Carter Nick : другие произведения.

81-90 zbirka detektiv zgodbe o Nick Carter

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  
  
  
  Nick Carter
  
  81-90 zbirka detektiv zgodbe o Nick Carter
  
  
  
  81. Kremelj primeru http://flibusta.is/b/663741/read
  
  Kremelj Datoteke
  
  82. Španski povezava http://flibusta.is/b/607273/read
  
  Španski Povezava
  
  83. Smrt Vodja Zarote http://flibusta.is/b/607245/read
  
  Smrt je Vodja Zarote
  
  84. V Pekingu Dokumentacije http://flibusta.is/b/690087/read
  
  V Pekingu Dokumentacije
  
  85. Groza ledu Teror http://flibusta.is/b/691313/read
  
  Ice-past Teror
  
  86. Morilec: Oznaka za ime Jastreb http://flibusta.is/b/612804/read
  
  Assassin': Oznaka Za Ime Jastreb
  
  87. =================================
  
  88. Vatikan Vendetta http://flibusta.is/b/635621/read
  
  Vatikan Vendetta
  
  89. Cobra Znak http://flibusta.is/b/671056/read
  
  Znak Cobra
  
  90. Človek, ki je prodal svoje smrti http://flibusta.is/b/678851/read
  
  Človek, Ki Je Prodal Smrti
  
  
  
  
  Kremelj primeru
  
  
  prevedel Lev Shklovsky
  
  
  v spomin moj sin Anton
  
  
  
  
  
  Poglavje 1
  
  
  
  
  
  
  
  Ugrabitve Ameriško letalo je zdaj nemogoče. Ste vedeli, da, vem to, in vsak kreten, ki je kdaj bere časopis ve.
  
  
  Ampak zakaj je bil leta attendant Rase 709 na Grand Lachlair Otoku, tako da zaprete s temno odrti, črnolas potnikov, ki je sedel na eno okoli sprednji sedeži? Bil je spogledovanje z njim?
  
  
  Na kratko-cevno stvar, ki se je ohranila pod njeno enotno ves čas, ogrevanje med njene prsi, ki sem užival, gledal od začetka leta. Vsakdo je zdelo, da bi zaspal, in najprej sem mislil, da človek je bil njo dotika malo in najemnin emu ne, kaj je potrebno storiti. V dobri airlines, stranka je še vedno kralj. In ko je odprl zadrgo njen tesen tunika malo, je bila že veseli, da peeping tom igro. Dokler je potegnil svetlečim kos kovine, ki glinted na kratko v svetlobo.
  
  
  Ona dal ego v ego roko, se obrnil in odšel skozi vrata za naprej kabini. Človek je vstal in pogledal navzdol po hodniku še enkrat, orožje jasno vidna v Ego je desno roko. Imel sem Luger v ramenski tok pod mojo jakno, ampak vedel sem, da bi takoj pritegne ego pozornosti, če sem korak k njej. Na stiletto bil zmešani v antilop usnja tulec blizu njegovi desni podlakti. Morda so bili uporabljeni za tiha pomlad mehanizem za sprostitev ego v mojo roko, ne da bi opazil, ampak šolanja ego je drugo vprašanje v celoti. Človek bomo videli. Imel je priložnost, da ustrelil, preden je njen ego bi, na primer.
  
  
  Ko sem bil še vedno trudijo, da se odloči, katere ukrepe je imel najboljše možnosti za uspeh v danih okoliščinah, odločitev ni bila narejena z mano. Vsakdo se je zbudil zvok strela iz pištole v pilotski kabini. On bi lahko slišite presenečen zvoke potnikov skoki gor in dol na svojih sedežih vse okoli njega. Nato glasen glas reševanje programske opreme raziskovalnih problemov. "Vsakdo, ostanite mirni. Letalske smeri je bil spremenjen. V Havani, lahko ostanejo varno in zvok. Ni razloga za paniko."
  
  
  Njegov naglas je bil španski. Zraven mene, Tara Sawyer je globoko zajel sapo, in za njo, Randolph Fleming je dih zataknila v grlu.
  
  
  "Pomiri.. Je zašepetal besede brez premikanja ustnicam," Poskusite, da utišate ženska."
  
  
  'Kubi? Kaj pa anti-ugrabitve pogodbe?
  
  
  Ni čas, da pojasni. Ljudje, ki bi lahko oditi z njim na Kubi Castro je agenti ali egos velikega prijatelja tujini. Ampak, če ona misli o tem in izključile up, je lahko ugotoviti sama. Ona ni bila, da je neumen.
  
  
  Človek je temno pogleda preplavil potnikov. Ego je oči spočiti na nas za trenutek, nato je dvignil ih izmerite odziv za nami.
  
  
  Njena glava se je počasi obrnil na stran, kot če bi poskušal govoriti, da dekle poleg mene. Zajete zvit moje rame, moja roka je zdrsnila pod mojim river proti Luger . Človek zmeni zame.
  
  
  Predvidevalo se je, da potniki niso bili oboroženi. Je dal pištolo v njegovo levo roko. On je sedel v hodniku na desni strani ravnine in bi lahko brez težav dal ego navzdol, ne da bi vstal. On je potegnil sprožilec.
  
  
  Pištolo letel čez ego strani, in njen šla še enkrat. Pred snežno belo srajco je ego obrnil rdeče. Je padel nazaj pred vrata in je ležal tam, kot če pribil, da je. Ego je ust padla odprt ob krik, da nikoli ni prišel ven. Ego je kolena stresel in je padel. Nekdo potisnil odprta vrata iz druge strani, ampak ego telo blokira prehod. Potem je moj Prva dva strel njo, skočil naprej.
  
  
  Za njim, slišal je njen histeričen krik ženska. Moralo je začel spiralno izpod nadzora. Truplo vlekel svojo stran z eno nogo, in vrata swung odpri. Leta attendant je revolver je odšel v vrata. Gawk whizzed skozi mojo pazduho, punctured moj plašč, in še naprej na svoji poti, dokler ne kričati nazaj od ravnino me je obvestilo, da nekdo, ki je bil ranjen. On dived, prijel dekle, ki je zapestje, in zavrtel ji okrog, dokler ona je padla na revolver. Ona se boril, da brani sebe, testiranje svojimi dolgimi, ostrimi nohti na obrazu, in sem imel za moj padec luger, da knock ji s karate udarec na vratu. Ona je padla limply v moje roke, in sem vrgel ji na mrtvo telo njen prijatelj. Vzel je tri revolverji, pawned dva v minuto, in je potekala v Luger pripravljen.
  
  
  Nisem vedel, kaj je bilo v kabini. Letalo shuddered, nenadoma spremenil smer in nenadoma je začel padec v ocean. Izgubil sem ravnotežje in šel plujejo skozi vrata kabine, in sem imel, da zgrabite okvir vrat.
  
  
  Pilot, ki je bila leži z obrazom navzdol v svoj sedež, izbočena na nadzorni palico. Tam je bila kri, ki teče okoli bullet rane na hrbtu. Navigator je stal nad njim. Co-pilot nato naredi divji prizadevanja, da bi dobili letalo nazaj na tiru. Navigator je potegnil pilotni off kolo in poskušal ustaviti krvavitev z handkerchief. On lahko tudi poskusili ustaviti niagarski Slapovi. Co-pilot nato prevzela nadzor nad ravnino in prešli na avtopilot. Obrnil se je, verjetno, da pomaga navigator, me zagledala, in zamrznila. Seveda, on je mislil, da je bil Privateer številka tri.
  
  
  V Luger holstered in pomežiknil v Emu. "Mi lahko letijo v Grand Laclair. So izgubili vojno."
  
  
  Prvi kopilot pogledal mimmo me na nered v hodniku. Navigator je nenadoma obrnil, ki imajo pilotne dol, z eno roko, in stared na mene. To je bil smrtno praškasti. "Kdo za vraga ste vi, po meri?"
  
  
  "Янтье Параат". Njo, pokimal pilot. "Je mrtev?"
  
  
  Je zmajal z glavo. Je kopilot me je pogledal.
  
  
  "Ona strel Howie ... letenja spremljevalec!" Nato ego možganov prestavil v drugi prestavi. "Vi . .. Pozdravljeni . .. kaj delaš s pištolo?
  
  
  Njo, emu zarežal. "Ali nisi vesel, da je z menoj? Želite boljši stik JFK Letališča, ny in o tem poroča. Potem lahko takoj vprašati, če Nick Carter ima dovoljenje za opravljanje pištolo na krovu. Povejte jim, da se posvetuje Timothy Whiteside. V primeru, da ste pozabili, on je predsednik tega letalskega prevoznika.
  
  
  Gledali so na vsaki drugi. Potem kopilot padla v njegov sedež, vodenje njegove oči na meni, in so radio stik. Na revmatizem je prišel čez nekaj časa. Verjetno so morali sprejeti Whiteside za smeti. Ego glas je absurdly razburjeni in besno. Njen, je vedel, kaj je mislil motnje. Bil je že sposoben umor, če se en ego letal prišel minuto prepozno.
  
  
  Medtem, drugi dve letenja udeleženci v kokpitu prišel domov. So hitro začutil, da je bilo stanje pod nadzorom, še enkrat, in igral pomirja sporočila skozi zvočni sistem.
  
  
  Pilot je njen utrip. To je bilo proti pravilom. On obveščeni navigator, o tem in se ponudila, da dajo ego v prazni sedeži v hrbet.
  
  
  Njen emu še vedno ni všeč, da je zelo veliko, vendar je razumel, da se emu potrebna moja pomoč. Smo unhooked pilot in hit ego nazaj preko trupel v hodniku. Na uniformiranih blondinka je bila srečna, dovolj, da stack nasloni za roke med tri prazne sedeže tako, da smo lahko določijo ego. Ni bil ravno v udoben položaj, vendar sem imel občutek, da je ego ne bi motilo za veliko več.
  
  
  Eden od leta udeleženci začeli dajati prve pomoči, in Tara Sawyer je stala zraven nje. Pogledala je za trenutek in potem je rekel: "Pustite me pri miru. Sem zmogel. Še vedno boste imeli veliko dela."
  
  
  Navigator, in sem odšel v pilotni za dekleta. Preselili smo se na še vedno nezavedno let spremljevalec za prazen sedež za pilota.
  
  
  On je iskal jo temeljito, vendar ni našel več orožja. On bi zavezane roke, gležnji in zapestja tesno, samo v primeru, da je želel, da poskusite nekaj z njo strupen nohti ko se je zbudila. Smo dal mrtvih ugrabitelja v omari, tako da se potniki ne bi videli, ego, in se odpravila nazaj v kabino. Vendar kopilot še vedno videti bleda in skrbi. Je vprašal o pilotni stanje, in moj revmatičnih ego ni bil zadovoljen. Je preklet. - Koehler ... Kako bi jih dobili na ladji z te puške? In ti?'
  
  
  "Jaz imam dovoljenje, da to stori, kot sem ti povedal. Dve revolverji so bile skrite pod nedrček. Eleganten, se vam ne zdi? Kolikor vem, posadka ni potrjena za orožje.
  
  
  Dva moška, narejene pihanje zvoke, kot so prepoznali kršitev varnosti. Spraševal sem se, kaj je bilo, kot za co-pilot. Še vedno je dolga pot.
  
  
  "Ali menite, da lahko še vedno dobite letalom v Port of Spain, ali si želite njo, da več?"
  
  
  Ego je obrvi obokan. Mislil sem bil norčevali iz njega. "Ali ste rekel, da lahko letalom?"
  
  
  Je izvlekel svojo denarnico in pokazal njeno licenco. Je zmajal z glavo. "Hvala za ponudbo, ampak bom naredil sam."
  
  
  "Če si premislite, jaz bom prevzel," sem rekel. "Jaz bom tam."
  
  
  Je zarežal, in ona upali, sproščeno. Njo, je šel ven, vse nad kabino. Leta attendant vroči napitki in poskušal umiriti potnikov navzdol. Drugi je dal kisik za starega človeka. Je verjetno imel srčni napad. Tara Sawyer je bil še vedno zaposlen s pilotom. Tiho in učinkovito. Všeč mi je njen glas več in več. Ni veliko žensk, so bili zadovoljni s to situacijo. Pogledala je navzgor, ko njen mož je stal zraven nje. "On ne more vzeti, Nick."
  
  
  "No, vidim."
  
  
  Sedi za pilota, vezani let attendant začel, da si opomore. Njene oči odprl, enega po enega, in hotela je dvignila roko, da kap njeni bolečim vratom. Ko je opazila, da so njene roke so bile vezane, poskusila je, da pogledam okoli. Na kurac bolečine, ki jih povzroča to gibanje je samo prenos sl. 'Oi . .. ", je pritožil. "Moj vrat.'
  
  
  Ona me je pogledal.
  
  
  "Lomljeno," je napovedal laconically. "In vam ni potrebe, da bi zlo oko streljanje."
  
  
  Ona zaprla oči in pouted. Ji ne bo hotel, tako da je izgubil zavest znova, in se imenuje ena okoli druge letalske obiskovalci. Prosil jo je, naj prinese kozarec viskija in vode in vprašala, če poskrbite, da ji coworker imel pijačo. Ona skrbno upoštevana moja naročila, nagibala nad dekle na stol, dvignete svoj vodja za brado in lije pijačo navzdol grlo. Dekle pride do zaužitja, gagged in sopel kot leta attendant vlije viski v atmosferski zrak. Nekateri, ki viski dobil na svojo uniformo.
  
  
  Vprašal sem jo: "ali ste že kdaj videl prej, preden je ta polet?"
  
  
  Visok stevardesa z cerro-smoky oči popravijo hrbet in me je pogledal. Zdaj, da je imela končal pomaga potnikov, je bil namig zadržana jeza v njen glas. "Ne, Edith, dekle, ki je običajno muhe z nami, ki se imenuje tik pred poletom, če rečemo, da je zbolela, in poslal prijatelj. Oglejte si ta prijatelj!
  
  
  "Ali se to zgodi pogosto?"
  
  
  "Kolikor vem, to je bilo prvič. Običajno obstajajo varnostne kopije letenja udeleženci na letališču, pa je danes eno od teh deklet ni prišel k nam."
  
  
  Svoje dvomljivi. "Ni vsakdo, tudi mislim, da je bilo več kot naključje?"
  
  
  Ona je samo pogledal me je. "Gospod, v letalstvu pošte podjetja, lahko vedno pričakujejo ničesar v zadnji minuti. Vprašali smo dekle nekaj vprašanj, in ko se je izkazalo, da je razumela poklic, vzeli smo jo z nami. Kakšen policaj se vam je vseeno?"
  
  
  "Tisti, ki je dobil srečen danes. Bi lahko vrgel odejo nad pilota? Vsi ti ljudje bodo mislili, da so videli truplo."
  
  
  Pogledala je bridko na rdečih las let spremljevalec, ki se je počasi okreva v njen sedež, in recoiled.
  
  
  Ona me je pogledal kot ranjena ptica skokov po gozdni poti proti hungry cat. Njen sel je poleg njene. To je lažje za ženske, da govori z mano, če ne bom prestrašil njo. Poskušal je videti, kot simpatična, kot je mogoče.
  
  
  "Ko prideš iz zapora, ne boste videti kot okusen kot sedaj, Sestra. Mojster umor polnjenje plus karkoli oni so pripravljeni, da vam za ugrabitev letala. Na drugi strani pa, če delate z menoj malo, daj mi dostojno revmatizem test, morda lahko nekaj naredim za vas. Kaj je ime?"'
  
  
  Odgovorila je in mislil sem, da sem ujel nekaj upanja in pričakovanja v njene tanke, napeti glas. "Mary Austin."
  
  
  "In tvoj fant?"
  
  
  "Juan ... Cardosa ... Kje je on?"
  
  
  Je rekel, hej, brez odlašanja. "To je prepozno razmišljati o nen.'
  
  
  Sem moral vedeti, njena reakcija. Ona lahko povem, me, če je res imel kaj opraviti z omele. Njen obraz je pogledal, kot je bilo raztrgane ven z njo zlaganje dolarskih bankovcev na tel. Zapri začel jokati.
  
  
  Nadaljeval je v prijateljskem tonu. "Povejte mi več o Juan, Marija. Kdo je bil?'
  
  
  Njen glas je bil muffled ko je govorila med sobs. "Kubanskih beguncev. Bil je all-in, in emu morali iti nazaj. Dejal je, da je bila povezana z Castro, in da ni povzročil emu škoda za to."
  
  
  Mislil sem, da je videti bolj kot tajni policist. To je bilo težko pri čemer v beguncev; nikoli ne veš, kdo res zbežala, ali kdo, ki dela za sovražnika ."
  
  
  "Kako dolgo ste znani ego?"
  
  
  'Šest mesecev.'Ozrl se je kot otrok jokal nad pokvarjene igrače. "Spoznala sem ga, ko sem delal za Eastern Airlines na letu v Miami. Dve nedeljah nazaj, me je prosil, naj zapre svoje delo. Em potrebna moja pomoč. On podeduje veliko denarja na Kubi, in če je, ga dobi, lahko rečemo, da se poročita. Zdaj..., ki ste jih ubili ego."
  
  
  "No, Marija, si ubil ga je, ko ga je dal em pištolo in ustrelil njega."
  
  
  Ona sobbed glasno. Potniki pogledal presenečeno, nekateri od njih še vedno strah.
  
  
  "Jaz streljal ... je bila nesreča ... navigator, pounced na me ... on me je zadel ... jaz ... jaz nisem hotel, da bi pritisnila na sprožilec na ... njej ... to je samo še čaka na oni, da spremenite smer ... '
  
  
  Njen vstal, dal nasloni za roke navzdol, in jo dal na treh sedežev. Ona bi bila prosila Hawka, da naredite nekaj za zapri. Vsaj ni vedela, prvo pravilo se uporabi orožje: nikoli ne traja do revolver, če ga ne nameravate uporabljati. Drugo pravilo: otroci naj se ne igrajo z revolverji.
  
  
  
  
  
  
  
  Poglavje 2
  
  
  
  
  
  
  
  Ko je moj šef, David Hawke, kliče me N3, ki je moj uradni kodo, kot prvi Killmaster, vem, da bo, da mi ni nemogoča naloga.
  
  
  Ponavadi, ko nihče ni okoli, kliče me Nick. Toda, ko je kašelj in pravi, N3, njena prva misel, da moram dvakrat moje življenje zavarovalne police. Žal nobeno podjetje ne bil dovolj nor, da zavarovanje mene, tako da ni važno.
  
  
  Prišel sem, da poročilo njo. AX je najrevnejših sedež-PO apartmajev vse obveščevalne službe. Fantje okoli CIA in FBI se obrača hrbet na to, in tajne Službe članov, ki so še težje, da prosim. Mislijo, da so najboljša izbira, saj so jih za zaščito predsednik.
  
  
  Bil je utrujen. Dokončal je dolgočasno opravilo in se veseli, da se nekaj tednih ribolov v severnem Michigan. Hawk potisnil časopis čez stol, coughed, in je dejal, " N3, ki je ne razumete, kaj to pomeni?"
  
  
  To bi lahko bila glede na revmatizem pred branjem naslov, ki je kričala: "Težave."
  
  
  
  
  SPLOŠNO HAMMOND
  
  
  UBITIH V FLYRE
  
  
  
  
  Ne verjamem, da mnogi Američani vedo, Hammond. Če želite to narediti, ki jih morate vedeti o otoka Grand Laclair. Na splošno je bil diktator je. Otok je zapleteno zgodovino. Po tem, ko je osvojil španski, je padel v roke francoski, nato pa je bil zajet z Britanci. Prebivalstvo je bilo 90 odstotkov črna, potomci sužnjev prinesel okoli Afrike za delo na plantažah sladkorja in v gostih gozdov. Deset let nazaj, Otočani, ki so se odločili na referendumu, da bi prekinil z Britansko in razglasi neodvisna republika. Tam stahl mora biti praviloma Randolph Fleming
  
  
  Fleming je bil najbolj nadarjen in priljubljena oseba na otoku. Naredil je pomembno, spremembe in Stahl je bil res očetom, da svoje ljudi. Nato ego je padla. On ni dal preveč vojaških, in so bili ogorčeni. Fleming pobegnil v zda, kjer Emu je podelil politični azil. Hammond je prišel na oblast in zavzeli ljudje, kot vojaški diktator je treba. Zdaj Hammond je bila mrtva. Nesreče? Morda pa tudi ne. Ni bilo pomembno. Zapustil je moč vakuum. Vsakdo, ki je pokazala znake vodstvo pod diktator je bil zaprt ali kako drugače sprejeti določene države, med Hammond je pravilo, in bal se je on že vedel, kdo je diplomatov je bilo videti, da pomaga vzpostaviti red na otok.
  
  
  Hawk grunted: "Imamo inteligenco, ki kažejo, da Rusi so vzpostavitev raketne baze na otoku. Seveda, zelo miren, kot vedno. Tako bomo tudi, da deluje tiho in tajno. Odvzel nam, Kuba, ki je veliko hrupa okoli Grand Laclair. Želijo pomagati svojim sosedom v stiski. Vemo pa, da je vse v rokah Rusov, in da je namen "pomoč" je za namestitev raket na otoku. Zato se ta postopek se konča v Kremlja dokumentacije."
  
  
  David Hawke izkoristiti svoje prste na robu svojega stola in me je pogledal resno. "To je one-man delovanje, N3,. Naša vlada noče, da bi drugi Kubanski raket. Morate dobiti Randolph Fleming za Grand Laclair v najkrajšem možnem času."
  
  
  Je dvomil, da je vojska še vedno sedi ali reči ničesar o tem.
  
  
  "To je vaša naloga, da poskrbite, da ne povzroči škode. Morate vzeti Fleming, da v predsedniški palači. In boste morali delovati tako, da nihče ne bo vedel, kaj se v naši državi ima nekaj opraviti s tem."
  
  
  Njen sarkazem je bil jasen: "sem navajen, da se strel na, zastrupljena, ogrožena v vsak možen način, da ni nič posebnega, o tem, vendar nisem našel še: da sam neviden. Kako si želim, da bi ji stahl nevidno? '
  
  
  Svoje dobro, na mnoge stvari, ampak kar Goshawk smeh ni ena okoli njih. Bil je popolnoma neobčutljiv. Ni mu bilo celo nasmeh.
  
  
  "To je že poskrbljeno. Srečen Fleming in Tom Sawyer so dobri prijatelji ."
  
  
  "Všeč mi je, Huck Finn bolje, ampak kako lahko Mark Twain je knjiga, ki mi pomaga?"
  
  
  Hawke ne mara, da nekako wit, tako da mi daje kislo videz. Thomas Sawyer. Najbrž ste že slišali za nen. Je predsednik Sawyer Hotel Group, največji na svetu. Pred tremi leti, Splošno Hammond je dal Em zemljišče na plaži graditi hotel in casino, kjer bogati turisti bi lahko imeli zabavo in se kaj bi porabili svoj denar. Oba sta si to zaslužijo. Ste razumeli, seveda, da Sawyer ne koristi iz prevzemi, ki takoj nationalizes ego za uspešno podjetje. Upam, da boste sedaj razumeli, da Sawyer obljubil vse naše pomoč v zameno za Fleming je obljubil, da podjetja ego ne bi bila ogrožena tudi v prihodnje. In Fleming je dal svojo besedo ."
  
  
  Je pokimal z njo. Politika naredi čudno tovariši za smeti. Patriot Fleming in navdušen poslovnež Sawyer. In jaz bom dal oba skupaj. Odšla Hawke je preveč neprijazno urada z banalen idejo, da je bil svet nered.
  
  
  Vse Sawyer v New Yorku je pogledal, kot vse druge hoteli so v istem cenovnem razredu: majhen lobi obdan z dragih trgovin. Ampak ena stvar, ki je bil drugačen. Tam je bil zasebno dvigalo, ki je vodil odkrito, da v zgornjem nadstropju. Ko sem prišla na vrh stopnic, sem stopil ven na mehko preprogo, v prostorni dvorani, kjer je elegantno oblečen blondinka je čakal me je. Drago Zhirinovsky knjig na Internetu so visi na vse stene, ampak samo eno okoli njih se ni mogel primerjati v kakovosti z dveh nogah utripa na me pod ozko krilo. Majhno, vitko roko pomahal na mene. "Mr. Carter? Jaz sem pokimal z njo.
  
  
  "Njeno ime je Tara Sawyer," je dejal. "Moj oče je na telefon kot običajno in me je prosil, da vas vidim."
  
  
  Podarila mi jo je za roko in vodil me dol dvorani na sobo na drugi strani. Sobo smo stopili je bil eden največjih kar sem jih kdaj videl v. Steklena okna dal dostop na teraso, ki je napolnjena z rastlinami in majhnih dreves. Ni bilo stoli za nas, ne omare za nas, nobene mape za nas, samo otokih udobne stole in kavči. In bar. G. Sawyer vedel, kako sprejemajo goste. Dekle me sprosti in se odpravila za bar.
  
  
  "Kaj lahko jaz se vam, Gospod Carter?"
  
  
  "Seveda, prosim."
  
  
  Ona je vlil mi kozarec žganja in pomagala sama, da je soda. Šli smo na stekleno teraso vrata in pogledal ven na sneg v parque spodaj.
  
  
  "Kakšna škoda," je dejal. "Obstaja toliko lepih stvari, in nihče ne upa tja v noč.
  
  
  Mislila sem, da sem lahko predstavljate veliko krajev, ki bi bili nevarni za nekatere ljudi, tudi ne, ko. Na primer, ta prostor ne bi bilo tako varno za Tara Sawyer, če ona ni bila zavedajo svojega očeta prisotnost na istem nadstropju. Ona je bila zelo zavita, veliko ženskosti pod tanko tkanino, ki je ležal tako ohlapno iz njene prsi in objel njeni boki tesno. Dano ji je bilo tiho toast s zapri, da poskrbite, da moje občudovanje ni slip stran od zapri. Nato odprla vrata za seboj in to je bilo vse več.
  
  
  Thomas Sawyer ni bilo, kar sem pričakoval, mu je treba. Predstavljal sem si, kot ji visok, energičen človek, oddajanje uspeh in moč. Namesto tega, je videl človek ne šest čevljev visok, vendar pa pol glavo krajši, čeprav s hitrimi gibi. Ego je samo močna točka v ns je bila njegova nepričakovano nizkim glasom. Ustavil se je nekaj metrov stran od mene in me pogledal gor in dol, kot nekdo, ki je videti na avtu so si razmišljal o nakupu. "Mr. Carter?" Ni bil prepričan.
  
  
  Je pokimal skromno.
  
  
  "Ne boš, kar sem si predstavljala, da ji je treba."
  
  
  Bil je ne pritožujem, in vedel je, da ga. Večina ljudi misli, da je super agent izgleda kot križanec med Bogart in Gospod Ogilvie Rennie, nesrečni fant, ki je bil imenovan "C" za Britansko ministrstvo M. I. 6, človek, čigar zgodbo je uničil članka v nemški reviji Der Stern. In ne, kako gledam na vse.
  
  
  "Jo hotel, pa bi radi, da se govori, da ste na mizo meja," hotel mogul še naprej. Ampak to lahko počaka. Vas in Tara so letalo ujeti, in čas, je prazna. Pustite okoli JFK Letališča, NY ob pet minut čez dve.
  
  
  Tako blondinka prestavljen na. V primeru, da je bil še bolj zanimivo. Se je dotaknil komolec. "Če ste že pakirani svoje stvari, bi mi bolje iti. Moje vrečke so že dol, ampak preden smo lahko pustite, moram govoriti Gospa Hema."
  
  
  Prišla je v drugo sobo, kot Sawyer me pospremili v dvorani. Trenutek pozneje se je vrnila nosil mink klobuk in ujemanje mink plašč v svetlo modro obleko. Bila je prevažajo v kovčku, ki je namenoma vrgel na mene, od pet metrov stran. Tako je vedela, kako omejiti sama. Nekaj ne morem ceniti. Njen kovček ujeti njo in opazoval njen poslovite od svojega očeta.
  
  
  V limuzino, ki je bila dovolj velika, da bi član organizovane tolpe je avto videti kot slaba Toyota, je zaključila sunroof, ki nas loči od voznika in nenadoma je šel o svojem poslovanju. "Zdaj sem lahko razsvetli ste na nekaj stvari. Dr. Fleming, nimam pojma, kdo v resnici ste, ali kaj je tvoje pravo delo. Mora pa misliš, da so bili najeti za moj oče, ki je kot varnostnik v hotelu. On je to čudno ponos, klic, da nedolžnosti, če bo, in če je vedel, da drugi, poleg ego in svoje ljudi, ki bi mu pomagala povzpeti na prestol, on bi dal gor predsedstvo.
  
  
  "Da?' - Gledal sem njen odziv. "Ne ve, da je vaš oče pravkar kupil vojsko?"
  
  
  Ona twitched vogalih ji usta in za trenutek, in ustnice se je zdelo, da bi grde besede, ampak se je odločila, da ne, da bi se izognili temo. "Nima pojma, in on ne bo nikoli bolje vedeti. Misli, da je vojska, ki misli, da je edina, ki lahko ročaj trenutni situaciji. Ampak moj oče ni prepričan, da je za vojsko ukaz bo ohranila svojo besedo in boste morali biti pripravljeni za neprijetnih presenečenj s te strani.
  
  
  Šele potem sem razumel njo. Oče je poslal svojega srčkan malo hčerko, da poskrbite, da sem bil početje moje delo. Ni bilo samo Grand Laclair vojske, ki je nisem zaupanje. Ni se nam zaupajte Asov, nam, mi, in je bil pripravljen, da bi vrgel svojo sočno hči v kot vabo, da poskrbite, da vse, kar je šlo svojo pot. No, to je bila vabe sem bil vesel, da.
  
  
  "V tem primeru ne bi smel videti, kot smo pripadajo drugi prijatelj. Seveda, Thomas Sawyer hči ne bi šel z mladoletno uslužbenca. Enako je z Fleming. Vendar boste morali popraviti."
  
  
  Ji je omenil, da vsakdo vzel taksi ločeno, da pridejo na JFK Letališča, NY ločeno. Poleg tega, hej, ni bilo treba vedeti, da sem potreboval za kaj drugega. Bil sem padel na letalske družbe, Manhattan urad, je pokazala, moji dokumenti za letalske družbe, predsednik, in čakal, medtem ko je preveril evidence po telefonu na AX sedež v Washingtonu. Njen hotel letalo oborožen in ne bi mogel privoščiti, da bi opozorili nase, ko preverjanje potnikov.
  
  
  Hawke odziv je bil izjemen dovolj, da predsednik takoj imenuje generalni direktor na letališču, in ko sem prišel tja, sem bil osebno pospremil z letalom.
  
  
  Tara Sawyer je bil že na ravnini, govorimo, da je lep, izobražen, s katerimi se soočajo, temno odrti človek, ki je sedel v vrstico treh sedežev okno. Ona sum, da je to Randolph Fleming, Thomas Sawyer je nov dragulj na Grand Laclair Otok. Sem poblisnil na njega, kot sem sedel zraven nje in opazil, da je exuded vodstvo in poštenost. On me je pogledal in za trenutek, nato pa prezreti mi še enkrat.
  
  
  Verjetno so mislili, da sem bil nujen cesti nujnost. Njen ego bi lahko preberete njene misli. Ko je prišel na otok, on bi se počutijo varne; ampak tako dolgo, kot je ni bilo v predsedniški apartmaji, je bil lahka tarča.
  
  
  Spraševala sem se za trenutek, zakaj Sawyer ni uporabila eno njegovih zasebnih letal za prevoz nas, in nato takoj pomislil ponos Tara je omeniti: Fleming bi brez dvoma glede na taka stvar, saj se morda zdi, da vrnitev popotresnih sunkov. Fleming je glas je bil mehak, njegove besede meri, in je govoril Tara v zadevo-of-fact ton. Zdelo se je, da potniki, ki so govorili o ničemer. Ko smo bili v zraku, polet attendant prinesla blazine in odeje. Kmalu se je večina potnikov izklopljen svoje luči, in pogovor se umirila. Spanje je vprašanje za mene. Najprej, seveda, sem imel, da pazi na Fleming, vendar poleg tega, da Tara je zapeljivo prisotnost poleg mene ni, da moje življenje lažje. In njen, je sodil, da je napetost je vzajemno. Vse bi mi bilo začeti misliti nekaj drugega. Vsaj jaz biti budni.
  
  
  Bil sem samo predstavil Fleming po ugrabitve incident, ki je prevzela nadzor nad njo. Nato se je nerad priznal, da je bilo to srečno naključje, da je novi varnostni uradnik na Sawyer Grand Lachlair Hotel je bil v istem letu. Upal je, da ego otoka in ego prebivalcev bi pritožbo z mano.
  
  
  Nato pa, kot je primerov, da je še vedno nemiren potnikov, se je znižala nazaj na svoj sedež in lahko sam pade v miren spanec.
  
  
  
  
  
  
  
  Poglavje 3
  
  
  
  
  
  
  
  Grand Laclair Letališču ni bila tako velika, kot je Chicago, je O'Hare Letališča, vendar je izgledalo, kot da je zadnji ravnini, ki je pustila vse potnike na Grand La Sv. Na letališču je tako sodoben, da sem se spraševal, če Sawyer je plačal za to okoli prihodki od njegove hotel in casino. Na svetlo obarvano otočani, ki so potekale nazaj za skupini vojaki v kratke hlače in kratka sleeved srajce. Poleg svoje orožje, so se spominjali velikih Boy Skavtov. Nekaj okoli njih oblikuje kordonskega po ravnini in črnih limuzin čaka ih.
  
  
  Leta attendant napovedal, da smo vse, da ostanejo v naših sedežev, dokler Dr. Fleming levo okoli letališča. Po stopnicah se je približal, in vrata so se odprla. Imel je že videl ogromne množice, in zdaj je slišal oglušujoč hura za novega predsednika otok stopil na svoje zemljišče.
  
  
  Zraven mene, Tara Sawyer zašepetal:: "Pogled na odnos do njega. Ona bi radi, nas, da se na dnu in gledam dol."
  
  
  "Želite, da so bili porinil stran za varnost." Veseli, da ste tu, " sem rekel.
  
  
  Skozi okna, ki smo ga videli Fleming, ki je bil zdaj ob vznožju ravnino je ploščadi, dvigniti roko, da bi pozdravili otočani. Maščobe človek v luči enotnega pohvalil, nato prečkala, da Fleming in stresel em roko. Fleming je nasmehnil.
  
  
  "Polkovnik Karib Jerome," Tara je dejal. "Glavni Vojske Osebje. Človek, ki je urejen Fleming vrnitev.
  
  
  To je bil moj stik. Njen, je pogledal in ga skrbno. Ego blackface ni bilo črno. Imel je orientalski oči, visokih ličnic in oljčnega kožo, ki kaže, da je bil potomec Brazilske Indijance, ki so osvojili otok v prazgodovini. On bi lahko opravili za velik Vietnamski. Jerome položil ustnice, da Fleming uho, tako da je ego, je bilo mogoče slišati v množično histerijo.
  
  
  Jaz lahko povem za pogled na njen ego, da bi on opozoril, Fleming o možnih nevarnostih. Vzel je Fleming je roko in led Egos, da čakajo limos.
  
  
  Fleming je nasmehnil, stresel off Jerome roko, in hodil več na množice v ozadju policijske kordonskega, da rokovali z ljudmi, - dejanja, ki je, kot vsak pameten policist in varnostnik, sovražil. Aplavz ni končalo, ko je dobil v velik avto s uradni zastave na svojih krilih; nekateri opazovalci uspelo prebiti policijsko kordonskega in poskusite ustaviti premikanje avtomobila. Morali smo počakati na letalo, dokler vojaška policija je prišla na krovu za aretacijo leta spremljevalec, ki so poskušali ugrabiti letalo letalo. Ona me je pogledal, kot so led njo proč, tesnobe in spraševanja. Nasmehnil se je in prikimala. Morda lažji stavek bi lahko pod pogojem, da, po vsem, ona bi postali žrtve stari trik. Ko je hodil po stopnicah, obkroženi z vojaki, občinstvo šteje ji VIP in glasno navijali. Javni verjetno ni bil obveščen o poskusa ugrabitve. Končno smo dobili dovoljenje, da gredo ven. Množica je bila še vedno navijajo. Imeli smo z znameniti Dr. Fleming je letel. Tara se je zasmejal in pomahal, da bi dobili občinstvo pozornosti. Nihče ni posvečala pozornosti, da me. Bil sem vesel, da. Ena od najhujših stvari, ki se lahko zgodi, da je tajni agent, ki je izpostavljen. Bili smo sprejeti, da se relativno mirni carinski urad, kjer smo čakali na naše prtljage, da prispejo na transportnem traku. Njen bila Tara je za prtljago število in njegovi. V kovčke bili odstranjeni iz voziček s cariniki in postavi pred nas, tako da smo lahko jih odprete.
  
  
  Izpit je bil zelo temeljito. V Karibih, take carinske so ponavadi zelo pogosti. Ponavadi se ukvarjajo s bogatih turistov, ki jih ne želite, da žalijo ali prestrašiti. In kaj me je presenetil še bolj je bil način, kako sem bil iskal. Ugotovili so, moji rami, tok, unbuttoned moja jakna,in se je namrščil ob Luger .
  
  
  "Razlago, prosim." Ta človek ni videti, kot da se je dogajalo, da me obravnavajo kot bogato turista, ki ne bi smel biti užaljen.
  
  
  Povedal sem jim, da sem bil novi varnostni uradnik na Sawyer Hotel. To ne bi naredili vtis na človeka. Je udaril s prsti in nato v dveh policistov, ki so bili stalni unobtrusively v pomembno mesto, je stopil naprej v kotu sobe. On je ukazal mi je, da je treba sprejeti na policijsko postajo na zaslišanje. Eden izmed častnikov je bila posneta z mojo Luger. Tara je izgledalo, kot da je ona se dogaja, da boj odkrito na kraju samem. Stopil sem na svoji nogi, tako da je ne bi naredil nič neumnega. Ni bilo nobene točke v prepiranje z organi tukaj. Sem ji rekla, sem videl kasneje v hotelu in je šel z uslužbenci policije van zunaj letališča. Sem bil lahko, da moj kovček z mano. Če David Hawke je to slišala, on bi umrl od ogorčenja. Imel je prezir, za navadne policiste. To je bil deset kilometrov vožnje do kapitala, in pot je bila dolga. Množica je bila še vedno se vrstijo vzdolž ceste, in pred nami je Fleming je procesija je bila, ki se gibljejo na treh milj na uro. Bili smo gibljejo vzdolž zadnji konvoj motoristov. Ljudje, ki me je, da postaja, ki so bili, tako kot vsi drugi policaji po vsem svetu, natančna in dolgočasno. Hieronymus razglasila dan in organizirana stranka, ki je bila naj bi se začel v večernih urah. Za te fante, seveda pa je samo pomenilo več dela. Ko smo opravili mimmo od Sawyer Hotel, ljudje so bili vedno stoji, v tretjem in četrtem vrstic. Velik travnik v pred hotelom je bila polna s turisti, pri čemer fotografije. Hotel je arhitektura je sterilno, namenjeni awe-zanosen in obdržati turisti iz pozabijo, kaj so tukaj: izgubili dolarjev na igre na srečo, tabel z iluzijo, ki ih je bil prijetno zabavali. Ogromne stavbe iztegnjena na boulevard skupaj pristanišče in se je nahajal na robu poslovno območje. Videl sem tri velik užitek jahte v pristanišču, in misel, da je casino bi delala tudi z ljudmi, ki so si lahko privoščili takšne igrače.
  
  
  Policijska postaja je bila postavljena v neopazne mesto, kjer on ne bi prišel čez ostre oči turistov. In bilo je skoraj kot nove, kot na letališču. Sawyer plača tudi za svojo zemljo in svoje pravice. Tam je bil znak v čakalnici hvalili ego velikodušnost. Bil sem pripeljal skozi zadnja vrata. Leta spremljevalec, ki je strel pilot, ki je sedela na leseni klopi. Zapri bil handcuffed in jokala se je tiho z njo zaprtimi očmi. Je verjetno mislil, grozne stvari, ki bi se lahko zgodilo z njo. Njen sel je zraven nje, in stahl je masažo hej vratu. On mi je dal nekaj nasvetov, povedal mi je, da poveš resnico in ne poskusite, da leži, in znova obljubil, da bom poskušal narediti nekaj za zapri. Po vsem, bila je preveč privlačna, da preživijo svoje življenje v digitalnih fotoaparatov. Poskusila je nasmeh na mene, ampak dal glavo na mojo ramo in sobbed. Varnostnik vstopili v sobo in led njo proč. Niso želim ji, da se počutijo udobno.
  
  
  Imela je eno uro levo. Trik, da ne bo vam neprijetno. Njen zaskrbljen. Nisem mogel razkriti svojo pravo identiteto, in nisem res želite, da se Sawyer je pomoč na tej točki. Sem se odločil, da igrajo obrambo in glej, kaj se dogaja okoli njega.
  
  
  Končno, dveh policistov prišel na konec čakalne dobe. Šla skozi vrata označena uprave. Eden je bil voznik avtomobila, v katerem sem bila vložena, druga je bila v civilnih oblačilih.
  
  
  "Žal mi je, sem sproti vas čaka," slednji je dejal. Je zvenela preveč navdušena. "Zakaj si se skrije pištolo v rame torbici?"
  
  
  Nisem imel povedati em ničesar. Rekel je: "mislim, da je to najbolj udoben prostor za ego nosiš."
  
  
  Em ni všeč. "Le lokalne oblasti imajo pravico do nošenja orožja, Mr. Carter, si je izbruhnila prava ... '
  
  
  "Kot vodja varnosti na Sawyer Hotel, ne, imam pravico, da nosijo pištole?
  
  
  "Samo na vašem delovnem mestu. Ko sem bil na tem, da recimo, da ste kršili našo zakonodajo, ki je podlaga za poslan v tujini kot nezaželeno tujec.
  
  
  Njo, je zarežal ob misli, da Hawke reakcijo, če sem ti Emu in ji rekel, jaz bi ga bili vrgli off otoku. Odločil sem se, da uporablja akupunktura na živčni sistem zapisana oseba. Njen oče je rekel premišljeno: "Takrat sem bolje pokliči Tom Sawyer. Emu ne bo všeč.
  
  
  Je delal. Je popraskal pod njegovo srajco z enim prstom, kot če njegov ego je nenadoma ugriznil s paraziti. 'Um-m-m... smo ga včasih... Hm ... oseben odnos z G. Sawyer?
  
  
  "Mi smo stepbrothers. On je najstarejši.
  
  
  "Ahem... bom pogledat s svojim predstojnikom.... Obrnil se je na drugo agencijo. "Howard, traja ego v celico. V tem času, bom videl, kaj... "Je ni končal svojega stavka in naglo izginil skozi vrata z oznako" uprava ".
  
  
  Nobeden od njih kdaj bo delajo po moje policije. V Luger je že zmedeni nu, toliko, da jih sploh ne moti, da si vsak nadaljnji. Na stiletto, kar nosite na moj podlakti ni bilo mogoče najti. Ampak nisem hotel, da bi povzročale več težav, dokler je to nujno potrebno. Novica o moja vloga v ugrabitve zgodba še ni dosegla teh uradnikov, vendar na višji ravni, ki bi bili znani. Je sledila Howard, da veliko celic v kleti stavbe.
  
  
  Celica je bila ovalne oblike s klopi obrnjena drug proti drugemu v dveh sten. Na eni od klopi sedel debeluh, verjetno Ameriški poslovnež. Bil je utrujen in je imel eno črno oko, ki je že modro in modro. On se hranijo toliko razdalje, kot je mogoče med njim in drugimi ujetnik, a premeten Black man. Ko Howard levi, Negro je vstala in grunted, in Stahl poskušal hoditi okoli mene. Njen, se je obrnil k njemu.
  
  
  "Še vedno stojijo," je dejal.
  
  
  Poskušal je, da bi dobili okoli mene, vendar sem vedno pazite, da je bil pred menoj. Brez ego je opozorilo, pest, ujel me je v pasu.
  
  
  Ego je zgrabil jo za zapestje in z metom nad njo, udarec ji nazaj na tla. Ozrl se zadovoljni, kot če bi to bilo tisto, kar je želel. Je planila na noge in začel napad znova, vendar ko je videl stiletto, da je bil holding out mu dal gor na svoje načrte, skomignil z rameni in prodaje. Dobil sem vtis, da je bilo navaden pretepač, ampak emu je bila plačana prestrašiti svojo cellmates in sile ih priznati vse, kar je rekel, da je policija med zasliševanjem. Je bil tekoč, da sobanah na digitalni fotoaparati, zdaj pa se je odločil, da je bolje, da ostanejo gor in poglej po Negro. Vendar, za naslednje pol ure, on ni za kaj drugega.
  
  
  Nato Howard pojavil, odprl vrata, in pomignil mi jasno. Pijan Ameriški potrudil, da bo zmanjkalo, vendar veliko Črno zgrabil ego in potrkal, mu dol. Njen utrujen od njega, in udaril svojo roko na ego vratu. Je zgrudil na tla, in slutil sem, da bi se naspati.
  
  
  "Dal ego nekje drugje," Howie ji je povedal. "Ali bom govoril, da naš konzul." V vsakem primeru, je ona se dogaja, da opozarjajo Fleming, da je to pigsty je, da bo očistiti vedno. Zdelo smiselno, da se Howard, ki je nisem oklevajte, da sledite moji naročila, da povlečete nezavesten človek v hodniku in zapušča ego tam.
  
  
  Tara Sawyer sedel v baru. Ona je držala moja Luger, in za trenutek sem mislila, da je bil dovolj nor, da mi pomaga ven. Bila je zelo drzni. Potem pa je videla živčni izrazi na obrazih treh policistov v ozadju Ne. Fant, ki je vprašala je bilo potenje.
  
  
  "Vaša naloga je bila napaka, Mr. Carter. Se opravičujem za nesporazum." On mi je dal moj kovček.
  
  
  Tara je služil mi Luger. Ego ga v ramo, tok, in skupaj smo šli skozi vrata, ki je bil odprt za dve častnikov. Zdaj sem opazil, da je kamera imela eno prednost: ni bilo tako toplo kot zunaj. Tudi v februarju, toplote, rose iz tlakovcev in odraža off stene hiš. Ozrl se je na Tara questioningly. Ona je še vedno zdelo, indignant.
  
  
  "Kaj je smešno pogled. Njen, se je odkrito Fleming; ego je prvi uradni ukrep je bil, da vaše sprostitev in vam omogočajo, da pištolo kjerkoli, kadarkoli. In ta večer je obravnava Parlament na izredni seji. Dal nam vstopnice za javno galerija, želi si, da slišim ego izvesti. Ob 2: 30. Tako imamo še vedno čas za kosilo in pijačo."
  
  
  "Je to vse?" samo vprašal.
  
  
  Zgrabila mojo roko. "Pred uspešnosti,. Ne želim, da se vam mudi, Nick. Poleg tega, ona je preveč lačen.
  
  
  Nisem mogel najti taksi. Ulice so bile napolnjene z ljudmi, ples, petje, in navijajo. Niso ne želite čakati na večer za praznovanje. Poskušali vdreti skozi množico, smo opravili mimmo o "domači stojnice na tržnici" pod pogojem, da so turisti s spominki prinesla okoli Singapur.
  
  
  Tam je bila vrsta poslovnih stavb med trgom in rezervacije, kakor tudi široko cesto, ki je vodila neposredno do glavnega vhoda v hotel. V čakalnici je bila nenavadno velika, obdan z velikimi okni, trgovin, in na desni bil vhod v casino. Začel je proti recepciji, ampak Tara lovila ključ iz torbo. Ona je že rezerviral prostor za mene. Smo na naši poti skozi množice turistov z dvigalom in ima na zgornjem nadstropju.
  
  
  Tara mi je pokazal mojo sobo, velik apartma s pogledom na zaliv. Pogledal je ven na trato, palme, beli plaži, in jahte jadranje, ki zajema svetlo zeleno vodo. Denar. Tam je bilo veliko denarja povsod. Po nočni polet in izpostavljeni digitalni fotoaparati, se je počutil še preveč umazano, da bi sedel na drago pohištvo. Ko je hodil skozi spalnico in v kopalnico. Tuš je bil dovolj velik za dve osebi. Tara je imenovala. "Prinesla nekaj čista oblačila, tako da bomo lahko pranje še enega."
  
  
  "Oh, ne," je rekla z a smeh. "Ne na prazen želodec. Moja soba je soseda, in bom kopanje tam."
  
  
  No, vsaj poskusil sem. Slišal je povezovanje vrata se odpirajo in zapirajo, naročite dve pijač na telefon, odprašimo svojo obleko, in se obrnil na tuš. On naj pomirja vroče pretok vode nad mano, dokler moje celotno telo je bilo rdeče, nato pa prešli na hladno vodo. Torej, tudi brez arhivu, vedno sem se počutite kot nova oseba.
  
  
  Za čas, Tara prišel, nosi nizko-cut obleko, ki se ujemajo z njo krasne modre oči, njen je bil nazaj v svoje obleke. Trenutek je pozdravil ji, ki jih je prinesel pijače.
  
  
  So prinesli Martinique udarec v visok, ohlajen kozarec, toda ko je končal, je še vedno ni spremenila svoje misli, zato smo dvigalo navzdol. Okoli hotela štiri restavracije, Tara izbral eno, na drugem nadstropju. Igrali smo ta igra na mizi, pod svetlobo dežnik, in mi je povedala, da je bil slavni jastog vročiti masla in limonin sok.
  
  
  Spraševal sem se, kaj nas čaka, ko so Rusi bo njihov naslednji korak. To je bil spodnesle s ih je poskus, da bi ubil Fleming, šolanja ego, da zgnije v Kubanskih zaporih, tako zdaj bi morali razviti povsem nov program.
  
  
  Vendar ni bila nobena točka v stradajo, medtem ko ih je bil čaka na njo, da se vrnete poti. Smo savored našo vzgojo, potem hodili z roko v roki, da vlada stavbe za Fleming je govora.
  
  
  
  
  
  
  
  Poglavje 4
  
  
  
  
  -
  
  
  Ne smemo so tukaj prišli veliko kasneje. Vsi sedeži so bili že sprejeti, razen za naše rezerviranih sedežev, in splošno galerija vdihnil toplote nabito polni dvorani. Randolph Fleming je sedela na platformo, na eni strani, med glavo Zakonodajalca in Karib Jerome ' prazen stol, na drugi strani. Je polkovnik je stal za mikrofon in dostavljena otvoritveni govor.
  
  
  Ko je končal in Fleming je vstal, stene skoraj propadel v gromovit aplavz. Njen je tudi udaril, in Tara je pomahal, njene oči so vlažne z razburjenje.
  
  
  Fleming čakal petnajst minut za aplavz, da izginejo dovolj, da se popolnoma umre navzdol, dvig obeh rokah. Ko je bil tiho dovolj, ego-toplo glas zadonel po zvočniki. Bil je vesel in srečen, da je treba domov, in hvaležen, da ljudje, ki so še enkrat veliki državi, ego za vodenje države. Predstavljeni program, ki si ne zdi smiselno, in obljubil, javne volitve v roku enega leta, tako da on bi vojaške odlok le za eno leto. Govoril je za eno uro, in to je bil eden najboljših političnih govorov imela kdaj slišal.
  
  
  Tam je bil drugi minuti je stoječimi ovacijami, in kordonskega vojakov preprečiti Fleming dobili v roke množice. Trije možje, ki so v spremstvu varnostnikov, nato pa zapustil stavbo skozi stranska vrata. Tako daleč, vojska je sledil dogovor z Sawyer. In zdelo se mi je, da ne bi storili drugače, glede na veliko popularnost novega predsednika. Tara in čakal sem za paniko na izhod, da izginejo malo. Sparklers glittered v Tara oči. "Kaj misliš, da, da, Nick? Ali veste, kaj Fleming ni? Splošno Hammond je družina še vedno živi v palači, in Fleming jim je povedal, da sprejmejo svoj čas in si za nekaj drugega. On nastanitve v hotelu, za dolgo časa in je celotno nadstropje v nadaljevanju je naša."
  
  
  Nekdo je pomenilo, da bi moje delo lažje. To bi bilo skoraj nemogoče, da sledite Fleming v predsedniško palačo, kjer sem imela nič opraviti po vseh. In ta dogodek prinesel ego odkrito v moji uradni področju dejavnosti. Nato pa me je zadel. "Vam ne bi jaz to naredil po naključju, pa vam?"
  
  
  Njen nasmeh je potrdil moje sume. "Kaj malo conspirator!
  
  
  "Hvala za vašo pomoč, jaz lahko sedaj pozorno oko na njem."
  
  
  Večina ljudi levo skozi izhod, in smo bili šolanja, kot tudi. Posoda je bila visi z mojo roko. "In zdaj dolžnost je naredil ..."
  
  
  "Ste zamudili vaše možnosti, mlada dama. Dolga je daleč od tega, da bi bili izpolnjeni. Moj dan je polno zasedeni. Vas bom popeljal v vašem hotelu, glasovanje, in to je to. Najboljši način, da se odzove na tiran je, da boj proti nazaj, tako da zdaj Tara lahko gremo na luno za enkrat. In res je, da naredite veliko stvari: govoriti je hotel manager, obiščite Fleming, in se naspati. Nisem mogel spati zadnjih šestintrideset ur, in lahko sem imela naporno noč pred menoj.
  
  
  Ona me je pogledal sumljivo in pouted nekoliko, kot sem dejal v slovo, da ji na dvigalo. Dobro, sem pomislil. Vodja prosil za to in opazil, da je Ego že bili dani v krilu. On ni bil zadovoljen z mojo prisotnost v ego stanju. Morda je mislil, da je bil zaradi napak, ki jih je naredil. On me je predstavil njegov vodja varnosti, Lewis, nato pa nas je vodila iz ego urad, kakor hitro, kot je mogoče.
  
  
  Lewis je bil visok, Črn človek, ki se uporablja za igranje strokovno na rugby ekipa v Združenih državah amerike. Bil je nesramen do mene, dokler je poklical njen ego "express" (vzdevek in pritisnite skoval za njega v času) in zanikal emu poročila medijev o nekaterih ego je najbolj ustreza. To je ego kočoperiti in deluje bolj prijazno. Povedal mi je o posebnih ukrepov, ki je imel ukrepi za zaščito predsednik, in me je, da Fleming je urad za uvedbo mi je, da njegova ekipa.
  
  
  Tam so bili štirje, vsi krško Ameriški Negroes, ki se skriva v kotu dvorane. Lewis preklet pod njegovo dihanje in grumbled na aroganco vojaških častnikov. Vedno, je growled, vedno mislijo, da bodo lahko nastavite vsi stran. Ego je bil nejevoljen, da je poročnik in dveh vojakov, ki so bili obloženi v guardhouse na Fleming je vrata po pošiljanju Ego je moški proč. Poleg tega so tudi odpustil dve drugi moški, ki so bili šepet med seboj po sobi: maščobe, skratka, maščobe italijansko-Američani. Tako, mafije zaščitena tudi Fleming, in z njim, njihove interese v igralnici.
  
  
  Sem spoznal, da ljudje okoli hotela, nato pa tri vojake, ki stoji pred Fleming je stanovanje. Poročnik jo vprašal, če je bil predsednik nazaj. On me je pogledal, kot so v emu je bilo kar nespodobno ponudbo. Lewis lajal, da sem bil Sawyer osebne varnosti podrobnosti in, da so lahko delali bolje z mano. Poročnik še niste opazili, me je samo obrnil in potrkal na vrata. Ego je odprl telesni na drugi strani. Fleming je videl mene, čez vrh napad spretnosti vrednost se ljudje v prostoru in beckoned mene.
  
  
  Soba se je napolnila z vsemi vrstami vladni uradniki, ki želijo biti kot ble liže k posebno tisti v matematiki. Polkovnik Jerome storil bolje kot kdorkoli drug. On ni ostal dolgo, ravno dovolj dolgo, da hvala Fleming in čestitam ego na njegov govor. Bil je head over heels v ljubezni z organizacijo njegove vlade, temveč je bil zainteresirani za moje dobro počutje. Upal je, jaz ne bi dobili v vse več težav na otoku. Ego ji je zahvalil in levo.
  
  
  V preddverju, Lewis me vprašal, če sem lahko vodijo njeno varno na drugi tla. Smo šli dol tla in videl vojake, zasebni svojimi varnostniki, in mafije povsod. Predsednik Randolph Fleming je bil dobro zaščiten.
  
  
  Lewis se je zahvalil ji opravičili sam, in odšel v svojo sobo. Majhne pasti je odšel za njo niso bili prizadeti. Nihče je ne moti, da iskanje mojo sobo. Spraševal se je, če Grand Laclair informacije o unreliability vojakov je prišel iz suspiciousness nekaterih overworked vojak. On pozval njo na sedežu in čakal Hawke glas, da pridejo preko telefona.
  
  
  Vprašal je v visokih tonov, zakaj ona ni preverjeno v prej, takoj po pristanku. Ko je povedal Emu o Luger dogodek, ki je pustil svojo žolča zaradi overzealous storitve za stranke, in ko je moral odvajati svojo jezo dovolj, je dal Emu kratek račun dogodkov.
  
  
  "Prepričan sem, da je ugrabitev letala je bilo poskrbljeno z Rusi," sem rekel. "Toda to je naredil v temi. Leta attendant nisem vedel, da je bil v uporabi. Nisem si mislil, da ji je bilo zelo pametno, ali vsaj ona je panika. Naredite nekaj za zapri." Obmolknila je, kot je posnel upoštevajte, nato vprašala, " Fleming, nisem je sum tem, ko je bil na krovu? On ni neumen.
  
  
  "Mislim, da on ne razume, zakaj je ona tukaj. V vsakem primeru je vse dobro na otoku. Ljudje obnašajo tako, kot če novi predsednik je Bog."
  
  
  "Odlična. Sprašujem se, kako so naši prijatelji se bodo odzvali na to. V vsakem primeru imejte odprte oči."
  
  
  Sem poljubila telefon zbogom, je odložil in šel nad kozarcem viskija bi jih prinesel me v mojo sobo. Naredil sem toast, da moj šef, ki se imenuje recepciji in rekel sem si želel, da bi prebudili na pet, in padli dol na mojo posteljo.
  
  
  Ko mi je zazvonil telefon na pet ur, a pojavil nasmeh na obrazu. On yawned široko in imenuje Tara. Spoznala sva se v baru na 5: 30, in pred tem, ji ferret freshened v tuš. Zdelo prekleto počitnice. Ko sem prišel v bar, je bila že tam, dva martinis v ohlajene kozarce pred njo. Vsi moški v baru je bilo užurbano undressing ji s svojimi očmi. Fantastično! Ona je bila pri volji za zapeljivo orel, in njen je bil dobre volje. Vedela je dobro restavracijo, na drugi strani Sturt Zalivu, s teraso s pogledom na pristanišče. Začeli smo s shark fin juha, vendar sem bil preveč zaposlen z Tara vedeti, kaj storiti.
  
  
  Luči, ki je prišel, ko se je stemnilo nastala bleščeče srebrna ogrlica okoli plaže. Zvoki praznovanje zadonel iz banner. "Naj se pridružijo," sem predlagal.
  
  
  Na trg, festival se je povečal za orkester. Otočani so bili pijani, turisti so bili uživajo v lokalnih dejavnostih, in otroci so bili utrujeni. Smo plesali nenehno na poti nazaj v hotel. V varnostnikov v zgornjem nadstropju so zamenjali, ampak moj posebne izkaznice vam bo omogočilo, da prenese hitro. Bi rekel kaj za nas, Tara je ustavil na vrata moje sobe. Odprl ga ego, ki se držal nazaj, kot je običajno zastavljena za vse znake, da taksist, vendar pa je mogoče najti nič. Tara je prižgala ji baletne copate in se igral z njo prste v globoko kupu od stene jaukati, medtem ko je njen oče vlije nas toplo viskija. Ona okusili to, nagne glavo nazaj, in počasi zlila kozarec navzdol grlo.
  
  
  "Zdaj," je povedala v raspy glasom:"sprejel bom vašo ponudbo tuš skupaj."
  
  
  Ne boste dobili veliko teh ponudbe na Grand LaClare, tako da je vedno pametno, da izkoristijo njih. Šla sva v spalnico, da bi dobili slekel, in Tara je zmagal na tekmovanju, ker se je izkazalo, da Ne imeli nič pod njeno obleko. Zapri imel dolgo, vitko, polno, gladko telo.
  
  
  Ona je hodil pred menoj, da se pod tuš, obrnil tapnite na polno, nekoliko toplejše, in stopil pod tuš. V sobi je bilo približno dveh metrov z dveh metrov. Lahko bi valček tam. Hej, ni skrbi, če ji lase imam mokro, je stala pred mano, nato pa stopil nazaj, tako da njen lahko dobite tudi njeno telo je mokro. Njen začetek lathering jo. Ee obraza, vratu, trupa in nog.
  
  
  Ko je bilo vse spolzka, ee je zgrabil jo je in pritisnil ji je proti meni. Smo obrnil sperite z milom in pritisnil svoje ustnice na njene. Smo poljubila dolgo in strastno, in čutil njeno tresenje z željo.
  
  
  Bila je pobral z ee in na poti v spalnico, je zgrabil frotir, zavit okoli Tara, in jo dal na posteljo. Je obrisal ga izklopite, nato odtrgala brisačo. Ko je bila hitro sušeni, je bilo že vse pripravljeno. Ji je začel zapri v eno hitro gibanja, kot je upognjeni hrbet, da se prikaže meni. Bila je fantastično, je natančno vedel, kaj sem hotel, in se preselil gladko z mano. Ne spomnim se, kako dolgo je trajalo, vendar sem zaspal, skoraj takoj, ko smo bili storili. Bila sem popolnoma izčrpana njo.
  
  
  
  
  
  
  
  Poglavje 5
  
  
  
  
  
  
  
  Imeli smo zajtrk v restavraciji. Tara je vzel nekaj tropsko sadje, njena dva ducata ostrige. Pred njo ih prišel, Tara je skočila iz postelje, tuš in dobili oblečen v svoje stanovanje. Imel sem cel dan off. Medtem ko je bila v tuš, je zazvonil telefon nad zvok tekoče vode. Poskušal sem, da to ignore, vendar oseba, ki na drugi strani linije je bilo redno. Je zanikal poročanje medijev o Hawk. Sem pustite, da se pretok in tekel po telefonu, če puščate sled pade v ozadju.
  
  
  Šepet na drugi strani linije je bilo zarotniško. "Dobro jutro, Gospod Carter. To je Carib Jerome. Lahko sem se govori, da vas za nekaj minut?"
  
  
  Bil sem opozoril, Jerome. AX uradniki mislil, da bi lahko bil ruski agent na otoku. Ampak morda je bil le z dovoljenjem klic. V vsakem primeru, bi bilo čim bolj nevtralni. "Daj mi deset minut, da se obleči," sem rekel.
  
  
  Poklical sem sobna strežba, naročite vroče kave in dodatno pokal, sušeni, dal na baletne copate in se je spremenila v čista oblačila in suknjič, da skrij mojo ramo tulec, ko kavo in polkovnik prišel. Medtem, sem šel skozi kaj Hawk je povedal o Jerome.
  
  
  Jerome je bilo šestintrideset-letni član ugledne družine, čeprav ne iz otoka. Bil je izobražen na univerzi v Oxfordu in je poseben tečaj na Vojaški Akademiji Sandhurst. Po tem je dobil ime za sebe kot odvetnik. Ko Randolph Fleming je bil prvič izvoljen za predsednika in Britanski vojaki zapustili otok, Parlament menil, da je otok je potrebno lastno vojsko. Fleming imenovan za Načelnika Policije Splošno za novo vojsko. Hieronim, ki je povečala na položaju načelnika Štaba. Sokol je dejal: "Polkovnik, ki ste nas je presenetil. Po podatkih CIA, je bil politično ambiciozen in si želeli, da prevzame oblast po Hammond je smrt. Namesto, da takoj vrne Fleming."
  
  
  Hawke je razmišljanje pralni veliki meri ukvarja sama s mogoče ego motivacije. Zakaj je ambiciozen človek, ki je imel priložnost, da izkoristijo moč pošlje pismo, da politični nasprotnik, ki ji je že prej pomagal strmoglavljenje? Naši strokovnjaki menijo, da je Hieronim je bil dovolj pameten, da uresniči svoje unpopularity. Vedel je, da parlament ne bi nikoli ga podpirajo. Ampak če on imenuje Fleming kot predsednik, on lahko postane močna oseba za prestol.
  
  
  Hawke jo vprašal, če Jerome Omele ni imel pojma, moje pravo identiteto. Vendar, kolikor je je poznal, je bil nič več kot predstavnik Thomas Sawyer.
  
  
  Je Polkovnik prišel ven skozi sobe pred natakar in je odkrito, niti nasmejan, dokler nismo sami. Samo ego je temne oči preselil. Želeli so, da. Gledali so na veliki postelji, odejo na tla, viski in kozarca na mizi. Študiral me za dolgo trenutku, kot je vlil Emu skodelico kave. Črno, brez sladkorja. Še vedno ne nasmeh. Sem se odločil, da igrajo to skrbno. Vrata so zaprta za natakar. Jerome potonil v globok stol in srkal svojo kavo.
  
  
  "Ste se naselili v lepo," je raspy glas je zvenel emotionless. Tam je bil žepni nož za vprašanje. Jaz bi mislil, da je veliko prej. To je bil suite, VIP. Kaj sem moral delati kot varnostnik tukaj? Ozrl se je na drago pohištvo s prekomerno občudovanje in ljubosumja in dal kratek smeh.
  
  
  "Tukaj lahko vidite, kako težko je biti v najboljši položaj. Lahko voham to zato, ker hotel je poln. Bom preselil v kleti kmalu. To sezono, vse je treba izpolniti, in polkovnik ve. V državah, kot je Velika LaClare, teleta mora predati svoje knjige gostov na policijo.
  
  
  "Zelo slabo za vas. Kar naprej me gledali questioningly. Nato je privzdignil obrvi in padel predmet. "Njen hotel ima to priložnost, da hvala za vaše delo na letalo. Predsednik Fleming - in I-so bili zelo srečni, da ste na letalu. In oborožen ." Narejen jezijo. "Bil je znano, na dell, sam da si imel skriti orožje?"
  
  
  Ni utripa. Nasmehnil se je v emu, kot so matematični večjih podarjamo še skrivnost. "Moj delodajalec ve, da sem radi delajo z lastno orožje. Kot veste, ima nekaj vpliva ."
  
  
  Tudi dobro. Zdaj, prvič, nasmehnil se je ob misli na moj poseben privilegij. "Zelo sem srečna spet. Če niste pravilno odgovoril, Predsednik Fleming bi že mrtvi ali v napačne roke. Odzvati tako hitro, boste morali biti zelo izkušeni varnostni uradnik." Drugo žepni nož približno dvojno dno. Kaj je bolj njen kot samo hotel security guard? Njen ostal previden.
  
  
  "Jaz spremlja Miss Sawyer. Ona se lahko poškodovan ali ubit, in moji refleksi kick, ko nekdo točk pištolo na mene.
  
  
  'O? Tako da je res bila presenečenje? Ali ste vedeli, da Predsednik Stahl je bil cilj? Potem pa, seveda, na svoje mesto, ne moreš imeti znano, da so skušali ugrabiti ego in jo odnesite na Kubi."
  
  
  Njeno vprašanje je bilo verjeti. - "Kaj je to, p/?""Ta polet attendant priznal?"
  
  
  Ego je oči, njegov raspy glas, so bili brezizraznim. "Prejeli smo podatke iz drugega vira. Dekle, ki je pobegnil, preden je lahko vprašanje njo.
  
  
  Pobegnil skozi zaporu, je bila v? Spet je pomislil na njo začuden pogleda. Lahko je res, lahko zastopnik, ki je dovolj dobro, da me prevarati po vsem? Jerome uganil moje misli. "Njene domnevne nedolžnosti zavedel ženski security guard. Ona uporablja karate premikanje, ukradel njene obleke, in tako je ostalo."
  
  
  "Ampak, kje bi ona šla?"
  
  
  Nemirna skomignil. "Ti luksuzne potniške ladje, ki pridejo in gredo, so tu. Mislim, da je dovolj pameten, da bi dobili na krovu ene izmed teh čolnov.
  
  
  Sem ugotovila, da je težko verjeti. Vendar je tudi nikoli ne verjel, da je leta attendant lahko pretihotapiti dve revolverji na krovu letala. Je Polkovnik pomahal zadevo odložite in leaned nazaj v svoj stol. "To ni važno. Hvala predsednik, ki je prišla varno. Vojska je prepričan, da jim bo bolje, če bi emu polno podporo, zato so bili ti problemi rešijo, naj vsakdo zadovoljen." Je končal svojo kavo in vstal. "Če bom lahko kdaj pomagali s čimerkoli, me boš našel v palači."
  
  
  Sem segla v roko je držal ven in ga izpustili. Vedel je, več o meni, kot je priznal. To je razvidno iz ego prijavitelja, da vojska, ki bi ostal tiho. Samo, ki je hvaležen za ugrabitve incident ne bi naredili Jerome, da politične izjave zgolj hotel security guard. Slutil sem, da je bil težaven, da mi sporočite, da mi ni več potrebno, da igrajo svojo dvojno vlogo z njim.
  
  
  Je čakal trenutek, dokler ni spoznal, da je zapustil hotel, nato levo skozi sobe. Ni bilo več vojakov na zgornjem nadstropju. Lewis " moški tudi izginil. Le da je bil še vedno poln mafije.
  
  
  Odšel je navzdol, da Fleming je stanovanje na tla spodaj. Le sindikata je ljudi, ki so bili prisotni. Sem rekel, da Fleming je bil še vedno spi. Našel sem isto slikarstvo na tleh pod njo. Čudno! Sem mislil, da sem si v Igralnici. Rad bi ji odgovori, in morda najdem jih tam.
  
  
  Ruleto, igre na srečo in poker mize nastala pravokotnik okoli kavč, obdan z žamet-zaviti verige. Nihče ni bilo dovoljeno, v tukaj, razen croupiers in blagajniki. Tabele so bile nabito polna s turisti. Ni bilo windows na pogled, ni ura, da vključite prikaz ure. Samo clink kovancev, je krča žetonov, navdušena zavpije in curses. To ni moje igre. Jaz bi svoj vložek z njo vsako jutro: da se bom vrnil v posteljo varno in zvok na noč. Kot sem poskušal pritisni in moja pot skozi množico, sem bil pol-jostled z navdušena množica tar. kot čreda slonov za jackpot zmagovalca. Poleg avto ton, je bila nenadoma zaslišal šumenje v moji sobi v zgornjem nadstropju. Razlog je bil deset metrov stran, ustnice zvit v nezadovoljstvo, obrvi postavljeno na očeh vse razburjenje.
  
  
  To flickered kot svetilnik. Dolge rdeče lase, in pantsuit z izboklini v vseh pravih mestih.
  
  
  Medtem ko sem čakal njo, da mimo črede slonov, sem zagledal ovinek in izgine skozi skrite kovinskimi drsnimi vrati nekje v bližini blagajn. Odšel je na istem mestu. To je moj obisk še bolj nujno.
  
  
  Je srečen fant dobil na blagajno pred menoj. Čaka Klara sprejeti žetonov in plačati človek. Ko srečni zmagovalec je bil odšel služabnik pogledal mojo praznih rok in je dejal v dolgčas ton, " Kaj lahko storim za vas, drugi?"
  
  
  Sovražim, ko nekdo klice me, prijatelj, in še nikoli nisem videl to osebo prej v življenju. Moram Čip Cappola. Hočem govoriti z njim."
  
  
  Neprijeten obraz je postal še bolj neprijetne. 'Še nikoli nisem slišala za to.'"
  
  
  Sem dal moj novi ID kartico na blagajni. Je nen je dejal, da je njen novi vodja varnosti na Sawyer Hotel. Človek, samo pogledal me je. "Zakaj nisi mi povedal že prej?"
  
  
  "Nisi prosil za to. G. Sawyer pričakuje ego goste, da so vljudni do ego osebje. Kaj je ime?"'
  
  
  On ni pričakoval, in em ni všeč. Bil je vse okoli njih, ki so takoj cringes, ko on ne laja več. "Tony Ricco". To ni bilo nič več kot bastard.
  
  
  "Da ste prejeli vsaj eno opozorilo. Ne vedno računajo na nas, za drugega! Ne dovolite mi, da vas slišimo pritožujejo. Zdaj, kje je Cappola?
  
  
  "Skozi ta vrata." Je pokazal v smer, kjer je rdečelaska je izginil. Pritisnil gumb pod pultom in debel kovinskih vrat swung odpri. Svoje lupine, skozi slepo mimo. Stavbe tukaj podoben varno, in služil tudi kot varno. Visok črn človek sedel na mizo pol, ki je napolnjena z neke vrste nadzorna plošča. On je bil oblečen v kaki enotna brez značko in bi lahko opravili za hotel policist. Bil je tako prijazen, kot je v blagajni. Ko je prišel gor, njegovo hladno, nezadostno oči so me gledali.
  
  
  "Moram Cappola," sem rekel, ki prikazuje moj ID kartico.
  
  
  Nagnil se je v vgrajen mikrofon in dejal v globoko growl, " Carter tukaj. Nove varnostne straže.
  
  
  Revmatizem je zvenel na interkom. "Pošlji ego."
  
  
  Pritisnil gumb, in težkih kovin plošči odpre tiho znova. Za njim je bila velika soba z golimi rumene stene, prazen stol, nekaj praznih stolov, in globoko eden iz kavča, kjer rdečelaska je sedel. S cigareto med ustnice izdal tanko modro dim v curek med njo pol-zaprte oči. Ona me je pogledal, kot da bi bil stari znanec.
  
  
  Čip Cappola je bil utelešenje človeka, ki je želel videti trideset let mlajši od njega. Ego je belo svileno obleko, jakno visela stokanje na stojalo. Ego je svetloba vijolično majico z temno rdeče monogram na ovitku je bila edina svetla točka v sivi sobi. Ego je glas je bil, tako kot brezbarvne. "To leto gosi letel proti jugu."
  
  
  "Niso ostati v Miamiju," sem rekel.
  
  
  Ne vem, kdo je prišel gor s temi idiotski kodo besede. Naj se zdi, neopazne, vendar hkrati ne bi smelo biti nekaj, kar lahko rekli, po nesreči. Cappola mi je dal dismissive videz.
  
  
  Nick Carter, eh? Killmaster? Ne boste videti kot morilci vem. Vendar ne pustite, da me žaliti vas pred dame." On je opozoril na rdečelaska. Mitzi Gardner. Mogoče ste že slišali zanjo.
  
  
  Slišal sem njen. Vendar to ni stavke me kot tipično Mitzi. Ni dovolj neumen. Po mojih informacijah, je bila gospodarica velikega števila mafijski voditelji, štiri med njimi so bili že mrtvi. Ona bi verjetno poskrbel za tihotapljenje denarja za njih. Mafija lutke pod ključem, da Švicarske banke. To zdaj pripada Čip Cappola, visoki gangster želel v Združenih državah amerike. In tak fant zdaj delal za AX.
  
  
  Cappola je bil ne zanima nacionalne varnosti. Ego zvestobe je bil izključno za podzemlja narodov. Ampak ena stvar je gotovo: nikogar ne želite, da se Komunisti prevzeli casino, tako da je bilo v Emu je prednost za podporo Randolph Fleming. Z Fleming v sedlu, Cappola podjetja na Grand Laclare še naprej neoviran, tako kot ga je imel v Splošno Hammond je čas.
  
  
  Cappola je poudaril, da stol, in je sprejel ponudbo. "Jaz sem prekleto vesela, da ste bili na to ravnino Fleming je prišel. Če smo se izgubili mu, da smo vsi tvegajo lastno kožo. Takrat bomo pozabili na naše casino, in Sawyer, da boste izgubili vse."
  
  
  "Nismo izgubili naš ego še," njegov mafioso zanikal poročanje medijev. "On je predsednik, in Polkovnik Jerome pravi, da je v redu."
  
  
  Takoj sel. "Si govoril, da je Hieronim? Dejal emu, kdo ste vi? Je izpljunil besede furiously.
  
  
  "Zakaj si tako jezen?"
  
  
  "Ali vam povem, emu?"
  
  
  'Seveda ne. Kaj imate proti njemu vseeno?
  
  
  Položil svoje roke na stol in leaned naprej. "Carib Jerome odredil ugrabitev Fleming."
  
  
  Njen ostala nevtralna. "Kje si misel na to, od kod prihaja, Capolla?"
  
  
  "Ideja? Mi vemo. Ali menite, da le AX ve, kaj se dogaja? Imamo človek na Kubi. On je, kot da z Castro." Pritisnil dva prsta skupaj. Jerome želi Fleming trajno odstranjeni.
  
  
  Nisem bil navdušen. Ne glede informacij Gordeev je Koza je za nas, nikoli ne more prevladati nad naše. Poleg tega, da niso primerni polkovnik vedenje. Fleming je bil v Združenih državah amerike. Jerome imenuje em nazaj.
  
  
  Cappola zasmejal. 'Poslušajte. Medtem ko Fleming je bil na celini, Jerome mogel niti pull off svoje državni udar s pomočjo Rusov. Američani bodo poslali Fleming na pravi trenutek, da mešaj stvari. In da bi se Jerome ' s tokom. Vendar z Fleming v občinstvu v Kubanskih zaporih, Jerome lahko zavajanje javnosti, da bo javnost Fleming, ko on pride na oblast. Mu bo uspelo, in da bo zadnja stvar, ki mi bo kdaj slišali od Fleming."
  
  
  Vedno sem poslušal, da vse, kar ne takoj se zdi, kot nesmisel. Ampak jaz ne bi želel, da se osuplo s gangsterjev ' kriči. Tudi če bi vse to bilo res, Jerome ' s roke so bile vezane odkrito zdaj. Tam je bila iskrica, trije kratki piski. Cappola skočil, preberite dvoma na obrazu, in dejal, da je rdeče las žensko:: "Pridite, sprostite se. Bil je v naglici, da bi dobili ven iz pisarne.
  
  
  Mitzi Gardner je vstal in slung torbo čez ramo. Ona je vzela čas in pogledala me appraisingly in malo teasingly. "Nekdo je imel srčni napad, v igralnici," je dejal flatly. "Vsak enkrat v nekaj časa, obstaja velika zmagovalca ali velika zguba." Zapri je glas je bil nekoliko raspy. "Naj gre za vožnjo, dragi."
  
  
  "Varnost je glavni tekel off z gospo? Če menite, da Jerome želi ugrabiti Fleming, jaz bi bolje poskrbite, da ne.
  
  
  Je skomignil z rameni ramen. "Še vedno obstajajo ljudje, v igralnici. Fleming je popolnoma varno, kot je danes. On spi, in Em ne bo treba zapustiti hotela nocoj. Poleg tega imam nekaj povedati, in nekaj pokazati." Rekla je znana do črnega footman,"Smo bom šel dol, Vojvoda."
  
  
  Nasmehnil se je široko. Ljubil jo je tisočkrat več, kot sem. Gumb je zdaj pritisnjena odprl dvigalo nasproti casino vhod, ki nas je v kletni garaži, ki bi lahko sprejme štiri avtomobile. Tam je bil Volkswagen van in svetlo vijolično Cadillac. Priročno za uporabnike, ki ne želijo ih videli. Sem ji povedal nekaj o tem.
  
  
  Nasmehnila se je wryly. "Dvigalo gre tudi za Žetone' apartma na strehi. "Kjer je Fleming zdaj?"
  
  
  Ona je dobila za volanom Cadillac. Njen sel je poleg njene. Skriti na tleh, dokler ne bomo dobili okrog hotela, " mi je rekla. Jerome bi vas prosil, da bi mu sledili, če boste pokazali sebi pred gostilno."
  
  
  Hej igrali skupaj, dajanje v najem Hej prestrašil me, in delaš klop, medtem ko Mitzi pritisnil na gumb. Jekla loputa je odprta. Ona izklopite motor in smo se odpeljali stran. Dolgočasno odmeva od zunaj, mi smo bili poteka skozi velika garaža. Pnevmatike creaked kot smo zaokrožen vogal v goro. Ona se obrnil in na ulici in po kilometer sprosti me okoli moje skrivališče. yahoo je nered sinoči je bil pometel gor, in cesto je bil spet tiho. Množica je izginila.
  
  
  "Izobražencev" sem rekel. "Če Cappola, da je prav, zakaj ni on ubil Fleming? Zakaj je poslal svoje ego na Kubo?"
  
  
  Ona ni poglej me. "Nihče ne želi truplo. In življenje Fleming se lahko še vedno uporablja kot predmet pogajanj z Rusijo ."
  
  
  'Morda. Njo se tudi sprašujem, zakaj Jerome želi, da mu sledijo."
  
  
  Ona me je pogledal presenečeno. "On je že obnje spotakniti, ki ste enkrat. Vsem tem pompu o pištolo ni bilo nesreče, seveda. Želi si, out od tukaj. Kolikokrat se vam je res treba, da se dotaknete glave, da se obrnejo na vaš um? '
  
  
  Ona je, da ga vsi na hrbtni strani gorilnika. Fleming je varno v Cappola ' s penthouse in zdaj sem imel čas razmišljati stvari skozi. Jaz to najboljše, ko sem sproščujoče. Zato sem se odločil, da se sprostite.
  
  
  Smo opravili mimmo trgu in palači. Dlje v hrib, je videl, razpadajoče trdnjave, ki mora imeti služil kot zapor v starih časih. Klet je polna političnih zapornikov. Umazano mesto. Staro mesto je bilo zgrajeno ob vznožju hriba. Cesta zožil tam. Mitzi težko manevriranje v avto mimmo vozički za igranje z otroki in ženskami, prevoz živil. Tukaj boste našli prave barve in čar otoka. Nismo videli nobenih turistov.
  
  
  Smo opravili stari hotel, ki je bil v stanju slabem stanju. Izgleda, medenjaki. Na trate so poraščena s travo, windows in windows sta se vkrcali do vezane plošče. Sto let nazaj, se je luksuzni hotel.
  
  
  "Poskušam Poinciana," Mitzi je dejal. "Ko so ga zgradili, je bil najboljši hotel v Karibih. Zdaj pa termite raj. Včasih ego na ferret se še vedno uporablja za gorske stanovalcev, ki taborišče tam, kjer morajo biti blizu mesta ."
  
  
  Nekaj stvari, na dekle je bilo narobe. Ona ni zvoka kot kurba. Tam je bil izobrazbe in inteligence v njen glas. In za preprost denar kurirja, njeno mnenje je velika razlika v mafije. So celo rekli, hej, moje resnične identitete. To me zanima. Sem jo vprašal o tem. Odgovorila je z Mona Lisa smile.
  
  
  Ko Čip je skrbelo, da bi ga lahko izgubili casino, Davey imenuje njo in vprašal, ego, da pošljete tukaj, da shranite dan."
  
  
  Davey? Davey Hawk? Bil Sokol naslednje naloge iz tega bejba? Počutil sem se kot bi bil udaril pod pasom. Bil Mitzi Gardner je AX agent? Bil Sokol igral svojo igro znova in dajanje v najem mi slika stvari ven, sam še enkrat? "Draga," sem rekel, " jaz sem zelo rad šale, ampak kdo za vraga ste vi?"
  
  
  Odgovorila je moj žepni nož vprašanje v revmatizmu. "Kaj klobuk naj nosim za vami?"
  
  
  Je prisegel, pod njegovo dihanje. "Jaz bi raje, ki ste jih spustite vse."
  
  
  Ona ni izgubila zaupanja. "Vi ste srečen. Čas se je skoraj tukaj."
  
  
  Zdaj sva bila vožnja skozi odprto območje z gosto džunglo vegetacijo. Potem je bilo sladkornega trsa planjave in majhne nasadi banan. Povedala mi je o spreminjajočem se gospodarstvu območja. Banane so bolj donosni kot sladkornega trsa. Imenovali so jo zeleno zlato. Meso, klinčki, turčija, in dišeče tonka fižola je bilo tudi vse bolj privlačna za rast. Rekla je, da Ne imela svoje majhne nasad na drugi strani otoka.
  
  
  Na cesti ni bilo ravne na vse. Ona je hodil ob obali za nekaj časa, potem obrnili v gorah, ki se raztegne kot grebenu skozi središče otoka. Ko smo zapustili sadovnjakih prostor je postal močvirnatih na zahodni strani, in na drugi strani sem videl, globoki kanjoni, poraščena z drevesi in rastlinami. Bili smo približno deset kilometrov iz mesta, ko Mitzi obrnil težka avto off avtocesti na državo cesti, nato pa za pol milje, potem pa ustavil na laguno.
  
  
  Ona izklopili motor, prižgala ji sandale, in odprl vrata. Sedel je za trenutek, da preuči pogled. Za temno modro vodo, približno kilometer stran, boste lahko videli celotno hotelu območju, in teren je rose strmo, in bi lahko še vedno videti sledove stare trdnjave.
  
  
  In pogled na izplačila prav pred mano je bilo še boljše. Mitzi poletela vse njene obleke in tekel za & nb. Ona se je obrnil in pomahal me želijo vabljivo. Nisem pa potrebujejo drugi namig. Hitro je slekel in se ji.
  
  
  Tam je bil samo svetlobo na prostem dejavnosti, in je bila voda skoraj toplo. Dekle je plaval z hitro in gladko vožnjo, in je bil le ujel njen daleč od obale. Mogel stati njo, vendar smo bili & nb. Njena koža je čutil mehko. Poskušal sem, da jo potegnite navzdol tako, da ji boki, vendar vrgla sama nazaj in dove okoli mene. Nihče okoli nas, je bil precej pripravljen, ko je pojavila, je zavzdihnila, in dove nazaj v meni. Nič ni, da imajo na globoko, a nam ni bilo treba. Ona je krasen.
  
  
  Ko je bilo konec, se je pojavila. Sem plaval do nje in smo spočiti. Njen zaspal v mirni topli & nb. Nisem opazil, dokler moj cilj je padel in pahnila v toplo slano vodo.
  
  
  Deklica je izginila. Sem pogledal nazaj in videl, da je bila že na plaži. Na njen trebuh, na rjavo ozadje belega peska. Njen, je opazil, da ne boste videli delitve na njene kopalke. Je plaval na plaži, padli dol zraven nje, in šel nazaj spat. Do sedaj, to ni moja samo prenos ji raspy glas. "Dobro jutro, Carter. Vi ste o tem, da izpolnjujejo zaveznik.
  
  
  Odprl je oči in je videl, da je sonce že nastavitev na zahodu. Nikogar ni bilo na spregled na plaži. Le nekaj rakovice in veliko peska. Potem je poudaril, da vzpetini čez vodo. Nekaj obrnili na nas preko vode, vendar to ni bilo čoln.
  
  
  Zdelo se je, kot človeška figura. On blinked, zmajal z glavo ter pogledal še enkrat. On je bil še vedno tam. Tri sto metrov, in v kraju, kjer je opazil, da je popolnoma nemogoče stati tu, človek, ki je prišel ven. Bila je visoka, tanka, oblečen v dolgo belo obleko, ki fluttered kot ventilator. Je obrnila na nas z dostojanstveno, vendar odločen pristop. To je neverjetno.
  
  
  Dekle poleg mene je vstal in pomahal. Ona oblečena tiho. Sem vedel, da je bil hallucination. Res pa je, voda je bila slana in okusili, kot sirup, vendar je skoraj utopil, ko je zaspala v njem.
  
  
  Človek je bil bližje. Približno deset metrov od obale, je pobral svoje robe, pahnila v vodo do njegovega stegna in vstal znova, približuje obali. Sem mislil, da je približno šest metrov visok. Bil je star, z dolgo brado in bele lase. Bil je tanek, vendar wiry.
  
  
  Njen sedel gola po pesku, strmel v temne oči in široka usta, nasmejan na Mitzi Gardner. Ona je sedela poleg mene, in prijel jo je za roko s prsti, da bi lahko dosegel za košarko, nežno, kot bi bilo jajce. Rekla je, da nekaj besed v emu v jeziku, ki ga nisem prepoznal, in smejali so se. Ona me je pogledal in rekel: "To je Noe, Nick. On je bil tukaj več kot kdorkoli lahko spomnite. On je tudi nasprotnika komunistične rakete na otoku."
  
  
  Svoji vstala. Kaj bi on naredil z njo?
  
  
  Noe me je pogledal pazljivo, nato mu segel v moje roke. Rudnik popolnoma izginil v ego palm, vendar je tudi moj Rivnenskaya roko, ravno dovolj, da navdih za poštenost in zaupanje. Se je dotaknil mesa, toplo, s krvjo v notranjosti, živ.
  
  
  "Res te občudujem, Mr. Carter. Imel je poseben Britanski naglas, in glas, da bi ga lahko growl, če je hotel. "Mitzi povedal o izpolnjujejo vaša dejanja, ki utrdil svojo vero v vas."
  
  
  Je pogoltnil je. "Vaša vera vame?" "Vsaj jaz sem še vedno počne tisto, kar sem lahko. Bojim se, da ste zelo pretiravajo.
  
  
  Ozrl se je na Mitzi. Tam je bilo treba tesno povezavo med njimi. Očitno je, da okoli spoštovanje, prijateljstvo in razumevanje. Nato se je obrnil svojo pozornost nazaj k meni.
  
  
  "Moram opravičiti, Mr. Carter. Mitzi prosila, da bi vam tu, preden si dobil preveč zaposlen s svojim delom. Na žalost, pa je problem tu ." On je poudaril, da gori. "Moram prežene hude bolezni. Ne morem ostati zdaj, ampak sem mislil, da bi vsaj spoznala in obljubim vam, moja pomoč, če jo potrebujete. Upam, da boste obiščite me še enkrat."
  
  
  Nagnil navzdol, poljubil dekle earlobe, pokimal me, vrnil & nb, pobral haljo, in izginil, tako kot je prišel.
  
  
  On je gledal njega. Mitzi giggled. "Kaj je ostalo od vaše mirnost? Mislim, da bi videl duha.
  
  
  Pojasnil je, da duh. "Kako...?'
  
  
  Postala je resna, me je pogledal in za trenutek in dejal: "Ne sprašuj preveč, Nick. Res videl neverjetne stvari z njimi ferret kot spoznal tega človeka. Doživeli boste, da je preveč. Zdaj bi bolje priti nazaj na Fleming je, preden on zbudi in ne želite sprehod."
  
  
  Kot ona oblečena, je poblisnil nazaj na visoka, temna slika, ki je nenadoma izginil iz skale ob vznožju vzpetini griča. "Povejte mi več o prijatelj," je vprašala.
  
  
  Je skomignil z rameni rjavo rami.
  
  
  "Pomisli, kaj sem vam jo povedal. Bodite pripravljeni na presenečenja. Noah, vam lahko z veliko okoli njih, in prepričan sem, da še nisem slišal ali videl vse od njih še ni."
  
  
  Ona je tekla naprej me do avtomobila. Ko je njen oče dobil v, motor je bil bučanje. Preden sem zaprla vrata za njo, je stopila na plin in smo se odpeljali na polno hitrost po progi nazaj do ceste.
  
  
  Ni se nam povejte, za minuto, da ta Noe fant je imel poseben čar. Pravkar sem mislil, da je zelo pameten in zvit. "Ali je puščavnik?" Mitzi vprašala. Vse prej kot to. On je vodja plemena, več sto ljudi. Živijo v stari trdnjavi. On pravi, da ego, ljudje naselili tukaj nekaj sto let nazaj, potem sužnji uporom. Skupaj, to je grozljivo skupine. Lahko se povsod v džungli in ne boste mogli videti ih, če ne želijo."
  
  
  "Kako si vedel ego?"
  
  
  Našobila je ustnice in me je pogledal.
  
  
  "Prav tako je bilo zelo čudno. Njen je bil plava v lagune, ko je nenadoma prišel, da mi sporočilo. Čipi ' asistent na casino je bil ubit, in Čip prosila, da jo prenesejo na Miami. Ta fant je bil ubit na deset minut čez tri. Noah mi je na četrtletju zadnjih treh.
  
  
  Bilo je lažje tako. Vsaj jaz sem imela nekaj trdna tla pod nogami zdaj. "Jungle drum," sem se smejal. "Telefon v džungli".
  
  
  'Verjetno. Toda kasneje, je bila videti en dan zdravljenja zelo bolna ženska z voodoo. Rekel je, da je bil njen golob. Stala je še vedno, in sedaj je že bolje ."
  
  
  Moji glavi tingled. Dekle poleg mene je bila dovolj močna za preživetje v krutem svetu mafije. Če želite to narediti, boste morali, da imajo praktičen odnos do vsega. Zdaj je govorila o voodoo in črne magije, kot če bi verjeli v njih. Nisem prosil vse več vprašanj.
  
  
  Smo se odpeljali v tišini, za pet minut. Nenadoma je bil črna človek v sredi ceste. Je pomignil za nas, da se ustavi. Mitzi upočasnila in je odprl okno. Zdelo se mu je, flustered; prosila ego nekaj v lokalnem narečju, in je zmajal z glavo. Da bi rekel besedo za nas, Mitzi podprta, se obrnil in pospešil.
  
  
  "Noe je vprašal o nas," je dejal. "Ni bilo hitenja. Nekaj se bo zgodilo, ampak on ni rekel kaj.
  
  
  Ozrl se je na Mitzi in nato nazaj na messenger. Na cesti je bil zapuščen. Ko smo se obrnili v naslednji kažipot, cesta je bila zelo slaba. Mi bi morali Jeep, da z lahkoto premagali vse ovire. Ustavil sem se na pol poti pred velikim jama v cestnem prometu.
  
  
  "Smo, da bo," Mitzi je dejal.
  
  
  Ne bi ga poklical hoja. Sva se povzpela po dreves, kot gorskih koz, dokler ne bomo končno dosegli visok zid, zgrajen okoli skrilavca. Trdnjavo so zasedli celotno cape in pogledal impregnable. Ko smo šli skozi vrata, dvorišče stene so izdelane iz skrilavca. Kamen stavb je bilo zgrajenih pred njim, nekateri razpadajoče in drugi v odličnem stanju. Ih strehe služila kot platforma za steno. Ljudi se je zbralo okoli uvedbi slika Tony zmagal. Imeli so temne obraze Avtohtonih Američanov. Moški je nosil le loincloth, medtem ko so ženske nosile kratke barvita krila. Vsi so bili tiho, razpoloženje bil potrt.
  
  
  Kot smo vstopili, Noe je prišel do nas. Ego je obraz je bil mračen, a ego je obnašanje ostala ponosen in dostojanstven.
  
  
  On je izbruhnila novica, da nas brez vazeci oko. Dr. Fleming je bil ugrabljen. Čip Cappola umrl trudijo, da bi to preprečili. Jerome je od hotela. Potniške ladje so evakuaciji vseh Američani in Evropejci."
  
  
  Sem jo vprašal, " Kje je Tara Sawyer iz?"
  
  
  Ni bilo šele pozneje, da je prišel na me, kje so njeni informacije bil prihajajo iz. A v naši tihi Cadillac vožnjo, ona ni slišala, jungle drum frakcij na vse.
  
  
  Sporočilo ni rekel ničesar o njej, " Noah mi je povedal. V vsakem primeru, sporočilo je bilo tam. Zato je nisem zanašajte samo na vizij. "Kako veš vse to?"
  
  
  Je poblisnil na ljudi okoli njega, in je videl, da ego je usta so bila trzanje nestrpno. "Prosim, ne dvomite o meni, Mr. Carter. Ni dovolj časa. Dr. Fleming je potekala v ječe pod stare trdnjave, in Ego je treba shraniti. Vaš Miss Sawyer je bil verjetno poslal domov na eno izmed ladij.
  
  
  "Zdi se verjetno, da bi me. Ne verjamem, da Jerome bi naj ji šel, če bi bil lahko potekala ji za odkupnino."
  
  
  "To je argument. Ampak to še ni vse. Opisi oba bili razdeljeni, in deset tisoč dolarjev, ki so bili na voljo za zajem.
  
  
  Je prisegel naglas. "Takoj, ko sem na tem, da bi malo ovinek, nebo gre dol."
  
  
  "Me veseli, da vam je, da odločimo," Noe je komentiral. "Drugače bi bili mrtvi, ki jih zdaj." Zdaj vsaj lahko boj proti nazaj."
  
  
  "Jaz bi raje, naredite nekaj," sem se strinjal. Njo, pogledal na dekle. "Ostanite tukaj. Ste varno tukaj. Njen beru imate avto."
  
  
  'Mi smo dobrodošli. Ne veste območju. Vem, da ji je, in še vedno imam svoje delo." Tam je bil kovinski opomba v njen glas, ki je namignil na značajskih potez, ki je prislužil svoje mesto v mafije, bratstvo.
  
  
  "Ona je pravi," Noe je dejal. "Ne morete iti nazaj v Port of Spain po obalni cesti. Boste morali iti skozi gore, in potem boste mogli uporabljati ne glede na pomoč, ki jo lahko dobili." Je pokazal dolgo prstom na eno maščobe, temno človek, potem drugo. "Hlače, majica. Pohiti. Ste prihaja z mano."
  
  
  Mi ni všeč. Kako sem lahko prepričani, da je Tony ' s zgodba, ki je bil res? In kdo bi to potrebujejo spremstvo na poti, da Bog ve, kako bo na koncu? Vendar nisem imela izbire. Noe in Ego ljudi, ki sestavljajo večino, in celo Mitzi strinjali z Tony zmagal. Zato sem se dogovoril, vsaj za zdaj. Ko smo prišli do Cadillac, par, ki je bila tam, režal. Naši vodniki so bili zdaj nosi kolena-dolžina bombažne hlače in bele majice z rolled-up rokave. So imeli machetes skrite v svojih pasovi.
  
  
  Jih igra to igro, od zadaj.
  
  
  Ni bilo nikjer, da vklopite, ter Mitzi je, da potisnite avto naprej in nazaj za pet minut, dokler smo končno lahko dobili po hribu navzdol. Na glavni cesti je bilo že slabo, in to eno je grozno. Bili smo vožnjo v nizki prestavi nad tem, kar je videti kot Švicarski sir s luknje v njej, in da bi zadeve še slabše, smo se znašli na steni, na drugi strani grebena. Smo se obrnili in sledila ozko pot, ki je vodila počasi navzdol. Avto na eni strani brušena gore, in na drugi njegove strmel v breznu nedoumljiva globino. On ni rekel ničesar, tako, da ne zmotijo Mitzi. On bi lahko bolje osredotoči na vožnjo.
  
  
  Po nekaj kilometrih iz te stiske, smo se odpeljali skozi grmovje znova, in sem bil sposoben, da diha svobodno znova. "Torej poznate pot," Mitzi ji je povedal. "Kako smo dobili v Jerome' s ječe?"
  
  
  Je stresel glavo. "Smo izvedeli nekaj o tej prvi. Najprej smo morali iti na tisto staro hotel, ki je pokazal na način, da se vaše prvo srečanje z Nov. Tam lahko razvijamo naše načrte ."
  
  
  Bilo je že temno, ko smo končno prišli ven na cesti, ki je dovolj široka za Cadillac. Smo lahko videli luči skozi vegetacijo spodaj. Torej, nismo bili daleč od mesta. Mitzi obrnil na žarometi, da bi dobili ven na cesti.
  
  
  Žarek svetlobe, ki osvetli v uniformiranih mož. Pojasnil pištolo na nas. Deklica je takoj upočasnila, dal avto v prestavo, in pospešeno znova. Njen nagonsko obrnil. Na zadnje luči ujel še en vojak, ki je samo obrnil svojo puško gor. Pred ego puško je bila dovolj visoka, da hit vsakogar okoli nas, moj Luger odpustili. Ob istem času, vetrobransko steklo je bilo uničeno. Tam je bilo veliko delce na Mitzi, vendar je ohranila vožnje. Bila je strel skozi vrzel, kjer je vetrobransko steklo, ki se uporabljajo za, in vojak v sprednjem delu avtomobila padla.
  
  
  Mitzi ustavil avto, in sem imel čas, da preverite naše vodnike. Nobeden od njih so bili oškodovani. Bili so zvita v zadnji sedeži, in zdaj so bili skrbno že spet. Šel sem ven je s sprejme bližje pogled na darila, Polkovnik Jerome je dal nas. Dve vojakov je bilo ubitih. IH je svojo uniformo in orožje in vrgel jim v backseat. Tony Zmagal je moški zgrabil svoje puške. Sem ji rekel. "Lahko ročaj to?"
  
  
  Bi se lahko. So služili kot palace varovala Fleming, ko je bil predsednik. Morda nekega dne bomo lahko to znanje uporabijo. V tem trenutku se je ohranil svoje orožje k sebi in odredil, dva od njih, da povlečete trupla, v grmovju, kjer bi laž tiho, dokler nekaj lačna zver se je pojavila.
  
  
  V vsakem primeru, cestne blokade dokazal, da informacije, Tony osvojila je bila pravilna. Ta stari mož je imel več gor njegov rokav, kot je poskrbljeno priznati. Tako Hieronim je bil zadolžen, Noah, je dejal. To je bil čas, da pomislite na način, da brezplačno Fleming. Tony je organ tudi mene dal, več zaupanja v moj ego prijatelji. Po vsem, so uvedli sami, in zdaj, ki so jih dokazano, ki jih lahko ročaj orožja, jih je še vedno mogoče koristno.
  
  
  Smo imeli težave pri pridobivanju do hotela, ter Mitzi parkiran avto v zapuščeni objekt za stavbe. Od tam smo šli na razpadajoče čakalnici. Vonj po plesni in gnitje lesa tekmovali za prevlado. Naši vodniki so nas pripeljali do creaking po stopnicah v kuhinjo. To je bila velika kuhinja s police vzdolž stene in delovna miza v sredini. Nismo sami. Sveča je bil gori na mizi, in treh moških so jedli iguana, lokalno specialiteto, ki je moj želodec growl.
  
  
  Potem, z dva moška in dva naša vodila navdušeno klepet s tremi domačini, smo končno lahko jesti. Ko je moj brutalno lakote je bil zadovoljen, njegove počutil malo manj kot yo-yo na vrv presenečenj in težave. Moj ploščo je še vedno napol poln, ko trije domačini levo. Bil je srečen, da bi jih videli iti. Smo potrebovali za delo naše taktike, in nisem se počutila, kot so nepovabljeni stranka.
  
  
  Noah mi je dal imena naši vodniki, ampak, ker nisem vedel, jezik, ih pozabil na to. Spomnim se je le zato, ker je bila dolga in je imel veliko soglasnikov. Vendar, nu nisem hotel užaliti, ki ji jo samo kliče ih Tom ali Harry, tako je pojasnil svoj problem, da njo in vprašal ih za njegovo mnenje.
  
  
  Na višji od dveh smejal in rekel: "lahko me kličete Lambie." On izgovarja trdne "štirih".
  
  
  Mitzi je dejal v moje uho, " Lambie. to je veliko školjk. Jedo ega mesa, da povečajo svojo moč."
  
  
  Nen je slog, " sem se zasmejal. "Cena za veliko ljudi, je bolje, kot je, na primer, moje ime je N3. In ti?"Njo, pogledal številka dve.
  
  
  Nasmehnila se na splošno. 'Vojaško osebje.'
  
  
  "Dovolj kratko," sem se strinjal. "Kaj to pomeni?'
  
  
  Smejal se je še enkrat. "Ptice roparice. Zelo nevarno.'
  
  
  "Odlična.'Ih ljubil. Je to morda joking o možnosti, da boj celotno Grand Laclair vojske. Morda smo še vedno majhna verjetnost.
  
  
  "Razumeti morate, da se moramo Dr. Fleming. Dobili Fleming iz zapora, za vedno. Ampak najprej moramo priti do tja. Ali kdo okoli vas vedo ničesar o poti in izhodov v sili, kot so predori, ki so zaporniki lahko so izkopali v preteklosti?
  
  
  Revmatizem je bil negativen. Tam je bila ena. Preveč ozko obrnil in preveč strm lesti nazaj v celico. Kjer je luknja je odprla, je bila zdaj železnih vrat. Čez od nje, blede lobanja nesrečni človek, ki je imel zadnji poskus pobegniti še ležal. To je bilo dolgo časa nazaj. Zato moramo delati na naših občutkih, in pogosto se izkaže, da krvavi. Sem ji povedal kaj sem mislil o tem. "Kaj menite, kje želite, da začnete?"
  
  
  Oni Aryans počutil žal mi je za svojih ramenih. Sem rekel, da je za oba. "Če Fleming umre, zato bomo. Jerome želi zgraditi raketa postaja na našem planetu. Bomo boj, vendar nimamo dovolj moških in orožja, da bi ustavitev ego."
  
  
  Začel sem željah nekaj več in več. Ih starostnih bilo težko uganiti, vendar ih koža je gladka in ih usklajevanje je bilo v redu. Preselila sta se z milostjo tigri. On je poudaril, da je enotna. 'Daj to na. Boste igrajo vlogo vojakov. Ste ujeli Mitzi in mene, ti pa boš, da nas za trdnjavo. Boste rekli, Jerome nam je odredil zaklenjeno na Fleming je digitalni fotoaparati.
  
  
  Dekle je oči zmanjšal za trenutek. Mi ni všeč, tvegajo svoje življenje, vendar je naš "trik", ki naj bi bila bolj prepričljiva, če je bila tam preveč.
  
  
  Vojaško in Lambie poletela svoje majice in hlače, se obotavljal z njihovo loincloths za trenutek, nato sramežljivo obrnil in poletela svoje ih preveč. Oba nosil owang, za boj amuleti na njihovo pasove, okoli vratu. Preverite, orožje je bilo priročno, ampak morda so mislili, da ne bo bolelo, da so malo dodatno zaščito. Dajo na vojsko doublets nad njihovo amuleti, dal v hlače, in če bodo vedeli smo, da so bili pripravljeni, da gredo.
  
  
  Mitzi je bila vožnja. Njen sel je bil zraven nje, in dve naši obrtniki sedeli v hrbtu, pištole opozoril na naše vratovi. Na poti do trdnjave, dekle, ki je najbolj na kratko pot. Ulice so bile presenetljivo prazna. Vsi bivali znotraj in hranijo zavese zaprta. Trgovine so bile temne in se vkrcali od looters. Port of Spain, je nenadoma temno mesto, ki se zelo razlikujejo od zabave prejšnjo noč.
  
  
  Trdnjava je bila, ki se nahaja na nizkem griču. Zeleno trato pred njim naredil svoje najboljše, da bi bilo videti prijazen, toda učinek, ki je bila uničena z železno ograjo okoli njega in topovi nameščen v centru trate. Parkirišče pred vrati, ni naredil prostor vse bolj udobno.
  
  
  Kapralov in dveh vojakov videl naše luči in blokira pot, pištole sestavljen. Mitzi upočasnila in se ustavil nekaj metrov pred njimi. Za mano, Lambie je vzkliknil, " Kapralov, pojdi in glej, kaj imamo. Maščobe ulov! Odrinil me je naprej z gobec svojo pištolo in se smejali iskreno.
  
  
  Kapralov pristopiti previdno. Hotel najprej je pogled na to. V parniki skupni uspeh zgodba o tem, kako so dobili zda in nepremagljivimi izzivi so morali premagati. Kapralov je bila navdušena. Ko so končal svojo zgodbo, se je počasi dvignil puško in poudaril, da je na mene.
  
  
  Moje življenje znižala. On ne ustreli Mitzi. On je bil prepričan, da je. Zapri jih lahko traja odkloni ali odkupnino. Kaj pa, Jerome je načrtovano za mene je bila povsem drugačna. Kapralov me je pustila v temi za trenutek, me gledali skozi vizir. Nato je zalajal ukaz. Vojaki očiščeno pot. Kapralov dobil v avto in naročite Mitzi, da gredo na trdnjavo. To je bil sive stavbe. Ne, windows in samo ena vrata v sredini, kot so odprta usta. Tam je bil tudi lesen jezika štrli iz nje. Mitzi se je ustavil in parkiral v lončeno parkirišče, in zdaj je videl, da je lesena jezik je bil dvižni most nad globokim jarkom. Tam so bili plevel raste v nen zdaj, ampak že dolgo nazaj, je bila cela vrsta sužnji sedel tukaj. polivanje vode nad njo ego skozi njeno obleko. Vsak napadalec je moral zanašati na potapljaško obleko. A vojak, ki je stal v sredini mostu, in celotno območje je bil osvetljen z svetle reflektorji. Kapralov šel ven. "Vzemite ih, ko sem ga pridržite, da je fant na puškomet."
  
  
  Bil sem potisnil okoli avtomobila. Mitzi dobil ven na drugi strani. Vojaško in Lambie imel svoje puške pritisnili na naših hrbtih. Kapralov gloated malo več in šli noter. Nekaj minut kasneje je prišel še enkrat, spremlja poročnik. Vojak na mostu raw pohvalil, in novinca je obnašanje mi je povedal, da je bil zadolžen tukaj.
  
  
  Kapralov klepetal z zaseden geste, dokler častnik utišani ego z gesto. Od zvezde v svojem ego oči, ni mogel uganiti, kdo bi si osvojil nagrado, če bi bil pravi slikaj.
  
  
  Lambie pripomnil, " Naročila iz Polkovnik. Ta dva bi morala biti zaklenjeno, alias digitalnih fotoaparatov, tako, kot Fleming. Vidite, vse posnete ptice so skupaj.
  
  
  "Vidim," je dejal poročnik kmalu. "Vzemite ih na guardhouse."
  
  
  Obrnil se je, in smo bili prisiljeni slediti mu dol kamen hodnik, ki je ponovil strašljivo. Prava nočna mora za tiste, ki trpijo zaradi zaprtega prostora. V guardhouse, poročnik nakazala, da moramo iskanje.
  
  
  Vojaški hitro je dejal, " Smo že iskali ih, Poročnik. So stoodstotno čisto."
  
  
  Poročnik zarežal, " Zelo dobro.'"Nick Carter, ni on? "Zelo nevarno," je rekel Polkovnik. Ampak mislim, da je vaš zob bo potegnil ven nocoj."
  
  
  Je skomignil z rameni in poskušala videti kot pretepen pes. Zdaj se je obrnil svojo pozornost na Mitzi. Celo s solzami v očeh in cowering kot prestrašen mačka, ona je še vedno vredno ogleda. Morda emu mi je bilo všeč, ko je bila malo ubogljivi. Za trenutek, ji boki zaniha nazaj in naprej, in se je dvignil brado z enim prstom.
  
  
  Je polkovnik pravi, da si je vredno veliko, da sindikatu. Da hočejo plačati, da bi dobili nazaj. Vemo, da je." Mitzi pogledal še bolj prestrašeni, ploskanje njeno roko čez usta in ihte. "Prosim, gospod, ne mi njih. Bodo ubiti mene."
  
  
  Je dvignil obrvi. "Če imate radi ih toliko, zakaj bi jim ne da?"
  
  
  Ona malo ji ustnice za hip, potem pa, kot če je vedela, poročnik bi lahko, da bi ji govori, je zašepetal, " ne vem.: "Sem potreboval, da bi nekaj denarja nekje. Ampak jaz nisem dostava. Zdaj, obstaja dolar znaki v ego je temne oči. Bog, zdelo se mu je domišljija. On je absurdly nestrpni. "Kje so ti dolarjev zdaj?" Ona nenadoma pogledal upanja. "Lahko ti pokažem, kje ... Če ste pojdimo, bom ..."
  
  
  Ego je smeh je bil neprijeten.
  
  
  "Hočeš, veliko, veliko medu. Kot je za Carter, če bi izgubila svoj ego, polkovnik bi handcuffed namesto mene. On je dvignil ramena. "Zaradi neznanega razloga, je dejansko razmišljanje o ta gospod tukaj."
  
  
  Dekle drgne roke skupaj, ki ji ih emu, in je prišel lizanje do njega, ubogljivi in vzbudila na vsakem koraku.
  
  
  "Samo za njo, in potem?" Samo ti in on?'
  
  
  Poželenje je vidno na obrazu. Brez upoštevanja njegove oči so izven nas, je govoril naših dveh moških. "Eno osebo okoli vas bo ostal tukaj, drugi bo Carter v celico."
  
  
  Sem imel strašno trenutek, ko sem mislil, da je poročnik hotel biti sam s punco. Nato ji, je spoznal, da bi lahko mi pošljete z enim od fantov okoli. On flexed svoje mišice malo, kot če mi je všeč ideja in je bil za načrtovanje napada na osebo na poti. Mitzi lahko ročaj poročnik, vendar je lahko boj, in mi ni bilo potrebno incident, da bi zbrala več vojakov. Poročnik videl moj gibanja, nasmehnil, in se odločil, da pridi z mano, itak. Hodil je skozi vrata pred Lambie in mene. Mitzi imenuje po emu v sladko ton, " Poročnik ... se vidimo pozneje, da ..."
  
  
  On je hodil po dvorani, in sem opazil, da je njegova hoja je bila bolj razburjeni kot svoje vojaške hoja. Poročnik misli niso bili o ego dolžnost. Na koncu hodnika, je odprl debel kamen vrata, pomignil nas, in zaloputnila je za njim. Njen sum, da je bil s tem granit blok za nami, ne zveni bi lahko prodrejo skozi ječe, v pritličju. Šli smo do kamna spiralno stopnišče in stopil v spodnjem hodniku. Voda kapljalo in tam je bil zatohel vonj. Ni bilo miru, toda poročnik je luč, in je led način znova, poteka dvajset zapori vrat na obeh straneh fetid koridorja. Na koncu hodnika, je vzel iz medenine tipko o štirih centimetrov dolgo, odklenjena vrata in stal za celice.
  
  
  Dr. Fleming je sedel ob steni, z eno roko našobljenimi za vsakega plemena. On raztegne svojo drugo nogo ven pred njim. Zdelo se je, grda in otekle. Bil je sedel na zeleni mah, ki pokriva tla kamen, in eden od Ego je roke visela nad njegovo glavo na železa razbiti pritrjena na groan.
  
  
  Pogledal je navzgor, blinked, in videl, da Prodajajo in mene. Potem je videl moje straže in končno poročnik. Njegova ramena slumped znova, in egoizma slumped naprej v dejection. Častnik je stal nad njim, nasmejan. On unfastened njegov tok, potegnil ven njegov revolver, in stopil, tako da je videl, Fleming in mi je jasno, počasi, katerih cilj je orožje na moj pas.
  
  
  "G. Predsednik," je zvenel spolzka. "Ste bili v upanju, da bi našli dober zaveznik na otoku? Človek, ki je že shranjena ste enkrat, in lahko to storite še enkrat? Sem prisoten ego, da si. On lahko ostane z vami."
  
  
  Za mano, Lambie je bil očitno ima njegovo sapo. Sem imel več možnosti. Lahko bi stal poleg in pustite moje matematiko in strel, poročnik. Ampak morda je policist je bil hitrejši in je bil začetek razumeti Lambie več in več. Ali sem lahko sprejela svoj um off in potegnil iz moje Luger.
  
  
  Medtem ko je bil ko je razmišljal o tem, podgana velikost mačka darted skozi celično skozi poročnik škornji. Sergej ego lanterna verjetno strah živali. Poročnik skočila s poti in strel njo. Ki mi je dal dovolj časa, da zgrabi svoje Luger. Njen strel Poročnik Frank v glavo. Svetilka je letel po zraku. Ego je uspelo ujeti s svojo prosto roko, gorenja prsti na vročo nitko, vendar se je mogel hitro, je odložil, ne da bi poškodovali to. Poročnik je padel na obraz. Zeleni mah na tla, počasi obrnil rdeče. Lambie snorted z zadovoljstvom. Bil sem vesel, da je moja poteza ni vzel ego presenetil. Končno, po reflex, bi ga pritisnila na sprožilec in ustreli me. On se mu je zahvalil s pat na rami.
  
  
  Fleming blinked. On je bil še vedno ne uporabljajo za svetlobo. Bil je v zadregi.
  
  
  "Ne razumem, nič drugega," je muttered. "Polkovnik Jerome prosi me, da pridejo nazaj, in vodijo državo. Zakaj potem sem se aretirali zdaj? Zakaj pa bi si tukaj?" Zakaj ste tako dobro opremljeni za ta vojak?
  
  
  "Kasneje," ego utišani njo. "Ni časa zdaj." NAS David Hawke, NAS Tara Sawyer ne bi želel Fleming vedeti o AX je vmešavanje. Po Jerome izdajstvo, je bil v skušnjavi, da bi povedal Em vse. Ampak, če Hawk in Tara bilo prav, če Fleming je začela, ki delujejo trmast in nisem želel igrati več, ki bi Frobel Otok biti? Tako da bom moral lagati. On je poudaril, da njegova noga. "Kako močno ste ranjeni?"
  
  
  Je še vedno videti zmeden, ampak njegov ego je poskušal, da preusmeri svojo pozornost iz političnih temah.
  
  
  Je zavzdihnila. "Moji začetki so uničene."
  
  
  On začel iskati poročnik je žepi in prosil za ključ do lisic. Ego ni bil z vami. Lahko bi streljal na verigi, vendar nisem imel veliko streliva. Sem morda potrebujejo nekaj nabojev, v zgornjem nadstropju. Sem dal eno nogo na steni in potegnil. Malto med kamni je stoletja star, in je bil oslabljen zaradi delovanja vlage. Čutil je verigi sponke malo, vendar to ni prišel dol. Njen twitched nekaj več časa, vendar je bila neuporabna. Smo kopati to stvar ven. Njo, sem se hitro gibanje z mojo roko, in stiletto padel iz svoje antilop scabbard v moje curved prste. Ostra kovinski bit v malto, udarec adobe nad opeko po opeko. Lambie začel pomagati. To je trajalo dlje, kot bi on mislil. Kljub mrazu, je bilo potenje. Če poročnik ne pridejo kmalu, se lahko zgodi, da nekdo iti ugotovite, kaj se je zgodilo z njim.
  
  
  Njegova je globoko zarezo na eni strani nosilec. Potem je potegnil verigo z vsem svojem sijaju, skupaj z Lambie. Ko je izbruhnila brezplačno, smo padli za nemoteno mahu. Fleming je bil pripravljen naprej. Lambie in dvignil sem naše egos. Je lahko stojijo na njegove dobre noge, čeprav je bil zelo šibka, in glavo je predenje od hrupa smo imeli, da bi. Zapustil jo je Lambie, da je njen ego gor, medtem ko je fotografiral poročnik je suknjič. Ego tudi vzela pasu in revolver in jim dal vse, da Lambie.
  
  
  "Vzemite off to jakno in dal to one. Ste bili spodbujati ."
  
  
  Lambie ubogal. Z Fleming med nami, smo se vrnili v guardhouse.
  
  
  Mitzi Gardner je poslastica prsih obokana, v reliefu. Zgrabila stol za Fleming, in kot se je potopil vanjo, ona vprašala:: "Kje si bil tako dolgo? Smo samo želim, da gredo ven in glej. Bog, kaj bi storil z njim?
  
  
  "Tipke. Pogled v predalih.
  
  
  Odprl je vrh predal in vrgel me peščica. Poskušal sem ga večkrat, preden se je dokončno iskanju pravega. Kaj je bolj, zaklepanje bil tako zarjaveli, da sem moral premagati ego z obtežilnik za papir, preden ga je odprl. Samo, ko lisic odstranjenih pa je videti nohti znotraj in krvi okoli rane na Fleming je zapestje. Rust iz stare razbija je bil v rane, vendar je bilo nemogoče, da temeljito sperite. Ni bilo medicine v čakalnici. Moral bi počakati.
  
  
  Povedal mi je, kako je bil tekoč, da pustite trdnjava. Lambie je stal s hrbtom na steno v svoji novi uniformi. Imel sem povedati, vojak na most, ki se poročnik želela videti ego. Če je prišel, smo vezani ego in gagged emu. Mitzi potem tekel v avto in prinesel ee, da dvižni most. Dobili smo Fleming na most in Ego vlekel jo je v avto. Lambie, v njegov poročnik je suknjič, je sedel na sprednjem sedežu, med Mitzi in Drugi.
  
  
  Na stražar post, Lambie bi točko poročnik je revolver na Mitzi, obrača proti njej tako, da straže ne bi videli, egoizem. On bi povedal, desetar, ki Jerome je odredil dekle, da je treba sprejeti, da mu. Če bi delal, bi minilo. Če to ne deluje, bom še vedno Luger. Lambie in vojske so bile tudi oboroženi. In tri na tri, je zelo ugodno razmerje.
  
  
  Dobili smo tam v Cadillac, ni problema. Mitzi obrnil na njeno žarometi in se peljal po hribu navzdol. V sentries videl, da smo bili v Eden, in so šli po cesti brez blokiranja nas v najmanj. Niso pričakovali, pobeg poskus.
  
  
  Kapralov je dvignil roko, da bi rutinsko preverjanje, ter Mitzi pade dol okno. Nagnil se je naprej za kritje Lambie obraza in poskušal videz nestrpni. "Je polkovnik premislil. Hoče dekle pripeljali k njemu. Zdaj.'
  
  
  Kapralov videti zaskrbljen. "Poročnik, če bi ee sebe, ki je zadolžen tukaj?"
  
  
  "Ti," Lambie udaril. "Ne dovolite nikomur mimo, dokler ne dobim nazaj.....'
  
  
  Kapralov skočil nazaj. Lambie glas ni ne zveni kot poročnik je. "Hej ... počakajte... niste ... hej ... kaj to pomeni?"
  
  
  Je slišal strel in dobili na kolena. Vojaški strel desetar. Vojaki, ki niso bili na njihovi stražar, ampak kot Mitzi odpeljal hitro, eden od njih je uspelo, da položil roko na doorknob. On razbil svojo roko z riti svojih luger in nato je ustrelil vojak. Drugi človek, katerega cilj svojo puško, ampak nisem imel časa, da bi pritisnila na sprožilec. To je bil samo v čas, da črpalka vodi v emu je želodec.
  
  
  Bilo je super. Bili smo zdaj hitrosti po cesti s polno hitrostjo. Bili smo na dnu hriba, ko sem slišal avto. Vedela je, zvok, vse preveč dobro. Mi smo zmanjkalo plina. Mitzi ustavil avto, me je pogledal in skomignil z rameni. Ker sili zakoni so bili v veljavi vse po otoku, ni bilo možnosti za oskrbo z gorivom. Vse plinske postaje, ki so bili zaprti. In Fleming je bil v ni pogoj za sprehod dvajset milj v gorah.
  
  
  Bi morali biti sposobni, da prevzamejo jaz Tony Zmagal hotel, vendar kaj je naslednje? Če Jerome spoznal, da je Dr. Fleming je pobegnil, je ne bi bilo varno, kjerkoli v bližini Port of Spain. Moral sem najti drug avto. Od tam, kjer smo zdaj, sem videl obalni cesti spodaj. Jeep je bil parkiran v bližini starega mestnega jedra. Temno številke stal okoli njega, in luči so pekoč občutek na cesti. To je bil zaporo. Svojo odločil.
  
  
  "To je naš novi način prevoza. Ne vem, koliko vojakov bomo morali vzeti skupščine, vendar pa ne moremo tveganja streljanje strel.
  
  
  Morda obstajajo tudi drugi ljudje, ki lahko v koraku. Si dva pristopa, in jih odvrnilo ti fantje. Jaz bom poskrbel za njih. Poskusite dajanje ih skupaj. Mitzi, imaš revolver?" Ona je kaznivo dejanje na me."Naj si nag?"
  
  
  "Ostani tukaj z Fleming. Če nekdo pride, ah, tukaj, če ni drugega izhoda, vendar najprej poskusite da vidim, če to ni trik."
  
  
  Lambie in Vojaške so odšli. Je hodil okoli hiše na hribu. Ko mimmo domov, ki so ga prenesli, je bil preučiti okolje. Zdaj ona bi lahko jasno videli zaporo luči. Moj shaggy tisti preglasila praproti in druge rastline. Hodil je v džip in pogledal okoli previdno, dokler ni videl patruljni avto. Ih nisem razumel njo, ampak ne glede na Lambie in Vojaške so nam povedali, da je bilo zelo zabavno. Štirje vojaki, ki stoji v skupino okoli mojih dveh fantje so se sklonila smeh. So se obrnili hrbet na mene. Je deloval hitro, se bojijo, da bi se obrnil. "Ona bi morala slediti in jih z Luger pripravljen," sem rekla ostro. "Vsi ste usmerjena. Smo eno gibanje! '
  
  
  Smeh je nenadoma ustavil. So veljale zamrznjene. Lambie je nekaj korakov nazaj in vzel cilj. Zlato pletenic iz ego camisole je epaulettes glinted v temi. Stekel je na džip, ki ga je dosegel v zadnji predel, in se vrnili z vrvjo. Ostalo je bilo opravljeno hitro. Ko sem zvezal zadnjih štirih obrokov in gagged njo, sem preveril Jeep, plinom. Na moje olajšanje, tank je bil poln. "Daj ih v grmovju in dobili tiste luči iz poti," sem rekel. "Jaz grem, da poberem Fleming."
  
  
  Je vozil Jeep nazaj, kjer sva levo Cadillac. Samo sedaj pa je opazil, da se je jeep, žarometi so bili ne deluje. Prekleto prav!
  
  
  Mitzi mi je pomagal prenos Fleming za manjši avto. Ona je dobil v poleg mene, ko je njen oče dobil za kolo in se odpeljal navzdol. "Lamby in Vojaške morali priti do hotela na svoje. Od tam, lahko varno vrnili domov ."
  
  
  Jeep je bil dober, ampak ni bila odlična rešitev. Brez luči in brez nadzora, da shranite, mi ni treba razmišljati o vožnja skozi gore. Misel na vožnjo, kot je ta, več kot sukanje mimmo cest z vsemi vrstami prepadi, mi je dal kurjo. To bi bilo tveganje vožnjo po obalni cesti.
  
  
  Lambie in Vojaške ni všeč, da zaostajajo, vendar so ga videli kot edina rešitev.
  
  
  Ko so levi, bila je prinesel nazaj v Džip. Zdaj končno sem lahko, da bi Fleming spin, ki je bil tormenting me za nekaj časa. Za njo, in zaklical čez ramo: "ali veste, kaj se je zgodilo, da Tara Sawyer? Ti naj jo šel?
  
  
  "Ne. Vojaki, ki posnete mi je dejal, da bi zahtevali milijon dolarjev odkupnine za zapri. Če ste ob mi vseeno?"
  
  
  "Da Noah."
  
  
  Ego je glas odmevalo z bolečino in strah. "Da, to je prvo. Potem bom moral iti v mesto. Bodo ljudje, poslušajte me."
  
  
  On naj emu norec, ki se mu je. Sem imel dovolj težav sam ne prerekajte se z njim. Bil sem v skrbeh, Tara Sawyer. Nisem mogel pustiti nič zgodilo z njo. Nje, stopil na plin. Prej sem ga dobil, da Fleming in Mitzi, prej lahko dobim nazaj v mesto. Obrnil sem se v kotu in videl luči na cesti. Še ena ovira.
  
  
  "Potopite," Mitzi hissed na njo. "In si pripravljen."
  
  
  Sem upočasnila, ki jo dol. Ji je hotel, da bi mislila, da sem bil tekoč, da ustavi, le prebili pregrado v zadnji minuti. Videl sem ga samo deset metrov stran: velik tovornjak z majhno hitro howitzer v prtljažniku. To blokira celotno pot. Ni bilo hodnikov.
  
  
  Na eni strani nas, oljne vode iz močvirje odraža sveti luč od luči. Tako da jaz ne bi šla vse še tam. Na drugi strani so palme. Ne rastejo v & nb, tako da bi bila trdna tla, vendar dreves so liže med seboj, kot bi si želel. Spraševala sem se, če sem lahko preide v Džip. Vendar je bilo to najmanj slabo možnost. Njen volan obrnil in je zdrsnila s ceste, s polnim plinom na krovu. Jaz jih je slišal kričati," Stop " in potem strela iz pištole. Gawk whizzed visoko skozi palmovih listov.
  
  
  Opozorilni strel.
  
  
  Prijazni ljudje! Mitzi obrnila v njen stol in se vrnil ogenj, vendar ne tako skrbno, ne v zraku. Nisem pogledal nazaj. Počutil sem se, kot da sem bil jahanje divji žrebec prvič v mojem življenju. On zaletel v drevo, skočil na drug način, na dveh kolesih, in skoraj valjani več. So posneli na nas, pa ni nas videli. Sem poskušal priti nazaj na cesti, ampak ko sem naredil, sem našel še presenečenje tam.
  
  
  Tam je bil Jeep na cesti, in štirje vojaki stekel k njej. Fleming je spustil kriči od bolečine za sabo. Ni bilo zabavno za njim. Mitzi odpustili strel nad Fleming je glavo na Jeep, ki je bil preganjajo nas, ko je bila odrinjena, kolikor je lahko majhen avto voznik. Ni bilo dovolj hitro. Ena okoli naše pnevmatike je bil prazen.
  
  
  "Nick, oni pridobivajo na nas." Mitzi je zavpil.
  
  
  Hej, nisi imel, da mi poveš. Ih Gawk treščilo v kovinski Jeep skoraj v istem trenutku, ko je slišal streli. On mi je dal Luger.
  
  
  "Poskusite, da bi dobili v skupini. Cilj in ustrelil še enkrat." Ona se uporabljajo z obema rokama, vendar je zelo težko za cilj na premikajočo se tarčo, ko se je stresel od strani do strani. To je bil eden tistih trenutkov, ko sem se spraševal, če je moje ime bo dodano na seznam, ki Hawke, ki jih hrani v svojem varnem, in vsako ime je zvezdica, ki označuje, da oseba, ki je mrtev.
  
  
  Mitzi zakričala. Njena misel je bila boli, ampak je sedel iskren. Sem jo videl crash v rearview mirror. Za nas, Jeep, spredena iz nadzora in pospešiti s polno hitrostjo v močvirje, kjer se je počasi in veličastno potonil na dno. Njen, videl žarometi flash na kratko, preden greva ven.
  
  
  Mitzi potisnil luger med moje noge in se obrnil. Bili smo jahanje na isti ravno pnevmatike. Ni bilo le hrup v noč. V džungli, zvok bambusove palice hitting votle lesene sode je bilo mogoče slišati. To je bil muffled, zlovešč zvok. Spraševal se je, če Vojska in Lambie lahko pošljete brezžično sporočilo plemena. Morda je bilo to sporočilo o naših poteh, poslana z nevidnimi številke v deževnem gozdu.
  
  
  Ritem pobral. Bilo je kot nesreča. Za mano, sem slišal njen rahel glas Dr. X. Fleming. "Smo se gledali, in so hitro dohiteva z nami."
  
  
  Ona je bila potisnjena v zadnjih hitrosti z jeep programske opreme.
  
  
  
  
  
  
  
  Poglavje 6
  
  
  
  
  
  -
  
  
  Prav pred nami na pot, je nekdo z luč pomignil nas, da se obrnejo na državo cesti. Stahl ni povabil na vsa vprašanja in swerved. On je odpeljal avto čez pesek v drugo baklo, ki jih vodi na rob, se je obrnil na vžig motorja, in vstala.
  
  
  Noe je bil tam, zdaj brez belo obleko in nošenje loincloth. Na cesti smo bili samo vožnjo navzdol, sem zaslišal zvok avtomobila, ki se približuje. Nismo imeli dovolj časa. Sva stala z naših hrbtih na morje. In moj Lugger je bil zapuščen.
  
  
  Mitzi prišel ven preveč. Noe je potegnil Fleming do kolena pod močnimi rokami.
  
  
  "Pridi z mano, Carter. Vzemite Mitzi roko in ne pusti. Ostal mi je."
  
  
  Luger tucked v njegov pas, vzel jo je za roko in sledil Nov. Kaj bi počel z njo? Bomo kmalu umrl vseeno. In mogoče bi lahko celo plavati tako daleč, da je naša zasledovalci ne bi našli nas, če smo le hranijo naše glave dovolj nizka, v temnih valovih.
  
  
  Noe je stopil mirno in samozavestno v morje. To je lahko topna za Fleming. Morje rose okoli ego je noge, na sredini ego je stegna, potem pa ga je nenadoma začelo se je, da ponovno povečala, korak za korakom.
  
  
  Na naslednji korak, njen toe hit nekaj trdega. Je skoraj spotaknil, nato pa dvignil nogo. Njena stopala postrga skalo in malo višje je začutila trdo podlago. Njo, dajanje alenka na to. Sem dosegel, da vsako pleme, in sem se počutil, kot da sem bil korak nad prvo. Šli smo do štiri korake, in hodil odkrito na neravnih kamnitih površin, morda šest centimetrov pod vodo.
  
  
  Je zarežal s tihim glasom. Ji je bilo dobro pozna to incantation. To je bilo prvič, Tony Obsedena je videl, hoja po tej kamniti poti. Vendar pa je spoznal, da je bil stare, kamnite strukture, verjetno poplava pregrado, ki je imel dolgo, saj potopili pod morsko gladino, kot posledica potresa. Nisem si mislil, da Noah je kdaj videl ego nad vodo. Je verjetno odkril ego po nesreči, medtem ko plavanje, in kljub temu, da ni zabavljač, uporabljal jo je prestrašil svojega vraževerna privržencev.
  
  
  Za mano, Mitzi slišal njen giggle. "To je velika čast za vas, Nick. Zdaj veste, nekaj, kar je skrivnost, da skoraj vsakdo. Pazi na spolzkih površinah in ostati v sredini. Zid je le pol metra širok ."
  
  
  On stisnemo jo je za roko. Dovolj močan. "Ste vedeli, in se potrudil, da mi poveš, zgodbe o Santa Claus, vam umazana kurba. Kako ste postali znani?'
  
  
  "Pa plavanje. Imela glavi in izgubil zavest. Noe me rešil. Ni se mi povej, kaj sem naletel na, dokler njen grozil Emu, da sem poskrbel sam. Je prisegel, da ostane skrivnost."
  
  
  Bili smo skoraj na drugi strani, ko par reflektorji je sijalo nad vodo. Tam so bili kriki dovoljenja za opravljanje in jezo. Ugotovili so, jeep, pa ni bilo nobenih ljudi. Bili smo že ven na svetu, doseči, torej, da tega ne vidijo nas. Prišla sva na strmi pečini z ozko stopnišče, vklesan v to. To je bil dolg in zahteven vzpon, vendar Noe, ki Fleming, ni kazal znakov utrujenost, saj je dosegel najvišjo stopničko in skočil pet metrov navzdol na ploščadi, ki je zdaj vroči tako, kot rampart in streho za hiše, ki so spodaj. Sem mislil, da bi mu uspelo kot fitnes trener v AX program. Podal Fleming v svoje iztegnjenimi rokami, in predsednik je hitro pripeljal v sobo.
  
  
  Ko smo prispeli, sem opazil, da je v sobi je bilo že opremljena za ego zdravljenja. Goreče bakle visela iz kamnite zidove. V sredini tla so bila posteljico prekrita z dišečimi listi. Smo opravili neke vrste čast stražar, sestavljen iz plemena, vsak od njih pa je dotaknil Fleming rahlo, kot če dajejo emu nekaj svoje moči.
  
  
  Ko Fleming je bil položen na postelji, " ji je rekel: "Njegova noga je zlomljena, in je rja na njegovo zapestje. On mora imeti zastrupitev krvi, in nisem imel časa, da gredo v lekarno za antibiotike. Emu potrebuje zdaj. Ali obstaja način, da dobite ga tukaj? '
  
  
  Visoka, temna odrti človek me je pogledal dispassionately. Fleming je zvenel slab, ampak on se je nasmehnil. "Hvala za vašo skrb, Mr. Carter, vendar sem v dobrih rokah. Njena stava na Tony medicinskega znanja je višja od najdražjih specialist na Park Avenue."
  
  
  Patriarh je dejal tiho ," Smo bili obveščeni o narave vaše poškodbe, in bomo lahko začeti zdravljenje takoj."
  
  
  Dve ženski iz Fleming. Noe je pokleknil poleg njega in namočeno gobo v tekočino, ki je bil že sedeli v skledo, zraven postelje. S tem je očistiti rano na Fleming je zapestje. Nato se je razširila na debelo zeleno žele na zapri.
  
  
  "To je topla mešanica coca listi in zelena milo," Noe je dejal. "Bomo dal nasumice na njem. Ta material bo potegnili umazanijo okoli rane, in nato roko bo zdraviti hitro."
  
  
  Zdravljenje noge bilo malo težje. Noe popravijo svoje noge. Potem, je kratki svoj prst v skledo, temno rdeče, debele snovi. S tem je narisal krog okoli rane, in znotraj kroga, povlekel "X".
  
  
  Nasmehnil se je ob mene. "Petelinji krvi," je pojasnil. "Da exorcise hudič, ki jih kosti." Zdaj več plasti začinjena listi so bile vezane na noge, na vrhu, ki je bil prilepite tople moke. Tesen povoj okoli celotne noge.
  
  
  Spraševal sem se, koliko je bila to manifestacija primitivne medicine, ki se je izkazal za uspešnega v preteklih stoletjih, in psihološki vpliv.
  
  
  Nisem vedel za njo. Vendar Fleming je verjel v to, in morda prepričanjem, da lahko pozdravi ego. Kot veliko vodilnih politikov, je morda skrivaj globoko religiozni.
  
  
  In če je ni priznam javno, morda globoko v sebi je sprejel prepovedano mistike iz voodoo. Vendar nisem imel časa počakati in videti, kako bi se izkazalo za njim.
  
  
  Tony je vzel njeno stran in vprašal, Kaj je važno: "Ni bobni tudi povedal, da Fleming želi iti nazaj v mesto in izvedete pred ljudi?"
  
  
  Starec se je nasmehnil wryly. Fleming je idealist, in zelo trmasti v svojih prepričanjih. Vendar, ko dobi več kot šok, povem ti, em resnico. Mislim, da želite iti nazaj in prosti Miss Sawyer?"
  
  
  Nisem povedal, Em, kaj bi mi rekel o hotelu magnat hči. Vedel je, da veliko za nekoga, ki je živel tako daleč v hrib. Morda je bil na bobne, ki hrani ego obveščeni, skupaj, seveda, s sposobnostjo, da pravilno razložiti te redke džungle znake.
  
  
  Moj obraz je šel malo trd, kot sem dejal, " Če ne bom spraviti nazaj v enem kosu, jaz ne mislim, da bomo preživeli na svoje."
  
  
  Mitzi je bilo prisluškovanje telefonskim pogovorom. "Ti si nor, če poskusite. Ampak, če boste to storili, bom šel z vami."
  
  
  "Napačno predpostavko," sem rekel. "Ne morem vam uporabo. Noah, poskrbite, da ona ostane tukaj.
  
  
  Na moje presenečenje je pokimal. "Dal vam bom vodila ..."
  
  
  "Ne," ego prekine. "Jaz bom šel nazaj, kako smo prišli."
  
  
  Je dvignil obrvi. Vedel sem, da je na koncu, on ne bo mogel spremeniti svoje srce. Je skomignil z rameni, je Mitzi roko, in šla nazaj Fleming.
  
