príliš rozsiahle na ih vykonávať, do steny nádoby, prasklo mosadz háčik na úzky otvor, a visel mape zálohovať.
  
  
  Jej ticho do kúpeľne a pristúpil na druhý deň. Oprel sa k nemu priblížiť, počul som, čo predpokladal som, že bol Varnov hlas a Froté je prijatie hlas. Ignorovala som diskusiu, ako som vytiahol luger z jeho závesu a zdvihol kľučky. Ale podstata bola, že Varnov ospravedlnil za to, že sa ponáhľal, pretože "naliehavé experimenty, ktoré musia byť pripravené okamžite," a Terri prosil pre hej, ešte pár minút s očarujúce profesor, ktorý bol taký veľký človek, že sa jej potrebné lieky. viac rovnakých.
  
  
  Keď jej matka pomaly otvoril dvere a pozrel sa, Knox Warnow, na sebe biely lab bundu cez jeho nohavice, stojaci v profile mi svoje ruky na rameno-Zase, keď ona, oblečený v boudoir oblečenie, pozrel Hmú v oku falošný vzduch. uctievanie.
  
  
  Na Varns ' vlasy mal čierne, silne pruhované s šedá. Bolo to malé ostrohu
  
  
  
  
  
  štíhla funkcie a štíhle telo, ktoré sa zdalo, takmer krehký. Pred fretka, kým jej pohľad sa stretol Ega svetlé zelené oči, ktoré sa konali žiadne emócie, aj keď boli tvrdé a lesklé ako smaragdy, bol pravdepodobne hrozbu pre prežitie najsilnejších národ na svete. A ja si nemyslím, že je to človek, ktorý by mohli dostať cez jednom kole s Terri alebo jej dvojča.
  
  
  "Pošlem ju pre vás a vašu sestru dnes v noci," dodal teraz. "Tam bude niečo na oslavu s vintage šampanského a špeciálne večere. A potom trávia dlhý, exotické noc radosť spolu ."
  
  
  "Pochybujem, že veľmi veľa, Varnov," emu povedal jej, ako vstúpil do miestnosti za Luger . "Očakávam, že sa môžete vrátiť do Spojených Štátov, dnes ako môj väzeň."
  
  
  Ego tvár spadol z exekúcie povolenie vlajky, ako obrátil sa na mňa. Ako on tápal pre slová, on jej povedal: "Terry, ísť späť do svojej izby. Chcem vás a vašu sestru byť oblečený a čaká na jej prísť vyzdvihnúť vás."
  
  
  Otvorila ústa, aby povedal niečo, potom ponáhľali preč
  
  
  "Ja viem, kto ste," Varnov povedal pokojne, jeho tvár pokoj. "Znamená to, že prekvapí?"
  
  
  Som, ale nechcel som povedať jej.
  
  
  Varnov klesol na masívne kožené kreslo vedľa postele, prekrížené nohy, a prešiel rukami nad jeho hrudi. "Myslíte si, Carter," pokračoval s šepkala úsmevom, " že nie som pripravený na situáciu, ako je táto? Samozrejme, že nie. Jeho nikdy chcel dostať von z tejto miestnosti, s nažive. A ak zomriem, takmer okamžite polovica sveta bude znížená na popol."
  
  
  "Ja viem všetko," povedal som. "Mám dekódované vaše tajné dokumenty, a váš opatrenia sú márne. Čísla 5-21-80-54-7 robiť nič meniť pre vás?"
  
  
  Ego-manic výraz rozohnili ako sviečka vo vetre a vyšiel von. Na chvíľu mohol takmer vidieť gears of ego myseľ posun nadol, zrazí prudko, a potom zoradiť prostredníctvom alternatív.
  
  
  On shrugged a dať na svetlo, odstúpil úsmev. "Dobre," povedal, " na konci, nič veciach. Na všetkých ľudí, pre všetky nerozumné tvory smrteľníkov, závit musí prísť."
  
  
  "Ušľachtilý filozofia," povedal som.
  
  
  "Nás dvoch," pokračoval, " sú sami v tomto žalári miestnosti pod kontrolou hustota sveta. Premýšľajte o tom. Premýšľajte o tom! V nevýslovnej moci, ktoré máme v našich rukách ." Urobil pauzu. "Môžeme spojiť sily a ovládnuť svet spolu. Alebo môžeme zničiť iný, ďalší v najbližších niekoľkých minút. Čo to bude? "
  
  
  "Potrebujeme, potrebujeme niečo iné," povedal som. "Aj zlé porazeného-vie, kedy hra je u konca. A akceptuje jeho straty. Teraz, dám vám tridsať sekúnd rozhodnúť. Poď so mnou a stoja konania, alebo zomrieť v tejto stoličke." Osobne dúfam, že sa rozhodnete smrti. Pretože ju to bude trvať viac ako trochu rizika na mojom krku, aby vám z tu.
  
  
  Varnov prikývla pomaly, prsty jednej ruky spasmodically miesenie hrubé čalúnená ramene stoličky. "Všetko je v poriadku, ona a ja pôjdem s vami," povedal. On unclenched jeho nohy a zdalo sa o vstať.
  
  
  Ale zrazu ho tlačil, stoličky lakťová opierka. Horná mäkké časti ramena okamžite záhyby na skryté pánty, ktoré odhaľujú, malé osvetlené konzoly. Nen mal veľké červené tlačidlo, prepínač, a očíslované dial.
  
  
  Keď mu udrel svoju dlaň nadol na tlačidlo, to bol výstrel cez emu hrudníka. Avšak, jeho druhej strane bol už dosiahnutí pre dial. Tak som ho zastrelili znova. Moja ruka otriasla a išiel späť na switch. Neviem, či to bol reflexná kŕč smrť, alebo posledného nadľudské úsilie človeka, ktorý bol len druhý preč od večnosti, ale na moje prekvapenie strane naďalej klesať, a ako to urobil, tak vytiahol prepínač.
  
  
  Tenký kliknite nasledovali vzdialených tlmený zvuk zvony a sirény. Ak takéto zvuky, ktoré by mohli preniknúť cez obrovské kamenné steny a pol tony ocele dvere, vedel, že mimo, v tomto obce vojakov a pracovníkov, bola to kričí, clanging, ucho-rozdelenie volanie o pomoc.
  
  
  Jej plán bol dostať sa Warnow a povedzte mi, kde sa živil rozhodujúce pera, bez ktorých by bolo možné zrušiť rozbušky signály činnosti kardiostimulátora. Ale teraz bol mŕtvy, nemal som pero, a v posledných tridsiatich sekúnd bolo beží preč. najviac deštruktívnych viac výbuchov v histórii ľudstva.
  
  
  Vamov oči vrátená späť na jeho hlavu, oslepujúci smrti, ako pozrel na ruku, moje hodinky, naklonil, roztrhla Ega bunda, a v takmer rovnakom pohybu odtrhol z jeho tričko. A potom tam bol stylus; to bolo pozastavené z Ega krku dlhé strieborné reťaze!
  
  
  Ego je hrudníka, bola holé, ale ohromujúci s krvou. Šialene, on zotrieť krv z štyroch-palcový námestie skryť, ohraničený na troch stranách plastové šev. On sa posunul jeho prsty pod okraj a odhrnul klapka skryť, ak chcete otvoriť program access key s egom, spiraling okolo drobné očíslované kontaktné miesta.
  
  
  Držanie ihly rovnako starostlivo ako neurosurgeon by mohlo platiť skalpelu, on sa dotkol hrot ihly na kontaktné body, aktivácii elektronickej kombináciu signál WARM-up signál.: Päť... dvadsať jedna... osemdesiat... päťdesiatich štyroch... Sedem!
  
  
  Teraz moje oči padli na hodiny. Štyri-tri-dva-jeden a-bug
  
  
  
  
  
  
  ! Čas vyhodiť do povetria a zničiť mestá, ktoré nikdy prišiel, mal som štyri sekundy pred skladu. A to sa stalo!
  
  
  Alebo to bolo?
  
  
  On sa pozrel na ruku stoličky. Vyššie červené tlačidlo bol nápis: SELF-DESTRUCT. Vyššie prepínač je umiestnený nápis: ALARM. Číslovaný dial preskúmať teraz. Bolo to označené ako "ZLYHANIE ONESKORENIE" a je odstupňovaná od nuly až šesťdesiat minút. Ukazovateľ, ktorý Varnov bola zrejme snaží znížiť na nulu, sa konala na šesťdesiat.
  
  
  Šesťdesiat minút, čo? Nad červená SELF-DESTRUCT tlačidlo, zelená brylev svieti. Tam bol žiadne ďalšie tlačidlo zrušiť dočasné zablokovanie, tak som dúfajme, že klikli na to isté tlačidlo znova. Nič. Zelená svätého pokračovala v spáliť.
  
  
  Počúval som ju. V diaľke, poplašné zvony a sirény pokračovalo hum hlasno. Jej reťazca a perie sa hodil cez Warnow hlavu, položil zariadenia za minútu a ponáhľal do dverí s pištoľou v ruke. Som strhol otvorené dvere a bol prekvapený tým, ohlušujúci zvuk zvony a sirény. On si overila, že oceľové dvere boli zatvorené, takže nikto nemohol vstúpiť a objaviť Varnow telo, potom uháňal cez bezpečnostné miestnosť a do tunela. Najprv nechcela vidieť ktokoľvek a ponáhľali na dvojičky ' dvere spálne.
  
  
  Ako prišiel na to, dvaja vojaci s pušky prišiel okolo ohybu a vzala na cieľ. Jej stlačení sa proti obrazovku fotoaparátu, ako sú vystrelil, ale minul. Jej starostlivo vystrelil rovné rameno šancu na čele. Ako to rozhádzané a spadol, druhý rýchlo ustúpili na odkazy.
  
  
  Zaklopal na dvere a kričali jeho meno. Terri sa pozrel von s obrovskými očami, potom otvorila, aby mi dovoľte v a zabuchli dvere.
  
  
  Obe dievčatá boli oblečené v nevýrazná, takmer ťažké sivé obleky. Bolo tam pár malých identické kufre na deň.
  
  
  "Zabudnite na to," povedal som. "Sme v ťažkej, a budete sa pohybuje príliš rýchlo vykonávať ih. Ste pripravení?
  
  
  Obaja prikývla vážne.
  
  
  "Má niekto okolo vás niekedy vystrelil z pušky?"
  
  
  "Môj otec ma naučil, ako strieľať ciele okolo jeho zbraň," Terri navrhol.
  
  
  "Jerry?"
  
  
  Ona potriasol hlavou. "Vždy som nenávidel zbrane. Ale ak mám, môžem cieľ a vytiahnuť spúšť."
  
  
  On pristúpil k Markus ' sprawled telo a vytiahol ego pištole z jeho závesu. Terri je ego jej dal hore. "Strieľať zabiť," jej otec povedal. "Poď, poďme!"
  
  
  Ih viedol ju opatrne do tunela. Budík zastavil, a ticho prerušil. Sme liezol do strany na prvej zákrute v tuneli, túlila k stonať. Tam som šiel dole a liezol dopredu, kým som mohol vidieť okolo tabúľ.
  
  
  Tri nohy preč, ustupujúce vojak stál proti najbližšiu stenu, puška pripravená. On ma videl zlomku sekundy neskôr, a vystrelil na hmú v hrudi. Môj cieľ bol vysoký až v tejto ťažkej situácii, a bolo to náhle ulovenej ego v ústach, hunspell puncturing pár predných zubov pred spaním prostredníctvom ega mozgu.
  
  
  Keď sme prešli mimmo ego orgánov, dievčatá sa zastavil a pozrel sa dole s prejavom odporu. Vojak bol účtovná pištole. On sa sklonil, aby si ju vyzdvihnúť a odovzdať ho Jerry. Na chvíľu, ona sa pozeral na zbraň, ako keby to bola smrteľná zbraň. Ale potom, s pokrčiť, spýtala sa ma, ako ju používať a ukázal mi jej telefón.
  
  
  Teraz sme sa vydali na východ, okolo tunela, kde bol kontrolu skrytých vojakov. Nemôžem nájsť nič, sme išli do dňa brylev. Sme sa ponáhľali dole cestou na pár metrov a bežal do pár vojakov. muži v pracovné odevy sú prechádzky briskly smerom k nám. Boli neozbrojený, tak ih nemal snažte sa strieľať jej. Nemal ani pozrieť sa na mňa. ale on sa pozrel na dievčatá zvedavo v prechode.
  
  
  A potom ňou, tak som si spomenul, že aj ja som bol v práci, oblečenie, muži boli tak rozptyľovať pri pohľade na dievčatá, ktoré nemohli pozerať na mňa opatrne. Možno tam boli tak mnoho pracovníkov z modelu, že nie všetky z nich boli známe iného priateľa.
  
  
  Vypol chodník a led dievčatá do kopca posypané veľké balvany, ktoré slúžili ako úkryt a útočisko. Keď som zastavil na veľký kameň a pozrel sa dole a znova zabezpečiť, aby sme boli sledoval, dvaja uniformovaní muži, jeden nosenie insígnie dôstojníka, vyšiel spoza skaly s pušky otvorene poukázal na nás z pár metrov.
  
  
  Nemohol počuť náš názor, a ja som bol chytený s luger, takže nebol čas na zvýšenie svojho ega.
  
  
  "Tu stáť hneď a povedz mi, kto ste," úradník mi povedal v ruštine.
  
  
  Našťastie, bol som učil sa hovoriť jazykom s dokonale hladké, a ona bola rýchlo povedal v ruštine: "ja som Boris Ivanov a Hlavné Rashki má ma viedol, aby som escort tieto dievčatá k vysokej zemi medzi skalami, kde budú v bezpečí, kým nebezpečenstvo nepominie."
  
  
  Dôstojník, ktorý sa usmial, pozrel sa mi priamo do očí a povedal: "Hlavné Stahl nemal poslať pracovník urobiť vojaka prácu. V každom prípade, vymenovanie pracovníkov je môj osobný úlohou, a taký názov ako Boris Ivanov nebol na mojom zozname. Nepamätám si ju, a nepamätám si žiadne tváre so zahraničným nádych, bezpochyby Ameriky. Tak, to by ste sa Nick Carter sme po. S veľkými ťažkosťami, pretože ste oblečený ako jeden okolo nás." Ako dôstojník prečítajte tento pomerne zdĺhavé obvinenia, on ukradol pohľad na dievčatá.
  
  
  
  
  
  Ako dôstojník prečítajte zdĺhavé obvinenia, on ukradol pohľad na dievčatá. Mali frowning, lámu hlavu, vyzerá ľudí, ktorí nerozumejú jazyku, ktorému rozumejú, ale zároveň sa zdalo, že strach a hlúpy, ako Terri pozrel na nemilosrdný ruskej pozície s natáhne puška s niečím blízko k panike.
  
  
  "Otvoríte svojej pravej ruke," povedal kolega úradník, " a len drop zbraň na zemi. A potom prídete s nami."
  
  
  Po chvíli to váhanie, ako obaja muži sa pozeral unblinkingly na zbraň, ktorá sa konala jej bezvládne, jej prsty uvoľnené a luger (plachetnica) spadol na zem. Mäkké thud urobil pri pristáti nikdy nebolo počuť. Zvuk bol prerušený dvoma hromov vyrobené blízko pri sebe, ako obrie ruky plieskal moje uši.
  
  
  Keď sledoval, ako pocit absolútnej unreality, úradník pomaly stiahol späť, dal jedno oko cez hlavu, padol na skale, sklopil zbraň, a spadol do strany na zemi.
  
  
  Ego na kamaráta, ktorý mal dostala výstřel rany na krku gushed červená ako padol na kolená a spadla dopredu, stále zvieral pušku v ruke.
  
  
  A za mnou, stále ukazuje na Marcus je ťažké, smoking gun, sat Terri, jej krásne ústa, ktoré tvoria veľké kolo, tichý oooooh ...
  
  
  Gerry bol tiež drží zbraň, aj keď mala jeden. vzal ju do rúk a bez nadšenia a zamerané bez úspechu.
  
  
  Zrazu, Terri znížená jej zbraň, spadol na zem a kričal. "Ste - mali by ste mať na plynné palivá v rovnakom čase," povedala zavzlykala, obviňovania, Jerry, ktorí si pri pohľade na mŕtvych vojakov, tiež rozplakala.
  
  
  Poklepal na rozstrapatené blond vedúci Trnka, otec jej povedal ticho:: "ja dlhujem jeden, dieťa. Môj Bože, ako som sa musí milovať! "
  
  
  Ona bola vyzdvihnúť jeho uzemnené Luger, a potom vzal ich oboch do náručia, objala ich a povedal: "Choďte, málo vojakov, poďme!"
  
  
  Dvadsať dva
  
  
  Ako sme sa rýchlo vyšplhal na vrchol kopca, krčí nízka, beží zo skaly na skalu, sme začali krúžiť smerom na helipad. V prednej časti nás, v oblasti nad budov bola naplnená vojaci nás hľadajú. Niektorí pracovníci boli dané zbrane, a tiež loviť nás. To bolo nemožné sa dostať, a tak sme sa ukrývali v malom vrecku medzi dve obrovské balvany v tvare drepe prehistorických monštrá.
  
  
  Dievčatá sedeli s ohromený, tváre, ich zbrane sa neopiera o ich kôl.
  
  
  "Nechápem, ako si sa dostal preč s týmto," povedal som. "Prečo nemal vojakov vidieť vaše zbrane?"
  
  
  "Pretože," Terri povedal: "keď sme išli na prízemí a videl robotník prichádza, mal strčil zbraň za opasok jeho sukne a bunda hodený cez neho. Jerry naznačil mu, a ona urobila to isté. Tie hrudky nemohol ublížiť nám, ale myslel som, že keby videl zbraň, oni by vyhlásiť poplach. Takže, keď dôstojník a ego zamestnancov vyskočil s ich pušky a začal hovoriť v ruštine, jej, Jerry zašepkal a povedal: "Vytiahnite zbraň a strieľať, keď som vytiahol vás."
  
  
  Terri povzdychol si, " Ale ona nemohla vydržať. Ona má studené nohy, nemali ona, sis? "
  
  
  "Som asi nemal boli schopní strieľať hada, keby to bol stočený až ma udrel," Jerry odpovedal.
  
  
  "Tak," povedal som, " to bolo odvážne hry a peklo smart hra. Ste obaja veľmi inteligentné mačky. Tak prečo by ste predstierať, že nemý blondínky? "
  
  
  Jerry odpovedal s wry úsmev. "Dobre," povedala, " poznáme sa dlho, že muži sa cíti lepšie. A ak ste sexy malé blondínka, môžete získať oveľa viac z chlap, ak budete dávať em roztomilý, ale hlúpe rutina."
  
  
  "To nie je o polovicu," Terri povedal. "Ak ste sa skryť za takéto dymová clona, môžete sledovať, počúvať, premýšľať a vyjsť na vrchole každý čas. Pretože keď sa vám zdá, že prázdnu hlavu, môžete ísť koľaji. Pozriete nebezpečné, ako je nábytok. A tak s veľkými kolesami, ktoré sa bude snažiť oklamať rôznymi spôsobmi, umožní odhaliť všetky svoje tajomstvá "
  
  
  "Už ste niekedy považované za stáva špión?" spýtal sa jej s budú smiať.
  
  
  Ih hlavy prikývla takmer v súzvuku.
  
  
  "Na naše vlastné," Jerry povedal, " sme urobiť malú špionáž. Pre firemných manažérov. Obchodné položky. Ale je to tvrdý, neúprosný hra, a chceme dokončiť to. Mysleli sme si, že to šarády by byť normálnu dovolenku." Pozrela sa na strmom rímsu rocku. "Nejaký čas prázdnin. Mohli sme vstúpiť do WACS, mať viac pokoja, a byť bezpečnejšie."
  
  
  Kývol, on vložený nový klip do Luger . "Ak by sme niekedy sa odtiaľto živý, budem si vás dievčatá," povedal som. "Máte veľa talentu," dodala s úsmevom.
  
  
  "Si nemyslím, že je to dobré dostať von živý, páči sa vám?" povedal Terri, hryzenie jej pery.
  
  
  "Budem úprimný. Ale to nevyzerá veľmi dobré, práve teraz. On skúmal jeho hodinky. "Mám pocit, že ak nebudeme pozerať sa dole na tejto Kamennej pevnosti z tohto Rivne vrtuľník v dvadsať-päť minút, budeme pozerať sa dole z neba. Alebo - z pekla ."
  
  
  "Čo to má znamenať?" Jerry povedal, jej obočie, ísť nahor. "Pozrite, jeho ďaleko od šťastná v tomto svete. Ale ja nie som pripravený zomrieť."
  
  
  "Nemyslím si, že by ste mali vedieť, čo to znamená," povedala som. "V každom prípade, to je len kvalifikovane odhadnúť. A ak má pravdu, tak to nebude robiť nejaké dobré upozorniť vás v predstihu. ".
  
  
  
  
  
  
  "Môžete letieť vrtuľník?" povedal Terri.
  
  
  "Áno, môžem lietať takmer nič. A moja pamäť topografiu by sa nám do najbližšieho mesta. Ale ak všetko dobre pôjde, budeme mať pilot, ktorý vie každý centimeter tejto krajiny."
  
  
  Jej pohľad šikmo nadol cez priestor medzi skaly. Na mojej ľavej strane, vrtuľník sedel ďaleko od centra svojej internetovej stránky. Ego bol presunutý na krátke vzdialenosti, bližšie k nádrži. A ona, on dúfal, že, čo znamenalo, Ingram mal strangled vtáka. Kde bol? V prípade, že bol Pilar? Ihriska a okolia boli opustené. Telo mŕtveho stráže bol odstránený.
  
  
  Pilar musí byť v úkryte. Alebo ona bola zachytená? Napokon, on sa pýtal, ako si vojaci vedia, že boli po Nick Carter? S Varnov mŕtvych, ktorí by mohli odovzdávať slovo?
  
  
  Logický výber vysvetlenie, zdalo sa, že buď Pilar boli zachytené a nah bol mučený za pravdu, alebo Ingram unikol a nech to sklzu.
  
  
  "Idem na kontrolu na vrtuľníku vstupnej stránky," povedal som. "A jej,, chcem, aby si dievčatá, ak chcete zostať tu. Tri z nás môže nikdy robiť to spolu. Na druhej strane, ak ste boli ulovené sám, môžete predstierať, že je hlúpy a povedať, že ste boli len strach a skryli sa do natáčania bolo viac."
  
  
  Jej, sa zasmial. "To nebude pre vás ťažké predstierať, že je dumbass?"
  
  
  Oni sa zasmial slabo, a dal mi pár zavlažovaná-dole úsmev.
  
  
  "Teraz," pokračoval som, " môžete jasne vidieť pad cez tento malý spy otvor medzi skalami. A ja chcem okolo teba dávať pozor na to všetko čas. Keď som sa ísť tam dole, ak je všetko jasné, budem sa z mojej kombinézy a počkajte, kým sa jej v obleku som na sebe. To bude váš signál prejsť dvakrát. A myslím, že dvakrát."
  
  
  Obaja prikývla vážne.
  
  
  "Ak vidíte, že ja mám problém, zostať na mieste, kým som dať signál, že je koniec. Jej, príliš, mohol by to byť celkom mŕtvy. Ak je to jasné, ísť von a začať svoj nevinných zákona. A nenechajte sa chytiť s pištoľou. Zbaviť sa ich."
  
  
  Začal opustiť, potom sa zastavil. On winked sa na ňu a dal im malý pozdrav.
  
  
  "Good - bye, Nick," povedal Jerry.
  
  
  "Zbohom a veľa šťastia, Nick," Terri povedal.
  
  
  Jej, obrátil sa a ponoril
  
  
  Kapitola Dvadsať-tri
  
  
  Tam bolo veľa vojakov a pár robotníkov čistiace svahoch nad klastra budov za mnou. Ale keď sa jej vkradol do úprimných nábreží cez vrtuľník pad, nikto ho stretol.
  
  
  Okolie vyzeralo opustené a pokojné teraz. Absencia vojakov nezdalo, najmä vyhrážanie sa mi. Je možné, že po česanie vrtuľník okolia, vojakov sústredili svoje úsilie na vyšších polohách nad stredom komplex, kde boli tam oveľa viac útulkov.
  
  
  Na druhej strane.
  
  
  On sprinted okolo úkrytu a pretekal do nábreží smerom na helipad. Videl som ju tým, že vrtuľník. On crouched dole prázdny a nechránený, pripravený k letu do neba. Môj elektrické hodiny mi povedala, že štrnásť minút zostali - ešte dlhý čas. Pre Wilhelmina jej, išiel do bodu, v blízkosti deň konkrétne stráže príspevok. Dvere boli zatvorené, a šiel na jeden okolo úzke kovové premlčí windows sa pozrieť dovnútra.
  
  
  V tej chvíli sa dvere otvorili. On spadol na jeho tvár a zdvihol Luger oheň na bod-prázdne rozsahu. Ale môj cieľ mal dlhé čierne vlasy a priateľské, toothy úsmev.
  
  
  To bolo Pilar! Ak to nebolo pre zbraň, že sa nechal ju, ktorý bol pripútaný k jej pás, vyzerala úplne ženské a žiaduce.
  
  
  On uvoľnene, jeho prst na spúšti a postavil sa s úsmevom, potom dosiahla vo vnútri jeho coverall a držal Luger jeho závesu.
  
  
  Pilar prišiel ku mne s otvorenou náručou. Objala ma a pobozkal ma. "Nick!" povedala. "Nebol som si istý, ale počul som výstrely a myslel, že by ste mohli mať ..."
  
  
  Jej smial. "Ona je len polovica mŕtvych," jej otec povedal. "Od vyčerpania. Kde je Ingram?
  
  
  "To vzali preč. Potrestať ego pre podanie si tu."
  
  
  "Môžete zomrieť od ih disciplíny," povedal som.
  
  
  Ona ustúpil a obdivoval mňa znova. "Vyzeráš vyčerpaný, Nick. Ona si povzdychol. "Ste veľký človek, a budem nenávidieť straty vás." Vytiahla zbraň z jeho závesu a zamerané ego na mojej hrudi s rukou tak stabilný mohlo to byť kus ocele, zabalené vo vise. "Ale," pokračovala: "hlas je ako je, ako sa hovorí, "cookie" crumbles, čo?"
  
  
  "Takže ste boli na druhej tímu, všetky spolu," povedal som, naozaj koktanie, pretože som tušil, že na druhý išla zabiť ma.
  
  
  "Nie," povedala, " nie, naozaj. Jej dvojitý agent, minca s dvoma tvárami. Som tajne slúžiť Rusku, a tiež predstierať, že agent vášho Amerike. Obaja zaplatiť mi dobre - dobre, veľmi dobre. A moja láska za peniaze, je väčšia, ako moja láska pre akúkoľvek krajinu, viete? Ona sa len usmiala.
  
  
  Jej, potriasol hlavou. "Nie, nerozumiem. Nie je príliš jasné.
  
  
  "Rusko," vysvetlila: "pravda a oficiálnych vládnych ZSSR ma viedol, aby som zverejniť tieto základne operácií tak, že Varnov, Všeobecné Zhizov, a ego nezávislé frakcie môže byť obsiahnuté pred ich odpálil jadrovú bombu.
  
  
  
  
  
  Je to jasné vojny s Amerikou. Takže, na chvíľu, bola vaším spojencom. Ale potom, keď som videl, že dobré všeobecné nemohol stratiť s Varnov je pomôcť poraziť silný Spojených Štátov, som bol presvedčený, aby spojili svoje sily. To je skvelá stratégia pre Rusko, a vláda je pri moci budú v súlade hneď po prevrate je ukončené."
  
  
  Zarazila, a teraz jej prst pevne na spúšti.
  
  
  "Okrem toho," dodala, " všeobecné zaplatené mňa fantastické sumy. Moje peniaze pásu má stať hrubé mene pásu. A skutočne, peniaze, je web silu, že som uctievania."
  
  
  Som sa chystal povedať, že jej Varnov bol mŕtvy, ale vedel som, že ona nebude, verte mi. A dvere do tejto miestnosti musí byť vyhodený s výkonným výbušné pred tým, ako tento fakt môže byť osvedčené. Okrem toho, pohľad na moje hodinky mi povedal, že to bolo len desať minút ísť.
  
  
  Nech to bolo čokoľvek, tieto búrlivé myšlienky boli hrubo prerušený, keď Pilar bared jej zuby v grimasa a nechajte sa hlasno, prenikavý pískanie.
  
  
  Okamžite troch vojakov s submachine zbrane ponáhľal okolo zadného rohu stráže príspevok. Boli tesne nasledovaný Všeobecné Zhizov, žiarivé v jeho oplášťované jednotné. A Doberman a nemecký Ovčiak boj s reťaze; reťaze boli hopping pred ním.
  
  
  Keď sa tento bezbožný skupina okolo mňa, Gisov objednať Pilar zbaviť ma môjho zbrane. A ruky, ktoré boli hladil ma tak nežne skôr mal prenikol moje oblečenie, zistené, ako luger (plachetnica) a stiletto, a prijať ih.
  
  
  "Obdivujem taký impozantný nepriateľ, Carter," všeobecné povedal. "Ale môj obdiv nezahŕňa milosrdenstva. Preto som presvedčený, že trest by mal zodpovedať trestnej činnosti. A čo môže byť tak vhodné ako krmivo jedno zviera na inom svojho druhu? Aj keď, samozrejme, je to vyšší typ ." Pozrel sa cielene dole na psov, ktorí sa na mňa pozrel s angry oči, zavrčal a ukázal mi ich lesklé, mučení zuby.
  
  
  Keď povedal, že on začal hrať s absurdly nadrozmerné opasku, že Stewart mi dal vo Washingtone. Myslenie v prípade nepredvídaných situácií v budúcnosti, ona upevnené ego-podpora pásu okolo nej coverall. Je vyrobené moje oblečenie, vzhľad, vtipné, ale aj drew osobitnú pozornosť pracky.
  
  
  Nezabúdajte, že pásu boli ponorené v slanej vode dlhší čas, ona sa psychicky bragged o Stuart pre výrobu pracky úplne vodotesný.
  
  
  Keď jeho zrejme vybíjaný krok bol pre vrátenie pracka, všeobecné chytil gesto.
  
  
  "Dostať svoje ruky preč, spony!" on zakričal. Som poslúchal, ako keby som bol chytil moje ruky, v smrteľnej cookie jar.
  
  
  "Pozrime sa na pás od neho a priveďte ho ku mne!" velil Pilar.
  
  
  S dismissive "chytil" - "vy-sa-nesmie-nás"? S úsmevom, Pilar unbuckled jej pásov a podal ho Egomedov. Keď jeden z Po jeho vojaci sa zmocnil psov, začal skúmať, ih, občas pri pohľade až mi úzky-eyed vzhľad zadosťučinenia.
  
  
  "Americký spôsob zamlčať miniatúrne zbrane," povedal, " nie je dosť chytrý, aby oklamať akékoľvek päť - rok-starý ruský chlapec. To, čo máte vo vnútri tu, eh? Single-shot pištoľ? Nôž prepínač? Alebo tradičné kyanid pilulky? "
  
  
  Pri práci na nájdenie zle skrytý prameň západku, povedal: "Ako byť len idiotské. V tejto curl je skryté chytiť a...
  
  
  On prižmúril oči na dummy pracky ako booby pasce explodovala s prekvapujúcou zvuk, zvuk bouncing off kopce a krátko v súlade cez kaňon pod.
  
  
  V rukách drží pracky zmizol, a všeobecného pomaly presunul krvácanie peň k jeho tvári, ktorá bola vystavená ako keby to boli hnitím melón. On spadol na zem.
  
  
  Potom vyhodil sám sa na ňu a rez na krku vojaka, ktorý držala vodítko v jednej ruke a samopal v iných. Pred padol, bol popadla zbraň a kosiť dolu po jeho kamaráti ' ega v krátkom výbuch, ktorý nemá zraziť ih nadol ako hračka kačíc v strelnici. Pilar namieril zbraň na mňa v živote, tak ňou, pobozkal ju na rozlúčku s olovený kiss bez ľútosti.
  
  
  Vojak by znížili v karate sa blíži k životu opäť začína sa dostať hore. Ego pritiahol si ju späť a pripnúť ju na zem s iným rýchle remorkér.
  
  
  Myslel som si, že psov na útok na mňa okamžite. Ale, naopak, obrátili sa proti ich bezmocný majstra, ktorý mal tak kruto urazený ih a kruto žuť na tejto krvavej zvyšné človeka.
  
  
  Teraz som vzal z mojej kombinézy a po uistite sa, že pero a malé kožené kód brožúra s prepisy boli stále v mojom vrecku bundy, sa obrátil na obrovské balvany. Veľkoryso povedomia a šírenie jeho náručí, poslal dievčatá široké víťazstvo signál a pozdravy.
  
  
  Na chvíľu som ich sledoval ťahanice mimo skaly a závod smerom na nábreží, ich blond hlavy hojdať na slnku. Potom bol zhromaždený Luger a stiletto zo zeme blízkosti Pilar. Stál som nad ňou a pomyslela si: ako zlo je krásne. Čo strata!
  
  
  Otvoril ho, obrátil sa k odchodu, potom, s afterthought, ktorá nebola určená pre chamtivosť, otvoril ju.
  
  
  
  
  
  ee blúzku a odniesol to, čo ona tekutina a krv ako hrubé mene pás, konkrétne peniaze pásu.
  
  
  Pričom ego s ním, ňou, som narazil na vrtuľník. On skontrolovať palivomer, takmer vykríkla s radosťou, keď zistil, nádrž plná, a zohriať motor, veľká čepeľ spinning ako dievčatá ponoril a vyliezol na palubu.
  
  
  On roztočení hore, upraví sa jeho tempo a leteli sme so zemou ako obrovský wingless vták prekvapený tým, brokovnice výbuch. Pod komplex budov, kde Knox Varnov a Anton Zhizov je fatálne pozemku sa uskutočnilo, zdalo sa, že sa rozpúšťajú do zeme, ako sme rose a pošmykol preč.
  
  
  Vodičské prostredníctvom zárez medzi horami, okolo mimmo obrovský rozšírené prst rock, sme takmer stratili z dohľadu oblasti.
  
  
  Ale po minúte, to sa stalo prekvapivo niektoré pre nás, ako to bol vyhodený do vzduchu, spálené, drvené podľa atómového výbuchu, že som čakal na každú chvíľu, keď som sa pozeral na moje hodinky. Keď zvuk dosiahol nás, shockwaves dosiahol nás. Vrtuľník bol zrušený, odrazil, a skrútené, ako keby obrie strane boli provokujúcej ego.
  
  
  Na oslepujúci biela svätec bol tak jasné, že sme boli nútení pozrieť sa preč. Ale keď vrtuľník letu sa zastavili, pozreli sme späť pri výbuchu stránky a videl svetlo údená dragnet z stúpa, rozširuje cloud.
  
  
  On prikývol dvojčatá 'vyčerpaný tváre a povedal:" Áno, skutočne. To bola veľká, granddaddy výbuchov. A ona, vedeli, že to prichádza. Chceli ste niekedy vedieť, že som nevidel mieste varovanie? Chcete byť hysterický v panike."
  
  
  "Prečo neboli bojíte?" Terri spýtal sa rozumne.
  
  
  "Pretože smrť hrozby sú takmer samozrejmosťou pre mňa," povedal som. "V každej úlohy, on sa takto moje koleno."
  
  
  "Svadobný prsteň?" povedal Jerry. "Aké úlohy? Povedzte nám, čo robíte." Povedzte nám, čo to strašné podnikania je asi všetko."
  
  
  "Kto boli títo ľudia?" "To, čo bolo v tých budov?"
  
  
  "Čo budov?" Povedal som jej. "To, čo ľudia? Tam boli žiadne osoby. Tam boli žiadne budovy. Ih nikdy neexistoval ."
  
  
  "Správa o výbuchu sa na titulné, a potom budeme môcť povedať, všetkých našich priateľov, čo sa stalo," povedal Gerry.
  
  
  "To sa nikdy dostať do novín," povedal som. "A ak som požiadaný, aby som sa vzdať najmenší vedomosti o výbuchu a udalosti, ktoré ju obklopujú. Téma je uzavretá. Obdobie! "
  
  
  "Ako môžete byť tak tajomné tvárou v tvár -" Terri začal.
  
  
  "Moja práca je to tajomstvo," povedal som. Potom s úsmevom: "A jej phantom, ktorý neexistuje na Della Ulici, je len obraz svoj sen."
  
  
  Terry odovzdá ju opasok na peniaze a povedal: "vďačím vám, drahí, a je tam malé akontácia. Ja som poplatné vás oboch. A mám podozrenie, že je tu dosť to v tejto špinavej-bohaté pásu otvoriť obchod s odevmi.
  
  
  Kapitola Dvadsiatich štyroch
  
  
  O dva dni neskôr, bol som natiahol medzi satin listov posteľ veľkosť tenisový kurt vo väčšine drahé a luxusné suite Kráľovskej Curasao Hotel na Pescadera Bay. V jednej ruke mala pohár suché pomarančový likér, pomenovaný po ostrove a v iných bolo mäkké modré telefón. V mojom uchu, počul som hlas David Hawke, ktorí mali len mi dal nezvyčajne veselá signál zo svojho trónu vo Washingtone, DC.
  
  
  "A nezabudnite poslať peniaze!" povedal hmú.
  
  
  "Sunny?" zakričal . "Dobre, to nie je slnečný tu. Je to boli prší celý deň! Potom sa usmial ticho.
  
  
  "Chcete poslať peniaze tým, telegraf!" an hmú v reumatizmus, kričali na ňu. "Som človek nekonečnou trpezlivosťou. Tak kedykoľvek v ďalšiu hodinu je v poriadku. A ak je to naozaj prší, uistite sa, že nosiť pršiplášť! "
  
  
  Som zaveste telefón.
  
  
  Otočil som viac a winked na Rona Voelstedt, ktorý ležal vedľa mňa, propped až na vankúše a pitie pohár aka miestne vzorec.
  
  
  "Hawk chce vedieť, ak chceme získať extra odísť z vlády," jej manžel povedal. "Navrhol pokojnú Caribbean cruise."
  
  
  Rona twisted jej citrón-kyslú tvár. Potom sa usmial. "Nevedel som, že tento starý muž mal zmysel pre humor."
  
  
  "Sa skrýva to dobre," povedal som. "A to len napína ego, keď tam špeciálne príležitosti zaslúži malý úsmev. Napríklad, keď celý národ bol zachránený od spoločenstva pre atómovú zničenie mesta po meste."
  
  
  Rhona napil ju piť. "Čo ešte povedal?"
  
  
  "Len to, že tieto moje pokyny, ego chlapci nájsť všetky kufre s bombami. Informoval ruskej vlády, že atentát na pozemku bol porazený; súbor bol uzavretý."
  
  
  "Oh môj Bože," povedala moaned. "A to je všetko, o celý kapary vec? Malé výletné, niekoľko výstrelov, plávať v oceáne, je mučiareň, viac výstrelov, a malé výbuchu?"
  
  
  Ona usmial sa. "Tak, čo by sme mali urobiť, aby sa pobaviť?"
  
  
  Nemal povedať slovo k nám.
  
  
  Ale stále som strávil ďalšie dve nedele odpoveď na túto vývrtka.
  
  
  
  Niť.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  V Pekingu Dokumentácie
  
  
  preložil Lev Shklovsky v pamäti jeho stratený syn Anton
  
  
  Originálny názov: Pekingu Dokumentácie
  
  
  
  
  Prvá kapitola
  
  
  Som nevenovali pozornosť hlava. To povedal niečo o senátor, ktorý by bol výstrel.
  
  
  On dal mince na lesklé počítadle Waldorf je novinový stánok. Musí vzali hodinu, aby sa ego tak lesklé. "Zatiaľ čo vy robíte to,"povedal pre dievča za pultom," chcela by som jej kúpiť pack Šťastie Štrajku."
  
  
  Ona sa sklonil a skúmal polica pod. Som naozaj rád, čo sa stalo, keď ona v oprel. To bol pridaný do pol dolára.
  
  
  "Nie, nie," povedala. "Cigarety sedemdesiat päť.
  
  
  Jej pozrel na nah. "New York City area je dosť na to, aby nás prestať fajčiť," povedal som.
  
  
  Ona mi jej úsmev.
  
  
  "Je to v poriadku," povedal som, hodil ďalší štvrťrok na pult. Nick Carter, posledný okolo veľkej spenders.
  
  
  On videl, ako sa jeho odraz v lobby zrkadlo. Vždy som si myslel, pozrel som sa presne to, čo ona si myslel. Tajný agent. Ona je príliš vysoká a znamená, aby sa zmestili do elegantný spa oblek. Okrem toho som tiež vyzerať ako som bola chôdza vietor a zlé počasie príliš dlho. Milé dievčatá, hovor to face "starý." Veľké dievčatá volať to " ísť cez veľa." Myslím, že je to len vrásky, a zvyšok nemá obťažovať mňa.
  
  
  On sa pozrel na svoje hodinky. 1:50. Jej dorazili skoro. Hawk chcel, aby som stretnúť niekoho na TELEFÓN na krátky mi na niektoré tiesňové situácie. On by si mi poslal baba. Rusovláska. Ona by sa ma pýtajú, či som vedel, že na ceste k Veži Reštaurácia. A nie je tam žiadna taká reštaurácie v New Yorku.
  
  
  On pristúpil k jedným z veľkých čalúnené stoličky v čakárni — ktorý mal popolník vedľa nej. Použil som do poslednej pack moje špeciálnych potravín a zabudol na objednávku ďalšie. Ale Lucky Strike bola v pohode, taky. Otvoril noviny.
  
  
  "Neskoro v noci, na exkluzívne Kasíno Grenada v Nassau, Senátor John. Saybrook, predseda Vojenské Záležitosti, Výbor bol zastrelený mŕtvych vysoký assailant v tailcoat. Podľa očitých svedkov, senátor sa práve vyhral pár krát, som hrať Blackjack, keď hráč vedľa neho kričal: "cheat", vytiahol zbraň a zastrelil ho dvakrát. Miestna polícia sa umiestnil podozrenie, že vo väzbe. Začatie psychiatrických správa naznačuje, že tento muž, Chen-lee Hnedé, je duševne nestabilné. Maximálny tabuľka stávka bola dva doláre."
  
  
  Jej, pozrel sa na obraz. Chen-li Hnedé nevyzeralo vôbec psychicky nestabilná. Vyzeral viac ako mačka, že sa práve jedli kanárskych. Úzke Ázijské oči na širokú pevného tvár. Jeho úst skrútené v wicked smiať. Pozrel na fotografiu znova. Niečo trápi mňa. Niečo ako tie dva obrázky vedľa seba: nájsť chybu.
  
  
  "Prepáčte, ale môžete mi povedať, ako sa dostať k Veži reštaurácie?"
  
  
  Veľmi red-haired. Hrubé medené-farebné mraky okolo krásnu tvár. Tváre, ktoré sa zdalo byť všetky oči. Oči, ktoré sa zdali úplne farebné. Zelená, hnedá, červeno-hnedé. Mala na sebe akési vojenské oblečenie. Len Fort Knox sa nachádza zlatá baňa skryté tu.
  
  
  Povedal som jej. "Veža?" 'Nikdy som nepočul o nen."Musel to povedať, a povedal, že to, ako je dokonalý herec.
  
  
  "Nie?'Nie,' povedala, zkrabatění krásne línie na jej krásne čelo. — Možno máte na mysli Tower Inn?" To bol tiež súčasťou môjho textu.
  
  
  "Ó, nie. Ako hlúpe, eh? Bol som stretnúť s priateľmi, a ja som myslel, že povedal: "Veža" reštaurácia. Bola vynikajúca herečka sama.
  
  
  "Viete čo," povedal som jej, dosť nahlas, aby ktokoľvek, kto by mohol mať záujem počuť. — Som mať peniaze, a tam je telefónneho zoznamu v bare. Nájdeme všetky reštaurácie, ktoré majú slovo "Veža" v ich názve.
  
  
  "Môže to trvať aj niekoľko hodín," povedala.
  
  
  "Ja viem," povedal som.
  
  
  Zistili sme, tmavom rohu. Objednal som jej bourbon, a ona je sherry. Lady bola dáma. "Dobre?"Povedal som jej, že keď čašník priniesol naše nápoje. Nie, že on bol v takom zhone, aby sa pustiť do podnikania.
  
  
  Spýtala sa ma. — Ak si v dnešnej papier ešte?" Tak sa môže dostať až na dno to.
  
  
  Ona, on shrugged. "Len na prednej strane."
  
  
  Ona prikývla. To je to, čo ona bola položená hovoriť.
  
  
  "Chcete povedať, že Senátor Saybrook?"
  
  
  "Nie naozaj. V skutočnosti, on to nazval imelo v odkaze na Chen-li Brown.
  
  
  — Je to spojené s ním?"
  
  
  "Mmmmm. Čiastočne.'
  
  
  Všemohúci Boh. Iná dievčina, ktorá sa zaoberá rád hrá hry. Len nemám rád hry na všetko, a ani dievčatá, ktoré s nimi hrať. Vzal dúšok bourbon a čakal.
  
  
  Nie som si zahral praktické vtip na vás... je to len kurva úžasné... ona hľadal to správne slovo,"... na mieru vziať... dobre, " ťažšie nie je správne slovo." Natiahla sa pre jej kabelku, jeden vedľa nej.
  
  
  — Pamätáte sa, ako Senátor Morton zomrel?"
  
  
  Pozrel som sa do mojej pamäti. "Bolo to asi tri alebo štyri mesiace pred. Pád lietadla, nie?
  
  
  Ona prikývla. "Private jet. Pilot nemal prežiť.
  
  
  "Čo je to?'
  
  
  "Dobre. Otvorila kabelku a vytiahol z výstrižok zo starých novín. "Bolo to, že pilot," povedala. Dokonca aj v slabom osvetlení to, vedel som, čo si myslí pod imelo. "Chen-lee Brown," povedal som.
  
  
  Ona potriasol hlavou. "Nie, nie. Charles Bryce.
  
  
  Fotografie preskúmať to znova. Bolo to naozaj Chen-li ' s tvár. "Ak je to ten prípad, potom všetky tieto Čínski ľudia sú podobné navzájom, a nemôžem pochopiť príbeh."
  
  
  Ona takmer sa zasmial. "Možno to je jediné vysvetlenie. Ale to nemôže byť tá istá osoba, pretože "— ona pozastavené — " pretože Charles Bryce je mŕtvy. Ona sa oprel dozadu a čakali na bombu ísť mimo.
  
  
  'Dvojičky?'
  
  
  "Ako sa o trojčatá?" Natiahla sa do kabelky znova a vytiahol fotografiu. Ona bola na tajné AX prípade. Som poznal, ako Henderson je rukopisu. Na ňom bolo napísané "Lao Zeng". Fotografia vznikla veľké a jasné. Ostrejšie než fotografie zo starých novinových výstrižkov, a ostrejšie ako momentku z dnešných novín. Nepochybne to bolo rovnaké tváre znova. Zblízka, vyzeralo to staršie, ale tvár zostala rovnaká. Teraz som zrazu pochopil, čo som si myslel, bolo divné, pred. Tam bol bradavice v strede jeho čelo. V menej jasné fotografie, vyzeralo to ako jeden z maľované škvrny Indickej kasty symboly okolo nich. Okrem toho, že to bol skutočný bradavice. Presnejšie, tri bradavice. Úprimných v strede troch rôznych zlo. To je nemožné, aj keď to bolo trojíc. Chen-li Hnedá, Charles Bryce, a Lao Tseng boli všetci mali byť tá istá osoba. Ale ak to Charles Bryce nebol vstal z mŕtvych, to by však nebola možná.
  
  
  "Kto je Lao Zeng?"
  
  
  "Hlavný Agent KAN .'Takže hlasovanie je to, že; KAN bol za to. Ázijské assassin komando. Zadarmo federácie Čínština, Kambodžanov, Laotians, Vietnamčina a niekto, kto si myslí, že v NÁS je koreňom všetkých ih problémy. Čo toto slovo znamená pre nich, znamená to pre nás, "Američania sú o tom, aby sa ich hrdla rez." Pretože KAN väčšinou to urobil.
  
  
  Jej pozrel na dievča. Ona sa pozeral do jej skla, ako keby sa snaží vidieť do budúcnosti. "Lao Zeng má M1 stupeň," povedala.
  
  
  Prvá trieda-vrah. Keby mala stretol tento Lao Zeng, že by sa s ňou stretol rovnaké. Pozrela sa na mňa s očami je plný strachu. Nechal som jej pohľad ísť rovno na mňa. Jej najlepším riešením je ponechať, že pohľad na jej oči. To bol prvý znak, jemnosť ona by vidieť, pretože by sme sa stretli. Očarujúce, ponáhľali dievča v lobby premenil prísne podnikateľka hneď, ako sme boli sami v tme bar. Nemám naozaj chcete pôsobiť ako Don Juan, ale zvyčajne to býva naopak. Môj pohľad sa obrátil na blikať, a teraz to bol môj zase sa pustiť do podnikania. Jej, cítil, že nechcela brať veci príliš ľahko.
  
  
  "Lao Tseng," povedal krátko, " kde je teraz?"
  
  
  Emócie v jej očiach zmizol ako pomaly slabnúť televízneho obrazu. "Nevieme," povedala pomaly. "Tam, kde sa on zvyčajne ísť?"
  
  
  Ona si povzdychol a shrugged. — Nevieme, buď. Čína? Indočíne? Asi pred piatimi rokmi, sme prehrali po. To môže byť kdekoľvek.
  
  
  Siahol za minútu na cigaretu. Musí mať ľavej jej ih v hale.
  
  
  Pozrela sa na mňa a usmial sa. — Ste ľavej ih v hale. Vytiahla jej pack z celého jej kabelku.
  
  
  Vzal som ju na nah, s filtrom, a zapálil si cigaretu a tak ďalej. Našťastie, nemala patrí do najnovšej generácie, cez nich, ktorí sú urazení takéto veci. Zavolaj mi staromódny, ale som presvedčený o jednej veci: žena sa môže zobraziť iba agresie na verejnosti.
  
  
  "Teraz," povedal som, " čo je moje priradenie?"
  
  
  "Áno," povedala. "Toto je vaše priradenie teraz."
  
  
  "Hawk predstavuje, že niekto bude snažiť ťahať Chen-li okolo väzenia. Ten, kto to je, to by mohlo byť kľúčom, aby sa toto všetko." Ona ukázal neurčito na vzduchu. "Dobre,"povedala," to musí byť politické sprisahanie."
  
  
  "Povedať to, ísť dopredu. To musí byť vtip. Dvaja senátori boli zavraždení dvoch Čínskych mužov, ktorí vyzerajú rovnaké, ale nie sú tá istá osoba, a tiež sa ukáže, doppelgangers z vysoko postavených KANNA agent, a myslíte si, že je to politický komplot.
  
  
  Pozrela sa na mňa questioningly. — Čo by ste zavolať potom?"
  
  
  "Radšej by som to nazvať sci-fi príbeh."
  
  
  Ona sa pozeral na mňa na chvíľu, potom sa zasmial. "Nepovedali mi, že ste boli tak vtipné," povedala.
  
  
  "Nie som snažia byť vtipné vôbec. Vyzerá to, to je práca pre Ján Brunner, alebo niekto iný. Ona je tu len pre svalovú prácu."
  
  
  "Mmmm," povedala, lízanie je sarkazmus mimo jej pery. Ak sa to nestane znova, jej, dúfala som, že by nechaj ma to urobiť. "Sval," povedala, " je nevyhnutnou podmienkou. Sú chlapci, ktorí sa chcú dostať do Chen-li nebude to so zbraňami." Vzala sip jej piť. Niekoľko office nejakých šašov v diaľke sa pozerali na Nah bez dúfam, že v ich očiach. Myslel som, ja by mohli predávať svoje miesto tu na štyridsať alebo päťdesiat tisíc dolárov.
  
  
  A ako je pre mozog, "povedala," nemohli by ste byť nažive ak ste nemali ih. Nemyslím si, že "n" v N-3 neznamená, že nula.
  
  
  "Presne tak," povedal som. "Jeho génia. Ale vždy som si myslel, že by ste napísať "nula" s "h" namiesto "0". Jej chválu, ma hnevá. Nie som si úplne istý, prečo. Ona tiež nevedeli nič iné a zmenila tému. "Gar Kantor je na nás čaká v Nassau. My vás budeme kontaktovať ho hneď, ako sme sa tam dostali."
  
  
  "My?"Ukázalo sa, ostrejšie než plánoval som to. Pre teraz. Nemám rád práci so ženami. Prehrať. Nie je obzvlášť ťažké práce. Keď je to ťažké pre mňa, ja sa len zmieriť s jednou ženou, okolo mňa: Wilhelmina. Môj krásny, 9mm Luger pištole.
  
  
  "Ach, nie, — povedal som. "Že sa to nestane. Tiež, ak vaše svaly sú v popredí, potom nie ste jediný okolo nich. Nemáte dosť. Sedela až náhle. Tam bol hnev v jej očiach. "Nie že si myslia, že je to nevýhoda," dodala som, " ale ja práve nemám rád svalovej tety."
  
  
  "Takže je to len chudá teta, ktorá nemá nič dostať v ceste?"
  
  
  Jej pozrel na nah. — Ja by som sa volať vám chudá vôbec.
  
  
  Nechcela brať to ako priateľské komentár. Urobila schoolteacher tvár. "Dobre, Pán Carter, vyzerá to, že HQ chce, aby jej mohli zúčastniť. Okrem iného, viem, že soe-toan dialekt, Čínskej, a myslím, že to môže byť pre nás užitočné.
  
  
  "V Nassau?" Smial sa.
  
  
  "V Nassau, a možno aj niekde inde. Ona nebola smiať.
  
  
  On prikývol jej. "Ja porozumieť jej."Nerozumel som, že vôbec. Ale niečo sa začína vyjasňovať. Či už to bola pozemku zabiť všetky Spojených Štátov amerických senátorov, alebo niečo iné, to bola Môže to fungovať. A okrem prípadov, keď to prišlo k vražde, KANNA a nechcela hovoriť rovnakým jazykom. Potom tam bolo to Lao Zeng. a skôr, alebo neskôr za to, že by mohlo viesť k nemu. A to môže byť kdekoľvek. V Číne, v Indočíne možno. Tak to bolo viac ako pravdepodobné, že budem potrebovať ee vedomosti.
  
  
  — Keď my odísť?".
  
  
  "Štyri-tridsať." Nah dostali dva prvú triedu letenky. — Som pripravený apartmán pre nás na Paradise Island.
  
  
  Týmto spôsobom, by sme zdieľať aj domáce práce a posteľ. On motioned na čašník a platiť za nápoje.
  
  
  "Mimochodom. Aké je vaše meno?'
  
  
  "Stuart," povedala. "Linda Stewart." Ona je pozastavená. "Pani Stewart."
  
  
  "Oh, — povedal som. A potom čo? Jej nechcel oženiť sa s ňou.
  
  
  "Tak, kto je šťastný chlap Pán Stewart?"
  
  
  "Vy.' Ona upozornil na to, že lístky na stôl.
  
  
  Pán a Pani John Stewart Závod New York-Nassau
  
  
  — Zvyšok vaše dokumenty sú v našej batožiny. Vodičský preukaz, cestovný pas, atď. Všetko v mene Pán John Stewart. Jej batožinu bol úschovňa na recepcii. Kým si objednať taxík, som si vyzdvihnúť svoje ego. "Poviem jej zvyšok na rovine.
  
  
  Boli sme stále sedí za stolom. Pekné, chladnom a tmavom rohu stoličky. Ee schmatol ju za zápästie a stiahol ju na zem. Som vytiahol jej ťažké, pretože som vedel, že ona nebola bude kričať. On sa sťahoval jeho predlaktie, a stiletto skĺzol do mojich rúk. Uistiť sa, ona by ho videl. "Všetky práva, Linda. Jej silnou jeden držal v ee ruku. — Chcem vedieť vaše meno." Potrebujem vaše ID, a chcem ego práve teraz.
  
  
  Jej tvár bola biela a jej oči boli tmavé. Ona trochu jej spodnú peru a pozrel dolu. Bez slova slovo do nás, chytila jej tašku. "Ach nie, vážení, urobím to sám."
  
  
  Bez pričom jeho oči z jej tvár, zobral tašku od Nah a prehľadávať obsah s jeho voľné ruky. Kľúče, kompaktný, rúž, peňaženky. Tam bol tiež zbraň, ktorá chytil pohľad. Presná.22. To bolo ustanovené týmto egom za minútu. Po trochu je vytvorený, našiel som, čo som chcel: plniace pero.
  
  
  On ju položil na stoličku a vytiahol prípade. Drží ju pevne, on deciphered jej kód. Tara Bennett. Vek dvadsať osem. Červené vlasy. Zelené oči. Takže oficiálne, jej oči boli zelené. "IDAX-20. Triedy R. ' pracovala v oblasti vedy oddelenie a bol veľmi spoľahlivé. Ako som si to študovala mojej tvári. Vedela, že som čítal, ale ona stále vyzeral šokovaný.
  
  
  "V poriadku, dať, že preč. Poukázal na pero. Jej nechcel pustiť, keď jej dal ee preč.
  
  
  — Veríš mi teraz?" Jej hlas bol stále príliš roztrasený pre sarkazmus.
  
  
  "Nikdy som sa ťa spýtal, Tara," povedal som.
  
  
  Pozrela sa na mňa quizzically. — Tak čo to bolo všetko dobré pre?"
  
  
  "Nič dobré," povedal som. "Je to len, že keď pracujem so ženou, je to pohodlnejšie pre mňa vedieť, že nemám prácu pre nah. Nebol som si istý, ak ste vedel, že sa o to.
  
  
  Išiel som k východu. Zdvihla jej veci a nasledovať ma v tichosti. Ako sme prešli cez lobby, jej otec sa obrátil k nej. "Povedz doorman zavolať taxi. Budem s vami stretnúť na predné dvere v priebehu niekoľkých minút."
  
  
  Ona znížená jej formálne zelené oči a odišiel.
  
  
  "Dve balenia Šťastie Štrajku," povedal som. Jej gill je teraz Pán John Stewart náklady účet.
  
  
  Dievčina za pultom pozeral sa na mňa chvíľu, potom mi podal oba balíky. Ona potriasol hlavou.
  
  
  A spýtala sa ma. "Kto ste?"Nejaký druh masochist?
  
  
  
  
  Kapitola 2
  
  
  
  
  Ak chcete vedieť, prečo to robím, dovoľte mi povedať, že nie som robí to pre peniaze. Ak ste boli nezamestnaní po dobu šiestich mesiacov v predchádzajúcom roku, pravdepodobne získal viac, než jej; a to nepočítam dávky v nezamestnanosti. Ak chcete vedieť, prečo to robím, potom musím povedať, že skutočný dôvod, prečo je vlastenectvo. Samozrejme, môže to byť vždy pravda. Ale ak si dali ma do doku, a chcete, pravdu a nič než pravdu, jej mal by som dodať, že to bolo 40 stupňov v Nassau, a jej práve teraz bola na ružový piesok pláže vedľa jedného z najlepších svetových orgánov v jednej z najmenších bikiny vo svete. Táto dievčina mala všetko. Až do ee dodatku. Tara Bennett bolo krásne opísal. Odin D sedemdesiat päť; krémová tela. Jeden a pol okolo ktorého boli nohy... Ona bola jedným z najkrajších dievčat by som niekedy pozrel na ňu. A mala som pocit, že keby som hral môj karty priamo, nebolo to len moje oči, že by sa na ňu.
  
  
  Ako sa hovorí, že to bolo dobré. Ale nemyslím si, že to ma menej vlasteneckej. Noc predtým, dostala správu od spoločnosti vlakovej stanice, ktoré hovorí: "mať hlavu dole, všetko je pokoj." Povedal mi, že on by ma kontaktovať, keď prišiel čas. Predtým mali fretky, len sme mali správať sa ako normálny Amerického páru na dovolenku. To znamená, ak som sa, že kým sme jedli, sme neboli povolené, aby nám nič iné ako - nahlas - či by sme mohli ísť plávať, alebo nie.
  
  
  On, odišla do svojej izby, pripomenul seba, že ona bola Linda a jej názov bol Pán John Stewart, a šiel von dostať dobrú fotku. Neznášam ostrov nápoje, a ostrov barmanov rešpektovať mi za to. Toto je zdarma tip: aby Karibiku, šatka a oni budú ignorovať vás. Objednávky čisto whisky a oni poskytnúť vám všetky informácie, ktoré potrebujete.
  
  
  Jej, hotel vyžiada miestne stanovisko k streľbe. Dostal som to, čo hotel potreby. Zasvätenci tvrdil, že to bol len špinavé obchody. Chen-li nebol z ostrova, a nebol turista. V každom prípade, nebol psychicky nestabilná. Keď sa prvýkrát mesto navštívil, bol dosť sklamaný nen, ale po tom, proste zmizol. Niečo špinavé sa deje.
  
  
  Keď sa vrátil do našej izby, nemal ísť do spálne. Ona vzala z nej oblečenie a bench press spať na pohovke. To je ďalší voľný tip: nič sa zmení žena na ako človek, ktorý jasne nemá chuť na ňu.
  
  
  On zapálil si cigaretu a pozrel sa na Tara. Ona bola spanie na pláži. Premýšľala som, ak ona by bola spí v noci. Ale ja som nechcel pokračovať s touto myšlienkou. To bolo všetko ona, samozrejme, to bolo tiež pekné.
  
  
  "Pán Stewart?" Bol to hotel messenger. Jej ruka sa konala nad jej oči proti slnku. "Je tu pán, v prístave, kto sa chce s tebou hovoriť." To bude Gar. Samozrejme, o hoteli vyhnúť sa ľuďom v hoteli. Som prikývla a nasledovali ho. Prišli sme na závit ružový piesok pláž, na začiatku vinutia skalnatý chodník. "Musíte prejsť cez tu," povedal. — Môžete sa sem vrátiť. Nebudete mať povolený halou v kúpanie oblek.
  
  
  "Ďakujem," povedal som.
  
  
  - Hlasovať na tejto trati. Na druhej strane je schodisko dole.
  
  
  "Áno," povedal som. Pochopil som, prečo zaváhal, ale ponúkol em cigaretu namiesto tip. "Uvidíme sa neskôr, "povedal som, s ovzdušia a rekreant:"Budete mať svoj tip na zajtra." Mysleli sme si, Pán Stewart bol veľmi veľkorysý človek, nemali sme?
  
  
  Sledoval som cestu, ktorá viedla k prístavu. Názor bol jedinečný. Za hranice, kde ostrove zakrivené, rose zelené tropické hills obklopený úzkymi ružová hranice. Na mojej ľavej strane, tam bol múr okolo ružový kameň s škrabance tmavo červená prvosienky, ako skáče dostanete, keď si dal desať žlto-hnedé guľôčky na to. Na druhej strane, asi sedem metrov podo mnou, ležal voda, ktorá glittered ako zafír na slnku. Nech to bolo čokoľvek, určite to nebol kratšia trasa. Prístav bol ešte tri sto metrov, a Lízať stále nepodarilo dosiahnuť to.
  
  
  Ak by nebol počul thunderbolt, že boulder, zlomku sekundy, než sa dostal do mňa, ona by boli veľké ploché palacinka namiesto dobre asi šesť stôp v priemere. On nebol len jeseň, on bol odsunutý-ego. Jej bežal a by stone stonať. Boulder hit cestu a potopil ďalej do vody. Zostal tam, kde bol a počúval. Ten, kto to bol mal prevahu. Mohol sledovať mi z vyššie. Všetko, čo som mal na pohľad bola úzka cesta a voda sedem metrov nižšie. Ostré skaly na dne glistened ako ostré zuby v žiadostivý úst.
  
  
  "Dobre? Niekto počul jej šepot. Netrvalo ani Harvard stupeň vedieť, že ih bol dvoch ľudí. Nie, že toto zjavenie mi pomohol veľa. Jej manžel bol doslova stojí chrbtom k narieka a bol nahý. Namiesto zbraň, všetko, čo mohol dostať jej bol balenia cigariet a box zápasy. Tam neboli aj nejaké skaly v okolí. Ona bola schúlená na stenu. Ak by som šiel, musel som sa držať cesty. Nie cez vodu, čakajú získať záber.
  
  
  Druhý chlap asi prikývla na reumatizmus, pretože až teraz útoky nebol počul od našich hlasov. Môj Bože, to bolo veľké. Jedna tona tehál. Celý tisíc kilogramov. Je to ako som bol zasiahnutý tank Leopard.
  
  
  Sme zrazil na úzkom, skalnaté cestu, a on udrel do mňa s ham,-veľké ruky, vrazila priamo do môjho chrbta. Nemal som silu prijať túto ranu. Najlepšie, čo som mohol urobiť, bolo skúste odolať. Snažil sa dať ego, aby každý kmeň, ale sa mu prenesú a chytil ranu s ťažkých svaly na jeho stehne. Presne drvivý úder.
  
  
  Nemohol som sa zbaviť bastard. Doslova prilepené na mňa ako jedna veľká barel lepidla. On položil svoje ruky okolo môjho krku, a zdalo sa mi, že tam nebolo čo robiť. Mojej pravej ruke bol chytený niekde pod nami. Všetko, čo som mohol urobiť, bolo hit ego v očiach s prstami mojej ľavej ruke. On nemal rád, ako to urobiť, ale v tejto vzdialenosti sa len ťažko mohol ujsť. Cítil som niečo zase na džem pod moje nechty, a urobil neľudský zvuk strach. Zroloval mimo mňa a spadol na kolená. Krvný seeped medzi mojimi prstami. Postavil sa znova.
  
  
  Prvé kolo, ale najlepšie ešte len príde.
  
  
  Môj ďalší súper bol už čaká. On stál ticho a trochu ďalej dole na chodník, a umlčal .45 kvalitný revolver ukázal na svoju tvár.
  
  
  Vyzeral jeho najlepší na veľkú noc v jeho bielej farby. biele tričko a bielu kravatu. Okrem toho, bolo jasné, že nebol dostane krv na jeho ego. Dobrý zápas, tieto dve. Táto blond vlasy dandy s bledé oči a tota ex-šampiónom v ťažkej váhe je farebný. A potom Nick Carter v jeho fialové plavky. Stál tam, ťažké dýchanie, beh jeho ruky cez hlboký rez na jeho hlavu. Ex-majstrovstvá padlo niekoľko metrov dopredu ma na chodník.
  
  
  Na blond chlap pochválil ma. "Takže, Pán Carter, vidím, že ste rozumný človek. Viete, samozrejme, že by bolo veľmi hlúpe, že sa snažia zaútočiť na mňa?
  
  
  Musí boli Briti. Slová vyšiel okolo jeho hrdla v známom, cloying prízvuk.
  
  
  "Áno, samozrejme," povedal som. "Moja matka ma naučila, nikdy sa nehádaj s ozbrojený muž. Ak je mimo dosahu.
  
  
  — Škoda, že ste nemali nechať, že boulder spadnúť na vás. Bolo by to oveľa krajšie, pre mnoho ľudí. "Americký turista zabili padajúce skaly." Č quibbles, č ťažké otázky. Žiadne komplikované plán, ako sa zbaviť tela.
  
  
  "Počúvajte," povedal som. "Nechcem byť záťažou pre vás. Prečo nie sme len oddýchnuť?
  
  
  Smial sa. Alebo skôr, on neighed. Ego zbraň bola stále ukázal priamo na môj život. "Ah," povedal, " ty si už odišiel mi jedno telo, že som sa musí zlikvidovať. Dve telá sa naozaj trochu problém.
  
  
  Povedal som jej. "Dve telá?" Vaša ex-majster nie je mŕtvy. On si jednoducho nikdy nebude schopný vyšiť znova. "Kane — - poukázal na stále-nemŕtve telo -" nepotrebujem ho už viac. Ale keď si spomeniem na to, "povedal prasklo mu prsty ako college) komédia profesor," že nemá guľka rane, a jeho ego smrť môže byť spôsobené poklesom. Usmial sa spokojne. "Myslím si, že Kane bude klesať. Sú zablatené skaly tam, pod vodou.
  
  
  Ego je úsmev rozšíril. Na hajzel naozaj dostal na moje nervy. Vo svojej profesii, vražda je časť mojej práce popis. On si myslel, že by bolo múdre nechať ho hovoriť. To by ušetriť svoj čas snaží zistiť, čo s tým robiť. Web problém bol, že som nemal prísť s niečím, čo ešte. On by už mohol predstaviť novinách správu o sebe: "Killmaster zničená Statočný Daan." Sa mi nepáčilo, to vôbec.
  
  
  To nebola najhoršia situácia by niekedy boli, ale to nepovedali nám nič. Bol päť metrov odo mňa, a mal zbraň v ruke. On bol mimo môj dosah, ale ja som bol v jeho pamiatky.
  
  
  Za mnou, cesta bola otvorená ako šíp. Na moje práva sú vysoké útesy. Vody na ľavej strane. Medzi nami je slepý semi-odpojený obrie. kto by si ma zabil, bez videl ma, ak by mohol. V prípade, že hunspell nemal ma udrel prvý. Ale možno by som mohol ešte stále použiť ju nejako, to Kane. Mal by som o tom premýšľal. Potreboval som čas.
  
  
  — A ako budete likvidovať moje telo?" Predpokladám, že tam bude bullet otvory v nen."
  
  
  V prípade reumatizmu, siahol do vnútorného vrecka jeho doublet a vytiahol komplikovaný veľké whisky banky. On zdvihol strieborné veko s jeho palec.
  
  
  Nerozumel som jej.
  
  
  On whinnied znova. "Nie, whisky, Carter. Benzín. Tam je jaskyňa, v rock okolo ohybu. Kane bude mať postavený oheň tam...
  
  
  "Ma používa ako palivové drevo."
  
  
  "Tam je hlas." On ťažko si povzdychol. "Myslím, že budem musieť urobiť sám teraz." Dúfam, že Chen-li vám ďakujeme, že ste správne."
  
  
  Bol hladný pre niektoré informácie. — Prečo si len počkajte, kým mu na to sám?"
  
  
  Rád by som ju vidieť. Ale nebude sa von z väzenia, kým sa zajtra večer. A nikto by našli ste tu predtým.
  
  
  Len tak. Boli plánovania ega uniknúť. Hawk bol opäť vpravo. Ale čo si bastard mať s tým robiť? Kane sa zastavil a nechajte sa malý povzdych. Spravil krok k nej.
  
  
  "Postavte sa späť, Carter. Na blond muž vzal rýchly krok vpred, drží zbraň sa pred ním. On strčil banky benzínu späť za minútu, nezabúdať dať spp späť na. Benzín škvrna sa šíri cez ega bunda. Nevšimol si.
  
  
  Kane groaned ticho znova. Jej, pozrel sa na neho. Zrazu, z východu ju videl. On urobil ďalší krok vpred. Na blond jeden, príliš. "Späť hore," povedal s prudkým pohybom ruky.
  
  
  "Chceš Kane prebudiť? To bude ťažké vysporiadať sa s ním, keď príde k rozumu. Môžem ju zabiť, ego s jedinú ranu.
  
  
  — A prečo chceš byť taký ochotný?"
  
  
  "Česť," povedal som. "Ak mám zomrieť, tak sa chcem si ju vziať aspoň jeden so mnou, okolo dvoch z vás. Zámerne jej, on pristúpil k Kane tela. To ma trochu lízať. Možno to nie je dosť blízko, ale to by malo byť dosť. Ešte nie...
  
  
  On sa sklonil, aby to, čo zostalo z Kane tvár a schmatol jeho zbraň s neviditeľnou rukou. Kane robil zvuk to znelo skôr ako "Gaaa", než čokoľvek iné.
  
  
  "Ježiš Kristus," povedal som, dostať sa rýchlo znova. — Ja si myslím, že má plán."
  
  
  "Ktorá z nich?' Wittmans vystúpil trochu pochopiť mňa lepšie. — Plán, - opakovať. "Planier alebo ribel".
  
  
  Vrátil lízať trochu pochopiť moje slurred slová. Hlas, ukázal na ňu a nastavený na prácu. S pohybom jeho palcom, on lit box zápasov a hodil ho do jeho ego-premočený kabát. Okamžite rozžiaria. On sklopil zbraň a snažil uhasiť plamene, ale nefungovalo to. Plamene sa šíria rýchlo. On leaped a wriggled, kričí ako pálenie bábkové. "Pomôžte mi. Bože, pomôž mi. Prosím.'
  
  
  Pozrel som sa na neho a shrugged. "Ak sa vám nepáči, oheň, tam je voda v okolí."
  
  
  Potom sa otočil a išiel späť na ceste k bledo ružová pláž.
  
  
  
  
  Kapitola 3
  
  
  
  
  Tara bola preč. Ona pravdepodobne už išiel hore do svojej izby. Bol som pokryté modrinami a krvi, a som potreboval vaňa. A piť. A ešte niečo. Musel som riešiť tomto prípade prvý.
  
  
  Jej ego ju našiel v kuchyni reštaurácie a doma, pri bazéne. On-ale hamburger s obloha, schmatol jej ego tým, golier a udrel ho po čeľuste. Šéfkuchár, ktorý pracoval na grile pochopil a odišiel.
  
  
  "Tak, Lízatko, koľko budú platiť za to?"
  
  
  V jeho reumatizmus, siahol jeho sekáčik na mäso. To bolo zlé. Jeho späť, kedy bolo stlačené proti stonať, a obe zápästia boli pripnuté. Ih obrátil ju trochu ďalej, len pre istotu.
  
  
  "Hej zlatko, nie si v poriadku? Nechajte ma ísť.'Ego meno bolo Carlo. To bolo napísané nad jeho uniforme.
  
  
  "Nie, kým by ste mi povedať, kto to bol, Carlo." Ktorí zaplatili ste dovoľte mi chodiť tejto ceste do večnosti?
  
  
  "Nech idú," zakričal. On dotiahnuť jeho uchopenie a dala mu svetlo koleno kop do života. On groaned. 'Ju, prisahám. Neviem, kto to je.
  
  
  "Hovoria, že to Carlo. Mal na sebe biely?
  
  
  "Nie. Muž v bielom... zastavil sa náhle.
  
  
  "Kto bol, že Carlo?" Jeho ego udrel ho do steny.
  
  
  "Choď do pekla," povedal.
  
  
  Ego ťahal ju na gril. Mäso splattered s tukom. Ona bola zatlačiť ega hlavu, aby mohol pozrieť cez tyče a predstavte si, čo ego Gol by vyzeral novšie. "Bb-Náramok," povedal.
  
  
  "Krásne Kresťanské. A ten, kto vás poslal?
  
  
  — Neviem, " povedal whimpered. 'Ju, prisahám. Neviem.'
  
  
  Ego pustil ju a urobili krok späť. S najväčšou pravdepodobnosťou, nebude spôsobovať žiadne väčšie problémy. "Potom mi povedz, čo vyzeral ako."
  
  
  Upadol späť do jeho stoličky. "Veľký chlap," povedal. "Čínskych. Ale veľmi veľký. V niektorých blázon šedej farby.
  
  
  Ja som nikdy predtým nevidel.
  
  
  "A to Bangel, kde môžete Ego ho nájsť?"
  
  
  Dal mi vyplašený pohľad. Jej, obrátil sa k nemu s vážnym výrazom. Nech sa bál povedať, aby mi bol aj strach, nechcem povedať, že mi to.
  
  
  "Tieto sú dvaja muži, z Grenada Hotel.
  
  
  Senátor bol zastrelení v kasíne v Grenada. Aspoň dva kúsky puzzle už fit, a bol som zvedavý, aké to bude všetko vyzerať. — Čo ešte vieš?"
  
  
  "Nič viac. Rado sa stalo. Nič také sa.'
  
  
  "Všetko v poriadku," povedal som. Nemám rád mučiť strach ako malý chlapec. Čo iné som potreboval vedieť, budem sa snažiť zistiť iným spôsobom. Obrátil sa k odchodu, ale bolo tam niečo iné, chcel vedieť.
  
  
  "Mimochodom." Jej, sa otočil. "Koľko to platiť môžete vybrať tejto sladké správu?"
  
  
  On sa trela jeho zápästie. "Pätnásť."
  
  
  "Potom klamal si. Platím jej dvadsať dolárov.
  
  
  "Nick, je, že si?" Ona bola v sprche.
  
  
  Povedal som jej. "Nie, ' Dirty Násilník'.
  
  
  — Nerozumiem vám, " kričala. 'Počkať.'
  
  
  Posadila na posteli. Dvere sa otvorili a objavila sa v oblaku pary,jej vlasy, kulmy na vlasy, v sprche. Mala na sebe dlhé biele froté-tkaniny kabát. Zaujímalo by ma, prečo som si vždy myslel, čierna čipka bol tak sexy. "Gar názvom..." zastavila sa a pozrel na mňa. "Oh môj Bože, Nick. Čo sa stalo?'Ona bola rúti ku mne ako ohnivý biely anjel.
  
  
  "Som narazila na dvere," povedal som.
  
  
  Jej oči naskenované kusy a modriny na chrbte. "Vyzeráš hrozne," povedala.
  
  
  — Potom by ste mali vidieť toto dvere."
  
  
  Ona si povzdychol. "Sadnúť hlasovať, ako je tento." Ona zmizol a vrátil sa o niekoľko okamihov neskôr s teplou látkou a misku s vodou. "Ako vravia v filmy, môže to bolieť."
  
  
  "A, ako sa hovorí v filmy — som prehltnúť ako guľka. Čo to bolo s Gar?
  
  
  — On chce mať večeru s nami dnes večer." Osem hodín v Kaviarni Martiniku. Ona zaobchádzať chrbte, takmer nežne. — Bude mi poviete o tomto príbehu?"
  
  
  "To bola pasca. Chen-li, to priatelia vedieť, že som v meste. Ale neviem pochopiť, ako vedia. Obrátil sa k nej a chytil jej očí. Pozrela strach a snažil sa to skryť. Povedal som si, dieťa. To nie je hra pre ženy." Mal vedieť, že by si ju hnevá, ale on jemne pritiahol si ju naspäť na posteľ. "Pozrite sa," povedal som. "Som si istý, že poznáte svoje plavidlá, čo je pre nás, ale čo to je pre nás, jej, či to nie hand-to-hand boji. To je všetko, čo som mal na mysli.
  
  
  Pozrela dole a povzdychol si. "Som vyučený agent a môžem brať veľmi dobrú starostlivosť o seba." Znelo to ako hlas vyškolený agent, ale nedávalo to zmysel, ako zle dabovaný film: to nezodpovedá obrazu. Slnko jej dali pokutu hmly pehy, že sa jej vzhľad mladých, nevinných, a veľmi nestabilné. A tak to bolo. Ona zadržal ee. Je to pocit, malé a teplé. Oni cítiť, citrónov, a ona pobozkal šťastne s jej ústa otvoriť. Bežal jeho prstov po most jej nos. "Budete mať pehy," povedal som.
  
  
  "Ale aspoň som sa nemusíte dostať sunburned," usmiala sa. "Väčšina blondínky si sunburned."
  
  
  To mi pripomína niečo. Telefón schmatol ju. Daj mi polície. "Povedal som jej prevádzkovateľ. A Bahamian policajt odpovedal telefón. "Tam je skalnatá cesta do Raja Hotel je prístav. Viete, že?"' Vedel to. Asi pol hodinu pred, plameň ju videl tam. Zdalo sa, že niektorí chlapci hrali s ohňom. Myslím, že lepšie by sa pozrieť tam. Seržant pochopil, a zavesil.
  
  
  Obrátil som sa späť do Tara. "Nie sme mali splniť Gar až osem hodín..."
  
  
  "Počúvaj, Nick." Pozrela nepokojný. "Myslím si, že máme misiu, a..." ona stammered... som prerušil ju a pokračoval v mojej vete. "To nám dáva čas na spustenie naše záležitosť prvý." Jej hotel by som sa pozrieť na toto kasíno v Grenada.
  
  
  Myslel som, že som videl sklamanie v očiach.
  
  
  Jej, šiel do kúpeľne osprchovať sa. Ona je zapnuté rádio. Pozrel som sa na seba v kúpeľni zrkadlo a premýšľal, prečo som ešte nemal mať jeden šedivé vlasy medzi nami. "Jedna Poznámka Samba" bola hraná v rádiu, kým hudby bol stvorený na "dôležitým uvoľnenie Barentsovom Mori území".
  
  
  Senátor Paul Lindale bol mŕtvy.
  
  
  Senátor jej telo bolo nájdené na svoje ruky. On pravdepodobne spadol cez windows jeho kancelárie na desiatom poschodí. Samozrejme, že si myslel, že to bola nehoda.
  
  
  
  
  Kapitola 4
  
  
  
  
  Je to vždy tretej hodine ráno v tme kasína. Každú hodinu, každý deň, za každého počasia, je to vždy tri ráno. Ja hrať karty a kocky s unavený žien a mužov s visiace hlavy, nahnutá nad stoly a kričal: "Poď, med." Je to skoro orchestrálne kompozície. V rohu, bol tam bubon oddiel, ktorý držal až stály rytmus s valcov automatov a občas tanier z výplaty: päťdesiat gule v štvrtiny. Priestor sa stáva tichšie ako zábava s nárastom cien. Napríklad na kocky, tabuľky, môžete počuť pin kvapka, najmä keď desať tisíc dolárov, je v stávke.
  
  
  Kasíno Grenada nebolo inak. To bol vymenený za šek na päťdesiat dolárov-Jon Stewart určite by nechcel hrať za viac, pretože jediný spôsob, ako sa dostať cez casino sa pohybovať v hre. Jej, videl Tara sledovanie nováčikov vyvrcholenie na jeden z tých, jeden ozbrojený zabijaci sú plnené štvrtiny. Potom sme sniffed vzduchu, ale nerozumel nič.
  
  
  Sme sa rozišli dávať pozor na dvoch s najväčšou pravdepodobnosťou bodov. Tara hral ruletu s Čínskymi dostane, a jej sel pre blackjack stoličky, na ktoré senátor z jeho výhry a strát.
  
  
  Mám dvadsať-jeden ruky v prvej ruky, ako aj prvý a druhý. Položil som žetónov na treťom kole, ale predajca zastavil ma. Čipy boli chýbajúce písmeno G Grenada. Povedal mi, aby prijali ih späť do pokladne. Tieto boli nové čipy, povedal. Mali tento problém je skôr v ten deň.
  
  
  Už som mal nejaké ťažkosti, a tentoraz nechcem riskovať. Tentoraz bol ozbrojený. Jej, išiel do pokladne. On sa ospravedlnil hojne a podal mi ostatných žetóny, ktoré mu láskavo strčil do mojich rúk.
  
  
  O päť sekúnd neskôr bol úplne šokovaný.
  
  
  Neviem, čo by mi dal, ale to musí byť nezmysel. Keď som otvorila oči, dve Chen-li s dvoma bradavice do stredu čelo boli oprel sa nado mnou. Ale ak tam boli, boli preč, lebo keď sa konečne prišli, obaja boli preč. Rovnako ako moja zbraň: Wilhelmina odišla s iným mužom. Tento čas sa s Čínskym. Sedel oproti mne do izby a usmial sa na mňa. To bol malý, dym-plnené, zvuk-osvedčilo miestnosti, zrejme používané Krasnojarsk úradu, ktorý išiel o jeho podnikaní a distribuované žetónov. Bolo tam asi šesť ďalších ľudí v miestnosti okrem človeka s mojím zbraň, a nikto sa smial okrem človeka s mojím zbraň.
  
  
  "Vitajte na našich skromných informácií. On sa len uklonil hlavu. Hef bol krátky, dobre stavaný muž, oblečený v elegantnej hodvábny oblek. Dovoľte mi predstaviť sa vám. Moje meno je Lin, Lin Qin.
  
  
  "Pán Qin." On prikývol, príliš.
  
  
  "Pán Lin," povedal opravené. Priezvisko je vždy uvedená ako prvá.
  
  
  Všetky tieto zdvorilosti bol príliš druhu. Premýšľala som, ak by bol výzvou mi vidličkou duelu. "To saddens nás," pokračoval, " že sme mali požiadať o vašu prítomnosť na naše malé stretnutie v takejto, povedzme, náhle módy. Ale zvážte sami čestný hosť.
  
  
  Kruh kamenné tváre opýtaných ju. "Gut, chalanov, ona by nemal ujsť túto nič."
  
  
  Smeje sa, Lin, obrátil sa na ostatných. "Pán Carter je vtip," povedal im.
  
  
  Oni ešte neboli smiať.
  
  
  "Dobre," povedal shrugged, " ako vidíte, moji spoločníci nebudete počúvať pánov je vtipy medzi sebou. Radšej dostať dole na dôležitejšie veci hneď. On vzal cigaretu a klepli na zadnej časti zlato-onyx prípade. Odin po ego komplica vyskočil dať svetlo. Slabé sladká vôňa šíri miestnosti. "Ach, ako sa neslušné, mi. On mi podal telefón. "Cigarety, Pán Carter?"
  
  
  Jej, potriasol hlavou. Premýšľala som, prečo som sa staral toľko o tejto Jon Stewart nezmysel. Moje meno, zdalo sa, že najviac strážené tajomstvo v tomto meste. "Predpokladám, že to by nebolo pomôcť veľa, keby som vám povedal, že ste si našli zlý človek, a že moje meno je John Stewart?"
  
  
  Lin zdvihol jedno obočie. "Prepáčte, Pán Carter.
  
  
  Odin Po splní vaše staré nepriateľov-náš starý priateľ. Videl prídete na letisko a informoval Pán Bangel. On sa opieral späť pohodlne v jeho stoličky. — A keď hovoríme o našej bývalej zamestnávateľ—" — som si to ste počuli ega skoro zánik?"
  
  
  Áno, tragický, ako som už povedal. "Ak chcete byť preč, aby hlasovali, ako je tento, v prime mojej mladosti."
  
  
  Skutočne. Úsmev vrátila. "Ale možno nevhodný tragédia. Vidíte, niektoré okolo nás nesúhlasilo s Pánom Bangel je spôsob podnikania, a teraz, že jej prevzal, tie nezhody zmizne. Adresoval list druhých", je z tohto sveta."
  
  
  Teraz sa smiali. Niekoľko cigariet objavili a svieti. Začalo predstavujú prírody ihc. Sladká vôňa úspechu naplnila miestnosť.
  
  
  — A teraz, Pán Carter, sme pripravení na to, aby ste ponuku. Nie, že by sme mali. Ale vaše okamžitú smrť bez našej pomoci nebude akékoľvek použitie pre nás.
  
  
  Bol som prekvapený, že Bungel nevšimol túto výhodu. Našiel som tento rozpor skôr, odd.
  
  
  Spýtal som sa jej. — Čo je to výhoda?
  
  
  Päť percent. Päť percent zisku. To je dobrý návrh. Ale neočakávajte, že milióny. Maloobchodné ceny heroínu je oveľa vyššia ako cena, sme si na to."
  
  
  "A zvyšok?'Jej,' pozrel na jeho cigariet prípade. 'Trávy. Hash?
  
  
  "Samozrejme, päť percent z celkovej sumy. Usmial sa znova. A iné, ako môžete povedať, je maličkosť... je To žiadajú nás o ópia.
  
  
  "Môžete priniesť ego tu Nassau a prepašovať do Spojených Štátov sami." Jej robil to ako aplikácia; nie ako vývrtka.
  
  
  On prikývol. Ale samozrejme, že už viete, že. Inak, vy a Pán Bungel "— zaváhal — " nemal byť argumentovať.
  
  
  Tento posledný výrok ma vydesil. On mi ponúkol dohodu, ako keby bola protidrogová agent, a ako keby Bangel len s ktorými sa obchoduje s drogami. Dobre, možno to bolo. Možno to Chen-li bola len člen drogovej syndicate. Možno, že bol len tak ukameňovanie, že em dostal pomôcť U.S. senátor. Možno je to všetko jeden veľký blázon náhoda. Alebo možno Lin chcel ju, aby si to.
  
  
  "Vidím, že ste zaváhania, Pán Carter. Možno budete chcieť, aby sa poraďte sa s niekým, pred prijatím konečného rozhodnutia. Oooh! On prikývol muž, ktorý sedel na deň.
  
  
  Chu vstala a otvorila dvere.
  
  
  Kontajner.
  
  
  Jej zápästia boli zviazané, jej šaty boli roztrhané, a jej vlasy mali prísť voľné počas zápasu. Vlasy videl som, ako sa jej zmieriť a připnul než odišla. Hlboko nešťastný, pozrela sa na mňa, len sa na mňa.
  
  
  'Prepáčte.'
  
  
  Dvaja muži držali ju nadol. Jeden na každej strane. Obe vykonáva samopal Sten zbrane; krátke, ľahké Britské zbrane, ktoré by mohli oheň päťsto kôl minútu. Inštinktívne sa, pristúpil k nej. Oni sa pustil ju a zvyšujú svoje zbrane, ako ja a ďalší muž prišiel ku chyť sa ma. Práve urobili chybu. Musia sa prestal vyhľadávanie na mňa, keď našli zbraň.
  
  
  S rýchly pohyb, presťahoval sa jej stiletto do jeho dlane, tak, že iba čepeľ bola trčí. Dostal sa mi prvý, a ja som sa ponorila moje hmú dýku do dolár zásobníka. Ego je to, ústa sa otvorili a on zomrel prekvapenie. Stalo sa to tak rýchlo a bez zjavného dôvodu, že iní na okamih stratil svoje stráže. V okamihu, keď sa využil to.
  
  
  Išiel som sa pozrieť Lin Jing.
  
  
  S jedným swing jeho ľavej ruke, on priniesol ego až pred ním, potom držal v zovretia, drží stiletto na ega hrdla.
  
  
  Dve samopal hrdinovia stuhol na mieste. Ostatní zostali tam, kde boli, zmätený. Lena by mohli používať ju ako rukojemníkov, aby si Tara a sám odtiaľto. Ale nechcel som to tak.
  
  
  "Rozviazať jej," I objednať.
  
  
  Na chvíľu, nikto sa presťahoval. Len jej. Lina tlačil ju dopredu, kým sme dosiahli jeden z Tara je stráže. Ostrosť čepele vyrobené jej Lin zvýšiť jej bradu, a jej krku bol vystavený. "Ma-rozviazať jej," sa mu podarilo. Guard znížená jeho zbraň a urobil, ako hmú bolo povedané.
  
  
  To bola Tara, ktorí objednať. — Vypadni odtiaľto.
  
  
  "Ale,. Nick. †
  
  
  'Choď!'
  
  
  Prišla ku dverám. Lina sa jej lapať a tlačil ego k stráže, ktorí cúval preč v horor ako bola popadla a samopal z jednej z nich a začal strieľať. Prvý zasiahla ďalšia strieľačka, a potom to bola detská hra.
  
  
  O desať sekúnd neskôr, to bolo všade.
  
  
  A samopal spadol jej a zdvihol Wilhelmina. Na stôl v rohu, všimol si, malé otvorené žetónov. On opatrne vzal jeden okolo nich v ruke a skúmal ho. Tam bol veľmi malé ihly trčí z boku, dvoch milimetrov dlhé. Čip rozbil ho na polovicu. Bledá žltá kvapalina vyšiel. Vypnutie kvapky. Čipy sa používajú proti mne. Dal som veko na krabice a dať ho do jednej minúty. Kto vie. Ak hra išla proti vám, možno, že by mohli prísť vhod. Bežal ruku cez jeho vlasy, narovnané kravatu, a zavrel dvere na disbanded Nassau Čínsky Únie navždy.
  
  
  On sa pozrel na svoje hodinky. Boli sme dvadsať minút neskôr. V čase, keď sme dosiahli Kaviareň Martinik, stanica bola preč.
  
  
  Ale teraz bol naozaj teším na to.
  
  
  
  
  Kapitola 5
  
  
  
  
  Nechal som ju v hoteli a šiel sa pozrieť na vlakovej stanice. Bol pobyt v malom hoteli v blízkosti pobrežia. Keď som sa tam dostal, bola plná policajtov, ambulancie nastavenie vypnúť budík mi povedal, že by som mohol byť neskoro. Ukázalo sa, že som bol práve v čase.
  
  
  Doktor sa na mňa pozrel a dal beznádejný pokrčiť. — Má iba niekoľko minút odišiel. Jeho nie moc, môžem robiť.
  
  
  On crouched nadol vedľa Gar. "Zajtra večer," on zašepkal.
  
  
  On prikývol jej. Viem, že ju. Chen-li ' s escape. Jej, počuli moje hodinky tikajú dole ega život. Alebo bol to môj dolár zásobníka? 'Niečo iné?'
  
  
  'Povedal. "Nechal som vám správu. Povedzte Tara..."
  
  
  Je to niečo, čo volili. Gar a jej môžu spoločne pracovali na päť alebo šesť úloh. Bol profesionálny, tak dobrý, ako si len môžete priať. Som si myslel, že by vždy byť tu pre ňu. Hlasovať, voliť to, čo dostanete s smrti. Môžete zostať nesmrteľný až do poslednej sekundy.
  
  
  Vrátila som sa späť do môjho auta a rýchlo vypnúť, ako keby rýchlosti mal naponáhlo do mojej koncepcie sveta. Ale to nebol prípad. V skutočnosti, viac sa dozvedel o tom, menej ego rozumie. Tri identické Čínskych mužov. Troch mŕtvych senátori sú otvorené teraz. Casino. Útek od smrti. A Lao Zeng, ktorý bol niekde v Indočíne. To nebolo zápas a to nemal pridať. Kulisu pre všetkých to bol CANNAH, a CANNAH bol vrah, družstvo. A ak senát lovecká sezóna začala, tri boli už mŕtvi, a deväťdesiat sedem boli stále nažive. Pri súčasnej miere, budú čoskoro zničiť celý Americký systém vlády. To bolo na mne, aby zistili, čo boli až dostať sa pred ih a zabrániť mu. On odišiel správa pre mňa. Alebo bol to znamená pre mňa? On povedal: "Povedz Tara Tare Bennett. ID = AX-20. Tara Bennett, ktoré sa naučil žena.
  
  
  Zrazu bol nahnevaný.
  
  
  Tara vedel niečo, čo sa jej nedarilo. Napríklad, vedela, prečo bola so mnou. A nie preto, Sutoan dialekt. Keď mi povedala, že v bar, že som bol taký kurva genius, vedela, že nah mal mozgy pre túto prácu, a ako pre mňa ... "Svaly," povedala, " sú predpokladom v tejto úlohy. Zrazu som pochopil, klasické ženské urážať, že chcete prilákať ma len preto, že moja sila.
  
  
  Dobre,, ktoré by mohli zmeniť dnes. Tara a chcel by som mať pekné a veľmi dlhú diskusiu. Či sa mu to páčilo, alebo nie. A ona by mi povedal pravdu.
  
  
  Ležala na posteli, a sväté svetlo bolo vypnuté. "Nie navždy.'Nie,' povedala, ako Brylev oslovovali ho zapnúť. Brylev zapnutí. Malé fialové jazvy veľkosť štvrťroku zväčšila až na jej tvár. Ona držané do nej prsty na pokrytie jej ego. Či to bolí, alebo okolo márnosť. Vyzerala ako malé a bezmocné znova.
  
  
  On jej povedal:" Gar je mŕtvy. "" ... a myslím, že je čas, aby mi povedať, čo zomrel za."
  
  
  "Gar? Oh, nie. Obrátil svoju hlavu, a slzy welled až v jej zelené oči. On takmer očakáva, slzy, je zelená.
  
  
  "Čo si robil?"
  
  
  Pozrela sa na mňa znova. "Neviem, Nick. Právo... ja naozaj neviem.
  
  
  "Povedať to, honey." Nie ste prvá zlá žena, som sa pýtal, a ak ste niekedy, že som dával prednosť...
  
  
  "Ach, Nick. Slzy boli teraz prúdi v plnej sile. Ona sa vzpriamila a pochovaný jej tvár v mojej hrudi. Nechcel som odpoveď.
  
  
  Vytiahla sama sebe, sat hore a povedal, sobbing, "bolo mi povedané, nie hovoriť. Nemala by som vám povedať, " povedala opraviť sama.
  
  
  Jej otec položil prst láskavo na jazvy na jej tvár. "Potom nech len povedať, že som si porazil to okolo vás."
  
  
  "Never tomu, že."
  
  
  Jej pozrel na nah. "Máme iné spôsoby." Povedal som jej. Slávny pravdu sérum Kolodezny, napríklad.
  
  
  "A to?" spýtala sa.
  
  
  "A to ... povedal som. Ee ju vzal do náručia a pobozkal ju dlho a pomaly. "Viac," povedala. "Hej, viac. "Všetko v poriadku," povedala s povzdych. ', Ktoré ste vyhral. Američania sa vylodili na pobreží Normandie.
  
  
  On dotiahnuť jeho priľnavosť na ňu. "Das weissen vie," povedal som. Jej, cítil jej prsia. "Čo iného, Fraulein?"
  
  
  Ona sa začala smiať a trochu jej pery. "Bomba spadne na Shirohima."
  
  
  On položil svoje ruky ju za ucho. "Na Sirohima?"
  
  
  "Do Hirošimy." Obaja sme boli smeje teraz.
  
  
  "Veľmi zaujímavé," povedal som, uvoľnenie jej župan, pravdepodobne na najlepšie hrudníka v celej západnej pologuli. Alebo snáď najlepšie hemisféry Západu. "Ah, dievča, dievča. Ste naozaj skvelý. V župan pokryté to znova. "Tak, poďme hovoriť teraz.
  
  
  "Myslím si, že ako aktívna časť je lepšie."
  
  
  Usmial som sa na ňu. "Ja viem," povedal som. "Ale to, ako som poznať pravdu." Žiaden sex, kým mi poviete. Môj spôsob mučenia je sexuálna nespokojnosť." jej kravatu rozopnutú'
  
  
  "Ja som vás varoval, môžete si byť zúrivý hodinu."
  
  
  Pozrela sa na mňa a giggled trochu nervózne. "Šelmy," povedala. "Ó, nie. Sladké slová, ktoré vám nepomôže. On sa oprel dozadu a prešiel jeho náručí. — Som vám, aby ste úprimný ponuku. Ak nemáte, dajte mi to, čo chcem, nebudem vám to, čo chcete."
  
  
  Ona sa zamračil. "Nie, faul jazyka," povedala.
  
  
  "Ah! Je to súčasť plánu. Ak nechcete hovoriť rýchlo, budem urážať, kým som drop.
  
  
  "Vážne, Nick. Mám objednávok...
  
  
  'Vážne. Kontajner. Nezaujíma ma. Pozrel sa jej priamo do očí. "Po prvé, nemám rád riziko môjho krku, ak neviem, všetky VCS. Po druhé sa mi nepáči myšlienka nie je dôveryhodný. Nikdy som nevidel Hawk skryť niečo zo mňa.
  
  
  — To nie, že on nemá dôveru vám, samozrejme. Ak existuje jedna osoba, ktorá nemá dôveru, to som ja. Alebo aspoň moja teória, mám na mysli. Povedal by ste mohli zastaviť, keby som vám povedal. Možno si myslíte, že celý svet sa zbláznil."
  
  
  "S T a tri senátorov v rakva, je veľmi nepravdepodobné, že nechám. Takže choďte do toho. Aká je vaša teória?"
  
  
  Ona sa zhlboka nadýchol. "Počuli ste niekedy o jednobunková kultúry?"
  
  
  'Mmmm.' Biológia... genetiky. Niečo ako, že?'
  
  
  — Dobre, že ste stále bližšie. Toto je nový spôsob reprodukcie."
  
  
  — Čo je zlé so starým?"
  
  
  "Počúvaj," povedala. — Ja som porušil moje príkazy, aby ti to. Takže budete musieť byť závažné, a počúvať."
  
  
  "Som počúval," povedal som.
  
  
  "Vďaka proces nazývajú jednej bunky transplantáciu, ble cez jadro bunky okolo vyspelé telo-od akejkoľvek bunky cez akúkoľvek časť tela — vytvorenie nového organizmu, ktorý je geneticky identické."'
  
  
  Jej pozrel na nah s úsmevom. "Opakovať.'
  
  
  "Mohli by extrakt bunky okolo môjho rezaná nechtov, vložte ju správnym chemické prostredie, a výsledkom by bolo dieťa dievča, ktorá bude vyzerať presne tak, ako jej v každom detaile."
  
  
  — To stalo?" "Nechcel som jej veriť so všetkým, čo sa okolo tohto.
  
  
  'Áno. Nie je tajomstvom. Presnejšie, tam bol článok o tom, v Čase, v roku 1971. Doteraz, to už boli len urobiť s žaby. Aspoň... tak ďaleko, ako vieme. Ale v Číne cena je spôsob, ako sa pred nami v mnohých veciach."
  
  
  'Počkaj. Hovoríš, že Chen-li a Charles Bryce sú klony rovnakej rastliny?
  
  
  Ona prikývla shyly. "Povedal som vám, nemohli by ste, ako na to," povedala.
  
  
  "Ja nerozumiem. Myslím... Prečo? Mám na mysli, dokonca aj vtedy, ak je to možné, stále to nedáva zmysel.
  
  
  "Počuj. Aj v tejto krajine, tam boli študijných skupín. Snažili sme sa zistiť, aké ľudia by mali byť jednobunková reprodukovať. A jeden z dôvodov, prečo sme neurobili žiadne experimenty v tomto smere je, pretože odpoveď na túto vývrtka: najhorší ľudia. Na Hitlers. Ľudia s velikášstva. Ľudia ako Lao Zeng, napríklad. Prvá trieda-vrah.
  
  
  "Dobre, povedzme, že Lao Zeng sa vynásobí..." nebolo To ťažké veriť v také super fantasy. "To, čo chcú získať z tejto? Okrem sebectvo. A čo to má čo robiť s CANNES a tieto akcie? Čo to má do činenia s celou Nassau situácii?
  
  
  Ona potriasol hlavou. "Ja neviem. Viem, že absolútne nič o tom. Všetko čo viem je, že tieto kópie prvej triedy, assassins bude rásť do prvej triedy vrahov. Budú vyzerať a think — a zabiť-ako originál. A moja teória je, že KANG vzal Lao Zeng je materiál pre vytvorenie tímu pureblood vrahov."
  
  
  "Vy neviete o tomto...'
  
  
  "Čo za nezmysel...?'
  
  
  "Ospravedlňujem sa vás opýtať, že.
  
  
  Študovala mi opatrne. "Myslíš si, že ona je blázon?"
  
  
  "Samozrejme, myslím, že ste blázon. Ale ona tiež. Zdravých mužov sú teraz leží v posteli a premýšľal, ako sa zbaviť buriny v ich záhrade. A normálne ženy, teraz pack svoje obedy. Musíte byť blázon, aby práca v AX."
  
  
  "To je moja teória," povedala.
  
  
  "Je to šialené, ale to neznamená, že to nemôže byť pravda."
  
  
  Ona vdýchnutá povzdych úľavy. "Ďakujem, Nick." Potom sa usmiala. "Povedzte mi...'
  
  
  Áno.'
  
  
  Ona tlačil jej vlasy z jej čelo. — Už ste niekedy stretli žiadne obyčajné ženy?"
  
  
  'Nie.'Jej povedal. "Nie si môj typ."
  
  
  "Aký je tvoj typ?"
  
  
  Brunettes, " povedal som. Pozrela sa zraniť. "Krátke, tuku, a veľmi hlúpe. Hoci, "pridal som —" som otvorený nič."
  
  
  "Ako to otvoriť?", spýtala sa ma, unbuttoning moje tričko.
  
  
  "Veľmi otvorené," povedal som, pričom sa z nej šaty. "Skvelé," povedala. A to bolo závit náš rozhovor.
  
  
  Chcem povedať, že poznám niekoľko žien. A jej,, ja som myslel, že som už poznal najlepšie. Ale chcem vám povedať, že som sa mýlil. Tara bola niečo iné. Veľmi rôzne. A veľmi odlišné od toho. Zdá sa mi, že zakaždým, keď nejaký hlupák sa snaží povedať niečo ako je to v knihe, to znie ako výška nuda. Ona je vždy "padajúci", ona je "writhing", on je "piercing" jej, a ona je vždy "explózia". Niečo ako to vždy znie ako prepis z zápas zápas.
  
  
  Tara bola iná, a nemám slov na to. Ona ma pocit, ako keby jej telo bolo vynájdené, a to sa zrodil prvý raz a iba pre mňa. Ona bola otvorená a nevinných, bola horúca, ako maslo a kľudný. Ona bola dievča, rovnako ako žena. To bola otázka a odpoveď. Ona bola Tara. A ona bola moja. Ona bola iná, príliš.
  
  
  Jej pozrel na nah. Tam boli slzy v očiach. Ona pobozkal ma na rameno. "Ďakujem vám. Ďakujeme, že ste.'
  
  
  Nechal ruku hrať cez červený oblak. Vy by ste si myslíte, že ste boli farme kohút ak si povedať nič, len navzájom pocity. Tak on len držať hubu a pobozkal ju znova.
  
  
  Boli sme tak blízko pri sebe, keď počuli sme klopať na dvere. Jej, dostal von z postele. Keby to bolo dievča, na noc, ona by prišli do keby sme nemali odpoveď. Ale potom znova, možno to nebolo dievča.
  
  
  Jej zabalené v uteráku okolo jej pása, zdvihol zbraň a šiel k dverám. Otvoril ju a crack.
  
  
  To bolo izbový servis. Na košík bol rozsiahly, vodičský systému, kompletný s šampanského v strieborné chladnejšie.
  
  
  Stál tam a díval sa na to, a sighing silne, zrazu veľmi hladný. "Ja by som chcel, aby to pre ňu," povedal jej čašník, " ale myslím si, že mám zlé číslo."
  
  
  Spýtal sa. "Pán Stewart?"
  
  
  "Áno. Jej Stewart.
  
  
  "Pán Garson kontrole pravopisu gnu Aspell objednaných to pre vás." Až do polnoci, povedal. Prekvapenie.'
  
  
  "V poriadku, — povedal som, keď čašník bol preč znova. Stanica správ, v hale je niekde v strede jeho vlastné.
  
  
  — Máte na mysli ako fazuľa v Krstiny koláč?"
  
  
  Vôbec netuším, čo mám na mysli, ale Gar mi povedal, že on odišiel správy, a to eda je všetko, čo nám zanechal, tak... " pozrela sa okolo stoličky, a pýtal som sa na niečo pozoruhodné. Kus papiera. To bolo so šampanským. Obálky, vnútri len vizitku s nápisom " všetko Najlepšie v písmenami. Gar tiež napísal niečo, čo mal byť kód.
  
  
  M-1 x4 + ?
  
  
  "Ako hrozné," povedal som. "To je nezmysel." Ona bola opäť bytia bol sondou do ego hlásenie: "Možno je to vzorec." Dal som kartu a Tara: "Hlas. Ste učenec v rodine."
  
  
  Tara sa vrátil ega ku mne a shrugged. — To nie je moje meno, ktoré som vedieť. M mínus 1, vynásobte 4 plus niečo." Ona potriasol hlavou. "Máte pravdu, je to nezmysel.
  
  
  Pozrel na mapu znova. Hej, počkajte, až. Rozumie jej.'Zrazu to všetko malo zmysel. "Viete, čo to znamená? Znamená to, že ste boli správne.
  
  
  Pozrela sa na mňa blankly. "Ako čo?"
  
  
  "O nich ústredne. Vzhľad. Jej otec jej ukázala karty znova. "To nie je M mínus 1. Toto je kapela M 1. Ml. Kód názov Lao Zeng. A Ml x 4 Ml je násobený 4. Existujú štyri MI to. Štyroch mužov, ktorí vyzerali ako Lao Tseng. Štyri pobočky. Plus otáznik. Plus Boh vie, ako mnoho ďalších.
  
  
  Zmätená, ona oprel späť v jej stoličku. "Sme svedkami historickej chvíle."
  
  
  "No, poď," povedal som. "Boli ste priamo pred."
  
  
  "Áno, — povedala. "Ale nikdy som ľutoval, je právo predtým."
  
  
  Musí to boli moje desiate cigariet. Tak to bolo príliš veľa. Som hodil môj cigariet zadok cez zábradlie balkóna a pozeral, potápať sa ako odvážny malý bombardér. "Žijeme s česť a padajú ako hnilé hrušky." Vietor mal zdvihol z temných harbor, a ukotvené rybárske lode boli hojdajúcimi sa nervózne sa vo vlnách, ako netrpezlivé deti, ktoré sa prebudil skôr ako ich rodičia a teraz sa teším na nový deň. Nemohol som spať. Čakal, kým Tara zaspal off, potom naleje sám pohárom šampanského a vyšiel na balkón. Tisíce hviezd a biely mesiac visel nad svetom čistá voda a pláže. Na chvíľu, chcela som zabudnúť, že iný svet, s egom a tvrdej línie a krvi-začervenanie. Tento svet vrážd a smrť, kde prvá strieľať, a potom klásť otázky.
  
  
  Ale mal som toľko otázok, na ktoré sa opýtať ih sám. A teraz odpovede nemohol byť odkladať až neskôr. Chen-li bola jedna z tých PBXs. Zabil senátorom. Teraz, niekto bol v pláne na záchranu Chen-li okolo väzenia dnes večer. Ale kto bol tento "niekto"? A keď bolo to "dnes"? Tento "hema-ak" by mohol byť dvanásť ľudí s granátmi, alebo jedna osoba s dobrým plánom. A dnes — najdlhšie slovo. Trvá to od súmraku do nasledujúceho rána. Tam bolo niečo iné. Lin Qing povedal, že som bola zameraná prostredníctvom "starý nepriateľ". Čo starý nepriateľ? Mal som tisíc nepriateľov. A ak on bol stále na ostrove, mohol len cez moju cestu. Nejako musel nájsť odpovede. A pred tým, " dnes v noci."
  
  
  Obrátil sa a pozrel sa dovnútra, na Tara spať tam. Mesiac bol odráža v skle deň; vyzeralo to tak, ako keby bola zavesená vo vzduchu na modrej štvrťroku, s mesiacom ako nočné svetlo. Jej oči opäť vzdialila. Tam bolo tiež niečo podobné. Stále som mala Tara sa starať o a chrániť. Ona bola agent a vedecký pracovník, ale hej, som potreboval moju ochranu. Ďalší dôvod, prečo som nemohol spať. To by nebolo možné, ak som nechcel mať plán, ako, kde začať, ak chcete sledovať všetky tieto "whys".
  
  
  On začal jeho vyhľadávanie pre ňu. V šuplíku jej stôl stoličky, našiel som to, čo som potreboval. Tieto gýčové letáky opustí pre turistov. "Zábava v Nassau". "Kde sa to všetko deje?"
  
  
  "Kde sa to všetko deje?", bola tam mapa ostrova. Vzal ju do rúk, aby sa bližšie pozrieť. Väzenia ju našiel. Dobrý. Ak bola odoslaná hotel uniknúť väzeň, kde by jej ego ju vziať? Jej hotel by dostať ju z ostrova. Tak by som ísť na pobreží. Malé lietadlo mohol použiť pláži ako dráhe. Alebo loď by ho využívajú. Súkromné lode, dovolenka a privilegované jachty. Som vysledovať jej z väzenia na šaty. Šaty boli veľmi drahé, tam bolo veľa ciest. Celý ostrov si ju vzal von.
  
  
  Keď som si pozrel znova, jej vzhľad zmenila. Slnko vyskočila spoza Zem linka, a obloha pokrytá Matku Zem so známym ružová deka. Rybári vyšiel von, v okolí ich domov, do Bay Sturt a zamieril na svoje lode ukotvené na mólo. Ženy otvorili svoje stánky na trhu s gay slamené klobúky a krikľavo tašky z mušlí. Keď som bol Jon Stewart, mohli by sme prejsť na tento trh a ísť vodné lyžovanie na more, a potom obed v meste s čerstvo ulovené morské basy. Ak bol Jon Stewart, on nebude vedieť, o Chen-li ' s blížiacou sa uniknúť práve teraz, a ak sa mu to urobil, bol by išli na políciu, aby tomu zabránil. "Ale Nick Carter pomôže Chen-li uniknúť.
  
  
  Vrah bol len kolieskom v celom vozidle, a ona by byť celé auto, ako miesto, kde sa masovo vyrábať ÚSTREDNE. A s trochou šťastia, Chen-li povedie ma tam. Ak len on mohol robiť ego utiecť. Každého, ale mne.
  
  
  Bolo šesť hodín ráno, a teraz som mal plán. Mohol spať teraz.
  
  
  
  
  Kapitola 6
  
  
  
  
  Pravidlo jedna: poznať svojho nepriateľa.
  
  
  Vypol Interfield Cesty, a zamieril na letisko. Môj starý nepriateľ, aspoň podľa Lin Jing, ma videl doraziť na letisko. Možno letiska mohol by mi dať viesť. Dobre, to bola divoká jazda, ale stojí za to vyskúšať.
  
  
  Pozrela sa na tvárach za pultom. Ciel. Informácie. Hertz áut. Rezerváciu. Nikto okolo nich odmietnutý mi niečo ktoré sa objavili v médiách správy. Išiel som k stánku a kúpil noviny. Ak chcete mať niečo, čo robiť, keď jej, myslím, že o tom, čo urobiť. Nen nemal nič o kasína v Grenada. Cudzincov. Ale nie je to tak nechcel by som byť divný. Pravdepodobne nechcete, aby vydesiť turistov. Alebo možno policajti jednoducho nevedeli o tom. Možno niekto iný prišiel skôr a vyčistené tento neporiadok. Niekto iný na to, obchod s drogami.
  
  
  Alebo niekto okolo ostatných . Zoznam mŕtvych skontrolovať to. Bangel zomrel v nemocnici. Nepozornosti s cigaretu. Ego moja matka, ktorá žila v Kensington, bol ego prežil. Nič, ale dobré veci, o mŕtvych. De mortuis nil rozhodnutia bonum. Pozrel som sa okolo oblasti, pretože moje noviny. Žiadne staré nepriateľov lurked v tieni.
  
  
  Bola tu jedna vec, ktorú by mohol robiť. Pekná anglický BOAC dievča skontrolovať zoznam cestujúcich je pre mňa na pondelok večer. V pondelok večer, prišli sme celého New Yorku na 7: 30 hod. Pan Am zľava pre Miami na sedem, a Britské lietadlo v Londýne prišiel na osem-nie, štvrť na osem. Bolo to trochu skoro. Londýn. Myslel som na to na chvíľu. Charles Okun bol nepriateľ v Londýne. Ale nie, oni sa dostal ego, keď sa zaútočila jeho laboratóriu. Osem! Vin V! To mohol byť on. Carlo, dodávka chlapec, povedal muž, ktorý platil hmú bol veľký Chinaman. Krídlo Tak bol päť-noha-vysoký agent KAHN so sídlom v Londýne. A je nepravdepodobné, že on zabudol, že sa niekedy stretol mňa. Dovoľte mi pripomenúť vám, že teraz mal tri prsty ruky.
  
  
  'Miláčik. Usmiala sa na dievča za pultom. "Môžete mi povedať, či Pán Krídlo bolo na tom let v pondelok okolo Londýna?"
  
  
  "Oh, prepáčte." Ona dokonca vyzeralo veľmi smutné. — Ale obávam sa, že nie som dovolil, aby vám tieto informácie."
  
  
  "Viem, že nemôžeš," povedal som.
  
  
  Pozrel sa jej priamo do očí. Pozrite číslo dva: sotva kontrolované, kypící vášeň.
  
  
  Ona mi dala informácie. Vin Vo bol naozaj na tento zoznam cestujúcich. Nebol sám, na tejto ceste. Ego kolegami traveler bol nazývaný Hung Lo.
  
  
  "V prípade, že ste premýšľal," dodala helpfully, " oni si rezervovať výlet späť do Londýna na desať hodín tento večer."
  
  
  On bol záujem.
  
  
  Ja som využila šancu a jej volal na Grenada Hotel. Pán Vin Po bola registrovaná. Môj gamble začal splácať. Ale na druhej strane, určité Visel Lo. Nemôžete jednoducho vyhrať celú dobu, a to buď.
  
  
  Vrátila som sa späť do hotela a zistil, Carlo, naše vzájomné priateľ. On by si uvedomil, Vina. Jej povedala, hmú, čo jej hotel vedel, a povedal hmú, koľko by som venovať sa jej na to. Prišli sme k dohode.
  
  
  Povedal som Tara, čo očakávať. Ona, že to bude zábavné.
  
  
  Pobozkal ju good-bye a vrátil sa k autu.
  
  
  Pravidlo dvoch: ísť do väzenia. Ísť otvorene do väzenia.
  
  
  Ale na ceste, zastavil sa na Fajky Mieru, anglickým výrobcom cigár v Nassau. Mali moje škaredé značky s gold náustok. On prikázal jej, aby poslať pár balíky do hotela a vzal niekoľko balíkov s ním na okamžité použitie.
  
  
  Šiel som do baru na Bay Street a mal sendvič a pivo. Potom ďalší. A ešte jeden. A bourbon zahriať. Keď odišiel, bol opitý a narazil. Mal som argument, s barman o účte. Pointa je, že mal pravdu, po všetkých. Vystúpil v búrlivý nálady, dostal späť do auta a odišiel. Vzal zlé obrátiť na jednosmerné ulice a honked na prichádzajúce autá. Som naozaj páčil zvuk tohto roh. Začal trúbiť, " To-je-doma-my-pokračovanie-the-battle."
  
  
  Tento policajt sa prejavilo na Parlamentu Sturt. Nemal som žiadne dokumenty so mnou. Bol veľmi milý. Ponúkol ma späť do môjho hotela. Odpustiť a zabudnúť. Chcel ju, aby sa vyspať.
  
  
  Jej ego udrel ho na brade. Tiež dobrý spôsob, ako sa dostať do väzenia.
  
  
  V Nassau väzenia nebolo tak zlé, ako zvyčajne. To bol nemotorný, dva-príbeh kamennej štruktúry, na západnej strane ostrova. Miestni ľudia to nazývajú "hotel", pretože to je to, čo to vyzerá. To má mnoho prírodných krás ponúknuť. Elegantne upravenými trávnikov a úzke záhrady. Klientelu tvoria hlavne ľudia, spanie mimo ich opilstvo na jednu noc, náhodné zlodeji a občas miestnych "trestné maniaci". Až do teraz, fretky závod nepokoje nemajú za následok násilné trestné činy. Teda, ľudia, ako Chen-li neboli považované za akýmkoľvek spôsobom, keď sa nastaviť ich bezpečnostný systém. Ale oni hmú najlepšie, čo mal. Stráž bola stojí v prednej časti ego kameru.
  
  
  Bol veľmi opitý. Povedali mi, mal nárok na jeden telefónny hovor. Povedal som im chcel som zavolať Svätého Petra. Hovorili, že som bol veľmi opitý.
  
  
  Berieme mi na poschodí. Na rozdiel od Chen-li, boli tam len dve ostatných väzňov. Dal mi v tej istej bunke s týchto dvoch chalanov.
  
  
  Odin bol spí okolo nich, zjavne opitý.
  
  
  Ostatné vyzeral ako muž, ktorú by nechcel byť v pasci v rovnakom bunky s. Bol to veľký človek s pevným stavať, a jazvy bodné rany, ktoré robil jeho modro-čierna tvár vyzerať ako patchwork quilt.
  
  
  Bol premýšľať o niečom, keď vstúpil.
  
  
  Chen-li je mobilný, bola na druhom konci. Tam, na konci chodby. Ak by zostal na ľavej strane, jej ego by nemal vidieť ju. Môj prvý pohľad na pobočke. On bol v pohode a v pokoji.
  
  
  On zapálil si cigaretu a podal pack na veľké spoluväzňa. On zdvihol jeden, skúmať ho, cítil zlato držiteľ, a držal ju na svetlo. "Tento druh hovno." A usmial sa.
  
  
  Ego meno bolo Wilson T. Šerif, a vlastnil bar s názvom Drevené Nikel, miestne prevádzkareň mimo mesta. Zrazu policajti swooped v a zistil pakety heroínu za bar. "To bolo vysadených, človek. Nie som tak hlúpa. On šíriť jeho rúk. Boli čisté. "Na druhej strane," povedal poškriabaný späť jeho hlavu, " ak jej tak inteligentný, potom prečo je tu?"
  
  
  Sú zatvorené ego bar a potom zabil ego. Podľa Ego, tam nebolo veľa problém s drogami v Nassau, tak policajti len predstieral, že bol bigwigger. Bolo to, ako keby sa naozaj dostal big boss. — Medzitým, niektoré inteligentný chlap sa smeje jeho zadok off."
  
  
  "Áno," povedal som. "Čo vzrušenie."
  
  
  Wilson T. Šerifa a jeho sa stali priateľmi. On mi povedal, že o jeho Jean a deti a žltý dom sa vybudoval sám pre seba. Spýtal som sa ho, či nemá nejaké vážne nepriateľov, a on sa zasmial. "Ježiš, áno. Ale my sa nepriateľov. Oni sú viac pravdepodobné, že rez, aby ste shreds ako vyzdobiť si týmto spôsobom. Voliť to, čo je pre mňa tak rozčúlený človek. Nikto okolo nich bude mať všetko, čo sa okolo nej."
  
  
  "A baru?"
  
  
  Zdvihol ruky a ramená. Ak niekto nepotrebuje to, že si ešte kúpiť. Je to buď mňa alebo vlády. V každom prípade, bude ešte musieť zaplatiť."
  
  
  "Ak robia to na nejaký iný účel." On už vedel, kto je "oni" boli.
  
  
  Jej niečo je známe, že v tomto väzení. Policajti na prízemí boli na dani do desať. Security guard Jung-lee bol len security guard poschodí. Ego meniť každých päť hodín. Ďalšie bezpečnostné stráž bude tu na štvrtina posledných šesť. Warden Bruckman, bude nahradený Jailer Crump.
  
  
  Bol spýtal niekoľko otázok o hmú o Chen-li. Naše spacie spoluväzňa mieša krátko v spánku. Potom sa otočil a začal chrápanie.
  
  
  Chen-li mal len jeden zákazník. Námorník, Wilson si myslel. Chudá chlap v tepláková súprava. Chen-li nazýva ego Johnny. Johnny prišiel každý deň. Naposledy, bolo to ráno. Mal tetovanie veľké červené motýľ na jeho rameno. Vy ste nemohli ujsť z kilometer.
  
  
  Jedna vec, jeho kompozícia v priebehu rokov. Položky, ktoré nemôžete nechať ujsť, v okruhu 1 km sú zvyčajne umiestnené tam z nejakého dôvodu.
  
  
  A seržant prišiel až ku mne. Bol už veľmi triezvy. Mal som veľa výčitiek svedomia. Spýtal sa jej, či by som jej zavolať Jean.
  
  
  Na šesť hodín, ako sa plánovalo, Tara prišli. Nedokázala pochopiť, ako som mohol byť tak hlúpy. Povedala im, že som bol dobrý človek, dobrý občan, dobrý manžel, a že som nikdy neurobil nič také divoké predtým. A ona by to nikdy znova. Neskôr mi povedala, že ona plakala skutočné slzy.
  
  
  Klesli poplatky výmenou za pokutu.
  
  
  Na desať minút, posledných šesť, steny telefón v mojom bloku zazvonil. Gardista Bruckman opustil miesto a šiel dole na chodbu, aby odpoveď hmú. "Áno. Vyzeral v mojom smere. "Áno. Pošlem jej ego dole okamžite.
  
  
  On sa obrátil späť na stonanie. "Hej," povedal do telefónu, " jej hotel sa chce opýtať vás.".. Ego Stahl jeho hlas je nízka a dôverné. Dúfal som, že vývrtka ego by nemal trvať príliš dlho, pretože by to mohlo narušiť môj plán.
  
  
  Pozrel sa na Wilson. T. Šerifa. Som naozaj rád, že. A on je pripravený zomrieť dnes. Je zabitý CANNA, pretože on bol svedok. Nemala dôveru v náš tichý digitálny fotoaparát spoločník. Bol príliš tichý. A trochu opitý. Ego vôňa by sa cítil v Paríži.
  
  
  Ale čo to sakra som starostlivosti? Najmenej, čo som mohol urobiť bolo chrániť Wilson. Sedel v jeho posteli. "Je to človek," povedal. "Môžete ísť domov."
  
  
  "Si nechám, príliš," povedal som. "Veľmi skoro.'
  
  
  — Ja by som sa stavil Stahl sa na to.
  
  
  - áno. Aby som bol úprimný. Šev jej doublet dotkol sa jej: "trúfam si dal všetko za to." Teraz, otvorte teraz.
  
  
  Ona bola uvedená ih hmú v paži. Vedel, že čipy priniesla z kasíne príde vhod.
  
  
  Keď Jailer Brookman prišiel pre mňa, Wilson bol už spí, a Brookman viedol ma na schodoch. "Všetky práva, Stuart. Musíte ísť sám. Nemôžem opustiť tento svet.
  
  
  "Ďakujem, Agent Brookman," povedal som.
  
  
  "V spodnej časti po schodoch, stačí otočiť doľava. Vaša žena čaká tu.
  
  
  Jej prikývol s úsmevom. "Naozaj," povedal som. "Ja naozaj chcem poďakovať. Boli ste taká dobrá ku mne. Držal jeho ruku. "Vysoká päť.'
  
  
  Držal jeho ruku.
  
  
  O päť sekúnd neskôr, to bolo pod plachtami.
  
  
  Jej trikrát dávku anestetikum je na každý token. Mužov bude okolo päť, na šiestej hodiny. To by malo byť dostatočne dlhé.
  
  
  Chen-li sa na mňa pozrel a prikývol ticho. Myslel si, že to všetko bolo súčasťou plánu.
  
  
  To bola štvrtina posledných šesť. Na schodoch, bola konfrontovaná podľa Warden Crump, Bruckman je výmena správcu. "Bruckman má správa pre teba," povedal som.
  
  
  'Oi? Zastavil sa, zmätená.
  
  
  Siahol za minútu a vytiahol zložený kus papiera. Jej pevne umiestnené to spolu s čipu v ego čaká strane.
  
  
  Jej ego ťahal jej spiace telo späť hore do väzenia bloku.
  
  
  Na prízemí, seržant kázal mi o nebezpečenstvách pitie.
  
  
  On povedal seržant, že on by bol dobrý chlapec inak. Cítili sme sa ospravedlňujeme sa za navzájom ruky.
  
  
  Úradník v čakárni počul seržant jeseň a prišli, aby videli, čo sa v danej veci. "To stačí sa prevrhla." Povedal som jej. "Len tak. Príďte a uvidíte." Ego schmatol ju za ruku, ako keby sa snaží zhone ju hore.
  
  
  Polícia spisovateľ spadol na vrchole seržant hlavné.
  
  
  Tara na mňa čakala na prepážke.
  
  
  "Som potriasol ruky všetkých policajných dôstojníkov, ktorí boli tak ku mne láskavý," povedal som.
  
  
  "Sme naozaj musí byť na našich stráže," povedala, ako sme odišli. — Myslím, že každý, kto tu spí, tak aj teraz.
  
  
  Začala hučanie Brahma je Marieli.
  
  
  
  
  Kapitola 7
  
  
  
  
  Tara a jej chcel mieste hovoriť. Našli sme miesto, nie ďaleko od väzenia. Skutočný falošný starožitné pad-tehly s plastovými a drevenými vinyl. Toto miesto sa nazýva "Het Schelmenhor", a ja som uvažoval, či to bol skutočný scoundrel.
  
  
  Nečakal som žiadne ťažkosti z väzenia. Všetky z nich bude spať prvých pár hodín. A, ako niekto raz povedal, spala až do polnoci je dôležité. Jej nepochyboval, že ih spánku by byť prerušená. Nepriateľov " prvé auto by tam nemalo byť až desať hodín, a keďže devs rezervovať vstupenky za desať hodinový výlet do Londýna, úniku mal uskutočniť skôr, než desať hodín.
  
  
  A uniknúť uskutočnilo. Jej, staral sa o to. Na druhej strane, polícia aj jej pomohol. Aspoň, že by ich udržiavali nažive. S trochou šťastia, no jeden bol zastrelený. Chen-li, to priatelia by pozrite sa na políciu a on dúfal, nie prebudiť spiace psy. Bola to dobrá vec, ktorú som urobil, že deň.
  
  
  Viedol Tara na stôl v rohu a nariadil bourbon. Ona objednať sherry. Moja lady zostal lady. "Akékoľvek slovo z Carlo?"
  
  
  Začala rummaging v jej kabelku. "Zavolal," povedala. "Zachránil ju." Ona prišla s hŕstka ohorky, grimaced, a ponoril znova. Naše bezcieľne vyhľadávanie led nás nikde. Potom sa začala metodicky vyprázdňovanie vaku, jeden predmet na čas. Kompaktný box. Cigarety. Peňaženka. Pozrela sa na mňa v zmätku. "Ak si urobiť ešte jeden komentár o to, Carter, budete v pohode."
  
  
  Pokračovala reid.
  
  
  Pokračoval som v mojom hľadaní vhodného komentár.
  
  
  Už ste počuli zvesť ešte? "Nie, samozrejme, že nie. Stolový začína podobať Waterloo Štvorcových. "Senátor Cranston." Pozrela sa hore. 'K dopravnej nehode. Aspoň, že toto je oficiálna aplikácia.
  
  
  — Si real informácie?"
  
  
  Ona prikývla. "Keď som jej volal, vo Washingtone ju informovať o našich zistení, som pochopil všetko. Skutočným dôvodom je, že lietadlo bolo poškodené.
  
  
  Jej, potriasol hlavou. Ďalší deň, ďalší smrti. A tak ďaleko, fretka doma Cannes mal všetky tromfy. "Chcela si správu od Carlo," jej manžel poprel správy v médiách. — Myslím si, že radšej sa poponáhľajte s vyhľadávania." Ona bola rummaging v kabelke... Ona prasklo jej prsty. "Som si istý, že to bolo."Carlo česanej celého Grenada, práve tak, ako vám povedal emus boli, a keď boli vynájdené vo Francúzsku, Carlo išli po nich. Na prímorské mansion, " povedal. Na konci Kaskáda Ceste. Potom obrátil sa vľavo alebo rovno. Dobre, aspoň si odmietnuť jesť
  
  
  Ona bola poskytnutá najviac bludný pohľad z posledných dní od Nah. "Tara!" Môj hlas je absurdly kruté. Našla papier. "Odbočte doľava," povedala.
  
  
  Snažil sa zapamätať si hotel brožúra. Mapa on by študoval na balkóne v prvom svetlo ráno. Podľa" Kde sa to všetko deje? " Kaskáda ceste bežal paralelne k Atlantickému Oceánu, povedať kilometer od mora. Podľa" Zábava v Nassau, "Cascade Cesta bola známa ako hlavná ulica milionárov." ... predstavovať niektoré z najviac extravagantné vily vo všetkých Bahamách." V každom prípade to bol dobrý úkryt pre Chen-li. A dobré miesto pre štart vašej uniknúť z ostrova. Niet pochýb o tom, že Po Vin čakal tam, Chen-li.
  
  
  "Mimochodom," povedala. "Je to stále tam."
  
  
  "Kto," povedal som, " kde inde?"
  
  
  "Vin, je stále na Rozširovanie Cestnej premávky. Aspoň, je vysoká pravdepodobnosť, že je tam. Carlo povedal, že Ego boli odstránené zo registrácia na Grenada. Vzal som svoju batožinu. Vyzeralo to ako bol chystá usadiť sa tam.
  
  
  Tam by to malo byť. Našťastie, Carlo pozeral Krídlo. Ale šanca, že by to oplatí bol štíhly. Carlo mohol podplatiť. Práve šťastie je pre mňa nervózny. To mi pripomína, ako veľa z nášho života a osudmi je skryté v lone rozmary ironický bohov. "Napi sa," povedal som. "Budeme musieť ísť do práce."
  
  
  "Cascade Ceste?" Pozrela netrpezlivý.
  
  
  "Čiastočne," povedal som.
  
  
  — Čo myslíš tým 'čiastočne'?"
  
  
  — Teda, ja som e-časti, ktorá sa zaoberá ísť na Rozširovanie Cestnej premávky. Ste v druhej časti okruhu späť do hotela.
  
  
  Ona twisted jej tvár. "Vždy dostanete všetky zábavné veci." Aký je dlh?
  
  
  Mám tušenie. — Chcem, aby si sa zbaliť a ísť okolo hotela.
  
  
  Napísala som jej adresu a pridala správu, že by sa poskytla jej prístup. Abe rukou to na nej. "Budeme stretávať sa tam znova."
  
  
  Ona vyhnúť môj pohľad. "A ak.".. a ak by ste neprišli?
  
  
  Jej ignoruje jej úmysly. "Ak nie som tu až do polnoci, kontaktujte Hawk a uistite sa, že môžete dostať odtiaľto, ako rýchlo, ako je to možné."
  
  
  Pozrela sa na mňa opäť to smiešne, zamyslený pohľad. Rozmýšľala o tom, čo by sa stalo, keby nikdy sme sa opäť stretli.
  
  
  "Idem," povedal som. "Nebojte sa. "Jej, odchádzam.'
  
  
  Ona bola pobozkal ee, ale moje myšlienky boli inde.
  
  
  
  
  Kapitola 8
  
  
  
  
  Mnoho ľudí hovorí, že šťastie nie je o peniazoch, ale začínam tušiť, že oni by mohlo byť zle. Dom, v Cascade Cesty vyzeral strašne šťastný. Moderné hrad celého ružový kameň s sklenenej steny s výhľadom na more. Dosiahnete to po dlhú U-tvarované príjazdová cesta. A súdiac podľa toho, čo bolo v garáži, len sa tam dostal s Bentley alebo Aston Martin alebo Lamborghini. Keď ste už tu, môžete si vybrať z niekoľkých pekných vecí. Tam boli stajne, tenisové kurty, a malý prístav, kde pätnásť-metrov dlhá jachta bola zobrazená. A ak by ste boli unavení a to všetko, mohli by ste si len pozrieť okolo seba. Len miesto bolo slávnostné rush prírody. Vedľa príjazdovej cesty, starobylé figovník vytvoril rad prírodných brány. Ego je hrubé vetvy sklonil až k zemi, aby sa korene ako nové stromy. Boli tam aj iné stromy s scarlet listy, ako aj v celom hoteli a bol to spleť vôní a kvety. Bolo to ako s garden party a len príjemné kvety.
  
  
  Schoval som aute, v blízkosti hlavnej cesty a pokračoval v chôdzi. Ona by boli prešli cez dom, ale to nevadí. Mali zabezpečenia tam. Ale teraz je to preč.
  
  
  S jedným vyhodiť, to zlomilo niečo v emu krku. Jej ego, vzal zbraň s ním. Ako suvenír. Nikdy neviete, kedy budete potrebovať zbraň. To sa nachádza asi tridsať metrov od domu, v úhľadne upravené plochy. Mal som výhľad na dláždená terasa. Tam bol bar s jedlom a nápojmi. Terasa bola čaká na hostí. Čakal som na ňu príliš.
  
  
  Odišli z domu. Vin so starším človekom a ego manželka. Na Vin nezmenilo. Bol jedným z vysokých, plešatý muži okolo nich, veľkosť skrinky, ktorých tváre neodrážala čas alebo emócie. Môžete tiež vybojovať ego okolo žltá mydlo. Mal na sebe, čo Carlo s názvom "podivné sivý oblek-jednotné všetkých Maoists." Súdiac podľa oblečenia, manžel a manželka boli v angličtine. Strieborno-biele vlasy, veľmi chuti v luxusnom spôsobom. Možno jeden z týchto fantázie hlavičky dopravcov. Vojvoda a Vojvodkyňa z Atwaters-Kent. Gróf a Grófka Massa-na-úspech.
  
  
  Muž, nalial niektoré nápoje a žena prešli jedlo viac. Všetko bolo rovnako príjemné. Nie je typická predohra k krv a hrdinstvo.
  
  
  MG prišli. Blondínka, devätnásť rokov staré, suché, krásne. dostal von s náklad krabíc celého odevných predajní. Ona pobozkala muža a ženu, vošiel do domu, a vrátil sa o niekoľko okamihov neskôr s večerné šaty slung cez jej rameno. Ona pritisla svoje ego jej telo a pirouetted s úsmevom. Všetci, vrátane Po Vin, usmial sa na reumatizmus.
  
  
  Začal som si myslíte, že by som urobil chybu. Tento šťastný scény Britskej vyššej triedy môže byť aj presne to, čo by sa zdalo: šťastný scény Britskej vyššej triedy. Ako pre sentry, mnohých bohatých sporáky prenájom ochranné kryty na ochranu ich majetku. To môže veľmi dobre stať, že Vin ma viedol do slepej uličky, viem, že on ma viedol celú cestu, a tajne sa smial do päsťou. Ak to bolo v prípade, že by boli značne zničené všetko.
  
  
  Ale toto nie je ten prípad.
  
  
  O niekoľko minút neskôr, sluha vyšiel. Mal veľké pole cigariet s ním. Na butler vyzeral ako Chinaman. Dievča sa chystá vrátiť do domu, a butler, obrátil sa k nej, a preto sa mi. Pozrel sa cez puška rozsahu. Na butler mal malé bradavice v strede jeho čelo. Odbor číslo tri.
  
  
  On tiež mal zbraň v balení cigariet. V okamihu, keď on priniesol to, Po Vin tiež zapálil si cigaretu a ukázal na tiene vonku na nádvorí.
  
  
  Troch banditov prišiel cez podrastom. Všetci boli Easterners. Vedel som, že jeden okolo nich. V šikovnom muž v bielom tričko, džínsy, a opotrebované bordel.
  
  
  Podľa partizán. A Kambodže terorizmu.
  
  
  Po prvé, bojoval proti vláde Princ Sihanouk, a potom, keď, že kráľovská vláda padla, on sprisahal sa proti Lon Nol režimu. Ak súhlasíte Kambodžskej politike, čo to je, môžete volať ego vlasteneckej fanatik. Ale ego je tu prítomné vyrobené ego Komunistickej sympathizer. V dice Ázijských politike, je ťažké povedať, kto je to, čo bez crystal ball.
  
  
  Ďalšie dve boli pre mňa niečo nové. Ale oni zrejme mali impozantný registra trestov. Nosili tráve-farebné khaki nohavice a menčester doublets. Ak ste videli ih, ako je tento, pravdepodobne ste prijali ih pre záhradkárov. Sú skrútené ich majiteľov, ako trhal kvety a tlačil ih do domu. Dievča kričal niekoľko krát, ale butler mal pravdepodobne už umlčal ostatných zamestnancov, ako nikto vyšiel, aby videli, čo sa deje.
  
  
  Väzni boli odoslané na štvrtom poschodí. Dievča bolo vzaté do oddelenej miestnosti. Som sledoval scénu, cez hrubé sklá okien, až na jednu z týchto zbojníkov, v záchvate opatrnosťou, vytiahol záclony a schoval scény zo mňa.
  
  
  On rýchlo šiel cez dôvody kruhu stromov, v blízkosti nádvorie. Sergej bol už sústruženie, bledo modrá. On sa pozrel na svoje hodinky. To bola polovica posledných šesť. Ohňostroj mohli by explodovať v každom okamihu.
  
  
  Sa vrátil na terasu, teraz pánmi situácie a dom. Krídlo naleje sám piť a zdvihol hrnček na syrový sendvič. Absolvoval piť jedným dúškom. "My by lepšie ísť cez body."
  
  
  Všetci hrať túto hru okolo stoličky. Je hrubá pán začal všeobecný prehľad, niečo ako: Ica eno, šťastie tao.
  
  
  Bez najmenšieho titulky na obrazovke. Pekne. Ey bol frontman show, a nen mal mať veľa "Oo zurab tao"v ňom.
  
  
  Bez toho aby si uvedomil to, Krídlo prišiel na moju záchranu.
  
  
  "Iba v angličtine, Kwan. Angličtina. Medzi sami, sme hovoriť štyri rôzne dialekty. Tak poďme hovoriť v angličtine, ako sme sa pôvodne dohodli." Obrátil sa na Ming Tong. — Žiadne problémy s loďou?"
  
  
  Van zatriasol hlavou . "Ako sa máte. Johnny kontrolovať všetko. On je už na palube.
  
  
  Johnny. Námorník. S vytetované motýľ na jej rameno. Ten, kto navštívil Chen-li vo väzení. On bol teraz v velením Vojvodu na jachte.
  
  
  Krídlo sa usmial a obrátil sa k skupine. "Pochopíte, že Johnny bude veľmi zlý kapitán. Neďaleko odtiaľto sa jachta bude mať nehodu. Budete tajne uložené ponorka a vaše chyby. "že si byť pochovaný na dno mora."
  
  
  Mala som pocit, že tieto "chyby" boli ľudia na poschodí v dome. Nie je to tak nechcel by som byť ťažké rozlúštiť ih plánu. Podmorské záchranné bol dobrý a šikovný trik. Ale falzifikáty havárie bol čistý génius. Je to starý trik skryť jeden zločin spáchajú ďalší. Mohli by sa predstavila ako nepodarilo únos lietadla s orgánmi Angličanov na palube ako tichý svedkov. Niekoľko mastné stopy Chen-li prítomnosť na palube boli dostatočne naznačujú, že mal utopil v mori. Nebudete byť schopný vyhľadávať celý oceán nájsť telo. Obával sa, že Johnny, kapitán," by ísť sova jácht po všetkom. Že by bolo dobré vytiahnuť. Ego tetovanie pripútaný ego Chen-li, pretože ona by mohla byť videný v Paríži. Napadlo ju, že ak už hit Johnny. On sa rozhodol, že Johnny je matka by sa mali starať o to.
  
  
  Mal som niekoľko týka sám. Napríklad: ako odzbrojiť ponorka? Ako by som mohol uložiť starší pár a dievča?
  
  
  "Ako pre dievča..." bol To tretí muž, ktorý otvoril svoje ústa. Pozrel najlepších v okolí, a on mal celý set z nehrdzavejúcej ocele zuby. Keď sa usmial, vyzeral ako mechanické žralok. Teraz sa smial sa. — Myslím, — povedal s vášnivý, bystrý pohľad," prečo by sme ju zabiť, teraz?" By sme sa všetci mohli tešiť hej, možno na mori. Ego je smiech obrátil na horúčkovité giggle. Ego plán je všeobecne akceptovaný. Wang a Kwam tiež usmial.
  
  
  Viac blahosklonne smiať bol vynájdený. "Všetko v poriadku," povedal. Potom baviť. Obrátil sa na butler. — Viete, čo robiť ešte?"
  
  
  Na butler zdalo take vývrtka ako urážku. Samozrejme, vedel, čo robiť. "Zabiť niekoľko ľudí a potom palube." Zdalo sa, že takmer hanbiť za tieto malé pracovné miesta. Ale on mal svoje vlastné dôvody na to. Bradavice na čele uviedol, že on bol mladý. Zdedil Lao Zeng je hrozný schopnosti a arogancia, ktoré sprevádzali ih. Bolo zrejmé, že hmú nepáčilo podriadenosti. Vin, Po študoval pobočky tvár. — Nebojte sa, Hyun Lo. Vaše príde čas.'
  
  
  Oh, môj Bože. Keby to bolo komické knihy, by som Sergej na oheň práve teraz.
  
  
  Podľa tohto scenára.
  
  
  Na butler meno bolo Hong Lo. Visel Lo prišiel, v Londýne s Krídlo. Lo je lístok bol rezervovať späť do Londýna s Krídlo. Desať hodín dnes. Ale Visel Lo očakáva, že dostať na loď. Tak Chen-li, ego z doppelganger, bude na rovine. Pekný doppelganger.
  
  
  Iste, letisko je plné policajtov. Ale on bude mať k dispozícii všetky relevantné identity certifikáty a Britský pas, všetko v poriadku, ako aj dôkaz o tom, že má práve dorazil v Londýne. Nepochybne sa nájdu ľudia, na letisku, ktorí budú prisahať, že ich videl, ego tam niekoľko nocí skôr. Mohla som zabudol na sledovanie tejto ponorky. Ja by som sa starať o sledovanie lietadlo neskôr.
  
  
  Je čas na starosti niečo iné.
  
  
  Komisia pokračovala v jeho kontrolu tam, na terase. Jej skĺzol ticho po dome. Dvere boli zamknuté. A windows zdalo, že sa tam len tak pre zábavu. Pevné, bezproblémové oblúky - ako oblúky z katedrála - sú vyrobené z hustej, nerozbitné sklo, potom zapečatí a nastaviť do kameňov. Čerstvý vzduch, preto bolo otázkou pre klimatizácia vzoriek. Iba na štvrtom poschodí boli windows reálne. Veľké okná, ktoré môžu byť presunuté horizontálne. Ten okolo nich bol otvorený. To bolo, ako sa hovorí, web kôň staviť. Kamene, okolo ktorého sa postavili tento palác neboli malé, vôbec. Boli veľké, ploché kamene nepravidelného tvaru, umiestnené spoločne v nepravidelných intervaloch. Opierka body boli niekedy nachádza vo vzdialenosti jeden a pol metrov od seba. Každopádne, jeho práve začal lezenie nahor. Keď som mal asi tridsať nohy hore, vedel som, že som nebol Tarzan. Tridsať stôp nie je dobré postavenie, aby vedeli, že nie ste Tarzan. Je to ešte horšie, aby si uvedomili, že ste prilepené v jednoduchých stonať okolo rock, bez ďalších oporu v okolí. A to je, keď je noha bola som na vyrovnávanie jej na mizine, takže ju visiace na mojej ľavej ruke, ktorý bol teraz uviazol vo výklenku nad mojou hlavou. To je všetko, čo držal ma tam. Pádu by sa ma zabiť hneď, ale že nebolo miesto. Toto bude stáť životy dievča a starší pár.
  
  
  S úsilie, on zovrel jeho ťažký uchopenie jednou rukou a dôkladne preskúmať štíte dvere dobre. Nič, čo by mi mohol pomôcť. Č footholds, žiadne triky, na ruky. Len rock. S rýchly pohyb, vzal stiletto v pravej ruke a snažil vybojovať ďalší oporný bod, vodičský ego priamo cez kamenné črepy. Jeho by to urobili za šesť mesiacov, ale mojej ľavej ruke držal bolí a jej nemohol trvať ďalších šesť minút. To sa jej zamyslite sa znova o nebezpečenstvo možného pádu. Všetky úvahy, rozbité hlavy bola rovná trest smrti.
  
  
  Snažil znova, s otvorenými dverami a nad jeho hlavou, aby zistili, či tam bol kus mierne zvetrané cementu medzi nimi. To bol daný silný push, a to rozpadol do jedného veľkého kusa. Teraz som mal priestor na mojej pravej ruke, napríklad, na rovnakom riadku ako mojej ľavej strane. Položil nôž medzi jeho zuby, zovrel rukoväť, a vytiahol seba, pomaly, lapal po dychu.
  
  
  Dal som to na každého kmeňa, kde je moja ruka bola. Odtiaľ, všetko dopadne dobre. Ja som mal prirodzený prázdnin, rámu okna. S konečné, stonanie úsilie, on sa tam dostal.
  
  
  Okno letel otvorené.
  
  
  Jej deje vo vnútri.
  
  
  Ocitol som sa v akejsi hosťovské izby. A ak je izba pre hostí, najlepšia vec, ktorú môžete požiadať o (iné ako bohatstvo), je navštíviť bohaté. Veľké teak podlaha bola pokrytá orientálne koberce. Nie tie, ktoré môžete kúpiť v miestnych obchodoch, ale témy dostanete celej Perzie. Pick-up servis. Posteľ bola umiestnená na druhu platformu a posedenie s desať štvorcových metrov kožušiny. Kameň je fotografia bola podpísaná Pán Van Gogha.
  
  
  Nemohla som sa hýbať na päť minút. Moje ruky boli tras z posledných kmeň. Ospravedlňujeme. Som tiež pochopiť, že hrdinovia by nikdy unavený. Ale to sa stane len v predstavách spisovatelia oddeľovať od reality. Myslím, neverte všetkému čo čítate.
  
  
  On chytil dych znova a nastaviť do práce.
  
  
  Jej priateľka ju našiel prvý. Bola viazaná na posteľ. Ona bola tak pripojená, že nemohol som si pomôcť, myslieť si, že by sa pobaviť s ňou, než sa plavil. Zblízka, ona bola stále krásna a jemne krásne. Bolo to ako pohľad na mydlo komerčné. Veľmi nezaujímavý. Jej telo bolo niečo iné. Povedzme, že to bolo zaujímavé. Jej biele šaty bol čiastočne rozopnutú, odhaľujúce ešte belšie telo. Pozrela sa na mňa so širokým oči. Snažila sa kričať, ale hej, oni gagged jej. Takže okrem" Mmmm, mmmm, " ona nemohla povedať nič.
  
  
  Jej povedala, hej na hubu, a že som bol jej priateľ. Ona sa upokojila málo, a ja som vytiahol zástrčku okolo pätice. Ležala na posteli s jej ruky a nohy rozložené. Začala sa uvoľniť laná okolo jej nôh. Začala sob. Ey jej povedal, že nah nemal čas na to práve teraz. Popísal som jej, aby hej, naše šance na prežitie v tento deň, a spýtal sa jej, či by som, aby mi pomohol zlepšiť šance. Povedala mi, že bol pripravený. On jej viazaná znova a gagged jej.
  
  
  Počul som ich vrátiť. Je to pocit, ako by boli na druhom poschodí. Hlasy boli nahlas. Tam bol výbuch smiechu, a niekto povedal, "Poď..." a niekto povedal, "Áno..." a potom tam bol shaggy na schodoch. Šance boli fifty-fifty. Jednu šancu na to, že je to Hyun Tem prišiel zabiť Vojvoda a vojvodkyňa. Ďalší si myslia, že je to on, kto príde na návštevu krásnej panenskej.
  
  
  Možno Vin len chcel, aby sa vyšťať.
  
  
  Buď ako buď, mal som na výber. To by mohlo byť len na jednom mieste v čase.
  
  
  On prikrčil späť do dievčaťa izby a postavil sa vedľa dverí.
  
  
  Dvere sa otvorili.
  
  
  Dievča po poţití.
  
  
  Na godforsaken hajzel dostal tak uniesť, že on rozbalené jeho lietať skôr, ako on, aj zavrel dvere za ním... ja dove v po ňom a schmatol ego tým hrdlo. On clutched v náručí, ale obrátil som sa jej okolo moje ego a pripnúť ju späť do stonať. A on ma udrel.
  
  
  On kričal. Krv začala tiecť. Oni sa smiali na prízemí. Tieto sadists myslel, že to bolo dievča, ktoré kričal.
  
  
  Vin snažil na jeseň, ale jej ego vybral jej zálohovať. Myslím, že to bolo ego, že ma hnevá. On napadol ma sila, ktorá nevedela, existovali v nen. Tiež, s nôž, ktorý som nečakal. Bol zameraný na moje skladacie dolár a trafil ma do ramena... On zamerané na mňa znovu, ale tentoraz nebol pripravený. Ona bola popadla ego nôž ruku a uplatňovať základy judo. Lietal vzduchom v nádhernej kotrmelec a pristál na tvár-najprv v spálni na poschodí. Po tom, on sa nepohol znova. Jej ego, svoje telo, kopol ju. To, že bastard pristál otvorene na jeho vlastný nôž. Tento čas som si myslel, že je otvorená môžete pridať maximálne jeden dolár. On ťahal jej telo pod posteľ. Potom sa pustil ju.
  
  
  "Aké je vaše meno?'Ona sa len pozeral blankly...
  
  
  Jej bol neústupný. "Vaše meno? Aké je vaše meno?Dievča bola v šoku. Zrazilo ee. Potom začala plakať a nechať spadnúť na vrchole mňa. Ona by mi sobbing. Pobozkal ju raz, na temeno hlavy. "Počúvaj, môj milý," povedal som. "Budeme hovoriť neskôr. Teraz budete musieť dostať von z tu. Musím ísť nájsť inú loď. Ona prikývla a snažila vytiahnuť seba opäť spolu.
  
  
  "Je tam rebrík na chrbte?"
  
  
  Ee cieľ rose a spadol.
  
  
  "Dobrú. Potom choďte do toho.'
  
  
  Otvoril dvere za ňou. Tam bolo viac hlasov, pod teraz. Chen-li a ega s ním prišli. Chen-li opísal spanie väzenia. Povedal to ako vtip. Stále myslel, že to bola súčasť plánu. Ego príbeh hit každý ako bomba. Bolo mŕtve ticho.
  
  
  "Bolo to Carter," Poe Vin povedal.
  
  
  Dievča a ja som šiel von na pristátie podľa späť po schodoch. "Ponáhľaj sa," šepkala som. Začala dole po schodoch.
  
  
  Jej, obrátil sa do haly.
  
  
  "Nemôžeme nechať Carter zničiť naše plány." "Presne," povedal Van. "Sme nedávajú kurva."
  
  
  Bol takmer v starších manželov miestnosti.
  
  
  Dievča bolo späť. "Ak by som mal ísť?'
  
  
  "Kristus Boží," povedal som. "Je to vaša vlastná záhrada. Viete, kde skryť, nemyslíte?
  
  
  Pozrela sa na mňa blankly a po poţití. Ona bola ešte v stave šoku.
  
  
  "Chen-li," Krídlo objednať, " zmeniť teraz. Budeme musieť vyzerať normálne na letisku.
  
  
  Dievča len tam sedel. Ee schmatol jej do pleca. Kde ste vždy skryť, keď ste sa hrali na schovávačku?
  
  
  "V stajni," povedala. "Pod slamou."
  
  
  Visel začal po schodoch.
  
  
  "Tak choď," šepkala som. "Ponáhľaj sa." Bežala preč.
  
  
  On sa dostal na pravej miestnosti, len o sekundu a pol pred ego. Elegantný pár sedeli na poschodí s ich úst gagged a ich chrbtom k sebe. On sa prikrčil za oponou a vytiahol svoju zbraň hneď, ako Visel Lo otvorila dvere. Ona bola strieľal dvakrát predtým, on si uvedomil, čo sa deje. Keď sa mu to uvedomil, bol už mŕtvy.
  
  
  Dve z nich stanoviť.
  
  
  Ego mŕtvola dať ho do steny, skrine a nariadil pár objaví mŕtvy. Nemal pochopiť naše slová. "Mŕtvy," to opakovať, tlačenie ih. Moje rameno bolo zafarbené reálne krvi, a on bežal jeho odovzdať to, aby sa krv na ih.
  
  
  "V poriadku, sme na odchode," Krídlo povedal z schodisko. "A myslím, že by ste sa mali dostať na loď, akonáhle je to možné."
  
  
  Tam bol bzučanie niekoľko hlasov. Jej netušila, koľko ih bola zapojená. A koľko ľudí bolo s Chen-li. Ale čo oni boli v nás, sú väčšinou hrá druhé husle. Ming Tong prevzal velenie.
  
  
  "Vezmite Hong Luo a presuňte že sex diabol z toho sliepky."
  
  
  Smial sa. Našiel som staromódny vtip funny. Priznám sa, že to nebolo tak zábavné, ale to bolo stále veľmi blízko.
  
  
  On sa vrátil do svojho starého úkrytu Za oponou. Starší pár vyzeral presvedčivo mŕtvych. Túto skutočnosť mi dal, možno tri minúty.
  
  
  Zvuky rozruch a rôzne exclamations by byť počuť na chodbe. Oni otvorili dvere dievča na izbe. Nie, pre nás, sexuálny diabol, pre nás je kuracie mäso. "Lemur, lemurs," Kwan povedal. — To, čo sa im stalo?"
  
  
  Tam bola krátka diskusia. Potom spadol tichý a dvere z miestnosti bol v otvorenej trhliny. To bol Wang a tri ego spoločníci. Oni sa pozeral gloomily na "mŕtvy pár" si rozprávali a vzrušene. Odin okolo nich išiel pri hľadaní Hong Luo. Boli tam traja muži opustili, ale neboli ozbrojení.
  
  
  Okolo nich, Odin otvoril dvere do steny skrinky.
  
  
  Ah, " povedal. Zvyšok z nás vstúpili mu pomôcť. Každý ohnuté dole pozrieť sa na mŕtvolu. Wang zhrnuté to stručne. "Vražda," povedal.
  
  
  Tento moment môže sa to nestane znova. V každom prípade, mal konať teraz. Moje rameno bolo ešte krvácanie v pozadí záclony, a oni čoskoro drew závery mieste. Ja som si predstavovala, aké by to bolo takto: chcel by som ísť von a strieľať, bang, bang, bang, a strieľať všetky tri z nich, zatiaľ čo oni boli stále stojí na stenu skrine.
  
  
  Išla strieľať.
  
  
  Mojou myšlienkou bolo zle.
  
  
  Ona bol zostrelený jeden okolo nich, ale Wang a ostatné skočil z cesty. Obaja sa vrhol na mňa z opačných koncoch. Zaútočili súčasne a rozdeliť prácu. Prvý úder bol úder na mojom zápästí, a Wilhelmina vyskočil okolo môjho ramena. Van Nížina naklonil ako plnenie bull a headbutted mi do rebier. Jeho telo sa zdvojnásobil, v priebehu neznesiteľnú bolesť, vypustenia vzduchu ako defektu pneumatiky. To zrazil ma trochu, ale na ceste k nej podlahy, som sa vrhol na Van je členky. On spadol a pristál s thud. Jeden blázon minúty, myslel som, že to zvládnem. Vzal stiletto v ruke, ale to bolo všetko zbytočné. Ostatné nebol spanie. Tento čas, nemal cieľ na mojom zápästí, ale zameral sa na zdroj všetkých moje veľké právomoci. Desať-libra klub pristál na svoje lebky s vŕzganie.
  
  
  Keď prišiel, on ležal na podlahe, čo vyzeralo ako knižnica. Na sekundu som si myslel, bol som v verejnú čitáreň. Miestnosti nebolo veľké. Môj cieľ bol ako prezretého melón, a otvára moje oči, bol ako zdvíhanie závažia. Napriek tomu, snaha sa vyplatila. Teraz vedel, že jedna vec je to nebol známy pred: teraz vedel, ako veľmi ih tam bol. Pretože všetky desať zrejme ich mal v tejto miestnosti so mnou.
  
  
  Moja zbraň bola preč, a tak bol môj stiletto. Moje rameno nebol preč, ale on chcel, aby to bolo preč. Cítil som, ako niekto bol neustále hryzenie moje rameno.
  
  
  Ak ste niekedy niečo špeciálne operácie vo vojne, je možné, že bol v tejto polohe. Alebo ak ste boli niekedy dieťa v oblasti, kde ide o " náš "gang" verzus "ih'. A" priateľov " boli vylisované v slepá ulička. Karty sú proti vám, a jazdectvo nebude ustúpiť. Je to proti zvyšku sveta, a nemáte šancu. Ak máte niečo "zvláštne". Hemingway použil slovo cajones, čo znamená "gule" v španielčine; tiež známy ako macho. Alebo, ako som povedať, že v holandčine, ušľachtilá deien. Nemám úplne pochopiť, prečo vyvinuté semenníky, ktoré sa stali symbolom všetkého, statočný a čestný, ale potom zase, nie je to okolo tých, ktorí otázka také klišé. Pevne verím, že v takýchto výrazov ako" prácu na čas robí vás pripravený "a"osoba, ktorá stojí rovnako ako ego vajce". Tak som si ih tri.
  
  
  Môj osobný poklad.
  
  
  Samozrejme, mali by ste vedieť, že ja som nebol narodili tri vajcia. Tretí bol dar od AX. Na dell sám, aj toto je lopta v tvare granát. Smrtiaca plynová bomba. Tlačený návod na to prečítať: (1. Vytiahnite kolík. 2. Drop bomby. 3. Bežať tak ďaleko, ako môžete.) a "Zoznam možných parkovacích miest", ktoré je AX slangu na to, kde sa môžete schovať skryté zbrane. V +3 veta ("použiť flexibilné prídavok z-5 a miesto granát na vaše častí tela") obsahovala niektoré podtext.
  
  
  Čo som nevedel, že potom, a teraz viem, bolo to, že "Medzi svoje vlastné časti" tam bolo najbezpečnejšie útočisko vo svete. Nikto by si myslel, hľadať tam granát. A táto skutočnosť sa mi zachránil život viac ako raz. Ale je tu jeden problém s týmto granát: ako sa dostať ee okolo útulku.
  
  
  Môžete hlasovať v prednej časti vášho streľby komando. Dvanásť zbrane sú zamerané na zásobníka dolár. Vám ponúka zaviazanými očami, a poviete "nie". Ponúkajú vám cigaretu a poviete, že nie. Pýtajú sa, či máte poslednú žiadosť, a poviete: "Áno, pane." Jej hotel by rád, aby sa sám pohodlné pre posledný čas.
  
  
  To je problém, s granát.
  
  
  "Ja si myslím, že je hore. Kwan hovoril. Van mal prísť, aby ste zistili, či to bolo v prípade... som nemohol predstierať, že je mŕtvy navždy.
  
  
  "Nick Carter,"povedal.
  
  
  Pomaly vytiahol seba a cítil, že jeho hlavu. "Som náhodou v oblasti, a myslel som, že by som sa zastaviť a drop."
  
  
  Usmial sa. "Kiež by sme známe ste prišli."
  
  
  "Ja viem," povedal som. — Mali by ste si urobiť tortu."
  
  
  S gesto, adresoval list iné. "Hej, poďte tu. Chcem si splniť slávny majster vrah, Nick Carter, jeden posledný čas." Z toho, ako on povedal, že to bola očakával kolo aplauz, a možno aj niekoľko.
  
  
  Namiesto toho dostal nemilosrdnom série sneers.
  
  
  "Teraz..." povedal Van. — Tam je iný problém. Kto bude mať tú česť zabíjanie naše Killmaster? To bol rétorické vývrtka, samozrejme, Van hotel, aby si ľudia pomáhajú hmú koruny.
  
  
  "Na mňa. Kwan zrazu vytiahol svoju zbraň: "som bol po objednávok dosť dlho. Potrebujem to česť pre propagáciu." Wang aj drew jeho zbraň a urobil ego Kwan. Povedal. "Viac hoden ho."
  
  
  Bol som zvedavý, kto bol viac hodný okolo nich. Bol som naozaj začína zaujímať.
  
  
  Dvaja muži stáli pri pohľade na seba, dve zbrane, ukázal na seba srdciach.
  
  
  Okruh mužov sa o krok späť od nich, ako keby boli vykonanie quadrille bez hudby. Tento krok zvýši napätie, vyvoláva dvoch hrdinov s zbrane pre boj. Teraz je to na hrdosť. Ak niekto okolo nich ustúpil, stratí tvár. Alebo čokoľvek iné.
  
  
  — Som, aby ste k poklesu svoje zbrane. Bolo to zbytočné hra, a Vahn vedel to.
  
  
  — A ja vám hovorím, že nemám prijímať objednávky už.
  
  
  Myslím, že Kwan vystrelil prvý. Dva blesky sa stalo v zlomku sekundy, a on bol už v polovici celej miestnosti. Duel dal každému rozptýlenie potrebovali. Posadil sa na zem, vzal granát v ruke a začal plaziť centimeter po centimetri smerom k dverám. Na prvý výstrel, pustil ju, koná v jeho dych, a bežal na výstupe. Plyn vytvoril smrtiacou dymu obrazovke. Oni zalapal po dychu a spadol, snaží sa dosiahnuť ma. Jeden išiel cez nah, ale jej ego kopol do života, a to ohnuté. Vzal veľký skok a prinútil vyskočiť. Bolo to ťažké antický dub dvere s ozdobným zadajte dekoratívne zámok. Dvere klikol reassuringly a s istotou. Ona nebude môcť odolať tlakom osem banditov navždy. Ale potom znova, nemali veľa času. Plyn by sa zrazil ih z jeho nohy v šesťdesiat sekúnd, a v troch minút sa všetci by byť mŕtvy.
  
  
  On išiel až na štvrtom poschodí, otvorila okno, a sa zhlboka nadýchol. Plyn bude zostane tam, kde to bolo: v uzavretom knižnicu na druhom poschodí, v miestnosti, kde okná sú zatvorené.
  
  
  Starší pár bol stále tam, kde ee opustil ich. Boli a tak sa vystrašili, že sa stále predstieral, že je mŕtvy. Ihk vyzdvihol ju hore, späť, späť, a niesol ju nadol tri schodiskách.
  
  
  Dosiahli sme tráve v prednej časti domu a ľahol si na trávu chytiť náš dych. Pozrel sa von knižnice okno. Tri telá ležala schúlená na nen. Okno nie je možné otvoriť, ale zomreli snaží otvoriť.
  
  
  
  
  
  Kapitola 9
  
  
  
  
  Tam boli žiadne suites vľavo v Britskej Koloniálnej, tak som prenajaté jej tri izby. Dve okolo nich boli pre Thestlewaites. To sa ukázalo byť priezvisko Vojvoda a Vojvodkyňa. A naozaj boli Vojvoda a Vojvodkyňa. Ukázalo sa, že dievča, Nonnie, bol ih dcéra. A vzhľadom na to, že vojvoda bol osemdesiat-troch rokov, jej otec cítil pocit úcty pre šľachtu.
  
  
  Nonnie dostal druhej miestnosti.
  
  
  Nonnie len stále prichádzajú do tretej.
  
  
  Tretia izba bola moja.
  
  
  Jemne, snažil som sa vysvetliť jej, že som si nebol jej typ. Ona protestoval zúrivo, a povedal, že rád ma. Jemne som vysvetlil, že ona nebola môj typ. To sa jej plakať. Povedal som jej, že som klamal. Povedal som jej, že som ju našiel veľmi zvodné a sú dosť sexy. Jej otec jej povedal, že on bol ťažko zranený.
  
  
  Ona bola veľmi porozumenie.
  
  
  "Volal som a mal dve diskusie. Prvým bol s Londýne, s Roscoe Kline. Roscoe bol AH agent. Ako strelec, jeho talent boli hlboko pod priemer, ale keď to prišlo na sledovanie Hema kdekoľvek, Roscoe Kline nemal slnko na neho.
  
  
  Roscoe vyzeral ako nič, on by nikdy nevidelo. Hmú podarilo vyzerať ako troch rôznych ľudí v rámci tej istej oblasti. Mal zvláštnym spôsobom mení jeho výraz a držanie tela. Jeden deň ste sa poobzeral a videl záležitosť chlapec. Ak sa pozriete späť, znova, záležitosť chlapec je preč, a vidíte niekoho iného — právnik alebo racing driver-za každú cenu: niekto úplne iný. Potom to bolo len vaše pocity, ktoré ste si mysleli, že ste neboli dodržané... Príbeh pokračuje, že Roscoe raz utiekol cez Dachau jednoducho chôdzu von z Nacistickej pevnosti, jednoducho, pretože, ako on ju, "vyzeral ako nemecký."
  
  
  Verte tomu alebo nie. Som plne veriť v to, v dlhodobom horizonte.
  
  
  Roscoe sľúbil chytiť lietadlo Nassau. To bude aj naďalej monitorovať Chen-li a Vin Wo, kým som sa tam dostať. Bolo to desať minút, posledných desať. Volal som jej na letisku. Výlet do Londýna vzlietla na čas. Potom zapol rádio. Tam boli správy o útek, ale nič o Chen-li je možné zachytiť. Roscoe musia predviesť svoje triky.
  
  
  Hotel doktor skúmal moje rameno, obviazanú moje ego, a dal mi injekciu.
  
  
  Nemal dôveru nám jedno slovo, ktoré som narazil do dverí.
  
  
  Jej hotel osprchovať sa, napi sa a mať štyridsať-hodinové klenby. Ale ona je tiež záujem v tom, Tara, a ja nie som tak priame, že som si neuvedomuje, že ona musí boli cez peklo za posledných pár hodín. Bolo to dojímavé, keď ona grimaced a povedal: "Vy sa vždy baviť príliš." Jeho tiež vedel, že ona vlastne mal imelo v mysli. Radšej by som začať hľadať pre ňu sám seba, než sedieť a čakať. Vyjadril nádej, že Tara bol zrušený jej rezervácia hotela a preč na adresu on by dal jej. Išiel žltého domu na druhej strane mesta.
  
  
  Pani Wilson. T. Šerif odpovedal mi. Nie, povedala mi, Tara tam nebol. Hema bol tento Tara? A hema bol pre nah jej? Krv začala hučanie v hlave. Tara by boli tu pred pár hodinami. Bolo to najbezpečnejšie miesto, mohol myslieť. Ale nemal by som nechal Ay vrátiť k tomuto hoteli. Jej by poslali jej úprimných tu. Správu, že Pani Šerif poslal ju znamenalo, že by som sa zbaviť svojho stalkerov. On je zobrazený na dve ženy sedeli spolu, pitie kávy a hrám s deťmi.
  
  
  Podívaná, že teraz prezentovala pred mojimi očami bolo nemenej príjemné.
  
  
  Mali Kontajner.
  
  
  Ale, hlasové problémy znova. Kto sú oni'? A kde si to oni ju vziať? Jej opäť nevedel, kde začať. A aj teraz, Tara by...
  
  
  Jej meno je Missis. Šerif, Hema tam bol.
  
  
  Dala mi fľašu rumu.
  
  
  Jeho uviazol v nah. To by bolo hlúpe nechať, kým neviem, kam ísť. Grenada? Nemyslím si, že vzal Tara tam. Ale to bolo jediné miesto, kde mohol myslieť. A to je dôvod, prečo oni nebrali ju tam. Vzal ďalší dúšok rumu.
  
  
  Jej kapitán poslal ju. Šerif vyvolá nejaký papier a pero a napísal poznámka pre policajti o Wilson. Povedal im, kto je skutočným vinníci boli a ktoré by pravdepodobne zistíte, ih päť stôp pod trávnik. Povedal som im, že by mohlo byť viac orgánov, ale nevedel som, kde je.
  
  
  Potom to sväté miesto, svieti to znova.
  
  
  Na "Drevených Niklu" bolo presne to, čo Ego Wilson sa mu povedal. Trochu run-down krčma na strane cesty. Mimmo jazdil na jej minulosti a zaparkované medzi stromy.
  
  
  Okná boli tmavé, ale keď som sa dostal bližšie, videl som, že boli pokryté čierne záclony.
  
  
  Počul som jej hlas.
  
  
  Siahol Wilhelmina. Vzal som ju, keď vzduch v miestnosti sa stal priedušná znova, a ja som musel stihnúť sa mŕtvych trik z dusivého Thai. Stiletto ju našiel niekde na poschodí knižnice. Bolo to pekné dostať svoje staré spoľahlivá zbraň späť. Nová zbraň je ako nová láska — vždy ste strach, že to bude vám nadol.
  
  
  Lizzie oprel sa smerom k temného okno.
  
  
  Eh bien, Lotto?
  
  
  Rozum návštevy.
  
  
  Oni čakali na niečo, a rozprávali vo francúzštine. Francúzsky bol spoločný jazyk v Indočíne. Mnohí okolo týchto revolúcie-spustošenej krajiny boli kedysi francúzskej kolónie a potom stretávajú nezávislosť, zatiaľ čo myslenie spolu o ktorým smerom sa. Doľava alebo doprava. Jeho nikdy nebol tak dobrý v týchto východných jazykov, ale aspoň jej hovoriacich francúzsky.
  
  
  "Si le Jachta je parti. Myslíte si, že signál?
  
  
  Oni čakali na signál, že loď bola preč.
  
  
  — Плюс важно, où sont les autres?
  
  
  Oni boli tiež čaká na "ďalšie". Ak tieto "iné" boli tam, kde som dúfal, že by sa, že by čakali veľmi dlho.
  
  
  On napäté zachytiť každé slovo, ktoré povedal. Čudovali sa, ak by ste mali kontaktovať les autres s Carter. Oni mysleli, že je to škoda, neboli povolené pomôcť.
  
  
  "C' est dommage," povedal jeden, " que la femme est mort."
  
  
  Môj dolár zásobník prestal biť.
  
  
  Tara bola mŕtva.
  
  
  Múdrosť, rozvážnosť, self-defense, príležitosť, účel, ach, život, všetky rozpadol do nezmyselné prachu. Len preč blázon. Vyskočil a kopol otvorené dvere. Ona bola napadnutá prvý pohybujúci sa objekt v nedohľadne. Nemala dokonca kresliť zbraň. Jej hotel sa môže cítiť telo vo svojich rukách a cítil primitívne nutkanie trhať a odvetu. Jej môže byť hotel jej vlastnú zbraň.
  
  
  Zrazu sa ukázalo, že som bol boj s troch mužov. Spolu ich bolo šesť stôp vysoký a tristo päťdesiat libier, ale keď príde na šialenstvo, nemám rád slnko. Slepá zúrivosť, horiace zlosť — to je to, čo sa zmení blázni do superhumans.
  
  
  Bol nepretržitý zúrivý stroj. Bol továreň, ktorá rozdá údery a kopy. Žiadny z nich mi unikol. Sme boli usporiadané ako Čínske puzzle-jeden, spinning, kope loptu. Oni boli všetci strach, strieľať, nebojte udrel jeden cez ne.
  
  
  Jej hotel by som vám povedať, ako som to urobil. V skutočnosti jej na hotel by som vedieť sám za seba. Ale pamätám si vlastné zlosť. Keď bolo po všetkom, všetci boli mŕtvy. A on to urobil len holými rukami.
  
  
  Tara je telo bolo sprawled na pult. Tam bol žiadny pulz. Žiadne známky života. On si vybral ju hore a niesol ju mimo. Jej červené vlasy spálil ma ako hŕstka plamene. Jej bledá tvár vyzerala v moonlight, ale slabé hmly pehy stále pokryté jej nos. Paušálna uviazol bolestne v mojom krku, a ja som kričal oslobodiť sa v zničujúce sob. Ale to predsa nemôže ísť ďalej; že len tam zostal.
  
  
  Pobozkal jej zbohom.
  
  
  Ona mieša krátko v náručí.
  
  
  Ee pobozkal ju znova.
  
  
  Ona sa zasmial a grimaced. "Hej, Nick," povedala so smiechom. — Ona vydesiť vás zle?"
  
  
  Skoro som spadol to, bol som taký šokovaný tým, že toto neočakávané výkon. Nemohol povedať iné slovo pre nás. Ona praskla sa smeje. 'Upokojiť. Nie ste blázon. Šípková Ruženka je živý a zdravý."
  
  
  Konečne sa mi podarilo povedať, "Čo-ha-whoo". Alebo niečo podobné.
  
  
  Ona znova sa zasmial. — Nechajte ma ísť, a ja ti poviem všetko."
  
  
  To bol znížený o ee. "Mmmm," povedala. "To je pekné, aby sa pohybuje znovu." Ona natiahol ruky a točil sa okolo svitu mesiaca.
  
  
  Bola nádherná. Ona bola trochu víla. A víla podľa starej legendy, znovuzrodení, vychádzajúceho z hrebene na šaty, kúzelné stvorenia, cez rozprávky, prebudil bez úhony z pravopisu, ktoré trvalo sto rokov.
  
  
  Pozrel sa na Zavrieť, viac alebo menej mesmerized sám. Skončila jej tanec, potriasol hlavou a usmial sa. "Nechcem, aby som povedal pravdu, miláčik. Je to naozaj veľmi unromantic."
  
  
  Skúste si to, " povedal som.
  
  
  "Biofeedback," povedala.
  
  
  Organické spätnú väzbu?
  
  
  Organické spätná väzba".
  
  
  "Ste už povedal, že," povedal som. "Ale čo to je?"
  
  
  Dobre, bezpochyby ste počuli z týchto teórií o tom, ako zastaviť bolesť hlavy, ako liečiť astmu len tým, že riadi vaše mozgové vlny... "Tak čo?" Tam bol bestseller s názvom Biofeedback. Nemyslím si žiadne bestsellery, ale počul som o týchto teórií. To nemal nič do činenia s "ako môžem napodobniť mŕtva osoba v matematike?"
  
  
  "Dobre," povedala, " ja som to urobil. Pýtali sa ma, kde ste boli, Odin okolo nich ma udrel a ja som spadol. Potom jej len začal s touto bio-feedback. Som znížená jej pulz, kým som sa nemohol cítiť jej ego už, a držal môj dych. Vždy som si, že keď sa dostali príliš blízko ku mne."
  
  
  Rovnako ako, že? Som prasklo moje prsty.
  
  
  Č. Nie je jednoduché. AX je pripravené pre skupinu žien agentov. Toto cvičenie trvalo niekoľko mesiacov. Ale funguje to."
  
  
  Ale povedz mi, prečo nechceli ste ma kontaktovať? Ona shrugged jej ramená. — Nebol som si istý, že ste to boli vy na prvom mieste. Ale aj "— ona sa preruší a pozrel sa na zem — " ísť do hotela vidieť, ak to vadí vám."
  
  
  On jej dal venomous vzhľad. "Bol som tak podivínský ustaraní, keď povedal, že ste boli mŕtvi, že som vyrazil do tohto klubu ako šialenec."
  
  
  'Ahoj tam.'Nemusíte kričať, ako že. Myslíte si, že ona prišla sem pre zábavu?
  
  
  'Nie.'Ale ste neboli baví. Ste spali v práci.
  
  
  Ona vie, že táto metóda má niekoľko výhod. Môžete dokonca zastaviť váš pulz, zatiaľ čo vaše uši fungovať aj naďalej. A ľudia jednoducho nemajú tendenciu byť plachý ich slová v prítomnosti zosnulého.
  
  
  Tara sa veľa naučila. Nie to, že sa dostal nás nejaké ďalšie, ale aspoň tajomstvo Nassau boli upratané.
  
  
  Lin Jing a Bangel mal orientálny lekáreň. Bangel mal aj hotel v Nassau. Keď to všetko zdalo príliš dobré, aby to bola pravda, Čínska spoločnosť KAN urobil ponuku, že nemohla odmietnuť. Výmenou za to, vypnutie zdroja drogy, KAN požadoval dvadsať percent z príjmov a pravidelné služby. Tento "náhodné služby" bol veľmi jednoduchý: všetko, čo mal urobiť, bolo poskytnúť kryt a kryt pre ÚSTREDNE série, ktoré KANG bol snaží zasadiť niekde.
  
  
  Nassau bolo ideálne pracovnej oblasti. Zavrieť do Ameriky, ale stále Britské územie. Tento uložené ih veľa starostí a rizika. A ako posledný úsek ih cestu, bolo to veľmi jednoduché na palube rybárskej lode a pozemky na vzdialený Florida útesu. Systém bol v poriadku.
  
  
  Charles Bryce, napríklad, je muž, ktorý zabil Senátor Morton. Najprv pracoval ako jednoduchý kuchynský asistent v kasíne v Grenada; potom KANG bol vymenovaný ego, ťahanie právo reťazce, tu a tam, ako pilot "Lietajúci Esá"; - on sa zrútilo lietadlo s senátor v nen. Ako MÔŽE systém funguje hladko, ale Lin Jing námietky, tento krát papier. Je určená hlavne proti používaniu ostré rezy. Tam boli iní účastníci, ktorí reptali.
  
  
  Tento vyvrcholila, keď Chen-li výstrel Saybrook. To bolo nemožné. Senátor Saybrook by boli Chen-li je cieľ, ale ego by sa zabil sám doma v Maine. Keď Saybrook vstúpil do kasína s úprimných očí, Chen-li si pomyslela: "Prečo by som mal čakať na svojho?"
  
  
  To bolo sakramentsky hlúpa vec. Tak sa vám otvorí svoje vlastné hniezdo.
  
  
  Chen-li bol zatknutý.
  
  
  Lin Jing rozhodol odísť. Dosť zlé obrátiť Bangel v prípade, ak je to potrebné. Zvyšok gangu bol tiež na pokraji vzbury.
  
  
  Celý casino podnikania v Grenada bol zrazu v ohrození.
  
  
  Poslali Podľa Vin. Ih veľký muž v Londýne, plus záchranného tímu Kang dostať k Chen-li. Krídla mal etabloval ako ópium predajcu, a táto rola mu umožnilo získať Lin Jing dôvery, ako aj odosielať Lin Jing na prines mi. Ale pretože tento chaos a vzbura v Grenada, KAN museli nájsť nové miesto. Takže sú zahrnuté Drevené Niklu v prípade, skrýva lieky z Wilson. T. Šerifa. Tento bar Stahl ih je nové sídlo. Tam zhromaždili sa, aby sa plán ich ďalšie akcie. Väčšina ľudí okolo nich dokonca jedli a spali tam. Plán bol dobrý.
  
  
  Krídlo bolo mastermind za Chen-li ' s escape okolo väzenia. On tiež plánované nehode s týmto jachtu a priniesol ponorky. On potom zariadil "business meeting" s duke, a tiež sa uistite, že duke je verný sluha zmizla. Nebola to náhoda a príjemné, že Vin vedel veľký sluha? Práve dorazil v Londýne s Pani Cheryl jeho odporúčania.
  
  
  Odišiel, násilných činov, aby Ming Tong. Tieto triedy nebolo zlé, no, násilné. Čo bolo nepríjemné bol preklady. Niekde, z francúzštiny do Kambodže, Thajský, Čínština, a špeciálne angličtina Van Tong, chyby sa vkradol v a dobre premyslený plány stratili niektoré ich význam. To, čo nasledovalo, vyzeralo ako niečo z "Keystone Policajti"film, komédia.
  
  
  Zakaždým, keď jeden z mužov na celom KAN ne zakopnúť telo, oni si myslel, že to bol KAN to robí.
  
  
  Po všetkých, KANNA mal každý dôvod zabiť Bangyeol, a KANG tiež plánuje zabiť Lin-Ťing. Takže všetci si mysleli, že to bol niekto v skupine, kto to urobil, a ticho vyčistené mŕtvoly, že odišiel za ňou.
  
  
  Zvyšok bolo to menej zábavné. To bol aya časť, ktorá sa zaoberá imelo jej vzťahu k Garou. Oni sa dostal, keď mu ma kontaktovali. Chlapci na Telefón to urobil, a oznámenie prišlo, že " Americký je mŕtvy." Vin je len myslel samozrejmosť, že som bol tento Americký. Bolo to neskoro večer, keď Krídla skupiny robil ich cestu k Cascade Cesty, a iní začali svoje príbehy prostredníctvom všeobecnej diskusie.
  
  
  Oni sa rozhodli, že radšej by si ma — a rýchlo. Ale už som bol na Rozširovanie Cestnej premávky. Vzali Tara namiesto mňa.
  
  
  "Odkiaľ berú vás?"
  
  
  Ona sa otočil.
  
  
  Povedali ste boli vy. Chcem vedieť, kde.
  
  
  Ona nech piesku spustiť dole mojej hrudi. - "Myslím, že je veľmi chorá, vývrtka." Ona drew dolár zásobníka v piesku na mojej hrudi. "Čo sa deje?'Čo je to?' spýtala sa so smiechom. "Žiarliš, Carter?"
  
  
  Samozrejme nie som žiarlivý. A nevolajte mi Carter. Vyzeráte ako žena reportér okolo filmu.
  
  
  "Náhodou som sa hrať Lauren Beckall." Ona sa postavila a s úctou a bežal dolu pláži v moonlight. "Ak ona potrebuje mňa," povedala, " len pískať." Jediná vec, ktorá by odvádzať pozornosť od jej dôstojnosť bolo, že ona nebola na sebe žiadne oblečenie. Keď sme sa prvýkrát stretli, zdalo ako dosť slušná mladá dáma. Ale v poslednej dobe, vyzerala skôr ako rozbité mladá dáma, ako správna dáma.
  
  
  Jej určite hotel sl. Jej hotel ee znova. Ale najhoršie to bolo, že som nemohol pískať.
  
  
  Vstal a nasledoval ju nadol na pláž.
  
  
  Išli sme plávanie.
  
  
  V & nb, v strede vlny, sme sa posunul ďalší okolo druhej.
  
  
  "Nebude to fungovať," povedala. Povedal som jej. "Staviť?"
  
  
  Dobre, to by mohlo byť, keby sme nebol rozorvané ďalší týždeň outdoorových aktivít. Tak sme urobili láska na samom okraji oceánu, niekedy zakryté vodou, niekedy nahý znova. Sme upadli do rovnaký rytmus ako sú vlny alebo vlny — do rovnaký rytmus ako je tá naša, tak, že to a to sa stalo vlny a na pobreží, stretnutie v ich prirodzenom priebehu a lúči; stali sme sa ešte viac priateľov, pozdrav a lúči, oddane, s mokré slané bozky. V skutočnosti, to sa nikdy nezastaví. Moje ústa na jej prsia okamžite sa jej začať znova, ako sme zostúpil spolu do vírenie vody a vstal z mŕtvych spolu, gasping vzrušením.
  
  
  O niekoľko dní neskôr, ona mi povedala,"vieš, bál som sa jej na prvý."
  
  
  Bežal vo vnútri jeho odovzdať jej žalúdok. "Je to strašidelné hry, med. A ak nemôžete hrať s nožmi alebo kung fu... no, ja nemám vinu vám. Pozrel hlboko do jej očí. "Potom dovoľte mi povedať, čo.: Bol som veľmi nahnevaný s vami."
  
  
  Ona potriasol hlavou. — Nemyslím, potom. Mám na mysli, pokiaľ tento deň, keď vás a ja sme sedeli v tomto bare, keď ste sedeli tam, na druhej strane kresla, milióny kilometrov.
  
  
  "Pozrite sa," povedal som ticho. "A hlas ako ona. A nikto mi za to zaplatiť. Viete, že teraz, že ona je s vami, jej všetko je tvoje. A zvyšok času... dobre, tak jej pravdepodobne všetky jeho vlastné.
  
  
  Usmiala sa. Tam bol opar váš smútok v ňom. "Nebojte sa. Carter. Nebudem snažiť, aby vás zmenila. Jednoducho... Ona pozastavené, zvažuje, čo povedať, potom sa rozhodla pokračovať — " to som nevedel, že ste predtým. Potom, ak jej meno nie je Lauren Beckall, potom mám hrozné, nechutné tendenciu byť Sirota Annie. Usmiala sa znovu, ale tentoraz jej tvár bola viac veselá. Nebojte sa. Teraz jej veľmi veľký a silný, a lásku, ktorú len tak, ako sú."
  
  
  Mám postavený-v reflex fráza "I love you", v sérii odrazí. Nikdy sa mu sľúbil, že jej nič... my všetci máme, aby to nezáväzné... pozrel som sa na Tara. "Myslím si," povedala, " možno, že milujem teba."
  
  
  "Môj Bože," povedala...
  
  
  
  
  Kapitola 10
  
  
  
  
  British Museum bolo atraktívnejšia než kedykoľvek predtým. Pre mňa, tam sa vždy niečo zlovestného o túto atrakciu. Pozeráte sa na nejaké brnenie, že Kráľ Artuš musí mať raz nosené, alebo mníšske rúcho, ktoré "sa datuje do 610". Zrazu sa vyskytuje na vás, že história nie je len malý príbeh, ktorý je komprimovaný a sušené v týchto dejín, ako jeden reťazec pustej ľudia a udalosti ísť ruka v ruke, aby dáta, ktoré sú vždy spomínať. (1066, Viking víťazstiev). 1215, Magna Carta.) História je búrlivé, búrlivé zmätočných skutočnosti píše s odvahu, dôveru a krvi. História je asi ľudia ako vy a ja, navždy odsúdený k našim jednoduché, obyčajné existencie. Nie kovový štít, alebo kus látky.
  
  
  Ako som povedal, je to hrôzostrašné.
  
  
  Mal usporiadané tak, aby spĺňali Roscoe na jedenásť hodín v miestnosti, kde úradník na poznámku prstom výtlačky boli vedené. Špeciálny prejsť bolo nutné zadávať. Mal som tento priechod, a smeroch sa tam dostať, ako aj skvelý pamflet o Jánovi úradník na poznámku (1776-1837). Ona bola rúk prihrávku od Margaret Rutherford lookalike, ktorí potom mi podal obrie zložky výtlačkov. "Romantické realistický," leták povedal. "Úradník na poznámku Hotel návrat do prírody." Ak áno, potom prírody (1776-1837) bolo nádherné miesto. Jeden pohľad skvelý zelený.
  
  
  "Ale áno. Potom tam bol žiadny wc v dome.
  
  
  Jej, sa otočil. To bolo Roscoe Klein.
  
  
  "Naďalej obdivovať tento obraz," povedal. On sa otočil a obdivoval maľby. "Naše vzájomné priateľa z Nassau sem prišli. On prenajal dom v Cotswolds. Jej, šiel do iného maľovanie. Domy so slamenými strechami a svetlé green river. "Vaše Chen-li je stále tam. Išli tam úprimných okolo letiska a s nimi fretka nemal ísť kdekoľvek. Tam boli žiadne návštevníkov. Tam boli žiadne telefónne hovory", čo je nezvyčajné. Je to len banda pánov vedie pokojný, upratané vonkajší život. Samozrejme, mali len tu za dvadsať štyri hodín.
  
  
  Obrátil sa ďalší list a tento čas preskúmať mlyn a prúdu. "Videli ste všetky ostatné KANG agentov?"
  
  
  "Nikto, Nicky. Aby nikto.'
  
  
  — Páčilo sa niekto obťažoval?"
  
  
  Kto som ja? Lamong Cranston? So schopnosťou cloud váš názor? Nikto nevidí tieni, dieťa.
  
  
  Potom mám iný vývrtka, Roscoe... Prečo ste čo naznačuje, že som sa pozrieť na tieto obrázky?
  
  
  Jej, sa otočil. Roscoe shrugged. — Len som si myslel, mali by ste vedieť niečo o umenie."
  
  
  To, čo som povedal, nie je potom vhodné na lisovanie.
  
  
  Mali sme obed v Západnom Konci večera s názvom Lovec v Kabíne. Drevo-obložené diner s akýmsi úhor-v-želé a zajac-späť menu. Volal som Tara a povedal jej, aby sa prísť. Boli sme ubytovaní v" byt", ktorý patril priateľ Roscoe to, dievča, ktorá bola v súčasnosti pracuje okolo mesta. Boli sme viac sami, a my sme mali menej starostí so všetkým, čo John Stewart nezmysel o nosiči, čašníci, a slúžky. To bol zároveň aj najviac pokojný spôsob, ako komunikovať s mestom. Videl som spôsob, Roscoe pozrel na Tara, keď prišla. Mala na sebe emerald green cashmere šaty s úzkymi výstrihu a pevne ako mor, ktorý vystavení jej na jej najlepšie, a pomohol jej pevné okrúhlym prsia. Ona musí mať preč nakupovanie a kúpil ego, že ráno. Aspoň som nikdy nevideli, ego. Môžem niekedy zabudnúť na šaty, ale nikdy nezabudnem na jej tesné šaty.
  
  
  Zaviedol ju Roscoe. Usmiala sa jej vlastné úsmev. Ako som povedal predtým, Roscoe môže vyzerať čo hmú rád, ale teraz je špecializovaná na sledovanie bez prejavu. Pán Poe, Priemerný Človek. Priemerná výška, stavať, tvár, a oblečenie. Ja odhad bol asi päťdesiat rokov, alebo tak, a ja si, že obrázok sčítaním všetko, čo on robil. Ale on má svoje vlastné hrubé vlasy, to nie je šedá, a na to nemá, že agresívne čiernej farbe, ktorá sa stane, keď sa sfarbenie.
  
  
  Tak Tara usmial sa. O niekoľko okamihov neskôr, keď Roscoe pozrel na neho, to bolo Gary Grant. Bol vysoký a chudý, a zrazu nen mal na sebe oblek na mieru, a on videl, že mal prekvapivo biele zuby. Ah, biela, ktorá oslňuje, a Tara pozrel dazzled.
  
  
  Sadol si, odkašľal a s firmou, imperious gesto nazýva čašník viac a objednať nápoje. "Povedz mi," povedal Roscoe, " kto je sledovanie vášho obchodu a teraz?"
  
  
  "Obchodovanie?'
  
  
  "Vonkajšok. Vaše zahraničného obchodu.
  
  
  "Ach, údajné obchodu. Charlie Palcát. Už ste niekedy videli ego?'
  
  
  Jeho ego nikdy nevidel.
  
  
  "Dobre, že je dobré. Zbrane sú tiež dobré. Ak sa niečo stane — a nemyslím si, že to bude-on si dajte mi vedieť. Tam je chlapec s ním, Pearson. Takže sa nemusíte starať o to."
  
  
  "A chlapec?'
  
  
  Roscoe pozrel sa mi priamo do očí. — Myslím si, že boli veľmi inteligentné, keď ste boli dvadsať."
  
  
  Myslel som na to na chvíľu. — Stále, to by sa cítiť oveľa lepšie, keby ste sedeli tam práve teraz."
  
  
  Roscoe zatriasol hlavou. — Som bloodhound, Nicky. Nie strážneho psa. Okrem toho, ja som stále príliš - " príliš staré,"snažil povedať, ale chytil sám práve v čas," jej stahl bol príliš lenivý v poslednej dobe ležať na mokrej trávy na týždeň čaká."
  
  
  "Ako môžeš byť tak istý, že budú zostať tak dlho?"
  
  
  - Výrobky, napríklad. Oni objednať potraviny-napríklad na týždeň. Dokonca najal gazdiná. To znamená, že sú v pláne byť dobrí chlapci na chvíľu. Takéto správy sa šíri rýchlo cez dedinu. A verte mi, to už novinky v týchto mestách ak niekto kýchne dvakrát.
  
  
  "Tak čo budeme robiť?"
  
  
  "Len čakať?"
  
  
  Vytiahol dve e-mailové schránky. Malé vrecko skriniek. "Ten pre vás; jeden pre mňa.'
  
  
  "Pracovná z diaľky?'
  
  
  "Áno. Stačí ísť na najbližší telefón a vytočiť deväť -, tri -, šesť-štyri-nula-nula-nula. Mimo mesta, musíte najskôr zmeniť nula-jeden. Potom kliknite na tlačidlo kód tejto cutie a budete počuť nahrávku Žezlo správu. Nahlásiť každú hodinu.
  
  
  "To je všetko?"
  
  
  "Nie," povedal. "Je to niečo iné. Môžete tiež zavolať a nechať svoju správu na pásku. Potom Žezlo a jej ego môže počúvať. Dolores je neustále sledovanie monitora, aby sme si boli upozornení, ak sa niečo pokazí. Len sa uistite, povedať, hej, kde ste ubytovaní. Dolores bol AX rozvádzača.
  
  
  — A tento dom — je možné, aby Žukov v ňom?
  
  
  On spravil kyslú tvár a zatriasol hlavou. 'Ťažko. Alebo, že by mali byť preč na chvíľu, ale neboli uvedené žiadne príznaky ju ešte. Mohli by sme sa pokúsiť odoslať pracovník z nejakého dôvodu. Ale ak Poe Vin spadol na takýto trik, že by boli dávno mŕtvy. Máme pripojenie k miestnej telefónnej siete, tak si môžeme zachytiť všetky odchádzajúce správy.
  
  
  Nechcel som to páči. To bolo navždy čakať. Ale nemohol som sa riziko uvedenie sám v ohrození. Vin Vo pamätať na mňa. Len ukázať hmú tvári raz a celá operácia by byť zlyhanie.
  
  
  On sa pozrel na svoje hodinky. Bolo o dve minúty na jeden. "Ak stránkovacieho systém funguje, myslím, že máte čas to urobiť."
  
  
  Roscoe mi dal jeho žiarivý úsmev. — Prečo si to teraz?" priateľom? Držte ho v prstami na chvíľu. Vyskúšajte to sami.
  
  
  "Verím vám implicitne, Roscoe," povedal som. On usmial sa na Tara. "Myslím, že s telefónom. Viem, že budete mi dať presný prehľad.
  
  
  On by mohol argumentovať, že, ale N-3 je vždy dôležitejšie ako K-2. Roscoe odpovedal telefón.
  
  
  Tara sa usmial.
  
  
  Bolo to sladké, ale prázdny úsmev ženy, ktorá nevie parku má len sa plavil. "Som hladný," povedala pri pohľade na menu. "Okrem toho, nie je to môj typ," dodala bez pohľade hore.
  
  
  Jej obočie rose. "Nechcel som aj o nás myslia na chvíľu," povedal som.
  
  
  Žezlo nemal Barentsovom Mori území k nám. Čo v podstate nám dal deň voľna. Kúpil som jej nejaké vstupenky na muzikál. Jedna vec s názvom " Povedz Mama, "ktoré arogantný New York Times predavač s názvom"dosť smiešne, ak sa vám páči tento druh veci."
  
  
  Tara chystal na nejaké nákupy, a jej nervozitu nič neurobil. Môj hlas musí znieť absurdly strašidelné, pretože ona zrazu prestal hovoriť.
  
  
  "Viem, čo si myslíš," povedala napokon. "Myslíš si, že to bude jeden z ich godforsaken turistické pasce, tak čo budete robiť s to dievča? Alebo skôr, čo bolo ona robí tu vlastne je? Všetky ona môže urobiť, je dostať unesený a ísť nakupovať."
  
  
  Nechcel som odpoveď. Ee myslíte, -- bol blízko.
  
  
  — Dobre, mám dôvod byť tu. Dôvodom je, že akonáhle ste zistili, kde laboratóriá sú v Hale ih, budem vedieť, kto klony sú okolo nich, a čo s nimi robiť. Ona sa pozerá na mňa v rovnakej non-hrubý, tesné-pery tak, ako ona mala v prvý deň sme sa stretli na Waldorf. A sušič na mojom krku stál rovnako ako sa to stalo potom. Jej, vedel, že jej reakcia bola čisto obranný. Sedela tam a cítila, ako ona mi bolo nepríjemné, a nebolo moc mohla urobiť. A ona bola neprimerane citlivý, a ona tiež nemohol robiť nič o tom.
  
  
  Stáli sme na rohu Piccadilly Circus, pri pohľade na seba v bezmocný hnev.
  
  
  Povedala. — Okrem toho, nie je niečo, čo ešte môžem urobiť.
  
  
  "A tak to je," povedal som. "Chcete povedať, že ste si aj niečo povedať."'povedala. — Ja si tiež, aby si veľmi šťastný."
  
  
  Je ťažké sa dohadovať s takou unvarnished pravdu. Dohodli sme sa stretli na byt za päť hodín. Až potom, fretky okolo nás bude starať sa o seba. Išiel som do pad na Charing Cross Road. To mám trochu zahmlené. Nie je presne hmla, ale skôr akési hrubé zima. Hojenie rany na moje rameno bolí. Divil sa, prečo sa ľudia radi bolí iného priateľa tak veľmi, že keď bolesť skutočne existovali.
  
  
  
  
  Kapitola 11
  
  
  
  
  Na štvrť na tri, prišiel na podložku. Práve v čas, aby pripomenuli mi, že to bol blíži troch hodín. Anglický nepite vôbec, nie je kedy. To je dôvod, prečo-aspoň podľa Roscoe - nemôžete dôverovať angličtine. Objednal som si pivo a prevrátený cez noviny.
  
  
  Na stránke desať London Times, bol tam malý kúsok novinky v celej Spojené Štáty. Ukázalo sa, že Senátori Bale a Croft boli obete helicopter crash pri odhlasovaní účinky Hurikán Carla. Aspoň, že to, čo si myslia. Vrtuľník a pilot chýbali, a vyšetrovanie bolo odložené z dôvodu Hurikánu Dora.
  
  
  Tak ih stal šesť. Morton, Saybrook, Lindale, Cranston, a teraz Neil a Croft. On si nevedel predstaviť, že Washington je akrobacie. Súkromný rozhovor o atentát na pokusy a sprisahania. Podporu vládnych vyhlásení. Medzitým, top-tajné rokovania sa konajú v Hawke ' s office. Ako môžeme prijať bezpečnostné opatrenia bez toho, aby spôsobili rozsiahle panika?
  
  
  Bol som zvedavý, ako — ak Hawke si, že on by rukoväť klon prípade. Až do teraz, fretka má žiadny presvedčivý dôkaz pre teóriu. A ak by bol aj na diaľku ochotní akceptovať naša teória, ešte som sa nemusel ho stretol na chvíľu. Niet pochýb, klony boli už v krajine. Ale ako môže ih byť kladený na chceli zoznam, ak neviete, koľko kópií tej istej osoby sú okolo?
  
  
  Ale samozrejme, že bol Hawke je to problém. Doteraz som mal svoj vlastný problém. Mojou úlohou bolo nájsť hotbed týchto systémov PBX, kdekoľvek sa nachádzajú. Zabiť pôvodného a zničiť kópií. Tiež sa snaží zistiť, koľko-ak existuje niekoľko ihs ľavej chodia zadarmo s vraždy objednávky. Ak mal urobiť a žil dosť dlho na to, aby povedali príbeh, Washington mohol začať kompletné vypnutie. Aspoň nie ak mám žiť dosť dlho na to.
  
  
  To všetko šiel okolo v kruhu a potom sa vrátil ku mne. Washington čakal na môj prvý krok. A Chen-li ju čaká prvý krok. A potom prichádza chvíľa, že by ste nemali myslieť na všetko: čo ak to Chen-li nemá vôbec pohnúť? Čo ak sa mu to len sedí v úkryte a sú menej a menej senátorov?
  
  
  Zvon začal tón. Dievča pri bare mi povedal, že to bolo v čase uzávierky. Som zaplatil a odišiel.
  
  
  Niekedy sa budete diviť, ak sme súčasťou niektoré obrie šachy hra. Veľké Ruky, prichádza a môže sa pochváliť, že sa to bude dať vám, kde by ste nemal byť vôbec. Vyzerá to veľmi náhodný pohyb. ale nakoniec sa ukáže, že to bol posledný pohyb celej hry.
  
  
  Ja som šiel na krátku prechádzku. Bezcieľne, myslím, že. Po Dlhopisov vymazané. Na dobrý čas, ocitol sa v Burlington Pasáž, dlhá, úzka galéria obchody. K nej, on craned jeho krku, ako všetci ostatní, aby sa pozerali na vlajky zdobené strop galéria. Pozrel sa na obchod s windows košele a fotoaparáty, a na windows s Čínskymi figúrky.
  
  
  Dávala som si obchádzku keď človek vo Virgínii vzal obraz o jeho manželka.
  
  
  Potom som bežal do náhoda.
  
  
  Moja prvá reakcia bola, aby odvrátil tak on nechcel ma vidieť; pozrieť sa na svoju tvár v odrazom stylistom. Ale potom som si uvedomil, že on by ma nespoznal na konci. Jej ego vedel, že jej tvár, takmer ako aj vedel, že jeho vlastné. Stretol som ho dvakrát predtým. Jej ego už zabil jej raz. Ale nie v tomto tele. Chen-li bola niekde v prírode. Visel Lo bol v pekle, a nemyslel som si, že Lao Zeng bol nakupovanie práve teraz. Táto tvár patrila niekomu inému. Rovnako široký, pevný tvár. Rovnaký byt, nepriateľsky prejavu. Rovnako dokonale umiestnený bradavice.
  
  
  Ďalšia vetva.
  
  
  Nasledoval som ho s ležérne, pokojná chôdza. Piccadilly trubice, späť Russell Square.
  
  
  Bolo to riskantné, nasledujte ho tak úzko. Ale tam sú niektoré riziká, mali by ste vziať. Navyše, začal sa ako človek, ktorý nemal očakávať problémy. Nemal sa pozrieť na jeho prenasledovateľov, alebo sa otočiť. Výstup: multiple choice. Buď nevedel, bol som kráčal, alebo vedel, a viedol ma do pasce.
  
  
  Nasledoval ho na niekoľko blokov, kým pobočka zmizol do budove z červených tehál. Dvere boli očíslované 43, a bronzovú štítku pridané irelevantné informácie: "Featherstone Spoločnosti "s irelevantné postscript:"spoločnosť bola Založená v roku 1917." Čo to sakra druh Featherstone Spoločnosti bolo, že? Ďalšia vec, ktorú som musel urobiť, bolo zistiť.
  
  
  Tam bol makrobiotická reštaurácia cez ulicu. Zrazu som mal veľkú chuť na zdravé potraviny.
  
  
  Bolo prebraté tabuľky s výhľadom na ulicu; čašník, kto nemal vyzerať ako zdravé, ako si možno myslíte, že v tomto prostredí, kartáčovaný preč niekoľko omrvinky a podal mi menu. Mal som na výber: slnečnica sorbet (šľahačkou jogurt s semená) alebo zoznam čoraz viac smrtiace concoctions. Špenát šťavy, kapusta souffle. Odmlčal sa na fľaši organických limonádu, zaujíma, čo sa orgán by sa podarilo uvariť ego okolo.
  
  
  Pár vdovy vychádzkové palice vyrobené bolestivé trek cez Featherstone je Spoločnostiach.
  
  
  Šťavnaté teenager v T-tričko a džínsy, vzal stôl vedľa mňa a nariadil slnečnice . Pozrela sa na mňa spôsobom, milé dievčatá robiť.
  
  
  Žena prišla s veľkým počtom balíkov. Na hlavách nosili príliš red hat a takmer ostentatívne vrásky. Najprv som si myslela, že hovoril si pre seba. Ale mýlil som sa. Ona sa hovorí na jej tašku. "Všetko v poriadku," povedala, " a prosím, zachovajte pokoj.
  
  
  Bola absolútne právo o tom. Na nákupní taška s príliš veľké ústa MÔŽU byť veľmi nepríjemné.
  
  
  Posadil na stôl vedľa mňa a zobral z nej načechraný hnedé cape. Hej, to nebolo ďaleko od osemdesiat, ale ona bola stále dresing, aby zodpovedali jej mladistvý rokov. Ona bola nejaký druh dospievajúce dievča. Pearl náhrdelníky a pižma parfum.
  
  
  "Posaďte sa," povedala do vrecka. Ona sa otočil a dal mi apologetic úsmev. "Nechápem, prečo ega nie sú povolené v reštauráciách. Hovoria, že to má do činenia s útulnosť, alebo tak niečo. Ale je to veľmi elegantné. Pozrela v jej tašku. "Nie je to správne, med?"
  
  
  Clench bolo šesť-libra Yorkshire Teriér. Tiež známy ako Roger. Zhodou okolností sa mi nepáči všetky tie malé yapping psov vôbec, a niečo o tom musia byť napísané nad moju tvár. "Dúfam, že nie ste bojí psov."
  
  
  Povedal som jej, že som nebol bojí psov.
  
  
  Ach, dobré. Usmiala sa a patted moje ruky. "Preto, že Roger nechcel ublížiť lietať."
  
  
  Obával sa, nahlas, vzhľadom ega rastu, ak sa lietať by bolieť hmú. Ona nech sa prenikavý smiech, a coquettishly sadol lízať.
  
  
  Jej meno je Miss Mabel. Ona žila na bloku pre viac ako päťdesiat rokov v dome, že ona jednoducho opísať ako veľmi luxusné. "Ah, povedzme len, že... darček od, povedzme, ... iný. Miss Mabel chce, dajte mi vedieť, že Nah vlastne mal sex. Urobil som to jasné Miss Mabel, že nebol som prekvapený.
  
  
  Tento zarobené mi pár bodov, a rozhovor vzal určitom smere. Bolo mi povedané, hej, že som sedel a čakal na priateľa, ktorý bol v súčasnosti zúčastňuje Featherstone Spoločnosti.
  
  
  "Mmm," povedala. "A vy nechcela tam ísť." Nenechajte si myslíte, že v týchto vecí? †
  
  
  Povedal som mu, nevedela som o nej veľa.
  
  
  "Nikto nevie, o duchov, Pán Stewart. Nám stačí prijať, že sú tam."
  
  
  Len tak. Na Featherstone Spoločnosť vám umožňuje hovoriť s mŕtvymi.
  
  
  Obával sa, ak táto pobočka mala pýtal senátorov.
  
  
  Spýtal som sa jej, či by niekedy boli tam, a ona odfrkol.
  
  
  "Ha. Nie, to je nepravdepodobné. Ján Featherstone prekliaty mi v roku 1920. Prekliatie, predstavte si, že. Povedal som bol bitkár, aby to mierne. Ach, bol to muž, slušnosti, skutočný fanatik. Ona využitý hlavy s jej ukazovák, ktorý glittered kolekcia diamond krúžky. Spomienky z minulosti škandál.
  
  
  "Dobre, ak sa spýtate mňa —" povedala ticho v mojom uchu, " nie je jedno telo v tomto dome, že musíme hovoriť. Živý alebo mŕtvy, musíte byť anjel vstúpiť do tohto domu. A anjelov, moji drahí, sú veľmi nudné. Dala to, čo by ste mohli zavolať uličnícky žmurknutia.
  
  
  Čašník priniesol hej, a sóda bohaté na vitamíny. Zúčastnila sa na sip a urobil tvár hnus. Tento nápoj je veľmi dobré pre vás.
  
  
  Čo som povedať znova? Ach, áno, dobre, keď zomrel, jeho dcéra prevzal. Dobre, hovorím o oddities... Alice Featherstone, drahá pani, Slečna Mabel zovretými jej pery v nesúhlas. "Hranie panny príliš dlho, nikdy nie je dobrá vec."
  
  
  On ignoruje Miss Mabel je psychosexuálna teórie.
  
  
  Dobre, nezmysel. "Ah, Touwe" alebo "Wauwe". niečo ako, že. Neviem ju presne. Ak sa spýtate mňa, med, je to preto, že tradičné Čínske jedlo sa dozvedela, ako dieťa. Jedia tie hrozné veci, ktoré poznáte. Myslím, že to ovplyvnilo jej mozgu.
  
  
  Ona je veľa naučili dosť ľudí za tie roky viem, že by ste mali počúvať všetko. Z ih obľúbené lietajúci tanier teórie na krok-za-krokom replay ih najlepšie golfové hry. Každý, kto chce byť vypočutý. A ak ste ochotní počúvať veci, ktoré nikto iný nechce počuť, šance sú, že vám poviem veci, ktoré nikto iný nebude. Tak sova na celom svete by nebolo prerušili jej, ak to nebolo sledovanie ulici. To, čo som videl, tam mi povedala, že by som mohol vyhrať grand prize.
  
  
  On ospravedlnené sám a šiel k telefónu. Ego ju našiel v pánskej izbe a vytočil jej číslo. Žezlo nemal ten súčasný.
  
  
  Som prilepil ho.
  
  
  Pobočky práve odišiel prostredníctvom číslo 43. Išiel som do rohu poslať správu. Pokiaľ to nebolo pobočky, ktoré naháňa ju tu. Ak by bola zmena a kríval na poslednú pol hodinu. Samozrejme, že to bolo možné. Ale on nebol jej veriť. Môj pobočky vyzeral príliš arogantné obťažovať s zamaskovať. A ak to bol niekto iný, bol by narazili na niečo väčšie. Tieto sú klonovanie stanice.
  
  
  Bolo to desať minút až štyri. Nechal som jej odkaz pre Roscoe. Povedal som hmú sem a dávať pozor na ďalší klon. Medzitým som si tu sedieť a pozerať sa. Uvidím, či niekto príde."
  
  
  Miss Mabel bola hovorí Roger znova. Jej napadlo, či by som mohol dostať ju môj ďalší reumatizmus test bez prednáška o chemickom zložení potravín. Ja som využila šancu na ňu. "Prečo Alice Featherstone vyrásť na Čínsky ed?"
  
  
  Miss Mabel sa zdalo, myslím, že to bol hlúpy vývrtka. Dobre, drahá. Čo ešte Čínsky jesť?
  
  
  Počkať. — Máte na mysli Featherstones sú Číňania?"
  
  
  "Dobre," povedala ukázal na mňa. "Nie naozaj. Ale zase nie tak celkom.
  
  
  V skratke, Staré Ján bol čaj vývozcu. Žil v Číne mnoho rokov. Ale s revolúcie z roku 1912, je jasné, Západu, ktoré boli už vítané. Ego bola vec odňatá. Zabil ego manželka. Ján sa vrátil do Londýna s jeho malá dcéra.
  
  
  A so záľubou v mystike.
  
  
  On tvrdil, že on rozprával svojej žene každý deň. A hmú podarilo presvedčiť mnohých starých aristokratov, že by mohol byť ih je " kontakt s mŕtvymi." Pomohli hmú a založil Featherstone Spoločnosti. Že bol skoro všetky Miss Mabel vedeli o tom. Okrem toho, že John a jeho dcéra Alice žili ako pustovníci. Len aby vyšiel z času na čas zoslať kliatbu na menej čistým srdcom.
  
  
  Ona skončil svoj príbeh, práve v čase. Za menej ako sekundu, pozrela sa do kabelky. "Rozumiem!" on bit jej. "Zlý pes.'
  
  
  Ona ospravedlnené seba a odišiel.
  
  
  To bolo 4:30, keď Roscoe prišli. Vzal tabuľky na druhý koniec miestnosti a nechal poznámka na kolenách, ako prešiel mimmo:"Tam je späť dvere v uličke."
  
  
  Začalo pršať, akonáhle som opustil reštaurácia. Zastavil sa v útulku vchod a pozrel sa z okna, cez ulicu. Žena v jej šesťdesiatych rokov v čierne hodvábne šaty boli na kolenách na parapete, díval sa von.
  
  
  Cez dážď jej, počul jej hlas. "Áno, lano. povedal. "Ah, lano. Fuj.'
  
  
  
  
  Kapitola 12
  
  
  
  
  To bolo úzke dláždené uličky, ktorý bežal dĺžka bloku. Niektoré kde to bolo trocha širšie keď tam býval vchody pre niektoré stabilné alebo malé ihrisko. To skončilo v tuneli asi dvanásť metrov dlhý. A potom tam bol ulicu.
  
  
  Číslo 43 bol štyri-príbeh mansion. Tam boli žiadne oheň uniká, ale tam bola zadné dvere.
  
  
  Dvere sa otvorili.
  
  
  A tam bola moja prvá pobočka. On ma videl, príliš, a dal mi rýchle, výsluch vzhľad. A "nevidel som vás pred"vzhľad.
  
  
  Ak máte pochybnosti, mali by ste improvizovať. Som pristúpil k nemu a usmiala sa. Je mi ľúto, ale ja som pri pohľade na Marsden domu. Som vytiahol Roscoe poznámka z môjho vrecka a predstieral, že študovať to. To hovorí, že som mal byť na číslo štyridsať štyri, ale — som - shrugged - " nie je štyridsiatich štyroch vôbec.
  
  
  Pozrel sa na mňa. "Ja neviem. Ale aspoň nebudete nájsť ego v uličke." To bol jej prvý raz hovoriť klon. Som počul iných hovoriť s ňou, ale nie pre mňa. Teraz ma udrel. Všetky z nich hovoril perfektnej angličtine bez akéhokoľvek prízvuku. Americký prízvuk angličtiny. Boli dôkladne vyškolení.
  
  
  "Počúvajte," povedal som, " možno budem používať váš telefón. Mám Marsden číslo - " som sa stretával s Roscoe poznámka znova.
  
  
  Potriasol hlavou. "Je to nesprávne."
  
  
  "Oh, — povedal som. "Dobre, ďakujem."
  
  
  Ja som mal žiaden výber ale ísť von cez uličke. Dážď bol pádu ťažšie teraz. To hit chodníku a ozvalo sa hlasno v úzkej chodbe. Na mieste bol zlovestný. V uličke je tma. Dážď je tma. Je to klzké, pretože náhly dážď. Obojok obrátil sa.
  
  
  Nebolo to niečo, čo som videl alebo počul. Bolo to jednoducho inštinkt.
  
  
  Zastavil sa na svetlo cigaretu. Zastavil sa na Rivnenskaya len krok odo mňa preč.
  
  
  Nemal otočiť. On nechal stiletto vysuňte z jeho ruky a pokračoval na svojej ceste. Počul som, Tara povedať znova, "som prvá trieda-vrah," povedala,"musím byť prvá trieda-vrah."
  
  
  Dobrý. Tak som bol dodržané. Medzi echo z jej vlastných stopách a bubnovanie dažďa, môže vykonať iný zvuk.
  
  
  Tunel bol predo mnou. Jej, vstúpil do tunela. To bolo tmavšie tam. On crouched v tieni stenu a pozrel sa späť dole v uličke.
  
  
  Nič také.
  
  
  A ešte... nevidel som to blíži. Chĺpky na mojom krku postaviť sa za dôvod.
  
  
  Jediný zvuk, ktorý by mohol byť počuli, bol zvuk dažďa. Tichý hunspell letel z ničoho nič. To hit kamennú stenu. Jej znížil späť a vymenil svoj meč na Wilhelmina je. Len v prípade. Nečakal som, že musieť zabiť ego. Ona bola snaží získať nejaké odpovede z neho. V tejto fáze prípade, ďalší mŕtvy pobočka bude viesť k ďalšiemu zablokovanie.
  
  
  Vliezol naspäť do tieňa a zložil plášť. Som visel jej ako kameň v stonanie. Hunspell-eyed mimmo whizzed minulosti mňa a nekrváca môj kabát... Na bruchu, to sa začal plaziť tunel, v smere, z ktorého guľky mal prísť.
  
  
  Vec je, že nie sú použité na chýbajúce výstrel. On čakal na svoju obeť povedať, "uf", alebo " argh." Ticho sa dostal na Emu nervy, keby mal každý. On vystúpil cez prístrešky, hneď ako sa dostal do tunela vchodom. Jej strela išla nižšie a stlačte hmú v ruke s pištoľou. Nie na strane sám, ale na zbraň, ktorá spadla na zem, obrátil sa na zvýšenie jeho vlastné ego. Jej, vyskočil a zaútočil. V okamihu, keď on dosiahol na jeho zbraň, bol prudko preč od ega. Bolo to ťažké, bojovať proti nemu. On bol dobrý. Vedel, že každý trik, ktorý vedel, že ju. Mal nôž. Len preto, že ho tam bol, a poslal úprimných na moje dolár zásobníka. Ego schmatol ju za zápästie a podarilo sa ju zastaviť z pohybu. Ale nie na dlho. On zdvihol každého kmeňa, a takmer ma udrel, kde je to naozaj naštvaný na mňa. Jej, otočil sa a oprel mierne dopredu a vtedy mi to napadlo v živote.
  
  
  Ranu vyrazil mi z mojej nohy, a noža takmer ma udrel. Jeho vstala. Temene hlavy hit ega bradou s hlasným rinčanie zuby. Tento porušil svoje zámery. S karate, kick v ega ruku s nožom a vyrazil ego, zbraň stál priamych medzi balvany, bod dole. Jej naďalej držať svoje zápästie a prevrátený ego na jeho chrbát. Snažil sa zbaviť jej sily pomocou judo pohyb, ale jej už pripravené pre ego pohybovať. Ten sa pošmykol a spadol na mokré skaly. Počul som, suché crack kostí. On ležal tam, pozrieme sa na prekvapenie. Ego nohy boli vtiahnuté, on bol stále vedomé a necítil žiadnu bolesť. Šok len rástla všetky tieto pocity. Možno jeho nohy boli permanently disabled. "Všetko v poriadku," povedal som. "Ja viem, kto ste. Chcem počuť niektoré ďalšie údaje, ktoré od vás. Koľkí z vás sa tam?
  
  
  Zatvoril oči a usmial sa aroganciou.
  
  
  "Veľa." "Príliš veľa zastaviť nás."
  
  
  Kde je vaše base?
  
  
  Že úsmev znova. "Ďalej. V mieste, kde budete nikdy nás nájdete.
  
  
  Dal zbraň na neho. "Dobrú. Začneme od nuly. A nepotrebujem odpovede ako "veľa" a "viac". Chcem získať odpovede, ako, koľko a kde. Takže choďte do toho.
  
  
  Ego tvár bola pokojná.
  
  
  "Alebo budete strieľať mňa?"
  
  
  Potriasol hlavou. "Nie je žiadny rozdiel medzi smrťou a životom. Ste Západu nechápu. Nemohol som ho nájsť. Takže ona je už mŕtvy.
  
  
  Ste odišiel s niekoľkými hrozby, keď posledný hrozba, dostane ako reumatizmus. To bola slepá ulička. Ona tiež nepodarilo. Ale potom, keď som nemohol dosiahnuť, čo hotela povedal, mohol som sa vždy snaží dostať potvrdenie, že som myslel, že som vedel, že sa jej.
  
  
  — Ale myslím, iní sa to podarí. Ktoré môžete zabiť celú sto senátorov?
  
  
  Nemáme ich všetky zabiť. Dosť vydesiť ih každý na smrť. Privolať kráľovstvo vo svojej vlády. Vy... Kongresu, ako zavoláte ego. Potom budeme kontaktovať svojho prezidenta, a všetko, čo sa bude diať, ako chceme."
  
  
  Teraz to bol môj zase ukázať niektoré pohŕdať. "Myslím si, že ste niečo zabudli." Tento prezident má bodyguardmi a dosť tesné bezpečnostný systém."
  
  
  Potriasol hlavou. "Myslím si, že ste niečo zabudli." Tento bezpečnostný systém bola odpojená, pred. A okrem toho, my nie sme zabijú ego. Sme len v úmysle kontrolovať ego mozgu.
  
  
  Preto alexander ih master plan. Paralyze Kongresu a aby predseda svoje bábkové. Tvárou v tvár chaos v Kongrese, aktívnej služby bude mať neobmedzenú moc. A KAHN bude mať plnú kontrolu nad ním. To nebolo tak nemožné, ako sa zdalo. Bodyguardmi sú len chránené od guliek. A nevadí, že vaše omeleta plná myseľ-meniť drogy. Alebo proti aspirín, ktorý nie je aspirín. To bolo všetko, čo potreboval. Hovorí sa, že Rasputin mal kráľ v egu energie. Ale dnes si ani nemusíte byť Rasputin k tomu, že. Stačí byť liek chlap. Kráľov Stredoveku mali svoje vlastné degustátorov. Ľudia skúšajú potravín a nápojov uistite sa, že nie sú otrávené. Bolo to zamestnanie. Ale to nie je tomu teraz. Preto, priťahuje ich skvelé pedagogické schopnosti, vládcovia sú bezbranní. KANG plán bol šialený. Ale to nebolo to, že sa zbláznil.
  
  
  Stratil vedomie. Alebo to tak aspoň vyzeralo. Nemal som veľa urobiť. Každopádne, som nedostal žiadne ďalšie informácie. Ale jedna vec bola jasná: on musel zomrieť. Alebo to celé KANG clique prídu po nás.
  
  
  On pozrel na ňu bez hnutia tela. Ona, sa na chvíľu zamyslel. Jej, premýšľať o najlepší spôsob, ako pre neho zomrieť. Jej, preč. On sa vrátil do tunela a vyzdvihnúť jeho kabát a stiletto on by klesla. Odtiaľ pokračovala dole na ulici.
  
  
  Všetko, čo som počul, bol slabý zvuk. Samozrejme, nebol v bezvedomí. Obrátil sa a zdvihol zbraň.
  
  
  Vystrelil sám v oku.
  
  
  Prvá trieda-vražda.
  
  
  
  
  Kapitola 13
  
  
  
  
  Výkon" Povedz svojej Matke " na Textu Divadlo, ako sľúbil, bol "celkom zábava, ak sa vám tento druh veci." Zlé je, že som zrejme nebudú ego-sledovať. Jediná zaujímavá vec bola dievča, ktorí už liezol von z nej šaty. Janice Venuša. Spomenul si ju z dní, keď sa jej meno je Janice Dreva.
  
  
  Janice Venuša bola blondína bohyne, a bez ohľadu na jej názov bol s krásny obrázok. Bola horúca spoločník na cesty, na Riviére, asi pred piatimi rokmi. Sme sa rozišli ako priatelia. Moja firma a jej budúcnosti boli uložené affable a bohatý Gróf Hoppup. Dal mi nejaké informácie o Almazov to pašeráci, a Janice mi dal veľa Almazov. Naposledy ih ju videl, v Nice, boli svadbou.
  
  
  Ako to vyzerá teraz, mohol všetko dopadlo trochu inak. Počas prestávky som jej volal a mám nahratú správu z Palcát. Okolo čo Hmú sa podarilo zhromaždiť cez ďalekohľad, zdroj dobrá kaša bola ovsené vločky.
  
  
  To bolo všetko, čo mal práve teraz.
  
  
  Roscoe oznámila, že mal počítať troch telefónnych ústrední. Odin bol na Addison Hotel; jeden bol stále na Featherstone, a tretí bol na Old Vic, sledovanie Sir Laurence Olivier hrať Hamlet. Nechal som jej "Povedz mama" správa, ktorá bola celkom zábava, ak ste na také veci.
  
  
  On sa vrátil len v čase začať začiatku druhého dejstva. Svetlá už preč, a Tara musel vlna ma späť na svoje miesto. Orchester vykonáva od začiatku druhýkrát.
  
  
  "Správy?'Čo je to?' spýtala sa v whisper.
  
  
  "Áno. Tam sú tri.'
  
  
  "Dobre, tri? Alebo o tri viac?
  
  
  'Áno.'
  
  
  Ona je pozastavená. "Takže je to len sedem.
  
  
  "Áno. On prikývol jej. 'Ešte fretky.'
  
  
  Kapela hrala pieseň, ktorá Janice bol spev. "To dievča," Tara povedal: "vedeli ste ju, alebo boli tieto znamenia lásky na prvý pohľad?"
  
  
  Nevedel som, že som mal také príznaky. "Už som vedel, že jej," povedal som. "Pred niekoľkými rokmi. Pekné dievča. Nič viac.'
  
  
  Tara zdvihol obočie. "No, ona nevyzerá, že dievčenskú už."
  
  
  Ona bola zrejme pravdu o tom. Janice je aktuálnu veľkosť bol 90-60-90.
  
  
  "Boli sme len priatelia," povedal som. "Moje slovo česť."
  
  
  Tara sa na mňa pozrel. "Povedz svojej matke.
  
  
  Po prehliadke sme išli zákulisia. Janice bolo horúce. Tara bola v pohode. Janice nám predstavil svoju novú lásku, Mickey. Tara rozmrazení von. Štyri z nás išli na pivo.
  
  
  V taxíku domov Tara povedal: "Máte pravdu, je to pekné dievča. Dodal, pomerne ostro,"Nič viac."
  
  
  Existuje niekoľko spôsobov, ako zistiť, či niekto odpovedal na vaše dvere, kým ste boli preč.
  
  
  Bohužiaľ, každý vie, že tieto zvyky.
  
  
  Najmä pre tých ľudí, ktorí sa snažia otvoriť dvere, aby ste vo vašej neprítomnosti.
  
  
  Vďaka Jan Fleming, tieto multi-vlasy pasce stali široko známy. A všetky skúsený agent vie, ako na to. A ostatných autorov špionážne príbehy odhalili ďalšie dobré triky. Trik je tajný agent, je, že ego taktika, zostáva tajomstvom. Dnes, za cenu knižočky, každé dieťa je pľuvanie obraz Carter.
  
  
  Dobre, Carter je mazaný.
  
  
  A ak si niekedy myslím, že som sa pokaziť dobrú vec tým, že ju preč za tých pár zlatých, zamyslite sa znova. Vec je, niekto vzal moju návnadu. Keď sme prišli späť do bytu, uvedomil som si, že niekto tam bol. Inak tam bolo. Ona motioned pre Tara prísť znova a počkajte, kým sa môj signál. Schmatol ju zbraň a otvoril svoje vlastné zámok s skeleton key. Mäkké kliknite namiesto kakofónii akustický clanking kľúče. Bola tma, vo vnútri. A to bolo ticho. Ako veľmi hlasné ticho spôsobené tým, ako sa niekto snaží, nie tam byť. Jej manžel zovrel Wilhelmina pevne v ruke a začal chodiť opatrne, po celom byte. Miestnosti do miestnosti. Cez preplnený obývacia izba, jedáleň, a nakoniec obývacia izba, želajúc si, že Roscoe priateľ vzal jej mačka preč skôr, než odišla, pretože, že mačka bol lipnutia na moje podpätky.
  
  
  Dobrý. Tak, náš hosť čakal v spálni, alebo skrýva v sprche. Alebo ego bolo dávno preč.
  
  
  Jej, zastavil sa pri spálni. Niekto tam bol. Mohol by som ho počuť dýchanie. Mojím ďalším krokom bolo majstrovské koordinácie. Pomocou jediného pohybu, on dokorán dvere, obrátil sa na svätých, a vzal cieľ.
  
  
  On vyskočil z postele ako chlieb na hriankovač. Ježiš, Nick. Je to vaše schopnosti povedať dobré ráno?
  
  
  On je znížený zbraň a zatriasol hlavou. — Nie, Roscoe. Ale je to sakramentsky dobrý spôsob, ako povedať ahoj s odrážkami, môžete kurva suka. Viete, že by som ťa zabil?
  
  
  On tlačil jeho vlasy a yawned. Potom sa poškriabaný brade, pozeral sa na mňa. "Ste Američania sú všetci radi, že," povedal. Počúvať. To je moja priateľka je miesto, nie? To je dôvod, prečo nechcem s tebou hovoriť. Tak som sa na tlačidlo. Tak, jeho zadali. Tak, ako som mal vedieť, ste prišli?
  
  
  Roscoe... - jej predaj na okraj postele, -...ako pre tieto metódy svojej práce... †
  
  
  Zdvihol ruku. "Nechcem kázať. Nick. Rado sa stalo. On zapálil si cigaretu, a videl som, že plameň bol chveje mierne. "Kde je Tara?"
  
  
  On šiel k oknu a naznačil jej.
  
  
  Bez kázne, Roscoe. Slovo.'
  
  
  On si povzdychol. "Slovo?'
  
  
  A.'
  
  
  "Oheň".
  
  
  Hlasovanie je slovo.
  
  
  On využitý jeho cigariet proti zadok zbraň. "Je to moja práca, Roscoe. Ste tieň. Ja som strieľať jej. Čo znamená, že je veľa ľudí okolo, ktorí chcú strieľať mňa. A potom, ak nechcem zostať na mojej stráže, sa im podarí.
  
  
  Pif-bang, a jeho mŕtve. Pochopené?
  
  
  On prikývol a usmial sa. "Zle," povedal som. "To nie je vtipné. To je kurva vážne. Myslím si, že je génius, Roscoe, ale myslím si, že ste stále prehnane. V preklade je to nazýva, že sa stanete ľahostajný. A je to veľmi dobrý spôsob, ako zomrieť.
  
  
  Pochopiť?" On prikývol. Nemal úsmev.
  
  
  Mal som zastavil. Ale, ako všetci kazatelia, on bol v jeho kazateľnica príliš dlho, a on trpel len jeden morálne ranu, z ktorej nemohol obnoviť.
  
  
  Roscoe shrugged. "Všetko v poriadku," povedal. No, ja som počula, to všetko predtým. Ale dnes... ste urobili búrka v pohári vody. †
  
  
  Tara sedel vo dverách. "Takže budete mať pitia čaju.
  
  
  Usmiala sa. Jedna alebo dve lyžice?
  
  
  Roscoe usmial sa na reumatizmus. "Tento iné jeden z vás má chýbal jeho volanie.
  
  
  "Čo je to?'
  
  
  "Vytvorenie vojenského výcviku filmov".
  
  
  Tara urobil čaj.
  
  
  Roscoe je dôvodom pre príchod bol Featherstone spoločnosti, a chcel vedieť, čo s tým robiť. Pozerať sa znovu zajtra, alebo čo? "Áno," povedal som. "Držať sledovanie. Potrebujeme vedieť, kedy tieto klony bude mať účinok. Príliš málo sa stane; nepáči sa mi to. Medzitým, poďme sa bližšie pozrieť. Pozrime sa, či môžeme zistiť, čo sa deje vo vnútri. 'Hmm. Ja len neviem jej ešte, Nick. Pochybujem o tom.
  
  
  "Právo?'
  
  
  — Potom, čo budete robiť?"
  
  
  "Na návšteve Featherstone Spoločnosti splniť môj milý neskoro Teta Myrta.
  
  
  — Máte na mysli len na prechádzke?" Len tak.'
  