  
  Hodil je na lestev, vklesan v skalo. Za njim, ki bi ga lahko slišal napeto plemena petje, verjetno namen je, da bi Fleming obnoviti. Njen stopil čez steno in v vodo nazaj na drugo stran. Jeep zagledal nekam. Zdelo se je, zapuščen. Ni bilo znamenje vojakov.
  
  
  Do polovice, moja stopala hit spolzka šop alg, ki raste med kamenje, in je spodrsnilo. On je vstal, pljuvanje blato. on popravijo navzgor in sva bolj previdno.
  
  
  Ko sem prišel na plaži, sem dobil namočeno.
  
  
  On je slekel oblačila in poskušal wring jih ven, kot najbolje bi ga lahko. Luger suhih kot najboljše je mogel, in sicer pištolo na sprednji sedež Jeep. On draped njene obleke nad kapuco, tako da lahko posuši v toploto motorja.
  
  
  Njen zagon je bil še vedno na. Oni so mokre, ampak sem jih potrebujejo za vožnjo.
  
  
  Iskal sem naprej, da se dobre izlet z ravno pnevmatike in ni bil razočaran. Ko je dosegel mesto, kjer drugi Jeep vstopil v močvirje, se je ustavil, da naložite Luger . Sem jo videl, dejavnosti na kraju samem, tri ali štiri moške na strani ceste. Morda ljudje, ki so bili v avtomobilu ni utonil, pa nisem videl, kaj so počeli.
  
  
  Odin okoli njih nenadoma je stopil sredi ceste in pomignil mi je, da pogon bližje. Bila je skoraj vrglo dol z Ego nogi, vendar je videl loincloth samo v času. Ona še vedno imela njena Luger pripravljen in se odpeljal do Lizati. Slišal sem njen smeh, neke vrste zmagoslavno zvok in nato Jeep, nos strel skozi močvirje. So izrezali ego. To je bil zapuščen. Nobenega trupla.
  
  
  Tony Zmagal je džungle pomočniki izvlekel rezervne pnevmatike in valjani ego nazaj k meni. Dobil sem ven in zagledal dva moška, okoli njih dvignite sprednji del moje Jeep, zamenjati kolo, in dal avto nazaj v z velikim nasmehom, kar je pomenilo, vse je bilo zdaj v redu. Nato pa hitro izginil med palmami. Tako hitro, da ne bi videli, če bi on samo blinked.
  
  
  Njegovo hitro vožnjo, ugani, kaj bom najti gor je pred nami, kjer je velik tovornjak je blokiral cesto. Tony Marshall je moški so bili zaposleni tam, ampak avto je bil preveč težka in se ni mogel premakniti. Odšel je ven, dobili za volanom tovornjaka, in pomignil jih iz poti. Sem dal to v obratnem in skočila ven. To je bil lep pogled videti tovornjak stran v močvirje. Samo pištolo sodček je bil še vedno nekoliko nad vodo.
  
  
  Na moji nadaljnji poti do oddaljenega hotel, nihče ne spoznal. Nekaj ljudi je bilo igranje v kuhinji. Igra je novo, da me. Vsak človek je imel polirani čip, ki je bil nenavadno kot človeški prst. Odpeljali so se obrne vozni ih okrog mize. Kdo je prišel gor lizal cepljenje v sredini želodec predsednik, - je dejal Predsednik Vlade, sodeč po razburjenje, ki ga je povzročil. Koko je bil zadnji roll. On je spustil v glasen jok kot njegov prst je padel v razpoko. Slednjimi plačani emu dvakrat toliko. Ko on in Lambie me zagledala, so se ustavili predvajanje. Ko sem jim povedal, da sem hotel, da me sprejme na Sawyer Hotel, niso videti zelo navdušena.
  
  
  Lambie coughed bistveno. "To je bila tvegana dovolj, da zavaja poročnik v trdnjavi," je dejal. "Toda prevarati polkovnik? "Ne vem."'
  
  
  Potreboval sem nekaj pomočnikov. Pomembno je bilo, da so vredne zaupanja v uspešnost delovanja. Živčni in dvomljive ljudi ni treba nas. "Noah ve, kam gremo," sem napovedal. "In on nam bo pomagal."
  
  
  Bili so čarobne besede. Če Noe je mislil, da bi to delovalo, bi. Šli smo gor v Džip, v dobro razpoloženje.
  
  
  Ulice v mestu so bile še prazne. V skupno, videli smo več kot šesta oseba. Ko slišijo, Jeep, oni kot strah kot miši. Ni bilo nobenega prometa, vse javne zgradbe so bile zaprte in okna so bila temna, razen v pritličju Sawyer Hotel.
  
  
  Je pokazal s puško na hrbtu, saj smo se odpeljali proti glavni vhod. A dežurni v senci gledal nas ves dan.
  
  
  Je skočil ven in pomignil mi je, da mu sledimo. Njen oče je prišel k njej, skupaj z vojsko in "Poročnik" Lambie. Varnostnik ustavil nas. 'Žal mi je. Je polkovnik rekel, nihče ne prišel nocoj.
  
  
  Lambie raztegne in glared na vojaka. "Mi bomo šli v notranjosti. Če želite ustaviti nas, boste morda na koncu dobili bolelo. Ta zapornik je Nick Carter, človek, za katere Jerome ponudil tisoč dolarjev. Se premika.
  
  
  Guard opozoril s puško na mene in polizala ustnicam. "V tem primeru bom prinesla svoj ego tam."
  
  
  Lambie growled. "Oh, ne, ne vozite svoj ego. Bom dostavil sam. Mislite, da lahko ta nagrada stran od mene. Dobili nazaj, ti prasec! '
  
  
  V dežurni pogledal kriv in nisem premikati dovolj hitro. Vojaški človek hodil mimo mimmo me je zadel in njegov ego s butt puško čez uho. Ob istem času, je po nesreči dotaknil sproži. Gawk moje noge whizzed preteklosti, med, višji, kot bi lahko bilo. To je bil začetek, da bi dobili preveč realističen. Lambie pokazala zobe znova. "Polkovnik. Kje je on?'
  
  
  Zdaj je precej navdušil stražar muttered skoraj unintelligibly: "v igralnici, Poročnik. Vodnik vas?"
  
  
  "Mislim, da smo lahko najdete nas." Tam je bilo opozorilo v Lambie glas. "Bivanje na svoje mesto."
  
  
  Odrinil me je v avli. Thomas Sawyer bi bil pretresen videti škodo. Velika klopi je bilo določeno. Policah časopisi in revije so bili razveljavilo, vendar nobeden od primerov prikaza so ostale nedotaknjene. Na policah so bile prazne. Kakšna zmešnjava!
  
  
  Polkovnik Karib Jerome lahko dobra conspirator, vendar je bil zanič, poveljnik. Če je ni dovoljeno svoje ljudi rob njim, da bi osvojili več, če njegovi načrti so bili uspešni, seveda.
  
  
  Casino je bil še slabše, kot čakalnici. Tisoč igralnih miz je bilo uničeno in je ni bilo mogoče popraviti. Na Internetu, nudes nad podolgovate bar bilo opraskan, številke so bile izrežemo. Vojaško in Lambie whistled. "Dobra novica zamudil."
  
  
  Steklovina je razbil na tleh v lokalu. Ni bilo nobenih steklenic. Vojaški moških in Lambie pogledal nerodno okoli prazne sobe. "Kje si vsi gredo? Kje je polkovnik?"
  
  
  "On je spalna iz omame. O tem, kako so tri sto na voljo so sobe z udobne postelje. Kot je za Jerome, mislim, da je v Cappola Čip urad za štetje casino denar. Pojdimo k njemu.
  
  
  Smo opravili mimmo blagajne. So ostala nedotaknjena. Vendar ni bilo paketi kovancev za steklo particijo, št računov v odprti predali. Vojaki so bili vodijo stran od tukaj. Pritisnil gumb, ki je običajno vključena kovinska drsna vrata.
  
  
  Svoje hodila med fanti. Neprijazno black varnostnik v control desk je bila preseneti. Segel je po svojem revolver, potem pa je videl, da Lambie je pištola, ki je bil na mojem hrbtu, čutil mene, in se je zasmejal.
  
  
  "No, ampak, Gospod Carter. Kje ste našli to, Poročnik?"
  
  
  Je morda so prešli straneh, vendar se je zdelo bolj verjetno se mi, da je bil Hieronim je vohun vse skupaj.
  
  
  "Zadržali na kontrolni točki. Povedal polkovnik smo tukaj.
  
  
  Vendar negro bil ne bo nam v še. "Mitzi levo tukaj z Carter. Kje je ona?'
  
  
  Lambie Arijsko skomignil z rameni. "Ona ni bila z njim. Mogoče ona je šla."
  
  
  "No, to ni pomembno." Pritisnil na zvonec. "Polkovnik, imate podjetje."
  
  
  To ne bi imelo veliko smisla, da bi dobili navdušeni. "Povedal sem vam, da sem ..."
  
  
  "Dveh vojakov, ki so prišli, da poda Mrs. Carter."
  
  
  Stahl je glas je nenadoma svetlejši zdaj. "To je super. Naj ih v.
  
  
  Vrata swung odpri. Karib Jerome sedel na Cappola je za mizo. Pred njim so bili piloti bankovcev in monettes. Zadnjih casino in hotel prihodki in lobi trgovin: velik sindikata in Sawyer denar.
  
  
  Njen prijatelj je nasmehnil. "Ali ste našli način, da bi dobili bogate, Hieronim?"
  
  
  Nasmehnil se je ob revmatizmu. Samo ego je nasmeh je bil malo hladneje, kot je moja. "Moraš priznati, da je to dober način." Ozrl se je na Lambie. "Poročnik, kje je deklica, ki je bila študiju s tem človekom prišli?"
  
  
  Njo, blurted ven. "Mrtva. Je utopil.
  
  
  Črne oči zožil. "Ona plava kot delfin, Mr. Carter. Ne poskušajte me prevarati. To je vredno veliko v Miami."
  
  
  Ozrl se je čez ramo na vratih, ki je bil še vedno odprt. V Negro je bil po našem pogovoru. Ko je bil za moje ljudi, da ne morem uporabljati svoj luger. To bi pomenilo smrt Tom in Lambie. On bi prosila, da zaprete vrata, in izbral najhitrejši način, da obvesti polkovnik varnostne ego pozornosti.
  
  
  Ji je rekel kljubovalno, da Hieronim: "lahko bi dobili dobro odkupnino za Mitzi, vendar sem obdržati denar, ta poročnik nikoli ne bo videla njegov tisoč dolarjev." To je bilo dovolj. Vrata se zaloputnejo. Jerome leaned v kup denarja na mizi. Ko se je ozrl navzgor, je bil videti odkrito, skoraj neposredno na moj luger.
  
  
  "Vzemi, kar potrebuješ," Lambie in Vojaške dejal, da ji kot ih pištole odmakne od mene, veliko Jerome ' presenečenje. Ego je obraz priviti. "Izdajstvo, Mr. Carter? Podkupnine so vojaki! Jih bo sodišče-martialed takoj, ko je več. .. '
  
  
  On je bil hiter. Slutil sem to. Vendar še vedno ne dovolj hitro. Bil je na mizo, in roko premakniti hitro, da je njegov tok. Je bil malo hitrejši, swung v luger okoli svojo desno roko, da se njegova leva, vrgel stiletto v roki, in vrgel. Na stiletto pripeta ego roko pritrdite na držalo in ego ni uspelo.
  
  
  Priznam, da ni bil na strahopetec. To je bila velika nevarnost za njim. Če pa bi me ustrelil, ali če je lahko sam ustrelil, da bi opozorila na niggas zunaj in moje možnosti, da bi se izgubil. Je tiho sel. Prijel jo je z Luger in odredil emu, da stojijo proti steni. Svoje majhne črne oči so polni sovraštva, vendar je to storil kot v emu, so rekli.
  
  
  Lambie dal pištolo na vrhu kup bankovcev in dal polkovnik temeljito iskanje. Je potegnil iz moje stiletto, moj revolver, in ugotovil, rezervni eno v enem od žepov po vsem mestu.
  
  
  "Zdaj sedel na kavč, tako da bomo lahko govorili. Kje je Tara Sawyer? Sem ji rekel.
  
  
  Jerome sploh ne utripa. Sedel je udobno na kavču in prekrižanimi nogami. Je zvit njegovo zgornjo ustnico sarkastično in dal števec-spin. "Kje je Mitzi Gardner?"
  
  
  Nisem imela časa, ali nagnjenje za predvajanje Q & A. seveda, on se hranijo Tara v hotelu. Vendar nisem mogel računati na Jerome ' s celotno vojsko spi, in nisem hotel, da tveganja, ki imajo za iskanje po celotnem hotelu. Je stopil pred polkovnik in zaloputnil sod v luger v njegov ego. To je bila grda nič. Njen ego nisem hotel, da bi ubil njo; on je bil edina oseba, ki bi lahko nadzor nad vojsko v tistem času, in je še vedno potrebna nen. Ampak najprej, sem bila v skrbeh, Tara varnosti. Povedal ji je to, da Jerome in dodal: "mi ne bo žal disfiguring vaš obraz, če moram."
  
  
  Bil je lep človek. Vedel je, da je, in je bil zaman. "Vse prav," je dejal. "Ne moreš brez nje vseeno. Miss Sawyer je v dvorani v svojem suite na zgornjem nadstropju. Obstaja šest sto mojih vojakov med spodnjo in zgornjo tla."
  
  
  
  
  
  
  
  Poglavje 7
  
  
  
  
  
  
  
  Medtem ko Lambie je imel polkovnik na puškomet, Vojska in sem otrebljenega Jerome ' suknjič in srajco in strgal svojo srajco v trakovi za kravato ga. Bomo dovolili, da se emu sedel na kavč.
  
  
  "Ostanite tukaj, da pazi nanj," je ukazal njo. Pokazala ji emu, kako vrata nadzor delal. "Počakajte, da Lamby in pridem do vrat. Odprete ga Rivnenskaya ravno dovolj, da nam pass, nato pa ponovno zaprite.
  
  
  Lambie dal pištolo na moje nazaj, in začeli smo s hojo. V Negro je bil engrossed v detektivskih romanov, in ni bila videti do imel je porinil pod nos, kot so emu luger. Ko sem videl, kaj je bral, sem moral chuckle. "Ne beri, ne to; to je bil dodan trenutek, preden Lambie zadel njegov ego težko v lobanjo z riti, svojo puško. On pade off stol in na tla. Ali je bil mrtev ali ne večinoma odvisna od debeline ego lobanje. Smo vlekli ego, da eden od casino je blagajn in vezani mu na stol. Odšla sva hitro do dvigala. Do polovice lobi, dvigalo, vrata so se nenadoma odprla. Vojak, ki je prišel ven, je videl nas, in se potrudil, da se potopite nazaj. Stiletto pade ji, in za hip se je pokazala ego v ego Adam je apple. Lambie vlekel jaz za recepciji. Tipke, da Tara sobe, ki niso bili tam, tako da smo morali priti v tako tiho, kot je mogoče.
  
  
  Šli smo nazaj v dvigalo, in je pobral dve machetes, ki je padla iz vojaka pasu po hitting ego. Zdaj smo imel le 599 nasprotnike.
  
  
  Na vrhu smo organizirali vrata Tara je stanovanje. Zaklepanje je bilo razdeljeno z stiletto, in smo bili notri, preden kdorkoli drug, ki se je pojavil v dvorani.
  
  
  V sobi je bilo duši. Je klimatska naprava izklopljena. Tara Sawyer je ležala na postelji, roke in noge, širijo. Ona je bila oblečena v par hlačke in modrček. Njena zapestja in gležnjev, ki so bili vezani na posteljo, z zaveso, tako da bi lahko komaj premikajo. Ne, niso imeli gag v ustih, ampak to verjetno ne bi bilo potrebno. Zvočno izolacijo Sawyer Grand LaClare je bila odlična. Največ ga je bilo mogoče slišati v sosednji sobi.
  
  
  Videla me je in Lambie. Njen obraz je bil contorted z obup, in je mislila, da je bil tekoč, da cry ven. Ey dal roko čez usta. "Jerome' ljudi, ki so tukaj. Biti miren.'
  
  
  Njene oči darted, da Lambie. Mislila je, da sem bil ujel, preveč. To je bil Ay, ki je pojasnil, da je bil na naši strani. Njene lepe modre oči so bile tako velike in temne . Strah v njenih očeh je bil zdaj nadomesti z jezo. Odstranil je roko okoli njenega rta in jo poljubil. Nato je izdal, da ji untie ji vezalko. "Ubili moj ego?"
  
  
  Njen vedel je bila omele se nanašajo na Fleming. Sem ji rekel. "Sploh ne. Smo lahko ga pokriva. On je ranjenih, ampak on je varno v gore z Noah."
  
  
  "Kdo je to?'
  
  
  Seveda, nikdar ni slišala za to staro črno čarovnik in ego plemena. "Vi bi me pokličite lažnivec, če sem vam povedala več o November, če pa smo dobili iz mesta živ, bom vam predstavil ga. In tudi takrat, ne boste verjeli."
  
  
  Bilo je hitro popustiti z vezalko, da se zmanjša bolečino. Roke in noge so bile bele in otekle od obtočil bolezni. Hej, to boli, in videl, da bi bilo treba nekaj časa, preden je lahko sprehod znova. Vendar nisem mogel tveganje nosi sl. Če je kdo poskušal ustaviti nas na poti, jaz bi obupno potrebovali moje roke, in verjetno Lambie preveč.
  
  
  On dabbed Tara je zapestij in gležnjev z mrzlo vodo po vsem kad. Potem je vzel tanko bombažno obleko okoli wc. Pogledala je boljša, kot je bila, vendar ji hlačke in pol-prozorno modrc so le ne idealen za potovanje v vojni.
  
  
  To je Tara dragocenih minut, da ostane na nogah. Naredili smo soba-s-soba, preverite te. Lambie poslal navzdol dvorani, da preverite, da je izhod je bil jasen.
  
  
  Trenutek kasneje, je potisnil glavo v na koncu dneva in beckoned za nas. Tekla sva v dvigalo tako hitro, kot Tara je pogoj bi. Takoj, ko sem pritisnil na gumb, sem jo videl kot odprla vrata na hodnik.
  
  
  Dosegli smo prvo nadstropje in dvigala vrata počasi odprla. Videl sem vojak skozi razpoko. Še huje, Polkovnik Karib Hieronim je bil tam s pištolo je pokazal na nas.
  
  
  On ducked za kovinska vrata in hkrati pritisnete kleti gumb. Gawk odskočila off kovinske stene z dvigalom. To je bil pravi čudež, da nihče okoli nas je bilo ranjenih. Vrata so zaprta in smo šli noter. Zdelo ur je minilo. Če ni bilo nobenega avtomobila v garaži, ali izhod je bil blokiran, David Hawke, lahko napišete eno off prek svojih agentov. Tom Sawyer bi izgubil svojo hčerko, in Noe bi izgubil prekleto dober pomočnik.
  
  
  Sem bil začuden, če drugi pomočnik Tony bila Obsedena. Verjetno mrtev. Če Jerome je prepričala, Ego, ego, da naj gredo za zajetne vsote, je morda pričakovati bullet. Je Polkovnik bodo imeli nobenega razloga, da njegove besede. Jasno je bilo, da je bila napaka, da zapustijo ubogi naivnež tukaj sam tak znak.
  
  
  Dvigalo hit zraka rezerve v kleti. Bili smo v garaži. Tam je bilo veliko avtomobilov, ki pripadajo gostom in višje plačano osebje, vendar nisem pričakoval, da bi našli ključe, ki so v njih, in jaz komaj je čas, da preverite ih vse. Vojaški tovornjak je bil parkiran na izhod. To je bil verjetno pripravljen, v nujnih primerih, in je delal hitro. Razen, da se je zdelo miljo.
  
  
  Pojasnil je ven z njo. "Teči, da njegov avto," sem rekel. "Vzemite ego, ko sem kritje njen umik."
  
  
  So tekla. Vsaj Lambie bila teče tako hitro, kot bi ga lahko, tako kot je bil povlečete kamen Tara je z roko. Dvigalo vrata so se odprla. Ko so odprti do dveh centimetrov, je strel skozi vrzel, po Jerome vodi. Sem slišal njen krik in upali, da je bil polkovnik. On se hranijo fotografiranje, ko so se vrata odprla še več in bolj kriči, je bilo slišati. Končno, nekdo prišel z briljantno idejo, pošiljanja dvigalo nazaj gor. On se hranijo streljanje, dokler se vrata so bila popolnoma zaprta. Zdaj smo imeli majhno prednost. Stekel je na tovornjak in skočil v naprej, da Tara, ki se hitro zažene motor in nato poravnajo na sedežu poleg voznika. Srečno. Če bi bila Mitzi Gardner, bi bilo prepiranje o tem, kdo bo vozil, in ni bilo časa za to prav zdaj.
  
  
  Šel sem za njo v drugi prestavi in se obrnil na izstopno rampo. Ego ni bilo barricaded. Kot mimmo mimo glavnega vhoda v hotel in poblisnil na vrata, je videla Jerome in nekaj njegovih moški teče ven. So se ustavili na stopnicah streljati na nas, vendar so bili preveč hitro. Strel je šel nizko ležeče.
  
  
  Sem zigzagged to, da zmanjša vse nadaljnje možnosti, da bi zadel z mikrofoni in zvočniki, in slišal Lambie streljanje od zadaj. Njen emu je zavpil za njim, da se je vleči navzgor. On ni me slišijo. Ali pa je bil preveč razburjen, da se odzove.
  
  
  Bilo je prepozno, nato. Sem slišal njen krik na kratko, in v rearview mirror sem videl Lambie pade okoli avtomobila. on je samo ležala še vedno v sredi ceste. Sprednji ego je shirt je bila namočena v krvi. Njegovo telo je stresla kot krogle zadel. Jerome dobili svoje maščevanje na emu zdaj, da smo bili preveč daleč, da bo ujel.
  
  
  Je skoncentriran na vožnjo, poskuša ignorirati svojo utrujenost. Ni več krogel whistled za nami. Hieronim in njegovi vojaki tekel do avtomobilov, parkiranih na vhodu v hotel. Bili smo daleč od doma in na varnem.
  
  
  Na boulevard, sem swerved je in stopil na pedal za plin. Tovornjak je bil bolj primeren za prenašanje težkih bremen, kot je za povečanje hitrosti. Imeli smo nekaj časa, vendar to ni bilo dovolj, da bi se izognili polkovnik je opravljanje.
  
  
  Smo bili ven iz mesta, in se odpravila za Tony Zmagal hotel. Nekaj je bilo treba rešiti hitro. Nisem mogel izogniti Jerome na obali cesti. Imel sem dve možnosti. Prvi je, da skrijete tovornjak v skladišče na stari gostilni. Drugi je bil slab poti navijanje skozi gorah.
  
  
  Se mi je posvetilo, da je polkovnik verjetno je vedel o inn je obstoj, in da je Noe ga uporabljajo. Emu sploh ne bi morali boriti. Celotna stavba je bila narejena iz lesa. On bi lahko spali nas.
  
  
  Tako se je odločil, da gorske poti. Naše težka tovornjak lahko ročaj brezna in udarci verjetno bolje kot lažji avtomobili za nami, in se ni mogel hitreje od nas na tej cesti.
  
  
  Ko smo dosegli bend, niso opazili nas. Sergej vklopljen, ga izklopite in se obrnil volan. Zdaj sva bila nevidna džungli okolje za dve Džipi, ki poteka mimmo nas na glavni cesti. Veliko. Ustavil se je, vzel reflektorji okoli debla in hodil več na obremenitve dok, da preverite, kaj smo imeli pri nas. Ali morda Lambie padla pištolo. Moj streliva izbira je bila skoraj prazna.
  
  
  Nisem mogel najti pištolo med kolobarjih, iz vrvi, lopata, in tri zaboje. Bila je približno teči, ko je Sergej Luči padla besedila na eno od polj po vsem mestu: "Dinamit". Potegnil je polje naprej. Nekaj palic, ki je padla ven, vendar je večina od njih so še vedno zaviti lepo v žagovina.
  
  
  Če Polkovnik Jerome ugotovi, smo zapustili glavno cesto, mu bo gotovo obrnil. Vendar smo bili pripravljeni sprejeti. Smo se odpeljali približno 100 metrov v džunglo. Njen izstrelil okoli tovornjak cut in tekel nazaj na križišče, priprava na poti. Jaz sem za čas, Jerome ' s Džipi je prišel v pogled. So se odpeljali hitro, skočil iz kota, in ji dodged na ih luči. So opazili tovornjak v daljavi in jahal proti njej, kričanje v zmagoslavje. Kot prvo Jeep približal, stenj je sveti. Je odvrgel palico dinamita v backseat in ducked, kolikor je lahko v listje.
  
  
  Eksplozija zgodila takoj in vrgel me je nazaj na cesto. Ampak moje fizično stanje, je veliko bolje, kot da na jeep potnikov. Bil sem še gospodarstvo, moj dih, ko sem slišal Tara glas klicala, da me. Vstal prej, kot bi ga rad in pomignil za Ay, da ostanejo proč, je videti na globok krater, ki je nastala v cestnem prometu. Za mano, drugi Jeep potegnil do ovinka. Dekle in sem stekel nazaj v tovornjak. Bili smo že vožnja s polno hitrostjo, ko Jeep screeched ustavi na krater iz kraterja. V rearview mirror, je videla Jerome je visok slika nagibala nad ogromno jama v cestnem prometu. Krogle whizzed mimo nas, vendar smo bili že preveč daleč za njimi, da boli nas.
  
  
  Tara nisem razumel, kaj se je zgodilo. Pojasnil je, kaj bi on našel v zadnji del tovornjaka, leaned v, da ji hiter poljub, nato pa se obrnil svojo pozornost nazaj na cesto.
  
  
  "Mi smo varni za zdaj," njen mož je dejal. "Ne morejo voziti skozi to jamo, sicer jih boste morali, da posekali drevesa. In za to potrebuješ čas. Pripravite se na razburkano morje vožnjo ."
  
  
  V temni, skoraj sem tekel v drevo kot sem obrnili vogala, ki me je spomnil, da sem potreboval, Sergej. Je tveganje, ki je odkril, je manj pomembno, zdaj kot tveganje, ki teče v drevo. Pogled na mojo uro mi je povedal, da noč je bila že konča. Ko smo dosegli najbolj težavnih mestih, bo skoraj svetlobe. To je veliko lažje, da to storijo.
  
  
  Ampak za zdaj je bilo še temno, in svetega luči je sijalo skozi gosto listje. Tara je, da imajo na vrata jamb za en dan, da bi se izognili hitting glavo na strehi. Ona je hodil nekaj kilometrov, nato pa se je bridko.
  
  
  "Nick," je dejal. "Jaz ne mislim, da sem prava oseba za to. Bil je navdušen, da prihajajo tukaj in izpolnjujejo Fleming. To je tako romantično ." Njen smeh je zvenel razočaran. "Zdaj vem, da je dejansko Della Ulici."
  
  
  Njo, se zarežal. "Je Pravljica Svetu žalostno?"
  
  
  Tako je bil prestrašen, govorimo, da sama v pregled. Sva se povzpela višje in višje, in to bo še slabše od zdaj naprej. Njo, mislil, da je dober izgovor, da spustiš z vajeti. Končno, anksioznost je poživilo, in seks je odličen, pomirjevalo. Ustavil se je in obrnil ključ za vžig. Bilo je zelo tiho. Odšel je ven, hodil okoli avta, odprl vrata na Tara je stran, in potegnil ven. Sem vlekel nad njo na avto, da sem lahko preverite področje z žarometi za vse zmaji ali ježkov, ki bi lahko pokvari zabavo. Njena usta so bila tako lačen, kot je moja. Hej, to je bilo ravno tako težko, kot je bilo za mene. Trajalo je dolgo časa, preden smo končno igral tak tovornjak igro popolnoma izčrpana in zadovoljni. Sem se nasmehnil ob njo. "Se počutiš bolje?' Ona je prikimala, leaned nazaj v njen stol, in zaprla oči.
  
  
  Ko smo dosegli pečine obraz, je bilo že svetlo. Povedal sem Tara, da oči zaprejo za nekaj časa, in seveda dovolj, je takoj odprl ih pogledati ven z obrestmi. Ko je pogledal skozi okno in videl, samo brezno, je dopolnila bleda. Sedela je up naravnost, dvignete svoj brado.
  
  
  Kot smo opravili nevarnih del brezno, sem mislil, da je Fleming. Na točki, kjer se cesta prišel v slepo ulico, smo vstala in nadaljevala s hojo. Zdaj ona je odkril nekaj, kar nisem opazil prej. Pot vodi v strme grape; onkraj roba, na drugi strani, so bile jame, kjer so plemena, ki je prej presežek prebivalstva je pičil. V tem trenutku nihče ne zdi, da so živeli tam. Debela lesena vrata utrdbe so bili zaprti. Je potrkal je z riti, njegovo pištolo. Nekaj minut kasneje slišala v zvečka za verige in spremenljivo lesene vijake. Nato vrata swung odprto in človek v belo srajco beckoned nas v notranjosti. Tara je pogledal, kot je bi videl duha.
  
  
  Noe je pozdravil dekle ljubeče, je dejal, da Fleming je bil občutek boljši, nato pa prešli na Barentsovega Morja Področju je slaba novica ministrstva.
  
  
  "Naša linija je bila cut zadnja noč. Nismo slišali ničesar od znotraj ferret z njimi po tem, ko ste končali. Mi lahko poveste, kakšna je situacija je v Port of Spain?
  
  
  Je sum, da so stari hotel na obrobju mesta je bil več kot le kraj za bivanje za plemena, ki so želeli obiskati mesto. To naj bi bilo središče Barentsovega Morja območju za sporočila, da je prišel skozi mest in so bili posredovani s pomočjo jungle drum. Če ni bilo več poročil, to je pomenilo, da Jerome je vdrli Nach.
  
  
  Bil je zelo utrujen. Ur dolgo napetost se je začela, da se kopičijo. Ta velika trdnjava je bila impregnable. Kralji, pirati, in uporniki so vedno poskušal zaman, da na izziv visoko obzidje v svojih starih časih. Vendar tokrat samo zaščita je bila moja Luger in nekaj nabojev, Mitzy Gardner je poslastica malo kabina, in nekaj zabojev dinamita. Malo pred moderno opremljene vojske. Njo, leaned proti debel kamen groan in obveščeni Tony zmage. Povedal sem emu, kaj sem, da bom naredil z dinamitom.
  
  
  "Jaz bi uničen, da je skala desno stran," sem priznal.
  
  
  "Nisem pa mislim, da je takrat, in zdaj je predaleč. Ampak jaz sem samo obrača to pot v minsko polje. Ne pričakujem, Jerome, da pridejo tu v džipi. Ego je v za presenečenje. Moram nosači.
  
  
  Noe je sestavil ekipo in predstavil svojega dekleta.
  
  
  
  
  
  
  
  Poglavje 8
  
  
  
  
  
  
  
  Ljudje potegnil dinamit okoli tovornjak. So bili ob vijolično odprto okno od tu do fort, tako polno polje za naprave, rudnikih, na poti. Pred odhodom na tovornjak, je bil odstranjen s strani distributerja rotorja, tako da nihče drug ne bi začeli tovornjak. Obrnil se je pot v minsko polje, pazite, da detonatorjev, ki so bili nastavite tako, da ena oseba lahko sprožil vsako polnjenje neodvisno od drugih. Kot je delal, je lahko slišal bobni v trdnjavi; niso bili sporočil, vendar slavnostno zvoke. Njena domneva je bila, da Noe je bil poskuša dvigniti moralo malo.
  
  
  Za takrat, ko je končal, je bil občutek, popolnoma izčrpane in lačne. Ga je komaj uspelo, da trdnjave. Pravzaprav je bil ritual. Sveto ptic je bilo ubitih in kuhano v vreli vodi. Goli plemena z britney spears je plesal okoli kotla. Imeli so odlične, ki se konča vojaško orožje za boj z bazuka in brzostrelka pištole.
  
  
  Noe je poskrbel, da je, preden je imel priložnost, da jesti ničesar. Nisem bila še napol v spanju še. Ko je Noe je to dobil, sam prenos, ki ji je bila leži v temnem in hladnem prostoru; na shadow line na dan svojega, da bi lahko videli, da je sonce že dosegel opoldne položaj. Sem dal človek na straži s poti. S tega mesta, bi morali biti sposobni slišati vozil, ki se približuje od daleč. Zdaj je stal pred Nov in je bil navdušen.
  
  
  
  
  "Vojska obrnila na tovornjak," Noe je dejal.
  
  
  Njegova takoj zbudil. - "Kako veliko je ih?'
  
  
  "On ne more računati." Noe je govoril stražar.
  
  
  "On pravi:"zelo, zelo."
  
  
  Vstal in stekel do vrat. Do sedaj, bi jih morali upoštevati sled, in se ji hotela, da poskrbite, da niso našli nobenega človeka. Vojna plesa je bilo konec, in ljudi, ki so odšli na svoje jame so bile bežijo nazaj v trdnjavo.
  
  
  Ni minilo vrata Fleming je soba in počakal za trenutek. Stal je za dan med dve dekleti. Ni bilo grde rdeče proge, na njegovo bandaged roko, št sive črte na svojo čokoladno-rjave oči. Nisem imel časa, da razmišljajo o njej, vendar Fleming je hitro okrevanje me je presenetil. Sem vrgla okoli moje glave, kot sem nadaljevala hojo. Je stekel skozi vrata, in po poti. Če so bili hitro, ji lahko teči v njih, a njegov morali biti prepričani.
  
  
  Ko sem prišla je mimo, jaz pa še vedno nisem videl ničesar. Bil je v klirinški zdaj, in skozi drevesne krošnje je videl, da je tovornjak na dnu grape približno pol milje spodaj. Skupina približno trideset ljudi, ki stojijo drug ob drugem ni imel namena plezanje. Sprašujem se, zakaj. Potem sem slišal hrup za mano. To je bil Mitzi. Zapri imel revmatizem.
  
  
  "Tam je še en napad iz druge strani, Nick. Čolni, v zalivu. Veliko čolnov.'
  
  
  To je pojasnjeno, zakaj je skupina še vedno čaka dol. To je bil skupni akciji, kleščast gibanje, ki bi začeli istočasno na dveh frontah. Ee položil roko okoli ramo. "Lahko jo eksplozivnosti rudnikih?"
  
  
  "To je bil vedno moj cilj v življenju. Kaj naj naredim?'
  
  
  Pokazal ji hej vžiga, ji izročil hej, lažji, in ji povedal, kaj storiti. "Pot med tema dvema točkama je bila mina-ujet." Poudaril je, dve točki. "Vžiga na desni vname najnižjo polnjenje tri minute po vžiga varovalka. Ko je prva skupina doseže pa, ee mora biti prižgana. Upam, da bo dovolj, čeprav so nekateri vojaki lahko neumen, na trenutke. Vzemi si čas. Ampak stop ih."
  
  
  "Z veseljem.'Ona poljubila me je in sem dobil vtis, da je bila poljubi me v slovo. "Vso srečo z floto."
  
  
  Njo, se zarežal. "To bo delovalo. Zaupanje Noah."
  
  
  Sem zagotovil, da ji bolje, kot sem se počutil. Nismo imeli opreme, da vzdržijo obleganje na obeh straneh za dolgo. Sem moral storiti, kar sem lahko v mejah mojih sposobnosti, ampak nekaj mi je povedal, da bi bilo čudež preživeti ta dan.
  
  
  Večje spremembe so se zgodile v trdnjavi v času moje odsotnosti. Pleme je bil zaposlen. Lestve, ki je stal na trdnih streho, ki je služil tudi kot zaščitni zid, in lobanjo velikih skalah je bilo vloženih v segmente, ki so opravili okoli roko-v-roki, kot na tekočem traku.
  
  
  Čudno dovolj, je bilo očarljiv pogled. Ritmično ziblje vse tiste črne roke, kot so opravile materiala kot življenje roko je dal zaupanje, da ti ljudje, ki so imeli verjetno nikoli borili pravo vojno v svoje življenje.
  
  
  Noe sproti nastopov, vendar se je zdelo, manj samozavestni kot ego ljudi. Govoril je, da Fleming v mirnem kotu za vrati. Fleming leaned na stol in se je zdelo, da se poskuša prepričati, Tony nečesa. Lizzie je prišel nad slediti pogovoru.
  
  
  "V redu, Noe, hočem verjeti, da Jerome je igral dvojno igro. Ampak ne morem vam in vaši ljudje tvegajo svoje življenje, s svojim vzrokom. Če Jerome je, da je močna, potem moram ubogati, tako kot sem storil svoje Splošno Hammond. Bom predajo in se nato poslali v izgnanstvo v zda. Jerome je sposoben človek, in ta otok je, po vsem, preživela vojaške diktature pred. Mogoče bi lahko celo dal em nekaj nasvetov. Ji želim, da mu je bilo moje sporočilo.
  
  
  Pošiljanje Jerome sporočilo, da je bil svet, kot podpisom svoje smrti jamči. Tudi če Polkovnik je imel levo Tony je Zmagal in Ego plemena sama, ona ne bi pripadal dežela, ki živijo za trenutek. Njo, mislil, da je dovolj slabo, da izpolnjujejo poraz. Sovražil ga je. Vendar je bilo še slabše, da si predstavljate, kaj bi se zgodilo z mano, če Hieronim je bil tako užaljen, kot sem mislil. Patriarh je odziv je bil čaka na njo. Je izbruhnila v dolgočasno tirade.
  
  
  Fleming, spoštujem vaš idealizem, ampak to žaluzije vas. Ko Splošno Hammond dobili znebiti od vas, ljudje še vedno verjeli, da bi ga pustite otok za Otočanov. On lahko privošči, da izženejo vas. Karib Jerome ne more biti tako radodarni. On je kot nepriljubljene, kot je bil ambiciozen. Dokler ste živi, ste nevarnost za njim. In to ne samo svojega življenja, da je na kocki. Če Jerome uspe, mu bo pa to gorsko v raketne baze. On bo nas vozi proč, in prinesli naši sovražniki tukaj. On ne more ostati na oblasti brez Rusije podporo. To gorsko je bil naš sveti dom stoletja. Ti ljudje bi raje umrl, kot pa opustiti to goro."
  
  
  Starec je govoril tudi. Prepričan je bil, po Fleming, ki je pokazala, da ni bil občutljiv na razumne argumente. "Priznam, imaš prav, Noe. Svoje že živi v sanjskem svetu predolgo. Upam, da včasih traja na zapeljivo zraka. Če je potrebno, lahko sem metati kamenje z eno roko."
  
  
  Je dotaknil Tony Zmago roko v znak spoštovanja, nato pa odšepal z njegove dobre noge na ograjo.
  
  
  Noe beckoned, da me. Sem se povzpel na streho in pogledal čez battlements lagune vhod. Približuje flote zavrnila poročanje medijev, da me o tem, kako Britanski evakuirali Dunkerque tik pred izbruhom druge Svetovne Vojne. Vsako ribiško ladjo, vsak razvedrilo, skratka, vse, kar je mogoče najti v Port of Spain, se je bližala nas.
  
  
  Njene sanje so bile Ameriške torpedo čolni in prikrivanje zraka vzorčenje s hitro borci. Je bilo pa lepo sanjarjenje.
  
  
  Prvi ladje plule po drugi pri najvišji hitrosti na & nb v našo smer. Ladje, ki plujejo na njih bo preživela. Prvi tisti, ki se bo pomeril presenečenje. Se hitro obrnili, očitno pozablja, da je podvodni dam, da bi se kmalu ustavi ih od selitve. Tony je ugled za zmago bi prestrašiti ljudi stran od tega majhno pristanišče, tako da ni vedel ničesar o poplavljena dam.
  
  
  Gledal je kot prvi dve jahte dirkal s strani skupaj. Tudi brez daljnogled, je lahko videl bazuka in mitraljezi, da ljudje, ki se hranijo na krovu. Udarijo na jezu ob istem času kot zvok kovinski krekinga. Loki, ki so vzgojeni, trup stresel, in pretres možganov metali moške, iz krova v morje. In za praznovanje brodolom, ob istem času je bilo na pop prvega naboja, ki Mitzi je eksplodirajo.
  
  
  Za prvi dve nesrečni jadrnice so bile dve vlačilcev, da ni mogla več zavoro. So treščilo v kamniti zid in je visel pod kotom. Okoli moški, ki je padel v vodo, nekaj utonil pod težo čevlji in druga oprema, drugi uspelo ujeti na jezu. Naslednji čolni uspelo ustaviti sredi lagune. Ampak trije čolni naložen z vojaki, oborožena do zob zadeli jez ne prejema nobenega opazno škodo. Ugotovili so, nepričakovano oviro s palicami. Bili so leži na višini poplav oviro na stopnicah, ki vodijo do trdnjave.
  
  
  Ljudje okoli prvi čoln začel čez jez na stopnicah. Tretji čoln podprta rahlo navzgor in streljal, a plakat kritja na železnici.
  
  
  Nisem obvestilo Noe je prišel po stopnicah, pa sem obvestilo, njega, ki je stal poleg mene. Imel je bambusa periscope z dodatno ogledalo, ki mu je dovoljeno iskren pogled čez ograjo. Je dvignil roko, je pripravljen, da signal. Rjava številke stal ob železnici, vsak, ki ima rock.
  
  
  Zvok vojaki ' škornji postal bolj slišen po strelu čolnov. Potem sem slišal growl na drugi strani zidu, in vedel sem, da so vojaki so zdaj odkrito pod nami. Noe je znižala svojo roko. Tam je bila nenadno gibanje proti steni.
  
  
  Moški pozabil krogle whizzing nad njihovimi glavami, sklonila osem stopala debele stene, vrgel skale, in je pokrovček znova. Tri okoli njih se je sesula od svoje rane. Drugi je vzel ih in vzel ih sedežev.
  
  
  Pokrov ogenj nenadoma ustavil. Jaz sem se ji ob battlements na dnu stopnic. Vojak zagledal njen padec, verižno reakcijo telesa vozni proti morju.
  
  
  Tony moških je zmagal še enkrat, so pripeljali s kamni in pripravljeni za ponovitev uspeha.
  
  
  Pokrov ogenj je nadaljevala, in smrtonosne vodi whistled nad battlements znova, prebijanje lukenj v vetru stepenim jaukati.
  
  
  
  
  
  
  
  Poglavje 9
  
  
  
  
  
  
  
  Druga eksplozija segla v džungli. Tako Mitzi imel na svetlobo drugi polnjenje prvi. Ona ne potrebujejo Noe zdaj. To še vedno ni mogel zadeti čolni iz Luger, in krogle okoli ih topništvo ni poškodujete preveč še. Stari velikan pod nadzorom stopnicah dobro. Njo, ki je potekal na poti. Mitzi je sedela na tleh s tretjim varovalko v njeno roko in pogledal skrbi. "Oni so dobili pametnejši," mi je rekla. "Prvič, ko sem imel sedem, in drugi dis imel štiri, vse skupaj. Zdaj pa gredo eden za drugim. Na razdalji osem metrov. To je sramota, celo skladišče za eno osebo.
  
  
  "Ne, oni se ne vredno," sem se strinjal. "To ni važno. To bo uničil ih posebej ."
  
  
  Vojaki so šli naprej. Niso ne želite, da boj, ampak so to storili, je spodbudilo za preklinjanje uradnikov, ki stojijo za njimi. Niso pričakovali, vendar na strani in na tla v obliki presenečenja.
  
  
  Tekel sem skozi undergrowth na primerno mesto za mene. Štrlečih kos rock, ki zajema pot od spodaj. Če bi mogel priti prej kot vojaki, on lahko dela konstruktivno s svojo Luger . Njen pravkar prišel tja, ko je prva oseba, ki je bil na dosegu. Bil je kratek, alapaha, in zelo temno. Ego je bil v obraz z močnim v znoj. Premolknil ujeti dih, potem pa počasi šel nazaj, vodenje njegove oči na poti. Vzel je cilj na luger, nato premislil in holstered ego znova. Tam je bil boljši način. Po vsem, ni vedel sem bil tam.
  
  
  Moje ponudbe streliva zapustil veliko od želenega kakorkoli že, nisem mogla računati na to, samo še. Bila je unsheathed z stiletto njeni desni podlakti. Kot vojak prešla pod mano, je planila na njega, od zadaj. Ona je zadel ego kick. Zdelo malo vzorčenje zraka je imel levo v njegova pljuča, ki je bil napihnjen od njega. To ni moja meri, da bi ubil nezavedna nasprotnika. Ampak tokrat nisem imela izbire. Zdaj ni mogel privoščiti razkošje ob zapornikov. Nerad, je končal svoje delo, vlekel njen ego pod grm, je Ego je puško in bandolier, in odhiteli nazaj v svoje skrivališče. Če je nadaljeval, kot je ta, bi bil lahko uničijo kar nekaj od njih, kot tudi nabralo zalog orožja. Priročno in razumno!
  
  
  Naslednji potisnil nos za vogalom. Ustavil se je, videz presenečenje v njegove oči, ko je videl v krvnih madežev na tleh pred njim. On je dvignil glavo, še več, se je obrnil in me zagledala. On izvaja na brzostrelka pištolo privezan na trebuhu, in to swung promisingly v mojo smer.Hitro je potegnil pištolo iz svoje tulec in streljal, a bullet v emu glavo, preden bi pritisnila na sprožilec. Bila je tiho zahvalila za Hawk za usposabljanje za hitrost in okretnost, kar vse najboljše AX agenti nimajo redno in ki je običajno prezira, ker imajo navado, vedno sekanje na mojem sprošča. Ampak včasih delček sekunde več hitrosti pomeni razliko med življenjem in smrtjo. Ostanite ponižni, Nick, sem mislil.
  
  
  Ampak to je še vedno lepa.
  
  
  Na žalost, človek valjani proč od poti tako daleč, da je ni bilo več v slepa pega. Vendar nisem mogel odreči v tem računalniku.
  
  
  Z luger v svojo desno roko, je skočil dol, tekel, da truplo, in začel delati hitro, nikoli ob svoje oči izven poti. To je bil naložen z streliva, kot pack mule. Zlata serija!
  
  
  Ego valjani ji navzdol strani pot v grmovju, zbranih do svoje orožje, in tekel nazaj na svoj sedež. Nihče ni prišel po kotu še. Nenavadno. Sem bil zaposlen za nekaj časa. Imeti morajo slišal Luger.
  
  
  Čakal sem še deset minut za njo, vendar nihče ni prišel, in začela sem občutek, kot da sem bil zapravljaš svoj čas. Se je vrnil v Mitzi z plen. Od tu je videl, tovornjake in džipi spodaj. Vojaki zbrali okoli človek z walkie-talkie. Verjetno so bile čaka nova naročila od nekoga, višje. Mitzi presojati našega novega orožja. Njo, se zarežal.
  
  
  "Ne bo ustavil, kaj Jerome lahko vrgel na nas, ampak vsaj imamo malo adut. Da malo vojske tam bodo vedeli smo oboroženih
  
  
  On je poudaril, da spodnjo skupino. "Da se spreminjajo svoje načrte. Pot je preveč nevarno, in jaz ne mislim, da bo drugo frontalna napad. Vendar imejte oči na ih in opozori me, če se motim."
  
  
  Ona polizala njene ustnice. "Pustite puško tukaj, boste vi?" Morda sem lahko naredil nekaj koristnega s tem."
  
  
  Pustila sem ji puško in nekaj streliva. Takoj, ko je zapustil, je zaslišal nov zvok - gromovit rudnik na obalni cesti. Morda je čas, da razstrelili dinamit znova.
  
  
  Je končal nalaga, ko novi avtomobili ustavili na koncu ceste. Vojaki prišel ven in videl sem človeka z walkie-talkie. Ni imel pojma, da ti vojaki bi pristop v skupinah. Namesto čakanja za njih, da se razpršijo, Stahl eksplodirajo prvo polnjenje.
  
  
  Je eksplodiral v džip in tudi uničeni dve tovornjaki. Ko se hrup in eksplozije umirila, počil avtomatski ogenj bil odpuščen na avtomobile za njo. Avtomobile, ki je bila še nedotaknjena prestavil v prestavo in previdno premikati nazaj. Zdelo se mi je, da bi bilo tiho, za nekaj časa, zato se je odločil, da se vrnete na trdnjavo. Streha je bila hrupna. Vsakdo je bil v skrival kot bazuka in long-range puške še naprej ogenj na ograjo. Noe beckoned mi pogled skozi ego periscope. Videl sem velike skupine vojakov, ki gredo skozi poplavo oviro na stopnicah. Nekaj od njih je že dosegla po stopnicah in je bilo plezanje njih. Noe je videti mračna.
  
  
  Ves promet je bil gibljejo hitreje, kot bi si želel. Če kritje je trajala dlje, bi morali zadeti svoje moški, vendar pa ne bi mogli doseči, dokler ogenj ustavil. Sem potrkal na plačilo telefona in povedal Noah, da mi sporočite, ko so bili gor.
  
  
  Vendar pa, to ni bilo potrebno. Po nekaj sekundah, pokrov ogenj nenadoma ustavil. To je bil znak za mene. Njen podplati prišel lizal, kot ji je, stopil med dve sponki. Je skoraj zadel vojak v obraz z brzostrelka pištolo, vendar je dodged kot vojak, ki je zadnji korak. Strel na "avtomat" vrgel ego na človek za to. Oba sta padla čez rob. Nadaljeval je streljanje, dokler ne stopnicah in najbolj jezu razčiščene. Zadnji moški tekel nazaj na svoje čolne in je kritje za potapljanje v vodo.
  
  
  Ni bilo več streljanje. Flota preselil na skrajnem koncu dam in zasidrana, kjer Mitzi in jaz sva se objemala seboj v slano. Zdelo se je pred leti.
  
  
  Vrnil se je Noe. Sedel sem nazaj in prižgal eno okrog dolge, tanke in okusno cigarete, ki so narejeni posebej za mene v Carigradu. "To je bil prvi zakon," sem rekel. "Lahko smo verjetno dobili nekaj počitka."
  
  
  "To bi bilo res za vas, Nick. Zelo sem hvaležen, da se vam za vse, kar ste storili. Vendar obleganje ni zlomljeno še, le zamudo, in ne za dolgo. Jerome ' s vojske se bodo vrnili. Vem, da moji ljudje mislijo, da jih je osvojil, in da je, zakaj so pričakovali, yahoo. Če ne bom jim praznik, oni mislijo, da sem pozabil, da se zahvalimo bogovom za zmago, in oni so se bali je scarecrows ne korist nas vse več. Potem bodo izgubili volje za boj."
  
  
  Noe me je zapustil organizirati praznovanje s sveti ogenj, bobni, in obrednega plesa. On razdeliti svoj čas med gledanjem praznik in gledal sovražnika flote. Nekatere ladje so bile pritrjene na obali. On je bil res presenečen, da so vojaki ostal blizu čolni in ni poskušajo doseči trdnjava po plaži. Walkie-talkies bodo rdeče-vroče iz naročila in counter-poročila.
  
  
  Stal je, ki gleda v vodo, ko je začutil dlan na njegovo roko. Bilo je toplo roko oklepa moje prste. Pogledal sem okoli. Dekle sklonila mene. Je bil gol od pasu navzdol, in njena koža je žarela od obrednega plesa. Ji kipele prsi. moj obraz. Moje dihanje je začel oživi. In to še ni vse.
  
  
  Jaz bi ohranil oko na njo zdaj, da vsakdo je bil zaposlen zabave. Ampak tisti prekleti bobni ni delo na mene. Tudi, ni bilo opaziti aktivnosti na ladjah. Jaz sem se ji po stopnicah navzdol. Našli smo še en drug mehak flowerbed okoli listi v mirnem kotu za vrati.
  
  
  Potem je bilo vse več. Zvok bobnov je bil muffled. Bilo je skoraj tako, kot bi molil, in čutil je čudno miren. Pomagal deklica navzgor, in smo hodili nazaj, z roko v roki. Pustila sem ji, da gredo nazaj na ograjo in pogled na stene.
  
  
  Flota je šel ven na morje!!! En čoln je bil še vedno v laguni, pripravlja, da bo zadnji zapustiti naravno pristanišče. Kaj za vraga se je zgodilo? Šel sem dol obvestiti Tony Marshall, ki je ravno govoril, da Fleming in Tara. Povedal sem jim, novice.
  
  
  "Zdaj smo lahko dobili Fleming in dekleta od tu," sem rekel. "Morda smo lahko premaknete na drug otok in pošiljanje sporočila v Združene države. Potem lahko izberete nas gor z letalom. Na ta način, vsaj Fleming bi ostal živ, da poskusite znova. In sem lahko kasneje prišel nazaj, da se odpravi polkovnik."
  
  
  Vendar Fleming nisem hotel slišati o tem. Brez letal. Ne odpravi Jerome. On je dal gor in sourly povedal em, da je bil ego, osebna stvar. Samo on je imel do poravnave z Nov, medtem ko je bil videti na potopljenih ladij.
  
  
  Noe je izbral nekaj ljudi, da mi pomaga. "Najboljši plavalci," je dejal. Nisem morajo plavalci, samo nosači. Vzel sem priložnost, da vprašati, kako Mitzi delal.
  
  
  To je še vedno, kjer ee je, da ostane, vendar ni bilo Džipi pod njo. Samo vozilo je še vedno tam. Povedala mi je pustila, vse na enkrat, verjetno v istem času kot ladje plule. Sem rekel, to za njo, in ona me je pogledal skeptically.
  
  
  "Ne mislite, Jerome bo dal gor, mar ne? Kaj bo to naredil?
  
  
  Nisem povedal Noah in Fleming, kaj sem res razmišljal o Della Ulici. Ampak on bi lahko govorili, da Mitzi. "Bom, upoštevajte, da je prosil Castro za pomoč. Predvidevam, da lahko pričakujemo, bombniki, gunboats, in vse ostalo, da je Rusija lahko pošljete na naš glavo skozi Kubi. Upam, da mi ne bo več tukaj." Povedal sem mu o čolni, ki so uničili na jezu, in da sem namenjen za svetovanje Noe pošlji ego plemena v džungli za nekaj časa po tem, ko smo zapustili. Celotno območje hotel, in pod nogami je lahko zelo vroče.
  
  
  Ona me je pogledal pityingly. "Brezupno lokacija Rusija. Vso srečo s tem."
  
  
  
  
  
  
  
  Poglavje 10
  
  
  
  
  
  
  
  Na čelni veter je bila dovolj močna, da se pretrese površini vode, vendar je komaj upočasnila našo hitrost. Vlečenje ni bil zasnovan za hitrost, ampak vlečne barže, ki prevažajo proizvajajo vse več notranje zadeve okolišev v Port of Spain, in čeprav smo bili jadranje na vrh hitrostjo, sem imel občutek, da smo bili po vsebini.
  
  
  S pomočjo ljudi, Tony osvojil svoj osvobojeni ta čoln, ki je sodeloval v tek aground med sovražnika napad, nato pa majhno popravilo je prišel prav.
  
  
  Noe je poslal svoje može na območju, na drugi strani gore, kjer se širijo, da bi se izognili, ki spadajo v roke Jerome ' vojaki. To bi lahko naredili Tony Obsal zavedati, da trdnjave ni bilo več varno, in je imel težko dobili Ego, da se nam pridružite. On bi raje, da ostanejo s svojo plemena, ampak sem poudaril, da se mu je, da je bil njegov plemena bolje prihajajo z nami in nam pomagali. Poleg tega, zdaj, ki je bilo znano, da je imel sprejeti Fleming pod svoje krilo, je bil nedvomno plačati ceno. Fleming, preveč, je odločno vztrajal, da ga spremljajo nas, in na koncu je nerad dal v.
  
  
  Zdaj gremo ven na lagune, na ujeli vlečenje čolna. Na hitrosti, ki smo jo imeli prej, tudi na najbližjem otoku, pot obrnil delno v nočni vožnji. Vendar pa pri močni sončni svetlobi, zdaj sva bila lahek plen če sovražnik ravninah, ki se je pojavil, preden smo odšli lagune. Nato se je vprašal nas je, da bi poskušali plavati pod krinko obali in pobeg neopažena, in nato čez odprto morje, v kraj, kjer smo bili ne pričakuje.
  
  
  Povsod smo pluli, je sandbanks bilo plitvo, ampak vsaj nisem videl nobenih poplav obrambo pod morsko gladino. Če smo odkrili? . Potem bi mi malo upanja.
  
  
  Sledila sem krivulja lagune. Plaža je poraščena z džunglo do robu reke. V skrilavca je šel pod vodo v podvodni kanjon. Svoje hraniti čim bolj lizati obale. Njo, v upanju, da vlečenje na temno listje ne bi bilo vidno v daljavi. Ampak to je jalovo upanje.
  
  
  Bili smo skoraj tam, ko smo slišali letalo približuje. To je letel počasi in nizko, ni zdelo, da obvestilo nas, dokler ni bilo odkrito nad nami, in je letel, da bi hitro obrnejo. Letalo ne opravlja bombo obremenitve, ampak nekako bi bilo oboroženih, drugače to ne bi motilo, ki plujejo nazaj.
  
  
  Malo gonilna sila, da bi ukradeno je dobro okretnost in je bil hitro obrniti. Noe je porinil Fleming v pilotski kabini za mano, nato pa potisnil Tara ven, sprawled na krovu.
  
  
  Hitro mesto krogle, ki je ostalo za nas po prečkanju vode. Spremenila se je, seveda, in krogle zamudil svoj cilj. Ko letalo prišel, drugič pa je bil slišali grmenje naše mitraljez. Bežen pogled nazaj mi je pokazala, da Mitzi je bila še vedno dobra punca. Orožje je bilo v Zapri ' s roke, in tudi ona zadeti cilj. Plinska bomba v eni od krila eksplodiral, in letalo je strmoglavilo v morje. Mitzi znižati njeno brzostrelka pištolo in mi je dal znamenje zmage.
  
  
  Še vedno ni upal, da se veselite. Letalo zagotovo imel radijski stik s podlago. Zdaj, da je šel, drugi piloti zdi, da so sprejeti parka. Vendar to lahko traja nekaj časa, in smo bili ne bo počakajte ih.
  
  
  Na usta lagune, globina pa je bilo tako plitvo, da sandbanks so bile jasno vidne s prostim očesom. Vendar vlečenje imel lahkega osnutek, in smo opravili brez težav. Obrnil sem se ji off rt in ven na morje. In ih je videl naenkrat: dva ostra prows hitro patruljnih čolnov za rezanje z vodo. Vitko greyhounds so bile dirke k nam, pri polni hitrosti, in takoj, ko so videli nas. In so videli, nas takoj. Naši štirivaljni Dodge ne bi mogel vzdržati močan ih motorjev v motor sobe.
  
  
  Vse, kar lahko storite, je bil nakup času. Morda bi se morali vrniti na vprašljivo obrambo trdnjave? Sem se spraševal, če bi lahko uredil. Njen manevrirati vlečenja in vprašal. "Pa kdo tukaj ve, kako upravljati čoln?"
  
  
  Dekleta bi to lahko naredili. Seveda, le odplul na jahtah, ampak delovanje povlek ni bilo veliko drugače.
  
  
  "Zamenjaj me. Se bomo vrnili na trdnjavo. Bomo morali počakati, dokler temna, preden smo poskusite znova."
  
  
  Tara je smuknila v Fleming je mimmo in vzel kolo. Rekla je, da v napeto ton. "Oni so preveč hitro, Nick. Ne bomo se stran od njih.
  
  
  "Moj zasedi bo delo. Zaupanje Stric Nick.
  
  
  Nisem imel časa, da pojasni. On je tekel v zadnji kabini, zgrabil brzostrelka pištolo in streliva, in skočil v vodo. On waded obale in pahnila v džunglo. Vlečenje raztresena nerodno odkorakal naravnost proti fort. V patruljnih čolnov, se je obrnil in izravna svoje brzostrelke. Samo za vlečenje, je bilo fontane v vodo.
  
  
  Vendar pa so bile v preveč mudi. So še, da plavati s strani. Na ta način nikoli ne more skozi ozek prehod.
  
  
  To ne deluje bodisi. Prvi tek aground na plitvina. Hitro ladjo, ki so vzgojeni gor, metanje večina njegove posadke v vodo. Okoli džungle zavetje, bil je streljal na ljudi še vedno na ladji.
  
  
  Ampak drugi patrol boat tudi utrpeli, da bo enaka usoda. Vendar je bil izven dosega svoj mitraljez. Na žalost, to ni delo in se je spremenila svoje stališče. Jih ne more videti mene, in niso točno vedeli, kje sem bil, ampak dva mitraljeza je bilo streljanje dolgo poruši do drevesa, ki je ležala med njimi. On čakal njo, za debelim dnevnik, dokler so bili utrujeni ali je zmanjkalo streliva. V vsakem primeru, ni bilo dolgo v prihod. Imeli večji problem kot brzostrelka pištolo na obali, ki še vedno ni mogel zadeti ih. V gromovit ih motorja povečal za visokih slavček, kot so poskušali potegnite stran od sandbank. Krmi stresel pogosto. Vse, vendar krmarja skočil v vodo, da bi se izognili oster točke. Čoln je bil prihodek z cola cola, vendar je bil gibljejo. In po pol minute dela odpadel. Posadka je skočil na krovu in se vrnil v Port of Spain. Njo, ki je hodil čez & nb in pogledal čez vode iz lagune za pečine. Naše povlek varno prispeli, in vsakdo je bil samo hoja po stopnicah. Sem mislil, da sem pripravili prijetno presenečenje za njih. Če eno patruljo potegnil čoln iz sandbank tako enostavno, smo lahko dobili še enega. Mi bi jih sprejeli, je nen in odplul hitro navzdol Grand Laclair. Nekateri ljudje okoli nas ne bi bil sposoben postaviti na svoje posadke uniforme. Če je kdo na obali videl nas, bi nas sprejeti za Jerome ' s men. In pridobivanje ladjo iz vode ne bi smeli imeti povzroča nobenih težav. njen, je bil njen načrt, da se vrnete na trdnjava, pick up ji moških, in pošiljanje povlek tukaj. Če je imel dovolj moči za vleko za čolne, ki bi ga lahko enostavno potegnite ven patruljni čoln.
  
  
  Sem se nenadoma počutila zelo dobro. Dokler sem slišal njen glas. In zvok čevlji creaking v hrib za mano. Tam so bili najmanj štirje ljudje. Se hranijo v pogovoru z drugimi. Kje za vraga si ti prišel iz? Mogoče ih je bila zvabila tukaj za fotografiranje. To je čas za mene, da najdejo varno mesto.
  
  
  Pomislil je za trenutek čoln, ga je videl na zadnji kabini, patruljni čoln. Ampak to ni zdelo, kot najboljšo rešitev za hodila v odprte vode. Če sta me zagledala, sem mrtev. Je morda poskušali plavati na trdnjava je pod krinko previsnimi listje.
  
  
  Ampak z vsemi krvi v B & nb, bi mu lahko prepričani, da podjetja. Barracudas ali psov. Najboljše, kar sem lahko naredil je bilo poskusite držati korak z vojaki v območju so jih že iskali.
  
  
  Odšel je na tla in previdno potisnil glavo ven čez grmovje. Tretji patruljna ladja je bila zasidrana off plaži, in Ego je čoln je bil leži na odseku peska na dnu hriba. Ta čoln lahko nosijo peščica ljudi. No, ni bilo veliko, drugače bi moral slišati več glasov.
  
  
  Kaj zdaj? Nisem hotela čakati na vojake, ki se pojavljajo v moje vidno polje. Ona je lovec z naravo. Ne maram čaka težave, da pridejo do mene. Sem ne išče svojega. Napadajo človek ima vedno prednost. Poleg tega sem imel dodaten argument. Vsakdo, ona izpolnjuje tukaj lahko samo sovražnik. In vsak zvok, so slišali, bi lahko zvok okoli njih. Jih bomo morali počakati na ogenj, dokler oni so prepričani, da jih ne bo ubil zda prek svojih moških, in sem lahko napad mu takoj, ko sem videl ali slišal ničesar.
  
  
  Holding brzostrelka pištolo, tako da se ne bi ujeli v veliki listi in vinske trte, je začel počasi napredovati na terenu. Trideset metrov stran, sem videl nekaj rjavega, ki se gibljejo. Človek se je sklonil, da zlezeš pod trto, njegova pozornost osredotočena na nekaj, kar je pred nami, hrbtu, da me. Z eno hitro gibanje, se je nenadoma izginil v listje, in njen ego pozabil njega.
  
  
  Sledil sem mu. Če je njen ego bi lahko ubil njo, da bi pustil luknjo v iht. In luknjo, ki bo dovolj velika, da ne zamudite Nick Carter.
  
  
  Če bi strel njega, on bi že zvabila stran z drugim, vendar bi bil lahko obrnil v vsakem trenutku, videl me je in mi dal polno strel. Ni bil v presenetljivo razdaljo stiletto.
  
  
  Vzel je brzostrelka pištolo v njegovo levo roko, je zmajal z stiletto v desnici, in začel prikrasti na njem. Njen je bil treh metrov za njim. Nato se je obrnil. On me je pogledal presenečeno in dvignil brzostrelka pištolo. Nož padel njo. To pahnila v emu grlu, preden bi pritisnila na sprožilec. Je propadel brez veliko hrupa. Sem šla do njega za stiletto.
  
  
  Nato moja glava eksplodirala.
  
  
  Ko sem prišel na moje čute, moje glave niso bili smisla, da dvajset premagal skupine, vsaka igra drugačno pesem okoli njih. On je pogledal drevesne krošnje in videla tri grda, vesele obraze nad vojsko enotna. Moje roke so bile vezane pod mano. Eno od treh je bil narednik, drugi dve sta bili privates. V narednik tucked moj stiletto v njegov pas, in vojaki, ki izvajajo moj brzostrelka pištolo in moj Luger. V narednik videl mene, odpri moje oči, in lizati prišel in brcnil me je med rebri s svojo boot.
  
  
  "Za Belmont," je grumbled, in brcnil me spet. Tako Belmont je grlo je bilo preseženo. Moje grlo bo zraven. Z njo roke za hrbet, ni bilo nič, kar sem lahko naredil proti temu višje sile. Je podrgnil, njegove roke skupaj, zadovoljen s svojo nagrado. "Vstani, Gospod Tisoč dolarjev," je dejal. "In boste dobili promocijo, preveč."
  
  
  Nisem premikanje. Tako se vrednotijo me bolj živ kot mrtev. Če so bili še vedno dogaja, da vključite me v varno, se je zdelo smiselno, da jih je treba storiti vse delo, preveč. V narednik udaril s prsti. Vojaki potegnil me je za noge. Odin okoli njih pritisnili luger proti moji rami, rezilo in začel, da push. Tam sta bili dve možnosti. Ali pa bi prekršili svoje lopatice. Sem se preselil na.
  
  
  So me potisnil off, iz katerega je čoln je bil na obali. V narednik lajal na preostali del svoje ljudi stop videti. Ujeli so me.
  
  
  Dve glasove, ki so odgovorili, in čez nekaj časa, vojaki, ki spremljajo ih pojavil okoli džungli. Vsi so bili zelo zadovoljni s samim seboj.
  
  
  V narednik naročite novo turistov za prevoz mrtvih sodelavec, in smo na dobri poti. Telo prevozniki, ki so pred mano, drugi dve poleg mene, in narednik v zadnji. Ni mu bilo res mar za svojo prihodnost. Verjetno sem imel sestanek z moker kleti in sadistični interrogator, in potem srečanje z a s zanko.
  
  
  Tudi če Hawk izvedela za svojo usodo, ni bila nič mu ne bi naredila. V njegov položaj, Emu ugotovila, da je težko priznati, da je Ameriški agent je bila vključena v notranje zadeve Velike Laclair.
  
  
  Ko smo bili do polovice, da se na plaži, strelnih zadonel po džungli. Krik za nami so nas vsi obrnejo. V narednik ustavil. Je bil tekoč, da pade. Sprednji ego enotno suknjič obrnil rdeče. Vojaki pounced na njega, kot če poskuša ujeti njegov ego. Eluding mu, vzeli svoje puške na debelo undergrowth okoli nas. Drugo puško strel. Vojak na moji levi, ima do zadnje moji glavi, prejel headbutt in padel na tla. Tisti na moji desni panika, se je sklonil in tekel.
  
  
  On ji vrgla na tla. Legel je še vedno. Drugi dve vojaki dvigne svoje roke visoko. Mitzi povzpela iz undergrowth, ki kaže na revolver na njih. Ona strel eno, preden je dobil dovolj blizu, da stisnite ji zapestje. Preostali vojak je dvignil roke, ki je celo višja.
  
  
  Ona glared na mene. "Niste dobili sentimentalno, ste, Carter? Nimamo časa za zapornike." Je potegnil njeno zapestje brezplačno in swung majhne roke nazaj na vojaka, ki jih zdaj je izginila bleda.
  
  
  "Nehaj," sem rekel. "Želim, da bi ih živ. Pridržite moj ego na puškomet in videli, če lahko untie moja zapestja, z eno roko.
  
  
  Sem se obrnil in se je pričela untie vrv okoli mojega zapestja. Masažo krči od moje prste, sem se približal vojaki z vrvjo in pomignil, da sem bil ne bo strangle ih z njim. So razumeli, kaj sem mislil.
  
  
  Vojak, ki bi bil porušen je skočil na noge, kot če Nessus je ton svinca na ramenih, in dva vojaka so me obale, Mitzi za kritje. Tanko ladja je še vedno zaljubljen v shallows. Smo waded v vodo in jo je vodil dveh vojakov na ozare. Rekel jim je, kako pritisniti na ladjo, nato pa se je Mitzi na krmi in ji pomagala na palubi.
  
  
  Je šla v kabino in začel motorja. Sem slišal za zagon motorja in šel na lok. Tam je bil raspy mutter. Nato se je ustavil. Drugo g? n? rale, in potem nič. Moja diagnoza je bila: napaka. In on bi hvala sam za to.
  
  
  "Nehaj," Mitzi zakričal na njo.
  
  
  Je skočil na krovu, da poskrbite, da sem imel prav, in izslediti luknje levo po moji posnetki. Imel je prav. To hit goriva linijo, ko je streljal na ekipo. Da bi zadeve še slabše, tank je bil prazen, na dnu. Potrebujemo kapljico bencina.
  
  
  Njo, čutila je impotenten. Naše goriva, naše energije. Naša moč, naše patruljni čoln, moramo zapustiti otok. Absolutno ne na vseh.
  
  
  Mitzi zavpil vsej kabini. "Nick, vojaki. Oni, ki teče proč! '
  
  
  Njen strel šla v zrak, in so se ustavili. Z slumped ramenih. Verjetno so bile pričakoval bullet v hrbet zdaj. Je skočil na krovu in waded preko njih. Ni bilo nobene točke v skladu ih, vendar ji hotel, in prevoz streliva več. Ih pomignil ji je, da banke in imenuje Mitzi.
  
  
  Ko je ujel z nami, Ay, ki ji je omogočila, da pridržite enega od njih na puškomet, in drugi je bil osvobojeni svoje čevlje in hlače. Je vezan na noge ji hlače skupaj, polnjene ji hlače s kroglami, privezan njenega pasu, in swung njene noge okoli njegovega vratu.
  
  
  "Zdaj pa pojdi ih," je ukazal dekle. "Ne potrebujemo jih več, in jih ne more škoditi, nas je več. Dve bolj ali manj ne da veliko razliko."
  
  
  Je pomignil za njih, da zapustijo. Jima ni bilo treba nobene podpore. Ko so bili odšli, Mitzi in sem vodil za roko, kakor hitro, kot smo lahko. Noe je bil cvrtje ribe, in nebo sem spoznal, kako dolgo sem bil manjka. In moje kosti, mi je povedal, sem potreboval za spanje. Čeprav sem imel delo, da ne, in to je bilo še temno, bi bilo pa pred tema padla, in sem mislil, da je čas, da sprejme dihalcu, s rum, vroče rib in sadja.
  
  
  Ugotovil je, prazna soba, padla na kamnita tla, in sproščeno. Mitzi bo poročila. Nisem imel pojma, kako visoka je bila na Hawke ' s seznama, ampak, če smo doslej je iz njega živ, z nekaj noro zasuk usode, sem šel po njo. Ona zasluži posebno medaljo.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Poglavje 11
  
  
  
  
  
  
  
  To je čas, da se uniči lestev. Zdaj, da pobeg po morju, je nemogoče, Stahl ne služijo več nas je.
  
  
  Uničuje tako arheološki zaklad, ki je bil korak, ki ga niso želeli sprejeti, vendar je bil preveč nevaren dostop do trdnjave. Smo lahko slišali avtomobilov, ki se približuje ob obali cesto in vzdolž poti, ampak Jerome morda ideja, da pošlje čolni na vesla ponoči in poslali svoje ljudi po stopnicah, ne da bi nas opazili. In je bilo tudi nekaj nas je, da gledajo vseh frontah. Tony Imel oči temnih kot je povedal Emu, kaj naj storim.
  
  
  Odprl je zadnja primeru dinamit, vzel dve palice, in pogledal na stari patriarh. "Boli me preveč, Noya. Če smo dobili od tod živ, obljubim ji, da je AX bo zgraditi novo stopnišče ."
  
  
  To je bilo postavljeno z brzostrelko v tretji stopnji, ki je na dnu, strel več luknjami na trdem skrilavca, oglašuje dinamit palice na mehkejši, ne oksidira del, in prižgal varovalko. Bil je spet teče in je bil že v notranjosti zidov, ko je prišlo do eksplozije. Plaz iz naravnega kamna, thundered v vodo, in ko je zvok umrl dol, skala je postala strma, ki prepovedujejo pobočju znova.
  
  
  Tako zdaj tam so bili samo dve dostopne ceste levo, da lahko uporablja ponoči. Dr. Fleming je izgledal zelo dobro in sem imel nobenega dvoma, da bomo lahko premaknili ego, da en otok Nov. Preostali del skupine je uspelo, da se pridružijo Tony moških poraz v džungli. Grem v mesto, najti Jerome, in ga ubil. Če vojaških obglavljeni, bi se stvari verjetno pomiri in Fleming, bi lahko znova predložiti kot predsednik.
  
  
  Sem predstavil načrt, da Noah, in je ni motilo. Strinjali smo se, da bi stražar obali cesti, da je noč, in bi jaz gledal na pot. Svoje pripravil ego, je pokazala, da detonirajo rudnikih in povedal vse o času. Nato je izginil v drugo smer. Dokler bomo imeli dinamit, nihče ni mogel nas napada ponoči.
  
  
  Tara želi pomagati. "Moj oče me je poslal, da vam pomagamo. Niste ste pozabili o tem? In potrebujete počitek. Misliš, da ne morem blow up, kot Mitzi, ko moram?
  
  
  Razsvetljava tekme so na voljo, da. Ampak kako bi ona ročaj razburjenje? Ampak vsaj ee, podjetje bi moj ur bolj prijetno. Poleg tega je ni pričakovati napad na noč. Je Polkovnik je vojska je utrpela velike izgube, in je sum, da po izgubi patruljni čoln je ego, Jerome bi potrebovali nekaj časa, da lizati njegove rane.
  
  
  Povedal sem dekle sem gledal prvih nekaj ur, toda ona ni hotela slišati o tem. Mislila je, da sem potreboval, da se sprostite. Brez pomena nič posebnega. Zato sem se raztegne in naj spanja dobili boljši od mene.
  
  
  To je bil že belega, ko je sonce v mojih očeh je zbudil me up. Počutil sem se kot človek enkrat, razen za udarec na glavo, kadar je vojak, ki je zadel mene. Tara je sedel s hrbtom na deblo drevesa, buden, ampak zaspan. Zapri imel temne kolobarje pod njenimi očmi. Njen valjani več z njo.
  
  
  Njen glas je absurdly votlo. "Nick, ona je bolna, moje življenje boli. Je prišel celo slabše je v zadnjih nekaj ur ."
  
  
  Bili smo pod visoko vratni lok) se vrednoti, obdan z drevesi, in črte rumene sončni svetlobi filtrira skozi listje. Tara je koža je zelenkasto-rumeno in glistened s drobne kapljice krvi. Tam je bila siva meglica pred njenimi očmi. Bila je pobral z ee in stekel v hrib na vrata. Tony Marshall prišel in se imenuje za njo. Njo je strah, da bi bil še vedno na straži. Po vsem, on je bil edini, zdravilec, ki smo jih kdaj imeli, ne glede na to kaj stalo.
  
  
  Se je vpisal na trdnjava nekaj sekund za tem, ko me. Tara jih je skrbno na tla, in Noe takoj nastavljen tako, da deluje. Čutil je žleze na njen vrat, prijel njeno zapestje, odprla usta, in preučiti njene dlani. Preden je padla ih videl, mehurji na svoje roke.
  
  
  Starec je bil nikoli v taki naglici. Je letel v enem od okoliških sobe. Stekel sem po njem, ampak preden sem prišel do vrat, je prišel ven še z protja mat in buče. Spustil mat, vrgla nanjo in pomignil mi je, da dajo deklica v njej. Njo, spoznal, da je potrebno svetnika in ni bilo časa za svetlobo bakel v eni od temne sobe.
  
  
  Položil jo dol na mat in vzel off njeno obleko. Nenadoma Mitzi je bil tudi na dvorišču, najprej zanima, potem pa zaskrbljen, ko je zagledal dekle je brez prelivanja krvi ustnice.
  
  
  Noe je potekala pol buče, v eni roki okoli njegovega velike roke. Je stresel vsebino, ki je videti kot mešanica vode in zeleno milo.
  
  
  """Nazaj". Ego je besede so bile ostre. Ko smo ubogali, je dvignil Tara glavo, odprl Hej usta, in vlije tekočino navzdol Hej, je grlo. "Manchin," je rekel počasi. "Zelo strupeno drevo. En ugriz iz plodu ' ego lahko povzroči nenadno, boleče smrti. Dotaknili deblo je lahko zelo nevarno. Samo poglej na revnih otrok." Nenadoma, Tara, ki se raztegne. Noe je izbral njen spet in vlije nekaj tekočine navzdol grlo spet. Ko je ležala na tleh, lovljenje sape, njen oče spomnil, da je že vedel, o manzinella. Bilo je precej hudo, kot Noe je pravkar omenjeno.
  
  
  Star človek potrebuje pomoč. Rekel je: "Pour nekaj tekočine na prste. Ne tri!
  
  
  Sem to storil. Obrnil se ji tako da smo lahko videli hrbet. To je bila obravnavana tudi v listi. Bila je polite s tekočino hej vlije na hrbet kot njeno telo clenched v boleče krče.
  
  
  Slišal sem, starec vzdih z olajšanjem. "Mislim, da smo si to ravno v času," je dejal. "Ona bo vse v redu."
  
  
  Čez nekaj časa, krči ustavil, in dekle, ki je ležal nepremično. Zdaj Noe dol buče z milo zmesi in pobral druge buče. Začel je, da bi debel emulzija okoli belega prahu in kaj je pogledal, kot baker. Obrnil se je dekle več in nalije kozarec. Nato položil ji je na njeni strani.
  
  
  "Zdaj je na vrsti.' On je vstal, unbuttoned mojo srajco, in se je izkazalo znotraj navzven. Krpo bil tudi strupene. Je podrgnil moje roke z razkužilom, na najboljše, potem je naredil isto z lastnimi rokami in se nasmehnil. "Jaz bi vas posvaril. Džungli je običajno različne, včasih sovražnika. Vzemite drugi strani mat; zdaj smo duhovno v senci."
  
  
  Tara je odprla oči, kot smo jo odpeljal na eno od temnih sobah in določiti njeno posteljico. Ona je bila zavestna, vendar še vedno zelo slabo.
  
  
  To je pomenilo, da ne bi bilo množično izseljevanje skozi trdnjava. Smo bili naj bi nosijo Fleming in Tara, vendar to ni bilo mogoče. Ne na strmih gorah. Ne z vsemi nevarnostmi, ki grozijo zda. Počakajte vedno. Je zagledal sedel poleg blond, in nenadoma spoznal, da je bil bolj zaskrbljen, ker ji kot je želel priznati. Mi je všeč, in zdaj je bolj jasno, da me kot kdajkoli prej. Če Noe ni čutil poškodoval desno stran, ona bi bil mrtev, ki jih zdaj. Starec shranjene njo v nick časa, in da je vstal v moje mnenje. Sem zavohal njen zajtrk. Nisem bil pozoren, dokler Noe je zaklical. Nato je odšel nad drugim, ki so bili že imajo kosilo.
  
  
  Sem imel čaka presenečenje zame. Imeli smo tudi goste. Temno odrti mladenič v loincloth. Prinesel novico, in sodeč po pogled na Tony Zmagal v obraz, ni zelo dobra novica. Noe je rekla z glasom, da je odmevalo z naveličanost, kot Mitzi in Fleming je stal dejectedly skupaj. Plemena, je bil ne miruje, da je noč. Poslali so iz svojih skavtov.
  
  
  Karib Jerome ' vojaki niso sedli, da dajo svoje roke navzdol. So nastavili kordonskega vzdolž lagune je rob na plaži, kjer tretjih patruljna ladja je bila privezana. Smo obdani. Pri dveh bolnikih, nisem niti misliti, da bo z kordonskega. Sem vprašal fant, če bi ga dobili mi ven in revme bil kratek: ni. Je prispel tukaj pred obkolil je bila končana. Zdaj ni mogel iti nazaj bodisi.
  
  
  Tako Tara ni opazil pripadnikov gibanja. Če on ni bil zaspal, bi kdo so ga slišali. Ali pa so bili preveč daleč po vsi. Njo, pogledal na tiho številke okoli mene, spoznali, kako šibki smo, in je nenadoma njegov ni bil več lačen.
  
  
  Vzel sem ga ob sebi. Vsaj to je tisto, kar me je zasedena. Po kosilu, smo sedeli v tišini. Smo čakali.
  
  
  Slišal sem, da je prvi, delčku sekunde pred Noe je obrnil obraz mi. Bilo je temno, leni hum letal. Starec počasi je vstala in rekla, kot če nas vabi na čaj, " predlagam, da smo se stiskajo v katakombe. Mr. Carter, boste vzeli Miss Sawyer z vami?"
  
  
  Kot Mitzi mi je nekoč povedal, stari človek je bil poln presenečenj. Tako je imel kleti pod trdnjavo. Sem bil začuden, kako globoko, in če bi se lahko prenesejo bombe, in če nismo bili pokopani tam živ. Mitzi obraz paled, in vedel je, da je razmišljal isto stvar zdaj. Ampak spet smo imeli izbire.
  
  
  Šel sem, da bi dobili Tara. Sem bil razrešen videti, da je bilo že lahko dal roke okoli mojega vratu. Ko jo je vodil njen zunaj, Noe je odprl vrata, okoli debel skrilavca steno, ki je ni videl skozi prej.
  
  
  Mitzi in fant so bili že od oči. Fleming hodil skozi luknjo na bergle. Sledil sem mu. Noe je zaprta debela vrata za njim, zapušča nas v popolni temi.
  
  
  Trenutek kasneje, je udarila z iskro kos kremena in prižgal svečo. Imeli smo sveti. Noe roko svečo, da fant, pobral Fleming, in hodil po nekaj korakih v temen predor vhod, majhen plamen nad fant glavo beckoning nas.
  
  
  Predor je bila dovolj široka za nas, da bi šli skozi, vendar višina zapustil veliko od želenega. Visok človek bi moral skloniti. Sem imel, da bend moja kolena, ter Mitzi sklonila glavo, da bi se izognili hitting mene.
  
  
  To je bil dolg sprehod. V vsakem primeru, ni bilo dovolj, skale nad nami, da prenese velik vpliv. Ko smo dosegli dno, smo se znašli po ostrem v precej veliko sobo.
  
  
  Smo igral to igro na tleh, in Noe pogasil sveče. "Da shranite zraka," je dejal. Nekaj minut je preteklo. Ravninah morda so že dolgo nad nami, vendar ni bilo eksplozije, da bi prekinil molk. Naše storitve. Mi ni všeč. Kaj so bile te čaka?
  
  
  Nato pa je mislil na nekaj drugega. V naši mudi za pobeg, polni naslov, smo popolnoma pozabil, da smo morda potrebovali dodaten izhod. Po vsem,, da je možno, da je zračni napad blokira vrata za katakombe. Tam je bil samo eno sredstvo, ki vedno zagotovljena nas pot iz: dinamit." In smo ostali na vrhu.
  
  
  Mitzi prinesel brzostrelka pištolo, in groped za njen ego v temi. Šel je po stopnicah, vrnil na vrh, in potisnil težka skrilavca odprtih vrat o treh centimetrov. Svetla dnevna svetloba svetega Gospod zaslepljeni me, vendar sem ujel njeno premikanje. Ostal sem, kje sem bil, dokler moje oči prilagoditi svetlobe. Štiri moške, v ruski uniformah, ki se bo pojavil. Prepričan. Je Polkovnik želi Fleming sprejeti živ, ne ubijajo bombo. Nato se je lahko prepričani, da je ego ni bil trajno izključen.
  
  
  So imeli avtomatsko orožje. Po padalstvo navzdol, so ločeni. Dva od njih hodili skupaj v eno smer, dve v drugi. Sta hodila po sobah in so bile očitno presenečeni, če nihče. Postopoma, začeli so delati hitreje. Nihče okoli njih iskal v moji smeri. Odrinil je vrata malo širše in pritisnete sam gor proti Jaukati, ki je zdaj v senci. Sem naredil neumno napako. Če bi čakali na njega, na vrhu, sem se morala strel njo enostavno. Zdaj sem moral čakati tukaj in poskusite, da bi večini to.
  
  
  To je eden od njih dolgo časa, da se njegovo glavo skozi vrata, kjer je hraniti. Vse tiste prazne sobe, narejen ego brezskrben, svojo pištolo obrnjenega navzdol. Vzel je nekaj korakov nazaj. Ko je bil notri, sem ji ga je udaril s rit z pištolo stroj na njegov ego tempelj. Je padel in se niso premaknili. Svojo nazaj na dan.
  
  
  Številka dve čez sobo s svojo nazaj k meni. To je bil dovolj blizu, za stiletto. Njen skoraj nikoli ne zamudite, vendar je obrnil. Ostra jekla minilo mimmo mu razbija v steno in treskav na tla pred Ego na noge. Ozrl se je okoli leta presenečenje in se obrnil k meni. Bil je že skozi vrata. Je zavpil nekaj, kar je drugim v staccato ruski. Takoj je prišel revmatizmu. Načrtujejo, da vnesete z ognjem. Da je bilo v redu z mano. Za njo, in je šel po stopnicah v katakombe. Kot sem pričakoval, se ni ustrelil lowly, vendar dokončne naprej, hiti ena po drugi. To je bil rezan na pol, tako ih v eksploziji pred ih lastnih volley je bil muffled tako, da zvok moje orožje ne bi opozorila četrtem marine.
  
  
  Nisem mogel slišati Mitzi, ki prihajajo po stopnicah za mano več hrupa. Zdaj njen glas je prihajal od zadaj me. "Kaj se dogaja?'
  
  
  "Imamo hiše. Štiri. Sem že dobil tri leži tukaj, enega zunaj nekje.
  
  
  Njen mož je šel do vrat, vendar niso videli četrti prebivalec. Njen glas zakričala glasno, vendar je ostal skrit. Na dvorišču je bil mrtev tiho. To je preveč tiho. Nisem imel pojma, kje je bil, in on bi verjetno ustreli me, če sem zaljubljen mojo glavo ven preveč daleč okoli vrata, tvegajo izgubo moj ego hitro. Ne verjamem mu bo omogočilo, da je sam zvabila spet tu. Morda je bil najpametnejši od vseh.
  
  
  To je bil vržen na Mitzi z ruske strani pištolo. "Pogled na streliva."
  
  
  'To je dovolj.'
  
  
  "Ohrani prehod pod nadzorom. Bom prišel nazaj in se vprašati, če obstaja še en način, to je edina pot ven."
  
  
  Ko ji je opis situacije, Noe je prižgal svečo. V medli svetlobi plamenov, je videla Fleming naslonil na steno. Tara je sedel poleg njega, a nekaj metrov stran. Bila je že videti bolje, čeprav je še vedno videti omotičen. To temno luknjo, globoko v gori, vonj blata in plesni, ni bilo idealno convalescent doma, bodisi. Vendar nisem mogel spremeniti njen položaj, dokler sem trkal ven četrti človek. Noe je rekel nekaj fant, ki je izbruhnila skozi linijo Jerome ' s vojske. Deček je pokimal, vzel svečo in beckoned mi želite slediti. V medli svetlobi je padla na naslikal Holst, ki je visela na nekakšno primitivno oltar. On dvigne strani platna. Hodnik se je pojavil za njim.
  
  
  Upal je, fant je vedel, kako, ker da je štor sveçe ne bi spali, za dolgo časa. Sva se spustila po stopnicah in stopil v predor z niše v stene. Kaj-kje sveče, ki so bili priloženi stokanje v imetnikov, ponavadi so bili škrbine nekaj cm dolge. Tam je bil prekršek, putrid vonj. Sem takoj videl razlog za to. Večina niše so bile napolnjene z človeških okostij, in za njimi, na kamen policah, so bile votle lobanje. To naj bi bil plemenski kupček.
  
  
  Moj občutek za smer, mi je rekel, da bi šel na drugo stran trdnjave. Po nekaj časa sem jo videl na kamnita tla krogu svetu. Nad njo je bil krog groan luknjo, komaj kaj večji od mojih ramenih. Nisem mogel dobiti, da ne. Fant je videl, je preveč. Vzel je pištolo stroj od mene, dajo ego, na tleh poleg svečo, in mi je pomagal navzgor. Sem dal moje roke na vrhu je in zlezel ven skozi zapri.
  
  
  Pogledal sem okoli. Njen, ki stoji proti zunanji steni. Ni bilo gibanje, kjerkoli. On je položil roko skozi luknjo in dvignil brzostrelko.
  
  
  Ona umešana čez rob strehe in videl njen tretji mož. Ležal je na trebuhu pod padala, njegovo orožje je pokazal na vrata, kjer Mitzi je stal. Ko deluje neodvisno, so ponavadi ni zelo impresivno. Je bil mlad in vitko, vendar smrtonosna zaradi smrtonosno orožje v svojem ego-infantilne roke. Ego zaklical za njo v ruščini: "si me pogledal v tukaj še?"
  
  
  Obrnil se je okoli. On je potegnil sprožilec. Zbogom, neznanega vojaka. Mitzi pojavil na vratih, videl telesa, in šla do njega. Njo, skočil off strehe. V utripala v oči, peti padalec letel ven izza pol odprtih vrat. Je zaloputnil težka revolver v Mitzi vratu. Če bi ga našli in ubili ego, jaz bi moral ustreliti Mitzi. Prekleto prav!
  
  
  On me je pogledal in zakričal v dobro angleško, " Vrgel proč vaše orožje."
  
  
  Je kaj rekel, da je dekle. A brzostrelka pištolo padla.
  
  
  "Pridite, ne dobijo preveč blizu. Stoji pred to steno."
  
  
  Ego obliki je okoli boljši material, kot je ego kolegi. Nen je bil oblečen mož je ramena, in walkie-talkie visela iz njenega pasu. Že od daleč, Mitzi slišal njeno težko dihanje. Je objel njen strožji, in ona je padla tiho.
  
  
  Smejal se je. "Jaz sem, ki vam daje priložnost. Povej mi, kje Dr. Fleming je." Če ne, bom ustrelil svojo prvo. Potem boš umrl."
  
  
  Moj stiletto je bil izven dosega na dvorišču. Mitzi glas je prišel skozi gritted zob. "Pusti ga, pridejo v pekel."
  
  
  Obrnil sem se počasi, tako da ne bi pritisnila na sprožilec. Je stahl ogroža. "Povedal sem vam, da ne premakniti."
  
  
  Je pretvarjal, da je strah. - "Ne ustreli. Jaz bom povedal. On je skrival. Jaz bom šel ponj.
  
  
  Mitzi preklet mene. Prav tako lahko delo. Kaj morilec dekle. Če mu omogoča mi, skozi vrata, sem lahko ugrabil pištolo iz ene od Rusov. Toda trik ni delo. Ruski tudi vedel, kje njegovi tovariši so bili. Njo, sem videl, kako je mislil.
  
  
  On bi jih uporabil Mitzi in me ščiti in šla dol v katakombe z nami. Z nami kot talcev, lahko bi Fleming, da se predajo. Kaj pa, če Fleming ne skrbi o našem življenju? Kaj pa, če je poganjki nas zadeti sovražnika? To je bila priložnost, ki je ne bi mogel tveganja. Tako je šel v drugo smer. Se je verjetno zavedal, kako pomembno Mitzi je bil, da me je, vedel je, da od hitrosti, s katero svojo pištolo padla takoj zgrabil.
  
  
  
  'Da. To storite. Pojdite po njega. Če pa poskusite kaj, da kos kurba bo umrl."
  
  
  Sem moral igrati off. Bil je za glavo višji, kot dekle, in vedel sem, da sem lahko ročaj Luger dovolj dobro, da ustreli emu v glavo, medtem ko je bil on me gledali skozi vrata, ki so njen vstopil.
  
  
  "Hodi počasi," je ukazal . Ne ukrivijo. Jaz sem gledal na vas.'
  
  
  Šli smo v katakombe. Tik preden sem prišla po stopnicah, se je ustavil, me. Verjetno, da bi dobili vaše oči za svetlobo. Tako mu ni bilo, da je neumen.
  
  
  Sem bil lahko še naprej. Ni bil naslednji menoj. Ko njen prišel, njen začutil roko na njeno ramo. "Sem videl in slišal. Pridi z mano." Noe je zašepetal na moje uho.
  
  
  On se hranijo holding me in me potiska naprej. Mi je zašepetal, da se emu, kar sem do, in ego je prste priviti na moje zapestje.
  
  
  "To nikoli ne bo deloval. Ne vidite tabo. Tveganje vidim v senci, in vleče na sprožilec, je previsoka. Bomo poskušali na drug način. Beseda "shadow" je dal Noe idejo. Vsaj to je tisto, kar mi je povedal pozneje. Je prižgal svečo, ki se je le medlo osvetljeni škatla, napolnjena z majhnimi lesene lutke. Noe vzel eno okoli njih, zaljubljen dolgo iglo v njem, ki jih je prav tako vzel okoli polje, nato potekala lutka v pred njim.
  
  
  Ego je ustnice se je začel premikati v tiho molitev. Oh, moj Bog, Mitzi sedel zunaj z revolver je pokazal na njen vrat, in Noe ni vedel, kaj storiti, razen prikliče nekaj bog groma.
  
  
  Fleming in Tara so bili tudi strmel starec s širokimi očmi. Noe je vodil za stopnice, še vedno muttering k sebi. Sledil sem mu.
  
  
  Sem imel, da ga vidim. Poleg tega bi bila sprosti Mitzi če zvijačo ni uspel.
  
  
  Mitzi in vojak stal v temi zunaj vrat, tako v senci. Nov in ustavil sem se na stopnicah dovolj daleč, da se skriti pred njimi. Ruski poblisnil nervously po stopnicah na odprta vrata. Mitzi je bila napeta in pripravljena za met sama na vsakogar okoli sebe, če je to potrebno. On growled tiho sam pri sebi. Nemogoče! Nikoli ne boste mogli, da bi to dosegli z nekaj nor trik.
  
  
  Starec se spustila punčko. Z ostrim kliknite, je padel na tla kamen, ki razkrivajo sama v žarek sončni svetlobi. Rusko je cilj preselil nenadoma proti tlom. Čaka na njo je bil strel, ki bi koncu nit Mitzi življenje. Nič takega. To je bil Tony, ki preklet njo in zmagal. "Nobenih trikov," ruski dejal. Ta lutka, z iglo, ki je zaljubljen v svoje nazaj, je bila največja super trik, ki ga je kdaj videl.
  
  
  Tam je bil nenaden, divje gibanja v senci. Človek twitched obema rokama. Ego je prste ločila, kot če bi bil udaril električni udar. Pištolo clattered na tla. On razporedi, stiskal svoje prsi z obema rokama, predenje na svoje osi, in nato padel na tla, kot brezosebni mase.
  
  
  Mitzi ego je imel pištolo v roki, preden sem sploh prišla do njih. Ona naj orožje visi limply, ko je pogledal iz vojak lutka v omame. Je obrnil človek okoli, tako da je bil on leži na hrbtu. To die. Ego je obraz zviti v boleče grimace. Ego je oči bulged. Klasično podobo ogromen srčni napad.
  
  
  To je bil moški ubit zaradi strahu. Vedel sem, da je. Ker to je bila edina možnost. Vojak, ki je videl štirje njegovi prijatelji ubitih v stari pirat trdnjave, ki je bila legendarna. Človek, obkrožena s sovražniki. Napeto do največje. Vsem, simbol smrti pade na ego noge od nikoder. Ego dodajanja do dolarja se je ustavil. Nemogoče ?
  
  
  Njo, pogledal Tony zmagal. Starec je bil zaposlen s trupel. On vlekel pet mrtvih vojakov, s padala. Stal je s prekrižanimi nogami proti njima. Kot če v sproščenem položaju. On je imel tretji jaukati, kolena ukrivljen in roke prečkal. Četrti je bil na enak način. Ona dal častnik v protja stol, kjer je Fleming je sedel. Ustvaril vrsto skupine moških, ki so opravili nalogo in so zdaj čaka.
  
  
  Za kaj? Seveda! Kako sem lahko tako neumen? Če Fleming so bili ujeti, on bi bila odvzeta. Moških je bilo treba sprejeti stran z zapornika. Kmalu za helikopter. Pilot bo sam, ker so vsi na voljo v prostor morajo biti potniki. To je lahko izključen s ego! Vse kar potrebujete je bil častnik je radio.
  
  
  Šel sem dobil. Noe je zaključil še vedno življenje in raziskati nebo. . Nasmehnil se je. "Smo jo dobili s helikopterjem. To pride v poštev, bivši.
  
  
  On me je pogledal, kot da je hotel izziv mi je, da napad ego umetnosti voodoo. Nato je šel v katakombe. Mitzi in jaz sva se čaka s helikopterjem.
  
  
  Pol ure kasneje, smo slišali zvok propeler rezila. Je letel nizko, circled trdnjave, in glas je prišel preko radia. Želi vedeti, če smo Fleming. To je bilo enostavno, nisem imela celo lagati. Sem ji rekel, da smo imeli Fleming in da je bil še vedno živ. Pilot se je zasmejal, zlomil stik, in začel zemljišč.
  
  
  Potem je nekaj zgodilo, da nismo predvideti. Je padala so podrli za nenaden piš vetra. Trupla ruskih vojakov zrušila več kot vosek številke.
  
  
  Zvok motorja je takoj spremenila v visokih slavček, in helikopter strel gor. Ko sem hodil ji okoli vrata z brzostrelka pištolo, ravnina, ki je bil vedno z mano. Nisem videl pilota. Nemogoče je bilo, da se ego zemljišč. Je bil ustreljen, helikopter neodvisno. Je izginil za ograjo in spali v vode iz lagune. Naš promet je izginil. On je mogel zadeti sam v glavo.
  
  
  Za mano, sem slišal Mitzi določite nekaj preklinja, da so bile nove, tudi mi.
  
  
  Smo šli dol. Sveča je bil požar, ki se je odražal v radoveden oči. Njen, je zmajal z glavo. "Slabo srečo. Imeli smo tudi za varno pasti. Noe je bil tiho. Gledal je resno in privzdignil obrvi, tako da njegovo visoko čelo je bilo oblogo. On je globoko zajel sapo.
  
  
  "Tam so skoraj nikoli nobenih neviht v zimskem času. Ponavadi samo v juniju, juliju, še posebej v avgustu. Vendar to ne boli, da poskusite. Bo pustite me pri miru? Bom vse pripravljeno za slovesnost." Zakaj ne? Dobra predstava bo ubil nekaj časa, preden Jerome ' s naslednji napad.
  
  
  Pomagal Fleming po stopnicah za dekleta in mlade materni. Noe je zaklical za nas. To je žalitev za bogove." Nenadna jeza v svojem ego glas, me osvobaja.
  
  
  Ona je potegnil iz stola za častnika truplo in dovoliti, da bi sedel na njej. Potem je bil prinesel naprave, da se prilega v luknjo v ograjo. Sem se boril, da povlečete in ji končno uspelo, da jih potisnite vse v morje. Nato ji sel zraven Fleming. Nenadoma Noah se je pojavil. Zdelo se mu je, kot popolnoma drugačno osebo. Bil je turbaned in visel z amuleti in verige, in gourds visi iz svojega ego pasu izdelane muffled glasbe, kot je pel. Ego je oči so bile široko odprte, vendar mu ni zdelo, da vidim ničesar. Zdelo se mu je, da ignorirajo nas v celoti in šel po stopnicah na streho.
  
  
  Tam je začel plesati in peti. Predmete, na katerem je visela narejen zvoke v skladu z ritmom ego gibanje. Je razširila svoje dolge noge, vrgel nazaj svojo glavo in dvignil roke proti nebu. Veter, ki je močnejši kot prej, ogrlicom Ego je lase in brado divje. Glas, ki sem ga imel prej mislil, da bi lahko v razcvetu zdaj dejansko boomed.
  
  
  Zdaj je stal in poslušal v tišini. Nekaj v emu odzvali. Sprva sem mislil, da je bila nevihta, ki se približuje od daleč. Sem se tresla. Nato sem spoznal, da je drugačen zvok. Zdaj sem bil shivering še več. Ni bilo nevihte, ki so odgovorili, je revmatizem je prišel iz letala. bombniki. Očitno, Izobražencev in njegovi asistenti tujih dala gor poskušali zajeti Fleming živ. Zdaj Fleming je bil le oviro, ki jim preprečujejo vstop na otok.
  
  
  Sem jo videl, ki letijo čez ograjo, morda dve milj. Svoje stekel stran, ki ni bil zagotovljen dostop. v katakombe in beckoned drugim. Dekleta in fant so bili ob Fleming je vijolična eno, stol in vse, navzdol do predora. Noe je sledila njih. Dvignil sveče pred oltarjem, prižgal je, in šel dol.
  
  
  Kot smo vstopili v podzemlje senat, je bilo dolgočasno eksplozije. Še ena takoj sledila. In še ena. Prah in acrid hlapi vstopili v sobo in zbrani. Bilo je pet stavke v vrsti.
  
  
  Tara je bila claustrophobic. Je stekla po stopnicah. Sem šel po njo, prijel njeno, in je imel njen tesen. Nato je bilo tiho. Ni bilo več eksplozij. Prva aktivna rekreacija zrakoplova izginil. Zdaj je bilo mogoče pričakovati prihod helikopterji in padalcev in izvidovanje rezultatov bombardiranje. Njen hotel plačati, jih izklopite na čas.
  
  
  Začel sem plezati, in ugotovila, da nisem edina. Vsi utrujeni, to pokopališče tam. Tara, Mitzi, in fant, ki je sledil. Fleming in Noe je sledila, podpirati drug drugega.
  
  
  
  
  
  
  
  Poglavje 12
  
  
  
  
  
  
  
  Oltar je bila pokrita z ruševinami, in luknjo je bila narejena nad njo. Morda Noe naj eden dol, okoli njegovega boga v njegovi vreme ples. Soba v zgornjem nadstropju je bila še nedotaknjena. Izhod bilo jasno, razen za debele granit vrata, ki so bile popolnoma porušene.
  
  
  Dvorišče je bilo cratered, in ruševin je ležala od stene do groan. Stolp na ograjo je neposredno prizadela. To preprosto ni bilo več. Več sob, so podrli, in stena je bila podrli okoli enega od njih.
  
  
  Stari patriarh dal roko na Fleming je ramen, pregled škode. Jeza je bila očitno ego osebe. Obrnil se je in pogledal na gorske vrhove, se je zdelo, da pomislite za trenutek, nato pa je rekel nekaj v njegovi rodni narečje, da Fleming. Predsednik Grand LaClare naj si čuden, wistful smeh.
  
  
  Črno-modro nebo, sta se do nas skozi drevesne krošnje. Drevesa, debla neodvisno in nazaj, in močan veter, whistled skozi listje. Skozi odprtino v zunanji stokanje območja, je lahko videl ogromno valovi v lagune.
  
  
  Visok siva slika pojavila na vhodu v laguno: corvettes. Zanima me, kaj si želijo v tej luči ladje. Mala topov na krovu ladje, ta ni mogel premagati rezultat bombardiranja.
  
  
  Poleg mene, Mitzi Gardner zasmejal. "Kaj mislite, da Jerome' pomorske sile se dogaja, da poskusite še enkrat?"
  
  
  "Ta ladja ne spadajo v Jerome. Oni jadra pod Kubansko zastavo, ampak magistrski ime je lahko več kot Ivan kot Juan. To je podmornica lovec, tako da nosite globina stroški in rudnikih. Morda mislijo, da lahko udarec nas za piha gor rock pod vodo."
  
  
  Če je temu tako, jih boste morali, da se približate ali uporabite potapljači, in lahko sem jih obravnava. Drugi se nam je pridružila, gledal pazljivo vstavite, kot je ladja približala. To je skoraj brez hitrost in se preselil z največjo previdnostjo, med shallows, ki so odprti za zaščito pred poplavami. Nisem si mislil, da bi šel tako daleč, da napad, ampak mi je zdelo, da se v upanju, do zadnjega trenutka.
  
  
  Ampak to se ni zgodilo. Samo zunaj dosega naše orožje, so padla sidro in vrgel štiri plavalce v vodo. Naredili off z globino stroškov. Sem jim dal časa, da bi dobili dovolj blizu, da moj stroj pištolo, nato pa streljal, a planil v vodo, po progi pa verjetno izbral. V prvi fazi je bil neuspešen. Toda naslednji en zadetek ih vse.
  
  
  Vodnjak vode eksplodiral kot štiri stroški eksplodiral hkrati. Ton vodi in bitov črne gume, ki je poletel v zrak. To je povzročilo val, ki obravnava težke udarec za corvette. Ladja je začel dopust, lagune, vendar sem imel občutek, da je utrpela veliko škodo. In gledala ven na razburkano morje izven lagune, on je mislil, da morda ne bi bilo v Port of Spain. Temni oblaki so se hitro približuje. Veter je tulil, pošiljanje veliko pene glave letijo okrog .
  
  
  Na prvi, nisem slišala nobene druge zvoka na vse. Potem pa je videla squadron helikopterjev, ki se približuje. Nemogoče je bilo za helikopterji letijo v tem vremenu, vendar je v nekaterih državah, človeških življenj ne računajo.
  
  
  "Sprejmejo kritje," sem zavpil tako glasno, kot sem lahko več kot veter. "Bodo poskušali napad na nas tukaj in nato pristalo tukaj z enim helikopterjem. "Pohiti! '
  
  
  Noe in fant so bili ob vijolično Fleming od tu do predora. Tara je sledila njih, ter Mitzi in sem zaprta linije. Ko Tara, ki je dosegel po stopnicah, se je nenadoma obrnil. "Tailor, sem imel dovolj. Pokaži mi, kako se lotiti takšnega stroja. Želim, da vam pomaga! '
  
  
  Zapri imel poguma, in za nekatere razlog je bil ponosen na svoje. Dal ji je kratka navodila, ji povedal, da ni ustrelil, dokler je bil prepričan, da sovražnik je bil v sobi.
  
  
  "Ostanite tukaj, Tara," ji je dejal oče. "Mitzi, tesno drugo luknjo. Jaz bom šel v drugo smer. Potem vam ni ustrelil na posadka, dokler ne bodo dobili ven. Mogoče lahko dobimo od tod po vseh. On je čakal, dokler Mitzi izginila v enem od okoliških stavb. Nato je stekel na drugo stran dvorišča. Komaj skril pod streho, kot je letel tako kot v nižinskih veleposlaništvo poročali, pošiljanje mesto 50 mm krogle v stene. Ko črte, končano na dan, njen mož je šel na dvorišče in strel na najbližji eno. Je letel kot pijani ptica proti džungli. Mitzi slišal razpoko na mitraljez. Je zadel enega od helikopterjev, vendar ni bil učinkovit hit. Tara odpustili več dolgo poruši, vendar niso zadeli karkoli.
  
  
  Zaradi hrupa svoje puške, pa verjetno sploh ne slišiš bitje strel na. Prišli so nazaj, da letenje nad nami znova, in za katere ciljne enega od helikopterjev, ki je očitno imel težav. Močan dež je začel padati.
  
  
  Helikopter je padla na tla, kot utrujen ptica. Vrata so se odprla na drugi strani, in dve mitraljezi streljali na stene, kjer so dekleta sedeli. Nato pilot vstala okoli helikopterja in je hodil okoli nje. Dekleta ' mitraljezi tulil. Je padel, obilno krvavitev. Ampak drugi človek v helikopter je bil še vedno streljanje v naši smeri. Ego ne more videti njo, kjer je stal, zato je stekel po sobi in stekel do helikopterja. Sem imel, da utišate ego. Je streljal skozi steklo in videl strelec je cilj, se obrnejo na rdeče žganci.
  
  
  Zdaj, da je deževalo v težkih sunki. Nebo se obrnil umazano zelena. Tam je bila strela, in je bil oglušujoč strela z jasnega. Preostanek veleposlaništvo, je dejal, ni mogla več vzdržati nevihta. Bili so poskuša zemljišč na plaži.
  
  
  Bil sem samo o tem, da pritegne vrv, da zvezal pristanek helikopterja, ko Mitzi je kričati, me ustavi. Ona je poudaril, da je soba, kjer Tara je treba.
  
  
  Vedel sem, še preden sem prišel tja: Tara Sawyer je ležal na tleh. Njeno lepo telo spremenila v krvavo mase, raztrgale težke krogle iz helikopterja. Z bežen pogled, je hitro izginil po sobi. Nisem mogel privoščiti, da živijo na nas, na nič. Sem imel kravato to eno s helikopterjem. Vendar to ni bilo enostavno za mene, sem bil zelo zaskrbljen o njej. Slaba Tara! Hej, ti ne bi smeli imeti borili.
  
  
  Mitzi mi je pomagal. Ko smo končali, smo imeli, da plazijo nizko ležeče na tleh, da se ne bi odpihnilo jih je veter, ki je visoka mesta na približno 150 mph. Nismo šli v predoru. Ni želela, da vidite, Tara spet desno stran.
  
  
  Njen hotel je mirno misliti. Tony zmagal nisem hotel, da bi videl, bodisi. Vprašal je za orkan in dobil njegov ego. V Februarju! Njo, pomislil na nekaj stvari.
  
  
  Sedela sva s strani, ni rekel besede, oba celotno svoje temne misli. Vihar je še naprej bes za drugo uro pred subsiding. Nenadoma je bil zatiralski tišina. Na jugu, orkani vrtenje v smeri urnega kazalca, na severu - v nasprotni smeri urnega kazalca. Hitro se povečuje iz centra kolobarju. Če Noe lahko ne samo povzroči orkan, ampak tudi spremeniti potek ego, bomo kmalu dobili polno udarec iz druge smeri.
  
  
  Ozrl se je skozi luknjo, ki bombe, ki je imel v zunanji steni. Sem jo videl, je corvettes. Ladja je potekala nasedla in zaniha gor in dol. Valovi, ki so bili več metrov visoko, ga je udaril s strašno silo. Večina helikopterjev, ki se je ujel v drevesa in padla, in nasedli patruljni čoln izginil. Poškodovanih jahte, ki plava v laguni so bila oprana na kopnem in v celoti uničeno.
  
  
  
  
  
  
  
  Poglavje 13
  
  
  
  
  
  
  
  Noe je radovedno circled helikopter in pokimal sam. Toda, ko je prišel do nas, je bil njegov obraz, temno in njegove oči so bile somber.
  
  
  Dejal je, kot nežen ton, kar je mogoče, "sem podcenjevati, ti in jaz, priznam, ne razumem pa, pa ste celo najeli nas taksi, da nas ven iz tukaj."
  
  
  Nadaljeval je videti mračna. "Miss Sawyer je velika čast za vse nas. Umetnost, jaz ne lastno umetnost vstajenje. Vendar pa smo lahko vsaj dal mesto med našimi junaki."
  
  
  Tara je voodoo pogreb? Nisem mislil tako. Ona ni mogel niti predstavljati, da je njen oče, ki bi ga cenijo. On se je dogajalo, da se je njeno telo z njim, vendar se je odločil, da ne govorimo o tem še ni.
  
  
  Noe je bil ne opravi govorimo še. "Veter bo kmalu nazaj." Je pokazal na okoli. "Fort je močno oslabljena zaradi bombardiranja. Ko nevihta zadetkov znova, stene, bo kolaps. Mi bi bolje dol."
  
  
  Ni mu bilo čakati, da je naš odgovor, vendar je hodil po predoru. Mitzi in sledil sem mu. Je nenadoma pomislil Tara. Misli, da so njeni smrti me je bolan. Jaz bi bil zadovoljen, če želite uporabljati vse metode, ki naše organizacije in organizacije, ki jih poznam, zoper Polkovnika Karib Jerome.
  
  
  Dve sveči, spali pred oltar. Verjetno ena hvala bogovom in eno za beg ih za dobro prihodnost. In bi lahko uporabljali kakršnokoli pomoč. Noe je bil zaposlen mrmranje znova, morda nameravajo nemoteno Tara je pot do posmrtno življenje.
  
  
  Njo, čutila je nepotrebno. Njo, čutila, nemirni in ujet. Nisem niti zavedaš, sem hodil, dokler Noe je rekla s tihim glasom: "ne, ti ni treba, da ostanejo tukaj, Mr. Carter. To je labirint; obstajajo tudi druge sobe, boste morda želeli raziskati, kot dobro." Je dotaknil skale, ki se je zdelo, da je del stene. Kot rezultat, del zidu swung navznoter. Zunaj je bil koridor.
  
  
  Sem slišal rahlo opomba očitkov v njen glas. On je verjetno mislil, da sem bil ovira nagrad in je bil vesel, da je mogel zapustiti. Bilo je več sveče v njegov žep, in je prižgal eno. Nato se je in Mitzi hodil skozi odprta vrata, in Noe zaprta je spet za nami.
  
  
  Znašla sva se v sobi z dobro v sredini. Torej, to je kraj, kjer vode je bil shranjen za trajanje dolgo obleganje. Ostali del sobe je služil kot hrana kleti. Bili so dovolj kul, da hrane v njih, za dolgo časa. In potem smo prišli čez cel mesar trgovina; soba napolnjena do roba z trupov. Sem bil začuden, kako starec krmijo svoje pleme, če bi mogel lov varno zunaj obzidja.
  
  
  Smo porabili eno uro hoje skozi podzemnih komor, ampak tam je veliko svežega zraka vzorčenje povsod. Njena naloga je, da bi našli vir za to. Sprehodila sva se ovinkasta hodnik, ki je vodil do površine. Na točki, kjer sem že mislil, da smo bili na ravni dvorišče, smo naleteli na zaporo vrata zaprla prehod. Pobral zaklepanje s svojo stiletto, dokler se ne odprejo. Šli smo na in ugotovil, stopnišče, ki vodi na vogalu stolp. Zrak je prišel skozi embrasures.
  
  
  Smo naletel na zaklenjena vrata. To je bil unbolted, in smo šli gor po stopnicah okoli mahagoni zidu, ki so neposredno privedli do prostora na vrh stolpa.
  
  
  Mitzi je dejal, da pred tem. Nihče ni vedel, vse trike te stare conman! To je bila radijska soba! Napolnjena z oddajne in sprejemne opreme: najboljše.
  
  
  Njen sel na sprednji strani konzole in se smejali. Mitzi odzvali zelo različno. Bila je besno.
  
  
  "Zdaj pa govori, da stari hinavec con artist!" se je drl. "Naredil vsakdo videti kot idioti. On pošlje vsem proč, tako da jo lahko pokličete na bogov v miru, v resnici pa gre za njegov radio soba za poslušanje vremenske napovedi. Ni čudno, da je vedel, orkan je bil prišel."
  
  
  "Vzemi meri, da," sem dodal. "On me je slišati zvoke, ki ni sploh obstaja. Jungle bobni! Mislim, da je nekje v grmovju, v bližini Pristanišča Španiji, je drugo orožje skrito, tako da lahko signal najnovejše novice tukaj. Poglejmo, kaj se dogaja v svetu ."
  
  
  Sem obrnil nekaj stikala, in Sergej je prižgal. Naprava je začel mrmranje. Ampak samo zvok, ki smo jih dobili, je bil crackle statične elektrike. Vihar je bil preveč močan, da sprejme ničesar. Obrnil se je radio izklopiti. Strelne v radijski sobi so bili zaprti. Smo imeli nikjer videti zunaj, ampak vsaj od zvoke, smo lahko slišali, da smo lahko povem, da je nevihta je bil spet v polni veljavi.
  
  
  Šli smo ven, da radio soba, poskuša izbrisati vse sledi naša prisotnost. Bil je ne bo povedal Noah, da bi on odprl ego igra. In eno uro kasneje, ko se starca mimmo mimo gledati helikopter vožnja skozi nevihto, je poskušal, da bi nedolžen obraz. Vendar to ni bilo vse.
  
  
  Nevihta je bilo konec. Vendar s helikopterjem, preveč. Vse, kar je ostalo je bil kup odpadnih kovin proti eni izmed sten. Propeler rezila so bile upognjene, kot lovke.
  
  
  Radio je bil naš zadnji stik z zunanjim svetom. In ne bomo mogli uporabiti ego za naslednjih nekaj ur. Tudi če je bila možnost, da se obrnete Hawk, nikoli ne bi bili sposobni poslati helikopter v nevihta, ki je bil še vedno divja. Ostala je, naj počaka do naslednjega jutra.
  
  
  Imel sem idejo, kaj si ogledate bi bilo, kot je na otoku v tistem trenutku. V vsakem primeru, je bilo očitno, da vse ceste so blokirane z padlih dreves. Tudi najtežje tanki ne bi moglo prečkati cesto. Tako nismo pričakovali noč napad. Šel sem dol, da mu povedal novico o helikopter.
  
  
  
  
  
  
  
  Poglavje 14
  
  
  
  
  
  
  
  Bili smo jedli edu, za Tony je neizčrpen oskrbe je zmagal, ko je stari velikan nenadoma pogledal gor. On bi slišal, preveč: zvok veseli glasovi zunaj vrat. Noe je bil na stopnicah v dveh korake. Stekel je po njem, da gate.
  
  
  Pleme se je vrnil. Noe je odrinil vrata in moških planila v. Noe je prevedel ih besed za mene. Ko je orkan udaril, so se skrili v jame raztresene po otoku. Nato so slišali, bobni iz smeri Port of Spain: kapital, ki je bila uničena, vojska disbanded. In Jerome je bil mrtev!
  
  
  So bili šokirani, ki jih država utrdbe, zdaj pa, da so bili varen spet, so upali, da popravite škodo. Ko so začeli priprave za praznik noč, Mitzi in sem naredil isto, čeprav na nekoliko manjšem obsegu.
  
  
  Moram počakati do naslednjega jutra, da poskrbite, da moja naloga je končana. Sem imel, da si oglejte polkovnik je telo na lastne oči in se prstni odtisi za POLICIJO. Po plemenski uradniki, Tony Obsedena je telo je še vedno v Sawyer Hotel, zato moram, da se je čim prej. Če tovornjak ni bila uničena, ki bi ga lahko uporabili, da bi dobili kapitala hitro. Jaz bi se peljal z mano, moški z machetes na jasen način, kjer je to potrebno. Upajmo, da bo tovornjak ni trpijo usodo helikopterji in čolni v lagune.
  
  
  Končno, po polnoči, smo bili zaspal. Naslednje jutro, se je odločil, da ne klic Hawke za pomoč samo še. Ni mi všeč, in Hawke je dejal, da je pomembno, da je to storil sam, brez tuje pomoči. Še vedno sem imel priložnost, da pomaga pri Fleming sprejme predsedstvo na lastno.
  
  
  Fleming je bil v korist tujcev, ki vstopajo Port of Spain v najkrajšem možnem času. Toda Noe je zdelo, manj samozavestni. Džungli bobni bilo zabavno, ampak seveda je ni slišal ničesar o radijskih še. Nekaj je zagotovo pa ni želel povedati naglas. Poslal je nekaj mladih moških z machetes jasno cesti z mano, in sem šel z njimi tovornjak. Na srečo, ne eno drevo padlo na njej. Sem vstavil rotor, sušene v uplinjač, in se konča s kapuco. Mitzi Gardner je sedel na sprednjem sedežu, dajanje listje na mokro tapetništvo. Ee mitraljez je bila leži na armaturni plošči.
  
  
  Nisem protest. Zapri imel pravico do udeležbe na zaključni slovesnosti. Zdaj smo bili samo enkrat, in le Tony Premagal je moški so bili, da počistite pot za nas. Bi lahko bilo še slabše. Drevesa ob cesti, so večinoma majhne, ih je enostavna za premikanje. Tam, kjer se cesta šel bližini morja, včasih celo oddelki so bili prešteti. Če je potrebno, ljudje dajo prijavi v globoko mestih, tako da smo lahko voziti po njih brez težav.
  
  
  Dan je bil jasen. Nebo je bilo nedolžnih modra, in morje je bilo mirno. Vendar plaže so kot čoln pokopališč, in hiše na obali so bili večinoma popolnoma uničena. Prva velika stavba smo opravili, stari Poinciana Hotelu, ki je samo veliko ruševin. Tam, Tony Osvojili fantje skočil okoli avtomobila za vstop v nesreči in iskanje dragocene najdbe pod ruševinami. Celotno vasi naprej je bil žalosten pogled. Ljudje hodili brezciljno prek ruševin, včasih pobral nekaj, nato spustite ga in gremo naprej.
  
  
  Poskušam, da hribu trdnjava, ki je preperele toliko nevihte, prestal ta udarec, kot tudi.
  
  
  Vlada Kvadratnih še vedno videti zelo dobro, razen da ne eno okno, je bil nedotaknjen, in cesto, je bil prekrit z smeti. Vojaki v območju, so se zvišale neoborožen in je hodil, kot omotičen roboti. V poslovnih okrožja, več vojakov, ki so bili čiščenje ruševin, pod vodstvom junior častnikov. Gledala za nas, kot smo opravili mimmo, vendar jih niso poskušali ustaviti nas. Zdaj, da je polkovnik je bil mrtev, so bili očitno v moč vakuum. Na Sawyer Grand LaClare, elegantno visokimi drevesi, ki je urejena v travo so bile razdeljene, kot so podružnice. So bile raztresene tu in tam. V pristanišču je več čolnov, ki so plavajoče, ki je napolnjena z vodo. Voda je bila umazane barve. Beli plaži je bilo v ruševinah, obdan z uničil sonce ležalniki in senčniki. Ni bilo vojakov v bližini gostilne.
  
  
  Potegnil do glavnega vhoda. Vstopila sva z našim orožja sestavljen. Je upoštevala, da Jerome imajo lahko več vojakov varovanje mu je kot stražar čast. Sem, da se to upošteva. Vendar to ni veljalo. Dvorana je bila zapuščena, kot je bil casino.
  
  
  "Morda v Čip dnevniki?" Mitzi mislil na glas. Šli smo tam. Za blagajno, seveda, ni bilo črno security guard. Na moje presenečenje, električno zaklepanje je bil še vedno delajo. Preselili smo se na. Še vedno nihče ni na vidiku. Odprli smo vrata Capolla urada z gumba na nadzorni plošči. Jerome ni bilo, ampak denar je bil tam. Zraven mene, sem slišal njen vzdih globok vzdih olajšanja. Mitzi tekel ji jezika v njene ustnice, ko je videla nizov računov.
  
  
  "Fantje v Miamiju bo všeč, da slišim, da," je rekla. "Mislim, da vse Sawyer bo odprta kmalu."
  
  
  "Ampak kje je Jerome' s telesa?" Sem vprašal nestrpno. Potreboval sem prst fotografij. Mitzi predlagali, da sem si na strehi apartma.
  
  
  "Pojdi, Nick. Jaz bom pustil svoj denar tukaj. Kaj se lahko še vedno zgodi, in je ne bi želeli, da se denar izgine v nick časa."
  
  
  "Ne želim, da vas pustijo tukaj sam," ji je dejal oče. "V takšnih situacijah, to mesto mora biti mrgoli looters."
  
  
  Njene ustnice zvit. "Vrata so lahko zaklenjene iz notranjosti, vendar lahko samo odprite jo po dvorani. To je skoraj kot varno, tukaj, kot je v sefu. Ali veste, kako dvigalo nadzorna plošča deluje?
  
  
  Vedel sem, da je. Vzel sem blizu pogled na njo, tako kot je storil, ko smo prvič uporabljen ego skupaj. Ona je komaj čutil, dvigalo ustavi, ko pa se vrata odprla, je stopil ven na debelo preprogo zgornjega nadstropja.
  
  
  Prometa je bilo prehitro. Strani z revolver me je zadel v glavo. Njen refleks leaned, vendar sem bil hit. Mojo roko je trenutno paraliziran. Moja pištola padla na tla, in ne morem bend moj komolec, da zgrabi Luger.
  
  
  Je skočil nazaj in zgrabil za zapestje človek ima revolver s svojo levo roko: to je bil Jerome.
  
  
  Tako ni bil mrtev. Imel je rano na čelu. On bi verjetno bil za nekaj časa, zdaj pa ego mišice so popolnoma nedotaknjeno. In on bi boj skoraj tako dobro kot ona lahko. Vedel je vse trike.
  
  
  Medtem ko so moji desni je še vedno mehak in ego je levo zapestje je stiskal jo je udaril me je v brado in nato takoj kneed me v dimljah. Svoje cringed kot boli. Vendar sem potreboval, da da pištolo stran od mene. Njene mišice priviti na prvi, in nato nenadoma padla na tla. V revmatizma, je popustiti svoje oprijem. Dobil je na kolena. On je odtrgal zapestje brezplačno in si je za cilj na revolver. Je pokopan zobe v ego je noge in se hranijo grize. Je zakričala v bolečini in podvojila nad mojim hrbtom. Na revolver padel na tla. Je malo jo še enkrat. Je kričal, in počutil sem se toplo kri, ki teče navzdol svoje hlače. Potem moji prsti našli pištolo. On leaped na svoje noge vrgel gor njegov ego, je padla na eno od plemen, in strel Jerome.
  
  
  Je masirati njegovo desno roko, dokler je čutil svojo moč vrniti. Nato je bila vlekli za truplo v dvigalu. Nisem imel čas, da prstni odtisi. Rezanja moji prsti z Hugo, moj stiletto, je bila hitrejša. Ih vezani je do handkerchief in jo dal v minuto.
  
  
  Ko sem vstopil v prvem nadstropju, sem bil presenečen, da ugotovite, da Mitzi je bila še vedno tam. Ko se ji je zazvonil telefon prek interkom, je odprl vrata od znotraj. "Ali ste našli ego?"
  
  
  'Ego našla.'
  
  
  "Nick, njeno ime je. Oglejmo tovornjak in uresničiti denar, da Noah, da bomo varno je."
  
  
  "Dobro. Počakajte, tukaj pa sem, da se tovornjak v garaži."
  
  
  Tovornjak je to, in mi dal denar v tarp in se odpeljal nazaj v hribe.
  
  
  Bili smo skoraj na trdnjava, ne daleč od kapitala, ko Jeep potegnil iz nasprotni smeri in blokira pot neposredno pred nami. A polkovnik v ruski enotno vstala okoli avtomobila in potegnil ven revolver. Bil je kričanje nekaj na nas. "To je bil odredil, da ni vozil mora biti dovoljeno, na ulici. Ne veste... "Potem je videl, Mitzi je rdeče lase in začel za sum, da je nekaj. "Kdo si? Kaj delaš v tej tovornjak?
  
  
  Je prišel ven, mitraljez in strel na to. Po tem, ko sem se znebil častnika in voznik Jeep, bil je zadel za plin na cesti. To je razlog, zakaj nismo videli nobenih višji častniki, kjerkoli na otoku. Celo zdaj, so sedeli v fort in poslušanje novih naročil. Port of Spain je bil v skladu z zakoni vojne tuje Moč!
  
  
  Ko smo bili nekateri oddaljen od mesta, smo naleteli Noe in ego ljudi. S novembra v vodi in Fleming v leseni palanquin, bili so naslovom naše poti.
  
  
  Njen growled in hit zastraševanja pedal. Kako bi Fleming prepričal, da so stari človek narediti tako stvar? Bog ve, koliko zunanje zadeve čete so na otoku. Je skočil okoli avtomobila in prečkala, da Noe. Ugotovil sem, da sem lahko ne nadzirajo več moj glas z jezo. Je sploh začel kričati na njega, ampak on ni razmišljati o vrnitvi. Je opisal razmere v mestu, prevzemu oblasti. Ni odziva!
  
  
  "Zdaj, da Jerome je mrtev, bodo ljudje dvignili," je dejal. "Podpirajo Predsednika Fleming."
  
  
  Kako? Z mačeto? Machetes primerjavi z mitraljezi? Noe je stopil okoli mene in nobly pohoditi. Plemena so mu sledili, mimo mimmo tovornjak. Ti pel in igral glasbo na svojih lesenih sodov. Njo, ki je skočil v avto in začel vrteti tovornjak. Vendar Mitzi zgrabil za volan.
  
  
  "Ne bomo se vračajo s to tovora, dragi. To je vožnja do gore, za vedno, tudi če moram narediti sama."
  
  
  Ženska. No, Hawke samo najel ji v Fleming ' s case. Če je vztrajala na tem, da je ubil in se odločil, da se ji bo obisk njeni prijatelji mafije za vsaj dobili denar, je komaj krivite njo. Vsaj njeno življenje bi bilo prizaneseno. Njen skočil okoli tovornjak in tekla, da Fleming na čelu procesije.
  
  
  Kot smo nadaljevali hojo, opazil sem, da hooting za nami je bil še glasneje. Če pogledamo nazaj, je razumel, zakaj. Več in več ljudi, ki se je zdelo, da se pojavijo od nikoder, se nam je pridružila v džungli.
  
  
  Prebivalci stare vasi je prišel iz gozda, kot so zobje zmaj. Človekove rek tekla navzdol iz hribov. Bili smo srečali s prebivalci kapitala.
  
  
  Potem je nekaj noro se je zgodilo. Lokalne vojske prišel iz fort ne, da nas napada, ampak, da se nam pridružite. So začeli streljanje v smeri trdnjava.
  
  
  Potem sem razumela, ji. Jerome ' vojaki gledal njega, dokler niso ugotovili, kaj je bilo res do, dokler Rusi jim je povedal. Zdaj so naredili revolucijo. Vojaki in ljudje so korakali na Fleming. In vojaki so se uslužbenci, ki so bili v tuš za Fleming. Ljudje, ki so bili za Kubanci in peščica ruskih svetovalcev, ki so bili zdaj ujet v trdnjavi in je obdana z maso ljudi in vojaki. In veliko ljudi, zdaj ne poznajo strahu.
  
  
  Kričanje in mahanje z njihovo noži, domačini sledi polnjenje oboroženih vojakov. Veliko je bilo ranjenih. Toda veliko več je začela nevihta stene trdnjave. Oni so se borili, dokler streljanje na trdnjava ustavil. Ni trajalo več kot pol ure. Ljudje, ki vstopil skozi okno in skozi stene preliva skozi vrata. Ni so nas Kubanci, nas ruski "svetovalcev".
  
  
  Vojaki oblikovali nastanek in se preselil tja, kjer Fleming je gledal bitko. Jih je pohvalil in predstavil puško kot žeton zvestobe. Vedel sem, da Fleming je bilo za moj kraj, kjer vlada bi lahko videli moj ego.
  
  
  
  
  
  
  
  Poglavje 15
  
  
  
  
  
  
  
  Samo eno letalo na letališču ni mogel vzleteti. Tam je bila samo ena ladja v pristanišču, ki je bil pripravljen za plovbo. Vseh tujih pilotov, častniki in "svetovalcev", ki so bile vložene na krovu in zapustil državo kot nezaželenih tujcev.
  
  
  Fleming je začel čisto in učinkovito. Na Tony Zmagal plemena, je šla nazaj v trdnjavo. Hammond družino vabljeni Fleming, da pridejo in živijo v palači. Bodo odšli takoj, ko je letališče reopens za normalni promet.
  
  
  Mitzi poslal kurirja, s opomba. Če je bil zaprošen za Davey je hotel povedati fantje v Miamiju, kjer je bil, in da bi ona ostati tam, dokler ne prejme dodatne naloge.
  
  
  "Tara Sawyer je bil položen na ostalo v lepem slavnostni pogreb," je zapisal. "Ona je pokopan v marmor nekje v katakombe."
  
  
  Ona še vedno imela tedensko levo pomagati Fleming, če je to potrebno. Vendar ni bilo nobenih drugih težav, in emu ni potreboval mojo pomoč. To je bil neke vrste počitnice.
  
  
  Ko se je vrnil v Washington, Sawyer ranted, da Hawke o njegova hči je smrt. On je zahteval, da je biti pokopan doma. On ni še obveščeni Emu od Tara je usoda. Hawk dovolite mi, da reševanje problema.
  
  
  Sawyer poskušal pomiriti jo dol in ji povedal o Tara je izkorišča. Poudaril je, da se emu neizmerno hvaležnost domorodcev in videl, da nekaj Sawyer je jeza in globoko žalostjo obrnila v ponos.
  
  
  Emu ni ji povedal o Mitzi. Ni smisla v začetkom vojne med njim in mafije. Če punca želi, da odstranite zgornjo plast smetane, sem mislil, da ona ga zaslužil. Thomas Sawyer lahko zlahka plačali za obnovo s svojo dobička družbe, in morda je zdaj Mitzi lahko šel v posel in živeti mirno življenje.
  
  
  Rekel jim je, tako o November. Hawke me je pogledal, kot če bi on nikoli slišal ime prej, vendar Sawyer zdelo zelo navdušen nad zgodb je pripovedovala ji je o nen.
  
  
  Ko Sokol in sem bila sama, sem prinesla kozarec Jerome ' s prsti na stol. Sokol je pogledal in Ne takega, kot je bil videti na kozarec arašidovo maslo. Potem, z razcvet, je dani Mitzi Gardner je upoštevajte, poleg nje. Ozrl se je na zapri in nato me je pogledal. Nisem videl mišice premikanje po pergamentni kože. On sploh ne utripa.
  
  
  'Všeč mi je vaše delo.' To je bil njegov običajno spa ton. "Čakam na poročilo."
  
  
  Začel sem z majhnimi podrobnostmi. Stevardesa; "bil sem precej prepričan, Jerome ubil njo, vendar smo lahko vedno preveri. V zaporu, ki Fleming je moral pregledati. Ječe se je obrnil v laboratorijih na univerzi. Potem, z brezizraznim obrazom, je dal kronološki pregled dejavnosti Tony Zmagal.
  
  
  "Vedel o orkan dve uri prej," Hawke mu povedal. "Tam je dovolj časa, da pokažejo, da je ne boji, in dajejo polno zmogljivost. Sprašujem se, zakaj se ostali na otoku, ki je bil preseneti, zato niso mogli priti svoje ladje in letala za varnost v času. Lahko sem poklical na telefon? '
  
  
  To je bilo mogoče. Poklical sem vremenu predsedstva in dobil v stik z eno od mojih prijateljev, ki tam dela. "Jim, ko ste dobili orkan opozorilo prejšnji teden?"
  
  
  Nekaj je bilo kot prekletstvo na drugi konec. "Prekleto to, Nick, da je prepozno, da shranite ničesar. Satelitski ni videti, dokler ni prešel Grand Lachlair. Ko smo dobili opozorilo, in je bilo vse več. Mi nikoli videl orkan premakniti tako hitro. In to je v februarju! Celo Noe ni opozarjajo nas vnaprej."
  
  
  Mislil sem, da bom nor. "Kaj veš o Noe?"
  
  
  "On je naš opazovalec v prostoru. N. O. A. H. (Noe) to so ego kodo črke. On je prekleto dober. Po navadi napoveduje vreme tako hitro kot mi. Kako je to? To zveni malo čudno.
  
  
  'Noe .. . nič takega. Hvala, ker ste.'
  
  
  Sem obesil gor na njo. Hawk odložil drugo. Ego je zvenel mračna. "Če je imel poročali v času, ki bi bil lahko preprečili veliko škode. Veliko življenj, bi bil rešen ."
  
  
  "In na otoku padel v roke naš big brother na drugi strani oceana," sem dodal.
  
  
  On je odšel v urad brez besed in zaprla vrata tiho za njim. Vremenski satelit je nenehno fotografiranje velike površine oceana. In to noro orkan ni bilo fotografirali dokler ne zadeti obali otoka. Ima satelitsko nikoli videl pred nevihto?
  
  
  Je prižgal si je cigareto in se potrudil, da ne razmišljajo o več. Cigareto je bil vržen proč. Je to delo, začenši da bi me senilno?
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  O knjigi:
  
  
  
  
  
  Obstaja veliko načinov, da bi ubil osebo, ... Kitajski morilcev raje nož, medtem ko drugi ubiti z golimi rokami.
  
  
  Ameriških gangsterjev uporabo velikega kalibra revolverjev, ruski morilcev uporabite dinamit.
  
  
  Vendar obstaja samo ena oseba, ki lahko v praksi vse ubijanje tehnike. Ego ime je Killmaster !!!
  
  
  Ta čas, Nick Carter, boste morali uporabiti vse svoje spretnosti, da se ukvarjajo z mesarji sreča na poti do "Kremelj Dokumentacije".
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Španski Povezava
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Španski Povezava
  
  
  Namenjen članom Združenih državah, Tajna Služba
  
  
  
  
  Prvo poglavje
  
  
  To je bil Sokol, in je bil domiseln. Ni imel veliko prakse na to, in on ne bi odlikoval na to, celo če je bil v odlični formi.
  
  
  "Ali greš smučanje, N3?" me je vprašal po telefonu.
  
  
  "Seveda, sem šel smučanje. In zelo dobro je, če se lahko tako izrazim"
  
  
  "Zbira vaše smuči. Boš Španiji."
  
  
  "To je težko smučati v Španiji," sem rekel. "Čisti sneg"
  
  
  "Spremembe. Sierra Nevada. Prevod. Zasneženimi gorami".
  
  
  "Dobro, morda je snega od časa do časa ..."
  
  
  "Boste imeli spremljevalca."
  
  
  "Tudi smučar?"
  
  
  "Absolutno fantastično. Tudi strokovnjak o trgovini z drogami. To je na kredite iz ministrstva za finance za boj proti drogam Uprave."
  
  
  "Sneg ptica?"
  
  
  "To je veliko zabave. Boste tako se zabava na smučišču v Sierra Nevadi."
  
  
  "Reče...?"
  
  
  "Sol y Nieve".
  
  
  "Prenos:"sonce in sneg / Ne, gospod. Mislim, kdo ste vi?"
  
  
  "Jaz bom vas obvestili kasneje. V tem času, sprejeti v San Diegu leta Ensenada."
  
  
  "Ensenada?"
  
  
  "Majhno ribiško mestece v Baja California."
  
  
  "Vem, kaj to je, in vem, kje je. Njen ego ima celo poseben vonj. Kaj pa puščavi city moram storiti s smučeh?"
  
  
  "Boste srečali Zakladnice agent tam."
  
  
  "Ah."
  
  
  "Bodite prijazni z njo. Potrebujemo svojo strokovnost."
  
  
  "Njo?" Zvonovi rang v mojem živčnih centrov.
  
  
  "Ee."
  
  
  "Kaj je to? Ali se ona morala biti varuška za odvisnike?"
  
  
  "Vi bi morali videti, da poteka srečanje."
  
  
  "Sestanek?"
  
  
  "Med njim in eno od povezav, da bi prekinil Turčija-Korzika-Kalifornija. Hoče peti. Želim, da slišite glasbo pred emu, grlo je cut."
  
  
  "Gospod, včasih si ..."
  
  
  "Ne rečem, da! Naslov je La Casa Verde. Vprašajte Juana Rivera."
  
  
  "In potem?"
  
  
  "Bi ji Washington z vami."
  
  
  "Kdaj?"
  
  
  "Na naslednje letalo, da Ensenada."
  
  
  On ni videl moj clenched pest.
  
  
  "Nikolaj!" Sokol je zavzdihnila. On sumi, mi pa neresna.
  
  
  Sem obesil gor na njo. Po zaključku primer na Filipinih, ki smrdelo prezrelega kokosov oreh, njen je letela v San Diego iz Havajev samo dva dni nazaj. On je bil samo začetek, da se znebite kinks v svoje mišice in napetost v njegovo psiho. Ubijanje ni nikoli prijetno, svoje preseglo kvoto v Mo. In.
  
  
  Najbolje je, da ga vrgel vse ven za pogled okoli glave - s pomočjo jata lepe zvezde v San Diegu, da posnamete TV serije. Ampak zdaj...
  
  
  Poklical sem uradnik, mu povedal o mojem najbolj žalostno, sprememba barve, hitro povečanje načrtov, in ga prosil, da pripravi svoj račun. Nato je poklical letališče in ugotovili, da naslednje letalo, da Ensenada, da bi pustil v uro in pol.
  
  
  Če sem prekiniti moje klasast tuš, jaz bom le lahko, da to storite.
  
  
  * * *
  
  
  Baja California je rep, ki visi navzdol iz Kalifornije pravilno. Nihče ne zdi, da vem, kaj storiti glede tega. To je bila predmet polemik med ZDA in Mehiko, za več let. Po mesecih barantanju glede lastništva puščavi strip, Mexicans končno dal v in se dogovorili, da ga vzame nazaj.
  
  
  Nagnil se je nazaj v svoj sedež in spal vse do majhnega letališča na umazanijo trak v bližini majhne ribiške vasice, imenovane Ensenada. Beseda dejansko pomeni "zaliv" ali "majhen tok", če ste v zanimivih stvari.
  
  
  Ko sem šla na letalo svetel sončen svetnika, svetlost bil tako močan, da sem dal na sončna očala.
  
  
  Novi Mustang taksi je bil parkiran zunaj poslovni stolp, in voznik, imenovano njo, da Ego nazaj v mesto. Po prehodu skozi rutted ceste, savan poraščena z sagebrush in mastno gozd, smo končno prišel do glavne ulice mesta.
  
  
  La Casa Verde -, ki naj bi bil zelena, če je moja španščina še vedno ustreza, vendar je bila pravzaprav nekako izginja pastelnih apno, ki je bil na koncu povešanje blok, kjer je ležala sunning kot kuščar na skali.
  
  
  Prišel je iz taksija, pobral svojo vrečko in šel v vežo. V motelu je bila smola temno iz močni sončni svetlobi, vendar sem videl mustachioed najstnik, ki se pretvarja, da se zanima za moj prihod. Emu pomahal na njo in dvignil telefon doma.
  
  
  "Livi". To je bila deklica na miniaturni stikalne plošče.
  
  
  "Lahko povežete mi je, da Senorita Juana Rivera?"
  
  
  Tam je bil kliknite in dolgo obroč.
  
  
  "Livi". Bilo je drugačno dekle.
  
  
  "Juan Rivera?"
  
  
  "Njo."
  
  
  "Ali govorite angleški?"
  
  
  Tam so nihanja. "Jess?"
  
  
  Njo, zaprte oči. To naj bi bil eden od teh misij. On je zmajal z glavo in dejal kodo stavek, poskušam, da ne, da se počutijo absurdno:
  
  
  "Oktobra je osmi mesec v letu."
  
  
  "Prosim, vaš odpuščanje? Oh, yes! Nato jabolka so zrele."
  
  
  "Lepo dekle! To je George Peabody." To je bil moj trenutni kritje ime in Hawke nisem vprašal me je, da spremenite svoj ego. Zato sem bil še vedno George Peabody.
  
  
  "Ah, Senor Peabody." Bil je vesel, da slišim, da je naglas je izginila. "Kje si?"
  
  
  "Jaz sem v čakalnici," sem rekel. "Naj bo ustrezala njo?"
  
  
  "Ne, ne!" je odgovorila hitro. "Bom dol."
  
  
  "V barre," sem zavzdihnila, ki gleda na zelo temno pretok v čakalnici, kjer človek za števec je brisal roke.
  
  
  Obrnil se je in se odpravila za temnih bar. Je natakar me je pogledal. "Senor?"
  
  
  "Pisco Sour," sem rekel.
  
  
  Je pokimal
  
  
  
  in se obrnil, da to storite.
  
  
  Čutil sem, težka zraka gibljejo tiho za mano, prinaša vonj sveže limone mi. Obrnil se je in zagledal vitko, temne oči, temnolaso dekle v svoji sredi dvajsetih let, s skoraj ali ojačevalnikov bledo belo kožo, ki vodo lilije imajo običajno.
  
  
  "George," je dejal v španščini. Bilo je, kot "Hor-hej".
  
  
  "Juana?" Povedal sem ji, pravilno razglasi ego na sredini med "h"in " m".
  
  
  Ona, ki izvajajo jo je za roko. Bom vzeti. Potem je pokazal na mizo ob steni.
  
  
  Smo prišli gor. Bila je elegantna, čisto in zelo ženstvena. Njeno telo je bilo gibak in lepo oblikovane. Ee noge preveč. "Dobri stari Sokol!" Sem mislil nanjo. Kako dikcijo njim!
  
  
  Smo igrati to igro.
  
  
  Ona naročite na ledeni čaj, poravnana je v stol, in leaned naprej, njene oči sije. "Zdaj. Kaj to vse pomeni?"
  
  
  Njen, je zmajal z glavo. "Nimam pojma. Moj nadrejeni v Washingtonu bo kratek nas."
  
  
  "Kdaj?"
  
  
  "Nocoj."
  
  
  Njen obraz je bil prazen. "Vendar to pomeni, da ne bomo biti danes tukaj."
  
  
  "Es verdad".
  
  
  Njena usta padla odpri. "Potem ne bo časa za..." ustih udaril zaprla.
  
  
  "Kaj, Juana?"
  
  
  Njen obraz je bil roza. "On je olvidado mene."
  
  
  "Imate kratek spomin," sem rekel, in končal moj pisco sour. Lep Aguardiente, sem mislil. Nekega dne bom moral obiskati Pisco, Peru.
  
  
  Svoji vstala. "Paket vaše torbe, Juana. Mi smo ob naslednji polet out od tukaj."
  
  
  "Vendar morate vedeti nekaj o poslanstvu..."
  
  
  "Droge," sem rekel.
  
  
  "Seveda, ima o drogah"
  
  
  "In Sredozemskega Morja. Gremo v Španijo."
  
  
  Njena usta oblikuje o.
  
  
  "Pojdi smučanje."
  
  
  Ona je pitje ledeni čaj. "Bi lahko ponovite, da je?"
  
  
  Jaz nikoli ni bilo.
  
  
  Potem je prevarala me. Njene oči prižgal. "Ah! Seveda, Sierra Nevada! Tam je v prvem razredu, smučišče blizu Granade."
  
  
  Sem ga gledal.
  
  
  "Lahko smučarskih?" me je vprašala.
  
  
  To je bil dan za to vprašanje. "Kaj delaš?"
  
  
  "Zelo dobro," je rekla placidly.
  
  
  In skromen, sem mislil. On je mirno dejal, da " Bomo privošči."
  
  
  Je natakar je gledal me je. Juana pomežiknil na njo, in je pomežiknil pri revmatizmu. To je bilo lepo, rafinirano, in dosegljivi.
  
  
  * * *
  
  
  Kot smo stopil zunaj, bliskovne svetlobe, ki odbija puško sod narisal moj pogled na črno luknjo na koncu. Ta človek je bil, ki leži ravno na strehi okoli vroče ulici, čez cesto, in sem vedel, da me je osredotočen na sredini področje je ego področje.
  
  
  Je zamrznil za trenutek. Potem je odvrgel to, da Juana bok in dove v nasprotno smer, proti zavetju vrata. Strel zadonel čez cesto.
  
  
  "Počakaj!" Hej zaklical za njo.
  
  
  "Ampak, Nick..."
  
  
  "Tiho!" Sem hissed.
  
  
  Hitro je vstal in tekel v avli okno. Sem zajela je in pogledal skozi okno. Na žar na puško sod ujel jo še enkrat. Človek je bil še vedno na strehi suho blago trgovini.
  
  
  Kot njen mož približal svojo pištolo, je dvignil puško in streljal še enkrat. Gawking oči izkopali v leseno konstrukcijo, iskren nad Juana na glavo. Zdaj je bil plazil nazaj v vrata. "Lepo dekle!" Sem mislil nanjo.
  
  
  Ko je pogledal še enkrat, človek je izginila.
  
  
  Sem slišal njeno vožnjo noge. Pogledal sem skozi umazano okno in videl, da človek v črni obleki, ki prihajajo iz trgovine na ulici in gledal v mestu, kjer je ostrostrelec je čakal nas.
  
  
  Je tekel okoli hotela, kodranje na Juana, da ostanejo znotraj, in šel na suho blago trgovine stopnicah, dve naenkrat, v zgornjem nadstropju.
  
  
  Svoj prepozen. On je šel.
  
  
  Ni bilo nič levo na strehi, ampak veliko Mehiški cigaretne ogorke in sombrero je kupil dva dni prej iz trgovine spodaj.
  
  
  "Tujec," je dejal dveh moških v trgovini, človek z trebuh maščobe in nasmejan obraz. Gonzalez.
  
  
  "Turistične?"
  
  
  "Ja."
  
  
  "Ali lahko opišete ego?"
  
  
  Gonzalez skomignil z rameni. "O vaši višini. Rjave lase. Rjave oči. A thin man. Živčni."
  
  
  To je vse.
  
  
  Juana vzel svojo stran v hotelski avli, ko smo čakali taxi izbrati nas gor in nas popeljejo do letališča.
  
  
  "On je bil tukaj dva dni nazaj," ji je dejal oče.
  
  
  "Kajne?"
  
  
  "Kako dolgo ste bili tukaj?"
  
  
  Tour."
  
  
  "Ali menite, da ve, kdo ste?"
  
  
  Njene oči zožil. Ona ga je vzel kot žalitev. Ona je bila latinska, lep in poln ognja. "Jaz ne mislim tako!" Rekla je, indignantly.
  
  
  Niso mislim, da je bila žalitev.
  
  
  "Kaj ste bili delajo na tem, preden ste bili vi stik o tem nalogo?"
  
  
  "Kapljico drog".
  
  
  "Zlomi?"
  
  
  Ona je prikimala, zmanjšanje njene oči.
  
  
  "Vse to?"
  
  
  "Ja." Njeno brado kljubovalno dvigne.
  
  
  "Eno levo?"
  
  
  "Mogoče zato," je rekla evasively.
  
  
  Obrnil se je in pogledal ven na vrata, na vrhu suho blago trgovini.
  
  
  "Da," sem se strinjal. "Mislim, da mogoče zato."
  
  
  Njen obraz twisted z bes.
  
  
  Ee, zgrabil jo za komolec. Taksi je prišel. Srečen Nick. Shrani Ensenada je Taxicab company.
  
  
  "Pridi, Juana. Naslednji postanek, Washington, DC."
  
  
  Zelo avtoritarnih. Zelo nesramna.
  
  
  Ona mirno povzpela v taksi, utripajoče lep kos stegna. Vendar sem skoraj ni opazil.
  
  
  Dva
  
  
  Hawke sedel v konzoli SEKIRA kino nadzorna plošča, potiskanje gumbov in nastavitev plošč. En gumb, da predvajanje zvoka. Eni trak gumb. En gumb za 16 mm film. En gumb za živo. En gumb za star črno-bel film.
  
  
  
  
  
  
  En gumb za diapozitive. Ali, če želite, da si spočijte oči, en gumb za mehko ženski glas izrazi obveščevalne ocene.
  
  
  Pogovor je do te točke, da je bila priložnostne poloble. Njen izbrisati vse okoli njene glave. Jaz samo ne pozabite, da sem lahko zaznamo Juana Rivera vizualno, in sem res. Vendar, nekaj v svoje misli se je zdelo, vnaprej določeni, že testirajo, in zaman.
  
  
  Ampak ona je bila lepa, in rad lepe ženske. Mislil sem ji: "Če bi le mogel izbrisati svoj glas, kot Hawk lahko izbrišete posnetek je nisem hotel slišati."
  
  
  Brylev popolnoma šel ven, in pred nami je bila slika na zaslonu, ki se ukvarjajo čudežno pojavil na stoka.
  
  
  "Enrico Corelli," mehko ženski glas je dejal nad sliko, ki odvrtelo po zaslonu. To je bil še fotografija, posneta približno petnajst let nazaj, in uničen z najmanjši del neke večje fotografije. V ozadju scene je bil Vatikan rotunda.
  
  
  "Fotografirali, na primer, leta 1954," je glas še naprej. "To je zadnji preživeli fotografija Corelli. Ostali ego fotografije so bile kupil za veliko denarja. Preiskave ne more dokazati, da je denar prihaja iz mafije je blagajno. Ampak to je tisto, kar verjamejo."
  
  
  Njene oči trajalo dolgo in skrbno pogled na fotografijo. Obraz je bil skoraj ne razlikuje. Obrazne poteze so bile povsem običajnega: temni lasje, podjetje brado, obliko obraza, brez izjeme. Bilo je pamet za ego, kot najbolje bi to lahko, ampak zato, ker je bilo s tvojim toliko časa približno tako majhen kos grainy film, je bila skoraj enaka nič, v to, da bi se lahko osredotočil na.
  
  
  Zemljevid odvrtelo po zaslonu. To je bil zemljevid Korziki. Mesto Basria je bil opisan v krogu.
  
  
  "Ugotovljeno je, da Enrico Corelli živi tukaj, v predmestju Basria, Korzika, v vila zgrajena v napoleonovega obdobja. On je zaposlenih deset uslužbencev in dva svojimi varnostniki. Živi z žensko z imenom Tina Bergson.
  
  
  "Corelli je zdaj štirideset in pet let. Delal je za italijanske vlade, v Rime, vendar je bil odpuščen nekaj mesecev pozneje. Je bila kratek čas poročena, ampak ego ženska, ki je umrl za pljučnico, ko Corelli ni bilo dela. Zgrožen, začel je delati za člane banda forgers in izgnana tatovi okoli Združenih držav amerike, ki so bili rojeni na Siciliji in so bili člani mafije v New Yorku in Chicagu. Je stahl je dober enforcer in zelo dober poslovnež za njih. Ko lekarna verige, ki je bil ustanovljen, je bil eden od prvih ljudi, da se odpre točka tok, v bližini Neaplja.
  
  
  "Droge omrežja cvetel v 1960-ih, in za konec, da je čas, Corelli Stahl je bil ključna osebnost v celotnem mafije verige.
  
  
  "Z njimi, da bi ugotovili, je imel različne mistresses. Ena poskušal ubiti ego, ko je pustila ji z drugo žensko sova. Ona se je kasneje ugotovilo, utopil v Zalivu Neaplju."
  
  
  Zemljevid je izginil, in luksuzne jahte približno 180 metrov dolgo napolni zaslon z lepo barvo stran.
  
  
  "To je Corelli je užitek jahte, Lysistrata. Ona pluje pod zastavo Francije. Corelli meni, sam državljan Korzika, čeprav je bil rojen v Milanu."
  
  
  Slika velikih vila zdaj se je pojavila na zaslonu.
  
  
  "V Corelli Hišo. Čeprav ima samo dve svojimi varnostniki varnostnik ego, Ego dvorec je nenehno patruljirajo po pol ducata gunmen."
  
  
  Novo sliko trenutek gor. Organ, ki je ležala v travi. Je bil ustreljen večkrat. Truplo je bila neprepoznavna, ampak iz videz ji ostaja, sem se odločil, da krogle, ki je prizadel to so lutke bullets-navadne krogle narežemo na lopatice črko X. dumdum Krogle obrnite gobe v rezano, uničuje obliko, ko so zadeti cilj .
  
  
  "To je bil francoski agent z imenom Emil Ferenc. On je poskušal vdreti v Villa Corelli, kot estate, je pozval. Očitno je bila odkrita s patrole in ubili."
  
  
  Nato sliko pusta, desert-kot na podeželju se je pojavila na zaslonu. Objektiv povečan na sliki stoji v bližini veličastne Lombardija poplar, samo drevo vseh velikosti v očeh. Kot slika rasla, lahko vidimo, da človek je bil za nedoločen starosti, vendar je precej visok in močno zgrajena. Obraz je bil v senci.
  
  
  "Enrico Corelli. To je najbližje sliko, ki ima kdo je uspelo fotografijo v zadnjih desetih letih. Slika je bila posneta s teleskopsko objektiv iz varne javnomnenjske točke na nasprotni hrib. Čeprav obraza, ki je ni mogoče ločevati, osebe telesa, je mogoče jasno razvidno . Po računalniških ocene, Alenka je ego je bil približno 182, višine 6 metrov, sedeli naravnost, in za zdravje-odlično koncu vojaškega."
  
  
  Zaslon je šel črno. Nato film se je začel. To je bil prizor na plaži, po možnosti na francoski Rivieri. Omamljanje blondinka v drobne bikini paraded čez pesek, ziblje njeni boki so se njene dolge blond lase fluttered okoli ramen. Je počakal za trenutek in se obrnil, kot če nekdo, ki je govoril z njo. Pogledala je v kamero in se nasmehnil.
  
  
  "Tina Bergson. Hej, triindvajset let. Rojen na Švedskem, se je preselila v Rim, kjer je imela kratek, vendar neuspešno filmsko kariero.
  
  
  
  
  
  Takrat, pred dvema letoma, se je preselila v Švico, kjer je bil vpleten v denar manipulacije, očitno v korist mafije ali nekatere organizacije, kot so mafije. Bila je ujel, ampak nikoli ni bilo na sojenje. Večina denarja, ki je dejal, da so se spremenile roke, da ji pomaga pobegniti iz Švicarski organi.
  
  
  Kmalu za tem, se je znašla v Enrico Corelli ' s house. Corelli nisem se poroči z njo, ampak ona je njegov stalen spremljevalec. Ona govori švedski, francoski, italijanski in španski jezik, kot tudi angleškem jeziku. Ee je IQ je dejal, da je 145 na podlagi rezultatov dejanski test sprejeti, ko je napolnjena Švicarska banka prošnjo za zaposlitev. Ona je odličen smučar ."
  
  
  V filmu, sedaj utripa na smuči na pobočju. Ji je priznati, da je bila zelo dobra. Ni čudno, Ay, ki je želel, da preživijo zimske mesece na smučišče; zdelo se je, da radi šport.
  
  
  Še zemljevid, se je pojavila na zaslonu. Pokazal je svet, v Mercatorjeve projekcije s črto, ki teče iz Bližnjega Vzhoda, Turčiji, od Turčije do Sicilije, od Sicilije do Korzike, da Riviera, nazaj na Korziki, in nato na Portugalsko, thence na Kubo. nato v Osrednji Mehiki, in nato v San Diegu v Kaliforniji.
  
  
  Drog verige.
  
  
  "Bilo je veliko sprememb v glavnih drog dobavne verige, ki je v zadnjih nekaj letih. Značilno je, težke droge začne na Vzhodu in na koncu na zahodu, čez Sredozemsko Morje, kjer so se obdelujejo. Nadzor veriga, ki je zasidrana na Korziki, samo ustaviti, preden najbolj pomembno obdelavo na Rivieri. Zdravila, ki se potem vrnejo na Korziki in nato na Kubi preko enega od treh ustavi: Portugalska, Maroko ali Alžirijo.
  
  
  Nov zemljevid. On je poudaril, da Korzika znova.
  
  
  "Iz teh statistik, distribucijskih daljnovodov razširi nazaj na Bližnjem Vzhodu in nadalje do končnega cilja, na Zahodu. Denar od Zahoda prihaja tukaj, kjer je nato razdeli med povezave v omrežje."
  
  
  Objektiv povečan na zemljevid, ki prikazuje Corelli nepremičnin v predmestju Basria, ki ga obdajajo krog.
  
  
  "Ricu Corelli je oseba, ki nadzira verige. On dobi naročil iz Sicilije, kjer je poslanec član organizovane tolpe, nadzor vzhodni polovici razbiti. Ne na zahodu obvladuje ostali smash plus širjenje."
  
  
  Slika je šel ven, in Sergej je prižgal.
  
  
  Smo sedeli v tišini, medtem ko.
  
  
  Hawk odkašljal.
  
  
  "Zanimivo," sem rekel.
  
  
  "Akademskih" Juana, je dejal.
  
  
  "Strinjam se z njo," je nadaljeval.
  
  
  Sokol se je namrščil. "To je samo informativno."
  
  
  "Kaj pa Corelli?" Juana vprašal.
  
  
  Hawk zaprtimi očmi in zaniha nazaj v udobno vrtljivi stol.
  
  
  "Gangsterjev so postali nezadovoljni z dobički iz drog program," Hawk končno dejal. "Pred šestimi meseci, so začeli pošiljanje ljudi od znotraj navzven, da test sistema za inteligenco. Corelli je veliko - preveč, glede na NAS Ne. Vendar Sicilije drugi ni mogel misliti na način, da popravi situacijo. Na sestanku je bila sprejeta odločitev, da Corelli bi moral zapustiti. Ena oseba je bil poslan, da ga je udaril, pa je izginil skozi polja vizijo. Si videl, kaj se je zgodilo, da tako imenovani jarek agent, ki so poskušali vdreti v nepremičnine.
  
  
  "Potem mafije capos odločila, da napad Corelli skozi Tina Bergson. Detektiv, ki trdijo, da se iz Švice poskušal nalogu za njen nekoč v Basria na staro Švicarsko brezplačno. Vendar Odin je svojimi varnostniki Corelli posredoval in shranjene Tina. Nato so vlekli detektiv sam, da se v bližini plaže, vezani ego gor, in mu dovoli, da počakajte, da se plima, da vklopite pred utopitvijo. Človek pobegnil in levi Korzika, da nikoli ne vrne ."
  
  
  Je dvignil roko.
  
  
  "Nick?"
  
  
  "Kako vemo, da vse to?"
  
  
  "Corelli nam je povedal."
  
  
  "Neposredno?"
  
  
  Sokol je zavzdihnila. "Imamo nekoga blizu Corelli, čeprav je še nikoli ni videl. Corelli dal ven informacije na lastno pobudo."
  
  
  "Zakaj ne?" Juana vprašal.
  
  
  "Rekel je, da je želel zapustiti za dobro."
  
  
  "Zaščititi sebe in dekle?" Sem jo vprašala.
  
  
  "Absolutno fantastično. In dobili azil v zda."
  
  
  "V zameno za to, da...?"
  
  
  "Ves ukazne vrstice, pravilno verigo, in kako to deluje."
  
  
  "Kako vemo, da ne gre za past?" Sem jo vprašala.
  
  
  "Mi pa ne." Hawk odprl oči leno. "Glasovanje, kjer vnesete". Obrnil se je, da Juana.
  
  
  Ona prikimala.
  
  
  "S svojim strokovnim znanjem, ki jih potrebujete, da ugotovite, če Corelli je, da bi nam povedal resnico - ali, če je vodi nas po vrtu pot."
  
  
  Je zavzdihnila. Včasih Hawk ' s dikcije je brezupno Viktorijanski.
  
  
  Juana prezrte besede. "Bom izvedeli."
  
  
  "Kaj je bil nameščen?" Sem jo vprašala.
  
  
  "Se bomo srečali v Sol y Nieve. Na smučišču v Španiji. Sem povedal o tem?"
  
  
  "Na kratko"
  
  
  Hawk leaned nazaj. "Vsako leto Tina Bergson gre za to smučišče, Corelli in gre z njo. Porabijo približno mesec tam."
  
  
  "On bo tam kot Ricu Corelli?"
  
  
  "št. Ne vemo, kaj je ime, ki ga uporablja. Vemo pa, da so vedno iti. In Corelli želi, da se dobiva tam."
  
  
  "To je lahko setup," sem muttered.
  
  
  "Seveda," Hawk je dejal. "To je razlog, zakaj ste tukaj, Nick. Glas, zakaj na fotografiji AX".
  
  
  "Čaka za stavke."
  
  
  Je pokimal. "Recimo, da gangsterjev vedel o Corelli' s načrtov. Ne bi rad, da bi dobili naše številka ena enforcer
  
  
  
  
  
  
  in naša prva drog strokovnjak? "
  
  
  Je pobožal njeno brado. "Kako vidimo osebo?"
  
  
  Sokol je dejal: "Imamo človeka v Malagi. On je fant v Sol y Nieve. Corelli ' s svojimi varnostniki bo pristop njega. Srečali se boste naš človek v Malagi in on bo uredil srečanje z je fant na letovišče. Nato se boste srečali Corelli oči v oči."
  
  
  Je pokimal z njo. "In potem?"
  
  
  "Potem Miss Rivera bo prevzela *
  
  
  "Ste pripravljeni naši potni listi?"
  
  
  "AX Identifikacijo ima dokumente. Še vedno si boste lahko George Peabody, zdaj pa ste poklicni fotograf."
  
  
  "Gospod, ne morem niti nadzor Pecivo, veliko manj Hasselblad!"
  
  
  "Te kamere so zanesljivi danes! Prav tako, so dobri, boste dobili vedeti, osnove. In ti, Miss Rivera, so model, fotograf. Vse vaše knjige so naredili. Opekline ih, ko se spomnimo preteklosti."
  
  
  "Sem, ki predstavljajo nag?" Juana vprašal.
  
  
  Sokol je bil šokiran. Ego je modre oči povečal. Bil je zadnji od starih, a popolnoma zatreti človeka v družbi, kjer je spolna svoboda je pravilo. "Drage moje dekle!"
  
  
  "Bi ga predstavljajo v golih?" Sem vprašal hitro.
  
  
  "Seveda," je rekla. "V profesionalnem smislu. Ko sem igral svojo vlogo, sem igral njej vso pot."
  
  
  Hawke je obraz spremeni barvo. To je bilo zelo rdeče. On stared na njegovih rokah v agonija statično. "Če ste že storili," je interjected.
  
  
  Njo, se zarežal. "Naprej."
  
  
  "Vem, da vas ne moti, da smo nastavili svoj pokrov, kot je mož - in-žena ekipa," je rekel hitro, njegove oči sije.
  
  
  "Gospod," sem rekel.
  
  
  "Gospod in Gospa George Peabody od Millers Pade, MN."
  
  
  "Ljubim ga!" Juana je dejal tiho.
  
  
  "Sovražim ga!" Sem growled. "To je preveč za lase privlečeno! In to povzroča zapletov!"
  
  
  "Ampak to je lažje za Ms. Rivera, da deluje - če ona je." Hawke je obraz je zardel še enkrat.
  
  
  "Jaz ne sledijo logiki!"
  
  
  "Neporočen ženska, dekle, kot Miss Rivera..."
  
  
  "Zamerim to!" Juana prekine.
  
  
  "... Da bi bilo veliko težje, da se, oh, zalezoval, naj samo povem, kot poročene ženske. Videli?"
  
  
  Njen bila leži z obrazom navzdol v pesek. Sem res videl, prepleteni logike.
  
  
  Sokol se je obrnil k Juana. "Ne odobravate?"
  
  
  "Popolnoma." Nasmehnila se je očarljivo.
  
  
  Hawk pokimal v zadovoljstvo. Potem je pogledal mene. "Kakšne pomanjkljivosti?"
  
  
  Briga njega! "Videti je zanesljiv," sem priznal. "Smo morali ustanoviti neke vrste opozorilo," je nadaljeval. "Mislim, da v primeru, vse, kar spada poleg. Želim, da bi lahko, da shranite Juana in mojo kožo, ne glede na to, kaj."
  
  
  "Imamo človeka v Granada, le pol ure stran od naselja. Malaga, boste o tem obveščeni."
  
  
  "Pravzaprav. Ta mora zajemati to."
  
  
  "Pošiljanjem kodirano sporočilo, ki ga želite prek Granada."
  
  
  "Vse prav," sem rekel. Obrnil se je, da Juana. "Ali imate kaj za razpravo?"
  
  
  Ona me je pogledal in nato na Hawk.
  
  
  "Mislim, da ne. Ona se bo srečal v roke, dokler sem srečal G. Corelli. Potem grem naprej s tem."
  
  
  * * *
  
  
  Imel sem samo dozed off, ko je bil močno trkanje na zaklenjena vrata, ki ločujejo moja soba od Juana je.
  
  
  Svoji vstala. "Ja?"
  
  
  "Nick!" je zašepetal.
  
  
  "Kaj je to?"
  
  
  "Okno."
  
  
  Njo, se obrnil. "Kaj pa ta?"
  
  
  "Poglej zunaj."
  
  
  Segel je za ramenski tok, ki visi z bedpost. Hodil je čez okno, vodenje v senci in stisniti jaukati. Vleče nazaj, zavese s sod njegov luger, je pokukal ven na temno ulico, ki je spodaj.
  
  
  Čez cesto je bil Cadillac, najboljši avto na svetu.
  
  
  V nen, tam je bil človek, ki je sedel na voznikovi strani, ki je bil neposredno obrnjena proti meni. Potem, ko je gledal, drugi človek hitela čez cesto, da Cadillac, govoril, da na kratko voznika, in se povzpela v backseat.
  
  
  Na caddy zažene in se odpeljal hitro po ulici, obrača desno v kotu.
  
  
  Njen šel nazaj v steno, predelne naše sobe.
  
  
  "Ali poznate ego?" Ka jo vprašala.
  
  
  "ja. Njen, videl ga dobili iz okoli avtomobila trenutek nazaj. On je pogledal v mojo sobo - ali je vaša. Njen ego obraz je videl. In potem je odhitel v hotelski avli."
  
  
  "Kdo je bil?"
  
  
  "Videl sem, - ego na letališču Dulles danes ni ko. Ko smo prispeli. Imel je majhno usnje aktovka. Okoli njih, kjer si lahko postavite orožje s teleskopsko pogled."
  
  
  "Pridna," je dejal absently.
  
  
  Obmolknila je. "Kaj bomo pa zdaj?"
  
  
  "Pojdi spat," sem rekel. "Vsaj vemo, kaj vedo."
  
  
  "Ne boš, da si za ego?"
  
  
  "V Washingtonu? To je veliko mesto."
  
  
  "Nick!"
  
  
  "Pojdi spat, Juana." Svoje šla v dnevno. "Sladke Sanje."
  
  
  Njo, slišal njen pritožujejo pod njen dih, in nato je odšel v dan. Trenutek ali dva kasneje, je slišal škripa v postelji, ko je dvignila in sedla.
  
  
  Potem je bila tišina.
  
  
  On je sedel ob oknu in gleda in čaka. Vendar nihče ni prišel.
  
  
  Tri
  
  
  Smo šli skozi nizko gričevje in pristal na airstrip bližini Malagi. Taksist nas je odpeljal v mesto skozi vrtinec miniaturni Evropskih avtomobilov vseh znamk in oblik.
  
  
  Smo bivali v enem od glavnih hotelov v mestu, s pogledom na pristanišče za Malago. Bilo je več trgovskih ladij in športne čolne privezana ali zasidrana v bližini urejenih pristanišč.
  
  
  Juana bil utrujen. Ona zaklenjena sama v svojo stran sobi, je nap, in showered. Ji takoj šel na SEKIRA varno hišo.
  
  
  To je bila majhna pisarna, v hiši, en blok stran
  
  
  
  
  
  
  ulice in za vogalom.
  
  
  "Gradnja izboljšanje," se glasi prijavite se za ta dan. RSS. RAMIREZ IN KELLY
  
  
  Njo, je potrkal.
  
  
  "Quién es?"
  
  
  "Senor Peabody."
  
  
  "Njo."
  
  
  Vrata so se odprla. Bilo je Mitch Kelly.
  
  
  "Pozdravljeni, Kelly," sem rekel.
  
  
  "Pozdravljeni, senor." Je nasmehnil in mi v. Potem, glancing gor in dol temno, starinsko koridor, je skrbno zaklenjena vrata.
  
  
  Njo, pogledal v pisarni. To je bila majhna, z le uničena desk, kup stare arhivske omare in vrata, ki vodijo na stranišče. Za mizo, pogledal skozi okno nad pristanišče in mesto Malaga.
  
  
  Kelly udaril me je nazaj. "Ni videti, boste z njimi ferret, kot je besedo dobil ven približno rdeče pomaranče primeru, Nick."
  
  
  To se je zgodilo v Grčiji. "Pred petimi leti, res?"
  
  
  "Pravzaprav. Hawk rekel, da si prišel."
  
  
  Odprl je predal in vzel lep par Bausch & Lomb 30x daljnogled, ki je tehtal premišljeno v roki.
  
  
  "Morda bom moral nekaj novic za vas."
  
  
  "Joj?"
  
  
  Je dal očala skozi njegove oči in obrnil pogled nad pristanišče. Sem spoznal, da je gledal čolni, ko sem potrkal na njena vrata.
  
  
  Kelly led TOPOR v Malagi za najmanj tri leta. Ego je naloga je bila, da ve, kaj in kdo je, ki prihajajo in odhajajo okoli Malagi.
  
  
  Bil je videti več ego je ramen. Je študiral užitek dock v centru pristan. Zdelo se mu je, zlasti zanima velike jahte, zasidran nekje v sredini.
  
  
  "Glas pa je vse," je dejal. "To je Lysistrata. Corelli Jahte".
  
  
  Spomnil sem se na sliko sem videl njo v TOPOR ima sedež.
  
  
  Podal mi daljnogledom. To je bil njen ego, ki se osredotoča njo. Bil je odličen; On je bil zelo dobro vidi jahte. Nekaj članov posadke, je bilo živahno okoli na krovu. Vse je bilo tiho in mirno na krovu. Ona bi lahko videli vrstico kabin na glavni palubi z dveh vrstic line, kar pomeni, da kabine so bile nahaja na dva krova spodaj.
  
  
  To je bila velika, lepa užitek jahte. Francosko zastavo je letenje v krmi.
  
  
  Mitch Kelly sedel na svoj stol in rustled papirja. Njen, je vedel, da je želela, da pozorni na to, kaj je govoril. Kot je bil na tem, da bi ji naročila, je videl, da je nekdo v pulover in hlače prihajajo iz glavne kabini in na krov. To je bila ženska z dolgimi blond lasmi. Bila je zelo busty in imel majhen pas, in tesen vgradnjo hlače, da opisana njena stegna in zadnjico levo nič ni za domišljijo. V okviru teh modre hlače, Ne imel dobre noge. Njena koža je bila pošteno in nemoteno, in njene oči so bile modre. Stopiš ven v sončni sveti luč, je dal na temnih očal in absently potekala ven ih na kraju samem.
  
  
  "Tina Bergson," je dejal na glas.
  
  
  Kelly craned njegovega vratu in pokukal skozi okno, mežikanje v sončni svetlobi na & nb. "Ja, menda."
  
  
  "Odlično dekle," sem rekel.
  
  
  "Še ena stvar, o Nick Carter," Kelly njuhanje. "Kako delaš?"
  
  
  "Jaz sem samo to, kar človek v Washington pravi," sem muttered.
  
  
  "To je v včeraj," je dejal Kelly, tresenje papir znova.
  
  
  Je strgal njegov pogled stran od Tina Bergson je vitko ramenih in pulover, ki pokriva prsi in nerad znižali daljnogled. Kelly izbral ga gor, se je obrnil na stolu, okoli, in se osredotočila ih na Tina Bergson, ko je prebral vnesenih podatkov.
  
  
  CALLIE. RAMIREZ IN KELLY. 3 PASEO ZAFIO. PRIHOD V TOREK NA KROVU LYSISTRATA. UPORABNIK JE PRIPRAVLJEN. TINA BERGSON BO PRINESLA EGO, DA JAHTE. KASNEJE USTANOVILA SKI SESTANEK Z DROGAMI STROKOVNJAK.
  
  
  "Rimski nos!" - ponovite z zarežal.
  
  
  "To je Corelli' s vzdevek," je dejal Kelly. "Precej banalan, kajne?"
  
  
  "Precej banalan, ja." Rimski Nos je bil Indijski glavni.
  
  
  "Corelli meni, sam odpadnik. Veš - iz mafije."
  
  
  Ozrl se je na sporočilo še enkrat. "Sodeč po besedilu, mislim, da ona je srečanje mene, kajne?"
  
  
  "Pravzaprav. Ona ve za svoj hotel. Sem že poslala svoje beležke."
  
  
  "Ko bo ona tam?"
  
  
  "Ona je menda pobral v čakalnici na poldne." Kelly poblisnil na uro. "Da vam pol ure."
  
  
  "Kaj pa Juana?"
  
  
  "Ona lahko počaka. To je predhodno preiskavo."
  
  
  Njen, je skomignil z rameni. "Kaj je vse to neumnost o?"
  
  
  "Roman Mys je bilo strah. Mislim, da želi vedeti, če mu je pa sledila."
  
  
  Ali če lahko, sem mislil.
  
  
  * * *
  
  
  Sem čakal njo v dvorani opoldne.
  
  
  Ko je vstopila, vse oči uprte v čakalnici je bilo na zapri, za ženske, ki želijo z ogorčenja, moški, ki si na z obrestmi. Domačini na mizo nenadoma spremenila v prijazno Lotharios.
  
  
  Vstal in hodil nad njo. "Miss Bergson," je povedal ji je v angleškem jeziku.
  
  
  "Da," je odgovorila le z rahlim naglasom. "Sem pozen. Res mi je žal."
  
  
  "Ti si vredna čaka," sem rekel.
  
  
  Ona me je pogledal hladno. Je mislil na ledenih gorah v fjordov. "Gremo, potem pa?"
  
  
  "Ja," sem rekel.
  
  
  Ona se je obrnil in led me po avli in ven v soncu od Bryliv Otok.
  
  
  "To je ravno nasprotno kvadrata," je dejal. "Mi lahko hodi"
  
  
  Je pokimal in vzel jo je za roko gallantly. Po vsem, njen je bil v Evropi. Ona mi je dal ego brez pripomb. Vsak španski oči obrnil s pismom, da bi pozdravili dva od nas - mi, z občudovanjem, me z zavisti.
  
  
  "To je lep dan," je dejal, ob sapo.
  
  
  "Ali vam je všeč Malaga?"Njene oči so bile pripravljene na njen obraz.
  
  
  "Oh, da," je rekla. "To je leni in enostavno tukaj. Rada sončno brylev. Ljubim jo je toplo."
  
  
  Rekla je, da ta
  
  
  
  
  
  vendar nisem omenil to. "Kako je bil vaš izlet z ladjo?"
  
  
  Ona je zavzdihnila. "Bili smo ujeti v squall off Costa Brava. Drugače..."
  
  
  "In tvoj je vaš tovariš?"
  
  
  Ona me je pogledal premišljeno. "Gospod Roman?"
  
  
  "Gospod Roman." Šarana je nadaljevala.
  
  
  "Boste videli, da je ego kmalu."
  
  
  "Sem se, ste smučanje,"sem dejal, ko sva se približala marina bar.
  
  
  "Všeč mi je." Nasmehnila se je. "In vi?"
  
  
  "Zmerno," sem rekel. "Predvsem v Združenih državah amerike. Aspen. Stowe. *
  
  
  "Želim, da gredo v Ameriko, nekega dne," Tina Bergson je dejal, njene modre oči toplo in strmel me pozorno.
  
  
  "Morda G.-er, Roman - bo imel kaj za povedati o tem."
  
  
  Ona se je zasmejala. Njegovi zobje so bili kot nalašč. "Morda res." Ona me je pogledal ostro. "Mislim, da ti in on bo dobil skupaj v redu."
  
  
  Nato smo bili na obali, in mladenič je na koncu stal na pozornost, usmerjanje njegov odnos do Tina Bergson. Bil je precej tanke, vendar se je ozrl wiry in močna. Je imel kodraste črne lase in svinčnik tanko brke.
  
  
  "Senorita," je dejal. On je iztegnil roko, da bi jo dol v majhen, eleganten motornega vezana na zatožni klopi.
  
  
  "Hvala vam, Bertillo," je rekla s tihim glasom. "To je Gospod Peabody," je rekla em, gledala me je.
  
  
  "Senor," Bertillo je dejal. Ego je oči so bile temne in inteligentni.
  
  
  Njen potem skočil izklop po Tina Bergson in nato Bertillo odšel stran, vzel kolo in naredili smo loku, jahte tri sto metrov stran.
  
  
  Zaliv glittered na soncu, gulls pobral odpadkov od plaže, in ko smo prerezali vode, je letel ljutito v nebo, brizganjem nas z morsko vodo.
  
  
  Nekaj minut kasneje smo bili vezani na jahti. Ji je ime, Lysistrata, bi lahko videl zdaj. Nad nami, dva mornarji pogledal navzdol in se spustila po lestvi. Sva se povzpela na krovu.
  
  
  V kabina na glavni palubi, ki služi kot glavni bivalni prostor, je videla mišičastega moškega, ki je sedel v udoben bivalni prostor stol. Bil je kajenje cigar, ki so skoraj v modri dim obliki nad ego na glavo.
  
  
  Šli smo v letu. On je vstal, njegov veliki cilj dviga v oblak dima. Tina! on pozdravi njo, in nasmehnila se je pri revmatizmu.
  
  
  "To je Gospod Peabody v Ameriki," je dejal. "Gospod Peabody, to je Gospod ... er ... Roman".
  
  
  Pogledal sem okoli. V okolici je bilo božansko.
  
  
  Smejal se je in segla v roke. Ego moč je bila trdna. "Gospod Peabody, njo, predvidevam, da greš smučanje?"
  
  
  Je pokimal z njo. "Delam slalom."
  
  
  "Tako je Tina. Njen, preveč, ampak ne za dolgo. Smo preživeli nekaj časa v Sol y Nieve. Sem se boš tam?"
  
  
  "Njo."
  
  
  "S vaš spremljevalec?"
  
  
  "Ja."
  
  
  "Kolegi. Ali je razumeti sestanek?"
  
  
  "On je ona."
  
  
  "Preprosto?"
  
  
  "Moj spremljevalec je ženska. Ona razume."
  
  
  Bilo je študiral z "Rimski nos". Na sliki sem videl njo, sem spoznal, da je lahko enostavno so bili Ricu Corelli. V resnici, je bil precej prepričan, da je bil Ricu Corelli. Bil je pravi starosti, čeprav je nisem pokazal svojo starost toliko, kot večina moških v svojem e-poslovanja ne.
  
  
  "Vedno sem imel dober odnos z Američani," Corelli je dejal.
  
  
  Tina se je nasmehnil. "Vedno."
  
  
  "Veselimo se vaše prisotnosti v naši državi," sem rekel. "Vsaj njen, razumem, da si..."
  
  
  Corelli dvigne roko. "Upam, da bo potovanje. Če lahko naredimo posel."
  
  
  "To bo trajalo samo en sestanek," sem rekel. "Na smučišču."
  
  
  Je pokimal.
  
  
  "Kaj je razlog za ta predhodni sestanek?" Sem vprašala ostro.
  
  
  "Varnost," je lajal, puhajoč na svojo cigaro. Debel dim začel sprehaja okoli kabini.
  
  
  "Se vam zdi dovolj varna." Nagnil se je naprej in je govoril s tihim glasom in poudarjeno. "Zagotavljam vam, tako dolgo, kot sem okoli, varnost ne bo problem."
  
  
  Rahlim nasmeškom flickered čez njegove ustnice. "Verjetno ne."
  
  
  V steward prinesel pijačo. Njen, leaned nazaj. Srečanje je bilo obravnavano in dogovorjena. To bi bilo enostavno za stik z njim na območje, in bi Juana skupaj.
  
  
  Smo pili.
  
  
  Smo govorili o nečem drugem. Petnajst minut je minilo. Končno, Tina vstal.
  
  
  "Menim, da je G. Peabody je zelo zaskrbljeni, da bi dobili nazaj v svojo hotel."
  
  
  Je pokimal z njo. "Hvala vam za vaš čas, G. Roman. Veselim se, da bolj popolno razpravo v sneg državi."
  
  
  Pogledali smo drug drugega, in se je obrnil, da odide. Tina je prišel več do mene in vzel mojo roko.
  
  
  "Žal mi je, da ne morem iti nazaj na obalo z vami. Vendar Bertillo vas bo nazaj."
  
  
  Se je počasi stresel jo je za roko. "Zahvaljujemo se vam za vaše očarljive gostoljubnost."
  
  
  Bili smo na palubi, in sem šel dol na ladjo. Ona pomahal me s krova, kot je čoln začel spin in vodil za vrata bar.
  
  
  Sva šla samo petdeset metrov, ko je nenadno kričati od jahte. Presenetljivo zvok, se je hitro razširila in neprekinjeno po vsej površini vode.
  
  
  Obrnil se je hitro. "Stop, Bertillo!"
  
  
  Njen, videl Tina šel ven okrog telovadnici, kjer je pravkar zapustil. Je naletel.
  
  
  Serija oranžno utripa izbruhnili v kabini, sledi gromovit boom.
  
  
  Sem slišal njen krik.
  
  
  Še en strel zadonel, in je videl, Tina Bergson pade na palubi, njen glas cut off sredi trebuh krik.
  
  
  Slika v temno mokra obleka je bila gibljejo hitro čez krov, kot človek v čolnu.
  
  
  
  
  
  panther, in skočil čez ograjo na daleč stran v vodo. Sem potegnil iz moje pištolo, vendar nisem mogel streljati njega pravilno.
  
  
  "Pojdi okoli čolna!" Bertillo udaril na njo.
  
  
  Presenečen, strah, ampak mogoče je streljal strel na motorni čoln, in smo whizzed na desni strani mimmo premcu plovila.
  
  
  Samo mehurčki, je pokazala, kjer je človek v wetsuit je šel. On bi zapustil svoje potapljaško opremo, je, da je veliko, je bila očitna. On je odšel za vedno.
  
  
  Smo circled za polno minuto, ampak on ni prikazal.
  
  
  Odšel je po stopnicah na krov, kjer je štiri člane posadke, obdan Tina, ki je bil dihanje, močno, vendar nežno stokanje. Njen pulover je ramenski je z močnim v hitro sušenje krvi.
  
  
  Njo, ki je potekal v salon.
  
  
  Velik človek je bil, ki leži na tleh. Ego cilj je bila skoraj popolnoma uničena s streli. Umrl je, preden je hit deck.
  
  
  Zunaj je bil videti na plaži, ampak človek v potapljaško obleko ni bilo.
  
  
  Bila je pobral z ladjo, ki pelje proti obali in poklical Mitch Kelly. Bil je pretresen, ampak on je bil profesionalec. On je takoj imenuje Malaga Stražar.
  
  
  Tina odprla oči.
  
  
  "Boli!" je zastokal.
  
  
  Potem je zagledala kri in omedlela.
  
  
  Štiri
  
  
  Mitch Kelly odprl spodnji predal v omare. Je videl, kaj sem, da bom skozi. Sem gledal kot je unzipped je na primer usnje, ki je potekala brezžični oddajnik.
  
  
  Bil je lep malo sklop: Japonska-made, z ssd tranzistorjev. Lahko bi skoraj iti na luno in prišel nazaj z njim.
  
  
  To hummed za nekaj trenutkov po tem, ko se je obrnil na ego, dokler se ne ogreje. On ni poglej me na vse, ampak on dobil delo, stik AX po nekaj predhodnih razpisov, in na kratko klepetal z operaterjem v AX Zaslona, z uporabo običajnih R / T nerazumljivo.
  
  
  "Imam Sokol."
  
  
  To je odgovorilo z " Gospod?" Njena jeza je bila komaj ki jih vsebuje.
  
  
  "Nick, to ni pooblaščeni poklical! Njo, želim, da veste..."
  
  
  "Smo čisto?"
  
  
  "Ja."
  
  
  "Spopadu".
  
  
  "To je pravica." Hawke Stahl je glas je bil previden. "Kaj je, Nick? Vedno sem dobil metulji, ko ste v skladu z varnostnimi ukrepi."
  
  
  "Kdo organizira ta naloga? Blagajne?"
  
  
  "Veste, jaz sem, ki niso pooblaščeni, da govorijo."
  
  
  "To je smešno vonj."
  
  
  "Pravijo, da še enkrat?"
  
  
  "To smrdi! Corelli je mrtev."
  
  
  "Mrtev?" Premor. "Ah, ji draga."
  
  
  "Kdo urejene tem?" Sem vprašal še enkrat.
  
  
  "Ne morem..."
  
  
  "To je bil setup. In kdor prevozov je nekoč me je, da bi ubil Corelli."
  
  
  "Nikakor ne! Oh, njo, vem, kaj misliš."
  
  
  "Check it out, gospod, prosim! Če mafije, je čist, potem je nekaj šlo narobe na naši strani. Če Corelli je igral igro, nato Zakladnice je varanje."
  
  
  "Si prepričan, da je mrtev?" Hawk vprašala ostro. Ego ton njegovega glasu je pomenilo, da je imel izterjati od svojega začetnega šoka.
  
  
  "Pol glave je bila porušena? Oh, ja. On je mrtev, gospod."
  
  
  "In njegov spremljevalec?"
  
  
  "Ona je živ, ampak ona je ranjen."
  
  
  "Mislim, da je bila to prava stvar za narediti," Hawke je dejal. "Roman nadzor preveriti Corelli."
  
  
  "Roman nadzor se lahko plača mafije!"
  
  
  "Nicholas..." je grajal mene.
  
  
  "Premislite, gospod, da lokacija Rusija je konec."
  
  
  "Pomiri se, Nick. Bom priti nazaj k tebi, takoj ko naredim nekaj klicev."
  
  
  "Miss Rivera in ji ne bo na voljo za dodatne opombe."
  
  
  "Ostani tam! Želim, da bi to jasno."
  
  
  "To je že bilo razjasnjeno, Sokol. Ali morda ustreznejši izraz je preslikan. Nasvidenje."
  
  
  "Nick!"
  
  
  Sem naročena nanj.
  
  
  Kelly je bil presenečen, ki jih v pogovoru med Hawk in mene. Ni se vključijo v namerno neposlušnosti. To je razlog, zakaj se je pogovarjala o nepomembnih stvari. Šel je k mizi in sedel. Je študiral me povlekel, čaka na strehi propad na vrhu me.
  
  
  "Misliš, da je AX?" je končno vprašal.
  
  
  "Mislim, da je tako, ampak jaz ne vem."
  
  
  "Uhajanje?"
  
  
  Pogledal je navzdol v njegovih rokah. "Mogoče."
  
  
  "Kaj pa dekle?"
  
  
  "Juana? Res ne vem o njej. Če je bil vpleten, ona bo že dolgo ni več."
  
  
  "Kam greš?"
  
  
  Njen, se je obrnil na dan. "Gremo nazaj v hotel. Zanima me, če je ona tam."
  
  
  Ona je bila. Njo bi lahko slišal rummaging skozi njeno sobo takoj, ko ji je začel svojo polovico sobe. Vsaj bilo je, kot ne. Samo poskrbite, da je dobil od svojega Lugger in se preselil na sosednja dan.
  
  
  "Juana?" Sem rekel tiho.
  
  
  "Ah. Nick?"
  
  
  "Gospod Peabody."
  
  
  "Kako gre?"
  
  
  To je bil Juana, v redu. Jaz lahko povem za njen glas. Ona je bila podprta z Lugera, ki so se odločili, da če je bila z morilec, ona bi že zapustil Malaga, saj se njena udeležba v burko, bi bil končan.
  
  
  Odprl je vrata in vstopil. Ona je bila oblečena v zelo stroga, vendar kul-išče obleko, ki je namignil na okus in denar, pa ni bilo drago. Bila je nasmejana, kar je pomenilo, ki ni vedela ničesar o Corelli.
  
  
  "Ti si utrujen, Nick."
  
  
  "Njo. Sveže na energijo."
  
  
  "Zakaj ne?"
  
  
  On je dvignil na rob postelje in pogledal na Zapri. Ji je hotel dobil največ iz sveta ob obravnavi njen obraz. Ona se je obrnil k obraz mi, močni sončni svetlobi od Malaga lije v zapri, osvetljuje vsako podrobnost njenega obraza.
  
  
  "Ricu Corelli je mrtev."
  
  
  Njen obraz paled. Če je delal, Ne imel odličen nadzor nad njo arterijskega sistema. Vse fiziolog
  
  
  
  
  
  
  Vrste prenosa
  
  
  Prevajanje Besedila
  
  
  Vir besedila
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Prevod rezultati
  
  
  To vam bo povedal, da arterijski sistem je neprostovoljno.
  
  
  "Ubil? Na jahti?"
  
  
  Je pokimal z njo. "Znak v potapljaško obleko."
  
  
  "Kaj pa ženska, ki je bil študij z njim?"
  
  
  "Tina Bergson je bil poškodovan, ampak ona je še vedno živ. Izgledalo setup, Juana."
  
  
  "Kaj bomo pa zdaj?"
  
  
  "Čakamo," sem rekel. "V besede iz Hawk. To je že poročali."
  
  
  Ona je gledala mene. "Lahko ste videli človeka, ki je ubil Corelli?"
  
  
  "Samo ego silhueto."
  
  
  "Ali je videti, kot tisti, ki je strel nas v Ensenada?"
  
  
  Njen, je skomignil z rameni. "Njegov ego še nikoli ni videl niti."
  
  
  "Morda so bili moški v avtu v Washingtonu."
  
  
  "Ta čas, ki mu je bil oblečen v potapljaško obleko. On bi lahko eno. On bi lahko bil tudi Senator Barry Goldwater."
  
  
  Juana prezrejo to. "Pobral nas na Ensenada in sledi nam na Malagi prek Washingtonu." Zdaj je bil pozitiven in pogledal odkrito na mene.
  
  
  "Mogoče."
  
  
  "To mora biti!"
  
  
  "Če tako rečem."
  
  
  Preselila se je do mene dokler je bila približno šest centimetrov stran od mene. "Rekli ste eno okrog najboljše. Kako si naj to zgodilo?"
  
  
  Njen pogled je bil osredotočen na Zapri, ne dovoljuje, da bi kateri koli izraz, pokazati na obrazu. Toda bilo je toliko jeze v meni, da valovi čustvo, ki ga mora imeti dosegel, če želite dotakniti, ker je recoiled, kot če je pričakovati, me je zadel z njo.
  
  
  "Jaz bom vas pozabil, kdaj rekel, da je."
  
  
  Ona sama potegnila skupaj in stresel glavo grimly. "Ne bom"
  
  
  Je zazvonil telefon.
  
  
  "Kelly je tukaj," glas je dejal. "Jaz sem v stiku z Tina Bergson."
  
  
  "Joj?"
  
  
  "Civilne Straže, ki je svojo zasebni kliniki, ne daleč od nas, ne daleč od Alcazaba. Nato zdravnik dobi naše plače."
  
  
  "Kako priročno."
  
  
  "Ona je zavestno. Ona želi, da vas vidim."
  
  
  Jaz sem pomislil na to hitro. Dober. Daj mi naslov."
  
  
  "Imam, da vas je."
  
  
  Dober. Bom priti nazaj k tebi, v petnajst minut." Kelly, kako je nastal Civilne Garde vem, kje naj bi jo vzela?"
  
  
  Kelly zarežal. "Imamo tudi nekaj okoli njih."
  
  
  Nasmejan, je visela gor.
  
  
  "Kaj je bilo to?" Juana me je vprašal. Ona je bila še vedno vidno pretresla novica o Corelli ' s smrtjo. V tistem trenutku, njen oče je odločil, da je bila nedolžna.
  
  
  "Tina Bergson. Ona je opomogla. Bom pogovoril z njo."
  
  
  "Njo?"
  
  
  Njen hotel, tako da Juana bila vedno vidna. "Greš naprej."
  
  
  Ona sproščeno. "Ah, dobro." Nasmeh. "Spraševal sem se, kaj ste bili boš naredil z mano."
  
  
  "Kot vedno, ji beru vas popelje z njo. Ste zelo lepo dekle, in všeč mi je lepa dekleta." Njo, se zarežal.
  
  
  Ona je dejansko blushed. Mislim, da je bil zaskrbljen spet prosi, o svoji pameti.
  
  
  * * *
  
  
  Mitch Kelly preživel večino vožnje uradu in klinike hvalisanja, da Juana Rivera. On je igral vlogo zelo kul, prefinjeno posebni agent. V resnici, je lahko čar ženske celo, ko je bil ne igra vloge. Juana se je zdelo, določi objemu ego zakon, seveda s pomočjo svojih interesov v Kelly, da je spodbuda mi.
  
  
  Vendar sem bil ne plačuje veliko pozornosti, sem bil preveč zaposlen razmišljanje.
  
  
  Prvi je bil besen sam ne napovedovanje proizvodnje. S tem ostrostrelec, ki delujejo v Ensenada in čudno ekipa nas opazujejo v Washingtonu, jaz bi bil pripravljen za težave v Malagi. Vendar, pred njo, sem mislil, da morilci so bili po me in Juana, in ne Corelli. Kako neumno!
  
  
  To je bilo tisto, kar sem spoznal v moje misli. V honking rogov zunaj avto končno mi je prinesel iz moje omame, in je začel gledati mimmo me po ozkih ulicah in Malago.
  
  
  Avto potegnil do robnika in dobili smo si skozi zapri. V kliniki, ki se je nahajala na ozko ulico v senci pred neposredno sončno svetlobo za zgradbe okoli zapri. Stavbe so čista in dobro vzdrževana. To je bil zagotovo ni del slumih v Malagi.
  
  
  Kelly vstopili skozi glavni vhod. Odšla sva do krivi marmorno stopnišče, sledila je ženska v beli uniformi z dokaj mogočna zadnjica, ki je tudi klepetal na kratko z Mitch Kelly, kot smo vnesli. Kot smo hodil po drugem nadstropju hodnik, tenak človek v poslovni obleki in s črno kravato pozdravili Kelly z velikim nasmehom.
  
  
  Po Kelly, je bil Dr. Hernandez, Tina Bergson je lečečega zdravnika. Iz Hernandez je zardi nasmeh, mu lahko povem, da denar VEDNO plačani ego je menice in prinesel ego, da polno zavre, ko jo je pozdravil delodajalcev sužnji.
  
  
  "Kako je ona?" Kelly vprašal.
  
  
  Hernandez zložiti rokami pred njim, je globoko zajel sapo, in skrbelo za dolgo časa.
  
  
  "To je bullet rane, ki jih poznate. Takšne rane včasih dejansko povzroča sepsis v krvni obtok. Sepsis je o zamere, " je povedal mi je, kot da bi bila glavna blockhead v skupini. "Jaz res mislim, da bo prišla ven iz tega lepega. Z Božjo pomoč, da bo prišel ven!"
  
  
  "Kako prej?" Sem jo vprašala.
  
  
  "Nekaj dni," Hernandez je dejal čez hip je mislil.
  
  
  "Ah," sem rekel. "Potem pa ne, da resno na vse."
  
  
  Ego je črne oči trenutek za trenutek. Nato se je nasmehnil zaskrbljeni, ki se ukvarja nasmeh. "Dovolj resna, Senor Peabody," je intoned. To je pomenilo, da on ne pustite ji gredo takoj. Sem moral sprejeti dejstvo, da ego odpornost morda medicinsko upravičeno. Bullet rane lahko malo grdo stvar. "Vendar je dobro, da je
  
  
  
  
  
  "prišla je tukaj, takoj," Hernandez se je nadaljevala. Bila je skoraj v šoku. Ko gre za bullet rane, vam ni treba skrbeti šok."
  
  
  Je pokimal z njo. "Lahko gremo v njej?"
  
  
  "Seveda, seveda," Hernandez beamed, struženje, da Kelly in mahanje z njimi proti vrata na hodniku. "Prosim, vstopite."
  
  
  Kelly odprl vrata in stopil v velik, zračen prostor z bolniški postelji v sredini. Žaluzije so bili pripravljeni, in lučka še gori na nočno omarico.
  
  
  Tina Bergson je bil lep, celo če je bil zavit v zelo umetelno belo bombažno krpo, in njene prsi je bila pokrita s bolnišnici odeje. Njeni lasje so bili fluffed nad blazino, halo iz zavrtel zlato.
  
  
  Zapri imela oči zaprte, ko smo vstopili, toda ona je odprl ih, kot smo se ozrl zapri.
  
  
  Njen videz je želel mene. "Gospod Peabody," je dejal.
  
  
  Je pokimal z njo. "Vesel sem, da vidim, da si videti tako dobro."
  
  
  Poskusila je, da nasmeh. "To je... to je..." In solze so mu privrele v oči.
  
  
  Njen, se je za njo. "Tina, to je bilo grozno. Imate še kaj, da mi poveš?"
  
  
  Njen glas je bil tih. "Tako sem ponosen. Jaz..." pogledala Je na nas pleadingly.
  
  
  Njo, se obrnil. Dober. Jasno sobo. Ona želi govoriti, da me pri miru."
  
  
  Juana popravijo navzgor. "In mene."
  
  
  Naše oči srečale. "Ostani, Juana. Preostali del vas, ven!"
  
  
  Hernandez in Kelly ubogljivo je šel skozi sobe z žensko v beli uniformi.
  
  
  Vzel je Tina roko. "Kaj je, Tina? Kaj vam je sram?"
  
  
  Ona se obrnil proč od mene. "Ulov," je dejal. "Igro smo igrali."
  
  
  "Igra?" Juana njegov glas je bil oster in še.
  
  
  "Da," Tina je dejal nervously.
  
  
  "Povejte nam kaj o njem," ji ai naloži.
  
  
  "To je bila Rico je ideja. Mislim, bil je prestrašen in vedel je nekdo poskušal ubiti ego."
  
  
  "Kako se je on vedel?"
  
  
  "To je bil že poskusili."
  
  
  Dober. Je sum, da je nekdo poskušal ubiti ego. Ker ego dogovoru z nami?"
  
  
  "Da," je zašepetal.
  
  
  "Če bi poznal nekoga, ki je bil tekoč, da hit njegov ego, zakaj je padel v popolno past?"
  
  
  "On ni naredil," Tina je dejal. "On ni spadajo v past. Da je samo to."
  
  
  Obrnil se je in stared na Juana. Čudna misel, da me. Njen oče stisnemo Tina roko tesno.
  
  
  "Pojdi," je pozval njo.
  
  
  "Ni bilo Ricu na ladji," Tina na koncu je dejal, tekoči oči pleadingly.
  
  
  Prečenje! Ni čudno, da se je vse zgodilo tako hitro.
  
  
  "No?"
  
  
  Oseba, ki vam je govoril, da ni bilo Ricu Corelli. To je bil človek Rico je znano, za let. Ego je bilo ime Basillio di Vanessi. Sicilije.
  
  
  "Kaj pa Riko? Bil je na ladjo?"
  
  
  "št. Ricu v Sierra Nevadi telovadnici. Takoj po srečanju na jahti je bilo konec, smo morali obvestiti ego - in potem ste in bi se srečal na smučišče. Ta predhodni sestanek je bil test. Na Ricu-Hernini krov."
  
  
  "Guernini?"
  
  
  "ja. A-kako je to? "twin!"
  
  
  "A doppelganger," Juana, je dejal.
  
  
  "Da, da! Ste vedeli, da ugotovite, če je kdo poskušal ubiti Ricu. Videli?"
  
  
  Ali me bo ubil, sem mislil.
  
  
  "To je za resnično."
  
  
  "Tako je Vanessa, ki je mrtev, ne Corelli?"
  
  
  Rekla je: "Da. To je res."
  
  
  Juana me potisnil stran in je stala ob postelji. "Ti si leži," je udaril. "Jaz lahko povem."
  
  
  Tina pol sedel v postelji, divje oči. "Zakaj govorite, da mi je všeč, da je?"
  
  
  "Ne boš govoril resnico! Corelli je mrtev! In si poskuša okvir nas z ponaredek!"
  
  
  "To ni res! Prisežem, da je!" Tina je bil v obraz, zajetih v znoj.
  
  
  "Jaz ne verjamem!" Juana težko pritisniti.
  
  
  "Rico je zdaj v Sierra Nevadi. Smo izdali ego iz jahte v Valencii. To lahko dokažem"
  
  
  "Kako?"
  
  
  "Njegov... svojo..." Tina pokvaril. Ona je začela sob.
  
  
  "Kako?" Juana vzkliknil, nagibala nad in tresenje njene nasilno.
  
  
  Tina shuddered in groaned, ki boli. Solze so bili teče. "To je res!" je sobbed. "Corelli je živ!" Zdaj je bil odkrito jok. "Valencia je evidenc ego šolanja jahta!"
  
  
  Juana popravijo navzgor, oči, utesnjuje, ampak zadovoljni. "Mi lahko preverim."
  
  
  Juana nežno potisnil svojo stran, kar Ne smiselno in poznavanje videz. Juana bil krepko, in všeč mi je, da. Zdaj smo vedeli, Corelli, je bil še vedno živ.
  
  
  "Kje je on?" Je vprašala Tina.
  
  
  "Povedal sem vam. V Sierra Nevadi." Njene oči vrnil v grozo.
  
  
  "Ampak..."
  
  
  "On bo povej mi, kje se bo srečal vas."
  
  
  "Je, brez beleženja zgodovine v letovišče?"
  
  
  Tina obupano pokimal. "Da, Da! Oh, Gospod Peabody, žal mi je o tem, kaj je šlo narobe."
  
  
  "Moral bi biti," sem udaril.
  
  
  "Boš šla tja, da izpolnjujejo ego?"
  
  
  "Mi smo dobrodošli!"
  
  
  "No?" Njen obraz razpadel.
  
  
  Njena "ne!" je bil kategorične.
  
  
  "Zakaj, zakaj pa ne?"Začela je jokati znova. "On... on... me bo ubil!"
  
  
  "Ja," sem rekla tiho. "Verjamem, da bo."
  
  
  Poglavje Pet
  
  
  Nobene potrebe ni, da projekt mislil valovi okoli svoje možgane na nekoga drugega. Poskušal sem to že leta, vendar brez uspeha. Ampak v tistem trenutku sem vedel, da sem le, naj komunicirajo z Juana Rivera prek možganskih valov - realni psihičnega dojemanja.
  
  
  Je osnovna njegovem pogledu na njen obraz in postal zelo premišljen. Mislil sem si, " Prišel je, da ji pomoči, Juana." Ti si dober človek;
  
  
  Juana me je pogledal, je njen obraz zardel, kot da ji je bilo nerodno, da lahko človek, ki je bil videti na njo tako tesno.
  
  
  Vedel sem, da moja začetna misel ni uveljavili. Mislim, da ste moji izgubila enega
  
  
  
  
  
  fant, čeprav.
  
  
  K vragu z njim, je mislil na zadnji. Imam občutek, ona jo ujel.
  
  
  Obrnil se je, da Tina in udaril, "Mi ne dovoli, da!" je dejal in še enkrat. "To je več. Si lagal, da nas v zadnjem času. No srečanje."
  
  
  Juana oči zmanjšala, in on bi skoraj sledijo ji miselnih procesov, kot ona vodi convolutions igra in counterplay.
  
  
  "Počakaj malo," je rekla hitro. "Ne moremo pustite Španiji, ne da bi videl G. Corelli!"
  
  
  Tina ustavil ihte in me je pogledal, upajmo.
  
  
  On stared na Juana kot vrta črv na svežo solato. "Oh, ja, mi lahko!" Sem rekel, ljutito. "Ti lagal, da nas, in to je nit."
  
  
  "Kaj pa informacije Corelli je, da nam?"
  
  
  "Mi ne potrebujemo."
  
  
  "Ga ne potrebujejo," Juana uveljavlja, " vendar sem ga potrebujejo! Njen je tisti, ki je bil poslan tukaj za njega. Ste pravkar telesni!"
  
  
  Sem poblisnil po Tina videli, kako je vzel našo malo dramatične improvizacije. Ona spremenila v gledalec na hitro tempu teniški dvoboj.
  
  
  "Bom priti v dotik z AX, "sem growled, delaš nekaj podobnega pozna trgatev Bogart. "Ruski kraju izbrisani!"
  
  
  "Dovolite mi, da govorim z njimi!" je rekel Juana, že flustered. "Sem dal veliko na črto!"
  
  
  "Mi smo ne bi smel govoriti pred njo," sem rekel nerad, kodranje na Tina.
  
  
  "Ne zanima me kdo sliši! To je moja naloga!"
  
  
  Jaz sem pomislil na to in se pretvarja, da pretehtati posledice. Končno sem ji rekel: "ali si res želite, da gredo in izpolnjujejo Corelli?"
  
  
  Juana pokimal. "Seveda! Samo zato, ker si uničil prvo srečanje..."
  
  
  "In vi?" Sem prekine mu, kot kaže Tina. "Kaj garancije lahko nam, ki se boste srečali pravi Corelli v Sierra Nevadi?"
  
  
  "Sem že povedal vam! Da boste vedeli, kdaj boste dobili prave informacije."
  
  
  Njen, je skomignil z rameni.
  
  
  Juana prekine. "Moramo izpolnjevati Corelli," je dejal. "To je strašno pomembno, da se me!"
  
  
  Dobra punca, sem mislil. Vodenje njegov obraz impassive, nagnil se je nad Tina. "Bomo poskusite znova."
  
  
  Ona zaprla oči v relief in se nasmehnil.
  
  
  "Boste morali tesno sodelovati z nami, Tina," ji je dejal oče. "Nobenega razloga ni za domnevo, da je morilec bo šel domov zdaj. On bo želijo ubiti, preveč."
  
  
  Juana se je namrščil. "Zakaj pa ne? Če Emu, ki je bil plačan, da bi ubil Ricu Corelli, je delal iz njegove pogodbe."
  
  
  "Ampak on bo zagotovo ugotoviti, skrbi za svojo napako. Mafije se ve, da Corelli je živ - ali na tem, da umre. Nato hitman bo chase Tina - vodi ego, da Corelli!"
  
  
  Tina snorted.
  
  
  "Bomo dal varovala v to sobo," sem napovedal. "Bom povedal Mitch Kelly."
  
  
  "Ampak usposobljena morilec, lahko infiltrirati kjerkoli. Kako stražar vedo za Hema, da bi sledili?" Juana vprašal.
  
  
  Njene obrvi brazdastim. "Nimamo pojma, kdo je morilec je. Emu bo samo še, da vsi proč."
  
  
  "Vemo pa," Tina je rekla nenadoma, sedi in wincing v bolečino na nenadno gibanje.
  
  
  Juana in obrnil sem se za njo, naših ust visi odpri. "Veste kaj?"
  
  
  "Kdo je morilec. To je človek z imenom Komarju. Mora biti. On je poklicni morilec. Ego je pravo ime je Alfreddo Moscato."
  
  
  "Kako veš?"
  
  
  "Ker morilec, poskušali vdreti v Rico' s villa na Korziki šest mesecev nazaj. Bilo je veliko pasti in naprav vzdolž stene, tako da je mogel priti notri. Toda, ko je poskusil, je zadel žic, ki so bile ob infrardeče fotografije. fotografije, ki je prišel, in on je spoznal, da je Moscato."
  
  
  "Ne Ricu Corelli vem, Moscato?"
  
  
  "št. Nikoli srečal. Odin okoli Riko ljudi je znan kot Moscato."
  
  
  "Torej boš rekel, Moscato ne vem, Corelli za pogled in misli, da je ubil ego."
  
  
  Tina pokimal. "Nisem razmišljal o tem, ampak ja, jaz bi rekel tako."
  
  
  "Kaj veš o Moscato? Vse, kar lahko pomagajo nam opredeliti, ego?"
  
  
  Tina je obraz obrnjen roza. "Emu res všeč dekleta," je dejal.
  
  
  "Kaj več kot to?"
  
  
  "Emu kot pari," Tina bleknil, ker ti je nerodno.
  
  
  "V parih?" Vprašal sem veselo.
  
  
  "To ni smešno!" Juana je ostro dejal.
  
  
  Obrnil se je nazaj, da Tina. "Ne drži tri-zgodba spolne navade?"
  
  
  "Da," Tina je dejal. "To je povezano z njim. Je to storil vsakič, preden zapusti za delo. Sprošča ego."
  
  
  "Mogoče bi lahko to znanje uporabijo in so ga našli pred najde nas."
  
  
  "Najde za nas?" Juana potrdili oporok.
  
  
  "On bo zagotovo poskušali najti svojo pot Corelli znova. Ker ne ve, ego na prvi pogled." On stared iz shuttered okno. "In najlažji način, da se ulov Corelli je, da gledajo na nas."
  
  
  Juana oči prižgal. "Potem bomo videli sebe v Malagi in on je, ki prihajajo za nami."
  
  
  "št. Bomo našli ego prvi." Vendar sem potreboval, da se določi nekaj. "Tina, kako se lahko obrnem pravi Corelli?"
  
  
  Ona se obrnil proč. "Boste morali počakati, da me kliče."
  
  
  "Toda kako bo on vedel, kje ste-mislim, skrite v to posebno kliniki?"
  
  
  Je skomignil z rameni ramen. "On bo. Ne morem zagotoviti, da"
  
  
  "Ne želim, da gredo do smučišča in počakajte, jaz pa," sem rekel.
  
  
  "Zdravnik pravi, da sem bo vse v redu, v nekaj dneh."
  
  
  Je pokimal z njo. "Potem bomo počakati. V tem času bomo poskušali swat Komar. Ona bi rada, mu je izginil, medtem, ko mi delamo na tem shodu."
  
  
  * * *
  
  
  Bila je hitro obveščeni po Mitch Kelly
  
  
  
  
  
  
  Minuto kasneje, je bil na telefonu, tricking major od Malaga v določanje član Civilne Garde, da skrbijo Tina Bergson. Na poti nazaj v hotel, sem rekla Kelly o smeri delovanja.
  
  
  Rekel je, da je ni slišal, da Mosk je bil v Malagi, ampak seveda je nisem zaznal nobenih čustev v območju. Zdelo se mu je, da mislim, njegov ego, ki je bil deležen kritik. Sem mu zagotovil, da nisem.
  
  
  "Hudiča," je dejal. "Zakaj ne poglej?"
  
  
  "Kaj podzemlja?"
  
  
  "Malaga golaž," je dejal. "Glasovanje, kjer se učijo o Komarjem. Tailor, vas in Juana pogled popolnoma legitimno. Lahko bi se nekaj izprijen izseljenci poskuša najem telesni stražar. Imam pogodbo, ki ve, obara znotraj navzven. Ego ime je Diego Perez. Poslušaj, jaz bom pošlji ji, da vas nocoj. To bo vas obkrožajo."
  
  
  Njen, sem poblisnil po Juana, vse dec in napete z mojo moško chauvinism.
  
  
  Dober. Poskusimo to."
  
  
  Zaključili smo z vožnjo v tišini.
  
  
  Takoj, ko smo prišli nazaj v hotel, ji je zazvonil telefon.
  
  
  To je bil Kelly.
  
  
  "Odin. Naredil sem ukvarjajo z Diego."
  
  
  "Vse prav."
  
  
  "On je pet metrov sedem centimetrov visok, gladek-si, s majhne brke, in zelo inteligentni. Ne pustite, da vaš vezi zavede."
  
  
  "To je pravica"
  
  
  "Dva. To je samo dekodirati z Interpolom signal."
  
  
  "Interpol?"
  
  
  "Poslal sem svojo opis mrtev človek, skupaj z odtisi. To ni Corelli. To je Vanessa, v redu."
  
  
  Je pokimal z njo. "Tako Tina je govoril resnico."
  
  
  "ja. Veliko sreče nocoj, Nick."
  
  
  * * *
  
  
  Diego Perez je izkazalo, da je točno tisto, kar Mitch Kelly je opisano - gladko-videti spremstvo tip, ki je nosil svetlo, vendar pravilno oblačila in sproti stalen tok inconsequential klepeti za zabavo dame, v tem primeru Juan Rivera.
  
  
  "Njeno ime je Diego Perez," je povedal mi je, ko sem ga spustil noter.
  
  
  "Kako si?" Sem ji rekel. "To je moja žena Juana."
  
  
  "Fair lady," je rekel z lokom. Je ukradel pogled na Juana. Poskusila je, da je njen obraz še vedno, ampak sem videl, jezo stavbe v njej. Ona sum sem bil norčevali iz nje.
  
  
  "Gospod Kelly mi je povedal, namen naše večer," je dejal Diego kmalu, ki me je pomemben videz.
  
  
  "Kje naj začnem?" Sem jo vprašala.
  
  
  Imenoval kraj, in smo poklicali taksi in igral igre, kot je ta. Diego je sedela z Juana, zardi in klepet v španščino in nato angleški. Bil je videti skozi okno.
  
  
  V Malagi, res ne vem, kje enolončnice začetek in klubov, kjer se je končalo. Začeli smo z restavracijo s pogledom na Sredozemskem Morju, zraven pristanišča, na območju mesta se imenuje La Malagueta. Sonce je šel dol nad površino Sredozemskega Morja, in smo jedli morski sadeži in pili vino in konjak. V natakarji lit sveče z barvna stekla, in noč je padla.
  
  
  "Imam idejo, Diego," sem rekel.
  
  
  "Ideja?" Diego je začel nasmeh. Emu je všeč spletke.
  
  
  "Jaz sem bogat Ameriški turist. To lahko videli v načinu, kako sem vrgel denar okoli. Njegova hoja z mojo ženo. Ampak jaz sem dolgčas z mojo ženo. Želim ji, da gredo v posteljo, ne le kot preprosto kmečko dekle. Želim, dva od njih!"
  
  
  Diego je bil navdušen. "Toda kako razložiti svojo ženo prisotnosti, senor?"
  
  
  "Ona je z vami, Diego."
  
  
  Ego je obraz je izbruhnila v žarek nasmehom. "Ah!"
  
  
  "In ko smo našli dve dekleta, ki delajo v parih, smo izvedeli, če ih je bil naprošen, da delujemo v zadnjih dneh, še posebej zadnja noč."
  
  
  Diego je obraz je bil poln občudovanja: "Potem pa gremo."
  
  
  "Pravzaprav. Bomo videli, kaj se bo zgodilo."
  
  
  Začeli smo dogaja, da diskoteke v Malagi. Evropski disco je v bistvu temen prostor z nizkim stropom in zelo malo windows. Majhne mize so urejene okoli platforme v sredini. Od stropa visi vse vrste nakit - suhi mah, pasovi, vrvi, pasovi za nogavice, jermenov, bras, biči, skoraj vse, kar si lahko predstavljate.
  
  
  Tam je vedno glasen stereo trak igranje nekje. Zvočniki oddajajo hrupa v vse smeri okoli skrite niše. Stroboskopi bliskavica, multi-barvne luči v vseh smereh. Barvni diapozitivi z golih teles in pare v različnih položajih spolni odnos so projicirani na stene. Hrup je fantastično.
  
  
  Nato vse stroboskopske luči izklopite in skupina guitarists vnesite fazi. Moški ali ženski flamenka se pojavi.
  
  
  Po polnoči, smo imeli minilo pol ducata mesta z negativnimi rezultati.
  
  
  "Vse v redu?" Čez nekaj časa, Diego jo vprašala.
  
  
  "Nič, senor," je dejal. "Obstaja veliko žensk, ki so na voljo-enojnih, dvojnih, celo trojk, ampak pred kratkim nihče ni izvaja trojk."
  
  
  "Tako, bomo poskusite znova."
  
  
  "Mi smo iz sedežev." Diego je oči zožil. "Mislim, da smo morali poskusiti Torremolinosu."
  
  
  "Kje je to?"
  
  
  "Malo bolj na jugu. Na Costa del Sol".
  
  
  "Več diskoteke?"
  
  
  "Najboljše. V živo. Živali. Izprijen."
  
  
  Je pokimal z njo. "Da zveni dobro. Pa pojdimo."
  
  
  Na primer, na enem trideset vstopili v mesto do polovice, glavna ulica Torremolinosu. To je bilo mračno mesto. V kletki, živali pa so bile takta naprej in nazaj v kletkah, ki visi s stropa blizu vhoda bar.
  
  
  Ali ojačevalnikov naslikal stoli in mize glistened v temi. Flamenco plesalka izginil v svojem običajnem korak
  
  
  
  
  
  
  Vrste prenosa
  
  
  Prevajanje Besedila
  
  
  Vir besedila
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Prevod rezultati
  
  
  s na majhnem odru v sredini sobe. Predstavitev dveh navdušena, lezbijke, je bilo načrtovano na steno. No kitara glasba se pomerili z divjo bemoaning a nikoli-pred-obstoječe pevka v navidezno poskus, da omamljanje vse pokrovitelji.
  
  
  Smo sedel, naročite sangria, in gledal.
  
  
  Diego je izginila.
  
  
  Juana in strmel sem v drobno pisavo na vsaki drugi.
  
  
  Moje roke prijel za ramo. Je vrtel naokrog, začuden, z nepričakovano človeški stik.
  
  
  "Imam jih," je dejal Diego v moje uho.
  
  
  Je dotaknil Juana roko, jo je opozoril, da tam ostanejo, in nato Diego v temo. Tam je bila majhna vrata na strani disco. Diego vodil me je skozi to, in sva hodila po temnem hodniku v sobo na koncu. Ženska za nedoločen starost v umazan, raztrgan flamenco bo ustrezala sedel za mizo. V jaukati nad njeno glavo, rahel električni brylev žarela. Zapri je imela črne lase, črne oči in črne vrečke pod njimi.
  
  
  "Bianca," je dejal Diego. "To je človek."
  
  
  Bianca je nasmehnil tiredly. "Všeč si mi," je dejal.
  
  
  Nasmehnil se je ob njo. "Vaš tovariš?"
  
  
  "Ona ni tako dober, kot njo, ampak ona se bom tam."
  
  
  "Ji je ime?"
  
  
  "Carla". Je skomignil z rameni ramen.
  
  
  "Bianca," sem rekel. "Moraš biti dober. Ne želim, da bi zapravljali svoj denar."
  
  
  "Ne zapravljajte denarja za Bianca in Mojca!" ženska snorted. "Smo dobri. Zelo dobro."
  
  
  "Ne želim, amaterji!" Sem ji rekel. "Rad bi vedel, če ste delali skupaj pred."
  
  
  "Seveda delamo skupaj," Bianca je dejal, kodranje pomiriti roko na mene. "Ne skrbite za to. Bomo razdelili denar."
  
  
  "Koliko?"
  
  
  "Sedem tisoč pesetas apiece."
  
  
  "To je veliko! Morate vedeti, če ste dobri!"
  
  
  "Poslušaj, se obrnite na nekoga ..."
  
  
  Diego je dejal, " Ki, Bianca? Ali imate vsa priporočila?"
  
  
  "Seveda, imam priporočila! Ta Francoz, ki živi v Marbella."
  
  
  Njen, je zmajal z glavo. "Ne verjamem, da vsak Francoz!"
  
  
  Ona se je zasmejala. "To je dobro. Svoje otroke!"
  
  
  Diego in sem skomignil z rameni naših ramenih.
  
  
  "Hej," je rekla. "Ni bil eden, ki smo si še včeraj! Carla in njo. Pravi prasec, je bil! On ve vse! In takoj! Oh, jaz sem povedal..."
  
  
  "Kdo je bil?"
  
  
  Ona se je namrščil. "Ne vem. On ne povejte nam svoje ime. On je temno fant. Ste vedeli. Zgleda italijanski ali kaj podobnega. On ni govorijo špansko."
  
  
  Pogledal sem Diego, in se je znižala pokrov eno oko.
  
  
  "Kje on živi?"Sem jo vprašala.
  
  
  "Šli smo v vili odkrito tukaj v Torremolinosu."
  
  
  Segel je v svojo denarnico in izvlekli deset tisoč pesetas. "Daj mi naslov," sem rekel,"in hraniti deset tisoč."
  
  
  Njene oči razširil, in je videl, znoj izbruhne na njeno čelo. Njene ustnice so bile mokre, s slino. Bila je razpeta med pohlep in previdno. Zdaj je sum, da njen morda bolj kot samo stranka z čudne spolne želje. Ampak ona je bila bolj zanima denar kot dvoma.
  
  
  Ona je dosegel za denar.
  
  
  "Naslov?"
  
  
  "Ne vem, njegov naslov... vas bom popeljal tja."
  
  
  Sem se vrnil njen denar in umaknili pet tisoč rubljev. "Ostalo je, ko smo prišli tja, Bianca."
  
  
  Diego pogledal, je zavajajoče. "Senor. Kaj pa druge senora? Vaše...?"
  
  
  "Šel tja, Diego, in jo odpelje domov v pol ure."
  
  
  Menil je, da če kdorkoli je gledal Diego, da bi mu sledili in Juana nazaj v hotel.
  
  
  Bianca prijel njeno roko in šli smo ven, zadnja vrata disco.
  
  
  Bilo je zelo temno zunaj. Neonske luči osvetljena sprednji strani stavbe, ampak nazaj, je bilo skoraj pitch black.
  
  
  Bianca je dejal: "Počakaj tukaj."
  
  
  Ona levo in pol minute kasneje taxi potegnil v hišo in ji pomahal na mene.
  
  
  Njen sel je poleg nje, vonjem je zatohel vonj, ki ji ličila, njen kozarec, in njene obleke.
  
  
  Ona je govorila, da voznik taksija, žalostno-eyed Viejo v baretka, in se je odpeljal, navijanje skozi ozke ulice, ki je pripeljala do vznožja na obrobju mesta. Smo zapustili spa oddelek Torremolinosu in začel primestnih stanovanjskem področju.
  
  
  Deset minut kasneje, Bianca leaned naprej in potrkal voznik taksija na rami.
  
  
  "Aqua! Rezultati glasovanja".
  
  
  Je govorilo taksi.
  
  
  "Da eni tam?" Vprašal sem jo, Bianca, prepoznavanje villa je bila kaže.
  
  
  Ona prikimala.
  
  
  "Človek-pa je tam živel sam?"Sem jo vprašala.
  
  
  "To je zares. Tam je nihče drug."
  
  
  Ey, ji izročil pet tisoč pesetas, sem v taksi, plača voznik, in pomahal jim tako na svoj način.
  
  
  Taksi je izginila.
  
  
  Preveril sem ga v ramo, tulec. V Luger je bil čaka.
  
  
  Vila Bianca, ki je bila posneta majhno ometane hiše, ki je obdana z urejenih vrtov. Tam je bila odprta vrata pred hišo.
  
  
  Njen mož je prišel.
  
  
  Hiša je bila temna.
  
  
  To je bil obiti. Je bilo očitno, da posestnik hiša je bila bodisi zunaj ali spanje v smeti.
  
  
  Pogledal sem skozi okno in videl, kuhinjo in jedilnico.
  
  
  Druga okna odprta na spalnica, in nekdo je spanje v enem izmed njih.
  
  
  Sem pogledal okoli, da poskrbite, da nihče ni gledal me je. Potem pa, kar tako malo hrupa, kot je mogoče, je odšel v kuhinjo okno in poskušal, da jo odprete.
  
  
  Na moje presenečenje, je bil izpuščen in je letel ven.
  
  
  Je prišel skozi.
  
  
  Seks v villa je bilo razpostavljeno, in njen pristal na to brez zvoka. Sem narisal je
  
  
  
  
  
  Vrste prenosa
  
  
  Prevajanje Besedila
  
  
  Vir besedila
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Prevod rezultati
  
  
  Sem potegnil iz moje Luger in vodil za vrata na hodnik na zadnji kuhinji.
  
  
  Spalnica vrata so bila priprta. Hitro je šel skozi zapri v spalnico, in opazil stikala za luč blizu okna. Prinesel svoj kos na posteljo in se obrnil na brylev.
  
  
  "Zamrznitev," sem rekel, razmišljanje je morda pištolo priročno.
  
  
  No gibanje. Pa nič. Sem ga gledal. Sergej, ki je bil preplavi sobo, mi je pokazal, kaj se je zgodilo, in počutil sem se slabo. Oseba, ki je bila leži v smeti ni bilo več tam. Blazino in bedclothes potiska navzgor, da izgleda kot spalnik.
  
  
  Občutek trenutek absolutno panike, sem dosegel za luči za gašenje moj ego.
  
  
  Zvok je za mano prišel prehitro. Čeprav je zavrtel tako hitro, kot bi ga lahko, če se v Luger ujeti kdor je bil, njen nikoli končal gibljejo. Bilo je pahnila v temo tem trenutku težko kovinski predmet, ki me je zadel v lobanjo.
  
  
  Prva stvar, ki sem spoznal, ko sem spet prišel k sebi, je bila, da nisem mogel dihati. In potem sem ugotovil, da moja glava je bila boli preveč. Tretja stvar, ki sem menil, da je položaj, v katerem se je moje telo bil zvit. Njen je bil v zelo utesnjen prostor, komaj dovolj prostora za moje bolečine kosti.
  
  
  Sem sopel, poskušal dihati čist zrak skozi meglo, strupenih hlapov, ki je obdan z mano.
  
  
  Sem odprla oči in videla nič na prvi. Moje oči peče, zamegljen in preusmerila. Nenadoma sem spoznal, da ne morem premakniti moje roke in noge.
  
  
  Poskuša sit iskren, sem videl v medli svetlobi, da sem bil zaljubljen v sprednja sedeža zelo majhno Volkswagen. Motor je bil nameščen, ampak avto se ni mogla premikati.
  
  
  On coughed in poskušali jasno grlu, vendar ni mogel.
  
  
  Izpušnih plinov! Misel odvrtelo po glavi, in sedel je nenadoma, ko gledam okoli, opazil prvič, kako cev je z vztrajanjem v skoraj zaprta okna.
  
  
  Izpušni bil lije skozi cev v folksy avto. Vedel dovolj o teh avtomobilov vedeti, da so bili praktično zraka in vode-tight inside. In s prihodom ogljikovega monoksida, nisem imel veliko časa.
  
  
  Moja zapestja in gležnjev, ki so bili vezani z tesen vrvi vezani skupaj, tako da sem podoben bika lovi bull dog. Segel je, poskušajo zgrabi ključa v vžig, da twist je, vendar ni mogel manever njegovih gležnjev, dovolj visoka, v avtomobilu je meja za dosego tipko.
  
  
  Legel je davi v obup. Vedel sem, da ne bi imela časa, da diham svež zrak v moja pljuča.
  
  
  Vedel sem, da je bil proti Komarjem čaka zunaj, in po pet ali deset milj, da je šel v garažo, odprl vrata avtomobila, izklopite motor in me je nekje za dostavo. Je popolnoma outsmarted me!
  
  
  Sem lahko dosegel svoj gležnjev z mojo desno roko, vendar nisem mogel dvignite ih dovolj visoke, da se dotaknite jekla rezilo pritrjeno na zadnji moj gleženj. Je zdrsnila iz sedeža in hit prestavljanje ročica, skoraj izgubi svoj ego obliko.
  
  
  In potem jekla rezilo dotaknil.
  
  
  Izgubil sem zavest za trenutek, in moje telo je mučil z napornih kašelj. Nisem imel časa, na vse.
  
  
  Rezilo je prišel ven, in je poskusil prerezali vrvi držite mojih gležnjev. Minuto pozneje, vrv udaril. Ona mogla dihati več, in je potekala ji dih. Temo je začel padec na me z vseh strani. Je mogla premakniti svoje prste zdaj.
  
  
  Ogljikov monoksid je še naprej tok v avto.
  
  
  Potem, moje noge so se čudežno sprosti. Ih potisnil njen proč od njenega zapestja in stopil na pedal za plin z eno nogo. Volkswagen skočil, ampak ustrahovanje potekala.
  
  
  Obrnil se je prestavljanje ročica na stran in navzdol in obratno, in položil nogo na plinu znova.
  
  
  Volkswagen strel skozi zaprta garažna vrata in se zaletel zapri.
  
  
  Vendar pa vrata niso odprta, čeprav sem slišal crack lesa.
  
  
  Volkswagen je bil gonilna njo naprej.
  
  
  Moja vizija blede znova, in je nisem videl veliko. Moja pljuča so se trese od strupenih zraka vzorčenja.
  
  
  Spet nazaj, zlomi.
  
  
  Dan prestavljen narazen.
  
  
  Sem jo videl zunaj ponoči. Naprej.
  
  
  Volkswagen obrnil še enkrat, in skozi odprta vrata je strel v dvorišču. To skidded ustavi v odprtem prostoru. Svež zrak preliva skozi okno.
  
  
  Za svojo pravico, nenaden izbruh oranžna plamen pred zvok strela iz pištole.
  
  
  Je cut vrvi okoli njenega zapestja in osvobodil njenega zapestja. Je jenki odprta vrata in pade dol okno, kašelj v svežem zraku. Minuto pozneje, sem imel volan v svoje roke. Volkswagen swung okoli, sveti sveti sveti, in katerih cilj ego na mestu, kjer je strel prišel iz.
  
  
  Nekdo kričal. Še en strel zadonel. On je odpeljal čez dovoz na travnik in se odpravila za grmičevje, ki je zrasel v bližini garaži. Ko sem jo zagledal, sem videl človeško silhueto skok iz okoli grmov in teči čez travnik. To je bil Volkswagen, ki je potekala ga opozoril na njega.
  
  
  Obrnil se enkrat, njegov začuden obraz osvetljen z avtomobilskim svetle žarometi. Bil je kratek, temne, okrogle, s katerimi se soočajo moški z debele obrvi, dolgo sideburns, in amule - čeljustnih modra brado.
  
  
  Je streljal še enkrat, vendar je zamudil, in je bil prizadet na plin. Volkswagen planila naprej.
  
  
  Moscato zigza
  
  
  
  
  
  
  Vrste prenosa
  
  
  Prevajanje Besedila
  
  
  Vir besedila
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Prevod rezultati
  
  
  gged zdaj, skuša najti zavetje v majhno dvorišče. Sem zadel na pedal za plin in prisiljeni Volks iti tako hitro, kot sem lahko. Njen, videl ga skok na zid in skok čez zapri.
  
  
  Vzel je svojo nogo off pedal za plin in nenadoma pritisnili ustrahovanje gumb. Volkswagen je obrnil vstran, izkopali travo, in treščilo v zid.
  
  
  Kolo je v mojem trebuhu, vendar sem bil ne bo dovolj hitro, da resno poškoduje sebe.
  
  
  Je povzpel okoli avtomobila in skočil na steno, videti v močvirje vegetacijo in grmovje v naslednji dvorišče.
  
  
  Nikogar ni bilo na vidiku.
  
  
  Šel sem nazaj v notranjosti in šli noter. V svoji spalnici, sem videla, kjer Komarov hranijo in kjer se je skrival, preden on me je zadel. Našel sem svoj Luger na tla, kjer njen ego padla.
  
  
  Ego izbral njen up in začela hoditi ven skozi spalnice, načrtovanje, da nastavljena past za Moscato. Prej ali slej, emu bodo morali prišel nazaj.
  
  
  Nenadoma sem spoznal, da nisem bil sam v svoji hiši.
  
  
  Človek je stal na hodniku, nasmejan me.
  
  
  Prva stvar, kar sem videl, je bila Webley Mark VI, zelo smrtonosno orožje. Skoraj takoj, njene oči osredotočene na človeka, ki drži pištolo.
  
  
  Bil je velik, o uvedbi človek v obavijen dežni plašč. On krempljih na Webley, skoraj mimogrede, kot če bi bilo nič več kot poslovno vizitko, njegov ego je opozoril ravno na mene v življenju.
  
  
  Šest
  
  
  Imel je dolgo, skoraj suh obraz s temnimi očmi in valovite lase, ki so padli brezskrbno skozi njegove oči. In ob istem času, čeprav ego funkcije so nepremična, v brezizraznim masko dispassion, njegove ustnice so bile poševno v ravno nasmeh.
  
  
  "Je letel," je dejal, na žalost, v zelo Britanske angleščine. "Zdaj, da je bila neumna stvar na svoj del, da naj emu pobeg."
  
  
  Emu pomahal na njej, pazite, da se ne cilj svoje na njega. "Bi lahko, prosim, da bi dobili obraz iz moje obraz?"
  
  
  "kaj? Ah!" Nasmehnil se je. Webley zdrsnila v stran žep z vložkom payt in izginil. "Ti si Ameriški, mar ne?" Zdelo se mu je, užaloščen z idejo.
  
  
  "ja. In ni smisla da mi teče proč. Če vaju ne barged v ta koridor kot je Q E II, njen ego bi ubil njo!"
  
  
  Je skomignil z rameni. "No, včasih se zgodi, kajne?" "Kaj misliš? Se mu bomo sledili?" Vsako priložnost?"
  
  
  "On je že daleč od tu," sem rekel. "Bojim se, da smo morda pozabili ego."
  
  
  Študiral me pozorno. "Jaz ne priznajo, kolega. CIA? Vojaške obveščevalne?"
  
  
  Ji je mirno dejal: "jaz sem Ameriškega turista. Kaj pa govoriš?"
  
  
  Smejal se je. Adam je ego apple odskočila, navzgor in navzdol, kot je njegov cilj nagnjena nazaj. Bil je velik, lep človek v tipični Britanski stil s tweed jakno. "Nimate faintest ideja, kaj?"
  
  
  Je zavzdihnila. "Prekleto meri. Njen Parson. Barry Parson. Britanski državljan. Na počitnicah v Španiji. In ti?"
  
  
  "George Peabody. Podobno, njen samozavestni."
  
  
  Dal je ogorčen zarežal. "Sranje."
  
  
  "V dell sam, da," je povedal ji, tudi chuckling. "To je temna v tukaj. Ali želite, da gre ven ego?"
  
  
  "Oprostite, prosim?"
  
  
  "Lay-out ego. Ste vedeli. Počakajte, da se ego tukaj."
  
  
  "Ah. Vzdrževanje pripombe? Pritrdilno. Popolnoma se strinjam z vami, starega veka."
  
  
  "Pokliči me George."
  
  
  On snorted. "Potem George."
  
  
  Njen, je skomignil z rameni. "Počakali bomo." Hodil je v postelji in je sedel na robu tega.
  
  
  Hodil je mimo mene in se zgrudil na blazino, naslonila nazaj proti vzglavja. Sem slišal mu fumbling v žepu. Je izvlekel škatlico španski cigarete, izstrelil ena v usta, in hitro je prižgana je z dolgo vosek tekmo. Se opravičujem. Dim?"
  
  
  Njen, je zmajal z glavo. "Končaj".
  
  
  "Kako ste prišli v to na prvem mestu?" "Kaj pa je?" je vprašal nenadoma.
  
  
  "KDO je?" On grimaced, saj je vedel, kako neumno je vse zvenelo. Ampak tam je vedno varnost.
  
  
  "Komarjev," Parson je dejal, kot če je bil popolnoma nesposoben.
  
  
  Svoje poskuša videti svojo pot do pravilne kritje. "Ta ženska živi v Malagi," sem rekel. "Ona je poročena poslovnež vem. Vendar, ko je njen mož začel igrati igre v Švici s svojo ljubico, se je ženska odločila, da imajo afero z moškim poklical proti Komarjem. Zdaj je blackmailing ji grozili, da ji povem o ih je afera z možem. Njene ki deluje v imenu senora, da bi dobili proti Komarjem, da se ustavite in dal na ego krat papir izsiljevanje ."
  
  
  Cigaretni dim dvignila v zrak. Bilo je temno, ampak sem videl, da Parson je bil nasmejan v zmedo. Je zasmejal znova, zelo mehko, zelo contemptuously.
  
  
  "Veš, kako uporabljati klišeji," je dejal v pogovoru. "George? George, ali je to potrebno?"
  
  
  "Si vprašal za resnična zgodba. To je resnična zgodba." Njen, se je obrnil k njemu. "In vi?"
  
  
  "Ah. Njen." On je globoko zajel sapo. "No, Komarov, ki je znano, da mi na več načinov, vendar ne toliko, kot velik oboževalec."
  
  
  "Dobro," sem rekla plaho.
  
  
  "To je večinoma znano je, da me kot prezzolata pištolo. To je zdrobljen latinske besede za Tut man / Ego pravo ime je Alfreddo Moscato, zato Komarjem. Ego je bil poslan prek Rima, da tu deluje v Španiji, ampak jaz ne vem, kakšne vrste delo. Komar iz Neapolitan izvora "
  
  
  "Pa zakaj ste lov njim?"
  
  
  "To je
  
  
  
  
  
  Vrste prenosa
  
  
  Prevajanje Besedila
  
  
  Vir besedila
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Prevod rezultati
  
  
  Sprva je bil nevojaških afero, zdaj pa se je obrnil v paravojaške afero. Komarov swooped v na enem od naših moških v Rime pred šestimi meseci in ubil ego."
  
  
  "Bo Odin Po izpolnjujejo svoje ljudi?"
  
  
  "Vojaške obveščevalne," Parson je dejal dryly. "Mi smo zaskrbljeni zaradi trgovine z drogami v Sredozemskem Morju. Oborožene sile so polni to. Bili smo poskušali ustaviti ego v obe smeri od začetka druge Svetovne Vojne. In smo trenutno v pripravi, ko Tri, je bil ubit z Moscato." Parson prekinjeno premišljeno.
  
  
  Je pokimal z njo. "Vidim. Se opravičujem."
  
  
  "Jaz bila v Španija prejšnji teden, ko smo prejeli obvestilo, da Komar je bil tukaj. Poskušal sem, da ga najdejo, vendar mu ni uspelo. Potem, samo ta večer, ki mi bo zmanjkalo vodi in ji odkril, da boste govorili, da je prostitutka, ki ji naj bi Ji samo vprašljiva njo, ko je šla nazaj na disco in prišel za sprejeti.
  
  
  "Vojaške obveščevalne?" Dobil sem ga. "MI6?"
  
  
  "Pravzaprav pet." Nasmehnil se je. "Zelo ste dojemljivim, ko si misliš o MI6. Šesti je, seveda, vohunjenje. In prvih pet je counterintelligence. Prav? Zdaj ne bom vas moti o vašem zlasti ID oznako, ker vem, da je Yankees so zelo natančno o varnosti in vse to. Vendar, to bi se ne zaplete naš odnos. Predlagam, da smo delo v dvojicah in poskusite, da bi dobili naš človek Moscato."
  
  
  "Kakšne so vaše naloge v zvezi Moscato?" Sem jo vprašala.
  
  
  "Prosim, vaš odpuščanje? Joj. V resnici, Komar je zelo nadležno player. Sem rekel, da grof, moj egos."
  
  
  "Skupaj ego?"
  
  
  "ja. Odpravo ego."
  
  
  "Kaj menite, kdo je za njim?" Sem jo vprašala.
  
  
  "A mafioso, brez dvoma. On je naredil za svoje delo očetov, veliko krat prej."
  
  
  "Žal mi je, o Justin."
  
  
  "Tri?" Pokazal mi je prazno obraz.
  
  
  "Človek, ki je bil ubit. Vaša..."
  
  
  "Oh, Tri Delaneys. Da.Slabe Tri." Parson je zavzdihnila. "Dobro, vedel je, kaj je bil že sam v, ko se je pridružil, ni on?"
  
  
  Njen, strmela mu je v temi. Njena misel je bila, tako kot Britanci. Trdo zgornjo ustnico in vse to.
  
  
  "Kaj si dobil od svojega zavetnika?" Prosil me je sardonically.
  
  
  "Zavetnika?"
  
  
  "Izgubljeno ženo?" Naredil premor. "Vzeli ste Komar je mesto v njen ... ljubezen?"
  
  
  Joj. Moja zgodba z naslovnice. "To je povsem viteško žepni nož," je rekla z nasmehom.
  
  
  "Ste Yankees res imajo malo preveč staromoden junaštvo. Dobro opravljeno!"
  
  
  Smo padli tiho.
  
  
  Po eni uri, smo se odločili, da Moscato ni bilo, ki prihajajo nazaj.
  
  
  Dve uri kasneje, smo bili pitje v moji hotelski sobi. Takrat je bil "Barry" in "George". Njen je bil še vedno sumljiva, vendar se je odločil, da to lahko privede do informacij.
  
  
  * * *
  
  
  Juana je sedel na pragu svoje sobe, njeni lasje visi navzdol preko ramen, njene oči, polne loki, in njen lep obraz je bil mrk.
  
  
  "Kaj je to vizijo pulchritude?" Parson zavpil, kodranje njegov žganja stekla.
  
  
  "To je Juana," sem rekel. "Pozdravljeni, Juana."
  
  
  "Je, da je moja senora ste pripovedovali mi o?" je vprašal Parson, zaradi česar izdelati geste. Bil je skoraj tako pijan, kot je bil.
  
  
  "Ne, seveda ne," sem rekel. "To je moja žena!" Parson obrnil poglej me. Nato se je ozrl in stared na Juana.
  
  
  "Sem rekel, zdaj! Imate odličen okus, starec! Odličen okus!"
  
  
  On je vstal in se priklonil. "Hvala vam, Barry. Oh, Juana. Prosimo, da pridejo." Žal mi je, da sem prepozno. Ona je srečal s staro prijateljico njeno."
  
  
  Parson zasmejal. "Da, res je, moj dragi. Da je Barry Parson je ime."
  
  
  "To je Juana Peabody," sem rekel.
  
  
  Juana je bil že buden. Prišla je v sobo, očitno me. "Kaj se je zgodilo?"
  
  
  "Jaz bom povedal kasneje, ženska," sem rekel, opozarja, hej svojega stanja z Parson. "Dovolj je povedati, sem zašel v moj stari kolega Barry Parson vsega Šest."
  
  
  "Pet," Parson je dejal.
  
  
  "Pet in eden šest, kot sem rekel." Nasmehnil se je ob njo. "Pridružite se nam, Juana?"
  
  
  "To je pozno in utrujen sem."
  
  
  "Ne boste si utrujen," Parson je dejal, hoja gor za njo in gledaš, Ne povlekel. "Izgledaš zelo veselo." Nagnil navzdol, dvignil brado, in ji dal hiter poljub na usta. "Ali vidite?"
  
  
  Je zaprte oči, čakajoč na eksplozijo. To se ni nikoli zgodilo. Ko sem odprla oči spet sem videla njen nasmejan na Parson in kajenje cigaret, ki je imel čudežno pristal v ustih. Španski dim rose okoli ego žareče vrh.
  
  
  Njen oče leaned nazaj na kavču, osupli. Kaj se je zgodilo z Osvobojeni Juana?
  
  
  Juana je bil zdaj videti v Parsons ' oči, njeno telo je brezplačno in arching k njemu. "Ste Britanski, mar ne?"
  
  
  "Stara Shaggy Lev v Parson!" je rekel s smeh. Je objel njen. "Ste Yankees so ustvarjanje super pasme samice."
  
  
  Ona ni shake off. "5?" je rekel Juana. "Kaj misliš, pet?"
  
  
  "Vojaške obveščevalne," sem rekel. "Counterintelligence, eh, Barry?"
  
  
  Parson pokimal. "Absolutno fantastično, človek. , Sem ji rekel, ne boš dveh želijo, da pridejo v moj kopati mesto in pijačo?"
  
  
  Juana se je nasmehnil svetlo. "Ljubezen."
  
  
  Ozrl se je navzgor šibko. "Vse prav."
  
  
  "Lahko pridejo preveč, George."
  
  
  "Sem govoril," je rekel, kot iskreno, kot bi ga lahko. Začel je videti kot David Niven.
  
  
  * * *
  
  
  Sem moral dati moj ego, da Juana. Igrala je ego, kot tudi igral v el.
  
  
  Za svetnika je bil gori v dnevni sobi Barry Parson ' s villa. Bilo je lepo opremljen apartma.
  
  
  
  
  
  Vrste prenosa
  
  
  Prevajanje Besedila
  
  
  Vir besedila
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Prevod rezultati
  
  
  notranjost je okrašena v običajni slog za španski obali-in prekrival, tapiserij, debele lesene stole, zofe, mize.
  
  
  Ona je bila še vedno igrajo pijan, ko smo vstopili v sobo. Ker je bila najbližja, njen oče je hodil več na kavču in se usedel na rob, vrgel glavo nazaj in yawning strašno.
  
  
  Juana me je pogledal, se obrnil in se je nasmehnil Parson. Je poblisnil v mojo smer, se nasmehnil in dvignil Juana v svoje roke. So poljubil dolgo in globoko. Gledal jih je z zarezami oči, in spet spraševali, kaj Juan Rivera je vzoren avtor je bil všeč.
  
  
  "Que bruto! Sl nuestra casa! Mil rayos te patten!"
  
  
  Njo, je dvignil glavo. Ženska, ki je sedela na pragu, roke prečkal, je videti na Parson in Juana. Bila je lepa, mlada ženska z rjavimi lasmi, temno rjave oči, in kremasto kože.
  
  
  Parson potegnil Juana proč od njega, in se pretvarja, da je ženska na pragu. "Elena," je dejal. "To je George, in to je Juana."
  
  
  "Hmm!" snorted Elena.
  
  
  Juana poblisnil po Parson, nato pa nazaj na žensko. "Kdo ste vi?" "Kaj je to?" je vprašala tiho.
  
  
  "To je moj -" Parson obrnila k meni in zdelo, da je pomežiknil, " - ženska."
  
  
  Je pokimal z njo. "Kako si, Elena?"
  
  
  "Elena Morales," je rekel in se nasmehnil. Ona se je obrnil k Parson, dvignil brado, pogledal dol na posteljo in hodil več na posteljo poleg mene, da debelušen gor.
  
  
  Juana obraz zameglila za trenutek, potem pa čudežno obračunavajo kot Parson stisnemo njo in led, ki jo skozi sobe skozi vrata Elena vstopil skozi. Trenutek kasneje sem ga slišali rožljanje kozarcev in steklenic. Več pijače!
  
  
  Elena je haljo padla z ramen. Ona je bila oblečena v tanko nightgown pod njo ogrinjalo, in on bi lahko jasno videli, oris njene prsi. Zapri imel polno izgradnjo in lepe oblike, od glave do gležnjev.
  
  
  "Ali ste res poročena Parson?" Sem jo vprašala.
  
  
  Je nasmehnil mischievously. "Zakaj hočeš vedeti?"
  
  
  "Zato, ker sem radoveden."
  
  
  "Jaz bom vas objavili."
  
  
  "Ne boste mi povej?"
  
  
  "Jaz ne mislim, da je velik posel." Je sklonil in ščepec nos. "Sumim, ste vedeli, da."
  
  
  Segel je in zgrabil jo za ramena.
  
  
  "Hej, svojo žensko," je dejal. "Ona je lepa. Mislim, Barry, rad jo."
  
  
  "Pridite, gospa," sem ji rekel, ko je leaned proti meni, haljo udobno razveljaviti.
  
  
  "Ne razumem, kaj si rekel," je smejal.
  
  
  "Vedno je preveč govori, kakorkoli že," je rekla in trezno. "Ne mislite, da zato, George?" Odločila se je, da je "Hor-hej".
  
  
  "Ja, menda."
  
  
  Smo se zbrali, kot smo bili v deželo grmenje, in spomnil se je zaslišanje clink steklenic in kozarcev v sosednji sobi. Ampak to je bilo vse. Ne glede Parson je mešanje za nas ni na koncu v vsakem očala za Elena in mene. Jaz nisem videl še enkrat, Parson, ali Juana.
  
  
  Elena tudi ni komentar na pomanjkanje alkohola. Bila je preveč zaseden, kaže mi, koliko sem pogrešal njo v moje celotno življenje, ne ne.
  
  
  Ona je v veliko veselje, moj ramenski tok, in moje 38-njegov Luger. Poskusila je, da razveljavite ego, in vse pomešal. To je bila zadnja stvar, ki sem bil oblečen, in še več, kot je bila. Nekako je poletela moji torbici in padla na ploščice tla.
  
  
  Njo, čutila-nemočen-brez njega ji skoraj rekel, "golo".
  
  
  Ona je dosegel za svetilke, stikala in izklopite brylev.
  
  
  Opazil je, da je hrup steklenice v sosednji sobi se je ustavil.
  
  
  Sedem
  
  
  Za dosego Sol y Nieve Smučišče, vodja okoli Malaga na ovinkasti cesti na južnem pobočju Sierra Nevada. Sierra Nevada hotel, kjer smo bili, registriran je bil na dnu Prado Llano, in Juana in sem nosil obleko, ki pozabljajo na smučarske strmine.
  
  
  Bele strmine Borreguilas loči smučarski zaženi približno na pol poti med Picacho de Veleta in Prado Llano. Nižje žičnica iz Prado Llano konča, medtem ko zgornji del kabinske žičnice se začne od Borregilas. V strojnici, ki je v bližini.
  
  
  Dve vzporedni barrancas vsebujejo nižje smučarske proge od Borregilas za Prado Llano. Ti so ločeni s ostri greben vsem granit in sljude, na katerem tudi po najtežje sneženja le majhne zaplate snega so vidni.
  
  
  Žičnica, ki poteka od Prado Llano, da Borreguilas je prekinjena nad glavnim barranca, kjer luč poti se nahajajo. Težje skladbe, ki se nahajajo na vzhodu se v bližini sotesko.
  
  
  Sedel sem na balkonu, ki je tekla okrog hotela in gledal smučarje, vendar se je kmalu odločil, da bom raje smučarski kot uro. Ampak samo, da zagotovi svoj pokrov, sem vzel pol ducata fotografij z uporabo Rolleiflex 1, ki je prinesel sem za prosto SEKIRO prop oddelka, da poskrbite, da hiše pod videl mene.
  
  
  To je bilo naporno vožnjo, in kmalu po tem, ko sem šla notri, prižgala moje čevlje, in z utrujen vzdih, ki sem klop-pritisnil na posteljo. Vendar nisem mogel spati. Njo, razmišljanje o dogodkih zadnjih dveh dneh.
  
  
  To je bilo dva dni, saj komar je ubil Ricu Corelli dvojčka, drugi - v-ukaz. Popolnoma nič se ni zgodilo v dveh dneh po moje srečanje z Barry Parson in Elena Morales. Vendar pa je bila v stiku z Mitch Kelly, in več sporočil, ki so prišli iz Hawk:
  
  
  stvar
  
  
  
  
  
  
  Vrste prenosa
  
  
  Prevajanje Besedila
  
  
  Vir besedila
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Prevod rezultati
  
  
  Izpraševalec: Prosim, ne poskušajte za neposredno komunikacijo z Ricu Corelli na podlagi katere koli druge okoliščine. SEKIRA je sporazum z njim ostaja nespremenjena. Ni znak slabosti na delu ego. Počakajte, dokler ne boste prejeli obvestila prek Tina Bergson.
  
  
  POLOŽAJ: Naši podatki kažejo, da je Moscato trenutno ni v Malagi ali Torremolinosu. Ne ponavljajte ga, ne poskusite slediti. Hranite pozorno na to.
  
  
  post: V Sol y Nieve srečanje je še v razvoju.
  
  
  POLOŽAJ: zahtevane podatke o Barry Parson ni na voljo. MI5 ne razkrije, ali je ta oseba. Očitno je, da ime je psevdonim; MI6 verjetno ne razkrivajo ego identitete, dokler ego dopolnjuje sedanji naloga. Žal mi je, ampak nimamo potrditve, nimamo refutation egota ali ego vloge v to shemo.
  
  
  POLOŽAJ: Moscato je morilec, ki je delal za mafije za več let. Tudi on udari na splošno.
  
  
  POLOŽAJ: Elena Morales - malo je znanega o njej. Zapri ni zapis, prejšnji vključenost v vohunstvo, counterintelligence, ali prikrito delo v Španiji za Vlado. Vendar ona ne sme biti španščino na vse, vendar je francoščina ali italijanščina. Ne vodi na vseh.
  
  
  POLOŽAJ: Potrditev Moscato prisotnosti v Mehiki v času ostrostrelec napadli vas v Ensenada. Poleg tega je zapis, da je naredil potovanja v Evropo, v istem času kot vi, čeprav ne preko Iberia.
  
  
  To je bil iz Hawke.
  
  
  Drugo jutro po umoru understudy Ricu Corelli, sem dobil klic, medtem ko imajo zajtrk z Juana.
  
  
  "Kelly," glas je dejal. "Tina prejeli obvestilo Rimski Nos. Boste morali iti na Sol y Nieve danes."
  
  
  "To je pravica."
  
  
  "Ne glej za ego. Počakajte, da se prvo noč. Ob polnoči, gredo žičnice strojnici in izpolnjujejo ego stik tam. Ime je Arturo. On bo ustanovila srečanje med vami in Rimski Nos na tisto, kar je čas, ko bi morala vzpostaviti srečanje z Juana. Ampak prvi dve srečanji boste morali iti sam."
  
  
  "Imam ga."
  
  
  "Glas pa je vse," je dejal Kelly. "Veliko sreče."
  
  
  "Tipko. Kako je, Tina?"
  
  
  "Pridružite se nam."
  
  
  "Kdaj se je ona se dogaja, da resort?"
  
  
  "Nič ni rekel. Hernandez je ne sprosti ee še ni, in ni rekel, ko mu bom sprostitev njo."
  
  
  "Ničesar o Parson?"
  
  
  "Negativno".
  
  
  "Elena Morales?"
  
  
  "Enako."
  
  
  "Fantje res trdo delati, kajne?"
  
  
  "Oh, Nick!"
  
  
  * * *
  
  
  Okoli štirih uri popoldne, sem valjani iz postelje in dal na moje smučarske hlače, majico in pulover.
  
  
  Za smučarje je bilo še vedno na pobočjih. Lahko je videl, da je moški v rdečih jopiči, dekleta v zeleni pasovi in številke obeh spolov v jopiči, ki se sprehajajo po ulicah najnižji tleh. Po opravljenem strojnici mimmo na najmanjši naklon žičnico, sem videl začetku drugega pobočju, ki se dviga na Borregilas v veliki U-turn, vse poti na vrh najvišje pade - Veleta.
  
  
  Kabel, ki so bili avtomobili še vedno teče, gredo gor in dol ob istem času, mimo še enega, gredo gor, ki je napolnjena, gre navzdol prazna. Ozrl se je premišljeno na strojnici.
  
  
  Za Ricu Corelli. Če bi le vedela, kaj je res izgledala. V hotelu je bila majhna, da bi lahko svoje mesto v avli in izpolnjujejo mu brez vse smešno cape in daggers, da je Sokol in njegov sluge ljubil tako veliko.
  
  
  Še vedno. Ena oseba je že bil ubit. Rico Corelli je bil velik človek na nevarno misijo. Varnost je pomembna.
  
  
  On je trkal na Juana njena vrata.
  
  
  "Ja?"
  
  
  "Pojdi dol, Juana."
  
  
  Smo prišli ven skupaj kot mož in žena - skušam biti poročen par, v katerem požari sex in ljubezen že dolgo ugasne. Samec mož in devica ženska.
  
  
  * * *
  
  
  Zrak je bil mraz, ampak čist. Sneg se je izkazalo, da je kot nalašč za smučanje, samo svetlobo plast prahu na pravih mestih. No neurje je bilo predvideno. Vendar sem čutila, da je lahko sneg, da je noč.
  
  
  Smo igra to igro, za Odin okoli zadnji tabel v Prado in vpije vroča čokolada z konjak. Skupina štirih, ki je prišel na pobočjih, ki je parkirano svoje smuči in batons zoper strani diner, in iskali stol in stoli.
  
  
  Govorila nemško. Vem, malo nemško, tako da sem jim je ponudil polovico našega predsednika. So poblisnil po Juana in hitro dogovorili. Stranka, ki je bila sestavljena iz štirih ljudi. Eden je bil v svojih štiridesetih in je bil očitno vodja skupine; drugi trije so bili verjetno v svojih poznih dvajsetih letih. Voditelj govoril nemško, vendar Delle je bil dejansko Švicarski. Drugi trije so bili pomešani-a Dane in dve Nemci.
  
  
  Niso mogli zavzeti svoje oči off Juana, ali celo po tem, ko Muchacho jih prinesla štiri paro skodelice čokolade.
  
  
  "Gospod Bruno Hauptli," velik človek je dejal, privabiti segel v moje roke.
  
  
  "George Peabody. Okoli Članic."
  
  
  "Ah, da! Prepričan. Ona ve, kaj je Ameriški naglas v svoj nemški."
  
  
  "Žal mi je," sem se zarežal. "To je Juana, moja žena."
  
  
  "Tako srečen fant!" Bruno Hauptli vzkliknil, obrača na svojih tovarišev in razlaga v nemškem jeziku, ki je bila poročena z mano.
  
  
  "Da, da," dve Nemci, je dejal, je videti na Juana. Dane, namočeno v čokolado.
  
  
  "So ti fantje gredo smučanje jutri?" Herr Hauptli vprašal.
  
  
  Juana pokimal. "Predvidevamo, da."
  
  
  "Ah! Ne bom na pobočjih jutri, ampak morda naslednji dan ali kmalu
  
  
  
  
  
  
  Vrste prenosa
  
  
  Prevajanje Besedila
  
  
  Vir besedila
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Prevod rezultati
  
  
  Herr Hauptli udaril njegovo stegno navdušeno."Zakaj ne naredimo duo - trio, mislim," je rekel in se spominjali mene.
  
  
  Juana glared na njega. "Zelo rad, da je!"
  
  
  "Herr Peabody?"
  
  
  "Ah, ljubezen, ljubezen!"
  
  
  Vsi smejejo, ker je bilo očitno, da sem bil ne bo všeč.
  
  
  Pogovor se je nadaljeval. Hauptli nenadoma zgrabil Juana roko, potegnil iz stola, in se je sklonil z njo preko svojih smuči in palice. Bili so globoko v nekatere tehnične razprave o za zaklepanje je imel na svoji smuči. Juana seethed in hissed.
  
  
  "Herr Hauptli," eden od mladih moških je rekel, da jo v nemškem jeziku. "On je poslovnež, kajne?"
  
  
  Nemški poleg mene, je bila klasično modra-eyed in blond. "Da, da! Herr Hauptli je ena izmed najbolj uspešnih poslovnežev v nemškem trgu," je dejal. "Nen ima veliko odgovornost."
  
  
  "Ali je na dopustu?" Sem jo vprašala.
  
  
  "A velik srečanje bo potekalo v Parizu v tednu. Zdaj Herr Hauptli je sproščujoče, uživajo sonca, snega in..."
  
  
  Premor.
  
  
  Nemci so se smejali, in ne-povsem-melanholija Dane udaril po mizi.
  
  
  "Punce!"
  
  
  Smeh.
  
  
  To me je spomnil na eno od tistih starih nemški operi glumači sem videl v pozno noč uspešnost - starih filmov iz 1930-ih. Nekaj o tem ni zdelo precej pravico do mene. Vendar nisem mogel ugotoviti.
  
  
  * * *
  
  
  Restavracija je bila ustanovljena kot tipično refektorij v smučarsko središče, z dolgo mizo v sredini sobe v slogu je overpass in majhnih tabel ob stene prostora.
  
  
  Naša skupina - Juana in njegovo ženo, skupaj z G. Hauptli in njegovi prijatelji, so bili brez dlake na jeziku na sredini seji. Herr Hauptli še naprej klopotec na neprestano Tevtonski poloble, da skoraj hkrati osupla in pretresena vsakogar. Tudi tisti, ki niso razumeli nemško ali angleško zdelo popolnoma mesmerized za ego karizmo.
  
  
  Vzel je svoj čas v dolgih obrok in skrbno anketiranih ostalo je hotel pokrovitelji.
  
  
  Hotela Rimski Nos, poskuša videti, pravi Ricu Corelli v morje obrazov okoli mene. Tam nisem zdi, da se vse priložnosti.
  
  
  To je bilo enajst-trideset pred njo, ko je bila še znana. Žganje je prišel in je sedel, srkanje njen ego. Ko Herr Hauptli prekinjeno ujeti dih, njen oče se je obrnil k Juana in je dejal: "sem šel ven, da bi dobili nekaj svežega zraka, preden grem v posteljo. Prideš, dragi?"
  
  
  Ona mi je dal miren nasmeh. "Ne, dragi. Se opravičujem. To je preveč hladno. Naj vam ne bo prepozno."
  
  
  Nasmehnil se je in končal svoje žganje.
  
  
  "Herr Hauptli, to je bila prava poslastica. Se vidimo jutri ali kdaj - res?"
  
  
  "Ja," je rekel Gospod Hauptli, njegov obraz je zardel vino, žganje, in razburjenje prehranjevanja. "Auf weidersehen".
  
  
  Odrinil nazaj njegov stol, priklonil dve Nemci in Dane, in hodil skozi nabito polni restavraciji.
  
  
  Bilo je zelo hladno zunaj. Zrak je bil svež. Je zaljubljen glavo ven in potem je šel nazaj gor, da naš prostor in kupil sam nekaj slušalke in skladiščenje. Tudi jaz dal na moje windbreaker, preverjanje uteži v ramenski tok, in pazite, nož je bil privezan na moj gleženj.
  
  
  Je dosegel vrh navijanje poti brez incidenta. Proč od zaščite stavb, sem se počutil hladneje, kot je ferret čutil z njimi, ko sem prišel v Sierra Nevadi. Veter zareže moje obleke, dokler se nisem počutil pol goli.
  
  
  Ni bilo miru v strojnici. Ni bilo nobenih namigov na gore, bodisi. Je poblisnil čez ramo. Rumeni žarki sonca okoli hotelske sobe in okoli windows obrnjena Prado naredili zlati vzorcev na beli sneg.
  
  
  Stavbe, kjer sedežnice avto je bil nahaja je obdana z sneg. Glavni vhod v dolino je lahko videl. Strojnice vrata so zaprta, ne pa zaklenjena. Obrnil se je ročico in jo potisnil ga odprite. Notranjost stavbe je bila zelo temna, čeprav je odsev zvezd v sneg prinesel malo miru. Bilo je neverjetno, kako svetlo je bilo nebo, tudi v mrtvih noč.
  
  
  On bi lahko videli za volanom, dokler U-turn, kjer žičnice obrnil v polkrogu v nasprotni smeri. Tam je bila žičnica v sredini polkrogu trebuh, ki je potekal v ferret, dokler se avto začne do zjutraj.
  
  
  Ji je bil na tem, da hodi naprej, ko je videla nekoga, mimo mimmo žičnice. Kdor je bilo, da je vpisan mora biti v notranjosti stavbe ali vstopil skozi nekatere druge vhod. Sem mislil, da mora imeti čakal me je. Potem, seveda, on bo moja kontaktna oseba.
  
  
  Arturo.
  
  
  Je zgrabil svoj kos, potegnil ven ego, in tensed, premikanje naprej, odpiranje ust, da šepet " Arturo."
  
  
  Nikoli nisem rekla, da se.
  
  
  Nekdo drug storil!
  
  
  "Arturo!"
  
  
  Zvok je zdelo, da prihajajo od zadaj žičnice. Poberemo kos in so ego silhueto tam. Če je poklical, Arturo, ni bilo Arturo. In ker je bila naj bi se imenuje Arturo, njo, sem vedel, da je to oseba, ki bi bila nekdo drug, ki bi poskušali najti Arturo pred menoj, nekdo, ki je ni na moji strani.
  
  
  "Ja?" "Kaj pa je?" je vprašal glas na drugi strani velike strojnice.
  
  
  Takoj, glasen glas zadonel.
  
  
  
  
  
  Vrste prenosa
  
  
  Prevajanje Besedila
  
  
  Vir besedila
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Prevod rezultati
  
  
  odmev iz strelnih-poročilo, ki neodvisno in nazaj v ta majhen prostor, kot je razbijanje več sto sodov. Flash oranžne plamen se je pojavil in takoj izginil. Sem slišal njen krik na moji levi.
  
  
  Takoj je crouched navzdol in strel na sliki v ozadju žičnice.
  
  
  Nekdo preklinja v španščini. Na moji levi, sem zaslišal zvok telo, ki spadajo in groan. Njo, strel znova poskuša videti človeka za žičnice. Nisem mogel, da si sam del ego.
  
  
  Vrata so se spet odprla, in njena slika je bila pokazala; bil je njegov pobeg. Ona odpustili enkrat bolj proti zvok dan, nato tekel skozi temo do lokacije.
  
  
  Nikogar ni bilo tam.
  
  
  Prišlo je do vrat, ki je bil drugi vhod v strojnico. Sem ga odprl in pogledal ven. Nikogar ni bilo na vidiku. Hitro je šel ven in pogledal gor in dol po zasneženem pobočju. Nas Odin. Nihče.
  
  
  Nazaj v stavbo, jo je slišal nekoga, lovljenje in piskanje, ji našel fant in Stahl kleče nad njim na betonska tla. Ego ne more videti njo na vse.
  
  
  "Arturo?" Sem jo vprašala.
  
  
  "Ja." On shuddered.
  
  
  "Če lahko jaz izpolnjevati oseba, prišel sem, da vidim?"
  
  
  "Vrhu Veleta je Picacho de Veleta. Dvanajst ur. Jutri zvečer."
  
  
  "V redu," sem zašepetal. Njen, se je sklonil. Njen ego slišal labored, raztrgan dihanje. Nato, preden je lahko reči karkoli drugega, je slišal znan gurgling rasp, ki je zvenel zelo podobno kot klopotec, vendar to ni bilo res klopotec na vse.
  
  
  Nekaj drugega.
  
  
  Življenje zapusti telo.
  
  
  Arturo je bil mrtev.
  
  
  Hitro je vstala in levo skozi motor sobe, vožnjo okoli outcrop z dolgo in pripravljen slika, dokler ni dosegel Prado Llano in tekel v hotel.
  
  
  Vendar pa se je ozrl samo enkrat in ko je videl, da motor prostor je bil osvetljen z svetnika, in temni so bili podatki potep po notranjosti.
  
  
  Strel je bilo dovolj glasno opozorilo celotno Sol-i-Nev policije. Civilne Straže, ki je bil tam.
  
  
  Šokirala z njo, sem se povzpela po stopnicah in šel skozi vežo, obrača levo za vrstice, poskuša ujeti dih z močno požirek konjak.
  
  
  To je pomagalo.
  
  
  Več.
  
  
  Vendar ni res.
  
  
  8
  
  
  V nem razburjenje, ki je dosegla vrhunec takoj po snemanju Arturo in nadaljnje umor preiskava je popolnoma umirila v pol ure. Civilne Straže, ki so nameščene na smučišče je poskrbel za truplo in se je začel dolg, mučen proces interrogating obiskovalcev in servisno osebje v letovišče.
  
  
  On ni zavidam ji policijskega dela. To je bil grueling, thankless, in še posebej neprijetno delo na teh višinah v tem letnem času. Bili so dobri ljudje.
  
  
  Bil sem srečen. Nič prinesel ih mi.
  
  
  Mi je všeč, konjak, malo. Obdržal sem moje oči na hotelski avli, gledal vsi, ki prihajajo v in ven. Ona bi si želel nekoga, ki je videti kot človek, ona bi našel v smeteh na villa v Torremolinosu, človek, jaz bi verjeli bil proti Komarjem.
  
  
  Na koncu je vstal, stopil v dvorano in pogledal na Prado Llano. Se je zdelo, da nihče v tujini zdaj.
  
  
  Sem čez vežo in je šel po stopnicah v prvo nadstropje, kjer je naša soba se je nahajala. Kot sem dal ključ v vrata, slišal sem njen smeh v sosednji sobi. Juana je smeh.
  
  
  Nasmejan, Brylev odrinil vrata in se je izkazalo na. Torej, ona pridruži Herr Hauptli v svoji sobi. Vsaj zdelo se mu je smešno, celo v svoji boorish Tevtonski način. Edina tolažba je, da je tak extrovert oseba, ki je imela več skriti gube.
  
  
  Hodil je do nje in položil uho na njo.
  
  
  Giggle. Zabavno razlila iz zapri kot mehurčkov okoli kozarcem penine. Herr Hauptli mora biti bolje v jedilnici kot v sobi za risanje, ona je mislila, da idly. Ona ni zaupanja v math.
  
  
  "Prosim," Juana, je dejal. "In dal nekaj ledu tam, prosimo, Barry?"
  
  
  Barry!zabavaj se!
  
  
  Je šla stran od dneva, mrk.
  
  
  Barry Parson?
  
  
  Nato jo ego lahko slišite njen glas, muffled, vendar brez napak - nezmotljiv Britanski naglas, utišan zabavo, in nemo razburjenje.
  
  
  "Pravzaprav Medu. En kozarec viskija, vse prav!"
  
  
  V zadnjem času smo videli Parson je bil v Malagi. Naslednji dan, po umorov Ricu Corelli je dvakrat, on in Elena pridružil Juana in me za nakupovalni izlet in kosilo. Šli smo na večerjo z njimi noč, preden smo odšli za Sol-i-Niev. Vendar nismo z nikomer okoli njih, kjer smo šli, ker nismo vedeli, dokler zgodaj zjutraj. Kako Parson veste, kje smo?" In zakaj je spremljajte nas? Pa je ugotovil, da Komar je bil tudi naslednje nas? Precej verjetno. Komarov je bil tukaj - I sum pobil Arturo. Vsaj, to je bila najbolj očitna možnost.
  
  
  Ampak zakaj ni bil Parson tam ustaviti proti Komarjem, če so mu sledili? In zakaj...?
  
  
  Misel Komar me je ustavil. Njen um hitro preusmerila in premeša karte v povsem nove strani. Nato sem spoznal, da je bilo mogoče, da je Barry Parson morda ne bo nedolžne Britansko MI5 častnik je trdil, da je.
  
  
  Torej:
  
  
  Tart pridruži se mi na vile, kjer Komar se je skrival v Torremolinosu.
  
  
  
  
  
  
  Vrste prenosa
  
  
  Prevajanje Besedila
  
  
  Vir besedila
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Prevod rezultati
  
  
  ki so pomagali em služijo ego večer.
  
  
  Sem našel človek v spalnici in se potrudil, da zgrabite ga, vendar sem bil prekinjen. Človek zbežala. Drugi človek, ki se je opredelila kot Barry Parson, vstopil v spalnico, ki trdijo, da je skrivnost Britanski agent, nato proti komarjem.
  
  
  Recimo, da Parson ni bilo posrednika na vseh. Predpostavimo, da je oseba, vprašanje je bilo samo, John Doe. Recimo, da Komarov oglašuje John Doe tam in potem prekine mene, da naj false Komar izginejo. In potem recimo emu uspelo prepričati me, da Komar je izginila.
  
  
  Bil je proti Komarjem takrat! Barry Parson! In samo on sledi mi, da Sol-i-Niev, so me na motorju soba, ubit Arturo, verjetno ob predpostavki, da Arturo sem bil jaz, in zbežala. Zdaj je bil v razmerju s Juana, v upanju, da egos, povzročila pravi Ricu Corelli!
  
  
  Je izbruhnila v mrzli znoj.
  
  
  Je naglo oglasil na telefon. Enega v vsaki sobi suite. Ji dvignil telefon, in stol je odgovoril takoj - ne, tako ne bo veliko klicev v mrtvi noči.
  
  
  "Gospa Peabody, prosim."
  
  
  Trenutek kasneje, je zazvonil telefon v sosednji sobi.
  
  
  "Pozdravljeni?" To je bil Juana.
  
  
  "Ni besed, ki so govorili, da nas. To je Nick. Sem lahko slišal tam, Parson. Predstavljajte si, da je to napačna številka."
  
  
  "Zelo mi je žal. Njo, verjamem, da imate..."
  
  
  "Naj vaš ego je. Bom izpolnjujejo Corelli ob polnoči jutri zvečer. Велета. Stik, ki je mrtev. Hranite Parson je vso noč, če si lahko. Je lahko oseba, ki je ubil Corelli lookalike."
  
  
  "Ti si moti me, prosim, in jaz ga nimam, da dajo z njim."
  
  
  "Ne povej em ničesar. Vztrajati vaš ego v stiku. Če ste razumeli vse to in lahko v skladu, pravi tako:"ne mislim, da biti nesramen, ampak ne morem pomagati. Nato odložite telefon."
  
  
  "Ne mislim biti nesramen, ampak ne morem pomagati."
  
  
  Sem obesil gor na njo. Ona bi lahko slišite Parson glas, po drugi konec sobe.
  
  
  "Kdo je bil, da Juana?"
  
  
  "Napačno številko. Nekateri pijani Anglež."
  
  
  Parson se je zasmejal. "Ali ste prepričani, da on ni Ameriški?"
  
  
  "Imel je enak naglas kot ste," Juana ugovarjali.
  
  
  Pridna punca! Bilo je kul, kot v prahu.
  
  
  Je preveriti svojo stiletto, njegov luger, in se je spremenila v turtleneck pulover in jakno. Sem bil tekoč, da baru znova. Njen hotel razmišljati. In nikogar ne želite, da ostanejo v tej sobi za oba konca noč. Morda bi lahko plačali natakar, kaj mi gredo na avli poleg bar.
  
  
  Svetnik ga izklopite in tiho odšla.
  
  
  Bar je bilo točno tako, kot njegov ego je zapustil. Pogledal sem okoli. Ne verjamem, da se vsakdo je bil zaspal še.
  
  
  Stol okusili to. "Kje je vse?"
  
  
  "Disco" Klera rekel, presenečen. "V kleti."
  
  
  "Ne slišim nobenega hrupa."
  
  
  "To je zvočno izoliran, Sektor."
  
  
  Je skomignil z rameni in šel po stopnicah, da je mislil, je pripeljalo do nižjih ravni v hotelu, kjer je oskrba sobe so locirani.
  
  
  Tri vrata led iz ciljne spodaj, in eden je rekel: DISCOTHÈQUE.
  
  
  On je šel v bar na desni in naročili pijačo. V natakar, oblečena kot flamenka z dolgimi sideburns vztrajanjem na njegovo lobanjo, hitro pripravljeno pijačo.
  
  
  Zdaj sem pustite moje oči sprehaja skrbno nad disco pokrovitelji. On ni opazil kraj: to bi lahko bil kraj, kjer Komar je skrival po umor, če dejansko Komar ni bil Barry Parson.
  
  
  Ampak jaz nisem videl, oseba, sem prvič videl v spalnice vile v Torremolinosu.
  
  
  On je bil o tem, da bi sedel, ko je zagledal znanca.
  
  
  Ona je sedela v skrajnem kotu, čisto sam, pod previsnimi oddelek kaj videti kot velik, ravno rock. V eni od teh svetlih trenutkov, Sergej udaril ji odkrito v obraz, in ona blinked in se obrnil proč.
  
  
  To je bil seveda Elena Morales.
  
  
  Kaj je bila njena vloga v tem burko? Ni bila vem, zakaj Barry Parson prišli, da se Sol y Nieve? Bil je del nje? Ali je bila ona samo nedolžna očevidac, del predstavitev Parson je ustanovila za zaščito svojem delu?
  
  
  Ali je bil on narobe o Parson?
  
  
  Hodil je gor za njo, nenadoma, ki se pojavljajo v temi nad njo in nasmejan na splošno.
  