  
  "dobre... som mohla lietať, ale myslím, že to by bolo príliš honosné, nebolo by to?"
  
  
  Roscoe postavil sa. — A vy ste mi povedať, nie je vtip." Už ste všetci tak?
  
  
  Ak je to Tábor CANNA, ste niť. Budete vyzerať dosť známych, priateľov. Ste takmer ako anonymný ako Nixon v Demokratickej dohovoru.
  
  
  "Bol som spolieham na vaše špeciálne efekty oddelenie, aby mi masku a vhodné kamufláž môže pomôcť.
  
  
  Roscoe povzdychol si. "Naše špeciálne efekty oddelenie," povedal, " je mŕtvy."
  
  
  'Umrela?'
  
  
  "No, vieš... je to naozaj trochu bolestivé... bola To stará pani, ktorá kedysi pracovala na Ealing. Viete, tento film studio. A ... no... zomrela. Viem, že ju! On rezať ma pred mohla povedať slovo. Je to smiešne, je to jej, to je detská práca, a to je nemožné. Ale obávam sa, že je to len Londýnskej pobočky AX.
  
  
  Jeho vykonaný hmú, nič nehovoria.
  
  
  Povedal. = "Môžem dostať ju tam?".
  
  
  "Je mi ľúto, Roscoe. Potrebujem si mimo viac. Ak jeden človek okolo týchto PBX stanice ide do Spojených Štátov, potom ďalšie senátor pôjde k márnici. Musíme zistiť, čo tieto steamboats sú až.
  
  
  Hodil svoje ruky vo vzduchu.
  
  
  "Potom je to v poriadku. Sme späť k našim východiskovým bodom. Môžete tam ísť. Tak ja by som mohol tiež požiadať, aby ste teraz. Ak zomriete, môžem tento kravatu od neho?"
  
  
  Viem, že ju. Byť vážne. Ale vážne, čo si chlapci navrhnúť?
  
  
  Navrhujem, "Tara pozrel sa na nás," že som tam ísť."
  
  
  Nie, povedal som jej. 'Určite nie.'
  
  
  "Ale, Nick. †
  
  
  Č.'Jej povedal.
  
  
  "Ale...'
  
  
  Potom nikto počúva ma tu. Toto je vlákno.'
  
  
  
  
  Kapitola 14
  
  
  
  
  Tak Tara šiel aj tak.
  
  
  No, nie presne Tara. Nie Tara, že " v krivkách, ryšavka." V krivkách, červenovlásky sú príliš jednoduché na mieste na ulici plnej ľudí, a príliš ľahko vypátrať. Žena, ktorá prišla na recepciu na číslo 41 na druhý deň bol myš tvárou stará panna. S dodo-hnedé vlasy, zahnutý nos a vak na šaty. Mali sme kostýmy, parochne, a make-up, vďaka Janice a "Tell Vaša Mama" spoločnosti. Ak Tara nemal vrátiť do divadla sedem hodín najneskôr zobraziť nemusí pokračovať - parochňu a nos patril k jej matke.
  
  
  Elektronický hlasový záznamník a fotoaparát pre náramkové hodinky boli vyrobené z hliníka.
  
  
  Na magnetofón bol najnovší model , malý napájané batériou Sony. bolo to o veľkosti cigarety prípade a tvári tak, aby to aj vyzeralo ako cigareta prípade. To bola riadená zvuk, čo znamenalo, že to nebolo nahrávanie tishchina. Pri rýchlosti 4.75, sa mi podarilo nahrať jasný zvuk asi dve hodiny. Otáčaním gombík hlasitosti celú cestu dole, mohol záznam z žene kabelku, rovnako ako Tara je. Veľké otvorené plátno nákupní taška.
  
  
  Ak ste sa niekedy nad tým, aké šialené ľudia budú hovoriť o mŕtvych, odpoveď je bohaté crazy ľudia.
  
  
  Bibi Hodgson, napríklad. Tara narazil do jej na ceste (kliknite). Dobrý. Tak som vedieť, kto to je, taky. Ale Tara hovorí, že podľa Vogue, táto dáma je "squatterov," názov, ktorý môže byť iba zarobené ak ste strávili veľa peňazí na balet papuče a pásy. Okolo nich sú ženy, pre ktorých je malé náklady, stále na mysli Dior šaty. Pani Hodgson dostane svoje peniaze od Pána Hodgson. William A. Hodgson tým, že Hodgson je Realitných Kancelárií. A ja viem, kto to je. Hodgson je realitné kancelárie vlastnej polovici Florida, a veľkú časť ostrova hovoria Manhattane.
  
  
  Bola tam aj Pani Wentworth Frogg, ktorý mal asi štyridsať päť miliónov dolárov. Tara sa s ňou stretol na prízemí v čakárni. Ona tiež fotografoval recepcie sám. Viktoriánskej izba s červeným plyšové sedačky, a veľa črepníkové dlane. Tara musel vyplniť formulár. Niekoľko otázok o jej osobný život a život zosnulého. Podľa vyplneného formulára, G. Louise Rigg St. Louise, Missouri, je na návšteve jej teta Myrtle Rigg. V "Dôvody k návšteve" sekcii, Tara napísal: "Požiadať o radu, investovať do pamiatok." Nevedela, prečo ona by napísaná. Povedala to len napadlo ma.
  
  
  "Je to veľa peňazí, drahé?" Recepčný sa spýtal. A Tara odpovedal: "Tak veľké, že ho desí ma."
  
  
  Recepčný sa usmial,
  
  
  Tenký Orientálna chlapec viedol ju hore fialové čakárni plnej paliem. On povedal, hej, že Slnko Ping by dohodnite si stretnutie. Slnko Ping príde k nej do pol hodiny. Medzitým, možno, že mohol čítať časopis na chvíľu. Chcel by si šálku čaju?" Zmizol a vrátil sa o chvíľu neskôr s pare pohár. Tara to vzal, a chlapec zmizol znova.
  
  
  Ona len čakal minútu alebo dve, potom otvorila dvere. Nikto v dohľade na chodbe. V celej hale, ženy opitý smiech zazvonil sa za zavretými dverami. Tam bol slabý šum okolo začiatku druhého dňa. Stredne ktorí moaned ako upadol do tranzu. Tretia a posledná dvere boli označené "Zvyšok". Tam bol žiadny zvuk, odtiaľ. Tara snažil sa ho otvoriť. Bolo zamknuté.
  
  
  Z jej nadmerné taška, vzala sa na špáradlo a pásy z plastov. Nebola zvyknutá na to, a ona nefunguje dobre. Ale tam neboli žiadne kroky na schodoch, a nikto vstúpil do ďalších dvoch izieb. Nakoniec, keď otvorila dvere.
  
  
  Ona uzavretý, že za ňou a pozrel okolo. To bol malý bielej miestnosti. Tam boli niekoľko umývadla, malá chladnička, a dvojité sporák s varnou kanvicou. Sklenené vitríny lemovali steny. Mali všetky druhy čaju v jednej všade. zelený čaj. harmanček. Lapsang Souchong. Zbierka ružové a biele kvetovaný teacups sat úhľadne na hornej polici. Rovnako ako misa chlapec priniesol do ay. V inom vitrínky, na druhej strane miestnosti, sat zbierka hnedé fliaš. Každý obsiahnuté nejaký granulovaný prášok. Štítky jednoducho povedal "A", " B " alebo "H". Iný súbor fľaše obsiahnuté kvapaliny a na spodnej polici boli injekčné ihly.
  
  
  Okno bolo zablokované.
  
  
  Bolo použité ihly v dreze. Tara zdvihla ego. Tam boli ešte pár kvapiek kvapalného vľavo v nen. Ona pozorne injekčne ego do prázdneho ampoule vedľa nej. Ona sniffed ampulkách. Vedecké počítač v zadnej časti jej myseľ bežal cez niekoľko tisíc punč karty a dal reumatizmus za menej ako sekundu. Položila ampoule v jej tašku a šla k dverám.
  
  
  Hlasy zazvonil von na chodbe.
  
  
  Ona zmeraveli.
  
  
  "Tak, Slečna Alice. Nebojte sa. Bol to človek, jeho hlas. S vysokou nosovej Ázijské prízvuk. Hovoril, akoby rozprával k dieťaťu. Dôraz na každej slabike samostatne. "Aj, nie je tam žiadny odpor, pamätáte?"
  
  
  Alice odpovedal nejasne. "Áno. Viem, že ju. Zlo existuje od roku... ale niekedy zaujímalo by ma,...
  
  
  "Nebuďte prekvapení, Miss Alice. Verte mi. Váš otec dôveryhodných mňa príliš. Ešte...
  
  
  Pamätáte si, čo povedal, aby ste včera?
  
  
  Alice si povzdychol. Áno, Jan. Verím ti.'
  
  
  "Všetko v poriadku," povedal. "Tak si spomeniete, čo mám robiť?"
  
  
  "Nič," povedala v nízkej hlas.
  
  
  "Nič také. Presne tak.'Potom tam bol krátku prestávku." Dobre, potom prečo nemám ísť hore, a to?"
  
  
  Snáď ona prikývla v reumatizmus. Web vzal pár krokov po schodoch. Druhý pár sa len pár krokov. Ruku zaklopal na dvere. Dvere sa otvorili. V pozadí, opitý lady bola stále hovorí. "Ach, milý, milý Robert." V niektorých smutné piesne.
  
  
  "Dobre? Muž povedal.
  
  
  Hmú bola zodpovedaná žena s ostrým hlasom. "Ako si dal majestátne sa pozerá na hviezdy. Zajtra, najneskôr.
  
  
  "Skúste si to dnes. Musíme to zajtra."
  
  
  "Dobrú. Potom ma nechal v pokoji.
  
  
  Dvere zatvorené, a mužov shaggy hlasy ozvalo sa dole po schodoch.
  
  
  Tara čakali, kým na chodbe bolo ticho znova. Ona sa ponáhľali späť do svojej stoličky v čakárni. Pozrela sa na ľadový čaj ona by zostala nedotknutá. Ona sniffed to. To bol čaj.
  
  
  Zdvihla časopisu. Dvere sa otvorili.
  
  
  Žena bola na sebe čierne kimono. To sa vzťahuje na veľké telo s výraznými hrče. Nah mal krátke, mužské účes a stern tvár. Hovorila v merať, husky hlas.
  
  
  Moje meno je Sonny. Vyskytla sa chyba. Nemôžem ťa vidieť dnes. Môže prísť zajtra?" Bolo to viac ako objednávku. Zajtra v dvoch hodín. Ona jej uklonil hlavu krátko, nie je umožňujúce oči sa jej zúčastniť. Oni glided mimmo Tara, ako black reflektory.
  
  
  Tara postavil sa. "Ale...'
  
  
  Na dvoch hodín.'Ako Tara bola zostupuje po schodoch, volala jej. "Teta tam bude, potom."
  
  
  Tara zastaví nahrávanie a obrátili sa na mňa. "Je Louisa Rigg uvidím jej Teta Myrtle?" Zajtra v rovnakej vlne, a budete počuť všetko."
  
  
  Ona bola veľmi spokojná sama so sebou. Ona bola vriacej vzrušením. To bolo Hansje Brinker, ktorí našli dieru v priehrada a teraz uviazol jeho palcom v ňom zachrániť krajinu z obrovskej katastrofe. Ona bola tak sakra šťastný, že som naozaj nechcel povedať, že jej nevedela vôbec nič. Len fotografie, môže mať nejakú hodnotu. Roscoe zdvihol vývoj filmu. Druhý deň ráno sme sa dostať reumatizmus.
  
  
  "Kiež by ste mohli mať obraz o tom, čo ega meno je znova — ten, kto hovoril, Alice."
  
  
  "Yana?"
  
  
  Áno. Ego hlas znie ako hlas slávny agent KANG.
  
  
  Tara oči sa rozšírili. — Myslíš, že zvyšok ľudí, nie sú zapojené?" A že narcologist? Takže to nie je presne to, čo by som zavolať detinské nevinná zábava.
  
  
  Nie tak celkom."Jej usmial sa.
  
  
  To, čo bolo v tom, že striekačky? A pentothal?
  
  
  Ona znížená jej úst. — Ako ste to vedeli?" Nechala som to na poslednú.
  
  
  Usmial som sa na ňu. "Počúvaj, môj milý. Podľa dvanásť triky majú za podvádzanie bohaté súk, majú jedenásť tam. Sodium pentothal je pravda, sérum, nie? Tak, dávajú tieto dámy dobrú šancu tým, že ih tento čaj vopred, a dámy povedz im všetko, čo chcú vedieť. Všetky druhy podrobnosti o opustil milenec. Potom, slovo za slovom, v médiách to zopakovať neskôr. Ukazuje sa, veľmi presvedčivý výkon. Tieto dámy nebudete pamätať, čo povedal predtým. Tieto dámy sú dumbfounded. Obe vďačný a veľkorysý.
  
  
  Tara ústam tvorili tiché "O".
  
  
  "To má množstvo ďalších výhod. Ak toto je pravda, usvedčujúce, tam je vždy možnosť, vydierania. A ak tam nie je dosť peňazí, zapojený, duch vám povie, čo s tým robiť. Nech je to pre nás — charita, propagáciu, Švajčiarsky bankový účet — môžete byť istí, že sú raking peniaze. Tara vyzeral zmätený. "Ale čo to má čo robiť s KANG?"
  
  
  "Nič také. To je správne. Myslím, že je to všetko Nassau znova. Na Featherstones boli zapojení do podvodu, KAHN sa dozvedela o to a blackmailed ih. Pravdepodobne rovnaké ako s Bangel. To zrazu napadlo ma, že Bungel a Featherstones mal niečo spoločné: obaja boli drogoví díleri.
  
  
  Jej povedal, hej,:
  
  
  "Tak KAN by prijali istú cestu, ako sa dostať dovnútra. Už hrozilo, prerušiť ih tácky, ak sa nechcete dostať časť z príjmov plus niekoľko služby. Služby ako možno bývanie klony.
  
  
  Ona potriasol hlavou. 'Očarujúce.'
  
  
  Ona, on shrugged. 'Očarujúce. Bezpečne. Ale majte svoj dôvtip, aby sami.
  
  
  Týmto spôsobom nebudeme mať žiadne bližšie k PBX sídlo. Okrem toho, nie sme tu, aby vyriešiť tajomstvo spoločnosti. Našou úlohou: iht.
  
  
  Ona shivered málo. — To je miernejšie slovo ako vražda, nie?"
  
  
  Jej pozrel na nah. Ona sedela na hodváb stoličky v spálni, jej nohy zasunul pod ňou. Ona mala na sebe bledo ružovej farby, a pozrela ružové a biele a hladký ako hodváb. Ako jedno z dievčat okolo nich, ktorí prižmúriť oči a Sam Peckinpah film. Ako jedna z tých dievčat, ktorí plakať v Fove Príbeh.
  
  
  Jej, potriasol hlavou. "Na riziko znieť triviálne... ale to, čo robí dievča, ako ste vy naozaj robiť v práci, ako je tento?"
  
  
  Na vývrtka trápilo ju. Študovala jej nechty. Dlho. Je to ako ona to nikdy nevidel ih predtým. -"Dobre," povedala vlani, " to je... To je dlhý príbeh. Pred časom... Hm, som sa s ňou stretol... človek.
  
  
  Už dávno. To bol schválený spomedzi všetkých kandidátov, ako čo najlepšie, a potom, pre... tento muž... išiel som do AH... Sme - dobre, nevadí. Tento bol počas Johnson je čas, keď do Vojny vo Vietname bol opäť na svojom vrchole. No, ja ... ho podpísal. Ona naklonená jej hlavu dozadu a usmial sa veselo sa na mňa. "Tiež som si myslel, že by bolo veľmi napínavé a romantické, k práci s ľuďmi, ako James Bond každý deň."
  
  
  "Nezabudnite spomenúť Nick Carter?"
  
  
  Ah, " povedala. "Nie som dosť odvahy, aby snívať o tom."
  
  
  Prešiel cez miestnosť a sadol si vedľa nej. On ju vzal za bradu v jeho rukách.
  
  
  Počúvaj, " povedal som. "Budeme prinášať do života niekoľko viac sa splniť vaše priania."
  
  
  Hmm. 'Ona glared na mňa. — Ako viete, to, čo som sníva o tom?"
  
  
  Všetko je v poriadku, " povedal som. "Nechajte ma hádať. Jej, zatvoril oči. "Chcete plávať voľne vo vzduchu a milovať sa tam."
  
  
  Mmmm... pozrela premyslené. 'Zaujímavé. Ale možno je to príliš veterno.
  
  
  Potom je to v poriadku. Čo... ako o múzeu? Tam majú posteľ šestnásteho storočia-podľa starý hostinec. Mohli by sme sklzu za zamatové závesy a poškriabaniu tých mien na čelo, keď sme hotoví.
  
  
  Milujem to, " povedala. "Ale múzea neotvorí až desať ráno." Pozrela sa na mňa. — Súhlasíte s môj nápad?"
  
  
  Jej otec súhlasil.
  
  
  V perličkové kúpele.
  
  
  V perličkový kúpeľ?
  
  
  "V perličkový kúpeľ."
  
  
  Počúvať, môžem odporučiť. Vzhľadom na bubliny a všetko, čo ide s ním, to je čistý, čistý sex. Stačí nikdy by ste to skúsiť v takomto prípade. Minimálne, ak ste moju veľkosť.
  
  
  Ona sušené ma. S veľké, mäkké teplé uterák.
  
  
  "Chcem sa vás opýtať, čo je to, čo," povedal som.
  
  
  O čo?'
  
  
  Ona sa niekoľko zaujímavých vecí s touto uterák.
  
  
  "Nevadí," povedal som.
  
  
  S pravým dievča na svete, príliš, nie všetko je tak zlé. Tiež nepotrebujete, aby šaty až nastaviť alarm pre správny čas. Nie s dvoch ľudí, ktorí sa radi navzájom, a rôzneho pohlavia. Problém je, že nikdy sa to trvá dosť dlho. Ťažkosti vrátiť.
  
  
  Vzal ju za ruku, vystúpil stranou, a zapálil si cigaretu. "Ona to má spýtať.".. "Som vyhodil von dymový krúžok. "Je Čínske slovo ako" oh, tove, wow'?"
  
  
  Bežala prstom cez vlasy na mojej hrudi. Chcete zmeniť predmet, drahé? Alebo chcete skúsiť hrať, že vaňa scény v Čínštine?
  
  
  To bolo vysvetlené tým, že Alice Featherstone je spev. Tara sa zamračil. "Ah, lano, wow?" Ona shrugged a na chvíľu zamyslel. "Ha. Počkať. Povedal si, že to bola pieseň. On prikývol jej.
  
  
  Ona vstala z postele. "Nechcem ísť preč. Chytila jej šaty a išiel do obývacej izby. Počul som magnetofón opäť v prevádzke.
  
  
  Ona sa vrátila s úsmevom. Nah mal tie slová. "Mám to," povedala hrdo. "Tao".
  
  
  "Tao? Ako je Tao On staroveké Čínske náboženstvo?
  
  
  Ona prikývla. Ih Večerné modlitby sú konštantné spievame: "O Tao! O Tao! Šance sú, že to znie ako " Oh, tauwe, wow." Len keby ste vedeli, čo vás počúvali.
  
  
  Ona prepadol späť na posteľ a stočený do klbka, balenie jej ruky okolo jej kolená. Ona bola celkom istý. Samozrejme, najlepšie vysvetlenie fretka mal prísť až tak ďaleko, bola skôr pochybnú teóriu, že Alice bol posadnutý laná a vrtí celý čas.
  
  
  Tara trámami. "Ach, Nick. Ideálny. Všetko je reálne. Sú Featherstones, ktorí žili ako pustovníci-Taoistická ascetics. Ako hovoriť, aby mŕtvych. Taoistická mystikov. A boli nadávanie Miss Mabel, ktorý hovorí, že Taoists boli fanatici. A tiež. Ona pozastavené ako Boltini pri nahlásení Lietania Wallands. A Alice, ktorý sa zaoberá neustále opakuje, že zlo je človek čistý. No nazdar. 'Ona narazí na posteľ. "Dobre, vraj to pobočku, ktorá vám povie, že smrť a život sú jedno a to isté. Oba z nich sú Taoistické nápady. Tak, ako to vidieť, je to všetko rovnaké. Dobra a zla, smrti a života. Všetci sa stal opäť vo veľkej Jednoty Tao."
  
  
  Jej, potriasol hlavou. "To znamená, asi rovnako ako Veľký Elektrický Chopper v Nebi."
  
  
  Ona si povzdychol a grimaced. "Typický filozofické myšlienky. Ale nie je to zlé.
  
  
  Jej nohy boli ohnuté. "Ďalší?'
  
  
  "dobre... pretože si myslia, že zlo neexistuje, oni nerobia nič zastaviť ego. To nič, a všetko bude tak, ako to je navždy. Je to ih to skvelé motto.
  
  
  'Mm-hmm." to môže byť pravda pre Alice. ale nie pre PBX, CANNES nie je presne robiť nič, práve teraz."
  
  
  Mmmmm. Neviem. Ľudia interpretovať náboženských doktrín v divné spôsoby. Stačí sa pozrieť na Inquisition. Alebo tie nekonečné vojny za Svätého Grálu. To by sa majú vylúčiť možné spojenie.
  
  
  On si myslel, o dôslednosť a odmietol možnosť. Politika je web náboženstvo v týchto častiach. A ak niekto píše večerná modlitba, to je viac ako "O Mao", ako "O Tao".
  
  
  Vec je, "pokračovala:" môžem dostať Alice hovoriť. Ak ona naozaj je Kultivujúci, nebude chodiť okolo bush. Možno, že môžete povedať veľa o tom, čo sa deje v tomto dome. V skutočnosti, sa môže poskytnúť vám všetky odpovede.
  
  
  Bežal jeho ruky wearily cez jeho oči. "Dúfam, že sa nemusíme byť lakomý o to, ale nie ste ísť späť do tohto domu."
  
  
  To mám, že zelené oči pozrieť z nah.
  
  
  Radi by sme stráviť veľa slov na to.
  
  
  A prečo nie?'
  
  
  Je to preto, že hneď, ako budú vidieť, oni si čerpadla ste plný pentothal a poviete im všetko . Použite svoj dôvtip, Tara. Je to veľmi nebezpečné tam. Ani nevieme, aké nebezpečné to je, kým sme sa identifikovať tieto fotografie. Tak drž sa od nich. Ste vašu časť. Roscoe a budem aj naďalej skúmať, Alice.
  
  
  A ako budeš robiť, že ak ona nikdy nepríde?
  
  
  Dobre... potom sme sa môžete dostať dovnútra navždy.
  
  
  Dostala von z postele a začal tempo vztekle po miestnosti. Ale to je tak hlúpy. A stratíte tak veľa času, pretože to. Tiež, je to ešte viac nebezpečné pre vás. Už mám prejsť na kláves enter. Zajtra. Na dvoch hodín.'
  
  
  Mala pravdu. Urobil som chybu, že som nikdy predtým. Urobil som emocionálne rozhodnutie. Viac, než čokoľvek, jej túžbou bolo, aby ju ochránili. A to bolo zle. Emócie sú neprijateľné v mojej práci. Necháte ih na deň hneď, ako začne.
  
  
  Jej, sa zhodli, že by išla. Podľa dve podmienky.
  
  
  Po prvé: aby sme mohli riešiť fotografie prvý. Ak toto miesto bol skutočný hrad pre KANNA agenta, nebola by išli tam. Ona súhlasila.
  
  
  Po druhé, Roscoe a ja by som čakať na ee v makrobiotická reštaurácia cez ulicu a buďte v kontakte s ňou cez mikrofón. Ak sme počuli niečo ako heslo, sme mohli prísť na pomoc.
  
  
  Ona súhlasila. Mimochodom, s niektorými prekvapenie. "Dobre, Nick, neviem si predstaviť, čo by sa stalo inak. To neznamená, že mám strach z nej, "povedala," je to len, že som... "myslela, na chvíľu —" mám strach."
  
  
  
  
  Kapitola 15
  
  
  
  
  Bolo to hovno deň. Som rezané seba holenie. Tara klesla zrkadlo. Káva bola príliš slabá. A začalo pršať. Že bola dobrá časť.
  
  
  Pred jedenásť hodín, Tara odišla z domu. Musela dať na jej make-up a šaty v čase sa dostať do Featherstone skoro. Dúfala kĺzať po schodoch cez nachádza v čakárni na druhom poschodí na splnenie Alice Featherstone.
  
  
  Môj telefonát do Palcát na 11 hodine bol ďalší úder. "Sorry chlapci," členovia kapely povedal — " stále žiadna akcia."
  
  
  Dostala hovor z Lightfoot čajovni a bolo mi povedané, že moja objednávka nemal byť pripravený až do poludnia. Nemali kuriéri.
  
  
  "Nemôžem si ego?" Povedali áno. To bola komplexná objednávky.
  
  
  To znamená, že fotografie, ktoré Tara vzal na Featherstone to nebolo tak ľahko identifikovať. Oni mali poslať ih vo Washingtone. Pravdepodobne. Buď ako buď, ja si ju reumatizmu na poludnie. Je tu ešte veľa času na kontakt Tara v divadle, ak je to potrebné. Odišiel cez apartmány a išiel dole do ulíc. Roscoe sa s ňou stretol na makrobiotická reštaurácia na jednej hodine popoludní. Rozhodol som sa dostať niečo na jedenie prvý.
  
  
  Na desať minút dvanásť, ona bola v Lightfoot je čajovni. Malé špinavé tlak stredné a malé predajne na prízemí v starom budovy niekde v Soho. Steny boli obložené z podlahy na strop s police naplnené obrovský plechovky čaju. Windows čelí ulici boli tiež plnené kôpky čaj.
  
  
  A zanedbaný vyzerajúci muž v nosiť hnedé zástera stál za pultom. On sa pozrel na svoje papiere a prikývol. Vzal jar z regálu a nastavte ju na pult. Začal balenie ego v hnedý baliaci papier.
  
  
  "Ja, uh ... by chceli použiť ego tu," povedal som.
  
  
  Potriasol hlavou. "Obchod je ťažko vhodné pre toto je to?"
  
  
  — Možno hore?"
  
  
  Pozrel sa na mňa podozrievavo. "Neviem," povedal. — Musím sa na to pozrieť." Prišiel k pokladni, a stlačení tlačidla N-3. Po niekoľkých okamihoch, zazvonil telefón dvakrát a potom šiel tichý. "Všetko v poriadku," povedala. Ona stlačené tlačidlo pod pult a malej časti zadnej steny skĺzol otvorené.
  
  
  Otvor mi prístup na úzke schodisko vedúce na miestnej AH sídlo. Schody viedli do malej, untidy recepcii. Dve oranžové plastové stoličky, stoličky, plnené čísla z Barentsovom Mori Tearooms, a veľké, týrané stôl stoličky. Tmavovlasý krása, sedel pri stole, žuvačky. Pozrela sa na mňa zvedavo, zastavil žuvanie, a prešiel jej nohy na druhú stranu. Doprava z nich bol iný, dvere. Svätyne svätých. On sa pozrel na svoje hodinky. Bolo dvanásť hodín. Položil obe ruky na stoličke a oprel mierne dopredu. "Chcem hovoriť s Dolores," povedal som.
  
  
  Keď dal na úplne bezizražajno tvár. Jej ID blysol hore. Jej oči sa nakoniec ukázalo, že niektoré pochopenie, a ona prikývla. "Vy neviete nič pre istotu v tejto čajovni," povedala. "Potrebujete Dolores alebo vaša správa?"
  
  
  "Správy," povedal som. Ona stlačení niekoľkých tlačidiel na jej telefón, ako začal vybalenie čaj jar. Ona mi podal telefón. Tam bol nahraný na kazete správy z Roscoe. "Uvidíme sa na jednej hodine popoludní." Potom Mays znova: "Sorry chalani, žiadna akcia."
  
  
  Otvoril jar a posadil sa na stoličku. Každá fotografia bol úhľadne ktoré sú pripojené k počítaču karty. Vážení Zhirinovsky Dámy Pani Hodgson a Frogg boli uznané ako také. Featherstone sekretár inicioval odvolanie Agnes Corona, bývalý tajomník of Scotland Yard, pretože niektoré dokumenty, Nah mali boli ukradnuté z tam. Žiadne dôkazy o jej účasť bola niekedy našiel. "Nedbanlivosť" bol dôvod jej rezignáciu. Avšak, ona bola v podozrení. Chlapec, ktorý priniesol Tara čaj a ushered ju do čakárne bol Pam Kôň, mladý terorizmu, ktorý sa špecializuje v psychologickej vojny. Obzvlášť dobré v psychotropných látok. On bol hlavný riešiteľ z KAN. Niekde v Ázii, stratili svoje ego, vo vzhľade. Vďaka fotografii Tara AH aktualizované ego údajov v archíve. V neposlednom rade, tam bolo Slnko Ping. M-2. Na druhej triedy vrah. Začína druhý stupeň nemal znamenať, že bola zlá. To predsa neznamená nič iné, než že ona bola vrah. A všetky z nich sú feministky, ktorí sú teraz naštvaný na mužov, posielať svoje sťažnosti Mao Tse tung. Slnko Ping bola zlá teta. Podľa počítač mapa, že bol odborníkom v zložitosti fyzické mučenie.
  
  
  Som skočil na telefón a volal divadlo.
  
  
  Tara bola už preč.
  
  
  Ja ju udrel na telefón tak tvrdo, že stoličky, zatriasol a povedal jej, že som chcel Dolores. "Dolores osobne. A rýchlo! Recepčný urýchľujú jej žuvanie štyri alebo štyrikrát a stlačení niekoľkých tlačidiel. Dvere do Nah právo otvorené trhliny. "Nebudete chýbať Dolores," povedala. Toto je web-based tabuli model.
  
  
  Dievča v rozvádzača, bol vysoký, neforemné muž s šedivé vlasy, dlhé-mŕtvy tričko, a haggard tvár.
  
  
  Povedal som jej. "Dolores?"
  
  
  On si povzdychol.
  
  
  "Pozrite sa," povedal a zdvihol ucho mimo pár slúchadlá.
  
  
  "Jej Carter," povedal som.
  
  
  'Oi.' Vyzeral trochu rovnejšie.
  
  
  Povedal som em dať Roscoe naliehavú správu. Plány sa zmenili. Boli sme mali zachytiť Tara pred svojím vstupom leví den. Vrátim sa do bytu v prípade, že ona príde. Teraz bol položka na makrobiotická reštaurácia. Ak nemohol som sa s ňou stretol, povedal by som, stretnúť sa s ním, tam na jednom-tridsať.
  
  
  Vzal som si taxík späť do môjho bytu v rekordnom čase. Tara tam nebol. Všetko, čo som mohol urobiť, bolo čakať. Ak nebola v divadle alebo tu, mohla byť kdekoľvek. A v Londýne je veľké mesto. Tam bol žiadny reálny dôvod na paniku. Pred Roscoe ju videl, musel som každý dôvod ju varovať v čase. Aj keď to bolo na veľmi poslednú chvíľu. Avšak, jej otec cítil trochu v rozpakoch. Pokračoval na prechádzku okolo prázdneho bytu. Dážď pattered nervózne proti systému windows. Tam bol slabý šum jazz z nasledujúcej ulice. Mohol som počuť autá stonanie z ulice sám. Niekde vysoko nado mnou, lietadlo preletelo tým. Mačka vyhodil. Hodiny bol beží.
  
  
  Jej hotel by mali byť zbúrané. Určite sledovať. Možno zastaviť čas. Alebo možno to bolo preto, že neboli robiť správne znieť ju počuť. Zvuk Tara prichádza cez dvere. Celku, zlé obdobie, ak sa nič nestane, to všetko môže stať naraz a nie som.
  
  
  Na jednej hodine popoludní, jej číslo voĺba. Jej dostal reumatizmus Roscoe na moju správu. Potom tri prstene a Žezlo je kapela: Sony, chlapci. Stále žiadna akcia.
  
  
  Som zavesil na ňu. On sa trela jeho oči a vtiera jeho krku. To žihadlo znova. Zastavil sa trenie. To, čo urobil môj radar upozorniť ma asi? Jej pozrel na stenu. Potom k telefónu. On zdvihne telefón a zavolá na číslo znova.
  
  
  ROSCOE: hubu. Nicky. Sme si ju nájsť.
  
  
  Bi-I, bi-I, bi-I. Irina: Prepáčte, chlapci. Stále žiadna akcia.
  
  
  Držal telefón mierne od jeho ucha.
  
  
  Tieto boli veľmi slov, ktoré Mays použité dvakrát!
  
  
  Každú hodinu dal novú správu. Samozrejme, mohol by neboli schopní prísť s niečím viac, ale to predsa nie je na škodu zopakovať to rovnako. Každú hodinu za posledných pár dní, mal by prísť späť s niektorými zvláštne správy alebo správou o tom, čo bolo požitiu v obci. A ak nemohol myslieť na nič, Matt by prísť s ním rovnako.
  
  
  Položil telefón späť do ucha... som počúval jej starostlivo. "Ospravedlňujeme sa chlapi. Stále žiadna akcia. Áno! Voliť ho! V ego-tam bolo slabé vrčanie v posledných slovách. Lietadla, ktorý letel tým. Tento zvuk tam bol predtým. Tam bolo niečo, krivý tam.
  
  
  Dolores jej volal. Povedal mi, že rovnaké hlásenie, že som tam strávil tri hodiny. Nie, povedal, nemal nájsť to podozrivé. On len myslel, že Palcát bol snaží urobiť vtip pomocou rovnakú správu znova a znova.
  
  
  Povedal Hmú o rovine. Bol tichý na chvíľu. "Všemohúci Boh.'povedal. 'Máš pravdu.'
  
  
  Nemal som Žezlo už. Ona bola niekde medzi hnev a paniku. Hnev, ktorý som dostal tak zachytený v Tara bezpečnosti, že by som stratil prehľad o ih je skutočné zámery a nebol známe o Žezlo správ skôr. Všetky naše nádeje pre "súhvezdie dnešný prípad" boli založené na Chen-Li Browna po-show, po-show, ktorá mala viesť k klonovanie lab a Lao Tseng. Ak už urobil pohyb, všetky nádeje sa stratia. Budeme nikdy nájsť to PBX zásuvky. Nikdy by sme neboli schopní zastaviť ih. Boh bude trestať mi to suka, ktorý práve dostal pod svoju kožu.
  
  
  "Všetko v poriadku," Dolores povedal jej. "Zámerom je nasledovný. Potrebujem vrtuľník, ktorý môže trvať ma tam. Dať Roscoe nejaké extra pomoc...
  
  
  — Ste si srandu?" prerušil ju ma. "V Londýnskej pobočke nie je tak veľký. Sme jednoducho nemajú žiadne ďalšie pomôcť — aspoň nie v druhu, ktoré potrebujete.
  
  
  "Helikoptérou?"
  
  
  "Je to stále deje."
  
  
  "Dobrú. Potom povedzte Roscoe na shell Odin. A preboha, povedať, Em a buďte opatrní!
  
  
  "Počuj hore. Ja by som si starosti o Roscoe, keby som si. Niekedy môže byť trochu pedantic, ale nie, keď jeho vlastné ego je v stávke. Miluje život príliš veľa.
  
  
  Jej povzdychol si. "Poďme dúfam, že áno."
  
  
  Vrtuľník mal ma vyzdvihol na polovicu minulosti jeden v Hyde Parku. Niekto by bol prekvapený, ale to nikto z mojej firmy. Buď ako buď, budú hovoriť o tom na pár dní. Wilhelmina čistiť ju a reloaded batérie. On skĺzol stiletto späť do jej pošvy a vložená ďalšia plynová bomba. Šťastie Pierre, tak úprimne v strede.
  
  
  Dal som na môj plášť a šiel von do dažďa.
  
  
  
  
  Kapitola 16
  
  
  
  
  Roscoe glanced na svoje hodinky. Bolo to päť minút dve. Tara povedala, že sa bude Featherstone je na jeden-tridsať.
  
  
  On nechcel, aby sa objaví príliš podozrivé beh okolo reštaurácia ako šialenec. Takže zaplatil, dostal noviny, a išiel, aby si ju vo vstupnej hale. Dážď začal padať ťažšie. Takže osoba, ktorá čítanie vo vchode nebude vyniknúť. On bol pravdepodobne premýšľať o jeho zabudol dáždnik.
  
  
  Musí videli Tara, keď prišla za rohom cez cestu. Ona ho nevidela. Nah mal dáždnik, a to za predpokladu, potrebné klapky na obmedzenie jej zobrazenie.
  
  
  Roscoe k nej z jeho strane ulice. Prešli mäsiara je mimmo. Okrem obuvníci. Mimmo Lane. On asi nezobral som jeho oči z Tara, tak to nebol všimol muža. Mohlo by to boli dvaja muži. Prišli až k nemu. On asi nebol varovaný skutočnosť, že človek sa nemal používať také dobré čierny dážď dáždnik. A tak ďaleko, fretka mal držal jeho ego zložený v ruke.
  
  
  Aspoň to bolo tak, ako sme neskôr ju úplne odznova.
  
  
  Olizuje podvečer sme našli Roscoe tela. On bol v uličke. Ego ruky boli stále lipnutia na veľký čierny dáždnik, ostrá špička, ktorá potopila do emu skladacie dolár.
  
  
  
  
  Kapitola 17
  
  
  
  
  Vrtuľník pristál v bažinaté oblasti, asi kilometer od domu. Veľký Fiat 130 na mňa čakala. Vodič podal mi kľúče, ukázal mi správny smer, a sadol si vedľa mňa. Vedľa môjho sedadla vodiča. Potom sme sa všetci šiel našej vlastnou cestou.
  
  
  Dážď zastal a krajiny žiaril neskutočnú žlto-zelená. Jeden z týchto kvetov z úradník na poznámku, je obrazy. To bol jeden okolo rozprávkové krajiny s chát a hotelov z čase Richard Lev Dolár zásobníka. Jej, cítila som, že moja krv rýchlovarná na túto všeobecnú výzvu. Ochotne. Na Križiackej Výprave. Jej voľba je vo vašich veľký Fiat zabiť drakov. Môj pištoľ a stiletto boli nové Excalibur. Bol súčasťou histórie a robil histórie. Som už mohli počuť rohy pozdrav môj príchod. Jej, all-dobývanie hrdina.
  
  
  Oh môj bože. Ale: konečne::
  
  
  On zaparkované auto za háj stromy a pokračovala cez malé kríky na zadnej konkurznej podstaty. To bolo útulku sú prenajaté pre seba. Dom so slamenou strechou, ktorý vyžaruje zvláštne atmosféru. To bol veľmi tichý.
  
  
  To je príliš tichý.
  
  
  Poobzeral sa okolo. Vedľa hlavnej budove boli dve malé domy, rovnako podivné. Najbližšie jeden bol asi dvadsať metrov od hlavnej budovy. Obaja boli ustajnené hore. Zaujímalo by ma, aký softvér Žezlo používa. Bol som si istý, že nebol pomocou sa už.
  
  
  Presťahoval sa z jedného stromu k druhému a dosiahol druhý dom. Ona tiež mám výhľad na prístupovej ceste. Moje šťastie bolo príliš dobré, aby to bola pravda. Tam bolo auto tam.
  
  
  Bol to starý Americký kombi. Tieto staré 1952 Chevy pseudo-drevo autá. Strešný nosič bol stick batožiny. A rybársky výstroj.
  
  
  Kamkoľvek šli, oni nemali ísť na ryby. Ale išli niekde, a on prišiel práve v čase.
  
  
  Dostal som sa do iného domu. Dvere boli zamknuté. Pozrel sa dovnútra cez jeden z znečistený strešné okná. Siahol okna. Otvorila. Možno príliš ľahko. Wilhelmina pripravený ju a vošiel dovnútra.
  
  
  Ak to bol niekto iný ako Žezlo, ja by som sa v ťažkostiach. Tie staré podlahy mi dal preč na najmenší pohyb. Oni creaked pod mojím vchodom. Ale ak niekto tam bol, boli ticho.
  
  
  Jeho neprestával. Boli tam len dve izby na prízemí, a zdalo sa, že je prázdny, a veľmi prázdne. Ohnisko bolo zavesené s medené hrnce a čisté, ale spálené rošt.
  
  
  Šiel po schodoch.
  
  
  Kúpeľňa.
  
  
  Bolo to ego mieste v domk. Žezlo je magnetofón bol ešte stále v posteli. Výkonné ďalekohľady boli stále prilepené okolo okna. Posteľ bola spleť listov. Žezlo a Pearson sa striedali, spanie tu. Tam bol jeden zobrazenie plechovky v rohu. Slabé vôňa rýb stále lingered vo vzduchu.
  
  
  Tam boli žiadne známky boja.
  
  
  Aké dobré správy, by to mohlo znamenať. Niečo nútené ih na krok od jeho miesto. Ale to nutne znamenať, že boli mŕtvi.
  
  
  Pozrel som sa cez môj ďalekohľad. Chen-li ju videl v dome. Rozprával sa s dvoch mužov. IH nohy mohli vidieť ju, ale ih tváre nemohol byť videný. Použil som môj hlasový záznamník ak chcete odoslať správu na Dolores. Táto vec bola v bezdrôtovej kontakt s On krásu v čajovni. Potom sa vrátil dole a vyliezol von oknom.
  
  
  Drizzly počasie. Jej, cítila trápne. Myslel som, že to bolo počasie. Ale potom znova, jej, myslel, že by to mohlo byť varovanie.
  
  
  On zamieril do druhého domu. Ten, ktorý bol najbližšie k hlavnej budove. Dosky, ktoré boli tĺkol do dverí boli skopírované a skonvertované von. Wilhelmina stisol ju a otvoril dvere.
  
  
  To, čo videl som tam robil môj žalúdok clench.
  
  
  Tam bola krv všade. Staré drevené podlahy sa namočia sa s ním a maľoval obscénny farba smrti. To zmrazil medzi spoje z palubovky. Biela bavlna nábytok bol rozmazal prachom. AX je náramkové hodinky položiť drvené. Na .38-kaliber pištole z AX bolo zakrvavené na pomúčenej stoličky. A sekeru, maľované červená, ležal vedľa krbu.
  
  
  Krb.
  
  
  To bolo ešte horenia. Ešte dal tepla. Tam bola kopa teplý popol na rošt. V rohu, vedľa požiarnej, položiť... ramena. Počul som veľmi zvláštny hluk, a potom som si uvedomil som bol pridaním vlastné zvratky na neporiadok.
  
  
  Išiel som do kuchyne a obrátil sa na ťuknite na položku a potom striekajúcej studenej vody na mojej tvári a uviazol mojom zápästí pod ťuknite na položku. Moje uši prickled. V ťuknite na položku vypnutý. Myslel som si, že počul niečo. Drevené podlahy creaking.
  
  
  
  
  Kapitola 18
  
  
  
  
  Tara mi povedal, že neskôr, ale môžem vám povedať teraz. V správnom poradí.
  
  
  Nechcela vidieť, Roscoe. Ale nechcela pozrieť späť, a to buď. Vedel, že je tam. Spolu so mnou. V reštaurácii. Prišla Featherstone Úradu, ako sa plánovalo na 2:30 hod Okolo jej krku, Nah nosil perál, ktoré by mohli prenášať akékoľvek diskusie v rámci päť metrov Nah na telefón cez ulicu. V jej tašku, Nah mal rovnaký magnetofón, že ona používa deň predtým.
  
  
  Tara sa cítil v pohode.
  
  
  Recepčný si všimol, trochu podráždená, že Tara bola príliš skoro. Pam rýchlo odprevadil ju k rovnakým druhom poschodí čakárni, ako deň predtým a ponúkol hej, iná šálka čaju. Nechala to na štúdium rovnaké časopisy.
  
  
  Tento čas, Tara vzal pohár čaju. Je cítiť príjemne škorice. Ona ū jej prst v kvapaline a olízl ho. Moje dievča dostal v chémie, z nejakého dôvodu. "Čaj," povedala pošepol perly a Sonny, " je plná methaqualone." Ona počíta asi päť stoviek miligramov. Tento liek vám dáva to, čo hovoria " dobre pripravené." Na jednej strane pocit ospalosť, na druhej pocit eufórie. Ako pre štrajk sám, môže zabiť dvoma spôsobmi. Liek sám, alebo absencia tejto drogy. Abstinenčné príznaky sú podobné tým, epilepsia — niekoľko dní, záchvaty, ktoré môžu končiť úplný kolaps: smrť. Títo ľudia tu vedeli, čo robia. Že päť stoviek miligramov bolo dosť fúkať vašu hlavu. Aspoň natoľko, aby si myslíte, že vaša Teta Myrtle vzrástla okolo mŕtvych.
  
  
  Tara nalial obsah pohára do jedného z tých, črepníkové liangs. Ak toto víno nebolo správne zakorenená v zemi, bolo by určite prísť off.
  
  
  Ona tiptoed von do chodby opäť, a opäť tam bol nikto, aby ju zastavil. Išla po schodoch na horné poschodie. Dve dvere viedli do izby v prednej časti budovy. Ten okolo týchto izieb patril k Alice. Zavrela oči a snažila si predstaviť okna svojho otca mali poukázať. Som stojí v prednej časti domu, bolo právo nah. Takže by to malo byť dvere na ľavej strane.
  
  
  Zaklopala na dvere.
  
  
  Alicin hlas je absurdly zlé: "Poďte."
  
  
  Alice Featherstone, ležal na posteli v jej modré hodvábne pyžamá, skryté medzi päť vytlačené hodvábne vankúše. Alice Featherstone nevyzeralo príliš zdravé. Drobné perličky z cínu stál na Nah je na čelo, a ona fanned sama s orientálny ventilátor. Jej biele, melírované vlasy položiť mokré na zadnej časti jej hlavy, a žiaci boli v jej očiach pinpricked. Pripomenula Tara z zanedbaný dáma z Alice v krajine Zázrakov.
  
  
  Alice Featherstone bolo naložené s drogami. A to Tara je práca oveľa jednoduchšie. Hej, tam bolo, nie je potrebné sa obávať logicky znejúce výhovorku. Alice bola ďaleko od logické, v okamihu. Ona bola niekde v hraničnom pásme, kde len veta je nezmysel, a logika vytvára zmätok.
  
  
  A ona začala hovoriť nízkym hlasom. Z nejakého dôvodu, myslela Hej mal šesť rokov a Tara bola jej matka. Skutočne, existujú lieky, ktoré môžu si myslíte, že spôsob. Hašiš je už schopný veľa vecí, ale sú veci, ktoré si lastovička, čuchať alebo aplikovať, iba dokončiť svoju prácu dobre. Ale možno to bola len kamufláž, "Povedz svojej matke" tón zvon. V každom prípade, Tara priebežne a hral Matky.
  
  
  Matka musí vedieť všetko o Ian. Moja matka nemal verte mi, toľko, ako môj otec urobil. Alice povedala, že nemal to urobiť sama.
  
  
  Yang, bol horlivý Ľudí. Ale Jan zmenila. Alice nevedel prečo. Ona len pocit, že tak. Alice milovala pocit. Nah mal aj pekné-na-touch teddy myši. Nemal Mo chcete to vidieť?
  
  
  Neskôr, povedala wearily. Čo sa o tejto Ian?
  
  
  Nuž, asi pred piatimi rokmi, o posmrtnom poradenstvo pápeža, Jan prevzal riadenie. Všetko bolo v poriadku, až kým pred dvoma rokmi. Potom si vystrelil všetky tie staré zamestnancov a menovaní nových zamestnancov. Oni sú tiež Taoists, povedal. Ale stále... Alice nepáčilo sa im veľmi veľa. Nie nové, samozrejme. Pam Kôň, Kontakt. A potom štvorkolkách.
  
  
  Štvorkolky?
  
  
  Tieto štyri chlapci, ktorí všetci vyzerajú rovnako. Počas IHC, len jeden okolo nich išiel na lov. Nie, nemohol. Nie je lov, bol provokujúcej jej... Alice začala plakať. Možno on išiel dráždiť jej.
  
  
  Tara, že jej matka by chrániť ju. Alice prestal plakať. Začala spievať. Tara sa pozrel hore a kontrolovať jej sledovať. Bolo to päť minút dve. Hej, musel som sa dostať späť rýchlo, zatiaľ čo ona čakala v čakárni. Ale čo s tými, štvorkolky? Urobil Alice povedať nič iné?" Alice prikývla. Ona giggled. Majú traja bratia, a títo bratia sú trojčatá. A ako vyzerajú tieto štvorkolky. Ukazuje sa, že sú sedemdesiatych rokov... alebo nie? Alice stále len chichocú. Trojíc prvý. Potom zakladá štvorica... Alice stále len chichocú. Boli tam aj Chen-li Hong Lo, ktorí boli niekde v Írsku. Alebo na Islande. Alebo niekde inde. A potom tam bol Peng Li, pilot. Alice vlnitou jej ruky. On bol v Amerike. A potom tam boli, a potom tam boli "— Alice započítavajú na jej prsty — " Dopey, Sheezy, a Laní. Ona giggled. Ale oni prešli v priebehu niekoľkých týždňov. Išli do Ameriky s Pam Koňa. Na splnenie sprievodcu. Nie, na splnenie tejto Presbyterian. Ak chcete hovoriť do tlače. Ak chcete prejsť na zubára. Je to pripravené. Čisté, čisté. No, nechcela pamätať.
  
  
  Tara, že o tom premýšľal. A tak odišli niekoľko týždňov neskôr. Aby ... prezident! To by bolo ako tento. Išli na ich splnenie.
  
  
  Bolo o dve minúty posledných dvoch. Tara vylisované Alice ruku. "Sú tieto všetky bratia, viete?" spýtala sa.
  
  
  'Oi. Nie, " povedal Alice. "Existuje mnoho viac. To je veľmi veľká rodina. Ale iní sú ďaleko. Alice sa zastavil, hučanie.
  
  
  "Si si istý?" Tara spýtal sternly. "Nebudete ísť do neba, ak budete klamať."
  
  
  Alice sa pozrela triezvy. "Aspoň, že to, čo hovorí Ian. On hovorí, že ostatní budú zostať doma na chvíľu a že by sme sa mali dostať ih sa tam. Takže keď Pam je Kôň a iní opustia, nové prísť. Ach, úprimne, Mama. To je to, čo povedal. Alice úprimne sa snažil jej najlepšie.
  
  
  Tara postavil sa. "Dobre, môj milý," povedala. "Teraz musím ísť, a ty si dobré dievča, a" - snažila sa myslieť na niečo materinské povedať: "teraz budete jesť kešu poslušne, a budem sa s vami čoskoro znova." Tara zavrel dvere za ňou sa zhlboka nadýchol. "Počuli ste, že med," povedala jej náhrdelník. "Tam je len jeden v Amerike práve teraz. A to je pilot. Vrtuľník pilot, myslím, že. Alebo možno, že bol zabitý spolu s senátorov zabil. Ona pozastavené, potom nemohli pomôcť dodal, " A nechcel ju, aby prišiel sem." ha-ha.
  
  
  Usmiala sa a šiel dole po schodoch. V spodnej časti po schodoch, na jej ceste nahor, Pam mal Kone a Sony. Tie sa hnevá. Veľmi nahnevaná.
  
  
  Pam Kona mal injekčné ihlu v ruke.
  
  
  Všetky Tara môžete povedať, " Áno, Nick.'
  
  
  
  
  Kapitola 19
  
  
  
  
  Ak budete tráviť celý svoj život snaží sa vyzbrojiť proti deň hovno, tento deň hovno príde.
  
  
  Jej zbraň bola umiestnená vedľa drezu, a creaking podlahy ma potápať na ňu. Jeho príliš neskoro. Nôž prehnala po celej miestnosti, pripnúť mojej strane drezu ako nový motýľ v zbierke.
  
  
  "Všetky práva, Carter. Otočiť pomaly."
  
  
  Ih bol tri. Nebolo to "oni" on očakával. Vyzerali ako tri miestne Ivanovs. Super dandy. Ih Švédi a zrážky boli desať rokov mladší ako ih, a posilnil svaly nesedel s moderné oblečenie. Prišli ku mne s ich zbraňami boli. Lídrom je pred nami.
  
  
  "Dajte si ruky za hlavu," povedal.
  
  
  Ego pozrel ju hore a dole. Jediná dobrá vec, o nen bol ego oblek. "Mala by mať zdvihla ruky,"povedal som," ale mám technický problém." Ukázal na nôž stále clutched v ruke.
  
  
  Obrátil sa na jeden z jeho spoločníkov. "Giles," povedal. Uveďte, pane. Giles prišiel za mnou a vytiahol nôž. Moja krv bublala. Giles hľadal ma. Zistil na stiletto, ale neprišiel blízkosti plynu tvrdosť. Asi to nie je jej ego typu.
  
  
  Giles sa usmial. Veľmi istý. "Všetky práva, boss. Je to čisté.
  
  
  "Potom vás a Robbie take ego do domu."
  
  
  Giles a Robbie vzal moje ruky, a s pár pištole stlačené na chrbte, som viedla do domu.
  
  
  Nie je pochýb o tom. Robia najlepších zabijakov okolo týchto dní. Bangel, Lin Jing, a teraz tieto steamboats sa naozaj prekonal seba v zdvorilosti. Vin Vo bolo niečo iné. Keď som k nemu do izby, dal mi vražedný pohľad a prasklo na bastard: "Rastlina ego." Oni tlačil ma na stoličku. Každý z nich vzal moje rameno a stlačené to: na jeho miesto. Krídlo prikývol. Hlavný zloduch je tiež sel. Ona bola v inom drevo-obložené knižnice. Len to nebol taký veľký ako ten, v Nassau. A okná boli otvorené. Okrem toho, Chen-li nebolo tu ani.
  
  
  Krídlo išiel cez miestnosť, tri prsty prsty twirling jeho cigariet ako pohybujúce hory. To pripomenul jej šťastnejší krát. "Sme veľmi unavení z vás, Carter," povedal nakoniec. Ego hlas bol vysoký a poľadovica. — Okrem toho, že ste boli vždy hlúpe.
  
  
  Nemienila som odpovedať, že úprimne. Všetko, čo som urobil, bolo zvýšiť obočie. Okrem toho, no slon mohol zastaviť ho z mi hovorí, že som bola hlúpa.
  
  
  "Myslel si si, že vaši priatelia v tomto domčeku boli sledovaní nás tak by ste mohli konečne chytiť nás." Usmial sa. Buď ako buď, on zovretými jeho pery. "Na dell sám... to bolo presne naopak. Mali sme oči na splnenie vašich priateľov a vedeli sme, že by to viedlo nás k vám. Aspoň sme boli pripravení na vašu návštevu.
  
  
  Mal pravdu. Bol hlúpy. Jej padol do ih pasce s jej oči otvorené. Ale na druhej strane, AH vedel, kde bola. A Vinh Po by vedieť lepšie, keby vedeli, že... postavil sa na stoličku. Otvoril zásuvku. "V prípade, že si myslíte, že vaši priatelia vám pomôže..." zastával sa na malé audio pásky. — Sme požiadali svojho agenta, Palcát, aby sa záverečná správa. "Kostya, urobil tri. Sme nenašli opakujúce sa správy, že bude lákať ostatné tu — ako sa to má lákal vás. On dal pásku na malý prenosný rekordér. "V čase, tretiu správu začali opakovať, nebudeme tu už nie." Obrátil sa späť ku mne. "Myslel som, že by ste mohol mať záujem počuť oficiálne obetavosť, čo sa tu stalo dnes."
  
  
  On stlačil tlačidlo, a Žezlo začal svoje posmrtné správa.
  
  
  "Prepáč, ja som šiel na ryby. Nechcem jesť jedlo. Rozmaznaná kaše chutí ešte lepšie. Rýchlo chutilo, rýchlo smutný. Ah.'
  
  
  Na chvíľu som si myslel, Palcát urobil chybu, ale rýchlo som sa modlil, že by mi odpustil, bez ohľadu na to, kde bol v hmle, v tomto okamihu.
  
  
  Žezlo nemali stratiť svoju cestu. Dobre.
  
  
  Obvyklé uzavretie je "správa niť".
  
  
  "V programe" znamená, že správa sa v hale v kóde. Jednoduchý kód, pre rýchly prenos správ. Spolu s prvým písmenom, vždy by ste mali mať ďalšiu štvrté slovo. Som počíta sa na to. Žezlo je správa, ktorú nám bola: "je mi to ľúto. Eda je poškodený. Rýchlo!'
  
  
  Posily prídu len ako kapela hrá. Materská škola, alebo nie. Mohol očakávať pomoc v rámci hodinu.
  
  
  Krídla sa obrátil na hlavného darebáka. "Cornelius", povedal," teraz vložte túto pásku."
  
  
  Cornelius vzal ju a vyšiel cez izby.
  
  
  "Teraz, Carter... Teraz, že ste nám pomohli tak, ja sa budem si láskavosť... Získať Chen-li," povedal Giles.
  
  
  Giles bol preč. "Dobrú. To, čo naozaj chcete vedieť o nás?
  
  
  Išiel cez celý svoj arzenál grimaces a smiechu pred zistil, reumatizmus. — Chcete vedieť, kde centrály sú z, nemyslíte?" A teraz, "povedal, ako Giles a Chen-li vstúpila do miestnosti," to je miesto, kde budeme vás."
  
  
  Pozrel sa na Chen-li.
  
  
  To, čo som našiel najmenej príťažlivý o nen boli injekčné ihly v egu ramena.
  
  
  Ja som nemal čas vyskúšať niečo, tak som urobil ďalší neúspešný pokus v emu v hrdle, ale Robbie a Giles poraziť ma to. Bol som hodený späť do môjho kresla. Ranu na moje čeľuste, ktoré sa zdalo, vyradiť všetky náplne okolo moje zuby. Vin prišiel znovu a udrel ma. To všetko sa udialo veľmi rýchlo. Giles a Robbie držali mi nadol. Chen-li valcované do mojej rukáv. Nič nebolo v zásobárňach mohol urobiť. V jeden rýchly pohyb, ihla zmizol do mojich rúk.
  
  
  Uskutočňovali sa mi páči, že za pár minút. Sekúnd prešiel, možno. Alebo hodinky. Neviem ju už. Cornelius sa vrátil a povedal, že mal zlomené páska v kazete. Povedal, že bolo ľúto. Vin Wo prisahal a chcel lepidlo opraviť ju. Obrátil sa na Cornelius a povedal: "Pes šteňa. Kretén.'A potom ega obrátil tvár červená. Červená ruža. Lístky otvorené, a po jednom spadol na zem. On ma miluje, on nemá rád mňa...
  
  
  "Kapuleti," povedal Giles. Smial sa. Tuku vody chrobák liezol von z rta. Ego sa snažil, aby sa zasadila ju preč s jeho strane. Pobyt za primerané, ako je to možné.
  
  
  To bolo stratené hra.
  
  
  Moje ústa šiel suché. Snažil sa dostať hore. Ale on sa nezdá byť, vedieť, ako na to už. On sa pozrel na jeho balet papuče. V dôsledku nesprávneho oboch koncoch ďalekohľady. Oni boli ďaleko. Ale pracky. Boli nádherné. Boli zlaté. Oni žiari.
  
  
  
  
  Kapitola 20
  
  
  
  
  V nasledujúcom období bola konštantná nočná mora. Nepamätám si, koľko hodín alebo dní to trvalo. Tam bol už akýkoľvek rozdiel medzi č čas a noc, medzi spánku a bdenia. V svoje sny, ktoré ste sa niekedy naháňania monštrá. Celé zástupy, sa smejú sa na vás. Chodníky crack a zvracanie. Ale potom si otvor oči, potriasa hlavou, a uvidíte, známe posteľ nohu znova, záclony vypracované, tričko si hodil na zem v noci. Budete merať svoj rozum na svoje vlastné podmienky, podľa upokojujúce kontrast reality.
  
  
  Len v skutočnosti neexistovala pre mňa.
  
  
  Keď som otvoril oči, zbadal som ju, iné príšery. Smiať zrkadlo tváre. Kaleidoscopic názory. Zmena, široký, pomaly sa pohybujúce vesmíru zlúčenie tvary a zmena farby. Mýtické bytosti a nemožné udalosti. V mojich snoch, Tara stále prichádzajú späť. Jej vlasy je zelená. Jej oči sú divoké. Raz ona stisol ruku, kým to krvácal. On by držal ju v náručí raz, a ona by plakala pre vekové skupiny.
  
  
  Pomaly sny prešiel. To sa stalo menej desivé. Môj cieľ sa obrátil do jedného biela prázdna obrazovka. Bez obrázkov. Žiadne myšlienky. Jedného dňa som otvoril oči a pomyslel si: "lietadlo". Ona bola na rovine. Snaží háčik, že slovo s mojím vnímaním ma k vám posiela späť do hlbokého, nepokojný spánok.
  
  
  Ona bola v aute. Bol pri pohľade z okna auta. Zatvoril oči znova.
  
  
  Keď som sa na to pozrel znova, pohľad bol rovnaký. Obloha bola stále modré. Tráva bola ešte zelené. Autobus mimo nemal zmeniť tvar alebo farbu. Tam boli niekoľko listov na zadnej strane. Ale nemohol som vidieť, čo to bolo. Je to nezmysel, to bolo hieroglyfy. On otriasla. Čo urobil pre nás, bez ohľadu na lieky, dali nám, nemohol som čítať!
  
  
  Potom pozrel v opačnom smere a opatrne, s napoly otvorené oči, pozrel sa okolo vozidla. Bol som putách, aby niekto na moje právo. Cítila som to. Ale jej nebolo to bude vyzerať v ega smere ešte. Nechcel som ju poslať do hotela tak, že by som vedieť, že som bol už hore.
  
  
  Auto bolo limuzíne. Predné sedadlo bolo skryté od ťažkých šedá opony. Nebolo nás, žiadny zvuk, ale zvuk motora a zvuk ceste. Ten sedí vedľa mňa nebol rečník. Pomaly naklonenú hlavu doprava a pozrel sa na svoju skupinu s zúžil oči. Som nemusel byť tak pozor na všetkých. Bol spí. Tenká, hrubá človeka. Vietnamčina, myslím, že. Lekár alebo asistent v bielej nemocnice šaty. Č. Je to asi len ďalší CANNES agent oblečený hrať lekára.
  
  
  Jej snažil dvere. Zatvorené. Pre estestvenno.
  
  
  Pozrel sa z okna znova. Autobus bol ešte pred nami. Mohol stále si ho prečítať, ale to, čo bolo napísané na to, že autobus bol nečitateľné. To bolo napísané v Orientálnej písmená.
  
  
  Sme zaburácal cez most. Ostatné vozidlá na ceste boli vozíky a bicykle. Tam bola len jedna iné auto. Ďalší limuzínu. Išiel za nami.
  
  
  Pozrel sa von znova. Neviem, ako dlho som sa pozrel. Ďalšia vec, ktorú som videl, bola ulice mesta. Hlučné električky, ľudia na bicykle. Bullock vozíky a ľudí v zelených uniformách a slamené klobúky, všade. Jej pohľad mimmo jej spiace stráže cez okno na jeho právo. Videl som ju v Moskve Brány." Všetko, čo je za touto bránou. Ako by som ho poznali? Niečo sa vrátil. Pozrel sa na jeho vlastnom okne znova. Na opačnej strane, hotel, na streche budovy, videl som, čo som chcel. Obrovský farebný portrét Ho Chi Minh City s rozlohou 40 štvorcových metrov.
  
  
  Len budovy patril Vietnamskej štátnej banky. Mesto bolo v Hanoji. Vin Vo vzal ma do Hanoja.
  
  
  Poobzeral sa okolo s obnoveného záujmu. Nevidel som jej v Hanoji v ôsmich rokoch. Niekoľko stavieb hovoril o vojne, ale poškodenie nebolo tak skvelé.
  
  
  Hanoj je krásne mesto.
  
  
  Mesto s dlhou, tienisté bannery bodkované tu a tam so starým francúzskych koloniálnych domov. Budhistických pamiatok, Čínske chrámy. Red river je zrejmé a jasné, a junks na jeho banky roll lenivo spolu modra. Prekvapivo, nie sú tam žiadne anti-Americké slogany na billboardoch. Žiadne známky nenávisť. Títo ľudia nemajú nenávidím.
  
  
  Je to zlý postoj k vojne. Budete nenávidieť, a potom okamžite si myslím, že iní ťa nenávidia. Jedna vec, premýšľať o tom. Ale v prvom rade, nemohol myslieť rovno. Po druhé, jej agent AX. To neznamená, že si nemyslia, že. Ale ih sa pripravuje na vojnu.
  
  
  Na bočnej ceste, iný limo vytiahol Lízať. Jej pohľad išli dovnútra. Boli tam závesy na zadné okno. Ale dopredu, Chen-li sedel vedľa vodiča. Chen-li ma videl a videl, že som bol hore. On nudged vodič, ktorý honked jeho roh.
  
  
  Môj lekár sa zobudil. Ona dala mu omámený, vyplašený pohľad na to, čo by to malo byť, ako posledných pár dní. "Rugby," povedal som. "Nice loptu..."
  
  
  Smial sa. "To nedáva žiadny zmysel. Carter. Nemáte brať tento liek v dvadsiatich štyroch hodín. Efekt je viac. Už ste overslept všetko. A s týmto H-2, nie sú absolútne žiadne vedľajšie účinky."
  
  
  Pozrel sa na mňa appraisingly. "Nice skúsiť."
  
  
  On bol, Boh vie, prečo, Američan. Aspoň hovoril ako jeden okolo Američanov. Ale ten druhý? Alebo nepriateľ?
  
  
  "Ako... ako dlho už pod plachtou?"
  
  
  "Ach," povedal. "Toto je klasifikovaných informácií. Povedzme, že... dosť Dlho na to, aby ste sa dostali sem. A nepýtajte sa ma, kde "tu", je.
  
  
  "Hanoi," povedal som.
  
  
  Ego-priateľský výraz bol preč. Ego oči zúžené. On stlačil tlačidlo a okno za predné sedadlá valcované nadol. "Pán Krídla," povedal. "Vaše väzeň je hore."
  
  
  Záclony skĺzol späť. Byt Vin tvári sa objavil, odrezať na krku rámu okna. Vyzeral ako monštruózne bábkové. Pozrel sa na mňa a zavrčal.
  
  
  "Zdá sa, že si myslia, že sme v Hanoji."
  
  
  "Ah," Krídlo povedal. Potom on prikývol. "Áno, Hanoji. Uvidíte tu? Poukázal na klaster sivej budovy. "Li Nam De".
  
  
  Snažím francúzskom väzení. Tiež známy ako Hanoi Hilton. Miesto, kde sa našich zajatcov boli držané.
  
  
  "Nepochybne ste počuli príbehy o tomto mieste," povedal. — Ale zistíte, že väzenia, ktorý sme vám posielali je veľmi nebezpečné... úplne odlišné. Aj keď nevidím žiadny dôvod, prečo by ste mali vedieť, kde je, v hale. On stlačil tlačidlo a závesy sa opäť, blokovanie môj názor.
  
  
  "Dr. Kuoi?" Tak to bol skutočný lekár. — Pre blázon, náš Pán Carter, nie je to tak nechcel by som byť hlúpy. Aj bez dobrý prieskum, je stále schopný vypočítať jeho smer a čas. Nie, že on sa vrátil, ale myslím si, že tak... možno ďalšiu šancu."
  
  
  Moje ruky sa triasol na slová. Ona nemohla prestať triasť vôbec. Máme pocit nevoľnosti v mojich črevách. Nemohol som si spomenúť drogy sám spôsobuje takéto pocity. Ale možno moje telo, urobila to na jeho vlastné. Quoy sa na mňa pozrel a usmial sa znova. Ego je pocit nadradenosti bola obnovená. "Nebojte sa, Pán Carter. Tento záber sa bude len dať vám spať. Nie, tam bude viac zlé sny. Nič nebezpečné. Chceme vás byť tak čerstvé, ako harmanček, keď sme sa tam dostať.
  
  
  Nemal som moc na výber. Sakra Ježiša.
  
  
  Ďalšiu šancu.
  
  
  Púšť znova.
  
  
  
  
  Kapitola 21
  
  
  
  
  Keď som sa zobudil, bola tma. Ja som ležal na niečo mäkké. Vzduch bol naplnený vôňou vítek. Tam bol slabý, upokojujúci šum, reflex a pohyb som sa pozrel na hodinky. Samozrejme, nemal som sentry už. Vzali ih preč odo mňa dávno. Keď som bol v anestézii.
  
  
  Jeho stahl, ak chcete navigovať. Jej ležal na podlahe na mäkký matrac, pokryté bavlna list. Miestnosť bola osvetlená až do neskorého twilight, a skoro hviezdičky svietili cez vetracie otvory. Tam bola hračkou. To so sebou priniesol o rozruch.
  
  
  To nebolo hluku. To bola pieseň. Nízky, jasné mix stovky mužské hlasy, ktoré prišli spolu v jednej vete: "O Tao; o Tao.
  
  
  Izba bola veľká. Riedko zariadené, ale pohodlné. Sada svetiel. Tam neboli žiadne stoličky, ale boli tam hromady vankúše na zem, zem bola pokrytá tkané koberce. Na druhom konci miestnosti bol iný matrac s iným hromady vankúšov.
  
  
  Ale nie. Neboli vankúšov. Kontajnery boli tam.
  
  
  Ona sa nepohol. Ona bola ešte v stave spánku. Alebo ona bola ešte pod vplyvom tabletky na spanie.
  
  
  On vstal a išiel na druhú stranu miestnosti. Bola som ešte stále trasie. On sa dotkol jej ramena. To bolo skutočné. "Tara?"
  
  
  Ona groaned, obrátil, a pochovaný jej tvár v matrac.
  
  
  "Tara," opakovať. Ona potriasol hlavou krútiť. "Nie, nie, prosím," povedala.
  
  
  Ona potriasol jej rameno a späť. "Tara". Otvorila oči. náhle, nečakane. Dokorán. Ona sa len pozrel sa na mňa. Naše oslobodenie, naše reakcie, naše uznanie.
  
  
  Jej pohľad bol ustarostený. Napokon, jej pery sa presťahoval. "N-Nick?" povedala ticho.
  
  
  Čokoľvek som urobil, aby ju v posledných dňoch sa nezmenilo jej. To bolo presne to, čo som videl naposledy. Zelené oči, ktoré naskenované mi boli široké a trblietavé. Tam boli žiadne čierne čiary na to z choroby ona trpel. Dokonca aj jej pehy ešte stále boli roztrúsené po celej tvári.
  
  
  Ona zdvihla tvár a vzal moju ruku, to beží pomaly dole moje rameno, nadol mojom krku a po mojej tváre. Rovnako ako ona sa snaží presvedčiť sama s jej prsty. Ako keby nemala dosť dôvery, oči sa jej ešte.
  
  
  "Oh, môj Bože," povedal som. "Ach, Nick," povedala. A sme pretavila sa do seba, kým farba zmizla. Sme pobozkal, a stovky hlasov skončil spev.
  
  
  On sa odtiahol a bežal výsluchu odovzdá jej tvár. "Vlastne, ja by som sa prepáč, že ťa tu vidím namiesto toho, aby boli šťastní. Ako... ja som potriasol hlavou, " ako ste sa sem dostali?" Keď sa jej konečne mohol zamyslite sa znova, a ňou si myslel, že si v bezpečí a zvuk v Londýne.
  
  
  Ona oprel späť na matrace a pochovaný jej tvár v jej rukách, spomenul si, ako ona by sa dostali sem. Zrazu sa pozrela na mňa.
  
  
  "Ale ak ste tam neboli.".. neboli ste tam?".. Ste tam neboli.
  
  
  Snažil som sa pochopiť jej. "Na Featherstone to?" Nie, to bolo Roscoe.
  
  
  "Roscoe? Nie, ego, nevidel ho. Ale ja som myslela, že... myslím, posledná vec, ktorú som urobil, bolo zavolať si a... a keď si neukázal, svojimi myšlienkami, svojimi myšlienkami, že by som chytil ťa, príliš. Deti mi povedali, čo sa stalo. Nick, som si na ňu... alebo, áno. Myslím, že som si spomenul na jej teraz, to bol tiež taký šok, ale..... Bol som potom povedal,... že nie je nič, čo by ste mohli urobiť pre mňa. Aby ste boli ih je väzeň.
  
  
  Musí mať nejaké spojenie medzi tomto zámku a Featherstone domu. Možno rádia. "Dobre, boli to právo, o tom. Povedal som jej. "Bol ih väzeň. Ale nie v Londýne. Išiel som na ih mansion.
  
  
  "V kaštieli? Na Chen-li?
  
  
  "Počkajte," povedal som. Pozrel som miestnosti pre mikrofóny alebo ďalšie skryté počúvanie zariadenia. Bol tam nič nie je. Bolo mi povedané, Hej, čo sa mi stalo na môj posledný deň v Londýne. Nikto okolo nás vedel, čo sa stalo, Roscoe. Práve sme vedeli, že to nemôže byť až príliš dobré.
  
  
  "A vy?'
  
  
  Spýtal som sa jej. — Čo to robia pre to, aby ste?" Prešla rukou cez jej červené anjelské vlasy.
  
  
  "Pamätajte," povedala. Dotkol mojej tváre znova. "Pamätajte si, že si ma varovala, nie ísť tam. Ste povedal, " Že si čerpadla ste plný pentatol, a potom si povedzte im, Hawke jeho stredné meno." Boli ste pravdu o jednu vec. Nevedela som, Hawke jeho stredné meno. Ach, Nick, ja som tak hanbiť. A ona začala plakať. Nie tieto veľké vypuklé slzy plná sebaľútosti, ale tieto bolesti duševné bolesti.
  
  
  "Hej, upokojiť," povedal som ticho. "Neobviňujte seba teraz. Teraz to je vývrtka vôle, alebo moc. A čo lieky majú s tým robiť? Berú svoju vôľu. V injekčné ihly vojny, nie sú tam žiadne hrdinov vôbec. Mali by ste vedieť, čo.'
  
  
  Ona prikývla a vyliezol ešte viac hollyhocks. "Viem, že," povedala. — Ale to neznamená, že si pomôcť veľa. Zvlášť, keď som rozmýšľala o uvedenie ste v nebezpečenstve.
  
  
  Dobre, môžete niesť vinu, pretože len človek, ktorý dal seba v nebezpečenstve, bol jej manžel. Jeho dostal očividne zachytený Vin a to úplne bez vašej pomoci. A myslím si, že ak sme sa naozaj pozrieť na to, myslím, že je to moja vina, že ste chytili. Mal som počúval moje myšlienky a nedovolí dostať sa bližšie na to, že miesto na Paríž.
  
  
  Usmiala sa. Bol to prvý úsmev, ona by sa mal na dlhú dobu, a jej pery boli stále bojujú to. "Myslím si," povedala, " mal by si to nazývať osud. Mala by mať počúval váš názor, ale ona je sakramentsky rebel. Pre každého, kto zaobchádza mi ako malé dievča, alebo aspoň ako malé dievča, chcem dokázať, že som veľmi užitočné v praxi."
  
  
  Ona bola dotkla ee palice. "Je príliš užitočné," povedal som.
  
  
  Ona je znížený hárok, ktorý sa vzťahuje na posteľ mierne.
  
  
  "Chceš to skúsiť a vidieť, ak môžete použiť to teraz?"
  
  
  Ona naozaj chcel ju vidieť.
  
  
  Bolo klopanie na dvere.
  
  
  Otvoril ju a dvoch mužov vstúpila. V jednej chvíli som zabudol, že sme boli väzni. Muži boli oblečení v jednoduchých tkaniny oblečenia. Ih hlavy boli oholil. Ih tváre boli-nechcem použiť to slovo, keď príde na Easterners - ale ih tváre boli nepochopiteľné. Odin bol obklopený veľký džbán vody. Sa uklonil.
  
  
  Nemal povedať slovo k nám.
  
  
  Muž s kanvice išiel cez miestnosť a nalial vodu do kanvice, alebo aspoň niečo, čo vyzeralo. Ďalší zapnuté tlmené stropné svietidlo, matný hruška v mliečneho skla loptu. To nebolo piercing, naozaj, ale stále sa nás blikať.
  
  
  Otvoril skriňu. Tam bol náš vlastný, Švédi '— dobre, bane, Švédi', a niektoré nezdravé pozicane na Tara — ale on vytiahol ďalšie dva obleky. Pár šedá hodváb pyžamo. Nie tie, ktoré budete nosiť na dovolenku, ale tie, ktoré budete nosiť na slávnostné podujatia.
  
  
  Pre Tara, mal krásne, silk-vyšívané aozai, tradičné švédske ženské šaty.
  
  
  Oni pokračovali v tichosti. Museli sme sa umyť, obliecť a byť pripravený za pol hodiny, tak, aby sa na nás, ak nie je signál. Pripravená na to, čo sme nevedeli. Pantomime to Ih neinformoval nás o tom.
  
  
  Boli mnísi, " povedala som, keď boli preč znova. "Alebo nie?'
  
  
  — Som - neviem. Ona bola pranie do kanvice.
  
  
  On prikývol jej. "Boli mnísi. Nedávno ih ju počul spievať. "O Tao: O Tao'And Jej, šiel k oknu a otvorila kĺbov. Tam bol rošte za nimi. Ako ďaleko, ako som mohol vidieť, budovy, boli sme bol súčasťou "obrovské staré kamenné pevnosti." Krajiny v diaľke, ako rajská Záhrada. Bolo to pokojné a svieže, s výnimkou cvrlikání cvrčkov. Malý sprievod vyholenú hlavu muži kráčali jeden po druhom, hlavy uklonil, cez vysokou trávou.
  
  
  "Áno."Jej pozeral tichý film, a zrazu sa rozčúlil nad situáciou. "Sú to mnísi. Taoistická mnísi. A to je kláštor. Boli ste právo. Tao a KANG sú nejako spojené. Hoci ego boh vie ako. A ako je možné, že kláštory môžu ešte existovať v tejto časti sveta? Žalúzie znovu zatvoriť. "Grand Prix hry," povedal som. "Hit, alebo dvakrát v ďalšom kole." Jej, sa odsťahovala z okna. "Miláčik," povedala, prísť za mnou s špongie a mydlo. "Hlavná vec," začala ťahy môjho chrbta s mäkkou špongiou, " je ...nech sme kdekoľvek, budete dostať nás z tu.
  
  
  Jej náznak bol tak jasné, ako môj podráždenosť. Ale fungovalo to. Ak nič, to sa mi smiať. Schmatol ju špongiou a pobozkal ju.
  
  
  "Ak sa chystáte do peny mi až tak či tak, to trochu vyššie a trochu doprava." Urobila malé zvuk v jej krku. "Hmm?" a hodil jej hlavu dozadu. "Môj Bože," povedala, " všetky tie dni... alebo hodín, alebo rokov... to je hrozné liek, ktorý som dostal. Ach, Nick. To stvoril svet tak hrozné. Všetko bolo ako nočná mora. S výnimkou prípadu, keď som sníval, že ste držali ma. Potom som začal plakať, a všetko, čo zostalo mi hovoril, "Hold, je to Nick." A myslím, že to je dôvod, prečo som sa držal na ňu. .. teraz sme tu sedíte bojujú náš vlastný malý roztržky, ako keby sa to nikdy nestalo. stalo."Pozrela sa na mňa: "som naozaj rád, budete vedieť, že?"
  
  
  Zrazu som mal flashback. Tara, zelené oči a sobbing v náručí. Mal som rovnaký sen, " povedal som. "Pravdepodobne rovnaký liek. Začínam sa pýtať, prečo si nás sem priviedol. Čo chcú od nás. Pretože začínam si myslieť, že nás chcú byť spolu. Nie len jej, alebo vás. Ale my sme spolu.
  
  
  Ona potriasol hlavou a zamračil. "Ja nerozumiem.'
  
  
  Usmial som sa na ňu. "Ďakujem Bohu. Pretože nechápem to buď. Pre teraz. Avšak, jeho pocit, že zistíme, čoskoro. Medzitým, než začneme obáv, poďme sa starať o tieto klony. Už vieme niečo o týchto dospelých klony, ale tieto klony sú v procese vytvoril, dumal ste spomenuli, budeme musieť zničiť ego.
  
  
  Ona zabalené sama v aodai. Bola bledá zelená so žltými kvetmi a spadol do polovice jej zvodný stehná nad ňou saténové nohavice. "Ah," povedala. "Aj pre tieto dospelých PBXs, počul som to od Alice."
  
  
  Povedala mi Alice príbeh pri čistení srsti. Šance boli trochu lepšie ako ona, on by dúfal. V tom čase tam bol iba jednu pobočku v Amerike, a s trochou šťastia sa to už preč do tieňa ríši. Mŕtvych.
  
  
  V Londýne, ih mal tri, ale to nebude trvať dlho, ak som si svoju cestu. S trochou šťastia a niekoľko týždňov o život, môžem zastaviť ih. Bola tu aj možnosť, že AX v Londýne, bol zodpovedný za to. Aj takéto rusty AXE (S) niekedy funguje dobre. Tak teraz je to na Tara a mňa. Ak by sme mohli zničiť hniezdo, všetky skoky z miesta na miesto by byť viac.
  
  
  Ona zápasila s výstrih jej hodváb pyžamo. Musel som kravatu na moje rameno.
  
  
  "Čo taký rodom pbx vyzerať?"
  
  
  Ona si povzdychol. — Len tak, ako sú — ako ľudské embryá. Asi majú v kontrolovanom prostredí — možno v inkubátor - alebo niekde v laboratóriu."
  
  
  "Ako sú testovacie skúmavky deti?"
  
  
  Ona prikývla grimly. "Nemyslel som si, že som mal najjednoduchší prácu v tejto úlohy. Som neustále sa premáhať, aby si pamätám, že tieto takmer-deti sú budúcnosť vrahov."
  
  
  Hodil jeho sakra rozbalené pyžamo na podlahe a dosiahol pre jeho vlastné oblečenie. On sa pozrel na jeho modré tričko. Som nosil to tak dlho, že to bol kladený na takmer bez pomoci. Môj Boh, nebol chystá na maškarný ples. A okrem toho, hra už bola príliš rozšírené a zrazu robiť problémy s Orientálnymi etiketu.
  
  
  "Ako sa môžem zbaviť?"
  
  
  "Ja som malý laser v mojej taške. No, počkajte. Možno by som ešte ju. Ona išla do šatne a rummaged v jej tašku. "Nie, teraz už nie," povedala. "Myslím si, že musíme improvizovať niečo. Možno niečo s chémiou. Všetko, čo môžeme nájsť v tejto učebni.
  
  
  Nakoniec, ona nečesané vlasy s posledným hrebeň. Môj zrzavý geisha. Dal som na svoje ponožky. "No, čo budete robiť, je len na vás. Myslím, že som si len mysli môjho podnikania.
  
  
  Ona sa zamračil. — Bol som len myslel... vzal zbraň, nemal, že? Takže, čo si myslíte...
  
  
  Ona trochu jej pery.
  
  
  On vytiahol na jej nohavice. O prádle, ktoré oni nemali trvať off. O starých dobrých Pierre, stále krásne, skryté v strede.
  
  
  "Dobre," povedala pevne a úplne v rozpore s jej charakter, " ako to urobiť, je len na vás. Myslím, že som si len mysli môjho podnikania.
  
  
  Zdvihol jedno obočie, ale neodpoveda.
  
  
  
  
  Kapitola 22
  
  
  
  
  Dobre, Pán Carter, sme sa konečne stretnú. Bolo to Lao Zeng, v pra-pra-starý otec celej spoločnosti. S pra-pra-dedka bradavice v strede jeho čelo. Bol na vozíku. Ktorý, ako sa zdalo vysvetliť veľa. Prečo on sám zmizol z bojiska. Snaží pozdvihnúť seba na najvyššie konáre. Desiatky krát denne pozrieť na to, čo on raz bola, opäť v akcii, opäť v spoločnosti. Nalial z whisky a ponúkli nám, príliš.
  
  
  Tara povedala, že nie. Stanan to vzal.
  
  
  On zdvihol pohár. "Pre Nick Carter,"povedal," a všetky malé budúcnosti Carters."
  
  
  Siahol za minútu na cigaretu. Boli preč. Lao Zeng mi dal jeden z veľkých lakované box. Cigarety mal zlato náustok. Zdá sa, že sa mu odňatý bane.
  
  
  Boli sme v egu miestnosti. Alebo v egu office. Bol to veľký priestor. To by bola veľká, ale windows boli uzatvorené a atmosféra bola trochu zatuchnutý. Tu, vybavenie bolo trochu málo. Dlho teak kreslo, okrúhly biely gauč. Jednu stoličku. Len výzdoba bola veľmi farebné tkaniny a zbierka zbraní na stenu za ním. Musí byť o sto zbrane. Nie veľmi zriedkavé alebo mimoriadne starý, ale zavesil tam narieka, a táto stena sám bol pokrytý obrovský list z nerozbitného skla. Okrem pištole, tam boli iné zbrane: niekoľko nožov a ručné granáty, ako aj niektorých zbytočných vecí z nepopierateľný smrteľnosť. Jednotlivé časti ožiaril malé pozornosti, a pod ním bol malý obrázok.
  
  
  "Vidím, že vás obdivujem moju zbierku," povedal. "Poďte a pozrite sa bližšie." Som vstala z pohovky, a obrátil svoju vozík chcete ma nasledovať. Podľa AMERICKEJ Armády pištole displej bol s nápisom " Bristol, Kenneth, Taejon, 1952." Vedľa nej bola perla-ovládal stiletto. Hample, Stewart, Paríž, 1954. On sa pozrel na zatratenia stiletto a nech sa uháňať. Bolo to ako vidieť meč s Bonaparte a Napoleonské pod ním, alebo chariot s Har a Ben pod ním. Stu Hample bol jeden z tých vagabonds, ktorých mená sú už vytváranie mýtov. To bolo to najlepšie, čo AX, N1, nikdy nemal od Paríža v roku 1954. Ak niekto vzal, že perla-ovládal stiletto od neho. Spolu s ego život.
  
  
  "Vy?"Jej," obrátil sa k Lao Zeng.
  
  
  — Vedel som, že by ste byť ohromení, " povedal. Jej osobne zachytené všetky tieto zbrane s stonanie.
  
  
  To namieril rovno ku mne. — Ale myslím, že tam je niečo o to, že by vás mohli zaujímať viac." Ja som šiel v smere. Nemusel som čítať znamenia vidieť, že on by pridaný Wilhelmina na to. A môj stiletto. Č perleťou pero, ale stále môj Hugo.
  
  
  "Len v prípade, ak si myslíte, že môžete mať ego späť," povedal. "Je to nerozbitného skla, je elektrifikovaná a pevne uzamknutý."
  
  
  On usmial sa. "Ale sadnúť a dokončiť váš nápoj." Eda bude podaný okamžite, a stále máme veľa hovoriť."
  
  
  On bol presvedčený vo svojej vlastnej bezpečnosti. On môže byť na vozíku, ale on bol tiež jazdy ovládacie prvky. A to bola dobrá vec. Tam je niečo o tom, že v ovládací prvok, ktorý robí z ľudí stratiť kontrolu nad ich slovami. Je to zlé, ale je to pravda. Môžete bodu a guy ' s pištoľou na hlavu a požiadať ego na ego príbehy, ale všetko, čo dostanete, je pár zatvorené pery. Ale ten, kto bodov pištoľou na hlavu, je viazaný na ražni sa jeho vnútornosti. Ak ste pochopili niečo o tomto, prosím, dajte mi vedieť.
  
  
  On sa opieral späť na gauč. -"Pôsobivé," povedal som. - Obrazne povedané.
  
  
  Zameral svoj pohľad na Tara. "Vy ste vedec," povedal. — Môžete sa špecializujú v oblasti mikrobiológie. Nepochybne už viete všetko o našej klony.
  
  
  Tara sa na mňa pozrel. On motioned pre jej pokračovanie.
  
  
  "Áno," povedala. "Som ohromený vašej špičkovej technológie."
  
  
  Hmú, sa zdalo, ako že. "To je dosť... fantastické, nie?"
  
  
  — Ako dlho ste boli robí tento?"
  
  
  Usmial sa. "Pred dvadsiatimi dvoma rokmi. Dobre, na dell sám pred... Ale na tom mieste, začali sme s mojou rodinou. Dr. Kuoi..., obrátil sa na mňa, " predpokladám, že ste už videli pred tým, ako... no, môj otec to začal. Bol veľký záujem v genetiky a podarilo získať vládu, aby poskytnúť hmú s malým laboratóriu. Za predpokladu, samozrejme, že v okamihu, keď je mu štvorhra sa na niektoré z najlepších mysle v komunistickej svete. Začal pracovať na Nguyen Shogun..."
  
  
  "Že fyzik?" Tara vyzeral prekvapený.
  
  
  Lao Zeng prikývol. "Áno. Ale Shogun mal niekoľko genetické abnormality. Tara sa zdalo, že viem, že už. "To je presne to, čo pýtal som sa jej na to povedať. Brakdon syndróm, nie? Ego príznaky sa objavujú iba vtedy, keď máte 30 rokov."
  
  
  Presne tak. Ale, ako vidíte, embryá nemôže prežiť chlad počas inkubácie v skúmavkách. Niekoľko skupín Shogun pbx zomrel pred tretí mesiac. Na prvý, Kuoi si myslel, že ego bolo zle. Vláda si myslel, že rovnaký. Oni stiahli svoju podporu. Potom, o niekoľko rokov neskôr, Šógun sám začal zobraziť anomálie."
  
  
  "A potom KANG rozhodli podporiť nás na ďalší pokus?"
  
  
  Obrátil sa na mňa. "Áno. Ale tentoraz KANG našiel o hmú, ktorá je fyzicky a geneticky perfektné."
  
  
  "Takže ste to boli vy."
  
  
  Chcem to sa mi. Okrem moja... — moja fyzická dokonalosť, som rad, môžeme povedať, "talenty", ktoré CANNES bol vášnivý udržiava.
  
  
  "Talent pre zabíjanie v studenej krvi," povedal som.
  
  
  On blushed skromne. Ale vy, Pán Carter, je tiež talentovaný vrah. Urobil pauzu. "Hoci, ak ste chceli počuť, vaša krv je ešte o pár stupňov teplejšie." Kto je on ovplyvňovať svoje ego?" Bol s úsmevom sa na mňa teraz, rovnaké catlike úsmev on by videl jej použitie v Chen-li na fotke prijať ďalší deň, potom na Senátor Saybrook vrážd. Hong Luo je smiech príliš keď prišiel zabiť vojvoda a vojvodkyňa. To nie je čas na vysvetľovanie, aby em rozdiel medzi psychotické vrah a niekto, kto sa iba zabíja v self-defense. Dávno, mal už dôkladne skúmal sám seba. Dávno, on by ležalo bez trezoru, premýšľal, či jej bolo tak zlé, ako boli ľudia, on by zničené. Ak nemáte dať to všetko a odísť do krajiny, dom. Bol tu obrovský rozdiel medzi mnou a Lao Zeng. To prinieslo predmetom späť na miesto, kde bol hotel.
  
  
  — A tieto klony tvoje prilepené?"
  
  
  Áno. Ca začal druhý pokus. Celá skupina prežil. Dr. Kuoi pracoval na tretej skupine, keď jeho dolár zásobník nepodarilo. Beriete na vedomie, že nikto nahradiť ego. Celý ego prevádzky bol tajný. Hmú bol pomáha len tým, že jeho syn. Že syn potom sa snažil, aby sa v tretej skupine, ale nemal dostatok vedomostí. Nechceli sme vládu, aby vedeli, čo sme robili, tak sme sa pašuje do Spojených Štátov. Tam získal vynikajúce genetické vzdelávania. Naše Dr. Kuoi je Harvard človeka. Táto skutočnosť sa zdalo, prosím hmú.
  
  
  Tara povedal: "A za to, že bol schopný sledovať v stopách svojho otca."
  
  
  Lao Zeng zdalo šťastný, že bol schopný odpovedať "áno". On sám bol veľmi šťastný, že som viac synov, najmä po nehode. A hlas ega sen. V tomto bode, Dr. Kuoi bol násadové tridsať-päť nových PBXs. Tridsať-päť nových Lao Tsengs. Všetko je vo výbornom stave. Vďaka prozreteľnosti.
  
  
  Na chvíľu, divil, koľko ih bol v pôvodnej skupiny.
  
  
  Krátky telefonický hovor prerušil môj vlak myslenia.
  
  
  "Ah, je čas sa najesť," povedal. Aký deň bol otvorený pár mníchov, ktorí vyzerali podobne-klony? Nie, je to zbytočné - a k nám, žijeme spolu kameň chodbou do jedálne.
  
  
  To bola oslava, že sme sa stretli. Dobre, meniny ak sa vám páči opice mozgy, kozy, chvost a surové kalmáre. Trvalo Tara chvíľu uvedomiť si, čo ona bola proti, a ona jedol s chuťou troch deň abstinencie od veľa "ah" a "mmmm." Na dell sám, opice mozgy sú chutné. To je to, čo som povedala ja, a to, čo potrebujem jesť, aby moja sila smerom nahor. Ale on pokračoval ticho dúfať, že tam bol sandwich obchode za rohom, a obával sa, že by som ublížiť sám tým, praskanie dostať na hamburger. Len premýšľať: čo sedlák, že nevie, on nie je.
  
  
  Edu boli doručené tichý mnísi. Po hlavný chod, Lao Zeng dal im úlohu v nezrozumiteľný jazyk. Super finále. Centennial vajcia.
  
  
  Diskusie pri stole bol veľmi príjemný. Čo sa naozaj chcela povedať, že bol neskôr. Zároveň bol veselý a otvorený. Jedného dňa obrátil nadol úlohu unflappable, affable hosť. Odin je kruh mnísi opustili kuchyňa otvorené dvere na chvíľu, a Lao Zeng explodovala, ťahanie jeho bundu bližšie k chrániť sám seba pred smrtiacou návrh. Mních rýchlo bežal a zavrel dvere, a Lao Zeng opäť jeho pokoj. Jej využil svoje novo nadobudnuté prospech a spýtal sa, ego, o vzťahu medzi KANNA a Tao a ako sa tento kláštor prežil Komunistickej vymazania.
  
  
  On clapped jeho rúk, a tiché čašníci začali zúčtovania preč táckami. "Neexistuje nič, čo vám bráni hovorí, že," povedal. "Nie je nič, čo môžete urobiť s týmto informáciám. Jediný vzťah, ktorý existuje medzi nami je jeden vzájomného prospechu." Potom mních prišiel so hrniec čaju. Nalial pohár pre Tara a jeden pre mňa. Pristúpil k Lao Zeng, ale ten vlnitou ho ako pokračoval hovoriť. "Kláštor nám dáva dve dôležité veci. Po prvé, laboratóriá pre naše experimenty. Nie len genetické experimenty, ale experimenty s tým, čo ste hovor myse? drog." On sa oprel dozadu a vtiera náručí jeho invalidný vozík.
  
  
  — Myslím si, že mal tú česť vyskúšať niektoré okolo nich?
  
  
  "Uisťujem vás, Carter, že sme dosť ďaleko spolu na to. H-20 je len halucinogénmi bez vedľajších účinkov." Kuoi povedal to isté, ale to by nebolo na škodu počuť dobré správy druhýkrát.
  
  
  "A po druhé?"
  
  
  Po druhé, pozrite sa sami. Stačí ísť k oknu.
  
  
  Jej, šiel k oknu.
  
  
  A ja som videl, pole kvetov. Je natiahnuté na obzore vo všetkých smeroch. To bolo v oblasti maku. Ópia maku. Na chvíľu sa jej snažil na niekoho ego trhovú hodnotu, ale ona sa len nevedeli, čo príde nabudúce na bilión. Pokračoval pozerať z okna.
  
  
  "Pekný výhľad, nie?"
  
  
  Som nemusel vidieť ega tváre vedieť, že nen mal na sebe tenkú smirk.
  
  
  "Takže vy ste dodávateľa," povedal som, " na to Nassau clique a Featherstone Spoločnosti.
  
  
  On dal strangled smiať. - "Medzi ostatné veci. Medzi mnoho, mnoho ďalších. Veríme, že ópium je náš najlepší prínos pre budovanie globálnej organizácie. Ópium bolo aj naše hlavné zbrane v predchádzajúcej vojny.
  
  
  "Do týchto mníchov," spýtal som sa ho, " súhlasím s vašou politikou?"
  
  
  "Títo mnísi," povedal, " neviem nič o politike. Oni ani nevedia, čo robíme s týmito liekmi. Vieme, čo sa deje v učebni. Všetko, čo viem je, že keď štát bol prerobený na iné chrámy a kláštory, KANG vedené ih pre nich a ich majetky neporušené. Sú veľmi vďační. Nemajú klásť otázky. Keby vedeli pravdu, mali by byť tiež veľmi rozrušený. Ale to je nepravdepodobné, že bude zistiť.
  
  
  Jej, pozrel sa na dvaja mnísi na deň. Sa znížili svoje oči.
  
  
  "Neovládajú angličtinu," Lao Zeng povedal. Takže ak ste myslieť, hovoriť im, čo sme naozaj robiť, obávam sa, že to bude veľmi ťažké. Ak nie je, "on snickered," môžete zvládnuť pomerne zložité a nejasné Susoy dialekt."
  
  
  Jej otec snažil sa nepozerať na Tara.
  
  
  "Ale," povedal. "Sit down. Váš čaj je stále zima. A máme ešte veľa hovoriť.
  
  
  On sa vrátil k stolu. Pozrel sa na Tara. Pozrela slabšie ako on by si myslel. Tých pár hodín, vzal svoju daň na jej teraz. Nah to viečka boli ťažké. Siahol pohár. Oči sa jej zrazu sa blysol sa na mňa. Zelené svetlo. Ale to znamenalo, že: Stop! Pozrel sa späť na Nah. Čaj bol drugged, a ona ho objavili príliš neskoro. Zdvihol som môj pohár a predstieral, že vziať sip. — Čo ešte chceš hovoriť?" Lao Tseng spýtal sa ho.
  
  
  "Svoje deti," povedal. "Vy a Miss Bennet je.
  
  
  "Naše, čo?"
  
  
  "Deti," povedal. — Ale možno, že by bolo lepšie, keby Dr. Quoy vysvetliť všetko." On tlačil sám zo svojej stoličky a prenášať do malých intercom. On stlačil tlačidlo a Stahl čakal. Zatiaľ čo on robí to, chrbtom ku mne, ona nalial čaj späť do kanvicu. "Teraz," povedal jednoducho do odkazovej schránky. Potom bol späť na stôl. Pozrel sa na Tara. Ona bola trochu omámený, ale ona stále sedel vzpriamene. Kuoi prišiel a vysvetlil.
  
  
  Bolo to naozaj veľmi jednoduché.
  
  
  Prišiel k nám dostať očkované. Oni prinesie malé armády N3 agentov pre seba. Ale tentoraz, tieto N3 agentov bude pracovať pre KAN. Tara by im dal niekoľko brilantných špecialisti v oblastiach genetiky. Klony Tara, že bude pokračovať v práci na vakcináciou ľudí. Prvú vedeckú schopnosť bol už v génoch, a KANG, len mal poskytnúť potrebné praktické vzdelávanie.
  
  
  Ale môže sa to ešte o krok ďalej.
  
  
  Čo by sa stalo, mysleli si, ak Tara a mal som dieťa? Alebo viac detí. Štatistické šance boli štyri, jeden, ktorý by sme vyrábať agent, ktorý prekonala všetkých ostatných agentov. Geniálny vrah z vedeckého hľadiska. Najlepšie z oboch svetov. A potom, použitie ako originál, oni si požadovaný počet duplikáty podľa vrúbľovanie. Aké sú najlepšie ceny pre CANNES? Dr. Kuoi bol nadšený. S päťdesiat alebo sto tieto superclones, KANG mohol ovládnuť svet.
  
  
  Tara začal padať dopredu. Vyzerala trochu mdlo. Ona spočinul jej bradu na jej strane, a zdalo sa snaží držať na svojom mieste. Jej mal tiež piť čaj, tak jej začal napodobňovanie jej príznaky.
  
  
  Lao Zeng obrátil na Kuoi. "Myslím, že si čoskoro spí teraz," on zašepkal. — Ak máte v pláne vykonať prvá operácia?
  
  
  "Od východu slnka," povedal. "V prípade, že ste stále spí." Medzitým, potrebujem nejaký čas na prípravu sám v laboratóriu. Operácia je bezvýznamné. Každá bunka v tele nesie všetky gény potrebné na to, aby presná kópia. Jeho len beru tenké pásy skryť s ih predlaktia. Keď sa im dostať späť do ich buniek, pozriem sa jej von.
  
  
  Tara bola už spí, jeho hlava propped na stoličku. On hundre niečo a tiež zníži jeho hlavu.
  
  
  Lao Zeng clapped jeho rúk.
  
  
  Niekoľko mníchov sa objavil. Bolo to príliš ťažké pre jeden mních vykonávať mňa, a ja som bol pripravený dva. Brali fialová jeden z tu a späť do našich jasmine-voňajúce väzenskej cele.
  
  
  
  
  Kapitola 23
  
  
  
  
  Kľúče clanked na reťaz, a dvere sa otvorili. Sme boli umiestnené v dvoch samostatných rohože, a mnísi boli povolené opustiť. Okolo jej rohu, sledoval s zatvorené oči ako Quoy ohnutí Tara. Malé svetlo na ego Thalia je prívesok flickered. On kontrolovať jej krvného tlaku s hŕstka jeho vlastné, potom využitý jej prsia s neosobné prst. Potom vzal z stetoskop z vrecka. On musí byť veľmi citlivé. Na slúchadlá boli dlhšie, než je obvyklé, a išiel hlbšie do jej uši. Zdalo sa, že radosť. Potom prišiel ku mne.
  
  
  Teraz stál predo mnou, nadávanie ticho. Mnísi netrvalo z mojej bundy, a Em potreboval holé ruky na merať svoj krvný tlak. Išli sme cez celú fraška. Som predstieral, že je mŕtvy hmotnosti. Hmú mal ťažké dostať môj kabátik. Položil obväz na moje rameno a začal čerpanie. Bol som premýšľal, či emú by povedz mi, môj krvný tlak, ak bol som naozaj snívanie, ak nebol som falzifikáty.
  
  
  Usúdil som, že to nebol tento prípad.
  
  
  On patted mojej hrudi, potom vytiahol na stetoskop znova. Čakal som na studený kov konkurz kus stlačte proti mojej hrudi. Potom ego chytil jej hlavu a vytiahol ťažké.
  
  
  Bolesť musí boli intenzívne. Hodil späť do jeho hlavy, a slzy welled až do jeho očí. On groaned. Ego schmatol ju do kravatu a vytiahol znova, pol dusenie jej. Sme valcované znovu, kým ona bola na vrchole, a on bol rozdaný o hmú vyhodiť do čeľuste a potom vyhodiť do ega krku, ktoré by boli pre ego bezvedomí na dlhú dobu.
  
  
  Na chvíľu, on si myslel, o zabíjanie ego. To by mohlo mať len strangled neho. Ale zdalo sa to ako hlúpy pohybovať. Budem vyhrať kolo, ale budem stratiť zápas. Ego smrti by naše trest smrti. Keď nádeji, že urobíme automatické telefónne výmeny prostredníctvom nás odparí, Lao Zeng by okamžite odoslať streľby komando. Buď sú len výstrel nás, alebo že zabil nás s ich ukľudňujúci striekačky. Aspoň potom sa budem dokončiť nás off. Medzitým, ats rodiny by existovať aj naďalej a spolu s tridsať-päť bratov, ktorý boli na poklop. Nie, to bolo lepšie nechať sna Lao Zeng na chvíľu. Aspoň na chvíľu.
  
  
  Potrebujem na prácu s Kuoi je v bezvedomí tela. To bolo Thalia je ego kúzlo, ktoré vzal ho. To bola celá kolekcia kľúče. Musí byť aspoň dvadsať. Odin okolo nich by mal byť kľúčom, aby sa ego lab. A to je lab dúfal som, že dostať sa do.
  
  
  Potom jej ego, staral sa o bielom plášti. Z istej vzdialenosti, to by mi dať nejaké maskovanie. Zozadu, príliš. V každom prípade, tieto mníchov uchováva zníženie ich očami.
  
  
  Naše role boli obrátené. Tentoraz, on bol mŕtvy hmotnosti, a to bolo pre mňa ťažké vyzliekať ego. Viseli jej keychain okolo jeho pása a dať na Ego je biely plášť. Bol o osem centimetrov vyššia ako Dr. Quoy, ale ja som nerobil. On sklonil dolu, obrátil ega bez hnutia telo do stonať, a na ktoré sa vzťahuje ego s bavlnená deka. Keby boli opatrní, že by sa našli podvaly v poriadku. Ako dlho ako oni nekontrolujte príliš úzko.
  
  
  Jej, ja som si uvedomil, že som bol spoliehať sa veľmi veľa o moje šťastie a v iných shortsightedness.
  
  
  Vzal jeden posledný pohľad na Tara, ktorý bol spí pokojne a odišiel do chodby.
  
  
  Kam ísť?
  
  
  Je nepravdepodobné, že laboratórium bolo umiestnené v tejto budove. Možno je to v hale, v jednej z budov vo viac či menej vzdialenej lokality. Tak som musel nájsť spôsob, ako prvý.
  
  
  Priestranný kamenný koridor bol studený a tmavý. Len rozsvietené sviečky umiestnené v pravidelných intervaloch na stenách. Tam bol aj deň s zámky. Mnísi ' bunky, ktoré boli teraz prázdny? Alebo je obsadené väzenia bunky?
  
  
  Išiel som na ľavej a nasledoval koridor pre oba spôsoby. On šiel každý deň. Dvere nebol uzavretý. Aj keď s Kuoya kľúčové reťaz okolo môjho pása, ona sa cítil, akoby som mal kľúče na celé kráľovstvo.
  
  
  Noc bola jasná a pokojná. Hviezdy už boli viditeľné, keď sa na oblohe nebolo celkom tma, ešte. To bolo len pol posledných osem alebo desať hodín, ale Taoistické bratia boli už nastupujú v jednej tichý linky do veľkej budovy, ktoré by mohli mať sídli v ih internáte.
  
  
  To znamená, že to nemôže byť laboratórium.
  
  
  Tam bolo päť budov celkom.
  
  
  Všetky budovy v areáli sú postavené okolo ťažké sivý kameň, ktorý je jednou nohou hrubé. Ja si peniaze, ktoré bolo vyrobené ručne. Úprimne, ako Veľký čínsky Múr. Ale potom pra-pra-vnúčatá tých stavebníkov. Tieto budovy boli len šesť sto rokov. Ale. To bolo pôvodne pevnosť. Alebo možno je to vždy kláštor.
  
  
  Lao Tseng je komory, ako aj naše "guest" bunky", boli umiestnené v najmenších z piatich budov. Za nimi, strečing vo všetkých smeroch, boli polia maku v diaľke. Trochu doľava, obrovský dva-príbeh obdĺžnik, boli mnísi ' spacie oddelenia. Opak bol to stodola-ako štruktúra, ktorá sa ukázalo byť chrámu. Takže tam sú dve budovy, doľava.
  
  
  Vybral som si najďalej krídla ako je to možné laboratóriu. Snáď dvakrát bary na windows a oblaky dymu okolo komína bolo pravdepodobné, že pre mňa. Snažím sa povedať, že jej to nebolo ani tak hlúpy výber.
  
  
  Jeho dosiahnuť to veľmi jednoducho. To bol tiež len prešiel mimmo dvaja mnísi s knihami, ktorí boli na stráži dvere. Široká chodba bol rovnaký ako ten, ktorý opustil ju. Mokré a prázdny. Sú to sviečky. Pričom šanca, že si vybral jednu z izby a zastavili na chvíľu uistite sa, že tam bol žiadny zvuk vo vnútri.
  
  
  Blokovací to skúšal. Dvere sa otvorili.
  
  
  To bol kláštor bunky. Posteľ bol nič viac než rohu miestnosti posedenie s mat.
  
  
  Tam bol umývadlo, vankúš, niektoré knihy, a malé svetla na čítanie. Obrátil sa na lampu a pozrel na knihy. Tieto boli dva zväzky z Marxistického Biblie: Komunistický Manifest a Kapitálu, ako aj počet brožúr. Ih prevrátený cez to. Jeden z nich bol nazývaný "Ako môžem mať nad zaostalá krajina? "a iné" Ako môžem ohroziť o overdeveloped krajiny?" A že zahrnuté všetko okrem Islandu.
  
  
  Tam bol určite mních, ktorí tu žijú. Ale nie je Taoistické mních. Komunistický mních. Jeden z týchto kruté, oddaný, komunistická ascetics. Zaujímalo by ma, koľko z okolitých izby obsadené boli týmto spôsobom. Ale bol som strácať svoj čas. On išiel von cez bunky a išiel na, mimmo iné, identické drevené dvere. Nevedel som, ako by som ho rozpoznať, aké dvere vpravo bude vyzerať. Nemyslel som si, že tam by neon light box s LAB písmen bliká nad ním. Ale nejako som čakal, že dvere byť rôzne, a možno trochu viac moderné.
  
  
  Dvere zatvorené za mnou. Mäkké shaggy prišiel až ku mne. To bol jeden človek. S hlavou uklonil, pokračoval v chôdzi, pokrývajúce brade pomocou jednej ruky: Kuoi pondering a pointy genetický problém.
  
  
  Muž prechádzali okolo mňa, bez toho, aby sa na mňa a zmizol okolo ohýbať dole po hale.
  
  
  Teraz musel som sa rýchlo rozhodnúť. Mohol si zostať tam, kde bol, a tým vzbudil podozrenie. On by išli von, ktoré by boli bezpečnejšie, ale nie veľmi ziskové.
  
  
  Tam bol tiež dvojitú šancu, že by som nenašiel to, čo som chcel. Ale ak by to urobil, bol by účtovníčka v New Jersey, nie je tajný agent v Hanoji.
  
  
  Pokračoval ďalej a obrátil rohu. A päťdesiat tisíc New Jersey chartered accountants sa zasmial ako viesť potrubie skĺzol nadol prudko, takmer pasúce sa mi hlava a narazila do steny za mnou s havárie.
  
  
  On na mňa čakala, koniec telefón pripravený v ruke. Chvíľu potrubia hit steny, Ego, schmatol ho zápästie a obrátil ju, ale toto potrubie nebolo len jeden vyrobené z olova. Ego moc bola neotrasiteľná. Stále držte telefón, on vrhol sa znovu, tentoraz zamerané na mojej vysokej jeden. Ale teraz ju pevne chytil ega zápästie a hit jeho ego s jeho koleno...
  
  
  To bolo pobočke. Nie podhodnocuje neho. Jeden lucky punch nebol ani dostatok zraziť škrobu z golier je ego.
  
  
  On bol úplne v poriadku, o tom. Na môj druhý kop, sa vrhol na moje nohy a on spadol na zem. Sedel na vrchole mňa a začal biť ma. Otočil som viac, ale chytil ma za krk. Ona sa jej najlepšie vytiahnuť jej ego, ruky preč, ale nemyslel som si, že som sa dosť tvrdo.
  
  
  Tento okamih pred smrťou je veľmi svetlý. Koľkokrát bol len jednu minútu od smrti, a to bolo len s týmto last-minute jasu, že hodiny zastavené.
  
  
  Telefón je ležiace na podlahe, z môjho dosahu. Venoval intenzívne na jeden zamerané pohybu. Moje nohy boli moje ego je späť. On položil svoje nohy na zem a kopali ako kôň o hodiť jeho jazdec. To predsa nie je zraziť ego sa okolo sedlo, ale stratil rovnováhu málo, a keď sme narazili na zem znovu, keď bol o šesť centimetrov vpravo. Moja ruka sa dotkla trubice, a to hit jeho ego viac hláv.
  
  
  Fuj.
  
  
  Zroloval mimo mňa a ležal bez hnutia na kamennej podlahe, krv bahno z veľkých orange gash na jeho hlavu. Nebude krvácať, pozor na príliš dlhé. Bol mŕtvy.
  
  
  Nemohol som sa nechať ego tu, a ja som nemohol riziko ťahaním ego, telo, na chvíľu. My sme boli len pár metrov od iného drevené dvere — inej bunky. Otvoril dvere a ťahal ego vo vnútri.
  
  
  Jej otec bol ohýbanie celom tele, keď počul hlas, okolo dverí.
  
  
  "Problémy, Doktor?"
  
  
  Nemal otočiť. Jej bol zhrbený nad, takže teraz moja výška a tvár nemohol dať ma preč. Snažil sa, aby jeho hlas tak vysoko, ako Kuoi je.
  
  
  "On bude v poriadku."
  
  
  "Môžem mať jej niečo urobiť pre vás?'
  
  
  "Uistite sa, že moje ego nie je narušený, keď nie som okolo."
  
  
  "Ale to je môj miestnosti.
  
  
  "Potom sa ega izba, trvať na mieru. Tento jeden v matematike potrebuje oddych. Môj prenikavý hlas klesol trochu, ale nemal nevšimol.
  
  
  "Áno, Lekár," povedal krátko. A šiel na ľavej strane. Keď zavrel dvere príliš tesne za ním, dajte mi vedieť, že sa mu nepáčilo, plniť príkazy a nestarám sa, že som vedel o tom.
  
  
  Strávil minute v úplnej tme na posúdenie rozsahu neporiadok, čo urobil počas svojho výskumu. Nenašiel som nič pre ňu ešte. Okrem ťažkostí. Je veľmi pravdepodobné, že som skončil v zlom budovy, a ak nebol som šťastie, možno by som skončil v slepej uličke. Od okamihu, Nassau doľava, všetko sa pokazilo. Ale na druhej strane, boli zle správnym smerom. Tara a jej skončil tam, kde sme mali byť. Spolu, živý, v PBX sídlo. Teraz všetko, čo zostalo bolo pustiť do podnikania. Otvoril dvere a crack a pozrel sa von do chodby. To bola veľmi dobrá vec, ktorú som urobil. Len potom sa otvorili dvere na konci haly, a šumenie hlasy bolo počuť. Najprv tam boli tri. Tri pobočky stál vo dverách a želali si navzájom dobrú noc. Všetci hovoril po anglicky. Jeho nepomyslel, že to bol súčasťou ih školenia. Potom sa otvorili dvere širšie, a to bolo, ako stojí na konci bežiacom páse... štyri... desať... osemnásť... dvadsať-jeden identických kópií. Sériové klony.
  
  
  Stretnutie, alebo čo to bolo, bolo viac. Boli na ceste do ich izby. To bolo zvolené umiestnenie ÚSTREDNE namiesto laboratóriu.
  
  
  Ak ste čakali, že desivé scény, kde Carter súčasne zabíja dvadsať-jeden zabijakov s viesť potrubie, potom ste boli zamenené. Bez toho, aby povedal niečo, zavrel dvere znova a šiel k oknu.
  
  
  Avšak, ak ste čakali na moje problémy až do konca, budete musieť počkať o niečo dlhšie. Miesto vyzeralo úplne opustený. Pod kryt nízka, pekne zdobené podrastu, chodil do poslednej budovy. Musí to boli laboratóriu.
  
  
  Bola už takmer denne starý, ktorý bol teraz pod ochranou súk týchto všadeprítomné mnísi. Medzi pbx mužov, ktorí boli identické narodenia a mnísi, ktorí sa pozrel identické v ich identické som zaplatil a oholil hlavy, mal som pocit, že som bol stahl účastníka v životnej veľkosti puppet show. Len niekto mal dostatok predstavivosti, keď hmú musel vytvoriť rôzne znaky.
  
  
  Bol som len okolo mimmo budovy asi päť metrov ďaleko, keď ho vyskočila z ničoho nič.
  
  
  "Stále v práci... doktor?"
  
  
  Dôraz na posledné slovo znamenalo, že on nechcel veriť v tento "doktor" v sto rokov. Cítil unavený nostalgia za starým dobrým špeciálne efekty oddelenie zamaskovať vo Washingtone. On drží vedenie potrubia v jeho vrecku a otočil.
  
  
  Pobočka na mňa čakala, zbraň v ruke. "Skvelé, N3," povedal. Ego pery stočený do pohŕdavý úsmev. "Môj Boh. ako si vyrástol, Dr. Kuoi.
  
  
  Nemal urobiť ďalší krok v mojom smere, a on bol stále mimo môj dosah.
  
  
  "Dobrú."Jej, počul som, že ste akási posvätná krava. Takže môžem ťa zabiť. Ale som si istý, že chcem ťa späť. Takže ísť späť.
  
  
  Vedel, čo chcel. Nemohol ma zabiť, ale on by čerpadla mňa plné olova, ak hmú chcel. Získané vlastnosti, ako guľka rany, nie sú preniesť aj na deti. Bol vraj odzbrojiť. ale ja by som sa na take ego prekvapenie. Skôr, ako on môže strieľať. Aj keď netrafil, zvuk, že .45 by čerpať celá čata tu.
  
  
  Ona bola, ako ešte ako kus skaly. "Ponáhľaj sa," povedal.
  
  
  Proste sa naďalej pozerať na neho s kamennú tvár.
  
  
  "Prečo? Prečo by som mal urobiť? Nemôžete strieľať ma, či jej to niečo pre vás. Dokonca neviete mi ublížili, " klamal som. "Jeho krv družstvo spôsobí oneskorenie malé prevádzky sú už pripravené pre mňa. Takže ak chcete získať ju späť, budete musieť presvedčiť ma, že ako prvý.
  
  
  Zaváhal. Nebol si istý, či môj malý príspevok k vede bola pravda alebo nie. Ak je všetko, čo mal svoje pochybnosti. Ak on mi umožňuje uniknúť, že budete mať problémy. Ak sa mu čerpadlá mňa plný guľky, môže byť aj viac problémov. To znamenalo, že ego bolo spochybnené na päsť bojovať.
  
  
  On prijal výzvu. Len ego je prvou voľbou pre zbraň nebola päste, ale karate. Ja mám čierny pás v karate. Ale tiež som mal čierny viesť potrubie. Bolo to všetko veľmi dobre naplánovať. Ak chcete začať s, druhý raz za pol hodinu som mal telo, že som sa musel zbaviť.
  
  
  Dobre, hlas mal, bolo to uzavretý prístrešok. Ale Dr. Kuoi môže mať kľúč k nemu. Trvalo mi to šesť krát, ale nakoniec sa otvorili dvere. Ona bola ťahal vnútri prostredníctvom Pobočky mŕtvola a uzamknutá seraglio dvere.
  
  
  Mnísi boli ešte stojí s očami znížená, stráženie vchode do laboratória. Bolo to neuveriteľné. S najväčšou pravdepodobnosťou, klony boli ih bratov, ale oni videli všetko a nerobila nič. Začala rozumieť málo Tara je vysvetlenie Taoistických morálky. Nie je smrť, a nie sú tam žiadne varovanie, takže ak narazíte na jeden, budeme bežať do druhej. stačí sa nemusíte robiť nič. Jej, kráčali cez lab dvere.
  
  
  Interiér budovy bol odlišný od ostatných budov. Tam bola malá recepcia kláštora a veľké biele dvojité dvere. Desiaty kľúč mi dal prístup, a dvere sa otvorili.
  
  
  Myslím, že je to najhoršie miesto, ktoré som kedy bol.
  
  
  Rad veľké sklenené rúrky, plnené pestovanie ovocia lemovali steny. Budem si láskavosť a vynechať popis.
  
  
  Tam boli iné skúmavkách. Menšie - s kusoch látky plávajúcich v kvapaline. Som počíta päťdesiat z nich. Kto okolo nich bola ľudská a kto nebol, on nemohol povedať. Tam bol stoličku v strede miestnosti. Nen mal klietky s žaby a potkany, a niekoľko morčatá, ktoré sa objavili, keď Brylev zapnutí.
  
  
  Cez ulicu bol kancelárie. Veľké sklenené okno oddelené Ego z laboratória, ale to mu umožnilo dávať pozor na všetko, čo sa tam. Na stenu pod uhlom do okna bol každý šialený vedec sen. O šesť metrov vysokú práce stoličky, plnené bublajúce sudy napájaná kúrenie elektrické cievky, vodné chladiče, a malé plynové baterky. Celé miesto bolo na ktoré sa vzťahuje nejaké kovové kabíny, ako kapota nad sporákom, a odtiaľ bol nerozbitného skla obrazovky, na ktoré sa vzťahuje všetko.
  
  
  Ale to nie je všetko.
  
  
  Tam bola ďalšia dvojica dvojitých dverí na zadnej strane lab, hneď vedľa dverí do Quoy úradu. Otvoril som ho stretával s šípkami, a otvoril ih. Bol späť v úzkom koridore. Šesť zatvorené drevené dvere.
  
  
  Kľúčom k prvým ju našiel.
  
  
  Mladý Thajský človeka v jeho dvadsiatych rokov bol hojdacia na poschodí, v rohu. Keď ma uvidel. začal whimpering a liezol ďalej do jeho rohu.
  
  
  V inej miestnosti, stará žena s divokým, prázdny pohľad leaped sa na mňa a začala sa poraziť ma. baviť sa v hrudi s wild, bezcieľne rany. Ee chytil jej ruku a jemne, ale pevne tlačil ju späť. Namiesto mňa, začala búšenie na mäkké stonať. Zavrel dvere a opäť sa na chvíľu zamyslel.
  
  
  Kuoi povedal, že tiež experimentoval s drogami v laboratóriu. Povedal, že to bol myse? drog. Dobre, tie dva názory sa samozrejme zmenil. Veda napreduje. Myslel som, videl som, ako sa jej nabažiť v čase.
  
  
  Vrátil sa do laboratória a platená návšteva Kuoi úradu.
  
  
  Steny boli napchaté knihy a priečinky. Pravdepodobne jeho osobného archívu. Ego stoličky hľadal ju. Nevedela som, čo som čakal, že nájsť. Ale to, čo som našiel, bola výborná. Sada ôsmich tlačidiel. Ih porovnal ho s tlačidlami na môj pás, ktorý mi dal prístup do laboratória a bunky. Áno. Každý má svoj vlastný plán. Menší súbor duplikáty za minútu pošmykol ho. Potom ďalší si mysleli, napadlo mi, a schoval sa ih v lem jeho spodky. Moje skryté šance na výhru začali zvyšovať.
  
  
  Ona zatvorené laboratóriu dvere za ňou a vykročil, mimmo z visiace mnísi, do noci.
  
  
  Asi v polovici cesty, som videl niečo zaujímavé. Dvaja mnísi, ktorí boli s pomerne vyhrievané argument. Bolo to úžasné, že tieto mnísi mohli hovoriť za všetkých, ale ešte viac úžasné bolo, že sa hádali s ostatnými. Jej, schoval za niektoré kry, keď míňali mimmo mi, teraz boli ticho.
  
  
  Zvyšok cesty cez jej komplex bol bez komplikácií. Je veľmi dôležité, že mám čas. Ona musí boli preč, asi hodinu a pol. Ona cítila, ako ona mala riešil toto Kuoyu dve hodiny vyhodiť, ale ona stále vzal riziko. Keď som prišiel do hlavnou bránou nášho domu, ih bol strážený dvoma mníchmi. Keď som odišla, že som tam nebol. Ale ako všetci ostatní, sa im znížil svoje oči a nevenovali žiadnu pozornosť na mňa.
  
  
  Nevšimol som si niekto v hale. Rýchlo a ticho jej, dostal sa na deň, z našich buniek. Ona bola ticho otvoril dvere. Tara tam stále bol. Stále spí. Pozrel sa cez kameru na iné mat. Kuoi tam stále bol. Istá jeho pozíciu, Dellee vstúpil do miestnosti. Ale on nemal byť tak istý.
  
  
  Pár rúk chytil ma za sebou. Ruku zatvorené okolo môjho krku. Snažil som sa, aby twist preč, ale iný ručné mojom zápästí na mieste a valcované mojom rukáve, ako ruka pevne okolo môjho krku. Pozrel sa späť. Boli dvaja mnísi. Oni musia nasledovať ma v tichosti. Tretí na mňa čakala za dverami. S striekačka. Dr. Kuoi vstala z postele. Cítil som výčitky to. Jej silné ruky vytiahol zadarmo a ona vetraných jej hnev na prvý mních, ktorý prišiel na dosah. Napríklad, po pár sekundách, the rabbit hole otvoril a začal klesať.
  
  
  Hlbšie.
  
  
  Hlbšie a hlbšie.
  
  
  Späť v ríši Divov.
  
  
  
  
  Kapitola 24
  
  
  
  
  Tara sedel predo mnou a povedal niečo nezrozumiteľné. Mala na sebe svoje vlastné svetlo ružové nohavičky. Nah mal štvorcový obväz, gáza omotal okolo jej predlaktie. Oči sa jej klesla na jej predlaktie. Bolo tam podobné námestie gázy.
  
  
  Oni to urobili. Sú očkované, nám.
  
  
  Tieto dedičia boli už plávajúce v skúmavkách, niekde v laboratóriách na celom nočná mora, niekde medzi úrazu potkanov a žaby.
  
  
  Jej vyskočil z postele.
  
  
  "Upokojiť," povedala. 'Upokojiť. Ste stále príliš slabý. Deň chránené. Nemôžeme nič robiť a predsa. Ona sa otočil a začal muttering niečo. Potriasol hlavou, snaží sa pochopiť jej slová.
  
  
  Potom ego ju videl. Ona bola hovorí mních. Tento nezmyselným mal byť teraz-slávny Sutoi dialekt. To bol len druhý raz, že upokojujúci zážitok ma otázka môj vlastný rozum.
  
  
  Muž sedel na podlahe, stále drží tanier jedla, ktoré sa zaoberá ego sa pripojí na naše bunky. Vyzeral presne ako ostatní. Skinhead. Ale keď otvoril oči, vedel, že bol výnimočný. Ja by som nikdy nevidel jej vzhľad, ako predtým. Sú obsiahnuté všetky vedomosti a neviny miliónov rokov ľudstvo.
  
  
  Tara sa obrátil na mňa.
  
  
  "Ning Tan je opat. Prišiel tu, aby nám pomohli. Aspoň, aby sa uistili, že naše eda nie je drugged. Boli plánovania k nám dole s tabletky na spanie." Jej hlas je absurdly trochu neisté.
  
  
  Jej pozrel na Ning Tang, tie nekonečné oči. "Je, že všetku pomoc, on nám dáva?"
  
  
  Ona shrugged jej ramená. "Ja neviem. Pomáha nám akýmkoľvek spôsobom je proti ego viery. Čo sa s nami stane, to musí byť sa, povedzme, Boh. Cíti, ako sa mu stále v ceste, a to vadí jeho ego."
  
  
  "Čo to sakra je druh náboženstva je to, na mieru?" "Je drugging a zabíjanie ľudí Božiu vôľu?"
  
  
  Pozrela sa na mňa pokojne. Hovorí sa, že ego akcie nemôže zabrániť vražde. To môže ovplyvniť, kto dostane zabil. Ak nemá robiť niečo, oni si zabiť nás. Ak mu pomáha nám, my vám ho zabiť.
  
  
  — Je to vražda pre neho?"
  
  
  Ona prikývla vážne. "Je to zabíjanie pre neho."
  
  
  Jej obočie furrowed. — Tak potom prečo je to pomáha nám?"
  
  
  "Hovorí, že nám pomáha aj šance."
  
  
  Poobzeral sa okolo. Boli tam dvaja z nás, a my sme boli uzamknuté na digitálne fotoaparáty. Neozbrojený. Mimo, bolo tam veľa ih. Všetky ozbrojené. — Je to to, čo on volá?"
  
  
  Mních povedal niečo. Tara preložiť. "Hovorí, že chápe naše pocity... ale prial by som si mohol pochopiť to. On povedal... ona zaváhal, ako keby báť moja reakcia. "Povedal, že pochopenie vám prinesie mier."
  
  
  "Ach, však? Potom, že je to skvelé. Hovorí jednoducho o svete. Tu, v egu málo Ľudí chrámu. Ale čo tam? Čo všetky tie dobytka, ktoré robia ich cestu životom vďaka maku on rastie vo svojej záhrade? Opýtajte sa ho, čo si myslí o tom. Tara sa pozrel dolu na zem a povzdychol si.
  
  
  "Dobre, ponáhľaj sa," povedal som. "Opýtaj sa ho."
  
  
  Hovorili, aby každý iné pre takmer desať minút. To musí byť veľmi zaujímavé. Ning Tan pozastavené v myslel, že na dlhú dobu a hovoril v mournful hlas. Konečne, povedal niečo, čo urobil Tara otočiť.
  
  
  "Nevedel o tom nič ópia," povedala. "On nevie veľa o tom, čo sa tam deje. On strávil celý svoj život tu. Ale on hovorí, že on verí,-súdiac podľa oheň v svoj hlas, "povedal," že ste blízko zdroja univerzálnej energie. Potom on mi povedal, aby som vás varovať, že nie všetci mnísi tu sú mnísi. Niektoré sú okolo nich... asi polovice z nich... asi sto... Na KAN partizáni."
  
  
  Už som si myslel, že sa niečo podobné sám. Vysvetlil, že mnísi videl som, ako sa hádajú a mníchov, ktorí by schmatol ma, aby mi injekciu. Ale posledných pár videl som vyzeral presne také isté, ako všetky ostatné. Dole na znížený oči. On shrugged, pocit nudné hnev stavať. "Skvelé," povedal som. "Dobré vedieť. Takže polovica z nich sú partizáni okolo nich. Ale ak všetci vyzerajú rovnako, ako môžeme rozpoznať ih?
  
  
  Tara rúk Vývrtka viac a obrátili sa na mňa. "Hovorí môžeme naozaj to na dell."
  
  
  Jej, vstal a začal stimulačné a späť na digitálny fotoaparát. "Dobre, ak to môže upokojiť svoje svedomie, povedal nám, že máme niečo, ale on nechcel povedať nič. Takéto hádanky hmú duše.
  
  
  Ning Tan postavil sa. On musí ísť, povedal zdvorilo. Ale on sa vrátim počas našej ďalšej akceptované kňučanie relácie. A pred nimi, fretka, odišiel nám niektoré Taoistické platitudes:
  
  
  "Akcia poskytuje menej odpovedí, ako si ľudia myslia."
  
  
  "Myšlienky sú silnejšie ako zbrane."
  
  
  Na ktorý dodal, že v jeho slávnostné uzávierky na adresu:
  
  
  "V Deň Zázrakov, všetko sa splní." A opäť, toto poznanie bolo kľúčom k vonkajší bazén. Tento druh hovoriť naozaj disky som blázon. Ale on sa na mňa pozrel sa lúčil s jeho starých očí a na chvíľu cítil, vôbec nič. Na chvíľu, vedel odpovede na všetky otázky, a tie odpovede boli správne.
  
  
  Odišiel, a ja som počul ego tlačidlo naše dvere. Zvuk ma priviedlo späť do tvrdej reality. Chcel som, aby punč niekto. Ale jediná osoba v okolí, bola Tara. Pokračoval tempo hore a dole po miestnosti.
  
  
  "To je dobre, že ste naštvaný na mňa a teraz," povedala. — Čo ste boli myslenie potom?" Že by som zase ego do presvedčený, AX agent na desať minút.
  
  
  — Mohli by ste sa aspoň pokúsiť, vážení. Namiesto opakovania tento nezmysel pre mňa to pochopenie by mi prinesie mier."
  
  
  "Ach, môj Bože. ako hlúpe ste.
  
  
  "Ah. Dobrý. Si šikovný, a ona je kus hovno.
  
  
  Ona si povzdychol. "Nechcel som povedať, že jej.'
  
  
  Oh, nie? Jej vybral jeden až okolo vankúše od podlahy a vlnitou hej viac. Je to tu, baby, na skrytý mikrofón. Chceš mi ju hrať?
  
  
  Ona si to znova. "No, to nie je to, čo imelo znamená. Je len ťažké povedať, že len keby ste pochopili...
  
  
  "Áno, Áno. Viem, že ju. Potom som sa konečne nájsť pokoj."
  
  
  "Áno," povedala. Ona potriasol hlavou, zdvihol ďalší vankúš, a hodil ju na mňa. To je, keď sa to stalo. Hodil vankúš v ruke na ňu. Ona holubica na boku, stratil jej rovnováhu, a pristál späť na matrac. Odtiaľ začala hádzať vankúše na mňa, ktoré v nah hodil sa na ňu. Ona vstala s veľkým orange vankúš a začala biť ja s ním. Som schmatol ju a tlačil ju späť dolu na matrac, a začali sme sa bozkávať sa zúrivo. To upokojilo nás niečo dolu. Sme panted a objal. Potom to bolo v nah. Všetko bolo presne tak, ako to vždy bolo s nami. Len na poslednú chvíľu urobil som si myslel. On recoiled. "Nebojte sa," povedala. "Ak chcú nás, aby sa super baby pre nich, budú si musieť počkať ešte pár týždňov." Ale to nefungovalo. Myšlienka CANNES je hotela pre nás to bolo odporné. Jej liezť dole z nah a jemne pobozkal. "Je mi ľúto, med. Obávam sa, že nechcem riskovať.
  
  
  Po chvíli povedala: "máš pravdu. Som neklamal. Ona by mohla mať dieťa s vami práve teraz." Ona pobozkal ma. Chcem, aby sa vaše dieťa.
  
  
  'V súčasnosti?'
  
  
  — Budem chcieť, že keď sme sa odtiaľto, a ... nie ako tento... dobre, ona nechcela by ich vedieť." Jeho lepšie zabiť sám seba, než toto. Ale ja verím v teba, Nick, " povedala s úsmevom. "Myslím si, že, ako že človek povedal, ste blízko k zdrojom poznatkov. Verím, že máte ušľachtilý charakter, a budete mať šťastie, hviezda, bez ohľadu na to, čo tá osoba hovorí, nám. Verím, že ste si nás odtiaľto.
  
  
  Mal by som o tom premýšľal. Vstal, zabalené v uteráku okolo seba, a začal stimulačné znova. Práve teraz, jej by šťastne, zmeniť jej ušľachtilý charakter na cigaretu. Jej, pozrel sa z okna. Bolo poludnie. Stratil som to za pol dňa.
  
  
  "Našiel som ju lab," jej otec povedal. 'Poď sem.'
  
  
  Urobila sarong okolo bavlna list a šiel k oknu. Boli sme zrazu veľmi depresívne. Poukázal na lab a povedal mi, jeho umiestnenie. Ukázal jej kľúče, on by prevzaté z Kuoi je stolička. Stále som ich mal. "Všetko, čo máme teraz robiť, je dostať odtiaľto.
  
  
  "Myslíte si, že to dokážeš?" — Čo je to? " spýtala sa ticho.
  
  
  "Samozrejme," povedal som. "Zlatá duša, a lucky star? Pre estestvenno. Ako môžem ujsť?
  
  
  Ona si ťažko a trochu môj lalôčikom. "Úžasné," povedala.
  
  
  Banda kľúče jingled na deň. Obaja sme rýchlo prikrčil do našich miest, kde sme sa tvárili, akoby do režimu spánku.
  
  
  Dvere zatvorené znova. On sa pozrel na zásobníku potravín. "Sme radšej na večeru," povedal som. "Eda má intoxicate nás."
  
  
  "Mmmm." Ona writhed na jej mat ako umenie triedy modelu. "Som rád, že to nie je tento prípad. Myslím, že jeho hlad. Niesla podnos na nízky stolík a zdvihol veko off stále vo vode, tanierik.
  
  
  Avšak, ona sniffed to podozrivo. Zívol. "Nebojte sa," povedal som. "To je Čínsky eda. Budete prebudí opäť v hodinu.
  
  
  Sme prevzal. Bolo to jednoduché eda, ryža so zeleninou. Ale to bolo chutné a aspoň to bolo plnenie. Pozrel sa na Tara a cítil hlad znova. Ale to muselo počkať. Na inom mieste a v inom čase. Cítila moje oči na ňu, pozrel, usmial sa shyly, a obrátil svoju pozornosť späť k jej tanier.
  
  
  Snažil som sa pochopiť jej. Je to náhly rozpaky. Stále som mala veľa pochopiť o nej. Moja reakcia ženy je zvyčajne jednoduché. Keď som máte otázky, všetky sú okolo nich, ktoré môžu byť ľahko odpovedal s oboma áno a nie. Len v tomto čase nebolo nič jednoduché okolo seba na všetky. Nie otázky alebo odpovede. Nie sú moja žena a moje city k nej. Jednoduché mená sú už platné.
  
  
  Ona nebola pekné dievča s okuliarmi alebo kalendár krásy, hoci som si nedokázala predstaviť, mesiac, že nemal vyzerať lepšie v nah. Ona bola obe Kategórie a a kategórie B. bola overená vedecký génius a vynikajúci pracovník. Bola inteligentná a sexy. Jemný a vzrušujúce. To podnietilo ma, podráždenú mi, napadla mi, zdvihol môj duchov. a ak to hnevá ma to tiež obrátil na mňa.
  
  
  — O tom, ako sme sa dostali do práce?"
  
  
  "Ako," povedala, " si predstaviť, že?"
  
  
  Zásobník tlačil ju preč, odolať nutkanie fajčiť cigaretu. Pričom laserový preč z Tara je jedna vec, ale moju cigarety je mučenie.
  
  
  "Som premýšľal o týchto mníchov na chvíľu," povedal som. — A mám nápad. Možno hovoriť rýchlo?"
  
  
  "V Sutoan nárečí?"
  
  
  "V Sutoan dialekt."
  
  
  "To len, ako som si myslel. Ísť na.'
  
  
  "Dobre, polovica mnísi tu sú zástupcovia v CANNES, nie? Existuje asi sto Ih, a oni budú ponáhľať na scénu v každom okamihu k narušeniu svojich plánov. Takže máme zničiť ih. Alebo aspoň priniesť ih okolo hru."
  
  
  "Dobrú. Ale ako môžeme vedieť, kto sú?
  
  
  — Nemôžeme zistiť, ih. To je celý bod. Len skutočný mních mohol urobiť, že."
  
  
  Tara sa zamračil. — Pochybujem o tom môžeme presvedčiť, ego, aby nám povedali, ak to je to, čo si myslel." Nie, ak vie, že budeme mať z týchto agentov, alebo možno ešte horšie.
  
  
  Jej, potriasol hlavou. — Nechcem mu to povedať vôbec. Chcem tieto reálne mnísi zachytiť tieto CANNES agentov alebo horšie.
  
  
  Na chvíľu, ona sa len pozeral na mňa.
  
  
  "Chceš to na dážď príliš, alebo možno urobiť zlata okolo slamy?
  
  
  Usmial sa na ňu. — Nemyslím si, že to je vraj zložité.
  
  
  — Môžete povedať, že ľahko. Čo argument navrhujete použiť? Mám na mysli, ako sa môžete presvedčiť mužov, ktorí sú odhodlaní robiť nič, aby niečo urobiť? A po druhé, ak sa vám podarí presvedčiť ih, čo zbraní navrhujete používajú?
  
  
  Vstal znova a chodil hore a dole po miestnosti. "Ako na prvú časť vašej otázky, jeho spolieham na ih sebazáchovy, inštinkt."
  
  
  Ona potriasol hlavou. "Nebude to fungovať. Oni sa neboja smrti.
  
  
  "Viem, že. Ale nemyslím ih osobné prežitie. Mám na mysli uložiť ih viery. Pozrite, tam je len jeden z dôvodov, prečo sú nadviazať spoluprácu s KANG: ak chcete uložiť ich kláštora. Musí to byť posledné zostávajúce Dao hrádok vo všetkých Indočíne. Ak nie vo svete.
  
  
  "Právo?'
  
  
  — Tak, keď títo mnísi zomrieť, ih viera zomiera s nimi. KANG nebude prijímať nových mníchov. Toto miesto sa stane CANNA pevnosť, nie je Taoistické chrámu. Ak nechcú, aby sa za ňu bojovať. V tomto prípade robiť nič, je rovná ničí sám seba."
  
  
  — Ale nebolo by oni zomreli bez ih ochrany?"
  
  
  "S našou pomocou, mohli presunúť na iné miesto."
  
  
  V jednej minúte, zavrela oči v myšlienkach. "To znie dosť, ako ďaleko, ako vidím." Ale potom znova, už len, ako by ste sa pragmatický Americké, a máme čo do činenia s úplne iné myslenie."
  
  
  "Nemyslím si to," povedal som. "Myslím, že všetci idealisti sú rovnaké na konci. Sú ochotní zomrieť za svoje myšlienky, ale nechcú nechať seba zomrieť za svoje myšlienky."
  
  
  Tam bol ďalší vody maticu doľava na tácku. Ona si vybral to s jej prsty a vzal sústo. Usmiala sa. Dobrý nápad, " povedala. "Je to stojí za to vyskúšať, tak či tak. Je tu len jeden problém, na dell sám.
  
  
  On si povzdychol. "Čo je to?'
  
  
  "Ako to môžete povedať, "idealista" v Sutoen?"
  
  
  Som hodil ju na posteľ s vankúšom.
  
  
  "Nie, nie.'povedala. "Kvíz nie je ešte ukončená. Čo o začiatku druhej časti?
  
  
  "To, čo je na druhej strane?"
  
  
  "Čo by sa používať ako zbraň?"
  
  
  "Oh, to," povedal jej s úsmevom. "To, čo je okolo Lao Zeng úradu." Musel som počkať trochu kým ona bola na rovnakej úrovni ako ja. Netrvalo nah príliš dlho.
  
  
  "Boha. Zbrane stonanie.
  
  
  "Zbrane ego stonať. Existuje asi sto ego jednotiek visí tam, a tam sú asi sto reálne mnísi. A môj učiteľ matematiky by sa povedať, že sa vám jedného zbraň na osobu.
  
  
  "Hej, ale počkajte. Ako ďaleko, ako ja si pamätám, to skla proti múru, je nerozbitný, elektrifikovaná, a zamknuté.
  
  
  — A môj zdravý rozum mi hovorí, že tam, kde je zámok, tam musí byť kľúčové." A že tam, kde je elektriny, k dispozícii je tiež prepínať. A jeden z mníchov v Lao Tseng je komory by mali vedieť, kde sú."
  
  
  Pozrela sa na mňa vážne sa na chvíľu, potom giggled, preskočil, a objala ma. "Niekedy,"povedala," si len krásne."
  
  
  "Ty si nevidel zatiaľ nič," povedal som.
  
  
  
  
  Kapitola 25
  
  
  
  
  V tú noc, Deň Zázraky začal.
  
  
  Prvý zázrak sa stalo, keď Tara vytiahol balíček cigariet z jej kabelku. Možno, že nie, že tento zázrak sa rovná dostať vodu okolo skaly, ale potom si nie ste závislí na fajčenie, ako ste na to.
  
  
  Druhý zázrak trvalo trochu dlhšie. Asi hodinu, aby som bol presný. Ale keď Tangning opäť doľava s našimi večera podnosu, on súhlasil, hovoriť na jeho Najvyšší Súd. Ak Súd súhlasí s tým, že sa pripojí svoj plán.
  
  
  Tretí nesmú byť považované za 100% zázrak, ale som ochotný si to. Pretože v prvom rade, to nebol môj nápad. Ak by som nebol použitý Tara je posledný zápas, možno by som nikdy si sa dostal do šatne vidieť to, čo zostalo v mojej vrecká, a ja by som nikdy našli tri krásne čipov, ktoré zdvihol som v Kasíne Grenada, s žltá obsah okolité kvapky. O nejaký zázrak, zostali v švy doublet.
  
  
  Čas bolo takisto veľmi nádherné. Pretože menej ako štyri sekundy do dňa, kľúč jangled a mníchom prišli, zrejme prostredníctvom agentov, CANNES, aby zistili, či na nás.
  
  
  To bolo len pár hodín po našom poslednom drog liečených jedlo, a boli sme mali byť uvoľnené. Pre mohol mať zbraň v ruke, ale nebol na pozore. A keď on sa sklonil, aby sa bližšie pozrieť, nemal som problém biť hmú s čipom skryté v mojej dlani. Len som vzal zbraň sa od neho. Podivné rusko-vyrobené revolver. Sedem-shot revolver kalibru zatvorené 7.65.
  
  
  Po približne desiatich minútach, ako sa očakáva, a jeho partner sa prišli pozrieť, čo sa deje.
  
  
  Teraz je čas konať. Nevedel výsledok Ning Tang to stretnutie, ale toto bola situácia práve teraz. A nie je to okolo tých, ktorí ujsť príležitosť.
  
  
  Tara a jej zmenila na ich mníška je rúcha, nosia kukly na pokrytie ich hlavy. Bol to len ďalší slabý zamaskovať. Ale aspoň mnísi boli všetkých veľkostí a výšok, takže našu postavu a výška sa nedal preč. Zavrel dvere medzi nami a našimi bezvedomí stráže, a my sme sa jednoducho nasunie sa okolo budovy a cez tmavé oblasti.
  
  
  Išli sme otvorene do laboratória.
  
  
  Tara cítil sa ako doma medzi vírenie sudy a komplexné vybavenie. Ona sa rýchlo identifikovať tri-mesiac-staré ústredne. Nové klony Lao Tsen. Ostatné tvory boli opice, povedala. Potom sa pozeral dole v riadku skúmavky, ako keby udrel blesk. "U nás," povedala hoarsely. A ona odvrátila.
  
  
  Stál som stráži, zatiaľ čo ona rummaged prostredníctvom skrine plné chemikálií, snaží sa prísť na to, čo s nimi robiť. "Čo myslíš," povedala napokon. "Mohol by som zabiť pbx pridaním hnev na ih stravy. Ale potom lab by byť stále neporušené a Kuoi by sa mohlo začať odoberať nové skupina opäť zajtra... Ona bol stratený v myšlienkach, ťuknite na položku jej nechty proti jej zuby.
  
  
  "Alebo ešte?'
  
  
  "Alebo... môžem urobiť niektoré glycerol tri-amónneho a je to."
  
  
  "Glycerol trinitrate?"
  
  
  "Nitroglycerín pre vás".
  
  
  "Je to rovnaké pre vás.'
  
  
  Usmial sa na ňu.
  
  
  "Dobre?'
  
  
  "Áno. Ísť dopredu, ďalej. Ponáhľaj sa a zarobiť nejaké nitroglycerín. Ja by som nechcel dať im druhú šancu."
  
  
  Ona nastavený na prácu, zdvíhanie sklom, ktoré je blokované s teplotou varu približne chemikálií. Ona si vybrala veľké guľaté banky, plnené priezračná tekutina, ktorá bola pridaná kvapku po kvapke do ďalšej skúmavky s iným priezračná tekutina. Táto vec bola na ohrievač a robil veľké hlučné zvony. A kondenzácii stĺpec bolo umiestnené v hornej časti banky, a studenej vody, udržať teplotu aj keď miešanie látky s automatickým miešačky. To nebolo Stahl, ktorí sa jej spýtal, čo bol incident na dell sám. Mimochodom, ona hodil všetkých tých, kešu fuč.
  
  
  Potom vzala ďalšie dve kvapaliny, obe bezfarebný, a dal ich do jednej banky a iné v kŕmenie trubice. Ak by som nikdy nemal žiadne pochybnosti, že by sa už teraz. Nah mal naozaj dôvod, aby sa tu. Pracovala s rýchle a efektívne jednoduché niektoré red-haired muž v hnedej kapucne, dobrá víla, miešanie salamander oko s jednorožec slzy. To je nahradené s chladničky, rúry a miešačky.
  
  
  "Všetko v poriadku," povedala. Ešte Deň Zázrakov vyrobila prvé falošné vedomie.
  
  
  A mnoho ďalších falošných notts.
  
  
  Tieto falošné poznámky boli - vľavo, vpravo na Vin. Dr. Kuoi a tucet falošné mnísi s tucet skutočné veľké zbrane. Tie hlúpe sedem-shot revolver pištole.
  
  
  Nie som ľahko zastrašiť. Ak bola Odin, ona by boli zaujaté rukojemníkov Kuoi. Ale oni vedeli, že rukojemníkov teória seba. Dvaja mnísi priblížil Tara, strčil a revolver do jej zadnej časti a Po Vin nariadil mi, aby drop zbraň.
  
  
  On si povzdychol. Pustil zbraň. On bol začiatok dostať do zlý zvyk, zachytený neho.
  
  
  Jej hmú povedal, že.
  
  
  Povedal, že to bol čas zlozvyku zbaviť. Že to bol posledný zachytiť. Že nebudem utekať znova. Kuoi dodal, že to bol čas pre mňa vypracovať nový zvyk. Bol experimentovať s niečím, ale on nebol to skúšal na ľudí ešte... boli Sme zhruba brať do miestnosti, v zadnej časti lab. Ďalej k fotoaparátu stará žena, ktorá bola neustále bije proti múru, a fotoaparát mladého muža, ktorý ustúpila do detstva. Boli sme hodil dovnútra, dvere sa zabuchli, a potom tam bol ťažký zvuk skrutka posuvné pred ním.
  
  
  Shaggy zmizol.
  
  
  Okná boli blokované. Klietka bola malá. Vo vnútri, tam nebolo nič, ale prešívaný steny. Boli sme na sebe mäkké digitálne fotoaparáty. A že sa bude používať mikrofóny a reproduktory na pohon nás dosť crazy, že tento soft kamera môže prísť vhod. Aspoň, že sa bude snažiť.
  
  
  Všetko, čo som vedel bolo, že nemal uspieť. Kamikaze nebol môj štýl, ale môj plynová bomba bolo ešte skryté medzi moje nohy. Keby som ju nechal ísť v uzavretom priestore bunky, bude sa nám s ním. Ale aspoň, že by sa obrátili na Kwoi. Budem dosiahnutie svojho stvoriteľa, kým moje schopnosti sú stále neporušený.
  
  
  Pozrel sa na Tara. Ona bol vydesený. Jej znalosť je dôležitá. Jej oči boli doširoka otvorené, jej tvár bezizražajno. Úzkosť je odlišné od strachu. Strach robí vám starosti, aby naplno. Teror je ochromujúce.
  
  
  Ee vyzdvihol ju hore a snažil potešiť ju. Snažil sa vytlačiť záchvate strachu prostredníctvom nah. Ona bola stále trasie. To šokovaný jej. Zrazilo ee. "Zobuď sa, drahá. Ja vás potrebujem."'
  
  
  Ona kopal jej nechty do môjho ramena. "Je mi ľúto," povedala v strangled hlas. "Na mieru, máš pravdu," povedal som. — Čo si myslíte, ako sa cítim?"
  
  
  Pozrela sa na mňa hľadelo. 'Budík?'
  
  
  "Krista," povedal som. "Ak jej neurobil, jeho by už boli pripravení na tento soft digitálny fotoaparát."
  
  
  Položila svoju hlavu na moje rameno a len visel tam. "Prečo by som sa cítiť lepšie a nie horšie?"
  
  
  "Pretože ste zavretý v s človekom, nie stroj." Usmiala sa v tenkej vrstve na mňa. Nervózne, ale s úsmevom. "Ak je tak," povedala, "prečo ste" Made in Japan " napísané celého zadku?"
  
  
  "Pretože som bol vytvorený tam," povedal som po nej na jej ceste. Bežal ruku cez jeho vlasy. Ona bola imitujúcich seba, ale aspoň bola v ovládacom znova.
  
  
  "Ponáhľaj sa," povedal som, " a poďme sa byť rozumné." Po prvé, keď je to sakra vec chystá vybuchnúť?
  
  
  Ona potriasol hlavou. "Nestarajte sa o to. Ak studenej vody vypnutý, by sme byť dávno mŕtvy. Ale explodovať, chemické musia zohrievať na 240 stupňov, a sám to nebude dosiahnutie tohto cieľa. Tiež som sa podarilo dostať že sklo opona sa opäť. Oni ani nevedia, že som prešiel z chemikálií, pretože môže zabiť svoje vlastné ÚSTREDNE. Spočiatku to bolo tam... no, povedzme, že eda pre ÚSTREDNE.
  
  
  "Potom je to v poriadku. Ako pre Kuoi a ego zábavné zbraň, mám nápad. On uhádol, že ak Kuoi prišiel sem, nemusí prísť s celým čata. Niekoľko mníchov s revolvery by asi bolo dosť. On si o tom myslíte. Povedal som Tara, čo som chcel.
  
  
  Boli v žiadnom zhone, aby sa vrátili. Možno je jednoducho trvalo trochu času, aby sa pripravili.
  
  
  Sme umiestnené sami na oboch stranách dverí. Tara bola na pravej strane. Keď sa dvere otvoria, bude sa na to.
  
  
  Ťažké ticho vybudované a napadol naše bunky. Ak pani vedľa nás bol búchanie na stenu, výplň by pochovať zvuk. Jej povedala, Tara, aby sa vyspať, ak si myslela, hej potreboval. Myslela Hej potreboval. Zostal som hore a sledoval ticho. Čakal som na to rozbiť.
  
  
  Bol som zvedavý, čo drog Kuoi si pripravil pre nás. Stále som si myslel, o tie staré science-fiction filmov, kde univerzitný profesor chémie zmení jeho študentov do obrie chyby. Alebo ten, v ktorom astronauti predávkovania na moonbeams a premeniť šialený kaktusy. Carter spĺňa Dr. Vail Tweet. V blízkej budúcnosti v tomto divadle. Dve tašky popcorn a veľa Koks. Potom môžete ísť domov a milovať Irina.
  
  
  Tara mieša sa na chvíľu v jej spať. Jej odhad bol, že to bolo asi päť hodín ráno. Vtáky boli hore a letieť na hodinu, a svätý oblievala cez vylúčený windows. Jej zatriasol ňou.
  
  
  Prvá minúta obnovy je veľmi ťažké. Sledoval som ju, ako sa upraví vnímanie moje hnedé nábytok a prešívané steny. Ona sa trela ruky nad ňou oči. 'Aký čas je teraz?'Pozrela sa okolo seba.' Oi. "Takže ona sa konečne vrátil do krajiny žijúcich. "Myslím, že nevieme, to sme?"
  
  
  "Čas sa dostať hore," povedal som.
  
  
  "Mal som taký dobrý, bezpečný spánok. Som sníval, že sme boli...
  
  
  "Shh."
  
  
  Počul dvere do chodby otvorené. Lab dvere. Tara opäť miest úprimných v rohu, ako sme nacvičené. Keď sa otvorili dvere, jej telo bolo skryté, ale jej ruka by mohla dosiahnuť to. Ona bola pripravená na akciu. Podľa jej názoru, načasovanie bolo perfektné. Ona nebol spal dosť dlho na to, aby sa prebudili, a nie dosť dlho na to, aby sa báť. Jej ležal na druhej strane deň, nakláňať hlavu proti stonať. spánok.
  
  
  Dvere sa otvorili. Dve ozbrojených mníchov, obklopený Dr. Kuoi. Tam bol nôž v Kuoi ruku.
  
  
  Všetko prebehlo rýchlo a dobre.
  
  
  Prvý mních, Agent KANG, strčil do mňa s jeho revolver. Prvýkrát sa v jeden deň, Tara ruka sa objavil. Druhý mních cítil mierne výčitky na jeho holé nohy. Najnovšie žetóny v Grenada. On vrhol a dosiahli pre svoj revolver. On vystrelil náhodne, do prešívaný stenu. Quoy cringed. Druhý mních padol do bezvedomia. Ja som mal zbraň v ruke teraz. Prvý mních bol zastrelený dvakrát v žalúdku. Kuoi začal utekať. Jej hmú pošmykol ju a držal ju nadol, kým Tara chytil strieka a dal hmú výstrel. Ego oči vrátená späť v strachu. Omdlel. On zdvihol druhý zbraň zo zeme a podal ho Tara. Potom vzala kľúč a zamknuté Kuoi ego a priateľov na digitálne fotoaparáty.
  
  
  Boli sme opäť zadarmo. To znamená, že som výnimočne inteligentný a mimoriadne hlúpy. Vyberte si jeden. Ale nehovorte mi, reuma...
  
  
  Tara oprel proti Vzdychajú a zatvorené oči. "Môžem ho vypnúť teraz?" Bolo to naozaj veľmi slabé.
  
  
  "Myslíš si, že môžete držať sa na ďalšiu hodinu?"
  
  
  Ona si povzdychol a vzpriamil znova. "Sľubujem."
  
  
  "Poď," povedal som.
  
  
  'Počkať.'Ona mi dala späť zbraň, ktorá ay mi dal. "Počkaj, čo? Ona neviazanej reťazec jej mníšske rúcho. Mních bol tak vysoký, ako som bola, a hem jeho župan závesné o šesť centimetrov na podlahe. Vytiahla ego, až to bola vyššia ako jej členky. "Podržte to teraz." Držal ju na zem, zatiaľ čo ona zviazané shoelace tesný znovu a zložené extra textílie nad ním.
  
  
  "Ja viem," povedala. "To nie je mimoriadne pekná, ale je lepšie, ak budem musieť spustiť." Ona ju vzal zbraň. "Dobrú. Kam smerujeme, šéf?"
  
  
  "Do laboratória."
  
  
  Prešli sme až k dverám, a jeho krakovaný otvorené. On motioned pre Tara, aby zostali ďaleko. Dve lab technici boli obsadené vnútri. Boli oblečení ako mnísi, ale ihas boli pokryté v bielych laboratórnych plášťoch. Boli práce na krytých stôl, ale nemal dotyk Tara tvorbu.
  
  
  Zošuchol cez dvere a išiel noiselessly celej miestnosti. Keď mal asi desať stôp za nimi, povedal: "drž sa, a dal ruky hore. Otočiť pomaly.
  
  
  Oni urobili, ako im bolo povedané. Povedal som jej, aby Tara.
  
  
  "To, čo máme v tejto lekárničky, ak chcete stíšiť ih na pár hodín?"
  
  
  Išla na pultoch kúzla lektvary a študoval triedenie. "Mmmm, ako sa o..., ako o niektorých amobarbital? To je dosť pekný, pokojný cola."
  
  
  "Som v pohode."
  
  
  Ona začala pripravovať striekačky. "Všetko, čo chcete radšej. Normálny režim spánku alebo na koho?"
  
  
  "Ježiš," povedal som. "Voľba je na kupujúceho". Som si oči na dvaja mnísi. Odin presunul svoju ruku, starostlivo sa cez stôl okolo nich.
  
  
  Pre klenieb, potom, " povedala, pol-plnenie injekčné ihly.
  
  
  Jej záber hit pohár bol pre dosiahnutie. Sklo rozbité, a žltá tekutina tiekla von. To sa rozkladá na povrchu stoličky.
  
  
  Všetci sme sa na to pozreli. Jej, potriasol hlavou. — Myslím si, že by lepšie dostať sa tam." Ja by som nechcel nič sa vám nestane." Oni sa nepohol na chvíľu. "Mám päť viac záberov a ja som strieľať veľmi dobre. Aby ste naozaj mať len jednu možnosť. Spať... som ukázal na nádobu a ihiel.
  
  
  On vlnitou na revolver na ňu. Oni zamieril do stredu miestnosti.
  
  
  Neviem, prečo som nechajte ich vybrať. Bolo to ako strieľanie neozbrojených ľudí v chladnokrvne. Ona sa konala až v revolver pod ich nosom, kým Tara injekčne ich s injekčné ihly, trenie ih s alkoholom, ako keby to záležalo. Dobré návyky sú rovnako ťažké prelomiť ako tie zlé.
  
  
  Čoskoro sa prešli sa a zaspal. Ona sa na mňa iba pozrela.
  
  
  "Čo teraz? snažila sa hovoriť pokojne, ale jej hlas bol neistý.
  
  
  "Stále nemôžete prejsť von," spýtal sa jej
  
  
  "Môžem sedieť ju potom?"
  
  
  Hej usmial sa na ňu. Pretože jej podivné kombinácie schopnosť a citlivosť, silu a slabosť, žena a dieťa. Sedela hore a bol pobozkal na temeno hlavy ee.
  
  
  — Máte niečo urobiť, med.
  
  
  "Nitroglycerín".
  
  
  Nitroglycerín. Môžete si ego dosť silný, vyhodiť do povetria celú budovu? Myslím, vrátane našich žiariaca hviezda. Dr. Kuoi?
  
  
  Ona prikývla. "Vrátane ego, office, a všetky ego papiere."
  
  
  "Potom to urobiť."
  
  
  Náhle som si pomyslel nevinných obetí v bunkách. Chlapec, stará žena, a niekto mal nádherné šťastie, že ľudské morča pre Dr. Kuoi. Bol si hrať s jeho ôsmich tlačidiel. Tlačidlá na bunky. Nejako som sa mal pokúsiť sa zachrániť týchto ľudí. Ale ako si vysvetliť, tí ľudia, ktorí nerozumejú tomu, čo robíte? Ako môžete povedať im: "poďte za mnou. Nebojte sa.'...
  
  
  On šiel do lekárničky a vzala liek, ktorý Tara sa používa proti mníchov. "Koľko je dosť pre normálne anestézii?"
  
  
  "Oh ... päť stoviek miligramov je dosť. Môžete zameniť ho s tým? Ona poukázala na fľašu priezračná tekutina. "Viete, ako dať niekomu injekciu?"
  
  
  On prikývol jej. Začal miešanie sedatíva.
  
  
  "Dobrú. Budem sa snažiť získať týchto ľudí odtiaľto. Do chrámu, ak mám čas. Budú určite v bezpečí tam na chvíľu...? Jej, pozrel sa na pohár v ruke. "Keď sa vrátim späť, tu, viete, ako hodiť tejto veci?
  
  
  "Nevzdávajte sa svoje ego navždy, vážení. Prečo práve vypnutie vody a zapnúť vykurovanie?
  
  
  "Dobrú. Budem robiť moje najlepšie vrátiť sa sem vás vyzdvihnúť. Alebo sa môžete stretnúť sa so mnou v chráme?" Odchádzam jej.
  
  
  'Prezývka?'
  
  
  Jej, sa otočil. "Čo je to, med?
  
  
  "Uistite sa, že je všetko v poriadku?" Bolo to ako modlitbu. Zastával do fľaše a ihly a vyzdvihol ju hore. Jej, cítil všetky jej mäkkosť za hrubé tkaniny. Cítil som sa sám seba, zmäkčiť málo z jej pulzujúca teplo, že infekčné teplo, ktoré sa šíria cez moje telo a prenikol moje skladacie dolár. Tam to slovo na to. Je to vtipné slovo, ktoré je vytlačené na Valentína karty a hral na hracích automatov sto krát za hodinu. Ona bola pobozkal ee. Jej pobozkal ju na pozdrav a zbohom, jej chcú vami a ľúbim vás, a držala mi ako keby jej stahl boli súčasťou jej. "To bude dobré," šepkala som. "Všetko bude v poriadku.'
  
  
  Ona visel hlavou. "Viem, čo to tam—" "Všetci títo ľudia so všetkými týmito revolvery?
  
  
  "No, nie si pri pohľade na mňa práve teraz. Si myslia, že som obracia na niečo nepochopiteľné tu.
  
  
  Oči si otvoril na mňa boli uncomprehending.
  
  
  "Rastlina," povedal som. "Produkt Kuoi Magický Elixír spoločnosti. Takže ak by som hrať hneď, môžem vyhnúť sa dostať do problémov. Okrem toho, "som zdvihol bradu," stretol som veľa ľudí v mojom živote, s množstvom zbraní. A jeho stále živá.
  
  
  Snažila sa usmievať a vybuchol.
  
  
  "Rozveseliť," povedal som. "Jeho nezraniteľný. Ušľachtilý a s lucky star, spomínate si? Tiež, hrdina je nikdy zraniteľné. Ste si už prečítali dosť príbehy vedieť.
  
  
  Ona potriasol hlavou. "Toto nie je príbeh. To je realita. Ona je pozastavená. "Peter Hansen bol taký hrdina, a niečo sa mu stalo."
  
  
  Hansena sa s ňou stretol raz. Atraktívny chlap a ostreľovacia puška. Hawke nazýva ego skutočný talent. Ale niečo sa stalo, Hansen. Nie veľké zbohom, ale čo bolo horšie. Dopadnú Hansen v chrbtici. Gawking s štyridsať päť obrys má prerušené nervy, ktoré vám umožní robiť veci, ako chodiť. A milovať. Ona tlačil myslel preč tak rýchlo, ako je to možné. "To je iný príbeh," povedal som. "Nie sú moje. Nie naša.
  
  
  Ona pobozkal ma opäť, jej viečka vlajúce s novými strach.
  
  
  On sa odtiahol a chytil jej ruky a ramená. "To zastaviť," povedal som. — Povedal som vám, bolo všetko bude v poriadku. Takže všetko bude v poriadku. A udržať silnú priľnavosť na túto zbraň. On ukázal na revolver ležiace na stole. "Vezmite si ego s vami, keď idete von a použite ho, keď budete potrebovať."
  
  
  Ona povzdychol si a prikývol, pomaly znovu získať kontrolu nad seba.
  
  
  "Uvidíme sa v chráme." "Išiel som do klietky.
  
  
  'Prezývku.'spýtala sa. "Môžem ho vypnúť teraz?"
  
  
  
  
  Kapitola 26
  
  
  
  
  Tam bol ďalšou obeťou Dr. Kuoi prax. Muž, asi v mojom veku, Európskej, vysoký. Usmial veľa. A on drooled. Premýšľala som, ako tento chudobný človek sa sem dostali. A, na moje osobné šťastie, som sa dostal z tu sám.
  
  
  Ja by som to nesprávne, ak sa žiadne zvláštne bezpečnostné tím chcel mňa. Dôvody boli pokojné. Slnko už bolo vysoko, a vzduch bol chvejúc sa s teplom. Obvyklé riadkov zem-hľadá mnísi boli smeruje k chrámu. Odsávače pár sa nosia na ochranu ih plešatý útok zručnosti hodnotu. Ona sa plíživo ponorí sám v situácii. PBX nie je viditeľné. Výbuch drsné smiech okolo koľaji okno informovali ma, že stranícke mnísi boli stále vo vnútri, v tej chvíli.
  
  
  Moje tri proteges boli upokojenie. Vnútri chrámu s reálnymi mníchov, budú v bezpečí.
  
  
  Ih priniesol ju a položil ju na tkané modlitba rohože vedľa kolenách mnísi. Bolo to cool vnútri. Výsledkom hrubé vonkajšie steny alebo nedostatok vášne vnútri. Tichý mnísi boli ako sochy. Ale nie ako kamenné sochy. Kameň je špinavé a zemitý, a dokonca aj najhladšie mramoru stále nesie rady, skaly, hory, a blata.
  
  
  Ak to bolo možné, obrázky mrakov, ktoré sa majú prijať. potom to bolo všetko. Jeden veľký obraz neba.
  
  
  Ning Tanga ju videl v popredí miestnosti. Jej ego sa snažil chytiť jej očí, ale to bol otočený dovnútra, stanovená na niektoré abstraktné myšlienky. Nechal som ju cez chrám. Ak som sa nemusíte ponáhľať, ešte môžem dostať do laboratória a Tara. Ona nebola odoslaná hotel na kríž dôvody sám.
  
  
  Dochádzky bolo ťažšie, ako prichádza. Keď sa jej, vstúpil do chrámu, bola jedna okolo mnohých. Teraz bol jedným z mála Po to. Falošný mnísi vedeli, že skutočný mnísi sa modlil ťažké. A ak jej nie je reálne, a nie falošný, potom jeho dostal byť Carter. Ale možno som len stále šťastie.
  
  
  On bol naozaj sa snaží udržať krok s tempom človeka, ktorý vidí, čas a vzdialenosť, ako obyčajným smrteľníkom a nedôležité veci. Jednoducho to má ísť dobre.
  
  
  Aby to nebolo ísť dobre.
  
  
  Nebolo to prvý pobočky, on sa pozeral na slnečné lúče s zúžil oči. A do laboratória.
  
  
  Laboratóriá a Kontajnerov.
  
  
  Krok vybral ju.
  
  
  Jej odhad je, že je.
  
  
  Všetkých šesť z nich stáli pri dobre. Asi dvadsať metrov odo mňa. Šesť automatické telefónne ústredne. Odin okolo nich zdvihol hlavu, ako hovorili. Ma uvidel a začal kričí. Potom sa všetci prišli na mňa. On prikrčil sa za strom a vystrelil. Jeden z nich bol zastrelený v ramene, ale pokračoval v predstihu. Mal som štyri zábery doľava. Ak to bol hit štyri krát, ešte stále má dve pobočky v celej formácie. Bol som len pondering tejto situácii, keď dorazili posily. Iné klony. Dvadsať vo všetkých. Sa ponáhľal z ich koľaji a zamieril v mojom smere.
  
  
  Tam sú časy, keď potrebujete rýchlo bežať.
  
  
  Išiel som jediný spôsob, ako. To znamenalo, že som musel ísť do maku polia. Keď vidíte chlap urobiť niečo tak hlúpe vo filme, viete, on je odsúdený na neúspech. Všetky šialenec, ktorý vylezie lešenie alebo beží cez ploché pole je nemilosrdne dooming sám.
  
  
  Ale niekedy jednoducho nie je žiadna iná cesta von.
  
  
  Ak by som zašiel do laboratória, ih k Tara by priniesli ho. Ak by som priviesť ju do chrámu, budem ohroziť ostatných a robiť len málo pomôcť sám. Nemal som v pláne v mysli. Žiadne dlhodobé smart oblasti manévre. Na vývrtka nebolo o tom, či by som prežiť. Ale na ako dlho.
  
  
  Na makového poľa beckoned mi ako scéna z Oz. Nekonečné koberec fialové kvety. Sen fáze. Extrémne nepravdepodobné, Waterloo.
  
  
  Mal som tridsať dvore viesť a štyri guľky. To je všetko. To bol koniec mojej požehnanie počítať. Guľky udrel do zeme na moje nohy, odosielanie škaredé nápory vetra, ako sa whizzed minulosti moje rameno. Pokračoval spustiť a získal niekoľko metrov. Niekde v strede poľa bola malé kamenné pole. Ak len ee by si na to, a ee mohli by ho použiť ako dočasné obrany, ako dočasné základňu.
  
  
  Carter je posledná bašta.
  
  
  Teraz sú rozptýlené a snažil dať ma. Guľky whizzed okolo mňa, ako keby som bol cucal do dusno miestnosti, keď sa dostal do kameňa štruktúry. Dvere boli zamknuté. Jej pritúlila až vzdychajú a pozrel okolo. Klony priblížil. Dvadsať rovnaké tváre prístup mi z dvadsiatich rôznych smeroch. Dvadsať revolvery ukázal na mňa.
  
  
  On vyhodil na najbližší target. je zameraný priamo na mieste v strede čela. On rýchlo padol na jeho kvet-rozhádzané hrob. Ďalší mesto streľba rained dole na mňa zo všetkých smerov. Oni udrel do steny za mnou, rezané kvety na moje nohy, ale nejako sa vari sa ma dotknúť.
  
  
  Potom som pochopil jej.
  
  
  Oni boli stále nariadil, nie zabiť ma. Oni nemohol vedieť, že Kuoi bol môj väzeň, a že ego lab bol len pár minút od večnosti. Ako ďaleko, ako vedeli, ona bola ešte zlaté vajce-ktorým sliepky. Oni len chcú, aby ma chytiť a dať mi späť v klietke. Zrazu vie presne, čo robiť. Opačný kurz už trápi mňa. Víťazi sa nikdy reálne.
  
  
  Som vystrelil na dve automatické telefónne ústredne, ktoré blokujú mojej ceste v smere som chcel, a dostal von. On by nikdy urobil. Až potom, v rovnakom čase. laboratórium vybuchla. Vybuchol ako malá sopka, trasie zem, chrliť oheň, hádzanie kameňov a lúče na slnko, a stále len výbuchu, bang, bang, bang. A uprostred ničivý vplyv zmätok, ktorý nasledoval, on advanced niekoľko metrov. Som pretekal cez pole, hromové cez všetko, čo stál na mojej ceste, ako boh vojny.
  
  
  Začali sa zotaviť a dal prenasledovať. To bolo presne to, čo jej hotel bol rád. Mali stratil veľa času, a jej otec vzal viesť.
  
  
  Ona bola dosiahnutá pri dverách, aby Lao Tseng je komory. Nikto strážiť dvere. Č mnísi. Č partizán. Keď vypukol chaos, nikto na dell sám pustil sa do otvoriť.
  
  
  Keď sa jej dostal na Lao ' s office, jej pochopil, prečo. Presklený rozišli, a zbraň zmizol. Na Taoists vstúpili môj plán. Stále po KANG chlapci u hlavne, a odo mňa preč.
  
  
  Ona bola nájdená Lao Zeng a Vin v jedálni. Dvaja mnísi konať ih u hlavne s revolvery. Ona vyhnaní mnísi okolo budovy a vymenili zbrane s jedným okolo nich. Ego sedem výstrelov na jedno som opustila.
  
  
  Boli tam dvaja ľudia v kaviarni. Jeden v chodbe, ostatné v kuchyni. Otvoril som dvere na chodbu crack, ale zámok pracoval. Keď sú dvere zatvorené, bolo to naozaj zamknuté. Mimo. Vzal si ho sám a stáli pri dverách kuchyne, ukázal na revolver na väzňov. Lao Zeng pozrel grim. Vin, ktorá vyzerala nahnevaný. Ale oni sa nevzdali ešte.
  
  
  Po všetkých, ih záchranné čaty už boli na ceste. Lao Zeng to klony dorazí práve včas, aby uložiť ih. Aspoň, že to, čo oni boli na počítanie.
  
  
  Lao Zeng zovrel v náručí jeho invalidný vozík. "Tešiť krátky okamih svojho slávu, Carter. Pretože som varovanie: táto bude veľmi krátkom čase. Mám sto zástupcov a dvadsať z mojich najlepších synov tam. Nemáte šancu.
  
  
  "Dobre, uvidíme," povedal som. — V každom prípade, vaše intrigy sú zmarené. V prípade, že ste nepočuli, vaše lab len vzlietla — klony, dokumenty, Dr. Kuoi, a celý ego kurva gang.
  
  
  Vin Vo snažil vyvrátiť to pozitívne myslenie. "Môžeme obnoviť," povedal, viac na Lao Zeng, ako na mňa. "Tam bude nová Dr. Kuoi a nová generácia výkonných ats. Medzitým, naša misia bude úspešná v ochromujúce vašej krajine. PBX, že bude robiť to bolo už v laboratóriu."
  
  
  Všetko, čo som mohol povedať, bolo, " Aby sníva." Tam bol rozruch v hale. Topánky rustled. Dvere sa otvorili. Klony prišli. Len pár sekúnd a budú prechádzky v s môj starý kamarát Chen-li. Vin Wo usmial sa. "Chystáte sa hrubo prebudil." Vám môže byť dobré, Carter, ale nie si dosť dobrý pre dvadsať jeden.
  
  
  "Uvidíme," povedal som znova.
  
  
  Dvere do chodby sa otvorili a klony ponáhľal sa. Celá rodina. "Zavri dvere!" Lao Zeng povedal. Na revolver na ego hlavu strach ego menej než myšlienka na návrh. Dvere zatvorené a rozhodol ega osud.
  
  
  Boli v žiadnom zhone, prístup mňa. To bolo dvadsať jeden, a on bol pripravený ísť. On sklopil zbraň. Jeden z mojich rúk, bola zameraná na kuchynský stôl, a druhý bol ukrytý v záhyboch môjho župan, kde bomba mal skrytý to. Jej, ja som si uvedomil, že to bol čas. Potom bola opustili ee. Ako tvrdé lopty. Otvorené Lao Tseng hlavu. Double whammy! On stratil jeho ego, a zároveň bomba odišiel, plnenie izba s smrtiacou dymu. Ona behala okolo kuchyne predtým, dokonca si uvedomil, čo sa deje. Zamkol dvere za ním a išiel do chrámu.
  
  
  Tara bola tam. Spolu s Ning Tang. Povedal, že mnísi vedené KANG agentov v koľaji budovy. Všetky ihs boli starostlivo zviazaný a položené na podlahe. Skutočné mnísi boli spustené ich kláštora znova.
  
  
  Ona bola položená Tara požiadať ega, ako sa cítil asi používania zbrane a vlastne ohrozuje iných ľudí zomrieť. Tara počul reumatizmus, potom sa obrátil na mňa so zatvorenými očami. Ona potriasol hlavou.
  
  
  "Nebudete tomu veriť."
  
  
  "Skúste si to," povedal som. "Dnes verím, že vo všetkom."
  
  
  "Všetci naozaj nenávidel použitie týchto zbraní. Hlas prečo — "ona potriasol hlavou," hlas prečo si vytiahol guľky okolo zbrane prvý.
  
  
  "Ako? Pozrel na zbraň v ruke, že musel vymeniť s mních. On zamerané na otvorené dvere chrámu a vystrelil. Nič také. Len nudné kliknite na tlačidlo.
  
  
  Smial sa.
  
  
  Všetko toto povstanie sa uskutočnilo bez guľky. Skutočnosť, že po KANG chlapci si myslel, že tam boli dosť guľky vyhrať led ih do pasce.
  
  
  On sa pozrel do Ning Tang oči a spomenul, že povedal, že myšlienky boli silnejšie ako zbrane. Potom ju, som si myslel, že som pochopil.
  
  
  Na chvíľu.
  
  
  
  
  Kapitola 27
  
  
  
  
  Hodnotenie je jednou z tých, nové slová, ktoré ja nenávidím o to. Jednou z nich je zlé návyky zriadenia, keď úsilie je nikdy "intenzívne" a keď armáda nikdy nie je jednoducho "poslala" skôr ako"nasadené." Stupne sú len silné slovo pre to, čo som povedať Hawke o tom, čo viem, a čo sa mi hovorí o tom, čo vie, a rozhodli sme sa, nie povedať nikomu inému.
  
  
  Tara a jej boli na ceste k nej.
  
  
  To bol jeden z tých, krásne jarné dni, keď Washington blyští a každý pamiatky sa zdá, že majú veľký význam.
  
  
  Tara bola uncomfortably ticho v taxíku. Uchytenie za ruku, ona sa trochu jej pery, stratený vo svojom untranslatable myšlienky. Ona bola ako je to odvtedy, ako fretka lietadlo pristálo. Vodiča, rádio bol naladený na jeden z tých staníc, ktoré hrajú staré štandardných melódií, a teraz hrali staré dobré Cole Porter pieseň, " Tak Blízko A Predsa Tak Ďaleko." To bol jej hlas.
  
  
  Sme išli až do Dupont Circle a zastavil sa pred určitých unmonumental dvere Spoločného Stlačte a Telegraf Office. Aspoň lepšie fasády pre AX sídlo ako run - down London tea shop.
  
  
  Hawk nás privítal s nadšením. On sa pozrel hore od jeho preplnená stoličky a zavrčal.
  
  
  "Posaďte sa," povedal. "Máte minútu?"
  
  
  Bol čítate niečo v červenom tajné zložky, žuvanie na neosvetlených cigaru. Naša malá bitka s klony bolo viac, ale tu na Hawke ' s desk, vojna pokračovala. Nový prípad. Nové príbehy.
  
  
  Tara sa pozrel z okna na sunlit korunách stromov. Jej horná pera bol vytiahol tesné. Obrátil sa a shrugged. Čo to trápi ju, ona si zistiť, skôr alebo neskôr. Ona bola jedna z tých žien, ktorí by nemali hrať poker. Aspoň nie ak ste mali tie pocity.
  
  
  Namiesto toho, aby hľadali na nah nej, pozrel sa na Hawk. Jeho starý tvár s malými modrými očami. S druhom mozgu, ktoré môžu názov akúkoľvek adresu Nacistické hangout v roku 1940, ale nemôže si spomenúť, čo tričko mal na sebe včera.
  
  
  Napokon, on sa pozrel hore. "Ospravedlňujem sa," povedal hoarsely. "Hneď, ako vedela, že ste boli v bezpečí, si zmizol okolo môjho zozname priorít." Obrátil sa na Tara. "Dobre, Miss Bennet. Ako sa vám páči aktívna časť maľovať?
  
  
  Tara sa usmial. Zvláštne, unconvincing úsmev. "Veľmi pekné," povedala ticho. "Áno, veľmi pekné. Ale... ja si nemyslím, že by som chcel robiť to znova."
  
  
  "Nie? Zdvihol jedno obočie a pozrel sa mojím smerom. "Všetky práva, Carter. Tebe. On sa opieral späť v jeho creaking otočná stolička a zapálil si žuť cigaru.
  
  
  — Už viete, väčšina z toho, pane. Našli sme hniezdo týchto PBXs a zničil ho. Tara staral sa o klon embryá, laboratórií a šialený vedec za ňou. CANNAE prestane byť šírené ih. Aspoň tak dlho, ako sme stále nažive, Vin Po, Lao Tseng, a všetkých dospelých PBX prijali ju von. Aspoň všetci tí, ktorí boli v Indočíne
  
  
  "A my sme tí, ktorí boli tu, a pár ľudí, ktorí boli v Londýne," prerušil ju ma. "Tiež sme sa obrátili na ih drog expert. tam je. Čo-je-ego názvom-teraz?
  
  
  "Pam Koňa." †
  
  
  "Áno. Máme ho, a on pripúšťa všetko starostlivo. Samozrejme, najprv sme dať hmú trochu ego svoju vlastnú pravdu sérum. Hawk grimaced. Miloval jej pomocou toľko, ako on miloval jej pomocou. — Nemáme sa báť, už. Tento Featherstone výkon bol tiež zatvorený. Toto je zodpovednosť of Scotland Yard. Vyzerá to, že dostal hit veľa tam. A tieto peniaze financovala mnoho KAN udalosti.
  
  
  Povedal Hawke o ópia polia a ako KANG používa obchodu s drogami, ako prostriedku myslenia. Potriasol hlavou grimly a stubbed jeho cigary, akoby zabíjanie parazit s ním. "Bohužiaľ, obchodu s drogami, nie je v rámci našich kompetencií. Ale ja stále hovorím im, že je tu oveľa viac týchto liekov, než len chamtivosť."
  
  
  On si povzdychol. "Možno, že si vypočuť trochu viac teraz. V každom prípade, táto špeciálna makového poľa sa už používa sa spolu s pobočka v Nassau, ktoré ste zatvorili. Čo robí dva.
  
  
  "A stovky ďalších takýchto miest začať."
  
  
  Hawk mi dala piercing vzhľad. "Tisíce by byť lepšia." Obrátil sa späť k Tara. "Dobre. '- Vlastne, mali by ste byť šťastný. Vaše... čo je jej meno znovu?" .. blázon, nepredstaviteľné teórie... Dobre, bolo správne.
  
  
  Tara vymazané jej krku. "Ty nazval ho godforsaken, šialené sen, pane," povedala úprimne.
  
  
  Hawk vyzeral zmätený. Možno, že na prvý raz v mojom živote. "Všetko v poriadku," on zamrmlal. — Dám vám prejsť s ním, nemal som?
  
  
  "Áno, pane —" bolo jediné, reumatizmus dostal.
  
  
  "Potom je to v poriadku.'Pripravoval, aby nás nechal ísť. "Ešte viac?'
  
  
  On prikývol jej. 'Dve veci. Sľúbila som mu, že títo mnísi, že by sme sa snažiť nájsť nový kláštor. Niekde v slobodnom území. Jej hotel by zachovával jeho slovo. Myslíte si, že sme sa mohli postarať o to?
  
  
  Hawk urobil poznámku do notesu. "Verím, že existuje vojenské základne v Južnej Kórei. Dovoľte mi, pozrite sa na to prvé. Verím, že môžeme robiť to. A ona začala druhá vývrtka.
  
  
  "Roscoe."
  
  
  Hawk snažil svetlo iného cigaru. Potom pozrel sa hore a povedal mi o Roscoe. O tom, že sakra dáždnik a ako našli ego.
  
  
  "Možno to bolo lepšie, že spôsob, akým spôsobom," povedal. Potom ho nechajte sa ponurý smiať. "Vezmi si to, na Mieru, to je hlúposť povedať.
  
  
  Obrátil sa v jeho creaking stoličke a pozrel sa z okna. Pozrel som sa von. "Jej bod je to, že sme boli stále veľa zlé recenzie o tomto Roscoe chlap. On bol stále príliš staré a príliš nedbalo. Abington v Londýne výzva na povolenie odísť do dôchodku ego. Krátko predtým, než sa to stalo, si zavolal ego. Tak či onak, bolo by to ego, posledná vec, ktorú mám robiť. A nie som si istý, ako Roscoe by si uvedomili, že. V jeho najlepších rokoch, bol vynikajúcim agent. Bolo to ego život.
  
  
  Hawk sa zhlboka nadýchol. Premýšľala som, ak bol premýšľať o sebe. O deň keď on sám sa stáva ľahostajných, a niekto sa rozhodne odísť do dôchodku ego. Boh, teraz myslel o sebe, príliš.
  
  
  Hawk sa odvrátil od okna.
  
  
  "Čo budete robiť? Budete tráviť jeden z vašich zaslúžené prázdniny v zahraničí?" Bolo to ego je spôsob, ako mi hovorí, že on mi dáva niekoľko týždňov off.
  
  
  Pozrel sa na Tara a myslel na Riviére. Alebo Tahiti. Áno, opustený ostrov by bolo ideálne pre nás. "Možno," povedal som.
  
  
  Pokračoval. "A vás. Miss Bennet? Zaslúžite si pár dní voľna, príliš. Sme sa uistili, že Peter dostane vynikajúcu starostlivosť, ale môžete stráviť sviatky spolu. Dva.'
  
  
  On sa posunul na vyššiu rýchlosť.
  
  
  'Peter?'Jej,' obrátil sa k nej.
  
  
  Pozrela sa mi priamo do očí. "Peter Hansen," povedala ticho.
  
  
  Peter Hansen, ranených hrdina. Ktorého meno spomenula v laboratóriu, keď ona ma varovala, byť opatrní. "Môj manžel," povedala uzavretá.
  
  
  Pre niekoho, kto nemá veľa času na takt, Hawk vyrobené veľkorysé gesto. On si odkašľal, vstal a vyšiel von do haly.
  
  
  Tara pozrel sa na mňa smutne. "Milujem ho," povedala. — Nemôžem nechať ho. Ja by som to robiť, aj keď som mohla. Ale, Nick, ja som rád, milovať vás tak veľa. Natiahla sa, chytil ma, a držal ma zavrieť. Jej pozrel na jej tvár. Za poslednú dobu. Tie nádherné zelené oči, tie gaštanové vlasy, a tie hlúpe pehy, ktoré boli stále tam. A jej,, myslel som, o aký život by mal nah. Bezpečný a dobrý život, ak všetko zostane tak ako to je a nikdy sa zmení na nočnú moru. Život, ktorý Ay by nikdy sľub jej. Život nikdy nemohla žiť. Život bude pravdepodobne nikdy by si chcel.
  
  
  "Možno, že je to lepšie, tak," povedal som. "Bude boh lásky mi hovorí nezmysel."
  
  
  
  
  
  O knihe:
  
  
  Kedysi tam bola publikácia zameraná na experimenty: vezmite telo bunky od niekoho, rozvíjať to správnym podmienky a získať duplikát tohto človeka. Na doppelganger bude totožné, bude to rovnaké v schopnosti.
  
  
  Nick Carter nemohol tomu uveriť, ale hmú musel, keď ho stretol ako "klony" alebo rovnaký doppelgangers. V tomto prípade sú doppelgangers z geniálny vrah, len s jedným cieľom v mysli: zastrašiť Kongres, Senátu a Predsedu severnej a južnej Amerike, a podriadiť ih ich salva. A tak kontrolu svetovej politiky z rôznych uhlov pohľadu.
  
  
  Nick Carter môže zničiť čo najviac PBXs ako chce, ale je to zbytočné. A zatiaľ čo americkí senátori sú zabil, Carter je robí jeho beznádejnej prácu: zastavenie výroby ÚSTREDNE a eliminuje len skutočný vrah.
  
  
  Ale nemôže každý pobočky byť skutočný muž?
  
  
  
  
  
  
  Obsah
  Kapitola 2
  
  
  Kapitola 3
  
  
  Kapitola 4
  
  
  Kapitola 5
  
  
  Kapitola 6
  
  
  Kapitola 7
  
  
  Kapitola 8
  
  
  Kapitola 9
  
  
  Kapitola 10
  
  
  Kapitola 11
  
  
  Kapitola 12
  
  
  Kapitola 13
  
  
  Kapitola 14
  
  
  Kapitola 15
  
  
  Kapitola 16
  
  
  Kapitola 17
  
  
  Kapitola 18
  
  
  Kapitola 19
  
  
  Kapitola 20
  
  
  Kapitola 21
  
  
  Kapitola 22
  
  
  Kapitola 23
  
  
  Kapitola 24
  
  
  Kapitola 25
  
  
  Kapitola 26
  
  
  Kapitola 27
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Hrôza z ľadu teroru.
  
  
  preložil Lev Shklovsky v pamäti jeho stratený syn Anton
  
  
  Originálny názov: Ice Pasce Teroru
  
  
  
  
  
  Prvá kapitola
  
  
  To bolo už stmieva nad vysokou strechou a okolo korunách stromov. Tiene sa posunul cez dedičná lístie, zahusťovanie pary opony depresívne Savchenko, že preliala všetko. To sa pomaly, vyčerpaný pocit, že som bol s ešte horšie. Je nezmieriteľné sila sa skrýva v džungli — obrie pijavice, ktoré odvádza všetku svoju energiu, a dokonca aj vaša vôľa žiť. Je to sila pôsobí na mňa za deň a pol. Vyzvala ma zastaviť a ľahnite si, len tak vzdať a nechať tieto devilish hordy hmyzu dokončiť mi vypnutie dobrý. Závit Nick Carter-super agent AH, Killmaster N3. A jej hlas prišiel na tento pekelný rohu Nikaragua nazýva Komár Pobreží. Je iróniou, že tento názov nízka, horúce bažinaté oblasti nie je prevzaté z týchto devilish hmyz, ale z Indiáni-komárov .
  
  
  Avšak, on vytrval, pretože vedel, že on mal dosiahnuť svoj cieľ pred zotmením. Takmer nepreniknuteľnú podrastu mal oneskorené mi dosť dlho. Mal som jasné každý centimeter džungle s mojím mačetu. On prisahal a takmer zakopol, pretože množstvo zelene, ona by len znížiť letel znova.
  
  
  Bol kopanie v hustej bahna z takmer sušené-do potoka, jedného z tisícov prúdy, ktoré meandered tu ako kapiláry. Ako jej panciera vtiera sa na neho, slithering, slizký stvorenia začalo liezť na stagnujúci blata. Pot trickled po tvári, namáčanie, moje oblečenie a batoh. Bolo to ako keby popruhy môj batoh mal nakrájame na svoje plecia.
  
  
  Skoro včera ráno, MID hliadkové lode spadol mi vypne pri Laguna de Perlas . Odtiaľ som išiel na juhozápad, približne rovnobežne s Tungla Rieky.
  
  
  To bol December, tak závit dažďov. Bol som vďačný za to. Zrážky sa značne líši, a to v Nikarague, ale Bluefields na Karibskom pobreží dostane 750 cm za rok. V júli alebo v auguste, moja cesta, ktorá je už úplná bieda, by bolo úplne nemožné.
  
  
  Nie sú žiadne cesty v tomto kúte. Web chrbtica je Panamericano na druhej strane krajiny. Národnej železničnej siete je o štyri sto a päťdesiat kilometrov, a je väčšinou sa nachádza na západnom pobreží. V každom prípade, on by sa nikdy neodvážil použiť, rovnako ako on by nemal odvahu ukázať sa na jediný cesty v oblasti. Biely cudzinec by si všimol a distrusted, a ktoré by boli katastrofálne v tomto kritickom bode.
  
  
  To pokračovala vo svojej ceste cez svetlé farby tejto hre unreal twilight sveta do východnej planina, nízke vrchol hrebeňa. Najvyšší vrchol je tu menej ako dve tisíc metrov, a priemerná výška je sedemsto. Na druhej strane, hory klesajú do úrodnej planiny, nížiny a jazier. Na tejto strane, bolo to však džungľa-posedenie svahu, nekonečný rad háveď-posedenie stromy, husté mäsité rastlín a húb. Obrovské vína tkaného okolo stromov a konárov; páchnuce plesniam a tmavé machom pokryté zemi. Tam bol štipľavý pach hniloby vegetácie všade.
  
  
  Postupne výstup stal strmší; pádla stal ostrejšie a priepastí hlbšie. Rokliny boli nádoby na odkvapkávanie dažďovej vody, a ih stagnuje, močiare boli chovných dôvodov pre milióny nepriateľské tvory, ktoré považujú moja pochúťka. Vzduch bol vždy plná hmyzu. Žaby a menšie cicavce objavil len v noci. Vtáky nemali získať prevahu kedy, ale väčšinou sedel vysoko v korunách stromov. Výtržníci, žaby, a neustále cvrlikání vtákov sa zhromaždili v blízkosti vodopádu. Bol tam jeden, o veľkosti vrana, ale veľmi žiarivo farebné. Ona whistled takmer dokonalý rozsahu, nikdy sa raz opakovanie posledná poznámka. To bolo vodičské som blázon. Okrem bodnutie hmyzom a vták šialenstvo, tiež som vydržal hady a jaštery. Boli tam aj cez deň tuláci, ako páchnuce lizard na zemi. Boli tam aj boa constrictors v nory a na pobočkách, stredne veľký strom hady, a slizký dravé hady ako rozoklaný divoký kopijníkov . Ih je vlasť bola smrtiaca pozemok, ktorý bol sotva preskúmať alebo priradených, a že by sa rýchlo hltať každý, kto bol hlúpy, že pokúsiť sa tam dostať.
  
  
  Pre zvyšok dňa, on sa pustil cez brzdí hlbín, zastavenie iba raz pre niečo na jedenie. Bol som si istý, že som nechcel, aby sa to, ale ako tma padla, spomalil o svetlo stále prichádzajúce spoza niekoľko hrebene cloud, som narazil na veľký zhluk Honduraskej palmy. Bolo to ako les, v lese vyrobené výhradne z týchto vysokými palmami s feathery listy a pomerne hladké šachty. Menšie obr stromy rástli medzi nimi, obklopený roje krvilačných komárov.
  
  
  Honduraskej palmy rastú vo väčšine džungle Strednej a Južnej Ameriky, ale ih klastra, ako to bolo vzácne. To dokazuje, že táto oblasť bola kedysi pestované, ako Mayovia Indiáni používali plody tohto stromu na výrobu oleja. Hoci to nebolo jednoduché znížiť tento strom s kamenné sekery, sa tiež používa na drevo pre svoje budovy. V tejto oblasti, tento strom na západ, a nakoniec to trvalo cez pozemky, ktoré bolo kedysi pestované všade.
  
  
  Od chvíle, keď som vstúpil palm grove, otvorila som ju pomaly a opatrne. Frank dopredu, by mali byť Plukovník Zembla v sídle. Z toho, čo málo AH mal odhalilo o tajomnej plukovník a ego činnosti, vedel, že tento úsek lesa, bol silne stráženej s mužmi, svetlice, fragmentácia bane a citlivé signál mikrofóny schopné vyzdvihnúť aj najmenší zvuk.
  
  
  Vliezol dopredu, na všetkých štyroch, študovať každý centimeter terénu. Sa zasadzoval podrastu a skĺzol ako draka cez balvany. Úmyselne vybral najťažšie a nezjazdné cesty. Ak zviera alebo rastlina vyrobené najmenší hluk alebo šum, to bol používaný ego vpred, topiaci sa zvuk, ktorý som robil. Batoh bol ťažký a prehodil okolo zo strany na stranu. Banka bolestne uzavreté moje oči, aby som nemohla vidieť správne. To hnevá ma ešte viac, keď som sa utrie tvár s mojím rukáv.
  
  
  V výcvikový tábor v lese a polia, ktoré boli údajne zamínované, to bola praktická hry, ktoré dali naši inštruktori sadistické potešenie. Všetko bolo smrteľne vážne tu, a on napäté nájsť každý ohnuté steblo trávy, oprava drvený moss, alebo liana, že nemohol nájsť kdekoľvek. To bolo objavené niekoľko baní a obísť nu, bez dotyku. Rezacie drôty by bola samovražda. Tesne predtým, ako sa dostal na chodník, svetlice kábel ho našli. Mimmo nim liezol cez to, a našiel signál kazeta, ktorý mu zneškodnil.
  
  
  Cesta bola burina-posedenie ceste, ktorá pôvodne bežal od Tungla Rieky a išiel na sever. Tam bola asi kanoe ukotviť v dolnej časti, a tam môže byť niekoľko ostreľovači v kroví, príliš. Chodník sám, samozrejme, bol posiaty s bane a ďalšie pasce v blízkosti Plukovník Zembla je jungle úkryt. Tak som určite nemal prijať tento rovné, úzke cesty. Jej zmizol späť do tieňa, a Stahl vybral svoju cestu opatrnejšie, cez podrastom. Tridsať metrov od hotela, cesta sa náhle swerved a rezať ma. On starostlivo skúmal malé, machom pokryté zúčtovania. Tak sa zdalo, mierové s malým okrídlený a trblietavé motýle tancujú v šere.
  
  
  Hriadeľ bol pochovaný v machu s vlásenky smerom nahor. Ten, kto dal na to pre nás nemal robiť to profesionálne dosť, pretože tam bola malá náplasť machu trčí priamo na vrchole. Na mojej ľavej a pravej boli husté živé ploty okolo korunou. Nemohol som sa mu vyhnúť, inak by som sa musieť vrátiť späť a chodiť toto miesto z diaľky.
  
  
  Krčí nízka, počúval pre zvuk. Nechcel som počuť jej a premýšľal, čo robiť. Na dlhú cestu späť môžu byť nebezpečnejšie ako odstraňovanie mín. Možno, že bol booby pasce, že nemal výbuchu, keď ste sa dotkli, ale že sa nezdá byť, aby sa zmestili Plukovník Zembla charakteru. Nebol okolo tých, ktorí by odpadu bane, ktoré už bolo možné vykopať na bezpečný prechod.
  
  
  Pozrel sa cez rameno na džungli tmy za mnou. To by trvať príliš dlho, získať späť, a v tme, nemal som šancu. Vliezol dopredu a opatrne zdvihol patch machu. Môj imelo je jeden tlak vznietenia. Držal jeho dych, utrel ruky na jeho nohavice, a obrátil spínač zapaľovania. Niť bol skorodované, a rukoväť nechcel ustúpiť ľahko. Konečne fungovalo to. On vytiahol poistku, nahradil rukoväť na bani, a nahradiť kus machu. Potom si znova.
  
  
  On vstal a išiel opatrne dole cestu, kým mohol kačica späť do kríkov vedľa nej. Schoval som to pre zvyšok mojej cesty v kroví. Každý detail je potrebné maximálne úsilie. Našiel som ďalší bane sa dostať okolo neho, a niektoré svetlice. Bane boli roztrúsené ako hrubé ako hmyz. Napokon, on vystúpil na viac otvorené miesto. Pár metrov od hotela bola vysoká, uhlové hill, hrubé posedenie s krovia a liana-posedenie stromov.
  
  
  Na prvý pohľad to vyzeralo, že pyramída-ako hill. Ale potom videl, že nadácia bola vyrobené z vrstiev prepletené kamene, a na jednej strane bol schodisko so stovkami kroky. Steny boli pokryté krásne orchidey a iné epiphytes, že sa cítil pohodlnejšie v trhlín muriva ako na konáre stromov. Pozrel sa na ruiny starovekého Mayského budovy . Ih bolo takmer nemožné rozpoznať, ako je dielo ľudskej ruky. Stali sa jedným s džungli, že spotrebované ih tisíc rokmi. Štruktúra, zrejme určený ako chrám, rose pôsobivo cez hlbín džungle, tmavé a tajomné v tomto odľahlom mieste.
  
  
  Dôležitejšie ako jeho historickej hodnote, bolo účel, na ktorý sa teraz používa. Správy o tejto prišiel k nám fragmentárne a časti boli stále prichádza do ucha. Ak sa však v našich informácií bolo správne, tieto izolované a zdanlivo opustené ruiny obsiahnuté najmodernejšie elektronické vojenské predstaviteľné.
  
  
  Všetko sa to začalo pred dvoma mesiacmi s skomolené rádio správy z nášho agenta v Oaxaca, Mexiko. Od tej doby, obraz zvláštne génia, ktorý sa nazýva sám Plukovník Zembla postupne vyvinula v Akadémii. Vynašiel niečo pre zmenu klímy, a potom použiť tento climate control ako zbraň. Kto by použitie ego proti, a prečo, bol neznámy. Avšak, všetko poukázal na skutočnosť, že mal dosť zariadenia v tejto Mayského chrámu zase drvivá s teplotou varu približne v džungli na obrovský ľadovec.
  
  
  V rámci dní, alebo snáď hodín, naplánoval na to: bez varovania, zase Strednej Ameriky do jednej obrovskej Arktickej krajiny.
  
  
  Jej ego by sa zastavil ju.
  
  
  
  
  Kapitola 2
  
  
  
  
  Vzal som mimo môj batoh a starostlivo umiestnené ego na zemi. Počas mojich dvoch-dňový výlet tu, sa mi naozaj páčilo. On mi poskytol vzdelávania a prístrešie, a dúfal som, že on by mi pomohol znovu. Čo som mal robiť ďalej bolo treba opatrne a ticho. Všetko, čo som bol schopný priniesť so mnou bol malý súbor nástrojov, ktoré chalanov v AX lab vyrobené špeciálne pre tento prípad. Ego bol schopný upevnite ho na môj pás, aby moje ruky boli zadarmo. Môj plynové bomby bol nahrávaný na môj členok a stiletto bol upevnený okolo môjho ramena. Nechal som jej môj Luger. Teraz som mal 7.65 mm Chi-Com pištole, používané vo Vietname, uzavretý s zvýšiť. Má zabudovaný tlmič hluku a vyžaduje špeciálne kazety s telesá bez obrúčok. To bolo ďaleko od Luger: to nemal toľko sily, ale to bolo len tak efektívne, v bezprostrednej blízkosti. Najmä preto, že si nemôžem dať tlmič na Luger. Táto rukoväť stále nesedí, veľmi dobre v ruke, ako som zvyknutý ťažšie nemecký pištole.
  
  
  Bol som premýšľal, pričom mačetou so mnou, ale ja by som to potrebné ego ísť cez zrúcaniny, pretože neboli zarastený, a ak som použil nôž, zvuk by určite mi dať preč. Dlho záberom noža bola dobrá zbraň, ak ste mali priestor, ale to by bolo ťažké zvládnuť v chráme ako Luger. Tak som odišiel ego s môj batoh a išiel na zúčtovanie v okolí chrámu. Boli tam asi viac skryté mikrofóny tu, ako v každom vysielanie studio. Bol som spolieham na osobu, na monitore na chybu mi zviera okolo džungli, pretože alarm systém už vydané výstrahy. On leaped hore a vytiahol sám až do prvého rímsu chrámu. Musel som sa používajú korene, vína a pne stromov ako podporu, pretože som nechcel veriť rozpadajúci po schodoch.
  
  
  Jej takmer slepo padli do iného pasce. Našťastie, som videl, ako malý otvor vysoko na strome. Muž, ktorý položil baňa zdôraznil, kde bol uvedenie strely. Nie je to odvážny ťah. Trvalo mi večnosť nájsť zapaľovania. To bolo tenkým žlto kábel s malými ostrými hrotmi uviazol v nej. To natiahnuté medzi dva stromy a úplne zmizli do zeleň. Ak som šiel žiadne ďalšie, to by rez cez moje telo ako britva. V rovnakom čase, pin by break out okolo bremena za strom a strom a chcel by som ísť do vzduchu spolu. A pohostinní muž, to Plukovník Zembla!
  
  
  Kábel rozprašovače a zalezený opatrne na. Každých pár metrov, jej nohy chytený na vinič počúvať a odpočinok. Potom on dostal znova. Ako podporu, použil rozparky a výstupky. Vysoko nad korunami stromov, videl moon rising, casting bledé svetlo.
  
  
  Raz hore, on crouched sa medzi dva balvany na battlemented rímsu. On skúmal strechu, ktorá bola zvyčajne ploché a pravouhlé. Predná časť vedúce k schodoch a zadnej časti boli dvakrát tak dlho, ako boku mal vyliezol. Strecha bola čistá a pravdepodobne čerstvo položený. V rohu na vzdialenej strane bol akýmsi chata, ako hromadu sutín.
  
  
  Ak sa chcete dostať do chrámu, som musel ísť cez dvere na chata, pretože tam bol žiadny iný vchod na krov strechy. Dva ochranné kryty a vrtuľník stál medzi mnou a hlinku. Odin okolo stráže oprel proti vrtuľník je podvozok. Ďalší pomaly shell pozdĺž zábradlia. Obaja boli krátke, stocky Mestizos; ako sedemdesiat percent Nicaraguans, polovicu pôvodnej Americkej a pol Hispánska. Oni mali na sebe voľné nohavice a košele a mäkké semiš topánky. Zdalo byť v poriadku a nerobil žiaden zvuk. Neboli oblečení ako skutoční vojaci, ale oni by mohli používať ich svetlo automatické pušky ak ste dostali príliš blízko k nim. Tieto boli Belgického 7.62 mm NATO FAL pušky; veľmi dobré a veľmi obľúbené u Južnej Ameriky.
  
  
  Vrtuľník bol Zvon Sioux 13 R, tri-miestna. Vyzeralo to trochu ako veľké dragonfly s jeho chvost hore. To bol spoľahlivý ťahúň, ktorý bol široko používaný od kórejského éry. V tejto godforsaken mieste, ako vec bola iba dopravný prostriedok v najlepšom. Preto, strecha chrámu bola podaná v vhodný pre pristátie. Hawke vzal letecké fotografie, ktoré ukázali, že vrtuľník bol zvyčajne zaparkované na streche. Vyšetrovanie ukončené pred týždňom sa zistilo, že vrtuľník nepatrí zamestnancovi, archeologické skupiny. To bolo získané prostredníctvom série veľmi opatrní transakcie v army depot v Mexico City. Stalo sa to pár dní po meste bol zasiahnutý najsilnejší snehová búrka v živou pamäťou. Nie je tak silná sama o sebe, ale stále dosť na zvýšenie najhoršie podozrenie, že v AH. To je dôvod, prečo Hawk sa rozhodli poslať ma tu.
  
  
  On bol prvý z našich ľudí, aby sa bližšie pozrieť na tento vrtuľník. Tam bol zvedavý znak na dvere; golden sun s tromi crimson linky na nen. Bolo to, ako keby niekto mal znížiť ornament s nožom a kovovou bol teraz krvácanie. Premýšľala som, čo to znamená. Ako patrolman priblížil Olizuje, všimol si, rovnaká nálepka na jeho náprsnom vrecku.
  
  
  On stále prichádza, lízanie a lízanie... situácia sa stala zložité. Dva kryty boli teraz tak ďaleko od seba, že som nemohol strieľať súčasne z miesta, kde som sedel. Ak som strieľať jedno, že budem varovať ostatných, než som si otočiť a nasledovať ho. Ak jej presťahoval príliš skoro, jej bol chytený medzi nimi; avšak, ak jej bolo neskoro, ona by aj spadnúť do pasce, ako potkan. Tak nejako by som odzbrojiť obaja naraz, a potom, bez zvuku.
  
  
  Guard kráčali okolo pár skál, ktorá klesla z koľajnice. Vkročil okolo strechy toľko krát, že teraz hodil small cap na Nah a pozeral bezcieľne cez zábradlie, jeho puška slung nad jeho rameno. V čase, on nie je ani obťažovať odpoveď, niečo, čo ešte beží pes robí. Prvou podmienkou je, že by ste vždy vedieť, čo sa deje okolo vás, pretože váš život môže závisieť na to. To bude stáť hmú jeho života.
  
  
  Položil stiletto v ruke. Mal som umlčal pištole v mojej druhej strane. Tieň úplne po poţití ma. Ona bola jeden kus s kameňmi. Objekty sú niekedy ťažšie vidieť za súmraku, ako v tme, a môžem ručiť za to. On stále prichádza, lízanie a lízanie. Jej dych sa chytil v jej krku... Zrazu, jeho ego nemohol vidieť ho už. On bol pravdepodobne prechádzky okolo niektorých padlých skaly znova. Na chvíľu som sa bál on by videli ma, a ja som sa prikrčil za úhradu. Potom, z rohu z mojich očí, videl som jej ego nohy. Takže on sa stále nevedela som tam bol. Teraz jej ego bolo počuť jej dych a šušťanie jej ego nohavice na streche. On počíta na tri a vyskočil.
  
  
  Na dell sám, mojím hlavným záujmom bolo security guard na vrtuľník. Ona potrebuje dostať ih z cesty prvej, a zvyšok ich ako štít. Vzhľadom na vzdialenosť, ega nepredvídateľné reakcie, a skutočnosť, že som si nebol dovolil, aby akýkoľvek hluk, bol najväčšou hrozbou. Ona bola rýchlo strieľal dvakrát. Prvý výstrel trafil hmú v hrudi, a druhý v krku. Bez toho, aby zvuk, padol späť proti kruhová oceľ pilier vrtuľník. Chodidlách moje topánky vyrobené viac hluku na skalách, ako zábery okolo moja zbraň.
  
  
  On používa svoje stiletto hit iného stráže v obličkách. Čakal, že ho zmraziť, keď videl svojho mŕtveho priateľa. Ale on reagoval, ako panther. S inštinktívny pohyb, obrátil sa, ohýbanie nadol. Po tom, to všetko sa stalo v rozmazania.
  
  
  Ak bol riadne vyškolení, mal by sa používať jeho zbraň teraz. Ale v tom zlomku sekundy, on reagoval tak to nebol očakávaný. On sklonil dolu, sklopil zbraň, a siahol po commando dýku, ktorý visel z jeho pás. Bol zvyknutý na boj proti nemu. Naučil sa ho ako dieťa. Na neho zbraň bola len nemotorný kus železa.
  
  
  Očakával som, aby sa vyhol jeho pušky, ale dlhú hlaveň FAUL je puška udrel do mojom zápästí, zaslanie stiletto lietania okolo môjho ramena. Po tom, všetko išlo lightning rýchlo. Pušku spadol na zem medzi nás. Mojej pravej ruke išiel s smoking gun. Ego je ľavú ruku natiahol dostať ranu. Ego pravej ruke s osem centimetrov studenej ocele zamerané na môj život. Ľavú ruku chytil ega pravom zápästí a strhol ho späť. Jeho späť bola pre mňa teraz, a nemohol presunúť ruky, ktoré držal nôž. Otvoril jeho ústa na krik. Stisol jeho pravou rukou ega tvár a stisol zadok zbraň medzi ega zuby. On zalapal po dychu a snažil twist preč. Moja ľavá ruka stlačené tak tvrdo, že som musel ohnúť chrbát. On kopol ma do holene a snažili sa dosiahnuť svoju tvár a oči s jeho voľné ruky.
  
  
  Hmú dať zbraň v ústach a strhol na jej rameno. Niečo popraskané. Ego ruku šiel krívať, a nožom prepadol cez ega slabé prsty. Moja ľavá ruka bola za jeho krku. Snažil ťahať preč znova. Bez úspechu. Nedal nám zvuk pri jeho krku zlomil.
  
  
  Ona tlačil mŕtve telo von zo seba a vzal nôž. Keď stráže sa zrútil na zem, jeho cieľ bol na podivné uhol, a on bol už beží na Deň. Vo vnútri bol som skúste úzke schodisko. Na veľké regály okolo sapodilla stromu, rezby boli stále jasne viditeľné a ťažko postihnutých čas. Kamenné steny boli pokryté bas-reliéfy, farba ktorý stál v svetle elektrické svietidlá na strope. Tam bol aj niektoré svetlo prichádzajúce cez tmavé strechy, čo kedysi bola okná a boli teraz obrastený zelená spider weby.
  
  
  V polovici schodov, zaváhal. Nemohli sme počuť čokoľvek, od, nad, od, pod. On oplášťované jeho stiletto, zdvihol kameň a hodil ego nadol. On odrazil skaly. Bola tam len ozvenu. Pokračoval na svojej ceste, pištole vyhotovený.
  
  
  Vyšiel na platforme s zaklenutý strechy a chodby, ktorá sa obrátil doľava. Ďalej, všetko bolo nedávno prestavaný v celom s betón, oceľové nosníky a hliníka. Lampy ešte stále visel zo stropu ako reťazec svetlá na Vianočný stromček, ale vedľa nich bol kovové klimatizácia potrubí s otvormi každých pár metrov, ktoré necháme vychladnúť vzduchu von. Od teraz Maya Stahl chrám je nič viac, než shell, shell Plukovník Zeme ultra-moderné stavby.
  
  
  Na druhom konci chodby bola oceľové dvere, ktoré nevyzeralo ako pevné ako bankové trezoru dverí. Tam bol žiadny zvuk z nás. Dvere jamb mal zapustené zámok s červenou rukoväť. To bolo možné, že dvere sa otvoria, keď som stlačil tlačidlo. Je však veľmi pravdepodobné, že niekto na druhej strane bude prijímať signál na otvorenie dverí.
  
  
  On priložil ucho na chlad ocele. Nechcel som počuť jej na prvom mieste. Potom som počul nízke rachot, že som sa cítil skôr ako počul, spolu s prenikavý, slabé kňučať generátorov. Pozrel sa späť na zámok. Okolo tool bag, ona vytiahne zámok vybrať: nástroj s prameňa, ktorý automaticky robí ihlou skok medzi časti zámku, a tým poruší ego. Bola to jednoduchá vec, a to vyžaduje veľa skúseností a trpezlivosti, aby ho použiť. Po troch pokusoch, sa otvorili dvere. Jej vkradol do rýchlo a ticho, ako mačka. Chrám sa zdalo, tiché a opustené. Vibrácie sa zvýšil, plnenie izba s nadzvukové rachot mocného zdroj energie. Išiel som rovno na zvuk, pretože som vedel, intuitívne, že to bol zdroj, čo som chcel. Môj shaggy stopách ozvalo sa na hrubý betón. Ďalšou chodbou, ďalšie schodisko, ďalšou chodbou a nakoniec druhý oceľové dvere, za ktorými hluk bol ešte hlasnejšie ako predtým. Použil zámok vybrať znova a vstúpil opatrne vnútri.
  
  
  Bol to nízky izba s riadkami neónové svetlá. Na oboch stranách boli oceľové skrine s počítadlá, snímače, a riadkov počítač zvitkov za sklom. V stredu bol rozvádzača takmer meter a pol dlhé s nepredstaviteľný počet tlačidiel, drôty a potenciometrov, podľa ktorého boli vaničky s nezmyselné nápisy pre mňa: Labion. Index, countercurrent spojky, a cataridin Faktor. Výkon pre toto elektronické zariadenie bolo dodané cez kábel ako hrubé ako moje rameno a bežal po podlahe do povzdych prepnúť na druhej strane. Tam bol dvere v okolí, a prenikavý pískanie elektrárne by mohli byť počul od tam. Ale ja som nebol záujem. Jeho bolo, ak by to malo byť. On šiel do počítača skrine a tlačil otočný spínač panely dopredu.
  
  
  Zvitkoch rovnako tenký ako pramene, tranzistory, a neoddeliteľnou násobne papiere glistened vo svetle. Poe vytiahol z polyesteru spreja, ktorý vyzeral ako pravidelné sprej môže insekticíd. Bolo to strieka na zariadenia s priehľadnú vrstvu vysoko korozívne rozpúšťadlá, kyseliny. Tak som čistiť všetky skrine a zavrel panely znova, keď som urobil.
  
  
  Kyselina bol vynález AX lab . Bomba môže uzavrieť časť objektu, keď zmontované, ale pravdepodobne nie všetci to; a určite nie všetky dôležité časti, pokiaľ to natoľko výbušné, že celý Mayský chrám bol zničený. Však náhle zničenie chrámu môžu mať menej príjemné medzinárodné dôsledky.
  
  
  Potom tam bol logistický problém, ako prepašovať niečo tak ťažké. Je tu tiež nebezpečenstvo, že bomba sa nájsť a zneškodnil so mnou. Kyselina nemohli byť zistené až to bolo príliš neskoro, a to nemohli byť zistené po tom, ako bola strieka. Aj autobus by zmizli, takže nás potuchy o tom, čo sa stalo, keď som odišiel.
  
  
  On starostlivo nastriekal žieravá látka všade. Niekoľko hodín a kyseliny by sa jesť cez všetko. Časti roztavený, káblové pripojenie rozpustené, a spôsobil skrat v kovového krytu. V čase, keď som dostať späť do džungle bezpečne, Zembla to metódy budú trhať ich vlasy. Do polnoci, každý kus zariadenia on ovládal bola znížená na hromadu kovového šrotu. Že by naše diplomatov čas, aby si Nikaragua a Organizácia Amerických Štátov, aby vyšetrila. Sabotáž bol môj jediný prácu. Keď som sa dokončiť to, všetci budú smiať sa na to. Okrem Plukovník Zembla.
  
  
  Skončil s počítačmi a nastriekal vo vnútri rozvádzača. Zrazu sa otvorili dvere a dvaja technici a security guard zadali. Môj zmysel prekvapenie bol tak veľký, ako môj šok. Metódy — ja som myslel, že boli metód, pretože oni mali na sebe biele kabáty a vykonávanie prác - boli neozbrojený. Gray-plátované security guard imelo Rossi je Brazílsky .38 kvalitný revolver v hip závesu. Sú vyvinuté ego na svoje vlastné, pomocou Smith & Wesson, a to mal štyri-palcový mozgu. Schmatol ego a kričal, " Alto."
  
  
  Avšak, nechcel som, aby sa zastavil. Všetky mal čas na to bol rip self-destruct pásy z balóna a vrhnúť ego do tmavého rohu. Vzal cieľ a vystrelil dvakrát. Guard kričal od bolesti a clutched na jeho hrdla. A hunspell na ego revolver prešiel cez moju hlavu bez biť nič. Guard klesol oproti kabinetu za ním. On groaned, pazúry na kov, a pomaly skĺzol na zem.
  
  
  Skočil na dvere a vbehol do dvoch technikov, ktorí boli zrejme po stráže objednávky a boli stojí. To sa mi na counterweights. Cítil som niekoho chytiť moje tričko. Jej telo otáčať 360 stupňov uniknúť ega triky. V tej chvíli viac stráže ponáhľal sa. Druhá technika, vrhol sa na mňa, hlavu padol, a silne tlačil ma späť do miestnosti.
  
  
  Stráže ponáhľal sa na mňa. Jedna päsť ma chytil v solar plexus a iné v čeľusti. On recoiled. Rozbehol sa jeho dych a vystrelil posledné dve guľky na útočníkov. Mal som spokojnosti sluchu jedného plakať. Mesto päste a ocele, zostúpil na mňa. Zbraň bol vyradený okolo mojej ruky. Boli to silné, energické bojovníkov. Ak sa zbaví ten, ďalšie dva sú považované v jeho miesto.
  
  
  V tomto zmätku, bol som zrazu začal tvrdo v slabinách. On zdvojnásobil, v priebehu neznesiteľnú bolesť a spadol do betónovej podlahy. Boot ma udrel vysoká. Pol-znecitlivenie, dosiahol okolo nej, našli jej nohu, a strhol. Muž spadol medzi ostatnými, kričí. Teraz mohol dostať jeho nôž.
  
  
  Bol som sekanie to všetko okolo mňa, a cítil som niečo teplé triešti na tvári a rukách. Môj stiletto bol príliš klzké pre moje ego držať. Stráže ' rev ju počul. Ih je príliš veľa, a ih bol stále prichádzajú. Bol som kopol a udrel s ohorky z revolvery. Niektoré z nich mali zbrane a snažili sa ich čo najlepšie narazil do mňa s nimi. Ih topánky boli nad moje zranené telo. Výkrikmi rástla slabšie a viac neostré: hmla, tiene a hlasy. Na revolver odišiel. Bolo to ako dynamit poplatok vybuchujúce v dolnej miestnosti. Mám nejasný pocit, že zabíjanie útok sa zastavil. Stráže stáli pri pozornosť, dýchanie ťažko. Muž stál vo dverách, pomaly zníženie a Colt 357 Python. Nie je prekvapením, že výstřel ozvalo sa v miestnosti. Bol oblečený v rovnakej uniforme ako ostatné, ale jeho ego-riadený správanie vyjadrené dôvery a autority. Jeho tvár bola tenké a ostré. Jeho zovretými perami mal bandit fúzy, a Hans Emu aquiline nos mal vyzerať vtáka koristi. Stál tam ako bežné, nezištný divák, ale jeho oči boli ako tvrdý ako kameň.
  
  
  "Čo sa to tu deje?'Čo je to?' opýtal sa úplne pokojne. "Pane," povedal jeden z dozorcov, " sme našli tento Angličanom tu. On zabitých a zranených Juan...
  
  
  "Silencio". Muž namieril revolver na mňa. 'Poď so mnou.'
  
  
  Nechal som moje stiletto a rozložené na moje nohy, moje svaly kričí od bolesti.
  
  
  
  
  Kapitola 3
  
  
  
  
  Jej, bol v temnej jaskyni. Jedného svätého, robil jeho cestu cez crack podľa hrubé drevené dvere. Podkrovia, ktoré bolo veľmi malé, nie väčší ako veľký šatník. Kto vie, kto alebo čo bolo kedysi vo vnútri. Aspoň, že tam sedel teraz, v strede špinavé neporiadok. To musí byť niekde pod chrámu, na korene stromov a rastlín, ktoré mali prenikol kamene, ale zrejme sa tak pomaly, že boli teraz drží steny spolu.
  
  
  On sa opieral proti kamenné múry, narieka, nahé a bezmocní v fetid vzduchu, netrpezlivo čaká na to, čo sa stane ďalej. Bol som zistil, comu, a všetko bolo odobraté. Aj môj plynová bomba a moje hodinky.
  
  
  Vyšetrovanie bolo vedené osoba, ktorej meno a pozícia neviem. Nemal otázka na mňa. Ego slová boli obmedzené na niekoľko krátkych objednávky na mňa, ani dva ego-sprevádzanie stráže. Správal sa ku mne s kľudným, povýšene opovrhnutím, že nahnevalo ma dokonca viac, než keby bol sadistický. On by ma nechal tu, a tak ďaleko, ako som mohla povedať, on by zabudli na ňu.
  
  
  Hodinu prešiel tak pomaly, že som takmer stratil rozum. Ja som strávil časť svojho času premýšľať o môj útek plány. Tam bol žiadny Ih. Zvyšok času som si myslel o žieravá kyselina, ako sa pomaly, ale naozaj, spolu s Zembla je zariadenie, bolo to jesť do môjho života. Každý druhý ma priviedlo bližšie k momentu, keď proces ničenia by si všimol, a potom by určite nie, dajte mi rot tu ďalšiu.
  
  
  Zvuk skrutka na druhej strane dverí ma vydesil. Dvere creaked otvorené. Môj vyšetrovateľ sa vrátil s dvoma nervový stráže. Hodil moje nohavice na mňa, potom oprel proti doorjamb s ovzdušia príležitostné, nezištný pozorovateľa.
  
  
  "Obleč, amigo, a pôjdeme na párty s dámy."
  
  
  "Kde?'
  
  
  "Zavrel ústa. Postupujte tak, ako ste povedali.
  
  
  Čakal, kým som zapol až mi rozopnutú nohavice, potom motioned pre mňa ju dostať von z provizórne mobilný telefón. On blinked vo svetle nechránený žiarovka v chodbe, a zaváhal na chvíľu, aby sa jeho ložísk. To spôsobilo, že guard vytiahol ma s hlaveň svojej pištole. Sme išli inou cestou, ako sme prišli, a stretol niekoľko vojakov a technikov, ktorí sa na mňa pozrel s zmesi hnus a zvedavosť. Prešli sme sa na chvíľu cez dlhé, holé-murované chodby, hore a dole po schodoch. Všetci boli tak podobné, že som bol beznádejne stratené v bludisku. Nakoniec sme prišli k širokej hale, ktoré sa otvorili do ďalších chodieb, tak, že to vyzeralo, ako keby sme dosiahli osi kolesa s špice. Táto hala rýchlo sa otočil do veľkej centrálnej haly. Väčšina z nich bola matne osvetlená svietiť spoza damašku, záclony, ktoré viseli v kruhu, zo stropu. Bol tam jeden silný mieste, ktoré tvoria svetlé kruh v strede podlahy. Steny boli obložené takmer na všetkých stranách s knižnice. Hrubé kožené-viazané folios stál vedľa listovej letáky. Stena v prednej časti, ktoré on si bol opustený, s výnimkou obrovský tajomné nálepky, že vždy visel vysoká a úprimne v strede. Zlaté slnko svietilo na pódium, kde nástroja konzola sat, vyzerá, ako keby bola sfalšovaná. Päť ľudí sedeli v kruhu okolo nah.
  
  
  Tam boli dvaja muži v strednom veku tam. Jeden z nich mal cieľ ako plešatý, ako biliardové gule. Druhý bol s tvárou, ktorá na prvý pohľad, sa zrazil s zabuchla dvere. Jedna zo žien bola krátka a tuku, s ťažkými, nemotorný hrudníka a ostré, piercing achát oči. Druhý bol mladší a mierne lepšie opísal. Vyzerala ako bol nudiť.
  
  
  Piaty človek bol človek veľmi odlišné od ostatných. Sedel medzi ženy na konzoly v krásnej čierne kožené otočné stoličky. Nen mal na sebe svetlo béžová a spa obleku s modrou cashmere šatku. On sa oprel o konzole, zvyšovanie jeho koleno a drží môj nástroj taška v ruke, ako keby odo mňa vyžaduje, aby sa pozreli na nah. Pozrel sa mi priamo do tváre s múdry a smutný pohľad v jeho očiach.
  
  
  Bolo to malé a svižné. Nie je to starý muž, ale rokov sa nevyhla ani ho. Hlboké čiary na jeho tvár a kruhy pod očami sa zdalo, že boli tĺkol sa do nich, vymazanie žiadne stopy mládeže alebo guilelessness. Nebol ako my, alebo ktokoľvek iný, ja by som nikdy nevidel ho. Pôvodný zakrivený nos, čelo linky, a pevne stlačený horná pera dal preč plnokrvník Maya. Hmú nemusel predstaviť seba. Bežal do prchavá, Plukovník Zembla. "Krok mimo, seňor," povedal. Ego hlas bol vysoký a ostrý ako meč.
  
  
  Zbraň tlačil ma dopredu.
  
  
  Stála v strede oslepujúci lúč svetla, a na niekoľko dlhých minút, nikto nič nepovedal. Zembla sa nepohol, ale iní posunul uneasily v ich sedadlá, štúdium ma s napäté oči. Neboli ako čisté-blooded ako ih lídrom, ale Mayovia krvi zanechal na ih je silne opálené tváre.
  
  
  "Sme hľadali všetko dvakrát," Zembla povedal napokon, " ale sme nenašli žiadne skryté výbušniny kdekoľvek.
  
  
  On nechcel povedať nič.
  
  
  Som počúvať ju, " povedal. Ego hlas bol zdanlivo prostrediu. Na strkal zbraň v chrbte nebol rád, že vôbec.
  
  
  Nechcel som nechať na ňu, " povedal som.
  
  
  Možno, " povedal. Obrátil môj toolbox hore nohami tak, aby jeho obsah valcované cez konzolu zásobník, a vyzdvihnúť môj mikrofilm fotoaparátu. "Máte za sebou dlhú a ťažkú cestu len tým, fotografovanie, seňor," povedal. Fotografia bola len druhá časť môjho zadania. Ja som mal zachytiť čo najviac vybavenie, ako je to možné na film, ale len potom, čo som mal možnosť využiť moje sprej. Hawke bol pevne presvedčený o tom, že. Zničenie prišiel ako prvý. Nemohol si pomôcť, ale úsmev, aj keď cítil trápne a nervózny, ako tiger, šnupanie pasce.
  
  
  Zrazu Zembla hodil moje veci na zemi, s prudký pohyb rukou.
  
  
  "Kto ste? Aké je vaše meno? Čo robíš tu vlastne je?"
  
  
  Ona, on shrugged. "Moje meno je Nick Carter - a viete, prečo ona je tu. Ste mali dôvod, aby spĺňali vaše ruky druhý rokmi.
  
  
  "Carter..." povedal meno opatrne. "Myslím, že si pamätám, niečo o nej.".. Áno! Voliť ho! Na kube v roku 1969 a Čile v minulom roku. Dobre, môžete sa nepodarilo tento čas, Pán Carter.
  
  
  "Možno máš pravdu," povedala som a pri pohľade na neho. Moje oči stále hýbali dopredu a dozadu, sa snaží nájsť slabé miesto v Zembla, v ďalších štyroch, alebo v človeka a stráže, ktorý stál medzi mnou a tmavé chodby. Tam bol absolútne žiadny únik možnosť pre nás. Zembla sa zdalo, že zmysel môjho rastúci nepokoj, a on nech sa krátky, ostrý smiať a povedal: "upokojil. Nebudeme vykonávať vás tu.
  
  
  "Čakám na slávnosť, kde sa budem trhať môj hrudník a vytrhnúť doláru bill."
  
  
  — Budete musieť priznať, že ste si to zaslúžia, Seňor Carter. To boli dobrí ľudia, tie, ktoré ste zabili. Ale my sme prísť so spôsobom, ako použiť môžete aj sami, a kým budete môcť fotografovať to, je tu šanca, že budete môcť dajte nám vedieť, čo ste asi videli. Mimochodom, len zo zvedavosti, nemal treachery ukázať vám cestu, ako tu?
  
  
  On shrugged náhodne znova. "Sluchu celého hotel, a stále plné."
  
  
  — Bol som už bojí, že. To bolo len s pomocou zradca, aby ste boli schopní prejsť cez môj obrany pásu. Iba rovnice nemôžem vyriešiť je, že ľudské nepredvídateľnosť. Nemyslím si, že to bude obťažovať mňa po dnes.
  
  
  Nevedel ako pravé bol. Ale pre iný dôvod, než si myslel! A keď by mal poznať pravdu?.. Pozrel som sa okolo opäť a po poţití. To bola pasca, hrobky. Aj nemilosrdný saint vyššie sa zdalo, že vyžarovať nebezpečenstvo.
  
  
  "Po dnes večer," Zembla pokračoval: "tam bude... Ale ste si pravdepodobne už viete všetko o môj malý inštalácia tu!"
  
  
  — Si len myslíte, že máte, najväčšia chladnička na svete."
  
  
  "Nie tak celkom," usmial. "Ja som len chcel, aby niektoré fiktívne hory. To je pomocou rádiových vĺn predstierať, že les je tam, projekčná všetky jeho vlastnosti vzduchu prúdy troposphere. To sa bude musieť stať, v nadmorskej výške asi 15.000 nohy na to, aby sa sneh. Samozrejme, nikto to nebude vidieť, tieto rádiové vlny, a lietadlo môže jednoducho lietať cez ne. Len klímy bude myslieť, že tam je les!
  
  
  "Ako ste si mysleli, že v Mexico City?" Spýtal som sa sourly.
  
  
  Tak ste si všimli! Bola to, takpovediac, experimentálne vysielanie. Späť potom, môj koordináciu body boli len niekoľko kilometrov od seba v predmestí. Ale tentoraz to bude schopný pokryť väčšinu Strednej Ameriky...
  
  
  - Koordinácia bodov?
  
  
  Ego prerušil ju. "Čo máte na mysli?'
  
  
  Bude jasné, že som sa nemôže produkovať rádiového signálu s vlnovou tak široký, ako hora. Potrebujem projektu rad bodov, alebo, povedzme, linky sily, ktoré vytvárajú obrysy pohoria, nad oblasťou som vybraných cieľov. Veľmi presné výpočty sú potrebné určiť umiestnenie zálohy vysielačov tak, aby boli v správnom pomere k matematické hlavnej osi diagramu."
  
  
  "Môj asistentov,"dodal, kývol na štyri za ním," každý monitorovanie podpory stanicu vo vlastnej krajine."
  