  
  "Pozdravljeni, Elena."
  
  
  "George! Kaj prijetno presenečenje!"
  
  
  "Kdaj si prišel?"
  
  
  "Oh, Barry, in ga dobil tukaj okrog enajstih. Oba sva showered, spremenil in šel iskren z jedilnico, ampak seveda to je bil čas, da bi jedli. In videli smo svojo ženo. Rekla je, da si pojedel odšli." Njene oči iskrico. "Na podjetja."
  
  
  "Ampak zdaj si sama!"
  
  
  "No, pa smo prišli dol tukaj, tri od nas. Tam je bil še en očarljivo osebo tukaj. Nemško. Barry je šel gor, da razvrstite nekaj ven s svojo prtljago. Se je vrnil približno pol ure pozneje. zapustiti. Potem smo plesali in ... "
  
  
  "Kako dolgo je nemški ostati?"
  
  
  Elena se je nasmehnil. "Ali je to, kar vi imenujete navzkrižno zaslišanje, George?"
  
  
  Njen smejejo. "Seveda ne. Kaj se je zgodilo po Barry je prišel nazaj po prtljago?"
  
  
  "Nemški levi, kot sem rekel, in nato okoli dvanajst, trideset Barry je dejal, da bi Juana v njeno sobo. Juana bil utrujen. Povedal mi je, da počakaj tukaj." Ona se je namrščil ljutito. "Še vedno sem tukaj."
  
  
  Njen naročene pijače.
  
  
  "Kaj se zgodi, če Barry ne kličem?" Bila je vprašal, g
  
  
  
  
  
  
  Vrste prenosa
  
  
  Prevajanje Besedila
  
  
  Vir besedila
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Prevod rezultati
  
  
  spomniti, kaj sem naročil Juana.
  
  
  Je nasmehnil. "Sem pojdi v posteljo."
  
  
  "Morda čisto."
  
  
  Njene oči so se osredotočili na obrazu. "Ali ste mi govorili, kaj?"
  
  
  "Mogoče."
  
  
  "V redu," je rekel, se obrnil k meni in me položi ji roko na moje hip. "Glasovanje, kaj bom povedal. Zakaj ne vzameš steklenico in šel v mojo sobo? Počakali bomo, dokler Barry dobi nazaj tja."
  
  
  Sem vzela steklenico konjak in smo šli po stopnicah skupaj. Elena je bil malo weaver, vendar je ohranil alkoholnih pijač dobro.
  
  
  Na ih soba je bila v tretjem nadstropju. Elena vzeli ključ iz torbo in jo izroči se mi. Odprl je vrata in pustite, da z njo. Ona absorbira svetnika, in je zaprla vrata za seboj.
  
  
  Vzela ven nekaj skodelic papirja, odprl steklenico, vlije konjak, in začel piti, sedenje na robu postelje.
  
  
  "Vaša žena je zelo lepa," Elena, je dejal.
  
  
  Je pokimal z njo.
  
  
  "Ali imate družino težave?"
  
  
  "Ne več kot kdorkoli drug."
  
  
  "Toda zdi se, da je vaš Jean rad druge ljudi."
  
  
  "Kako je Barry?"
  
  
  "Ja."
  
  
  "Je Barry vaš mož?" Sem jo vprašala.
  
  
  Je stresel glavo. "Mi smo pretvarja se." Nasmehnila se je.
  
  
  "Kako dolgo ste znani ego?"
  
  
  "Ah. Morda mesec."
  
  
  "Kje sta se spoznala ego?"
  
  
  Ona dvigne obrvi. "V Malagi."
  
  
  "Kaj Barry naredil za življenje?"
  
  
  Ona se je zasmejala. "On je tako ljubezen."
  
  
  "št. Mislim, kaj je ego stvar?"
  
  
  "Jaz ne meddle v poslovni moški."
  
  
  Je pokimal z njo. Prepričan. Ona ne bi. Ona je bila španščina. Je Španec ne vpletati v svojega moža "drugo" življenje - kdaj.
  
  
  "In ti," je rekla z nasmehom. "Kaj počneš?"
  
  
  "Jaz sem fotograf," sem rekel, poskuša spomniti, kaj je bilo na mojem kritje po trenutek popolna amnezija. "Jaz prodajo na spletu."
  
  
  Elena me je pogledal pozorno. "Veš, nikoli nisem videl boste s kamero."
  
  
  "Mi smo na dopustu," sem rekel lamely.
  
  
  "Dobro, to je dejansko za Britanski, preveč," je tiho zamrmral.
  
  
  "Barry nikoli ne deluje bodisi?"
  
  
  Je stresel glavo. "Pravi, da je predstavnik podjetja v veliki BRITANIJI. Prodajni predstavnik".
  
  
  To je bil nov. To je bilo očitno Parson je legenda. Odločil sem se, če želite izvedeti več o nen.
  
  
  "Kaj je prodaja?"
  
  
  "Jaz res ne vem. Ne bom prosil."
  
  
  "Ali je kdaj ujemajo z KRALJESTVU?"
  
  
  "Jaz ne mislim tako. Še nikoli nisem videl napisati črke. Ampak on naredi veliko telefonskih klicev."
  
  
  "Ah."
  
  
  "Mislim, da ima sekretar. Vedno govori z njo."
  
  
  "Vidim." Njene obrvi brazdastim. "Kje je ona?"
  
  
  "Ne vem. On je na telefon, in res ne vem, kje mu je kliče, ker nisem v sobi, ko on začne. Ali ko je klici emu, je treba dati emu po telefonu, on pa čaka na njo, da zapustijo sobo."
  
  
  Je pokimal z njo. "Španska vas dekleta so čudovita," sem rekel. "Ameriška ženska je bila prisluškovanje na vrata. Ali poslušanje ego." "Ampak, da bi se izognili prisluškovanje telefonskim pogovorom, boste potrebovali posebno disciplino."
  
  
  Ona prikimala. Nato nasmehnila se je. "Preveč zame."
  
  
  "Ali si poslušal?"
  
  
  "Jaz ne."
  
  
  Njo, se zarežal. "Dobro dekle."
  
  
  "Vendar, nikoli ne govori o tem, kaj mail podjetje. On je vedno govoril o ljudeh. Ljudje ne razumem. Kliče ih " eni, ali sam, ali moški ali ženska ."
  
  
  Za posrednika, da ne naredi veliko smisla, kot dobra poloble.
  
  
  "Ste že kdaj govoril, da je ego sekretar?"
  
  
  "ja. Jaz sem ji dala malo naglas, da bi ji mislim, da je bil neumen." Nasmehnila se je ob mene, z nenadno pixies, kot je flash za humor.
  
  
  On stisnemo njenega stegna. "Ti nisi neumen, na vse, Elena."
  
  
  "Ampak ona misli, da sem neumen."
  
  
  "KDO je?"
  
  
  "Chris. Ženska Barry je govoril."
  
  
  "Veš, njeno drugo ime?"
  
  
  Elena stresel glavo.
  
  
  "Ali je govoril z njo tako dolgo, kot si ego vedel?" Vprašal sem jo, čeprav nisem vedel, kam bomo šli, samo stalno na običajnih poti, zbiranje informacij.
  
  
  "Ah, ja. On je bil vedno v stiku z njo. Poklical je dolge razdalje številke, da bi uredile nekatere njegove poslovne zadeve."
  
  
  "V Angliji?"
  
  
  "Oh, ne, ne vedno. Včasih v Franciji."
  
  
  "Ali ste prepričani, da je bil France?"
  
  
  Ona se je namrščil. "Mislim, da je tako. Jaz ne vedno poslušali, da ji tako skrbno, George. Jaz ne vedno dobili pravo priložnost. Zakaj ste tako zanima?"
  
  
  "Všeč mi je, Barry." Nasmehnil se je ob njo. "Jaz sem samo spraševala, kaj država v kateri je dejavnost, to je v občinstvu."
  
  
  "Všeč mi je, Barry preveč."
  
  
  "Ne veš, Barry noč in šel sem domov vile z Juana?"
  
  
  "Ja."
  
  
  "Kje je bil tisti, ki je dan?"
  
  
  "Bil je doma ves dan. Jaz sem razmišljal."
  
  
  Tako je ni ustrelil Corelli - to je bil proti Komarjem ali nekatere neznane skupine. Barry ni bil proti Komarjem - nobene možnosti.
  
  
  "In on je govoril, da je Chris ta dan?"
  
  
  "Chris?"
  
  
  "Dekle. Sekretar".
  
  
  "Ah. Št. Jaz ne mislim tako. On pa je ostal na vili. Smo šli na plažo."
  
  
  "Plaži? V zimskem času?"
  
  
  "Sedeli smo na pesku na soncu." Ona giggled. "Zabavno je bilo."
  
  
  "O tem, kako naslednji dan? Klici v Anglijo?"
  
  
  "št. Nič, da je dan."
  
  
  "Pozneje?"
  
  
  "No, mislim, da je ona kliče zjutraj. Veste, to je zgodnje danes."
  
  
  "Chris je punca?"
  
  
  "St. Ona je lepo dekle. Zelo učinkovito. Sem njena slika v moji pisarni. Veš, kaj? Sedel za mizo v tej pisarni. Zelo formalni."
  
  
  Je pokimal z njo.
  
  
  "Vidim jo na telefon. Njo, sem lahko videl in govoril, da Barry. Ona misli, da sem slab, in ona, hey, ne, kot sem jaz." Elena je pokazala zobe.
  
  
  "Ne, ona ve o vas in Barry?"
  
  
  "Oh, seveda. Kristina in sem..."
  
  
  dosegel je
  
  
  
  
  
  Vrste prenosa
  
  
  Prevajanje Besedila
  
  
  Vir besedila
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Prevod rezultati
  
  
  je zgrabil pod roko. Ona skoraj razlila svojo pijačo. "Kaj je to?" Ona prešli na naglas.
  
  
  "Kristina? Vas je dejal Chris."
  
  
  "To je isto ime. Je kaj narobe?"
  
  
  Nekaj je narobe. Nekaj je bilo zelo prav. Zdaj je vse padlo na svoje mesto. Chris je bila Christina. Christina je bila Christina. Christina, cut off, v sredini z sprednji del manjka, je bila Tina.
  
  
  Elena je zavzdihnila. "Ali ste zapustili?"
  
  
  Njen, je zmajal z glavo. "Kaj ti je dal idejo, da vseeno?"
  
  
  "Vaš um je že šel kam drugam."
  
  
  Je sklonil in pobral jo. "Ne več. Poglej. Ni več konjak. Vse ideje?"
  
  
  "Jaz sem razmišljal o tem," Elena je dejal, breaking free okoli mojih rokah. "Jaz sem nosil nekaj bolj udobno."
  
  
  Ona je vstala in šla v kopalnico.
  
  
  Ko je prišel ven, ona ni počutijo vse bolj udobno v nič.
  
  
  In bil sem popolnoma udobno.
  
  
  Devet
  
  
  Zjutraj, njen zajtrk je bil že skoraj končan, ko Juana prišel v hotelsko jedilnico in približal se mi je. Imela je samo showered in je bil nasmejan.
  
  
  "Dobro jutro, Gospa Peabody," sem rekel, sedi in se pretvarja, da premca do pasu.
  
  
  "Dobro jutro, Gospod Peabody," je dejal dryly.
  
  
  Ona se usedel.
  
  
  "Izgledaš moti," sem rekel, buttering a croissant. "Kamenje v svoje smeti?"
  
  
  Ona poblisnil okoli, da poskrbite, da nihče ni poslušal. V tem trenutku, je bilo le šest drugih strank v jedilnici.
  
  
  "Jaz hrani ego je vso noč, samo za vas!" ona je napadla me pod ji dih.
  
  
  "Hvala," sem rekel. "Prepričan sem, da vam je bil všeč."
  
  
  Ona blushed furiously. "Zdaj, kaj je vse to gre?"
  
  
  "Povedal sem vam. Nisem niti prepričan še, da se Barry Parson je, ki pravi, da je."
  
  
  Pogledala je okoli. Natakar loomed nad nami. Z nasmehom, je ukazal, in natakar hitela proč. Ona je obrnila k meni. "Jaz tudi," je priznal.
  
  
  Njo, pogledal gor. "Joj?"
  
  
  "Si rekel, da bi bila oseba, ki je ubil Corelli lookalike."
  
  
  "Njen beru je nazaj. On ni mogel storiti. Ima alibi."
  
  
  "Vendar se mu zdi, da ve veliko o mafije."
  
  
  Njen, je skomignil z rameni. "On trdi, da je agent. In, da Britanske vojaške obveščevalne dela poskušati odpraviti mafije drog omrežja."
  
  
  "Vem, da vse to. Vendar se zdi, da je malo verjetno."
  
  
  Zanimivo, sem mislil. Vedno sem imel isto idejo.
  
  
  "Kje si bil vso noč?" "Kaj je to?" je vprašala nenadoma.
  
  
  Natakar prinesel ji pladenj kontinentalni zajtrk in paro lonec kave.
  
  
  "Bil sem tam z nekom."
  
  
  Ena obrvi rose, ko je odprl roll in buttered ego. "Joj?"
  
  
  "Gospa Parson."
  
  
  "Če je Gospa Parson," je zarežal. "Mislil sem, da vas lahko vodijo v zapri ob disco."
  
  
  "To je tisto, kar sem storil."
  
  
  "Kaj se je res zgodilo, da je človek, ki je bil ubit?"
  
  
  Pogledal sem okoli. "Komar so me v strojnici in ga ubili. Vendar pa ona ve, kraj za srečanja. Jaz sem sestanek Corelli ob polnoči."
  
  
  "Ali je res bolje za vas, da govori tako svobodno tukaj?"
  
  
  "Bug v kavo pot?" Njo, se zarežal. "Dvomim. Vendar ne pove ničesar v svojo sobo, ki jo želite obdržati skrivnost. Njen, prepričan sem, da prekleto stvar je bugged. Mislim, da je to, kako sem bila napadli potencial Corelli morilec. Juana, si Parson reči ničesar o Corelli?" "
  
  
  "Corelli?" Je stresel glavo. "Ne, zakaj ne?"
  
  
  "Mislim, da on ve, Tina Bergson."
  
  
  Juana zamrznila. "Si prepričan, da je?"
  
  
  "Ni res, ne." Njo, leaned nazaj. "Zakaj ne?"
  
  
  "On govori italijansko, veste. Zelo dobro."
  
  
  "Kaj Tina Bergson so naredili z njim?"
  
  
  "Sploh nič. Njen, razmišljanje o Corelli."
  
  
  "Misliš, da Parson je italijanščina, in ve, Corelli?"
  
  
  Juana stresel glavo. "Ne verjamem ji. Pravkar sem ji rekel, da on me je presenetil, ko je prišel gor z italijansko besedno zvezo."
  
  
  "Kaj fraza?"
  
  
  Ona blushed. "Ne spomnim se."
  
  
  "Pa veš, da je bil italijanski?"
  
  
  "Priznal je, je. Tudi on je bil zelo kul."
  
  
  "In je bila nesreča?"
  
  
  "Zelo rad." Juana pogledala svojo ploščo. Bila je nenadoma prvobitnega in natančno. Ni bil nasmejan, čeprav je bil smeh duhovno. Nekaj nenamernim v sredini oblikovanju ljubezen, ona je vedela. In je prišel gor z lepo bogato italijansko besedno zvezo. Zanimivo. Zelo zanimivo.
  
  
  "Ali je šel smučanje?" Sem jo vprašala.
  
  
  "Ne vem. Mislim, če bi vedeli zanjo?"
  
  
  "Bil sem samo razmišljal. Bomo šli gor pobočjih nocoj, Juana. To bi moral prikazati na zaslonu na pokrovčku. In jaz bi bolje, da nekaj fotografij." Dober. Utrujen sem od vsega tega boudoir delo."
  
  
  "Se vam zdi, da se ob to zelo dobro," sem rekel, mimogrede, videti nad njo. "Pravzaprav, še nikoli nisem videl, da izgledaš kot je to pred... Oh, jaz sem vesel, če boste dobili tisto, kar mislim."
  
  
  Ona je bil jezen. "Jaz bom vzela vaša ..."
  
  
  "Zdaj, zdaj," jih opozori jo, srkanje preostanek svojega con leche kave.
  
  
  "Če ne greš smučanje?"
  
  
  "Moram iti gor v mojo sobo in čiščenje prvi."
  
  
  Ona prikimala. "Bom pripravljen na devet-trideset."
  
  
  "Devet-trideset nato. Gremo na vrh. Велета. Ali igrate?"
  
  
  "Seveda! Njeno brado strel gor. Ona je bila zahtevna mene. Sem čutila, da se ji bolje. Ona je bila še vedno v boju za njen pomen in njeno spolov. Dobro dekle.
  
  
  * * *
  
  
  Smo potegnil iz naše opreme na Prado Llano in igral ena-na-ena igra ob gondol, da bi prvi tekmi za Borreguilas.
  
  
  To je bil poživljajoča dan, s soncem visoko v nebo in veter prinaša nekaj vlage.
  
  
  
  
  
  Vrste prenosa
  
  
  Prevajanje Besedila
  
  
  Vir besedila
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Prevod rezultati
  
  
  znova. "To se dogaja, da sneg nocoj," sem pomislil. Spomnil se je, da je imel zavohal sneg v zrak večer. Zdaj se bo to zgodilo, je bil prepričan o njem.
  
  
  Žičnica odskočila in trznil, in smo sedeli plezanje gor in gor vrhov Sierra Nevada. Da bi lahko videli vse, kar od tam. To je vse hladneje in hladneje - hitro. Sem se obrnil in pogledal navzdol, in je bilo, kot je videti na konec sveta. Na velike razdalje pred mano, ves Granada je bilo območje širijo, čeprav je bilo nekaj meglica tam, dovolj, da blokira celotno panoramski pogled vse.
  
  
  Smo skočil izključite kabel, avto, medtem ko spremljajočo držal, in je šel v stanovanja na ulici. Bilo je zelo visoko tukaj, zrak je bil suh, in hladno obdana nas iz vseh strani in prodrl našo kožo skozi naša oblačila.
  
  
  Odšla sva v tišini, na vrhu smučarske strmine. To je bila pusta državi - vse prekrite s sljudnim skrilavci in sneg - ni bilo dreves ali goščavi kjerkoli. Samo sneg, kamenje, in nebo. Je tiho privezan sam v svojem Avstrijci in gledal Juana boril z njo Kanadčani.
  
  
  Stali smo tam za nekaj minut, je videti po pobočju navzdol, in potem sem vzela skp off, potegnil kapa dol nad ušesi,in pomahal na njo.
  
  
  "Ste prvič!"
  
  
  Ona je prikimala, potisnil sama naprej, upognjen, kolenih, in se je začel premikati vzdolž strmih oddelek prvi padec.
  
  
  Jaz sem se ji, sprostitev in uživanje v svež sneg na robu moje smuči. Bili smo v najboljši vremenski pogoji.
  
  
  En dan smo spočiti in ona prinesla nekaj sendviči, ki je prinesel neverjetno vrednost ih. Pojedli smo ih in ni rekel besede za seboj. Pravkar smo basked v soncu in so bili veseli s samoto in lepoto gore.
  
  
  Zaključili smo naše sendviče in se preselil na.
  
  
  To je bila odlična dirka.
  
  
  Čudovito.
  
  
  Po tem kratkem spustu navzdol Borreglas, smo sedeli v hotelski avli ves dan, izmenjavo zgodb z Barry Parson in Elena Morales kot ogenj "crackled" in turisti prišel in odšel. Smo lahko videli nižje stezni - od Borreglas za Prado Llano-zunaj okno, in porabljen čas komentiranju oblike različnih smučarje.
  
  
  Končno, sem šel k počitku in se stuširam. Obrok je skromno, z običajno veliko število jedi ter na enajstih trideset je začel, da bi dobili malo živčni. V tistem trenutku smo bili še vedno sedi in pije.
  
  
  On opravičili sam, je šel gor, da je njegova soba, in preveriti svojo luger in ostra. Potem ga je vzel ven, je zemljevid območja, in preverjene poti za spomenik Velet, ki je videl tisto jutro na vrhu smučarske strmine. Vlada ceste okrog Granada, da Motril na Costa del Sol, ona bi bil rekel, tekel tik ob betonsko konstrukcijo.
  
  
  Cesti iz Prado Llano povezani z redno avtocesti približno tri milje od Prado Museum. Označene svojo pot proti severu do vilice in nato jugovzhodu, da Velete na avtocesti. Odložil je zemljevid za trenutek, pobral tipke za najem vozila Renault, in šel dol v čakalnico.
  
  
  V jedilnico, je videl, Juana še vedno sedel z Elena. Sprašujem se, kje Parson je. Jaz sem stal tam, gledala skozi okno na sprednji strani hotela, kjer Renault je bil parkiran. Več številke so se premikali skupaj Prado, verjetno v bar-Esque moda. Eden od njih je bil Gospod Hauptli.
  
  
  Stopil sem skozi sprednja vrata hotela in v temo zunaj, in me je videl kodranje:
  
  
  "Ne pozabi, da bomo to dirko nekega dne!
  
  
  "Jaz bi raje naredili pri dnevni svetlobi," je povedal ji je v nemškem jeziku.
  
  
  Smejal se je naglas in je hodil v avli.
  
  
  Njen sončni zahod v Reno. Mrzel veter je podrl pobočjih. Avto je bil mraz, ampak prijetno. Toplota motorja bo hitro ogreje ego.
  
  
  Lahka, sneg je začel padati. Bilo je prezgodaj, da se držijo, vendar je padla na ledene zaplate snega, ki so že na progi. Snowdrifts začel nabirajo ob robu pločnika.
  
  
  Renault hummed kot zadovoljni ptica. Je vozil počasi in previdno gledal svetlo bele črte na sredini ceste. Dvojni pas ceste je bil ozek pas za dva avtomobila mimo. Gledal sem na bus in avtomobili komaj mimo mimmo drug drugega med potovanjem okoli Granada, opomnil me je na slona iskanja partnerja z antilopa, ki noče sodelovati.
  
  
  Ona je bila izpolnjena za dva avtomobila, ki pelje proti Prado Llano, nato pa je zapeljal na glavno cesto, kjer se je izkazalo, da sledite obrne in se obrnil nazaj proti Veleta. Sneg je bil še težji. To prečkal žarke na svetu in oblikujejo zaveso pred mano. Sem komaj videl na avtocesti, in čeprav je bila širša, kot je videti, ni bil namenjen prehitevanju ali stunt vožnje na katerem koli terenu.
  
  
  Renault je bila vožnja z lahkoto na ovinkasti cesti, ampak sem videl, da sneg je bil začetek, da prianjati na pločniku malo. Včasih nisem videl robu avtoceste na vse.
  
  
  Jeklena glas prišel do strmine
  
  
  
  
  
  Vrste prenosa
  
  
  Prevajanje Besedila
  
  
  Vir besedila
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Prevod rezultati
  
  
  Zdaj Renault je, da je vse svoje plina. Se je preusmerila v nizki prestavi in se preselil počasi in previdno skozi povečanje površine snega.
  
  
  Končno je zagledal znak: VELETA. In po znak, prašne ceste, izklopite glavno cesto in do znane konkretne spomenik na vrhu pečine.
  
  
  Bila je potisnilo Renault na gozdni poti in se obrnil, prek skal in ledu, dokler je prišel na ravno površino, očitno tvojim po trdem kamenju. Ni bilo znamenje avto.
  
  
  Moje gledanje je dejal pet minut čez dvanajst let. Sprašujem se, kaj se je zgodilo, da Ricu Corelli. Potem pa še misel, da me: je Corelli se odločila, da ne, da imajo srečanja, ko je besedo dobil ven, da Arturo je bil mrtev? Bil Corelli, preveč, skriva nekje zadaj skala, čaka na njo, da pridejo ven, v odprto, da ustreli me?
  
  
  Jaz izklopljen vžig in Renault umrl. Tam so bile pnevmatike skladbe povsod v zamrznjenih snežni brozgi, vendar so pomenile nič. On shuddered. To je bil osamljen, tukaj, v večini samem mestu v gorah. To je samo Corelli in njim , in je urejeno na tak način. Ubij me za Arturo je smrt? Za smrt Basillo di Vanessi?
  
  
  Je skrbno izklopa žarometov. Usedel se je za nekaj časa, tehtanje njegove možnosti. Nato pa je dal na svoj windbreaker in potegnil Luger . Tam je bil žep svetilka na nadzorni plošči v prostor, ki ponavadi nosijo z menoj, in Jaz ga vzel in se je izkazalo na.
  
  
  Nato je odprl vrata Renault. Veter je zaloputnil v meni, z grozljivo učinek. Lizanje potegnil windbreaker nad njim in je stal za Renault, zapiranje vrat z thud. Narejen je bil z žarek svetilko v noč in sem videl le sneg vrtenjem proti meni, bičanje v vse smeri na vrh vrha, kjer je bil veter, ki piha iz vseh točkah kompas.
  
  
  Spomenik je bil kopičijo tam, temno in tiho, in Ego hodil okrog njega, dokler je našel modra kartica SIM bi on potegnil ven iz vrnil pogled. Nisem imel pojma, kako Ego voznik govoril ego v prebiti led in ledeni snežni brozgi, on pa je stal tam. Je dotaknil kapuco. To je bilo še vedno toplo.
  
  
  Na zadnji spomenik je bil kup gradbenih materialov levo po prvi obrtniki za dokončanje spomenika. Sem stal tam na Kartico Sim, se poskuša skriti pred vetrom, in je tam sem slišal nenaden hrup ne daleč od mene.
  
  
  Njen mož je imel Luger tesno v njegove roke in obrnil obraz v smeri zvoka, ki je bil prihajajo iz. Kot veter stepeno okoli, odličen zvok in razpršenosti ego v vse smeri, ni bil prepričan, če sem gledal njen obraz-za-obraz z gibanjem ali ne.
  
  
  Nato shaggy slišal njo.
  
  
  Luger držal v roki, s ciljem in pripravljen stisniti.
  
  
  "Ah, Peabody," glas je dejal, kot če do šal.
  
  
  On ni zavedal, ga.
  
  
  Ko pa je stopil v svetilko mesto, njegov ego je bil takoj znana.
  
  
  To je bil Barry Parson.
  
  
  Zdaj pa ni imel Britanski naglas na vse. Govoril je v nejasno nekako tako, ki me je verjeti, da je do te točke je imel, po vsem, samo igral vlogo Britanski tajni agent.
  
  
  Kdo je bil?
  
  
  On je stopil naprej od zadaj kup gradbenih materialov in dosegel, da se pretrese mojo roko.
  
  
  Svoje zamrznjene.
  
  
  "Se sprostite," Barry Parson je dejal. "To je vse prav. Njen Corelli. Rico Corelli".
  
  
  10
  
  
  Sneg sukati okoli nas za dolgo časa, in nihče okoli nas preselili. To je vse hladneje in hladneje.
  
  
  "Vse v redu?" je rekel, nagnjen navzdol lizal mi, poskuša videti v obraz.
  
  
  V Luger je bil spravljen pod njo windbreaker, samo v primeru. "Kako sem lahko prepričan?" Ego vprašala. "Prvi ste, povejte mi, ste Barry Parson, in zdaj ste, povejte mi, ste Ricu Corelli."
  
  
  Smejal se je. "Gremo. To bi moralo biti jasno,! Dobro opravljeno=), in ki bi se lahko tukaj, ampak Ricu Corelli?"
  
  
  "Kdorkoli bi lahko tukaj odgovoriti na svoj žepni nož. Vsakdo, ki je vedel o sestanku."
  
  
  "Kdo pa Ricu Corelli in umorjenih otrok?" je vprašal.
  
  
  "Komarov. Je morda veste."
  
  
  "Misliš, da sem proti komarjem?" Parson pozvane s smeh.
  
  
  "On bi se samo tisti, ki bi vedeli, da Corelli izpolnjeni mi tukaj."
  
  
  "Biti razumen! Ne proti Komarjem!"
  
  
  "Ste rekli tako, ampak ne vem njo."
  
  
  "Če bi bil komar, kaj bi on se delaš tukaj?"
  
  
  "Poskus, da bi našli Corelli in ubiti ego."
  
  
  "Vendar ji Corelli."
  
  
  To se je spremenilo v preprosta komedija. Je zmajal z glavo, resignedly. "Znosna, ste Corelli. Jaz sem prekleto mraz. Gremo v moj avto in govori."
  
  
  Nasmehnil se je. Dobri."Ona je vodil ego up spredaj za Renault.
  
  
  "Lepo, malo delo," je dejal.
  
  
  "Super," sem rekel. "Če boste v najem, lahko dobite najboljše iz nje."
  
  
  Odprl je vrata s svojo ključno in je začel, nato sklonil in je odprl osebnih vrata za em. Se je povzpel v in zaloputnil vrata. Avto lurched. To je bilo še vedno toplo notranjost.
  
  
  "Naj vam povem nekaj o Basillo di Vanessi," je dejal po minuto molka. "Zamenjava. Ste bili poskuša ujeti me za več mesecev."
  
  
  "Z njimi?"
  
  
  "Nekdo okoli vrha ravni mafije," Parson je dejal. Ji ni mogel pomagati; Njegova še vedno mislil, nen, kot Barry Parson,
  
  
  
  
  
  Vrste prenosa
  
  
  Prevajanje Besedila
  
  
  Vir besedila
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Prevod rezultati
  
  
  ne tako, kot Ricu Corelli.
  
  
  "Kako pa veš, da je?"
  
  
  "Imam prijatelje tam. Na vrhu. Kapo Kapo želi biti izključene privzeto. On hoče, da je popolna."
  
  
  "Kaj je ego je ime?"
  
  
  Nasmehnil se je. "Pozabi. Samo verjemi mi."
  
  
  Dober. Tako Capo Capo želi, da odidete."
  
  
  "Hočeš, da me bo ubil. Potrudil, da mi poveš, že dvakrat. Enkrat na Korziki. Ko v Neaplju. Sem bil tam pri dostavi."
  
  
  "Neaplju? "Kje si Komar prišli?"
  
  
  On me je pogledal ostro. "Da bo vse v redu."
  
  
  "Bil sem povedal."
  
  
  "Hema?"
  
  
  "Nič."
  
  
  "Ko je moj drugi opomin ni uspel..."
  
  
  "Eni v svoje vile na Korziki?"
  
  
  On se je namrščil. "Ja." Je čakal. Nato: "Ko mu ni uspelo, se je odločil, da pusti za podjetja. To je, ko sem prišel, da vas ljudje."
  
  
  Je pokimal z njo. "Vse vem o tem." To ne obstaja. Ampak to je bila neuporabna, če želite poslušati ego je zgodba. Sem imel noben način ni vedela, če je bil true ali false.
  
  
  Dober. Ko smo zapustili Korzika na jadrnici, Vanessi je z njim."
  
  
  "Da vaš kraj?"
  
  
  "ja. Ko smo prišli do Valencia, sva ostala v pristanišču na dan, in njen ostala na obali, ko so levi."
  
  
  "Ali Lysistrata jadra brez vas?"
  
  
  "Absolutno fantastično. Vanessa igral Ricu Corelli."
  
  
  "In ko so pristala v Malagi, Vanessa je bila še vedno igrajo Corelli?"
  
  
  "Ja." Naredil premor. "S pomočjo Tina Bergson."
  
  
  "Bila Vanessa v Malagi?"
  
  
  "št. On je ostal na ladji. Mislili smo, da bi bilo bolje ta način. Potem ne bo nobene napake. Mislim, samo v primeru, da nekdo, ki priznava, da je ego."
  
  
  "Ali lahko kdo v Malagi identificirajo vas?"
  
  
  "Imamo priložnost," Parson se je zasmejal.
  
  
  "Potem?"
  
  
  "Potem si v stik Tina in prišla je, da sva se spoznala."
  
  
  "To je pravica."
  
  
  "Menim, da nekdo, ki vam je po vas, da jahte, dajanje na potapljaško opremo, in dobili zadetka."
  
  
  "KDO je?"
  
  
  "Moscato, seveda. Kdo drug? On ve vse o meni. In je morala imeti več kot eno oko na ladji, ko je prišel. On je samo časovno omejen čas, ki ste bili blizu ladje, da bi dobili boste sodelovali."
  
  
  "Zakaj nisem Moscato prepoznate?"
  
  
  "On ve, o jahti, o Tina, o srečanja z vami ljudje..."
  
  
  "Vidim. Vendar je res nisem prepoznal."
  
  
  "To je pravica."
  
  
  "In mu zabodel in ranjenih Tina."
  
  
  "Hvala Bogu, da je ni ubil!"
  
  
  On je gledal njega. Segel je v svoj žep in potegnil ven pack Ameriške cigarete. Je prižgal eno in pomahal tekmo. Zadnji čas, vzel ven španski cigareto. Potem pa, seveda, on je igral Britanski tajni agent Barry Parson. Bil je vzoren igralec in je vedel, kako učinkovito pravico, rekviziti so bili.
  
  
  "Kako je ona zdaj?" Sem jo vprašala.
  
  
  "Misliš, kaj oni pravijo, okoli kliniki?"
  
  
  "Ja." Vedel je.
  
  
  "Ona je, ki prihajajo."
  
  
  "Če lahko ona se vam pridružijo?"
  
  
  Je obotavljal. "Kmalu."
  
  
  "In potem-srečanja s svojim partnerjem?"
  
  
  "To je pravica." "Poglej, Tina je del stavka. Ste vedeli, da je, kajne?"
  
  
  "Ja," sem rekel. "Ampak želimo srečujejo prvič, in potem bomo pogovorili o podrobnostih."
  
  
  Je pokimal. "To je vse, kar zadevah zdaj."
  
  
  "Ena stvar, uganke me."
  
  
  "Kaj je to?" Dim rose pred ego je obraz. V vetrobransko steklo za Renault, videla je odraz njihove egos, kot se je udeležil povlecite na cigareto.
  
  
  "Kako ste celo dobili v po Komar v Torremolinosu?"
  
  
  Smejal se je. "Lepo, kajne?"
  
  
  "Zelo lepo. Ji ustavi. "Preveč lepo."
  
  
  Ego je oči zdrsnila skozi rudnik. "Kaj si rekel?"
  
  
  "Sem rekel, da ne morem popolnoma strinjati z vašo zgodbo, Corelli. Vstopite v posel, ko moje proti Komarjem deluje hladno, nato pa igrate Barry Parson, tajni agent. Kaj daje?"
  
  
  "Pojdimo," Parson je dejal resno. "Poslušajte. Njej, sem vedel, da ste bili po komarjem. Ali se strinjate?"
  
  
  Je pokimal z njo. "Morda ste uganili, seveda. Ampak zakaj ste bili v Malagi na vse? Mislim, Ricu Corelli. Ste bili skriva v Valencii. Zakaj iti v Malagi, da se izpostavljajo zaman?"
  
  
  "Zavarovanje," je dejal počasi.
  
  
  "Zavarovanje?"
  
  
  "Bil sem varen od trenutka, ko sem zapustil jahte v Valencii. Si razumel?"
  
  
  Je pokimal z njo.
  
  
  Dober. Savchenko bil na jahto, medtem ko je delal, ko je" Mosquito " je udaril. Res še enkrat?"
  
  
  So mislili svoje. Dober. Recimo, da ste naj bi bile v Sol y Nieve na tej točki."
  
  
  "To je tisto, kar sem povedal, Tina."
  
  
  "Mislil sem tako. Mislim, zakaj prihaja do Malaga pomoč? To je bil moj žepni nož."
  
  
  "Vzemi za vaš hotel in izvedeti več o vas." Je skomignil z rameni. "Mislim, moje življenje je zavit v lep mali sveženj. Grem na Članicah. In lahko, da je dekle imate tam so moji oskrbniki. Prav?"
  
  
  "To je pravica."
  
  
  "Torej, počakal bom za vas, da si opomore.
  
  
  Ni bilo dolgo tišino. Njen pogled je bil mrzel. On me je pogledal tako kot hladno.
  
  
  "Kje si vzemi me iz?" Sem jo vprašala.
  
  
  Je zavzdihnila. Dober. Poglej. Ste bili na lov. Njej, sem vedel, da ste bili hoteli poskusiti, da bi našli Moscato. Res?"
  
  
  "Mislim tako."
  
  
  "Bil sem samo čakajo, dokler nisem našel."
  
  
  "Si opredeliti me prej?"
  
  
  "Oh, seveda. Gledal sem, kje je Tina šla."
  
  
  "In potem ste sledili Juana in me to noč?"
  
  
  "Seveda, seveda."
  
  
  "Villa."
  
  
  "Pravzaprav. Do takrat, ko ste zadeli, da je kurba - tisti, ki je bil že imajo troje z Moscato, in drugi je bil širok, sem vedel, smo bili v dell. Pravkar sem po vas."
  
  
  "Ampak zakaj
  
  
  
  
  
  
  Vrste prenosa
  
  
  Prevajanje Besedila
  
  
  Vir besedila
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Prevod rezultati
  
  
  Ali ste boj svojo pot nazaj, od takrat, ko sem imel Moscato mrtvih? "
  
  
  Ego je oči srečale moje. "Vsi delamo napake, ne mi?"
  
  
  Njen, je skomignil z rameni. Dober. Toda zakaj zgodbo?"
  
  
  "Barry Parson je jazz? Pravkar sem brušena prah off police, " je rekel, zdrsa v Barry Parson je Britanski naglas. "In zdelo se je, kot da je bil, kaj je potrebno storiti v tem trenutku. Kaj bom naredil, bi si premislil, in rekli:"Kakšen glas za njo, dobri stari Ricu Corelli! To ne bi imelo veliko smisla zdaj, ne? "
  
  
  Njen smejejo. "Še vedno ne morem, kot ferret vse to bifurcation in tripling. Lahko bi naredili stik z Juana desno stran. Si spal z njo, tam, in spet tukaj. Zakaj ne daj hej informacije in prosi, naj preverim? "
  
  
  Je malo navzdol na cigareto in pogledal skozi vetrobransko steklo. Sneg je padal, ampak to je že lažji zdaj. Pogledal sem in videl, da so naša dva obraza kaže v temno noč.
  
  
  Ego je oči stared nazaj na meni.
  
  
  "Jaz nikoli ne zaupaj spalnica," dejal je, mrk. "Mislim, da niti ne moje. To je kraj, ki sem najel ji v Torremolinosu. Kako vem, Moscato ni zapis me je na traku, preden sem sledil njegovemu mestu? Navsezadnje, je mislil, da bi ubil me na ladji. Ampak morda je bila past. Res? Morda Moscato ni bilo, morda Moscato je vedno razmišljal o meni in čakajo me. Kako sem lahko so poznali? "
  
  
  Njen sedel tam.
  
  
  "In ta hotel. Jaz ne zaupam ji ničesar. Nič takega. Mislim, da obstaja hroščev v vsaki sobi. Sem imel, da gredo skozi prihodnje srečanje, ker je bil del prvotnega načrta. Ne maram, da odstopajo od začetnega načrtovanja, saj pušča preveč na srečo. Ker smo že poznali med seboj, to je samo igral kul in še od takrat naprej. Jaz sem zelo žal, če te je užalil vaš občutek za red."
  
  
  To je smisel.
  
  
  "Kaj zdaj?" Sem jo vprašala.
  
  
  "Mi smo prevozov srečanje med dekle in mi," Parson je dejal, spet urejen. "Dostaviti mikrofilm".
  
  
  "Kje?"
  
  
  "No, veš, kaj mislim o hotelu. To vam daje pravico, da katero koli številko. In jaz ne rad družim z ljudmi, ki v Prado Llano. Poglej, kaj o ski run?"
  
  
  So mislili svoje. "To je zelo zapuščena, v redu-v času. Ni žuželk v sneg, bodisi." Smejal se je, spraševala, kako res, da je bil.
  
  
  "K vragu s snegom. Lahko ustrelil oseba, ki je v pariz s teleskopsko objektiv." On shuddered. "Ni mi všeč, da je na vseh."
  
  
  "Ampak, če nihče ne ve, ste Corelli..."
  
  
  "Kdo je rekel, da? Poleg tega pa je še slabo točko. Če Moscato še vedno obstaja, in njen, prepričani, da je po Arturo kupil ego - bo on pazi na vas in vaše podjetje, je res?"
  
  
  "O Juan?"
  
  
  "Seveda! Tako sem imel, da bi ga videl nekje, da je tako oko-lov in zaščitenih hkrati."
  
  
  Njen, je skomignil z rameni. "To ni enostavno pismo izpolniti."
  
  
  "Ne? Kaj o eni od teh žičnice? Ko ste v enem okoli njih, ste osamljeni, sami, in varno!"
  
  
  Razmišljal sem o tem. "A gondola? Njo, vem, kaj misliš. Dobite na zapri z njo, in vstane skupaj. Kot dolgo, kot ste tam, zaklenjena v žičnico, ki lahko dobite sami v nadzorovanem okolju in nihče ne bo pametnejši. je vse, kar je na film? "
  
  
  "To je pravica."
  
  
  Sedel sem in mislil. "Vendar nekdo še vedno lahko ustrelil iz strmine."
  
  
  "To je, če prideš, starec," Parson je dejal, hoja nazaj, da se Britanske univerze. "Prideš na vaše smuči, stati na Borregilas postaje in pokrov za nas, kot smo pristop."
  
  
  Razmišljal sem o tem. Všeč mi je. Bolj sem razmišljal o tem, bolj mi je všeč.
  
  
  "Bom kupil tega," sem rekel.
  
  
  "Koliko je ura?"
  
  
  Svoje je dejal: "Jutri ob desetih zjutraj?"
  
  
  "Pravzaprav," Parson je dejal. "Jaz hočem ostati stran od Juana. Ne želim, morebitne zaplete, ko smo tako blizu, da posel."
  
  
  "Srečno," sem rekel.
  
  
  Stal je v snegu, prilagodi svojo windbreaker. Čutil je hladno, ki se sesipa skozi odprta vrata, čeprav snega je bilo skoraj popolnoma izginila.
  
  
  "Hitri začetek" na Parson je dejal. "Jaz bom si sledijo navzdol."
  
  
  Je pokimal z njo.
  
  
  Je zaloputnil vrata v moj obraz in hitela okrog spomenika, kjer je izginil iz pogleda.
  
  
  * * *
  
  
  Renault zažene brez kakršnih koli težav. Pustil sem EMU se ogreje malo, potem pa čakal, dokler ga nisem videl Simka prišel po kotu spomenik, ji žarometi poševne dol na hitro cesto. Potem se je odpeljal, plazil navzdol po kratkem dovoz na avtocesto. Pomahal na Parson v rearview mirror.
  
  
  Videl sem Kartica Sim naslednje mene, svoje žarometi utripanje v padajoči sneg.
  
  
  V ovinkov in zavojev je bilo precej ostra, ki zahtevajo stalno zaviranje in downshifting. Začel je uživati na progi, ko je čutil prvi mokro zavorni sistem.
  
  
  Je spustil skozi dolino okoli črna mica, ki goji up, kjer cesta je bila razstrelili v V-oblikovan jarku. Na koncu sem videla pločniku, da se hitro oster prijavite naravnost naprej.
  
  
  V sredini želodca, pa je začel počasi navzdol in se počutil zdrs. Sem mislil, da sem naletel na zamrznjenem mesto na cesti, po naključju, in poskusil znova. Vendar to ni bilo zamrznjene postavite na vse.
  
  
  Sem zadel nasilneži znova, da bi dobili nekaj vleko, ko downshifting, vendar
  
  
  
  
  
  Vrste prenosa
  
  
  Prevajanje Besedila
  
  
  Vir besedila
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Prevod rezultati
  
  
  To ni zdelo, da prenosa moči na kolesa.
  
  
  Njen je bil besen pritiskom prestavljanje ročica, zdaj pa njen se je dogajalo prehitro, ki ga želite zagnati, in ni mogel premik v nižjo prestavo.
  
  
  Sem upočasnila, ki jo dol na tla, saj sem šel navzdol, ampak hitrost je bila preveč hitro. Na srečo, krivulja se je izkazalo, da je zelo dobra. Narejen je bil s kazalci. Ampak potem sem zadel hiter zavoj v levo, v nasprotni smeri in hit nasilneži še enkrat, v upanju, cestišča, bi me vleko tukaj. Vendar sem se počutil nič, ampak mokro neučinkovitost.
  
  
  Pa nič.
  
  
  Obrnil sem se na kolo težko in se je izkazalo. Cesti uredili, vendar se je začel spuščati, kot avtocesti spremenila v dolgi, ravni prečkanje prehoda visoke skalnate strmine. Na koncu pohod, on je opazila nekaj nazaj znaki z big opozorilni znak na avtocesti naprej.
  
  
  Sem kliknil na ustrahovanje znova, vendar dobil nobenega odgovora. Pritisnil navzdol na prestavljanje ročica, vendar ni mogel zmanjšati ego na minimum. Ji je začelo vrteti kolo in nazaj, poskuša priti trenja tip snežni plug za zmanjšanje Renault je hitro, tako da ji je lahko nižja prekleto stvar v nizki prestavi.
  
  
  Ni uspelo.
  
  
  Videl je, Parson luči za njim, in sem se spraševal, če mu je gledal me v S in zmedo nad mojo nerazložljivo slabo vožnjo.
  
  
  Njena svetloba zasvetil dvakrat, kot nekakšen signal za pomoč.
  
  
  Krivulja je bila vedno bližje in bližje, in Renault mogel nadzor na vse. Pomislil je, prehod notranjega drenažni jarek, vendar se je odločil, da priložnost zlom osi in zajemanje off kolesa bilo preveč veliko, da odgovornost. Jaz bi tudi že razbil ravno na skrilavci banka, ki je dvignilo okoli jarku, kot volana odraščal okoli mojega nazaj.
  
  
  Pnevmatike screeched, in se je obrnil volan v levo, da se obrnili prehitro. Je strmoglavilo v visok banke na moji desni. Renault potegnil ramena cesti in se odpravila naravnost za zunanji rob ceste, kjer je bilo okoli stopala rock kopičijo v belo pobarvane lesene ograje, ki raztegne za približno dvajset metrov.
  
  
  Je zaloputnil vstran v ograjo, tore nekaj off Renault telo, in nato galloped nazaj na nasip. Vendar je bil potegnil težko in avto uredili še enkrat.
  
  
  Pred menoj, cesta se še naprej spušča hitro. Nekaj metrov stran, sem videl na progi, zaradi česar močno naravnost vrsti, z drugo leseno ograjo, zaščito kažipoti in zelo velikih znak tik preden vklopite.
  
  
  Svoji nikoli ne boš sposoben, da bi to nasvetov.
  
  
  Zvok gromovit motorja v bližini njegovo uho ujel jo je in obrnil se je hitro.
  
  
  To je bil Parson.
  
  
  On streljal, a mimmo kartice Sim na mene in streljal je na progi naprej.
  
  
  Sem se spraševala, kaj hudiča krojač je poskušal storiti. Je bil zaprošen za klic emu, vendar ne Stahl.
  
  
  Je cut me odprta pred mano, in je skoraj zakričala na njega, da bi dobili iz poti ali zaslužiti zadeti.
  
  
  Poskušal je prestavljanje spet obupno trudijo, da bi dobili navzdol korak, vendar to ni.
  
  
  Parson bila tik pred mano. Je skoraj zaprtimi očmi čakal, crash, da se zgodi.
  
  
  To se ni nikoli zgodilo.
  
  
  Nenadoma, moj sprednji odbijač je tolkel proti Parson je zadnji odbijač. Sem videl rdeče zavorne luči v Simca Parson utripa, nato greva ven, potem greva ven, potem grem spet.
  
  
  Svoje umirja.
  
  
  To je bil star trik, da ustavi runaway avto z zaviranjem avtomobila pred njim, da upočasni avto zadaj.
  
  
  Njen oprijem na volanu je bil, ker sem vedel, da je ena skala na napačnem mestu na progi bi vrgel Renault off Simca odbijač, in jaz bi se vrže v levo ali desno, nato pa povzroča, da ji diapozitiv izklop upočasnjuje avto in pojdi, bodisi v skali ali čez rob pečine v zrak.
  
  
  Parson je ustrahovanje še naprej utripa in utripa, in ko smo prišli na turnu, je imel me je ustavil. Dal sem jo v prestavo in dobil v avto, shivering.
  
  
  Vrata so se odprla in Parson stopil ven, prek kartice SIM. Prišel je nazaj v moje strani avtomobila, in sneg padal vse okoli njega.
  
  
  Moje luči so bili na zunaj, osvetljuje nazaj, Simca, in kažejo, Parson stoji tam v noč.
  
  
  "Ne bom prosil, kaj se je zgodilo," Parson je dejal počasi. "Nekdo udaril vaš Renault."
  
  
  Je pokimal z njo. "Hvala vam za vašo pomoč. To je bil dober trik."
  
  
  Smo se ustavili na Esqui Prado bar, preden sem odpeljal avto v garažo. Imel sem tri lumumba je in skodelico kave, in še vedno ne počuti ravno tako.
  
  
  11
  
  
  Ji je vrnila v svojo sobo po kratkem bivanju v Barre Esquí z Parson. Rum in čokolado v lumumba mi je pomagal, pomiri se malo, ampak sem bil še vedno trese, ko sem dal ključ v vrata in šli noter.
  
  
  Vklop sveti luč, je slišal šumenje na drugi konec sobe, nato pa za povezovanje vrata swung odprt, in Juana bil tam, oči široko. Bilo je, kakor da je pravkar zbudil iz globokega spanja.
  
  
  "Si ga spoznala?"
  
  
  "Ja," sem rekel. Hitro je šel na urad in je pobral zvezek. Bilo je hitro scrawled nen za napako in prikaže hej.
  
  
  Ona je prikimala, da je razumela.
  
  
  "Kako se je to zgodilo
  
  
  
  
  
  Vrste prenosa
  
  
  Prevajanje Besedila
  
  
  Vir besedila
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Prevod rezultati
  
  
  šel? "Kaj je to?" me je vprašala.
  
  
  "Nič ne poročajo. Bomo videli, ego in še enkrat." Je bil zaposlen pisanje v zvezek. "Boste srečali mu jutri ob desetih ur v gondolo. Več podrobnosti pozneje."
  
  
  Ona prikimala.
  
  
  "Zdaj grem v posteljo in dobili nekaj počitka."
  
  
  "Vse prav," je rekla.
  
  
  Sem opozoril, da dvorani vrat, kar pomeni, da bi spoznal zunaj kmalu.
  
  
  "Dober večer, George," je rekel, in odšla nazaj v svojo sobo.
  
  
  Sem poletela moje obleke, se je spremenila v čisto tistim, in je šel po hodniku. Juana sedel kajenje cigaret.
  
  
  "Ali ste prepričani, sobe so bugged?" je vprašala.
  
  
  "Pozitivna."
  
  
  "Ali ste dosegli Corelli?"
  
  
  "ja. Vemo, ego, kot so Barry Parson."
  
  
  Študirala je mene. "Skoraj sem mislil na to."
  
  
  "Jaz sem storil enako."
  
  
  "Si prepričan?"
  
  
  "Kako sem lahko popolnoma prepričani? Ampak sreča vas na žičnico, kjer je, po meri vzeti, boste dobili gradivo"
  
  
  "Kaj je to?"
  
  
  "Sem zmogel," je rekla samozavestno.
  
  
  Dober. Jaz bom vas pokriva od smučišč. To je tisto, kar Corelli želi."
  
  
  "Toda, kako bi lahko Komar ve o srečanju med njim in vami?"
  
  
  "On je gledal nas ves čas."
  
  
  "Bom poskusil, da pazi na njem."
  
  
  "Ne skrbite. Jaz bom poskrbel za to. Samo izpolniti Corelli in videli, če je joking z nami ali ne."
  
  
  Ona me je pogledal. "Zakaj ne, nisem mu je dal informacije, ki prej?"
  
  
  "Rekel je, da je hotel biti prepričan."
  
  
  Je skomignil z rameni ramen. "Mislim, da je smiselno."
  
  
  "Vzemite žičnica z njim in smučarskih navzdol iz Borreglas. Bom spoznala v baru dol, ko je vsega konec." Potem bomo mudi navzdol in preverite pristnost njegove stvari."
  
  
  "Malaga?"
  
  
  "Granada. Imam oddajnik tam."
  
  
  "Vse prav."
  
  
  Njen, šel nazaj v sobo in klop za spanje.
  
  
  * * *
  
  
  Zdaj je videl, da je vse skupaj na skalnem grebenu. Sonce sveti bila čisto bela. Sneg sveti Gospod slepe moje oči, ampak sem uporabil filter v mojem Zeiss 60x očala.
  
  
  Žičnica je bila gibljejo navzgor, in jaz bi lahko jasno videli, Juana je rumen pulover. To je bil samo njen in Parson v notranjosti. Z gondolo se običajno izvajajo štiri ljudi, in vedel je, da Parson je za nasvet storitve, osebje za zasebno vožnjo, ampak nisem bil zaskrbljen. Imel je denarja, da to storite.
  
  
  Njena očala valjani čez polje še enkrat, in nato ego videl.
  
  
  * * *
  
  
  Ležal je na trebuhu na granit letev približno na pol poti med Borregilas in Prado Llano. Bil je oblečen v sivo obleko, tako da je zagotovo meša z sljuda in granit, skrilavec. Ampak sem videl, da je bil človek po vseh, in videl sem, da je držal dolgo puško vzdolž pečine. Področje je bilo pritrjeni na puško.
  
  
  Nisem mogla z nikomer vrsto puška točk.
  
  
  Legel je še vedno zelo in čakal. In on je bil videti na gondola z Juana in Parson. Kako pa on ve, da so ob ego? Kako bi on vedel?
  
  
  Parson? Bil Parson nadomestek? Ali je kdo nastavite Juana? Kako je bil informacije ušli spet? V naše sobe, nihče ni rekel besede za nas. Nihče pa Parson in me je vedel, da je čas in kraj.
  
  
  Še vedno, morilec postaviti čaka.
  
  
  Moscato? Precej verjetno.
  
  
  On unbuttoned ji windbreaker in potegnil Luger . Njen ego je bil obdelan in tucked v minuto windbreaker. Jaz bi moral prečkati pobočje in dobili oporo na pečini, da bi ga dosegel. Potem bom moral lesti čez kamenje in ga ubil, preden je lahko udari.
  
  
  Ni bilo druge poti. Če pustil sem Moscato v živo, ki jo bo poskušal znova, da bi dobili Ricu Corelli - poskusite znova, dokler emu uspe!
  
  
  Sodeč po hitrosti vzpenjače in lokacijo osebe, na skalah, sem imel približno minuto in pol, da bi premikanje.
  
  
  Sem preveril spust malo, da bi se izognili nevarne tajkun in se odpeljal tik pod njim. Ko jo je zadel spodnji drsnik, kaj se je zgodilo, da preostali sneg na vrhu, in je nenadoma znašla potopu v drsnika na kolenih. Sem potisnil in pretepel, in sneg je padel dol z mene. Bil sem srečen. Veliko žogo vozni sneg še naprej, da se premaknete stran od mene in na čeri v bližini.
  
  
  Njeno izgubili dragocene sekunde.
  
  
  Skale so bile pred menoj, toda nisem mogel niti videti človeka, ki leži pod mano. Moral sem vzeti moj fotoaparat in napravo počasi pomikajte vzdolž grebena.
  
  
  Nato ego videl.
  
  
  Bil sem uničen seveda za približno sto metrov! Njegova je bila previsoka.
  
  
  Hitro se je začela spuščati po hribu spet vračajo v drugo smer, odstopanja od tega seveda in se vrnete na točko znotraj človeškega dosega na skalah.
  
  
  Sem izpustil objemke in dal moje smuči v skale, tako da ne zdrsne. Potem je potegnil ven in pogledal čez rob skale.
  
  
  Za primer sem videl žičnica počasi narašča, med drugim in tretjim jeklenih stebrov. In ona bi se lahko vidi človek s puško, ki gripped ego tesno in ga usmerjati v gondolo pazljivo vstavite, kot je preselil gor spidery jeklenicami.
  
  
  V luger, katerih cilj je na človekovo glavo in ustrelil.
  
  
  Gawk zadeti rock in letel off nekje. Sem slišal ricochet petje.
  
  
  Človek se hitro obrnile. Sem videla zamegljenost na njegov beli obraz. Je upognjeni hrbet hitro, obrnjen, in poudaril puško na me - področje uporabe in vse.
  
  
  Gawking oči, ki so ujete v snegu za mano-preblizu za
  
  
  
  
  
  
  Vrste prenosa
  
  
  Prevajanje Besedila
  
  
  Vir besedila
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Prevod rezultati
  
  
  raven udobja.
  
  
  Jaz strel jo še enkrat. On pa je izginil iz vidnega takoj po strelu bil odpuščen. Ego nisem videl.
  
  
  Crouching tam, ego poskušal zaman, da jo našli.
  
  
  Drugi strel je izbruhnila kamen s svojo roko.
  
  
  On ducked.
  
  
  Z gondolo je bil gibljejo počasi skupaj kabel, in Juana je rumen pulover bi ga vidim, in da je bilo vse, kar sem bil pozoren na to.
  
  
  Gunslinger vstal in se obrnil proč od mene, ki se osredotočajo na gondolo. Jaz strel jo še enkrat.
  
  
  Je padel, trebuhu zadaj skala, manjka v celoti. Njen, videl ga zadeli steni, in se nanašajo na gondolo.
  
  
  Začel sem ga čez skale, ampak vedela sem, da mogel bi ga dosegel v času.
  
  
  S tleskom kabelske objemke, je bil dal nazaj na svoje smuči in začetek spusta, dve batons v eni roki in luger v drugi. Ni bilo najbolj udobno ski položaj je pričakovala.
  
  
  Kot je napredovala, sem spoznal, da nisem mogel streljati na smuči, in tako preživel več dragocenega časa.
  
  
  Se je spustil na raven, kjer je imel crouched, zlomil brez vezave, in crouched dol po skalah.
  
  
  Glas o!
  
  
  Sem posnetek svojega.
  
  
  On je bil z namenom, za gondolo, in je streljal, tako kot sem storil - ali morda delček sekunde pozneje, kot sem storil. Karkoli se je zgodilo, da nam svojo strel očitno je povzročila, da misfire, in ego polnjenje, je neškodljiv, kot je hit, ki je osnova za gondolo, namesto skozi okno v Parson je dolar sklad.
  
  
  To hit strelec.
  
  
  Je padel obraz, najprej v skale, nato reflexively zavrtel okoli in swung puško okrog, dokler ga je opozoril skoraj neposredno na mene.
  
  
  Njo, skočil nazaj in v snegu, drsna navzdol gore. Krogle letel vse okoli mene, vendar nobeden od njih me je zadel. Njen zahod, se je vrnil na pečini, oklepa ne za nakup.
  
  
  Rock je bila spolzka, vendar njen zlezla nad njim, in ko drugo gawk eksplodirala v bližini moje uho, sem dvignil glavo, videl ego jasno, in strel emu v vratu.
  
  
  On je takoj padla dol. Kri eksplodirala okoli njega v rdečem oblaku.
  
  
  Bil je potem ležal v mlaki ledeno rdečina, ko je stopil do njega.
  
  
  To je bil Alfreddo Moscato.
  
  
  Komar.
  
  
  Provodadžija!
  
  
  * * *
  
  
  Puško, ki je prvi strel mene in ki je menda ubil Ricu Corelli v gondola je bil Winchester Model 70 Super Razred puško, kalibriran za 30-06 Springfield krogih in je opremljen z Bausch & Lomb Balvar Lee pika spremenljivka-moč optične pogled. To je bila lepa vrtalna ploščad.
  
  
  V 30-06 Springfield Hi-Speed kartuše, z bronasto nasvet, lahko poda muzzle velocity 2,960 metrov na sekundo in hitrost 2,260 metrov na sekundo na 300 metrov, s presenetljivo močjo 2,920 ft-lb gobec energije in 1,700 ft-lb. funtov za 300 metrov. V Bausch & Lomb moč nastavljiva področje je nastavljivo od 2 1/2 do 4x, z le dvema gibljivih delov, ki nadzoruje višino in veter.
  
  
  Če lahko kaj pomaga ubiti oseba iz oddaljenega kraja fotografiranja, ta kombinacija bi lahko.
  
  
  Ji je, sklonila je mrtev človek. Je imel denarnico in dokumenti, vendar pa so bile očitno ponarejen. Ime je dejal, da se Natalio Di Cesura, in liste, ki je dejal, da je prišel iz Bari, Italija.
  
  
  Imel je temne kože, temni lasje in obrita modra brado in palico. Ego je sideburns so krajša kot normalno, ampak se ni zdelo predolgo.
  
  
  Nosil je lepo windbreaker in tesen smučarske hlače.
  
  
  Obrnil se je na zvok nenadno stopinjah na skalah. Odin Civilne Straže, ki je prišel do kraja, je slekel smuči in prišel do mene z zvezek, v roki. Njo, je opazil, da je ego tok njenega varnostnega pasu bil unbuttoned.
  
  
  On je pogledal mene, rekel nič, in potem hodil več na rock, kjer mrtev človek je ležala. Nagnil navzdol in pogledal na telo, nato pa skrbno preučili ego in naredili nekaj beležke.
  
  
  Je dotaknil truplo vratu in čutil njen utrip. Bi bil lahko povedal emu, da se ego ne bi bilo tam. Vzel je iz njegove knjige, jih preučil, in nato preučila Winchester 70 s področja uporabe.
  
  
  On je vstal in se obrnil k meni.
  
  
  "Pardon vdora, senor," je povedal v angleščini.
  
  
  Nasmehnil se je ob njo. "Kako pa veš, da sem bil angleški?"
  
  
  "Vem, da si Američan," je popravljena me z nasmehom. "Z vaše smuči".
  
  
  So bili Avstrijci, vendar sem ga kupil od ih v Sun Valley. In to je bil natisnjene na njih.
  
  
  "Ste priča to-težave?" "Kaj pa je?" je vprašal, nežno, ampak očitno.
  
  
  Njen, je skomignil z rameni.
  
  
  "Morda ste več kot priča. Morda ste bili vključeni v ta oseba je smrt?"
  
  
  Nisem rekel ničesar z njo. Ko je bil tekoč, da mi poveš, moje pravice? Ampak, seveda, v Španiji so vas ne bere svoje pravice na vseh.
  
  
  Začel je unbutton njegov windbreaker priti iz svoje denarnice.
  
  
  V Guardia orožje, Ameriški .45 Colt kalibra, je bil v trenutku v Ego roko in pokriva moje življenje.
  
  
  "Žal mi je, senor, vendar vas prosimo, da ne bo nič iz svojega žepa."
  
  
  "Rad bi samo roko nad svojo izkaznico," sem se nasmehnil. "Prišel sem na priporočilo Senor Mitch Kelly okoli Malagi."
  
  
  Priznanje flickered čez obraz. "A. Jasna. Imate ego kartico tukaj. Tudi okoli tvoje." Ozrl se je na zapri in počasi jo dajo nazaj v plastični mapi. Je izročil denarnico nazaj in zaloputnil ego zapre s pametno slap.
  
  
  Vzel sem ga in ga dal proč.
  
  
  "Žal mi je, senor. Ne n
  
  
  
  
  
  Vrste prenosa
  
  
  Prevajanje Besedila
  
  
  Vir besedila
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Prevod rezultati
  
  
  Tukaj sem vas čaka za vsako zaslišanje. Če želite zapustiti? "
  
  
  Oh, da lepo malo SEKIRO logotip v kotu Mitch Kelly ' s kartico, ki je vsem zdelo, da veš, in ljubezen.
  
  
  Obrnil se je in je pokazal na mrtvega moškega. "Je, je znano, da si?"
  
  
  Guardia je zmajal z glavo. "Jaz ne mislim tako. Ampak bom izvedeli kmalu dovolj."
  
  
  "Uporabniku prijazno svetovanje," sem rekel. "Ta oseba morda želel v Malagi za kaznivo dejanje. Umor."
  
  
  "Ah."
  
  
  "In umor fanta sinoči je odprt tukaj na Prado Llano."
  
  
  Guardia oči zožil. "Veste, veliko stvari, senor."
  
  
  "To je moja stvar. Vedeti veliko stvari. In fotografiranje ih, " je dodala z nasmehom.
  
  
  Je pohvalil. "Prima: Moje opravičilo za pridržanje vas. Mislim, da bi bilo lepo, če niste bili tukaj, ko je moj kolega pride. On je malo mladih in impulzivno."
  
  
  Ozrl se je navzgor po hribu. Drugo Guardia, ki je bil na smuči in teče navzdol.
  
  
  "Hvala."
  
  
  Je priklonil od pasu navzdol in pohvalil. "Bom povedal, Senor Kelly, ki sva jih srečala."
  
  
  Je zdrsnila skozi objemke, pobral njegov poljaki, in hitro spustila na Prado Llano.
  
  
  * * *
  
  
  Po pol ure je, sem se vrnil v hotel. Juana čakal me v dnevni sobi velik kamin.
  
  
  Nismo sami.
  
  
  Njen obraz žarela od sreče. "Imam," je zašepetal, da me.
  
  
  Je pokimal z njo.
  
  
  "Kaj je bilo to nemire?" - ona misli.
  
  
  "Sem prestrašen Moscato off in ubil ego."
  
  
  Njen obraz paled. "Kako pa on ve, da smo bili sestanku na kabel avto?" je vprašal. "Nihče ni vedel, ampak ti in jaz - in Parson."
  
  
  "Ali menite, da Parson je res Corelli?" Sem jo vprašala.
  
  
  Je skomignil z rameni ramen. "On zagotovo ve veliko o drog omrežja. In on je pripravljen, da ga nam na srebrnem pladnju. Zelo sem navdušen nad njim."
  
  
  "Ste že kdaj bili razočarani?" Vprašal sem veselo.
  
  
  "Zelo trdna. Takoj, ko smo začeli igrati z, da je prva zamenjava Corelli."
  
  
  "Danes ne, ko mi bo prinesel vse, kar je Granada."
  
  
  "Ne morem biti prepričan, da so informacije točne, Nick," je dejal, kakor da bi razmišljal o tem za nekaj časa in končno sestavljen njen um. "Zdi žalostno, da sem prišel tako daleč in ne more povedati, če Corelli je pristen ali ne."
  
  
  "Ne skrbite. SEKIRO pomnilnik banka bo vedel."
  
  
  "Ampak jaz se sprašujem, zakaj sem bila poslana tukaj na dell sama." Zdaj je bil pouting.
  
  
  "Pozabi. To je del posla."
  
  
  Mehanik na Prado Llano garaža opravičil. "Grem ego za dve uri popoldne. Je, da bo kmalu dovolj za vas, senor?"
  
  
  Njen, je skomignil z rameni. "To bi bilo treba. Kaj se je zgodilo?"
  
  
  "Zavorne tekočine prepustna, senor."
  
  
  "Zakaj?"
  
  
  "Cevovod neuspeh". Si ne bi želeli, da veliko povedati.
  
  
  "Odmor?"
  
  
  "Zelo čudno, senor," je priznal. "Ne deli tekočine skladu nositi v ta način. V bistvu, to je nemogoče."
  
  
  "Potem, kaj se je zgodilo?"
  
  
  "Line je pokvarjen."
  
  
  "Rez?"
  
  
  "Izgleda, da je, senor." Zdaj emu je bilo neprijetno. Take stvari so bile nerazumljivo emu.
  
  
  "Ali je kdo cut ven na namen?" Sem jo vprašala.
  
  
  "Ne vem. Ne želim govoriti o tem. To je huda obtožba."
  
  
  "Vendar ni nikogar, da napolnite ga, zakaj ni rekel?"
  
  
  Me je videl nasmeh. Dober. Jaz ji povem, da je nekdo cut, ki linija, senor. Škarje! Ali to smiselno?"
  
  
  "Oh, ja," sem rekel. "Smiselno."
  
  
  Fant je pogledal resno. "Potem imate sovražnika, senor. Ženska moža, morda?
  
  
  Španci so tako neozdravljive romantike!
  
  
  "Ja," sem rekel. "Počutim se, kot bi lahko bila. Ampak se splača, veste?"
  
  
  On mi je polepšal. "Dobro potem. Dobro!"
  
  
  "Jaz bom tam na dveh."
  
  
  "Oh, tam je še ena stvar," je dejal.
  
  
  "Kaj je to?"
  
  
  Je obotavljal spet videti, da vidi, če je kdo bil poslušanje.
  
  
  "Ali veste, kaj to je?" je vzel kaj iz žepa in držal v roki.
  
  
  Ego vzel iz ego je palm. To je bila lepa napako. Magnetni oddajnik v kombinaciji z direction finder. Lep model! Temeljito strokovno. Verjetno Japonski ali nemškem jeziku.
  
  
  Njo, ga pogledal. "Nimam pojma, kaj je to."
  
  
  "Jaz tudi, senor."
  
  
  "Kje ste našli ta-ta pripomoček?"
  
  
  "To je bila pritrjena na dnu Renault, senor."
  
  
  "Kako zanimivo. Mislim, da samo poletela iz avtoceste, ko sem bila vožnja je."
  
  
  "To je magnetizem, veste, senor? Mislil sem, da bi bili zainteresirani, da to vidijo."
  
  
  "Me... zelo zanimivo."
  
  
  Smer finder iz navzdol v minuto in potegnil iz več sto pesetas. Ih ga dal fant. "To je za vas," sem dejal. "Za vaše zanimanje in za svoj molk."
  
  
  "Razumem, senor."
  
  
  Bil je prepričan, da je res.
  
  
  Vedel je, da ji je zdaj, tako kot Moscato je znano o žičnice srečanje.
  
  
  Njen self je dejal emu 1
  
  
  Dvanajst
  
  
  Kot Juana in sem sedeli v Alhambra vrt, skratka, temnolaso, kodrasti las Gypsy imenovan Gervasio Albanes je prišel do nas. On je bil kar naš izlet, ki je bil že pred nami. Za oblikovanje, Juan in ji je bilo v ozadju.
  
  
  "To je toplo za Andaluziji," je dejal v zelo dobri angleški naglas.
  
  
  "Vendar ne za Maroko," je dejal revmatizma, spet nerodno za Hawke in popolnoma otročje priznanje sistem, ki so ga AX.
  
  
  Je pokimal
  
  
  
  
  
  Vrste prenosa
  
  
  Prevajanje Besedila
  
  
  Vir besedila
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Prevod rezultati
  
  
  Ozrl se je okoli. Tam je bila betonska klop pod poper drevo, vodil nas je. Sedela sva skupaj, gleda na zrcalni bazen in velike Mavrska vratni lok) se vrednoti nasprotno.
  
  
  "Imam novico za vas," je dejal v šepet. "Mi bi morali izpolnjevati desno po repi konča."
  
  
  "Novica?" Sem jo vprašala.
  
  
  Položil je prst k ustnicam. "Kasneje. Na hribu nasproti." Je pokazal s prstom na mimmo Alhambra na hribu, na severovzhodu. Rečeno nam je bilo prej, da je bilo več jam, na hribu, jame, kjer veliko število cigani so bili še vedno boleč. Dejstvo je, da je tisto, kar Gervasio sam nam je povedal.
  
  
  Je pokimal z njo. "In potem izlete. Ob vhodu v Alhambra."
  
  
  Množice na vhodu v Alhambra je bilo redčenje ven, ko smo prišli ven, in Gervasio hodil nas na parkirišču.
  
  
  "Ali imate avto?"
  
  
  "Žal, ne", je dejal Gervasio, nasmejan. Je lille čare v smeri Juana. "Imam samo zelo majhen Lambretta ...
  
  
  "Ne shed kri vsega pot," sem odgovoril. "Pridi z nami. Bomo vas tukaj pozneje, in lahko poberem Lambretta."
  
  
  "Vsi ste več kot hotel, in to je to."
  
  
  "Negativno. Mi smo pa samo praktično. Ne moremo izgubljajte časa za vožnjo naprej in nazaj, medtem ko čaka na vas, da premagati veliko hribih. Kje bomo?"
  
  
  "Živim v jami, senor," je dejal tragično, kar Juana več soka z očmi.
  
  
  Ona je bilo videti na njem. Bil je že, da ne.
  
  
  "Pozabi, Gervasio. Bom stavo, ki jo imajo štirinajst-litrski vrč poln trdna zlatih kovancev na dnu jame.
  
  
  Ego je oči glittered. "Vi ste duhovit človek, senor."
  
  
  Gervasio in Juana povzpela na backseat. Bil je gledal njene warily, ampak sem videl, kako njegove oči, včasih me je pogledal v ogledalo.
  
  
  "Pridi dol tukaj, senor, nato pa naravnost na," je rekla, in se hranijo teče, dokler, po kratkem času, smo se ustavili pred luknjo v tleh. Tam so druga avtomobilov, parkiranih okoli, kot tudi kup koles. Večinoma je bilo sedeži in Peugeot. To je bila ena velika kreditne kartice v blatu.
  
  
  "Mi smo sedel tukaj."
  
  
  Je pokimal z njo. Njen gledala mu je v rearview mirror. "In zdaj za novice, Gervasio."
  
  
  "Senor Mitch Kelly želi, da pokličete emu v Malagi takoj."
  
  
  "Ali je razložiti, zakaj?"
  
  
  "Seveda ne, senor. Vendar pa je bilo stalno."
  
  
  "Če lahko jaz poklical ego?"
  
  
  "Imam linij v hiši."
  
  
  On je poudaril, da vhodu v jamo.
  
  
  Ozrl se je na Juana. "No, pa pojdimo."
  
  
  Dobili smo ven in sledila Gervasio v jamo. V notranjosti, je bila opremljena kot vse druge hiše, s heavy špansko pohištvo in preproge na trdem zapakirane umazanijo tla. Tam so bili, žarnice in sijalke, ki je priključen v električne vtičnice. Glavna soba je dišala zelo močno kuhanje.
  
  
  Gervasio šel v naslonjač ob koncu sobe in potegnil ven usnje primeru, da je laž medijev poročila Mitch Kelly ' s me R / T varno hišo v Malagi.
  
  
  Je priključen na ego in pustite, da se ogreje. Usedel se je in ga pogledal. Juana vstal in hodil okoli, išče v awe na zastori na stene, zapleteno tkane tapiserije, čipke, ki zajema mize, Internet.
  
  
  Gervasio dal kodo črke in odgovarjal na Kelly zahtevo za identifikacijo.
  
  
  "Kelly?" Sem rekel, da je po trenutku. "Zakaj linijo?"
  
  
  "To je dekle. Ona je naslov, da se Sol y Nieve."
  
  
  "Pravzaprav. Torej?"
  
  
  "Ali imate kakršne koli težave?"
  
  
  Ustavil se je in gledala Gervasio. "Težave?"
  
  
  "No, saj nisem obrnila svoj Rimski nos še. Res?"
  
  
  "Pravzaprav smo."
  
  
  Tam je bila tišina. "Poslušaj," je dejal Kelly. "Rimski Nos imenuje dekle včeraj in ji rekel, hej, o smrti mladega človeka, in to jutro-o smrti drugega človeka!"
  
  
  "Res je."
  
  
  "Rimski Nos zavrnil srečanje vi ali N. X., res?" N. X. Drog strokovnjak. Zelo dobro. Juan Rivera.
  
  
  Čaka na njo. "Negativni. Kaj je njegov razlog?"
  
  
  "Rimski Nos pravi, da želi preklicati vse to. On je prepričan, da je setup. On je prepričan, da je ego organizaciji je, da poskuša ubiti. Ali ste prebrali mene?"
  
  
  "Glasno in jasno."
  
  
  "Dekle je zdaj vožnja v rdečo Jaguar. V rdeče Jaguar. Razumeli?"
  
  
  "Vidim. A žepni nož. Zakaj je to prihaja?"
  
  
  "Ona pravi, da želi govoriti Rimski Nos v srečanje."
  
  
  "Počakaj malo. Smo oba izpolnjena Rimski Nos. Ponavljam. Smo oba izpolnjena Rimski Nos. Ali ste prebrali mene?"
  
  
  Premor. "Prebral sem jo."
  
  
  "Ne razumem, zakaj ona misli, da nismo srečali Rimski Nos?"
  
  
  "Morda niste."
  
  
  "Obstaja taka možnost. Rimski Nos ni bil na dell sama enolično identificirati. Ampak on nam je dal material."
  
  
  "Dekle vztraja, da ne izpolnjujete Rimski Nos. Rimski Nos želi, da se vrnete na Korziki, ne da bi opredelila za svoje sovražnike. Zato ne datuma, ko ste."
  
  
  "Torej mislite, da naši Rimski nos ni Rimski nos."
  
  
  "Ponovno izvedbo predstave v Malagi Bay. Da. Precej verjetno."
  
  
  "To je precej jasno mi je," sem priznal. "Dve stvari: Rimski nos je Rimski nos, ali Rimski nos ni. Callie. Dobil v svoj avto in se nam pridružite na Sol y Nieve."
  
  
  Premor. "Zakaj ne?"
  
  
  "Potrebujem vašo pomoč. Moramo zagotoviti, da je Rimski Nos je tisto, kar trdi, da je."
  
  
  "Kako sem lahko ji pomagati?"
  
  
  "To je zapletena zgodba. Ampak jaz vem, kaj pa zdaj."
  
  
  "Jo hotel, bi rekel isto stvar!"
  
  
  "S
  
  
  
  
  
  
  Vrste prenosa
  
  
  Prevajanje Besedila
  
  
  Vir besedila
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Prevod rezultati
  
  
  ol y Nieve. Sierra Nevada Hotel. Nocoj. Prav?"
  
  
  "To je pravica."
  
  
  "Rdeča nit komuniciranja."
  
  
  Sedel sem in gledal za dolgo časa. Nato sem jo videl, se obrnil in videl Juana gledal me je.
  
  
  "Vse v redu?"
  
  
  Pogledal sem okoli. Gervasio je bil tudi gledali na nas s širokimi očmi. Ji govoril, da Juana. "Ali imate ta mikrofilm?"
  
  
  "Da," je rekla, ko je dosegel v torbo.
  
  
  Dober. Daj Gervasio."
  
  
  Ona je naredil prav to. Pogledal je navzdol na majhen snop film, v roki. Potem je pogledal mene questioningly.
  
  
  "Ta udarec roll in pošiljanje ego, simbol z znakom, da AX."
  
  
  Cigan ženska pokimal.
  
  
  "Juana, pojdite nazaj na Renault v Sol-y-Nieves."
  
  
  "Brez vas?" Njene oči zožil.
  
  
  "ja. Jaz grem za prestrezanje Tina Bergson."
  
  
  "Ampak zakaj?"
  
  
  "V trenutku, ona pokaže na območje, in govori, da je pravi Corelli, ona je takoj prepoznati."
  
  
  "Ampak...?"
  
  
  "Mislim, nekdo vas je poskušal ubiti ego."
  
  
  "KDO je?"
  
  
  "Človek, ki sebe imenuje Barry Parson."
  
  
  Juana oči povečal. "Ampak zakaj je treba Parson?"
  
  
  "To bi moralo biti".
  
  
  "Tako je bilo dve osebi ubiti Corelli?" je vprašal Juana, mrk.
  
  
  "To je verjetno, da gangsterjev, ki so se odločila na dveh pogodb z njim v primeru, da eden ni izšlo."
  
  
  "To je zapleteno."
  
  
  "Obdržite denar, da je to vaše življenje. Poslušajte me. Poglejmo analizo tega. Recimo, da Parson hoče ubiti Corelli. Res? In Parson ne vem, Corelli za pogled več kot mi. Vendar ve, da poskušam, da se dogovorite z Corelli. Ne samo njen , ampak ti in jaz. Tako postane liže za nas. Kot so ble liže ."
  
  
  Tat je pomenilo njo. Juana ni zamudil namig. Ona blushed.
  
  
  "Zdaj. Predpostavimo, da Parson je bila prisotna z Moscato, ko je Arturo je bil ubit. Parson je gledal me je, seveda. Potem mora imeti slišal navodila, ki jih je prejel od Arturo, ko je umrl. Tako daleč?"
  
  
  "Super."
  
  
  "Potem Parson gre za sestanek, za skrivanje in počakajte, Corelli, da se pokažejo. Ampak, kdo bo prikazal? Njen. Ne Corelli. Parson stoji tam, in grem do nje, in ji ves obraz je zajeta v jajcu."
  
  
  "Ampak zakaj ni Corelli šel na sestanek?"
  
  
  "Si slišal, kaj Kelly povedal. Dejal je, Corelli je bilo strah, ko je Arturo je bil strel. Moram domnevati, da je samo obravnava to vse in pustite, da se je zgodilo brez njega."
  
  
  "Zakaj nisem proti Komarjem tja, da bi ubil Corelli?" je vprašal Juana nedolžno.
  
  
  "Razmišljal sem o tem," sem priznal. "Recimo, da je bil v tako mudi za pobeg po Arturo je umor, ki je nisem slišal, kaj Arturo, mi je rekel."
  
  
  Ona se je namrščil.
  
  
  "Vse prav, "sem rekel in se je nadaljevala je hitro," Da je Parson je kraj, in da je njeno. Kaj Parson reči? Edina stvar, ki jo lahko rečem, je resnica. Ve, da nisem Corelli. In ve, da srečanje bo potekalo. On pravi: "jaz sem Corelli! In on je vedno igra praktična šala, se dogovorijo za sestanek z vami."
  
  
  "Kaj pa mikrofilm? On mi je dal filmu."
  
  
  "Mi smo to preverjanje ven. Vendar zamenjava to vrsto informacij, je zelo preprosta: imena, kraje in datume."
  
  
  "Dobro..."
  
  
  "Je ponarejanje film, organizira srečanja z vami. On organizira srečanje igrati Corelli. On daje lažen film, in medtem Moscato je poskušal ubiti ego, in sem ubijanje Moscato."
  
  
  "Kako pa Moscato vedo o sestanku?"
  
  
  "Napaka v Renault," ji je dejal oče.
  
  
  "Kaj je Parson čaka zdaj?" - ona misli.
  
  
  "On je čakal, Tina, da se pokažejo. Ve o njej, tudi če je morda še ne veste, svojo osebno. Mislim, da mora imeti lažne ti " telefonski klici ", da je Tina do zmede Elena. Vendar ve, da je Tina bo sčasoma pojavijo v Sol y Nieve. Mu bom, počakajte za njo in naj hej hum ego Corelli, in bingo! Ste videli? "
  
  
  "In kaj je dobro za prestrezanje Tina?"
  
  
  "Želim opozoriti, da ji njen videz v Sol y Nieve bo vplivalo na Corelli."
  
  
  Ona prikimala. "In potem?"
  
  
  "Dovolite mi, da ugotovimo," sem rekla tiho. "Nimam punch line še."
  
  
  * * *
  
  
  Juana Rivera je Gervasio in me za najem vozila trgovina v Granada, kjer je bila pobral Sedež mini z ročno prestavljanje. Juana nato odpeljal Gervasio nazaj na Alhambra, kjer ego mini bike je bil parkiran.
  
  
  To je off v Sedež na Malaga-Granada avtocesti in se odpravila za Malago. Bilo je že precej pozno, vendar sonce ni sijalo še. Ona je več kot eno oko, na rdeče Jaguar - avto je težko ločiti.
  
  
  To je bilo več kot dvajset minut pred Ego videl, kot je bila podražila na hiter spust po vsej dolini od mene. Hitro je obrnil nazaj, se odpeljal v scorched pšenično polje in se hitro prijavite se za tri vogale. Sem bil pred Jaguar in naslovom nazaj v Malagi, ko sem videl, da je pristop, ki me v rearview mirror.
  
  
  On je iztegnil roko in pomahal hej, hej, nekaj krat, kar označuje, da se ustavi.
  
  
  Videla je, roko, nato pa je zagledala avto, in končno je videla mene. Ona je bila presenečena, vendar ne depresivni. On je opozoril na strani avtoceste in mi potegnil skupaj.
  
  
  Prišel je iz sedla in hodil več, Jaguar. Bila je sedel tam, videti kul in elegantna v istem Skandinavski slog, ki Ne imel, v svetlo zeleni pulover in sivo krilo.
  
  
  "Govoril sem Kelly," sem rekel, ko sem lahko dobil glas.
  
  
  "ja. Ali veste, zakaj je ona tukaj?"
  
  
  "Seveda. Vendar se načrti spremenili."
  
  
  Ee oseba
  
  
  
  
  
  Vrste prenosa
  
  
  Prevajanje Besedila
  
  
  Vir besedila
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Prevod rezultati
  
  
  padla. "Je Riko šli domov še?"
  
  
  "Morda, ja. Verjetno ne. Vendar obstajajo težave. Drugi človek je, ki nastopajo kot Ricu."
  
  
  "Kako si...?" Ona blinked. "Vidim. Da. Nekdo se pretvarja, da je Ricu."
  
  
  "Če Ricu premislil o pogovoru, da vam kasneje."
  
  
  "št. Bil je prepričan." Njene oči premaknilo nekoliko. "Poslušajte. Ne boste mi verjeli? Pošteno...?"
  
  
  "Mislim si," sem rekel. "Problem je, da imamo še en Dvojni, drugi nadomestek, še eden-Rico Corelli."
  
  
  "Potem bi morala biti opozorjeni s strani pravi Riko..."
  
  
  Njen, je zmajal z glavo. "Nekdo poskuša ubiti ego. Takoj, ko ste pristop njim in izpolnjujejo ego, morilec bo vedel, kdo Rico je. Videli?"
  
  
  Njen obraz spremenil. "Da, da, razumem jo!" Ona me je pogledal resno. "Kaj hočete od mene?"
  
  
  "Želim si, da ostanejo v Granada."
  
  
  Ona malo njeno ustnico. "To je tako osamljen."
  
  
  "Vendar ste bili v bolnišnici sam."
  
  
  "To je bila pozivati srdžbu!"
  
  
  "Kako je vaše rame?"
  
  
  "Zelo dobro," nasmehnila se je. Očitno je, da je bil samo majhen nasumice. Ni bilo tudi v dramski krivulje njen pulover.
  
  
  "V redu, boste storili, je, Tina?"
  
  
  "Kaj naj storim?"
  
  
  "Bivanje v Granada?"
  
  
  Ona je zavzdihnila. "Dobro..."
  
  
  "Bom peljal na večerjo," sem rekel conspiratorially.
  
  
  Njene oči prižgal. "Bo, George?"
  
  
  Njen smejejo. "Z veseljem."
  
  
  "Potem bom naredil."
  
  
  "Sledite mi, da Jaguar. Mi bomo šli v hotel in preverite, ali ste v."
  
  
  Ona je prikimala, njene oči so svetle s razburjenje.
  
  
  "Ali menite, da Riko bo jezen, ko sliši?"
  
  
  "Kaj pa da sem imel večerja z vami?"
  
  
  "Ja." Je skomignil z rameni ramen. "Kakorkoli že, koga briga?"
  
  
  Do sedaj, je ferret je veined nevarno, in z veliko uspeha. Njen, mislim, da je mislila, da je lahko živeti nevarno vedno z enako stopnjo varnosti.
  
  
  * * *
  
  
  Imeli smo večerjo v ljubko malo restavracijo v bližini nakupovalnem okrožju Granada. Glasbeniki so igrali španski glasbe v enem kotu, in natakarji so bili lebdi nad nami, poskuša po svojih najboljših močeh, da se pokvari nas.
  
  
  Bilo je okrog desetih, ko smo prišli ven, circled restavraciji in se odpravila za hotel. Granada je lepo mesto na noč. V trgovinah so osvetljena z svete luči, in ljudje hodijo po ulicah okoli uro. Deset ur je bilo precej pozno, ampak nekateri ljudje niso si še. Civilne Straže, se je zdelo, da zaščitite ulicah iz kaznivega dejanja.
  
  
  Smo vstopili v hotel, in Tina šla z njo za ključ. Vse oči v čakalnici se je obrnil in za njo hodi. Slišal sem njen vzdih nekajkrat. To je bila ponovitev svojega delovanja v Malagi.
  
  
  Ona potekala ji tipko in se obrnil k meni z zlo videz.
  
  
  "Svoje tako neroden z njimi."
  
  
  Je pokimal z njo. Dober. Vem toliko o njih."
  
  
  "Ja. Potem pa pridi in dal ključ v ključavnico, prosim." Njene oči so žarela s hrano, vino, in predvidevanja.
  
  
  "Jaz sem samo človeško," sem rekel, in ji v dvigalo. Ko se bo dan zaprta za nas, sem ji videl, da je vsak človek v čakalnici je gledala me je z nevoščljivi oči.
  
  
  Smo rode gor v dvigalo, in silken vitice njenih las brušena proti meni, kot se je preselila nežno zraven mene. Je obrnil in pogledal hej v oči. Nasmehnila se je.
  
  
  Dvigalo vrata odprla in mi stopil po hodniku. Ni bilo dolgo rdečo žametno preprogo na tla. Tam je bil velik starinski kavč nastavite proti steni. Cvetje v vaze visela od stene.
  
  
  Našel sem več prostora in se potrudil, da vstavite ključ v ključavnico.
  
  
  Tina giggled.
  
  
  Sem se ni zavedal, sem bil tako pijan. Poskušal sem še enkrat.
  
  
  Vrata so se odprla čudežno.
  
  
  Odšla v sobo pred mano, obrača nekoliko ko je tako naredila, in hodil mimmo me z njeno celotno telo. Je čutila osebo od glave do pete, v obliki izmenični in enosmerni tok trese.
  
  
  Sem vstopil, in vrata zaprta za mano. Njen prepričani, da nihče dotaknil ego. Nekateri hoteli so očarala.
  
  
  Stal je tam videti na Zapri z neumno nasmehom na obrazu. Vem, da je neumno grin, ker se mi je zgodilo, da je videti obraz v majhni pozlačenega-robovi ogledalo, ki je ležal na eni izmed sten. In ona je gledala me je z izrazom, ki bi lahko le opišemo kot težka z primitivne strasti.
  
  
  Imel sem ji v naročju. Njen oče je potekala ji blizu mene. Ona je zavzdihnila. Povedala mi je, da je bila v kliniki za tako dolgo, in je bil na tako strašne bolečine.
  
  
  Žalostno, žalostno.
  
  
  Da, ja, mi je povedala.
  
  
  Ko je videla, da sem sympathized z njo boli, ona mi je pokazala rane na ramo. Ni bilo druge poti, da pokažite mi to kot na vzlet njen pulover, in ko je naredil, sem videl, da ne imeli nič pod pulover na vse, kar je, nič, ampak to lepo zlato skriti. Bilo je, kot narava je dala.
  
  
  V resnici, je tudi pogledal na majhne povoj na ramo in občudovali Dr. Hernandez je delo.
  
  
  "Ni to grozno?" me je vprašala.
  
  
  Sem sympathized z njo.
  
  
  "Nekoč sem imel brazgotino na moj hip," mi je rekla. V resnici je bil, ker mi ni všeč, cepljenje, polja v moji roki, je še naprej, in tako cepljenje polje je bila dana na mojo nogo. To je zelo otekle.
  
  
  Sem sympathized z njo.
  
  
  Verjame mene. Po trenutku, vzela off njeno krilo in hlačke, in mi je pokazala brazgotine na njeno stegno. Zdelo se je, res dober na svojem. Ji je rekel, da je.
  
  
  "Seveda," je rekla, " vam mora imeti rane, preveč.
  
  
  - Jaz sem veteran mnogih borilnih veščin.
  
  
  
  
  
  
  Vrste prenosa
  
  
  Prevajanje Besedila
  
  
  Vir besedila
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Prevod rezultati
  
  
  ars, prepričani, njo, njo, in začeli prikazovati dokazov.
  
  
  Smo se nekako znašli v spalnici na tej točki, in Tina previdno potegnil nazaj bedclothes in je pobožal stanja malo, prenos blazine v čuden položaj.
  
  
  Ko sem jo vprašal, zakaj je v skupni rabi blazine, tako veliko, mi je povedala, da švedskih žensk, ki imajo zelo napredne ideje o ljubezni. Dokazati, da švedskih žensk zdravljenje njihovi možje in ljubitelji no, ona se trenutno pričakovano trajanje življenja karte zbral Združenih Narodov, kar se je izkazalo, da je pričakovana življenjska doba švedski moški je 71.85 let, v primerjavi s pričakovano trajanje življenja Ameriških moških, ki je 66.6 let.
  
  
  "Pokazal vam bom, zakaj," mi je rekla. Imamo nekatere metode za ohranjanje pretoka vitalne sokove.
  
  
  Trinajst
  
  
  Zajtrk v Granada.
  
  
  "Moraš obljubiti mi je, da ostanejo v hotelu tukaj," je povedala Tina, ki je videti približno na veličastno notranjost jedilnico.
  
  
  Tina pogledal žalostno. "Ampak jaz bom pogrešal smučanje!"
  
  
  "Če greste na Sol y Nieve, boste odgovorni za Ricu je smrt."
  
  
  "Razumem, da je." Ona pouted.
  
  
  "In si lahko sami dajo v vašem kraju."
  
  
  Dober. Kam greš?"
  
  
  "Jaz grem nazaj v resort. Imam delo."
  
  
  * * *
  
  
  To je bilo prijetno 40 min vožnje, do gore, do Sol-i-Niev. Ko je prispel, je smučarji so že na progi. To je bil jasen dan z lepo svetlobe v prahu, nato kratek pade večer.
  
  
  Sem stopil v vežo in videl Mitch Kelly, ki je sedel v baru ob čakalnici.
  
  
  On postavi na stol poleg nje. "Izgleda, da ste odprli bar danes zjutraj."
  
  
  "Pravzaprav. Samo dobil noter."
  
  
  "Ste zgodaj, kajne?"
  
  
  "Sem mislil, da sem prišel sem, kakor hitro sem mogel. Kaj je plot?"
  
  
  "Veste, kaj to je. Naš človek je tu, vendar ga je strah, da bi pokazal svojo roko. In smo doppelganger, ki želi, da bi nas vodil njegov ego Roman Nos."
  
  
  "Kajne?"
  
  
  "Glasovanje o tem, kaj počnemo."
  
  
  Smo priklonil naše glave skupaj in dal emu diagram - matice, vijaki, kladivo, žaga, in lesa.
  
  
  * * *
  
  
  Šla sem v mojo sobo in spremenila moje obleke. Sem dal na moje smučarske opreme in čakal Juana za klic, da me.
  
  
  Je to storila pred vrata.
  
  
  "Vidim, da si se vrnil," je dejal v svojo visoko, resen glas, ki je ranjen Puritan.
  
  
  "Da," je rekel glasbeno. "To je bilo dolgo vožnjo."
  
  
  Ona snorted. "Kaj je na programu za danes?"
  
  
  "Gremo smučanje."
  
  
  "Dobro!"
  
  
  "Potem bomo ukrepali nocoj."
  
  
  "Dejanje?" Njeno razpoloženje izboljšalo.
  
  
  "Boste poskrbeli Elena."
  
  
  "Kako?"
  
  
  "Ostati z njo ves čas. Njen kaj, da sem delo z Parson. Kelly in njo."
  
  
  Ona prikimala. Pogledala je razočaran. "Ampak Elena se zdi povsem nedolžna."
  
  
  "Nedolžnosti ali krivde ni žepni nož. Moramo osamiti Parson. Bom poskrbi za njo. Ampak jaz ne želim Elena, da motijo me."
  
  
  Dober. Zdaj. Kaj pa zdaj?"
  
  
  "Izgleda super dan za pobočja."
  
  
  Ona mi je polepšal. "Prav!"
  
  
  * * *
  
  
  Smo preživeli preostanek svetlobe na snegu. To je bil strogo sprostitev in oddih. Za nekaj ur, je pozabil vse o Corelli, Tina, Elena, in Hauptley - pozabil vse tiste moteče za ljudi in poslanstvo, španski Povezavo, ki se je izkazal, tako da je težko določiti. Imel sem vse načrte. Si moral čakati Parson biti na pravem mestu ob pravem času. Do večera smo organizirali v Parson in Elena bližini Borreglas. Elena je zdelo, umaknjena in depresivni, vendar Parson je bila stara ego živahno njo.
  
  
  "Imeli smo neverjetno run to je jutro, ni mi, Elena?" Je res bil tako Britanski, da njegova kri skoraj strjena.
  
  
  "Joj?"
  
  
  "Mislil sem, da je bilo super! Odlične razmere! Res veliko število prevoženih kilometrov! "Je zasmejal na Juana. "Kako si, sladka gospa?" Ego je glas je bil zapisan z velikimi črkami.
  
  
  "V redu," Juana, je dejal.
  
  
  "Mislim, da moramo so zamudili ste sinoči. Kje ste bili?"
  
  
  "Vse okoli," Juana, je dejal.
  
  
  "Bil sem v Granada," sem rekel.
  
  
  Parson skomignil z rameni. Ego je vzel njeno stran.
  
  
  "Obstaja nekdo, ki jih morate izpolniti, hema," emu ji je v nizki glas.
  
  
  "Joj?"
  
  
  "O potovanje".
  
  
  "Izlet? Kaj potovanje, starine?"
  
  
  "V ameriko."
  
  
  "Že? Mislite, ste pogledal skozi material dal sem ti...?"
  
  
  "Ne, še ne. Vendar se zdi smiselno, da ustvarite pot. Njene prepričajte, da ne bo težav z logistiko."
  
  
  Parson odkašljal. Dober. Če bomo storili to?"
  
  
  "Ni te sobe," sem rekel. "Prepričan sem, oni so bugged."
  
  
  Ego je razširil oči. "Res ne mislim tako?"
  
  
  Ste prekleti hinavec! On je bil tisti, ki je vrgel do napak!
  
  
  "Sem res tako mislim," sem rekel.
  
  
  "Kje? V snegu? "Je zasmejal.
  
  
  "Disco".
  
  
  "V kleti hotela?"
  
  
  "To je pravica."
  
  
  Je pokimal. "Ste na."
  
  
  "Deset uri?"
  
  
  "Dober šov."
  
  
  "Povedal sem Juana, da izpolnjujejo Elena. Smo pač ne želim nobenih motenj. To je pomembno."
  
  
  "Seveda, a spomenik."
  
  
  "Štiri od nas ne bo na večerjo skupaj, in potem Juana bo sedel s Elena v dnevni sobi."
  
  
  "Priznam, da Elena je precej neprijetna težava," Parson se je namrščil. "Žal mi je, da"
  
  
  "Nič, da ne bo ravnalo."
  
  
  Imeli smo večerjo skupaj in vse je šlo po načrtu. Juana in Elena šla v dnevno sobo, in Parson in njegova žena se je znižala za disco, da " govori podjetja."
  
  
  Sre
  
  
  
  
  
  
  Vrste prenosa
  
  
  Prevajanje Besedila
  
  
  Vir besedila
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Prevod rezultati
  
  
  Tla kažejo še ni začelo. Stereo pod pogojem, glasna glasba in plesalcev hodil po tleh, zaradi česar opice, krpe in vse ostalo, kar je "v" v ih-določen prizor.
  
  
  Parson in imam mizo v kotu. Bil sem sedel v kotu, dve stene, ki vodijo stran od mene. Parson je sedel na moji levi. To se oglašuje za ego ni posebej. Tam je bil prazen stol na moji desni.
  
  
  Smo naročili nekaj mehko vino, da začnete z. V resnici, ni trajalo dolgo, za glasbo zadobiti glasneje in akcijski na plesišču, da pospeši. Več drunks, so bili že vleči ven svoje tovariše na svojih ramenih.
  
  
  Nato Mitch Kelly se je pojavil, je opazil nas je v kotu, in se obrnil med natlačen mize za sprehod proti nam.
  
  
  Je nasmehnil na mene. "George," je dejal.
  
  
  "Kelly," sem rekel. Obrnil se je, da Parson. "Barry Parson, to je Mitch Kelly. On je človek, sem govorila."
  
  
  Kelly zarežal in sedel. On naročite natakar, in otrok je izginil v množici. Bilo je temno, in tam so bili stroboskopske luči v centru plesišču.
  
  
  "Res ne glej italijansko," je dejal Kelly z ego - široko, razorožiti zarežal.
  
  
  Parson ' s face zamrznila. "No, you preveč."
  
  
  "Jaz ne pretvarjamo, da to, da," Kelly je odgovorila.
  
  
  Parsons ' oči zožil. Je poblisnil po mene, in potem, ker ni izraz na obrazu, se je obrnil nazaj, da Callie. "Kaj je to naj bi pomenilo?"
  
  
  "To naj bi pomenilo: kako lahko dokaže, da ste, kdo mislite, da so?"
  
  
  Parson sproščeno. "No, zdaj. Mislim, da sem dokazal to, da vaš kolega. Ali ni to dovolj?"
  
  
  "Sem oseba, ki bi morala urediti za nakazilo v zda." Kelly je obraz priviti. "Ne želim, da bi poskušali prevoz napačno osebo!"
  
  
  "Jaz sem prava oseba," Parson je dejal, njegov naglas opazno lessened. Moral bi biti bolj podobno vlogo " Corelli ", da je igral z menoj v"Velet". Njen sel, ki uživajo kompromis.
  
  
  "Počutim se, kot da govorimo o dveh različnih stvareh, Gospod Parson," Kelly je rekel vljudno. "Jaz imam dovoljenje, da poskrbi prevoz do Združenih držav oseba, ki je ključna osebnost v razbija Sredozemskih drog."
  
  
  "Njen mož," Parson udaril.
  
  
  "Ta človek je ime Ricu Corelli. Ste Ricu Corelli?" Kelly je nejasna nasmeh, ki sploh ne dotik njene ego oči.
  
  
  "ja. Njeno ime je Ricu Corelli." Parson ' s ustnice so bile bele, in ga stisnemo svoje ih, zelo težko. Napetosti, napetosti.
  
  
  "Bojim se, da boste morali to dokazati na moje zadovoljstvo, Signor Corelli."
  
  
  Parson dal roko v usta. "Ne tako glasno! To ime je znano povsod!"
  
  
  "Ker vsega tega hrupa, nihče ne more slišati," Kelly se je nasmehnil. "Ponavljam, boste morali dokazati svojo identiteto, da me."
  
  
  "Ampak jaz sem že dal George Peabody materiala, ki se lahko izkažejo."
  
  
  Njen, je skomignil z rameni.
  
  
  Kelly je segel v njegovo srajco žep in potegnil ven kuverti. To je bila velikost črk. Odprl je in potegnil ven drobne roll filma. On dali snop v sredini stol.
  
  
  Natakar prinesel Kelly pijačo.
  
  
  Parson stared na snop.
  
  
  "Moj mikrofilm?" "Kaj pa je?" je vprašal v hushed glas.
  
  
  "Ne, Ricu Corelli," je dejal Kelly.
  
  
  "Vendar sem ga dal, da G. Peabody! Pravi film je Ricu Corelli!"
  
  
  "Negativni, Parson. To je nemogoče."
  
  
  Parson je blefiranje dovolj dobro, vendar je videl, da je napetost okoli ego oči, drobne vrana noge živcev raste v ego, za telo.
  
  
  "Njeno ime je Ricu Corelli, Parson. In njen, sem upal, da izziv, da dejstvo."
  
  
  Parson je bil v obraz, kot granit. Sem se spomnil na skrilavci ob smučišče. On stared na zvitek mikrofilm. Dvignil jo je, da preuči znova, tudi moti, da se razvijejo to.
  
  
  "Saj ni treba, da poskusite, da ga preberete," je dejal Kelly. "To je premajhen, da vidite jasno. In to je dvojnik, kakorkoli že."
  
  
  Tanko kapljica krvi se je pojavil na Parson ' s čelo. "Dvojnik?"
  
  
  "Da, res je," je dejal Kelly z nasmehom, ki bi bila zavisti cobra.
  
  
  "In original?"
  
  
  "Gospod Peabody šel ego v Washington, da je treba preveriti, opravlja Urad za boj proti drogam njegove velike države."
  
  
  Parson stared na Kelly za dolg trenutek. Končno, bil je globoko zajel sapo.
  
  
  "V redu," je dejal. "Prečenje prečenje prečenje."
  
  
  "Prav v dell da, Barry," je rekla z nasmehom. "Vse v redu?"
  
  
  Obrnil se je k meni, njegove ustnice curling. "Kaj ste tako burko? Ne razumem vas."
  
  
  Je bil tekoč, da se brani. Mitch Kelly in ji so dosegli naš glavni cilj. Smo ugotovili, da Parson ni bilo Corelli. Če je bil Corelli, bi moral zarežal in congratulated me na moj igrico. Vendar on ne popustite. Problem za Parson je bila, da ni vedel, Corelli, ki je bil na vseh; bil sum, da Mitch Kelly bi dejansko lahko njega. In mikrofilme egota je bilo napeto. Ego je bil ponaredek. To je morda res. Samo on ni vedel, kaj storiti naslednje.
  
  
  "Pravzaprav," je rekla z nasmehom, " to srečanje je bilo poskrbljeno na pobudo G. Corelli." Je pokimal proti Kelly.
  
  
  Kelly se je nasmehnil. "ja. Njen hotel ve, kaj človek, ki je najel, da bi ubil me pogledal, kot je."
  
  
  Parson je bil v obraz masko iz starega usnja blaga.
  
  
  "Ti si zelo duhovit, G. K."
  
  
  
  
  
  
  Vrste prenosa
  
  
  Prevajanje Besedila
  
  
  Vir besedila
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Prevod rezultati
  
  
  Ellie "
  
  
  "Lahko me kličete Corelli. Slišiš podobnost, Gospod Parson?"
  
  
  Kaj krvavo naključje! Sem mislil nanjo. Ni bilo nobene resnice v tem, kar Kelly je bil kar pomeni, da je vzel ime Kelly za zvok, kot Corelli. Vendar pa je imela lepo.
  
  
  Dober. Corelli. To je mačka in miške igra." Parson ' s earlobe zdaj glistened iz kozarca. "Jaz ne kot mačka in miš igre."
  
  
  "Nihče ne ve," je dejal Kelly. "Še posebej miško. Minuto pred leti, ste bili mačka. Zdaj oči so rdeče."
  
  
  Parson je zavzdihnila. "Gremo. Kaj hočeš?"
  
  
  "Hočem vedeti, zakaj si se potrudil, da bi me videti kot bedak!"
  
  
  Parson nasmehnil tanke. "Sem bil igranje vam je všeč bedak od prve minute sem spoznala vas, George - ne glede na vaše ime, Gospod Tajni Agent Poe Monotonously-in ne razumem točno tisto točko, ki jo je bilo nanašajo."
  
  
  "To ni bilo dovolj," sem rekla tiho. "Zelo neprijazen vas, Barry-otroka." Njen, leaned k njemu. "Mislim, ko ste vzeli o vlogi Corelli v Velet."
  
  
  Je skomignil z rameni, njegov obraz je postavljena v zamrznjeni nasmeh. "Zelo preprosto. On bugged vaš avto. In bil je tam, ko Arturo je bil ubit. Šel sem na Veleta najti Corelli in ubiti ego."
  
  
  Pogledal sem na Mitch Kelly, ki je nagnjeno glavo in pili njegovo žganih pijač.
  
  
  "Torej ste bili v strojnici žičnica na prvo noč?"
  
  
  "Seveda. Sledil sem vas, da Sol-y-Niev najti Corelli. To je samo vprašanje, pazite, da boste srečali vsi, ki vas obdajajo."
  
  
  "Torej si vedel sem, da je bil dating Corelli..." sem se obrnil na pogled Mitch Kelly, " ... polnoči v Veleta."
  
  
  "To je pravica."
  
  
  "In če me že čakala, ko sem prišla?"
  
  
  "Natanko tako. Parson se je rahlo nasmejal. "Komaj sem razložiti naključje, sem lahko? Jaz bi vam povedal, sem bil Corelli, ko ste me našli. In poleg tega sem vedela, da jaz bi na koncu ugotovili, Ricu Corelli po vas." Obrnil se je, da Callie. "Tako kot mi."
  
  
  "To je bila nekakšna nenaden navdih, mar ne?" Sem predlagal je.
  
  
  "To je pravica."Parson je pridobil zaupanje.
  
  
  "In si mislil, Corelli, bi prišli na površje, da ugotovite, zakaj ste bili, ki se izdaja za njim?"
  
  
  "Kaj takega"
  
  
  "In ste bili v upanju, da je ponaredek mikrofilm ne bi bilo treba preveriti potem?"
  
  
  "Moral sem tvegati."
  
  
  Njen, leaned nazaj, je videti na njem. "Ni res, Barry. Lepo poskusite. Vendar ne dovolj dobro."
  
  
  Parson se je namrščil. "Ne razumem."
  
  
  "Stvar je, da boste zmanjšali vodu v Renault preden sem odšla za Veleta. Bi jo rad, da se popolnoma izključeni iz celotno vidno polje. Želite, Corelli, da je popolnoma sama na spomenik, tako da si lahko ubiti vaš ego in pojdi brezplačno. Prav?"
  
  
  Parson je globoko zajel sapo. "Jaz zanikati. Zakaj bi šel na vse te težave rešiti s tem, ko je vaš avto je bil izpod nadzora?"
  
  
  Kelly me je pogledal. To je bil prepričljiv argument.
  
  
  Vendar ji je znano, revmatizem na ta žepni nož: "Ste potrebovali mene, ko Corelli ni pokazal za sestanek. Bil je edini, ki bi lahko pripeljala do njega. Razen za Juana. Vendar Juana ni bilo dovoljeno, da izpolnjuje Corelli, dokler je bil pripravljen za mi, Barry. Živ. Zakaj ne pretvarjamo, da ste Corelli pred Corelli končno izjavlja, sam z mano. Res?
  
  
  Usedel se je negibno.
  
  
  Ob disco, sveti lučka nenadoma je šel ven, in potem Sergej trenutek znova. Stereo bila izključena, in plesalcev levo tla z poštnih znamk. Profesionalni španski plesalci, oblečeni v flamenco kostume je zbralo na mali oder. Šest guitarists sedeli na stolih, v zadnji fazi.
  
  
  V trenutkih, ki so sledili, moški pevka je stopil naprej, strummed svojo kitaro in začela pripovedovati zgodbo ples.
  
  
  "Kaj hočete z menoj?" Parson vprašal, če pogledamo na Kelly.
  
  
  "Nekdo najel, da me bo ubil," je dejal Kelly, njene ustnice ločila.
  
  
  "Jaz zanikati," Parson je dejal.
  
  
  "Ne daj mi, da je sranje," je dejal Kelly v nizko, grozi glas. "Nekdo najel. Ste poklicni morilec. Barry Parson je zgodbo. Od začetka druge Svetovne Vojne, ste sodelovali v številnih državah. Pridi. Interpol, ki ve vse o vas."
  
  
  To smo izvlekli okoli klobuk.
  
  
  Parson je obraz obrnjen na ledu. "Jaz sem samozaposlenih, to je res. Delam za vsakogar, ki plačuje mi."
  
  
  Je poblisnil po Kelly. On je sledil pritisk. Parson pokvaril. Priznal je, je. Bil je besen. Zdaj bo delo za Kelly, če Kelly postavlja dovolj visoko.
  
  
  Vendar ne želimo, da je na vseh.
  
  
  "Kdo je najel, da me bo ubil?" Kelly vprašal še enkrat.
  
  
  "Če vam povem, bom ciljne nocoj," Parson je dejal z votlo smeh.
  
  
  "Če ne, boste zdaj cilj, ki je sedel v tej diskoteki," je dejal Kelly, dajanje veliko moči v besede.
  
  
  "Mrtev sem kakorkoli že," Parson obrazložena.
  
  
  "Bomo dobili od tod. Povejte nam, ki najel, in smo bom šel naravnost k vam." Bomo vas vse več letovišče. Imam pomočnike."
  
  
  Kelly je obrnil pogled na bar. Odin Poe od natakarjev stoji tam pogledal na Kelly in pokimal. Nato Kelly poblisnil na stol v skrajnem kotu sobe. Človek v črni sedel tam. On nagne svojo baretka s prstom kot Kelly je pogledal in ga.
  
  
  Malo dekoracijo, da bo vse, kar poglej desno.
  
  
  Parson je bil moke-temelji, čisto
  
  
  
  
  
  Vrste prenosa
  
  
  Prevajanje Besedila
  
  
  Vir besedila
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Prevod rezultati
  
  
  sh.
  
  
  Glasba flamenka začel igrati, in solista prišla na ples. Bil je hitro in enakomerno. Ego petah odšel, kot so pralni ogenj pištolo. Ples je povečalo v hitrost in glasnost.
  
  
  "Povejte mi, kdo najel!" Kelly croaked.
  
  
  "To ni to," Parson udaril. "Kaj drugega, ne pa njega."
  
  
  "A član organizovane tolpe?" Sem jo vprašala.
  
  
  On me je pogledal contemptuously. "To je bila Moscato je šefi! Ne njen." Ego je razširil oči. Je spoznal, da je imel praktično mi je povedal, kdo je najel ego.
  
  
  Obstaja samo ena oseba, levo!
  
  
  "To je bil njen!" Mi je zašepetal, nagibala bližje Parson. "Tina!"
  
  
  Zdelo se je, zamrznjen v času in prostoru.
  
  
  Odprl je usta in zaprta znova. Ego Cilj rahlo pokimal. To je vse.
  
  
  Potem je šel ven.
  
  
  Se je preselil s svetlobno hitrostjo. Njen,videl ego je, roke v naročju, doseči za pas, kjer bi on skriti svojo veliko Webley. Pavšalni na njegovo srajco videl. Upal je, da hit Kelly prvi strel, vendar je bil cut off, ki jih Ego roko s puško, takoj, ko je potegnil ven. Zaradi tega je oglašuje ego levo sam - tako, da jo lahko nadzira ego strani s pištolo. Strel zadonel glasen in jasen, na srečo pa je pristal na tleh.
  
  
  Takoj, drugi strel zadonel.
  
  
  Parson tensed v zadnji sedež, potem slumped kot lutko, ko svoje vrvi, ki so padla, in pustim, da njegov vodja, pusto naprej proti namizni.
  
  
  On je položil nogo na Webley je revolver, in Kelly hitro vstal in hodil več na Parson ' s body. Bilo je toliko hrupa iz glasbe, plesa in zabave, ki, na naše presenečenje, nihče ni opazil sekundarne igra v temi iz diskoteke.
  
  
  Kelly je zgrabil Parson ' s ramo in popravijo njegov ego v sedež. Je sklonil in pobral Webley, tucking njegov ego med njegovega pasu in na trebuhu. Nato se je obrnil, je zgrabil Parson je desno ramo, in pomagal Kelly dvigalo Ego na svoje noge. Vodenje naše egos skupaj, smo na naši poti skozi gneča mize za disco vhod.
  
  
  "Mui borracho". Kelly pokimal eden od natakarjev.
  
  
  Natakar se je nasmehnil sympathetically.
  
  
  Kot drugi flamenco plesna še naprej, strojnično streli plesalci ' petah ni bilo mogoče razlikovati med zvoki pravi brzostrelka pištolo iz pete lokalnih Jose Grško ples.
  
  
  "Včasih sovražim to delo," Kelly mi je, kot smo hodili po stopnicah v čakalnico.
  
  
  Smo vlekli Barry Parson je telo brez življenja čez lobby-k sreči zapuščen v tem trenutku-na stopnicah, nato pa je začela počasi plezati.
  
  
  Bil je zelo mrtvih, ko smo končno dajo ego, ego, lastni postelji v ego lastna soba.
  
  
  14
  
  
  Mitch Kelly delal kot detektiv za San Francisco Policijskega Oddelka za več let, preden se upokojijo, da se pridružijo SEKIRA Stabilen. Takoj ko je zaprla vrata za Barry Parson 's soba, je hitro začel rummaging skozi žepe Parsons" oblačila.
  
  
  On širi vsebine iz na commode in šel v kopalnico, da bi dobili brisačo. Bilo je veliko krvi na Kelly telo in roke. Kelly strel emu v dolar, sklad, in sila, ki vpliva ubitih Parson takoj. Kelly uporablja lastno Colt.38 Detektiv Posebno, opremljena s temi posebnimi kartuše z visokim muzzle velocity in visoke rasti.
  
  
  Ko Kelly je prišel iz kopalnice, je posušeno sam temeljito in poblisnil na uro.
  
  
  "Za denarnico," sem rekel. Iskal sem skozi njene knjige. "Barry Parson, se pravi tako."
  
  
  "Strogo prikriti," Kelly muttered, ki prihajajo do mene, in jaz stojim poleg nje, gledal. "Nekdo je naredil dobro delo."
  
  
  "Dokumentov? Ali menite, da je bil MI5?"
  
  
  Kelly je zmajal z glavo. "Povedal sem vam, da smo stopili v stik z Britanci. Niso potrdili ego, identiteto."
  
  
  "Ja, ampak..."
  
  
  "Ko je Britanski ne potrdi, Britanske vojske. Videli?"
  
  
  Jo je mogoče dobiti preko kreditnih kartic in potni list. Je poblisnil na njegov potni list, vendar Kelly je zmajal z glavo. "Pozabi. To je tudi cover-up."
  
  
  "Videti je, kot pravi eden"
  
  
  "Lahko bi dobili dober nabor dokumentov, ki so na Portugalskem, če imate denar, da plača za njih. Tudi najboljši ponarejenih potnih listov na celini. Obstaja na stotine ponarejene osebne izkaznice, ki plava po Evropi-vse narejeno v Lizboni."
  
  
  Ozrl se je premišljeno na papirjev. "Ne diši vlada stvari?"
  
  
  Je zmajal z glavo. "Rekla bi, da je bil svobodnjak. Plačanec za najem. Nekaj takega. Povedal sem vam, da Interpol je razglasila EMU prodaje ban." Ampak jaz sem še vedno dogaja, da preverite svoj prst izpis ego."
  
  
  On še naprej brati časopise, in potem je dvignil ego prtljage. Ni nič takega tam, da namigujejo na kaj drugega kot bogato Brit, ki je preživel večino svojega časa potujete celini.
  
  
  Kelly izvlekel majhen set in je začel uvajajo Parson ' s izpisov. Ko je bilo konec vseh deset, je skrbno obrisati črnilo in postavi izpisov na pergament. Potem je vzel majhen Japonski-made mini-kamera z njegovo ime je navedena na to in posneli nekaj fotografij Parson obraze. Ko v mirovanju, Barry Parson pogledal v celoti neškodljivi, brez življenjsko silo, ki vedno ego, kaj je bilo v življenju.
  
  
  Ni bilo absolutno nič v teh stvari, ki bi kravato Parson, da v vaši vseh zemljišč. Mislili smo, da Parson ni imel čebel
  
  
  
  
  
  Vrste prenosa
  
  
  Prevajanje Besedila
  
  
  Vir besedila
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Prevod rezultati
  
  
  Delo s katero koli skupino, Tina je bil frontman, ampak še posebej z njo.
  
  
  In da Tina številka ena vprašajem. Kdo je za delo - če je res delal za nekoga?
  
  
  Kelly hranijo videti na uro.
  
  
  "Zaskrbljeni čas?" Sem jo vprašala.
  
  
  "Sem se spraševala, kaj bomo storili s tem organu."
  
  
  On je globoko zajel sapo. "Ni veliko, kar lahko naredimo. Smo samo iti ven in pustite tukaj."
  
  
  "Ampak Elena Morales?"
  
  
  "Gre in poišče ego. In ona piha svojo piščalko. Nič povezati Parson z nami, nič konkretnega."
  
  
  "Bili smo videl z njim na disco."
  
  
  "Lahko to popravimo?"
  
  
  Kelly o tem razmišljal. "To je že precej pozno. Zakaj je bil njen glas preverjanje časa? Enajst-trideset. Ne verjamem, da moje obrnite se na dolžnost, prav zdaj."
  
  
  "Visok človek z fu-Manchu brki?"
  
  
  Kelly nasmehnil. "ja. Ali veste, ego?"
  
  
  Njen sel in stared na preprogo. "Imamo še eno težavo, ki bi morali skrbeti. Tina ne ve, da je njen morilec je mrtev. Ona misli, da bo čaka na njo, da pridejo v Sol-i-Niev na dotik Corelli. In to pomeni, da ona bo prišel. tukaj. Imamo jo ustaviti."
  
  
  Kelly se je namrščil. "Kako?"
  
  
  Mislil sem, da o tem za dolgo časa. "Videz. Kaj pravite na to? Pravimo Tina v njeni hotelski v Granada. Mi pustite sporočilo od Osebe. Nen pravi, da mu zapušča za Sol y Nieve, in želi vedeti, če za srečanje z njo. Potem smo samo počakajte tukaj, dokler ona poziva hotela. Mi smo poskušali ugotoviti, ki Hema želi govoriti. In ta človek je Ricu Corelli ."
  
  
  On stared skozi okno in čakal, Kelly je odgovor. "Da zveni dobro. Kaj smo izgubili?"
  
  
  "Recimo, da ona zahteva Parson takoj, da mu povedal, kdo ustrelil?"
  
  
  Kelly skomignil z rameni. "Ona ugotovi, da Parson je mrtev, in nato imenik Corelli. V vsakem primeru smo naprej."
  
  
  "Jaz grem v čakalnici za prestrezanje Elena Morales," sem rekel. "Ne želim ji, da tavajo v tukaj in našli telesa. Ona bi lahko opozoril celo hotel."
  
  
  "Jaz se vam pridružijo takoj, ko sem poskrbel za Bergson ženska."
  
  
  Smo pustili vrata odklenjena in je šel po hodniku. Nihče ni videl nas.
  
  
  * * *
  
  
  Tako Juana Rivera in Elena Morales je pogledal mene, kot sem začel v avli nekaj minut kasneje. Sem slišal glasni smeh in kriki iz zabava vsem čakalnici. Juana in Elena so bili sredi hrupne yahoo z G Hauptli, dva ego Nemci, ego Dane, in skupine okoli dvajset drugih smučarskih para.
  
  
  Hodil je čez in pokimal Juana in Elena. Med njimi, so naredili prostor za mano. Herr Hauptli me zagledala, pozdravi me in me je predstavil skupino.
  
  
  Je zasmejal na njej, pomahal roko, in leaned nazaj na klop med dekleta, strmel v ognjen plamen. To je varno, stran od zvoka strele in pogled na kri.
  
  
  G. Hauptley obravnavajo v skupini za njegovo bolj razburljivo športne izkorišča - je bil amater lovec, strokovnjak ribič, zelo uspešen jadralec, in velika gora plezalec - in je pisal nekaj vrstic na večerjo prejemu in jo spremenila v. Juana z opozorilom, da ego iz vidnega polja.
  
  
  Ona sploh ne bi priznal, toda vedel sem, da je bral iz vsakogar pogled. Oster komolec, da reber povedal, me je razumela.
  
  
  PARSON JE MRTEV. TINA JE ČLOVEK. REP JELENJADI.
  
  
  Sem dal, da je zadnji del, ker nisem vedel, kaj storiti s Elena Morales. Če ona bi bila resno ukvarjajo z Barry Parson, je morda znano, ali uganili-kaj mu je bilo do. Drugače, ni bilo nobene potrebe, da bi ji, da razišče. Bella zajebal njo, dokler je hotel, naj ji vedeti o Parson ' s smrtjo. Čutila sem, da če Juana prekriven, sem ji lahko.
  
  
  Mitch Kelly se je pojavil v dnevni sobi, vrata, široko nasmejan in kodranje na seznanjeni param. Nato je opazil me je, hodil nad hitro, sklonila, in je rekel s tihim glasom: "V čakalnici. Hitro." Nihče ne slišal. On stisnemo ramo, dal Juana velikodušno poljub na lice, in levo, dnevna soba z apologetic prižgali zeleno luč za Herr Hauptli.
  
  
  Je dotaknil Juana je stegno in vstala, da zapustijo. Kelly je sedela pred tal do stropa stekleno okno na zadnji lobi, ki pozabljajo na vznožju smučarskih poti. Bil je videti na moj odsev v steklu. Lobi je bil popolnoma zapuščen.
  
  
  Govoril je v moje uho, brez premikanja ustnicam , staro policaj trik, ki si ga je sposodil od njegove cellmates.
  
  
  "Je šla ven, okoli hotela, v Granada. Izgleda, da ona je postavka za Sol-i-Niev."
  
  
  "Ko je oditi?"
  
  
  "Nocoj. Ne vemo, kdaj."
  
  
  "To je slaba novica."
  
  
  Kelly pokimal.
  
  
  V razmislek stekleno okno, je videl eden od zaposlenih odložil svoj telefon in sprehod po preddverju, da čakalnici. Minuto pozneje, ko je prišel ven znova. Elena Morales je sledila hitro in milino.
  
  
  Kelly nudged njo. Elena vodil namensko za stopnice. To je pomenilo, da je bil tekoč, da je njena soba - soba je v skupni rabi z Barry Parson!
  
  
  Kelly in njen izmenjujejo presenečen poglede. Njo, sem videl Juana, ki prihajajo iz dnevne sobe z zaskrbljeni pogled na njen obraz. Kelly hit njo.
  
  
  "Naj Juana v dnevni sobi. Se ji pridruži. Jaz bom šel dobili Elena."
  
  
  "To je pravica."
  
  
  On je čakal, dokler Elena je bil do polovice po stopnicah pred začetkom
  
  
  
  
  
  
  Vrste prenosa
  
  
  Prevajanje Besedila
  
  
  Vir besedila
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Prevod rezultati
  
  
  d nato zapri. Nekaj se je zgodilo. Nekdo je moral jo je opozoril. Nisem mogel ugotoviti, kdo in zakaj. Še vedno, jasno je bilo, da je ona se dogaja, da v njeno sobo.
  
  
  Tretje nadstropje. Dol dvorani, okoli ovinka. Ona je segel v torbo za njo tipke. Toda ko je vzel ih in se dotaknil ročaj, vrata so se odprla. Ona se je obrnil k scan hodniku. Pričakuje taka poteza, in ducked nazaj po kotu, iz vida.
  
  
  Ona ni me videl.
  
  
  Slišal sem, da so vrata tesno za njo.
  
  
  Se je preselil hitro hodniku in se ustavil za naslednji dan. Na prvi, nisem slišal, ker debeline trupu. Preproga preprečiti zvoke, ki prihajajo skozi režo med vrati in okvirjem.
  
  
  Potem pa sem mislil, da sem slišal glasove šepet v notranjosti. Ena luč, piskav glas-ženska, ki je slišal za njo. Seveda, glas Elena Morales. Vendar ni ona govori, da Hema?
  
  
  Nas Odin. Nihče. Seveda, ona uporablja telefon!
  
  
  Potem murmurings ustavil še enkrat, in ona ni bila več slišal. Čakal sem za zvok zamenjava sprejemnika na podlago, vendar zgrešil. Nato so se vrata odprla in creaked zaprla. Omaro? Ni bila obleko gor, da gredo ven?
  
  
  Hodil je hitro, da do konca hodnika in ven na balkon, ki je obdan stavbe na treh straneh. On ducked iz vida in crouched proti zunanji steni in čakal, Jelena, da pridejo ven na hodnik.
  
  
  Ampak ona ni prikazal.
  
  
  Je poblisnil na uro.
  
  
  Petnajst minut.
  
  
  Začel je nazaj dol po dvorani in se ustavil pred njo vrata, craning njegovega vratu in dajanje uho, da je obloga.
  
  
  Pa nič.
  
  
  V Luger potegnil ven in objel Ego, da se njegov prsni koš, kot je stopil naprej in se obrnil ročaj. Zapah je bil vedno odprt, in tako so bili Kelly in mene.
  
  
  Hitro je stopil notri, naslonila nazaj proti steni in držite Luger ven pred njim.
  
  
  Nikogar ni bilo tam - nihče živ.
  
  
  Parsons " organ določi točno tam, kjer smo, ni zapustil.
  
  
  Vendar pa je bil nihče drug v sobi.
  
  
  Če je bila Elena Morales?
  
  
  Je poblisnil po wc vrata, vendar omari je bila premajhna za vse, skriti v. In še...
  
  
  To je bil rahel zvok, in sprva ni bil celo prepričan, da bi ga slišali. Vendar, kot je stal tam, komaj upal dihati, njen ego slišal jo še enkrat. To je bila očitna zvok oseba poskuša ostati vedno, ampak se gibljejo nekoliko. Je poblisnil po omari znova, vendar zvok je bil, ki prihajajo iz napačne smeri.
  
  
  Št. Prišel je za kopalnico.
  
  
  V luger zgrabil njo tesno in šel naravnost v kopalnico. Je bil zaprt.
  
  
  "Elena," sem ji rekla s tihim glasom.
  
  
  Ni bilo odziva.
  
  
  Nekdo je bil tam, in ni bilo Elena. Kje si pa šel? Ali je bila ona tam z nekom?
  
  
  "Elena," sem rekel, glasneje tem času.
  
  
  Pa nič.
  
  
  "Bom, če želite odpreti ta vrata. Imam pištolo. Pridi ven, roke nad glavo, " sem zalajal, ki stoji na eni strani kot dan.
  
  
  Pa nič.
  
  
  Sem zgrabil za ročaj na dan, še vedno stoji pritisnili proti obloga na dan, in se je izkazalo. Vrata so se odprla in swung navznoter. Njeno telo tensed. Naše storitve.
  
  
  Skozi odprto crack, je videl, da je kopalnica. Sergej je bil na ogenj. In tam, bleda in napete, sat Tina Bergson, groza me je, da jedro.
  
  
  Se je preselil, da pokrivajo svoje z luger. Potem je zagledal njo, ki leži v kotlini, z njeno dobavo, določenimi za uporabo. Podkožnega, steklenico tekočine, bombaž brisov.
  
  
  Ona je gledala me je s širokimi oči.
  
  
  "Kje je Elena?" Bila je zastavljena z ee, čeprav ona bi lahko bila zastavljena pred sto in več vprašanj, namesto.
  
  
  Je stresel glavo. "Nisem še videl Elena. Samo Barry videl. In on... on je bil mrtev." Njen glas padla na tih. Ona je bila na robu omedlevica.
  
  
  Hodil je v kopalnico in zgrabil jo je približno za komolec. Ona clung mi, težko dihanje.
  
  
  "Ona je ubil ego?" njen glas je zašepetal na moje uho.
  
  
  Nisem rekel ničesar z njo. Kako sem lahko ji povej, hej, da je Kelly in ji?
  
  
  "Zakaj si šel nazaj na Sol-i-Niev?" Sl vprašala tiho.
  
  
  Njene oči se je obrnil k meni. Odrinil jo dol in se usedel na rob kadi. Njen sel je poleg njene. Bila je v lasti Luger na njene prsi. Bila je sly ženska, in njen oče ni zaupanja njo na vse.
  
  
  "Da vidim... vidim..."
  
  
  "Barry Parson," sem dodal. "Pokazati emu, da Corelli, tako je lahko ubil ego."
  
  
  Naše storitve.
  
  
  Njene ustnice trepetali, in njene oči levi rudnik. "Da," je zašepetal.
  
  
  "Najel si Barry Parson ubiti Corelli," sem rekel flatly. "Ne moreš zanikati. Povedal nam je prej..."
  
  
  "Ne morem zanikati," je rekla odločno. Njen obraz je dobil svojo barvo. Moj pogled zdrsnila na injekcijske igle.
  
  
  "Motiv?" Sem jo vprašala. "Ali ste drog odvisnik? Je to vse?"
  
  
  Je skomignil z rameni ramen. "Jaz sem ves zmeden. Ne vem, zakaj želim, da bi ubil njen ego, razen, da sovražim ego bolj kot kdorkoli drug na svetu."
  
  
  "Ampak on noče, da to storite, lahko z vrtenjem v vseh vključenih v drog omrežja," sem rekel.
  
  
  Ona je povesila glavo.
  
  
  "Zakaj si se vrnil?" Sem vprašal še enkrat.
  
  
  "Najti Barry," Tina je rekla s tihim glasom. "Sem šel na balkon, pogledal notri in videl. Mrtev. Ji je začel..."
  
  
  Njen je bil videti čez ramo. Seveda! Balkon! To je th
  
  
  
  
  
  
  Vrste prenosa
  
  
  Prevajanje Besedila
  
  
  Vir besedila
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Prevod rezultati
  
  
  kako Elena levo skozi sobe, ne da bi videl njo. Ko Elena najti Barry mrtev, je bil na smrt prestrašen in zbežala. Ona preprosto odprl francoski vrata, stopil ven na balkon, in hitela proč. Potem, pravica po tem, Tina šel nazaj na cesti, da izpolnjujejo Barry v ego soba - morda so bili tako načrtovanje, da izpolnjujejo - in je našel Barry mrtev. Njene potrebe po drogah dobil boljši od nje in je šel v kopalnico, da bi dobili boljše, tako kot njeno.
  
  
  "Odšel sem v in ugotovil, da je bil strel na. Sprva sem mislil, Elena morda ubit njen ego. Ampak morda Corelli ugotovil, da je Barry je bil ego buster. Morda Corelli vedel sem bil..." Njene oči napolnjene s solzami. "Se bojim, Nick!"
  
  
  To šokirana nad njo. "Ste me vzeli za Corelli, Tina. To je edini primer, revmatizma. Preveč ljudi poskušali ustaviti od nas dobili, da je seznam imen. Preveč. To je do vas, zdaj, Tina."
  
  
  Je dopolnila bleda. "Mu bom ugotoviti, Nick! Mu bom, da sem najel nekoga ubiti ego! Ne, ne moreš, da mi to stori. Imate, da pustite me pojdi!"
  
  
  "Kaj želimo, Tina?" "Ti si edini z revmatizmom. Ste ob mene, da mu odkrito zdaj. Samo pokaži mi svoj ego, in..."
  
  
  "On ne bo priznal! rekla. "On bo zanikati njegovo identiteto."
  
  
  "Tina..."
  
  
  Ona je dosegel za injekcijske igle. On je mislil, kaj je ona se dogaja, da storite takoj, ko je dopolnila za ramo. Pritisnil jo je kot luger proti mehko del njenega vratu. "Ne, ne, Tina! Ne igle. Prepričani, da bo vse v redu, za nekaj minut, vendar boste vedno morali priti nazaj v realnost."
  
  
  "Nick!" je sobbed, še vedno držite iglo.
  
  
  Luger jo dal v svoj žep in je dosegel za iglo. Njen obraz spremenil skoraj v trenutku. Da mirno, lepo masko preoblikovala ji v obraz hellcat - oči utripa, zob bared, ustnice ločila v žival snarl.
  
  
  Iglo potonil v moje podlakti, preden sem se lahko brani sam od ponorelega poševnica.
  
  
  Ona se smejali, nizka, mirthless wail.
  
  
  Njo, čutila vse, kar je iti skozi mene. Njen, počutil kot žogo screed.
  
  
  Ona led me, da v sosednji sobi, in potem me potisnil na stol.
  
  
  "A little mix naše lastne, Nick," je rekel bi, da je s tem satanic nasmeh njen. "Boste ostali tam kot dober fantek. Jaz sem odšla tukaj."
  
  
  Ne, Tina! Poskušal sem, da to, vendar to ni delo.
  
  
  Zdelo se je, da se gibljejo pospešeno-sto slik na sekundo, ki teče skozi francoska okna na balkon. Potem je bila tišina.
  
  
  Po nekaj stoletjih je, sem zaslišal, da nekdo trka na vrata. To je bil Kelly.
  
  
  "Nick! So si tam? Nick?"
  
  
  Njena usta so se odprla. Vsaj to je prestavljen. Vendar nisem imel glas. Ste dobili otroški paralizi?
  
  
  Vrata letel odprto in Kelly odvihrala v sobo, pištolo sestavljen. On samo stal tam in stared me v začudenju.
  
  
  "Hej, Nick!"
  
  
  Njene ustnice preselil znova. Je trpel zaradi otroške paralize. Njo, grumbled.
  
  
  Kelly je pogledal naokrog, preveriti kopalnica in dišalo je injekcijske igle. Takoj, ko je prišel nazaj k meni, udaril me je čez obraz, dvigne me iz stola, in vlekel me je v kopalnico. On potisnil mojo glavo pod tuš in hladne vode zadeti mojega vratu.
  
  
  Kelly se je pogovarjal z mano, medtem ko je delal.
  
  
  "To je nekaj novega. Imamo zaloge za to. Vas udarci, tako da ne morete premakniti, vendar lahko vidite vse, kar se dogaja. Začasno otroški paralizi. Prihaja iz kurari, znan tudi kot urari, urari, uurali, vurali. in woorara. Vendar je bilo skrajša z nekaj drugega. Ne sprašuj me, kaj. Formule vedno izginejo takoj, ko bomo dobili ih ."
  
  
  Kmalu je oživela.
  
  
  "Hitro!" Sem ji rekel. "To je Tina. Je odpeljal navzdol Granada, da izpolnjujejo Barry Parson, in ugotovil, Ego je telo tukaj. Ona je na poti ven. Ona misli, da je ego ubitih Corelli. Če ona pobegne zdaj, ona je lahko ubil ego pozneje."
  
  
  Kelly udaril. "Prišel sem tukaj, da bi našli vas. Tina je bila nižja v čakalnici, izdelava scene!"
  
  
  "KDO je?" Sem vprašal nestrpno.
  
  
  "Tina Bergson".
  
  
  "Tina!"
  
  
  "Absolutno fantastično. Ampak zdaj ona je izginil."
  
  
  "Odšel? Ampak...?"
  
  
  "Ona je bila v čakalnici, ampak je zapustil," Kelly mi je povedal, kot smo tekel skozi sobe in dol po hodniku. Kot začeli smo navzdol po stopnicah, sem videl množico ljudi v čakalnici. Vsi gledali na parkirišču.
  
  
  Juana videl njo, in ona se hitro obrnile in čakal nas.
  
  
  "Kaj je vse to gre?"
  
  
  "Ona je v rdeči Jaguar," Juana je dejal, kaže na parkiranih avtomobilih. Njo, sem videl žarometi pridite v eno od njih, vse okoli njih. Sergej cut skozi temo in prižgal zasneženi gore, kjer cesta se od Prado Llano in led na glavni avtocesti.
  
  
  "Ona je velika scena," Juana je dejal hitro. "To je bilo zelo dramatično."
  
  
  "Preveč kruto," je dejal Kelly dryly.
  
  
  "Boš, da mi poveš, kaj je naredila?" Sem vprašal nestrpno.
  
  
  "Prišla je tukaj ne več kot deset minut nazaj, postavljeno v pekel in zahtevati Mario Speranza!"
  
  
  "Kdo je Mario Speranza?" Sem jo vprašala.
  
  
  Kelly je zmajal z glavo. "Ko sem rekel, da Señor Speranza ni bilo tukaj, je skoraj šel v hysterics, tukaj v čakalnici."
  
  
  Sem bi lahko videl
  
  
  
  
  Vrste prenosa
  
  
  Prevajanje Besedila
  
  
  Vir besedila
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Prevod rezultati
  
  
  Jaguar je začel premikati. Tina je blond lase fluttered za njo.
  
  
  "To prisiljeni vse nas, da zapustijo dvorano na begu," Juana pojasnil.
  
  
  "In potem je takoj padel, in desk referent je oživiti njo," Kelly sklenjena. "Sledil sem vas."
  
  
  On se je namrščil, razmišljanje, hitro. "To je predstava,-prizori so dol tukaj. Kaj je to, ne vem. Vendar sem jo ustaviti."
  
  
  "Pravzaprav," je dejal Kelly. "Kaj delamo?"
  