  
  Moje hrdlo cítil suché. — Ale, že os, centrum, okolo ktorého sa všetko točí, je tu, nie?"
  
  
  Áno, samozrejme.'
  
  
  Polovica jej dýchol povzdych úľavy, druhá polovica prekliaty ega grafike.
  
  
  A čo sa stane potom, môžete pokryť všetko, čo so snehom?
  
  
  Smial sa enigmatically. "Potom prichádza tretí Mayskej ríše."
  
  
  Bol som ohromený, keď jeho velikášstva hit môj mozog v plnej sile. Potom mu prasklo, " nie si príliš ďaleko na juhu, na ktoré?"
  
  
  To je vlastne v tom zmysle, že kolíska našej civilizácie sa nachádza v Dukatan. Ale prvé dva Mayskej ríše rozšírené aj ďalej na juh." Dodal, že s ostrým smiať sa, " Nikdy zavolať Yucatecan Mexickej. Naša história bojovať s Aztékov, stále existuje, hoci máme rovnaký Teules, sú rovnaké ako strašiak Pernatej Dragon Kukulkan.
  
  
  On sa obrátil a ukázal na svetelné obraz stonať. "To nám pripomína nen."
  
  
  "A červené linky?"
  
  
  "Pripomínajú nám, ktorí náš skutočný sú nepriatelia. V roku 1519, Cortez zabil Maya v Tabasco a potom vyrezávané tri ísť do kmeň stromu. V mene Kráľa Karola I Španielsko, vzal vlastníctve na naše územie." Zembla sa na mňa pozrel znova. "Vy ste náš nepriateľ, Carter. Váš druh obsadil náš pozemok pre päť storočí, a prinútil nás žiť v chudobe.
  
  
  — Potom, čo budeš robiť, Sam?" S týmto prístrojom vám spôsobí ešte viac chudoby. Všetko, čo sa zmraziť. Gumy, banány a vzácnych drevín zomrie pred mrazom. Káva a kakao bude zničená. Priemysel bude zničená. Celú ekonomiku v Strednej Amerike bude zničený cez noc."
  
  
  On mávol rukou, ako keby k hmú mal dosť z hmyzu. "Vzhľadom na prírodné zdroje, naša krajina je takmer panny. Malá časť, ktorá bola vyvinutá je ochudobnený o kapitalistického vykorisťovania. Náš život sa nezmení, pretože stále sme trpeli hladom a chudobou. Akonáhle je to skončí a vy gringos sú preč, budeme budovať našu ekonomiku, ale iba pre seba. Môžete povedať, že robím Strednej Amerike dočasne stratové."
  
  
  "Chcete povedať, že neobývané.
  
  
  "Nerentabilné, neobývaný, pre imperialistické je znížená na to isté."
  
  
  "To je nezmysel. A miestni obyvatelia nebudú s vami súhlasiť. Prečo si upozorniť ih, Plukovník? Aspoň potom si pripravte sa na chladné počasie.
  
  
  "Musíte byť realistické o tieto veci. Kto by mi veriť? Nie je partizán. Jeho technik je Sizov. A ako na to plukovník, to je čestná funkcia zveril ma v Arkansas Spoločníka Milície za služby sa raz stala. Keby som bol dôveryhodný, chcel by som byť dosť silný na odrazenie útoku, Seňor Carter. Ako ste preukázané, jeho zraniteľné. Budete pochýb o tom, pochopiť, že musím mať všetko tajomstvo, kým sa mi moc možno prekonať. A odpoveď na vašu vývrtka otázku: to je dôvod, prečo žijem, stovky míľ od Yucatan, v tomto pusté časť Nikarague.
  
  
  Ale tisíce ľudí budú spĺňať vaše ľudia, trpieť a zomrieť."
  
  
  Sme trpeli po stáročia. Sme tvrdené proti zubom prírody. Môžete povedať, že sme sa ako trstina. Luxus a bohatstvo urobili ľudia mäkké a slabé. Áno, ľudia zomrú, bohužiaľ. Ih, Ale bude to oveľa menej, ako keby to bola krvavá revolúcia. Ľudia musia vždy zomrieť pre iných žiť. Nevieš? Je veľmi dôležité, aby ste najprv vytvoriť svoj vlastný horská a len potom informovať vonkajší bazén vašej požiadavky."
  
  
  Čo sa stane, keď vaše požiadavky nie sú akceptované? Bude vaše vysielačov pokračovať v práci a priviesť všetko späť do ľadovej?
  
  
  To bol náš sen je príliš dlho, aby prestal. Pre roky snívali sme o deň, keď sa môžeme žať to, čo sme zasiate."
  
  
  Napriek oheň ego hlas, jeho oči boli úplne normálne, keď on sa na mňa pozrel. "Tento deň bol pôvodne mal byť zajtra, Pán Carter, ale je jasné, že vaša intervencia presadil náš plán dopredu."
  
  
  "Na dnes?"
  
  
  "Od teraz!' Ego prsty bežal cez rad prepínačov. "Naše smrtiace úroda začína teraz!"
  
  
  Nie teraz! Nie až o niekoľko hodín, ktoré uplynuli ! Musel som skus mojej dolnej pery, aby z kričí na neho ako nástroje ožila pod ega ruky. Premýšľal som o tri kanály, ktoré by bolo vysielanie v iných stredoamerickej krajiny.
  
  
  Pridaním až dolár všetko, čo by mohol byť tu, ale to sčítaním dolár bol stále bije. Boh, by, že kyselina nikdy práce, príliš? Moje prvé panika bola preč. Napadlo ma, že nič nemôže zastaviť tento neúnavný ničenia. Zembla mohol dovoliť vychladnúť na chvíľu, ale nakoniec, jeho plány boli odsúdené na neúspech.
  
  
  Zembla zamračil ako meter registrované anomália, a Ega strane mierne zatriasol ako on upravené čítanie. Ale ega hlas je absurdly pevne a sebaisto. Hovoril v rovnakej úrovne zvonenia. "Viete, Carter, bol som pripravený pre vás, aby sa dospelo."
  
  
  — Vedeli ste, prišla som?"
  
  
  "Oh, nie okamžite, ale pravdepodobnosť, že niektoré vlády odoslanie vyhladzovacích expert bola pomerne vysoká." Pozrel sa úzkostlivo na tanec šípky na ovládacom paneli. Po jednom, obrátil sa na smeč. "To je dôvod, prečo jej hlas vzal ďalšie opatrenia. Môj vysielače pracujú nezávisle od seba.
  
  
  'Čo ty?'- "Nemáte už kontrolu nad tieto ďalšie body?"
  
  
  "Áno, samozrejme. Budem ho zapnúť, s ih prenos signálu z tu, " povedal. On využitý na panel. — A ja som si zase na ih rovnakým spôsobom. Iba potom môžu dostať iný rádia pulz.
  
  
  Cítil som, lepkavé medzi moje lopatky. "Myslíš, že keď sú na, môžete ich vypnúť pomocou diaľkového ovládania?"
  
  
  'To je pravda. Toto je ochrana proti sabotáži. Druh poistenia pre moju vlastnú bezpečnosť a bezpečnosť mojej inštalácie. Ak všetko, čo tu bolo zničené, a Boh vám žehnaj idiot, ktorý sa snažil urobiť to, les by stále boli vytvorené. Výsledkom by boli katastrofálne.
  
  
  Spýtal som sa jej v slurred hlasom: "Čo myslíš tým katastrofálne?"
  
  
  Ničí jedného vysielača by byť ako odstrániť jednu z baton pod stan. Stan bude mať iný tvar, ale bude aj naďalej zostať stáť. Moje výpočty sú veľmi presné, a radšej nemyslieť na meteorologickej otrasy, ktoré by nastali, ak môj silové pole bolo vyvodené z counterweights týmto spôsobom. Aby toho nebolo málo, ak táto stanica vyšiel montáž, ostatné by už byť schopná prenášať signál. Je celkom možné, že potom stredná Amerika bude pokrytá snehom a ľadom navždy."
  
  
  Na diabolský pravdu ega prorocké slová ma udrel, ako vyhodiť.
  
  
  "Môj Bože," zakričal som, ako sa pozerá na neho, " don ' t start, že! Vydrž! jej...'
  
  
  Hlasný výbuch odrezať moje upozornenie v polovici vety. To dopadne na zem. Dve stráže skočil na chrbte. Sú takmer drvené mňa, a vytlačení vzduchu okolo moje pľúca. Jej writhed a bojoval ako šialenec. Žiadny výsledok. Tieto dva boli silnejší ako ja. Sú pripnuté ma na zem. Človek je svalnaté ruky držal ma pevne. Hrubý, callused ruku stisol moje ústa tak ťažké, že moje zuby takmer prešiel moje pery. Jej hlava sa uvoľní.
  
  
  "Stop it! Nie je...'
  
  
  Hrubé prsty pevne okolo môjho rta.
  
  
  Moje výkriky chytil v mojom hrdle. To bola beznádejná situácia.
  
  
  Zembla zasmial sa ticho. "Upokojiť, seňor . Už som sa obrátil na iné kanály, a tak ďaleko, ako len môžem povedať, všetko funguje tu. Teraz sú to len synchronizáciu.
  
  
  S jej sukne, bezmocne sledoval, ako Zembla prešiel jeho štyri stanice na rovnakej vlnovej dĺžke. Jej telo sa začalo chvieť, zviera svalové reakcie. Nie na všetkých ubezpečil, čakal na ňu vidieť, čo sa stane. Ak Zembla stratégia mal naozaj pracuje, môj manéver by boli kontraproduktívne. Podľa sabotaging ego setup tu, to by nevedomky spôsobiť katastrofu pokračovať navždy. Následky by boli katastrofálne. Zembla nechať svoj prst vznášať sa pôsobivo cez veľké tlačidlo. "A teraz napájací prúd." Usmial sa, spokojná a stlačil tlačidlo so všetkými jeho moc. Sergej vyblednuté. Hlboko vnútri chrámu, vychádzajúceho zvuk generátory by mohol byť vypočutý. "Potrebujem viac energie," povedal. Obrátil niekoľko veľkých gombíkov.
  
  
  On má, čo spýtal sa, ale na iný spôsob. Zraniteľné násobne papiere zrejme nemal prežiť náhle preťaženie. Môj žieravá kyselina oslabená ih príliš veľa. Hluk generátory bol hlasný a prenikavý, a zápach z prehrieva časti wafted cez klimatizácia mriežok. Ďaleko, ďaleko, počul som, špliechať a crackles ako napätie bežal limitlessly prostredníctvom zariadenia pracoval som s mojím sprej. Mohol počuť slabé, prenikavé výkriky ľudí, uväznených v tejto miestnosti.
  
  
  Len Zembla zdalo, aby pochopili, aké zvuky a zápach znamená. On horúčkovito sa obrátil na gombíky, sa snaží dostať do rúk sa vráti na nulu. Ale teraz, že sa premenil na moci, nemala veľký zmysel.
  
  
  "Nie, nie! Nemôže to byť deje. Jeho oči bulged v horor ako nástrojov pretekal a ihla z napájací transformátor vstúpil do červenej zóny. Svoje vlastné panel začal krátkymi z dôvodu preťaženia. Žlto dymu seeped do švy na kovové panely. Muži za ním, nech sa stifled nadávok. Jedna žena coughed a clutched stoličku s pazúry prsty. Panely bulged, ako keby boli pod veľmi vysokým tlakom. Tam bol úzky priechod. Biela plamene strieľal a spálil Zembla ruku. Cítila som sa divne nauseous. Bolo to desivé sledovať, ego je celý plán sa rozpadne na jeho vlastné. Elektronické monštrum stvoril požití sám hore. On rozpustené jeho krehké súčiastky, preraziť cez jeho vlastné senzory a drôty, potrestaný sám so statickou elektrinou, a nadýchol sa zápach spáleného izolácie. Mohol som vidieť Zembla tvár prostredníctvom dymu. Zmizli a už nie je ľudské.
  
  
  Tam boli slzy v ega oči od dymu, alebo od vzrušenia, alebo oboje. Zúfalý zvuk utiekol z ega hrdla.
  
  
  "Carter, Carter ste to robili. Máte nejaký nápad, čo...
  
  
  Zrazu som bol ohromený tým, hrozné tlak vzduchu vzoriek. Zembla je urazený hlas závesné off. A oslepujúci záblesk svetla prebodol miestnosti. Zembla a jeho priatelia boli zabití v ohlušujúci výbuch. Stráže holding mi nadol boli zahodené ako bábiky. Výbuch vyprázdnený moje pľúca. Dážď z kovu, skla, a šušťanie bitov žiariace kábel plné oblohy. Jej telo lisované ťažké proti zemi. Bol som rád, že stráže zaklopal mi nadol a položil ma na zem. Je to pravdepodobne zachránil môj život.
  
  
  Hluk a svetlé saint zmizol tak rýchlo, ako sa začal. Moja hlava sa točí a moje uši boli tón. Čakal som na ňu. Potom sa pozrel hore. Para a dym stále visel v tatters v hale. Nejasne ju mohli vidieť neporiadok, ktorý bol doľava. Ovládací panel sa objavilo ako zrelých paradajok. Zembla mal vraj odišiel až v dyme. Minimálne tam bol žiadne znamenie ho. Zvyšok boli rozhádzané na podlahe, kde sa klesla. Na plešatý muž ležal na jeho tvár. Iný muž a tuku žena ležali na chrbte. Kus kovový panel, ktorý uviazol na nudiť žena je krk. Ona je mŕtva, a som na kolená predsedom. Krvný bežal dole spálené časti. To prišlo v mastnom odpadov cez narieka a sutiny-rozhádzané fáze.
  
  
  Skočil na nohy, sa zhlboka nadýchol a pozrel okolo. Odin bol sprawled na podlahe okolo stráže, krvácanie z rta. Muž, ktorý schmatol mi zmizla, pravdepodobne vyhlásiť poplach. Ostatné stráže valcované na jeho strane a zamerané pušku na môj život oblasti.
  
  
  Siahol jej na jeden skok. Nemal čas reagovať, alebo strieľať. Ego kopol ju do tváre. Mojej pravej päty udrel do ega nos s divoký sily. Počul som, že kosť crack. Ks ego nosovej kosti majú prenikol ego mozgu. Padol mŕtvy.
  
  
  Bolo to ego zbraň, ktorá si vybral ju. On musel odísť. Sirény wailed. Počula zúrivý rev mužov ženie cez chodby. Budú tu čoskoro, a nebudú klásť otázky, ale bude strieľať ako prvý. Ak by som mal šancu uniknúť, to by boli v zmätku z nasledujúcich pár sekúnd.
  
  
  Ale jej otočil a bežal k pódiu. Nemohol som odísť napriek tomu, aj keď to znamenalo, že moja smrť. Musel som hľadať oblečenie z týchto štyroch ľudí. Odkiaľ pochádzajú a kde boli ďalšie štyri vysielače skryté? Mal by zistili prvý. Podarilo infiltrovať a zničiť túto inštaláciu. To je tiež priradené ku mne. Ale môj priradenie nebola dokončená.
  
  
  Je to ešte len začali na dell sám.
  
  
  
  
  Kapitola 4
  
  
  
  
  Hustý oblak prachu a dymu, kúsky twisted ocele trčí, ozveny výkriky strachu a bolesti — Dante to peklo nebolo nič, po tom. Kašeľ, bosých nohách narazil na podlahe. Dosiahol krvi-namáčať vo fáze a kľakol vedľa každej z troch vodičov. Rýchlo a dôkladne hľadali cez jej roztrhané ih oblečenie.
  
  
  To nebol čas na fastidiousness. Nemal som čas na dôkladné vyšetrovanie. Musel som sa chytiť, čo som mohol a potom bežať tak rýchlo, ako sa len dalo. Mŕtvych stráže FAUL puška bola ukrytá pod jeho rameno. Pasy, preukazy totožnosti, odd kúsky papiera — čokoľvek, čo by neskôr označenie polohy z iných vysielačov on by zhromaždené. Dať to všetko v tuku v ženskom taška. Bolo to veľké kožené dámske taška s popruhom cez rameno. Môžem zavesiť okolo môjho ega krku ako taška. Bol takmer hotová, keď počul zvuk topánky mimo. On sa točil okolo, puška pripravená.
  
  
  Muži vtrhli do miestnosti. V zmätku a strachu kričali. Ich bewilderment sa odrazilo aj v nešetrným spôsobom sa budú konať svoje zbrane. Jej späť clenched na narieka fáze. Zrazu, osem vojakov ma videl a prestal krik. Oni sa na mňa pozrel sa úzkostlivo. Išli pomaly späť do domu. Jej puška prehodil threateningly. On nariadil zastaviť a pokles ich zbrane.
  
  
  Sily strany boli takmer rovnaké. Ona bola v mierne lepšej pozícii, ale bol som sám. Ona by mohla byť zabitý pár okolo nich; ale by som bol zastrelený. Ďakujem Bohu, nikto nechcel byť jeden pre tento pár. Reflexively, zdalo sa, aby si uvedomili svoju nadradenosť. Jej stratil hra. Potom, bolestne pomaly, ih pušky a pištole spadol na zem po jednej s havárie.
  
  
  Hluk rástla hlasnejšie mimo haly. Viac vojakov boli blíži. On sa sťahoval do strany pozdĺž steny. On si papuľa jeho puška ukázal celý čas. Pár držal som u hlavne prečítajte si zúfalstvo v očiach. Nikto sa presťahoval. Všetci okolo nich by mať záber mi, bez váhania, ak to nebolo pre osobné riziko. Ih chodil okolo nej v tichu. Kamenné steny chodby sa cítil čudne studené a lepkavé na moje holé späť. Siahol križovatka s ďalšou chodbou, ktorá sa skončila v slepej uličke. Tak som musel ísť cez hlavnej haly. Bol som zvedavý, koľko sekúnd som opustil. V každom okamihu, ostatné vojaci by mohli zaútočiť na mňa.
  
  
  Urobil som to na ďalšej križovatke bez problémov. Táto chodba bola krátka, a pripomínal portál budov. Schody viedli. Bežal dole po schodoch, zastavil, a vystrelil krátky salva smerom k hale. To budem mať chlapci tam dole na chvíľu. Začal po schodoch s dlhými pokroky. Schody viedli do oblasti, kde skutočné masaker došlo. Jedna stena bola nakoniec zničené. Rúry a rúrky jutted v zamotaný, writhing hmotnosť. Je prskající pary tvorili veľké oblaky pary. Bolo to ako skutočný bojisku. Pod osem vojakov zhromaždili ich odvahu. Boli kričať nahlas pre krvi, ktorá je moja krv. Boli streľby slepo; v prázdna, búrlivý ih z pušky sa zdalo, ako výbuchy. Tri výstrely zrazu zazvonil sa okolo malého alcove na mojej ľavej strane. Kúsky tehál letel cez steny pri mojej hlavy a hrudníka. On sa prikrčil za úhradu. Bolo to, ako keby si spadol do pasce. Keby tam bol odchod do chrámu strechou, by boli zablokované veľký posun, že došlo. Muž v alcove vystrelil znovu. Ona bola strela s reumatizmus. Temná postava zmizla. Brandishing moja zbraň, ja som ho nasledoval. On ležal writhing na nečistoty poschodí. Jeho hrudi a život boli pokryté v tme bloodstains od guliek. On sa naklonil a schmatol Ega revolver. Ona bol zastrelený v smere po schodoch. Plukovník Zembla je vojaci boli narážajú do druhého, ponáhľajúcich byť prvý na ústupe. Streľba prestala na chvíľu. Vliezol cez sutiny, čo kedysi bola portálu. Márne, on tugged na betónových blokov a drvené horniny, sa snaží otvoriť ukončiť. Žiadny výsledok. Počul vojaci znovu sadá nižšie. Oni liezol hore po schodoch. Mohol som počuť hlasné škrípanie topánky a clank zbrane.
  
  
  Moje ruky našiel sa zrútil múr. Zrazu pocítil závan studeného vzduchu vzoriek na jeho prsty. Ona strhol horúčkovito v troskách. Hodil voľné kamene a kusy betónu dole po schodoch za ním. Muž kričal ako jeho lebku blok padol. On vykopali tunel cez sutiny a tlačil jeho puška cez to. Na druhej strane bola široká klenuté chodby. Bol som skúste úzke schodisko, že nemal viesť k streche. To bolo prvýkrát, to bolo vznesené v tejto ceste.
  
  
  Bez váhania, lietal hore zostávajúce kroky a na streche. Nechcel som starostlivosti o ľudí, ktorí by mohli byť čaká tam. Vedel som, že koľko chlapov som mal za mnou, a oni boli hneď vedľa mňa. Keby bolo viac chlapci tam hore, pozor taktický prístup nebude mať uložené na svojej pokožke buď. Ani jeden výstrel bol vyhodený.
  
  
  Bolo tam asi desať ľudí, stál Zvon, Sue vrtuľníku, ako to odniesol. Rev motorov a vrtúľ-riadený veternej vrtule urobil môj náhly vzhľad bez povšimnutia. Ale ja som mal iba stručný šancu pozrieť sa na scénu pred sebou. Potom sa ma udrel do očí. Vrtuľník vznášal sa niekoľko metrov nad pristávaciu plochu a zameraní unsteadily. Pilot bol muž s fúzikmi, ktorý ma chytil prvýkrát. Ego cestujúcich nebol nikto iný ako Plukovník Zembla! Nejako Zembla sa podarilo uniknúť smrti. Aspoň sa mu nič vážne nestalo, keď konzoly rozbila pred jeho tvár. Podľa freak osudu, utiekol ničivej explózii. A teraz bol beží preč odo mňa! Ego tvár bola pokrytá krvou. Ego krídlo bolo zabalené v provizórnych obväz. Ego je ligotali oči odrážali savage zlosť.
  
  
  "Zabiť ego! Strieľať Pračky! Ego hlas rose nad hukot vrtuľníka. Vzal som si vrtuľník hore. Ego hlas stále rezonovali vzduchom. Zdvihol pušku a zamerané na tlakové nádoby. Ona, aj on dúfal, že, spolu s Zembla, vyhladiť polovicu chrámu. Ale vojaci už otvorený oheň na mňa. Mal som na výber medzi bytosti mučeníka, alebo sú uložené od seba, a taška, ktorá bola vždy visí okolo môjho krku. Môj hnev povedal mi, " Strieľať túto dole vrtuľník a zabudnúť na to." Môj zdravý rozum, však, nariadil mi, aby cestovná taška na bezpečnosť.
  
  
  Počula Zembla posledný slabý výkrik: "Kukulkan sa pomstiť!" Potom vrtuľník rose majestátne do vzduchu a obrátil sa v juho-západnom smere. Zmizol do diaľky. To preskočil parapetu chrámu. Vojak oprel cez okraj. Držal zbraň dole. Pádu, on vystrelil náhodne. Stálo to za to. Jej, videl človeka, rozložiť a na jeseň proti kamennú stenu. Iní sa zhlukli okolo neho mávali svoje zbrane vztekle a streľby. Boli viac ako mesiac. Bezmocne, to sa zrútil dole. Vetvy stromov zmiernil môj pád, ako to hit svahovitý strane pyramídy-tvarované chrámu. Korene stromov, ktoré neboli príliš pevne zakorenený v skalné štrbiny, vyskočila cez ne. Spolu so stromom, padol ďalší šesť metrov. Vplyv, ktorý nakoniec ma udrel, stlačený vzduch okolo moje pľúca. Avšak, konárov a listov zmäknuté ranu. Vliezol do lístie pre pokrytie a valcované dole zo svahu. Vojaci okolo chrámu pridal svojich kamarátov. Guľky rútil zeme okolo mňa. Na podrastu bol vyhodený do shreds. Uväznení v smrtiacej viesť dážď, jej telo bolo podivne schopní cítiť jej už. Jej dve guľky whizzed minulosti moje uši. Vždy, keď som mal šancu, vrátila sa požiaru. Jeden muž bol zastrelený v tvár. Ďalším bol výstrel do hrude a tiež zmizol z bojiska. Bežal od bush k stromu a od stromu k bush. Podľa zigzagging, on dúfal, že dostať sa dole bez toho, aby smrteľne zranený. Ona dosiahol nadácie a zastavili na chvíľu. Potom bežal tak rýchlo, ako on mohol cez holé úsek č-man-pozemkov v okolí chrámu. Hunspell odrazil v okolí boulder s nosový kvičať. Ďalší hunspell odtrhol nohu jeho nohy nohavice. To nevadí, pretože som odchádzal tu navždy. Nemohol som dostať svoj batoh a mačetu späť. Oni boli hneď za rohom, a Nu nebolo nikde vidieť. Ponoril sa do džungle. Hrubé tmy lístie spŕška. Okamžite sa obrátil doľava, položky priamo na cestu, ktorá vedie z chrámu na Tungla Rieky. Nej by nikdy nemohla ísť naspäť tak, ako ona prišla.
  
  
  Prekročenie džungli bez dávkach a s oveľa skúsenejším Mayský rebelov za príliš veľa výzvu. Musel som sa riziko fúkanie sám seba na ceste. Modlil som sa, že moje šťastie nemal nepodarí mi, kým som dosiahol riek. Som vrúcne dúfal, že by som nájsť loď plaviť sa po rieke.
  
  
  Zrazu hlas prišiel z celého hustým podrastom. "Kto je to?" Skáče dopredu, on sa rútil úzke medzery v tŕnie a takmer zakopol cez krčí vojak. On sa zdvihol obrovský starý pištole. Jej, prikrčil na strane.
  
  
  Bol oslnený a výstřel. Pušný prach spálil svoju tvár. Na hunspell ma udrel, vysoko v mojom ľavom ramene cez pectoral svalov. Som zakopol nad ním. Som necítil žiadnu bolesť z rana. Ak budem mať šťastie, to sa stane oveľa neskôr. Ďalší hunspell odletel do mimmo môj prútik. Jej prevrátil. Padol na zem a takmer stratil vedomie. Vojak vystrelil tretíkrát, ale minul. On vstal, vzal cieľom zamyslene, a vystrelil. On nech sa prenikavý výkrik, zúfalé, a pokúsil sa vystreliť znovu, ale padol, mŕtvy.
  
  
  Postavil sa a ťažko si povzdychol. Ona, on shrugged. Pokrýva rany jednou rukou, on trudged dole úzke nečistoty cestu. Mohol počuť Zembla osobné armády hnať za ním. Pobočky prasklo pri mojej hlave, defektu guľkou. Niektoré nočné zviera, riadený preč od hluku okolo jeho burrow, bol hopping ako šialenec na ceste predo mnou. Gawking oči odstrelil zeme priam v prednej časti zvierat. Prestalo náhle a zmizol do ničoho v jednom viazaný viac ako guľky začal hit oblasti. Tam zdalo sa, no koniec tohto zúfalého cestu. Teraz bol pociťovať bolestivé pulzujúca v jej hrudi. Bežal, gritting zuby. Z času na čas, skoro narazil. Raz vyšiel hystericky smiať. Za ňou, počul ostré, drvenie zvuk výbuchu, po ktorom okamžite nasleduje prenikavý výkrik. Môj prenasledovateľov stali obeťami jedného z ich vlastnej pasce.
  
  
  Posledných pár metrov zdalo nekonečné. Nakoniec, posledné značená neho. Prišiel malý zúčtovania, ktorý bežal pomaly nadol do dokovacej stanice. Pri prechode mimmo, že bol zastrelený na dvoch mužov, stráženie harbor. Jeden padol do vody, a iné preložte na polovicu, ako záves.
  
  
  Móle sám nie je nič viac ako pol-hnilé plank, ležiace v tme Tungla. Na tomto mieste rieka bola úzka a plytká. Fajčenie jungle klenuté v oboch bánk. Tieto porasty by bolo dobré pokrytie, keď jeho splav rieky. V daždivom brehu bol prakticky nepriechodné. To zastaví Zembla mužov z snaží prenasledovať mňa.
  
  
  Dve lode boli ukotvené v prístave bar. Lode vlnách po celom zo strany na stranu . Predný a zadný z nich boli zúžené, ako kanoe. Lode, trup bol nitované mnohých tvare T-krovy. Na druhej strane bol vlastne skutočný strojovne, asi sedem a pol metrov dlhý a dva metre široký. Loď mala malé kabíny na zadnej palube. Strane priečky boli nainštalované na oboch stranách kabíny, a silná zinok strechy dokončená celá štruktúra. Trup bol pokrytý medi. Ponor nemôže byť oveľa viac ako pár metrov.
  
  
  Som sa ponáhľal na starej lodi ako keby to boli dávno strateného matematika obľúbené. Medzitým, on vystrelil niekoľko záberov na lodi. Len bombu by mohlo potopiť loď, ale bolo to k ničomu, teraz. Vydal jej zakotvenie a ponoril do kabíny. V rovnakom čase vojaci vstúpili na vyrovnanie. Tam bol štartovacie tlačidlo vedľa drevený volant. On strhol na vzduchu klapka a stlačil starter. Guľky odletel do otvorenej kabíne. Jeho ponoril nadol. Zlovestný zvuk posunuli nadol do podržte tlačidlo. Pulzujúca a kašeľ zúrivo, motor sa zrodil v protestu. Pridám plyn v krajnej polohe. Na jeho šikmé strane, vyplávala z prístavu bar uprostred rieky ' brucho.
  
  
  Zvyšky Plukovník Zembla je horda, čo sa zišli na pláži. Objednávky boli vydané, odpovede kričali. Boli streľbu ako blázon. Guľky screeched mimo zinok strechy a medi trupu, zasiahnu do tenké drevené priečky okolo mňa. Keď streľba ustúpila na chvíľu, jej posledné zábery boli vypálené okolo FAUL puška. Do člna sa plavil s ťažkosťami.
  
  
  Ego Zboru otriasla na takéto kruté zaobchádzanie. Ale dostali sme sa do stredu a začal po rieke. Dúfal som, že by sme nakoniec dosiahnuť prístavné mesto Prinzapolz. Aktuálne nám dal slušnú rýchlosť, a streľba znížil. Lístie neuveriteľne bujnou vegetáciou visel nad nami. V niekoľkých okamihoch, malý prístav a jungle zúčtovania zmizol, akoby ih nikdy neexistovalo. Hluk muži a zbrane tiež ustúpila. Nad sebou, jej syn videl, zelená sv večernej oblohe. Je hrdzavý-hnedá rieka tiekla okolo mňa. Tmavo zelené stromy týčil nad nami na oboch stranách. Vetvy boli zdobené s obrie vína. Neuveriteľne veľké rastliny zahrnuté všetko. Dusí pary visel nad riekou. Ostrá vôňa hnitím vegetácie bola všade.
  
  
  Do člna sa ukázalo ťažké riadiť. Trvalo to celý môj rýchlo znižuje silu zostať v strede Rek je žalúdok. Každý kurz oprava poslal horúčky, bolesti, cez moje rameno. Bola krv vytekajúcu mojej hrudi. A hunspell bol prepustený z bezprostrednej blízkosti. Takže rany, kde hunspell vstúpilo do môjho tela a kde sa skončil boli čisté a prekvapivo malý. Ale vedel som, že nebude trvať dlho bez lekárskej starostlivosti.
  
  
  Myslel som, že z big bag stále slung okolo môjho krku. Len teraz, že nebezpečenstvo bolo viac, aspoň dočasne, ako som cítiť jej rapídne oslabenie. On sa opieral proti volantu, ak chcete zachovať svoje ego v správnej polohe, a rozbalili jeho vak. Vnútri bol biele čipky vreckovku. Je cítiť príjemne v dráždivé parfumy, že väčšina žien v južnej nosenie. Jej vreckovku bol zrolovaný v obväz a zviazaný tým, že ego na rameno. Jej zuby utiahnuté uzol. Že by zastavenie krvácania. Ona, on si myslel, o zvyšok taška. Ale nebolo to na čas a miesto preskúmať. Tak obrátil svoju pozornosť späť k lodi, ktorý medzitým mal swum až na ľavom brehu.
  
  
  Ona bola pri kormidle na jednu, možno dve hodiny. Jej, neustále pohráva s bojuje loď. Znovu a znovu sa vyhrážal sa nechať unášať smerom skaly alebo zablatené sandbanks. Nemohla som to povedať, ako dlho to trvalo. Bolesť v mojom ramene strieľal cez moje celé telo. Zdalo sa to ako nočná mora. Mohol myslieť jasne. Nejako zostal vedomé. Intuitívne, vedel som, že by zomrel, keby som nabehla na plytčinu.
  
  
  Postupne, rieky rozšírila a prehĺbila. Spustenie začali pohybovať s urýchľovací prúd, a on sa oprel proti kabíne stenu. Príliš unavení a slabí, on lenivo sa pošmykol a posadil sa na zem. Bol premýšľať o obsah svojho vrecka, ale bol príliš slabý, aby si myslia, rovné. Veľké kvapky krvi tvoria na moje čelo. Moja hlava sa cítil horúčkovité.
  
  
  Sedí ako je tento, stratil všetky zmysel pre čas. Z jej kabíny, Poe pozrel sa v džungli rúbaniská, že ona prešiel. Mohol počuť známky života na pláži, žalostné narieka starej lode, a thud motora v malých podržte tlačidlo. On ležal dýchanie proti kabíne stenu. Jasné povedomie o jeho stav bol nahradený vágny pocit nevoľnosti. To sa cítil ako môj mozog sa chystá vybuchnúť v uháňať-uháňať. Na palube posunuté mierne. Bolo to, ako keby sme nikdy nebol Mayského chrámu, Plukovník Zembla.
  
  
  Počasie začalo meniť. Postupne, na oblohe sa stal zamračené. Na odparovanie horúci vzduch bol teraz v pohode, a niekedy dokonca aj za studena. Tam bolo niečo hrozivé vo vzduchu. Vietor howled mournfully. Do člna rachotil. Usiloval, aby jeho nohy a pevne strechy podporuje kabíny. Na hulking stromy padol na protest proti vetru. Sky ukázalo inky black. Masívne kmene zameraní menacingly v vychádzajúceho vietor. V diaľke, na thumping zvuk bolo počuť, zmiešané s znie vystrašených alebo zranených zvierat. Vietor zomrel dole na chvíľu. A potom, s ohlušujúci sila, to praskla sa v plnej sile z iného smeru.
  
  
  Ak by ste niekedy pochybovali Plukovník Zembla je silové pole, tak by ste mali mať dôveryhodné jej teraz! Riečna voda krúži. V vytie búrka naklonená do člna threateningly a išli ďalej. Blesky skrutky tak široký, ako kométa chvost blysol. Na oblohe žiaril fialová v tejto nadpozemskou svetlo, ale s hrom, tmy prišiel znova. Potom začalo pršať. Spočiatku to bolo mrholenie. Ale to sa čoskoro stala druhá rieka. Torrent vody gushed cez búrkové mraky. Hrozná búrka spôsobené Zembla lashed lodi. Môj dych sa chytil v mojom hrdle. Do člna vlnách a creaked na každý šev. On zovrel volant, kým náhly poryv vetra poslal svojho ega, spinning. Jej ego by si ju nechal ísť. Moja sila bola preč. Vietor a dážď teraz máte úplnú slobodu konania. Loď sa presťahoval s prúdom.
  
  
  On by jej zúfalo. Zápisnica zdalo ako večnosť. Rieky sa stala delta. Jej, uvedomil som si, že sme sa blížili ústia. Cez vytie búrke, som len mohol, aby sa svetlá Prinzapolka, trblietajúce cez široké ústie mojej ľavej strane.
  
  
  Na pravo krúži rozrušený masy morskej vody. Zvlnené pena označené miesto, kde rieka vyprázdnený do mora.
  
  
  Do člna bol chytený v whirlpool. Uprostred horúčkovité vírivá peny, vietor a dážď, rýchlosť sa naďalej zvyšoval. Vlny vysoké ako domy sa objavila pred nami. Ako sa naklonil loď na jeho strane, kormidlo jerked. Dvakrát som sa cítil lode kýlu shake, a myslel som, že sme boli potopenie. Ja som už stratil všetku nádej, keď vírenie tichom nás zachránil. Loď krúži v whirlpool, zdvihol cez ostré skalnaté outcroppings a ponorila do ramena rieky. Na konci, more konečne sa otočil okolo nás. Boli sme späť na front v relatívne pokojných vodách prístavu.
  
  
  Ona bola podaných unavený člna tesne pod brehu. V porovnaní s okamih rokmi, tam nebolo veľa vĺn. Loď na diagonále, beží na plytčinu. On zostal v kabíne na chvíľu získať jeho pokoj. On nemohol uveriť, bolo po všetkom. A on bol stále nažive! Vyliezol cez zábradlie a vyšplhal sa na banky. Voda bola v pohode. Celý hotel oblasti bol lepkavý, za moje holé nohy. To sa triasol so silou Zembla je umelé búrka. Pálivej bolesti strieľal cez môj hrudník. Padol na kolená na skalnaté pláže. Dýchanie silne, zatvoril oči a posadil sa tam na chvíľu pred pokračovaním.
  
  
  V čase, keď som dosiahol boulevard, búrka bola takmer viac. Vietor sa obrátil do ľadovým vetrom. Spopod boli ako ľad ihly.
  
  
  Keď som sa dostal na námestí v meste, začalo snežiť.
  
  
  
  
  Kapitola 5
  
  
  
  
  On trotted jej chvejúc sa naboso po celom námestí. To bolo stále chladnejšie, tým minútu. Desiatky úzke uličky lemované námestí, na troch stranách. Na štvrtej strane za mnou bol nábreží. Tam bol farebné rybárske flotily mesta Prinzapolca. Lode odtrhol ich káble. Stĺpy boli stratené v vírenie biely sneh.
  
  
  Za normálnych okolností, za iných okolností, námestie by boli preplnené, v tejto dobe. Ako sa strolled a späť, urobili posledné nákupy a občas interjected s miestne klebety. Trhové stánky, staré kone a aj starších vozíkov, dobre, to by bolo takmer nemožné počítať. Obchodníci zobrazí svoj tovar. Ospalý oslov by stáť kývol vedľa svojich majiteľov, naložený s mliekom, plechoviek, sudov vína, vrecia múky a cementu, a dokonca aj dlhé železné tyče a stoličky, stoly a skrine. Ale teraz už nie. Zembla počasie dať kluby v kolesách. Icy wind howled v opustenej námestia a pozdĺž hlavnej avenue. Raz zeleného parku, na mojej ľavej vyzeralo to smutné. Kĺby v nemotorný budovy boli zatvorené. Zdalo sa, neobývané. Vysoko v rohoch zástavy boli hlinené vaničky s mená na nich.
  
  
  Calle čierna hora chcel jej. Podľa zoznamu, ktorý bol v ústredí byt a kto naučil sa naspamäť, náš agent, Dr. Hector Mendoza, gilles na 10 Calle čierna hora. Nikdy sa stretla tohto človeka. Pokiaľ ona sa obávala, že by mohol byť vrchol poctivosť, keď jej bol veľmi pochybné. Bol na zozname, z nejakého dôvodu. Prinzapolza bol na rozdiel od iných, mesto, v latinskej Amerike, kde jeden z dvoch má tajomstvo, predávať a jeden z piatich, je tajný agent. Ďalší vývrtka, zástupcovia, v ktorej krajine alebo organizácie sú. Vernosť sa ako relatívna a prchavé peniaze zmena ruky. Môžete len veriť im, ak budete dávať pozor na nich, a aj potom ich môžete oklamať vás otvorene na svoju tvár, a to je takmer nemožné nájsť spoľahlivý agent cudzej moci.
  
  
  Jej musel vysporiadať s tým. Stretnutie Dr. Mendoza bol riziko, musel som vziať. Plukovník Zembla je organizácia bola skôr nacionalisticky. To je dôvod, prečo som sa vyhýbal Prinzapoltsy keď som tam prišiel pred dvoma dňami. Ja by som to urobil teraz, ale moje rany museli byť ošetrené. Tiež som potreboval Švédi. Nemôžete dostať veľmi ďaleko v mokré nohavice sám. V každom prípade, ja by som sa dokázali dostať do vykládky a bodom kde hliadkové lode na mňa čakala. Potreboval som pomoc, bez ohľadu na to, ako podozrivý alebo nebezpečný bol to pre nás. Na polovici cesty cez námestie, Calle čierna hora ju našiel. To bola úzka, vzostupný street, lemovaný na oboch stranách domy — byty-cantinas , stánkov a iných malých obchodov so zatvorenými okenicami. On sa ponáhľal cez tmu v miestnosti desať. Musel som sa zohnúť a boj ľadovej búrky. A to bol len začiatok! V porovnaní s čo by to mohlo stať, bolo poludnie na Sahare.
  
  
  Hore sú menej obchodov. Posledné bloky domov boli budovy postavené okolo veľké kamene. Sneh zmiešaný s tmavými trávy padol otvorene v mojej tvári
  
  
  Kráčal cez zamknuté stabilné. Vo vnútri, tam bolo žalostné zvuky a tramp za studena, vystrašených zvierat. Číslo desať nebol ďaleko od stajne. Vchod do jaskyne bol ako tmavá jaskyňa. Jej, vstúpil do budovy. Bolo to ako mrazničke. Vietor zomrel dole, ale vzduchu zostala ľadovej.
  
  
  Schody creaked a steny boli nevyfarbené. Na prvom poschodí plán bol pristátie. V šere blikajúce svetlo hlavového lampa, snažil rozlúštiť všetky mená. Dr. Mendoza nebol tam, na vrchole nás, na ďalšom poschodí. Ego ju našiel v kancelárii na treťom poschodí, vedľa prázdnej miestnosti, ktorej dvere sa zabuchla v ponoru. Znamenie s Mendoza meno bolo nachádza nad viac staromódny bell, nastaviť v strede miestnosti ako meď pupka. Som vytiahol ho a počul hlasný clank. Tam bol slabý presuny nohy do domu. Mendoza zrejme obsadili niekoľko miestností. Náhle si myslel, že ma vziať tašku mimo môjho krku. Ee hodil ju do prázdnej izby a zavrel dvere. Lekára sa otvorili dvere a ženu strčil jej hlavu von.
  
  
  "Dr. Mendoza?"
  
  
  "Jej."
  
  
  "Počasie je veľmi teplý,"povedal som," aj pre túto ročnú dobu." To nemá veľmi zmysel sa smiať.
  
  
  Ego je už malé oči zúžené ešte ďalej. Nen mal na sebe špinavé modrý sveter cez bielu košeľu. Tipy ego golier boli schúlená ako krídla mŕtveho motýľa. Ťažkú váhu visel cez pár vyblednuté modré nohavice. Ego je bledá tvár bola tvarované ako melón. On dýchal ťažko a cítiť niektorých miestnych vlhkosti.
  
  
  Ona pozrela na neho netrpezlivo. "Dobre?'
  
  
  "Ja... dúfam, že bude pršať čoskoro pre farmárov." Vzal svetlé tkaniny z vrecka a utrel hornej pery. "Ježiš! Je to tak estupido, seňor. Stačí sa pozrieť von.
  
  
  — Máte, povedzte mi, — povedal som hoarsely.
  
  
  "Čo chceš?'
  
  
  Ego tlačil ju preč a vstúpil ega office. — Čo to sakra potrebujem?".. Lekár?
  
  
  'Ach ...!' sa zdalo, že pozri moje rameno prvýkrát. On obrátil oči v stĺp a vytiahol handričkou nad jeho tvár. "Federalists ?"
  
  
  'Nie.'
  
  
  "Kto potom?'
  
  
  "To nevadí. Len patch ma hore a nebojte sa, už. Budete platiť aj za to.
  
  
  - Pre estestvenno. Nemyslel som si, že o to vôbec. Zavrel dvere a motioned pre mňa sedieť v kresle naproti nemu. Ego je náhly úsmev zdalo veľmi nútený. 'Prosím.'
  
  
  V miestnosti bolo chladné a pochmúrne. Opona visel zo stropu k podlahe, rozdeliť miestnosť na dve časti. Teraz ego bol odsunutý bokom. Tam boli niekoľko vratkých stoličky a pohovky pred ňou. Na druhej strane bolo malé mahagón stôl stoličky, obvyklé súbor súpravy prvej pomoci, police nástrojov, stoličke sedel na, nastaviteľné svietidlo, a otvorené sterilizátor, v ktorom niekoľko ihly boli varené. Zamknuté dvere viedli do zvyšku bytu. Smrdelo to prachu a stale pivo.
  
  
  Dr. Mendoza dať handričku vo vrecku a neviazanej vreckovku na moje rameno. On skúmal rany z prednej a zadnej. "Kosti neboli poškodené, cievy neboli poškodené," povedal. "Len pekný malý otvor v tele. "Malé ráže, povedal by som."
  
  
  "To by nemal vyzeralo to inak."
  
  
  "Dobre, nikdy to nie je rovnaké, je to?" Otvoril skrinku a vytiahol fľašu dezinfekčný prostriedok.
  
  
  "To je všetko, čo mám. Bohužiaľ, som došiel penicilínu. Ale v prípade, že vreckovku nebolo špinavé, že by malo byť dosť. Nemôžete nakaziť od bullet sám."
  
  
  "Ja viem," ja som zavrčal. Jej ruky zovrel zábradlie. Krajčír, nemal riedenie dezinfekčných! Nemal zabíjať choroboplodné zárodky; nie, on spálil ih s uhlíky. On clenched zuby, aby z kričať. Bol použitý dermatol do rany a omotal moje celé rameno v sterilnej gázy.
  
  
  "Teraz odpočinok, inak rany sa znovu otvorená." Pozrite sa moje ego oči mi povedala, že by som mohol zvyšok kdekoľvek vo svete, ale nie v egu office.
  
  
  — Nemôžem, " povedal som.
  
  
  "Uistite sa, že to nebude znova krvácať."
  
  
  On sa zamračil a na chvíľu zamyslel. On rummaged v inom skrinku a vytiahol elastický obväz. Tam ho zabalené ma tak pevne, že som sa začal vážne pochybovať o obehu v moje rameno. On zabezpečené prípade s kovovú sponu. Vzal krok späť a pozrel sa na mňa s očakávaním.
  
  
  "Potrebujem peniaze, a Švédi," povedal som. "Potom som si nechať ju."
  
  
  -"Áno, ale to nie je ...
  
  
  "Aký agent sa vám, Mendoza?" Bol náhle prerušený. Mal som dosť tohto sycophantic žoldnier, lekárom alebo bez lekára. — Nemáte očakávať, že mi nechať hlasovať rád, že sa vám?"
  
  
  "Seňor, jeho úplne na vaše služby. Ale jeho zlé. Môj shvedov nebude vyhovovať, uvidíte sami. Je to peniaze... Ten sa zhlboka nadýchol a vytiahol jeho farebné rag znova. "Ale počkajte. Môj brat Miguel vám môže pomôcť. On je približne v rovnakej výške, ako si, seňor, a nedávno predal pozemok. Takže on má peniaze. Prečo nechcel som myslieť na nen predtým?
  
  
  "Dobrú. Hovor Miguel a majú ho sem.
  
  
  "Bohužiaľ, nemáme telefón. Mendoza pristúpil k jeho stôl. On vytiahol kartu okolo hornej zásuvky a pripísal niečo na ňom. Dal mi ho. "Daj to na Miguel a všetko bude v poriadku."
  
  
  Napísal adresu na zadnej strane.
  
  
  "Kde je Noevo Ulici?"
  
  
  "Ulice sa rovno, seňor . Toto je tretí domu na pravej, na prvom poschodí. Je tam ešte niečo...?"
  
  
  Postavil sa a vystrel mokré nohy. — Budem sa musieť prijať.
  
  
  "Možno pohár tequila?"
  
  
  "V mojom stave? Nebol by som schopný sa dostať cez dvere už nie."
  
  
  "Mám nejaké Kafion."
  
  
  Kafion je staromódny stimulant, sú tu lepšie lieky teraz. Tak Mendoza ešte nejaké okolo týchto vecí. Bol to lekár. Hmú nerobil to, čo mi dal. On prikývol jej. Ja som jednoducho musel mať, čo by som mohol získať tu.
  
  
  On rozpustí dve tabletky v pohári vody. Pil ho, ako on šiel k oknu. On nastaviť sklo dole na parapete a odhrnul záclony pozrieť. Úzke ulice nižšie mal sivé a tmavé. Na rozdiel od pádu snehu, nič, čo by mohlo byť vidieť. Premýšľala som, ak by hovoriť. Mendoza bol dosť chytrý na pripojenie zmeny v počasí s náhlym vzhľad zranených Severnej Ameriky. A mal som sneaking podozrenie, že bol opatrný ako klebety publicista. On bol jediný človek, ktorý vedel, že som bol stále nažive. Obával sa, že by bolo bezpečnejšie zabiť ego.
  
  
  On nechal opona spadne, a otočil. Mendoza sedel na svojom stole, jeho pravá ruka v hornej zásuvky. Mohol by som odhadnúť, čo bol tam držanie. Niet pochýb iných skôr, ako by mi mali rovnaký nápad. Zbraň on bol pravdepodobne drží práve teraz by urobili ih zmeniť svoju myseľ. To zmenilo môj pohľad, aspoň pre teraz.
  
  
  - vďaka. Odchádzam ju.'
  
  
  "Ísť na môj brat, seňor, a Miguel vám pomôže." Ego hlas bol blahosklonne.
  
  
  Jej, sa skončila. Káva urobil môj dolár zásobník biť rýchlejšie. Čakal chvíľu pred otvorením dverí. Tam bol žiadny zvuk z vonku. Ona sa naposledy pozrel na doktora. "Ani slovo o tom, Mendoza.
  
  
  "Seňor, prisahám na mojej matky česť!
  
  
  "Ak hovoríte, vrátim sa," povedal som,"a uvidíme, či ešte stále máte matka."
  
  
  Mendoza shrugged resignedly. Zdá sa, on počul takéto hrozby desiatky krát problém pacientov. Ego nerobil už. Vyšiel von a zavrel dvere za ním. Pozrel sa doľava a rovno do prázdnej chodbe. Potom sa skúmal karty s adresou Mendoza je pochybné brat. Nechcel som to páči. Myšlienka teplé oblečenie a Ed bolo lákavé, ale Hmú nechceli veriť, že vo všetkých. Je cítiť ešte horšie ako Mendoza úradu. Pozrela sa okolo questioningly. Úprimný malé kovové box glittered nad dverami jamb. Telefónne zásuvky. Tuk bastard klamal mi.
  
  
  Kráčal do prázdnej miestnosti vedľa úradu a strčila vo vnútri. On vzal jej tašku od podlahy. Izba bola prázdna a cítiť, kyslé a žravý. Rohy boli posiate s sobs prachu a piesku. V tme, sa prikradol k stonať, že oddelený tento priestor od lekára. Posadila na studenej police a dal jej uchu na tenké stonať. Tam nebolo nič, byť vypočutý. Jeho výhodná, aby sel. Kým som čakal na ňu, snažil som sa zabudnúť na bolesť v mojom ramene. Čo by robila? Káva sa cítim lepšie. Napriek stimulačný účinok, bol som prekonať spánku.
  
  
  Ona bola prebudil žena je naštvaný kričí. "Kde je to, že chlap, tuk prasa!"
  
  
  Mendoza odpovedal v ingratiating tón. Jej, prisahám! V ego, nemôže byť ďaleko. Dal som em kartu s Miguel adresa sa na to. Možno, že bol stratený.
  
  
  Stratil svoju cestu? Aj človek so svojimi zlá myseľ nechcel zablúdiť, ak všetkých hmú musel urobiť, bolo zase rohu. Miguel čakal s nimi pre fretku, keď ste volali. Všetci sme boli čaká-príliš dlhé. Odkiaľ to agent AH ísť?"
  
  
  "Ach! Áno, vedel, že prístupové frázy, ale nemal spomenúť, že bol na ah, senora.
  
  
  'Senorita!'
  
  
  "Senorita. Aj s týmto rany, mohol ešte dokončiť mňa mimo. on bol veľmi cool! Myslel som si, že by bolo múdrejšie, aby nalákali ego na vás. Mohli by ste to zvládli. Aj s mojou zbraň, ona by...
  
  
  "Ste veľký bum, Mendoza," žena prerušené. "Povedz mi niečo o tejto rany rýchlo." Ako to urobil si to?
  
  
  On nikdy nepovedal, senorita . Ale bavíme sa o Zembla...
  
  
  "Plukovník Zembla!" mohol počuť žena v Mendoza úradu nadávky a razenie jej nohy. "Ako si Agent AH nechať ho? Svojimi myšlienkami sme len vedieť, ego plány!
  
  
  Stlačením jeho ucha, vzdychajú, obával sa, kto iný by vedieť - a ako. Kto sakra bola táto žena? Ktoré tretie strany sa to patrí? To sa ukázalo byť najteplejšie snehová búrka mal kedy zažil. Počúval som pozorne na to, čo povedala ďalej.
  
  
  "Ty blázon, Mendoza. Ak príde späť, používať zbraň. Nie vždy sa pozrieť na mňa, ako že. Nehovorím, že by ste mali zabiť, aspoň nie ak to nie je nutné. Chcem, aby jej ego nažive. Potom Miguel môžete otázka ega.
  
  
  "Miguel je dobrý na to," Mendoza zamrmlal. "Ako sa lieči ľudí. On by mohol byť skvelý chirurg."
  
  
  "Tak ste ho získali," odpovedala úsmevom. "Jej má ísť. Ste si istí, že chcete vidieť peniaze znova?
  
  
  "Ah, senorita
  
  
  Počul mäkké šum účty.
  
  
  "Hlas".
  
  
  "Muchas gracias, senorita. Good-bye!'
  
  
  Sa prikradol k dverám a otvoril ju a crack. Žena vyšla na pristátie. Ona reptali na seba. Bola mladá a tenká, a nah mal krásne nohy. Valcované-up golier jej ťažký kabát a širák robil to pre mňa ťažké vidieť jej funkcie v šere. Ee je teplá, Švédi jasne najavo, že vedela o Zembla je plány. Aspoň ona bola dobre pripravená!
  
  
  Jej podpätky klikol netrpezlivo na podlahe. To bolo teraz na úrovni deň. Jeden krok. Moja ruka letel von. Ona bola popadla ee s judo uchopenie. Jednoduché zadusenia. Musel byť opatrní. Kabát golier by nemal zasahovať. Jej, cítil jej kože. Moje palce stlačené na nervy v jej krku. Nah je dych zachytil v jej krku. Jej dlhé červené nechty letel späť, pasenie mojom ľavom uchu a chytil moju tvár. Stlačila som to ťažšie. Dve sekundy neskôr, stratila vedomie. Nechcela dať nám zvuk. Jej bezvládne telo padlo na vrchole ma, ako sa zrútila. Ee schmatol ju za ruku a ťahal ju cez prah prázdne miestnosti, rovnako ako dvere do Mendozy apartmán praskla otvoriť a lekár došli.
  
  
  "Senorita. Zabudol si - Madre Dios !"
  
  
  Jej, skočil dopredu. Prekvapení môj náhly útok, stál bez hnutia. Sme narazil do iného priateľa, a vtrhli do Ega office. Mendoza vrieskal ako prasa. Zrazilo jeho ego s jej ľavej ruke. Na chvíľu, zabudol o jeho rany. Rana nemala silu a presnosť. A odporné bolesť strieľal cez moje rameno. To bolo hlúpe, aby sa pokúsili použiť, a teraz to bolo na ňom, aby žať plody. Mendoza vrhol sa na mňa s jeho brucho. Zaklopal jeden nad okolo jeho zastarané stoličky a zrazil ma. Jej, skočil na nohy. Je nepripravený, ale silné päste nekrváca mojej vysokej jeden. A kymácející schmatol ju za ruku. Rameno hodiť poslal Ego lietania cez miestnosť na stôl. Mendoza sa zrútil vedľa jeho stola v sprchou papier, knihy a črepy z dreva. Starý revolver mal vypadol okolo stoličky zásuvky a ležal otvorený na svoje nohy. Ego ruka vystrelila k nemu. Ja som sa dostal až s ťažkosťami. Dlhý prst bol namieril rovno na môj pupok.
  
  
  "Zbraň nie je naložený?" "Čo je to?" spýtal sa jej, zrazu láskavý. Mendoza padol za to. On sa pozrel na jeho zbraň. Jeden skok z nej, bolo hneď vedľa neho. Ego schmatol ju za pravú ruku a otočil ju k boku. Centimetrov od mojej nohu, hunspell hit poschodí. Dvakrát moja päsť zmizla, tento čas je správny, do môjho ega žalúdka. Ranu na adamovi apple zrazil ega hlavu späť. Padol na kolená a zrútil na zem.
  
  
  Vybehlo office a zabuchli dvere za ním. Žena bola stále na tom istom mieste, kde by spadol jej. On ťahal ju do prázdnej izby a zavrel dvere. Som na kolená, a ja som začal vyhľadávanie ňou. Nah, nemal taška s ňou, ale teplá bunda mal veľa vnútorných vreciek. Vyzerala ako shoplifter. Veľmi málo ľudí ho našli. To Nikaragujskej občiansky preukaz o tom, že žila v Managua, ktoré za iných okolností by bolo falošné. Ona tiež zhromažďované pokrčený balenia cigariet, hrebeňom, riasenky, nechty súbor, rúž, niektoré shriveled mandarínky, o dvadsať-päť dolárov v miestnych peňazí, a 9-milimeter Makarov PM. Makarow je veľmi podobný Lindner-PP hotel, ktorý slúžil ako model pre to. Je to veľký automatické pištole, príliš ťažké pre ženu. Mohol by som povedať, kto to bol, pri pohľade na jej veci, ale nemohol som prísť na to, kto bola ešte.
  
  
  Ona groaned. Ona potriasol hlavou opatrne. Prišla k jej zmysly. Jej sel a stahl čakať. Jej veci boli naukladaných vedľa mňa. Keď sa prebudila, ona nechcela byť príliš blízko k nej. Mohla by sa pokúsiť niečo urobiť.
  
  
  Ona prenesú na tmavé, špinavé podlahy a strčil jej nohy do hrubé, skladaná sukňa. Nohavice by bolo teplejšie. Ale Nikaragujskej ženy nemajú vykonávať ih, a, samozrejme, to musel zostať v miestnej módy. Pomaly, sedela hore. Ona stlačil ruku na jej čelo ako keby Nah zlú opicu. Veľký klobúk skĺzol na jej hlavu. Jej svetlo hnedé vlasy padol v vlny okolo jej pliec. Jej stooped obrázok stál proti šere liatím v celom zaprášené okno. Obrátil hlavu smerom ku mne a znížená jej ruku. Slabé sväté svetlo svietilo na jej tvár.
  
  
  To bol pohľad som si spomenul. Ona bola tak sakra ženský. Z jej úplné, urastený prsia pod tesné vlnený sveter, aby jej nohy v jej polovici topánky. Jej tvár bola v tvare srdca a sľúbil, že rovnaké nehy a vášne ako jej telo. A, samozrejme, nen mal studené, smrtiace tvrdosť, že každý agent má. Je to jednoducho nevyhnutné v našej profesii. Ale pozrel som sa ďalej. A to, čo som videl bol pár veľmi veľké, veľmi bojí modré oči.
  
  
  Spoznal jej tvár. Videla som jej fotku na karte políčka v ústredí byt. Bolo to na par s novými ľuďmi a operácie proti tímu, ktorí kontrolovali. Trvalo mi chvíľu prísť na to presne, kto-ee umiestnenie bolo. V čase, ona opäť jej obvyklé pokoj, vedel, že ju. Tamara Kirova, základná operácií, v Mexiku, je jedným z najsľubnejších mladých príslušníkov Štátnej Bezpečnosti Výboru, lepšie známy ako ruskej Tajnej Služby.
  
  
  Alebo len KGB.
  
  
  
  
  Kapitola 6
  
  
  
  
  Ona blinked niekoľkokrát, potom držal jej dych ako keby vydesil. "Dobrý deň, Tamara," povedal som.
  
  
  "Moje meno nie je Tamara," povedala plynule po španielsky. "Jej meno je Rosita, pekné dievča, ktoré sa..." nechcela dokončiť jej veta a povzdychol si.
  
  
  Ona sa usmial a pozrel sa na mňa. "Nechcem úsmev tak samoľúbo," povedala prasklo v angličtine teraz. "Som rozpoznať, príliš, Nick Carter. Ak sa chystáte zabiť ma, urob to rýchlo.
  
  
  — Ak ona by bol odoslaný na hotel, aby ste zomrieť, to by ste byť dávno mŕtvy, " povedal som, ako pokojne a láskavo, ako som mohol. "Chcem vedieť, prečo KGB sa zaoberá Plukovník Zembla, Tamara. Teraz, keď sme sa stretli, to nemôže byť, že tvrdá už, dá sa to?
  
  
  "Nič," povedala hissed. — Nebudete dozvedieť niečo zo mňa.
  
  
  Prešetril rúk sa uistite, že bolo naopak. Tak hneď som sa jej spýtal, čo by som chcel vedieť,
  
  
  "Existujú spôsoby, Tamara," povedal som ticho. Ona sa zasmial, ale to bolo slabé a neisté. Hej, nemohol skrývať strach. On nebol weakling ako Dr. Mendoza, ktorý bol ľahko zmiasť. Ona bola imelo sa zaoberajú skúsený agent AH, a to bol dobrý dôvod pre strach. Ale ona sa snažil zostať unperturbed.
  
  
  "Vieme, že vaše správanie, Carter," povedala zaškeril sa. — Vo vašom sídle, mohli by ste mi porozprávať. S modernými metódami a drogy, každý začína hovoriť na nejakom mieste. Ale sme tu sedíte v prázdnej miestnosti, samostatne. Môžete poraziť a mučenie ma, kým som kričať, čo je bolestivé. Je to silnejšie, než si myslíte. Ona oprel mierne dopredu, oči sa jej zúženie. "A ak sa budete snažiť, ak ste oslovili ma, budem kričať."
  
  
  "Potom to bude čo najkratšom kričať v histórii."
  
  
  'Možno. Môže to byť aj tým najlepším riešením. Ak som vás nemôže zastaviť, s mojej smrti, bude mať môj víťazstvo.
  
  
  "Víťazstvo?'
  
  
  "Okrem toho, nie ste vyhrať, Carter. Nemôžete vyhrať.
  
  
  Nerozumel som jej už. 'Win? Vyhrať čo? Zúrivý, ona poukázal na padajúci sneh. "Môžeme byť príliš neskoro na to, aby zmariť tento malý imperialistické nohsled, plán; som si priznať, že to...'
  
  
  "Imperial nohsled?
  
  
  "...ale sme sa dal závit na to. Sľubujem. Slobody-milujúci socializmu..."
  
  
  "Hej, počkaj! Ona bola prerušená ee. "Myslíte si, že Plukovník Zembla je len jeden okolo nás?" Čo je to Americká sprisahanie?
  
  
  "To je jasné," Tamara povedal scornfully. "Je to Americký, alebo nie?"
  
  
  "Pokiaľ viem, pracoval v našej krajine. Ale to neznamená, že máme niečo s tým robiť. Ako môžeme mať prospech z tohto? Vysvetlite mi to."
  
  
  "Myslíš si, že ona je blázon, Carter?" Keď sme počuli o ega akcie v Mexiku a videli, čo urobil do Mexico City, sme okamžite pochopil, čo sa deje. Môžete si dať emus zbrane, vybavenie a peniaze. Vám lichotiť mu, že on sám sa domnieva, skutočný revolucionár, a o pár dní neskôr vyhlásiť Zembla nepriateľom a hrozbou. Cez svoje bábky v Organizácii Amerických Štátov, si dopyt akcie. A to je miesto, kde si eber diplomacie príde. Vaše armáda, samozrejme, zasahuje, ako v roku 1965 v Dominikánskej Republike. Svoje rozvojové plány sú tak sprosto transparentné! Ale oni sa nepodarí!"
  
  
  "Sakra, si blázon, Tamara!" Som prasklo. Začal hnevať. Za normálnych okolností, za iných okolností, že by si sa smial sa. Teraz už bol unavený, hladný, a rozrušený. Môj priradenie sa pokazilo a bolo tam bullet hole v moje rameno. Na začiatok to všetko preč, bol som teraz sú skúmané s platitudes, slogany, a staré ženy ' tales. Bolo to viac, než by mu mohol niesť. Len výhovorka bola, že ona verí, že to sama. Zrejme bola proti Zembla. Ale toto sa nemusí nevyhnutne vzťahovať na celú organizáciu a KGB. Niekedy sa nechcem povedať na ich ľavej strane, čo ich pravej strane je na tom.
  
  
  "Obe závierka nefungujú v rovnakom čase," som snarled. "Nemôžete volať OAS Americká organizácia, a v jednom dychu, obviňujú nás, že sa snažia zabiť niektorých jej členov. Prečo? Sú už na tej istej lodi? Zaujímalo by ma, či si niekedy počúvať, čo si hovorí? Je oveľa pravdepodobnejšie, že Zembla je na vašej strane, pripravený vyjsť zo zákulisia a vyčistiť ego ak úspešný, ktorý, mimochodom, bude sa nemalo stať.
  
  
  "My,? Ste belligerent lackey z imperialism, prečo je naše elitnej SWAT tím už chystá vyhodiť ego Mayského chrámu a zničiť ego meteo stanica? Ego bezpečnostné opatrenia boli amatérsky. Už sme sa naučili ego sekrét. Ak naše osoba v chráme mohli kontaktovať nás skôr, tento sneh by ani byť tu...
  
  
  Ona pokryté jej ústa s jej ruku, oči sa jej široký. Po chvíli mlčania, ona znížená jej ruku. Ona sa trela jej bradu a povedal nízky, ľadový hlas, " Že je to dobrý trik, Pán Carter, ale to málo, čo máš zo mňa vám nepomôže.
  
  
  Jej, pozrel sa von. "Nie," priznal som, " nemyslím si, tak buď, Tamara. A myslím si, že ľudia sa naučili, že Zembla v sídle už je v troskách, a on je preč Boh vie kde. Minimálne, ak sa stále môžu nájsť svoju cestu v tom, že barel.
  
  
  "Takže hovoríte.
  
  
  "Vezmite na mieru, poviem jej tak!" Som nanášajú sa na ňu. Jej telo sa cítil teplé znova. Poukázal na jeho rameno. "Ako myslíš, že som dostal toto? Len ak by ste to nechať do svojho hlúpy mozgu.
  
  
  "Neverím, že ste. Všetko, čo sneh...
  
  
  — Že, bože, je preto, že ego je bezpečnostné opatrenia boli lepšie, než vy alebo niekto podozrenie. Schválne to, aby jeho ľudia niečo hovoriť, a získať pomoc. On je fanúšik revolučný hry, tak si myslím, že urobil niečo viac, než je potrebné. Nie sme tu pre nič za nič. Ale to, čo nemal oznámiť, bolo, že tam boli aj ďalšie kanály pre riadenie počasie. Tri, aby som bol presný, v troch ďalších krajín Strednej Ameriky!
  
  
  — Wh-čo ?" Tamara zalapal po dychu.
  
  
  "Áno, a aby toho nebolo málo, pôsobia nezávisle od hlavného vysielač. Je to akoby nohy stoličky. Rozdiel je, že táto stolička nepatrí, až kým sa všetky nohy sú zničené. Nie som si povedal jej niečo, Tamara. Bol tam. To bol zničený hlavný vysielač, než si uvedomil, že to bolo potrebné pripojenie záložného vysielača.
  
  
  - Ale... ak to, čo hovoríte, je pravda, potom...
  
  
  "Potom každý kanál, by mali byť otvorené samostatne. Áno. Tiež, ako som to pochopiť, nie len bude silové pole nie kolaps, kým všetky tieto vysielače sú vypnuté, ale to sa tiež stala viac a viac zničených. Týmto sa počasie ešte viac nestabilná. Ego už nebude pod kontrolou."
  
  
  "Nie! Nie, nemôžem uveriť, že si. Snažíte sa pasce ma opäť s vašou lži a podvod, Carter.
  
  
  Ona potriasol hlavou pevne. Ale videla som v jej očiach, že som bol víťazný. "Tamara, radšej ležať na nej," povedal jej pomaly a pokojne. — Ale ja nemám žiadny dôvod. To by sa mi nejaké dobré. Je to pravda, od A po Z."
  
  
  "Je to úžasné. Je to ako blázon nočná mora...'
  
  
  Obrátil a pozrel sa z okna znova. Jej ticho bolo len čiastočne výsledkom jej zmätok a nerozhodnosť. Ona nebola ako sa báli mňa, ako ona bývala. Aspoň ona nebola hlúpa, alebo ona nebude mať pracoval pre KGB. Možno bola len trochu naivný a neskúsený. Mohol takmer počuť jej myšlienky ako ona zvážiť alternatívy. Dúfal som, že ona bola tiež uvažuje o tom, ako ona by ma použiť. V skutočnosti, bol som spolieham na to, pretože bolo zrejmé, že by som sa ho používať.
  
  
  "Nick," povedala napokon. Pozrela sa na mňa znova. Tam bolo bezprecedentné teplo v jej hlas, a ona len povedala moje meno. "Nick, na tieto iné kanály. Viete kde sú?"
  
  
  "Možno áno, možno nie."
  
  
  "Obaja sme niečo vedieť. Teraz, keď sme to dať dohromady. Mohli by sme spolupracovať.
  
  
  — Hovoríš, že si myslíte, že AH nebude spolupracovať s Zembla?"
  
  
  Ona prikývla. "A vy ste mi veriť, Nick.
  
  
  "Prečo by som mal veriť? Rusko má veľa získať, ak Zembla vyhrá."
  
  
  "Nie, nič! Ak Zembla uspeje v zjednocujúcej tejto oblasti, to bude ťažšie pre nás, a to bude trvať oveľa dlhšie pre našu revolúciu uspieť. Ale je tu niečo iné, Nick. Páči sa vám hrať šach?
  
  
  "Hral som ich predtým."
  
  
  "Pre nás Rusi, to je vášeň, ako viete. A prečo? Pretože to jamy obmedzený počet šikovný, inteligentný a dobre-vo vzdialenosti súperi proti sebe s nekonečným počtom hra ponúka. Tak je naša politika. Sme radi vedeli, aké sú možnosti a či sme schopní zvládnuť ich. Plukovník Zembla je úplne odlišný. On je divoký muž. Musí to byť odstránené. Inak, mohlo by to ohroziť nielen Strednej Amerike, ale celý rovnováhu síl vo svete."
  
  
  "A my sme pešiaci v hre, nie sme?"
  
  
  "Nie pešiakov, Nick, ale Connie. Usmiala sa krátko, jej pery zášklby mierne. "Kone môžete skočiť do strán a viac ako iní. Nie pešiakov. Sú nútení urobiť krátky, zbytočné shaggy veci v jednom smere."
  
  
  — Je to návrh na skok vo vašom smere, Tamara?" Jej krátke, ale ostré smiať vyšiel. Takýto skok by bola samovražda. Vaše KGB má dať vysokú cenu na mojej hlave.
  
  
  "Viem, že. Ale ja som tiež vedieť, čo sa stalo predtým. To sa môže stať znovu — "ona vdýchnutá," a stane sa to znova, ak nie ste príliš hlúpi." Pozrite sa na vás! Máte moje zbraň a Dr. Mendoza je starý revolver, ale zvyšok je?" Len mokré nohavice! Chystáte sa poraziť Plukovník Zembla s tým? Nehovorím, že budeme priateľmi. Ale máme spoločný cieľ. Hlas prečo by sme mohli spoločne pracovať! Musíme pracovať spoločne!
  
  
  Tamara oči žiarili jasne v tme prázdnej miestnosti. Myslel som, že ona bola žarty mi na jej vlastné. Som nerobil buď. Potreboval som pomoc KGB, pomoc organizácií, s vybavením a potravín. On sa pozeral na Nah, ako keby posudzovaní jej poznámky. Pozrela sa okolo vážny a úprimný pohľad. Hrala svoju rolu dobre, veľmi dobre, naozaj, ale ona bola príliš naivná, ako sa to často stáva u žien v našej profesii. Ona sa obhájila svoju pozíciu s ňou čierna žula oči. To mi pripomenula krásna Venuša flytrap, a mäsožravé rastliny, ktorá musí vôňa tak sladká, aby hmyz živí.
  
  
  — dobre... ja som hovoril, hesitantly, " čo navrhujete?"
  
  
  'Poď so mnou.'
  
  
  "Na Miguel dom za rohom?"
  
  
  'Áno.'
  
  
  — Ako mnoho ďalších okrem vás dvoch?"
  
  
  Ona si olízl pery, či Ay, by mal niesť. "Len jeden, určité Diego Ordas."
  
  
  To môže byť pravda. Bolo nepravdepodobné, ale to nevadí. — Máte vysielač tam?"
  
  
  "Krátke vlny, všetko sa pohybuje," povedala rýchlo, berúc na vedomie, moje dohody. — Nájdeme si nejaké šaty a niektoré potraviny.
  
  
  On si povzdychol, akoby neochotne dávajúce nevyhnutné. Postavil sa a vytiahol z jeho mokré, lepkavé nohavice. "Dobré.'
  
  
  "Je to múdre rozhodnutie, Nick," povedala slávnostne. — Môžem dostať svoje veci späť teraz?"
  
  
  "Áno," povedal som, dosiahnutie pre macaroon a potom nechty súbor. "Nie znova."
  
  
  Pozrela poškodený ako ona vyplní svoje vrecká. "Nick, myslel som, že sme dôveryhodný sebe teraz."
  
  
  Mal by mať usmial sa. - Pre estestvenno. Ale týmto spôsobom som sa jej veriť viac. Otvoril dvere a vyšli sme von do chodby. "Mimochodom, Dr. Mendoza povedal, že ste niečo zabudli." Čo bolo?'
  
  
  Ona natiahol jej ústa ako neposlušné dievčatko. "Zabudol som zaplatiť em všetko, čo povedal. Bol podvedený z jeho ego, ako môžete povedať, v Amerike.
  
  
  Jej smirk pokračovanie; to bol bezvýznamný dosť, aby to bola pravda. Vnútorne to by bolo smiechu, ale na niečo iné. Až do teraz, Tamara fretka mal studiously vyhnúť hovorí niečo o taška stále sedí vedľa mňa. Nechcela ani pozrieť sa na to. Zdá sa, že ona cítila, že to bolo nejako dôležité. To bola prvá vec, ktorú by robila, ak vzhľadom na šancu.
  
  
  Po tom, ako sa na Calle čierna hora, prešli sme na ďalšiu križovatku, pár krokov od domu. Domy na oboch stranách ulice boli ticho a tma. Tamara obrátil biele ako padajúci sneh spadol na vlasy a oprášil jej kabát .
  
  
  "Nick," povedala ako sme sa obrátili na Calle Noevo, " Plukovník Zembla musí byť zastavený za každú cenu! Moje oči boli stanovené na treťom dome na pravej strane budovy, kde Mendoza si myslel, Gilles Ego bolo brat. Shuttered windows boli tmavé a opustené. "Nie Zembla, Tamara. On stratil kontrolu svojej práce."
  
  
  "Kanály patria do hmú rovnako. To je to, čo imelo znamenalo." Jej hlas bol ostrý, " To by bolo hrozné, keby sme sa nepodarilo."
  
  
  "Rastliny, stromy, hmyz, zvieratá — to všetko ekológie na ploche tisíce kilometrov štvorcových budú zničené."
  
  
  "A ľudí! Ona shivered a postavil sa na chvíľu vo dverách domu, čistenie snehu mimo jej topánky. — Ih, musí byť varovaný, Nick. Bolo by nespravodlivé, nie, aby im povedať.
  
  
  "Nebudú veriť," povedal som. "Myslím, že nemôžem uveriť, že ich oči už. Nebudú rozumieť tomu, čo leží pred nami na ih."
  
  
  "To nie je spravodlivé!'Áno,' ona potvrdila, impetuously. "Tisíce ľudí zomrie od hladu a chladu!"
  
  
  Ee schmatol ju za ruku, ako keby ju viedol dole po hale. Ona bola koná jej vlastné automatické pištole ukázal na nah. "Dobre povedal," povedala som. "Toto je určite časť dráma, že ste sa vyučuje v KGB. Môžete plakať na príkaz príliš?
  
  
  "Ako môže povedať, že takéto veci!" ona si s originálnym rozhorčenie. Bolo to takmer tak, ako keby slzy boli tryskajúci v jej očiach. "Sme na rôznych stranách, to je pravda. Ale ľudia, ktorí budú trpieť a zomrieť s Plukovník Zembla je smrť, nie sú na rovnakej strane. Snažia sa žiť ako najlepšie vie! Nick, si tak tvrdohlavý, že ste stratili všetky zmysel pre ľudstvo?
  
  
  — Raz som prepustený väzeň svojho Vladimir tábor "Desať" v blízkosti Potma . Viem, že vaše Sovietskeho charity veľmi dobre."
  
  
  Ona uvoľňovať stuhnuté a pritisla pery spolu. Boli sme už blízko prvý deň na pravej strane. Toľko, koľko by sme chceli reagovať na moje posmech, nechcela povedať nič, bojí sa, že jej prepadnutie by zlyhať. Napriek chladu, tam bolo nejasné vôňa nebezpečenstvo a smrť vo vzduchu, že sotva sa zaregistrovať.
  
  
  "Sme tu," povedala. 'Priechody vo vnútri.'
  
  
  "Potom vás. Jeho pobyt za vami. Prvý človek, ktorý sa snaží zaútočiť na mňa bude mať strelený do chrbta."
  
  
  "Nick, jej, prisahám..."
  
  
  "Môžete ísť prvý, Tamara. Jej ruka sa sprísnili na nej. Môj palec stlačené na nervy, kým ona moaned bezmocne. "Pozrime sa, aký druh strany ste usporiadané pre mňa."
  
  
  Jej ruka na doorknob chvel. "Nick, nie je to spôsob, ako pracovať spoločne. Prosím, dajte, že zbraň preč...
  
  
  "Choďte."
  
  
  Sme dovnútra. To, čo sme videli, nikto očakávať od nás. To bol masaker. Jeden muž bol sprawled na zemi. Ostatné sat limply v kresle, ruky v pokoji zložené v lone. Obaja mali svoje hrdla rez od ucha k uchu. Tmavé congealed krvi tvoril veľkú mláku na zemi. To naleje na hrudníku, sedí muž a kvapkala zo stoličky. Steny boli splattered s krvou, ktoré boli pôvodne spurted dole krčnú tepien.
  
  
  "Drahá mamička," Tamara uklonil hlavu a vomited.
  
  
  Ak môj žalúdok nebolo tak prázdny, by som hodil až príliš. Môj žalúdok clenched v mojom hrdle teraz, ale podarilo sa mi ovládať sám seba. Študoval zvyšok miestnosti. Všetko prevrátil naruby. Zásuvkách boli vyprázdnené, sedadlo zahŕňa roztrhané off a moderný tranzistorové rádio on by bol na počítanie bolo k ničomu. Obrátil sa na Tamara. Ona prišla do môjho suché sobs. On udrel ju na tvár s jeho dlani, nie je ťažké,ale ťažké.
  
  
  "To zastaviť," povedal som. "Poďme ďalej..."
  
  
  "Oh... oh, môj Bože. Jej oči boli jasné znovu, ale ona sedela na jej nohy, trasie ako mačiatko.
  
  
  "Vaši ľudia?"
  
  
  — Y-áno . Miguel a ... a Diego v kresle. Ako...?'
  
  
  "Ih musí boli ulovené nepripraveného. Ih sa konala u hlavne a zabil nožom, aby sa čo najmenej hluku, ako je to možné."
  
  
  On si povzdychol. Môj hlas bol krutý: "vyzerá To, Dr. Mendoza nemá matka po všetkom."
  
  
  'Ako?'
  
  
  "On musí byť veľmi zaneprázdnený, po nechala som ho," vysvetlil som. — Zavolal si o mne. A stavím sa, že si peniaze, ktoré povedal Zembla ľudí v Prinzapolz o vás v rovnakom čase.
  
  
  "Pre estestvenno! On zradil nás oboch! Jej tvár bola contorted s hnev a nenávisť. "Mali by sme sa vrátiť späť a vysporiadať sa s ním."
  
  
  "To je dobrý nápad, ale sme si ju uložiť pre neskoršie. Musíme sa odtiaľto."
  
  
  "Dúfam, že vrahovia sa vrátiť a nájsť nás."
  
  
  "Uložiť vaše pomsta za lepší život, Tamara. Musíme vypnúť tieto kanály, a sú roztrúsené v ďalších troch krajinách. Nie je nič, čo by sme mohli robiť tu v Prinzapolz.
  
  
  "Áno, áno, rozumiem jej. Pozrela sa na mňa blankly. "Je mi ľúto, Nick. Ona bola snaží sa nalákať do pasce tak, aby mohla čerpať z vás všetko, čo vedel o nej.
  
  
  "Nestarajte sa o to. Ešte nikdy ste klamali ma s vašej hry. Vaše komando družstvo je preč a vašich kamarátov, sú mŕtvi. Vyzerá to, že sme naozaj musia spolupracovať teraz, ale potom musíme navzájom dôverovať. Chceš to?'
  
  
  Ona prikývla. "Teraz je to len na nás."
  
  
  'Pripináčika jeho hlas.' To bola vrátená A. Makarov to pištole. Premýšľala som, čo Hawke by sa povedať, o práci s ruským agentom. Nemal som moc na výber, môže však vytvárať zbytočné problémy. Musel som kontakt AH sídlo, akonáhle je to možné a vysvetliť veci. Ale najdôležitejšie je prvý. Išiel som do malej miestnosti, kde sa dve telá ležali a spýtal sa: "Je tam Švéd, ktorý sa zaoberá že mi vyhovuje?"
  
  
  'Prezývku
  
  
  Obrátil sa pomaly, zhromažďovanie jeho silu. Tamara vlnitou veľké automatické revolver na mňa, ako keby nevedela, čo robiť. Ona prikývla a opäť sa dal zbraň v jej vrecku. "Hnedé kufor. Patrí k Miguel, a to približne v rovnakej výške ako vy. On bol rád, že mám na mysli.
  
  
  "Veľké dievča," ja som sa zasmial, hodil časopis Hej, kto vytiahol zbraň každý pred hovorí, ahoj. Ona spravila skúšku. Ona blushed až do jej krku, ale nechcel povedať nič.
  
  
  Miguel bolo kratšie a hrubšie ako som bol. Avšak, on bol nájdený na sebe niečo pod jeho košele, hrubé vlnené svetre, česanej nohavice, a pár hrubé ponožky, ktoré dobre zapadajú. To bol nosili všetci dobre chránené pred chladom, snehom a ľadom. Najlepšie prekvapenie bol pár kožené topánky, ktoré boli dosť veľké, takže nenechajte sa rozrušený napriek extra ponožky.
  
  
  — Máte nejaké iné transpondérov okrem tejto syn mrcha?"
  
  
  Spýtal som sa, Tamara o to, kým som bola stále oblečená. "Nie," prišiel znepokojujúce zvuk reumatizmu. "To bola jediná vec, ktorú sme mali."
  
  
  "Žiadny problém," ja som zavrčal. "Dúfal som, že by sme mohli zavolať pomoc. Hliadkou loď je, čaká na mňa na mori.
  
  
  — Máme rybárska rybárska loď tam. Má niekto okolo vás majú radio tu?
  
  
  "Obávam sa, že nie. Inak by boli použité ego. Sú málo ľudí tu máme, všetky sporné, rovnako ako Dr. Mendoza. Nemyslím si, že to nemá nič lepšie, ako kremeň vysielač. Budeme musieť ukradnúť loď okolo prístavu. Dúfajme, že sme sa dostať cez to pred búrkou hity nás.
  
  
  "Mohli by sme vziať do lietadla," povedala uvoľnene.
  
  
  On dal na jeho topánky a dupali po miestnosti. "Lietadlo? Čo lietadlo?
  
  
  Na Cessna 150, ktorá jej priniesla z Diego celú cestu do Mexico City. Tím podpory prišli s rybárska loď. Ona hodil časopis vo vzduchu, chytil ego znovu, a šibalsky sa usmial. "Samozrejme, ak neveríte žena pilotov..."
  
  
  — Ste spájajúcej ego tu nie si?" Ak môžete dať svoje ego vo vzduchu v tejto búrke, mária, jeho nikdy ti kritické žien jazdy znova.
  
  
  Ona sa zasmiali, hlboké guttural zvuk; veľkorysý, s jasným úsmevom, medzi mužom a ženou, nie je medzi agentami. Ona bola vážne znova. "Lietadlo je v hale na tvrdom úseku pláže severne od dediny. Jej ego má jej viazaná pevne v prípade nechceme, aby Zembla v čase a zmeny počasia. Tak sme priniesol aj teplé oblečenie. Nej-som rád, že sme sa na toto opatrenie. Ale keď Karibskom Mori...
  
  
  Hej, nebolo potrebné dokončiť vetu. Mohol by sa ľahko predstaviť, vietor-fúkané vlny rúca na malé lietadlo, rozbíjanie podvozok a drvenie ego ako to bolo kartónovej krabici. Sme opustili dom okamžite. Ona sa len podarilo chytiť Miguel je kožušinový kabát z háčik na zadnej strane deň. Tamara bol široký-zmýšľajúce ženy, ktorá sa rýchlo zvykli na všetko. Ona by mohla prinútiť seba, pozrieť sa na dvoch mŕtvych mužov vecne. Nechcela o tom hovoriť znova. Boli mŕtve, a to bolo lepšie ih zabudnúť. Niečo sa muselo urobiť ktoré by mohli viesť nás nikde, a dokonca viesť k jej vlastnej brutálnej smrti. Neskôr, keď to všetko skončí, ona môže smútiť ih. Napadlo ma, že keď to prišlo na boj, ona bola stále môj nepriateľ. Nechcela by som ju zabiť.
  
  
  Noevo Ulici bol emptier než kedykoľvek predtým. Dobrý občanov Prinzapoltsy boli šokovaní tým, ľadová búrka, v ktorej nerozumeli nič. Zostali sme v blízkosti väzbu na jednej strane ulice. Tamara sa automaticky presunú bližšie ku mne, ako keby hľadajú ochranu a pohodlie.
  
  
  "Eda bol v byte . Potrebujete niečo.'
  
  
  "Zvláštne," povedal som. "Zrazu som stratil chuť do jedla tam."
  
  
  "Možno, že je niečo iné, na rovine."
  
  
  Sme sa obrátili na Calle Čiernej hore, späť k mimmo námestie Dr. Mendoza domu. Nebolo nič vidieť. Nič sa presťahoval, ale tam bolo zvláštne ticho. To strach ma. Počúval sústredene. Ešte raz, moje dlhoročné skúsenosti nabrúsené moje inštinkty, že niečo nie je v poriadku. On je znížený jeho nohy ľahko, veľmi opatrne. Tamara kráčal vedľa mňa v tichosti.
  
  
  Boli sme absolvovaní mimmo Mendoza domu, keď hovorila. "Diego bol dobrý chlap," povedala zamyslene. "Miguel bol lekára brat, ak je to nejaká útechy.
  
  
  Prišli sme do hrubý-postavený somár košíka, ktorý bol teraz sedí na drawbars frank pred stabilné. Pozrel na stajne. Teraz boli otvorené. Bolo to úplne tmavé.
  
  
  Takmer vztekle, on zašepkal jej:: "Sme v pasci." Pred Tamara mohla reagovať, tisíc zbrane boli vypálené okolo tma stabilné. Skutočné della ih bol len asi desať, ale to je príliš veľa, keď to príde k vám. Jej, cítil sa ako hlinené holuby, že strieľal na zo všetkých smerov.
  
  
  Kričal a nudged Tamara. Jej záber v reumatizmus je okolo starožitné Mendoza revolver. Príliš unáhlené. On pochyboval by zasiahnuť každého. Boli sme šancu na znovu, červená flash okolo stabilné. I shot ju znova. Mimmo nás prehnala ešte viac olova. Sme oslovili košíka, a hodil do seba tejto pochybnej barikády.
  
  
  'Prezývku. Tamara chytil ruku. "Mali sme obklopený nás!"
  
  
  "Neexistuje žiadny bod v panikáriť, že" reumatológ pošepol jej. Jej, oprel tak nízke, ako mohol-to-peer pod košíka. "Desať na jedného, sú rovnaké bastardi, ktorí zabili vaši muži." Oni nebudú vedieť prijať väzňov. Budeme musieť bojovať.
  
  
  Volejbalový po volejbalový narazilo do starých drevených drevených vozíkoch. Guľky rozbila hrubé dosky a odrazila sa do stále-padajúci sneh. Vyzeralo to, ako by mal veľa munície. Nemali sme nič viac, než sme mali v našom revolvery. Nepotrebovala som poukázať na našich ťažkostí na Tamara. Ona len vystrelil príležitostne, len keď ona by sa mohla zamerať na flash požiaru. Jeden zo siedmich striel zasiahla. Náhly výkrik a rinčanie pádu zbraň. Tmavo-stiahol muž v roľnícky odev vyšiel, tanec, ako keby robí pirouette, ruky clasped nad jeho krvavú tvár. Tamara nemal odpadu ďalšia guľka na to. Muž kričal. Potom jeden z jeho ego priateľov v stajni ho zastrelili. Padol headfirst do snehu.
  
  
  "Sme skoro z munície," Tamara vydýchol.
  
  
  Spaľovanie družstvo je zbrane pokračovanie na oheň. Sakra! Len keby tam bol spôsob, ako vyhodiť ho a všetko, čo! To mi dal nápad. "Rýchly," objednal som si — " nech sa mi dostať tento drevený kolík von, v okolí centra a vziať bicykel off!"S zadok Mendoza je pištoľ, on vytiahol provizórne klin okolo nápravy. Spoločne sme unscrewed drevené koliesko. To prišlo off s vŕzganie. Košíka spadol na jednu nápravu, a na druhej strane vzrástol. Tak sme sa mali lepšie pokrytie.
  
  
  "Daj mi jeden okolo mandarínky."
  
  
  Tamara pozeral sa na mňa. "Mandarínky? Som... nechápem, čo máte na mysli.
  
  
  Vedenie letel okolo nás, ako keby sme boli v hornet hniezdo. Tam bol žiadny čas na vysvetľovanie. "Sakra," povedal ostro. "Tieto mandarínky nesiete vyzerať reálne, ale viem, že rovnako ako vy, že ste sa tvári granáty. Britská používa aj ih vo vojne proti Hitlerovi. A zdá sa mi, že vaše cigarety sú vlastne zápalná časované bomby. prispôsobiť si ju v AH, vieme, že takéto triky príliš. Dnes alebo zajtra môžem povedať o umelej latex psov, ktoré budeme používať vyhodiť do povetria hrady v kanáloch. Poď!'
  
  
  Natiahla sa do jedného z jej kabát vrecká a podal mi dokonale maskovaný výbušné.
  
  
  "Stopke je zapaľovanie," povedala. "Na kratšej prestávke ego, rýchlejšie výbuchu bude nasledovať."
  
  
  To bolo plnené podľa falošný tangerine nápravy otvoru v kolese. "Teraz poďme chase týchto potkanov okolo hniezda!" Ona valcované kolesá smerom košíka.
  
  
  "Daj mi krytie".
  
  
  "Mám iba tri zábery doľava."
  
  
  "Nebudú bojovať, keď sa to stane," sľúbil som. Tamara začala streľba. Postavil sa a tlačil kolesa. To valcované dole na ulici snehom, leapt cez priekopy na druhej strane ulice, a prekvapené otvorene smerom k tmavej stabilné. Tam bol moment mŕtve ticho. Deväť zostávajúce ostreľovači sa zdalo, že sa pýtať, čo sa deje. Ak budeme mať šťastie, uvidíme sa okolo kolesa práve teraz.
  
  
  Potom granát explodoval. Ohlušujúci hrom zazvonil von z vnútra stabilné. Dvere vyplávanie z jeho závesov a plávala cez ulicu. Obloha shivered s jasnými farbami, nasleduje oslepujúci belosť. Jazyky požiaru vybuchla okolo rozbila dverách. Po niekoľkých sekúnd, dvojica sa obrátil na horiace inferno.
  
  
  Spoza jej vozík, on zašepkal — " To nebolo len granát. To bol tiež zápalná bomba v rovnakom čase!"
  
  
  Ona shrugged filozoficky. "Najdôležitejšie je, že budete robiť svoju prácu bez zomiera sám, ako hrdina."
  
  
  Spolu sme bežali dole na ulici cez zrúcaniny stabilné. Raz Tamara takmer pošmykol v zamrznutý sneh. Ona využitý a blushed z rušenia. Okrem toho, ona sa udržiavali so mnou. Prišli sme do rohu Calle čierna hora a prešiel biely obyčajný štvorcov.
  
  
  Teraz to bolo Tamara zase vedie cesta. Vedela, kde Cessna 150 bola v obývačke, ale ona nebola. Modlil som sa, že by sme si na rovinu, bez ďalších ťažkostí.
  
  
  
  
  Kapitola 7
  
  
  
  
  Prekvapivo, tam boli žiadne ďalšie ťažkosti. Aspoň nie pre dvoch-legged ty. Počasie sa zdalo, že má poháňané aj Zembla fanatici do domu som sa pýtal na bezpečie a teplo.
  
  
  Sneh začal padať ťažšie. Silné poryvy vetra takmer zrazil mimo nás naše nohy. Ľadový vzduch je stláčanie moje pľúca a bolí moje oči. Moje prsty sú ako kocky ľadu. Nebol v rukaviciach. Karibské More bolo dvíhajúce a prevratu: biela pena na čierne. Búrka sa blíži zo západu, cez nížiny. Ako výsledok, nízke pobrežie bol nie sú ponorené. Po viac ako hodinu pevného chôdza na pláž Mosquito Costa, dosiahli sme rovine, znecitlivenie od chladu.
  
  
  Tamara spojení sama do ľavého sedadla.
  
  
  Zase na vykurovanie, " povedal som, že moje zuby drnčanie. Začala motora, vyrobené rýchle kontroly, a jej zvýšila rýchlosť na kontrolu motora. "Toto je prvýkrát, čo som sa musel obrátiť na de-icers pre vzlet," povedala. Ona sa pozeral na zasnežené pláži. 'Čakať. Mohli by sme vydržali pár fúka vietor.
  
  
  Ona nechať ísť o šikanovanie a pomaly tlačil plyn vpred. Na Cessna shivered a triasol pod náporom vetra, pena, a snehu. Sme taxied spolu široký úsek z vulkanickej horniny a kamienky, niekedy šmyku na ľade floes. Lietadlo je hlava, nikdy by boli špicaté do vetra. To bolo fúkanie zo všetkých smerov. Olga vystúpil na plyn celú cestu dole. Pár úderov, pomyslel si sám pre seba, je to v poriadku! Mal som CLV licenciu na Leteckú Dopravu kategórie. Tieto sú stále rovnaké práva ako bežné komerčné licencie. Len požiadavky boli vyššie. Pilot musí mať lepšie letu zručnosti a vynikajúcej fyzickej kondície. Väčšinou obchodných a profesionálnych pilotov si to. Jej je dobre vedomá evolúcia lietajúce stroje s nimi fretka, ako Icarus prvý pokryté sám voskom a perie. Ale teraz, že sme boli o napadnúť toto vytie búrka s nič viac, než matchbox s rozpätie krídel asi 12m, myslel som, že o tom, ako by sme mohli vzlietnuť.
  
  
  Sme flitted pozdĺž pláže, kým sme dosiahli vzletovú rýchlosť. Pre Cessna 150, to je asi 90 kilometrov za hodinu. Rozišli sme zadarmo a skočil do vzduchu. Bol to hrozný pocit. Mohol som vidieť, že Tamara nebol spokojný s jej výstup na všetkých. Hryzenie jej spodnú peru, ona ovládal páky a pedálov ako organistka playing "Gladiator to Exit" v boogie-woogie štýl. Tamara postupne vystúpil lietadlom do nadmorskej výške 2000 metrov. V tejto nadmorskej výške, naďalej lietať. Ona pokojne vytiahol na plyn, kým tachometra čítať než 2,300 otáčok za minútu.
  
  
  "Ste fyzická pilot," jej otec povedal.
  
  
  "Odkiaľ pochádza, počasie je ako to každý rok pre šiesty mesiac," povedala. "Ak chceme ísť tam?'
  
  
  — Viete, že je to prvýkrát, čo som mal čas na obávať?" Otvoril svoju tašku a začal pozerať sa cez svoje pasy a dokumenty. Medzitým, Ey vysvetlil ako ih ju získal a kto im patrí. Majiteľ taška bola Senora Ana Mojada, vdova žije v Vacaciones Hotel v Puntarenas, Costa Rica. Voľne preložené, žila v internát a pracovala ako gazdiná tam. Aspoň ak by sme mohli skontrolovať jej poverenia. Premýšľala som, ako reálne, že boli pri ďalšej súbor dokumentov kontroluje ju.
  
  
  Na holé hlavy, to meno bolo Tonichi Alexander. Bol veril k boli robotník v Polencia, Honduras. Ďalší muž, Ramon Batuc, žil na ostrove Isla de Sangre, Panama. On bol známy ako čipky obchodníka. Isla de Sangre - "Krv Ostrov". Tamara flinched keď Abe, prečítajte si to. "Nemyslím si, že je to správne miesto pre čipky predavač."
  
  
  "Dobre, keď máte stovky malých ostrovov, ako Panama, niekedy si bláznivé mená." Overil som si to znova, uvedenie lístky späť v mojej taške. Nemali sme veľa času vľavo. Do Hondurasu, som sa rozhodol.
  
  
  Ona naklonenej rovine na západ-severozápad. Boli sme lietania späť vnútrozemských do Nikaraguy. Ďalším sto a päťdesiat kilometrov a my by sme sa nad Hondurasom. Viditeľnosť bola nulová. Mimo, tam bol úplný vieru zamotaný biela kaša. Tamara preskúmať všetky nástroje, magnetický kompas, a používa jej praktická intuícia. Práca bola veľmi intenzívne na chvíľu. V relatívne pokojné obdobie, Olga sa obrátil na mňa questioningly.
  
  
  "Polencia, Honduras?" Kde je to chlapík menom Alexander z ?
  
  
  "Pôvodne tam. Viete, kde je?'
  
  
  'Nikdy som o tom nepočul. Jediné miesto, ktoré sa zdá povedomý, pre mňa je Puntarenas. Vyzerá sľubne turistickou destináciou v Nicoya Bay."
  
  
  "Ide to aj s menom, ako je Hotel Vacaciones. Mali by byť trochu viac pôvodné. Môžu naučiť veľa z Panama s jeho krásny ostrov mená."
  
  
  — Tam sú karty v taška vedľa vás, Nick. Pozri, ak môžete nájsť mapu na Hondurase. Potom sa mi dostane do ložísk.
  
  
  Tam boli mapy v mieste ona je uvedené. Existujú stohy kariet na dell sám. Viac ako som kedy videl jej na každom súkromný jet som kedy stretol. WLK Sveta Leteckej Mapy-pre každú časť Strednej a Južnej Ameriky, podrobné mapy získané zo súkromných agentúr, a dobre preskúmané FAA Pilota Príručka pre Spojené Štáty.
  
  
  Našiel som mape som chcel. - A hlas a Polensia. Súdiac podľa jeho veľkosť, je to obec sa skladá z dvoch ľudí a kura. Rozprestiera sa medzi hlavnom meste Tegucigalpa a tri-tisícinu vrchol El Picacho . Hmm, ako dobre urobiť pristáť na kozy chodníky?
  
  
  — Sme si pozemok v Tegucigalpa, ak vám to nevadí." Myslím, že toto je jediné letisko v Hondurase. V každom prípade, to bude lízať všetko, čo k podlahe.
  
  
  Dal som mu súradnice a dať mapy späť. Ona zapnuté rádio, dúfal, že sa chytiť maják. Dynamické iba niektoré statické praskajúci zvuk. Nič rozumné mohli robiť. Rádio kompas ihly pomaly sa obrátil. To predsa nie je logickému sa mi, že všetky stanice boli mimo vzduchu. Jednoducho nemohol byť vypočutý, a tam môže byť len jeden dôvod. Signály boli prerušené zmeny v Plukovník Zembla počasie. Nepriaznivé podmienky, sám nemôže spôsobiť zlyhanie tejto veľkosti. O tom premýšľať, tiež som si uvedomil, že sme v Prinzapolz by nikdy nebol schopný privolať pomoc v rádiu. Boli sme naozaj všetko sám. Viac ako on by sa spočiatku bál. Povedal som jej, že na Tamara. ona dala mu tmavý vzhľad. Jej pery boli bledé.
  
  
  "Iróniou," povedal som, " je to, že Zembla bol schopný komunikovať jeho požiadavky na svete na rádiu. Možno, že sú určené na to niekde inde, mimo tento neporiadok, ale pochybujem o tom. Nemyslím si, že plne uvedomil, čo on bol stále sám do. Myslím, že ego obrovské ego má zahalená ego výpočty trochu. To je často prípad s megalomanských diktátorov. Koniec koncov, nebol si, že smart.
  
  
  "Nie, on bol príliš inteligentný, Nick. Tamara zatvorené ústa, znova a zameral sa na jej nástrojov. To má len málo spoločného s lietaním. Dávať pozor na vaše ruky, a opraviť ich, ak je to potrebné. To je všetko. Na Cessna heaved a točil cez vírenie swirls z ovzdušia odber vzoriek. Tamara vyzeral ako turecko koni divoký kôň. Letela s rovinou. Ee ruky a nohy, odpovedal s istotou a rýchlo, aby každý pohyb zariadenie. Ona bola lietania dobre, sakra dobre, aj. Jedinou nevýhodou lietania blind je, že nebudete vidieť hory, ktoré by mohli narásť do takých rozmerov, veľký pred vami.
  
  
  "Prečo Polencia, Nick?" — Čo je to? " spýtala sa po chvíli.
  
  
  "Prečo sme tam chodiť? Pretože toto je severe Prinzapolca, a ďalšie dve sú na juh. Búrka bola čoraz horšia, a rozhodol sa, že by sme lepšie trvať najdlhšie časti prvé, a potom kratšie jeden.
  
  
  "To len, ako som si myslel. Ale s jej imelo na pamäti, ako si môžete byť istý, že tam je vysielač tam? Alexander, Batuk a Senhora Mohada mohol prísť odkiaľkoľvek a z akéhokoľvek miesta. Oni by mohli používať falošné dokumenty.
  
  
  "Mali by ste vedieť, že," povedal som, " Senorita Rosita Managua."
  
  
  "Nesmejte sa na mňa, Nick. Teraz vážne!
  
  
  On si povzdychol. "Existujú štyri dôvody. Po prvé, nie som len ih pas, ale aj ih národnej identity certifikáty. Viete tak dobre ako ja, že si môžete ľahko zadať inej krajine s falošným pasom. Ale skúste žiť vo svojej vlastnej krajine, s falošný doklad totožnosti. Je to obzvlášť ťažké. Najmä v latinskej Amerike. Polícia chceli skontrolovať. Po druhé, všetci okolo týchto ľudí kontrolované vysielača. Preto, musia žili blízko k jeho inštalácií. Po tretie, nechápem, prečo Zembla by využívať falošné dokumenty. Toto nie je bez rizika. Nie, myslím si, že tieto miesta zodpovedajú realite.
  
  
  "A štvrtý dôvod?"
  
  
  Ona, on shrugged. "Nemáme nič lepšie."
  
  
  Chápem ju. Potom sme si len to. Ona zovretými jej pery. Všimol si, že to bol jej zvyk, keď mala strach o niečo poprosiť. Potom sa jej tvár rozžiarila. "Tam je kôš za stoličku, Nick. Diego bol veľmi hladný, keď sa pripravoval na cestu, a možno, že je niečo v ňom.
  
  
  Našiel som svojho koša, jeden z tých, prútia Mexickej nákupné tašky. Naozaj, Diego, nie veľa zostalo. Tam bol ešte fľašu lacné červené víno vo fľaši, a tam bolo niekoľko tacos ľavej, ako aj jamon a tostadas tapas . Boli studené, ale boli stále chutné. Na tostadas boli stále chrumkavé a naplní všetky druhy dobrôt, vrátane zelenej papriky, ktoré boli horúce dostatočne spáliť svoje vnútro.
  
  
  On vyprázdnené fľaše jedným dúškom na uhasenie ohňa. Položil kôš späť dole a uvoľniť svoje kreslo. Hrejivý pocit viny, kúrenie, jedlo, a plný žalúdok mi ospalý. Snažil som sa, aby moje oči otvorené. Ale to netrvalo dlho. Na Cessna vlnách a otriasla. Pre moje uši, zvuk motora bol pulzujúca, ospalý rachot.
  
  
  Jej pomaly zobudil. Na dreamless negru, v ktorom potopila postupne premenil tmavo šedej reality. Cítil pulzujúca bolesť v jeho zranené rameno. Moje svaly boli stiesnené, pretože som bol sedenie v rovnakej polohe príliš dlho. Ešte pol hore, on otvoril oči. Najprv som myslel, že som bol stále v lodi a odchádzal z chrámu. On sa pozeral von do obrovskej šedá infinity. Trvalo mi niekoľko sekúnd, aby si uvedomil, že som bol dopravený späť a dozadu, na rovine. On ležal hlavou proti múru, pri pohľade z okna na Hondurase. Všetko bolo pokryté snehom. Obrátil svoju hlavu na Tamara a yawned.
  
  
  'Si dobre spať?'
  
  
  "Primerané vzhľadom na okolnosti. Kde sme?'
  
  
  "Takmer v Tegucigalpa. Budeme pristátie v pätnástich minút. Niekedy niekto povedal, že ste chrápať?
  
  
  "Iba ak by som mohol vrátiť kompliment," som sa zasmial. "Je tam niečo z rádia?"
  
  
  Ona potriasol hlavou. — Mám dojem, že všetky kanály sú tu jednoducho vypnúť. Zdá sa mi, že Zembla nesie plnú zodpovednosť za to ticho.
  
  
  "V tomto prípade," povedal som, už chuckling, " že si pravdepodobne evakuovať mesto." Vláda závisí od komunikačných prostriedkov, najmä v ťažkých časoch, kým skutočný prietok prichádza."
  
  
  "Títo chudobní ľudia," povedala zašepkal, " táto chudobná, nešťastný človek, a..."
  
  
  O desať minút neskôr, sme videli tmavé hmotnosť pohybujúcich sa pod nami. Leteli sme nad mestom Honduras. Náhly strach ju zasiahla. Tegucigalpa by mali byť svetlé miesto v tejto šedej neporiadok. Mali by sme vidieť svetlo blikajúce, alebo aspoň ih odráža v snehu. Tegucigalpa je takmer štyri stáročia. To je mesto, ktoré je hrdá na svoje univerzity a jej osemnásteho storočia, katedrála, ktorá je viditeľná z diaľky s jeho ego dome a dve veže.
  
  
  Tegucigalpa, s jeho dvesto tisíc obyvateľov, sa zdalo, že už neexistujú.
  
  
  Tamara znížilo rovine cez zúri búrka. "Letisko je v priestore južnej časti mesta, pomerne vysoká, takmer 3 000 stôp. Utiahnuť opasok. To bude tvrdé pristátie, keby som stratili."
  
  
  "Uistite sa, že môžete vzlietnuť opäť čoskoro," vyslovil sa jej ďalej. "Môžeme mať uvítací výbor na nás čaká."
  
  
  "Čo myslíš, Nick?"
  
  
  "Nevieme, čo sa im stalo fretky, ako sme opustili Prinzapolce. Tegucigalpa môže byť takmer opustený. Ale môžu byť aj v rámci bojových práva. A ak je to tento prípad, potom Zhenoy je vojaci môžu jednoducho strieľať na niekoho iného lietadla. Je tu ďalšia možnosť. Ak Zembla vzal dobrú starostlivosť o svoje vzťahy s verejnosťou, komunikácie a dopravu, môže dobre skončiť v rukách jeho komplica ' ega. Búrka môže byť signál na štrajk teraz, že strana je ochrnutá. Pochybujem o tom, ale vieme, čo nemôžeme byť istí. Tamara sa na mňa pozrel worriedly. To krúžil na okraji mesta. Počas spánku trvalo, začala lietania za cenu mierne vyššia ako pôvodná nadmorskej výške 2000 metrov. To zostúpil niekoľko sto metrov, a obrátil sa na rovine v smere kicker. Tegucigalpa stal jasne viditeľné a zmizol na ľavej, ako sme lietali na vidieku.
  
  
  Honduras je veľmi podobný Nikaragua. S výnimkou úzke pobrežné pásy, to je hornatá krajina. Poľnohospodárstvo, je hlavným zdrojom obživy, ale väčšina pôdy je stále nekultivovaných. Napríklad v Nikarague, teraz to vyzeralo ako neplodná Arktickej krajiny. Tmavé mraky, tehotné snehom, visel okolo pomyselnej vrchol hory v nadmorskej výške štyri až päť tisíc metrov.
  
  
  Môj pilot sa zdalo, že viem letu. Bolo pravdepodobné, že ona pristála pred. Ona nechať auto turn opäť spomalil asi tisíc otáčok za minútu, a zapnutý pristávacie svetlá. Pomaly, ona je znížený rovine. Pre jeden nepríjemný moment, myslel som, že ona nás chce mať na pozemku v strede háj stromov. Potom sme skončili na zostup. Konkrétne dráhy z Tegucigalpa Letisko sa objavila v lúčoch naše pristávacie svetlá. Vietor a sneh šľahaný až v torrentov. Viditeľnosť nemal rozšíriť oveľa ďalej, než skrutku. Nejasne, mohol vidieť masívne formy vežu a hangáru odhalil pred ním. Bol som zvedavý, kto bol na nás čaká v týchto budovách. Ak niekto tam bol.
  
  
  Sme dopadol na zem, odrazil, dopadol na zem znovu, a skidded. Tamara opäť ovládanie lietadla a my valcované smerom k veži. Sme prešli mimmo dvojice starých P-51 Mustangs, vojny pamiatky, DC-4s, a skupiny vyradené z prevádzky, F-5s. Tam boli žiadne komerčné lietadlá v nedohľadne. V hangároch, riadiacu vežu, a príchodu hale boli všetky tmavé; tam boli žiadne známky života. Moje podozrenie, že mesto bolo evakuovaných bolo silnejšie ako kedykoľvek predtým. Samozrejme, je tiež možné, že len predmestí bolo evakuovaných. Obyvateľstvo by mohlo byť zhromaždené v tábore, v centre mesta, čakať na konci tejto nepochopiteľné katastrofa. Na druhej strane, mohlo by to byť tiež jedna veľká prepadnutia. Tamara bola skutočne uvedomujú potenciálne nebezpečenstvo. Ako sme sa priblížili príletovej hale, ona vypnutý vstupnej svetlami, brzdovými prudko, a obrátil Cessna 180 stupňov. V tiesni, sme teraz mali dostatok priestoru, aby sa z rýchlo znova. Nikto prišiel pozdraviť nás. Nikto sa zdalo, že sa skrýva v tieni budovy buď. Tamara vypnutí motora a peered sa starostlivo.
  
  
  "Vidíš niečo?"
  
  
  "Nie. Počkajme!'
  
  
  Dvere sa otvorili a muž bežal von. On prekvapené, skĺzol, rozložené, a bežal, ako najrýchlejšie vedel. Nie je známe tým, že ego. V každom prípade, nebol vojak a bol neozbrojený. On sa prikrčil do vody. Počuli sme, slabý zvuk auta zakladanie a odchádza na plné obrátky. Čakali sme niekoľko minút, ale nič viac sa stalo.
  
  
  "Pravdepodobne marauder,"povedal som," a opilec sa na to." Bojoval s dverami. Ľadové studený vietor bol horor po útulné teplo z lietadla. "Počkajte," zavolal na ňu, Tamara. — Zhromažďujem ročne. Jej, pribehol k dverám, ktoré opustili človeka. Mendoza je pištoľ s jedným bullet v ruke, pripravený na použitie. Bolo to až príliš tmavé vnútri niečo vidieť jasne. Cítil som sa okolo steny a zistil, light switch a otočil ho. Nič také. Skúsil som to ešte niekoľkokrát. On náhle prestal počúvať ju. Vietor howled mimo. Papier bol vyhodený z veľkých okien.
  
  
  Na druhej strane veľké mramorové čakárni bol rad lístok počítadlá. On pristúpil k najbližšiemu počítadlo a dal zavrieť a výsluch vzhľad. On skúmal jej kancelárie a toalety. Letisko bolo prázdne. Vrátil sa k pultu a snažil telefón, ktorý bol na stole. To nebolo prekvapenie mi, že linka nefungovalo. Shaggy presuny zvuky prišiel zozadu. Otočil sa, on sklopil telefón a zodvihol zbraň.
  
  
  To bolo Tamara. Hej, vy ste nemuseli povedz mi bola nervózna. Jej okrúhle oči boli veľkosti tanierov. To bol mŕtvy biela. "Nemohol som prijať to už tam," povedala.
  
  
  — Nie všetky nohy sú lepšie tu. Poukázal na telefón vedľa jeho stola. "Nie je tu. Telefón a duch sú tiež už pracuje.
  
  
  — Tak čo budeme robiť teraz?"
  
  
  "Polensia".
  
  
  Chytila môj rukáv nervózne. "Poďme do Tegucigalpa prvý, Nick. Po všetkých, mesto nemôže byť úplne vyčerpať. Nie v takom krátkom čase. Tam musí byť niekto, kto nám môže pomôcť. Polície alebo armády.
  
  
  "Rád by som ju vidieť, baby, ale ja nemôžem. Najprv musíme nájsť niekoho, kto to vysvetliť vývrtka. A ak zistíme niekoho rád, že jediný problém je, či sa nám dôverujú. Sme cudzincov bez pasu, alebo vízum. Nie, že by skôr si myslím, že sme boli príčinou tohto."
  
  
  — Ale nemôžeme zastaviť Zembla. Len nás dvoch.
  
  
  Som pohladil jej ruku, ktorá bola teraz drží bane. "Stávka?"..
  
  
  
  
  Kapitola 8
  
  
  
  
  O hodinu neskôr sme išli dole Tuguigalpa ukradnuté vojenské land Rover na horskej obci Polencia.
  
  
  Boli sme šťastie nájsť niečo, čo bolo cestovanie vo opustené letisko. Na rover bolo zaparkované v malom letisku polícia v garáži vedľa starej vrtuľové lietadlá. Auto bolo stúpali a pravé predné koleso bolo odstránené. Hneď, ako Honduraskej orgány sa rozhodli konať, tam bol samozrejme všeobecná panika. Na rover bol len zanechal. To bol hrdzavý, s prasknuté čelné sklo a promáčklé mriežkou chladiča. Ale čo je ešte dôležitejšie, to bolo úplne zatvorené. V tejto nadmorskej výške, ako je aj vyššie v horách, kde sme mali ísť, tam je niečo ako v zime. Samozrejme, nič v porovnaní s súčasných okolností, ale skutočnosť, že Hondurans použité uzavreté autá zmysel. Bol som vďačný za to.
  
  
  Našiel som zodpovedajúce pneumatiky v garáži. Medzitým, Tamara bola rummaging cez niekoľko plyn kanystry mimo čerpacej stanice. Bol som zmena jej koliesko, keď prišla, aby mi povedať, že čerpadlo nebola práca - tam bol žiadna korupcia. Našťastie, našli sme niekoľko sudov benzínu. Podarilo sa čerpadlo dosť vody s ručné čerpadlo na vyplnenie šesť plechoviek a nádrž terénne vozidlo. Po všetkých, vysoké oktánové hodnotenie by určite vypáliť dieru v valcov. Na vývrtka bol len ako rýchlo. Tam neboli žiadne zbrane v Rover, čo nie je prekvapujúce. Našli sme cievka lana a lekárnička . Pred odchodom, Tamara zmenili obväz na moje rameno. Bol rád, že krvácanie zastal a otvory boli dobre uzavreté. Avšak, tam boli žiadne lieky na zníženie gnawing bolesti. Jej snaží zabudnúť na bolesť. Moje štúdium Východných filozofií a moje rozsiahle jogy by mi pomohol urobiť. Duch porážky veci - a funguje to!
  
  
  Nakoniec, na ceste, sme si všimli, že pec pracovala ako zle a šál bol prasknutý. Nepretržitý velebené a pálenie vôňa vyplnené kabíne. Jej, ja som si myslel, ako ironické, že by bolo, keby oxidom uhoľnatým otravy spôsobené nás zomrieť, než sme mali šancu zomrieť v vhodnejším spôsobom. Osobne, ona preferovaný zľadovatený sneh alebo horúcej olova.
  
  
  Išiel som jej. Tamara nájsť svoju cestu cez mapu, ktorá mala rozloženom stave na jej náručí. Trasu sme sa skladala z neustáleho cik-cak cez kopce a nakoniec konečné, strašne strmé stúpanie na Polencia. Lezenie tieto vrcholy nemôžu byť považované za niečo veľkolepé. Oni nie sú príliš strmé a nespadajú do tej istej kategórie ako Alpy alebo mladší Rocky Mountains. Ale teraz sme sa museli preplávať na zasnežené lesy. Lezenie strapatý prechádza a ľadovej vozy ťahané a horské chodníky bol viac nebezpečné, ako to vyzeralo. Tmavé mraky sa objavila nad nami. Pramienky šedej hmle a snehu, zmiešané v miestach s krupobitím, lashed all-terrain vehicle zo všetkých strán.
  
  
  Na oboch stranách úzkej ceste, malá armáda domorodci bol v pohybe. Utečencov, ktorí opustili svoje dediny a chaty. Oni trudged na ochranu Tegucigalpa. Niektoré boli namontované na kone a muly, ostatní mali vozíkov, ale väčšina chôdzi. Nosili tečie pončá, voľné bavlnené nohavice a sandále. Zle oblečený a úbohý, že trudged spolu s ich skromné majetky na ich chrbtoch. Ak boli priaznivci Zembla, oni nemali zobraziť.
  
  
  Jedného dňa sa zastavil, aby košíka prejsť. Tamara otvorené bočné okno. — Ako ďaleko je to na Polencia?" — Čo je to? " spýtala sa polovica-plemeno . Odmlčal sa na chvíľu, potom vytiahol pončo prísnejšie okolo jeho zmrazené telo. "Možno hodinu. Cesta je zlé. Ísť späť, ak môžete.
  
  
  — Nie, my musíme ísť ďalej. Ďakujeme, že ste.'
  
  
  Muž položil svoje ruky na okno. — Je to k ničomu, senorita. Niektoré z nich sú okolo nás, o polovicu-dôchodok. Ľudia s zbrane naháňal nás okolo našich domov."
  
  
  "Vojaci?
  
  
  "Nie. iní. Neviem, prečo chceli našu dedinu. Keď čelí zbraň, radšej nie, klásť otázky a počúvať."
  
  
  "Budeme dávať pozor. Muchas gracias, seňor. Tamara zavrel okno. Jej tvár bola grim, ako sme išli. "Nie je pochýb o tom teraz, Nick. Boli ste právo. Vysielač je tam.
  
  
  "Áno. A ešte jedna vec. Zembla bol už tam.
  
  
  Ona mi dala ostrý vzhľad. — Ako si môžete byť taký istý?"
  
  
  "Nie som si istý, ale zapadá do harmonogramu. Kanály by nemala byť veľmi veľká. Boli prefabrikované a naladený rovnakej vlnovej dĺžke. Príkazy boli vyrobené okolo Mayského chrámu. Zembla nainštalovaný ih tajne, bez dozoru. Týmto spôsobom, nie štát bude byť podozrivé a poslať vojakov na vyšetrenie ega činnosti. Teraz, že to išlo zle, on mal na výber. Mohol rozobrať jeho kanály a zabudnúť na svoj program, alebo by mohol realizovať svoje plány za každú cenu. A ja som stále nezobrazuje tento fanatik vzdať. Podľa kováča, to má niečo do činenia s mučeníka zložité. Teraz, že Polencia je obsadené ego ozbrojených banditov, je zrejmé, že Zebla sa rozhodla bojovať až do horkého konca oba spôsoby. Pretože nie je tam žiadny rádiový kontakt, povedal by som, že on letí tam a späť medzi jeho príspevky na podporu a príkaz jeho muži."
  
  
  "Chcete povedať, že Plukovník Zembla je tu v Polencia?"
  
  
  "On musí byť preč z znova a opustil vojakov."
  
  
  "Nie sme si istí, Nick.
  
  
  On chytil Rover je volantu, ako keby to boli Zembla krku.
  
  
  "Nie, nie sme si istí."
  
  
  Sme bojovali našej ceste nahor. Niekedy medzi skupinami stromov, ktorého konáre sú ohnuté v rámci nezvyčajné snehové zaťaženie. Niekedy na hmlou zahalený pohoria s útesy na jednej strane a šedej prázdnota na druhej. Zima zvýšila. Icy wind priečne cez kabínu ako britva cez papier, a naše zuby chattered ako castanets. Konečne sme prišli k malej plošine, na širšom konci trojuholníkové doliny. Na druhej strane doliny bol Polencia.
  
  
  Obrovské, trblietavé obyčajný natiahol pred nami. Sergej bol dazzlingly odráža v nedotknutom snehu. Len neba, sa zdalo, iskru a ligotať. Na omieľanie masy mraky glittered ako ortuť. Údolie svietila biela a úchvatne krásna. Elegantný ice hál pokryté raz zelené pôdy. Rieka tiekla v strede doliny. Mohol vidieť, kde to tečie do údolia. Kopcovitý vrecká pod hrubou vrstvou snehu ukázal na perejách. Mnoho kaskády, teraz obklopený ľadom, uvedené vyššie pozície. Polencia sa nachádza na úpätí veľkého vodopádu. Zvyčajne dediny domy boli vyrobené z béžová-šedý kameň a sadry, ale teraz to bolo klastra starom slonoviny chaty približne rovnako biely kostol.
  
  
  Vedel, že tam bude človek na stráže na veža kostola. Ostatní budú hliadky v uliciach, a niektoré budú sedieť na strmé svahy v okolí údolia. Stráže sme mohli vidieť, šesť z nich, boli formovaní tmavé škvrny na svetlom pozadí. Dve z nich stáli na provizórne blokáda tvorená plot okolo prihlási na ceste vedúcej k Polencia. Ostatné sú usporiadané v polkruhu na našej strane obce, napríklad.
  
  
  Oni nevideli nás ešte. Inak by urobili niečo, " Tamara povedal. "Sú to len tam stáť..., Alebo to možno vedia, že sme na ceste a čakať bez streľby, kým sme si lízať."
  
  
  — Dobre, nech to nie je udržať ih čaká dlhšie.
  
  
  — Môžeme sa pokúsiť uzavrieť poslednú sentry s obchádzku. Mohli by sme použiť ego zbraň.
  
  
  Neodpovedal hneď. Študoval som oblasti a myslenia. Snažil sa prísť s plánom, ktorý mal slušnú šancu na úspech. Nechcel som naozaj rád.
  
  
  "Nie, nevieme, svoj plán," povedal som jej po chvíli. — A nemáme čas tu stáť a nejako sa na to." Okrem toho, v obci je úplne otvorené. Bude to sakramentsky oveľa ťažšie dostať sa tam. A aj keď to funguje, nemusíme vedieť, ih poloha. Potom sme si dopriať preč. Nie, naša jediná šanca je štrajk pred vedia, že sme tu.
  
  
  "Dobre, povedzte mi, ako sa!"
  
  
  Som kontrolovali všetky. Potom cievka lana zo zadnej časti auta si ju vzal. "Daj mi zbraň," povedal som.
  
  
  "Prečo? Tam sú len tri kolá vľavo v nen.
  
  
  Excelentná. To je o dva viac, než som opustil. Oh, a ďalší granát, prosím.
  
  
  Pozrela smutné, ale ona ako spýtal sa.
  
  
  "Kde budeme?'Čo je to?' spýtala sa, ako si pripravila vyliezť von okolo Rover.
  
  
  "Nie nás, ale mňa. Pobyt tu.'
  
  
  "Nick, nie!
  
  
  "Je to, ako by to malo byť. Medzitým, sa môžete obrátiť na jeep okolo a naplniť tank plechovkách. Ak sa mi podarí, rýchly ústup môže byť potrebné. Ak nechcem prísť, potom...
  
  
  "Nechcem povedať, že.'
  
  
  "Ak by som sa nemusíte uspieť," zopakoval, " potom máte šancu." Benzín je viac než dosť, aby si späť na Tegucigalpa.
  
  
  — Nenávidím ťa, " hovorila po mne. Pozrel sa cez rameno na štíhla postava sedí v land Rover . Len keby to nebolo tak sakra zima, a situácia nebola tak nebezpečná a naliehavé! Potom by som chcel vedieť, či ona vie, čo je láska, príliš. Môj šiesty zmysel mi povedala, že môj milý ruský agent bol vášnivý dosť na to, aby nás zabudnúť by sme niekedy boli chladné.
  
  
  Dosiahol oba konce planiny a začal stúpať do kopcov, ktoré viedli k strmom útese tvár nad doliny. Musel som utesniť dole sneh s jednou nohou, kým to bolo dosť ťažké, držať moje alenka. Potom druhú nohu, ďalší kus a tak ďalej. Bolo to vyčerpávajúce smrti. Krok za krokom, to rose. Čoskoro, jej svalstvo zastavil pocit, vzhľadom na stomping. Na veľmi strmých úsekov, mali by ste sa dostať na kolená. Usiloval získať až s jeho ruky. Nakoniec dosiahol vrcholu útesu. Teraz moja cesta na skale je otvorený viac ako pol míle ďaleko.
  
  
  Prvá časť nebolo príliš ťažké. Pozostávala hlavne z bludiska kríky a malé stromy, okolo ktorých náhodné pobočiek rástli v najpodivnejšie miestach. Ale potom húštiny tých, strapatý staré stromy zastavili. Prišiel som na hustý les. Veľké ihličnaté stromy, duby a elms padol pod poryvy vetra. Vetvy presťahoval rýchlo. Zdalo sa, že zbrane boli kyvné okolo zo strany na stranu, aby sa zahriali. Niektoré stromy sa zrútila pod ťarchou snehu a zlomil s mrazené batožinového priestoru. Musel som chodiť na nich alebo pod nimi, plazenie viac ako chôdza.
  
  
  Napriek snehu, na ktoré sa vzťahuje všetko a vyrovnané to, videl, že stromy stáli na kopci. Tento kopec ležal nad riečiskom, tesne pred miestom, kde rieka zaburácal dole do údolia. Bola tam veľká skupina angelesas; tmavý, zakrivené tvary blízke. Išiel som tam pod kryt stromov. Tu, vietor bol menej silný a snehu menej hustá. On vyšiel na brehu a pozrel sa okolo opatrne. Vietor zomrel nadol. To umožnilo lepšiu kontrolu cesty. Sneh okolo mňa pozrel pokojné a priateľské. Lano vážil ťažko na moje zranené rameno. Bol by som rád, hodiť to nad moje ďalšie pliecko, ale mal som, aby moja pravá ruka zadarmo strieľať.
  
  
  On vytiahol poistku automatickej pištole niekoľkokrát zadarmo ego z oleja, ktorý mal pribrala od chladu. On sa zastavil, a Stahl čakal. Ja by som počúval jej, či tam bol niekto v okolí. Tam bol žiadne známky života kdekoľvek.
  
  
  Rieky — to, čo oni nazývali nás-tiekla cez ľad a sneh ako kanalizačného potrubia. On pochyboval, že by to ukotviť v bežnej zime. Stromy a kríky, premiestnili do búrky, boli zakotvené medzi skaly v strede. Stromy tvoril hrubý dam okolo neho, strečing z jednej banky do druhej.
  
  
  On sa sťahoval do pravej cez plytké depresie smerom k útesu. Okolo vodopádu, tesne pred rieky vyprázdnený do údolia, veľký smrek strom spadol. Bol pol na brehu, polovica v rieke. Nižšie pobočiek boli hlboko pod snehom, ale korene stále vyzeral čerstvé. To znamená, že strom bol vykorenený pomerne nedávno.
  
  
  Jej tu zastavil. Jeden závit lano viazaná ju na strom. On viazaná iný reťazec ju okolo pása. Prešiel cez zamrznutú rieku a zamierili k vodopádu. Chôdza na ľade riek by boli jednoduchšie, ale nechcela som, aby sa objavil. Môj plán bol jednoduchý. V čase mal použiť celú dĺžku lana, že by boli dostatočne blízko k vodopádu nasadiť Tamara je dokonale maskovaný granát a zničiť objemné priehrada. Bol spolieham na to, že novovytvorený ľad by nie úplne nastaviť. Ak ľade zlomil, to nahromadené množstvo by gus dole ako voda okolo nádrže. Polencia bol vpravo dole v údolí. Obyvateľstvo zmizla. Len Zembla mužov a vysielač zostal v meste.
  
  
  To nebolo bezpečné. Granát by išli mimo predtým som dosiahol bezpečnosť stromov. Steny snehu a ľadu by posúvajte pozdĺž okraja na závratnou rýchlosťou. Výsledkom bude, ako smrtiace ako presvedčivému. A nechcel som, aby sa nechal som uviaznu v tom, že vieru. Nevedel nič o časovanie zážihu nastavenia. Lano bola moja jediná nádej.
  
  
  Priehrada bola ešte pätnásť metrov, ďalších desať. Jej cesta bola mimmo konárika a skaly. Zastával tangerine bombu v jednej ruke, automatickú pištoľ v iných. Myslel som, počul som hlasy, ale nemohol som nič vidieť. Nie na dlho. Jej plazenie olizuje, môj cieľ a na mojom tele boli tak nízke, ako len jej mohli zohnúť. Mal takmer dosiahol útesu, keď počul zvuky znova. Tento čas tam bol žiadna chyba! Niektorí ľudia prišli cez smrekový grove. Kráčajúcich k rieke. Ih hlasy ozvalo sa snehom. Mohol by som zreteľne počuť, čo mi hovorili. "...sú tam stopy, tu, povedal som si, myslel som, že som videla niečo zvláštne. On nemôže byť ďaleko.
  
  
  Tam bol denník trčí z ľadu asi meter odo mňa preč. Ponoril sa do tohto útulku v ľade a ocitol v izbe šušťanie pobočiek. Môj prenasledovateľov musí mať ma počul. Jej dych sa chytil, ruská pištoľ pripravený na oheň v ruke. Iný hlas počul jej krik v španielčine. "Na svete. Hlasovanie lano. To ide cez rieku.
  
  
  Jej, pozrel sa cez mŕtvych ramien. Ona domyslieť štyri číselné údaje zastavenie na brehu. Muži boli na sebe, beztvaré jednotné s emblémom, ktorý videl predtým v chráme. Ih gloved päste by ich pušky, ako sa pozeral uprene na ľade. Ľahký vánok bol fúka, takže ihk držať svoje telo. "Ako mrazivý ako svoju sestru," povedal po tretie, chuckling. 'Ahoj!', druhý muž odpovedal s obscénne gesto. "Pozrime sa na lano, Jose. Poďme sa pozrieť, ak ste dobrý rybár.
  
  
  Siahol lano okolo jej pása a neviazanej to. Ona nebol nútený strieľať štyroch chalanov tri krát. Pustil lano a pozeral wriggle v ľade. On podvedome zdvihol ľavú ruku, jeden s Tamara je bomba. Kvapky krvi zrazu tvorený na moje čelo. On sa pozeral na granát neveriacky. Jej náhodou rozbité zapaľovanie trubice tri štvrtiny ceste nahor. Pravdepodobne, to sa stalo, keď sa ponoril pre pokrytie. Tri štvrtiny z toho, čo? Shell bol natáhne a mohli by explodovať v každom okamihu — ale kedy? Som crouched dole za padlý strom, či granát by explodovať v mojej tvári. Zrazu som ho počul: "Oye priatelia ! Po stopách Ombre. Je tu niekto, posedenie pri rieke!
  
  
  Štyria muži prišli otvorene sa na mňa. Jeden sklonil hlavu na štúdium skladby. Všetci mali pušky v ruke, pripravený na oheň. To bol starostlivo vyrobený Tamara je pištoľ leader zo štyroch. On bol len dvadsať metrov ďaleko, keď ho zastrelil jej raz. Jej, videl človeka uchopiť ruku a padajú na kolená. Nechal som jej tangerine bomba na vidlice pobočky. Odin zostávajúci trio pošmykol a spadol rovno na ľad. Ďalšie dve okamžite otvorený oheň. Guľky naháňal po hromady snehu a ľadu črepy, že ublížiť mojej tvári. Získal niekoľko sekúnd vďaka prekvapenie účinok. Potom týchto ľudí sa bude snažiť lepšie. A ona bola takmer ih v jej pamiatky. Nemohli nechať ujsť.
  
  
  Sekúnd som úplne prešiel, keď granát explodoval. Výbuch ma udrel do chrbta, ako železná päsť. Cítil som sa na ľade shake pod moje nohy ako výbuchu rútil drsné priehrada. To letel vzduchom, pristál opäť, a skidded. Bol som zasiahnutý lejak, ľadu, snehu, a drevo. Počul iných mužov kričí ako hrom výbuchu zomrel preč... a potom ľad začal crack s zlovestný hukot. Studenej vody pod ľadom nebol mrazené ešte. Teraz sa začali tiecť rýchlo pozdĺž okraja krátera. Ľad groaned a otriasla pod veľkým tlakom; to začalo lámať. Veľké diery sa stal viditeľným. Ľad hmotnosť už držal späť a spolu so zvyškami lesa, začali list ako masívne mrazené halibut cez okraj v hornej časti mesta.
  
  
  Snažil sa dostať hore. Ľad tancovať a zameraní hore a dole. On klesol na kolená znova. Nemohol aj plaziť pár metrov k brehu. Pozrel bokom na jeho prenasledovateľov. Muž, ktorý zavraždil jej bola preč. Všetko, čo som mohol vidieť, boli listy, ktoré boli zúfalo uchopením na čokoľvek. Padol cez štrbinovou v ľade. Ostatné slithered a kričal. On nemohol urobiť nič, ale lipnúť na vetvy stromu. Na uvoľnené rieky prudko vyrazila cez desať stôp medzery. Obe banky boli pokryté silný prúd. Odin okolo Zembla to ľudia, ktorí sa snažili dostať von okolo tejto bublajúce fontány. Na ľade vypukla. Jeden plakať, a zúri povodňových požití ego. Zvyšné dva mužov howled ako muži čelia smrti. Tam nebolo čo robiť. Neustále sme sa posunul smerom k útesu. Kusy ľadu a pozostatky stromov facku nás zo všetkých strán.
  
  
  Na začiatku vodopádu sa podobala obrovskej whirlpool. Všetko sa točí a je vtiahnutý do stredu víru. Bol som cucal do nej s hroznou gurgling zvuk. Potom to spadlo.
  
  
  Ja som natiahla zúfalo pre čokoľvek, čo by pomaly môjho pôvodu. Ja som ju schmatol, schmatol denníka, stratil moje ego znova, ale ja som ju schmatol znova. Mnoho pobočiek boli prasklo alebo zlomené v blízkosti batožinového priestoru. Ale boli tam ešte dosť konárika a ihly zmierniť môj pád. Stahl je hluk je hlasnejší. Bolo to ako keby bezpečnostné ventily tisíc parné kotly mal zrazu otvoril na uvoľnenie prebytočnej pary. Sneh a ľad sa naleje do centra Polencia. Celé mesto bolo pohltený v hmotnosť ľadu, ktoré sa rýchlo stúpala nahor a spadol dolu. Jej bolo v strede tohto víru, keď gawking oči vstúpil do kufra a úprimných strom na moje nohy.
  
  
  On sa pozeral široký-eyed v skupine mužov. Boli vyhnaní okolo mesta a roztrúsených po celej obyčajný. Medzitým, bol som, že strieľal na. Všetko, čo som mohol urobiť, bolo poflakovať a modlite sa. Dúfal som, že som bol pohybujú tak rýchlo, že sa nemohol ma udrel. Ale nie príliš rýchlo, a to buď, pretože potom by som sa zlomiť môj krk. Bol chytený v vieru rúti voda, skaly a stromy. Hunspell zabuchli pobočky trávy priamo cez moje ucho. Ďalší hunspell s kovovým pinka odrazila mimo boulder, že mimmo prešli. To ma čas až v strachu. Rieka potom udrel valley poschodí so silou delová guľa. Bol som zrazil moje nohy a hodil niekam. Neviditeľné objekty udrel do mňa. Bol som pohltený podľa vlny ľadovej vody, kým sa obrátil black pred mojimi očami.
  
  
  Silný prúd ma priviedlo späť na povrch skôr, než som si uvedomil, čo sa deje. V polovici vyrovnal a takmer úplne zničené dediny jej prišiel na povrch. Som hodil do vody a na mieru vie, čo iné sračky. Jej snaží plávať. A bodnúť do chrbta ma spadnúť. Nemám žiaden pokrok. Preto sa aj naďalej zostať v mieste udržať hlavu nad vodou. Jej, dúfal, že týmto spôsobom stimulujú môj krvný obeh. Bolo to ako byť v severnom ľadovom Oceáne. V každom prípade, moje šance na prežitie neboli oveľa vyššia! Ďalšiu šancu, poslal po mňa. Potom bol mimo rozsahu, v blízkosti, čo musí byť kostol Polencia.
  
  
  Rieka valcované divoko. Moja krv zmrazil v mojej žily. Moje nervy boli necitlivé. Nemohla som cítiť jej už. Viesť činky sa zdali byť lepené na moje ruky a nohy. To išla pod, rozbil povrchu, a začal klesať znova.
  
  
  'Nick! Nick počkať...
  
  
  Hlas prišiel z celého hmla, z kdesi ďaleko preč. On mávol rukou convulsively. Silné ruky zovrel moje zápästie. On tugged sa na ňu a snažil sa jej pomôcť. Jej bojoval s prúdu. Bojoval nutkanie, aby sa vzdali. Bojoval takmer neprekonateľné nutkanie ísť spať a ponoriť sa do najväčší posteli vo svete. Ale ruku nevzdávali a naďalej ťahať ma. Napokon, on cítil pevnú zem. Ja som bola stále ťahal. Voda krúži okolo moje stehná, kolená a členky... a potom to letel von! Absolvoval niekoľko neistý kroky a zrútila.
  
  
  'Prezývku. vďaka Bohu. Mohol som počuť chvenie v jej hlas. Veľké slzy welled až v Tamara oči. "Vďaka Bohu, že ste plávali dosť blízko k brehu, aby sa ľahko chytiť." Ste v poriadku?"
  
  
  "Nič také. Môj hlas popraskané. Potriasol hlavou wearily a pozeral na Nah. Je pekné mať ženu postarať sa o vás, že som si myslel.
  
  
  
  
  Kapitola 9
  
  
  
  
  Bol to večer, keď sme sa vrátili do Tamara je Cessna. Tam bol žiadna hviezda na oblohe pre nás. Náhle lejak z zasnežené stromy a pokryli zem, ktorá bola už zahrnuté v bielej tkaniny. Bola zima. Každý dych ublížiť. Môj nedobrovoľný plávanie má pokryté moje obočie a fúzy s vrstvou námrazy.
  
  
  Boli sme príjemne prekvapení, keď videli hmlisté kapela nudné žlté svetlo, nad stredom Tegucigalpa, hlavnom meste Hondurasu. Takže náš odhad bol správny. Mesto má mať teplo a prístrešie pre bezdomovcov a lankové vedenie bude viesť k strate. Letiska a cesty vedúce k nemu ešte stále boli opustené. Sme len krátko zvážiť možnosť ísť do mesta. Ale staré argumenty boli opäť rozhodujúce. Radi by sme stráviť príliš veľa času hľadáte správne orgány. V nepravdepodobnom prípade, že nám dôverujú, ih pomoc bude otázne, a ak nemajú dôveru nás, sme si byť porazený. Pridané toto bolo nebezpečenstvo, že niektoré by mohli spolupracovať s Zembla a tajne pracovať proti vláde. Bez presných údajov, nikdy by sme sa známych, ktorí boli sme zaoberajú.
  
  
  — A čo vysvetlenie by sme mali dať na to, čo sa stalo v Polencia?" Tamara potriasol hlavou. "Nick, ktorý bol najdivokejšie trik som kedy videl. Ak som nevedela lepšie, mohol som prisahal, že ste mali celú fľašu vodky.
  
  
  "Jej hotel by byť jeden frank teraz," odpovedal som, snorting. "Mimochodom, vedeli, že máte lepší nápad, aby sa zničiť túto inštaláciu s našimi obmedzenými zdrojmi?"
  
  
  "No ... nie, nie hneď, ale stále si myslím..."
  
  
  "V pondelok ráno nevoľnosť z riaditeľovi školy!"
  
  
  "Čo máte na mysli, Nick?
  
  
  'To nezabudnem. Len nezabudnite, že len jeden vysielač je zničená. Ďalšie dva dopredu. A musíme "urobiť to s celkom tri guľky a, samozrejme, svoje cigarety."
  
  
  "Nick, to nie je fér! povedala, pouting. "Nie je nič zlého s mojím cigarety."
  
  
  "Nič Smokey by mohol urobiť, aby liek medveďa," povedal som. "Chceš ma na svetlo jej cigaretu?"
  
  
  "Nie tak celkom," povedala zasmial sa. "Kto je Smokey Medveď?"
  
  
  "To by trvať príliš dlho, na to vysvetliť. Mimochodom, rád by som jej, aby si cigaretu teraz so sip vášho vodky. Ale len moje vlastné značky s gold náustok.
  
  
  "Zlatý náustok! Ísť dopredu, ďalej. Prečo je to potrebné?
  
  
  "Je to pre môj T-zóny."
  
  
  "T-zóny ?"
  
  
  "Všemohúci Boh! Tamara, nie učiť, vôbec nič na tejto akadémii na Uľjanovsk Avenue? Nebudete posledných pätnásť minút na Manhattane.
  
  
  "Aspoň, že sa nemusíte učiť nás o T-zóny . Okrem toho, že to znie vulgárne.
  
  
  Bolo to na moje pery povedať, že to nebolo. Ale potom som si spomenula na vypredaný film ona by videl pár týždňami. Ona by mohla byť v poriadku. On si odkašľal a zavrčal, "Daj mi "cookie"."
  
  
  Ona mi dala cookie. To bol jeden z tých, syr a arašidové maslo cookies nájdete v predajných automatoch. Bolo to web-based jedlé položky, ktoré by sme mohli nájsť opustené letisko, a na hranicu našich možností sme sa nabúral do automatu a vzal tucet pack s nami. Malé čokolády v automatu vedľa dverí boli úplne nejedlé, dokonca aj po tom, čo sme rozmrazovať nich. Potom, čo sa náš raid, to bola naplnená Cessna nádrže. Tamara nastúpili do lietadla v prázdnom aute, z vetra.
  
  
  Boli sme tam stále. Boli sme v Cessna. Motor bol voľnobehu, a kúrenie bolo zapnuté na plnú kapacitu na odmrazovanie nás. Sme žuť na tieto sušienky. Bola som na sebe Tamara je kabát, zatiaľ čo môj bol sušenie. Moje nohavice a ponožky zasekol sa mi, ako blok ľadu. Sme hľadali budov, prikrývky alebo suché oblečenie. Žiadny výsledok. Pri evakuácii z letiska, všetko užitočné, zdá sa, bolo prijaté s nimi. Pozrel sa na Tamara v mäkkých zelená kontrolka na palubnej doske. Jeho chlad, statočnosť a odvahu boli stále obdivovať. Ona sa snažil, prekliaty, a to mi pomohlo oživiť mi v land Rover . Bol som blízko k vyčerpanie po tom, čo sme obchádzať mála chalanov Zembla mal umiestnené v dnes už zničené Polencia. Ona to podarilo. Ona bola jazdy celú cestu späť. Sme tvrdili, o tom, či by mala vziať z nej sodden oblečenie a zmraziť na jej holý zadok, alebo pobyt v nich a skromne sa premenia na blok ľadu. Konečne sme prišli na kompromis. Vzal som si z nej kabát a košele a obliekla si kabát. Zvyšok musel suché správne.
  
  
  Teraz, keď sme boli konečne schopní odpočívaj v pokoji, bolo jasné, že Tamara bola aj na konci svojho ťahu. Ona bola na beh pre dva celé dni a noci. Jej tvár a držanie tela ukázal známky únavy. Nemohol som spraviť oveľa lepšie. Tamara kartáčovaný omrvinky z jej lona a olízl jej prsty.
  
  
  "Dobrú. A kde je teraz? Puntarenas, Costa Rica?
  
  
  "Nie. Som potriasol hlavou.
  
  
  "Ale Nick, Panama stojí veľa viac na juh! Si nemyslím, že...
  
  
  "Áno, pôjdeme do Puntarenas prvý," povedal som, prerušenia jej protest ... Pozrieť na vás, Tamara. Ste unavená. Mohol by som lietať tejto rovine pre vás, ale nemyslím si, že mnohí ľudia sú na tom lepšie. A v takomto počasí, to by bolo dosť tažké len zostať vo vzduchu. Musíme si oddýchnuť.
  
  
  — Ale nemáme čas na to.
  
  
  "Budeme musieť nájsť čas," povedal som pevne. Pozrela sa na mňa questioningly, potom si povzdychol. "Máš pravdu, Nick, ako obvykle. Niekoľko hodín, z jamy by byť cesta von.
  
  
  Na Cessna 150, nie je určený pre klenby. Ale Tamara má pripravené ďalšie prekvapenie pre mňa. Nah mal sklopné sedadlá, ktoré sa často nachádzajú v automobiloch v týchto dňoch. Ohnut, boli trochu nemotorný miest, ale mohli by ste spať na nich. Dobre, to nebolo na FAA zoznam potrebného vybavenia, ale Tamara sa nezdá byť starostlivosti príliš veľa o NÁS bezpečnostné normy. V tomto bode som sa nestaral buď. Sme natiahol, každý vo svojej vlastnej stoličky, o osem centimetrov od iných. Sme ležal ticho, pri pohľade na seba. Ticho sa stal nespravodlivých.
  
  
  "Nemôžeme nechať motor beží celú noc," začala.
  
  
  'Nie.'
  
  
  "To musí byť veľmi studené tu bez niečo na zahriatie."
  
  
  Ďalšiu minútu ticha. Atmosféra bola nabitá s nevyslovené túžby a zvodné myšlienky. "Môžeme zdieľať svoj kabát, potom nebudeme si studené," nakoniec povedal jej.
  
  
  Áno, súhlasila. Ona vstala a vypnuté zapaľovanie. Motor coughed niekoľko krát a potom sa zastavil. Náhle ticho spadla nám. Tamara váhal... Ona pomaly si sadne vedľa mňa v mojom úzke miesto. Obracia sa na tvár mi, ona natiahol na jej plnú výšku. Otvoril jej kabát a zabalené nás v ňom. Držal jej telo sa mu. Jej okrúhle, vysoký prsia sa cítil ako mrazené jablká na moje holé hrudníka ako ona automaticky pritúlila ku mne. Naše stehná dotkol. A triasť bežal cez ňu. A to nebolo od chladu.
  
  
  On nechcel vystrašiť alebo jej ublížiť. Potrebujem to pre príliš veľa iných vecí. Zrazu stáva jej milencom bolo príliš riskantné. Ale ja som nemohol ovládať svoje ruky už. Pomaly a unstoppably, že sa posunul až jej štíhly pás a pod ňou vlny sveter. Moje prsty a jemne skĺzol cez jej napätý, ploché bruško. Mohol som cítiť jej chveje pod môj dotyk. Pálivej, škrtením tepla vyrazila do môjho tela. Moju ruku, pohladil jej zamatovej pokožky, hľadanie, dúfať. A potom on to cítil — brnenie throb, a vágne, ale významné reumatizmus.
  
  
  Sme pobozkal. Lenivý a provokujúcej na prvom mieste. Potom ťažšie. Tlejúci vášeň sa zdalo, oslnenie až v Tamara. Jej telo sa otriaslo v rukách, vo zvlnenom pohybmi. Jej ústa boli ako horké ovocie. On shivered a napätých v rámci platnosti jej objatí. Nakoniec, ona zlomil zadarmo. Ona sa zasmial. Hrdý, self-spokojný úsmev, ako keby vysmievajú, moja túžba. Ale ak ona si robil srandu z ničoho, to bola jej vlastná túžba, nie moje. Tam bol žiadny brutalitu alebo postranné motív v jej úsmev.
  
  
  Nechcela brániť svoje ruky. Na druhej strane, ona ticho, vyzvala ma na s jej pohyby, kým sme ležali nahí vedľa seba. V kabíne bolo horúce a vlhké, a nie len vyhrievané. Pomaly a potichu, vytrhol jej bunda späť. Jeho už pozeral na nah, naozaj pozeral na nah, celú cestu. Jej mäkké, lesknúce pokožky, jej dokonalá prsia s ich crimson bradavky, jej svieže ústa, že rose a prepadol sa s ňou, rýchle dýchanie, jej kolo, mäkké stehná, ktorý premenil dlhé, krásne nohy. Moje oči hltal jej. Pozrela rozkošný. Držala sa jej ruky, aby objala ma. "Nick, Nick... — Čo je to?" ona zašepkal. "Ste tak silný, ako skutočný muž. Hlasovanie ako by to malo byť dnes, hlasovanie, ako som darujem sa vám. Nie je žiadne triky. Nie Rusku a Amerike. Len muž a žena spolu... pobozkal som jeden prsia jemne, potom ostatné. Ona flinched, chytil moje vlasy, a vytiahol ma na inej lízať. Moja ruka sa posunul medzi jej nohy a potom až mäkké vnútro jej stehná. Jej boky uvoľnené. Jej kolená šíriť široký a pozvala ma, aby jej úplne.
  
  
  Ona nás urobil prevráteniu v našej malej stoličke. Teraz sme boli v niečo iné. Je nižšia. Jeden z jej dlho, neisté nohy viseli z konca stoličky, podporuje naše telá. Pomaly, ona znížená jej ruku medzi naše telá. Ona stlačené mi jemne proti jej vlhké, teplé, quivering telo. V malé, hravé kruhy, začala wriggle a squirm. Jej prsty hungrily stlačené mi do nah.
  
  
  "Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!" ona breathlessly povzdychol si. Bolo to, ako keby mala úplne po poţití ma hlboko vnútri jej. Jej telo skrútené. Narieka s radosťou, ona kopol nohami. Jej ruky a nohy omotal okolo môj čas, mobilné tela. Chill bežal po chrbte. Cítil jej svalov pritiahnite, ako keby boli už časť jej tela. Ju zasiahla. So všetkými jej duše a tela, bol som v blissful blaženosti tejto chvíli. Ona zabalené jej nohy aj prísnejšie okolo môjho zášklby stehien. Jej vášnivá prsty masírovala ma s rytmické pohyby. Môj nahromadenú extázy, ktorá vytiekla z hlboko vnútri, nah. On otriasla. On už nemohol ovládať svoje pohyby.
  
  
  Tamara prsty kopal hlbšie do môjho tela. Stále lízanie, ona stisol mi medzi jej beznádejne napäté stehien. Ona moaned a moaned pod ma ako svoju vlastnú vášeň rozohnili so silou prílivová vlna. Naše telá sa triasol convulsively. Nikdy sa to zdalo, že je koniec.
  
  
  Keď bolo všetko skončí, sme stanovili na chvíľu dlhšie, vyčerpaný a úplné. Naše ústa clenched. Zvuk dýchania bol hlboký a ťažký.
  
  
  "Nick," povedala šepkala, ako sme začali padať do hlbokého spánku.
  
  
  'Mmmmm ...?'
  
  
  "Nick, kto je Smokey Medveď?"
  
  
  
  
  Kapitola 10
  
  
  
  
  Kostarika sa tiež skladá hlavne z hôr. Niektoré z nich sú spiace sopky, ktoré niekedy dosiahnutie výšky viac ako tri tisíc metrov. Ale v teórii, aj v najnižšej časti nížiny bola teraz v tejto výške. Hory týčil nad ním v nepredstaviteľnej výšky. Ako Plukovník Zembla predpovedali, počasie bolo stále horšie kvôli silové pole poruchy. Teraz, že dva vysielače zničené, hrádza je zábradlia boli zatvorené. Na blizzards, že Tamara a zažil som v Hondurase sa obrátil na hurikán.
  
  
  Hrozná zima drží letisku, ako sme leteli na juh neskoro v noci. Tamara letel širokým oblúkom cez tichý Oceán, aby sa zabránilo búrku, rovnako ako je to možné. Ale ako sme sa obrátili vnútrozemia smerom k Puntarenas, boli sme chytený v vytie, oslepujúci snehová búrka. Napriek tomu, Tamara podarilo pristáť bezpečne na lúke v blízkosti tejto kostariky prístavné mesto. Na Cessna je krídla boli pokryté hrubou vrstvou ľadu. De-icers nemal držať.
  
  
  Dve rančeri sme pristáli vedľa vo vlastníctve 1940 Buick štvordverový sedan. Auto bolo zabezpečené s železný drôt. Zadné sedadlo dal spôsob, ako sliepky. Farmár sa nepáčilo, Nikaragujskej peňazí veľmi veľa, ale sme nemali akékoľvek iné platobné prostriedky. Sme tiež nemal naozaj rád, skutočnosť, že sme museli platiť desať krát denne ceny pre to rarita. Sme prenasledovali kohút okolo auta a odišiel.
  
  
  Kontrast medzi vysočiny Hondurasu a pobrežné oblasti Costa Rica bol okamžite viditeľné. Sneh, ktorý padol tam v lese bol ešte mäkký. Tu, vietor fúkal voľne cez obrovské rozlohy Nicoya Bay . Sneh bol unesený z plains a akumulované v údolí alebo pod prístreškom budov a clumps stromov. Vietor bol nasmerovaný na nás zo všetkých smerov. Poryvy vetra občas riadil auto nebezpečne blízko k odvodňovacej priekopy, ktorý prebiehal paralelne na oboch stranách cesty. Niekedy sme boli takmer stáť na mieste, keď v meste a snehu padali proti nám. Neustály vietor obrátil snehu a mesto do masa ľadu, ktorý postupne zmrazil do betónu-tvrdá kôrka. To creaked ako sme prešli ego. Obloha bola oslnivé biele, plné úvah a blikajúce svetlá. Je to úžasné, že takýto intenzívny chlad a taká oslňujúca krása môže byť kombinované. Kombinácia týchto dvoch momentov zaslepení ma, ako som sa snažil s volantom. Sotva som vidieť vetvy stromov a kríkov, šľahanie nás. Auto hit ihs po jednom. Tamara pritúlila ku mne zahriať málo.
  
  
  Nakoniec sme sa vsunú do Puntarenas. To je hlavný prístav Costa Rica v tichom Oceáne. Mesto sa nachádza asi 140 km na západ od hlavného San Jose. Zvyčajne je to mesto s počtom obyvateľov viac ako 30.000 ľudí. Teraz to vyzeralo viac ako prázdny cintoríne. Nikto v nedohľadne. Dokonca aj zvieratá, ktoré tac časti túlať takých mestách. Staré výletné lode a niekoľko tuniaka vlečnými sieťami boli ukotvené v prístave. Boli zamrznuté v ľade. Mesto, sneh, a vytie vietor promáčklé lode a rozbil ich stožiarov.
  
  
  Pokračovali sme v jazde v najnižšej výstroj. Predpokladali sme, že všetky Vacaciones bol súčasťou strediska cestovného ruchu, na druhej strane prístavu. Prišli sme do Kapitána kávy. Dym billowed okolo komína a červená žiara z príliš jasných sporák žiaril cez windows. Jej zastavil. Tamara išli dovnútra a opýtajte sa na cestu. Keď sa vrátila, bola nápadne bledá. "To je hrozné tam, Nick," povedala, jej hlas triasol. "Zdá sa, že celý areál je tam. Ženy a deti sa triasť pred sporákom. Muži stoja okolo neho a staré apathetically. Oni sú zmätení. Sú strach a takmer bez jedla. Odin okolo nich mi povedal, že tam nič jesť v katedrále, kde ešte viac ľudí, sedeli. Idú zomrieť, Nick. Musíme dať vlákno na to!
  
  
  On pohladil jej nohy soothingly. "Budeme robiť všetko, čo môžeme. Kde sú všetci v sále?
  
  
  Ona prikývla smutne. "Čo budeme robiť, keď sme sa tam dostať, Nick? Nemôžete povedať, že Miss Mohada nám poslal. Nikdy si ju kúpili! Okrem toho nevieme, či existujú nejaké Zembla priaznivcov v hoteli. Môžu tam byť, ale vysielače môžu byť skryté kdekoľvek.
  
  
  "Ja viem, ale musíme začať niekde, Tamara, ako v Polencia."
  
  
  Nakoniec sme prišli na široký bulvár s hotely, bary a obchody so suvenírmi. Ako výsledok zvýšenia cestovného ruchu za posledných päť rokov, majú mushroomed po daždi. Všetky Vacaciones boli okolo najväčších budov. To bolo oddelené od cesty do semi-circular príjazdová cesta. Od ceste, vyzeralo to ako veľký chrome náustok s malým balkónom. Na dvoch nižších poschodiach boli rozšírené o v ý slnečná terasa a už mrazené bazén. Celý web bol obklopený vysoký kamenný múr.
  
  
  Pätnásť metrov od vchodu, úzky vchod bol blokované Fiat auto. Pramienok dymu utiekol z výfukového potrubia. Takže motor bol spustený. Okná boli zavreté. Ale keď prestal, dvere vedľa vodiča okamžite otvorí a muž vyšiel na nah. Nechal otvorené dvere, prichádza k nám. Za to, videla ďalší muž jazdy. Obaja muži boli drží samopal poukázal na Buick. On opatrne vytiahol svoju zbraň a umiestnené ego na sedadlo vedľa neho. Drží zbraň v jeho pravej ruke, zroloval dole okna s jeho ľavej strane. Ona by zostať slušný, tak dlho, ako je to možné.
  
  
  "Seňor?" Muž spýtal sa s podozrievavý pohľad.
  
  
  "Mohli by ste presunúť svoje auto," povedal som. "Chceme ísť do hotela."
  
  
  "Hotel je plná. Nové hostia sú už povolené.
  
  
  "Nie sme hostí," povedala som rýchlo.
  
  
  "Aha, no nie? Čo potom?'
  
  
  "Sme pozvaní," Tamara povedal.
  
  
  "Firmy," dodala som.
  
  
  Muž blinked a pozrel čulejší ako kedykoľvek predtým. Ste umelcov, ktorí sa majú vykonať za hriešnikov je bez Hriechu?
  
  
  Tamara a ja vymenili rýchly pohľad. Nechceli sme pochopili, čo on chcel, ale sme prikývla rýchlo.
  
  
  "Samozrejme," povedal som. "Sme umelci. Budú si nás nechal prejsť?"
  
  
  Kto sú oni, Juan? "Zastaviť!"vodič Fiat kričali.
  
  
  Účinkujúcich, " Juan volal späť. Ego oči zúžené na rozparky. "Ale nevyzerajú rovnako na všetkých. Myslím, že ...'
  
  
  Ego prerušil ju. "Sme spievať a vtip a..."
  
  
  Pú! muž sa zasmial. "Nemôžeme myslieť na niečo lepšie."
  
  
  "Som tanec," Tamara povedal v nízkej, príjemný hlas, díval sa na neho. Hej, som podarilo a zároveň predkloniť pri puffing sa na môj hrudník. Žiadne malé feat s všetky šaty mala na sebe. Na hranici pohŕdania úsmev na stráže tváre zmizol ako sneh na slnku.
  
  
  -"Bueno ! Je to lepšie!'
  
  
  "Áno, amigo," prerušil ju, " skôr než budete vidieť Senorita Fandango z Fandango a Brúsiť." Exotická tanečnica s celosvetovú reputáciu. Ak ste ju videl...
  
  
  "Jeho," muž povedal. On je znížený pušku a šiel späť na fiat .
  
  
  "Nepriateľsky chlapec," zamrmlal som, keď dostal späť do auta.
  
  
  Nechal otvorené dvere a sledoval nás pozorne. On zdvihol rádio z palubnej dosky a povedal zopár slov. Tam bol jeden-minútové meškanie. Potom prišiel reumatizmus. Že by mali mať zahrala. Aspoň muž prikývol pre vodiča, a Fiat išli späť.
  
  
  "Prvou prekážkou je viac," povedal som, keď sme boli v minulosti ego. "Vysielač je tu na hotel."
  
  
  "Pretože tam je bezpečnosť?"
  
  
  "Áno, a aj preto, lebo inn horí svätého svetla. To znamená, že majú svoje vlastné generátora. Preto, že boli pripravení na nadchádzajúce udalosti. Možno predpokladať, Zembla už umiestnených jeho muži tu v očakávaní udalostí.
  
  
  "Dúfam, že všetko je vyhrievaný," Tamara povedal, chvejúce.
  
  
  On cítil, že jeho rameno. Rany sa uzdravil dobre. "Zaujímalo by ma," povedal jej zamyslene, " kde ukryli vysielač."
  
  
  "Jej, inak zaujímalo by ma, kto alebo čo tieto" hriešnikov bez hriechu " sú?
  
  
  "Ja neviem. Môžete tancovať, mimochodom?" Usmiala sa. "Som nemusí vedieť nič o vašom Smokey medveď, Nick, ale ja som sa naučil zopár trikov v Uľjanovsk."
  
  
  "To príde vhod," povedal som, " lebo ja neviem, žiadne kartové triky."
  
  
  Nebol som prekvapený nedostatok poslíčka. V hale bolo opustené okrem recepčný. Bolo to ako múzeum výtvarného umenia. Steny boli pokryté nástenné maľby a maľby. V centre zlatý koberec bol fontány zdobia plastové kvety. V kúta, za počítadlo, postavil pomaly, mladý muž s satin oči a expresívne nozdry. Ego mal otvorenie e-mailu a kľúčových snímok na chrbte, a malý rozvádzač na jeho ľavej strane. Tam bol pravdepodobne ďalším walkie-talkie pod lesklé rosewood počítadlo. Mimochodom, pozrel sa na nás s očakávaním, ako sme sa priblížili. Tak bol svalnatý muž opretý o pult vedľa neho. Rovnako ako všetky hotel manažérov, tento chlap mal na sebe pruhované nohavice a klinček v jeho dierky. Ale podobnosť, ktorý sa skončil tam. Ego bunda vyzeral ako opuchnuté prasačia močového mechúra. Na klinček mal vädnúcich, a jeho ego-ťažké hrudníka bulged cez zle padnúce oblek. Zdá sa, že si vyzliekol skutočné manažéra oblečenie a schoval ho niekam. Jej, dúfajúc, nebol by si studené v jeho spodná bielizeň.
  
  
  Mohol som počuť Tamara je rýchle dýchanie. Sledoval som jej intuícia. Zembla blokovaný všetko vo vnútri a von. Dokázali sme sa dostať cez prvú líniu obrany, ale bolo tam ešte veľa urobiť.
  
  
  Pseudo-manager, sa vzpriamil a pozrela na nás hore a dole. Ego hlas sa zdalo, že pochádzajú z celého veľmi hlboké jeden. "Fandango a Grind?"
  
  
  'Áno.'
  
  
  — Nie si na mojom zozname, Seňor Fandango.
  
  
  "Jej Grind; ona je Fandango. Ale môžem vám dať vysvetlenie.
  
  
  "Náš agent," Tamara prerušené, " dostali všetky pomiešané.
  
  
  "V iných umelcov nemohol prísť," povedal som.
  
  
  "To strašné počasie. †
  
  
  Správca zdvihol ruku. "Stop it! Prosím, zastavte sa! Nechcem počuť o tom znova. Páči sa vám oboch tanec?
  
  
  On coughed apologetically. "Dobre, jej väčšinou preč okolo toho, a..."
  
  
  "On je môj manažér teraz, a..."
  
  
  "Ale ak budete trvať na tom, som stále chcieť."..
  
  
  "To, že je dosť! Je to asi tak dobré, ako keby ste nemali tancovať, Seňor Grind. Pýtajú sa na ženu a žena budú mať. Niečo na pobavenie dobre, nie? Kde je váš oblek, senorita ?"
  
  
  "Nestarajte sa o to," Tamara povedal ostro. "Ale ja potrebujem hudbu."
  
  
  — Vari sa vám povedia, že?" Hotel Vacaciones má plný úväzok tím troch ľudí. To zohráva vo cocktail bar, počas celej sezóny. Táto kombinácia je k dispozícii. Správca si takmer regretfully. Dúfam, že ste tak dobrý, ako Carmen...
  
  
  "Carmen?"
  
  
  "Carmen LaBomba, senorita ! Ona je veľmi známe v tejto oblasti. Nikdy som nepočul o vás.
  
  
  "To, že sa pred zmenou dnes večer," Tamara sľúbil sullenly. Ona beckoned ego znovu. Jej nemal cítiť pohodlne. Môj golier začal omínať môjho krku. To bolo, ako sme sa uchádzali dobrú prácu v Union City, New Jersey.
  
  
  "Seňor, sme za studena a" unavený a hladný, '" povedal ostro. "Hej, ak máte stále na vykonanie..."
  
  
  "Áno. Pepe, ukázať im na ih miestnosti.
  
  
  Recepčný skočil na pozornosť. "Vás! V akej miestnosti?'
  
  
  "Nie je tam stály priestor pre umelcov? Jedna z nich, oddelene od hostí, v zadnej časti hotela?
  
  
  "Tvoje, tvoje," Pepe dohodnuté . On prikývol rázne a schmatol tlačidlo z hracej plochy za ním. On sa prikrčil za pult. "Týmto spôsobom, fretky obľúbené."
  
  
  "Budeme volať," manažér povedal. "Mať dobrý čas, senorita, a budete tak dobré, ako Carmen."
  
  
  Tamara dal ego zmyselný úsmev. Sme sledovali prostredníctvom správcu. "Nie je veľmi priateľský, je to?" Tamara si to všimol, keď sme prešli mimmo výťah.
  
  
  "Ja si myslím, že naozaj páčil tento Carmen," povedal som. Jej stále necítil veľmi pohodlné so spôsobom, akým veci sa diali.
  
  
  Sme kráčal chodbou, ktorá viedla do hlavnej haly. Potom sme vystúpili na veľký kruhový miestnosti plnej biela kolo pohovky, pohodlné stoličky, stoly, a stĺpcov. Na jednej strane bolo veľké okno s výhľadom na slnečnú terasu. Na druhej strane sa obrátil do cocktail lounge. Vysoko medzi dva veľké stĺpy visel transparent s veľkými zlatými písmenami:
  
  
  VITAJTE, SVÄTÍ, PRAVDA, EVANJELICKÝ KOSTOL-zbožnosti-mravnosť-čistota-POŽEHNANÝ PRÍBYTOK.
  
  
  "Budete musieť tancovať tam neskôr," povedal Pepe. Poukázal na cocktail lounge, ktorá bola naplnená hlasný smiech.
  
  
  Pozrel na obývacia izba v smere Pepa naznačila. "Kto sú tí ľudia tam?" Spýtal som sa, keď sa pozerám späť na Pepe.
  
  
  Pepe shrugged. "Svätí Pravda Evanjelickej Cirkvi, seňor . Kto iný by mohol byť v tomto hoteli?
  
  
  - Pre estestvenno. Kto ešte?'
  
  
  Sme sa vydali na konci chodby a cez obývaciu izbu. Bol som pripomenul stráže "komentár o" hriešnikov bez hriechu." Nakoniec, recepčný chytil ho za rameno. "Pepe, volajú nás veľmi neočakávane. Nechceme pochopiť, že vôbec. Kto sú títo, uh, Svätých?
  
  
  'Norte Americanos, Seňor Štrku. Veria, že pitie, fajčenie, tanec, alebo spať s niekým iným manželka je hriešne. Majú rezervovať izbu v hoteli ako súčasť svojej krížovej okolo vonkajší bazén previesť každý, kto má rád mála radostí života. Hovorím vám to ako priateľa, seňor . Očakávame, že sa veľmi nudí s týchto Svätých. Bohužiaľ, ih bol oneskorený o náhle zmeny v počasí. Veľmi nepríjemné.'
  
  
  "Možno povedať, že sú prevedené," Tamara povedal s sly úsmev.
  
  
  Pepe obrátil oči v stĺp. "Keď som, ako im myšlienka, že vlákno, koniec sveta je blízko, chcel by som poprosiť na kolenách pre odpustenie, pre jej notorický sú hriešni. Aspoň ak dostanem šancu! Na druhej strane, ak tam nebolo nič zlého s mojím životný štýl...
  
  
  "Rozumiem. Teraz majú šancu, že sú doháňať."
  
  
  "Vyzerá to, že," povedal Pepe. Zroloval jeho oči znova. Prišli sme cez prázdne jedáleň. Prešli sme sa okolo kuchyne cez úzke chodby. Pepe otvoril jeden z malých dverí a motioned pre nás vstúpiť. 'Hlasovanie. Obávam sa, že to nie je v našich silách, izba, ale.....
  
  
  "Chápeme, že," povedal som. — Čo ukázať?" Prečo boli sme sa pýtali na to?
  
  
  "Všetkých Svätých sú zosobášení, seňor, naozaj ženatý. A ženy, ktoré priniesli so sebou... tajomník usmial shyly a premiešané jeho nohy ako keby on nebol celkom vedieť, čo robiť s jeho obrázok. "Mysleli sme, že to najlepšie splniť ih je nové potreby, rovnako ako je to možné. Nechceme ich dostať v ceste alebo robiť hluk."
  
  
  "Áno, to by naozaj bordel situácia v tejto búrke, nebolo by to?"
  
  
  Pepe vystužené. Coolly a zdržanlivo, povedal: "nepýtajte sa, akékoľvek ďalšie otázky,, seňor. Ste dobre platené.
  
  
  Najmä ak vás môže baviť našich hostí v príjemnom spôsobom. Iné, než to, je to vaše podnikanie. Navrhujem, aby ste tu ostať, kým budete musieť vykonať. zbohom.'
  
  
  Pepe mal pravdu. Tam nebolo veľa predmetov v miestnosti. Steny a strop boli krémovej. Podlaha bola pokrytá rovnaké zlatý koberec ako v salóne. Tam bol stoličky, stoličky a pekný stôl stoličky v ťažkých tmavých štýl, ktorý napodobňoval španielsky. Dvojlôžková posteľ bola pokrytá tmavo modrá brocade, prehoz cez posteľ. Bola tu aj malá kúpeľňa s bidetom, že sa zdalo, že väčšia ako sprchovací kút. Terasa bola pokrytá snehom. Okná v posuvné dvere ohnuté podľa sily vetra. Ale potom, čo všetko by sme prešli, na radiátory, ktoré vyžaruje príjemné, pohodlné teplo. Tak sme zostali v miestnosti, kým sme museli vstávať. Pepe sa starala o to, že spôsob, ako. On je uzamknutý nás!
  
  
  "To, že bastard," som zavrčal, yanking na doorknob.
  
  
  "Nick," Tamara povedal: "poďte sa pozrieť."
  
  
  Ona sedel pri posuvné dvere. On pristúpil a postavil sa vedľa nej. Ona poukázal na predĺženie kuchyňa kolmo na naše izby. V kuchyni, cez jasne osvetlenej windows, mohla vidieť tuku manažér hovorí niekoľko ozbrojencov. Z dôvodu nepriaznivého uhol, nemohol som, aby sa všetko. Videl som dvoch ľudí sedí pri stole. Ih submachine zbrane visel rozpačito na chrbte. Sú Ali. Postava v pruhované nohavice pokynul divoko s jej ruky. Nemyslel som si, že on bol blázon. Vyzeralo to ako bol rozdávať rozkazy. Na sporáky prikývla pravidelne a naďalej jesť. Po chvíli, správca zmizol.
  
  
  "Čo myslíš?" Tamara spýtal sa.
  
  
  "Neviem," povedal som. "Vyzerá to, že ste jesť. Jej hotel by vedieť, kam idú!
  
  
  "Počkajte, mali ste dostať sa hore!"
  
  
  Muži sa postavil. Tuku stará žena v beztvaré šaty sa objavili. Ona vymazané jej stoličku. Sa nič nestalo mesiacov. Bál som sa, ktorú by sme stratili z dohľadu jej. Potom, trochu ďalej, svätý svetlo prišlo na a videli sme ih znova. Sú natiahnuté, yawned násilne, a poškriabaný seba. Nakoniec sa našiel hra pre malé námestie, stoličky a začal hrať karty. Okolo mužov, Odin oprel späť do jeho stoličky, jeho zavedie nohy omotal okolo stoličky nohy. Moja pozornosť bola venovaná objekt bol opretý. To bolo hrubé dubové dvere s ťažkými železnej armatúry pre chladničke alebo mrazničke.
  
  
  "Áno," povedal som pomaly, " áno, začínam rozumieť jej.
  
  
  "Čo?'
  
  
  — Stavím sa, že ste nič, že Zembla na inštaláciu je v mrazničke." Chladenie pre estestvenno je vypnutý. Potrubia a vedenia, ktoré sa v ňom tvoria krásne prepravnej siete."
  
  
  'Ste si istý?'
  
  
  "Nie," priznal som, " ale ste si istí, že to nie je tento prípad ?"
  
  
  'Nie.'
  
  
  "Aspoň, že chlap tam nie je stráženie steaky," povedal som. "Musím ísť. Mohli by sme sa tiež začať tam, ako kdekoľvek inde.
  
  
  Ona sa pritúlila ku mne. Tam bol problém v jej očiach.
  
  
  "Ale ako?'
  
  
  Ee objal ju. Jej telo sa otriasalo. Myslel som na to dlho a tvrdo. Keby som mal, že cievka lana, nechal som ju v Polencia. Alebo môj stiletto, ktorý bol prevzatý z me v Mayského chrámu. Alebo môj Luger ľavej vo Washingtone... Nie nájsť logické riešenie, po nejakom čase, jej pracovníkov sa začali uvažovať menej zrejmé voľby. Ale aj tí sa zdalo menej vhodné, než je obvyklé. Potom po dlhej odmlke povedal zamyslene,"Dobre, možno tam je cesta von, ak používame vaše cigarety." Ee oči rozšírili hrôzou ako ona ukazuje jej plánu. Ona zalapal po dychu po dychu. "To neskúsiť! To je nemožné!
  
  
  "Rovnako ako všetci ostatní. Musíme niečo urobiť. Zostaňte tu a daj mi alibi v prípade, Pepe, alebo ktokoľvek iný, ukazuje hore.
  
  
  Ona drží môj kabát pevne v oboch rukách a potriasol hlavou. — Nie, nerob to teraz. Môžeme mať malú šancu, ale len vtedy, ak sa môžeme dostať von z tejto miestnosti pomocou obvyklé metódy. Nie, ak ste rozobrať dvere a Boh vie, čo alarm bude zvýšený. Musíte vytvoriť svoj pohyb počas otvorenia Senorita Fandango, Nick. Počkajte, prosím. Potom môžem pomôcť aspoň tým, že rušivo Zembla mužov.
  
  
  "Senorita Fandango' s debut, nie?" Jej úsmev bol krivý. — Naozaj si myslíte, že ste dosť dobrý, aby hypnotizovat celý hotel?"
  
  
  Ona pritisla chveje telo k mojej plnej dĺžke. S svižné, rýchle prsty, ona rozopnutú moja bunda. Vzala krok späť, smeje sa ako ona shrugged mimo jej vlastný kabát. "Nick, mohol prísť s lepším meno?"
  
  
  "Musel som improvizovať," povedal som defenzívne. On sklopil kabát na podlahu vedľa Tamara. "Mmm ... Tamara rozopnutú vlny cardigan ona mala na sebe ako blúzka, tak, že jej veľké, plné prsia boli pokryté len čiastočne. Vzala niekoľko krokov pred ona konečne mal dostatok priestoru.
  
  
  "Senorita Fandango začína jej výkon!"
  
  
  Ona rozopnutú jej sukne a ponárať sa. Jej sveter padol vyzývavé na jej stehná, ako malé mini-šaty. Ako plaché dievča, ona zdvihla lem jej vesta a zabalené jej ego ju okolo pása. Bola nahá z jej stehná sa jej nohy, s výnimkou malých pár biele nohavičky.
  
  
  Potom začala tancovať. Jej telo zostalo bez hnutia. Iba časť medzi jej pupok a jej kolená otriasalo a krútenie ťažšie, než stromy mimo v búrke!
  
  
  "Čo si myslíte, Nick?" — Čo je to? " spýtala sa s úsmevom.
  
  
  Čo si myslím, že jej povedal. "Myslím, že ste viac Senorita Grind ako Fandango. A Senorita La Bomba s ním.
  
  
  Ona sa začala smiať ticho. Ona odtrhol tlačidlá na jej vesta. Jej vlnené chvosty sa zdalo, že jeseň z jej ramien. Natiahla sa za ňou späť na odstránenie jej podprsenku. Zdvihla tempo. Prišla až ku mne takmer nahá.
  
  
  "Nemali by sme...?" spýtala sa hoarsely, kývol hlavou na mňa.
  
  
  Robme, čo? Moja myseľ bola ďaleko, a trvalo mi chvíľu, aby pochopili, čo nám hovorila. Hovoriť v čase, ako je tento! Nebolo to má stať! Potom jej jazyk, nájsť svoje vlastné. "Na mieru, áno, samozrejme! Budeme mať pevný čas!
  
  
  Tamara povzdychol si znova. Natiahla sa, chytil môj pásu, a dal ma dobrý ťah. Cítil remorkér v jeho napäté telo. Tamara bola stále točí, točí. On sa natiahol a zobral tenké biele nylon. Som vytiahol ho. Prečo nie? Mala pravdu. Sme radšej počkajte." Aký je najlepší spôsob, ako zabiť čas? Zarazila tanec a pritisla nahé telo proti mne. Ona pobozkal ma, zlostne. Jej pery boli vlhké a horúce. Ee vyzdvihol ju hore a niesol ju na posteľ, naše pery stále stlačené dohromady. Pristáli sme otvorene na posteľ. Rýchlo sme pokračovali na bozk. Môj jazyk klesol hlboko medzi moje túžby pery do teplej duté a potom rta.
  
  
  Ona zdvihla ruky zábal ich okolo môjho krku. Ale ih držal ju naširoko od seba a tlačil ju späť do jemnosť vankúšov. On vstal a rýchlo teda vyzliekol. Tamara oprel späť proti vankúše a sledoval. Zbrane sa šíria široký, nohy mierne od seba. Ona dýchal ťažko.
  
  
  Nick, " povedala zašepkal, keď jej posteľ bola vedľa nej.
  
  
  "Urob to znova ako si to urobil poslednú noc... Moje ruky putoval cez kopcovitý terén jej prsia, mimmo jej bradavky, dole jej hladké brucho mäkké svetlo, teplo. Ona groaned. Jej telo našli " nezávislý život pod moje láskanie. Jej hlas si v mojom uchu, prosí ma, aby jej úplne a uhasiť horiaci oheň, ktoré podnietilo moje prsty v jej bedrá. Pobozkal ju na pery, jej bradu, mäkké duté jej krku. Mojím jazykom krúžil jej tvrdé bradavky. Nové vibrácie hit nás. Moje vlhké pery pohladil jej život. Jej, cítil jej satiny pokožky utiahnite. Moje hľadanie úst klesol ešte nižšie, kým Tamara kričal s radosťou. Ona valcované zo strany na stranu, narieka s potešením, ako moje pery kartáčovaný jej, čím sa jej intenzívne pulzujúce vzrušenia. Držala sa jej ruky v prudkom pohybe. Jej prsty kopal do mojich vlasov.
  
  
  Jej telo sa vzpriamila, topoľ a writhing pod mnou. Jej, cítil jej mokré teplo. Ona ležala na podlahe, čaká divoko, pripravené prijať ma. Chytila ma sila, ktorá bola takmer jazdy som blázon. Ona vyjadrila radosť nahlas. Jej zbraní zabalené convulsively okolo môjho krku, a ona stlačené mi proti tapering krivky jej hrudi. Jej telo pod mi moje opakované rytmické pohyby v prírode, nekontrolovateľné krýh. Jej pazúry kopal hlboko do môjho chrbta, skĺzol nadol, a bit do tela moje bedrá. Ona tlačil ma hlbšie do jej, šíri jej boky, ako ďaleko od seba, ako je to možné.
  
  
  Uspokojovanie Tamara je horečný potrebuje bol nudný úlohu. Nechal si jeho jazyk list a späť do úst, upokojiť ju a získať jej pokoj. Bolo to beznádejné. Vytržení, ona zabalené jej nohy okolo môjho chrbta. Jej nahé telo bol klzký s bankou horenia vášeň. Ona klenutým chrbtom. Hore a dole. Pomaly najskôr, v zvlnenom pohyby, potom rýchlejšie a rýchlejšie, až nakoniec všetky zmysly boli odsunutí okolo našich tiel. Vyčerpali sme padli na posteľ jej bol opitý, nemôže sa pohybovať jej chcel niečo povedať, ale nemohol ju nájsť slová, natiahol ju a vytiahol pokrýva viac ako naše spotené telá. Tamara trval na svojom jemne v náručí.
  
  
  
  
  Kapitola 11
  
  
  
  
  Koktail bar bol nazýva El Coyuntura . Ak niekto okolo hostí — svätých alebo hriešnikov — nebol tam skôr v priebehu dňa, mali by už vylisované v. Inými slovami, každý vedel, že sme prišli.
  
  
  V hale, tam bola široká vyrezávané mahagón bar s potrebnými zrkadlá, fľaše a za ním, a spoločenskou barman, ktorý hovoril troch jazykoch, a všetky tri boli zlé. Namiesto mosadznej tyči, na sude boli jasné plastové rúrky s fluorescenčné svetlá. V zmyselný červené neónové svetlo, každá žena sa pozrela aspoň desať rokov mladší. Tam boli niekoľko mäkké sedadlá oproti baru, ale väčšina z obývacej izbe bol obsadený priestor za to, čo vyzeralo ako amfiteáter s zaoblené steny pokryté v žltom papieri. Okrúhle stoly, ktoré boli zriadené po známkach-veľký tanečný parket a malé javisko. Polovica etapy bolo obsadených sľúbil zmes gitary, trúbky a klavír. Hudobníci hrali s väčším entuziazmom, ako talent. Sa zastavili teraz, po vykonaní Mama Looka Boo Boo s veľkým nadšením krátko pred . Niektoré z menej svätých oddával v diabolský hriech, tanec a narazil späť na preplnené stoly alebo bar pripojiť sa svojimi priateľmi. Muži mali na sebe čierne obleky a kravaty-aj keď väčšina z väzby boli teraz neviazanej.
  
  
  Ženy boli ešte viac kyslé, ih čeľuste boli clenched, ih vlasy mal slicked chrbát a vytiahol do buchta. Beztvaré šaty, ktorá sa tiahla od jej krku, aby jej nohy hid jej postavu. Boli trochu tipsy, smeje sa, postupové sklenené korálky oči a krik svojich dlhých slov cez búrku.
  
  
  Mimo, búrka zasiahla všetko s desivé sily. Napriek kričí a muffling účinok ťažké závesy, opakovane počul zvuk zlomené stromy, skaly, a trosky biť do steny. Budova otriasla a nápoje zarachotil v ich okuliare. Hlas, ako je tento, Titanic musí mať preč, pomyslel si sám na seba. Len potom bol odvahu a odhodlanie tvárou v tvár smrti stále tradične samozrejmosť. Tu zbožní svätí pili horúčkovito, stanoviť, aby si sami do poslednej hodiny. S takýmto opici, oni by pravdepodobne chcú oni boli mŕtvi rána.
  
  
  Ona bola v zákulisí, etapa bola otvorená v predo mnou. Tamara sedel vedľa mňa, zabalené v bielom plechu by sme ukradnuté z postele v izbe. Ona zabalené ako sarong a zviazané červenou oponou kábel okolo jej pása. Dal jej vzhľad sa z panny, vášnivý, ale stále bezchybný nevesta čaká na svojho manžela. Napriek očakávania v spálni, stále si nebol istý, čo bude robiť späť na scéne. Nevedela to sama. "Hrať spolu podľa sluchu," povedala ako sme dať na jej kostým. Po vypočutí combo, nebol si istý, či to bude fungovať. Hlavná vec bola, prosím, verejnosti a odvrátiť zamestnancov. Dohodli sme sa na to.
  
  
  Obrátil som sa Pepe, ktorý bol opretý o stĺp o tri nohy za sebou. On by prišiel pre nás pätnásť minút pred a bol teraz hrá hostiteľa. Alebo bezpečnostné stráž, vzhľadom na vydutie na ľavej strane košieľka je ego.
  
  
  "Budem pokračovať zaviesť jej," emu povedal jej.
  
  
  Bueno . _ Skupiny ...?'
  
  
  "Hovoril som s nimi o tom pred pár minútami. Koniec koncov, sme zistili, melódie, ktoré hovoria, že vedia. Nebudem veriť, že to, kým som ho vypočuť.
  
  
  "Sú to dobrí chlapci, seňor.
  
  
  "Oh, sú to skvelé!" Kombinovaný naznačil jej. Na trumpeter vyhodil a slávou, ako keby ego nástroj obsahoval ovocný šalát. Spravil krok vpred a pokynul s rukami, kým každý bol tichý, s výnimkou veľmi tuku žena, ktorá mala čkanie.
  
  
  Jej, kričal nahlas. - 'Yahora, dámy a caballeros, la senorita fandango! mui celebre y directamente de San Jose!'
  
  
  Zrejme nechápal som, španielsky, ale to, čo som povedal, bola dostatočne jasné. Začali tlieskať. Najprv hiccuping žena, a potom celú miestnosť. Hesitantly, hudobníkov začať vykonávať "Rumba Tamba". Tamara vzala na javisku. Jej dostal von. Absolvovanie mimmo nah ju videl vrstvy farby lesknúce na jej tvár. Ona sa bál. Pravdepodobne viac, strach, ako keby hej mal robiť to, čo sa bude robiť s ňou. Ona narazil. Odin okolo mužov zalapal po dychu. Ona opäť jej rovnováhu. S striptérka kroky, ona chodila do centra diania. Pozrela sa na combo, chytil ťažké rutinné a začali zmyselné pohyby ona by sa zobrazí ma predtým. Jej hornej časti tela sotva pohol. Lesknúce záhyby list krúži s rýchlym kruhový pohyb jej stehná a zadok. Obrátil a pomaly začal rozviazať červená reťazec. Ona nechaj to visieť ako ona neviazanej to. Ee zlúčenia začal odvíjať iba na jeho vlastné. Držala jej ego, tesne k nej hrudníka a pozrel sa na Pepe a mňa. S úsmevom, ona hodil mi shoelace.
  
  
  Ona pokračovala, podržte list v jej ľavej ruke. Položila jej druhej strane v jej dlhé blond vlasy a zdvihol ih hore. Potom začala tancovať. List pomaly otvoril, až kým diváci mohli vidieť popruh jej podprsenku a nohavičky. Gitarista krásne podporované ee s vibrácie struny a ostré akord s každým pohybom. Publikum to páčilo. Len málo žien, oplotená málo. Pepe sledoval každý škubnutí a signpost s bystrý pohľad v jeho očiach.
  
  
  Pepe dať string okolo jej krku a strangled neho. On sa ponáhľal na strane uniknúť. On sa sprísnili provizórne noose okolo neho. Padol na kolená. To bolo jednoduchšie a rýchlejšie, že spôsob, ako. Snažil sa kričať, ale shoelace utopil sa žiaden zvuk. Vytrhol jej ťažšie. Pomocou lana ako páku, stisol jeho palce k zadnej časti Ega hlavu. Je blbec, a cieľ prevalil nabok.
  
  
  Nikto sa zdalo, že oznámenie. Dav a ľudí, ktoré kladie" manager", v obývacej izbe sledoval Tamara každý pohyb. Do rytmu hudby rástla rýchlejšie a rýchlejšie. Všetky oči boli na Tamara. Ona bola ťahal za mŕtvych desk clerk do tieňa krídel a hodil o ego, na vrchole hromadu prázdnych pivných prepraviek. Tamara bunda ležal na jednej z prepravky. Ona zabalené zvyšok jej oblečenie v nej a vzal všetko, čo s ňou, aj napriek Pepe námietky. On vytiahol jeho bundu cez etapy a rozopnutú to. V prípade problémov, Tamare by teraz rýchlo uchopiť jej oblečenie. Jej, sledoval jej vykonanie.
  
  
  Vzala mimo súvahy. V jej podprsenku a nohavičky, ona vlnách hore a dole s exaggeratedly rýchlo a neisté pohyby. Ona tancovala, akoby sa jej život závisel na tom.
  
  
  A tak to bolo. Ako môj, mimochodom. Zošuchol sa z krídla a dole úzke chodby, ktorá viedla k hlavnému vchodu foyer. To zastavili na chvíľu, keď sa dostal do haly. Spomenul si, videl dvoch mužov stojacich tam na ceste do obývacej izby. Vyzerali ako Pepe, ako hotelových hostí. Oni cítiť ako patróni lacné Izbový bordel. Vzduch sniffed to. Vôňa rose voda Stahl tsenymnogy je slabší.
  
  
  On peeked opatrne rohom. Tamara bola na tom lepšie ako by som mohol dúfať. Dvaja muži boli len niekoľko metrov od miesta, kde sa hall stal hlavným obývacia izba. Jeden bol neustále strkal ostatné do rebier. Zdá sa, že milovníci výtvarného umenia. S .22 - kaliber Trejo a automatickú pištoľ v ruke, Pepe zalezený iným spôsobom ako ticho ako mohol, kým sa dostal do prázdna kaviareň.
  
  
  Tabuľky boli usporiadané tak, aby to bolo ťažké prejsť otvorene, do kuchyne, na druhú stranu miestnosti. Tabuľky boli plne nastaviť. Museli sme si dávať pozor, aby naraziť na niečo, alebo niečo pokaziť. Svetlo vysielané cez okrúhle okná v dvoch kyvné dvere. Niekedy som počul zvuky v diaľke. On jemne tlačil otvorte dvere a strčila vo vnútri. Jej stlačení proti stonanie málo alcove medzi kuchyňou a jedálňou.
  
  
  Tam bol sideboard s police v spodnej časti na príbory a karafy. Vedľa nej, s otvorenými dverami, bol veľký bielizeň skrini plnej uteráky a obrusy. Boli tam aj metly a mopy, niekoľko segmentov, čistiaci prášok a štyri-litrový môže podlahy poľština. Jej nechať deň ticho zavrieť a peeked do reálnej kuchyni. Len čiastočne by to mohlo byť vidieť: dva-dvere chladničky, automatické umývačky riadu, a stoličku, ktorá sa mu už predtým videl cez okno. Zvuky, ktoré počula v jedálni prišiel z tuku žena zúčtovania stoličky. Snorting a hučanie sama, ona fiddled okolo. Chodby do chladnej miestnosti by boli za rohom, z môjho zorného. Nie stahl hľadať žiadne ďalšie. Nechcel som riskovať byť videný. To nevadí aj tak.
  
  
  Vzal jeden z Tamara je cigarety a zapálil ju s zápas nad hotel box on priniesol do miestnosti. Stál ešte na chvíľu, počúvanie sústredene. Nemohol som počuť jej okrem občasného klapať na hrnce a panvice a ženy astmatický dýchanie.
  
  
  Po fajčenie ho, išiel na bielizeň skriňa a hodil nejaké uteráky na prázdne vedro. On posypať trochu vosku na nah a hodil cigaretu na vrchole. Keď videl, že to bude aj naďalej tlieť, kráčal cez swing dvere dňami do jedálne a Stahl čakať. Nechal som jej skriňa otvorená. Tamara povedal, že to bude trvať dva a pol minúty, ale to bolo ťažké zistiť presný čas, pretože haly veľkosti. Zápalná cigarety majú na jednom konci loptu rovnaké zloženie ako zápas — v tomto prípade, vlákno s známka dojem. Cigareta bola navyše plnené hnedé bavlnené namočené v saltpeter. Otvorené konce cigarety boli vyrobené z reálneho tabaku. Posedenie v jedálni, čaká bol nervózny, ale nič iné mohla urobiť. Jej dôveryhodný Tamara, aby každý obsadené. Sekundy prešiel bolestne pomaly. Potom cigareta zhasne.
  
  
  Ona nastaviť oheň bude asi päť sekúnd, čo bolo dosť zase segmentov do dymové bomby. Obliečky horieť, a potom uteráky začal tlieť. Kyslé dymu billowed zo skrine do kuchyne. Aj na druhej strane dverí, mohol by som vôňu jej slabo ako žena konečne začal kričať, " Fuego ! Fuego !
  
  
  Stacionárne jej squatted, počúva výkriky. Potom ťažké shaggy ju počul, a dva ochranné kryty kričali, " Au ! Fuego ! Jej, počul som, že jeden povedať. On vstúpil do alcove, pištoľ v ruke. Stráže boli snaží zistiť, čo bolo pálenie. Tuk žena kričal, mávali náručí. Všetky tri z nich boli kašeľ a kašeľ od dymu.
  
  
  "Ruky hore," I objednať.
  
  
  Žena wheezed hlasnejšie než kedykoľvek predtým. Na uniformovaní muži sa obrátil a yawned neveriacky. Teraz oheň dosiahla svoj vrchol. Hrubé, mastné dymu billowed cez skriňu, zakryť skutočnosť, že požiar bol pálenie iba vo vedre. Dym a zápach, musí mať zmätený moje reflexy, ako jeden chlap, dosiahla za jeho zbraň a iných skočil na mňa. Jej záber bol prvý v každého kmeňa. Byt, ostré pop .22 sa stratil v kričí na ženu a rev ostatné chlap skáče sa na mňa. Vzal som o krok vpred, tak on bol so mnou chvíľu skôr, než očakával. Jej, dostal sa na jeho kolená a holubica medzi ego nohy. Keď padol na vrchole mi, on omotal ruky okolo jej ego nohy a dostal až v rovnakom čase. To bol taký rugby flip. Obrátil sa trochu a používa jeho ega vlastnú silu hodiť ego do sideboard. Na egomaniac rozbili strieborné police s neúspechom. To sa zrútil, chladnejšie ako vonku nepriaznivé počasie.
  
  
  Napriek porážke z každého kmeňa, prvý stráže nemohol zastaviť. S povzdych a gritted zuby, snažil sa otvoriť klapka jeho krásne závesu, aby guľka v hlave. "Mui bravo," povedal som, kope ego v živote a potom v brade. On lavička lisy, kde on ležal. Žena bola tak z jej pamäti, že ona už nemôže počúvať argumenty. "Jednoduché, senora," povedal som. Moja ľavá ruka odletel do jej bradu s clenched päsť. Ona moaned a prešiel tak, ako sa mu jemne znížená jej k podlahe.
  
  
  Jej preskočil ich v skrini. V hustého dymu, schmatol ju mop a strčil ho do horiaceho vedre. Oheň mal zaniknúť, ale uteráky nechal to smouldering. Keď jej oheň bol pod kontrolou, ju tlačil mop rukoväť do rukoväť pokojnej jeden a vytiahol segmentov v celej skrini.
  
  
  Odišiel jej ego, schmatol stráže " zbrane, potom strčil všetky tri z nich do kancelárie. Zamkol zásuvky, dal kľúč za minútu, a narazil kuchyňa na digitálne chladnička, kyvné pare vedierko na mop rukoväť. V jej druhej strane bola jar vosku.
  
  
  Letela dole krátke chodby na druhej strane kuchyne a ocitla v miestnosti, kde stráže hrali karty. Karty boli stále na stole, a muži mali vyhodiť, kuda ih. Bolo tam veľké dvere, za čo najväčšej sedadla. Stlačil jej stoličku z cesty a oprel si ramenný proti veľké kovové západky. Dvere klikli na položku otvoriť. Jej, barged v bez pohľadu.
  
  
  Na "správca" chytil veľký revolver a zameriava sa na mojej tvári. Bunky bola len päť metrov sedem metrov a bol plný rôznych háčiky a rúr. Hmú by mal na cieľ sakramentsky zle sa mi chýbať. On stál nad rádio v zadnej časti bunky. On bol asi čudujete, prečo nemohol nájsť nás jedna stanica. Malý nevedel, samozrejme, že búrka sa mu pomáhal vytvoriť tiež zabránené hmú od prijatia všetkých rozhlasových staníc. Na revolver bol na stole vedľa neho, vedľa prijímača. Ego ruku, chytil ho ako blesk.
  
  
  Bežal bez zastavenia. Som oprel sa smerom k nemu, odpočíva môj hlavu medzi ramená. Som prehodil mop na jej celou silou som mal. Red-hot vedro hit Egoizmus tvárou v tvár. Zbraň odišiel hneď vedľa môjho ucha. The rolling thunder z výstřel v malom priestore, ohromil ma. Jej, ho videl padať. Odmlčal sa a začal sa pohybuje znovu. Potom padol na mieste. Pokojná je odtlačok bolo zrejmé, ego zle spálil tvár, čas by nosiť na oboch koncoch svojho života.
  
  
  Vysielač bol jednoduchý šachte oproti control center v chráme. Skladal sa z niekoľkých kovových skríň, tvare a veľkosti, ako vertikálne rakiev, ktoré obsahuje senzory, páky a prepínače. Horná časť skrine pozostávala z kruhu, veľké silové pole, a veľkokapacitné cievky z holé medené drôty. Hrubé káble zmizol cez dieru v prieduch. Elektronické zariadenia hummed ticho. V hoteli je generátory, ktoré poskytujeme elektriny, boli pravdepodobne umiestnené v suteréne vedľa kotlov.
  
  
  On prevrátený hlavný vypínač. Hučanie zastavil. Zbrane tancovala a späť na pár metrov na chvíľu, potom klesla späť. To zadržal nepriateľa zbraň a starostlivo rozbili všetko, čo by mohlo zlomiť. Potom studenej storage manager ťahal ju von a valcované jej ego pod stoličky, kde stráže sedeli. Vrátil sa, otvoril skriňu, a nastriekal vnútri, podlahy a steny s voskom. On používa poslednej časti, aby oživiť oheň v vedre. Ona bola hodená pálenie uteráky do kaluže vosku na inštaláciu. Plamene leapt hore, fanned návrh okolo prieduch. Jej doslo, napriek clenched päsť, že zmizol do jej žalúdok.
  
  
  Správca nejako opäť vedomia a pripojili sa k jeho nohám, plné pomsty. Druhýkrát, on na mňa zaútočil neočakávane. Ego je to, päsťou udrel do zadok z revolver jedného z dozorcov, ktorí by strčil ju do svojej pásu. Že ma zachránil. Jej dych vyšiel znova skôr, ako on mohol slam dvere, inak by boli zaživa spálili. To zlomilo zadarmo a napadol ho. Požiar bol už lízanie na môj kabát.
  
  
  Vyzeral ako gorila. On vrhol sa na mňa, nadávanie v španielčine. Ego chytil ju svojím obvyklým judo uchopenie, pevnú ruku. Moja ľavá ruka bola uchytenie golier ega kabát, moja pravá ruka bola uchytenie ega tričko. Zaváhal. Jej ega pravej nohe omotal okolo jej právo teľa a kopol jeho ego. On zameraní na stranu a začal klesať. Hmú pomohol jej málo.
  
  
  Rozzúrený s hnev a nenávisť, on pazúry na mňa aj on spadol. Ego obuvi chytil na prahu studenej úložný priestor. Mávali rukami, padol dozadu do horiaceho vosk. Každý pohyb fanned plamene ešte viac. Dostal dole na všetkých štyroch. Znížiť jeho hlavu, on kričal v agónii. Ako ľudská pochodeň, to spálil pred mojimi očami. Jej hmú nemohol pomôcť, ale zatvorte dvere. Ego kričí boli už aj počuť, a oheň by neboli zistené ihneď. Napokon, on bol schopný zhlboka sa nadýchnuť. On zúfalo potreboval. Postupne sa svitlo mi, že som bol ťažko zranený. Rany v mojom ramene otvoril znova, pravdepodobne, keď jej stráže napadol. Na úsad prebodol moje rameno bolestne. Snažil presunúť prsty ľavej ruky. Teraz jej mohol stratiť vedomie alebo pokračovať zákona; Jej pokračovanie. Biele tvárou, som stiahol cez miestnosti, späť do kuchyne a alcove.
  
  
  Odin okolo mužov zaklopal na bielizeň skrine, dvere a zavolal hlasno o pomoc. Zastavil sa a zaklopal na dvere. "Seňor ?"
  
  
  "Vás! Jeho!
  
  
  "Ak chcete, aby sa jej na oheň guľky na vás cez tieto dvere, potom udržať kope svojho hlučne."
  
  
  Tam bol chvíľu ticho. Potom povedal: "ja budem mať pokoj, amigo."
  
  
  "Bueno".
  
  
  Keď som sa vrátil dole v chodbe vedúcej do štádia, som videl dvoch mužov, sediacich v obývacej izbe, stojí pri vchode do El Koyountoura . Oni pečiatkou nohami a whistled encouragingly. Keď sa dostal krídla, on pochopil, prečo. Tamara mala na sebe len jej nohavičky. Ako by mohla mať trval tak dlho, musí byť jeden z najväčších tajomstiev tanca.
  
  
  Kombá boli vyčerpané. Hrali zbor pre stý čas, ale rytmus bol ešte silný, a Tamara sa v plnej miere využiť to.
  
  
  S striptérka kroky, ona zameraní hore a dole, kymácející sa jej boky a triasol jej holé prsia. Dav tlieskali v schválenia, aj keď niektoré ženy sa zdalo, že v blízkosti šok. Všetky oči boli na jej quivering bradavky. Tam bol strach pozrieť sa jej do očí... až dovtedy, kým si ma videl. Jej tvár rozžiarila. Som naznačil Ay, aby sa poponáhľajte. Ona prikývla nepozorovane a začal jej výhry.
  
  
  A čo finale!
  
  
  Kapela sa chystá začať hrať melódiu znova. Tamara zdvihol prvé akordy a ohnuté nadol vyzdvihnúť list a jej podprsenku. Dala každý dokonalý vzhľad na vyzývavé svieži guľatosti jej zadok. Diváci mohli jasne vidieť úzke nylon line jej nohavičky medzi jej pevné stehná, ktoré len krátko, utiahnuté, ako ona oprel sa dopredu. Nohavičky sa posunul vyzývavé dole jej zadok a zostal tam, keď ona vstala a podala mi list a podprsenku.
  
  
  "Veľký Boh," povedala hissed. Myslel som si, že by ste nikdy prísť."
  
  
  "Zastavte to hneď," odpovedal som.
  
  
  Sledoval som jej tanečné späť na javisko. Jej kymácející zadok boli nádherný pohľad. Svätí sa zbláznil. Neviem, čo ženy boli myslenia, ale niektoré okolo nich pozrel, ako keby sa nikdy dostať sa z neho. Muži krvné cievy praskali. Nápoje boli spotrebované rýchlejšie ako čašníci by mohli priniesť ich. Prvýkrát v živote v čierne šaty videli mäkké krásu skutočné ženské krivky a vyžíval sa v ňom. Po všetkých, v ktorom sa ocitli na konci sveta, Armageddon, a možno aj Druhý Jav v rovnakom čase. Ak boli zomrie , čo spôsob, ako povedať zbohom!
  
  
  A kričať, povzbudenie, zazvonil von. Tamara začala vzlietnuť jej nohavičky. Kapela sa cítil vyvrcholenie blíži a vrhol sa do spomínať melódie. On si pri pohľade späť cez jeho holé assault zručnosti a modliť sa, že hrubé dubové dvere studenej miestnosti bude držať oheň, a že stráže v bielizeň skriňa bola stále triasť s teroru. Tamara stiahol pevne elastické kapely jej nohavičky. Bože, prečo nebol ona bola v zhone? Nižšie. Mäkké kučeravé vlasy sa stal viditeľným. Viac hluku a kriku!
  
  
  On otrel hrubé kvapky krvi z jeho čelo a vtiera jeho boľavé rameno. Nohavičky pomaly kĺzal po jej nohu. Vzala ju vypnúť ih a otočil. Ona nadol ohnuté vyzdvihnúť svoje vlastné ego. Vyrovnávanie jej nohy, zdvihla zadok, ona sa ukázalo, že muži niečo, na čo nikdy nezabudnem.
  
  
  Dav groaned.
  
  
  Kombinovaný roared.
  
  
  Tamara ponáhľal z pódia a hodil jej úprimných slov do mojich rúk.
  
  
  Bolo tam veľa potlesk, ale nebolo dosť času vrátiť sa. Som zabalené ju v môj kabát a povedal jej, že by som mať dosť času, aby sa obliecť, keď sme išli okolo hotela. Neobmedzený jej šaty, ona nasledovala ma na konci chodby na hlavný obývacia izba.
  
  
  "Nick, Nick," povedala híkali — " čo sa deje?"
  
  
  "To nevadí," povedal som.
  
  
  "Ale...'
  
  
  "Tri kanály boli zničené, jeden zostal. Poviem vám, podrobnosti neskôr.
  
  
  Prebehol okolo hotela. Bolo to jednoduchšie, ako by si myslel. Odmlčal sa na chvíľu pri prepážke, a ako som podozrenie, tam bolo walkie-talkie na poličke za pultom. Ego jej volal, nad a v growling, pseudo-manažérske tón, nariadil, aby ľudia v Fiat v prednej časti budovy na krok bokom a nechať Buick prejsť. Malý lacný mikrofón hid zmeny hlasu, a Reumatizme bol krátky "Si, señor!" Na konci chodby, cez predné dvere, sme skočil do starého vozidla a oživil ju.
  
  
  Fiat a jeho bezpečnosť detail boli zaparkované mimo vozovky. Keď Tamara videl, že sme boli úspešní, dala nám priateľské vlny z dvoch mužov, ako sme prešli mimmo. Ona uvoľnené späť na hnilé gauč a začala sa smiať. To bol hysterický smiech úľavu. Z dych, ona vykríkla: "Ach, mali ste vidieť tých dvoch mužov?"
  
  
  'Čo ty? V tejto Fiat?
  
  
  "Nie, Nick, dve z nich sú lepšie v obývacej izbe!" Ona sa začala smiať ešte ťažšie. Vyzerali tak prekvapení, keď sme naponáhlo minulosti mimmo nich. "Ah, že výraz na ih tváre!" Tamara bol s záchvaty smiechu. — Bol som naozaj tak dobrá?"
  
  
  "Áno, ste boli krásne."
  
  
  "Naozaj ?"
  
  
  "Dosť dobrý na to, aby ma šialene žiarli."
  
  
  Tamara sa upokojila malý a giggled ako bojoval s volantom z Buick a išli smerom na rovinu. Ako začala sa obliekať, smiech prestal, a na druhej strane Puntarenas, povedala v nízkej, váha hlasu, " Nick, počasie. Mení sa.'
  
  
  Skutočne. Sneh bol teraz pádu v vírenie vírivá. Raz-brilliant reflexné temného neba, a vietor howled ako zranený duch nad bzučanie preťažený motora. Stromy, skaly, a niečo iného, že by sa mohli presťahovať letel okolo nás v vytie hurikán. Hailstones odrazila mimo dvere a okná. Sme sa ocitli vo svete, riadený šialený z konania šialenec.
  
  
  "Vypnutie hotel je vysielač spôsobila víchrica," povedal som grimly.
  
  
  "A to bude horšie," Tamara zašepkal.
  
  
  "Áno, kým sme sa zničiť posledný vysielač v Paname."
  
  
  Ona sa na mňa iba pozrela, biela ako sneh mimo. "Ale, Nick," povedala s zrejmé, hrôza. "Mali by sme byť schopní robiť to, vpravo?
  
  
  
  
  Kapitola 12
  
  
  
  
  Podľa mapy, Sangre Ostrov bol asi šesť stoviek kilometrov od Puntarenas. Ale aj keď sme boli blázni dosť lietať v takomto počasí, sme neboli blázon dosť ponáhľať na úprimných letu. Akonáhle vo vzduchu, leteli sme v širokým oblúkom cez tichý Oceán. To spôsobilo, že let takmer dvesto kilometrov dlhšie a možno ešte 150 míľ vďaka stálemu zigzags. Leteli sme nad Chiriki Bay s najväčším ostrovom Coiba, trestný kolónie. Potom sme sa zaokrúhľuje na Azuaro Polostrove a prišiel do 150-mile-široký Záliv Panama. Na ceste bol Zálive Panama s Panama City a Balboa.
  
  
  Celý tento čas, lietadlo sa nič, ale rock a potápať. Tamara a ja skated zo strany na stranu, dopredu a dozadu. Nikdy sme sa sedel. Len bezpečnostné pásy držal nás v objekte. One push nasledoval ďalší. Trup groaned a creaked, a krídla sa zdalo, že je pripravený na prichytenie na akomkoľvek okamihu. Vždy, keď lietadlo pristálo vo vzduchu zóna, to by hit holding niečo ťažké s jeho rameno a skúsenosti neznesiteľnú bolesť. Predtým, než sme odišli, Tamara oblečený rany a dotiahnuť obväz, ale nebolo to dosť. Krvný naďalej ooze okolo moje rameno, namáčanie moje tričko.
  
  
  Kričala. "Čo sú koordináty ostrova, Nick?"
  
  
  "Nie, ešte nie," povedala kričali cez hluk. "Najprv v Panama City."
  
  
  "Prečo? Sangre Ostrov je v sále de las Perlas súostrovie, ktoré je v hale na východ od tu, nie na sever.
  
  
  Jej, súhlasne prikývol. Súostrovie znamená "more, množstvo ostrovov", a v tomto prípade sa to týka asi osemdesiat malé "perly" na druhej strane zálivu. Poukázal na otvorte mapu. "Nemôžete nájsť váš cieľ v tejto polievky ešte, a nemôžete dôverovať nástroje už. Potrebujeme orientačný bod pred môžeme nájsť malý ostrov v tejto skupine. Mesto v hale je iba šesťdesiat kilometrov severozápadne od súostrovia. Odtiaľto môžeme robiť úlohy.
  
  
  Po Tegucigalpa a Puntarenas, myslel som, že som mal dosť zvetrávaním proti savage a neúprosný zničenie, že Plukovník Zembla mal stvoril. Ale tam bola nepredstaviteľná katastrofa v Panama City. Toto je jeden z mojich obľúbených miest, s mnohými spomienky. Bol som pripomenul večer s krásnu ženu v jej byte na úpätí Mount Ancona a zobudili do vetra-porazený zvony katedrály, v blízkosti Avenida Centrálne. Ako sme leteli nad mestom, bol to všimol pozostatky katedrála, staré Vláda Palác, krásne Národné Divadlo, Malecon Bulváru a Bovedas Boulevard so starým podzemného väzenia. Všetko, naozaj všetko, čo bolo rozbité a zničené, rozbité a rozorvané kruté katastrofami z neľudského búrka. Mesto s počtom obyvateľov 300 000 ľudí prestala existovať a obrátil sa do istej obrovské zrúcaniny, ako staré mesto deväť kilometrov, zrovnané so zemou v roku 1671 do corsair Henry Morgan.
  
  
  Balboa, Kanál angličtiny prístavné Mesto, bola aj voľné veľa. Z nášho uhla pohľadu, mohli by sme sotva vidieť Miraflores Zámky desať kilometrov od brehu. Dva kanály vedúce na to boli úplne zablokované. Niekoľko nákladných lodí a tankerov boli uviaznuté na dvoch najväčších svetových ľadových polí, každý takmer dvesto metrov široký a pätnásť metrov hlboké. Monštruózne vietor prehnala cez kanály. Nič naznačovať, že veci, ktoré boli lepšie, na druhej strane úzka.
  
  
  Bol vriacej s hnev na to, čo Zembla mal urobiť, aby sa tento raz úrodný a bohatý pôdy.
  
  
  "Otočiť," povedal prasklo na Tamara. Jeho necíti dobre. - Juhovýchodná na Isla Sangre . _
  
  
  "Myslíte si, že Zembla je tam?"
  
  
  "Som vrúcne dúfam, že áno," povedal som, pričom jeden posledný horkú pozrieť na vírenie bielej krajiny. "Ak ego nájde ju, island budú ukryté v ega krvi, sľubujem ti."
  
  
  Hlavné ostrovy San Miguel, San Jose, a Pedro Gonzalez boli ľahké nájsť, ale Zembla posledný úkryt bol len omrvinky na mape, a nič viac v realite. Bol to zhluk skaly vyčnievajúce okolo vody za hrubé snehom, mesto a more pena, obklopený piesočnatej pláže. Ako sme prešli cez to, Cessna hodil a zameraní v radenie vzdušné prúdy. Tamara bojoval s tiller, ako ona bola položená na pristátie mieste.
  
  
  "Myslím, že by sme sa mali pozemky na brehu. Dokonca aj kameň, kôz, nemôže sa postaviť na nohy na tieto skaly."
  
  
  — Čo je to?" — Čo je to? " spýtala sa, ukazujúc na ľavej strane.
  
  
  Ona naklonenej rovine na osemdesiat-stupňovom uhle tak, aby sa jej mohol pozrieť na to, príliš. Cez mesto, ktoré vyzeralo ako guľomet guľky, mohol vidieť slabé svietiť, niektoré staré budovy. Boli zoskupené v spôsobe starý hacienda okolo nádvoria. To bol obklopený tri-inch-hrubé kamenné múry s ťažkým brány s železné trámy. Aspoň pred ih tak postavený, a tam bol žiadny dôvod domnievať sa, že tieto steny neboli len ako hrubé a silné. Zembla zdalo sa, aby si robiť veci ťažké, najmä keď to prišlo do obrany alebo úteku.
  
  
  "On je tu," povedal som. Moju ruku, stisol Tamara je. "Pozrite! Ego vrtuľník je ukotvené vo dvore.
  
  
  "Ja porozumieť jej. Ale budete sa pustil moju ruku teraz? Jej radšej nie spadnúť otvorené ego strechy. Pustiť z ruky a nájsť miesto na zemi, v poriadku?
  
  
  Hej šťastne usmial sa na ňu. Nakoniec sme sledované dole Zembla v Ego časopisov. Môj úsmev sa pomaly vytratila, ako som si uvedomil, že tam bol žiadne vhodné pristávacia plocha kdekoľvek po celom obvode. Dva-rok-starý a čipky predavač Ramon Batuc postavený jeho hacienda na vrchole round hill. Od hlavnej brány, cesta viedla nadol skaly na lodenici v prírodnej zátoke. Kopec bol relatívne klzká, ale príliš strmé. Zvyšok ostrova bola buď príliš hrubý alebo obrastený tŕnistá, gnarled kríky.
  
  
  "To má byť pláži," jej otec povedal grimly.
  
  
  "Trochu späť, je vynikajúci kúsok pláže, ktorá stále vyzerá celkom slušne," odpovedala, pursing jej pery. Ona naklonená na Cessna znova a letel smerom na malý úsek strapatý pláži. "Bude to veľmi ťažké, Nick, a nebudeme schopní dostať sa blízko domova."
  
  
  "Kto sa stará o malú prechádzku? Dúfam, že sa môžeme stále chodiť, keď sme pôdy."
  
  
  Lietadlo sa ponorila nadol. Vietor zdvihol ego a howled cez kov. Piesok zväčšila okolo kolies. Časti lietadla triasol, akoby ih bol zrazu ochrnutá. Tamara bojoval s bojuje tiller. "Máme výrok, v Rusku," povedala vyhŕkol, prerušovane. "Drží sa pevne na volante v tejto situácii!"
  
  
  Boli sme sála dole do vzduchu diery. Na Cessna vlnách, vlnách, a skĺzol pozdĺž pláže v šedá, piesková dážď opuchnuté piesku. V prednej časti nás, ostrý kameň vrcholy jutted z celého piesku. Na ľavej položiť hradiska okolo viac skaly a balvany, a na pravej hrozivej stene s teplotou varu približne surfovať. Lietadlo šiel dole.
  
  
  Zavrčal na ňu. - "Up! Hore!' Môj výkrik bol reflexná, ako som vedel, Tamara robil jej najlepšie zvýšiť jej nos. Pláž bola blíži na ničivé sadzby. Nos bol pochovaný v piesku. Dlhé sykot, potom velebené pop. Sme sa točil okolo, krídlo vzpery zlomil, a vrtule zložené viac bloku motora, ktorá bola polovica pokrytá pieskom. Podlahy rose a hádzali nám na strechu, ako hromada ľudské ruky a nohy. Lietadlo takmer prevrátil, potom havaroval chvost-najprv do ľadových vĺn. Slanej vode striekajúcej cez nás, ako sme ustúpili. Boli sme zmrzačený, ale stáli sme našu zem. Lietadlo vlnách a späť a pri surfovaní. Boli sme hojdacia na vlnách. Tamara potriasol hlavou, zdvíhať, a pozrel sa na rozbité okná na pláži. Vydesil, on sa zhlboka nadýchol a študoval piesku a surfovať pod nami. "Voliť to, čo som chcel o týchto komerčných letov," povedala s malým úsmevom. "Vždy mäkko pristáť."
  
  
  "Nesmejte sa na mňa navždy!" povedala so slzami v očiach. — Som zničila všetko, viem, že ju! Nikdy nebudeme zvyšovať ego vo vzduchu znova!
  
  
  "To asi nebolo by sa stalo inak," povedal som. "Piesok je príliš mäkké a vietor by mohol mať zrazil mimo nás naše nohy."
  
  
  — Ale čo budeme robiť teraz ?"
  
  
  "Čo by som mal urobiť?' Schmatol prútený kôš, ktorý eda kedysi bola v za ním. Teraz nen mal Tamara je pištoľ Makarov, Dr. Mendoza je vintage pištole, Pepe je .22 automatické revolver, a revolvery z dvoch strážnych a manažér. Dala Tamara jej zbraň a Pepe ' s, a dať zvyšok zbrane na svoje vrecká. "Čo by som mal urobiť?'- to opakovať. "Dobre, poďme na prechádzku. Poďme na to!'
  
  
  
  
  Kapitola 13
  
  
  
  
  Prechádzky sme naše spôsobom mimmo zradné vrchy pod vytie a horiace neba. Blizzard bol ešte zhromažďovanie silu. Tmy rástla silnejšie. Niekoľko tŕnistá stromy creaked vo vetre. Balvany boli neustále klesajú. Vietor nasávanie vzduchu okolo pľúc, ako sme bežali pred ním. Boli sme dusí ako topiaci ľudí, a niekedy sme sa nemohli pohnúť dopredu. Búrka bola teraz pevnej hmoty, divoký, neúprosný, a smrtiace. Tamara jej tvár bola pokrytá krvou od pádu sados. Jej, vedel som, nechcel som vyzerať oveľa lepšie. Bolesť v mojom ramene mal na sebe ma. To bolo už len vývrtka tela, bolesť strieľal cez moju dušu a moje kosti. Zápasil som s ním, a s mojím stuhnuté prsty. Sme bojovali a prekvapené tvrdohlavo, podpora navzájom.
  
  
  Pol hodinu prešiel, štvrť hodiny, a ďalšiu pol hodinu. Konečne sme prišli do kopca. Boli sme pri pohľade na hrubé, pevné steny hacienda sto metrov od hotela. Oni ležali pod hrubou vrstvou snehu. Keby tam bol vojakov - bol už takmer niektoré z nich-ich nemal boli narieka. Boli schúlené v pochybné útulku stenu. To bude sotva viditeľnou čiarou ošúchaný mužov v uniformách lipnutia na mrazené orgánov.
  
  
  "Poďme sa prejsť cez stenu," povedal som. "Dva alebo tri brány sa príliš silno strážené."
  
  
  Tamara potriasol hlavou s otriasol. "Nemôžeme, Nick!
  
  
  "Nemôžeme stáť ešte jeden.
  
  
  Začali sme liezť na kopec za hacienda, otvoriť pred hlavný vchod. V niektorých ohľadoch to bolo ťažšie vpred teraz. Tam sú menej prekážok, ale holé povrchu hill bol brúseného vetrom a obrátil sa na klzkom ľade svahu. Tamara bola prvá na jeseň, a ja som musel podporovať ju. Potom stratil rovnováhu. Tamara snažil pomôcť, a zrazu sme obe valcované nadol, zvieranie našich rukách threateningly. Naša vytrvalosť zomrel, ale vstal okolo svojho vlastného popola. Život sa zdalo menej hodnotné, ako teplo a pokoj, že smrť by priniesť, a život víťazí.
  
  
  Na vrchole sme sa plazil vyčerpané v rámci útulku stenu. Ona bola stará. Murivo bolo opotrebované a bolo tam veľké medzery medzi prírodné kamene, povedali. V priemere to bolo tri a pol metra vysoký. On sa pozrel hore starostlivo a všimol si nohy a paže podporu bodov na niekoľkých miestach. "Nasledujte ma, keď som hore," povedal Tamara.
  
  
  "Keď ste hore?" Chcete povedať, že ak to robíte!
  
  
  "Keď som hore, Tamara," povedal som pevne. Nechcela, aby si o pravdu v jej slovách. "A čakať na znamenie." Tam môže byť vojakov na druhej strane.
  
  
  Začal nebezpečné stúpanie do starej steny. Mal som, aby sa z môjho ochranné rukavice, aby moje prsty na hladké kamene. Chill strieľal cez moju dušu. Jej, cítil som, že moje ruky utiahnite. Mojej krvi a svalov zmeraveli. Kameň rozpadol pod ťarchou moje nohy. Jej pritúlila až vzdychajú, a počuť, Tamara je mäkké výkrik hrôzy. Na chvíľu som myslel, že som nemohol ísť ďalej. Potom som si spomenula, ako blízko Zembla boli, a myslel, že mi ohreje. Jej opatrne našiel ďalší oporný bod. Sl ju našiel. Centimeter po centimetri, to rose.
  
  
  Záverečné úsilie vykonala mi cez okraj široké, ploché píku. Ako britva ostré črepy skla, ktoré boli roztrúsené po celej dĺžke, ale sneh a ľad spomalil ih účinok. V skutočnosti, oni mi pomohol pobyt na klzkom povrchu.
  
  
  Bol som asi na gesto pre Tamara nasledujte ma, keď som zachytil pohľad na sentry. Bol zviazaný, a s hlavou uklonil, ruky hlboko vo vreckách, kráčal pomaly a späť medzi stenou a najbližšie budovy. Automatická puška visel z jeho pravé rameno. On pristúpil k, kde ležala narieka. Jej pozrel na Tamara ju varovať. Ona neposlúchol môj príkaz, a už bolo lezenie po mňa! Sentry prišiel lízať. Dostatočne blízko, aby počul jej, či sa niečo stalo. Jej dych sa chytil v jej krku.
  
  
  Tamara stratil jej rovnováhu a spadol. Ona nech sa vydesil plakať. Nie veľa, len trochu hlasnejšie ako nedobrovoľný vzdych, ale dosť nahlas. Sentry, ihneď sa pozrel hore zvedavo a ma videl. Jej skočil.
  
  
  Muž vedel, že jeho povinnosť a snažil sa brániť. Príliš neskoro! On bol stále zvyšovanie puška, keď bol hodený okrem tým, ego, pristátie na seba, kolená z hmú v živote. Jej puška bola zobral preč od Ega vežu, prevrátil, a udrel. Zadok hit hmú v strane krku. On si povzdychol a stuhol. Ego cieľ bol na neprirodzené uhol k trupu.
  
  
  'Nick!'- šepkal z vyššie. Pozrel som sa a videl, Tamara sedí na narieka poschodí.
  
  
  "Nemohol som sa dočkať, pre jej...'
  
  
  "Na tom nezáleží," som hissed. 'Skok.'
  
  
  — Budete ma chytiť?"
  
  
  "Vždy drahé."
  
  
  On umiestnené pušku na vrchole mŕtve sentry a držal sa jeho ruky. Ona spadla. Ona bol chytený ee. Tiež, aj keď to nebolo mäkké objatie, to bolo sakramentsky pekné. Ona sa pritúlila ku mne a pobozkal ma na krk. "Čo teraz?'Čo je to?' spýtala sa ticho.
  
  
  "V hlavnej budove. Tam je dobrá šanca, nájdeme Zembla a Ego tam, posledné sily oblasti vysielač. Musíme zničiť ih oboch.
  
  
  "Ach, to je všetko?" povedala s sarkastický tón. Ona nudged padlých sentry s toe jej spustenia. "Koľko ih bude medzi nami a Zembla?"
  
  
  "Ja neviem. Príliš veľa, myslím, že.
  
  
  "Áno. A majú sa k nám a potom zabiť nás, alebo si nás, kým sme zmraziť na smrť. Sme prilepené teraz, že sme za stenu. Sú málo guľky, ktoré máme, niečo zmeniť. Máte nejaké iné ako dobré nápady? Počúval som jej v tichosti. Ona sa snažila skryť svoj strach s ňou cynizmu. To je úplne prirodzené reakcie. Každý, kto nie je strach o dobrý dôvod, je blázon. Tamara bol tvrdý, praktické, statočná žena, a nie blázon.
  
  
  — Vôbec netuším, " priznal som. "Môžeme sa len snažiť a dúfam, že. Bude to ťažké, ale musíme to skúsiť."
  
  
  Ona prikývla resignedly. "A potom, to je viac, Nick, budem sa snažiť povedať niečo pekné."
  
  
  "Budem kričať o pomoc," povedal jej s úsmevom. V tieni budov, sme sa vkradol do zadnej časti hacienda. To bolo uprednostnené sentry je automatické, kým som zistil, že jeho mechanizmus zmeraveli. Ego pawned ho a vzal jednu z zbrane.
  
  
  Prišli sme do rohu a zastavil sa. Pred nami bol nádvorie s vrtuľník. Študoval dlhé, úzke hlavnej budovy, kde on dúfal, že nájsť Zembla. To bola väčšia než budov, s krytú verandu so systémom celej jeho dĺžke. V strede bola bránou, cez ktoré autá môžete zadať k hlavnému vchodu.
  
  
  Verandu bola tma a sotva viditeľné cez vírenie snehu. Mal som silné podozrenie, že tam bol sentry niekde inde. Jeden alebo viac nervózny a chladné, s brnenie prstov. "Budeme trvať najdlhšie trasy," povedal som. Sme narazili na zadnej strane vedľa budovy. On by radšej utekať, ale opatrne a ticho boli na dennom poriadku. Pomaly sme sa presunuli na. Na tejto strane hacienda bol druhej budove, ktorá vyzerala ako garáž. Urobili sme to na druhý koniec bez incidentu. Na pravej strane, tam bol otvorený priestor asi desiatich metrov. Za to bol hlavnej budove.
  
  
  Stáli sme a sústredene počúval. Sme nepočuli nič, a bežal k zadnej časti hlavnej budovy. Pred nami bola dlhá rad okien s kované železné tyče. Jednotvárnosť bol prerušený dve ulice vydelením Rivnenskaya rade do troch častí. Tam bol gate za nimi, a ďalší riadok systému windows, niektoré z nich boli jasne osvetlených. Krátky betónovej ceste bežal od brány v budove na masívne hlavnej brány. Bol tam stánok, v blízkosti brány, ktoré vyzeralo ako zaplatiť telefón. Čakajú stánky. Úzky otvor, bol osvetlený.
  
  
  'Kliatba. Musíme kríž príjazdovej cesty, a to je strážené.
  
  
  "Možno, že nebude strieľať, žena," Tamara povedal.
  
  
  'Prečo?'
  
  
  "Možno, že si chcete klásť otázky ako prvé."
  
  
  "Tamara, ak si myslíte, že môžete sa na návnadu..."
  
  
  On možno aj hovorili na stenu. Ohýbanie dole, ona rýchlo prešla pod windows. Sledoval som jej, dúfal, že ona nebude príliš bezohľadný. Mala som pocit, že by strieľať prvý a potom klásť otázky. Sme zalezený mimmo prvé dve dvere a ďalšia skupina windows. Tamara bola pol metra odo mňa preč. Ona bola presvedčená v jej pohyby, a on vedel, že som nemohol zastaviť jej bez nebezpečenstva vyhrievané rozhovor a možné objav. Snažil som sa myslieť na alternatívu, ale nemohol som ho nájsť. Prišli sme na začiatku druhého dňa a v ďalšom okne. Zrazu začul hlasy.
  
  
  'Čakať! ona bola šepkala energicky. Na môj konkrétny prekvapenie, ona prestala a liezol viac ako pre mňa. Lampa blinked. Pozreli sme sa v okne.
  
  
  Plukovník Zembla bola stimulácia hore a dole vztekle. Nechcel som počuť, čo on hovoril. Avšak, on si búchal päsťou na stôl v strede miestnosti. Predsedom bol posiaty s elektronických súčiastok, tranzistory, obvodové dosky, spájkovačky, a kliešte. Za Zembla boli rovnaké kovové skrine a panelov, ako v Mayského chrámu. Len tieto boli otvorené. Tyče boli odstránené, a elektroinštalácia bola vlní ako zvláštne perm. Nebolo to ťažké predstaviť si, čo robí v tejto miestnosti. On má postavený nový hlavný ovládací systém pre jeho smrtiace pozemku dobyť Strednej Ameriky a vytvoriť Tretej Mayskej Ríše.
  
  
  Premýšľala som, ak rozprával sa s Hema keď druhý človek s tenkou, fúzami tváre prišiel stáť vedľa neho. Zembla komplic sa zdalo, že ešte znamenať, a studenokrvné, ako ktokoľvek iný. Rozložil snop z grafu papiere. Dvaja muži boli tak zabraný do diskusie o ich plány, ktoré som si dovolil prístup trochu lízať. Z rohu jeho očí, videl šesť ďalších mužov, dve ozbrojené stráže, a štyri technikov v bielych plášťoch, pravdepodobne pracujú na montážnej linke. Tamara sa na mňa pozrel questioningly.
  
  
  Na reumatológ ukázal na dvere za nami. On jemne tlačil otvorte západku a oprel proti hrúbkou stromu. Dvere nebol uzavretý. Sme zalezený vo vnútri a počúval hlasy v ďalšej miestnosti v studenej hale.
  
  
  '...zabiť okamžite! Plukovník Zembla jeho hlas bol ostro dogmatická. "Ak nemám dostať situáciu pod kontrolu v najbližších hodinách, búrka sa stanú príliš silné, aby rukoväť — dokonca aj pre mňa! †
  
  
  "Môžeme zastaviť inštalácia," druhoradú navrhol, aby sa ego.
  
  
  "Tohel, to je práca zradca."
  
  
  "Nie, pane. Pozrite sa na R časti tu. Chlapci len nemajú potrebné diely dať tejto časti spolu. Ego nemôže byť postavený v najbližších hodinách, takže...
  
  
  "Ty sa opovažuješ prednáška ma na R Sekcie! Kto vytvoril tému? Jej sám, nie? Sme si nájsť spôsob, ako prepojiť vedenia. A nechcem počuť žiadne ďalšie porazeneckej prejavy od vás. Nikdy vzdať Tohel, aj keby moje kráľovstvo je navždy pochovaný pod ľad! To nebola moja vina. Som si to dokonale. Ak je to Nick Carter...
  
  
  Existuje všeobecná šumenie protest, ktorý bol skrátiť náhle zmenil Zembla je nohsled, Tochel. — Ste stále presvedčený, že on je za náš neúspech?"
  
  
  "Dočasná prekážka, ale nie zlyhanie. Ale neustále zhoršovanie počasia ukazuje, že ďalšie stanice sa už pracuje. Áno, ona, uistite sa, že Nick Carter mal niečo s tým robiť. Neviem, ako zistil, o ih umiestnenie, ale sa aj objavil môj Mayského chrámu. A emú, sakra, podarilo úplne zničiť ego.
  
  
  "Tam sú správy zo ženy..."
  
  
  Zembla usmial contemptuously. "Dať Carter možnosť mať kuriatko na ťažné a liečbu táto romanca ako piknik na sex club . Ale v tejto búrke, to sa nikdy dostať na ostrov. A ak by sa nejaký zázrak on prežije, nič sa ho zachrániť. Ostatné stanice neboli pripravené na ego útok, tak sme pripravení!
  