  
  "Poglej ta Mario Speranza," Kelly ji je povedal. "Jaz verjetno ne obstaja. Jaz bom šel dobili Tina!"
  
  
  Njen koša dosegla svojo pot skozi množico, da vrtečih se vrat in je opazil, je pri G. Hauptley in njegov ego ekipa sycophants. Pomahal in se obrnil proč.
  
  
  Je bilo hladno v Renault. Začelo se je do precej dobro. On jo pustil na cesti, in ko je stopil dvakrat, preden je dobil pod kontrolo. Tam so zaplate ledu na progi, tako kot dve noči nazaj.
  
  
  Cesta spustila in se obrnil naravnost. Rdeče Jaguar nisem videl njo na vse, vendar je spomnil, da je cesta obrnil naravnost in nato se je začel zavijemo levo na dolgo, široko podkve znak, da clung na rob barranca.
  
  
  Obrnil sem se na motor, ker jaz nisem želel izgubiti izpred oči, Jag.
  
  
  Sem bi lahko videli rob ceste v moji luči, in sem pomotoma kliknil na ustrahovanje gumb, da preverite povlecite. Bil sem olajšanje, občutek napetosti v povoji.
  
  
  Njen Renault swerved okoli ovinka in videl Tina Bergson je rdeča Jaguar do polovice široko podkve bend. Ona je bila vožnja počasi, potem pa pobral hitrosti, ko sem opazil njo, preveč.
  
  
  Avto je zdelo, da korak naprej v temi, luči, ki odražajo največ cesti, kot če bi bili plezanje skozi nebo. In potem - on ni mogel verjeti, kaj je videl-Jaguar treščilo v banki, skoraj hitting steni.
  
  
  Obrnil, Tina! Sem zavpil nehote. "Spremeniti!"
  
  
  Ali je ona, ali ne, ne vem, ampak naslednja stvar, kar sem videl, je bila Jaguar, postavka ne za shallows, ampak za zunanji rob ceste. "Tina!"
  
  
  To je bil izgubil v jok.
  
  
  Jaguar pobere hitro in gre čez rob, kot če egos so se naučili, da to zelo plitva swan potop v luža.
  
  
  Žarometi ujel nazobčane mica skrilavci spodaj, zaplate snega pritisnili proti skrilavci in prižgal a zmeda luči in odseve, ki prihajajo v snegu, nato pa avto pokopan sam v skalah, odskočila, valjani več in več, žarometi circled kot pinwheel v noč in strmoglavilo z crash v kos ostre skale ob vznožju barranca.
  
  
  Tam bil je trenutek tišine.
  
  
  Potem, močan odsev plamena strel v nebo, in glasno eksplozijo, thundered v zraku. Dim billowed mimmo oranžna plameni, sharp, duši črn dim.
  
  
  Ogenj narasla, nato pa spet padla na razbitine pokvarjeni Jaguar in začel počasi jesti stran na kovino. Nato dim rose počasi, ogenj, ples okoli robov rdeče jekla, jasno, steklo, barvne plastike.
  
  
  Stresel, on je odpeljal previdno ob avtocesti, dokler je dosegel mesto, kjer rdeča Jaguar je šlo čez rob. Pogledal je navzdol. Vse, kar sem videl, je bila razpoke v skalah narežemo na ramo ob robu cestišča.
  
  
  Renault, ki je parkirano to, izvlekel ključ, in vstala okoli avtomobila. Bilo je hladno na avtocesti. Hodil je na rob ceste, kjer Jaguar je minilo med skalami. Stal je tam, je videti na dislodged skale, in sledila charred črno črto v skrilavci spodaj, kjer je svetlo rdeče ogenj "crackled" nad ostanki Tina Bergson in rdeče Jaguar .
  
  
  V delčku sekunde, prvi je hotel gostom potegnil v Fiat avto, parkiran in se mi ob robu cestišča. Ogling.
  
  
  In potem drugi je prišel.
  
  
  In še več.
  
  
  Vznemirjenje za azil.
  
  
  Sem bolna.
  
  
  Potem sem šla dol skalnate strmine, uporabljate svoj žep flash in opravil charred del rock, kjer rdeča Vile je prvi udaril, in končno dosegli na področju zraven avto sam.
  
  
  Vendar plameni so bili devouring razbitin, in nemogoče je bilo, da pristop ne dobili spali.
  
  
  Stal je z roko na vrh njene glave in čaka.
  
  
  Požar tovornjak screeched na progi, in kmalu velika gasilska v smučarskih suknjič in nosili prenosni gasilni aparat padla po pobočju navzdol in začela brizganje gorenja naplavin.
  
  
  On shuddered.
  
  
  Gasilec je stal tam, je videti na charred razbitin. Civilne Straže, ki mu pridružila in dala svetilko na požgane avto. Žarek svetlobe, ki je bila močnejša od moje.
  
  
  Lizzie je prišel k njej.
  
  
  Videl sem ga takrat.
  
  
  Tam je bil charred telo v sprednji sedež. Kar je ostalo je bila črna in tli.
  
  
  Tina.
  
  
  Vse, kar je ostalo zlata deklica z zlatimi kože.
  
  
  Njen, se je obrnil proč, bolan.
  
  
  Njen mora imeti padel na skalo poleg razbitin in pahnila v deželo duševna funk. Nekdo je zmajal z roko in ramo. Spoznala sem, da glas je bil govoril, da me za nekaj časa.
  
  
  Svoje mešati.
  
  
  "Vzdevek."
  
  
  To je bil Kelly.
  
  
  "Ona je mrtva," je dejal Kelly. "Prekleto stvar."
  
  
  "Mislim, da je samo zdelo, kot je bilo konec in hej, bolje teči." Je zavzdihnila. "Vedela je, Ricu bi Corelli
  
  
  
  
  
  
  Vrste prenosa
  
  
  Prevajanje Besedila
  
  
  Vir besedila
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Prevod rezultati
  
  
  njen za preostanek svojega življenja."
  
  
  "Ampak Corelli sploh ne vem!"
  
  
  "Da bomo izvedeli. To je razlog, zakaj je zapustil, " sem rekel. Glasovanja, kot sem razumel.
  
  
  "Preveril sem, da ime, priimek, Nick."
  
  
  Ozrl se je navzgor in je namrščil. Jaz nisem razumel, kaj je s tem mislil.
  
  
  "Mario Speranza ni registriran v hotelu."
  
  
  Sedel sem in razmišljal o tem. "Vendar je to ime dala referent."
  
  
  Je pokimal. "Klara pravi, da je to rekel. Klara pravi, da je, ko je prišel ven skozi lobanjo."
  
  
  On stared na razbitine pod nami. "Ali ste rekel, da Ricu Corelli ni bil nikoli v Sol y Nieve na vse?"
  
  
  "Sem rekel, da on gotovo ni bil tukaj - ali kjerkoli drugje na Sol y Nieve Hotel-v zadnjem mesecu ali tako. Če ego ime na naslovnici je Mario Speranza."
  
  
  "Potem pa..."
  
  
  "Ali ne vidiš, da je? Mogoče je vedel, o Tina. Morda je vedel, da ona bi najel hitman ubiti ego."
  
  
  Njo, je zmajal z glavo, da je jasno. "In vse to, klepet o srečanju je bil samo ponaredek smrti Tina Bergson?"
  
  
  "Sploh ne. Sem rekel, da Ricu Corelli mora imeti znanega o Tina Bergson in Barry Parson. In samo on ni prišel do naselja na vse. Vsakdo mislil, da je tukaj - hitman najel za množice, morilec, najel jo je Tina-in nas, ker smo hoteli, da izpolnjujejo Corelli. Vsakdo je bil tukaj, razen Corelli! "
  
  
  "Tam, kjer je sin kurba?"
  
  
  Kelly skomignil z rameni. "Mislim, da bi mi signala boljši Hawke in začeti znova."
  
  
  Smo vstal, šel v hrib, vendar nisem mogel zapustiti moj ego sam.
  
  
  Nato se je obrnil in pogledal nazaj na razbitinah.
  
  
  "Zakaj je šel tja?"
  
  
  Kelly je zmajal z glavo. "Bila je lepa ženska, Nick. Lepih žensk, ne neumen stvari. Ona mora ljubil Corelli. In sem sovražil ego, preveč."
  
  
  "Ali je imel denar," sem rekel.
  
  
  "Ne razmišljaš toliko o ljudeh, vam, Nick?" Kelly je zavzdihnila.
  
  
  "Morala sem to? Ne dolgujem njej, res?" Njen glas umirile. "Mislim, da ona se odločil, da je boljši način, kot teče vsem zunanji bazen poskušal pobegniti od Ricu Corelli' s plačano pištolo."
  
  
  "Ona nikoli ne ve, kdaj ga bo zadel ji," je dejal Kelly dispassionately.
  
  
  "Sprašujem se, kje baraba, ki je zdaj?" Njen, je mislil na pol glasno.
  
  
  Petnajst
  
  
  Naslednje jutro, smo bili najprej za zajtrk. Kljub Juana je sijoč videz, da je bil duhovno depresivni. Njena razlaga je bila, da smo bili sposobni dokončati nalogo.
  
  
  Pojedli smo v kontinentalni zajtrk in sedel v močni sončni svetlobi. Sem predlagal, da gremo smučanje zjutraj pred odhodom v Španiji, vendar se je temu nasprotovala.
  
  
  "Želim si le, da paket moje stvari."
  
  
  Je pokimal z njo. "Grem, da Veleta in naredite nekaj voženj."
  
  
  Ona je prikimala, njen um drugje.
  
  
  "Penny?"
  
  
  Ona ni odgovoril.
  
  
  "Dve tolarjev?"
  
  
  "Kaj je to?"
  
  
  "Da bi zadovoljili svoje misli. Kaj se je zgodilo?"
  
  
  "Mislim, da je razmišljal o hujšanju človeškega življenja. Tina Bergson. Barry Parson. Komar. Prvič vzeli za Ricu Corelli. In tudi Elena Morales - povsod, kjer potrebujemo jo."
  
  
  Segel je in vzel jo je za roko. "To je, kako svet deluje."
  
  
  "To ni dobra svetu."
  
  
  "Ali je kdo vam obljubim, kaj je bilo?"
  
  
  Je stresel glavo na žalost.
  
  
  Plačal sem zakona in levo.
  
  
  Bilo je kul, ampak Velet je še vedno zelo tiho. Je sijalo sonce svetlo. Površina steze je bila dobro pokrita s praškom. Ga je vzel ven, ki se uporablja daljnogled, in preučila pobočju. Kot sem pojasnil že prej, sta bili dve spusti od vrha Veleta.
  
  
  Tokrat se je odločil, da bo na daljši rok, tisti, ki razvejano off na levi, ko boste šli dol. Bil sem dala nazaj v svoje usnje primeru, ko nekdo splezal čez skale na prelomu vzpenjače in prišel do mene.
  
  
  To je bil Gospod Hauptli, in ta čas, ki mu je bil sam.
  
  
  Pomahal na njo. "Dobro jutro, Gospod Hauptli."
  
  
  Nasmehnil se je. "Dobro jutro, Gospod Peabody."
  
  
  "Pogrešal sem vas včeraj, ali ko smo šli smučanje skupaj."
  
  
  "Tam je nedvomno tlak iz podjetij,"je rekel..
  
  
  "Ja," sem rekel, da mu je hitri pogled. Vendar pa se je obrnil proč, da pogledam po pobočju navzdol.
  
  
  "Kje je tvoja najljubša ženska?"
  
  
  "Embalaža".
  
  
  "Potem ste zapustili?"
  
  
  Je pokimal z njo.
  
  
  "Preveč slabo. Vreme je bilo tako lepo."
  
  
  "Res, pa je."
  
  
  Nasmehnil se je in pokazal letev skalo na vrhu proge. Pridružil sem se mu, kot je zašitih do njegovih škornjev tesno in začel masiranje modra vosek na njegovih smuči.
  
  
  "Kje so vaši prijatelji?" Vprašal sem jo, sedel poleg njega. Kaj je pekel, nisem imel nič drugega, da pa v tem trenutku.
  
  
  "Oni so v hotelu," nasmehnil se je. "Izgleda, da ne bi bili preveč mudilo, da se mi pridruži še danes. Bilo je pozno ponoči na Esqui Bar, in so imeli lumumbas plujejo okoli ušesih."
  
  
  "Ti si ponavadi neločljiva."
  
  
  "Tako je tudi z denarjem. Privlačijo kot magnet." Nasmehnil se je še enkrat vrana noge na vogalih njegov ego oči globoko in shadowed.
  
  
  "Ste cynic, Herr Hauptli."
  
  
  "Jaz sem realist, Herr Peabody."
  
  
  Dvignil je prvi smučarski in začel skrbno uporabo vosek za niz. Bil je pikolovski in metodično delavec, ki je bilo pričakovati od dobro nemški.
  
  
  "Fraulein Peabody me spominja nekdo blizu mene," je rekel čez hip.
  
  
  "Seveda?"
  
  
  "Veste, jaz pa sem imel hčer." Pogledal je navzgor. "Seveda, da niste vedeli. Se opravičujem." Je nadaljeval vosek
  
  
  
  
  
  
  
  Vrste prenosa
  
  
  Prevajanje Besedila
  
  
  Vir besedila
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Prevod rezultati
  
  
  ing. "Ona je najlepše dekle."
  
  
  "Bil tam, Herr Hauptli?"
  
  
  On prezreti moj intervencije. "Hej, bila je devetnajst in odšel na univerzo," je nadaljeval. "Moja žena - mati-umrla, ko je bila nekoliko pet-letno dekle. Bojim se, da nikoli nisem bil zmožen, da bi ji vse pravilno usmerjanje v odraščanja. Si razumel?" Ego je dvignil oči in se srečal rudnik.
  
  
  "Še nikoli nisem bil oče, tako da ne morem vedeti, da, Gospod Hauptli."
  
  
  "Pošten revmatizem". Je zavzdihnila. "Ali je starševsko zanemarjanja ali neupravičene odpadki materialne dobrine proti njej , ko je zapustila za univerze, izgubili smo dotik."
  
  
  "To se dogaja v teh dneh."
  
  
  "V njenem primeru, najslabše se je zgodilo. Njene tovarišice so bili zelo odvisni od drog." On me je pogledal še enkrat. "In ona se je končalo vpletenosti v tej skupini do točke, ko nisem zmogel." Nadaljeval je, voskanje. "Ona je zasvojen s heroinom."
  
  
  On stared na Hauptley.
  
  
  "Po letu dni uporablja za pridobivanje, je umrl zaradi prevelikega odmerka." Bil je videti na Vega Granada. "Neodvisni management".
  
  
  "Žal mi je," sem rekel.
  
  
  "Ni nobene točke v zapravljaš svoj čas tako pozno," Hauptley je dejal, njegov glas oster glede na svoje običajno prijeten glas.
  
  
  "Žal mi je za te odpadke človeškega življenja," sem rekel, razmišljanje o tem, kaj Juana je dejal na zajtrk.
  
  
  Je skomignil z rameni. "Tako, jaz kriv sam. Njen evaded svojega očeta odgovornost. Postal je blizu druge ženske - ne samo enega, vendar je veliko-in zanemarjena, njegova hči." Pomislil je za trenutek. "In ona je umrl moj scorn, odziva kot najboljše je lahko. Z zavrnitvijo sam, tako kot ga je zavrnil."
  
  
  "To ni tisto, kar psiholog lahko povem," sem rekel previdno. "Samoopazovanja, ki je nevarna igra."
  
  
  "Nisem samo zadovoljiti ženske. Je bilo to podjetje."
  
  
  "Vsak človek mora imeti poklic," sem rekel.
  
  
  "Ampak ne, tisti, ki sem ga imel."
  
  
  Gledal sem ga, je vedel, kaj je hotel reči.
  
  
  "Drog ukvarjajo," je rekel, z grenkim nasmehom. "ja. Je bila verjetno drogiral z heroina, da je moj edini otrok, ki se uporabljajo za ubijanje samega sebe. Kako se to nanaša na vaš morale, Herr Peabody?"
  
  
  Njen, je zmajal z glavo.
  
  
  "To ne gredo dobro z mojim. Začel sem z analizo njenega poslovanja, kar sem vedno bil. Začel sem razmišljati o ego vpliv na človeštvo. Mi ni všeč, kar sem videl."
  
  
  On izbral drugo smuči in začel vosek je.
  
  
  "Sem se odločil, da je čas, da gredo iz podjetja in start določitvi moj misdeeds za let."
  
  
  Ji mogel reči ničesar. Čaka na njo.
  
  
  "Povedali so mi, kaj bi se zgodilo, če sem zapustil organizacijo. Oni iščejo me, da koncih sveta. In ubil." Nasmehnil se je ruefully. "Ali razumete, da?"
  
  
  "Da, Signor Corelli."
  
  
  "Enrico Corelli," je dejal s pol-nasmeh. "Ricu Corelli, in ste Carter. Jaz sem rekel, da Nick Carter je najboljši."
  
  
  Je pokimal z njo. "Običajno. Ne vedno. Ampak ponavadi."
  
  
  "Jaz sem povedal, je bilo upravno težave od samega začetka. Preprost srečanje, kajne? Srečali v sneg-se ukvarjajo s snegom! "Smejal se je, prikazuje svoje močne zobe. "Šala, Mr. Carter! Šala."
  
  
  "Ja," sem rekel.
  
  
  "Zdelo se preprosto dovolj. Pustim Korzika na Lysistrata in spoznala v Sierra Nevadi."
  
  
  "Seveda."
  
  
  "Obstajajo težave od samega začetka. Na Capo ugotovil, o moj načrt. Nekdo blizu mene uganili. Ali slišal to. Gangsterjev se odločila, da podpišejo me."
  
  
  "Komarju".
  
  
  "ja. Da bi preprečili tak udarec, je bil prepričan, njen stari kolega Basillio Di Vanessi, da barve me na moji jahti. In zelo lepo dekle je bila spalna z šla z njim, da bi karakterizacija pravi."
  
  
  "Vas dodale svoj človek?" Sem rekel nežno.
  
  
  "Ne vem, če stavke ne bo uspešen," je Corelli je dejal. "V bistvu sem si, kaj si reči, da sem storil. Vendar ji res ni mislil Komar bi zdraviti. Upal sem, da je srečanje med Basilio in bi šla brez težav na odru, in da resnično srečanje med vas in mene, bi se lahko dogovorili. "
  
  
  Je zavzdihnila.
  
  
  "Toda to še ni vse. Tik preden sem zapustila svojo jahto v Valencii, sem ugotovil, da moje lepe švedski nightingale je ubral, da se znebite me!"
  
  
  "Tina Bergson?"
  
  
  "ja. Ona želi svojega mrtvega. Ona je podpisala pogodbo z mano sama." Corelli nasmehnil sardonically.
  
  
  "Bil je razlog?"
  
  
  "Bil sem tako radoveden, kot ste bili, Gospod Carter. Razumeti morate, Tina malo bolj jasno."
  
  
  Razumel je njene popolnoma, vendar nisem rekel ničesar.
  
  
  "Ona je nimfomanka, Mr. Carter. Ne verjamem, to je presenetljivo, da si. Morda pa je razlog, da je postala tako Freudian simbol je prav tako zanimiva, kot dejstvo, da je njegova obsedenost."
  
  
  On je pogledal in ga radovedno.
  
  
  "V starosti od petnajst, je bila posiljena s švedsko farmhand. Ona je dobil noseča. Na splav je bil uspešen, vendar sepsis razvit. Ko mi je bilo petnajst let, sem imel hysterectomy. Ta pusta, lepo, inteligentno bitje obsedeni z uničevanjem njo. ženskost, s svojo nezmožnost, da se mati. Ker ona ni bila ženska, da nas, ampak človek za nas, je postal to, kar ona bi morala postati-superman! S to lepoto in ta inteligenca-zagotavljam vam, njena inteligenca je omejeno
  
  
  
  
  
  
  Vrste prenosa
  
  
  Prevajanje Besedila
  
  
  Vir besedila
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Prevod rezultati
  
  
  Zrsz, Mr. Carter! "se je odločila, da bi ona prevzame majhne imperij, ki je bil kapitan."
  
  
  "Drog omrežja," sem rekel.
  
  
  "Absolutno fantastično. Zdaj govorim o njenih ambicij po tem, ko sem se odločil za prekinitev verige in razkrivajo svoje najgloblje skrivnosti Ministrstva zda za boj proti drogam."
  
  
  Je pokimal z njo. "In to je bil razlog je najel Parson, da te ubijem!"
  
  
  "To je zares. Na srečo sem se razlaga njen prvi ogorčen odziv na mojo odločitev za odpravo verige kot sumljivo in hrani moje oči odprte. Čeprav je obljubil mi je, da bi ji ostala zvesta do mene in spremljajo me v Ameriko, njena domneva je bila, da je bila leži za Njim. Obrnil sem se na svoj telefon - naša villa na Korziki je velik, in vse okoli nas je veliko svobode - in končno slišal njen da se ukvarjajo z Barry Parson v Malagi.
  
  
  "Najbolj zanimive".
  
  
  "Moj naslednji korak je bil, da pošljete lastno vohun na Parson. Mislim, mimogrede, ki jih boste našli Parson v Interpol datoteke, kot so Daniel Tussauds, pozno francoski pod zemljo. Bil je deset let starega otroka v času druge Svetovne Vojne. Dva, in ko je odrasel, vohun in ubil."
  
  
  "On je mrtev zdaj."
  
  
  "Slutil sem toliko." Corelli skomignil z rameni. "Sem slišal o vas zapustijo disco s prijateljem tvoje iz Malagi."
  
  
  Nasmehnil se je ob njo. "Ni veliko uide vas."
  
  
  "To je dovolj," Corelli je zavzdihnila. "No, Elena Morales hranijo blizu oči na Parson, dajanje v najem em ponjo na barre v Torremolinosu. In to je bila ona, ki je opozoril me je, pravijo, da je prišel na Sol-i-Niev, da bi našli so me in me bo ubil. To je razlog, zakaj je nisem spoznala v Velet."
  
  
  "Sem obrazložiti, da je."
  
  
  Corelli pokimal. Bil je naredil s svojo smuči. "Upal sem, da je morda Tina bi lahko ubili Lysistratus' jahte, če se je kaj zgodilo tam, ampak kot veste, je pobegnil resne poškodbe. V Capos je načrtovano izvedbo dobro, čeprav. To je pomenilo, da sem imel, da spremljate vreme, tako da se nič ne bi zgodilo. Ne le Capo morilec, ampak tudi za Tina je morilec za najem! Komar. In pastor. Torej, jaz sem samo stahl herr Hauptli, najem nekaj brezposelnih udeležencev v Valencii vlogo moja naj sycophants."
  
  
  Njen smejejo. "Vi ste zelo iznajdljivi človek, Gospod Corelli."
  
  
  "Živel sem dolgo življenje, ker moja iznajdljivost v zelo nevaren poklic." On se je namrščil. "Ne poklic. To defiles zelo smislu stroke. V zelo nevarno lopar. To je dobra beseda. Hudo. Ravno. Unromantic. Rocket".
  
  
  Je pokimal z njo.
  
  
  "Bil sem gledal ga v strah za kar nekaj časa." Corelli se je nasmehnil. "Vedel sem takoj, da si ubil proti Komarjem. In sem napovedal želite ubiti Parson, preveč. Tina je smrt prišla kot presenečenje zame. Ne verjamem, da je naredila samomor, kot pravijo v Prado Llano. Ampak mislim, da je treba imeti izgubil nadzor, da vozilo po zelo verjetno odkriva, da Parson je bil mrtev in misleč, da sem vedel vse o njej in bi se ubila."
  
  
  Njo, je dejal ," V tem primeru, se je odločila, da pobegniti, preden ste vedeli, bila je tukaj."
  
  
  "Točno."
  
  
  "Ona je mrtva. Glasovanje in vse, kar je povezani z njo."
  
  
  Corelli pokimal. On priviti smučarski objemke, z upoštevanjem njegovih škornjev, in dal objemke na. On je vstal in se upogiba kolena.
  
  
  On začel, da bi dobili oblečen.
  
  
  "Ali želite, da se vozijo z mano?"
  
  
  "Lepo."
  
  
  Je nasmehnil. "Pred ki, Nick, ona bi radi, da imate to."
  
  
  Pogledal je navzdol. Bil je gospodarstvo ven kuverti. Tam je izboklina na nen. Odprl kuverto in videl seznanjeni videti roll mikrofilm.
  
  
  "To je samo tisto, kar mislite. Imena. Kraji. Datumi. Vse, kar je. Vso pot iz Turčije prek Siciliji in Riviera na Hrvaškem. Lahko zamudite naše stvari, naš človek, če boste sledili dejstva. Želim te verige uničena, zato jih ni mogoče postaviti nazaj skupaj. Bella Beatrice ."
  
  
  Beatrice. Ego hči. In ni, da je dantejev podobo ženskosti?
  
  
  "Vse prav, Corelli," sem rekel.
  
  
  Je udaril me je nazaj. "Gremo!"
  
  
  * * *
  
  
  Začel je počasno prečkanje proti spusti linijo, nato pa čez strmine in odhiteli navzdol pa na begu. Potem se je obrnil nazaj v lepo oblikovana, Christie in hodil okoli kup kamenja.
  
  
  Mikrofilm ga v notranji žep svoje smučarsko jakno in tekel za njim. Snega je bilo ravno prav. Čutil sem, moje smuči, ki grize v prahu z lepo premetavati obiskov ene strani.
  
  
  Corelli je bila pod mano, kot se je preselil vzdolž krivulje skale. Je dokončal nekaj spremeni, je stopil Wedeln, in se nato obrnil na zelo široka prečna skupaj nežno kotu tirnice.
  
  
  Sledil sem mu navzdol, pri čemer se nekaj ovinkov in odmetavalo krivulje moje telo. Na koncu dirke, odprta na traverse, je bila videti tretja smučarka na alternativnih poti.
  
  
  Pobočja, ki so bili tako, da izmenični oddelki intersected v določenih presledkih, nekaj podobnega dveh žic, ki so bile rahlo zvit v nekaterih mestih.
  
  
  To je bil mladenič v rjavo jakno. Ozrl se je kot najstnica, ali vsaj imel, da wiry, vitko graditi. Ne glede na njegovo starost, bil je odličen smučar. Ego smuči izkopali v sneg, in bil je mojster zavijanjem in viseče.
  
  
  
  
  
  Vrste prenosa
  
  
  Prevajanje Besedila
  
  
  Vir besedila
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Prevod rezultati
  
  
  lastno prevoženih kilometrov.
  
  
  Na odseku pobočju, kjer se dva skladbe združene, mladi tekmovalec, ki je strmoglavilo v njegovo stran in se počasi spustila v seriji ravno prečka. Ko je prišel Corelli, je izginil iz pogleda proti skalnem grebenu, ki loči dve poti.
  
  
  "To je lepa soba," sem rekel.
  
  
  Je pokimal.
  
  
  "Ko prideš do Članic, vas bom popeljal, da Alta in Aspen. Boste jih imam!"
  
  
  Smejal se je. "Vidim, ste o tem!"
  
  
  "Dober posel," sem rekel. "Pojdi naprej. Bom si sledijo na naslednji postaji."
  
  
  Je nasmehnil in začela hoditi.
  
  
  Njen prišel nekaj trenutkov kasneje, potem je njegova. Moje pravo smučarsko bil zaostaja malo, in sem se potrudil, da prilagodite moje stališče za boljše ugriz.
  
  
  On je sledil strm padec, upočasnjuje z snežni plug, ker je most med dvema rock izdankih je bila preozka za ljubek manevriranje, in potem je prišel ven v široko jaso, obdano z snegu in ledu, ki je zdaj videti kot prostor za piknik za vsak smučar. Corelli videl na skrajnem koncu.
  
  
  Začel je po stopnicah, po Corelli na levi, in da je, ko je deček videl še enkrat.
  
  
  On je šel navzdol hitreje kot dva od nas v nadomestni teči in je zdaj približuje križišču dveh skladb na dnu široko, nagnjena področju.
  
  
  Se je ustavil za trenutek, loputanje v snegu na hokej ustavi, in samo stal tam. Prahu je bilo dobro. Sneg pod zdela trdna. Vendar mi ni všeč, kota vidnega polja. Mislim, to je bila strma in skoraj ravno, ampak je bil konkavno pobočje na vrhu, da nisem povsem všeč.
  
  
  Še vedno, Corelli imel nobenih težav dobili na z njim, na pol poti skozi. Bil je vožnja na moji levi, desni za mano in ko sem iskal pri njem, on je šel v nevihta in se je vrnil od desne proti levi. Za njim, je videl mladenič, ki je na drugi dirki, ki se približuje grebenu rock, ki loči nas v življenju iz ego.
  
  
  Bil sem samo o tem, da potegne ven, ko sem ujel opozorilo flash iz kota moje oči. Pogledal je navzgor, mežikanje proti soncu. Si moje oči igrajo trikov na mene? Ne!
  
  
  Fant je držal nekaj, v desnici, in s svojo levo roko mu je stiskal obeh smučarskih klubov. Je držal neke vrste orožje-Ja! To je bil pištolo!
  
  
  Zdaj otroka, se je ustavil in crouched v snegu. Bil je izza skale zdaj, in nisem mogel videti, kaj je počel, ampak nagonsko sem vedela, da je bil cilj na Corelli, ki je bilo smučanje z njim, ne vedoč, da je bil cilj na področje uporabe.
  
  
  "Hauptli!" Sem zakričala, uporabljate svoj ego kot pokrov, samo v primeru, bil sem prevarala ga nekateri optična iluzija.
  
  
  Obrnil se je njegova glava hitro, gledaš gor na hribu na mene. Pomahal roko na mladenič. Corelli obrnil in ne more videti ničesar iz svojega kota. Pomahal besen na njo v opozorilo. Corelli vedel, kaj je bilo narobe in se odzvali. Poskušal spremeniti tekočo linijo, vendar je izgubil ravnotežje in padel zaradi slabe glavo-na jesen. Vendar je potegnil sam skupaj in udaril njegovo stegno, nato pa začel stran.
  
  
  Je skočil na svoje smuči in hit poljaki, hiti navzdol do skale, kjer najstnik, je bil sedel. Je tucked obeh smučarskih gumijevke pod njeno levo roko in potegnil ven luger.
  
  
  V tajkun se je pojavil okoli od nikoder. Pogledal sem na skalah na področju guy ' s glavo, vendar nisem mogel videti ničesar. Magnat pobral mi največ do polovice med moje koleno in smučarskih posnetek in threw me obraz, najprej v snegu, popolnoma zajemanje off eno ski, ko je varnostni ročaji popustiti, in je skozi svoboden področju. Njo, ko je stopil, in končno se je sunkoma ustavil. Drugi smučarskih je ležal poleg mene. Jaz sploh ne spomnite, kako je prišel off.
  
  
  Corelli je umešana iz snega in se je zdaj izkazalo, da pogled na skalah.
  
  
  Prvi strel zadonel. Je zamudil. Zdaj videla najstnik, ki prihajajo iz okoli skale in se gibljejo naprej. Emu je luger namenjen je sklonila glavo in je potegnil sprožilec. Preveč daleč v desno.
  
  
  Obrnil se je hitro in me zagledala. Ego skp padla. Zlati lasje tekla okoli ego je grlo.
  
  
  To je bila Tina Bergson!
  
  
  Bil je tako osupel, da ni mogel razmišljati.
  
  
  Potem pa moji možgani se ponavlja cela zgodba, brez česar.
  
  
  Tina!
  
  
  Ni bilo njeno telo v rdeči Jaguar.
  
  
  To mora biti Elena Morales. Sem jo videl, to je zdaj. Videl sem, Elena gredo v Parson 's soba in našli Parson' s telesa, kjer smo ni zapustil. In ee jo videl v sobi - Tina Bergson je bil že tam! Tina je prišel, da Sol-i-Niev najti Parson in pošiljanje ego, da Corelli, da bi ubil ego. In ona bi našel Parson mrtvih, preden Elena je tudi vstopil v sobo. Tako je zazvonil zvonec v dnevni sobi, da bi Elena leta. In Elena prišel, poslal sporočilo.
  
  
  Tina narejen Elena šla ven na balkon in dol, na rdeče Jaguar, ker je zdaj vedela, da je Elena bil Corelli oči in ušesa. Je dal v Jaguar in ubil njo. Na prelomu podkve, daleč od oči, je dal Elena za volanom, odpeljal Jaguar v smučarski čevlji ali nekaj težkega, ki imajo pedal za plin, in skočil stran sama.
  
  
  In pobegnil v temi, čeprav ji lupini, desno za njo.
  
  
  In zdaj...
  
  
  Zdaj je bil tukaj, da bi ubil Corelli in prevzel drog, mreža sama, tako kot je vedno naredil.
  
  
  
  
  
  
  Vrste prenosa
  
  
  Prevajanje Besedila
  
  
  Vir besedila
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Prevod rezultati
  
  
  ice hotel narediti!
  
  
  Videl je Corelli vstati in stare Tina. Tina strel mi še enkrat. Abe je odgovoril z ognjem. Njen je bil preveč daleč, da naredite kaj dobrega.
  
  
  Ona me je pogledal, potem pa na Corelli, in začela hoditi po snegu proti Corelli. Bil je obupno trudijo, da bi dobili ven, v sneg in po pobočju navzdol. Kot mnogi moški v zelo nevarne poklice, je jasno maral, ki nosi pištolo.
  
  
  Ona namensko planila proti njemu v svoji smučarski čevlji, ki imajo svoje orožje visoko.
  
  
  Sneg okrog magnat je zelo hladno. Lahko je videl, da je pokanje z napetost na vrhu strmine, ki predstavljajo zaokroženo oris, ki nanosom proti dnu polja.
  
  
  Potegnil je Luger ven v sneg in streljal, enkrat, dvakrat, trikrat. Strele odmevalo v zraku. Sneg "scatter" (v vseh smereh. Tam je bila delitev crack, in celotno slab sneg in led začel taliti-delitev z zgornjo polovico magnat, ki so padle na tla.
  
  
  Od začetka, je bil gibljejo hitro. Gorka!
  
  
  Ona je pričakovala, ego je pristop, vendar ona ne more izogniti. Ona strel Corelli dvakrat in nato stekel proti njemu, izmikanje sneg stran, toda ona jo ujel in jo izvaja navzdol. Njo, jo videl rumene lase izginejo v tem gradivu.
  
  
  Nato sneg nabralo, in začel je sesulo na hrbtenici, kamni, ustavljanje z clatter in crash.
  
  
  Sem zbral moje smuči in odšel počasi navzdol, da Corelli.
  
  
  Ležal je na hrbtu, obilno krvavitev v snegu.
  
  
  Njo, ki je šel do njega. Ego je obraz je bil bel, z bolečino, in njegove oči so bile unfocused. Bil je v šoku.
  
  
  "Prekiniti verige!" je zašepetal, da me.
  
  
  Njen ego dvignil glavo v sneg. "Naredil bom to, Riko."
  
  
  To je bilo prvič, ego je kdaj imenovala za njeno ime.
  
  
  Nagnil se je nazaj z majhno nasmeh na njegovih ustnicah.
  
  
  Šestnajst
  
  
  Njen ego je zaprla veke.
  
  
  Pomagal Civilne Straže, ki skrbijo za Corelli ' s telesa, nato skied proč, ko več moških z lopate začel kopati Tina Bergson. Človek z fu-Manchu brki so ga na stran in obveščeni em žalostnih koncu Barry Parson.
  
  
  Pod tuš, je bilo lepo, da sprostite napetosti in napetosti, povezane s tem španski Povezave primeru. Sem toweled ji off v moji sobi pred že oblečena in potrkala za Juana Rivera. To je čas, da vam povem, zadnje poglavje zgodbe in začni vaše potovanje v Malagi z njim.
  
  
  Je preveriti svojo Luger v rami tulec, ki je visela nad vzglavja in dosegel za njegovo haljo. Saj so moje noge so bile suhe, sem prilepljena ji z stiletto in zavit ramen v hladen frotirja. Kopalnica ogledalu je bil potemni, vendar mi je uspelo, da ščetko moje lase. Preveril sem ga še enkrat in ugotovil, da je siva niti ni več pojavila, ko sem potegnil ven ih teden dni prej.
  
  
  Vedel sem, da bo v prihodnosti bi videli ih več, ne manj.
  
  
  Moje vrečke so pakirane - to sem naredil, preden sem dobil v tuš-in njeno misel o dajanju na nekaj oblačil, preden sem se imenuje Juana, in potem misli, kaj za vraga, prečkala vrat in potrkal je s svojim bare knuckles.
  
  
  "Pridite," je slišala njen muffled glas povedati.
  
  
  "Ste pripravljeni?"
  
  
  Ni bilo odziva.
  
  
  Odprl je vrata in vstopil.
  
  
  Vrata zaprejo za mano in sem se obrnil v presenečenje, da bi našli Juana sedel na stol nasproti mene. Ona je bila popolnoma gola, z handkerchief vezani okoli njenih ust, in njene roke so bile vezane za hrbet in vezane na stol. Njene noge so bile vezane na noge stola. Ona me je pogledal z mute, vloge oči.
  
  
  Segel je za doorknob.
  
  
  "Ne, ne, Nick!" glas je dejal tiho.
  
  
  Zavese na windows flickered, in Tina Bergson stopil izza njih, pištolo v roki. Zdelo se je ogromno - za zapri. To je bil Parsons Webley Mark IV. Ona je nosila smučarska oblačila - enaka tisti, ki je imel nosi na pobočju. To je bila mokra in hladna, drugače pa čisto normalno. Njene oči so požgali z strast norost.
  
  
  "Hi, Nick," je rekla z živahno smeh.
  
  
  "Tina," sem rekel.
  
  
  On ni umrl v snežnem plazu, jih je povzročil."
  
  
  "Vidim."
  
  
  Obrnil se je, da pogled na Juana je golo telo znova. To je, ko sem videl cigareta gori na njene gole prsi. On shuddered. Tina Bergson je sadomasochistic težnje, morda lezbijka težnje, ki so privedli do nymphomania.
  
  
  "Ti si bolan, Tina," sem rekla tiho. "Kaj je dobro boli ljudi, kot Juana?"
  
  
  Tina eksplodiral. "Rico je bil norec, ki se trudijo, da bi prekinil drog verige! Imel je najboljše denarja za izdelavo sheme v svetu - in bil je samo prekleto znebi se!"
  
  
  "Vendar pa ta metoda je ubil moja hči je ego."
  
  
  Tina zarežal. "Ta hči je postal kurba, tako kot vse ženske - vsak človek je šel, da te butaste kolegij ona je šla."
  
  
  "Samo z vašo domišljijo, Tina," sem rekel. "Potrebuješ psihiatra."
  
  
  Vrgla nazaj svojo glavo in se je zasmejal. "Ste Puritan, Nick! Ali ste vedeli da?" A Puritan!"
  
  
  Sem mislil, da je ramenski tok, ki visi na vzglavja v mojo sobo in preklet sam za to, da je neumen bedak. Jaz ne grem nikamor brez njega. Vse zato, ker je neumno sentimentalno
  
  
  
  
  
  Vrste prenosa
  
  
  Prevajanje Besedila
  
  
  Vir besedila
  
  
  5000 / 5000
  
  
  Prevod rezultati
  
  
  Njeno zanimanje za Juana Rivera dal do smrti.
  
  
  "Daj mi mikrofilm, Nick," Tina je rekla, odmik od zavese, kjer je bi čakali mene. "Videl sem vas z Riko. Morate imeti. Povejte mi, ali se bom ubil."
  
  
  "Ne, poslovne, Tina," sem rekel. "Če sem vam trak, ubiti dve od nas in odšla."
  
  
  "Ne," Tina je rekla, njene oči sije. "Ne zanima me, kaj storiti z da prasica. Lahko pustite in letel nazaj v zda, ni mi mar. Potrebujem samo na mikrofilm in bom pustil iti."
  
  
  Njen, je zmajal z glavo. "Mi ne skrbi za dojenčka."
  
  
  Njene oči so bile svetle in modro, kot ledeno mrzli led. Pomislil je na Skandinavskih fjordov in ledeno skorjo. In sem mislil, da je lepo telo pod mojim smučarska oblačila.
  
  
  Tina je opozoril na težke Britanski Webley na Juana. Njen pogled je bil določen na Zapri s skoraj odvratno fascinacija. Juana oči, navite v opozorilo. Videl sem ji trepeta. Solze pretočili lica.
  
  
  "Ti si pošast," sem rekla mirno. "Me slišite, Tina? Lahko bi naredili mi, namesto tormenting Juana." Kakšne nečloveško bitje ste?"
  
  
  Tina skomignil z rameni. "Bom ubil njo na število tri, če jih ne bi mi ti filmi, Nick."
  
  
  "Nimam film," sem rekel hitro. Nenadoma sem imel načrt. Ji je hotel, da bi bila mislim, da je bil protestirajo preveč.
  
  
  Njene oči zožil. "Videl sem vas z Riko. Morate jih dobil film iz njega. Em potrebna ena zasebna srečanja z vami. Glasovanje in to je to. In je dobil ego. Mora jih glede na njegov ego za vas. Odin, Nick."
  
  
  Svoje potenje. "Tina, poslušajte me! On poslal na mikrofilm v e-pošto. Šel je ego v Washingtonu."
  
  
  "Ricu ne zaupajo pošte," Tina snorted. "Vem, ego bolje, kot da. Pomislite na nekaj boljšega, Nick. Dva."
  
  
  "Tina, to je res!" Njen impulzivno preselil k njej. "Zdaj je ležala pištolo navzdol in potegnite Juana okoli stol!"
  
  
  Tina se je obrnil k meni. Majhen težko pištolo je opozoril na moje prsi. "To je Webley.455 Nick, " je rekel ostro, grimacing. "On je tako močan kot Colt Meje. Ne bi me solza jih na koščke. Na tako kratki razdalji od vaš prsi in srce, tam bo ostalo nič. Jaz bi si, da gredo skozi svoje stvari, da bi našli film. In jaz, kot vaš veliki težko telo preveč uničiti ego. Daj mi, Nick. Film! "
  
  
  Juana jokala.
  
  
  To meša malo.
  
  
  Tina je zavpil, nato pa dal pištolo Juana glavo, samo centimetrov od njenih las. "Daj mi je, da film, Nick. Ali ona bo umrl!"
  
  
  On stared na zapri v obup.
  
  
  "Sem rekel, ena in dva, Nick! Zdaj je zadnji trenutek, da glasujejo... " Je zavzdihnila.
  
  
  "Počakajte!" Njen jok. "To je v drugo sobo!"
  
  
  "Ne verjamem, da," Tina je dejal z majhno zarežal. "št. Ste ga nosite s sabo. Tako dragocen predmet."
  
  
  Moj obraz padla. "Kako si lahko tako prepričan?"
  
  
  Nasmehnila se je. "Jaz vem! Glasovanje in to je to. Poznam jo!" Začela je do mene. "Daj me!"
  
  
  Segel je v kotu svoje terry-krpo haljo. "Tina..."
  
  
  "Počasi!"
  
  
  To ukinila svoje težke gobec in katerih cilj je na mojem vratu.
  
  
  Njen odselila. "To je v moj žep."
  
  
  Ona je gledala mene, njene oči ščepec zaprta, njen um deluje hitro.
  
  
  "Potem sleci plašč in jo prenese na mene. Počasi, počasi."
  
  
  On nevezane njenega pasu, razmišljanje furiously. Ni bilo nobenega filma v žepu, seveda...
  
  
  "Izključeno!" je udaril.
  
  
  Bila je predaleč, da zgrabi njene obleke, kot je upal na prvi. Ego vzel off ramo, in dvignil je izven njegovega telesa. Stal je tam, goli in nezaščitene. Če bi le ona bi bila bližje, haljo, ki bi omajale ji off, pobrala Webley je roke proč, in ... ..
  
  
  "Vrzi ga na posteljo!"
  
  
  Je zavzdihnila.
  
  
  Preselila se je k njemu, da drži pištolo na moje prsi in srce. S svojo levo roko, ona rummaged v enega od svojih žepov. Prazno. In nato drugo. Prazno.
  
  
  "Lažnivec!" je kričala. "Kje je to? Kje je to?"
  
  
  Videl sem njene oči gorijo z modrim plamenom, kot je stared na me, njen pogled premika gor in dol je moje telo in dol, moje noge. Sem se preselil svoje noge malo, wincing, poskušam, da ne, da naj ji glejte lepljiv lepilni trak, kjer je tekel navzdol zadnji moj gleženj.
  
  
  Njen pogled nehote preusmerila na svojo desno nogo. Videla je moj pogled izginejo, in njene oči zožil v misli. Pogledala bolj natančno, na mojo nogo, potem pa na mojo nogo, in je zagledala majhen kos lepilnim trakom, ki teče navzdol zadnji moj gleženj.
  
  
  "Glasovanje je!" je udaril. "Pripisujejo gleženj! Bring it, Nick. Prinesla je in..."
  
  
  "Tina, prisežem, da boste!"
  
  
  "Bi jo rad, da bi ubil vas in bo, da se trak izven sebe?"
  
  
  Vedel sem, da bi.
  
  
  Občutek, goli in dovzetni, sem se sklonil in je dosegel za moj desni gleženj. Ko Ego dal na, na lepilni trak je bil popustiti zaradi vlage v tuš, in njegova ostra je bila takoj odstraniti.
  
  
  "Hitro!" Poklicala me je, nagibala nad mano in privabiti s svojo levo roko vzemi od mene.
  
  
  On je potegnil ven stiletto in prečkala z njo, ima svojo levo roko, kot če bi bilo gospodarstvo na mikrofilm. Njene oči flickered moje clenched pest, in ona reflexively dosegel.
  
  
  Odrinil je s pestjo. Ona pusti prsti se dotaknite ego. Ee prijel njeno zapestje. V s
  
  
  
  
  
  
  Vrste prenosa
  
  
  Prevajanje Besedila
  
  
  Vir besedila
  
  
  1507 / 5000
  
  
  Prevod rezultati
  
  
  Na eni točki, njeni desni strani je stik z njeno telo in zaljubljen v stiletto v hej vratu, tik pod njeno uho.
  
  
  Z gurgling jok, je streljal na Webley.
  
  
  Gawk udaril skozi hotel stene, zaradi česar svojo pot na drugo stran.
  
  
  Moje prsi so požgali z ognjem eksplozija smodnika.
  
  
  Je stopil nazaj.
  
  
  Ona je padla, in arterijski krvi iz brizganega okoli njenega telesa zlate kože.
  
  
  Kaj odpadkov.
  
  
  Kaj hudiča odpadkov.
  
  
  Zdrznil, je vstal, dvignil njeno telo, in ki jo na posteljo.
  
  
  En dan, odprla je oči.
  
  
  "Nick," je zašepetal in se je nasmehnil veselo. "Nikoli ne bom živeli sedemdeset-sedem, mi bo?"
  
  
  "Ste izbrali napačen poklic," sem rekel.
  
  
  Šla je uvel.
  
  
  Napisal je pismo, Juana, poskuša udobje, ki ji jo nevezanosti jo iz stola, in nato vlekel jo je v omaro, kjer je spremenilo. Potem sem šla v mojo sobo in se povzpela v rudnik.
  
  
  Šel sem nazaj. Njen je držal njeno Rolleiflex zdaj, je videti točno, kako njen mora imeti pogledal v moj pokrov. Dragi stari Sokol.
  
  
  Dejstvo je, da je bila srečna, da bi dobili oblečen. Ko ste oblečeni, vedno je lažje pogovarjati o vsakdanjih stvari.
  
  
  "Kje je to mikrofilm?" Juana me je vprašal.
  
  
  To je bil pobral Rolleiflex. "Tukaj," sem rekel. "Dober snemalec vedno nosi njegov film v svojo kamero."
  
  
  Je štrlela njenega jezika na mene.
  
  
  Ujel sem ga na film. Po vsem tem je bil eden najboljših fotografov na srednjem zahodu, mar ne? In Juana ni bilo treba vedeti, da sem imel mikrofilm v moje hlače žep, kot škatlico cigaret ali keychain, ni bila?
  
  
  
  
  
  
  Smrt Vodja Zarote
  
  
  
  
  Smrt Vodja Zarote
  
  
  Prolog
  
  
  Mumura Otok je bil kot majhen zeleni dragulj v deep blue velvet v Južnem Pacifiku. Spravljen v kotu Otočje Tuamotu, Mumura bil eden redkih resnično Polinezijski otoki, ki ne bi bila pod vplivom misijonarji in civilizacije. Ljudje Mumuran so še vedno prosta v polnem pomenu besede. Nihče ni dal ozke čevlje na nogah ali prekriti lepe rjave prsi svoje ženske. V skupni ih približno pet sto ljudi, se ni zavedal raj, ki je bil ih otok, ker niso vedeli kaj drugega.
  
  
  Skoraj celotno prebivalstvo je zdaj čaka na golden beach kot motornega cut skozi nežno tokokrogov na obali. V premcu je to tuje ladje stala Atmatov, visok in naravnost, brez strahu hitrost ladje ali rjovenje motorja, kot vodja bi moral biti.
  
  
  Ko je čoln ustavil nekaj metrov od obale, moški stekel njihov šef, ampak ženske, ki je ostala na plaži, smeh navdušeno med seboj in opozorilo, ki ga otrok ne moti.
  
  
  Po hoja okoli čolna, Atm je velik kovček od članov posadke in waded v vodo, gospodarstvo je visoko, da je suha. Čoln je tulil, da življenje in pospešiti nazaj do bele jahte, ki je bila že gibljejo preprosto pol milje stran.
  
  
  Atm stroden navzdol plaži, ponosno nosi kovček pred njim. Postavil je ego kamen, ki ego je predniki so uporabljene kot žrtveno oltarjem, a zdaj je stahl stoji.
  
  
  V Mumurans obstopili. Glasbeni ritem ih jezika ross od razburjenja.
  
  
  Atm je dvignil roko za molk, in takoj je samo zvok, ki bi lahko slišali, je vzdih, v večernem vetriču v svoji dlani. Beli las vodja se je nasmehnil tiho na svoje ljudi, in se je sklonil, da razveljavite ključavnice kovček kot v emu je pokazal beli moški, na veliki ladji.
  
  
  Stekel je roko nad sijajna rjava material za kovček. Ga ni nikoli dotaknil kaj takega, in ATM stroji so bili fondling je z začudenjem. Potem, ko gledam nestrpnost svojim možem, je zgrabil pokrov na obeh straneh, in dvignil je.
  
  
  Prinesel si zakladov, enega po enega, ki omogoča ljudem, da uživajo vsak okoli njih. Kos blaga, ki je izjemno prilagodljiv in nizajo barvne spirale, za razliko od nas, kot en cvet v Polineziji. Ogrlice nanizani z neverjetno kamni odraža sonca sveti luč in se obrnil ego v mavrico. Majhne, podolgovate pakete z papir zaviti trakovi da okusili sladko. Atm dal enega v usta in začel žvečilni dokazati, kaj emu je pokazal beli moški. Je razdelila ostali kordonskega trakovi, videl, da čim več otrok, kot je mogoče dobil ah. Čudeži se še naprej širijo po kovček. Tam so stvari, ki obiščejo samo eno stran, stvari, ki glittered, stvari, ki so zvoke. Vsak nov zaklad nastala množica za reference z veseljem..
  
  
  Ta dan bo zagotovo spomnil na Mumura.
  
  
  Na krovu jahte, zdaj vleče proč od Mumura, dva moška, ki je stal na ograjo, gledal otok recede skozi daljnogled. Ena je bila težka, medved, kot so, s kopico črne lase, ki so potrebni za pranje. Drugi je bil višji in pusto kot bič, s srebrnimi lasmi slicked nazaj od visoko, gladko čelo. Čeprav moški so bili v civilnih oblačilih, nekaj je bilo vojaško o ih je obnašanje. Za višji človek sedel velik nemški Ovčar in mišičast black Doberman, ko gledam na svet s sovraštvom.
  
  
  Fyodor Gorodin, težja eno je dejal. "Zakaj ne dobimo to več, z, Anton? Morali bi biti dovolj daleč od otoka do zdaj. Ego je glas je bil oster growl, ki so ego videti bolj kot medved.
  
  
  Beli las Anton Zhizov spuščeno glavo in počasi pokimal. Ego je majhen, temen, oči so bile skrite globoko vtičnice pod ravne črne obrvi. "Ja, mislim, da je prišel čas."
  
  
  Zhizov se je obrnil k tretji človek, ki je bil pacing restlessly na krovu, ki stojijo za njimi. "Kaj praviš, Varnov? Ste pripravljeni?"
  
  
  Varnov je bil tenak človek z ozkim, stooped ramenih, ki so mu videti še manjši, kot je dejansko bil. Imel je svetlo, nezdravo kožo človeka, ki se redko prekorači za medicinske namene.
  
  
  "Da, da, da je pripravljen," Varnov udaril. "Bil sem pripravljen za zadnjih dvajset minut."
  
  
  "Pretirana naglica je lahko zelo drago," Zhizov je dejal tiho. Treba je videti precej zdaj v zahajajočega sonca." Obrnil se je, da mlade matematike glavni v mornar, ki je enotna. "Boris, povedal kapetan nas držite za besedo, želim, da posnamete sliko."
  
  
  Mladenič je postal opozorilo. Začel je, da se premaknete v smeri mostu, vendar se obotavljal. "Gospod?"
  
  
  "Kaj pa je, Boris?" je vprašal Zhizov nestrpno.
  
  
  "Ljudje na otoku. Bodo imeli časa za evakuacijo? "
  
  
  "Ljudje? Misliš tiste rjave odrti divjaki?
  
  
  "Y-da, gospod. Zdelo dovolj neškodljiv.
  
  
  Gorodin strel iz pod ograjo, ego mišice njegove ogromne ramenih clenching. "Kaj jamrati o, fant? Vam je bila dana, da! "
  
  
  Zhizov postavljeno urejene roke. "Boris je mlada, Fyodor. Ohranja pridih humanizma,
  
  
  
  
  kar ni vedno slabo stvar."
  
  
  Obrnil se je, da mladi mornar. "Če želimo doseči zastavljene cilje, Boris, smo morali žrtvovati nekaj življenj. Kot veste, je zaradi sprememb, ki jih negujete, pogoji za vse narode sveta, se bo zelo izboljšala, tako da ti preprosti domačini pomagala svoje življenje za dobrobit človeštva. Ne boste razumeli, fant moj?
  
  
  "Da, gospod," je dejal Boris, čeprav je bil še vedno dvomijo v njegov ego je oči. Se je preselil naprej do mostu.
  
  
  "Ne vem, zakaj ste poskušali razložiti," growled Gorodin. "Da je treba opraviti takoj. Tako kot ti in jaz sva se naučila."
  
  
  "Moramo priznati, da časi se spreminjajo," Zhizov je dejal. "Ko smo na oblasti, bomo morali tako svetlo mladih Boris. To bi bilo nespametno, da potisnite ego stran zdaj ."
  
  
  Smola motorjev spremenila, in jahte upočasnila. Z rahlo spremembo v ravnotežju, v dveh psov growled, trkal off svoje noge z nestabilno podporo. Zhizov pobrala nit ih dvojni povodec, looped nad handrail, in udaril tako psi v obraz. So pritisnili sami proti pregradi kabine, črna ustnice slovo od močne bele zobe, v tihi growl.
  
  
  "Ne vem, zakaj so ti psi ne solza si narazen, kako jih obravnavajo," Gorodin je dejal.
  
  
  Zhizov dal kratek, skorja smeh. "Strah je edina stvar, ki te živali razumeti. Bi ubil me na ukaz, ker so vedeli, da sem imel moči, da bi ubil ih. Morate izvedeti več o psihologije, Fyodor. Z mladenič, kot so Boris, morate biti potrpežljivi. Samo krutost dela s temi srčkan devils." Stekel je v usnje kabel nad psi ' obrazi znova. Niso, da zvok.
  
  
  "Če ste končali, igranje z vaše hišne ljubljenčke," Varnov je dejal z močnim sarkazem, " jaz bom še naprej na demonstracije."
  
  
  "V vsakem smislu. Poglejmo, če ves čas in denarja, ki smo jih vložili v plačate dividende ."
  
  
  Varnov dosegel znotraj in potegnil ven črno usnje ohišje. Od teh je pobral tanek kovinski valj, šest centimetrov dolge in opozoril na enem koncu. "To je elektronsko pisalo," je pojasnil. "To je, kako sem nadzora na sprožilec, zapleten niz nastavitev, da le vem."
  
  
  "Narediti moramo vse to govori?" Gorodin pritožil. "Poglejmo, kaj se dogaja."
  
  
  "Bodite potrpežljivi, Fyodor," Zhizov je dejal. "To je pomemben trenutek za Gospod Varnov. Smo imeli, da naj ga uživajo to, da v največji možni meri. Na koncu, če je ego projekt ne uspe, kaj je ostalo od njegovega življenja bodo najbolj neprijetna." "Je ne bo propadel," Varnov je dejal hitro. "Morate vedeti, da to je ena okoli mojega manj uničujočimi napravami. Vendar pa bo več kot dovolj za otoku velikost Mumura." Holding elektronskim pisalom v roki, začel je unbutton njegov srajco. "Najlepše je, da tudi pristojni carinski inšpektorji ne bi nikoli našli bombo v kovček, ker ni bombo v tam."
  
  
  "Vsi vemo, da je," Gorodin je rekel nestrpno. Varnov nadaljeval, kot če ego ni bilo, se moti. "Ni bombo med nakit, ker kovček sama je bomba. Mehka, upogljiva, masi ojačana v kakršni koli obliki, končni razširitev plastični eksploziv načelo je jedrska cepljivi plastike. V vžigalne naprave je majhen in pritrjeni na kovinski zapah. A glas in sprožilec." Zdaj, da je njegov prsni koš je bil izpostavljen, Varnov izkopali svoje roke v to, kar se je zdelo, da bo ozdravil navpično brazgotina na levi strani njegove prsi.
  
  
  Big Fyodor Gorodin začel in se obrnil proč. "Oh, ne morem čakati, da pazi nanj naredil," Varnov je dejal s kratkimi smeh. "Ne obžalujem gledal več sto ljudi, ki umrejo od daleč. In vendar se sovražim, glejte, človek, odprite loputo za svojo kožo." Oprijemalne robovi brazgotino z njegove roke, je nežno potegnil ven. Z sesanju zvok, meso ločen od svoje prsi, da bi izpostavljali svoje širine, ki vsebujejo krog kovinskega predmeta velikost srebrno dolar. Sto drobnih kontaktne točke, ni večji kot vodja pin, ki pokriva ego.
  
  
  Varnov rahlo dotaknil roba disk s svojo pisalo. "Ključ za dostop, sem ga poklical ego zame ključ do bogastva in se preselil, je za vas tipko power."
  
  
  "In za tiste, ki stojijo na naš način," Zhizov dodal: "zakleniti v pozabo." "Absolutno, v resnici," Varnov je dejal. Začel je dotik konico igle za več točk na sprožilec disk. "Ni vam treba vedeti, da za imenik," je povedal Zhizov. "To se samodejno spremeni po vsaki dokončani signala. Človek potrebuje, da bi prikrili ."
  
  
  Gizov nasmehnil tanke na emu. "Občudujem temeljitost vaše self-defense. Lepo je povežite geslo spodbujevalnika."
  
  
  "Da, mislil sem, da je tako," Varnov dogovorjeno. "Če iz kakršnega koli razloga moj stack dolar ustavi bije, je ključ za dostop, ki je programirana tako, da signal, eksplozije vseh obstoječih jedrskih plastičnih polno ime. Ko smo začeli podjetja in vsi pogoji za naš dogovor, so izpolnjeni, se bo, seveda, onemogočanje gesla iz vašega srca ."
  
  
  "Seveda,"
  
  
  
  
  
  Zhizov je dejal.
  
  
  Varnov končal obdelovanje pisalo in zglajene iz kože loputo. "Tam. To je naredil."
  
  
  Trije možje stared na otoku na obzorju. Gorodin počasi obrnil njegov ogromen glavo.
  
  
  "Nič se ni zgodilo, Warnow,"je dejal," vaš bombo, ne deluje."
  
  
  "Samo, da gleda," Varnov povedal emu. "Obstaja avtomatski zamude trideset sekund med vnosom ključa za dostop in dajanje detonator v kotel. To mi bo dal čas, če je kdaj potrebno, da signal umik.
  
  
  "Pametno previdnosti." Zhizov ga je odobrila. "Ampak ta čas, je taka odložitev ne bo potrebno."
  
  
  Varnov gledal kot na drugi strani, dopolnjene polkrogu na obrazu ego ročno uro. Je odštevalo zadnji sekundi na glas. "Pet, štiri, tri, dve, ena."
  
  
  Na začetku je bilo drugo sonce, ki se dviga kot v drugih nastavitev. Ego je rumeno-oranžno kroglo zrasel kot velik instant raka kot črn dim in bele pare zakrita Mumura Otok. Udarni val dejavnosti swept čez & nb proti jadrnici, ki je lahko videti kot deset stopala se uporablja za merjenje hitrosti stran od mesta nesreče. Dejavnosti na prostem hit stern, engulfing ladje in egos potnikov. Ob istem času, zvok hit ih. Dolgotrajno ropotanje bučanje kot grom se je povečalo thousandfold.
  
  
  Anton Zhizov obrnil svoje kolege s tanko-usnama, zmagoslavno nasmeh. "Mislim, da smo videli dovolj. Gremo v notranjosti in posuši, ko sem povedal kapetan premakniti."
  
  
  V dveh psov cowered, gimnastika trebuh-prvi do krova, so njihove oči širitev v grozo kot žogo ogenj, zdaj dolgočasno rdeče, rose v nebo na črni dim stolpcu. Zhizov jenki na vrvici, pritrditev na zadušitve ovratnice tesno, in pol vlekel živali z njim, naslov za kabino.
  
  
  Od jahte je razdalja, oblak dima je bila divja lepota. Mumura Otok, zdaj temna in suho, ni bila več lepa. Le piš vetra drew v zapolniti praznino, kjer vre plameni imel porabo kisika. V nasprotnem primeru, je bila tišina. In smrt.
  
  
  Odin
  
  
  Jedrske eksplozije, so se začeli svoj davek na moje življenje dveh nedeljah po ognjeno smrti Mumura in njen moški. To se je zgodilo na najbolj intimni trenutek.
  
  
  Njeno ime je bilo Yolanda. Zapri je naravnost, jet-črne lase in kremasto kože. Ona je srečal z ee prej v večernih urah na majhen klub flamenco samo off Broadway. Ona je plesala je, oblečena v a tesen rdeči žametni obleki, ki je pokazala off svoje lepe prsi in drobne pasu in sežgati okoli plesalka je dolge noge. Ona mi je dal dolgo, zahtevno videz, kot je zaustavljena v njen ples pred mojo mizo. To je bilo povabilo in izziv. To je bil žepni nož videz, da nisem mogel prezreti.
  
  
  Zdaj, da je bila sprawled na moji postelji, Ne samo, da je ponosen nasmehom na obrazu. Hotela je, da lahko občudovali za njeno golo telo, in nisem v živo do mojih pričakovanj za kakršne koli razloga.
  
  
  "Pridi, Nick," je rekla, " se znebite vaših oblačil zdaj in pridi z mano."
  
  
  On je slekel srajco, nasmehnil in vzel še požirek svoje Remy Martin.
  
  
  Yolanda tekel njene oči nad mojo gole prsi, in čez moje telo. "Pridi," je rekla imperiously, " želim si zdaj."
  
  
  Njen nasmeh izplakovanje malo. "Smešna stvar, ki je bila namenjena meni. Jaz se ne odzivajo dobro na naročila v moje spalnice. Bomo morali dogovoriti o tem, kdo je zadolžen tukaj."
  
  
  Ona je sedel na stol, ki ji španski oči peneče, ji carmine ustnice ločila kaj povedati. Je hitro odšla v posteljo in rešiti ee raziskave težave z ustih. Na prvi, ona tensed in zgrabil svoj golimi rameni, kot če trudili, da me proč. Je zdrsnila z rokami navzdol svoje žametno straneh, gnetenje voljno meso, kjer izbokline njenih prsih se je začelo.
  
  
  Je sopel pod usta, in ji jezik darted ven, hesitantly na prvi, potem pa z veliko nestrpnostjo. Njene roke prestavljen na svoj hrbet, in začutil sem, da ugriz svoje nohte, kot ji je prsta zdrsnila čez moje telo. Njene radovedne roke zdrsnila v pas moje hlače, iskanje, iskanje.
  
  
  Nenadoma je potegnil ustih proč od mojega. Diha močno, in njena koža je žarela z flush želja. Našla mojega pasu in undid z rahlo majavih roke. Njo je vstala in končal ne dela, se je vrnil na laž gola zraven nje. On jo poljubil na odprtih ust, thrusting njegovega jezika skozi svoje ostre zobe. Ona je moj ego v ustih in zanič, premikanje ustih in nazaj na moj jezik v čutno obljubo užitka, da pridejo.
  
  
  Njena mama je nežno potegnil stran, poljubljati zaokroženo brado, nato pa se je preselila v globel grlo. Yolanda potekala ji dih močno, kot je moj jezik zdrsnila navzdol črto med njene prsi.
  
  
  Ji je vzdignila obraz, nad njen in ona koritasta njene prsi s svojimi dolgimi prsti, ki ponujajo ih mi. Njene bradavičke so vertikalne, mokro vrtnice proti temno rjave barve, halo. Kot njen oče leaned navzdol, da sprejme ponudbo, je vztrajno squeak zadonel v majhni sobi zraven moja dnevna soba, ki sem ga uporabite kot moj študij.
  
  
  "Oh, Nick, prosimo, ne ustavi," Yolanda dihali kot njena mama je obotavljal.
  
  
  "Draga," sem rekel, " tam je le eno stvar na svetu, da ni mogoče, da me je pustil vse na enkrat.
  
  
  
  
  
  Prekletstvo in zvoka, ki ga slišimo, je to.
  
  
  On swung noge čez rob postelje in stroden čez spalnica v pisarno. Na mizi, rdeči telefon nadaljeval predirljiv klic. Poleg mene, le ena druga oseba, je to telefonsko številko - David Hawke, Direktor in Glavni dejavnosti AX, ZDA Posebne Obveščevalne Agencije. Elektronsko kodiranje signala prepreči kdorkoli od povežete na linijo. Sem dvignil telefon in govoril v ustnik, ki zapušča svoj glas neslišno v sobi.
  
  
  "Imate talent za izbiro najbolj neprijetno čas za klic," sem rekel.
  
  
  Hawke glas odgovorili z znane suhe New England zvok. "Gospa, bo treba čakati, Nick, hema bi ona nam. To je nujno ."
  
  
  "To je tisto, kar sem mislil," sem rekel, ignoriranje, moj ego je natančno uganiti, kaj je delal.
  
  
  "Tam je bilo jedrski eksploziji v Tihem Oceanu. Majhen otok se imenuje Mumura v Tuamotu skupine".
  
  
  "Misliš nekdo začel testiranja še enkrat?" Sem jo vprašala.
  
  
  "Ni bilo test. Otok je bil uničen, skupaj z več sto Polinezijci, ki so živeli tam."
  
  
  "Kako dolgo se je to zgodilo?"
  
  
  "Dve Nedeljah."
  
  
  "Jaz nisem slišal ničesar o tem."
  
  
  "Vem. Tam je popolna zaustavitev trenutno napravo. Seveda, vse velike države, znanje o tem. Vsi smo bili za detekcijo sevanja sistemov, ki omogočajo vsakomur, da poiščete jedrski eksploziji, kjerkoli na svetu. Vendar nobena od držav z jedrskim zmogljivosti priznati, da vedo ničesar o tem."
  
  
  "Je nekdo, ki leži?"
  
  
  "To je težko reči, zagotovo, ampak jaz ne mislim tako. To jutro, naša vlada je prejela odkupnino povpraševanja iz ljudi, ki so trdili, da so uničen Mumuru."
  
  
  "Misliš, oni, ki prosi za denar?"
  
  
  "Še veliko več. Kaj so se sprašuje, zakaj je brezpogojno predajo vseh AMERIŠKIH vojaških sil in prenos naše vlade, da IHC."
  
  
  "Lahko sporočila, ki prihajajo iz čudak?"
  
  
  "Bili smo prepričani, da je resnična. So dejstva o Mumura eksplozijo, da je le storilci, bi moral vedeti."
  
  
  "Jih bo zagotovo vprašati za visoko ceno. Kaj pa, če smo jih zavrne? "
  
  
  "Glede na poročilo, teh večjih mest, bo uničen, kot Mumura. New York City bo prvi, in po tem, ena okoli našega mesta se bodo uničeni vsaki dve nedeljah, dokler ne bomo predajo ih zahtev ali ni ostalo nič ." "Kje sem prilegajo z njo?"
  
  
  "Predsednik želi, da si prizadevajo, da to storite, vendar ne moremo privoščiti, a zelo vidno delovanje. Imamo polno podporo Skupni Inteligence Odbora, vendar delo sama pade, da AX. In ste človek, Nick.
  
  
  "Če ne želite, da jo je treba v Washingtonu?"
  
  
  "Kako kmalu lahko to storil?"
  
  
  Prvič sem videla Yolanda stoji na pragu, gledaš me. Ona je bila še vedno gola. Eno roko je počival okvir vrat, in njene dolge noge so rahlo narazen. Njen španski očeh prižgal z željo.
  
  
  Je rekla v telefon, " jaz lahko pustite desno stran, če me boste potrebovali, vendar če jutri zjutraj?"
  
  
  Hawke je vzdih rang jasno, na žice. "Kakorkoli že, ji ne verjamem, da lahko naredimo karkoli nocoj. Še naprej zabavala vaši dama, vendar poskusite shraniti nekaj energije. Njo, želim si, da bi tukaj in opozorilo prva stvar zjutraj. Je čas dejavnik tukaj, in zjutraj briefing bo ključnega pomena.
  
  
  "Jaz bom tam," sem rekel, in visi.
  
  
  Yolanda oči zdrsnila čez moje telo, dolgotrajno, saj so ugotovili, center za svoj interes.
  
  
  "Hvala Bogu," je dejal. "Za trenutek sem mislil, da sem izgubil svojo pozornost."
  
  
  "Bomo imeli priložnost," je sl zagotovljeno njo. Njen hitro napredovalo in izbral njen up. Bila je velika punca, s širokim shouldered in visok, z široko, podjetje boki, in ona ni bila uporabljena, da se dvigne v zrak, ki ga človek. Odpeljal jo je v spalnico ter položil jo dol na listi.
  
  
  "Oh, Nick," je vdihnil, " prosim, ne pustite mi, da to še enkrat."
  
  
  "Ne nocoj," je njen oče obljubil. Nato njen, leaned naprej, in še naprej akcije, od koder sva končali.
  
  
  Drugo poglavje
  
  
  Ko sem prišel iz 747 na Dulles International Airport, sem se srečal s tiho mladi človek, ki je potegnil me je v čaka limuzina. On manevrirati skrbno skozi jutranji promet, in končno ustavil pred neznačilna Du Pont Center stavbe.
  
  
  Ona ve, da človek, ki je prišel ven na dan, ko je prišel. Bil je predsednik vodje nacionalnega varnostnega svetovalca. Ni bil nasmejan. Ljudi v čakalnici - revija prodajalec, skeniranje obiskovalcev, varnostnik na dvigalo je zdelo povsem običajnega, če nisi poglej jim v oči. Potem si videl težko, resno analizo, ki pokaže, v očeh vlade agentov na dolžnost. SEKIRA sedež je popolnoma varno.
  
  
  Sem predložil svoj poverilnice trikrat, moj obraz je bila pregledana s telecomputer, in moje dlani tiskanja je potrdil elektronski senzor. Končno, elektronskih in človekovih psi so bili prepričani, da sem bil res Nick Carter, je AX N3 agent ocenjeno kot Killmaster, in mi je bilo dovoljeno, da bi videli, David Hawke. On je sedel v svojem ličnice, usnje, usnjeni stol, žvečilni eno dolgo cigare je skoraj nikoli ne sveti.
  
  
  Ego je jeklena modre oči izdal nobenega čustva, kot je pokimal na stol nasproti njega.
  
  
  
  
  
  "Ne morem razumeti,"je rekel," kako vas je videti tako zdrav, glede na izprijen življenje vas vodi med naloge."
  
  
  Je zasmejal na old man, ki je sedel kot naravnost, kot ramrod, je videti bolj kot človek v svoji petdesetih let je od sedemdesetih let. "Skrivnost je, da se vedno mislim, da čisto," emu ji je povedal.
  
  
  "Seveda," je rekel. Na eni strani rta je ego nekoliko ukrivljen, ki je bila najbližja stvar, za nasmeh, da bi ga kdaj videl na svoji Novi Angliji usnje človek. Nato je postal zelo resen. "Nick, smo v velikih težavah."
  
  
  "No, to je podobno. Rekel si, da smo prejeli sporočilo včeraj."
  
  
  "To je pravica. Ta človek trdi, da on in njegovi ljudje, ki so odgovorni za Mumura bombardiranje, in so pripravljeni uničiti naša mesta, enega po enega."
  
  
  "Kdo je človek?" Sem jo vprašala.
  
  
  "Anton Zhizov. Predvidevam, da poznate ime."
  
  
  "Seveda. Število dva človeka v ruski vojaški ukaz. Mislil sem, da si rekel, da nismo imeli eno super pooblastil, ki sodelujejo."
  
  
  "Sovjeti zanika kakršno koli odgovornost za Zhizov. Kot veste, je bil vodja militantne hardliners v Kremlju. On je vedno bolj nezadovoljni z naraščajočo detente med naše države. Izgleda, kot da je dobil ven na svoje. On je vzel s seboj Rdeče Vojske Polkovnik Gorodin in nekaj mornariškimi častniki, ki niso verjeli v mirnega sožitja. Prav tako se zdi, da so gotten stran s krajo veliko ponudbo ruskega zlato."
  
  
  "In Zhizov misli, da z majhno količino jedrskega orožja lahko poraz Združenih državah amerike?"
  
  
  "Po naših strokovnjakov, pričakuje, da takoj, ko ga potisne nas, da se pogaja ali piha gor nekaj naših mest, je Sovjetska vlada bo spremenila svojo politiko in podporo ego."
  
  
  "Misliš, da Rusi bo to?"
  
  
  "Jaz sploh ne želijo špekulirati," Hawke je dejal. "Naša glavna naloga zdaj je, da se ustavi Zhizov. Predsednik je jasno, da ne bo prišlo do predaje. Če Zhizov je govoril resnico - in moramo predpostaviti, da je-ego bombe so že bile zasajene v več Ameriških mest."
  
  
  "Rekli ste, da New York je prvi cilj. Zhizov nam je dal rok? "
  
  
  "Deset dni. Hawke ' s eyes flicked, da odprete stran namizni koledar. "Imamo devet dni levo."
  
  
  "Potem pa prej sem začel, to je, boljši je. Ali imamo vodi? "
  
  
  "Samo eno. Agent v Los Angelesu, ki delajo z Atomsko Energijo Komisija ocenjuje, da zaupnih informacij o Mumura eksplozije in Gizov je sporočilo in stik z nami le nekaj ur nazaj. Zastopnik, ki pravi, da Ne ima dragocene informacije in zahteva, da človek pošlje tako, da jo lahko dostavi osebno."
  
  
  "Ne," sem prekinila, " si je rekla, da je bil?"
  
  
  Hawke malo navzdol, težko na svojo cigaro in se je namrščil, vendar je videl svjetlucati v Ego oči. "Ne vem, kako prideš v te stvari, Nick, ampak agent je ženska. Zelo privlačna, v skladu s sliko v svojem spisu."
  
  
  Podal osem do deset črno-belo fotografijo čez stol.
  
  
  Obraz, ki je pogledal nazaj me je visokimi ličnicami, veliko, široko-nastavite, svetlih oči, in usta s kančkom humorja, okvirjenih z debelimi blond lase, ki so padli rahlo preko ramen. Obrnil sem se na fotografijo nad preveriti statistika naravno gibanje prebivalstva. Rona Voelstedt, 26, 5-foot-7, Alenka 115 kilogramov.
  
  
  Sem ga izročil nazaj na Hawke.
  
  
  Rekel je: "Če bi bil srečen, kot si ti, jaz bi imeli so obogateli na hipodrom in upokojencev v dveh nedeljah."
  
  
  Njo, se zarežal. "Kot sem rekel, preden, jaz dolgujem vse, kar ji čiste misli. Ali želite zagnati takoj? "
  
  
  "Vam pa se knjižijo na eni uri popoldne. polet na obali. Preden pustite, poglej na posebne učinke. Stuart želi pokazati nekaj novimi igračami.
  
  
  Kot ponavadi, Stewart je hitre in natančna o dokazovanju mi svoje najnovejše modele, ampak, ker je ego igrače je rešil življenje več kot enkrat, pustil sem emu uvesti ih, kot ga vidi fit."
  
  
  "Boste videli majhen ogenj gori v ozadju stekla particijo," Stewart je dejal tako pozdravljeni.
  
  
  "Si ga tokrat, Stuart," sem rekel. "Si izumil ogenj!"
  
  
  On prezreti moj komentar in se je nadaljevala. "Te okrogle bele tablete sem gospodarstva v moje roke so izboljšanje na naš običajen dim peleti. Bom dokazati ." Je zdrsnila z eno roko skozi usta, kot gumijasto tesnilo na pregradi in vrgel eno peletov v ogenj, hitro umakne roko.
  
  
  Tam je bila mehka pop in modra meglica, ki je napolnjena majhna, zaklenjeni sobi.
  
  
  "Je to to?" Vprašal sem jo, malo razočaran.
  
  
  "Kot lahko vidite," Stewart je rekel, kot da je ni rekel ničesar, " dim zdi zelo tanka, komaj barve, zraka, in očitno ne moti vid ali dejanje. Vendar pa bi bilo vredno, če ste njuhanje malo.
  
  
  Obrača svoj obraz stran, Stewart odprl gume ustnice pečat s svojo palce. Dim, ki prihajajo iz bila pretanek za ego, da bi videl, pa sem šel naprej in je minimalen dih. Takoj, je coughed in sneezed. Solze, koliko religij so tukaj moje oči in sluznico nosu in sapnik se je zdelo, da gorijo. Po približno petnajstih sekundah, po Stewart zaprt pokrov, simptomi izginejo, in ona je uspelo priti iz nje.
  
  
  
  
  
  Nisem mogla dihati in še enkrat videti.
  
  
  "Močne stvari," sem rekel, ugotavljaš, da Stewart je zdelo malo ponosna o moje nelagodje.
  
  
  "Učinek, kot si lahko predstavljate, je začasno," je rekel, " ampak dim iz enega pelete lahko onemogočiti vse v srednje velika soba za tri sekunde. Želim vam, da ga preizkusite." Podal mi zdeli kot navaden perilo handkerchief.
  
  
  "Ali želite, da ji udarec svojega nosu?" Sem jo vprašala.
  
  
  "Super fine očesa je tkane tkanine," je dejal. Vogalih bo pritrdite na glavo, da se zagotovi maska je zaščitena pred dim izpostavljenosti ."
  
  
  Njen handkerchief je potegnil dol čez njen nos in usta, in je pritisnil na dveh vogalih nazaj njene glave. Oni se držijo skupaj in imel masko v mestu. Odprl gumijasto podlogo za na steklo particijo, je majhen eksperimentalni dih, in je globoko zajel sapo. Je oster vonj je bil še vedno prisoten, vendar tokrat nisem imela neprijetne posledice. Je zaprta pečat in odstranili handkerchief-masko.
  
  
  "Dobro delo, Stuart," je rekla resno.
  
  
  Poskušal je, da ne izgleda preveč zadovoljen. "Imam še en majhen predmet, ki jih boste morda potrebovali." Okoli zaboj, vzel ven rjavo usnje pasu in imel je ven pred mi, kot ponosni oče razkazuje svojega novorojenega otroka.
  
  
  Ob pasu okoli Ego je roke, rekel ji je, " Stewart, morate imeti spodrsnilo. To je eden od najbolj očiten ponaredek zaponke, kar sem videl v zadnjih letih. To ne zavede strokovni agent za deset sekund. Kaj je notri, Kapetan Polnoči dekoder?
  
  
  "Zakaj ne odprete svoj ego in izvedeti?"
  
  
  Nekaj v Stewart je tone povedal, da je bil pred mano, vendar sem preučila posebne sponke, in ugotovila, hitro majhen pomlad zapah, ki ni odprta skrivnost prostor. Odprl ga ego, in tam je ostro sporočilo kot pokrov za papir prišel off sponke.
  
  
  Stewart je povedal: "V pravi model, obstaja majhno eksplozivne polnitve znotraj namesto skp v dvorani. Ni dovolj močna, da uniči, vendar je zelo sposoben, ubijanje ali maiming oster-slabovidne sovražnik agent, ki je vaš ego stran od vas.
  
  
  Ji je pol ducata dim kroglice in nos masko, masko in s katerimi se trguje svoje pasu Stewart je majstorija model. Sem ga vzel okoli majhno vrečko sem ga prinesel s sabo, orodja moje drobno - Wilhelmina je, moj devet milimetra. Luger in Hugo, moj dvorezen, ostro stiletto. To je oglašuje s Luger v FBI-slog pasu tok, in stiletto v posebej izdelani antilop usnja scabbard, ki je vezana na njegovi desni podlakti. S pravilno upogibanja moje mišice podlakti, Hugo je padel hilt najprej v moje roke. On je dal na svoj suknjič spet pobral svojo vrečko, in se odpravila ven, da bi dobili taksi Dulles. Killmaster je bil spet v akciji.
  
  
  Tretje poglavje
  
  
  To je bil eden tistih redkih dni v Los Angelesu, ko je veter premaknilo, podoba mesta, ki jih bazen sprawled ven kot živega organizma na beton in asfalt z veliko avtocestah odprt kot velik mikroskopi z lomno nož.
  
  
  To je bil dolgo taksi vožnja okoli Los Angelesa Rona Folstedt je naslov, na vznožju kanjon v Santa Monici v Gorah. Sem prižgal si je cigareto, medtem ko je voznik povedal točno, kaj bi naredil on, če bi bila vožnja Dodgers.
  
  
  Spustil me izven pred prijeten koči spravljen od ceste med ruševje. Molk canyon je bilo razdeljeno za zvok okoli ducat motorna kolesa, ki poteka ob cesti. Zdelo se je, kot čuden kraj za srečanje na kolo klub, vendar ne moreš ignorirati željam motoristov.
  
  
  Se je povzpel na kratko kamnito stopnišče in trudged čez preprogo okoli borovih iglic do vhodnih vrat. Ni bilo bell, zato sem potrkala na to.
  
  
  Dekle, ki je odprla vrata, je bil vsaj bolje kot sliko sem videl njo v Hawk ' s office. Njena koža je bila jasna in belo, z rahlo zardela na njeno ličnic. Njene oči so bile zdaj temno modra severne Prostozidarstvo, in njeno mehko blond lasje se je zdelo, da biti osvetljeni z mesečini.
  
  
  "Njegovo ime je Carter," sem rekel, " s SEKIRO."
  
  
  Njene oči stared na mojem obrazu za trenutek, nato pa se je držite mojih ramenih in tekel po vsem mojem telesu. "Pridite," je dejal. "Njeno ime je Rona Voelstedt."
  
  
  Njena dnevna soba izgledala eksplozijo v evidenco trgovini. Bitov in kosov kitare so bile raztresene brez očitnega način, steklenice lepila in šelak sedel na preprogo, in nekaj preživelih instrumenti so bili propped navzgor proti stene.
  
  
  Rona je videl celoti. Ona je rekla: "Moj hobi je oblikovanje in popravljanje kitare. Se mi zdi, da je zelo sproščujoče ."
  
  
  "Vam treba porabiti veliko časa za samostojno delajo na njih," sem rekel.
  
  
  "Nisem spoznala, kako veliko bele dihurje je bilo do sedaj."
  
  
  "Morda mi lahko naredite nekaj sprememb na način, ki ga preživite svoj prosti čas," sem rekel. "Ampak najprej so se dogaja, da nam nekaj informacij o Mumura eksplozijo."
  
  
  "Nisem prepričan, da sem razumel, kaj misliš," je rekla doubtfully.
  
  
  To je bil primeru revmatizmu. Nisem vedel, da se ji je identifikacijsko oznako. Njen, je vedel, da Hawk bi naroči ji, in jo hotel, bi se prepričajte, da sem govoril, da je prava ženska.
  
  
  "Lahko shranite tekmo?"
  
  
  
  
  
  Sem ji rekel.
  
  
  "Žal mi je, ne morem obdržati ih, ker sem nehal kaditi."
  
  
  "Poskušal sem, da prenehati s kajenjem je sam lani, vendar sem trajalo le dve nedeljah." Vedno sem se počutil malo neumno, da gredo skozi eno od teh postopkov, temveč kot majhna varnostni ukrepi, lahko je razlika razlikovati med živo vohun od mrtvih vohun.
  
  
  Rona Folstedt sproščeno in sedel na kavču. Bila je nošenje modre hlače, ki vodijo njene noge skrivnost, vendar ji ohlapno bluzo gaped toliko, da je izpostavljeno podjetje, dvigne prsi, da ni bilo potrebno podporo perilo industriji. Ona je tanka, vendar ne gaunt. Njen sel je bil ob njej, dihanje, ki v svetlobi cvetlični vonj, in ona je govorila.
  
  
  "Kot ste verjetno že povedali, se imenuje jedrske elektrarne. Večina naših skrivnost delo in preiskave opravi FBI, vendar se mi nekaj dela nas samih. To je bilo na eni okoli njih, da ji izpolnjeni Knox Varnov.
  
  
  "Pred petimi leti, je imel zelo manjših položaj v eni od naših energetskih projektov. Začel je govoriti na cocktail stranke, in očitno je izrazil nek čuden politična stališča. Sem bil zadolžen, da bi dobili čim bližje, da bi mu, kot sem lahko ližejo poslušati njega. Ni bilo težko. On res želi nekoga, da poslušate svoje ideje. On je bil, ki se nanaša na proces, ki jedrsko eksplozivno napravo, iz plastike, ki je lahko dano skoraj vsako obliko. Ego vprašala, kaj je cilj bi bilo, in ego oči, dejansko prižgal. Po ego, nedolžne-iščejo predmete, ki se lahko izvede okoli tega materiala, ki se lahko enostavno pretihotapijo v kateri koli državi na svetu in se postavi v ih mestih. Lahko zahteva, da se stranki predajo ali mesti, ki so uničili eno po eno."
  
  
  "Seveda izgleda, Mumura."
  
  
  "To je tisto, kar sem mislil emu potrebnega denarja za izboljšanje svoje proces, veliko denarja. Je povedal NEK uradnike o svoji shemi, in jih praktično vrgla ga je iz pisarne. Osredotočeni smo predvsem na mirni ozvezdju za atomsko energijo danes, in tudi nihče ni hotel govoriti o orožju.
  
  
  "Za estestvenno, Varnov je izšla iz dela na řel po opravkih. Bil je zelo užaljen. Je prisegel, da bi lahko dobili tudi z vso gnilo državo, ki ne podpirajo ego. Kmalu po tem, je izginil iz pogleda, in nismo poskusite preveč težko najti ego, ker je, odkrito povedano, menite, da sami ego čudak."
  
  
  "Ste storili dobro delo na Varnov," sem rekel. Potem, da draži ji malo, je dodal, " Kako blizu vam je uspelo priti do njega?"
  
  
  Ona znižati njeno pokrovi in pogledal me je s svojo temno modre oči. "Pravzaprav njen nikoli ni prišel ta blizu. Warnow bil tako engrossed v svojo plastično kirurgijo proces, ki ni mogel biti zanima... drugih stvari. Čutil je malo odleglo. Imel je elektronsko spodbujevalnika, da regulirani njegov ego je srčni utrip, in da bi bilo precej neprijetno, če je imel zaklenjeno sam v času intimen trenutek. Povej mi, Nick, ki jih ne uporabljajo kot umetna pravna sredstva, mar ne?
  
  
  "Ne," sem se zarežal. "Jaz še vedno ferret uporabite vse originalne dele."
  
  
  "Vesela sem, da slišim. Si želite cocktail?" "
  
  
  "To je dobra ideja," sem rekel. "Potem bom poklical Hawke v Washingtonu in povej mu, kaj si povedal. Če smo imeli srečo, bomo mogli preživeti večer sama.
  
  
  Odšla sva skupaj svetle, kompaktna kuhinja na zadnji koči. On je rekel: "imate zelo osamljen kraj tukaj."
  
  
  "Ja, poznam ga. Sem ga ljubiti. Nikoli nisem bil posebej privlačijo množice. Tej cesti zunaj cul-de-sac konča, nekaj milj do hriba na zasebni posesti, tako da niso več avtomobilov tukaj.
  
  
  "Če ni bilo za hujanje za motorna kolesa na ulici, boste morda na koncu daleč ven iz mesta. Oni delov so tukaj, da hodi? "Ne, to je prvič, da sem videl. Zdi se, da je čakal, da se je nekaj zgodilo. To je malo grozljivo, pa ni prišel k hiši."
  
  
  Zvonovi Alarm zazvonil jasen in glasen v moji glavi.
  
  
  "Rona, da je klic, ki ste jih naredili, da Hawke to jutro - si telefon uporabljajte tukaj?"
  
  
  "Da, to sem tudi naredil. Zakaj? "Je sopel kot razumevanje prišel. "Misliš, da moj line je potrkal?"
  
  
  "Najvarnejši stava je, da predpostavimo, da so vse vrstice izkoristiti, dokler ne dokažejo drugače. Ne maram tega biker banda. Ali imate avto?" "
  
  
  "Ja, to je parkiran na ulici, ki vodi v hrib."
  
  
  "Dal nekaj stvari skupaj in gremo ven od tu."
  
  
  "Toda kje bomo?"
  
  
  "AX ima beach house v Malibu tako sredstva lahko uporabite ego, ko je potrebno. Boste veliko varnejši tam." Ni bilo Stahl, ki je dodal: "Če gremo mimo mimmo množice motoriste," ampak da je tisto, kar sem mislil.
  
  
  Četrto poglavje
  
  
  Šli smo ven, zadnja vrata in smuknil skozi grmovje na strmem pobočju, kjer Rona je bilo vozilo parkirano.
  
  
  "Vi bi bolje mi pogon," ji je dejal oče. To lahko zahteva nekatere zapletene manevre ."
  
  
  Ona izroči mi tipke in hitro hodil več na sovoznikovi strani. Ona je dobila za volanom, opazil, da je zadnji sedež je bil zataknil z veliko količino ee kitare oprema-plošče okoli palisander, tuljave z jeklenimi in najlon strune, in griff blazinice okoli ebony.
  
  
  Skupina motoristov, ni opazil nas še ni, vendar pa so bili postopanja restlessly na dnu cesti. Sem pobral motorja in slišal kriči za nami. Je zaloputnil prestavljanje ročica
  
  
  
  
  
  
  v nizko ena, in avto skočil navzgor. Smo screeched skupaj S-krivulje, trenutno od oči, vendar sem slišal ih avtomobilov, šumenje v hrib za nami.
  
  
  Takoj smo uspeli priti do hitrosti na krajši vzpon, in mu tiho zahvalila Rona, ki ima avto z nekaj mišične pod kapuco. Za motorna kolesa, pokazala v rearview mirror, in je slišal pop, ki ni bila del ih izpušnih plinov. Gawk odletela nazaj od avtomobila, sledi drugo nizko-namen je eno.
  
  
  Obrnil se je avto okoli še en ovinek in potegnil Wilhelmina iz njen tok. Je izdal varnostni ujeti in izročil Luger, da Rona. Svoje je dejal: "ne morem upočasni, da vam dober strel, pa naj streljanje, in ga bom dal jim o čem razmišljati."
  
  
  Rona bil nagnjen skozi okno in streljanje na kolesarje s svojo levo roko. Bil sem vesel, da vidim, da je vedela, kako ravnati s pištolo. Vodenje avtomobila na cesti, sem bil preveč zaposlen, je videti, da vidi, če se je zadel nič, ampak sprememba motorja igrišču za nami je predlagal mi je, da je bil vsaj upočasnjujejo ih.
  
  
  Ko sem ujel moj dih med nami in kolesarje, je oster vonj bencina mi je rekel, da bi razstrelili luknjo v našo cisterno. Goriva v rezervoarju iglo bil že ziblje v točki E, tako da sem vedel, nismo dogaja veliko več. Njen pedal za plin prizadele tla, in vzeli smo dve bolj nevarno obrne.
  
  
  Kolesa so še vedno ropotanje po cesti za nami, vendar sem imel nekaj spremeni med nas, ko motor coughed in sem vedel, da je slabo. V zadnjih trideset sekund, ona je prišel gor z obupno načrt, da bi dobili nam od tam živ. Rhona je izpraznil Luger ,in ni bilo časa, da osvežite. Bush na obeh straneh ceste je bil preveč debel, za nas vodijo naprej. V zasledovalci so bile le nekaj sekund oddaljen od ukrepanje, zato je moj prvi poskus bi bil samo eden, smo lahko dobili.
  
  
  On se je sunkoma ustavil sredi ceste, zgrabil spool steel kitaro niz iz backseat, in odhiteli na pole, ki jih stran od ceste. On looped žice okoli nje-šest, sukanje niti dvakrat, da ga zavarujete. Vožnjo do avtomobila, ga vrgel na kolutu skozi zadnje okno, skočil na sprednjem sedežu, in stisnemo zadnjih unčo moč okoli avtomobila, da bi dobili nam gor rahel naklon in daleč od oči kup chapparal na cesti. na drugi strani ceste.
  
  
  Thunderbolt je samo en zavoj navzdol od nas, ko se je sklonila sedež in hkrati dejal, da Rona, "Prišel ven in sedel za avto."
  
  
  "Ampak, Nick, ki jih bomo videli, nas takoj, ko so dobili skozi grmovje tukaj."
  
  
  "Mislim, da bomo imeli kaj razmišljati o tem," sem rekel. "Zdaj ne, kot sem povedal."
  
  
  Naslednje Rona navodila, je zgrabil kolutu kitare žice in potegnil z njim. Odprl je vrata za njo, zaviti žico okoli okvir okna, in navite okno, da je ego v mestu. Nato ji je, zaloputnila vrata. Motorna kolesa tulil odkrito cesti, kot pa zraven Rhona pustimo steel kitaro niz nanizani po cesti približno štirih metrov visoko.
  
  
  Dve voditelji motorno kolo, skupina hit žice skoraj istočasno. Je izgledalo, kot da so bili površno na drugega, vendar v naslednjem trenutku obeh glav so bili zamrznjeni v midair, in kolesa planil izpod njih. Helmeted glave hit asfalt in odbijanje noro, ob cesti, kot grozljivo nogometne žoge. Za motorna kolesa, njihovi ročke še vedno imela v rokah brezglavi jezdeci, je tulil v hrib za nekaj metrov pred enim swung hit drugih, pošiljanje ih tako v močvirje meso in strojev.
  
  
  Ostali kolesarji poskušali nihanja in ga potisnite na gladek asfalt. Rezultat je bil kup, močvirje ukrivljen avtomobilov in pretrgane žice. Rona prijel njeno roko in smo bili off. Bili smo leži z obrazom navzdol za nekaj grmičevja, ko smo lahko slišali preživele motocikla banda zagon svoje kolo in izginja v daljavi.
  
  
  Rhona je tanko telo shuddered. "Kaj mislite, da so bili, Nick?"
  
  
  "Morajo biti povezani z ljudmi, ki je pihal do Mumuru in so nevarne New Yorku. Vaš telefon mora imeti bile vpisane dolgo časa nazaj. To jutro, ko boste poklicani, Sokol, so vedeli, da ste bili na nekaj. So bili čakajo, da bi videli, kdo AX bi pošlji, nato pa so načrtovali, da se znebite nas.
  
  
  "Ja, ampak to je samo vojsko. Ki daje naročil? "
  
  
  "Voditelj je bil Anton Zhizov, pravi boj hawk v Rdeče Armade. Zdi se, da je eden od moških, z njim je bila Fyodor Gorodin. Ni tako pameten, kot Gizov, ampak samo kot nevaren. In če je vaša domneva pravilna, je Vorn Knox.
  
  
  "Torej, vse kar morate storiti, je najti ih in jih ustaviti piha najbolj Združenih držav amerike."
  
  
  "To je vse. Ampak, moj krojač, sem dobil osem celih dni.
  
  
  Potem, po premoru, smo se vrnili v cestnem in hodil na clapboard-predalu, ki je oblikovan trgovina vodi apple-cheeked žensko, ki je vedno izgledal, kot vsi mamo. Rone kupil
  
  
  
  
  
  
  Dobil sem pivo in peščica sprememb za moj telefon.
  
  
  Prvič, ona imenuje kontaktno osebo za Skupno Inteligenco Odbor v Los Angelesu. Ji povedal Emu o akumulacijo dolga na cesti in o Rona je avto v grmovju. Poklical sem jo, da pokličete taksi, in Rona in sedel sem počakati
  
  
  Poglavje Pet
  
  
  Malibu. Igrišče za filmske zvezde, vikend hišo za bogate, in v mesto sili soseski 12 Št AX. Nekaj okoli njih so bila pikasta po vsej državi za uporabo AX zastopniki v posebnih iz drugih okoliščin. Čutila sem, da Rona in sem izpolnjuje zahteve.
  
  
  Vsak AX agent, ki je imel isti ključ, ki odpre vrata za katerega koli od njih. Bili so, ki se nahajajo v vseh mogočih soseskah in zgradbah. Eni v Malibu je bil nezadostno opisana z izrazom "Sili Četrti". Sodobne stavbe, obdan s steklom in mahagoni, je bila zaščitena z dostopno cesto do Pacifiške Obale Avtocesti s sedem-stopala ograjo. Dol je bil velik dnevni prostor z visoko mejo in udobno pohištvo razporejeni okoli viseči kamin. Deset-foot-visoko blackwood bar raztegniti dnevna soba iz majhnih, funkcionalno kuhinjo. Po spiralnem stopnišču, po kovanega železa pripeljalo do tri-način pristanek kadar spalnice so bile nahaja.
  
  
  Rona opazil, kopalnica s potopljene Rimske kad. "Da bi bilo tako kot bi hotel, da sprejme kopel," je dejal. "Misliš, da je kaj, tukaj sem se lahko skrijejo v pozneje?"
  
  
  "Poglej skozi spalnice," sem rekel. "Ti kraji so zelo dobro založena."
  
  
  Šla gor in rummaged po omarah in predalih, medtem ko bar preveriti njo ven. Kmalu, se je spotaknil in se spotaknil še z velur haljo draped nad njeno roko, in njene roke so bile polne steklenice in pločevinke.
  
  
  "On je verjetno nastavitev njegov hideouts za vse priložnosti, ni on?"
  
  
  "Oni ne, da ne posh," njen mož je dejal. "Bil sem v nekaj, kjer sem se moral boriti podgane v arhivu."
  
  
  Rona stared me za dolgo trenutek, ki je na dnu stopnic. "To je spletni servis, da mi ne bo treba tukaj."
  
  
  "Vsaj eden," sem se strinjal. "Kaj vam je všeč na pijačo? Pozdravljeni, jaz bom par pripravljen, ko prideš ven.
  
  
  "Karkoli želite, nas, da so," je dejal, ko je šla v kopalnico.
  
  
  Del zidu z kadi, ki je bila narejena iz prodnate stekla in s katerimi se srečujejo bar zunaj. Ko kopalnico luč je vklopljen, steklo je bilo dokaj prosojne, in vse, kar se dogaja v notranjosti je bila jasno vidna, vsaj na videz, če je kdo gledal v lokalu. Nisem mogel biti prepričan, če Rona vedel o tem voajerske učinek ali ne, ampak iz milosti svojega gibanja sem študiral, sem že mislil je naredila.
  
  
  Ona izroči steklenice in pločevinke za polico, nato pa se je off njeno bluzo. Tudi skozi popačene steklo okoli kamenčkov, roza barve svoje bradavičke je bil drugačen od beli meso njene prsi. Je stopila ven iz njene črne in modre hlače in zdrsnila trak iz črne bikini dna navzdol njo dolge, vitke noge. Ona preveriti vode z eno nogo, je eden zadnjih pogled na sebe v celoti, dolžina ogledalo, in šel navzdol, da se kadi.
  
  
  On je odšel k telefonu na skrajnem koncu vrstici za klic Hawk. Takoj sem poklicala svojega nazaj na njeno osebno številko. Seveda je možnost, da Malibu je telefon je bil izkoristiti, vendar pa zaradi hitrosti prometa, on ni mogel ustaviti zaskrbljujoče o tem.
  
  
  Preden sem lahko povedal, kaj bi se učili od Rone, Sokol odprl pogovor.
  
  
  "Pravkar sem prišel v stik z zelo veseli, JIC zastopnik, ki je dejal, da si odšel v emu s precej umazano čiščenje delovnih mest, ki bi moral zavreči in pojasnite, z lokalno policijo."
  
  
  Ona je bila priznana za točnost poročilo
  
  
  "Nick, razumem," Hawk je nadaljeval, " da v času našega dela, nekaj tekem bo zagotovo pustil za sabo. Ali ne bi bilo preveč, če ste izvedli potrebne vrže v bolj previdni način v prihodnosti?.. reči, ki jih streljanje, da dodate največ dolar?"
  
  
  "Jaz bom poskušal biti bolj previdni," sem obljubil, " če okoliščine to omogočajo."
  
  
  Dober. Zdaj, povejte mi, ne Zamudite Volstedt so ničesar vrednost za nas?"
  
  
  Je zatreti nasmeh, ko je videl, Rona vstati v kad in dosegli določeno z njeno golo roko za brisačo. "Ja," sem rekel,"mislim, da je tako."
  
  
  Ji povedal, Hawke o Rona Knox je preiskava Varnov pred petimi leti, in Ego je shema za izsiljevanje narodov za grozil, da bo razstrelil svoje mestih, eno za drugim. Sokol je bil zelo pozoren, ko je povedal Emu o Varnov je idejo za izdelavo plastičnih jedrskih eksplozivnih.
  
  
  On je dejal: "To gre zelo dobro z novo razvoj na tem področju. Ne želim, da se o tem pogovori po telefonu, ampak ona bi radi, da letijo nazaj v Washington zjutraj."
  
  
  "To je pravica. Bom pa jutri."
  
  
  Rona je bil že zunaj, okoli kad, sušenje sama z brisačo. Z priložnostne čutnosti, se je preselila puhasto brisačo, gor in dol gladko znotraj njenega stegna. Ko Houkou odgovoril, sem morala slišati malo razočaran, da take obetaven uvod je končalo tako hitro. Hawk odkašljal v svojem disapproving način. "Lahko traja Miss Folstedt z vami. Moj projekt bo delo za dve."
  
  
  "Mi bomo tam," je rekel z velikim navdušenjem.
  
  
  Sem obesil gor in naredili nekaj martinis.
  
  
  
  
  
  hladilnik za alkoholne pijače pod prečko. Kot ona, ki je bil vrgel rezino limone v vsaki stekla, Rona prišel ven okoli kopalnica. Ona je bila oblečena v kratke velur haljo vezani s pasom. To je bilo dovolj, da bi dosegli gubo, kjer stegno izpolnjuje zadnjici.
  
  
  "Bojim se te robe ni za visok dekle," je dejal.
  
  
  "Ne bi rekla, da," ji je dejal oče. Rona na noge, kot so zdaj, ni videti še malo tanek. Namesto, pogledal so zaokrožene, gladko in mehko. Hej Martini jo izroči se mi.
  
  
  "Hvala," je rekla. "Ste pozval Washington?"
  
  
  Sokol nas želi leteti, pa jutri. Rekel je, da je imel službo, za naju oba. Ali ste v redu?"
  
  
  "Zakaj pa ne? To bi moral biti boljši od visi okoli, tukaj s motoriste in krojač ve, kdo je streljal na mene.
  
  
  Rona vzel uk okoli nje pijačo, nato pa nastavite stekla navzdol, na pultu in začela shudder nasilno, kakor da bi bila fanned z piš hladnega zraka vzorčenja.
  
  
  Vzel je korak proti njej. "Ron, kaj je narobe?"
  
  
  Ona je globoko zajel sapo. - Mislim, da je to zapoznelo reakcijo na vse razburjenje danes, ne kdaj. Ne verjamem, da je tako kul in zbrani, kot sem mislil."
  
  
  Njen mož je prišel v in objel njo. Njeno telo, ki je videti tako, vitko in lahko v oblačilih, stopljenim v me s toplo prilagodljivosti, ki je bila neverjetna. Njene prsi pritisniti proti moje prsi, nežno premikanje z njeno dihanje.
  
  
  "Jaz sem tako prekleto strah, Nick," je rekla, " za vas, za mene in za vse drugje na svetu. Kako bo konec? "
  
  
  "Slabo," sem rekel. "A ne za nas. Zdaj samo sprostite in pustite, da me skrbi."
  
  
  Je masirati gladke mišice ji nazaj skozi velur haljo.
  
  
  Ona se nagne glavo, da izpolnjujejo moje oči. "Upam, da imaš prav, Nick," je dejal.
  
  
  Je sklonila in jo poljubil na ustnice. Zapri zavohal mila okoli kad, z rahlim cvetlični vonj na njene lase. Zapri je ustnice so bile kul in upogljiva, in so okusili kot mint.
  
  
  Moje roke potiska gor in našel odprto robom svoje robe, nato zdrsnila navzdol na toplo, visok nasip njene prsi. Z majhno krik poželenja, je potegnil stran od mene. Ravno dovolj časa, da zrahljamo pas in potisnite haljo nazaj preko ramen, kar omogoča emu, da pade na tla.
  
  
  Počasi, premišljeno, tekla moje roke po njej nakedness, pritisniti proti njej prsi, za trenutek, potem pa naj moje bradavičke, ponovno rast cen tekla ji izroči svoje telo in ravno želodec z ego-soft suede-všeč kože.
  
  
  Njene oči so bile začaran, kot je nagnjeno glavo, da pogledam, ona je moje prste v njeno svilnato blazino proti njej toplo center, in ji lačnih oči dvignil, da izpolnjujejo moja.
  
  
  Ko je njen mož je stopil nazaj in naglo odstraniti svoja oblačila, študirala me s pristno zanimanje in občudovanje, nikoli ne obrača proč, tudi, ko sem bila popolnoma gola. Potem je samo odprte roke, da bi pozdravili mene.
  
  
  Sem poblisnil po spalnici pristanek, vendar je stresel glavo - kot bi hotel reči, da jo je treba, ker je bil preveč nujne za zamudo -, da je kraj je bil tukaj, prišel je čas. Smo iztegnjena na debelo modro preprogo, in je pobožal njeno telo. Na prvi, ji moans bilo tako mehko, kot vzdih veter, vendar so se kmalu spremenila v divji kriki povpraševanja, kot je valjani več in potegnil me je na vrh svoje.
  
  
  Ko njen vnesli, ne, ona obokana, njeno vitko pošteno telo, da me je spoznal. Potem je bil vrtiš, vrtiš ritem ji napornih željo, zgradbe skupaj na greben val vrhunec, sledi dolg in hiter spust do prazno obali sladko izčrpanosti.
  
  
  Šesto Poglavje
  
  
  Naslednje jutro, Rona, je šel na delo in pripravili bogat zajtrk. Pozno noč vaja nam je dal tako velik apetit, in mi navdušeno odložil edu. Kot kava v naše skodelice ohladi, vse ostalo je začel ogrevati. Vendar, to je bil delovni dan, in okoli tega, kar ve o Ron večer, prostor za počitek, nato zajtrk lahko, da nas zasedena, dokler se ne pozno v noč.
  
  
  Namesto, njen, sem v kadi in je hladno prho.
  
  
  Šli smo čez vse Los Angeles. Mednarodni na devet ur letenja, in na Dulles smo bili izpolnjeni v AX limuzina z drugo Hawk ' s taciturn in učinkovito chauffeurs.
  
  
  Šli smo skozi ritual, varnost, in kmalu igre, kot je ta na stol nasproti David Hawke. SEKIRA povzroči človek tekel njegove oči nad Rona Voelstedt in se obrnil k meni z neizrečene vprašanje v njegovih očeh. Je skomignil z rameni in se nasmehnil ob njem tako nedolžno, kot bi ga lahko.
  
  
  Hawk odkašljal močno in dobil s poslom. "Ko si me poklical včeraj, Nick, smo bili ima jadralec z imenom Juan Escobar off Karibi križarjenje ladja Gaviota. Ego je bil priprti v Fort Lauderdale, ko deluje sumljivo, medtem ko poteka skozi carino. Ne tihotapljenju je bilo na nas na nen, v naš ego kovček, ampak, ker so vse naše ljudi, ki so bili na dvojno opozorilo v teh dneh, Florida organi imenuje naši pisarni. Escobar je bila vložena v za zaslišanje, vendar nismo dobili ničesar od njega. Potem, ko si je dal Miss Voelstedt informacije o Okuženih Varnow in Ego jedrskim-plastični eksplozivi, mi je bližje pogled na kovček prinesel. Seveda, naših laboratorijih so pokazali, da je to cepljivi material.
  
  
  
  
  
  
  Na zapah, smo našli mikroelektronskih detonator, ki bi se lahko aktivira dolgoročni obseg radijskega signala. In, zanimivo, ročaj je bilo vtisnjeno majhne lobanje - majhen smrti cilj.
  
  
  "Ste se naučili ničesar drugega kot mornar?" Sem jo vprašala.
  
  
  "Malo. Jaz bom pustil ji to, matematike in vam povem sam.
  
  
  Hawk pritisnjen gumb na svoji interkom in rekel: "Pošlji Escobar." Minuto pozneje, par mračna, s katerimi se soočajo vladni uradniki vnesli, in sumoran, pockmarked človek stal med njimi. Vladni uradniki levo, in Hawke pomignil Escobar na stol.
  
  
  Hodil je čez in je stal pred človekom. "Kaj je slišati svojo zgodbo," sem rekel.
  
  
  Escobar premaknilo uncomfortably. "Sem ti že rekel, da je dvajsetkrat."
  
  
  "Reci še enkrat," sem rekel. "Mene."
  
  
  Ozrl se je na mojem obrazu in začel govoriti brez obotavljanja. "Velik fant, on mi je dal kovček in pet sto dolarjev. Dejal je, da vzamete odmor za nekaj tednov. Potem, ko sem nadoknadila z njo ladje, on mi daje še pet. Vse, kar sem naredil, je dal moj kovček v omarico v Clevelandu in pustite svoj ego tam. To je vse, kar vem. Njen, prisežem."
  
  
  "Kdo je tako velik človek?" Prosil jo je.
  
  
  "Ne vem njegovega imena. Včasih gre na krovu v eni vrata, včasih v drugi. Vse, kar vem, je, da ima nove lastnike, in ko mu izda odločbo, vsakdo uboga."
  
  
  "Novi lastniki, si rekel?"
  
  
  "ja. Pet ali šest mesecev nazaj, so kupili Gaviota. Večina starih oni ekipa je položil off, in nekateri ljudje okoli nas so, da ostane zadaj. Sem delo za vsakogar. Vidite, to je delo. Novi fantje so najel za ekipo, ne okoli Južne Amerike, kot nas ostale. Govorijo smešno in bivanje stran od nas."
  
  
  "Povejte mi več o big man."
  
  
  "On je šef, da je vse, kar vem. Zgleda grobo in govori v nizek glas. Big ramenih, kot bik."
  
  
  Je poblisnil po Hawk.
  
  
  "Ta opis ustreza Fyodor Gorodin," je dejal.
  
  
  Dejal je, da Escobar, " ali kdo drug, dajejo naročila?"
  
  
  "Jaz sem samo videti, za eno osebo dvakrat. Tanke, zlovešč, sive lase. On je edini, ki je kdaj videl, daje naročila za velik fant.
  
  
  Obrnil se je nazaj k Hawk. "Zhizov?"
  
  
  Je pokimal.
  
  
  Je potisnil roke v žepih in počasi hodil več daleč jaukati. Nato njen, je prišel nazaj in je stal pred mornar znova. Ona stared v Emu oči, dokler je pogledal stran.
  
  
  "Juan," emu ji je rekel, " verjetno ste že slišali, da zda obravnava kriminalci, pravično in da vam ni treba bati, da mistreated. Ampak to je drugačno stanje, Juan. Ni časa za potrpežljivost. Če ste leži na nas, bom osebno prepričajte se, da tudi, če ste živi, ste neuporabna za senorita. Ne me razumete, Juan?"
  
  
  "Da, senor!" je udaril. Njegov bulging oči mi je povedal, je vedel, nisem bil joking. "V imenu moje matere, jaz sem govoril resnico! Je bilo šest drugih ljudi, ki so jim pomagala tudi s kovčki. Kuda oni ihk, nisem ga slišali. Moj posel je bil v Clevelandu. To je vse, kar vem, senor, verjemite mi.
  
  
  Sem ga. Sem pokimal Hawke, in vzel Escobar.
  
  
  "Predvidevam, da ste jih preveri, ladje in ti novi lastniki," sem rekel, ko trije so bili sami še enkrat.
  
  
  Gaviota je Venezuelske različico svoje prihodnosti črkovanje pismenosti. Nekdanji lastniki so bili plačal veliko vsoto v gotovini od človeka, ki je dejal, da zastopa Vedri Križarjenja. To, seveda, je ponaredek.
  
  
  Rona spregovoril. "Lahko ste vzeli nad ladjo in zasliševali posadke? Ugotovite, kje bombe, ki je prišel iz? "
  
  
  "Bi," Hawke sprejeti. "Vendar nismo mogli biti prepričani, da Gorodin bi bilo na krovu, in zdi se, da skoraj ni Presenečenj. Tudi če bi vedel, kje bombe, ki so bile narejene, in kjer sprožilna naprava je bila shranjena, word ladje zajemanje bi dosegli ih, preden smo naredili. In potem lahko detonirajo bombe že posajene v Bog ve kaj mestih. Ne, ta vaja mora biti nizko-ključ, glas, zakaj ona hoče, vi in Nick tukaj.
  
  
  "Bil sem začuden, ko bi prišel pred tem," sem rekel. "Brez zamere, Ron, ampak sem navajen, da delam sam."
  
  
  "Ne tokrat," Hawke je dejal. "Naš prvi korak je dal nekdo na krovu potniške ladje. In sam človek bo pritegnila preveč pozornosti."
  
  
  "Zakaj ne?" Sem jo vprašala.
  
  
  "Samo tako se zgodi, da Gaviota specializirano ..." - tu se je starec ugotovi, da je potrebno, da počistite svoje grlo spet - " ... medene tedne križarjenja."
  
  
  Rhona Voelstedt začel nasmeh, vendar se hitro sobered, ko Hawk ji je dal eden tistih, ki trdi New England izgleda.
  
  
  On je dejal: "imam urejene z Atomsko Energijo Komisija za Ms. Voelstedt dodeli zda za obdobje, ki te sili. Ne verjamem, da bi, če bi vas prosil, da igra vlogo mladoporočenca, ki bi jih razširite svoje igralske talente preveč.
  
  
  "Mislim, da smo lahko ročaj to," sem dejal, unperturbed.
  
  
  "Medtem ko je na dolžnost," Rhona dodal, utripa na me, ko Hawke ni bilo videti.
  
  
  "Vedel sem, da lahko računam na vaše sodelovanje," Hawke je dejal dryly. "Boste pridružili križarjenje jutri, v Antigva. V Gaviota bo poklical na več Karibskih pristanišč, pluti skozi Panamski Prekop, in glavo gor zahodni obali Mehike, s postankom v Los Angelesu. Ampak, če niste nahaja operativnega znanja in invalide je do takrat, ko ladja prispe v Panami, nato
  
  
  
  
  
  
  to bo prepozno. Ker v osmih dneh načrtovano je, da detonirajo bombe same v New Yorku."
  
  
  "Kratek medene tedne," je komentiral.
  
  
  Hawke je nadaljeval, kot če mu ni rekel ničesar. Izlet lokacija Rusija-ugotovite, kam je dal kovček bombe na ladji, in se vrniti na vir. Tam boste našli Anton Zhizov in, verjetno, Knox Varnov. Potem ste na svoje. Bom dal vse, kar je možno podporo za ta namen, ampak vse velikega obsega delovanja, je nemogoče."
  
  
  Rhona in sem odšel skozi starca urad in je enak polet do Dokumenta Center za Upravljanje. Ti, ki nam z vsemi dokumenti in fotografijami, bi morali gredo mimo nas off kot Gospod in Gospa Nicholas Lovec.
  
  
  Ko smo zapustili AX sedež, Rona je bila igra, ki deluje kot neveste-to-je, da na svetu.
  
  
  "Ne mislite, "rekla je sramežljivo,"da je, ker je naša" zakonsko zvezo " ne uradno začne šele jutri, mi bi morali ostati v dveh ločenih sob danes?"
  
  
  "Dobra ideja," sem dejal, ko sem govorilo taksi. "Moram iti ven precej pozno danes, in jaz ne bi želel, da se zbudi, ko prideš."
  
  
  "Res, preveč?" "Kaj je to?" je vprašala s težkimi sarkazem. "Kaj se ji je ime?"
  
  
  "Pridi, medu, vam ne bo žal mi uživajo sinoči na fantovščino."
  
  
  Smo se igrali to igro, embalaže, in Rona preselila daleč stran od mene kot sedež bi. Sedela je z njo roke prekrižala in kolenih stisnjene skupaj, mrk skozi okno.
  
  
  On naj ji sulk za pol ducata blokov, potem vdal. "Če se počutiš bolje, se bom na AX sedežu nocoj in pazi."
  
  
  Ona se je obrnil in pogledal me je z njo, Nordijska modre oči. "V dell sama?" "Kaj je to?" je vprašala v deklica glas.
  
  
  "Prav," sem rekel. "Jaz ne moti mešanje posla in zabava, ko eden ne moti drugih. Danes pa vse naj bo na poslovnih. Želim deliti vse, kar smo o Anton Zhizov, Fyodor Gorodin in Knox Varnov."
  
  
  Rona sega in postavlja svojo roko rahlo na ramo. "Žal mi je, Nick. Ona ni bila naj bi bilo otročje.
  
  
  Njo, Hej zarežal. "Ne bi bilo druge poti."
  
  
  Nato je zdrsnila v ob meni, in nagnil navzdol, da ji mehak poljub.
  
  
  Sedmo Poglavje
  
  
  Naslednje jutro, nekaj ur pred Gaviota je prihod, a najel letalo nas potegnil iz Antigua. St. John ' s, kapital majhen otok, je še vedno zelo Britanski v osrednjih delih mesta. Ampak enkrat boste dobili svoj materni soseskah, začnete slišati mehko glasbeni jezik calypso in videli, barvite kostume, da ljudje nosijo, ne da bi naredili vtis na turiste, ampak zato, ker jim je všeč barve.
  
  
  Potovalne agencije na Queen ' s Hotel je bil v ne mudi, da nam prodajajo vstopnice za Gaviota križarjenje.
  
  
  "Ste že zamudili prvi del leta,"je dejal," in jaz bom še vedno, da vam zaračunamo polno ceno."
  
  
  "Kaj misliš, dragi?" je vprašala, kot če po tem, ko opravljajo natančnost geometrijo podrobnosti.
  
  
  Ron tekel njegov jezik sensuously čez njegove ustnice. Prepričan sem, da smo lahko naredite z vsem, kar je ostalo od letenja.
  
  
  Je pomežiknil na potovalno agencijo. "Boste videli, kako to deluje."
  
  
  Z nekaj odpora, ki ga je napisal si nekaj vstopnic za Gospod in Gospa Lovec. Nekoliko manj nerad, jo je moj denar.
  
  
  Rona in sem šel približno za nekaj časa, je videti na windows in držite roke, igranje mladoporočenca v primeru, da je kdo pogledal na nas. V bistvu, to ni bilo težko na vse.
  
  
  Čez nekaj časa, smo šli dol na pomolih gledati Gaviota enter. To je bila gladka in bela, s hitro videti silhueto, mogoče manj kot petsto metrov dolgo. Ko je izdala svoj način, da deepwater dock, vesel medene tedne potnikov je bilo opazno odsoten.
  
  
  Osamljen nekaj tu in tam pogledal čez ograjo, z nasmehom, ampak ladje zdelo, da je jadranje z veliko manj potnikov kot svoje zmogljivosti. Očitno je, da novi lastniki niso promocijo svojih izdelkov, zelo veliko, kar je razumljivo glede na druga podjetja, ki so imela.
  
  
  Gledal sem več potnikov in članov posadke zapustite ladjo, in vsaj redno nakladanje, ampak nisem videl kaj sumljivega ali znanih obrazov. Po Juan Escobar, večina ekipa je bolj Slovansko kot latinski.
  
  
  Rona in jaz igral to igro in ugotovili, da je bursar. Precej unenthusiastically, je pokazala, nas naše koče, zunanji soba en krov pod Riva. To je bilo redko opremljena: stol, kavč, majhen stol, commodus, in dvema ločenima ležiščema. Slednji je zdelo nenavadno, a mladenci križarjenje, vendar Rona in sem kmalu ugotovila, da bi jih lahko enostavno rollerblade skupaj. Fluorescentna svetilka nad oblači ogledalo dal off precej hladno sijaj. Ona je odprla zavese in naj v toplo Karibsko sonce od Brylev.
  
  
  Rona je prišel stati poleg mene. Rekla je,
  
  
  "No, kaj bi vi radi naredili zdaj, dragi hubby?"
  
  
  "Ne potrebujem, da vam povem, kaj hočem. Vendar, najprej se bomo sprehodili okoli ladje. Ne pozabite, da vam je z veseljem?
  
  
  "Oh, dobro," je dejal. "Če pa je to potovanje ne oživiti zelo kmalu lahko grem domov, da moja mama."
  
  
  Njen hit ji lepo zaobljen rit in ji potisnil
  
  
  
  
  
  
  na palubi. Smo preživeli nekaj ur hoje okoli palub, je videti na palice, telovadnice, jedilnico, gledališče, kartice sobo, in darili. Pomanjkanje drugih potnikov je grozno. Medenih tednih pari smo se srečali zdelo preveč vključeni drugi prijatelj, da obvestilo, če je kdo drug je jadranje z njimi ali ne. Nekaj članov posadke smo jo srečali, so bili zelo zaposleni s svojimi nalogami in se je zdelo, da se počutijo nevidno za nas.
  
  
  Smo preživeli preostanek dneva, ki je sedel v opazovanje salon, srkanje nekaj sadnih pijač z rum, prikrito opazovanje, ki se vkrcali in ocenjevanju ih prtljage.
  
  
  Ob mraku, nihče na daljavo, ki spominja Fyodor Gorodin ali Anton Zhizov prišel na krovu, in ni čudno, kovčki pojavil v rokah, ki se vračajo potnikov ali članov posadke. Medtem, rum, sladko pijačo sloshed uncomfortably v mojem trebuhu.
  
  
  Kot teme, valjani, iz Atlantski Ocean, Gaviota dal nekaj rogovi, da prikliče potepuških potnikov na krovu, in smo pripravljeni odpluli. Lokalni boben jekla pasu serenaded nas kot ladja potegnil stran od pomola.
  
  
  Imeli smo večerjo v skoraj zapuščeni jedilnici, potem hodil po palubi in se vrnil v naše koče. Zunaj vrat, Rona obrnil poglej me, in ee objel jo je in jo poljubil. Vse se je začelo s preprosto prijazno poljub in nato večerja. Potem pa sem začutila, da konico svojega jezika, čopič za ustnice in rahlo, skoraj sramežljivo, in imela sem občutek, da "medenih tednih" ni bilo ne bo šarana. Imel sem več kot slutnja, ko se ji je sladko malo roko zdrsnila po elastični moje hlače in igrivo se je sklonil, ki čakajo za nežno božanje, da obljubil dolgo v noč erotično akrobacij.
  
  
  Ona je stopil nazaj in, ki se gibljejo z čutnost vseh žensk, ampak dejansko uporabljajo jih le nekaj, izloča off njeno obleko. Ona pa se je počasi, od prvega gumb njeno bluzo na zadnji stisnite njenih bokov, ki je povzročila, da ji hlačke potisnite na tla, da bi izpostavljali svoje strojene, žametno kožo. Dva ozka bela trakova kordonskega predstavili oris bikini je nosil ob ne kadi. Bela meja uokvirjena puhasto mehko trikotnika, ki je bil le za odtenek temnejša kot je njena poštena glavo.
  
  
  V naši divji ljubljenja na Malibu hiši, nisem imel realne možnosti, da cenijo Ronas ' neverjetno telo. Pusto hrt zdelo se je, da imajo v svojih oblačil je varljiv. Čeprav ni bilo dodaten gram kjerkoli na to, pa ni bilo nobenih ostrih koncev niti.
  
  
  Ona, ki v pred mano, uživajo moje občudovanje. "Ne mislite, da sem preveč tanek?" je dejala, je njen obraz ne kaže niti najmanjšega dvoma.
  
  
  Je pobožal njeno brado in poskušal prevzeti kritičen pogled: "No, zdaj, ko si omenil, da..."
  
  
  Ona se je dotaknila moje ustnice rahlo s prsti. "Razumem sporočilo. To je čas, nehal sem ribolov za pohvale."
  
  
  Ee položil roko okrog njenega pasu in potegnil tesno, poljubljanje mehko udarec njenega življenja.
  
  
  Rona privila do mene, kar whimpering zvoke ugodja, kot je raziskal njeno življenje s svojim jezikom v počasen krog, ki se nenehno spušča.
  
  
  Sem izpustil je in se je znižal na vrhu me, divje, ki želijo v mojih ustih. Pobral jo gor in ki jo na posteljo. Tam sem znižala njeno nežno saten coverlet.
  
  
  Rona malo ji nižje ustnico med zobe in gledal hungrily kot je zdrsnila iz obleke.
  
  
  Res je, da nismo bili na brezskrbno mladoporočencev smo se pretvarjal, da je. Ampak dvomim, da je vse zakonito novo poročen par, ki ga je kdaj imela bolj polno poročno noč, kot smo. Preden smo končno zaspala, prvi sivi žarki zore prižgal vzhodno obzorje.
  
  
  8
  
  
  V času, ko se Gaviota začel Martinique, smo bili gor, oblečen, in imajo dober zajtrk. Rone Hotel, obiščite pisane butiki na obali, od Fort de France, ampak sem rekel, hej, sem moral ostati, kjer sem lahko ogledate, kdo in kaj dobi na krovu. Poslal sem jo stran sami, ampak vrnila se je manj kot uro kasneje, se pravi, da tukaj ni zabavno.
  
  
  Kot se je izkazalo, je lahko šel z njo, kljub temu, da ji je bilo všeč, da poglej ga. Smo porabili štiri ure v Martinique, v tem času več mladoporočencev šli na kopno in se vrnil s shaggy slamnati klobuki in druga junk okoli trgovine s spominki. Posadka je večinoma ostala na krovu. Ni bilo nobenih sumljivih kovčki. Ni težka, medvedjega Rusi. Ne suh Rusi s sivimi lasmi.
  
  
  Sinoči, Rona in sem hodil okoli igrišča znova. Dejavnost na krovu Gaviota je bil, kot ponavadi, minimalen. Smo upokojeni zgodaj, da naši lastni kabini, kjer se ukrep je bil precej pospešila.
  
  
  Naš naslednji postanek je bil La Guaira, je pristanišče od Caracasa. Ker Gaviota je bilo v Venezueli, sem upal, da nekaj, kar se lahko zgodi v tej državi je glitzy kapitala.
  
  
  Bil je razočaran, še enkrat.
  
  
  Tisto noč, sem začel skrbeti za naše poslanstvo, čeprav nisem priznati moje dvome, da Rona. Po vseh, nismo imeli dober razlog, da verjamemo, da Gizov in Ego ekipe ni predhodno nastavili vse kovček bombe za usodni uri.
  
  
  
  
  
  
  Ali mestih v Ameriki že lahko mina-ujet in pripravljen, da eksplodira v jedrski oblak, takoj ko je ta gumb pritisnjen, v nekaterih neznani lokaciji. Če Juan Escobar je govoril resnico, vsaj šest polno imen je bilo poslano z Gaviota člani posadke. Kolikor smo vedeli, lahko obstajajo tudi drugi načini ih distribucijo.
  
  
  In pet dni kasneje, prva bomba se je v New Yorku je bil tekoč, da greš. Glede na negotove razpoloženje Ameriški javnosti v teh dneh, uničenje naše največje mesto lahko vse to potrebno za začetek hrupno pogajanja. Seveda, ni pogajanja z ljudmi, kot Anton Zhizov.
  
  
  Imeli smo samo dve možnosti - umiku ali boj. Najbolj verjetno, nato pa v majhni demokratično razpravo, se je vlada odločila za boj. Ampak to bi bilo smešno, ker ni bilo vidno sovražnika. Skrite bombe, ki so sproži radijskih signalov okoli neznano lokacijo, ne predstavljajo vidne cilj. Ko so bili začetki, druga in tretja mesta eksplodira, ljudske volje za boj lahko izginejo. Tudi če to ni zgodilo, uničevanje države v večjih mestih bi oropal ljudje moči, da se uprejo.
  
  
  Tako Gaviota je bila naša edina igra. Je pozorna carinski uradnik, ki je imel prijeli Juan Escobar predstavila nam z drobna razlika v sovražnikovih oklep. Moja naloga je bila, da bi dobili skozi to vrzel in poda ubijanje udarec, preden je lahko stavke.
  
  
  Pet dni.
  
  
  Naše ljubljenje, da noč ni imela isto spontanost, vsaj z moje strani. Seveda, Rona zaslutil, da je nekaj narobe.
  
  
  "Kaj je, Nick? Ali vas skrbi, o poslanstvu? "
  
  
  "Morali bi že sprejeli nekatere ukrepe," sem rekel. "Jutri gremo v Curacao, in če se nič ne razvija tam, smo imeli težave."
  
  
  "Bi raje njen premik na njeno stran postelje in pustila spati?" "Kaj pa je?" je vprašal resno.
  
  
  Ee zgrabil jo je in je potekala na njeno golo telo, da se mu. "Draga, če imamo le pet dni pred svetom se začne eksploziji, ona bi morala porabiti čim manj časa, kot je mogoče spalna okoli njih."
  
  
  Z rahlo purr užitka od Ron, je zavit njene noge okoli rudnika. In za nekaj časa, nisem si mislil o jedrske bombe v obliki kovčki, on ni mislil o mrtvih glave.
  
  
  V Curacao, Fyodor Gorodin pojavil na krovu Gaviota. Bil je tako vesel, da si ogledate scowling, široko-shouldered ruski, da bi bil lahko poljubila njega. Curacao je mednarodna freeport z nekaterimi od najboljših nakupovanje v Karibih. Večina potnikov je zapustil ladje zjutraj v iskanju ugodnih nakupih, in ko so prišli domov, so našli krško Gorodin med njimi, poskuša zaman, da je videti kot tipična za križarjenje, potniške v Palm obleko, kar je bilo. . Ego je opazil njeno takoj in se hrani Ego v očeh, ko je pretvarjal, da se sprehaja okoli kabini pred tihotapili v funkcionarjev četrtine.
  
  
  Bil sem malo razočaran, da je nisem prinesel eno bombo kovčki z njim na krovu. Ampak, ker Curacao je zgodovinski sedež tihotapcev, sem imel sum, da je prišel čas. Če eno polno ime po pojavil, sem lahko poskusite prevlade, ki bi močno poenostavili svoje delo. Ampak, če ne, sem lahko vedno določiti Gorodin.
  
  
  Po ugotovitvi, kateri kabini velik človek je ostal v, se je pridružil Rona v barre v sobo za opazovanje.
  
  
  "Gorodin je na krovu," njen glas je dejal.
  
  
  Njene modre oči izplakovanje z razburjenje. "Oh, Nick, to pomeni, da lahko sledite bombe skozi to."
  
  
  "To je bodisi udarec za moje lobanje. Ker do sedaj ferret to je bila napaka ."
  
  
  Kratek boli pogled ujel njene oči in prijel jo je za roko. "Ne razumite me narobe. Tako, to je bila najboljša tri dni mojega življenja. Vendar je delo na prvem mestu, in zato ni pretirano reči, da je celotno prekleto svet je na moja ramena."
  
  
  "Vem, dragi," je rekla. "Nisem mislil, da bo sebičen."
  
  
  "Če je to konec, smo lahko vzeli malo oddiha," sem rekel. "Bilo bi lepo, da bi dobili v posteljo, če mi ni bil pridružil Zhizov, Gorodin, in Knox Vamov."
  
  
  Ron je pogledal Zapri v presenečenje. "Imam, da upam, da je tako!" Nato nasmehnila se je na mene in vse je bilo v redu, še enkrat.
  
  
  "Kaj mislite storiti?" je vprašala.
  
  
  "Molite, da bo ena od kovčki z bombami bo prinesel na krovu, tako da lahko premaknete. Sicer, jaz bom moral iti, da Gorodinym. Hitro in natančno. Ker nekje Zhizov in Varnov čakajo z gumbom, ki se lahko zlahka razstrelili najbolj Združenih držav amerike. Če sem brezskrben, nekdo lahko jim pošljete sporočilo, tako da ne bo treba čakati za rok."
  
  
  "Kaj lahko storim, Nick?"
  
  
  "Bivanje s poti," je udaril, potem vdal. "Rona, se lahko stvari noro in smrtonosno od zdaj naprej. So usposobljeni za to, a ga ne. Hočem, da greš nazaj do naše koče in zaklenili sami. Ne odpirajte vrata, dokler sem dal signal.
  
  
  "Vse prav," je pouted.
  
  
  Ron poslala svoje na svoj način. Bila je dobra družba. In uporabna. Ampak ne na tej stopnji delovanja.
  
  
  Se je vrnil na krov, da bi dobili boljši pogled na ladji. Na mraka, smo pripravljeni zapustiti, in ne sam kovček, ki je bila vložena na krovu. Smo se odpeljali iz Willemstad Harbor
  
  
  
  
  
  
  Po opravljenem mahati pontona most, ki so ga poimenovali Kraljica Emma, in sem se odločil, da bom moral soočiti Gospod Gorodin. Potem sem slišal, da začnete.
  
  
  To je bil hitro ladjo z dvema izvenkrmni motor in brez luči. Kot je potegnil sam gor, nekdo vrgel vrv nad njim. Čepenje, plešast človek na ladjo se je zdelo, da se daje naročila. Ego ljudi dvigne temni pravokotni predmet, na krovu. To je bil kovček, in je ugotovil, da je tako kot Juan Escobar je.
  
  
  Kot zanko je začela naraščati, se je preselil nazaj po progi, da bi videli, kdo je bil za dviganje. To je bil moj drugi Fedor Gorodin, še vedno nosi sladoled obleko, in je bil usmerjanja nekaj latinska člani ih skupine. Dosegel v čop od Wilhelmina je majica, ki je potegnil je okoli tulec, na njegov pas. Stiskal seznanjeni Luger ,vzel korak k Gorodin in njegovi prijatelji.
  
  
  En korak je bil, vse mi je uspelo. Nekaj udaril nazaj mojo glavo, in krova pretresli in me je zadel z ogromno pestjo, ki drži. Tam je bil takojšen počil zvok v moji glavi, da se je zdelo, da odvesti nazaj skozi moje lobanje, kot je šlo vse tiho in črno.
  
  
  Poglavje Devet
  
  
  Čudno dovolj, na prvi njen, sem šele spoznal, da je moj nos je bil srbenje. Poskušal je, da bi dosegla in praske njegovo ego, ampak njegovih rokah ne premikanje. Njene oči so se odprla. Potem sem ugotovil, da moja glava. To boli kot en velik zob, ko živec, je bil caught v a trobljenje hladnega zraka vzorčenja. Njene oči so zaprte, še enkrat in počasi odprl ih. Bolečine niso izginile, ampak moje okolice, so prišli v ospredje.
  
  
  Ležal je na hrbtu na ozko pograd v majhno notranjo kabino. Videl sem, da moje noge so bile vezane z več tuljave za maskirni trak. Moje roke so se križali na zapestju za mojim hrbtom; bili so tudi zlepljeni skupaj. Rona Vohlstedt sedel na pograd čez od mene, oblečena v svetle prugasta bluzo in dolge hlače. Roke in noge so bile tudi posnet zaprla.
  
  
  "Vesel sem, da ste spet z nami, Mr. Carter," težka glas growled od nekje okoli sprednji kabini. Z naporom, se je obrnil glavo v smeri glasu. Fyodor Gorodin bil sprawled iz vinil fotelj obrnjeni dve ležišči. "Ne verjamem, da je smiselno, da pokličeš G. Lovec," je nadaljeval. "Ta maškarada je končalo skoraj takoj, ko se je začelo."
  
  
  V sprednji kabini vrata, mlad človek, z lepo česana rjave lase sedela na zložljivi kovinski stol poleg kartice tabeli. Ona ve, Luger je bil holding, gledala me-Wilhelmina. Se je preusmerila svoje roke delček centimeter, in je bil nejevoljen na pomanjkanje tlaka, kjer je bilo treba tlak. Ni bilo stiletto. Sem jo videl, ki leži v Gorodin pasu.
  
  
  "Da, Carter," Gorodin growled, " mi smo vaše orožje. In tvoje ... "ženska". Morda vam je lahko govoriti, da nas danes.
  
  
  "Jaz pa sem po vas," sem rekel, tako kot v stari šoli. "Moje ime je Nicholas Lovec".
  
  
  Gorodin obrnil na mlade matematike večjih in lajal, " Boris, daj mi zemljevid." Je pobrala pet do sedem kartice iz okoli Boris roko, in Stahl ga na glas prebere. "Nick Carter, agent AX N3. Ocena: Killmaster. Poročila David Hawke, Washington, DC, Direktor AX. "Ne mislite, da ti ljudje vedo, da je za ugled? Carter? Ko vaš prijatelj Miss Voelstedt imenuje AX, smo vedeli, bi jih poslal agenta. Morda, če naši tovariši v Los Angelesu, vedel si, da bi bili bolj previdni pri njihovem opravljanju.
  
  
  "Ne samo, da vaš ugled, vendar vaš obraz je znano, da nekateri okoli nas, kdo smo, če kopije slike so izdelani, Carter. Kapitan pripoznajo, ko boste vkrcali z žensko, v Antigva. Povedal mi je o tem na radiu, in so beli dihurji, ki te opazujejo. Ko njen prišel na krov, smo vedeli, da boš zaradi česar vaš korak in kmalu smo bili pripravljeni za vas."
  
  
  "Vse prav, Gorodin," sem rekel, hoja skozi igre, " kaj potrebujete?"
  
  
  "Ti tudi veš moje ime, sem lahko videl. No, to je bilo pričakovati. Želim, da je zelo preprosto. Prvič, ji želim, da mi poveste vse, kar veste in sum o naši dejavnosti. Predvidevam, da vam je dobil ime Gaviota iz Juan Escobar. Videli smo ego odpeljali v Fort Lauderdale.
  
  
  Njen hitro izračunali, da nič okoli, kar smo vedeli, bi prišel kot presenečenje, da Gorodin, tako da je izpostavljena je za emu, z drugim delom svojega uma, da si za pot.
  