  
  Shaggy boot ju počul. Náhle, v uniformách muž objavil na konci haly. Ego ústam klesol otvorené na vykonanie vlajky, ako sa dostal na jeho pušky. Tamara a ja som inštinktívne sa otočil. Sme vyhodený bez rozmýšľania. Jeden hunspell vstúpil do emu krku len ako začal kričať, ostatné vybitie emu očí. Neviem, kto sa dostal tam, kde. Padol dozadu, jeho puška clattering na zem. Krv strieka všade. Nechceli sme vidieť ho dotýkať zeme; sme už boli opäť hýbe. Nechcem povedať slovo do nás, pracovali sme spolu ako dobre vyškolený tím.
  
  
  Sme vtrhli do miestnosti. Tieto revolvery boli chrliť oheň ešte pred dvere boli úplne otvorené. S ohromený prejavu, Odin okolo stráže schmatol svoje ruky a spadol. Tamara sa točil okolo a udrel pekný otvor v druhom sentry ako zdvihol zbraň. Jeden technik zrútil, iné pomaly klesol na kolená. Rýchlo, ako panther, Tohel vyľakané hrubé drevené stoličky. Diely a nástroje letel preč. On vytiahol Plukovník Zembla do krytu za ním. Ego je .357 Colt začal chrliť oheň. V posledných dvoch technikov, ohromený a znechutení tým, že náš útok, prikradol na otvorené dvere. Obaja boli neskoro. Tamara sa zameria a smrteľne zranený ih, spadol.
  
  
  On sa prikrčil, aby sa zabránilo Tohel je zábery. Môj revolver bol prázdny. Ego hodil ju na Tohel a schmatol začiatku druhej jeden. Tochel prikrčil, a zbraň udrel do skrine za ním. Zembla napadol ma ako šialenec. On leaped cez stoličku, ako keby bol prekonanie prekážky. Ako tiger, on sa vrhol dopredu a zrazil ma z mojej nohy. Sme padli na zem spolu. Naše prsty nemal čas clench do päste. Ale na druhej revolver bol vyradený okolo mojich prstov, a tretí sa posunul z mojej doublet v zápale farby. Zembla to ťažké lebky udrel do mojej čeľuste a nekrváca môj nos, ktorý krvácal okolo neho, a moje prsty a kopal do môjho ega vlasy pod zaviazanými očami. Moja päsť vstal a vrátil sa na emu prospech. Usmial spokojnosti, keď počul jeho nos prestávku. Ego je pokožka a telo boli roztrhaný. On howled, ktoré zraňujú. Rýchle blbec, obrátil svoju hlavu preč, a aby ho spasil. Inak, smrtiace kostné fragmenty by sa prepichnúť ega mozgu.
  
  
  Ego je reakcia bola, kostnaté kolená, aby môj život. Snažil uchopiť moje nohy, čo nebolo ho drží hore. Sme valcované jedného nad druhým. My, Tamara, a Tokhel nemal odvážiť strieľať na nás. Avšak, oni vystrelil znovu, v inej zblízka, bez toho, aby nás jediný hit. Zembla sa stále snažia zlomiť môj väzy alebo nohe. Každého kmeňa bani má svoje ego v jeho nechránený slabiny. Myslel som, ja by som ho zabiť. Mohol by som ho počuť stonanie a cítiť sa mu chveje. V nasledujúcich po druhé, Tohel vyhodil na sanctifications. Izba bola zahalený v tme, a v tme Zembla zlomil zadarmo a zmizol.
  
  
  Siréna wailed. Zvuk bol takmer stratili v hukot búrky. Tamara a chcel by som ísť von náhodne. Zembla a Tochel nie sú. Vedeli, do budovy, dovnútra a von. Ih shaggy ju počul na chodbe. Sú preč. Jej horúčkovito rummaged prostredníctvom požadoval zbrane. A revolver ju našiel. Tam bol ešte vývrtku, či to bolo nahrané. Cítil ruku na jeho rukáve. Tamara. Sme putoval do chodby.
  
  
  Vonku, na dvore a za domy, Zembla to ľudia, ktorí prišli do života. Siréna naďalej žiaľu, a otvorili dvere a dve smrtiace záblesky ohňa prišiel rúti sa na nás. Ona bola strela s reumatizmus. Cítil sa silný spätný ráz, a cítil štipľavý zápach pušného prachu. Neviem, či to hit čokoľvek, ale ja som bol sakramentsky radi, ak chcete zistiť, som mal revolver plný guľky. Sme uháňal dolu chodbou a von na nádvorie. V noci sme mohli počuť výkriky všetkých okolo nás.
  
  
  Sme bežali. Niektorí kričali vztekle, iní vzrušene, a to všetko bol zosilnený pošliapanie topánky. Odin okolo Zembla mužov narazil a spadol na zem. Guľky letel cez dvere, plnenie vzduchu s shrapnel a viesť. Sme zachovali beží na dvere na konci haly. Tamara, vydesení, ale určuje, bežal, aby sa postavil za mňa a stonať.
  
  
  Sme došli dvere a do vonkajšieho nádvoria. Nemohli sa spýtal, pre lepší cieľ. Zvuk naše prevádzkové nohy bol sprevádzaný praskanie streľba. Vo vnútri, oheň zastavil ako náhle ako sa začali. Sme impulzívne ponáhľal iba prístrešie sme mohli vidieť, hromada rozbité drevených debnách. Boli postavené okolo hrubé dosky s kovové popruhy a boli používané na prepravu citlivých elektronických zariadení. Boli vyčesané slúžiť ako kindling. Streľba roared a guľky udrel do zeme za nás, keď sme dove horúčkovito medzi prepravky.
  
  
  Mesto guľky rútil naše provizórne úkryt. Ona bol zbúraný tým, Tamara. Prvé dve osoby na blížiace sa armáda boli príliš netrpezlivý byť opatrní. Dva výstrely a spadol do snehu. Začal prepravky ako šialenec na posilnenie našej obrany. Hrubé dosky vstrebáva guľky. Len nepríjemný priamy zásah môže zasiahnuť nás teraz, inak by sa mal plaziť okolo domu za nami. On sa pozrel hore, ale videl nikto v systéme windows. Okolité mužov polial nás viesť, ako keby naše zbrane boli záhradné hadice. Bez ohľadu na to, ktorým smerom sa pozrel, tam bolo príliš veľa ľudí na úteku. A máme len pár kôl doľava.
  
  
  Zrazu, predovšetkým hluk, počula zvuk elektrický štartér. Vrtuľník je rotor začal otáčať veľmi pomaly. V skle kokpitu, mohol by som vidieť siluety dvoch mužov. Tretí muž, ktorý stál sám okolo stráže, bol rýchlo teda fotením vrtuľník je zastaví a laná zo všetkých strán. Tam bola len jedna hunspell vľavo v mojom revolver. Vzal pozor, cieľ a zasiahnuť cieľ. Sentry, kričal a začal zášklby. On tak hlasno kričali, že streľba sa zastavili na chvíľu, ako každý pozeral na neho.
  
  
  "Tamara, daj mi niečo strieľať."
  
  
  "Stačí použiť svoju zbraň." Existuje šesť guliek tam, " povedala, podal mi Makarov .
  
  
  Ona stále .22 Pepe pre seba. Skutočnosť, že nemala váhať daj mi svoju vlastnú revolver bol gesto nikdy nezabudnem. Ona sa pozeral na vrtuľník. Motor bežal na plný výkon zahriať. "Že si pád v tejto búrke."
  
  
  "Možno, ale nemôžeme tu sedieť a pozerať sa. Chcú uniknúť, a ak sa im podarí, budú začať znova. Horšie je, že vľavo je vysielač zapnutý, a budete počuť, čo Zembla povedal o ňom.
  
  
  "Ale ja som myslel, izba bola..."
  
  
  "To bol len nový základný systém kontroly, ktoré boli inštalácia. Dali sme závit na to, ale začal druhý vysielač niekde inde. Na dell sám, ego, že ju čaká na druhej strane brány, kde sme mohli vidieť všetky tie svetla."
  
  
  "To znamená, že nikto nemôže zastaviť búrku v priebehu niekoľkých hodín. Aspoň ak Zembla hovoril pravdu. Potom počasie bude nikdy byť kontrolované znova!
  
  
  "Áno . A problém je, že Zembla je zvyčajne správne.
  
  
  Streľba opäť ako vrtuľník pomaly a unsteadily vzlietla. On sa otriasol a späť. Streľba bola zastavená po druhý raz, keď kokpitu dvere otvorili. V sedadle, všimol si, Tohel chudé, svalová rám. Ego držal dvere dokorán otvorené na začiatku. Mal pištoľ Colt v jeho pravej ruke, ktorý bol drží jeho ľavá ruka ohnutá, a on mieril to na nás. Zakričal niečo, čo som nerozumel. Zdá sa, že plakať bol určený pre Zembla, ktorý bol pôsobí ako pilot. Vrtuľník lurched mierne a skidded v našom smere.
  
  
  "Ty bastard! Ona bola vriacej s hnevom. — On príde na nás zabiť nás ako zajace!" Nenechajte si nižšie hlavu, Tamara!'
  
  
  "Všetko v poriadku," povedala, jej hlas firmy.
  
  
  V zlomku sekundy sme sa museli vybrať. Ak sme sa dostať von z našich barikád, Zembla mužov bude strieľať nás. Ak zostaneme tam, kde sme, budeme strieľal z vyššie. Frustrácia a hnev prať na mňa ako vrtuľník letel až lízať.
  
  
  "Sakra bastardi!" Počul som sám vrčanie. Moja ruka sa sprísnili na zbraň. Konal s zúfalý a bezohľadné brusqueness. Skočil medzi debny. Ostrá bolesť strieľal cez moje zranenie ramena a hrudníka, ako narazil som do ťažkých strom. Dosky odrazil, prepravky padol. Jej skočil do lodenice v rámci blíži vrtuľník. Chytil pohľad Tohel je prekvapený výraz tváre . On reagoval inštinktívne, rýchlo, vďaka rokoch tréningu. Ego mozog a .357 Colt magnum vystrelila na mňa a vystrelil. Ťažký hunspell spálil ruku a roztrhlo dlho diera v mojom rukáve. Makarov je zbraň letel okolo mojej ruky a pristál pár metrov od hotela.
  
  
  Tochel ju počul sa smiať. "Skúste si Ego Carter!"
  
  
  Ponoril na zbraň, prenášať, a clumsily vytiahol ego z časti jeho tela. Zbraň zaburácal, twitched, a zaburácal znova. Moje telo sa cítil ako patrila do dvoch rôznych ľudí. Mojej ľavej strane bolo spaľovanie viac ako bolestivé a bol takmer ochrnutá; mojej pravej strane boli v poriadku, aj napriek nové rany. Vrtuľník vlnách mierne. Zembla nemohol udržať ego kolmo na silný vietor. Možno ego bolo tiež dotknutí moje zábery. Tohel vystrelil a neprijaté. On sa otriasol a späť, sa snaží pôsobiť proti pitching. Ego masívne tupý guľky udrel do snehu vedľa mňa.
  
  
  Tamara bola na kolenách, nakláňať hlavu proti debne. V intervaloch medzi salva, počul jej prenikavý výkrik. Prvý a jediný raz som ju videl, bola strach z jej dôvtip. Takmer inštinktívne, on vystrelil tretej guľka. On videl jej chvíľu neskôr, keď Tohel zrazu cringed, ako keby sa krčí vo dverách. Ego oči bulged okolo jeho hlavy. Ego hlas vyrobené zvuky, ktoré neboli slová, ale nezmyselné kašeľ. On coughed, kričal, a stlačil spúšť na jeho prázdny Magnum. On napätých a shivered. Potom, pomaly oprel dopredu a spadol z vrtuľníku.
  
  
  Tohel dopadol na zem s thud. Ohromený, ego ľudia sa pozeral na napäté ticho, ako keby nemohol pochopiť, že ih šéf bol mŕtvy. Jej sedel ticho v ľade-kryté nádvorie. Cítil sa slabý a nauseous. Jediný zvuk bol Tamara to mäkké zakňučanie a náhle zrýchlenie z vrtuľníka, ako Zembla stúpala hore a preč.
  
  
  Nevoľnosť bola preč, ale tam bol žiadna slabosť. Dostal som sa na moje kolená, ignorovanie rizika, že strieľal do ľudí okolo mňa. On sa opieral vpred do vetra vrtuľník je vrtuľa. Makarov bol vracanie a zášklby, ako keby mal život sám. Moje posledné tri guľky whizzed cez krehké tlaku nádrže. Na chvíľu, bál sa, že mal vystrelil príliš neskoro, a že vrtuľník bol už lietanie je príliš vysoká. Ale potom hlavný skrutku začal robiť čudné, brúsenie zvuky. Vrtuľník zarachotil a zarachotil ako Zembla sa snažil riadiť ju. To trval na svojom a vyšplhali vyššie a vyššie nad hacienda. Potom náhly šok. Začal sa posuňte nadol. Niečo explodovala a kus kovu letel nad nami. Počuli sme, malý výbuch. Vrtuľník vznášal bez hnutia na chvíľu. Malé plamene olízl kapotu. Potom sa vrhol do veľkého oblúka a narazil do iného krídlo hacienda hlavnej budovy.
  
  
  S strašný náraz, vrtuľník narazil do susednej budove spolu s Zembla. Bol som hodil na zem. Kusy na stenu letel okolo nádvoria, spolu s lúče, windows,a muriva. Strecha sa zrútila v mieste, kde vrtuľník udrel veľká diera. Hladné plamene plápolal vysoko do neba. S jej závraty, skočil na nohy. To predsa nie zlomiť nič, ale my už poškodené nos bol teraz krvácanie priebežne. Lapal po dychu, on narazil cez klietky nájsť Tamara. Museli sme sa dostať odtiaľto. Moje hľadanie ruka dotkla jej mäkké krivky. Na chvíľu, ona sa pritúlila ku mne a jemne bežal cez moje prsty jej blond vlasy. Chránené teraz-zbúraná barikády, je nepoškodený.
  
  
  Na horiaci oheň sa rýchlo šíri. V žiariace svetlo, videl Zembla zostávajúci muži beh okolo. Mali kam ísť a nevedeli, čo robiť. Tam bol žiadna organizácia už. Ih vodca bol mŕtvy, a nemali žiadne ciele doľava. Za týchto okolností budú myslieť dvakrát pred umiera hrdina je smrť. Ale oni boli stále nepriateľov, nebezpečné nepriateľov. Ak sme mali šancu uniknúť zo všetkých, je to len teraz.
  
  
  Sme plazil okolo klietky a bežal späť do najbližšej budovy. Zakaždým, keď sme skákali z cesty a prikrčil, keď niekto bežal minulosti mimmo. Z dych, sme bežali späť na mimmo je pálenie hlavnej budove. Úsmev na Tamara jeho pery mi povedala, že ona si myslel, rovnako ako jej. V tomto horiaci oheň, Zembla poslednej vysielač bol zničený a obrátil sa na šrot.
  
  
  Skupina mužov, našiel nás pri hlavnom vchode a otvorený oheň. Guľky whizzed menacingly okolo nás, rozbíjať tehly muriva na oboch stranách, nám. Sme prikrčil cez bránu, zabuchli ih za nami, a bežal dolu široké dlažobné kocky cesta. V vytie hvizde ľadový vietor zmiešaný s praskanie ohňa a vŕzganie z rozpadajúce sa budovy za nami. Bolo to ako symfónia z pekla.
  
  
  Mali sme prísť na dolnej časti kopca a bol teraz nútený prehrýzť vysoké hromady balvany. Silnej búrke zaklopal Tamara mimo jej nohy niekoľkokrát. Ona bola pomohla jej nohy tým, Ay, ktorý okamžite padol na klzkom zľadovatenej ceste. Pokračovali sme v našej ceste.
  
  
  Lapal po dychu, sme konečne dosiahli chránenej zátoke lodenicu. Všetky by sme mohli uvažovať o bol lodi a o tom, ako v pohybe. Tam musel byť loď, ak sme sa chystá prežiť to. Stlačil otvorené dvere. To by sa ustúpiť, a ja som nemala silu zraziť to s mojím ramená, ale potom Tamara ticho strieľal cez zámok na Pepe je revolver.
  
  
  S posledným úsilie, sme vyrazili cez dock. Tam bola loď. Žiariace desať stôp motorovej jachty jerked divoko ako využiť žrebec. Ísť do mora sa nezdá byť bezpečná, bez rizika. Jachta bola postavená na plachtiť cez vlny vo vysokej rýchlosti, ale v tejto búrke, to by sa ľahko prevrátiť v ťažkých vlnu priamych lodenici. Ale posledná vec, ktorú som chcel urobiť, bol pobyt na ostrove.
  
  
  Tamara otvorili veľké dvere a neviazanej laná. On rummaged pod prístrojovú dosku a predhrieva motor. Moje svaly ached celého môjho tela. Muži bežali na lodenici. Počul som ich krik a streľbu. Jej stlačil tlačidlo štart. Motor začal, sneezed, štebotala, a potom zavrčal na život. Ona bola nejasne vedomý toho, že moja ruka bola inštinktívne dosiahnuť na plyn. Na growling pod nohami sa stal násilného throb. Yacht letel okolo boathouse a do potoka ako prví praskla vo cez zadné dvere.
  
  
  Mimo bay, drsný vĺn Zálive Panama hit nás. Jej rýchlosť bola znížená, kým fretka je rýchlosť prekročil tri uzly. More bolo vriacej hmotnosť bielu penu, že rose sa pomaly vodorovne nad nami. Loď nemal čas, aby sa otočil. Luk bol pochovaný a vznášala hore na druhej strane vlny. Voda sa ponáhľal, horúčkovito od prednej palube a z kabíny strechy. Bol príliš slabý, aby podržte loď. Krvný trickled dole náručí a dole môj nos. Musel som prestať jazdy. Jej, ja som sa cítil pádu. "Prevziať kontrolu," povedal takmer unintelligibly. "Tamara, sadnite si za volant. Nemôžem... Na zívanie tme bezvedomia uzavreté na mňa. Vzal jeden posledný pohľad na oblohu a usmial sa. Počasie zmenilo.
  
  
  
  
  Kapitola 14
  
  
  
  
  Som sníval, že som ležal v hojdacia sieť. Vzrušenie vlnách ma jemne a späť. Jej bolo pretiahnuté, bez topánky a bundu pod jeho hlavu namiesto vankúša. Loď sat bez hnutia s tichým stroje. Ľahký vánok bol fúka; slnko bolo horúce.
  
  
  Môj druhý dojem bol, že som bol stále sníva. Mal som jeden z tých, nádherné erotické sny, ktoré vždy skončiť, keď sa veci začnú lepšie a dovolenky vás pocit, sklamaný v dopoludňajších hodinách. Tamara bol opretý zadnej zábradlie len jej podprsenku a nohavičky. Spôsob, akým ju dlho, mrštný nohy sú natiahnuté na palube, jej tvary klenuté, jej prsia bulged, a jej tvár nakloniť až chytiť toľko slnka, ako je to možné, je zmyselná víziu, že som rád, vidieť v mojich snoch. Ale ona bola reálna, skutočná ako slnko! On si povzdychol a ohol jeho náručí. Bolesť bola skutočná, príliš. Jej sel je úprimný. Loď bola zaplavená s modrou vodou. More bolo pokojné a obloha bola oslňujúca jasné. "Ahoj," Tamara povedal s úsmevom. Ona zdvihol ruku nad ňou oči, ktoré tlmia jasné slnko.
  
  
  "Ahoj," zasmial sa jej reumatizmus. "Sme driftovanie."
  
  
  "Sme došli pohonné hmoty."
  
  
  'Ach.'
  
  
  "Niekoľko minút po strate vedomia, motor purred a zastavil sa. Jeho nič iné som mohol robiť.
  
  
  "Nie, samozrejme, že nie.'
  
  
  "Súčasná nám bude trvať na breh v priebehu niekoľkých hodín."
  
  
  "Sme si byť zaneprázdnený. Malý zvyšok nebude bolieť nás.
  
  
  "Myslím si, že tak, príliš," povedala. Ona naklonená jej hlavu späť. "To mám príliš horúca, v týchto šatách, a chcela získať nejaké slnko. Dúfam, že vám to nevadí."
  
  
  "Kto je to? Nikdy!'
  
  
  Môj pohľad skĺzol cez jasné, tyrkysové vody na neurčitý brehu v diaľke. Panama žiarila vo svetle, a more bolo stále. Mohol cítiť ticho. Nemali sme závan vetra. Nie jedného živočíšneho rustled v spleti trávy, a že sme nemali počuť jedného hlasu cez hustý emerald forest. To bolo príliš skoro na to. Riekach a kanáloch boli stále upchaté s hrúbkou masy ľadu. Ale ľadu bude čoskoro crack a rúcať. Topenia snehu z hôr môže spôsobiť dočasné zaplavenie tu a tam, ale to bolo v budúcnosti. Človek a zviera boli stále dumbfounded, snaží sa uniknúť neuveriteľnej hrôzy vytvorené Zembla je panovačný búrka. Neskôr, začnú smútku svojich mŕtvych príbuzných a začať obnovu svojich domovov. Ale, že budú neskôr...
  
  
  On nadýchol teplé, voňavé vzduchu a zasadil jeho nohy pevne na palube. Mal som veľký úsmev na tvári. "To bolo za boj."
  
  
  Tamara rose s malátny milosti. Prišla až ku mne a jemne omotal ruky okolo môjho krku. Jej prstami zovrel tlačidlá moju blúzku. Jej ruka sa posunul cez môj hrudník.
  
  
  "Vzrušenie je viac," povedal som. "Nemusíte sa báť, už nie."
  
  
  "Nikdy som na to, Nick, ale milujem ho."
  
  
  "Keď sme sa osloviť Panama, naše cesty sa budú rozchádzať. Až kým ...'
  
  
  "Nie," povedala šepkala bohužiaľ v mojom uchu.
  
  
  "Máte vlastnú zodpovednosť, a ja som ja, a my sme sa nikdy nezmení, s pomocou iných. Všetko bolo v poriadku a bude v poriadku, kým sa dostaneme do Panama."
  
  
  "Loď je driftovanie."
  
  
  — A nie je nič, čo môžeme urobiť.
  
  
  "Okrem baviť, keď sme sa ešte dá."
  
  
  Pobozkal ju na hrubo a pritiahol si ju k nemu, a potom tvrdé a pružné telo.
  
  
  Ona bola v poriadku. Vzrušenie nebola ešte ukončená.
  
  
  O knihe:
  
  
  Všetko sa to začalo s skomolené rádio správy prijaté prostredníctvom AX agent v Mexiku. Teraz Nick Carter, robil jeho cestu cez husté džungle Nikaragua, ktorú nazvali Komár Pobreží. Ego bol obkľúčený komárov, venomous hady a neznesiteľné Savchenko. Ego je cesta bola brutálne, ale musel nájsť starovekého Mayského chrámu. Plukovník Zembla v sídle boli umiestnené tam. A ten by zase Strednej a Južnej Ameriky, do polárnej oblasti. A ako mrazu hrozí rozbiť, Nick musí tiež presvedčiť ruskej KGB agent Tamara Kirova, že Amerika nemá nič spoločné s týmto pekelným schémy.
  
  
  Ale Plukovník Zembla podarí oživiť jeho ľadovej teroru. Potom Nick Carter bude vyžadovať, aby to nemožné...
  
  
  
  Obsah
  Kapitola 2
  
  
  Kapitola 3
  
  
  Kapitola 4
  
  
  Kapitola 5
  
  
  Kapitola 6
  
  
  Kapitola 7
  
  
  Kapitola 8
  
  
  Kapitola 9
  
  
  Kapitola 10
  
  
  Kapitola 11
  
  
  Kapitola 12
  
  
  Kapitola 13
  
  
  Kapitola 14
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Vrah: Kód názov Vulture
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Vrah: Kód názov Vulture
  
  
  Venované ľudí z Tajných Služieb Spojených Štátov Amerických
  
  
  
  Prvá kapitola.
  
  
  On olízal suché pery s jeho hrubé jazyk a prižmúril oči na slnko nad hlavou. Jeho úst ochutnal, ako starý papier, a tam bol nudný, ale neústupný hučanie v ušiach.
  
  
  To bolo nemožné presne vedieť, ako dlho mal ležalo v bezvedomí, na okraji malého, scrawny thorn bush. Keď ju prvý prišiel, nemohol si spomenúť, kde jej bolo alebo ako sa tam dostal. Potom uvidela skrútené, lesknúce hmotnosť trosky, Mooney je málo rovine plummeting ako zranený hawk z bezoblačnej oblohe. Pol-rozbité pásy z kovových zvyškov násilné vplyv - rose len tridsať metrov nad hnedé trávu veld, a tenké obláčiky dymu stále závesné skyward. Teraz som si, ako som sa bol hodil okolo rovine, keď to dopadne na zem, a potom som sa plazil preč z zúriacej plamene. Z pozície slnka, vedel, že niekoľko hodín uplynulo od rána havárie.
  
  
  S veľkou bolesťou a ťažkosťami, som nútený ju do sedu, pocit teplej bielej hliny na moje stehná cez moje roztrhané khaki nohavice. Tričko okolo krovia mala na sebe by na chrbte, a vôňa môjho tela naplnil moje nozdry. Zvyšovanie ruku, aby chránila jeho očí od slnečného žiarenia, pozrel sa na vysoký lev tráva, že teraz sa zdalo, že úsek donekonečna vo všetkých smeroch, prerušené iba riedke zelenej jednotnej sadenice stromu. Tam bol žiadny náznak civilizácie, len šírom mori tráva a stromy.
  
  
  Režijné náklady, a vulture presťahoval ticho, krúži a pirouetting. Odlievanie tieň na zemi predo mnou, vták visel obsessively, pozeranie. Hučanie v moje uši sa stal výraznejšie teraz, a napadlo ma, že to nebolo v mojej hlavy na všetkých. Zvuk prišiel z miesta zrážky. To bol zvuk muchy.
  
  
  On sa zameral na trosky. Potom vulture a roj múch mi pripomenul, že Alexis Salomos bol na tej rovine s mi - bol pilotovanie ego, keď sa vyskytol problém. Oči sa jej zúžili, ale on nevidel ego kdekoľvek v blízkosti mieste havárie.
  
  
  Ako som stál až slabo, zistil som, že moje nohy stuhnuté. Celé moje telo ached, ale nechcel som zdá sa, že všetky zlomené kosti. Dlhý rez na jeho ľavé predlaktie bolo už uzdravenie, a v krvi mal sušené. Pozrel grimly na tlejúce trosky. Potreboval som nájsť Alexis vidieť, ak bol stále nažive.
  
  
  Na bzučanie múch rástla hlasnejšie ako sa blížil lietadlo trupu. On sa naklonil a peered do kabíny, ale nevidel jeho priateľ. Cítim zle na žalúdku. Potom, keď jej shell bolo okolo prednej časti trosky, mimmo spálené vrtule a pokrčený kus trupu, jej zrazu sa zastavil.
  
  
  Alexej telo ležalo v groteskné haldy krvi asi desať metrov od hotela. Ego bol tiež vyhodili, ale nie pred ega lietadlo havarovalo. Predné ega hlavy a tváre boli vyžmýkať z nárazu lietadla je čelné sklo, a zdalo sa, že ego je krku bola rozbitá. Švédi ' ego bolo roztrhané na shreds, a on bol ukryté v sušenej krvi. Veľké hnedé muchy pokryté ega tela, plazenie celého jeho fialová tie, povedali. Začala zase preč, a ja som sa cítil trochu zle, keď som videl pohyb vo vysokej tráve za mŕtvolu. Videli hyena priblížil pomaly, vedomí mojej prítomnosti, ale príliš hladní na starostlivosť. Zatiaľ čo ego vzhľad bol stále nahráva v mojom mozgu, hyena zatvorené malá vzdialenosť medzi ňou a telo, a schmatol vystavené telo na Alexis Salomos ' výpočty, trhanie z kus.
  
  
  "Postavte sa späť, krucinál na mieru!" zakričal na zviera. On zdvihol palicu spáleného dreva a hodil ju na hyena. Zviera preplazil cez trávu, účtovná kus krvavé vložiť. Vo chvíli, ego bolo preč.
  
  
  On sa pozrel na skomolené telo znova. Nechcel som mať aj lopatu pochovať to, tak som musel opustiť ego so zvieratami dvadsať štyri hodín.
  
  
  Dobre, nič nemohol urobiť. Alexis Salomos bol tiež mŕtvy, s alebo bez zasypania. Nakoniec, oni dobehol ego a zabil ho, a oni skoro ma dostal, príliš. Aspoň až do tohto bodu, som nejako prežil. Ale najväčší test som šťastie, môže ležať dopredu, pretože to patrí im, že som asi na polceste medzi Salisbury a Bulawayo, v najhlbšej časti Rhodesian bush krajiny.
  
  
  Kráčal okolo trosky, kým sa schoval telo znova. Krátko pred nefunkčný rovine začal kýchanie a kašľanie na päť tisíc stôp, Salomos sa zmienil, že by sme čoskoro lietania mimmo z malej dediny. Okolo toho, čo povedal, on sa odhaduje, že obec bola stále v hale päťdesiat až sedemdesiat päť kilometrov na juhozápad. Bez vody a zbrane, svoje šance na získanie tam boli veľmi tenké. Luger (plachetnica) a oplášťované nôž, že on zvyčajne vykonáva s ním boli ponechané na moje hotel v Salisbury. Nikto z nich nemohol byť skryté pod moje tričko, a v každom prípade, nechcel som sa predpokladá potreba ich v tejto konkrétnej rovine výlet do Bulawayo. Bola som na dovolenku a oddych.
  
  
  Ular pracoval s AX, top-secret intelligence agency of the Americas, a bol jednoducho doprovod starý priateľ, v okolí Atén, koho stretla náhodou v Salisbury. Teraz druhý muž bol mŕtvy, a divoký príbeh mi hovoril, bol teraz hodnoverné.
  
  
  Išiel som do neďalekej hromada termitom, pes tvrdého bieleho ílu, ako vysoko, ako moja hlava, s mnohými komíny, ktoré slúžia ako vstupy. On sa opieral silne proti tomu, pozeral na druhom riadku horúčkovité stromy, a snažil sa ignorovať bzučanie múch v opačnom smere z trosiek. Len tri dni, ona stretol Alexis Salomos v malej reštaurácii blízko Salisbury je Priekopníkom Memorial Park. Sedel som na terase s výhľadom na mesto, keď Salomos zrazu objavila vedľa mojej stoličke.
  
  
  "Nick? Nick Carter? " povedal, a pomalý úsmev rozšíril v celej jeho pekný hnedý tvár. Bol námestie-jawed kučeravé vlasy človek vo svojej štyridsiatky, ktorého oči sa pozeral uprene sa na vás s svetlý jas, ako keby on mohol vidieť tajomstvo vo svojom živote. Bol redaktorom novín v Aténach.
  
  
  "Alexis," povedal som, rastúce na rozšírenie svojej ruke. Vzal ego v oboch rukách, a triasol sa energicky, jeho úsmev ešte širší než ona. "Čo to do pekla robíš v Afrike, na mieru?"
  
  
  Úsmev vyblednuté, a prvýkrát uvedomil si, že on nebol pozrieť, ako jej ego si spomenul neho. On mi pomohol vypátrať KGB muž, ktorý ukradol dôležité dokumenty na Západ v Aténach pred niekoľkými rokmi. Vyzeralo to ako by vo veku značne s fretky. Ego tvár stratil svoj zdravý vzhľad, najmä okolo očí.
  
  
  Spýtal sa. "Nebude vám vadiť, ak by som sa k vám pripojiť?"
  
  
  "Budem sa byť urazený, ak nemáš," povedal som. "Prosím, posaďte sa. Čašník!" Mladý muž v bielej zástere prišiel do tabuľky a obaja sme objednali Britské pivo. Sme si rozprávali, až kým nápoje boli doručené a čašník odišiel, a potom Salomos bol stratený v myšlienkach.
  
  
  "Ste v poriadku, Alexis?" Nakoniec som sa spýtal.
  
  
  Usmial sa na mňa, ale to bol chudý a nútené. "Bol som v ťažkostiach, Nick."
  
  
  "Je niečo, čo môžem urobiť pre ňu?"
  
  
  On shrugged jeho štvorcových ramená. "Pochybujem, že nič sa nedá robiť." Hovoril dobre po anglicky, ale s nápadným prízvuk. Vzal dlhé nápoje jeho pivo.
  
  
  Spýtal som sa jej. "Chceš povedať mi o tom?""Alebo je to príliš osobné?"
  
  
  Smial sa horko."Ah, to je osobné, môj druhý. Môžete povedať, že je to veľmi osobné." Ego oči stretli bane. "Niekto sa snaží zabiť mňa."
  
  
  Jej, pozerá na jeho tvár. "Si si istý?"
  
  
  A wry úsmev. "Ako ste istí, či jej mám byť? V Aténach, výstrel z pušky otriasa okien a prechádza mimmo z mojej hlavy o niekoľko centimetrov. Tak som si pomôcku. Jej beru dovolenku, je navštíviť jej bratranec tu v Salisbury. On je scenár merchant, ktorí emigrovali tu pred desiatimi rokmi. Myslel som, že by som byť v bezpečí na chvíľu. Potom, pred dvoma dňami, čierny Mercedes takmer trafil ma na hlavnej pražskej triede. Vodič, ktorý vytiahol až na chodníku vyzeral presne ako muž, ona by sa skôr videli v Aténach. "
  
  
  "Viete, kto je tento muž je?"
  
  
  "Nie," Salomos povedal, trasie hlavou pomaly. "Nedávno som ho videl prechádzal Apollo Budove keď som bola špionáž tam trochu." Zastavil sa a pozrel dole na svoje pivo. "Počuli ste niekedy o Apollo linky?"
  
  
  "Ropného tankera spoločnosti, nie?"
  
  
  "To je vlastne môj priateľ. Najväčší tanker linky, ktoré sú vo vlastníctve môj rodák Nikkor Minourkos."
  
  
  "Ah, áno. Viem, že ju z Minurkosa. Bývalý miliardár námorník. Pustovník; nikto nevidí ego v týchto dňoch."
  
  
  "Je to vlastne deje znova," Salomos povedal. "Minourkos odišiel z verejného života takmer desiatimi rokmi, keď bol ešte relatívne mladý muž. To je veril, že trávia väčšinu svojho času v jeho penthouse v Apollo Budove, v blízkosti Ústavy Námestie, kde sa behá na jeho podnikanie. Osobné kontakty sú stanovené najmä v blízkosti partnerov Minurcos. Takmer nikto sa dostane súkromné publikum s ním."
  
  
  "Veľmi bohatých ľudí sa zdá, že hodnota ich súkromie veľmi veľa," povedal som, popíjali moje pivo. "Ale čo robí Minurk majú čo do činenia s pokusy o váš život?"
  
  
  Salomos sa zhlboka nadýchol a nechajte ju pomaly. "Asi pred šiestimi mesiacmi, Monurco správanie sa začala meniť. Toto bolo obzvlášť zaujímavé pre mňa, a, samozrejme, aj pre iné noviny-redakcia, pretože akékoľvek informácie o Minurkos je vzrušujúce a dôležitý pre čitateľov z Aténskej Olympiády. Poznámka: keď Minurk, ktorý má vždy zostal z politiky, začali robiť verejné vyhlásenia proti rozhodnutiu junty v Aténach. Zrazu oznámil, že vodcovia colonels ' spolky boli slabé a socialistická. On tvrdil, že ich zradil na "revolúcia", apríla 21, 1967. a naznačovalo, že Grécko by bolo lepšie s reštaurovanie Konštantína II alebo niektoré iné obdiv osobnosti novú známosť je počuť. Poukázal na nebezpečenstvo leftists ako Svedok, a nepomyslel, že ďalší "shake-up", čo sa stane v gréckej vlády.
  
  
  "Dobre," povedal, " tento muž má právo sa zrazu stávajú záujem v politike po všetkých tých rokoch. Možno hmú je už vás nebaví tráviť svoje peniaze."
  
  
  "Vyzerá to, že sa to bude ešte viac. Človek ako Minurkos môžete kúpiť veľa priateľov. Generáli a colonels prichádzajú v
  
  
  na penthouse a späť, ale nebudú hovoriť o návšteve stlačte tlačidlo. Nemoderných sa, že Minurk je financovanie súkromnej armády v špeciálne postavený tábor v severnom Grécku a v jeden tábor, na Mykonos, ostrov v Egejskom Mori.
  
  
  Napokon, tam je posledné zmiznutie Plukovník Demetrius Rasion. Na Minurkos-dominuje noviny dospeje k záveru, že sa utopil pri cestovaní loďou v Pireus, ale jeho telo nebolo nikdy nájdené. Nickor Minurkos teraz otvára rozsiahla kampaň nahradiť Rasion s mužom svojej vlastného výberu, fašistický s názvom Despo Adelphia. Na junty nechce, Adelphia, ale jeho nové a ušľachtilý lídri sa boja, že Minurka a ego priateľov v generáli ' ústredia."
  
  
  "Je to zaujímavá situácia," priznal som, " ale myslíte si, že Minurcos spúšťa kampaň teroru s myšlienkou, krvavý prevrat?"
  
  
  "Je to možné. Ale existujú aj iné riešenia. Sú tu nové tváre, ktoré nikto okolo novinárov videl pred príchodom, a deje okolo penthouse na vrchole Apollo; jeden Minurkos je stále v úkryte. Avšak, som si všimol, že jeden z nových tvárí patrí do grécka-Americký menom Adrian Stavros."
  
  
  Moje oči mierne zúžený na Salomos. "Stavros v Aténach?" Som zamrmlal pomaly. "Vedenie Minurkos spoločnosti?"
  
  
  "Vyzerá to tak. Iba ak ..."
  
  
  "Ak čo?"
  
  
  "Dobre, pretože Minourkos' posledné komentáre boli tak mimo znak, možno nebol ih zdroj sám."
  
  
  "Stavros' prevzatia Minurkos ríše?"
  
  
  Možno proti Minurkos ' priania, Salomos nepomyslel. "Tam môžu už malý puč, skryté. Od Minurkos sú veľmi mlčanlivý a vždy podnikania prostredníctvom podriadených, ego by mohol byť zabitý, alebo zachytené a funguje na základe ega meno a míňať obrovské sumy peňazí na ego, bez toho aby niekto všimne. Okamžite po vyjadril som túto teóriu v mojom úvodník, prvý pokus bol vyrobený na môj život v Aténach."
  
  
  V úzkosti pozrite sa vrátil na svoje oči. Spomenul som si na AX súbor o Adrian Stavros a uvedomil si, že on bol schopný takého manévru. Stavros konať znejúcou demonštrácie na Yale University ako študent. Následne sa stal účastníkom radikálne bombardovanie CIA office, a neskôr robil pokus o živote senátor. Utiekol pazúrov FBI a CIA a pochovaný sám niekde v Brazílii, kde odišiel na dopustiť závažnej trestnej činnosti, ako je pašovanie a vraždy. Pretože tam bolo málo dôkazov proti nemu v Spojené Štáty, Spojené Štáty si vyskúšať vrátiť ho. Ale on bol sledovaný v Brazílii.
  
  
  "Človek, ktorý sa snažil spustiť ste tu dole v Salisbury?" Spýtal som sa jej. "Videli ste ho vytiahli z penthouse v Apollo Budove?"
  
  
  "Áno, Nick," Salomos povedal. On sa napil posledný svojho pivo a pozrel von cez ibištek-posedenie balustrade dole kopcom, smerom k mestu. "Som zúfalý. Ďalší bratranec môj, ktorí žijú mimo mesta, mimo Bulawayo, požiadal ma, aby som ho navštíviť krátko, kým to prešlo. Jej ego prijali pozvanie. Prenajaté lietadlo čaká ma na letisku. Budem lietať nen, ako on je licencovaná pilotovi a užiť si jazdu. Mám na mysli, či môžem zabudnúť - " Tam bol stručný ticho, potom sa pozrel na mňa. "Nick, ja by som naozaj ocenil, ak by ste sprevádzať ma na Bulawayo."
  
  
  Vedel, že Alexis Salomos nemal žiadať, ak už bol zúfalý zo strachu. A stále som mala pár dní voľna, než som dostala ďalšiu priradenie od David Hawke, tajomný riaditeľ AX.
  
  
  "Vždy som vidieť Bulawayo Hotel," povedal som.
  
  
  Alexis pozrel sa mi uľavilo. "Ďakujem, Nick."
  
  
  O dva dni neskôr sme sa vypnúť. Salomos bol skúsený pilot, a zdalo sa, že počas letu cez divoké Rhodesia by byť bez komplikácií a príjemné. Salomos letel nízko položené tak, aby sme mohli všimnúť, zriedkavé voľne žijúcich živočíchov a zaujímavé topografické vlastnosti húštiny. Let sa zdalo, výťah Salomos " duchovia, a vyzeral veľmi podobne ako jeho staré ja. Ale v polovici ráno, asi do polovice Bulawayo, v pokoji ráno premenil na nočnú moru.
  
  
  Mooney je malé, štandardné dvoch-sedadlá rovine coughed. Na prvý, Salomos nerobil, ale potom sa dostal ešte horšie. Rieši výskumné problémy malého motora, ale to len robil veci zložitejšie. Stratili sme nadmorskej výšky a začal široký okruh tabúľ.
  
  
  Salomos prisahal v gréčtine, potom sa jeho tvár oplotená. On skúmal panel a pozrel sa na mňa. "Palivomer ukazuje, plné," zakričal cez prasknutie motora. "To sa nepohol z jej pôvodnej polohy ráno." On využitý sklo pokrýva senzor, ale nič sa nestalo. Ihla zostal na liste F.
  
  
  "Sme z plynu," povedal som incredulously. Je to zlá správa pre akékoľvek lietadlo, najmä malá.
  
  
  "Nie, naozaj, ale my sme pádu rýchlo," Salomos povedal, uvedenie Muni do dočasného strmé plánovanie a zápasí s ovládacie prvky. "Toto lietadlo bolo poškodené, Nick. Snímač bol zmrazený v objekte, ale tanky boli takmer prázdne, keď sme vzlietla.
  
  
  Toto bolo treba urobiť na účel ."
  
  
  "Ježiš," zamrmlal som. "Môžem vám rastlín ego?"
  
  
  "Nie je letisku tu," povedal, sa snaží udržať lietadlo z ísť do tailspin. "Ale budeme sa musieť pokúsiť pristáť v otvorenej veld - ak by som si, aby moje ego bude podľa plánovanie plán."
  
  
  "Je niečo, čo môžem urobiť pre ňu?"
  
  
  "áno. Modlite sa." Alexis sa na mňa pozrel. "Je mi ľúto, Nick."
  
  
  "Nevadí," povedal som. "Len závod túto vec." Nechcel som dokonca požiadať ju o problém. Nebol čas. Sme sa plavili dolu strmým svahom k trávnatý veld.
  
  
  Motor coughed a hissed znovu, potom sa zastavil na dobré, ako sme videli celý hotel, rovnako ponáhľať k nám. Jej, sa rozhodol, že je všade. Tam nezdalo sa, že akékoľvek rozumné očakávania prežiť to.
  
  
  Päťsto stôp dole Sme išli, ako vták s zlomené krídlo. Tristo. Na sadenice stromov skĺzol pod nimi. Sto. Salomos " tvár bola tuhá s napätím, a jeho ruky boli shackled z snažím ovládať. Potom tam bolo hnutie trávy a tŕnie v závratnej rýchlosti, krídlo roztrhla pobočka twisted strom, a lietadlo, na poslednú chvíľu, mierne zdvihol nos a skĺzol do strán. Vplyv zaklopal nás späť do prednej časti lietadla. Tam bol rošt zvuk, a creaking z kovu a hlasné prasknutie skla, a naše telá boli mlátenie v malej kabíne. Potom prišlo finále núdzové zastavenie: moje dvere letel otvoriť, a moje telo šiel lietanie od hlavy až k päte v tráve pred křupání do tvrdej zeme.
  
  
  Nepamätám si nič iné okrem. je trýznivé liezť na tráve, inštinktívne odklon od roviny, a potom výbuch so zvukom praskajúce plamene niekde za mnou.
  
  
  V druhej kapitole.
  
  
  Snažil sa zatlačte pamäťovú zrážky z jeho mysle, oprel sa ťažko na tvrdý íl vysoký termite patch. Ale bolo to ťažšie, ako sa zbaviť pohľad na Alexis Salomos " tvár, keď povedal, že bude lietať na Bulawayo s ním v Salisbury.
  
  
  Mohol by som ešte počuť neústupný bzučanie múch za žiariaci kov trupu havarované lietadlo, snažil som sa, ale nie počúvať. On sústreďovala na vzdialených riadok horúčkovité stromov na trávnatej horizont. Niekde som vycítil, že horúčka stromy niekedy vykazujú prítomnosť vody. Ale tie stromy neboli v smere mal byť chystá dosiahnuť obce.
  
  
  Tak, on sa cítil zodpovedný za Salomos ' tragickej smrti. Veril mi s jeho ochranu, a ona nebola schopná urobiť tak, keď on potrebuje mňa. On očakáva, že moje rady, a nechcel som sa predpokladá nebezpečenstvo malé lietadlo. Okrem toho, som sa cítil vinný, pretože som nemal plne dôverovať moje ego s neuveriteľný príbeh. Avšak, ego bloodied mŕtvola bola jasným dôkazom, že aspoň niektoré z ego teórie boli správne. Má niekto ego smrti. Či táto osoba bola hema, niekto, kto žil v prístrešok nad Apollo lekárov v Aténach, bolo ešte otázne.
  
  
  Chytil pohyb mimo kútikom oka a obrátil sa k jednému z východov okolo termite patch. Malé svetlé zelený drak sa posunul von cez zhromažďovanie nie ďaleko od mojej ľavej ruke, a zdalo sa pozerať na mňa uprene. Skočil späť. Nevedela som, že hady vzal do pobyt v termite mohyly. To bola green mamba, jeden z troch najnebezpečnejších hadov na svete. V prípade sústo, obeť bude chodiť o tri kroky medzi sebou a plaz pred jeho nenávisť zabíja ho. Na mamba, ktorý je v súčasnosti prebieha bol mimo rozsahu, vkráda do neďalekej diera.
  
  
  Som zakopol cez trosky ako môj pulz spomalil. Poobzeral sa okolo, sa na chvíľu a nájsť ostrý kus kovu o nohy dlho na zemi. Jedno vlákno bolo veľmi ostré. Kopírovanie kus dreva, rám, čiastočne spálené, z časti trupu, jej padlých ego rozdeliť dva kusy rovnakej dĺžky a rozdeliť široký prúd shrapnel, viazanie obušky s jeho vreckovku, aby sa rukoväť pre moje provizórne nôž. . On strčil surový zbraň do jeho pásu a bez ohliadnutie za trosky, mieril stromov.
  
  
  Bolo to ťažké, len prechádzka v prírode. Vysoké trávy a tŕnisté kríky tugged na moje šaty a roztrhol na moje telo, chytil sa na mňa a drží ma späť. A nosorožec vták screeched na mňa z neďalekej sadenice stromu. Zistila som, výpočet moje šance na prežitie. Existujú stovky spôsobov, ako zomrieť, a pre nás, Odin okolo nich nie je príjemné. V tejto trávy, môže osoba, narazí na leva predtým, ako sa mu to vidí. Ale zvyčajne malé tvory, ktoré spôsobujú najväčšie problémy: hady nie je väčší ako ľudský prst, scorpions a kliešte burrowing hlboko pod kožu. Ak zistíte, vody a piť, môžete nakaziť pečene flukes a iné parazity, ktoré sa živia osoba zvnútra von. A ak ste sa mu vyhnúť, môžete byť napadnutí komármi, žltá horúčka vektory, a malária.
  
  
  Keď sa konečne dosiahol stromy, našiel len pozostatky zalievanie otvoru. Miesto je suché. Tam bol hrubé čierne blato v centre, a výstupy z mnohých zvierat ' kopýt a kôl po celom obvode areálu.
  
  
  On sa opieral proti zelená kufri neďaleký strom a odpočívali v tieni. Som zbytočne čas a energiu prísť sem. Smer k najbližšej dedine, že Salomos mal uvedené na rovine, bolo deväťdesiat stupňov, samozrejme, že mi priniesla tu. Prechádzky v horúcim slnkom oslabený mi ešte viac. Moje ústa boli ako usní. Ona bola pripomínal termosky studenej vody, ktoré Salomos priniesol do roviny. To bol videný ego ako drvené valca medzi trosky; jej obsah sa suší v ohni. Snažil sa nemyslieť na tropické slnko režijné alebo smäd v jeho hrdla, a šiel.
  
  
  To musí byť o pár hodín neskôr, keď som si uvedomil som nemohol ísť ďalej bez zvyšku. Moje nohy boli triasť s slabosť, a jej pľúca boli nasáva v dlho, drsný nádychov. Ona bola vidieť mŕtveho peň stromu, časť ega, v strohom tieni neďalekého thorn bush, iba niekoľko metrov dopredu. Padol ťažko na zem a oprel sa proti peň stromu. Samotný proces sedí, úľavy od fyzickej námahy, pri chôdzi, priniesol spokojnosť.
  
  
  Moje viečka zatvorené, a on ignoruje bolesť v mojom tele. Snažil sa zabudnúť na malé svaly v jeho stehná a bodnutie hmyzom na tvári a rukách. Potrebovala som pauzu, a on išiel, aby si to. Do pekla so všetkým ostatným.
  
  
  Tam bol zvuk okolo bush.
  
  
  Moje viečka fluttered otvorené. Jej chybu? On peered do vysokej trávy, ale nevidel nič. To musí byť moja predstavivosť. Zatvoril oči, znova, ale zvuk prišiel znova.
  
  
  Moje oči sa otvorili rýchlejšie tejto dobe. Nebolo pochýb o tom, o, to bol zvuk ľudského hlasu. On napäté jeho uši a nepočul ratolesť modul.
  
  
  "To bolo niečo!"
  
  
  Potom zvuk sa stáva viac konštantný a odlišné. Dvaja muži boli hovoriť v nárečových on by nikdy nepočul.
  
  
  "Dobrý deň!" Jej kričal okolo posledný z jej silu."Tu!"
  
  
  Na inom mieste som videl ih hlavy pohybujúce sa smerom ku mne cez trávu. Čierne hlavy, a khaki košele. Keď ma uvideli, ich hlasy rástla hlasnejšie, a že všetko sa zdalo, že majú rovnakú identitu.
  
  
  On uvoľnene málo. Ona bola stále lízať, horšie, než si myslel. Musí tam byť dediny niekde v okolí, alebo aspoň ceste. Muži vyšiel z trávy, a pozrel sa na mňa. Boli vysoké, štíhle, a somber.
  
  
  "Ahoj," povedal som. "Máte nejaké vody?"
  
  
  Dvaja muži sa pozrel na seba, a potom späť na mňa. Oni prišli a stáli pri mne navždy. Nemal snažiť dostať hore. "Voda," povedal som.
  
  
  Obaja boli oblečení vo veľmi ošumelé Západné oblečenie a nosil domáce sandále. Vyšší z dvoch ukázal na moje nohy, a po chvíli, on sklonil dolu a neviazanej moje topánky. Skôr, ako on mohol opýtať sa jej, čo robí, vzal ho a ukázal, že jeho spoločník. Osoba, ktorá držala moje topánky pre kontrolu mal veľké, široké jazva beží diagonálne cez tvár. Ďalší nosili malé zrkadlo v nafúknutý krídlo jeho pravé ucho. Obe mali nože na ich pásy-machetes - pungs.
  
  
  Vysoký jeden hovoril na druhú, a ja som si uvedomil, že on hovoril v Svahilčine. "Mzuri sana," povedal s úsmevom, s odkazom na moje balet papuče. Pokračoval v Svahilčine. "Toto je môj šťastný deň."
  
  
  "Počúvajte ma," povedal slabo.
  
  
  Čo ignoroval ma. Vysoký muž sklonil a neviazanej môj veľmi druhú topánku. Snažil som sa vytiahnuť moje nohy preč, ale on sa usmial a pozrel sa na mňa a vytiahol ostatné topánky z časti nah. On odštartovala jeho týrané sandále a vytiahol na mojom balet papuče, nie trápi zviazať moje šnúrky. "Savasawa!" povedal a jeho spoločník, úplne ignorujúc mňa.
  
  
  Zrazu som si uvedomil, že títo ľudia neboli bude moji záchrancovia. A napadlo ma, že by som mohol boli horšie, než som bol pred ih prišiel, keby som započítavajú na prežitie.
  
  
  "Je obuv dobre." To bola najvyššia.
  
  
  Ostatné nebol teší situácie. "Čo si myslíte, že sú vaše balet papuče? Nemali sme prišli k nemu spolu?"
  
  
  "Je to jej prvý raz videl, ego," vysoký jeden povedal. "Môžete získať ego nohavice. Ak má taška, budeme zdieľať jeho obsah."
  
  
  "To nie je správne, že ste s vašou balet papuče," zrkadlo-zdobí človeka zamrmlal.
  
  
  Vysoký muž sa obrátil na mňa. "Take off your pants," nariadil, stále v Svahilčine. Ego oči boli žlté s červeným šmuhy, a tam boli tenké jazvy na každej tváre, aby neboli viditeľné na prvý vzhľadom na veľké jazvy.
  
  
  Moja ruka odpočíva na rukoväť provizórne nôž, skrýva to z môjho pohľadu. Zdalo sa mi, že by som sa ho používať. Muž s vymkol lalôčikom vzal panga z jeho pás. Nebolo pochýb o tom, o ih zámery. Nemohli zbaviť bieleho človeka o všetko, čo mal, a potom nech ego live.
  
  
  "Dobre, budem sa jej nohavice off," povedal som. Mal zosilnel, ale on nechcel ukázať. "Ale ja som sa dostať späť na vlastné nohy." Jej ľavej strane rozšírený smerom na vysoký jeden.
  
  
  Pozrel sa na Nah disdainfully na chvíľu, potom schmatol ju.
  
  
  zdvihol predlaktie zhruba a strhol mi, aby moje nohy. Chvíľu ju opustil zem, jej vytiahol jeho kovový nôž z jeho pásu a silne bodol ego v strede Afriky.
  
  
  Ego oči sa rozšírili v prekvapením, ako ostrá kovové skĺzol cez telo a svaly. Ego pravej ruke automaticky vzali rukoväť panga, ale to bolo ega posledný dobrovoľné opatrenia. On grunted škaredé zvuk a skĺzol do prachu na moje nohy.
  
  
  Ostatné pozeral široký-eyed na jeho padlých súdruh na chvíľu. Potom ho nechajte sa voľne guttural zvuk a prehodil novo zobral panga.
  
  
  Jej prikrčil späť. Veľká čepeľ hissed minulosti mojej tvári, priečne cez vzduch, a takmer zasiahla moju hlavu a ramená. Keby som sa presťahoval, by som bol sťatý. Avšak, keď bola obchádzať tým, pangi, ona padala. Africká prišiel až ku mne a prehodil nôž opäť, a žiariace zakrivená čepeľ whizzed vzduchom smerom k môjmu krku. Jej valcované rýchlo vpravo, a kotúč zasiahlo tvrdej hliny. Zatiaľ čo môj útočník bol znovu získať rovnováhu, jej otočil a savagely kopol jeho ego. Kríza ega kosti ju počul. Padol na zem vedľa mňa s hlasno plakať.
  
  
  Ak to bolo nahlas, ako obvykle, bolo by to ego závit. Ale bol som v žiadnom zhone, využite výhody som vytvoril. Keď jej otec dostal na kolená, Africkej bol už stojace, a pozrieť zúfalstva prešiel jeho tvár. On prehodil sa na mňa znova, a tentoraz oblúku bol široký. Čepeľ priečne cez rukáv moje tričko, krájanie, dole. To hit jeho ego s jeho črep a urobil plytké rany na jeho hrudi. On grunted znova a udrel ma do hlavy s panga, ako to dopadne na peň stromu. Sila prúdu spôsobené ego stratiť rovnováhu a spadnúť na moje pravé rameno. Schmatol ega otrhaný golier s jeho ľavej ruke, vytiahol ega hlavu späť, a išiel kovové črep do ega hrdla.
  
  
  Krvný zaplavené mojej tváre a hrudníka, ako Africkej zalapal po dychu a nahlas dosiahol convulsively pre jeho štrbinou hrdla. Padol na svoju tvár, ešte stále zvieral v jeho hrdla, a potom sa prevalil na tvrdej zemi, bez hnutia.
  
  
  Dýchanie ťažké, ona oprel späť na jedno koleno. Bol nahnevaný, že mal používať až vitálnej energie potrebné prežiť tento boj, ale on bol vďačný za to, že bol stále nažive. Keď jej myseľ poznamenať, nebezpečenstvo bush na mieste havárie, jej myseľ zabudol jednu vec: človek. Zdalo sa, že muž bol vždy na začiatok zoznamu. Ak budete ignorovať tento faktor, môže zomrieť, než kríkov zabiť.
  
  
  Aspoň v tejto situácii, mal som jeden fakt. Títo ľudia prišli zo západného smeru, nie z juhozápadnej ten, ktorý ho vzal. Môžu prešli cez dedinu, alebo vľavo na ceste niekam. To isté možno povedať o smere boli položky. To vzrástol mierne a vzal západnom smere.
  
  
  Horúce Africké slnko oprel do neba, ako sa jej vzdal znova. On sa zrútil do vysokej trávy, či tam bol ešte nejakú šancu na prežitie. Som naozaj potreboval vody. Tam boli žiadne ďalšie pocity na môj jazyk, alebo v mojich ústach. Som tam ležala a sledoval scorpion pomaly plaziť mimmo ma cez trávu. Nevedela som, či by som mohol presunúť ak to napadol, ale to predsa nie je nevšimol mňa. Po chvíli, bol preč. Ona grimaced a envied emú, pretože ju nemal mať problém prežiť, aspoň nie v súčasnosti. Zdalo sa, že trochu ironické, že tento druh bol plazenie na povrchu planéty na viac ako štyri stovky miliónov rokov, kým dinosaurov objavil, a že by to pravdepodobne objavia na Zemi dlho pred vyhynutím ľudí. Nejako to zdalo nespravodlivé, ale potom bola zaujatá.
  
  
  Ako som tam ležala, iný zvuk hit moje uši. To bol vzdialený šum, nie je na rozdiel od predchádzajúceho bzukot muchy. Ale tento zvuk sa rýchlo stal hlasnejšie a viac spoznať, tak ako motor auta.
  
  
  Sedel hore a naklonenú hlavu počúvať. Áno, bolo to auto nejaký. Vstal unsteadily a začal smerom k zvuku. Videl som nič, ale tráva a je málo stromov. Ale hluk bol stále bližšie druhý.
  
  
  "Dobrý deň!" Jej, kričali cez trávu. "Hej, viac tu!"
  
  
  On sa pošmykol a spadol. Rastúce unsteadily na nohách znova, on prekvapené opäť dopredu. Chvíľu neskôr, ona to videl - a Land Rover, prašné a poškriabané, narážajú do vedľajšej ceste, ktorá bola teraz nič viac, ako stopy v tráve. Na rover, otvorené auto, obsadila dvoch mužov, ktorí nechcel ma vidieť, ako to priblížil najbližší bod cestnej a pokračoval na svojej ceste.
  
  
  I zavolal,"Dobrý deň!"
  
  
  On clumsily vybral svoju cestu cez trávu a konečne dorazil na ceste. On kričal znova, keď sa tam dostal. Bežal po auto, kymácející sa ako opitý, ale padol na svoju tvár.
  
  
  On ležal tam nadávanie nahlas, pocit zúfalstva nárast v jeho hrudi. Toto auto môže byť moja posledná šanca na prežitie.
  
  
  Potom počul Rover spomaliť a zastaviť. Snažil som sa postaviť, aby videli, čo sa stalo, ale nemal som silu.
  
  
  Počul som, motor voľnobehu, potom Rover posunul späť do prvej výstroj, prehodil okolo na ceste, a prišiel ku mne. Oni buď ma počul alebo videl mňa.
  
  
  O pár sekúnd neskôr, auto vytiahli hore vedľa mňa, motor zomrel, a počul dvoch mužov hovorí v Britskej akcenty.
  
  
  "Môj Bože, to je Európske."
  
  
  "Čo to robí tu v kroví, všetko sám?"
  
  
  "Možno by sme sa mali pýtať ego."
  
  
  Čoskoro studenej vody tiekla do mojich úst, rozliali na prednej strane moje špinavé tričko, a môj jazyk cítil, že to znova.
  
  
  "Oh môj Bože, človeče, čo je hore?"
  
  
  Som sa zameral na dve mäsité tváre, ktoré sa naklonil mi navždy. Boli v strednom veku biela Rhodesians, pravdepodobne gentleman poľnohospodárov, ktorý strávil deň v púšti.
  
  
  "Pád lietadla," povedal som. "Odišiel som z neho."
  
  
  Keď ma dali do all-terrain vozidla, vedel som, že by som robil to. Ale nemohol som zabudnúť na to, že telo Alexis Salomos bol červenať hyenas ako niekto iný v Aténach. Dúfal som, že David Hawke by ma nechal ponoriť sa do toho, čo sa deje v Apollo Budove ak chcete zistiť, či Adrian Stavros bol naozaj v hale v Brazílii, ako všetci predpokladali. Nevidel som to na dlhý čas.
  
  
  Tretia kapitola.
  
  
  "Nemáte vyzerať veľmi dobre, Nick."
  
  
  David Hawke, riaditeľ super-tajnej Americkej agentúry AX, mal krátke cigary v prstoch pravej ruke, nakláňať dopredu na jeho široký mahagón písací stôl. Sedeli sme v ego na AX sídlo kancelárie, bytu, ktorý bol teraz umne skryté v prenajatom Amalgamated Stlačte & Drôt Služby DuPont Circle zariadenia vo Washingtone.
  
  
  Jej, pozrel na neho s wry úsmev. "Oni chce, aby jej pobyt v nemocnici v Salisbury na chvíľu dlhšie. Ale viete, ako rýchlo som sa nudiť. Ak jej bledá, je to preto, že nepotrebujem slnko a pekný kruh okolo tenderloin. Čo si myslíte o histórii Salomos? "
  
  
  Hawk vzal presuňte na jeho cigary a fúkal dym krúžok v mojom smere. Sedí sa na veľký stôl, poobzeral sa malé a tenké, s ego, rozstrapatené šedivé vlasy a tvár Connecticut poľnohospodár. Ale vedel som, že nestabilné vzhľad bol klamlivé. On bol skutočný dynamo.
  
  
  "To desí ma trochu," povedal. "Čo sa tiež desí ma, je, že ste takmer zomrel medzi úlohy. Nikdy som nevidel človeka, ktorý našiel problémy, takže sa ľahko."
  
  
  Ona, on shrugged. "Salomos bola kamarátka. Bane a AX je. Snažil v jeho silách, aby nám pomohli nájsť Borisov, pamätáte?"
  
  
  "Áno, pamätám si ju," Hawke povedal triezvo. "Dobre, vaše Rhodesian husársky kúsok je viac, tak sme si drop to. Ako na možnosť, že Adrian Stavros môže byť sprisahania proti grécka vláda, to by nemal byť Stahl je ego chýbať."
  
  
  "Má stále vlastné plantáže v Brazílii?"
  
  
  "Podľa našich zdrojov, je to stále ego sídle. Nemáme poslednej správe." Hawk oprel späť na jeho veľké kožené kreslo. "Ak je to naozaj bolo Stavros, ktorý váš priateľ videl, pochádzajúce z Minurkos penthouse, sme sa určite vyskytne zaujímavá situácia. Sny beh celej krajine veľmi dobre zapadajú s tým, čo sme sa naučili o nen."
  
  
  Hawk študoval jeho bony kĺbov. Adrian Stavros bol vždy neurotické, prípadne psychopat. Okrem popredných úspešné pašovanie krúžok v Brazílii, že vláda nedokázala eliminovať, on tiež zaviazala politické vraha, posledná z nich je veril k boli vraždu Izraelské oficiálne Moshe Ben-Kanaánu."
  
  
  "Potom som pochopil, že AX je záujem v príbehu Alexis Salomos," povedal som.
  
  
  "Obávam sa, že to, ako by to malo byť. A jej, verím, že od považujete priateľ Salomosa, by ste chceli získať túto úlohu."
  
  
  "Áno, pane, ona by si rád, že."
  
  
  Hawk stubbed jeho cigary v najbližšej popolníka. "Môj prvý impulz je povedať" nie " a postúpiť vec inému matematika hlavné. Viete, koľko som sa vždy snažte vyhnúť agenta osobnej účasti na misii."
  
  
  "Je to pre mňa dôležité, že Alexis" killer nemá dostať von, " povedal som ticho.
  
  
  Dobrý. Zvládneš to. Ale buďte veľmi opatrní, Nick. Myslím, že najlepšie je ísť na Rio a hovoriť CIA úradník tam. Zistiť, či Stavros sa v telocvični mimo krajiny, a kde trávil čas. Potom ak vaša vedie viesť vás do Atén, ísť tam. Len aby mi zaslali."
  
  
  Jej, sa zasmial. "Nie, nie som vždy robiť, že?"
  
  
  "No, niekedy ste zabudli, že existujú ľudia, ktorí tu sedia v ich bezútešnú pracovných miest, a to ih zodpovednosť za chod sa ukázať." Ego, jeho hlas sa na to, že tvrdé tón, ktorý niekedy prišla, keď hovoril o protokol a poradie podriadenosti. "Ak potrebujete pomoc, kedykoľvek o to požiadajú. To je to, čo sme tu."
  
  
  "Samozrejme."
  
  
  Otvoril zásuvku v jeho stoličky a vytiahol obálku. Ego oči vyhnúť bane. "Predpokladám, vašu žiadosť a moje prípadné koncesie na vás, a premyslene, ak nie múdro, si kúpil lístok."
  
  
  Usmial sa na ňu. "Ďakujem." Siahol cez stoličku a zdvihla obálku.
  
  
  "Mal by si radšej počkajte a pozrite sa, ako to všetko hrá, predtým, než sa rozhodnete, či hovorila si v pre akýkoľvek prospech," Hawk odpovedal.
  
  
  Ďalšiu noc, ona bola prijatá na Pan Am rybársky výlet do Rio de Janeiro. Jeho odpočíval všetky
  
  
  jeden deň, a cítil som sa ako starý čas znova. Let bol bez komplikácií, ale stále som premýšľať o tom, že druhý v Mooney je málo rovine, keď Salomos mi ukázal veld, o problémoch a havárie pristátie, a ako Salomos ' mŕtvola sa pozrel na horúcom slnku.
  
  
  Druhý deň ráno, prišiel v Riu a skontrolované do Floriano Hotel, v blízkosti Copacabana Palace. Bol to len blok od pláže, a nen mal chuť koloniálnej Brazílii. V izbe mal stropný ventilátor a okno so žalúziami, a úzky balkón ponúkané malý výhľad na more.
  
  
  To bolo horúco v Riu. Všetky Brazílčania, ktorí boli schopní dostať sa tam boli na pláži, a väčšina ľudí okolo nich musí byť v Copacabana oblasti, v blízkosti hotela. Predpokladám, horúci deň, a priniesol som jej česanej tropické vlna oblek. Na poludnie, som sa osprchoval, dať na svetlo vyhovovali viac Wilhelmina, môj Luger, a Hugo, stiletto oplášťované na moje pravé rameno a išli na obed v jednej z mojich obľúbených malá reštaurácia, Chale Rua da Matriz 54. Táto reštaurácia býval koloniálnych domov a stále je fretka-plnené hodnotné starožitnosti a obrazy. Černoch otrokov čakali stoly a udržiavaná bar. Ona objednať mixto churasco, ktorá pozostávala okolo kúsky hovädzieho a bravčového mäsa so zeleninou, a odmietol obvyklé sekanie, veľký miestne čapované pivo, dobre, veľmi dobré víno-Grande Uniao Cabernet. Ale bol som len začína jesť to, keď som videla dievča prísť a sadnúť si pri vedľajšom stole. Ona bola vysoká a štíhla, a hriva z ohnivo červené vlasy sa jej mliečno-bieleho pokožky, aj bledšia. Jej žiarivý zelený mini šaty ostro kontrastoval s jej vlasy a ukázal, väčšina z jej dlho, dokonalé stehná a úchvatný dekoltu nad jej pás. Mala na sebe zelené balet papuče, aby zodpovedali šaty, a zelené náramky na jej ľavé rameno.
  
  
  Jej červené vlasy zmätený ma na chvíľu, ale potom som si uvedomil, že naposledy som ju videl, jej vlasy boli krátke a hnedej. To bolo v Izraeli viac ako pred rokom. Dievča meno bolo Erica Nystrom. Ona bola členom Izraelskej spravodajskej siete Shin Bet. Jej kód názov bol Plameň, keď sme pracovali na zmarenie ruská pozemok proti Izraelskej vlády, ale že názov sa zmenil s každej úlohy.
  
  
  On vstal a pristúpil k jej stolom. Keď sa zdvihol dlhé riasy splniť môj pohľad, úsmev šíri po celej tvári. "Au!" povedala zamyslene. "Je to na vás. Aké príjemné prekvapenie." Hovorila anglicky bez najmenšieho prízvuk.
  
  
  Erika rodičia boli Škandinávske Židov. Jej rodina najprv žil v Oslo a potom Kodani pred emigrating do Izraela, keď mala len osem rokov.
  
  
  "Bol som chcel povedať to isté," povedal som. Erica a ja som strávil intímny večer v Tel Avive, čaká na kuriér prísť, to bol večer, obaja sme si naozaj užíval. Jej oči mi povedal, že teraz, spomenula si to láskavo. "Budeš so mnou v mojom stole?"
  
  
  "Dobre, niekto bude so mnou neskôr, Nick. Máte na mysli?"
  
  
  "Nie že nechcem s tebou hovoriť," povedal som.
  
  
  Ona sa ku mne pripojil sa na môj stôl a objednať ľahký obed pre seba, a tretia osoba, ktorá vysvetlila, bol agent, povedal ," Budete vyzerať naozaj dobre, Nick."
  
  
  "Mal by si ma videl pred týždňom," povedal som. "Som rád, červené vlasy, Erica."
  
  
  Ona sa blysol mi úsmev. Dlhé aquiline nos zosilnené široký, zmyselné ústa. Zavrieť oči boli tmavé zelené, a jej šaty sparkled. "Ďakujem," povedala. "Sú to moje, s výnimkou farieb. Nebolo to dávno, keď sme pracovali v Izraeli."
  
  
  "Pamätám," povedal som. "Ste tu na podnikanie?"
  
  
  "Áno," povedala. "A vy?"
  
  
  "Áno," som sa zasmial. "Je to vždy podnikania, nie?"
  
  
  "Takmer vždy."
  
  
  Pripomenul, čítate v novinách nedávno, že Izrael bol pobúrený vraždu Moshe Ben-Kanaánu a že ih prezident sľúbil dostať až na dno to. To bolo v tomto vražda, že Americké spravodajské služby veril, že Adrian Stavros bola zapojená. Nemohol si pomôcť, ale zaujímalo, či Erica bol v Rio buď uniesť Adrian Stavros a vziať ho do Izraela, ktorý bol Izraelský štýl, alebo zabiť ego.
  
  
  Spýtal som sa jej. "Budete mať v Rio dosť dlho na nás, aby sme si drink a spolu rozprávať?"
  
  
  "Možno," povedala. Jej ruky sa presťahoval jej tvary, ako ona urobila ih stoličky, a môj krvný tlak išiel až desať bodov. Jej zelené oči, pozrel sa mi do očí a povedala mi, že vedela, že som nebol hovoriť o víne a diskusiu.
  
  
  Zdvihol pohár. Ona si objednal a teraz rovnaký Grande Uniao Cabernet bola doručená. "Pre túto príležitosť," povedal som.
  
  
  Ona zdvihla pohár a clinked to moje. "Do tohto bodu."
  
  
  Boli sme len dokončovacie naše prípitok, keď mladý človek objavil. Nechcel som dokonca vidieť ho, až keď stál vedľa nás. Bol mohutný, svalnatý chlap s veľmi krátke blond vlasy a pevný, námestie tvár. Súčasťou ego ľavé ucho chýbalo, ale táto vada sa nepodarilo ego mužský vzhľad. Nen mal na sebe béžová lete oblek, že nemal úplne skryť výlisku pod jej ľavé rameno.
  
  
  "Nechcel som ťa vidieť na prvý pohľad, Erica," povedal skôr kruto.
  
  
  pozeral sa na mňa. "Nečakal som, že ste boli s hema-na."
  
  
  Tieto slová boli určené ako mierne pokarhanie. Hovorili s výrazným prízvukom. Spomenul som si na obraz človeka v Izraelských spravodajských súbor, TOPOR. To bolo Zachariah Ghraib, Shin Bet kat." Moja teória o ego a Erica prítomnosť v Rio sa zdalo, že spevniť.
  
  
  "Je to starý dom, Zach," Erica povedal. "Pracoval so mnou v Izraeli."
  
  
  Gareb bral tretie miesto. "Ja viem," povedal. "Carter, jej, I guess."
  
  
  "To je pravda."
  
  
  "Vaša povesť predchádza vás."
  
  
  Jeho chovanie bolo tvrdé, takmer nepriateľské. Cítil som jej ego, žiarlivosť, že som vedel, Erica. Pred jej emú by mohol odpoveď, obrátil sa k nej. "Odkiaľ ste, aby Vichisoise ako som navrhol?"
  
  
  "Áno, Zach," Erica povedal, trochu rozpačitý jej ega chýba prívetivosť. "Bude to čoskoro."
  
  
  "Vichisoise je jediné, čo stojí za jesť v tejto reštaurácie" Zach sa sťažovali na príliš hlasno.
  
  
  "Ospravedlňujem sa vám za vašu smolu," odpovedal som pokojne. "Som presvedčený, že väčšina jedál tu sú dobre pripravené. Môžu sa zmenili ich kuchári od vašej poslednej návštevy."
  
  
  Zach sa otočil a dal mi tesný úsmev. "Možno."
  
  
  Rozhodol som sa, že odteraz, rozhovor by byť menej než príjemné. Dokončil som jedlo, tak som zavolal na čašníka, aby skontrolujte. Ponúkol zaplatiť za celú stranu, ale Zach rýchlo klesá.
  
  
  "Kde ste ubytovaní?" Erica spýtal sa jej.
  
  
  "V Corumba na Avenida Rio Branco," povedala.
  
  
  Zak pozeral na Nah.
  
  
  "Za to, aké meno?"
  
  
  Ona váhal. "Vargas".
  
  
  "Ona môže zavolať ste tam?"
  
  
  "Nebudete mať veľa času na spoznávanie",
  
  
  Hej, Zack povedal rýchlo.
  
  
  Ona ignoruje ego a sladko usmial sa na mňa.
  
  
  "Áno, môžete mi zavolať. Dúfam, že sa znova stretneme, Nick."
  
  
  Jeho vstala. "Navzájom pocity." Položil som ruku na jej a naše oči sa stretli na chvíľu. Vedel som, že Zach bol žiarlivý na ňu, a keďže som nemal rád ho, hral som ho na svoj prospech. Sedel tam pozeral sa na mňa. "Dostanete hovor od mňa."
  
  
  "Všetko v poriadku," Erica povedal.
  
  
  On odvrátil sa od nich, a vyšiel z dverí. Ako odišiel, mohol cítiť takmer uhlíky z Zach je nepriateľstvo na jeho chrbát.
  
  
  V ten istý deň, vzal lanovkou až na impozantné Hory Corcovado, na vrchole ktorej bola obrovská socha Krista Spasiteľa. Keď prišiel na miesto, išiel na pozorovanie parapete, zastavil na určenom mieste, a Stahl čakal. O pätnásť minút neskôr, muž sa ku mne pripojil na zábradlie. Bol o moju výšku, ale štíhlejší. Hoci bol ešte v strednom veku, jeho dlhé tvár bola pokrytá hlbokými vráskami. To bol Carl Thompson, a pracoval pre CIA.
  
  
  "Krásny výhľad, nie?" povedal, ako úvod, mávali ruke smerom mesta nižšie, ktorá svietila biela slnko a bolo obklopené zelenými kopcami a kobaltu mora.
  
  
  "Úchvatné," povedal som. "Ako sa máte, Thompson?"
  
  
  "Napríklad, je to isté," povedal. "Bolo to celkom tichý tu od poslednej zmeny správy v Brasilii. Ako sa veci v AX v týchto dňoch? Na chvíľu si chlapci majú výstrel viac munície ako armáda v Ázii."
  
  
  Jej, sa zasmial. "Niekedy sa zdá, že cestu. Bol som zaneprázdnený, a som si istý, že ste boli príliš."
  
  
  "A teraz oni dávajú si na Adrian Stavros."
  
  
  "To je pravda."Sledoval som, ako výletná loď plaviaca blue & nb s hladkým nosa pomaly vstúpil do prístavu. Vyzeralo to ako hračku loď tam dole. "Keď bol v poslednej dobe ste videli ego?"
  
  
  Myslel si, že na chvíľu. "Máme mieste, dohľadu plantáže. Päť alebo šesť týždňov pred rokmi bol videný dochádzky toto miesto. Myslíme si, že on nastúpil na lietadlo, ktoré má letieť na Madrid."
  
  
  "Tento let by mohli mať pokračovanie do Atén."
  
  
  "Asi áno. Videli ste Ego tam?"
  
  
  "Myslíme si, že tak. To, čo sa deje na plantáže?"
  
  
  "Plantáže sú ego našej centrále. Tu v Rio má divíziu s názvom Apex Dovoz, a myslíme si, že pašovanie je realizované prostredníctvom tejto spoločnosti. Ale nezáleží mu na návštevu jej kancelárie veľmi často, aj keď jej ego meno je otvorene spojené s ňou. Prezident spoločnosti robí pravidelné výlety do Parakata."
  
  
  "Kde je hlas v plantáže sály?"
  
  
  Thompson prikývol. "On je v hale, v blízkosti dediny, uprostred ničoho. Ego je strážený Stavros ' malá armáda ex-väzňov, politické fanatici, a bývalých Nacistov. Ale teraz, existuje len niektoré power tam."
  
  
  Spýtal som sa jej. "Všimli ste si nič nezvyčajné tam?"
  
  
  "Dobre, ak máte na mysli dav ľudí alebo zbrane, reumatizmus bude negatívny. Ale tam bol návštevník, že nikto okolo nás nikdy nevidel. Fretka je s nimi, tak ako sa objavil s Stavros deväťdesiat dní pred, a my sme boli sledovaní takmer neustále. a nikto ho videl opustiť toto miesto. To nie je nič neobvyklé, okrem toho, že jeden z mojich dvoch mužov trvá na tom, že nový chlap, stredného veku muž, sa v súdnej sieni nie je vo väzbe. Ega boli presunuté okolo jednej budovy do druhej s ozbrojené stráže."
  
  
  "Čo si tento človek vyzerať?"
  
  
  Thompson shrugged. "Máme ego foto, ale je to z diaľky. On bol v jeho koncom päťdesiatych rokov, povedal by som, s krátke tmavé vlasy, ktoré sa premenil trochu gray na chrámov. On je stocky človek, ktorý vždy nosí hodváb košele."
  
  
  Vyzerá to, ako by to mohlo byť Minourkos, grécky doprava magnát aplikácie, ktorých nedávno otriasol Aténach a ktorých penthouse bolo vidieť holding Adrian Stavros.
  
  
  "Môžem získať jej kópiu fotografie?"
  
  
  "To môže byť usporiadané," povedal Thompson. "Pozrite sa, Carter, napríklad, minulý týždeň sme sa museli dočasne znížiť dohľadu plantáže na náhodné kontroly, a možno som úplne odstúpiť od našich ľudí z tam v najbližších pár dňoch, pretože tam je iný problém je, že už došlo pre nás. Chceš ju získať povolenie na odoslanie osoba späť s vami? "
  
  
  "Nie, povedal som jej. "Hawk sľúbil, že mi pomohlo, keby som ho potrebovala. Keď som si jej fotku?"
  
  
  "Ako asi dnes v noci?"
  
  
  "Všetko právo."
  
  
  "Sme pomocou mierne odlišné miesto pre prenos," povedal Thompson. "Toto je mesto autobus. Môžete ísť do hotela. Môj muž bude tam teraz. Budete prejdite do zadnej časti autobusu, kde nikto ide, a vziať posledné sedadlo na pravej strane. Fotografie budú pripojené podľa tohto sídla. . Autobus bude označený Estrada de Železných a bude trvať do centra, ak chcete ísť tak ďaleko ."
  
  
  "Keď sa autobus prejsť mimmo hotel?"
  
  
  "Sedem-pätnásť. Autobus budú očíslované jedenásť."
  
  
  "Všetko v poriadku," povedal som. "A ďakujem."
  
  
  "Kedykoľvek," povedal Thompson. Chvíľu neskôr bol preč.
  
  
  Líza, vo večerných hodinách krátko šiel do kancelárie spoločnosti Apex Importovať. To bol umiestnený v jednom z obnoviť staré vládne budovy, ktoré boli vyprázdnené, keď kapitálu sa presťahoval do Brasilia. Kancelárie boli tri lety nahor a výťah pokazilo.
  
  
  Jej, zapísané skôr malé recepcie na poschodí. Stúpania priniesol potu na moje obočie, pretože budova je klimatizácia mi nedarilo nič lepší než výťahu, a to bol muggy deň v Riu. Dark-čiernovláska si sadol na kovové stoličky a pozrel sa na mňa podozrievavo, keď som vstúpil.
  
  
  "Je tam niečo, čo môžem pre vás urobiť?" "Čo je to?" spýtala sa v portugalčine.
  
  
  Odpovedala som jej v angličtine. "Pán Stavros by som ju vidieť."
  
  
  Jej tmavé oči zúžené ešte viac. Keď hovorila znova, bolo to v broken English. "Myslím si, že prišli ste na nesprávnom mieste, seňor."
  
  
  Povedal som jej. "Ale Pán Stavros sám mi povedal, že môžem spojiť sa s ním prostredníctvom Apex Dovoz."
  
  
  "Seňor, gentleman Stavros nemá, tu v kancelárii..."
  
  
  Dvere do súkromných office otvorený a rozložitý, tmavovlasý muž objavil. Spýtal sa. "Sú tam nejaké problémy?" Ego tón nebol presne prostrediu.
  
  
  "Len som chcel, Pán Stavros," povedal som.
  
  
  "Za akým účelom?"
  
  
  Jej hrubosť bolo ignorované. "Pán Stavros poradil mi kúpiť Japonský kamery hromadne z neho, ak sa môžem obrátiť ho tu." Vyzeral zmätený. "Som v zlom office?"
  
  
  "Pán Stavros je predseda predstavenstva," tmavá muž povedal, " ale on nemá office tu, a nezáleží mu na spustenie podnikania spoločnosti. To bude aj naďalej, predseda; môžete vysporiadať so mnou."
  
  
  "Toto je Seňor Carlos Ubeda,"dievča, povedal, trochu hrdo.
  
  
  "Rád vás spoznávam, pane," povedal som, predlžuje ruku. Vzal to ťažké. "Moje meno je Johnson. Pred niekoľkými týždňami, bola náhodne stretol Pán Stavros v Chale reštaurácia. Povedal, že on by byť späť cez výlety do Európy okolo tohto času, a že by som mohol kontaktovať ho tu."
  
  
  "To, že je stále v Aténach," dievča, povedal.
  
  
  Ubeda dal Nach piercing vzhľad. "Ako som povedal, Pán Stavros nemožno kontaktovať tu. Ale budem rád ak chcete poslať objednávku."
  
  
  "Vidím. No, ona bola naozaj záujem v nakladaní s ním osobne. Môžete mi povedať, kedy môže vrátiť v okolí Atén?"
  
  
  Svalové twitched pred Ubeda to ego-ústa. "Ega nie sú očakávané v Európe na niekoľko týždňov, Pán Johnson. Ak chcete podnikať, budete musieť vysporiadať so mnou."
  
  
  Usmial sa na ňu. "Zavolám ti, Pán Ubeda. Ďakujeme vám za váš čas."
  
  
  Nechal som jej ih sledovať ma ísť. Vonku opäť, on oslavovaný taxi a vrátil sa do jeho hotela. Dievča poznámkou mi dal potrebné potvrdenie, že Adrian Stavros bol naozaj v Aténach, ako Salomos povedala mi. A ak táto fotografia sa ukázalo byť obraz Nikkor Minurkos, všetko, čo bolo zaujímavé.
  
  
  On sa osprchoval a odpočíval na chvíľu, potom nastúpil číslo jedenásť autobus nasledujúce Thompson pokyny. Ako sa očakávalo, fotografie bolo pridaných do sídla v malej hnedej obálke. Ego vybral ju, išla malá kaviareň v centre mesta, a nariadil dobrý portugalské víno. Až potom sa táto osoba jej nasnímať fotografiu okolo obálke a preskúmať ho.
  
  
  Ako Thompson povedala, obraz nebol veľmi dobrý, hoci nebolo pochýb o tom, že teleobjektívu bol použitý. To bol obraz troch mužov, ktorí mali práve odišiel ranč domu a boli chôdza na digitálny fotoaparát. Muž v strede bol jeden Thompson povedala mi, a napriek malej veľkosti tváre by mal zistiť, že som nemal veľa pochybností, pretože jej ego bolo porovnanie jej tvár som bol zobrazený v AX fotografie, že táto osoba bola vlastne Nikkor Minourkos. Nikdy som nevidel všetky ostatné muži skôr.
  
  
  Na Minurkos strode sullenly medzi ďalšie dve.
  
  
  Nikto sa hovorí okolo nich, ale muž, Minurk naľavo, vysoký, Germánskych-hľadá človek, bol pri pohľade na Minurk, ako keby sa práve hovoril mu, čaká na odpoveď. Minurkos tvár bola chmúrna a vážne.
  
  
  Dal som foto späť v obálke a vložte ju na chvíľu. Ak CIA agent je pozorovanie bolo správne, môj priateľ Salomos ' teória bola skutočne preukázaná. Nejako Stavros ktoré prevzali Minurkos operácie v Aténach a bol prípravy prevratu v jej mene.
  
  
  Po ľahké jedlo na jej kaviareň, volal som Erika Nystrom miestnosti na Corumba Hotel. Jej hlas bol príjemný a teplý. Povedala, že ona by stráviť zvyšok večera sám, sám, a že ona by radi, ak by som ju navštívi. On a Zach mal trochu bojovať, a on sa išiel nočný klub v hneve.
  
  
  Po nastavení dátumu na deväť, vrátil sa do hotela a názvom Hawk. Odpovedal unavený hlas a aktivovaný scrambler na jeho konci riadku, tak by sme mohli hovoriť bez zadania všetko v kóde.
  
  
  "Je to zlé hodinu, Nick," povedal a trochu testily. "Zdá sa, že sa len čas som počuť od vás v tomto čase."
  
  
  Jej, sa zasmial. On si nevedel predstaviť, že ho, ako sedí na špeciálne telefónne v jeho super-tajomstvo byt, jeho šedivé vlasy rozstrapatené, pravdepodobne na sebe hodvábne smoking nad jeho tenké telo, a nevyhnutné cigaru clenched medzi jeho zuby.
  
  
  "Aspoň jej nie je v niektorých dievča spálňa," povedal s pochybné poctivosť.
  
  
  "Hmm! Večer nekončí, ale je to? Nechcem klamať mňa, môj chlapec. Išiel som cez to všetko som ja."
  
  
  Niekedy som si myslel, Hawke mal psychické sily, ktoré odhalila moje najvnútornejšie myšlienky na ego-analytická myseľ.
  
  
  "Nie, pane," povedal som. "Večer nie je ešte ukončená. Ale to bolo používané aj pri prvej časti ego, myslím si, že Minurkos je väzeň Stavros plantáže, nie ďaleko od Parakatu. Ona tiež vie, že Stavros sa v telocvični v Aténach."
  
  
  "Dobre," Hawk povedal zamyslene,"to je zaujímavé."
  
  
  "Je to v súlade s Salomos" teórie."
  
  
  "Tak budeš Parakata?" Hawk spýtal sa.
  
  
  "Skutočne. Možno som si to prísť. Thompson na CIA hovorí, že plantáže je v súčasnosti nedostatočne strážený. Ale nie sú tam komplikácie."
  
  
  "Áno?"
  
  
  "Tu v Rio hala je ešte starý. Dievča pracovala som v Izraeli v Prevádzke celý hotel, zasľúbenej zeme."
  
  
  "Ah, áno. Nystrom. Prečo krásne ženy dívajú na vás, okolo vonkajší bazén?"
  
  
  Jej, sa zasmial. "Nechcem byť žiarlivý, pane. Ako ste si poznačili, môžete tiež mal dní a nocí."
  
  
  Tam bol povzdych z druhého konca. "Poď, Nick."
  
  
  "Dobre, pane, to sa vyskytuje sa mi, že Miss Nystrom môže byť tu v Brazílii, z rovnakého dôvodu, ako ona. Alebo skôr, softvér pre tú istú osobu. Máme podozrenie, Stavros z vraždy Ben-Kanaánu, nie sme?"
  
  
  Malý ticho. "Áno, vieme. A povedal by som, že ste uhádli."
  
  
  "V kat je s ňou," dodala som. "Myslím, že sú to lov Stavros. Oni nemusia vedieť, že je v Aténach, v tomto okamihu. Ale nechcem, aby nás všetkých objavil na plantáže v rovnakom čase a končí streľba, jeden na druhom, omylom alebo inak budete zničiť prácu. Môj nápad je pre vás potvrdiť, Nystrom je úlohou s pomocou Izraelskej spravodajskej služby. Ste stále starého priateľa, jej šéf, Giroud, a myslím, že on si s vami súhlasím, za rôznych okolností.
  
  
  Hawk grunted v zmluve.
  
  
  "Ak je to tak, myslím, že všetci by sme mali byť úprimní a sadnúť vidieť, ak sme si navzájom pomáhajú. Alebo aspoň drž sa od druhej."
  
  
  Tento čas ticho predĺžila. "Všetky práva, môj chlapec. Zavolám Tuku a dostať sa do kontaktu s vami."
  
  
  "Ďakujem," povedal som. "Nie som v pohybe až kým sa dostanem oznámenie."
  
  
  Nemusel som dlho čakať. O hodinu neskôr, tesne predtým, ako som odišiel na Erica hotel, mám volať z Hawke. Musí mať vytiahol tuku okolo koša pred svitaním v Jeruzaleme. Giroud je reumatizmus odpoveď bola kladne a bol som poučený, aby otvorene diskutovať Stavros ' vývrtka s Nystre, ktorí neodpovedali úlohy, aj keď Zach Gareb bol s ňou. Mi, keby to bolo kódové slovo, ktoré ukázali, že Giroux nariadil ay diskutovať o svojej práci so mnou.
  
  
  On prišiel na Erica izba pár minút po piatej. Prišla za mnou na dvere v krátkom relaxačné župan vystavený väčšina jej stehná. Ona mala na sebe dusí vôňa a široký, zmyselný úsmev.
  
  
  "Myslel som, že by ste nikdy si tu," povedala, zatvára dvere za mnou a uzamknutím.
  
  
  Vošiel do miestnosti a skúmal ho. Ona bola väčšia ako ja, a ja som premýšľal, či ee zdieľané Zach s ňou.
  
  
  "Chceš brandy? Mám neotvorených fliaš a je to najlepšia vec, ktorú môžete kúpiť v Rio de janeiro."
  
  
  "To znie dobre," povedal som.
  
  
  Ona nalial dva nápoje. Pričom sklo, nechal si jeho oči sa laskat jej krásnu tvár. "Ste vždy boli pekné dievča na požiadanie najlepšie."
  
  
  "A zvyčajne som to pochopiť," povedala. "Vy?"
  
  
  "Boli ste so mnou v Tel Avive," povedal jej jemne a s úsmevom.
  
  
  Jej dlhé riasy fluttered ako oči sa jej vyhnúť bane na chvíľu. Keď sa pozrela znova, ona bola s úsmevom. Siahol a dotkol jej tváre. Vzala sip brandy. Položil som ruku na jej
  
  
  On sa pozrel na jej drobné pása a pritiahol si ju na mňa. Na nah cítiť, sladké a jemné.
  
  
  "Pamätajte si, že v noci, Nick?" ona vdýchnutá v mojom uchu. "Naozaj si pamätať aj to, ako sa jej?"
  
  
  "Pamätám."
  
  
  "To bolo veľmi dobré, nebolo to?"
  
  
  "Veľmi."
  
  
  Sme dať okuliare na najbližší stôl. Vytrhol jej blízkych a dotkol sa jeho pery na jej. Jej jazyk sa posunul do mojich úst.
  
  
  "Bože, Nick," povedala zamrmlal.
  
  
  Bežal jeho ruky nad jej zadok, pocit krivky, ktoré zostúpil na jej stehná. Pod mojím dotykom, jej boky začal kývať pomaly.
  
  
  Ona jemne tlačil ma preč od nej, a je vypnutý brylev. Potom sa začala vyzliekať pomaly a krásne. Pod župan, mala na sebe len malé pár bikín. Jej prsia sa presťahoval netrpezlivo voči mne ako vzala plášť z jej ramien. Jej prsia boli plné, vyzreté, a mliečne biela. Na ďalší moment, malý kúsok bielizeň skĺzol jej stehná a stehná a spadol v tenkej hromadu k podlahe.
  
  
  Erica sa na mňa pozrel otvorene, nechať jej pohľad cestovať cez moje nahé telo v šere miestnosti.
  
  
  "Krásne," povedala purred. "Toľko tvrdé svaly."
  
  
  Vytiahol ju, aby mu pocit jej nakedness proti mne. Prešla rukou cez môj hrudník a ramená, pohybujúce sa dole moje telo. Ona pohladil ma pohladil ma, vyrobené láska pre mňa s rukami ako moje prsty a preskúmať jej. Jej stehná rozišli na môj dotyk, a ona moaned.
  
  
  Tam bol mäkký, hrubý koberec, pod nami. Erica si kľakol na nen, nechať ju rukami posuňte nad moje telo ako ona zostúpil. Vedela, že všetky spôsoby, ako vzbudiť človeka, a nemal žiadne pochybnosti o ich použití. Po chvíli mu skĺzol nadol vedľa nej, a zhruba tlačil ju späť proti hrubé shag koberec. On kľakol nad ňou beží jeho ruky nad jej prsia. Ona zalapal po dychu. Moje dlhé stehná boli zabalené okolo mňa. Bežal jeho ruka dole hodvábne vnútri jej stehná.
  
  
  "Ach, áno," povedala purred. Jej ústa boli mierne otvorené, a jej krásne zelené oči boli zatvorené.
  
  
  Keď ona vstúpila nah, plné ústa rozšírila na chvíľu, a mierne triasť šiel cez jej telo. Potom sa začala pohybovať so mnou, jej prsty uchytenie svoje plecia, jej boky uzávierky okolo môjho pása. Nie som si istý, ako dlho sme sa držali pod zámkom predtým, ako to skončilo pre nás oboch.
  
  
  Potom som ležal s ňou dlho, nemám chcete presunúť. Teplé relax postupne prenikali najvzdialenejších vlákien môjho tela a do najhlbších hlbín mojej duše.
  
  
  Neskôr sme sa dostali oblečený, hrá túto hru na malý gauč, a skončil náš koňak. Erica mal česanej jej dlhé červené vlasy, a vyzeralo to tak čerstvé, ako keď vstúpil do miestnosti.
  
  
  "Som rád, že Zach nemusel klopať na dvere," povedala.
  
  
  "Zdá veľmi žiarlivý, Erica. Boli ste blízko?"
  
  
  Pozrela sa na mňa. "Jeden deň. Ego je nápad, nie môj. A on bol veľmi nešikovný. Povedal som hmú, že tam už nikdy nebude nič fyzické medzi nami znova. On resents to. Nechcela byť súčasťou tohto dell, ale ja som bola zamietnutá. On je veľmi dobré zbrane."
  
  
  "On bude musieť byť na tejto misii, nebude on?"
  
  
  Pozrela sa na mňa zamyslene. "Áno."
  
  
  "Erica, tušila som, prečo ste boli v Brazílii. Zdá sa, že sa chytíme istá osoba. Môj šéf kontaktovať vás a on potvrdil moje myšlienky. Budeme diskutovať o týchto jednotlivé úlohy a spolupracovať s ostatnými, ak sa zdá možné ."
  
  
  Zelené oči zúžené málo. "Giroud nebolo v kontakte so mnou a Zach."
  
  
  "Dostanete telegram v najbližších hodinách. Medzitým, dajte mi vedieť, či existuje kódové slovo, ktoré by vám umožňujú verte mi. Slová sú Goliáša."
  
  
  Vyzerala prekvapená. "To je to správne slovo!"
  
  
  "Giroud poslal."
  
  
  Ona nalial sama iného brandy. "Všetky práva, Nick. Ale budem čakať na jej telegram, ktorý mi povie, presne tak ako radi, keď je s vami." Usmiala sa a pobozkal ma na líce.
  
  
  Myslel som si, že ju treba dať pozor. Ona bola dobrá robota. "Je to v poriadku. Ja si len poviem vám pár mojich myšlienok. Nemusíte hovoriť vôbec."
  
  
  "To je spravodlivé."
  
  
  "Obaja sme hľadali obrázky Stavros, ale z rôznych dôvodov." Jej tvár bola bezizražajno. Nechcela dať všetko preč. "Chcete Poe je ego zabiť Ben-Kanaánu. Zatiaľ nie je nám zrejmé, prečo je to potrebné, ale to môže byť spojené s gréckej politike a únosov Nikkor Minourkos."
  
  
  "Grécky doprava magnát?"
  
  
  "Skutočne. To môže byť v Parakatu, a ego je držaný proti ega bude. Stavros sa v telocvični v Aténach, tak si buď počkajte, kým ego ak sa chcete vrátiť, alebo ísť do Európy, aby si to. Ale myslím si, že spôsob, ako to je cez všetko, čo sa môžeme naučiť na Parakatu, musím hovoriť k Minurkos.
  
  
  "Ak vás to zaujíma, budem vás dve Paracatta so mnou. To môže zvýšiť vaše šance dostať sa tam. Talk to za sebou Zach a dajte mi vedieť, že zajtra, keď sa dostanete na telegram."
  
  
  "Ak by sme boli naozaj po Stavros," Erika povedal: "nebolo by lepšie, keby sme išli rovno do Atén?"
  
  
  "Stavros je veril byť, takže jeho dočasné sídlo tu, v Minurkos penthouse, ktorý je skutočnou pevnosť. Nemôžete len búrka tomto mieste, a Zack. A v zriedkavých prípadoch, keď opustí toto miesto môže byť rovnako ťažké,
  
  
  ale Minurkos môžete nám povedať, ako sa dostať k Stavros."
  
  
  Ona náhle prerušené, vzhľadom na môj návrh. Keď sa pozrela na mňa, malý úsmev sa objavil na jej plné pery. "Ja sa vrátim k vám zajtra ráno, Nick drahé."
  
  
  On sa sklonil a dotkol sa jeho pery na jej. "Budete robiť to." On vstal, dosiahla za jeho zbraň, a dať to na. Potom hodil svoj plášť nad nimi. "A udržať Zach na krátkej reťazi, v poriadku?"
  
  
  Hej rád, že. Ona bola stále smeje, ako ona chodil po miestnosti.
  
  
  Štvrtá kapitola.
  
  
  Myslel som, že o Adrian Stavros ako som odišiel Erica hotel. Bolo už neskoro večer, a tam bol žiadny taxi v nedohľadne. Ona bola starostlivo vedené pozdĺž Rio Branco Avenue. Dostať sa do Stavros ' ústredia na Parakata, aj s ego-znížená bezpečnosť, môže byť docela ťažké. Stavros ' malé skupiny mal zlú povesť. On zbieral mláto spoločnosti okolo neho v Parakata. V skutočnosti, oni sa podobajú na seba, ale bez ego vodcovské schopnosti. Myslenie späť, som sa rozhodol, že Adolf Hitler musí mať začal v podstate rovnakým spôsobom,. V 1930 Nemecku, tam by mal byť málo ľudí, ktorí sa o ex-lance-desiatnik vážne. Tento príklad bol hodiny sa naučil, ale svet nikdy sa zdalo, že to zvládli.
  
  
  Kráčal pár blokov bez povšimnutia taxi. To bolo súčasťou oblasti obchody a kancelárie na ulici. Keď som sa obrátil do uličky hlavu späť do môjho hotela, momentálne vzdaním dopravy, mal som prekvapenie v obchode pre mňa. V treťom okne, temná postava vystúpili z tieňa a vlnitou päsť na mňa. Tam bol nôž v jeho päsť.
  
  
  Keď sa útok začal, bol takmer minulosti vchodu. Keby čakal druhý dlhšie, Ego by nemal vidieť jej vôbec, útok by boli úspešné, a nôž by sa potopil do môjho chrbta. Ale v jeho odhodlanie získať prácu, bol príliš rýchly prechod, a jej periférne videnie chytil pohybu.
  
  
  Ako nôž, chytil ma v chrbte, som whirled okolo seba a hodil moje ľavé rameno sa blokovať ranu, ktorá sa mi to podarilo, ale kotúč rez cez tkaniny z mojich doublet a tričko, a len ťažko v plátkoch moje predlaktia. Nechal som hmotnosti človeka vykonávať moje ego mi. Potom sa otočil a držania ega v jeho rukách, a udrel svojho ega proti budovy vedľa nás.
  
  
  Na chvíľu som si myslel, že bol Zach, ego, žiarlivosť prevzatia, pretože muž bol stocky a silné. Ale keď som sa dostal lepšie pozrieť, videl som, že bol väčší ako Zach a mal tmavé vlasy. Pozrel Brazílsky a bol skutočný kriminálnik.
  
  
  Som dosiahla pre Wilhelmina s mojím voľné ruky, ale môj útočník nebol chystá dovoľte mi, aby som, že výhodu. On bodol ho opäť prudko, tentoraz zamerané na mojej tvári. Som uskočil a čiastočne prevedené čepeľ, ale to cut moje ucho. Zdvihol zbraň tretíkrát a narazil do mňa s jeho hmotnosť.
  
  
  Ego impulz bol príliš silný. Zaklopal mi z mojej nohy a sme narazili na chodníku spolu. Jej ego udrel ho krátko na čeľusť s jeho pravou rukou, ale nemal ani nevšimol. Sme valcované viac ako raz, keď bol snaží chrániť sám seba z bodavá nôž. Bola nútená uzavrieť Hugo, môj stiletto, ale on nemohol zadarmo svoju ruku a Nam to na chvíľu nechať nôž zasuňte do mojej dlane.
  
  
  Na krátky čas, veľký muž bol so mnou. On prisahal v portugalčine a zasmial sa a udrel ma v hrudi. Nôž nebola dlhá, čepeľ bol veľmi široký, ale čepeľ bola zaostrená na britva ostrosť. To svietil matne v noci ako ego schmatol jej nôž strane na poslednú chvíľu pred čepeľ dosiahol mojej hrudi. Naše ruky sa triasol sa na chvíľu, ako sa snažil riadiť čepeľ všetky spôsob. Vydal ju v pravej ruke a slepo schmatol jej ego tvár, cítil jej ego oči a kopal do nich s jeho index a stredné prsty. S jeho stredný prst, on prebodol jej ľavého oka, a s jeho ukazovák, on prebodol ju doprava. Môj buľvy vyskočila a môj palec mám mokré.
  
  
  "Aha!" Útočník kričali, zvieranie jeho oči s jeho voľnú ruku a zabudnúť nožom v iných. On kričal znova a čiastočne spadla mi.
  
  
  Počas tohto krátky oddych, Hugo nakoniec skĺzol do mojej pravej ruke. Ona bola práve chytil pritom, keď veľký muž kričal divoko a zdvihol nôž opäť slepo stab nich. A stiletto vložili pod ega zdvihol ruku a blade sa potopil do ega strane tesne pod ega hrudným košom a išiel celú cestu dole na oboch koncoch.
  
  
  Potom som videl, že útočník zostávajúci oči pozerajú cez moju hlavu do tmy, a v tej chvíli som jasne videl, šedá mokro na jeho pravej tváre, drvený pod očami. Na stiletto rozšírený na jej stranách, a on spadol silne na vrchole mi, svoj vlastný nôž clattering na chodníku.
  
  
  Stlačil jej tela a postavil sa. Po rýchlom chodiť, však videl, že tam neboli žiadne chodcov v okolí, aby videli, čo sa stalo. On rummaged cez človeka vrecká a našiel niekoľko dokumentov v jeho peňaženke. Jednou z kariet je uvedené, že bol zamestnanec Apex Dovoz.
  
  
  Zdá sa, že ona bola viac ohromená muž menom Ubeda, než som si myslel. Alebo možno on volal Stavros v Aténach, a Stavros odmietnutý kedy počul o mne. Ubeda asi mysleli, že som nejaký policajt, ktorý bol zasahovanie do Apex Dovoz podnikania. Alebo CIA chlap, ktorý sa dostal príliš zvedavý. Hema by nemal ma presvedčila o tom, ale on bol samozrejme nasledujúce mňa a vedel som, kde bola pobytu. Bolo to v mojom záujme, aby ste ísť na Parakata, akonáhle je to možné.
  
  
  Odišiel jej mŕtvych Brazílsky a rýchlo sa vrátil do svojho hotela. Neboli zistené žiadne ďalšie udalosti, ktoré noc, a ráno prišiel bez incidentu.
  
  
  Erica Nystrom, Zach, a jej sa stretli na deväť ráno. v malej kaviarni na Avenida Presidente Vargas, s výhľadom na kopce za centre mesta Rio a farebné favela chaty na kopci nad mestom. Zach mal uhádol moje blízkosť k Erica a bola nešťastná, na vyhliadky pracovať so mnou aj na krátku dobu. On bol ešte viac nepriateľský, ako predtým. Erica dostal kódované telegram okolo Jeruzalema hovorím, Hej a Zach spolupracovať so mnou v žiadnom prípade nevyhnutné pre úspech naším spoločným cieľom je zastaviť Adrian Stavros.
  
  
  "Ak potrebujete informácie zo Minurkos, prejdite na Parakata," Zak mi povedal, pevne, jeho modré oči blikajúce s hnevom. Ego káva na stole pred ním zostala nedotknutá. "Náš cieľ v Rusku je nájsť Stavros a zničiť ego. Samozrejme, nebudeme nájsť ego v Paracat."
  
  
  Ego je ťažké oči nudiť do bane. Obrátil som sa s ním na Erica. Ona bola zjavne rozrušený jeho správanie. "Čo tým chcete povedať, Erica?"
  
  
  "Už som povedal Zach. Myslím, že váš prístup vyhovuje nielen vás, ale aj nás."
  
  
  Zak hissed na nah. "Váš mozog, je zahalené tým, sex!" "Tento muž je samozrejme vaše milenca. Všetko, čo on hovorí sa zdá rozumné, aby vás."
  
  
  "Prosím, Zach," Erica povedal ostro.
  
  
  "Oh, môj Bože," zamrmlal som, triasla sa mi hlava. "Pozrite sa, ja nepotrebujem žiadne sofistikované radi veci, ktoré sú stále v ceste. Možno som sa mýlil o nás pracovať spoločne. Môžem získať pomoc od Hawke len otázkou. Alebo možno CIA. Ale nebudem chodiť do chirurgia posplietané s niektorými veselý akčný hrdina, ktorý sa nemôže udržať svoje osobné pocity pod kontrolou."
  
  
  Zack ' s tvár sa náhle obrátil červená a vyskočil zo svojej stoličky. "Počúvaj, Carter ..."
  
  
  "Sadnúť!" Erica objednať vo nízke, ale veliaci tón.
  
  
  Zak dal Zavrieť stern vzhľad, potom si sadol nadol. On grunted pod jeho dych, ale vyhnúť moje oči.
  
  
  "Ak je tu ďalší žart, ako je tento, budeme musieť hovoriť," Erica povedal. "Chápete, Zach?"
  
  
  Zaváhal. Keď hovoril, povedal: "slovo. "Áno."
  
  
  "Neexistuje nič, čo sa deje medzi nami, Zach. Ste počúvate ma?"
  
  
  On sa pozeral na nah. "Samozrejme."
  
  
  "Nie je nič medzi nami a nikdy nebude. Takže všetko, čo sa deje medzi Nick a mňa nemá nič do činenia s vami. Ak chceme pracovať spolu, musíte pochopiť, že."
  
  
  Zdalo sa, že sa relaxovať trochu. Pozrel sa na mňa, a potom na Erica. Ego je päste clenched na stole. "Ak sa to tak povedať."
  
  
  "Naozaj si povedať, že. Teraz idem na Parakata. Ak si myslíte, že takýto plán je nerozumné, budem sa snažiť, aby ušetril si túto úlohu."
  
  
  Pozrel sa na Zavrieť, a jej tvár sa zmenila a zmäkčená. "Viete, že by nemal nechať vás ísť bezo mňa." Ego oči stretli bane opäť. "Zdá sa, že ste a Carter sú spustené show. Ak ho opustíte, nechám."
  
  
  Spýtal som sa jej. "A môžeme odložiť pytačky súťaže, až je po všetkom?"
  
  
  "Počuli ste jej," Zach povedal grimly. "Žiadna konkurencia." On sa pozrel na svoju šálku kávy.
  
  
  "Je mi ľúto, Zach," Erica povedal.
  
  
  On to viac. "Keď budeme Parakata?"
  
  
  Ego študoval ju na chvíľu. Možno to bude fungovať po všetkom. "Čím skôr, tým lepšie."
  
  
  "Viem, kde na prenájom automobilov," Erica povedal. "Môžeme mať Brasilia cesty, ktorý sa nám najviac cestu cez Prales Tijuca."
  
  
  "Skutočne," povedal som. "Ak sa nám podarí získať auto, dnes, navrhujem, aby sme opustiť dnes večer. Bolo by lepšie, drive v noci, cez horúce sticky džungli."
  
  
  "Súhlasím s tým, že" Zach povedal.
  
  
  "Potom, že je to vyrovnané," Erica pridaný. "Zach, môžete mi pomôcť vybrať, spoľahlivé auto?"
  
  
  Pozrel na nah. Mierny úsmev sa objavil na tvári. "Z toho, čo som čítal o Carter, je to auto expert. Prečo nie sme všetci ísť?" Pozrel sa na mňa questioningly.
  
  
  Jej ego držal ju pohľad na okamih. Áno, on by to mohol urobiť. "Ja si zavolať nám pripravte sa," povedal som.
  
  
  * * *
  
  
  Opustili sme, že noc. Na moje odporúčanie, Zach si vybrala čierne BMW 3.0 CS sedan na výlet. Ego je jazdné vlastnosti boli výborné, a to mal prevodovka, ktorá bola radosť pracovať. Zach išiel až takmer o polnoci, a potom jej vzal sedadla vodiča. Cesta nemôže byť považovaný za dobrý, aj keď to bol cesty na Brasilia a zázemie. Údržba bola vo všeobecnosti nízka, a v niektorých miestach je nepriepustná džungľa zdalo pripravený zachytiť úzky pás nakrájame na ih zásobník dolár.
  
  
  Časť dňa sme odpočívali, príprava na výlet, ale monotónnej cesty neumožňovala
  
  
  relaxovať. Sme išli celú noc a spal dvakrát druhý deň na najhorúcejšie čas: raz v aute, posadil, čo bolo ťažké, pretože komár a tepla, a opäť v dirty hotel v malej dedinke. Tú noc sme išli opäť na dlhú dobu, a ráno sme prišli na Paracata.
  
  
  Bola to veľká obec s počtom obyvateľov niekoľko tisíc, s town square a mnoho cantinas. Nechceli sme sa tu zastavia, pretože nechceli sme upriamiť pozornosť na seba. To by zmysel, ak Stavros " muži boli baví návšteve obce, a jeden prostredníctvom nich by mohli byť podozrivé bielych cudzincov.
  
  
  Cesta k výsadbe, ak by to mohlo byť nazývaný ceste, bolo päť míľ od Parakatu. To bolo prašné cesty s hlbokými ruts, že rezané takmer nepozorovane do džungle na deväťdesiat stupňovom uhle na diaľnicu. Auto bolo pohybujúce sa pomaly s Zach za volantom. Pobočky po celom podrastu poškriabaný, vytiahol nás do auta, a bodol nás prostredníctvom windows. Pretože sme sa museli riadiť pomaly, komáre vyrojili auto a trochu nás v každej voľnej ploche. Thompson na CIA mi povedala, že plantáže v hale sú takmer desať kilometrov od cesty. Ideme autom asi na polceste, a to trvalo takmer hodinu dostať tak ďaleko. Našťastie, sme nevideli žiadne autá opúšťajú, pretože v tej chvíli sme nevideli žiadne otvorené zrážok.
  
  
  Napríklad, šesť kilometrov mimo diaľnice, našli sme miesto, kde by ste mohli zase BMW mimo úzkej ceste a do podrastu, tak to bolo docela dobre skryté. Hneď ako sme sa dostali von, boli sme napadnutí hmyzom. Sme strieka odpudzujúce a vyrazili.
  
  
  Tam bol vysoký eukalyptus strom asi pol míle od Lea Stavros ' ranč-štýl mansion. Strom stál po celom obvode vymazané pozemku, vedľa vysoký drôtený plot, v tom, čo sa objavil už raz boli súčasťou územia, ale s nimi fretka prevzal džungli. Na nejakú dobu, strom bol používaný CIA ako pozorovacie. Bol to strom, ktorý Erica a Zaka viedol ju ako sme prechádzali cez mokré, lepkavé tepla. My sme išli v približne rovnakej rýchlosti ako auto, a prišiel tam za menej ako hodinu. V hornej časti stromu, skryté z plantáží, bol bambus platformu pripojený na konáre s pandan vlákna. Bambusové kroky boli pripojené k trupu a pobočky v rôznych miestach, aby lezenie jednoduchšie.
  
  
  "Budeme tam?" Erica sa spýtal.
  
  
  Zrazilo komárov. "Ak je to nejaká útechu, tam zrejme nebudú žiadne takéto chyby."
  
  
  "Potom nech idú hore a pobyt na týždeň," Zach povedal. Ego je blond vlasy bol zamotaný na jeho čelo, a jeho tričko, khaki, ako zvyšok našich Švédi, bolo postriekané krvou.
  
  
  Jej emú sa zasmial. Celý ego postoj zmenila od fretka Erika mal vytiahol ego nadol, a zdalo sa, že zmieriť s tým, že ona nebola fyzicky priťahuje k nemu. On sa pozrel na Smith & Wesson revolver 38 pás puzdro na opasku, a bol rád, že on si berie ego s ním. Erica bol inteligentný agent, ale Zach bol svalnatý. Bol zbrane expert a priniesol debne z rôznych zbraní s ním v aute.
  
  
  Sme vyliezli na strom. Asi na polceste na vrchol, začal rozvíjať nový rešpektovanie agenti CIA, ktorí mali robiť to pravidelne počas ih posledných zamerané dohľadu. Keď sme dosiahli platformu, sme boli vyčerpané. Erica bol stále nervózny, o stúpania a výška bola v súčasnej dobe na.
  
  
  Ona zalapal po dychu. "Boh, bol to stojí za to?"
  
  
  Schmatol pár high-powered ďalekohľady okolo jeho krku a pozrel sa na plantáže. Potom sa na to poukázal na ňu. Spýtal som sa jej: "Čo si myslíš?"
  
  
  Pozrela sa na to, čo Zach a mal som už videl - otvorený pohľad cez listy farmy. Z tejto pozícii pozorovateľa s ďalekohľady mohli vidieť, čo sa deje niekde na plantáže. Okrem hlavnej budovy, ktorá bola ranč, bolo tam kopu ďalších budov okolo nej, hlavne v oblasti chrbta, ktoré vyzeralo ako kasárne a vedľajších budov. Bolo to pôsobivé hry. Oplotenom areáli bola úplne vysadené stromy a kríky, tam boli prašných cestách a Parkovacie miesta. Za plotom bolo oblasti, ktorá sa používa, aby sa zasadil s gumovou stromy, keď predchádzajúci vlastník tu žili, ale ih jungle dusil mimo kel.
  
  
  Erica mal ďalekohľady a hľadal po celom mieste. Ona si spokojne. "Boli ste pravdu, Nick. Komáre nemôže letieť, že vysoké."
  
  
  "Možno by sme boli všetko zle," Zach povedal po chvíli. "S touto puškou s teleskopickým zameriavačom, že mám v aute dnes, mohol by som tu sedieť a zabiť Stavros" muži celý deň.".
  
  
  Spýtal som sa jej. - "Ako sa vám dostanú ih všetci von na ulicu? "" A ťahom dobre, ako môžeme udržať ih tam, keď sme vyčistiť ih?"
  
  
  "Okrem toho," Erica dodal: "ak sme útok z vonku, majú každý šancu dostať sa na Minurkos pred robíme, a zabíjanie ego."
  
  
  "To je pravda," povedal som. "A ak sa ho zabiť, by sme mohli vedieť niečo tu."
  
  
  "Je pravda, že nemôžeme ohroziť Minurkos," Zak dohodnuté. "Ale mohol by som použiť pušku perfektne aj tu. Aká škoda."
  
  
  Jej, Zak si myslel, príliš túži zabiť. To bolo príliš ako lov pre neho. Bol som rozhodnutý zbaviť každého, kto naozaj dostal na mojej ceste, ale nechcel som vidieť miesto v ich zabíjanie zbytočne. Nemohli ste sa pokúsiť, veta, a vykonávať každý človek len preto, že pracoval pre Stavros.
  
  
  Na niekoľko nasledujúcich hodín, až do poludnia, sme sledovali plantáže, pričom sa striedajú s ďalekohľadmi. CIA sa odhaduje, že počet militantov v tejto oblasti bolo asi pol tucta, a nie viac ako osem ľudí. Potom, čo strávil týchto hodín na platforme sledovanie ľudia prichádzajú a odchádzajú, naše vlastné pozorovania potvrdili tento záver. Pri konfrontácii sa vyvíja, budeme mať aspoň dva ku jednej.
  
  
  Nechceli sme vidieť Minurkos, kým sme opustili platformu. Potom ego prítomnosť v objekte bola zriadená. On išiel von, okolo stodoly budova s iným mužom, šiel do hlavného vchodu do nehnuteľností a vstúpil. Videl ju po celý čas, Ego cez ďalekohľady, a keď zmizol vo vnútri, nemal žiadne pochybnosti o tom, že človek, ktorý videl jej bol Nikkor Minurkos. Aspoň sme sem neprišla, v snahe duch.
  
  
  Krátko predtým, ako sme zostúpil zo stromu opäť sme museli opakovať náš vstup plánu.
  
  
  "Tak," povedal som, "pôjdeme späť do auta a riadiť otvorene na tom mieste, ako by sme Stavros' najlepšími priateľmi. Dovoľte mi hovoriť k človeku pri bráne. Sme si povedať, že sme v Brazílskej Lige, a keď sme sa dostať dovnútra, budeme trvať na stretnutie Heinz Gruber, muž zodpovedný za Stavros ' neprítomnosti. Ja len dúfam, že nie sú už viem, čo som vyzerať ako tu na plantáže."
  
  
  Erica otvoril jej taška cez rameno a vytiahol malý, snub-čuchali Belgického .25 kvalitný revolver. To bolo krásne malé pištole s perlou rukoväť a jemné gravírovanie. Vedel som, že by mohol strieľať, kvôli mojej minulosti, spojenie s ňou. Ona kontroluje jej ego a dáva ju späť do kabelky.
  
  
  "Všetko bude v poriadku," povedala.
  
  
  Zach naozaj chce ísť, príliš. "Budeme sa nimi zaoberať," povedal.
  
  
  "Áno," súhlasil som. Hotel by som jej byť úplne istí.
  
  
  Piata kapitola.
  
  
  Sme išli pomaly posledných päťdesiat metrov k bráne. Muž na dani, tam bol už sledujete náš prístup. Bol oblečený v khaki nohavice, ako sme my, s skladací automatickej pušky slung nad jeho rameno. Vyzul si ego a pripravila nám na akciu, sledovali nás prístup.
  
  
  "Ak by sme don' t pass tohto chlapíka mimmo, na loptové hry sú viac," povedal im. Erica prikývol.
  
  
  "Áno," Zach pridaný. Nen, ako ja, bol opäť na sebe svetlo bunda skryť jej zbrane. Moje zbrane boli obyčajné, ale Zack mal neuveriteľný sortiment. Okrem .38 kvalitný revolver, niesol malý Šterlingov 380 PPL samopal v jeho vrecku, a tiež hid vrhacie nôž a garrote v jeho vlastníctve. Bol chôdza arsenal. Jej, dúfať, že by pomôcť mu bol prežiť.
  
  
  Zastavili sme iba desať metrov od neho. Bol jazdy, tak hovoril nahlas a rázne mu v anglickom jazyku. "Dobrý deň!"
  
  
  Guard prišiel do môjho okna. Bol to začarovaný mladý muž s ťažkým jazvu na jeho ľavej čeľuste. Nemal vrátiť môj úsmev.
  
  
  "Čo chceš tu?" "Čo je to?" on žiadal, spájanie podozrivo do auta. "Ste zasahujúce na súkromné vlastníctvo."
  
  
  Povedal som jej. "Hej, naozaj!" "Sme priatelia Adrian Stavros."
  
  
  Študoval na mojej tvári starostlivo. "Nevidel som vás skôr. Kto ste?"
  
  
  Dal hmú naše vymyslené mená. "Sme na Rio," povedal jej náhodne. "Brazílska Liga". Liga bola podsvetia skupiny v Rio ktoré aktívne súťažil s Stavros v jej pašovanie činnosti. AX mal dôvod domnievať sa, že Stavros nedávno pokúsil zlúčiť ih do vlastnej skupiny, a Stavros bol réžii celú vec.
  
  
  "Ak si ešte stále tu, to, čo robíš tu?" guard spýtal sa.
  
  
  "Stavros pozvala nás," povedal som. "A pretože sme oneskorené, poviem Stavros."
  
  
  Pozrel sa na mňa. "Stavros čistého plantáže. On je na služobnej ceste."
  
  
  "Povedal, že by to mohlo byť. Povedal nám, ak chcete vidieť, Heinz Gruber."
  
  
  Moje znalosti z Poručík Stavros " názov robí dojem na tohto muža. On sa trela brade zamyslene. "V poriadku, počkajte tu."
  
  
  Vrátil sa k bráne, a sme sledovali každý jeho pohyb. Podľa malé markíza, on zdvihol to, čo vyzeralo ako armáda, rádio, drevená stolička. Hovoril k nemu na pár minút, sledovaná, a potom dať ego späť, a vrátil sa k autu.
  
  
  "Môžete vstúpiť. Jednotku na mieste úprimných v prednej časti domu a parku. Ste sa stretol vonku."
  
  
  "Veľmi dobre," povedal som.
  
  
  Guard otvoril wire brány. On sa pozeral na zbraň pod jeho rameno na dlhú chvíľu. To, pravdepodobne, ešte bude musieť počítajú s. On vlnitou ma cez bránu, a vzal auto.
  
  
  "Poďme," povedal na Erica a Zach.
  
  
  My sme išli cez bránu, a to uzavreté za nami. Zak usmial sa, keď sledoval, ako bránu zavrieť.
  
  
  Bol som jazde po špina na ceste smerom komplexu. Bolo to krásne miesto: oblúky, červené kvety a bougainvilleas. Prestal pred obrovským adobe domu a dostali sme sa, krúži auto ako štyroch mužov dostal von. Dali sme auto medzi nami a stráže pri bráne.
  
  
  Muži, ktorí sa stretávajú sme boli trochu drsné. Tri okolo nich, tí, ktorí dostali prvý, boli oblečení v khaki nohavice, a každý z nich mal zbraň na jeho bok. Okolo nich, Odin bol stocky, tmavo-stiahol muž, ktorý vyzeral ako Brazílsky. Druhý bol vysoký, chudý chlap s výskytom mladý John Carradine, a tretí vyzeral ako Americký hippies, s dlhými vlasmi a bradou. Nechcel som, ako jeho tvár. Štvrtý muž mal na sebe bielu košeľu rozopnutú a na mieru šité nohavice. Bol vysoký, dobre stavaný muž s šedivenie vlasov a štvorec, pevný tvár. On mal byť bývalého Nacistického Gruber.
  
  
  Tri podriadení fanned von, tak si obklopený nám celkom dobre. Bol som rád, že sme mali dať auto medzi nami a stráže pri bráne, ktorá bola asi tridsať metrov od hotela.
  
  
  "Herr Gruber? Jej prikývla smerom muž v bielej košeli.
  
  
  "Skutočne," povedal hrdo, so silným prízvukom. On nosil pištole Luger ako bane v opasku puzdro. "A čo je to stretnutie s Adrian Stavros?"
  
  
  Zack a dlhé vlasy boli hodnotení ostatné ostatné. Na stocky Stavros sa zdalo, že človek túži čerpať pištole na jeho bok, a vysoký, chudý chlap nemohol odtrhnúť oči z Erica.
  
  
  "Pozval nás tu," povedal som uvoľnene. "Ponúkli sme hmú dávku neriedené heroínu. Pár naši predajcovia sú v ťažkostiach a nemôžu sa to zvládnuť. Určite povedal vám, že?"
  
  
  Gruber študoval ma na chvíľu. "Nie," povedal. "Ste Američan. Nevedel som, že Američania boli pracuje pre Lige."
  
  
  "Žiť a učiť sa," emu povedal jej.
  
  
  "Kto ste?" Spýtal Erica.
  
  
  "Židovská," povedala rozhodne.
  
  
  Ego oči zúžené a usmial sa prudko. "Veľmi zaujímavé," povedal pri pohľade z Erica na Zach. "No, možno, že sa môžeme dohodnúť. Budeme si zo slnka, však?"
  
  
  "To znie ako dobrý nápad," povedal som. Dúfal som, že nejako samostatné Gruber od ostatných, keď sme boli vo vnútri.
  
  
  Ale to nebol prípad. Zrazu, piaty muž vyšiel z domu; naše oči sa stretli a sme uznávané navzájom okamžite. To bol rozhovor o Apex Dovoz office.
  
  
  "Čo sa to tu deje?" "Čo je to?" spýtal sa Gruber. "Je to človek, ktorý prowled mesta. Poslal muža po svojom, ale on neprišiel späť."
  
  
  Grubera oči zúžené ako dlhovlasý muž opatrne vytiahol na revolver. Ah, dobre, Gruber povedal sám. Ego oči vytratil z mojej tváre na Erica a Zach je napätá ty, a potom späť ku mne. "Kto ste naozaj, Della?"
  
  
  Jej pohľad sa zmenil z Ubeda na Gruber. Zvyšok militantov ešte nie sú vypracované svoje zbrane. "Ja som ten, kto sa nazýva sám Hema. Práve tak, ako nás ostatných. Teraz chceš riešiť, alebo nie?"
  
  
  "Prečo si prišiel do Apex predstavuje ako legitímne dovozcu?" opýtal sa Ubeda. "On stále hovorí, že chce, aby Japonský kamery?"
  
  
  "Nie," Gruber povedal pomaly. "Naozaj nie. Môžete ísť dovnútra, Pán...."
  
  
  "Johnson," povedal som.
  
  
  "Pán Johnson. Ale najprv musíme zistiť, či ste ozbrojený."
  
  
  Kútikom z jej očí, videl som, tvrdý pohľad Zach mi dal. Nebol chystá nechať týchto ľudí odzbrojiť, a on bol tá istá osoba. Keby sa to podarilo, nikto z nás by pravdepodobne niekedy opustil toto miesto nažive. Dal som Zack vzhľad, ktorý vyjadril nádej, povedal Em som bola s ním.
  
  
  "Veľmi dobre, Pán Gruber," povedal som. Začal som dosiahnutie pre Wilhelmina, môj 9mm luger.
  
  
  Gruber povedal, zastavenie mňa. "Vezmem si to, Pán Johnson."
  
  
  Je to presne ako on dúfal, že sa to. Hneď ako sa dostal do môjho bunda, schmatol ju ego a pevne chytil jej do krku pod ega bradou. Dlhá srsť muž zamerané na mojej hlave, a Zach vytiahol jeho .38-kaliber pištole. Dlhá srsť muž presunul rozsah odo mňa Zack a vystrelil len ako Zack crouched nadol; Hunspell letel preč od BMW za nami. Zack je zbraň reagoval ostré rev a hit dlhovlasý muž priamo v hrudi, zrazil ego späť proti štuky pilier, ktorý teraz podporuje archway, pri vchode do budovy. Otvoril jeho ústa široké na krátky čas, a zomrel pred pádom na zem.
  
  
  Potom veľa vecí sa stalo súčasne alebo v rýchlej postupnosti. Som kričal na Zach sa strieľať, ale to bolo príliš neskoro. On nastaviť všetko v šialenstvo pohybu. Na stocky človek a vysoký muž oboch schmatol ich zbrane, ako si Erica. Ubeda sa otočil a bežal pre dom, a Zak vystrelil a trafil hmú v chrbtici. Ubeda kričal a padol na tvár najprv do prachu.
  
  
  "Vydrž, alebo som si ju zabiť, Gruber," povedal hrozil iné ozbrojencov. Hugo mal nechať skĺznuť ako stiletto do mojej ruky, a teraz bol, že ju drží pevne proti grubera hrdla. Počul som hlasný, miešajúceho kričať od brány stráže za mnou.
  
  
  Vysoký, štíhly muž zastavil dosiahnuť, ale stocky človek mal už vypracovaný svoj revolver a robil Zack strieľať. Erica kľakol vedľa sedan a vytiahol snub-čuchali revolver z celého jej kabelku. Na stocky strelec vystrelil a trafil Zack v hrudi. Zach sa točil okolo a stlačte zadný blatník auta tvrdo znova.
  
  
  Erica sa zameria a vystrelil na Belgickej pištole, a stocky strelec schmatol ruku a kričal. Ego revolver dopadol na zem dvakrát spadol bokom na jeho rameno a spadol na zem.
  
  
  Gruber získal dôveru zo všetkých a, keď sa moja pozornosť bola roztržitá, chytil môj nôž ruku a podarilo vypáčte ju preč z jeho hrdla. S rovnakým pohyb, udrel moja ľavá noha a kopol moje shin a predkolenia. Jej hlas zavrčal a moje sily sa oslabili. Potom mu skĺzol z mojich lesť, obrátil nôž ruky, ako odišiel. Hugo eluded mi, ako sme obaja padli na zem vedľa auta.
  
  
  Vidí všetko, vysoký muž dopadol na zem a drew jeho zbraň. Erica na neho vystrelil, ale strela neprijaté. On sa vrátil, oheň a poškriabaný kovu na aute vedľa jej rameno. Zbadal som ju, keď bola v ťažkostiach. Zrazilo Gruber, ktorý spadol na jeho chrbát ďalej odo mňa. Schmatol stiletto v bahne za nami, som hodil jej ego z ju za rameno smerom na vysoký muž ako on zamerané na Erica znova. Na stiletto udrel do jeho ego to hrudník, narazila do nej takmer ticho. Ego oči sa rozšírili, a zbraň odišiel, prskať, blato medzi nami. Padol, zvieral rukoväť jeho nôž.
  
  
  Mohol som počuť gate otvorenie za nami ako grubera ruky škriabal mojej tvári. Ona tvrdo zasiahla jeho ego znovu, a počul kosti crunch v jeho ego čeľuste. Moje ďalšie päsťou udrel do jeho ega tvár a rozbil emu nos. Padol v bezvedomí pod mnou.
  
  
  Zack je slabý hlas dosiahol nás. "Pozor!"Jej, sa otočil a videl, že záber, nechcel ho zabiť. Usiloval, aby jeho nohy a pozeral na bránu.
  
  
  "Poď dolu!" Povedal som jej to na Erica, ktorý bol už sedí veľmi blízko ku mne vedľa čierna sedan.
  
  
  Guard namieril guľomet v našom smere. Zak sa postavil a zamerané jeho zbraň na človeka, ale stráže zastrelila ho. Výbuch ohňa zaburácal na Ega automatickej pušky, kopanie do zeme pre Zack, potom biť hmú v hrudi pred tým, ako začal lietajú z kovu auta. Erica a ja som sa nepohol, keď Zach hit prachu na jeho chrbát, mŕtvy.
  
  
  Zroloval dvakrát do auta vlákno dostať pod predný nárazník, vytiahol jeho Luger, ako odišiel. Keď som sa tam dostal, guard bol práve začína strieľať druhej strane pištole. On vystrelil tri rýchle zábery na neho, drží zbraň v jeho druhej strane. Luger (plachetnica) guľky hit plot za ním, potom stráže triesla a hrudníka v uvedenom poradí. Automatická puška strieľal do kobaltu neba, ako padol do prachu. Potom, náhle, oblasti padol tichý.
  
  
  On ležal tam, lov jeho dych. Niekde v džungli, vták screeched rozhorčene sa na náš hluku. To bolo posedenie v prachu a nečistôt. Pomaly vstal a pomohol Erica na jej nohy. Ona sa pozeral na Zach neveriacky, jej tvár biela.
  
  
  Obrátil som sa na Gruber a videl ho blíži. Som naklonil a hit jeho ego niekoľko krát, a on sa na mňa pozrel drunkenly. On groaned. Emu je Luger zasekol sa jej do tváre. "Koľko mužov v dome sú stráženie Minurkos?" Som požadoval jej.
  
  
  Snažil sa hovoriť, ale hmú bol problémy s vykĺbené čeľuste. "Ja ... nie ..."
  
  
  O hmú luger strčil mu pod bradou. "Koľko?"
  
  
  On slabo držal až dva prsty. Obrátil sa na Erica. "Zostaňte tu a bdejte ho."
  
  
  Ona prikývla numbly.
  
  
  Jej, šiel ku vchodu domu. Široký klenuté dvere boli otvorené. Vstúpil veľké lobby, práve včas, aby naraziť do tmavej tvárou človeka s samopal v ruke. Jej záber odišiel na jej luger, a išiel dole s hukot v hale. Muž udrel stene vedľa neho. Potom padol v objemný haldy na malú stoličku a teraz zahŕňa ego ako dobre, že udrie o podlahu.
  
  
  Muž vľavo, krúži dlhej chodbe na mojej ľavej strane. Som kráčal hala rýchlo, ale opatrne. Nemohol som dal mimo hľadáte Minurkos, inak by pravdepodobne boli mŕtvy, keď som konečne urobil. Možno, že už ho zabil.
  
  
  Všetky chodbách, ktoré som nepomyslel boli spálne boli otvorené, okrem jedného, je na konci. Počul som, mäkký zvuk vo vnútri, ako som prestal pred ním. Pričom sa zhlboka nadýchol, on ustúpil a savagely kopol do dverí. To zabuchli a on prešiel.
  
  
  Veľmi tenký a škaredý muž stál nad Minurkos, ktorý bol viazaný na priame cúval stoličky a namieril zbraň na emu hlavu. S jeho prst na spúšti, obrátil tvár mi, ako sa otvorili dvere s ranou. On vystrelil prvý, ale zlostne, a hunspell gnawed cez drevo, rám dverí vedľa mňa. Ona bola zastrelených a luger a hit hmú v hrudi. On jerked a spadol na zem. Ale on nebol drop zbraň. On zamerané na mňa znovu. Tento čas, ego poraziť ju na to a strieľal hmú v tvár, gawking a dierovanie hmú v hlave.
  
  
  Minurk pozeral na jeho mŕtve captor neveriacky ako Ei holstered jeho luger . Pozrel sa na mňa pomaly.
  
  
  Spýtal som sa jej. "Nikkor Minurkos?"
  
  
  "Áno," povedal ticho. "Kto ste..."
  
  
  "Dospeli sme k uvoľneniu vás, Pán Minourkos," povedal som.
  
  
  Vytiahol v ošúchaný dych. "Vďaka Bohu. On išiel..."
  
  
  "Viem." Jej neviazanej ho, a vstal zo svojej stoličky, trenie jeho zápästie.
  
  
  "Ste naozaj všetko v poriadku?" Spýtal som sa jej worriedly.
  
  
  "Áno, budem v poriadku." Potriasol hlavou a zamrmlal niečo v gréčtine. "Nemôžem uveriť, že je to naozaj niť."
  
  
  "Dobre, väčšinou."
  
  
  Ona sa začal pýtať ego povedať svoj príbeh, keď počul, že výstřel z územia. Spomenul som si na Erika a nemecky. Potom sa otočil a bežal dolu v hale.
  
  
  Po chvíli, odpovedala mi. "Som v pohode." Ako som mohol presunúť do prednej foyer, ona zrazu prišiel za rohom a prišiel až ku mne, plnka Belgický revolver do kabelky.
  
  
  Spýtal som sa jej: "Čo to sakra stalo?"
  
  
  "Gruber sa nestretol so predčasné ukončenie." Oči sa jej vyhnúť, je to moje.
  
  
  "Si zastreliť ho?" Spýtal som sa jej.
  
  
  "Začal brblal s jeho vykĺbené čeľuste. Keď som sa ho spýtal, čo mu hovoril, zavolal ma špinavé Židom a povedal som mal byť s ostatnými videl ktorý zomrel v Dachau. Oni si nemyslel, že Židia by mali byť povolené, aby žili na tomto svete s ľuďmi, ako je on. To je dôvod, prečo jej ego je odbočka do iného sveta. Dúfam, že je to teplá mu tam ."
  
  
  Napokon, zelené oči sa stretli baňa vyzývavé, čo ma premýšľať . Spomenul si, že jej rodičov, príbuzných, boli popravený Nacistami v Buchenwaldu. Z nejakého dôvodu, nemohol som myslieť na nič povedať, že v Heinz grubera obrany.
  
  
  "Prísť a stretnúť sa Pán Minourkos," povedal som.
  
  
  My sme vstúpili do miestnosti a Erica pozeral na mŕtvolu na podlahe. Na Minurkos bol opretý neďalekej stene. On sa vzpriamila, keď videl, Erica.
  
  
  "Slečna Erica Nystrom," ih predstavil sa jej. "Izraelské inteligencia".
  
  
  Na Minurkos " oči zúžené. Pozrel sa na mňa. "A vy?"
  
  
  "Volám sa Carter. Nick Carter. Pracujem pre americkú vládu v rovnakom postavení ako Pani Nystrom. Dospeli sme tu zadarmo si a zachytiť Adrian Stavros."
  
  
  Na Minurkos kráčali preč od steny. "Vidím. Dobre, Pán Carter, prvá vec, ktorú chcem ako slobodný človek je dostať sa do kontaktu s úradmi." Stahl je ego tón je podobný tomu na obchodný magnát hovorí jeho zamestnancov. "Potom budem zaoberať Adrian Stavros na moje vlastné."
  
  
  "Pán Minourkos," povedal som pomaly, " budete mať absolútne žiadny dôvod na to nič o tom, že na tomto stupni. Všetko to môže skončiť s červenou páskou a bezodkladne. Radšej by som si dajte nám zvládnuť to."
  
  
  Zdalo sa, že sa hnevá. "Ako mám vedieť, že ste hema môžete volať sami?"
  
  
  "Viete, že sme riskovali svoje životy do oslobodiť. Stratili sme človeka na tejto dell, " povedal som sarcastically. "Myslím, že nám poskytne výhodu pochybností."
  
  
  Ego tvár bol vypracovaný s náhlu únavu. "Asi máš pravdu. Prosím ťa, odpusť mi. Som prešiel veľa."
  
  
  "Ako pre vás, pričom na Stavros sám, Pán Minourkos," pokračoval som, " to je dosť nepraktické. Tento muž má celú armádu."
  
  
  Na Minurkos zdvihol obočie a vyhodil mimo jeho prútik, " Dobre, dobre, Pán Carter. Pôjdem s tebou a toto dievča. Ale ak vidím na nejaký bod, ktorý svoje metódy nie sú pracovať, budem musieť vziať situáciu do svojich vlastných rúk."
  
  
  Jej úsmev bol stručný. "To znie fér," povedal som. "Boli ste unesený Stavros v okolí Atén?"
  
  
  Minurkos sadol do primárneho cúval stoličky on by bol sedí, keď on by vtrhli do miestnosti. Sadol si na to, ktorým čelíme.
  
  
  "Nebudete veriť, že tento muž je inteligentný," začal pomaly. "Nemám zvážiť sám nevinný, Pán Carter, ale nikdy som sa stretol každý, ako Adrian Stavros. Jej cieľom bolo vybudovať flotila okolo počítač-kontrolovaný podvodné ropných tankerov. Stavros zistil o tejto a chcel mi pomôcť s tým, alebo tak mi povedal.
  
  
  "Na prvom mieste, ego, ani chcete vidieť ju, ale on ma poslal e-mail s niektorými veľmi dobré nápady. Na konci, bol pozvaný ego, aby jeho penthouse v Aténach. Rozprávali sme sa dlho.
  
  
  "Pán Minourkos, pamätám si, čo mi povedal:"mám rovnaký plán ako vy. Ak ste si dajte mi, ja vás nesmrteľné v annals of námornej histórie. Bol veľmi presvedčivý.
  
  
  "Ale, Pán Stavros," povedal som, " tam sú komplexné inžinierske problémy, ktoré treba vyriešiť.
  
  
  "Mám dvoch inžinierov, ktorí dokážu urobiť," povedal mi. Ohromený, dokonca aj potom, som videl niečo iné v mužskej tvári, niečo, čo som nemal rád, ale som predstavil ho ako nadmerné vzrušenie o projekte."
  
  
  Spýtal som sa jej. "Priniesol inžinierov, aby ste?"
  
  
  "Ah, áno. Mali tiež kreatívne nápady. Bol presvedčený, že by mohli mať zručnosti, aby sa toto všetko stalo. To bolo v tomto bode, Pán Carter, že ona uvoľnene jej stráže. Spýtal sa na súkromnom stretnutí v penthouse. A súhlasil som, aby sa to. Len môj osobný tajomník a jeden ďalší asistent boli prítomní. Priviedol dvoch ľudí, ktorí sa s ním, že on ju nevidel predtým."
  
  
  "Kedy sa to stalo?" Erica sa spýtal.
  
  
  "Dobre, nechcel som podozrenie, že sa jej na prvý pohľad," Minurkas povedal, jeho tvár ako svetlo, ako si spomenul. "Potom, takmer bez varovania, Stavros požiadala svojho asistentov ísť do inej miestnosti. Bol nasleduje jeden z Stavros " muži. Boli tam dva výstrelov." Minurkas padol tichý.
  
  
  "Zabil ihk tu?" Spýtal som sa jej.
  
  
  "Coolly. Moje ego prisluhovači zrazil ma z mojej nohy a ma zabil takmer k bodu bezvedomí. Vzali ma, že ostatné miestnosti a ma pozrieť na bloodied orgánov. Nikdy nezabudnem na to.
  
  
  "Salaka, môj tajomník, ležal v kaluži vlastnej krvi. Ďalší chlap s tvárou bol roztrhol. Stavros povedal môžem očakávať, že rovnaké, ak nemám spolupracovať."
  
  
  "Čo sa stalo potom?"
  
  
  "Na druhý deň priniesli do muž, ktorý vyzeral presne ako Salaka Madupas. Tento človek dokonca hovoril ako Sleď, a opakuje všetky ego mannerisms. Bolo to neuveriteľné, naozaj neuveriteľné. Bolo to ako strašná nočná mora."
  
  
  "Mali človek by sa vzdať pre vás?" Erica sa spýtal.
  
  
  "Nie, to nebolo potrebné. Ja som len zriedka vidieť v zdravotníckych inštitúcií, s výnimkou blízkosti obchodných partnerov. Oni priniesli hlasový záznamník a hral niektoré nahrávky môj hlas, že majú nahraté bez môjho vedomia v predchádzajúcich stretnutiach. Stavros namieril zbraň na moju hlavu a povedal, že by mohol ma zabiť otvorene tu a nikto by o tom nevedel po veľmi dlhú dobu. Ale, podľa ego, to by žili, keby nezobral som sa príliš veľa problémov. Potrebujú ju, " povedal, ďalšie poznámky a pre písanie listov v moje vlastné slová a myšlienky. A oni ma na súkromný jet a vzal ma do tejto godforsaken miesto."
  
  
  "Urobil Stavros povedať, čo to bude robiť?" Erica sa opýtal, rozpakoch.
  
  
  Na Minurkos sucho sa zasmial. "Bol veľmi otvorený. Povedal, že to chcú zvrhnúť grécka vláda na mojom mene, že by hovoru až moji priatelia v armáde a v ďalších oblastiach, pomocou osoba, ktorá sa predstavuje ako môj tajomník pre telefónne hovory a osobné kontakty. . Pretože som bol súkromný občan, nikto by sa nájsť to nezvyčajné, že som nechcel stretnúť sa s nimi osobne. A ak niekto trvá na stretnutí mi, že si vziať ma do Atén, a dostať ma stretnúť sa s nimi a povedz im presne to, čo chcú.
  
  
  "Ukázali mi inej osoby, ktorá by mohla mať presne sfalšovaný môj podpis. Tento muž napísal kontroly na môj rôzne účty a strávil peniaze na vojenský prevrat, že oni boli plánuje organizovať."
  
  
  Spýtal som sa jej. "Povedal vám žiadne detaily?"
  
  
  "Pán Stavros, kto som, hanbí sa priznať, je gréckeho pôvodu, hovoril slobodne sa mi o to, ako v Aténach a tu. Povedal, že ego plán je rozdelený na tri časti. Po prvé, on má v úmysle zbaviť sa vládnuca junta a dať tých pri moci, ktorí sa cítia lojálni ku mne. Budú to cítiť vernosť nie preto, že sú priatelia, ako väčšina okolo nich nebude, ale preto, Stavros sľúbil, že ich moc a slávu na môj účet ."
  
  
  "Veľmi šikovný," povedal som.
  
  
  "Po druhé, ego plán bude zahŕňať núti tieto nové generálov a colonels požadovať, aby jej Nikkor Minurkos vymenovaný prezident s plnú moc nad junty. Stavros naznačil, že by som mohol byť použité pre tento súčasť plánu, ako môj osobný život bude závisieť na nej. Myslím, že by som bol použitý, ak bolo jasné, že Stavros by verte mi mlčať o tom, čo sa naozaj deje v Della Ulici. Inak, bol by zistil, iný impostor, tentoraz namiesto mňa."
  
  
  "Toto bude tiež pracovať," Erica poznamenal. "Veľmi málo ľudí vie, vaša tvár dostatočne dobre na to, aby pozoroval mierny rozdiel medzi svoje črty tváre a tých, podvodník."
  
  
  "Absolútne fantastický," Minourkas povedal. "Je to neuveriteľné, že moja túžba o ochrane osobných údajov v prispeli k tejto hrôzy. V každom prípade, tretia fáza plánu hovory pre súhvezdí buď sám, alebo podvodník ako Predseda Grécko na krátku dobu, počas ktorých som sa ustanoviť ju ako Stavros ' podpredseda. potom, on ako občan, a jeho meno by sa postupne stali známe, že ľudia v Grécku. Potom bol by hrdina prevrat. Potom, po nahlásení zlý zdravotný stav, mal by odstúpil v prospech Stavros ako prezident."
  
  
  Na Minurkos padol tichý. "Je to divoké," povedal som. "To, čo robí Stavros si myslí, že Gréci budú stáť a pozerať sa to stalo?"
  
  
  "Prečo nie?" povedal Minurkas, unavený výraz v jeho tvári. "Pamätáte si, čo sa stalo v apríli roku 1967, keď junty vznikla? To nebol krvavý puč, to bol len štátny prevrat. Kráľa vlády bol zhodený silou. Mnoho článkov ústavy boli pozastavené od junty vyhlášky. Je paradoxné, nie je to, že takáto osoba sa zobrazí presne tak, keď ústava bola obnovená, a keď junta sa stal miernejší, a vyzýva všeobecných voľbách na nasledujúci rok. Ak Stavros " plán chopiť sa moci uspeje, Grécko by sa mohlo stať tyranie viac ideálny ako Hitler alebo Stalin."
  
  
  Erika pozrel z Minurkos na mňa. "Potom sme ho zastaviť, nie sme?"
  
  
  Na Minurkos preskúmať Erika tvár opatrne. Máme na to!" Fat Greek stál hore a vystrel jeho štvorcových bradou. "Tento muž je dokonca pomocou mojej rodiny proti mojej vlasti. On chváli, že môj syn-in-law, Všeobecné Vassilis Kriezotou, domnieva sa, že som za tento pozemok a má podporovaných ego, pretože si myslí, že to chcem. Áno, ja vám v každom spôsob, ako môžem. Čo by sme mali urobiť ako prvé? "
  
  
  "Sme puffing preč do Atén," povedal som. "Hlasovanie o tom, kde sme sa zastaví Stavros."
  
  
  Šiesta kapitola.
  
  
  Za menej ako štyridsať osem hodín, sme prišli v gréckom hlavnom meste. Ona sa účtovala do prepojené izby na malý hotel sa nazýva Odeon na 42 Pireus, v blízkosti syntagna. Počasie bolo príjemné a priniesol príjemnú úľavu od tepla.
  
  
  Atény ' noviny boli plné komentár na rýchlo sa meniace politickej scéne. Tam bol novinky v Rhodesia, že môj ďalší priateľ Alexis Salomos boli zabití, a povesti boli šíri. Bolo všeobecne známe, že pokus bol vyrobený na svoj život predtým, než odišiel na Rhodesia. Jeden noviny najmä vyhnúť zmienku Salomos ' smrť. Ona tiež pravidelne zverejňované úvodníky verejné odsudzovanie vládnuca junta vedenia, útočia na hornej všeobecné alebo plukovník takmer na každý problém. Salomos zmienil sa mi, že tento vydavateľ bol bezohľadný a bol prvý na podporu nekompromisný junty po roku 1967 prevrat.
  
  
  "Je to celkom zrejmé, že vydavateľ kúpil s moje peniaze," Minourkos poznamenal, sedí v kresle a v mojej izbe na slnečný deň, v deň, keď sme prišli. "A pozrite sa na tento nadpis v inom noviny: MINURCOS VYSTAVUJE JUNTA JE KOMUNISTICKEJ PLÁNY. Pán Stavros bola zapojená do propagandy práce."
  
  
  Erika vzal pohár hrubé gréckej kávy zo zásobníka, ktoré boli priniesol k nám a nastavte ho na Minorkos. Prijal to s grim tvár. Erica vzal pohár seba a sadol si vedľa mňa na malú pohovku.
  
  
  "Ja len dúfam, že sa ešte nikto nevidel si ešte, "Minurkosu povedal jej," a najmä nie Odin je ego-smacking ľudí. Váš život by nemal byť za drachmách, ak Stavros vedeli ste boli tu v Aténach."
  
  
  "On bude zistiť hneď, ako mu kontakty Parakatu," Minurkos poprel správy v médiách sa mi.
  
  
  "Áno, ale to nemusí byť na niekoľko dní, ak budeme mať šťastie. A aj potom, on nebude vedieť, že si je istý, že niečo nie je v poriadku bez odoslania niekto cez Rio. Že niekto musí byť ego podriadených, pretože Ubeda je mŕtvy . "
  
  
  "Čo budeme robiť po prvé, Nick?" opýtal Erica. "Nemôžeme len búrka chata, ako sme to urobili na plantáže. To bude príliš dobre chránené."
  
  
  "Mohol by som zavolať na chate," navrhol Minurkos, " aby videli, ako sa rukoväť rokovaní s cudzincami. Ale oni poznajú môj hlas."
  
  
  On podal Em obrúsok a zásobník. "Zvýšiť tón vášho hlasu a hovoriť cez to. Povedzte im, že chcete hovoriť do seba. Keď sa pokles, opýtajte sa svojho recepčný, Salaka Madupas. Povedzte im, že ste editor noviny v okolí Solúna a chcete dostať vyhlásenie o Nikkor Minourkos " politické ambície."
  
  
  Na Minurkos usmial sa na môj plán, potom volal späť. On pokryté jeho úst s obrúsok a snažili sa zmeniť svoj hlas. Chvíľu neskôr, rozprával sa s niekým v penthouse. Spýtal sa Nickor Minurkos a potom počúval ih je výhovorka. Spýtal sa, hovoriť tak, aby Madupas. Tam boli mnohé ďalšie rokovania, a to tvrdil. Potom hovoril muž, ktorý predstavuje ako Madoupas, o Aténskej herec, ktorého skutočné meno, Stavros Minourkos povedal, bol Yanis Zanni. Minourkos kladené otázky o sebe a čakali na jednoduché odpovede, a potom sa spýtal, či by mohol nastaviť dátum na osobný rozhovor s Pánom Minourkos. Hmú odmietol, a v konverzácii bolo viac. Zavesil a pozrel na nás.
  
  
  "Je to ako zlý sen, "povedal," ako som vlastne v penthouse a Madupas je prijatie telefón pre mňa, rovnako ako vždy robí. Vedia moje návyky dobre. A Zanni jeho hlas je presne také isté, ako že z môjho mŕtveho priateľa Salaka."
  
  
  "Kto odpovedal na prvý telefón?" Spýtal som sa jej.
  
  
  "Nejaký mladý muž. Nebol grécky. Pravdepodobne Odin okolo Stavros ' bojovníkov."
  
  
  "Vyzerá to, že ste dobre zavedené," Erica povedal.
  
  
  "Áno, je to tak," súhlasil som. "Keďže všetky Atén myslí, že je to Nikkor Minourkos tam v tejto penthouse, je to vážna situácia. Stavros môže mať aj policajné stráže tam. Alebo okolo ego vojakov rastúceho súkromné armády."
  
  
  "Keď som sa obrátiť na políciu alebo na junty sám a povedz im, čo sa stalo," Minurk povedal: "budú sa musieť, verte mi. Aj keď si myslia, že som náhle stratil rozum, bude povinný skontrolovať môj príbeh. Potom sa budem zistiť, čo sa stalo."
  
  
  "Môže to byť nebezpečné," Erica povedal.
  
  
  "Ona je pravda," súhlasila som. "V tejto chvíli nevieme, koľko priateľov Stavros urobil vo vlastnom mene. V každom prípade, ak by sme sa len hodiť to na otvorené, budeme sily Stavros, aby sa pohyb - prípadne big one. On môže len rozhodnúť strhnúť prevratu bez vášho mena. On má vojenské tím na pripravený, a okolo neho sú mnohé ambiciózne bojovníkov, ktorí sa nestarajú, kto je za jeho prevzatia. A aj keď sa snaží shaggy a zlyhá, krv sa rozliali. Veľa sl. Nie, Pán Minourkos. Budeme plížiť na Stavros. V mojej krajine, toto je 1. jednotky, ktoré nazývame bojových operácií. Erika bolo nariadené vykonať Stavros, a tak som sa ju zabiť. Ak naše okolie Rusku podarí, to je presne to, čo sa bude diať to. Ak sa to nepodarí, orgány budú oveľa viac civilizovanej s ním. A Boh vám pomôže, ak sa nemôže zastaviť, ego v čase ."
  
  
  "Všetko v poriadku, Pán Carter," povedal Minurkos. "Som miesto sám vo svojom schopných rukách. Ako sme sa plížiť na Pána Stavros?"
  
  
  Usmial som sa na Erica, a odpovedala mi. "Myslím, že si spomenul, že Stavros bragged o s použitím jedného z vašich príbuzných' softvér na stretnutie s vami, Amed Krizota, armádny generál? "
  
  
  "Áno," povedal Minurkos. "Musím povedať, že nie je silná osobnosť. Oženil moja mladšia sestra, než sa dostal bohatý, a majú skvelé manželstvo. Ale Vasilis by zostal v armáde na nižšej hodnosti, ak nie je pre moje spojenia. Cíti, poplatné mi, niet sa čo diviť, pre to, čo má v živote. Tak pre neho by bolo pre estestvenno súhlasiť s tým, aby akýkoľvek plán, že jej navrhla.
  
  
  "Stavros objavil toto. On je solídny človek, Pán Carter, muž, ktorý by sa nemali brať na ľahkú váhu. Musí mať robil nejaké nahrávanie hrať Vasilisa cez telefón, a potom poslal muža, vystupujú ako Salaka Madupas, moja sekretárka. Na zvodca musí zistili, Vasilisa, že som bol spolieham na neho.
  
  
  "Viete, ako Stavros mohli použili všeobecné?"
  
  
  "Ten naznačil, že Vasilis by sa výzva na organizovanie a vlak tajné komando vojakov a presvedčiť ostatné vojenský personál ak sa chcete pripojiť na pozemku."
  
  
  Áno, myslel som si. "Veľmi starostlivo. Má váš brat-in-law žiť tu v Aténach?"
  
  
  "Žije tu," Minourkos povedal. "Na okraji mesta, na sever."
  
  
  Spýtal som sa jej. "Budete mať, nás s ním?"
  
  
  "Budem rád," na Minurkos odpovedal.
  
  
  Volal som jej, taxi, a v podvečer sme išli na Všeobecné Kriezotu bydliska. Ona bol donútený Minurkosa na klobúk, ktoré nemali zakryť niektoré z ich egá, kým sme sa tam dostali. Všeobecné dom bol malý kaštieľ v bohatej predmestí Atén, s vinutím štrkovej ceste, ktorá vedie hore do domu. Bol ohromený tým, čo Minurkos mohol urobiť pre priemerného človeka.
  
  
  Pri všeobecné splnené nás na dvere, Minurkos zložil klobúk. Krizotu len sledoval pre veľmi dlhý čas. Potom sa začal šíriť jeho náručí široký objať Minurkos.
  
  
  "Nikkor!" zvolal:, dáva Minurk teplé objatie. Bol vysoký, sivé vlasy človek s láskavým, de Gaulle-ako tvár a mäkké oči. Bol oblečený v hnedej uniforme, s lemovanie na ramenách a stuhy stiahol prednej strane.
  
  
  "Agnia mera sav, Vasilis," Minurk povedal vrelo, vrátenie objať. "Sigha, sigha. Je to v poriadku."
  
  
  "Je príjemné byť tu," Vasilis povedal. "Poďte ďalej. Poď ďalej." Ego gesto, drží nás všetkých.
  
  
  Sme vstúpili veľká sála s točitým schodiskom za ním a urny zdobenie stien. Všeobecné potom viedol nás do dubovo-obložené knižnice, s hrubé koberce a veľa mäkké kožené kreslá. Všetci sme boli hrať túto hru, a všeobecná otázka, či by sme sa ako nápoj, ale sme odmietli. Na Minurkos predstavil ma a Erica len naše posledné mená.
  
  
  "Je to veľký šok, Nikkor," Kriezotu povedal. "Chcela by som, Anna byť tu. Ona je na návšteve jej bratranec v Pireus."
  
  
  "Možno je to lepšie takto, Vasilis," povedal Minourkos.
  
  
  "Nie Dhen katalave," Kriezotu povedal. "Ste v poriadku? Pozriete bledá."
  
  
  "Som v pohode," na Minurkos odpovedal. "Ďakujeme, že ste sa s týmito ľuďmi."
  
  
  Všeobecné pozrel na nás. "Nikkor, bolo to všetko tak zvláštne. Ste odmietol, aby ma videli, keď ste začali vy... môžem hovoriť voľne ho?"
  
  
  "Áno, slabo," povedal Minurkos.
  
  
  "Dobre, neuvedomil som si, že ste boli žiadajú o pomoc, na takú dôležitú misiu bez face-to-face stretnutie. Aby som bol úprimný, bol som veľmi rozrušený to všetko. Nebol som si istý, či to bolo vhodné..."
  
  
  Na Minurkos skončil svoju vetu. "Prevratu?"
  
  
  Crisotu pozrel sa späť na nás. "No, áno." On ohol jeho veľké kĺby. "Dal som pokyny k ľuďom v špeciálne tábory v Delphi a Mykonos, a som presvedčený, Adelmo a iní, že vaše nové prípade je reálna, ale..."
  
  
  "Ale nechcete veriť, že to sami?"
  
  
  Minurkos spýtal, dúfajme.
  
  
  Crisotu znížená jeho hlavu. "Ja sinhori te, Nikkor," povedal. "Prepáčte, ale ja si nemyslím, že Grécko potrebuje iný štátny prevrat. Jeho urobiť to, čo by ste sa spýtali, ale jeho v hoteli, hovoriť o tom, že všetko, človeka na človeka, od začiatku, mnoho týždne."
  
  
  "Nebojte sa, Vasilis," Minurk povedal soothingly. "Nechcem, aby prevratu."
  
  
  Druhýkrát v krátkom čase, Krizotu tvár ukázal šok. Povedal. "Zmenili ste svoju myseľ?"
  
  
  "Vasilis, musím vysvetliť, niečo pre vás, a chcem, aby ste pozorne počúvajte," povedal Minurkos.
  
  
  Krizotu oprel späť vo veľkom stoličky a počúval, ako Minurkos povedal Em celý príbeh. Krizotu nikdy prerušené, ho, hoci niekoľkokrát jeho veľké tvár ukázal, nedôvera. Keď Minurkos hotové, Krizotu len tam sedel a pomaly zatriasol hlavou. Siahol do vrecka, vytiahol jeho kefy, a začal beží jeho prsty nad ih upokojiť seba.
  
  
  "Neuveriteľné!" nakoniec povedal.
  
  
  "Ale to je pravda," Minourkos povedal.
  
  
  "Všeobecné, sme tu, aby sme zastaviť tento človek navždy, a potrebujeme vašu pomoc. Len vy môžete dať nám last-minute vnútri informácie o Stavros, " povedal som.
  
  
  Krizotu konečne opäť jeho pokoj. "Samozrejme," súhlasil. "Ja budem robiť moje najlepšie. Som tak rád, že Nikkor nie je za to!
  
  
  "Tam je náteru kampaň deje prostredníctvom jedného noviny, z ktorých väčšina je namierené proti Plukovník Anatol Kotsikas. Tam dokonca boli návrhy, ktoré Kotsikas je zradca a vďačí za jeho vernosť k Moskve. To nie je pravda. Kotsikas je slobodné, ale on nie je komunista.
  
  
  On je hnacou silou posledných politických reforiem a sponzorom nadchádzajúcich parlamentných voľbách."
  
  
  "Niekto iný?" Spýtal som sa jej.
  
  
  Crisotu povzdychol si. Útoky aj cielené ľudí, ktorí zvyčajne hlasovanie s Kotsikas - Colonels Plotarchu a Glavani. V skutočnosti človek, ktorý predstiera, že vaša sekretárka, Nickor, nedávno prišla ku mne s informáciami, že všetky tri ľuďmi okolo týchto ľudí by mali byť zabití."
  
  
  Erica a ja som si vymenili pohľady. Stavros nastaviť o jeho plánoch.
  
  
  "Viete, niečo konkrétne?" Crisota spýtal sa jej.
  
  
  "Dobre, trochu. Bol som požiadaný, aby zorganizovať stretnutie medzi týchto troch mužov a vy, Nikkor. Ale potom človek myslí, bol tajomník tzv. Povedal, že boli s stretnutí v prístrešok. Myslím, že to je. na tomto stretnutí pokus bude vykonané na životy troch colonels ."
  
  
  "Musíme zistiť, čo presne Stavros naplánovala, a keď," povedal som.
  
  
  "Áno," Krizotu dohodnuté. "Bola som úplne zúfalá o tom. Nemohol som uveriť, že si chcel urobiť."
  
  
  "Všetko bude v poriadku," Minourkos istí, ego.
  
  
  Jej hotel súhlasia s ním. Ukázalo sa, že Stavros bola na pokraji krvavý prevrat, a mali sme ho zastaviť skôr, než sa to stalo. "Hovor junty leader Kotsikas a pokúsiť sa zistiť, či Stavros" ľudia sa obrátili na neho, " povedal Kriezot. "Neviem spomenúť, počet vrážd ešte."
  
  
  "Veľmi dobre," Krizotu odpovedal. "Kotsikas môže so mnou hovoriť. Ja určite to skúsiť."
  
  
  "A vy, Pán Minurkos," povedal som, " môžu tiež pomôcť. Môžete sa obrátiť na lídrov z dvoch základov, kde Stavros " vojenské skupiny sú umiestnené. Mám podozrenie, že ak Athenians chystá spôsobiť Stavros žiadne problémy, keď táto vražda je vraj sa stalo, Stavros sa bude snažiť získať tieto špeciálne sily do Atén veľmi rýchlo potlačiť akékoľvek reakcie. Jej žiadosť by byť pre vás, povedzte velitelia týchto táborov zostať tam, a nie presunúť ih vojakov, ak ich prijímať upozornenia od vás osobne."
  
  
  "Veľmi dobre, Pán Carter," na Minurkos dohodnuté.
  
  
  "Je celkom jasné, že Stavros nemôže len zabiť títo ľudia bez niektoré triky." Jej, pozrel sa na Neplatné. "Myslíte si, že by sa mohol pokúsiť stvárniť to všetko ako nehody alebo činnosť niektoré radikálne politické skupiny?"
  
  
  Crisotu zdvihol šedivenie obočie. "Buď to, že Pán Carter, alebo sa bude snažiť hádzať blato na ih vo forme propaganda tým, že je otvorený pred zabíjanie ih, tak, že stratí sympatie ľudí."
  
  
  Siedma kapitola.
  
  
  Tri z nás sa vrátila do hotela. Na Minurkos chcel zostať s Kriezotu, ale som sa bál, že by bolo príliš nebezpečné. Ak Stavros nemá dôveru Kriezot z akéhokoľvek dôvodu, môže preniknúť do všeobecnej bydliska, bez varovania. Nechcela nájsť Minurkos tam, ak to urobil.
  
  
  Poslali sme edu na Minurkos ' miestnosti, a potom Erica a išiel som do svojej izby. Čoskoro sme začali diskutovať Stavros ' plány.
  
  
  "Ja jednoducho nemôžem tu sedieť a čakať, aby videli, čo Stavros má v pamäti pre junty lídrov," povedal som tak, ako sme sedeli v malom bahar a napil brandy Erica nariadil.
  
  
  Erica sa sťahoval cez odo mňa. Ona pobozkal ma jemne na líce. "Nemôžete len preniknúť do chaty, tak ako ste povedali sami," povedala poznamenal. Jej dlhé vlasy glistened v šere.
  
  
  "Nie," povedal som, čím som ruku na jej boky. Obrátil sa k nej, a my pobozkal. "Ale môžem ísť do penthouse a pokúsiť sa dostať do. Možno som sa môžete pozrieť na ih obrany."
  
  
  Ona pobozkal ma na tvár a krk a svetlo, chlad, príjemné, bežal cez moju kožu.
  
  
  "Ako by sme to urobiť?" Pýtala sa v chrapľavý hlas, ako sa jej ruky začali rozopnúť moje tričko.
  
  
  "My by sme to urobiť spolu," Sl opravil ju. Ruka bola veľmi nejasná. "Budem tam sám, v niektorých lesť."
  
  
  Dlhé biele stehna sa posunul cez moje kolená, a jej šaty boli vytiahol odhaliť bohaté krivky jej zadok. Jej boky priblížili ku mne. "Ale ja by som chcel ísť s vami."
  
  
  Teplé pery kartáčovaný bane opäť. Jej jazyk sa posunul jemne cez moje ústa, skúmanie a hľadanie. Jej pravej strane sa presťahoval o niekoľko stôp nižšie a našiel to, čo bolo ďalej, a ona nemohla myslieť Adrian Stavros už.
  
  
  "Idem sám," šepkala som. "Zajtra."
  
  
  Jej západ slnka v nej šaty a hladil jej prsia. Hladké krivky boli mäkké, ale pevné, stlačením hungrily proti môj dotyk.
  
  
  "Dobre, miláčik," Erica vydýchol v mojom uchu.
  
  
  "Všetko v poriadku," povedal jej ticho. "Žiadne ďalšie argumenty."
  
  
  "Môžem sa staviť jej s vami?" povedala, stlačením jej pery na moje.
  
  
  Bol to dlhý bozk, a Erica bol pripravený. Keď bolo po všetkom, ona sa vyzliekol mi. Som prevzala, a ona vstal a pristúpil k veľká dvojposteľ v celej miestnosti. Ona vzala z nej šaty, potom jej podprsenku a ružové bikiny dná. Ona bola dobre opísal a krásne. Každú krivku jej tela bol bezchybný. Ona sa hodila na mäkkú posteľ a tam ležala, čaká na mňa. Nechcel som dať ho. Na jednom mieste, bol som vedľa nej na posteli, oslovenie, schmatol a dotýkať jej tela, pocit, že sa roztopia na mňa.
  
  
  Bola to vášeň postavený do nás oboch.
  
  
  "Ah, Nick," povedala, dotýka sa ma, jej dýchanie ošúchaný.
  
  
  Moje ruky ho našiel zhruba, a presťahoval sa nad to. Po niekoľkých sekúnd, krásne zvuky sa ozývali všade okolo Nah. Ona sa stala pazúry, nahnevaný, primitívna žena, stráca všetky kontroly, ako sa snažila prijať spokojnosť hlboko v jej vnútri.
  
  
  Neskôr, keď Erica zaspal, jej vstal zo svojho koša a potichu odišiel do svojej izby. Nechcela prebudiť.
  
  
  Druhý deň ráno, som odišiel Erika a Minurkos s ňou v hoteli a na čele s Apollo budove. On dostal jeho uniforme z miestnej okno čistenie posádky, ktorí pravidelne pracoval v budove a boli povolené vstúpiť penthouse s pass. Minourkos mi pomohol dostať prihrávku, a on tiež čiernej jeho vlasy v hoteli a dať na tmavé fúzy aby ho pozrieť grécky. Ona bola klamal bezpečnostná stráž mimo, rovnaký budovou zamestnanec, ktorý hovorí, že Madupas objednať penthouse windows sa čistí.
  
  
  Nemohol dostať ani do špeciálneho výťah, kým predstavil sa. Výťah prevádzkovateľ bola zrejme jediná, okolo Stavros " muži. Tam bola zbraň podľa jeho modrej uniforme. On eyed mňa a moje segmentov podozrivo ako šli sme až na prístrešok. Žiadne iné výťah išiel tam, a podľa Minourkos, web schodisko vedúce dole z horného poschodia bolo zablokované a strážené.
  
  
  Po prechádzke v okolí, výťah, ocitol sa v vychloubačný chodby, ktorá bežala od prednej k zadnej časti budovy. Nen mal hrubé koberce, kvetináče, a fantázie lustre visí od vysoký strop. Dva bezpečnostné stráže sedeli pri stole pri vchode do prístrešok. Boli Stavros je najatý lupiči, časť jeho osobné armády. Na Minurkos ' vlastné bezpečnostné stráž, ktorí boli málo čo do počtu, mali byť prepustený krátko po prevzatí moci penthouse.
  
  
  Odin, obklopený dvoch mužov, vyšší jeden, stretol ma v strede chodby. Nebol prostrediu vôbec.
  
  
  On žiadal vysvetlenie. "Čo robíš tu?"
  
  
  Odpovedala som jej v najlepšom grécky. "Nie je moja firma jasné?" Spýtal som sa jej. "Prišiel som na umývanie okien."
  
  
  "Kto vás poslal?"
  
  
  Poukázal na textilná náplasť na jednotné, že čítať názov malé okno čistenie spoločnosti.
  
  
  "Urobil váš zamestnávateľ objednávky na penthouse?"
  
  
  "V prípade, že nebol, nebol by som tu," povedal som. Ja som využila šancu na ňu. "Počul som, že Madup meno uvedené."
  
  
  Druhý muž sa zamračil darkly spoza jeho stoličky. Mal blond vlasy a veľmi stern vyzerať, a on sa rozhodol, že bol jeden z mužov Stavros priniesol so sebou v celej Brazílii. Ako študoval môj tvár, cítil, ako mu mohli vidieť ma cez môj zamaskovať.
  
  
  "Hmm," muž vedľa mňa reptali. "Otočiť na vzdychajú a dať svoje ruky na nah."
  
  
  Premýšľala som, ako opatrní, boli s ich zbraňami. Odišiel jej Wilhelmina v hoteli, odstránené Hugo je stiletto z jeho rameno, a zviazané Ego vo vnútri jeho pravý členok. Jej radu, nie je zadajte leví den bez vhodnej ochrany. Obrátil som sa a držal môj dych ako kriminálnik hľadal mi odborne. Po preskúmaní môj trup a ruky, pomaly ponárať mojej ľavej nohy na moje koleno. Potom prešiel po mojej pravej stehna k nožu. Stál na každý kmeň a prešiel pod ňou. Môj život sa znížil. Zastavil sa o palec z rukoväť stiletto.
  
  
  "Všetko v poriadku," povedal. "Otočiť a dovoľte mi, aby videli vaše dokumenty."
  
  
  Vytiahla falošné karty, a on skúmal jej starostlivo. Bez toho, aby povedal niečo, vzal kartu do iného matiku a ukázal ho em. Muž nakoniec prikývla, a vysoký, tmavý muž sa vrátil späť, podal kartu späť, a pozrel sa do vedierka.
  
  
  Dobrý. On si vás vo vnútri".
  
  
  "Ďakujem," povedal som pokorne.
  
  
  Druhý muž vstal spoza jeho stoličky a študoval ma pozorne, ako sa jej hmú išiel voči mne. On bol začiatok pocit, že sa dostáva do Fort Knox by bolo jednoduchšie a menej náročné. Otvoril dvere a vstúpil penthouse pred ním.
  
  
  Bol som konečne vo vnútri pevnosti. Bol to hrozný pocit, vzhľadom k mojej zraniteľnosť keby ma našli. Šance sú, ak sa tak stane, budem sa nikdy chodiť okolo budovy nažive. A spôsob Stavros zabil spy nemusí byť najpríjemnejší spôsob, ako zomrieť.
  
  
  Sme vstúpili do priestrannej obývacej izby. Bolo to jednoducho luxusné. Bohaté koberce zahrnuté dve poschodia od podlahy, a vysoký strop bol namaľovaný s fresky zobrazujúce výjavy zo starovekého Grécka. Na druhom konci miestnosti bola sklenená stena s výhľadom na mesto, otváranie na malý balkón cez posuvné sklenené dvere. Tu začal svoju prácu. On sa otočil a videl, drahý nábytok, väčšinou antik, v celej miestnosti. Ich drevené vázy odpočíval elegantne na leštené tabuľky.
  
  
  Po jej pravici, cez pol-otvorené dvere, videla inej miestnosti s stoly a skrine, ktoré Stavros mal vraj previesť do štúdia. Na mojej ľavej bola chodba s miestnosťou, pravdepodobne spální a obývacích priestoroch.
  
  
  "Začnem s veľkým windows tu," povedal som.
  
  
  "Počkajte tu," muž, ktorý mal odprevadil ma objednal.
  
  
  Jej ramená zhrbený. "Samozrejme."
  
  
  On šiel do kancelárie a zmizol za chvíľu. On sa sťahoval do pravej získať lepší pohľad z vnútra miestnosti. Niekoľko ľudia v tmavých oblekoch sa pohybovali okolo, a niekto hovoril do telefónu. To bol komunikácie hub. Musí tam boli pol tucet mužov v tejto miestnosti. Kým som čakal na ňu, ďalších dvoch mužov prišlo hala do veľkej miestnosti, kde som bol, sa na mňa pozrel, a tiež vstúpil do kancelárie. Stavros mal veľa ľudí tu asi tucet alebo viac, v danom čase. A tam bolo málo pochýb o tom, že väčšina ľudí okolo nich niesol zbrane a vie, ako ich používať.
  
  
  O niekoľko minút neskôr, muž, ktorý mal zobrazuje sa mi objavil a potichu vrátili na chodbu. On sa následne prostredníctvom úradu ďalší muž, ktorý nosil jeho dlhé vlasy a vyzeral ako radikálne študenta, ktorý mal prekonali jeho oblečenie a účes. Bol oblečený nedbalo a vykonáva veľké revolver otvorene, rameno závesu cez lemovaný kožená vesta.
  
  
  "Ako dlho to bude trvať?" "Čo je to?" spýtal sa v angličtine.
  
  
  Jeho odhad bol, že on, ako človek na Paracat, bol Američan. Stavros vzal pevné jadro politických aktivistov s ním.
  
  
  Odpovedala som jej v broken English. "Na ako dlho? Možno pol hodiny, možno hodinu. Závisí od toho, ako špinavé okná sú."
  
  
  "Madupas si nepamätá, volá ťa." On sa pozeral na mňa cez veľké modré-lensed okuliare. Ego tvár bola mierne počká-označené, a jeho pery boli veľmi tenké, takmer chýba. Pomocou správcu súborov, bola identifikovaná ego ako ďalší Stavros; on bol známy ako Kladivo, veľmi pekný chlap, ktorý sa verilo, že zabili dve ženy páskovania tyčinky dynamitu na ich ih pásy.
  
  
  "Nie, nemal volať?" To bolo vytrhnuté okolo jeho vrecku tým, kus papiera a stahl ihk. "Povedali mi, Pán Minourkos' s house."
  
  
  V tom momente, ďalší muž vošiel do izby a zastal vedľa Hummer. On bol krátky, tmavé, a pravdepodobne gréckeho. Videl som obraz Salaka Madupas v AX súbory, a muž vyzeral presne ako on.
  
  
  "Nechcem vyvolať volanie okno čistenie spoločnosti," povedal Kladivo v angličtine. "Keď bol v poslednej dobe ste sem prišli?"
  
  
  "Nepamätám si, bez poznámok," povedal som nervózne. "Ste pochopili, že musíte mať v záznamoch."
  
  
  Kladivo priblížil, aroganciou. "Ale boli ste tu ešte?"
  
  
  Jej váhal. "Áno, jej, pracoval tu predtým."
  
  
  On vytiahol revolver a namieril ho na mojej tvári. Mozog je ego bolo uncomfortably zavrieť. "Povedz mi, čo kuchyni vyzerá."
  
  
  Pramienok krvi vypukla podľa mojej ľavej ruke. Snažil som sa spomenúť si popis kuchyňa že Minurkos mi dal. "Je to veľké, s umývadlom a skrine! Čo je to vlastne je?"
  
  
  "Ah, nech štart," povedal falošné Madupa.
  
  
  Kladivo ho ignoroval. "Koľko okien je tam v kuchyni?"
  
  
  Bol som zvedavý, ako rýchlo som sa mohol dostať na stiletto, ak som padol na zem na svoje nohy. Ale potom sa jej pripomenúť, že kuchyňa je vnútorný priestor, v chodbe budovy, a nie na vonkajšej stonať. "Ale nie sú tam žiadne okná," povedala som nevinne.
  
  
  Kladivo je palcom pritlačí spúšť. Postupne biele jeho kĺby vyblednuté, a on je znížený zbraň na svoju stranu. Muž v-krátke rukávy tričko vyšiel z kancelárie.
  
  
  "Ľudia z celého Raid Stránky povedať, že som poslal muža," chlap povedal Kladivo.
  
  
  Snažil sa nepozerať sa mi uľavilo. Som podplatil dievča v Plaku office zálohovať môj príbeh, ak to bolo potrebné, ale som sa bál, že bude skutočne ísť oboma smermi.
  
  
  Kladivo holstered jeho pištoľ. Dobrý. Čisté sakra windows, " nariadil. "Ale urobiť to rýchlo."
  
  
  "Áno, pane," povedal som. "Pán Minourkos niekedy chce hovoriť o našich starých plavby dní. Budem vidieť jej ego, než som odísť?"
  
  
  Kladivo mi dal ostrý vzhľad. "Nebudete vidieť ego," povedal. "Pokračovať v práci."
  
  
  "Ďakujem," povedal som.
  
  
  Oni ma nechali ísť dole v hale, aby vyplnil vedierka s vodou, a on rýchlo preskúmať fyzické usporiadanie izieb. Keď som začal pracovať na veľkých okien, každý ma opustil sám. Videl som, prečo som tu a snažila myslieť elegantný spôsob, ako prerušiť mojej návštevy, keď skupina mužov vyšiel z kancelárie a začal otvorene diskutovať Stavros " obchodné bez povšimnutia mňa. Ona bola na balkón s otvorenými dverami.
  
  
  "Oba tábory sú pripravení," jeden muž povedal. "Myslím, že by sme mali odporučiť Stavros konať hneď, ako..."
  
  
  Ostatné človek sa zastavil, ego a ukázal na mňa. Prvý človek sa odvrátil a hovoril opäť v hushed tón. Avšak, v tejto chvíli, na ďalších troch mužov vstúpila do miestnosti okolo vnútornej chodby, a mám veľký bonus z mojej návštevy. Úprimne, ako ramrod, v popredí bol Adrian Stavros. Bol stredne, s ustupujúcimi tmavé vlasy. Vyzeral veľmi podobné obrázky ona by videli ho, skôr škaredá, zadné chlap, ktorý vyzeral staršie, než v jeho tridsiatych rokoch. Ale to ešte vyzeralo dynamický. Mal široké ramená a vykonáva sám seba ako West Point absolvent. Mal na sebe dlho puzdre tričko a tmavé kravatu okolo jeho krku. Bol držiteľom stoh papierov v ruke, a bolo zrejmé, že bol veľmi unavený.
  
  
  "Dobre, poďme, aby toto stretnutie stručný," povedal pre ostatných, vo veľkej miestnosti. Všimol som si, že Zanni tam nebol. Nebol dostatočne dôležité na to, v tejto organizácii. "Rivera, čo je najnovšia správa z Mykonos?"
  
  
  Stojím tam pri pohľade na tento malé skupiny, spomenul si, ako inteligentný boli, správali sa, on takmer cítil rešpekt pre Adrian Stavros.
  
  
  "...A veliteľ hovorí, že zem je hotové a vojakov..."
  
  
  Stavros zrazu sa pozrela hore a videla ma na prvý raz. On prikývol na jeho podriadených, vzal niekoľko krokov v mojom smere, potom zastavil, hnev na jeho tvár.
  
  
  "Kto do pekla je toto na mieru?" "Zastaviť!" on zakričal.
  
  
  Odin okolo Stavros " muži k nemu warily. "Verím, že niekto povedal, boli tu na čistenie okien."
  
  
  "Si myslíte, že!" Stavros hlasno kričali. On sa pozrel hore a uvidel moje vedierko na balkón vedľa mňa a gumy hranami nástroj v mojej ruke. On ju objednal. "Vás! Poď sem!"
  
  
  Ak Stavros bol dosť naštvaný rozhodnúť, že sa chce zbaviť sa mi, nikto by si pýtal ega rozsudok. Jej omylom zadali miestnosti. "Áno?"
  
  
  On sa odvrátil odo mňa bez odpovede. "Kto nechal ego tu?"
  
  
  Kladivo, ja som stál v rohu ako panther priebežným kmeňom do stredu miestnosti. "On je v poriadku. Nechceli sme skontrolujte ego."
  
  
  Stavros otočil a pozeral na jeho bandit na dlhú chvíľu čierna ticho naplnené miestnosti. Keď Stavros hovoril, to bolo ticho. "Som obklopený idioti?"
  
  
  Kladivo sa pozrel na neho sourly. Potom obrátil sa ku mne. "V poriadku, okno čistenie sa vykonáva na dnes."
  
  
  "Ale ja som ešte len začalo! Pán Minourkos vždy chce, aby všetky okná čistiť. Hovorí..."
  
  
  "Vezmite na mieru, choď preč!" kričal Kladivo.
  
  
  Ona, on shrugged. "Moje vedierko..."
  
  
  "Zabudnite na to."
  
  
  Stavros ' mimmo pokojne prešli, a sledoval ma celý čas. Ako ona jazdil výťahom dole na ulicu, jej myseľ vzala na vedomie zvukovej izolácie, komunikačné linky, a zámky, ktoré zamknuté malý výťah je dverí. Som zvedavý, či sa jej podozrenie boli vzrušuje Adriana Stavros. Mojej návštevy bolo určite stojí za to. Neostalo len sa dobre pozrite na osobu bol dúfajú, že zabiť, ale tiež si všimol, že na fyzické umiestnenie pevnosť je ego. Výťah bol jediný spôsob, ako sa dostať dovnútra, a on vedel, čo očakávať, keď sme sa dostali dovnútra.
  
  
  Keď som sa dostal späť do hotela, Erica a Minorkos boli čaká na mňa v mojej izbe. Hneď, ako som vošla do dverí a Erica videl, že som bol v poriadku, ona strčil noviny sa na mňa. Odvážne nadpis, prečítajte si to.
  
  
  OFICIÁLNE VYSTÚPENIE NA KOTSIKAS SPRISAHANIA.
  
  
  Na Minurkos klikli na jeho jazyk.
  
  
  "Určitý člen kabinetu, málo známeho obrázok s názvom Aliki Vianola, hovorí, že má dôkazy, že Kotsikas plánuje predať svoju stranu Komunistov a že životy iných junty lídri sú v nebezpečenstve."
  
  
  Pozrel som sa cez prvý stĺpec pečiatky. "Ukazuje sa, že všeobecne je predpoklad bol správny," povedal som. "Stavros hádže shovelful nečistôt na Kotsikas k zámene situácie, tesne pred začiatkom stretnutia, kde sa plánuje zabiť ego a ego svojich kolegov."
  
  
  "A všimnite si, ako sa snaží nehovoriac moje meno," Minurk povedal ťažko.
  
  
  Erica chytil za ruku. "Polícia skúmajú poplatky, ale v dobe, kedy sa zistí, nepodložené, tri colonels budete mŕtvy."
  
  
  "Nie, ak valné platí aj pre nás," povedal som. "Vari si zavolať?"
  
  
  "Ešte nie," povedal Minurkos. "Ste sa dostali do novopostaveného?"
  
  
  "Áno, som," povedal som. On im povedal o diskusie, on by ju počul mať, a čo on by nevidel Stavros.
  
  
  "Som rád, budete mať zbraň," Erica povedal horko.
  
  
  "Keby som ho mal, to by sa dostali tam," jej manžel poprel správy, ktoré sa objavili v médiách. "Dali mi dobré hľadať. Nie, budeme sa musieť vrátiť späť. Kiež by sme mali Zach."
  
  
  Erica sa na mňa pozrel. "Bol veľmi dobrý, na jeho prácu."
  
  
  "Áno," povedal som. "Dobre, môžem získať pomoc od svojich vlastných ľudí, ak som ju potrebujú. Myslím, že tam sú AX kancelárií v tejto oblasti. Budem vedieť ju pre istotu." Obrátil sa na Minurkos. "To sa vám podarí dostať do tábora veliteľom?"
  
  
  "Chytil som obaja z nich," povedal. "Povedal som im presne to, čo si povedal. Ako muži, tak mi povedala, že nebude mať žiadne kroky, kým nebudú prijaté oznámenia zo mňa osobne. Tiež som poradil im nie je, kontaktujte penthouse a ignorovať všetky rozpore objednávky z môjho tzv. tajomník."
  
  
  "Ste veľmi dobre, Pán Minourkos," povedal som. "Teraz, keď vieme, že..."
  
  
  Som prerušila telefón.
  
  
  Erica ňu odpovedal, a volajúci predstavil sám. Ona prikývla a odovzdať telefón do Minurkos. On zdvihol telefón a rozhodol, že jeho ucho. Tam boli niekoľko slov na ego strane. "Áno, Vasilis. Áno. Ach, áno. Áno, pustite sa do toho. To je jasné. Áno. Ah, skvelé." Keď skončil a zavesil, pozrel sa na nás s sly úsmev.
  
  
  "Všetko v poriadku?" Erica spýtal sa netrpezlivo.
  
  
  Vasilis nazýva chata, a Zanni odmietol pozrite si naše ego dnes, naše ego zajtra, lebo bol príliš zaneprázdnený. On navrhol, že Vasilis zavolať na budúci týždeň. Tam bol argument a vyhrievané slová vymenili, ale Zanni zostal neoblomný. On tiež odmietol. diskutovať o colonels " navštíviť po telefóne ."
  
  
  "Tak, čo urobil, aby vám úsmev na tvári?" Spýtal som sa jej.
  
  
  "Pamätáte si Despo Adelphia?
  
  
  Muž, ktorý nahradil Rasion na colonels " výbor? Stavros vlastných človeka? "
  
  
  "Áno," Erica prikývol.
  
  
  "Vasilis šiel do tejto matematiky. On tušil, že to bolo Adelphia, ktorí by usporiadať stretnutie, a mal pravdu. Adelphia vie celý plán. Vasilis tvrdili, o tri colonels a vyhral Adelphia dôvery. Adelphia povedal em čas a miesto stretnutia. Kotsikas, Plotarchu, a Glavani už usporiadané tak, aby sa stretneme na Kotsikas " pobytu. Má krajina estate len na sever od mesta, v pomerne vzdialenej oblasti. Adelphia bude tam taky."
  
  
  "Kedy?" Spýtal som sa jej.
  
  
  "Neviem, keď dnes," na Minurkos odpovedal. "Za pár hodín."
  
  
  "Ako sa im zabiť colonels?"
  
  
  Na Minurk zhrbený nad. "Adelphia by nemal povedal, že keď zistil, Vasilis nevie. Vyzerá to budeme musieť počkať a uvidíme."
  
  
  "Môže to byť veľmi nebezpečné," povedal som. Pozrel sa na hodinky na jeho zápästí. "Erica, zavolať taxi. Sme, t Kotsikas. Pán Minourkos, zostať tu, v hoteli a pobyt mimo dohľadu. Ak niekto uvedomuje si, že sme v ťažkostiach."
  
  
  "Veľmi dobre, Pán Carter."
  
  
  Zatiaľ čo Erica nazýva taxi, vzal z nej bunda a pripútaný na luger závesu, potom stiletto na jej pravé predlaktie. Na Minurkos pozeral, tichý a ponurý. On vytiahol Luger okolo závesu a skĺzol skrutka späť, je vložená kazeta do zásobníka s ľahkým pohybom, a potom dať zbraň zase preč.
  
  
  Erica bol na telefóne. "Naše taxi bude na ulici päť minút."
  
  
  "Tak poďme," povedal som. "Máme schôdzku."
  
  
  V ôsmej kapitole.
  
  
  "Nemyslím si, že rozumiem," Plukovník Anatole Kotsikas povedal po obdržaní nás v hale jeho veľký dom. "Adelphia povedal, že by súkromné stretnutie, Generál."
  
  
  Sme zdvihol Všeobecné Kriezota na ceste, lebo som vedel, že Kotsikas by odmietnuť nás, ak Erica a ja som išiel sám. Kotsikas, tenké človek vo svojej päťdesiatke, stál v khaki jednotné a pozrel sa na mňa podozrievavo.
  
  
  "Bude niekto okolo druhých, byť tu, Plukovník?" Krizotu spýtal sa.
  
  
  "Oni sa očakáva čoskoro."
  
  
  Dobrý. Dajte nám trochu času, " Krizotu povedal.
  
  
  Kotsikas pozrel na nás v tichosti, čaká na odpoveď. Hoci jeho vojenská hodnosť bola nižšia ako všeobecné, v tom čase bol najmocnejší človek v Grécku. Keď prevrat z roku 1967, sa konal ľudí, ktorí led ego zámerne vedený top dôstojníkov z junty, pretože generáli boli spojené s privilegované hornej triedy.
  
  
  "Všetko v poriadku," nakoniec povedal. "Prísť do kancelárie, prosím."
  
  
  Chvíľu neskôr, štyri z nás stáli v kruhu, v strede skôr tmavé office. Zamestnanec otvorila opona, a izba rozžiarila. Kotsikas nám ponúkli nápoj, ale sme sa znížila.
  
  
  "Plukovník, chcela by vám povoliť tieto dve ľudia vyhľadať váš dom pred zasadnutím a zostať tu, kým stretnutie," Krizotu povedal.
  
  
  "Prečo nie?" Kotsikas spýtal sa. "Je to smiešne žiadosť."
  
  
  "Počúvajte ma. Toto stretnutie je pasca, " všeobecné povedal. "Budeme mať veľa vysvetliť, neskôr, keď budeme mať čas, ale Nickor Minourkos nie je osoba, ktorá za posledných útokov na vás. Tam je muž menom Adrian Stavros, kto sa skrýva za menom Nikkor a plány krvavý prevrat proti junty. Vás, Plotarchu, a Glavani by mal byť zabitý tu doma, dnes, keď nie ."
  
  
  Kotsikas " tvár vzala na tvrdé, rovné čiary. "Rozmýšľam," povedal.
  
  
  "Mám podozrenie, že Adelphia by uniknúť bez úhony," celková pridaná. "Nikkor nebude tu, samozrejme, lebo on nemá nič do činenia s ním."
  
  
  Kotsikas sa pozeral z okna na dlhú dobu. Keď sa obrátil späť k nám, spýtal sa: "A to muž a dievča?"
  
  
  "Sú tu pomôcť," Krizotu povedal jednoducho.
  
  
  "Ako budem vedieť, že to nebolo troch, ktorí prišli, aby ma zabiť?" spýtal Kotsikas pokojne.
  
  
  Crisotu grimaced.
  
  
  "Plukovník,"povedala som ticho," keď som sem prišiel zabiť, mali by ste si byť mŕtvy."
  
  
  Ego oči, pozeral hlboko do bane. Dobrý. Môžete skontrolovať doma. Ale som si istý, že nikto vo vnútri, kto by spôsobili škodu vo všetkých domoch okolo mňa a mojich priateľov."
  
  
  "Je tam pivnica, Plukovník?" Spýtal som sa jej.
  
  
  "Áno."
  
  
  "Sme si začať tam," Ericke povedal jej. "Vy a všeobecné môže hovoriť teraz, Plukovník. Koľko času máme pred ih príde?"
  
  
  "Povedal by som, že aspoň pätnásť minút."
  
  
  "To by malo stačiť." Obrátil sa na Erica.
  
  
  "Poďme začať."
  
  
  Rýchlo sme hľadali veľké pivnice a nájdené žiadne bomby, žiadne výbušniny. Pozreli sme sa okolo zvyšok domu, a konečne na úrad, kde sa schôdza mala konať. Sme dôkladne prehľadali štúdia. Aj keď nie celé meno bolo zistené, sme našli dve elektronické chyby.
  
  
  "Je to neuveriteľné," Plukovník Kotsikas povedal, keď si bol sám. "Neviem, kedy to mohol urobiť."
  
  
  "Títo ľudia sú profesionáli," povedal som. "Teraz musíš mi veriť."
  
  
  "Dobre, je čas," Erica povedal. "Bude prídu samostatne?"
  
  
  "Pretože oni boli v výbor ústredia ráno, že môže prísť spolu," Kotsikas povedal.
  
  
  "Aj Adelphia mohol byť s ostatnými, aj v prípade, že nemiluje ho nesmierne. Koniec koncov, je to vraj pokuse o zmierenie ."
  
  
  Na Plukovníka, je odhad bol správny. O desať minút neskôr, veľká čierna limuzína vytiahli hore a všetkých troch colonels boli v nen. Plotarchu a Glavani boli starších mužov, Glavani s bielymi vlasmi. Adelphia bola v jej polovici štyridsiatych rokoch, tuku, tuku muž, ktorého tvar sa mu zdala troch veľkostiach príliš malé. Bol žiarili vo všetkých smeroch a hovoria nahlas o súhlas a súhlas, a bol veľmi prekvapený, keď v hale dal putami na rukách, na jeho pravom zápästí.
  
  
  Ego správanie zmenilo, ako blesk. Úsmev vyblednuté a tmavé oči boli ľadové ťažké. "Čo to robíš?" zvolal:.
  
  
  Kotsikas a Kriezotou povedal, nič. Obrátil sa Adelphia zhruba a viazaný emu ruky za chrbtom. Ego je ťažké čeliť rýchlo plná hnevu. "Čo to má znamenať?" spýtal sa nahlas, pri pohľade zo mňa Kotsikas a všeobecné.
  
  
  "Pán Carter hovorí, že si prišiel do môjho domu, dnes zabiť nás," Kotsikas povedal chladne.
  
  
  Ďalšie dve colonels pozrel na seba v šoku. "Je to pravda, Anatole?" Glavani spýtal Kotsikas.
  
  
  "To je absurdné!" Adelphia zvolal. "Kto je tento človek?" Pred Kotsikas mohla reagovať, Adelphia prešiel z formálneho spôsobu ten, kto postupov závan horúcej gréckej, pľuvanie sa slová ako jed a pravidelne hádzanie hlavou v mojom smere. Nemohol som sa chytiť veľa.
  
  
  "Uvidíme, Plukovník," Kotsikas konečne odpovedal.
  
  
  Schmatol ju približne za ruku. "Môžete stráviť ďalšiu krátky čas v úrade,"povedal som," v prípade, že nám chýbajú nejaké prekvapenie." Pozrel sa na Kotsikas. "Všetci ostatní okolo vás, okrem Erica, pobyt v miestnosti cez chodbu, až kým som počuť jej nič viac."
  
  
  "Veľmi dobre," Kotsikas povedal.
  
  
  Na colonels a Všeobecné Crisotu vstúpil do obývacej izby cez chodbu zo štúdie, zatiaľ čo Erica a som nahratý na kazete Adelphia je mäsité úst a zviazané ego na stoličke. Bolo prijaté od ega hip o revolver a uviazol v jeho pás. Erica a vrátila som sa späť do lobby a Adelphia zamrmlal urážky na nás cez pásku.
  
  
  "Sme čaká teraz?" Erica sa spýtal.
  
  
  Jej pozrel na nah. Jej červené vlasy mal slicked späť a vyzerala veľmi šikovný v jej pantsuit. Ona zobrala .25 kvalitný Belgický pištole z celého jej kabelku a kontrolovať munície.
  
  
  "Áno, čakáme," povedal som. Išiel otvoriť dvere a pozrel sa na dlhé cesty lemované vysokými Lombard topole. Jediný cestný beh cez miesto bolo takmer kilometer. Ideálne miesto zabiť. Na vývrtka bol prichádza s Stavros ' twisted zmysel? On považuje za výsluchu Adelphia, ale tam nebolo veľa času, a on bol príliš bojí Stavros. To ukázal na svoju tvár.
  
  
  Erica prišiel za mnou a pritisla tela proti mne. "Nemáme veľa času sám, Nick."
  
  
  "Ja viem," povedal som.
  
  
  Jej voľné ruky, ten bez zbrane, patted moje rameno a ruku. "Ak je to viac, budeme skrývať v Aténach, jesť, spať, a milovať."
  
  
  "Nemyslím si, že naši šéfovia by si to vážim," som sa zasmial.
  
  
  "Môžu ísť do pekla. Oni nám môže dať pár dní, " povedala irritably.
  
  
  Obrátil sa k nej. "Viem, krásny malý hotel, kde..."
  
  
  Jej, sa obrátil na deň, sluchu zvuk motor auta. Na konci cesty, pred tým, než zmizol z pohľadu, čierna sedan sa blížil. Mal policajný svetlo na vrchole.
  
  
  "To je polícia!" povedal Erica.
  
  
  "Áno," súhlasil som. "Myslíte si, že Stavros podplatil okrsok majster?"
  
  
  "To bude trvať len pár ľudí," Erica navrhol.
  
  
  "Najmä ak Stavros trvá niekoľko jeho vlastné mužov s ním," dodala som. "Poďme na to."
  
  
  Sme sa ponáhľali do miestnosti, kde sa junta členov a všeobecné čakali.
  
  
  "Tam je policajné auto prichádza zvonku," povedal jej rýchlo. "Je to ako Stavros manéver. Sú si všetky ozbrojené?"
  
  
  Všetky z nich boli, s výnimkou Krizotu. Dal som hmú Adelphia je revolver. "Teraz, len sedieť tu ako nedbalo, ako môžete, ako keby ste zapojení do vážnej diskusie. Majte svoje zbrane pripravený, skryté na stranách. Erica, ísť do šatne." Odišla rýchlo.
  
  
  "Budem sa úprimne za tieto francúzske dvere," pokračoval. "Keď sa všetky vstúpiť do miestnosti, budeme sa snažiť, aby ih. Ak niekto okolo vás chce odísť teraz, môžete ísť cez zadné dvere."
  
  
  Pozrel sa na tichý dôstojníkov. Zostali tam, kde boli.
  
  
  Dobrý. Budeme sa snažiť, aby sa zabránilo prestrelke. Verte mi."
  
  
  Ja som bol pešo cez francúzske dvere, keď som počul predné dvere otvorené, s ranou. Zamestnanec sa snažil zastaviť polícia, ale ego bolo tlačil preč. Počul ich slam zamknuté dvere štúdie, kde Adelphia bola viazaná a gagged, a potom počul zamestnanca hlas znova. To nemá veľký zmysel, ak tam bolo viac ako jeden muž. Chvíľu neskôr, ih mohol jasne vidieť ju, ako praskla do obývacej izby. Tam bolo šesť Ihs - päť v uniforme a jeden v civile. Všetci muži v uniforme mal revolvery na ich pásy.
  
  
  "Čo to má znamenať?" povedal plukovník, v stoji, ale skrýva pištole za jeho chrbát.
  
  
  Na plainclothes muž vystúpil muž v uniforme, s poručík je pruhy. Na plainclothes muž bol Stavros ' bodyguard, koho si videl v penthouse. Na poručík bol pravdepodobne cop Stavros mal podplatiť. To musí byť skutočné policajného zboru. To mal byť zhotovené ale spoľahlivé príbeh pre tlač.
  
  
  "Neboli sme očakávali, že ste tu, Všeobecné, že" povedal poručík. Poobzeral sa po miestnosti, pravdepodobne jeden v Adelphia. "Máte všetko pod zatknutie pre zradu. Máme dôkaz, že ste sem prišli stretnúť s komunistický agent a rokovať o tajnej dohody s medzinárodnými banditov." Vyzeral veľmi nervózny.
  
  
  "To je absurdné," Kotsikas povedal.
  
  
  "Ste všetci zradcovia, že" poručík trval na tom, hlasno. "A budete sa vykonáva ako také." Keď sledoval, ako poručík vytiahol svoj revolver.
  
  
  Na Stavros usmial sa muž ostro. "A bude tam byť exekučného tu," povedal v angličtine. "Keď ste sa bránili zatknutí."
  
  
  "Nemali sme žiadnu fyzickú odolnosť počas zatknutie," Kotsikas povedal mladý matematiky študent, ktorý sa objavil v médiách.
  
  
  "No?" sa žoldnier spýtal Stavros. "No, aspoň, že to, čo polícia hovorí správa. Takže ľudia budú počuť v rádiu."
  
  
  Na poručík ukázal na revolver na Kotsikas. Mali už tušíte, že v okamihu všetkých policajtov by čerpať z ich pištole na poručík signálu. Na Stavros muž siahol do svojho plášťa a prikývol na poručík, ktorý sa obrátil na svojich mužov. On vošiel rýchlo cez široké dvere, zamerané Wilhelmina na poručík to hrudník.
  
  
  "V poriadku, zostať tu otvorene."
  
  
  Na poručík pozeral sa na mňa, prekvapenie leptané na tvári. Stavros " man nebol dosiahnutý na jeho zbraň ešte, a len pár uniformovaní policajti boli až na ich puzdrá. Všetci zmeraveli, a všetky oči sa obrátili na mňa.
  
  
  "Drop zbraň," nariadil jej poručík. "A vy, opatrne odstráňte tento list od svojho doublet."
  
  
  Nikto nasledoval moje objednávky. Boli zisťuje, čo budú musieť urobiť so mnou. Ich doľava, kúpeľni sa otvorili dvere a Erika prišiel, ukázal jej Belgického revolver na Stavros " man.
  
  
  "Myslím si, že by lepšie robiť ako on hovorí," povedala chladne.
  
  
  Frustrácia a hnev boli budovy na tvárach kriminálnik Stavros a policajný poručík, ako sa pozreli na Erika. Oči sa jej pozeral na ih tvár na dlhú dobu, sa snaží uhádnuť ih zámery. Potom sa rozpútalo peklo.
  
  
  Namiesto zníženia zbraň, poručík ukázal svoje ego na mojej hrudi a stlačil spúšť s jeho ego prst. Videl bleskovo rýchly pohyb a začali padať na zem. Ego zbraň odišiel ako brokovnice, a cítil, horúce, pálivej bolesti strieľať cez moje ľavé rameno. Hunspell prešiel mimmo mňa a rozbili sklo celý deň. Jej, padol na zem a prenášať v kresle ako poručík vystrelil znovu, gawking oči, úlomky alebo črepiny drevenej podlahe vedľa mňa.
  
  
  Bol kričať. - "Zabiť ih!" "Zabiť ih všetkých!"
  
  
  Rovnako ako poručík namieril revolver na mňa, Stavros " man nasledovali ho a vytiahol svoje vlastné pištole. To bolo lesklé čierne samopal, a to zamerané Erika je ego na jej hlavu. Erika na neho vystrelil, ale minul, keď mu padol na jednom z kmeňov. Výstrel trafil jeden z policajtov do stehna. Muž kričal od bolesti, ako spadol na zem.
  
  
  Ďalších dvoch policajtov prikrčil nízka. Zranený muž a ďalší policajt prikrčil pre pokrytie za malý kus nábytku.
  
  
  Krizotou a dve colonels, ktorí prišli, boli stále bez hnutia, ale Kotsikas vytiahol svoj revolver a vystrelil to na poručík. Muž spadol a narazil do nízkej stoličke, rozbíjať to ako upustil ego k podlahe.
  
  
  On šiel do streľby poloha. Stavros ' človek mal len výstrel Erika. Cnelo sa mu, pretože on bol stále stráca rovnováhu, zabraňuje jej záber, a pretože ona sama rýchlo crouched nadol.
  
  
  Niekoľko zbrane boli spaľovania súčasne. Kriezotu zabil jeden z policajtov, a ona výstrel ďalšie dve. Erika presne strieľal Stavros ' žoldnier úprimných v záhybe dolár.
  
  
  Na poručík sa pripravoval na svoj druhý pokus o útok Kotsikas, ale on ju videl pohyb a rýchlo vošiel v prednej časti každého kmeňa. "Ja by som to mať Stahl robiť."
  
  
  Ostatné policajti odmietli bojovať. Klesá ich zbrane, sa zvyšuje ich ruky nad hlavami. Na poručík glanced na nich, znížili jeho pištole, a klesol ego k podlahe. Pozrel na bez hnutia orgánov, potom na mňa.
  
  
  "Je to pobúrenie," povedal hoarsely. "Máte upchatý legitímne práci polície a zabil úradníkmi pri výkone ich povinností. Nebudete dostať preč s ním..."
  
  
  Jej pištole udrel ho na ego hlavy, tepovanie ego nohu off. On ležal na podlahe, ťažké dýchanie, držanie jeho hlavu. "Musíte držať hubu," ja som zavrčal.
  
  
  Na Colonels a Kriezota putách dvaja dôstojníci. Erica oprel silne proti múru. Spýtal som sa jej. "Ste v poriadku?"
  
  
  "Áno, Nick."
  
  
  "Som rád, že som verila, Pán Carter," Kotsikas povedal. "Vďačíme vám jednom"
  
  
  "A pokus zlyhal," Glavani pridaný.
  
  
  "Ja si v kontakte s policajným komisárom, a budem hovoriť s ním na dlhú dobu o tom, čo sa tu stalo," Kotsikas povedal, hľadá grimly na zranených poručík.
  
  
  "Chcel by som, aby ste, ak mám dvadsaťštyri hodín skôr, ako budete robiť, Plukovník," povedal som. "Chobotnice cieľ je stále nažive. Miss Nystrom a pôjdem si Stavros."
  
  
  Zdráhal sa na chvíľu. "Všetko v poriadku, Pán Carter. Budem držať sa jej ticho dvadsať štyri hodín. Ale potom jej do nej, aby sa jej pohyb."
  
  
  "Fér," povedal som. "Ak sa nám nepodarí nájsť Stavros) a v tom čase zajtra, môžete zvládnuť sami však budete chcieť."
  
  
  Kotsikas držal jeho ruku. "Veľa šťastia."
  
  
  Ego vzal ju za ruku. "Budeme potrebovať!"
  
  
  Deviata kapitola.
  
  
  Keď sme sa vrátili, zistili sme, že Minurkos stimulačné hotelovej izbe. Bolo jasné, že nedal nám mnoho šancí, aby sa vrátil.
  
  
  "Sú colonels v poriadku?" Spýtal sa, vyzerať úľavu na jeho tvár.
  
  
  "Áno," povedal som.
  
  
  "A Vasilis?"
  
  
  "On je živý a zdravý," Erica povedal. "Boli sme veľmi šťastní. Mohlo by to byť krviprelievania."
  
  
  "Vďaka Bohu," povedal Minurkos.
  
  
  "Nemohli sme to urobili bez všeobecné," povedal som.
  
  
  "Som rád, že Vasilis, ktorý sa ukázal dobre. Majú prežiť zabijakov bol zatknutý?"
  
  
  "nie. Kotikas požiadal ju, aby nám dvadsaťštyri hodín, kým by sme sa mohli dostať k Stavros."
  
  
  Bol tichý na chvíľu. "Nie som si istý, že súhlasím s tým, aby toto tajomstvo. Ale nebudem to ešte. Budem držať sa jej ticho dvadsať štyri hodín, príliš, Pán Carter."
  
  
  "Oceňujem, že Pán Minourkos. Teraz máme prácu robiť. Mali by sme ísť po Stavros."
  
  
  "Zdá sa, že zlé pokračovať na tento problém vyriešiť na vlastnú päsť," Minourkos povedal. "To si vyžaduje pomoc polície, Pán Carter. Viem, že niektorí ľudia môžem veriť."
  
  
  Spýtal som sa jej. "Ako oni, ktorí prišli do Plukovník Kotsikas v úmysle spáchať hromadnú vraždu? "" Nie, by som mal mať možnosť vziať ego, Pán Minourkos. Nemôžem uveriť, že polícia bude schopný alebo ochotný priniesť Stavros k spravodlivosti. Moja vláda nemôže buď. To je dôvod, prečo som objednávok zabiť Stavros na mieste. Tieto pokyny sú rovnaké ako tie, Miss Nystrom prijaté od jej vláda."
  
  
  "Ale ísť až penthouse by bola samovražda," povedal.
  
  
  "Možno," povedal som. "Ale možno, že nie, vzhľadom na to, čo viem o tomto mieste. A čo viete."
  
  
  Spýtal sa. "Keď by ste išli?"
  
  
  Pozrel na Erica. "Ste v poriadku?"
  
  
  "Všetko, čo poviete, Nick."
  
  
  "Napríklad, Stavros sa teraz čudujete, prečo nemal počuť z jeho človek. Myslím, že existuje možnosť, že Stavros bude čakať v penthouse, kým si je istý, že sa niečo pokazilo. Tak on tam má byť dnes v noci."
  
  
  "Ty sám hovoril ozbrojené stráže," povedal Minurkos. "Nemôžete ísť cez vchod do chodby."
  
  
  "Je to možné. Ale Erica a budem mať tretie osoby na pomoc. Bol som v kontakte s nadriadenými, než sme išli do Kotsikas " dom. Iný agent sa v telocvični v Aténach na rôzne priradenia a on nám pomôže."
  
  
  "Tam sú len tri z vás?" Na Minurkos spýtal sa. "Kurz sa môže byť dve alebo tri na jeden proti vás, aj keď ste zasiahnuť na mieste."
  
  
  "Pán Carter má rád dlhé kurzy," Erica povedal s úsmevom.
  
  
  Usmiala sa pri reumatizme. "Tiež mám plán, ktorý zahŕňa štyri."
  
  
  "Štyri?" Na Minurkos spýtal, zmätená. "Ak ste sa spolieham na mňa, svoju dôveru, je stratená. Nechcem ani vedieť, ako strieľať zbraň."
  
  
  "Nie," povedal som. "Tu na rovine, spomenul si niečo, čo si pamätám. Povedali ste, že vaše zavraždený tajomník, Salaka Madupas, mal brata, ktorý vyzeral veľmi podobne ako on."
  
  
  "Áno," povedal Minurkos. "Chudák, on ešte nevie, že ego brat je mŕtvy. On a Salaka nevidel navzájom veľmi často, ale bolo tam veľa lásky medzi nimi."
  
  
  Spýtal som sa jej. "Koľko to vyzerať ako Sleď?"
  
  
  "Veľa ľudí. Tam bol len rok je medzi nimi rozdiel. Niektorí hovoria, že vyzerajú ako dvojičky, okrem toho, že Salaka bol o centimeter vyšší a trochu ťažší ako jeho brat."
  
  
  "Môžeme vyriešiť tento problém," povedal, viac na seba ako na Erica a Minorkos. "To chlap žije v Aténach?"
  
  
  Minurk sa na mňa pozrel questioningly. "Úprimne mimo mesta, v malej dedinke."
  
  
  "Hovor em a povedzte mu o Sleď," povedal som. "Potom sa spýtajte sa ho, či mu chce pomôcť pomstiť svojho brata smrti."
  
  
  Erica sa na mňa pozrel. "Nick, ste na mysli ..."
  
  
  "Ak Stavros môže vymyslieť podvodník, potom tak môžeme," povedal som. "Janis Zanni nie je jediný, kto môže hovoriť o mŕtvu osobu."
  
  
  "Tretí Salaka Madupas?" Erica sa spýtal.
  
  
  "Skutočne. Možno, že len on nás môže dostať do prístrešok." Obrátil sa na Minurkos. "Bude vás volať em?"
  
  
  Minurk zaváhal len krátko, " samozrejme. A ja som si prineste ho do ega tu."
  
  
  Dve hodiny neskôr, len za súmraku, Sergiu Madupas prišli v jeho hotelovej izbe. Zdalo sa, že ako jemný, plachý človek, ale pod povrchom bol krutý, odhodlanie pomôcť pomstiť matematika hlavnú zodpovednosť za jeho brata smrti. Dal som Em pár vysoké podpätky balet papuče a mäkké obloženie a dala mu quick touch-up. Keď bolo po všetkom, vyzeral takmer presne ako podvodník on by videli ju v penthouse. Koniec koncov, bol to podvodník, Sergiu bol vystupujú ako v našej schémy, na dell sám, nie ego brat.
  
  
  Jej hoteli chce, aby ľudia v penthouse prijať Sergiu pre Zanni, falošný Madup.
  
  
  Keď jej skončil s ňou, jej ustúpil a aby sme všetci prijali dobrý vzhľad. "Čo myslíš?" Na Minurkos spýtal sa jej.
  
  
  "Vyzerá to veľmi podobne ako Salaka - a teda aj ako Zanni," Minourkos povedal.
  
  
  Naše vlastné podvodník, usmial sa nesprávne sa na mňa. "Si robil svoju prácu dobre, Pán Carter," povedal. Ego, jeho hlas bol veľmi podobný Zanni, a ega angličtina bola o rovnakej kvalite.
  
  
  "Myslím, že sme to zvládne," Erica povedal.
  
  
  * * *
  
  
  O hodinu neskôr sme prišli na Apollo budove. Bolo to okolo obeda v Aténach a ulice boli takmer opustený. Samotná budova bola tma, okrem hale a vzdialených blikajúce svetlá prístrešok. Sedeli sme v prenajatých čierna sedan asi desať minút, a potom vysoký muž prišiel za rohom domu. Kráčal rovno k autu a posadil sa vedľa mňa na prednom sedadle. Erica a Sergiu sedeli v zadnej. Minourkos zostal v hoteli.
  
  
  "Dobrý deň, Carter," vysoký muž povedal. Pozrel sa na ďalšie dve a držal Eric je pohľad.
  
  
  "Niečo sa deje?"
  
  
  "Nič také. Nikto s fretka, keď prišiel." Bol to Bill Spencer, môj kolega na AX. On bol nový agentúre, a mal len ho stretol krátko pred ňou. Avšak, Hawk mal istotu mi telefón počas náš krátky rozhovor skôr, že Spencer bol dobrý človek. Podľa mojich inštrukcií, keď sledoval, špeciálne výťah do penthouse cez sklenenú fasádu budovy za takmer tri hodiny.
  
  
  Ego predstavil jej na Erica a Sergio. "Ideme prostredníctvom služby dvere do haly," povedal som, " s týmto kľúčom. Sergiu ide prvý, a budeme konať tak, ako keby toto miesto patrí k nám. Ak by sme ísť na vrchol, budeme postupovať ako je uvedené vyššie. otázky?"
  
  
  Tam bol premyslený ticho v tme auto. "Všetko v poriadku," povedal som. "Poďme si to za sebou."
  
  
  Štyri z nás dostal von okolo čierna sedan a šli spolu na prednej strane budovy. Naľavo od hlavného vchodu bol uzamknutý skla služby dvere. Sergiu vložili kľúč Minurkos dal Hmú do nerezovej ocele, zámok a obrátil ju. V lobby, výťah stráže, obrátil sa na nás neveriacky.
  
  
  Sergiu vstúpil prvý, a my nasleduje. Jej napadlo, či by sme naozaj brať Stavros prekvapenie. Mal by byť stimulácia penthouse čaká, aby počul, čo sa stalo na Plukovník Kotsikas " dom. Dúfal som, že to nebol zaslaný družstvo z jeho vlastných ľudí tam na vyšetrenie. Bola tu aj možnosť, že on sa pokúsil zavolať Parakata v posledný deň alebo dva, a zistil, že on nemohol dostať Hema a ma tam. Nie je schopný sa obrátiť na ktorúkoľvek z džungle plantáže povedal Stavros, že niečo nie je v poriadku.
  
  
  Sme oslovili security guard na výťah. Pozrel sa na Sergiu podivne.
  
  
  "Kde si bola?"
  
  
  "Tieto sú stlačte zástupcov," Sergiu povedal, hrá svoju novú úlohu. "Počuli o hrozný masaker junty colonels, ktorý sa uskutočnil len pred pár hodinami. Polícia informovala ich o tragédii. Chcú urobiť krátky pohovor získať Pán Minourkos ' názor na túto hroznú udalosť, a budem hovoriť s ih hore."
  
  
  Hugo je stiletto cítil, že to na jeho pravé predlaktie, a premýšľala som, ak by som sa ho používať. Ak stráže boli na dani na chvíľu, že by si známe, že Zanni nemal ísť von okolo budovy.
  
  
  "Všetko v poriadku," povedal. "Budem sa k výťahu s vami."
  
  
  Výťah bol až na prístrešok. On zazvonil na zvonček, a on sa pomaly začal klesať. Zdalo sa to ako večnosť, než sa dostali na prvé poschodie, ale dvere sa konečne otvorili. Rovnaké výťah subjekt, ktorý používa, aby ma hore a dole bola na dani. Sme vyliezol na palubu, zatiaľ čo výťah prevádzkovateľ sledoval Sergio. Deň zatvorený za nami, ale prevádzkovateľ si nie stlačte tlačidlo, ak chcete vybrať nás.
  
  
  "Nevedel som, že ste boli okolo budovy," povedal Sergiu, pri pohľade na nás warily.
  
  
  "Dobre, teraz viete," Sergiu odpovedal irritably. "Odišiel som na splnenie týchto newspapermen. Nás hore." Ja som jej dáva rozhovor."
  
  
  Muž preskúmať Sergiu sa tvári starostlivo. "Zavolám jej prvom poschodí," povedal.
  
  
  "To nie je potrebné!" povedal Sergiu.
  
  
  Ale on šiel k comm konzoly na strane automobilu. Som prikývla na Spencer, a on išiel lízať to. Vytiahol jeho Smith & Wesson 38, a druhý muž si všimol pohyb. Obrátil sa práve vo chvíli, keď zbraň v jeho chráme. On zalapal po dychu a skĺzol na zem.
  
  
  Erica išiel na ovládacom paneli. "Vezmi si to na seba," povedal som.
  
  
  Na ceste k chate, sme sa presunuli na bezvládne obrázok výťahu operátora na roh výťahu, kde sa ego by nemala byť okamžite viditeľné, keď sa v štyroch z nás dostal von. Chvíľu neskôr, dvere sa otvorili v penthouse chodbe.
  
  
  Ako som podozrenie, tam boli ďalší dvaja muži na dani. Jedným z nich bol blond kriminálnik on by sa stretol skôr. Boli akčné filmy, a on nechcel hrať hry s nimi. Na blond chlap dostal až za stoličke pri vchode do novopostaveného, kým ostatní zostali sedieť.
  
  
  Obaja sa pozreli na Sergio ako, ak by videli svätého.
  
  
  "Čo do pekla..." na blond muž vykríkol. "Čo sa to tu deje?"
  
  
  Sergiu chytil blondínka, pozornosť, a Spencer priblížil tmavovlasý muž v tabuľke. Človek sa pomaly kráčali až Spencer.
  
  
  "Som dal povolenie na rozhovor týchto ľudí," Sergiu povedal.
  
  
  "Ako ste sa dostať von z penthouse?" Na blond muž spýtal sa.
  
  
  Som pristúpil k nemu, zatiaľ čo Sergiu odpovedal. Spencer stál vedľa tmavej človeka. Erica pokryté nás ako malé Belgické revolver skryté v jej kabelku.
  
  
  "Neviem si spomenúť, kedy som odišiel?" Sergiu spýtal sa rozhorčene. "Že to bolo asi pred hodinou. Povedal som si, že..."
  
  
  Žiadne ďalšie vysvetlenie, bolo potrebné. Hugo sa posunul soundlessly do mojich rúk. Blond schmatol ju s jeho ľavú ruku a pritiahol si ju k nemu, ako on stratil rovnováhu. Bol rýchlo vedúcej cez ega hrdlo s nožom-ovládať ručne. Krvný splattered na Sergio je tričko a bundu.
  
  
  Tmavý muž vzal zbraň, ale Spencer bol pripravený na to. Vytiahol škaredé garrote z vrecka a rýchlo umiestniť ho na banditov hlavu, potom vytiahol ťažké na prešiel drôt s dvoma drevené rukoväte. Muž ruka nikdy nedosiahli zbraň. Ego oči sa rozšírili a jeho úst padol otvorené, ako drôt rez cez telo a tepny, kosti. Viac krvi splattered na hrubý koberec na naše nohy ako strelec skočil a skrútené momentálne v Spencer je grip, jeho nohy triasť vo vzduchu. Potom nastúpil jeho spoločník na podlahe.
  
  
  Erica uvoľniť jej priľnavosť na spúšť jej revolver. Sergiu pozrel na mŕtvoly, s bledou tvárou Hugo utrie kotúč na blond je bunda. Spencer prikývla na mňa, vzdať noose, že potopila hlboko do človeka krku , a zamieril penthouse poschodí. Hugo držal ho v ruke, a Spencer vytiahol špeciálna pištoľ, on si uvedené na mňa skôr. Ego je poskytovaná spoločnosťou, Špeciálne Efekty a strih-vzduchovú zbraň, ktorá strieľa šípky. Šípky boli naplnené curare, rýchlo sa koná jed, ktorý som si požičal od Indov, Kolumbia.
  
  
  Sergiu spamätal. Šiel ku dverám, vložená ďalším kľúčovým Minurkos dal Em, a používajú ho na odomknutie ťažké dvere. Pozrel sa na mňa, a ja som prikývla. On ticho tlačil otvoril dvere a vstúpil bokom, pretože on nemohol zadajte prístrešok. Nebol pripravený pomôcť v tejto fáze útoku.
  
  
  My traja rýchlo vstúpil do dverí, fénování von, Erica drží revolver pred ňou, pripravený na oheň, ale ona bola len náhradné pištole. Ona nepotrebovala upozorniť Stavros ľudí viac, ako bol absolútne nevyhnutné predtým, než sme zistili, Stavros sám.
  
  
  Bolo by ideálne, ak Stavros bol v veľká spoločenská miestnosť pri vchode. To by boli vytrhnuté tok to všetko veľmi rýchlo. Namiesto toho sme zistili, rozložitý Hummer sedí na dlhé baha ' i s jeho späť k nám, pohárik pálenky v ruke. Zbadal som ju, závesu popruhy z miesta, kde som stál. On bol stále ozbrojených tento nebezpečný muž.
  
  
  Tam bol žiadne známky života vo vnútornej chodby vedúcej do spálne, ale hlasy sa ozývali z dobre osvetlené office. Bol som asi na hlavu pre Humvee, keď sa dvaja muži išiel cez úrad a do obývacej izby. Okolo nich, Odina bol rozložitý strelec s samopal v rameno závesu, a druhý bol ďalší falošný Madupa, Janis Zanni.
  
  
  Prestali, keď videli nás, a obaja sa pozreli na Sergio s jasnými očami. Dvaja podvodníci zastavili na chvíľu, pri pohľade na seba, a Kladivo sa obrátil k nim a videli výrazy na ich tvárach. Zlomku sekundy neskôr, kriminálnik a Zanni dosiahla za svoje pištole.
  
  
  Spencer zamerané dart a vystrelil. Tam bol nudný pop v miestnosti, a chvíľu neskôr, black metal dart letel von okolo človeka krku, vedľa Adama spoločnosti apple. Ego je čeľuste začal pracovať soundlessly ako Zanni pozeral v horor na čiernom objektu. Kladivo začal otáčať v jednom catlike pohybu a vytiahnite jeho zbraň.
  
  
  Jeho oči zameraný na mňa prvý, a videl som, že hrozba sa v nich, ako sa jeho ruka nájsť zbraň v jeho závesu. Padol na jednom z každého kmeňa a súčasne prehodil ruku, vykonanie slučky z nižšie, oslobodiť stiletto. To rezané vzduchom ako ticho ako nápadné draka, a jeho kladivo hit hrudi vedľa ega a srdca. Čepeľ sa potopil do ega a telo s hlasným thud, a vrátil sa na rukoväť.
  
  
  Kladivo to škaredé oči, prvý odhalil mi, pretože nen nebol na sebe modré okuliare, pozeral sa na mňa na okamih, neveriacky, že by som sa podarilo zabiť ego tak rýchlo. On sa pozrel na stiletto, kde sa ego to tričko bolo bahno crimson. On vzal nôž, ako keby sa to vytiahnuť von, potom zdvihol zbraň v ruke voči mne. Ale on už bol mŕtvy. Padol tvárou dolu na gauči, jeho dlhé vlasy skrýva muž, jeho ego zmätok.
  
  
  Ostatné strelec mal len zastavil zášklby na podlahe. Zanni obrátil na spustenie späť do kancelárie, ale iný dart z Poe air pistol zastavil ego, biť ho do chrbta.
  
  
  On zúfalo sa snažil chytiť ho, nemohol dosiahnuť, a potom havaroval headfirst do kancelárie dverách, trasie sa tam na chvíľu, a potom šiel krívať.
  
  
  Išiel som ku dverám a videl, že tam bol nikto iný v kancelárii. Obrátil sa späť k ostatným. Som prikývla smerom k chodbe vedúcej do spálne, a Spencer ma bil ju. Erica nasleduje ma.
  
  
  Sme preskúmať zvyšok miesta. Ďalší obývacej izby, spálne a kuchyne. Zistili sme, ozbrojený trestného jesť sandwich v kuchyni. Tak Spencer nájsť ego prvý. Jej, vstúpil rovnako ako on vystrelil opäť na vzduchovej pištole. Bol hell bent na zabíjanie, takmer ako túži ako Zach. Muž bol hit v strane, keď vytiahol dlhý Welby revolver.32. Z nejakého dôvodu, odpor nemali vplyv na neho, tak rýchlo, a hmú sa podarilo vystreliť. Zbraň roared von z miestnosti a hit Spencer priamo do rebier, zrazil jeho ego späť na stonanie. Ona bola popadla stoličky a udrel do tváre s ním, keď mu bolo zamerané revolver na mňa. Predseda udrel do neho a dopadol na jeho tvár. Zbraň odišiel do stropu, a muž hit podlahy, na chrbte, stráca zbraň. Spencer reptali na stenu ako on zamerané vzduchu pištole znova.
  
  
  Jej kričal na neho. "Držať, brať na mieru!"
  
  
  "Prečo?" "Motherfucker si ma!!!"spýtal sa hoarsely.
  
  
  On zamerané znova. Jej ego, udrel ho do tváre a on narazil hlavou proti múru. Potom zbraň zrazil ju von, tak on stratil jeho ego. To clattered cez dlaždicové podlahy v kuchyni, a on sa na mňa pozrel v tranze.
  
  
  "Povedal som čakať," ja som zavrčal.
  
  
  Naše oči sa stretli na chvíľu, potom sa pozrel dole, zvieranie na rany pod jeho rebrá. Bolo to ako jednoduché rany na tele, ale to predsa nie je mi to jedno, koľko práve teraz. On pristúpil a pokľakol pred pištoľník. Ego oči boli otvorené, a jeho telo bolo stále zápasí s jedom. Bol jedným z tých vzácnych jedincov, ktorí mali prirodzenú obranyschopnosť na určité toxické chemikálie, ktoré, aj keď nie úplné, spôsobené curare zabiť ega pomaly skôr, než okamžite. Bol som rád, že bol prípad. Možno by som mohol dostať nejaké odpovede.
  
  
  Erica prišiel do kuchyne, v tom okamihu, ale jej zbraň nebol vyhodený ešte. "Ego nie je tu," povedala.
  
  
  Schmatol ho za tričko a zatriasol ním. "Kde je Stavros?" Som požadoval.
  
  
  Muž sa na mňa pozrel. "Čo to vaše podnikanie?" bol iný, jeden okolo Stavros ' American fanatici, ale ega vlasy nebol tak dlho, ako Kladivo je.
  
  
  Bol to Luger, aby vytiahol ju von z jeho závesu a pritisla ego proti strelec je ľavej lícnych kostí. "Ak by ste mi povedať, kde je, postarám sa, aby ste písali k lekárovi včas zachrániť." Bola to lož, samozrejme. "Ak odmietnete, budem ťahať spúšť. Hovoriť."
  
  
  Pozrel sa mi do očí, a ocenili to, čo videl. "Na mieru, všetky práva," povedal hoarsely. Odpor bol už pracujú na neho. "Ak si naozaj si ma zachránil."
  
  
  On prikývol jej.
  
  
  "On išiel na Mykonos."
  
  
  On si vymenili pohľady s Erica. Ostrov Mykonos bol jedným z iba dvoch miestach, kde Stavros vybudoval svoje elite rebel zboru. "Teraz mi povedz," povedal som, stlačením Luger Ego tvár. "Urobil dostať oznámenie o colonels?"
  
  
  Bandit sa zasmial, potom sa jeho tvár contorted s náhlej bolesti. "Zanni nazýva Kotsikas" domov. Jeden z policajtov odpovedal. Povedal, že poručík a títo muži boli v poriadku, a že colonels boli mŕtvi."
  
  
  "Čo to sakra je?" Spencer zvolal.
  
  
  Spencer bol prekvapený odpoveď, ale ona nebola. Plukovník Kotsikas si myslel, rýchlo, keď zvonček zazvonil, a dal ho jeden z policajtov. Kotsikas povie im, že ak nemá odosielať falošné správy na penthouse, Stavros tam pôjde s jeho mužmi. Kotsikas nemal čas koordinovať s nami, tak on išiel dopredu a urobil to, čo sa zdalo najlepšie. To malo zmysel, ale plukovník nemohol vedieť, že reumatizmus on by nútenej na policajt by umožnilo Stavros opustiť penthouse než sme sa tam dostali.
  
  
  "Prečo by Stavros prejdite na Mykonos?" umieranie pištoľník spýtal sa jej, tartly. "Ak chcete vypočuť vojakov?"
  
  
  Ďalší twinge bolesti udrel. "Daj mi lekár," povedal vydýchol.
  
  
  "Budeme hovoriť prvá."
  
  
  On zašepkal slová. "Zavolal oboch táborov spolu. Chce vojakov priniesol do Atén. Veliteľ lietadla v Mykonos povedal niečo o nehýbe jeho vojská, kým sa dostal oznámenie od Minurkos. Stavros bol veľmi naštvaný s ním. Lietal tam na príkaz osobne."
  
  
  Jej vyrástli. Muž uvoľňovať stuhnuté a otriasla. Ego tvár už je modrá.
  
  
  "Poďme odtiaľto," I objednať. Obrátil sa na Spencer. "Tu ostať."
  