  
  "Vemo, da je Anton Zhizov je naslov gor vaš kažejo," sem rekel. "Jasno je bilo, ker je podpisala odkupnino telegramom. Vemo, kaj bombe, ki jih uporabljate, kako ste dostaviti ih na teh mestih. Sumimo, ki ih je bilo storjeno za vas, ki jih znanstvenik, ki se imenuje Knox Varnov. To je to."
  
  
  "Zelo dobro," Gorodin je dejal. "To je revmatizem za preprosta dela. Zdaj hočem, da mi poveste o tem. Seveda, po tem, ko smo prevzeli upravljanje, organizacijo, bo ne glede na, vendar bo še vedno poenostavitev razmere, če smo seznanjeni z njeno poslovanje. Začnete lahko tako, mi pravi, kaj fiziološki dejavniki so."
  
  
  Nisem rekel ničesar z njo. Moji glavi throbbed. Poskušal sem, da razmišljajo.
  
  
  "Carter, nimam potrpljenja za igre," Gorodin udaril, in vse videza šala izginil. "Lahko naredim, da se posvetujete - I lahko vsak človek govori - vendar morda bi bilo hitreje, da bi dobili službo."
  
  
  
  
  
  
  ih od ženske ".
  
  
  "Ona ne ve ničesar o tem," sem rekel hitro. "To je enkratna naloga, ne."
  
  
  Gorodin skočil s svojega stola in je korak naprej s presenetljivo hitrost za velik človek. Z nazaj svoje kosmato roko, on stepeno mi v usta. Poskusila sem v svoji krvi.
  
  
  "Tišina," je ukazal, " Ko sem naredil z žensko, boste imeli še eno priložnost za pogovor."
  
  
  Kot hulking ruske obrnil proč od mene in je stala več Rona, moja bolečina-črni možganov je opozoril na stunt pasu Stewart je bil tako ponosen na Posebne Učinke. Tista, ki je eksplodirala v rokah slab fant, ko je vzel ego stran od vas za študij očitno ponaredek, sponke. Zakaj nisi našli Gorodin? Ji pogledal dol in videl, revmatizmu. Moja športna majica zajeti to.
  
  
  Poskušal je squirm na posteljica, da bi dobili njegov pas ven. Mladi Boris, ki je bil sedel za dan, pomignil mi je, da laž vedno z gobec svoje luger. Tudi če ji pasu so bili sposobni pripraviti in Gorodin je ujel to, Rona in bi še vedno bili v celoti vezana s pištolo zajema zda, in ladja, ki je očitno sovražno člani posadke. Legel je še vedno, poskuša misliti alternativo.
  
  
  Gorodin pogledal odkrito v Ronas v obraz. Od tam, kjer je sedel, je lahko videla, da njene modre oči so bile široko in prestrašeni, ampak ona ni izgubila nadzor.
  
  
  "Zdaj je na vrsti, Miss Voelstedt,"je dejal," da mi poveš o tem."
  
  
  "Kaj Nick je dejal, je res," je dejal Rona mirno. "Nič ne vem o AX."
  
  
  "Prej ali slej vam bo povedal mi je, kaj želim, da veste," Gorodin je dejal. "Je pametnejši si, hitreje jo bom govoril." S tem, ruske sklonil in prijel Rona je bluzo, drsna svoje debele prste med gumbi. Smejal se je in potegnil, in bluzo odtrgala, ki zapušča emu z peščica krhek material.
  
  
  Rona je prsi je prišel v pogled, v zgornjem delu nekoliko strojeno in zaokrožen spodnji del bele, ker ni bilo skrito za bikini steznik.
  
  
  Gorodin se je obrnil k Boris v vrata. "Kaj misliš, da, da, moj fant? Ne tako velika, kot nekaj, vendar trdno in polno.
  
  
  Boris pokimal curtly, vendar je njegov ego oči, je pokazala, neodobravanje Gorodin dejanja.
  
  
  "In se počuti dobro," Gorodin je dejal, teče svoje velike roke nad Rona je prsih. "Kakšna škoda, da nimamo časa za zabavo, preden spraševanje se začne. Morda je tam bo čas za to kasneje, če pa gospa odgovori pravilno.
  
  
  Lahko je videl, da mišice v big man ' s orožja premika, kot je začel, da stisnite dekle prsi.
  
  
  "Bomo začeli znova," je dejal. "Mi poveš imena vsi veste, povezani z AX."
  
  
  Rona sopel kot Gorodin stisnemo njene prsi kot zrelo sadje v njegov ogromen roke. "Ne vem, druge ljudi!!" rekla.
  
  
  Gorodin popravijo navzgor, šolanja rdeča prst, ki označuje, kjer bi on potekala Rona. Je zmajal z glavo, žal in se obrnil k meni. "Vaš prijatelj bo tudi trmast. Izgleda, da bom moral, da boli eno okoli vas, in mislim, da bi radi, da vas boli najbolj." Stekel je njegove roke nad Rona je golimi želodec in začel odpeti gumbe na svoji hlače.
  
  
  To je, če junak filma, bi rekla, " Čakajte, ne dotikajte gospa! Ji bom povedal, kaj želite vedeti. To ni tako. Seveda, Ronu ljubil, in kaj Gorodina bil delali, da ji bi mi zarezale, vendar je bila strokovno in niste dobili v spy podjetja, ali je bil Killmaster za AX ali dva ... bom naredil malo vohunjenje za Komisija za Atomsko Energijo, če niste pripravljeni tvegati. In iz praktičnega vidika, minute, da bi se za Gorodin uničiti Rona Folstedt samo da bi ugotovili, ki hej imel nič za povedati, da emu bi mi veliko več časa, da bi našli pot ven, tako da je lahko dokončate opravilo. Na koncu je najbolj pomembno upoštevati je treba na območju Rusije. Tako je gritted zobe in se potrudil, da se osredotoči na svoj načrt za pobeg.
  
  
  Pevec razbijalo na cab vrata.
  
  
  Gorodin prisegel, v ruski ko so se vrata odprla in bledo, mornar, ki je stal in strmel v njega, poskušam, da ne, da pogled na pol gola blondinka na pograd.
  
  
  "Radio sporočilo za vas, gospod," mornar muttered.
  
  
  "Ne zdaj, ste idiot," growled Gorodin. "Ven od tu!"
  
  
  "B-ampak, gospod, to je Splošno Zhizov. Nujno ".
  
  
  Z grunt za motnjo, Gorodin obrnili proč od Rona.
  
  
  "Odlično. Povejte splošno jaz bom tam.
  
  
  Je član posadke pohvalil modno in izginil.
  
  
  Gorodin ustavil na stol, kjer Ego je mladi pomočnik sedel. "Boris, vedno bodite pozorni na te ljudi. Pazi za Carter.
  
  
  "Da, gospod," je dejal Boris, brez obotavljanja, ki kaže Wilnelmina na mene.
  
  
  Gorodin šel ven in zaloputnila vrata za njim. Delo za hrbet, je poskušal dvigni svojo srajco, tako da Boris videl čarobno pasu. Kot se je preselila, sem videl Boris je palec privijte na sprožilec.
  
  
  "Vi bi bolje lezi," je dejal. "Ne dvomim, da se bom ustrelil, če moram."
  
  
  Mislil je. Ustavil se gibljejo.
  
  
  Rona duši a sob. Njene oči darted, da Ne. Ona ni videti kot loudmouth. Boris pogledal, preveč. Ko je njegov pogled padel na njene gole prsi, da je bil videti grozno.
  
  
  
  
  
  
  Rona sobbed spet, naj iz serije patetično whimpering sliši, in sopel. "Boris," je rekla s solzami v očeh, " bi naj naredi to zame?"
  
  
  Potem sem razumela, ji. Rona je bil bolj strokovno, kot bi on predstavljal. Ona je ujel prej, trenutek sočutja v mladih očeh človeka, in zdaj ona se je igral z njim.
  
  
  "Ne morem pomagati, vas," je dejal Boris. "Morate povedal polkovnik kaj si želi, da veste."
  
  
  "Ne morem," je dejal Rona. "Nič ne vem. Vraga počne grozne stvari, da me. Ne izgleda kot njega, Boris. Vidim, da je človeštvo v vas. Prosim, povejte mi."
  
  
  Bila je dobra, res prepričljivi, in le half-assed.
  
  
  Boris bit njegove ustnice, vendar je zmajal z glavo. "Ne morem ti pomagati!"
  
  
  Dragocene sekunde minilo. Sem imel določeno količino fizične svobode, dovolj za obupno igro - če Rona bi lahko motil me. Je ujel njeno pozornost, nato pa pogledal poudarjeno na škatlico cigaret, ki leži na kartici mizi pred Boris.
  
  
  Ona mu je dala majhen nasmeh in močno zavzdihnila. "Razumem, Boris," je dejal. "Delate za to, kaj verjamete v, tako kot mi. Kaj bi naredili, da nam z mano, vem, da bi bil drugačen, če ste bili v naboj."
  
  
  Fant je pogledal Zapri z nekaj, kar je zelo blizu hvaležnost.
  
  
  "Nisem vas prosil, da izdajate svoje prepričanje," Rhona še naprej. "Ampak, lahko bi me ne eno uslugo?"
  
  
  "Če bi lahko," Boris je odgovorila skoraj inaudibly.
  
  
  "Pred tem zver Gorodin začne torturing me, jaz bom svetlobo." Hej, mi je uspelo še šibka nasmeh.
  
  
  "To je majhen priboljšek, ampak verjetno zadnja. Bo mi daš eno?" "
  
  
  Boris obotavljal, nato pa pokimal. Dvignil je nahrbtnik pred njim. "To so Rusi. Moti?" "
  
  
  Je stresel glavo. "Cigareto je cigareto, ko živce treba pomoči."
  
  
  "To bo nerodno," je dejal. "Ne morem pustiti teči od vaš roke."
  
  
  "Prosim vžgejo vaš ego in ga dal v usta," je odgovorila.
  
  
  To je bil zelo dolgo strel. Jaz bi samo nekaj sekund. On tensed, zvita.
  
  
  Boris prižgal si je cigareto, je vstala, in spravljen na pištolo v njegovo pasu. Je šel v kabino in dal cigareto med Rona je ustnice. Ko je odšel, je swung svoje noge iz ležišča do krova in počasi sedel.
  
  
  Bil je na tem, da udarci na njega, ko se je obrnil. Njen, v upanju, on bi se nad Rona, občasno dviganje cigareto med ustnice. Ampak očitno je, da je bil tekoč, da se vrnete na svojem sedežu.
  
  
  In zdaj me je videl iz kota njegovo oko. Je vrtel naokrog za obraz in me zgrabil luger . Ampak tukaj sem nepričakovano prekinil. Ko Boris obrnil obraz mi je in se obrnil proč. Ron, dvigne kolena skoraj pod njeno brado, z namenom njene noge na cilj, in jih zaloputnil naprej z močno potiska. To je bilo storjeno z neverjetno hitrostjo in svetlobno hitrostjo.
  
  
  Boris je imel pištolo v roki, toda preden je mogel dvigniti, je bil luka do mene, izgubili svoje bilance, s takšno silo, da je padel headfirst na nogah, in Luger strmoglavilo na palubi z nesrečo. To je le delček sekunde, da dvigalo moj bandaged noge, zdaj klub z dvojno usnje, edini, in jih smash v moj ego je lobanja. Prvi udarec je omamljanje če rečem, da je najmanj, vendar se v naslednjih treh, v hitrem zaporedju, ki se izvaja s pomočjo in izsekavanje dol s popolno ukrep moj mase, dajo ego v pozabo.
  
  
  "Ubogi Boris," je dejal Rona, ko ji je skočil čez in je strmela mu z odvratno izražanja,"skoraj me je začetek, da se kot on."
  
  
  Deseto poglavje.
  
  
  Nisem imel časa, da izrazijo svojo hvaležnost in občudovanje za Rona je neverjetno okretnost in quickness v trenutek resnice. Sem bil preveč zaposlen, preverjanje iz telovadnice za ostro koncu nekaj pretehtati nas navzdol. Vendar na prvi pogled, ni bilo nič ostrejši od topi kota a mirrorless uradu.
  
  
  Potem fluorescenčne luči nad mizo ujel njen pogled. Seveda, je bilo nedosegljivo, vendar cev lahko enostavno prekinil, če bi ga zadel z nekaj. Je morda pozabil Luger, ki je bil zdaj počiva na krovu v bližini. Z moje roke za mojim hrbtom, nisem zelo dober strel; poleg strel bi preveč hrupa. Iz istega razloga, ona ne bi vrgel puško na Brylev.
  
  
  On swung ji privezan gležnjev čez rob ležišča in Prodala za njo. Delovni petah drugega proti drugemu, mi je uspelo, da odvijte eno okrog moje čevlje, tako da je visela off prste svoje desne noge. Sem le imel čas za en poskus. Je nežno swung noge off naročju nekajkrat, nato pa vstal in popravijo z vso svojo močjo.
  
  
  Prosta zagonska levo, moje noge in spiraled navzgor. Zdelo se je, da se gibljejo počasi, kot sem ga gledal premaknete v smeri cilja. Pete svojega čevlja zadel dead center za fluorescenčno svetlobo, ki nastane v enem izmed najlepših malo trkanja je kdaj slišal.
  
  
  Kabina je pahnila v temo, in je leaped po tleh, kjer je lahko slišal črepinje iz stekla, ki spadajo. Crouching dol, je groped za njo in ugotovil, tanke črepinje iz stekla. Bili so precej ostri,
  
  
  
  
  
  
  vendar je večina od njih so bili premajhni. Za pobiranje, moja pot skozi črepinje, da sem končno našla dovolj velika, da imajo moj ego med mojim palcem in kazalcem, in videl, traku na mojem zapestju. Ko sem delal z ukrivljeno steklo, moja roka nenadoma postala mokra. Vedel sem, da bi cut jaz, ampak moje roke so bile preveč otrple, da čuti bolečino.
  
  
  Ko vsaj zarezo je bila ustanovljena na trak vsakega debeline, njena zapestja ločila in se praska zunaj. Kot je še naprej dela v temi, se je lepila na njeno gležnjev strgal proč.
  
  
  "Opa," Rone ji rekla. "Reči nekaj, da se ga da boste našli."
  
  
  "Tukaj sem," Rona njegov glas je zadonel po temi.
  
  
  Je bil gibljejo v smeri zvoka njen glas, ko je slišal nekoga, praskanje v kabini, zunaj kabine vrata. Nato zapah odprl.
  
  
  Skače na pregrado, pritisnil sam proti steni. Vrata so se odprla, in v svetega Gospod poplavljena v za Gorodin, ki se obotavljal za hipu. To je bil delček sekunde več. To mu je udaril z ego-topi pravico do čeljusti, pošiljanje shockwaves vse do ramo.
  
  
  Ego je zgrabil jo za pas, ko je bil povešanje in potegnil skozi vrata. Je bila raztrgana od Gorodin pasu z stiletto, in Hugo zdrsnila nazaj v scabbard na svojo podlaket. Ni bilo dovolj svetlobe, na krov, da bi našli Wilhelmina, in Luger je sprejela njen preveč.
  
  
  Zdaj njen, je šel na posteljica, kjer Rona je čakal potrpežljivo, in strgal trak iz njenega zapestja in gležnjev.
  
  
  "Pridi," sem hissed, premetavala hej, kaj je ostalo od njene bluzo. "Ostal mi, bom poskusil, da bi vrgel nas čez rob. To je naša edina priložnost.
  
  
  Smo stopili na hodnik. Poskušal sem, da orient sam. Sem bi lahko videl na vsakem koncu hodnika, razen za ozko kovinsko stopnišče. Sem imel petdeset-petdeset možnost ugibati, katero smer bi bilo varno. Naredila sem svoj izbor in tekel za stopnice, Rona tik za mano.
  
  
  Ampak sem naredil kaj narobe izbire.
  
  
  Kot smo prišli na dnu stopnic, sem zaslišal zvok, težke noge, ki se približuje. To je bil potegnil ven z Luger in kurjene na padajoče moških.
  
  
  Včasih sem svoj prosto roko potisnite ji Ron na način, kot telo, ki je letel mimo nas in hit deck. To je bila ena okoli Slovanske mornarji. Slišali smo stopinjah, ki prihajajo hodniku na zgornji palubi.
  
  
  Nato se je obrnil in sledila Rona na stopnicah na drugem koncu dvorane. On bi lahko videli, da smo bili na spodnjem nivoju, in vedel je, da smo morali plezati dva nivoja višje preden smo lahko dosegli ograjo.
  
  
  Smo clattered do kovin korakov in doseže naslednji krova samo kot skupina Gorodin je mož prišel rushing za vogalom. To je bil odpuščen v ih smeri, ki upočasnila ih od Rivne, tako da smo lahko vodijo do naslednjega stopnicah. Spodaj je nekdo nenadoma streljal dve thundering posnetkov. Krogle odskočila off jekleno pregrado, kot smo je skočil na naslednjo krova iz ih v dosegu.
  
  
  V ta koridor, tam so vrata, ki vodijo na rešilne čolne področju. Nisem pomisli, da izpusti okoli čolni, vendar pa so rešilni jopiči, shranjene skupaj pregrad, in če bi lahko zgrabi par, vse nad njimi, bi morali biti sposobni preživeti v & nb.
  
  
  Ko smo izbruhnila v ulici dan kasneje, trije člani posadke so bili stoji med nami in ograjo. Eden od njih je imel pištolo okoli njih. On je postavljeno orožje ogenj, ampak Wilhelmina je že bila v moji roki. Ji poslal kroglo skozi ego režnja, in je pristal na puško. Eden od ostalih članov ekipe potegnil puško, da prosto od mrtvih človek, in tretji potegnil roko pištolo iz njegove obleke in streljal, a je strel v našo smer. Wilhelmina je odgovoril. V revolveraš krempljih njegov prsni koš in razporedi nazaj na ograjo, vozni čez rob, da splash v črni barvi Karibi spodaj. Za preživele dal gor trudijo, da sprostite svojo puško in tekel nazaj.
  
  
  Sem strgal pokrov off leseno posodo z oznako "rešilni Jopiči", vendar le našel eno v notranjosti. Ego Rone vrgla na njo, in ona je skomignil z rameni, poskuša zbrati do ostanki ji bluzo.
  
  
  Tam so bili ostri kriki zdaj, in ljudje na obeh straneh so bile teče čez krov proti nam. To je čas, da shranite sami. Je pokimal Rona, nato povzpel na železnici, splezal navzdol, na ozko zunanjo polico, in dived.
  
  
  V besno shootout pobegniti ji, pozabil surovine, ran na mojem zdrobljeno lobanjo. Spomnil se je tudi, ko je zadel slane vode težko.
  
  
  Nato brylev šel ven. Vendar je kmalu prišel, kašljanje in pljuvanje iz vode kot zlomljena radiator.
  
  
  V Gaviota je odplul nekaj sto metrov, ampak zdaj ona je prihajal je bliže, ji reflektorje, igranje nad vodo.
  
  
  Veter je bil oster in morje je bilo grobo. Jih bo težko mesto v tem vrtenjem ocean puščavi. Voda je bila topla, a polna neprijaznih bitij z ostrimi zobmi - in to je bil osamljen.
  
  
  To je osamljen! Se mi je posvetilo, da nisem videl Ron in ferret skočiti v vodo. Je res potop z mano? Nisem mogel biti prepričan,. Ona je bila plava v širokem krogu, potapljanje v vodi kot reflektorji pometel mimo mene, vendar Ronu nisem videl.
  
  
  
  
  
  
  V Gaviota je zdaj počasi približuje mene. Iz mojega vidika, na nivo vode, se je zdelo veliko in nevarno. Približno petdeset metrov stran, ladja je prišel, da se ustavi, luči se je začel načrtno strelovit naprej in nazaj na & nb.
  
  
  Nekaj belega bobbed na valovih med mano in ladje. Nisem mogel tveganja klicala. Moj glas izvajajo zlahka nad vodo, in ladijski motorji so bili zdaj tiho. Njen plazil telo premakne proti predmetu, v & nb, vendar se je sunkoma ustavil, ko moja roka se je dotaknila tkanine in mesa.
  
  
  Ni bilo Rona. Z mešanico bolečin in razočaranj, sem ugotovil, da je bilo telo član posadke, ki je padel na krovu, ko sem strel njega.
  
  
  Dolgo palec svetilke najdete nas v oslepitev plameni. Ji takoj dived, da je mrtev mornar, ki je preživela z mano za vedno. Pod vodo, je poblisnil v smeri ladje. On bi lahko slišite muffled thunder strele in zvok krogle hitting vodo.
  
  
  Ko sem se pojavili, trup ladje loomed pred menoj kot belo jekleno steno. So bile še vedno streljanje na krovu, in je slišal zvok rešilni čoln se je znižala. Hodil je nazaj vzdolž trupa na krmi, kjer se je skrival pod previs, kot najbolje bi ga lahko. Tu je bilo zunaj dosega svetilke, in jaz bi bil težko videti iz čolna, ce ne delujejo več kot mi. Na žalost, ni bilo kraja ujeti na handrail, tako da sem moral plavati po & nb, da ostanejo blizu trupa.
  
  
  Čoln plopped amidships, in rowers vodil za srebrno obliž vode, kjer sveti luč, ki je padel. So dosegle spot, potegnil sodden telo v čoln z nekaj močnih udarcev. Nekdo prisegel, potem je vstal in zaklical Gaviota skozi megafon.
  
  
  "To ni Carter ali ženska! Je sam, vse okoli nas! "
  
  
  Po trenutek naraščajoče tišina Gorodin glas, boomed ven: "nazaj na krovu. Bomo iskanja znova, ko postane lahka."
  
  
  Čoln ubogljivo vrne Gaviota in je bil vleče na krovu. Dnevna svetloba je še vedno dobrih sedem ur vožnje, in nisem pričakoval, da se okoli, ko je prišel. Na zelo grobo oceno, njen, predvideval sem, da smo bili nekje v Zalivu Honduras. Vzel sem ji seveda zvezde, in takoj, ko sliši na palubi je umrl navzdol, ona paro brez splash na vzhodu, ki sem izračunana je bila smeri najbližje zemlji. Voda je bila še vedno toplo, in morje je umiril dovolj, da bi plavanje lažje. Če sem srečen, jaz bi lahko dosegla nekaj zemlje, ali bo opazila ga prijazno čoln.
  
  
  Plavanje tiho, ki se gibljejo počasi, za ohranitev svoje energije, se je spraševal, spet, kaj se lahko zgodi, da Rona. Čutila globoko žalost.
  
  
  Enajsto poglavje
  
  
  Bilo je popoldne sveti, vse roza in zlato, nekje naprej, medtem ko je pobožal ji je plaval za njo, pobožal ji v Karibih. Moje telo vročina je razpršila nekaj ur nazaj, in ko-toplo vodo, zdaj čutil ledeno hladno. Ko je svetlobe dovolj, ustavil se je, da scan obzorja. Sprva nisem mogel videti zemljišč v moje vidno polje, in moje mišice zakričala v protest, da sem bil še vedno plavanje z vidne nagrade. Nato je opazil, obliž, rjave, kjer modro nebo in nebo je sestal na vzhodu. Odločil sem se, da je bil bodisi Honduras ali, če tokovi, vzel me severu, Yucatan. To ni res pomembno. Vsak kos suha, trdna tla, je dobrodošel.
  
  
  On je dal sam nekaj minut, da se plavati, nato pa se obrnil in začel dolgo, svetlo plazijo proti bregom. Po nekaj časa, da sem dobila družbo.
  
  
  Sprva je bil le valovanje na gladko površino na moji desni. Stopite na & nb, sem ga gledal in videl novo valovanje. Nato drugo. In še ena. Njo, ki je vedel, kaj je bilo, še preden je prvi ginekologijo-oblikovan hrbtni trak pojavil na površini.
  
  
  Morski psi.
  
  
  Ko je ustavil premika, se je spremenilo smer, ki jo prečka pred mano, in se obrnil nazaj, zdaj lizanje. On bi lahko iz treh ljudi okoli sebe, čeprav je imel nobenega dvoma, da je bilo prijatelji v bližini. Ko svoje potopljena v vodo, da bi lahko jasno videli ih krožni mene na razdalji približno petdeset metrov. Imeli so skrilavci razpoke in belo niz modri morski pes življenje. Čeprav je beli morski pes je bolj vztrajni človek-jedec, modri morski pes ni moj najljubši spremljevalec v dolge razdalje plavanje.
  
  
  Tri osebke, ki obdaja me je bilo med osem in deset metrov dolge. Njen je bil čuden vsiljivec v ih vodah,-neroden, počasi, morda celo nevarno, vendar morebitno kosilo. Od časa do časa, eden od treh, bi hitenje proti meni in nato zastranjivanje stran, kot če testiranje moje reakcije. Vedel sem, da bo prej ali slej nekdo okoli njih, bi prišli gor in zabodel me je s svojimi ostrimi zobmi.
  
  
  Nadaljeval je kopanje na greben zemljišča. Z prizadevanju, sem ohranil mojo kap počasi in sproščeno, kot če trije napadalci so bili ne moti me na vse. Šlo je bolj za moje koristi, kot za njih; ne draži morskega psa.
  
  
  Moji spremljevalci drew vedno bližje kot sem nadaljevala mojo napornih napredek proti obali. Na srečo, kri je imel dolgo, saj je odplavilo iz začetnicami in narežemo na svoj palec.
  
  
  
  
  
  
  
  kadar njen ego imel rezano z njo fluorescentna svetloba stalnica. Če sem razlila sveže krvi v vodo okoli mene, se morski psi ne oklevajte, da solza mi narazen.
  
  
  Ko je moja pozornost je bila usmerjena na morski psi, nisem opazil, rjavih jader med menoj in zemljo, malo na sever. Ker nisem vedel, velikost čolna, da ne morem povedati, razdaljo, da ne. Ampak to je že bližje k meni, in jaz sem bil psihično poskuša doseči, in pospešiti ego. Z jadro, bi komaj so bili iz Gaviota, in tudi če bi bil, sem raje sprejmejo tveganje z Gorodin posadke kot s smrtonosno torpeda, ki vodijo zapiranja na mene.
  
  
  Medtem ko sem razmišljal o teh misli, nekaj, kar zasvetil iskren pod mano. Nisem bil vpliva, vendar turbulenca me je poslal, predenje, kot marmelado prometa. Moj playmates so priprave za napad.
  
  
  Ustavil se je, plavanje in pomahal besen na čoln. Ne morem povedati, če bi on me videli, pa čoln hrani, ki se gibljejo v mojo smer, ki je bil privlačen. Ko drug pes opravili v šestih metrov od mene, Hugo drew je iz svoje scabbard in imel hilt pripravljen pod vodo. Na stiletto, niso spremenile kvote veliko zoper tri morilci tehtanje med tristo in štiristo funtov vsak, vendar je to storil, daj mi priložnost.
  
  
  On dived večkrat, da pazi na morske pse, medtem ko ohranjajo svoje oči na približuje čoln. Zdaj drug shark prekinil stran od svojih tovarišev in napadel mene. Tam je priljubljena teorija, da zato, ker morskega psa, usta se nahaja na spodnji svojo glavo, je treba trak na svoji zadnji ugriz. Ne morem verjeti. Ko je spodnja čeljust prihaja na svoj tečaj, mrki polmeseca odpira v smrtonosno jame zob. Psa lahko grize si v skoraj vsakem položaju.
  
  
  To je ena odločila, da napad me na grmadi. Njen šel pod površino, da izpolnjujejo ego na enak način, predstavljajo tako majhen cilj, kot je mogoče. Bil je na vrhu, mi je kot sin,črn podvodno raket, pred Hugo bi ga dal v obrambni položaj. Človekove okretnost pod vodo je omejena na najboljše. In tam je bil samo čas, da se vržem gor in naj ogromno črno obliko sedla pod mano. Bilo je tako tesno, da zrnat kožo morskega psa, je popraskal ramo.
  
  
  Ugotovitev me je nemočen, morskega psa v trenutku spremenila smer in se pridružil drugi dve. Ih je navdušena gibanja je predlagal, da se pripravljali za usklajen napad. Če pogledamo na ladjo, je spoznal, da je bil preprost lesen čoln z eno jadro. Majhna, temno, s katerimi se soočajo moški so bili stoji na premcu, gledala me je. Zdelo se je, da kričanje, ampak ne morem slišati besede.
  
  
  Hrbtni zrcalu sekajo v vode v bližini. Tokrat njen dived globlje, in tako tudi morski pes. To je ovinek pod menoj, in se odpravila gor, čeljusti široko, njegovo zlo oči zdelo, da izziv mi. Kar je storil salte in dodged smrtonosno zob za nekaj centimetrov, vendar tokrat Hugo je bil pripravljen. Svoje zaljubljen rezilo v zgornji del morskega psa življenje. Mojo roko trznil, kot če bi bil udaril s prehiter tovorni vlak, vendar sem imel na morskega psa, zagon izvajajo nas, tako navzgor, in stiletto rezilo rezine skozi težka bela koža življenja.
  
  
  Preden smo prišli na površje, je potisnil off iz poškodovanih morski pes, ki nato levo v ozadju temno rdeče krvi, kot so dim, a zanke poguma bulging okoli nje zbrali skupaj dolžino življenja.
  
  
  On je vstal in odšel stran od umorjenega morilec, glancing nazaj samo enkrat, da bi si ogledal enega njegov ego je zadnjih prijatelji slap, njegov ego v želodcu in nasilno rip off velik kos mesa in entrails. Tretji morski pes dosegale.
  
  
  Potegnil sam površine in dihali sladek, svež zrak v njegova pljuča. Po minuto, moja ušesa ustavil zvonjenja in sem slišal glasove. Deset metrov za mano, čoln je bil bobbing v majhni nabreknejo, jadra dviganje grebenov. So bili štirje možje v čolnu. Bili so kratki in temni, z občutljivo funkcije nastavite simetrično na majhne okrogle glave. Besede, ki jih je spregovoril, so bile nerazumljive, da me, ampak sem začutil, da so bili Mayan, stari jezik nižje Mehika, ki je zdaj govoril v jugovzhodnem delu polotoka Jukatan, Quintan-a-Ru.
  
  
  Rjave roke na mišičaste roke, sklonil in potegnil me čez vodo v leseni čoln. Slišite zvok je za mano, njen oče obrnil pogled na krvavo peno na plaži, kjer se dva psov je raztrgana ranjenemu na koščke. V nekaj minutah, njen, bi se naprej.
  
  
  Njen oče iztegnil roke v zahvalo za njegov reševalci, vendar ih zaprtimi očmi in brezizraznim obraze, se ni odzvala. Odin okoli njih gestikuliral za mene, da bi sedel v premcu. Je to storil, in so padla jadra. Veter je dvignil platno, in lahka ladja se je zdelo, da se dvigajo iz vode in delujejo v smeri obale.
  
  
  Poglavje Dvanajst
  
  
  Kot čoln preselil gladko in tiho proti obali, moja prizadevanja zadnjih šestnajst ur začel, da dohitijo z mano. Boj in pobeg na Gaviota, dolgo plavati, in boj z psov utrujen me ven. Je pokimal in zapre svoje oči, da jim je ostalo, in drugi kasneje, tac
  
  
  
  
  
  Dno čolna je zdelo, da strganje gramoz, in so ljudje, ki teče navzdol skupine koče potegnili čolna na kopno.
  
  
  Vse dejavnosti se ustavil, ko je njen mož prišel ven in se ustavil na plaži. Odin je nam po Maya ni bila višja od moje pazduho. In, kot je moj čoln-s prijatelji, ki jih ni pokazal nam pozdrave ali sovražnosti na njihovih obrazih, čeprav bi pogledal me je z nekaj radovednosti.
  
  
  Bili so potomci težka in nemirna Mayan Indijanci, ki je nikoli ne predloži španski pravilo v dneh kolonizacija. Po 1847 upor v zahodni Yucatan je bila zdrobljena, ki jih je španska, so zbežali, kot najboljši so lahko do džungle Quintana Roo, kjer oborožen odpor se je obdržal vse do dvajsetega stoletja. Celo zdaj, v odročnih vasicah, kot tisti, ki sem je bila vložena, da so bili v celoti prepustili, da zvezna vlada določala sama v skladu s starih plemenskih tradicij.
  
  
  Dva moška, iz ribiško ladjo se mi na obeh straneh. Vsak od njih dal majhno rjavo roko na moj komolec in me potisnil naprej. Nisem vedel, če sem bila pa pospremil ali ujeli.
  
  
  Vodile so me skozi vasi okoli dvajset hiš med vrstice tiho, pokonci Mayan ljudi. Smo se ustavili pred kočo je manjši od drugih, na zunanjem obodu vasi. Streha je bila slamo, in blata stene ni imela oken.
  
  
  Kot odina, okoli moje spremstvo, je začel, da vodi me skozi vrata, odrinil Wilhelmina je kovinski blok, še vedno pritisniti proti moje stegno. On je dvignil moj vlažno majico in potegnil luger .
  
  
  "Pistola!" je udaril, je prva beseda, ki v španščini je slišal od nikogar, okoli njih.
  
  
  "Ni se funciona," emu ji je povedal. To je bila resnica. Pištolo ni delo, dokler se ne po noči, je potopitev v slani vodi. "Ne tiene balas," sem dodal. Tudi res. On je uporabil vse svoje strelivo, medtem ko streljanje nazaj na Gaviota.
  
  
  Nobenega odgovora od Maya. Očitno bi le vedeli, nekaj besed v španščini. Po zasegu Wilhelmina, Indijski me potisnil v kabini in zaloputnil lesena vrata za mano. Govoril je, da njegov spremljevalec v Majevski jezik. Iz njenega ton, sem lahko povem, da je eno okrog njih je bila naj ostanejo tam in stražar vrata, drugi pa je bil na nekaterih řel po opravkih. On je dvignil na rammed zemlje tla in leaned proti steni.
  
  
  Prvič v veliko ur, svoje misli obrnil k poslanstvu, ki sodelujejo pridružil me v Karibih. Je bila to res samo včeraj, da je njen sin je bil na robu poraza v parcela s kovčkom in bombo, ko se je preselil k Fyodor Gorodin z Luger v roki? Vendar, kako daleč sem od mogli storiti ničesar, da bi preprečili jedrsko uničenje New Yorku v še tri dni.
  
  
  Poskušal sem, da bi moje misli nazaj na moje trenutne težave, ampak vizija Rona Folstedt, vitko hrt in blondinka Nordijska blondinka, odvrtelo po glavi. Če je bila ona samo zdaj? Mrtev? Bolje je, da se utopi, kot da bi se pobrala s Gorodins.
  
  
  Vrata mojega doma swung odprto in dva moja varovala vnesli. Z geste in godrnjača, da bi bilo jasno, da bi morala biti priloženo ih. Vstal in hodil z njimi nazaj do vasi.
  
  
  Prišla sva do večje koče kot drugi. Ko pobarvane belo, je bila postopoma spreminja v sivo. Dve Maji, vodil me je skozi vrata, nato pa ustavil pred staro človek, ki je sedel na platformo. Imel je shaggy sive lase in obraz, kot trdi in nagubana, kot orehova lupina.
  
  
  On je postavljeno zlomljen roko, in dva moja varovala stopil nazaj in me pustila samo z njim.
  
  
  "Njen Cholti," je dejal v močne, nizka glas, ki se mu je zdela od kraja s svojo starost in drobne prsi. "Njen glas je El Jefe, Šef."
  
  
  "To je čast,"sem rekel," in veselje, da bi našli nekoga, ki govori angleško."
  
  
  "Vse je njeno, v vasi, govorim angleško," je rekel ponosno. "Sem šel v šolo v Merida. Bi povejte svoje sinove, vendar jih ne želijo, da veš, Yankee jezik." Potem je zaustavljena, roke zložiti v naročje, čaka me, da povem nekaj.
  
  
  "Moje ime je Nick Carter," sem rekel. "Njen agent je iz Združenih držav amerike. Če bi me vzeli v popravilo na najbližji mesto z moj telefon, jaz bi bil hvaležen. Mi bomo plačali vam dobro.
  
  
  "Sem vam rekla, da je imel pištolo," Cholti je dejal.
  
  
  "ja. V svoje delo, moram včasih brani sam, včasih ubila."
  
  
  "Beli ljudje niso tako zelo priljubljena v Quintana Roo, Carter. Ne maram belih ljudi s puškami na vse. Moji moški so bili zdravljeni zelo slabo za beli moški, s puškami."
  
  
  "Ne želim, da boli nas, vas, nas, svoje ljudi, Jefe. Ljudje, jaz sem spopadov so zlobni ljudje, ki želijo uničiti veliko mest moje države in ubiti toliko o moji ljudje ."
  
  
  "Kaj naj to pomeni za nas tukaj v Quintana Bur?
  
  
  "Če ti zlobni ljudje so lahko za zmago, ni mesta na svetu, bo varen pred njimi, sploh ni vasi. So samo uniči otoku v Tihem Oceanu, kjer so bili ljudje zelo podobno kot svoje.
  
  
  "Povejte mi, kako ste se znašli na morju, Nick Carter."
  
  
  Povedal Em zgodba o času, Rhona in sem se vkrcali na ladjo za križarjenje, v Antigva. Cholti poslušal z očmi, utesnjuje, njegove roke še vedno v naročje, oči skoraj zaprta. Ko je bil končal, je sedel za polno minuto.
  
  
  
  
  
  
  v tišini. Nato ego je odprl oči in je iskal moj obraz.
  
  
  "Verjamem vam, Nick Carter," je dejal. "Vaš glas ne ležijo, in oči, povej resnico. Telefon, ki ga iščete, lahko najdete gor na sever v Vigfa Chico. Sem naredila si tam, ampak ...
  
  
  "Toda kaj?" Sem pozvani, ga.
  
  
  "Vi ste belega človeka. So pripeljali s pištolo v naši vasi. Zaradi teh razlogov, moji ljudje želijo si mrtev. Ti bom poslušajte me kot el jefe, in morda lahko naredim ih verjeli, všeč ji, da ne želite, da boli nas. Vendar pa obstaja ena, ki ne morete pretresti ."
  
  
  "Kdo je to?" Sem jo vprašala.
  
  
  "Ego ime je Tihok. On je moj sin. Ko bom umrl, bo on odgovoren tukaj. Bojim se, da se bo zgodilo zelo kmalu. Teehawk bo nikoli se strinjajo, da naj greš, dokler ne srečaš, ga."
  
  
  "Run v njem? Mislil sem, da si rekel, da nihče tukaj govori angleško."
  
  
  "Obstajajo tudi druge jezike," starec je dejal. "Moj sin, ki vas zunaj čaka moja hiša je zdaj. Kako ste se obnašajo z njim bo določimo vaša usoda. To je, kako bi moralo biti ."
  
  
  "Razumem," je rekel starec. Cholti pokimal proti vrata svoje koče. Nato se je obrnil in levo.
  
  
  Pred napravil dva koraka v obračun pred šefi ' kočo, nekaj, thundered skozi zrak in zadel v tleh na moje noge. To je bil šest stopala kopje, ožjem, dvorezen rezilo burrowing v tla.
  
  
  Na nasprotni strani obračun stal mlad Maya, slekli do pasu, svojo rjavo kožo, napeto in svetleč več napeta mišice. Je pripeta twin, da kopje na moje noge, ki imajo ego pod kotom, v tradicionalni izziv predstavljajo. Tam so bili vaščani vse okoli nas, njihovi obrazi impassive, vendar so njihove oči pozorna.
  
  
  Torej, to je, Tihok véliki sin. To je bil človek, bi moral obraz v bitki, če je imel levo vasi živ. Če pa ego ubije njo, lahko Ego je oče mene pusti, da Vigia Chico? Tudi če je star človek se strinja, bo pustil sem ego ljudi v živo? Nekako, sem moral premagati Teehawk, vendar nisem sprejme ego iz njega.
  
  
  Pred dotikanjem kopje, Hugo namerno drew je iz scabbard svoje podlakti. To je bila odpravljena z stiletto, tako da so vaščani, da bi lahko videli ego, nato poslali ego spiralno proti vrata šefi ' koči, kjer je bil zaljubljen, ročaj trese. Čeprav ni bilo zvočni odziv watchers, je lahko občutek njeno implicitno odobritvi.
  
  
  Potem je potegnil bodalo po tleh in držite ego v enakem položaju kot Teehawk, preselil na sredino obračun. Tam smo se dotaknil osti v pozdrav nenavadno podobna tisti, ki se uporablja na boj osebje. Smrtonosna razlika je bila, da ti je britney spears preboden dvanajst centimetrov jekleno rezilo, rezilo sposoben piercing oseba ali rezanja ud iz svoje telo.
  
  
  Vzel je korak nazaj v pripravljen naravnanost, in mirno takoj napadli, mahati kopje hilt gor. Sem padel moje kopje, da blokira udarec, potem pa na hitro postavljeno je odvrnila rezilo, ki bi se razdeli svoje lobanje.
  
  
  Moj revmatizem je bil moj lasten odgovor, ki Maya pričakovano in blokira. Nato se je preselil v števec pričakovano udarec, vendar se je samo feinted z rezilom in swung rit vstran proti ego je prsni koš. Teehawk groaned bolečine, vendar deftly križali svoje kopje, pripravljen, da blokira ubijanje udarec.
  
  
  Smo se umaknili, se vrnili k naši izhodiščni položaj, in bitka se je začela znova.
  
  
  Umetnost warstaff je toliko, kot je oblikovan kot ograje ali celo s plesom. Vsak zadetek je blok, vsak blok poteze števec. Edini zvoki v Yucatan obračun so bili clank iz gredi in spopad rezila, prekinjala težko dihanje Teehawk in sebe. Videl sem, da je to več kot enkrat, odpiranje luknjo, da vozi suličasto rezilo v, vendar sem upočasnila moji udarci, da Rivnenskaya dovolj, da bi mladi Maya, da blokira. Sem uspela obdržati svoj ego lastnih rezilo proč od mene, tako daleč, razen za nabrati v moje izračune, ki je zapustil crimson madež na mojo srajco.
  
  
  Preboj je prišel, ko je bil trkal ven s sulico eno v času, z Ego ruk z dvojno upstroke, ker je pričakoval normalno upstroke in poševnica napad. Z ego kopje bingljati nekoristno, v eni roki, Teehawk je grlo je bared za moje rezilo. Pritisni in potisnil njen del palca na stran, komaj rezanje svoji koži. V Maya oči, sem videl, da je vedel, kaj sem storil.
  
  
  Ponovno pridobivanje nadzor svoje kopje, Teehawk napolnjena z smrtonosne ferocity. Njen ego je način za napad in začela bati, da dvoboj je lahko le na koncu z Teehawk smrt ali mine.
  
  
  Nit je prišel s presenetljivo naglost. Tiho, je lunged na mene, visoko, nato crouched in swung rit od puško, kot baseball bat, lov me tik nad gležnjev in potrkala moje noge izpod mene. Sem padel na tla in se zakotalila na mojo nazaj samo v čas, da vidim, rezilo iz Teehawk je kopje potopite v moj obraz. V zadnji sekundi, to je potonil v tla, tako blizu, da moje uho, da sem čutil ega olupimo.
  
  
  On leaped na svoje noge, kopje pripravljen znova, s katerimi se soočajo svojega nasprotnika. Tam je bilo novo sporočilo v ego oči : tovarištvo. Bili smo tudi zdaj. Njen ego je rešil njeno življenje, ki ga ne bi mogel odpustiti, dokler ne bi on izgubil.
  
  
  
  
  
  shranjene rudnik.
  
  
  Ona je bila pa igrali na. Ob korak naprej, je nagnjena ji rezilo proti Teehawk v pozdrav. On prinesel svojo kopje navzdol, da izpolnjujejo moja, in bitka je bila končana. Smo padla naše orožje in je imela naša zapestja pa v Mayan moda. Vaščani klepetal approvingly, in prvič je videla nasmeh na temni obrazi Indijanci.
  
  
  Stari poglavar je prišel k nam in je govoril, da Tihok v Mayan. Nato se je obrnil k meni in rekel: "povedal sem, moj sin, ki se je boril pogumno in z časti. Jaz sem ji povedal isto stvar o tebi, Nick Carter. Vigia Chico je uro vožnje stran. Dva moja najmočnejša moških vas bo tam v kanu.
  
  
  Podal mi vrečko zaviti v nepremočljiva krpo. "Morate čistiti in mazati pištolo pred slano vodo suši, v nasprotnem primeru se bo neuporabna proti zlobni ljudje, ki jih iščete."
  
  
  Ego se je zahvalil in ji je Hugo za dan v koči. Potem sem sledil dve mišične moških, ki so bili že čaka, da me vzameš za kanu.
  
  
  Trinajst
  
  
  Na obali kanu izlet je hitro in tiho. Dve Maji, ki je pozdravil nas je prisrčno na surf ' s edge. Nihče od njih ni govoril, da nas.
  
  
  Smo disembarked na Vigla Chico, naselje, trikrat velikost vasi, sva odšla. Hiše, se je zdelo, trajnejše in železniške proge od vzhodu končala na zunanjem robu mesta. Moj oarsmen me je, da tisto, kar sem mislil, da je hiša lokalni headman, govoril na kratko, da se mu v Majevski jezik, in potem nenadoma me je zapustil, ne da bi gledali na njega.
  
  
  Vprašala za telefonsko številko,, in sem bila sprejeta na splošno stavbe, ki je očitno bil v šoli, je general store, sejno sobo, skladišča in tako naprej. Telefon je bil v zgodnji model v robustno leseno ohišje z ročajem na strani.
  
  
  V naslednjih dveh ur je bilo porabljenih za vožnjo Merida, kapital Yucatan, in od tam skozi labirint repetitorjev in vmesne subjektov, dokler znan glas, David Hawk Kronika zadonel na linijo.
  
  
  Povedal sem emu, kjer sem bil, je in dal emu kondenzirane različico, kako sem prišel tja, kjer je govoril hitro, saj se bojijo, da bi izgubili stik v vsakem trenutku.
  
  
  "Moram hitro pot od tod," emu ji je povedal. "Tu je železnica, ampak očitno vlak je teči, ko vsakič, ko se je skupaj sončev mrk."
  
  
  "Bom peljal s helikopterjem. Kaj je stanje naloga? "
  
  
  "Kovčki pridejo na krovu Gaviota iz Curacao. Fyodor Gorodin zdi se, da je vodja poslovanja z Zhizov, očitno ostal na ih sedež in le občasno se pojavljajo na ulici. Ni potrdilo, da je Knox Vornov je ključna oseba, vendar dokazov je dovolj močna, da bomo lahko menijo, da je gotov." Je obotavljal, potem pa dodal: "Smo jih izgubili Rona Folstedt."
  
  
  "Žal mi je, da slišim, da, Nick, David Hawke je dejal. Njen, je vedel, da je tisto, kar je mislil. Kot direktor AX, je bil seznanjen s smrtjo, a njegov agent moštva povzročil Emu globlje bolečine, kot mnogi zavedajo. "Lahko delate tukaj sama?" je dodal.
  
  
  "Jaz lahko, vendar bi bilo lepo, če je bil nekdo, ki se spoznajo na to ozemlje. To je še temno je tukaj, in ne potrebujem, da vas spomnim, da smo srečanje rok."
  
  
  "Seveda ne," Hawk je dejal dryly. "Počakaj malo."
  
  
  Telefon "crackled" soundlessly v moje uho, da za nekaj sekund, in vedel je, da Hawk je bil vnosu informacij v svoj namizni računalnik. Potem je prišel nazaj odgovori:
  
  
  "CIA je zastopnik, ki je imenovan Pilar v Veracruz. Ona bo vizitko, ki jo je v Hotel Baia Palamide."
  
  
  "Njo?"
  
  
  "Ja, Nick, se vam zdi, da se v srečo. Bil sem rekel, da je bila rdeča-kosmat, dobro opremljeno... erm... vsa dodatna oprema ". Hawk odkašljal, nato pa nadaljeval v drugačnem tonu. "Lahko se dogovorite za helikopter pristanek na Vigia Chiu?"
  
  
  "Tam je obračun pravico za to stavbo. Kako kmalu lahko pošljete ga s helikopterjem? "
  
  
  "Bom imel, da delo prek Ministrstva za zunanje zadeve. Če so si do oznake, boste imeli ptice v treh ali štirih urah."
  
  
  Dober. Bom se prepričajte, da prižgejo ciljno območje z rakete, ali kresov. Kot smo razpravljali o teh podrobnosti, se mi je posvetilo, da je v normalnih razmerah, teh informacij nikoli ne bi bilo prenaša nešifrirano v javnih telefonskih linij. Okoliščine, vendar pa je bilo vse prej kot navadno, pogoji so bili primitivni.
  
  
  "Boste potrebovali denar," Hawke je dejal. "Bom čakajo na vaš hotel v različnih Centralne Ameriške valute. Nič drugega?"
  
  
  "ja. Moj Luger vzela slana kopel, zato želim, da imajo pištolo čiščenje kompleta priročno. Otrok 9 mm streliva ".
  
  
  "To bo čakala na vas." Obmolknila je na liniji, kot če Hawke hotel dodati nekaj drugega. Potem pa je samo rekel: "še več, da boste od sreče, Nick."
  
  
  Imel sem službo, kjer je bil prepričan, lokalni prefekt neposredno opozorilne luči za helikopter. Si ne bi želeli, da mi pomaga. Domačini iz Vigia Chico je bilo nekoliko manj sovražno zunanji bazen kot Maya v obalnih vasi, vendar je njihova vezi na stare tradicije ostala močna. Beli ljudje redkih zdravilnih prišel do Yucatan na mirni misij, in so bili ljudje ne želijo, da jih izpolnijo.
  
  
  
  
  
  
  okoli ih, ki plujejo pod avtomobili.
  
  
  To je bil končno se pridobiva s ih je neradi sodelovanje na staromoden način. Obljubil jim denar. Zasebni, njeno upanje je bilo, da je CIA, State Department pilot, ki bi v nekaj denarja. To bi bilo malo nerodno, da bi dobili ven na Chico je Vigia, če rezidenti so mislili, da so bili opeharjeni.
  
  
  Za naslednjih nekaj ur, take skrbi so bile skrite v zadnji njenih mislih, ko je usmerjena postavitev opozorilne luči. Tam je bilo veliko suhega mrtvega lesa okoli, in sem sveti šest požari v krogu predstaviti landing zone.
  
  
  Takoj, ko kresovi so bili sveti in obračun prižgal, Sel in Stahl čakal. In čakati. In čakati.
  
  
  On bi moral vedeti, da so se stvari še ne bo šel tako gladko z ministrstvom za zunanje zadeve sodeluje. Ko sem slišal zvok, helikopter je rotor je bil začetek, da bi prekinil, in my fire brigade je bil zagotovo zadovoljni z zamudo. Pilot opazil naše majhne skupine in prinesel svojo ladjo, pošiljanje up ogromen oblak debel, rdeče-rjavi prah.
  
  
  Pilot je bilo ime Martin. Bil je tanek, mlad človek s koničastim nosom. Smo izmenjali Id-je, medtem ko so vaščani obstopili in, če pogledamo na helikopter z velikim nezaupanjem.
  
  
  "Upam, da bodo poslali nekaj denarja z vami," sem rekel.
  
  
  "Denar? Zakaj?"
  
  
  "Za pomoč pri alarm se sproži, sem imel, da obljubim, da ti ljudje nekaj plačilo."
  
  
  Martin squinted na strela nebo. "Ne vem, kaj potrebujete opozorilo sveti; skoraj cel dan.
  
  
  "Ko je bila zastavljena s helikopterjem," sem rekla hladno, " bilo je temno. Upal sem, da je State Department bi se odzivajo dovolj hitro, da me ven od tukaj pred zoro. Imam zelo zaseden urnik, stari prijatelj.
  
  
  "Nihče ni rekel ničesar o združevanju v denar," je grumbled.
  
  
  Ljudje okoli nas so bili muttering, in se je bal, da bi ujel bistvo našega pogovora.
  
  
  "Si jih prinese svoj denar?" Sem jo vprašala.
  
  
  "no... nekaj jih je," je rekel previdno.
  
  
  On je izgubil njegov temperament. "Tako bi dobili ven, sprejeti po meri! Obljubil sem ti ljudje denar, in sumim, ti bom prekinil svoje kosti, če ne boste dobili ih."
  
  
  Videti užaljen, Martin potegnil uničena denarnice potegnil nazaj žep in začel, da obrnete prek računov. Moti z njo, sem vzel denarnico iz njega in potegnil iz denarnice. Znesek menice je bilo nekaj čez petdeset dolarjev. To je bil opravljen z ego senior, ki so slovesno šteje egos, nato pa pokimal brez nasmejan. Govoril je, da vaščani, ki se je preselil proč, da jasno pot za nas.
  
  
  Ko smo se igrali to igro v helikopter, Martin je rekel: "imeli Ste, da se jim vse? So Indijanci bi bil verjetno zadovoljen z polovica.
  
  
  "Morda," sem rekel. "In morda ne bi bili zadovoljni, dokler so vložili kopje po grlu. Bo to stalo dvajset-pet dolarjev?"
  
  
  Začel je motor življenja brez pripomb
  
  
  "Ne skrbi," emu ji je povedal. "Bom, da celotno poročilo na vaš prispevek, in se bo lahko povrnejo prek običajnih kanalov State Department. Če imate srečo, boste dobili svoj denar nazaj za Božič. Morda ne v tej Božič... "
  
  
  Prvič, Martin sproščeno malo in celo uspelo zarežal. "Vse prav," je dejal. "Moram priznati, da je ceneje, kot kopje v grlu. Kje?"
  
  
  "Veracruz," emu ji rekla, in mi skočil.
  
  
  Poglavje štirinajst.
  
  
  Hernando Cortez šli na kopno, v Veracruz v 1519, postal prvi Španec stopil na Mehiških tleh. Z njimi, Ferret mesta je bil posnet v različnih vojnah, ki jih Američani in francozi dvakrat.
  
  
  Kot smo glided čez Zaliv Campeche, in je squinted na sunlit mesto, je bilo jasno, da Veracruz je zdaj vsaj nagrado, vredno vse, kar krvi in grom.
  
  
  Smo se naselili na pristanek za Ameriški Konzulat, kjer se je zmanjšala vabilo za bivanje za kosilo. Čutila sem trd in clammy iz naporom, izčrpana od nespečnost, in nisem se počutila, kot da bi majhne govori martinis pri nekaterih naših tujega pomožnega osebja. Je segla Martin roko, mu zagotovil, še enkrat, da bi dobil svoj denar nazaj, in se uporablja zunanji telefon za klic taksi.
  
  
  Taxi vožnja do Baia Palamide Hotel je skozi nekatere mestne stari tlakovane s tlakovci zabaven stare hiše, kot tudi s široko moderne ulice ob jekla in stekla, nebotičnikov.
  
  
  Moj inn je bil datiran, vendar udobno, z veliko dvorišče odprto nebo, in tri vrste sobe okoli njega. Povedal je, da voznik čakati in šli noter. Ko mi je dal svoje ime, človek na mizo roko mi sobo ključ, debelo zapečateno kuverto, in paket velikost klarinet primeru. Je prišel v različnih velikostih in barvah: dolarjev, pesos, quetzal, kordobi, colonas, lempirs, balboa, bolivars, gourdes, funtov, franke, in guilders. Sem potegnil ven peso, plača voznik, in je šel gor v mojo sobo v tretjem nadstropju z vrečko pod mojo roko. Nismo slišati od nikogar drugega, Pilar.
  
  
  Vzel je dolgo pare kopel, potem pa je sledil hladen tuš, nato odvije pakiranje kotu čistejši.
  
  
  
  
  
  
  Sem začela delati na Luger. Ona bi spraševali, Hawke, da bi mi novo pištolo, vendar Wilhelmina je staro in zaupanja vreden prijatelj.
  
  
  Luger vzel narazen in preučiti vse podrobnosti. Ker je bil dobro prostrated in zaščitena z nepremočljiva prevleka, slane vode še niso poškodovani kovinski. On uporablja topila, v vseh del, tudi drobne vijaki, in delal madeži skozi luknjo, dokler so bili čisto beli. Na razstavi pištolo posušene z gladko brezplačno bombažno krpo, dotaknil kritičnih delov z nizko viskoznost olje za mazanje, in ponovno sestavi v Luger. Je tucked osem-krog posnetek okoli polje školjk Hawk je prinesel, nato zdrsnila Wilhelmina v pasu tulec.
  
  
  Moje telo je potrebno spanje, ampak moj um ne bi dal gor. Tam so bili načrti za to, zapolniti vrzeli. In vsakič, ko je pustil njegovi možgani ostali sliko Rona bi prišel na ogled. Blondinka, katere vitki, gibak telo je bilo v moje roke, za tako veliko noči ne bi mogla biti šteje samo še en izgubljenih delovnih partner.
  
  
  Ne dovolite nam, ko smo morali izpušnih žalosti, sem mislil, grenko, in je letel po sobi. Na mizi, sem jo vprašala, če je bila trgovina v bližini, kjer sem lahko kupiti obleko.
  
  
  "Da, senor. Aguilarz, ki se nahaja čez cesto, je odlična izbira, " je dejal Clera.
  
  
  "Gracias. Čakam na obiskovalca. Če ona prihaja, ji povej, hej, kje me najdeš."
  
  
  Je prečkal cesto in preživel nekaj Hawke je denar na oblačilih. Po jutranje v novo obleko z vsemi ustreznimi dodatki, se je posvetoval s svojo pisalno mizo referent enkrat več in sauntered do ulici, ulici, kavarna. Je usedel za mizo, kjer bi lahko gledal vhod in naročiti steklenico lokalno žganje, ki spali, kot so požar, vendar ni slab okus. Kot sem srkal svoj žganje, sem se spraševal, kako dolgo sem moral čakati, preden sem se odločil, da moj spremljevalec, Pilar, bil ne bodo prikazani.
  
  
  V tistem trenutku, temno odrti dekle v nizko-cut bluzo, ki komaj vsebuje ji čudovite prsi swung med mizami in se ustavil na moje mesto. Njeni lasje so bili črni in debel, nekoliko tousled, sveže iz smeti. Zapri imel kave barve oči, da je obljubil, eksotične užitke.
  
  
  "Lahko shranite na tekmo?" je vprašala z rahlim naglasom.
  
  
  "Žal mi je, ne morem obdržati ih, ker sem nehal kaditi." Hej pozvani, ga.
  
  
  "Lansko leto sem se potrudil, da prenehati s kajenjem zase, vendar pa je trajalo le dve nedeljah," je pravilno odgovoril.
  
  
  "Morate biti Pilar."
  
  
  "ja. In ste Nick Carter,... Katere ime je Killmaster. Svoj ugled pred vami." "Jaz ne vem, če bi se obnašajo skromno, ali se opravičujemo."
  
  
  Njene polne ustnice ukrivljene v nasmeh. "Nikoli se ne opravičujem. Lahko sem sedel jo dol?" "
  
  
  "Seveda. Moje vedenje so malo obrabljena danes, kot vse ostalo.
  
  
  Pilar se usedel na stol nasproti mene. "Izgledaš kot ga potrebujete, da se naspati," je dejal.
  
  
  "Posel je na prvem mestu," je rekla z insinuating nasmeh. "Lahko se pogovarjamo tukaj?"
  
  
  Njene lepe oči tavali nad loafers v cafe in mimoidoče na pločniku. "To je tako dobro mesto za vse," mi je rekla z skomignil.
  
  
  Je pomignil za natakar vpraša za drugo steklo, nato vlije Pilar a žganje. Potem je vprašal ostro: "Kaj ste naredili z vaše lase?"
  
  
  Nagonsko, njena roka je šla za Golov v trenutne zmede, potem nasmehnila se je. "Mora že povedal, sem bila rdečelaska. Kot veste, v naši pošte podjetja je del morali spremeniti videz. Ali vam je všeč črno? "
  
  
  "Ljubezen je. Bom stavo, ki jo je denar, ste bili ravno tako noro, kot je rdeča.
  
  
  "Zakaj ne, hvala," je rekla in mi je dal nagajiv pogled izpod njene dolge trepalnice.
  
  
  Za trenutek, Pilars " značilnosti zdelo, da izginejo, nadomesti z tanko obraz Rona Folstedt. Vzel je sip močno žganje in podoba izginila.
  
  
  "Edina stvar, ki smo jih," sem rekel, "je čoln, ki je prinesel kovček na krovu Gaviota. Nisem mogel razbrati, naše ime, naše identifikacijske številke v temi. To je bila vožnja preveč nizko v B & nb in je bil napaja z dvema izvenkrmni motorji ."
  
  
  Pilar bit njene ustnice in mu segel v njeno glavo.
  
  
  "Nič takega. Ste videli, kdo po vsem ljudem na čoln?
  
  
  "Glavna oseba je bil kratek, debel-set, in popolnoma plešast."
  
  
  Ona je vzdignila roko, da ustavi me. "A alapaha, plešast človek?"
  
  
  "To je pravica. Ali veste, ego?"
  
  
  "Mislim, da je tako. Tam je človek, ki vodi banda tihotapci v Curacao. Ego ime je Torio.
  
  
  "Mi lahko poveste, kje je ego?"
  
  
  "Ne morem sprejeti, da obstaja. Curacao ve ji, in smo se lahko hitro premaknete ."
  
  
  Za trenutek je bil na tem, da predmeta. Ona ni bila poslana v hotel, da se kot Rona. Toda Pilar je prav, je lahko preživite dragocen čas, v Curacao, brez žic, in čas je bil odločilen dejavnik.
  
  
  "Kako kmalu lahko storimo?" Sem ji rekel.
  
  
  "Mi lovimo zgodnji ribolov izlet jutri zjutraj. Bom uredil vse za njo.
  
  
  "Lahko začnemo prej?"
  
  
  "št. In pomembno je, da boste dobili nekaj počitka nocoj. Jutri boste morali biti močni in opozorilo."
  
  
  Moj bolečih mišic dogovorjeno. Imeli smo še en kozarec žganja, in odšla me je nazaj do mojega hotela.
  
  
  "Bom prišel pobral zjutraj," Pilar je dejal, " in smo bom šel na letališče."
  
  
  So pustila na dvorišču in vstala wearily
  
  
  
  
  
  
  v mojo sobo.
  
  
  Poglavje Petnajst
  
  
  Vzel je svoj drugi tuš dan in drew žaluzije pred večerno sonce. On je slekel nove obleke in jih dal na stol. Potem je iztegnil gola na posteljo, potegnil stanja nad njim, in stared v strop.
  
  
  Samo vas silijo, da spanje je običajno nemogoče. Vsak živec v telesu potreben počitek, in moje oči so bile kot vrečami peska, vendar ona ne more spati.
  
  
  Nekje, nekdanji Ameriški znanstvenik in nekdanji ruski general pripravljali na erase moja država, mesto za mestom. Dan po jutrišnjem, prvi bo šel v New York. Svoje dobil, da hitenje nekje ustaviti ih, ne letijo iz postelje v posteljo v hotelu v Veracruz.
  
  
  Ampak hiti v boj brez priprav bi bilo neumno in nevarno. In če Pilar lahko najdete tihotapec Torio, je lahko še vedno dovolj časa za dokončanje misije. Njo, zaprte oči. Rhona vizija je plaval pred menoj, blede, nato pa vrnil.
  
  
  Sončno filtriranje skozi oranžno žaluzije postopoma skozi zatemnjeno vsi odtenki sive, in končno je bilo temno. Vendar, moj um ni mogel pomiriti.
  
  
  Vsak zvok iz ulice pod zdelo, da dosežejo moja ušesa odkrito. Splakovanje wc v sosednji sobi, vodnjak niagarski Slapovi.
  
  
  Potem je nekdo trkal rahlo na moja vrata.
  
  
  "Ja?"
  
  
  "To je Pilar," je prišel blag odgovor od revme.
  
  
  On je zlezla okoli smeti, zgrabil brisačo, in odprl vrata. Pilar je bil oblečen v črno obleko z drobnimi cvetovi, ki se je zdelo, da rastejo srečno v hribih in dolinah, njena bogata država.
  
  
  "Pridi," sem rekel.
  
  
  "Resnično nisem mislite, da bi lahko spal," je rekel, in šli noter.
  
  
  "Vaša lepota presega samo svojo modrost," sem odgovoril.
  
  
  "Prinesel sem vam nekaj, da vam pomagamo." Sedela je rahlo navzdol na robu postelje.
  
  
  "Tablete?" je vprašala. "Jaz nikoli ne vzemite ih."
  
  
  Ona mi je dal leni nasmeh. "Ne, ne tablete. Mene."
  
  
  "Dobro," sem odgovoril, se prebudijo iz mojo osuplost, " ti si vsekakor okusne tablete, in to ni težko pogoltniti na vse."
  
  
  Njen lep obraz obrnil resno, skoraj stern. "Ne šala," je dejal. "Oba naša življenja odvisna od vaše fizično stanje, jutri, in..." Tu je obotavljal, njene oči so se gibljejo nad moj brisačo-platirane obliki. "In morda se bom preostanek restlessly sam nocoj, preveč."
  
  
  "Morda," sem rekel.
  
  
  "Boste zapustili vse, da mi?"
  
  
  "Pilar, ona je v vaših rokah."
  
  
  "Bien. Želim si, da leži tu na postelji prvi."
  
  
  Je ubogljivo hodil več na posteljo in je bil na tem, da se usedem, ko jo je močno rjave prsti zdrsnila pod brisačo je nosila in brušena stran ego.
  
  
  "Ne bomo potrebovali brisačo za to," je rekla flatly. "Določiti za življenje, prosim."
  
  
  Njeno telo je bilo sprawled na posteljo, njene roke končalo v blazino. Nekaj kul dotakne mojega vratu, na dnu moje lobanje in počasi plazi do mojega nazaj. Rahel dih cimeta dosegli njo. Čez ramo, sem videl Pilar vzemite majhen tehtnica okoli vrečko je bila knjigovodska in prelijemo vsebino navzdol moje hrbtenice.
  
  
  "Olje cimeta," je pojasnil. "Zdaj si želim, da bi nižje glavo znova in dovolite mi, da vam pomagajo sprostiti."
  
  
  "Da, da, gospa," sem se zarežal. Tam je bil šepet, svilnato zvok. Blisk temno stegno ujel njen iz kota ji oči, in sem spoznal, da je Pilar je otrebljenega vse njene obleke.
  
  
  Kot če zaznavanja moje misli, ona zapre oči z svetlobo dotik njene kul, mehke prsti. "Sprostite se," je zamrmral. "Zdaj je vse kar morate storiti je sprostiti."
  
  
  Nato roke počival moj nazaj v gladko malo krogov, prsti pritisnete čvrsto in nežno. Ona zamazanih olje na mojih ramenih in prsih, zaradi česar odobritvi hrup sebe. Našla gubi na moji strani, kjer Maya kopje je pasle me, in ji s prsti pobožal bolečine.
  
  
  Ona uporablja olje za mojega pasu, roke drsna slastno nad svojo kožo z dišečimi mazivo. Dol in dol, čez zadnjico in zadnji del stegna. Dotik globel moja kolena malo več, potem je moj tele mišice, skupaj Ahilovo tetivo, tako da je moj petah se naslanja na njene dlani.
  
  
  Pilar nežno uporablja olje za podplati mojih nog, drsna njen prst med in po vsaki moji nogi.
  
  
  Moja koža je bila živ in preobčutljivi za njen dotik. To je tako, kot če bi občutek bližine njeno golo telo skozi pore.
  
  
  Rekel je: "Pilar, ne vem, če sem navdušen nad njo, ali če hočem spati. Prosimo, da odločitev! "
  
  
  "Pomiri se," je tiho poklical. "Mi smo šele začeli."
  
  
  Nato je vzel moje prste, ena naenkrat, da koaksialnih ih, vozni jih med prsti. S svojim palcem in kazalcem, ona je naoljena scabbard, ki potiska gor in dol, iz vsake toe.
  
  
  Nato Pilar je vsako nogo v roke in gnete, dokler je čutil sem, da pokanje kosti. Nato se je preselila na svoje roke, moje noge spet, njeno strokovno prsti kopati v napeto mišice, stiskanje, manipulacija, risba iz bolečine bolečine.
  
  
  Posebna pozornost je bila moja t.j. preostanku. Z eno roko na vsaki strani, ona se je sklonil in stisnemo s presenetljivo moč za žensko, njene roke vozni ritmično iz svojih petah, da se ji roke.
  
  
  Postelja sagged nekoliko kot Pilar
  
  
  
  
  
  
  bila je na nogah. Po vsem tem položaju, je leaned naprej in tekel ji gibak prsti po mojem nazaj, čudežno sprostitev napetih mišic.
  
  
  Ko je dosegel naprej na masaža mojih ramenih in vratu, ji počutil sem se bradavice ji ziblje prsi krtačo proti meni. Zdaj roke zdrsnila navzdol moje gole nazaj iz mojih ramenih, da moje noge.
  
  
  "Zdaj pa več," je rekla,"in jaz bom, da ga na drugi strani."
  
  
  "Ne vem, če bom zmogel."
  
  
  "Ne skrbi, njegovo varno, ne moreš vzeti."
  
  
  Njo, valjani več na hrbtu.
  
  
  Pilar je zavzdihnila. "Zakaj, Nick, sem mislil, da si sproščujoče!"
  
  
  "Prekleto krojač!" Njen, zarežal, izkoristili priložnost, da pogled na moji goli masseuse. Njena koža je bila kot polirani baker-gladko in brezhibno. Njene prsi so bile polne in zrel. Se potopil, potem rose strmo. Njen ozek pas in okrogla, čvrsta stegna glistened z rahlim sijajem zlata.
  
  
  Ona daintily leaned navzdol, da pick up steklenica olja iz nočno omarico in poškropiti ego me, širjenje roke.
  
  
  "Ne skrbi," je rekla, kot če branju mojih mislih znova, " nič ne bo ostalo nedokončano!"
  
  
  Torej, zdaj je dobil svoje roke na njem. Njene oči so zaprte , in ni bilo moteče slike v glavi. Imel sem občutek breztežnosti, kot če moje telo, vodeni s strani tistih, vedoč, prsti, je bil viseče v prostoru. Njen zdelo se je v butterscotch... napeto, raztegne, slastno napeta do točke, dolly prelomni točki.
  
  
  Njene oči udaril odprta in je zgrabil Pilars ' roko. "Dovolj," sem rekel. "Ravnokar smo dosegli meje masaža. Ali imate kakšne druge talente? "
  
  
  Pilar mi je dal leni, nagajiv nasmeh. Čutil sem šok lepe užitek kot njena usta zaprta v rudnik.
  
  
  In za hip sem se počutil, kot da sem se potegnil skozi majhno žamet luknjo v svetu nepredstavljivo užitek. Potem sem začutil shiver sprostitev. In prvič v veliko ur je bilo prazno nas iz misli, iz nas čustva, ki plava v praznino, ki plava na globoko in pozabljenja.
  
  
  Njeno toplo, goreče telo, poleg rudnika potegnil navzdol in za katere nas, tako z lista.
  
  
  V manj kot minuti, sanje, ki so bile hrepenenje mu za tako dolgo zavito me je toplo, cimet, dišeče objemu.
  
  
  Poglavje Šestnajst
  
  
  Zbudil sem se ob zori z občutkom, da se vse stare dele je bila nadomeščena z novo, Teflon-prevlečeni stalnim pritiskom komponente. Sem slišal brizganjem vode v kopalnici in ženski glas poje v španskem jeziku. Njen izstrelil okoli smeti, hodil gor na Dan in potisnil njo.
  
  
  Tokov pare planil v sobo. Za semi-pregledna tuš zavese, sem lahko videla silhueta Pilar je lepo telo, kot je lathered gor in zapeli nekaj iz dneh Pancho Villa. Od časa do časa, zavese zaljubljen v svoji koži, izpostavljeni bleščečo površino kot celofan okno v bonboniera.
  
  
  Stal je tam za trenutek, uživajo pogled, potem pa zgrabil za zaveso in je potegnil na stran.
  
  
  Pilar sopel na zastavo dovoljenja za opravljanje in pokriti njen obraz z njene roke v nagonsko žensko gesto. Nato je dal roke navzdol in se usedla nasmejan pod tušem s curkom, medtem ko je voda kapljanje navzdol hribih in odprtinami za cevi svojega telesa, ki jo glisten kot pečat.
  
  
  "Dobro jutro, kerido," je dejal. "Upam, da se ji le v celici, ne tvoje." Njene oči so tavali po mojem telesu. "Ne boste vedno zbudili, kot je ta?"
  
  
  "Je vse odvisno od tega, kdo je tuširanje v sosednji sobi."
  
  
  "Upam, da si dobro spala."
  
  
  "Kot dnevnik. Če je svet kdaj ugotovi, o tem spalna tabletke drog tvoje, bomo videli, najpozneje na barbiturati.
  
  
  "Flatterer. Sedel bom umijte nazaj."
  
  
  Stopil sem v tuš, in Pilar obrnil okoli mene. Ona lathered do svoje roke, vendar področju svoje anatomije, da je lathered je bil definitivno ni moj nazaj. Obrnil sem se na njen obraz, in vode oškropijo na nas. Prvič, je spoznal, kaj visok deklica je bila.
  
  
  "To se zgodi, da me je," sem rekel, " da sem dobil veliko naročil od vas. To je čas za mene, da prevzame.
  
  
  "Kaj misliš, Kerido?" je vdihnil, kot je leaned naprej, tiste krasne prsi ziblje do mene.
  
  
  Ob njen prijela za roke, Pilar dvignil gor in led ji na svojo stran. Nato se je znižala še, del centimeter hkrati.
  
  
  Ona naj si majhen zvok navdušili kot njene roke ovita okoli mojih prsi, in je potegnil nas skupaj, se s pritiskom njene prsi proti rudniku. Začeli smo počasi, razgiban, negibno ples, tam v tuš, postopno povečanje ritem do Pilar je bil predenje in tresenje kot obsedena ženska. Nenadoma je kričala, njen glas piercing monotono hum vode.
  
  
  Namesto tega smo stali skupaj, dajanje v najem naše telo pranje.
  
  
  Smo oblečeni hitro in potem je šel v bližnji kavarni za okusno zajtrk huevo rancheros. Smo oprati naše egos dol z Mehiško pivo, ki je tudi na zajtrk, je bolje kot grenak Mehiški phi kave.
  
  
  Taksi nas je, da Aeropuerto Nacional, kjer smo igrali majhno letalo igre, kot je ta. Smo pustili na šest-trideset. Z dva-urna časovna razlika, bi pristal v Curacao, okoli poldneva.
  
  
  Ko smo leteli
  
  
  
  
  
  V mirno zeleno Yucatan in globoko modro na Karibskem Morju, njen um ne morem pomagati, ampak ne pozabite, da ni tako veliko ur pred njeno, ki se borijo za njeno življenje tam.
  
  
  Kot če sporazumno, Pilar in nisem se govori med potovanjem. Prej to zjutraj, smo bili samo moški in ženska, ki uživa življenje, in še drugega prijatelja, kot če naš največji problem je bil, ki se odločijo, kaj jesti za zajtrk. Ampak zdaj smo bili dva strokovnjaki hoja do neznane nevarnosti, vem, da nikoli ne bomo šli nazaj. To ni čas za kramljanje. Sedela sva tiho, izgubljeni v lastni zasebni misli.
  
  
  Pilot je glas prekinil molk. "Vsi so okoli vas, ki ste v dvorani, na desni strani, lahko zdaj vidite na otoku Aruba naprej. Aruba, je najmanjša od treh otokov, ki sestavljajo Nizozemskih antilih. Curacao je še vedno petdeset kilometrov proti vzhodu. Začenjamo našega rodu, in bomo lahko pristanek v približno petnajst minut."
  
  
  Kot pilotni še naprej, da nas obvestite o Curacao je vremenskimi pogoji (odlično, kot vedno), sem gledal Aruba drsijo mimo nas. Ožino med Arubi in Curacao bilo posejanega z bele jadrnice in mnoge drobne rjave otokih ni stalnih prebivalcev, čeprav so bile včasih jih uporabljajo ribiči.
  
  
  Naše letalo pristali na Plesman Letališča, in smo ugotovili, pristojbine za pet milj izlet v glavno mesto Willemstad. Kabina je staro "B", s streho odstraniti tako, da bi ga bilo mogoče uporabljati na prostem.
  
  
  Voznik je bil zgovoren mali človek, ki se je zdelo, določi, da nas obvestite vse lokalne osebnosti, v našem kratek izlet. Nisem plačati veliko pozornost na to, kar je človek govoril, dokler enem stavku je šlo po glavi, kot so ice pick.
  
  
  "Počakaj malo," je lajal na voznika. "Kaj si rekel o blondinka, ki se potegnil gor z obleko?"
  
  
  Obrnil se je v svojem sedežu, s široko zarežal, zadovoljen, da so zbudilo moje zanimanje. "Oh, da, senor. Dva dni nazaj, je bilo veliko razburjenje na ribiškega pomola. Eden od čolnov, ki so se vrnili z rumeno-las lady. Ona je bila oblečena v rešilni jopič, da je ohranil svoj preživela, čeprav ji ni bilo zavestno, ko so jo leta. To je zelo čudno, ker je samo eden od naših čolnov ni bil vpleten v nesrečo."
  
  
  "Kje je sedaj?" Njo, interjected,
  
  
  "Ko je postalo znano, na ribolov razlogi, ženska, mož kmalu prišel in jo odpeljal z njim."
  
  
  "Njen mož?" - ponoviti.
  
  
  "Ah, ja. To je velik medved-kot človek, ki je včasih plava z Goviota."
  
  
  Gorodin! On mora imeti šel nazaj na Curacao, ko on ni mogel najti me, ali Rona v & nb. Ni dvoma, on je bil tam čaka, ko beseda je prišel okoli, da je bila vložena v ribiči. Da je bil dva dni nazaj. Sem izračuna kvote, ki Rona je bil še vedno živ. Bilo je dolgo strel: "ne veš, kje je človek, ki se dogaja... njen mož... je ženska?" Sem jo vprašala.
  
  
  "Ne, senor, ampak morda je moj prijatelj Saba, ribič, lahko povem." On je bil tisti, potegnil lady ' s obleko."
  
  
  "Lahko mi je, da Saba?"
  
  
  "Zdaj, senor?"
  
  
  "Trenutno." Potegnil deset guilder račun od okoli njegovega bulging denarnice in ga izročil, da voznik. "In to hitro."
  
  
  "Pet m," je rekel, deponiranje denarja v minuto.
  
  
  V petih minutah, skoraj do drugega, smo na naši poti skozi labirint ozkih ulic z ribolovnimi doki zunaj Willemstad, obračun način, s rog, da je voznik vedno leaned na. Smo se je sunkoma ustavil na nasip pred okvirja hišo z eno veliko okno, zamazan z dima in preperele znak, da je dejal Vanvoort je Skrivališče.
  
  
  Kot sem hodil okoli avta, sem začutila, kako potega moj rokav, in spoznal, da sem skoraj pozabil Pilar.
  
  
  "Nick, blondinka... je to vaše Rona?"
  
  
  "To bi moralo biti".
  
  
  "Kaj boš storil?"
  
  
  "Poiščite jo, če lahko."
  
  
  "Vendar smo kraju v Rusiji."
  
  
  Če ni bilo za Ron, ne bi bilo poslanstvo. To je bila ona, ki nam je dal ključ, in zdaj ona nas vodijo, da Gorodin. Poleg tega ona ni bila usposobljeni za to nevarno delo, kot smo bili. Če je bila v Gorodin je roke zdaj, ona bi morala plačati grozno ceno. Svoje dobil, da bi poskušali najti njo. Njen mož ji dolguje veliko ."
  
  
  "Hej, vam ni treba storiti ničesar," Pilar je dejal. "Nisi silo ji za dokončanje opravila. In čas ... ali veste, kateri dan je?
  
  
  "Ja, poznam ga. Jutri je rok ."
  
  
  "Pozabite na njo, Nick. Pridi z mano in vas bom popeljal, da Torio." Bomo našli ego na obali, ne daleč od tu."
  
  
  Ustavil se je pred vrata Vanvoort svetišče in pogledal v Pilars obraz. Ko sem govoril, moj glas je bil mraz. "Odločitev je moja, in njegov ego je. Boš prišel z mano?" "
  
  
  Je spoznala moje oči za trenutek, nato pa se obrnil proč. Je sklonil in se dotaknil moje roke. "Žal mi je, Nick. Mora delovati v skladu s svojo vest. Jaz ti bom pomagal na kakršen koli način vprašaš. "
  
  
  On stisnemo jo je za roko in odšel skozi vrata.
  
  
  Poglavje Sedemnajst
  
  
  Vanvoort je Hideaways ni bilo turističnih bar. Svetloba je dim, je zrak zatohel. Stene so bile prekrite s plakati oglaševanje piva in politiki. V linolej talne bil načet z golimi lesa v traku vzdolž pred unpainted plank.
  
  
  Stranke bil ribiči in mornarji.
  
  
  
  
  
  veliko narodov. In vse moške. Hum pogovorov in clink očal nenadoma ustavil, ko stranke opazil Pilar, ki je bil že videti spektakularen v kratkem limone-rumeno obleko.
  
  
  Za števec sedel klub-footed Holandec z melono-kot biceps štrli iz pod kratkimi rokavi za njegov ego srajco.
  
  
  "Iščem ribič imenovan Saba," sem rekel.
  
  
  Je Nizozemec je drobne oči flickered nad mano, kot so žuželke. "Kdo pravi, da je tukaj?"
  
  
  "Ego je drug voznik taksija. Ena na Reki Hudson.
  
  
  On je zmajal z masivni glavo od strani do strani. "Nič ne pomeni, da me."
  
  
  Dajanje obe roki na palico, pritisnil svoj obraz proti njim. "Gospod, nimam časa za igranje igre, in nimam časa, da pojasni. Vendar želim, da veste, je ta: če ga ne pokaži mi Sub v petih sekundah, ali povej mi, kje lahko najdem, sem ji grem na sprehod po tej vrstici in prekinil svoj kosti, dokler nisem dobil revmatizem."
  
  
  Je Nizozemec vedel sem, da je bila resna. Ego rdečilo paled. "Tamle," je croaked. "Sam v kabini za zid."
  
  
  Ko sem se obrnil stran od stolpec, mehur začel znova, in vsakdo je bil zaposlen videti na Pilar.
  
  
  Samoten človek v stojnica je bila črna Virgin Islander.
  
  
  "Saba?" Sem jo vprašala.
  
  
  "Pravzaprav, kolega. Sedli. In gospa, preveč. V ego predstave, glasbeni del je bil Britanski, in del, ki je bil calypso-melodičnih, ki jo slišite v nekaterih delih Zahodna Indija. "Boste morali vcepiti v Hans strah pred Boga, se ego recede, kot je ta."
  
  
  "Hočem vprašati o ženska, ki ste ga prinesli dva dni nazaj. Tista, ki jo najdemo v morje."
  
  
  "Ah, gospa s rumene lase. Zelo lepa. Ona ne zbudi prebrali nas. Zelo, zelo utrujena. Morje odtoki svojo moč. Ampak jaz ne mislim, da boli. Nič ni zlomljeno ."
  
  
  "In človek je njo proč? Tisti, ki je dejal, da je bil njen mož?
  
  
  "Oh ho, morda on ni njen mož," kajne? Da ne bo videti, kot je rumeno-las gospa, ki je zamenjati za njen mož. Preveč grobo, preveč grda. Ste človek, prijatelj?
  
  
  "Ne, vendar je njen služabnik, in človek, ki je vzel svojo stran zagotovo ni bilo. Ali veste, kje je vzela?"
  
  
  "Ja, poznam ga. Povem em na način, da na Queen ' s Hospital. Pravi, da nikoli min ', vzame dama, kjer ima prijatelje. On je rekel, da so skrb za njo. Tako sem gledal, kjer gre. On ima dekle na motorni čoln z dvema drugih moških. Ti boš Malo Pes, majhen otok dvanajst milj od obale. Nič, ampak veliki Mali Pes skale. Velike skale in ribič je kočo. Ribiči ne uporabljate več, ta kraj. Moški s pištolami zdaj prestrašiti vsakogar.
  
  
  "Lahko mi pokazati, kako priti do Malo Pes?" je vprašala.
  
  
  "Seveda. Pojdi dol na pomolih, si lahko ogledate ta kraj. Dovolite mi, pokazal za vas."
  
  
  Črni mož je vstal in odšel po trafikah. Pilar je sledila nas ven na ulico in dol nekaj strmih blokov na obali, kjer Saba, sam čez peneče vode, na kaj je zdelo, da bo nazobčani greben okoli rjave skale.
  
  
  "Mali pes," je dejal. "Morda 500 metrov, 200 metrov širok. Edino varno mesto za zemljišča, čoln je na drugi strani. Ne vidiš od tukaj.
  
  
  "Moram gliserjem," sem rekel. "Ali veste, kdo je vzelo mi eno?"
  
  
  "Seveda. Imam tudi eno z najhitrejšim čoln v pristanišču, poleg tihotapcev in policija. On stroški boste veliko denarja, vendar boste dobili svoj denar."
  
  
  Dobri."Njo," se je obrnil k Pilar. "Zdaj bom vas prosimo, da naredite nekaj, kar bo zelo težko za vas."
  
  
  "Kaj je, Nick?"
  
  
  "Čakaj me. Počakajte, da se vrnem k temi, povejte David Hawk v Washingtonu, in je povedal, em vse, kar veste ."
  
  
  "Ble jo šel z vami? Sem lahko usmerjati ladjo. Jaz vam lahko pomaga na več načinov ."
  
  
  "Ne," sem rekel odločno. "To je moje delo, in želim, da ostaneš tu."
  
  
  "Ja, Nick," je rekla z dikcijo odstopu.
  
  
  Sem stisnemo jo je za roko in sledil Saba na pomolih, kjer sva našli ego, drugi pa na čoln. Izkazalo se je, da zelo hitro ladjo, ki ji ponosen mož skrbno hranijo v dobrem stanju. Človek ni bil preveč zaskrbljen, dajanje v najem tujec, ki letijo na njegov ponos in veselje, ampak dovolj guilders je zamenjala za zmanjšanje ego odpornost. Motor je bil velikan Evinrud ,ki je takoj prišel do življenja, in kmalu je bil že drvele svetlobe ožini proti Mali Pes. Preden je prišel preblizu, to je širok krog okoli skalnega otoka. Na vhodu na daleč obali, čoln s kabino je bila vezana na unpainted pristanišču bar. Tam je bilo leseno kočo, za Pomoli. Bledo siv dim zvit okoli dimnika.
  
  
  Bila je strangled z Evinrud, nato preučila kabino in okoliške skale nobenih znakov življenja. Niso imeli. Tako sem začel motor in šel nazaj po otoku.
  
  
  Njen hodil ob skalnati obali, daleč stran v prosil sem za morebitne ciljne samem. V nazobčani vrhovi se dvigajo petnajst ali dvajset metrov, kot če nekatere velike motnje v središču zemlje je imel vrgli ih off oceanska tla. Končno sem zadel ozko klin vode med nekaj štrli balvani, in mi je uspelo, da stisnite ladjo skozi. Sem zavarovane ji je povzpela na skalah, je moj način, da kabini na nasprotni strani otoka.
  
  
  
  
  
  
  
  Promet je bil počasen, v najboljšem primeru, in se je preselil previdno, v primeru Gorodin je ustanovila nadzora. Dvajset minut kasneje pa je dosegla udobno mesto, kjer bi lahko lezi in pogled na kabini. Tukaj se je zdelo večje kot iz ocean strani, in zdelo se je, da se razdelimo v dve sobi. Samo okno je videl, da je bil zagozdil s plošče, s samo reži luknje. Še vedno ni znak človeškega življenja, samo vrtenjem dim širi po zraku. Zdaj, da je bila z vetrom je dim, je opazil neprijetnega vonja. Morda v njeno srce od srca, sem vedel, kaj je bilo, ampak sem zavrnil misel in zlezla proti baraki, poskušam, da ne bi videli bo okno, v primeru, da kdorkoli je gledal.
  
  
  On je doma brez težav in se usedel v letalo-up oknu.
  
  
  Smrad je bil tukaj očitna. To je bil vonj singed mesa in človeških las. On gritted zobe in poskušal izbrisati mentalno sliko o tem, kaj se lahko zgodi, da Rona Folstedt. Znotraj koče, oster, komaj vsebuje glasovno jeze zadonel. To je bila težka growl od Fyodor Gorodin.
  
  
  "Ste mi dali veliko težav, vas in Carter," je dejal. "Ampak, še vedno lahko zaslužite moje odpuščanje. Imate informacije, rabim te informacije. Preprosto izmenjavo. In res, Della, kako lahko rečeš ne, da matematike večji kot njegov, ki je tako nadarjen na prepričevanja? "
  
  
  Se je počasi dvignil glavo, da squint čez prostor med odbori, in Gorodin glas, se je nadaljevala.
  
  
  "Vemo, da je Carter, ni utonil. Ego je dejal, da so prišli na kopno, v Mayan ribiško naselje v Yucatan. Poleg tega nismo bili sposobni slediti ego. Bi se obrnite na točko, kjer bi lahko stopite v stik z njim, v primeru izrednih razmer. Njo, hočem, da mi poveste, kje je."
  
  
  Zdaj je videl, da je soba z windowsills. Rona-Folstedt je sedel na leseni stol ob Gorodin. Spletno vrv, ki je bila vezana okoli pasu njo, vezava njene roke na svoji strani in držite jo dol na zadnji stol. Bila je le nosil ostanki hlače ona bi nosili, ko off potapljanje ladje za križarjenje. Nad pasom, bila je gola, razkrivajo majhne, dobro oblikovane prsi. Njene oči so rdeče in njenih las je zapleten. Ko je govoril, je bil v daljni, utrujen glas.
  
  
  "Ni bilo kontaktna oseba," je dejal.
  
  
  "Ti si lažnivec in bedak," Gorodin je dejal. "Morate vedeti, kaj lahko naredim, da ste rekli. Jaz sem v kričal agonija zdaj ali pozneje. Tako ali drugače, bom jo našli za Carter. On je že ubil nekaj mojih najboljših ljudi, in vsako minuto, ki mu je še vedno živ, je grožnja, da je naš načrt. Sedaj-spet-kje lahko najdemo Nick Carter?
  
  
  "Nimam pojma, kje je," Rona je dejal v utrujen monotone.
  
  
  "Jaz nimam več potrpljenja," growled Gorodin. "Zdaj vam bom pokazal, kaj se zgodi ljudem, ki sem jih izgubil potrpljenje z."
  
  
  Veliki ruski stopil vstran, in vira dim v dimnik je bila odkrita. V veliko železa brazier, rdeče-vroče kup smouldered okoli oglje. Gume-zajema ročice nekaterih dolgo orodje protruded iz žerjavici. Gorodin previdno prijel za ročico in jo potegnil ven orodje. Bili so dolgi, ostri-nosom klešče. V klešče žarela s topim oranžno svetlobo, kot je pokazal ih, da Rona.
  
  
  "Morda ste že slišali za to tehniko," je dejal.
  
  
  "Meso je iztrgana iz telesa ščepec hkrati. Posebna pozornost je namenjena občutljivo prsi ženska. Boste živeli zelo dolgo časa, ampak na vsak trenutek, da je čas, vas bo prosila, da umre."
  
  
  Rhona je vaš pogled počival hypnotically na svetleč nasveti klešče. "Ampak jaz ne vem ničesar,"je rekla s solzami v očeh," nič."
  
  
  Gorodin prezreti njo. "Dam ti še eno priložnost odgovoriti na moja vprašanja," je rekel hladno. "Potem bomo začeli."
  
  
  On šteje njegovo akcijski načrt. Gorodina bi lahko ubil njo s snemanja skozi okno letvice, vendar v senci v temnem prostoru, je videl, da dve drugi moški stal pred najbližjo steno. Ti bom verjetno oboroženi, in jih bomo verjetno ubil Rona, preden sem lahko dobite ga za vogalom od koče na zunanji steni. Druga vrata, odprite nasproti okna, očitno led v drugi sobi. To ni pomagalo. Če je soba je imela okna, ego bi zabodel ga.
  
  
  Medtem ko je poskušal razmišljati o izvedljiv načrt, Gorodin vstavljena klešče v žerjavici in se obrnil jih v mojo smer. Ji je izginila iz vidnega, ko je dejal, da je eden od neznanih ljudi: "Vzemite ego tukaj. Prikaži Miss Wohlstedt, kaj ona lahko pričakujemo, če ona ne sodelujejo z nami."
  
  
  Slovanska moški s kratkimi lasmi prečkal sam pred moje okno, in ko sem pogledal še enkrat, je odprl vrata na nasprotni strani. Vonj po zažganem mesu širijo kot zastrupljena plina. Slovanski vrnil trenutek kasneje, vlečenjem nekaj na tleh nekaj metrov stran od Rone.
  
  
  Bitje, na tleh je bil oblikovan kot človek z glavo, trup, dve veji, in dveh nogah. Človek ni povej mi veliko drugega o njem. Meso in mišice so bile raztrgane, spali, raztrgana, in iztrgana iz vsak del glave in telesa. Tam ni zdelo, da se organ, kjerkoli ki bi jih lahko uporabili.
  
  
  
  
  
  
  to ni bil iznakažen. V mnogih mestih, kosti, je pokazala, skozi luknje v mesu, medtem ko je bitje, ki je bila krvavitev in drugih telesnih tekočin.
  
  
  Ustnice so bile popolnoma odtrga, tako lobanje, kot grimace izpostavljenih zob. Če eno oko je bilo, je zdaj le vlažna, temna luknja.
  
  
  Najslabši od vseh, to ostanek človeka, ki je bil še vedno živ.
  
  
  Rona zaprl usta in se obrnil proč, kot prikazen postrga z deske z spasmodic strani.
  
  
  "Ne morete se obrnite nazaj na stari prijatelj, kot da je," Gorodin je dejal. "Ali morda ne poznate čeden mlad Boris."
  
  
  Ron naj si trhlih sob.
  
  
  "Ugotovili smo, ego nezavedno, vendar še vedno živ," Gorodin še naprej. "Oživili smo ga. Smo dojila njim in hranijo svoj ego pred preizkušnje. Potem je plačal ceno, ne zelo staunchly, priznam, v tem nepreviden trenutka, ko je evaded svojo dolžnost, in bo vam in Carter pobeg. Naraščajoče nenadno, ego Stahl glas, utrjena. "In zdaj je vaš čas. Moram Nick Carter, in mi lahko poveste, kje je ego."
  
  
  "Jaz... ne vem," sobbed Rona.
  
  
  Gorodin prisegel, v ruščini in dosegel za gume ročice klešče.
  
  
  Nepremočljiva cev s šestimi dim kroglice, ki Stewart je dal me je v moji roki. Nekako sem imel, da bi vrgel eden od peleti v žareče oglje. To je bil enostavno oddaljenost - problem je bil, da pošljete pelete z naribanim okno. Potreboval sem zračno pištolo, in ko je slika izstrelil gor v moji glavi, sem hitro potegnil kemični svinčnik okoli mojo srajco žep in unscrewed skp, metali iz ego skupaj z vložek v notranjosti. To me je zapustil s tri-in-pol-palčni cev, ozke na enem koncu in dovolj široka, na druge, da se prikaže eno od dima peleti. Spustil bullet, v sredini ročaj, obtičal je med okno odborov, in začel natančno prilagajanje, se prepričajte, raketa poti je bil natančen.
  
  
  Gorodin zdaj približal Rona. Holding kleščami, v vsaki roki, pritisnil vroče klešče za njo levo bradavico. Njen narejen, malo domače blowgun žareče oglje. Moj prvi poskus, bi moral biti popoln, ker ne verjamem, da bom lahko to storite še enkrat.
  
  
  On je globoko zajel sapo, pritisnil svoje ustnice na konec cevi, in izdihanem z eksplozivno puff.
  
  
  Žoga odletela v skupnosti za premog in osel na vroči žerjavici z okusno hiss in gobe dimu, ki se širi svojo bledo, duši dim, vsak kotiček sobe.
  
  
  Blagoslov Stewart je iznajdljivost, je potegnil ven handkerchief masko in pokriva nos in usta z njim. Obrnil se je v kotu kočo in shouldered odprta vrata. To shuddered in nato razblinili, kot je njegov močan strel zadel.
  
  
  Kot njegov planil v koče z Luger v roki, je videl, Gorodin spotaknil skozi vrata v sosednji sobi, medtem ko je eden od ego ljudje slepo želel cilj za njegova brzostrelka pištolo.
  
  
  Je bil ustreljen in je padel. Bil je še vedno trudijo, da poberem brzostrelka pištolo od tal, tako da je strel mu je spet in se je ustavil premika.
  
  
  "Druga oseba v sobi napadel me je z rdeče-vroče klešče po obiranju ih od nadstropje, kjer ih padel Gorodin. Emu strel ji v glavo, nato lunged na Rona in hitro osvobojeni njo. Med kašelj, Hej uspelo izdihom moje ime.
  
  
  "Nick?"
  
  
  "Pravzaprav," sem rekel. "Pomiri se, grem ven od tukaj v minuti."
  
  
  Plath je maska padla off moj rta kot jaz, ki jo zunaj Ron in znižati njo na tla. Čakal je moj oči jasno, nato pa vrnil v Gorodins.
  
  
  Je stopil čez plapola še vedno Boris in v drugi sobi baraki. Prazno. Tam je bil plank okno, vendar je bilo uničeno. Ozrl se je na okoliških skalah, vendar ni videti Gorodin.
  
  
  Rhona je oddaljen krik threw me stran od okna. Stekel je nazaj do koče in skozi vhodna vrata. Gorodin tekel vzdolž kratke poti med skalami na zatožni klopi, kjer je čoln je bil parkiran. Ko njen prišel skozi vrata, se je obrnil okoli in strel mi z dolgo cevnega Erma pištolo. Gawk je ego ujel me je v rokav, Rivnenskaya dovolj, da uniči moj cilj, ko se ji je dve vrniti streli so bili odpustili. Odin okoli njih udaril cruiser posode za gorivo, in čoln strel z glasno eksplozijo, kot Gorodin vrgel sam izven poti in na skalah.
  
  
  On je pokleknil poleg Rona. "Lahko hodiš?"
  
  
  "Jaz... jaz tako mislim."
  
  
  "Potem imejte odprt um za mano. Imam čoln privezali na drugi strani otoka. To ne bo enostavno bo, in Gorodin je tam nekje s pištolo.
  
  
  "Ste vožnjo, Nick," je dejal. "Bom naredil"
  
  
  Njeni rokavi so bili sprejeti off in levo, da ee Rone, ne iz skromnosti, ampak zato, ker je bila skoraj barvno skalo. Moja koža je strojeno dovolj, da ne bo tako očitno cilja. Z Rhona za mano, sem se moja pot nazaj čez nazobčane skale v smeri moj čoln, boleče pozorni na najmanjše zvok in gibanje.
  
  
  Ko ego jo videl, je bil samo en ozek greben rock med nami in čoln, glint kovin v soncu.
  
  
  
  
  
  
  Ona je bila vrgli močno, da se tla z Ron, ki je propadel ob njej samo kot ravno razpoko je Erma pištolo razblinili, tišina in gramoza oškropijo dveh korakov pred nami.
  
  
  "Ostani, kjer si, "Rone hissed na njej, in katerih cilj je Luger na mestu, kjer je bi videl odsev pištolo je gobec. Ona je bila posneta enkrat, dvakrat.
  
  
  Gorodin roko in ramo ovijati okoli boulder, in mu odpustili divje strel, ki obiščejo samo eno stran off pečine nad našimi glavami. Njen strel na revmatizem in slišali ruske kričati kot boli, ko mi je gawk strgal emu, podlakti.
  
  
  Zdaj brezbrižno, Gorodin premaknilo, da preuči svoje rane in odda kot nalašč sence na boulder pred njim. Očitno je, da ni bil resno poškodovan, ker sem videl senco obkladek in unclench svojo desno roko, nato pick up pištolo in spet se plazijo višje skale za strel.
  
  
  Ko Gorodin je cilj, se je pojavil, je bil pripravljen s svojo luger, katerih cilj. On je potegnil sprožilec. Kladivo hit kamere prazno steno. Uporabila sem dva kroga streliva, in nisem imela druge eno.
  
  
  Ruski strel, vendar pa zaradi bullet rane v njegov ego, njegova natančnost je bila slaba in je dived nazaj v očeh.
  
  
  Njene oči skenira nazobčane skale okoli nas, iščete kraj, da bi bilo bolje zaščitene. Deset metrov od poti si prišel iz, je bil krsto v obliki votlini.
  
  
  Šel sem na Rona uho, in je zašepetal, " žal mi je.: "Ko sem povedal, je za vas, vstati in ga vodijo skozi luknjo, ki je tam. Premakniti hitro in tipko pridržite.
  
  
  Odprla je usta, da povem nekaj, vendar Gorodin vstal in spet se je cilj. "Pojdi!" Sem rekel nežno. Rona je skočil ven, ducked, naletel, in ducked v hladilnik kot Gawk malo off kos boulder centimetrov od luknjo.
  
  
  On je skočil na noge in se ji. Ko se ji je, dove v plitvem bazenu, gawking oči spali ramo in udaril ob tla. Je letel ven na zaščitenem mestu in začutil lepljivo mokroto krvi v mesto.
  
  
  "Ste bili zadeti!" je dejal Rona.
  
  
  "Komaj."
  
  
  Gorodin je glas je prihajal od zunaj, in on bi zdaj ugibajo, zakaj se nisem vrnil njegov ogenj. "Carter, me slišite?" Še eno, kot je ta bo ubil! Pridi ven z roke gor! "
  
  
  Po nekaj sekundah tišine, dve več strelov zadonel. Ena od krogel hit naše ozko odprtino in ricocheted naprej in nazaj, škropljenja nas z črepinje rock.
  
  
  Približuje Rona, je zašepetal, da ji:: "Naslednjič, ko je poganjki, kričijo."
  
  
  Ona je prikimala v razumevanje, in na naslednji posnetek, je pustil ven obupen krik. To je bil Ay, ki jo je dal v dobro znamenje, in Stahl čakal.
  
  
  "Vse prav, Carter," Gorodin bellowed. "Pridi ven, ali bo ženska umrla!"
  
  
  "Ne morem!" je zavpil ji revmatizem, glas absurdly napeti kot boleče. "Ona je ranjen, in ženska, ki je bila hudo ranjena. Naj ji gredo, in se bom, da se ukvarjajo s teboj."
  
  
  "Jaz ne mislim, da imate vse strelivo, bodisi, ah. Vrgel pištolo stran; potem bomo govorili."
  
  
  Je zamazan kri na njegove rane, na Rona je lasišča in na njen obraz, dal na hrbet in ji povedal, kaj storiti. Nato je zaklical Gorodin in vrgel pištolo proč.
  
  
  Ko je slišal Gorodin je pristop, ona valjani več do življenja in določiti hunched več in nepremični. Težka shaggy tišina je padlo nad nami. Po premor Gorodin je dejal: "Ven, Carter, ven!"
  
  
  Nato Rona rekel, šibko, " On ... on je nezavedno."
  
  
  "Verjetno ne," growled Gorodin. "Povej mi, če je pretvarja se."
  
  
  Ego pištolo eksplodiral očitno nad mano, in gawking oči podreti na tla in ruševin centimetrov od moje glave. Ego je besede, ki signalizirajo trik, in njen ni budge.
  
  
  Senca je padla na skalah. Videl sem ga iz kota moje oči, kot nagnil se je nad mano za vedno. Vedel je, da je imel pištolo v njegovo pest, skrbno cilj njegov ego, in čakal v težkih pričakovanju. Rona, sem rekel, ne pustite me dol zdaj!
  
  
  Nato je slišal push svoje noge, mehke thud svojega stopala, kot je povezan z Gorodin telo, in je naletel.
  
  
  Prijemanje stiletto v roki, on je takoj obrnil in se odpeljal rezilo v Ego je ogromen prsi. Z dolgo vzdih in gurgling groan, je dal pištolo - in svoje življenje.
  
  
  Rona led so ji v dim popoldne in je dejal: "čoln samo minilo grebenu. Počakajte, da me je tam - moram še zadnja stvar."
  
  
  Ona me je pogledal questioningly, nato pa se je obrnil in šel nazaj na ladjo. Segel je po Erma je pištola, ki Gorodin padel, in trkal ven vse razen ene lupine. Potem je šel nazaj po kamenju, da ribič je kočo. Vrata swung odprto in dim, očiščeno.
  
  
  Hodil je po sobi, da Boris je raztrgana ostaja. Bilo je komaj slišno whimpers okoli porušil grlo, in delajo z roko postrga tla.
  
  
  Počutil sem se, kot da sem imel nekaj pomembnega za povedati, a nisem našel besed. Njo samo dal pištolo na tla za premikanje roko in odšel skozi vrata.
  
  
  Bil je samo hoja nazaj v Rone in čoln ko je slišal strel
  
  
  Poglavje Osemnajst
  
  
  Ko sem se pridružil Rona v čoln, je bila hunched več v premcu, objemala sama kot majhen zapuščenih otrok. Solze so pretakanje lica,in ona je bila tresenje klavrno.
  
  
  "To je vse prav zdaj," sem rekel. "Nihče ne bo sledite nam."
  
  
  Je sklonil in čez njene roke čez njene prsi.
  
  
  
  
  
  
  proti meni, se mi je kot, če bi bil splav odrešenja. Po vodenja ji kul skozi nočna mora nasilja in daljše bivanje v ocean, je bila na koncu njena vzdržljivost-na robu propada. In njen, vedoč, da Hi potreben počitek in medicinsko pomoč.
  
  
  Holding Rona poleg mene z eno roko in krmiljenje čolna z drugimi, je šel v vodo in se odpravila za Curacao doki. Kot smo približal overpass, kjer ladja je bila privezana, sem videl slika stoji in čaka. To je bila Pilar. Očitno, medtem ko gledate na ladjo, je videla nam približuje.
  
  
  To je njihova rast upočasnila, sta se na zatožni klopi, in vrgel vrv, da Pilar. Ona zavarovane ego, da konico, kot ji je skočil ven in zavarovane krmi. Nato je pobral Rona in dvignil pomola, kjer je v trance-kot catatonia šok, je sedel kot zombi.
  
  
  "To mora biti Rhones," Pilar je dejal.
  
  
  "ja. Ona je v slabem stanju. Mi bomo vzeli taksi do bolnišnice.
  
  
  "Lahko naredim bolje, kot da. Jeep najetih to, medtem ko so bili odšli. To je parkiran iskren je. Ste vzeli Rhona nazaj; njej, bom šel. Vem, da pot do bolnišnice. Nato pa je dodala, comically, " Vaše Rona je zelo lepa."
  
  
  "Pilar," sem rekel, " jaz sem vesel, da vas vidim. Ste primeren partner. Pa pojdimo."
  
  
  Kot Pilar in sem se odpeljal v Jeep po ulicah Willemstad, "je rekla," Kaj se je zgodilo na otoku?"
  
  
  "Gorodin bil tam z nekaj njegovih pretepač," njen mož je dejal. "Je bil tekoč, da mučenje Rona, da bi ji govori. Kaj ni vedel, je bilo, da ne more odgovoriti, ga. Je bil ravno ljubitelj igre za navdušen strokovnjaki ."
  
  
  "Ampak res je bil prostovoljec," Pilar je dejal.
  
  
  "Pravzaprav, vendar nihče ni okoli nas vzel čas, da vam povem o možnih nevarnosti."
  
  
  Pilars " črne oči srečale moje v rearview mirror. "Ali vam je mar za njo, Nick?"
  
  
  Premolknil je za trenutek, preden sprejme. "Če misliš, ljubim ee, violine in sveče, potem nimam revmatizmu. Sem bil početje to umazane posle za tako dolgo, ne vem, če sem lahko res, ljubezen je kdo v klasičnem pomenu besede. Ampak, če misliš, ni mi vseeno, kaj se zgodi z njo, seveda. Drugače, ona ne bi šla Malo Pes Otok pomagati Hej. Njen vem, da se zdi, preveč človeška, da me, ampak njen ni spremenilo v blok ledu še."
  
  
  Pilar je govoril s tihim glasom, ki je videti naravnost naprej. "Nick, povej mi, nekaj."
  
  
  "Seveda."
  
  
  "Ali vas skrbi kaj se dogaja z mano?"
  
  
  Segel je in položi svojo roko na toplo meso ramo. "Zelo," sem rekel.
  
  
  Pilar je zavzdihnila, potem pa je dejal radovedno:: "upam, da ne boste nikoli obžalovali."
  
  
  V tistem trenutku, smo se obrnili in potegnil ven, v vhodu v Queen ' s Hospital, a bleščeče nove stavbe v pastelno modra. Pustila sem ji pack na blagajni, in Odin zagotovljeno me na telefon, ki Rona bi zagotovil najboljšo možno zdravstveno oskrbo. Kot je povedal zdravnik, da vse dodatne stroške, ki bi biti plačan z American konzul, nato pa se imenuje konzulat, da bi ureditev.
  
  
  Se je vrnil na Pilar v Džip. Bilo je temno, in nebo glittered z neskončnosti zvezd. Rekel je: "pojdi rob tihotapcev."
  
  
  Bila je dal za kolo jeep; Pilar ji je dal priporočila. Vrnili smo se na obali in nato obrnila proti jugu.
  
  
  "Tam mora biti drugih novic, ki jih še niste povedal mi je," Pilar je dejal. "Kako si odšel Gorodin?"
  
  
  "Mrtev."
  
  
  "In dve od njih, ki so bili z njim?"
  
  
  "Tudi mrtvih. In fant z imenom Boris, ki je umrl, ker je bil preveč dobro opremljeni in preveč brezskrben, da igrajo."
  
  
  "Zato vam zaostaja štiri telesa?"
  
  
  "To je pravica. Ampak nekje Anton Zhizov in Knox Varnov se pripravlja, da bo razstrelil New York jutri. Če ne bomo dobili za njih prvi, ni važno, če so našli štiri telesa na Mali Pes Otok ali štiri tisoč."
  
  
  Pilar pogledal premišljen. In bil je tiho.
  
  
  Smo se odpeljali do najbolj sjemenast del obali, kjer najrevnejših okoli lokalnih ribičev privezali svoje patetično-videti čolni v gosto olje in smeti. Po nekaj kilometrov, Pilar je poudaril, da siva, groba okvir stavbe, sveti od spredaj z eno samo bledo žarnice. V primerjavi Varnov je Skrivališče je bilo všeč, lope, na Kričanje Trgovca.
  
  
  "To je, če smo morali začeti," Pilar je dejal. "Če potrebujete Torio, pojdi Malo Lisa."
  
  
  Zvočni valovi hit nas, ko smo bili še petdeset metrov stran od tal. Polnem obsegu nemirov mogla so bili glasnejši. V notranjosti, smo se pridružili sto ali tako vesela ljudi, ki so, pa ne nemirih, je bilo vsaj umetnosti. Vsakdo je zdelo, da je v nenehnem gibanju. Nemogoče je bilo, da bi preglasili iz hrupa, tako da je vsakdo bilo kričanje. Od časa do časa, oster ženski smeh sekajo kakofonijo. A jukebox se je igral nekje, ampak le odmev najgloblje bas ugotavlja, je bilo mogoče slišati.
  
  
  Pilar in tepel sem se z našo pot skozi divji organov za preprost odbor, ustanovljen na zadnji strani stavbe. Ženska velikost Godzilla sedel na stran, točenje pijač v neoznačenih steklenice. In skoraj kot privlačna.
  
  
  Pilars zavpil v njeno uho. To je komaj wild hunt.
  
  
  "Malo Liza!" je potrdil z zarežal.
  
  
  Lisa je nosil cascade kratki kodre v svoji hlače.
  
  
  
  
  
  
  rdeča barva, ki se ni mogel morda človeških las. Nekje med šest in sedem metrov visok, Lisa je bila pokrita v vrečke, žepi in nenavadno oblikovane kose mesa. Bilo je, kot amaterski kipar naglici udarila gline na okvir. Nameravajo končati delo kasneje, je upravičeno izgubil vere v svojo ustvarjalnost in dal gor.
  
  
  Ko sem končno dobil svojo pozornost, Lisa preselil nerodno do mene z druge strani bar, meso njenih različnih delov ples na različnih ritmov.
  
  
  "Kaj bo?" njen glas rumbled kot prazen sod tekoči na tlakovanih.
  
  
  "Želim Torio," sem zavpil.
  
  
  "Še nikoli nisem slišal nen," boomed Malo Lisa v Revmatizmu.
  
  
  "Gorodin me je poslal."
  
  
  "Še nikoli nisem slišal nen, bodisi."
  
  
  Je izvlekel svojo denarnico. Sem bil teče iz guilders, tako da sem se širijo nekaj Ameriški opombe na krovu pred velik ženska.
  
  
  "Slišal sem o Andrew Jackson," je dejal. "Torio spi v zadnji sobi." Ona je pokazal prst velikost škripcih.
  
  
  S Pilar v vleko, sem se odpravila za ozka vrata na skrajnem koncu vrstice. V majhni sobi za njim, je bil en stol, en stol, in ena otroška posteljica. začetek.
  
  
  Vrata so zaprta za njo, in hrup, ki je umrl navzdol. Njen, preveriti drugih vrat v nasprotni stokanje. To je pripeljalo v prostem za gradnjo. Je šel čez, da nič hudega sluteče tihotapec, iskali Ego, in našel Colt .38 samodejno. Po tem, ko daje ta, da Pilar, je porinil je, vzel luger emu pod nos, in udaril mu čez obraz.
  
  
  Ona je zavpila " Torio!".
  
  
  Obrnil glavo, grunted piteously, in počasi odprl oči. Ko je zagledal pištolo pod nos, oči povečal.
  
  
  "Hej, kaj je to, rop?"
  
  
  "Vstani, Torio," sem growled. "Mi smo šli na vožnjo."
  
  
  Ta ego je bil začuden. On sel. "Čakaj," je zavzemale. "Jaz sploh ne veš."
  
  
  "To ni tako would not igra," emu ji je povedal. "Igramo iskreno z mano, in boste imeli povratno potovanje. Zdaj premakniti ego! "
  
  
  Ego poked ji rahlo s sod svojo pištolo, da se poudari in Torio skočil iz ležišča s presenetljivo okretnost za nekoga, ki je s težkega mačka. Ego je porinil ji zadnja vrata, in je ubogljivo hodil več, kjer bi parkirano Jeep.
  
  
  Pilar je bila vožnja, in njen je bil v hrbet z Torio, luger usposobljeni.
  
  
  "Vožnja po cesti za približno sto metrov in nato potegnite izven ko boste našli temen madež," ji je dejal oče.
  
  
  "Zdaj, Torio,"sem dejal, ko smo se odpeljali navzdol po slabi cesti in parkirani," hočem vedeti o kovčki."
  
  
  "Kovčki?" "Kaj je to?" je vprašal.
  
  
  "Nimam veliko časa, Torio," sem rekel, " in niti ni živce. V le minuto ali dve, boste slišali pokanje kosti in videli veliko krvi. Te kosti in ta kri, bo tvoj, Torio, zato prosimo, da to priložnost za izmenjavo informacij."
  
  
  V mesečini, je videl, da kapljice vode, ki se dviga iz ego je lasišče in kapljanje navzdol nemoteno straneh ego na glavo.
  
  
  Je hitro pokimal, " dobro, Dobro. Ne bom, da se junak tujih psice. Mislite kovčki, ki so ji Gaviota, res?
  
  
  "Pameten zaključek, Torio. Hočem, da veste, kdo vam je dal ih in če bi ga vzel."
  
  
  "To je bil husky fant z zunanje zvočne, da sem se ukvarjajo z šest mesecev nazaj. Veliko kosmato opico. Nikoli ni povedal njegovo ime, in ni bil tip človeka, sem moral zastavite vprašanja. Vedno me plača vnaprej, nato pa mi je povedal, ko dvigni moj kovček. Njen bila postavka južno od tu, malo pot v hribe, in je prišel s helikopterjem s kovčkom in je njen ego na ladjo. Verjemi mi, da je vse, kar vem, druge. Sem celo pogledal v enem od mojih kovčki in to je bil prazen. To je nori čudno poslovanje, ampak ne morem privoščiti, da bi radovedni.
  
  
  "Koliko kovčki si dal na ladji?" je vprašala.
  
  
  "Naj vidim, zadnjič, ko mi je bilo tri noči nazaj. Tam bo osem skupaj.
  
  
  "Lahko bi nas vzeli, da, kadar helikopter pristane?"
  
  
  "Seveda, ampak tam je vedno nekaj varovala s pištolami. Oni in pilot, fant z imenom Ingram, ki palice okoli, tam, ko je njegov helikopterja pilot, je v dvorani v notranjosti.
  
  
  "To je do vas," sem dejal, " da vidimo, da smo dobili mimo varnost. In zdaj smo navodila.
  
  
  Pilar odpeljal jugu in se obrnil na ozki gozdni poti, označeni z Torio. Nato smo bili na odprtem. Na srečo, Pilar najel štiri-kolesni pogon jeep: bilo je težko voziti: cesta spremenila v sled, celotno območje hotel, ampak skalnata in teren spremenila v hribih.
  
  
  Zdaj sem imel tihotapcu, ki sedi pred menoj, tako da, ko iskalnim hit nas, je lahko skoči gor in val svoje roke, tako da je ego bi vedeli, še preden kdo je začelo streljanje.
  
  
  "To je njeno, Torio," je pozval.
  
  
  Človek s puško počasi pomikate naprej in se ustavil nekaj metrov stran. "Kaj delaš tukaj? Ne bo pickup danes "
  
  
  "Obstajajo težave v Gaviota," Torio je dejal. Velik fant je rekel, da sem moral priti in povedati, Ingram.
  
  
  "Kdo so drugi dve?"
  
  
  
  
  
  Guard vprašal sumljivo.
  
  
  "So... so... Torio začel nerodno.
  
  
  "Mi smo z Gorodin," sem rekel. "Imamo informacije, da moramo priti do Zhizov takoj."
  
  
  Imen je bilo pomembno, da policisti. Ego puška je nos znižala, in je hodil v džip. "Pokaži mi svoj ID kartice, prosimo, gospod," je rekel spoštljivo.
  
  
  "Seveda," sem rekel, in dosegel, za odpadni papir. To je menilo, ego tako, da stražnik lahko doseže od njega. Podobno kot je to storil zato, ego je zgrabil njegovo zapestje in mu potisnil naprej. Pilar hitro udaril človek za v uho, ki povzročajo ego, da zamrzne, preden je lahko cry ven.
  
  
  On gagged njo in vezani z njo kos najlon vrvi, ki jo je našel v čoln in se uporabljajo za tako nevarno situacijo. Struženje ego je iskalnim, je osvetljena svoje majhne lesene stavbe petdeset metrov stran. Tik za njim je bil majhen, trmast helikopter. Svetnik ga izklopite in pomignil za Pilar, da izklopite jeep motorja. Potiskanje Torio pred menoj, Luger v roki, njen mož umešana iz stavbe z zanko vrvi in hitela proč, Pilar naslednje mene. Kot nam je približal vrata, odrinil jo odprite in odvihrala v notranjosti, pritiskom na gumb na iskalnim. Dva moška, ki spijo na ležišči proti daleč so steno igrajo to igro. Ena je bila težka Slovanski tip, ki bi lahko bil brat invalide varnostnik na vhodu, drugi je bil bled, suh človek z velikim nosom in šibko brado. Odločil se je, da bi bil Ingram, pilot.
  
  
  Stražnik se je dosegla za svojo puško, ki je bila propped navzgor proti groan bližini glavo svojega ležišča.
  
  
  "Boste die trying," emu ji je rekel, in človek zamrznila. Ingram zamrznila, drgnjenje oči in utripa.
  
  
  Pilar najti mirina stikala za luč, in ego je plamen ognja preplavili enoposteljno sobo stavb. Na naši levi je kompleksna kratkotalasni radio postaje.
  
  
  "Torio! Prodali ste nas ven, " je stražar obtoženca.
  
  
  "Seveda," je rekel tihotapci, " s pištolo na moj cilj je, bom prodal hitro - tako kot ti, kolega."
  
  
  "Ingram, obleči," sem ukazal. "Helikopter napolni s plinom?"
  
  
  "Da, da bi v največji možni meri," je dejal nervously.
  
  
  Človek je bil tresenje s strahom. Ni važno, da je tako bojijo, da ga ne more leteti, " sem rekel. "Samo sledite naročil in ne boste dobili bolelo." To je umiril njegov ego, in je začel vleči na svojo obleko.
  
  
  "Torio, sedel na stol," sem rekel, in tihotapcev hitela ubogati. On vrgel kolobarjih, vrv, da straže in rekel: "Kravato ga. Ne potrebujem, da vas opozori, da naredite dobro delo.
  
  
  Torio usmerjena tudi na policisti s svojo luger, pazite, da Torio zavarovana v dobro tesen vozlov. Pilar je držal tihotapec je .38-pištolo kalibra in pazil na Ingram, vendar ni bil tekoč, da povzroči, da nas vse težave.
  
  
  Ko Torio je močno vezan, je povedal stražar, " Zdaj sedel na stol na drugi konec sobe." Ko je ubogal svojega sullenly Pilar je dejal: "Vzemi vrv in kravato it up, otrok."
  
  
  Pilar roko mi Colt in hodil več na stražar. To je bila huda napaka. Ona je stopil med mi in naš ujetnik. V enem swift gibanje, človek potegnil nož od nekje iz svoje obleke in zgrabil Pilar, če ji pred njim, nagnete glavo nazaj in držite tipko za rezilo, nož na grlo.
  
  
  "Spusti pištolo ali bo ženska umrla," je rasped.
  
  
  Crouching navzdol, kot je stal za Pilar telesa, človek voljo ni cilj, ni mogel biti povsem prepričan, da bi ga pogrešal, in hit smrti samem. Če sem se obrnil pištolo, da bi dobili boljši cilj, da bi cut grlo. Zato se je obotavljal.
  
  
  "Prekleto to, krojač ji je povedal, da spusti pištolo." "Ne," je udaril. "Misliš, da sem blefiranje njo?"
  
  
  Ko je ni premikanje, stražar trznil nož in rdeča črv krvi zlezla navzdol Pilars ' vratu. V Luger še vedno potekala ji pripravljen.
  
  
  "Ingram, vzemi, da je idiot, ki je pištolo," je stražar lajal.
  
  
  "Jaz... ne morem storiti," pilot je povedal v trese glas.
  
  
  Guard zarenčal na njega, " Se človek enkrat, boste whimpering potres, ali pa bom..."
  
  
  Nismo nikoli izvedel, kaj se je stražar nemara Ingram, ker je v svoji pilotni je bes, se je obrnil Rivnenskaya glavo dovolj, tako da Luger bi lahko postavil v položaj in ustrelil emu prek nezaščitene levo oko. Obrnil se je stran od Pilar, odskočila off stene, in padla na tla. Nož udarili neškodljiv način proč.
  
  
  Pilar stared me z užaljen izražanja. "Bi naj em cut grlu, preden si dal gor vaš pištolo, ne bi ti?" je rekla.
  
  
  "Seveda," sem priznal. "Če bi bila moja pištolo, si in jaz bi obe mrtvi."
  
  
  Ona je prikimala počasi. "Da, ona, mislim, da imaš prav. Ampak še vedno... " Je stresel glavo. "Ti si kul. Dal me je strah."
  
  
  "Bomo toplo vas kasneje," je rekel hitro, in se obrnil, da pilot. "Zdaj, Ingram, boš vzemi me v mesto, kjer lahko poberem kovčki, da ste ob Torio."
  
  
  "Misliš, Gisov je skrivališče?"
  
  
  "To je pravica. Kjer je v dvorani?"
  
  
  "V gorah na meji Venezuela in Britanski Gvajani. Vendar njen nikoli ne bi mogli pristati tam v temi. Ne takrat, ko je težko dovolj.
  
  
  Pogledal je na uro. "Če smo vzlet zdaj je treba svetlo
  
  
  
  
  
  ko smo prišli tja. In Ingram, če ste po nesreči točko me v napačno smer, se boste lahko zaklenjeno Šest metrov pod zemljo večno..."
  
  
  "Jaz sem niti pogumen, niti neumen," je odgovoril. "Bom naredil točno to, kar ste mi povedali."
  
  
  "To je dobro, Ingram. Morda je še vedno živo, da napišete svoje matere, vse neprijetne podrobnosti."
  
  
  Pilar, ki je bil sedel mirno na strani, spregovoril. "Nick, govoriš, kot da ste prihajajo iz Odin je mesto."
  
  
  "Njo," sem rekel. "To je nit čakalno vrsto, in verjetno ne bo ognjemet. Lahko ženska nadloga ."
  
  
  "Ne," je rekla, razprla noge odločno. "Prišli smo tako daleč skupaj, in zdaj ne bom pustil. Svojo pomagal veliko, mar ne? "
  
  
  "To je res, ampak ..."
  
  
  "Vzemite me s seboj, Nick," je dejal. "Jaz lahko ustrelil, kot tudi ti, ampak dva pištole in dvojno naše možnosti za uspeh. To veliko mi pomeni, querido "
  
  
  Za trenutek, nisem mogel bi si premislil.
  
  
  Kaj pa Pilar je dejal smisla. Ona je bila začinjena strokovne, težje kot večina moških. In vedela je, da je bila ničvredne, da če je potrebno, Sova naloga bi žrtvovati z njo.
  
  
  "Potem pa gremo," sem rekel. "Saj ne boš, da uporabite Jeep, da bi dobili nazaj v mesto, pojdi in potegnite distributer skp, tako da to ni neuporaben, da vsakdo, ki meni, da je koristna." On ni mogel pomagati, ampak dodati, " ali veste, kaj distributer skp je?"
  
  
  Njene polne ustnice ukrivljen v nekoliko posmehljivo nasmeh. "Da, querido, vem, o distributerja, kape in še veliko drugih stvari, ki jih ne morem verjeti."
  
  
  Ji nasmehnil ob revmatizmu. Dober. In lahko bi naš prijatelj še knock, da ga za kratek spanec.
  
  
  "Bom mudi," je rekla in vzela .38 od mene in hitela proč.
  
  
  Hodil je po walkie-talkie, razbil je na tla, dokler primeru odpreti, in nato uničijo poguma, s rit straže je puška. V tem grobo obveščanje, gledal sem Ingram, čeprav je bil zelo dober fant, in ni bila več groženj, kot brezzobih black hound na vrv.
  
  
  Njen Torio je rekel: "ti bom delo za nekaj časa in potem lahko greš nazaj na Willemstad. To je dolga pot, vendar boste imeli časa razmišljati o tem, kako najbolje, da živi. Berry vodovodnih, " sem rekel.
  
  
  Ga je komaj nasmehnil. Ni imel veliko smisla za humor.
  
  
  Pilar vrne z razpršilnik pokrov, ki je roko, da me je z modelno curtsy. "Kdor je, naj ne zbudi pred opoldne," je dejal. "In potem bomo imeli glavobol, ki ne znesek aspirin lahko pozdravi."
  
  
  "Vse prav, Ingram,"sem rekel," naj se tvoje v helikopter." Nato trije trudged navzdol rutted cesti čakal helikopter.
  
  
  Poglavje devetnajst
  
  
  Ingram zdelo se je, da prevzame odgovornost, kot je prevzel krmilo helikopter in sva poletela v nebo ponoči. Mi vodi vzhodu in nekoliko proti jugu, kmalu zapustili luči Curacao za nami. Na majhnem otoku Bonaire tudi spodrsnilo proč, in za nekaj časa je bilo samo črno Karibskem Morju pod nami in zvezdnato nebo nad.
  
  
  Kmalu sva ujela v luči Caracasa in hodil ob obali Venezuele za nekaj časa.
  
  
  "Ste rekli to gorsko skrivališče za Gisov je težko najti," sem rekel.
  
  
  "Skoraj nemogoče," Ingram je dejal. "Ne prevozniki letijo nad tem kraju. Ampak če bi bili, jih ne bi nikoli videl. Stavbe so zgrajene po vsem aka oranžno-rjava skala gorah. Ego je skoraj neviden iz zraka vzorčenja. Ni ceste, da je. Vse blago mora biti dostavljena z letalom. Zhizov dosežen dogovor z enim od Južno Ameriške vlade, ne vem, katero, za prevoz tovora. Moja naloga je bila, da promet VIP dvoposteljne sobe teh kovčki. In če nisem vedela točke, ki jih vodi me, jaz nikoli ne bi našel ta kraj sam."
  
  
  Smo opravili Trinidad na naši levi strani, in se obrnil proti jugu do glave celinskih preko močvirnatih terena Delto reke Orinoco. Vzhodno nebo se je začela, da posvetlite in podatke o tleh, je postala vidna kot smo rumbled v gorskem terenu, znan kot Gvajana Višavju.
  
  
  Potem smo imeli, da pridobijo višino, in Ingram prilagojena igrišču glavnega rotorja prevzeti globlje opiti od tanjši zraka. Stahl je dan, ki je svetlejši, vendar visoko cloud cover pokazala nobenih znakov dissipating.
  
  
  A mislil, da sem namerno izogniti prečkal mojih mislih. To je bil dan, da je New York Mesto bi umrl, če se nisem mogla ustaviti.
  
  
  Ingram nudged ramo, prekinili moje misli. Je usmerjen naprej na rock formacije, kot je na primer ena v obliki dvignjeno pestjo, kar nespodobno salute.
  
  
  "Lahko vidiš, da vnaprej?"pilot je zavpil nad zvok naš motor. "To je mejnik, ki piloti morajo opraviti. To imenujemo Prst Gora. Onkraj to je majhna skalnato dolino, kjer Zhizov glasom svoji hiši.
  
  
  "Kakšne so možnosti, da bodo začeli streljanje takoj, ko so nas videli prihaja?"
  
  
  "Ne verjamem, da je verjetno. Ingram je zdelo, da so se zbrali pogum v zraku, ki emu ni imela na tleh. "So zelo prepričani v svoje varnostne tukaj, in kot veleposlaništva poročali, so prišli in gredo precej pogosto. Razen če so nekako izvedeti, kaj se je zgodilo,
  
  
  
  
  
  mi ne bi smeli imeti nobenih težav pristanek v Curacao."
  
  
  "Vse prav," sem rekel.
  
  
  "Toda to je šele začetek. Takoj, ko se točkovno ali gospa, vsi hudiča zlom svoboden.
  
  
  "Ali mi lahko poveste idejo, fizično postavitev ta kraj?" Sem jo vprašala. "Če ne Zhizov je sedež prihajajo iz? Če ne znanstvenik Varnov opravi svoje delo?
  
  
  "Ne," Ingram je rekel, in nato me je pogledal hitro, kot če zagotavljam, me je njegovo iskrenost. "Verjemite mi, jaz bi vam povedal, zdaj, če mi je znano. Vse, kar sem naredil, je ostal na helipad, ko nekdo dobi ali se usede, ali pa jih obremenitev, kar hočejo, da ga nosite."
  
  
  "Kaj pa, če želite dostaviti sporočilo?"
  
  
  "Dajem svoj ego, da security guard na helikopter pristanek stran. On bo prišel ven in izpolnjujejo nas. In on bo prvi hema boste morali spopasti."
  
  
  Smo zaokro a nadstreška palec rock in začel spuščati v ozek kanjon, s strme pečine na vseh straneh. Tudi takrat, če nisi hotel je, no, saj ne bi videli, da vse stavbe, grobo zgrajena okoli skale. Sem štejejo štiri precej velike stavbe, eno majhno eden blizu ravnem terenu smo bili spušča do. Nizki skalni grebeni in balvani steljo celotno območje, in je bilo samo blede sledi poti priključitev stavb.
  
  
  Ko sem gledal, človek, ki je prišel iz majhne stavbe v bližini helipad in pogledal na nas. On izvaja s puško čez ramo.
  
  
  "To je varnostnik," Ingram je dejal.
  
  
  "Ali je samo ena?"
  
  
  "On je edini, kar sem jih kdaj videl. Obstajajo lahko tudi drugi ."
  
  
  Pilar ji rekla, " dol iz vidnega polja." Potem ko je prevzel položaj, prav tako je bila nevidna za Stahl.
  
  
  "Ko smo zemljišč," je povedal Ingram, " naj varnostnik prišel bližje, odprtih na dan."
  
  
  "Kaj pa, če ne morem priti ego tukaj?" pilot vprašal nervously, ego pogum v zraku začne izhlapi.
  
  
  Poskusite zelo težko, " sem rekel. "Kot če vašega življenja odvisna od njega. Ker, Ingram, starega prijatelja, to je res.
  
  
  Smo skrbno pristal v majhno jaso in Ingram je bil reševanju raziskovalnih problemov z motorjem. Kot velik rotor je prišel ustavi, človek s puško je zavpil nekaj, od tam, kjer je stal dvajset metrov stran.
  
  
  Ingram je odrinil vrata in vpil, " sem dobil nekaj za na splošno."
  
  
  "Ali ste lame?" guard poklicali. "Bi to."
  
  
  "Meni... bom potrebovala pomoč," Ingram je dejal. "To je preveč težko za mene."
  
  
  Tam je bila tišina. Potem pa smo slišali shaggy stopinjah čez prod proti nam. "Veste, to ne bi smel biti porter," guard pritožil. "Moral bi-"
  
  
  Ustavil se je nenadoma, kot če bi ga lahko bi nas videli. Vedel sem, da smo bili v težavah, ko sem slišal očitna zvok stražar odstranjevanje svojo puško in ga vključite, se v zaporu. V Luger je njen pripravljen, ampak to bi bilo usodno za tveganje streljanje je ustrelil zdaj in opozarjanje celotno posadko. Namesto tega sem pritisnil ga navzdol na moji podlakti in Hugo padel v moje dlani. A stiletto z metom nad njo, in je imel rezilo med palcem in kazalcem, kakor hitro je splezal skozi vrata. Guard dvigne puške, in njegovo rezilo je bil dosežen v ego smer.
  
  
  Na stiletto obrnil na midair pred rezilo je vstopil človek vratu. Naredil je zvok všeč raspy šepet, je dva koraka nazaj in padli na tla, kri, ki se sesipa navzdol ego je grlo.
  
  
  Pilar poskočil okoli copter. Ingram stared na mrtvega moškega iz pilotovem sedežu.
  
  
  "Kaj zdaj?" Pilar vprašal.
  
  
  "Zdaj grem, da na skrivaj in raziskati ta kamen vasi. Boste ostali tukaj gledati Ingram. Ko sem se ji nazaj, bi ji na begu, in se bom potrebujejo nekoga, da pokrov za mene.
  
  
  "Vse prav, Nick," je rekel s krotkim sporazum, ki me je presenetil.
  
  
  On jo poljubil na rahlo, nato se sklonila mrtve straže, jenki na stiletto stran od grlu, in obrisal rezilo čisto. Ego ga vrne na scabbard svoje podlakti, nato pa se povzpela po kamenju, izogibanje pot, ki vodi ven straže post.
  
  
  Spomnimo se, kako sem jo videl, to mesto iz ptičje perspektive, je planila proti največja stavba. Zdelo se je logično sklepati, da bi bilo to poveljstvo operacije. Jaz sem leži na majhnem grebenu, ki se odpre na pot, ki vodi neposredno do dolge, nizke stavbe imenuje vojašnica. Ko je gledal, ljudje v grobo modra oblačila in delo kape preselil iz izhoda. Bili so neoborožen. Drugi je holstered pištole in rjave Sovjetskih vojaških uniformah z rdečo obrobo. Zunaj vojašnice, je opazil velik kvadrat stavbe, ki jo je izdala svoj prvi cilj.
  
  
  Njen interrogator zapustil svoje razgledne točke in previdno hodil okoli barake do točke, nad njo. Kot drugi, je bil le približno šest metrov visoko, in je mislil, da je prostor v notranjosti spustila pod zemljo. Slišal sem glasove in pokleknila poslušati ozke prezračevalni sistem.
  
  
  "Si pošlji mi, Splošno Zhizov?" To je bil mlad glas-energična, vojaško.
  
  
  Zhizov odzvali z mastno-nemoteno pokroviteljski intonacija. "Poslal sem za vas, Velike Rashki, ker nisem dobil sporočilo na dogovorjenem času od Polkovnika Gorodin. Torej, moramo domnevati, da se to ne bo na voljo, da nas v končni fazi delovanja. Jaz potrebujem drugega v ukaz,
  
  
  
  
  
  in vas je on izbral."
  
  
  "Zelo sem počaščen, Splošno".
  
  
  Povej mi, Pomembno, ali ste v celoti seznanjeni z načrtom?"
  
  
  "Da, da, gospod. Imamo dane jedrskih eksplozivnih naprav v sedmih Ameriških mest in zadnjo napravo, ki je bila dana na Panamski Prekop. Imena mest in točno lokacijo polno ime so znane samo vam in Ameriški znanstvenik ."
  
  
  "Zelo dobro, Rashki. Ali ste vedeli, kdaj je prva bomba je načrtovano, da greš? "
  
  
  "Danes, gospod." Je oddaljena od njegovega grla v zadrego. "Obstajajo govorice, vsem taboru, gospod."
  
  
  "Da, to je komaj skrivnost; mehanizmi, ki so očitne. Njena, jaz bom povedal, da je prvo Ameriško mesto, ki bo uničeno, je New York. Ker ih vlada ni sprejel naše pogoje, Dr. Varnow bo eksplozivnosti prvi Rivne bombo v štirih urah."
  
  
  Pogledal je na uro z veliko olajšanje. Tam je bila ledeno strah, da, kot je circled Venezuelske nebo ob zori, New York City lahko tudi takrat so bila izravnana s peklensko plameni jedrski eksploziji.
  
  
  Medtem ko so mislili, da kvote so bili proti meni, hlajenje growl odmevalo po ventilator.
  
  
  "Ah, vidim jo, moj pes prijatelji so budni," Zhizov purred. "Ne skrbi, Velike, tako dolgo, kot sem nadzor nad vsem, ti ne bo škodovalo. Ampak ena beseda od mene in jih bom ubil v sekundah." Zhizov je navdušen smeh je bil posnemati, ki jih ni prepričana, Raschke. "Teh zveri so narejeni za dve izmed najmočnejših sil v svetu, Velike," Zhizov še naprej. "Strah in sovraštvo. Zapomni si to "
  
  
  "Da, gospod," Glavnih odgovoril uncertainly nad snarls zveri.
  
  
  Je preselila stran od strešnik in se usedel, je videti na pešpoti med objekti. Najprej sem potreboval namig, da se Knox Vornow je umor, ki je bila ključna za celotno morilski primeru.
  
  
  Delavci opravili posamezno in v paru. Oboroženih vojakov, ki s svojimi ih kljubovalno nosijo zdelo zadovoljen do točke, brezbrižnost. Morda, kot Ingram je namignil, da so prišli do brezskrbno recimo, da ih varnost v tem mestu je bil neranljiv.
  
  
  Jasno je bilo, da sem moral imeti svobodo gibanja. Tako je čakal naslednji delavec prenesti v njega in pade za njim. Ego udaril z njo v Luger ,in odšel je uvel v naročju. Bila je hitro vlekel za ego na skalah in utišani vedno za ego.
  