  
  Nenávisť nemá veľmi zmysel v egu hlas. "Som zranený, Carter."
  
  
  Jej skúmal ho. Bola to len rany, ktoré nemali nič životne dôležité v ňom. "Keď bude v poriadku," povedal som. "Dal obväz na to a zavolať Hawke tu. Povedzte hmú o najnovšom vývoji. Budem mať Minurkos zavolajte lekára postarať sa o vaše rany. Akékoľvek otázky?"
  
  
  "Áno," povedal. "Prečo si má jej byť s vami v Mykonos?"
  
  
  "Musíte mať trochu lepšie, Spencer.
  
  
  Stavros je príliš pre mňa dôležité. "
  
  
  "Povedz Hawk, že?" "Čo je to?" spýtal sa sourly. "Odporučil ma na dočasné práce na tejto úlohy."
  
  
  "Povedz em, čo chcete." Obrátil sa k nej, holstering jeho luger . "Poď, Erica."
  
  
  "Čo máte očakávať odo mňa, len počkajte, kým som si oznámenie, že od vás? Spencer sa spýtal.
  
  
  Jej, sa zastavili a premýšľali o tom na chvíľu: "Zajtra na raňajky čas, môžete odísť. Bude príliš neskoro pre noviny rozprávať tento príbeh. Majú Minurkos volať políciu a povedz im všetko. Hovor Plukovník Kotsikas a požiadať ho o podporu Minurkos ego. Potom, budem v Mykonos a nájsť Stavros, ak existuje. To bude príliš skoro pre neho prijímať žiadne správy o tom, čo sa tu stalo a na Kotsikas ' s house."
  
  
  "A čo Sergiu?" Erica sa spýtal.
  
  
  "Prinášame ego domov," povedal som. "Urobil dobrú prácu a teraz môže ísť späť do svojej rodiny."
  
  
  "Carter," povedal Spencer.
  
  
  "Áno?"
  
  
  "Ja sa budem lepšie nabudúce."
  
  
  Jej, pozrel sa na neho. "Všetko v poriadku," povedal som. "Poď, Erica. Potrebujeme chytiť vulture."
  
  
  Desiata kapitola.
  
  
  Mykonos prístav ležal ako masívne tvárou sapphire v rannom slnku. To bol takmer úplne uzavreté prístav s malých rybárskych člnov a člnmi vnútri a dve veľké výletné lode ukotvené na more stenu. Lode sa nedostali Mykonos. Cestujúci museli ísť dole neistý rebríky s batožinou v rukách na lodi, ktorá sa ih na breh v malých skupinách.
  
  
  Erica a nechcel som prežiť toto krátke dobrodružstvo. Prišli sme na nové letisko, na druhej strane ostrova len hodinu pred a sadol na autobus, dole hrboľaté ceste do dediny. Teraz som sedel rovno žlté kreslo v plážový kaviareň pod plátno markíza, sledovanie pol tucta fúzami gréckych námorníkov sprievodca novo natreté rybárske lode do vody iba pätnásť metrov od hotela. Na nábreží sa odvrátil odo mňa v oboch smeroch , rad obielené domy s kaviarní, obchodov a malých hotelov. Vzal som si dúšok Nescafe, grécka je symbolický hold Americkej kávy, a sledoval, ako mimmo bol spôsobený tým, že starý človek v slamený klobúk predaj hrozna a kvety. V tejto atmosfére, bolo ťažké si uvedomiť, že bol som tu, aby zabil človeka.
  
  
  Erica nebol so mnou. Zmizla bludisko sneh biely bannery, nie ďaleko od nábrežia, nájsť stará žena vedela, že z jej pobytu v Mykonos pár rokmi. Ak potrebujete akékoľvek informácie o Mykonos, ste sa obrátili na tmavé vlasy staré dámy v čiernom šály, kto prenajíma izby v ich domovoch pre návštevníkov. Vedeli všetko. Erika išla zistiť, o vojenský tábor na ostrove, a zistiť, kde veliteľ tábora mohli žiť, pretože sme si pravdepodobne zistíte, Stavros tam.
  
  
  Bol som len dokončovacie Nescafe, keď Erica, hojdacia na kamennej ceste v prednej časti kaviareň, bol oblečený v žltom nohavice, jej dlhé červené vlasy zviazané späť s žltá stuha. Stále som zistil, že je ťažké pochopiť, prečo krásne dievča ako Erica by byť vypracovaný do môjho sveta. Hej, mali by ste si vzali bohatý človek s vily a dlhé biele yacht mimo Tel Aviv. To všetko mohla by mal v jej vzhľad. Možno, že ona nevie, že. Alebo možno jachty jednoducho neboli jej typ.
  
  
  "Vyzeráš ako turista, Nick," usmiala sa, posadil sa vedľa mňa. "Okrem sako a kravatu."
  
  
  "Daj mi ďalšiu hodinu," povedal som. "Čo ste sa dozvedeli?"
  
  
  Ona objednať šálku horúceho čaju z čašník a odišiel. "Je dobré, že som išiel sám. Maria vari naozaj chcete hovoriť na prvý. Tieto ostrovania sú veľmi ďaleko od cudzích ľudí, a každý, kto nedokáže žiť tu je cudzinec."
  
  
  "Aká bola ona mala povedať?"
  
  
  Erica začala hovoriť, ale hej, som musel čakať, kým čašník ľavej hej, čaj. Keď bol preč, ona sa naleje trochu cukru do pohára z otvorenej misy. "Tam je tábor neďaleko Pláž Ornos, a iba pár islanders boli vo vnútri. Veliteľ žije v prenajatej vile v blízkosti tábora. Ego je meno Galatis. Odin zaokrúhlená na dve miestnym taxikárom a hnali dvaja Američania na Renia Hotel. na okraji obce, neskôr tá istá osoba vzala ih, aby vila Galatis."
  
  
  "Výborná inteligencie práce, Miss Nystrom," povedal som. "Poď, poďme do Renya."
  
  
  "Len som si sadol," ona sa sťažovala. "Mám ešte pol šálky čaju."
  
  
  "Idem si ďalší pohár neskôr." On hodil jej niekoľko drachmy na stole.
  
  
  "Dobre," povedala, rýchlo teda, pričom ďalší dúšok čaju, potom rose chcete ma nasledovať.
  
  
  Išli sme pozdĺž mimmo kávy boardwalk a malé skupiny, otvorený námestie, kde autobusy idú na okraji zastavil. Post office a policajné riaditeľstvo bráne stál na námestí a tam sedel poškvrnené bronzová socha starovekého hrdinu. Sme prešli námestí, vypnuté nábreží do malej okolí, a čoskoro prišiel v Renia. To bol multi-level hotel postavený na kopci s takmer tropickej záhrade pred ním.
  
  
  Štíhle mladý muž na recepcii bolo veľmi príjemné. "Áno, dvaja Američania prišli včera. Sú to vaši priatelia?"
  
  
  Čo je ih meno? Spýtal som sa.
  
  
  "Dovoľte mi vidieť." On vytiahol časopis z pod pultu a otvoril ju. "Ach. Pán Brown a Pán Smith."
  
  
  "áno. Budú našimi priateľmi, " povedal som. "Čo miestnosti sú v? Chceme prekvapiť ih."
  
  
  "Sú na 312. Ale oni už boli preč. Spomenul, že sa vrátim do hotela na obed pred obedom."
  
  
  Skontrolovali sme izba rovnako. Zaklopal na dvere, a potom išiel do špeciálne efekty poskytovaná chlapci okolo špeciálne efekty oddelenie. Sme zavrel dvere za sebou a pozrel okolo. Obaja z veľkých miest boli stále unmade a pol-prázdnu fľašu whisky sedel na nočnom stolíku. Stavros nebol veľký pijan, tak som myslel, že to bolo ego žoldnier on priniesol so sebou, ktorí pili alkohol.
  
  
  Na rozdiel od škótska a niekoľko ohorky, oni nemali nechať nič iné. Stavros asi neprinieslo žiadne batožiny. Bolo to niečo, čo musel urobiť, a to nebude trvať dlho. Em musel zistiť, o telefónny hovor od človeka, tvrdiac, že sa Minurkos, a test lojality Galatis, veliteľ tábora. Galatis "život by bol v bezprostrednom nebezpečenstve, ak mal poslúchať Minurkos' objednávky nie pohybovať až do ďalšieho správy boli prijaté od neho. Od Stavros prišiel včera, Galatis už môže byť mŕtvy.
  
  
  "Sme radšej ísť do vily," povedal som.
  
  
  "Ja som s vami, Nick."
  
  
  Po pol hodine čakania sme sa konečne našiel taxikár, popíjanie ouzo v jeho kávy. Nemal najmenší úmysel jazdy nám do vily, kým ona ukázala, em a wad z drachmy, načo on zhrbený nad a viedli nás k taxíkom. To bol otlčené 1957 Chevrolet, pričom väčšina z kvetov preč a bavlna, vlna trčí z čalúnenie. Taxikár, vzal starý engine sa s ním, ktorý robil vysoká chrlí ako sme išli.
  
  
  Väčšina jazda sa konala na slabo spevnenej ceste pozdĺž island je skalnaté pobrežie, kde strmom brale spadol z do Egejského Mora. Keď sme boli takmer na Pláž Ornos, vodič sa obrátil na ošúchaný štrkovej ceste v smere z tábora a vily. Ako sme absolvovali vysokú ostnatý drôt, plot, sme len upútal pohľad na tábor, zelených budov, ktoré sa skrývajú v diaľke. Sme odvrátili od plotu a na dlhú cestu, ktorá viedla priamo do vily. Keď sme prišli k domu s kachľovou strechy, bola položená taxikár čakať, a zdalo sa, že veľmi ochotný urobiť.
  
  
  Boli sme pripravení na čokoľvek, keď jej otec zaklopal na ozdobných drevených dverí. Erica opäť mal Belgický revolver skryté v jej kabelku, a tentoraz ona dúfala, že ju používať. Ona pokojne sedel vedľa mňa, na deň, a čakal. Luger (plachetnica) umiestnil ho v bočnom vrecku môjho plášťa, a moja ruka bola s ním. Zamestnanec, staršie grécky, otvorila dvere.
  
  
  "Cali je aktualizovaný," on nás privítal. Pokračoval v gréčtine. "Chceš vidieť veliteľ?"
  
  
  "Odpusť mi," povedal som, jemne tlačí ego bokom. Erica a presťahoval som sa do veľkej obývacej miestnosti s jedným sklenené steny smerom lemovanej svahu.
  
  
  "Prosím!" Starý muž odpovedal v angličtine.
  
  
  Presťahovali sme sa opatrne z miestnosti do miestnosti, a nakoniec stretli vo veľkej miestnosti. Nikto tam.
  
  
  "Kde je veliteľ?" Erica sa spýtal starý muž.
  
  
  Potriasol hlavou prudko zo strany na stranu. "Nie vo vile. Návštevou".
  
  
  Spýtal som sa jej. "Kde?"
  
  
  "Išiel som s Američanmi. Do tábora."
  
  
  "Efaristo," povedal som, poďakoval mu.
  
  
  Vyšli sme von a hrali túto hru v kabíne opäť. "Sa nám do vojenského tábora," povedal vodič.
  
  
  "Čo budeme robiť, keď sme si tam?" Erica sa spýtal.
  
  
  Taxi pohol z domu a zamieril späť dole po štrkovej ceste. "Nie som si istý, ešte," priznal som. "Len som pocit, ako by sme mali aspoň pozrieť zvonku."
  
  
  Ale nemali sme dostať tak ďaleko. Keď sme sa vrátili späť na cestu, po ktorej teraz bežal paralelne k plotu a nasledoval ho na niekoľko stoviek metrov, videl som miesto, kde pneumatiky skladby vyšli z vozovky a zastavil sa pri niektorých húštiny.
  
  
  Povedal som jej, aby vodič. "Stop!"
  
  
  "To, čo je hore, Nick?" opýtal Erica.
  
  
  "Neviem. Tu ostať."
  
  
  Vyliezol okolo kabíny a vytiahol luger (plachetnica). Jej pomaly presunul mimmo pneumatiky trate smerom do húštiny. Tam bol dôkaz boj, v blízkosti ktorej auto bolo zaparkované. Raz do kríkov, našiel, čo sa bál. Za hrubé ker, vysoký, chudý muž ležal s jeho hrdla rez od ucha k uchu. Galatisa musí mať ju našiel.
  
  
  Vrátil som sa do auta a povedal Erica, a my sme len tam sedel na chvíľu, keď taxikár, pozrel na nás v spätnom zrkadle.
  
  
  "Stavros mali mať jeden z Galatis' podriadených dôstojníkov na jeho strane teraz, " povedala som ťažko. "Ak sa nám nepodarí nájsť Stavros, že budete mať tieto vojakov v Aténach zajtra."
  
  
  "Nemôžeme, nasledujte ho do tábora, Nick," Erica povedal. "Ten bude mať malú armádu na ochranu ego tam."
  
  
  "Vrátime sa do hotela a dúfam, že to, čo Stavros im povedal, je pravda - že má v úmysle, aby sa tam do poludnia. Budeme čakať na ego tam."
  
  
  Na Renya, Erica a ja som urobil to Stavros ' miestnosti bez toho, aby videli. Sme zamknuté samých seba a čakali. To bolo v stredu ráno. Postele boli tvorené, takže sme sa nemuseli starať o slúžky. Nalial nám ako malým záber whisky, a hrali sme hru na okraj postele po pití ho.
  
  
  "Prečo by sme nemohli byť tu na dovolenku ako turisti?" Erica sa sťažovali. "Nič robiť, ale navštívte veterné mlyny, prejdite na pláže, a sedieť v kaviarňach okolitý svet, ísť?"
  
  
  "Možno budeme tu spolu raz," povedala som, neverili, že sa na chvíľu. "Za rôznych okolností, za rôznych okolností."
  
  
  Erica odniesol malý gillette ona by sa nosiť s jej nohavice. Mala na sebe len priesvitné blúzky, pustil sa do nej nohavice. Sedela späť dole na posteľ, jej nohy stále na podlahe, jej červené vlasy neporiadok v obyčajný zelený prehoz.
  
  
  "Nemáme veľa času spolu," povedala pri pohľade na strop. Ľahký vánok prišiel cez otvorené okno, svetelný morský vánok. "Bez ohľadu na to, ako to všetko funguje."
  
  
  "Viem."
  
  
  "Ja nechcem čakať na niečo možné teraz a v budúcnosti spoločne. To možno nikdy nepríde." Začala sa rozopnúť jej blúzku.
  
  
  Jej pozrel na nah. "Erica, čo to sakra robíš, na mieru?"
  
  
  "Som stále sa vyzliekol," povedala, nie pri pohľade na mňa. Blúzka bola odstránená. Ona rozbalené jej malé podprsenka a kartáčovaný mimo svoje ego. On pozrel na ňu.
  
  
  "Uvedomuješ si, že Stavros môže prísť v tu v každom momente?" spýtal sa jej.
  
  
  "Je to len v stredu ráno." Mala vrátiť späť modul jej žlté nohavice v páse a ťahal ju ih nad jej boky. Tam bol len kus bielizeň pod, malý kus látky, ktoré sotva pokryté nič.
  
  
  Spomenul som si na ňu, a moje hrdlo šiel suché. Spomenul si, čisté zviera radosť on by sa cítil s ňou.
  
  
  "Erica, nemyslím si, že -" snažil som sa na protest.
  
  
  "Nie je čas," ona ma uistil, pohybujúce sa languidly cez posteľ. Díval sa jej telo pohybovať a úsek. "Povedali ste si, že Stavros bude pravdepodobne stráviť celý deň ráno hovoríte na nový veliteľ tábora."
  
  
  "Nemôžeme byť istý, o tom," povedal som ako ona undid môj pásu. Môj pulz quickened, a cítil známe vnútorné reakcie na jej dotyk.
  
  
  Vytiahla ma k nej a presťahoval sa voči mne. Ľavú ruku presunul na môj hrudník z vlastnej vôle.
  
  
  "Ako istý, že máme byť, Nick," ona vdýchnutá, dosiahol na moje oblečenie.
  
  
  Čo to sakra, pomyslel som si. Dvere boli zamknuté. Luger (plachetnica) bude v dosahu." Budeme počuť Stavros, než vstúpi do miestnosti. A mal som rovnaký pocit, ako Erica. To môže byť naposledy.
  
  
  Obrátil sa a nechať svoje oči túlať nad Erika telo a hrivy z ohnivé vlasy padali jej mliečna ramená, a napadlo, či tam nikdy nebol žena viac žiaduce ako Erika Nystrom. Kdekoľvek. Kedykoľvek.
  
  
  Ona bola pobozkal ee a jej úst bolo horúce a vlhké, a bolo potrebné v ceste ona pritisla pery na moje. Keď sme pobozkal, ona sa vyzliekol mi, a nechcel som ju zastaviť. Potom sme ležali na posteli spolu, a on vytiahol transparentné nohavičky mimo jej stehná a stehien. Nakoniec, ona mi pomohol tým, mätúce ih.
  
  
  Ona položiť chrbát, oči jej takmer uzavreté, a prišiel pre mňa. Som pristúpil k nej, a ona vytiahol ma k nej. Sme vášnivo pobozkal znova, a držala mňa a pohladil ma. Keď vytiahla ma, tam bol moment, keď jej ústa otvoril v radosťou, a potom nízkym stonať unikol jej krku.
  
  
  Jej boky presťahoval proti mne, preberá iniciatívu a náročné. On jej odpovedal tým, že tlačí ju tvrdo. Dlhé stehná odštartovala posteľ a zamkla za mnou, núti ma hlbšie vo vnútri.
  
  
  A potom tam bol výbuch. To prišlo skôr a s viac energie, než by som kedy považovali za možné, čo moje telo tulec a tulec s jej nahé moc a len po absolvovaní obaja sme boli ušetrené všetky otrasy, ktoré už bolo budovanie vo vnútri nás. Sme boli ponechané s mäkkou zvlnenie potešenie, že pomaly prenikali najhlbšie a najintímnejšie časti nás.
  
  
  Obliekli pomaly. To bolo ešte skoro ráno. Avšak, ona sa začala obávať, že Stavros nebude zobrazovať. Môže mu byť na letisku čakali na lietadlo do Atén. Mohol povedal, že on sa vrátil na poludnie len hodiť žiadne z jeho prenasledovateľov chodník.
  
  
  Bolo jedenásť tridsať. Erica vypil viac whisky, a napätie vo vnútri Nah rástli, čo bolo, samozrejme, prejaví aj na jej tvári.
  
  
  "Idem do haly," povedala na jedenásť tridsať-päť.
  
  
  "Prečo?"
  
  
  "Možno zavolal a zmenil svoje plány," povedala, pričom sa rýchlo presuňte na dlhých cigariet. "Oni by mohli niečo vedieť."
  
  
  Nechcel som pokúsiť sa ju zastaviť. Ona bol celý rozrušený, aj keď sme urobili láska skôr.
  
  
  "Všetko v poriadku," povedal som. "Ale ak sa dostanete do Stavros, neberte to na seba. Nech príde sem."
  
  
  "Všetky práva, Nick. Sľubujem."
  
  
  Potom jej otec Erica začal tempo miestnosti. Jej sam bol nervózny. Bolo dôležité, že sme priniesli Stavros tu. Boli sme naháňa ego dosť dlho.
  
  
  To bolo len päť minút po Erica išli dole na recepcii hotela pri počula rozruch v hale. Jej a vytiahol 9 mm luger a šiel k dverám. Počúval sústredene. Tam bol iný zvuk. Čakal som na ňu, ale nič sa nestalo. On odomkol dvere opatrne a ticho. Otváracie to palca, pozrel sa von do chodby. Nikto v nedohľadne. Jej manžel glanced na konci chodby a pozrel tam a späť.
  
  
  Nič. Imelo chodby otvorte oblúky vedúcej do záhrady. Išiel som a pozrel sa von, a opäť som nevidel nič. Tam bol východom do záhrady, o pätnásť metrov dole po hale. On rýchlo šiel tam, pozrel okolo, a nakoniec to vzdal. Moje nervy, musí byť na hrane, som sa rozhodol. Vrátil sa do polovice-otvorené dvere na miestnosti a vstúpil.
  
  
  Rovnako ako ona bola uchopením dvere zatvorte ju a za ňou, ona si všimol pohyb z rohu jej oči, ale už bolo príliš neskoro na to reagovať. A křupání ranu na zadnej strane mojej hlave spôsobilo závratné bolesť v mojej hlave a krku. Luger (plachetnica) skĺzol okolo môjho ramena. On chytil doorjamb a držal ako ona, oprel sa o to. Ona upútal pohľad na tvár pred ňou a cítil v nen, čo si všimla v penthouse v Aténach. To bolo napisane, scowling tvár Adrian Stavros. Urobil zvierat zvuk v jeho hrdla, a dosiahol pre túto škaredú tvár. Ale potom niečo iné ma udrel do hlavy, znova, a jasné svetlá blysol vo vnútri. To sa vznášala do čierneho mora, a tam bol obzore čiara medzi čiernym morom a čiernej oblohe. To všetko uzavreté v na mňa a zlúčiť do vírenie tmavej hmoty.
  
  
  V jedenástej kapitole.
  
  
  "On je hore."
  
  
  Mohol som počuť jej hlas indistinctly, ako keby to bol ku mne prichádzajú z inej miestnosti. Moje oči otvorené, ale nemohol som sa sústrediť ich. Videl tri nejasné tvary okolo neho.
  
  
  "Vlastne, otvor oči."
  
  
  Hlas bol oboznámený. Patrila Adrian Stavros. Snažil sa zamerať na jej pôvod. Ego tvár rozžiarila vo svojej vízii. Ja som sa pozeral do tvrdý, pevný tvár so svojimi ustupujúcimi korienky vlasov, tmavé vlasy, a ľadovo chladné oči, a nenávidela som samú seba za prenájom em ma. Jej pohľad sa zmenil z neho ďalšie dve tváre na oboch stranách. Jeden patril k zdravému, tmavo-stiahol chlap s modrasté oči nad jeho ľavé oko. To bol prevzatý ego na Stavros ' Brazílsky bodyguard. Druhý muž bol celkom mladý a nosil khaki jednotné. On uhádol, že to bol dôstojník, ktorý mal nahradiť vykonaných Galatis.
  
  
  "Tak," Stavros povedal v venomous hlas. "Window cleaner". On nech sa akýmsi throaty smiať. "Kto ste naozaj, Della?"
  
  
  "Kto ste naozaj, Della?" Odpovedala som jej, snaží jasné mojej hlavy, snaží myslieť. Myslel som si, Erika a divil sa, ak by ju našiel, príliš.
  
  
  Stavros vytiahol ma von a narazil do mňa s chrbát ruky, a len potom urobil oznámenie, že som sedel rovno stoličky. Oni nemali pripojenie na mňa, ale nebolo Luger. Hugo bol ešte sedel na moje predlaktie, podľa môjho rozopnutú bunda. Skoro spadla jeho stoličky, keď sa rana pristál.
  
  
  Stavros oprel dobrej opatrenia, a keď prehovoril, jeho hlas bol ako vrčanie, aby žena leopard. "Vidím, že nepoznáte mňa," povedal hissed. Jej, videl armádny dôstojník pozrieť sa na neho. "Teraz už viete, aký typ muža, máte do činenia."
  
  
  Áno, bláznivý, som si myslel. Nemilosrdný človek, ktorý preys na druhých. Teraz pochopil, prečo sa nazýva ego a Vulture. Tento čas držala ústa zatvorené. On sa vzpriamila, schmatol pred jeho tričko, a roztrhal ho otvorený. On sa pozeral na hmotnosť jazvy na jeho trupu, zrejme z ohňa. Ukázalo sa, že oni sa vzťahuje väčšinu tela ego.
  
  
  "Vidíš to?" zavrčal, jeho oči sa ligotali príliš jasne. "Dostal som to v byte oheň, keď som bol chlapec. Môj otec vzal horiacej cigarete do postele s ním, najnovšie v sérii nezodpovedné činy proti jeho rodiny ego. Ale prežil som, ako vidíte. Nemyslím, že idem do pekla, pretože som už bola tam."
  
  
  Tak to bola veľká chýba kus Stavros " puzzle. Oheň prasklo niečo vo vnútri neho. To horelo preč všetko, čo zostalo z duše, takže len spálené core. Ako on zapol až jeho tričko, on si uvedomil, prečo on stál tak otvorene. Jeho celý trup musí byť tuhý z zjazvená textílie.
  
  
  "Teraz ste pochopili," povedal hissed na mňa. "Teraz si mi povie, kto ste a čo robíte tu v Mykonos, špionáž na mňa."
  
  
  V husky, tmavo-stretávajú chlap vedľa neho vytiahol niečo krátke okolo jeho vrecku, pravdepodobne klubu, len v prípade, že bol hlúpy, že na výzvu Stavros.
  
  
  "Je to CIA?" Stavros ' škaredé hlas sa vrátil ku mne. "Si zavolať Galatis, no predstierajú, že sa Minurkas?"
  
  
  Musel náhradné sám, inak by to bolo viac. Ak Erica nebol utrpenie v hoteli počítadlo, ako to dopadlo, že by som sa vrátil, tu čoskoro. Ak budem mať šťastie a ona venuje pozornosť, ona nebude vstúpiť do miestnosti a stať sa ih je väzeň. Ona bude bojovať s týmto, a som si musí byť vedomé, aby jej pomohol.
  
  
  "Áno," povedal som. "Je to z CIA."
  
  
  "Áno, pravda je, vyjde," Stavros povedal. "A vy ste tu na javisku prevratu proti mne?"
  
  
  Stavros " oči blysol sa na mňa s manické nenávisť.
  
  
  "Niečo také."
  
  
  "Aké sú podrobnosti o tejto CIA pozemok?" žiadal Stavros.
  
  
  Jej váhal. Ak povedal, príliš veľa, to by zvuk falošné. Husky zdvihol klub znova.
  
  
  "Počkajte," mladý dôstojník povedal so silným prízvukom. "Nedávno v Grécku, sme študovali niektoré metódy, ktoré nám umožňujú získať plnú spoluprácu väzňov. Ale to bude príliš hlučné začať takýto výsluch tu.
  
  
  V každom prípade, musíme sa vrátiť do tábora. Budeme mať ego s nami."
  
  
  Stavros sa na chvíľu zamyslel. "Všetko v poriadku," povedal grimly.
  
  
  Oni nabral ma z mojej stoličke. Zaujímalo by ma, kde sakra Erica je. Musela sa vrátiť cez recepcii. Možno, že ju našiel na povale. Ale nemohol sa jej opýtal.
  
  
  Keď sa kúta ma čaká auto mimo domu, na parkovisku ďaleko od vchodu, myslel som, že o snažia uniknúť s stiletto. Ak boli prijaté mi, že tábor, Ega, nikdy by si ho nechali nažive.
  
  
  Ale to nebol dobrý nápad presunúť s nožom. A husky muž držal zbraň pod rebrami, a Stavros sedel na mojej druhej strane. Dôstojník bol jazdy.
  
  
  Na ceste okolo mesta na strmé cesty, on si myslí o Eric. Bolo to ťažké pochopiť, čo sa s ňou stalo. Vedela, že hej, že sa bude musieť vrátiť späť do miestnosti, hneď ako Stavros neukázal.
  
  
  Boli sme mimo mesta-na míle, napríklad-keď sme sa obrátili na strmom signpost a videl auto zastaviť, len dvadsať metrov pred nami na úzkej ceste. Avšak, som si spomenula, že som videl toto auto zaparkované mimo hotela skôr, a prišiel som k záveru, že patrí do riadenia. Dôstojník stlačené šikanovania tlačidlo, a vojenské vozidlo zastavil pár metrov od ostatných vozidiel.
  
  
  "Čo je to?" Stavros spýtal curtly.
  
  
  "Vyzerá to, rozbité auto," dôstojník reptali.
  
  
  "Dobre, choď sa jej z cesty," Stavros prikázal.
  
  
  Doprava naše auto bolo útesu, a na druhej strane bol prudkému poklesu. Dôstojník, ktorý sa dostal von na ľavej strane a presťahoval sa opatrne k áut blokujú cestu. Stavros, ktorý sedel na moje právo, otvorili dvere na strane útesu a stál na chodníku, pozeranie. Bol som sám v aute s husky muž drží zbraň vedľa mňa.
  
  
  "Hoď ju z útesu!" Stavros nariadil, aby stáť vedľa nášho auta.
  
  
  "Budem sa snažiť," dôstojník povedal.
  
  
  Tie boli ega posledné slová. Keď ho zastavil iného auta, videl Erica cieľ lietať nad útesom. Ona musí byť odpočúvanie mimo hotelovej izbe a počul nich sa rozhodne vziať ma do tábora. Ona ukradol hotel auto a zastavili nás na ceste.
  
  
  Stavros kričali na dôstojníka, keď videl, Erika ukazovacie a revolver na človeka.
  
  
  Grécky obrátil ako Erica je zbraň odišiel. Otvor sa objavil na dôstojníka čelo. On stiahol späť a udrel do auta ako Erika namieril zbraň na Stavros. Bol vytiahol svoju vlastnú zbraň, a on obdivoval jej Erika pre získanie pracovník prvý, pretože som vedel, ako by mohla strieľať Stavros. Ona zamerané na Stavros, a jej zbraň barked znova, biť ho.
  
  
  Na chrapľavý muž vedľa mňa v aute bolo zamerané na mňa, nevedel, čo urobiť ako prvé. Konečne, keď Stavros bol zranený, rozhodol sa dokončiť ma off najprv a potom ísť po Erika. Jej, ja som videl, ako sa jeho prst sa zmení na biele na spúšť revolver. Som prehodil ruku a udrel do jeho ego, ruku s pištoľou, a zbraň odišiel, zasiahnu do windowpane vedľa mňa. Na stiletto bol v ruke. Drží zbraň na diaľku, som tlačil ju tvrdo s nožom a cítil, že to do jej rameno. To všetko bolo pred ním.
  
  
  Stavros bol zastrelený v ramene, ale bol to len rany. Padol na zem a bol reagovať na Erica je oheň, ako sa jej vypadol okolo konci auto. Krčí nízke a použitím vozidla na krytie, on zamieril iného auta s pištoľou v ruke. Stavros nútené Erika, aby sa skrývajú útesu znova. Jeho hotel, vykonajte presné záber na neho z, kde ho najmenej očakáva sa, pretože si myslel, že som bol ešte väzeň.
  
  
  Ale keď som sa dostal na iné auto, Stavros ma videl. On vystrelil dva zábery, a guľky obalené do kusy asfaltu vedľa mňa. Jej a prikrčil za rohom autom a z línie požiaru. Ďalší moment Stavros bol späť v vojnový stroj. Erica cieľ vyskočila okolo útesu, a ona vystrelil na aute, ale minul. Stavros bol jazdy. Motor začal.
  
  
  Postavil sa a zastrelil ho. Odrazu auto lurched a letel rovno na mňa. Snažil pin mi do iného auta. On vystrelil jeden bezcieľne výstrel, potom sa prikrčil preč z blíži auto. On sa zrútil hlasno do iného auta. Som ležal veľmi blízko na dosah, pokrývajúce mojej tvári, a dúfať, že roztrhané kovové nemal ma udrel. Stavros obrátil auto a swerved prudko ďaleko od vplyvu stránky. Bol na ceste späť do mesta. Zlomku sekundy neskôr, bol na cestách. Vzal pozor cieľ, stlačte pneumatík a roztrhal ho otvoriť, ale on neprestával. Erika vystrelil dve kolá, odrážky whizzing terénne auto a chýbajúce Stavros.
  
  
  Jej, počuli jej výkrik. "Na mieru!"
  
  
  On vstal a otvoril dvere havarované auto. Dvere sa zamiloval do mojej ruky a hit chodníku. On sa dostal v aute a snaží sa začať auta. Na treťom pokuse, všetko fungovalo.
  
  
  Erica sa stretol ma na aute, keď som ju v výstroj.
  
  
  Sme roared dole Stavros ceste. Sme zachovali oko na ego, kým sme sa dostali do mesta, a potom sme našli opustené auto, v blízkosti nábrežia. Sme padli a pozrel sa, plyn došli.
  
  
  "On nie je ďaleko od tu," Erica povedal. "Budem sa zastaviť v kaviarni."
  
  
  "Dobre, budem sa pozrieť na lode. Buďte opatrní."
  
  
  "Vy, Nick," povedala.
  
  
  Ona chodila do cesta do kaviarne. Bolo tam veľa miesta na skrývanie. Išiel som von na malé mólo, kde niekoľko turistov čakali na lodi. Bol som len o požiadať Stavros, keď som počul rev motorový čln. Potom ego ju videl na lodi na konci dock. Loď sa pohybovala preč.
  
  
  Bežal som k nemu, ale ja som bol príliš neskoro. Bol na ceste. Ukázal zbraň sa na neho, ale nemal oheň. Špinenie malom člne vedľa mňa, som skočil na palube s majiteľom, ktorý stál tam s jeho úst visí otvoriť, sledoval celú vec. Stále som mal zbraň.
  
  
  "Továrne," I objednať.
  
  
  On poslúchol v tichosti. Motor roared.
  
  
  "Teraz choď si ho."
  
  
  "Ale..."
  
  
  "Dostať sa, vziať na mieru!"
  
  
  On vyšiel. V tej chvíli bol odchádza z prístavu bar, nasledujúce Stavros. Pozrel som sa späť a videl Erica na konci panel, kričal moje meno. Nemohol som ísť späť. Nah vlnitou ju.
  
  
  Jej, počuli jej výkrik. "Buďte opatrní!"
  
  
  Prial som si, že by mohla byť so mnou, pretože Stavros bolo dôležité, aby jej. Ale okolností bolo inak. Jej, videl Stavros prejsť cez vchod do inner harbor, takže jasné biele stopy v jeho zrode. Mimo tohto chráneného územia, tam boli malé, trhaný vlny, a keď som sa tam dostal, môj malý čln začal rock, a striekajúcej slanej vody v mojej tvári, okolo tmavomodrého Egejského Mora. Bolo jasné, že Stavros mieril na jednom opustenom ostrove, v blízkosti Delos.
  
  
  Moja loď bola rýchlejšia ako čln Stavros ukradol, takže zatiaľ čo zúfalo lipnutia na svojej malé plavidlá, jeho pomaly sa chytil do neho. Medzitým, som rozmýšľala o Erik späť na ostrove Mykonos. Polícia bude musieť dať vysvetlenie. Ale hovor Plukovník Kotsikas povie orgánom všetko, čo chcú vedieť. V čase, keď som získať späť, budú mať pravdepodobne udelená Erica medaily. Ak som si to späť.
  
  
  Bol som zrazu na dosah, ale Stavros poraziť ma to. Vystrelil dvakrát ma, a rozbili sklo na lodi. Vzhľadom na spôsob mojej lodi, skočil, bol to celkom feat že Stavros dostal tam, kde bol. Vytiahol jeho pištoľ a vzal starostlivo zamieril na Stavros ' siluetu. Jej, vystrelil a neprijaté. Mám iba dva zábery doľava.
  
  
  Sme sa vydali na malý opustený oblasti ostrova a voda upokojila. Stavros bežal, aby rozbila zostáva red-hot, slnko-bielené budovy. Videl som ho prekládky jeho pištoľ na ceste, tak mal výhodu v munície. Ako on vytiahol na neho, on strieľal dvakrát ma, aby ma preč. On prehodil loď okolo v širokom kruhu, sa snaží prekabátiť ho. Ale oheň držal ju späť. Nemohol som odpadu žiadne zábery.
  
  
  Stavros bol ohnutí na začiatku, pracovať na niečom. Loď bola už v dokovacej stanici. Jej, myslel, že to môže byť moja šanca, a z lodné vnútri znova. Len ako som sa dostal dosť blízko, aby strieľať, Stavros prišiel do pohľadu, a hodil niečo na mojej lodi. On pristál úprimných v mojej kabíne. On by nevidel poistka horieť a vedel, že Stavros našiel dynamit. V Mykonos, ego, bola použitá na vybudovanie novej cesty na druhom konci ostrova. Nemal som čas pokúsiť sa hodiť moje ego cez palubu. Poistka bola krátka. Strčil pištoľou do jeho pás, ponoril nad strane a plávali.
  
  
  Výbuch, roztrhol svoje uši a triasol sa horúci vzduch, odosielanie veľkých vĺn do vody. Trosiek rained dole okolo mňa, ale to vzdialila. On sa obzrel a videl, horiace trosky na povrchu vody, čierny dym koľajových smerom k oblohe.
  
  
  Mala som šťastie. Jeho pokračovanie plávať k brehu vedľa prístavu bar. Stavros ma videl a vystrelil dva výstrely. Guľky hit vody hneď za mňa. On vystrelil tretíkrát a rez cez moje predlaktia. On prisahal pod jeho dych. Aj keď som si ju k brehu, možno nebudem môcť nosiť zbraň, pretože guľky do pištole môže zmoknúť.
  
  
  Keď Stavros ma videl pokračovať v chôdzi smerom k brehu, on sa otočil a bežal preč z morských rias-posedenie dock. To viedlo do bytu, nízka časti ostrova, priamo za nami, na troskách pol tucta rybárske chatrče, že už dávno upustilo. On, samozrejme, určené na prepadnutie ma tam.
  
  
  Bolo to ťažké vidieť staré mora múr, ktorý dnes vstúpil do doku v pravom uhle. Pozrel som sa na otvorený priestor predo mnou, ale nevidela som Stavros. Horúce slnko začalo suché slanej vody na mňa, ako som študoval terénu úprimných dopredu. Vo vzdialenosti asi troch stoviek metrov, celý majetok bol relatívne plochá, s výnimkou symbolov scatter kameň východov a balvany, ktoré obklopovali a za predpokladu, kulisu pre krátke riadok rozpadajúce sa kamenné chatrčí. Za nimi, na skalnatom kopci rose prudko smerom do stredu ostrova, a na kopci bola ďalšia budova. Bolo to dva-príbeh dom bez strechy alebo jedna stena, pravdepodobne nejaký druh verejného štruktúry.
  
  
  On prižmúril oči v jasnom svetle, v nádeji, že nájdete Stavros, ale Stavros tam nebol.
  
  
  Ťahanie revolver z jeho pás, vzal z kazety a otrel ih. Otvoril svoju zbraň a peered do neho. Kvapôčky vody glittered vnútri kovové trubice, lesknúce sa dúha v odráža slnečné svetlo. Dal ju do úst a vyhodil ju von jasné, jeho ego. Dve kazety, že jej tak starostlivo konzervované môže zlyhať, keď jej závisí od nich. Nemal som inú zbraň, pretože Luger bol stále v hoteli, a stiletto sa zasekol na stranách strelec na ceste vedúcej do vojenského tábora. Erica bude trvať ih, ale to nepomôže mi na chvíľu.
  
  
  Ale Stavros si nebol istý, ja by som sa vystreliť, alebo, že by nemal utiecť. Bola to malá prestávka v môj prospech. Berie to ako najlepšia vec, čo som mal, som sa dostal až od steny a mieri na chate, zbraň v ruke. Ak by som sa zobrazí jej zbraň, ona by urobili Stavros, že som bol pripravený k požiaru, mokré, alebo nie, a dať ego v defenzíve. Ale dúfal som, že to by sa prísť na to.
  
  
  On opatrne priblížil kamenné domy. Vysoká tráva rástla všade, aj vo vnútri kostry drobných stavieb bez dverí alebo okien. Tráva pohyboval mierne teplý vánok, kde bol. Slnko sa zdalo, že akosi jasnejšie ako tu v susednom ostrove Mykonos. To a teplý vánok pomaly sušené moje tričko a nohavice, ale my Švédi stále by na mojom tele.
  
  
  Presťahoval sa jej opatrne cez dlhé hnedé trávy. Dve jašterice, šedej a prehistorických, leaped cez skaly sa dostať von z mojej ceste. To nebolo cítiť ako na ulici. Horúci vzduch naplnil moje nozdry a takmer smothered mi s jeho pach hniloby. Muchy bzučali v vyziabnuté oblasti medzi chatkami a ja, a v zadnej časti jej mysli som videl, Alexis Salomos leží na twisted trosky s lieta na jeho nen. Potom si všimla, pohyb pred jej blízkosti najbližšej chate.
  
  
  On sa trela ruku cez jeho oči a pozrel znova. Nič nebolo vidieť teraz, žiadny ďalší pohyb, ale mohol som zmysel Stavros tam bol. Cítila som to, každú kosť v moje telo vysiela varovné signály.
  
  
  On bežal na hrudi-vysoká boulder v blízkosti prvé chaty a stál tam, sledovanie a počúvanie. Zvuk hmyz bol neustále v moje uši. Presťahoval svoju ruku do boulder a umiestni ho na lizard je späť. Ona skočil späť, prekvapujúce mňa. V tom momente, Adrian Stavros strčil hlavu spoza druhom riadku chata a vystrelil, jeho pištoľ.
  
  
  Záber sa zdalo, že echo v lepkavý vzduch. Gawking oči split kameň v blízkosti mojej pravej ruke. Chvíľu neskôr, druhý výstrel hit rock a roztrúsené zrná piesku v mojej tvári. Odpľul si to a blinked to preč. Keď Stahl ju videl znovu, Stavros bol preč. Ale lízanie ku mne, medzi prvým a druhým chaty, ona si všimol pohyb trávy.
  
  
  Stavros zrejme rozhodla, že by som nebol strieľať mokré zbraň. Namiesto naháňania jej ego, to bol prenasledovaný mňa.
  
  
  "Lovca sa stáva korisť!" prišiel hlas, nasleduje nízky, hrôzostrašný smiech.
  
  
  Že hlboké, crazy hlas sa zdalo, že pochádzajú z vnútri mojej hlavy skôr, než okolo chaty. Nemohla som to povedať, kde presne Stavros bol od zvuku.
  
  
  "Potom príď a dostaň ma, Stavros," zakričal som.
  
  
  "Ilyas," Stavros opravené mi odniekiaľ. "Alexander je meno." Potom nasledoval ďalší výbuch smiechu, prenikavý, psychotický, kymácející sa vo horúci vietor.
  
  
  Ona bola počul hluk v húšti v blízkosti prvej chate. Pozrel sa cez prázdne oči rozbité okná a nevidela nič. Potom som počul jej hlas, na moje právo a trochu za mnou, vo vysokej tráve.
  
  
  "Zbraň je k ničomu, nie?"
  
  
  Ja som sa otočil a Stavros stojí za mnou, v úplne inej polohe, než som sa dopočul, jej posledné zvuk. On by mohol byť blázon, ale on bol stále mazaný. On namieril zbraň na mňa a vystrelil.
  
  
  Jej spadol rovno na zem vedľa boulder ako on stlačil spúšť. Kameň už nie je medzi nami. Hunspell roztrhol rukáv jej tričko a poškriabaný jej ľavé rameno. Jej, valcované viac ako raz, keď ho opäť vystrelil. Gawking oči kopol do prachu sa vedľa mňa. Som ukázal na revolver na neho v zúfalstve, ako on stlačil spúšť po tretí raz. On bol uväznený v prázdnu bunku. On sa pozeral na mňa, ako on stlačil spúšť jeho zbraň. To tiež klikol bez pálenia výstrel
  
  
  Stavros ' tvár sa zmenila, a on sa smial, vysoký, divoký smiech, ako sa mu skĺzol guľky do jeho zbraň. Hodil zbraň preč, vykopal jeho nohy do zeme, a skočil na neho.
  
  
  To hit Stavros, keď zdvihol zbraň na mňa. On nemal čas vytiahnuť spúšť, zatiaľ čo jej grappled s ním. Zbraň klesla, ako obaja sme narazila na tvrdú zem, kope a poškriabaniu na vysokej tráve.
  
  
  Stavros ju zasiahla tvrdo na čeľuste, odosielanie ho rozlohou na jeho chrbát. Ale keď on účtuje sa na neho znova, stále mal veľa horúčkovité silu doľava. On nejako našiel prázdnu zbraň, a keď bol späť na nen, on prudko udrel do hlavni pištole do mojej hlavy. To hit s pozrel kop, a on spadol mimo neho.
  
  
  Keď on bol schopný sústrediť sa na nen znova, vyskočil a bežal smerom na dva-príbeh ruín na kopec za chatkami. Snažím drevené dvere, závesné rozpačito na jeden záves, a keď je jej súčasťou, to bolo ešte creaking ticho. Stavros išiel touto cestou.
  
  
  Pomaly vstúpil do schátralé budovy. Tam bol takmer toľko trávy vnútri ako tam bol vonku v teréne. Na niektorých miestach to bolo vyrovnané, kde Stavros prešiel. Ale potešilo ma, pamätajte si, že tento muž bol tak prenasledovali celý svoj život v dospelosti, a podarilo sa mu prežiť. Ako som zaoblené rohu sa zrútil múr, videl som jej vzhľad mad sebectvo, a potom hrdzavé železo bar prehodil na mojej hlave. Som sa prikrčil a bar nekrváca moje vlasy a udrel do kamennú stenu vedľa mňa.
  
  
  "Na mieru!" Som zamrmlal. Našiel kus železa opustil posledný obyvateľov ostrova. Opäť mal výhodu oproti mne.
  
  
  Schmatol bare, ale stratil rovnováhu. Zaklopal mi z mojej nohy a on stratil jeho uchopenie. Chvíľu neskôr sa prehodil zbraň znova. To prišlo na mojej tvári, a by si rozbil moju hlavu, ak ju udrel. Otočil som viac, a činkou nekrváca moje pravé ucho a dopadne na zem, pevný podľa mňa.
  
  
  Som chytil bar znova, snaží sa mohli vytrhnúť ho preč Stavros ' trik, a obaja sme stratil. Stavros otočil a vybehol rozpadajúci po schodoch na hornú úroveň budovy, v ktorej konci druhom poschodí bol umiestnený. On bol so mnou navždy, keď sa konečne dostal späť na nohy. Chytil veľký kus skaly a hodil ju na mňa. On sa posunul mimo moje rameno a bolesti strieľal cez neho. Začal až kamennými schodmi. Bol chystá chytiť, Stavros a zabiť Ego holými rukami.
  
  
  Keď som prišiel hore, ďalší kus skaly, letel na mňa. Som sa prikrčil, a on padol, s crash. Stavros stál na zadnej strane úzke časti sukne, vystavených strane štruktúra za ním. Zúfalstvo sa objavil v Ega námestie tvár, ako stál frowning na mňa. Pozrel na týčiaci sa na zemi za budovy, ktorá bola rozhádzané s balvany a skalnaté. Potom, s miernym váhania skočil.
  
  
  Videl som ho udrel do skaly a roll. On clutched na jeho členok, a Ega tvár contorted s bolesťou a hnevom. Vliezol do špeciálnej kolo boulder posadený neisto na skale rímsu. Boulder bolo o troch stôp v priemere, a menšie skalné bol vklinený pod jeho predný okraj na mierne svahovitý rímsu okolo skaly a tráva. Stavros dosiahol pre malé kamenné používať jeho ego proti mne.
  
  
  Som skočil na zem vedľa neho a vplyv žihadlo moje nohy. Padol dopredu, ale rose rýchlo, bez ublíženia. Stavros horúčkovito tlačil kameň preč z boulder. Keď som začal po ňom, on strhol kameň sa s nadľudské úsilie a zostal tam, ťažké dýchanie, čaká na mňa.
  
  
  "Choď," povedal hissed. "Budem break svoje lebky. Jej..."
  
  
  Obaja sme videli pohyb súčasne. Boulder vedľa neho, bez podpory odstránené rock, začala pohybovať dolu naklonenom povrchu horninového rímsu nižšie Stavros ' nohy. Zdalo sa, zastavte sa na chvíľu, ako to pozeral sa na neho s hrôzou, potom to vpred, od malých rímsu k nemu.
  
  
  Pretože je ťažké rock v ruke a zlomený členok, nemohol pohybovať dostatočne rýchlo. Začal kričať varovaní, ale potom si uvedomil márnosť to. Stavros " tvár skrútenú v horor ako balvan dosiahol ego.
  
  
  "Nie!" zakričal, keď poznal, ako človek, padajúce z vysokej budovy, ktoré istej smrti bol len niekoľko sekúnd preč.
  
  
  Keď boulder dosiahol Stavros, pokrývajúce ego, hodil do jeho ruky, ako keby zastaviť ego dopredu, ale on bol získania príliš veľkú rýchlosť. To valcované pomaly cez ega hrudníka, zameraní na o málo, a tam zostal. Keď sa prvýkrát dotkol ego, ostré, piercing plakať utiekol z ega hrdla. Potom, veľmi zrazu to išlo mŕtvych, ako keby niekto vypne rádio.
  
  
  Grim tvárou, on pristúpil k, kde môže vidieť Stavros ' hlavu a ramená trčí z pod balvan. Ego oči boli otvorené, pozeral unseeingly v bielom, horúce neba. Ruka sa zastavila a twitched ako sval zomrel, a potom sa to stalo bez života.
  
  
  V dvanástej kapitole.
  
  
  Nikkor Minourkos a jej sedel pod cool markíza v pobrežných kaviareň a sledoval, mimmo z pestrofarebných rybárskych člnov na kobaltová modrá Egejskom Mori. To bolo príjemné ráno a my sme si to užili.
  
  
  "Plukovník Kotsikas a jej majú vysvetliť všetko orgánom, a oni sú veľmi vďačný a Erica," Minourkos povedal mi.
  
  
  Erica vyšla na kávu za pár minút a nebol ďaleko od obchodu, kde ona kúpil anglické noviny.
  
  
  "Musíme mať spôsobilo, že niektoré lokálne nepokoje," som sa zasmial, " kým sa dostal vysvetlenie celého natáčania. Ospravedlňujem sa o Galatis. Vyšiel proti Stavros v nesprávnom čase."
  
  
  "V každej vojne, veľký alebo malý, tam sú obete," povedal Minurkos, dokončovacie jeho ouzo.
  
  
  "Jeden človek môže spôsobiť veľa horieť," budem sa opakovať.
  
  
  "Stavros mohlo spôsobiť oveľa viac, ak ste ešte sa zastavil ego," Minourkos povedal. "To je dôvod, prečo som letel tu Mykonos poďakovať osobne. Kotsikas tiež chce, aby ďakujem. Chce prezentovať, a Miss Nystrom s vyznamenaním na verejnej slávnosti v Aténach, hneď ako sa vrátite."
  
  
  Jej, potriasol hlavou. "Ďakujem, že ego pre ktorý si myslel," povedal som. "Ale v mojom dell, sme nie je povolené verejné pocty." On si nevedel predstaviť, že Hawke reakcie verejnosti obrad.
  
  
  "Ale tam sú príkazy," zvrátený na Minurkos. "Môžeme sa aspoň poslať ih na vás a Miss Nystrom?"
  
  
  Jej, sa zasmial. "Prečo nie? Ste späť v penthouse?"
  
  
  "Odchádzam toto miesto," povedal Minourkos. "Tejto epizóde som si uvedomila, že človek nemôže a nesmie skryť pred okolitým svetom. Verím, že sa mám ešte veľa urobiť pre moju krajinu, a môžem dosiahnuť viac, vďaka mojej osobné kontakty. Čo ma privádza k ďalším dôvodom pre príchod tu, aby vás videli."
  
  
  Ouzo napil sa a pozrel na Minurkos. Som rád, ego tvár. On bol človek, ktorý by mohol byť rešpektované. "Čo je to, pane?"
  
  
  Ego je tmavé oči, pozeral do bane. "Dlhujem vám môj život, Nick. Ale viac ako to, že som ako ty. Som rád, ako budete konať. Jej, chcem si stahl je práca pre mňa. Chcem človek ovládať môj bezpečnostný systém a byť blízko ku mne. Potrebujem ťa, Nick."
  
  
  Začal som hovoriť, ale on sa chytil za ruku.
  
  
  "Budete mať plat, ktorý som si istý, že bude viac než dosť pre ňu. A to by vám podiel príjmov na lodné linky. Budem žiť večne. Môžete skončiť dostať veľmi bohatý."
  
  
  Ee vzal ju za ruku. "Prepáčte, Pán Minurkos ..."
  
  
  "Nikkor".
  
  
  "Všetky práva, Nikkor. Je mi ľúto, ale nemôžem."
  
  
  "Prečo nie?"
  
  
  Ten sa zhlboka nadýchol a nechal ho von. Pozeral som sa na modrej prístav, kde lesklý biely výletnú loď bola položka k nám v diaľke. "Je to ťažké vysvetliť," povedal som. "Hovorím si niekoľko krát za rok, že som blázon, aby robil túto prácu, že je to nevďačná práca, ktorú nikto dáva sakramentsky o. Ale ľudí to nezaujíma. A napriek chudobných platiť, dlhé hodiny, a nebezpečenstvo, je to časť mňa. Že to, čo robím najlepšie, Nikkor. To je miesto, kde ona ju potrebuje najviac."
  
  
  Tam bol dlho ticho. Čajok blysol krídlami na slnku. Napokon, Minurkos hovoril. "Chápem."
  
  
  Chvíľu neskôr, Erica sedel na stoličke s Londýne noviny. "Neviem, ako môžu lietať tu každý deň a nabíjať tak malo drachmy apiece," povedala.
  
  
  Spýtal som sa jej. "Akákoľvek zmienka o Stavros?"
  
  
  Ona držané do novín, aby sme mohli prečítať nadpis: GRÉCKY OLIGARCHA ZAOBERAL, bol tam obrázok Minourk.
  
  
  "Možno to zvýši hodnotu vašej cena akcií," povedal som s úsmevom.
  
  
  On vstal a objal Erica. Som sa chystal stráviť pár dní s ňou na Renya, ako David Hawk by nám povedal. Patrí im, že máme na to právo.
  
  
  "Ideme späť do hotela," Minurkosu povedal jej. "Chceli by ste chceli prísť s nami?"
  
  
  Potriasol hlavou. "Myslím si, že ju poznajú, keď dvaja ľudia chcú byť sami. Ja si len tu sedieť, kým lietadlo opustí a pozerať sa na výletnej lodi prísť. Vždy som sa tešil na sledovanie krásna loď zadajte prístav elegantne."
  
  
  "Good-bye, potom Nikkor," povedal som. "Možno sa naše cesty sa kríž opäť najlepšie za rôznych okolností."
  
  
  "Áno," povedal.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Vatikán Vendetta
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  
  
  Vatikán Vendetta
  
  
  
  preložil Lev Shklovsky
  
  
  
  Originálny názov: Vatikán Vendetta
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 1
  
  
  
  
  
  
  
  
  Bolo to neskoro večer, a čakala na vyhľadávanie Maxim Žukov na izbe. Žena, ktorá bola už čaká so mnou bol Daphne. Hodiny na nočný stolík povedal štvrťroku posledných deväť. Jej, vedel, že on odišiel z izby v Villa Favorita každú noc, okolo 9: 30, tak to bol čas sa pripraviť. Jej vstal z veľkých mosadz postieľka, kde Daphne položiť lahodne nahý , jej dlhé tmavé vlasy vlajúce na vankúš, jej veľké oči a široké ústa s úsmevom z obrovské a posledných spokojnosť. Roztiahla tela von na biely list, vyzerala ako živú bábiku.
  
  
  On oblečený viac pohodlne. Ako som pripnutá na jej rameno závesu pre moje 9mm Luger pištole, ktoré som láskavo hovor Wilhelmina - Daphne sa na mňa pozrel s jej veľké zelené oči. "Prečo si obliekania, drahá?" spýtala sa. "Je to ešte skoro.'
  
  
  "Nechcel som povedať, že? Mám neskoro obchodné stretnutie.
  
  
  "Je to hrozné zastaviť tak skoro," povedala pouted.
  
  
  "Skromnosť je dobré pre človeka," povedal som. Ale keď Daphne nech jej dlho, zmyselný stehná slide cez listy, ja sa nestarám o skromnosti. Do pekla s Žukov! On vytiahol Luger z jeho závesu a kontrolovať munície. Ako Daphne sledoval, fascinuje, on vytiahol bolt a kontrolovať časopisu. Nemôžete byť dosť opatrný s niekým, ako Žukov. Bol agent Mokré Dels, že "Ťažké Dels" časti KGB. Ako jej, bol autorizovaný jeho Vláda zákona, ako to videl nosenie, že sa zabiť, keď je to potrebné.
  
  
  "By som mal čakať na vás, Nick?"
  
  
  Myslel som na to na chvíľu. "To môže byť pomerne neskoro," povedal som. "Zavolám ti.'
  
  
  "Ste si istí, že nemôže zostať?" ona zamrmlal.
  
  
  On hravo patted jej zadok. 'Obliecť.'
  
  
  Urobila tak, prepukajú sľub, že by som zavolať hej; a nakoniec odišla. Vedel som, že by som nikdy vidieť ju opäť, ale je to moja práca.
  
  
  Ona bol pripútaný na stiletto, christened tým, špeciálne efekty, katedra AX Hugo HQ, a dal na bundu cez zbraň, jeho vyškolení, aby mohli zabíjať ľudí v mnohých rôznymi spôsobmi, ale žiadna metóda môže nahradiť dve hlavné zbrane. Vždy som ho nosiť so mnou . Luger a stiletto mi zachránil život krát viac, ako som si pamätám.
  
  
  Myslel si, že opäť Maxim Žukov. Bol chudý, drôtovitá ruskej, ktorí mali vstúpilo KGB ako mladý muž.
  
  
  Dávno, ego bolo pridelené "kat" pre Mokré Prípadoch, a on bol perfekcionista, ktorý miloval svoju prácu . Naše cesty prekročili len raz pred, v Caracas. Stretli sme sa náhodou v hotelovej izbe, a ponúkol kúpiť ukradnuté Čínske tajomstvo pre Spojené Štáty. Keď hmú bolo nariadené odmietnuť ponuku, on sa ma pokúšal zabiť. Em takmer podarilo. Dôkazom toho je jazva na bruchu, a v noci v jeho hotel bol stále pýtať sám seba, pre neho nenávisť, ktorá sa zaoberá môže byť nahradené len podľa času, alebo ego smrti. Ale to nebola moja práca zabiť Žukov. Som len potrebné vyhnúť sa mu, ak je to možné. Mojou úlohou bolo takto: keď Ego bolo preč, prejdite na ego miestnosti a nájsť dokument, že on a jeho KGB nohsledov ukradli z kuriér univerzita niekoľko dní skôr v Rime a že on išiel odovzdať KGB. Dokument obsahuje návrh pre novú jadrovú zbraň detonátor, zariadenie, ktoré urobil použitie taktických jadrových zbraní, praktickejšie a jednoduchšie. Toto usporiadanie poskytuje Spojené Štáty jasné vojenskú výhodu nad Sovietskeho zväzu, a preto, samozrejme, že by neboli schopní dostať sa do Moskvy.
  
  
  
  V deväť tridsať, vzal si taxík na Villa Favorita Hotel na Via Flaminia. Hoci to bolo v sobotu v noci, to bolo veľmi ticho v Rime. Len zvuky boli okolo intímne terasy, s jasne osvetlenej pizzerie, alebo na neďalekom skúter, kde mladý pár, sat smiať.
  
  
  Villa Favorita musí sa dostali svoj názov na najlepšie časy. Nič mimo podporovať traveler stráviť noc tam. Na štuky fasáda bola krakované a štiepky, a farba bola odlúpnutie. Staré kĺby visel z hornej windows . Vnútri bol poškriabaný počítadlo kde starý taliansky muž bol na spanie. Ona ticho prešiel mimmo ho a šiel po schodoch na zadnej strane malé lobby. Zastavil sa na druhom poschodí a pozrel sa dole do matne osvetlenej chodby do miestnosti 307. On išiel na dvere izby a počúval. To bolo ticho vo vnútri, a svet nemohol vidieť. Ale že nemal na mysli Maxim Žukov nebolo čaká vo vnútri. Ona zobrala špeciálny zámok vybrať z jej vrecka a vybrané tlačidlo, ktoré otvorí zámok. Bez slova, on je vložená kľúčom v zámku a obrátil sa na prepínače. Zámok klikli. Pomaly sa obrátil rukoväť a tlačil otvorené dvere. Zvnútra, tam bol žiadny zvuk pre nás žiadny problém pre nás . A luger vytiahol ju von a rýchlo vošiel dnu. Jeden pohľad do temného izba ma presvedčili, že Žukov bol naozaj užívať večer na prechádzku do najbližšieho stánku kúpiť noviny. Zavrel dvere za ním ...
  
  
  Po niekoľkých minútach, moje oči upravené na slabom osvetlení. Pozrel som sa ďalej, aby som bol skutočne sám, potom holstered Luger (plachetnica) a pozrel sa okolo miestnosti a priľahlých kúpeľňa. Izba bola riedko zariadené a mal nepríjemný zápach. - z špinavé umývadlo, drevené podlahy, a spotený matrac v kombinácii s repelent prášok. Miesta k jedlu veci boli zriedkavé. Nábytok pozostával z širokú posteľ, nočný stolík, malý písanie stoličky, rovno stolička a kreslo. Tam boli diery v kresle, kde čalúnenia bol trčí. Nebolo to presne tak, Gavalier Hilton, ale Žukov stále môže mať fretky úkrytu .
  
  
  On uhádol, že Žukov nemali tento dokument. Samozrejme, bolo to možné, ale to by bolo v rozpore so všetkými pravidlami našej profesie. Budete mať dôležitú položku len s vami tak dlho, ako je potrebné, a potom prejsť ego na niekoho iného, alebo nájsť vhodné miesto, kŕmiť, kým ego je odovzdávaná . V tomto prípade, očakávalo sa, že pamäť by byť tu, v Žukov na izbe.
  
  
  Keď pätnásť minút neskôr zistila, že je nič, začala sa pýtať, či som sa mýlil. Jej izba bola doslova obrátil naruby. Za kongsberg, nórsko " je matrac bol v tatters, a tam bol plnený na podlahe. Predseda vyzerali rovnako. Zásuvkách, jej predseda a nočný stolík boli vytiahol a hodil na zem. Všetko bolo dôkladne prehľadali, dokonca aj záchod, umývadlo. A som nenašiel nič pre ňu.
  
  
  On šiel k oknu a pozrel na svoje hodinky. To bolo už desať minút desať. Ak Žukov udržuje svoje obvyklé bežné, že bude späť na desať hodín alebo krátko potom. On prisahal pod jeho dych. Potreboval som nájsť tento dokument skôr, než sa vrátil. AX patrí im, že on sa odovzdať svoje ego jeho vlastného uváženia dopravcu nasledujúci deň skoro ráno, takže to bola naša jediná šanca dostať ego späť.
  
  
  Videl som, že tam neboli žiadne vetracie otvory v miestnosti, a ja som tušil, že to nikdy tam nebol. Nájomcovia pravdepodobne prenajal ventilátor na prízemí, keď bolo horúco, a ukončia sa, aj keď bola zima. Je to naozaj bolo tretej triedy hotela, cez ne, ak posteľ pramene poke ste v zadnej celú noc, a kde nie je žiadny teplej vody na holenie .
  
  
  Keďže tam neboli žiadne otvory v stenách, aby preskúmala, začala som sa báť, že moje vyhľadávania musel náhle zastaviť. Bol som len odbočka mať iný pohľad na kúpeľni, keď som počul rozruch v hale. A Luger schmatol ju, pristúpil k nej, stál vedľa nej a počúval. Počula iného zvuku v chodbe - dvere, otváranie a zatváranie . Jej uvoľnene a strčil luger späť za minútu. Ako jej manžel sa obrátil smerom k kúpeľňa, dvere sa otvorili.
  
  
  To bolo Žukov.
  
  
  Jej, sa otočil. Moja ruka odletel do Luger (plachetnica).
  
  
  "Nie navždy," za kongsberg, nórsko " povedal pokojne, ukazovacie ruskej revolver na mojej hrudi. Jej ruky klesli; zavrel dvere a prišiel za mnou.
  
  
  Bol o moju výšku a pomerne tenký. Ale mal hrubá, pevná postava, ktorá nemôže byť podceňovaná. Ego tvár vyzerala mladých, aj napriek jeho rednutie vlasov.
  
  
  On vošiel do môjho plášťa na západ slnka, zdvihol Luger ,a namieril revolver na mojej hrudi. On hodil Wilhelmina cut jeden na matrac.
  
  
  "Tak je to, Carter," povedal, pričom o niekoľko krokov späť.
  
  
  "Ste späť skoro." Rýchlo som si myslel o rozhovor som mal mať. Premýšľala som, ako dlho bol ochotný hovoriť pred rozhodol vytiahnuť spúšť.
  
  
  "Mám zvyk, zmena moje správanie bude," povedal s úsmevom. "To ma drží pri živote. Ako pre vás, moje ďalšie pony, myslím, že, mal by som mať s tebou lepšie v Caracas."
  
  
  Môj krvný tlak sa začal dredy. A jej hlas bol opäť na zlej strane za kongsberg, nórsko " je revolver. A tento čas, on sa bude snažiť ešte ťažšie.
  
  
  "Ospravedlňujem sa za neporiadok," povedal jej s gesto. "Ale v tejto miestnosti, mohli by ste zvážiť to zlepšenie."
  
  
  Spýtal sa. "Ste nenašli ste ego, ste sa?" Ego je úsmev rozšíril.
  
  
  "Nie, vy hid to dobre. Samozrejme, mal som veľmi málo času ."
  
  
  "Samozrejme," povedal.. A pretože ste stále tu, Carter, obávam sa, že budete mať ešte menej času zostáva.
  
  
  "Myslím si, že viem, kde to je."
  
  
  "Áno?" povedal netrpezlivo. On bol pripravený na fotenie, ale hmú bol zvedavý.
  
  
  "Miesto, kde môžete nie vždy myslieť na to priamo," pokračoval. "Pre človeka vašej inteligencie."
  
  
  Úsmev sa obrátil na nahnevaný pohľad. "Kde si myslíte, že je skrytý, Carter? Bude váš posledný záver byť správne alebo nesprávne?
  
  
  "Myslel som si, že tam bol." Ukázal na dvere do kúpeľne, ako stál medzi dverami a Žukov . V rovnakom čase, svaly v jej predlaktie utiahnuté, a stiletto skĺzol nepozorovane do mojej dlane.
  
  
  Počul som, Žukov budú smiať na mojich nesprávne hádať, ale namiesto toho, obrátil sa k nemu, ja som spadol na zem. Za kongsberg, nórsko " je revolver vyhubené, gawking oči, chytil moje sako, ako to odvalil a hodil nôž.
  
  
  Bolo to šialené hodiť, ale našťastie, stiletto stále prilepené Žukov v pravom ramene. Keď ho nechajte sa krik a ruky drží revolver klesol, jej otec skočil na neho zo zeme. Sme narazili na stenu. Ego obrátil jej ruku a revolver letel von, hit podlahe, a skĺzol do rohu.
  
  
  Chôdza hore k nemu, on rýchlo doručené pravou rukou úder ega úzka tvár, počas ktorých počul prasknutie kostí . Jej zaviesť druhý štrajk začal, ale videl, že je to už potrebné. Ego bojov ducha je preč.
  
  
  Bol to nôž, ktorý ju vzal mimo ega rameno. Otvoril jeho oči, široký a hissed, ktoré zraňujú. On stlačil stiletto Ego brade a študoval tenké tvár. Spýtal som sa jej: "Kde je to v hale?'On groaned. Jej ego udrel do jeho tváre a zatriasol ním a späť. "Povedz mi, kde je dokument je skrytý, Žukov," povedal som.
  
  
  "Ego nie je tu," povedal, dýchanie rýchlo.
  
  
  "Poďme sa porozprávať," povedal som. "Je to príliš neskoro do hry."
  
  
  Potriasol hlavou. Tip stiletto lisované ťažké proti Ega scrawny krku, kým to krvácal. Mohol som počuť jej hlas v hale. Výstrel bol počul. Niekto spýtal, v taliančine, ak bolo všetko v poriadku.
  
  
  Jej sazaal. - "Va Bene!" Je to v poriadku! Obrátil sa späť k Žukov. "Vidíte? Teraz nemáte veľa času vľavo. Polícia by mala byť tu žiadne minútu." Chcem vedieť, kde tento dokument je v publiku. Hovoriť!'
  
  
  On glared na mňa a dýchal ťažko. "Myslel si si, že som bol len obyčajný človek, ktorý by potrestať len preto, že ste hrozil mi smrťou? Obávam sa, že vám neviem Maxim za kongsberg, nórsko " veľmi dobre."
  
  
  Ale ego vedel, že jej lepšie, ako si myslel. Spomenul si na AX súbor, ktorý bol na neho. Maxim Žukov bol nielen rečník, ale aj lovec žien. Bol veľmi hrdý na svoje potencie, imelo ženy celého vonkajší bazén a mal povesť má značný sexuálny apetít. "Všetky práva, Žukov," povedal som ticho. "Vyhral som ťa zabiť. Vezmem si časť vášho tela, aby ste tak hrdí - budem kosiť sakra vec off ."
  
  
  Arogancia bola preč z tenkých tvár, je ego. "Čo? W-čo?
  
  
  Tam bolo viac hlasov, na chodbe: "počuli Ste, čo som povedal."
  
  
  Dal mi vyplašený pohľad. "Nebudete to!"
  
  
  'Som sa.'
  
  
  "Si blázon," povedal, potu prepukajú v jeho hornej pery.
  
  
  "Blázon."
  
  
  Hmú znížiť jej lietať otvorené. "Tak, Žukov?"
  
  
  "Zabiť ma!'
  
  
  "Ó, nie. = To robí veľa ľudí, viac zábavy.-"Všetko v poriadku?""Ona bola v držbe stiletto na elastickom kapela ego jej spodky. Jej dostal reumatizmus som chcel. Panikáriť, pozrel sa z okna. Potom sa mustered do jeho odvaha. "Nie," povedal. Ale to bolo príliš neskoro. Jej, ponáhľal sa k oknu, tlačil, ego, rookery zlomil a spadol do žľabu. Tam, na okraji pravého poklop, bol skrytý papier.
  
  
  Rám poklop pozostávala z troch vrstiev dreva, v rôznych stupňoch rozkladu. V tejto trapdoor, stredná vrstva hnilé rýchlejšie ako lakované vonkajšie vrstvy, a veľké kusy dreva padol mimo formulára priestor . Tam bol zložený kus papiera, v tejto miestnosti. Keď sa poklop bol uzavretý s hrany rámu okna, bol papier na ktoré sa vzťahuje.
  
  
  "Nie! Žukov kričali, plazenie až ku mne a snaží dostať nahor.
  
  
  On vytiahol papier okolo cache a nepreložené to.
  
  
  Bolo to naozaj plán pre zapaľovací mechanizmus. Bol som len uvedenie moje ego dole, keď Žukov ponoril pre jeho revolver.
  
  
  Predtým, než som mohol dosiahnuť ho, on schmatol revolver a namieril ho na mňa. On sa vrhol na torn matrace, kde Luger ležal . Za kongsberg, nórsko " je revolver odišiel, a gawking poškriabaný mojej pravej stehna. On pristál na matrac a okamžite schmatol Luger. Keď Žukov sa zameria znova, Luger (plachetnica) vybral sa hore a vypálil dve rýchle zábery bez ohľadu na cieľ. Prvý hunspell hit dvere. Tam boli hlasné výkriky v chodbe a klopanie na dvere. Druhý hunspell hit chrobák tesne pod srdcom. On vyskočil a spadol, sedí na podlahe. Sedel na chvíľu s jeho oči široko otvorené, potom padol mŕtvy.
  
  
  Ľudia boli krik na chodbe: "Polysia! Polysia! "To bol čas zmizne. Vyliezol von oknom na vratkých požiarne únikové cesty, a nech sirény žiaľu v diaľke, ako zostúpil do tmavej uličke.
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 2
  
  
  
  
  
  
  V ten večer, ako extra opatrný, on zapísal do iného hotela. Môj nový pobytu bolo blízko Via Marco Aurelio, na malom kopci oproti Koloseum. Bola to chudobná štvrť, a keď som sa presťahovala do malého, dusno miestnosti, bol som viac zaujímajú o dravých ako KGB. Bolo nepokojné noci .
  
  
  Druhý deň ráno, vstal skoro, vytiahol cache, že nebol takmer rovnako tvorivý ako Žukov, a oblečený. Ale čas na prenos dokumentu bolo lepšie. Ona by boli splnené kuriérom na letisku Rým, nevedeli, kedy a rukou Hmú dokument ako on nastúpil na lietadlo do New Yorku. Napadlo ma, že ak Žukov mal likvidovať dokumentu do dvadsiatich štyroch hodín, môže byť stále nažive dnes.
  
  
  Keď vyšiel von na kávu, odišiel jej ego v jeho izbe. Ako Žukov, nebol požiadaný, aby zostaň so mnou dlhšie, než je nevyhnutné. Časť milenca si myslí, že položky, ktoré budú v bezpečí, keď mu ih vykonáva ich s ním. Ale profesionálny vie, že ak je položka je skryté v dobrom skrýva miesto, bude to bezpečnejšie tam. Neskúsených pracovníkov sú zvyčajne obavy o to, ale táto starostlivosť by nemali presahovať vlastnosti prístrešky.
  
  
  Strávila som ráno double-kontrola (take-off time môjho dopravcu rovine a kódovanie krátku správu pre David Hawke,môj priamy nadriadený a riaditeľ AX vo Washingtone. Hawk chce vedieť čo najskôr, v akých iných okolností bol dokument nájdený. Kuriér dal em správy.
  
  
  Nie, keď to bolo vytrhnuté dokladom o miestach, potravín, dať do striebra cigariet veci a dať cigaretu prípade za minútu. Na letisku, by mal ponúknuť kuriér cigarety, a potom dva identické položky, boli vymenené.
  
  
  Nechcel som, aby taxíkom na hotel, ale len išli dole z kopca ku Koloseu. Ale tentoraz opatrenie nebolo dosť. Po niekoľkých minútach jazdy, videl som, že sme boli naháňania čierna Fiat.
  
  
  "Zober tu ostane," povedal vodič.
  
  
  "Ale povedali ste, že by ste chceli ísť na letisko!"
  
  
  "Zabudnite na to teraz."
  
  
  "Hurá o coraggio!" muž, reptali, ako on sa obrátil rohu.
  
  
  Pozrel som sa von zadného okna a videl Fiat auto nasledujúce mňa. Teraz to bol môj zase nadávať. Jej, myslel, že všetko dopadne dobre, potom on podvádzal na ňu. Ale nejako Žukov, to priatelia ma našiel.
  
  
  Sme rýchlo sa otočil rohu dvakrát viac, snaží sa ich zbaviť. Vodič, zistenie, že auto bolo nasledovné nás, využil príležitosť preukázať svoje vodičské zručnosti. On ťahal nás dole Via Labicana, zálohovať mimmo Koloseum a až Via dei Fori Imperiali, potom mimmo Bazilika Konštantína a sneh biely Rímske Fórum s ego-rozbíjať chrámy s teplotou varu približne v poludňajšie slnko.
  
  
  "Kam teraz, signor?"
  
  
  "Stačí ísť rovno," povedala som a pri pohľade späť na Fiat. Napriek taxi driver svižné manipulácia, sme boli držané až do prevádzky, a Fiat držať krok s nami, to bolo príliš blízko ku mne. Sme išli spolu na Corso Vittorio Emanuele na Tiber, prešiel Ponte Vittorio Emanuele a zamieril smerom k Vatikánu. Čierne auto bolo stále prenasleduje nás. Najprv som si myslel, skrývanie dokument v taxi niekde, ale keďže agenti za nami identifikované auta, tento plán nakoniec sa zdalo, že je príliš riskantné. Tak sme pokračovali v jazde po Via della Conciliazione Piazza Pius XII. St. Peter ' s sa objavila pred nami . Keď som sa pozrel na námestí s veľkou fontánou uprostred, zrazu som mal predstavu. Samozrejme, to bola vývrtka teraz alebo nikdy.
  
  
  "Zastaviť, vodič," povedal rýchlo, a zároveň sa obzrel a videl, že Fiat nebolo viac než dvesto metrov za nami . Strčil som a wad z lire do ovládača na ruke, a zdvihol hustý, huňatý obočie.
  
  
  "Benissimo !"zavolal po mne, ako som odišiel. "V bocca al lupo!"
  
  
  Ale potom som si uvedomil, že som potreboval oveľa viac, než svoje ego je dobré priania.
  
  
  Jej krok vyzdvihol ju hore; keď sa pozrela rýchlo cez rameno opäť videla, že Fiat zastal na druhej strane námestia . Boli tam dvaja muži na prednom sedadle, ich tváre sú neviditeľné v nedeľu popoludní. Ih zdanlivej nerozhodnosť povzbudila ma na . Vedel som, že ak by som sa mohol dostať do Baziliky múzeum , chcel by som mať šancu sa dostať preč od nich medzi davy turistov.
  
  
  Tak som sa zdvihol môj tempo a opäť sa ponáhľal cez kolonáda, mimmo obrovské Gemini stĺpcov do múzea mimo nej. Pozrel sa späť. Obaja muži sa dostal von, krúžil zlovestného-hľadá čierne auto, a nasleduje ma.
  
  
  Zrazu sa jerked právo, prikrčil do tieňa prvých dvoch múzeách a strode do tretej, tmavé budovy. Tam boli v uniformách stráže pri vchode. Kráčal okolo nich bez ohlížení a vošiel do haly, kde sa turisti mali zaplniť obchody so suvenírmi. "Sakra na mieru," povedal zamrmlal; títo chlapci mali ostrejšie oči, ako by si myslel.
  
  
  Okolo nich, Odin bol už vstupom do haly, ako vyliezol na schodoch dve naraz. Mal som čas všímať zamestnaný ego prejavu na uhlové, chiseled tvár. Bol to svalnatý muž s tmavými vlasmi, oblečený v neopísateľný voľné šedej farby. A on bol pravdepodobne v KGB.
  
  
  Na hore po schodoch, kde sa jej, ťažké dýchanie, pozrel sa okolo, ona, videl, že som bol v galérii Vatikánskeho Knižnice. Bol to dlhý, úzky priestor lemovaný sklenené vitríny, obsahujúci darčeky Pápeži Pius IX, Lev XII., a Pius X. bol To naozajstný poklad drahokamy žezla, strieborné sošky, a nápadne krásne vyrezávané zlaté misky a náboženské predmety; antických váz stál na podlahe a medzi vitríny . Na ľavej galérie, uvidela vonkajšej stene smerom na nádvorie, kde mala bežať pár sekúnd skôr .
  
  
  Jej izba bola naskenovaná a Stahl hľadali možné miesto jesť dokumentu. Bolo to príliš riskantné, aby svoje ego sám, a on vedel, že s trochou šťastia, KGB, nikdy by byť schopní nájsť ego ak schoval som ho na správnom mieste.
  
  
  Uniformovaní staffers presunie cez chodby na oboch stranách galéria. Mohla počuť creaking z palubovky ako pracovníci údržby tempo a späť . Potom budem trvať niekoľko vlastné akcie nad tlmený zvuk stopách, aby nemohli vidieť to, čo robím. On to vzal z vrecka strieborná cigariet prípade. Tmavovlasý agent KGB sa môže objaviť v akomkoľvek okamihu. On rýchlo strčil zložený papier do jeho pravej ruky a strčil cigariet prípad späť do jeho doublet vrecku. Odin Poe z opatrovateľov pískal. Zastavil som sa a predstieral, že obdivovať striebro na jednej z vitrín, sledovanie obsluhujúci neustále, kým on bol z dohľadu. Potom mu strčil dokumentu do Etruscan váza, ktorý sedel v okne na konci galérie. Musel som zložiť papier na polovicu opäť dostať ho cez úzke hrdlo.
  
  
  Mal iba preč do inej reklamnej prípade, keď ruskej objavil vo dverách. Prišiel rýchlo, videl mňa stojí, a spomalil. On sa tiež zastavil pred vitrínky a skúmal obsah.
  
  
  Bol som si istý, že nikto videli, že som dal dokument v váza. Dúfajú, že vyzerajú ako obyčajné turistické, strávil niekoľko minút, pri pohľade okolo výstavy. Potom kráčal pomaly cez miestnosti a vrátil sa nod súvisiacimi vo dverách. Keď bol na chodbe, jej otec šiel k oknu a pozrel sa von na nádvorie. Jej, videl, že pri vchode do budovy, čakal na začiatku druhej ruskej .
  
  
  Presunula som sa na. Tak, mysleli si, že už mi v pasci. Ale ak si mysleli tak, že nemali papier ešte. Tento dokument bol viac bezpečne uložené v Švajčiarskej bezpečné. Môj operátor bolo nariadené odložiť ego výlety za dvadsaťštyri hodín, ak som neukázal, tak to je v poriadku taky. Teraz všetko som musel urobiť bolo dostať preč z týchto dvoch Rusov nažive.
  
  
  Išiel som dole po schodoch na prvé poschodie budovy, kde našiel som chodbou s viacerými toalety. Za to bol hlavný koridor s malým predsiene vedie do služby vchodom. On išiel na oboch koncoch krátke lobby, obrátil rohu,a čakal. Takmer okamžite, bezpečnostný dôstojník prišiel beží okolo rohu, pravdepodobne myslel by som zmizol prostredníctvom služby vchodom .
  
  
  Keď on jej dal preč, Stahl sa natiahol, schmatol ego, a pritisla na stonanie. Jej ego, môže ju zabiť, ale to nemusí. Stále som mala odstrániť security dokument, a keď som bol v tom, že, on nemusel polícia vyšetrovať vraždy. "Ste neskoro," klamal som, stlačením moje ego povzdych. "Dokument išiel do Washingtonu."
  
  
  Jeho bol zasiahnutý jeho ego päsť v živote. On je ohnutí, ktorá bolí. Jej ego udrel ho do krku a on spadol na kolená. Ako som bol o utekať od neho, on zrazu chytil mi nohy a vytiahol ma k nemu.
  
  
  On croaked. "Vy ste klamstvo!'
  
  
  Siahol mojej tvári a neprijaté moje pravé oko o niekoľko milimetrov. Ego ruku zastavil nej a udrel päsťou do Ega mäsité tvár. On kričal a spadol na stenu. Som vstala, a ako sa chystá vstať , som facku jeho ego tvárou v tvár znova. Gol-ego bol vyhodený z cestu vplyv. Keď udrel do steny, jej kĺby udrel do jeho ego membránou. Vzduch vybehol cez ego, jeho pľúca, a on sa zrútil znovu. Jej ego, kopol ho do tváre. Bol v bezvedomí.
  
  
  Bolo jasné, že nikto v hlavnej chodby počula boja. Išiel som k službe vchod a našiel dvere zamknuté, ako som očakával. Ale nemyslel som si, že by som mohol dostať v minulosti iné dôstojníka mimmo pri hlavnom vchode . Jej hlas zdvihol svoj špeciálny zámok vybrať, aj keď si nebol istý, či to bude fungovať s veľkým starý zámok. To bol súdený za niekoľko minút, neustále dúfať, že servisní pracovníci by sa nezobrazí. Nakoniec, zámok ju otvoril.
  
  
  Za ním, počul som, že jej stonať ako bezpečnostný dôstojník. Prišiel k rozumu. Otočil rukoväťou a otvorila dvere. Slnečné Brylev vstúpil do miestnosti . On odišiel do malého parkoviska za budovou a odišiel do rohu, kde taxi čakal. Vodič bol driemanie za volantom. On sa naklonil a triasol Ega rameno.
  
  
  "Chcem ísť na Hotel Della Lunetta," povedal som.
  
  
  "Mi si naživo dai piedi," odpovedal ; ak len svojho hotel len by si jazdu.
  
  
  Ona bola odovzdaná wad z lire podľa Hmú a sedel v taxíku, zatiaľ čo on sa zbierajú peniaze. Keď skončil, smial sa.
  
  
  "Teraz, rýchlo."
  
  
  "Vaša, vaše, signor."
  
  
  Začal motora, posunul gears, a my sme išli k hlavnému vchodu, mimmo turistov a bezpečnostné stráž. On zdvihol noviny zo sedadla vodiča a držal ho pred jeho tvár, ako sme vytiahli až ku vchodu. Ako sme prešli mimmo, to bolo peered cez okraj pri agent KGB, muž, kratšia, než jeho ego kolega. Pozrel krátko na poplatkov, potom sa obrátil a pozrel sa do budovy, ako keby čakal, že vidieť jeho kolega .
  
  
  Ako sme išli cez Námestia Svätého Petra rieky, ona odložil noviny a uvoľnene. Dokument bol v bezpečí, kým niektoré fretky. Teraz som musel nájsť spôsob, ako získať moje ego späť pred kuriérom doľava na ďalší deň.
  
  
  
  
  
  Kapitola 3
  
  
  
  ;
  
  
  Nebol som schopný kontaktovať dopravcu až na druhý deň, ale to nebolo potrebné. Ako pre dokument , Vatikánskych múzeí boli uzavreté pol hodinu potom, čo odišiel na balenie, a neboli otvorené až do rána. Takže, po relaxačné jedlo, on bol presunutý do tretej hotel, v prípade, že KGB sa pozrel po začiatku druhej. Po obede som šla na malý bar, nariadil cinzano, a mal pomaly ego piť . Napadlo ma, že ak Hawke mal známe, kde boli dokumenty v hale, on by bol spokojný s tým, čo som urobil s nimi, a že by som už prišiel na spôsob, ako získať dokument späť. Išiel som do drogérie a kúpil extra dlhé pár lekára pinzety. Nasledujúce ráno som si ísť do galérie pinzetou pod môj plášť, a ak nikto nie je okolo, som si dip pinzetou v Etruscan váza a vytiahnite papier. Budem prílet skoro hneď ako múzeum otvára , tak, že tam nebude veľa turistov.
  
  
  Práve som pracoval moje plány, keď dievča prišlo viac a posadil sa na môj stôl. Sledoval som ju, keď som bol ešte premýšľať o Vatikáne. Ona bola, samozrejme, suka: tenké, s tenkými čiernymi vlasmi a príliš veľa make-upu. Mala na sebe lacné pruhovaný sveter a sukne, ktoré sotva pokryté jej stehná už. "Hej, Johnny. Ste Američan, nie je to?
  
  
  'Áno.'
  
  
  "V nálade pre niektoré zábavné, čo?"
  
  
  "Nie dnes v noci."
  
  
  Nemám nič proti dievky. Len väčšina ľudí okolo nich sa zdá citovo deformovaný, a ja, ako žena, byť zdravý, nie len na tele, ale v mysli.
  
  
  Ona trvala na tom. "Ste si istý, Johnny?"
  
  
  "Áno," povedal som. "Jeho dôveru.'
  
  
  "Hej, ja viem, kto ste," povedala zrazu. "Ty Americký policajt."
  
  
  Jej pohľad stanovená na Nah. "Čo prečo si myslíte, že?'
  
  
  'Samozrejme! Policajt! Môžem nechať ju vidieť?" Páči sa vám pracovať s Rímskej polícia ?
  
  
  "Nie som copp," povedal som.
  
  
  Ona mi pevný úsmev. "Ahoj, Johnny," povedala, " je tu niekto by ste sa chceli stretnúť. Dobrý Deň, Gina! Favoriska ! Ako som mohol protestovať, volala dievčina, ktorá mala stačí prísť k nám a stál hesitantly predsedom, pozerá sa mi do tváre. Tento jeden nemal vyzerať ako suka. A ona bola veľmi pekná.
  
  
  "Si encodi!" tenké dievča, povedal pekné dievča, klope na tretej stoličke. Potom sa oprel dopredu a povedal dôverným tónom: "Gina, hovorí dobre po anglicky. Hej rád Američanov. Chcete hovoriť s ňou, nemyslíte?"
  
  
  Gina sa snažil objekt chudá dievčina pozvanie, ale nakoniec dovolil seba, aby sa presvedčil, aby sa posadili.
  
  
  "Gina je dosť, nie je ona?" povedal chudý pride.
  
  
  "Čo diabolo!" povedal Gina, a začal vstávať.
  
  
  Nice to meet you, Gina, " povedal som. "Moje meno je Nick. Prosím sedieť s nami."
  
  
  Ona zaváhal na chvíľu, potom sa oprel späť shyly. Nah mal krásne črty a svetlo hnedé vlasy severnej obyvatelia Milána a Vicenza. Nah vlasov bol dlhý a hrubý, s ľahké škrabance. Jej oči boli hnedé, jej ústa boli široké a zmyselné, a pod ňou vybavené blúzku a krátke sukne, jej postava bola viac ako rafinovaný.
  
  
  "Gina má bratranec v Amerike," ďalšie dievča povedal, ignorovanie Gina je pobúrenie. "Ale ona hovorí Americký, lepšie ako ona. Ona vám poviem. Potom ona vstala a doľava, najprv s žmurknutím sa na mňa.
  
  
  "Čo to má znamenať?"
  
  
  Gina podarilo úsmev. "Rose, rád, aby podali mi mužov. Ona si myslí, že som osamelá.
  
  
  "A to ste vy?"
  
  
  Ona výstrel mi rýchly pohľad, potom sa vyhnúť môj pohľad. Každý dostane niekedy osamelý, nemá, že?
  
  
  "Áno," priznal som, spomenul si, že to bolo určite v mojom linku práce. "Pracujete tu, Gina?"
  
  
  Ona je servírka, hosteska, ak chcete volať, že jej. Ale ja nechcem spať s mužom v práci." Ona sa rozhodla na posledné slová pomaly a rozhodne. Nechcel som ísť do príliš podrobne. Váš priateľ Rosa si myslí, že som policajt, ale je to naozaj nikto z mojej firmy.
  
  
  "Ja by som to jedno, či to bola vaša práca.
  
  
  Spýtal som sa jej. "Môžem vám niečo?"
  
  
  Pozrela sa mi do očí. "Rád by som, Nick," povedala, " ale, ako som povedal, nie som šlapka."
  
  
  Usmial som sa na ňu. [Myslel som si to. Čo chcete piť?"
  
  
  On motioned na čašníka, a ona objednať aperitív. Sme si rozprávali na chvíľu. Povedal jej, že on bol Americký úradník, ktorí navštívili veľvyslanectvo v Rime.
  
  
  "Kde si v Amerike?" Gina spýtal sa.
  
  
  "V Okolí New Yorku."
  
  
  "Vždy chcem ísť tam. Neter Rose rozprával o živote v New Yorku. Ona sa veľmi cení jedálne a reštaurácie. Sú to naozaj tak dobrý, ako ona hovorí, že sú?
  
  
  Čakal som na ňu na chvíľu. "Ah," povedal som, " oni sú dobrí v ich vlastným spôsobom. Ako dlho ste pracovali na tomto bar, Gina?"
  
  
  "Nie tak dlho. Môžem len ťažko dovoliť prenajať." Ona znížená jej oči. "Pôjdem domov skoro," povedala timidly. "Nie je práca tu dnes, a nepotrebujú to. Môžete prísť na drink so mnou, ak chcete." Prečo nie, pomyslel som si. "Rád by som," povedal som.
  
  
  Volal som jej, taxi a išli sme Gina miestnosti. To bolo miestnosti na streche starého domu v Via delle Quattro Fontane. Začali sme na štvrtom poschodí, a ako sme vydychovanom na začiatku druhej pristátie, jej otec sa opieral v a pobozkal ju jemne. Jej pery boli mäkké, teplé a nežné .
  
  
  V izbe sme si rozprávali pri pití vína. Gina hovoril o čase, keď bola pani mocný šéf Rímskej podsvetia, určité Giovanni Farrelli. On začal ako jednoduchý zlodej a potom sa milióny v realitných podvodov. Podľa nej správal sa jej zle.
  
  
  "Ale to je v minulosti. Teraz som zostať preč od ľudí, ako Giovanni. Som sa postaviť na vlastné nohy a zarobiť peniaze úprimne ."
  
  
  Môj krvný tlak vzrástol v očiach jej úsmev. Ona sa pozeral na mňa na chvíľu, potom vstal a otočil zapnutie svetla tak, že iba svätí okolo krídlové okná by vstúpiť do miestnosti . Ona sa vyzliekol bez toho, aby povedal niečo. Jej blond vlasy spadla jej ramená a jej plné prsia prosil, aby sa dotkol. Som vytiahol jej teplé telo sa mi, a ona pretavila sa do mňa, ako moje ruky jemne bežal cez jej zamatovej pokožky. Jej pery, zrazu horúce, nájsť bane, a naše ústa sa otvorili vo vzájomnej prieskumu. Telo hral bol mrštný a hladký, ako šestnásťročný je.
  
  
  "Vezmi ma, Nick," povedala šepkala v mojom uchu.
  
  
  Som sa vyzliekol ju, a ona videla, Luger (plachetnica). "Takže vy ste policajt."
  
  
  "Som vám povedal pravdu," povedal som. Ee objal ju a ona zabudla na zbraň.
  
  
  "V posteli," povedala zašepkal. "Vezmi ma k posteli."
  
  
  Urobil som to. Ako som ležal vedľa nej, moje ruky pohladil jej telo, až sa rozišli jej dlhé, štíhle stehná a bežal jeho ruky nad zamatovo mäkká vo vnútri.
  
  
  "Va benissime!" ona zamrmlal.
  
  
  Nechal ruku stúpať vyššie.
  
  
  "Poď," ona vdýchnutá.
  
  
  Pobozkal jej plné prsia, a držala jej dych. "Bašta," hovorila. 'To je dosť. Teraz. Chcem, aby ste teraz.'
  
  
  Jej pomaly prenikali nah. Chrapľavý kričí vybuchla okolo jej krku. Jej telo writhed s vášňou, a bol som povzbudila na silné a ohromujúci fyzické túžby. Cítil som jej mokré stehná blízko okolo mňa, a zvuk jej pískanie, gasping kričí, ozvalo sa v moje uši. Ona poškrabaný, moje ruky s jej nechty, omotal ruky okolo môjho krku a ramenách, a vytiahol ma dole, takmer horečný na povrch to, čo by sme začali.
  
  
  Potom prišiel moment, keď každá myšlienka, každý vôle, bol preč. "Viac, viac, Nick!" ona zalapal po dychu. Moje pery stočený do smirk, že bola už polovica sardonic, pol pochopenie. Objala ma prísnejšie, viac privlastňovacie, a jej boky začal sa hojdať, ako stratila kontrolu. Posledná kŕčovitá chvenie, a sme sa zišli, aby sa rozhodnúť, čo má robiť; ona moaned zúrivo, pieseň, túžby, a zdanlivo nekonečné potešenie.
  
  
  
  
  Keď som sa prebudil ráno, tam bol moment panika; prvé záblesky strach, ako som sa pozeral na neznámom prostredí. Vedľa mňa, teplé telo zamrmlal ticho. On sa pozrel a zasmial sa, keď videl, že Gina je spací forme. Vlasy mala zamotaný na vankúš , coppery halo v jej bielu bielizeň. Veľmi pozorne, vkĺzla preč z Nah, kým jej ruky vypadne z mojej hrudi. Ona mieša sa na chvíľu , potom jej dýchanie sa stal ešte znova, a ona spadla do hlbokého spánku.
  
  
  Ticho, tak ju prebudiť a dovoľte mi opýtať sa jej, kde som šiel, dostal som sa z postele a stretli moje oblečenie. Bol som prekvapený, že som nemusel ísť späť do hotela a strávil celú noc s Gina sa v mojom náručí. Ale tam nebolo nič hodnoty vo svojej hotelovej izbe, pretože Etruscan váza vo Vatikáne Knižnice stále držal vzácny dokument obsahujúci jej smrtiace tajomstvo. Ale teraz, že som sa podarilo udržať dokument z rúk KGB, musel som sa dostať ju späť, a hneď ako je to možné. Keď bol oblečený, on vyhladený jeho prsty cez jeho vlasy, vzal iný pohľad na posteli s jej rumpled, vlhké listy a dar Gina je krásne mladé telo, a zamieril k dverám.
  
  
  Nebol by mysli prebudení ju, ako on vedel, že ona nebude vadiť . Ale on bol moja pravá láska, a ženy, radosti by nikdy držali ma späť z práce, ktoré je potrebné dokončiť. Dala Zavrieť jeden posledný vášnivý vzhľad. Nechcela povedať nič; jej prsia narástli a spadol s každým dychom . Zošuchol sa z izby a zavrel dvere ticho za ním .
  
  
  To bol čas, aby sa všetky myšlienky Gina z mojej hlavy. Musel som sa zamerať na získavanie dokument, stále to bez priťahuje pozornosť. Keď som bola náhodou prichytený, ak sa chcete vrátiť dokument, by tam byť , aby to mierne, vážne komplikácie. Po prvé, najhoršie, čo sa môže stať, agenti-iné ako smrť, samozrejme-je pritiahnuť pozornosť verejnosti. Možnosť moje kamufláž ukazuje cez bolo dosť riskantné, ale ak by som bol objavený snaží chytiť papier, dokument by byť preskúmané a preskúmať všetky talianske policajný dôstojník, ktorý mohli vidieť ego. Aj keď som si konečne presvedčiť úrady, že dokument patrí americká vláda, tajomstvo prestane byť tajomstvom, akonáhle je to možné. Bol si istý, že nie všetky talianskych policajtov, ktorí by boli ochotní predávať takéto top-tajné dokument niekto s veľkým wad z lire v ich rukách.
  
  
  A ak sa nám povedala, že Rusi, kde bol dokument v hale, boli by sa snažili dostať na to skôr, než som. Výťažky z dokumentu na Etruské váza sú teraz môj hlavný cieľ. Všetko, čo bolo dôležité . Našťastie, ja som sa zobudil skoro, aby sa vo Vatikáne Knižnica, keď je otvorená.
  
  
  Bola som na Piazzale XII, pri vstupe do Vatikánu, keď som videl veľký zástup zhromaždených na námestí pred sebou, Námestia Svätého Petra. Nebolo to nezvyčajné. Pápež často sa objaví na balkóne svojho paláca, aby požehnal veriacich a pútnikov, stojí na námestí. Ale toto ráno, dav turistov a Rimanov sa zdalo, že väčšie, než je obvyklé.
  
  
  Musel som robiť svoju cestu cez dav, muttering ospravedlňujem sa na každom kroku. Hlavy boli vznesené na okná Pápežský Palác, a ako jej manžel pristúpil okraji hustý dav, tam bol kričať, nasleduje divné a takmer zlovestný, ticho, ktoré pohltený publikum. Stál bez hnutia a pozrel sa hore ako biely-plátované obrázok Pápeža Pavla VI zjavné.
  
  
  Zdvihol ruky do lona. Ale on mal len začala požehnaním, keď ostré vplyv split neba, ako hrom. Najprv som myslel, že to bolo auto šál.
  
  
  Bohužiaľ, bolo to oveľa vážnejšie.
  
  
  Zlomku sekundy neskôr, rozbité sklo zrútil dole na Pápeža, ako veľké vitráže okien ega balkón rozbila s havárie. Niekoho v dave pod balkónom začal kričať, a Pápež zmizol pred zrakmi viac ako sklo spadol do davu ľudí na námestí.
  
  
  Výkriky boli ozvalo sa od iných, ako dav sa stal panika postihnutých. Poobzeral sa na všetky smery, aby videli, kde výstrel bol pochádzajúcich z; výstrel musí boli zamerané na Otec a vynechal ho o niekoľko centimetrov .
  
  
  "Je to Papa!" prenikavý taliansky hlasom zareval.
  
  
  "Snažia zabiť ego! ďalší kričali.
  
  
  Ľudia bežal ku vchodu Vatikán, a hluk ih spanikárili hlasy rose vo vzduchu ako stonať vášho smútku a zúfalstva. Črepy skla stále spadol na námestí, ale popredných súčasťou davu bežal na dvere a nepatrí pod mesta shrapnel.
  
  
  Pozrel ešte raz na balkón, a v tom momente, dva číselné údaje v baroch sa stal viditeľným. Sú ohnuté dole pomôcť Papski hore. Odkiaľ on si to mohol vidieť, že to bol zrejme bez úhony.
  
  
  Za mnou, tam bol ďalší rev okolo davu. Pozrel sa cez rameno a videl dlhé čierne auto vzďaľujú ďaleko od námestia. Bola to len náhoda, premýšľala som , alebo si auto mať niečo do činenia s tým, čo by som len sledoval?
  
  
  Neviem, prečo ona zrazu zdal v smere Vatikánskych múzeí a knižníc, kde bola prijatá. Ale keď som sa na to pozrel, videl som vrtuľník zostupne a miznú za budovy. To jasne vyzeralo, že Americký vojenský vrtuľník Skyhook.
  
  
  Som nemusel premýšľať o tom, aj druhé.
  
  
  Ako on robil jeho cestu cez dav, on si uvedomil, že on musel dostať do knižnice, ako rýchlo, ako je to možné. Sa zasadzoval vydesil ľudí a odišiel od hlavného námestia na kolonádový múzeum. Keď jej otec vstúpil na hlavné nádvorie, Stahl Vidny bol späť do vrtuľníku. Pomaly zostúpil úprimných cez Vatikán Knižnice. A potom ňou, som si uvedomil, že niečo nie je v poriadku; strašne zle.
  
  
  On sa rozbehol, pretože nemal druhom strácajú. Jej, cítil môj dolár zásobník búšenie, a adrenalín vyrazila cez moje žily ako ona pretekal smerom múzeum vchodom . Dohnal v panike z hustý dav, v uniformách zamestnancov takmer všetky opustil svoje príspevky v prednej Pápežskej knižnice. Zrútili sa mimmo mi, ih oči mrazené so strachom. Pozrel som sa späť na balkón, kde je môj Otec prišiel z. Balkón bol opustený; len črepy skla zostalo ticho svedkov na to, čo som práve videl.
  
  
  Samozrejme, nevedeli o svätého stav ešte; to by nebolo presne byť nahnevaný, spanikárili ľudí. Stráže boli spustené a späť cez námestie, ako keby hľadal stopy. Ale vedela som, že nenájdete nič , a bol som si istý, tam bol viac na boj a všeobecný zmätok, ako bolo povrchné.
  
  
  Teraz druhý lesklej čiernej limuzíne prišiel do pohľadu. Jej prikrčil za jeden okolo pilierov v knižnici vchodom. Auto screeched zastaví. Tam bol vŕzganie zastrašovania, a dvoch širokých-vzal na svoje plecia, tuk mužov vyskočil okolo auta a vyrazil do budovy. V rovnakom čase, dvierka a v spodnej časti vrtuľníka otvorené, a ona bol chytený v sérii pohyby v rovine.
  
  
  Temné obrázok sadol za volant limuzíne. Mužova tvár bolo možné vidieť, ako auto lurched dopredu a letel minulosti mňa. On prižmúril oči a snažil napísať evidenčné číslo. Ale aj keď sa auto zastaví, stále by ste mať na X-ray oko vidieť čísla. Záznam bol pokrytý hrubý matný čierny kryt tkaniny.
  
  
  Keď auto bolo z očí, on sa sťahoval. Nemohol som, zadajte knižnica, kým auto bolo pred ním, ale teraz, že to bolo prekročenie rýchlosti preč, bežal som ku vchodu pápežskej pamiatky a pozrel sa dovnútra. Niektorí zamestnanci nervózne sa rozprávali o tom, čo sa stalo.
  
  
  Ale dve silné-postavený mužov, ktorí mali práve vypadol okolo vozidla boli nikde vidieť. A nikto okolo nadšený ih múzeum zamestnancov sa zdalo, že oznámenie. Možno, že nevidel muži spustiť do knižnice, ale oni by videli ju. Ako sa blížil schody vedúce na galériu, dva výstrely zazvonil von. Mala veľmi sofistikované balistika, samozrejme na AX , a nemal som problém, určenie, že zábery prichádzali prostredníctvom galérie, kde top-tajné kreslenie mal skryté jej.
  
  
  Jej, vybehol po schodoch do troch dis, Luger v ruke, prst na spúšti. Keď som konečne dorazil na prvom poschodí, moje najhoršie podozrenia sa potvrdili. V uniformách zamestnanca, ktorý rozhodol zostať v svojom príspevku nebol opustil, teraz leží vo veľkej kaluži krvi na deň. Nemal som sa zohnúť ho vidieť, že bol mŕtvy.
  
  
  Príliš neskoro, videl masívne vyrezávané dubové dvere galéria uzávierky zvnútra. Bežal som tam, ale nie dosť rýchlo. Aj keď to bol používaný Wilhelmina, bolo by nemožné, aby sa zabránilo dvere z zabuchla zatvorené.
  
  
  Počul som, kliknutím kľúčom v zámku. On stlačil spúšť a drevo okolo zámku split otvorené. Ale hunspell zlomil cez pol hrubé drevené dvere. Potom počul iný thud a uvedomil si, že to isté sa deje na druhej strane dlhé chodby. Galéria bola uzavretá zvnútra s takou účinnosťou, ktoré bolo jasné, že prevádzka - čokoľvek, čo môže zahŕňať to bolo vykonať s náležitou kvalifikáciou a prípravu.
  
  
  Pozrel som sa okolo divoko vidieť, keď to bolo možné vstúpiť do menu galéria. Počul som tlmený hlas za mnou. Som nerobil žiadne ďalšie šance s ňou. On sa otočil ako tri turistov prišiel za rohom. Jeden z nich, červenou tvárou ženy v svetlé šaty, glanced na Luger (plachetnica) a kričali.
  
  
  Jej nárek povzbudila ma na akciu. On bežal na riadok systému windows v blízkosti zatvorené galéria dvere. On odomkol západku, otvoril jeden celého systému windows, a oprel dopredu pozrieť do dvora. Asi tridsať metrov od vrtuľník, kovový kôš viac ako tri nohy v priemere a výške, pripojené na hrubé oceľové lano, padol . Muž bol crouched vo vnútri koša, a všimol som si, že kôš bol vyrobený z obrnených ocele , rovnaký kov, ktorý sa vzťahuje na spodnej časti vrtuľníka.
  
  
  To bolo teraz jasné, že to, čo on mal prvý uhádol, bol to skutočne pravda. Útok na Pápeža bol diversionary taktika odvrátiť pozornosť od skutočného zločinu, ktorý bol v súčasnosti, že bol spáchaný. Tí, ktorí boli za to nikdy určené zabiť Pápeža. Tento útok bol vykonaný do spôsobiť paniku a všeobecná zmätenosť. Skutočný cieľ bol zber zlaté a strieborné poklady z Galérie Po Vatikánskeho Knižnice, veľmi galéria, kde tú zatratenou, nenahraditeľným tajomstvo kreslenia mal skryté jej.
  
  
  Výkrikmi a vystrašených turistov priťahuje pozornosť ostatných návštevníkov múzea. Pozrel sa späť a motioned pre nich dovolenky - ako on vlnitou na jej zapálil poplachu zmätená a vystrašená davu. Vrátil sa do galérie dvere, sklonil dolu, a sústredene počúval . Jej počul skla rozbitia, a podozrenie, že systém windows v galérii boli rozdelené do, a čoskoro ih drahých poklady boli odcudzené,-dary od všetkých úradujúci Európskych panovníkov, získať drahocenné artefakty, ktoré sú odovzdávané na pápežský od kráľov a cirkevné kniežatá . A medzi nimi bol dokument, ktorý mal vrátiť ju-za každú cenu.
  
  
  Niekde v múzeu, budík zazvonil zvonček. Ale nikto nebol schopný zastaviť najbrutálnejších lúpež v histórii Talianska. Nemohol som si pomôcť, ale obdivovať vynaliezavosť plánu a efektívnosť a profesionalitu, v ktorom bol trestný čin spáchaný. Ale dokumentu potreboval som bol v Etruscan váza, neviditeľný za pevne zatvorené dvere z menu galéria.
  
  
  "Volanie pracovníkov údržby!" Som kričal to, aby sa mladý matematika študent, stojaci vedľa mňa, a ego je široký oči a ústa sa zmenilo, ako mu bolo tlačil dole po schodoch do ega.
  
  
  "Áno, pane," povedal, fotoaparát ego tanec na jeho hrudi, ako on robil jeho cestu cez nadšení turisti .
  
  
  "Povedz im, že Pápežský Galéria je okradnutý!" Ego volal po nej.
  
  
  Snáď to bol presvedčivý zvuk môjho tímu, alebo skutočnosť, že som hovoril po anglicky, ale nech to bolo čokoľvek, publikum sa upokojila. Poukázal im na bezpečné zábradlie na schodisko. Aj žena, ktorá už kričal, keď videla, ako moje Luger sa upokojila a zdalo sa, že sama to znova.
  
  
  Jej oči sa vrátili späť na Deň. A roztrieštené, popálil strom nad hradom označené cesta môj prvý výstrel. Jedna guľka by bolo dosť . Možno, že sa zmenila v druhej alebo dokonca tretej výstrel. Vzal starostlivo zamieril a vystrelil tri zábery za sebou.
  
  
  Každý groaned ako ťažké guliek zasiahla. Kovový zámok creaked hlasno, a cez dym a črepy z dreva, videla, že zámok bol zhruba nútený. Wilhelmina sa opäť ukázala jej hodnote, keď bola strieľal cez ťažké dvere znova. Za mnou, ženou kričal, a desí turistov bežal slepo dole po schodoch do haly.Teraz, že boli už v nebezpečenstve, on ustúpil, zdvihol nohu, a kopol. Tae Ex Urobiť, je jeden z najlepších bojových techník. Vyhodiť do povetria, Bude Cha-Gi, deň split. Druhé dvere a kovový zámok odleteli na drevený rám a clattered k podlahe.
  
  
  Potom sa dvere otvorili a jej nesmierne videl dva dobre postavený mužov krok von okolo čiernej limuzíne . Zdalo sa mi, že sa to nestalo o pár hodín dozadu. Ale nie viac ako desať alebo pätnásť minút uplynulo od fretka bol s nimi, keď sa dvaja muži - ih kamarátmi vo vrtuľníku-vtrhli do múzea.
  
  
  Boli plnka jeden vzácny artefakt za druhým do niekoľkých už preťažená ťažkých plátno tašky. Kovový kôš videl visel v prednej časti otvoriť galériu okno a bol pripojený na široké kamenné parapetné dve kovové háčiky . Tretí muž naložené plátené vrecia do koša. Sklenené vitríny boli rozbité, a brúsená podlaha bola pokrytá črepy skla .
  
  
  Hneď, ako som sa zrútil dvere a vzal rýchly pohľad na scénu, zlodej najbližšie ku mne obrátil a namieril revolver na mňa. Zavolal dvoch zo svojich kamarátov a jeden z nich spadol a ľanové vrece na zem a začal strieľať náhodne.
  
  
  On sa prikrčil za doorjamb ako guľky whizzed vzduchom. Počul som zvuk viesť odrážajúce okolo mňa . Guľky udrel do dverí rám a takmer ma udrel do hlavy a hrudníka. On prisahal pod jeho dych a vytiahol späť, trochu viac .
  
  
  Ďalší hunspell whizzed minulosti mimmo dvere jamb. Čakal na chvíľu, potom strčil hlavu rohom a vystrelil. Galéria za predpokladu, malé pokrytie troch mužov. Muž, ktorý vystrelil prvé zábery sa snažil vyhnúť. Ale Wilhelmina bol rýchlejší, a zrazilo ju prvý cieľ s guľka, ktorá zasiahla Ega ľavé predlaktie.
  
  
  A stifled plakať unikol ega pery. On groaned a spadol proti rozbitý displej prípade, revolver pádu cez ega z krívať a k ničomu prsty. Moje oči padli na druhý muž rovnako ako on strieľal mňa.
  
  
  Tento jeden nebol chystá vzdať tak ľahko, ako ego na druhej. On ťahal jeho ťažký vak, do otvoreného okna " chcem dať poklad v kovovom koši." Jeho Luger stlačil spúšť, chýba jeho ľavej stehna pomocou palca a Em podarilo prejsť taška na tretí muž, ktorý bol stále stáť pri otvorenom okne.
  
  
  Za nimi bola glass display prípade na druhom konci miestnosti. Deň predtým, Etruscan váza bol umiestnený vedľa displeja prípade. Ale teraz, keď som to videl, moje ústa boli suché. Tam bol žiadny váza.
  
  
  Problémy sú veľké problémy. Ak zlodeji nie sú zastavené a vázy, nie sú vrátené, dôsledky bude nepredvídateľné. Nemyslel som si, že veľa o situácii, ale bežal som do galérie, streľba. On sa zameria na zraneného muža a strieľal hmú druhýkrát v pravej stehna. On bol vyradený, takže len dve egá jeho spoluhráči.
  
  
  Muž, ona by videl lezenie dole do kovovom koši vyliezol späť do a z miesta, kde bola stála, mohla vidieť vrcholy dvoch plnú plátené tašky. Na tmavovlasý muž, ktorý pomáhal em bol pripravený na odchod. Galéria bola prakticky prázdna, zbavená svojich drahých poklady. Keď sa muž vrátil oheň, som sa zrútila na zem. Guľky whizzed menacingly priamo nad mojou hlavou. Ale stále som streľba a dreva a skla rozbila všetko okolo mňa. Cítil som, črepy skla na jeseň na moje stehná a hrudník.
  
  
  Ak by nebol zabitý ďalších dvoch mužov, či si nebol dostal dokument späť na Etruské váza, Hawke by nikdy odpustené mi, prinajmenšom.
  
  
  "Caita klobúk!" muž v okne kričali, naliehanie jeho spoločník ponáhľať. On pridaných mi nadol s jeho snímky ako zraneného muža rozložené na okno, zanechal krvavé stopy na podlahe. Chvíľu neskôr, dvaja muži boli v kovovom koši s ich spoločníkom .
  
  
  On leaped hore a vystrelil dvakrát viac ako koša stúpala smerom k pozeral bruchu vznáša vrtuľník. Ale keď jej manžel šiel k oknu a vystrelil znovu pozerá sa von, košík s ľuďmi v ňom už zmizol vo vnútri hučanie áut.
  
  
  Brnenie panel prasklo späť na miesto, a moja posledná hunspell odrazil kov. Jej nadával ako niekoľko múzeum pracovníkov a tucet policajti vtrhli do nádvoria úprimných pod mnou. Oni vystrelil na vrtuľníku, ale bezvýsledne.
  
  
  Zdalo sa to nemožné zastaviť zbojníkov. Mám naponáhlo sa z okna a do chodby, ignorovanie ruiny za mnou - ruiny, ktoré až nedávno sa konala múzea najcennejšie poklady. Niekoľko zvedavých turistov, ktorí hľadajú zábavu a oni si to - ešte stále boli schúlené v hornej časti po schodoch. Jeden z nich, fat man v bermudy šortky, mal ďalekohľady okolo jeho krku.
  
  
  "Daj mi svoje ďalekohľady," povedal som.
  
  
  Pozrel sa na mňa a odfrkol. Ísť do pekla.'
  
  
  To bolo okamžite zameraných na neho tým, luger. "Ďalekohľady," opakovať. "A teraz úprimne."
  
  
  Zrazu sa bál. On mi podal ďalekohľad, jeho prsty chveje nervózne. On zobral do ďalekohľady na ego ruky, bežal späť k oknu a zamerané na ďalekohľady na vrtuľník.
  
  
  Na trapdoor v podlahe bol teraz úplne uzavreté, ochrana cestujúcich a poklady Vatikán zberu , ako aj dokument, ktorý mal bohužiaľ skryté ho v Etruscan váza. Vrtuľník začal vzlietnuť a odkloniť sa od múzeum. Bolo to pozrieť cez ďalekohľad helikoptérou, ale nen nemal identifikačné symboly na identifikáciu vlastníkov. Ona potom urobil ďalekohľady cez okno na ľavej strane vrtuľníka a chytil tvár za tomto okne. Bola to tvár, ktorá vyrobené chĺpky na mojom krku postaviť. Úžasné, som si myslel, stále pri pohľade na profil človeka, videl som toľko krát predtým .
  
  
  Nebol som oklamaní nás v mojich očiach, nám diváka. Musel som uveriť tomu, čo som videl. Bola to lebka - ako tvár, prázdny pergamen-ako kože, hrubé a voskový. V jeho očiach boli začarovaný hada-ako zoskupení s tenkými, uhlia čierne žiakov nastaviť v žlto, kožený tvár. Široké ústa a pery, stočený do lebky úsmevom. To bol profil som si pri pohľade na: na jednej strane jej tváre, ktoré patria k najviac skazené a monštruózne matematika hlavných by som niekedy stretol. Myslel som si, že sa zbavili ho navždy deň, on sa ponoril do niagarských vodopádov.
  
  
  Zdá sa, prežil pád. Judáš bol stále nažive.
  
  
  Vrtuľník vzlietol rýchlo, swerved znova, a zmizol chvíľu neskôr.
  
  
  Vrátil sa do galérie a pozrel sa po miestnosti. Len niekoľko vitríny zostali zachované, žiadne pochybnosti, pretože ih je obsah neboli dosť drahé. Vyzerá to tak, že zlodeji vedel presne, čo chceli pred vlámania do miestnosti .
  
  
  Pýtal sa jej, opäť pre Etruského váza, dúfal, že sa zúfalo, že sa jednoducho bol presunutý alebo rozbité . Ale váza tam nebol, a tam boli žiadne črepy skla naznačuje, že to boli zničené počas lúpeže. On však vedel, že váza nemal značnú trhovú hodnotu. Bolo to stojí za niečo len pre zberateľov. Sergej svieti pre mňa. Judáš, človek, ktorý mal tak dlho zasahovať AX práce , vzal záujmové v dávnych taliansky artefakty. Nemala som žiadne pochybnosti o tom, že moje oči videli, že všetko správne. Judáš bol stále nažive. A on rozbehol najviac fantastické heist nášho času . A mal Etruscan váza, pretože on výslovne poučený o svojich mužov, aby sa to príliš.
  
  
  Jej flinched ako on predstavoval, ego je radosť na objavovanie prekvapenie skryté v váza. Bola to nepríjemná myšlienka.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 4
  
  
  
  
  
  
  
  
  "Neuveriteľné!" zakričal Hawk, stimulačné zúrivo pred mahagon stole v jeho dočasné Paríž sídlo na Rue de Fleur. Dal mi kyslým a strode off v jeho tweed oblek. Ego je sivé vlasy mal rozstrapatené a bol žuvanie intenzívne na tenké neosvetlených cigaru, že odrazil jemne medzi ega zuby.
  
  
  "Ospravedlňujem sa," povedal som.
  
  
  "To by sa boli také ťažké zadanie, Nick," povedal ostro. "Vy ste mali tú zatratenou dokument vo vašich rukách. A potom... No, som nikdy nepočul taký čudný príbeh, ako to, čo ste mi to práve povedal.
  
  
  'Ja som nemal na výber. Mal by som to urobil. Bola to len hlúpa náhoda, že
  
  
  "Viete, kto som mal odpovedať na to?" Hawk prerušil ma. "Bolo to spoločné prevádzky, spomínate si? Tam sú ľudia na vojenskej spravodajskej služby. Musím nahlásiť do Pentagonu a ... Boh, máte nejaký nápad, ako prezident bude reagovať na to? Keď som sa zavesiť telefón, a potom si s ním pohovoriť, nebudem môcť spať na mojom pravom uchu na celý týždeň."
  
  
  "Pozrite sa," povedal som irritably, " ak sa chceš zbaviť ma môjho priradenie ..."
  
  
  Hawk pozeral sa na mňa na druhý, ako keby nebol by videl mňa sedí tam prvýkrát. Ich egá zmeniť. Šok na zlé počasie v Barentsovom Mori sa zdalo, že abated. Boh, Nick, povedal, nevadí mi to. Nemôžem viniť všetkých vás, viem, že. Aj keď veľa ľudí bude skúste to urobiť. Ak existuje aspoň nejakú chybu, bude aj naďalej zdieľať. Viete, bolo tam veľa nespokojnosť s tým, že prezident priradené tejto pozícii AX . Stavím sa, že budete skákať na naše krky .
  
  
  "Ja neviem, čo iného som mohol urobiť, aby sa jej," povedal som. "Možno... by som spôsob, ako to urobiť aj iným spôsobom.
  
  
  Nezmysel. Ak to lúpeže nebol stalo to veľmi ráno, by ste sa už stali veľký hrdina. Aby som bol úprimný, to bolo docela chytrý, aby ste sa skryť dokument v tejto váza .
  
  
  Usmial sa, slabo. "Ako pekne ste to tak povedať. Musím priznať, myslel som si to sám."
  
  
  Ale musíte pochopiť, samozrejme, že je zbytočné presvedčiť každý tohto, " povedal sourly. "Sme v kríze, kým sme sa vrátiť tento dokument. Mimochodom, ako ste sa okolo tohto múzea po vrtuľník zmizol?
  
  
  "Bola umiestnená na služby vchodu, tak nie, aby si ulovili bezpečnostnej stráže v budove.
  
  
  Ale na ceste tam ho stretol Odin v chodbe na prvom poschodí, kde sa okno bolo otvorené, že len prosil, aby sa používajú. Jej, skočil napríklad, päť stôp, hlasovanie, a to je všetko.
  
  
  "Hmm," Hawk zavrčal. "Dobre, aspoň si nemal chytiť. Ste si istí, že ste videli, Judáš?"
  
  
  "Ak to nie je ním, musí byť jeho brat dvojča," povedal som. "Tvári sa pozrel identické. Hawk zatriasol hlavou. Vzal von iso rta cigaru, obišiel stoličku a sadol si. "Judáš je stále živý ... Sme nenašli svoje telo, keď spadol do vodopádu. Takže je to možné ."
  
  
  "Premýšľal som o toto umenie je krádež," povedal som. "V štýle, to sa podobá počet iných art krádeže spáchaný v Taliansku v priebehu posledných niekoľkých rokov. Zaujímalo by ma, či Judáš bol mastermind v pozadí všetkých týchto lúpeže.
  
  
  "Myslím si," Hawk odpovedal, " že ak túto sériu krádeží je Judáš to robí, stavím sa, že existujú aj iné motívy, než je finančný zisk. 'Možno. Ale teraz, som sa viac zaujímajú o dokumente, ako Judášova veľké plány. Bude určite zistiť, ego v tejto váza, a najmenej on bude robiť, je to predať na Rusi alebo Číňania po celom svete pre jeho nenávisť voči Západu.
  
  
  Hawk vyzeral veľmi malé a veľmi unavený, v kožené kreslo za stôl. Vadil mi, že som bol zaťažuje moje ego s týchto otázok.
  
  
  "Ak ostatní kopírovať to detonátor, Nick," povedal jemne, " mohli by sme byť vážne problémy. Nechcel som ísť do detailov, keď som vám dal túto úlohu, pretože ste nemuseli tieto informácie získať prácu, ale verím, že teraz by ste mali vedieť to, čo sme stratili, ak informácie skončí v rukách potenciálnych nepriateľov.'
  
  
  "Táto vec, Nick, môžete vytvoriť jadrových zbraní na veľmi malom rozsahu. Mált a húfnice sa dá naložiť s malým jadrových hlavíc, rovnako ako tank zbrane. Jeden výstrel na nádrž delo zabiť stovky ľudí."
  
  
  "A nie sú tam žiadne rokovania o taktických zbraní," povedal som.
  
  
  Neverím, že by sme použiť ako zbrane, aj keď sme navrhli a vyrobili ich. Ale Rusi nesmie zaviesť toto obmedzenie sa na seba. "Jadrových zbraní by bolo ideálne pre malých bojovníkov, ktorí sa nemusíte zastaviť na ih hranice." Jej, potriasol hlavou. "Dúfam, že ste sa mýlili, Judáš. Môžeme urobiť aj bez neho a komplikácie. Nikdy nezabudnem na tú operáciu vystúpil pred niekoľkými rokmi, keď mal v úmysle opustiť svoje vlastné potom, čo bol v Amerike-pravidelné výpadky elektriny, čierna hmla, špinavej vody, krvavo červenej rieky a jazerá ."
  
  
  "V dell sám," Hawk povedal, " ale všetkých nás zaujíma práve teraz je dostať tento dokument od Judáša, alebo ten, kto je v tejto vrtuľník. Polícia v Rime sa zdajú byť na vašej strane, ale ja som nemal očakávať, že príliš veľa z nich. Nechcem ísť s nimi, pokiaľ zistíte, že majú jasné pokyny."
  
  
  "A čo Interpolu v Rime? Viem, že pár ľudí tam, a že pravdepodobne bude vyšetrovanie prípadu."
  
  
  "Budem pracovať s nimi. Samozrejme, že nemôže presne vedieť, čo robíte."
  
  
  "Ja porozumieť jej.'
  
  
  "Mali ste možnosť vidieť Vatikán Knižnica galéria predtým, než ste mali nechať tak rýchlo?"
  
  
  "Vzal som si rýchlo pozrieť okolo seba."
  
  
  "Dobre, myslím, že by sme mali mať dobré pozrieť sa na túto situáciu tam," Hawk povedal, uvedenie cigaru späť v jeho zuby a hrýzť ho.
  
  
  "Ale ako sa to dá? Tam bude dvojité zabezpečenie, kým policajné vyšetrovanie sa končí.
  
  
  Možno, že by vám vyhovoval, ako váš priateľ v Interpolu, Hawke mused. Ale nebudeme sa spoliehať na to. Myslím, že je lepšie ísť rovno na horný obrázok."
  
  
  "Čo Rým?"
  
  
  "Nie," Hawk sa zasmial. "Otec."
  
  
  On oprel sa ďalej v jeho stoličky. "Hovoriť Otec?'
  
  
  "Prečo nie?'
  
  
  "Bože, ja by som vedieť, čo robiť. Myslím, máte protokol a všetko. Niekto môže to urobiť ? On nenávidel stretnutie popredných politikov, a čo Hawke mal navrhol, bolo úplne neprijateľné .
  
  
  "Nick, potrebujete povolenie na vyhľadávanie činu. Takže ste ten typ človeka, ktorý môže hovoriť Pápežovi. Verím, že sa vám bude nájsť Pavol VI očarujúce človeka ."
  
  
  "Ale bude akceptovať mi?"
  
  
  "Ak prezident nazýva hmú, potom áno. Ak by sme mali snažiť znovu získať Žukov dokumentu späť, Pápež môže odmietnuť, pretože on by zasahovať do záležitosť medzi dve svetové mocnosti. Ale keďže je jasné, že náš štát tajomstvo bolo omylom ukradnutý zločinci, verím, že Pápež, budeme radi ak nám chcete pomôcť, akýmkoľvek spôsobom, je to možné. A ak hovorí sa môžete pozrieť okolo knižnice, polícia nebude môcť zastaviť."
  
  
  Jej povzdychol si. ""Dobré. Keď sa vrátim do Ríma?
  
  
  "Dnes v noci," Hawk povedal. "To je, ak to nie je v rozpore s vaše plány na dnešný večer." Posledný komentár znel sarkastický.
  
  
  Povedal s rovnou tvár, " Dobre, že milé letušky z lietadla. Nah má dvadsať štyri hodín vypnutý, kým ďalšie preteky, a on povedal, hej ... "
  
  
  "To je dosť, Nick," Hawk povedal grimly.
  
  
  On usmial sa a postavil sa. "Budem vás informovať."
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 5
  
  
  
  
  
  
  
  
  Teplé počasie v Rime bolo viac, bolo zamračené a daždivé. Colosseum mal hlboké bazény, ktoré odráža starých architektonických vznešenosti. Na dlažbe z uličky sa zmyli, a turistov, obišiel s viacfarebná vozidiel odkvapkávanie s vodou.
  
  
  Noviny boli plné správ o Vatikáne lúpeže. Ale to bolo prekvapujúce, ako málo ľudí sa zdalo, že nevedel, čo sa stalo na dell sám. V niektorých príbehov, bolo oznámené, že parašutistov pristáli okolo lietadla na nádvorí múzea. Ostatní očití svedkovia boli istí, že dravce mali na sebe masky. Jeden noviny hlásili, že tam boli tucet mužov v budove, všetky z nich ozbrojené s guľomety a ohrozuje turistov s smrti. Ďalší noviny hlásené, že maskované cudzinec sa objavila z ničoho nič a zachránil životy tých, ktorí boli ohrozené zločincov. Tento maskovaný cudzinec údajne mal nemecké zbrane a hovoril buď Slovanské alebo hebrejčine.
  
  
  Len som dúfal, že polícia by byť lepšie informovaní. Niet divu, klebety a špekulácie boli tak rozšírené po tejto senzačný trestnej činnosti, ale nikdy som nevidel stlačte tak zmätený. Nemal čítať nás jeden článok, ktorý je popísaný presne to, čo sa stalo, že slnečné ráno.
  
  
  Najlepšia vec, ktorú som mohla urobiť teraz bolo kontakt môj priateľ Antonio Benedetto na Interpolu sídlom v Rime . Antonio bol mladý, pekný inšpektor, ktorý dvakrát mi pomohol prejsť cez Interpol súbory. Myslel som, že by som sa mohol spoľahnúť, že ho znovu. Mám dobré pozrieť sa na tvár mužovi, ktorého zastrelila v menu galéria, a ja som chcel študovať fotografie zločincov. Vedel som, že by som mohol dôverovať Tony udržať svoju identitu, aby sám seba, a nie klásť otázky.
  
  
  Jej, k nemu neskoro ráno. Ego hlas bol vrelé a priateľské.
  
  
  "Nick," povedal s thud, " aké prekvapenie počuť od vás znovu, amigo. Čo robíte v Rime? Ste mastermind za masívne Vatikán lúpež? Ego je smiech, bolo nákazlivé.
  
  
  "To nie je moja práca," povedal som. "Som zaoberať iba s reálnymi peniazmi. Plechovky. Pokladníci a tak ďalej.
  
  
  Smial sa znova. "Ale v tomto prípade vzala veľa predstavivosti, amigo."
  
  
  "Áno," povedal som. "Aby som bol úprimný, som bol trochu zapojiť."
  
  
  "Štyri krát ?"
  
  
  Nechcel som ísť do príliš podrobne. "Tony, ktoré by som chcel vidieť nejaké fotky z jej každý rok. Môžete zariadiť, že?"
  
  
  'Samozrejme. Zárobky dnes nie je kedy. Ešte lepšie, budeme mať na obed. Viem, pekný kaviareň neďaleko odtiaľto.
  
  
  "Nemôžem to urobiť už dnes. Mám schôdzku.
  
  
  Ouch. No, dúfam, že ona je krásna žena."
  
  
  Povedal som: "Nie. "S Mojím Otcom."
  
  
  "Nemožné ! Antonio povedal.
  
  
  'To je pravda. Svätý Otec ma vidí na dve hodine popoludní ."
  
  
  'Milosrdenstvo!'povedal ticho. "Budete mať väčší vplyv, než jej, že som si myslel, amigo."
  
  
  "S niektorými pomoc z Washingtonu," povedal som. "Poviem ti o tom neskôr. Môžem prísť do práce ráno?'
  
  
  "Benissimo," povedal Antonio. "Ste vždy zdá, že zase mi na Nick."
  
  
  V ten istý deň, on sa vrátil do Vatikánu. Oblasť okolo múzeum bolo cordoned off, a polícia boli viditeľné všade. To by bolo nemožné, ak sa chcete vrátiť do menu galéria bez povolenia od orgánov . Môžete tiež snaží sa preniknúť do Fort Knox.
  
  
  Otec je bezpečnosť bola teraz oveľa lepšie, než by sa zdalo na prvý pohľad. Páchatelia boli vydesení, ktorú zastrelil na neho vystrelil na deň lúpeže, a nikto by sa mu priblížiť bez pôsobivé dokumenty, a potom dôkladnej kontrole.
  
  
  Prvú líniu obrany pozostávala z viacerých policajtov okolo vchodu na krídlo, kde pápežskej rezidencie a úrady boli umiestnené. Boli vyškolení chlapci, a trvalo im, zatiaľ čo na test mi.
  
  
  Samozrejme, on by ľavej všetky jeho zbrane, a to najmä Wilhelmina je - v hoteli. Keď nemohli nájsť nič podozrivé, že mi podal nad plainclothes policajt, ktorý mi podal cez do Vatikánu Stráže.
  
  
  Nakoniec som bola eskortovaná do pápežskej komory. Izby boli bohatí v dejinách Západnej civilizácie. Na obložené steny boli zdobené freskami, stropy boli mozaiky, nespočetné množstvo steny a vyblednuté tapisérie. Ešte nen bol asketický, takmer asketický. Pocit, ktorý som dostal, keď som sa pozrel okolo nej bol zmysel slávnosť, úplný nedostatok ľahkomyseľnosť.
  
  
  Bol som zobrazené sídlom vo veľkom čakárni, a kým som čakal na ňu, ja som myslel na jej vybavenie, aby všetky hlavy štátov a hodnostári, ktorí sedeli v jednej miestnosti. A teraz je to Nick Carter je na ťahu, Killmaster N3 AX. Nevedel som, že ak porovnaní sa mi smiať, alebo smutná mňa.
  
  
  To bolo najmenej pol hodiny, a ja som bol začína byť trochu nervózny, keď sa otvorili dvere. Vysoký, rozlíšiť vyzerajúci muž v ohnivo červený kardinál je oblečenie, vstúpila na recepcii.
  
  
  "Vaša Eminencia," povedal som, dostať sa až príliš rýchlo.
  
  
  On prišiel ku mne, jeho tvár bezizražajno. "Predpokladám, že ste Pán Carter?" "Čo je to?" spýtal sa ticho.
  
  
  'Áno.'
  
  
  "Jej Kardinál Pei. Vaše Ego Svätosti môžu dostať od vás teraz. Môžete sledovať mňa." Poukázal na izbe mal práve zadali.
  
  
  On pozorne sledovať, počúvanie zvuku z jeho vlastných stopách. Ako zavrel dvere za nami, on prikývol ďalších dvoch kardinálov, pravdepodobne česť stráže. Ih je zúžený, ale nie angry oči, povedal mi, že každý pohyb bol sledoval pozorne, ak nie je vyhodnotený.
  
  
  Na konci haly sú dve hnedé-robed mnísi. Celkom päť mužov sledoval ma, ako som pomaly, znížená mojej hlavy, lebo som nevedel, čo iné na práci. Pápež Pavol sedel otvorene sa predo mnou, obklopený dvaja mnísi. Mal na sebe biely halena a spp, a na jeho hrudi bol veľký zlatý kríž.
  
  
  Kardinál Pei nechcel povedať nič. Jemné zmeny v ich prejavy sa mi prudko krok vpred. "Vaša Svätosť," povedal som, zníženie mojej hlave opäť nie ste istí, či odísť, alebo nie. Úsmev prešiel Otec zovretými perami. Možno videl, ako nepríjemne som sa cítila . Možno cítil, neistota, že som si myslel, teraz odráža vo mne. V každom prípade, bol som veľmi povzbudiť jeho úsmev. "Pán Carter,"povedal v dokonalej angličtine," prosím, posaďte sa." On pokynul na stoličke vedľa neho, a ego pápež krúžok glinted krátko vo svetle.
  
  
  Jej sel, bolestne vedomí, že dôveryhodnosť mojej vlády, nehovoriac Hawk a AX, teraz je v stávke. Ale Otec je arogantným správaním bola nákazlivá, a to nebolo dlho predtým, než som sa ocitol začína relaxovať.
  
  
  Kardinál Pei prijal pozíciu Pápeža právo. "Je to mladý muž poslaný od Prezidenta Spojených Štátov, Vaša Svätosť," Kardinál povedal.
  
  
  "Áno, jej,, ja si spomínam, že to publikum bolo požadované."
  
  
  Pápež Pavol VI. sa obrátil ku mne, a moje oči zahalené na chvíľu. "Zdá sa, že vaša vláda má angažovať v nedávnej - a veľmi nešťastné, veľmi nešťastné krádeži."
  
  
  "Áno, Vaša Svätosť," povedal som. "Veľmi dôležitý bol dokument odcudzený spolu s pápežský darčeky. Na ochranu ego z ... ehm ... Proti nepriateľské elementy, jej vzal slobody skrýva ego v jednom tým, že bude spĺňať vaše krásne Etruské vázy. Niektoré prvky sprevádza ma do múzea; ľudia, ktorí prišli, aby prijali dokument zo mňa ."
  
  
  Vedel som, že som na klzkom teréne, na území medzinárodnú diplomaciu. Preto, že si vybral jeho slová tak dôkladne, ako je to možné. Keď Otec prikývol, akoby súhlasíte so mnou, on bol rád, že aj napriek nejednoznačnosti moje stručné vysvetlenie, jej bolo jasné.
  
  
  "Váš prezident," povedal, " to povedal jeden ... tento dokument, ako zavoláte ego, je veľmi dôležité."
  
  
  "V dell seba, Svoju Svätosť. To je dôvod, prečo sme boli takí dôverčiví preskúmať galéria a možno položiť niekoľko otázok na múzeum zamestnancov. Chápeme, že polícii sa vedenie dôkladné vyšetrovanie. Ale vzhľadom na dôležitosť tohto dokumentu do mojej Vlády, sme zistili, že je potrebné uskutočniť naše vlastné ... ehm ... pozor vyšetrovanie ." Kardinál Pei prikývla, hľadá najprv Pápež a potom späť na mňa. Presunula som sa na.
  
  
  "Napríklad, musíme skontrolovať, či váza je medzi ukradnuté položky. Samozrejme, existuje možnosť, že to bola prevedená na Etruské múzeum po knižnica nechal."
  
  
  "Ja myslím, že nie," povedal kardinál.
  
  
  "Priamo v spoločnosti dell," Otec potvrdil. "Verím, že inventár je kompletný, Pán Carter. Len som glanced na jej cursorily, ale neviem si na ňu so Etruscan váza s ňou. Samozrejme, väčšina z ukradnuté položky boli odstránené z obchodu windows." Zastal a pozrel sa cez miestnosť odo mňa na protiľahlej stene. Čas sa zdalo, že pomaly prechádzať, ale on nechcel povedať nič, čo s ňou. Nakoniec, pozrel sa späť na mňa . "Je vynikajúce, Pán Carter," povedal. "Tie sú povolené stráviť zvyšok dňa v galérii a v iných priestoroch knižnice. Tiež som vám umožní podať žiadosť, ktorá je bez poskytnutia dodatočných informácií, ale asi nie je potrebné povedať, - na Etruské Múzeum."
  
  
  "To je veľmi milé od vás, Vašich Svätosti."
  
  
  On sa obrátil na Kardinála Pei. "Pripraviť list tak, že ego môže podpísať. Pán Carter nemali mať žiadne zbytočné problémy s našou políciou.
  
  
  "Vaša Svätosť," Kardinál povedal, kývol znova.
  
  
  "Uistite sa, že sa to stane, okamžite." Otec sa otočil na mňa. "Sme osobne si nájsť tento dokument, Pán Carter."
  
  
  "Veľmi pekne vám ďakujem, Vaša Svätosť," povedal som, v stoji a pri pár krokov späť. Ona sa uklonil a odišiel cez miestnosti, po ktorom nasleduje Shell Kardinál Pei.
  
  
  Dvadsať minút neskôr získal poznámka s Pápeža podpis a pečiatka. Bol som ohromený aktívny oddych úľavu. Moje publikum s Pápež Pavol VI šlo dobre, ale boli to tie nervy drásajúce súčasťou môjho poslania.
  
  
  
  
  Jej prvý šiel do Etruské Múzeum. Celá oblasť bola dočasne uzavretá. Nemali sme našich návštevníkov, našich turistov, takže som nemal žiadne problémy, získavanie informácií. Podobne ako ostatné Vatikánskych múzeí, tento jeden vyzeral ako palác, než čokoľvek iné. To bolo posiate cennosti a artefakty z Etruského éry. Pripomenul, že väčšina položiek boli nájdené v blízkosti Etruria počas vykopávok Pápež Gregor XVI. Netušil som, že tam bude toľko, váz, fliaš, misky a iné poklady v múzeu. Bohužiaľ, nádej, že by som byť schopný rozpoznať váza bol márny. Ale s pomocou niektorých ľudí okolo múzea, ih má rozsiahly archív ju a zistil, že váza bola daná do Vatikánu takmer dva roky predtým, a že nie je žiadny záznam o jej návrat.
  
  
  Ešte v ten deň, jej hovoril, aby niektoré galéria zamestnancov, ktorí potvrdili, že váza, ako ďaleko, ako vedeli, bola v galérii na ráno lúpeže. To ma opustil s záveru, už som bol poskytuje: dravca, vzal jej.
  
  
  Jej strávil časť dňa v galérii, potom dôkladné policajná kontrola. Mladý plainclothes cop podozrievavo pozrel na Otca poznámka.
  
  
  "To, že treba skontrolovať, signor."
  
  
  "Potom to urobiť rýchlo," povedal som. "Mám iba čas rozhliadnuť sa okolo dnes."
  
  
  "Tam je určitý postup
  
  
  "Pozrite sa," povedal som. "Otec, sám mi povedal, že som nemal mať žiadne problémy s týmto poznámka. By som povedať jej, že máte pochybnosti?
  
  
  Mladý muž sa na mňa pozrel na chvíľu. Potom sa pozrel na vedomie znova. "Jednoduché," povedal. On šiel do galérie a podal upozornenie na druhý plainclothes úradník. Človek si to. Potom sa pozrel na mňa a povedal niečo ticho na seba v taliančine. Muž, ktorý stál na deň otočil a ukázal na mňa, a potom hovoril rozhodne na iné detektív. Na reumatizmus bol pokojný a sprevádzané bežné vlna ruky. Mladý muž podal poznámka späť ku mne. "Môj šéf hovorí, že môžete ísť do galérie," povedal grimly .
  
  
  "G", povedala som a vzala na vedomie.
  
  
  Išiel som a pozrel okolo. Vrátane mladý muž, tam boli traja policajti. Boli hovoriť ticho, aby sa navzájom. Dlho hala vyzeralo inak od prvého čas ego videl to. Okná boli zavreté, pretože pršalo, bolo pochmúrne. Rozbité viečka sklenené vitríny boli odobraté a vyšetrené na odtlačky prstov. Bol si istý, že ak zlodeji odišli všetky fyzické dôkazy, že polícia by už prijali ih. Ale tam by bolo nič zmysluplné vľavo okolo toho, čo som videl, že ráno, ak to nebol pre prst tlačí ...
  
  
  Pozrel sa na dvere. Bolo by možné identifikovať jednotlivé výtlačky topánky medzi mnohými k dispozícii, ak neboli umiestnené v ráme alebo v iných osobitných oblastiach, kde len zlodeji boli prítomní.
  
  
  Požiadal o Etruského váza znova, aj keď on bol istý, že to nebolo v hlavnej hale . Ona bola výzva od polície, ak váza alebo fragmenty váza boli použité ako dôkaz. Povedal, že to nebol.
  
  
  Vrátila som sa späť do chodby, snažil sa spomenúť si, čo videl som, ako prichádza po schodoch, že ráno: mŕtvych zamestnanca a dvere, ktoré práve zabuchli. Potom sa otočil a šiel späť do menu galéria. Potom pristúpil k, kde bolo telo a videl, že nen ešte bloodstains na ňu. Dvere boli teraz doširoka otvorené, a keď jej otec peeked prostredníctvom pravej strane dverí, videl, že rozbité zámok nebol opravený ešte. Polícia boli pravdepodobne zvedavý na 9mm guľka sa vytiahol okolo stromu. Pozrel sa dole na zem a videl niečo iné. Dvere boli stlačené proti povzdych tým, kovový háčik na podlahe, ktorá bola vložená do očko v spodnej časti dverí. Bolo to zaujímavé. To znamenalo, že na zamknutie deň, zlodeji museli stáť mimo dvere a uvoľnite háčiky . On sa sklonil a pozrel sa na zem. Tenká vrstva prachu mimo dvere vľavo jasný dojem z posledných topánky .
  
  
  Najpravdepodobnejšie je, že tlač bola podaná osobou, ktorá zabil security guard a zamknuté dvere na tejto strane galéria . Myslel som, že to bol krepové jediným s trochu nezvyčajné kockovaný vzor. Tlač pohyboval okolo nej, si rozopla dvere háčik, a tlačil otvorené dvere nechať viac svetla . Miniatúrny fotoaparát s ultra-citlivé black-a-biely film vytiahli ho z jeho vrecka. Vzal som tri obrázky obuvi vytlačiť a dať kameru späť za minútu. A keď mu vzpriamil znova, videl kúsku sušeného biele blato vedľa tlače. Najpravdepodobnejšie je, že to spadla z obuvi, v ktorých tlač bola vykonaná. Vzal vreckovku z jeho ďalšie vrecko, vzal kus hliny, a zabalené v vreckovku hneď ako mladý detektív vrátený. Keď sledoval, ako, stlačil otvorené dvere znova a zapínanie na háčik.
  
  
  "Je niečo zle, signor?" spýtal sa. Jeho ego tón navrhol, že vzal ma za votrelca.
  
  
  Nemienila som mu povedať niečo o po tom, ako bol odhalený. Ak je to možné, mala by byť vyzvaný nájsť Judáš pred polícia. Polícia môže mať rôzne predstavy o vlastníctvo, dokument a medzinárodnej intríg môže začať skôr, než sa vráti na ego - a až po talianske vojenské orgány boli dôkladne študoval ego.
  
  
  "Práve som videl tie bloodstains na podlahe," klamal som. "Hroznom stave."
  
  
  "Áno, je to strašné," povedal soothingly.
  
  
  "Ďakujeme vám za vašu spoluprácu," povedal som, obrátil sa na odchod.
  
  
  Zastavil ma. "Povedz mi, Signor, ste na Interpolu alebo možno na svete stlačte?"
  
  
  "Potrebujeme, potrebujeme niečo iné," povedal som. "Jej profesionálne návštevník múzea. Som ísť do múzeí celého vonkajší bazén a potom popísať a katalóg obsah z rôznych publikácií. Tak ďaleko, viac ako desať tisíc ľudí navštívilo ho. Nemohol som sa dočkať, pre galériu, ak chcete otvoriť, pretože stále mám päťdesiat tri múzeá v ďalších sedem Európskych miest, na okružný nedeľu. Mám ísť teraz, pretože som si niekoľko múzeí navštíviť tu v Rime dnes."
  
  
  "Samozrejme," povedal.
  
  
  Keď som odišiel, mladý muž sa na mňa pozrel na prekvapenie, premýšľal, či mu bol klamaný.
  
  
  
  
  Interpolu úrad bol umiestnený na 23 Via Filippo Turati, v nevýrazná budova. Počasie sa vyjasnila, a tam bol ostrý jar vzduchu vo vzduchu. To by bolo skvelé, ráno na prechádzku okolo Ríma a zažiť atmosféru-ísť do Záhrady Tivoli, Kúpele z Caracalla alebo slávny Villa Adriana. Ale tam bol ešte pracovať, aby to bolo vykonané, a že práca bola čaká za špinavej fasády ústredie Interpolu.
  
  
  Ona bola nájdená jej priateľ Tony Benedetto v Ega malé druhom poschodí kancelárie. Dim stien a nábytku úradu boli svieti slnečnému žiareniu streaming cez otvorené okno a Tonyho úsmev .
  
  
  "Nick, môj druhý!" on pozdravil ma a šiel okolo jeho stoličky, aby mi dal pusu.
  
  
  "Buon giorno, amico vám," povedal jej s budú smiať.
  
  
  Tony bol takmer moja výška, s husté tmavé vlasy a svetlé oči. Sme pomohli sebe, ako sa pred a mali spolu veľa zábavy. Tony páčilo mať trochu zábavy.
  
  
  Sme hrať túto hru. Vytiahol balíček Lucky Strike a ponúkol Tony cigariet.
  
  
  "Aha! Teraz som si, prečo som rád, keby ste toľko, Bambino. Pretože máte dobrý Amerických cigariet.
  
  
  On zapálil ju, a sedeli sme v ticho, fajčenie v tichosti. "Takže ste regulátor teraz?" nakoniec povedal jej.
  
  
  On shrugged. "Ak si pobyt v organizácii dosť dlho, budete nakoniec sa stal šéfom, či sa vám to páči alebo nie." Usmial sa na mňa s jeho zubná pasta.
  
  
  "Možno by som mal odísť na AX pred šéf odstúpi," povedal som. "Nemyslím si, že som zvládne úrad práce."
  
  
  "Ja tiež," povedal Tony. "Našťastie, moje malé propagáciu mi umožňuje pracovať aj vonku." Tmavo hnedé oči boli teraz vážne. "Mám prípade lúpež na Vatikán, Nick. Ako ste zapojení do tohto?
  
  
  Bolo to zhrnul, čo sa stalo doteraz fretky. Povedal Hmú o dokumente, ale nie to, čo je obsiahnuté. Počúval grimly. Chcel by som vidieť vaše polícia fotografie, som sa rozhodol. "Mám dobré pozrieť sa na osobu, som zranený."
  
  
  "Budeme sledovať ih spolu, Nick," povedal. "Poslal som človek do Vatikánu, ale on nič nenašli. Je možné, že môžeme pracovať spolu na tento problém? "
  
  
  "Možno," povedal som. "Ale nie oficiálne. Som radšej, že Interpol nepozná dôvod mojej prítomnosti."
  
  
  On prikývol.
  
  
  "A ešte jedna vec," dodala som. "Ak by sme mohli nájsť dokument, je to moje. Možno ani zmienka o existencii ego vašich nadriadených."
  
  
  Tony, že o tom premýšľal. "Všetky práva, Nick," povedal. "Máme záujem o získanie Vatikán pokladov späť, sme nie je potrebné kopať do štátu tajomstvá severnej a južnej Amerike." Úsmev pomaly vrátili na jej tvár. "Mám pocit, vás majú viesť."
  
  
  Ona bola zhotovená z jej vrecka tým, miniatúrne kamery. To bol Minolta s veľmi rýchlo uzávierky, a použil superpanchromatic film v ňom. "Myslím, že to bude zaujímať," povedal som. "Ako rýchlo môže to byť prejavuje ?"
  
  
  "Máme malé tmavé miestnosti," odpovedal Tony. "A profesionálne. Budeme môcť priblížiť okolo poludnia."
  
  
  "Skvelé," povedal som. Vzal vreckovku a nepreložené to. "A potom ona by chceli vedieť, kde, že kusom hliny prišli." Môžete zistiť?
  
  
  "To bude trochu ťažšie, amiko," on sa opieral dopredu a skúmal kusom hliny. "Som dávať moje ego na našej lekárni. Ešte niečo?'
  
  
  "Nie je na chvíľu. Poďme sa rýchlo pozrieť na vaše fotoalbumy ."
  
  
  Sme strávil viac ako hodinu pri pohľade na policajné fotografie vo veľkom šedá miestnosti naplnené spisové skrine, stoly, a ženské úradníci. Keď sme skončili, nechcela uznať jednu tvár v celej foto archív, že vedela.
  
  
  "Bol som si istý, že to chlap by sa tam," povedal som. "Ak osoba, ktorú videl, bol Júdov," povedal Tony, plieskal posledný album,"on musí byť veľmi opatrní, o výbere jeho ľudí."
  
  
  'Presne tak. Ale táto lúpež spáchal s použitím skutočných profesionálov, a to zvyčajne ľudia tejto úrovni majú trestov ."
  
  
  Tony dať ruku na moje rameno. "Máme fotky a kus hliny," povedal. 'Poď. Budeme mať dobrý obed, posypeme niektoré dobré víno na popoludnie, a potom prejdite späť na deň práce, sviežu.
  
  
  On sa usmial a prikývol. Jedna vec, ktorú som vždy rád o Tony. Ego a bezstarostné správaním boli originálne, ale vedel som, že za nedbanlivosť položiť inteligencia a šikovnosť na vyhradená policajný dôstojník.
  
  
  "Máš pravdu," povedal som. "My nemôžeme urobiť nič tu až fotografie sú pripravené."
  
  
  Šli sme na Mediterraneo Kaviareň a hral túto hru na terase. To bolo stále teplejšie teraz, že mraky mal vymazané, ale vietor bol stále silné. Na Tonyho odporúčanie, sme objednal vyprážané ryby. Hlavné samozrejme predchádzala špagety a potom biely syr. Naše svetlo biele víno bolo lahodné. Sme si rozprávali o starých čias, a Tony poprel správy v médiách o dievčati, obaja sme vedeli. Smiali sme sa veľa a na chvíľu, tlak minulosti nedeľu uvoľnili, a ona bola schopná uvoľniť.
  
  
  Viac ako hodinu neskôr, sme sa vrátili do Interpolu office. Fotky boli vyvinuté a rozšírené 18x24. Tony vzal ihs z priečinka a odovzdá ich na mňa, bez toho, aby na ne.
  
  
  "Urobili dobrú prácu," povedal som. "Pozrite sa na toto."
  
  
  On skúmal prvú fotografiu. "Áno," povedal, " je to obraz, jasne viditeľné. Ja si nemyslím, že som niekedy videl niečo ako to, Nick. Veľmi nezvyčajné.'
  
  
  "Súhlasím s tým, a je to pre nás dobré."
  
  
  "V konkrétnom. Som si viac výtlačkov a vyberte typ obuvi ."
  
  
  My sme vstúpili do zatemnené miestnosti, a lab assistant okamžite sľúbil vytvárať viac kópií z najlepších fotografií. Potom Tony vzal zoznam obuvi obchody, v meste, a ona, urobil niekoľko telefónnych hovorov, pozrite sa na výrobcov obuvi. Boli tam desiatky ihs celého Talianska.
  
  
  Zatiaľ čo Tony objednať niekoľko mužov, aby topánky navštívte obchody, on sa vrátil do hotela kód správa pre Hawk. Musel som dať ego v "schránke", kde sa ego kuriérska by to vyzdvihnúť a odoslať ju na Päty. AX nemal používať telefón, aj s reči converter, okrem prípadov, keď naliehavé správy mala byť doručená príjemcovi. I napísal som správu a poslal ho Ega schránky.
  
  
  Keď som sa dostal späť do mojej izby, našiel som Tony kladenie mi hovor em.
  
  
  "Zistili sme, výrobca," povedal. "Toto je webová spoločnosti v krajine, ktorá je zapojená do produkcie takýto návrh. V súčasnosti sme zostavenie zoznamu predajcov na základe výrobcu knihy."
  
  
  "Všetko v poriadku," povedal som. "Budem tam pred dokončením. Môj komplimenty pre svoju efektívnosť ."
  
  
  -
  
  
  Keď sa vrátila, Tony, Líza, večer ona sa naučil, že továreň na topánky v hale v Miláne sa nazýva Nová talianskej Spoločnosti. Zástupca v Rime dostali len malé množstvo topánky z továrne, a predal ih len dva obchody v meste. Odin okolo týchto obchodov skrachovala asi pred rokom. Ako výsledok, tam bol len jeden obchod na okraji mesta .
  
  
  Na základe prieskumu sme zistili, že majiteľ obchodu bol určité Luigi Farnese.
  
  
  "Teraz sme si nájsť ego," povedal som. "To znamená, že ak náš človek kúpil balet papuče v Rime."
  
  
  "Pravdepodobne," povedal Tony. "Sme presvedčení, že máme identifikované aj kúsok hliny, amiko. Naša lekáreň myslí, že je to na Sicílii.
  
  
  "Hmm," povedal som. "Mafiosi".
  
  
  -
  
  
  Tony mal robiť iné veci, tak si vzal taxík do obchodu sám. To bolo nachádza na úzkom ulici v jednej z Rým je nové štvrte. Topánky a iné výrobky boli predávané na pokožku. Farnese, krátky, tučný muž s úzkymi fúzikmi, bolo veľmi užitočné.
  
  
  "Tri zákazníkov nedávno kúpil tieto krepové-soled topánky," povedal. "Napísala som, ih mená."
  
  
  Jej, pozrel sa na mená. Barzini. Aranchi. Pallotti. Nepovedali mi nič.
  
  
  Spýtal som sa jej. "Môžem kopírovať jej mená?"
  
  
  'Samozrejme, pre estestvenno.'
  
  
  Nikdy som robil to, poďakoval predávajúci a doľava.
  
  
  
  
  Na druhý deň, Tony vzal ma na policajné riaditeľstvo, kde jej ego asistent mal byť, a emus rozhodol ísť cez objemných súborov. Od poludnia, našli sme to, čo sme chceli. Rocco Barzini mal voľný kop. Zoznam bol starý, a nen spomenuté iba menšie trestnej činnosti. O hodinu neskôr sme zistili, že ego medzi polícia fotografie. Bol to muž, ktorý zastrelil jej vo Vatikáne .
  
  
  Tony prenesených krátko s archivist.
  
  
  "Polícia nepočuli od Barzini v docela nejaký čas,"povedal," a oni stratili svoje ego, vo vzhľade."
  
  
  "Nie, že viete, kde je?"
  
  
  "Hovoria, že nie."
  
  
  "Dobre, vieme, že bol na Sicílii nedávno."
  
  
  "Áno, vážení iné, ale toto poznanie je málo použiť na nás. Sicília je veľký ostrov s mlčanlivým obyvateľstva. Uvidíte, že to bude veľmi ťažké, aby si niekto hovoriť o Barzini, alebo ktokoľvek iný." Súhlasil som s ním. Zrazu si myslel, Gina, dievča, ktoré nebolo pripojené k mafie. "Možno, "povedal som," môžeme zistiť niečo o našej krepové - soled priateľ tu v Rime."
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 6
  
  
  
  
  
  
  
  
  Išiel som sa pozrieť Gina, ktorý v noci. Vedela, že som sa blíži a urobil chutné edu. Hlavný kurz bol scallopini alla Firenze, s tavených syrov na mäso a špenát. Prvá z nich bola špagety, potom teľacieho mäsa, a nakoniec syr a pekný darček. Červené víno bolo vynikajúce.
  
  
  "Robiť všetky talianske ženy variť tak dobre, príliš?" spýtal sa jej, keď sme hrali hru ako je táto na lavičke.
  
  
  Gina dal jej ruku okolo mojich ramien. "Nie každý je okolo nich," povedala,"ale väčšina talianskych žien." Vytiahla jej nohy sa pod ňou a jej sukne skĺzol do jej stehná, vystavuje ju biely zadok.
  
  
  "Oni robiť veľa vecí dobre," povedal som ticho.
  
  
  Usmiala sa a zľahka pobozkal ma na krk. "Myslel som, že sa vrátia ku mne, Nick," povedala zašepkal.
  
  
  "Obávam sa, že je to biznis," povedal som guiltily. "Aspoň, že to, hlavným cieľom dnes večer."
  
  
  Ona jerked ju za ruku preč. "Že to nie je celkom lichotivé, že?" povedala, pouting.
  
  
  Usmial sa na ňu a pritiahol si ju zavrieť. "Je to veľmi dôležité, ale to neznamená, že som nechcela, aby sa opäť uvidíme."
  
  
  Obrátil ju tvárou k nemu a pobozkal ju na pery. Ona položila ruky okolo môjho krku. "Je to lepšie pre nohy," povedala zamrmlal. Potom si zlomil zadarmo. "Aký druh podnikania, máte potom?" spýtala sa. "Myslel som, že ste boli v zahraničnej službe."
  
  
  "Tak," povedal som. Gina, nemôžem povedať presne, prečo ona je v Rime. Ale možno, že mi môže pomôcť, ak to, čo ste mi povedali o sebe je pravda."
  
  
  Ona pobozkal ma lalôčikom. "Čo máte na mysli?'
  
  
  "Povedal si, že viete, ľudia z podsvetia."
  
  
  Ona recoiled málo. "Ale nie ste políciu."
  
  
  Jej váhal. Potom jeho rozhodol povedať hej, rovnako ako je to možné. "Z nejakého dôvodu nemôžem vám to vysvetliť, Gina, "povedal som," mám záujem o to, čo sa stalo vo Vatikáne Knižnica pár dňami."
  
  
  Jej tmavé oči boli ešte väčšie, než je obvyklé.
  
  
  "Diavolo ! Zaujíma vás, Vatikán lúpež?
  
  
  "Áno," povedal som.
  
  
  "Aha. Neviem. Existujú určité typy zločiny, ktoré nemožno získať informácie. Je to taká trestnej činnosti. Nikto nič nevie o tom."
  
  
  "Nečakám vás, povedzte mi, o trestnej činnosti, či už," povedal som. "Bol som len dúfal, že by ste mi povedať o niekom."
  
  
  Ona shrugged jej ramená. "Kto je táto osoba?'
  
  
  "Ego je meno Barzini," povedal som. "Rocco Barzini".
  
  
  Ona sa na chvíľu zamyslel. Potom povedala: "ja neviem, že meno."
  
  
  "Myslíte, že starostlivo, Gina," povedal som, bozkávali jej ruky. "Toto je pre mňa veľmi dôležité."
  
  
  Po chvíli povedala: "Nie, Nick, ja neviem, na tomto človekovi."
  
  
  On si povzdychol.
  
  
  "Polícia sami nemajú žiadne stopy v tomto prípade," pokračovala. "Bolo by lepšie, keby si dal tejto záležitosti okolo vašej hlavy."
  
  
  Mohol som vidieť strach v očiach. "Gina,"povedal som," nemôžem."
  
  
  Ona oprel späť na gauči a žuť jej spodnú peru zamyslene. "Dobre,"povedala pomaly," ak nemôžem presvedčiť, aby sa vzdali, môžeme niečo urobiť."
  
  
  "Áno?'
  
  
  "Tam je žena. Stretol som sa jej cez Rosa, kamarát z kaviarne."
  
  
  "Pamätám si, Rose," povedal som.
  
  
  "Táto žena vlastní bordel v Piazza Montecitorio. Ona vie, Roman zločinci lepšie ako jej bratia. Možno, že chce s vami hovoriť." Za poplatok.'
  
  
  "Budem platiť," povedal som.
  
  
  "Budete musieť ísť tam sám. Ona nedovolí ženy, do jej domu, okrem pre dievčatá, ktorí pracujú pre ňu."
  
  
  "Môžem vidieť ju dnes večer?"
  
  
  "Budem sa pozrieť."
  
  
  Išla na telefón, vytočí číslo a hovoril v hushed tón. O niekoľko minút neskôr, zavesila a sadol si vedľa mňa na gauči.
  
  
  "Je to v poriadku," povedala smutne. "Môžete ísť tam po desať hodín.
  
  
  Ona je pripravený s vami hovoriť. Nechcela uviesť meno osoby, ktorú hľadáte. Ona sa bojí, že jej telefón je niekedy využitý políciou."
  
  
  "Ďakujem, Gina," povedal som. On sa pozrel na svoje hodinky. To bolo takmer desať hodín. "Potom by som sa lepšie ísť," povedal som.
  
  
  "Je to niečo iné."
  
  
  "Áno?'
  
  
  "Aby sa na vašu návštevu vyzerať normálne, nájsť ten, okolo dievčat, aby ste mohli hovoriť s Pani Vasari."
  
  
  Ona bola zrušená podľa jej sullen bradu s jej ukazovák. "Možno by som mohol vyhnúť," povedal som.
  
  
  Vyzerala vážne. "Nechcem hrať hry s Pani Vasari, Nick. Povedala, že hej, budete platiť za dievča a že by ste mali kompenzovať svoje peniaze."
  
  
  'Budem sledovať.'Nebol to príjemný myšlienka odísť Gina a ísť do postele s prostitútkou. "Nebojte sa navždy. Mám na mysli, dievča. Rose ma uistil, že Pani Vasari je veľmi prísny o jej zdravie."
  
  
  Jeho vstala. "Ak ste v poriadku, ja vrátim sa tu potom, čo som s ňou hovoriť."
  
  
  Pozrela sa na mňa so slzami v očiach. "Ja by som naozaj rád, že," povedala.
  
  
  
  
  Vzal som jej taxíkom na Námestie Montecitorio. Námestie bolo v škaredé časti mesta, nie pre večerné prechádzky. Dom bol veľmi starý, s zvetrané fasády. Všetky okná boli osvetlené, hoci na prízemí blindy boli vypracované a windows nad nimi boli zatvorené, takže len škrabance z žlté svetlo .
  
  
  Ako jej panciera prešiel chodníku, videla človeka, ktorý stojí na ďalšiu verandu. Nebol hľadá v mojom smere, ale jeho sebectvo ma na pozore. Tenký mladé dievča, dajte mi. Niekoľko viac zákazníkov sa presťahoval do veľkej obývacej izby, kde sa stretli dievčatá, keď som čakal v hale mimo veľkej sály, všetci sa zdalo byť informovaní o mojej účasti.
  
  
  Štíhla, v strednom veku žena s čiernymi vlasmi slicked rovný chrbát priblížil. Spýtal som sa jej. "Pani Vasari?"
  
  
  Usmiala sa v tenkej vrstve. "Nie, je ňou Pani Vasari. Chceš dievča?
  
  
  Nevedel ako reagovať. 'Áno.'
  
  
  Ako sme vstúpili do obývacej izby, niekoľko žien pozrel v našom smere. Mladá blondínka prišla až k nám. Mala na sebe pár krátke čierne nohavičky, ktoré vystavená väčšina jej stehná a prsia. Jej menovitá jej asi osemnásť; jej cítil inom kontakte neviny jej tvare srdca tvár. Opýtala sa ma v taliančine, ak by mohla, aby ma obsadený . Jej záver bol, že ona bola rovnako ako dobrý, alebo len tak zlé, ako ostatné. On prikývol jej.
  
  
  Usmiala sa a chytil ruku possessively. Pani Vasari je matka opustila, a dievča sa opýtal, či by som niečo na pitie, než sme išli do jej izby. "Nie,"povedal som," poďme hore teraz."
  
  
  "Ach, ste tešíme sa na to, nie si?" Viedol ma po schodoch do miestnosti na prízemí.
  
  
  Akonáhle sa dvere zatvorené za nás, začala vyzliekanie mňa. "Ste anglický, nie ste?" Mária dostali mnoho Angličanov ."
  
  
  On nech je spustiť svoj kurz na chvíľu. Vyzerá to hej to páčilo. Nechcel som priniesť svoje zbrane, o riskantný ťah, ale nechcela som, aby prilákali zbytočné pozornosť na tomto mieste . On zdvihol ju na okraji železnej posteli a odstráni ju balet papuče a nohavice, zatiaľ čo Mária obratne sa odstráni ju na tenké oblečenie. Nah mal krásne mladé telo s malým pás a pevné, plné prsia. Bol tam modrina na Nah na ľavej stehna, bezpochyby odišiel hot zákazníka.
  
  
  "Páči sa vám Mary?" spýtala sa.
  
  
  Stál vedľa postele a vzlietla zvyšok jeho oblečenie. "Áno, Maria, ste veľmi krásna." Jej, usmial sa a znamenalo to .
  
  
  Posadila na zem, na moje nohy a začal zdvih moje stehná. "Ste veľmi krásne," povedala. Jej rukou išiel na moje genitálie a tam pracovala. Ona oprel dopredu a pobozkal ma na stehne. Ona bola zrušená na okraj postele a presťahoval sa na moje stehná na pritúliť sa proti sebe.
  
  
  Keď vstúpil do miestnosti, všetky myslel asi bolo hovoriť s Pani Vasari. Ale ako Maria pracoval veľmi odborne so mnou, moje vzrušenie rástlo, a na čas, keď natiahol na posteli a strčil vankúše pod jej stehná, jej bol pripravený.
  
  
  Vedela, že jej povolanie dobre. Vedela presne, čo robiť, a keď sa mi prinesie do výbušného vyvrcholenie. Keď to bolo viac a boli sme ležiace v potu na rumpled listy, zdalo sa, že šťastný, že som bol fyzicky spokojní. Ona nemal očakávať nič iné. Ako pre mňa... No, to bolo to, čo som zaplatil za.
  
  
  Požiadal som ju o P Vasari.
  
  
  "Aha. Vy ste ten, kto chce hovoriť, Madame.
  
  
  "Áno. Môžeš ma k nej?"
  
  
  'Poď so mnou.'
  
  
  Ona ma viedol na druhom poschodí kancelárie a šli sme dole tmavej chodbe na zadnej miestnosti. Zaklopala dvakrát, a keď otvorila jej, odišla.
  
  
  "Chcete hovoriť do missus?" tmavé vlasy žena spýtal sa.
  
  
  Jej pozrel mimmo zavrieť do miestnosti. Bolo to ticho, osvetlené s červeným a modrým svetlom. Vôňa kadidla wafted dolu chodbou .
  
  
  "Áno, povedala, že by ma chcela vidieť," povedala som.
  
  
  "Poď ďalej," žena povedala, odrazový bokom.
  
  
  Jeho vstúpil do miestnosti, a vôňa Stahl bol dusí. Postava v bohatých hodváb reclined na nízkej baha ' i v hustej-kobercom miestnosti . Keď prišiel, aby lízať, videl, že ona bola nezvyčajne tuku žena. Hej, ona by boli najmenej sedemdesiat, ale ona bola silne skladá, ako varovanie od útleho zvuk filmu. Jej mrštný, vráskavá tvár bola pokrytá make-up, jej oči boli čierne a jej viečka boli tmavo modrá . Závoj bol rozmazal na jej tučné líca, a červený rúž tvorili falošné ústa. To všetko bolo, na ktoré sa vzťahuje orange parochňu. Jej hrubé biele ruky vystrel okolo jej hodvábne šaty ako dva shriveled gule cesto, a potom ju kožené prsty boli zdobené aspoň tucet krúžky.
  
  
  "Je, že Pán Carter?" Som zdvihla starý hlas.
  
  
  "Áno, pani," povedal som.
  
  
  Asistent tlačil stoličku na gauči a motioned pre mňa, aby sa posadili. "Ospravedlňujem sa o voňavých vecí," povedala zašepkal. "Madame má divný zápach tela, ktoré ona masky s kadidlo."
  
  
  Predaj prikývla, príliš.
  
  
  "Stop šepkanie a čo tiptoeing," Pani Vasari povedal žene. "Si môžete nechať nám sám za chvíľu."
  
  
  "Áno, pani." Obrátil a vyšiel cez izby. "Vyzeráš dobre," Pani Vasari povedal v angličtine. "Nebude vám vadiť, keby som sa z tohto parochňu? Veľmi horúce."
  
  
  "Samozrejme, že nie," povedal som.
  
  
  Ona zovretými jej puckered pery a odstránili orange parochňa z jej hlavy. Bola takmer plešatý, s zväzky biele vlasy trčí sem a tam. Nosiť parochňu, ona bola väčšina bizarné žena by nikdy nevidel. Bez jej parochňu, bola karikatúra sad stará žena. Napodiv, páčilo sa mi to.
  
  
  "Všetko v poriadku," povedala v starej človek je krehký hlas. "Chápem, že ste prišli požiadať o informácie." Rozhovor vzal Nah to dych.
  
  
  "Priamo v spoločnosti dell, pani," povedal som.
  
  
  "Zavolaj mi Nellie."
  
  
  "Nellie?" Spýtal som sa jej incredulously.
  
  
  "Môj otec bol anglický námorník. Napriek mojej talianskej matky protesty, on trval na tom, v čo mi menom Nelly."
  
  
  Ona vráskavá, jej tenké, natreté pery do groteskné úsmev. "By ste veriť, že som bol veľmi atraktívna žena?"
  
  
  'Samozrejme."Jej dúfať, že môj hlas znie prostrediu.
  
  
  "Keď som mal sedemnásť, som dostal ponuku od Benátske aristokracie," povedala croaked. "Jej odmietol. Vidíte, jej hotel je viac ako kúpele manželstva.
  
  
  Nechcel som povedať nič, pretože som nevedel, čo povedať.
  
  
  "Keď ona bola založená podľa tohto domu, bola hostiteľom niektoré z najvýznamnejších ľudí v Európe, Pán Carter. Moje dievčatá vedeli, štátnikov a vysoko postavených úradníkov. Názov určité minister bol známy po celom Taliansku . Nikdy spal s dievčatami. Sledoval ich vyzliecť a potom sa opýtal ih stáť nahý pred ním zatiaľ čo on hral sám so sebou. Nikdy neviete, čo sa každého človeka túžby ."
  
  
  Ona bola už dusia na tento rozhovor. "Neskôr," povedala, " podsvetia by často sem. Mafiosi a iné. Ih vedel, že jej všetky spolu, Pán Carter. Dozvedel som sa veľa vecí, ale nikdy som predal informácie o ľudí, ktorých som mal rád."
  
  
  Zápach v miestnosti zavesil na moje nozdry. Vráskavý maska pokračovanie. "Prišli ste požiadať o človeka."
  
  
  'Áno.'
  
  
  'Ego meno?'
  
  
  "Rocco Barzini".
  
  
  Očami pozeral sa na mňa dlho a za vráskavá koža, potom sa vrátil k mojej tvári. "Viem, že ego . Aké informácie sa zapojiť? '
  
  
  "Môžete mi povedať, kde nájsť ego?"
  
  
  "Možno," a chrapľavý hlas odpovedal. "Ak sa informácie, ktoré stojí veľa peňazí vás."
  
  
  "Nemám peniaze," povedal som.
  
  
  "Dvadsať tisíc lire?"
  
  
  Jej váhal. Bolo to veľa peňazí, ale ja som mal predstavu, že som nemohol vyjednávať s Nelly Vasari.
  
  
  "Dobré.'
  
  
  "Máte to s vami?"
  
  
  Siahol za minútu, zobrala wad z lire, počíta sa dvadsať tisíc, a odovzdali peniaze Nellie. Zdvihla ego a započítať ju znovu s ňou nemotorný staré prsty. Keď sa stalo, ona koná na účet až do jej očí a študoval rytie a textúru papiera.
  
  
  Spýtal som sa jej. "Spokojný?"
  
  
  "Nemôžete byť dosť opatrný vo svojej práci," povedala, " aj pri rokovaní s Američanmi. Ale nie je nič zlé na vaše peniaze, tak ja vám poviem všetko, čo viem o tomto parazit Rocco Barzini.
  
  
  Ona wriggled do vyrezávané orientálna stoličke vedľa pohovky, mäkké mäso rameno hojdať dopredu a dozadu.
  
  
  "Barzini prišiel sem z času na čas. On bol malý zlodej, ktorý týraný moje dievčatá. Bol vo väzení. On zvyčajne žije a pracuje v Rime, ale niekedy zmizne niekoľko rokov. Strávil nejaký čas v Neapole, kde sa začal zaujímať v oblasti prostitúcie a drogy. A nedávno sa vrátil do Ríma s mužom, ktorého meno možno viete-Giovanni Farrelli."
  
  
  "Nemyslím si to," povedal som. Ale spomenul som si na jej meno, okolo Gina to príbeh.
  
  
  "Každý policajt v Rime vie, že meno, Pán Carter. On je bohatý muž s niekoľkými oprávnenými záujmami. Najvýnosnejšie z nich je úspešný rozvoj a stavebná spoločnosť, Makelaardij Farelli . Ale za to slušný fasády, Signor Farrelli je lídrom podsvetia, drogy, predajcu a iných nelegálnych podniky. On je pripojený k gangster, Pán Carter, a jeho meno je pripojený na umeleckú krádež, ktorá sa konala v Benátkach asi pred rokom.
  
  
  "Zaujímavé," zamrmlal som.
  
  
  "Keď Rocco Barzini sa vrátil do Ríma, bol Farrelli je bodyguard."
  
  
  'Lojálni. A že Farrelly žije v Rime?
  
  
  "Signor Farrelli má mnoho príbytkov," povedala croaked. "On má miesto na bývanie v meste, ale on to takmer nikdy tam. Má villa severe Rým a suite v hoteli v Capri, ktoré vlastní . Je to takmer vždy v Capri v túto ročnú dobu.
  
  
  Zdvihla fľaše a strieka voňavé pachu v miestnosti. Kvapalina sa jej vlasy vyzerajú mokré a lesklé na mäkké svetlo. Ona sniffed sladká vôňa, nozdry zapaľovania, potom coughed násilne.
  
  
  Spýtal som sa jej. "Ste v poriadku?"
  
  
  "Áno, áno," povedala. "Všetky práva, mladý muž."
  
  
  "Myslíte si, že Barzini a Farrelli môže byť v tejto hotel v Capri?"
  
  
  "Najpravdepodobnejšie je, že Pán Carter. Hotel sa volá Cézar Augustus sa nachádza v centre ostrova ."
  
  
  "Boli ste veľmi užitočné."
  
  
  "Vždy som hodnota osoba pre peniaze." Jej maľované, kožený úst usmial wryly.
  
  
  Vstal, aby odišiel.
  
  
  "Musíte zaplatiť pätnásť tisíc lire pre dievča," Pani Vasari croaked. "Môžete platiť v spodnej časti. A vrátiť sa znovu, Pán Carter.
  
  
  "Ďakujem," povedal som.
  
  
  V chodbe, som sa zhlboka nadýchol to. Na prízemí, on zaplatil tmavovlasý žena na krátky pobyt s Máriou a doľava. Vonku, na čerstvom vzduchu, aby sa nikdy cítiť tak dobre.
  
  
  Povedala mi, že by som mohol nájsť taxi na bulvár o niečo ďalej, a tak som išla v rovnakom smere. To bol parné večer, príjemný večer. Ale v polovici cez ďalší blok, shaggy ju počul. On sa obrátil a videl dvoch mužov rýchlo blíži .
  
  
  Nemal som dôvod domnievať sa, že som bol v žiadnom nebezpečenstve, ale ako sa blížil, jej telo stlačené až proti narieka domu. Oni sa spomalil. Jeden prešiel okolo nich mimmo mi, ostatné vedľa nich. Potom muž, ktorý prešiel mimmo otočil a rezať ma . Myslel som, že som spoznal tvár, videl som, ako sa v Nelly Vasari domu.
  
  
  "Firth Mar!" povedal, zastavenie mi výrazne.
  
  
  Nemal som na výber. Ja som povedal, " Čo sa stalo?" . "Hofretta!"
  
  
  Bol som v zhone.
  
  
  "Čo si hovoriť s Pani Vasari o?" Iný, menej svalnatý muž požiadal v angličtine.
  
  
  On sa pozrel na muža, námestí, počká-označené tvár, a zrazu pocítil nahé bez luger alebo pár bodce.
  
  
  "Ona je starý kamarát."
  
  
  Veľký muž zavrčal. Vy ste nikdy neboli tam, Signor.
  
  
  Jej strčil ho. "Pohybujú viac!'
  
  
  "Nie, kým si povedať, čo si hovorí, Madame," povedal.
  
  
  "Už som povedal, že. To bolo obnovenie staré priateľstvo ." Jej hotel prejsť mimmo nich.
  
  
  A svalnatý muž udrel ma do hlavy. Padol na jeho spoločník, ktorí nechať päsťou zadajte svoj život. Kombinácia dvoch úderov zaklopal mi na chvíľu . To hit domu ťažké, a híkali ako ryba . Videl som iného päsť, prichádza na mňa a snažil sa vyhnúť to, ale mám rýchle facku na líce. Okamihov neskôr, bol som chytil zozadu. Na smallpox-označené tvár presťahoval predo mnou.
  
  
  "Povedzte nám o tejto diskusie," povedal prasklo.
  
  
  Ísť do pekla. Som groaned.
  
  
  Päsťou udrel do mojej hrudi. Skôr, ako on mohol zotaviť sa z rana, jej prvé dva bol zasiahnutý do tváre. Jej, cítila som, že moja hlava nakláňať na stranu. Tieto gangstrov vedel svoje veci. Pravdepodobne ani mať nič do činenia s druh mužov bude mať rád, ale že nemal urobiť veľký rozdiel v súčasnosti.
  
  
  "To zastaviť," zavrčal. Videl som, flash kotúča, a potom stiletto koná pod mojím nosom.
  
  
  "Hovoria, že to alebo budem znížiť vás!"
  
  
  Mohol znovu dýchať. "Všetko v poriadku," povedal som. "Poviem to." Nôž nemal zmizne, ale to zostalo bez hnutia.
  
  
  Teraz mal opäť svoju silu. Úzke čepeľ noža bol len troch centimetrov od mojej ľavé oko. Mal by som vedela veľmi dobre, čo som robil.
  
  
  "Sme hovorili o slam činnosti je odhalený," povedal som, ešte dýcha ťažko. On sa sťahoval jeho pravú nohu tak, aby to bolo medzi ega roztiahnutými nohami . "Pani Vasari spoločnosti?" "Čo je to?" spýtal sa podozrievavo. 'Prečo?'
  
  
  Druhý muž držal v rukách trochu menej pevne.
  
  
  "Áno," povedal som, vystuženie sám pre akciu. "Vidíte, zoberte ju do hotela, opýtať sa jej, ak chcete otvoriť dom v Miláne."
  
  
  'Čo ty? Pani Vasari by nikdy -"
  
  
  On ťahal masívne človeka vpred, jeden krok a riadil jeho pravé koleno tvrdo do nej miešku. Ego tvár skrútenú. Pustil sa stiletto na ulici. Keď som dal moje nohy dolu, tak som vystúpil na stocky človeka priehlavku s mojej pravej nohy . On kričal, a ego sily sa oslabili. I udrel moje ľavé koleno do jej ego hrudným košom tak ťažké, ako som mohol. Počul som, že crack. On kričal, spadol na jeho strane, a udrel do steny za nami.
  
  
  Druhý ma udrel. Ona bola blokovaná ľavou rukou punč a vrátil ju s právom. Ako on spadol na zem, on dosiahol na stiletto, ale to sa posunul do tmy. Potom ona cítila drvivý úder na chrbte. Veľký chlap stlačené proti stonať, a napadol ma opäť. Ego päsťou udrel do zadnej časti môjho hlavu a padol na kolená. Padol na jeho strane. Pevný boot udrel ma cez tvár. Ja som trafil na zadnej strane mojej strane, a to odleteli.
  
  
  Keď som bol vyhodeny v strane zase som groaned hlasno. Siahol s jeho boot a neprijaté. Svalnatý muž sa postavil znova .
  
  
  "Bašta-cosi!" povedal. Rozhodol odísť.
  
  
  Ego spoločník ponáhľali po ňom, a zmizli za rohom. Jeho ťažké sel. Je to pocit, ako by som bol, prešiel cez obrie mlynčeka na mäso. Ja som mal takú silnú bolesť v mojom tele, že je nemožné zistiť, ktoré oblasti boli poškodené. Zdvihol svoju ruku do jeho tváre. To bolo krvavú kašu.
  
  
  On sa opieral proti domu za pár minút, dúfajú, že bolesť by odznieť. Jej, bol príliš optimistický. On narazil dole po tmavej ulici na niekoľko sto metrov a nakoniec dosiahli bulváru. Rovnako ako ona povedala, taxi čoskoro prišiel. Ego volal jej a vošiel dovnútra.
  
  
  "Čo diavolo !?" vodič zvolal, keď videl moju tvár.
  
  
  Dal hmú Gina Romano adresu. Išiel rýchlo, aby som sa okolo jeho taxi, akonáhle je to možné. Šiel po schodoch a zabuchli Gina dvere. Keď ju otvoril, jej oči sa rozšírili v šoku.
  
  
  "Dia mio!" povedala zamyslene.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 7
  
  
  
  
  
  
  
  
  Moje predlaktia boli ťažké a moje ústa boli suché. Snažil sa obnoviť. Všetko, čo som mohol spomenúť, po stretnutí Gina bolo, že sa mi podarilo dostať Hawke na telefón s hlasovým converter nechať em vedieť . Povedal, že by zavolajte mi späť v dopoludňajších hodinách. Presťahoval sa jeden z jej nohy. Mohol cítiť iné telo pod krytinu . Bežal jeho ruky cez jemnú vlnu života, na teplom mieste, kde je jeho stehná splnené. Gina sa obrátil na mňa. Jej ľavej strane pŕs kartáčovaný na mojej strane, a cítil som jej bradavky list mimmo mňa. Siahol pod krytinu a dotkol sa jej mäkké, teplé pelt . Snaží ignorovať bolesť, zroloval na jeho strane, stláčanie pevného kolo zadok.
  
  
  "Mm" povedala, stále zatvára oči.
  
  
  Ona sa pritúlila do môjho tela a omotal ruky okolo môjho pása. Potom sa zbavte sa iný zvuk, a oči otvorené, bliká.
  
  
  'Prezývka? Ste si istý, že sa cítite lepšie?
  
  
  Vytrhol jej boky až ku mne, a ona slung rameno, cez moje rameno. Jej prsia pritlačí moje holé hrudníka.
  
  
  "Nič," zamrmlal som. "Ale myslím, že situácia sa zlepší v blízkej budúcnosti."
  
  
  Ona rozišli jej plné pery. Novo vyliahnutých jazyk bola teplá a sladká. Jej boky odrazil jemne proti mne. Kiss z nás lapať. Gina prehodil jej pravý bok nad moje bedrá, a moje telo bolesti boli zabudnuté v zhone, že drží nás, ako sa jej otočil a zdvihol jej telo, aby moje push. Prišla mi ochotne a zároveň sme dosiahli vyvrcholenie.
  
  
  Potom jej bench press je na chrbte na odpočinok. Gina ležal vedľa mňa a pozerá hore na strop. Nakoniec zdvihol ruku a jemne sa dotkol rany nad jeho ľavé oko a na jeho pravú tvár. Boli suché, ale celú stranu svojej tváre ublížiť . O nejaký zázrak, moje zuby sa zdalo, že je ešte stále tam. On stiahol plachtu a videl pár modrinami na jeho torzo.
  
  
  "Oni sa na mne dobre," povedal som, " ale pochybujem o tom, že sa budem môcť pohybovať tak hladko ráno."
  
  
  "Chudák chlapec," Gina purred ticho. Ona kladie svoju ruku na mojom boku.
  
  
  "Dúfam, že nemal obťažovať Nelly Vasari," povedal som.
  
  
  "Nebudú to, Nick. Nah má veľa vplyvných priateľov ."
  
  
  "Ja som myslel, že boli Sicilians," povedal som. "Aj keď neexistuje priame spojenie, teraz Barzini alebo Farrelli má to počuli."
  
  
  .
  
  
  "Nick," Gina povedal, obracia sa na tvár mi. "Budeš Capri?"
  
  
  Spýtal som sa jej. "Prečo to chceš vedieť?"
  
  
  "Keď si mi povedal, že všetko o vašej účasti na krádeži poslednú noc, nemusí sa vám, že vie o tom, ale si ma donútil, aby vám pomohol," povedala. "A môžem vám pomôcť. Môžete tiež verte mi úplne teraz, že ste dôveryhodný ma na dlhú dobu. Neviem to Farrelly chlap. Môžete si na ňu vám hovorím, že ja som bol ego milenca. Viem, že ju všetko, čo ego, ego, id, ego návyky. Môžem byť užitočné pre vás."
  
  
  Spýtal som sa jej. "Ako dlho ste boli ... s Farrelly?"
  
  
  Ona vyhnúť môj pohľad. 'Niekoľko mesiacov. Kúpil mi veľa vecí, ale ego krutosť bolo neznesiteľné pre mňa."
  
  
  "Ako si môžem byť istý, že vám teraz pomôže mi proti nemu?" Jej, cítil ďalej.
  
  
  Ona zúžil oči. "Neznášam Farrelly, Nick. Prisahám, že môžete dôverovať mi.
  
  
  Jej, že o tom premýšľal a rozhodol sa vyskúšať to. "Všetko v poriadku," povedal som, " ja si ťa vezmem na Capri. Moje ďalšie Interpolu úradník, prichádza s nami."
  
  
  "Prineste policajt?"
  
  
  "Áno." Zastavila sa. "Farrelly vykradli Vatikán, Nick?"
  
  
  "Tam je dobrá šanca, že."
  
  
  "Ale prečo by vaša vláda starostlivosti?" Pozrel sa na Nah zamyslene. "Počas lúpeže, niečo, čo patrí mojim vláda bola ukradnutá. Nemusíte vedieť, Džin už. Nepýtajte sa ma znova."
  
  
  
  
  "Všetky práva, Nick."
  
  
  Zazvonil telefón. Gina vstal, šiel na druhý koniec miestnosti, a zdvihol telefón. Jej nahé telo stále vyzerala atraktívne. Chvíľu neskôr, ona sa otočil . "To je pre vás.'
  
  
  To musel byť Hawk. Bol to práve on.
  
  
  "Kto do pekla bolo, že na mieru?" on roared cez kilometrov oceánu.
  
  
  Jej, usmial, aj napriek jeho pevný, chorý tvár. "Ach, jedno dievča," povedala som nevinne.
  
  
  "Áno, vziať na mieru, dievča!"
  
  
  "Je to v poriadku," povedal som. "A ja len dať to na mzdy."
  
  
  "Do akej miery?" Jeho hlas znel kyslé.
  
  
  "Viete, ja som si nikdy účtovať vám za to," povedal som. "Som najal Gina na dočasnom základe. Pripája sa mi na zdroj, to je dôležitá informácia, že som hovoril s vami.
  
  
  "Tak dlho, ako viete, čo robíte!" Odmlčal sa nájsť jeho sarkazmus, " dúfam, že ste mali dobrú noc, Nick."
  
  
  Ego je zámery boli jasné, ale ona zostala unmoved. "Ach, áno, pane. Jej, cítim sa oveľa lepšie o sebe.'
  
  
  "Pozrite sa, ste v poriadku? Ste znelo trochu poraziť až v noci.
  
  
  "Som v poriadku," povedal som.
  
  
  "Preskúmali sme Judášova súbory, "pokračoval," a máme novinky pre vás. Farrelly meno objavilo v Judáš je súbor pred niekoľkými rokmi. On ukradol niektorých vládnych dokumentov v Anglicku. Farrelly je veľký chlapec. On je buď gangster, alebo má úzke väzby na ne."
  
  
  "Áno. Ako človek, ktorý môže poskytnúť pracovné sily a zariadení pre sériu lúpeže Judáš vymyslel."
  
  
  "Hlasovanie o tom, čo stalo sa, Nick. Myslím si, že by lepšie ísť na Capri.
  
  
  "Ja budem lietať do Neapola neskôr."
  
  
  "Dobrú. Aby mi zaslali. Tento prípad môže byť väčšie, než si myslíme ."
  
  
  'Presne tak.'
  
  
  "Pokúsiť sa získať nejaké spánku v noci."
  
  
  Usmial sa na ňu. Vedel, že Sokol bol s úsmevom, aj s jeho tenké tvár. "Áno, samozrejme," povedal som.
  
  
  -
  
  
  Neskôr, že ráno som išla do Interpolu office a informovala Tony Benedetto o najnovšom vývoji. Mal pevný súbor na Farrelly. Tam bol odkaz na "Pána J." dňa, bol neskôr ako uvedením AX.
  
  
  "Júda a Farrelly zdá sa stali dobrými priateľmi," povedal Tony.
  
  
  "Ako pre Farrelly, neviem." "Ale nikto nie je Žid ešte. On len udržiava nemilosrdný obchodných kontaktov." Pozrel som sa na priečinok so súbormi. "Judáš nie je presne ľudské, vidíte, on stratil jeho ruky pri nehode, keď on bol mladý, a on má umelé listy, ktoré vyzerajú ako telo a krv, ale sú pod 'skin' vyrobené z pevnej ocele. Tieto ruky symbolizujú osoba. Skoro ma zabil s nimi raz.
  
  
  "Budeme sa modliť, že on nemá inú šancu," povedal Tony.
  
  
  "Sú ste pripravení ísť na Capri?"
  
  
  "Áno . "Čo čas sa naše lietadlo odísť?"
  
  
  "V štyroch hodín. Budeme v Neapole v hodinu, a na ostrove v podvečer."
  
  
  
  
  To bolo ešte svetlo, keď sme sa na lanovky vlak do mesta Capri, sneh biely ostrov ukryté v kvetov. Ostrov bol tak malý, že kobalt-modré more bolo možné vidieť takmer z každého miesta v meste. Úzke, kľukaté dláždených uliciach mal nespočetné množstvo schodisko vedúce nahor a nadol na iných úrovniach. Turisti plnené na malom námestí v centre mesta a sat pitnej cinzano pri západe slnka. Dva bloky od námestia bol Caesar Augustus Hotel, veľké, krásne budovy s popínavé rastliny na strom nad vchodom.
  
  
  "Hlas je všetko," Gina povedal, ako sme stáli pred ním. "Suite Farrelly život je v treťom poschodí salónik. Môžete vidieť balkón z tu. Keď Farrelly existuje, má dve bodyguardmi, ale môžete vidieť len jednu okolo nich. Druhý sa skrýva, keď cudzinci prišli na návštevu . V malej miestnosti vedľa obývacej miestnosti, tam je kovové stoličky, ktorá je vždy uzamknuté. Tam môže byť niečo dôležité v tomto." Potom sa ma spýtala: "Čo budeš robiť, keď Farrelly príde?"
  
  
  "Aby naši ľudia tajomstvo, pre tak dlho, ako je to možné," odpovedal som. "Môžeme dozvedieť o pozemky alebo domy na ostrove. Samozrejme, jej, a ja dúfam, že Ego tam nie je, pretože nemáme dostatok dôkazov proti nemu zatknúť ho. Judáš je správny človek pre mňa. Dúfam, že on má to, čo hľadám." Potom: "nemôžeš ísť hore."
  
  
  "Prečo nie, Nick? Nemôžem čakať na jej v chodbe, až kým sa pýtate."
  
  
  "Nie, je to príliš nebezpečné. Môžete ísť do kaviarne na námestí na drink."
  
  
  "V poriadku," Gina povedal sklamaný.
  
  
  "Ak nechcete počuť od nás v rámci hodinu, prosím, rezervujte si izbu v Paradiso Hotel."
  
  
  "Ja si to. Ona shrugged a išiel smerom na námestie.
  
  
  Marek sa usmial a zatriasol hlavou. "Dobrý informátor, amiko," povedal winked na mňa.
  
  
  "Mali ste vidieť Nelly Vasari," povedal som.
  
  
  Stretávajú so situáciou, ako je na jednej Tony a ja, boli sme mali hrať podľa dotyk . Je to ako hrajú šach, pretože po prvých dvoch alebo troch zase krokoch, existuje veľa príležitostí. Tak sme išli do bytu s veľmi predbežné nápady. Sme zaklopal, dúfajú, že by tam byť žiadna odpoveď . Ale dvere sa otvorili a my sme videli dievča, tam stáť . Nah mal platinovej blond vlasy a ružový rúž na jej pery plump. Jej kvetinové-vzorované dom kabát, voľne zapol v páse v provokatívne móda, nezakrýval jej voluptuous krivky. Bolo zrejmé, že bola nahá pod kabát. Jej dlhé, v krivkách, stehien a dostatok prsia peeked seductively rohom každý ťažký krok, vzala. A súdiac podľa chrapľavý mutterings a neisté kroky, to bolo len ako jasné, že Ay nepotreboval nápoj v ruke. "Je Pán Farrelly tu?" Marek sa spýtal.
  
  
  "Nie,"povedala v Škandinávskych-diakritikou angličtinu," Pán Farrelly, nie je tu." Ona sa oprel o stenu, a záhyby jej housecoat rozišli ešte ďalej.
  
  
  "Prepáč," povedal som, snažil sa nepozerať sa na ňu atraktívne telo " máme za sebou dlhú cestu, aby to vidieť. Môžeme hovoriť Hema znova?"
  
  
  "Môžeš so mnou hovoriť, boss," povedala, chichocú. "Ona je tu, ako vždy, úplne sama." Ona kladie svoju ruku na dvere jamb, ako keby sa to bude trhať šaty off úplne. Tony sa na mňa pozrel a usmial sa trochu. "Sme radi, že môžeme prijať vaše pozvanie, signora."
  
  
  Ona beckoned k nám a zabuchli dvere za ňou. Izba bola bohato zariadené, ale čistota bolo jasne nie je jej silná stránka. Prázdne fľaše, pretekajúca popolníky, a half-prázdne poháre boli všade, a hustý koberec bol posypané noviny a ilustrované časopisy.
  
  
  S ležérne gesto, dievča motioned pre nás, aby sa posadili. 'By sa vám niečo na pitie?' ona giggled drunkenly. Potriasol hlavou, a jej pery natočený v frustrácie . "Smola," povedala.
  
  
  Blond zakopla na lavičke na opačnej strane, dve stoličky Tony a ja sme sedeli na. S hlasným a zúfalý vzdych, klesla späť na gauči, a voľné uzol jej pásu prišiel vrátiť späť, takže takmer nič ukázať, jej zrelý tela. Nepochybne sme boli tvárou v tvár s Farrelly je pani. "Čo chceš?'Čo je to?' spýtala sa. "Mne to môžeš povedať. Giovanni ma drží zverejnené na všetko." Jej slová stále znelo nasilu, ale ona nebola ako opití, ako som pôvodne myslel.
  
  
  Keď Tony vysvetlil, že chceli sme kúpiť vily na ostrove, ona, on sa obrátil a pozrel sa do malého susednej miestnosti Gina mal uvedené. Z miesta, kde som sedel, som mohol vidieť, kovové stoličky s telefónom v rohu.
  
  
  "Existuje len veľmi málo vily na predaj v Capri," povedala blondínka, ktorá iba predstavil seba ako Herta, " a ak niekto predáva niečo, je to na veľmi vysokú cenu. Páni, iné drahé Zhirinovsky veci? Posledné slovo bol vydaný, s nádychom..
  
  
  "Priamo v spoločnosti dell," povedal Tony, s úsmevom na Hej. On si odkašľal. "Herta, vidím, jej telefón v inej miestnosti. Si môj priateľ, zavolajte náš hotel? '
  
  
  Tony sa zamračil.
  
  
  "Samozrejme," povedala v chrapľavý hlas. "Ja budem zase si na svätého." Ona vstala z pohovky, a župan kĺzal po jej stehná na chvíľu, odhaľujú jej bledú trojuholník.
  
  
  Keď išla do inej miestnosti obrátiť sa na svätých, Tony zdvihol obočie. A keď prešiel mimmo nah ísť do inej miestnosti, vzala ego ruku.
  
  
  Jej, videl, že bol objímanie bosých pravého prsníka. Ona vlnitou a späť a usmial sa. Tony vošiel do izby a zavrel dvere. Gerta prišiel cez moju stoličku a postavil sa vedľa mňa, uvedenie jej ruku na mojom ramene: "Ste pekný muž," povedala.
  
  
  Jej pozrel na nah. "Ďakujem," povedal som. "Povedz mi, Gerta, má Pán Farrelly vykonali nejaké nové obchodné priatelia, v poslednej dobe?" Počul som jej, že má nového partnera." Ona sa vrátila na gauči s drinkom v ruke. "Giovanni má vždy nové tváre," povedala pomaly. "Ale mali by sme hovoriť len o Giovanni?" Vy a váš otec nechcem len žiť v strede podnikania, páči sa vám?
  
  
  "Samozrejme, tie sú veľmi pohostinní," zamestnanec prestal jej, dúfajúc, že Tony bol zaneprázdnený hľadaním stoličke.
  
  
  "Viete, ľudia ako ona. Je to vždy takto. Som to, čo chcú. Mám šokovať?
  
  
  "Vôbec nie," povedal som. To, čo bolo Tony deje?
  
  
  'Skvelú prácu. Som rád, že nie ste v šoku. Potom ste rovnako ako jej. Viete, že máte mať príležitosť, keď to príde, nemyslíte?
  
  
  "Áno, je to tak," povedal som, premýšľať o ďalšej miestnosti.
  
  
  Herta dať ju dole skla a pretiahol sa lenivo na gauči. Ona náhodne rozopnutú jej župan ako Tony zadali.
  
  
  "Benissima !" povedal ticho.
  
  
  Herta nevyzeralo na nás. "Ja viem, čo chceš," povedala v chrapľavý hlas. "A môžete to urobiť. Každý v poradí, alebo oba súčasne. Je to v poriadku, nepoviem Giovanni.
  
  
  Tony stál pred ňou, pozerať sa dole na jej nahé telo. "Nick," povedal cez sucho v ústach, " možno by sme mali ešte pár minút, dobre?"
  
  
  "Bože, nie, Tony."
  
  
  "Potom ísť preč. Uvidíme sa neskôr."'
  
  
  "Tony, bude späť všetky minútu!"
  
  
  Tony sa pozrel na gauči a obrátili sa na mňa. "Je to pre vás ľahké, keď dievča čaká na vás štvorcov." Teraz bol nervózny a trochu nahnevaný. Nie na mňa, ale na situácii. On vedel, že som mal pravdu.
  
  
  "Rob si, čo chceš," povedal som, " ale daj mi informácie, ktoré ste získali na telefón."
  
  
  Ego tvár sa zmenila. "Je mi ľúto, Nick. Máte pravdu. Vzal jeden posledný dlhý pohľad na Hertha, potom sa obrátil a kráčal smerom k dverám.
  
  
  "Prepáč, miláčik," povedal na nahé dievča. "Jednoducho nie je čas, ani miesto."
  
  
  Herta pozrel na mňa trochu zmätený. "Nechce spať so mnou?"
  
  
  "Ste najviac príťažlivá žena na ostrove," povedal som, " ale môj priateľ a ja som naliehavých záležitostiach zúčastniť sa."
  
  
  
  
  Tony bol tichý, keď sme boli vo výťahu. Ako sme vstúpili do haly, povedal som jej: "Pozrite sa na to takto, amiko. Môžete mať problém ."
  
  
  Marek sa zasmial. "Myslím si, že studená sprcha v hoteli ...'
  
  
  Spýtal som sa jej. "Čo je to?"
  
  
  "Vzhľad. Že človek. Toto je Farrelly.
  
  
  Vysoký, tmavý muž v svojej štyridsiatky vstúpili do haly s iným chlapom. To bol starostlivo preskúmať ego, tak že on mohol zistiť nabudúce. Potom sa jej pozrel na ostatné človek hobbling s trstiny, a cítil som, ego. To bolo Barzini, ktorí mali výstrel jej do stehna počas lúpeže na Vatikán . Ako dvaja muži sa priblížil najbližší počítadlo , jej manžel sa obrátil na noviny počítadlo tak, že Barzini nebolo vidieť moju tvár.
  
  
  "Nebol som požiadal ešte?" Farrelly požiadal desk clerk.
  
  
  "Nie, Signor Farrelli."
  
  
  Excelentná. Poslať potravín až na tri. Povedzme, že tagliatelle alla bolgnese.
  
  
  "Budem sa o neho starať, Signor Farrelli."
  
  
  Farrelli Barzini a šiel k výťahu, bez povšimnutia nás. Barzini iba zle. O niekoľko okamihov neskôr, výťah zatvorenia dverí za nimi.
  
  
  "Ego balet papuče," povedal som.
  
  
  "Na Barzini to?"
  
  
  "Áno. Má krepové jediný.
  
  
  
  
  Na ceste späť na námestie, Marek vytiahol kúsok papiera a z vrecka. "Otvoril som túto stoličku s váš praktický zámok vybrať a nájsť dve zaujímavé veci. Jeden bol notebook s Judáš, jeho adresa na to. Som dekódované to. To potvrdzuje druhý dôkaz môžete nájsť na Vatikán."
  
  
  Jej, pozrel sa na papier. To bolo scrawled: "Senior. Jude, San Marco Dovoz, Cez Sachetti, Pancino, Sicílie " .
  
  
  "Samozrejme," povedal som. "Judáš je sídlo je v Zala na Sicílii, tak to je asi tam, kde najal banditov."
  
  
  "To znamená, že naše záujmy sú tiež presúva tam. Ak ukradnuté položky sú teraz na Sicílii, môj prípad bude vyriešený, keď zistíme, ih.
  
  
  "Naozaj," povedal, " aj keď moja úloha nebude tak jednoduché dokončiť. Nie, ak Judáš nájsť dokument, v váza . "
  
  
  "Otočte papier konca," Amiko Toni pokračoval, " a potom môžete prečítať, čo som sa kopírovať." To bolo napísané v notebooku. Znamená to niečo pre vás?
  
  
  Odmlčal sa pod svetlom hotela je malé veranda a skúmal Tonyho rukou. Čítal som, že: "Leonardo náklad" plus dátum.
  
  
  "To je pravdepodobne odkaz na odcudzenie vecí," povedal Tony , " a Leonardo by mohol byť zberateľ kúpi ih."
  
  
  'Možno.'
  
  
  Niečo o poznámka ma zaujalo. Keby to bolo len otázkou prepravu kradnutého tovaru, bolo to nikto z mojich podnikateľských, pretože som si bol istý, váza bola určená pre Judášova súkromnej zbierky. Ale mala som pocit, že sa z nejakého dôvodu období mal skutočný zmysel - pre mňa viac než ktokoľvek iný !
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 8
  
  
  
  
  
  
  
  
  Po uplynutí 48 hodín, prišli sme na Sicílii. Ostrov bola neplodná a skalnaté, s bezútešný, ale malebným výhľadom. Sme sledovali prvé obci a zistil, že jeho obyvatelia boli o tom, ako je popísané v sprievodcoch. Muži buď nezrozumiteľné zavrčal odpovede na naše otázky, alebo ignorujú nás úplne. Ženy, ktoré zmizli, keď sme prišli na scénu. Nakoniec, Tony opýtal, starého človeka, a povedzte nám, kde Cez Sachetti hala bola. To sa ukázalo byť dlhá cesta, skalnaté a nerovnomerný, čo vedie k ďalším prúdu na ostrove. Dozvedeli sme sa, že spoločnosť San Marco Dovoz bolo uzatvorených celkom dávno, hoci to bolo kúpené cudzinec. Podľa starého človeka, budovy bol opretý útese s výhľadom na more.
  
  
  Vedeli sme, že dom by nepochybne byť strážené, takže ak sme zobrali taxi tam, ak by sme mohli nájsť taxi v obci, by sme okamžite mať problémy. Tak sme sa rozhodli prístup Judášova úkryt, z druhej strany, loďou.
  
  
  Ráno, po príchode, sme najal rybársky čln, a to na miesto, kde black rock týčil takmer dvesto metrov nad nami. Z tanec loď, cliff vyzeralo takmer zvislé. Dali sme malá biela loď v úzkom pláži na úpätí útesu.
  
  
  "Možno by sme mali brať ceste, môj druhý," Tony, uhádli, sklopná hlavu späť na štúdium na skale nad nami. "Myslím, že je to veľmi ťažké stúpania."
  
  
  Gina posadila sa vedľa nás na tmavý piesok, jej blond vlasy kymácející ako hriva vo vetre. "Nick, "povedala," ja môžem len stúpanie skaly naboso."
  
  
  "Vy nebudete rušiť niečo," povedal som. "Budete tu ostať strážiť loď."
  
  
  "Nie," povedala. Ona sa obrátil na Tony. Zdvihol ruky a ramená.
  
  
  "Žiadne protesty," povedal som. "Tie sú viac hodnotné ako keby ste sa snažili vyliezť tohto útesu. Ak počujete streľbu, počkajte 15 minút. Ak nam Odin nezobrazuje okolo nás, opustiť loď. Pochopiť?"'
  
  
  "Áno," povedala grimly. 'Štvrť hodinu.'
  
  
  "V poriadku," povedala som a usmiala sa. "Pozerať sa na loď starostlivo. V blízkej budúcnosti to môže byť naša jediná možnosť. Budeme späť v hodinu."
  
  
  Opustili sme Gina v čln a začali lezenie. Boli sme na sebe svetlo windbreakers a gumy-soled topánky, ktoré by sme si kúpili v obci, a Tony mal cievka lana slung nad jeho rameno. Mal som lezenie na závesné háčiky z môjho pásu.
  
  
  Bola tam úzka rímsa na úpätí útesu. Zvolili sme cestu, ktorá viedla z tam. Jej panciera je pred nami, hľadá klzké miesta a ukazovacie ih, Tony. Od ego-pochmúrny výraz na jej tvári, mohol by som povedať, že ego pracuje pre Interpol vo všeobecnosti bol iný. Faktom je, že Toni zriedka musel opustiť pohodlie civilizácie . Bol som zvedavý, koľko Interpolu vypláca v porovnaní s AX.
  
  
  Trvala len niekoľko minút na dosah uprostred útesu, ale inak to bolo o poznanie pomalšie. Chodník bol prakticky preč, a museli sme nájsť ruky a nohy podporu v špár. Bolo to riskantné. Teraz sme boli tak vysoko, že keď sme padli, bolo to ťažké povedať, čo by sa stalo, nám. A keď sme boli asi tridsať stôp nižšie hornej, Tony pošmykol na voľné rock, stratil rovnováhu, a začal klesať.
  
  
  "Držte ruku!"
  
  
  Vydal jeho pravou rukou a chytil ma. Jej ego, schmatol ju za ruku a Alenka je ego zrazil moju ľavú nohu mimo jeho podporu. Keď ona, som sa pošmykol a snažil sa pohnúť nohami, jej, myslel som, že sa chystá spadnúť. Ale s jej pravou rukou chytil ostré skaly nad hlavou a držal pevne.
  
  
  "Nájsť niečo podržať, s nohami," ja som zavrčal. Môj alyonka začal uvoľnite kameňa. Zdalo sa to ako večnosť pred Tony nájsť oporný bod znova a pustil ma, aby som sa mohol dať mojej ľavej nohy späť hore a oprieť sa o nah.
  
  
  "Dobré? Spýtal som sa, dýchanie ťažko.
  
  
  "Ho," zavrčal, jeho tvár sa bojí.
  
  
  Tony obdivoval ju. Bol ďaleko viac bojí lezenia, ako bol z nej, ale začal ju bez akejkoľvek námietky .
  
  
  "To nie je ďaleko," povedal som.
  
  
  On starostlivo vybraných miestach chytiť do a pokračovala. Gina sa stal bábiku ďaleko nižšie na úzke pláže.
  
  
  Sme konečne prišiel o pätnásť metrov pod vrcholom s Tony len nižšie ja. Jeho kĺby boli biele, a jeho pery boli zovretými. Vzal povraz od neho a oko cez lezenie háku, ktorý chytil ho na jeho pás . Drží pevne na skale s jeho pravou rukou, on nechal háčika a slučky lano voľne visieť z boku a hodil to všetko na vrchole útesu.
  
  
  Háčik zmizol cez okraj útesu. Lano bolo visí vedľa mňa. Ona bola ťahal za ee. Po niekoľkých decimeters, háčik chytil o niečo a zastavil sa. On vytiahol na lano a pozrel sa na Tony. "Sme skoro tam," povedal som.
  
  
  Ego tvár bola pochybná. On chytil viazané lano a začal stúpať. Držanie rúk, vyliezol na vrchol. V polovici, háčik pustil ju a klesol tri decimeters, potom háčik schmatol znova. Mohol cítiť pot na jeho pery a v očiach.
  
  
  On opatrne vyliezol ďalej, a nakoniec peeked spoza vrchol. Len dvadsať metrov bol biely-omietnuté San Marco Dovoz budovy. Bol to nízky, jeden-poschodová budova s podlahou-up okná, buriny a rástol za vysoký drôtený plot, ktorý je obklopený budovy .
  
  
  Potom vyliezol cez okraj a liezol tam, kde je háčik bol zakotvený za ostré skaly. Ego vytiahol ju hore, potom pozrel na Tony a prikývol. Vyliezol hore na lano. Trvalo to určité úsilie za Emú, ale nakoniec sa mu to podarilo a sadol si vedľa mňa.
  
  
  "Máte bláznivých nápadov, amiko," povedal.
  
  
  "Ja viem," povedal jej so smiechom. Išiel som na okraji útesu a vlnitou na Gina, dajte jej vedieť, sme boli bezpečne hore. Ona vlnitou pri reumatizme. Jej, pozrel sa na skalnatom teréne. "Neexistuje jednoduchší spôsob, ako dole o pol míle odtiaľto," Tony povedal jej. "Sme si ich neskôr použiť."
  
  
  "E-Conte," povedal . "Súhlasím."
  
  
  Sme vyliezol na bránu. Žiadne známky života.
  
  
  "Budem sa rýchlo pozrieť," povedal Tony. Vliezol k rohu drôtený plot, jeho tvár potí. Pozrel sa hore na prednej strane budovy, potom sa vrátil ku mne.
  
  
  "Tam je security guard pri hlavnom vchode, ktorí myslím, že je ozbrojený," povedal.
  
  
  "Jej len, ako som si myslel.'
  
  
  "Aspoň jedna auto je zaparkované pred, ale videl som to, služby vstup na boku stonať. Verím, že toto nám umožní vstúpiť bez security guard všímať nás."
  
  
  "Všetko v poriadku," povedal som. "Ale práve som zistil, výstražný systém v tento plot. Musíme niečo urobiť."
  
  
  To trvalo ďalšie pätnásť minút improvizovať obchádzku okolo alarm systém tak, aby sme mohli rez malý otvor v spodnej časti plotu. Potom sme vyliezol vnútri a mieri na bočných dverí, ktoré Tony našiel . Keď sme sa tam dostali, sme si všimli, že stráže nevidel nás z jeho pozície pri bráne. Mimmo budovy pošmykol minulosti ju až ego by mohli získať dobrý vzhľad. Mal na sebe otvorený tričko a vykonáva AK-47 assault rifle pod jeho rameno. Vedľa brány bol malý security guard je kiosk; viazaná na stánku bolo niečo Tony nevidel pred: veľký nemecký Ovčiak. Našťastie, vietor bol fúkanie v našom smere, takže pes nemal vôňa nás . Ale vedel som, potrebovali sme byť veľmi pokojné, keď sme otvorili služby vchodom.
  
  
  Sme prikradol na kovové dvere a pozrel sa na zámok. Nebolo to ťažké otvoriť ego; s mimoriadnym lock pick, trvala len niekoľko minút. On jemne tlačil otvorte dvere a peered vnútri.
  
  
  "Poď," Tony pošepol jej.
  
  
  Sme vytiahol naše zbrane a išli dovnútra. Tony zavrel dvere za sebou. Boli sme v chodbe vedúcej k prednej malej budovy. Tam bol nudný hučanie zvuk v diaľke. Vyzeralo to ako škrupina z nižšie, ale tam neboli žiadne schody, v nedohľadne.
  
  
  Ona motioned Tony zostať blízko pri mne, ako sme sa prikradol do prednej časti domu. Sme sa ocitli v druhom recepcie alebo do kancelárie. Tam bol muž v bielom laboratórny plášť sedí pri stole, ktorý som si myslel, nejaký technik. V rohu, na stráž bola čítanie talianske noviny. Nikto okolo nich videl alebo počul nám.
  
  
  Tam bola v tvare L počítadlo pred desk, ktoré oddeľujú človeka od otvorte predné dvierka a sentry. Keď Marek prikývol jej prešiel cez bránu, na pult, a spravil pár krokov smerom k stráže.
  
  
  "Posaďte sa," zavolal na ňu v taliančine.
  
  
  Guard vyskočil z jeho miesto, a ega strane išiel na revolver na jeho bok, ale potom videl, že moje Luger bola zameraná na emu hrudníka. Muž v bielom bielom plášti sa pozrel na Tony a potom sa na mňa, pomaly vstali zo svojich sedadiel.
  
  
  "Kde je Judáš?" Spýtal som sa jej, vedenie moja zbraň namieril a moje očami upretými na stráže.
  
  
  "Čo potrebujete to?" guard spýtal sa.
  
  
  "Poď, poďme," povedal Tony, vodičský jeho .38 Beretta do muž je späť. "Nechcem sa snažiť v našich trpezlivosť."
  
  
  "Judáš nie je tu," muž povedal. On odpovedal v taliančine, ale zdalo sa, že nemecký, alebo snáď Škandinávsky. Teraz, obrátil sa na nás a študoval našich tvárach. Bol chudý muž s bez obrúčok okuliare a chladné modré oči. Vyzeral ako ten typ človeka, Judáš by najať. Ale ak bol technik, čo bolo ego funkciu tu?
  
  
  "Môžete kontaktovať sentry mimo?" Spýtal som sa jej.
  
  
  "Áno," povedal.
  
  
  "Nehovorte im!" guard bežal do rohu.
  
  
  Išiel som k nemu, vzal ego revolver z jeho závesu a strčil ju pod môj pásu. Potom obrátil sa ku technik," Povedz, že sentry von, poď sem, " povedal som.
  
  
  "Nemôže zanechať svoje pracovné miesto!"
  
  
  "Nechcem hovoriť s nimi!" guard trvali na svojom.
  
  
  "Drž hubu, ty idiot!" technik povedal, icily.
  
  
  "Len povedzte mu, že Pán Judáš je na telefóne a chce dať em špeciálne osobné pokyny," povedal som.
  
  
  Muž sa pozrel odo mňa Tony. "Urob, ako on hovorí," povedal Tony.
  
  
  Technik otvoril zásuvku v jeho stoličky, a zistil, vysielač. On stlačil tlačidlo a povedal: "Carlo." Poď sem. Pán Judáš chce, aby ste sa s ním rozprávať na telefóne.
  
  
  Čakali sme v tichosti, ako sentry chodil od brány k budove s hrozivým AK-47, pod jeho rameno. Ako sa blížil dvere, bezpečnostné stráž v rohu kričali, " Pozor! Majú zbrane!
  
  
  Muž vo dverách glanced na Tony a mnou, a potom zdvihol automatické. Vystrelil a jej hit hmú v hrudi. Keď narazil na dvere, auto zarachotil násilne. Guľky odtrhol do podlahy, počítadlo, a hruď stráže, ktorí mali s názvom varovanie. On udrel do steny a spadol na stoličke sedel na. Obaja boli mŕtvi.
  
  
  Šiel ku dverám a pozrel sa von. Nikto v nedohľadne. Keď sa obrátil späť na technik, jeho tvár bola biela.
  
  
  "Teraz poďme," povedal som. "Je Judáš preč, príliš?"
  
  
  "Som tu sám," povedal. Mohol by som povedať ego v jej hlas, ktorý mu hovoril pravdu.
  
  
  "Kde je korisť?" Marek sa spýtal.
  
  
  'Čo ty?'
  
  
  "Vatikán poklady. Kde sú skryté?
  
  
  "Ach, myslel si si, že poklad bol tu?"
  
  
  On šiel za pultom a stlačil Luger človeka ľavom uchu. "Kde sú?'
  
  
  Ego tvár bola biela ako krieda, a on dýchal ťažko. "Počul som ich hovoriť o jaskyni," povedal, prehĺtanie.
  
  
  "Aký jaskyňa je to?"
  
  
  'Hadej Jaskyne. Tu niekde.
  
  
  "Viem, že," povedal Tony.
  
  
  Ona bola priradená dole ťažšie podľa K-muž, Luger. "To, čo je pod zemou tu?"
  
  
  Vyzerať úbohý horor prešiel jeho tvár. "Nič, ako že!'povedal nahlas.
  
  
  Tony a pozrel som sa na seba. Spýtal som sa jej. "Ak poklad je ukrytý v jaskyni v okolí, čo si myslíte, že v miestnosti pod nami?"
  
  
  "Myslím, že by sme mali zistiť," povedal Tony.
  
  
  "Zviazať ho hore," povedal som. "Máme len pár minút pred Gina listy na lodi."
  
  
  Tony gagged muž na ego jeho vlastné kravatu, viazanie ego lanom, zatiaľ čo on čakal na rebrík. Tam boli žiadne schody, ale keď otvoril dvere do broom closet videl, výťah.
  
  
  Jej, zvolal. "Poď, Tony!"
  
  
  My sme vstúpili do malého výťahu a zostúpil noiselessly, zvedavá, čo by sme nájsť nižšie. O niekoľko okamihov neskôr, sme objavili s očami dokorán.
  
  
  "Dobrý Boh!'Tony povedal.
  
  
  "Máš pravdu," povedal, a whistled ticho.
  
  
  Sme vstúpili neuveriteľnú podzemný komplex. Mohli sme vidieť chodieb a miestností, v každom smere, okrem útesu. Ako sme prechádzali, nemohla som veriť vlastným očiam. Jedna časť obsahuje kompletný jadrovej "továreň", a susedných miestnostiach obsiahnuté všetky súvisiace zariadenia a mechanizmy. Júda Stahl ako atómovej vedec! Nakoniec sme zistili, druh laboratórium s veľkým stolom a trezorom. Marek išiel do práce na bezpečné, ktorý bol rád, že mohol otvoriť, zatiaľ čo on skúmal jej stoličku. Pri bezpečnom bol otvorený, sme našli zaujímavé dokumenty. Pripojené k ih stoličky.
  
  
  "V minulosti nevyriešené umenie krádeží," povedal Tony. "Júda a Farrelly musí spoločne pracovali celý čas."
  
  
  Vzal kus papiera z celého bezpečné a pozrel sa na ňu. "Môj Bože," povedal som. "Judáš má uchovávať tajomstvá z krajín NATO rokov . A nakoniec, mal dosť ih vybudovať svoju vlastnú atómovú bombu."
  
  
  "To je pravdepodobne dôvod, prečo sa začali tieto lúpeže," povedal Tony. "Na financovanie tohto projektu."
  
  
  On zdvihol iný papier a pozeral sa na to na dlhý čas. "Dobre, dobre," povedal som, chuckling sourly. To bolo ukradnuté dokument, ktorý ju v Etruscan váza.
  
  
  "Bol, že to, čo ste chceli, Nick?"
  
  
  'Áno.'Jeho úhľadne zložený papier a dať do jednej minúty.
  
  
  "Potom sa vaše lokalite Rusko je kompletné," Tony povedal: "a ja budem pripravená, keď som zbierať umelecké poklady z tejto jaskyni."
  
  
  On podal Hmú niektoré atramentové kresby. "Nie, môj lokalite, v Rusku nie je dokončená. Mysleli sme si, že Judáš by predať tento dokument Rusom, ale zdá sa, že môžete použiť ju sám. Toto je podrobný vývoj čerpania dokument, ktorý položil ho za minútu. A iné príspevky sú poznámky o návrhu zariadenia."
  
  
  "Ste mi povedať, Amiko, že dokument, ktorý Judáš nevedomky ukradol obsahuje plán pre časť pre atómovú bombu?"
  
  
  "Áno," povedal som. Bolo jasné, že Judáš videl, že detonátor by ego arsenal efektívnejšie, a tak sa ego hotel na použitie. To tiež uvádza, že Judáš bomba bola malá,-prípadne iné. Napadlo ma, že aj prenosné bomba mohol úplne zničiť veľké mesto.
  
  
  "Myslíte si, že budete používať ho?" Marek sa spýtal.
  
  
  "Viem, že ju pre istotu."
  
  
  "Potom, kde je bomba?"
  
  
  Pozrel sa na neho zamyslene. "Predpokladám, že bomba je pripravená," povedal som. "Judáš mal čas na to, aby zariadenia a dať ego v jeho bomba. Predpokladajme, že je všetko pripravené, a bomby ísť niekam?
  
  
  "Ah," Tony zamrmlal.
  
  
  On vzal iný kúsok papiera a skúmal ho. "Pozrite sa na toto, Nick."
  
  
  Niečo bolo scrawled ceruzkou na papier. To bolo v taliansku, a to prečítať: "Moc jeden megaton s radom štyridsať päť kilometrov, na úrovni terénu."
  
  
  "Môj Bože," povedal som.
  
  
  "Ale čo bude robiť s takou zbraňou?" Marek sa spýtal.
  
  
  "Neviem," povedal som. "Ale čo sa mu chcel, kresba okolo vázy vyrobené ego plánu viac reálne . A jej, cítim sa zodpovedný za to."
  
  
  "Nezmysel," povedal Tony. "Nikto nemôže predvídať taký neuveriteľný príčiny a následku prípade."
  
  
  On zdvihol tlačené brožúry, že sa práve vypadol z pod stoličku. "To je zaujímavé."
  
  
  "To, čo je hore, Nick?"
  
  
  "Lodnej doprave plán pre taliansky linky". Pozrel som sa na zoznam výletné lode na obálke brožúry a videla názov, ktorý zažiaril v mojej hlave. "Hlas Leonardo".
  
  
  Tonyho oči zúžené. "Leonardo. Počkajte, my sme... "
  
  
  "V súlade s Farrelly," jej hmú poprel správy v médiách. "Ste dekódované to. Na nen bolo napísané: "Zaťaženie Leonardo nasleduje dátum. To bolo včera.
  
  
  "Leonardo tovar," Tony povedal pomaly. "Che diavolo, môj priateľ. Myslíte si, že táto poznámka sa vzťahuje na ... "
  
  
  "Zdá sa pravdepodobné, že na mňa." Otvoril ju a našiel zoznam odchodu na rôznych lodiach. Vedľa Leonardo, dátum, kedy bol krúžil v červenej farbe. Keď ju videl, aké číslo to bolo, jej prekliaty pod jej dych.
  
  
  Tony sa pozrela cez moje rameno, potom späť na mňa. "Absolútne fantastický," povedal som. Leonardo bude plaviť opäť v štyroch dní . Pravdepodobne to má atómové bomby na palube. A potom pôjdem do New Yorku."
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 9
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Neskôr, Gina a ja som sa vrátil do Ríma. Tony Benedetto zostal na Sicílii čakať na jeho Interpolu kolegov a zbierať Vatikán poklady okolo Judáš Jaskyne. Má už podal technik cez do Sicílskej polície a spýtal sa Interpolu v Rime sa zapísať pomocou Rhyma a Capri polícia zatknúť Giovanni Farrelli a Judáš sa hneď, ako sa objavia .
  
  
  Okolo Gina je izba, volali sme na letisko, a rezervovať sedadlá v lietadle do Neapola rána. Leonardo bol v Neapole, a odtiaľ ona by plachta pre New York.
  
  
  Nie, keď ho kontaktoval Hawk. Bol rád, keď počujem, že som mal dokumentu späť a zostalo v dobrej nálade, kým som povedal, em, že Judáš mal takmer určite už aktivovaný detonátor.
  
  
  "Čo?'
  
  
  "Ja si myslím, že sa to dať atómovej bomby na palube Leonardo,"povedal som," a loď opustí pre New York."
  
  
  "Dobrý Boh," Hawk zamrmlal. "Myslíte si, že má v úmysle použiť tento bomba tu ?"
  
  
  "Neviem si predstaviť nič iné," povedal som.
  
  
  Tam bol dlho ticho, rozbité len Hawke je ťažké dýchanie na druhej strane. Ten sa zhlboka nadýchol a pokračoval, nie s úmyslom, aby sa na situáciu pozrieť ružová, keby vedel, že to bol úplne iný.
  
  
  "Ako viete, bomba vytvoril má rozsah pätnásť míľ. Nehovoriac o tom, sekundárne a terciárne rázové vlny. Podľa lietal som zistil, že Hmú podarilo urobiť bombu dosť malý na to, aby boli uložené v stanicu v bezpečí, v priebehu niekoľkých dní . Ale veľkosť nemá nič do činenia s deštruktívnou silou ... '
  
  
  "Áno, chápem, že Carter. Ísť dopredu, " Hawk povedal, jasne vadí skutočností, jeho hmú sa hlásil.
  
  
  "Všetky Judáš mal urobiť, bolo hodiť bombu cez palubu. To potom môže ležať na dne, New York, Prístav pre dni, dokonca týždne. Možno mesiace. Teraz, že to má detonátor, všetky hmú má urobiť, je dvojica ego s dlhým doletom, detonátor. On by mohol byť na exkurzia vo Philadelphii a hmú len potrebné stlačiť tlačidlo. A potom... Zbohom, New York ."
  
  
  "Ale prečo? Hawk spýtal sa. "Nezáleží na tom, či on kvapky bombu na loď, Carter. Chcem vedieť, prečo on je posadnutý ako šialený plán."
  
  
  "Pretože Judáš je podvádzanie, pane. Viete, že rovnako ako ja. Nenávidí nás a našej krajiny, najmä, keď sme sa naposledy stretli v Niagara. Možno to bolo ego pojem, ktorý sa presťahoval-kto vie.
  
  
  'Pomsta? Hawk zvolal, a teraz bol už takmer angry so mnou na uvedenie ego v prednej časti môj nápad, Judáš je skrútený charakter. "Zabiť desať miliónov ľudí, Carter? Oh môj Bože, človeče, musíme ho zastaviť skôr, ako táto vec naozaj dostane z ruky. Musíš nájsť bomba, Carter. A, samozrejme, Judáš."
  
  
  "Stavím sa, že," povedala som rýchlo. "Ale ak je to nejaká útechy, stavím sa, že si peniaze, že Judáš nemal prejsť na naše tajné detonátor každému." Aspoň zatiaľ nie . Po pozorne dokumenty, ktoré našiel v laboratóriu, mám podozrenie, že on prešiel plány, aby jeho zamestnanci v niekoľkých fragmentov. Takže nikto nevie, celé zariadenie; každý pozná iba časť. Dúfam, že sa nemáme starať o to, už keď sme zachytiť Judáš."
  
  
  "Ak New York nefúka až po prvé, máte na mysli."
  
  
  "V dell sám, pane," povedal som.
  
  
  "Poď, Nick. Dajte mi vedieť, kedy presne Leonardo dorazí v New Yorku, tak, že agenti môžu byť na scéne. Môžete nájsť bomba predtým, než loď príde tu . Ak nie, budem musieť varovať veľa ľudí."
  
  
  "Ja viem, že.'
  
  
  
  
  
  Keď som skončil volanie, Gina a išiel som do kancelárie, v Taliansku. Bolo mi povedané, že letový plán nedávno zmenil a že by som mala ísť na kapitán prístavu Neapol alebo zástupca talianskej linky .
  
  
  Po obede v jednej z Gina je obľúbené reštaurácie, sme sa vrátili do svojej izby. Nemohol som robiť nič, kým druhý deň ráno, keď rovina ľavej pre Neapol. Jej aj vyhradené miesto pre Gina, ale nebol povedal, hej, ešte.
  
  
  Potom, čo som si nalial jej nápoj, Gina, ktorý bol tiež na sebe transparentné nightgown, prišiel a sadol si vedľa mňa na malú pohovku a pritúlila až na moje rameno.
  
  
  "To bude náš posledný večer spoločne, Nick?"
  
  
  Pozrel som sa do tých tmavých očí a uvedomil si, koľko Gina Romano urobil pre mňa. Ja by chýbať veľmi veľa, ak sme sa museli rozísť. To bolo zlyhanie v mojej práci. Nemôžete sa dostať do emocionálne ťažkosti. To len bolí. Tak to by bolo lepšie, keby to bola naša posledná noc. Ale ja som stále potrebné Gina.
  
  
  "Úprimne," povedal som, " to nebude naša posledná noc. To znamená, že ak chcete pracovať v AX na chvíľu dlhšie."
  
  
  "Ach, áno, myslím si to," Gina povedal. Ona pobozkal ma a môj krvný tlak prudko vzrástol.
  
  
  "Počkajte, kým budete vidieť, že je to prácu, než sa dostanete príliš uniesť," povedal jej s úsmevom.
  
  
  "Môžem mať jej zostať s tebou?"
  
  
  'Áno.'
  
  
  "Potom bude všetko v poriadku."
  
  
  Pozrel sa na jej bradavky, ktoré boli tmavé pod sedlovou nightgown. Nebolo to jednoduché, zamerať sa na Judáš."
  
  
  "Gina,"povedal som," nie, nemusíte vedieť, že niektoré z vecí, fretka bol skrýva od nej až teraz."
  
  
  Vyzerala vážne, čaká na moje vysvetlenie.
  
  
  "Skontrolovali sme Leonardo letový plán, pretože sme presvedčení, že je atómová bomba na palube."
  
  
  "Nick, chceš povedať, že malý atómovú bombu?"
  
  
  "Určitý typ, áno." _
  
  
  "Ale čo to má čo robiť s Vatikánom lúpeže a Giovanni Farrelli?"
  
  
  "Sme presvedčení, že Farrelly a určité Judáš, alebo snáď Judáš sám, priniesol bomba na palube lode viazané na New York. Vytvorili bombu pomocou dokument odcudzený mňa."
  
  
  "Nick, ktorý znie neuveriteľne."
  
  
  "Ale to je. On musí nájsť to bomba pred Judáš nedochádza k výbuchu ho. Ak Judáš je na palube, bude pravdepodobne byť skryté. On je majster prestrojení, takže sa nemôžem spoľahnúť na neho, aby sa objavil. Mám začať hľadať bomba okamžite."
  
  
  "A potrebujete pomôcť s týmto?"
  
  
  "Nemám pocit, pohodlné vás, Gina. Ale Tony Benedetto je zaneprázdnený hľadá Farrelli, a nie som si istý, či Interpolu bude robiť to, čo mám povedať, keď sme sa dostali na loď. Máte len sledovať svoje objednávky, a budete môcť prejsť cez dni, ktoré zostávajú uzavreté na mňa."
  
  
  Na chvíľu, vyzerala mimmo na mňa. "Znie to nebezpečné," povedala ticho.
  
  
  "Áno, to by mohlo byť život ohrozujúce."
  
  
  "Ale to si myslíte, že Giovanni plánovaných to hrozné?"
  
  
  "Verím, že mal niečo s tým robiť."
  
  
  Ona sa zhlboka nadýchol. "Neznášam Giovanni Farrelli," povedala pomaly. "Ak môžem robiť čokoľvek, aby zastaviť ego, budem veľmi šťastný . Ale "- ona pozastavené - " tam je niečo iné. Moja neter, Anna žije v New Yorku. Ona je môj posledný zostávajúci relatívna, a ja ju milujem moc. By jej život tiež v nebezpečenstve, pretože to bomba?
  
  
  "Pravdepodobne," priznal som.
  
  
  "Potom prídem s vami, Nick."
  
  
  "Všetko v poriadku," povedal som. "Potom budete stále dostať zaplatené." Položil skla a objal ju. Jej ústa boli horúce a netrpezlivý. Jej bradavky boli ťažké pod jej nightgown.
  
  
  "Som rád, že potrebujete mi, Nick," povedala zašepkal.
  
  
  "Stavím sa, že," povedal som.
  
  
  "A že si ver mi."
  
  
  Mohla som jej povedal, že som nechcel veriť nikomu, ale tam bol žiadny bod v sklamaním jej alebo disparaging jej o tom, čo bude robiť pre AX. Stlačil ju na gauč, a sme pritúlila spolu, a na chvíľu sme sa nestarám o Judáš, alebo Giovanni Farrelli, alebo Leonardo so smrťou zbraň na palube. Bola tam len teplú kožu, zmyselné vône, zvuky a láskanie, Gins a ničivé peklo ona by sa vytvorili vo mne.
  
  
  Druhý deň ráno, bol to krátky let do Neapola. Pristáli sme len po osem hodín, vzal taxík na letisko, a boli lietali otvorené do Neapola prístave oblasti, kde sme prišli, a všetky veľké luxusné osobné lode vypnuté. Sme sa tam dostali na deväť hodín a dostal sa von pred bránu master ' s office. O niekoľko minút neskôr sme sedeli v ega master ' s office), hovorí o Leonardo.
  
  
  "Chceš jazdiť Leonardo , signor?" mladý muž spýtal sa.
  
  
  'Áno.'
  
  
  "Dobre, nie je tu."
  
  
  'Ako?'
  
  
  "Som si istý, že ego nie je v prístave, Signor Carter," povedal. "Ale ak budete počkaj, pozriem sa na to." Gina sa na mňa pozrel ako odišiel z kancelárie. "Je to smola, nie je to?" spýtala sa.
  
  
  'Možno.'
  
  
  Keď mladý taliansky zapísané, mal obrovskú knihu pod jeho rameno, ktoré sa pravdepodobne vážiť najmenej desať kilogramov. On sklopil ego silne na stoličke.
  
  
  "Hlasovanie o dôvere, Pán Carter," povedal. "Leonardo plavil pred dvoma dňami v súlade s novým harmonogramom taliansky riadok."
  
  
  "Môj Bože," povedal som horko.
  
  
  "Môžete zistiť, tu v Taliansku Line office keď loď sa očakáva prísť do New Yorku."
  
  
  Spýtal som sa jej. "Ako ďaleko si loď ísť?"
  
  
  On sa pozrel hore. "Ak by som si to správne, je to rýchle lode.
  
  
  To musí byť na polceste tam teraz. Pomaly zatriasol hlavou. Bomba bola určite na palube. A za menej ako tri dni, loď dorazí v New Yorku. Snažil sa zapamätať si, kde je najbližšia NÁS vojenského velenia bolo v hale. Potreboval som sa dostať na môj telefón.
  
  
  Jeho vstala. "Ďakujem," povedal mladý matematika chlap.
  
  
  
  
  Ak nutne potrebujete pomoc armády, potrebujete hovoriť správnej osobe. Našiel som tento človek vo Všeobecnosti MacFarlane tvár. Ona má hovor z HMÚ v najbližšej US Air Force base. Keď sme hovorili, on skontrolovať svoje ID kartu, na druhej linke.
  
  
  "Ospravedlňujem sa, ak sa vás opýtať, Všeobecné," povedal som, " ale musím mať lietadlo, ktoré môžu dohnať s Leonardo.
  
  
  "Tak toto lietadlo by sa tu čoskoro," všeobecné povedal. "Viem, že. Máte niečo?"
  
  
  Tam bol stručný ticho. "Tam je supercargo, ktoré sa pripravovali k letu do Washingtonu. Budeme tlačiť na ceste vpred a urobiť malú odbočku pre vás. Myslíte si, že je to normálne?
  
  
  "To znie skvele, Generál."
  
  
  "Lietadlo bude v Neapole letisko na jedenásť hodín. Budem na palube vás identifikovať."
  
  
  "Veľmi dobre, Všeobecné," povedal som. "Potrebujeme dva padáky a život, raft."
  
  
  Spýtal sa. "Dva padáky?"
  
  
  "Mám mladá žena so mnou, Všeobecné. Pracuje v AX.
  
  
  "Všetky práva, my sa postaráme o to, Pán Carter.
  
  
  "Ďakujem vám veľmi pekne, Generál."
  
  
  Na ceste späť na letisko, bola položená Gina, keby mala niekedy skydived celého lietadla. Pozrela sa na mňa, ako keby jej myseľ sa zbláznil.
  
  
  Spýtal som sa jej. "Myslíte si, že to dokážeš?"
  
  
  Ona si povzdychol. Som na to príde potom.
  
  
  Sme skočiť do mora, a tak sme pôdy trochu mäkšie, než je na zemi, " povedal som. "Samozrejme, musíte oslobodiť sa od padák hneď, ako ste pád do vody, inak budete mať problémy. Hneď, ako sme sa zbaviť padáky, budeme mať život raft."
  
  
  Myslím, že môžem robiť to, " povedala, ale vyzerala nervózna. Krátko potom, čo sme prišli na letisko, veľké dopravné lietadlo pristálo na zelenom pozadí . Všeobecné a adjutant splnené Gina a ma v stanici budovy. Všeobecné bol vysoký muž, keď sa pilot . On sa pozrel na ID kartu opatrne. Potom mi dal veľký úsmev.
  
  
  "Air Force sa dostanete na miesto nehody, Pán Carter. Ako naliehavé je to výlet na dell sám?
  
  
  "Môžem len povedať, že nie je nebezpečný človek na palube Leonardo, Generál, a sme sa musia "nájsť" ho.
  
  
  Všeobecné MacFarlane zovretými jeho pery; on sa chcel spýtať viac, ale on vedel, že som nemohol odpovedať mu. Napokon, on ukázal svoju ruku a povedal: "prajem vám veľa úspechov."
  
  
  "Ďakujem, Všeobecné," povedal som. "Sme radšej teraz odísť."
  
  
  Všeobecné nevrátila na nákladné lietadlo. Povedal, že mal niečo do činenia v Neapole a že po tom, že by vrátiť sa do svojej základne. Sme rozlúčil mu za cargo terminálu stanice budovy a šiel do roviny, sprevádzané adjutant. Motory boli už spustený, a my sme nastúpili v silnom vetre. Krátko po tom, čo sme boli zavedené na pol tucta uniformovaní vojaci a dôstojníci, sme vzlietla.
  
  
  Taliansko Riadok, ktorý nám dal detailný plán Leonardo ceste, a bolo nám povedané, pre príklad, kde by sme nájsť ego. Sme tiež kontaktovať kapitán, Kapitán Bertholdi, a on vedel, že som musel uistite sa, že dva parachutists neboli stratil na mori. Počas posledného pol hodinu pred kontakt medzi lietadlá a lode, rádio komunikácia bude zachovaná .
  
  
  Pilot vypočíta, ako dlho to bude trvať, predbehnúť Leonardo a vypočítaná na štyri až päť hodín. To hodí mi veľmi dobre , pretože čas sa stáva dôležitým faktorom . Sme jedli studené jedlá ako auto preletelo cez južné Francúzsko. Keď sme vstúpili, kontinentálnej Európe bol pozadu.
  
  
  Sme dostali padáky, a veľmi trpezlivý Americký seržant ukázal, Gina ako fungujú a čo robiť, keď prišiel čas. Ja som sledoval a počúval.
  
  
  "A všetko, čo mám urobiť, je vytiahnuť krúžok? Gina spýtal sa.
  
  
  "Absolútne fantastický, pani," seržant povedal. "Ale najprv sa musíte dostať z lietadla úplne, pamätaj si to."
  
  
  "Áno. Je potrebné započítať pomaly do desať, " povedala.
  
  
  "Myslím si, že to bude všetko v poriadku, Sarge," povedal som.
  
  
  "Áno," Gina odpovedal hesitantly. Vyzerala ako malé a krehké, ja som stál v zelenej letu oblek, že hej Lee. Ona tlačil jej vlasy z tváre. "Ja to zvládnem."
  
  
  "Len nechcem pustiť, že prsteň," seržant povedal. "Môžete pokles ďaleko pred chytíte ego znovu."
  
  
  "Nechcem pustiť krúžku," Džin potvrdené.
  
  
  Medzitým, pilot kontaktoval Leonardo a informoval kapitán o našich skok a kde hľadať pre nás. Spýtal sa kapitán, aby sa nám na palube a pomáhajú nám v každom spôsob, ako by mohol .
  
  
  To bol bezoblačnej deň. Gina a ja som sa pozeral z okna, kým sme mohli vidieť dlhé biele zaoceánskeho parníka ležať bez hnutia pod nami v kobaltová modrá more.
  
  
  Seržant prikývla na mňa. "Sme pripravení na skok, Pán Carter."
  
  
  O niekoľko minút neskôr sme stáli na open peniaze rovine. Vietor whistled okolo nás. Nič nemôže byť videný, ale modrá obloha a modrá obloha.
  
  
  "Všetky práva, Gina," povedal som. On rešpektovať jej za jej statočnosť. "Nepozeraj sa dole. Stačí vyjsť na dvere a podržte krúžok. Počítať do desať a vytiahnite ho.
  
  
  Budem ťa nasledovať celým srdcom."
  
  
  Všetky práva, povedala, snaží sa jej najlepšie úsmev.
  
  
  Obrátil sa a skočil. Videl som jej pád, a potom som videl, vydutie bieleho hodvábu za ňou. Hej to podarilo. On prikývol na seržanta a vyskočil okolo lietadla.
  
  
  Ak nemusíte skákať tac časti, v prvých pár sekúnd po tom, skok, váš žalúdok sa bude podivne rozrušený. Moje odrazil hore a dole, ako jej vrhol sa do mora nižšie, a vietor whistled okolo moje uši a hlavu, drží môj dych. Tiahnúce sa v krúžku, sledoval som to otočiť, ako to urobil kotrmelec v klesajúcom prietoku vzduchu vzoriek. Zrazu padák jerked ostro. V ďalšom okamihu, to bolo pomaly plávajúce k šumivé mori s bielym balón nad mojou hlavou. Úprimný pod mi, Gina stúpala, jej padák kymácející ľahko vo vetra. Nie je ďaleko pred nami bol pomaly rozširuje biela trupu Leonardo, kreslenie penivý obraz v kľudné more.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 10
  
  
  
  
  
  
  
  
  Gina sa zrútil do hlbokých modrých vodách Atlantického Oceánu, len niekoľko sto metrov od elegantnej bielej trupu Leonardo, ktorý zastal autá a zdalo takmer bez hnutia. Ako ju k & nb zostúpil, videla záchranný čln je znížená z lode . Tretia biela padák, náš život raft, fluttered predo mnou. Sekundu po tabuľke ju videl, jej, ponoril sa do mora.
  
  
  Bol úplne ponorené vo vode, a keď sa dostal až znova, jeho padák popruhy boli odstránené. Slanej vody pálili oči. Ih utrieť ho a snažil zistiť, Gina cez vlny. Ee nakoniec ho našli dvesto metrov od hotela . Tabuľka pristál krátko lode rastúce lúk.
  
  
  Jej myseľ prúdil do Gina. Keď mal päťdesiat metrov od nah ňu, videl, že ona bola v poriadku. Vzala ju vypnúť padák a plával ku mne. Stretli sme sa v rušnej & nb a ee dať jeho rameno okolo jej pása.
  
  
  "Urobil som to, Nick!" povedala zamyslene s žiarili úsmevom na tvári.
  
  
  Jej, sa zasmial. "Poď," povedal som. "Poďme sa dostať von cez vodu."
  
  
  Urobili to do stanice bez akýchkoľvek problémov, a po skaza jej bezpečnostné pásy, on rozbalil zväzku. Keď bolo vytiahol pomocou ventilu na strane, tam bol sykotom ovzdušia odber vzoriek, hlasné sykot nad morom, žltou raft nafúknuté. Mám na palube a ťahaných Gina in .
  
  
  "Ah!" povedala, pádom späť na stôl. "Aká úľava!
  
  
  "Budeme na lodi pred poznáte to," povedal som. "Pozrite sa na toto." A jej, prejdite ukazovateľom do malého člna, ako prichádza k nám.
  
  
  Na sloop bolo s nami veľmi rýchlo. Tam boli niekoľko mladých Talianov na palube. Ako oni naložili nás do člna, sa pozrel na seba v prekvapenie, keď videli, Gina vziať z nej lietania spp tak, že jej mokré vlasy, spadla jej ramená . Odin okolo mužov whistled, ale Gina ignorované ego a by na moje rameno.
  
  
  
  
  Keď sme nastupovali, členom posádky ponáhľal na gratulujeme nás. Niekoľko cestujúcich jostled, ale kapitán bol nikde nájsť. Myslel som si, že ak Judáš bol na palube lode, musí videli nás teraz. Bolo to pre nás zlé, ale bolo tam nič, čo by sme mohli urobiť.
  
  
  Boli sme vziať na loď, je lekár, ktorý sa uvádza v krátkom vyšetrenie. Bol veľmi pekný, ale nemal hovoriť anglicky.
  
  
  Potom mladí lodný dôstojník odprevadil nás na prázdnu prvej triedy kabíne.
  
  
  Spýtal som sa ho, keď sa mu chystal sa na odchod. "Keď môžem hovoriť kapitán?"
  
  
  "Budem sa ho opýtať, signor," povedal pri pohľade longingly na Gina.
  
  
  "Aspoň, že si tu, aby si nám niektoré suché oblečenie," Gina povedal, ukazujúc na oblečenie na manželskú posteľ. Gina mal na sebe, blúzky, sukne, a vlnené svetre, keď som bol na sebe tropické oblek a športové tričko. Aj oni, či potrebujeme mäkké kožené sandále.
  
  
  "Zdá sa, že veľmi nonšalantnou o našom príchode," povedal som. "Ak úradník meškanie, som si nájsť majster sám."
  
  
  Sme oblečený rýchlo. Gina vyzeral úžasne v jej oblečenie. Vyzeral ako Sicílskej gigolo. Otvorila som ťažký vodotesný vak som mal na sebe a skúmal moje zbrane, sánkar, a sponky do vlasov. On pripútaný na to nad jeho krátke puzdre tričko a schoval Wilhelmina. Ale čakal som, kým Gina išiel do malej kúpeľni umývať vlasy pred zapnutím Hugo okolo a páskovania jej, aby moje predlaktia. Keď sa vrátila do kabíny, moja bunda bol už zahŕňa moja zbraň.
  
  
  "Chcete vyzerať krásne," Gina povedal.
  
  
  "Teba," povedal som. "Poďme sa pozrieť. Nemáme veľa času."
  
  
  Vyšli sme na palubu. Na takú veľkú loď, to bolo ťažké zistiť, ako sa dostať na móle. Prešli sme asi dvadsať minút, kým sme sa konečne dorazil na hornej palube pre cestujúcich.
  
  
  "Kde môžeme nájsť majstra?" Námorník jej spýtal.
  
  
  "Majster, pane? To je nemožné.'
  
  
  "On čaká na mňa," povedal som.
  
  
  Zaváhal. "Možno by ste mali požiadať o pomoc zvonka."
  
  
  "Do pekla s egom! Kde je prvý kamarát?"
  
  
  "Ach, Pán Ficuzza. To by malo byť na moste.
  
  
  "Ďakujem," povedal jej, a mimmo prechádzali okolo neho, na schodoch, ak sa vytvorí reťazec, bol visí pred nimi. Držal jeho ruku.
  
  
  "Vy a pani by mal ísť na váš sprievodca po prvé, pane."
  
  
  "Wada al diavolo!" povedal Gina nahlas. "Čo preklep!"
  
  
  Ona vynadal mu. Ay položil svoju ruku na jej rameno.
  
  
  "Pozrite sa," povedal námorník. "Pôjdeme tam hľadajú Pána Ficuzza, s alebo bez vašej spoločnosti. Môžeš nám k nemu?"
  
  
  On sa pozrel na grim tvár na chvíľu. "Skvelé," povedal. "Nasledujte ma."
  
  
  Vydal rebrík reťazca a my sme ho nasledovali na most. Spýtal sa nás čakať v uličke, zatiaľ čo on išiel hore na most. Chytil pohľad mužov v bielej uniformy, a po chvíli sa jeden z nich vyšiel okolo nich. To bolo Ficuzza first mate.
  
  
  "Ach, Pán Carter a Miss Romano," povedal s veľkým úsmevom.
  
  
  Spýtal som sa jej. "Kde je kapitán?"
  
  
  "Povedal, že by čoskoro sa uvidíme."
  
  
  Začal sa báť. Riadok štábny dôstojník, v Taliansku by povedali, HMÚ, koľko našich lokalite, v Rusku bola smeruje, aj keď nevedel detaily.
  
  
  "Chceme hovoriť s ním teraz," povedal som. "Potrebujeme diskutovať veľmi dôležité, vývrtka."
  
  
  "Ale, Pán Carter, kapitán je veľmi zaneprázdnený. On... "Sakra krajčír, Ficuzza," povedal som. "Bezpečnosť tejto lode a ega cestujúcich sú v stávke. Čas beží von.'
  
  
  Pozrel premyslené. Potom povedal: "Nasledujte ma."
  
  
  Po krátkej prechádzke sme sa ocitli na dvere kapitán kabíne. Ficuzza zaklopal. Keď sme počuli hlas vo vnútri, Ficuzza otvoril dvere a my traja išli dovnútra.
  
  
  Vysoký, tučný muž s striebro-sivé vlasy sedel na drevený stôl. Postavil sa a pozdravil nás hlučne po Ficuzza nás predstavil.
  
  
  On povedal:" Tak sú to dve výsadkárov!", ktorý bol blahosklonne. "Dramatický spôsob, ako sa dostať na palube, nemyslíte si, Pán Carter?"
  
  
  "Obávam sa, že sme nemali na výber, Kapitán," povedal som.
  
  
  "Prosím, sadnite si," povedal a ukázal na dvoch stoličkách.
  
  
  Sme hrať túto hru.
  
  
  "Všetko v poriadku," Bertholdi povedal. "Moja spoločnosť informovala ma, že hľadáte pre niektorých cestujúcich na mojej lodi. Povedzte mi, Pán Carter, prečo sa tento muž bol zatknutý, ak príde na breh v New Yorku?"
  
  
  "Predovšetkým," povedal som, " nie je pochýb o tom, že tento muž je v prestrojení, takže musíme ho nájsť skôr, než sa dostaneme do New Yorku. Po druhé, nie som policajt, a aj keby som bol, tento človek nebude mať ľavej svedkov nažive. Takže to nie je len jednoduchý zatknutí."
  
  
  "Áno, samozrejme," povedal kapitán. "Môžem vidieť vaše ID karty, Pán Carter?"
  
  
  Jej hmú ukázala svoje ID karty.
  
  
  "Ah, Americké spravodajské služby. A mladá dáma?
  
  
  "Pracuje pre nás," povedal som.
  
  
  Usmial sa, vedome. "Pán Ficuzza vám pomôže splniť vaše potreby, Pán Carter. Nesmiete použiť strelné zbrane na tejto lodi okrem self-defense, a musíte rešpektovať súkromie mojich ďalších cestujúcich. Tiež by ste mali urobiť svoje najlepšie, nemali zahrávať sa s nimi."
  
  
  Začal hnevať znova. ""Kapitán Bertholdi,' povedal som, " ja nie som pripravený tvrdiť. Odporúčam si vypočuť, čo mám povedať skôr, než sa rozhodnete, čo budeme a nebudú robiť."
  
  
  Bertholdi a Ficuzza pozrel na seba rozhorčene. "Nemám celý deň o tejto vývrtka, Pán Carter," Bertholdi povedal chladne. "Ak máte niečo povedať, prosím, aby stručne."
  
  
  "Kapitán," povedala som, " nie sme len hovoriť o tomto mužovi. Veríme, že on priniesol veľmi nebezpečná zbraň na túto loď .
  
  
  "A zbraň?'
  
  
  'Tak, že hlasovanie.'Jej,' pozrel otvorene na neho. - "Jadrových zbraní".
  
  
  Ego oči sa rozšírili mierne.
  
  
  "Myslíme si, že je to malý atómovej bomby."
  
  
  Ficuzza vstal zo svojej stoličky. "Diavolo!
  
  
  Kapitán Bertholdi tvár ukázal nádychom šok, potom sa rýchlo vrátil do svojho skeptický pohľad. "Aké dôkazy máte na to?"
  
  
  "Žiadne konkrétne dôkazy," priznal som. "Poznámku s menom vašej lode a veľa ďalších informácií. Ale spolu vedú na primeraný záver ." Tam bol dlhé, hlboké ticho. "Ale nie ste si istý, či tam je bomba na mojej lodi?"
  
  
  "To je viac než pravdepodobné, Kapitán," povedal som.
  
  
  "A chcete hľadať lode možné bomba?" "Kapitán," povedal Ficuzza, " môžem dať niekoľko mužov na to .
  
  
  "Potrebujeme aspoň tucet mužov," povedal som. "Je to veľká loď, a čas sa kráti. Musíme začať hľadať kabíny všetkých cestujúcich, ktorí hrať túto hru v Neapole , pretože som si istý, že skutočné meno osoby, hľadáme, Judáš, nie je na zoznam cestujúcich. Samozrejme, máme na to pozrieť."
  
  
  "Väčšina cestujúcich nastúpiť v Neapole, Pán Carter," kapitán povedal. "Chceš rušiť a rozrušený týchto ľudí . Ako viete, cestujúci máte určité práva.
  
  
  A jedna vec, okolo nich je právo na bezpečnosť, na palube tejto lode, " povedal som. Tiež som sa spýtať, že zveríte ma hľadať, ako mám skúsenosti v takéto veci. Potom chce, aby ste spomalili loď, takže môžeme mať viac času."
  
  
  Ísť pomalšie! Bertholdi zvolal rozhorčene. Nás to nezaujíma. To musí dodržiavať plán. Môj cestujúci majú tiež svoje vlastné plány. Nemusíte ani vedieť, či je bomba na palube. Nie, lode udržiava obvyklou cestovnou rýchlosťou.
  
  
  Kapitán!
  
  
  "A," prerušil ju, " Pán Ficuzza má na starosti vyhľadávanie. Dostanete jeho objednávky, Pán Carter, inak tam nebude vyhľadávanie na všetkých. Je to jasné?"
  
  
  "Je to čoraz jasnejšie."
  
  
  Kapitán Bertholdi obrátil na Ficuzza. "Zober desať ľudí, a tieto dve osoby a vyhľadávanie kabín. Začnite s tretej triedy a ísť až tam."
  
  
  "Kapitán,"povedala som," ja si nemyslím, že Judáš bude mať nič, ale prvotriedne kabíne."
  
  
  "Budem sa opakovať, Pán Ficuzza, začať s tretej triedy," Bertoldi povedal. "Ak vyhľadávanie zlyhá tam, uvidíme, či budeme musieť hľadať iné časti lode."
  
  
  Človek je hlúposť, bolo neuveriteľné. Rozhodol sa, že na drôt a jej sídlo spoločnosti, ktorý bol bráni v plnom rozsahu vyhľadávania.
  
  
  "Ďakujeme vám za vašu spoluprácu, Kapitán," povedala som chladne, a postavil sa.
  
  
  "K vašim službám, Pán Carter," povedal. "Ešte jedna vec, Pán Ficuzza. Ak sú cestujúci, ktorí odmietajú hľadať vo svojej kajuty, nie trvať. Poslať ih ma, a ja ti to vysvetlím ."
  
  
  "Kapitán, nemáme čas na to ...
  
  
  "Môžete ísť teraz, Pán Carter."
  
  
  Jej glared na neho. "Všetko v poriadku," povedal som. Obrátil sa a odišiel do kabíny s Gina, a Ficuzza nasleduje ma.
  
  
  Ficuzza bolo oveľa cennejšie ako jeho pán. On rýchlo chytil pridelili Fabrizio a spoločne sa zaokrúhli deväť námorníkov, ktorí boli vyhľadávanie s nami. Priala si, aby to nebolo tak veľkú prácu, aby mohol zvládnuť to na jeho vlastné.
  
  
  
  
  Bolo oznámené, cez reproduktor, že všetky tretej triedy, cestujúci boli na zostane vo svojej kajuty po obede na kontrolu batožiny. To by boli ďalšie upozornenie na Judáša, o tom, čo sa deje , ale tam nezdalo sa, že z akéhokoľvek dôvodu, aby naše akcie tajomstvo. Strávili sme celý večer hľadanie batožiny, ale nič nenašiel. Ak cestujúci nie je v kabíne, hľadanie, bol nie vykonané na príkaz majiteľa. Našťastie, väčšina cestujúcich tam boli. Museli sme zastaviť polnoci, aj na kapitána objednávky.
  
  
  Po nejakom odpor, on nám umožnila hľadať strojovne, ale našli sme nič.
  
  
  
  
  Druhý deň ráno, skupiny detektívov, vrátane Gina a mi spočinul na chvíľu. Museli sme to urobiť. Taliansky členovia posádky boli v nebezpečenstve, zaspať, a tiež sme boli vyčerpané. Krátko pred poludním sme mali rýchle občerstvenie a pokračovali na našej ceste. Ona bola presvedčená o Bertholdi ísť priamo od tretej triedy na prvom stupni tak, aby sme mohli opustiť začiatku druhej triedy posledný. Hľadanie pokračovalo celý deň. Väčšina cestujúcich boli veľmi ústretový. Niektoré trvali na stretnutie s kapitánom, ale nakoniec sa dohodli na hľadať svoje veci.
  
  
  Do konca na druhý deň sme mali zostavený celý zoznam cestujúcich, ale nemohli sme nájsť niečo, čo vyzeralo ako atómová bomba, a nechceli sme vidieť každý, kto i len vzdialene pripomínali Judáš. Ak bol na palube, schoval dobre, alebo ego navštívil sám okolo ďalších jedenásť ľudí, ktorí robia svoju prácu. Ale boli sme stále s prázdnymi rukami.
  
  
  Na tretí deň sme sa pýtali Bertholdi ak by sme mohli hľadať posádky štvrtiny. Bol zúrivý. "Nie je to jasné už teraz, že ste sa mýlili o bomba , Pán Carter?"
  
  
  "Vôbec nie," povedal som. "A ak nemáte, dajte mi povolenie na túto vyšetrovanie, budem drôt jej, aby svoje sídlo. A potom som sa kontaktovať aj Washington, ktorý bude následne kontaktovať vaša vláda v Rime."
  
  
  V povýšenosti ľavej Bertholdi tvár. "Je to hrozba, Pán Carter?"
  
  
  "Môžete to nazvať to, čo chcete, Kapitán. Budem robiť moje najlepšie hľadať v tejto lode. Budeme plnej rýchlosti do New Yorku, a nechceme tam až zajtra . Toto mesto je domovom až desať miliónov ľudí. Ak si nie ste obavy o svoju cestujúcich, myslím, že o týchto ľudí. Ak nie je atómová bomba na palube, ktoré možno ľahko explodovať v každom okamihu, chceli by ste mať takéto katastrofy na vaše svedomie? To znamená, že ak sa vám dostať von živý, ktorú mám vážne pochybnosti.
  
  
  Ficuzza povedal ticho, " Kapitán, snáď posádky nebude mysli tento problém."
  
  
  Bertholdi vstala spoza jeho stoličky a začal tempo. Keď obrátil sa na mňa, jeho tvár bola vážna. "Všetko v poriadku, Pán Carter," povedal. "Môžete urobiť svoj vlastný výskum. Ale ja sa osobne odprevadí vás na mojej officers štvrtiny."
  
  
  "Ako chceš," povedal som.
  
  
  Vyhľadávanie pretiahnuť na pomaly, až do poludnia. To prinieslo nič a vyprovokoval angry pripomienky od Majstra Bertholdi. On bol veľmi nahnevaný, keď sme krátko navštívil ega štvrtiny rovnako. Spýtal sa. "Teraz viete, nie je bomba?"
  
  
  "Povedal som jej. "Nie, teraz som sa chcete vyhľadať nadstavby, celú cestu do záchranných člnov."
  
  
  "Absurdné!" on zamrmlal, ale poďme ďalej. Ficuzza pomohol nám na chvíľu, a potom Gina a ja som bol sám. Sme hľadali kuchyne, sklady, všetky jamy a rohy veľké lode, ale bezvýsledne.
  
  
  "Možno, že kapitán je pravda, Nick," Gina povedal počas večera, ktorý v noci. "Možno nie je bomba na palube. Možno Judáš neprijaté svoju šancu, pretože letu zmien v cestovnom poriadku."
  
  
  "Želám si, aby bolo pravdivé," povedal som. "Ja naozaj chcem Bertholdi byť v poriadku. Ale viem, že ju Judáš, Gina." Jej obočie furrowed. "Tam musí byť miesta, ktoré sme ešte hľadali. Alebo možno, jeden z našich asistentov urobil zlé práci. Nevieme. A zajtra budeme plaviť do New Yorku Harbor . Musím poslať Hawke správy na rádiu dnes večer. '
  
  
  "Čo tým chcete povedať?"
  
  
  "Je to len, že sa nám nedarilo nájsť Judáš a ego bomba. Hawk bude myslieť na niečo.
  
  
  
  
  Jej spánok bol nepokojný. Keď som sa prebudil ráno a pozrel sa na Gina, ktorý bol stále spí v inej časti kabíny , myslel som, že o tom, ako blízko sme boli do New Yorku . Pri raňajkách, sme dostali bulletin o tom, že cesta bude trvať ďalšie tri hodiny.
  
  
  "Mali lode je povolené dock?" Gina spýtal sa.
  
  
  "Ak je tak, bude to príjemný výboru," odpovedal som.
  
  
  Zatiaľ čo ostatní cestujúci zbalil a pripravil na vylodenie, zostal v našej kabíne s Gina. O desať hodín som išiel do prvej triedy palube, dúfajú, že vidíte niekoho, kto by mohol vyzerať Judáš. Na half-posledných desať pevniny bol v nedohľadne, a krátko pred poludním sme pristáli v New Yorku Harbor. Väčšina cestujúcich boli na palube, ktoré prehliadnuť Manhattan panorámu a Socha Slobody.
  
  
  Ako som čakal, že sme sa pozdravili. Coast Guard chytil Leonardo v prístave, a spýtal sa, Ego zastaviť. Kapitán poslúchol, ale videla som mu, že kričí vztekle na jeho dôstojníkov. Krátko po poludní, niekoľko Pobrežná Stráž dôstojníkov a vojakov nastúpiť, sprevádzané viacerými AX agentov, Primátor mesta New York a David Hawke.
  
  
  Kapitán Bertholdi spýtal sa so mnou stretnúť v jeho kabíne. Dve senior Pobrežná Stráž dôstojníkov, Starosta, Hawk, Ficuzza, Gina, a jej mali ísť tam. Hawkeye bit do neosvetlených cigaru, ako ego ju informovala o našich neúspechov.
  
  
  "Neverím, že Judáš je na palube," povedal. "A ak je na palube, že bomba je pravdepodobne tam tiež." Pozrel na Gina. "Môžete najať krásne ženy, Nick," povedal.
  
  
  Gina pochopil, kompliment, nie je sarkazmus. "G", povedala a usmiala sa.
  
  
  "Prego," David Hawke povedal.
  
  
  Chcela sa smiať, ale myšlienka na Júda vytiahol kútiky svojich úst nadol.
  
  
  "Už ste hľadané celú loď?" Hawk spýtal sa.
  
  
  "Zhora nadol," povedal som. "Preboha, dokonca sme sa pozrel na toalety. Ja len neviem, nič iné."
  
  
  Nechcel som povedať nič. Hawk a Gina sa na mňa pozrel.
  
  
  "Čo je to? Hawk spýtal sa.
  
  
  "Bol som práve uvažujete o inom mieste," povedal som. "Povedz Bertholdi budem práve tam."
  
  
  Ponáhľal som sa na pridelili stôl, spomenul si, že na začiatku našej hľadanie, pridelili rozprával mi o mužovi, ktorý prišiel na kapitána stôl hovoriť o bezpečnosť veci . Tieto sú cenné predmety. To znamená, že tam musí byť bezpečne na palube.
  
  
  "Áno, Pán Carter," Fabrizio povedal, keď ego požiadal ju o to. "Máme veľké bezpečné v našej kancelárii. Ale neviem si predstaviť, že je niečo v ňom, že by vás zaujímajú.
  
  
  "Možno by sme sa mali pozrieť," povedal som. Fabrizio nemal obťažovať nás. Nemal ani obťažovať privolať master. Okamihov neskôr, muž-veľké bezpečné bolo otvorené. Poklonil jeho hlavu a nasledovali ho vnútri. Všetci sme pozreli. Veľký balík obsahuje striebro artefakt zo Španielska. To bolo sklamanie.
  
  
  "Je mi ľúto, signor," Fabrizio povedal.
  
  
  "Dobre, bol to len nápad."
  
  
  Nechal som jej ego a vrátil sa na kapitána písací stôl. Niečo sa deje v mojej hlave, ale nemohol som sa na to prísť.
  
  
  Začali v kancelárii. Kapitán strode späť do jeho stoličky. Všetci ostatní sedel s výnimkou Hawke, ktorý stál v rohu s cigarou v rohu rta a jeho chudá zbraní prešiel cez jeho hrudník. Som pristúpil k nemu a potriasol hlavou, čo znamená, že som zlyhal .
  
  
  "Ale Pán Carter sa pozrel táto loď hore a dole!" povedal Bertholdi. "Ak tam bol taká vec, na palube, že by si ho našiel."
  
  
  "Prepáčte, Kapitán," povedal senior z dvoch Pobrežná Stráž dôstojníkov, a veliteľ poručík. "Nemôžeme dopustiť, aby sa táto loď vstúpiť New York Prístav, kým viac dôkladné vyšetrovanie prebieha."
  
  
  "Vlastne, "starosta súhlasil," mali by sme hľadeli. Milióny životy sú v stávke ."
  
  
  Bertholdi glared na mňa, ako keby sa jej ego viedol ju do tejto ošemetnej situácie. "Budeš," spýtal sa, " nechať cestujúcich tu na more, zatiaľ čo budete pokračovať vo vyhľadávaní moja loď?"
  
  
  "Nie," Hawk odpovedal v mene Pobrežná Stráž úradník. Všetci sa pozreli na neho. - "Máme lepšie plán, ktorý robí veľa ľudí bezpečnejšie pre cestujúcich. V súčasnosti existuje niekoľko trajektov spustená tu. Cestujúci prevodom na tieto trajekty bez batožiny a choďte do prístavu . Budú dobre postarané, keď loď vyhľadávať znova. Loď sama sa vráti do otvoreného mora, a vyšetrovanie bude uberať môj mužov a Poručík Veliteľ mužov pod mojím smerom.
  
  
  "Späť na otvorené more!" povedal Bertholdi v dutý tón. "Pohybujúce sa moje cestujúcich?"
  
  
  "Myslím, že to je len bezpečné riešenie, Kapitán," Hawke povedal. "Na trajekty bude čoskoro," na poručík veliteľ povedal.
  
  
  "Ale nemáte právo!" zvolal Bertholdi. "Toto je veľmi hlúpy."
  
  
  "Kapitán," Hawk povedal icily,"bolo by nerozumné ignorovať hrozbu."
  
  
  Kapitán Bertholdi zrútil silno do stoličky. On sa pozeral na svoje ruky. "Vynikajúce," povedal. "Ale ak bomba sa nenašla, páni, ona je požiadaný, aby pozvať mojej spoločnosti na protest proti tejto nešťastnej udalosti."
  
  
  "On bude zaobchádzať s náležitou úctou," Hawk odpovedal. "Teraz, Kapitán, myslím, že by ste lepšie informovať cestujúcich o tom, čo sa deje."
  
  
  Myšlienka, že boli víriace okolo v mojej hlave zrazu sa tvar. On čakal na iných ľudí odísť. Keď len kapitán, Hawk, Gina, a jej bola stále v kabíne, že bol požiadaný: "Kapitán, je to pravda, že cestujúci príde k vám do ruky nad cennosti z viac než istý?"
  
  
  Bertholdi mi dal kyslým. Verím, že sa domnieva, že ma jeho osobné tormentor. "Skutočne, Pán Carter," povedal .
  
  
  Hawk pozrel na mojej tvári, snaží sa prísť na to, čo som si myslel.
  
  
  "Mali ste mnoho takýchto žiadostí počas tohto výletu?"
  
  
  "Možno päť alebo šesť."
  
  
  "A potom títo ľudia prídu na tento úrad, nie?"
  
  
  "Áno, Áno."
  
  
  "Čo ste na Nick?"
  
  
  "Ja som myslel, pane," povedal som. "Odin okolo týchto cestujúcich dať pomerne veľký balík v jeho skrinke ?"
  
  
  "Áno, v dell sám. Tam boli niekoľko Ihs."
  
  
  "A vy ste museli nechať na pokoji, okolo títo ľudia sami v tejto kabíne, aj keď len na krátky čas?"
  
  
  Pozrel sa na mňa podivne; potom som videl, že si spomenul niečo. To bolo prvýkrát, fretky mal hovoril im, pretože som ho stretol , a prehovoril so určité množstvo úžas v jeho hlas. "Áno, skutočne," povedal pomaly.
  
  
  "Čo by vôbec mohol vyzerať? Hawk spýtal sa.
  
  
  "Mal fúzy. Veľmi zvláštne vyzerajúci muž. Veľmi tenké tvár.
  
  
  'Judáš! Hawk kričali.
  
  
  "Myslím si, že tak, príliš," povedal som. "A možno, že zmenil svoje plány, zatiaľ čo v tejto kabíne. On môže mať určené dať bombu vo veľkom bezpečné, ale môže sa rozhodol, keď bol tu sám, nájsť lepšie miesto. Alebo možno nechcel, aby sa vzbudiť pokladník zvedavosť o položke."
  
  
  Bertholdi rummaged v kresle zásuvku a vytiahol hárok papiera. Pozrel sa na Nah na chvíľu. "Hlas ega je názov," povedal. "Benedikt Arnold." Má prvej triedy kabíne číslo dvanásť na palube A. '
  
  
  V tom momente, starosta sa objavil vo dverách s kúskom papiera v ruke a prekvapený výraz v tvári.
  
  
  "Páni, ak tam boli nejaké pochybnosti o vážnosti situácie, ih ble objasniť teraz."
  
  
  "Čo je to? Hawk spýtal sa.
  
  
  "Moja kancelária práve dostal tento telegram cez Rým," povedal ostro.
  
  
  Hawk zdvihol kus papiera a čítal ju nahlas:
  
  
  
  
  
  "Pán Primátor. Atómová bomba bola umiestnená v takom mieste, že vaše mesto môžu byť zničené na dotyk tlačidla . Musíte verte nám, keď hovoríme, že to nie je vtip. Ako dôkaz tohto, dáme kód počet našich zapaľovanie mechanizmus: HTX 312.
  
  
  Bomba bude vybuchol do 48 hodín, ak súčet sto miliónov dolárov v zlate bary nie je platená. To je asi desať dolárov žiť v New Yorku. Prosím, že o tejto veľmi opatrne. Existuje len veľmi málo zdrojov peniaze k dispozícii. Obdržíte druhý hlásenie s ďalšími pokynmi do 24 hodín.
  
  
  
  
  
  Hawk sa na mňa pozrel. "To je on," povedal. Potom sa spýtal: "viete si predstaviť, čo by mohol robiť s číslami miliónov dolárov?"
  
  
  "Viete, kto poslal e-mail?" Starosta požiadal.
  
  
  "Muž, hľadáme," Hawk odpovedal. "Na telegram bol odoslaný na jeden z ega z pomáhači v Rime , tak, že by sa zhodujú s príchodom Leonardo v New Yorku."
  
  
  "Pravdepodobne Farrelly," zamrmlal som.
  
  
  "Naopak," povedal kapitán. "Nehovorí nič o tom, Leonardo , vôbec nič."
  
  
  "Z pochopiteľných dôvodov," Hawk zamrmlal. "Samozrejme, že nechcete, aby sa upriamiť pozornosť na túto loď, Pán Bertholdi."
  
  
  Všimla si pozrite v kapitánskej oči, keď Hawk adresovaný list, aby mu bez ega obvyklých nadpis. Ego, arogancia bolo nepríjemné, ale nie je zďaleka tak nepríjemné, ako ego je neochota pomôcť mi. Ale teraz Hawk mal na starosti, a Bertholdi vzal objednávky od NEHO, či emú to páčilo, alebo nie.
  
  
  "Bol som informovaný, že prezident a guvernér dostali identické telegramy, "starosta povedal." Chcú, aby sme spoločne zvýšiť potrebné peniaze. Ale sto miliónov eur v zlate, môj Bože, aký blázon je to?
  
  
  "Šialenec, že by sme mali brať veľmi vážne, Pán Starosta - je psychopatický gangster, ktorý je určený na plnenie svojich hrozbu, ak zlaté prúty nie sú doručené," povedal som.
  
  
  "Absurdné, absolútne absurdné," Bertholdi povedal, frowning. "To je vtip - zlá Americký vtip."
  
  
  "Nechcela by som na smiech, ak bombu odišiel," Hawke povedal. On craned jeho krku smerom na dvere a zavolal na pobrežnej Stráže úradník stojí mimo.
  
  
  "Áno, pane? Na poručík veliteľ povedal, ako vstúpil.
  
  
  "Pán Carter a ho bude hľadať v tejto kabíne. Medzitým, vezmite si adjutant a pár mojich dôstojníkov a vidieť, ak môžete nájsť Benedikt Arnold v kabíne dvanásť na Palube A. mohol byť táto osoba. Ach, áno, Kapitán, "Hawk dodal:" on bude ozbrojený a nebezpečný. Preto, prima berie všetky možné opatrenia ." Dôstojník prikývol a obrátil sa.
  
  
  "On má fúzy," kapitán povedal. Staré belligerence bol takmer úplne preč, a jeho zvetrané tvár bola lomené s starať linky. "A veľmi, uh, chudá tvár. Oh, a pamätám si ešte jedna vec."
  
  
  "Ktorá z nich? Hawk prasklo, pozorne nasledujúce magisterský každý cursive.
  
  
  "No, ja neviem, či to je dôležité," Bertholdi zaváhal, " ale on sa ma opýtal, či je možné dostať inzulínu na palube lietadla. Jej podozrenie je, že má cukrovku.
  
  
  "Niet divu, že vyzerá tak zlé," povedal som ticho, keď videl, Judáš je strašidelný profil v mojej mysli je oko. Hawk prikývol. "A Kapitán, pošlete dve z mojich banských odborníkov tu na prípravu pre všetky nepredvídané okolnosti ? A dajte nám vedieť, pokiaľ Arnold našiel sa."
  
  
  "Je to v poriadku, že" poručík veliteľ povedal. On vyšiel v celej kabíne. Gina sedel vedľa mňa, krútenie jej prsty medzi moje. "Ako vám môžem pomôcť?" spýtala sa.
  
  
  "Choďte si šálku kávy v hale," Hawk povedal. "Zaslúžite si to."
  
  
  Gina usmial sa na mňa a odišiel do kabíny. Kapitán zdvorilo ju nasledovala. Nakoniec, začal zobraziť niektoré súvislosti. Keď Hawk a ja som bol sám v kabíne, obrátil sa na mňa a usmial sa.
  
  
  "Nechcem robiť oveľa vonkajšie práce, Nick," povedal, " a ja som len rád. Máte nejaké iné magické predstavy?
  
  
  "Nie, pane. Teraz poďme sa otočiť to v kabíne naruby.
  
  
  A sme to urobil. Vedel som, že trajekty boli na ceste a cestujúci by byť prichádza na breh čoskoro, ktoré cítim sa trochu lepšie. Ale ak Judáš bol drží detonátor bomby, mohol fúkané nás v každom okamihu.
  
  
  Sme rummaged cez magisterský tabuľky, hľadal skrine, a hľadal v celej kabíne. Hawk unavený rýchlo. Sedel v kresle za kapitána písací stôl , a všimol si pramienok krvi na jeho čelo.
  
  
  "Som starne, Nick," povedal. "Zdá sa, že sakramentsky dusno tu."
  
  
  "Máš pravdu," povedal som. Pozrel na bočnej stene kabíny, videl vetranie rošt, a myslenia.
  
  
  Sadol si vedľa tyče. Bola umiestnená v pomerne veľké panel, ktorý bol potom pripojený k povzdych s skrutky. Odin je po skrutka bola uvoľnená.
  
  
  Spýtal som sa jej. "Máte nejaké na nechty, nožnice?"
  
  
  "Áno," povedal, siahol do auta a podal mi nožnice.
  
  
  Keď videl, že som sa začína odskrutkujte skrutky, na panel, prišiel znovu a stál vedľa mňa so záujmom. Ja som pracoval horúčkovito, a hoci panel uviazol na jeden roh na chvíľu som sa konečne podarilo vytiahnuť ho.
  
  
  Pozreli sme sa do potrubia a tam sme videli: tri-nohy-dlhý zväzok zabalené do hnedého papiera. Vyplnil otvorenie potrubia, a odpočinul s jeho koniec v bode, kde sa potrubie zakrivené a šiel horizontálne z kabíny.
  
  
  "Vezmite na mieru," Hawk povedal.
  
  
  On používa nožnice na rezanie otvor knihu a pozrel sa na obsah. To bol zabalený okolo ľahkých kovov, pravdepodobne celého hliníkovej zliatiny. Tam boli mechanizmov mimo, vrátane miniatúrne long-range elektronické prijímač. Malé červené svetlo bol nepochybne signalizácie, že bomba je pripravená explodovať okamžite.
  
  
  On recoiled.
  
  
  "Budem sa volať banských odborníkov," Hawk povedal ticho. "Aj ja som niekto, kto rozumie."
  
  
  Spýtal som sa jej. "Čo budeme robiť s cestujúcimi?"" "Mali by sme dostať mimo prvé?"
  
  
  Hawk je studená oči zúžené zamyslene. "Ja myslím, že nie. V každom okamihu môžeme čeliť konfrontácii s Judáš. Okrem toho musíme predpokladať, že bomba môže explodovať, takmer priamo pod našimi nosmi za menej ako minútu, a možno dokonca aj na druhý. My sme hneď vedľa prístavu. Ak bombu zhasne tu pevniny bude trpieť toľko škody, ako keby sme boli v prístave . Nie, Nick, musíme skúsiť vypnúť ego."
  
  
  On prikývol, určujú, ako Jastrab, predbehnúť Judáš. On vyšiel z kabíny, aby priniesla špecialista. Zamkol dvere za ním a skúmal hrôzostrašné zväzok znova.
  
  
  Červená saint naďalej svietiť menacingly, s uvedením desivé a ničivú silu bomby. Potom mu napadlo, či Judáš by naozaj zatlačte poistku tlačidla aj v prípade, že zabil jeho ego . Táto osoba, ako som vedel, že jej z predchádzajúcich skúseností, bol stelesnením zla. Možno, ak by vedel, že sme objavili bomba, by nemal váhal, aby vykonávať svoje neľudské plán, aj keď ego výbuch zabil ho. Nemohli sme mať žiadne šanca, že oveľa bol si istý, najmä keď sme riešili človeka ako nepredvídateľné a psychicky skrútené ako Judáš.
  
  
  Ona predpokladala hrozný výsledok z tejto nočnej mory-to, že hríb šíri jeho spoločenstva pre atómovú odpor. Milióny ľudí v rámci štyridsať päť-km okruhu zničenie zomrie. Mnoho tisíc zomrie počas stredoškolského a vysokoškolského shockwaves. A ďalšie tisícky zomrie pomaly a hrozná smrť žiarením.
  
  
  Moje myšlienky boli skoro prerušený klopanie na dvere. Vošiel do nej a spýtal sa jej, kto to bol. Hneď, ako Hawk nazýva ego meno, on odomkol dvere a vstúpil okrem nechať ho.
  
  
  Bol nasleduje Kapitán Bertholdi a tri grim-hľadá mužov, ktoré som nevedel. "Pozrite sa na toto, Bertholdi," Hawk povedal irritably, znechutenými magisterskom nedôvera a nedostatok súcitu. Bertholdi zbledol. Stál chveje, päste clenched v bezmocný hnev.
  
  
  "A dostať sa sem, pane," Hawkeye prasklo, čo naznačuje, že ona by mala byť sprievode majstra dňa .
  
  
  Bertholdi Schell išiel hore po drevených schodoch, jeho oči sa podivne frank pred ním. Zamkol dvere za ním a obrátil sa späť k Hawke a ostatné tri. "Pán Gottlieb, Nick Carter," povedal.
  
  
  Potriasol rukou s tenká, hrubá človek, bez obrúčok okuliare, stereotyp vedec. Hawk vysvetlila mi, že Gottlieb mal vynašiel detonátor, zariadenie, ktoré je povolené Judáša a jeho spoločníci vytvoriť bomba.
  
  
  Medzitým, dve zapaľovanie odborníci boli obsadené a odstránenie obalov z bomba. "To by bolo strašné... To by bolo hrozné, "Gottlieb zamrmlal," ak môj zariadenia boli použité týmto spôsobom."
  
  
  To, samozrejme, bol eufemizmus. Gottlieb pridal ďalších dvoch mužov ohnutí bomba. "Ste si istý, že to je on?" opýtal sa Ego Hawk.
  
  
  Gottlieb prikývol. "Nie je pochýb o tom. Osoba, ktorá dať to spolu sa dobre vyznajú v termonukleárnej štiepenie. Bohužiaľ, sme rozšírili toto poznanie ešte viac." Hawk sa na mňa pozrel, a jej, a grimaced. Gottlieb a dvaja muži boli zrejme pracuje na bombu. Červená-lit strašidelný svietiť žiaril od ih tváre ako Gottlieb klikli na jeho jazyk a zamrmlal sám pre seba. "Tu," povedal nakoniec. "Tam je hlas drôt tam. Áno, to je ono. Nie, nie druhý.
  
  
  Sme zhlukli okolo dverách, stonanie. Snažil som sa nemyslieť na to, čo by sa stalo, keby bomba odišiel práve teraz, aj keď som sa necítil to. Ľudia, ktorí pracovali na bombu sa zdalo, že má nervy z ocele. Hawk šiel ku dverám a na otázku, či Poručík Veliteľ sa hlásil ešte. Nebolo to tak.
  
  
  "To vec, na moc, že atribút pre vás? Gottlieb spýtal sa jej.
  
  
  Hovoril pomaly, nehľadá v mojom smere, ako všetky jeho pozornosť bola zameraná na tvrdosť. "Ja myslím, že nie. Tu bombu zničí všetko v okruhu šesťdesiat, sedemdesiat kilometrov." On sa zameral na detonátor mechanizmus, a potom, akoby chcel zdôrazniť svoje myšlienky, povedal: "My, ktorí nebudú mať jednu šancu pre nás."
  
  
  Všetko, čo som mohol urobiť, bolo potriasol hlavou. Gottlieb, ako človek, ktorý číta a smrtiace katechizmus, pokračoval naďalej pozorovať prácu špecialistov: "Ale prvý výbuch, prvý šok vlny, by nemal byť koniec veci. Zrážky, prílivové vlny - ožiarenia a patch neobývané pôdy, patch z mŕtveho mora. Manhattan sa stane neutrálne pásmo, úplne neobývateľnou desaťročiach ."
  
  
  Nechcel som sa jej opýtal sa znova. Gottlieb mi dal dosť kňučanie myslieť.
  
  
  "Ako sa máte? Hawk spýtal sa nervózne, stále žuvanie na jeho stale cigaru.
  
  
  Odin okolo mužov obrátil sa k nemu. "Máme ďalší riskantné prípade, pane," povedal. Pot kvapkala z jeho čelo, jeho tvár.
  
  
  Hawk a ja som sa naklonil ostatných a pozeral uprene.
  
  
  V jednej chvíli, keď si myslel, že boli takmer hotové, Gottlieb kričal: "Nie, sakra na mieru! Nie toto!'
  
  
  Muž, práce na zariadení zastal a oprel si hlavu o stenu. Jej, videl ego, ruky triasť trochu ako zatvoril oči a sa zhlboka nadýchol. Potom potriasol sám získať priľnavosť na seba. Pokračoval s ďalšími dvoma, a menej ako desať minút, troch mužov obrátil, ponurý line spokojnosti tvorí na perách.
  
  
  "Stalo sa," Gottlieb zašepkal. "Na neškodné bomba.
  
  
  Hawk a pozrel som sa na seba. On vydýchnutý. "Bolo to príliš veľa pre moje unavené telo," povedal. On sa opieral proti kapitána písací stôl a sa zhlboka nadýchol.
  
  
  On sa postavil a pokúsil sa usmiať.
  
  
  Hawk zdvihol nové cigaru, zapálil ho a starostlivo vyhodil von kruhu. To vzrástol na strop kabíny, keď sa pozrel otvorene sa na mňa. "Teraz, že to urobil, Nick, je len jedna vec, vľavo robiť."
  
  
  On prikývol jej. "Judáš," povedal som. "A ak to tak môžem povedať, pane, lepšie mŕtvy ako živý."
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 11
  
  
  
  
  
  
  
  
  Cestujúci výstrahy boli okamžite zrušený, a Kapitán Bertholdi poďakoval nám za vykonanú prácu. Trajekty, ktoré práve prišli na lodi boli odoslané späť do prístavu. Leonardo bude zadajte prístav niekoľko hodín neskoro.
  
  
  Krátko po tom, aby bolo uvedené, že poručík veliteľ pobrežnej Stráže prišli na most, kde Hawk a išiel som sa poradiť kapitán. "Benedikt nenašli," na poručík veliteľ hlásené Hawke. "Ľudia sú stále vyšetruje, ale on je skrývanie sa a dúfa, že sa uniknúť nás, keď ostatní cestujúci príde na breh."
  
  
  "To je v poriadku," Hawk povedal sourly. "V zmätku cestujúcich snaží dostať mimo, bude takmer nemožné získať dobré pozrieť sa na každého. A samozrejme, on môže kedykoľvek zmeniť jeho vzhľad znova."
  
  
  "Myslím, že sa môžeme spoľahnúť na to, že," povedal som.
  
  
  Na lodi je ukotvený na päť hodín. New York Post už mal špeciálne vydanie na ulici s tučné titulky. Dav preplnené do Porta bar a okolo nah; polícia sa snažil držať ih späť. Správy a fotografi boli všade.
  
  
  Hawk umiestnené dôstojníkov na začiatku a na konci uličkami.
  
  
  "Od teraz, radšej by som to urobiť sám," Emu povedal jej.
  
  
  "Všetko v poriadku," povedal. "Ja si pobyt na palube na chvíľu, takže budete vedieť, kde som, ak budete potrebovať mňa."
  
  
  Gina a odišiel som na loď pred cestujúci vystúpil. Ee ju vzal do colného budovy a povedal jej, aby zostali tam.
  
  
  Bolo to chaotické z prístavu bar, a mal som pesimistický pocit, o hľadaní Judáš.
  
  
  "Ty zostávaš v blízkosti, nie ste?"
  
  
  "Nie, idem hľadať celý marina. Ak stratíme ďalší, si izbu v Hoteli Hilton a zostaň tam, kým dostanete upozornenie odo mňa."
  
  
  "Dobre," povedala, pobozkala ma na líce. "Byť opatrní.'
  
  
  "Vy tiež."
  
  
  
  
  Reportéri zmiešať s zvedavý okolo prístavu bar, a polícia musela opustiť svoje úsilie na udržanie poriadku. Zastavil sa pri vchode do chodbe, kde sú ďalšie dve AX agenti boli aj v stoji. Raz sa zastavil cestujúci s fúzy a držal ego tesné. On rýchlo blížil k nim a povedal im, že oni mali ten zlý . Fúzy bolo skutočné.
  
  
  Len po šesť hodín, muž, ktorý práve vystúpil z balíčka ju videl. Namiesto toho, aby šiel do ciel, išiel na oboch koncoch budovy, kde stráž bola dislokovaná v bráne. Najprv som ju videl, ego len zo zadnej strany. Bol dobre oblečený, a Schell bola účtovná chôdzi držať. Ego je chôdza bol oboznámený. On sa pozrel bližšie a uvidela voľnej ruke drží aktovku. To nevyzeralo ako skutočná koža. A ruku nemal ohnúť okolo rukoväť, taška ako skutočný ruky by. Rovnako ako jej bolo asi nasledovať ho, obrátil svoju hlavu tak, aby on mohol vidieť Ega tvár. Mal fúzy a slnečné okuliare, ale tento lebka bola nezameniteľná. To bol Judáš. Keď ma uvidel, mu ponáhľali do niť budov. Tam bolo veľa ľudí, medzi nami, a ja som musel prejsť cez dav. Jeho pokrok bol pomalý , a keď prešiel, Judáš bol už v bráne. Keď Wilhelmina vytiahol ju von a bežal, bol videný klepaniu nadol bezpečnostné stráž a prechádzky cez bránu na parkovisko.
  
  
  Keď prišiel jej, Judáš stratil zo zreteľa. Guard, ktorý som skočil na nohy, snažil sa ma zastaviť, ale ja som kričal, kto som a bežal cez bránu. Ako ona chodila okolo rade zaparkovaných áut , videla taxi vytiahnuť. Judáš bol pozerá sa na mňa cez zadné okno.
  
  
  Luger (plachetnica) holstered ho a bežala na motocykle zaparkované tam. Bolo tam skupine dlhosrstý mladých ľudí v blízkom okolí, a tušila som, že motocykel patril k jedným okolo nich. Som sa na to pozrel a videl, že bol kľúč do zapaľovania. Jej skočil do sedla. To bol veľký Honda určené na diaľnici, a motor vykonal upokojujúci zvuk. "Dobrý deň!" Jeden z mladých mužov roared okolo nich.
  
  
  "Ja si len požičať ego na chvíľu!" zakričal jej v reumatizmus. Som vzlietla a bežal na taxi.
  
  
  Keď som vytiahol von na ulicu, taxi, len sa obrátil doľava, dva bloky ďalej. Išiel som ju cez dopravu. Začal som okolo taxi a myslel, že som mohol chytiť Ego na semafor. Potom auto začne prechádzať krasny Bryliv. Judáš buď dal vodič veľa peňazí, alebo dať zbraň na vedúcich ' ega. O desať minút neskôr, boli sme na diaľnici vedúcej na Medzinárodné Letisko JFK, NY . Na diaľnici, taxi odtiahol sa odo mňa, ale myslel som, že som na správnom mieste. Nerozumel som, ako Judáš by sa dostali na rovine bez Ega vyrovnávania sa s ním na letisku.
  
  
  Ona bola v poriadku. Ako som sa obrátil mimo diaľnice smerom k vlakovej stanice a snažil zatvoriť vzdialenosť medzi mnou a taxi , bol som vytiahol na olej-namáčať vo vode tabúľ a motorkár skĺzol z otvorene sa predo mnou.
  
  
  Našťastie pre ňu, ja som pristál na nábreží, zarastený s vysokými kríkmi, a všetko, čo som mal, boli modriny, podliatiny, a roztrhaný oblek. Ale motorka nebolo možné použiť už. Ja som sa rozhodol zaplatiť odškodnenie majiteľ neskôr a šiel rovno na letisko. Ona bola zastavená všetky prechádzajúce autá, ale už vzal hitchhikers .
  
  
  Nakoniec, truck vybral mňa a prišli sme na letisko aspoň 45 minút po Judáš .
  
  
  Zákruty v ňom sa zistilo, že tucet zahraničné lety boli plánované odchýliť, že večer. Jedným z nich bol aj Pan Am závod v Ríme. Áno, človek, prihlásená na poslednú chvíľu. A Pán Benedikt.
  
  
  Spýtal som sa jej. "Môžem dostať ju s ním?"
  
  
  Muž sa obrátil na kontrolu letu plán, potom sa pozrel na svoje hodinky. "Nie," povedal.
  
  
  Lietadlo opustil desať minút pred. Rivne regióne včas podľa rozvrhu.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 12
  
  
  
  
  
  
  
  
  Bolo jasné, že Judáš by letieť späť do Ríma bez zbytočného odkladu. Tam by mal byť v blízkosti svojej centrály a Farrelly a jeho gang. On asi nevie, že sme objavili ego podzemný komplex na Sicílii.
  
  
  Nechcel som odísť do Ríma až do rána. Ale v hodinu a pol bolo lietadlo do Londýna a potom výlet do Ríma, a tak sme mali prísť na raňajky, ako o hodinu neskôr, potom Judáš pristátie .
  
  
  Ona má hovor z Gine a vzal taxík z Hilton do roviny, keď som si kúpil tieto lístky. Jej hotel chcel ju, aby sa so mnou, pretože vedela, že Giovanni Farrelli tak dobre. Keď Hawke jej volal a ospravedlnil za straty Judáša , on povedal: "Dobre, on bude ľahké nájsť v Rime. Ale pamätajte, ak sa mu uniká, stále má detonátor."
  
  
  "Mala by kontaktovať políciu v Rime alebo Interpol, takže si môžete vyskúšať ho vyzdvihnúť, keď pristane?"
  
  
  "Nie," Hawk povedal. Bolo to tak ťažké, studené zvuk v jeho hlas, ktorý sa mu niekedy používa. "Ak polícia chytiť ego, neviete, čo sa môže stať. Nick, nechcem vidieť ego mŕtvych, ako si navrhol.
  
  
  Nebol som prekvapený, keď počujem, že.
  
  
  V čase, keď sme vzlietla, Gina a ja som bola úplne vyčerpaná a mala spala väčšina spôsobom. Som nemal veľa času na spánok, ale bol som dostatočne odpočinutý pokračovať v mojej ceste. Gina spal ako bábätko.
  
  
  V Londýne, boli sme schopní previesť rýchlo a ľahko, a prišiel do Ríma, hneď po osem hodín. Bolo jasné, slnečné ráno. Dal som taxikár adresu byt Gina mi dal. Farrelly priniesol jeho ženy tam, a Gina povedal, že niekedy sa používa svoje ego a stretnúť sa s ďalšími bossov podsvetia. Polícia nevedela byt existoval, ale myslel som, že Judáš urobil . Keby sa nazýva Farrelli okamžite po pristátí , Hmú by bolo povedané, že to nebolo bezpečné ísť na Sicílii . Týmto spôsobom, môžu sa rozhodnúť, že tento byt bol najbezpečnejšie miesto, a bolo pravdepodobné, že by sa stretávali sa tam diskutovať o ďalšie plány .
  
  
  Takmer hodinu neskôr, po pristátí, zastavili sme sa v prednej časti domu. Boli sme asi enter, keď som počul rozruch okolo rohu.
  
  
  "Stáť stále tu," Gineh povedal jej.
  
  
  Bežal som, až k rohu domu a videl dvoch mužov vyjsť na chodníku a vylezte na strieborné Lance parkovať cez ulicu. Jeden bol obklopený vysoký, elegantný Farrelly, a druhý bol Judáš, ktorý vyzeral ako Smrť v jeho oblek . Bol odhalili, ale stále rozpustné s walking stick.
  
  
  Rozhodol som sa, právo na štrajk preč. Wilhelmina vytiahol ho von. "To je dosť," zakričal som. "Rím je vaša posledná zastávka."
  
  
  On reagoval na dve nohy rýchlejšie, než si myslel. Keď bol záber, bežal na auto. Wilhelmina vystrelil, ale som minul, a Hunspell kopal do dlažbe hneď za ním. Ja som ho strelil opäť udrel ho na nárazníka, a zmizol za auto.
  
  
  'Sakra! Som zamrmlal.
  
  
  Potom Farrelly vystrelil. Hunspell letel preč od vedľa domu. Bol som nútený skrývať, keď mu opäť vystrelil a ja som pocítil bodné rany na mimo mojej ľavej ruke. Zbadal som ju, na druhej strane vozidla ako sa otvorili dvere, ale bol som príliš zaneprázdnený sa snaží udržať Farrelly od biť ma .
  
  
  Zrazu počul, Gina je krik. Kričala. "On je strach z natáčania!"
  
  
  Sledovanie Farrelly obrátiť na Gina, jej, spomenul si, že ona bola ego milenca. Keď ju videl, bol okamih, plnené hnev. Vzal cieľ a vystrelil na nah. Hunspell prešiel mimmo nah o niekoľko centimetrov.
  
  
  On sa vrátil oheň. Môj prvý výstrel hit stene vedľa Farrelly; moja druhá hit hmú v krku. On jerked convulsively a spadla na chodníku.
  
  
  Dve guľky whizzed minulosti moje nohy zozadu auta. Chvíľu neskôr, motor roared a Judáš rýchlo preč dole úzka ulica. Som výstrel jej v aute, ale len som sa podarilo prelomiť zadné okno.
  
  
  "Sú si v poriadku? Jinwoo spýtal sa jej.
  
  
  'Áno.'
  
  
  Ísť do vášho bytu a zostať tam, " povedal som. "Prídem uvidíme sa neskôr."
  
  
  Ona protestoval, ale bol som už beží na Alfa Romeo 2000 zaparkované na tom istom chodníku. To nebolo zamknuté. Priniesli motor s zapaľovacích káblov, jej, skočil do auta a pretekal po Judáš.
  
  
  Dva bloky neskôr, jej ego ju videl. Odviezol tri bloky predo mnou a swerved rovno, snaží zbaviť mňa. Jej prešli cez znamení, s elegantnou sklzu zadného kolesa a kvičať pneumatík . Predbehol ma, Judáš sa obrátil doľava do malej ulici, ktorá viedla priamo do priemyselnej oblasti. V priebehu piatich minút sme vyplašený pol tucta chodcov a takmer zrazil s dvoma autami. Ale Judáš nemal spomaliť, a ani robil jej. Ak sme boli na diaľnici, Alfa by sa chytil s ním , ale s touto metódou jazdy, rýchlosť auta bola takmer rovnaké, a Judáš si to uvedomila.
  
  
  Po ďalších piatich minútach, Judáš vzal viesť a stratil jeho ego. Ale keď otočil rohu skladu, videl auto na asfalt s otvorenými dverami. Luger (plachetnica) screeched do zastávky, vyskočil, a vytiahol. Judáš bol nikde vidieť. Pozrel sa na skladoch a premýšľal, či mu išiel tam. Jej panciera sa posunul smerom k nemu, ako môj pohľad padol na kryt šachty. Nebolo nič nezvyčajné o to, okrem toho, že to bol mierne naklonené. Otvoril ho, pristúpil k nej a pozrel na veko opatrne . Okraj zanechala svoju stopu v blate na ulici. On sa sklonil a počúval. A tlmený shaggy počul jej hlas. Nepochybne to bol shaggy Judáš.
  
  
  Napriek sám, on obdivoval jej ego pre jej šikovnosť. Napriek jeho zlý zdravotný stav a umelé ruky, muž bol tak šikovný ako príslovečný fox. Rýchlo som otvorila trapdoor a znížená sám, kým moje topánky dotkol tretej priečke kovové schodisko do miestnosti. Ostrý zápach rose až okolo mňa. Ako pary, je ťažké dýchať, a hlbšie ho zostúpil do priepasti, tmavšie to stalo. V tme pod sebou, mohol som počuť bitke potkanov. Ak Judáš unikol pričom využívajú rozsiahle podzemné siete kanálov a chodieb, ktoré vytvárajú Rým je kanalizáciu, bola tam dobrá šanca, nikdy by som nájsť ego znovu.
  
  
  A to bola posledná vec, ktorú chce.
  
  
  On eluded mi v Niagara Falls. Ale teraz sa nemal vyhnúť sa mi, že teraz to bolo len medzi nás dvoch mužov. On zvýši jeho rýchlosť a rýchlo zostúpil slime-posedenie kovové schody.
  
  
  Keď sa konečne dosiahla dno, prišiel cez úzke kamenné rímsy. Prúdy špinavé a fetid vody pomaly gurgled cez staroveké kamenné. Zápach bol takmer neznesiteľné, a vzduch bol sotva priedušná.
  
  
  Slabé kruhu svetlo dopadajúce z ulice nado mnou, dal mi nejaký nápad. Stál stále a počúval v ihrisku-čierne tiene. Potom som to počuť znova, zvuk ponáhľali stopách v ohlase v tme, možno sto metrov na moje právo.
  
  
  Wilhelmina bol v ruke. Jej pokorný stooped a nasleduje Judáša do temnej tmy.
  
  
  Hrejivý, chlpatý vec kartáčovaný moje nohy. Skoro som kričal na vlajkou povolenie na vykonávanie, ale som tlmený zvuk ako potkan letel mimmo mi, pískanie, a bežal dole po úzkej rímse. Bolo ťažké udržať tempo, najmä od rímsu bola stále klzký a vlhký kvôli machová vrstvy staré, zvetrané skaly.
  
  
  Veľké, nevidiaci hmyzu visel z nízkym stropom. Nebol by som prekvapený, keď som videl, netopierov, príliš . Hlien kvapkala všade, a vzduch bol dusí a nespravodlivých. Ale nie z polovice tak depresívne ako Judáš.
  
  
  On sa zameral na jeho vyblednutiu stopách. Niečo glinted do tmy pred sebou. Jej pritúlila až vzdychajú, a držal jej dych. Ale potom Judáš ponáhľali, a nasledoval s Wilhelmina v ruke.
  
  
  Ako obrátil rohu, bol som zrazu nútení potápať, a ona takmer stratil jej rovnováhu a spadol do kanalizácie. Hunspell whistled vysoko nado mnou, a ja som mohol počuť Judáš kríval znova. Nasledovala ho do menších kanalizačných potrubí, tmavé chodby výrazne užšie ako prvý.
  
  
  Otočil rohu opäť ju našiel, vzal cieľ, a vystrelil. Hunspell narazila na kameň a odrazil. Vynechal som ho a bežala po Judáš skôr, ako on mohol dostať príliš ďaleko predbehol ma .
  
  
  Bol to klasický mačka a myš hra. Reagoval na každý ego pohybovať s rovnakým manéver. Ale keď som sa obrátil rohu, bol nikde nájsť. Tento odpad vody oblasť bola už nepoužíva. To bolo suché a takmer bez zápachu. Prekvapilo ma to na prvý. Ale ona bola čoskoro objavili dôvod, prečo Judáš si vybral tento priechod, pod ulici. Uvidel dieru v povzdych, ktorý bol teraz pokryté plechy. To bolo provizórne trapdoor. Zastal, načúval, a počuli hluk na druhej strane dverí. Potom na západ slnka.
  
  
  Teraz by mohol stáť vzpriamene. Ocitol sa v tuneli, plná nevyžiadaná pošta a rôzne skaly. Zatiaľ čo jeho stál, jej počul zvuk v diaľke. Zdá sa, Judáš vedel, že tento výjazd z kanalizácie a rozhodli sa ho zbaviť sa mi. Čoskoro zistil, ako mal v úmysle, ako to urobiť. Sergej objavil sa predo mnou, a ja som videl, Judáš v silhouette. Vystrelil dvakrát ma. Jeden hunspell takmer zlomil cez môj rukáv. Teraz ochotne sa stal viac nebezpečné, pretože tmy.
  
  
  On pristúpil k osvetlené otvorenie. Keď dosiahol to, videl, že tunel viedol k malej miestnosti, kde žiarovka visiaca. Pozrel som sa okolo. Teraz vedel, kde sme boli. Kosti asi päťdesiat mužov ležal v stonanie nika, ich lebky, ktoré sa hromadia na vrchole nich, a oni sa pozeral na mňa grimly. Judáš vzal ma do catacombs, tunely pod mesto, kde prvý Kresťania hid z ich tormentors. Jej záver bol, že to musí byť katakombách Sv Callixtus, najslávnejší zo všetkých Rímskych katakombách. Hoci tam bol zasvätenie, tieto miesta neboli na turistické zoznamu.
  
  
  Prešiel cez miestnosť a nasleduje Judáša. To bolo úplne temné znova, aj keď tam boli žiarovky visí tu a tam . Mohol som počuť Judáš lapal po dychu teraz, dokazuje, že on bol stále slabší. On vypočítali, že to bolo dosť, keď od fretka dal hmú inzulínu injekčne, a že chase mal narušený ega metabolizmus. Nebol by trvalo veľmi dlho. Ale nechcela som mu dostať sa na miesto, kde by sa mohla mix s turistov . Tempo vybral ju.
  
  
  Hneď, ako vstúpil druhá izba s rovnakým osvetlenie ako prvý. Júda nevidel jej, tak on vyrazil do miestnosti. Rovnako ako v prvej miestnosti, tam boli hromady kostí a lebky na policiach v stenách. On bol do polovice celej miestnosti, keď počul, ťažké dýchanie, aby svoje právo.
  
  
  Obrátil sa rýchlo. Judáš oprel proti hromady suché, krehké kosti. Ego tvár bola ashen a spotený. Muž bol kože a kostí a lebky vyzeral ako lebky na pultoch ako cieľ živé ľudské. On býval škaredé človeka, ale teraz sa to stáva frighteningly groteskné.
  
  
  Jeho dych bol nepravidelný, dýchavica. Tam bol vrstvy peny na jeho spodnú peru. On držal v skrátenej Smith & Wesson revolver .44 Magnum. Ak to ma udrel, z nej by to veľmi rýchlo pripojiť zvyšok zostáva v katakombách.
  
  
  Smial sa hoarsely, ako sa za jeho ďalší ťah. Smiech vyšiel z neho, ako kamienky na okna; na protetiky vlnitou tipy ich ego-tras prstov nesprávne. V pravej ruke drží revolver bol hladký a voskový .
  
  
  "Teraz môžem konečne zabiť, Carter," povedal croaked.
  
  
  Som sa vrhol na zem a tam, medzi kosťami, ktorých som sa cítil crack mi pod. Judáš je revolver barked a neprijaté Paríž. Postavil sa, a ktorého cieľom hmú je luger na jeho hrudi. Môj prst pevne na spúšti, ale to predsa nie je oheň.
  
  
  Judáš klesol na revolver v kolenách a klesla späť medzi kosťami. Ego tvár bola contorted, jeho oči presklené. Na chvíľu, dýchavičnosť zdalo veľmi nahlas, a potom sa zrazu zastavil. Ego je telo napätých a revolver spadol cez svoje rameno. Potom ego cieľ hit steny-ego oči boli doširoka otvorené, v diabetická kóma.
  
  
  I vstal a pristúpil k nemu. Chvíľu jej oprel nad ním, jeho telo jerked násilne a stuhol. Jej ego vzal pulz. Tam bol žiadny pulz.
  
  
  On vstal, holstered luger (plachetnica), a pozrel na nahé kostra. Judáš bol mŕtvy, jeho jadrového detonátor bolo bezpečné, a on túžil po slnku.
  
  
  On opustil telo tam, a prešiel lepšie osvetlený tunel ku vchodu katakombách. Judáš nemusí nájsť, kým on vyzeral ako iné kostry v týchto tuneloch. Ak ego nebol nájdený pred švédskeho ego hnilé preč, ego, môže byť vnímaná ako pozostatky z ranej Kresťanskej. Tak ako bol absorpciu tme humor si myslel, narazil na skupinu turistov položka na výstupe.
  
  
  Taliansky sprievodca pozrel sa na mňa. Povedal. 'Poď!' - Musíte zostať so spoločnosťou, signor! Je to takmer viac."
  
  
  Jej, sa k nim pripojil, a išiel smerom k svetlu pred nami. "Jednoduché," povedal som jej, sprievodca. "Ja som bol oneskorený o trochu strašidelné scény."
  
  
  Usmial. "Najhoršie ešte len príde, signor."
  
  
  Jej, premýšľať o rokov a úlohy, stále som mal robiť, keď som sledoval so životom. "Dúfam, že nie ste súvisiace s prorok Nostradamus," povedal som.
  
  
  On sa nezdá byť pochopiť vtip.
  
  
  Ale ja som nerobil. Jedna vec bola istá: Judáš bol mŕtvy. Nikto nevedel, čo na mňa čakala ďalej. Takže namiesto premýšľania o budúcnosti, vrátil do prítomnosti, tu a teraz. A potom jej, myslel Gina, a začala sa usmievať. Najlepšie úsmevom si dokážete predstaviť.
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  O knihe:
  
  
  
  
  
  Ako je to možné? Nick Carter bol zrazu nútení skrývať dokument vo Vatikáne Múzeum počas každodennej práce . Náhodný Etruské váza zdalo vhodné na tento účel.
  
  
  Ale to nebolo o Cartera Nike a ego činností, ako sa ukázalo neskôr, keď Carter sa snažili nájsť dokument. Pretože v tej chvíli bol nečakané svedectvo vysoko profesionálne umenie krádeži.
  
  
  A ako umelecké poklady, vrátane Etruscan váza, zmizla po jednej cez okno , Carter pozrel otvorene do tvári jeho dlhoročný nepriateľ, Judáš.
  
  
  Judáš bol schopný urobiť viac s týmto dokumentom ako Hawk a Carter mohol mať na mysli v ich najhoršie sny ...
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Cobra Prihlásiť
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  Cobra Prihlásiť
  
  
  preložil Lev Shklovsky
  
  
  venované pamiatke zosnulého syna Antona.
  
  
  Hlavné znaky:
  
  
  NICK CARTER
  
  
  alias N3 agent AX
  
  
  "SHIVA"
  
  
  Vedúci organizácie Cobra
  
  
  ASHOK ANAND
  
  
  Indiánsky agent tajnej Služby
  
  
  PURANO DASS
  
  
  vedúci Indickej tajnej Služby
  
  
  NIRAD a RANJIT
  
  
  členovia organizácie Cobra
  
  
  REEVA SINGH
  
  
  shiva je vnučka
  
  
  
  1
  
  
  Ona schúlená v náručí, mäkké a krehké, a na chvíľu úplne spokojní. Jej vzácne liečivé zážitok bol so ženou, ako Reeva. Tiene hrali v celej jej zlaté pleť a čierne vlasy, a na chvíľu som si myslel, držala som sen. Izba bola tmavá a Kĺby mal znížené to. A našťastie, hotel mal klimatizácia systém odberu vzoriek vzduchu z nočné tepla z New Delhi.
  
  
  "Ste nepovedali mi, prečo," Reeva zašepkal. Jej mäkké, teplé pery jemne brúsený duté medzi moje krku a ramien, jej prsia pritlačí ruku.
  
  
  Jej obrátil jej tvár a pozrel na čiare jej kypré pery. Ďalej Lobka bol frowning, s tvrdohlavý vyjadrenie žena, ktorá sa používa na získanie všetko, čo chce... žena, ktorá bola zapojená bola ešte dieťa. "Čo, Reva?" Spýtal som sa, beží moje prsta cez pokožku zamatovo jej života.
  
  
  "Prečo ste sem prišli, Nick?" On vytiahol späť, klesá jeho hlavu na vankúš. Jej dlhé čierne vlasy tvorili ventilátor na bielej látky vankúš, ako halo, že zarámované jej tvári s dokonalým funkcie... tváre, ktorý v tej chvíli sa odráža vnútorné muky a nepochopiteľné, nedôvera.
  
  
  — Povedal som vám, " povedal som, snaží zvuk pacienta a presvedčivé. "Moja firma ma poslala na rokovanie nákupy. Tkaniny, silks, brocades... slová, všetko. Všetko, čo stojí menej v tejto krajine, než kdekoľvek inde.
  
  
  Samozrejme, klamal jej. Samozrejme, že nemohol povedať, Reeva, kto to bol. Každopádne, v čom je rozdiel? Tam bol žiadny dôvod, aby sa zapojiť dievča, napáliť moje pokrytie, a odhaliť hej, že jej meno bolo Nick Carter, je AX agent sa v súčasnosti na misii v New Delhi.
  
  
  Skoro ráno ten istý večer, prišiel na Air-India letu. A posledný človek, ktorého som splniť bola žena ako Reeva, nádherný companion, že žiadny človek mohol spoľahnúť. Ona sedela v hotelovom bare, keď sa vrátila z plávať v bazéne. Jej dokonalá postava bola zabalené do modrej a striebornej sari; sme tiež cítil okamžitú fyzickú príťažlivosť na prvý pohľad. Potom jedno slovo viedol k druhému, a takmer bez toho aby si uvedomil to, pozval ju na večeru.
  
  
  Išli sme do francúzska reštaurácia v Chanakyapuri, červené a čierne oáza v strede dusno mesta. To bola príležitosť, aby prilákali ju a presvedčiť ju, aby stráviť noc spolu.
  
  
  Ako to dopadlo, že som nemal snažiť príliš ťažké presvedčiť ju.
  
  
  Jej oči, ako lesklé a zmyselná ako jej vlasy, hovoril jasne. Samozrejme, boli tu otázky a slovné hry... bežnou praxou v umení zvádzania. Predohra k noc lásky a vášne.
  
  
  
  Netreba dodávať, že, New Delhi znamenalo oveľa viac na mňa (a AX) ako Rewa Singh. On bol poslaný do Indie po Hawke, a hoci on cítil, že to bol zúfalý nápad, to bolo nemožné presvedčiť Starého Človeka. "Ale nemáme najmenší dôkaz, že tento človek existuje!" Poukázal som na to.
  
  
  "O dôvod viac, aby sa tam, Nick," Hawke povedal s sarkastické smiať. "Nepokoje a výtržnosti sú dôkazom toho, nie?" Kalkaty hala je v stave polo-anarchia. A ktorý dodáva rebeli so zbraňami? Strelivo nerastie na stromoch, aby som bol presný.
  
  
  "Toto je vnútorný bezpečnostný problém Indickej vlády," povedal som.
  
  
  "Skutočne. Absolútne fantastický. Úplne súhlasím s ňou. Vlastne, keby to bolo len nepokoje a výtržnosti, to by nemal byť úlohou, Nick.
  
  
  "Čo potom?"
  
  
  "Pozrite sa na toto. On mi podal zložený kus papiera. "To vám poviem viac o našich tajomný muž, Pán 'Shiva'.".. snáď sa niektoré nejasné náznak, že ostatné skutočne existuje. Horký dym z jeho cigary spálil moje nozdry, a presťahovala som sa ďaleko na stoličku, aby si prečítajte dokument.
  
  
  Po prečítaní článku som mal celkom dobrú predstavu o tom, čo Hawk sa.
  
  
  Šéf poznamenal s úsmevom. "Ako môžete vidieť, toto je špinavý biznis, nie súhlasíte s tým?
  
  
  "Povedal by som, že nemorálne.
  
  
  "Dobre povedal, Nick. Náš človek je ísť na loď desať miliónov dolárov v hodnote surového heroínu do Spojených Štátov. Ale ako ste videli, to nie je najviac znepokojujúce prvok. Keby to bolo len lieky, nazval by som niekto iný. Ale keď príde na medzinárodnú diplomaciu... a svetový mier... potom som už len zveriť túto úlohu na vás.
  
  
  On prikývol bez otvorenia rta.
  
  
  Dokument, ktorý mal iba prečítajte si bol z oválnej pracovne. Nie je možné ísť vyššie. On mal na mysli niečo, čo by som čítal v novinách, incident, ktorý by sme nikdy nenapadlo, že by súvisieť s AX, nieto moje linky práce.
  
  
  Niekto nazýva Sovietskeho veľvyslanectva vo Washingtone, vyhlasovať, že Prezident Spojených Štátov. Hlas bol dokonale simulovať. Môže to byť vtip, ale slová neboli nevinných vôbec. "Prezident" vydané hrozby zápalové prírody, s hrozbami, ktoré sa zobrazí výzva Sovietsky veľvyslanec v zhone správu do Moskvy.
  
  
  Nakoniec, nedorozumenie bol vyriešený, a Biely Dom vydal početné ospravedlňujem sa. To by bolo na konci, ale tam by bolo pokračovanie miesto. Prvý tajomník Ústredného Výboru KSSZ, hlavná politická osobnosť Sovietskeho zväzu, hovoril s prezidentom o "horúcej linky". Len nebol prvý tajomník vôbec. Aby som povedal pravdu, nikto vo Washingtone alebo v Moskve vedel, kto bol imitujúcich ruskej hlas. Výmena slov bol ďaleko od priateľské a výzva prezidenta, aby na zvolanie mimoriadnej schôdze Národnej Bezpečnostnej Rady.
  
  
  Všetko bolo jasné, opäť... ale nie na dlho. Oni fretky, menej ako dva týždne, zažili reťazec podobných incidentov; výmeny vyhrážania a urážky medzi Indiou a Pakistanom, medzi Izraelom a Egyptom medzi Komunistickej Číny a Japonska. Zakaždým, hlas diplomat bol dokonale imitovať, ktoré viedli k hojnosť angry hrozby a proti ohrozeniu.
  
  
  Svet bol na pokraji jadrovej vojny. Teraz, podľa Bieleho Domu dokument, niekto sa snažil hodiť nás všetkých do priepasti. "Takže máte podozrenie, že tento tajomný 'niekoho," kto volá sám Shiva je mozog za organizácie s názvom Cobra, a že on je zodpovedný za to, čo sa deje..."
  
  
  "Možno, Nick. Za predpokladu, že Shiva je človek, a nie niečo iné, " Šéf objasniť. "Vieme, že na skutočnosť, že Cobra existuje. A sme si celkom istí, je to zbraňami a drogami organizácie. Ale to je nič v porovnaní s týmto, " vysvetlil nervózne, ťuknite na položku dokument, on by sa práve skončil pri pohľade na. "Je to Shiva skutočný človek?" Alebo je to kryt pre niektoré podivné medzinárodnej organizácie dávať príkazy na Cobra? Voliť to, čo potrebujeme zistiť... hneď ako je to možné, by som mohol pridať.
  
  
  "Takže si myslíte, že ak Shiva je človek, on je skutočne napodobňuje hlasy?"
  
  
  Hawk prikývla wearily.
  
  
  "Ale nechcem ani vedieť, či Shiva existuje."
  
  
  "Býčie oko."
  
  
  - Áno, on musí nájsť človeka, ktorého nikto nikdy nevidel, ktorí môžu byť schopný napodobniť hlas niektoré znaky, ako on môže... Kde si myslíte, že by som mal začať?
  
  
  "Nehovoria, si Bojovník 3 pre nič za nič, Carter.
  
  
  Nebolo to reumatizmus ona by dúfali. Ale ako som povedal, niekedy je to nemožné, aby rokovať s niekým, ako Hawk. Tak som musel ísť do celého sveta a opýtať sa na niekoho, alebo niečo, ktorí sa nazýva sám Shiva.
  
  
  Ona vie, že to je pseudonym, a potom, študuje dokumenty doma. V skutočnosti, Shiva bol Hinduistický boh, ktorý je všeobecne známy ako Ničiteľ. Vojny, hlad a smrť... tieto kalamity boli ego je absolútna a nespochybniteľné panstva, pod ega kontroly a moci. Ale tam bolo viac; knihy čítal obsiahnuté ilustrácie a fotografie sochy zobrazujúce Shiva zdobený s hadmi. Tieto nie sú obyčajné hady, ale cobras, smrtiace Indickej vipers.
  
  
  A tak som mal možnosť sledovať chodník, ktorý sa zdalo, že vôbec neexistuje a nemožné... ako počítať zrnká piesku na brehu Gangy!
  
  
  Ale ak Shiva bol figment názvom grafickej niekoho je skrútený predstavivosť, potom Reeva Singh určite nebol. Dievča bolo skutočné, sladké, jemné a prekvapivo živý.
  
  
  
  Jej, obrátil sa k nej a riešenie ee vývrtka výskumné problémy, stlačením jeho pery na jej kypré úst. Jej zlatá koža bola pokrytá svetlo závoj svetlo, a keď sa jej prsia pritlačí tých, nezrelé a ťažké prsia, bol som ohromený tým, nekontrolovateľná túžba.
  
  
  "Nie, nechcel som," šepkala som, ako sa snažila položiť ďalšiu sériu otázok, ktoré boli báť mňa. "Som Nick, a vy ste Reva... nemusíte vedieť viac... na chvíľu. Ee objal ju tuho, a ona stifled a povzdych.
  
  
  Tlačí deka mimo posteľ s jeho nohy, jej otec držal ju pevne k sebe. Reeva oči boli široko, ale zdalo sa, že sa pri pohľade na niečo, na druhej strane miestnosti. V tom momente, on vedel, že je v průšvih.
  
  
  Hluk ju počul. Druhý neskôr, ona bola identifikovaná pôvodu kovové vŕzganie, ktoré vychádzali z miestnosti, ako chrapľavý šepot... Niekto bol malicherný so zámkom. Môj Smith & Wesson bol v hornej zásuvky na nočnom stolíku vedľa postele, ale vo chvíli, keď to bolo mimo dosah mojej ruky. Slabé hluku zastavil, nasleduje kliknite na tlačidlo... a potom ňou, som si uvedomil, že som nemal mať čas chytiť zbraň.
  
  
  Jej skočil z cesty hneď, ako sa dvere otvorili. Dve fúzatý mužov, oblečených v bielych vyšívaných košieľ a plátno nohavice podobné pyžamá nosí väčšina Indov, vystupoval proti svetlo zostupuje na chodbu. Ale čo ma napadlo viac ako Švédi bol krátky-barreled pištole držal pevne jedným z turbaned údaje.
  
  
  Zbraň bola ukázal na mňa, a nič som s tým nemohol urobiť. Dvere zatvorené ticho za dvoch mužov, a neozbrojený človek obrátil na svätého svetla v miestnosti.
  
  
  On blinked na náhle rozsvieti a pozeral na dvoch útočníkov, sa snaží nájsť cestu von. Boli silný a svalnatý, ich fúzatý tváre bezizražajno, a súdiac podľa ich fúzy a turbans, obaja boli Sikhmi.
  
  
  "Dobrý večer, sahib," ten, ktorý s pištoľou povedal, a pozdrav premenil obscénny úsmev ako on si uvedomil, že Reeva a ja som bol nahý, a preto ešte zraniteľnejšie.
  
  
  V momente, len karty, ktoré môžu byť prehrávané bolo zostať pod kryt turistické a podnikateľ. V poškodený tón, povedal: "Čo je to príbeh?" Ja som urobil gesto chytiť telefón, ale neozbrojeného Sikh Indickej presťahoval staromódny telefón vedľa mňa.
  
  
  "Čo za nezmysel, sahib! zvolal:, úsmevom. "Nikto vám dal povolenie na pohyb, ani mem sahib," uviedol na Reeva, ktorí už vytiahol kryty a bola schúlená pod listami.
  
  
  "Pozrite sa na debny, Mohan," muž s pištoľou povedal svojim spoločníkom.
  
  
  "Ak je to lúpež, nenájdete nič za kradnúť," ih ju varoval. "Mám iba príjmy. NÁS rupií, US US dolárov.
  
  
  Neboli dojem vôbec. Vôbec nie.
  
  
  Ale ako hovoril, začal sa sústrediť, pripravuje jeho telo a myseľ pre násilné a nerozdelenej fusion. V poslednom čase sa teší prestávku medzi misiami, Hawk trval na tom, že ju z obvyklého odpočinku a dovolenky prejsť intenzívny tréning období k dokonalej jej zručnosti vo väčšine neobvyklých foriem self-defense. Medzi rôzne techniky, ktoré vychytala, tam bol aj formou autosugescie, že som sa učil čiernym pásom, "rette dan", majstrom taekwondo, kórejská verzia "kung"." Inštruktor tiež vychovali ma v taekwondo. Táto forma karate je založený na využití sily a hybnosť získané pomocou celého tela, najmä stehná a nohy.
  
  
  Takže, keď jedna z dvoch útočníkov začal rummaging cez moje veci a bolo priblížiť celú svoju osobnú arsenal, bol som pripravený urobiť prvý krok. On si predstavoval sám seba ako na jar, schopný vyskočiť okolo odpadkov a hodiť jeho telo do vesmíru.
  
  
  Revu strčil jej a skočil mimo postele, pristátie na jeho podpätky ako mačka. A hunspell whizzed nad mojou hlavou, ako to dopadne na zem. Mohan, partner mal silný tlmič na jeho zbraň.
  
  
  "Nick ... nie! Reeva kričali, ako keď prosí ma, nie začať bojovať, alebo sa snaží odolať dvoch mužov.
  
  
  Ale nechcel som, aby sa strácať čas.
  
  
  Mohan a jeho partner nemal ohroziť dievča, ale išiel k mňa, ich pery natočený v zodpovedajúce úsmevom. Ih zuby a ďasná boli postriekané červená od ťažkých žuvanie paan listy. V zaslepení svetlom ih lampa, ich ústa sa pozrel bloodied, ako keby len hotové kusy surového mäsa.
  
  
  "Ste podceňovať nás, sahib," zaškeril sa jeden s pištoľou. — Mohli by sme zabiť dievča, ale chceli by sme urobiť veľmi dobrú prácu na prvom."
  
  
  Ona nemala na dočkať, čo "job", čo mal na mysli. S prenikavý výkrik "ki-app", že hneď dal dvaja muži v defenzíve, jej, leapt k jeho nohám a zaútočil. "Chápem,-rio-cha-gi" - kruhové kop, v ktorom všetky Alenka je vyvážené dozadu. Ego uvoľní ju celou silou koncentrácie a mohol zobrať. On dal svojej pravej nohy a zasiahnuť cieľ.
  
  
  Odporné gurgle sprevádzali povzdych muž s pištoľou; moje holé päty kopol ego v solar plexus. Vzduch vybehol z jeho ego pľúc ako on sa zrútil na zem, lapal po dychu. Zbraň bola visiace v jeho prsty, ale ako zdvihol zbraň na oheň ďalšiu šancu, skočil nad ním a leapt na Mohan skôr, ako on mohol vytiahnuť preč.
  
  
  "Neboj sa, braček," šepkala som, ako ostatní, zúfalo sa snažil chytiť moje nohy hádzať ma späť. On bol rýchlejší ako on.
  
  
  Tu, bol odmenený za svoje úsilie, keď začal cvičiť taekwondo a kung fu.
  
  
  Jej ruka bola vznesená, ako keby to boli základom pre smrtiace "ma-nal-chi-ki", forma útoku, aby ste sa naučili ovládať dokonale. Moja ruka sa pohybovala vzduchom smerom na určitý bod v priestore smerom k Mohan cieľ. A keď môj pevný prstami dotkol base ega nos, ja nepotrebujem lekárske stupeň vedieť, že muž bol mŕtvy.
  
  
  Ona bola bodol o kus hmú kosti v mozgu, okamžite zabije ho. Prúd krvi gushed dole rta je ego, a jeho pohľad sa usadil na mňa... potom, ego oči, rozmazané predtým, než sa stali široko otvorené a sklovité, ako dva kusy čierneho mramoru. A chrapľavý, dusil zvuk unikol cez rta je ego ako udrel podlahe. Inertný ako rag doll, jej nos na nepoznanie, červená a rozdrvil ako šťava z zrelé ovocie.
  
  
  Mohan už nie je "vrah", "on bol mŕtvoly.
  
  
  Ale pri pár sekúnd trvalo mi dokončiť ego, ego accomplice spamätal natoľko, aby sa pokúsili vrátiť do útoku. Jej, cítil ho plaziť sa po podlahe úprimných za mnou, a ja som nemala čas myslieť dvakrát.
  
  
  Jej, bol pripravený okamžite. "Hana, dol, seth" ... jeden, dva, tri... som psychicky myslel. Potom jej ľavý lakeť bol strhol späť v hroznom "pal-kuch chi-ki".
  
  
  Jej súpera zasiahnuť jej úprimných pod bradou. On kričal, a ona sa otočil, len uvažovať, čo zostalo z perfektné nastavenie zubov. Pretože teraz čeľusť bola úplne voľné, rozbila. Krvný trickled dole Ego brade a krku, rozliatiu na jeho nepoškvrnenej tričko. Spodnú časť jeho tvár bola doslova roztrhané na kusy; modrina bol už šíri z jeho lícne kosti na jeho oči.
  
  
  Muž sa snažil hovoriť, ale tam bol len tlmený zvuk okolo ego rta, ale pred ego by mohol zraziť ju von, sa mu podarilo vytiahnuť spúšť pištole. Padol som dopredu, ležiace na podlahe na dlhú dobu. Ďalšie veľké-kaliber hunspell whizzed posledných dvoch palcov predo mnou a udrel do protiľahlej steny. To bolo okuliarov-eyed dum-dum, ktoré by mohli čriev osoby ako čerstvo zabitých kuracie mäso pripravené na vyprážanie. Muž sa postavil a cúval smerom k dverám.
  
  
  Skôr, ako on mohol oheň ďalší prostredníctvom jeho pekelným guľky, jej cik-cak šiel linku, ktorá sa zaoberala pripojí mi úprimne každý deň. Ale on bol preč skôr, než ona by mohla vyrvať zbraň z Ega ruky. On sa ponáhľal do chodby a videl tenkú stopu krvi a počul ťažké shuffle kovových schodoch na konci uncarpeted chodbou.
  
  
  Potom sa vrátil do svojej izby, a vytiahol na nohavice, že by vľavo vedľa postele. Reeva sa na mňa pozrel s široká, vystrašené oči. Hej to povedal. "Nebuď naštvaný, prosím! - Pri predaji tkaniny, tam je vždy silná konkurencia.
  
  
  "Ona nebola smiať. Jej,takže ju sám s bloodied postava, ktorá kedysi bola človek.
  
  
  Potom bežal jej po miestnosti. Nikto ho videl naháňa útočník. Musel ho chytiť, pretože teraz, že Mohan bol mŕtvy, tam bol žiadny spôsob, ako vedieť, či bol naozaj na Della. Nemyslel som si, že oni boli vulgárne zlodeji; ukázali vyššie schopnosti než obyčajní zločinci.
  
  
  Bol si istý, že neboli koná v ilúzii, pýtať za peniaze. Niečo sa zrútilo v mojej hlave, niečo, čo som nemohol vysloviť v čase. Bolo to ako hádanka... niečo, čo ma prehodnotiť, čo Hawke povedala mi. Je možné, že niekto už odhalil svoju identitu, pretože som prišiel do Indie na turistické víza? Mnohé otázky dopadol nezodpovedané ak to nebol chytený Mohan komplic.
  
  
  V hotelovej hale bola takmer opustené, a noc zapisovateľ bol spí na prepážke. Všimol si, veľmi rýchly pohyb za ním, že hid veľké presklené dvere vedúce von na terasu a záhradu. Naboso, on sa ponáhľal na stany, tlačil ih stranou, a bežal do tmavej záhrady.
  
  
  Tráva bola mokrá a studená pod nohami. Mesiac zmizla za hromadu mraky, ktoré jej orange tvár. Potom som videl odraz v oblakoch, v bazéne, kde urobila slávny plávať pred zasadnutím s Reeva a večera s ňou. Preč sú clink okuliarov, že rytmický pohyb hojdačky, a guttural kričí z pouličných predavačov.
  
  
  Teraz tam bol len zvuk moje dýchanie, tlkot môjho pulz. Som zalezený dopredu opatrne, moje zmysly filtračných na akýkoľvek pohyb, žiadny hluk, ktorý by umožnil mi nájsť svoju korisť... predtým to bolo objavené.
  
  
  V jeho zhonu, on nemal čas čerpať svoju zbraň. Tak som sa musel spoliehať len na môj rozum a moje ruky. Aj keď nemusíte spoliehať na svoj rozum a ruky, keď zistíte, že umlčal zbraň zamerané na život.
  
  
  Môj inštruktor vedel, ako ma prezývku "Chu-Mok", ktoré znamená"Päsť" v kórejskej. Ale v tej chvíli som nemal čas, aby to, čo som bol výskum do praxe. Všetko bolo ticho v záhrade. Na banyan listy zameraní len mierne, zakryť časť krytu s ich obrie batožinového priestoru.
  
  
  Ona by videli stopy Indickej krvi, keď zbadal, ako náhle flash, nasleduje zúrivý sykotom smrtiaca guľka. Tentoraz to bol ja, ktorí kričali. Potom priniesol som jej ruku na moje ústa, jej gawking oči poškriabaniu moje rameno.
  
  
  To bolo povrchné rany, ale to žihadlo zle. Stahl gritted zuby a čakal, pocit zraniteľnejšie ako inokedy. Pištoľník, však nechcel prijať akékoľvek ďalšie šance a očakávať, že mi k útoku ho v odvete.
  
  
  On sa rozbehol k plotu. Asi by som bežať po ňom, aj preto, že som nechcel, aby ho nechal odísť bez vyučovanie hmú lekciu. Zdá sa, že mal vymáhať od liečba, ktorá ego dal mu krátko pred natoľko, že mu leaped cez hranice stenu s prekvapením agility. Prešiel viac ako mačka ako človek. Ale aj napriek bolesti v jej ruku, ona sa cítil rovnako ako mobil. Vzal si ho preliezol stenu, a pristál naboso na patch štrku. Iný tón zvuk explodovala v moje uši, ale to nebol výstřel.
  
  
  Indický v biely turban podarilo dosiahnuť skúter zaparkované na konci štrkovej ceste za plotom. S motorom revúci, skúter odtiahol, a Indickej ani obzrieť. By som sa snažil zdravas taxi alebo bike, taxi, ale vedel som, že muž s pištoľou už zmizol do bludisko uličiek mesta.
  
  
  Takže namiesto ďalšieho teraz zdanlivo triviálne hunt, vrátil sa k plotu a by na dva drevené koly, lezenie cez to znova. Tento čas, on dal v menej úsilia. Tráva bola skutočná úľava pre moje nohy, v porovnaní s štrku. On šiel do bazéna, umyté ruke, a prešiel trávnik, pošmyknutia noiselessly do lobby.
  
  
  Doorman prebudil zo svojho spánku, ktorá nepochybne povolené dvoch Indiánov, aby prišiel do mojej izby bez povšimnutia. Však nechcel som na vine ego pre mŕtvolu, ktorá odišla na poschodí a že som sa potrebovala zbaviť. "Nespavosť, sahib?" spýtal sa ma, zívanie, ako mu pomaly sa postavil. Potom sa naklonil počítadlo, dáva mi vychýlená vzhľad... V skutočnosti, ona bola len v jeho nohavice. "Pošlem pre niektoré tabletky na spanie pre vás, vyhral som?"
  
  
  "Ďakujem, nie je potrebné," som odmietol, s napätým úsmevom.
  
  
  Ak si všimol dlho, krvavé poškriabaniu doľava na mňa tým, Sikh guľka, on predstieral, že sa nič nestalo. Položila som ruky v mojich vreciek a odišiel do výťahy bez ktokoľvek vidieť ma. Nie, že by som sa hanbiť, nevadí vám; ale ja by som skôr ne upozorniť. Bojovník Č. 3 potrebné nájsť muža menom Shiva telefonicky.
  
  
  
  2
  
  
  Reeva Singh tam nebol, aby mi pomohol vyčistiť svojej izbe.
  
  
  Dvere do mojej spálni bolo pootvorené, keď nikto nebol schováva za to pokračovať v práci, že Mohan a jeho partner to ego mal prerušené. Izba bola prázdna, s výnimkou zmrazených mŕtvola muža, ona by zabil s karate, kick. Indický ležal s jeho ruky a nohy rozložené vo zvláštnej polohe, takmer pod vodou v bazéne tmavej krvi, ktorá bola stále šíri.
  
  
  Na rumpled prikrývky ukázal, že on by strávil väčšinu večer s ňou a Reeva. Zdá sa, že dievča došla a vyskočenie z miestnosti skôr ako ktokoľvek by ju zastaviť. Nebol som hlúpy, že rozmýšľať aj druhé, že som sa mohol spoľahnúť na jej ticho. Tak sa rozhodli zmeniť svoj hotel rána. Nechcela nikomu z New Delhi Políciu, aby prišiel ku mne a opýtaj sa ma na otázky. On by musel reagovať s viac leží na ochranu jeho kryt.
  
  
  Ale odhliadnuc od obáv o Reeva Singh, kto nemal vedieť, aj keď ona sa bude držať ústa zavreté, alebo nie, ona sa musela starať o Mohan. Samozrejme, stále ego z mojej izby nebolo jednoduché, najmä od jej hotel vyvarovať akéhokoľvek hluku na všetkých nákladov. Našťastie, zvyšok hostia už boli zvuk v režime spánku. Jedny dvere nemal otvorený pre nás, ako som ťahaný jej tele dole opustenej chodbe. No vystrašené tváre môžete vidieť môj červený-rimmed oči, moje zranené rameno, alebo moje krvavé záťaž.
  
  
  Ego pawned to pred výťahom a našiel to, čo som potreboval v mojom nohavice vrecku. Oceľová čepeľ môjho penknife sa ukázalo byť veľmi užitočné zariadenie, v skutočnosti, s Della je penknife, bol som schopný otvoriť dvere a zámok kabíny na hornom poschodí, oslobodiť výťahová šachta, hádzanie telo niekoľko desiatok metrov dole.
  
  
  To bude Mohan je večného odpočinku miesto.
  
  
  On bol už hlava a ramená vo vzduchu, zvyšok jeho ego telo pripravené pre konečné push do hlbokej jamy v dobre, keď on bol videli niečo, čo ma skok na povolenie na vykonávanie vlajky. Rukáve jej Indickej kurta boli valcované ako jej telo bolo ťahal hale, a teraz som videl detail, ktorý som ešte nezaregistrovali predtým.
  
  
  To bolo tetovanie vykonané v nezmazateľné modrý atrament, ktorý stál jednoznačne na moje predlaktie; a keď som si uvedomil, že to bola kresba, moje podozrenie sa potvrdili. Tetovanie bolo tiež vo zvitkoch-up king cobra beží až rameno v typickej útok poloha. Klinovité cieľ a vlajúce jazyk boli stratené v Mohan je mrazené mäso.
  
  
  A tak Cobra objavil. Poslali Mohan a ego spolupáchateľa, uistite sa, že Nick Carter nechcel vystaviť ih je tajná organizácia. Iba plán zlyhal. Jeden z dvoch agentov bol mŕtvy, a druhý s rozbitá tvár nemal čas získať žiadne informácie, ani najmenší dôkaz, že som bol naozaj Bojovník Č. 3, agent v službách AX.
  
  
  Bod, v môj prospech, myslel som si, tlačné na rukáve mŕtveho muža tričko a kopať do mŕtvoly. Mohan je zamrznuté telo letel dole, bouncing off tmavé steny výťahovej šachty. Jej, ho počuli, ako dosiahnuť svoj konečný cieľ... tam bol thud ako orgán, ktorý padol. Ak Shiva by ešte pomôcť hmú, by tam byť nič proti nemu.
  
  
  Problém bol, že som stále nevedel, ako fretka, ak tento tajomný znak mal niekedy existoval, a mozgu fungujú na základe karnetu Cobra, vybrané zmysel vytiahnutie struny tejto medzinárodnej siete.
  
  
  
  Návštevnosť pohyboval pomaly cez Nehru Park. Na hrnú áut, bike, taxi, skútre a bicykle, biele stĺpce Connaught Cirkus sledoval hrnú chodcov ako tichý vojakov. Muži v širokom biele nohavice a biele "kurtas", ktoré boli príliš nelíši od oblečenie Mohan a ego sputnik, išiel rýchlo, vážne a complacently. Čierne vlasy ženy zabalené seba v" šariš", iní v hodvábu tuniky a skromný" churidar " (nohavice, ktoré sa hodia okolo členky a pás). Všetci boli zmätení davu, s pocitom naliehavosti visí nad nimi, a zároveň čaká.
  
  
  Ale viac ako pamiatkami a zvuky mesta, viac ako exotickú atmosféru, ktorá vždy New Delhi jedinečné mesto, môj záujem bol zameraný iba na jednu vec.
  
  
  Na Shiva.
  
  
  "Hovoríte mi, že vaše Služby len počul o Cobra, nie ste?" Spýtal som sa jej, človek sediaci oproti mne, ako sme obaja sa napil mätový čaj v street cafe v blízkosti parku.
  
  
  Ráno som kontaktoval Indickej Tajnej Služby. Môj "kontakt" bolo Tajné Služby dôstojník, ktorý bol obzvlášť odporúčané pre mňa. Ashok Anand, bol muž, asi v mojom veku, ale tenké a haggard, s, ostré a prenikavé oči, agresívny výraz v tvári... vyjadrenie niekoho, kto pozná všetky pravidlá hry, bez ohľadu na to, či sú hnusné, alebo nie. .
  
  
  "Počuli ste, Cobra?" — Čo je to? " spýtal sa, frowning. Zdvihol pohár na jeho pery a trvalo dlho, dúšok čaju pred pokračovaním. "Samozrejme, Pán Carter. Vypočuli sme si z Cobra... okolo Kašmíru, do Kalkaty, Madras, Bombaja... zo všetkých kútov našej krajiny. Tam, kde sú nepokoje a mutinies, tam je vždy Cobra.
  
  
  "A Shiva?" Ja som trval na tom.
  
  
  "Vidíš to?" Anand odpovedal a ukázal na povrchu stoličku, veľmi lesklé drevené police. "Je to hladké, beztvaré, vidieť?
  
  
  On prikývol na ňu.
  
  
  "Dobre, potom budete rozumieť, keď poviem jej, že Shiva je beztvaré, bez tváre, bez osobnosti, Pán Carter. On sa naklonil na stoličke a pozrel sa na mňa s pol-zatvorené čierne oči. "Je to len meno, ktoré si požičal od zla božstvo, aj pre nás v IISA, Indický tajnej služby.
  
  
  A jej hlas sa na východiskový bod, na tom istom mieste, kde bol deň predtým... len je iný hotel. Hawk mi dovolené, aby sa kontaktu s Indiánmi, hoci radil mi, že sa nebude spoliehať na ih o pomoc.
  
  
  Tam bol povesť v spoločnosti dell sám, že imelo Indiáni nazývali ho " za vlastizradu." Hoci jeho egoisticky kolega mal istotu Hawke nanajvýš uváženia, tam bol žiadny bod v berúc zbytočných rizík, najmä keď môj život a úspech mojej misie boli v stávke.
  
  
  "Môžem sa spýtať prečo vaša vláda je tak túži nájsť naše Shiva?" Anand povedal v rovnaký tón, opatrne a warily.
  
  
  "Heroínu," povedal som. "Desať miliónov dolárov cargo smerujúcich do Spojených Štátov. "Nemyslela som si, že by odhaliť moje ciele príliš veľa, ak som hovoril s ním o skutočný dôvod, a to, že som sa snažil sledovať zdroj hlas impersonations, ktoré spôsobili paniku v medzinárodnej diplomacii v posledných mesiacoch, ohrozuje mier na zemi.
  
  
  "Ah, áno, drogy sú naozaj zlé podnikanie! Indický usmial sa a začal vstávať. "Prosím, ospravedlňte ma na pár minút, ale ja sa určite budú volať môj vedúci. Možno, že mi môže dať viac informácií o Cobra.
  
  
  "Samozrejme," povedal som. Anand tlačil späť svoje kreslo a išiel cez terasu.
  
  
  Sledoval som ho, až keď zmizla vo vnútri. Potom sa pozrel dole na dno pohára, takmer ľutuje, že on nikdy naučil čítať osud z čajových lístkov. Kto vie, keby sa naučil to, že teraz by byť schopný predpovedať úspech alebo neúspech jeho poslania.
  
  
  On sa oprel dozadu a nechať svoj pohľad drift cez preplnené terasa na dopravné, že rany po celom Connaught Cirkus. Bolo tam tak veľa otázok, tak veľa medzier s morom, ktoré by som musel robiť veľa šantenie dosiahnuť nejaký pokrok. "Viac čaju, pane?"
  
  
  Ona bola vydesil vidieť čašník nahnutá nad konferenčný stolík. "Viesť dve," povedal som, prejdite ukazovateľom do Anand je prázdny pohár.
  
  
  "Dva čaju, mäty, — čašník povedal. "Môžem ponúknuť to, aby Pakora, alebo sa gentleman chcete vyskúšať podpis Indické jedlo, mäso medveď nazýva samosa?" Sú vynikajúce, sahib.
  
  
  On jej dal kladne nod, mierne zmätený tým, ego-riadený prístup. Muž zdvihol prázdne poháre, a tak obrátil sa späť do kuchyne, ocitol som sa pozeral na jeho holé rameno v šoku. Nemal som čas pozrieť sa na to na dlho, ale tiež som mal dosť času na to, aby sa to, čo bolo vytlačené na nen.
  
  
  A tiež vo zvitkoch cobra je niečo, nie je to ľahké na to zabudnúť! On tlačil späť svoje kreslo a vyskočil na nohy.
  
  
  "Kuda, krajčír, aby ju, ak je Anand?" - Myslel som si, vďaka mojej ceste medzi tabuľkami. Na clink dosiek prebodol moje uši, a pinka, že zmiešané s trúbiť rohy a zvuky áut okolo kávy a Nehru Park. Ale aspoň som nebol tak zraniteľný ako som bol včera v noci, keď som mal obhajovať sám proti dvom Sikhmi, ktorí by do mojej hotelovej izbe.
  
  
  Na rameno závesu sa vykonáva bol môj milý Wilhelmina, na .38 Luger, že zachránil ma od tak mnohých zúfalých situáciách, viac, než som rád spomínam. A v prípade, že zbraň nebolo dosť, som mal Hugo, môj stiletto, oplášťované pod moje tričko rukáv.
  
  
  "Je tam niečo, čo chcete, sahib?" Jeden z čašníkov v bielej bundy spýtal sa ma.
  
  
  "Telefón", povedal som.
  
  
  Uviedol otáčavé dvere vedúce do miestnosti. Zdalo sa mi, že Anand bol príliš dlhý na telefóne. To, okrem tetovanie som si všimol na čašník je rameno, cítim sa v rozpakoch.
  
  
  On ju našiel telefóny, pokynov muž v bielom plášti, rad black a staromódny telefóny nastaviť na ľavej strane úzke chodby. Rýchlo som sa pozrel okolo seba a všimol si znamenie na deň moje právo. Možno jej bol nervózny na žiadny konkrétny dôvod, možno jej, strach o nič.
  
  
  Dobre, tam bol len jeden spôsob, ako zabezpečiť.
  
  
  Zošuchol svoju ruku pod jeho ľahké letné bundy, pocit, upokojujúce dotyk na Wilhelmina je rukoväť, a šiel dole na chodbu, aby muži na izbe. Priechod bol opustený. Otváracie dvere, položil jeho pravou nohou dopredu.
  
  
  Dvere creaked otvorené, vďaka ktorej sa mi rýchly pohľad do black-and-white-dlažba kúpeľňa. Tam nezdalo sa, že niekto tam. On vystúpil, prenájom dvere swing otvoriť za mňa. Som šepkal, " Ashok?" - Meniace sa izby boli uzavreté na tretej hodine popoludní.
  
  
  Čakal druhý a potom jej volal znova. Žiadna odpoveď. Tichý ako mačka, s zvýšený pocit strachu, že budú uväznení, luger (plachetnica) vytiahol ju von z jeho závesu a ohol jeho spúšť prstom mierne. Pre najviac časť, moderné Lugers majú necitlivé spúšť, ale Wilhelmina bol upravený špeciálne pre mňa chlapci v AX lab na centrále vo Washingtone. Spúšť bol pripravený odísť hneď, ako ona stlačil spúšť.
  
  
  Išiel som na prvé wc na ľavej strane. S priľnavosť na kov rukoväť, stlačil dvere otvorené a uzavreté to len tak rýchlo. Prvý šatni bol prázdny, ako bol druhý. A v tretej, oprel sa o znížený wc sedadlo, ležal bez hnutia, mŕtve telo Ashok Anand.
  
  
  On ukázal svoju ruku a zdvihol ega hlavu. "Na bastardi! on hissed pod jeho dych. Anand je široký očami pozeral sa späť na mňa. Bežal jeho prsty nad ega viečka, teda vymazanie byť prekvapený výraz, ktoré zostali po smrti ľudské ego.
  
  
  Tenké linky, teraz fialová, označené ega krku. Deadened klíčky, dospel som k záveru, skúmanie modrina. On rozopnutú golier Ego to tričko, aby si lepšie pozrieť na modriny, a videl známky dve malé diery, menej než palec od seba. "Ale prečo?"spýtal sa sám seba. Je jasné, že Anand bol dusené mŕtvy, pretože ego, jazyk bol visí od rta; ale tieto značky na krku sa zdalo, že boli doľava o zuby z hada.
  
  
  Pred časom, medzi jednu misiu a ďalší, som náhodou čítal niekoľko kníh o herpetology, veda plazov. A ona vie, že reakcie na venomous uhryzne had zvyčajne začínajú štvrť hodinu alebo pol hodiny po bite.
  
  
  Ashoka Ananda bit draka, ale to nespôsobuje smrť ega: možno tieto príznaky znamenalo, varovanie alebo zastúpených náboženský symbol. Jedna vec bola jasná: nebol nezastaví tam zistiť.
  
  
  Luger (plachetnica) odstránené a skĺzol sa okolo kokpitu. Záchod bol stále prázdny. Ak by som odišiel späť, ako som mal predtým, by som určite mal spustiť do čašník. Ako ďaleko, ako ona môže povedať, že on nebol jediný, kto pracoval v bare, ktorý je súčasťou organizácie Cobra.
  
  
  Ho pýtali na ďalšiu cestu von. Presklené okno nad porcelánové umývadlo pozrel von cez prašné cesty Nehru Park. Vyliezol cez okraj drezu a pozrel sa von. Okno otvorené na zadnej strane kaviareň, mimo dohľadu patrónov posedenie na terase, kde čašníci, tetovaný, alebo nie, čakal na stoly.
  
  
  Otvoril okno rošt s stiletto a zdvihol to, unhooking hrdzavé kovové háčiky rámu.
  
  
  "Existujú lepšie spôsoby, ako von, sahib.
  
  
  To je príliš neskoro, aby stihnúť Wilhelmina teraz. Obrátil svoju hlavu a uvidel úsmevom tvár čašník s pištoľou. "Na .22 Beretta bol zameraný priamo na moje oči. Boli malé-kaliber zbrane, ale vedela, že Berettas dosť dobre vedieť, aké nebezpečné môžu byť v bezprostrednej blízkosti.
  
  
  "Ona je len ich požiada, aby sa nadýchať sa čerstvého vzduchu," vysvetlil som.
  
  
  Nemal úsmev, len vlnitou zbraň na mňa, signalizácia mi zvýšiť moje ruky nad hlavou a skočiť z drezu. Bol držiteľom Beretta ukázal na mňa. Všetko, čo som musel urobiť, bolo prijať ega pozvanie. Jej, pristál na zem a pozeral na neho. Bolo zrejmé, že bol nervózny, od pozrieť do jeho očí, zdalo sa, že mal málo skúseností v takýchto situáciách.
  
  
  "Myslel som, že Indiáni boli pohostinní ľudia," povedal som. "Myslím si, že môj druhý tam" - a obrátil hlavu smerom k skrini, kde Anand telo našiel jej - " mal nehodu."..
  
  
  "To isté sa stane, aby ste, sahib, "čašník sa zasmial, pričom o krok vpred, beretta teraz zameraná na môj život. "Čoskoro budeme pravdepodobne počuť veľký krach mimo, strašný neporiadok. Tam bude toľko hluku, že to bude utopiť sa výstřel.
  
  
  Tak, on nebol jediný, v Barr, ktorý bol pripojený k Cobra. Ako vedeli, kde hľadať a nájdete ma, a ako vedeli, o Anand — dva nezodpovedané otázky, okrem iných som bol hromadí.
  
  
  "Naozaj?" Odpovedal som, čo Aryans smiať. "Navrhujem, budete opakovať, že policajt za vami."
  
  
  Mal pravdu.
  
  
  Čašník bol neskúsený, na tento nový druh práce, a ani nevedela, tento starý trik. Predtým, než som mohol dokončiť moje vety, obrátil sa náhle čeliť neexistujúce policajt. A v zlomku sekundy, ona bola v akcii.
  
  
  On leaped dopredu a kopol čašník v krku. On kričal ako jediný z mojich obuvi hit ega kľúčnu kosť. On je znížený jeho nohu a vydal fatálne vľavo vyhodiť do emu sleziny. Na Beretta letel preč ako človek, stisol bolesť v mieste s jeho strane, a zvracanie kvapkala v stenách rta je ego.
  
  
  Ako padol dopredu, vzal ju do rúk pre každý kmeň a udrel svojho ega v tvár znova. Počul som jej gritting moje zuby v okamihu, keď moja rta ego dotkol každého kmeňa. Muž skĺzol na zem. Mimo kúpeľňa, umývačka riadu zarachotil deafeningly, nasleduje klapať jedál.
  
  
  Samozrejme, toto bol plán navrhnutý tak, aby prehlušil záber, znamenalo pre mňa. Vzal beretta a napchal ju do pár plátené nohavice dostatočne veľká, aby sa skryť pištole.
  
  
  Potom chytil muža do vlasov a zdvihol hlavu, ako keby bol bábkové s jeho reťazce rez. "Nevyzeráte dobre, človek!" Zvolal som v nízkej hlas.
  
  
  On hundre niečo, čo som nemohol počuť, pľuvanie z krvi a zlomené zuby, rozmazaniu brade. "Kde je?" - stlačí ju. "Chcem vedieť, kde môžem nájsť svojho šéfa.".. Shiva.
  
  
  - Shiva... Shiva je preč, " čašník zamrmlal, visí jeho hlavu. Človek zatvoril oči, a jeho úst začala znova krvácať.
  
  
  "Zamyslite sa znova," som hissed, zvyšovanie moje ruky. Jej prsty tvorili harpúny-tvarované punč s názvom penn Kolónie oblasti gee-izby-ki, ktorý mal uvoľnite emu jazyk. A to ego otvoriť jeho bolesť-rozmazané oči.
  
  
  Ďalší srdce-rending povzdych sprevádzali vplyv. Ale to, že bastard nebolo myslenie o zabíjanie Anand, takže nebol som v nálade, aby sa byť dobrý Samaritán. Nalepil emu nechty podľa jej viečka, stláčanie jej oči.
  
  
  Čašník recoiled, trasie convulsively. Ego cieľ zásah poschodí, ale po druhom to, skočil na seba, tlačením emu prsty späť do jeho očí. Ona by mohla byť oslnený jej ego pre život. Ale okrem toho, že sa presťahoval do smrti Indickej agent jej v hoteli, získať reumatizmus.
  
  
  "Povedz mi: kde je Shiva?" - to opakovať.
  
  
  Bol to nepríjemný pohľad; človeka funkcie boli skreslené s strachu a bolesti. Jeho tvár a pred jeho tričko už boli na nerozoznanie, boli postriekané krvou a zvracanie, jeho oči by vyskočila z ich zásuviek, že nemohol dýchať.
  
  
  "H - h -" on groaned.
  
  
  "Kde je teraz v hale?" Som prasklo. "Kde?"
  
  
  Ale predchádzajúcich bije s pridaním "palec v oku" technika zaklopal ego z ruje. Čašník sa oprel dozadu a vyhol fyzické trápenie, čo umožňuje sám unášať preč do zabudnutia.
  
  
  Zbavil svojich prstov, a jej viečka zatvorené cez jej oči. Jej ego sa snažil oživiť jej triasol jej násilne, ale osoba, ktorá bola v bezvedomí a obrátil sa do tieňa sám. Bola o presuňte jej mŕtve telo do skrine, na strčila hlavu pod vodou a priniesť jej ego späť na vedomie, keď počula zvuk stopách. Niekto bol pri chôdzi po hala, položka na dvere do kúpeľne.
  
  
  "Nirad?" Hlas zavolal.
  
  
  Netreba dodávať, že, Nirad bol schopný odpovedať.
  
  
  Tento čas, ona nenechal samu seba, byť chytený nepripraveného. On šiel do drezu a vyšplhal až na porcelán okraj; rámu okna on by uvoľnená skôr, bolo pootvorené.
  
  
  Stlačil rámu okna dopredu s jeho voľné ruky. Mimo dvere do kúpeľne, a strach hlasom zavolal na Nirad znova.
  
  
  Našťastie, okno bolo dosť veľký, aby sa zmestili cez. Podpora sklenený panel s jednou rukou, on skočil dole na terasu a peered späť do kúpeľne.
  
  
  Dvere sa otvorili a ja som zobral mentálny obraz tváre pozeral dole na Nirad je bloodied telo neveriacky. Bolo to neznáme tváre, ten, ktorý Ego nikdy predtým nevidel. Ale vedel som, že by som vidieť mladých Indickej znovu, ktorý sa pozeral incredulously na Nirad je bez hnutia obrázok v tom momente... a pravdepodobne v blízkej budúcnosti.
  
  
  
  
  3
  
  
  "To je jednoduché aj pre Západného pozorovateľa odhaliť pravú podstatu Boha v dvojlôžkovej vtelenie Shiva-cobra. Zostúpil z vopred vedic božstvá, to veľmi staré členské Indickej trinities nakoniec musí byť spojené s phallic symboliku. V skutočnosti, v ego ikonografie, sme sa vždy nájdu opuchnuté kapotu a cobra v útočiť poloha. Takže nie je divu, že Shiva je veľmi často popisovaný s oblečením celého cobra kože, náušnice tiež vyrobený z kože, a propitiating kábel a pás okolo live vipers..."
  
  
  
  Zavrel knihu a peered prostredníctvom knižnice okno, v nadväznosti na široké kamenné schodisko, ktoré viedlo na terasu kaviarne vedľa Nehru Park. Nikto nevšimol môj rýchly odchod okolo zadnej časti klubu.
  
  
  Nečakal som, že Nirad partner kričať, a ja som bol právo o tom. Ani videl všetky sanitky a policajné autá prichádzajú na scénu, aby zbierať Ashok Anand tela. Turisti a podnikatelia prichádzali a odchádzali. Bar pokračovanie spustiť bez prerušenia, a z jej uhla pohľadu sa v Connaught Place kníhkupectvo, dokonca by mohla vidieť Nirad komplic, mladý Indický muž v čašník je jednotné.
  
  
  Ako pre Nirada, na ega nevideli nás stál alebo ležal a kdekoľvek. Ostatné je ego pravdepodobne priniesla svoje ego pre niektoré súkromné miestnosti alebo v reštaurácii tak, aby mohla obnoviť. Niet pochýb, riaditeľ agentúry vedel o sekundárne aktivity svojich zamestnancov, inak niečo neobvyklé by boli všimol.
  
  
  V každom prípade, bolo mu určené, aby sledoval, až kým sa jeden alebo oba čašníkov prestal pracovať. Nirad "vľavo" skôr, ako on mohol dostať informácie od neho. Takže, s žiadny iný platný doklad, web viesť k postupujte bol dohľad nad dva Cobra hitmen.
  
  
  Nebol som dosť hlúpe myslieť si, že by viesť mi úprimne na tajomný charakter, ale bol som celkom istý, že raz mechanizmy, ktoré boli stanovené v pohybe, Shiva, či to naozaj existoval, by nakoniec objaví.
  
  
  Tak som pokračovala v predstierať, že som bol veľmi zaujímajú o knihy zobrazené v obchode, a to až na kúpu hlasitosti na Indický plazov, že študoval ho. Keď sa jej konečne som sa dostal von z knižnice, jej hid v tieni, snaží, aby sa stal prakticky neviditeľné. Tam boli dosť turistov v okolí, tak som nebol taký nápadný. Posledná vec, ktorú potrebuje urobiť, bolo prilákať pozornosť.
  
  
  Po mnohých rokoch pracujúcich v jej ARMÁDY, uvedomil som si, že trpezlivosť je najviac užitočné cnosť. Na dell sám, ako súmraku začal pád do neba, som konečne videl môjho muža vytiahli na kávu. Oni zostúpil široké kamenné schodisko, pomaly, krok za krokom.
  
  
  Mladý muž, ohnutí Nirad je bloodied podobe, bol vedúcim jeho spoločník. Nirad oči boli zavázanýma očami, ego súdruh led ego ako keby bol slepý. Pokiaľ bol dotknutý, čašník je dočasná slepota znamenalo, že Cobra mal jeden menej agent.
  
  
  Vzal som krok dopredu a uchovávajú sa moje oči na dve z nich, tak, že ich nemal sklzu z môjho pozorovania po tom, čo som strávil celý deň čakal. Connaught Place bolo preplnené robotníkov a úradníkov, príde domov z práce. Bol som asi na kríži, preplnené námestia, keď sa dva z mojich mužov vyrobené náhle gesto; ale mi odľahlo, keď som videl iný Nirada zastaviť požičovňa, taxi a nechať svojho partnera v sídle úzke auto.
  
  
  Mladý Indický mávol rukou, a motorizované taxi ponorila do potoka s ostrým rachot. Mladý muž s griffin oči stojí sám na chodníku obrátil svoju hlavu v mojom smere, zrejme nie ste istí, čo robiť.
  
  
  Ak bol nerozhodný, nebol.
  
  
  Schoval som za bieleho piliere, čakal, čo on bude robiť. Ďalším momentom, nerozhodnosť a nakoniec opustili chodníku. On dal dva prsty na jeho pery a nechajte sa prenikavý pískanie zastaviť ďalší bike, taxi.
  
  
  Čašník sa stále na sebe biele jednotné nohavice, ale on mal zmeniť jeho plášťa. Namiesto toho, nen mal na sebe tmavé otvoreným hrdlom tričko. Niečo kovové žiaril na jeho krku, odráža západ slnka svietiť ako zrkadlo. Mladý muž sa dostal na trojkolka a vodič vošiel na plynový pedál, po návštevnosť okolo Nehru Park.
  
  
  Nechcel som strácať čas.
  
  
  Za menej ako sekundu, bol na chodníku a oslavovaný inej taxi bez toho, aby stratili zo zreteľa čašník.
  
  
  Keď bol v starom starého auta, on strčil a wad poukážok do ovládača na ruke, nie dať mu čas, aby objekt.
  
  
  "Nasledovať môj priateľ tam," I objednať.
  
  
  Vodič, so zameraním predovšetkým na peniaze hmú dal jej a potom na bike, taxi, ktoré čašník zastal menej ako minútu pred, vštepovala poslúchať. Vzal prednej strane pruhu, a on sa oprel do sedla, udržať oči na bike, taxi, že on dúfal, že by sa ma jeden krok bližšie k prchavá a záhadná Shiva.
  
  
  Tak ďaleko, všetko sa zdalo byť v poriadku, povedal som si, uistite sa, že čašník nevidel ma čakal mimo bar alebo sa dostať do taxi, nasledujte ho. Povedal som vodič rýchlosť až kým sme boli len tri autá preč z mladého čašníka.
  
  
  "Kde je môj druhý deje?"
  
  
  Od Connaught Place, sme sa vydali smerom Connaught Cirkus na zabočte do uličky vedúcej od New Delhi Mall. "Do starého mesta," vodič vysvetlil. Potom mi dal rýchly pohľad a dodal, " povedal rob si, sahib?" Ak nie, budem volať políciu...
  
  
  "Nie, nič také, že" Ego uistil ho, a naklonil sedadlo whisper niečo v Hmú ucha.
  
  
  On blushed pod jeho coppery pokožky. "Pochopil, sahib." Či už to nazývame... stretnutia, alebo čo?
  
  
  "Presne tak," som potvrdená s veľkým úsmevom, za predpokladu, že som bol takto mladého človeka na jeho ceste na romantické rande.
  
  
  "Buďte opatrní, sahib," taxikár ma varovala. "Dillí ženy sú veľmi šikovný," a sprevádzal vety trením jeho palcom proti jeho ukazovák na zdôraznenie jeho pozorovacie schopnosti.
  
  
  "Áno, ale nebudete strácať zo zreteľa, náš priateľ," povedal som.
  
  
  To bola skoro tma, a po Connaught Cirkus ukončiť, dopravné zjednodušilo. Vodič zmenil predmet a upriamila moju pozornosť na pamiatky. Na konci široký, prašné avenue, poukázal na slávnu minarety z Jama Masjid, obrovská pevnosť-ako mešita obklopený červený pieskovec.
  
  
  A frank v prednej časti mešity a okolí bazár bola ďalšia pamiatka okolo červeného kameňa, impozantný komplex vľavo na Mughal Cisárov, Červená Pevnosť. On asi myslel, že čašník by zmiznúť do bazáru, ale evidentne si neuvedomil, že on bol dodržané. Namiesto toho, ako vypnúť v blízkosti mešity a open-air trhu, vzal bicykel taxi priamych v prednej brány vedúce k pevnosti.
  
  
  "Prestaň," povedal vodič.
  
  
  Zastavil sa len ako čašník zmizol cez bránu. Dostal som sa zase a ponáhľali po mojom človek, rád, že sa v tme mal mi poskytol nejaký úkryt. V prednej brány, boli tam stánky s "suveníry", pohľadnice, sprievodcov a miestnych špecialít.
  
  
  Ale nebol som turista, a nemal som čas sa zastaviť a obdivovať tieto "kúzlo". Udržanie určitej vzdialenosti, jeho oči sledovali čašník je biele nohavice a tmavé tričko.
  
  
  Aspoň, že by nikdy nevideli ma, čo znamenalo, nepoznal ma. Pokiaľ Cobra má distribuované moju fotku, a v takom prípade Nick Carter Stahl je menej anonymné, než jej hotel pripúšťa.
  
  
  Dopredu, na konci cesty, čašník zastavil pred úzke drevené búdky. Prihlásenie oznámila začiatok Lumiere a Syn zobraziť. Keď som si uvedomil, že mladý Indický si kúpil lístok na hrať, ani som neváhal a nasledoval ho.
  
  
  To bolo dejepis, a "cesta" nie bez pomoci psychedelics. Štrkovej cesty viedla z ticket office na nádvorí pevnosti. Tu, v záhrade, obklopené mramorové paláce, tým cisárov, početné riadkov stoličky boli umiestnené pre publikum.
  
  
  Reflektor poslal žltý lúč svetla do stĺpcov v prednej časti mramorové budovy a audio komentár bol vysielanie cez reproduktory. Reproduktor popísané Páva Trón ukradnutý perzský hordy, ktoré napadli Indii v osemnástom storočí.
  
  
  Potom svätý svetlo, odišiel, a ja som počul zvuk kopýt za mnou. Obrátil svoju hlavu, napoly očakával, nájsť sám seba uprostred maddened stáda.
  
  
  Namiesto toho, on bol chytený v ceste ostrá dýka.
  
  
  Čepeľ hissed, kopírovania a konvertovania ľavej rukáv môjho doublet. Bez rozmýšľania dvakrát sa konečne pohol a začal colonialmacke pohybovať s jednou rukou. Indický čašník nebude skúste svoje šťastie po druhý raz.
  
  
  Ego je biele zuby blysol v sardonic úsmevom, a stiletto čepeľ whirled vo vzduchu. Potom pozornosti žiaril plná na ega tvár, oslepujúci neho. Mladý muž hodil seba, do uličky medzi riadkami stoličky a bežal.
  
  
  Publikum, väčšinou Západných turistov, sa zdalo, že sa domnievajú, že rodený Američan bol súčasťou show. Niekto začal fandiť a zvuk kone", kopýt sa ozývali vo vzduchu. Trúb blared okolo reproduktor, sprevádzané bitka plakať. Bežal po útočník.
  
  
  Nevedel som, ako on vedel, kto som bol, alebo, že som bol takto ho. No, ja by som stále počuť sykotom na konci sa to ego čepeľ, ako to rezané vzduchom a rútil rukáv môjho doublet. Je takmer prebodol moje pokožky.
  
  
  Stále beží, siahol si do bunda pre jeho zbraň. Nikto okolo publikum nájsť nič čudné o naše pohyby, a ako pozornosti oprášil mramorové budovy, žiarivý odraz zarámované čašník je úkryt.
  
  
  "Kráľovské kúpele..." moderátor oznámil.
  
  
  Bol som na jednej z mramorové stĺpy pred reflektor ma chytil. Oči sa jej zúžili a Stahl hľadali okolité tiene. Štipľavého zápachu machu a hniloby vegetácie preniknutý palác, bez múrov. On bol ukrytý tam, čaká na mňa, aby spadnúť do pasce, že teraz som si uvedomil, boli pre mňa.
  
  
  Mohla som sa otočil a šiel späť do hotela sa na štúdium ďalší krok, ale vzdala som na ten nápad, že teraz som pocit, že som bol blízko k odhaleniu Cobra je zločineckých operácií... a Šivu. Skôr som zistil, tento človek, tým lepšie to bude pre každého.
  
  
  Zvuk mladý čašník je stopách bol sprevádzaný thud. Mohol som počuť mu beží smerom k zadnej časti budovy, ďalej a ďalej od turistov, ktorí boli sledovaní prehrávať v záhrade. On bol tiež šťastný, pretože o tom nechcel, aby nevinných divákov, aby sa zapojili do násilných hlasovanie-k-voliť konfrontácia, že to bolo asi odohráva.
  
  
  Bežal, ohýbané dvojité, z piliera na pilier, uši vztýčené up na každý šum. Bolo ťažké počuť žiadne zvuky, iné ako tie, ktoré sú vykonané podľa pozadí videa. A tlmený povzdych zmiešať s drum roll, zosilnený silný zvukový systém nainštalovaný v záhrade. Ak to nebolo pre biele nohavice muž mal na sebe, bol by boli schopní skryť v tieni, bez pochýb.
  
  
  Keď ale sväté svetlo odišiel, jej ego ju videl znova. On položil na krátke mramorové schodisko, ktoré pripojený jednej budovy do druhej, a teraz sa rozvaľoval na podlahe.
  
  
  Jej prst bol už na spúšti zbrane. Spúšť klikol rovnako ako on stlačil spúšť. Zvuk bubnov okolo reproduktor bol spojený štekot streľby, maskovanie môj výstrel.
  
  
  Jej, videl hunspell uviaznuť v mramorový stĺp, odosielanie oblak bieleho dymu do ovzdušia. Výstrel bol prekričané iného ohlušujúci zvuk kone", kopytá. Som minul cieľ, tak som bežal ďalej. Čašník skočil na jeho nohy, a Ego bolo nikde vidieť.
  
  
  Prešiel krátky schodoch mal len spustite dole, a ocitol v strede úzku trávnatú cestu obklopený mramorové budovy. Za mnou som počul sykotom ťažké dýchanie. Je to zbytočné premýšľať o streľbe z dela. Tak som zdvihol obe kolená, twirling. To chytil mladý Indický do rebier, ale aj preto, híkali na chvíľu, hmú podarilo tlačiť ma späť a krok.
  
  
  Zabíjanie ego nebola súčasťou môjho plánu. Mŕtvy, on by boli zbytočné je pre mňa, a cestu, ktorá mala viesť mi Šivu, ktorý sa skončil tam vo dvore Červená Pevnosť. Živé čašník by mi poskytnúť cenné informácie.
  
  
  Zrazu okolo tma, za mnou, a chrapľavý, sotva počuteľný hlas zazvonil von.
  
  
  "Veľmi dobre, Ranjit.
  
  
  Som prehodil jej pravú nohu späť s silný kop, a päta moje nohy vyložené na niekoho iného kmeňa. Druhý útočník groaned v bolesti a recoiled. Skočil z cesty, dýchanie, a urobili krok späť, zamerané Wilhelmina na dvoch útočníkov.
  
  
  Dvoch proti jednému, Ranjit bol čašník, muž jej nasledovať; ale iné nebolo cudzinec buď. -"Tak sme sa znovu stretnúť, sahib," povedal s drsný, nútené smiať. Slová, ktoré vyšli z jeho úst, iso rta s ťažkosťami, pretože spodná časť ega tváre bol zabalený v bielej obväz.
  
  
  "Áno," povedal som, uznávajúc, ego: bol Mohan komplic, že fúzatý Sikh, ktorých čeľuste on by dopadol v noci.
  
  
  Ranjit využili krátku výmenu slová kačica za stĺpom, na okamih sa vyhnúť Luger (plachetnica) je fatálne trajektórie. "To je zbytočné pokračovať, sahib," povedal Indický Sikh. "Ak máte zabiť nás, nebudete vedieť nič.
  
  
  "Čo sa stane, ak sa nechcem zabiť?" Spýtal som sa jej. Ale v tom okamihu, pre zlomku sekundy, niečo kovové rýchlo prešiel moje zorné pole. On sa otočil a stlačil spúšť. Hunspell letel vzduchom, bouncing off lišta pozdĺž steny budov. A potom, že rovnakú zbraň doslova skĺzol sa okolo mojich prstov, s barel zabalené v kovovej slučky.
  
  
  Ranjit vyšiel zo svojho úkrytu a schmatol zbraň. Som nevedel, že to bolo niečo, čo som si všimol skôr, objekt, ktorý glittered okolo ega krku. To bolo kus medeného drôtu, niet pochýb o tom, pasce zabíjali Ashok Anand.
  
  
  "Nie ste tak chytré, ako si myslíte, sahib," ďalším Hinduistickej poznamenal s budú smiať.
  
  
  Snažil sa preč, ale Ranjit zbytočne nestrácate čas. Čašník dať zbraň na mojej hrudi, varovania mi dosť ma zastaviť náhle. A nebol som dostatočne blízko, aby sa pokúsila ukradnúť zbraň z ega ruky. A ak sa niekto pokúsil kopnúť jej, ona si bol istý mladý čierne vlasy čašník neváha vytiahnuť spúšť.
  
  
  "Teraz zdvihnite ruky nad hlavu, sahib," chlapec objednať. A on pristúpil o krok vpred, jeho úst krútenie do diabolský úsmev.
  
  
  Držal svoje ruky a pozrel sa opatrne v smere iných Sikh. Ranjit podal hmú medený drôt. Drôt hummed ako človek, zabalené končí okolo jeho zápästia.
  
  
  "Mohan je mŕtvy," povedal a jeho hlas takmer počuť ako hudba hrala okolo reproduktory. Zobraziť nebola ešte ukončená, a ani jeden z nich bol Bojovník # 3 je život, ako som dúfal. "Gurnek, však, je stále nažive,' sahib.' Indický Sikh priblížil, ako Ranjit prišiel lízať mňa.
  
  
  Ja som mal hlaveň Wilhelmina je luger pod mojím nosom, a zrazu sa to napadlo ma, že ona bola už môj starý ešte jeden. Nehovoriac o tom, medený drôt, ktorý Gurnek držal v oboch rukách.
  
  
  "Si zaslúži horšie, sahib, oveľa horšie," povedal čašník.
  
  
  On hral s "light" trigger. Veľmi ľahký tlak bolo dosť a Hawke by museli najať Bojovník Č. 4. Ale skôr, ako sa mladý človek mohol plniť svoje hrozby, Gurnek presťahoval za mnou. Iba tento čas, moja dozadu kop bol stratený vo vzduchu, chýba jej cieľ.
  
  
  V noose utiahnuté okolo môjho krku, a ja som mala zvýšiť moje ruky znova. Pozeral som sa na ňu otvorene cez ústie z Luger, ale Ranjit pustiť spúšť a prasklo zbraň, biť ma v čele s zadok to. V rovnakom čase, medený drôt, ktorý bol stlačením dole na moje windpipe sa snažil, aby sa zasadila ju preč.
  
  
  Vlákno je rez cez moju kožu, a nemohla som dýchať. To urobil strangled zvuk, a Ranjit, chuckling, vybral sa hore a udrel mi do rozkroku. Bolesť ma povzdych, že ma ohnúť.
  
  
  Každý kmeň má srdce ruže, druhý raz, spôsobuje mi explodovať v neznesiteľnú bolesť. "Ty blázon, sahib... Cobra vie... Cobra vie všetko, Pán Carter.
  
  
  Ego, jeho hlas sa zdalo, že pochádzajú z celého tmavý tunel. Zápasil som na voľný seba, aby sa zasadila preč drôt Gurnek používal na uškrtiť mňa. Ale ja som nemohol zvládnuť nah, to bolo príliš tenké. S povzdych, padol dopredu, snažil sa dýchať.
  
  
  Potom zadok zbraň udrel do mojej hlavy, a vo vzdialenosti hlas okolo reproduktor oznámil, " nie som si bude môcť dostať odtiaľto.": "Ak tam je raj na zemi, je tu... tu, tu!
  
  
  Hmú nemal jej veriť. Medzitým som uvažoval, či by som niekedy mám šancu myslíte, že niečo podobné znova.
  
  
  
  
  4
  
  
  Bolo to ľahké na prvý pohľad.
  
  
  Zamatovo mäkká, jemná a hladká, tmavé a útulné haze. Ochranné temnoty, ktorá angažuje sa mi úsmev. Ale potom sa to začalo sting, rezanie mojej koži ako črepy rozbité sklo. Musel som odísť, alebo, že by boli roztrhané ma od seba, stiahnutá ma nažive. Tak som leaped dopredu, ako keby som práve prišiel z dno mora. A čím vyššie som vyliezol, tým viac som bol roztrhaný.
  
  
  - Nie! Jej... nechcem to! Počul som, že môj vlastný hlas. Ja som sa snažil zopakovať to hlasnejšie, snaží sa zdvihnúť hmotnosť, ktorá bola stlačením dole na moje oči. On blinked, a niečo neobmedzené farebné začali pohybovať dopredu a dozadu v predo mnou, vibračné a von z priestoru.
  
  
  Jej otvoril oči, začal sa druhý raz, potom tretí a zároveň jej snažil ísť ďalej, kým môj cieľ zasiahnuť niečo ťažké. Vibrácie sa zastavil, a upadol dole, príliš slabé a ospalý urobiť ďalší pohyb.
  
  
  Neviem, koľko času prešlo od tej doby. Jej, ja som cítil, že som bol zachytený sny, a zakaždým, keď som sa snažil, aby sa zasadila ju preč a otvor moje oči, ale niečo poškriabaný mojej pleti, niečo spálili. Konečne to začalo znova, vpred uprostred striedavý vlny Vlad a bolesť.
  
  
  Potom na "vec" prišla spolu. To bol stene, earthen stenu, ktorá bola teraz sedí predo mnou, rozšírenej alebo zníži... a potom normálne. Môj cieľ bol drvené škrupiny... je to ako nie pitnej to na mesiac v rade. Som oprel proti najbližšiu stenu, počúvanie najkrajší zvuk na svete, zvuk mojej hrudi stúpa a klesá s každým dychom.
  
  
  Ktoré poškriabaný a boli v mojej koži-počas tohto dlhého očistci medzi vedomia a bezvedomia, pretože je to lôžkoviny, na ktorej som ležal na chrbte. Hneď, ako sa ukázalo, bol som živý, on prehodil nohy mimo slamy-posedenie na lavičke a postavil sa, tras.
  
  
  I push ruku proti stene, aby sa dostať hore. Jej, cítil som sa ako narkoman na odstúpenie od zmluvy, som bol chorý. Rany jej golovs prijaté, plus drôt-sprísnenie moje hrdlo, zrazil ma.
  
  
  Teraz, po prvé, musel opäť získať svoju silu.
  
  
  Spravil pár krokov, kým moje kolená zastavil ohýbanie. Kráčal okolo jej mobilný... malý štvorec izba s hlinené steny a podlahy. Boli tam žiadne okná, žiadne okná, ani dvere. Neskôr, ak tam bol budúcnosti, bol som si istý, že som mohol nájsť kĺbov v povzdych, kde by mali byť dvere, lebo niekto.... A niekto by sa vytiahol ma von.
  
  
  Na jednom konci bunky, na ľavej strane palety, dva bary boli zabudované v stene. Obaja prišli do môjho pása a boli pokryté s drôteným pletivom. Ona, samozrejme, nebolo nebude čakať na mňa, aby som sa predstavil, moje tormentors, tak som šiel na zábradlie, sa snaží získať späť od bolesti úderu Ranjit s zadok jeho zbraň.
  
  
  Ale pred dotykom drôtom oka a skúmanie dva bary vidieť, ak ih by mohli byť odstránené, jej topánky boli odstránené. Ľudia, ktorí zachytil ma nechal ma v mojej tričko a nohavice. Na stiletto bola preč, ako bol Beretta, a samozrejme Luger. Nemohol ani vidieť jej košieľka, ale to nebolo zima na digitálne fotoaparáty... aspoň zatiaľ nie.
  
  
  Jej topánky si ju vzal a hodil ego do barov. Nič sa nestalo. Žiadne iskry. Ďakujem Bohu, mriežok neboli elektrifikovaná. Ona dať na jej balet papuče a opäť dosiahla za jeden okolo štyroch kovové skrutky, ktoré sa konalo tyče na povzdych. Ale keď sa moje prsty dotkli nu, bol hlas v tichu, a hlas, ktorý sa mi skok.
  
  
  "Dobré ráno, Pán Carter. Pretože je to deň, viete. Dúfam, že budete mať nejaké dobré sny, sahib...
  
  
  Hlas prišli za jeden alebo dva bary. Nepochybne tam bol zosilňovač skryté za kovové obrazovke. Ale čo bolo najviac alarmujúce bolo, že hlas bol oboznámený... frighteningly známe.
  
  
  "Ahoj, toto je Carter, je to Agent 3. V skutočnosti; Hawk vám povedal všetko, bez hovorí mi. Tak tento agent vy, Anand, myslím, že to je jeho meno. Dobre, on neukázal na stretnutie. Nie, nemusíte sa ospravedlňovať. Vieme, že náš človek, je mimo dosahu, a.. Oh, nie, vôbec nie! Ego neexistuje, to je všetko. Nie, ja sa vrátim vo Washingtone zajtra. A cobra? Som veľký strach, že naša vláda nebude môcť zasahovať do vecí Indickej bezpečnostná služba. Ste pochopili, samozrejme... Áno, a ďakujeme vám za váš záujem. Povedzte, Pán Anand, že je mi ľúto, že som nemal príležitosť stretnúť sa s ním."
  
  
  Nastala dlhá pauza. A potom ticho znova. On sa odsťahovala z barov a vrátil sa do detskej postieľky. Napriek prázdnotu v jej žalúdku, napriek strašný pocit nevoľnosti, musela priznať jednu vec: Shiva bol skutočný, nemilosrdný, studenokrvné kriminálnik, mazaný súpera ako nikdy pred tým nestretli.
  
  
  Krátka reč mal som len počúval, telefonický rozhovor, ktorý mal nepochybne už uskutočnili, bolo dodané v dokonale povedomý hlas. Bol to môj vlastný hlas, s rovnakým ideálny intonácie reči a intonácie.
  
  
  Shiva zarámované mňa a zbytočne nestrácate čas odstránenie Indickej tajnej služby zo scény. Aj keď Anand bol už pri svojom stole, nikto si na prepojenie dvoch z nás. A prečo by oni, po všetkých? Nemal "Nick Carter" hovor krátko pred a povedz im, že Shiva je falošný? Rovnaké "Nick Carter" zdôraznil, že aj keď "Cobra" naozaj existuje, organizácie, ktorá je tak znepokojený Indická vláda nemá nič spoločné so záhadnou postavou.
  
  
  "Nick Carter," Trump povedal všetko toto. A zdá sa, že už bol na ceste domov, aby AX sídlom vo Washingtone. "Som veľmi ohromený, Shiva. Ako ste sa aj podarí reprodukovať môj hlas?
  
  
  "Tam bol zvuk zariadenie nainštalované vo svojej hotelovej izbe, Pán Carter," môj hlas odpovedal, reprodukovaná elektronicky s takou presnosťou, že som nemohla si pomôcť, ale byť prekvapený počuť sám seba.
  
  
  "Potom prosím, preniesť na mojom komplimenty na vašej elektroniky ľudí. Hľadal táto izba štyrikrát, a nenašli jediný mikrofón... dokonca aj v najviac nepravdepodobných miestach, " povedal som, zvyšovanie môj hlas, ako keby som nepochyboval mohol počuť mňa. Skryté mikrofóny nemohol vidieť ju, keď to bolo jasné už teraz, že Úspech v mojej hotelovej izbe by mať žiadny problém uvedenie Odin v bunke.
  
  
  "Toto je jeden z Haji najnovšie vynálezy; veľmi citlivý, silný, malé-veľké mikrofón," duplikát môj hlas vysvetlil.
  
  
  "Je to ako hľadať ihlu v kope sena," povedal som.
  
  
  Môj smiech ozvalo sa vo vzduchu, potom môj hlas pokračoval: "Veľmi dobre, Pán Carter. Som rád, že nie ste stratili zmysel pre humor. Ale Haji, v prípade, že ste nepočuli o nen, je web — hodná vec, že Albánsko má vyviezť za posledných dvadsať rokov. A teraz je práca pre mňa, pre Cobra... pre Shiva! Hlas bol exultant.
  
  
  "Hema to funguje?"
  
  
  "Viete veľmi dobre, Pán Carter. Po všetkých, AX nemal posielať do Indie stačí vystaviť gang obchodníkov so zbraňami alebo heroín predajcov! Máte záujem o zázračné objav Haji, ego je geniálny vynález... poľa!
  
  
  "Krabice? - to opakovať.
  
  
  - Prezývka hlas simulátor, jeho vynález, ktorý je schopný reprodukovať akékoľvek existujúce hlasný zvuk. A je to malé, Pán Carter, a to aj v štandardnom miniatúrne modely. Nie viac ako krabičku cigariet... ale oveľa viac nebezpečné, samozrejme.
  
  
  Spýtal som sa jej. "A čo budete robiť s vašimi okno?" Som si očami upretými na kov obrazovke, ako by to mohlo zachytiť každý môj pohyb.
  
  
  "Myslíš si, že jej šialený, nemyslíte?"
  
  
  "Blázon? Nie presne, Shiva. Ste oveľa múdrejší, než mnoho ľudí; zvyčajne, crazy ľudia nemôžu prísť s takým komplikovaný plán.
  
  
  "Ďakujem vám, Pán Carter. Vážim si vašej kompliment. Nie, nebol si naozaj blázon, aspoň z môjho pohľadu. Ako na Okno, vynálezy Haji, svoje služby už videl, ako geniálny a účinné je. Tieto incidenty boli len testov, pokusov, aby sme boli presní.
  
  
  "Ale čoskoro, po Haji urobila niektoré zmeny jeho zariadenie, nehôd sa prestať byť samotné experimenty. Ako môžete vidieť, Pán Carter, Indii je v súčasnosti neutrálne sily medzi Čínou a Západ. S pomocou svojich partnerov v Pekingu, na tejto strane pôsobí ako protiváhu sa zrúti v okamihu, a potom sen svojich predkov, sa splní, keď Čína a Indického subkontinentu sa do rúk ako dobrých spojencov, že aliancia bude trvať dlhšie, než akékoľvek iné v dejinách sveta."
  
  
  "Spýtala som sa jej. "Aký aliancie?" Jej myseľ jotted nadol všetko, čo povedal, sa snaží získať čas. Medzičasom, moje oči boli starostlivo skenovania obmedzuje fotoaparátu. Postavil som sa a pomaly, tak aby sa žiadny hluk; to nebolo ako Shiva by počuť mi pohybuje, alebo počuť mi škrabanie na stenách sa snažia otvoriť akýchkoľvek trhlín. Tam musí byť dvere, ale nevšimol som si ho znova.
  
  
  "Čínsko-Indickej Aliancie, Pán Carter, je alternatívou na oboch národov, aby zbavil svet bojujúcich blokov. Nie, nie som megaloman, nezaujíma ma, ak svet padá na jeho tvár na moje nohy. Mám viac peňazí, než môžem stráviť. Tiež som mať nejaký vplyv v mojej vlády. Ale keď Čína a India, sa stal jeden národ, my ľudia už nebude "hlad horde", ako Západných novinárov hovoru na iné ego. Budeme sa tak silný, ako Bharat, starovekej Indie. A potom my ľudia sa vráti do dávnych bohov, na Nagas... hada božstiev z mojich predkov.
  
  
  "Sme v dvadsiatom storočí, Shiva. Nie je ľahké previesť milióny ľudí. Dnes, ľudia sa viac zaujímajú o naplnenie ich žalúdky ako v uctievanie hada.
  
  
  Viete veľmi málo o Indickom mentalita, Carter. Jej pôvod siaha do kráľovskej rodiny, rodina, ktorá siaha až do Naga, had predka. Som nosiť turban, ako keby to bol drak, tiež vo zvitkoch cobra s hrdý vedúci odpočíva na moje čelo, " Shiva odpovedal. Hlas... Ego Stahl jeho hlas bol rovnako studený ako plaz je. Bol som dvojnásobne dojem, že by mohol hovoriť a preložiť svoje emócie, vďaka Haji vynález.
  
  
  "Prečo kŕmite svoje mužov prvý?" Ak máte veľa peňazí, prečo si dať ih vláde tak, že deti nemám ísť hladný? Alebo sa bojíte, že nebudú ocenia vaše gesto, ktoré sa nebudú chcieť uspokojiť vaše chamtivých žiadosti? Jej hlava je vyhodia a Stahl scoffs na ego snov, on je v hroznom cieľ, že on je set pre seba.
  
  
  Ale Shiva nebolo užívať sám na všetko.
  
  
  "Som hovoril príliš veľa, Carter," oznámil. "Ale jej hoteli je tu, aby ste vedeli, že máte skutočne narazil na hniezdo hadov, a že nebudem tolerovať málo ľudí, ako ste vy." Vaša vláda nebude reprezentovať polícia svete, a to nemôžeš ma zastaviť vidieť moje sny. Už Komunistické vojská sa zameriavame svoju pozornosť na našich severných hraniciach, pripravený zbaviť Indii a v iných zaostalých krajinách iga chudoby.
  
  
  "Majte dreaming, Shiva. Úrady v Pekingu z vás vyzerať ako blbec, a keď vzal návnady... spiatočný. Raz vojakov kríž Indie severnej hranice, môžete si byť istí, že Západ nebude nečinne prizerať ak chcete vidieť, čo sa stane. Budete bojovať a vojny, ktorý bude úplne vyhladiť ľudstvo z tváre zeme. Takže možno... ale to nie je isté, len hady zostane, nekonečnosť hady, že sa bude plaziť cez púšť a rádioaktívne planéty.
  
  
  Jej, oprel proti stonať, a držal jeho dych. Ako môžete hovoriť o niečom s niekým, ako Shiva? A ako by som mohol hovoriť inteligentne, keď všetko, čo som mohol myslieť, bol spôsob, ako uniknúť? Poznám crazy ľudia v mojom živote, ale nie ako logické a blázon, ako človek, ktorý sa nazýva sám Shiva.
  
  
  Nie, on nechcel pravidla tohto sveta, on len chcel ísť späť v čase, na náklady na rozpútanie tretej svetovej vojny. A skutočnosť, že bol hluchý na moje pripomienky, že on nevidel nebezpečenstvo jeho šialený plán, poslal triasť po chrbte.
  
  
  "V každom prípade, Pán Carter, ste, medzi toľkými ľuďmi, nebudú vidieť takýto tragický koniec tu. Gurnek mi povedal o Mohan smrti; to by vám pár príležitostí. Mohan pre Carter, Carter pre Mohan. Iba tento čas smrti nebude rýchle a okamžité. Viete, koľko človek môže trpieť pred smrťou z snake bite, Pán Carter? Shiva povedal chladne.
  
  
  "Závisí to od hada.
  
  
  "Vlastne," Shiva dohodnuté. "Som rád, že stále môžete dôvod, Carter. Ale v prípade, že zabudnete, že všetky údaje, sme pripravení vám poskytnúť potrebné údaje.
  
  
  On sa opieral proti špinavé dvere, stonanie, prestal hľadať skryté dvere a otočil sa späť do reproduktora skryté za kovové obrazovke. "Poď, Shiva," povedal jej sucho. "Som všetky uši.
  
  
  "Nechcel som pochybnosti na druhé, Pán Carter," smial sa. "Ale budem stručný, pretože mám dôležitejšie veci na práci. Herpetology bol môj koníček už niekoľko rokov, a trúfam si povedať, že som skutočný orgán na plazy, najmä venomous ty. Mám zbierku o dve desiatky rôznych typov.
  
  
  "Tie, ktoré ste si vybrali práve mňa?"
  
  
  "Päť hady, Carter. Nemusí rozpoznať ih na prvý pohľad, ale oni určite pozná. Hady majú hlboký zmysel teritoriality. Nie sú iné, keď ih je narušená vo ih domu. V závislosti od ih smrteľných zhryz, človek môže trpieť kdekoľvek od dvoch hodín, aby sedem až osem dní.
  
  
  — Ak ozubeným viper drezy svoje zuby do tela, čoskoro budete krvácať zo všetkých fretky, Pán Carter; vaše sliny budú zafarbené krvi, moči sa zmení na červenú. Budete trpieť od neznesiteľnej bolesti brucha, a zomrie ako výsledok mozgu, krvácanie."
  
  
  "Naozaj lákavé! Zvolal som, dohliada na všetky pohyby, pri pohľade na potvrdenie, že neboli len hrozbami.
  
  
  "Ak si vyberiete svoje obľúbené, king cobra, zomriete z anoxia, pomalé a bolestivé forme zadusenia. Na druhej strane, king cobra, bratranec, Ázijské cobra, má jed, ktorý sa ukázalo byť dvakrát tak toxické, ako strychnine. Takže voľba je na vás, Pán Carter. Ak sa rozhodnete cobras, zomriete pomerne nešťastný smrť v priebehu niekoľkých hodín; ak sa rozhodnete vipers, byť pripravený na najviac groteskné a neznesiteľné bolesti predstaviteľné.
  
  
  "A ak si nevyberiem, Shiva?" Čo sa stane?
  
  
  Nemáte na výber, Carter, žiadna alternatíva. Nakoniec, uvedomíte si, čo vážne osoba je ona! Takže, kým som vedieť váš nástupca, prosím, dovoľte mi, aby som pokračovať v tejto diskusii s vami. Mám niekoľko zaujímavých informácií, Pán Carter. Veľmi zaujímavé.
  
  
  To bola posledná vec, čo som počul od "ja", alebo skôr, od Šivu v môj vlastný hlas. Bolo ticho znova, rozbité len moje dýchanie. Jej išlo úplne studené, je isté, že títo neboli pritiahnuté za vlasy hrozby. Shiva bol odhodlaný zabiť ma, tak že on mohol vidieť smrť príďte ku mne v agónii. Možno, že bol odhodlaný ublížiť niekomu, rovnako ako ona bola prameňom jeho absurdné sny a túžby.
  
  
  Ale bez ohľadu na ega motívom, nemal pochybovať o úprimnosti ega slová. Jej oči naskenované malé bunky; a ona, stále zúfalo chcú cestu von, keď vŕzganie, alebo skôr mierny šum, ma obrátiť svoju pozornosť na dva bary.
  
  
  Jeden rose sa pomaly zmiznúť do narieka. Štyri kovové skrutky boli k ničomu, ako bola obrazovka riadené elektronicky. V tomto bode, ego bolo už vidieť; na jeho miesto bol štvorcový otvor. Zdravý rozum mi hovoril, aby som byť ticho a kľud, rovnako ako je to možné.
  
  
  Ale ja som musel urobiť nadľudské úsilie zostať tam, kde som bol, keď o minútu neskôr, king cobra aspoň desať metrov dlhá vyšiel z diery a na poschodí bunky.
  
  
  
  
  
  5
  
  
  King Cobra už presťahoval do útočiť postoj, jej zdvihol hlavu na jeho krku, keď iný dragon spadol z celého povzdych diera. Ja som nemohol rozpoznať jeho meno, ale to mal ťažké a husté váhy, a keď to rozložené na podlahe, to urobil zvláštne, sykot, ako zvuk ohňa.
  
  
  On sa posunul popri stene, sa snaží dosiahnuť slamy posteľ. Shiva povedal, že by mi poslať päť hady. Tretia, viac ako meter a pol dlho, bol zostupne okolo otvoru v danom okamihu. To bolo Ázijskej cobra, typ, ktorý uznané to hneď z charakteristických klinovité označenie na zadnej časti jeho hlavu.
  
  
  Jej odpor bol dvakrát ako jedovaté ako strychnine, spomenul si, ako išiel pomaly k palete vyvýšené nad zem.
  
  
  Na syčanie a pískanie z troch plazov bol pridaný môj šialený smiech okolo reproduktor skryté za mrežami, smiech, ktorý naplnené bunky so svojimi tajomnými upustiť. Shiva smial, pomocou albánsky vedec vynález reprodukovať smiech v môj vlastný hlas, a to zazvonil v moje uši.
  
  
  "Zbohom, Pán Carter." môj neviditeľný nepriateľ zvolal veselo. "Dobrý deň k vám!"
  
  
  Smiech zomrel spolu s groteskné záverečný zbor. Videl vidlicový jazyk a žiariace oči štvrtého had zarámované vo dverách. To bol krait, druh Ázijskej cobra, a to posunul na nečistoty poschodí.
  
  
  Otvoril jeho nozdier; tam bol silný zápach vo vzduchu, zatuchnuté chuť. To bolo pižmový vôňa. Ona je bez dychu, ale Stahl je vôňa je silnejší, takmer hmatateľne v preplnenej obmedzuje bunky.
  
  
  Shiva si myslel, že je všetko.
  
  
  Hady s ih bystrý čuch sa zdalo, že ešte viac podráždené: čo prírody boli na nás, vonia nabrúsené moje podráždenosť, aby šialenstvo. King cobra, dvakrát tak dlho ako ostatné, slithered elegantne po podlahe. Pokračoval prístup palety posteľ, aby sa zabránilo akejkoľvek rýchle pohyby, ktoré by mohli vyvolať plaz začať smrtiaci útok.
  
  
  Hneď, ako moje začiatky dotkol konci drevené lavice, piaty drak sa objavil okolo tma otvor v opačnom stonať. Ona bola najmenšia zo všetkých, najmä v porovnaní s king cobra. Ale veľkosť nemal nič spoločné s jej schopnosť zabiť; a ona bola ako obávaný tento posledný plaz ako ostatné štyri kombinácii. Teraz boli blížiace sa ma, kto stál s mojím späť na stonanie.
  
  
  Páči, alebo nie, musel som sa presunúť.
  
  
  Vyhodil sám postúpil do vesmíru, prvý s intenzívnou duševnou koncentráciou, potom leaped z podlahy a pristál na slamy-posedenie na lavičke. King cobra whistled a účtuje sa na mňa. On mohol vidieť kvapky jedu lesknúce na jej britva ostré tesáky.
  
  
  Som odtiahol, keď som cítil jej skus zadok mojej obuvi. Ona nemohla hrýzť môj členok. Jedovatý nažltlá kvapalina kvapkala na slamy, kde bolo uložené. Cobra preplazil cez posteľ. On rýchlo rozopnutú košeľu a uvoľňujú svoje ruky okolo rukávov.
  
  
  Hada kapota zdalo širší než predtým, a plaz zameraní na sprava doľava, pripravený udrieť znova. Medzitým, ďalšie štyri boli writhing na poschodí, všetky lízanie a lízanie ich ceste do matraca. On vytiahol späť tak ťažké, ako by mohol a vyrovnanú jeho tričko ako matador holding červenou handrou v prednej nahnevaný bull.
  
  
  Ako cobra vrhol sa vpred potopiť jeho zuby do môjho tela, on prehodil jeho bavlnené tričko cez nah a oprel sa do strán. Tričko presťahoval, ako keby to boli nažive. Pod utierkou, plaz hissed a writhed, snaží sa k úteku na celom provizórne pasce.
  
  
  Nechcel som čakať na cobra oslobodiť sa, tak som rýchlo undid kožený pás na moje nohavice. Drží ju s koncom pracky niekoľko centimetrov nad slamy, jej otec odišiel do zadnej lavice. V tomto bode, jediná vec, ktorú urobiť, bolo pokúsiť sa dostať na povzdych diera.
  
  
  Elektronické ovládanie kovové mriežky nebol aktivovaný s nimi fretky ako obrazovke išiel na stenu. Otvorenie, súdiac, kde jej bola na druhom konci bunky, sa zdalo, že je dostatočne veľké, aby mi dal možné únikové trasy.
  
  
  A vo všeobecnosti, stojí za to vyskúšať. Inak, reptilians by napadol všetci spolu, a potom by tam boli žiadne uniknúť z násilnej a bolestivá smrť, ktorá ma čakala. Drak s zubaté váhy bol writhing v plnej dĺžke na okraj postele.
  
  
  To bol plaz Shiva rozprával mi o, s jed tak silná, že ak je bit, by to spôsobiť vnútorné krvácanie a aby som krvácať ako fretky. Ostatné tri hady, priťahuje king cobra je sykot, liezol po podlahe smerom k vlajúce tričko, ktorý sa vzťahuje na veľké plaz.
  
  
  Drak, na druhej strane, zdalo sa zaujímajú len o mňa, ale s chladné oči, ktoré sa zdali odrážať krvi. A môj názor je, že to nebolo cobra, ale reptilian viper, v ktorom Šivu, mohli nájsť jeho vtelenia.
  
  
  To bol asi šesťdesiat cm dlhé, s nápadným svetlé a tmavé vzory na jeho šupinatá stranách. Jej pohyby neboli obranné vôbec, a sykot urobila tak ako ona liezol na okraji matrac ma wince.
  
  
  Jej pásu string utiahnuté, zdvíhacie ego vysoko do vzduchu, a v rovnakom čase, drak prasklo s neuveriteľnou rýchlosťou, darting vzduchom. On je znížený závit opasok s prackou na plaz hlavu. Kovové odrazil drsné šupiny, ale vplyv poslal vipers posuvné späť, stáčanie na seba.
  
  
  To bol okamih, ona by čakali.
  
  
  Kútikom z jej očí, uvidela kapucňou hlavu king cobra strkal z pod jej tričko. Teraz môj život závisel od toho, ako rýchlo som sa presťahoval to, ja som sa zhlboka nadýchol a skočil tak vysoko, ako som mohol na strane.
  
  
  Ako jej vyrazil smerom k otvoru v opačnom povzdych, päť plazov whistled a hissed ako chór hnevá démonov. Pozrel sa cez rameno. Vôňa, ktorá Stahl mal cítiť predtým bolo silnejšie, fetid požívateľa miasma tak rozšírené, že sa zdalo, zreteľný.
  
  
  Na reptilians boli teraz zatváranie na mňa, pripravené k útoku a zabiť. Keď som prišiel do otvoru v stonanie, boli menej ako dva metre odo mňa preč. Sedel hore, ale počul cobra sykot tak blízko, že on sa obrátil a pečiatkou jeho nohy ťažké na nečistoty poschodí.
  
  
  Prišiel dole ako blesk, zdvihol hrsť hliny, a hodil ho na cobra je impozantný hlavu. Plaz hlavu prasklo hore, a jeho majiteľ prikrčil do otvoru, lipnutie na konci úzkej chodbe.
  
  
  Posledná vec, na jej myseľ bola vtedy, keď tunel bol deje, alebo ak ste boli v pasáže z iných plazov. Niečo hit kožené podrážky moje topánky, ktoré nie sú schopné preniknúť nah. On jerked jeho nohy preč a presťahoval sa do tmy priechod, búchanie hlavou proti top nízky, úzky tunel.
  
  
  Tam bol žiadny priestor sa otočím hlavu a pozrite sa či akékoľvek dragon tvar nasledovali ma do tunela a do digitálnych fotoaparátov. On posunul dopredu, stále vypočutí horečný sykotom plazy za ním. Našťastie, zvuk rástla slabšie ako on sa sťahoval dole v uličke.
  
  
  Cesta vzal som bola jediná možná alternatíva k istej smrti. Aj keď sa mi podarí zabiť niekoľko hadov, ktorí prežili určite môcť umiestniť svoje tesáky do môjho tela pred ih môžete zastaviť ho. A to aj v prípade všetkých päť z nich boli odstránené, bol si istý, že Shiva by neváhajte poslať druhej skupine venomous plazov na bunky. A tak by mohol zvážiť sám bezpečné.
  
  
  Teraz, že jeho voľba bola vykonaná, jeho pokračovanie plazenie na všetkých štyroch. Tunel sa zdalo, že vzostup mierne, s miernym stúpaním. To bol matne osvetlenej; odraz sveta odfiltrovaný za mnou a bledý svit klesol z vyššie. Ale ďalej to šlo, tmavšie to mám. Zdroj svetla nie je stále intenzívnejšie. On sotva vidieť jeho ruky ako on kráčal úzke uličky.
  
  
  Všetko okolo mňa bolo, mokré nečistoty a zatuchnutý zápach. Pokračoval na niekoľko minút a nakoniec sa zastavil, aby chytiť jeho dych a jasnú hlavu. Bol ochotný sa staviť, jeho život, že elektronické zariadenia nainštalované Shiva v digitálne fotoaparáty nemal videa a elektronické oko... on asi len ma počul, aj keď nebol to hovorím. Ale bola som si istá, že nemal čas sledovať svoje pohyby.
  
  
  Čas sa zdalo, že je v pokoji, ako som sa snažil nájsť niť tunela a zároveň zistiť, kde som bol, nájsť spôsob, ako prepuknú okolo Shiva je čistý a vystaviť ego plány Čínsko-Indickej aliancie. Sme už cítil sykotom plazov, že sme nemali cítiť, že fetid vôňa... čo bol vysypaný na digitálne fotoaparáty.
  
  
  Závan vzduchu, odber vzoriek kartáčovaný mojej tvári, je viditeľný voľným závan. Odporúča pokračoval jej pohyb. Č alarmy odišiel, aspoň nie je obvyklé zvony alebo sirény. Jasne, Shiva bol presvedčený, že mal zbavili Nick Carter.
  
  
  Ale namiesto toho, Nick Carter mal na mysli len jeho priateľ Shiva, myseľ, Cobras, a ego je mocná zbraň... poľa. Ak to nebolo pre pomoc vynálezu plán alebo mašinka sám, celý svet by nemal byť schopný vysporiadať sa s Shiva. Ktoré mi dal kompletný obraz o tom, čo ego plány boli všade okolo. Ale Shiva neprijaté dôležitý bod: mu neprekáža mi, ako by jeho použitie Poľa na dosiahnutie jeho neuveriteľný gól.
  
  
  Prišiel som do Indie sa opýtať, či Shiva naozaj existuje. A teraz, že jeho ego, našiel ho, on bol ešte stále anonymný charakter, aj keď len v tele a krvi. Tak sa skončil s neznámymi, nevyriešené rovnice. Ja by som si musel zohnať Haji vynález, hlavne preto, že som netušila, ako napodobňujú by mohli byť použité na stanovenie absolútnej moci na celom svete.
  
  
  Vlhké steny balené zemi poškrabaný, moje ruky a ramená, a potu kvapkala na mojej hrudi. On nemohol zastaviť teraz, ale tunel bol zúženie, a potrebovala som sa udržať v pohybe vpred, aj keď sa povrch stien bol peeling mojej koži off.
  
  
  Ja som mal videnie seba uväznení v tuneli s bezvýchodisková okolo neho. Moje nechty boli rozbité a bloodied, a ja som cítil, akoby som bol na mol, ktoré sa ľahko posúvať v mojom tele. Ale ako som sa začína strácať nádej, môj pohľad pristál na niečo, čo ma náhle zastaviť.
  
  
  Tam bol prekážku pred sebou. Umelé saint prenikol cez dve zhromaždili na námestí-tvarované drevené panel. Bez toho, aby zvuk, vliezol dopredu, ťahaním jeho ohnutý telo do tunela.
  
  
  Žiadny zvuk prišiel z druhej strany drevenú prekážku. Jej stlačené jedno oko k išli, nemajú najmenší nápad čo bolo za ňou. Niekoľko balvany, skaly, veľké kusy dreva, a veľký bazén stojaté vody boli prvé veci, ktoré som videl. Potom prišiel známe syčanie hadov.
  
  
  Vznikajúce z balvanov z útesu, sea serpent zdvihol dlhé, štíhle krku, s jeho napodiv malé hlavu nad hladinu stojatých bazén vody. Niečo spadlo z vyššie, raw, krvavé mäso. Takmer okamžite, ego bolo červenať hladný drak. Potom veľký lizard bol hodený do diery. King cobra veľkosti, povedzme, jeden by som odišiel v digitálne fotoaparáty povstali typické nah útok poloha.
  
  
  Jašterica sa uchádzal o skaly, ale cobra bola rýchlejšia. Napínacie jeho kapucňou hlavu na jednu stranu, on vrhol sa vpred, hryzenie do zviera je šupinatá krku. Jašterica bojujú za druhou, a cobra skĺzol späť; videl pohrýzol zvierat pohybovať ako opitý, nakláňať na stranu, a triasol jej nohy convulsively. Cobra potom požití ee headfirst.
  
  
  Pri veľkých plaz bol nasýtený, to schúlená okolo skalnatého boulder, ako keby, ako sa vyhrievajú na poludňajšie slnko. Viac potravín sa dostal do burrow - potkanov, jašterice, surové mäso. Jej, zdvihol hlavu, sa snaží zistiť, kto bol kŕmenie dragon Shiva zbierky.
  
  
  Ale imelo otvor krytý kamenné steny a drevené trapdoor sa nachádza v spodnej časti nedal mi úplný prieskum. Keď drak bol fed, na syčanie ustúpila. Uvedomil som si, že potom Shiva používal tunel lákať hlad plazov do mojej bunky, bezpochyby prebudení ih s stinky vôňa on šíriť v malej miestnosti.
  
  
  Teraz drevený poklop bola znížená, a som si oči na zhromažďovanie, čaká sa na všetky plazy byť kŕmené. Nič na svete sa ma snaží uniknúť, až kým každý drak je viac než plné. Po jedle sa nebude tak agresívne ako päť jednotlivcov I ľavej pre ňu pozerať na digitálne fotoaparáty. Vedel, že reptilian návyky dosť dobre vedieť, že akýkoľvek náhly pohyb, ktoré hrozí ih bezpečnosti by spôsobiť ih k útoku, aj keď hlad ustúpila.
  
  
  Tak som čakal na ich jesť každý posledné sústo. Bolo to nechutné pohľad: hady, cobras a iné plazy opakovane napadol, prehĺtanie ich obetí, ktoré convulsively kopol. Medzitým jej bol snaží zistiť, kto bol zodpovedný za distribúciu potravín. Napokon, on si všimol, dlhé, vlnité rameno osloviť cez okraj hada, do jamy.
  
  
  "Budú jesť, čo sú poskytnuté," povedal studený, sarkastický hlas.
  
  
  Ak Shiva bol stále anonymný hlas, tentoraz mojej pamäti, nepodarilo sa mi. Hlas bol veľmi povedomý. V poslednej dobe som počul jej bola pred dvoma dňami, keď sa jej šepkal sladké slová lásky ku mne. Potom som cítil jej túžba, vášeň. Teraz by som mohol cítiť môj hnev rástol.
  
  
  To bolo Reeva Singh, krásne, tmavé vlasy dievča, ktorá spracováva dragon riadidlá.
  
  
  
  
  6
  
  
  Možno som nemal by boli tak prekvapení. Možno by som mala mať ošetrené to s obvyklým cynizmus, že tak veľa ľudí obviňujú ma, volá ma studený, pevný, neschopný emócie. Po tom všetkom, keď ľudia riskujú svoje životy, to je nemožné, byť "cool", s nemilosrdné cynizmus na tvár krutej realite sveta.
  
  
  Stále, on držal ju v náručí, nie asi, ale s pocitom ponuky nehy, že on cítil pred hojenie izby. Aj keď bol cudzincom, som si spomenul na teplo a túžba mala vzbudil vo mne, vynikajúca radosť ona mi dal. Zážitok, ktorý sa len tak ľahko nezabúda.
  
  
  Ale po vypočutí jej slová, pretože si uvedomil, že to bol len umelé návnady, a umelé návnady navrhnuté tak, aby ma rozptýliť, keď Mohan a Gurnek vtrhli do svojej hotelovej izbe, jej myseľ išla divokej zúrivosti. Uniknúť teraz Stahl je viac ako len otázkou prežitia. Jej hoteli, tak, že Reeva by cítiť rovnako šialené horor, že bola vystavená v digitálnych fotoaparátoch, rovnako neznesiteľné bolesti.
  
  
  Dlhé, tenké rameno zmizol celom zornom poli. Posledná obeť bola čierna myš, pohrýzol a prehltnúť had jedným dúškom. Konečne, keď bolo ticho, jej otec sa natiahol a začal jemne tlačí otvorené drevené trapdoor, ktorý stál medzi mnou a slobody.
  
  
  Nič zastavenie mi z zdvíhanie panel teraz, ale bola som ešte stále v žiadnom zhone. Musel som konať veľmi opatrne, bez toho, aby mylný beží zisk. Jej oči skontrolované burrow v prípade akýchkoľvek okolo draka nebol upokojila. Ale nič sa presťahoval. Nič, ale drevené bariéry.
  
  
  Nakoniec, zdvíhanie poklop, on sa posunul späť do tieňa a konať jeho dych. Tu, meteorológii bola základným prvkom, rozhodujúca časť môjho plánu. Bol som stále na všetkých štyroch, tunel steny škrabanie sa na moje spotené ruky a ramená. Nebude to ľahké, prvým ťahom sami nad prejsť a potom prejazd otvorom na mierke hrubé kamenné múry.
  
  
  Ale áno, v tejto poslednej lokalite, v Rusku nebolo jednoduché hneď od začiatku. Nebezpečenstvo je moja silná stránka, výzvou je základom mojej existencie; ona rozhodne by nemali byť považované za No. 3 Bojovník, pretože jej pekná tvár. Tak to nie je prípad s mojich skúseností, ktoré som získala z práce v AX pre mnoho rokov.
  
  
  To je dôvod, prečo jej hlas nechcel prijať akékoľvek šance. Držal som späť, kým fretka si bol istý, že som nebol ponúkané všetky ostatné pomôcť iným, než ten, ktorý som bol v súčasnosti zaoberá. Až potom sa to hodiť svojej váhy zo strany na stranu, oslobodiť sa od hrubých stien tunela.
  
  
  Moje oči už upravená tak, aby svetlo, tak som sa už cítil ako krtko mimo moje ego brlohu. Položil svoju hlavu a ramená dopredu a peered opatrne do diery. King cobra bola stále schúlená na veľký balvan, jeho hlavu s kapucňou odvrátil; ostatné hady ležali v uvoľnenej, neagresívne poloha.
  
  
  Spustiť, Carter, bežať rýchlejšie!
  
  
  Vliezol vpred, ešte viac ako zdvojnásobil. Ani jeden zvedavý pohľad obrátil v mojom smere písmenom, a nič sa presťahoval do diery. V poriadku, zatiaľ je všetko dobré. Teraz, jeho úplne mimo, okolo tunela a cítil acrid reptilian vôňa visí ako rosa na spodnej časti ih brlohu.
  
  
  Jeho myseľ rýchlo vypočíta vzdialenosť medzi životom a smrťou, smrť a potom dlhé utrpenie a snake bite. Musel som sa dostať na protiľahlej stene a stúpanie na vrchol diery pred hadmi si všimol, čo sa deje.
  
  
  On sa sťahoval, kým on bol úplne na jeho nohy, oprel sa chrbtom o stenu. Jej, počul niekto pohybuje cez jamy, prečítajte si, že svetlo shuffle. On dúfal, že Reeva bol sám, ale tam bol žiadny spôsob, ako zistiť. Ten sa zhlboka nadýchol, narovnané náhle, a leaped dopredu.
  
  
  Pristál na stočený na zadnej časti king cobra. Je samozrejmé, že to nebolo plánované. Ale ona nemohla dočkať, čo cobra reakcie by byť. On bol už lipnutie na veľké balvany, ktoré tvorili vonkajšej stene burrow, keď počul hada známe sykot znova.
  
  
  Som nemal ani čas pozrieť sa cez moje rameno. On tlačil jeho telo vpred so všetkou silou, tvrdo s jeho nohy a pohybuje sa v rovnakom čase. Všimol som si, že moja topánka bola dotknete niečo mäkké, ale nechcel som vyzerať späť, aby videli, čo to bolo. On sa drží okraja kamenný múr s jeho ruky a kráčali cez okraj jamy.
  
  
  Diera bola naplnená syčanie a pískanie prebudil plazov. Boli kymácející, skákanie vo vzduchu, lietanie zo skaly na skalu; pre mňa to bolo ako sledovať znova spustiť programu. Nemal som čas sa zastaviť a chytiť dych. Zlomku sekundy neskôr, bol na nohách znova, a v rovnakom čase, Reeva Singh nech sa kričať, o povolenie vykonať.
  
  
  Bežal k nej a dal svoju ruku nad jej ústa, brzdí jej výkriky protestu. Ona sa snažil dôsledne na chvíľu, kope a škriabal sa ako malé zviera; no napokon klesla tichý. Ona práve skončil kŕmenie iných plazov sa konala v menších sklo klietky v miestnosti, ktorá bola teraz kombináciou súkromnej zoo a herpetology lab.
  
  
  Jej ohnuté jej rameno, kým ona spadla dopredu; jej všimol, že jej kosti creaked. Wild napadlo ma... pamäti jej mäkké, teplé telo ako on držal ju v náručí. Reeva bol jeden z najviac sexy ženy, ona by sa kedy stretol. A teraz som pochopil, že ona oklamal ma, podal ho ďalej!
  
  
  "Nehovor mi! Som hissed. "Nie je slovo!
  
  
  On zdvihol ohnuté rameno ešte vyššie a dať svoje krvavé prsty nad jej ústa. Žena híkali v panike. Spýtal som sa jej. "Prekvapenie?" "Nehovorte mi, že ste nevedeli, bol som tu, ty suka!"
  
  
  Ako sa snažila hovoriť, som vytiahol ju za ruku preč z ee rta tak, že ona by mohla mumlat, " ja - som nevedela, prisahám."..
  
  
  "Áno, ste nevedeli o Mohan a Gurnek, vedeli ste?" To nie je hra, Reeva, to je život, pamätajte si to.
  
  
  Ona potriasol hlavou prudko, prepúšťanie moje obvinenie. On uvoľniť jeho priľnavosť na jej pery znovu tak, aby mohla hovoriť.
  
  
  — Nevedela som, " ona potvrdila, lapal po dychu, ako držal ju za ruku, za jeho chrbát. "Ja som nič nevedel, Nick. Verte mi, ja som prosí vás! Musíte mi veriť.
  
  
  "Dobre, dostať strieľal do hlavy... ako sa to má stať, ho v noci? Spýtal som sa, vedenie moje oči na vstup do laboratória. "Kde je kľúč?" "Ale ona nemôže čakať na Reeva odpovedať mi. Siahol do ega minút šaty, a nájsť to, čo chcel. On ťahal ju spolu, jeho bavlnené papuče pošmyknutia na špinavej podlahe.
  
  
  Zavrel dvere zvnútra a dal kľúč za minútu; potom stlačil Reva späť na druhom konci dlhej, úzkej miestnosti. Zastavila sa bojuje, a keď som stlačil ruku, aby jej mrštný telo, cítila som, že jej srdce bije rýchlejšie.
  
  
  — On... on nikdy mi nič o vás, " povedala moaned.
  
  
  "Kto?"
  
  
  - Shiva... môj strýko.
  
  
  "Váš kto?"!
  
  
  "Môj strýko. On je môj strýko. Nick, prosím, dovoľte mi vysvetliť to, čo urobil mne... - ona zamrmlal. "Počúvajte ma, potom... a potom, ak vám neverí, sa ma, choďte do toho a robiť, čo chcete.
  
  
  Zostal unperturbed. Ona by nemal povoliť sama sa oklamať druhýkrát tým, že toto dievčatko je ženský nástrahy. To však nebol veľký problém počuť, že on odôvodnené, najmä preto, keď muž prosil o svoj život, on bol vždy hovoriť pravdu. A potom Reeva, keď hovoril pravdu, bol najbližšie cestu k Shiva.
  
  
  "Áno, snažil som sa na stretnutie s vami, ak chcete získať informácie, priznám sa, to," povedala panted opäť ako on ju prinútila sadnúť si na drevenú stoličku.
  
  
  Nemal som žiadne zbrane, iné ako moje ruky, ale nemyslel som si, že dievča bolo ozbrojených a mohol hrať triky na mňa.
  
  
  "Takže ste to boli vy. Prečo ste klamstvo, Reeva? Boli ste klamanie mi od začiatku priznať, že to!
  
  
  Nechcela pochopiť všetky slová, ale zdalo sa, že pochopiť zmysel toho, čo som hovoril k nej. "Práve som sa vás opýtať na pár otázok," odpovedala. - Zistiť, prečo si prišiel do Indie. Môj strýko nechcel povedať nič iné na mňa, nemal spomenúť dvoch mužov, ktorí sa lámal do svojej izby!
  
  
  Obrátil jej malú tvár mi, naivný a zlomyseľný malý tvár, s prameňmi čierne vlasy padali jej lalôčikom. Ona šepkala, jej slová sotva počuteľné. Ak by nebol ako nevinný ako ona tvrdí, že sa, ona by už sa snažil kričať, I odôvodnené, ak chcete získať niekoho pozornosť. Ale možno sa snažila získať čas, myslíš, že iní by oznámenia jej neprítomnosti. Nemohol som mať všetko ako samozrejmosť.
  
  
  Takže, ste boli zaradení do získať nejaké informácie. Prečo? pokračoval v studenej hlas.
  
  
  "Pretože Shiva ma to, Nick. Nevedel som, že ste boli tu." V skutočnosti, ani som nevedela, čo sa vám stalo potom, čo som vstúpil jej okolí hotela. Nemohol som zostať tam, keď Mohan bol mŕtvy...
  
  
  "Takže on" nútené " vy?" - to opakovať.
  
  
  "Prosím, počúvaj ma," mrmlala. "Dovoľte mi vysvetliť všetko od začiatku.
  
  
  Ona podozrenie, že opäť snažil sa získať čas, ale tón ega hlas bol úprimný, úzkosti. Mal som počúval jej. Ak ona by hovorila pravdu, Reeva by viedli ma k Cobra; ak ležala, ja by som ešte počúvať ju a pokúsiť sa nájsť nejaký záchytný bod v jej slová, nič, čo by mi, že potuchy. Bol stojí hneď vedľa nej, pripravený na náhle prerušiť jej príbeh ak niekto ukázal až v laboratóriu.
  
  
  Reeva nerobil žiadne falošné pohyby. Tón jej hlasu nemeníš, ako vysvetlila, že Shiva mal ju prinútila, aby sa pripojili Cobra organizácie. "Stále môj otec, Nick... veľký brat je ego, a ak išla na políciu alebo na nikoho okolo vláda, že by nemal zaváhal pred zabíjanie ego. Môj otec je veľmi chorý, zúfalo zle. Môj strýko ohrozené nielen zabiť ego, ale aj zbavenie ega žiadne ošetrenie... ak nemám postupujte podľa môjho ega objednávky.
  
  
  "Kde je váš otec teraz?"
  
  
  "Neviem." Shiva drží v zajatí ega niekde, ale nie v tomto dome.
  
  
  Vždy som sa považovala za znalca ľudí, schopný odhadnúť či osoba, ktorá je úprimné, alebo nie. A teraz, aj keď som bol vedenie moje oči otvorené pre všetky náznak zeme v jej hlas, ktorý nemusí zradiť jej napriek mojej počiatočnej hnev, som zistil, že som mal zverené jej do Reeva je príbeh. Predovšetkým preto, že to malo zmysel. Najmä ak Shiva bolo vydieranie ju, pretože jej otec ju dostať sa podieľať na jeho špinavé plány.
  
  
  "Je tu niečo vysvetliť," povedal som.
  
  
  Ale tentoraz som bol prerušený. Niekto bol, pohybujúce sa na druhej strane cesty. "Reeva?" Mužský hlas volá. "Prečo sa dvere zatvorené?" Nechajte ma!"
  
  
  "Kto je to?" Som šepkal, núti dievča vstať zo svojej stoličky.
  
  
  "Odin je okolo môjho strýka mužov, Nirad.
  
  
  "Poznám ho. Predstierať, že sa nič nestalo. Veriť, hej bolo riskantné, ale v tomto bode, nemal som inú možnosť.
  
  
  "Počkaj! Reeva kričali. A ona mi dala vyplašený pohľad, ako mu odovzdá ju tlačidlo a tlačil ju k dverám.
  
  
  Ja som rýchle vyhľadávanie lab, ale nemohol nájsť nič, čo by som potreboval ako zbraň v boji proti Nirad. No, každopádne, som ukázal, hmú pár vecí o deň skôr, tak to nebolo pre mňa ťažké to na moje vlastné. Stál za dverami a čakal, uši vztýčené, pričom mladý Indický naďalej otočte rukoväť požiadať Reeva ju otvorte.
  
  
  Čím skôr dostal v, skôr by som odzbrojiť, on sa rozhodol.
  
  
  Tam boli Nirad, Ranjit, Gurnek, Hakshi, Shivas, a Boh vie, ako mnohí iní. V každom prípade, dospel som k záveru, pre seba, musel som začať hľadať hlas simulátor, ktorý Shiva vo vlastníctve niekde, a Nirad bol dobrý začiatok, rovnako ako všetci ostatní.
  
  
  Reeva oslovili s chvením ruky, zasuňte kľúč do zámku.
  
  
  Ak ona podvádzal na mňa teraz, veci by dostať viac komplikovaný, ale to bol jediný spôsob, ako zistiť, či ležala na mne. V tomto čase bola otočením kľúča v zámku na otvorenie laboratória dvere.
  
  
  
  
  7
  
  
  "Čo to má znamenať?" Nirad spýtal sa. Indický už nosil obväzy a nahradené čašník je jednotné s tradičné oblečenie.
  
  
  "Ja neviem... ja som si uvedomil, dvere boli zamknuté," Reeva odpovedal, podklad preč. Som napätých, pretože som si nebol istý, napriek tomu, že ona nebude upozorniť Nirad mojej prítomnosti mimo dvere.
  
  
  Mladý muž nemal obťažovať pozrieť sa späť, ako vstúpil do laboratória a zabuchli dvere za ním. "Nedovoľte, aby sa to stalo znova! zvolal:,, ako haughtily, ako mal sported v barre.
  
  
  Reeva pristúpil o krok späť, zdanlivo na pokraji straty kontroly nad jej nervy. Ego gestá zradili ego nervozita. A potom dôveryhodného jej, a rozhodli sa, dôverovať, a to aj po tom, čo sa stalo.
  
  
  "Váš strýko chce vidieť v jeho štúdia," Indický oznámila sucho. "Hneď."
  
  
  Slovo visel vo vzduchu ako signál, že sa zobrazí výzva na mňa pôsobiť. Opäť, to bolo "taekwondo", že by ma cez ťažké situácie. Jej ponáhľal dopredu, takmer letí vzduchom dodať silný úder.
  
  
  Zameraná bola na Nirad je slezina; vplyv cha-cha-gi zaklopal ego na zem. Indický valcované na jeho strane, jeho tvár contorted v groteskné grimasa bolesti.
  
  
  On crouched dole a používané v celej dĺžke jeho hrudi a stehná punč Ego v čeľuste. Nirad spadol dozadu pod ji-lu-ki, ego kop, cieľ sa prepadol na jednej strane; uvedomil som si, že moje kĺby mal rozbila na emu tvárových kostí. Ale on sa nechcel vzdať.
  
  
  "Zatvorte dvere!" Rehve hissed na ňu. Dievča sa ponáhľal, aby vložte kľúč do zámku.
  
  
  Nirad podarilo otočiť a dostať sa k jeho nohám. On shivered a siahol do opasok jeho nohavice, kde videl zadok zbraň snažil sa držať. Potom všetko, čo sa stalo, ako v zmätený sen, rad opatrení, diktuje reflexie. On rýchlo vytratil doprava a točil okolo, zvyšovanie jeho ľavom ramene, aby každý kmeň je pás. Stáť na jednej nohe, jej pristál na každého kmeňa, a okamžite napäté jej ľavú nohu s perfektným kop.
  
  
  "Jop-čo-gi" svoje ego, na zápästie, tepovanie pištoľou na zem. Teraz, že bol neozbrojený, mladý Indický pozrel sa na mňa s divoké oči. Ego je obvyklé arogancia zmizol v fright, začal ústup, a tmavo modrá modrina začal sa rozširovať na jeho čeľuste z rana sa mu práve pristál.
  
  
  Otvoril jeho ústa na krik, a potom sa doslova skočil do jeho hrdla, stlačením svoju palce k jeho krku. Nirad zdalo sa, lapal po dychu, ale Nah ešte silu zdvihnúť jej nohu a kopnúť ma v slabinách. Na oslepujúci bolesť ma uvoľnite moje priľnavosť na druhej krku. Som stiahol, aby sa chytiť dych, som ohýbať dole k podlahe, moje ruky clasped cez môj hrudník.
  
  
  Nirad ponáhľal na dvere. On leaped vpred, stále navíjanie z strašná rana on by dostal. On leaped na neho, chytil jeho nohy. Padol s thud.
  
  
  Ona bola hneď na začiatku nen, jej kolená na svoje stehná. Spýtal som sa jej. "Aké sú vaše oči, Nirad?" Tam boli ešte stopy po liečbe Hmú dal jej v bare, kde pracoval.
  
  
  Namiesto odpovede, on hodil svoju plnú váhu dopredu, snaží hodiť na mňa mimo. Ak jej kľúčnu kosť bola rozbitá o hmú, ona by byť rozdelené podľa hmú a jej hrudným košom, a on by nemal byť schopní začať znova. Tak ona zdvihla ruky, aby sa v karate.
  
  
  Ale Nirad musí mať fanúšikom bojových umení filmy, inak niekoho, kto by sa učil ego základy karate. Hneď ako jej rameno bol vzkriesený, on vlastne parried moje rezná rana s "kara-nal McKee". Bolo to takmer bude boj, a to bolo to, čo ona chcela.
  
  
  - tak... Ste lepšie, než som si myslel, " povedal som, odtiahla sa dostať späť na svoje nohy.
  
  
  Aj on sa postavil a prekvapené ako to začalo kruh okolo neho. S chrapľavý výkrik z nej, on sa vrhol vpred, pristátie smrteľnú ranu na solar plexus a potom koleno do čeľuste. V kombinovanej akcie "pan-te ji-lu-ki" a "pal-kuch chi-ki" bolo dosť nielen shake ego a sebavedomie, ale aj zlomiť dve hmú rebrá.
  
  
  Nirad ustúpil, pod vplyvom alkoholu sa s bolesťou. On nedovolí, sám sa dotkol. Shiva bol určený, aby sa mi zomrieť hroznú smrť, a pamäte Ashok Anand je vrah bol stále živý v mojej mysli. Najmä preto, Ashoka nikdy predstavuje vážnu hrozbu pre naše Shiva, náš nelegálne Cobra operácie.
  
  
  Aby nemal pocit, ospravedlňujeme sa za Nirad. Bol žoldnier,... hitman v službe šialený vrah. Niekto, kto podceňovať mi ignorovaním moja vytrvalosť a sebazáchovy, inštinkt.
  
  
  Nemyslím si, že bol schopný bojovať znova, s zlomená čeľusť a dve zlomené rebrá. Možno aj s defektu pľúc.
  
  
  Ale ako, keď sledoval, pokračoval v boji fyzické utrpenie so svojím životom. Bol doslova škriabal sa na podlahe, sa snaží chytiť padlých zbraň. Dokonca sa podarilo dostať svoje prsty okolo ego pred ego by ju zastaviť.
  
  
  "Myslel som, že konečne začínajú chápať, môj vlak myslenia, Nirad.".. Povedal som, a kopol moje prsty na hmú, odosielanie zbraň lietania znova. Zbraň sa odrazil jeden z lab stoly a pristál na podlahe.
  
  
  To už nie je otázka, pričom mladý Indický na ceste dobe. On by videl príliš veľa, najmä Reeva je spoluúčasti. Aj keď ego jej viazaná a gagged jej, skôr či neskôr by sa povedať, Shiva, ako ega neter mi pomohol uniknúť.
  
  
  Nemyslím si, že som cítil, že to, alebo aj bez náznaku súcitu, chudák. Ale bol som si vedomý, že na konci, nie len jedna osoba, bol zapojený, ale milióny ľudských životov. Ak Shiva vykonala svoje plány, Západ by dochádzalo k vytvoreniu Indočíne bloku bez zásahu. To by zahŕňať celý arzenál jadrových zbraní, počnúc Triton medzikontinentálnych balistických rakiet s termonukleárna hlavica. A konečný výsledok bol desivé aj pre tie tvrdené a studenokrvné mužov.
  
  
  "Kľud" nie je to správne slovo pre mňa. Nie som sadist, ale s časom a skúsenosti, ktoré som určite "tvrdené". Nirad bol na moju cestu, cestu, ktorá vedie k úspechu môjho poslania. Musel som čeliť realite situácie. Takže, zatiaľ čo mladý Indický crouched na podlahe, sobbing ako vystrašené dieťa, ona strhol ego, k jeho nohám a tlačil ho k kamennú stenu hada, do jamy.
  
  
  Ego tvár bola pokrytá v krvi, čo spôsobuje zvláštne vzory forme na jeho líca, jeho ústa boli napoly otvorené, a jeho jazyk visel dole ako rozbité vtáka krídla. - no... "sahib.".. Prosím, nie... ja...
  
  
  "Boli ste len po objednávok, viem, že jej," ja prerušené, dokončovacie vety. "Ja tiež, Nirad, jej príliš.
  
  
  Za ním, on počul, plazov, pískanie a syčanie, ako dopadnú na kamenné steny jamy. Nirad nebol nútený pracovať pre Cobra, urobil to na jeho vlastnej vôle. Tu, teraz, on dokončil svoju prácu, oveľa skôr, ako si očakával.
  
  
  Keď poznal, mal som na mysli to, manželov ego náhle zmenil. On sa pokúsil voľný sám s nohou, ktorá už ma udrel do tváre, a hissed, " Shiva chce vidieť mŕtvu!" "To nie je Stahl je myšlienka býva na to, že vyhliadky.
  
  
  "Možno, Nirad, ale nebudete sa tu vidieť, čo sa stane." "Nemohol strácať čas. Moja päsť chytil ho do brady a on spadol dozadu. Ego schmatol ju tým, že opasok z jej nohavice. Nirad sa snažil kričať, ale jeho zlomené rebrá povolené len mu tlmený povzdych. - Mať dobrú cestu! Zvolal som a hodil ego cez okraj jamy.
  
  
  Snažil držať na okraji, ale nemohol. Ego nohy fluttered vo vzduchu, potom Indickej spadol dozadu a ocitol v umelom jazierku, kde mohol vidieť strašné morské hady pohybujúce sa ich hlavy.
  
  
  Gurgling b & nb, krúti krúžky a chvosty. Nirad telo skrútené v agónii. Indický obrátil na jeho strane, snaží sa dostať von z stojaté vody. Sea dragon potopil jeho krátke zuby do ega predlaktie; potom to prišlo na jeho vlastné, pohybujúce sa unsteadily v jeho prvkom. Ale zostalo s jeho tesáky vložené v muža rameno, s zvláštne, desivé húževnatosť.
  
  
  Keď sa konečne klesla jeho korisťou a Nirad sa snažil postaviť sa ako šialenec, king cobra zasiahol ukázať, že nikto by mohli narušiť jeho mier na svojom území. Sledoval scénu s akousi fascinovaný horor. To bolo to, čo Shiva mal navrhnutý pre mňa. Cobra sa postavil a zameraní vo vzduchu.
  
  
  Nirad nemal čas kričať na nás, kým sme si mysleli, asi beží preč. Plaz pretekal v rýchlosťou blesku, a v rovnakom čase, zubaté šupinatá viper potopil svoje tesáky do mladých Indickej spoločnosti členok. A spasmodic gurgle unikol Nirad jeho pery. On sa pozeral, ako jamy prišiel, aby život s uháňať, a sykot, a biča.
  
  
  A spasmodic otriasol otriasol Indickej spoločnosti tela. Ego nohy podlomili, jeho rukách zvieral za golier jeho tričko, ako keby nemohol dýchať. Bol dusia na cobra jed, ktorý bol ochrnutý nervových centier jeho dýchanie.
  
  
  Červené škvrny sa objavili na Nirad na ruky a ramená; tam bolo vnútorné krvácanie. Hady, syčanie nepáči, boli opakovane ego - riadený, potopenie svoje zuby do zmučené telo v sérii smrteľných hmyzom. Jej, odvrátil keď Nirad je jazyk strčil z rta, a teraz nemohol vysloviť naše slová.
  
  
  Zvuk zmrzačené telo pádu na dno jamy bolo nevyhnutnou žalospev; Smrť príde v priebehu niekoľkých minút. Ale to nebola moja obrátiť, našťastie.
  
  
  "To je to, čo váš strýko urobil pre mňa," Nit povedal jej. "Jedno sústo po inom.
  
  
  Ona sedela v kresle, jej tvár pochovaný v jej rukách. Keď niekto hovoril jej, ona zdvihla hlavu a pozrel sa mi do očí. Jej prútika neboli mokré s hollyhocks, a jej čierne oči boli závažné a chladu. Ona nebol stratil kontrolu nad jej nervy, ani po strašný pohľad, ona by sa svedkom.
  
  
  "Všetko v poriadku," povedala zašepkal. "Som šťastný. Jedného dňa som sa vám poviem všetko o brutálne a ponižujúce veci, môj strýko ma robiť, aby jeho ľudia... ošípané, ktorí pracujú na neho, ktorí uctievajú ho, boli ako keby bol Naga, boh. Nirad zaslúžil horšie, uisťujem vás.
  
  
  Až potom sa Reva sa zdajú byť na pokraji mdloby, jej tvár ukazuje silné emócie. On si vybral ju starostlivo a vyzdvihol ju hore. Ona bola chveje. Držal jej blízkosti, sa dotkol jej krk s ľahkým bozk. Čoskoro, dúfal som, že čas by prišla pre nás, príliš, v čase, keď nikto by prerušiť. Ale teraz som musel odísť, a skôr som sa, odišla, tým lepšie.
  
  
  Ona cíti moje obavy a odtiahol sa odo mňa.
  
  
  "Spýtala som sa jej. "Kde sme?" To, čo je najbližšie mesto?
  
  
  "Poviem ti všetko," povedala. "Ale najprv si musí viazať na mňa, inak môj strýko bude vedieť, že som pomohol uniknúť a nech môj otec zomrie." On si asi ma zabiť, príliš.
  
  
  Ona šiel si lano, a jej ukázal na stoličku. Potom, keď sa jej vysvetliť všetko, čo som potreboval vedieť, jej zabalené lano okolo jej pása a členky, chcem scéna vyzerať ako pre estestvenno.
  
  
  Jej stručne povedané, hej, čo účely mojou úlohou bolo; jej mohol by byť dôveryhodný hej, teraz, že ona bola cenným spojencom. Ale ja som nechcela, aby ju v nebezpečenstve.
  
  
  A keď som si uvedomil, že potrebuje ma, možno viac, ako som potreboval ju, posledné pochybnosti zmizli, dávať cestu k najviac kompletný dôvery.
  
  
  "Agra je len pár kilometrov," dievča, vysvetlil. - Len mimo vily, postupujte podľa hlavnej ceste: to vás dovedie priamo do mesta. My sme mali stretnúť dnes: budem sa snažiť získať ďalšie informácie. Pre vás.
  
  
  "Pre nás, máte na mysli. Pre život a spásu svojho otca, " jej manžel poprel správy, ktoré sa objavili v médiách.
  
  
  Keď to bolo v ustanovenej lehote na stretnutie, on našiel nejaké handry v jej skrinke, gagged jej, a chystal sa odísť. On robil istý, že za poslednú dobu, že jeho šnúrky boli pevne zviazané tak, aby vzbudiť Shiva je podozrenie.
  
  
  Nirad je zbraň ležala na podlahe. Ego dať ho do jeho zadnej vrecku, potom schmatol krátky biely župan, ktorý visel v šatni a dať to na... primitívny tričko, ktoré by aspoň uspokojiť moje bezprostredné potreby.
  
  
  Reeva odvrátil. Slzy začali mokré jej s palicami. Ona ma požiadal, aby sa vrátil, aby jej vedieť, že všetko by bolo najlepšie, ale niečo, zastavil ma, možno strach z nikdy vidieť jej znova. Jej, myslel Reeva Singh, ale prvá vec, ktorá mi prišla na myseľ, bola pocit AX agent. Ona môže sklamať Riva, ale nemohol som sklamať svoju vládu a dôvery je umiestnená vo mne... nie, keď milióny ľudských životov boli v nebezpečenstve, z absurdné daydreams, trestné plánovanie šialenec.
  
  
  
  
  8
  
  
  Príslovia sú vhodné použiť, pretože sa stručne vyjadriť univerzálnej pravdy: ich ľahko prispôsobiť na všetky druhy situácií. To, čo prišlo na myseľ, keď Reeva Singh, odišla sama v laboratóriu, s jej kolekcia venomous plazov a groteskné telo čašníka, ležiace v ňom bolo: "Keď prší, nemusíte vlhký."
  
  
  Udalosti sa neuskutočnili pomaly; doslova zrútila na mňa s nimi fretka ako prišla v New Delhi dva dni skôr. V tom krátkom čase, po opakovane pýtať, keď som bol po návnady, ktoré ma povedie do slepej uličky, Shiva podarilo nalákať ma do svojho brlohu. Nebolo to ľahké cesty, a nedostal som vidieť tajomné Shiva... posledný kapitán Haksha a Cobra mozgu. Ale dostal som viac než dosť dôkazov, aby sa presvedčiť sám seba, že to nie je fikcia. Človek existoval, aj keď sme nemali stretnúť tvárou v tvár.
  
  
  Skôr alebo neskôr, čo by sa stalo, príliš, dlho predtým, než on vedel, že som mal čo povedať k nemu. Ale teraz som sa musel dostať do Agry, skôr, ako on alebo gorila ego objavil môj útek, pred tým, než sa pozrel do bunky a zistil, že je prázdna, s výnimkou päť angry hady.
  
  
  Otvorili dvere do úzka chodba s vrazil zemi steny. Mimo Shiva je mansion, počula nízke, prosperujúceho hoopoe zvuky. Riadok "Lajno ... lajno...lajno" bol nahradený alarm v prípade, že sa zdalo, že sa odráža aj v mojom, každý si myslel, v každom pohybe. Som tiptoed dole úzky priechod, a v rovnakom čase, hlas zazvonil sa vo vzduchu, v súlade celého konci chodbe.
  
  
  "Nirad?" Čo robíš tu?" Viete, on nemá rád čakať...
  
  
  To musí byť Ranjit alebo Gurnek, pravdepodobne bývalý, pretože Gurnek jej tvár bola stále obviazanú. Ona chytil netrpezlivosť v muža hlas a crouched dole vo výklenku na chodbe ako shaggy priblížil. Pozrel som sa a videl Ranjit. Ego, to tričko bolo otvorené na hrudi, a garrote on nosil okolo jeho krku dal preč kovový lesk. Indický zaklopal na lab dvere, a nechcela čakať na svojho ega reagovať.
  
  
  Ohýbanie v dvoch, bežal do druhej chodby, do akejsi bludisko. Bol vo vile, I odôvodnené, a zvyčajne vila má dvere alebo viac. Ee ho našiel minútu neskôr. Stlačil otvoriť masívne, zložito mozaikové drevené dvere a blinked, snaží sa prispôsobiť zaslepení svetlom ranné slnko.
  
  
  Na nádvorí sa zdalo, že boli úplne sa pohyboval nejaký Stredomorskej nastavenia. Husté lístie, kvitnúce kríky, luxusné rastliny. Je jasné, že Shiva ušetrený žiadne náklady na reprodukciu presná replika rohu úrodnej vidieku v južnom Francúzsku.
  
  
  Zatváranie dverí ticho, on bežal dolu po štrkovej ceste, že vždy sa začala v popoludňajších hodinách na strane fasády. Cesta spája husté zoskupenia borievky stromy a kríky, pekne zdobené a pestované. Všeobecné alarm nebol preč off ešte, a ona určite nebude čakať na to ísť mimo. Rýchly pohľad cez moje rameno potvrdil, že Ranjit stále ešte nemal čas na varovať ostatných.
  
  
  Ale vedel som, že to bola záležitosť minút. Nemohol som nájsť naše brány, sme nemali iné východisko, než plot okolo stromov. Stisol jeho hlavy a krku, na ramenách a vystúpil, tlačí bokom bariéry okolo pobočiek holými prstami. To robilo viac hluku ako hotel, ale v tejto oblasti v Rusku sa už obrátil na katastrofa od samého začiatku, a dokonca aj teraz sa veci nie sú stále lepší.
  
  
  Pobočky doslova roztrhal off, moje oblečenie, šľahačkou svoju tvár a oči. Počul som mierny pohyb za mnou, zmätku hlasy rastie jasnejšie. Jej aj naďalej tlačiť prostredníctvom pobočiek a konečne dostal zadarmo; Jej stál na okraji prašné cesty, ktorá viedla pozdĺž vily.
  
  
  Nechcel som ešte mať čas chytiť dych. Bežal, kope do oblaky prachu pri každom kroku. Slabé zvuky tlmený hudby ozvalo sa dopredu ma, ako som nasledoval zvuk, dúfajúc, že sa blíži od nákladné auto alebo dodávku na ceste do Agry.
  
  
  Ak pamätám jeho geografickej polohy, správne, Agra bola o tri hodiny jazdy autom z New Delhi a bola tiež známe ako miesto, kde Taj Mahal sa nachádza. Ak návštevou mesta nebola súčasťou mojich plánov, potom Shiva bol.
  
  
  Jej, vyšiel na hlavnú cestu. To bolo neuveriteľne úzkymi, web pruhu s prevádzky bude v oboch smeroch. Monzúnového obdobia sa mal začať v priebehu niekoľkých mesiacov, takže roadbed bolo holé a pusté, jednotný rozlohu tmavé prachu. Shriveled stromy lemovali stranách cesty, a supy posadený na krútenými vetvami, tichý jedáci desivé, holé čele mŕtvol.
  
  
  Reeva nemal čas, aby mi podrobné pokyny. Pozrel som sa dole cesty v oboch smeroch, ale tam nebolo nič, aby mi ukázal, presne tak, ako do Agry. On prižmúril oči proti jasné slnko, a chvíľu neskôr videl rodiny schúlené okolo malého ohňa na druhej strane cesty.
  
  
  Dvoch dospelých a štyri deti sa na mňa pozrel s neskrývaným zvedavosť. Rozhodol sa využiť šancu a bežal cez ulicu, náhle zastavenie, keď sa dostal do skupiny. Tenký muž, oblečený len v oblasti pása zdvihol tvár sa pozerať na mňa, bez pokusu postaviť sa. Musí mať už desať rokov mladší, než som bol, ale jeho pokrčené, potopenú tvár sa mu vyzerajú oveľa staršie.
  
  
  "Agry?" Spýtal som sa, keď bolo zistené, že nikto okolo nich hovoril po anglicky. Poukázal na ulici a spýtal sa znova: "Agry?"
  
  
  Moja mama a otec sa vymenili prekvapený, pohľadmi, a dve deti, štyri každý začal lomcovať mojím nohavice. "Baksheesh, baksheesh!" dievčatko, úplne nahá, opakované, lomcovať mojím nohy nohavice s jednou rukou a ukázal na moje ústa s ostatnými. Ego je tenký, kňučanie hlas naďalej hájiť.
  
  
  Vo vile, že sa moja bunda spolu s mojej peňaženky a peniaze stále som v mojom vnútri vrecka, takže všetko, čo som mal so mnou bola hŕstka rupií, ktoré som dostal od Reeva. To je ďalší problém, ktorý môžete pridať k ostatným. Ale zistil, medené mince a umiestnil ho v dlani hladné dieťa je natiahnuté ruky.
  
  
  "Agra," povedal a pozrel sa nervózne sa na zabezpečenie, že hid vily. - Taj Mahal...
  
  
  "Ah, v Sahib, Taj Mahal! muž povedal. On bol stále krčí dole, ale zdvihol kostnaté ruky, aby mi ukázal cestu, na ľavej časti vily.
  
  
  On bežal znova, pocit, ostré bolesti v jeho stehná. Mohla som len dúfať, že vozidlo, vozík, alebo akékoľvek iné vozidlo by pass mimmo, aby mi pomohol dostať sa do Agry. Ale namiesto toho auta alebo van, som počul hluk, ktorý okamžite ma priviedlo späť na zmätočných udalostí, ktoré sa uskutočnili na moju prvú noc v Novom Dillí. To bol kašeľ, a potom rev motocykel za mnou.
  
  
  On si beží, sústruženie každý čas. Z cesty, ktorá teraz obklopený vily, motocykel s dvoma ľuďmi na palube vytiahol na hlavnej cesty; ih hlavy boli zabalené v turbans a mierili na mňa. Nirad je zbraň, ktorej sa neustále na jeho nohavice vrecku, schmatol ju.
  
  
  To bolo Astra. 32, schopný zasiahnuť akýkoľvek cieľ v okruhu niekoľko metrov. Astra robí pištole, ktoré sú totožné Matky a Hotel Lindner pištole (náklady, ktoré výrazne viac), a bolo použité ih viac ako raz v minulosti. Ale keď sa zastavil na cieľ a vytiahnuť spúšť, on si uvedomil, že zbraň bola prázdna. Ona strčil zbraň späť do jeho nohavice, ' width a bežal znova, dokonca aj ako hunspell letel centimetrov odo mňa a kus kôry odleteli strom pár krokov na mojej ľavej strane.
  
  
  Ten, kto vystrelil výstrel mal nejakú prax a cvičené oko. Ja som sa rozbehol v zigzags, hľadá úkryt, ktoré by mi umožnilo dostať sa mimo chodníka, vyhnúť sa guľky, ktoré boli prší dole, ako arašidy. Ďalšiu šancu, a tento čas hunspell nekrváca moje pravé rameno. Päťdesiat metrov pred ňu, videl, drevená chatrč s stĺpci čierny dym stúpajúci z jej tehlový komín.
  
  
  Netušil som, čo to bolo, ale stále som beží ako by som nikdy spustiť v mojom živote. Bicykel skrátiť vzdialenosť, ale prach vychádzajúceho z cesty bolo ťažké pre vodiča vidieť, a preto vozidlo na maximálnu rýchlosť. On to využila a ponáhľal do lodenice plná odpadkov, zatiaľ čo jeden z dvoch mužov nariadil jeho spoločník, zastaviť a pokračovať v chôdzi.
  
  
  To musí byť Ranjit a Gurnek, pomyslel som si, keď som si bol istý, Shiva už viac ako dva bodyguardmi. Drevený otvorili dvere na strane budovy; dvere zavesené na iba jedným z jej hrdzavé pánty. On sa ponáhľal vnútri, a odporné pach krvi a živočíšnych výkalov plné jeho nozdier.
  
  
  Bola som na bitúnku, a ja som cítil, akoby som bol späť v devätnástom storočí. Hinduisti nejedia hovädzie, Moslimovia robiť. V týchto dobytka, je netrpezlivý klapať dobytka kopýt, a vyplašený hľadí mužov pripravuje na jatočných kráv jasne uviesť, že som prišiel na najmenej vhodné miesto, skryť.
  
  
  Muži začali kričať, zvyšovanie ich päsťami. Bol nepozvaný hosť, ktorý nemal nič spoločné so zvieratami, ktoré je potrebné zabil. "Prepáčte, priatelia," zamrmlal som, darting medzi dve veľké kráv na vani plnej krvi, ktoré viedli priamo na vonkajšej kanalizácie.
  
  
  Vôňa bola dosť zase niekto je žalúdok; on bol chcel zastaviť Shiva je goons. Vzduch voňal z porazeného mäsa a strach. Scott fidgeted v panike, jeho kopýt thumping na nečistoty poschodí. Za mnou som počul jej výmenu slová v jazyku, nerozumel som. Potom zvuk stopách blížiace sa mi, a v súlade hluku zvierat.
  
  
  "Carter! Ranjit kričali. "Len sme chceli hovoriť." Shiva chce, aby sa riešenie!
  
  
  Bola to dobrá vec, on odôvodnené, že môj život bol bezcenný k nemu...
  
  
  Zvieratá, väčšinou neviazané, hrozí utiecť spolu. Ona tiež dovolené je. Ak chcete byť rozdrvený stádo vydesený kravy riadený pud sebazáchovy. Iba, samozrejme, istý inštinkt, cítil ju. Tak som stále beží, a ďalšie hunspell whizzed nad mojou hlavou, bouncing off kroky vedľa kúpeľne.
  
  
  Gawking vychoval sprej krvi, hnoj, a moču, ktoré zafarbia moje nohavice. Bežala do slepej uličky, centrum, narieka v zadnej časti veľké miestnosti, kde sme nemohli vidieť windows, sme nemohli vidieť dvere.
  
  
  Chcela niečo, čo by mi niekoľko sekúnd drahocenný čas. Vyliezol na okraj vane a schmatol pitchfork on by nevidel cez hromadu krmív. "Carter! Hlas kričal znova. "Je to viac, sahib!
  
  
  "Nie tak celkom! Odpovedala som hlasno, drží pitchfork ako oštep.
  
  
  Ranjit vystrelil ďalšiu šancu, ale v rovnakom čase, štyri ostré jazýčkov na pitchfork potopil do emu hrudníka. Hrdzavé nástroj hodil jej tak tvrdo, ako je to dalo. Teraz stál bez hnutia, sledovanie mladý Indický rozložiť späť, jeho úst visí otvorené, ruky clenched v drevených hriadeľ zbraň.
  
  
  Gurnek, kto stál za jeho spoločník, ignoruje ma úplne, pozeral v fascinácia na štyri trickles krvi, ktorá strieka okolo rany. Snažil sa vytiahnuť pitchfork zadarmo, ale Ranjit pokračovanie kričať, divoký krik bolesti rastie slabšie druhý.
  
  
  To bolo Ranjit je zúfalý kričí, ego narieka hnevu a agónii, ako Gurnek snažil vytiahnuť pitchfork cez ega hrudníka, odosielanie kravy, všetky tucet z nich, šialene rúti do úzkej chodby do odkvapu. Ih ju počul thudding, hoofbeats, bellowing; Jej, vyskočil a začal sa plaziť k kanalizácie.
  
  
  Gurnek kričal, mávali rukami vo vzduchu. Ego bol hit v zadnej s rohmi a doslova hodil do vzduchu, vstupnej vedľa veľká kúpeľňa. Ranjit zrútil uprostred maddened stádo dobytka. Konečné povzdych bolesti unikol ega pery ako jeho ruky otvorené a uzavreté v groteskné paródiu päsť.
  
  
  Potom fetid dych zvieratá kartáčovaný moje líca a ja som uháňal dolu uličkou, neustále biť do steny-na konci bitúnku. Špinavé a páchnuce, s opuch tváre pokryté v krvi a potu, musí mať neboli príjemný človek, " povedal, ako on vyšiel na ceste, takže za túto scénu hrozné bolesti.
  
  
  Nebol som si istý, čo sa stalo na dvoch Indiánov. Gurnek by pravdepodobne ešte stále nažive, ale dúfal som, že wil rany by odstránenie Ranjit navždy. Za rôznych okolností, cítil som, že som urobil slušnú prácu.
  
  
  Ľudia v bitúnku musí tiež boli Shiva ľudí. Ona sa nemuseli čakať na nich, aby prišli dopredu, aby pomstil svojich kamarátov. Začal som chôdzi smerom k ulici, premýšľal, ako by som sa mohol presvedčiť niekoho, aby mi jazdu, tak špinavé.
  
  
  Mimmo prešiel starý Ford. Bol na ceste do Agry, ale bolo to k ničomu vlna zúrivo pre nich zastaviť. Chytil som pohľad na jej medi-červená tvár, potom auto zmizol v oblaku prachu, že rose, ako to prešiel mimmo.
  
  
  On si chôdza, rozhodol sa zastaviť.
  
  
  Potrebovala som čistá kúpeľňa, Švédi, peniaze a zbrane. Pokiaľ viem, vláda USA nemal náš konzulát, naša delegácia v Agre. Mesto bolo príliš blízko New Delhi. Ale možno, že by si našiel to, čo som potreboval v hoteli.
  
  
  A mimochodom, musel to urobiť. To bolo už v minulosti na pravé poludnie, a mal som stretnutie s Rhea, že večer. Tam boli ešte veľa vecí, ktoré je potrebné urobiť, tak ona sa zrýchlil tempo. Reeva povedal, že Agra hala sa nachádza len pár kilometrov od vily.
  
  
  Pár kilometrov, alebo nie, to bolo vždy náročných chodiť. Poludňajším slnkom porazili na mojej hlave, nemilosrdne, a obloha bola oslepujúci, bezoblačnej rozlohu posiate falošných úvah. To bolo asi desať minút, štvrť hodiny pred vozík vytiahol na mňa. To bolo starom košík sa zdvihne o pár chudá voli niesť cartload sena.
  
  
  On vlnitou pre vodiča, jeden šedo-fúzatka roľníka, ktorý vytiahol opraty a vytiahol košík na chodníku. "Hovoríte po anglicky?" Pýtal som sa na sedliaka.
  
  
  "Čistá voda," povedal. "Nie Je Angličtina,...
  
  
  Ukázal prstom najprv na neho, potom na seba. "Agry?" "Spýtala som sa jej. "Agry?"
  
  
  "Agry?" - zopakovať sedlák, mávali jeho ruku zo strany na stranu v geste, ktoré znamená "Áno"v univerzálny jazyk.
  
  
  On prikývol rázne a vyšplhal do košíka v strede seine. Muž, usmial sa na mňa, ukazuje mi zuby a ďasná postriekané s paan. Potom sa uvoľnené opraty a volove obnovili svoje pomalé tempo, ktoré bolo stále lepšie ako dlhé prechádzky chôdze.
  
  
  On zaspal off, ukolísať do rytmické kývanie a creaking košíka. Potrebovala som sa vyspať, aj keby to bolo len na hodinu. Ale moje myšlienky boli prerušené podľa neústupný hum, a hum, ktoré vyrástli hlasnejšie ako košíka valcované dole slnečný ceste.
  
  
  Inštinktívne upozornenie, pozrel späť. Prach bol rastúce v diaľke, malé mraky z jemného piesku toho, aby zdroja hluku bola sluchu. Nechcem mať zbytočné riziká, tak nie je kompromis nás so svojím životom, našou úlohou úspechu, jeho ponáhľali ponoriť sa do voňavé seno, hromadiť pomerne veľa na vrchole, aby sa sám neviditeľné.
  
  
  Nemohol som prísť na to, čo sa blíži. On peered von do noci v drevených van, počúvanie neustály hukot z niekoľkých motorov. A keď ju videl, čo to bolo, jej klesol hlbšie do sena a držal jej dych.
  
  
  Tieto boli nové tváre, ale v tom okamihu, ih nemohol na ňu nezabudnem. Troch mužov, všetky Sikh Indiáni... motorizované družstvo poslal Šivu, aby ma hľadať a loviť mi dole, zabite ma, alebo mi prinesie späť do vily, čaká posledný objednávky Veľký Vodca. Oni roared minulosti mimmo vôl vozíky; všetky tri motocykle mieri do Agry.
  
  
  Ak len Hawk mohli vidieť ma teraz, že som si myslel.
  
  
  Bol špinavý, chudobný, vyzbrojený len s vyložený pištole, a moje znalosti z taekwondo a karate. Nebolo to ťažké predvídať, či môj rozsudok Shiva je pravda, že deň dopredu, bude stresujúce
  
  
  
  
  9
  
  
  Prišiel som v Agre hodinu neskôr, a van spadol mi voľno na okraji mesta. Prašnom nespevnený povrch ulíc, kľukaté uličky, bludisko uličiek, že sa zdalo, že boli vytvorené špeciálne zmiasť príležitostných návštevníkov. Po obdržaní niektoré informácie, ocitol sa v prednej časti American Express office.
  
  
  Nie, že moja situácia bola veľmi vtipné, ale to sa mi smiať. Jej hlas je príliš ďaleko od obrazu obyčajný Americký turista, bez pasu a bez peňazí, s výnimkou pár rupií Reeva mi dal predtým, než som bol zviazaný.
  
  
  Myslel som, že o prenájme vozidla a vodičský späť do New Delhi, ale by to trvalo aspoň šesť hodín, a nemal som dosť času. Potreboval som sa dostať do kontaktu s Hawk a získajte pripravení splniť Reeva ešte v ten deň. Tak, Nick Carter, špinavé, otrhané, poškriabaný, a bloodied, druhú jeho ramená, sa zhlboka nadýchol a vošiel cez dvere a elegantné budove, ktorá bola jediná nádej v cudzom meste a pre mňa strašný nepriateľ.
  
  
  Agra nie je veľkomesta. Traja ozbrojenci na motorkách mohli usporiadať celé mesto v tep. Podlaha bola už rysuje v mojej hlave, keď vstúpil biela budova a požiadal vedúceho úradu.
  
  
  Bol som v ťažkej situácii pred, ale to je ohraničený na výsmech. Bez halierov, kúpiť zbrane alebo oblečenie, alebo prenájom auta, ja by som mať možnosť zaoberať sa Shiva a Ega osobné gorila tím. Môj pas, peniaze, a moje veci boli v bezpečí v hotelovej izbe v New Delhi, ale zvyšok mi bol v Agre, tri hodiny jazdy od hlavného mesta.
  
  
  Hneď ako vošla do budovy, v uniformách security guard prišiel na moje dvere. Jej, vraj to bol on, kto nemohol obviňovať chudák, zvlášť, keď videl, ako sa jeho odraz v zrkadle narieka... obrazu, špinavý a otrhaný muž bez domova.
  
  
  "Chcem vidieť manažér," oznámil na stráže. "Tam bola nehoda.
  
  
  "Riaditeľ je v relácii, nemôže byť narušený, 'pucka hippie'... muž odpovedal:, hádzanie urážku v mojej tvári.
  
  
  V poriadku, som zacítil, ako kozy, a nebol by mal byť model, ale ja som nemal v úmysle stála tam a dohadovať sa s krytom... Nie, keď všetko, vrátane American Express ,by boli zničené, ak Shiva vykonala jeho plány.
  
  
  "Nezaujíma ma, či sa v relácii," on vybuchol vztekle. "Toto je záchranná. "A ona začala strácať jej temperament, keď iný Stahl tlačí ma ku stene, s úmyslom hodiť ma na ceste. "Nemôžeš liečiť gentleman, ako že!" Zvolal som, gritting moje zuby.
  
  
  Guard siahol do závesu jeho služby pištole. Chyba číslo dva. Nemám rád "hooligans" a ja nemám rád vytláčajú okolo. Takže, rýchle vlna ju za ruku a kop na obličky, poslala dlho človek rozlohou na leštený mramor, podlahy. Odin po klerkov pozrel sa hore a vyskočil na nohy.
  
  
  "Nie je potrebné sa obávať," Ego uistil ho. "Mimochodom, môj manažér má inou... A musím hovoriť s ním o podnikaní. "Hneď." Nebudem tu sedieť a čakať na svojho kolegu "- I ukázal na stráže obrázok - " rozhodnúť, či sa spoločensky vhodný, alebo nie.
  
  
  To musí byť môj tón hlasu alebo náhlenie, s ktorým stráže prepustí jej, pre mladých pracovník prikývla a rýchlo teda bežal na riadok tabuľky. Stál som bez hnutia v hale, úsmev omietnuté na moje pery, pripravený vyjsť okolo mňa znova, ak som nemal konať za minútu.
  