  
  Vzela off moder pajac je bil oblečen, in potegnil ego nad njeno obleko. Hlače so malo prekratek, drugače pa sta fit. On je dal na svoj klobuk in pritisnil na vizir na čelo. Iz razumno razdaljo, da bi lahko mimo neopaženi. Po skriva delavca telo med dve ogromni balvani, vodil nazaj na pot in sledila je. Slišal sem, shaggy glas za mano. On ducked v nizka vrata, ki so videti kot skladiščni prostor. Pokleknil je k, s hrbtom na poti, in fiddled z ročico ves dan, kot če preverjanje napako zaklepanje.
  
  
  Topel vonj hrane je dosegel moje nosnice kot dve workmen je ustavljen, da ostajal na pot, je za mano.
  
  
  "Nimam uganiti, kdo dobi zajtrk ste izvedbo," je dejal eden okoli njih. "Ameriška, kajne? Za znanstvenik."
  
  
  "Seveda," je rekel drugi. "On je naš gost čast."
  
  
  "Kaj je on to dobil, zjutraj, ko smo jedli naše običajne smeti?"
  
  
  "Sveža jajca, šunka, toast in zrelega paradižnika."
  
  
  Prvi delavec zastokal expressively. "Molim, da ne bo zaledenitve, dokler ne bomo vsi lahko pustite to gorsko vice in živeti kot človeška bitja znova. Kako sem zavist dobro Eda in žensk, ki ga Američani uživajo."
  
  
  "Ta čas je blizu, tovariš. Danes moramo stavke na Američane."
  
  
  "Če je tako, potem danes praznujemo. Zdaj pa moram iti."
  
  
  Ko je gledal, eden od dveh moških sledila v bližini poti, vej off na levi, medtem ko drugi, ki nosi pladenj hrane, nadaljevala s hojo odkrito. On naj emu hodi po poti in nato je sledil, ki zajema njegov obraz s čepico.
  
  
  Človek ni obrnil, tako da sem mu sledili, da eden izmed večjih stavb, ki je stala poleg skupine stavb. On je šel dol v nekaj korakih, odprl vrata in izginil skozi to, dal em nekaj sekund, nato je šel skozi ista vrata.
  
  
  Svoje odkritje je bilo, da so te stavbe so izkopali veliko globlje in končal veliko bolj temeljito, kot je mislil. Ih dobro zasnovan design označuje dolgo pripravljalno obdobje.
  
  
  Tam je bil en dolg hodnik s stene okoli gladek kamen, ki nežno ukrivljen v loku. Čeprav nisem videl delavec, je bilo slišati s shaggy ' ego vnaprej. Koridor je bil osvetljen z električnih luči, v rednih časovnih presledkih, in ni bilo dvoma, da je bila elektrarna tam.
  
  
  Potem sem se spomnil, da so pred nekaj leti je bilo govoric, da ruski baza je bila pripravljena nekje v Južni Ameriki. To je bilo v času Kubanske raketne krize, na primer, in v naslednjem detente, take govorice ugasnili. Izkaže se, da zbirka podatkov je dejstvo. To je bil verjetno opuščen po uradni ruski režim, ampak znova aktivirate tako, da Državljani in ego frakcije kot skriti center ih dejavnosti.
  
  
  Vse na hodnik, njen
  
  
  
  
  
  
  Sem le šel skozi ena vrata. Očitno, ni bilo veliko sob, kot jih je bilo treba izrezljane iz trdni skali. Slišati glasove vnaprej, on se je sunkoma ustavil.
  
  
  "Prinesel sem kraljevski zajtrk za vašo Visokost' ego." To je bil dostava hrane, človek, glas, poln sarkazma.
  
  
  "Prinašajo le edu in pustite idiotski komentarji." Na sprejem glas je bil grob in urejen ."
  
  
  "Kaj je Ameriški delaš tam?" delavec vprašal. "Ali je pripravljena za poseben dan?"
  
  
  Zdaj se je počasi premika po ukrivljeni steni pogled na procese, in prišli do točke, ko je videl, da niti hodnika. Vojak z impresivno črne brke, je stala tam, varovanje masivna vrata. Vzel hrano pladenj iz delavec in našobljenimi svoje ustnice pred rekel, " To ni nič drugačen od običajnega, razen, da je vstal ob zori zjutraj. Vendar ne morem vedeti, kaj se dogaja v njegovi glavi."
  
  
  "Ne, jaz ne mislim tako. Dobro, najboljše za njega, najslabši za mene. Svoje bo za zajtrk za nadležno gruel.
  
  
  Je hitela nazaj na hodnik, kako bi prišel. Zdaj, ko sem vedel, kje najti Barnaba, moral sem najti način, kako priti do njega. Medtem ko je razmišljal ta problem, sem swerved je za znake, in prepozno sem videl slika približuje v daljavi. Jaz lahko povem za obliko to, da je bila to ena od drugih vojakov.
  
  
  Po nesreči, kot če svoje nekaj sem pozabil, se je obrnil nazaj. Je zaklical za mano, vendar je bilo predvajano gluha in nema. Okoli ovinka, daleč od oči vojakov, je odhiteli nazaj v svetišču Varnova. Vendar " shaggy bil prihajajo iz te smeri. Premolknil. Izobraževanje dostave delavec bo vrnil, sledi še en vojak na vrata v Skedenj.
  
  
  Hitro je sestavljen njegov um in planila v samo vrata, ki vodijo na hodnik.
  
  
  Vrata so bila zaklenjena, zato sem šel po delavca pajac v mojem minuto in ugotovil, tanko elastični trakovi iz jekla. Ta naprava je močnejši in prožnejši kot tradicionalni kos plastike, deluje hitro in enostavno zakleniti.
  
  
  Kot delavec je bil še vedno približuje z ene strani in vojak iz drugih, ji je odrinil vrata in planila v notranjosti.
  
  
  Poglavje dvajset.
  
  
  V nekaj sekundah, razkošna notranjost ta prostor prišli skupaj. Ni bilo grobe površine, ni dolgočasno barve. Mehke teksture-blazine, zofe, postelje, ležalniki, vse v karneval v mavričnih odtenkih.
  
  
  "Lahko bi vsaj trka," je izrazito ženski glas rekel, od nekje na moji levi.
  
  
  "Velik učenjak bi morala zgodaj vstati danes," drug glas, ki je dejal, iz druge strani.
  
  
  Kot moje oči prilagojene slabi svetlobi, njen, sem ugotovila, da je glasove, ki so prihajali iz vrstico saten postelj in puhasto blazine v poglobila, ovala na vsaki strani prostora. Ko je gledal, disheveled blond glave je zdelo, da levo in desno, sledile so organi, ki so videti, kot kolegij navijačica programske opreme. Blondinka številka ena je bila oblečena v roza nightgown dovolj kratko, da ne dopuščajo nobenega dvoma, da je bil rojen blondinka. Številka dve je bil oblečen harem pižamo, ki so bili dovolj pregleden, da potrdite, da je bil tudi pravi blondinka.
  
  
  "Upam, da nisem vriniti," sem rekel.
  
  
  "Njeno ime je Terri," je rekla blondinka številka ena v roza obreži zgoraj.
  
  
  "In njeno ime je Jure," je dejal številka dve v harem pižamo.
  
  
  "Tako so napisani z "i'." Terri je pojasnil
  
  
  "Pomembne informacije," sem rekel.
  
  
  "Mi smo dvojčka," Jerry predlagal.
  
  
  "Drugo presenetljivo odkritje," sem rekel.
  
  
  Dekleta so vstala s svoje postelje in prišel na mojo stran.
  
  
  "Še nikoli nisem videl prej," Terri je dejal.
  
  
  "Vi ne spada sem, mar ne?" je dodal Jerry.
  
  
  "Prišel si, kot nevihta," Terri je dejal. "Mislim, da ste lovili in želite, nas, da skrijete vas. Kako super!"
  
  
  "Nisi policaj, si?" je rekel Jerry. "Ne moremo skriti policaji."
  
  
  "Nisem policaj," ih zagotovljeno njo. "Kdo sem in kaj mi je storiti, je preveč, da pojasnite, v manj kot uro, in nimam trideset sekund. Vendar vam lahko povem, da sem edina, ki po dobri fantje - in nisem joking na vse - potrebujem vašo pomoč ."
  
  
  V tistem trenutku, smo slišali glasove in šla poslušati na vratih.
  
  
  "Zakaj si se obrnil in se vrnil, ko je bila klical?" To je bil glas vojak, ki je nagovoril me v podhodu.
  
  
  "Ne vem, kaj si govoril. Ona je pravkar padel za zajtrk. Nisem videl, si šele zdaj, " delavec je odgovorila.
  
  
  "Ste hodili tukaj minuto nazaj, potem bi se obrnil in šel nazaj."
  
  
  "To ni njeno."
  
  
  "Nihče ni prišel s teboj?"
  
  
  "št. Vprašajte Jurij ob redni profesor njena vrata. "Bom. Jaz grem, da spremenite njeno ego. In če ste leži, to ni važno. Pa pojdimo, "tovariš"! "
  
  
  Zvok delavca stopinjah, ki prihajajo hodniku. Tipke obroč pred vrati.
  
  
  Njen privila do jaukati iz looped strani dan, Luger v roki. Dvojčka stared na pištolo s široko cornflower-modre oči, nato je pogledal na vsaki drugi, chuckling v frustracije. Da toddlers, skozi ih majhne možgane na tej točki, lahko pomenilo življenja ali smrti za veliko ljudi.
  
  
  Guard odklenjena vrata in odprl to razpoko.
  
  
  "Dobro, dobro, lahko dekleta zgodaj vstati," je dejal.
  
  
  "Kaj je okoli njega?" Terri je dejal.
  
  
  "Lahko gremo gor, kadarkoli želimo," Jerry dodal.
  
  
  "Gor in dol, gor in naprej.
  
  
  
  
  
  
  Dobro, to je tvoje življenje, " je stražar snorted.
  
  
  "Kdo je okoli nas, se želi pogovarjati to jutro?" je vprašal Terri.
  
  
  "Ali je to tako nas je spet?"
  
  
  "Potrebujemo te, potrebujemo nekaj drugega. On je samo imeli zajtrk, in njegovo delo je na prvem mestu. Nato eda - in ženske, za sladico ."
  
  
  "Kaj delaš tu, Marcus?" "Ne, da vstopite v naš prostor, razen če je profesor pošlje prinesi nam."
  
  
  "Iščem človeka," je rekel apologetically.
  
  
  Emu so se odzvali na deklice giggles.
  
  
  "Mislil sem, da sem videl workman na hodniku," Marcus je še naprej rawly. "Nekdo, ki sploh ne sodijo v ekipo. Sem mislil, da morda pridejo tukaj."
  
  
  "Nismo videli eno osebo," Terri rekla nedolžno.
  
  
  "To je tako razočaranje," Jerry dodano gnusom.
  
  
  "Jaz ne okoli ljudi, ki so si phantoms," je dejal Marcus. Slišala sem, da ga sprejme pogojno korak naprej. "To bo nekaj časa, preden profesor konča svoj zajtrk, in bodo poslali za eno okoli vas. Saj je že tu, morda bi lahko zabavajo druge stranke malo ...
  
  
  "Nikakor ne!" Terri zmanjšal. "Naš pogodbe pravi, da smo tu izključno za Dr. Varnov. Bili smo opozorjeni, da ne igrajo igre z drugimi."
  
  
  "Vendar mislim, skrbno," Jerry je dejal mischievously.
  
  
  "Dražljivke," straže je dejal. Je stopil nazaj in dekleta zaprla vrata. Zaklepanje zaprta.
  
  
  "Zdaj smo res v težavah," Terri giggled.
  
  
  "Ampak mi smo ob tako zabavno," njena sestra je dejal.
  
  
  "Hvala, "sem rekel, in zdrsnila v Luger nazaj v svoj tok. Njo, se zarežal. "Morda sem lahko najdete nekaj časa, da boste plačali nazaj. To je res, da ste samo tukaj, da... err... služijo Warnow?"
  
  
  "Si slišal, kaj mi je dejal, da Marcus, smo samo veter - up igrače za Ameriški znanstvenik," Terri odgovorila.
  
  
  "In glede na vrste oseba je, da ne zavzamejo veliko našega časa," Jerry je dejal, in prišel je nad mano.
  
  
  "Kako ste prišli v to?" Sem jo vprašala.
  
  
  "Misliš, kaj delamo dobro dekleta, kot nam je to v kraju, kot je ta?"
  
  
  "Nekaj takega."
  
  
  "Mi smo se odzvali na oglas v podzemni časopis v San Franciscu," Jerry je dejal. "Sorodne dekleta želijo potovati, razburjenje, avanturo."
  
  
  "In očitno si dobil službo."
  
  
  "Seveda. Tam je bilo petdeset drugih dekleta, vendar smo imeli prednost, ker dvojčka."
  
  
  "To ni vse, kar je imel," sem rekel, omeniti ih je velikodušno oblike.
  
  
  "Všeč si mi," Terri je dejal.
  
  
  "Stavim, da ste tudi vredno veliko več človek kot profesor," Jerry dodal.
  
  
  "Me ne zanima v ego spolno talente ih ali ni," je rekla resno. "Vendar se je izkazalo, da je najbolj nevaren človek na svetu, a grožnja zda in cel svet. Bom rezervni grozljive podrobnosti, ampak verjemi mi, nič ni bolj pomembno, da je prihodnost človeštva prav zdaj, kot se mi je, da se v Varnov ' s lab. In ona, želim si, dekleta, da mi pomaga ",
  
  
  "Misliš, da je neumen, me poskuša biti bolj pomembno, da si od tega?" je dejal Terri, dvignete svoj kratek nightgown, ki je celo višja.
  
  
  "In ta?" Jerry interjected, snapping pas ji pajama dna in potisnete navzdol na sredini njene zaokrožene stegna.
  
  
  "Rekel sem bolj pomembno, dekleta, ni več zabavno."
  
  
  "Zakaj bi mi pomagal?" je vprašal Jure. "Ti sploh ne bo vljudni do nas."
  
  
  Jasno je bilo, da domoljubje in humanizma so bile besede, ki niso bile opazne v ih zelo svetla glave. Vendar brez ih pomoč, moj možnosti so nične.
  
  
  "Kot stari pregovor pravi," poker, s katerimi se soočajo moški ji je rekel, " ti vrag rudnik, jaz nič tvojega."
  
  
  Par zardi nasmehne znanja osvetljen prostor. "Misliš, boste?" dvojčka je dejal, v sozvočju.
  
  
  "Če mi lahko pomagate priti v Varnov' s lab."
  
  
  Površno srečno, jih je vzel mojo roko in led mi je, da kup pisane blazine, kjer so se hitro odstranijo tanke prevleke. V utripala v oči, so bili goli, ob različnih zapeljivo predstavlja med blazine. Odkril je, da Terri je majhen birthmark samo pod njeno levo dojko, in to je bil edini način, on lahko ji povem, poleg dvojčka.
  
  
  To je bil samo čas v mojem življenju, da je njen je bil v naglici dokončati, kar je verjetno najbolj zanimivo stvar, okoli vseh človekovih dejavnosti. In tako je postavil nov svetovni rekord, za odstranitev čim več oblačil, kot je mogoče v najkrajšem času.
  
  
  "Mmm, slastno," Terri komentiral.
  
  
  "Vedel sem, da bi imel več kot, da star profesor," Jerry odobren.
  
  
  "Pridi sem," Terri naročili, " je odprt od nas."
  
  
  Hitro je dobil na kolena in se naselili v klasični položaj z Terry je bolj nestrpen, malo telo.
  
  
  "Njen omele, je ni mišljeno, med menoj in med nami," je rekla z vzdihom, nizko jaukati, da ni dobro kot pritožbo na vse.
  
  
  "Moti?" Vprašal sem ga naprej po vstopu v vrata raja.
  
  
  "Oooooooh," je zastokal.
  
  
  "Bom poklical igra v prihodnost," sem ji rekla, in pahnila v tunel ljubezni.
  
  
  To je, kako se je vse začelo, čeprav v zelo kratkem času smo sprejeli neskončno število gimnastični predstavlja, večina, ki niso opisane v zakonu priročniki.
  
  
  Čez nekaj časa, postala sva tako engrossed v drugi prijatelj, ki Jerry je dejal v nizko, žalosten glas:: "res ne, kot je predvajanje sedemdeset."
  
  
  Bil sem spravil v neroden položaj, da govori, ampak obrača glavo, z veliko truda, vprašal sem jo,
  
  
  
  
  
  
  Nedolžno: "Kaj to pomeni, Jerry? "sedemdeset igrati."
  
  
  "Bog, vsakdo ve, da," je rekla grumpily. "Sedemdeset-šestdeset devet s eno oko."
  
  
  Bila je približal s črko k njej, in z malo spraviti človeka, ki opravlja, je postal tretji partner v eno najbolj zapletenih, eksotične in dolgočasno predstave spomnim. In se spomnim, da je precej veliko.
  
  
  Po tem, ko je bilo pozvano, naj obleko hitro, dvojčka me je pogledal z vesele obraze, ki je prepreden z majhnimi nasmehne in winks hvaležnosti. To je bil Jerry, ki je dejal, z dolgo, srečno vzdih,"veš, mislim, da tri od nas bo fantastično nekaj."
  
  
  Toda moj um je bil že soočena s problemom Warnow in podjetij. "Vse prav," sem rekel, " za zabavo in igre, so mimo. Zdaj pa poglejmo, če bomo našli način, da svetišče Nox Varn.
  
  
  So pokimal skoraj v sozvočju. Vendar ni bilo pravega interesa na njihovih obrazih.
  
  
  "Se spomniš naše malo takega?" Njen ih vprašal.
  
  
  "Da," Terri je dejal, mrk. "Ampak to je lahko nevarno, da vam pomagamo."
  
  
  "Poleg tega," Jerry dodal. "Imamo veliko za izgubiti. Oni plačati nas več denarja, kot smo jih kdaj videli v naših življenjih. Ko smo pustite tukaj, se bomo, da jo uporabite, da odprete majhno trgovino z oblačili."
  
  
  V času, sem imel močan občutek, da dvojčka, ki niso bili tako neumen, kot se pretvarjal, da je.
  
  
  "Torej boš, da se odpre trgovina z oblačili, ko ste pustite tukaj," sem rekel. "In tisto, kar mislite, da boste kdaj pustite tukaj? Ste zapornikov, ne veste? "
  
  
  Terri stresel glavo, " Nismo zapornikov na vse. Smo pridejo in gredo, kot smo prosim. Ko smo prišli utrujeni, da cooped, se bomo sprehodili po vsej hiši. město. In nihče se ustavi nas ."
  
  
  "Seveda," sem rekel. "Lahko greš kjerkoli želite, ker ni pot okoli tega kamna trdnjava, razen za zrak. Toda povedati ti ljudje, ki si želijo prenehati s kajenjem in prosite ih priti ven od tukaj. "potem boste vedeli, kaj morate imeti znano dolgo nazaj, da bi morda tudi sužnji v verigah."
  
  
  Zdaj ih imela njena undivided pozornost. Ih srčkan žareče obraze, se obrnil resno, in so si izmenjevali začuden poglede.
  
  
  "Nisem tveganja moje življenje prišla z smejal," je naglo nadaljeval. Ti ljudje gredo, da prevzame Ameriko in ves svet z atomsko silo. Ih bombe, ki so že bili dani v ključnih AMERIŠKIH mest, in so pripravljeni, da eksplodira, enega po enega, če ne bomo v skladu s ih zahtev ."
  
  
  Pogledal je na uro. "Če ne morem priti do Varnov, ki je edina, ki se lahko vključi naprave, prve atomske bombe bo uničil New York in vse ego rezidenti v samo dveh urah."
  
  
  Njen oče je pokimal, kot so gaped. "Ja, to so dejstva. In želim si, dekleta, da nehaj sile ta neumna blondinka na mene in nadaljujem. Ker, poleg Varnov, ki ovadenih svojo državo, smo samo trije Američani sredi sovražnik tabor.
  
  
  "In brez mene, nikoli ne boste dobili od tod živi."
  
  
  "Oh, moj Bog," Terri je dejal. "Kako lahko pomagamo?"
  
  
  "Hočem to postopek, ki se uporablja, da bi dobili dva izmed vas na Warnes" laboratoriju, dnevni prostori, in vse ostalo, in nazaj. Želim, da mi poveste vse, kar si videl tam, da bi me namig, da se ego operacije. In to tako hitro, da je čas za premik zdaj! "
  
  
  Oba sta začela govoriti hkrati. "Počakaj," sem rekel, " Terry, pojdi naprej."
  
  
  "Tam je varnostnik," je dejal. "Ampak Marcus je na dolžnosti večino časa. Spi v majhni sobi v ozadju profesor je vrata, da izgleda, kot da je narejena iz trdnega jekla. In on je edini, ki vidi nas naprej in nazaj. Ko pritisne na alarmni gumb, in Varnov gre na drugi strani vrata, odpre ga, in govori skozi neke železne rešetke. Ni ključ za vrata; odpre od znotraj - in profesor nikoli nam pove, zakaj ."
  
  
  Dober. Nič drugega?" Sem udaril. "Kaj je notri?"
  
  
  "Ko greš v" Jerry je rekla: "boste videli pisarni z mizo in telefon. Kraj je golo, ni drugega pohištva. Vendar pa so arhivske omare. In veliko uokvirjena zemljevid Združenih držav amerike, ki visi na stoka v bližini stol. Druga vrata vodijo skozi office b ...
  
  
  "Počakaj malo!" Terri prekine. "Tam je zid varno za to kartico. No, ne ravno varno. Vendar kvadrat kotiček.
  
  
  "Kako pa veš, da je?" Ka jo vprašala.
  
  
  "Ker en dan, ko sem prišla, sem jo videl. Zemljevid je bila sprejeta off kavelj, in je ležala na tleh pod to luknjo v stokanje na primer kvadratni meter. Warnow imel knjige širijo na mizi, da mu je bilo branje, medtem ko je čakal me je. Mislim, da je pozabil, da dajo dokumente stran in kritje město z zemljevidom.
  
  
  Je nasmehnil. "Ali misli, da sem preveč neumna, da pozna razliko med stokanje luknjo in jo-vem-kaj. Kakorkoli že, sem se pretvarjal, da ne opazite, in nisem bil posebno radoveden na čas. Naslednjič, ko je poslal za mene, karta pa je bila še vedno tam, brez dokumentov."
  
  
  "Kako pa povedal, poleg?" Vprašal sem, samo za potrditev moje izobraženi ugibati.
  
  
  "Imam birthmark tukaj," Terri je dejal z faintest namig nasmeh, ki kaže na področja pod njeno levo dojko. "In kot lahko vidite, smo obrabe različne kostume razlikovati med nas."
  
  
  "Vse prav, Jerry, pojdi naprej. Kaj je v sobi zraven office? "No, to je res ena velika soba ločena z zaveso.
  
  
  
  
  
  Na eni strani je posteljo, nekaj kosov pohištva in kopalnico, ki povezuje neposredno na urad. Na drugi strani, ne vprašaj me. Še nikoli nisem videl, a mislim, da je verjetno neke vrste opreme. Oh desno, in ob posteljo, tam je še ena okoli teh notranjih telefonov.
  
  
  "Ste kdaj slišali, mu govori o teh telefonov?"
  
  
  "Samo enkrat. Ampak to je bil neke vrste dve težišči pogovor, in ni razumel, je "
  
  
  "Dvakrat, ko je bil tam, Emu dobil klic," njena sestra je dejal. "Jaz nisem razumel, kaj je govoril, bodisi. Ampak mislim, da zdaj vem ."
  
  
  "Povejte mi o tem, Terry."
  
  
  "Dobro, da je bil videti zelo jezen. In je rekel nekaj takega kot: "Poglej, ne gredo na me, Splošno, in ne grozi mi. Ne pozabite, če sem na dopustu, in vse, kar gre z mano. Tudi v Moskvi, splošni, ki je prišel na konferenco z dvema kovčki. Vendar iz neznanega razloga, eden izmed njih izgubil ." In potem je premolknil je in je rekel: "ali to pomeni nič, Splošno?"
  
  
  "Ne vem, kaj pravi na splošno," je komentiral. "Pa da mi pove veliko. Varnov je tak sistem, da če umre, vse mesta, vključno Moskvi, bo umrl z njim. Ne samo, da je on zlo baraba, on je prav tako prekleto pametni.
  
  
  Mojih mislih zavrtel za trenutek, kot sem razvrščene različne vidike izvedljiv načrt. Nato je dejal: "Na eni strani, čas je najbolj pomemben dejavnik. Ampak jaz ne vidim. Lahko dobim Marcus, da bo eden od vas, da Ond. Ampak ne morem sile Warnow, da jo odprete, če je ne prevzame pobudo. To je, če je ni že poslal Marcus po vas.
  
  
  "Prav tako, ne morem prebiti, ko ste brez ubijanja Markus, ki bo stal odpreti za dan, kjer Varnov je ego lahko ogledate. In preden sem lahko poskrbel Marcus, je zaloputnil vrata v moj obraz. Torej, vse je odvisno od vas dekleta. Kdor pride, da ga vidim danes, imam, da se držijo nekaj v ta vrata, tako da ne zapre popolnoma, in to tako, da Varnov ne opazite, ga. In to traja čudež časa ."
  
  
  "Imam boljšo idejo," Terri je dejal. "Tisti, ki je prejel profesor odobritvi gre z njim v spalnico, črpalke do ego in postavlja ga v posteljo. Ona nato prosi, da ji gredo na stranišče. On ne more trditi z da, tako je ključavnice sam v kopalnici, izpira z vodo, nato poteka študija in odpre jeklena vrata za vas. Nato se je vrnila skozi povezovanje vrata in se vzpenja na posteljo z Varnova.
  
  
  "Čisti genij," sem rekel.
  
  
  "V tem času, boste morali znebiti Marcus," Terri je dejal, " in počakajte dan."
  
  
  "Dajte mi pet minut," sem rekel. "In njo, hočem, Marcus, da bo zvabila tukaj za preostale dekle, tako, da ona lahko poskrbeli za hitro in tiho za nen."
  
  
  "Po navadi ne želite, nas na jutro stranka," Jerry je dejal. "Ampak recimo, da je ve?"
  
  
  "Ne skrbi, bom pripravljen za skoraj ničesar," ji je dejal oče.
  
  
  Tam je bil še en premišljen tišina in nato je rekel: "Zdaj vse, kar morate storiti, je, počakajte. Vendar za kako dolgo?
  
  
  "On je kot ura," Terri je dejal. "To bi morala biti tukaj vsak trenutek."
  
  
  "Seveda," Jerry je dejal. "Ampak, če je to ego je velik dan, da bi izbrisala New York, mogoče je bom živčen in prekleto dobro ne želite, da spanja."
  
  
  "Jezus," Terri zastokal.
  
  
  Nisem rekel ničesar ji, ker je doumel vprašanje in morebitne katastrofe odgovor preobremenjeni moje možgane.
  
  
  Enaindvajset
  
  
  Ni bilo neke vrste toaletno mizico v temnem kotu sobe, in sedel sem na to, popolnoma nedosegljivi od svetlobe. Zapisnik označili za neskončno, in moje utesnjen, mišičast mišice prosil za pomoč. Končno je vstal. To je bilo neumno, da ostanejo v tako neroden položaj, ko bi lahko verjetno slišali opozorilni zvok tipke enkrat na dan.
  
  
  Pol ure je minilo, ko je presodilo, da revmatizem na velik žepni nož je bil odstranjen, Varnov bilo, o, da bi do neresna razvedrilo in se osredotočiti na mračna zadeve dan, roko pripravljen, da pošljejo signal, da bi razstrelili mesta New York. v nebo. In če v zadnjih uro predsednik niso odločili za tveganje nacionalni panike in evakuacijo Manhattan, usoda vseh teh ljudi, ki je bila v mojih rokah.
  
  
  Kot je on čakal njo, ki se je boril rastoči občutek groze, izračun izvedljivosti pol ducata alternativne načrte. Vsi so bili praktična in dovolj pameten. Vsaka od njih pa je prišel mrtev - je impregnable jeklo zid med mano in Varnov.
  
  
  Od časa do časa, nejasni muffled zvoke, ki bi lahko slišali vzdolž predora koridorja. Nejasni glasovi, je thud težkih nog, žvenk kovine. Dekleta me poslušali z ušesi ravno proti steni, ampak poročali, da jih ni slišal ničesar pomembno, samo neuporabna poloble, kot je več moških, seveda v naglici, je bil sprejet mimmo.
  
  
  Potem, po dolgem obdobju tišine, ko je bil na tem, da tveganja vsako obupno podvig, ne glede na to, kako noro tveganje, je bil nestrpen potrkal na vrata, je sledila takoj za klepetanje ključa v ključavnico.
  
  
  Bilo je že dobro skrit, ko Marcus odvihrala v sobo profesor je inoča in vpil: "Ste Little Miss Mol," Ameriški zahteve.
  
  
  
  
  
  
  Svoje storitve za dva! Profesor je bil priprti zaradi obiska iz svoje nadrejene, in pravi, da če ne boste prišli takoj, bo krme, ki jo na splošno je pse za večerjo.
  
  
  "Oh, moj Bog, ti psi bodo jedli slabo malo me v tri odseke," Terri je dejal v svoji sladki glas. "Naj pohiti pred profesor izgubi kaliti."
  
  
  "Mislim, da misliš ego - kul, ne ego-vroče, dragi Terri," Jerry popraviti.
  
  
  "Vabim ih, kot ga vidim ih, dragi," je odgovorila in stekla k vratom.
  
  
  "Oh, Marcus," Jerry je vzkliknil, " bi lahko prišli nazaj za droben trenutek, preden vam poda moja sestra?
  
  
  "Pridejo nazaj?" Marcus udaril irritably. "Zakaj?"
  
  
  Sem osamljen in ... In moram resnično človek, ne to utrujeni, stari vreča kosti.
  
  
  "Da ne? Je to zdaj? Marcus je dejal, njegov glas trese od sreče. "Kaj bi lahko naredili z resnično človek v samo majhen minuto?"
  
  
  "Bi lahko rezervnih dveh drobnih minut?"
  
  
  "Jaz bi lahko prihranite veliko, ampak jaz bi lahko imeli težave."
  
  
  "Ne bom povedal. In ne mislite, da sem moral tvegati?"
  
  
  In potem, potem grozno, negotova, začasna prekinitev: "Da, jaz bom takoj nazaj. V manj kot minuti. Bodite pripravljeni!"
  
  
  Kot če bi bila klicajem sporazuma, so se vrata zaloputnila z thud. In potem je bil velik vakuum tišine.
  
  
  "Ne zapravljajte nas drugi," Jerry ji je v nizki glas,"in da ga zaseden!"
  
  
  "Tailor, nikoli ne veš, kaj je ego hit," je muttered, in ji crouched dol.
  
  
  Marcus vrnila nekaj sekund kasneje.
  
  
  "Kot lahko vidite, mož, njen ljubimec," Jerry je dejal.
  
  
  "Jaz sem bolj pripravljen kot boste kdaj ne sme biti," je rekel Vaughn z živčni chuckle. "Sem že, da straže Warnow je vrata, in nimam časa, da sleči."
  
  
  "Pozabite te neumne dan," Jerry je odgovorila. "Divji slon stolp dvajset metrov visoko ne bi lahko prekinil to, če notranji prostor je pokrit od tal do stropa z arašidi."
  
  
  Očitno je, Marcus je bil predaleč od želijo, da jo sprejmete. Vendar minuto kasneje je spustil nekaj urejen godrnjača, ko Jerry rekel: "Oh, moj Bog, ti si preveč!" in ji sneaked iz za toaletno mizico.
  
  
  Njen rahlo, ampak hitro je stopil naprej z stiletto. Njen Bosni in Hercegovini sodišču obsojen nad njimi za trenutek, ko je dvignila orožje nad ego je široka nazaj. Jerry je odpreti oči razširili na pogled od mene.
  
  
  Nenadoma, morda pozvani, ki jih nekateri živalski nagon ali pogled v Jerry ' s začuden oči, Marcus dvignil glavo in se obrnil pol do mene.
  
  
  Torej, namesto, je zabodel emu je rezilo v njegov prsni koš.
  
  
  Ego je usta so bila odprta, in njegove oči so bile odkrito verjeti. Vendar pa se z malo jokati in grozno grimace, bil je hitro potegnil z nožem, in ubogljivo propadel na vrhu Jerry in zamrznila.
  
  
  Njen obrisal rezilo na ego je enotna suknjič in predelane orožje, medtem ko Jerry, z najbolj prestrašen izraz na njegovem obrazu, poskušal zaman, da potisnite telo stran od zapri. Ego je zgrabil jo za ramo in jenki, in on pade na tla. Bil je videti v neskončnosti vesolja.
  
  
  Gerry sedel in obrisal bloodstain off njeno golo telo kotu stanja kot ona me je pogledal z izrazom nisem mogel povsem mesto. Razen, da morda je bil mešanica občudovanje, dvomov v bližini realnost divjak smrti, in odtenek od gnusa. Ali je sovražil me, krvi ali truplo, ne morem povedati.
  
  
  "Ja," sem rekel, kot če odzivati na neizrečene žepni nož, " a glasu, kot se to zgodi. In, če mi ne mudi, na milijone drugih, veliko bolj nedolžnih ljudi bo umrl."
  
  
  Potem je odšla, in, glancing gor in dol po hodniku, je sprinted za velik jeklena vrata, za katere Varnov in daljinski upravljalnik naprave so čakajo na krilih.
  
  
  Nekaj tesnobe, prepotenih minut je minilo. In potem je slišal kliknite na zapah, in vrata so se odprla samo razpoko. Začelo se je, da zaniha do mene, a sem jo ujel z mojo ego in stisnemo v, samo v čas, da ujeti Terri je gola nazaj, kar je skoraj skrit pred pogledom z zapiranjem vrat.
  
  
  Je zaprta vrata tiho in pogledal po sobi, v eni opiti. Po Gerry je opis, nen imel stol s telefonom, omare, velika uokvirjena zemljevid Združenih držav amerike, in del Srednje Amerike, ki je ni omenil. On je šel skozi predali stola, vendar so bili zaklenjeni. Narejen je bil z drugo, prenese v datoteko, kabinet, rezultat je enak.
  
  
  Sem preučil zemljevid. Obroči, ki jih v rdeče pero in čutil-gobic, šel okoli sedem NAS mest in Panamski Prekop. Cilji za uničenje. Eno od mest, tukaj je bil Cleveland, vendar smo lahko so prezrti, saj ego-uničuje bomba je bila prestregli s carino. Na zemljevid, mesta so bili oštevilčeni, in z izjemo Cleveland, so bili v izjemnih vrstnem redu: New York, Chicago, Houston, Los Angeles, San Francisco in Washington, DC.
  
  
  Vendar pa sem opazil, da je bil kapital ohranili do zadnjega, ni dvoma, da bi naša vlada priložnost, da pogajati do zadnje ure.
  
  
  Zemljevid je bila prekinjena z žico iz močne baker kljuko. Ego je imel naj ji off kavelj z gotovostjo trditi, da je, kot Terri je dejal, bi se našla v zevajoči luknjo ali skrivališča, kjer tajne dokumente, ki so bili skriti. Vendar pa je bila taka luknja
  
  
  
  
  
  Stene pod zemljevidu je bilo nemoteno.
  
  
  Se mi je posvetilo, da preprosto luknjo-v-jaukati zemljevidu ni bilo preveč inventivne za Varn-ravni znanstvenik. In zdaj je začel eksperimentirati z medeninasto kljuko, sukanje ego v različnih smereh, vendar ugotovitev, da je bil trdno pritrjen in negibno. Vendar ne povsem nepremično. Ker ko kavelj, ki je bil potegnil nazaj, je kliknili nekoliko. Takoj, kvadratni oddelek stene zdrsnila nazaj brez zvoka, ki razkrivajo kozarec, ki vsebujejo majhne usnje vezani zvezek in serijo, označenih risbe, vsak z rdečo circled lobanje vsega, kar mi je vsaj jasno označeno mesto bombe kovčki, ki so bile posajene.
  
  
  Določijo lokacije, ki je, če vam je ustrezno razlago, ki stavba je city v dvorani. Brez pomoči ali druge smernice, izpisi ni smiselno.
  
  
  Čeprav se je zdelo, kot so starost, v teh napete, drugače živčni okoliščine, pogled na mojo uro mi je povedal, da samo v dveh minut je minilo. In ker je vedela, da Vamou bi živela še deset minut ali več, ko Terri je bil opozorjen, da moje potrebe za čas, ona je bila odpravljena v stol in se začela hitro študija v usnje vezan pocket book.
  
  
  Na prvi, črke in številke iz nen je bilo tako jasno, da večina ljudi kot Kitajski križanko. Vendar sem se uporablja za vse vrste ugank, in tam niso mnogi agenti, v svetu, ki so tako dobro seznanjeni v umetnosti reševanje kode za dostop. Ona kmalu zvedela za Ameriški kode, ki jih uporabljajo znanstveniki iz Varni dobe v nen. In medtem ko je številka, je bil v bistvu se preprosto dovolj, če se nekdo, če je nadvse pameten matematična formula za ego dekodiranje, da moja znanja, še nikoli ni bil vdrl sovražnik znotraj ali zunaj NAS.
  
  
  Sem zrcaljeno skozi svoj spomin, in načelo kodo izstrelil v moji glavi skoraj takoj. Ugotovil je pisalo v držalo na mizi poleg svojega prenosnika in so hitro shorthand ugotavlja, razvozlal in skrajšanje le osnovne osnovami besedila in številk, vključno z glavo-smrt plot. To vključeni skrivnosti Varn bombe eksplozija naprave aktivira self-powered pisalo. Microelectronics je bil zgrajen v dolar-velika disk velikosti kože loputo, da bi ego sposobna oddajati zmogljiva visoko - frekvenčni signal na velikih razdaljah-naprava, ki je nekoliko podobna, kot je srčni spodbujevalnik, vendar je veliko bolj prefinjen, eksplodirajo vse bombe v sozvočju sekund po Varns " zadnji srčni utrip.
  
  
  To zapleteno, zelo majhen daljinski upravljalnik napravo, je bil označen z "Ključ za Dostop" na prvi strani. In na zadnji strani, pod naslovom: RAZOROŽI, je bil seriji petih številk, ki, kot je pojasnjeno v besedilu, so bili ključ za onemogočanje polno ime tudi po tem, ko so prejeli eksplozije signala. To sili varnostne posodobitve boste preprečili vezanje spodbujevalnika, da Warnow je srce.
  
  
  Vendar je bil ulov. Po časovni zamik signala, ki je sprožil bombe, ki je bila poslana, je bilo le trideset sekund pred koncem za preklic eksplozij.
  
  
  Ona hitro duševno fotografirali številke in zasnovala ih slik na sprednji steni njen um. Imam skoraj brez napak pomnilnik, in se spomnimo, deset številk, ne bi bil velik problem. Vendar, je zapisal številke na kos papirja, ki je zbral in dal dol v minuto.
  
  
  Študirala sem se za drugo minuto s pisalom in disk in nato zapisali lokacija kovčki-polno ime v različnih mestih.
  
  
  Ob to storiti, sem dal knjigo in opombe z prepis njeno bistvo je v svoji drugi širina. To me je približno pet minut, da zapišete dekodirati dejstva, ker sem potreboval, da so neposredno delovne znanje naprave, če je bil, da bo prekinila Warnow je morilski načrt. Ugotovil sem, da se ne spomnim skoraj vse, kar je, če sem dal podrobnosti v prvi pisni obliki. V vsakem primeru, ko si imel naprava pogruntal, je bilo tako enostavno, kot da delujejo kot če bi se dotaknili različnih kompas točk s svinčnikom.
  
  
  Zdaj je potisnil načrte, ki so bili preveč zajetno za ih opravljati, v steno posode, udaril z medeninasto kljuko, da zaprete luknjo, in visi zemljevid nazaj gor.
  
  
  Njeno tiho je vstopila v kopalnico in hodil po drugi dan. Nagibala blizu njega, sem slišal, kaj je predvideval sem, da je bil Varnov glas in Terry je sprejem glasu. Sem prezreti pogovor, kot sem potegnil luger iz svoje tulec in pobral vrat ročaj. Ampak bistvo je bilo, da je Varnov se opravičil za to, da planila zaradi "nujnih poskusov, ki jih je treba pripraviti takoj," in Terri prosil za hej, a nekaj minut, da se z očarljivo profesor, ki je bil tako velik človek, ki je naredil ji zaduši. več isto.
  
  
  Ko je njena mati počasi odprl vrata in pogledal v, Knox Warnow, oblečen v belo lab jakna v svoji hlače, je stal v profilu mi, roko na ramo-a pa, ko je, oblečen v boudoir obleko, pogledal Emu v oči z ponaredek zraka. češčenje.
  
  
  V Varns ' lasje so bili črni, močno streaked s sivo. Imel je majhno vzpetini
  
  
  
  
  
  vitka oblika in vitko telo, ki se je zdelo skoraj krhko. Pred ferret, dokler njen pogled srečal Ego je svetlo zelene oči, ki je potekala brez čustva, čeprav so bile težko in bleščeče, kot so smaragdi, je bil verjetno grožnje za preživetje najmočnejše države na svetu. In mislim, da ne obstaja človek, ki bi se skozi en krog z Terri ali ji twin.
  
  
  "Bom pošlji ji za vas in vaše sestre, nocoj," je govoril zdaj. "Tu bo nekaj, da praznujete z vintage šampanjec in posebna večerja. In potem preživijo dolgo, eksotične noč užitka skupaj ."
  
  
  "Dvomim, da je zelo veliko, Varnov," emu ji je, ko je vstopil v sobo za Luger . "Pričakujem, da se vrnete na zda nocoj, kakor je moj ujetnik."
  
  
  Ego je obraz upadel iz izvršitve dovoljenje zastavo, kot se je obrnil k meni. Kot je groped za besede, je rekel, da ji: "Terry, pojdi nazaj v svojo sobo. Želim vam in vaši sestri, da je oblečen in čaka na njo, da pridejo pobral."
  
  
  Odprla je usta, da povem nekaj, potem pa hitela proč
  
  
  "Vem kdo ste," Varnov je dejal mirno, njegov obraz je miren. "Ne, ki preseneti?"
  
  
  Sem, vendar nisem ji povedal.
  
  
  Varnov potonil v usnje, masivni stol ob postelji, prekrižanimi nogami, in čez njegove roke nad svoj prsni koš. "Misliš, Carter," je nadaljevala s zašepetal nasmeh, " da sem pripravljen za položaj, kot je ta? Seveda ne. Svoji nikoli ne bom ven iz te sobe, z živ. In če umrem, skoraj takoj pol sveta, se bodo spremenili v pepel."
  
  
  "Vse vem, da," sem rekel. "Imam dekodirati svoje tajne dokumente, in vaš ureditve so zaman. Številke 5-21-80-54-7 storiti ničesar, se razlikujejo za vas?"
  
  
  Ego-manično izraz sežgati kot sveča v vetru in šel ven. Za trenutek, ki bi ga lahko skoraj glej prestave ego um premik navzdol, zadenejo ostro, in nato razvrsti po alternativ.
  
  
  Je skomignil z rameni in dal na svetlo, je odstopil nasmeh. "Dobro," je rekel, " na koncu, nič ni pomembno. Za vse moške, za vse neumno bitja smrtniki, nit, mora priti."
  
  
  "Plemenita filozofija," sem rekel.
  
  
  "Na naju," je nadaljeval, " so sami v to ječo sobe pod nadzorom gostota svetu. Razmišljati o tem. Samo razmišljati o tem! Z nepopisno moč, da imamo v naših rokah ." Naredil premor. "Mi lahko združijo sile in zavladal svetu skupaj. Ali mi lahko uniči drugo, drugo, v naslednjih nekaj minutah. Kaj bo? "
  
  
  "Potrebujemo te, potrebujemo nekaj drugega," sem rekel. "Tudi slab poraženec ve, ko se igra je končana. In sprejema svoje izgube. Zdaj, jaz bom dal trideset sekund, da se odloči. Pridi z mano in sodno obravnavo, ali umre v tej stol." Osebno upam, da izberete smrti. Ker se dogaja, da več kot malo tveganja na mojem vratu, da prideš ven od tu.
  
  
  Varnov pokimal počasi, na prste ene roke spasmodically gnetenje debel oblazinjeni roko na stol. "Vse prav, njen in jaz bom šel z vami," je dejal. On unclenched noge, in zdelo se je, o, da vstanejo.
  
  
  Ampak nenadoma odrinil stol armrest. Zgornji mehki del roko takoj gube na skrito okovje, ki razkrivajo majhne osvetljeni konzole. Je nen imelo velik rdeč gumb, preklopni stikalo in oštevilčeni izbiranje.
  
  
  Ko je treščilo dlan navzdol na gumb, je bil ustreljen skozi emu prsih. Vendar, njegov drugi strani pa je že dosegla za izbiranje. Tako sem strel mu znova. Moje roke shuddered in šel nazaj na stikalo. Ne vem, ali je bil povraten krč smrt ali zadnji nadčloveški napor človek, ki je le druga stran od večnosti; vendar pa, na moje presenečenje, roko še naprej spušča in kot je to storil potegnil preklopno stikalo.
  
  
  Tanko kliknite sledila daljni muffled zvoke zvonovi in sirene. Če takšen zvok lahko prodre skozi ogromne kamnite stene in pol tone jeklenih vrat, vedel je, da je zunaj, v tej občini, vojakov in delavcev, je bila kričal, clanging, uho-delitev klic na pomoč.
  
  
  Njen načrt je bil, da bi dobili Warnow, da mi poveš, kjer je fed ključno pisalo, brez katerih bi bilo nemogoče, da prekličete razstrelilne signale spodbujevalnika. Toda zdaj je bil mrtev, nisem imel pisalo, in zadnjih trideset sekund je bilo teče proč. najbolj destruktivno več eksplozij v zgodovini človeštva.
  
  
  Vamov oči, zapakirano nazaj v glavo, prikrivanje smrt, kot je poblisnil na roko mojo uro, sklonila, tore odprite Ego je suknjič, in v skoraj isti gibanja odtrgala njegov srajco. In potem je bil pisalo; to je bil prekinjen iz Ego je vrat za dolgo srebrno verigo!
  
  
  Ego je prsih je bilo golo, vendar neverjetnih s krvjo. Noro, se je obrisal kri od štiri-palčni kvadrat skriti, meji na treh straneh, ki jih plastično šiv. Je zdrsnila svoje prste pod rob in potegnil nazaj zavihkom skriti, da odprete ključ za dostop z egom spiralno okoli drobne, označenih kontaktnih točk.
  
  
  Držite iglo, saj skrbno kot neurosurgeon lahko držite skalpela, je dotaknil konico igle za kontaktne točke, sproži elektronsko kombinacije signalov TOPLO-up signala.: Pet... enaindvajset... osemdeset... petdeset-štiri... Sedem!
  
  
  Zdaj moje oči padel na uro. Štiri-tri-dva-eden in-bug
  
  
  
  
  
  
  ! Čas, razstrelili in uniči mesta, ki nikoli ni prišel, sem imel štiri sekunde pred skladišče. In to se je zgodilo!
  
  
  Ali je bilo to?
  
  
  Ozrl se je dol na roko stol. Zgoraj rdeči gumb je bil napis: SELF-DESTRUCT. Nad stikalo je napis: ALARM. Oštevilčeni izbiranje preučiti je zdaj. To je bil označen "NEUSPEH DELAY" in oceni od nič do šestdeset minut. Kazalec, ki Varnov je bil očitno poskuša nižje na nič, je potekala na šestdeset.
  
  
  Šestdeset minut, da se kaj? Nad rdečim SELF-DESTRUCT gumb, zelena brylev prižgal. Ni bilo druge gumb, če želite preklicati začasno zaklepanje, tako da sem upajmo, da kliknete isti gumb. Pa nič. Zelena saint še naprej gorijo.
  
  
  Poslušal sem jo. V daljavi, alarm zvonovi in sirene še naprej hum glasno. Svoje verige in perje so vrgli čez Warnow je glava, položil je naprava v minuto in prihitel do vrat, s puško v roki. Sem jenki vrata odprta in je bil začuden, z oglušujoč zvok zvonovi in sirene. Strelski da jekla, vrata so bila zaprta, tako da nihče ni mogel vstopiti in odkrijte Varnow je telo, nato pa planil po varnosti sobi in v predoru. Na prvi, ona ni videti vsakdo in hitela za dvojčka ' vrata spalnice.
  
  
  Kot je dosegel to, dveh vojakov s puškami prišel okoli ovinka in je cilj. Njen pritisnete gor proti zaslonu fotoaparata, kot so streljali, vendar zamuditi. Njo skrbno streljal naravnost roko strel na vodi. Kot bi padle in padel, drugi pa hitro umaknili za namigov.
  
  
  On je trkal na vrata in zaklical njegovo ime. Terri je gledala z velikimi očmi, nato je odprl, da mi v in zaloputnil vrata.
  
  
  Obe dekleti so bili oblečeni v neznačilna, skoraj hude sive barve. Bilo je nekaj malih enako kovčki za dan.
  
  
  "Pozabi," sem rekel. "Mi smo v tesen mestu, in boste gibljejo prehitro, da nosijo ih. Ste pripravljeni?
  
  
  Oba sta prikimala hudo.
  
  
  "Je kdo okoli vas kdaj streljal s pištolo?"
  
  
  "Moj oče me naučili, kako ustreli cilje po svojo pištolo," Terri predlagal.
  
  
  "Jerry?"
  
  
  Je stresel glavo. "Vedno sem sovražil pištole. Če pa sem, da sem lahko cilj in pritisnila na sprožilec."
  
  
  Hodil je čez Markus ' sprawled telo in potegnil ego pištolo iz njeni torbici. Terri je ego ji dal gor. "Ustreliti ubiti," je njen oče je rekel. "Pridi, gremo!"
  
  
  Ih scaron njo skrbno v predor. Opozarjanje ustavite, in molk je bilo uničeno. Smo zlezla postrani, da prvi zavoj v predoru, stisniti jaukati. Tam šla sem dol in zlezla naprej, dokler sem lahko videla, mimo kažipoti.
  
  
  Treh metrov proč, a se odmikajo vojak, ki je stal pred najbližjo steno, puška pripravljena. Me je videl split drugi kasneje, in on strel emu v prsih. Moj cilj je bil visoko v ta neroden položaj, in je bil nenadoma ujel za ego, v ustih, na gawk puncturing par sprednje zobe, preden gredo skozi ego je možganov.
  
  
  Ko smo opravili mimmo ego telesa, dekleta se je ustavil in pogledal dol z izrazom gnusa. Je bil vojak, ki nosi pištolo. Nagnil navzdol, da to dvignili in ga izročil, da Jerry. Za trenutek, ona stared na pištolo, kot če bi bilo smrtonosno orožje. Ampak potem, z skomignil, me je vprašala, kako jo uporabljati in mi pokazala svoj telefon.
  
  
  Zdaj sva se odpravila za izhod, okoli predora, kjer je bil preverjanje za skrite vojakov. Ne najde ničesar, smo odšli na dan brylev. Smo hitela po poti, za nekaj metrov in tekel v nekaj vojakov. moški v delovne obleke so hoja z njim proti nam. Bili so neoborožen, tako da ih ni poskusite ustreliti njo. Ti sploh ne poglej me. vendar je pogledal na dekleta radovedno v prehodu.
  
  
  In potem ji, sem se spomnil, da sem bil tudi v delovna oblačila, moški so bili tako moti v očeh deklet, ki jih ni bilo poglej me pozorno. Morda je bilo tako veliko delavcev iz modela, da ne bodo vsi so bili dobro znano, da drugi prijatelj.
  
  
  On je izklopljen pot in led dekleta v hrib, posuta z velikimi skalami, ki je služila kot zavetje in zatočišče. Ko sem se ustavil na veliko skalo in pogledal dol, da smo bili prepričani, da se gledal, dve uniformiranih moških, eden nosi častnik je insignia, je prišel ven izza rock z puške odkrito pokazal na nas, od nekaj metrov stran.
  
  
  On ni mogel slišati naše glasove, in bila sem ujeta z luger, tako da ni bilo časa za dvig moj ego.
  
  
  "Stati sedaj tukaj in povejte mi, kdo ste," je policist rekel, da me v ruščini.
  
  
  Na srečo, sem se učil, da govorijo jezik s popolno gladkost, in ona je hitro povedal v ruščini: "jaz sem, Boris Ivanov in Večjih Rashki naročil mi je, da escort te punce na odprtem terenu med kamenje, kjer bodo na varnem, dokler nevarnost ni več."
  
  
  Častnik nasmehnil, me pogledal naravnost v oči in dejal: "Glavni Stahl ne bi pošljete delavcu ne vojak službo. V vsakem primeru, imenovanje delavcev je moj osebni cilj, in takšno ime, kot je Boris Ivanov je bil ne na mojem seznamu. Ne spomnim se ji, in ne spomnim se vsak sooča s tujo odtenek, ni dvoma, Ameriški. Tako, to bi bilo Nick Carter, smo po. Z veliko težavo, ker ste oblečeni kot tisti okoli nas." Kot častnik je prebral to precej dolgotrajen obtožnica, je ukradel pogled na dekleta.
  
  
  
  
  
  Kot častnik je prebral dolgotrajen obtožnica, je ukradel pogled na dekleta. So imeli mrk, zmeden je videti ljudi, ki ne razumejo jezika, ki ga govorijo, toda hkrati se je zdelo, strah in neumen, kot Terri pogledal brezobzirno ruski položaj z cocked puška z nekaj blizu panike.
  
  
  "Odprete svojo desno roko," je dejal sodelavec uradnik, " in samo spusti pištolo na tla. In potem bo prišel z nami."
  
  
  Po trenutku, ko je oklevanja, saj tako moški stared unblinkingly na pištolo, ki je potekala ji mlahavi, prsti sproščeno in luger padel na tla. Mehko thud je dosežen na pristanek je bil nikoli slišal. Zvok je bil prekinjen z dvema gromov narejen blizu skupaj, kot velikan roke udarila moja ušesa.
  
  
  Ko je gledal z občutkom izreči unreality policist, počasi razporedi nazaj, dal eno oko, z glavo, padel na kamen, padel svojo puško, in padla vstran na tla.
  
  
  Ego je tovariš, ki so prejeli strelnih ran na vratu brizganega rdeče, kot je padel na kolena in padel naprej, še vedno stiskal puško v rokah.
  
  
  In za mano, še vedno obrnjena Marcus je težka, kajenje pištolo, sat Terri, njena lepa usta, ki tvorijo velik krog, tiho oooooh ...
  
  
  Gerry je bil tudi drži pištolo, čeprav je imela eno. dvignil jo je brez navdušenja in katerih cilj brez uspeha.
  
  
  Nenadoma, Terri znižati svojo pištolo, padel na tla, in kričal. "Ga - moral-odpustili ob istem času," je sobbed, da Jerry, ki je videti na mrtvi vojaki, ki so se začela jokati.
  
  
  Patting je tousled blond vodja črni trn, njen oče je dejal tiho:: "dolžan sem vam eno, baby. Moj Bog, kako sem se morajo te ljubim! "
  
  
  Bila je pobral njegov ozemljeno Luger, in potem je vzel oba v svoje roke, objel jih je, in je rekel: "Pojdi, malo vojakov, gremo!"
  
  
  Dvajset dva
  
  
  Kot smo se hitro povzpeli na vrh hriba, trebuhu nizek, ki teče iz skale do skale, smo začeli krožni proti helipad. Pred nami, površine nad stavbe, ki je bila napolnjena z vojaki, ki iščejo nas. Nekateri delavci so imeli puške, in prav tako lovijo nas. Nemogoče je bilo, da priti skozi, tako da smo se skrili v majhen žep med dvema velikimi balvani oblikovan kot čepe prazgodovinske pošasti.
  
  
  Dekleta so z osupla obraze, njihovo orožje, ki počiva na svojih krogov.
  
  
  "Ne razumem, kako ste dobili proč s tem," sem rekel. "Zakaj nisem vojaki videti vaše orožje?"
  
  
  "Ker," Terri je dejal, " ko smo šli dol in videl workman, ki prihajajo, je imel pištolo tucked pod pas svoje krilo in suknjič vrgli nad njim. Jerry nakazala mu je, in ona ni isto. Te plošče ne bi mogel boli nas, vendar sem mislil, če bi videli pištolo, da bi dvig alarma. Torej, ko častnik in ego uslužbencev skočil s svoje puške in pogovarjala v ruščini, njo, Jerry je zašepetal, in je dejal: "potegne ven pištolo in ustrelil, ko sem suniti vas."
  
  
  Terri je zavzdihnila, " Ampak ona ni mogel stati prav. Ona je dobil hladne noge, ni ona, sis? "
  
  
  "I, verjetno ne bi bili sposobni streljati kača, če je bilo to zvito gor, da me je zadel," Jerry je odgovorila.
  
  
  "Kakorkoli že," sem rekel, " to je bila pogumna igra in prekleto pametno igro. Ste tako zelo pametni mačke. Torej, zakaj ste se pretvarja, da je neumna blondinke? "
  
  
  Jerry je odgovoril z wry nasmeh. "Dobro," je rekla, " mi smo znani, za dolgo časa, da ljudje radi, da se počutijo boljše. In če si malo seksi blondinka, lahko dobite veliko več od fanta, če daš em srčkan ampak neumno rutinsko."
  
  
  "Tega se ne polovica," Terri je dejal. "Če ste se skrivajo za takšno smokescreen, lahko gledati, poslušati, razmišljati in prišel ven na vrhu, vsak čas. Ker ko se vam zdi, prazna glava, greš na stranski tir. Izgledaš nevarno, kot so pohištvo. In tako velika kolesa, ki bo poskušal prevarati, na različne načine, ki omogočajo, da razkrije vse svoje skrivnosti "
  
  
  "Ste že kdaj šteje, da postane vohun?" je vprašala z chuckle.
  
  
  Ih glave pokimal skoraj v sozvočju.
  
  
  "Na našo lastno," Jerry je dejal, " smo to malo vohunjenje. Za korporativno vodstvo. Poslovnih postavk. Ampak to je težko, neusmiljeno igro, in hočemo, da se konča. Mislili smo, da je to charade bi bilo normalno počitnice." Pogledala je navzgor v strm greben rock. "Nekaj časa počitnic. Mi lahko pridružite WACS, imajo več počitka, in je varneje."
  
  
  Površno, je naložen nov posnetek v Luger . "Če bomo kdaj dobili od tod živ, bom zapomnite si, dekleta," sem rekel. "Imate veliko talentov," je dodala z zarežal.
  
  
  "Ne mislite, da je dobro, da prideš ven živ, mar ne?" je dejal Terri, grizenje njene ustnice.
  
  
  "Bom iskren z vami. Ampak to ne videti zelo dobro zdaj. Je preučiti njegovo uro. "Imam občutek, da če ne bomo pogled navzdol na ta Stone Age trdnjavo iz tega Rivne helikopter v petindvajset minut, bomo lahko gleda z neba. Ali up - iz pekla ."
  
  
  "Kaj to pomeni?" Jerry je dejal, njene obrvi gredo gor. "Poglejte, njeno daleč od srečen na tem svetu. Jaz pa nisem pripravljen umreti."
  
  
  "Jaz ne mislim, da bi vedeli, kaj to pomeni," sem rekel. "V vsakem primeru, to je le izobraženi ugibati. In če je prav, to ne bo šlo vse dobro, da vas opozori vnaprej. ".
  
  
  
  
  
  
  "Lahko leteti helikopter?" je rekel Terri.
  
  
  "Da, jaz lahko letijo skoraj ničesar. In moj spomin topografija bi nas popeljal do najbližjega mesta. Toda, če bo šlo vse dobro, da bomo imeli pilot, ki ve vsak centimeter tej državi."
  
  
  Njen pogled poševno navzdol skozi prostor med skale. Na moji levi, helikopter je bil sedel stran od središča svoje mesto. Ego je preselil nedaleč proč, bližje tank. In njen, je upal, kar je pomenilo, Ingram je strangled ptica. Kje je bil on? Če je bila Pilar? Igrišče in okolico je bilo zapuščeno. Telo mrtve straže je bil odstranjen.
  
  
  Pilar je treba v skrival. Ali pa je bila posneta? Končno, je vprašal sam, kako si vojaki vedo, da so bili po Nick Carter? Z Varnov mrtvih, ki bi lahko prenese na besedo?
  
  
  Logična izbira razlago, se je zdelo, da je bodisi Pilar je bil ujet in je ne bil, ki se mučili za resnico, ali Ingram je pobegnil in pustite, da zdrsne.
  
  
  "Jaz grem, da preverite na helikopter pristanek stran," sem rekel. "In njo, in želim si, dekleta, da ostanem tukaj. Trije, morda nikoli ne bi bilo skupaj. Na drugi strani pa, če so bili ujeti sam, lahko pretvarjajo, da so neumni in pravijo, da jih je bilo samo strah in se skrili, dokler streljanje je bilo konec."
  
  
  Njo, se zarežal. "To ne bo težko za vas, da si predstavljajo, da so dumbass?"
  
  
  Se zarežal šibko, in mi je dal nekaj zalivamo navzdol, se nasmehne.
  
  
  "Zdaj," sem nadaljeval, " lahko jasno vidimo ploščico skozi to malo vohun luknjo med skale. In želim eno okoli vas, da bodite pozorni na to ves čas. Ko sem šel tja, če vse je jasno, bom vzel off moj pajac in počakajte, da ji v obleko muc. To bo vaš signal, da prenese dvojno. In mislim, da dvakrat."
  
  
  Oba sta prikimala hudo.
  
  
  "Če vidiš, da imam problem, ostati dal, dokler sem dal signal, da je konec. Njen preveč, da bi lahko precej mrtev. Če je očitno, da ste, pojdite ven in začnite svoje nedolžne zakona. In ne dobijo ujetih s pištolo. Znebiti od njih."
  
  
  Začel je puščati, nato ustavil. Je pomežiknil na njo in jim dal majhno salute.
  
  
  "Na svidenje, Nick," Jerry je dejal.
  
  
  "Na svidenje in srečno, Nick," Terri je dejal.
  
  
  Njen, se je obrnil in dived
  
  
  Poglavje triindvajset
  
  
  Tam je bilo veliko vojakov in nekaj workmen čiščenje pobočja nad gručo stavb za mano. Toda ko je se pojavile na iskren obali, skozi helikopter pad, nihče ga spoznala.
  
  
  Okolica je zdelo, zapuščen in tiho zdaj. Odsotnost od vojakov, ni videti, še posebno nevarno, da me. Možno je, da se po česanje helikopter je okolico, vojaki osredotočila svoje napore v višji terenu nad center kompleks, kjer je bilo veliko več zavetišč.
  
  
  Na drugi strani.
  
  
  On sprinted okoli zavetje in odhiteli do nasip proti helipad. Videl sem jo s helikopterjem. On crouched navzdol prazno in nezaščitene, pripravljen za letenje v nebo. Moj električni uro mi je povedal, da je štirinajst minut ostala - še dolgo časa. Za Wilhelmina njo, šel do točke, v bližini dan konkretne stražar post. Vrata so bila zaprta, in je šel na eno okrog ozko kovin-zapori windows za pogled v notranjost.
  
  
  V tistem trenutku, vrata swung odpri. Spustil na njegov obraz in dvignil Luger na ogenj na točki prazno območju. Ampak moj cilj je imela dolge črne lase in prijazen, toothy nasmeh.
  
  
  To je bila Pilar! Če ni bilo za pištolo, da je odšla, ki je bil privezan na njen pas, pogledala je popolnoma žensko in zaželeno.
  
  
  Je sproščen svoj prst na sprožilec in vstal s zarežal, potem pa je dosegel, da se v njegovem coverall in je potekala v Luger, da njen tok.
  
  
  Pilar je prišel do mene z odprtimi rokami. Je objela me je in poljubila me je. "Nick!" je rekla. "Nisem bil prepričan, vendar sem slišal streli in mislil, da je morda ..."
  
  
  Njen smejejo. "Njen je le na pol mrtev," ji je dejal oče. "Od izčrpanosti. Kje je Ingram?
  
  
  "Odpeljali so ga proč. Kaznovati ego za vložitev ste tukaj."
  
  
  "Lahko umre od ih disciplini," sem rekel.
  
  
  Ona je stopil nazaj in me občudovali znova. "Si videti izčrpana, Nick. Ona je zavzdihnila. "Ti si velik človek, in jaz grem, da sovražim izgubili boste." Je potegnil pištolo iz svoje tulec, in katerih cilj ego na moje prsi, z roko, tako enakomerno, da bi lahko bil kos jekla, zavit v vise. "Ampak," je nadaljeval, " glas je podobno, kot pravijo, piškotek podrejo, kajne?"
  
  
  "Torej ste bili na druge ekipe, vse skupaj," sem rekel, res stammering, ker sem sum, da kadar koli drugi je bil tekoč, da me bo ubil.
  
  
  "Ne," je rekla, " ni res. Njen dvojni agent, kovanec z dvema obraze. Sem na skrivaj služijo Rusijo, in tudi pretvarjal, da je agent vaša Ameriki. Oba me plačati, dobro, dobro, zelo dobro. In moja ljubezen za denar, je večja od moje ljubezni za vse države, veš? Ona je samo nasmehnil.
  
  
  Njen, je zmajal z glavo. "Ne, jaz ne razumem. Ni preveč jasno.
  
  
  "Rusija," je pojasnil, " pravi in uradni vlada ZSSR naročil mi je, da bodo ta znanja operacij, tako da Varnov, Splošno Zhizov, in ego neodvisni frakciji, ki bi lahko vsebovale, preden so eksplodirajo jedrsko bombo.
  
  
  
  
  
  To je jasen vojne z Ameriko. Tako, za nekaj časa, tako da je vaš zaveznik. Ampak potem, ko sem videl, da je dobro splošno ne more izgubiti z Varnov je pomagal premagati močne zda, sem bil prepričan, da združijo sile. To je velik strategijo za Rusijo, in vlada na oblasti, da bodo v skladu takoj, ko je državni udar je končana."
  
  
  Ustavila se je, in zdaj ji prst priviti na sprožilec.
  
  
  "Poleg tega," je dodala, " splošno me plača fantastično vsoto. Moj pas za denar je postal debel valuti pasu. In res, denar je na spletu moč, da sem častili."
  
  
  Sem bil tekoč, da ji povem, da Varnov je bil mrtev, ampak vedel sem, da ne bi mi verjeli. In vrata v ta prostor mora biti uničen z močno eksplozivnih pred to dejstvo, se lahko dokažejo. Poleg tega, pogled na mojo uro mi je povedal, da je bil le deset minut, da gredo.
  
  
  Karkoli je bilo, te burne misli so bile surovo prekinila, ko Pilar bared zobe v grimace in naj si glasno, visokih piščalka.
  
  
  Takoj, trije vojaki s strani puške planila po vsem nazaj kotu stražar post. Bili so tesno ji sledita General Zhizov, bleščeča v svojem oplaščenih enotna. A Doberman in nemški Ovčar boj z verigo; povodci so skokov pred njim.
  
  
  Ko je ta malopridni skupine obdan me, Gisov naročite Pilar, da se znebite mi moje orožje. In roko, ki je bila boža me tako nežno prej je prodrl moje obleke, najti tako v luger in stiletto, in sprejeti ih.
  
  
  "Občudujem tako velik sovražnik, Carter," splošno je dejal. "Toda moje občudovanje ne vključuje usmiljenja. Zato menim, da je kazen, ki mora ustrezati kriminala. In kaj bi lahko bilo, tako kot primerne za krmo ene živali na drugo lastne vrste? Čeprav, seveda, to je višje vrste ." Pogledal je poudarjeno dol na pse, ki me je pogledal z jezen oči, growled in mi pokazala svoje bleščeče, mučili zob.
  
  
  Ko je to rekel, je začel igrati z absurdly prevelik belt sponke, ki Stewart je dal v Washingtonu. Razmišljanje v primeru nepredvidenih situacij v prihodnosti, je pritrjen ego-podpora pasu okoli nje coverall. To je moje obleke videti smešno, ampak to je tudi poudarila, posebno pozornost na sponke.
  
  
  Spomnimo, da je v pasu je bila potopljena v slano vodo, za dolgo časa, je duševno bragged o Stuart za izdelavo sponke popolnoma nepremočljiv.
  
  
  Ko mu je očitno zvita korak je bil, da razveljavite sponke, splošno ujel gesto.
  
  
  "Dobili svoje roke off sponke!" je bellowed. Sem ubogal, kot če bi bil ulovljen s svojo roko v smrtonosno kekse.
  
  
  "Vzemite v pasu od njega in pripelji ga k meni!" je zapovedal Pilar.
  
  
  Z dismissive "ujeta" - "boste-se-ne-nas"? Nasmejan, Pilar unbuckled njen sedež pasu in jo izroči Egomedov. Ko je eden od Pad je vojakov je posedovanje psov, je začel preiskavo ih, občasno gledal, da mi ozek, oči poglej samo-zadovoljstvo.
  
  
  "Ameriški način prikriva kakšno orožje," je dejal, " ni dovolj pameten, da bi vse pet - letni ruski fant. Kaj imate tukaj notri, ne? En strel pištolo? Nož stikalo? Ali tradicionalne cianid tablete? "
  
  
  Med delom na iskanje slabo skrite pomlad zapah, "je rekel," Kako, da se samo trapasto. V tem curl je skrit ujeti in...
  
  
  On squinted na preizkusni sponke, kot mina past eksplodirala s presenetljivo zvok, zvok odbija od hribov in na kratko izrazil skozi sotesko spodaj.
  
  
  Roke držite sponke izginil, in na splošno počasi preselil krvavitve štor proti njegov obraz, ki je bil izpostavljen, kot če bi bilo gnije lubenica. Je padel na tla.
  
  
  Nato je vrgel sam na njo in zmanjšanje vratu vojak, ki je držal na povodcu, v eni roki in brzostrelka pištolo v drugi. Preden je padel, je bil prijel za pištolo in pokošen po njegovi prijatelji " egos v kratek rafal, da ne knock ih navzdol, kot igrača race v shooting galerija. Pilar je opozoril pištolo me v življenju, zato ji je, jo poljubil v slovo, z leaden poljub brez obžalovanja.
  
  
  Vojak, on bi zmanjšala v karate je prihajalo do življenja spet začeli, da bi dobili največ. Ego potegnil nazaj in pripeta njo na tla, z drugo hitro vlečenja.
  
  
  Pričakoval sem, psi za napad me takoj. Vendar pa, nasprotno, so se obrnili proti svoji nemočni master, ki je tako kruto uvrijeđen ih in kruto chewed na tej krvavi ostanek človeka.
  
  
  Zdaj sem poletela moj pajac in, potem pazite, da s pisalom in majhen usnje kodo knjižica s prepisi so bili še vedno v moja jakna žep, se je obrnil k velikanski balvani. Velikodušno ozaveščanje in širjenje svojega orožja, je poslal dekleta široko zmago signala in lep pozdrav.
  
  
  Za trenutek, gledal sem jih izokrenuti off pečine in tekma proti obali, njihovo blond glave bobbing v soncu. Potem je bil pobral Luger in stiletto iz tal v bližini Pilar. Stal sem nad njo in mislil: kako zlo je lepa. Kaj izgubo!
  
  
  Jo je odprl, se je obrnil k dopusta, nato pa, z zapoznel ukrep, ki ni bil mišljen za pohlep, jo odprl.
  
  
  
  
  
  ee bluzo in poletela, kaj ona tekočine in krvi, kot so debele valuti pasu, in sicer pas za denar.
  
  
  Ob ego z njim, njo, sem tekel na helikopter. Strelski goriva v rezervoarju, skoraj jokala, z veseljem, ko je našel tank poln in ogrejete motor, veliko rezilo predenje kot dekleta dived in se povzpela na krovu.
  
  
  On revved gor, prilagoditi svojo hitrost in smo odletela od tal kot velik wingless ptica začuden s puško pišu. Pod kompleks stavb, kjer Knox Varnov in Anton Zhizov je usodno plot zgodil, se je zdelo, da se raztopi v tla, kot smo rose in zdrsnila proč.
  
  
  Vožnja skozi ožino med gorami, ki poteka mimmo velikan podaljša prst rock, smo skoraj pozabil na območju.
  
  
  Ampak po minuto, je postal presenetljivo nekaterih za nas, saj je bil uničen, spali, zmečkali skupnosti za atomsko eksplozijo, da sem pričakoval na vse drugo, ko sem iskal na mojo uro. Ko je zvok dosegel nas, shockwaves dosegel nas. Helikopter je bil odpravljen, odskočila, in zvit, kot če velikan strani so se dražila ego.
  
  
  Na oslepitev bela saint bila tako svetla, da smo bili prisiljeni, da si stran. Toda, ko je helikopter letalske ustavili, pogledali nazaj na eksplozijo stran in zagledal bledo dimljen dragnet od narašča, ki se širi v oblaku.
  
  
  Je pokimal dvojčka 'izčrpana obraz in rekel:" Ja, dejansko. To je bila velika, granddaddy eksplozij. In njen, je vedel, je bilo, da prihaja. Ste radovedni, da nisem glej točko v opozorilo vam? Bi si histerična v paniki."
  
  
  "Zakaj so bili ne bojiš?" Terri vprašal razumno.
  
  
  "Zaradi groženj s smrtjo, so skoraj samoumevna, da se mi," sem rekel. "V vsako nalogo, on sledi moj komolec."
  
  
  "Poročni prstan?" je rekel Jerry. "Kaj je naloga? Povejte nam, kaj počnete." Povejte nam, kaj je to grozno poslovanja je vse okoli."
  
  
  "Kdo so ti ljudje?" "Kaj je bilo v teh stavbah?"
  
  
  "Kaj stavb?" Sem ji rekel. "Kaj pa ljudje? Ni bilo nobenih ljudi. Ni bilo nobenih stavb. Ih ni nikoli obstajal ."
  
  
  "Novica o eksploziji bo naslovnice, in potem vam lahko povem, vse naše prijatelje, kaj se je zgodilo," Gerry je dejal.
  
  
  "To ne bo nikoli priti do dokumentov," sem rekel. "In če sem vprašal, bom dal gor niti najmanjšega znanja o eksploziji in dogodkov, ki ga obdaja. Tema je zaprta. Obdobje! "
  
  
  "Kako morete biti tako skrivnostno v obraz -" Terri se je začelo.
  
  
  "Moja naloga je skrivnost," sem rekel. Potem, z nasmehom: "In njenim fantom, ki ne obstaja na Della Ulici, je samo podobo vaše sanje."
  
  
  Terry ji izročil denar pasu in rekel: "dolžan sem vam, dragi, in tam je majhen polog. Jaz sem zadolženih za oba. In sumim, tam je dovolj, da v tej umazani bogat pasu, če želite odpreti trgovino z oblačili.
  
  
  Poglavje štiriindvajsetih
  
  
  Dva dni kasneje sem bil iztegnil med saten listi, posteljo velikosti tenis v najbolj drage in luksuzne suite Royal Curasao Hotel na Pescadera Bay. V eni roki je bil kozarec suhe pomarančni liker, ki nosi ime po otoku, in v drugi je bil mehak modri telefon. V moje uho, sem slišal glas David Hawke, ki je pravkar dal nenavadno veselo signal iz svojega prestola v Washingtonu, DC.
  
  
  "In ne pozabite, da pošljete denar!" je dejal emu.
  
  
  "Sončni?" je zavpil . "No, to ni sončni tukaj. To je bilo deževalo ves dan! Nato se je zarežal s tihim glasom.
  
  
  "Pošiljanje denarja za telegraph!" emu v revmatizem, je zavpil za njo. "Sem človek, ki je neskončno potrpežljivost. Torej, vsak čas, v naslednji uri je v redu. In če je res deževalo, se prepričajte, da nosijo dežni plašč! "
  
  
  Sem odložite telefon.
  
  
  I valjani več in pomežiknil na Rona Voelstedt, ki je ležal poleg mene, propped na blazine in piti kozarec aka lokalni formuli.
  
  
  "Hawk želi vedeti, če želimo, da bi dobili dodatno dopusta iz vlade," njen mož je dejal. "Je predlagal lagodno križarjenje Karibi."
  
  
  Rona twisted ji limone-kisel obraz. Potem se je zasmejal. "Nisem vedel, da ta stari mož je imel smisel za humor."
  
  
  "Skriva, da je dobro," sem rekel. "In to samo zategne ego, ko je posebna priložnost vredni majhen nasmeh. Za primer, ko je celoten narod, ki se je rešil iz atomskega uničenja mesto po mestu."
  
  
  Rhona srkal svojo pijačo. "Kaj si rekel?"
  
  
  "Samo to, po mojih navodilih, ego fantje našli vse kovčki z bombami. On obveščeni ruske vlade, ki atentatu na parceli so bili poraženi; datoteko, ki je bila zaprta."
  
  
  "Oh moj Bog," je zastokal. "In to je vse o celotnem nepopolne ravnovesje stvar? Majhen križarjenje, a nekaj posnetkov odpustili, kopanje v ocean, mučenje komoro, več strelov, odpuščen, in majhne eksplozije?"
  
  
  Je nasmehnil. "Torej, kaj bi morali storiti, da imajo zabave?"
  
  
  On ni rekel besede za nas.
  
  
  Ampak jaz še vedno preživel naslednjih dveh nedeljah odgovor na to žepni nož.
  
  
  
  Nit.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  V Pekingu Dokumentacije
  
  
  prevedel Lev Shklovsky v spomin, da je njegov izgubljeni sin Anton
  
  
  Originalno ime: Peking Dokumentacije
  
  
  
  
  Prvo poglavje
  
  
  Nisem plačati veliko pozornosti naslov. To je povedal nekaj o senator, ki bi bil strel.
  
  
  Je dal kovanec na sijoče števec na Waldorf je časopisov. Zato mora imeti jemali eno uro, da bi ego tako sijoče. "Medtem ko delaš to,"je povedal dekle za pultom," rad bi, da nakup njen paket Srečo Doseže."
  
  
  Ona leaned navzdol in pregledali polica spodaj. Sem res všeč, kaj se je zgodilo, ko je leaned v. Dodana je bila za pol dolarja.
  
  
  "Ne, ne," je rekla. "Cigarete, sedemdeset-pet.
  
  
  Njo, pogledal na zapri. "New York City območju, je dovolj, da se nam bo nehal kaditi," sem rekel.
  
  
  Ona mi je dal njen nasmeh.
  
  
  "To je vse prav," sem rekel, premetavala drugem četrtletju na števec. Nick Carter, zadnja okoli veliko spenders.
  
  
  Je videl svoj odsev v avli ogledalo. Vedno sem mislil, da sem pogledal, kaj natančno je mislil, da sem bil. Tajni agent. Njen je preveč visok in pomeni, da se prilega v elegantno spa obleko. Poleg tega sem tudi videz, kot sem bil jaz hoja v vetru in slabem vremenu predolgo. Malo dekleta call to face", stari." Big dekleta poklicati, da " gredo skozi veliko." Mislim, da je to zgolj gube, in ostalo ne bo motilo.
  
  
  Pogledal je na uro. 1:50. Njen prišel zgodaj. Hawk želel, da se mi ustrezajo nekdo na TELEFON za kratek me na nekaj izrednih razmer. On bi mi poslali dekle. Rdečelaska. Ona bi me vprašal, če sem vedel, da je pot do Tower Restavracija. In ni tako restavraciji v New Yorku.
  
  
  Hodil je več kot na eno od velikih oblazinjeni stoli v čakalnici, ki je pepelnik poleg nje. Uporabila sem gor v zadnjih paket moja posebna hrana in pozabil, da bi še enega. Vendar Lucky Strike je bil v redu. Odprl časopis.
  
  
  "Pozno sinoči na izključno Casino Grenada v Nassau, Senator John. Saybrook, predsednik Vojaške Zadeve Odbor, je bil ustreljen z visok napadalec v tailcoat. V skladu z očividci, senator, je dobil le nekajkrat, igram Blackjack, ko je igralec poleg njega, kričanje "goljufija", potegnil pištolo in ustrelil njega dvakrat. Lokalna policija postavi sum v priporu. Predhodno poročilo psihiatrične pomeni, da je ta človek, Chen-lee Brown, je mentalno nestabilen. Največja tabela stava je bila dva dolarja."
  
  
  Njo, pogledal je sliko. Chen-li Brown ni pogled na vse duševno nestabilen. Ozrl se je več kot mačka, ki je ravno jedel kanarskih. Ozko Azijskih oči na široko trdi obraz. Njegova usta so zavite v zloben smeh. Ozrl se je na fotografiji. Nekaj je brigalo me je. Nekaj podobnega teh dveh slik, poleg drugega: našli napako.
  
  
  "Oprostite, ampak ali mi lahko poveste, kako priti do Stolpa restavraciji?"
  
  
  Zelo rdečih las. Debele bakrene oblaki okrog lep obraz. Obraz, da se je zdelo, da se vse oči. Oči, ki se mu je zdela popolnoma barve. Zelena, rjava, rdečkasto-rjave barve. Bila je nosil neke vrste vojaško obleko. Le Fort Knox: tam je rudnik zlata skrite tukaj.
  
  
  Sem ji rekel. "Stolp?" 'Še nikoli nisem slišal nen."Je imel za povedati, in je dejal, da je kot odličen igralec.
  
  
  "Ne?'Ne,' je rekla, gubanje lepe linije na njeno lepo čelo. — Morda mislite Stolp Gostilno?" To je bil tudi del mojega besedila.
  
  
  "Oh, št. Kako neumno, eh? Sem bil tekoč, da se srečam s prijatelji, in sem mislil, da je rekel: "Stolp" restavraciji. Bila je odlična igralka sama.
  
  
  "Veš kaj," sem ji rekel, dovolj glasen, za vsakogar, ki bi bili zainteresirani, da slišim. — Sem obdržati denar, in tam je imenika v bar. Bomo našli vse restavracije, ki so besedo "Stolp" v njihovih imen.
  
  
  "Lahko traja več ur," je dejal.
  
  
  "Vem," sem rekel.
  
  
  Ugotovili smo, temnem kotu. Naročil sem ji, bourbon, in ona je sherry. Dama je dama. 'Dobro?"Sem ji rekel, da ko je natakar prinesel svoje pijače. Ne da bi bila v takšni naglici, da dol, da podjetja.
  
  
  Je vprašala. — Ali ste prebrali danes je papir še?" Tako je mogoče priti do dna, ga.
  
  
  Njen, je skomignil z rameni. "Samo na sprednji strani."
  
  
  Ona prikimala. To je tisto, kar je bil zaprošen, da govori o tem.
  
  
  "Misliš, Senator Saybrook?"
  
  
  "Ni res. V resnici, je pozval, da omele v zvezi Chen-li Rjava.
  
  
  — Ali je to povezano z njim?"
  
  
  "Mmmmm. Delno.'
  
  
  Vsemogočni Bog. Drugo dekle, ki se ukvarja rad igral igre. Samo mi ni všeč igre na vse, in niti ne dekleta, ki jih igrajo. Vzel je požirek viskija in čakal.
  
  
  Nisem poskušal igrati practical joke, na vas... to je samo prekleto super... je iskal pravo besedo,"... po meri vzeti... dobro, ' težko — ni ravno prava beseda." Ona je dosegel za njeno torbico, ena poleg nje.
  
  
  — Se spomniš, kako Senator Morton je umrl?"
  
  
  Preveril sem moj spomin. "To je bilo približno tri ali štiri mesece nazaj. Letalski nesreči, kajne?
  
  
  Ona prikimala. "Zasebni jet. Pilot ni preživel.
  
  
  "Kaj je to?'
  
  
  'Tudi. Odprla je torbico in vzel ven clipping iz starega časopisa. "Je bilo, da je pilot," je dejal. Celo v šibki svetlobi je, sem vedel, kaj je mišljeno z omele. "Chen-lee Rjava," sem rekel.
  
  
  Je stresel glavo. "Ne, ne. Charles Bryce.
  
  
  Foto preučiti znova. To je bil res Chen-li v obraz. "Če to drži, potem vse te Kitajski ljudi, ki so podobni drug drugemu, in ne morem razumeti zgodbo."
  
  
  Ona skoraj se je zasmejal. "Morda je to edina razlaga. Vendar to ne more biti ista oseba, ker je "— je ustavljen, — ker " Charles Bryce je mrtev. Ona leaned nazaj in čakali, da se bombe, da greš.
  
  
  'Dvojčka?'
  
  
  "O tem, kako trojčki?" Ona je segel v njeno torbico in spet izvlekel fotografijo. Ona je bila na tajno AX primeru. "Spoznal sem ga, kot Henderson je rokopis. Na njem je bilo napisano "v Angleščino Zeng". Fotografija je bila velika in jasna. Ostrejši, kot fotografij iz starih časopisnih izrezkov, in ostrejši kot posnetek iz današnji časopis. Ni dvoma, to je bil isti obraz znova. Blizu je bilo videti starejši, ampak obraz je ostal enak. Zdaj sem nenadoma je razumel, kaj sem mislil, da je čudno, pred. Tam je bil wart v sredini čelu. V manj jasne fotografije, je izgledalo, kot eden od naslikal obliži Indijske kaste simboli okoli njih. Razen, da je bil pravi wart. Natančneje, tri bradavice. Iskrene sredi treh različnih foreheads. To je nemogoče, tudi če je bil triplets. Chen-li Rjava, Charles Bryce, in Angleščino Tseng so bili vsi naj bi za isto osebo. Če pa je to Charles Bryce ni vstal od mrtvih, to ne bi bilo mogoče.
  
  
  "Kdo je v Angleščino Zeng?"
  
  
  "Glavni Zastopnik KAN .'Torej, glasovanje je to, da; KAN je bil za njim. Azijske morilec moštva. Brezplačno federacije, Kitajske, Cambodians, Laotians, Vietnamski in kdorkoli drug, ki meni, da NAM je koren vse ih problemov. Ne glede na to, da beseda pomeni za njih, to pomeni, da nas, "Američani so na tem, da so svoje vratove rezati." Ker KAN večinoma je to storil.
  
  
  Njo, pogledal na dekle. Ona stared v njeno stekla, kot če poskuša videti v prihodnost. "V angleščino Zeng ima M1 stopnjo," je dejal.
  
  
  Prvi razred morilec. Če ona je prišlo do te Angleščino Zeng, ona bi spoznal enaka. Ona me je pogledal z očmi, polno strahu. Pustil sem ji pogleda naravnost k meni. Njen najbolje je, da da pogled v njene oči. To je bil prvi znak nežnost ona bi videla, saj sva srečala. Očarljivo, hitela dekle v čakalnici se je spremenilo v strogo podjetnica, takoj, ko smo bili sami v temi bar. Jaz res ne želite, da deluje kot Don Juan, ampak to je običajno obratno. Moj pogled se je obrnil k utripa, in zdaj je bilo mojem pa, da dol, da podjetja. Njo, čutila, da je ni stvari, preveč rahlo.
  
  
  "V angleščino Tseng," sem rekel na kratko, " kje je zdaj?"
  
  
  Čustvo v oči je izginil, kot je počasi zbledi za televizijske slike. "Ne vemo," je rekla počasi. "Kje je ponavadi gre?"
  
  
  Ona je zavzdihnila in skomignil z rameni. — Ne vemo, bodisi. Kitajska? Indokina? Pred približno petimi leti, smo izgubili po. To je lahko kjerkoli.
  
  
  Segel je v minuto za cigareto. On mora imeti pustila na ih v čakalnici.
  
  
  Ona me je pogledal in se nasmehnil. — Ste levi ih v čakalnici. Je potegnil nahrbtnik iz okoli njeno torbico.
  
  
  Vzel sem ji eno na zapri, s filtrom, in prižgal cigareto in tako naprej. Na srečo ji ni pripadajo zadnjo generacijo, skozi njih, ki so užaljeni, ki jih take stvari. Pokliči me, staromodna, ampak jaz sem prepričan, da eno stvar: ženska je lahko samo kažejo agresije v javnosti.
  
  
  "Zdaj," sem rekel, " kaj je moja naloga?"
  
  
  "Da," je rekla. "To je vaša naloga danes."
  
  
  "Hawk misli, da bo kdo poskusite premakniti Chen-li okoli zapora. Kdor je, to je lahko ključ za vse to." Je usmerjen nekam v zrak. "Dobro,"je rekla," to mora biti politično zaroto."
  
  
  "Pravijo, da, pojdi naprej. To mora biti šala. Dva senatorja je bilo ubitih dveh Kitajskih moških, ki so videti enako, vendar nista ista oseba, in se tudi izkaže, da so doppelgangers visoko uvrstitev KANNA agent, in menite, da gre za politično zaroto.
  
  
  Ona me je pogledal questioningly. — Kaj bi rekli potem?"
  
  
  "Jaz bi raje, klic je sci-fi zgodbo."
  
  
  Ona stared me je za trenutek, nato se je zasmejal. "Niso mi povedali, da ste bili tako smešno," je dejal.
  
  
  "Jaz ne poskušam biti smešno na vse. Izgleda, da je delo Janeza Brunner ali nekdo drug. Ona je samo tukaj za mišično delo."
  
  
  "Mmmm," je rekla, lizanje sarkazem off njene ustnice. Če je bilo, bo spet zgodilo, njen, upal sem, ona bi dovolite mi, da to storite. "Mišice," je rekla, " je nujni pogoj. So fantje, ki želijo priti do Chen-li ne bo to s puškami." Ona je požirek svoje pijače. Nekaj urad buffoons v daljavi je bilo videti na Zapri brez upanja v njihovih očeh. Mislil sem, da bi prodati svoje mesto tukaj za štirideset ali petdeset tisoč dolarjev.
  
  
  In kot za možgane, "je rekla," da ne bi živ, če nimaš ih. Jaz ne mislim, da je "n", v N-3 ne pomeni nič.
  
  
  "Točno," sem rekel. "Njegov genij. Pa sem vedno mislil, da si napisala "nič," s "h", namesto "0". Njeno pohvalo me je jezen. Ne vem točno, zakaj. Tudi ona ni vedel, kaj drugega in spremenila temo. "Gar Kantor nas čaka v Nassau. Bomo stik z njim takoj, ko bomo dobili tam."
  
  
  "Mi?"Izkazalo se je ostrejši, kot sem ga načrtovali. Za zdaj. Ne maram, ki delajo z ženskami. Predvajaj. Ni posebej težko delo. Ko je težko za mene, sem samo dal gor z eno žensko okoli mene: Wilhelmina. Moje lepo, 9mm Luger pištolo.
  
  
  "Oh, ne, — sem odgovoril. "To ne bo zgodilo. Tudi, če vaše mišice, ki so v ospredju, potem ne boste samo eno okoli njih. Ne boste imeli dovolj, da je. Ona je sedel nenadoma. Tam je bila jeza v oči. "Ne, ki mislijo, da je v slabšem položaju," sem dodala, " toda jaz samo ne marajo, mišična tete."
  
  
  "Torej to je samo suh teta, ki ni nič, ampak v napoto?"
  
  
  Njo, pogledal na zapri. — Jaz ne bi poklical suh na vse.
  
  
  Ona ni vzel kot prijazen komentar. Ona narejen a schoolteacher v obraz. "Dobro, Gospod Carter, izgleda HQ želi sodelovati. Med drugim vem, da je soe-toan narečju Kitajski, in mislim, da bi bilo koristno za nas.
  
  
  "V Nassau?" Smejal se je.
  
  
  "V Nassau, in morda nekje drugje. Ona se ni mogla smejati.
  
  
  Je pokimal z njo. "Jaz razumem jo."Nisem ga razumejo na vse. Ampak nekaj, kar je bil začetek, da se usede. Ali je bil plot, da bi ubil vse zda senatorji ali kaj drugega, je bilo Lahko delo. In razen ko je šlo za umor, KANNA in ona ni govorijo isti jezik. Potem je bil to v Angleščino Zeng. in prej ali slej ko, ki bi lahko pripeljali do njega. In to je lahko kjerkoli. Na Kitajskem, v Indokine, morda. Tako je bilo več kot verjetno je, da bi morali ee znanja.
  
  
  — Ko smo zapustili?".
  
  
  "Štiri trideset." Zapri dobil prva dva razreda letalske vozovnice. — Sem pripravili suite za nas na Otok Raj.
  
  
  Tako bomo deliti, tako za gospodinjstva in nočitev. Je pomignil na natakar in plačati pijačo.
  
  
  "Mimogrede. Kaj je ime?'
  
  
  "Stuart," je dejal. "Linda Stewart." Ona ustavi. "Gospa Stewart."
  
  
  "Oh, — sem odgovoril. In kaj potem? Ji nisem hotel, da se poroči z njo.
  
  
  "Torej, kdo je srečen fant, G. Stewart?"
  
  
  "Vi.' Ona je poudaril, da se karte na mizo.
  
  
  Gospod in Gospa John Stewart Dirka New York-Nassau
  
  
  — Ostali dokumenti, ki so v naši prtljagi. Vozniško dovoljenje, potni list, itd. Vse v imenu G. John Stewart. Njen prtljage je ostalo na recepciji. Medtem ko bi taxi, bom pobral njegov ego. "Bom povedal ji je ostalo na letalo.
  
  
  Bili smo še vedno sedel za mizo. Lepo, hladnem, temnem kotu stol. Ee prijel njeno zapestje in potegnil navzdol. Sem potegnil ji je težko, ker sem vedel, je bil ne bo krik. Se je preselil svojo podlaket, in stiletto zdrsnila v moji roki. Poskrbela ona bi ga videli. "Vse prav, Linda. Njena močna eden je držal pod roko. — Hočem vedeti vaše ime." Potrebujem vašo kodo ID, in želim ego zdaj.
  
  
  Njen obraz je bil bel in njene oči so bile temno. Ona bit njen spodnji ustnici in pogledal navzdol. Da bi rekel besedo za nas, zgrabila svojo vrečko. "Oh, ne, dragi, jaz bom naredil sam."
  
  
  Brez upoštevanja njegove oči off njen obraz, je vzel vrečko iz Zapri in iskali vsebine s svojo prosto roko. Tipke, kompakten, šminka, denarnice. Tam je bil tudi pištolo, ki jo je ujel pogled. Natančna.22. To je določena z egom na minuto. Po malo krpanje, sem našel, kar sem želel: a nalivno pero.
  
  
  On pa je odložil na stol in potegnil ven primeru. Gospodarstvo jo tesno, je deciphered njeno kodo. Tara Bennett. Starost osemindvajset. Rdeče lase. Zelene oči. Tako uradno, njene oči so bile zelene. "IDAX-20. Razred R. ' Je delala v znanosti oddelka in je izjemno zanesljiv. Kot sem prebral, študirala je moj obraz. Vedela sem bral, vendar je še vedno videti jezna.
  
  
  "V redu, da je dal proč. On je poudaril, da je pero. Ji ni izpustil njo, ko je dal ee stran.
  
  
  — Ali zaupate me zdaj?" Njen glas je bil še vedno preveč trese, za sarkazem.
  
  
  "Nikoli nisem prosil, tebe, Tara," sem rekel.
  
  
  Ona me je pogledal quizzically. — Torej, kaj je bilo vse dobro?"
  
  
  "Nič dobrega," sem rekel. "To je samo, da ko sem delo z žensko, to je bolj primerno za mene, da veš, da jaz ne dela na ne. Nisem bil prepričan, če je vedel o njej.
  
  
  Šel sem do izhoda. Pobrala je svoje stvari in so me v tišini. Kot smo šli skozi vežo, je njen oče se je obrnil k njej. "Povedal vratar, da pokličete taksi. Bom spoznala na vhodna vrata v nekaj minutah."
  
  
  Ona znižati njeno formalno zelene oči in levo.
  
  
  "Dve paketi Srečen Stavke," sem rekel. Njen gill, je zdaj Gospod John Stewart, na račun račun.
  
  
  Dekle za pultom stared me je za trenutek, nato izročil mi tako paketi. Je stresel glavo.
  
  
  In je vprašala. "Kdo si?"Neke vrste mazohist?
  
  
  
  
  Poglavje 2
  
  
  
  
  Če želite vedeti, zakaj delam to, naj vam povem, da jaz ne delam za denar. Če ste bili brezposelna šest mesecev v preteklem letu, si verjetno zaslužili več kot njo; in da ni štetje nadomestilo za brezposelnost. Če želite vedeti, zakaj delam to, potem moram povedati, da je pravi razlog je domoljubje. Seveda, to je lahko vedno res. Ampak, če si mi dal v dock, in hočeš resnico in nič drugega kot resnico, ji naj dodam, da je bilo 40 stopinj v Nassau, in ji zdaj je bilo na pink sand beach poleg eden od najboljših svetovnih teles v eni od najmanjše bikini na svetu. To dekle je bilo vse. Do ee dodatek. Tara Bennett je bila lepo predstavljena. Odin D sedemdeset-pet; kremasto telo. Eno in pol, okoli katere so bile noge... Ona je ena izmed najbolj lepih deklet, kar sem jih kdaj pogledal za njo. In imela sem občutek, da če bom igral moj kartice pravico, ni bilo samo moje oči, da bi se na njej.
  
  
  Kot pravijo, je bilo dobro. Ampak jaz ne mislim, da me je vse manj patriotske. Večer, ona je prejel sporočilo od Podjetja železniške postaje, rekoč: "Imejte glavo navzdol, vse je mirno." Povedal mi je, da bi bil stik z mano, ko je prišel čas za to. Preden so imeli ferret, smo imeli samo da delujejo kot običajni Ameriški par se na počitnicah. To pomeni, če sem, da medtem ko smo jedli, smo bili ne dovoliti, da nam poveste, kaj drugega kot - naglas - ali bi lahko šel plavanje ali ne.
  
  
  On je odšla v svojo sobo, sam spomnil, da je bila Linda in ji je bilo ime G. John Stewart, in je šel ven, da bi dobili dobro sliko. Sovražim otok pijače, in na otoku barmanov, spoštujejo me za to. To je brezplačen nasvet: naročite Karibi zanko in jih bomo prezrli vas. Da bi čisto viskija in jim zagotoviti vse informacije, ki jih potrebujete.
  
  
  Njen hotel prosi za lokalno mnenje o fotografiranju. Dobil sem, kaj je hotel potrebe. Poznavalci trdili, da je bil le umazane posle. Chen-li ni bil iz otoka, in je ne turistična. V vsakem primeru, ni bil psihično nestabilna. Ko je prvič obiskal mesto, bil je zelo razočaran v nen, ampak po tem, samo on izginil. Nekaj umazanega je dogajalo.
  
  
  Ko je prišel nazaj na našo sobo, mu ni šel v spalnico. Vzela off njeno obleko in klop spat na kavč. To je še brezplačni nasvet: nič ne spremeni žensko kot moškega, ki očitno nima apetita za njo.
  
  
  Je prižgal si je cigareto in se ozrl na Tara. Bila je spanje na plaži. Spraševala sem se, če je bi bil spal sinoči. Nisem pa želim, da še naprej s tem misli. To je bilo vse, kar je naredil, seveda, bilo je preveč lepo.
  
  
  "Gospod Stewart?" To je bil hotel messenger. Njeno roko je potekala predvsem njene oči, proti soncu. "Tam je gospod v pristanišče, ki želi govoriti z vami." To bo Gar. Seveda, na hotel, bi se izognili ljudi v hotel. Sem prikimala in mu sledili. Prispeli smo na nit roza peščene plaže, na začetku navijanje skalnata pot. "Morate iti skozi tukaj," je dejal. — Lahko pridejo nazaj tukaj. Vam ne bo dovoljeno skozi vežo v kopalke.
  
  
  "Hvala," sem rekel.
  
  
  - Glasovanje na tej poti. Na drugi strani je stopnišču navzdol.
  
  
  "Ja," sem rekel. Sem razumel, zakaj se je obotavljal, ampak na voljo em cigareto namesto nasvet. "Se vidimo pozneje, "sem rekel, z zrakom je potnik:"Boste dobili vaš nasvet jutri." Mislili smo, da je G. Stewart je bila zelo radodarna oseba, ali nismo?
  
  
  Sledil poti, ki je pripeljala do pristanišča. Pogled je bil edinstven. Drugod, kjer je otok ukrivljen, rose zeleno tropsko hribi obdana z ozkim roza obrobo. Na moji levi, je bil zid okoli roza kamen s proge, temno rdeče trobentice, kot poskoči dobiš, ko si dal deset rumeno-rjave kroglice, na njej. Na drugi strani, približno sedem metrov pod mano, je ležala voda, ki glittered kot safir, v soncu. Karkoli je bilo, prav gotovo ni bilo krajša pot. Pristanišče je še vedno tri sto metrov, in Lizati še vedno ni dosegel to.
  
  
  Če ona ni bila slišali strele, ki boulder, delčku sekunde, preden je dosegel mi, ona bi bila velika ravno palačinka namesto dobro približno šest metrov v premeru. On ni samo jeseni, je bil potisnil-ego. Ji je, tekel in clung kamna jaukati. V boulder hit poti in potonil še globlje v vodo. On je ostal, kjer je bil, je in poslušal. Kdor ga je imel na zgornji strani. On bi lahko bili gledal me od zgoraj. Vse, kar sem imela na pogled, je bila ozka pot in vodo sedem metrov spodaj. Ostro kamenje na dnu glistened, kot so ostri zobje v pohotno usta.
  
  
  'Dobro? Nekdo je slišal, ji je šepetaje. Ni trajalo a Harvard stopnjo vedeti, da ih je bil dve osebi. Ne pa, da je to razodetje pomagala mi veliko. Njen mož je bil dobesedno stoji s hrbtom, da stokanje in je bila gola. Namesto orožja, vse, kar bi se ji bil zavojček cigaret in škatlo tekme. Ni bilo tudi nobenega skalah blizu mene. Njen bila zvita proti steni. Če sem šel dol, sem imel, da sledite poti. Ne čez vodo, ki je čakal, da bi dobili strel.
  
  
  Drugi fant, verjetno je pokimal proti revmatizmu, ker do zdaj napadov ni bil slišal iz naše glasove. Moj Bog, bila je velika. Eno tono opeke. Celotno tisoč kilogramov. To je, kot da sem zadel z Leopard tank.
  
  
  Smo trčil na ozek skalni poti, in je treščilo v me s šunko-velika roke, loputanje v hrbtu. Nisem imel moči, da se bo razstrelil. Najboljše, kar sem lahko naredil je bilo poskusite upreti. Poskušal je, da dajo ego, da vsak plemena, vendar je valjani več in ujel udarec s težka mišice njegovo stegno. Ni ravno drobljenje udarec.
  
  
  Nisem mogel znebiti baraba. Dobesedno zaljubljen v mene, kot en velik sod lepila. Položil svoje roke okoli mojega vratu in se je zdelo, kot da ni bilo nič storiti. Moji desni je bil ujel nekje pod nami. Vse, kar sem lahko naredil je bil hit ego v oči s prsti moji levi strani. Ni mu bilo všeč, da to storite, vendar na ta razdalja je lahko skoraj zamudili. Čutil sem nekaj, obrniti v marmeladi v moji nohti, in on je nečloveško zvok strah. On pade dol z mene in padel na kolena. Kri seeped med mojimi prsti. Stal je spet zbudila.
  
  
  Prvi krog, ampak najboljši je bil še pride.
  
  
  Moj naslednji nasprotnik je bil že čaka. Stal je tiho, da še malo navzdol pot, a utišani .45-revolver kalibra pokazal na moj obraz.
  
  
  Ozrl se je po svojih najboljših na veliko Noč v svoji beli obleki. belo majico in belo kravato. Poleg tega je bilo jasno, da ni bil tekoč, da se v krvi na njegov ego. Dobro ujemanje teh dveh. Ta blond las dandy z bledo, oči in tota bivši heavyweight prvak je barvita. In potem Nick Carter v svoji vijolično plavanje debla. Stal je tam, zadihanosti, ki teče svojo roko nad globoko rezano na glavo. Ex-šampion padel nekaj metrov pred menoj na pot.
  
  
  Na blond fant, čestital mi. "Torej, Gospod Carter, vidim, da ste razumen človek. Ste vedeli, seveda, da bi bilo zelo neumno, da poskušajo napasti mene?
  
  
  On je bil Britanski. Besede, je prišel ven okrog njegovega vratu v znanem, cloying naglas.
  
  
  "Da, seveda," sem rekel. "Moja mati naučila, da nikoli ne prerekajte se s oboroženi moški. Če je v dosegu.
  
  
  — Škoda, da si nisem dovolil, da boulder pade na vas. To bi bilo veliko lepše, za veliko ljudi. "Ameriški turist ubil, ki spadajo rock." Ne quibbles, ni težko vprašanja. Brez zapletenih načrt, da bi dobili znebiti telesa.
  
  
  "Poslušaj," sem rekel. "Ne želim, da se breme za vas. Zakaj ne bomo vzemite odmor?
  
  
  Smejal se je. Ali še raje, je neighed. Ego pištolo je še vedno usmerjen neposredno na moje življenje. "Ah," je rekel, " ste že me je zapustil eno telo, da moram zavreči. Dve telesi, je res malo večji problem.
  
  
  Sem ji rekel. "Dve organov?" Je vaš ex-prvak ni mrtev. Mu bom samo nikoli ne boste mogli vezenje znova. "Kane — - je pojasnil, da še vedno-undead telo -" ne potrebujem ga več. Ampak če pomislim, da, "je udaril s prsti, kot kolegij komedija profesor," nima bullet rane, in njegov ego smrti lahko posledica padca. Nasmehnil se je z zadovoljstvom. "Mislim, da Kane bo padel. Oni so blatni kamenje tam, pod vodo.
  
  
  Ego je nasmešek razširil. Je baraba res dobil na moje živce. V mojem poklicu, umor je del mojega dela opis. Mislil je, da bi bilo pametno pustiti mu govoriti. To bi prihranili svoj čas, da poskuša ugotoviti, kaj storiti z njim. Spletni težava je bila, da nisem prišel z nič še. On bi lahko že predstavljate, da časopisna poročila o sebi: "Killmaster uničil Pogumen Daan." Mi ni všeč sploh.
  
  
  Ni bilo stanje najslabše bi on kdaj je to bilo, a ni nam povedal ničesar. Je bil pet metrov proč od mene, in on je imel pištolo v roki. Je bil iz mojega dosega, vendar sem bil v njegovih znamenitosti.
  
  
  Za mano je bila pot odprta kot puščica. Na moji desni so visoke pečine. Vode na levi strani. Med nami je slepi semi-končala velikan. kdo bi ubili mene, ne da bi videl me je, če bi ga lahko. Če da gawk ni me je zadel prvi. Ampak morda sem se lahko še vedno uporabite ji nekako, to Kane. Jaz bi si mislil o tem. Potreboval sem čas.
  
  
  — In kako se boste, da prodajo moje telo?" Predvidevam, da bo bullet luknje v nen."
  
  
  V primeru, revmatizma, segel je v notranji žep svoje doublet in potegnil ven izdelati veliko viskija bučko. On dvigne srebrni pokrov s svojim palcem.
  
  
  Jaz nisem razumel nje.
  
  
  On whinnied znova. "Ne, viski, Carter. Bencin. Tam je jama v steni okoli ovinka. Kane bi zgradili ogenj tam...
  
  
  "Me uporabo kot drva."
  
  
  "Je glas." Je močno zavzdihnila. "Mislim, da bom moral narediti sam zdaj." Upam, da Chen-li se bodo hvala pravilno."
  
  
  Bil je lačen za nekaj informacij. — Zakaj ne samo čakala, da bi to naredil sam?"
  
  
  Rad bi videl. Ampak on ne bo iz zapora, do jutri zvečer. In nihče ne bi našel tu, pred.
  
  
  Samo všeč. Bili so načrtovanje ego pobeg. Sokol je bil pravi znova. Ampak kaj je baraba so naredili z njim? Kane je ustavil in spustil majhno groan. Vzel je korak k njej.
  
  
  "Stati nazaj, Carter. Na blond človek je hitro, korak naprej, držite pištolo iz pred njim. On potisnil bučko bencina nazaj v minuto, in ne pozabijo, da dajo skp nazaj. Bencina, madeže, ki se širi prek ego je suknjič. On ni opazil.
  
  
  Kane groaned nežno znova. Njo, pogledal dol na posteljo. Nenadoma, izhod videl. Vzel je še en korak naprej. Na blond eno, preveč. "Nazaj gor," je rekel z ostrim premikanjem njegovih rok.
  
  
  "Ali želite, Kane, da se zbudiš? To bo težko, da se ukvarjajo z njim, ko prihaja k pameti. Sem lahko ubil njo ego z enim udarec.
  
  
  — In zakaj ne želite, da se tako koristno?"
  
  
  "Čast," sem rekel. "Če moram umreti, bi rad, da ji vzamejo vsaj eno z menoj, okoli dve. Namerno njen, je hodil čez Kane je telo. To me malo polizati. Morda ne dovolj blizu, ampak to bi moralo biti dovolj. Ne še...
  
  
  Nagnil navzdol, kar je levo od Kane je obraz in je zgrabil svoje orožje, z nevidno roko. Kane naredili zvok, ki je zvenelo bolj kot "Gaaa" kot karkoli drugega.
  
  
  "Jezus Kristus," sem rekel, že gor hitro znova. — Mislim, da ima načrt."
  
  
  'Kateri?' Wittmans stopil naprej malo razumeti, mi je bolje. — Načrt, - ponovite to. "Planier ali ribel".
  
  
  Prišel je nazaj lizal malo razumeti moje nerazločno besede. Glas opozoril na njo in nastavljen tako, da deluje. S potezo svoj palec, je prižgal škatlo tekme in vrgel v njegov ego, namočeno jakno. Takoj prižgal. Spustil svoje orožje in se potrudil, da pogasimo ogenj, vendar to ni delo. Plameni širi hitro. On leaped in wriggled, kričal kot sežiganje lutk. 'Mi pomaga. Bog, pomagaj mi. Prosim.'
  
  
  Pogledal sem ga in skomignil z rameni. "Če ne boste kot ogenj, tam je voda v bližini."
  
  
  Nato se je obrnil in šel nazaj po poti do bledo roza plaži.
  
  
  
  
  Poglavje 3
  
  
  
  
  Tara je bila izginila. Ona je verjetno že šel gor v njeno sobo. Sem bila pokrita v modrice in krvi, in sem potreboval kopel. In pijačo. In še nekaj drugega. Moral sem se ukvarjal s tem prvem primeru.
  
  
  Njen ego je našla v kuhinji restavracije in doma, ob bazenu. On-ale hamburger z okras, zgrabil njen ego za ovratnik in udaril je čez čeljusti. Kuhar, ki je delal na žaru razume in levo.
  
  
  "Tako, Štapiću, koliko si jih boste plačali za to?"
  
  
  V njegov revmatizem, segel je po svojem mesa cleaver. To je bilo narobe. Njegov hrbet je bil pritisnjen proti jaukati, in tako zapestja so bila pripeta. Ih se je izkazalo, da še malo, samo se prepričajte.
  
  
  "Hej, fant, ali nisi v redu? Let me go.'Ego je bilo ime Carlo. To je bilo napisano vse v svoji uniformi.
  
  
  "Ne, dokler vas, povejte mi, kdo je bil, Carlo." Ki ste ga plačali naj me hodi tej cesti do večnosti?
  
  
  "Pusti," je zavpil. On je okrepila svoje oprijem in mu dal luč koleno kick za življenje. On groaned. 'Ji, prisežem. Ne vem, kdo je.
  
  
  "Pravijo, da je Carlo. Bil je nosil belo?
  
  
  "Ne. Človek v belem... on se je sunkoma ustavil.
  
  
  "Kdo je bil to, Carlo?" Njegov ego zaloputnil mu v steno.
  
  
  "Pojdi k vragu," je rekel.
  
  
  Ego vlekel ji žar. Meso splattered z maščobo. Bila je znižale ego je glavo, tako da je lahko pogled skozi palice in si predstavljam, kaj ego Gol bi bilo videti, kot kasneje. "Bb-Bangle," je dejal.
  
  
  "Lepa Krščanska. In tistega, ki vam ga poslal?
  
  
  — Ne vem, " je whimpered. 'Ji, prisežem. Ne vem.'
  
  
  Ego jo sprosti in je korak nazaj. Najverjetneje je, da mu ne bo povzročil več težav. "Potem pa mi povej, kaj se je ozrl všeč."
  
  
  Potopil se je nazaj v svoj stol. "Velik fant," je rekel. 'Kitajski. Ampak zelo velik. V nekaj noro sive barve.
  
  
  Še nikoli nisem videl.
  
  
  "In to Bangel, kjer lahko Ego ga našli?"
  
  
  On mi je dal začuden pogled. Njen, se je obrnil k njim z resnim izrazom. Karkoli se je bal povedati, da me je bilo tudi strah, da ne rečem pa, da me.
  
  
  "To so dva moška, iz Grenada Hotel.
  
  
  Senator je bil ustreljen v igralnici v Grenada. Vsaj dveh kosov sestavljanke že fit, in sem bil začuden, kar bi bilo vse videti kot. — Kaj še ne veš?"
  
  
  "Nič več. Ste dobrodošli. Nič takega.'
  
  
  "Vse prav," sem rekel. Ne maram tormenting strah malček. Kaj še potrebujem, da vem, bom poskušal ugotoviti na drug način. Obrnil se je, da odidete, vendar pa je nekaj drugega je hotel vedeti.
  
  
  "Mimogrede." Njo, se obrnil. "Koliko si mu plačali, da pridobivanje to sladko sporočilo?"
  
  
  Je podrgnil njegovega zapestja. "Petnajst let."
  
  
  "Potem je lagal, da si. Sem jo plačajo dvajset dolarjev.
  
  
  "Nick, je, da si?" Ona je bila v tuš.
  
  
  Sem ji rekel. "Ne, " Umazane Posiljevalec'.
  
  
  — Ne razumem vas, " mu je zakričala. 'Počakaj sekundo.'
  
  
  Ona se usedel na posteljo. Vrata so se odprla in je pojavil v oblak pare,njene lase curling v tuš. Ona je bila oblečena v dolgo belo terry-tkanine plašč. Spraševal sem se, zakaj sem vedno mislil, črne čipke bil tako seksi. "Gar reče..." se Je ustavil in me je pogledal. "Oh, moj Bog, Nick. Kaj se je zgodilo?'Ona je bila hiti k meni kot ognjeno beli angel.
  
  
  "Sem udaril v vrata," sem rekel.
  
  
  Njene oči skenira ureznine in modrice na hrbtu. "Izgledaš grozno," je rekla.
  
  
  — Potem bi morali videti ta vrata."
  
  
  Ona je zavzdihnila. "Usedi se, da glasujejo, kot je ta." Ona je izginil in se vrnil nekaj trenutkov kasneje s toplo krpo in skledo vode. "Kot vedno rečejo v filmih, to lahko boli."
  
  
  "In, kot pravijo v filmih — I pogoltnili kot bullet. Kaj je bilo z Gar?
  
  
  — Hoče, da večerjate z nami nocoj." Osem ur v Cafe Martinique. Dajala moje nazaj, skoraj nežno. — Boste mi povej o tej zgodbi?"
  
  
  "To je bila past. Chen-li prijatelji vedo, da sem v mestu. Ampak jaz ne razumem, kako vedo, da je. Obrnil se je k njej in ujel njen pogled. Pogledala je skrbelo in poskušal skriti. Povedal sem vam, baby. To ni igra za ženske." Moral bi biti znano, da bi ji jezen, vendar je nežno potegnil nazaj na posteljo. "Poglej," sem rekel. "Prepričan sem, da veste vašega plovila, ne glede na to je za nas, ampak ne glede na to je za nas, njen, prepričani, da ne gre z roko v roki boj. To je vse, kar sem imel v mislih.
  
  
  Pogledala je dol in je zavzdihnila. "Jaz sem usposobljen agent in sem lahko traja zelo dobro skrbeti zase." Zvenelo je kot glas usposobljeni agent, vendar to ni veliko smislu, kot slabo poimenovan film: ni ujemajo slik. Sonce ji je dal fine megle pege, da je njen videz mlada, nedolžna in zelo krhka. In tako je bilo. Bila je pobral z ee. Se mu je zdelo majhno in toplo. So zavohal limon, in ona poljubila srečno z njo usta odprta. Stekel je svoje prste skupaj mostu svojega nosu. "Imate pege," sem rekel.
  
  
  "Pa vsaj ne dobim sunburned," nasmehnila se je. "Najbolj blondinke dobili sunburned."
  
  
  To me spominja na nekaj. Telefon zgrabil njo. Daj mi policije. "Sem ji rekel operaterja. A Bahamian policist oglasil na telefon. "Tam je skalnata pot do Paradise Hotel pristan. Ali ste vedeli da?"' Vedel je, je. Približno pol ure nazaj, plamen je videl tam. Zdelo se mi je, nekateri fantje so bili igranje z ognjem. Mislim, da bi bolje, da si tam. V narednik razumel, in je visela gor.
  
  
  Obrnil sem se nazaj, da Tara. "Nismo se domneva, da izpolnjujejo Gar do osem ur..."
  
  
  "Poslušaj, Nick." Pogledala je nemirna. "Mislim, da smo cilj, in..." je stammered... sem prekinila in jo nadaljevala moj stavek. "To nam daje čas, da deluje naše řel po opravkih prvi." Njen hotel bi želeli, da pogled na to casino v Grenada.
  
  
  Sem mislil, da sem videl razočaranje v očeh.
  
  
  Njo, je šel v kopalnico, da se stuširam. Ona se obrnil na radio. Pogledal sem sam v kopalnici ogledalo in se spraševal, zakaj še vedno niso imeli enotnega sive lase, ki so med nami. "Ena Opomba Samba" je bila predvajana na radiu, dokler glasba je izrezan za "pomemben za javnost v Barentsovem Morju ozemlju".
  
  
  Senator Paul Lindale je bil mrtev.
  
  
  Senator je telo je bilo na Ego je pragu. Je verjetno padla skozi okno njegovega urada na desetem nadstropju. Seveda so mislili, da je bila nesreča.
  
  
  
  
  Poglavje 4
  
  
  
  
  To je vedno tri ure zjutraj v temi casino. Vsako uro, vsak dan, v vsakem vremenu, vedno je tri zjutraj. Sem igrajo karte in kocke z utrujen moških in žensk z povešene glave, nagibala nad tabelami in kričanje, "Pridi, dragi." To je skoraj za komorni sestavi. V kotu je bil boben oddelek, ki vodijo do stalne premagal s koluti igralnih avtomatov in občasno krožnik od izplačila: petdeset kroglice v četrtine. Prostor postane tišji kot zabavo dvig cen. Na primer, pri kockanju mize, boste lahko slišali pin padec, še posebej, če deset tisoč dolarjev, je v igri.
  
  
  Casino o Grenada bil nič drugačen. To je bil zamenjati za preverjanje za petdeset dolarjev-Jon Stewart vsekakor ne bi želel igrati za več, ker samo tako, da se skozi casino je za premikanje med igro. Njen, videl Tara gledal novinci prišlo na enem od teh eno oboroženih morilci so polnjene z četrtine. Nato smo njuhanje zraku, vendar nisem razumel ničesar.
  
  
  Smo razšla, da pazi na dveh najbolj verjetno točk. Tara je igral ruleto z Kitajski croupier, in ji sel za blackjack stol, ki senator je njegov zmag in izgub.
  
  
  Imam dvajset-ene roke v prvi strani, kot tudi v prvi in drugi. Sem dal svoj čipov na tretji krog, ampak trgovec me je ustavil. Čipi so bili manjka črka G Grenada. Povedal mi je, da ih nazaj v blagajno. Te so bile nove čipov, je dejal. So imeli te težave že zgodaj v dnevu.
  
  
  Sem že imel nekaj težav, in ta čas ne želim tvegati. Tokrat je bil oborožen. Njen, je šel v blagajno. Je opravičil obilno in roko mi drugi čipi, ki je prijazno porinil v moji roki.
  
  
  Pet sekund kasneje, je bil popolnoma šokiran.
  
  
  Ne vem, kaj bi dal, ampak to je bilo nesmisel. Ko sem odprla oči, dve Chen-li z dvema bradavice sredi svoje foreheads so se nagibala nad mano. Ampak, če so bili tam, so bili izginili, ker ko je končno prišel, obe sta odšli. Tako kot moja pištola: Wilhelmina levo z drugim moškim. Ta čas s Kitajci. Usedel nasproti mene v sobi in se je nasmehnil mene. To je bila majhna, z dimom, ki je napolnjena, zvok-neprepustna soba, očitno jih uporabljajo Krasnoyarsk urada, ki se je o poslu in razdeli žetonov. Je bilo okoli šest drugih ljudi v prostoru poleg človek z mojo pištolo, in nihče ni bil v smeh, razen človeka, z mojo pištolo.
  
  
  "Dobrodošli na naši skromno srečanje. On je samo pokimal z glavo. Hef je bil kratek, je dobro zgrajena človek, oblečen v elegantno svileno obleko. Dovolite mi, da se predstavim tudi vam. Moje ime je Lin, Lin Qin.
  
  
  "Gospod Qin." Je pokimal, preveč.
  
  
  "Gospod Lin," je popravljena. Zadnje ime, ki je vedno na prvem mestu navedeno.
  
  
  Vse to z dovoljenjem bil preveč prijazni. Spraševala sem se, če bi mu izziv mi je, da vilice dvoboj. "To saddens nas," je nadaljeval, " da smo imeli, da zahteva vašo prisotnost v naši majhni zbiranje v kot, se bomo rekli, nenadna moda. Vendar je treba vedeti, da sami častni gost.
  
  
  Krog kamna obrazi anketiranih njo. "Gut, fantje, je ne bi zamudil za nič."
  
  
  Smeh, Lin se je obrnil k drugi. "Mr. Carter je joking," je povedal njih.
  
  
  Se še vedno niste smeh.
  
  
  "No," je skomignil z rameni, " kot lahko vidite, moji tovariši, ne poslušajte gospodov šale med seboj. Raje dol, da bolj pomembne stvari takoj. Dvignil cigareto in potrkal je na zadnji zlato-oniks primeru. Odin po ego sokrivcev skočil do dajejo svetlobo. Rahel sladek vonj širi po prostoru. "Oh, kako nesramno od mene. Podal mi je telefon. "Cigareto, Mr. Carter?"
  
  
  Njen, je zmajal z glavo. Spraševala sem se, zakaj sem skrbel toliko o tem Jon Stewart nesmisel. Moje ime je zdelo, da je najbolj skrbno varovano skrivnost v tem mestu. "Mislim, da ne bo pomagalo veliko, če sem vam povedala, da ste našli napačen človek, in, da je moje ime je John Stewart?"
  
  
  Lin dvigne obrvi. "Žal mi je, Gospod Carter.
  
  
  Odin Po bo izpolnitev vaših starih sovražnikov-naš stari prijatelj. Videl je, ko pridejo na letališče in o tem obvestil G. Bangel. Nagnil se je nazaj, udobno se namestite v njegov stol. — In ko govorimo o naši nekdanji delodajalec—" — sem se, ko ste slišali za ego zgodnjih propad?"
  
  
  Da, tragično, sem rekel. "Da se odpeljali do glasovanja, kot je ta, v prime svoje mladosti."
  
  
  Dejansko. Nasmeh vrnil. "Morda pa neprimerno tragedija. Vidiš, nekateri okoli nas ni strinjal z G. Bangel je način poslovanja, in zdaj, da njen je prevzel, teh nesoglasij bo izginila. Naslovil pismo drugim, "da iz tega sveta."
  
  
  Zdaj so se smejali. Nekaj več cigaret pojavil in prižgal. Začelo se je, da predstavlja naravo ihc. Sladki vonj po uspehu napolnil sobo.
  
  
  — In zdaj, Gospod Carter, smo pripravljeni, da boste ponudbo. Ne da bi se morali. Vendar vašo takojšnjo smrt brez naše pomoči ne bo kakršno koli uporabo za nas.
  
  
  Bil sem presenečen, da Bungel niste opazili, da je to prednost. Našel sem ta razlika precej čudno.
  
  
  Sem jo vprašala. — Kaj je to prednost?
  
  
  Pet odstotkov. Pet odstotkov dobička. To je dober predlog. Vendar ne pričakujte, da bo na milijone. Maloprodajna cena heroina je veliko višja kot cena, ki smo jo dobili za to."
  
  
  "In ostalo?'Njen,' pogledal cigareto primeru. "Grass. Hash?
  
  
  "Seveda, pet odstotkov celotnega zneska. Nasmehnil se je še enkrat. In drugi, kot ste rekli, je malenkost... To je prosi nas za opij.
  
  
  "Vas bi jaz tukaj, da Nassau in pretihotapiti v zda sami." Svoje je kot app; ni všeč, žepni nož.
  
  
  Je pokimal. Ampak seveda že veste, da. Sicer, ti in Gospod Bungel "— je obotavljal — " ne bi trdil.
  
  
  Ta zadnja izjava začuden me. Ponudil mi je sporazum, kot da je bilo zdravilo izvršitev, in, kot če Bangel le s katerimi se trguje na drog. Dobro, morda je bilo. Morda je to Chen-li bil samo član drog sindikata. Morda je bil ravno tako zadet, da em dobil za pomoč U.S. senator. Morda je bila vse ena velika noro naključje. Ali morda Lin želela, da tako mislim.
  
  
  "Vidim, da ste okleva, Mr. Carter. Lahko se posvetujte z nekom, preden končno odločitev. Oooh! Je pokimal mož, ki je sedel na dan.
  
  
  Chu je vstal in odprl vrata.
  
  
  Posodi.
  
  
  Njena zapestja so bili vezani skupaj, njena obleka je bila raztrgana in njeni lasje so prišli svoboden v boju. Lase sem videl pripravljeni in pripeta gor, preden je zapustil. Globoko nesrečen, ona me je pogledal, samo me.
  
  
  'Žal mi je.'
  
  
  Dva moška, ki so se držite jo dol. Eno na vsaki strani. Tako opravljenih Sten brzostrelka pištole; kratko, svetlo Britanski puške, ki bi lahko ogenj pet sto nabojev na minuto. Nagonsko, se je približal njo. Ti naj gredo njo in dvigne svoje orožje, kot jaz in še en človek prišel, da me zgrabi. So samo naredili napako. Imeti morajo ustavil, ki iščejo me, ko so našli pištolo.
  
  
  S hitro gibanje, se je preselil ji stiletto v dlan tako, da je samo rezilo je bil štrli ven. On je dobil, da mi prvi, in sem pahnila moj emu bodalo v dolar, sklad. Ego je odprl usta in je umrl za presenečenje. To se je zgodilo tako hitro in brez očitnega razloga — da je trenutno drugi so izgubili vse svoje straže. V trenutku, ko je izkoristil to.
  
  
  Šel sem, da vidim, Lin Jing.
  
  
  Z enim swing svojo levo roko, je pripeljal ego pred njim, nato potekala v železni prijem, ki imajo stiletto ego je grlo.
  
  
  Dve brzostrelka gun heroes zamrznil v mestu. Druge, ostale, kje so bili, bewildered. Lena lahko so ji se uporabljajo kot talca, da bi dobili Tara in sam ven od tukaj. Ampak nisem hotel, da tako.
  
  
  "Untie njo," sem ukazal.
  
  
  Za trenutek, nihče ne premakne. Samo njo. Lina potisnil njen naprej, dokler ne bomo dosegli enega od Tara ' s straže. Ostrino rezila, ki jo Lin dvignila brado in grlo bila izpostavljena. "Ma-untie njo," mu je uspelo. Guard znižati svoje orožje in delal kot v emu je bilo rečeno.
  
  
  To je bila Tara, ki ga naročil. — Get out od tukaj.
  
  
  "Ampak,. Nick. dej
  
  
  'Pojdi!'
  
  
  Ona je prišla do vrat. Lina jo je zadihanost in potisnil ego proti varovala, ki je podprta stran v grozo, ko je bil zgrabil z brzostrelka pištolo iz enega od njiju in začel streljati. Najprej je zadel še en strelec, in potem je bila otroška igra.
  
  
  Deset sekund pozneje je bilo vse več.
  
  
  A brzostrelka pištolo padla ji je in pobral Wilhelmina. Na mizo v kotu, je opazil majhno odprto okno žetonov. Je previdno vzel eno okoli njih v svojo roko in preučiti to. Tam je bilo zelo majhno iglo štrli strani, dveh milimetrov dolgo. Čip zlomil mu na pol. A bledo rumena tekočina prišla ven. Onemogočanje kapljice. Žetone, ki so jih uporabili proti meni. Sem dal pokrov na škatli in ga v minuto. Kdo ve. Če igra je šel proti tebi, morda bi lahko prišel prav. Stekel je roko skozi lase, popravijo svojo kravato, in zaprla vrata na disbanded Nassau Kitajski Unije za vedno.
  
  
  Pogledal je na uro. Smo bili dvajset minut prepozno. Ko smo dosegli Cafe Martinique, postaja je izginila.
  
  
  Toda zdaj je bil res veseli, da je.
  
  
  
  
  Poglavje 5
  
  
  
  
  Sem padel njen izklop v hotelu in je šel, da si za železniško postajo. Bil je bivanje v majhnem hotelu v bližini obale. Ko sem prišel tja, je bilo polno policistov; ambulante nastavitev izklop alarma, ki mi je rekel, sem morda prepozno. Izkazalo se je, da sem bil ravno v času.
  
  
  Zdravnik me je pogledal in dal brezupno skomignil. — Ima samo nekaj minut je ostalo. Ni veliko lahko naredim glede tega.
  
  
  On crouched navzdol zraven Gar. "Jutri zvečer," je zašepetal.
  
  
  Je pokimal z njo. Vem njo. Chen-li pobeg. Njo, slišali moje gledanje teče navzdol ego je življenje. Ali je bil to moj dolar, sklad? 'Karkoli drugega?'
  
  
  "Je dejal. "Sem pustil sporočilo. Povejte Tara..."
  
  
  To je nekaj, da glasujejo za. Gar in njen lahko sodelovale na pet ali šest nalog. Bil je strokovno, tako dobro, kot bi si želel. Sem mislil, da bi vedno tam za njo. Glasovanje glasovanje kaj dobite s smrtjo. Ste še vedno nesmrtni do zadnje sekunde.
  
  
  Šel sem nazaj v moj avto in pospešiti off, kot če hitrost je pospešiti svoj koncept svetu. Vendar to ni veljalo. V resnici, bolj se je naučil o tem, manj ego razumel. Tri enake Kitajskih moških. Tri mrtve senatorji so odprte zdaj. Casino. Pobeg iz smrti. In Angleščino Zeng, ki je bil nekje v Indokine. To ni tekmo in to ni ustrezalo. Skupaj za vse to je bil CANNAH, in CANNAH je bil morilec moštva. In če senat lov sezona se je začela, tri so bile že mrtev, in devetdeset-sedem še vedno živ. Na trenutno hitrost, bodo kmalu uniči celotno Ameriški sistem vladanja. To je bil do mene, da bi ugotovili, kaj so do, da se pred ih in bi to preprečili. Zapustil je sporočilo zame. Ali je bil to pomeni zame? Rekel je: "Povedal, Tara, da Tara Bennett. ID = AX-20. Tara Bennett, a se naučili ženska.
  
  
  Nenadoma je bil jezen.
  
  
  Tara je vedel nekaj, kar njeno ni. Na primer, vedela je, zakaj je bila z mano. In ne zato, ker Sutoan narečje. Ko mi je povedala, da v bar, da sem bil tako prekleto genij, vedela je, da ne imeli možgane za to delo, in mene ... "Mišice," je rekla, " so predpogoj, da se v tej nalogi. Nenadoma sem razumel, klasična ženska žalitev, ki jo želite privabiti me samo zato, ker je moja moč.
  
  
  No, to se lahko spremeni, nocoj. Tara in jaz bi lepo in zelo dolg pogovor. Ali mu je všeč ali ne. In ona bi mi povedal resnico.
  
  
  Ležala je na postelji, in sveti lučka izklopljena. "Ni večno.'Ne,' je rekla, kot Brylev dosegel, da ga vklopite. Brylev obrnil na. Majhne vijolične brazgotina velikost četrtletju kipele na njenem licu. Je imela do svoje prste, da pokrivajo svoje ego. Ali boli, ali okoli nečimrnosti. Pogledala je majhen in nebogljen znova.
  
  
  Rekel ji je," Gar je mrtev. "" ... in mislim, da je čas, da poveš, kaj je umrl za."
  
  
  "Gar? Oh, št. Ona je obrnila glavo, in solze so mu privrele v svoje zelene oči. Je skoraj pričakoval solze, da je zeleno.
  
  
  "Kaj je bil delaš?"
  
  
  Ona me je pogledal še enkrat. "Ne vem, Nick. Desno... res ne vem.
  
  
  "Pravijo, da, draga." Niste prvi poredna ženska sem dvomil, in če si včasih mislim, da sem vam daje željo...
  
  
  "Oh, Nick. Solze so se sedaj teče v polni veljavi. Ona popravijo navzgor in pokopan njen obraz na mojih prsih. Nisem odgovoril.
  
  
  Ona sama potegnila skupaj, sedel, in je dejal, ihte, "sem rekel, ne govori. Sem ne bi smel povedati, " je popravljena sama.
  
  
  Njen oče položil prst ljubeče na brazgotino na njenem licu. "Potem pa naj samo povem, da bom beat it out okoli vas."
  
  
  "Nikoli ne bom to."
  
  
  Njo, pogledal na zapri. "Imamo druge načine." Sem ji rekel. Slavni resnico serum Kolodezny, na primer.
  
  
  "In to?" je vprašala.
  
  
  "In to ... sem rekel. Ee vzela v naročje in jo poljubil na dolgo in počasi. "Več," je dejal. "Hej, več. "Vse prav," je rekla z vzdihom. 'Ste jih zmagal. Američani bodo prišli na obali Normandije.
  
  
  On je okrepila svoje oprijem na njo. "Das weissen vie," sem rekel. Njo, čutila, da se ji prsi. "Kaj še, Fraulein?"
  
  
  Ona začela smejati in malo ji ustnice. "Bomba pade na Shirohima."
  
  
  On je položil roko za njo uho. "Da Sirohima?"
  
  
  "Do Hirošime." Bili smo tako smeh zdaj.
  
  
  "Zelo zanimivo," sem rekel, nevezanosti svoje robe, verjetno na najboljše prsi v celotni zahodni polobli. Ali morda najboljši hemisferi Zahoda. "Ah, dekle, dekle. Res ste super. Na kopalni plašč zajeti znova. "Torej, kaj je govoril zdaj.
  
  
  "Mislim, da sem kot aktivni del boljši."
  
  
  Sem se nasmehnil ob njo. "Vem," sem rekel. "Ampak to je, kako vem, resnica." Ne, seks, dokler ne boste mi povej. Moj način mučenja je spolno nezadovoljstvo." ji kravato unbuttoned'
  
  
  "Jaz vas opozori, da boste biti besen na uro."
  
  
  Ona me je pogledal in giggled malo nervously. "Zver," je dejal. "Oh, št. Sladke besede ne bo pomagal. Nagnil se je nazaj in čez njegove roke. — Bom, da se boste pošteno ponudbo. Če ne daj mi tisto, kar hočem, ne bom dala tisto, kar želite."
  
  
  Ona se je namrščil. "Ne, umazan jezik," je dejal.
  
  
  "Ah! To je del načrta. Če ne znaš hitro, bom žalitev vas, dokler ne spustim.
  
  
  "Resno, Nick. Jaz sem naročil...
  
  
  'Resno. Posodi. Jaz ne skrbi. Pogledal ji je naravnost v oči. "Najprej, ne maram, da se tveganja mojega vratu, če ne vem, vse VCS. Drugič, mi ni všeč ideja, da ne bi zaupali. Nikoli nisem videl Hawk skriti ničesar od mene.
  
  
  — Saj ne, da mu ne zaupate vas, seveda. Če obstaja ena oseba, ki mu ne zaupate, se jaz. Ali vsaj moja teorija, mislim. On je rekel, da lahko ustavi, če sem vam jo povedal. Morda si mislite, da je cel svet je odšel jezen."
  
  
  "Z Gar in trije senatorji v krsto, je zelo malo verjetno, da bom dopusta. Torej, pojdi naprej. Kaj je vaša teorija?"
  
  
  Ona je globoko zajel sapo. "Ste že kdaj slišali za eno-celled kulturo?"
  
  
  'Mmmm.' Biologija... genetike. Nekaj podobnega kot to?"
  
  
  — Dobro, ste dobili bližje. To je nov način za razmnoževanje."
  
  
  — Kaj je narobe s starim?"
  
  
  "Poslušaj," je rekla. — Jaz sem zlomil naročila, da ti to povem. Tako da boste morali biti resna in poslušati."
  
  
  "Jaz poslušam," sem rekel.
  
  
  "Hvala za proces, ki pravijo, da je eno celico presaditev, ble skozi jedro celice okoli mature telo-s katero koli celico, čez katerega koli dela tega telesa — ustvarite nov organizem, ki je genetsko identična."'
  
  
  Njo, pogledal zapri z nasmehom. "Ponovite.'
  
  
  "Lahko bi ekstrakta celic po moji pristrižene nohtov, ki ga v desno kemično okolje, in rezultat bi baby dekle, ki bi bilo videti točno tako, kot ji v vsako podrobnost."
  
  
  — Ali to zgodilo?" "Nisem zaupanje z njo kaj okoli tega.
  
  
  'Ja. To ni skrivnost. Če sem natančen, je bil članek o tem, v Času, v leta 1971. Do sedaj, to je le bilo storjeno z žabe. Vsaj... kolikor vemo. Vendar je Kitajska cena je način, ki je pred nami, v mnogih stvari."
  
  
  'Počakaj malo. So vam rekel, da Chen-li in Charles Bryce so kloni iste rastline?
  
  
  Ona je prikimala sramežljivo. "Sem vam rekla, da vam ne bi bilo všeč," je dejal.
  
  
  "Jaz ne razumem. Mislim... Zakaj? Mislim, tudi, če je to mogoče, to še vedno ne smisla.
  
  
  'Poslušaj. Tudi v tej državi, je bilo študijske skupine. Mi smo poskušali ugotoviti, kakšne ljudi bi morali biti enotni-celled za reprodukcijo. In eden od razlogov, da nismo storili vse poskuse v tej smeri je, ker je odgovor na ta žepni nož: najslabše ljudi. V Hitlers. Ljudje z megalomania. Ljudje radi v Angleščino Zeng, na primer. Prvi razred morilec.
  
  
  "V redu, recimo, da v Angleščino Zeng je pomnoži...", To ni bilo težko verjeti v take super fantazija. "Kaj bodo pridobili s tem? Razen za sebičnost. In kaj ima to opraviti z CANNESU in ti senatorji? Kaj ima to opraviti z vso Nassau situacijo?
  
  
  Je stresel glavo. 'Ne vem. Vem ničesar o tem. Vse, kar vem, je, da so te kopije v prvem razredu morilcev bo rast v prvem razredu morilcev. Se bo videti in mislim, da — in ubiti, kot original. In moja teorija je, da KANG je v Angleščino Zeng je material za ustvarjanje moštvo pureblood morilcev."
  
  
  'Veš o tem...'
  
  
  "Kakšna neumnost...?'
  
  
  "Žal mi je, da vas prosim, da.
  
  
  Študirala me pozorno. "Misliš, da ona je nora?"
  