  
  Úradník bol Hindu, ale muž, ktorý držal jeho ruku, aby mi bol Američan, vysoký, chudý chlap, o pár rokov starší ako ja. Vyzeral takmer nepríjemné v jeho pruhovanom oblek, nepoškvrnené, zatiaľ čo Švédi oblečenie boli špinavé a roztrhané.
  
  
  "Čo vám môžem pomôcť s?" spýtal sa ma, hľadá ma hore a dole.
  
  
  "To je najlepšie, nie verejne hovoriť," Ego prasklo.
  
  
  "Prepáčte?" povedal, frowning v úžasom.
  
  
  "Odporúčam vám ísť do práce. Som pracovať pre vládu, vláda. Špeciálne Tajné Služby.
  
  
  "Tajná služba?" Clera odpovedal so smiechom. "Poď, chcete vtip so mnou navždy! Čo je to vtip?
  
  
  "Nie srandu. A ak nechcete, aby sa mi v kancelárii, budem sa musieť postaviť sa za seba. Ale ja by som nechcel ublížiť...
  
  
  Guard spamätal a začal chôdze smerom k nám. On si pri pohľade do pracovník oči, dúfajúc, že bude súhlasiť. Ego situáciu pochopil jej: ako ďaleko, ako vedel, bol čelí šialenec, ktorý bol rozrušený a cítiť zle.
  
  
  On odvrátil odo mňa a pozrel sa na stráž. Zdráhal sa na chvíľu, potom konečne pozrel sa späť na mňa a pomaly prikývol. — Neviem, čo to je, ale uisťujem vás, že nie som báli ste, " povedal v napäté hlas.
  
  
  "Nie vždy sa báť nikoho. Koniec koncov, ona je stále zákazník, hoci moje akreditív je stále v New Delhi.
  
  
  Ona ho nasledoval prostredníctvom rad stoly a do malej drevo-obložené office, miniatúrne wall-mlyn na Indický subkontinent. Pozrel na meno vyryté na stôl, sadol do kožené kreslo, odkašľal a začal rozprávať svoj príbeh od začiatku.
  
  
  Jej nezmienil, Shiva meno, nezadali nás podstatu jeho poslania, nám jeho vzťah s AXE. Predstavil sa jej ako agent CIA osobitná časť, v kancelárii, ktoré by mohli mať veľmi špecifický význam pre riaditeľa. Som vysvetlil moju situáciu na emu, poukazuje na to, že moje dokumenty a peniaze boli stále v New Delhi a že môj lokalite, v Rusku nemali dovoľte mi vrátiť sa do hlavného mesta, možno za pár dní.
  
  
  Keď som skončil svoj príbeh, vrátane prečo som si predstavil seba ako bezdomovci, osoby, správca chcel vedieť moje meno a kontrolovať informácií pomocou počítača vedľa stola. Ja som zvyčajne dosť dobrý na čísla, ale ja som nikdy neobťažoval zapamätať si moje číslo karty. Tak som len tak dal Pán Reynolds, manažér, plné meno s adresou vo Washingtone, ktorý bol na karte.
  
  
  Niekedy, na letiskách,, kúpim "detektív" alebo spy knihy, vzrušujúce čítanie mi to pomôže relaxovať a jasné mojej hlave. Ale nikdy som nebol schopný nájsť situáciu, ktorá je aj na diaľku porovnateľný som sa ocitol vo. Kto vie, hrdinovia z kníh, vždy mal rozprávkové sumy k dispozícii v rôznych menách, nikdy došli naše pasy, naše doklady totožnosti, naše zbrane. Ale nebol hlavná postava v tajomstve knihy.
  
  
  Všetko, čo sa mi stalo bol sakramentsky " reálne." American Express úradu bolo skutočné, rovnako ako mesto Agry. Všetko, čo sa stalo pre mňa osobne. Sledoval Reynolds úzko ako on študoval počítačových údajov. Ak to nebol pomohol mi, ja by som mal ju do môjho krku. Ľahké a jednoduché.
  
  
  "Všetko v poriadku, Pán Carter, nie ste duch," Reynolds nakoniec povedal po prečítaní informácií. "A vy ste zaneprázdnený chlap, príliš, mohol by som pridať. Už ste cestovali vonkajší bazén rovnako? Úsmev sa objavil na tvári, potom manažér ospravedlnil za spôsob, ako som sa liečiť.
  
  
  "Aspoň ste niekto, kto si môžu vypočuť," povedal som. - To je kvalitná, že mnoho ľudí nemá práve teraz.
  
  
  "Obávam sa, že to je všetko," súhlasil. Ponúkol ma cigaretou a spýtal sa, či by som chcel vyčistiť v jeho dome, a on volal Jean poslať šofér ma vyzdvihol.
  
  
  Pochvaľoval si ponuku, ale nechcel, aby mu nejaké problémy. Menej ľudí, ona vtiahnutý do tejto, tým lepšie je to pre každého. Ego ďakovali jej za jej láskavosť, ale odmietol pozvanie. "To, čo potrebujem v prvom rade je niekoľko sto dolárov v Indickej meny, ak je to možné, a office na hovor, môj šéf vo Washingtone.
  
  
  "Žiadny problém," Reynolds ma uistil. On rýchlo vstal zo svojej stoličky, všetky šťastný a nadšený možnosť zúčastniť, aj keď v zmenšenej podobe, v činnosti takýchto tajné a podzemných charakter.
  
  
  Dvadsať minút neskôr, s opuchnuté vrecká z wad poukážok, sedel na riaditeľa písací stôl, čaká na Hawk prebudiť Otto klenby. "Ale ste si uvedomiť, že to po polnoci?" môj šéf zamrmlal.
  
  
  "Myslel som, že si nikdy šiel do postele pred tromi."
  
  
  "Tri hodiny?" Na mieru, nemám sa dostať až na šesť, Číslo Tri!
  
  
  Vždy som bol # 3 keď Hawke bol naštvaný; jej bol Nick alebo Carter, keď bol vo viac srdečné náladu. Samozrejme, Veľký Vodca by nie, odpusť mi zabudol na čas rozdiel medzi Washington a v Indii.
  
  
  "V poriadku," povedal som. "Nechám ťa ísť späť do postele za minútu; myslel som si však, že by ste mohol mať záujem vedieť, čo sa stalo."..
  
  
  — Viem presne, čo sa stalo, " povedal explodovala. "Už som hovoril Indickej bezpečnostná služba. Bol som informovaný o váš hovor. Nick, nech to nie je začať s rovnakým starý príbeh. Priznám sa, bolo mi zle. Ak chcete začať s, Shiva nikdy neexistoval.
  
  
  "Zase sa mýlite. Shiva existuje, dúfam, že na krátky čas...
  
  
  "Čo to hovoríš?" Hawk kričali. "Ja som si myslel, že si urobil, že si sa chystá letieť domov."
  
  
  "Možno budúci týždeň, ak všetko pôjde dobre," povedal som. Povedal som Hawk všetky detaily, od môjho prvého stretnutia s Mohan a Gurnek, na vraždu Anand, na môj výkon v Red Fort, na čo sa dialo ďalej. Keď povedal Hmú všetko, čo vedel o Políčko, bol doslova ohromený.
  
  
  Z iných oba konce prišiel prudký g? n? rale cez tisíc kilometrov pred reumatizmus prišiel. Hawke ' s voice je absurdly mäkké a tenké, ale nepotrebovala som prekladateľ, aby mi povedať, že bol hlboko dotknutý. "Teraz už vieš, čo chcem od vás, Nick...
  
  
  "Mám nejasné nápad," povedal som. "Box, nie?"
  
  
  "Ja chcem viac." Chcem Shiva a Haji, ak je to potrebné. A ja nechcem, ih častiach, je to jasné, Nick?
  
  
  — skvelé. Už sa rozhodli pre spustenie situácia podľa vašich kritérií. Ale čo mám robiť s ponukou heroínu? By som pokračovať na boj proti nej?
  
  
  "Vysporiadať s Shiva prvý. Inak, som si kontakt na Indický bezpečnostná služba. Box je oveľa viac dôležité, samozrejme.
  
  
  "Samozrejme, len samozrejme," zamrmlal som.
  
  
  "Chcete pracovať sám, alebo by ste skôr sa jej spýtajte sa Indov, na krok v a pomôcť?"
  
  
  "Ešte nie," povedal som. "Ak Shiva podozrenie, že Indické bezpečnostné služby sa chystá rušiť svoje plány, bude ponáhľať po krajine prijať útočisko v Číne, a potom sme nikdy nájsť ego znovu. Avšak v okamihu, nemyslím si, že on ma vidí ako bezprostredné nebezpečenstvo, tak som sa vás opýtať, nehovoriac o tom, keď budete volať úradníkov v New Delhi. "Verím, že Anand ma pochopiť, ako, podľa ego, tam bolo "úniky' dôverných informácií vo vyšších vrstvách ega Služby. "Nechcem, aby náš druhý lietať ďaleko pred mám šancu klip emu krídla."..
  
  
  "A odvahy ega perie," Hawk pridaný.
  
  
  "Ach, budeme mať box od neho, samozrejme.
  
  
  Potom sme zistili, šifra, kód, názov, tak že on mohol byť istý, že on rozprával s real Nick Carter, a nie elektronický hlas, skvelý vynález albánsky vedec. "Toto je dôležité obchodné, Nick. Naše Moskva, našej Washington nebude sledovať, ako sa Čína pripravuje na pohltí subkontinentu bez ih zásahu. Budú nútení prevziať iniciatívu, vojny alebo bez vojny. Preto...
  
  
  "To je dosť," som prerušené, snaží sa smiať, ale ja som nemohol. - Mám obrátiť vo vnútri organizácie. A nechcem prijať jej porážky.
  
  
  "Áno, my vieme," Hawk povzdychol si. "To je dôvod, prečo nemôžem stratiť si otvorene teraz... A nemôžem stratiť Box.
  
  
  "A Šivu, príliš," dodala som. "Nezabudnime, že reumatizmus Indie až Alexander Veľký... alebo by sme mali povedať, že Hitler?"
  
  
  "Nemyslím si, staré Adolfo bol tak mazaný, alebo dokonca tak určiť, Nick. Veľa šťastia; Jeho tešíme sa na rokovaní späť od vás čoskoro.
  
  
  "Ponáhľaj sa, boss. Sľubujem, veľmi skoro.
  
  
  O hodinu neskôr, šiel ju okolo svojej hotelovej izbe, hľadá niečo úplne iné ako keď vstúpil American Express kancelárie. Jej šaty, nohavice a balet papuče boli vyhodení, výmena ih s typickými miestnymi oblečenie: biele bavlnené tričko, letné nohavice, kožené sandále. Anonymné Švédi. On sa osprchoval, oholil dokonale, a nakoniec sa trela jeho tvár, ruky, a nohy s vrstvou mastné vody.
  
  
  Ako výsledok, mal som medi pleť, a tento make-up mi dovolené miešať sa do davu. Shiva to ľudia, ktorí chceli Westerner, a ak neboli dosť chytrý, aby stráž východu na American Express, chceli ho, aby neboli dosť chytrý, aby si predstaviť, že by som zmeniť svoje oblečenie a vzhľad.
  
  
  Úradník za pultom v hotelovej hale bola taktný, keď múdrejší ako jeho New Delhi náprotivok. V skutočnosti, sledoval som s neskrývaným zvedavosť (vyzeral nič ako človek, ktorý práve vstúpil), nemal spomenúť na nás zmena moje oblečenie, traumatické zmeny farby, rýchle zvýšenie farby mojej pleti.
  
  
  "Mala by mať poslali telegram," Emu povedal jej.
  
  
  "Je mi ľúto, ale nemáme správne vybavenie, sahib," odpovedal. Potom, z pod pultu, on vytiahol topografické mapy Agry s farebných ilustrácií z mesta pamiatok, vrátane, samozrejme, Taj Mahal. "Mali by ste ísť na Gwalior Cestnej telegraph office. Môžete poslať telegram z tam, " uzavrel, prejdite ukazovateľom do bodky na papieri s červenou ceruzkou.
  
  
  Poďakoval som jej, ako som sklopiť až mape a zastavil bike, taxi, doprava mimo hotel. "Na Gwalior Cestnej Post Office," povedal vodič. Môj prízvuk a prejav určite nemal zhodovať s farbou mojej pleti. Vodič glanced na mňa pozeráte na mňa s rovnakým zvedavosť ako hotelový pracovník.
  
  
  Ale on urobil nič na uspokojenie svojho ega zvedavosť. Nemohol som sa dočkať, až si na telegraph office poslať telegram do hotela správca v New Delhi a povedať, Em, že by som nebol späť na pár dní. Nakoniec sa rozhodol zavolať Indickej bezpečnostná služba, informovať ich o tom, čo sa stalo, ih agent Ashok Anand.
  
  
  Nakoniec som musel bežať pár pochôdzky pred zasadnutím Reeva na sedem. Bez časového zdržania, taxikár, čele, v smere na pošte. Medzitým, on si pri pohľade okolo sa na pozore pred očami, najmä keď videl, že niekto na motorke.
  
  
  Pokiaľ viem, Shiva to ľudia, ktorí ešte chcel mi, tak som si musel zostať, ako nezistený, ako je to možné. V poriadku, môj nový make-up prácu a make-up mi veľa pomohli, ale ja som nechcel vziať zbytočných rizík.
  
  
  "Je Sahib herec?" "Čo je to?" vodič pustil ako on vytiahol na Gwalior Cestnej pošte.
  
  
  "Niektorí ľudia si myslia, že som herec... povedal som.
  
  
  "Potom sa možno sahib chce mi dať svoj autogram.".. Dostal, Indickej, pripísal meno a pero a papier, s úsmevom sa na ňu, na kus papiera som bol daný. Držal som sa. "Ďakujem vám veľmi pekne, sahib! vodič zvolal so šťastným úsmevom.
  
  
  Ona sa nemuseli čakať na svoje reakcie, keď sa deciphered v čmáranice. Koniec koncov, každý vie, že James Bond bol na dôchodku už niekoľko rokov.
  
  
  Centrálne dvere post office bol prázdny; vstúpil bez priťahuje veľa pozornosti, alebo vidieť Shiva je tri motorové gorily.
  
  
  I káblový to, zaplatili za to, s lesklým nové bankovky, a potom, že je nainštalovaný v ďalšej miestnosti pre miestne a diaľkové hovory. Tam bol v dlhom rade pred počítadlo, tak to bolo ďalších dvadsať minút, kým bol to môj otočte, ak chcete zadať telefónne búdky zatiaľ čo operátor mi podal riadok do New Delhi.
  
  
  Hoci hotela číslo letel z mojej hlavy, som nemal zabudnúť na telefónne číslo Ashok je šéf. On zdvihol ju na drevenú stoličku a uzavretých sklenených dverí za ním. Keď zazvonil telefón, vzal ju do rúk a ihneď sa ocitol na linke z Hawke je Indický kolega, muž menom Purano Dass.
  
  
  Indický Tajné Služby, nemali poznať skutočný účel môjho poslania. Samozrejme, to bola multimillion-dolár zásielku heroínu, ale nikto z nich naznačila, že vyhlásenie o Haji jeho hlas.
  
  
  Jej nechcel hovoriť o tom teraz s Anand je šéf. Ale on povedal, Em, čo sa stalo, aby sa ego agent. Ako som podozrenie, že nenašli telo ešte. Dal Dass všetky potrebné informácie, vrátane adresu ulice, kaviareň v blízkosti Nehru Park v Dillí.
  
  
  "Povedal si, že ste nemali čas na stretnutie Anand," Dass poukázal na mňa, keď som dal em všetky detaily Ashok smrti. "A napriek tomu sa vám hovoril, aby moja asistentka len včera, myslím."..
  
  
  "Obávam sa, že to je príliš dlhý vysvetliť," povedal som. "Bol som pod tlakom, ak viete, čo mám na mysli...
  
  
  "Nie, nerozumiem, Pán Carter," Dass povedal sucho. "A ja neviem nájsť to legrační, že môj agent je mŕtvy." Nechápem, čo sa deje; jedného dňa nám poviete, že ste nikdy nestretli Anand, ďalší deň môžete prísť a povedať nám, že bol zabitý. To môže byť prípad vo vašej krajine, ale tu v Indii sme hodnota ľudského života viac, než čokoľvek iné.
  
  
  "Počúvaj, Dass: nechcel som vás pozývam na prednášku mňa. Keď jej povedal, že som sa topila, jej znamenalo, že niekto mal dať zbraň na zadnej mojej hlavy, objednávanie mi povedať presne, čo som povedal. Verte mi, vaše agenta smrť je hlboko znepokojený mňa. A ak je to nejaká útechu, hovorím vám, že Ashok vraha už nebudú môcť hrať úlohu kat v mene Cobra.
  
  
  "Môžem sa opýtať, kde ste teraz, Pán Carter?"
  
  
  "On nemôže dať žiadne informácie: ešte nie, tak či tak.
  
  
  "Mal by som pripomenul jej, že svoju slobodu konania v tejto krajine je považované za slušnosť vaša Vláda?"
  
  
  "Som si veľmi dobre vedomý Madame Gándhiho spolupráce.
  
  
  "Potom mi prosím povedať, aké dôvody boli, ktorí prichádzajú do Indie." Nemôžem vám nejakú väčšiu slobodu pohybu, ak som rád, aby všetci v tme...
  
  
  Niečo, čo nemal zvuk právo.
  
  
  Spomenul som si na úniky Hawk a Ashok Anand rozprával mi o. Dass bolo niečo, ale srdečné a družstva, jeho hlas suché, takmer agresívne. Som nepoznali ju až dva Cobra hitmen, Ranjit a Gurnek, sa dozvedel o mojom stretnutí s Anand v kaviarni v parque. Keby to vyzeralo ako náhoda, potom bol už takmer isté, teraz...
  
  
  Ak nie, prišiel k záveru, Že mal varoval ih.
  
  
  Samozrejme, hmú, to by nemalo byť ťažké alebo neobvyklé, ak požiadajte agenta, v ktorom je ísť so mnou stretnúť. Namiesto toho, on môže mať kontaktovať Shiva, dúfajú, že zabiť dve muchy jednou ranou.
  
  
  "Dobre, Pán Carter," Dass povedal netrpezlivo. "Ste odhodlaní ku mne, ako keby som váš šéf, Pán Sokol, alebo ste trvali na tom, že môj úrad zaobchádzať správne?"
  
  
  "Nie, nie som ani snívať, Pán Dass. A pretože ste tak neústupný, dám vám vedieť, že ja som volanie z Bombaja. Spomenul som hoteli zostal som na pár rokmi, a dodal: "Ak chcete, môžete mi poslať jeden cez svojich ľudí." To je registrovaný ako Kent, Clark Kent, izba 747.
  
  
  Ak bol Američan, on to pochopil. Ale narodil sa v Indii, tak nedovolil, je divné, že som bol pobyt v hoteli podľa predpokladaného meno. Možno ego mal podceňovať jej, možno, že bol len vadí pomoc AX žiadal.
  
  
  Zároveň však zdalo možné, že moje podozrenie ega vernosť a väzby na Shiva je organizácia, boli opodstatnené. A ja som nemohol riskovať, pretože Shiva je zdarma v hale a vlastní Box.
  
  
  "Nemôžem sa dočkať, až hovoriť s niektorými z vašich ľudí, Pán Dass," dospel som k záveru. "A ona, chcem vyjadriť svoju sústrasť pri úmrtí Anand. Dúfam, že vidieť váš agent dnes večer.
  
  
  "Bude tu okolo desať, Pán Carter," Purano Dass povedal rýchlo. A majú moju plnú dôveru.
  
  
  "Dúfam, že áno, Pán Dass.
  
  
  Zistil som, že je ťažké potlačiť sarkazmus, ktoré hrozí zobraziť v môj hlas. Ale úradník sa nezdá byť oznámenie. Zavesil a vstal, dosiahnutie pre sklenené dvere telefónne búdky.
  
  
  Mimo, niekto zablokuje moja cesta. A nebol cudzinec.
  
  
  
  
  10
  
  
  Nevedela som, či sa povedať "ahoj" alebo "dovidenia."
  
  
  Druhý výraz bol nekonečne vhodnejšie, vzhľadom na to, že muž predo mnou, za posuvné sklenené dvere, bol jedným z troch Sikhmi videl som, závodné k Agra, prenasleduje ma.
  
  
  "Ste úplne zmenili svoj vzhľad, 'sahib' Carter , " muž poznamenal, tlačí otvorené dvere niekoľko centimetrov na kmeňa enter. Držal tupý pištole v jednej ruke. Indický zámery boli dosť intuitívne.
  
  
  — Viete, to, čo ľudia hovoria, " povedala som s nútený smiech. "Keď ste v Rime, pozrite sa ako Rimania.
  
  
  Komentoval. "A keď ste v Indii, to, čo Indiáni robiť, čo?"
  
  
  - Pre estestvenno. Ste vždy myslieť na seba ako dobrý diabol, všetko zvážiť. Ale nebude vás prosí ma, aby vás nasledovať, sahib?" Alebo by ste radšej koniec nášho rozhovoru na viac výbušných poznámka? Zbraň bola ukázal priamo na mojej hrudi.
  
  
  Indický Sikh nebol idiot. A ego nebolo bavil na všetky moje povrchné a frivolné postoj. Nie, hrá komédia bez dôvodu; jej len snaží získať čas. Otvoril dvere a motioned pre mňa prísť s ním.
  
  
  "Povedz mi, ako si ma našiel?"
  
  
  "Ste vždy tak, sarkastický, 'sahib' Carter?"
  
  
  "Len keď sa snažia krok na prsty na nohách, mem sahib," som odpovedal, používa slovo ego ako keby som bol riešenie žena.
  
  
  V reakcii na reumatizmus urážku, Sikh strčil a .45-kaliber pištole do môjho chrbta a predstieral, že pokračovať chatovanie príjemne so mnou, ma viedol cez lobby post office na otáčavé dvere vedúce do ulice. "Hotel zamestnancov inej rupie," usmial, nakoniec odpovede mojej vývrtka. "A nie je veľa hotelov v Agre. Jednoducho zobraziť fotografie z" Sahib "Kolodezny , a potom hotelový pracovník hovorí:" Áno, ten chlap len šli na poštu, o desať minút pred..." "Sahib" Carter si myslí, že on je veľmi šikovný, že sa smiali, Shiva! Ale teraz" sahib " Carter chápe, že on je hlúpy, a nie Cobra ľudí.
  
  
  Tam bol náznak márnosť a triumf v Indickom jeho hlas. Ale ja som sa viac obávajú o svoju kožu ako moje ego, moja pýcha. Za sklenenými dverami, videl dvoch ego kamarátov sedí na motocykle, ih očami upretými na deň e-mailu.
  
  
  "Nechcete ublížiť nevinných žien a detí vo všetkých domoch okolo vás, páči sa vám?" Spýtal som sa, môj spoločník ako držal zbraň na chrbte, objednávanie mi otvoriť dvere. "Koľko myslíte, že krv bola preliata nadarmo, sahib!
  
  
  "Bude to vaša krv, sahib, nie niekoho iného.
  
  
  "Potom sa škoda na bezbranné žobrák," zamrmlal som, osloviť, a stlačením tlačidla otvorte dlaň na mojej hrudi. Priamo predo mnou, tuku, ťažké žena trudged po schodoch s trýznivé pomalosť. On stlačené na dvere, otvorila niekoľko centimetrov, aby mohol počuť šušťanie dlhé hodvábne sari na mramor kroky. Slnko glinted momentálne na klenot žena mala na sebe v jej nos ako ona dosiahol hore po schodoch.
  
  
  Nechcela postavil a začal otvárať dvere.
  
  
  "Prosím," povedal nahlas, uhýbať na strane. On bol istý, že Sikh nemal vytiahnuť spúšť tak blízko k žene. Usmiala sa a prikývla mierne, obe ruky uchytenie balíček zabalený do plachty tmavý papier a zviazaný s silné lano.
  
  
  "Dúfam, že to nie je krehký," zamrmlal som, pričom zväzku okolo jej ramien.
  
  
  Žena, ústa otvorené mierne na vlajkou povolenie na vykonávanie. On nevedel, či Shiva dával rozkazy svojich mužov, aby ma späť do vily, živý alebo mŕtvy, ale nechcel som, aby hovorím, že. Jej tašku bol hodený na Indický; jej spúšť prstom prasklo, a Hunspell whizzed vzduchom.
  
  
  Výstrel priťahuje pozornosť všetkých. Tuk žena kričal prudko, a pištoľník bežal smerom k nej do paniky. Ľudia na pošte začala kričať a beží vo všetkých smeroch ako Indický snažil uniknúť. Nechcela mu prekĺznuť tak ľahko.
  
  
  On flicked jeho ľavej nohy, prináša silný úder pre človeka v rámci každého kmeňa. On prekvapené a stlačil spúšť znova. V hornej časti skla dverí popraskané. Zvuk výstrely a rozbité sklo riešení vedeckého výskumu problémy hysterický kričí z prítomných, ktorí si mysleli, že sú zamknuté v pošte.
  
  
  Veľké črepy skla boli rozhádzané na podlahe a na mramor kroky. Vyhodil sám so všetkými jeho hmotnosti, pohybujúce sa nohy veľmi rýchlo, jeden rovno vpred, doľava, mierne ohnutý na zachovanie counterweights. Udrel Indickej na kolená s trojnásobnou silou prvú ranu.
  
  
  Ego začiatky náhle podlomili, ako sa snažil držať na dvere jamb, to bolo do očí bijúce za sebou. Nemal pozrieť sa späť, ako sa snažil dostať do jeho nôh. On vytiahol svoju ruku späť tak, že jeho päste spočinul na jeho dolné rebrá; potom dodal začarovaný (obojručný bekhend), ktorá rozbila niekoľko z jeho kostí.
  
  
  Muž nemohol držať späť desivé plakať pred posuvné vpred. Teraz mal svoje ruky na jeho plecia, lisovanie tak ťažké, ako by mohol. Mimo iné dvoch skočil z ich motocykle. Zbrane cast je zlovestný duch svetla v nedeľu, ako sa rýchlo smerom do mesta.
  
  
  Zabíjanie ih, jeden v čase, keď bola vhodnejšia pre mňa ako odstrániť všetky tri spolu. Prvý Indický naďalej stonať, sa snaží zadarmo sám na moje subterfuge. Môj napätých svalov ako ona sa snažil, aby jej hlava a ramená dole na lesknúce črepy skla.
  
  
  Postavil sa s hroznom povzdych, ktorý skončil v prenikavý výkrik ako prvý črep skla rútil jeho ego a telom. Pokračoval push to, pozeráte sklo pierce ega pokožku pred vstupom ega bull krku.
  
  
  Ďalší záber z riešenia výskumných problémov chór z hysterický kričí, a hunspell takmer poškriabaný mojej hlave. Držal ju Indický dole s jednej strane, a s druhou sa snažil ukradnúť puška od neho. Teraz nemal žiadnu silu ľavej ako črep skla prebodol ega svalnatý krk, pomaly až na kosť.
  
  
  Keď sklo hit emu krčnú tepnu, bolo to, ako keby záhradnej hadice mal znížiť. Prúd krvi spurted von a postriekal celej mojej tvári, a v prednej časti moje tričko. Muž, nech sa krik, že sa obrátil na zmätená gurgle ako ona bola hodená na zem do ega, rozlohou na veľké črepy skla. Prsty uvoľnené, a tupý-čuchali pištole spadol na zem. Indický snažil zdvihnúť hlavu, ale krvi je príliš veľa na hlboké rany krku.
  
  
  Potom ega telo začalo triasť convulsively, ruky kyvné vo vzduchu, ako keby sa snaží poškriabaniu niekto... posledný tanec bezhlaveho kuracie, že bude krvácať.
  
  
  Stále som mala dvoch ďalších mužov neutralizovať. Nemali extrémne obavy o nevinných divákov tragédií, a začali strieľať na mňa znova.
  
  
  Na hunspell hit človek, ktorý bol writhing na podlahe v strašné utrpenie. Ak sa sklo smashing do krčnú tepnu nebol už zabil ego, gawking urobil svoju prácu. Muž sa zrútil s kŕčovitá škubnutí nervov a svalov.
  
  
  On stál za mŕtve obrázok, scuffing poschodí s nohou, kým našiel zbraň. Jej zdvihla zbraň a vrátil sa oheň na ďalších dvoch Sikhmi. Niekto nastaviť alarm. Nechcela som byť tu, keď prišla polícia, buď, pretože zatýkanie nich by mali zabrániť mi z chystáte sa na stretnutie s Reeva.
  
  
  Takže namiesto streľba na dvoch ozbrojencov, on zamerané na predné koleso na motocykel zaparkované pred pošte. Gawking oči prilepené v nen ako maslo. Na sykotom úniku vzduchu vzoriek spôsobené jedným z dvoch mužov, aby sa otočil, aby videli, čo sa deje.
  
  
  On stlačil spúšť znova a počuli svišťať guľky cez vzduch. Jej cieľom bolo zamerané na Indickom je späť, ale namiesto toho, piercing Ega chrbtice, Hunspell hit Hmú v zadnej časti stehna. Rany nebol smrteľný, ale muž už nemohol chodiť. V skutočnosti, on išiel bezvládne ako list papiera ako vyzerala asi na iný ukončiť.
  
  
  Nemyslel som si, že by som byť prenasledovaný posledných troch Cobra hitmen. On sklonil sa nad telo, jeho priateľ, a keď ho stlačil spúšť dokončiť ho, on si uvedomil, že on mal vystrelil posledný výstrel. A jej stále nemal čas sa dostať munície pre Astra, že ju dostal od Nirad pred jej, šiel ego do pekla.
  
  
  Jej ruka sa zasekol v jej zadnej vrecku. On zdvihol Astra, klesol na zem, a umiestni .45-kaliber pištole na jeho mieste, ktoré bolo lepšie ako Astra, oveľa ľahšie pištole. Nehovoriac o tom, že som nechcel niesť dve zbrane. Jeden bol viac než dosť, a to najmä preto, že som bol trochu hrdý na to, že zistíte, že moje údery a kopy boli takmer spoľahlivejšie formu obrany ako Wilhelmina je luger.
  
  
  On sa obzrel a videl jeden z Sikhmi pomáha jeho zraneného kamaráta na motocykel s pneumatikami neporušené. Moje sandále creaked hlasno, ako sa jej prehnala po celej hale a vyrazil za post office počítadlo.
  
  
  Boli tam hromady vriec plných mail. Zošuchol medzi tašky a bežal ako šialenec pod nosy z prekvapene postmen, ktorí boli zmrazené so strachom. Poštové a telegrafné pracovníkov sa zdalo byť v stave hypnózy. Otvorili ústa, bez pohybu a len nasleduje ma s očami.
  
  
  V zadnej miestnosti sa otvorili na nakladacej rampe. Poplašný zvon naďalej krúžok, a známe žiaľu policajnej sirény môže byť počul v diaľke. Premýšľala som, či dvoch Indiánov, ktorí by boli zostali nažive jej podarilo utiecť. Ak sa im to podarilo, bol by som istý, že by track ma dole, keď som bol ešte v Indii. Ale ja som nechcel stratiť zo zreteľa nam ih, nam Riva... nás ah. Hawk okamžite pochopili dôležitosť môjho misiu, tak som sa potreboval dostať na Políčko pred Shiva používa sl.
  
  
  To, čo ma trápilo, keď väčšina, a to, čo robil, až mi nepríjemná pamäti, ako som skočil mimo nakladacej dok závod medzi dva vozy, bolo, či Shiva by zostať tu, zatiaľ čo som mal možnosť rozložiť svoje plány. Ak ego ľudia sa vrátil do vily, jeden s guľkou v jeho nohu, na správu, že druhý bol mŕtvy, Shiva by boli dokonale schopné balenie hore a miznú, ak jej nevedel uviesť nen na Indickej polície. Je možné, že on už prijaté shaggy kroky, aby ste boli pripravení opustiť krajinu.
  
  
  Ak, samozrejme, Reeva môže udržať spolu. Tam bolo aj niečo iné, čo by mohlo presvedčiť, Shiva, že som nebol bezprostredne ohrozuje svoje plány, a to bolo založené na moje pochybnosti o tom, že Purano Dass bol spolupáchateľa v Cobra plán. Ak Dass mal hovoril Shiva po mojej telefónne hovory (čo znamenalo, že moje podozrenie pracovníka lojalitu boli založené na tvrdé fakty, nie len intuícia), Shiva by som vedieť, že som ležal, keď som tvrdil, byť v Bombaja, a že som podozrenie, Dass. Potom by tiež mať na mysli, že je presvedčený, že Dass bol zapojený v Cobra pozemku, bol by na pozore pred kontaktovať všetky Indickej policajný útvar... alebo nejaká tajná služba pobočky.
  
  
  Bola to len hypotéza, ale nemohol som sa riziko Indická polícia zasahuje do môjho poslania, a nemohol som nechať Shiva letieť do Číny s Políčka v jeho vlastníctve. Reeva bola jediná osoba, od ktorej by mohol dostať informácie, stručne vysvetliť jeho poslanie, a odhaliť jej strýko je absurdné a desivé plánu. Dievča mi sľúbil, že mi pomôže. Je to už Samaritánovi gesto vývrtka, ale zdravý rozum vývrtka. Nechať jej strýko uniknúť pred mohol by som prekabátiť jej s Shiva bol istú smrť pre ego, otec.
  
  
  Ona ani nevedela, kde Shiva bol drží v zajatí jej otca, ako si len dovolil jej, aby si s ním pohovoriť o telefón. Musel som zistiť, ale ak Shiva zmizol po krajine, než som mal šancu na dokončenie misie, potom obaja sme mali bez nádeje, oslobodiť väzňa. Našťastie sa mi podarilo dostať preč od post office pred Indická polícia zablokovali mi.
  
  
  Sirény boli stále nárek, keď sa ocitol v uličke obchodov na druhej strane pošte. Nemal prestať pozerať späť, ale stále chôdza, pošmyknutie na malý obchod, kde tam bol veľký zmätočných predmety a výrobky, ktoré sa zdalo, skryť rovnako ako mnoho hriechov.
  
  
  Dve, starší chlap s stooped ramená, ale dosť chytrý, aby rozpoznať pravdepodobné, že kupujúci okamžite, vystúpil hneď ako vošla do obchodu. Muž hovoril po anglicky s silný Britský prízvuk, a keď vysvetlil jej, čo som potreboval od egoizmu, bol dosť šikovný na to nie prerušiť mi, alebo ma pýtajú, všetky zvedavé otázky o mojej Americkým prízvukom.
  
  
  Napriek nesúlad medzi môj prízvuk a Indiánske oblečenie, predstavila sa mi ako keby tam nebolo nič zvláštne sa o to. Bol schopný poskytnúť mi s muníciou pre .45-kaliber dela, ktoré mal požičané od Sikh, ale ponúkol mi veľký kus buffalo skryť. Kožené, ako som si uvedomil, keď som si kúpil sandále, nebolo jednoduché nájsť v Indii. Ale buffalo bič bol v dobrom stave, ako bol bavlnená bunda. Tričko som bol práve na sebe, bolo posedenie v krvi, ale majiteľ obchodu sa nezdá byť príliš záujem buď. Rupií sú vždy rupií, a to je hlavná vec.
  
  
  Zmenil som svoje šaty v obchode. Keď jej bloodied "kabát" bol odovzdaný majiteľovi, zroloval ho až do zväzku a hodil ju do drevené počítadlo v zadnej časti obchodu. "Chceš ešte niečo, sahib?" — Čo je to? " spýtal sa s ligotať sa v jeho oči ako on vytiahol niekoľko wad notes on pokračoval v jeho vrecku.
  
  
  "Máš metlu?"
  
  
  "Metle?" — Čo je to? " spýtal sa, nie pochopenie.
  
  
  "Je to metle," vysvetľoval, a urobil krásnym gestom s oboma rukami.
  
  
  "Ach, áno, chápem ju! on odpovedal:, žiarili. Poobzeral sa okolo, na to, čo jeho ego sa pýtal sa ho.
  
  
  To bol asi rovnaký metlu on používa na zametanie svoj obchod, ale on sa nemohol dočkať, aby mi to dať, určite za správnu cenu. Cena je nepochybne dosť vysoká pre Agra ceny, ale zároveň to zdalo smiešne nízky mi. Muž sa snažil zábal metle v liste tmavý papier, ale vysvetlil s úsmevom, že by som to brať ako to je.
  
  
  Vyzeral trochu zmätená, až natoľko, že sa zamračil a pozrel dole, takmer sklamaný a urazený, že som bol popieranie mu možnosť vykonávať obvyklé, rituál, potom zakúpenie položky. Spýtal sa. "Je to dosť, sahib?"
  
  
  - Áno, myslím si, že metle a buffalo noose sú dostatočné na tieto a iné okolnosti. Nemáte žiadne munície, páči sa vám?
  
  
  Muž, zatriasol hlavou niekoľkokrát. Vytiahol iný lesklý nového zákona a strčil ju do jej dlane. "Ešte nikdy ste videli ma, dobre?"
  
  
  "Nikdy som nevidel nikoho" dvoch mužov, povedal, bez druhý váhania, pošmyknutia peniaze za minútu.
  
  
  Dostať ju iný účet a zopakujte operáciu. "Môžete mi povedať, kde by som mohol nájsť muníciu?" Môj ďalší priateľ ma pozval do ísť na lov v krajine...
  
  
  "Aby som bol úprimný, sahib, ja neviem, kde môžete nájsť strelivo, ktoré potrebujete. Sme pokojných ľudí tu v Agre. Iba orgány vlastné zbrane.
  
  
  "Ste si istý, že si nepamätáte, žiadne obchody, kde by ste mohli nájsť to, čo potrebujem?" Stlačil som jej a povedal som, že som rukou em peniaze.
  
  
  Povedal. "Len na chvíľu!On dal dole jednominútový bill a šli späť do obchodu. Sledoval som ho, čarbanice niečo na kus tmavý papier. Keď mu podal mi kus papiera, jej, a pozrel sa na meno a adresu napísané na nen. "Že je to najlepšia vec, ktorú môžem urobiť, sahib," človek ospravedlnil. "Ak Basham nemá to, čo potrebujete, nemyslím si, že nájdete muníciu tu v Agre. Je to skromný meste... ponúkame na predaj veci iba pre turistov. Ste pochopili, nemyslíte?
  
  
  "Samozrejme," ego ubezpečil ju.
  
  
  Takže tu bol, na ulici, vyzbrojený metle pokožky bič, a .45-pištoľ ráže, že by mal prísť vhod, ak len on mohol strieľať. Ale v tomto bode, jeho určite nemohla sťažovať. V každom prípade, bol stále nažive. Celkom uspokojujúce, berúc do úvahy, všetko, čo som prešiel.
  
  
  
  
  11
  
  
  Bolo to neuveriteľné displej primitívne a nekontrolovateľné fyzickú silu, že jej vzácne liečitelia videl. Muž sa presunuli aj so také úžasné, rýchlosť a obratnosť, že nemohol som si pomôcť oprel sa späť do svojej stoličky, pocit svaly života zmluvy convulsively. On leapt do vzduchu a swooped dole ako tiger, s mačkovité milosti, ktorá bola vždy neoddeliteľnou súčasťou ego smrteľných statočnosť.
  
  
  A, ako tiger, mal packa-ako prsty ozbrojené s pazúry sú tak ostré ako pazúry. V nasledujúcich po druhé, on používa jeho smrtiaca zbraň proti poškriabaniu inej osoby tvár, takže veľké krvavé rany, ktoré sa zdalo, že boli vyrezávané z tela.
  
  
  Krv začala kvapkať, crimson rivulets tryskajúci okolo hlboké škrty v kosti. Muž sa pozrel featureless, jeho funkcie na nepoznanie, jeho ego telo visí v tatters ako stiahnutá koža. Ohromujúci, snažil ustúpiť, ale bol zaútočil znova.
  
  
  Nie sme spokojní s otočením svojho súpera tvár do krvavej hmotnosť, Tiger swooped dole na neho. Zbadal som ju, zuby sú tak ostré ako šable, ostré a zubaté. Bol som triasť s textami, ale nemohol som sa moje oči z scéne, jej brutalitu a ľahostajnosť k ľudského života.
  
  
  Pokračoval pozerať sa do fascinácie. Obrázok s pazúry zdvihla ruku na štrajk s okrajom jej dlaň: bolo to najdokonalejšie ma-nal-chi-ki punč ona nikdy nevidel.
  
  
  To je varovanie, že som nemohol len tak ignorovať, o čo sa môže stať, keď sú určité "disciplín"-najmä karate a "kung fu" - sú použité spôsobiť škody nie len spôsobiť. Jej sa nikdy veril v takýto trest alebo násilia od začiatku násilia. Potriasol hlavou smutne a glanced na žiariace dial jeho hodinky.
  
  
  Kúpil som jej Japonec-vyrobené sledovať skoro ráno. To nebolo ešte päť hodín. Mal som dve hodiny doľava, tak som sa obrátil svoju pozornosť späť k filmu, Hong Kong-štýl dráma.
  
  
  Sever kino bolo výhľadom Taj Cesty, len aby pripomenuli mi, že som ešte navštíviť slávny Taj Mahal. Ale on nemal odvážiť ukázať svoju tvár v taký populárny a preplnenom mieste. Ona, samozrejme, nebolo sedí v kine sa len zabaviť pri whiling preč deň. Keďže jej, bol som si istý, že Cobra ľudia boli stále prowling mesta, sa snaží nájsť mňa, aby si mohol dokončiť ma off, ona si vybrala kino zostať nezistený na tak dlho, ako je to možné.
  
  
  Mal som posadnutosť vráťme sa späť k Shiva ' s mansion konfrontovať sa s ním, ale on nevedel, koľko bodyguardmi boli v monster služby, a nemal ani vedieť, či on bol stále tam. Stretnutie s Reeva bolo naplánované na siedmej hodine v malom meste asi dvadsať kilometrov od Agry.
  
  
  Miesto, kde sme sa mali stretnúť bol známy ako Fatehpur Sikri, opustené mesto okolo mramoru a pieskovca. S pomocou sprievodcu, ktorý ho kúpil v rovnakom obchode, kde si kúpil hodinky, on bol schopný zachytiť v jeho mysli a topografické mapy miesta. Tam bolo veľa palác hál, niektoré veľké schodisko a balkóny s výhľadom na rozľahlom dvore. Do dlhej-opustených Stahl stavebný komplex bol ideálny úkryt pre nás oboch, je to miesto, kde mohli hovoriť potichu, bez toho, aby objavili dobre vyškolených Cobra agentov.
  
  
  Tam bol večer, keď som sa tam dostal, a že bol aj v môj prospech. Tmy ochráni ma pred zvedavými očami Shiva je motorizovaná brigáda. Môj jediný problém však bol, že som sa nemohol dostať dosť munície pre moje pištole.
  
  
  Nasledovala shopu radu a šiel na návštevu Indickej s názvom Basham. Mal železiarstva vedľa bazár, malý obchod, kde by ste mohli nájsť všetko od kladivá na ópia. Ale to nebolo časť ega rozsah pištole kazety. To nebolo o peniazoch, to bolo o prístupnosti.
  
  
  "Potrebujem aspoň dvadsať štyri hodín, sahib," obchodník povedal, keď Ego ju vzal bokom vysvetliť to, čo som hľadal.
  
  
  "Dvadsaťštyri hodín je príliš dlho," povedal som.
  
  
  Držal svoje ruky, dlane nahor. Prázdne prázdne bol .45-kaliber pištole, ktorá kedysi patrila Cobra matematika študenta, ktorý by krvácal na pošte. Basham olízal pery chamtivy, jeho očami upretými na peniaze on mával pred Ega tvár.
  
  
  "Ja by som bol šťastný aby vám slúžili, sahib.".. ale moje ruky sú zviazané. Kazety žiadate ma o nie sú ľahko nájsť v Indii. Potrebujem aspoň deň nájsť ih...
  
  
  "Je to skutočná škoda... pre nás oboch. Buďte trpezliví!
  
  
  "Ale možno by som si ju ukážem, niečo iné," obchodník povedal a zmizol do zadnej časti obchodu, len aby vyšiel minútu neskôr s žiarivo stiletto, ktoré držal v ruke ako vzácny objekt alebo ponúka na strašiak. Ak reptilian božstvá, Nagy, boli sledovaní tejto scéne, jej, či by nemali byť spokojní. Na stiletto bol teraz pripojený na moje predlaktia vo veľmi ľahký pošvy, takmer totožné ako by som nosiť pri Shiva mužov podarilo odzbrojiť mňa.
  
  
  Tak som mal nôž, metlu (otočený do dvoch identických kluby o nohy dlhé každý), a buffalo bič. Všetko, čo mal nahradiť zbraň. Nebol som si úplne neozbrojený, v poriadku, ale nebol som jej chôdza arsenal buď.
  
  
  Ak však všetko išlo podľa plánu, ja by som ani mať potrebné použiť zbraň. Nemal som v úmysle datovania Cobra mužov, kým som bol pripravený konfrontovať Shiva na oveľa osobné základe ako pri predchádzajúcich príležitostiach.
  
  
  Tak to bolo dôležité, že stretnutie s Rhea prebehlo hladko. On sľúbil, dievča nájsť a vydanie jej otec. Zase ukázala, že ona je viac než ochotný a pokúsiť sa získať všetky možné informácie. Pakt sa narodil a vyrobené z vzájomnej zúfalstva. Reeva potrebné mňa, jej, treba jej len toľko, ak nie viac.
  
  
  Tak som si sadol na svoje miesto a pokračoval sledovať film, počúvanie out-of-sync hlasy, farby jasné a nádherné ako je hliník Vianočné nádej. Titulky, jeden v Hindi a iné v Bengálčina, pravdepodobne mal veľmi málo čo do činenia s významom anglický dialóg. Ale rytmus, neuveriteľnú zručnosť hlavná postava v umení "kung fu" fascinovaný môj pocit.
  
  
  Film skončil na štyri-tridsať. Program oznámil pokračovanie filmu, tak som vstala z môjho sedadla a odišiel do jednej, okolo východov, miešajú s drnčanie a komentovanie davu. Raz bol na ulici, nemal som problém zostať bez povšimnutia, kým taxi ho našli, pripravený vziať ma do opusteného mesta Fatehpur Sikri.
  
  
  Vodič, dobre oholený a bez turban, našťastie (v tom okamihu jej bolo vidieť všade tak Sikhmi), pýtal sa ma na päťdesiat rupií za pol hodiny jazdy. Na čiernom trhu, dolár stálo dvanásť rupií. To bolo rozumnú cenu, tak som dal Em peniaze dopredu a dajte ho v zadnom starý Citroen.
  
  
  Ani jeden motocykel nasledovať nás, a oni nemali snažiť predbehnúť usa. Ak chcete byť presný, cesta do Fatehpur Sikri bol bez komplikácií. Je to tá istá cesta, vzal som si po tom, čo som unikol okolo Shiva ' s mansion. On sprawled na sedadlo, ako sme absolvovali rad plotov, že oddelené domu z ulice. Nikto v nedohľadne, a kaštieľa, s jeho balené zeme, steny, pozrel sa prázdny a opustený.
  
  
  Nebol som spokojný, samozrejme, lebo som myslel, Shiva, Haji, a dokonca aj Reeva položky pre Čínskych hraníc. Dobre, dospel k záveru, čas ukáže.
  
  
  On sa pozrel na svoje hodinky znova a snažil sa uvoľniť. Bolo tam ešte veľa času, ale bližšie prišiel, aby opustené mesto lízať, tým viac nervózny a úzkosti, ako sa stal. On vzal možnosť dokončiť to, čo on začal, nákup metle a buffalo bič.
  
  
  Basham bol taký láskavý a pomocnú mi ruku vŕtať. On vyvŕtať dva otvory v metle rukoväť, jednej na každom konci klubu. Teraz zviazané bič z buffalo bič prvý v jeden otvor, potom v druhej držia pevne s reťazou na oboch stranách. Teda medzi dvoma palicami to niečo ako natiahnuté kožené jumper. Pozrel som sa na uzlov; diery v lese, z palice boli malé, tam bol žiadne nebezpečenstvo pleti, peeling off.
  
  
  Keď skončil montáž zariadenia, videl vo vzdialenosti skladaný minarety ukladá Jami Masjid Mešita. Ale masívne budovanie pozrel malé v porovnaní s obrie stenu, ktoré sa zvýšil z južnej strane mešita. Steny boli postavené na počesť víťazstvá Akbar, na Mughal Cisára, ktorý založil legendárny mesto Fatehpur Sikri. Steny prehliadané okolitej krajiny a skupiny špinavé chaty, ktoré tvorili obce na úpätí opustené mesto.
  
  
  "Má Sahib chcete ego čakať tu?" Taxikár navrhol, spomalenie až zastavenie pri vstupe na opustenom parkovisku vedľa opustenej a tiché mesto. "Dám vám dobrú cenu: tridsať rupií, aby vás späť do Agry.
  
  
  "Je mi ľúto, ale mám aj iné povinnosti," vysvetlil som im, plnka v byvolej kože palice do mojej nohavice vrecku. Jej otvoril dvere a dostal von, okolo vozidla.
  
  
  "Sprievodcovia sú už tu, sahib," taxikár, odpovedal. "Nechce Burín ukázať to na vás?" Jeho oboznámení s Fatehpur Sikri. Ukážem vám niečo, že žiadna iné turistické nikdy nevidel...
  
  
  "Nepochybujem o tom, že," súhlasil som, smial. "Ale musím splniť môj Indiánsky sprievodca v priebehu niekoľkých minút." Mať šťastnú cestu, sahib!"
  
  
  "Ako si želáte," vodič povedal, sklamaný. Začal motora, obrátil rohu, a išli preč, takže oblaku prachu sa za ním.
  
  
  Jej chôdza cesta pokračovala.
  
  
  Posledný turistický autobus už odišiel Agry. Obchodníci, ktorí mali zobrazovať svoje výrobky vo dvore okolo mešity sa vrátili do dediny, takže mramoru a pieskovca opustené budovy. On rýchlo prešiel nádvoria, zapísanej na mapu mal vytrhnuté z turistický sprievodca, a zistil, budova známa ako dom Maruam.
  
  
  To bolo tam, že Reeva vyrobené stretnutie pre mňa za menej ako hodinu. Som necítil nič, a nevidel som všetky pohyby, ktoré by mohli vzbudiť moje podozrenie. Budova, s jeho pozlátené fresky a maľované stropy, bol veľký a slávnostný, dôkazom Akbar bohatstvo a politickej moci. Sedel na prvom stupni úzke mramorové schodisko, ktoré viedlo k balkón, ktorý bežal okolo domu.
  
  
  A čakania na hovor začal. Len som sa modlil, aby Reeva Singh nemal ma nesklamal.
  
  
  Na sedem, začal som nervózny. Na desať minút, posledných šesť, bola dvojnásobne strach. Ale na štvrťroku posledných šesť, počul zvuk zastavenie vozidla na parkovisku. Potom, slabé zvuk stopách ozvalo sa cez mramor-dláždené nádvorie, ktoré tvorili vzor veľkej šachovnici.
  
  
  Zdá sa, Akbar sa hrám šach, pomocou jeho concubines a tanečníkov, ako žiť pešiakov. Jej, príliš, ako sa pomaly postavil, sa cítil ako pešiak vložená do hry, ale tak ako určené mat svojho súpera. Shiva bol presvedčený, že mohol ovládať všetky svoje pohyby, nadiktujete svoje vlastné špinavé pravidlá.
  
  
  Ale ak by som mal príležitosť povedať alebo urobiť niečo, to by nepochybne posledná hra, ktorá génius trestného by mali hrať.
  
  
  "Nick?" Nick, ste tam?
  
  
  To bol povedomý hlas, ale s nádychom strachu, paniky. To nebolo celkom tma, ešte, a hoci nebo bolo stále temnejšie, mohol vidieť Reeva je štíhla postava striding cez nádvorie. Mala na sebe open-hrdlom Západnej šaty. Ona bola ešte krajšia, ako si spomenul, ale to bolo jasne nie je čas na takéto myšlienky.
  
  
  Keď Reeva ma videl, bežala, jej sandále clattering na mramorové dlaždice v zrýchlenom tempe.
  
  
  "Ja ťa prosím vás, držať ma pevne!" on zamrmlal. "To je to, čo naozaj chcem práve teraz, Nick.
  
  
  Ee zdvihol ju a držal ju zavrieť. Ona bola chveje, a otriasol bežal cez jej celé telo; ona by ma, ktorým sa jej hlavu na môj hrudník.
  
  
  "Nemusíte sa báť," šepkala som ticho. "Sľubujem vám, že všetko bude fungovať najlepšie. Zobrazí váš otec znova, a všetko bude zmena pre neho príliš, nebojte sa.
  
  
  Ona zdvihol hlavu a snažil sa usmiať. Bol zľahka pobozkal na pery podľa ee: ona ustúpil a tlačil jej vlasy z nej oči. "Verím vám, Nick," povedala ticho. "Môj strýko ma naučil, nebude veriť nikomu... ja si nemyslím, že s môj mozog už, pretože je to tak oveľa v mojej hlave. Ale verím, že sa vám, Nick. Nemám žiadne výber. Ak nemôžete mi pomôcť, ak sa nemôžete zachrániť svojho otca, potom nikto na svete nemôže. A ja som nikto iný sa obrátiť, Nick! Máme niekoho, ísť na.
  
  
  V čierne oči, s ih smutný a vystrašený výraz, tam bol tiež určuje vzhľad. "Sme urobili krok vpred," povedal soothingly. Viedol ju do domu a posadil sa na kroky, snaží upokojiť.
  
  
  Nebolo to jednoduché, ako bola v kŕči napätie a strach, že sa jej chvejú od hlavy až k päte. "Nemyslel som si, že by som mohol urobiť to stretnutie," vysvetľoval po chvíli. "Musel som vymyslieť výhovorku povedať, môj strýko, že som išiel do Agry na nákupy. Snažil sa mi poslať s jedným zo svojich mužov, ale sa mi konečne podarilo presvedčiť ho, že to nebolo potrebné.
  
  
  Jej stručne povedané, hej o udalostiach dňa, hovorí noe všetko, čo sa im stalo fretky, ako odišiel, nah.
  
  
  "Koľko mužov má opustil?" Spýtal som sa, dokončovacie môj príbeh.
  
  
  "Päť ľudí, nie viac. Ranjit je v nemocnici, ale nemyslím si, že on bude prežiť. Ego pľúca sú zničené vnútorné krvácanie.
  
  
  "A druhý s guľkou v jeho nohu?"
  
  
  "Išli Ego späť do vily. Nemôže chodiť, takže nemal by byť nebezpečenstvo pre nás. Dievča začal vysvetľovať, čo sa stalo, keď si bol nájdený a viazaný gagged. Že môže znieť presvedčivo, aby nás oboch v okamihu, ale Shiva bol podozrivý charakter. Napriek Reeva slzy a prosby, on opäť zamietol jej povolenie vidieť jej otec. Ani sa mu odhaliť, kde bol holding jeho brat v zajatí.
  
  
  "Hovoril som s mojím otcom na telefón. Bol veľmi slabý, mohol len mumlat pár slov, Nick, " Rhea pridané v ďalekej hlas. "Ak nemôžete bez neho, tam, kde je, nemyslím si, že budem žiť dlho."..
  
  
  "Egoizmus," ee ubezpečil ju, hoci som netušil, kde nájdete Reeva otec. Po prvé, bolo to Šivu, ktorý mal na neutralizáciu jej. Hoci som mal podarilo vyhnúť pasce nastaviť monštrum, som si bol dobre vedomý, že to nebude jednoduché to dosiahnuť. "Viete niečo o Haji vynález, že diabolský prístroj váš strýko hovory Poli?"
  
  
  "Snažil som sa dostať do laboratória, ale môj strýko bezpečnosti nenechal ma. Ale cítil som niečo... zavrela oči a zamračil, snažil sa spomenúť si. "Možno to nevadí... dodal po chvíli.
  
  
  "Všetko, čo je dôležité. O čom to je?
  
  
  — dobre... počul som, Shiva hovoriť s niekým na telefón a povedať niečo o Bombaja. Myslel som, že to bolo zvláštne v čase, pretože ho nemá Dell v Bombaja... alebo aspoň nič som vedieť.
  
  
  Zvonček zazvonil v mojej hlave, a to bolo sotva príjemný zvuk. "Si si istý?" Ja som trval na tom. "Počuli ste niečo iného, zistiť, kto je to hovoríte?"
  
  
  Reeva potriasol hlavou. "Počul som ho povedať len Bombaja." Pár slov o hotel, hlasovať a je to. Ale keď išiel preč z telefónu, môj strýko nevyzeralo spokojní.
  
  
  Urobil hovoru na telefón pred alebo po ego ľudia prišli späť cez Agry?
  
  
  - Pred. Istotu, že ju. Dvaja z nich prišli asi hodinu, možno menej, " Rheeva odpovedal. "Bol na telefón, kým prišli.
  
  
  Tak Purano Dass bol Cobra komplic!
  
  
  Všetko začalo upratať, zmysel. Teraz už chápem, ako Cobra ľudí vedel, že som sa bude v street cafe ráno Ashok a ja som sa stretol. To nebola náhoda. Dass mal nastaviť všetko, zrejme pod Shiva objednávok. Nie je prekvapením, Indický tajné Služby sa ocitli čelom k stene, ako sa snažil prísť na to, kto bol za Cobra. Nie je divu, že boli tak neefektívne a neúčinné, keď nepokoje a výtržnosti vypukla v celej Indii v posledných šesť mesiacov.
  
  
  Podľa toho, čo som vedel o Indickom Tajná Služba organizácie, Dass bol najvyššou autoritou.
  
  
  Informácie vyšiel na ego kabinetu. Hawke hovoril o" úniky " vo vnútri IISA, counterintelligence, ale on nikdy nič podozrivé tak vážne. Našťastie, bolo rozhodnuté konať samostatne. Rozhodnutie, že pri súčasnom stave vecí, sa už stal pádny dôvod.
  
  
  - Páčilo sa vám podarí zistiť viac?
  
  
  Reeva potriasol hlavou opäť. "Je mi ľúto, Nick. Snažil som sa, môj najlepší, ale mám dojem, že môj strýko nemá dôveru mňa... teraz je to menej ako inokedy. On a Haji hovoril pre väčšinu dňa, ale stráže nemali opustiť učebňu. Nemal som čas sa naučiť, nič viac.
  
  
  "Rozumiem. Ste všetko, čo ste mohli, a to je všetko, na čom záleží, " jej otec povedal. Tak som mal žiaden výber ale ak sa chcete vrátiť do vily. Raz tam budem viesť v akcii.
  
  
  Ale bolo to veľké riziko. Takmer neprekonateľné.
  
  
  Keby som sa snažil dostať na Políčko pred tým, než bol opäť použité, nikto nemohol povedať to, čo Shiva by urobil s tromi esami jeho rukáv... aj keď to bolo vynechané, štvrtý v rezervácii. Nemal by sa prestal teraz, po nadchádzajúcich to ďaleko.
  
  
  "Musím ísť späť do vily s vami," Nit vysvetlil jej. "Povedal som vám to, čo sa bude robiť s Poľa. Ak budeme čakať, že všetko pôjde podľa našich ego plány, či už chceme, alebo nie. Nemám inú možnosť, Reeva.
  
  
  "Ja tiež," povedala zašepkal. A ona ma zobrala za ruku a stisol moje prsty v jej. "Nechal som auto mimo, je to len pár krokov.
  
  
  Vyšli sme von do ulice, zanechala za sebou freskami izby, z domu, z Marouam. Obloha bola crimson red, na slnku bledý orange patch na vzdialenom obzore.
  
  
  Reeva bol stále drží za ruku, a on počúval zvuk našich stopách, ako jeho sandále clattered cez dláždené nádvorie. Potom tam bol náhle trhliny v našich ušiach, rev, že by sa obrátil väčšina ľudí krvi zima. Ale mnoho rokov výcviku a praxe majú ma pružné, sústruženie moje nervy na oceľový drôt. Stále, ja by som klamal, keby som povedal, že som nebol strach.
  
  
  Zvuk opustených budovách rezonovali ako hrom. Reeva nemohol pomôcť, ale kričať a objal ma, zvieral ruku v horor. Druhý neskôr som bol oslnený motocykel je svetlometu, ktorý bol už ukázal na svoju tvár.
  
  
  Boli tam tri Sikhmi, každý jazdy na motorke ako jazdecké jednotky. Začali krúžiť okolo mňa; ih sarkastický smiech prebodol ma tak ako mnoho bodné rany. Shiva bolo náročné znova. Ale ak ona hrala ego hry, Nick Carter čoskoro boli mŕtvy človek. Niečo, čo som rozhodne nemal nechať ju robiť.
  
  
  
  
  12
  
  
  Dvaja muži vedela, že takmer okamžite. Jedným z nich bol Gurnek, jeho tvár obviazanú a poškriabané, ale stále nažive a dobre. Druhý bol človek od post office, rovnako ten, kto mal podarilo urobiť ranených súdruh preč. Tretí, fúzatý a s turban omotal okolo jeho hlavy, podobne ako ostatní, bol známy na mňa. Ale ja som vedela, čo myslel, aj keď sme sa nikdy nestretli.
  
  
  "Si vzbudila môj strýko je podozrenie, Reeva," jeden z troch vysvetlil. "Preto nariadil nás nasledovať ťa, viem, že ste nás povedie otvorene na 'Sahib' Carter ...
  
  
  Reeva a stál som bez hnutia, mrazené. "Nechcem povedať slovo do nás," povedal pošepol jej priateľka. "Robiť presne to, čo vám hovorím, a budete v pohode."
  
  
  "Idú zabiť nás, Nick!"
  
  
  - č. Váš strýko je megaloman: ak má niekto zomrieť, som si istý, že budete chcieť zabiť ho osobne.
  
  
  Som tienené moje oči od žiare reflektorov a pozrel okolo. Každý Cobra agent ozbrojené s .45-kaliber pištole, ktoré v tej chvíli bol zameraný na mňa, jeden v hrudi, jeden v hlave, a tretina, v zadnej časti. "Tak čo budeš robiť, strieľať nás oboch?" Som zakričal cez rev motocykle.
  
  
  "Zastreliť, 'Sahib' Carter ?" Odin sa zasmial okolo mužov. Bolo to niekto nevedel som, vysoký, bacuľatá mladého muža, ktorý, samozrejme, teší keď ma v tejto polohe. "Je príliš jednoduché. Nie, Shiva nám dal špeciálne osobné pokyny. To je všetko veľmi jasné. Nebudete môcť odolať nás, pretože ak sa pokúsite urobiť, budeme zabiť dievča; potom, keď sme sa dostanete späť do vily, Shiva sa bude starať o vás osobne.
  
  
  "Ako môžete zaobchádzať Nirad," Gurnek pridaný.
  
  
  Obrázok blysol cez rozum. Videl som Nirad pádu headfirst do jamy hadov, som videl plazov opakovane napádať ho, a počul som, ego kričí a chápať radosť z Šivu, keď ma trpieť istej smrti, utrpenia.
  
  
  "Samozrejme, nemôžem odolať," povedal som. - Traja proti jednému nie je šport, páni. Ale to nebolí dievča; ona nemá nič spoločného s tým robiť.
  
  
  "Pomohla uniknúť.
  
  
  "Ja by som ju zabil keby v nej nebol." Ego otec je väzeň, váš majster. Ona sa nestará o nič iné. Nezaujíma ma, ak budem žiť, alebo zomrieť. Obrátil sa na Reeva a pozrel jej do tváre. "Nie je to správne, kurva?"
  
  
  Zdvihol ruku a udrel ju tvrdo cez tvár. On zašepkal to. "Poď, spustiť sa na ne... Robiť, čo vám poviem! -
  
  
  Na chvíľu, dievča prekvapené, omámený a strach. Nevedela som, čo som robil, ale nakoniec sa bežal, kričí na vrchole jej pľúca. "Snažil sa ma zabiť!"
  
  
  Muži nechápal som, čo sa deje.
  
  
  Gurnek sa dostala mimo bicykli, a Reeva bežal k nemu. To bol okamih, ona by čakali. Ďalšie dve Sikhmi zabrániť ich oči, chodidlách ich ih topánky posuvné na mramorovej podlahe, ako zastavili na koni okolo mňa.
  
  
  Reeva doslova hodila na Gurnek nohy, sobbing ako hysterický žena. Hrala svoju rolu perfektne, dáva zdanie pravdivosti, že sa zdalo, že deaktiváciu Gurnek — aspoň natoľko, aby mi čas čerpať moja stiletto okolo svojej pošvy a hodiť tenké ostré dýku.
  
  
  Za druhé, všetko, čo som počul, bol Reeva je kontinuálne, srdce-rending stonať. Potom Gurnek stiahol späť, zvieranie jeho tvár convulsively. Na stiletto sa ponorila do emu ľavé oko, krájanie cibule na polovicu. Krvavé, zrôsolovatenej hmotnosť kvapkala do emu v tvár; že nech sa srdce rending plakať a snažil sa vytiahnuť jeho dýku.
  
  
  Nechcel som tam stáť a pozerať sa, čo sa deje.
  
  
  Boli nariadené, aby ma živý... ale nie nevyhnutne bez úhony. Samozrejme, že sa bude snažiť zachrániť si vlastnú kožu prvý, a ak nebudem konať rýchlo, všetko sa bude považovať za stratené. Bežal, a ostatné skočil z ich bicykle. To bol druhý chybu vyrobený Shiva je gorily, ako sa mu podarilo vyliezť na chvíľu vyzdvihnúť dva kluby vyrobený okolo metle.
  
  
  To bolo vytvorené zbraň, ktorá na prvý pohľad sa zdalo, že neškodné. Ale na Della Ulici, dva kluby, pripojil kus pevný a silný bič okolo buffalo skryť, boli veľmi nebezpečné, takmer smrteľnú hrozbu.
  
  
  To bol "nunchaku", ten, kto robil to, orientálny prístroj, ktorý som prvýkrát videl počas násilné demonštrácie poskytol svojim karate majster na AX sídlom vo Washingtone.
  
  
  Zbraň typické bojových umení mal nepopierateľný všestrannosť, a v tomto prípade mu určené experimentovať s ním.
  
  
  Drží palicu v jednej ruke, druhý prúd začal krútiť, kým to získal dostatočnú silu a rýchlosť. Môj gawking oči boli prilepené v mramorové dosky na moje nohy, ale stále som beží, zabudol povedať nikomu, ale Sikh by som vybraný ako môj cieľ a kto môj cieľ by bol.
  
  
  Gurnek nebol odzbrojený, ale nebol v najlepšom tvar, a to buď. Počul som, že Reeva kričia hrôzou ako ďalší hunspell whizzed vzduchom a nekrváca moje ľavé rameno. Cítil som hrozný pocit pálenia, že ma opustil ohnivá červená neskôr. Ale gawking nemal zasiahla moja ruka. Rani urobil bolestivé tvár na mňa, ale že nemal zastaviť ma od ďalšieho twist nunchaku.
  
  
  "Budem sa vás zabiť, Carter!" muž zakričal.
  
  
  "Proti Shiva objednávok?" Som odpovedal s úsmevom. Ale .45-pištoľ ráže bola ukázal na môj hrudník. Riskovania je jedna vec, ale je hlúpy, je celkom iná. Jej trvalo do taktovkou stratil rýchlosť a nakoniec visel na mojom zápästí.
  
  
  "Dolu s touto vecou! Indický objednať.
  
  
  "Na vaše objednávky, Majster," zamrmlal som, uvoľnenie nunchaku cez moje prsty.
  
  
  Sikh bola stále zameraná na mňa; ale hneď, ako sa pustiť z jej prútika, on sklonil dolu vyzdvihnúť ih. Bola to jeho tretia chyba v posledných niekoľkých minút.
  
  
  Zatiaľ čo on bol ohýbanie, jeho súper vrhol sa na neho. Zatvoril prsty okolo zápästia ruky, ktorý teraz držal zbraň s všetka sila mohol zobrať. On stlačil spúšť a takmer trafil ma do nohy. Ale tentoraz som bol rozhodnutý stráviť zvyšok svojho dní pohybujúce sa ako mrzák, tak, aby zvyšok môjho tela zostane neporušený a nepoškodený.
  
  
  Cobra agent recoiled, sa snaží zadarmo seba. Moja ruka našla cieľ chcela: natiahol, zmenilo sa to na kladivo, okolo kosti a svaly. Pevné bočné opierky pristál na človeka krku; v rovnakom čase jej synchrónne flicked jej pravej nohe.
  
  
  Výsledný cha-cha-gi nedarilo prelomiť emu shin, ale bolesti, rany, dal mi niekoľko ďalších sekúnd, ktoré som zúfalo potreboval. Ona bola chytil za ruku, ktorá bola už drží zbraň v oboch rukách. Sikh Indickej writhed horúčkovito, snaží sa dostať preč, aj keď si bol istý, že jeho zbraň bola už ukázal na neho.
  
  
  Tam je náhly pohyb za mnou. Tretí vrah, brawny mladý Indián, ktorého sa nikdy predtým nevideli, sa ponáhľal na pomoc jeho spoločník. Aj keď to už bolo ťažké bojovať s jedným: to by nemalo byť ťažké zvládnuť dvaja muži vyzbrojení pištole.
  
  
  Takže hneď, ako som sa podarilo vypáčte zbraň z celého prvého človeka prsty, spôsobuje ego padajú na jeho mramorové prámiky, ponáhľal som sa, zdvihnúť "nunchaku", že padol k jeho nohám. Z celkového počtu trvalo mi päť sekúnd dostať potrebnú rýchlosť a dynamiku to.
  
  
  Tretia osoba nedbalo išiel na útok. Jej skočil späť a pristál otvorený ego accomplice. Keď ho napadol, jeho stick už bolo zamerané na iných ega lebky.
  
  
  "Nunchaku" má teraz dosiahla sila niekoľko krát väčšia ako treba rozbiť ľudské kosti.
  
  
  Čo sa dialo ďalej, ona nikdy nevidel v jej živote.
  
  
  V Indickej spoločnosti lebky doslova explodovala. Jelly-ako hmotnosť stále impulzné kde turban boli zrolovať. Kúsky kosti, črepy z vlasov a vlasovej pokožky prilepené na nich, splattered v mojej tváre a môjho mozgu, šedivo-biely v podivné špirály, roztrúsené po vzduchu ako láva okolo erupcia sopky. Ale ak Nunchucks urobil dobrú prácu, stále som mala dvoch súperov doľava. Gurnek bol nažive, aj keď len s jedným okom. A stále nažive, bol mladý Indián, ktorý prišiel príliš neskoro zachrániť život jeho spoločník.
  
  
  Svalnatý Sikh pozastavené vyzerať nechuť a nedôvera v jeho tvári. Smrtiace obušky začala znovu, a sám cúval preč nervózne, ukazovacie zbraň na mojej tvári.
  
  
  "Zabi ma a Shiva vás budú kŕmiť na hady." Potrebujem dať em niektoré dôležité informácie, a ak sa mu nebude počuť okolo mojich úst, môžete zabudnúť existuješ.".. on hissed na jej prostredníctvom gritted zuby.
  
  
  Bol blafovanie jej. Pozrel na nepoznanie obrázok jeho accomplice. Použil po druhé rozdeliť na uvoľnenie nunchucks, ktorý letel vzduchom ako bumerang v jedného prúdu. Jej ego nikdy použitý to spôsob, ako predtým, a nevedel, ako to bude fungovať.
  
  
  Našťastie, primitívne zbrane nemal sklamať ma. Jeden alebo oba obušky (nemôžem s istotou povedať, že Nunchucks boli lietanie na neuveriteľnú rýchlosť) narazilo do Indickej spoločnosti automatické pištole. Sila ranu vyrazil zbraň z Veža je ego. Zbraň pristál pár stôp za ním. Veľký Sikh ma poveril, ako nahnevaný medveď, jeho tvár contorted s rage.
  
  
  Karate, alebo nie, tentokrát to bol pre mňa.
  
  
  Pred jej ego by ju zastaviť, skôr než by mohla uvedomiť si, čo sa stalo, muž, ktorý bol súčasťou Shiva tím a "prijímacie výbor" zostúpil na mňa ako tona tehál. Môj dych sa chytil v mojom hrdle, ako som spadol dozadu, biť hlavou na mramorové dosky okolo obrovskej šachovnici na nádvorie.
  
  
  Niečo horúce a slizký kvapkala na mojej tvári, momentálne oslepujúci mňa. Slzy vysielané po mojej tváre, ako sa snažila otvoriť oči znova. Hneď, ako som mohol vidieť ju opäť, pozrel som sa a videl Gurnek stojaci vedľa mňa. Zranenia očí, to málo, čo zostalo z toho, naďalej vyhnať želatinových a krvavé ohľadu na to, ako kohútik ponechané otvorené.
  
  
  Potom Indickej spoločnosti nohy ohnuté rovnako ako jej bolo snaží dostať nahor. Som gritted moje zuby ako oceľovou špičkou svojho ega boot hit späť z mojej hlavy. On bol len jeden z troch mužov, ktorí nemali nosiť sandále. A teraz bol pomocou jeho motocykli, topánky na punč ma v hrudi.
  
  
  Nemohol som vidieť ju, pretože bolesť, ktorá bola rozmazanie moja vízia. Ani som nevedela, kde bola, alebo čo Gurnek mal urobiť, aby sa jej, ale ona nemôže pomôcť mi, to je isté. Cítil som, ako môj hrudný kôš bol krakovania, ako moje kosti boli rozbíjať všetky naraz, keď Gurnek ma udrel znova.
  
  
  Jej zatriasol násilne, ako divoký kôň sa snaží zhodiť svojho rider. "Shiva nezáleží na tom teraz, Carter," Gurnek povedal, takže je jasné, že ego je chápaný, aj cez obväzy, ktoré sa skrývajú v dolnej časti ega.. "budem vás zabiť, takže budete mať hotové raz a navždy!"
  
  
  Z tónu jej ega hlas, vedel som, že je určený. Ostatné Indickej, ten, kto mal na mňa zaútočila a zrazil ma na zem a chvíľu rokmi, bol snaží chytiť moje nohy. On crouched dole predo mnou, a ona pokračovala kop ako zúfalý človek, najmä keď Gurneka je nachah jerked znova, pristátie drvivý úder k mojej hrudi.
  
  
  To bolo v tomto okamihu, že sa jej Yi oslovili s oboma rukami a schmatol človeka členok, silne ohýbanie ega nohu. Snažil nestratiť rovnováhu. Potom ďalší Sikh riadil jeho mocná päsť do môjho života. Bolo to neznesiteľné bolesti. Nemohol som dýchať, ale ak som dal na jej práve teraz, tí dvaja by ma pridať k ich slávnu trofej zoznamu.
  
  
  Okolo posledný kúsok pevnosť som odišiel, som zovrel Gurnek je členok a uchovávajú sa krútenie to, chcem počuť tieseň kostí lámanie čoskoro. Namiesto toho, muž padol dopredu, stráca rovnováhu. A on oslobodil jeho nohy v trik iného Indickej. Cesty späť, on leaped na jeho nohy.
  
  
  Očakával som, Gurnek je veľký kamarát do útoku ma opäť, ale namiesto toho sa uchádzal v opačnom smere. Jej ego nemohol nechať ísť príliš ďaleko, tiež preto, že bola spustená po padlých zbraň. Bol za ním ako on sklonil nadol vyzdvihnúť zbraň. Jej, urobil veľký skok vo vzduchu a napäté jeho nohu dodať "letí" vyhodiť.
  
  
  Sila úderu, vplyv moje nohy biť Indickej spoločnosti zadok, poslal ego spadol na zem. Zroloval pár krát na mramorovej podlahe, a zbraň pristál pár metrov od hotela, je mimo dosahu.
  
  
  Dokonca aj potom, nervózne sa pozrel cez rameno pred rúti k vyzdvihnúť zbraň. Gurnek nebol jeden vzdať ľahko. On vstal a pristúpil ku mne. Hoci kríval, niesť všetky jeho váhu na jednu nohu, on mohol naďalej chodiť. Ale najviac zarážajúce všetkých bol zlovestný kovový lesk, ktorý upútal moju pozornosť... kovu odkvapkávanie a želatinových látky cez Indickej spoločnosti bisected očí.
  
  
  Za Gurnek je rozmazaný obrázok v neskoré popoludnie tiene. Reeva Singh je konečne späť na scéne. Nie dlho predtým, ona hrala svoju rolu dokonale a s ňou výkrikmi hrôzy a letu, ona mi umožnilo presunúť z obrannej do útočnej akcie.
  
  
  On mohol vidieť ako sa jej teraz ako ona vystúpali do sedla motocykel zaparkované vo dvore. Gurnek nemohol spustiť; on bol stále kríval, keď sa konečne zálohované, viac ako zdvojnásobil. Ale ja miscalculated v mojich výpočtov, za predpokladu, že mal na mňa zaútočil pred použitím stiletto v ruke.
  
  
  Indický jerked jeho ruku preč, potom sa natiahol a hodil nôž. Čepeľ hissed vzduchom. A tento čas Gurnek takmer minul.
  
  
  Ostrá čepeľ potopil do mojej stehenného svalu. Moje kolená podlomili a ja som sa cítil slabý. Chcela kričať, ale som stifled volanie, ktoré sa zdalo, že únik moje pery. Bolesť strieľal cez mňa, krútenie, moje nervy. On sa ponorila sa do mňa ako horúcou ihlou, hlbšie a hlbšie, až moje celé telo bolo znecitlivenie, teraz na hranicu fyzickú odolnosť.
  
  
  Nebolo to vraj sa stalo.
  
  
  On clenched päste, gritted zuby, kým sa gritted, a snažil zablokovať neznesiteľnú bolesť. Potom mu znížená jej ruky, zatvoril oči, na okamih, a nakoniec vytiahol nôž z okolo jeho bedier. Nemal som čas na zastavenie prietoku krvi. Ale našťastie, stiletto nepodarilo cievy stehenné svaly.
  
  
  V každom prípade, bol stále krvácanie ako zabitých ošípaných.
  
  
  Textílie moje nohavice by k mojej nohe, kde je veľké tmavé škvrny bol šíri, mokré s krvou ja by som už stratil. Gurnek je divoký smiech ozvalo sa vzduchom. Indický začal prístup mňa, a ona sa snažil vyliezť na jeden okolo budov v okolí dvore. Podarilo sa mi twist Em je členok, a nemohol chodiť bez krívania. Ale on mohol hýbať. On vystúpil ako tretí Cobra agent tiež začal pohybujúce sa za mnou.
  
  
  Pozrel som sa okolo seba a videl zbraň, aby človek našiel. Jej zostalo s dýkou, ako Nunchucks boli mimo rozsah. "Reeva," oni hovorili. "Odkiaľ idete?"
  
  
  Možno to bola telepatia. Ale nech to bolo čokoľvek, ona "počul" mi.
  
  
  Rev motocykel imelo zmazal silu, požehnanie, matovanie moju bolesť a fyzické trápenie. Vyšiel z temnoty, sledovanie Gurnek je obrázok vzhľadom na veľký maják, silhouetted proti tiene pred západom slnka. Indický obrátil svoju hlavu a zdvihol ruky, akoby zastaviť auto. Ego inou osobou, svalnatý mladý Sikh, na druhej strane, vyzeral ako on nechcel zmeniť jeho program. On stále prichádzajú na mňa. Siahol jeho dýku, snaží ignorovať pulzujúca bolesť, ktorá ľavej Nachah úplne stuhnutý.
  
  
  Gurnek sa snažila skryť v jednom z opustených mramorovej siene paláca. Teraz, keď bolo už okamžitú hrozbu a nebezpečenstvo, vďaka Richtára, bol som schopný sa sústrediť svoju pozornosť na jeho accomplice. Zbraň barked a vydýchol oheň, ale náhlej tmy, že sa zdalo, že dážď dole z neba, ako posledný twilight svetlá vyšiel mu bráni užívať starostlivo zamieril a hunspell letel niekoľko metrov odo mňa.
  
  
  Držal jeho dych a stál na rovnakej ceste ako všetky pokolenia, natiahol sa zraní nohu späť. Dokázal vidieť biely turban z útočník a dokonca aj hlavni pištole. On by stratil počet guliek on by použité, takže nemohol povedať, ak zbraň bola prázdna, alebo ak ho ešte niekoľko kôl doľava.
  
  
  Keď počul kliknite na tlačidlo na spúšť, on vystužený sám pre streľbu. Namiesto toho, Indický prisahal ticho. Hodil zbraň preč, a pristál s thud na mramorovú podlahu. Konečne to vyzeralo, že nie všetko bolo sprisahal sa proti mne.
  
  
  Možno Reeva mala podložené Gurnek do " rohu." Ak nie presne v "kúte", potom Indickej bol z cesty. Môžem zneškodniť to moje ego neskôr, keď som vyrazil môj partner je ego. Vedel, že Gurnek bol neozbrojený, tak Reeva by byť schopný zvládnuť situáciu na jej vlastné.
  
  
  Teraz všetko som musel urobiť bolo vysporiadať s divné, Indickej, Shiva je osobný maklér. On napätých a konať jeho dych. Ľudské bol len celistvej forme, nachádzajúce sa okolo tma. Mraky zakrytá mesiac, zakryť žiariaca tvár a nádvoria Fatehpur Sikri bol v tieni. On prižmúril oči na jeho oči a snažil hľadia do tmy. Môj súper nechcel vziať nejaké šance, pretože som nemohol počuť jeho pohyby. Nebol som si istý, či by videli ma, keď on by vytiahol nôž z okolo jeho bedier, alebo v prípade, že sa spoznala som bol ozbrojený.
  
  
  Stahl je stiletto je vzácna zbraň teraz, že Nunchucks stratili ho. A ja som sa nemohol spoľahnúť na moje hlboké vedomosti karate s nohu, ktorá vyšla z zhromaždenie z rany, ktoré bled takmer všetok čas, a ktoré som nemal čas na uzdravenie. Jeho prívod krvi bol, že ma slabší a slabší, a ak jeho nohu nebol obviazanú, povedal by som skoro, že sú v ťažkostiach.
  
  
  Jej, kričal. "Poď, ty bastard! Na čo čakáte? - Tam sú rúhania, prívlastkov a urážanie sa, že v Indii bezprostredne ovplyvňujú človeka pride. Možno "bastard" nebol jeden okolo nich, ale už moje vedomosti o colnej a zvyky subkontinentu ľavej veľa byť požadovaný. "Máte strach?" Je to pravda? Začal som kričať, sa snaží nájsť masívne tvar, v tieni svojho ega.
  
  
  Svetlometu motocykla, Reeva mala skočil na nebolo ukazovacie v mojom smere. To bolo stále tmavšie a tmavšie druhý, a on si hľadá svojho, dúfajú, že nájdu niekoho, kto sa v tele a krvi. Potom obrovský hmotnosť padla na mňa. Bol som hodený do môjho chrbta, môj zranený nachalah pustil sa za mňa.
  
  
  Bolesť bola ohromná a podivné phosphorescent lights tancovať pred mojimi očami. Jej potriasol hlavou a snažila sa odísť bodky sveta. S jeho nohu skrútené v polovici, bol doslova pribitý k zemi tým, že väčšinu tuku mladých Sikh. Ale ja som doslova cítil sa sám seba zdvihnúť zo zeme ako päsťou udrel do mojej čeľuste. On natáhne jeho hlavu na stranu, dýchanie ťažké. "Ty špinavý bastard! Som hissed, konečne spomenul si na správne slovo.
  
  
  Hmú sa nezdá byť páči, výber epiteton, tak to prerazený druhýkrát. Ako sa cítil muž je horúca, fetid dych na jej tvári. Bol zviera, býk v ľudskej podobe. A on odpovedal bez slova... len s vaše päste. Hmú potom podarilo dostať svoje ruky na moje stehná a nakopat zranil nohu.
  
  
  Moja hlava bola stále krvácanie, a to bolieť viac ako kedykoľvek predtým. Na stiletto čepeľ škriabal proti mramorové dlaždice. Ale ja som stále nevedel, či Sikh Indickej mal si všimol, že som bol ozbrojený. "Ja ti dám späť na Shiva, Carter!" On zalapal po dychu, pripnúť ma na zem. "Ale nie všetky v jednom kuse!
  
  
  "Ako hrozné! Som hundre v vysmievajú, tón, moje pery curling v pained grimasa ako zasadil jeho kolená na moje stehná. Moje ruky a prsty začali chodiť znecitlivenie, krv kvapkala v okolí rany, a Indickej držal svoje ruky. Ešte pár sekúnd a nebudem môcť držať meč už. A ak sa to stane, je to všetko viac ako pre mňa.
  
  
  Začal sa pohybovať ruku dopredu, sa snaží priniesť ostré, stále krvavé čepeľ bližšie k Indickej spoločnosti výpočty. On zašepkal to. "Aké je vaše meno?" Koniec koncov, nemáme... predstavil seba ešte!
  
  
  "Kôra," povedal úsmevom. - Víťazný Štekanie.
  
  
  "Štekať, smoliar," ego opravil ju a zrazu sa presťahoval jeho nôž strane skontrolovať môj súper je výpočty. Trvalo to všetky sily som mal doľava, doprava až na limit.
  
  
  Ale fungovalo to. Vďaka Bohu, že to fungovalo.
  
  
  Ostrá čepeľ roztrhol mladých Sikh je bavlnené tričko ako maslo. Nemal ju zastaviť. Na konci sa potopil hlbšie ako zdvihol kolená, sa snaží vytiahnuť preč. Je to príliš neskoro na zmenu taktiky. Teraz nemohol zastaviť ma už. Na stiletto ponorila medzi jej ega dve rebrá, krájanie cez telo a svaly ako mäsiar kopírovanie cez lýtka.
  
  
  Mladý Indický valcované na jeho strane a spadol ťažko na jeho chrbát ako nôž uvoľní ho. So silou zúfalstve som sa preplazil cez mu dokončiť prácu, nie zastaviť sa v nás, len na sekundu pocit, že neznesiteľnú bolesť v mojom krvácanie nohu. Na stiletto, že bol pochovaný do rukoväť v Laia stranu. Muž, híkali, sa snaží dýchať. Otočil rukoväť noža bez vytiahnite ho von.
  
  
  Prúd hrubé, horúce krvi gushed dole ega strane ako dýka bol ťahaný do nej, čepeľ sa držať ega hrudníka. "Prasa! Indický zalapal po dychu. "Ale aj... zomriete... zomriete, Carr...
  
  
  Tie boli ega posledné slová.
  
  
  Jej hoteli, tak by nemali obrátiť sa proroctvá.
  
  
  
  
  13
  
  
  Moje ruky boli klzký a lepkavé s Laia krv. Ona pokračovala lash sa hojne ako jej hmú plátky otvoriť jeho hrudi, nie zastavenia, kým to bolo absolútne istý, že to bol mŕtvy. A gurgling zvuk prišiel od ega v jeho hrdla; on už hovoril, ale heaved jeho hrudi hore a dole convulsively. Konečne puffing zastavené; jej hmú dal svoju ruku na skladanie dolár. Zväzok svalov spôsobené kŕčovitá srdca, nasleduje nedobrovoľnej nervózne chvenie, a chvenie, ktoré otriasli ego od hlavy až k päte.
  
  
  On mieša ešte raz, potom zmeraveli.
  
  
  Jej skĺzol späť, môj zranený začiatky natiahnuté pred sebou. S rýchle pohyby, si vyzliekol košeľu, znížiť ho otvoriť s dýkou, a začal preväz rany s provizórne obväzy. To trvalo dva prúžky cordon na škvrnu z krvi, ktorá bola zapojená celý čas stekať hlboké rany.
  
  
  Po chvíli sa snažil dostať späť na nohy, jeho oči hľadajú Reeva. Dievča urobil skvelú prácu, a teraz som musel pomôcť jej zbúraní Gurnek. Neskôr... no, ja som si eliminovať Gurneka prvý, a potom budem mať až ďalší krok.
  
  
  Počúval, a takmer okamžite počuť slabý šum... na hum motocykel motor tón v diaľke. Nádvorie bolo ponorené do svetla ako mraky, ktoré ukrývali mesiac zmizol. Zdalo sa mi, že sily prírody boli na mojej strane, ako keby prisľúbil chrániť ma. Bola tma, na prvý, a nedostatok pokoja chránené mi dovolí, aby som poraziť a zabiť Laia.
  
  
  Ale teraz, že mladí Sikh bol mŕtvy, prekvapený tým, že moja sila alebo mazaný, mesiac sa vrátil, záplavy dvore opusteného mesta s jeho svetlo žiariť. Jej pozrel na obrázok Laia, ktorý ležal na chrbte, jeho biele tričko postriekané s sušené krvi. Ego pery stočený do úsmevom ukázal, že Ego správne biele zuby, a jeho ďasná boli postriekané červená od paan guma. Mŕtvola ležala bez hnutia na mramorové dosky, crouched v pozícii hrozné utrpenie.
  
  
  Cítil, žiadne výčitky svedomia a nenamietala, aby sa mladý Indický smrti, čiastočne preto, lebo to bola vývrtka prežitie. Je to buď Štekanie, alebo ju. On sa odvrátil od mrazené, bloodied telo a snažil sa dostať do jeho nohy znova. Musel som urobiť niekoľko pokusov, než sa mohol zostať na nohách.
  
  
  Ona bola tiahne pozdĺž jej zraní nohu, ktorá bola stále búšenie a stále znecitlivenie od straty krvi. Začal som cez dvor, pozastavením na chvíľu vyzdvihnúť môj Nunchucks, kde sa klesla, a zároveň vyzdvihnúť Laia je pištole.
  
  
  Pokiaľ viem, Gurnek bol neozbrojený. Mal som primitívne Orientálne zbrane a drahých nemeckých stiletto s holiaci strojček-ostrý nôž, ktorý mi zachránil život. A na vrchole sa, že Reeva mala motorke. Niet pochýb dievča a Gurnek vedel topografiu Fatehpur Sikri oveľa lepší, než som urobil, čo bolo aj výhodu a nevýhodu. Pretože ak tam bol tak mimo, okolo tohto bludiska prázdne a opustené budovy, Gurnek asi mal vedieť, pokiaľ Reeva bol schopný blokovať ega uniknúť a udržať ego uväznení, kým som sa dostal k nah.
  
  
  Odmlčal sa na chvíľu počúvať, a znova počul slabé hum motocykel motor. To prišlo spoza špeciálne publikum hall, divan-i-khas. Spomenul som si vidieť príklad paláca v guidebook som si kúpil, čierno-bielej fotografii impozantnej budove s veľkým centrálnym stĺpca, z ktorých štyri identické chodby s rozvetveným vypnutý, ak chcete dosiahnuť stranách hornej balkón v tvare štvorca.
  
  
  Tam bol žiadny musieť prísť dievča rescue rýchlo. Musel som sa posunúť o jeden krok v čase, ťahaním moje nohy za mnou ako objemné kus batožiny. Bolesť bola zmenšená teraz, že jej rany bol obviazanú a krvácanie zastavil. Ale bol som v bolesti. Aby toho nebolo málo, to ma zraniteľnejšie ako inokedy, výrazne spomaľuje moje pohyby, moja schopnosť pohybovať sa na normálnu rýchlosť.
  
  
  Použitie karate kopy bol v súčasnosti otázkou, a každý pohyb ruky a hlavne sa stal problematické a ťažké, pretože by to vyžadovalo obrovské množstvo úsilia, aby udržiavať primeranú ťažisko a rovnováhu. . . . Teraz, viac ako kedykoľvek predtým, som sa musel spoliehať výlučne na nunchucks a stiletto.
  
  
  Bližšie sa dostal do Lobby, hlasnejšie auto motor hummed v ušiach. To, čo kedysi bola vzdialených a neostré hum stal nudným rachot, a tlmený hukot. To by na jednej okolo vonkajšej piliere, ktorý bol pokrytý imelo zarážajúce, tvar a podobal tusk obrovského slona. Zastavil sa na odpočinok a zbierať jeho myšlienky. Silný svetelný lúč prebodol mieste predo mnou. Potom zvuk so systémom stopách.
  
  
  "Rev! "Som kričal. "Kde je?"
  
  
  Nechcela mi odpovedať, ale o chvíľu neskôr Gurnek vyšiel okolo budovy a narazil na nádvorí. Jej ego začal prenasledovať jej, aj keď vedel, nemohol som si na to. On bol spustený na takmer normálnym tempom, takže som vedel, že jeho členok nebolo bolí už. To bolo potom, že Reva vstúpil na scénu. Ona boomed mimmo na mňa a motioned pre mňa zostať na mieste. Ego tvár bola napätá, jeho lalôčikom pokrčené; to bola tvár absolútne určenie, masku za studena a výpočet určenia.
  
  
  Nemohol som poprieť, že som bol sakra hrdý na ňu. Urobila svoju prácu dokonale, vedenie Gurnek na uzde ako odchytených zvierat, kým sa mi podarilo zbaviť Lai. A teraz, že Lai bol mŕtvy, tam bol len jeden Cobra agent ľavej opraviť. Bol to nunchaku je obušky, ktorý zdvihol nad hlavu, jeden zovrel pevne, a hodil druhým von.
  
  
  Krúživým pohybom ruky nastaviť stick do pohybu..., Čo som dúfala, by rozhodne zničiť Gurnek je plány... a ego život sám. Reeva mieril na Indickom z oboch koncoch dvore. Lúč svetla z majáku osvetlené na strašidelný arkády a colonnades kráľovského paláca, rámovanie ako expressionist maľovanie.
  
  
  Ale tam nebolo nič, malebné o tom, ako Gurnek začali pohybovať, opakovanie jeho shaggy pohybuje. On by videli ma, a teraz tam bol žiadny spôsob, ako by mohol vyhnúť sa kolízii ako Reeva naháňal po ňom na svojej motorke ako motorové pastier sa snaží chytiť chýba Scott. Teraz Indickej bolo zviera na strach, strach a zúfalstvo.
  
  
  Snažil sa dostať okolo mňa, ale opäť Rhea ukázala svoje zručnosti, odrezať ega cestu. Ona takmer udrel. Dievča bolo robiť ju čo najlepšie vyhnúť sa priamemu stretu, a nemohol obviňovať ju. Ona tiež nechcel byť zhodiť na bicykli.
  
  
  Avšak, aj bez dotyku to, hej podarilo udržať ego z cesty, ktorá mu bráni úniku. Na Nunchaku krúži okolo mojej hlavy, a keď Reva presunie opäť dopredu, núti Gurnek prísť ku mne, ona bola vydaná tým, že nástroj smrti, a sledoval, ako to rezané vzduchom.
  
  
  Na"vrah" palice boli veľmi užitočné znova. On bol stále sledoval scénu, pričom o krok vpred, keď Gurnek kričal a prikrčil sa do strán ako kluby hit hmú v hrudi. Rana bola ako päsť biť centre, a to vzal dych. On prekvapené, opitý ako peklo, schopní udržať rovnováhu.
  
  
  Kríval dopredu, posuňte tak rýchlo, ako by mohol, drží stiletto na dĺžku paže. Nebol čas na odpad, pretože po Gurnek je eliminácia, stále som mala na tvári Shiva, muž, ktorého pekelným pasce ona unikol, ale kto mal nezobrazuje sa mi jeho tvár vrátiť.
  
  
  Gurnek bol na nohách znova pred jej dosiahnuť ho. Schmatol a nunchaku ,ale zrejme nikdy nevidel, alebo použil zbraň predtým. Nevedel, ako to zvládnuť, tak on len hodil ju na mňa. Kluby klesol, a on sklonil dolu vyzdvihnúť nu, rovnako ako Gurnek vrhol sa na mňa.
  
  
  Zistila som, sprawled na mojom späť, bojuje o svoj život, s indickou medzi moje päste. On už nebol schopný dôvodu: a želatinových a krvavé látka bola odkvapkávanie dole ego z roztrhané očí, že to nie je len tvár šialenec, ale tvár príšery.
  
  
  On udrel ma v crook na koleno, a moje prsty nedobrovoľne uvoľniť ich zovretie. Na konci sa posunul okolo môjho ramena. Ja som natiahla slepo, ale Indickej udrel ma znova v hrdle s dlaň svojej ruky. Nevedel veľa o karate, ale musí sa naučili niečo z našich predchádzajúcich stretnutí. A teraz bol pomocou jeho talent a inteligencia dokončiť mňa mimo.
  
  
  Reeva je bicykel zastavil s prenikavý povzdych, osvetlením naše prepletené telá s lúčom svetla. Počul som ju dostať von z auta, ale vedel som, že ona nemôže mi pomôcť. A keďže Gurnek bol kope moje zranenie nohy, rýchle a ľahké víťazstvo ona by dúfal, že pre nebol v dohľade. Muž bol v panike, a to mu pomstu sily a odhodlanie. On bol boj o svoj život.
  
  
  Jej, príliš.
  
  
  Stál na jeho dlane a snažil zhodiť ju. Otočil som viac na mojej strane, ale on spadol na vrchole mi znova. Medzitým som sa však podarilo chytiť kluby, jeden v každej ruke, s kúskom bič okolo buffalo skryť v strede. Teraz tam bol žiadny iný spôsob, ako použiť zbrane, metóda, ona nebol skúsený ešte. Len keby som mohol tie kožené kábel okolo Gurnek krku, dva kluby by mi pomohol použiť moje ego, moje telo.
  
  
  Objal kolená do môjho boku a udrel ma v obličkách, čo je povzdych, ktorý je na škodu. Mramorové dlaždice sa zdalo, že tanec pred jeho očami, a vzdialené piliere zdvojnásobil a strojnásobil. Snažil sa zamerať na svoje videnia, ale všetko vyzeralo rozmazané, dostal bližšie, a potom zmizol.
  
  
  Gurnek, teraz v šialenstvo, napľul sa slová v Indickej dialekt som nemohol pochopiť. Ale keď som nemohol počuť, čo mu bolo brblal, to nebolo pre mňa ťažké vyzdvihnúť význam jeho plazivý vety; to bolo, aby to mierne, nie optimistický, nie je príjemný.
  
  
  Cítil, je trýznivé kŕč v jeho nohu, ktorá bola ohnutá pod ťarchou jeho ego. Obrátil svoju hlavu len ako Indický dosiahol na stiletto, pohybujúce sa jeho alenka právo zvýšiť dýku. V tejto chvíli sa začalo stúpať na úroveň z každého kmeňa.
  
  
  Ale nebol chystá vzdať tak ľahko.
  
  
  Účtoval si dopredu s nevidiacich dýku štrajku, pomocou nožom bodnúť. Presťahoval som sa, ako ďaleko od nej, ako som mohol, a snaží sa, aby moje vzdialenosť. Zrazu Reeva sa objavil za maddened Indickej a začal biť ego na chrbát a ramená s jej päste. To, či ho bolí alebo nie, to nevadí. Jej zásah nepozorný mladých Sikh tak veľa, že sa mi podarilo vyhnúť krvavé stiletto čepeľ a zabaliť kožené kábel okolo jeho krku.
  
  
  To je, ako to všetko začalo: prvý útok v mojej hotelovej izbe, potom Ashok Anand, a potom klíčky, v kúpeľni bar. A teraz opona sa chystá spadnúť na iného člena neslávne kapela lupiči v službe Shiva.
  
  
  Jej otec drží dva kluby pevne ako on utiahnuté byvola-skin kábel okolo Gurnek krku. Indický predniesol krik prekvapenie a zdesenie v rovnakom čase, klesol na stiletto, sa snaží tlačiť šnúru z jeho hrdla. Nebol by prežili ak on si byť redukované.
  
  
  On skrútené na prútika okolo seba a vyzdvihol ich hore. Nevšimol som si Gurnek tváre, a ja som nechcela vidieť jeho ego. Snažil sa prehltnúť vzduchu, jeho dych bol astme a dýchavica, ale vzduchu by nemal dosiahnuť jeho pľúc. Podporované zúfalstvo, bojoval o svoj život so všetkými jeho zostávajúce sily. A aby nebolo dosť.
  
  
  On bol v ovládacom teraz, aj napriek jeho necitlivé nohy a únava. Jej shoelace utiahnuté, vďaka palice, ktoré jej umožnili uplatňovať potrebný tlak. Ďalší gurgle unikol Indickej spoločnosti pery, a potom sa človek vzdal, už ponúka nám najmenší odpor. Ego je telo jerked dopredu, a on spadol tvárou nadol. Dokonca aj potom, "nunchaku" nedovolil ísť o ňu, kým to bolo absolútne isté, že Gurnek sa vrátil do náručia jeho bohovia, Naga hadmi, v ktorých on tak vrúcne veril.
  
  
  Keď mu konečne si uvedomil, že on bol bez života, že jeho telo ležalo bez hnutia na chladné mramorové podlahy, a že len jeden sval v jeho stehna vibrated convulsively, obrátil sa jej viac a oslobodil ju na krk zo smrteľných kožené reťazec. Ego tvár bola livid, a jeho jazyk bol uhryznutie, takmer rez na dve zuby, ktoré mu clenched v horor.
  
  
  "Mohol by to už bolo horšie, človek," zamrmlal som. "Myslíte, že o tom, čo sa stalo, zlé Nirad...
  
  
  Ale on nechcel počuť môj komentár. S veľkým úsilím, pomaly vstala, vedenie oči na Gurnek je obrázok. Ale on nebude kysnúť okolo mŕtvych. Indický bojovali tvrdo, aby hmú jeho splatnosti. Ale nakoniec všetko skončilo nič.
  
  
  Bol mŕtvy.
  
  
  "Pomôžte mi sa z jeho oblečenie," Nit jej povedala, aby sa dievča je pohľad, ktorý sa zdalo, že mi strach, tichý vzhľad.
  
  
  Ona nemá klásť akékoľvek otázky, a on vidí, že som shirtless a pravej strane môjho nohavice je namočené v krvi. Ona ohnutá smerom dolu a odvrátil, unbuttoning Gurnek to tričko. Indický bunda bolo postriekané krvou, ale bolo to lepšie ako nič.
  
  
  Reeva nikdy pozrel na mŕtveho človeka, a nie zo vzťahu alebo skromnosť, ale muž bol nepríjemný pohľad, a ja som nemohol obviňovať dievča na snažil sa pozrieť na to opuchnuté, krvavá tvár s modrým jazyk trčí. Kosti okolo úniku oko glinted napodiv v žiare motocykel je svetlometu.
  
  
  Potom som si spomenula na niečo, že Reeva mala zmienil sa mi, že deň, späť na Shiva ' s mansion. Nechcela ísť do detailov, ale netrvalo dlho prísť na to, čo ona myslí pod imelo. Jej strýko používa sa jej na tie hnusné veci, pretože sadistické chuť núti ju, aby sa uspokojiť vášne mužov ega.
  
  
  A teraz cítil som žiadne výčitky svedomia pre Gurnek, na ďalších dvoch mužov, ktorý ležal mŕtvy vo dvore, obete nie toľko môj hnev ako moje odhodlanie zostať nažive a dokončenie misie.
  
  
  Zbavil krvavé obväzy on by omotal okolo jej nohu, potom odstráni ju nohavice rovnako, takže Reeva crouched vedľa Gurnek tela. Prešiel cez nádvorie a zamieril na kameň, bazén on by si všimol skôr. Bol plný dažďovej vody. Sadol si na jednom z každého kmeňa a umyť rany, uplatňujú mokré škvrny od roztrhané tričko, aby sa zabránilo infekcii rany a gangréna nohy. Som nevedela, že voda nebola kontaminovaná, ale v tej chvíli som nemal inú možnosť, a tak som sa rozhodla riskovať.
  
  
  Keď sa vrátil do Reeva, dievča vzala mimo mŕtveho muža nohavice a kurta. Boli trochu široký na pás, ale on by urobil až na to s koncom Gurnek pásu. Reeva mi pomohol dať na moje tričko, potom ustúpil, trela ruky spolu, ako keby hej, bola zima.
  
  
  Ona zašepkal. "Čo budeme robiť teraz, Nick?"
  
  
  "Poďme si auto a ísť späť do vily," povedal som. Ego tvár bola napätá, prepadnuté, akoby zbavená všetkých emócií. Ona bola cez veľa, a napriek tomu, že bol ešte konkrétnejší, viac ako kedykoľvek predtým rozhodnuté. Myslel si, že jej otca, či mal toľko vnútornej sily ako jeho dcéra ego. V tomto prípade, môže prežiť a vydržať, kým sme sa nájsť ego.
  
  
  - Čo sa bude diať ďalej? Reeva spýtal sa. - Ako... ako budeš robiť, že?" dodala, prejdite ukazovateľom do mojej zranil nohu.
  
  
  Väčšina bolesť zmenšila, a on mohol chodiť s menej úsilia, ako predtým. Na nunchucks dal jej dole, pustil sa ih do zadného vrecka svojho nohavice, a skĺzol stiletto do kože pošvy, ktoré sa konali jej do predlaktia.
  
  
  "Ako?" - to opakovať. "Nebojte sa. Budem ju nájsť nejaký spôsob, ako.
  
  
  "Budete vždy nájsť niečo," snažila sa smiať.
  
  
  Povedala mi, že Ego strýko bol odišiel s päť mužov, sa nepočíta Ranjit a mladých Sikh, čo natočil v nohe v Agre pošte. Tak tam boli len dvaja muži vľavo na čele, na rozdiel od Šivu a Haksha. Nebude to ľahké... ale, tejto lokalite Ruska nebolo jednoduché hneď od začiatku.
  
  
  
  Sme išli v tichosti. Reeva mala obe ruky na volante a malé auto. Keď Fatehpur Sikri bol za nami, zahalený v tme a prachu, obrátil svoju hlavu a ukázal na palubnej doske zásuvky.
  
  
  "Ona vám priniesol darček," vysvetlila. "Prepáč, nechcel som dať to, aby ste predtým, ale nevedel som, že by ste to potrebujú."
  
  
  Otvoril zásuvku a dosiahol vo vnútri, pocit, kým sa on dotkol zadok zbraň. Ona bola preskúmať pištole v palubnej doske svetla: to bol malý .22-kaliber Beretta, skôr neobvyklé, mladá pani.
  
  
  Ale Reeva bol tiež vynikajúci dievča, zo všetkých uhlov pohľadu.
  
  
  Na Beretta bola účinná zbraň v bezprostrednej blízkosti. Mal by mať na zreteli, že, dospel k záveru, kontrola zbraň, s potešením, že Reeva nemal zabúdať na načítanie.
  
  
  "Keď sme v rámci pohľad vily, spomaliť a konať tak, ako keby sa nič nestalo," objednal som jej, tiahnúce sa v sídle takže som nemohol byť videný. Najmä s tým zlé nohu, bola to ťažká skúška, ale ak všetko pôjde, ako sa mu nádej,,, ja sa vrátim v tvare čoskoro.
  
  
  "Nebolo by lepšie aby si niekoho na pomoc, Nick?" Zdá sa tak, riskantné mňa, nás dvoch proti všetkým z nás... mám na mysli, "dodal hľadá a nervózne sa do mojich očí," budeme mať hrozné riziko.
  
  
  "To je jediná cesta vpred," povedal som, a povedal, Hej, všetko, čo som vedel o Purano Dass, a dôvody, prečo on nebol napísaný na Indický tajnou Službou o pomoc pri vedení operácií. V čase, Ey hotové, ktorý jej hovoril príbeh o úniky v Dass úradu a jeho ego pripojenie na Shiva, boli sme už na dohľad z domu.
  
  
  Sadol si na sedadlo, ako Reeva spomalil. "Vy ste moje oči od teraz," šepkala som. "Čo vidíte?"
  
  
  "Zatiaľ ešte nič.
  
  
  Oči sa jej vyrazil na Nah z nižšie. Sedela stiffly za volantom, chrbtom pritlačí sídlo, jej oči hľadia priamo vpred. Vypol diaľnici na strednej rýchlosť, štrk a skaly skákacie pod auto.
  
  
  Zrazu, Reeva brzdených zastaví. "Tu sú dva z nich! "Čo je to?" zvolal:. "Dve stráže!
  
  
  Zvuky streľby dodržiavať. Posledná zastávka. Od tohto momentu sa, že som nemal luxus robiť jednu chybu.
  
  
  
  
  14
  
  
  Jej, kričal. "Dostať sa dole nižšie!" -
  
  
  Siahol a pritiahol si ju do sedla. Reeva bol veľmi ľahký cieľ. Guľky whizz a ricochet zúrivo. Dážď nalial nadol na sklo ako je olovo, ktoré spôsobuje veľké črepy skla na jeseň sa na nás.
  
  
  "Lož stále a počkajte, kým vám dám signál, aby aj naďalej," Reva ju varoval. On je znížený rukoväť a otvoril dvere, plazenie pozdĺž prašné cesty. Dvere zablokované mi, guľky whizzing réžii. Zvuk tečúcej stopách ozvalo sa cez celý hotel. Zdvihol beretta a zdvihol Rivnenskaya hlavou, len toľko, aby sa zamerať.
  
  
  Na turban-plátované strelec padol ako zraneného vojaka.
  
  
  Niekto na mňa čakala tam, a to nebolo Kobylka, že som bol sakramentsky istí. Jej hit man otvorene v hrudi. Na rozdiel od jeho kamaráti, jeho smrť bola rýchla a pomerne bezbolestný. Ale na druhú stráž bola nikde vidieť. Som zúžil oči a skontrolované ceste zo strany na stranu, len v prípade, rozbehol sa ma nepripraveného a spustiť sa do mňa zozadu.
  
  
  "Zostať tam dole! Ak sa zamrmlal k nej, povedal jej, aby sa nedostala von, okolo vozidla. Začala vysuňte sedadla, potom náhle zastavil a robil presne tak, ako nariadil.
  
  
  Ďalšiu šancu zazvonil von, čo mi dobrá myšlienka neviditeľného strelec je úkryt. Zvuk prišiel z pravej, za vysokú a hustú zabezpečenie stenu, ktorá je obklopená vily. Na tisu a borievky stromy úplne skryté môj súper. Ak on by prísť za mnou, odkiaľ ona by bola pod krytom celý deň, ja by som mal jednu šancu uniknúť. Tak som potreboval presunúť, a rýchlo.
  
  
  Som glanced rýchlo dole do uličky a našiel to, čo som potreboval, jej prsty boli zovrel do päsť-veľké skalné som si všimol, na okraji prašné cesty. S rýchly pohyb, som hodil jej ego cez dvere auta a počul thud ako to dopadne na zem, asi desať metrov predo mnou.
  
  
  Ďalší hunspell whizzed vzduchom. Nemohol som vidieť strelec, ale on nemohol vidieť ma, buď. Počúval som, a čoskoro moja trpezlivosť odmenil zvuk so systémom stopách, nie voči mne, ale v opačnom smere. Shiva je stráže, posledný gorila stojí medzi šialenec a mňa, bežal mimmo, schováva sa za hrubé zaistenie.
  
  
  Ona bola vyvolaná iným rock, tento krát väčšie ako prvý. Zbraň barked znova, a Hunspell oči flicked drobné omrvinky do stredu úzku cestu. Krik unikol moje pery, prenikavý stonať z lámali hlavu bolesti. To nie je zlé pre niekoho, kto by nikdy nebol v divadle, som odôvodnené. To nebol zdĺhavých kričať, že sa ozývali z dlhej vzdialenosti, ale to bolo naozaj chladenie kričať, a to malo vplyv.
  
  
  Na zabezpečenie rozišli priznať, že postava s turban omotal okolo jeho hlavy. Príliš neskoro, a on si uvedomil, že tam bol žiadny mŕtveho človeka na chodník. Príliš neskoro, a on si uvedomil, že scream bola lesť vytiahnuť ego okolo útulku. On sa odtiahol, ani hľadá v mojom smere. Ale teraz nemal čas, ktorý zostáva... navždy, on dúfal.
  
  
  Na .22-pištoľ ráže išiel guľka do emu rameno, krútenie to ako bábka tak tvrdo, že hmú museli držať na plot, aby jej rovnováhu a vziať kryt. Som stlačil spúšť a znova sa pozeral mu vykonať strašidelný tanec, keď druhý hunspell preraziť dieru v strede jeho ego čelo.
  
  
  Žiadny zvuk unikol človeka pery.
  
  
  Raz v žiare reflektorov, zdvihol ruky a vystrelil iného márny šancu na zbraň. Potom mu skĺzol dolu pomaly, ako keby sedieť v strede cesty, nohy natiahnuté pred ním, telo naklonené dopredu, hlavou visí na jeho hrudi.
  
  
  Reeva sa pozrel hore, vstal, a peered okolo konca dosky. "Ale, Strýko -" začala.
  
  
  "Bude tu čoskoro, uisťujem vás," šepkala som. On počíta, že Beretta ešte niekoľko kôl vľavo, viac ako Sikh je ťažké .45-kaliber pištole. Takže nechcem vziať do rúk zbrane. Pomaly sa dostal k jeho nohám a vyšiel spoza bullet-prolezl dvere auta. Dvoch mužov, ležal mŕtvy na ceste, obete vlastnej hlúposti, ich naivná viera v božstvo smrteľnom Shiva.
  
  
  Ale bolo okno reálne. Ego je plány dobyť všetky Indii sú aj reálne a určiť. On hovoril o "humanitárne" potreby, túžby po krmív a obliekať svojich ľudí, ale Shiva bol tyran, ktorý hľadal väčšina bezohľadnej diktatúry, a ego prostriedky na dosiahnutie výkon bol ako neľudské, ako ego z metód, ktoré by boli, keby získal moc.
  
  
  Dlhý rad plotov zrazu svieti ako svetlá prišiel na okolo domu, veľké ortuťové výbojky núti mňa krok späť, tienenie moje oči od zaslepení svetlom. Stovky hmyzu, mory, a obrie komáre sa zdalo, že sa vznášajú vo lúč svetla v mojej ceste. Oni hummed a krúži, miešajú s prachom a pach smrti.
  
  
  Veľké muchy krúžil ako miniatúrne supov, dopadajúce na dve bloodied mŕtvoly a informovanosti o neústupný ohlušujúci hum vo vzduchu. Zvuk, ktorý ma wince ako jej uši vztýčené až v hneve pre iné zvuky. Nemohol som počuť niečo, ale muchy, náš zvuk z jasne osvetlenej vily.
  
  
  "Ravi! Arun! zrazu tam bol kovový hlas, hlas, ktorý nemal zvuk ako my, alebo niekto, ale sám.
  
  
  Pozrel som sa na ňu, a ona mi dala malé nod schválenie. "Shiva," povedala zašepkal. "To je on, môj strýko. Buďte opatrní, Nick, prosím!
  
  
  "Vy sa sakramentsky pobudne! Kde si? Čo sa stalo? Arun? Ravi? Shiva zavolal na dvoch mužov znova, a jeho hlas sa zdalo, že sa vznášať voči mne ako echo starej platni.
  
  
  Je čas na priamej konfrontácii, a face-to-face konfrontácii. Som steeled sám, motioned pre Reeva na pobyt za mnou, a išiel stále na ceste. Shiva, volali znova, ale ega z bodyguardmi boli schopní reagovať. Muchy, najmä nenásytný muchy, ktoré swooped dole na mŕtve telá dvoch Indiánov, stále konverzáciu.
  
  
  "Som si zabiť za svoju hlúposť!" Shiva kričal prenikavý hlas, ktorý zradil hnev a strach.
  
  
  Avšak, nemal sa odvážia vyjsť konfrontovať sa mi. Bolo ticho znova. Som crouched dole tak ťažké, ako by som mohol, snažil sa, aby moje nohy od cesty znecitlivenie. Po niekoľkých kolená, ohyby v rýchlom slede, krv začal obiehať pravidelne. S jednou rukou, stlačil okrem jej hustý ker.
  
  
  Tu by mohol vidieť vnútorná záhrada, svieži a dobre udržiavané. To, čo ma napadlo opäť bolo, že táto záhrada bola disharmonických nuona, tak bujnej a úrodnej pre jeho suchých terén, príliš bohaté na rastliny a kvety sa pestujú na také suché a prašné obyčajný. Ale áno, Shiva mal peniaze, rupií a dolárov, aby prilákali Haji do jeho siete. Ego mal neobmedzené zdroje, ktoré má k dispozícii prostriedky, ktoré ho umožňujú získať moc, a početné spojenia v príslušných kruhoch. Bol som zvedavý, koľko on dával Dass aby hlava Indickej bezpečnostná služba na svojej výplatnej páske. Alebo možno, Že bol ďalší fanatik, ktorí slepo verili v Shiva je sníva o sláve, v zlatom veku Indii, v obrovskom Mori a Gupta civilizácie.
  
  
  Bez ohľadu na človeka motívy, nebezpečenstvo na svete zostal. Ale nie ako nebezpečné a zradné ako Shiva sám. Som stisol do hrubé vetvy hedgingu, v nádeji, že žiadne šušťanie alebo creaking by zradiť mojej prítomnosti.
  
  
  "Carter?" Hlas zavolal s viac ako náznak sarkazmu v ňom. To bol zmenený hlas, ktorý vzal na dramatické rozmery. "To ste vy, a ten druhý?" Prišiel si ma navštíviť?
  
  
  Bol studený, kontrolované znova. Nemal náladu na rozhovor alebo ego puns. Ja by som radšej ukončiť diskusiu o ostrejšie poznámka. Ale nemohol som ho vidieť. Zastavil sa a tlačil bokom pobočky, vedenie jeho oči na ceste mal rýchlo teda vyšplhal... zdalo sa mi, že v nedeľu rokmi, nie hodín.
  
  
  Čo... Čo, trvať na mieru!...
  
  
  On blinked a pozrel sa znova presvedčiť sám seba, že to bol len trik, optický klam. Ale nie, moje oči neboli klame ma. To bolo Šivu, ale on nevyzeralo vôbec ako človek, predstavoval som si ho, že nič v nen okolo, čo som si predstavoval. Bol úplne odlišný od nás, jediná osoba, ktorú som kedy videl v mojom živote.
  
  
  Namiesto pravej ruky, od začiatku palm... alebo kde prsty sú zvyčajne umiestnené, muž nosil z nehrdzavejúcej ocele protéza... až na ramene. Nemal pravej ruke, ale Reeva je devilish a mazaný strýko nemal nosiť nás, obyčajných protetiky, nás, obyčajných objektov, nás drevené alebo plastové ruky. Nie, pane.
  
  
  Oceľové cobra pripojené na jeho rameno hýbe dopredu a dozadu vo vzduchu, "kobra", ktorý sa podobal plaz žijúci v každom prípade, jeho kovové zuby kvapká silný odpor!
  
  
  Povedať, že to bolo fantastické a neuveriteľné bol eufemizmus. On si bliká, ale to nebol mirage alebo hallucination. To bolo to, čo je p/, hrozné a desivé, čo je s/! Oceľové cobra je anatomické údaje boli presné do najmenšieho detailu: klin-tvarované hlavu s kapucňou, otváranie a zatváranie čeľuste. Zuby boli nepochybne injekčné striekačky, schopné injekčné smrtiace reptilian odpor do obete krvi.
  
  
  Jej pohľad sa zmenil z podivné a hrozivé zariadenie Shiva tvár. Chladné, uhlové, reptilian tvár. Mal úzke čierne oči a hustý, huňatý obočie. Bol stredne, s štíhla, štíhle telo, ktoré exuded ducha démonické zloby.
  
  
  Nebol obyčajný súpera, ale ľudská bytosť, ako väčšina mojich nepriateľov, zhromaždené v jednej gang... ľudia ako Karak, nepolapiteľný Vlkolak, alebo stelesnil démon, ktorý sa nazýva sám " Pán Judáš."
  
  
  Ako keby ocele cobra nebolo dosť, ako obrannú zbraň (a, ak je to potrebné, ako útočnú zbraň), Shiva je dobré ruke držal .45-kaliber pištole, svet-slávny Americký Colt. Shiva vlnitou zbraň a späť, čaká na akýkoľvek pohyb alebo zvuk, ktorý môže odhaliť moju polohu pri zabezpečení.
  
  
  Kričal. "Úprimne, Carter! "Nebudem strieľať. Potrebujeme hovoriť, diskutovať... Aj váš rozhovor s Pánom Dass dnes nie je chýli ku koncu, mimochodom. A keď sme si na to, povedz mi, čo si urobil, aby moja neter, pekná Slečna Singh." Nemôžem nájsť tento roztomilý dievča.
  
  
  Nechcel som odpoveď.
  
  
  Namiesto toho, zdvihol beretta a zameraný je na Shiva je hrudníka. Pomaly, on stlačil spúšť, myslieť na seba, že nočná mora bude čoskoro viac. Muž stál dokonale, a nemohol som si priala, pre jednoduchšie cieľ: v skutočnosti, svetlo streaming z della sviatum za ním každý druhý deň úplne osvetlený jeho štíhlu postavu.
  
  
  Ale namiesto toho, vidieť ho padať na kolená, namiesto sluchu ega posledný tlmený výkrik alebo vidieť ho writhe v agónii, jej bol ohromený, keď videl okuliarov-eyed Beretta odraziť jeho hrudi. Potom hunspell spadol do starobylé kamenné sochy v centre záhrady.
  
  
  "Takže ste tam! Indický usmial sa a stlačil spúšť colt, streľby smrtiaca guľka pár centimetrov od mojej hlavy.
  
  
  Jej inštinktívne viac ako zdvojnásobil, stále neverili v jej očiach. Na hunspell odrazil jeho hrudi, ale tam bol žiadny náznak, že Shiva mal na sebe nepriestrelný korzet pod jeho biele kurta . Skutočne, jej ego mohli vidieť nahé hrudníka pod jej tričko, náčrt jej hrudným košom, svaly. Všetko, čo je jasne viditeľné na moje neveriacky oči.
  
  
  Ak nie je ocele, príliš, ona uzavretá. Ale to bolo nemožné. Človek nie je robot... alebo nie?
  
  
  Nie, samozrejme, že to nebolo, ale bol tam poprieť to, čo som videl, a tam bol poprieť, že Shiva zdalo byť obdarený nadprirodzenými schopnosťami. Guo zamerané druhý čas a stlačil spúšť. Ona bola zameraná na Indický hlavu, ale v rovnakom okamihu, keď on recoiled, a hunspell uviazol vo dverách jamb, tesne chýbajúce známky.
  
  
  Tak bol zraniteľný, alebo aspoň bol zraniteľný v niektorých častiach svojho tela. Pretože som nevedel, koľko kôl som odišiel, ona sa nemuseli čakať na Šivu, aby vyšiel okolo kaštieľa. S rýchly pohyb, napriek jeho zranené nohy, on tlačil preč jej hrubé zaistenie a začal lietať cez záhradu. Jej, vedel, že ego zbraň mohol odísť v každom okamihu. To bol zvuk nechcel, aby ju počuť, ale on riskovali aj napriek tomu, modliť sa, že človek by zostať skryté, až kým ona dosiahol strane fasády vily.
  
  
  "Hľadáte niekoho?"
  
  
  On sa otočil a stlačil spúšť v rovnakom čase. Ale Beretta bol tichý: obchod bol opustený. Jedným kliknutím, a je to. Ona bola vyvolaná tým, revolver do Shiva je skrútený, úsmevom tvár. A cobra-tvarované kovové rameno zastrelil. Na Beretta odrazil kovové ramená a spadol na zem.
  
  
  "Nehýbte, Pán Carter. Krok vpred, " Shiva objednať. On si matky namieril rovno na mojej hrudi, a nechcel som, aby sa samostatné sám od anatomickej časti môjho tela... aspoň nie tak predčasne.
  
  
  "To, čo čakáte, Shiva?" Prečo vás strieľať, tak sa poďme si to viac s?
  
  
  "Vidieť, zomrieš bez utrpenia mizernej smrti, vážení iné?" Nie, obávam sa, že to nie je môj štýl. Po všetkých, moje krásne hady sú stále hladné, napriek hojné edu vďaka mladých Nirad. Myslím si, že chlapec bol viac užitočné, ako čašník. Ale chcem Cobra byť jednotné a kompaktné organizácie. A keďže Nirad jeho starší brat bol už v mojej službe, videl som žiadny dôvod, nie na prenájom chlapec rovnako. Bohužiaľ, si nemyslel, že o ukončenie svojej kariéry. Monster klikol jeho jazyk reproachfully, drží zbraň a ukázal na mňa zásobník dolár.
  
  
  Za mnou, ona, počul som, že niekto pohybujúce sa opatrne. Obrátil svoju hlavu a uvidel obrázok Sikh on by zranených skôr, dnes, streľba k HMÚ v pravej nohy v prednej časti Agra pošte. "Ach, je to, Krišna! Shiva povedala šťastne. Potom pozrel sa na mňa s žmurknutím. "Myslím, že vy dvaja viete, za inou, za inou.
  
  
  "Mali sme radosť z stretnutie opäť dnes," zamrmlal som.
  
  
  "Už. Spomínam si, Krišnu, ktorý mi podrobnosti o stretnutie. Ale to, čo si nevedeli, Pán Carter, bolo, že Krsna je Nirad jeho starší brat. Bol pomenovaný po Hinduistický boh lásky, hoci on bol vzkriesený ako oddaný Sikh. Ale nič z toho veciach teraz — Shiva vystrihnúť ho. "Stačí, keď poviem, že Krišna má určitú nenávisť pre vás, vážení Carter, najmä preto, že on objavil, že ste zodpovední za tragickej smrti svojho brata, je ego.
  
  
  "Ak Nirada nebol zabitý jej, že by si ma zabil," povedal som. "Viete veľmi dobre, Shiva. To je zákon džungle, prežitie najschopnejších.
  
  
  "Skutočne, skutočne," Indickej sa zasmial. — Ale ty, ja som strašne ľúto povedať, nie ste najsilnejší už, Pán Carter.
  
  
  Krsna nemal povedať slovo k nám. On si želal by si všimol, vypuklé Nunchucks v jeho zadnej vrecku. Ale s jedným zbraň a ukázal na môj hrudník a iné na chrbte, nemal odvážiť, aby falošný pohyb, alebo, že by obe vytiahnuť spúšťa. Tak stál som tam, snažil sa dať príliš veľa stresu na moje zranenie ramena.
  
  
  "Nie ste odpovedali na moje vývrtka otázku, napriek tomu, Carter," Shiva pokračovanie. "Ste nepovedali mi, čo sa stalo, môj pekný neter."..
  
  
  "Ona je mŕtva.
  
  
  Zdvihol obočie ako ega hrozivé čierne oči blysol. "Mŕtvy?"
  
  
  "Mŕtvy," klamal som. "Gurnek ju zabil pred ego by mohol ho zastaviť. Zomrela okamžite, ak je to akejkoľvek útechy.
  
  
  "Vôbec nie," Shiva odpovedal s posmievali sa smiať. "Ona je vždy klame, arogantný suka, pretože ona bola dieťa. Ale ja budem chýbať najmä pre to, čo urobila s mojím mužom, a čo našli tak vtipné, pretože ona žila so mnou...
  
  
  "Takže ona bola vaša väzeň, máte na mysli.
  
  
  "Ako chcete, to nevadí. Okrem jej chudobný otec... môj milovaný brat bude trpieť hlboko za stratu jeho drahá dcéra.
  
  
  S každým uplynulým po druhé, bol začínajú uvedomovať, ako ľahko sa to nenávidia človeka. Bol úchyl, monštrum s myseľ ako oceľ pasce, brilantné, ale skrútené, šialené. Muž, olízal pery a dal mi sadistické, sarkastický úsmev.
  
  
  "Budem mať veľa zábavy s vami, Carter," povedal s budú smiať. - Ako budete vidieť, málo času trávime spolu, bude zábava!
  
  
  "Povedz mi jednu vec, Shiva, len pre poriadok," som prerušené, zvyšovanie môj hlas, v nádeji, že Reeva mohli počuť mňa a v prípade, že chýbala prvé riadky dialógu. "Kde je Reeva je otec?" Dievča menom I. povedal mi o tom... chceš vedieť? Hej, nechcel som jej veriť...
  
  
  Shiva je skrútený psychológie pracoval presne tak, ako som dúfal.
  
  
  "Boli ste blázon, pochybnosti moja neter," povedal Indický. "Môj brat je v bezpečí a zvuk, len pár krokov od hotela. Ak som si na ňu správne, ste išiel na bitúnku v rovnaký deň. Kde ste začali pandemonium, by som mohol pridať.
  
  
  "Kde je?"
  
  
  "Čo, Pán Carter?" Môj brat nie je v pozícii, aby mohli spôsobiť škodu na všetky domy v okolí, hlas a všetko; aby som bol presný, nie je v pozícii, aby mohli spôsobiť škodu na všetky domy v okolí vodnej plochy. On gloated, teší moci držal v ruke.
  
  
  A stál tam, nie je možné, aby sa presunúť na zvrátenie situácie. Mal dve zbrane ukázal na neho, predné a zadné, pripravený premeniť kus Švajčiarsky syr v priebehu niekoľkých sekúnd. Nebol to najlepší čas na moje obľúbené kúsky, najmä s Krišnu, ktorý bol veľmi túži strieľať mi pomstiť smrť svojho brata.
  
  
  Ale zrazu gawking skrátiť ego sny stránky. Výstrel bol vyhodený v smere zabezpečenia, kde Reeva ukrývania sa. Dievča malo ideálny cieľ. Skočil z cesty Shiva je zbraň a pozrel sa na Krišnu z kútikom oka: a scarlet škvrna objavila na prednej strane jeho biele tričko. On šiel dole ako denník, vplyv guľka zrazil ego späť pred otvorené dvere na strane fasády vily.
  
  
  Dúfal som, že sa v okamihu žiadať povolenie na vykonávanie Shiva. On leaped dopredu, nápadné ruke drží zbraň sila ega, aby pustil zbraň. On vystrelil len ako cobra-tvarované oceľové ruky, zostúpil na moje rameno.
  
  
  Zuby, kvapká deadly venom, boli dve centimetrov od môjho krku. Som narazila na Indickej v čeľuste, aby sa ego hrudníka, ako som stále nechápal som, čo mal na sebe, pod sako," a nechcel zlomiť ruku na oceľového plechu.
  
  
  "Nemôžete vyhrať, Carter! Nikdy! Muž hissed ako jej ego zabuchli dlane ruky do dekoltu medzi jej krku a ramien. Rana pracoval; človek uvoľniť jeho priľnavosť na chvíľu, a zbraň spadol na zem.
  
  
  Bolo to prudko bokom od ega, a zbraň šiel lietania cez štrková cesta. "Takže sme dokonca," povedal som, pričom o krok späť. Položil som ruku za minútu a zdvihol nunchucks.
  
  
  Shiva zúžil oči, kým oni boli dve tenké rozparky, jeho tvár viac reptilian než kedykoľvek predtým. Nemyslím si, že vedel, čo "nunchucks" boli, ale určite pochopil, že neboli nevinných zbrane. On zálohované na dvere, odrazový nad Krsna je mŕtvola... v rovnakom okamihu, výstřel zazvonil von znova. Ale tentoraz Reeva je cieľom nebolo celkom presné, a jej gawking oči uviazol v prachu a štrku sa na jej strýka nohy.
  
  
  "Potom děvka je nažive," monštrum povedal, " nie na dlho, Carter, uisťujem vás.
  
  
  "Nemôžete si dovoliť, aby sa poistiť proti úrazu!" Povedal som ironicky, udržanie svojej vzdialenosti, pretože cobra je zubov. Žiariace zuby na kovové tyče mi pripomenula Shiva je zvláštne šialenstvo, svoje sadistické metódy.
  
  
  "Je to zaseknutý!" Nemusíte strieľať, Nick! Reeva je hlas bol prenikavý s panickou za hrubé zaistenie.
  
  
  "Zostať tam; nemám ísť! Hej, volali späť na ňu.
  
  
  Musel som používať svoj nunchucks rozbiť monster hlavu alebo ho uškrtiť. Ale nemohol som sa dostať bližšie, aspoň zatiaľ nie.
  
  
  "Musíte si uvedomil, že zuby sú moje cobra... Indickej to veľmi čierne oči flicked na kovové ruky na okamih ...sú plné deadly venom, zmes tvoril okolo jed štyroch hady. Snažil sa, aby jeho doba, zastavenie na popis dragon. "To bolo s zmesi green mamba jed, šupinatá viper venom, Austrálsky hadieho jedu, a moje obľúbené plaz pre dôvodov možno ste uhádli, a to king cobra jed. Všetky spolu, Pán Carter, robia dojem, že je mladá Nirad smrti zdať ako milostivý dar, ako keď chlapec nebol nebolí vôbec. Ale viete, ako veľmi trpel, nemyslíte, Carter?
  
  
  "Kde je Okno, Shiva?" Spýtal som sa jej, ignorovanie svojej krátkej reči a satanic smirk, že stočený jeho ega pery. "Som ochotný sa dohodnúť s vami, exchange. Váš život je na vynález Haji.
  
  
  "Dohoda? povedal so smiechom. "Ty si srandu, Carter. Predstavte si, on dokonca vzal opatrnosť zničiť všetky Haji to poznámky a poznámky v prípade, že sa niekedy rozhodla utiecť! Nie, existuje len jedno Políčko tu, a je to moje, Carter. Nikto iný si to.
  
  
  "Tak dobrí v Pekingu vám carte blanche, však?" Ste deluding sami, Shiva. Nehovoriac o tom, že budete strácať môj drahocenný čas.
  
  
  Pokiaľ vedela, Indický bol blafovanie. Možno albánskej Hadji bol pošmyknutia ďaleko od vily v tom momente, pričom jeho drahých vynález s ním. Jej zašla príliš ďaleko, pozrite moje lokalite, v Rusku nepodarí nešťastne. To je dôvod, prečo som sa tak rozhodla. Tak dlho, ako som uchovávajte mimo dosahu kovu cobra rameno, môžem dostať preč s ním.
  
  
  On pristúpil o krok vpred, a Shiva cúval preč. Bál sa, napriek strašná zbraň, ktorá sa zdala byť neoddeliteľnou súčasťou ego tela, ego bytia. Úsmevom, pokračoval presuňte ju noha pozdĺž štrková príjazdová cesta. On cúval preč opäť, ale tentokrát to bola ona, vystúpil bokom a bežal ku mne, snaží sa dostať po ňom skôr, ako on mohol manéver moje kovové rameno pre zabíjanie ranu.
  
  
  Pohyb potrebný čas, vypočítaný na stotina dolly druhý, čas trvalo vytiahnuť kožené kábel okolo monster krku, a čas trvalo, aby sa vyhol a vyhnúť sa pohrýzol podkožným zuby. V rovnakom čase, že on leaped dopredu, snažia zabaliť gauri skryť okolo Shiva je v hrdle, ocele prehodil ruku dole a znížiť kábel na polovicu. Jej "nunchaku" stick hit kovové tyče prekliaty zariadenia, ale drevo sa posunul cez hladký povrch.
  
  
  Na venomous zuby prišiel nebezpečne blízko k môjmu krku. Shiva tlačil ju smerom dopredu, pustiť to, čo zostalo z môjho nunchucks (bývalý metle), a schmatol ocele cobra s oboma rukami. Muž bol dýchanie silne, a umelé rameno prišli predo mnou. Nevedel som, ako to fungovalo, ale nemohol som zastaviť požiadať o to.
  
  
  Môj lakeť dotýka človeka hrudníka. Indický mal na sebe niečo ťažké, ale nie kovové. To musí byť plastu. Shiva naďalej úsmev, aj ako sa usiloval, a ako keby čítanie mojej mysli, povedal: "Veľmi ľahké a nepriestrelný." Ďalší skvelý vynález z Haji. "On sa správal ako šialenec, aj v tých zúfalých situáciách.
  
  
  Bol tak hrdý, tak istí. Medzitým, jed-pľuvanie zuby udržiavať lízanie a lízanie, prichádza do môjho krku. Ruky a moja ruka bola nadprirodzene silného, ako robot, zatiaľ čo Indickej spoločnosti iné rameno nemohol prekonať moju fyzickú silu. Ale bola som príliš silné pre neho, a on bojoval ťažké udržať žiariaci kov zuby z ponorením sa do môjho krku.
  
  
  To bolo zdvihol jeden z každého kmeňa a pokračoval v útoku, biť ego v slabinách. Shiva nech sa povzdych ako sa viac ako zdvojnásobil, a zároveň bola ovplyvňované zub-ako injekčné ihly do ega tela, do ega tenké, svalnatý krk.
  
  
  Prvý výraz z úžasu a vlajkou povolenie na vykonávanie bol nasledovaný výrazom hrôzy, ktoré skreslený ego funkcie.
  
  
  Som stiahla tak, aby ocele ruke nemal ma udrel prvý alebo druhý, a potom som sa zastavil a pozoroval, Šivu, lapať, sa snaží dýchať. Urážky začali ovplyvniť dýchacích centier, podivné krvavé škvrny sa objavili na pokožku. Tmavo červené škvrny rýchlo sa objavila na kožu - vnútorné krvácanie.
  
  
  - Auta... Carter ... Ann... protijed... on groaned, snaží sa presunúť jeho nohy, tak že on mohol vstúpiť villa znova, a asi robiť to do laboratória. Ale ego nohy už boli ochrnutá.
  
  
  Shiva spadol na zem, writhing v násilných kŕčovitá chvenie, ktoré otriasli celou ego, telo.
  
  
  Reeva sa objavil na mojej strane.
  
  
  "Ale ona nie odvráteniu alebo pochovať svoju hlavu v mojej hrudi. Sedela tam, triaška, sledovanie jej strýko zomrieť, nikdy prestane pozerať sa na writhing obrázok, obracia stále a studenej tvárou v tvár smrti.
  
  
  Pretože to bola smrť, ktorá bola uvedenie na tejto výstave tam, v tejto záhrade, ktoré sa zdalo, tak sa z miesta, tak úrodnú a zelenú, a tak sa z miesta na suchých chudoba holé a prašnom Indii.
  
  
  Bolo to nepríjemné smrti. Ale, to Shiva nikdy nebol milá osoba.
  
  
  
  
  15
  
  
  Nemôžem povedať, že nakoniec sa všetko skončilo dobre, že je krásny balík s box zviazané stuhou, na recepcie na dvere Akadémie. V skutočnosti, po Shiva je smrť, len jeden matematika major (tam bol len jeden vľavo) sa podarilo uniknúť prostredníctvom siete organizácie, ktorá sa nazýva sám Cobra.
  
  
  "Hawk mi povedal, že vedel, že z dôveryhodného zdroja, že Haji mal prešiel Indickej hranice miznú do neobmedzené území Číny. Po tomto, nie je nič iné, bolo známe o albánskych vedec. Ale nebol som naivný, dosť sa domnievajú, že skôr, alebo neskôr, v nie príliš vzdialenej budúcnosti, by sme nemali stretnúť ego na ceste.
  
  
  Ako Shiva, na prvý Haji bol stále záhadou, je anonymný hrozba, ktorej vedecká vynaliezavosť bola pravdepodobne už sú využívané ľudí, ktorí vládli Pekingu.
  
  
  Mimochodom, to je nikto z mojich business... aspoň zatiaľ nie.
  
  
  Pred desiatimi dňami som mal robiť iné veci, a to zabiť Shiva a vybrať box. Shiva bol mŕtvy. Políčko, že Reeva a mal som našiel v trezor na šialenec vily bol už v našich rukách. Potom odišiel do Agry vyzdvihnúť jeho veci v New Delhi, pričom sa Reeva s ním. A v tejto chvíli, Shiva je neter, leží vedľa mňa na veľké mat na zlaté piesky malé pláže pozdĺž Malachar pobreží. Desať minút chôdze bol malebnom meste Panaji, raz obsadenej portugalčina. Boli sme v Goa na zaslúženej dovolenke.
  
  
  Reeva bola schúlená vedľa mňa, brblal v spánku, jej štíhle, opálené telo zapácha od opaľovací krém. Mäkké, rytmický zvuk vĺn, lapovanie proti brehu cítim sa hlboko ospalosti, krásny pocit. Ja som nebol ohrozený už, nemal som spustiť už, som nemal pocit, zúfalý. Som už bojoval za svoj život, alebo čelia situáciám, ktoré v mnohých prípadoch sa zdalo, že jasne proti mne, ale takmer nikdy prednosť mne.
  
  
  Ale aj tak som mal veľmi málo príležitostí v tomto prípade. Celý tento čas, to bolo Shiva, ktorí vytvorili situácie, diktované pravidlá hry. Na konci, bol porazený, ktoré, podľa môjho názoru, nikdy nepovažoval za možné. Aj zásielky drogy v hodnote desať miliónov nikdy nedosiahla svoj cieľ vďaka okamžitý zásah Indickej vlády.
  
  
  Vrtuľník účtovná heroínu okolo Číne bol krátko zalietaný Indické letectvo, lietadlá na veľmi chvíle, keď prekročil hranicu a bolo cestou do neba Indie.
  
  
  O dva dni neskôr, minister spáchal samovraždu: jeho smrť je uvedené, že má väzby na Cobra organizácie. A ako na Purano Dass, bývalý Indický spravodajský dôstojník, dlhé rameno Zákona sa konečne ukázal svoju účinnosť.
  
  
  Dass bol vo väzení v New Delhi, čaká sa na skúšaní. Hmú by si mal veľa čo povedať, sudcov, najmä preto, že vláda sľúbila Hmú pobyt na trest smrti, ak súhlasil odhaliť všetko, čo vedel o Cobra činnosti.
  
  
  Z toho, ako jej ego vedel, že jej,, ja som žiadne pochybnosti o tom, že Dass by korunný svedok, hovorí vládnych úradníkov všetko, čo chceli vedieť, a možno aj viac.
  
  
  Tak v súčasnej situácii, rozdiely boli vyplnené. S výnimkou Haji, sa mi podarilo dokončiť úlohy, na Hawke je zrejmé spokojnosť. To nebol aj zabudnuté jeho sľub Reeva. Zistili sme, jej otec v tajnom mieste, späť na bitúnku.
  
  
  Teraz chudák bol prijatý do súkromnej miestnosti v najlepšej nemocnici v New Dillí, kde lekári a sestry robili všetko možné pre jeho obnovenie vo všetkých dobách a v noci. Tak, on držal jeho slovo Reva a AX.
  
  
  "Trvať mesiac off," Hawk povedal v návale štedrosť teraz, že on by dokončil misiu s nejaký úspech.
  
  
  Rany na nohe, začal liečiť, ale zakaždým to predsa nie je nič lepšie. A mala som tušenie, že môj šéf by zavolajte mi späť o pár týždňov dať novú misiu na chrbte..., ktoré som nemohla odmietnuť.
  
  
  Všetky tieto myšlienky sa vyrojili v mojej hlave, ako som ležal na pláži, ako sa vyhrievajú na slnku.
  
  
  Siahol a omotal ruky okolo jej pliec, pritiahol si ju k nemu. Ale niekto strčil mi do rebier...
  
  
  V ospalosť zmizol a ona bola okamžite na nohách. Reeva praskla sa smeje, ako sme sa obrátili na tvár a fúzatý muž, ktorý mal položený veľký prútený kôš na piesku. "Pýtam sa, milé, sahib," muž povedal so širokým úsmevom. "Len dvadsať rupií a ja vám ukážem, ako uchváti hady.".. Veľmi jedovaté, sahib... cobras!
  
  
  Dal som em dvadsať rupií bez slova slovo k nám.
  
  
  Dvadsať rupií pre povedať "nie" správať sa ako had magická, ale mať výsadu nie je vidieť cobra pred vami, aj keď je skrotený.
  
  
  "Viete, ktorú by som rád show," Reeva povedal s budú smiať.
  
  
  "Nie toľko, ako som ako ty," povedal som, objímať ju znova.
  
  
  Vyššie, čajky vyšplhali na bezoblačnej oblohe. Našťastie, nie sú supy, že som si myslel. Potom supov a drak zabudol, aj v Indii.
  
  
  Mal som Reeva so mnou, a to bolo viac ako dosť na to, aby sa moja myseľ obsadený.
  
  
  niť.
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Muž, ktorý predal svoju smrť
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Muž, ktorý predal svoju smrť
  
  
  preložil Lev Shklovsky v pamäti jeho stratený syn Anton
  
  
  Originálny názov: Muž, Ktorý Predal Smrti
  
  
  
  
  Prológ
  
  
  Hxiang Shu Zhang čakal. Sám v polárna noc. On crouched na mesačnej snehu ako drak pripravený k útoku. Ego je nozdry fluttered a nadul sa oblaky pary. Ego oči blysol šialene nad svojou vlastnou chodník.
  
  
  Biela kamufláž pršiplášť urobil malý chrániť jeho hrubá telo z drsných vietor a sub-zero teploty. Za ním, ego-mŕtvy záprahových psov položiť spread-legged v neustále sa meniacimi snehu. Ego sánky bol rozdrvený vytie rage psov " smrť kŕči. Odpor, Hsiang vedel, že teraz. Pomaly pôsobiaci krivdy. Nevadí, pomyslel si. Hsiang nemyslel, že asi beží preč už. Už si mysleli o prežitie. Všetko, čo by asi bola smrť a zbraň na jeho boku, ktorý mal zabiť ego.
  
  
  Sto míľ na východ, ďaleko v strašidelná krajiny, ruiny ega život je práca ešte smouldered. Prenikavý výkrik hnusný rage vybuchla okolo Ega krku v pamäti všetky roky on mal dať do nej, a ego je brutálny, náhle zničenie. Ego lab. Na chvíľu, on podľahol myslel, že to bol pôvodne určený. Na chvíľu, on si predstavoval devastácie musí spôsobili.
  
  
  On si predstavoval obrovské polia Americkej pšenice, zakrpatené a hniloby v horúcim slnkom, znečistený a páchnuce s smrtiace huba, ego lab. Videl, ako ruský byrokrati boli zúfalí pre nové dodávky obilia na hladní obyvateľstva, ktoré nemohli nájsť kdekoľvek. Usmial sa nevedome.
  
  
  No len na zlomok sekundy. Vietor roztrhol úsmev od ega pery, pripomenul mu, kde pôsobil a ktorý mal zmeniť ega osud. Bude tam byť žiadny hold Hshang Sjo Jan. To sa nepodarilo. A ego lídri by byť nešťastný o to.
  
  
  Ale nebol vracia im čeliť. Hsiang vedel, že zomrie tu, v snehu, v púšti, v tejto nekonečnej noci. Ale pred tým, než môžete ochutnať smrti, on sa uspokojí jeho smäd po vražde: smrť tento Americký.
  
  
  Hsiang si bol istý, že vysoký Američan príde čoskoro, pretože tento Americký bol solídny človek. On starostlivo zabil Spieva a Jiang, self-učil zabijakov. A po zabití tých dvoch vojakov, on šiel do veľkých dĺžok, aby sa rastlina zápalné bomby. Zničenie lab bol kompletný.
  
  
  Americká udrel zatiaľ čo Hshang bol spí. On bol prebudený posledný tlmený výbuch a videl plamene z natáčania všetkých okolo dverí a okien.
  
  
  On bežal na jeho sledge a psov, utekajú z veľmi vzdialených obrázok, Americká, že Eskimáci mal šepkala o v južnej osady začiatkom tohto týždňa.
  
  
  Keď psy zomrel sk trasy, Hsiang si uvedomil, že Americká mali prijať opatrenia. Nebol chystá nechať Hsiang ísť, tak bolo jasné, že Americký nebolo typ nechať nič na náhodu. On príde a uistite sa, že Hsiang je mŕtvy .
  
  
  Hsiang bol trasúcich sa s hnevom. "Zomrieť, Americkú," on zašepkal do noci. "Die prvý."
  
  
  Jednu hodinu, dve. On crouched nadol, vyhrievané nenávisť. A nakoniec, slabé od rastúcej vietor, štekot psov.
  
  
  Hsiang rýchlo vytiahol svoju pravú ruku okolo mitt na baránkom a vložil to na parkovisku ústa. Jeho prsty pevne okolo automatické pištole. Číňania poznajú ego ako Typ, 54, ih kópiu ruskej 7.62 mm TT M 1933 Tokarev . Hsiang pomaly, vzal pištoľ z vrecka a podal osem Mauser kôl každý, ťažké dosť prejsť pešo z borovice, do Odin na izbe. Potom si sadol na jeho brucho v snehu, otvorených medzi ego-rozbili sánkarskej dráhy, a peered cez clonu jeho zbraň.
  
  
  To nebude ťažké shot in the moonlight. Dobre definovaný cieľ sa blíži to s úprimných očí dopredu. Hsiang dal pištoľ späť za minútu, znížili jeho biele vrcholky hlavu, a stal sa takmer neviditeľné v snehu. Potom sa začal počítať. Americký by mať dobré psy, také, ktoré by mohli žiť, aby sa tridsať-päť. Ale musel som, aby moje únava do úvahy: dvadsať-päť hodinu. O dve a pol minúty na kilometer. Štyri sto metrov za minútu. Sedem metrov za sekundu.
  
  
  Keď počul zvuk, znova sa stala jasnejšie. Podľa pichať do uší, mohol rozlišovať zvuky rôznych psov. Chvíľu neskôr, sledge zarachotil.
  
  
  Hsjan drew jeho zbraň. On nevidel sánky, kým on bol sto metrov od hotela. Bežal von cez blizzard, psy rúti, hrboľaté hromadu deka-posedenie dodávky beží dĺžka sánky, a potom vysoký, tmavý obrázok oprel sa okolo zadnej bežcov, kymácející sa cez strašidelný krajiny.
  
  
  Hsiang počíta pomaly do desať, potom začal paľbu. Pri pohľade cez clonu na temná postava stojí za plnenie psov, Hsiang videl malé trs, možno lebky a vlasy, ktoré fajčia, sa na chvíľu v mesačnom pred rúca do snehu. Ale bez hnutia vodiča a štekot psov naďalej bežať.
  
  
  Hsiang vystrelil znovu a znovu. A znova. Psy, sánky, a muž pokračoval rachot, rysuje vysoko nad ego clonu. Nemohol chýbať teraz. Hsiang je index prst pevne na spúšti znova. Zbraň zarachotil.
  
  
  Ego je zorné pole, bol naplnený wild psie oči, jazyky visí od slintanie ústa, labky brúsenie cez snehová búrka ako piesty z utekajú pekelný stroj. Hsjan kľakol a vystrelil opäť do priepasti medzi ním a obrázok v tme parque. Potom vyhodil sám z cesty na urýchlenie sánky.
  
  
  Zblízka, ako sledge prešiel mimmo, Hshang videl, že obrázok nemal tvár. Park bol prázdny. Trávil drahých guľky na strašiak. V ďalšom okamihu, videl hmotnosť na sledge výťah ako lietajúci obrázok fluttered okolo svojho úkrytu pod deku.
  
  
  Tenká čepeľ glinted v moonlight.
  
  
  Hsiang prehodil zbraň hore, pretože telo ho udrel, odosielanie ho rozlohou na chrbte v snehu. Silný list, schmatol svoje zápästie a drviť kosti.
  
  
  Slabo, Hsiang sa snažil pozdvihnúť zbraň znova.
  
  
  "Kto ste?" on kričal. "Kto ste, kto zabije tak dobre? Na stiletto blysol nadol.
  
  
  V posledný, krátky okamih svojho života, Hsiang počul dve veci.
  
  
  Ego je kvapky krvi na snehu.
  
  
  A name: "Nick Carter."
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  Muž, ktorý predal svoju smrť
  
  
  
  Názov originálu: Muž, Ktorý Predal Smrti
  
  
  
  
  
  
  
  
  Prológ
  
  
  
  
  
  
  Xiang Shuyang čakal. Sám v polárna noc. On crouched v mesačnej snehu ako dragon o k útoku. Ego je nozdry quivered a nadul sa oblaky pary. Ega očami pozeral blankly na svoje vlastné stopy.
  
  
  Biela kamufláž župan urobil malý chrániť jeho hrubá telo z drsných vietor a subzero teploty. Za ním, ego-mŕtvy záprahových psov položiť pretiahnuté v neustále sa meniacimi snehu. Sani to ego bol rozdrvený vytie rage psov. Odpor, Xiang vedel, že teraz. Pomaly pôsobiaci odpor. Nevadí, pomyslel si. Xiang už myslela, uteká preč. Už si mysleli o prežitie. Všetko, čo by asi bola smrť a zbraň na jeho boku, ktorý mal zabiť ego.
  
  
  Sto míľ na východ, ďaleko v húšti duchov, ruiny ego život záležitosti stále smouldered. Prenikavý výkrik hnusný rage vybuchla okolo ega krku v pamäti všetky roky on by dal do tejto, a to kruté, náhle zničenie. Ego lab. Na chvíľu, obával sa, čo bola navrhnutá. Na chvíľu, on si predstavoval, zničenie by to spôsobiť.
  
  
  On si predstavoval obrovské polia Americkej pšenice, oneskorený rast a hniloby podľa spaľujúce slnko, rozmazané a reeking z smrtiace huba, ego lab. Videl, ako ruský byrokrati zúfalo potrebuje nové zrno dodávky pre hladné obyvateľstva, ktoré nemohli nájsť kdekoľvek. Usmial sa nevedome.
  
  
  Ale to všetko bolo preč len pre Dolly sekúnd. Vietor rez úsmev od ega pery, pripomenul mu, ak by bol a kto mal zmenil jeho osud. Bude tam byť žiadny Xiang Shu ocenenie v januári. To sa nepodarilo. A ego lídri by byť nešťastný o to.
  
  
  Ale on nechcel, ako im čeliť. Hsiang vedel, že zomrie tu, v snehu, v púšti, v tejto nekonečnej noci. Ale pred tým, než môžete ochutnať smrti, on sa uspokojí jeho smäd po vražde: zabiť tento Americký.
  
  
  Xiang si bol istý, že vysoký Americký by prísť čoskoro, pretože tento Americký bol starostlivý človek. On úhľadne zabil Spieva a Jiang, self-učil zabijakov. A po zabití tých dvoch vojakov, on robil jeho najlepšie rastlín zápalné bomby. Laboratórium bolo úplne zničené.
  
  
  Americká udrel zatiaľ čo Xiang bol spí. Ego bol prebudený posledný tlmený výbuch a videl plamene prepukla okolo všetky dvere a okná.
  
  
  On bežal na jeho sánky a jeho psov, utekajú z inej vzdialenej obrázok, Americká, že Eskimáci mal šepkala o v južnej osady začiatkom tohto týždňa.
  
  
  Keď psy zomrel sk trasy, Xiang vedel, že Americká mali prijať opatrenia. Nebol chystá nechať Xiang uniknúť, takže bolo jasné, že Americký nebol človek, ktorý by mohol nechať nič na náhodu. Príde na vytvorenie Xiang smrti.
  
  
  Xiang shivered s hnevom. "Zomrieť, si zatratený Ameriky," povedal pošepol noc. "Die prvý."
  
  
  Jednu hodinu, dve. On crouched nadol, ako sa vyhrievajú v nenávisti. Nakoniec, psy začali kôry v slabo rastúce vietor.
  
  
  Xiang rýchlo vytiahol svoju pravú ruku okolo jeho ovčej mitt a vložil si ho do vrecka jeho doublet. Jeho prsty pevne okolo automatické pištole. Číňania poznajú ego ako Typ 54, ih kópiu ruskej 7.62 mm TT M 1933 Tokarev. Xiang pomaly nakreslil pištoľ z vrecka a natáhne to s jedným z ôsmich Mauser kôl, dosť ťažké preniknúť nohy z borovice. Potom upadol brucho-najprv do snehu, medzi ego-rozbili sánkarskej dráhy, a peered cez clonu jeho zbraň.
  
  
  Nebude to ťažké v moonlight. Dobre definovaný cieľ k nemu s frankom oči. Hsiang dal pištoľ späť v jeho vrecku, znížená hlavou v bielu čiapku a stál takmer neviditeľné v snehu. Potom sa začal počítať. Američan bude mať dobré psy, ktorých rýchlosť môže dosiahnuť až tridsať-päť kilometrov za hodinu. Ale únava bola niečo, čo sa dá určiť s: dvadsať-päť hodinu. Napríklad, dve a pol minúty na kilometer. Štyri sto metrov za minútu. Sedem metrov za sekundu.
  
  
  Keď počul zvuk, znova sa stala jasnejšie. A keď mu bola v strehu, mohol rozlišovať zvuky rôznych psov. Chvíľu neskôr, sledge zarachotil.
  
  
  Hsiang vytiahol svoju zbraň. On nevidel sánkovať, až kým to bolo sto metrov od hotela. On sprinted z zasnežené bojovom poli: psy boli racing, hrboľaté hromadu deka-posedenie dodávky pretiahol celú dĺžku sánky, a potom tall dark obrázok vyčnievajúce zo zadnej časti sánky zameraní cez strašidelný krajiny.
  
  
  Xiang pomaly počítať do desať a otvorený oheň. Pri pohľade cez clonu na temná postava hlavu za plnenie psov, Xiang videl malé buchta, prípadne hlavu a vlasy, objaví krátko v mesačnom pred ponorením do snehu. Ale bez hnutia vodiča a štekot psa neprestával.
  
  
  Xiang vystrelil znovu a znovu. A znova. Psy, sánky, a muž sa naďalej robiť hluk, rysuje nad Ego prepadnutia. Nemohol chýbať teraz. Xiang to ukazovák omotal okolo spúšte znova. Zbraň zaburácal znova.
  
  
  Ego je zorné pole bola naplnená divoké oči psov, jazyky trčí z slintanie ústa, labky brúsenie na blizzard-ako sneh, ako piesty z utekajú pekelný stroj. Xiang zvýšil na kolenách a vystrelil opäť cez medzeru medzi ním a tmavo-opláštené obrázok. Potom, vyhodil sám von cesty rýchlosti sánky.
  
  
  Zblízka, ako sledge prešiel, Xiang videl, že obrázok nemal tvár. Park bol prázdny. Trávil drahých guľky na strašiak. Ďalšia vec, ktorú vedel, hmotnosť na sánky zrušený, ako niečo, čo letel okolo útulku deku.
  
  
  Tenká čepeľ glinted v moonlight.
  
  
  Hsiang prehodil zbraň hore ako stiletto ho udrel, odosielanie ego rozlohou na chrbte v snehu. Silný list, schmatol svoje zápästie a drviť kosti.
  
  
  Hsiang sa snažil pozdvihnúť zbraň znova.
  
  
  On kričal. "Kto ste?"Kto ste, kto zabije tak dobre?" zažiaril na stiletto.
  
  
  V poslednom krátkej chvíle svojho života, Xiang počul dve veci.
  
  
  Ako kvapkajúca krv na snehu.
  
  
  A name: "Nick Carter."
  
  
  
  
  
  Kapitola 1
  
  
  
  
  — Si si naozaj istý, že Hsiang je mŕtvy, Nick?"
  
  
  Tam sú časy, keď David Hawke " môže byť nepríjemné, a to bol jeden z tých momentov. Sedí vo svojej centrále vo Washingtone, D.C., zatiaľ čo jeho ego-rumpled tweed vyhovovali páchol ego smrad lacné cigary, Hawk hral v jeho vlastnej produkcie "Dokonalá Byrokrat."
  
  
  Hnedé priečinku, označené "Carter-Hsiang" bol umiestnený šikmo pred ním, a Hawk vytiahol na zadok z jeho cigarety a robil jeho najlepšie sa ubezpečiť, že som nevidel niečo okolo jeho obsah. Okrem zložku a cigary, ego hlavné barlu bol som skúste plniace pero, ktoré som pokračoval písať v zložku, zatiaľ čo som opísal udalosti v Arktíde.
  
  
  Pozrel na svoje hodinky a pozeral na modrý oblak dymu, ktorý visel nad Hawke ' s šedá hlavu. "Hsiang je mŕtvy v Rivne na päťdesiat štyri hodín denne, sedem minút, a šestnásť sekúnd," povedal som.
  
  
  Hawke ' s pen naďalej poškriabaniu papiera.
  
  
  "Hmú bol dvakrát bodol do krku s stiletto. Prvé rany poškodený krčnú tepnu, druhý otvoril trachey. Telo je stále tam. Ak chcete ísť a vidieť telo, môžem vám povedať, o nen dovnútra a von.
  
  
  "Teraz, teraz, Nick," Hawk povedal. "Nie je to tak nepriateľské. Viete, ako veci sú s našimi ľudí vo Washingtone. Žijeme na papierovanie. Ako inak môžeme odôvodniť sebe? Agentov, ako ste vy, Killmaster playboys, získať všetky zábavné, všetky dobrodružstvo, všetky cesty. Nemám náhradné nás tieto pár biednych chvíle.
  
  
  Hawk, dal mi úsmev o dĺžke ego cigaru zadok. "Všetky práva, Nick," povedal. "Ďakujem vám. Nie len na vašom vlastnom mene a AH. Tam sú niektoré vysokých vládnych úradníkov, ktorí chcú, aby ste vedieť, že si cení to, čo ste si tam."
  
  
  On robil vhodné zvuky vďačnosti.
  
  
  "Hsiang pracoval spôsobiť nás veľmi vážnych problémov," povedal. "A jej, obávam sa, že uvidíme viac svojho druhu v súčasnosti." Okrem toho, že je docela drahý koníček, vojny sa stal strašne vzácne. To znamená, že sa vojna v staromódny spôsob, ako, s armád a zbraní, s deštrukciou v otvorenom poli.
  
  
  Hsiang bol nový druh vojaka: hospodárska bojovník. Menej kópií, viac mozgy. Wen je blízko-chirurgické vedomosti o svetovej ekonomike a maniak je túžba pitvať ih. Výsledok zostáva rovnaký: zničenie národov a národností, zvrhnutie všetkých civilizovaných systémy generované život. Ale náklady na operácie je nižší, a cieľov, ktoré sú ľahko skryť."
  
  
  Hawk zobrala iso rta cigary, naklonil jeho písací stôl, a hovoril veľmi pomaly, veľmi jasne a veľmi uvážene. "Ale nebezpečenstvo je o nič menej.
  
  
  On mávol rukou pred jeho tvár, ako keby vymazať neviditeľný horor.
  
  
  "Mali ste vidieť čerešňové kvety na vašej ceste tu?" spýtal sa.
  
  
  "Áno," povedal som.
  
  
  "Washington má veľa čo ponúknuť na jar," povedal.
  
  
  Jej, pozrel sa na neho prudko. Viem, že ego má zvláštny spôsob, ako sa dostať do bodu, a to nebolo pre mňa ťažké podozrenie, ego snaží záťaž mi s niektorými úrad práce. Ego by boli známe jej lepšie.
  
  
  "Tak dobrý, ako Washington je," povedal, " myslím, že existujú lepšie miesta."
  
  
  "Nie je pre vás," povedal som.
  
  
  Hawk sa zasmial. "Ako sa o dovolenku, Nick?"
  
  
  Moje obočie výstrel mi až po korienky vlasov, ale pred Hawk mohli vychutnať si jeho malé prekvapenie to bola znížená, sa znovu ih.
  
  
  "V čom je vtip?"
  
  
  'Vtip?'povedal, osvetlenie ďalší z jeho špinavé cigary.
  
  
  "Počuli ste mi," povedal som.
  
  
  Hawke hrá urazený neviny. Jedného dňa som si zaplatiť niekoho, kto veľa peňazí, aby sa kópia Oscar pre nich. — Prečo ste pochybnosti ma Nick?" Má ju vôbec neklamal?
  
  
  Obidvaja sme sa smiať.
  
  
  "Vážne," povedal. — Ako sa o výlet?" On sa opieral späť v otočná stolička, jeho oči skenovanie stropu, ako keby to boli mapa sveta.
  
  
  "Na niektoré pekné a teplé miesto, kde sa môžete zbaviť Arctic studená," povedal.
  
  
  Čakal som na ňu, ale nič nehovorím.
  
  
  "Ah, trvať na francúzskej Riviére, napríklad. Áno, počula som, že je to krásne v neskorom jar, tesne pred turisti sa hrnú tam. Miesto, ako Pekné. Mal som dostatok informácií. "Počúvajte," povedal som. "Hovoríte o dovolenku alebo pracovné miesto?"
  
  
  Hawke ' s myšlienkou úprimnú odpoveď bola novú otázku. — Viete, kto je v Nice teraz?"
  
  
  "Povedz mi," povedal som.
  
  
  "Len jeden z najlepších filmových hviezd v Amerike."
  
  
  Povedal som jej. 'Naozaj?'
  
  
  "Áno, skutočne," Hawk povedal s shark-ako úsmev. "A zdá sa, že byť sám, príliš." Poslednú noc, bola tam sama , v Mediterrane Palác, prehrávanie a straty ruleta, a nikto by jej pohodlie. Hawke zatriasol hlavou na "svoj žiaľ" na všetko. "Všetko v poriadku," povedal som. "Jej vzdať. Kto to je?'
  
  
  Ego oči zúžené trochu ako on odpovedal: "Nicole Cara."
  
  
  "Nicole Robí," povedal som,"zomrel v pád lietadla pred štyrmi rokmi."
  
  
  "Naozaj? Hawk povedal, uvádzanie moja letenka cez stoličku.
  
  
  
  Kapitola 2
  
  
  
  
  On bol skutočný blázon.
  
  
  Jej, stál a pozeral sa na neho v egu sklenenej klietke, nedbá na nič, ale ego práce. Malý birdlike cieľ, nervový oči trblietajúce za pár pohárov, posadený na dlhý zobák nos. Ego je kostnaté telo twitched s nervové napätie, ako keby on bol vždy bude bežať preč, keď dostal strach. Nikotín prsty prevrátený prostredníctvom fotografie ego na blesk pokrytý stôl. Sám vo svojej malej miestnosti s dobrým výhľadom na jeho spisové skrine, ktorý stál tam ako ukladá riadkov náhrobky v preplnenom cintorín, cítil vo svojom živle. Hubert Wicklow, oddaného skutočností, chovateľ spomienky, nositeľom zabudnuté údaje. Empire je Ego bolo prašných archív jednej Národnej tlačovej Agentúry.
  
  
  Lúče svetla, ktoré filtrovaný cez znečistené New York vzduchu cez vysoké okná miestnosti boli iba úľavu. Vzduchu visel stále a ťažké s prachu v miestnosti.
  
  
  V tejto obrovskej mauzóleum, v minulosti sa embalmed: novinárska zistí, colonels ktorý vládol niekde v latinskej Amerike za týždeň alebo mesiac, vrahovia, ktorých zločiny nadšený verejnosti na štrnásť dní; podvodníci, športovcov, prezidenti, premiéri, vyhnaní kráľov, obrovský medzinárodný reťazec ľudí, ktorí momentálne vyhral rozmarná pozornosť stlačte, a potom vkĺzol dnu byť prakticky zabudol. Ale nie Hubert Wicklow.
  
  
  V obrovskej zákutí ego myseľ, mená, fakty, údaje a štatistiky boli vyčesané ako miser pokladov. To, čo on nemohol okamžite vyvolať z pamäte, môže nájsť v desiatich minút, vytiahol minulosti okolo hrobu-ako zásuvky jeho spisové skrine.
  
  
  Tam sú ľudia, ktorí dokážu robiť takéto pamäť ziskové, ale nie Hubert Wicklow. Dajte ego pred cudzími ľuďmi, získať ego vykonať, a povedať hmú, ako zbohatnúť tým, že poskytuje len jednoduchý fakt, a všetko, čo vypukol okolo tenké ego zášklby rta bol bezmocný koktaniu. On shrugged a držal sa jeho ruky, dlane nahor. Potriasol hlavou slabo. Dažďové kvapky hral na čelo a valcované dole nosom.
  
  
  Hubert Wicklow mal divný a jemné génius. Škaredé bolo dobré slovo pre neho. Druhý, príliš.
  
  
  On si odkašľal.
  
  
  Vydesil, pozrel sa hore. Jeho ruka sa dotkla hromadu fotografie na podlahe. Ego tvárou sa obrátil na červenú. Ruky facku tlejúci cigareta v popolníku, vynechal, a valcované cigariet cez stôl.
  
  
  "Vezmite na mieru," povedal.
  
  
  "Upokojiť," povedal som. "Je to len mňa."
  
  
  Em podarilo nájsť jeho vlastných cigariet, a teraz, ohýbané dvakrát v jeho stoličky, bol usilovne hľadajú fotografie pod jeho stolom.
  
  
  Ego slová krúži prostredníctvom dymu. "Dovoľte mi upratať neporiadok prvý. Viac tu. Prekliatie. Ja som ho počul bang jeho hlavu o kreslo nižšie a potom znova s jeho fotografie; začervenaná, ale šťastný.
  
  
  On starostlivo umiestnené ih na stoličku, postavil sa, a držal sa jeho ruky. "Ako sa máš Nick?"
  
  
  "Ako vždy," povedal som. "A vy?'
  
  
  "Robím všetko, čo môžem," povedal.
  
  
  On zdvihol stack fotografie z kresla v rohu svojej izby a umiestnil ich na podlahu. "Posaďte sa," povedal.
  
  
  "Som posadil.'
  
  
  Vyriešenia jeho kostra späť v otočná stolička, on stubbed jeho cigaretu, zapálil iný, dajte ju na rohu rta, a vzal rýchle potiahnutie. Popol letel vzduchom a pristál na Emu tričko. "Stále spojené stlačte a telegrafné služby?" Tento pseudonym bola jediná vec, ktorú kedy poukázal o zakázané tému mojej práce. "Naozaj," povedal som.
  
  
  "Dobre, čo môžeme urobiť dnes pre našich kolegov novinárov?" spýtal sa s úsmevom.
  
  
  "Potrebujem informácie," povedal som.
  
  
  Hubert sa posunul dopredu na stole. "Povedz mi o tom," povedal.
  
  
  "Nicole Robí To," povedal som.
  
  
  "Zomrel v Marci 3, 1972, v pád lietadla na Letisko vo Frankfurte, ktorý zabil tridsať-šesť cestujúcich a posádky z Caravel najatý..."
  
  
  Zdvihol ruku. "Hoo-hoo."
  
  
  "Nechcela som, aby ste sa cítili, akoby som tam nebol už."
  
  
  "To nebolo ani nenapadne ma," povedal som. "Poďme zamerať na detaily. Po prvé, ste si istý, že ona je mŕtva?"
  
  
  "Bez pochýb.'
  
  
  Spýtal som sa jej. "Nenašli ste niekedy počuli niečo o opaku? "Pochybnosti o určenie orgánov. Povesti, budete vždy počuť v týchto prípadoch: nie celkom mŕtvy, strašne deformovaný, zamknuté v bunke niekde?"
  
  
  "Nie," povedal Hubert. "Ona je mŕtva. Nikto, ani fang klub, vyjadrila iný názor."
  
  
  "Nikdy žiadne označenie opak?"
  
  
  "Nie, absolútne nie."
  
  
  "Všetko v poriadku," povedal som. "Na začiatku druhej a záverečnej vývrtka: predpokladajme, že stretnem ženu, ktorá vyzerá presne ako Nicole Robí, tak povediac, celý hovor. Ako môžem vedieť, či je to skutočné alebo podvodník?
  
  
  "Náročná úloha," povedal Hubert. Položil svoju cigaretu, dať ruky za hlavu a oprel sa späť, zatvára oči. "Nicole Robí To," on zamrmlal. Nicole Sa. Mali by ste vedieť, jej detaily. Alyonka, výška, farba očí, vlasov. Ona je prirodzene blond, alebo bol. Povedal zamyslene. "Najdôležitejším údajom je len skutočnosť. Potrebujete niečo špeciálne, ktoré ste ešte nevideli vo filme ešte."
  
  
  'Hlas presne?'
  
  
  "Ako malý birthmark, veľmi vysoko, vo vnútri jej ľavej stehna."
  
  
  'Ste si istý?'
  
  
  "Viac ako len fáma," povedal. "Nemôžem si spomenúť, kde som si to, ale verím, že sa to. Myslím si, že sa môžete spoľahnúť na to, že Nick. To je najlepšie, čo môžem ponúknuť.
  
  
  Postavil sa a zatriasol Hmú ruku. "Neviem, ako to urobiť," povedal som, " ale ste zázrak."
  
  
  Hubert povolené sám spokojný úsmev a postavil sa. "Je tu niečo, čo iné by ste mohli potrebovať, ak chcete vedieť, Nick." Ona dala mu výsluchu vzhľad.
  
  
  "Ty si druhý človek s veľký záujem v Nicole Cara, ktorý prišiel, aby ma videli v posledných šesť týždňov."
  
  
  "Ďalej," povedal som.
  
  
  "Ako viete, Uni-Národné Správy nie je len v súvislosti s tlačou. Sme tiež obchodná agentúra. Niekto môže prísť sem a kúpiť to, čo ponúkame. Väčšinou je to fotografií, väčšinou pre knihy. O dva týždne, chlap prišiel tu a požiadal ma, aby som kúpiť kópie všetkých fotografií Kara v našom archíve."
  
  
  "Už ste mali takéto žiadosti, nenašli ste?"
  
  
  "Niekedy," povedal Hubert. "Zvyčajne sa však prichádzajú sem prvého ak si chcete pozrieť všetky fotografie, a len potom im povedať, čo chcú. Tento chlap si kúpil to bez pohľadu. To bol prvý nezvyčajné funkciu.
  
  
  "A druhý?"
  
  
  "Po druhé, tam nebol veľký záujem Nicole v posledných pár rokov." Niekoľko kníh, ktoré boli zverejnené po jej smrti. Jeden-čas spomienka z fang klub bol uverejnený. A to bolo všetko. Potom sme dostali žiadosť o jednu fotografiu na ilustráciu populárne história týchto rokov. Takže otázka nah za všetko, čo sme mali bol len druhý ego hračkou."
  
  
  "A tretia?".
  
  
  — Máte dievča s názvom Wilhelmina. Bolo to vyhlásenie, nie vývrtku.
  
  
  Wilhelmina je celkom smrtiace priateľku, alebo skôr Luger-typ pištole. Ona nikdy nebola ďaleko odo mňa. Nie viac ako Hugo, môj stiletto, a Pierre, plynová bomba.
  
  
  "Tento chlap mal priateľku, ako, že," povedal Hubert. "V ľavom podpazuší."
  
  
  "Čo by vôbec mohol vyzerať?'
  
  
  "Veľký chlap," povedal. "Jeden z týchto voľnou vzal na svoje plecia, stocky typy. Neandrtálského tvár. Jej oči sú skryté za slnečné okuliare. Jazva je vypracovaný na ľavej lícne kosti, asi dva a pol cm dlhé.
  
  
  — Povedal to, čo sa bude robiť s týmito fotografie?" "To bolo skoro všetko povedal. Povedal chlap pracoval, bol blázon nah.
  
  
  — Poznáte svoje meno?"
  
  
  Hubert rummaged cez komín z príjmov v kresle zásuvky. "Budete milovať to, Nick," povedal, zdvihol jednu von.
  
  
  Pozrel som sa na papier on mi podal. Klienta podpis bol na dne. Vedľa nej sú scrawls, že by rozpakov šesť-rok-starý: John Smith.
  
  
  "Bol rovnako nádherné ako vyzeral," povedal Hubert. Tam musí byť niečo, čo accusatory v ceste mu pozrel na jeho starý priateľ, pretože ego znie takmer absurdné, ako obrany. "Poď, Nick. Ako by som ho poznali? Niekto môže prísť sem a kúp si, čo chcú."
  
  
  "Nevadí mi," povedal som. — Koniec koncov, táto osoba by boli úplne iné. Možno je to len náhoda.
  
  
  "Samozrejme," povedal Hubert, keď jej shell skončil deň. "Tam je taká možnosť.'
  
  
  Potriasol Emu rukou znova a povedal: good-bye. On sa naďalej pozerať na jej, ako ona kráčal dlhými haly do výťahu.
  
  
  Good — bye, Nick, Ego počula povedať. 'Postarať o seba. Buďte opatrní.'
  
  
  
  Kapitola 3
  
  
  
  
  'Postarať o seba. Buďte opatrní.'
  
  
  Aj zúrivý rev motorov tridsať tisíc stôp nad Atlantický nemohol prehlušil slová. To bolo všetko, osudnými. Dovolenka, že nebol dovolenku. Zatratených Hawk. Krásna dievčina, ktorá sa zaoberá môže alebo nemusí byť mŕtvy.
  
  
  On sa pozrel na jeho zásobník potravín. A vyplašený kus cibule peered dole na strane hnedou omáčkou, že okolo pol-varené mäso, ako cyclops oko.
  
  
  Tieň prešiel moja vízia.Počul som letuška sa jej opýtal. "Nie je hladný?'
  
  
  Jej, potriasol hlavou.
  
  
  Jej dlhé, štíhle ruky prešiel pred sebou vziať späť.
  
  
  Ona bola predchádza pohár whisky. "Páči sa mi to," povedal som. "Možno to pomôže mi spať."
  
  
  "Áno," povedala. "To je tiež Odin na celom svete. Pozrel až na pár svetlých modré oči a zlomyseľný úsmev.
  
  
  "Počul som, že existujú aj iné nápoje sú k dispozícii."
  
  
  "Áno," povedala. "A lepšie pečené pre vás."
  
  
  On zapálil jeden okolo jeho zlato-nahnuté cigarety. "A pľúc, tiež si myslím.
  
  
  "Áno," povedala. "Pre pľúca, príliš. Budete ubytovaní v Paríži?
  
  
  "Nie. Mám prenos výlet do Orly v štyridsať minút, potom, čo sme pôdy tam.
  
  
  'Bohužiaľ. Inak, mohol by som vám ukázať pamiatky.
  
  
  "Áno, samozrejme," povedal som. "Ale možno inokedy."
  
  
  'Možno.'
  
  
  Vzala papier a obrátil sa na odchod .
  
  
  "Myslím, že lepšie by sa mi inej whisky," hej, povedal jej zozadu.
  
  
  Sakra Hawk, myslel som, že znova. Dokonca škótskej by sa mi pomoc.
  
  
  On bol stále v zlej nálade, keď mu pristálo na Letiska v Nice neskôr ten deň na let po celom Paríži. Z taxík, ktorý ma vzal na Beau Rivage Quai des Etats-Unis, mohol by som vidieť sunlit rozlohu Stredozemného Mora z jednej strany. Na druhej strane — takmer neprerušená línia hotely, vily, a high-vzostup budovy, strkanie navzájom ako suka z pokazené spratci v legendárny ihriská bohatých.
  
  
  Mojej izby mali výhľad na more. Na vysokej francúzskej deň, chladný vánok bol fúka. Som rozbalený moje tašky, dať Wilhelmina, Hugo, a Pierre v dvoch valcované-up uteráky a vykonáva ih na kamienkovej pláži.
  
  
  Za hodinu on ležal so zavretými očami, počúvať vody whisper proti brehu.
  
  
  Keď jej manžel sa vrátil do svojej izby, tam bolo, nie je potrebné robiť rutinné kontroly. Tam bol poprieť skutočnosť, že niekto bol vo vnútri.
  
  
  Tam bol veľký ovocný kôš na raňajky. Ľudstvo mal bielu kartu pripojenú k zelená stuha. Rukopis bol, že francúzsky obchodník, ale nebolo pochýb o tom, o pravosti vysielač. "Vitajte na francúzskej Riviére," kartu čítať. "Dovoľte vašej dovolenky budú všetky môžeme dúfať.
  
  
  Na kretén hawk! Od chvíle, keď som sa dostal späť do bazéna, on sa trápi ma, infuriated mňa robil srandu zo mňa, navždy. Spočiatku sa predpokladalo, že Hsiang môže unikol zo mňa. Späť potom, to bolo menej zrejmé pozvanie prijať menej zrejmé dovolenku. Tam bola viackrát v minulosti, keď Hawke mal skimped o podrobnostiach o služobnej cesty. Mohol pochopiť, že. Tam boli niektoré veci, ktoré on vedel, prečo nie sú tak bezpečné, ako on vedel, že jej, vzhľadom na riziko, že bol zajatý. Okrem toho, nepotrebovala som vedieť všetko na dokončenie mojej zadania. Ale, pravdupovediac, jej imelo nedal nám najmenší potuchy, prečo bola v Nice. Čo si Hawke starostlivosti, ak Nicole bol nažive, alebo nie?
  
  
  Moje ruky boli clenched do päste. A krv bola búšenie divoko v moje uši. Upokojil, povedal sám. Predpokladajme, že starý človek v jeho otvor na Dupont Circle vo Washingtone vie, čo robí. A potom, ak neviete, čo to je, pokúste sa zistiť niečo. Dajte veci sa stávajú. Je to nevedomosť, ktorá spôsobuje ste toľko problémov.
  
  
  Akcie. To bolo to, čo som potreboval. Vždy som sa cítil lepšie, potom. Čakacia doba sa skončí. Som sa osprchoval a obliekol na večer. Vo vnútri vrecka môjho doublet bol môj nový pas na meno Nicholas Anderson. Všade tam, kde sa chodí, zbraň, stiletto, a plynová bomba môže prísť ako šok, najmä ak kryty boli ako prešibaný ako som podozrenie.
  
  
  Tento čas Wilhelmina, Hugo a Pierre zostane. Neboli spoločníci Mikuláša Anderson, turistické. Ale muž menom Nicholas Carter s hodnosť Killmaster AH by blázon, prísť sám. Nalepil dva single-obrúbená čepele do jej golier . Tretí bol v páse na chrbte. Oni ležal, neviditeľný, upokojujúce, a smrtiace.
  
  
  Budem ešte mať čas na večeru pred večerných hodinách práce sa začína. Po odchode v okolí hotela sa obrátil doľava, prešiel Quai des Etats-Unis, v ďalšom rohu, a začal dlhé, kľukaté prechádzku pozdĺž pobrežia do prístavu na obede niekde pod holým nebom, sám a pri sviečkach, s vyprážané krevety, ratatouille a biele víno. .
  
  
  Nie v zhone. Teraz, že bola pripravená konať, svoju stratenú to viac-stimulácia . Jej páčilo, potravín a prostredia. Na druhej strane prístavu, jachty a vlečnými sieťami prišiel na noc. Obloha poznať, sústruženie od modrej až čiernej všetkých okolo. Svetlá flickered v reštaurácií po celej ulici. Vzal jeden posledný dúšok vína a stubbed jeho cigariet.
  
  
  Ak by som mal dovolenku, to by sa nad tým teraz. Bolo na čase začať.
  
  
  Holé chested a podporuje mladých ruky, ona sa vyšplhal na cestu z vysokej trávy a scarlet kvety, bledá, zmyselná predzvesťou tmavé radosti a prenikajúcich potešenie pre tých, ktorí sú ochotní podľahnúť na pokušenie krémovej svete. za nah. Ak sa socha mala názov,, nikto by si myslel, že si ju pridať. Ale vzhľadom na nastavenie, vstup do kasína, možno tieto snahy boli zbytočné. Pani Šťasteny bude dosť.
  
  
  V Palais de la Méditerranée na Promenade des Anglais v Nice, nie je pre nás najlepšie, ale pre nás najhoršie, kasíno na Cote d ' Azur. Avšak, to je profesionálne, efektívne, a rovnako príjemný, ako na turistov, ktorí obmedziť riziká desať alebo dvadsať dolárov za noc, a aby hráči, ktorí dopytu vyššie ceny.
  
  
  V hornej časti dvojité zakrivené schodisko vedúce na prvé, druhé poschodie, rozšírenie vo všetkých smeroch, známe ako Les Salóny de la Mer, jej, obrátil sa k Sekretariátu. Za pultom, ktorý vyzeral viac ako kabinet, sat dvoch mužov v tailcoats, bledá, s air z nerozbitného skepsa. Vedľa nich sat heavy-eyed mladá žena oblečená v smútočné šaty, zdieľanie jej pochybnosti o ľudskosti, ktoré blesklo ih je unavené oči. Niekoľko turistov, zrejme z jedného z mnohých konferencií, ktoré Nice mestskej Rady sa pravidelne organizuje, zhromaždil okolo stoličky.
  
  
  Ako on robil jeho cestu cez nich mal uložené jeho pas a päť-frank kus na pult. Minca bola dosť pre vstup lístok na jeden večer. Pätnásť frankov týždeň, tridsať mesiac, šesťdesiat sezóny. Všetko, čo som si dovolila robiť vo vnútri, jej urobil veľký asi tu. Bol som stávok na šťastie sám, stávkovanie, že v jeden večer by som vyhrať, čo Hawk ma poslal.
  
  
  Jeden z ďalších skeptický-hľadáme mužov otvoril môj pas "Nicholas Anderson", pozeral na fotografiu, a potom skúmal moju tvár.
  
  
  Som vyplnil formulár, zatiaľ čo on skontrolovať môj pas v archíve v rohu sa za ním. Spokojný, on pripísal na svoje meno na žlté casino kartu s dvoma maroon pruhy na boku a skĺzol to celé na mňa.
  
  
  Dva bezpečnostné stráže pri vchode do Les Salóny de la Mer prikývla na mňa, ako som k nej.
  
  
  Jej stál v hornej časti tri mramorových schodoch honosné sály; miestnosť na rôznych úrovniach, široké a dlhé ako futbalové ihrisko, úplne pokryté červenou farbou. Cez odo mňa, scarlet záclony zostavený okná s výhľadom na more. Na malé balkóny mimo, kúpali v mesačnom a vlhkej jari vánok, páry sat pitie nápojov a rozprávaním hluku z dopravy. Tam boli stoly medzi mnou a balkónom na ľavej a pravej. Ruleta, craps, baccarat, blackjack, écarté, trente et quarante . Pod mäkké žiaru krvavo červenej obrazovky, strieborná prevodovka točil, karty šepkala proti zelenej tkaniny, kocky zarachotil a žetóny tiekla v nepretržitom cykle straty a zisky.
  
  
  Kráčal rýchlo, cez miestnosť, zastavenie na jednu z dvoch reštaurácií na drink. Tam nebolo veľa ľudí na začiatku sezóny. Pri viacerých stoloch, boli zatvorené. Z času na čas hlas by sa povedať, prudko nad din, " Rien ne va plus," a potom ona by počujete tikot je slonoviny loptu proti múru a ruletu.
  
  
  Tam nebolo nič zvláštne, o publikum. Američania sa zhlukli okolo blackjack a craps tabuľky . Baccarat skupina pozostávala najmä cez Britov a seniorov, a na medzinárodnej scéne bol sústredený okolo ruletové stoly. Tam boli niekoľko všadeprítomné Japonských ľudí v modré obleky, biele košele a reálne väzby, dvoch Arabov, hrsť Gréci, niekoľko Škandinávcov, a Španiel, Nemcov, Angličanov a Američanov.
  
  
  Sedí na drevenej stoličky, čas starších žien ozbrojené s ceruzkou výhonky ohnutí listov papiera, vypracovanie prísne systémov, ako je D'Alembert a Zrušení .
  
  
  On stál za jeden zo starších žien v tabuľke najbližšie k vchodu. Tam, ja som mal v zornom poli, ktoré bolo nemožné, aby niekto na vstup cez hlavný vchod bez povšimnutia.
  
  
  Dal som každý dostane dvestopäťdesiat frankov. "Päť žetónov," emu povedal jej. Účty zmizol do stôl bezpečné prostredníctvom chamtivý slot s mosadzným náustok. Okolo poklad farebné žetóny rôznej nominálnej hodnoty, päťdesiat žltá disky skĺzol voči mne. On nech dážď sa do jeho doublet.
  
  
  Na chvíľu, dovolil sám zaspať na rinčanie stávok rachot kolesá, rituál výkriky dostane zamiešalo do nekonečné rytmus:
  
  
  - Nave . Závoj. Porušenie. Faites fox jeux. Rien nie je veľké plus. Koriandrom. noir. Porušenie. Faites budete jeux. Rien nie je veľké plus. Skrutka-hák. Závoj. pár.'
  
  
  Zakaždým, keď sa otvorili dvere, pozrel sa hore dúfajme, ale márne.
  
  
  Siahol za minútu a začal podávanie stávok. Niekedy stoličky vzal moju čipy, niekedy to dal ich preč. Moje myšlienky boli len polovicu na kolieska. Jej hral na vyšších stakes.
  
  
  Hodinu a pol prešiel. Nudiť sa, prešiel som do stávky na jednotlivé čísla. Jeho len uvedenie sumy doslova v Nike Carter, priniesol až desať — a prehral. Jeho jednoduché dať sumu doslova v Nicholas Anderson, stávky na šestnásť a prísť znova. Jej stačí dať písmená David Hawk, stávky na deväť a prehral. Jeho počet, ktorý sa skončil doslova v Nicole, a opäť dal na desať.
  
  
  Môj čip bol len v číslo na zelený list, šancu bol 37 1. Predajca presťahoval jeho zápästie a obrovské koleso začal točiť proti smeru hodinových ručičiek. The ivory odrazil loptu do koliesko v smere hodinových ručičiek, proti toku eben, ako meteor na nočnej oblohe. 'Rien ne va plus,' dostane barked. Kolieska spomalil. Lopta spadol z pod okraj, odrazil nad predely, spomalil, odrazil raz, dvakrát, a spadlo do poľa číslo desať. Rake tlačil stoh žlté žetóny a jedna ružová sto-frank kus voči mne.
  
  
  Ih vybral ju, hodil nejaké žlté karty predajcu, ktorý umiestnené stávky, a ohnuté dole, zbierať zvyšok.
  
  
  Keď som si pozrel znova, bola tam, úprimný cez odo mňa, na druhej strane kresla. Bolo to vzrušujúce. Jej med-blond vlasy, vytiahol späť od jej opálenú tvár a zviazaný s bledo zelená stuha, odhalila, vysoké lícne kosti, podporuje krásu, že čas nemožno vystopovať. Tenké biele šaty s nízky rez na krku ukázať plnosť jej plné prsia visel z jej dobre stavané telo. Videl, že tam nebolo nič, zastavenie jej tvrdé bradavky od stlačením proti cool, jemné textílie.
  
  
  Natiahla sa do jej kabelku a vytiahol sto-frank poznámka. "Päť žetónov," povedala predajcu.
  
  
  On šikovne zabalené bill okolo drevený disk a pustiť ho do nenásytný arch je meď žľabu. Ona strčil jej tašku pod pažu a použiť obe ruky na squeeze čipy ako dieťa zvieranie hory cookies. Gesto bolo také neviniatko, že som sa musel usmievať. V tej chvíli pozrela sa a pozeral na mňa cez stoličku, jej oči, žiariace ako je pálenie smaragdy. Potom sa pozrela dole, na tých, lícne kosti v zmätku, a naďalej pozerať sa na stoličku. Jej výraz sa stal vážne, grim. Osloviť medzi usádzaní hráčov, pôsobila ako jeden z jej okolo žlté žetóny za sedem. Ona je stratené, ona je kladený na šestnásť, a ona je stratené. Ona je betted na sedemnásť a prehral. Ona je betted devätnásť a prehral. Ona je betted na dvadsať-šesť a prehral. Ona je na tridsať-tri a prehral.
  
  
  Desať krát za sebou, ona stávky na rovnaké číslo, najhoršie kurzy na stole, a stratil desaťkrát v rade. Teraz jej dýchanie quickened, a jej prsia sa presunul hore a dole v vzrušenia, vyprázdnenie tenkej látky z nej šaty. Jej ružový-lakované rúk sa triasol ako sa clutched jej topenia poklad, a po dvoch kolách, ona bola schopná držať to, čo zostalo v jednej ruke.
  
  
  Jeho nikdy si myslel, že ona hrá pre zábavu. Tenká vrstva ľadu glistened na dne jej krku, a raz, keď sa koleso sa obrátil, ona trochu jej pery. Jej, sledoval, ako sa prstami jej pravú ruku vytiahol ďalší reset string viac na úbytok zásob na jej ľavej ruke.
  
  
  Pozrela sa na neho. Ee pery, ktoré dal vypnúť slová. "Prosím," povedala. 'Prosím.'
  
  
  Ona stavia číslo deväť čip pred ňou. Rituál sa opakuje: kolieska otočená proti smeru hodinových ručičiek, hala zapnuté v opačnom smere; v okamihu, keď lopta padla, tam bol kričať: "Rien ne va plus" a ticho, v ktorom hráči čakali.
  
  
  Aj keď som bol hluchý, všetko som musel urobiť bolo vzhľad hej v oku vidieť výsledok. Dve slzy welled z pod jej viečka, vyvažovanie tam stekať po jej lícach. Jej, videl jej telo napäté. Ona prehltnúť tvrdé, a jej slzy zastavil.
  
  
  Ona sa pozrel na svoju ruku. Šesť triesok doľava. Jej dlhé hnedé rameno zabalené jeden okolo nich a umiestni ju na číslo dvadsaťštyri. Tento čas, zavrela oči ako koleso sa obrátil. Výsledkom nebola o nič lepšia. Za menej ako desať minút, Nah mal len dva čipy doľava. Jej nepokoj mal nie abated, ale teraz sa zdalo takmer rezignoval na jej nešťastie. Nemala váhať. Ona stavia číslo trinásť čip pred ňou.
  
  
  "Šťastný," zavolal z celej stoličky.
  
  
  Pozrela sa na mňa a snažil sa usmiať. Ale ona nemohla zastaviť jej brady a pery z chveje, a jej oči boli lesknúce s hollyhocks. Zavrela oči znova, vyhnúť sa môj pohľad.
  
  
  Jej oči sa naďalej pozerať na Nah. Dvere sa otvorili na pozadí vyššie. Muž prišiel. Vyzeral ako veľký chlap, ktorý zozbieraných údajov na ňu.
  
  
  
  Kapitola 4
  
  
  
  
  On len stál tam zlomku sekundy pred ega ostré oči sledovať ho ďalej. A potom ego je super-cute black pointy balet papuče clattered dole po schodoch na červenom koberci. Ona bola už prichádza okolo stoličku k nej.
  
  
  S pozdravom za ňou, s úsmevom, s kruté radosti, že plisované Schrammel je ego na jeho tvár, zdvihol ruku a potopil jeho bacuľatá prsty do tela jej pravú ruku, tesne nad koleno. On zašepkal niečo v jej uchu.
  
  
  Ona vystužené, jej tvár, neohybné, s strachu. Určiť, ale opatrné, strach spôsobuje problémy, snažila sa vymaniť sa okolo ego perzistentných subterfuge. Jej opálená pokožka ukázala biele škvrny od hrubý tlak ega trik.
  
  
  Jej k nej z druhej strany, všetky láskavosť a neviny.
  
  
  "Ach, vy ste tu," ozvalo sa. — Bol som začiatku, že som stratila vás. Ak ste unavení z ruleta, ako sa o piť?
  
  
  V tichu, ktoré nasledovalo, počul predajcu povedať, " Človek." Stratila znova.
  
  
  Keď lacné parfémy udrel ho ako kanalizácie, smrad, a jeho čierny hodvábny oblek glinted v mäkkých casino svetlo, Pollard Willow dosiahol dole a mi dal všetky svoje duševné sily. Napriek parfum, napriek jeho kostým, on bude vždy vyzerať človeka, ktorý strávil väčšinu svojho života v krčmách, kde lieta scurry nad koláče.
  
  
  "Kto do pekla si, na mieru?" — Čo je to? " spýtal sa v whisper. To bolo dobré znamenie. Nebol chystá urobiť scénu.
  
  
  "Možno pán. Smith? mal môj reumatizmus.
  
  
  On povedal, "Čo?"
  
  
  Nechcela pozrieť sa na neho. "Dobre, ako sa o piť?" Jej otec povedal. — Vyzeráš ako budete potrebovať nejaké osvieženie hore."
  
  
  "Áno," povedala. "Áno, ďakujem. Samozrejme, že som si.
  
  
  "No, to je skvelé, potom," povedal som. "Môžeme ísť?"
  
  
  "Táto dáma má schôdzku niekde inde," povedal.
  
  
  "Hovoríte, že," povedal som. "Ale som prekvapený, nechcela mi povedať."
  
  
  "Počúvaj, zlatko," povedal. "Vezmi si moju radu a dostať odtiaľto. Nemám strkať nos v niečo, čo nie je týkajú vás.
  
  
  "Áno, ale to sa týka mňa," povedal som. — Počuli ste mladá dáma. Ona chce piť so mnou."
  
  
  Ego tvárou sa obrátil na červenú. "Nenúť ma požiadať, aby ste príliš veľakrát," povedal.
  
  
  Ego prešla náhodne stiahla jeho bunda, zámerne ukazuje mi, čo bolo zastrčené do jeho pás, a tiež ukazuje mi, že on mal viac odvahy, než zdravý rozum, a že bezpečnosť Palais de la Mediterranee nebolo tak bezpečné, ako si myslel. Súdiac podľa on dolly sekúnd, ktoré som videl túto zbraň, zdalo sa mi, že on zálohované jeho pohonu s Mexickými Trejo .22, Model 1. Mexiko nemusia byť známe pre svoje zbrane priemysle, ale pár krások, ktoré pochádzajú z existuje ako pokojný ako pyromana na prášok loď. Model 1 je špinavá a veľmi neobvyklé zbraň. Má voliča v ľavom hornom rohu obchodu. Keď si hodiť ego a vytiahnuť spúšť, požiare zbraň osem záberov v automatickom praskla.
  
  
  Dievča bolo lapal po dychu. "Nebuď idiot, Guido," povedala.
  
  
  "Nemyslím si, že používate ego," Emu povedal jej.
  
  
  — Ja by som to riskovať.
  
  
  "Dúfal som, že by ste povedať, že," povedal som.
  
  
  On jemne ju vzal za ruku a spolu sme kráčali k dverám. Za nami, Guido zamrmlal prekliatie.
  
  
  Ego myseľ, alebo čokoľvek, čo bolo skryté za to, že Neandrtálského čelo, musel ísť cez veľa snaží prísť k záveru, alebo si spomenúť, čo niekto povedala, že to urobiť. Nemal strike mi ako ten typ, ktorý sa stal géniom v nezávislého myslenia.
  
  
  Medzitým, šanca, že by otvorený oheň znížil každý palec, ktorý dali sme medzi nami. Guido boli vyškolení, aby zákon, že nie, a ak sa dostane dole na business hneď myslieť na veci, prostredníctvom, budeme mať dostatok času na prechádzku do Paríža.
  
  
  Pri zachovaní jej napäté telo z línie požiaru, sme sa ponáhľali na dvere. Guido mal viac odvahy, než zdravý rozum, ale každý druhý potvrdila moje presvedčenie, že bol naprogramovaný tak, aby sa zabránilo efektné scény.
  
  
  To bolo len pár sekúnd predtým, než sme dosiahli vrchol schodiska, ale to vždy cíti dlhšie, keď je jeden z tých kuriér-spokojných zákazníkov je brúsenie niečo v ich hlavách.
  
  
  Prechode cez dvere, tak sme prešli cez vstupnú halu na ľavé krídlo schodisko, ktorý zostúpil cez dva oblúky ku vchodu Mediterrane Palác .
  
  
  O niekoľko okamihov neskôr, Shaggy hlas počula, na druhej strane po schodoch, a keď som sa pozrel von na druhej strane, videl som Guido spustený dolu, takmer hneď vedľa nás. Ego oči boli plné hnevu pod jeho zatvorené obočie.
  
  
  On bol len dva alebo tri kroky preč, keď sme prerušované von z dverí Paláca na chladný večer. Radosť o zamestnanie ešte prišiel, aj keď v menších počtoch. Keď som sa obzrel, čierna Citroen a biely Mercedes kĺzal okolo vchodu. Ako sme prešli mimmo socha Lady Fortuna, videl som Guido stojaci bez hnutia, a bacuľatá siluetu proti casino svetlá, zvyšovanie päsťou a mávali to.
  
  
  "Spustiť", povedal som svoju priateľku.
  
  
  "Áno," povedala. "Poznám ju.'
  
  
  Sme bežali spolu Promenade des Anglais. Ľahká hmla, ktoré plávali vnútrozemských sa zdalo, že na pokrytie reťazec svetlá pri vchode do Anjel Cove ako mäkkou handričkou. Tri farebné zástavky visel limply pozdĺž tyče v ťažkých vzduchu, ktoré mali dať ceste slávnostný vzhľad. Návštevnosť sa upokojila, občas rev motora breaking the silence.
  
  
  Zvláštne, zlovestný vzduchu visel nad brehu, zmysel pre vlhké rottenness rastie v šere, záblesk skutočného gaiety dňa a večer, teraz rozptýliť tým, plazivej noc.
  
  
  V tichosti sme sa ponáhľali prostredníctvom svätého a tieň. Na Westminster Hotel je terasa bol balansuje s žlté svetlá a žltá sviečky flickered na stoly vonku, kde starších hostí schúlené proti vlhkosti popíjanie kávy a boja proti objatí osamelý trezoru. Videli schátralé Pratt Vila, mŕtve za obrazovke paliem a zvetrané okenice.
  
  
  Jej, pozrel sa okolo seba. Guido bol preč. Stále som mal pocit, že sme boli sledoval. Sme prešli West End Hotel a Massena Múzeum , kde reflektory hral medzi palmami za železnou bránou. Dopredu, kupoly Hotel Negresco sa objavila ako bacuľatá prsník proti mesačnej oblohe.
  
  
  Zastal a obrátil jej tvár sa mu . Jej tvár bola začervenaná vzrušením, a jej oči boli šumivé. Jej telo odstredené na mňa na okamih.
  
  
  "Ďakujem," povedala breathlessly. "Ďakujem vám, pane...'
  
  
  "Anderson," povedal som. "Nicholas Anderson".
  
  
  "Dobre, ďakujem, Pán Anderson.
  
  
  "Nemáte ďakoval mi ešte," povedal som. — Nie som si istý, že ste z lesa ešte." Nemyslím si, že váš priateľ Guido bol spokojný s tým, čo sa stalo v kasíne.
  
  
  "Nie, — povedala. "Určite nie. Budú tam väčšie problémy. Oveľa väčšie problémy.
  
  
  "Povedz mi," povedal som. "Vaše meno je Nicole Robí?"
  
  
  Pozrela sa mi do očí na dlhú dobu. Pekný tváre, ktoré mali nejako zmiešané neviny s prísľubom rafinované vášeň, teraz vyzeral zúfalo.
  
  
  "Veľa ľudí verí, že," povedala. "Aspoň jedna osoba je istý."
  
  
  To bolo reumatizmus, že nemusel riešiť nič, ale skôr, ako by mohla povedať viac, vzhľad beznádeje zmizol z tváre. Ona natáhne jej hlavu šibalsky. "Pán Anderson," povedala. — Myslím, že chcete ponúknuť mi napiť." Je tam lepší čas ako teraz?
  
  
  Na Negresco Bar je takmer vyhynutý. Obrovský izba bola ako temné jaskyne, s slabé svetlo ružová rozhodli ozvláštniť starých žien vyblednuté pokožky.
  
  
  Sedeli sme vedľa seba na modrej lavica na kolo mramor-doplniť tabuľku, ktorá spočívala na umelé leopard pokožky.
  
  
  Cítil som jej krehkej krásy znova, teplo jej pevné stehná vedľa bane na modrej lavičke, krivka jej prsia, klasický tvar, jej tváre, bohatstvo jej golden-hnedé vlasy ... emerald vzrušenie v jej očiach.
  
  
  Čašník v bielych bunda plávali až k nám s študoval ponižovanie hotela, ktorý má tendenciu zamerať sa na extrémy chuti.
  
  
  "Čo chcete piť?'Som požiadal svoju priateľku.
  
  
  Ona sa zasmial slyly, ako teenager, ktorý bol nechať voľne na Willie v kaviarni.
  
  
  "Ah," povedala. — Naozaj som nemal o tom premýšľal. Musím sa priznať, že nie som presne znalec chlast, ale jedného dňa ho napadlo ju piť celý koktail zoznamu.
  
  
  Čašník premiešané jeho nohy, vyjadriť tichom zmes obavy a nekonečné odmietnutie príjemné táranie. Bol som v pokušení, že mu ponúknuť Em dráma škola štipendium.
  
  
  Dievča strane rummaged medzi dva taniere olivy a sušienky vyzdvihnúť pohľadnicu.
  
  
  "Skúsim to," povedala.
  
  
  Kartu čítať: "Royal Negresco 14 F".
  
  
  To bolo zloženie po Kirsch, malinový sirup, pomarančovú šťavu a Moet šampanské. Len čítanie to urobil môj žalúdok horieť povstanie.
  
  
  "Nie, nemyslím si, že ste odborník," jej manžel povedal.
  
  
  Povedal som čašníka, " Jeden Royal Negresco." A škótska na skalách. Poklonil a odišiel.
  
  
  Je ťažké skryť v Barra Negresco. V skutočnosti, je to skvelý koniec vojenskej město byť veľmi viditeľné, takže jej bolo mi potešením byť tu. To bol aj dôvod, prečo som sem prišli po tom, čo sme opustili casino. Čo zase ma výnimočne šťastný, že dievča si vybral toto miesto, aby sa napiť. V tomto bode v boji, jeho plán nebol prejsť do ilegality. Jej úloha je naučiť sa viac o dievča, viac o Guido a viac, oveľa viac o muža, ktorý poslal tento barbar na Mediterrane Palác. A že bol požiadaný, aby zistili, zatiaľ čo uistiť sa, že nikto sa pozerá na mňa.
  
  
  Tak ďaleko, fretka je večer bol požehnaný. Dievča ho našli. Táto hra sa skončila dobre. Guido ma našiel. A keby bol právo, neviditeľný muž Stahl by boli svedkami nášho krátkeho úniku na Negresco . A potom večer bol nielen šťastie, ale mal sotva začal.
  
  
  "Madame," čašník povedal. Zohnite v páse, on umiestnené jej vypiť na bicykli papierový obrúsok s písmenom "Imperial H" a slová "Negresco" a "Krásny" v troch modré krúžky.
  
  
  "Monsieur."
  
  
  Obrátil sa na dievča a zdvihol pohár. "Našťastie," povedal som.
  
  
  Pozrela sa na mňa cez okraj jej skla. Nezbedné a bavil pohľad zmizol okolo jej očí. Videl som jej slzy znova.
  
  
  "Nie, povedal som jej. — Som si to, to nie je tak šťastný večer pre vás."
  
  
  "Nie, — povedala. "Samozrejme, že nie." Jej hlas bol slabý a zúfalý.
  
  
  "Ak budete ospravedlňte moju neslušné, komentovať," povedal som, " viete, ako veľmi o ruleta, ako vám to o chlast, vzhľadom na vaše hru nah."
  
  
  "Ja viem," povedala.
  
  
  "Ľudia vždy urobiť," povedal som. "Väčšina ľudí tam ísť zabaviť, ale samozrejme dal dojem niekoho, kto robí viac vážne veci."
  
  
  Ona potriasol hlavou. Dokonca aj v slabom osvetlení, jej vlasy glistened . "Nie, Pán Anderson..."
  
  
  "Myslím si, že by ste mali zavolať Nick," povedal som. "Všetko v poriadku," povedala. 'Prezývku.'
  
  
  "Je to lepšie," povedal som.
  
  
  "Nie, ona nebola v tom, že kasíno pre zábavu."
  
  
  "Stratil som deväťdesiat päť frankov," povedal som.
  
  
  "Budete venovať veľkú pozornosť na mňa," povedala. "Dobre,"povedal som," ja som sám v Nice, a boli ste ťažko prehliadnete."
  
  
  Usmiala sa, krátko. 'Ju, myslím, že, že...'
  
  
  Natiahla sa do nej malú kabelku. Videla bielu vreckovku, cestovný pas, rúž, a posledné žlté čip. Zúčastnila sa jej ego a s ľahkým kliknite na tlačidlo, ona pristál na mramorovú dosku. "Päť frankov," povedala zašepkal.
  
  
  "To je všetko, peniaze, máte, nie?"
  
  
  "Áno. Je to tiež tak ľahko vidieť?
  
  
  "Obávam sa, že tak."
  
  
  "To naozaj nie päť frankov," povedala. "Je to kus plastu."
  
  
  Spýtal som sa jej. "Prečo víťazstvo na toto kasíno znamená toľko, aby ste?"
  
  
  Na druhý raz, že v noci, jej oči hľadali svoju tvár.
  
  
  "Nevyzeráte zlé," povedal som, " nevyzeráte hladný." To nevyzerá ako potrebujete Švédi a prístrešie. Nemal som dojem, že ste boli snaží vyhrať dovolenku alebo klenotníctvo. Chamtivosť je tiež vylúčené.
  
  
  - č.
  
  
  "Ale ste hrali vyhrať veľa peňazí. Bola to pre vás dôležité.
  
  
  "Áno," povedala. Ono je to hlas.
  
  
  "Myslím, že ona by chcel vedieť, prečo."
  
  
  Študovala moja tvár sa opäť s týchto inteligentných zelené oči, teraz za studena a hlboké ako more.
  
  
  "Čo vidíte?'
  
  
  "Nebezpečenstvo," povedala. "Ťažkosti".
  
  
  "Môžete ver mi," povedal som.
  
  
  "Áno," povedala. — Myslím, že tak, príliš.
  
  
  "Okrem toho,"povedal som," len s jedným päť — frank zrušiť linky, nebudete mať moc na výber."
  
  
  Jej vlhké, teplé pery rozišli od nej aj biele zuby v nedobrovoľnej úsmev. "Ale ak jeho manželka nechcel veriť, ona by opustili," povedala. "Potom by som sa pokúsil nájsť niekoho iného."
  
  
  — Je to tak dôležité?"
  
  
  Ona zdvihla pohár a trvalo dlhé nápoje.
  
  
  "Chcete niečo viac?"
  
  
  "Som nepoužíva sa na pitie," povedala. "Avšak, verím, že chcete iný skla. Ja neviem, či chcem jej byť opitý na to zabudnúť, alebo oslavu. Áno, Nick, ešte jeden.
  
  
  Čašník jej volal, nad, a čakali sme v tichosti, zatiaľ čo on nám priniesol ďalší Kráľovský Negresco.
  
  
  Vzala ďalší dúšok, a keď skončila, zdalo sa, že majú prísť na rozhodnutie. "Áno," povedala. "Verím vám. Dúfam, že ste na vrchole ľudí, ktorí im pomáhajú. To naozaj nie je pre mňa, nie len pre dievča si raz stretol v kasíne.
  
  
  "Ja viem," povedal som, upokojujúce jej.
  
  
  "To ide ďaleko za tebou a mnou. Áno, som musieť vyhrať veľa peňazí a rýchlo. Videl si to. Potrebujem to, aby sa najať niekoho.
  
  
  Jej obočie rose v nevyslovené otázky.
  
  
  "Niekto veľmi zvláštne," pokračovala. "Nechcem ani vedieť, koľko to stojí. Viete, Nick? Viete, koľko to stojí na prenájom vrah?
  
  
  On sa natiahol a zobral žltý čip zo stoličky. "Päť frankov," povedal som.
  
  
  
  Kapitola 5
  
  
  
  
  Na chvíľu, jej výraz sa zmenil v prekvapiť. Potom, sústruženie zmätený tvár na mňa, ona oprel sa proti mne. Jej, ja som videl jej oči, teraz osvetlená príslovečný emerald fire, jej pery sa rozišli, prichádza bližšie ku mne.
  
  
  Ďalší moment, ona napätých hore. Jej tvár sa obrátil ashen. Jej oči boli stanovené za mnou, na bočné dvere Negresco bar.
  
  
  Jej, sa otočil. Guido bol prvý ju vidieť, úsmevom málo. Potom videl, uhlové, drôtovitá Čínsky muž, jeho vysoké, štíhle telo zahalené v čiernom od hlavy až k päte. A medzi nich, medzi nimi ego-riadený zamestnancov, je odporné stvorenia budem vedieť, ako Dr. Biely. Lothar Inuris. Okamih, ego ju videl prvýkrát, on sa snažil ovládať hnev, že prišlo nad ním, keď videl, že dievča pripravený stlačte tlačidlo jej pery na moje. On získal jeho výraz a vytiahol svoje ego do zložiť affable srdečnosť. Tento výraz šlo dobre sa s egom, výbavy: i-cut modré sako, šedé nohavice, košeľa, že často vyhlásená sám jeden z najnovšie výtvory z Turnull & Asser v Jeremin Street v Londýne, hodvábny šál, a balet papuče od Gucci.
  
  
  Ale za všetku starostlivosť a náklady, ktoré išlo do jeho oblečenie, Dr. Inuris mal rozum otrokmi podľa nepriaznivej a výkonný disk.
  
  
  Ego oči, eben korálky, ktoré boli otrokmi ego, schopnosť skrývať svoje skutočné zámery, ktoré boli nastavené na malom, globular hlavu preliate hrubé čierne vlasy slicked späť od úzke čelo. Cieľ sám, s jeho tenké fialové pery a úzke nozdry v jeho veľký nos, bol pakatel jeho dlhé a široké trupu. Ešte to nie je pretrvávajúce náznak signálu, ale len myšlienku jemnosť zakorenené v neustálom self-zhovievavosť. Jeho ruky boli mimoriadne. Dlho dlane, abnormálne dlhé, špicaté prsty, krátke nechty. Rúk lekára alebo strangler. Hladké, beardless tvár a podivné, chorý-bledá pokožka, dal dojem, že žľazové zostatok bol narušený, prvý kaziť telo a potom núti myseľ slúžiť neprirodzené posadnutosti. Vyzeral ako človek, ktorý záľubu má v bolí niekoho a subjugating ostatných, aby jeho bizarné zvrátenosti, že ho ovládať. On vydychovanom vztekle. Videl, že ego šátek mal uvoľniť mierne, odhaľovať dvojradu bradavice, na ktoré sa vzťahuje ega tenké, špicaté krku ako groteskné golier okolo jeho pokrčené oči.
  
  
  Iní, ako hmú prešiel moja cesta. Ih zdieľané duchu sebavedomie pri úspešnom napĺňaní nemysliteľné veci a viera v jeho vlastného génia, ktorý tiež presvedčený, ih z nepreniknuteľnú imunitu retribution. Ešte skôr, ako on hovoril, bol už známy ako Dr. Lothar Inuris, už muža, ktorého charakter je dovolené nič, ale leží.
  
  
  Usmial sa a uklonil. Zdvihol jeden z jeho mrštný zbraní v váhajú, pozdrav a pristúpil ku mne. Jej otec sa postavil pozdraviť ho.
  
  
  "Ach," povedal. "Na chvíľu som myslel, že by sme stratili ste. A to by bolo veľmi smutné. Ale je mi to ľúto. Odpusť mi moje nedostatok mravy. Ešte som sa predstaviť. Nechajte ma." Na svojho lekára. Lothar Inuris.
  
  
  Tam bol žiadna sila v ruke držal sa na mňa. Hmú predvolaný s ňou všetky láskavosť mohol zobrať. "Rád vás spoznávam, Lekár," povedal som. "Ja, Nicholas Anderson."
  
  
  "Američan, jej, myslím," povedal.
  
  
  "Naozaj," povedal som.
  
  
  "Drahé Zhirinovsky ľudí," povedal. "Európa vďačí za veľa."
  
  
  "Ďakujeme, že ste hovoril, že Lekár," povedal som. "V opačnom prípade sa z toho, čo som čítal, nie sme vždy vítaní."
  
  
  "Áno," povedal. "Tam sú tí, ktorí zabudli, ale nie okolo ih čísla. Pre tých, ktorí zabudli, najlepšie postoj je tolerancia."
  
  
  "Dobre, Doktor, môžem vám niečo na pitie?"
  
  
  Potriasol hlavou regretfully. — Vážim vašu štedrosť, Pán Anderson, ale obávam sa, že budem musieť odmietnuť." Dôvod, ona tu nie je sekulárna, ale čisto profesionálne."
  
  
  On vošiel medzi neho a dievča, ktorí ešte študujú na stôl. On naklonenú hlavu jej smerom, zníženie jeho už mäkké, kultivovaný hlas ešte ďalej.
  
  
  To bol hlas prasknutie s innuendo. A to bolo to veľmi druhý hlas, ktorý bol určený na zapôsobiť na poslucháčov. Inuris ' vysoká inteligencia, ego-neprekonateľné schopnosti, jeho najlepšie mienené úprimnosť, a ak to všetko nie je dosť, nebezpečenstvo vysmievajú, muža, ktorého dvaja spoločníci môže byť považované za schopné použitím sily.
  
  
  "Ak ste oboznámení s Európou, Pán Anderson," povedal, " a najmä s Južnou Amerikou, môžete vedieť, že titul doktor sa používa pomerne voľne. Ale v mojom prípade je to titul získal a získané po mnohých rokoch tvrdého tréningu. Jej M. D., Pán Anderson, je špecialista na chirurgiu, ktorá sa zaoberá do istej miery s mechanickým umenie. Uznáva to, a s žiaden úmysel ignorovanie inteligencie boost, sa pokúsil získať ďalšie špeciality. Ona má tiež psychiater s praxou, ktorá sa zaoberá" — on glared na ňu - " s najťažších prípadoch.
  
  
  Patrí im, že to bude v poriadku, aby vyvolávala ego so svojimi radosť. "Takže vy ste majster?"
  
  
  On bol odmenený triasť, že bežal cez jeho telo. "Áno," povedal, snaží sa smiať. "Myslím, že to je to, čo hovoria nám v Amerike." Veľmi zaujímavé a primitívne obdobie. Ale ja som sa nesmieme dostať rozptýliť. Ako som bol asi povedať, že táto mladá dáma bol jeden z mojich pacientov.
  
  
  Jej hlas klesla na ohromený dôvery. "Chcete povedať, že ona je chorá, Doktor?"
  
  
  Dr. Inuris skúšal svoje najlepšie byť tolerantní, ale videla som, že som sa snažil som sa čo najlepšie a byť trpezlivý. "No, to je dosť všeobecný pojem,,, aby to tak. Profesionálne, je všetko oveľa zložitejšie. Ale povedzme len, bez rušivých vzťah medzi lekárom a pacientom, a bez toho, aby sme do technických opisov, že mladá dáma je trpí vážnou emocionálne poruchy."
  
  
  "Chápem," povedal som. — Mohli by ste mať zmiasť mňa. A vy dúfam, že áno,povedal sám.
  
  
  "Nie všetky emocionálne choroby sa prejavujú tak, že ih môže byť ľahko rozpoznateľný non-špecialisti, ako ste vy."
  
  
  "Myslím, že nie," povedal som.
  
  
  Dr. Inuris usmial sa na mňa. "Som rád, že máte také široké outlook, Pán Anderson," povedal. "Guido bolo mi jasné, že vaše správanie k nemu v kasíne bolo, ako by som ju, trochu belligerent."
  
  
  "Áno," povedal som. — Ale na druhej strane, tento pán, tvoj nebolo presne to, čo by ste zavolať prostrediu s týmto mladá dáma." Myslím, on ublížil jej, a ona sa nezdá byť predovšetkým záujem na sebeckosť.
  
  
  -"Ja vás musia požiadať o odpustenie, znova," Dr. Inuris povedal, keď prehovoril ma s pokrytecké, žiarili úsmevom. "Každý teraz a potom Guido dostane príliš ťažké. A jej, myslím, že sa bál o svoj hnev. Vidíte, nechcem spustiť pravidelnú klinike. Mladá dáma bola zverená do mojej starostlivosti vo vile neďaleko odtiaľto, a v tejto fáze jej liečby, nie je vhodné, aby predmetom jej na to, čo si a ja som za normálnych sociálnych vráti.
  
  
  "Minulý týždeň," pokračoval, " hej, podarilo opustiť vilu pre neoprávnené výlet do kasína. Guido nie je odborná zdravotná sestra, a možno to je dôvod, prečo by ste mali očakávať, že chyby na jeho strane. Napriek tomu, dievča dočasné zmiznutie ma veľmi naštvaný s Guido, a on slávnostne sľúbil mi, že dievča by už uniká jeho sprievod. Stále, hej, že sa podarilo zopakovať, že dnes večer.
  
  
  A tak je pochopiteľné, nie je to, že Guido je, ako by som ju, skôr netrpezlivý s ňou? A, " povedal lekár. Inuris povedal candidly ," To je tiež jasné, ako Americký gentleman, sú vznešené, intervenovala, aby ju ochránili pred niečo, čo bolo úplne neprijateľné správanie pre vás."
  
  
  "Dobre, Lekár," povedal som, " neuvedomil som si, bolo tam toľko za ním. Len som si myslel, tvoj sluha bol na niečo."
  
  
  "Vystúpenie môže byť klamlivé," povedal.
  
  
  "Áno," súhlasil som. "Na mieru ju vzali, nikdy som si myslela, že bol chorý."
  
  
  Dr. Inuris patted ruku reassuringly. -"Dobre, dobre," povedal. "Trvá to príliš veľa, aby ste pochopili veci na základe stručný pozorovanie, aj lekárske vedy niekedy dostane zmätená."
  
  
  "Vidím," povedal som.
  
  
  — A teraz, Pán Anderson, budete rozumieť, keď som sa opýtať, dajte mi a-er -".. môj zamestnancov sa končí večer sa s dievča, a vziať ju späť do našej vily. Neviem, ako mnoho iných konverzácie, ktoré ste mali s jej priateľ, ale ak môžete mi dať nejaké dobre, čo znamená, poradenstvo, vám bude rozumné pozrieť sa na všetko, čo ona môže mať povedal vo svetle svojej choroby. Niekedy nah je v pokušení povedať, že veci, ktoré sa môže zdať zreteľné na prvý pohľad, ale bohužiaľ sú spôsobené tým, že jej choroba, ktorá, dúfam, že môže vyliečiť."
  
  
  Jej, súhlasne prikývol. — Ja naozaj dúfam, že môžete vyliečiť ju, Lekár. Zdá sa, že takáto škoda, že roztomilý dievča ako jej..."
  
  
  "Mám všetky nádeje," Dr. Inouris povedal. "Ale dĺžka liečby je pravdepodobné, že bude dosť dlhá."
  
  
  "Škoda," povedal som.
  
  
  "Naozaj," povedal, s nádychom netrpezlivosť. — Ale teraz už naozaj musím ísť." Bolo mi potešením stretnutie s vami, Pán Anderson. Naozaj pekné. On prasklo mu prsty, a Guido sa presťahoval, pripravený k akcii.
  
  
  Nepotrebovala som to. Dievčina vstala, strčil jej kabelku pod pažu a pristúpil k nim. Lekár usmial sa milo sa na ňu.
  
  
  S výrazom neskrotný hnus, ona prešiel lekár a Guido je mimmo na otáčavými dverami, cez ktoré bolo zapísané. Vysoký, uhlové Čínsky človek zablokovaný Ey cestu, ale keď ona k nemu, on vystúpil okrem otvoriť dvere za ňou a za ňou. Guido ju nasledovala .1
  
  
  "Ospravedlňujem sa, že vás obťažujem," Dr. Inuris mi povedal.
  
  
  "Aká škoda," povedal som. "Taký roztomilý dievča..."
  
  
  "Skúste sa na ňu nezabudnem, môj milý muž," Dr. Inuris povedal, ako on šiel vidieť Deň.
  
  
  "Ukážem vám," povedal som.
  
  
  "Nie je potrebné, vážení iné," povedal v unctuous hlas. "Oh, — povedal som. — Ja by som naozaj rád, že."
  
  
  Lekára tvár stmaví. "Ako si prajete.'
  
  
  Jej ho nasledoval do dňa. Biely Mercedes bolo zaparkované na chodníku. Som poznal, ako aute videl som, ako prichádza z kasína. Dievča, Guido, a Chinaman stáli neďaleko.
  
  
  Lekár clapped jeho rúk. On povedal, " Čo sa od nás čaká?"
  
  
  Čínsky muž otvoril dvere, potom vystúpil a dostal za volantom.
  
  
  S flash jej dlhé, okázalý nohy, dievča sa posunul do zadnom. Všimol som si, že mala na sebe balet čerpadlá s vysokými podpätkami. V týchto dňoch, ženy len zriedka nosenie lekárske ih, ale žiadne topánka má niekedy graced ženské nohy, takže dobre. Videl si ih pred niekoľkými rokmi, keď Nicole Kara bol stále nažive.
  
  
  Dr. Inuris skĺzol vnútri. Guido zavrel dvere a sadol si vedľa Chinaman. Motor bol už spustený, a automobilový sa posunul smerom od obrubníka.
  
  
  Jej, sledovanie ich odháňať ako sa pamätáte na tanieri. Mercedes skidded na zastávke na roh. Cez zadné okno, videl som lekár zdvihol ruku, aby jej pekná tvár.
  
  
  Potom som si to rozmyslel. Obrovský rukou uvoľnene ako obrovský pavúk. Po chvíli, len palcom a ukazovákom boli trčí okolo ruky.
  
  
  Ako ghost auto obrátil rohu, lekár. Inuris veľmi pomaly natiahol ruku, starostlivo a s úsmevom intenzívne potešenie, a dať mu prsty v dievčaťa windpipe a začal ju vyžmýkajte.
  
  
  
  Kapitola 6
  
  
  
  -
  
  
  Potom sa otočil a išiel späť do baru. Ak Ešte Oveľa Viac. Inuris znamenalo rýchla smrť, mal by nechať Guido to. Snáď lekár rád, pomalá smrť, bol si tým istý. Ale ak by mohol urobiť, bol by si oveľa viac, pohodlné sedadlá, než na zadnom sedadle auta.
  
  
  Ona bola vzatá späť na jej stoličku, pod kritickým pohľadom čašník, ktorá vyzerala trochu sa mi uľavilo, keď sa vrátil zo svojej malej chodiť von s Dr. Inuris a jeho zastrašujúceho malý gang. Nechcel som plochejšie som si, že čašník sa bál o moju bezpečnosť alebo doklad. Jej podozrenie ega skutočný záujem bol vo mne, za predpokladu, že som bol zdravý dosť zaplatiť môj účet, aby ste videli, či ako mnoho turistov, ktoré by som nevedel, že tip nebol súčasťou návrhu, a preto platiť hmú dvakrát.
  
  
  Ja som urobil gesto vo vzduchu, a on sa ponáhľal na stôl, starostlivo zníženie jeho oči, aby sa zasadila mramoru bill voči mne. Ako som sa zameral na cestu z mojich rúk je ego, moje oči padli na písanie rukou. Bolo to na papier, stojan, skreslený stem skla, okolo ktorej dievčina bola pitná.
  
  
  On zdvihol pohár a vzal papier. Zatiaľ čo druhý. Inuris a jej ležali na sebe, bola veľmi zaneprázdnený s niečím.
  
  
  Napísala jej správu s obočie ceruzkou. "Villa Narcissa," povedal, " Cap Ferrat. Pomôžte mi, Kostya Boha. "To nebol podpísaný, a uvedomil som si, že fretka stále nevedel, kto to bol.
  
  
  Ale ja som vedel, čo ona bola ako: rozumný, napriek všetko Dr. Inuris povedala. Krásne, zúfalé, a dostatočne presvedčení ísť s zlovestný lekár bez odporu. Ale hema bola a zostala záhadou.
  
  
  Bolo to tajomstvo, ktoré sa mu chystal vyriešiť oba konce večer.
  
  
  Ale musím konať rýchlo. Pozrel na svoje hodinky. Napríklad, pol minulosti jeden, a Dr. Inuris mal veľkú výhodu. Zaplatila účet, nebol sklopiť, ale skôr čašník to najmä sklamanie, a opustil Negresco cez hlavný vchod. Taxíky boli čakanie na cestujúcich. V Renault, na prednej strane frontu, vodič, tuku tvárou človeka, ležal s hlavou vyhodia, chrápanie silne za volantom. Keď ego klepli mu na ramene, on okamžite prebudil. On pozrel na mňa, žiarili s úsmevom, ktorý bol vždy zmesi živočíšnych self-výsmech a intríg, úsmevom bývalý vojak. "Monsieur," povedal, ako keby prilákať pozornosť.
  
  
  Spýtal som sa jej. "Viete, Cap Ferrat?"
  
  
  "Samozrejme," povedal.
  
  
  — Viete, Villa Narcissa ?"
  
  
  "Áno."
  
  
  — Môžeš ma tam?"
  
  
  "Ako si prajete, pane." Ale prepáčte, to je zvláštne miesto.
  
  
  'Naozaj?'Povedal som, yanking otvoriť zadné dvere, ego Renault a získanie. "Povedz mi, prečo, ale teraz, poďme sa ponáhľaj sa."
  
  
  Auto sa posunul na západ pozdĺž boardwalk a prehodil okolo prvým rohom.
  
  
  "Nikto tam žije. Je to opustený tu, " povedal.
  
  
  — Boli ste tam v poslednej dobe?"
  
  
  — Nie, nemôžem povedať, že. Ale nikto žije tam roky, Monsieur. Viem, že ju pre istotu. Pred niekoľkými týždňami, možno pred mesiacom, bol schválený mimmo nim v noci. Tam je kamenný múr medzi vila a na ceste a železnej bráne na bránu. Jej, pozrel sa do brány. Tam bol žiadny mier. Môžete cítiť, keď nikto nie je v dome. Táto vila bola ako doma.
  
  
  — Viete, kto to patrí?"
  
  
  — Nie, pane, ja neviem. Vlastníctvo tu prechádza z jedného vlastníka na druhého, a niekedy prítomnosť cudzinec jednoducho znamená, že dve sú udelené povolenie žiť v ich vile."
  
  
  Renault bol naberá rýchlosť teraz. Videl som Beau Rivage Hotel zmizne za nami, a potom sme sa obrátili do zákrutou, že šikmým pomaly dole k prístavu s ceste vystrihnuté z skaly, ktoré prehliadnuť mora.
  
  
  "Tam sú vždy nové tváre v vily," vodič povedal.
  
  
  "Okolo Stredu Guinea Cormiche? "Povedal som.
  
  
  "Áno, pane."
  
  
  Teraz sme boli lezenie, a mesto z Nice bola za nami. Nižšie mňa, na môj pravdu, more ležal bez hnutia pod deku z hmly.
  
  
  — Ja by som si to vážim, "povedal som," ak by ste ma na brány Villa Narcissa a nechajte ma vystúpiť kilometer skôr."
  
  
  "Mám," vodič povedal. On bol asi dobrý vojak. Tuk a smart, aj potom. Pochopiť, čo to bude dať hmú, ak sa to chápe, a zabudnúť na zvyšok. Po prvé, starajte sa o seba a prežiť. Prežitie bolo vždy najlepšou reklamou vojak mohol urobiť pre seba.
  
  
  Išiel rýchlo a hladko, sa teší na výzvu jeden z najviac vzrušujúcich cestách vo svete. Na ceste vpred bol opustený, a on zapálil niekoľko žltá svietidlá do prestávky opony z hmly. Aj keď noc bola pokojná, rýchlosť vytvorili príjemný vánok.
  
  
  "Tu," povedal.
  
  
  Znamenie čítanie " St. Jean-Cap-Ferrat objavila a blysol mimmo. Na moje právo, načrtol niekde svetlá, Cap Ferrat ležal ako palec trčí do mora. Renault motor zakvičal ako vodič skĺzol do nízkych výstroj, príprava na zostup z veľmi dobré Corniche.
  
  
  — Budeme tam čoskoro, " povedal s nádychom zábavný. — Sú vaši priatelia na vás čaká?"
  
  
  Nechcela myseľ hmú odpovede. "Nie," povedal som, " obávam sa, že nie.
  
  
  "Možno, že to, čo chcete, príliš."
  
  
  Položil jednu ruku na volant a cítil pod sedadlom s ostatnými. Keď si stiahol ego späť, mal pneumatiky železa v ruke. Smial sa. — Možno, že môžete používať tento?"
  
  
  'Možno. Ale budem robiť bez neho. Ďakujeme vám za vašu dobrotu.
  
  
  "Nevadí," povedal. "Táto vila je zvláštne miesto. Snažím naozaj ťažké. Veľmi nepriateľsky. To nie je domov, kde sa budete cítiť pohodlne a vitajte."
  
  
  "Nikdy som nebola tam," povedal som. "Ale verím, že sa vám.
  
  
  "Budem vypnúť svätý," povedal. "To vám pomôže vaše nočné videnie."
  
  
  Spýtal som sa jej. "Armáda?
  
  
  "Cudzineckej Légie, "povedal," zavrite oči na pár minút. Poviem vám, keď sme sa tam dostať.
  
  
  Po chvíli, vozidlo zastavil. "Všetko v poriadku," povedal.
  
  
  Otvoril jeho oči znova. To bolo ihrisku black všade okolo nás. On rúk ovládač stack účty.
  
  
  "Šťastie ma," povedal.
  
  
  Jej von, okolo vozidla.
  
  
  Vodič oprel sa. - Kilometer otvorené. Na pravej strane. Kamenné steny. Tri metre vysoká. Rozbité sklo na vrchole. Brána je sedem metrov dlhé. Ukázal hore. Nie je nič, čo stojí za krádež vo vnútri. Aspoň pred mesiacom. Ale aspoň veľa šťastia.
  
  
  On bol stále s úsmevom, ako aute ticho stoja dole po ceste. Čakal som, kým som nemohol počuť to už, a potom som šiel. Zatiaľ čo jej shell bola ešte stále na, overil som si, že žiletky boli stále na mieste.
  
  
  Kúsky machu posiaty staré stonať, ako keby klíčenia hnilé. Hrdza odlepené železnej bráne. Moonlight žiaril cez ihličnaté stromy, ktoré rose v blízkosti spolu okolo škvrny hmly, a hral s neudržiavané trávnaté, že uviazol až po zem ako fúzy na kostru.
  
  
  Nemohol som moc vidieť z cesty. Len cesta z auta, ktorý bol len prešiel, vzhľadom na ruts v splošteného trávy. Vysoké stromy stáli ako sentinels medzi zvedavý gazes a vily.
  
  
  Stál mimo brány na chvíľu, počúvanie. Len ticho. Žiadne psy signalizácia mojej prítomnosti. Žiaden šiesty zmysel pre označenie hliadky, pocit, že má uložené mňa toľko krát.
  
  
  Vyzul si bundu a hodil ho cez stenu na ochranu jeho ruky z špinavé črepy skla, ktoré ležali na skalách, čaká na zvedavé krvácať na smrť. Vyskočil, našiel pevný oporný bod, a vytiahol seba, v jednej pohybu, ťahanie jeho bunda spolu s ním.
  
  
  Krčí na úpätí steny, odmlčal sa a počúval. Len ticho. Krčí nízke a pomocou stromy na krytie, on posunul dopredu, paralelne s cestou. Jej hýbe pomaly. Moje nohy stúpil na mokrej trávy. Hmla, že cítiť z ihličia a morskej vody krúži okolo mňa.
  
  
  Ako som bol lezenie kopca, som videl záblesk svetla cez stromy, a cez hmlu. O pár sekúnd neskôr sa dostal do otvoreného poľa.
  
  
  Zastavil som sa na okraji stromy a videl auto skladby na moje právo odbočte doľava a potom odbočte vpravo späť k vchodu do vily. Biely Mercedes, takmer prekryté hmla, stála tma a ticho v príjazdovej ceste.
  
  
  Villa sám, chladný ako kameň, plávajúce v noci morský vzduch, sa objavila okolo hmla ako scéna z strašná nočná mora. Vysoko v okne, obklopený visí okenice, kus mliečno biely záves chytil svitu mesiaca a pozrel sa dole na scéne nižšie ako unseeing očí. Top dve poschodia vily boli tmavé. Sergej bol pálenie v troch okien na prvom poschodí plánu.
  
  
  Vedenie rámci stromu linka, dom rýchlo, obišiel ho. Na zadnej strane na druhej strane a vpredu zostala čierna a tichý. Začal prístup cez hrubú trávu. Len tenký záves vzťahuje na pravej strane okna. Rastie na jeho haunches, on peered vnútri.
  
  
  To bola kuchyňa. Vysoký Čínsky muž sedel chrbtom ku mne na drevené tabuľky, pitnej vode šálku čaju.
  
  
  Som sa prikrčil dole a šiel do iného okna, požehnanie mokro, ktorý bol už muffling moje shaggy uši. Pomaly som zdvihla som hlavu a opäť sa ocitol pri pohľade do miestnosti, ktorá má len posteľ. Guido ležal na tejto posteli, hlavu propped proti múru, listovať v časopise. Videl som ho vziať z jeho bundu a prenos pištole z jeho pás na rameno závesu.
  
  
  Tretia z troch osvetlené miestnosti sa nachádza vo veľkej vzdialenosti od prvých dvoch. A ako jej panciera spadol, udržať pod úrovňou windowsills, lekára počul jej hlas.
  
  
  "Miláčik," povedal. — Snažil som sa veľmi ťažké, aby sa pacient s vami. A zistil som, že trpezlivosť nie je odmenený s porozumením a vďačnosť z vašej strany; iba neveru a zradu. A teraz, bohužiaľ, moja trpezlivosť došla.
  
  
  Ona už bola na úrovni okien. Bolo otvorené, a lekára hlas, obvinený menace, bol jasne viditeľný. Išiel na parapete. Ďalšie časti, ktoré tenké biele záclony, len čiastočne vyvodiť, visel v miestnosti ako pavučina v hrobe. Pri pohľade von cez okná, ona jasne videl Dr. Inuris a dievča. Doktor vzal preč jeho bunda a dal šatku späť, ale niekoľko dvojité bradavice boli stále do očí bijúce na záhyby hodvábnej obväz.
  
  
  Jej, videl, že dievča bola stále oblečená presne rovnaké, ako keď ee sa s ňou stretol. Nah ruky boli clasped za jej chrbát ako dieťa, je vynadal za zlé správanie, jej hlava sa mierne uklonil, a jej lesklé vlasy bolo stále viazané späť s bledo zelená stuha.
  
  
  "Dúfal som, že by ste mi ukázať nejaké ocenenie," lekár povedal. "Dúfal som, že by ste prísť ku mne na vaše salva poklady sa, že len žena môže dať, že by ste začať splácať mi úcty, ktoré jej vlieva sa na vás tak jasne a tak neustále. Nesmiete mi veriť, ale je to naozaj bolo moje úprimné nádej. Ale možno jej príliš nádeje. Nebude to prvý raz. A tak som tiež vedieť, že to, čo nie je daný dobrovoľne môže byť zhotovená sily." Dievča sa pozrel na neho otvorene. Hovorila pomaly a premyslene. "Si hrozný," povedala.
  
  
  Inuris " tvár skrútenú s hnevom. Zdvihol ruku a znížená to znova. — Nie je to druhý raz večer, aby ste vyvolali mi stačilo, aby sa mi chce ukázať krutosť vo vašom mimoriadne krásnu tvár." Ale to som nemal robiť, že, mal by som sa? Jej, hľadá tak hrozné. Áno, chápem, že moje funkcie nie sú vyriešené vás. Iní majú už vysvetlil mi.
  
  
  "Nechápte ma zle, Lekár," dievča, povedal. — Nechcel som spomenul svoj vzhľad. Mám najmenej právo na to.
  
  
  "Ach Lee?'povedal lekár.
  
  
  "Nie, — povedala.
  
  
  "Dobre, môj sladký?"
  
  
  "Som rád, keby ste pretože ste tak nevýslovne zlé," povedala.
  
  
  Lekár sa zasmial, prenikavý budú smiať úteku okolo ega obscénny hrdla.
  
  
  "Ako málo vieš o zlých hovoriť o nen tak ľahko. Ale čoskoro sa dozviete viac o tom, a ja sám bude váš sprievodca, učiteľ, váš partner."
  
  
  "Nikdy," povedala.
  
  
  "Ach, áno, drahá," Dr. Inuris povedal. "A veľmi skoro. Tu, vo svojej izbe, na posteľ.
  
  
  Dievča glanced rýchlo na dvere.
  
  
  Lekár zatriasol hlavou. "Nie," povedal. "To vám nepomôže.
  
  
  Dievča grimaced.
  
  
  V tej chvíli som chcel zákona, sa vrhnúť do miestnosti vidieť, Dr. Inuris a počuť jeho mäkké, oduševnený hlas. Ale som nútený sám, aby sa upokojila. Až do teraz, fretka mal urobiť nič, ale táranie. Dievča, prežije to. A ako som čakať, budem mať viac a viac príležitostí dozvedieť sa viac o to zvrhlé človeka a ego tajomné so zapustenou hlavou, ktorá sa zaoberá jej fantastické tvár a dokonalé telo prebudiť ego hrozbu.
  
  
  Úsmev z brutality a očakávaní bared ega zuby. "Dobre, môj dolár zásobníka," povedal. — Som, že máte jednu poslednú šancu. Dal som vám všetko, čo som mohol. Mi chceš dať, čo môžete v priznanie, alebo by to malo byť prijaté z vás?
  
  
  "Môžete mi, Doktor," povedala pevne, " ale viete, a viem, že nikdy nebudete mať na mňa."
  
  
  Lekára tvár oplotená a jeho čeľuste clenched v hneve. Duchu impulzné v jeho chráme ako drak, schúlená pod jeho ego je bledé telo. On pristúpil k dievčaťu, ktorá teraz sedel ticho a pokojne, ako sa pozerá na neho mimically ako keby ego už existoval. Ego je obrovská ruka natiahla a roztrhol stuhou okolo jej vlasy, ktorý spadol hej, nad jej ramená zlatý vodopád.
  
  
  Hnev vzplanul v odpudivé časťou ega tváre, zosilňuje sa ich na pár sekúnd trvalo hmú chytiť zelená stuha a hodiť ju na zem. Odmlčal sa na chvíľu sa s tým vyrovnať a pripraviť sa na studenokrvné útok na nah. Dievča naďalej mimm sa na neho, ako keby sa jej ego zámery boli už dotýka sa jej ako hučanie z lietať.
  
  
  Doktor ukázal, ako sa jeho ruka opäť. Ego je dlhé, štíhle prsty uzavreté okolo jemné výstrih jej šaty, a jeho kĺby zámerne pozastavené v bujný dekolt medzi jej prsia.
  
  
  Urobil rýchly pohyb s jeho zápästie, a vytiahol handričkou mimo jej tela. Sedela bez hnutia ako on vytiahol látky z jej ramená a nechajte ho spadnúť na zem s šum.
  
  
  Ona sa nepohol, aby ju ochránili holé hrudníka od chamtivých vzrušenie zúri v jej ega oči. Jej zbraní visel na jej stranách. Mala na sebe len biele nohavičky a balet čerpadlá.
  
  
  Lekára dych zasipel mu. "Ah, áno," povedal.
  
  
  Ako ona nútená sama ignorovať hlas vo mne, že kričal na mňa, aby som zlomiť moje ego je had krku, ruky skĺzol na jej stehná a jej nohavičky začal posuňte dole jej opálené stehná.
  
  
  Hubert bol právo o Nicole Robiť, ak bola Nicole Nútiť. Ona bola prirodzene blond.
  
  
  Posteľ bola na moje právo, v rohu medzi stenou a oknom. Dievča, stále bez hnutia, bol na mojej ľavej strane, s Dr. Inuris medzi ňou a posteľ.
  
  
  Stále na kolenách, lapal po dychu mierne od vzrušenia a vyčerpanie, zroloval do jej nohavičky na jej členky.
  
  
  Dr. Inuris dostal na jeho nohy, chytil ee za ruku a začal ťahať ju späť do postele.
  
  
  Nechal si ju vziať jeden krok, potom druhého, len aby sa ubezpečil,. Tam bol žiadny mol vnútri jej ľavej stehna. Vôbec nie. Potom sa leaped cez okenné a prikrčil do miestnosti.
  
  
  Doktor sa otočil, aby ma videli. Dievča sa posunul späť do jej zväzok zničené oblečenie.
  
  
  Šatka klesol od lekára krku, vystavuje ega nauseating golier okolo bradavíc. Pred mohla preklenúť priepasť medzi nami, zavrel ju v jeho úžasu.
  
  
  "Guido! kričal. "Guido!
  
  
  
  Kapitola 7
  
  
  
  
  Kútikom z jej očí, videl dievča, výťah jej roztrhané šaty a stlačte kúskov látky proti jej voluptuous tela. Dr. Inuris bol uväznený ako spider, plytvať svoj čas čakania na príchod smrtiace Guido.
  
  
  Nemal skúste bežať na dvere. To blesklo mojej pamäti, že on bol asi bojí spustiť sa do jeho malý torturer v tmavej chodbe a potom zaplatiť pokutu za Guido je chybný spravodajstvo a petulance vo forme .22-kaliber guľka z pištole, ktoré scumbag. Zároveň som mal mentálny obraz trpaslík barbar skákanie z postele, ťahanie jeho Trejo pištole z pod jeho rameno, a beží smerom dievča na izbe.
  
  
  Ako kúta boxer, Dr. Inuris presťahoval zľava doprava, popri stene miestnosti, ego, dlane von, ako keby v gesto zmierenia.
  
  
  Ja by nemal veľa času. Lekár bol toľko fyzického ohrozenia, ako vata, ale tam bol žiadny bod v stále medzi ním a Guido. Web boja, že by mohol dostať do bol ten, v ktorom šance boli na jeho strane.
  
  
  Nechal hmú prístup s vlnou jeho rameno a ľavú ruku. On kopol ma, chytil moje pravé rameno. Ona bola vydaná v punč a slušné ego úder do čeľuste. On udrel do steny, potom skĺzol nadol, bezvedomí, krvi stekajú ego fialové pery.
  
  
  Jej stahl nemal ponáhľať, aby si pohľad, ale skôr sa otočil a ponáhľal sa smerom deň. Neskoro. To otvorili.
  
  
  Guido stál. Trejo bol zameraný na môj život. "V pokoji," povedal.
  
  
  Jeho ruky boli vznesené. Povedala im, že v čase, Nicholas Anderson, ochranca damsels in distress, nemá žiadny konkrétny dôvod zaoberať sa Guido. To nebolo absolútne nevyhnutné.
  
  
  Zbraň zostal bez hnutia. Lekár bol stále sám teraz. Guido sa usmial. — Tak si vzal, že bastard nadol, nemali ste?" Dobre, to je všetko, myslím, že. Ale stále nemôžem schvaľovať, matný. To znamená, zlé, pre mňa. A nepáči sa mi to. Mali by ste mať utiecť, keď som vám povedal, aby. Teraz si môže ľutovať.
  
  
  Guido je ostré oči, vzal na dievča a rozšírila. "Obliecť," povedal. "A získať Tysoeng ." Povedzte em lekár potrebuje pomoc. A nesnažte sa byť nemravné.
  
  
  Dievča sa obrátil chrbtom na nás, vytiahol kufor z pod posteľ, vybrané pár kusov oblečenia, a začal sa obliekať.
  
  
  "Vy," Guido povedal: "vybrať si kus steny a dať svoje ruky na to.
  
  
  Urobil som to, ako mi bolo povedané. Guido si prijateľnú vyhľadávania pre mňa. On by asi boli zadok takéto vtipy dosť často sa učiť jeho obchod. Ego je hľadanie môže priniesli Hmú zbraň, nôž, a plynová bomba, ale nebol dosť dobrý, aby si tri holiace strojčeky. Guido nebol veľmi nápadité. "Všetko v poriadku," povedal, " ste čistý. Otočiť, dať si ruky za hlavu a podržte ih tam, kým som povedať, aby ste dať ih dole."
  
  
  Shaggy zvuky boli vypočutí za dverami. Dievča sa vráti so Číňan, ktorý bol účtovná uterák a to, čo vyzeralo ako malé misky s vodou. To bolo prvýkrát, Ruki to ego mal videli ju. Nechty na jeho ukazovákov a malé prsty vystrel ako štyri-palcový dýky.
  
  
  "Povedz lekárovi, Tysoeng," Guido povedal.
  
  
  Čínsky prikývol.
  
  
  "Vy," Guido povedal dievča, " stojí vedľa, že biely rytier vás, a žiadne vtipy. On mal dosť z vás. Keby to bolo na mne, ja by som strieľať vás aj priamo tu na mieste. Potom by som byť viac pohodlné.
  
  
  Čínsky muž kľakol vedľa Dr. Inuris, utieranie Ega tvár uterákom. Lekár groaned, a ego visel hlavou dolu od jeho škaredé krku. Ego oči blinked. Čínsky muž pokračoval na utretie ego, kým lekár tlačil ego stranou, pozor na dotyk ega dlhé nechty. "Pomôžte mi, Chang," povedal.
  
  
  Čínsky muž schmatol Ego v podpazuší a zdvihol ho hore. Pokračoval oprieť sa chrbtom o stenu a stonať. "Prineste mi niektoré brandy, Chang," povedal.
  
  
  Čínsky muž šiel von cez miestnosti a vrátil sa o chvíľu neskôr s pohárom koňak. Lekár ū jeho ošípaných tvár do skla a vdýchnutí výparov pred pitím. S jeho voľnú ruku, cítil sa jeho zranených čeľuste. Potom obrátil sa na mňa s unavený úsmev. "Žiadne skutočné škody, Pán Anderson," povedal. "Aspoň pre mňa. Ako pre vás... dobre, že môže byť úplne iná vec.
  
  
  "Počúvajte," povedal som.
  
  
  Ale Guido prerušil ma: "Drž hubu," povedal.
  
  
  Dr. Inuris vlnitou ho ako tréner sa zaoberá yapping mladým psom. "To je dosť, Guido, "povedal.
  
  
  Guido mu dal vzhľad, ktorý nebol hrubý. Zdá sa, ih vzťahy neboli postavené na prílohu. Guido by boli rovnako šťastný bod malých jeho Dr. Inuris automatické pištole na dievča a ja, len pozerať nám zrúti pod ego guľky.
  
  
  — Dobre, Pán Anderson, myslím, že je čas pre teba a pre Mňa prísť na niektoré konečné pochopenie. Myslel som si, že jasne najavo, aby ste späť v Negresco, že dievča, ktoré priťahuje vašu pozornosť bola skutočne veľmi zle. A vaša prítomnosť tu môže iba zhoršiť a skomplikovať jej chorobu. Ste ochotný prijať skôr dramatické ako v ktorom máte tak bolestne preukázať svoju lojalitu, pretože zrejme nie škoda bola vykonaná. Ale musíte pochopiť, že som človek vedy a nebude tolerovať žiadne rušenie, keď ide o veľmi vážny problém liečby chorého človeka."
  
  
  "Ak niekto v tejto miestnosti je chorý, Lekár," povedal som, " je to na vás.
  
  
  Cítil opäť silu ega úsilie, aby obsahovať hnev, že hrozilo, rip-off ego maska z dobročinnosti lekár ventilovať twisted hnev, ktorý spálil vnútri neho.
  
  
  A triasť bežal cez jeho telo. Vzal ďalší dúšok brandy. Ego očami pozeral na jantárová tekutina ako on krúži brandy v jeho rukách. Začal rozumieť tomu, čo som počul a videl, viac, než sa mu podozrivé. "Pán Anderson," povedal s jedným z jeho blahosklonne usmieva. "Tam sú niektoré prípady medzi lekárom a pacientom, že sa zdá, ako by som mal dať to, podivné do nepovolaných pozorovateľa. Scéna, ktorá sa môže dokonca zdať šokujúce, v matematike na niekoho, ako by ste byť hneď zrozumiteľné jeden z mojich kolegov.
  
  
  "To zastaviť, Lekár," povedal som. "Nemám akceptovať, a ak si myslíte, že áno, potom ste ani crazier ako ona podozrenie, a mám podozrenie, že ste boli úplne podvádzanie a disgracing svojho povolania."
  
  
  Lekár strčil jeho ústie do globular misy jeho koňak skla a sa zhlboka nadýchol pred očí bijúce sa na mňa.
  
  
  "Aká škoda," povedal s smutný úsmev. "Je príliš zlé. Pre vás. Ste blázon, Pán Anderson. Ak by ste len počúvajte ma, môžete teraz vychutnať vyhliadky ponorí sa do veľmi bohaté na krásy Cote d ' Azur. Ale namiesto toho, vaša tvrdohlavosť nútení, aby ste rušiť moje plány. A že, pane, je veľmi nešťastné.
  
  
  "Bohužiaľ pre vás," povedal som. "Ale on nie je tu pre dievča, I guess."
  
  
  "Hrdinovia baví ma, Pán Anderson," povedal, popíjali jeho brandy. "Možno, že vaša skúsenosť je zakorenený v Westerns, ako mnohí z vašich krajanům, ale tá moja je založená na faktoch. A tak ona, dúfam, že budete ver mi, keď hovorím vám, že na základe mojich značné skúsenosti, náhla smrť je splnená viac heroes ako zbabělci. A jeho istí, že to je len ako nežiadúce pre nich, ako je pre ih menšie, ale múdrejší bratia. Ale dosť philosophizing. Postačí, keď poviem, ste nerobili to, nás, naše dievča, láskavosť. A na mňa ste nič viac, než menšie nepríjemnosti.
  
  
  "To zostáva byť videný, Lekár," povedal som.
  
  
  "Naozaj," povedal. "A je to prichádza až teraz."
  
  
  Dr. Inuris odložil svoje sklenené. "Tiong, zbaliť všetky svoje batožiny a dať všetko, čo je v aute. Sme dochádzky, akonáhle je to možné.
  
  
  Obrátil sa späť ku mne. "Teraz, Pán Anderson, ste ma nepríjemné. Jej by som sa mal vzdať tejto budove teraz. Čoskoro Guido, Chang, jej, a mladá dáma, ktorej blaho ste tak záleží bude opúšťať. Budeme hľadať nové ubytovanie ako prevencia proti akejkoľvek poruchy, ktoré môžu byť spôsobené tým, že ľudia, ktorí sú zvedaví na svoje miesto. A business "- ego je tenké pery rozišli v arogantný úsmev, a jeho oči vyrazil na dievča - " bude pokračovať až do jeho nevyhnutné oboch koncoch.
  
  
  Guido vlnitou zbraň sa na mňa. — A čo sa stane?"
  
  
  "Ah, Guido. "Drahé Guido," povedal Dr. Inuris. 'Byť trpezlivý. Budeme napíšte predpis pre Mr. Anderson v pravý čas. Medzitým, odporúčame vám vziať svoje ego jeden z pivničné priestory a tie ho do úzkych. Opýtajte sa Chang prísť s vami. A potom, keď Chan sa zbalil a dvaja z vás majú naložené košíka, uvidíme, čo môžeme urobiť Pán Anderson je ego-riadený oddelenie od tejto mladej dámy.
  
  
  "Ďalej," Guido povedal a ukázal na dvere.
  
  
  Chang pridal nás vonku na chodbe. Boli celkom dobrý tím v dell sám. Chang cúval dole na chodbu, v prednej časti mňa, vedenie aj odo mňa preč. Guido zostal dosť ďaleko za mnou, že som nemohol rýchlo presunúť smerom zbraň.
  
  
  Na konci schodiska, tam bolo malé schodisko vedúce dole. V spodnej časti po schodoch sme vstúpili do malej miestnosti, prázdna, s výnimkou drevených krytých aktí vami, stoličky a biela-maľované stoličky, na ktorých novinách bol úhľadne zložený v matnom svetle holé pear tree skrutkované do stropu. Pod stolom, úhľadne navíja ako keby ih boli tam dal na určený účel, boli dĺžky lana.
  
  
  "Posaďte sa," Guido povedal.
  
  
  Bol efektívny zamestnanec. Trvala len Em minútu kravatu moje ruky, aby operadlo stoličky a moje nohy na nohy.
  
  
  "Môžete ísť teraz, Chang," povedal.
  
  
  Na Chinaman znížená hlavou v povrchné čela, potom šiel po schodoch v tichosti.
  
  
  "Poslal som ho preč," Guido povedal, " pretože mám niečo povedať.
  
  
  'Oi?'
  
  
  "Lekár si myslí, že ste nejaký vtipálek, kámo. Urobíte ego smiať. On strčil papuľa zbraň pod mojou bradou a naklonenú hlavu späť. — Ale ja si nemyslím, že ste to smiešne." Ste mi spôsobilo veľa problémov večer a ja neviem, ako to vôbec. Takže to, čo musím vám povedať, je to, čo lekár má naplánované pre vás, možno, že bude vám žiť — zomriete. Budem sa uistite, že príde tu dole pred odchádzame." Potom som si zabiť." Lekár môže sa hnevať so mnou na chvíľu, ale stále to nie je veľmi šťastný so mnou. A v hodinu alebo tak, že budete sa rozhodnúť, že to naozaj nevadí. Takže ste mŕtvy, a som veľmi šťastná.
  
  
  Ona patrí k nim, a to ani nebolí, aby sa tento opice myslíte, že ona je vybavovanie weakling. "Mám veľa peňazí, Guido," povedal som. — Ak ma necháš ísť, dám jej všetko na vás."
  
  
  "Ach, človeče," povedal. "Som rád, že sa spýtal."
  
  
  "Mohli by ste byť bohatý, Guido," povedal som. 'Nechaj ma ísť. Prosím.'
  
  
  — Ja len chcem povedať jednu vec, " povedal, stlačením zbraň trochu ťažšie. On je znížený jeho hlas na šepot. — Zomriete, kámo. On vytiahol svoju zbraň a išiel rýchlo von z dverí. Videla dvere zavrieť za ním a počul zámok kliknite na tlačidlo. Začal vrtieť jeho prsty v smere pásu. Po niekoľkých sekúnd, on vytiahol čepeľ okolo úkrytom a bol už pre prácu na lanách. Guido by boli flirtovanie s Nicholas Anderson, ale Nicholas Carter bola úplne iná vec. Nevinných turistické tour má prísť na koniec. Trvalo mi viac než tridsať sekúnd, aby videl cez lano.
  
  
  On zdvihol noviny zo stoličky. Tento-Mateen bol tuk dosť vytiahnuť trik. Otvoril noviny a vľavo je zložené len raz. Potom zroloval ho a potom šikmo do ťažkej cylinder a ohnuté ho v polovici. Hotový výrobok mal kužeľovej rukoväť a rock-hard head. Bolo to lacné zbraň, ale smrtiace.
  
  
  On zdvihol rezané laná, zviazané nohy voľne na stoličku, a posunul svoje ruky do chrbta, zvieranie noviny za jeho chrbát.
  
  
  Nemusel som dlho čakať. Ego shaggy clattered dole po schodoch, a zámok klikli. Guido je tvár bola žiarivo červené. On kopol do dverí.
  
  
  "Dirty bastardi," povedal. — On chce, aby Chang vás zabiť. Potrestať mňa. Dobre, môžu dostať hovno pre mňa. V čase, keď som dokončiť to, budete mŕtvy.
  
  
  "Nerobte to, Guido," povedal som.
  
  
  "Dokončiť vaše modlitby, kamarát," povedal, prichádza do mňa s jeho zbraň vypracovaný.
  
  
  Som otvoril ústa, trochu, takže on by si, že som bol chcel povedať niečo iné. Potom bola hodená do bidu po pre seba, a ona hit ega ruku s pištoľou. Zbraň arced cez svoje rameno a dopadol na zem za ním.
  
  
  Guido oči sa rozšírili. On crouched dole defenzívne, pocit jeho pomliaždené rameno a miešanie jeho nohy. Ego je dych pretekal okolo jeho dvíhajúce pľúc ako jeho adrenalín systém prispôsobený k prudkej bolesti. Ego svetlé oči nikdy dovoľte mi ísť.
  
  
  Sledoval som ho, ako on sa posunul dozadu. Zastavil sa trenie jeho zranené rameno. Dostal späť, hľadanie na zbraň.
  
  
  Zrazu, padol na kolená a jeho pravá ruka vystrelila na jeho zbraň. Čakal som, kým sa jeho ruka bola plne rozšírená, potom flicked noviny na ega koleno. Kosti sa zlomil, a zviera howl unikol Ega pery.
  
  
  Niekde vyššie, počul som jej hlas ako lekár... "Guido?" povedal. "Guido! Kde si?'
  
  
  Guido bol kúta v tejto temnej pivnici miestnosti, jeho tvár contorted s bolesťou ako jeho uninjured strane vyrazil na jeho zbraň. Ego prsty uzavreté okolo rukoväť ako on nech jeho zbraň, hit Ega nos z nižšie, v nozdry. Ega nos bol drvený, a črepy, kosti prenikol ega vraždy-posadnutý mozgu.
  
  
  Prenikavý nárek plakať utiekol z ega bloodied tvár. Potom padol na jeho chrbát, twitched, a stuhol. Dostal sa na jeho kolená, presunul bidah na jeho ľavej ruke, a schmatol zbraň s jeho právo.
  
  
  Pri pohľade hore, videl strašidelná postava oblečená v čiernom v hornej časti po schodoch. Ego ruky boli natiahnuté, a tmavá tekutina sa pomaly odkvapkávanie zo štyroch dýku-ako klince. Zastavil sa na hore po schodoch, a tam som počul Zhang hovoriť prvýkrát, a dve slová povedal robil krvné zrazeniny, spustiť zima v mojej žily.
  
  
  "Mactan je Latrodectus," povedal v monotónna.
  
  
  Vďaka pochybné potešenie z osí učiť, ako prežiť Jej, vedel, čo kvapká z ego nechty: koncentrované krivdy z black widow.
  
  
  
  Kapitola 8
  
  
  
  
  A tak to bolo. Tam bol žiadny priestor pre chyby. Buď som sa zbaviť Chang, rýchlo a presne, alebo on ma dostane a slzy moje telo okrem s niektorými z najviac zla jedy vydala všetky stvorenia na Zemi. Odpor je pätnásť krát silnejší ako štrkáča. Ale smrť, ak to bola nejaká útechu, by s najväčšou pravdepodobnosťou príde čoskoro, pretože tejto veci ekvivalent jed tisícky pavúkov kvapkajúca z každého obrie necht tejto Chinaman.
  
  
  Blížil sa mi, ako keby bol neozbrojený, krok za krokom, ako niekto, prechádzky v pohrebný sprievod. Za ním, na vrchole schodiska, pozerať sa dole s vysmievajú, úsmev, Dr. Inuri urobil bežné gesto rozlúčku, ako keby sa lúči na dva ping-pong hráčov, a zmizol do plnej veľkosti.
  
  
  On ustúpila ďalej do miestnosti a umiestnené white-maľované stoličky medzi seba a blíži Chang. Ego tvár bola bezizražajno, jeho dýchanie, neúnavná, jeho tmavé oči, pevné.
  
  
  On položil svoje nohy spolu. Nebolo to čas pre zlé streľba výsledky. Mal pravdu o Guido je zbraň. To bol .22-kaliber Trejo, Model 1. Výber gombík bol nastavený na rýchlosť streľby: keď spúšť bola stiahnutá, osem kôl vybuchol, a to bol riadený hit Chang je bony hrudníka. Keby to bola hmú zamerané na hlavu, tam bola šanca, že niektoré guľky by chýbať v dôsledku ega rana."
  
  
  Chang pozastavené na spodku schodov, vedľa miestnosti, v tieni ego-potopenú tvár. A potom black-rukávy ruky, tie ohavné listy, kymácející sa hypnotically a späť ako chladný predohrou k balet smrti, skĺzol cez prah.
  
  
  Jej zbraň bola vznesená v oboch rukách. Pomaly, hrob je zakrivené ramená writhed ako obrie úhorov v rituálu výkonu, a z času na čas kvapka hrubé jed valcované dole klinec do zeme.
  
  
  Cítil som, že zbraň zakolísania v ruke, ale odolal nutkaniu otvorený oheň. Chcela Chang na pohybovať sa ďalej do miestnosti, smerom k svetlu.
  
  
  On je znížený zbraň starostlivo na zmiernenie jeho svaly a väzy z kmeňa čaká. Len potom, Zhang skočil cez stoličku.
  
  
  Nie je čas na dvoch rukách. Viac času pre starostlivé zamerané. S pohybom z jeho boku, zdvihol zbraň a stlačil spúšť.
  
  
  Tam bol výbuch... úplné ticho.
  
  
  Guido je rozkošný smrti stroj sa zasekol.
  
  
  Chan stál na druhej strane kresla, strkal mu prsty do mojich očí. Vyhýbal som ju udrel s papierom bat, ale len stretli vzduchu, keď si vzal jeho ruky preč. On rýchlo krúžil stoličky, pohyb do strán, ale keď išiel, jeho urobili to isté, udržať rovnakú vzdialenosť medzi nami.
  
  
  V mikrosekundách navzájom, čierna, mastná nechty blysol dopredu ako štyri šípky, hľadanie moje oči. Jej strčil zbraň za minútu, kyvné bat a späť, biť len vzduch.
  
  
  Každý gram koncentrácia v mojom mozgu a očí napäté odhadnúť rýchlosť a smer každého z Chang je potenciálne smrtiace útoky.
  
  
  A hypnotické vzory on wove pre mňa boli len súčasťou viac zložité prehľad starý plán útoku, ktorý by nakoniec skončí v smrti. Vzduch-piercing nechty vrstvené a olízl a olízl, arms šíriť ďalej od seba, oči filtračných viac a viac držať krok s tmavé, slabý pohyb. Potom tam bol moment nonchalance, ostré bolesti klinec ťahaný do tela, a potom utrpenie a smrť.
  
  
  Pokiaľ Chang je smrť prišla skôr.
  
  
  Jej klubu bola zameraná na emu bradou, a keď mu jerked hlavu späť, jej ľavou rukou udrel do emu hlavu so všetkými jeho silu. On zalapal po dychu a stiahol späť, ale rýchlo si získal jeho rovnováhu a zaútočil znova.
  
  
  Som pristúpil k nemu, vytiahol stoličke predo mnou. Chan stál na jeho mieste.
  
  
  Ego je ľavej ruke zrazu strieľal do mojich očí. Hodil hlavu späť, ale uvedomil si príliš neskoro, že to bola feint. Ego je pravé rameno bolo smerujúcou dole, dve jed spears zamerané na sieť žiliek na mojom zápästí, ktorý bol už tlačí stoličky dopredu.
  
  
  Jej dráha bola strhol späť na poslednú chvíľu, a Chang sa snažil, aby sa na jeho pohyb. Bol neskoro. Ego je pinky prst letel cez cieľ, a na špičke dlhým nechtom jeho ukazovák rozbili do stola.
  
  
  S jeho pravou rukou, on ju udrel ego v čele s bat. On sa oprel v vyhnúť sa jej, ako jej dráha sa obrátil iným spôsobom. To bol odmenený krehké praskanie. A syčanie dych, hnev zmiešaný s bewilderment, unikol Chang jeho pery. Štyri-palcový necht stál chveje, jeho tip pochovaný hlboko v lese.
  
  
  Vytrhol jej stoličku, až ho znovu. Tiong nechcel počuť nič viac o ňom. Predseda zasahovať Emu ego zámery. Ego ľavej strane nechcel svoju tvár a oči, a pravou rukou chytil stoličku a snažil sa vytiahnuť ego von, môj silný trik.
  
  
  Medzi nás, morený, zlomené nechty quivered v bielo-lakovaného dreva; lopatky boli viac ako jeden milimeter a pol mäkké smrek, ako miniatúrny šípky, všetkých zahrnutých v smrtiaci jed, z ostrý koniec na popraskané druhej strane .
  
  
  Uhýbanie jeden, okolo Chang vysoké kopy s jeho ľavej ruke, ju udrel s bat na ego jej pravej ruke, ktorý bol už lipnutia na stoličke. Chang odišiel s glint vzrušenie v jeho očiach.
  
  
  Jej, vedel, čo čakal: v jednom momente recklessness. Keď som sa naklonil tabuľke na štrajk, chrbte a krku boli vystavené moje ego s mojej ľavej ruke.
  
  
  Keby sa konalo v dolnej časti stoličky, musel by sa obchoduje nič viac, než bolesť v zápästí pre čisté a záverečné ľavú ruku na mojom krku. To bola veta, nechcel som, aby sa opakovať, aj keď Chan dúfal, že by som.
  
  
  Stoličky pomaly tlačil ju k nemu, brandishing klubu threateningly. Okamih, strom bol na dosah znova, Chang oslovili s jeho pravou rukou a lačne chytil stoličku.
  
  
  Sme opäť vzal na seba naše tug-z-vojny miestach okolo stoličky, rozšírenie Ega rameno smerom k môjmu cieľu, zatiaľ čo jej odrazil a späť, uhýbať jeho neúnavnej útoky.
  
  
  Zrazu, padol na kolená a vyskočil z pod stoličku.
  
  
  Potom druhý dlhé nechty na Chang je pravú ruku zlomil a spadol ticho na poschodí.
  
  
  Skôr, ako on mohol zotaviť sa z vlajkou vykonanie vôle, postavil sa znova. A pre prvý čas, ktorý, jej hlas, videl strach v jej ega oči. Zbraň v Ega pravej ruke bol teraz úplne tupý.
  
  
  Chytil stoličku opäť. Bol to pohyb, ktorý Chang môže iba ignorovať, aj za cenu smrteľné nebezpečenstvo. Osloviť s jeho ľavej ruke, schmatol spodnej časti stromu znova. A voliť, stáli sme tam ako dve duelists na vreckovku-veľkosti povrchu, stačí pár ťahov a smrti je veľmi blízko.
  
  
  On odolal pokušeniu prístup Chang podľa týchto smrtiace dýky, riskovali svoj život, aby rozbiť jeho tvár s jedným vyhodiť z klubu. Šance boli stále viac a viac v môj prospech druhého. To bolo na polovicu podľa arsenal predo mnou. Mohol si dovoliť čakať na ňu. Ale Chang pokazil. Vyhodil sám cez stoličku, hlavu ťah dopredu ako ľudské kopije.
  
  
  Bidu hodil ju, leaped na stranu, a schmatol Ega zápästia oboch rúk. Ego pazúry chcel moje telo ako pár tmavých, lesknúce tesáky. Ego je svalnaté telo bolo sprawled lícom dole na stôl.
  
  
  Vzal jednej strane mimo ega zápästie a lisovaný ega krku tabuľka s jeho koleno, zatiaľ čo iné vytiahol ega ruku späť. Bojoval s mojej hmotnosti a my grip, nervy a svaly, štekať a kostí štekať. Ego ústa otvoril v silent scream. Ako jej tlak zmiernil, jeho ruky bezmocne klesla na okraji stoličky. Tiong položiť lapal po dychu. Ego oči vyjadrené neznesiteľnú bolesť a obrovskú nenávisť.
  
  
  Vzal som krok späť a pozrel na neho.
  
  
  Obaja sme videli, že v rovnakom čase: zlomený necht bol stále prilepené v lese, a on vedel, že Chan bola stanovená chytiť ju, napriek bolesti a k ničomu rameno, používať ego v jeho záverečný útok. Keď sa dostal až na jeho uninjured pravé rameno, kráčal okolo jej ego a pristál karate kop na emu krku strane jeho rameno, spôsobuje ega tvár crack proti stromu.
  
  
  Hrozný výkrik vybuchla okolo ega vnútro, a keď mu stahl sa točil okolo ako drak, hojdať dopredu a dozadu v hornej časti biely oltár stoličky.
  
  
  Tam bol klinec črep okolo jeho pravé oko. On bol stále kričí, keď jeho telo podľahol jed, skĺzol stoličky a pristátie na poschodí s thud.
  
  
  Nemal som čas na odpad, naše ego-našu úctu za mŕtvych, nás-o ďalšom pozerať na Guido a Chang je mŕtvoly v tomto ponurom arena. Ja som mal niečo do činenia s Dr. Inuris, a rýchlo som išiel hore po schodoch.
  
  
  Mimo domu, ona počuť rev Mercedes ' motor. Ona bola ushered z dverách, rovnako ako auto cúval z príjazdovej cesty a zmizol za rohom domu. Videl som dievča na prednom sedadle, zápasí s nechutné šialenec.
  
  
  Keď sa dostal do rohu vila, auto bolo v hornej časti svahu vedúce dole k bráne. Bol by v bráne predo mnou, ale Dr. Inuris má zastaviť na otvorenie prípadu. Potom som si dohnať s jej ego a rozbiť emu lebky v kešu oriešky. Dr. Inuris musí mať pocit, rovnakým spôsobom.
  
  
  Dvere napravo otvorili, a dievčenského tela, krúži od ega rameno, letel headfirst.
  
  
  Bežal, aby jej, ako auto rýchlejšie smerom k bráne. Tam bol kvičať zastrašovania nižšie ako Inuris jej priniesla na náhle zastavenie a objavil, krúžiť okolo auta. V svetlomety, bol zúfalo snaží otvoriť bránu.
  
  
  Nemal som čas na to práve teraz.
  
  
  On si kľakol vedľa nej a vzal jej hlavu do svojich rúk. Pri pohľade do Hej tváre, počul rev motora opäť ako Inuris išiel okolo brány.
  
  
  Dievča mieša.
  
  
  Nebo bolo ľahšie na východe. Hmla mali zrušiť a osviežujúci vánok bol fúka z neba.
  
  
  Dievča sa zrazu opäť vedomie, jej oči, široký so strachom.
  
  
  "Je to teraz," povedala som, dávať jej veľkú pusu. "On je preč, a ja si nemyslím, že budem niekedy vrátiť sa sem."
  
  
  Cítil som napätie v jej tele ľahkosťou, a po niekoľkých minútach, pozrela sa na mňa a podarilo úsmev.
  
  
  Bolo to krásne.
  
  
  
  Kapitola 9
  
  
  
  
  Sme sedeli na verande kroky s nápojmi, ktorý mu vytiahol z vnútra. Tam nebolo nič zlého s škótskej Inuris mal. Dievča, vyzerala normálne, až na pár škrabancov na jej kolená.
  
  
  Spýtal som sa jej, či chceli prísť, ale ona potriasol hlavou. Nemohol som vinu na ňu. Villa nevyzeralo veľmi atraktívne v rastúcej dawn. Kusy na štiepky a rozbité ružová omietky bulged a tmavé hrdzu škvrny šíri po povrchu, ako praskla kapiláry na starý opilec je nos.
  
  
  Nie, nemohol viny jej za to, že chcú ísť už. Pre Nah, bolo to naozaj strašidelný dom, spomienky skutočné hrôzy, a to aj bez mŕtvoly Guido a Tiong ako extra, strašidelný dotyk.
  
  
  Ona oprel proti jednému z peeling drevené stĺpiky v rohu schody a pozeral sa na more.
  
  
  Ey jej povedal, že Guido a Tiong boli mŕtvi. Vzala novinky s nod, ako by sa takéto veci boli nevyhnutné vo svete, kde spravodlivosť vždy beží jej priebeh a zlo, nemôže uniknúť trestu.
  
  
  Nechcel som trvať na tom, že ona hovoriť. Ona si to dosť, keď ona je pripravený. Vedel som to. Ale hej, najprv musela sedieť a vychutnávať si svieži vánok, vôňou ihličnanov, a chutné vedomím, že ona bola zadarmo Dr. Inuris a ego malý gang.
  
  
  S jej hlavu vyhodia, jej zlaté vlasy ako vankúš na staré piliera, bola teší na čistý vzduch nový deň.
  
  
  Keď sa konečne prehovoril, jeho hlas bol absurdly wistful. "Je to tak príjemné tu," povedala. "Ach, nechcem priamych tu, tu, na tomto mieste. Mám na mysli tu, pozdĺž Riviéry, s stromy, kvety, more, obloha a slnko. Ja by som ju požiadal, aby prišiel sem v inom čase, s niekým iným. Ale aj niekoho, ako je Dr. Inuris nemôže vymazať ego krásy. A teraz, nebol si tu, mala by mať zostal tu. Aspoň dočasne. Ale to nemôže byť deje, nie teraz. Mám aj iné veci na práci. Inuris ' uniknúť bol len začiatok, aspoň pre mňa. Nemusíte si myslím, že si sa vrátil, vy, Nick?"
  
  
  Jej, potriasol hlavou. "Nie, nie je to vracia tu," povedal som. — Ale to neznamená, že on sa nezobrazí, znovu. Poznal som ľudí, ako mu predtým. Nepáči sa im, keď ih je ponižovanie. Nemôžu nechať ih plány dostať chaos. A keď to robia, majú tendenciu chcieť pomstiť. Nebudú dlaní, kým oni si ich pomstu, aj keď to trvá roky. Dr. Inuris je len táto osoba.
  
  
  — Ako si prestať ih?
  
  
  — Zabíjate ih. Ako mad dogs.
  
  
  Mala na sebe modrý práce tričko s niekoľkými tlačidlami vrátiť na začiatok a bielené džínsy. Ráno, potom hrôza noc, a v šatách mala rýchlo chytil ju okolo kufor vo svojej izbe, kde jeden chybný krok môže spôsobiť, Guido strieľať, vyzerala rovnako dobre, ak nie lepšie, ako mala, že ráno v kasíne, v okamihu, ee najprv ju videl.
  
  
  Ona vytiahol jej kolená a omotal ruky okolo ih. Ona padol hlavou na pokrytie jej tvár s jej zlatý plášť, ktorý zahrnuté všetko, ale jej oči a čelo. Pozrela sa na mňa z tipy na jej kolená.
  
  
  "Môžete tu sedieť, Nick," povedala. "Si ma oslobodil od Dr. Inuris. To je všetko, čo som sa pýtal.
  
  
  "Myslím si, že pamätať si niečo o päť-frank vraždy poriadku," povedal som.
  
  
  Ona zdvihol hlavu a usmial sa. "Domnievam sa, že zmluvy splnené," povedala. "Nemyslím si, že ste hema ako Guido, ktorý zabíja sovy."
  
  
  "Ďaleko od neho," povedal som. "Ale niektorí ľudia jednoducho musia byť zabitý. A zdá sa mi, že Dr. Inuris je jedným z tých ľudí.
  
  
  "Ste viac doprava, ako si myslíte," povedala. — Ale to by nemal byť problém. Možno by som mohol hľadať pomoc inde, ak som ju potrebujú.
  
  
  "Myslím, že to je môj problém teraz," povedal som. "Je možné, že Dr. Inuris chcieť zaoberať neskôr, jej, si myslel, že by si niečo pre mňa príliš. Povedal som si, že ľudia ako on, nie sú iné, keď sú prerušené v ihc. A verím, že mám mierne narušil moje ego plány. Môže sa mi spať zle, premýšľal, kde je, čo je, či možno mysleli, že on je vykresľovanie niektorých intrigy, ktoré nemôže byť prípadne tak vraj dobré pre svoje zdravie.
  
  
  "Myslím, že máš pravdu, Nick," povedala. — Ale môžete postarať o seba. Nemusíte bývať na mňa a mojich starostí.
  
  
  Stále som to. — Chceš to byť takto?"
  
  
  Pozrela sa na mňa a povedal, že nič. Ona sa len pozrel sa mi do očí. Jej, videl slzy, tryskajúci v jej očiach. Ona potriasol hlavou a prehltnúť tvrdé.
  
  
  Jej sel sedel vedľa nej a položil ruku okolo jej ramien. "Potom je to v poriadku. Nech je to čokoľvek, sme si opraviť spolu. Ok?'
  
  
  "Dobre," povedala s veľkým úsmevom.
  
  
  "Mimochodom," povedal som — " myslím, že je to hlúpy prerušiť víťaznú kombináciu. My by sme to nestihli tok tento svet za nič."
  
  
  "Ďakujem, Nick," povedala.
  
  
  "Teraz pre jednu vec," povedal som.
  
  
  "Čo?'
  
  
  "Úprimne teraz, rýchlo, ako čokoľvek iné sa stane, môžete jednoducho povedz mi svoje meno, a čo je toto všetko?"
  
  
  "To je dlhý príbeh," povedala. "Prečo si naliať si ďalší drink a sadnúť si tu piliera, kde budete mať viac pohodlné."
  
  
  Stále som to. "Som pripravený na všetko. Ale skôr, než som sa urobiť ďalší krok, predtým, obloha sa zrúti, alebo verande strechy padá na vás, alebo som cestu cez prah a zlomiť môj krk, ona by chceli vedieť, kto ste a čo sa snažíme urobiť.
  
  
  To šiel nah ako výbuch automatické oheň.
  
  
  "Moje meno je Penny Doane, a preto sa snažíme, aby sa zabránilo krádežiam 15 miliárd dolárov zo Spojených Štátov."
  
  
  
  Kapitola 10
  
  
  
  
  Penny Dawn. Povedal, názov pár krát na sebe, ako on zmiešané zmrzlina so silným nápojov, on si naleje sám. Názov nezmestia. To uzavreté jej vztlak, jej zlaté vlasy, jej opálená pokožka a jej ochota prijať to, keď kurz sa obrátil proti nej.
  
  
  Jej sel je oproti nah na úpätí stĺpci. "Dobre, Penny, povedz mi príbeh."
  
  
  Ona oprel hlavou proti pilier nech slnko teplé jej unavené tváre. "Príbeh o Cent Doane," začala, jej hlas, mäkké a premýšľavý, " začína príbeh Filipa Doane, môj otec..."
  
  
  Philip Doane narodil v Číne, syn Amerického misionára. Žili v dedine, kde sa starali o chorých, pomáhal chudobným, a ak Philip Doane strávil svoje detstvo. Čínsky spôsob života bolo, že mladý Filip vedel.
  
  
  Spomedzi mnohých mladých Philip Don priateľov bol starý Ji-Shan-Jo. Bol chudý, hunchbacked muž s dlhými bielymi fúzmi, ktoré viseli nadol oboch stranách rta. Ego je pleť bola ako pergamen, ale jeho ruky boli ako je flexibilný ako teenager. Vo svojich mladších rokoch, Jie-Shan-Jo bol slávny kúzelník.
  
  
  Philip Doane bol starý muž je obľúbený v obci, a naučil sa Philip niektoré z jeho trikov. Vyhovoriť sa miloval hádanky a náročné veci. Mohol tráviť mnoho hodín rezbárske predmety ako zložité boxy on zmontované - box do políčka v rámci poľa, ktoré by mohli byť otvorené iba niekto, kto vedel, že ih zložité, ale jednoduché kombinácie. Ťuknite na jednom mieste, ťuknite na položku zľahka na inom, spôsobil okno otvoriť.
  
  
  Ji-Shan-Jo učil mladých Philip umenie tieto triky, a v čase, Philip musel vziať jeho rodičov, aby Amerike nikdy vedel, mal stať celkom zbehlý v tvorbe ih. Náročné Joe hádanky . Ako drahocenná pamiatka a na počesť ich priateľstvo, starého človeka, dal Filipa, jedného zo svojich polí, dielo posedenie s krásnym slonoviny rezbárske práce. Philip Doane bol desať rokov, keď jeho rodičia sa vrátil do Ameriky. On nikdy zabudol nás, starý muž, naše zlé oko ego. "Život je plný mágie," Tse povedal . Shang Jo nepovedali chlapec. "Nikdy neviete, čo triky, ktoré sa to bude hrať, alebo to, čo zázraky sa bude vyrábať. Je to najväčší show všetkých čias."
  
  
  Počas života v Amerike, Philip naďalej riešiť hádanky a kúzla. Miloval hradov. Zadali zámky, kombinácia zámky-to všetko fascinuje ho. Keď Filip šiel na univerzite, študoval inžinierstva a na nejakom mieste išla pracovať pre spoločnosť, ktorá vyvinula bezpečnostných systémov pre bankový sektor. Bolo to ideálne zamestnanie pre Philip Doane.
  
  
  Celkom na začiatku svojej kariéry, on sa začali prejavovať určitú povesť vďaka jeho uváženia, samozrejme magickú talent pri projektovaní bezpečnostných systémov. Pri iných firiem k nemu, on išiel do obchodu sám. Vzhľadom na jeho povesť, to nie je prekvapujúce, že vláda kontaktovať ho krátko po tom, čo pre priradenie získal.
  
  
  Zlatá Baňa a Fort Knox sa stal takmer synonymom v Spojených Štátoch. Ale to, čo veľa ľudí nevie je, že tam je teraz viac zlata v Federálny Rezervný trezoru v blízkosti Nassau-drvené na Manhattane, než kdekoľvek inde na svete. A keď vláda rozhodla pre upgrade toto ukladacie zariadenia, to sa obrátil na Filipa Doane.
  
  
  Penny Dawn posunul a strčil jej nohy pod ňou. Iné sklo prišla a vzala sip, rozprávať svoj príbeh.
  
  
  "Je to dobrá vec, Don Philip je úprimný človek," povedal som.
  
  
  "Ah," povedala zašepkal, " ale to nie je o ňom. Oh, potom áno, " dodala rýchlo. "Nemýľte sa o tom. Peniaze, zlato, alebo právnych predpisov; - identifikáciu, alebo čokoľvek, čo sa nás spýtali, ego chrániť, to nestarám. Bola to náročná úloha pre neho vyvinúť niečo, že Ji-Shan-Jo by byť hrdý. Hlasovanie o tom, čo motivuje. Projektovanie hrady a zámky, ktoré boli jednoduché a zložité zároveň."
  
  
  "Takže aktualizácia zabezpečenia systému v Nassau-Sturt ego uskladnenie bol najväčší problém," povedal som. "A on skončil?"
  
  
  Usmiala sa tajomný úsmev. "Aha, áno. On robil. Bolo to najväčšie dielo zo ego život..."
  
  
  Vláda má rád tvrdiť, že nikto nevie, zmes potrebné otvoriť trezor, že nikto nemá potrebné informácie preniknúť do neho. Ale samozrejme, Philip Doane je jediná osoba, ktorá vie, ego. A s nimi fretky, ako bol navrhnutý trezor, vláda najal ego ako konzultant na udržanie kvality ih bezpečnostné opatrenia. To robí všetky potrebné opravy podľa najnovších správ v takých oblastiach ako bezpečnosť alebo odcudzenia techniky. On robí konečné rozhodnutie o tom, kto bude najal ako ozbrojenej stráže, dôležitou súčasťou obranného systému. Philip Doane by žili dlhý a šťastný život. Život bol dobrý. Bol veľmi slušný pozíciu, oženil krásne Jean, a mali dcéru, ktorej obaja boli veľmi oddaný: Penny.
  
  
  Ale život bol plný trikov, Ji-Shan-Jo povedala to tak veľa krát. A jedného dňa to osudové magic všetko zmenilo.
  
  
  To bol sweltering letný deň, a Dawn rodiny išiel na pláž uniknúť represívne mesto tepla. Keď sa vrátil večer, príjemne unavený a svieži, boli len niekoľko kilometrov od domova, keď sa to stalo. Vodič auta prichádza z druhej strany stratil kontrolu a zrazil s Doane je auto v hlave-po zrážke. Philip manželka bol zabitý okamžite. Philip sám má len niekoľko škrabancov. Ale Penny Dawn šiel headfirst cez čelné sklo. Ona bola strašne deformovaný.
  
  
  Lekári obviazanú dievča, ako najlepšie mohli, ale povedal Philip nič iné by mohli robiť. Ona by zjazvená po zvyšok svojho života; a Philip Doane bol žihadlo od viny tejto nehody, ktorá mala také strašné následky pre dieťa-ego. Penny vyrastal, ktorým čelí druh krutosť, že ostatné deti sa môžu zobraziť: posmieva sa jej deformovaný, zjazvená tvár. Philip sa zdalo, že viac urazený ako Penny. On hýčkať Penny na každý možný spôsob, ako kompenzovať jej deformácie, ktoré sa stalo niečo, čo je posadnutosť neho. Vzal ju na extravagantné výlety, poslal ju na najlepších školách, najal klavír a spev učiteľov, tanečné učitelia, vzal ju na koncerty, balet, divadlo, všetko pre nah. A, samozrejme, že sme ju vzal do všetkých plastických chirurgov v krajine.
  
  
  Zdalo sa mi, že každý mesiac bol tam iný lekár, a každý mesiac rovnaké reumatizmus: zjazvené tkanivo, deformácie príliš kompletný. Nič iné, ktoré by mohli byť vykonané. Vyrastal, chodiť do školy, a stále jej stupeň, Penny sa naučil žiť s jej jazvy. Ona sa mal prispôsobiť dobre, a myslela, že jej život bol na konci. Ale jej otec trval, aj napriek jej protestom, záujem o tento čarovný lekár, ktorý neexistoval.
  
  
  Ale ukázalo sa, že to existuje. A jedného dňa, neohlásené a neohlásené, ukázal na Philip Doane je Manhattan office. "Beriem to," muž povedal, " že hľadáte lekár pre svoju dcéru?"
  
  
  - áno... ale kto ste...?
  
  
  "Som, že chirurg," muž povedal. 'Môžem predstaviť jej? Dr. Lothar Inouris.
  
  
  
  Kapitola 11
  
  
  
  
  Oveľa viac. Inuris mal na mysli jednoduché výmenné: prístup k Federálny Rezervný trezoru výmenou za novú tvár za Penny.
  
  
  To zdalo smiešne. Iba šialenec by ho ponúkajú, a iba šialenec by sa ju prijať. To neznamená, že Lothar Inouris a Philip Doane boli rovnako šialené. Ak Philip Doane bol šialený, bol šialený s láskou pre svoju dcéru. Všetci rodičia chcú urobiť niečo pre svoje deti; Filip prišiel do extrémnej dĺžky. A cena bola vysoká pre Don Philip. Ego bol požiadaný, aby ste zaplatili najvyššiu cenu, to mohli dovoliť: zničenie ego dielo. Krypty bol navrhnutý má železobetónovej steny. To je dvadsať sedem metrov pod Nassau Street. Mimo je brána s zložitý dvojité tlačidlo systém. Ale prístup k trezoru, sám je cez úzky priechod, cez tri metre, deväťdesiat ton ocele valca. Valec sa otáča v jedno -, sto-a-štyridsať ton rám. Pri vstupe je uzavretá, valec zmení tak ďaleko, že rám je plný tvrdej ocele, a potom drezy jeden centimeter, ako obrovský korku vo fľaši. Je vzduchotesné, vodotesné, a zamkol za chvíľku, nehovoriac o všetky elektronické zariadenia, televízia a ostatné predbežnej zariadenia, rovnako ako ľudské, bezpečnostný systém postavený okolo jedného z najväčších jednotiek svojho druhu v krajine: ostreľovači vlak pravidelne. malé zbrane a automatické zbrane.
  
  
  Alarm systém môže zablokovať akýkoľvek ukončiť okolo budovy. A vo vnútri trezoru, tam sú zamknuté oddelení, triple zámky. Obsahujú o štrnásť tisíc ton zlatých prútov, v Spojených Štátoch a o sedemdesiat iných krajinách. Každý panel váži asi dvanásť kíl. To nie je niečo, čo môžete nosiť vo vrecku, a nebudete sa schopní to urobiť bez povšimnutia s flotilou vozidiel.
  
  
  Získanie zlata z toho bolo záhadou, že aj Zhang Ji Jo by si priali. A hmú by tiež rád, Philip Don riešenie. Bolo to jednoduché a zložité zároveň.
  
  
  Na prvom stretnutí, dvaja muži prišli tvárou v tvár s ich podmienkami. Don Philip, človek posadnutý jeho dcéra tragédia, však okamžite rozhodnúť, do obchodu jeho jedinečné kúzlo pre ktoré Dr. Lothar Inuris. Web bol problém dôvery.
  
  
  -"Ale, môj milý kolega," povedal Dr. Inuris: "Môžeme obaja navzájom dôverovať. Verím, že vám prinesie tohto projektu k úspešnému záveru, a vy by ste mali zveriť sebou úspešnú operáciu svoju dcéru. Nemáte výberu."
  
  
  "Samozrejme, máš pravdu," Filip Doane povedal. "Nikto, opakujem, nikto si nemôže robiť, čo sa dá robiť. To bolo zdokonalil najmodernejšie metódy. Moje vlastné metódy, založené na roky výskumu.... A jej iba chirurg na svete, ktorí môžu liečiť jazvy, ktoré má vplyv svoju dcéru, a dať jej nielen novú tvár, ale aj krásna rozprávka."
  
  
  "A ona," Filip Don povedal vecne, " ona je jediná na svete, ktorá má úplné bezpečnostné informácie, ktoré budete potrebovať."
  
  
  'To je pravda. Tak ani jeden z nás chce nezradí dôveru iného, to robí? To, čo obaja muži boli žiadajú bol obrovský podnik. Inuris, zámeru na úteku s o šiestej sveta zlato ťažilo od nepamäti, sa dohodli na poskytovanie Philip Doane s lojálnych zamestnancov, pre tak dlho, ako je potrebné. Avšak, pre jeho vlastnú bezpečnosť, odmietol meno ostatné vodcovia, zapojených do tohto veľkého lúpeže. Výmenou súhlasil nastaviť Prevádzku Penny ak Philip by preukázať svoju spoluprácu tým, že poskytuje prístup do zlata. Raz dlhodobé plánovanie dosiahne neodvolateľné fáze, on začne Penny je transformácia. To bude trvať mesiace, možno roky, ukradnúť zlato. Prevádzka bude trvať na nedeľu.
  
  
  Ešte pred ih prvé stretnutie skončilo, Philip Doane a Inuris vyvinutý systém udržať v kontakte. Tak Philip povedal lekár, že on by nechať em vedieť, keď bol pripravený na štart v jeho pláne.
  
  
  Od toho dňa, Philip Don zdalo ako úplne iný človek, jeho dcérou. Prvýkrát v rokoch, zdalo sa, že šťastný a veselý. Penny nemá klásť otázky o tejto zmene farby, rýchle priblíženie. Hej, chcel som veriť, že on bol konečne zmieriť sa so situáciou. Ale to šťastie mal nevýhodu. Penny zistil, že jej otec mal stať konzumovať s horúčkovité napätie v priebehu času, a keď sa ona vyjadrila znepokojenie, on pripísať to vzrušenie z nového projektu. Penny zastavil sa tam. Ona bola rada, že on už ťahal ju po celej krajine, na všetky druhy lekárov, a že on bol absorbovaný vo svojej práci. Ona nebol všimol ega zmenený vzhľad; ega vlasy mal prirodzene zosivela v priebehu rokov, ale v priebehu času, sa od ega nového projektu, on by schudol a ohnutí. Ego tvár bola pokrčené a staré. Nakoniec, na jednu noc, všimla si ega fyzické zmeny.
  
  
  Keď prišiel domov, skoro, v dobrej nálade, a nalial dva poháre z jeho najlepších sherry, odin, okolo ktorého dal ay. "A toast, Marcela. Poďme si vypiť, aby sa čaro života."
  
  
  Penny sa pozrela na otca s pobavilo bewilderment. To boli roky od fretka videl ego tak šťastný. "Čo sa deje, Otec?"
  
  
  Philip Doane sadol v jeho obľúbenom kresle. "Môžete si byť prevádzkované na základe chirurg zajtra večer. A keď sa zobudíte, bude mať novú tvár. Tam nebude stopy vaše staré jazvy a prevádzky známky. Penny sa pozrel na neho incredulously.
  
  
  "To je pravda," povedal. Položil skla a zdvihol ruky, akoby prisahať. — Som úplne vážne. Videl som túto prácu človeka, a hovorím vám, emu, nie na slnku."
  
  
  "Ale, Ocko," Penny povedal. "Ja naozaj nestarám už." Philip Don prikývol. "Ja viem," povedal. "A to je dôvod, prečo som tak hrdý." Ale, Penny, prosím, poďme sa hádať. Dokonca, ak nechcete starať, prosím urob to pre mňa, pre starého človeka. Pre svojho otca, aby hmú šťastia a radosti.
  
  
  Penny nemal žiadne problémy prijatia žiadosti. Išla až do jej otec a pobozkal Ego na líce. Filip dal ruku okolo Dawn Sl.
  
  
  "Boh vám žehnaj," povedal. Slzy vysielané dole ega líca. "Don' t get off, Otec," povedala. "Len radosť." Ona si o nej. "Povedz mi, čo budem vyzerať?"
  
  
  "Aby som povedal pravdu, ja neviem," povedal Filip. "Nechal som všetko na lekára. On vie, že. Ale on mi povedal toľko, že sa vám bude veľmi, veľmi krásne.
  
  
  "On sa zdá byť veľmi nevyrovnaný človek."
  
  
  "Áno, veľmi dobre," povedal Filip.
  
  
  "Povedz mi o nen?"
  
  
  "Nie je moc čo povedať o tomto. Ale jemného človeka. Jeho hlas bol slabý a premyslené.
  
  
  "Ako je on?" Kto to je?" Kde je z?
  
  
  "To nevadí." Zdalo sa, že takmer naštvaný na jej otázky. "On je najlepší vo svojom odbore, a to je len významným bodom, nie?" "Otec," Penny povedal, " je niečo, čo chcete mi povedať?"
  
  
  "Nie, nie," povedal Philip, s umelým úsmevom. — To nie je pravda vôbec. Ale nie je toho veľa povedať o nen sám. Myslím tým, v čom je rozdiel? Dôležitým výsledkom."
  
  
  "To je veľmi zvláštne, Ocko," Penny povedal.
  
  
  "No, to sa nestalo doteraz,
  
  
  Dobre? A jej trochu nervózny hlas a všetky, teraz, že je to tak blízko. A tento príval otázok neznamená, že ego lepšie, a to buď.
  
  
  "Dobre, nevidím žiadny zlého. To je pre estestvenno. Nakoniec, to je dôležité. Myslím, že by ste ma nechal na niektoré podozrivé lekár.
  
  
  Philip Don vyskočil, akoby jeho ego bolo kopol.
  
  
  'Otecko.'
  
  
  Začal sob. Ego dcéra si kľakol vedľa neho. "Myslím, že si radšej povedz mi všetko," povedala. Philip zdvihol ruky na tvári. "Nemôžem," povedal medzi sobs. "Nemôžem to urobiť.'
  
  
  "Musíš," Penny povedal.
  
  
  A keď sobbing zastavil, Don Philippe, stále pokrýva tvár s rukami, povedal jeho dcéra, čo mal urobiť. Vysvetlil, ako sa on a tajomné Dr. Inuris podarilo dať nový ľudia lojálni k lekárovi všetky kľúčové bezpečnostné príspevky okolo klenby v priebehu rokov. Niekedy Philip Don podarilo, ako keď som skúsiť Stráže ľavej a museli najať nového. Philip Don dohodli, že keď sa nový človek, ktorý bol podaný v, Dr. Inuris tota bol vybraný a vymenovaný. Ale to nie je všetko. Muži opustili zdravotníckych centier. S informácií zhromaždených a poskytované spoločnosťou Philip, Inuris organizované to, čo on volal " magické zmiznutia." Guard bol miznú, ale nikto nevedel o tom. Pre ihneď, aby sa na svoje miesto a robiť ega práce, tam bol ideálny svet vytvorený Dr. Inuris.
  
  
  Po chvíli, celý vault systém bol pod kontrolou celý tím sa zameral na jednu vec: kradnúť zlato.
  
  
  Don Philip to riešenie bolo také jednoduché, ako to bolo zložité. Najťažšia vec bola nahradiť mužov, ale Dr. Inuris to urobil. A jednoduchosť bolo, že Filip Doane vedel od začiatku, že neexistuje žiadny bod v s použitím hrubej sily preniknúť do nedobytné trezoru on vytvoril. Tam boli žiadne nedostatky v kovov. Slabé miesto, vedel, bol v stráže.
  
  
  Teraz prevádzky má oveľa jednoduchšie. Väčšina zlata bol vo vlastníctve Spojených Štátov. Niektoré z drahých stavy boli vo vlastníctve iných krajinách, a keď dlh je potrebné sa vyplatilo sa, "zlato zakladače" v ich špeciálne topánky presťahovala zlata do požadovaného priestoru pomocou hydraulických výťahov a pásové dopravníky.
  
  
  Každý deň, podľa plánu stanovené Don Philip, každý stráže posunúť gold bar a nahradené ego s falošným, s nikto vedieť nič, ale stráže sám, a nebol si bude hovoriť o tom. Ako termitom stravovať v dome. Pomaly, ale účinné. V priebehu niekoľkých rokov, tisíc zlatých prútov zmizol. Zvyčajne, keď podmienky boli považované za úplne bezpečné, vozidlo zdvihol a dodáva veľké zaťaženie. Po určitú dobu, počet zlatých prútov vľavo v trezore stal menej ako počet falošných zlatých prútov. Miliardy boli ukradnuté. V tejto dobe sa cena zlata na svetovom trhu zostala stabilná: $ 35 za uncu. Potom, náhle, kombinácia sily začali odvádzať dolár je sila. Príliš veľa dolárov boli vytlačené. Tam bolo príliš veľa papiera peniaze. Dôveru v dolár začal slabnúť. Ľudí gold hotel.
  
  
  Oficiálne zlato bolo cennejšie. Oficiálne dolár bol stojí menej a tam bol obrovský letu do zlata, preč od dolára. Keď sa veľké finančné mudrci sveta sa rozhodli vytvoriť voľný trh zlata, cena vyletela do viac ako sto dolárov uncu.
  
  
  Všetko bolo pripravené pre finančné ranu. Dr. Inuris a jeho priatelia kontrolované takmer šestina všetko zlato na svete. Mali reálne alenka na trhu a boli schopní splniť vysoké ceny a vysoké nároky.
  
  
  On a Philip Neviem vysvetliť všetko, aby Penny, a keď ona trvala na tom, že on prejdite na orgány, odmietol.
  
  
  "Nie, zatiaľ. To by bola katastrofa v tejto fáze. Niečo, čo bude unikať von, a Spojené Štáty americké hospodárstvo sa ponoriť do chaosu. Výsledkom bude tak katastrofálna, že absolútne nikto by byť ponechané bezo zmeny. Priemysel sa zrúti, nezamestnanosť bude stúpať, a akciový trh sa zrúti. Ale ako dlho, ako sme sa mlčať o to, stále je šanca, že NÁS bude nájsť jeho zlatú znova. Môžem povedať teraz, len zničiť jednu dobrú vec, ktorú v tejto celý príbeh: nový život pre vás. Ak budeme mlčať, kým prevádzky, všetko bude v poriadku. Vláda bude počuť v pravý čas, ale nie je dôvod na prerušenie priehrada, kým sa dostaneme na náš zisk. Musíme spolupracovať teraz, inak všetko, čo som vám vidieť v mojej práce je škaredé dievča a otec odsúdený ako zlodej." Penny rýchlo si uvedomil. Jej otec mal pravdu. Jej jediná šanca bola, že na operáciu, tak zrušenie dohodu medzi Philip Doane a Dr. Inuris. A za to, že ona môže ešte urobiť čokoľvek, čo je potrebné na vyriešenie situácie.
  
  
  Jej otec sa zdalo, že čítať jej myšlienky. "Po tejto operácii je hotovo," povedal, " Dr. Inuris zaplatí svoj dlh na mňa, a moja zmluva s ním skončí. Potom, Penny, môžete robiť to, čo musíte urobiť.
  
  
  A tak ona pobozkal jej otec, zbohom ďalšiu noc. Auto čakal pred ih domu. Vysoký Čínsky muž vzal jeho miesto za volantom pred mohla dostať do chrbta. Muž za ňou sedel v tieni. Ego hlas prišiel od ega pol-skryté tváre. "Jej lekár je Inuris," povedal. "Váš lekár, Miss Dawn."
  
  
  Pred tým, než boli míle od jej domu, on jej dal drogu. A Penny Dawn bola v bezvedomí, keď dosiahol svoj cieľ.
  
  
  
  Kapitola 12
  
  
  
  
  Uvedomil som si, pozeral som na Penny Dawn sladkú tvár, keď povedala mi tento príbeh. Keď sa zastavili na chvíľu, ona sa snažila s mnoho otázok a problémov, ktoré nastolili jej príbeh o jasný slnečný deň. Bolo tam stále mnoho nedokončených obrázkov, ktoré on dúfal, že ona by úplný. "Tak to dobrý lekár z vás vyzerať ako Nicole Cara," povedal som, vírenie posledný môj nápoj v mojich rukách.
  
  
  "Áno, on bol zaujatý image filmu star on idolized." Jej telo sa otriasalo s poškodeným smiech. "Oh, samozrejme, že som bola vďačná. Nemohol som veriť vlastným očiam, keď som prvýkrát videl v zrkadle. Novú tvár, krásna tvár. Potom som si uvedomil, že som nikdy známe, že skôr, než krása, fyzická krása, je skutočne nádherný darček. Ale dar, "pokračovala, jej hlas napäté s nepríjemné spomienky," vyžaduje vysokú cenu.
  
  
  Inuris vysvetlil, že Penny bola v bezvedomí len za 72 hodín. Stále okúzliť vycibrenej krásy jej novú tvár, dokonalosť, ktorý priniesol späť obdivovať jej pohľad okolo zrkadla, ona si nevšimol lekár blížiace sa jej. "Človek mohol stráviť celý jeho život hľadá takú ženu," povedal, stojaci otvorene vedľa nej. "Nikdy som nevedel, Nicole." Ale musím priznať, že ja by som dať veľa vedieť ju. A videli ste, ako to je pre mňa stratí svoju myseľ.
  
  
  Náhle, on sa natiahol a pritiahol si ju zavrieť. Ruku omotal okolo ee. Ego je voľné ruky tugged na tenký nightgown a zhruba stisol jej prsia. Stisol jeho pery na jej a uviazol jeho jazyk medzi jej zuby.
  
  
  Vydesil, Penny zlomil zadarmo. "Nedotýkajte sa ma!!!"
  
  
  "Myslím si, že by ste sa lepšie naučiť akceptovať moju pozornosť," doktor sa usmial.
  
  
  Penny spýtal ego odísť. Potom lekár jej povedal, kde bola v telocvični: v južnom Francúzsku, vo vile. A ako si vysvetliť, hej, nenechajte ju opustiť, kým on a otec jej kompletné riešenie. Penny mal žiaden výber ale zostať väzňom. Ona sa tvárili, akoby nevedel o dohode medzi Philip Doane a Dr. Inuris, čo sa ukázalo byť v jej prospech. Ona sa rozhodla, že najlepšie stratégie pre nah by byť submisívny, správanie a nevedomosti. Hej, sme neboli povolené opustiť vilu za akýchkoľvek iných okolností.
  
  
  Dr. Inuris, zrejme si uvedomil, že jeho prvé nerovný prístup k nej bol vážne miscalculation, nerobil žiadne fyzické úsilie na niekoľko dní. On však vystavené jej "blitzkrieg" jeho zvrátené čaro. A" zamestnanci", Guido a Tiong, stal sa menej ostražití.
  
  
  Inuris povedal, hej o sebe. A okolo bitov informácií, ona by pieced spoločne sledovať a počúvať, ona bola schopná predstaviť, skrútené, deformovaný človek drží ju v zajatí.
  
  
  Po prvé, Inuris bol závislý na heroíne. Ego a lásky pre neskrývaným použitie injekčnej striekačky, čo bolo zrejmé. Bol nemeckého pôvodu a bol študentka medicíny počas vojny. Počas tejto doby, on bol schopný cvičiť a rozvíjať chirurgické techniky na väzňov z koncentračných táborov, ktorej bol pripojený. Koľko stoviek ľudí, keby zmrzačené, zabil k dokonalej techniky bol teraz o vychvaľovanie? Potom utiekol do Švajčiarska, kde si otvoril malý klinike. On stal sa bohatý vďaka fanatický snaha o nové mladosti starších žien. Rastúce bohatstvo stimulovaný ego, túžba, a on sa zameral výhradne na uhasiť svoj smäd po bohatstva.
  
  
  Vo všetkých jeho monografie, nikdy si raz spomenul, ako vedel o Philip Doane. On tiež nemal hovoriť Penny o ih je obchodný vzťah.
  
  
  Pár dni sa míňali s Inuris ' príbehy, zatiaľ čo Penny bola sunning sama vo vile je záhrada. Potom sa, raz v noci, keď vycítil, že Inuris a Ega boli upokojil natoľko, aby zaspať vďaka ich zrejmé, spolupráca, hej podarilo prekĺznuť a aby bolo Pekné. Ona práve dorazil v kasíne, keď Guido chytil s ňou. Keď sa vrátil do vily, Inuris bol zúrivý a varoval ju s obscénny hrozby nie zopakovať, že večer.
  
  
  O týždeň neskôr, Ay podarilo prepašovať von znova. A Guido ju našiel znova. Ale tentoraz tam bol muž menom Nicholas Anderson...
  
  
  On whistled na ňu. "Je to veľmi zaujímavý príbeh pre mňa. Ale je tu ešte jedna vec. Mikuláša Anderson je skutočné meno je Nick Carter. On je agentom pre vlády Spojených Štátov.
  
  
  Penny je oči sa rozšírili a jej ústa boli malé, tiché O.
  
  
  "Teraz, že ste robiť to tak jasné,"povedal som," ja som myslel, že by som to isté."
  
  
  "Budem sa musieť na to zvyknúť," Penny povedal. "Ale nevidím ju robiť žiadny rozdiel."
  
  
  "Ja tiež," povedal som. "Obaja sme stále chcete zachytiť Inuris navždy skôr, ako on zabije nás. A hneď ako sme ego-chytiť ju, chcem vedieť niečo viac o tejto zlata a kto Inuris partnerov sú. Môžete to pochopiť, nemyslíte, že než váš otec, sa pozeráte na nejaký trest?
  
  
  Penny znížená jej oči. "Áno," povedala. "Poznám ju. Ale myslím, že on vie, príliš. A hmú nebude starostlivosti. Jediná vec, bol strach o to, hovoril mi. A teraz sa budem byť postarané v tichosti.
  
  
  "Vezmite na mieru v prípade, že to nie je pravda, Penny Doane," povedal som. "Ste veľmi krásna žena."
  
  
  Tam, na troskách, verandu, ona blushed. "Nie som zvyknutí na také komplimenty ešte," povedala.
  
  
  "Dobre, myslím, že lepšie by na to zvyknúť," povedal som, dostať sa zo schodov.
  
  
  "Je to všetko tak zvláštne," povedala. "Neviem, či budem niekedy na to zvyknúť."
  
  
  On pristúpil k nej a zdvihol ju. "Pomôžem vám to skúsiť," povedal som. "Je to len točiť, prax." Vzal jej tvár do svojich rúk a priniesol úst, aby jeho. Ona na mňa čakala. Jej zbraní omotal okolo mňa, a jej telo, prehrávanie pevných bodov a hladké línie, zlúčené s baňa. Jej ruky prišiel a zapletú do mojich vlasov.
  
  
  "Ah," povedala vlani, " oh, Nick.
  
  
  Ona dýchal ťažko, je opálený topy jej prsia vypuklé v dlhodobom tvaru jej tričko. Videl dievča rozžiari oči zelený oheň. Jej zbraní omotal okolo môjho krku a jej pery kartáčovaný baňa, teplé a vlhké, s vášňou, ktorá bola vždy viac než len vďačnosť. Jej stehná pritlačí moje stehná v rytme nekontrolovateľná túžba. A jej ruky, zamestnancov, jej túžby, premiestnené na dotyk moje stehná. On jej košeľu rozopnutú, vzal jej prsia v jeho rukách, a pobozkal jej tvrdé bradavky. Ona nech tričko list z nej ramená netrpezlivo. "Ponáhľaj sa, Nick," ona vdýchnutá. "Rýchlejšie.'
  
  
  Zarazila, keď ho vytiahol z nej bielené džínsy a nohavičky. Obaja jej prsty a moje ponáhľal na pásy mi moje oblečenie, než sme sa potopil nadol spolu na dewy trávy, kde jej ruky a nohy zabalené mi v zamatovo telo. Jej ústa moaned vzrušene v mojom uchu, ako hlas tornádo všetkých okolo, zdvíhacie nás a púšťajú nás späť, dole do bazéna nepredstaviteľnú radosť. Znovu a znovu, kým sme boli vykonané s búrlivým výbuchu a ľavej pokojné, teplé a blízko seba v nedeľu nového dňa.
  
  
  Tam, ležať v tráve, jeho stahl hovoril mu, čo si myslel. Dr. Inuris rozhodla, aby sa jej s ním, keď on utiekol. Ak hmú neuspel, všetko by bolo v poriadku, aspoň pre neho. Hmú by potom byť schopný držať Peniaze v zajatí, kým fretka je krádež zlato bolo kompletné. Ale to sa nepodarilo. Em musel hodiť Halierov okolo vozidla, aby ma rozptýliť a uniknúť. Tak dlho, ako ona bola nažive, bol v nebezpečenstve. Ale on nemohol riziko vracia do vily. Bolo to príliš nebezpečné. Skôr, či neskôr niekto nájde Guido a Tiong mŕtvych v suteréne. A okamžite po tom, ako sa niekto začal pýtať veľa otázok o človeku, ktorý prenajíma vilu.
  
  
  Nie, Lekár. Inuris nikdy nevráti. On bol stále na úteku. Boj nebol hry ega. On bude čakať a pripraviť sa odplata za jeho executioners, ktorí budú marca na to. V zlatom veku, bol technik, démon stvoriteľa, náhradu za stráže, ktorí "magicky" zmizla. Jej, vedel, čo to znamená. Tam bol vždy niekto, kto mal dobré podmienky na to, ako" likvidácii "alebo"nepodmienené ukončenie operácie." Tieto kryty boli mŕtvi ih vymeniť. Alexander bol Inuris " príspevok na krádeže zlata.
  
  
  Niekto iný je poskytovanie pracovnej sily, brawn, a veľa mozgy potrebné na prevádzku tohto rozsahu a zložitosti. Nevedel som, kde presne, ale našiel som prítomnosť Guido a Tiong vedľa lekár veľmi poučné. Oni sa nezdá byť ako starí priatelia lekára alebo starých priateľov niekoho iného. Bolo to, ako keby Guido a Chang boli priradené k lekárovi ako výhoda členmi aliancie.
  
  
  Takže ak lekár bol ponechaný bez bodyguardmi a stratil dievča, ktoré hmú by boli vedené z očí, by mal mať k záveru, že bol okruhu jeho priateľov útulku jamy, akonáhle je to možné. Ak bol dosť rýchlo, mohol ísť späť na jeho kamaráti, povedzte im, čo sa stalo, a dôvera rozhodnutie, že budú odpustiť ego, alebo aspoň nie trestať ho, kým sa niečo zásadné pokazí.
  
  
  Medzitým, ego partneri mohli robiť ich najlepšie sa ubezpečiť, že nič sa pokazilo sledovaním dole dievča a prípadne "Nicholas Anderson." Budú sa uistite, že ih ústam je uzavretá navždy.
  
  
  Ak môj odhad bol správny, Dr. Lothar Inuris sa vracia do New Yorku.
  
  
  "To znie dobre, pre mňa," Penny povedal.
  
  
  On nechcel povedať jej o druhý dobrý dôvod, prečo Dr. Inuris bol pravdepodobne v New Yorku. Ešte nie. "Všetko v poriadku," povedal som. 'Tak poďme na to. Potrebujete niečo iné v dome?
  
  
  Penny potriasol hlavou. "Všetko, čo potrebujem, je môj pas, a to vo vrecku. Poďme na to. Jej ruka strčila do bane, ako sme vstúpili do cesta k bráne pri vstupe do Narcissa vily. Slnko bolo jasne žiariace, a to bolo príjemné, aby časť s gloomy ruiny vily a jej mŕtvych obyvateľov.
  
  
  "Budeme stopovať na Pekné," povedal som. — Ešte máme prejsť mimmo môjho hotela. Už len pocit, že budem potrebovať priatelia všade, kde ideme. Ih mená sú Hugo, Wilhelmina, a Pierre.
  
  
  Čoskoro sme boli opäť v okolí hotela. Sme zobrali taxi, na Letiska v Nice, na východ od mesta, a keď sme sa zastavili v prednej časti budovy letiska, Penny tugged na mojom rukáve.
  
  
  "Pozri," povedala.
  
  
  Zaparkované mimo — alebo skôr, opustený — bol biely Mercedes.
  
  
  "Sme na správnej ceste," povedal som. "On pravdepodobne vzal letu Air France v Paríži na 7: 30 hod."
  
  
  Sme vzal Okrem letu okolo Pekné na 9: 30, s spojenia v Paríži a New Yorku.
  
  
  Nemali sme veľa času vľavo pred odchodom. Ona bola priniesol kávu pre nás oboch, niektoré croissanty, a kópiu International Herald Tribune. Veľký titulok na prvej stránke okamžite upútal moju pozornosť. Cena zlata má vrchol. Dopyt po nej bol na rekordné úrovne v medzinárodných trhoch a obavy o budúcnosti doláru sa zintenzívnili.
  
  
  Ona zúfalo potrebná, ak chcete získať informácie o tom, kto bol za celý tento zlato krádež prevádzky, ak tam bol ešte šancu odvrátiť celej katastrofy. Ak väčšina z NÁS zlata bola prepustená, medzinárodné zlato krízy by zase do medzinárodnej panika. Papier dolárov by byť bezcenné. Bochník chleba by sa za milión. Jej, si spomenul niekde čítal o Germania potom Prvá Svetová Vojna. V priebehu niekoľkých rokov, hodnota značky spadol zo štyroch známok na štyroch miliárd mariek. Všetko bolo nastavené pre dejiny opakovať sám, ale tentoraz v Spojených Štátoch.
  
  
  Výlet do Paríža bol naložený bez incidentu. Lietadlo swerved nad Bay Anjelov na získanie nadmorskej výšky, potom sa vypne.
  
  
  "Chcem sa dostať späť tu čoskoro," Penny povedal.
  
  
  "Keď sa toto všetko skončí," jej otec povedal.
  
  
  "Pri" alebo "ak"?"
  
  
  V Paríži, boli sme zmena lietadlá a veľký Boeing 747 vzlietla na čas pre Orlov . Ak môj odhad bol správny, Lothar Inuris nebolo viac ako dve hodiny pred nami. Neboli sme chystá chytiť, až sa s egom, ale aspoň je to pocit, ako by sme boli uberá správnym smerom. Cez Atlantický Oceán, Penny bol spí na moje rameno. Nechcel som vinu na ňu. Nah mal hrubý noc. Bola som unavená, aj keď na to príde, ale nechcel som sa cítiť ospalí. Nechcel som, ako byť zavretý na tejto rovine. Zaujíma sa o bytia na zemi a naháňajú po Inuris a jej ego spoločníci. Ale nakoniec, niekoho na zamestnancov prišiel cez interkom a povedala nám, aby sme upevnite naše bezpečnostné pásy. Oznámenie sa prebudila Penny. Zívol, pretiahol, potom pritúlila ku mne a zatvorené oči.
  
  
  "Hej, Sonya," povedal som. Otvorila jedno zelené oči a pozrel sa na mňa z pod jej hrubé zlaté vlasy. "Čas sa prebudiť. Musíme ísť do práce.
  
  
  Ona zdvihol hlavu a tlačil jej vlasy. "Čím skôr, tým lepšie," povedala. "Čo ste sa?'
  
  
  "Ideme navštíviť svojho otca," povedal som. — Toto je prvý bod programu. On je najlepší viesť máme s Inuris. Pamätajte si, že mal komunikačný systém s Inuris, a chcem vedieť čo to je.
  
  
  Taxi zastavili pred jedným z päťdesiatich-rok-starý byt budov na Riverside Drive.
  
  
  Keď jej zaplatil vodiča, jej rýchlo sa rozhliadol okolo. Nič na ulici sa zdalo, že abnormálne mi. Ak bol niekto sledoval byt, to bolo dobre skryté.
  
  
  Zdvihol kufor ako taxi odtiahol znova.
  
  
  'Aký čas je teraz? Penny sa spýtal.
  
  
  Jej pozrel na svoje hodinky. '5: 20.'
  
  
  — On bude doma žiadne minútu."
  
  
  Vzali sme pomaly, výťah až na ôsmom poschodí. Vzal von Wilhelmina Poe je závesu a strčil ho do vestu vrecku, vedenie svoj prst na spúšti. Penny je strmeň utiahnuté, keď videla, Luger (plachetnica). "Poďme len zavolať, že rutinné preventívne opatrenie," povedal som. "Budem prvý, kto ísť von celého výťahu."
  
  
  Penny prikývol. Keď výťah zastal, sadol si za svoj kufor a opatrne otvorila dvere. Ak niekto čakal na chodbe, budú musieť strieľať na malé, nízke cieľ dostať cez medzery v deň. Potom hmú lepšie byť naozaj dobré a rýchle.
  
  
  Stlačil otvoril dvere a pozrel sa z druhej strany. "Je to v poriadku," povedal som.
  
  
  Penny mal sada kľúčov pripravený. "Drž sa ďalej od dverí, keď ho otvoríte," jej otec povedal. "A dovoľte mi ísť v prvom."
  
  
  O chvíľu sa otvorili dvere, on si uvedomil, že byt bol prázdny. To bola naplnená stale vzduchu a prachu motes viseli takmer bez hnutia v svetlo, ktoré je filtrovaný cez okná do šikmej pramienkov. Penny zavrel dvere za sebou. 'Otecko?'Nie!' ona vykríkla.
  
  
  — Nemyslím si, že on je doma, " povedal som, uvedenie zbraň preč.
  
  
  "Dobre, to nebude dlho potom," povedala. Ona otvorila okná a nalial mi glass, Philip Doane sherry. "To je všetko, čo máme," povedala.
  
  
  "Je to v poriadku," povedal som.
  
  
  — Koľko je hodín?"
  
  
  "Polovica posledných päť."
  
  
  "Urobte si pohodlie," povedala. "Idem sa osprchovať sa a zmeniť. Ak príde, keď som preč, budete musieť zaviesť sami.
  
  
  Postavil sa, uvoľniť kravatu a začal unbuttoning jeho tričko.
  
  
  "Ja by som skôr súhlasíte s tým, že návrhy, a ja som sa mohol osprchovať sa pre ňu sám," povedal som.
  
  
  Ee vzal ju za ruku. Ona mi dala zlomyseľný pohľad a viedol ma na konci chodby.
  
  
  "Máte radi žijú nebezpečne, nemyslíte?"
  
  
  "Môžete povedať, že," povedal som.
  
  
  Ona giggled. "Neviem, čo sa stane, keď sa dostane domov a my sme stále v sprche."
  
  
  — Môžeme povedať, ahoj, " navrhol som.
  
  
  Priestranná kúpeľňa mal sprchovací kút. Vzali sme mimo naše šaty a išla pod nah. Jej opäť obdivovať zakrivenie jej telo.
  
  
  "Ako chceš to?" — Čo je to? " spýtala sa jej ruky na kohútiky.
  
  
  "Horúce a silný," povedal som.
  
  
  Ostré jet vystrelila okolo sprcha hlavy. Mydlo schmatol ju, a Penny sedel pod vodopád, jej hrudník mierne pritlačí bane. On nechal mydlo jemne zasuňte ju dole späť. Jej ruky sa natiahol a pritiahol si ma k nej. Položila ruky na moje ramená a posadil sa s nohami mierne od seba, ako on vytiahol chodník peny spolu a medzi jej prsia, a potom ešte nižšia, cez jej ploché bruško a tam a späť medzi jej stehná.
  
  
  "Chcem byť vaša vaňa hubky," povedala stlačením klávesu jej telo proti bane, ff hladké, peny telo vlniace sa okolo mňa. Jej trela proti nah. Usmiala sa lenivo sa na mňa, oči sa jej široký.
  
  
  "Umy ma," povedala. "Umy ma všade."
  
  
  Jej ruky uzavreté okolo môjho krku. Siahol a zdvihol nohy, kým oni boli na moje stehná, potom pritisla späť proti povzdych kúpeľne a vstúpil nah. Malý, dlhý "ah" unikol jej pery. A potom, v našej vlastnej wild, tečie vesmír, sme vytvorili zúri surfovať, a potom vír neodolateľná sacie, do ktorej sme zmietla a zmizol v vieru, čisté vzrušenie.
  
  
  Všade, kde sme boli, sme sa vrátili na zvuk tečúcej vody na naše prepletené telá.
  
  
  "Bol som si istý, bol tu," Penny povedal, keď sme sa vrátili do obývačky.
  
  
  Absolvoval piť a zapálil si cigaretu. Nehovorte jej, napriek tomu, hej, čo mám na mysli.
  
  
  Penny sa posunul uneasily v jej stoličku. "Možno, že pracujú neskoro," povedala napokon. — Koniec koncov, on nemohol vedieť prišla som domov dnes.
  
  
  On nechcel povedať nič. Ona už pravdepodobne podozrenia isté ako ona, ale ona stále nemohol uveriť. Penny Dawn nebol blázon.
  
  
  "Zavolám ego úrad," povedala. Tam bol telefón v hale. Počul som jej zavolať na niektoré číslo, potom ďalší. "Centrálne," povedala. "Som získať auto-odpoveď, že počet snažím sa dostať sa odblokuje. Myslím si, že to musí byť omyl. Počul som jej zavolať na toto číslo, a tam bol chvíľu ticho pred hovorila znova. — Sú si absolútne istý?" Nechcel som počuť odpoveď, ale ja som vedel, že to bola pravda.
  
  
  Ona sa vrátila do obývačky a pozrel sa na mňa. "Niečo nie je v poriadku," povedala.
  
  
  On vypustiť jeho skla. "Ja viem, čo sa deje.'
  
  
  — Ste vedel, že všetky spolu, nemali ste?" povedala.
  
  
  On prikývol jej. — Myslím, že váš otec je rukojemníkom." Dr. Inuris držal si tu uistite sa, že váš otec neurobil nič, aby sa zabránilo tomu, že last-minute zlato krádeži. Keď prišiel si, že on a jeho priatelia sa obrátil na svojho otca, aby sa ubezpečil, že ste neurobili nič, čo by zničiť moje plány.
  
  
  "Ale ako ďaleko, ako vedel," Penny povedal, " ja som nevedela nič o tom, čo sa deje medzi ním a otcom."
  
  
  "Keď sú tam pätnásť miliárd dolárov v stávke, ale neberte žiadne šance," povedal som. A okrem toho, je to teraz o $ 45 miliárd eur. Pätnásť miliárd je oficiálna cena vypočítaná na tridsať osem dolárov za uncu, že vláda zaplatené za zlato. V slobodnom trhu, cena je takmer trikrát vyššia."
  
  
  Penny whistled. "Čo budeme robiť teraz?'
  
  
  — Máte nejaký nápad, ako sa váš otec vždy kontaktovať lekára?" Inuris?
  
  
  Ona potriasol hlavou. "Nie,"povedala," on nechcel mi povedať."
  
  
  "Vzhľadom na stav domu,"povedal som," nešetril to nebude vadiť."
  
  
  "Možno, že netrvalo ego odtiaľto," Penny povedal: "možno, že v kancelárii."
  
  
  Jej, potriasol hlavou. "Možno som sa mýlil," povedal som, " ale príliš veľa vecí nechcem sa stalo, ako sa to deje v kancelárii budovy. Tam sú výťah operátorov v okolí. Existuje príliš veľa ľudí na celom svete, v vchody, na ulici, ktorí dokážu vidieť a pamätať si niečo. Obytné budovy sú pricetypes lepšie, tichšie. Ľudia idú o ich vlastné podnikanie. To by bolo oveľa jednoduchšie a oveľa menej riskantné zachytiť váš otec, vo svojom vlastnom egu, dom. Vzhľadom na časový rozdiel medzi týmto miestom a Európe, nebolo ťažké pre Inuris ', priateľov, aby si tu skoro, ak lekár pozval na letisku.
  
  
  — A kde by si take ego?"
  
  
  "Neviem," povedal som. — Ale po tom, čo ste mi hovorili o váš otec, on je jeden z tých ľudí, ktorý záľubu má v necháva viesť niekde."
  
  
  "Máš pravdu," Penny povedal. "Ale kde?'
  
  
  "To povedať," povedal som.
  
  
  Penny je oči vytratil po miestnosti. "Všetko vyzerá presne rovnako," povedala. Ja by som zbadal keď som mal. On je veľmi elegantný. Ona strčil jej nohy sa podľa nej do kresla a schúlená dejectedly.
  
  
  "Myslíte, že o tom," povedal som.
  
  
  Penny zatvorené oči. V miestnosti bolo ticho. Cez okná smerujú Ministerstva pre Núdzové Situácie, mohla vidieť orange lopta zapadajúceho slnka žiarili úprimných nad horizontom. On sa pozrel na svoje hodinky. Bolo šesť hodín New York čas. Banky v Amerike boli zatvorené. Svet bol pokojný a bezpečný, aspoň do zajtra. A potom sa možno panika dať celý závit na odpočinok.
  
  
  Zrazu Penny vyskočil. "Som si to," povedala zamyslene.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 13
  
  
  
  
  Jej otec skočil do jeho stoličky.
  
  
  "Čo máte na mysli?'
  
  
  "Viem, kde ho nechám, že poňatia," povedala. "Keby si ho nechali."
  
  
  "Kde sú?'
  
  
  "Box G".
  
  
  Pozrel sa na jej questioningly.
  
  
  "Že slonoviny box že staré Jie dal do môjho predka keď odchádzal pre Čínu. Ukladá všetky svoje cenné papiere v nen. Ak odišiel potuchy, niekde, musí byť v tomto poli.
  
  
  "Kde je to pole?"
  
  
  "V egu, izba," Penny povedal, a bolo už závodné dole haly po nej.
  
  
  Ona sa vrátila za minútu. Bol to krásny kus práce, obdĺžnikový slonoviny prípade, každý centimeter stranách a top zdobený krásne reliéfy z zdanlivo každé zviera si dokážete predstaviť. Penny mi dal ego.
  
  
  Schmatol veko a vytiahol. Box zostali pevne uzavreté. Penny sa na mňa pozrel pityingly.
  
  
  "To nie je tak jednoduché," povedala. "Gee bol baví zbieranie polí, ktoré boli naplnené hádanky, pamätáte?"
  
  
  "Ako sa to otvoriť?"
  
  
  "Ja neviem," bol reumatizmus.
  
  
  "Máme dve možnosti na výber," povedal som. "Nemôžeme porušiť ego, ktoré nechcem robiť, alebo máme ukázať, že tajomstvo."
  
  
  "Je príliš cenný na prestávku," Penny povedal. "Môj otec by nikdy ťa, odpusť mi."
  
  
  "Štyridsať päť miliárd dolárov je tiež veľmi cenné," povedal som. "A ja som úplne nenávidieť niekoho, kto sa snaží okradnúť vlády Spojených Štátov. Buď budeme vedieť rýchlo, alebo Philip príspevok k stanoveniu veľa problémov je hromada rozbité slonoviny.
  
  
  On zdvihol box opatrne, meniť to viac v jeho rukách. On patted jeho krytu spodnej časti a bokoch. Stlačil som ho. Som v zovretí ju a cítil jeho rohy. Snažil som sa odpočúvanie a ťuknite kombinácie. To zatriasol ňou. Nič pracoval.
  
  
  Pozrel sa na Penny. "Akékoľvek nápady?'
  
  
  Ona potriasol hlavou. Nech je to čokoľvek, bude to jednoduché a zložité. To bol Ji spôsobom . Vám problém, že som myslel, že je strašne ťažké, ale riešenie by vždy pozrieť rovno do tváre.
  
  
  "Pozeral do očí celý čas," povedal. "Dobrú.
  
  
  Predpokladajme, že toto je "riešenie".
  
  
  Bolo okno na kolenách. Jej, pozrel sa na veko. Nič, ale zvieratá. Levy, tigre, opice, panther, lamy, slony, hady, medvede, žirafy, badgers, veľryby, sovy, gorily, antilopy.
  
  
  Penny sa zasmial.
  
  
  "Čo je to? Spýtal som sa, pri pohľade na Nah ako ona ohnuté dole skontrolujte okno.
  
  
  "Ach, to som len premýšľať o starých Jie . On pravdepodobne by sa rád, že. Videl box on robil pre malý chlapec bol tak narušený.
  
  
  "Ja by boli oveľa šťastnejší, ak starý Jie mal prilepené na jednoduchšie triky," povedal som.
  
  
  "Ale to je jednoduché," Penny povedal. "Jej myseľ sa upokojila.'
  
  
  "Dám vám pätnásť minút vyriešiť ju, a potom som si rozbiť na kusy," povedal som. "Do tej doby, pozrite sa, kde môžete nájsť pero a papier."
  
  
  Penny bol späť v okamihu.
  
  
  Začal som pokračuje. "Web hosting," povedal som. "Päťdesiat štyri zvieratá tam hore. Trinásť na každej strane. Nič v spodnej časti. Celkovo sto šesť. Šesť lions. Osem slony. Opice, päť. Medvede, tri. Hady, päť. Dve sovy. Veľryby, štyri. Lamy, päť. Tri žirafy. Jeden panther. Gorily, štyri. Buffalo, päť. Päť pávy a tri švihákov.
  
  
  On si počítanie to. Penny si písať, kým som povedal, " to je všetko."
  
  
  "Spolu," povedala. "To je celkom sto šesť."
  
  
  Vzal som si zoznam z Nah a preskúmať jej ego, zatiaľ čo ona sa pozrela cez moje rameno. — Vidíš nič nezvyčajné?" Spýtal som sa jej.
  
  
  Penny potriasol hlavou. "Nič viac, než zoznam hostí pre Noemova Archa strany," povedala.
  
  
  "Možno farewell party," povedal som. "Po príchode, každý musí vystúpiť, vo dvojiciach."
  
  
  Penny bola stále pri pohľade na zoznam starostlivo. "Potom to bude ťažké.
  
  
  "Čo máte na mysli?'
  
  
  "Pre panther a jazvec," povedala. "Tam je len jeden okolo nich. Myslíte si, že viete niečo?"
  
  
  Potom som to videl. "Máš pravdu, že niečo vedieť. Skontrolujte ih.'
  
  
  "Budem sa pozrieť," Penny povedal.
  
  
  — Si nevšimol nič o nich?"
  
  
  "Je to nič zvláštne," povedala. "Okrem existuje len jeden okolo nich, a ďalšie iné."
  
  
  To bol prevzatý z Nah na zozname. Zastával okno v jednej ruke a papiera v iných. "Všetko v poriadku," povedal som. "Existuje viac ako dve zvieratá za zviera, na tri výnimky."
  
  
  "Áno," povedala. "Pár sovy, panther a jazvec."
  
  
  'Správne. Aké sú sovy?
  
  
  "Symboly múdrosti," povedala.
  
  
  "Znovu." Kde sú sovy?
  
  
  "Otvoriť cez panther a jazvec," povedala. "Právo?'
  
  
  "Panther, a jazvec," opakovať.
  
  
  Penny je obočie furrowed.
  
  
  "R & D," povedal som. "Iniciály Philip Doane."
  
  
  Jej, klikol na panther. Nič sa nestalo.
  
  
  "Ach, Nick," Penny povedal ticho.
  
  
  "Nevzdávajte sa," povedal som. — Môžeme skúsiť niečo iné."
  
  
  On dal jeden prst na panther a iné o jazvec. Pozrel sa na Penny. Spýtal sa.
  
  
  Stlačil som ho. Obe zvieratá skĺzol pod môj palec. Tam bol slabý kliknite niekde vo vnútri balenia. Zbavil ju za ruku, a veko otvorili. Philip poradenstvo Donna bol prvý, ktorý sme videli.
  
  
  
  Kapitola 14
  
  
  
  
  Nebolo to veľa, ale bolo to dosť: kus bieleho papiera s black tlačenými písmenami.
  
  
  Fu Kuan Yeon Akrobatické Troupe. Teraz v nedeľu Divadlo Min .
  
  
  V jednom rohu, v malé, pekné ruky, že Penny uznané ako jej otec, bol čas a dátum stretnutia: 8: 05 hod Dr. Inuris zbytočne nestrácate čas. Ako som podozrenie, on pravdepodobne volal jeho kolega okolo letiska v Nice a povedal mu, aby vyzdvihnúť Philippe Doane, akonáhle je to možné. On bude mať vysvetlenie, kým mu príde v New Yorku.
  
  
  Tak niekto musí mať zaplatené Philip Don návšteva skoro ráno. On bol pravdepodobne pozorný, ale nie pozorný dosť na to, aby starý človek od uvedenia papier v slonoviny box; pravdepodobne zatiaľ čo on bol obliekanie.
  
  
  "Poď," Penny povedal.
  
  
  "Nie tak rýchlo.'Od pozrieť na mojej tvári, vedela, že som nechcela, aby jej so mnou.
  
  
  — Nie ste ísť na sobáš Odin, sa máte?"
  
  
  "Obávam sa, že budem musieť," povedal som. "Sme si časť spôsoby, ako tu, aspoň dočasne."
  
  
  "Chcem ísť, Nick," povedala. — Som ťahal môžete tu. A on je môj otec.
  
  
  Jej, potriasol hlavou. "Hneď ako sa zotmie, som si ísť do divadla a kopať okolo seba trochu.
  
  
  Viem, že to divadlo. Nachádza sa na križovatke Bowery a Čínskej štvrti. Chcete vyniknúť príliš veľa tam.
  
  
  "Takže čo?'Možno by sme sa mali dajte im vedieť, že sme tu.' Možno ih bude lákať von.
  
  
  "A predpokladám, že sa to stane," povedal som. "Čo ak sa chytiť nás oboch?"
  
  
  "Vyhrali a stratíme," povedala s pokrčiť.
  
  
  "Nemôžem si to dovoliť," povedal som. "Vláda Spojených Štátov, príliš. Toto nie je moja hra, kde "zajtra" budete mať ďalšiu šancu. Ak vyhrajú a stratíme, to bude strata nie len na vás, pre mňa, vášho otca, ale mnoho iných ľudí. Dr. Inuris a jeho priatelia sa musia trochu strach, práve teraz. Váš útek a toho, aby váš otec rukojemníkov je dosť rušiť ih chcela, aby ih nervózny. Majte na pamäti, že Dr. Inuris má vylúčiť vás z liečby z nejakého dôvodu. Toto zlato lúpež sa blíži jeho vyvrcholenie. V momente, nie sú si istí, že tam, kde sme, ale aspoň mali podozrenie, že sme spôsobuje im problémy. Takže je tu šanca, že si rýchlosť do prevádzky. Ak máme urobiť chybu v našich výpočtov, že bude zadarmo ako vtáky, a pohroma postihne Spojených Štátoch, ako to asi bude zvyšok sveta. Nemyslím si, že chcete, aby sa na svojho svedomia, Penny-lokomotiv moskva.
  
  
  Ona znížená jej oči.
  
  
  "Počúvaj, dajte mi vedieť o deväť zajtra ráno. Ak nie som späť potom, volať na Spoločnej tlačovej a Drôt Služby vo Washingtone a požiadať o mužovi menom Hawke. Povedzte Em všetko, čo viete. Potom robiť, čo chcete. To je všetko, pýtam sa ho. Aspoň týmto spôsobom budete mať možnosť vidieť váš otec znova.
  
  
  Penny súhlasne prikývol. "Čo sa stane, aby ste, Nick?" Ona pritisla teplé telo proti mne.
  
  
  "Nebojte sa," povedal som. "Práve som si spomenul, že mám veľa žiť."
  
  
  Nemohla si pomôcť, ale úsmev. "Potom spomeňte si na to," povedala.
  
  
  "To si ma rozptýliť príliš veľa," povedal som.
  
  
  Vzala krok odo mňa preč. "Teraz si pripravený opustiť," povedala.
  
  
  Bola som na sebe sako svetlo, tmavo šedá slacks,a tmavo modrá turtleneck ja by som vzal z mojej kufor. Wilhelmina a Hugo Pierre šiel späť do svojich obvyklých miestach, zatiaľ čo jej bola plnená niekoľko žiletky v záhyboch jeho turtleneck.
  
  
  Penny vydané mňa. "Buďte opatrní, Nick," povedala.
  
  
  "Nedovoľte, aby niekto, ale mňa," povedal som.
  
  
  "Nebojte sa," povedala.
  
  
  Možno to bol Spieva Min Divadlo v zábavnej deväťdesiatych rokoch to bol hit , ale som o tom pochybovala. Jedna vec bola istá: ak mal niekedy stalo, že sa jej rozkvete, za predpokladu, že to niekedy mal, to musí byť už dávno. Veľký, starý, námestie budova sa zdalo byť skryté v tieni Manhattan Bridge, ktorý klenuté nad ním. Bol v neustálom semi-tma, ako keď cringing ukázať korupcii, ktorý mal postihnutú ego v priebehu rokov.
  
  
  Je to stratené jeho veľký fáze už dávno a slúžila ako kino pre väčšinu roka. Dobre, opäť nie v prípade, keď Hollywood hosťom sú tešíme sa na ich premiéry. Boli tam staré Westerns a lacné dovozy z Hong Kong filmovom priemysle. Akrobati sa do štádia raz alebo dvakrát ročne okolo Taiwan. Špeciálny česť šiel na Kuan Yeon Komando.
  
  
  Ona bola crouched na špinavého strechy, peering prostredníctvom jedného z prašných svetlíkov. Nižšie mňa, na pódium, videl som človeka nahý pás a dievča v holé späť šaty poklony k publiku. Tam bol low-key kolo aplauz.
  
  
  Oni skočil späť hore na pódiu a stál ďaleko od seba. Tam je dievča na jednej strane a muž na druhej. Pohár tasseled šípky sedel na holé drevený stôl.
  
  
  Dievča vytiahol jeden a premenil sa na človeka, ktorý mal svoje späť k nej. Ona ohol jej ruku a hodil do emu javelin so všetkými jej silu. Dart shivered v teľa je ego, a kvapka krvi vyšiel z pod kožu.
  
  
  Pozrel sa na to trochu dlhšie, potom opatrne išiel cez dechtovaný strechy. Tam bol iný, strešné okno, ktoré je potrebné preskúmať. Bolo to drsné, ale nie je neprehľadný, a pozerať sa dole cez staré sklo urobil môj pulz urýchliť. Dr. Lothar Inuris stál v miestnosti pod sebou.
  
  
  Nebol sám. On bol v spoločnosti ďalších dvoch mužov. A aj keď sa ona nikdy nevidel, nam jeden, nám iné, ona okamžite si uvedomili ih. Jej vidieť ih fotografie v listín a ah.
  
  
  Okolo nich, Odin bol vysoký a chudý, tmavé vlnité vlasy a tmavé, peknej tváre. Ona okamžite uvedomil, Don Mario je nen Princíp. Ak mafie boli futbalový tím, mal by byť najlepším strelcom a futbalista roka v rovnakom čase. On bol v novej mafie; narodil sa v USA, dobre vzdelaný, inteligentný, skúsený a tvrdý. Nebol by použitie svalov, kde by sa mohla používať zdravý rozum. On poznal zákon naruby, a používa každý medzera mohol nájsť. Môžete predpokladať, ego veľa vecí-lúpeže, úver sharking, drogy, prostitúcia, a hazardných hier - ale to dokázať. Ego sa nazýva "princ," a dokonca aj starý oblieka dal mu vďaka. Boli to staré psy s staré triky. Princ vedel, nové. On je zbehlý v prania špinavých peňazí v zámorí. Vedel, ako preniknúť a preberajú právne podnikania bez obáv zákona. Vedel, že všetky trikov a pascí, polície a tisíc a jeden spôsobov, ako sa vyhnúť ih. Ak niekto bol po 45 miliárd zlato, princa dochádzky naozaj zmysel.
  
  
  Nemenej zaujímavý bol tretí muž v miestnosti. Mal stocky, silné telo a ploché funkcie, keď mesiac bol plný. Aj bez jednotné, ego bolo ľahké rozpoznať. Syn Voen, alebo skôr Plukovník, Syn Sieh. Pracuje v Čínskej Armády, Spravodajských služieb, vyrastal v Západnom a získal titul z ekonómie Oxford. Vojensky, bol považovaný za brilantný stratég. Získal si povesť ako prvotriedny vedúci spravodajská agentúra známy ako východ mesiaca mimo Macau v roku 1950. Organizoval vojenské spravodajské operácie v Severnej Kórei a Hanoji. Ruskej inteligencie považuje za ego najnebezpečnejších Čínsky agent sa v minulosti stretli. To bol povedal, že bol tak cool, ako bol geniálny, a rovnako ambiciózna, ako bol kľud. Teraz, na tomto zdanlivo pokojný jarný večer, ocitol sa v semenných Manhattan divadla, a súdiac podľa výrazy na ich tvárach, bol veľmi naštvaný.
  
  
  Jej Syn je plukovník nemohol počuť to, čo on hovoril ako sedel rovno-cúval stoličky na drevený stôl v prázdnej miestnosti, ale tam bol pochýb predmetom ego, jeho hnev. Ego tvár bola contorted s hnevom. Tmavá krv tiekla voľne pod jeho kožou, a ako hovoril, ukazovák pravej ruke vyrazil kostnaté kopije smerom Lothar Inuris.
  
  
  Princ stál na strane, ruky skrížené, a usmial sa contemptuously na zradné lekár.
  
  
  Inuris ukázal svoje ruky na Plukovník v gesto zmierenia. Ale Čínski nechcel vedieť. Dr. Inuris sa snažil hovoriť, ale v reumatizmus z Plukovník, Syn vyskočil a udrel päsťou na stôl. Nemal počuť naše kázne. Ani zvuk Plukovník Syna päsťou na stôl by mohol byť vypočutý.
  
  
  Ale vedel uhádnuť, čo sa deje. Dr. Inuris sa vrátil do mesta a dal Riviéra podrobnosti o jeho nepodarilo podniku. A Plukovník, môj Syn reagoval predvídateľne. Mal povesť a perfekcionista. A jeho hlas explodovala. Inuris bol blázon. Ego a jeho úlohy v prevádzke bolo dosť jednoduché: aby dievča preč. Teraz je v troskách plánu. Nie raz, ale dvakrát. A teraz sa jej utiecť. Nehovoriac o tom, že ušľachtilý Americký Mikuláša Anderson, ktorí sem prišli na pomoc.
  
  
  Plukovník Syn prestal prechádzky. Ego ruky vyrobené sekanie pohyby, ako hovoril. Dr. Inuris snažili byť ako nenápadné, ako je to možné, je dôležité, aby sa v miestnosti len s troch ľudí.
  
  
  Miloval som videl Lekár Inuris dostať zbitý. Dostal to, čo si zaslúži a viac, ale sledovať sám, nič by mi pomohli urobiť ďalší krok vpred.
  
  
  Na Plukovník sa upokojila. Vrátil sa na jeho stole. On lit dlhá cigareta, vdýchnutí hlboko a pomaly sa vydali ego okolo jeho hrubé nozdry. Dym bol tečie dve rovnaké prúdy. On začal hovoriť znova.
  
  
  Položil som ucho na strešné okno rámu, ale nemohol som počuť nič. A ako jej opatrne oprel proti strešné okno, pomocou jednej ruky counterweights, jej cítil jeden z windows pohybovať sa pod mojimi prstami. On presunul preč od nej, spájanie do miestnosti. Nikto okolo nich sa zdalo, že počul niečo. Plukovník Syn jednoducho pokračovalo tak, ako predtým.
  
  
  Moje prsty preskúmať voľné skla. Poterového betónu holding ego v mieste musí byť vysušené rokmi. Sklo sa ľahko posúvať. Jej ruka sa presťahoval, a Hugo, stiletto, skĺzol do mojich rúk. Jej tichý stahl odrezať putty. Potom sa starostlivo umiestnené noža v drevenom ráme a kované to. S tip jej stiletto, on zdvihol pohár a vzal si ho. Teraz jej Syn jeho hlas bolo počuť jej . "Teraz, len musíme ísť ďalej. Pravda odborníkov, ako ten idiot, "Inuris poukázal na lekára," dodržiavať jeho pokyny správne." Vzal iný presuňte na dym okolo jeho cigariet a vyhodil ego cez jeho nozdier znova. "V podstate, musíme konať tak, ako keby toto dievča a Pán Anderson neexistujú. Môžu predstavovať hrozbu pre naše prevádzky, ale je tu tiež možnosť, že toto nie je ten prípad." Pozrel sa na Inuris. — Ty si to dievča nevie nič o našej činnosti. Jej, dúfam, že máš na to právo. Ako na to Anderson, jeho ego sa zdá, že nič viac ako nešťastná náhoda. V každom prípade, že je príliš neskoro, teraz zastaviť na naše plány. Tam je príliš veľa na vklad na všetkých z nás, a my sme teraz na konci.
  
  
  "Avšak, verím, že niektoré zmeny sú nevyhnutné." On dokončil svoju cigaretu. — Budem o tom hovoriť s vami v priebehu niekoľkých minút." Ale najprv "— vstal zo svojej stoličky, vytiahol prázdny balenia cigariet okolo jeho vrecku, a pokrčené to — " potrebujem nejaké cigarety. On šiel cez izby.
  
  
  Stále som pri pohľade na ňu. Dr. Inuris pozrel na Don Mario. Jeden z tých, odporný, prenikavý, nervový smiechu vybuchla okolo ego z warty hrdla. Ego nervy boli trochu menej napäté, keď Plukovník Syn nebol v miestnosti. Don Mario pozrel na neho chladne.
  
  
  "Nebojte sa," Dr. Inuris hmú povedal. "Všetko bude v poriadku. Viem, že pre skutočnosti.
  
  
  Don Mario čakali dlhú dobu pred odpovede. Ego, jeho hlas bol plný znechutenia. "Nehrám žiadnu sillier, ako je potrebné," povedal. "Všetko šlo dobre, kým ste sa rozhodli, že by som mal byť jej milenca."
  
  
  "Všetko bude v poriadku," Inuris povedal. "Nebojte sa.'
  
  
  "Počúvaj," Don Mario povedal: "všetkých ľudí, ktorí majú niečo na starosti, ste v prvom rade. Ak sa niečo pokazí, budete musieť starať o mne a Plukovník Syn, si zlý hajzel, pretože ste tu. A ak nemáte, je tu vždy niečo, čo sa báť."
  
  
  "Budete vidieť, hlas," Dr. Inuris povedal. "Všetko bude v poriadku. Verte mi. Predpokladajme,...'
  
  
  Nechcel som počuť jeho zvyšok. V nasledujúcich po druhé, moje dýchanie zastaví ako kovové reťaze zatvorené okolo môjho hrdla. Ako jej zápasil o dych vzoriek vzduchu pod ocele tlak rozbiť hryzenie do golier môj sveter, moja ruka inštinktívne siahol po luger. Môj jazyk strčil z rta. Moje oči sa zdalo, skákať, čo je na škodu. Niekde v mojom kyslíka-znevýhodnené mozgu, vedel som, že ten za mnou bol pomocou smrtiace nunchucks tak milovanej karate bojovníkov.
  
  
  Reťaz medzi dve rukoväte, vylisované celý môj život okolo mňa. Ale moja ruka bola stále na guľomet.
  
  
  "Nie, nie, Carter, to nie je chodiť do práce," hlas povedal. Potom tam bol ostrý slap späť z mojej hlavy a záblesk odporné svetlá predtým, než som bol požití až v tme.
  
  
  Kapitola 15
  
  
  
  
  Keď som sa opäť vedomie, zistila som, že ležím na podlahe v malej miestnosti za fáze. Moje ruky a nohy boli viazané, a späť z mojej hlave, cítil, ako by niekto mal drvené moje ego s vrecia. Plukovník Seung, Don Mario, a Inuris sa postavil a pozrel sa na mňa.
  
  
  — Sú budete cítiť trochu lepšie?" Na plukovník požiadal svojho syna.
  
  
  On sa jemne posunulo hlavu dozadu a dopredu. "Nemyslím si, že niečo je zlomené," povedal som.
  
  
  Plukovník Syn lit jeden okolo jeho dlhé cigarety a nech dym prenikať cez jeho nozdier. "Vlastne, môžete si zaslúžime zomrieť," povedal. "Ak len preto, že ste boli takí ľahostajní. Nepozornosti pri našej práci je neprijateľné, viete. A bolo to veľmi neopatrné z vás vytiahnuť, že okno sa okolo strešné okno. Už sa vám niekedy napadlo, že keď odstránite sklo, sviežosť miestnosti ovzdušia odber vzoriek zvyšuje? Presnejšie, veľmi malý prietok vzduchu vzoriek. Ale vyznačuje sa krátkym časom vytvrdzovania je dosť, aby sa rozišli mraky dymu okolo môjho nosa. Moje pozorovania z dymu sa mi zachránil život viac ako raz." Usmial sa. "Môžete povedať, že som jeden z mála ľudí na svete, ktorí fajčia pre ich zdravie."
  
  
  "Ak by som mohol, ja by som lúk na vaše pozorovacie schopnosti, Plukovník," povedal som. — Ale obávam sa, že je trochu ťažké v mojej súčasnej situácii."
  
  
  "Som si, že si myslel, Carter," povedal. On glared na Dr. Inuris. "Áno, je to Carter, si idiot. Nick Carter, nie Mikuláša Anderson. On je zástupca AH.'
  
  
  Dr. Inuris otvoril svoje ústa. Don Mario sledovali prekvapenie.
  
  
  -"Jej, to som netušila, -" Dr. Inuris začal.
  
  
  "Quiet!"Plukovník, môj syn prerušila ho. "Samozrejme, že si netušil. Tento mozgu vy je na dosah ruky, v rozkroku, možno všade, ale hlavu. Takže si si myslel, že len turistickej, skôr gallant busybody, ktorí sa stalo, aby prišli do záchrany damsel v núdzi? Ste ešte viac idiot, než som si myslel. Človek je meno Nick Carter. Každý self-rešpektovať intelligence agency na Zemi má súbor na neho. On je majster zabijak z povolania . Plukovník Syn sa na mňa pozrel. "N3, nie?"
  
  
  On nechcel povedať nič k nej a snažil presunúť do sedu. Moja hlava bola rozdelenie.
  
  
  "Okrem ego vzhľad," Plukovník Syn pokračoval, ako keby dáva prednáška, " Carter je tiež známy pre jeho arzenál zbraní. Luger, známy ako Wilhelmina. On zdvihol Ego z kresla a vlnitou na ne. On bude opakovať show. "Malé, ale smrtiaci plyn bomba známy ako Pierre."
  
  
  Dr. Inuris prikývla na každú položku, prezentované na emu. Ego je obrátil tvár červenú a videla opäť impulz-ako modrá červ pod ega chrámu. Hmú musel prehltnúť veľa urážok, a hmú sa nepáčilo to. Bol trasie sa s hnevom.
  
  
  Náhle, on vystúpil a kopol ma do rebier. Jej, spadol a odvalil. Kop neprijaté mňa, ale koľajových nepomohlo mojej hlave veľa. Bolestne, sedela znova.
  
  
  Na Plukovník vstala spoza jeho stoličky. Mala stiletto v ruke. Na chvíľu som si myslel, že takto mi, ale namiesto toho sa mu vystúpil na Dr. Inuris, ktorí kráčali späť, kým ego štiepenia bola proti múru, s žiadne iné východisko. Plukovník, Syn zdvihol nôž pod jeho bradou. Hovoril veľmi pokojne, ktorý vzrástol len ego, hnev.
  
  
  "Pozorne počúvajte," povedal. — Vy ste už nám spôsobilo dosť problémov. Máte šťastie, že nemám zabil ešte.
  
  
  Len moja Česť vyžaduje, aby ste byť umožnená účasť v tejto operácii. A keby som vás, ja by som sa spoľahnúť na to, že česť príliš veľa. Tak si moja rada a vážim si to veľmi dobre: zostať pokojný. Neponáhľajte nič, možno budete prežiť. Ale ak budete ignorovať moje rady, budem znížiť vaše nechutné krku bez najmenšieho zaváhania. Ako pre Carter, jej a ona sama, som sa zbaviť ho v okamihu, keď sa teší ma, a nie skôr. Vedeli ste, aby sa sami jasné?"
  
  
  On sa zľahka zdôraznil vývrtka s špičke stiletto v lekára hrdla. Dal som dosť tlak na Inuris Rivnenskaya krku poškriabať ho, ale nie na prebodne ho. Lekára oči bulged okolo jeho hlavy. Em podarilo curt nod z potvrdenia.
  
  
  Plukovník Syn sa odsťahovala sa od neho a vráti jeho miesto pri stole. "Všetko v poriadku," povedal. "A teraz, páni," povedal a stanovenie jeho oči na každom z nás. "Vráťme sa k veci. Predtým, než sme sa opustiť túto miestnosť, dnes večer, chcem každý sa snaží udržať krok s dátumom s najnovšou vývoj. Usmial sa na mňa. "Aj vy, Carter.
  
  
  "Nerobte mi žiadnu láskavosť, Plukovník," povedal som.
  
  
  "A prospech? smial sa. 'Ťažko. Dovoľte mi povedať vám niečo, " povedal, nakláňať dopredu v jeho stoličky. — Zomriete veľmi pomaly a veľmi bolestne. A jej,, chcem, aby ste vedeli, že súčasťou tejto bolesti sa vo vašej mysli. Niektoré okolo nich sa vzťahujú na vaše telo, ale uisťujem vás, že to, čo zasiahne vaša myseľ bude určite oveľa viac neznesiteľné. Kým som sa dokončiť to, budete prosiť mi zomrieť. Aj naďalej budete žiadať."
  
  
  "Nebuďte si príliš istý, o tom, Plukovník," povedal som.
  
  
  Plukovník Syn zdvihol ruku. "Prosím, Carter, ušetri ma vašej odvahy a dovoľte mi pokračovať s tým, čo mám na to povedať. Je mi jedno, že vy tu sedíte a zúčastňuje sa na náš rozhovor dnes. Chcem vás informovať, že ste zlyhali. A ako dlho budete žiť, alebo skôr, ako dlho, ako som vám žiť, chcem vedomosti svoje zlyhanie na zatlačte na vás ako veľký kameň, stláčanie všetkých bude žiť okolo vás." On je znížený jeho hlas. "Chcem, aby ste o tom premýšľať, Carter, v čas."
  
  
  On clapped jeho ruky spolu, ako keby zlomiť kúzlo.
  
  
  "Teraz prvá položka je dievča."
  
  
  "Nezahŕňajú jej v tejto," povedal som.
  
  
  "Drž hubu, Carter," na plukovník povedal, aby jeho syn. "Chcel by som byť najväčší idiot, keby som nemal využiť hlúposti môj kolega Dr. Inuris. Vaše rytiersky tendencie nemajú nič do činenia so mnou. Dokonca budete musieť priznať, že by bolo nerozumné nie, aby ich von.
  
  
  "Ona nevie o tom," povedal som.
  
  
  "Verím, že on je hovoriť pravdu," Dr. Inouris povedal. "Povedala mi, že ona nevedela nič o jej otec je vzťah so mnou."
  
  
  Buď Lothar Inuris bol väčší idiot ako vyzeral, alebo ego šialený pocit bol stále útočisko myšlienkou zdieľania láska hniezdo niekde s ega osobné vzkriesenie Nicole." V každom prípade, som si z toho nerobil.
  
  
  Ale Plukovník Seung vie... "povedal som si na hubu," povedal. Lekár hundre niečo o snažia pomôcť a zatvoril ústa, ale cringed pod Plukovník Syna scornful pohľad.
  
  
  "Nie, Carter, obávam sa, že dievča bude musieť byť neutralizovaný. Hovorím vám, ako kolega. Jej, prosím, dať si v mojich topánkach. Predpokladajme, že, ako ste povedali, že dievča nevie nič. Ale mohol by som pridať, že nepredpokladám, že to, pretože to tiež predpokladá, že budem dôverovať, a nikdy som jej veriť. Ale predpokladajme, že dievča nevie nič. To je, nič o obchodný vzťah medzi otcom a Dr. Inuris. Avšak je tu jedna vec, že ona bude objavovať skôr, alebo neskôr, ak ona nemá otvorené ee ešte. Na Plukovník Syn oči, pozeral unblinkingly na mňa. "A to preto, lebo jej otec chýba."
  
  
  Snažil sa, aby jeho tvár impassive.
  
  
  — A keď zistí, o tom, bude pravdepodobne pozrite na svoje miesto; vyšetrovaní, ktoré bude zahŕňať orgánom." A keď orgány začiatku výsluchu sa jej na jej otca, mladá dáma bude pochýb o tom, povedzte im, že jej otec mal pomer s Dr. Inuris, lekár, ktorý vykonáva činnosť na ňu. A dokonca aj keby sa predpokladať, falošné identity, ego, zvládnutie svojho remesla je taká, že ego je skutočná identita bude čoskoro povrchu. Ale on nemal používať predpokladá meno. A potom budú orgány zistia, že tento Dr. Inuris získal nejaké známosti, ak si myslíte, že názov môže byť poznané, ak sa to objaví v súdnych záznamov z viacerých krajín. Nechcem rozpakov môj kolega zbytočne, ale niektoré egoisticky zločiny majú zvlášť nepriaznivé povesť, aj v obciach, ktoré sú dosť tolerantní sexuálne výstrelky. Iní sa týkajú, alebo navrhovať, zneužívanie drog, najmä pre osobné použitie. A ešte iní navrhujú, zapojenie sa do špionáže. Nehovoriac niektoré trestné činy proti maloletých, ktoré v krátkych, ľahko môžu byť klasifikované ako vojnové zločiny."
  
  
  Jej pozrel na Inuris. On je znížený jeho oči ako troch mužov pozeral sa na neho v absolútnej hnus. Ale zároveň cítil, horiace nenávisť za to, že predmet tejto verejné poníženie od Plukovník Syn. Myslel si, že na seba, že ak tam niekedy bola príležitosť, keď Dr. Inuris by mohli Čínske platiť, on by rád, aby tak urobili.
  
  
  Plukovník Syn pokračovanie... A tak orgány by nevyhnutne ísť k Dr. Inuris a mimo nej. Inuris, ako sme videli, je tak úplne závislé na jeho vlastné potešenie. On túži intenzívne potešenie. On je zdesený tým, že prípadné nepríjemnosti. On sa bojí, že budú bolieť, s nepredstaviteľné zbabelosť. Dopriať ego v rukách orgánov, vystaviť svoje ego najmenšej bolesti, a aký bude výsledok? Bol by vyhŕkol všetko v nádeji, že ukladanie jeho odpornej skryť. A prečo? To všetko preto, lebo sme zabudli na neutralizáciu dievča. Plukovník Seung zatriasol hlavou, ako keby v vysmievajú, gesto ľutovať. "Nie, obávam sa, že máme vziať ju. Nemám s tým budete súhlasiť, Carter?"
  
  
  Máte čo povedať.
  
  
  "Ale musím vziať si ticho súhlas, Carter," na Plukovník povedal, aby jeho syn. "Čo nás privádza k nevyhnutnou otázkou: kde je dievča?"
  
  
  "Obávam sa, že neviem, Plukovník," povedal som.
  
  
  Na Plukovník usmial sa na mňa. "Carter, boli sme len hovorili o vašej spoľahlivosti. Založený, samozrejme, na vašich známych povesť. Povedal som si potom, a poviem vám opäť: nemám veriť.
  
  
  Plukovník Syn lit iného dlho cigaretu a zapálil jednu okolo dvoch drevených zápasy, ktoré vzal z lakované políčka v jeho kabát vrecku. Potom vzal moje stiletto zo stoličky a šiel k formovaniu iný zápas.
  
  
  "Prosím, nenúť ma ublížiť, Carter. V čase, ja vám spôsobí bolesť vo všetkých jeho formách, ale dúfal som, že sa vyhnúť obvyklým mučenia. Pamätajte si, že som nemajú žiadny skutočný odpor k bolí vás, ale ja viem, je to radosť, že moje nehodných kolega tu, " povedal jerked hlavu vedením lekára. Inuris: "Že by mi nie je. Nezáleží mu na zaslúžim druh príťažlivosti.
  
  
  "Ísť na, Plukovník," emu povedal jej. Čím skôr sa začne, tým lepšie. V mučenia, tam je miesto, kde sa vaša myseľ už prijíma správy bolesti, odosielané vaším telom, aj keď ste ostať vedomý. Potom duša pláva na nedosiahnuteľný úrovni, voľný a bezpečný. Mohol som sa tešiť na to, a viem, že ak by som mohol dosiahnuť túto úroveň, a pobyt tam až do rána, Penny Dawn by vyplniť Hawke v.
  
  
  Na Plukovník vstala, kráčali okolo stoličky, a zastavil sa predo mnou. Prišiel nadol, chytil moje ruky, ktoré boli zviazané, a prilepil tip na zápas pod klinec môj pravý ukazovák. Potom sa dotkol siro hlavu s red-hot tip jeho cigarety, a to rozžiarili začarovaný sykot.
  
  
  Sedel a sledoval plameň horieť cez zápas, takže black stočený zvyšky. Plukovník Syn dosiahol v celej tabuľke, schmatol stiletto, a držal lesklý hrot to zlomok palce od môjho oka.
  
  
  "Nehýbte,"povedal," alebo vaše oko sa môže premeniť olivového na špízy obalené."
  
  
  Jej, videl zápas stále horia.
  
  
  "Tam, kde je to dievča?" - povedal plukovník jeho syna.
  
  
  Ona, som cítil teplo prichádza bližšie k mojej koži.
  
  
  "Nehýbte, Carter," na plukovník varoval.
  
  
  Bolesť zvyšuje, a cítil som, moje svaly sprísniť nedobrovoľne. Čepeľ bola slabé blur pred mojimi očami.
  
  
  A potom, zrazu bolo po všetkom. Plukovník Syn oslovili s jeho voľnú ruku a zhasne plameň. — Mal by som vedela, nemal by som sa snažil, Carter, ale musel som. Budete nikdy vedieť. Obrátil sa na Don Mario a usmial sa.
  
  
  "Ocitám sa v pomerne náročná pozícia," povedal plukovník jeho syna. "Musím dať Carter úver, som si istý, že by mi dali úver. Sme obe klady a veľmi dobré. Hoci to stojí za riziko vidieť, či by mohol byť citlivý na jednoduchšie formy mučenia, hlboko sa jej vedel, že to nebolo tak, nie viac ako ona." Obrátil sa na mňa. — Vlastne, môžete druh privítala myšlienku, nemali ste, Carter?" Boli ste dúfal, že by ste prejsť počiatočnej fáze na úrovni celkovej zabudnutia ako všetci vieme, ego. Smial sa. "Je to skoro, ako by som si čítať svoju myseľ, nie je to?"
  
  
  Don Mario prerušila ho. "Veľmi dobre, Plukovník. Myslím, že je čas zastaviť srandu a hranie hier.
  
  
  Plukovník Syn pozrel na svoje hodinky. "Ospravedlňujem sa," povedal, " nikdy by ste nemali odpadu svoj čas. A máme veľmi-del - dnes večer.
  
  
  "Daj mi ten nôž," Don Mario povedal.
  
  
  S miernym prove, Plukovník rúk Hmú lesklý stiletto.
  
  
  Don Mario vážil ego admiringly v ruke. Potom pozrel sa na mňa s jeho ľadovo modré oči. "V menej ako pätnásť minút, poviete mi, kde je to dievča je, Carter."
  
  
  Prešiel cez miestnosť a šepkal niečo v lekára uchu. Doktor prikývol a vyšiel cez izby. O niekoľko minút neskôr, vrátil sa a prikývol na Don Mario. Don Mario reagoval curt nod schválenie. Nech sa vám môže povedať nám o nen, nebol človek, ktorý zbytočne slová. Plukovník Syn znovu si sadol. Mal som tušenie, čo sme čakali.
  
  
  Menej ako desať minút neskôr, počul som, ostré klopať na jej dvere.
  
  
  "Kto je tam? Don Mario požiadaný.
  
  
  "Vito," bol reumatizmus.
  
  
  "Všetko v poriadku," Don Mario povedal.
  
  
  Dvere praskla otvoriť, a malé týrané socha rozložené v a zrútil sa na vlastné nohy. Ego tvár bol rozmazaný a jeho tričko bolo roztrhané. Jeden z ego okuliare chýbalo. Napriek môjmu zmätok, trvalo to len letmý pohľad, aby si uvedomili, že úbohý tvor predo mnou nebol nikto iný ako Philip Doane.
  
  
  — Viete, kto to je, nemyslíte?" Don Mario povedal.
  
  
  Ak to bolo myslené ako vývrtka, on už vedel, reumatizmus, súdiac podľa spôsobu uznávania blysol cez môj tvár, možno za zlomku sekundy.
  
  
  "Pamätajte," povedal Plukovník Syn, " mám plány pre Pána Doane.
  
  
  "Nebojte sa," Don Mario povedal. — Ja viem, že vaše plány. Naďalej budete mať ego späť, pre najviac sa rozdeliť.
  
  
  "Veľmi dobre," povedal Plukovník jeho syna.
  
  
  — Máte nejaké zdravotníckych pomôcok šikovný, Doktor?" Princ sa spýtal.
  
  
  "Áno," Dr. Inuris povedal.
  
  
  "Prineste ih tu. Potrebujem kompresie a gag podložky a možno niektorí morfín, kým sme sa môžete získať ego späť na vedomie. A vziať všetko, čo musíte zastaviť krvácanie.
  
  
  Plukovník Syn videl moje oči sa rozšíria pri zmienke o drogách
  
  
  "Nemyslím si, že počul niečo, čo nemal, Carter," povedal. — Budete drugged sami v dohľadnej budúcnosti.
  
  
  Dr. Inuris bežal po miestnosti a vrátil sa s čierna taška.
  
  
  Philip Doane ležal na podlahe, stonanie z času na čas. Don Mario kľakol vedľa neho a obrátil ho znovu, kým on bol lícom hore, ťažké dýchanie mierne, ako ryby chytil okolo vody.
  
  
  Don Mario je ľavá ruka vystrelila, chytil starého človeka dolnej čeľuste, a prinútil svoje ústa otvoriť. Potom sa vloží tip stiletto a lisovaný ego proti jeho tvár, kým on mohol vidieť pokožky vydutie sa pred mojimi očami.
  
  
  Don Mario sa na mňa pozrel. "Počúvaj, Carter, a myslím, že rýchlo. Jej nôž špecialista. Verte mi. Jeho tiež nie proti ego použitie. Ja som sa pýtať, kde dievča je. Chcem rýchle a úprimná odpoveď. Bez srandy. Žiadne falošné dôkazy. Ak nechcem dostať odpoveď, budem rezať starého človeka tváre a spýtať sa ho znova.
  
  
  Plukovník Syn trámami. Mario, zdá sa, že bol blízko k hmú v duchu človeka.
  
  
  Don Mario naďalej hovoriť. "A ak nechcem dostať reumatizmus som rád, ja si to trochu viac. Potom ju beru druhého líca a požiada, aby ste znova. Potom som pracovať na moje uši a nos. Som si vystrihnite jej oči, jej prsty. Prsty. Celú nohu. Lekár bude udržiavať em nažive, pretože plukovník potreby ho nažive. Bude to ale vrak, a dokonca aj lekár nebude môcť opraviť ego. A vy ste ten, na vine. Vedenie vaše ústa zatvorené ako veľký hrdina, Carter. Ako chceš to?
  
  
  Mohol takmer vidieť čepeľ cez starý muž je bledá, chudá tvár. On ležal so zavretými očami, jeho dychu, pískanie nad jeho zhrbený hrudníka. Nech už bol, Philip Doane nemala moc na pohľad. On mi spôsobilo veľa problémov, ale to bolo aspoň to. To, čo urobil hrozí katastrofa pre milióny ľudí. Takže, na jednej strane, ego nestojí za energie. Ale v jeho posadnutosť, nebol tak zlý. Jej odhad je, že v jeho vlastnej mysle, on len otvoril niekoľko dvere na pár ľudí, výmenou za čo jeho dcéra život jasnejšie. Ak som nechal Don Mario rez moje ego na kusy, môže uložiť Penny. A uložíte ju, možno, že som si ju zachránil zlato.
  
  
  Na druhej strane, ak by som otvoril ústa a povedal im, kde a ako získať Peniaze, by to mohlo viesť k starého človeka predstavu o tom, čo by urobil pre nah. On pravdepodobne si to zaslúži šancu vidieť jej raz: krásna.
  
  
  Ale je pravdepodobné, že jeden pohľad bude stáť vonkajší bazén, o štyridsať päť miliárd dolárov.
  
  
  V prísne profesionálnej úrovni, iba jeden reumatizmus, by mohol dať. A to bolo úplne tiché.
  
  
  Otvoril jeho ústa a povedal: "nájdete ju v jej otec je byt. Ona čaká na mňa.'
  
  
  
  Kapitola 16
  
  
  
  
  Plukovník Synovi facku Mario na zadnej strane. "Krásne," povedal s úsmevom dostatočne široká, aby ste odkryli súbor oceľ uloženie stoličiek. "Len krásne."
  
  
  Don Mario neodpoveda hmú. "Vito," zavolal. 'Poď ďalej.'
  
  
  A fretky tvárou kriminálnik strčil hlavu do dverí. Don Mario hodil hmú banda kľúče.
  
  
  "Ísť späť do starého človeka dom," povedal. "Zistíte, že dievča je tam. Vziať ju späť na loď. Uvidíme sa tam."'
  
  
  "Všetko v poriadku," povedal fretka, a zmizol. Napriek tomu, moje pokyny, Penny, nemal som žiadne pochybnosti o tom, že fretka by obratne riadiť ega príkaz. Ona si počuť kľúčom v zámku a rozhodnúť sa-napriek tomu všetko, čo sme povedali na sebe — že jej otec prišiel po tom všetkom, a je teraz otvorením dverí. Len to nebude ho.
  
  
  Plukovník Syn pozrel sa na mňa zvedavo.
  
  
  Samozrejme, že som priznať, že to vyzeralo, blázon, najmä v očiach odbornej ako Plukovník Syna. On takmer sa zasmial. On pocítil pasce. Tam bol žiadne vysvetlenie pre dievča sa snaží zachrániť svojho otca. Tam bol absolútne žiadny úžitok k nemu. Pretože, v ega stanovisko, sme nemali veľkú budúcnosť pre starého človeka, nemali sme veľkú budúcnosť pre mňa, sme nemali veľkú budúcnosť pre dievča.
  
  
  Ja som nemohol obviňovať ho. Od ega hľadiska, hra bola takmer viac, a on vyhral. S dievča, v egu orgánov, mal takmer všetky karty: tajomný Pán Anderson, ktorý spadol do ega ruky okolo a nikde sa ukázalo byť AX agent; dievča, ktoré by mohli ľahko spôsobiť em veľa problémov, a Philip Doane, ktorí musia mať vždy záhadou Plukovník Syna, pretože cena kradnúť zlato musí boli To musí pripadať neuveriteľne nízke mu.
  
  
  Ona nebola požiadaní, aby povedať, Em, čo jej boli motívy. Že by nemal chápať to tak. Samozrejme, že som zlomil všetky pravidlá. Tieto pravidlá povedal: "vzdať to starý muž. Urobte si čas pre dievča dostať do Hawk. Kút na čas. Sedieť a pozerať Don Mario rez Philip Doane na kusy. Predstierať, že nevidíte krvi, horor, a trýznivé bolesti. Predstavte si, že všetky dobré veci, ktoré môžete dosiahnuť tým, že sedí von. Ak chcete odstrániť snímky z krvi liatím okolo starého človeka tváre a očí. Urobte si imunitný na kričí. Len premýšľať o tom, čo pokynov povedať.
  
  
  Niekedy budete musieť zrušiť pokyny. Niečo vo vnútri mňa hlasno povedal: no, aby sa myšlienka Don Mario sekanie starého človeka na kusy, zatiaľ čo plukovník a Syn tlieskali a Inuris olízal pery a ega oči cez presklené s radosťou. To nebolo precitlivenosti. Niečo vo mne mi povedal, že v momente, keď Don Mario mu umožnilo získať jeho spôsob mučenia Philip Doane, by som začať pripustila, že som stratil. A jej naozaj-della-nie je len hotela, alebo nič. Jej hotel vyhrať všetko.
  
  
  Jej hotel získať zlato, priniesť späť jej dcéry starého Philip Dawn ego bez úhony a používať mikrofóny a reproduktory na vyrovnanie skóre. Jej cieľom je vyhladiť ih z tváre zeme. To bol veľký hazard. Ale keď to prišlo na podnikanie, okamih, Don Mario strčil hrot noža do Filipa Doane je tvár, niečo hlboko vo mne a povedal, zahodiť sakra kniha rozhodnutia a hrať to svoj vlastný spôsob. Plukovník Hriech nikdy pochopiť. Bol percento player. A môj princíp bol, že pokiaľ som nechcel zomrieť, mal som šancu na výhru. Jeho syn vyzeral prekvapený. "Som prekvapený, Carter. Naozaj prekvapený. A trochu sklamaný. Myslel som, že by ste zobraziť viac odvahy."
  
  
  "Nikto to príde, Plukovník," povedal som.
  
  
  "Možno nie, Carter," povedal. — Ale mal povesť veľmi blízko k tomu. A verte mi, moje správy o tie sú veľmi posledných. Posledných dostatočne pochopiť svoje posledné stretnutie s mojím dobrým priateľom Hsiang v Arktíde, nehovoriac Dr. Inuris. Obrátil sa na Inuris s konšpiračné úsmev. — Pamätáš Hsiang, nemyslíte, Doktor?" Myslím, aspoň ste videli ego obrázok, nenašli ste? Lothar Inuris prikývol.
  
  
  "Bolo to dobrú prácu, — záujem o Hsiang," môj Syn je plukovník povedal mi. - Veľmi pekné a trochu včasné na mojej strane. Ak Hsiang neuspel, ego podniku by sa veľmi úspešne zlúčil s týmto prípadom, záverečná fáza, ktorá spája ma vo vašej krajine. Som však presvedčený, že svet bude mať veľmi ťažké budúcnosti aj bez Hsiang úsilie." Nechcel som reagovať na jeho pochváliť. Usmial sa na mňa. "A vy, Carter, majú veľmi ťažké budúcnosť pred sebou. Keď sme v Číne, budeme mať veľmi dlhé rozhovory. A poviete mi veľa vecí. Ale najprv budete mať dlhé námorné cesty, ktorá sa začne v priebehu niekoľkých hodín. Nie je to správne, Don Mario? Don Mario prikývol. "Loď je práca," povedal. "Sme naponáhlo veci hore."
  
  
  "Budeme opúšťať pred svitaním, že" Plukovník Syn povedal: "vďaka za vašu spoluprácu, Carter. Pán Doane je tu — - poukázal na starý muž, ktorý bol ešte stále ležal na holé podlahy — " pripojiť sa k nám, pretože tak ako aj vy doma, má nejaké zručnosti, ktoré by sme chceli mať. Ako pre dievča... Plukovník Syn naklonenú hlavu späť, a pozeral na strop. — Ako pre dievča, Lothar, možno dám jej, aby sa neskôr, keď sme sa dostať do safe harbor." Zatiaľ čo sme sú na mori, môžete pobaviť s ňou, ako sme sa nemusíte riskovať je tak bezpečné, ako sme na Riviére. Akonáhle sa dostaneme do Číny, môžete zostať tam tak dlho, ako chcete sa s dievča. Ale viem, Lothar, a mám podozrenie, že budete unavený nah dlho predtým, než sme sa tam dostať. Ak je to ten prípad, dáme to do posádky, ktorí môžu robiť, čo chcú s ním; a potom sme si zbaviť nah. To nemá praktickú hodnotu pre nás.
  
  
  Dr. Inuris trámami s radosťou a padol regally. "Ďakujeme vám za vašu veľkorysosť," povedal.
  
  
  "Viete, nechcete naozaj si to zaslúžia," povedal Plukovník syn, " ale verím, že všetko bude v poriadku, keď dievča je v našej starostlivosti, a tak som ochotný odpustiť jej pre váš nerozvážnosti v Riviera."
  
  
  "Ďakujem, Plukovník, Syn," Dr. Inuris povedal.
  
  
  Plukovník Syn sa obrátil na gangster. — Ako pre vás, Don Mario, obávam sa, že nemám špeciálne lúčenie darček, aj keď sú dosť hodný ega. Som si užil podnikanie s vami. Ste človek často, a vaše presvedčenie, ako sme videli dnes, je veľmi obdivuhodné. Ona naozaj chceli vyjadriť svoju hlbokú úctu k vám.
  
  
  "Budem si to tu," povedal Mario a ukázal na stoličku. "Veľmi presné," povedal Plukovník. "Je to veľké šťastie, že ste, kto viedol impozantný Agent AX Carter na zradiť mladá žena, sú dedičom Arsenal je ego. Je to takmer poeticky vhodné. Veľmi dobré, Don Mario. Dostanete e ego Luger, ego stiletto, a ego malé plynové bomby. Česť ih s vašou trofeje.
  
  
  Don Mario dať bombu za minútu, a pištoľ a nôž v jeho pás.
  
  
  Plukovník Syn pozrel na svoje hodinky. — Máme niekoľko minút pred kamión príde tak, ako ste sa dohodli. On mi povedal: "Keď on príde, Carter, začneme našej cesty. Užite si to, rovnako ako môžete, pretože to bude vaša posledná jazda. Idete do Číny s štyridsať päť miliárd dolárov v hodnote zlata, ako ste si pravdepodobne už viete. S pomocou Dr. Inuris, na luckless Pán Don, a neoceniteľnú pomoc Don Mario, ktorý poskytuje potrebné pracovné sily, sme boli schopní mlieko Federálny Rezervný systém."
  
  
  "A zajtra, povesti, bude zúri celého vonkajší bazén, že väčšina z NÁS zlaté rezervy a zlatých rezerv z mnohých ih verní priatelia zmizli. Vaša vláda vydá povzbudivé správy, ale povesti bude pretrvávať a silnieť. A čoskoro, bankové a iné vlády bude požadovať záruky, a nakoniec to dokázať. Nemôžu poskytnúť dôkaz. Potom dolár nebude nestojí za nič, pretože dôvera v neho je zničený. Ľudia, ktorí majú dolárov bude snažiť vymeniť ih, ale pre čo? Britská libra sa bude odpisovať. Nemeckých značiek, aj Švajčiarske franky, bude devalued, pretože nikto nebude veriť papierové peniaze už. Zlato, ktoré je ponechané na svete bude na nezaplatenie. Tí, ktorí majú to bude mať ego. Tí, ktorí nemajú ego bude panika.
  
  
  Majiteľ obchodu s bochník chleba bude odmietnuť predať, ak bochník nie je zaplatené v niečo iné ako papierové peniaze. Matematický hlavné kto potrebuje lekár bude musieť nič platiť za to, okrem zbytočné papierové peniaze, že lekár nebude akceptovať. Scény ako to bude opakovať viackrát na rôznych miestach. A čoskoro, gangy budú roaming uliciach a drancovanie obchodov hľadať to, čo potrebujú na prežitie. Továrne bude paralyzovaná, pretože nikto nemôže dovoliť autá, práčky, a televízory, ktoré vyrábajú. A pracovníkov bude vyhodený. Arabské sheikh v perzskom Zálive bude požadovať platbu v zlate pred odoslaním jeho oleja. A bude tam byť žiadny zlato zaplatiť. Takže tam bude žiadny olej. A v blízkej budúcnosti tam bude viac áut, žiadne ďalšie vlaky, žiadne ďalšie lietadlá, a naše továrne bude nielen v nečinnosti, ale aj zbytočné. Spojené Štáty, ako viete, sa stal ekonomický púšti. Mestá budú naplnené hladní ľudia. Na vidieku sa budú spustošené cudzie drancovanie gangy, ktoré zabiť Scott Bell potravín a ukradnúť zeleniny." On nechcel počuť nič viac. Pozrel sa na Don Mario. On nezdalo sa, že platiť žiadnu pozornosť.
  
  
  Povedal som jej. "A vy?'"Tento je vašej krajiny. Žijete tu. Chcete ho?'
  
  
  Plukovník, môj syn sa usmial. "Don Mario je produkt novej kultúry, Carter. Neočakávajte, že ho spravuje svoje pocity. Ego je o prežitie a zisk, nie empatie. Sme partneri v tomto podniku. My sa líšia iba v jednom ohľade, v našom výbere platby za našej účasti. Čína, chudobní, zlato, si vybral zlata. Don Mario má malý záujem v zlate. Ach, to-to, čo vedie k sebe, ale zistí, že je príliš pompézne a v zásade z filozofického hľadiska, nezaujímavý. Ale tam je náklad, ktorý je v hojnom počte v Číne, náklad, ktorý sľubuje veľký zisk, ak predávate ego múdro.
  
  
  A to, Carter, je Mac a čo môžete urobiť, v okolí tohto sveta: heroín. Vidíte, Carter, keď dolár odpisuje, že príde čas, keď ľudia budú hľadať iný spôsob platby. A toto médium výmeny, ktorý sa Don Mario navrhuje zavedenie je heroín. Nemyslíte si, že je to, čo robí ľudí zabudnúť na ich problémy? A uisťujem vás, že bude mať problémy. Niektorých ľudí vo vašej vlády bude mať záujem v nastolení poriadku na všetkých nákladov; a počet obyvateľov, že je šťastný, že nápoj heroínu bude atraktívnou pokušenie. Nemyslíš si, že tak, Doktor?"
  
  
  Plukovník Seung nečakal na odpoveď. — Viete, lekár sám je veľmi rád maku, nie si, Lothar? Takže vidíte, Carter, že Don Mario, vďaka ego partnerstvo s nami, bude mať nezničiteľné dodanie. A táto rezerva sa bude dať hmú obrovskú silu. Tak v čase, keď niektoré pokoj vráti do svojej krajiny, Don Mario bude ťažiť oveľa viac ako z hodnoty zlata on predávajú dn. Ego zisky budú vypočítané v zmysle úľavy na zákony, ktoré v súčasnosti zakazujú niektoré viac-ego akcie. Toto bude vypočítaná podľa vlastníctva pôdy, nevyčerpateľný zdroj, ktorý bude skupovať s heroínu."
  
  
  A pri panike dotáciách a iných krajín vidieť múdrosť na opakované využitie toho, čo zostalo z vašej obyvateľstva pre určitý stupeň priemyselnej činnosti, potom Don Mario bude trvať viac ako beží tovární. Populácie bude motivovaný potrebou heroínu, rovnako ako ľudia sú teraz motivované potrebou dolárov. A Don Mario sa stal de facto vládca krajiny, nehovoriac o tom, že v rovnakom čase, bude sa stal jeho zákonodarcu. Teraz ľudia môžu vedieť, ego ako princ, ale uisťujem vás, Carter, čoskoro budú ľudia, ktorí sa schyľuje k hmú ako kráľ.
  
  
  "Si blázon," povedala som.
  
  
  Plukovník Syn zdvihol ruku. "Prosím, Carter, jej,, ja som prosí vás. Byť realistické. Nemám sklon pre šialenstvo. Skúste myslieť heroínu ako novej meny. Je to viac logické vyhodnotenie tac balenia bieleho prášku, ako nejaký žltý kov alebo farebný papier? Nie, Carter, že to nie je pravda. Emus stačí mať rôzne formy dôvery. Úpravy. A adversities, ktoré sa vyskytnú na vašej časť poskytnúť prostriedky na realizáciu tejto úpravy. Priznám sa, že toto je radikálne úpravy, ale takejto úpravy je potrebné pre Don Mario realizovať svoje ambície. Vidíte, zlato nebudú robiť hmú dobré. Vlastniť zlato by teraz podriadiť svoje ego pravidlá a spôsoby myslenia, ktoré sú relevantné v súčasnosti. Obe tieto pravidlá a toto myslenie, Don Mario je trestné a znamená, že kradne jeho majetku. Nie, pred Don Mario je možné dosiahnuť stav, že ego ambície a pokojné genius atribút ego, tam musí byť najprv revolúciu. A jeho zlato družstvo spôsobí revolúciu v Spojených Štátoch.
  
  
  Ako pre tých, ktorí majú zlato, sme presvedčení, že vždy budú ľudia vo svete, ktorí sú hladní po zlato. Ktoré, takpovediac, bude držať starej viery. V Číne s ego maku a zlato bude dvojnásobne bohaté, hoci značná časť našich maku plodín je určená pre Don Mario na mnoho rokov dopredu. Čína a USA sa stali veľmi dobrými priateľmi.
  
  
  A jeho istí, že tí, ktorí veria v zlate a tí, ktorí veria v maku semená budú žiť spolu po stáročia prísť."
  
  
  Len tak. Celý plán. Bolo to strašné. Môžete volať to blázon. Ale hranica medzi šialenstvo a genius je úzky, a Plukovník a Syn boli pravdu o jednu vec. Nič nebolo v AX súbory, oznamujúci, že tam bolo niečo v neporiadku s ego vedomia. Čo si stanovili nebolo nič krátky majstrovský kúsok; prírodné konečný produkt križovatke ekonóm, je špecialita a studenokrvné chamtivosti vojaka známy pre jeho zručnosť vo vojne. A z toho, čo povedal, Hmú bolo len pár hodín preč z písať. On sa pozrel na svoje hodinky znova. "Len niekoľko minút, páni. Potom obrátil sa ku mne sám. "Carter, tam je klopanie na dvere za minútu. Keď sa to stane, to znamená, že vozidlo je na nás čaká vonku. Toto truck sa nám bude trvať do dokov, kde Don Mario, to vplyvní rýchlo načítať zlata na palube lode. Budete palube tejto lode a budeme dochádzky v priebehu niekoľkých hodín.
  
  
  Idem požiadať Don Mario rozviazať vaše nohy. A poprosím vás, aby ste vstávať a chodiť potichu von z tejto miestnosti a dostať sa do auta. Keď sme sa dostali na loď, jej, chcem, aby ste prišli na palube ticho a ísť tam, kam idete. Ak to budete robiť, ako som sa opýtať, môžete sa zbaviť zbytočnej bolesti. Ale viem, že svoju záľubu za hrdinstvo, jeho potreby prijať bezpečnostné opatrenia.
  
  
  On zdvihol nunchucks zo stoličky. Videl drevené rukoväte a reťaz visí medzi nimi. Na Plukovník náhodne slung reťazca cez moju hlavu a vytiahol odkazy tesný dosť skus cez môjho hrdla a do môjho windpipe.
  
  
  "Môžete prísť na palube sa o svoje vlastné," povedal, " alebo si môžete zájsť do bezvedomia. Doplňte vaša myseľ.'
  
  
  Don Mario kľakol na moje nohy a neviazanej laná. "Dr. Inuris," Plukovník Syn povedal, prejdite ukazovateľom do Filipa Doane. "Dostať starého človeka nahor. Jej, ja som ho chcete byť v skvelom stave, keď sme prísť v Číne." Smial sa. "Vidíte, Carter, budeme potrebovať nový "bezpečné".
  
  
  Hrdzavé trup nákladné visel hlboko v hmle, lesknúce sa dúha v moonlight, ukotvené na vratkých pier. Napriek nízkej nadmorskej výške, stern špinavého lode
  
  
  Na Sarah Chamberlain-Cardiff týčil nad nami, ako sme stáli mimo vozidla. Potom, na konci móla, obrovský žeriav s stonanie káble bol odvoz obrovský kontajner na palube.
  
  
  "Zlato, Carter," na plukovník povedal, aby jeho syn. Pod hnilé strechy starého seraglio ktorý bežal pozdĺž pier, pár holé žiarovky spálil, odlievanie žlté lúče svetla na ceste. "Pozrite sa na svoje vozidlo položky východ. Nič zvláštne, však?
  
  
  Nemal čakať na odpoveď.
  
  
  "Ale vzhľadu sú klamlivé, Carter. To poburujúce hľadá nákladný vlečný čln manévre a plachty rýchlejšie ako fighter jet. Ďalej, elektronické zariadenie je navrhnuté tak, aby sa ego neviditeľné pre radary. Ale pochybujem, že "Sarah Chamberlain" musí poskytnúť akýkoľvek dôkaz o jeho silu. Kto v zdravým rozumom by venovať žiadnu pozornosť na chudobných stará Britsko-nákladná loď pod vlajkou?
  
  
  "Všetky práva, Syn," povedal Mario. "Teraz som sa lúči s ňou. Môj ľud, povedal mi, že sa dostal poslednú heroínu, niekoľko hodín pred a dve hodiny neskôr sú zabezpečenie zvyšok vášho nákladu na palube. Za to, že si môžete nechať kedykoľvek." Majú pocit, ospravedlňujeme sa za navzájom ruky.
  
  
  Na Plukovník sa pozrel na svoje hodinky. "Som spolieham na vás, Mario," povedal. "Budem dávať pokyny na dovolenku na jednej hodine popoludní."
  
  
  "Nebojte sa," Don Mario povedal. "Ja zostanem v mojej kancelárii, kým si ísť plachtenie skontrolujte, či je všetko v poriadku."
  
  
  "Veľmi dobre," povedal Plukovník jeho syna. "Typické vášho dôkladnosť, Don Mario. Verím, že jedného dňa sa stretneme opäť."
  
  
  "Good — bye, potom" Don Mario povedal. On sa pozrel na Dr. Inuris, ktorý bol podporu Philip Doane . "Vydrž, Doc," povedal. "Skúste sa správajú ako dobrý chlapec."
  
  
  Dr. Inuris nebude myslieť, ego stojí za odpovede.
  
  
  "Šťastie ma, Carter," povedal. On patted jeho pás, kde Hugo a Wilhelmina boli skryté pod jeho plášťa. "Ďakujem vám za suveníry." On vytiahol kľučky a zmizol do stodoly.
  
  
  "Všetko v poriadku," na plukovník povedal, aby jeho syn. "Všetkých na palube. Na Sarah Chamberlain bol povolené plávať pred svitaním — "smial sa," s nákladom ocele.
  
  
  Plukovník, môj syn jerked rukoväte z nunchaku, spôsobuje reťazca utiahnuť okolo môjho krku, ako keby naliehanie na koni na. Pokračovali sme dole na mólo a do lávka. Pozrel som sa a videl, Čínsky kapitán, pozerať sa dole na nás z vysokej pier. Čínsky členov posádky vyrojili všade s jedným cieľavedomosť, že vždy sa vyznačuje dobre vycvičených vojakov.
  
  
  Čo strojov a elektronických zariadení bolo na palube, Sarah Chamberlain bol nie dvadsiateho storočia prehľadu keď prišiel do väzenia zariadení. Pod palubou, Plukovník Syn tlačil sa na mňa, kým sa dostal železa bunky s vylúčený okno bez skla. Pred ním boli dve Čínske muži vyzbrojení submachine zbrane. Plukovník Seung vzal nunchaku z celého môjho krku a dať veľa tlačidlá okolo vrecku.
  
  
  Otvoril bunky dvere. "Poď, Carter. A tak sa Pán Dawn, " povedal Dr. Inouris.
  
  
  Na poschodí bol vyrobený zo železa a pokrytý slamou, a Dr. Inuris pustiť Don Philippe, ktorý padol do slamy. Stráže stáli otvorený pre deň, papuľa s ih zbrane ukázal na nás.
  
  
  "Môžete zanechať starý muž ako on je, Lothar, že" povedal plukovník. "Carter, obávam sa, že budete potrebovať putami na rukách a nohy žehličky."
  
  
  Ona, on shrugged. Putami na rukách a nohy žehličky boli pripevnené na steny. Jeden pár rúk, jeden pár pre nohy. On poslušne zadali. Plukovník Seung zamknuté ih s jeho kľúče.
  
  
  "Ja tiež blízko bunky dvere," povedal. "A jej,, chcem, aby ste vedeli niečo, Carter. Mám web aplikácie keychain. Takže ani premýšľať o tom, čo zábavu z stráže. Nie je nič, čo môžu urobiť pre vás. Ale môžu strieľať veľmi dobre. Radšej by som to nikdy nestalo, samozrejme, ale ak áno, budem, aby som si to pochopiť.
  
  
  On ustúpil okolo bunky. Dvere zatvorené a Plukovník otočil kľúčom v zámku. Postavil sa a opäť sa vlnitou sa na mňa cez tyče. "Budem vás navštíviť, z času na čas, Carter, a možno by sme mohli hovoriť." Ale teraz je všetko, čo môžem povedať je, mať šťastnú cestu. On sa otočil a zmizol v celom zornom poli.
  
  
  Za pár okamihov stráže pozeral sa na mňa cez tyče, ich hlavy blízko pri sebe. Ignorovala som ich. Čoskoro sa nudil a zmizol.
  
  
  To musí byť o pol hodiny neskôr, keď som počul hlasy mimo bunky. Plukovník Syna tvári sa objavil v prednej časti tyče. Usmial sa, a zarachotil kľúč v zámku. Dvere sa otvorili, aby sa zjavil jeho syn, dva ochranné kryty, a Penny Dawn.
  
  
  
  Kapitola 17
  
  
  
  
  "Nick," Penny tzv. 'Otecko.'Bežala do bunky a padol na jej kolená vedľa Philip Doane.
  
  
  Na Plukovník prišiel k nej a chytil jej ruku. "Tvoja vernosť je obdivuhodné, Miss Dawn," povedal. — Ale je mi ľúto, že vaša sloboda má byť trochu obmedzené. Budete sa v putami na rukách, rovnako ako ostatné Carter. Aspoň nie zatiaľ nie sme na mori. A potom si budú môcť starať sa o svojho otca "— smial sa tesne — " za predpokladu, že Dr. Inuris môžu chýbať." Niekedy na mori, ja budem vidieť, ak sme si chcete uľahčiť život pre svojho otca. Ale teraz musíme zachovať maximálnu bezpečnosť. Dúfam, že si budú rozumieť.
  
  
  On shackled jej a vľavo cez bunky. Otočil kľúčom v zámku znova.
  
  
  Počuli sme shaggy je ega die dole v železa chodbou. Potom ticho.
  
  
  Penny sa na mňa pozrel cez kameru.
  
  
  "Ach, Nick," povedala. "Čo to bude?"
  
  
  "Penny Chceš," povedal som. "Verte mi alebo nie, budeme zničiť tento projekt."
  
  
  Philip Doane groaned a posunul jeho tenké telo na slamy posteľ.
  
  
  "Potrebujem sa ho prebudiť," Penny povedal jej.
  
  
  "Všetko v poriadku," povedala. Začala volanie. 'Otecko. Otecko. To je jej. Penny.
  
  
  Starý muž mieša znova.
  
  
  "Vstaň, Otec. Potrebujem ťa.'
  
  
  Ego oči twitched a prinútil sa posadiť. "Je, že vy, Penny?" povedal. "Je to tak tmavé tu. Nemôžem nájsť svoje peniaze."
  
  
  "Je to hneď vedľa ľavej ruky, Otec," povedala.
  
  
  V matnom svetle, on tápal pre ih, schmatol ho a nasadil si ju na nos. Napriek nedostatku objektív, on by teraz mohli vidieť. Ego tvár rozžiaril, keď ju videl. "Môj Bože," povedal. "Je to naozaj ste, Cent?"
  
  
  "Áno, Otec.
  
  
  "Si úžasná," povedal. "Krásnej.'A začal plakať.
  
  
  "Shhh , Ocko," Penny povedal. "Nemusíte plakať."
  
  
  "Nemôžem si pomôcť," povedal.
  
  
  "Otec, niekto tu s nami. Potrebujeme vašu pomoc. Prvýkrát, starý muž si uvedomil, že on a Penny neboli sám pred digitálne fotoaparáty. Obrátil sa a pozeral na mňa.
  
  
  "To je Nick Carter, Ocko," Penny povedal. — On chce, aby nám pomohli dostať sa odtiaľto."
  
  
  "Skutočne, Pán Doane," povedal som. "Chcem, aby ste sa a Penny z tu a udržať loď z potopenie. Ale nemôžem to urobiť bez vašej pomoci.
  
  
  "Čo mám robiť?'povedal.
  
  
  "Stop kňučanie," emu povedal jej. — Jedinou otázkou je, bude sa vám to?"
  
  
  "Ak nemôžem, urobím to," povedal. — Dlhujem Lothar Inuris nič viac. Moja zmluva s ním skončil v okamihu, keď on prevádzkované na Penny. Ale on a jeho zradným oklamal ma. Oni ma napadlo dnes ráno. A oni ma vzali na túto loď a hodil ma v tejto bunke. Keď som žiadal vysvetlenie, Čínsky smiali a volali mi idiot. Pomôžem vám, Carter. Ja som starec a ja neviem, ako bojovať, ale pomôžem vám. Teraz, že Penny je všetko v poriadku, je mi jedno, čo sa stane Dr. Inuris a jeho priatelia, alebo na mňa. To je všetko, dvojité hry."
  
  
  "Čo máte na mysli?'
  
  
  "Mysleli si, bol som len starý, hlúpy človek. Starý idiot. Ale bolo tam niečo, čo nevedeli o mne. Narodil sa v Číne. Som hovoriť IH jazyk. A dnes som ju počul povedať niečo, čo v Čínštine, ktorý označuje dvojité hra.
  
  
  "Ďalej," povedal som.
  
  
  "Toma prijať to bol prítomný. Som si to, Penny vám povedal o tomto?"
  
  
  On prikývol jej.
  
  
  "Dobre, potom, myslím, že viete, moja úloha. Jej, šiel do Penny prípade. Ale on nikdy nevedel, kto sú jeho priatelia boli. Až do dnes. A potom sa to dozvedela, že jej priateľov ega súčasťou Čínskej a Americkej mafie členov. Dohoda bola, že mafia by dodávky zlata na Čínsky výmenou za heroín. Nemôžem povedať, že som rád, že je veľmi veľa, ale tiež si myslím, ja som v žiadnom polohy, aby sa na ňu sťažovať. No, na prvý všetci obrátili chrbtom na mňa, že ma tu a sústruženie ma Plukovník Hriech. Ale iné zrada, stále existuje. Číňania sú klamanie mafia."
  
  
  Spýtal som sa jej. 'Ako?'
  
  
  "Toto heroínu," povedal,"je otrávený."
  
  
  "Čo máte na mysli?'
  
  
  "Presne to, čo hovorím," Filip Doane povedal. "Neviem, čo sa do neho, ale viem jednu vec: heroínu, ktorý je zabalený v dvoch rôznych typov plastových tašiek. Veci v zelenej tašky zabiť rýchlo. Veci v modrej farbe tašky pomaly pracovať. Ale ak niektorý z nich udrel svojho tela, zomriete.
  
  
  Musel som si vziať svoj klobúk dolu pred Plukovník Hriech. Štyridsať päť miliárd dolárov v hmú zlato nebolo dosť. Bez pálenia výstrel, bude mu úpadok Spojených Štátov a zabiť milióny ľudí. Bolo to lepšie ako nukleárnej vojny. Keby sme nemali žiarenia, by sme nemali mať priemyselné ničenia. Len obyvateľstva, mŕtvy a stále umierajú, neschopný sa brániť.
  
  
  A bol si istý, že Čína by sa pochopiť Jeho Syna plány a využili ich. Don Mario bude skutočne kráľ: kráľ cintorín. Niekde v jeho ego skrýša bola pravdepodobne niekoľko tisíc libier reálne heroínu. On kontrolovať to, a rozhodol, že Plukovník Syn konal v dobrej viere. Mal vedieť lepšie. Ale tam bol žiadny dôvod, cítiť sa ospravedlňujeme sa za ním. On bol len trochu viac chamtivých ako hmú bolo potrebné. Myšlienka na moje ego byť podvedený, išiel som blázon s radosťou. Okrem toho, že keby si si uvedomil, Plukovník, Syn by boli sedí na vrchole zlatý kôň, a veľa nevinných ľudí by boli mŕtve alebo zomierajú na uliciach Spojených Štátov od tej doby.
  
  
  Ale nie, ak mám niečo povedať.
  
  
  "Dobre, počúvaj," povedal som, obrátil sa k Filipovi Doane. — Mám prácu pre vás." A vy budete musieť urobiť to rýchlo. Ale myslím si, že to prežije, zvažuje, čo Penny povedal o vás.
  
  
  "Budem robiť moje najlepšie," povedal. "Čo je to?'
  
  
  "Penny povedal mi, že ste odborník na zámky a že viete všetko, čo tam je, vedieť o nich."
  
  
  "To môže byť pravda," Don Philip povedal.
  
  
  "Všetko v poriadku," povedal som. "Chcem, aby ste uvoľniť ma z týchto pút a otvoriť dvere pre mňa."
  
  
  "To je ťažká práca," starý muž povedal. "Najmä bez akýchkoľvek nástrojov."
  
  
  "Predpokladám, že som vám povedal, že máme nejaké nástroje, primitívne, ale nástroje."
  
  
  "Kde sú?'
  
  
  "Podľa môjho golier," emu povedal jej. "Zistíte, dva holiace strojčeky tam.
  
  
  Starý muž sa postavil zo zeme a iba stiffly voči mne. On vytiahol späť jeho golier a vytiahol dve čepele. "Dobrý ocele," povedal. "Áno, myslím, že by sme mohli použiť ih. Na oko zámky na dell sám sa stále vzdelávať, " povedal po informatívnej inšpekcie. "Čo sa týka dverí mechanizmus, uvidíte, že to tiež nie je problém."
  
  
  "Ako dlho to môže trvať?"
  
  
  Ego oči rozžiarili na vyhliadky sú užitočné opäť v plavidlá vedel najlepšie. — To závisí od toho, ako dlho som v práci." Asi dvadsať minút.
  
  
  "Ponáhľaj sa," povedal som. "Ak niekto prichádza, skryť tieto listy pod slamou."
  
  
  Starý muž bol už natiahnuté na celej dĺžke na zemi, držal si ruky na námestí patch svetla streaming cez vylúčený okno. Nemohol som vidieť, čo robí, ale mohol som počuť slabé trenie kovu, ako jeho ruky sa stretával podľa vlhkej vrstvy zo slamy.
  
  
  Snažil vymazať jeho mysli, zatiaľ čo pracoval. Snažil nebude strácať svoju energiu obáv, či ega právomoci bude trvať, alebo či Plukovník Syn by zrazu krok vo vnútri vidieť, ako ego väzni robili. Snažil sa vyhostiť rytmické rašpľa z kotúč na betón, jeho pomalé dýchanie, a zabudnite na čas. Ale mimo, vedel, tento žeriav prehodil ako obrovský kyvadlo medzi dock a lode, náplň ego má ton zlata. Mohol platnosti sám nie myslieť na čas, ale on nemohol zastaviť ego v živote. A o chvíľu príde, keď tento žeriav bude trvať jeho posledný krok, a víťaznú cestu Plukovník Syn začne. Potom by to bolo príliš neskoro, aby som urobil to, čo mal som v úmysle urobiť.
  
  
  "Všetko v poriadku," Philippa Doane počula povedať.
  
  
  Postavil sa a v jej ego strane videl jeden z lamiel, alebo to, čo zostalo z neho. Bolo to, ako keby mal najprv rozdeliť ego pozdĺžne na polovicu a nakrájame niečo mimo približne to, čo zostalo. Presťahoval sa rozpačito smerom ku mne a chytil zámok na manžeta z mojej pravej ruke. On nechal poukázal kovových snímok vo vnútri, vedenie a jeho ucho v blízkosti zámku. On fiddled s provizórne kľúč medzi jeho palcom a ukazovákom, potom sa obrátil s ním opatrne.
  
  
  "Skoro," povedal. "Ale nie je dosť dobrý."
  
  
  On ustúpil späť na mierové námestie, a opäť ona počula škrípanie kovu na betón.
  
  
  "To musí byť tak," povedal, keď sa vrátil.
  
  
  Plný dôvery, mu skĺzol nabrúsené ostrie späť do zámku a skrútené jeho zápästie ostro. Tam bol kliknite na tlačidlo v stále ticho bunky. Zámok otvorili. Philip Doane tvár začervenal sa vzrušením. "Zvyšok je jednoduchý teraz," on zašepkal. Po niekoľkých sekúnd, vydal moju druhú ruku a nohu.
  
  
  On dal svoje ústa v blízkosti ego ucha.
  
  
  "Všetko v poriadku," povedal som. "Teraz vydania Penny, veľmi ticho. Potom budeme starať bunky dvere.
  
  
  Starý muž prikývol na mňa. Za menej ako minútu, Penny ruky a nohy boli zadarmo.
  
  
  Zavolal starý muž k nemu a povedal, šepkanie znova, " Ako bude vám otvorené bunky dvere?"
  
  
  Držal jeho ruku. V ega palm bol jeho druhý kotúč, stále neporušený. Držal ego na holú strane, a s jeho ďalšie palec a ukazovák, on swiped čepeľ a späť.
  
  
  "Čo budem robiť, sa nazýva loiding. To sa zvyčajne vykonáva s pásy z celuloidu. Má tuhosť, ako, a flexibilitu, aby sa zasadila zablokovať kartu a späť. Kotúč sa bude robiť to isté.
  
  
  — Má to robiť veľa hluku?"
  
  
  "Neviem," povedal starec. "Skutočný loiden by mal byť veľmi ticho. Ale hneď ako tento jazyk patrí späť, ja neviem, čo sa stane. Budeme si musieť riskovať.
  
  
  "Nemáme moc na výber," povedal som. — Som si dal penny v rohu medzi dvere a steny, keď sú dvierka otvorené. Ak sa niečo pokazí, ona je z línie požiaru. Ako pre vás, ak všetko pôjde dobre, budete signál na mňa, keď zámok je zadarmo, a potom môžete postaviť vedľa Penny. Keď som chodiť von dverami, nehýbte. Zostaňte, kde ste, kým ja som s vami." Za predpokladu, som stále schopný zavolať.
  
  
  Starý muž sa dostal dole na kolenách, na deň, a začal stúpať do hradu s nožom.
  
  
  Snažil sa, aby jeho dýchanie stabilný. Bol som v pokušení zastaviť dýchanie úplne tak, že by tam byť úplné ticho.
  
  
  Ego zápästia presťahoval raz, dvakrát, trikrát. Fungovalo to v priestore medzi dvere a okno. Potom sa zastavil.
  
  
  Starý muž sa obrátil na tvár mi a prikývol. To bol čas na prácu. A táto práca sa skladala z zachytiť niekoľko submachine zbrane.
  
  
  
  Kapitola 18
  
  
  
  
  Bežal von z dverí ako býk, že vidí nováčik toreador, zhrbený nad, divoký a zhromaždené v rovnakom čase.
  
  
  Oni stáli na chodbe, jeden po mojej ľavej strane, jeden na moje právo, a ih myšlienky boli dosť pomalé, že ich čeľuste klesol, keď ma uvideli objaví. Odbočka doľava, zdvihol ruky, ako sú nože a zastavili stráže seba, zatiaľ čo on bol ešte stále zvieral jeho samopal. Keď padol na zem, s crash, chytil jej ego, jednej strane zaseknutá a nad jeho úst, aby ho zastavili z kričí, a na druhej strane okolo jeho pása na podporu ego. Ona bola tlačení jej partnera ego priamo do jej partnera ego, preklenutie priepasti medzi nich, ako rýchlo, ako je to možné, tak, že aj druhá stráže dostal zamotané s jeho zbraň podľa svojho partnera za ruku. On zdvihol ruku on by bol drží na človeka pás a znížili cez ego-rozbila rameno na rozložitý stráže krku. To nebol dokonalý úder, ale on naklonená jeho krku, na boku. Keď siahol opäť, bola hit od vyššie, do očí bijúce hmú tvárou v tvár. Kosti zlomil pod moje kĺby, krv a gushed dole bezvládne rta. Ego cieľ narazila na stenu pevný, a on skĺzol na zem v bezvedomí. Ostatné je ego obrátil jej okolí a drvené jej to jablko adam s dlaň ruky skôr, ako on mohol využiť to, že som bol už pokrýva emu úst.
  
  
  Vytrhol jej orgánov stranou, stretli jeho zbrane a vložil si hlavu do fotoaparátu. "Všetko v poriadku," povedal som. "Čas chytiť dych."
  
  
  Penny a jej otec rýchlo sa ku mne pripojil. Dal Odin je hmú okolo automatons. "Chcem dostať z tejto lode bez použitia ih," emu povedal jej. "Nie sme ísť cez vrchol, ideme späť prostredníctvom tejto paluby. Viem, čo hľadám. To bude preč z pier. Podľa mňa, a keď sme sa narazíte na nejaké hema, nechajte ih mi. A ak sa niečo stane mne, môžete použiť túto zbraň vziať nadol Hema kdekoľvek a ako dlho, ako fretka má niečo riešiť. Jej, ja som ju videl, keď sme prišli na palube: malé dvere na port strane Sarah Chamberlain. Urobili sme našu cestu dole v matne osvetlenej chodby na možnost 'vypnút' na zadku. Presťahovali sme sa opatrne, ale stretol nikto.
  
  
  Dvere boli na nás čaká.
  
  
  "Daj mi zbraň," povedal som.
  
  
  On tugged na rukoväť a otvoril dvere opatrne. Sledoval som grim, prúdiacej vody East River päť metrov podo mnou.
  
  
  "Môžete ísť prvý, Penny," povedal som. "Nohy prvý. Nechajte visieť na okraj. A potom si len pustiť. Menšie vzdialenosti ste pád, menej hluku tam je. Potom plávať ako ticho, ako môžete na mólo a počkajte, kým sa mi tam. To isté platí pre vás, Pán Don. Tam nájdete schodisko vedúce na móle, len okolo pravej boom.
  
  
  To prešiel bez chyby. Zavrel dvere tak, ako najlepšie mohol pred pádu do konca. Mohla som len dúfať, že žiadny okoloidúci by byť prekvapený jasné svetlo na port strane Sarah Chamberlain. Ale ja som pochyboval, že niekto okolo posádky bol na pláži. Čas odchodu bol príliš blízko. Na druhej strane, vždy sme mali chlapci z Don Mario obávať.
  
  
  Plukovník, môj syn nemal byť tak túži, aby mi ukázal lode. Je mi dovolené, na mieste, dvere a schody vedúce nahor z pier, k & nb.
  
  
  Penny a jej otec boli čaká na mňa v spodnej časti po schodoch.
  
  
  "Všetko v poriadku," povedal som. — Ja pôjdem hore tieto schody a prijať moje zbrane so mnou. Nasledujte ma na poschodí." Hneď ako sme sa dostali na vrchol, pôjdem do Don Mario. Chcem, aby ste dve z tu. Bežať tak ďaleko, a tak rýchlo, ako môžete.
  
  
  "Nie, Nick," Penny povedal. "Nie teraz.'
  
  
  "Ona je pravda," starý muž povedal. "Budete potrebovať nejakú pomoc."
  
  
  "Ja viem," povedal som. "A ja si to od Don Mario." Aspoň väčšina okamžitú pomoc. Ale nechcem, aby si dve so mnou. Je to k ničomu bolí vás.
  
  
  "Idem s vami, Nick," Penny povedal.
  
  
  Jej, potriasol hlavou. — Ak chcete urobiť niečo pre mňa, môžete. Ale to nie je niečo, čo môžete urobiť tu.
  
  
  "Povedzte nám, čo chcete," povedal starec.
  
  
  "Chcem, aby ste hovor David Hawke. Penny vie, kde je kontakt na seba, na Spoločnej tlačovej a Drôt Služby vo Washingtone. Povedzte em, že Sarah Chamberlain musí byť zastavený za každú cenu. Povedzte em že Nick Carter povedal, aby ste hovor em. Chcete urobiť?
  
  
  "Ak môžeme, urobíme to," povedal.
  
  
  "Všetko v poriadku," povedal som. 'Tak poďme na to. Čas je krátky. Začal po schodoch. V hornej časti je, pozrel som sa cez okraj pier. Vyzeralo to dobre. Všetky oči budú vypracované na špeciálne ťuknite na položku. On bol stále v pohybe, teraz položky späť na móle. Len som mal nádej, že odišiel aspoň jeden kontajner zlata, a ego-práca v noci nebola ešte ukončená. Vedel som, že moja práca nebola celkom viac ako doteraz, buď.
  
  
  Počul som, Penny a jej otec dostať až za mnou. Starý muž dýchal ťažko. Obrátil hlavu smerom k nim. "Zostať nízke a zostať v tieni. Budem kryt pre vás. Dostať von teraz. Run!"Ona bola sama, v mafiánskych kruhoch, a Číňania, a bol čas uteká.
  
  
  Vliezol pozdĺž cesty na bruchu od móla na dlhé ovisnuté markíza, kde Don Mario vstúpila. On zintenzívniť úsilie na ochranu rám dverí a snažil sa uvoľnila.
  
  
  To nebolo zamknuté. Jej rýchlo strčila cez to, a do tmy.
  
  
  Ďalej, pri rieke, svätý ju videl. Začal som chôdza v tomto smere, moja zbraň pripravený v ruke. Musel byť pripravený na najhoršie. Ak by som mal šťastie, Don Mario nemusel si všimol mňa. Dúfal som, že by som uspieť.
  
  
  Krčí nízka, on si chôdza, kým on videl horiaci svätého svetla v kancelárii s windows všade s výhľadom na sklade a rieky. Úrad pre celú šírku rieky.
  
  
  Don Mario sedel v otočná stolička za jeho stolom, pri pohľade na Sarah Chamberlain . S výnimkou niekoľkých telefónov a kópiu Lloyd ' s register of aldermen, stoličky bol opustený.
  
  
  Pobyt v haly sebe ukrýva v sebe z lode, on jerked otvoriť dvere a vystrelil zbraň. "Veľmi tichý, Mario," povedal som. On sa nepohol. On stále len pri pohľade z okna na loď.
  
  
  "Je to Carter," povedal som. "Chcem, aby ste začať čerpať záves na okno smerom na loď. Potom sadnúť znova. Chcem s tebou hovoriť." Držte ruky v blízkosti svoju tvár, keď si sadnúť znova. Mám nejaké novinky pre vás o vaše Čínskych priateľov, myslím, že budete chcieť počuť.
  
  
  "Ako na to, čo hovoríte, to by bolo pekné počuť to, Carter," povedal.
  
  
  "Nemusíte počúvať čokoľvek, Mario. Ale ak nebudete počúvať, môže to mať fatálne následky, " povedal som. "A po všetky svoje práce, vás by nechcel byť v" kráľ je mŕtvy, nech žije kráľ " situácie, by ste?"
  
  
  V jeho reumatizmus, Mario tlačil späť jeho stoličky, šiel k oknu a drew opony. Ja som šiel do izby a narazil do neho, ako on znovu si sadol.
  
  
  "Hovoriť rýchlo," povedal.
  
  
  "To je presne to, čo budem robiť," povedala som. "Vaši priatelia podvádzal na vás."
  
  
  Mario sa zasmial. - Samozrejme, a jazdectvo je tiež prichádza.
  
  
  "Radšej začať veriť, že, príliš," povedal som. "Vaše konci výhodné nie je splnená. Len vývrtka vľavo je, či váš priateľ, Plukovník Syn, môžete uniknúť na slobodu po tom, čo on oklamať vás.
  
  
  "Všetky práva, Carter, zastaviť tieto hádanky. Aké je riešenie?
  
  
  "Heroín".
  
  
  "Heroínu, je všetko v poriadku," Don Mario povedal. "Jej ego bolo testované ľudí, ktorým dôverujem."
  
  
  — Si skontrolovať všetko?"
  
  
  "Samozrejme, že nie," povedal. "Ale sme zobrali vzorky niekoľko ton každý."
  
  
  "Bolo to dobré veci," povedal som. "Ostatné sú otrávené."
  
  
  "To zastaviť, Carter," povedal. "Nie som zelenáč. Máte jeden-v-a-miliónov šancu vyhodiť tomto prípade, a to znamená, obracia sa ma proti môjmu synovi. Nebudem jesť.
  
  
  "Som tu, aby som zase si proti svojim Synom za podvádzanie na vás. Heroínu, ktorý je otrávený . To je naozaj pravda. A najšpinavšie jeden v zelenej tašky.
  
  
  Mario zovretými jeho pery. "Viete, Carter. Ja začínam si o vás záujem. Ako viete, o tieto zelené tašky?
  
  
  — Presne tak, ako viem, že ju asi modré tašky a jesť." Ak by ste mali niekto na palube tejto lode, ktorý tiež pochopil, Čínskej, poznáte to. Tento starý muž sa narodil v Číne.
  
  
  "Ako sa čoskoro môžeme spraviť test?" Mario povedal. "Pozrime sa na niektoré z týchto posledných trochu nevyžiadanej z lode. Zelená tašky. To, čo je v zelenej tašky zabíja najrýchlejšie.
  
  
  Mario odpovedal Odin je telefón. "Vito," povedal. "Prineste mi jedno, okolo zelenej tašky." Okamžite.'
  
  
  Zavesil a pozrel sa na mňa. "V poriadku, Carter, máte šancu. Krok späť. Tam je trapdoor pred stolom. Po minútu, otvára a Vito ide hore. Nebuď nervózny s vašej zbrane. Vito bude robiť, čo chcem povedať. Môžete si byť istí, že to nebude nič robiť.
  
  
  Bolo hučanie zvuk podo mnou, a časť podlahy sa posunul preč, odhaľujúce Vito je fretka-ako tvár, ako sa peered do miestnosti.
  
  
  "Je to v poriadku, Vito," Don Mario povedal. "Nie sú žiadne problémy."
  
  
  Vito sa vyšplhal do miestnosti, a floorboard skĺzol späť. On umiestnené zelená taška na Mario, to stolička.
  
  
  "Potrebujeme morča," povedal. "A myslím, že viem, že správny človek pre to." On zdvihol telefón. Na Plukovník Syn, " povedal. "Rýchlo.'On čakal. Keď hovoril opäť, jeho hlas bol absurdly naliehavé. "Plukovník, Syn?" Don Mario. Počúvať. Nehoda sa stalo, že jeden z mojich chlapcov. Poslať Dr. Inuris s aktovky. Budeme potrebovať čo najskôr.
  
  
  Zavesil pred Plukovník Hriech by mohol opýtať na akékoľvek ďalšie otázky. On sa zdvihne opona späť zlomok palca a pozrel sa na loď. Čoskoro po, nevľúdne Dr. Inuris dosiahol oboch koncoch rampy a začal dole na mólo.
  
  
  "On prichádza," povedal som.
  
  
  "Vezmi si to, Vito," Don Mario povedal. Vito išli cez izby. "Nebojte sa, o Vito," Don Mario povedal. "Vito je čestné. Všetko máte na starosti, je heroín. Ale aspoň budete musieť priznať, že som vám dáva šancu, Carter. Kto lepšie použiť ako morča ako droga-závislý lekára?
  
  
  Shaggy ju počul a stál tam, kde si myslel, že by som si Don Mario a Vito v krátkom praskla ak sa snažili niečo. Dvere sa otvorili pomaly, a Dr. Inuris vstúpil do miestnosti, Vito nasledujúce.
  
  
  Ego oči sa rozšírili na vykonanie vôle príznak, keď ma uvidel tam stáť. "Carter!"
  
  
  "Vlastne, Lekár. Váš starý stále. Ona sa konala až v sude z EMU útočná puška pod jej bradu.
  
  
  On povedal: "Čo to má znamenať?"
  
  
  I udrel ho v egu windpipe s barel moja zbraň. "Drž hubu, Doc.
  
  
  "Doktor," Don Mario povedal. "Carter a jej chcete zarobiť nejaké peniaze. Je to z dôvodu, že heroín.
  
  
  Jej, stavia späť s zbrane.
  
  
  — Čo sa stalo, že heroín?" Inuris spýtal sa. "Je to len obyčajný heroínu."
  
  
  "To je to, čo chcem povedať, Lekár," Don Mario povedal. "Ale Carter hovorí inak. Hovorí, že sa otrávili.
  
  
  -"Nechcem počúvať ho," Dr. Inuris povedal. — Čo má on o tom vedieť?"
  
  
  "Hovorí, že vie dosť, Lekár.
  
  
  — Bude si myslíte, že hmú?" Inuris spýtal sa. "Agent AX?"
  
  
  "Až teraz, fretka, to piqued môj záujem."
  
  
  "Plukovník Seung nemal klamať," Dr. Inuris povedal.
  
  
  "No, to je to, čo sa snažím povedať, Carter," Don Mario povedal. "Napriek tomu, hmú podarilo presvedčiť ma, že je lepšie byť istý, že prvý strihaj neskôr. To je dôvod, prečo sme pozvali vás tu. Pretože povedal som si: "Mario", povedala som, " kto je najlepší človek na posúdenie, či táto heroín je dobré, alebo nie? "a potom povedal som si,"Dobre, nikto iný ako náš starý priateľ, Dr. Lothar Inouris, ktorý sa ukázal byť vynikajúci vedec a oddaný priateľ." Tak, Lekár vám vzorky zadarmo.
  
  
  "Nechcem, že" Dr. Inuris povedal.
  
  
  "Nechcete?" Don Mario povedal. "Nechcem, ktoré chcete? Počuli ste, že Vito? Hovorí, že nechce zadarmo vzorku.
  
  
  "Je ten, že bohatí?" Vito povedal. "Nikdy som nevidel narkoman zase dole zadarmo vzorku predtým."
  
  
  "Myslím si, že on naozaj chce niečo, Vito," Don Mario povedal. "Ako každý narkoman. Ale on je príliš ohľaduplný. Práve sa byť zdvorilý, nie si, Doktor?"
  
  
  Inuris ' odpornej tváre bol pretkaný krvi. — Nechcem, aby sa to, " kričal.
  
  
  -"Dobre, dobre, Lekár," Don Mario povedal. — Vy ste preč príliš ďaleko s týmto zdvorilosti. On vytiahol môj vlásenky z jeho pásu a vyrobený rez v zelenej taška. Niektoré biely prášok vytečie von.
  
  
  "Dobre, Lekár, budeme mať farewell party tu. Nemáme sviečky, ale mám zápasy, a Vito, myslím, že zistíte, injekcie a ihly, keď sa pozriete na lekára taška. A nebol by som prekvapený, ak tam je kus gumové hadice a možno pár iných vecí, ktoré potrebujeme." Vito sa natiahol a zobral vak z celého lekára zbraní. Don Mario otvoril ego, a začal rummaging prostredníctvom nen.
  
  
  "Nechcem nechať ich robiť to, Carter," Dr. Inuris požadovali. "Prečo nie, Doktor? Povedal som jej. "Nevidím v všetky domy v okolí, čo to môže spôsobovať. Ak hovoríte pravdu, že je.
  
  
  "Prosím, Carter. Prosím.'
  
  
  Nemal sa pozrieť na mňa. Možno, že to len pri pohľade na mňa. Ale on nemohol. Nemohol odtrhnúť oči z stoličky, kde Don Mario a Vito sedeli. A on si prosí. Slová plynuli ako vzduch okolo defektu duše.
  
  
  "Zlato, Carter. Dám vám zlato. Môj podiel. Môžete byť bohatý. Nikdy nebudete mať opäť prácu. Veľa peňazí. Viac, než budete niekedy vidieť s AX. Mohli by ste ísť niekam. Mohli by ste byť bohatý. Len ma zachránil od tu. Môžete to urobiť. Viem, že môžete. Urobím to stojí za to pre vás. Nebudete ľutovať.'
  
  
  Don Mario vstala spoza jeho stoličky. Vito stál vedľa nej, celý striekačka v ruke.
  
  
  "Nemôžem súhlasiť, Lekár," povedal som.
  
  
  "Nikto nemôže počuť, Lekár," povedal Mario. "Je tu príliš veľa hluku zvonku. Tento kohútik je strašne hlučný.
  
  
  Dr. Inuris klesol na kolená. Pot trickled dole Ega tvár. "Nerobte to," povedal požadovali. "Nechcem to urobiť. Požiada vás. Nemám to na mňa.
  
  
  Mario facku jeho ego tvárou v tvár. "Drž hubu, ty hlúpy pes," povedal.
  
  
  Schmatol Inuris ' pravú ruku a strhol rukáve z ega bundu a tričko nad lakťom. Tlačidlo vyskočila z jeho tričko a odvalil. Vito stál pred lekár so striekačkou v ruke.
  
  
  Dr. Inuris začal zakňučanie. Don Mario hit jeho ego znovu. "Musíte zostať v pokoji, Lekár," Don Mario povedal. "Pozrite na svetlé stránky. V priebehu niekoľkých minút, budete preč na šťastnú cestu... alebo zomrieť. Tak či onak, vaše ťažkosti sú viac, drahá.
  
  
  Lekára oči sa rozšírili strachom.
  
  
  "Všetky práva, Vito," Don Mario povedal.
  
  
  On strhol Inuris na jeho nohy a ukázal holé, zjazvené ruky.
  
  
  Inuris snažil twist preč. On kopol Vito a robil ego odbehnúť.
  
  
  Don Mario tvár stmaví. "V žiadnom prípade," povedal reptali.
  
  
  Lothar Inuris bol ešte writhing. Don Mario dať jednu ruku okolo Ega krku a držal lekára vystreté rameno s ostatnými. "Všetky práva, Vito,"povedal," skúsme to."
  
  
  Vito pristupovať opatrne z boku, ako toreador s miniatúrne meč na konečný úder. Dr. Inuris " oči bulged okolo jeho hlavy. Snažil povedať, " nie, nie, Nie," ale nič vyšiel s výnimkou dlho, trýznivé 'NNNN' iso rta.
  
  
  Vito bol vedľa neho teraz, držanie ihly na jeho holé rameno, a Don Mario bol pomáha em, držal ruku ešte nájsť žily. Hrot ihly sa dostal pod jeho kožou, a Vito tlačí na piest nadol. Don Mario vydané Inuris. On a Vito ustúpil. Dr. Inuris postavil sa. On stiahol rukáve jeho tričko a doublet. "Nechám teraz," povedal v dusil hlasom, " keď skončíte so mnou."
  
  
  Videl som Mario ruka, reach pre luger.
  
  
  Dr. Inuris usmial sa na emu. "Potrebujem moju aktovku," povedal. Vzal krok smerom k stolu. Dva kroky.
  
  
  To bol vyrobený Don Mario, to auto.
  
  
  Inuris sa na mňa pozrel. "Škoda, Carter," povedal. "Mohli by ste byť bohatý." Bolo zvláštne, sklený pohľad na svoje oči. "Ale nie ste Stahl počúvať. Ospravedlňujeme Sa, Carter. Ale čo znamená toto príslovie znamená? Kto sa smeje naposledy...
  
  
  hahaha..."
  
  
  A potom nič, ale krv vyšiel z rta. To trickled dole košeľu, farbenie bielej látky. Pozrel sa na počudovanie v desivé povodňových, ako keby patrila niekomu inému.
  
  
  Obrovské kŕče chytil ego, je telo, a hodil ju na zem. Krv bola stále vylievať, balenie šatku okolo ega okolo krku kvapaliny rubíny. Dr. Inuris bol šokovaný. Ego je podpätky hit poschodí. Potom sa lavička lisy bez hnutia.
  
  
  "Ježiš," Vito zašepkal.
  
  
  
  Kapitola 19
  
  
  
  
  "Všetky práva, Carter," povedal Mario. — Boli ste právo. Poďme sa dohodnúť teraz.
  
  
  "Budeme robiť prímerie," povedal som. — Budeme pracovať spoločne, aby sa uistite sa, že Plukovník Seung nefunguje off, so zlato. Za to, že je každý človek sám za seba znova.
  
  
  "To znie fér," povedal.
  
  
  Mario zdvihol Odin na jeho telefóny. "Vypnite ťuknite na položku," nariadil.
  
  
  Jej, pozrel sa z okna. Zvuk žeriav stroj začal vytrácať. Vysoko nad loď, jeden dangled nad poklop okolo kontajnerov.
  
  
  Don Mario obrátil na Vito. "Ísť dole," povedal. "Pozrime sa na chlapcov. Povedzte im, aby všetky ohňostroje môžu zbierať. Budeme ho potrebovať. A priniesť viac dynamit a benzínu.
  
  
  Vito zmizol cez trapdoor.
  
  
  "Tak dlho, ako sme na rovnakej strane,"povedal som," chcem, aby moje zbrane späť."
  
  
  "Samozrejme," povedal Mario. On vytiahol luger a stiletto z jeho pás.
  
  
  "Nezabudnite, tento malý vec, vo vrecku," povedal som.
  
  
  Vzal von Pierre. "Plynová bomba koniec koncov, nie je to?"
  
  
  "Buďte opatrní s tým," emu povedal jej.
  
  
  Mario usmial sa. "Pracujeme spolu, Carter." On dal svoje ego ma, a dal jej ego za minútu.
  
  
  Mario, to muži začali po schodoch, plnenie úradu. Zvyšovanie jeho strane, Mario pokynul, aby ticho.
  
  
  "Je to Carter. Pracuje sa s nami. Takže nemusíte byť nervózni, nie vždy robiť chyby, keď veci idú trochu zle. Sme stravovanie táto loď. Chcem ego stroj vyhodiť do povetria, a chcem, aby sa stalo rýchlo. Ak niektoré Čínske chlap chce zastaviť, obmedzte svoje ego. Boli sme oklamaní. Poďme na to.'
  
  
  Muži bežali okolo úradu, cez dlhé haly, a na móle chodiť. Bolo tam asi dvadsať ľudí v celkom, vrátane Mario a mňa. Princ nedržali v ruke samopal. Buďte opatrní s touto vecou, jej ego ju varoval. "On bol v & nb."
  
  
  "Ďakujem," povedal Mario. "Ja si to skúsiť, a ak to nefunguje,"povedal patted podpazušia," mám niektoré doľava."
  
  
  Z prístavu, Barnes si pozrel len v čase vidieť Plukovník jeho Syna, megaphone v ruke, sa zobrazia na zábradlie mosta, kapitána na jeho strane.
  
  
  "Čo sa deje, Mario?" zakričal. "Prečo žeriav zastaviť?"
  
  
  Prvý Mario mužov ponáhľal na lávka.
  
  
  Mario zdvihol samopal a vystrelil krátky výbuch na žeriav je kábel. Lístkového modrého dymu objavil, a potom napäté kábel prasklo. Obrovský kontajner lurched a udrel do Sarah Chamberlain trupu s ohlušujúci thud. Bolo ticho, a potom počula, ako kričí.
  
  
  Na Plukovník nemal potrebu niekto vysvetliť situáciu na emu. V ďalšom okamihu, obrátil sa a naznačil kapitán, odosielanie ego beží na kormidlovne. On sa naklonil móle zábradlie a dal rozkazy svojich mužov na palube. Čínsky ponáhľal na zábradlie, brandishing ich osi. Videl kovové crack osi začala blikať, strihanie cez hrubé zväzky laná, ktoré držali Sarah Chamberlain na móle.
  
  
  Mario zastavil v polovici rampy. Zdvihol guľomet. Mesto guľky nekrváca zábradlia, lomcovať kovov a telom. Muži kričal a spadol...
  
  
  To bola znížená o luger na most a vystrelil. Plukovník Syn prikrčil ako ocele za kormidlovne windows zabuchli ostro proti jeho gawking oči. Keď sa vrátil, mal zbraň v ruke. Boli sme na palube. "Vito," Mario vydýchol. — Nechcete ísť polovica mužov s Carter." Vezmite dynamit. Ostatných, aby ich cesta do kormidlovni.
  
  
  Malé fretky prikývol. Mario mal už odišiel a vystrelil cez automatu na palube. Jej, videl Chinaman chytiť hlavu a na jeseň v krvavej hmle.
  
  
  A potom som bol vo vnútri lode, s Vito a zvyšok Mario mužov nasledujúce ma po schodoch. Nižšie Chinaman klesla na jedno koleno a zdvihol pušku. A výstřel zazvonil sa vedľa mňa, a videl strelec chytiť ruku a padať dopredu.
  
  
  Z kútikom oka som videl Vito úsmevom, ako sme sa ponáhľali dole paluby po palube. Jej počuli streľbu za nami, a Odin okolo Mario mužov nech sa tlmený výkrik a spadol do konca kabíny po schodoch.
  
  
  Streľba prestala. Bola tam len zvuk stopách na železnej kroky teraz a pred jej videl znamenie so šípkou smerujúcou do strojovne.
  
  
  Boli sme v hale. Pred nami, kovové dvere otvorili, a barel samopal začal strieľať na nás. To bola príliš vysoká a príliš ďaleko, a guľky boli poškriabaniu stien a stropu. Ponoril na zem a leaped na nohách znova, luger v ruke. Ona bol zastrelený raz. Výkrik zazvonil, a zbraň hlaveň sa zrútil dole. Som peeked cez prah a našiel sám seba sledujete mimmo časopis zostupuje ďalší schodoch. Hunspell whizzed cez moju hlavu a udrel do vodotesných predelom. Ona motioned pre Vito a mužov zostať pozadu. On sa pozrel do strojovne. Obrovský piesty, leštené do dokonalého lesku, začal sa pohybovať pomaly. Videl rovnaký inžinier ukázal, zúrivo, a ľudia, beží na svoje príspevky.
  
  
  Ďalšiu šancu whizzed nad mojou hlavou. Na druhej strane strojovne, tucet vojakov praskla vo dverách, sploštené sami na rampe, a otvorený oheň.
  
  
  Som vyliezol von na deň a udrel ho vypnite, keď výstřel ma udrel. Obrátil sa na Vito. "Sa mám zbraň na vstupe."
  
  
  "Čo budeme robiť?'spýtal sa.
  
  
  "Daj mi palicu dynamitu."
  
  
  Ja som ho mal v ruke takmer pred vývrtka ukončil. Poistka zapálil ho. "Budem sa snažiť vyhodiť do tejto veľkej pasce," Vito povedal jej. "Keď sa táto vec, exploduje, každý bude prebiehať cez dvere. Pobyt na palube.
  
  
  Na palubu pod nami sa začala triasť, a motorov roztočení hore. Ak Plukovník Seung nebol chytený vyššie a podarilo zadarmo lode z káble, Sarah Chamberlain by boli na mori teraz. Jej, dúfal som, že Don Mario by zastaviť ego.
  
  
  Stál vedľa vodotesné predelom a lit poistku. Potom hodil otvorte dvere a hodil dynamit do veľkej miestnosti. On recoiled. Keď počul, tresku, stlačil dvere otvoriť znova. To bol kaleidoskopu úmrtí: pasca prerazila v strede, šípky krvácanie von, chytil na nič chytiť myšou, a rozbíjať ako kov vymanili spod prílohu bodov. Nebol čas pokračovať v sledovaní. Výkrikmi už povedal, celý príbeh.
  
  
  Vstal, prešiel cez prah, a ponáhľali dole po schodoch. Je člen posádky schmatol ruku a rozbili zadok jeho luger cez jej nos s jeho ego. Kosti popraskané.
  
  
  Vodič stál neďaleko a vytiahol pištoľ z jeho pás. Ja som ho zastrelili a videl, že krv bola bahno z pod jeho tričko, z pod jeho modré doublet.
  
  
  Za mnou som počul viac výstrely a výkriky. Čínsky muž vytiahol sekeru z wall klip a obrátil tvár mi. Lesklý čepeľ visel nad Ego hlavou, ako Luger rozhodol, že ego ústa a stlačil spúšť. Cieľ je ego zmizol, a sekeru padol.
  
  
  Mimmo whizzed mi široký-eyed, kopírovania a konvertovania rúry otvorte. Jej, videl jeden z členov posádky cieľom celého puška. Padol na jednom z každého kmeňa a vystrelil. On znížil späť s krikom. Všade okolo mňa, mohol som počuť pekelným staccato z streľba a howl a uháňať z odrážajúce guľky. Náhodné krik, nadávky, snarling, alebo vplyv telo vyľakané guľkou. Mimmo mi valcované a useknuté hlavy. Odin okolo Vito mužov, obeť sekeru. A potom streľba prestala.
  
  
  Poobzeral sa okolo. Vito ju videl. Stisol ruku na svoju hruď. Krvný seeped medzi jeho prsty. Zdvihol druhej strane a vlnitou zbraň triumphantly. Ego tvár, vykradnem ratti úsmevom. "Spôsob, akým je jasné," zakričal.
  
  
  "Všetko v poriadku," povedal som. "Dať nejaké dynamit a poďme sa odtiaľto."
  
  
  Ego výbušniny odborníci boli už uvedenie tyčinky dynamitu v automobiloch.
  
  
  "Budem svetlo poistka," povedal som. "Ostatní choď späť po schodoch hore, von z dverí."
  
  
  Vyzerali príliš šťastný byť povolené, aby tak urobili. Vito oprel mierne vľavo v reakcii na výpočty, ale jeden z ďalších konať ego vo vzpriamenej polohe.
  
  
  Presťahoval sa rýchlo z jedného vrecka do ďalšej, organizovanie zápasov na poistky. Začali sykot Vianočné hviezdy.
  
  
  Je čas zmiznúť. Pozrel sa na dvere. Vito sa na mňa pozrel, potom motioned pre mňa ponáhľať. Potom som počul výstrely a výkriky v chodbe za mnou. Vito oči sa rozšírili. On clutched jeho chrbát a potom viac ako zdvojnásobil. Bol takmer mŕtvy, keď sa konečne bežal dole po schodoch.
  
  
  Brylev v strojovni vyšiel. Kovové dvere zabuchli. Jej bol uväznený.
  
  
  Uväznení v ihrisku tmy, rozbité len žltá ohňostroj horenia, knôty. Ona naozaj by boli zastavené "Sarah Chamberlain." Ale to by bolo posledné, čo som urobil.
  
  
  V priebehu niekoľkých sekúnd, týchto päť pakety dynamitu bude vybuchne celý zadku Plukovník Syna loď, sústruženie Ego do Nick Carter ' s flying rakva.
  
  
  
  Kapitola 20
  
  
  
  
  Ale nie, ak konal rýchlo.
  
  
  On sa ponáhľal preč z schody, ponoril sa do prvej poistka, a vytiahol ho von. To bol čas, skúšanie, a vyhral som ho. To musí byť asi desať sekúnd pred posledným poistka bola vydaná.
  
  
  On lit zápas, vrátil sa na schodoch, a išiel. Skôr alebo neskôr, niekto sa bude musieť chodiť cez tieto dvere, ak Plukovník Seung chce ego loď plávať. A keď sa to stalo, bol pripravený. Moja ruka sa posunul v celej jeho šírke a zatvorené okolo plynová bomba.
  
  
  Jej, dúfajú, že som sa nemusel čakať príliš dlho. Jej tiež nemyslel, že by to byť takto.
  
  
  Syn nemal čas, za predpokladu, že nebol zaneprázdnený s Don Mario.
  
  
  Ale raz dostal svoju šancu, jej musel byť rýchly. Nemohol som si dovoliť nechať ujsť. Dúfal som, že ten, kto sme boli mimo, ten, kto bol vedúci malej expedície, ktorá zničila Vito a zvyšok ego bojových skupín, bolo stále netrpezlivá.
  
  
  Ak by videli poistky horenia, než sa zabuchli dvere, on by pravdepodobne čakal výbuch, a teraz sa nad tým, prečo Ego fretka nepočul to ešte. Ak nevidel, no on bol pravdepodobne preskupenie, pripravuje jeho mužov, aby sa každej obývacej invaders v strojovni.
  
  
  V každom prípade, musel konať rýchlo, pretože vedel, že Plukovník Syn nemal veľa času vľavo. Na Sarah Chamberlain nie je nikam tak dlho, ako ego ľudia nemajú kontrolu strojovne.
  
  
  Dvere sa otvorili, dlhé páky, jeden na každej strane. Nikto by push ego sa bez pohybu ho. To bolo v môj prospech. Nebol by som prekvapený, nič. Odpočíval končeky prstov jednej ruky na rameno, každý nerv upozornenie pre najmenšieho náznaku pohybu. Na druhej strane, mal som Pierre.
  
  
  Potom ho takmer prišiel ako prekvapenie, tak rýchlo, že som takmer stratil páky. Sergej svieti dazzlingly. Na prvý svetlo, Piera držal ju natáhne. Hodil bombu na konci chodby a zavrel dvere so všetkými jeho moc.
  
  
  Počul som tlmený výbuch, potom nič viac. Vedel, že ľudia boli teraz chytil ich zápalmi na chodbe mimo a zomiera. Vo chvíli, mohlo by byť viac. Nikto sa uniknúť. A v jednu alebo dve minúty, to by bolo bezpečné dostať odtiaľto. Pierre rýchlo urobil svoju prácu a zmizol bez stopy.
  
  
  Na vrchole schodiska, deň tlačila rukoväť nadol, pozeral sa na svoje hodinky. Po minúte a pol, on uvoľniť jeho uchopenie a vrátil sa dole do strojovne.
  
  
  Tentoraz, on bol rozhodnutý nenechať nič pokaziť. On zapálil poistky, vybehol po schodoch, a strhol sa otvoriť dvere. Telá boli hromadili v hale. On zabuchli dvere za ním a bežal tak rýchlo, ako by mohol, počítanie, ako odišiel. "Dvadsať-jeden... dvadsať-dva..."
  
  
  V dvadsiatich štyroch, ponoril na palube. Tam bol ohlušujúci výbuch, ktorý otriasol celú loď. Svetlá flickered nad mojou hlavou, a loď vyrovnané mimo znova. Zhromažďovanie jeho sily, začal stúpať až do čela. Nechal som ju Mario zadná časť, kde bojoval svoju cestu vpred. Nevedel som, ako mu to urobil, ale ak by mohol dostať blízko k prove, bol by za prepravu. Možno, že by mohol použiť na rozptýlenie.
  
  
  Vzal schodoch a ponáhľal cez dlhé chodby. Jej, cítil, akoby som bol dusí málo. Potom jej, uvedomil som si, že som išiel trochu do kopca. Na Sarah Chamberlain trupu sa zlomil na dve časti. Bola loď potápa. Teraz voda tečúca do strojovne.
  
  
  Nevedel som, ako ďaleko som bežať, ale uhol sa postupne stále strmší. A trapdoor na vrchole schodiska chytil jej očí. Šiel po schodoch a vložil si hlavu von. Potom obrátil sa a šiel na palube. Nikto ma videl.
  
  
  Streľba bola stále tu deje. Jej, videl som troch Čínskych mužov streľba spoza poklop. Moje prsty uzavreté okolo luger . Vystrelil každý z nich prostredníctvom raz.
  
  
  To bolo ticho na mojej strane paluby teraz. Záblesky automatické požiaru boli ešte viditeľné zadok.
  
  
  Krčí nízka, bežal smerom k Mario mužov. Všimol som si, že oni boli pomocou záchranného ako štít. Iba Mario a dve ďalšie zostal. Odin okolo nich bol aj zranený.
  
  
  Jej dove v znamienkom. Spýtal som sa jej. "Ako sa máš?'
  
  
  Mario vystrelil smerom na most. Zdvihol ruky a ramená. "Stratil som veľa ľudí," povedal. "Na plukovníka, je tam stále s kapitánom.
  
  
  "Vito a ostatní sú mŕtvi," povedal im. "Ale motor izba je vyhodený.
  
  
  "Áno," povedal Mario. "Sme počuli výbuch. Dobre urobil. Ale nebudem dlaní, kým som sa zaoberal plukovník sám.
  
  
  — Prečo si nechajte to na mňa, Mario?"
  
  
  "Nie," povedal. "Je to osobná záležitosť. Nikto mi klame beztrestnosť."
  
  
  Guľky udrel do záchranných člnov je trupu.
  
  
  "Je to k ničomu, ak chcete zostať tu," povedal. — Neviete dohodnúť na čokoľvek. Som ísť k nim. Daj mi jeden okolo týchto plyn plechovky.
  
  
  "Čo máte v pláne urobiť?'
  
  
  "Pôjdeme na útok," povedal. — Sme si po schodoch pod mostom. Sme v ťažkej uhol, z neho, ale nie je tam žiadny bod v zostaneš tu.
  
  
  "Idem s vami," povedal som.
  
  
  "Rob si, čo chceš, Carter. Teraz mám svoje vlastné podnikanie. Poďte, chlapci.
  
  
  Oni vyskočil na oboch stranách záchranných člnov. Zábery zazvonil sa z mosta. Každý kmeň zranený muž viac ako zdvojnásobil a skĺzol cez palubu pod koľajnice. On kričal raz pred rúca na móle.
  
  
  To bol tvorený rearguard. Guľky roztrhal na palube okolo nás, ale teraz traja z nás boli na schodoch. Mario mal pravdu. Plukovník Syn a Majster mal zlý uhol požiaru. Guľky whizzed nad nami. Odin letel dole okolo submachine zbrane a pristál s havárie na palube. To znamenalo, že museli spustiť z munície. Mario otvoril plyn plechovka. Keď prišiel na vrchol schodiska, jeho syna a kapitán vyšiel z kormidlovne dvere. Posledný výstrel hit Mario je spoločník. On clutched na jeho život a viac ako zdvojnásobil. Boli tam len dvaja z nás na moste teraz, s Plukovník Hriechu a kapitánom v kormidlovni. Mario usmial sa na mňa ako sme sa prikrčil za línie požiaru.
  
  
  "Vidíš to, čo vidí?"
  
  
  Poukázal krivý prst na kormidlovne windows. Guľky odtrhol pozeral otvory v nen. Mario jerked jeho palcom na plyn plechovka a usmial sa. Potom vzal ju do rúk a začal liať benzín do diery.
  
  
  Dvere sa otvorili. Jej, ja som videl kapitán pozeral uprene na Mario. Čo natočil ju v nechránenom lalôčikom a očí. Zmizli do červenej hmly, a kapitán telo skĺzol dolu na most.
  
  
  Keď jej otec sa pozrel späť na Mario, vstal a hodil zápas z okna.
  
  
  Potom Plukovník Seung ho zastrelili.
  
  
  Bol trochu neskoro. Zápas hit kormidlovne. Tam bol rev, a potom sa celá kabína vznietiť.
  
  
  Mario ešte stál s hlúpy úsmev na tvári.
  
  
  Pozrel sa na mňa a dal mi palec hore. "Hej, Carter, myslíte si, že ona je s Uncle Sam teraz?"
  
  
  Potom sedel hore a spadol na jeho strane. Išiel som k nemu a cítil, že jeho pulz. Tam bol žiadny pulz už. Plamene unikli cez rozbité okná a vnikať cez olupovanie farby, ktorý bol súčasťou Sarah Chamberlain zamaskovať.
  
  
  Je čas odísť. Jej išla po schodoch. Hunspell odrazil kov. Potom sa otočil a stlačil spúšť na Luger. Gawking oči hit neplatné.
  
  
  Ona stál a pozeral sa na Plukovník Syna čiernej tváre. Ego je pleť bola spálené a vráskavá ako múmie. Ego zuby ľudia nie sú neslušné bared na mňa. S miernym vlna ruku, zdvihol zbraň.
  
  
  On bol už v tranze, keď ho stlačil spúšť. Na stiletto bol už v ruke, a to dobodal jej ego do života. Bolo príliš neskoro, aby sa zastaviť, keď počula, kladivo búšenie na prázdnej miestnosti. Nôž sa posunul vo vnútri. Plukovník Syn zalapal po dychu.
  
  
  Nôž jerked ju preč. On stiahol späť, ako lopta požiaru vybuchla okolo kormidlovne, okolo jeho ego, jeho tvár a jeho vlasy.
  
  
  Môj odhad je, že bol už mŕtvy, keď ho stiahol mimo zábradlie a spadol nad ním. Bol určite mŕtvych, keď jeho mozog rozbila na palubu nižšie. Praskajúce plamene začali šíriť pozdĺž okraja mosta. Jej, išiel dole po schodoch.
  
  
  Jej, znecitlivenie a fyzicky unavený, ako vyhodil sám na móle. Na žiaľu sa blíži sirény seeped do mojej mysle, a záverečný pohľad za mnou mi povedal, že to nebol zlý sen. Prvý požiar vozíky už prestali. Na Ih svetlá boli slabé svetlo v porovnaní s svetlé, ohnivá žiara lode most.
  
  
  Ďalej po móle, mimmo videl malý muž v rumpled tweed vyhovovali usrkávání cigaru.
  
  
  Jej, išiel k nemu. Zdvihol ruku na pozdrav. "Dobre, Nicholas," povedal. Tu? A ona, som myslel, že by som vás poslal na dovolenku.
  
  
  
  Kapitola 21
  
  
  
  
  Úrad stále cítiť rovnaké: cigarový dym a staré tweed. David Hawke sedel pri svojom stole, trasie hlavou na nesúhlas.
  
  
  "Veľmi neopatrný, Nicholas," povedal. "Veľmi neopatrný."
  
  
  "Obávam sa, že to bolo to najlepšie, čo som mohol urobiť v rámci danej situácii," povedal som. "Najdôležitejšie bolo, aby sa zabránilo Plukovník Hriech z plachtenie preč s zlata. Raz sa dostal na otvorené šaty, veci môže dostať trochu zložitejšie. A tam by povesti o strate zlata.
  
  
  Hawke vzal presuňte na jeho cigary. "Podarilo sa nip to v zárodku," povedal. "Kým ste boli na spanie ho včera vláda vydala pôsobivé obchodnej bilancie štatistiky, prognózy zlepšovanie ekonomiky na budúci rok, a tiež potvrdila svoje pevné odmietnutie zvýšiť úradný ceny zlata. Výsledkom je, že cena zlata na voľnom trhu v Zürichu, Paríži a Londýne klesla, a dolára voči iným menám zažíva svoj najlepší deň v posledných mesiacoch. A jej,, ja verím, skôr násilnej smrti Plukovník Syn má už dorazili, pred tých ľudí, ktorí čakali na signál "Sarah Chamberlain".'
  
  
  "Dobre, — povedal som. Veci sa zdajú byť stále lepší.
  
  
  "Je tu ešte veľa upratať," Hawke povedal. "Som rád, povedať, že úrady vo Washingtone boli veľmi užitočné pre mňa. Hasiči znížil požiaru na palube lode na minimum. Polícia boli radi, zbaviť Mario a rodiny ego, vrátane nájdenie heroínu. Mal slušné množstvo, je tu celý sklad podľa tohto pier, pod koryto." Hawk dať zápas na jeho čerstvé cigaru. "Po objasnenie situácie s Don Mario, polícia boli len príliš šťastný udeliť akejkoľvek našej požiadavky. Je mimoriadne prísne, ale nenápadný bezpečnostný systém okolo lode. Pokladnica úradníkov a vyššieho vojenského spravodajstva úradníkov v návrate zlato v trezore. Všetky ochranné kryty spojené s Federálnym Rezervným trezoru a všetci úradníci spojené s ego bezpečnosti boli vzaté do väzby. To bude pravdepodobne trvať nás väčšina z nedele na jasné veci, ale na konci nedeľu, očakávame, že zlato sa späť do skladu a falošné zlato byť vyradené. Zhabané heroín je zničená.
  
  
  — Povedali ste, že každého, kto sa zúčastňuje ochrana klenby bol vzatý do väzby?" Povedal som jej. Hawke vzal presuňte na jeho cigary pred odpovede. "Dobre, — povedal. "Nie naozaj. S výnimkou jednej osobe.
  
  
  "Filip Doane?".
  
  
  Hawk prikývol. "Videl som jej včera, Ego, dcéra," povedal. "Keď ma zavolala noc pred, povedala mi, kde ju nájsť. Takže keď bolo všetko pokojné z prístavu bar, som išiel na návštevu jej. Rozprávali sme sa dlho. Povedala mi, že ste boli veľmi užitočné, hej, Nick. A ja som jej povedal, že ona bola veľmi užitočné. Pretože rovnako, ak sa niečo stalo, aby ste na palube lode a ona nebol názvom, dobre, nie som si istý, aký stav tejto krajiny by dnes. Trochu popola z emu cigaru klesol o Gillette. Nemal nevšimol.
  
  
  "A jej otec?"
  
  
  Hawk vyhodil z lístkového z jasného dym a dať cigaru v popolníku. "Filip Doane je mŕtvy," povedal. "Dievča, povedal mi. Zomrel krátko po tom ako sa dostal domov. Jej odhad je, že skúšky a trápenia na tejto lode majú nosiť ho. Povedala mi, že prišli domov, a zdalo sa, že šťastný. On umýval a posadil sa v kresle v obývačke. Spýtal sa na pohárik sherry a spýtal sa jej povedať celý príbeh o tom, čo sa s ňou stalo. Bol veľmi ohromený s vami, Nick. On povedal, že bol starý Chinaman...
  
  
  "Áno," povedal som.
  
  
  "Áno, to je to, čo nazýva sa"," Hawke povedal. "Dobre, povedala, že jej otec si myslel, že to Ji by obdivujem vás. Aby ste boli nejaký druh sprievodcu. Muž, ktorý vynikal na niektoré docela magické veci. Potom si oprel späť do jeho stoličky a obdivoval jeho dcéra. Povedala mi, že on potom zdvihol pohár a urobil prípitok. "O kúzlo života". Potom vzal sip, odložil pohár a zatvoril oči. Penny povedala, že vedel, že je mŕtvy.
  
  
  "Ospravedlňujem sa," povedal som. "Spôsobil veľa problémov, ale nakoniec, on nebol zlý človek. Ego chyba bola, že hmú nestaral o nič, ale jeho dcéra ego.
  
  
  "Ego je pochovaný ráno," Hawk povedal. "Všetko je v poriadku. Dievča si to myslia tiež. Keby bol stále nažive, by sme mať na starosti ho priamo. On by strávil zvyšok života za mrežami."
  
  
  "Ja by som sa stavil Stahl na tom," povedal som.
  
  
  Hawke usmial grimly. "Dobre, ja viem, ego je talent, to by tiež nemali byť Stahl, aby ju," povedal. "Ale ja viem, že ego dcéra sa cíti dobre, a on s najväčšou pravdepodobnosťou nemajú spôsobené hej, príliš veľa problémov. Okrem toho, on robil jeho najlepšie napraviť svoju chybu. Odišiel komplet projekt pre nové trezor, bezpečnostný systém. Na konci napísal, že aj on nevedel nájsť spôsob, ako preraziť nah ešte."
  
  
  "Potom je to viac," povedal som. "Všetky končí sa zdajú byť zviazaný znova. Dr. Inuris, Plukovník, Syn, Don Mario, Don Philippe: všetci mŕtvi. Zlato bezpečné a heroínu boli zhabané.
  
  
  "Strany sú bezpečné znova," Hawke povedal. "Aspoň teraz." Vzal dlhý presuňte na jeho cigary. "Napriek tomu, Nicholas, bolo to trochu nedbalo. Potom sa usmial, natiahol sa a chytil ma za ruku. "Ešte raz," povedal, " moja vďaka a uznanie od popredných volený úradník."
  
  
  "Ďakujem," povedal som.
  
  
  "Sme vďační," Hawke povedal. "Dobre, Nick, myslím, že si zaslúži dovolenku."
  
  
  "Počkaj," povedal som.
  
  
  Hawk držané do ruky, pre ticho. "Nie, je to vážne tento čas. Zaslúžite si to. Na chvíľu. Ísť kdekoľvek budete chcieť.
  
  
  "Ja tomu neverím.'
  
  
  'Skúste to.
  
  
  "Možno," povedal som, chystá opustiť úrad.
  
  
  "Ah," Hawk povedal. 'Počkať. Zabudol som jej niečo. Siahol na jeho stôl. "Dievča, požiadal ma, aby som vám to. Povedala, že jej otec by som, aby ste si ju. On zdvihol obdĺžnikový balíček zabalený do hnedého papiera a zviažu s lanom.
  
  
  Sadol si znova a rozbalili. G poštovej schránky . "Dievča, povedal niečo iné. "Dovoľte mi, pozri, čo bolo opäť?" Ďalší ego vtip. — Nehovorte mi, pamäť tým, že budete. Jej správu prečítať: "Povedz Pán Carter, stavím sa, že ste piatich frankov, že nebude pamätať, ako otvoriť túto vec."
  
  
  Usmial som sa na ňu, ako som stlačené panther a jazvec. Veko krabice odleteli.
  
  
  Vo vnútri to, videl som zoznam letových časov odchodu vozidiel, krúžil od cesty číslo a čas. On rýchlo zavrel veko pred Hawk mohli vidieť to, čo bolo vnútri. On sa pozrel na svoje hodinky a vstala. "Dobre, radšej pôjdem. Hawk postavil sa a potriasol si ruku znova. "Ach, Nicholas," povedal. "Uistite sa, že nechať odkaz, kde môžeme nájsť."
  
  
  "Samozrejme," povedal som. 'Bez námahy. Môžete ma nájsť v Hong Kongu. Skúste Polostrove Hotel.
  
  
  Hmú vlnitou sa na ňu a ponáhľal cez dvere. Stál tam, smeje sa ako Cheshire cat fajčenie cigár.
  
  
  Vysoko v kopcoch nad Riviérou, v malom mestečku na konci cesty, stojí murovaná hotel. Tí, ktorí sú vnútri, môže vidieť všetko z vonku. Ale tí, ktorí sú mimo nemôže vidieť dovnútra. Je to miesto, ktoré bloky mimo sveta.
  
  
  Zo zadnej stene, okúzľujúce krajiny z pomarančových hájov a viníc, zostupuje do vzdialených oslňujúci Stredozemného Mora. Vo vnútri steny sú záhrady s množstvom kvetov a stromov, a žiarivo farebné vtáky. Nie, keď slnko leskne na staré kamenné múry, a modrej vody pri bazéne láka tela lákavo.
  
  
  Vo večerných hodinách, stovky sviečok zábal tabuľky, vonku jemne trblietavé intimity za super star-husto neba.
  
  
  A potom, ešte stále máte čas medzi večer a ďalšia, nie pri...
  
  
  Mesiac saint zatopenej miestnosti, jej tvár sa kúpe v strieborný lesk. Ona ležala na podlahe v koši, jej koža, mäkké a mokré, stlačením proti mne.
  
  
  "Žiadne šampanské?"
  
  
  Usmiala sa a potriasol hlavou. "Vzduch je už opojné." Ona sa opieral v lízať mi:"Nick?"
  
  
  Ona položil svoju hlavu na moje rameno. Ona vdýchnutá v sladkú vôňu jej vlasov . "Čo?'
  
  
  "To nevadí.'
  
  
  "Nie, povedal som jej. "Ísť dopredu. Čo bolo pre vás chcel povedať?" Jej ruka sa posunul nadol mojom stehne. "To nevadí.'
  
  
  "Všetko v poriadku," povedal som.
  
  
  — Bol som len zvedavý,."..
  
  
  "Čo?'
  
  
  "To je blbosť." Jej ruka bola naozaj veľmi talentovaný a šikovný.
  
  
  "Nič," povedal som. "Nezáleží na tom, či je to hlúposť."
  
  
  "Dobre, že je hlúpy .
  
  
  "Dobre, ak to vadí vám, môžete to povedať hneď," povedal som.
  
  
  Ona sa prikrčil za hárok na chvíľu. Nah mal aj veľkú predstavu o tom, čo robiť tam.
  
  
  Zlomyseľný, pouting, a frowning v rovnakom čase, ona liezol von z pod krytinu znova. Ruka bola obsadené opäť.
  
  
  "Nie, — povedala. "Som naozaj nemal pýtať."
  
  
  "Prosím," povedal som. "Len opýtať. Aby mi prosím.
  
  
  Jej list bol veľmi zaneprázdnený, práve teraz. — Máte na mysli?"
  
  
  "Nie, povedal som jej. "Som si istý, že nebudem myseľ."
  
  
  'Ste si istý?'
  
  
  "Absolútne, absolútne istí."
  
  
  — Môžem sa vás opýtať dve otázky?"
  
  
  "Opýtajte sa ma, tri, päť, sto otázok."
  
  
  "Je to krásne, nie je to, Nick?"
  
  
  "Je to Odin, ktorý bude spĺňať vaše otázky?"
  
  
  "Nie," povedala, stlačením jej pery na moje. — Ona bola len požiadali, aby ďakujem."
  
  
  "A tieto otázky?"
  
  
  "Všetko v poriadku," povedala. "Prvý vývrtka: budete zaplatiť ma späť piatich frankov dlhujete mi?"
  
  
  V jej reumatizmus som natiahol na nočnom stolíku a vytiahol z piatich-frank poznámka z jej peňaženku. Hej dal mi ho.
  
  
  "Na začiatku druhej vývrtka?"
  
  
  "Teraz ľudia hovoria, že som veľmi krásne. A napriek tomu, ľudia vždy hovoria, že krása nemá ísť mimo mimo. Nick, ak jeho krásne, je moja krása len na vonkajšej?
  
  
  Nebolo treba slov. V jej reumatizmus, narazil na jej telo.
  
  
  * * *
  
  
  
  O knihe:
  
  
  Nick Carter videl Nicole Lions v kasíne na francúzskej Riviére... Nicole bola preč. Pred niekoľkými rokmi, bola zabil v aute.
  
  
  Potom, kto bola žena, s mŕtve dievča s tvárou? Cartera práce bolo zistiť.
  
  
  Ale pár ľudí, povedal seba, že ego-strašne nastavenie stáť milióny dolárov. Medzitým, je niekto, pričom významný kus na svete zlatých rezerv cez spy pozemku, ktorý sa tiahne od luxusné francúzske pláže v New Yorku je "stinky" nábreží...
  
  
  Čo povznášajúci úlohu sa Cent Nadol hrať v tejto pochybnej dell?
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"