  
  "Seveda mislim, da ste nori. Ampak njen, preveč. Zdravih moških, ki so zdaj leži v postelji se sprašujete, kako se znebiti plevela v svojem vrtu. In normalno ženske zdaj pack svojega kosila. Moraš biti nor, da delo v AX."
  
  
  "To je moja teorija," je dejal.
  
  
  "To je noro, ampak to ne pomeni, da ne more biti res."
  
  
  Je vdihnil vzdih olajšanja. "Hvala, Nick." Nato nasmehnila se je. "Povej mi...'
  
  
  Da,.'
  
  
  Ona pahnila njene lase nazaj od svojega čela. — Ali ste že kdaj srečali navadni ženske?"
  
  
  'Ne.'Svoje je dejal. "Ti nisi moj tip."
  
  
  "Kakšen je vaš tip?"
  
  
  Brunettes, " sem rekel. Pogledala me je bolelo. "Skratka, maščobe in zelo neumno. Čeprav, "sem dodal —" jaz sem odprt za vse."
  
  
  "Kako je to odprta?" je vprašala, unbuttoning mojo srajco.
  
  
  "Zelo odprta," sem rekel, pri čemer off njeno obleko. "Super," je rekla. In da je bila nit našega pogovora.
  
  
  Želim vam povedati, da sem že znano, več žensk. In ona, sem mislil, da sem že vedel, da je najboljši. Ampak hočem povedati, da sem se motil. Tara je nekaj drugega. Zelo različne. In zelo drugačen od tega. Se mi zdi, da vsakič, ko nekaj nerd poskuša povedati, kaj je to všeč, v knjigi, sliši se kot višina dolgčas. Ona je vedno "heaving", je "zvijati", je "piercing" njo, in ona je vedno "eksplozijo". Nekaj podobnega je to vedno zveni kot prepis a rokoborba tekmo.
  
  
  Tara je bil drugačen, in nimam besed za to. Ona me je občutek, kot da je njeno telo je bilo izmišljeno, in je prišel do življenja prvič in samo zame. Ona je bila odprta in nedolžna, je bilo vroče, kot maslo in mirno. Bila je dekle, kot tudi ženska. To je bilo vprašanje in odgovor. Bila je Tara. In ona je bila moja. Njen je bil drugačen, preveč.
  
  
  Njo, pogledal na zapri. Tam so bile solze v očeh. Ona poljubila mojo ramo. "Hvala. Hvala, ker ste.'
  
  
  Je pustil svojo roko igrajo skozi rdeči oblak. Ti bi mislim, da ste bili kmetija petelin, če si rekel, nič, samo druga čustva. Tako je samo utihni in jo poljubil spet.
  
  
  Bili smo tako blizu drug drugemu, ko smo slišali trkanje na vrata. Njo, vstala iz postelje. Če je bilo dekle za noč, ona bi prišli, če mi ni odgovoril. Ampak potem spet, morda ni bila dekle.
  
  
  Njen zavit v brisačo okoli pasu njo, dvignil pištolo in šel do vrat. Odprl je razpoka.
  
  
  To je bila soba storitev. Na voziček je bil obsežen, vožnja sistema; skupaj s šampanjcem v srebrni hladilnik.
  
  
  Stal je tam, je videti na njej, in sighing močno, nenadoma zelo lačen. "Rad bi, da bi to za njo," je rekla, natakar, " vendar mislim, da imaš napačno številko."
  
  
  Je vprašal. "Gospod Stewart?"
  
  
  'Da. Njen Stewart.
  
  
  "Gospod Garson Cantor je odredil za vas." Do polnoči, " je rekel. Presenečenje.'
  
  
  "V redu, — sem rekel, ko natakar je šel spet. Postaja, ki je sporočilo v dvorani je nekje v sredini svoje.
  
  
  — Misliš tako kot fižol v Krst pie?"
  
  
  Nimam pojma, kaj mislim, ampak Gar mi je pustil sporočilo, in to eda je vse, kar nas je zapustil, zato... " pogledala Je okoli stol in vprašal sem za nekaj vredno. Kos papirja. To je bila s šampanjcem. Okvir, znotraj le poslovno kartico z napisom " Najboljši želi z velikimi tiskanimi črkami. Gar tudi napisal nekaj, kar naj bi bilo kodo.
  
  
  M-1 x4 + ?
  
  
  "Kako grozno," sem rekel. "To je nesmisel." Ona je bila spet se probed za ego sporočilo: "Morda je to formulo." Sem dal kartico, da Tara: "Glas. Ste učen v družini."
  
  
  Tara je vrnil ego, da se mi je in skomignil z rameni. — To ni moje ime, da vem. M minus 1, pomnožite s 4 plus nekaj." Je stresel glavo. "Imaš prav, to je nesmisel.
  
  
  Ozrl se je na zemljevidu še enkrat. Hej, počakajte gor. Razume njo.'Kar naenkrat se je vse smisla. "Ali veste, kaj to pomeni? To pomeni, da ste imeli prav.
  
  
  Ona me je pogledal blankly. "Všeč mi je, kaj?"
  
  
  "O njih centralo. Poglej. Njen oče je pokazala ji kartico še enkrat. "To ni M minus 1. To je band M 1. Ml. Koda ime Angleščino Zeng. In Ml x 4 Ml pomnoži s 4. Obstajajo štiri MI je. Štiri moške, ki so videti, kot Angleščino Tseng. Štiri veje. Plus vprašaj. Plus Bog ve, kako še veliko več.
  
  
  Zmeden, je leaned nazaj v njen stol. "Vi ste priča zgodovinski trenutek."
  
  
  "Oh, daj no," sem rekel. "Bili ste tik pred."
  
  
  "Da, da, — je rekla. "Ampak jaz jih nikoli ni obžaloval, da je prav pred."
  
  
  To je bilo moje deseto cigareto. Tako je bilo preveč. Sem vrgel moj cigaret rit čez balkon ograja in ga gledal potop kot pogumen mali bombnik. "Živimo z čast in pade kot gnile hruške." Veter je pobral iz temno pristana, in zasidrana ribiški čolni so bili bobbing nervously v valovih, kot so nestrpni otroci, ki so prebudili pred svojimi starši in so zdaj veseli, da nov dan. Nisem mogel spati. On je čakal, dokler Tara dozed off, nato vlije sam kozarec šampanjca in šla na balkon. Na tisoče zvezd in white moon visela nad svetu navadne vode in plaže. Za trenutek, želel sem pozabil, da je drugi svet, z ego in trde linije in krvi-rdečina. Ta svet umor in smrt, kjer je prvi ustrelil, in nato postavljajo vprašanja.
  
  
  Vendar sem imel toliko vprašanj vprašati ih sam. In zdaj odgovorov ni bilo mogoče odložiti, dokler ne pozneje. Chen-li je bil eden tistih PBXs. Pobil je senator. Zdaj, nekdo je načrtovanje za reševanje Chen-li po zaporu nocoj. Kdo pa je ta "nekdo"? In ko je bil to "danes"? Ta "hema -, da" bi se lahko dvanajst ljudi, s ročnih granat ali eno osebo z dobrim načrtom. In danes — najdaljšo besedo. Traja od mraka do naslednjega jutra. Pa je nekaj drugega. Lin Qing, je dejal, da sem bila usmerjena z "stari sovražnik". Kaj stari sovražnik? Imela sem tisoč sovražnikov. In če je bil še vedno na otoku, je lahko samo križ moja pot. Nekako je bilo treba najti odgovore. In pred tem, " nocoj."
  
  
  Obrnil se je in pogledal v notranjosti, na Tara spalna tam. Luna se je odražalo v kozarcu za dan; zdelo se je, kot če bi bila lebdeti v zraku na modrem četrtletju z luno kot nočni svetlobi. Njene oči pa sta proč znova. Tam je bilo tudi nekaj podobnega. Še vedno sem bila Tara skrbeti in zaščito. Bila je posrednik in višji raziskovalec, ampak, hej, sem potreboval moje varstvo. Drugi razlog je, da nisem mogel spati. To ne bi bilo mogoče, če nisem imel načrt, kot so, kje začeti, da izslediti vse te "whys".
  
  
  Začel je svoje iskanje za njo. V predalu za svojo mizo stol, sem našel, kar sem potreboval. Ti kičasto letakov zapustijo za turiste. "Zabava v Nassau". "Kjer se vse to dogaja?"
  
  
  "Kjer se vse to dogaja?" je bila zemljevid otoka. Dvignil jo je s sprejme bližje pogled. Zapor je našla. Dober. Če je bila poslana v hotel pobegniti zaporniku, če bi jo jaz vzel? Jo hotel, bi se ji off otoku. Tako sem šla na obali. Majhno letalo lahko uporabite plaži kot vzletno-pristajalne steze. Ali čoln, ki bi jih uporabili. Zasebne ladje, počitnice in privilegiranega jahte. Sem zasledimo jo iz zapora na obleko. Obleka je bila zelo draga, je bilo veliko cest. Celoten otok vzel ven.
  
  
  Ko sem pogledal navzgor, njen videz ni spremenilo. Sonce izstrelil iz izza Zemlje linijo, in nebo prekrito Mati Zemlja z znane roza odejo. Ribiči šel ven, okoli svojih domov, na Zaliv Sturt in se odpravila na svojih ladjah privezana ob pomol. Ženske odprl svoje stojnice na trgu, z naukom, po slamnati klobuki in kričeča vrečke iz školjke. Če sem bil Jon Stewart, bomo lahko hodili po tej trgu in gredo smučanje, na morje, in nato kosilo v mestu s sveže ulovljene morske bas. Če je bil Jon Stewart, on ne ve o Chen-li je bližnjem pobeg prav zdaj, in če je to storil, je bi šel na policijo, da bi to preprečili. "Toda Nick Carter bo pomagalo Chen-li pobeg.
  
  
  Morilec je samo kolesce v celotnem avto, in njen bi se cel avto, kot kraj, kjer so množično proizvodnjo CENTRALO. In z vsako srečo, Chen-li bo odpelji me tja. Če samo on bi lahko ego pobegnil. Vse, ampak mi.
  
  
  Bilo je šest uri zjutraj, in zdaj sem imel načrt. Je lahko spanje zdaj.
  
  
  
  
  Poglavje 6
  
  
  
  
  Pravilo ena: poznate vaš sovražnik.
  
  
  On je izklopljen Interfield Cesti in se odpravila na letališče. Moj stari sovražnik, vsaj po Lin Jing, videl me prispeti na letališče. Morda letališča bi mi svinca. No, to je bila divja vožnja, vendar je bilo vredno poskusiti.
  
  
  Pogledala je na obraze izza pulta. Carinski. Informacije. Hertz avto najem. Rezervacije. Nihče okoli njih zanikal mi nič, ki se je pojavil v medijih poročila. Šla sem na časopisov in kupila časopis. Da so nekaj narediti, ko njen, razmišljati o tem, kaj storiti. Nen ni imel ničesar o igralnice v Grenada. Tujci. Ampak ne tako would not bilo čudno. Pa verjetno ne želite prestrašiti turisti. Ali morda policaji samo nisem vedel o tem. Morda nekdo je prišel prej, in očistiti ta nered. Nekdo drug na tem trgovini z mamili.
  
  
  Ali nekdo okoli druge . Seznam mrtvih preveril. Bangel je umrl v bolnišnici. Površnost s cigareto. Ego je moja mati, ki je živela v Kensington, je bil ego preživeli. Nič, ampak dobre stvari o mrtvih. De mortuis nil nisi bonum. Pogledal sem okoli območju, ker moj časopis. Brez starih sovražnikov lurked v senci.
  
  
  Tam je bila ena stvar, ki je ne bi naredila. Precej angleški BOAC dekle preveriti potnik seznam za mene v ponedeljek zvečer. V ponedeljek zvečer, ko sva prispela po vsem New Yorku, ob 7: 30 uri. Pan Am levo za Miami ob sedmih, in Britansko letalo po Londonu prispeli ob osmih-ne, četrt na osem. Bilo je malo zgodaj. London. Mislil sem, da o tem za nekaj časa. Charles Okun je bil sovražnik po Londonu. Ampak ne, dobili so ego, ko so vdrli svoj laboratorij. Osem! Vin V! To bi bilo njega. Carlo, dostava fant, je rekel mož, ki je plačala emu je bil velik Chinaman. Krilo Tak je bil pet-foot-visok agent KAHN s sedežem v Londonu. In to je malo verjetno, da je pozabil, da se je kdaj srečal z mano. Naj vas spomnim, da je sedaj imela tri-prsti roke.
  
  
  'Draga. Nasmehnila se je na dekle za pultom. "Mi lahko poveste, če Gospod Krilo je bila na ta polet v ponedeljek po Londonu?"
  
  
  "Oh, žal mi je." Ona tudi je izgledal zelo žalosten. — Ampak se bojim, da ne bom dovoli, da bi vam, da podatke".
  
  
  "Vem, da ne moreš," sem rekel.
  
  
  Pogledal ji je naravnost v oči. Poglej številka dve: komaj pod nadzorom, seething strast.
  
  
  Ona mi je dal informacije. Vin Vo bil res na ta seznam potnikov. Ni bil sam na tem potovanju. Ego s kolegi traveler je bil imenovan Visela Lo.
  
  
  "V primeru, da ste se spraševala," je dodala helpfully, " da ste rezervirali potovanje nazaj v London na deset ur ta večer."
  
  
  Je bil zainteresirani.
  
  
  Vzel sem priložnost in jo je povabila na Grenada Hotel. G. Vin Po je bilo z njimi. Moj gamble začel izplačalo. Vendar na drugi strani, nekatere Visela Lo. Ne moreš samo zmago ves čas, bodisi.
  
  
  Šel sem nazaj v hotel in ugotovil, Carlo, našega skupnega prijatelja. On bi spoznal Krivde. Ji povedal, emu, kaj ji je hotel vedel, in povedal, emu, koliko bi jo plačajo za to. Smo prišli do sporazuma.
  
  
  Povedal sem Tara, kaj naj pričakujem. Ona je mislila, da bi bilo zabavno.
  
  
  On jo poljubil na svidenje in šel nazaj do avtomobila.
  
  
  Pravilo dveh: pojdi v zapor. Pojdi odkrito v zapor.
  
  
  Toda na poti, se je ustavil na Cevi Miru, angleško cigar proizvajalec v Nassau. So imeli moji grdi blagovne znamke z zlato ustnik. On ji naloži, da pošljete nekaj paketi v hotelu in je nekaj paketi z njim za takojšnjo uporabo.
  
  
  Sem šel v bar na Bay Street in je moral sendvič in pivo. Nato drugo. In še ena. In viskija, da se ogreje. Ko je zapustil, bil je pijan in naletel. Sem imel argument, s natakar glede predloga zakona. Bistvo je, je imel prav, po vsem. Prišel je iz v bučan razpoloženje, dobili nazaj v avto in odpeljal. Vzel napačno obrniti na enosmerni ulici in honked na prihajajoče avtomobile. Sem res všeč zvok tega rog. Začel je honking, " To-je-dom-smo-še-v-boj."
  
  
  Ta policist je prišel v Parlament Sturt. Nisem imela nobenih dokumentov z mano. Bil je zelo prijazen. Je ponudila, da me pelje nazaj do mojega hotela. Odpusti in pozabi. Je želela, da se naspati.
  
  
  Njen ego, mu je udaril v brado. Tudi dober način, da se v zapor.
  
  
  V Nassau zaporu ni bilo tako slabo kot ponavadi. To je bil neroden, dvonadstropna kamen struktura na zahodni strani otoka. Domačini poimenovali "hotel", ker to je tisto, kar izgleda. Ima veliko naravnih lepot ponuja. Lepo urejene zelenice in ozko vrtovi. Stranke v glavnem sestavljena iz ljudi, spalna off svoje pijanosti za eno noč, naključno, tatovi in občasno lokalno "kazenskih manijakov". Do sedaj, ferret dirka nemiri niso privedle do nasilnih kaznivih dejanj. Tako ljudje, kot Chen-li niso upoštevani v kateri koli način, ko so ustanovili svoj varnostni sistem. So pa emu najboljše, kar je imel. Stražar je stal pred ego fotoaparat.
  
  
  On je bil zelo pijan. Rekli so, da sem bil pravico do enega telefonskega klica. Povedal sem jim želel sem, da klic Apostola Petra. Rekli so, da sem bil zelo pijan.
  
  
  Mi smo ob mene gor. Poleg Chen-li, so bili samo dve drugih zapornikov. Me postavili v isto celico s teh dveh fantov.
  
  
  Odin je bila spalna okoli njih, jasno pijan.
  
  
  Drugi izgleda kot človek si ne bi želel, da je ujet v isto celico s. Bil je velik človek s trdno graditi, in brazgotine zabodel, ki je svojo modro-črni obraz videti kot mozaik odeja.
  
  
  On je razmišljal o nečem, ko je vstopil.
  
  
  Chen-li je celica je bila na drugem koncu. Tam, na koncu hodnika. Če bi on ostal na levi, njen ego tega ne bi videl. Moj prvi pogled na vejo. Bil je hladen in miren.
  
  
  Je prižgal si je cigareto in roko paket za velik cellmate. Je pobral eno, preučiti je, čutil zlato imetnika, in imel je do svetlobe. "Takšen drek." In nasmehnil se je.
  
  
  Ego je bilo ime Wilson Šerif T., in je v lasti bar, imenovane Lesene Niklja, lokalni vzpostavitev zunaj mesta. Vse naenkrat, policaji swooped v in ugotovil, zavitkov heroina pod prečko. "To je bila zasajena, človek. Sem ne, da je neumen. Je razširil roke. Bili so čisto. "Na drugi strani," je opraskan, nazaj glavo, " če svoje tako pameten, zakaj je potem njegova tukaj?"
  
  
  So zaprti ego vrstice in nato ubitih ego. Po Ego, ni bilo veliko na problem drog v Nassau, zato policaji samo pretvarjal, da je bil bigwigger. Bilo je, kot če bi res dobil big boss. — Medtem, nekaj pameten fant se je zasmejala svojo rit off."
  
  
  "Ja," sem rekel. "Kaj vznemirjenje."
  
  
  Wilson T. Šerif in njegova postala prijatelja. Povedal mi je o svojem Jean in otroci in rumene hiše, da bi ga zgradil sam. Vprašal sem ga, če je imel hude sovražnike, in on se je zasmejal. "Jezus, ja. Ampak moje sovražnike. So bolj verjetno, da narežemo ga na koščke, kot okrasite si na ta način. Glasovanje kaj me tako jezen, človek. Nihče okoli njih bo dobil ničesar okoli njega."
  
  
  "In vaš bar?"
  
  
  On je dvignil ramena. Če nekdo ne potrebujete, jih boste še vedno morali kupiti. To je bodisi me ali vlade. V vsakem primeru, pa bodo še vedno morali plačati."
  
  
  "Če počnejo to za nekatere druge namene." On je že vedel, kdo je "oni" so bili.
  
  
  Ji nekaj je znano, v tem zaporu. Policaji dol so bili na dolžnosti do deset. Security guard Jung-lee je bil le security guard gor. Ego spremeni vsakih pet ur. Naslednji security guard bo tukaj na četrtino zadnjih šestih. Warden Bruckman bo nadomeščen z Jailer Crump.
  
  
  Bil je vprašal nekaj vprašanj, ki jih emu o Chen-li. Naše spanje cellmate meša, na kratko v svoj spanec. Potem se je obrnil in začel smrčanje.
  
  
  Chen-li imel le eno stranko. Mornar, Wilson misli. Suh mož v trenirko. Chen-li imenujemo ego Johnny. Johnny je prišel vsak dan. V zadnjem času je bilo to jutro. Imel je tattoo velik rdeč metulj na svojo roko. Ne moreš zgrešiti od kilometer stran.
  
  
  Ena stvar njegove obvlada v preteklih letih. Elementi, ki jih ne sme zamuditi, v radiju 1 km, so ponavadi dajo tam iz nekega razloga.
  
  
  A narednik je prišel do mene. Bil je že zelo trezen. Imel sem veliko slabe vesti. Prosil jo je, če sem lahko poklical Jean.
  
  
  Na šest ur, kot je bilo načrtovano, Tara je prišel. Ona ni mogla razumeti, kako sem lahko tako neumen. Ona jim povedal, da sem bil dober človek, dober državljan, dober mož, in da nisem nikoli ničesar naredil, tako divje prej. In njen nikoli ne bi še enkrat. Pozneje mi je povedala, da ona jokala pravi solze.
  
  
  Te so se znižale dajatve, ki so v zameno za kazen.
  
  
  Ob deset minut čez šest, wall telefon v moj blok zazvonil. Guardsman Bruckman zapustil svoje delovno mesto in šel po hodniku, da sprejmete emu. 'Da. On je pogledal v mojo smer. 'Da. Bom pošlje svoj ego dol takoj.
  
  
  Obrnil se je s hrbtom na stokanje. "Hej," je rekel v telefon, " ji je hotel želi, da od vas.".. Ego Stahl glas, je nizka in zaupen. Upal sem, da je spiralno ego ne bi trajalo predolgo, saj lahko zmoti moj urnik.
  
  
  Ozrl se je na Wilson. T. Šerif. Res mi je bilo všeč. In on je zrel, da umre nocoj. Ubite z CANNA, ker mu je bil priča. Ona ni zaupanja naš tihi digitalni fotoaparat spremljevalec. Bil je preveč tiho. In malo pijan. Ego vonj, ki bi se lahko počutil v Parizu.
  
  
  Ampak, kaj za vraga sem mar? Najmanj kar bi lahko bil zaščito Wilson. On je sedel v njegov pograd. "To si ti, človek," je dejal. "Lahko greš domov zdaj."
  
  
  "Vas bom pustil, preveč," sem rekel. "Zelo kmalu.'
  
  
  — Jaz ne bi stavil Stahl o tem.
  
  
  - da. Če sem iskren. Šiv ji doublet dotaknil svoje: "sem upal, dal vse, kar je pod njo." Zdaj, odpri zdaj.
  
  
  Ona je bila dana ih emu v roko. Vedel je, da žetonov prinesel iz casino bi prišel prav.
  
  
  Ko Jailer Brookman je prišel za mano, Wilson je bil že spal, in Brookman vodil me je po stopnicah. "Vse prav, Stuart. Morate iti sam. Ne morem zapustiti ta svet.
  
  
  "Hvala vam, Agent Brookman," sem rekel.
  
  
  "Na dnu stopnic, samo zavijete levo. Vaš ženska, ki je tam čaka.
  
  
  Njo, pokimal je z nasmehom. "Res," sem rekel. "Jaz res želite, da se vam zahvaljujem. Ste bili tako dobri do mene. On je iztegnil roko. "Zelo pet.'
  
  
  On je iztegnil roko.
  
  
  Pet sekund kasneje je bilo na jadra.
  
  
  Njen trikrat odmerka anestetika je na vsak žeton. Tako moški bo iz okoli pet, za šesto uro. Ta mora biti dovolj dolg.
  
  
  Chen-li me je pogledal in prikimala tiho. Mislil je, da je vse del načrta.
  
  
  To je bila četrtina zadnjih šestih. Na stopnicah, se je soočal s Warden Crump, Bruckman je zamenjava hišnik. "Bruckman je sporočilo za vas," sem dejal.
  
  
  'Oi? Ustavil se je, zmeden.
  
  
  Segel je v minuto in potegnil ven prepognjen list papirja. Njeno trdno namesti to skupaj s čip v ego čaka roko.
  
  
  Njen ego vlekel njen spanjem telo nazaj gor, da zaporu blok.
  
  
  Dol, je narednik je bila pridiga, da me o nevarnostih pitja.
  
  
  Je rekel narednik, ki je bi bil dober fant drugače. Čutili smo, žal mi je za seboj roke.
  
  
  Referent v čakalnici slišal, da narednik, ki spadajo in, ki je prišel v, da vidite, kaj se je zgodilo. "Je pravkar odlagajo več." Sem ji rekel. "Samo to všeč. Pridite in videli." Ego prijel njeno roko, kot da poskuša mudi jo.
  
  
  Policija pisatelj, ki je padel na vrhu, sergeant major.
  
  
  Tara je čakal me na števec.
  
  
  "Sem segla v roke z vseh policistov, ki so bili tako prijazni z mano," sem rekel.
  
  
  "Res smo se morali na naš stražar," je dejal, ko sva odšla. — Mislim, da vsi tukaj spi, je tako tudi zdaj.
  
  
  Ona je začela mrmranje Brama je Lullaby.
  
  
  
  
  Poglavje 7
  
  
  
  
  Tara in ji želel kraj za pogovor. Našli smo prostor, ki ni daleč od zapora. Pravi ponaredek starinsko pad-s plastično opeke in lesene vinil. To mesto je bil imenovan "Het Schelmenhor", in sem se spraševal, če je bil pravi scoundrel.
  
  
  Nisem pričakoval težav iz zapora. Vsi izmed njih bo spal za prvih nekaj ur. In, kot je nekdo nekoč rekel, spi do polnoči je pomembno. Njen dvomila, da ih spanja bi se prekine. Sovražniki " prvi avtomobil ne bi tam do deset ur, in ker devs je rezervirate vozovnice za deset-urno potovanje v London, pobeg morala potekati pred deset ur.
  
  
  In pobeg potekal. Njen, je poskrbel za to. Na drugi strani, je policija pomagala tudi njo. Vsaj on bi ohranil njihovo živ. Z vsako sreče, nihče ni bil strel. Chen-li prijatelji bi poglej na policiji, in upal je, ne zbudi spanje psi. To je bila dobra stvar, ki sem se ta dan.
  
  
  Vodil Tara mizo v kotu in je ukazal viskija. Ona naročite sherry. Moja gospa je ostala dama. "Vsaka beseda iz Carlo?"
  
  
  Ona je začela rummaging v njeno torbico. "Je poklical," je dejal. "Shranjene njo." Ona je prišel gor z nekaj cigaretne ogorke, grimaced, in dived znova. Naše aimless iskanja nas je vodila nikamor. Nato se je začela načrtno praznjenje vrečke, en predmet naenkrat. Kompakten polje. Cigarete. Denarnica. Ona me je pogledal v zmedo. "Če bi še en komentar o tem, Carter, da bo vse v redu."
  
  
  Je nadaljevala reid.
  
  
  Sem nadaljeval moje iskanje primeren komentar.
  
  
  Ste že slišali novico še ni? "Ne, seveda ne. V tabletop je bil na začetku spominja Waterloo Kvadrat. "Senator Cranston." Pogledala je gor. "Avtomobilske nesreče. Najmanj, to je uradni app.
  
  
  — Ste dobili prave informacije?"
  
  
  Ona prikimala. "Ko sem ti jo v Washingtonu, da o tem obvesti svoje naše ugotovitve, sem razumela vse. Pravi razlog je, da je ravnina, ki je bila poškodovana.
  
  
  Njen, je zmajal z glavo. Drugi dan, drugo smrti. In tako daleč ferret doma Cannesu je imel vse trumps. "Želeli ste sporočilo od Carlo," njen mož je zanikal poročanje medijev. — Mislim, da bi bolje, pohitite z vašo iskalno poizvedbo." Bila je rummaging v torbo... Je udaril prsti. "Prepričan sem, da je bilo."Carlo česana vsem Grenada, tako kot si rekel, emu je bilo, in ko so izumili v Franciji, Carlo šla po njih. V obmorskih dvorec, " je dejal. Na koncu Cascade Cesti. Nato se je obrnil v levo ali naravnost. No, vsaj nočejo jesti
  
  
  Dano ji je bilo najbolj začaran videz v zadnjih nekaj dneh, ki jih Ne. "Tara!" Moj glas je absurdly kruto. Našla papir. "Zavijte na levo," je dejal.
  
  
  Poskušal se je spomniti hotel brošura. Zemljevid on bi študiral na balkon v prvem glede zjutraj. V skladu s", Kjer se vse to dogaja? " Kaskadni cesti tekel vzporedno na Atlantski Ocean, pravijo kilometer od morja. V skladu z" Zabavno v Nassau, "Cascade Cesti je bil znan kot glavni ulici milijonarja." ... featuring nekaj najbolj ekstravagantnih vile vse na Bahamih." V vsakem primeru, je bilo dobro skrivališče Chen-li. In dober kraj za začetek vaše pobegniti iz otoka. Ni dvoma, da je Po Vin bil tam čaka, Chen-li.
  
  
  "Mimogrede," je dejal. "To je še vedno tam."
  
  
  "Kdo," sem rekel, " kje drugje?"
  
  
  "Vin, je še vedno na Cascade Cesti. Vsaj, po vsej verjetnosti, on je tam. Carlo je dejal, da je Ego je bil odstranjen iz registracije na Grenada. Sem vzel mojo prtljago. Je izgledalo, kot da je bil tekoč, da se umiri tam.
  
  
  Tam bi lahko bilo. Na srečo, Carlo je gledal Krilo. Vendar je verjetnost, da bi poplačala bil slim. Carlo bi bil podkupil. Samo, da lucky me dela nervoznega. Spominja me na koliko našega življenja in usode je skrit v naročju muhe ironično bogov. "Na pijačo," sem rekel. "Moramo iti na delo."
  
  
  "Cascade Cesti?" Pogledala je nestrpen.
  
  
  "Delno," sem rekel.
  
  
  — Kaj misliš s 'delno'?"
  
  
  — Mislim, da sem na e-dela, ki se ukvarja z tekoč v Kaskado Cesti. Ste na drugi strani, naslovom nazaj v hotel.
  
  
  Je zvit njen obraz. "Vedno boste dobili vse zabavne stvari." Kaj je dolga?
  
  
  Imam občutek. — Želim si, da spakirati in voziti okoli hotela.
  
  
  Sem napisala svoj naslov in dodal sporočilo, ki bi dotacije ji dostop. Abe roko z njo. "Bomo srečali še enkrat."
  
  
  Ona izogibati se je moj pogled. "In če je.".. in če ne boste prišli?
  
  
  Njen prezreti njene namere. "Če ne bom tu do polnoči, se obrnite Hawk in poskrbite, da boste lahko ven tukaj, kakor hitro, kot je mogoče."
  
  
  Ona me je pogledal še enkrat, da je smešno, zamišljen. Ona je razmišljala o tem, kaj bi se zgodilo, če ne bomo nikoli srečali še enkrat.
  
  
  "Jaz sem prišla," sem rekel. "Ne skrbite. "Njo, sem šolanja.'
  
  
  Bila je poljubila, ee, vendar moje misli so bile drugje.
  
  
  
  
  Poglavje 8
  
  
  
  
  Mnogi ljudje pravijo, da sreča ne gre za denar, ampak jaz sem začetek sum, da so morda napačni. Hiša v Kaskado Cesti pogledal strašno vesel. Sodobna gradu vse roza kamen z steklene stene, s pogledom na morje. Jo doseže z naslednjimi dolgo v obliki črke U dovoz. In sodeč po tem, kaj je bilo v garaži, ste le prišli tja z Bentley, ali Aston Martin, ali Lamborghini. Ko ste bili tam, lahko izbirate med kar nekaj lepih stvari. Tam so bili hlevi, igrišča za tenis in majhno pristanišče, kjer petnajst-metrski jahti je bil prikazan. In če ste bili utrujeni, vse to, si lahko samo poglej okoli. Samo mesto je bilo praznično rush narave. Poleg dovoz, starodavno figovo drevo je ustvarila vrsto naravnih vrata. Ego je edini debele veje se je sklonil do tal, da bi zatrli korenine kot nova drevesa. Tam so druga drevesa z škrlatni listi, kot tudi v celotnem hotelu in je bila zmeda vonjav in cvetje. Bilo je kot, ki imajo vrtno zabavo in samo vabi cvetje.
  
  
  Sem skril moj avto v bližini glavne ceste in nadaljevala s hojo. Ona bi bil prešel po hiši, ampak to ni važno. So imeli varnosti ne. Ampak sedaj je šel.
  
  
  Z enim udarec, je razbil nekaj v emu vratu. Njen ego je vzel pištolo z njim. Kot spominek. Nikoli ne veš, kdaj boste morda morali pištolo. To je bil nahaja približno trideset metrov od hiše, v lepo urejenem področju. Sem imel pogled na tlakovano teraso. Tam je bar s hrano in pijačo. Terasa je čakal gostov. Sem čakal njo, preveč.
  
  
  So zapustili hišo. Vin z starejši moški in ego žena. Vin ni spremenilo. Bil je eden visok, plešast men okoli njih, velikost omarah, katerih obrazi ni odražajo čas ali čustvo. Si morda tudi izločijo ego okoli rumene milo. Je bil oblečen, kaj Carlo, imenovano "čudno sivo obleko-enotno vseh Maoists." Sodeč po oblačilih, mož in žena bila angleščina. Srebrno-bele lase, zelo okusa v razkošen način. Morda eden od teh fancy glave prevoznikov. Vojvoda in Vojvodinja Atwaters-Kent. Grof in Grofica Massa-za-uspeh.
  
  
  Človek vlije nekaj pijače, in ženska je opravil jed končana. Vse je bilo enako prijetno. Ni tipičen uvod v krvi in junaštvo.
  
  
  MG prišel. Blondinka, devetnajst let stara, suha, lepa. vstala z obremenitvijo škatle vsem oblačila trgovin. Ona poljubila, moški in ženska, vstopil v hišo in se vrnila nekaj trenutkov kasneje z večerno obleko slung nad njeno roko. Ona pritisnil njen ego, da se je njeno telo in pirouetted z nasmehom. Vsakdo, tudi Po Vin, se je nasmehnil revmatizmu.
  
  
  Začel sem, da mislim, da bi naredili napako. Ta veseli sceno Britanskega zgornji razred lahko tudi točno tisto, kar je zdelo: vesel sceno Britanskega zgornji razred. Kot je za straža, veliko bogat parniki najem varovala za zaščito njihove lastnine. Prav lahko se zgodi, da Vin led me je mrtev, vem, da je vodil me je vso pot, in skrivaj smejal v svojo pest. Če bi bilo to v primeru, da bi imeli močno uničil vse, kar je.
  
  
  Vendar to ne drži.
  
  
  Nekaj minut kasneje, butler je prišel ven. Imel je veliko škatlo cigaret z njim. Na butler je izgledala Chinaman. Dekle je bilo, o, da se vrnete v hišo, in butler), se je obrnil k njej, in zato, da me. Ozrl se je skozi puška je področje uporabe. Na butler je majhen wart v sredini čelu. Oddelek številka tri.
  
  
  Tudi on je imel pištolo v škatlico cigaret. Trenutek je prinesel, Po Vin tudi prižgal si je cigareto in je poudaril, da v senci zunaj na dvorišču.
  
  
  Trije razbojniki prišel skozi undergrowth. Vsi so bili Easterners. Vedel sem, da okoli njih. A iznajdljivi človek v belo majico, kavbojke in dotrajane bordelih.
  
  
  Za partizan. A Cambodian terorizma.
  
  
  Prvi, ki se je boril proti vladi Princ Sihanouk, in potem, ko da je kraljeva vlada padla, je prikazan proti Lon Nol režima. Če ga sprejmete Cambodian politiki, za kaj gre, lahko pokličete ego patriotske fanatik. Ampak ego, da je bila prisotna tukaj naredili ego Komunistični sympathizer. V kocke igro Asian politiki, to je težko povedati, kdo je kaj brez kristalno kroglo.
  
  
  Drugi dve sta bili novega zame. Ampak verjetno so imeli impresivno kazenske evidence. Nosila sta trave-obarvajo kaki hlače in velvet doublets. Če ste videli ih, kot je ta, ste verjetno sprejel ih za vrtnarji. So zavite njihove lastnike, kot oskubljene cvetje in potisnil ih v hišo. Dekle je zakričala nekajkrat, vendar butler), se je verjetno že utišani drugi uslužbenci, pa nihče ni prišel ven, da vidim kaj se dogaja.
  
  
  Zapornike, ki so bili poslani v četrtem nadstropju. Dekle, ki je bila sprejeta v ločenem prostoru. Sem gledal prizor skozi debelo steklo okna, dokler eden od teh roparji, v fit skrajno previdno, potegnil je zavese in se skrili na sceni od mene.
  
  
  Hitro je šel skozi razlogi za krog dreves v bližini dvorišče. Sergej je bil že tako ali svetlo modro. Pogledal je na uro. To je bil pol zadnjih šestih. Ognjemet, ki lahko eksplodira v vsakem trenutku.
  
  
  So se vrnili na terasi, zdaj gospodarji razmer in hišo. Krilo vlije sam pijačo in dvignil vrč za sirov sendvič. Je končal svojo pijačo v enem opiti. "Mi bi bolje iti skozi točk."
  
  
  Vsi igrajo to igro okoli stola. V wiry gospod začel s splošno anketo, nekaj podobnega: Ica eno, srečo, tao.
  
  
  Brez najmanjšega podnapisi na zaslonu. Lepo. Ey je bil frontman kažejo, in nen pa naj bi imela veliko "Oo zurab tao"v njem.
  
  
  Ne zavedajo se, Krilo je prišel do moje reševanje.
  
  
  "Samo v angleščini, Kwan. Angleščina. Med sebe, govorimo štirih različnih narečij. Torej, kaj je govoril v angleščini, kot smo prvotno dogovorjeno." Obrnil se je, da Wang Tong. — Kakršne koli težave z ladjo?"
  
  
  Van zmajal z glavo . "Kako so vas. Johnny preveriti vse. On je že na krovu.
  
  
  Johnny. Mornar. S tem tetovirane metulj na njeno ramo. Tisti, ki so obiskali Chen-li v zapor. Bil je zdaj v ukaznem Duke jahte.
  
  
  Krilo se je nasmehnil in se je obrnil k skupini. "Razumeli boste, da je Johnny bo zelo slabo kapitan. Ne daleč od tu, jahte bodo imeli nesrečo. Jo bo skrivaj shrani s podmornice in svoje napake. ", ki jih bomo pokopali na morskem dnu."
  
  
  Imel sem občutek, da te "napake" so bili ljudje, gor v hišo. Ne, tako ne bo težko razvozlati ih načrt. Podmornica reševanje je bil dober in pameten trik. Vendar pretvarja v nesreči je bila čisti genij. To je star trik, da skrijete eno dejanj, ki jih stori drugemu. So lahko predstavljeni kot ni uspelo ugrabitve letala z organi Britancev na ladji, kot neme priče. Nekaj mastnih sledi Chen-li prisotnosti na krovu je bilo dovolj, da se navede, da mu je utonila v morje. Ne boste mogli iskati celoten ocean, da bi našli telesa. Spraševal se je, če Johnny, "captain," šel bi, da je sova jahte po vsem tem. Da bi bilo dobro vleči. Ego tatoo priklenjen ego, da Chen-li, ker se je lahko videl v Parizu. Spraševala se je, če je že hit Johnny. Odločil se je, da Johnny je mama bi morala skrbeti za to.
  
  
  Imel sem nekaj skrbi sam. Na primer: kako razorožiti podmornice? Kako sem lahko shranite starejši par in dekle?
  
  
  "Kot je za dekle..." To je bil tretji človek, ki je odprl usta. Pogledal je kul okoli, in je imel celoten sklop iz nerjavečega jekla zob. Ko se je nasmehnil, je bil videti kot mehanske morski pes. Zdaj je bil smeh. — Mislim — "je rekel s pohotno, skriven pogled," zakaj bi mi ubil njo zdaj?" Smo lahko vsi uživali, hej-morda na morju. Ego je smeh spremenila v vročino giggle. Ego načrt je široko sprejeta. Wang in Kwam tudi nasmehnil.
  
  
  Bolj podcenjevalnem smeh je bil izumljen. "Vse prav," je dejal. Nato se zabavajte. Obrnil se je na butler. — Ali veste, kaj storiti še?"
  
  
  Na butler), se je zdelo, da traja žepni nož kot žalitev. Seveda, vedel je, kaj storiti. "Ubil nekaj ljudi, nato pa krovu." Zdelo se mu je skoraj sram, teh malih mest. A je imel svoje razloge za tako ravnanje. A wart na čelu pokazala, da je bil mlad. Je podedovana, Valencijščino Zeng strašno sposobnosti in aroganco, ki spremlja ih. Bilo je očitno, da je emu ni tako kot podrejeni položaj. Vin, Po študiral podružnice v obraz. — Ne skrbite, Hyun Lo. Vaš čas bo prišel.'
  
  
  Oh, moj Bog. Če je bil strip, jaz bi Sergej na ogenj zdaj.
  
  
  Sledite tem primeru.
  
  
  Na butler je bilo ime Hong Lo. Visela Lo prišel, po Londonu s Krili. Lo je rezervacija je bila rezervirana nazaj v London s Krili. Deset ur je danes. Vendar Visela Lo pričakuje, da se na tej ladji. Tako Chen-li, ego s doppelganger, bo treba na letalo. Lep doppelganger.
  
  
  Seveda, letališča je polno policajev. Vendar bo imel vse ustrezne identitete potrdil in Britanski potni list, vse v vrstnem redu, kot je tudi dokaz, da je samo prišel po Londonu. Brez dvoma bo ljudi na letališču, ki bo prisegajo, da so videli ego ni nekaj noči prej. Lahko bi pozabil sledenje ta podmornica. Jaz bi skrbeti za sledenje letalo kasneje.
  
  
  To je čas, da skrbi nekaj drugega.
  
  
  Komisija je nadaljevala nadzora je, na terasi. Njen zdrsnila tiho po hiši. Vrata so bila zaklenjena. In windows zdelo, da je tam samo za zabavo. Trdna, brezšivne loki, kot so loki, katedralo - so izdelani iz debel, nezdrobljivega stekla, nato zaprti in nastavite v kamni. Svež zrak je bil torej vprašanje za klimatizacijo vzorčenja. Samo v četrtem nadstropju so bila okna resnično. Velika okna, ki se lahko premakne se vodoravno. Tisti, okoli njih je bila odprta. Bilo je, kot pravijo, spletno konja, da staviti. Kamni, okoli katere so zgradili ta palača, ni bila majhna, na vsem. So bile velike, ploščate kamne, nepravilne oblike, zložene skupaj v nerednih intervalih. Vrtišče točk, ki so bile včasih na razdalji enega in pol metrov drug od drugega. Kakorkoli že, to je samo začetek plezanje. Ko sem bil star okrog trideset metrov navzgor, sem vedel, nisem bil Tarzan. Trideset metrov visoko, se ni dober položaj, da vedo, da ste ne Tarzan. To je še slabše, da se zavedaš, da si zaljubljen v preprostih jaukati okoli rock, brez drugih oporo v bližini. In da je, ko nogo sem bil uravnoteženje ji zlomil, zapuščajo svoje bingljati na mojo levo roko, ki je bil zdaj zaljubljen v niši nad mojo glavo. To je vse, kar me zadržali tam. Padca ne me ubiti takoj, ampak to ni point. To bo stalo življenja dekle in starejši par.
  
  
  Z prizadevanju, je stiskala svojo težko oprijem z eno roko in skrbno preučili zatrepu vrata za dobro. Nič, da bi mi pomagal. Ne footholds, brez trikov, za roke. Samo na rock. S hitro gibanje, vzel je stiletto v svojo desno roko in poskusil, da bi si iz drugega oporo, vožnja ego desno skozi kamen črepinje. Svoje bi lahko naredil v šestih mesecih, vendar mojo levo roko hranijo boli in njen mogel nazadnje še šest minut. To jo je še enkrat premisli o nevarnosti morebitnega padca. Vse stvari se šteje, zlomljeno glavo bilo ekvivalentno, da smrtna obsodba.
  
  
  Je poskusil še enkrat, s odprtih vrat čez glavo, da vidim, če je bil kos nekoliko preperele cementa med njimi. Je bilo to močno pritisni in je razpadel v en velik kos. Zdaj sem imel prostor za mojo desno roko, na primer, na isti liniji kot moji levi. Je dal nož med zobe, prijel za ročaj, in potegnil sam gor počasi, zadihan.
  
  
  Dal sem ga na vsak plemena, kjer moji roki je bil. Od tam je šlo vse dobro. Imel sem naravne vdolbine, okno okvir. Končno, groaning truda, je prišel tja.
  
  
  Na okno priletel odpri.
  
  
  Ji bo v notranjosti.
  
  
  Sem se znašel v neke vrste soba za goste. In če je soba za goste, najboljša stvar, ki jo lahko prosite za (razen bogastvo), je, da obiščete bogata. Veliko teak tla so bila pokrita z orientalske preproge. Ne tiste, ki jih kupite v lokalnih trgovinah, ampak tem, ki jih dobite vse nad Perzijo. Pick-up storitev. Postelja je bila dana na neke vrste platforma in pokriti z deset kvadratnih metrov krzna. Kamen je fotografija je bila podpisana z G. Van Gogh.
  
  
  Nisem mogel premakniti za pet minut. Moje roke so se trese od zadnjih sev. Se opravičujem. Jaz tudi razumem, da junaki nikoli ne utrudijo. Ampak to se zgodi le v domišljijo novelists ločena od realnosti. Mislim, ne morem verjeti vse, kar ste prebrali.
  
  
  Je ujel sapo, spet in nastavljen tako, da deluje.
  
  
  Njeno punca našla svoj prvi. Ona je bila vezana na posteljo. Bila je tako navezal, da nisem mogel pomagati, misleč, da bi se zabavajte z njo, preden so pluli. Blizu je še vedno lepo in nežno, lepo. To je bil tak pogled za milo komercialne. Izjemno nezanimiva. Njeno telo je bilo nekaj drugega. Naj samo povem, da je bilo zanimivo. Njena bela obleka je bila delno unbuttoned, razkrivajo tudi bolj beli meso. Ona me je pogledal z velikimi očmi. Poskusila je kričati, ampak, hej, ti gagged njo. Tako druge kot" Mmmm, mmmm, " ona ne more reči ničesar.
  
  
  Ji rekel, hej, da utihni in da sem bil njen prijatelj. Ona umiril malo, in sem potegnil vtič okoli vtičnice. Ležala je na postelji z njo roke in noge širijo. Začela je odvijte vrvi okrog svoje noge. Ona je začela sob. Ey ji rekel, da ne, niso imeli časa za to prav zdaj. Opisal sem ji, da hej, naše možnosti preživeli ta dan, in jo vprašal, če ona bi rada, da mi pomaga izboljšati teh možnosti. Ona je rekla, da je bil pripravljen. On jo vezani znova in gagged njo.
  
  
  Slišala sem jih prišel nazaj. Se mu je zdelo, kot da so na drugem nadstropju. Glasove, ki so bili glasni. Tam je bil počil od smeha, in nekdo je rekel, "daj..." in nekdo je rekel, "Ja..." in potem je bila shaggy na stopnicah. Kvote so bili petdeset-petdeset. Eno priložnost, ki je Hyun Tem je prišel, da bi ubil Vojvoda in vojvodinja. Še en, ki misli, da je on tisti, ki bo prišel na obisk lepo dekle.
  
  
  Morda Vin samo želel prevzeti urinirati.
  
  
  Kakorkoli, sem moral izbirati. To je lahko le na enem mestu hkrati.
  
  
  On ducked nazaj v dekle sobi in stal ob vratih.
  
  
  Vrata so se odprla.
  
  
  Dekle pri zaužitju.
  
  
  V godforsaken baraba dobil tako odnesel, da je unzipped svoje letenje, preden je celo zaprla vrata za njim... sem dove v po njem in zgrabil ego za grlo. On krempljih na moje roke, ampak sem se obrnil ji okrog z moj ego in pripeta hrbet jaukati. In on me je zadel.
  
  
  Je zakričala. Kri je začela pretoka. So bili smeh dol. Ti sadists mislil, da je dekle, ki je zakričala.
  
  
  Vin poskušal sodijo, vendar njen ego izbral njen nazaj gor. Mislim, da je bil ego, ki me je jezen. Napadel me je s silo, ki je niso vedeli, da obstaja v nen. Tudi, z nožem, da nisem pričakoval. On je bil z namenom, za moje zložljivi dolarjev, in me je zadel v ramo... Je namenjen me znova, vendar tokrat ni bil pripravljen. Bila je zgrabil za ego nož v roke in uporabljati osnove judo. Je letel po zraku v omamljanje salte in pristal obraz-prvi na spalnica tla. Po tem, da ni premaknete spet. Njen ego, njeno telo, vrgla njo. Baraba, ki je pristal odkrito na svoj nož. V tem času, sem mislil, da je odprta, da dodate do dolarja. On vlekel njeno telo pod posteljo. Potem je izdal svojo.
  
  
  "What 's your name?"Ona je samo stared blankly...
  
  
  Njen je bil vztrajno. 'Vaše ime? Kaj je ime?Deklica je bila v šoku. Bila je zadel z ee. Nato je začela jokati in naj sama pade na vrhu me. Ona clung mi, ihte. On jo poljubil enkrat, na vrhu njene glave. "Poslušaj, dragi," sem rekel. "Bomo govorili kasneje. Zdaj ste dobili od tod. Moram najti še eno ladjo. Ona je prikimala in se potrudil, da potegnite, da je sama spet skupaj.
  
  
  "Ali je lestev na hrbtu?"
  
  
  Ee ciljne so se dvigale in padale.
  
  
  "Dobro. Potem pojdi naprej.'
  
  
  Odprl je vrata za njo. Tam je bilo več glasove spodaj, zdaj. Chen-li in ego je spremljevalci prišel. Chen-li opisal spalna zapora. Rekel je, da je kot šala. On še vedno misli, da je bil del načrta. Ego zgodba hit vsemi, kot so bombe. Tam je bila mrtva tišina.
  
  
  "To je bil Carter," Poe Vin je dejal.
  
  
  Dekle in sem šel ven na pristanek za nazaj po stopnicah. "Pohiti," sem zašepetal. Ona je začela po stopnicah navzdol.
  
  
  Njen, se je obrnil k dvorani.
  
  
  "Mi lahko pustite Carter propad naše načrte." "Točno," je dejal Van. "Mi ne dajejo sranje."
  
  
  Bil je skoraj v starejši par sobo.
  
  
  Dekle je bilo nazaj. 'Kam naj grem?'
  
  
  "Kristus Boga," sem rekel. "To je svoj vrt. Veste, kje skriti, kajne?
  
  
  Ona me je pogledal blankly in pri zaužitju. Ona je bila še vedno v stanju šoka.
  
  
  "Chen-li," Krilo naročili, " sprememb. Bomo morali videz običajno na letališču.
  
  
  Dekle je samo sedel tam. Ee, zgrabil jo za ramo. Kje ste vedno skriti, ko ste se igrali skrivalnice?
  
  
  "V stabilno," je dejal. "Iz slame."
  
  
  Visela koraki po stopnicah.
  
  
  "Potem pa pojdi," sem zašepetal. "Pohiti." Ona je zbežala.
  
  
  On je dobil pravico soba, samo sekundo in pol pred ego. Elegantno nekaj sedeli na tleh z njune gagged in njihove hrbte, da drug drugega. On ducked za zaveso in potegnil ven svojo pištolo, kakor hitro je Visela Lo odprl vrata. Bila je strel dvakrat, preden je spoznal, kaj se dogaja. Ko je spoznal, to je bil že mrtev.
  
  
  Dva izmed njih določijo.
  
  
  Ego truplo jo dal v stensko omarico in odredil nekaj, da se zdi mrtev. Niso razumeli naše besede. "Mrtev," je ponoviti, potiskanje ih. Moji rami je bil obarvajo z resnično krvi, in je tekel roko nad to, da se v krvi na ih.
  
  
  "V redu, smo šolanja," Krilo je dejal, iz stairwell. "In mislim, da bi morala priti na ladjo v najkrajšem možnem času."
  
  
  Tam je bil hum več glasov. Ji ni niti sanjalo, koliko ih je bila vključena. In koliko ljudi je bilo z Chen-li. Ampak karkoli so bili, da nas, so večinoma igral drugo violino. Wang Tong je ukaz.
  
  
  "Vzemite Hong Luo in povlecite, da je seks hudič iz tega piščanca."
  
  
  Smejal se je. Našel sem staromodna šala smešno. Priznam, da ni bilo tako smešno, ampak to je že zelo blizu.
  
  
  Odšel je nazaj v svoje stare skrivališče za zaveso. Starejši par pogledal prepričljivo mrtev. To dejstvo mi je dal morda tri minute.
  
  
  Zvoki nemire in različnih exclamations je bilo mogoče slišati na hodnik. So se odprla vrata, da je dekle sobo. Ne, za nas, spolno hudič, da nam piščanca. "Lemur, lemurs," Kwan je dejal. — Kaj se je zgodilo z njimi?"
  
  
  Tam je bil kratek pogovor. Nato se je tiho, in vrata sobe je bil v odprla razpoka. To je bil Wang in tri ego tovariši. So stared gloomily na "mrtvi nekaj" in klepetal s kockami. Odin okoli njih odšel v iskanju Hong Luo. Tam so bili trije moški zapustil, vendar niso bili oboroženi.
  
  
  Okoli njih, Odin odprl vrata v električno omarico.
  
  
  Ah, " je rekel. Preostali del nas, pridružil se mu pomagati. Vsakdo se je sklonil, da pogled na truplo. Wang povzamemo, je kratko in jedrnato. "Umora," je dejal.
  
  
  Ta trenutek ne sme zgoditi. V vsakem primeru, imel je ukrepati zdaj. Moji rami, je bil še vedno krvavitev v ozadju zavese, in kmalu so drew sklepe iz samem. Predstavljal sem si, kako bi bilo, kot so: jaz bi šel ven in ustrelil, bang, bang, bang, in ustrelil vse tri od njih, ko so bili ti še vedno stoji ob steni ohišja.
  
  
  Je šla ven, da ustreli.
  
  
  Moja ideja je bila napačna.
  
  
  Je bil sestreljen, ki ga ena okoli njih, vendar Wang in drugi, skočila s poti. Prav tako dove me iz nasprotnih koncih. Bi napadli hkrati in razdeliti delo. Prvi udarec je bil udarec za moje zapestje, in Wilhelmina skočil okoli mojo roko. Van Nižinskih sklonila kot polnjenje bika in headbutted me v reber. Njegovo telo je več kot podvojila v huda bolečina, dajanje v najem iz zraka kot punctured pnevmatike. To je potrkal mene malo, vendar na svoj način, da se ji tla, sem goloba na Van je gležnjev. Je padel in pristal z thud. Za eno noro minuto za to, sem mislil, da sem, da je. Vzel je stiletto v roki, a bilo je vse nesmiselno. Drugi ni bil s spanjem. Tokrat je nisem cilj za moje zapestje, ampak se je osredotočila na vir vseh mojih super pooblastil. Ten-funt klub pristal na moje lobanje z škripa.
  
  
  Ko je prišel, ležal je na tleh, kar je videti kot knjižnica. Za drugo, sem mislil, da sem bil v javni obravnavi prostora. Soba ni bila, da so velike. Moj cilj je bil, kot prezrelega melona, in odpiranje moje oči je bilo, kot je dvigovanje uteži. Kljub temu, trud obrestovala. Zdaj je vedel eno stvar, o kateri ni znano prej: zdaj je vedel, koliko ih je bilo. Ker je vseh deset očitno jih imeli v tej sobi z mano.
  
  
  Moja pištola je bila izginila, in tako je bil moj stiletto. Moji rami, ga ni bilo več, ampak je želel, da je izginila. To se počutil kot nekdo, ki je bil ves čas grize roko.
  
  
  Če ste kdaj naredil za posebne operacije v vojni, ste morda že v tem položaju. Ali če ste bili kdaj otrok v območju, kjer gre za " naš "banda" proti "ih'. In" prijatelji ", ki so bile stisnjene v slepi ulici ulici. Karte, ki so proti vam, in konjenico ne budge. To je lahko pred ostalim svetom, in ne stojijo priložnost. Če imate nekaj "posebnega". Hemingway uporablja besedo cajones, ki pomeni "kroglice" v španščini; znana tudi kot mačo. Ali sem rekel v nizozemščini, plemenito deien. Jaz ne razumem povsem, zakaj se moda postala simbol vsega, pogumni in pošteni, potem pa še enkrat, to ni po vsem tistim, ki vprašanje, tak kliše. Trdno sem prepričan, da v takih izrazov, kot je" Delo na uro, zaradi česar si pripravljen "in"oseba, ki je vredna toliko, kot ego jajce". Tako sem ih tri.
  
  
  Moj osebni zaklad.
  
  
  Seveda pa morate vedeti, da nisem bil rojen s tri jajca. Tretji je bil darilo od AX. Na dell sama, to je tudi žogo v obliki bombo. Smrtonosna plinsko bombo. Tiskani priročnik za it, ki se glasi: (1. Izvlecite pin. 2. Spusti bombo. 3. Teči, kolikor lahko.) in "Seznam možnih parkirišči", ki je AX sleng, kjer se lahko skrije skrito orožje. Na +3 stavek ("uporabo prilagodljive privesek Z-5 in kraj bombo na vaše telo delih"), ki jih vsebuje nekaj podtekst.
  
  
  Kaj nisem vedel takrat, in zdaj vem, je bila, da "Med svoje delih" je bil najvarnejši zavetje v svetu. Nihče ne bi pomislil, da si za bombo tam. In to dejstvo je rešil življenje več kot enkrat. Vendar pa obstaja en problem s to bombo: kako priti ee okoli zavetišča.
  
  
  Boste glasovali pred strelskim vodom. Dvanajst pištole so namenjeno vaš sklad dolar. So vam na voljo nasumice, in si rekel "ne". Ponujajo vam cigareto in si reči ne. Prosijo, če imate zadnjo zahtevo, in praviš: "Da, gospod." Njen hotel bi radi, da bi sam udobno v zadnjem času.
  
  
  To je težava z bombo.
  
  
  "Mislim, da je buden. Kwan je rekel. Van, da je prišel, da vidim, če bi bilo to v primeru... nisem pretvarjal, da je mrtva za vedno.
  
  
  "Nick Carter,"je dejal.
  
  
  Se je počasi potegnil sam gor in čutil njegovo glavo. "Jaz je zgodilo, da je na področju, in sem mislil, da sem se ustavi in spusti ga."
  
  
  Nasmehnil se je. "Jaz želim, da bi znani ste bili, ki prihajajo."
  
  
  "Vem," sem rekel. — Je treba narediti torto."
  
  
  Z gesto, naslovil pismo na drugi. "Hej, pridi sem. Želim si, da izpolnjujejo slavni mojster morilec, Nick Carter, zadnjič." Od poti, ki je dejal, je pričakoval krog aplavz, in morda nekaj več.
  
  
  Namesto tega je prejel neusmiljeno vrsto sneers.
  
  
  "Zdaj...," je povedal Van. — Tam je drug problem. Kdo bo imel čast ubijanje naših Killmaster? To je bil retorična žepni nož, seveda, da Van hotel, da bi dobili ljudi, da pomagajo emu krono.
  
  
  "Za mano. Kwan nenadoma potegnil ven svojo pištolo: "bil sem naslednje naloge dovolj dolgo. Moram ta čast za promocijo." Wang je tudi poudarila svojo pištolo in naredil ego Kwan. Je rekel. "Več vredna."
  
  
  Spraševal sem se, kdo je bil bolj vreden okoli njih. Bil sem res začeli, da bi dobili zanima.
  
  
  Dva moška stal gledata, dve pištoli pokazal na druga srca.
  
  
  Krog moških je korak nazaj od njih, kot če bi bili opravljajo quadrille brez glasbe. Ta poteza je povečala napetost, spodbuja dveh junakov z orožja za boj. Zdaj je do ponos. Če je kdo okoli njih umaknili, bi izgubili obraz. Ali karkoli drugega.
  
  
  — Jaz bi vas, da spusti svoje orožje. To je bila nesmiselna igra, in Vahn vedela.
  
  
  — In jaz sem povedal, da jaz ne sprejema naročil več.
  
  
  Mislim, da Kwan streljali prvi. Dva utripa se je zgodilo v hipu in je bil že do polovice po sobi. Dvoboj je dal vsem moteča, ki so ga potrebovali. Sedel na tla, vzel je bombo v roki in je začela lesti z cola cola proti vratom. Na prvem posnetku, je padla, potekala sapo, in tekel za izhod. Plina ustvaril smrtonosne dimna zavesa. So sopel je in padel, skušajo doseči mene. Eden je šel skozi, ne, ampak njen ego brcnil v življenju in se sklonil. Vzel je velik korak in prisilno sam skoči ven. To je bila težka starinsko hrastova vrata z dekorativno vpišite dekorativni zaklepanje. Vrata kliknili pomirjujoče in samozavestno. Ji ne boste mogli upreti pritiskom osem razbojniki za vedno. Ampak potem spet, niso imeli veliko časa. Plin bi potrkal ih off svoje noge v šestdeset sekund, in v treh minutah bi vsi mrtvi.
  
  
  Odšel je do iv. nadstropje, je odprla okno, in je globoko zajel sapo. Plin bo ostala, kjer je bila: v zaprtih knjižnico v drugem nadstropju, v sobi, kjer se okna so bila zaprta.
  
  
  Starejši par je še vedno, kjer ee je zapustil jih. Bilo jih je tako strah, da so še vedno se pretvarjal, da je mrtev. Ihk izbral njen up, na hrbtni strani, in ki jo navzdol tri po stopnicah.
  
  
  Dosegli smo travo pred hišo in legel na travi ujeti dih. Ozrl se je skozi okno knjižnice. Tri organe, je ležala zvita na nen. Okno ni mogoče odpreti, vendar pa je umrl poskušajo odpreti.
  
  
  
  
  
  Poglavje 9
  
  
  
  
  Ni bilo nobenih apartmajev levo v Britanski Kolonialni, zato sem najel svoje tri sobe. Dve okoli njih so bili za Thestlewaites. Izkazalo se je, da zadnji ime Vojvoda in Vojvodinja. In res so bili Vojvoda in Vojvodinja. Izkazalo se je, da je dekle, Nonnie, je bil ih hči. In če upoštevamo, da je vojvoda je bil osemdeset-treh let, njen oče začutil nekakšno spoštovanje za plemstvo.
  
  
  Nonnie je dobil v drugi sobi.
  
  
  Nonnie samo hrani, ki prihajajo v tretje.
  
  
  Tretja soba je bila moja.
  
  
  Nežno, sem poskušal razložiti, da ji, da nisem bil njen tip. Ona je odgovorila furiously, in je rekla, da je všeč meni. Sem nežno pojasnil, da ona ni bil moj tip. To je njen krik. Sem ji rekla, sem lagal. Sem ji rekla, sem našla izjemno zapeljiva in devastatingly seksi. Njen oče ji je povedal, da je bil hudo poškodovan.
  
  
  Bila je zelo razumevanje.
  
  
  "Poklical sem in imel dve pogovori. Prvi je bil z London, z Roscoe Kline. Roscoe je bil AH agent. Kot strelec, njegove talente, ki so daleč pod povprečjem, ampak ko je šlo za sledenje Hema kjerkoli, Roscoe Kline niso imeli sonce na njem.
  
  
  Roscoe izgledalo, kot da nič, da bi ga kdaj videl. Emu je uspelo videti kot tri različne ljudi znotraj istega področja. Imel je poseben način, da spreminjajo svoj izraz in držo. En dan si pogledal in videl, da je řel po opravkih fant. Če pogledaš nazaj, je řel po opravkih fant je šel in boste videli nekoga drugega — odvetnik ali dirkalni voznik-v vsakem primeru: nekoga povsem drugega. Potem je bila samo svoje občutke, ste mislili, da ste bili, da ne bi sledil... Zgodba gre, da je Roscoe enkrat pobegnil skozi Dachau, ki jih preprosto hojo iz tega Nacistične trdnjava, preprosto zato, ker, kot mu jo dal, "je bil videti kot nemški."
  
  
  Verjeli ali ne. Jaz popolnoma verjamem v to, da na dolgi rok.
  
  
  Roscoe obljubil ujeti letalo, da Nassau. To bo še naprej spremljala Chen-li in Vin Ig, dokler jaz tja. Bilo je deset minut čez deset. Poklical sem jo na letališču. Izlet v London je izven časa. Nato se je obrnil na radiu. Tam je bila novica o pobeg, vendar nič o Chen-li je mogoče posneti. Roscoe mora pokažejo svojo trike.
  
  
  Hotel zdravnik pregledati ramo, bandaged moj ego, in mi je dal injekcijo.
  
  
  Ni nam zaupajo, z eno besedo, da sem vrč v vrata.
  
  
  Njen hotel stuširam, pijačo in imajo štirideset-urna arhivu. Ampak ona je tudi zanima videli Tara, in nisem tako neposredno, da sem se ne zavedaš, da mora ona je bilo skozi pekel v zadnjih nekaj ur. Bilo je bridko, ko je grimaced in rekel: "fantje vedno imeti tudi zabavno." Svoje tudi je vedel, da je dejansko imel omele v mislih. Jaz bi raje poskrbimo za njo sam, kot pa sedeti in čakati. Upal je, da Tara je odpovedan njo, hotelske rezervacije in odšli na naslov, bi on dal za njo. On je odpeljal do rumene hiše na drugi strani mesta.
  
  
  Gospa Wilson. T. Šerif mi odgovori. Št, mi je povedala, Tara ni bilo. Hema je bila ta Tara? In hema je bila za zapri njo? Kri je začela brenčanje v glavi. Tara bi bili tukaj že nekaj ur nazaj. To je najvarnejši kraj, ki bi ga lahko zamislite. Ampak jaz ne bi smel pustiti, Ay, ki segajo nazaj do hotela. Njo naj bi jih poslali njen iskren tukaj. Sporočilo, ki ga je Gospa Šerif poslal ji je pomenilo, da bi se znebili njene stalkers. Je na sliki dveh žensk sedel skupaj, pitje kave in igranje z otroci.
  
  
  Spektakel, ki je zdaj predstavil sam pred mojimi očmi, ni bilo nič manj prijetno.
  
  
  Imeli so Posodi.
  
  
  Ampak, glasovne težave znova. Kdo so to'? In kje si se vzel? Ji spet ni vedel, kje začeti. In tudi zdaj, Tara lahko...
  
  
  Njeno ime je Missis. Šerif, Hema je bil tam.
  
  
  Ona mi je dal steklenico ruma.
  
  
  Svoje zaljubljen na zapri. To bi bilo neumno, da pustite, medtem ko ne vem kam iti. Grenada? Jaz ne mislim, da je Tara tam. Ampak to je bil edini kraj, ki bi ga lahko zamislite. In da je, zakaj se nisem peljal tja. Vzel je še en požirek ruma.
  
  
  Njen mojster pošlje svoje. Šerif prinesel nekaj papirja in svinčnik in napisal note za policaji o Wilson. Rekel jim je, kdo je pravi krivci so bili in da bi verjetno našli ih pet metrov pod trato. Povedal sem jim, da bi lahko več organov, vendar nisem vedel, kam.
  
  
  Potem je to sveto mesto je prižgal še enkrat.
  
  
  Na "Lesenih Niklja" je točno to, kar Ego Wilson je povedal, mu je. Nekoliko tek navzdol gostilni na strani ceste. Mimmo peljala mimo nje in, ki je parkirano med drevesi.
  
  
  Okna so bila temna, ampak ko sem prišel bližje, sem videl, da so bile pokrite s črno zavese.
  
  
  Sem slišal njen glas.
  
  
  Segel je po Wilhelmina. Vzel sem ga, ko je zrak v sobi je postalo dihanje znova, in imel sem ugrabil, da z mrtve trik v duši Tajski. Stiletto našla nekje na knjižnica tla. Je bilo lepo, da bi dobili svoje staro zanesljivo orožje nazaj. Novo orožje je kot novo ljubezen — vedno ste se bali, da ga bo pustil na cedilu.
  
  
  Lizzie leaned proti temnih okno.
  
  
  Eh bien, Loto?
  
  
  Nous obiskov.
  
  
  So bili čaka nekaj, in so govorili v francoščini. Francoski bil skupnega jezika v Indokine. Veliko okoli te revolucije-opustošila držav, ki so bile nekoč francoske kolonije in nato s katerimi se soočajo neodvisnost, medtem ko razmišljanje, skupaj približno katero smer sprejeti. Levo ali desno. Ni bila nikoli tako dobro na teh vzhodni jeziki, pa vsaj njeno govorijo francosko.
  
  
  "Si le Jahte je odpotoval. Ali vidite signal?
  
  
  So bili čaka na signal, da se je ladja je izginila.
  
  
  — Плюс важно, kjer sont les autres?
  
  
  Bili so tudi čakali na "drugi". Če ti "drugi", ki so bile, kjer sem upal, da bi mogoče, morda so čakali zelo dolgo časa.
  
  
  On napeti ujeti vsako besedo, so rekli. Spraševali so se, če si imel v stik les autres z Carter. So mislili, da je škoda, da ni bilo dovoljeno, da bi pomagali.
  
  
  "C'est dommage," je dejal eden, " que la femme est mort."
  
  
  Moj dolar, sklad prenehal bije.
  
  
  Tara je bila mrtva.
  
  
  Modrost, preudarnost, samoobrambe, priložnost, namen, ah, življenje, vse sesuje v nesmiselne prah. To je samo znorel. Je skočil in vrgel vrata odprta. Bila je napadel prvi premikajoči se motivi v očeh. Ona sploh ne pripravi pištolo. Njen hotel čutili, meso v svoje roke in se počutil primitivno pozivam, da trgati in maščevali. Njen hotel lahko svoje orožje.
  
  
  Nenadoma se je izkazalo, da sem bil boj s tremi moškimi. Skupaj jih je bilo šest metrov visok in tri sto in petdeset kilogramov, ampak, ko gre za norost, jaz ne kot sonce. Slepi bes, plamen bes — to je tisto, kar spremeni bedaki v superljudi.
  
  
  Bil je stalno besno stroja. Bil je tovarniško, ki so se ukvarjale udarcev in brcne. Nobeden od njih pobegnil mene. Smo bili razporejeni kot Kitajski puzzle-eno, predenje, brca žogo. Vsi so bili boji, da ustrelil, strah, da bi zadel eno z njimi.
  
  
  Njen hotel bi želeli, da vam povem, kako sem to storil. V resnici jo hotel, bi moral vedeti za sebe. Ampak vse spomnim se, da je moje lastno bes. Ko je bilo konec, so bili vsi mrtvi. In je to storil samo s svojimi golimi rokami.
  
  
  Tara je telo je bilo sprawled na števec. Ni bilo impulz. Brez znakov življenja. Pobral jo gor in ki jo zunaj. Njene rdeče lase spali mi, kot peščica plameni. Njen obraz je pogledal v bledo mesečini, ampak blede meglice pege vedno pokrita svojega nosu. Pavšalni zaljubljen boleče v grlu, in sem zakričala, naj se osvobodi v uničujoče sob. Vendar to ni šel nadaljnjih; samo on je ostal tam.
  
  
  On jo poljubil na svidenje.
  
  
  Ona meša, na kratko v naročju.
  
  
  Ee jo poljubil spet.
  
  
  Je zarežal in grimaced. "Hej, Nick," je rekel s smeh. — Je prestrašil slabo?"
  
  
  Skoraj sem padla, sem bil tako pretresen zaradi tega nepričakovane uspešnosti. On ni mogel reči, drugo besedo za nas. Ona se je zasmejala. "Pomiri. Niste nori. Trnuljčica je živ in zdrav."
  
  
  Končno mi je uspelo reči, "Kaj-ha-whoo". Ali nekaj podobnega.
  
  
  Ona se je zasmejal znova. — Dovolite mi, pojdi in ti povem vse."
  
  
  To je bila spuščena z ee. "Mmmm," je dejal. "To je lepo, da se gibljejo znova." Je iztegnil roke in zavrtel okoli v mesečini.
  
  
  Ona je krasen. Bila je mitski nimfa. Nimfo s staro legendo, ponovno rojen, se dviga iz vršaci obleko, magično bitje skozi pravljice, prebudil nepoškodovan iz urok, ki je trajala sto let.
  
  
  Ozrl se je na Zapri, več ali manj mesmerized sam. Ona je končal njen ples, stresel glavo in se zasmejal. "Sovražim, da ti povem resnico, draga. To je res zelo unromantic."
  
  
  Poskusite jo, " sem rekel.
  
  
  "Biofeedback," je dejal.
  
  
  Ekološko povratne informacije?
  
  
  Ekološko povratne informacije".
  
  
  "Ste že dejal, da," sem rekel. "Kaj pa je to?"
  
  
  No, brez dvoma ste slišali od teh teorij o tem, kako ustaviti glavobol, kako upravljati z astmo samo za nadzor vaš možganskih valov... "Torej kaj?" Tam je bil uspešnica imenuje Biofeedback. Ne bom prebral nobene uspešnice, ampak slišal sem o teh teorij. To nima nič opraviti z "nasveti posnemajo mrtvo osebo v matematiki?"
  
  
  "Dobro," je rekla, " jaz sem. So me vprašali, kje ste bili, Odin okoli njih me je zadel in sem padel. Takrat šele začel s tem bio-feedback. Sem znižala njen utrip, dokler sem mogel občutek njen ego več, in je potekala dih. Vedno sem si, da ko so prišli preblizu mene."
  
  
  Samo všeč? Sem udaril moji prsti.
  
  
  Št. Ni enostavno. AX je pripravljen za skupino ženski agentov. Ta vaja je trajala več mesecev. Ampak to deluje."
  
  
  Ampak povejte mi, zakaj nisi stik z mano? Je skomignil z rameni ramen. — Sem bil prepričan, da si bil ti na prvi. Ampak tudi "— je premolknil je in pogledal v tla — " pojdi v svoj hotel, da vidim, če vas moti."
  
  
  Dal ji venomous videz. "Bil sem tako nori zaskrbljeni, ko so rekli, da vam je mrtev, da sem odvihrala v ta klub, kot norec."
  
  
  'Živjo.'Ne kričati, kot da. Ali menite, da je prišel za zabavo?
  
  
  'Ne.'Ampak niste bili zabavo. Ko si spala pri delu.
  
  
  Ona ve, da je ta metoda ima več prednosti. Lahko celo ustaviti vaš srčni utrip, medtem ko ušesa in še naprej deluje. In ljudje samo ponavadi ne bodite sramežljivi v svojih besed v prisotnosti pokojnika.
  
  
  Tara se veliko naučil. Saj ne, da je dobil nam vse naprej, ampak vsaj skrivnosti Nassau so bile razjasnjene.
  
  
  Lin Jing in Bangel je orientalski lekarni. Bangel tudi imel hotel v Nassau. Ko se je vse zdelo preveč dobro, da bi bilo res, je Kitajsko podjetje, KAN, ki ga ponujajo, da niso mogli zavrniti. V zameno za to, da niso zaustavili vir drog, KAN zahteval dvajset odstotkov prihodkov in občasne storitve. Ta "naključno storitev" je bil zelo preprost: vse, kar so morali narediti, je bil zagotoviti pokrovček in pokrovček za CENTRALE serije, ki KANG je bil poskuša rastlin nekje.
  
  
  Nassau je bila idealna uprizoritev področju. Blizu Ameriki, vendar še vedno Britanskem ozemlju. Ta shranjena ih veliko težav in tveganja. In kot je za zadnji nogi ih potovanje, bilo je zelo enostavno, da odbor ribiško ladjo in zemljišč, na oddaljeno Florida greben. Sistem je bil delajo fine.
  
  
  Charles Bryce, na primer, je človek, ki je ubil Senator Morton. Sprva je delal kot preprost kuhinjski pomočnik v igralnici v Grenada; nato KANG je bil imenovan za ego, vleče prave strune tu in tam, kot pilot ", ki Plujejo pod Asov"; - je strmoglavilo letalo z senator v nen. Kot LAHKO, sistem delovale nemoteno, vendar Lin Jing nasprotovala temu krat papir. To je predvsem namenjen proti uporabi ostrih rezov. Tam so bili drugi udeleženci, ki grumbled.
  
  
  To je dosegla vrhunec, ko Chen-li strel Saybrook. To je nemogoče. Senator Saybrook bi bil Chen-li je cilj, ampak ego mora imeti ubil sam doma v Mainu. Ko Saybrook vstopili v casino s iskrene oči, Chen-li misli: "Zakaj bi moral čakati za njo?"
  
  
  To je bil prekleto neumno stvar. Tako boste odprli svoje gnezdo.
  
  
  Chen-li je bil aretiran.
  
  
  Lin Jing odločil zapustiti. Dovolj slabo, da vklopite Bangel v za to, če je to potrebno. Ostalo bando je bil tudi na robu upora.
  
  
  Celotno igralnico podjetja v Grenada, je nenadoma v nevarnosti.
  
  
  Poslali so Jih Vin. Ih velik človek v Londonu, plus reševalne ekipe, ki jih Kang, da bi dobili, da Chen-li. Krilo je ugotovila, sam kot opija prodajalca, ta vloga mu je dovoljeno, da pridobijo Lin Jing zaupanja, kot tudi pošiljanje Lin Jing, da mi prinese. Ampak zato, ker tega kaosa in upor v Grenada, KAN moral najti novo lokacijo. Tako so vključeni Lesene Niklja v primeru, skriva drog iz Wilson. T. Šerif. Ta bar Stahl ih je nov sedež. Tam so se zbrali, da načrt svojih prihodnjih dejavnosti. Večina ljudi okrog njih celo jedla in spala tam. Načrt je bil dober.
  
  
  Krilo je mastermind izza Chen-li pobeg okoli zapora. Je predvidena tudi nesreče s to jahte in prinesel podmornice. Nato je urejeno "poslovno srečanje" z vojvoda, in tudi poskrbela, da je njegov zvesti butler je izginil. Ni bilo to naključje in prijetno, da je Vin vedel veliko butler? Pravkar prispeli po Londonu z Lady Cheryl je priporočila.
  
  
  Zapustil je nasilna dejanja, da Wang Tong. Ti razredi so bili ne tako slabo, dobro, nasilni. Kaj je bil siten je bil prevode. Nekje, od francoske, da Cambodian, Tajska, Kitajski, in se posebno angleški Van Tong, napake so se pojavile v, in dobro premišljena načrti so izgubili nekaj njihov pomen. Kar je sledilo, je videti kot nekaj, kar iz "Keystone Policaji"film komedija.
  
  
  Vsakič, ko ena od fantov okoli KAN, se obnje spotakniti telo, so mislili, da je bil KAN počne.
  
  
  Po vsem, KANNA je imel vse razloge, da bi ubil Bangyeol, in KANG predvidena tudi ubiti Lin Ching. Tako so vsi mislili, da je bil nekdo v skupini, ki je ni, in tiho očistiti trupla, jih je ostalo za njo.
  
  
  Preostali del je bilo manj zabavno. To je bil aya del, ki se ukvarja z omele je glede na Garou. So dobili, da ga je, ko je stik z mano. Fantje na Telefonu ni, in obvestila je, da " Ameriški je mrtev." Vin je samo pomislil umevno, da sem bil to Ameriški. Bilo je pozno zvečer, ko je Krilo je skupina, ki svojo pot, da Kaskadno Cesti, in drugi je začel svoje zgodbe v splošni pogovor.
  
  
  Odločili so se, da bi bolje, da me — in hitro. Vendar sem bil že na Cascade Cesti. Odpeljali so Tara namesto mene.
  
  
  "Kje si se peljal?"
  
  
  Ona se obrnil.
  
  
  Vam je rekel, da so tvoje. Želim, da vedo, kje je.
  
  
  Ona naj pesek teči navzdol moje prsi. - "Mislim, da je zelo bolna žepni nož." Ona narisal dolar, sklad v pesek na mojih prsih. "Kaj se dogaja?'Kaj je to?' je vprašala z smejali. "Ali si ljubosumna, Carter?"
  
  
  Seveda nisem ljubosumen. In ne me pokličite Carter. Izgledaš kot ženska reporter okoli filma.
  
  
  "Pravkar sem se je zgodilo, da igrajo Lauren Beckall." Stala je do dostojanstva in pritekli plaži v mesečini. "Če ona potrebuje me," je rekla, " samo zažvižgati." Edina stvar, ki bi se oddaljila od svojega dostojanstva je bila, da je bil ne nosi nobene obleke. Ko sva se prvič srečala, se je zdelo, kot zelo dostojno mlada dama. Vendar v zadnjem času, je videti bolj kot pokvarjen mlada dama, kot pravilno lady.
  
  
  Njen zagotovo hotel sl. Njen hotel ee znova. Ampak najhuje je bilo, da nisem mogel piščalka.
  
  
  Vstal in se ji navzdol plaži.
  
  
  Smo šli plavat.
  
  
  V & nb, sredi valov, smo zdrsnila še ena okoli druge.
  
  
  "To pa ne bo šlo," je dejal. Sem ji rekel. "Stavo?"
  
  
  No, to bi lahko bil, če mi ni bilo razdejano za en teden, dejavnosti na prostem. Tako sva se ljubila na samem robu ocean, včasih pokrite z vodo, včasih gola znova. Smo padli v isti ritem kot val, ali val — v isti ritem, kot je naša, tako da je in je postal valovi in na kopnem, ki so se sestali v naravnem in seveda poslavlja, mi je postala še bolj prijatelji, pozdrav in poslavlja ljubeče, z mokrimi slano poljubi. Dejstvo je, da nikoli ne ustavi. Moja usta na njene prsi takoj jo je začeti vse znova, kot sva se spustila skupaj v vrtenjem vode in rose spet skupaj, lovljenje z razburjenje.
  
  
  Nekaj dni kasneje, mi je rekla:"veš, sem se bojijo ji na prvi."
  
  
  Stekel je znotraj roko nad njo želodec. "To je grozno igro, v medu. In če ne morete igrati z noži ali kung fu... dobro, ne morem si kriva. On je pogledal globoko v njene oči. "Potem naj vam povem, kaj.: Bil sem zelo jezen z vami."
  
  
  Je stresel glavo. — Ne mislim nato. Mislim, dokler ta dan, ko ti in jaz sedeli v tisti vrstici, ko ste sedeli tam, na drugi strani stola, na milijone milj.
  
  
  "Poglej," sem rekla tiho. "Glas, kot je njen. In nihče ne more da me plačati za to. Ste vedeli, da je zdaj, da je z vami, njeno je vse tvoje. In preostali čas pa... no, takrat verjetno vse svoje.
  
  
  Nasmehnila se je. Tam je bila meglica vaše žalosti v njem. "Ne skrbite. Carter. Ne bom poskusil, da vas spremeni. Enostavno... Je zaustavljena, razmišlja, kaj naj rečem, potem pa se odločila, da nadaljuje: "to, da nisem vedela, ki ste pred tem. Potem, če ji je ime ni Lauren Beckall, potem sem to grozno, ogabno tendenco, da se Sirota Annie. Nasmehnila se je še enkrat, vendar tokrat njen obraz je bil bolj veselo. Ne skrbite. Zdaj je zelo velik in močan, in ljubim vas tako, kot ste."
  
  
  Imam vgrajen reflex, da je fraza "ljubim te", v seriji skače. Nikoli ni obljubil ji nič... vsi smo, da je nezavezujoči... sem pogledal na Tara. "Mislim," je rekel, " pa sem vas ljubim preveč."
  
  
  "Moj Bog," je rekla...
  
  
  
  
  Poglavje 10
  
  
  
  
  Britanski Muzej je bil bolj privlačen kot kdajkoli. Za mene, tam je vedno nekaj, zlovešč o tem atrakcija. Gledaš nekaj oklep, ki King Arthur mora imeti enkrat rabljena, ali menih je haljo, ki "segajo v leto 610". Nenadoma se zgodi, da se vam, da zgodovina ni le majhno zgodbo, ki je stisnjen in posušena v teh zgodovino, kot eden niz pusti ljudi in dogodkov, ki gredo z roko v roki do datumov, ki so vedno spomnil. (1066, Viking zmag). 1215, Magna Carta.) Zgodovina je burno, burno packarije dejstva pisno z pogum, zaupanje, in kri. Zgodovina je o ljudeh, kot ste vi in jaz, vedno obsojena na to, da služijo naše preproste, vsakdanje življenje. Ne kovinski ščit, ali kos blaga.
  
  
  Kot sem rekel, to je grozljivo.
  
  
  Imel urejeno, da izpolnjujejo Roscoe na enajstih uri v sobi, kjer Constable je prstni odtisi so bili shranjeni. Posebna izkaznica je bilo potrebno, da vstopijo. Imel sem ta prehod, in navodila za pot do tja, kot tudi briljantno pamflet o Janezu Constable (1776-1837). Ona je bila izdana izkaznica z Margaret Rutherford lookalike, ki je nato izročil mi velikan mapo fotografij. "Romantični realist," je pamflet je dejal. "Constable Hotel vrniti k naravi." Če je tako, potem narave (1776-1837) je bil čudovit kraj. En pogled bleščeče zeleno.
  
  
  "Pa ja. Potem ni bilo stranišče v hiši.
  
  
  Njo, se obrnil. To je bil Roscoe Klein.
  
  
  "Še naprej občudovali ta slika," je dejal. Je obrnil in občudoval slike. "Naš skupen prijatelj iz Nassau prišel. On je najel državo hišo v Cotswolds. Njo, ki je šel na drugo sliko. Hiše s slamnato streho in svetlo zelene reke. "Vaš Chen-li je še vedno tam. So šli tam odkritih okoli letališča in z njih ferret ne gredo iz kjerkoli. Ni bilo obiskovalcev. Ni bilo nobenih telefonske klice, " kar je nenavadno. Oni so samo kup squires, ki vodi mirno, urejeno življenje na prostem. Seveda sta bila le tukaj za štiriindvajset ur.
  
  
  Obrnil se je na drugo listov in tokrat raziskovali mlin in pretakanje. "Ste videli kateri koli drugi KANG agentov?"
  
  
  "Nihče, Nicky. Da nihče ne.'
  
  
  — Ali je kdo vas moti?"
  
  
  Kdo sem jaz? Lamong Cranston? S sposobnostjo, da oblakov vaš um? Nihče ne vidi sence, baby.
  
  
  Potem pa imam še en žepni nož, Roscoe... Zakaj ste kaže na to, da sem videti na teh slikah?
  
  
  Njo, se obrnil. Roscoe skomignil z rameni. — Pravkar sem mislil, morate vedeti nekaj o umetnosti."
  
  
  Kaj sem rekel, potem ni primerna za zbijanja.
  
  
  Smo imeli kosilo v West End diner imenuje Lovec Kabino. Lesene paneled diner z nekakšnim jegulje,-v-žele in hare-back menu. Poklical sem Tara in ji povedal, da prideš. Smo bili nastanjeni v" stanovanje", ki je pripadalo prijatelj Roscoe je, dekle, ki je trenutno dela okoli mesta. Bili smo več o naših lastnih, in smo imeli manj težav z vsemi, ki John Stewart neumnosti o receptorje, natakarji, in služkinje. To je bila tudi najbolj miren način za interakcijo z mesta. Videl sem, kako Roscoe pogledal Tara, ko je prišel. Ona je nosila je smaragdno zelena kašmir obleko z ozkim izrez in tesen kot kuga, ki so izpostavljeni njo na njen najboljši, in ji pomagala podjetje krog prsi. Ona mora imeti šel nakupovanje in kupil ego, ki zjutraj. Vsaj jaz jih nikoli ni videl prej, ego. Sem lahko včasih pozabi svojo obleko, vendar nikoli ne bom pozabil njenega tesno obleko.
  
  
  Predstavil ji Roscoe. Nasmehnila se je lastno nasmeh. Kot sem rekla prej, Roscoe lahko ogledate karkoli emu všeč, ampak zdaj je specializirano za gledanje brez izražanja. G. Poe, Povprečno Osebo. Povprečna višina, graditi, obraz, in oblačila. Po mojih ocenah je bilo okoli petdeset let, ali tako, in sem dobil, da je slika s seštevanjem vse, kar je naredil. Ampak on je svoje debele lase, to ni sivo, in ni nujno, da je agresivno črna barva, ki se zgodi, ko barvanje.
  
  
  Tako Tara se je nasmehnil. Nekaj trenutkov kasneje, ko je Roscoe pogledal mu je bil Gary Dotacije. Bil je visok in suh, in nenadoma nen je bil oblečen v prilagojene obleko, in je videl, da je imel presenetljivo bele zobe. Ah, belo, da dazzles, in Tara pogledal dazzled.
  
  
  Sedel je, odkašljal, in s podjetjem, ukazovalen gesto imenuje natakar več in naročite pijačo. "Povej mi," je rekel Roscoe, " ki je gledal vaše trgovine zdaj?"
  
  
  "Trgovinski?'
  
  
  'Zunaj. Vaše zunanje trgovine.
  
  
  "Oh, domnevno trgovino. Charlie Mace. Ste že kdaj videli ego?'
  
  
  Njegov ego še nikoli ni videl.
  
  
  "No, to je dobro. Orožje so tudi dobri. Če se kaj zgodi — in jaz ne mislim, da bo-da bomo mi sporočite. Tam je fant z njim, Pearson. Tako vam ni treba skrbeti za to."
  
  
  "A fant?'
  
  
  Roscoe me pogledal naravnost v oči. — Mislim, da vam je bilo zelo pametno, ko vam je bilo dvajset."
  
  
  Mislil sem, da o tem za nekaj časa. — Še vedno, da bi se počutili veliko bolje, če boste sedeli tam zdaj."
  
  
  Roscoe je zmajal z glavo. — Jaz sem bloodhound, Nicky. Ne čuvaj. Poleg tega, sem že preveč - " prestar,"je hotel reči, toda sam ujel ravno v času," ji stahl je že preveč leni, v zadnjem času, da leži v mokri travi za teden čaka."
  
  
  "Kako si lahko tako prepričan, da bodo ostale za tako dolgo?"
  
  
  - Izdelki, za primer. Ukazala živil, na primer, za teden dni. Ti so celo najeli gospodinja. To pomeni, da imajo načrt, da se dobri fantje za nekaj časa. Taka novica se širi hitro skozi vas. In verjemite mi, to je že novica v teh mestih, če je nekdo kihanje dvakrat.
  
  
  "Torej, kaj naj storimo?"
  
  
  "Samo čakati?"
  
  
  Je izvlekel dva e-poštne nabiralnike. Majhen žep črne škatle. "Eno za vas in eno za mano.'
  
  
  "Delovni od daleč?'
  
  
  'Da. Samo pojdi do najbližjega telefona in poklicati devet -, tri -, šest-štiri-nič-nič-nič. Zunaj mesta, morate najprej obrniti nič-ena. Kliknite kodo to srček in boste slišali posnetek Mace, da je poročilo. Poročila vsako uro.
  
  
  "Je to vse?"
  
  
  "Ne," je dejal. "Tam je nekaj drugega. Lahko tudi pokličete in pustite sporočilo na trak. Nato Mace in njen ego lahko poslušajo. Dolores je nenehno spremljanje zaslona, tako da bomo opozorjeni, če gre kaj narobe. Samo se prepričajte, da povem, hej, kjer ste prebivajo. Dolores je AX stikalne plošče.
  
  
  — In to hišo — ali je mogoče, da dajo Zhukov v to?
  
  
  Naredil kisel obraz in je zmajal z glavo. 'Komaj. Ali naj bi šel za nekaj časa, vendar še niso pokazale nobenih znakov ni. Mi lahko poskusite poslati delavca za neznanega razloga. Ampak, če Poe Vin padla za tak trik, bi moral že dolgo mrtev. Imamo povezavo na lokalno telefonsko omrežje, tako da bomo lahko prestrezanje vsa odhodna sporočila.
  
  
  Mi ni všeč. To je bil vedno čakati. Vendar nisem mogel tveganja dajanje sebe na tveganja. Vin Vo spomnil mene. Tako kažejo emu vaš obraz enkrat in celotno delovanje bi bil neuspeh.
  
  
  Pogledal je na uro. To je bil dveh minut do ene. "Če vaše paging sistem deluje, mislim, da imate čas, da to storite."
  
  
  Roscoe mi je dal svojega bleščečega nasmeha. — Zakaj ne delate zdaj?" prijatelja? Držite v prsti, medtem ko. Poskusite sami.
  
  
  "Zaupam vam implicitno, Roscoe," sem rekel. Je nasmehnil na Tara. "Mislim s telefonom. Vem, da boste mi natančno poročilo.
  
  
  On bi lahko rekli, da se, vendar N-3 je vedno bolj pomembno kot K-2. Roscoe oglasil na telefon.
  
  
  Tara se je nasmehnil.
  
  
  To je bil sweet, ampak prazno nasmehom ženska, ki ne vedo, ladjevja, ki je pravkar odplula. "Jaz sem lačen," je dejal, je videti na meni. "Poleg tega on ni moj tip," je dodala, ne da bi gledali gor.
  
  
  Njene obrvi rose. "Nisem mislila na nas za trenutek," sem rekel.
  
  
  Mace ni imel Barentsovega Morja ozemlju, da nas obvestite. Ki v bistvu nam je dal dan. Kupil sem ji nekaj vstopnice za muzikal. Ena stvar, ki se imenuje " Povem Mami, "ki je aroganten New York Times prodajalec imenuje"precej smešno, če vam je všeč, da je vrsta stvari."
  
  
  Tara je bila že pripravljena za nekaj nakupovanje, in ji je malo živčen, da ne počne ničesar. Moj glas mora zvenelo absurdly grozljivo, ker je nenadoma prenehala govoriti.
  
  
  "Vem, kaj si mislil," je rekel končno. "Misliš, da bo to ena od njihovih godforsaken turističnih pasti, tako da kaj storiti s to dekle? Ali bolje, kaj je bila ona počne tukaj vseeno? Vse, kar je mogoče storiti, je dobil ugrabili in nakupovanje."
  
  
  Nisem odgovoril. Ee mislim, -- je bil blizu.
  
  
  — No, imam razlog, da se tukaj. In razlog za to je, da ko enkrat ugotovimo, kateri laboratoriji so v Dvorani ih, bom vedel, kdo klonov, ki so okoli njih in kaj z njimi storiti. Ona je gledala mene v isti non-nesramen, tesen-usnama način, da je imela prvi dan smo se srečali na Waldorf. In dlake na hrbtu mojega vratu vstal tako kot je to storila nato. Njen, je vedel, da njena reakcija je bila povsem obrambni. Sedela je tam in se počutil, kot bi bil siten me je, in ni bilo veliko, ona bi lahko storite glede tega. In ona je bila nerazumno touchy, in tudi ona ni mogel storiti ničesar o tem.
  
  
  Stali smo na vogalu Piccadilly Circus, gledata v nemočni bes.
  
  
  Ona je dejal. — Poleg tega, pa je nekaj drugega, sem lahko naredil.
  
  
  "In tako je," sem rekel. "Misliš, boste rekli tudi nekaj."'ona je dejal. — Sem tudi, da ste zelo zadovoljni."
  
  
  Težko je trditi s takšno unvarnished resnico. Strinjali smo se, da izpolnjujejo na apartma na pet ur. Do takrat pa dihurji okoli nas, ki bo poskrbel za sebe. Šel sem na ploščici na Charing Cross Road. Dobil pa malo meglen. Ni ravno meglo, ampak neke vrste debele hladno. Celjenje rane na moji rami, boli. Spraševal se je, zakaj se ljudje všeč boli še drugega prijatelja, toliko, ko da bolečine dejansko obstajala.
  
  
  
  
  Poglavje 11
  
  
  
  
  Na četrtino za tri, je prispel na ploščici. Samo v čas, da me spomni, da je bil približuje tri ure. Angleško ne pijte na vseh, ne kdaj. Zato je-vsaj po Roscoe - ne moreš zaupati, da je angleščina. Naročil sem pivo in zrcaljeno skozi časopis.
  
  
  Na strani deset London Times, je bil majhen kos novice vseh koncev Združenih držav amerike. Izkazalo se je, da Senatorji Bale in Croft so bili žrtve helikopter, crash, medtem ko preverjanje ven posledice Orkana Carla. Vsaj to je tisto, kar so mislili. Helikopter in pilota manjka, in preiskava je bila preložena zaradi Orkana Dora.
  
  
  Tako ih postal šest. Morton, Saybrook, Lindale, Cranston, in zdaj Neil in Croft. On lahko predstavljate Washingtona akrobacij. Zasebni pogovor o atentatu poskusi in zarote. Spodbujanje vlada izkazov. Medtem, top-tajne pogajanja so se vršila v Hawke ' s office. Kako nam lahko varnostne ukrepe, da ne povzroča vsesplošno paniko?
  
  
  Sem bil začuden, kako — če Hawke si, da bi on ročaj klon primeru. Do sedaj, je ferret ni imela nobenega trdnega dokaza za teorijo. In če bi on bil tudi na daljavo nagnjena, da sprejmete našo teorijo, jaz še vedno ne bi ga spoznala za nekaj časa. Ni dvoma, klonov, ki so že v državi. Vendar, kako lahko ih se je postavil na seznamu iskanih oseb, če ne veš, koliko kopij iste osebe, ki so okoli?
  
  
  Ampak seveda, ki je bil Hawke je problem. Do sedaj, sem imel svoj lasten problem. Moja naloga je bila, da bi našli hotbed teh PBX sistemi tam, kjer so bili nahaja. Ubiti izvirno in uniči kopije. Poskusite tudi, da ugotovite, koliko-če obstaja nekaj ihs levi so hoja brezplačno s umor naročila. Če je to storil, in da je živel dovolj dolgo, da povem zgodbo, Washington bi lahko začel s polno zaustavitve. Vsaj ne, če sem živel dovolj dolgo.
  
  
  To je šlo vse okoli v krogu in potem je prišel nazaj k meni. Washington je čakal moj prvi korak. In Chen-li je čakal njen prvi korak. In potem pride točka, ki jo ne bi smeli misliti na vse: kaj pa, če je to Chen-li ne premakniti na vseh? Kaj pa, če je samo sedel v skrivanje in obstajajo manj in manj senatorji?
  
  
  Bell je začel zvonjenja. Dekle v baru, mi je povedal, da je bil zaključni čas. Plačal sem ga in odšla.
  
  
  Včasih se sprašujem, če smo del nekega velikan igra šah. Big Strani prihaja in se ponaša, da ga bo dal, kjer ga ne bi bilo na vse. Izgleda zelo naključno gibanje. vendar na koncu se izkaže, da je to končno premakniti celotno igro.
  
  
  Sem šel na kratek sprehod. Aimless, mislim, da. Po Obveznic-izbrisati. Na dobro uro, se je znašel v Burlington Arcade, dolgo, ozko galerija trgovin. Za njo, je craned njegovega vratu, tako kot vsi ostali, da pogledate na zastavo-okrašena stropa galerije. Ozrl se je na trgovino windows z majice in kamere, in na okna s Kitajske figurice.
  
  
  Bil sem pri čemer se lahko odločimo, ko človek v Virginiji je sliko svoje žene.
  
  
  Nato sem tekel v naključje.
  
  
  Moja prva reakcija je bila, da se je obrnil stran, tako da ne bi me videl; pogled na moj obraz v razmislek trgovine okno. Potem pa sem spoznal, da je ne bi spoznali mene na koncu. Njen ego je vedel, njen obraz skoraj tako dobro, kot je vedel svoje. Srečal sem ga dvakrat prej. Njen ego je že ubil njen nekoč. Vendar ne v tem organu. Chen-li bil nekje na podeželju. Visela Lo je bil v peklu, in nisem si mislil, Valencijščino Zeng je nakupovanje zdaj. Ta obraz pripadala nekomu drugemu. Enako široka, trdi obraz. Enako ravna, neprijazno izražanja. Isto popolnoma postavi wart.
  
  
  Drugi veji.
  
  
  Sledil sem mu z priložnostne, miren hoja. Piccadilly cev, nazaj na Russell Square.
  
  
  Bilo je tvegano, da mu sledimo tako tesno. Vendar pa obstaja nekaj tveganja, ki jih je treba sprejeti. Poleg tega je začel kot človek, ki ni pričakovati težav. On ni pogled na njegovi zasledovalci ali obrnite okoli. Izhod: več izbire. Niti ni vedel sem bil zalezoval ; ali vedel je, in bilo me vodi v past.
  
  
  Je nato za nekaj več blokov, dokler ne vejo izginil v rdeče-zidane zgradbe. Vrata so bila oštevilčena 43, in bronasto tovarniška ploščica dodano nepomembnih informacij: "Featherstone Družbe "z neustreznimi postscript:"Ustanovljen leta 1917." Kaj za vraga vrste Featherstone Družbe je bilo to? Naslednja stvar, kar sem moral storiti je bil izvedeti.
  
  
  Tam je bil makrobiotično restavracijo čez cesto. Naenkrat sem imel velik apetit za zdravo hrano.
  
  
  To prevzel tabela s pogledom na ulici; natakar, ki niso videti tako zdrav, kot si morda mislite, da v tem okolju, brušena proč nekaj drobtin in roko mi je v meni. Imel sem na izbiro: sončnično sorbet (stepeno jogurt z semena) ali seznam vse bolj smrtonosnih concoctions. Špinača sok, zelje souffle. Premolknil na decanter organskih limonade, se spraševala, kaj organa, ki bi jim to uspelo kuhamo ego okoli.
  
  
  Nekaj vdove z sprehajalne palice, narejene boleče trek skozi Featherstone Družbe.
  
  
  Sočno najstnik, v majico in kavbojke, je v tabeli poleg mene in je ukazal sončnic . Ona me je pogledal tako malo dekleta ne.
  
  
  Ženska, ki je prišel z veliko število paketov. Na njihove glave so nosile preveč red hat in skoraj ostentatious gube. Najprej sem mislila, da je bila v pogovoru za sebe. Vendar sem se motil. Ona je govorila, da ji vrečko. "Vse prav," je rekla, " in prosim, ostanite mirni.
  
  
  Ona je bila popolnoma prav o tem. Nakupovalno vrečko z prevelika usta je LAHKO zelo nadležno.
  
  
  Ona je sedel za mizo poleg mene in poletela ji puhasto rjava cape. Hej, to ni bilo daleč od osemdeset, ampak ona je še vedno apretiranje, da se ujemajo njen mladosten let. Bila je neke vrste najstnice. Biserne ogrlice in mošusni parfum.
  
  
  "Usedi se," je rekla vrečko. Ona se je obrnil in mi je apologetic nasmeh. "Ne razumem, zakaj egos, niso dovoljene v restavraciji. Pravijo, da ima opraviti s urejenost ali kaj podobnega. Ampak to je zelo lepo. Pogledala v torbo. "Ni, da je prav, ljubček?"
  
  
  Obkladek je bil šest-funt Yorkshire Terier. Znan tudi kot Roger. Po naključju, ne maram vseh teh malo yapping psi na vse, in nekaj o tem je bilo napisano po vsem obrazu. "Upam, da ga ne bojijo psov."
  
  
  Sem ji rekla, sem bil ne bojijo psov.
  
  
  Oh, dobro. Nasmehnila se je in je pobožal mojo roko. "Zato, ker Roger ne bo bolelo letenje."
  
  
  Spraševal se je, na glas, izražen ego rast, če letenje bi bolelo emu. Ona naj si visokim glasom smeh, in coquettishly sedel lizal.
  
  
  Njeno ime je Miss Mabel. Je živela na blok za več kot petdeset let v hiši, ki je skromno opisan kot zelo razkošno. "Ah, naj samo povem, da... darilo, naj samo povem, da ... drugo. Miss Mabel želi, da mi sporočite, da Ne dejansko imel spolne odnose. Mi je bilo jasno, da ne Zamudite Mabel, da nisem bil presenečen.
  
  
  To zaslužili me nekaj točk, in pogovor je določeno smer. Sem rekel, hej, da sem sedel in čakal prijatelja, ki je trenutno obiskuje Featherstone Družbe.
  
  
  "Mmm," je dejal. "In če nisem hotel, da bi šel tja." Ne verjamete v te stvari? dej
  
  
  Rekel sem mu, nisem vedel veliko o tem.
  
  
  "Nihče ne ve, o duhovi, G. Stewart. Smo morali sprejeti, da so tam."
  
  
  Samo všeč. V Featherstone Družbi omogoča, da govorite, da je mrtev.
  
  
  Spraševal se je, če te veje je namreč senatorji.
  
  
  Vprašal sem jo, če bi bila kdaj bili tam, in ona snorted.
  
  
  "Ha. Ne, to je malo verjetno. John Featherstone preklet me leta 1920. Prekletstvo, predstavljajte si, da. On je rekel, da sem bil pretepač, da ga lahko. Oh, bil je moški dostojnosti, pravi fanatik. Je potrkal vodje s svojim kazalcem, ki glittered z zbirko diamant obroči. Spomini na preteklost škandal.
  
  
  "No, če me vprašate —" je rekla tiho v moje uho, " ni enega telesa v tej hiši, da moramo govoriti o tem. Mrtev ali živ, morate biti angel za vstop v to hišo. In angeli, dragi moj, so zelo dolgočasno. Dala je, kaj lahko pokličete nagajiv pomežiknil.
  
  
  Natakar prinesel hej, a soda, bogata z vitamini. Ona je sip in naredil obraz od gnusa. Ta pijača je zelo dobro za vas.
  
  
  Kaj sem rekel, še enkrat? Oh, ja, no, ko je umrl, njegova hči, ki je prevzel. No, govorim o oddities... Alice Featherstone, draga gospa, Miss Mabel našobljenimi njene ustnice na neodobravanje. "Igranje devica predolgo ni nikoli dobra stvar."
  
  
  Je prezrta Miss Mabel je psychosexual teorije.
  
  
  No, neumnost. "Ah, Touwe" ali "Wauwe". nekaj takega. Ne vem, ji natančno. Če me vprašate, medu, to je zato, ker tradicionalne Kitajske hrane je naučil kot otrok. Jedo najbolj grozne stvari, ki jih poznate. Mislim, da to vpliva ji možganov.
  
  
  Ona je veliko naučila iz dovolj ljudem, ki se v zadnjih letih je vedeti, da morate poslušati vse. Iz ih najljubši leteči krožnik teorija, korak-po-korak ponovno predvajanje ih najboljše golf igre. Vsakdo si želi, da bi slišal. In če ste pripravljeni poslušati stvari, ki jih nihče drug ne želi slišati, so možnosti, ti bom povedal stvari, ki jih nihče drug ne bo. Tako je sova na tem svetu ne bi imeli prekine njo, če ni gledal na cesto. Tisto, kar sem videl, se mi je rekel, da bi osvojili glavno nagrado.
  
  
  On opravičili sebe in je odšel k telefonu. Ego je našla v men ' s room in odhodnih njena številka. Mace ni imel sedanji.
  
  
  Jaz sem omotavati trakom to.
  
  
  Vejo samo levo skozi številka 43. Šel sem v kotu, da pošljete sporočilo. Razen če ni bilo podružnice, ki je bil preganja jo tukaj. Če bi on bil spreminjanje in šepanje za zadnje pol ure. Seveda, je bilo mogoče. Ampak on ni zaupanja njo. Moje veje pogledal preveč domišljav, da ukvarjati s preobleko. In če bi bil kdo drug, bi naleteli nečesa večjega. Ti so kloniranje postaje.
  
  
  To je bila deset minut do štirih. Pustila sem ji sporočilo za Roscoe. Povedal sem emu, da bi prišel sem in bodite pozorni na naslednje klon. V tem času, jaz bom sedel tukaj in gledati. Bom videl, če še kdo pride."
  
  
  Miss Mabel je govoril, da Roger še enkrat. Njen spraševal, če sem lahko dobil svojo moj naslednji revmatizem test brez predavanje o kemijski sestavi živil. Vzel sem priložnost, na njej. "Zakaj se je Alice Featherstone zrastejo na Kitajski ed?"
  
  
  Miss Mabel se je zdelo, da mislim, da je neumno žepni nož. No, dragi. Kaj storiti, Kitajci jedo?
  
  
  Počakajte sekundo. — Mislite Featherstones so Kitajci?"
  
  
  "Dobro," je pokazal na mene. "Ni res. Ampak spet, ne točno.
  
  
  Skratka, Stare Janez je bil čaj izvoznik. Živel je na Kitajskem že več let. Ampak z revolucijo, leta 1912, je postalo jasno, da Westerners, da niso bili več dobrodošli. Ego primeru je bilo zaplenjeno. Ubitih ego žena. Tako je Janez vrnil v London s svojo malo hčerko.
  
  
  In z nagnjenj za mistike.
  
  
  Trdil je, da je govoril, da je njegova žena vsak dan. In emu uspelo prepričati številne stare aristocrats, da bi mogel biti ih je " stik z mrtve." Pomagali so emu in ustanovil Featherstone Družbe. To je bilo precej vse Miss Mabel je vedel o njej. Razen, da je Janez in njegova hči Alice živel kot puščavnikov. Samo, da pridejo ven od časa do časa, da odda prekletstvo na manj čistega srca.
  
  
  Ona končal svojo zgodbo samo v času. V manj kot drugi, je pogledala v torbo. "Roger!" je bit njo. "Slabo pes.'
  
  
  Ona opravičili sebe in levo.
  
  
  Bilo je 4:30, ko Roscoe prišel. Vzel je tabela, na drugem koncu sobe in padla opomba v naročje, kot ga je posredoval, mimmo:"Tam je zadnja vrata na ulico."
  
  
  Tako se je začelo deževati takoj, ko sem zapustil restavracijo. Ustavil se je v zavetju vhod in pogledal skozi okno čez cesto. Ženska v njen šestdesetih letih v črno svileno obleko je klečal na okenski polici, ki gleda.
  
  
  Skozi dež njo, slišal njen glas. "Da, vrv. je rekel. "Ah, vrv. Mo.'
  
  
  
  
  Poglavje 12
  
  
  
  
  To je bil ozkih tlakovanih ulici, ki je potekal dolžino bloka. Nekaj, kjer je bilo nekoliko širše, kjer je bilo prej vhodi za nekatere stabilno ali majhno igrišče. To se je končalo v predoru približno dvanajst metrov dolgo. In potem je bila stranske ulice.
  
  
  Številko 43 je bil štiri-zgodba dvorec. Ni bilo ogenj uide, toda tam je bila zadnja vrata.
  
  
  Vrata so se odprla.
  
  
  In tam je bilo moje prvo vejo. Me je videl, je preveč, in mi je dal hitro postavlja videz. A "nisem še videl pred"videz.
  
  
  Ko ste v dvomih, se morate improvizirati. Sem šel čez, da mu je in se nasmehnil. Žal mi je, ampak jaz sem, ki iščejo Marsden hiše. Sem potegnil Roscoe je upoštevajte, iz mojega žepa in se pretvarjal, da ga študija. Se pravi, da sem moral biti na število štirideset štiri, ampak — - sem skomignil z rameni - " ni štirideset-štiri na vse.
  
  
  Je poblisnil po mene. 'Ne vem. Ampak vsaj ne boste našli ego v ulici." To je bil njen prvi čas govoril, da klon. Slišal sem, drugi govori z njo, ampak ne meni. Zdaj pa me je zadel. Vse od njih govoril kot nalašč angleški brez naglas. Ameriški naglas v angleščini. So bili temeljito usposobljeni.
  
  
  "Poslušaj," sem rekel, " morda se bom uporabe telefona. Imam Marsden je število - " sem brskal z Roscoe je opomba znova.
  
  
  Je zmajal z glavo. "To je v okvari."
  
  
  "Oh, — sem odgovoril. "Dobro, hvala."
  
  
  Nisem imel druge izbire, kot da greste po ulici. Dež padal težje zdaj. To hit pločniku in odmevalo glasno v ozkih hodnikov. Prostor je bil zlovešč. Na ulici je temno. Dež je temno. To je spolzek zaradi nenadnega dežja. Njen ovratnik obrnjen navzgor.
  
  
  To ni bilo nekaj, kar sem videl ali slišal. To je bil samo nagon.
  
  
  Ustavil se je, da prižge cigareto. Ustavil se je na Rivnenskaya le korak stran od mene.
  
  
  Ni se obrnil. On naj stiletto izvlecite roko in še naprej na svoji poti. Slišal sem, Tara je rekel spet, "sem prvi razred morilec," je rekla,"imam, da se prvi razred morilec."
  
  
  Dober. Tako sem bila pa je sledila. Med odmev svojih lastnih stopinjah in bobnanje, dež, ona bi lahko iz drugega zvoka.
  
  
  Predor je bil pred mano. Njo, vstopila v predor. To je bil temnejše tam. On crouched v senci stenske in pogledal nazaj dol po ulici.
  
  
  Nič takega.
  
  
  In še... nisem ga videl, da prihaja. Dlake na mojem vratu stojijo za razlog.
  
  
  Edini zvok, ki bi lahko slišali, je zvok dežja. Tiho gawk je priletel od nikoder. To hit kamniti zid. Njen znižala nazaj in zamenjali svoj meč za Wilhelmina je. Samo v primeru. Nisem pričakoval, da so ubiti ego. Je poskušal, da bi dobili nekaj odgovorov od njega. V tej fazi primeru, še mrtva veja bo pripeljalo do še mrtve točke.
  
  
  On je zlezla nazaj v senci in je slekel plašč. Sem obesil njen up, kot kamen v stokanje. Gawk-eyed mimmo whizzed mimo mene in se pasle moj plašč... Na njen trebuh, ki se je začela lesti po predoru, v smer, iz katere oznake so prišli.
  
  
  Stvar je v tem, on je ne uporabljajo za manjkajoče strel. Čakal je za svojo žrtev reči "phew" ali " argh." Tišina dobil na Emu živce, če je bilo vse. Je izstopilo prek zavetišča, takoj ko je prišel v tunel vhod. Njen strel je šel nižje in hit emu v roki s pištolo. Ne na roko sama, ampak na pištolo, ki je padlo na tla, se Je obrnil k dvigniti svoj ego. Njo, skočil in napadli. Trenutek je dosegel za svoje orožje, je bil vrgel stran za ego. Je bilo težko boriti proti njemu. Je bil dober. Vedel je, da vsak trik, ki so jo poznali. Je imel nož. Samo, da je bilo tam, in je poslal iskrene moje dolar sklad. Ego prijel njeno zapestje in je uspelo, da jo ustaviti premikanje. Vendar ne za dolgo. Je pobral vsako pleme, in skoraj me je zadel, kjer je res moti me. Njo, se obrnil in leaned nekoliko naprej in to me je zadel v življenju.
  
  
  Udarec zabijanje me off nogami, in nož skoraj me je zadel. Svoji vstala. Na vrhu moje glave, hit ego je brado z glasno žvenk zob. To je kršil ego je nameni. S karate udarec v ego roko z nožem in trkal ven ego, orožje, ki je stal zmagovalec med balvani, točka navzdol. Ji je nadaljevala ego je zapestje in z metom ego na hrbtu. Poskušal je, da se znebite svoje moči z uporabo judo premakniti, vendar ji je že pripravljena za ego premikanje. Je spodrsnilo in padel na mokrih skalah. Slišal sem, suho razpoko kosti. Legel je, gledal v presenečenje. Ego je noge so bile tucked gor, je bil še vedno zavestno in ni čuti nobene bolečine. Šok samo rasla vse te občutke. Morda njegove noge so bile trajno onemogočena. "Vse prav," sem rekel. "Vem, kdo ste. Želim slišati nekaj podrobnosti, od vas. Koliko ste tam?
  
  
  Je zaprte oči in se nasmehnil arrogantly.
  
  
  "Veliko." "Preveč ustaviti nas."
  
  
  Če je vaš osnove?
  
  
  Da nasmeh znova. "Naprej. V kraju, kjer se nikoli ne boste našli nas.
  
  
  Ti dal pištolo na njem. "Dobro. Bomo začeli iz nič. In ne potrebujem odgovore, kot so "veliko" in "več". Želim, da bi dobili odgovore, kot so, koliko in kje. Torej, pojdi naprej.
  
  
  Ego je obraz je bil miren.
  
  
  "Ali boste ustreli me?"
  
  
  Je zmajal z glavo. "Ni razlike med smrtjo in življenjem. Ste Westerners ne razumejo. Nisem mogel najti. Tako njen je že mrtev.
  
  
  Vam ostane nekaj groženj, ko je zadnjo grožnjo, dobi tak revmatizmu. To je bil mrtev. Njen je tudi uspelo. Potem pa, če nisem dobil, kar je hotel, je dejal, sem lahko vedno poskusite, da bi dobili potrditev, da sem mislil, da sem poznala.
  
  
  — A misliš, da drugi bo uspelo. Da lahko ubije celotno stotih senatorjev?
  
  
  Nimamo ubiti vse. Dovolj, da prestrašiti ih vsakogar do smrti. Poklicati kraljestev v svojo vlado. Tvoje .... Kongres, kot ste klic ego. Nato se bomo obrnite na svojega predsednika, in vse, kar se bo zgodilo, kot smo želeli."
  
  
  Zdaj je bilo mojem pa, da kažejo nekaj prezirom. "Mislim, da ste pozabili nekaj." To ima predsednik svojimi varnostniki in precej tesen varnostni sistem."
  
  
  Je zmajal z glavo. "Mislim, da ste pozabili nekaj." Ta varnostni sistem je bil obiti prej. In poleg tega mi ne boš ubil ego. Smo le nameravajo nadzor ego možganov.
  
  
  Zato alexander ih glavni načrt. Ohromi Kongres in da predsednik svojo lutko. V obraz kaos v Kongresu, izbrani ponudnik bo imel neomejeno moč. In KAHN bo imel popoln nadzor nad njim. Je, da ni tako nemogoče, kot se je zdelo. Svojimi varnostniki, ki so zaščiteni le od krogel. In ne moti vaša omleta polno spreminjanjem mišljenja drog. Ali proti aspirin, ki je ne aspirin. To je bilo vse, kar so potrebovali. To je dejal, da Rasputin je imel kralj v ego moči. Ampak danes, ne boste tudi morali biti Rasputin, da to storite. Samo je treba biti drog fant. Kralji v Srednjem Veku je imela svoje pokuševalcev. Ljudje poskušajo hrane in pijače, da poskrbite, da se ne zastrupljena. To je bila zaposlitev. Vendar se to ne bo zgodilo zdaj. Zato, pritegniti svojo briljantno pedagoške sposobnosti, vladarji so brez obrambe. KANG je bil načrt noro. Vendar pa ni bilo, da je nor.
  
  
  Izgubil je zavest. Tako ali tako se je zdelo. Nisem imela veliko opraviti. Kakorkoli že, nisem dobil več informacij. Ampak ena stvar je jasna: je moral umreti. Ali ta celo KANG clique bo prišel po nas.
  
  
  Pogledal je navzdol na njeno negibno telo. Njen, se je za hip zamislil. Njo, razmišljanje o najboljši način za njega, da umre. Njen, odšli. Se je vrnil v predor in pobral njegov plašč in stiletto on bi padla. Od tam, je še naprej po ulici.
  
  
  Vse, kar sem slišal, je bil rahel zvok. Seveda, ni bil nezavesten. Obrnil se je in dvignil pištolo.
  
  
  On sam strel v oči.
  
  
  V prvem razredu umor.
  
  
  
  
  Poglavje 13
  
  
  
  
  Uspešnost" Povejte Svojo Mamo " na Lyric Gledališče, kot je obljubila, je bila "zelo zabavno, če vam je všeč to vrsto stvari." Slaba stvar je, da sem verjetno ne bo ego-gledal. Edina zanimiva stvar, ki je bila dekle, ki je imel že zlezla iz svoje obleke. Janice Venus. Spominjal jo iz dni, ko je njeno ime je Janice Lesa.
  
  
  Janice Venera je bila blondinka boginja, in ne glede na njeno ime je bilo z lepa številka. Bila je vroča spremljevalec na izlet v Riviera, verjetno pred petimi leti. Smo ločila kot prijatelji. Moje podjetje in njeno prihodnost so bili shranjeni z affable in bogati Grof Hoppup. On mi je dal nekaj informacij o Almazov je tihotapci, in Janice mi je dal kup Almazov. Zadnjič ih zagledal v Lepo, so bili že poročeni.
  
  
  Kako je videti zdaj, vse, kar se lahko obrnile nekoliko drugače. Med odmorom, sem poklical njo in imam posneto sporočilo iz Mace. Po vsem, kar Emu uspelo zbrati skozi teleskop, je vir dobrega kaša je bila ovsena kaša.
  
  
  To je bilo vse, kar je zdaj.
  
  
  Roscoe napovedal, da je imel šteje tri telefonske centrale. Odin je bil na Addison Hotel; eden je bil še vedno v Featherstone in tretji je bil na Old Vic, gledal Sir Laurence Olivier igrajo Hamlet. Pustila sem ji "Povej mami" sporočilo, ki je bilo zabavno, če ste v to, da se takšne stvari.
  
  
  Se je vrnil samo v čas, da začnete na začetku drugega zakona. Luči že odšel ven, in Tara je val me je nazaj na svoj sedež. Orkester izvaja od začetka za drugič.
  
  
  "Novice?'Kaj je to?' je vprašal je šepetaje.
  
  
  'Da. Obstajajo trije.'
  
  
  "No, tri? Ali tri in več?
  
  
  'Da.'
  
  
  Ona ustavi. "Tako je le sedem.
  
  
  'Da. Je pokimal z njo. 'Še vedno ferret.'
  
  
  Band je igral pesmi, ki Janice je pel. "To dekle," Tara je dejal, " si jo poznajo, ali so ti znaki ljubezni na prvi pogled?"
  
  
  Nisem vedel, da sem imel take simptome. "Sem že poznala," sem rekel. "Pred nekaj leti. Lepo dekle. Nič več.'
  
  
  Tara je dvignil obrvi. "No, ona ni videti, da girly več."
  
  
  Ona je verjetno prav o tem. Janice je sedanji velikosti je bila 90-60-90.
  
  
  "Bili smo le prijatelji," sem rekel. "Mojo besedo čast."
  
  
  Tara me je pogledal. "Povej svoje matere.
  
  
  Po pokazati, šli smo v zaodrje. Janice je bilo vroče. Tara je bila kul. Janice predstavil nam svojo novo ljubezen, Mickey. Tara stali ven. Štiri od nas je šel ven na pivo.
  
  
  V taxi domov Tara je dejal: "imaš prav, ona je lepo dekle. Dodal je precej ostro,"Nič več."
  
  
  Obstaja več načinov, da ugotovite, če je nekdo odgovoril na vaše vrata, medtem ko ste bili proč.
  
  
  Na žalost, vsi vedo, te manire.
  
  
  Še posebej za tiste ljudi, ki se trudijo za odpiranje vrat, da se v vaši odsotnosti.
  
  
  Hvala za Januar Fleming, ti multi-las pasti, ki so postali splošno znani. In vse izkušeni agent ve, kako to storiti. In drugi avtorji vohunske zgodbe so izpostavljeni drugih dobrih trikov. Trik, da so tajni agent je, da ego taktika, ostaja skrivnost. Danes, za ceno mehkimi, vsak otrok je pljuvanje podobo Carter.
  
  
  No, Carter je bolj zvit.
  
  
  In če si včasih mislim, da mi bo pokvarilo dobro stvar, ki je stran za tistih nekaj guilders, pomislite še enkrat. Stvar je v tem, da bi nekdo vzel moje vabe. Ko smo prišli nazaj v stanovanje, sem spoznal, da je nekdo tam. Ali pa ni bilo. Je pomignil za Tara, da pridejo ven znova in počakajte, da moj signal. Zgrabil puško in odprl svojo lastno zaklepanje z okostje tipko. Mehko kliknite namesto kakofonijo zvočne clanking tipke. Bilo je temno notranjost. In je bil tiho. Tako zelo glasen molk, ki jih povzročajo nekdo ne poskuša biti tam. Njen mož gripped Wilhelmina tesno v svojo roko in začel hoditi previdno po vsem stanovanju. Sobo za sobo. Skozi nered dnevna soba, jedilnica, in končno dnevna soba, v želji, da Roscoe prijatelj je sprejela njena mačka proč, preden je zapustil, zato, ker, da mačka je bila oklepa moje pete.
  
  
  Dober. Torej, naš gost je bil čaka v spalnici ali pa se skrivajo v tuš. Ali ego je bil že dolgo ni več.
  
  
  Njen, ustavil jih spalnica. Nekdo je bil tam. Sem slišal mu dihanje. Moj naslednji korak je bil mojstrovina usklajevanje. Z eno samo gibanje, stražniki odprite vrata, se obrnil na sveti, in je cilj.
  
  
  Je skočil iz postelje, kot je kruh na opekač za kruh. Jezus, Nick. Je to vaše znanje reči dobro jutro?
  
  
  Je znižala pištolo in zmajal z glavo. — Ne, Roscoe. Ampak to je prekleto dober način, da se pozdravi z oznako, ste prekleta prasica. Ali veš, da sem lahko ubil?
  
  
  Odrinil svoje lase nazaj in yawned. Nato se je popraskal njegovo brado, strmel v meni. "Ti Američani so vse podobnega," je dejal. Poslušaj. To je moja punca je kraj, kajne? Zato ne želim govoriti z vami. Tako sem imel ključ. Torej, njegovo vnesli. Torej, kako sem bil moral vedeti, da ste bili prihajajo?
  
  
  Roscoe... - ji prodajajo na robu postelje, -...kot za te metode za vaše delo... dej
  
  
  Je dvignil roko. "Ne pridigajo. Nick. Ste dobrodošli. Je prižgal cigareto, in sem videl, da plamen je bil rahlo tresenje. "Kje je Tara?"
  
  
  Šel je k oknu in signalizirajo z njo.
  
  
  Ne, pridige, Roscoe. Besedo.'
  
  
  Je zavzdihnila. 'Besedo?'
  
  
  A."
  
  
  "Požar".
  
  
  Glasovanje je beseda.
  
  
  Je potrkal cigareto proti rit z pištolo. "To je moje delo, Roscoe. Ste senca. Sem ustrelil njo. Kar pomeni, da obstaja veliko ljudi okoli, ki so načrtovane, da ustreli me. In potem, če ne bom ostal na moj varnostnik, ki jih bo uspelo.
  
  
  Pif-pok, in svoje mrtve. Razumel?
  
  
  Je pokimal in se je nasmehnil. "Narobe," sem rekel. "To ni smešno. To je prekleto resno. Mislim, ti si genij, Roscoe, ampak mislim, da ste dobili overconfident. V prevod, to pa je pozval, da boste postali brezbrižni. In to je zelo dober način, da umre.
  
  
  Razumeli?" Je pokimal. On ni nasmeh.
  
  
  Sem se morala ustaviti. Vendar, kot vse preachers, je bil v svojem pulpit preveč dolgo, in je doživel le en moralni udarec, od katerega ne bi mogel obnoviti.
  
  
  Roscoe skomignil z rameni. "Vse prav," je dejal. No, slišal sem, da je vse prej. Pa nocoj... ste naredili vihar v kozarcu vode. dej
  
  
  Tara je sedel na pragu. "Zato vam bo pitje čaja.
  
  
  Nasmehnila se je. Eno ali dve žlici?
  
  
  Roscoe se je nasmehnil revmatizmu. "To je drugi, ki tvoje je zamudil svoj poklic.
  
  
  "Kaj je to?'
  
  
  "Ustvarjanje vojaško usposabljanje filmov".
  
  
  Tara, ki čaja.
  
  
  Roscoe je razlog za prihod je bil Featherstone družbe, in hotel je vedeti, kaj storiti z njim. Gledam spet jutri, ali kaj? "Ja," sem rekel. "Da gleda. Moramo vedeti, ko ti kloni bo učinek. Premalo se zgodi; ni mi všeč. V tem času, kaj je s sprejme bližje pogled. Pa poglejmo, če bomo lahko ugotovili, kaj se dogaja v notranjosti. 'Hmm. Jaz samo ne vem njo še, Nick. Dvomim.
  
  
  "Pravico?'
  
  
  — Potem, kaj boste storili?"
  
  
  "Na obisku Featherstone Družbe, da izpolnjujejo moje dragi pozno Teta, Myrtle.
  
  
  — Lahko pomeni samo hoditi v?" Samo všeč.'
  
  
  "no... jaz bi leteli, vendar mislim, da bi bilo preveč neokusen, ali ne bi?"
  
  
  Roscoe vstal. — In vi ste povedal mi je, da ni šala." Ste prišli vsi na ta način?
  
  
  Če to je Tabor, CANNA, ste nit. Pogledaš precej seznanjeni, kolega. Ste skoraj tako anonimni kot Nixon na Demokratične konvencije.
  
  
  "Bil sem računam na vaše posebne učinke ministrstva, da mi maska in primerna prikrivanje bi pomagal.
  
  
  Roscoe je zavzdihnila. "Naše posebne učinke ministrstvo," je dejal, " ali je mrtev."
  
  
  'Umrl?'
  
  
  "No, veš... to je res malo boleče... bila Je stara dama, ki je nekoč delal za Ealing. Veš, ta movie studio. In ... no ona je umrl. Poznam jo! On mi odreže preden je lahko reči besedo. To je smešno, to je ona, to je otrokovo delo, in to je nemogoče. Ampak se bojim, da je le London podružnica AX.
  
  
  Njegova je za emu, ne pove ničesar.
  
  
  Je rekel. = "Lahko sem se ji je?".
  
  
  "Žal mi je, Roscoe. Jaz vas potrebujem zunaj več. Če ena oseba okoli teh PBX postaje, ki gre v Združenih državah amerike, nato pa še en senator bo šel na mrtvašnica. Moramo ugotoviti, kaj ti steamboats so do.
  
  
  On je vrgel roke v zrak.
  
  
  'Potem je v redu. Mi smo nazaj na naše izhodišče. Greš tja. Tako da sem morda tudi vas zdaj. Če umreš, ali lahko vzamem ta kravato od njega?"
  
  
  Vem njo. Resno. Ampak resno, kaj fantje predlagam?
  
  
  Predlagam, "Tara pogledal nas je," da sem šel tja."
  
  
  Ne, sem ji rekel. 'Zagotovo ne.'
  
  
  "Ampak, Nick. dej
  
  
  Nobena.'Svoje je dejal.
  
  
  "Ampak...'
  
  
  Potem nihče ne posluša me tukaj. To je nit.'
  
  
  
  
  Poglavje 14
  
  
  
  
  Tako Tara šel vseeno.
  
  
  No, ne ravno Tara. Ne Tara, je " ukrivljenih rdečelaska." Ukrivljenih rdečelaske so preveč enostavno, da na kraju samem na ulici polni ljudi, in preveč enostavno, da bi spremljali navzdol. Ženska, ki je prišel na sprejem na številko 41 naslednji dan je bil miško, s katerimi se soočajo spinster. Z dodo-rjave lase, zasvojen nos in torba za obleko. Imeli smo kostum, lasulja, in ličila, zaradi Janice in "Povem Mami" podjetja. Če Tara se niso vrnili na gledališče za sedem ur na najnovejše, predstava ne bi še naprej - lasuljo in nos je pripadal njeni materi.
  
  
  Elektronsko snemalnik zvoka in kamere za ročno uro so bile narejene iz aluminija.
  
  
  Na magnetofon je bila najnovejši model , majhno baterijski pogon Sony. bilo je o velikosti cigareto primeru in prikrito na tak način, da je tudi videti, kot cigareto primeru. To je bil pod nadzorom zvoka, kar je pomenilo, da ni bilo snemanje tishchina. Pri hitrosti 4.75, sem uspel posneti jasen zvok za približno dve uri. Z vklopom glasnosti gumb vso pot navzdol, je lahko zapis iz žensko torbico, tako kot Tara je. Veliko odprto platno nakupovalno vrečko.
  
  
  Če ste se kdaj spraševali, kakšno noro bodo ljudje govorijo, da je mrtev, odgovor je bogata nori ljudje.
  
  
  Bibi Hodgson, na primer. Tara vrč ji na poti (klik). Dober. Tako da sem vedel, kdo je ona, preveč. Vendar Tara pravi, da po Modi, ta dama je "squatter," naslov, ki je lahko le zaslužila, če ste porabili veliko denarja za baletne copate in pasovi. Okoli njih so ženske, za katere majhnih stroškov, še vedno pomeni Dior obleko. Gospa Hodgson prejme njen denar od G. Hodgson. William A. Hodgson za Hodgson je Nepremičninski Agenti. In vem, kdo je. Hodgson je nepremičninski agenti lastno pol Florida in velik del otoka pravijo, Manhattan.
  
  
  Tam je bila tudi Gospa Wentworth Frogg, ki je približno štirideset in pet milijonov dolarjev. Tara je spoznal dol v čakalnici. Je tudi fotografiral recepcijo sama. A Viktorijanski soba z rdečih plišastih zofe in veliko lončnice dlani. Tara je, da izpolnite obrazec. Nekaj vprašanj o svojem osebnem življenju in življenju pokojnika. Glede na izpolnjen obrazec, G. Louise Rigg Sv Louise, Missouri, je njen obisk teta, Myrtle Rigg. V "Razlogov za obisk" oddelek, Tara je napisal: "Vprašajte za nasvet v zvezi z naložbami v spomenikov." Ni vedela, zakaj ona bi napisal, da. Odgovorila je, da je pravkar zgodilo, da me.
  
  
  "Je, da je veliko denarja, dragi?" Receptorka vprašal. In Tara je odgovoril: "Tako velik, da je strah me je."
  
  
  Receptorka je nasmehnil,
  
  
  Tanko Orientalski fant led njo gor, da vijolično čakalnico, polno palm. Je rekel, hej, da Sonce Ping bi se dogovorite za sestanek. Sonce Ping bo prišel k njej v pol ure. V tem času, pa ona lahko preberete v reviji, ki jo za nekaj časa. Bi radi skodelico čaja?" Je izginil in se vrnil trenutek kasneje s paro pokal. Tara je vzel, in fant je spet izginil.
  
  
  Ona je samo čakal minuto ali dve, nato pa odprl vrata. Nikogar ni bilo na spregled na hodnik. Po vsej dvorani, ženske pijani smeh je zadonel za zaprtimi vrati. Tam je tiho zamrmrala po začetku drugega dan. Medij, ki je zastokal, kakor je padel v trance. Tretja in zadnja vrata je bilo z oznako "Ostalo". Ni bilo nobenega zvoka od tam. Tara je potrudil, da jo odprete. To je bila zaklenjena.
  
  
  Iz njenega prevelik torba, vzela ven zobotrebec in trakovi iz plastičnih mas. Ona ni bila uporabljena, in ona ni dobro delo. Vendar ni bilo stopinjah na stopnicah, in nihče ni vstopil v ostalih dveh sobah. Končno, je odprl vrata.
  
  
  Ona je zaprta za njo in pogledal okoli. To je bila majhna bela soba. Bilo je več ponorov, majhen hladilnik, in dvojno štedilnik s grelnik vode. Steklene vitrine oblogo stene. Imeli so vse vrste čaja v enem vsem mestu. zeleni čaj. kamilice. Lapsang Souchong. Zbirka roza in beli cvetovi teacups lepo sedel na zgornji polici. Tako kot skledo fant prinesel ay. V drugi zaslon primeru, na drugi strani sobe, sat zbirka rjave steklenice. Vsak vsebuje neke vrste zrnat prah. Nalepke preprosto dejal, "A", " B " ali "H". Drug niz steklenice vsebujejo tekočino, in na spodnji polici so injekcijske igle.
  
  
  Na okna so bila zaklenjena.
  
  
  Tam je bilo uporabljeno iglo v umivalniku. Tara je vzdignila ego. Bilo je še nekaj kapljic tekočine, ki ostane v nen. Ona skrbno vbrizga ego v prazno ampul poleg nje. Ona njuhanje je tehtnica. Znanstveni računalniku v nazaj njenih mislih je potekal skozi več tisoč udarec kartice in dal ven revmatizem v manj kot druga. Ona dal ampul v torbo in odšel do vrat.
  
  
  Glas zadonel na hodnik.
  
  
  Je zamrznil.
  
  
  "Tako, Miss Alice. Ne skrbite. To je bil človek, njegov glas. Z visoko nosni Azijskih naglas. Govoril je, kot da bi bila govoril, da otroka. Poudarek na vsak zlog posebej. "Prav tako, ni všeč, se spomnite?"
  
  
  Alice je odgovoril nejasno. 'Da. Vem njo. Zlo že od... ampak včasih se sprašujem...
  
  
  "Ne bodite presenečeni, Miss Alice. Verjemi mi. Tvoj oče so mi zaupali, preveč. Še vedno...
  
  
  Se spomniš, kaj je rekel včeraj?
  
  
  Alice je zavzdihnila. Ja, Jan. Zaupam vam.'
  
  
  "Vse prav," je dejal. "Da si boste lahko zapomnili, kaj naj storim?"
  
  
  "Nič," je rekla s tihim glasom.
  
  
  "Nič takega. Točno to.'Potem je bil kratek odmor." Dobro, zakaj potem ne greš gor in to je?"
  
  
  Morda je pokimal v revmatizmu. Splet je nekaj korakov po stopnicah. Drugi par je le nekaj korakov. Roko je potrkal na vrata. Vrata so se odprla. V ozadju, pijan gospa je bila še vedno govorimo. "Oh, dragi, dragi Robert." V nekaterih žalostna pesem.
  
  
  'Dobro? Človek je dejal.
  
  
  Emu je odgovorilo, ki ga ženska z ostrim glasom. "Kot si dal veličasten pogled v zvezde. Jutri, najpozneje.
  
  
  "Poskusite, da bi dobili to danes. Morda bomo potrebovali jutri."
  
  
  "Dobro. Nato pustite me pri miru.
  
  
  Vrata so zaprta, in moške shaggy glas odmevalo po stopnicah navzdol.
  
  
  Tara je počakala na hodniku je bil spet tiho. Ona hitela nazaj na njen stol v čakalnici. Pogledala je na ledeni čaj, ona bi nedotaknjenih. Ona njuhanje to. To je bil čaj.
  
  
  Pobrala revije. Vrata so se odprla.
  
  
  Ženska je bila oblečena v črn kimono. To so zajele velik telesa s pomembno izboklini. Zapri je kratek, moško frizuro in resen obraz. Ona je govorila v meri, husky glas.
  
  
  Moje ime je Sonny. Prišlo je do napake. Ne morem se vidimo danes. Lahko pridejo nazaj, jutri?" Bilo je več kot naročilo. Jutri na dve uri. Ona sklonila glavo na kratko, ne omogoča njene oči k sodelovanju. So glided mimmo Tara, kot so črna reflektorji.
  
  
  Tara je vstal. "Ampak...'
  
  
  Na dve uri.'Kot Tara je prihajal po stopnicah, je zaklical za njo. "Tvoja teta, bo tam, potem."
  
  
  Tara ustavi snemanje in se obrnil k meni. "Je Louisa Rigg bomo videli njena Teta Myrtle?" Jutri v isti val, in boste slišali vse."
  
  
  Ona je bila zelo zadovoljna sama s seboj. Bila je seething z razburjenje. To je bil Hansje Brinker, ki je našel luknjo v jezu in zdaj zaljubljen svoj palec v to, da shranite državo iz ogromna katastrofa. Ona je tako prekleto zadovoljen, da sem res nisem hotel, da bi ji povedal, da ni vedela ničesar na vse. Samo fotografije, ki imajo lahko nekatere vrednosti. Roscoe pobral razvoj filma. Naslednje jutro smo dobil revmatizem.
  
  
  "Želim si, da bi imeli sliko o tem, kaj je ego ime je še enkrat — tisti, ki je govoril, da Alice."
  
  
  "Yana?"
  
  
  Da. Ego glas se sliši kot glas slavni agent KANG.
  
  
  Tara je razširil oči. — Mislite ostali ljudje niso vključeni?" In da narcologist? Tako, da to ni ravno tisto, kar sem klic otročje nedolžen zabavno.
  
  
  Ne povsem."Ji je nasmehnil.
  
  
  Kaj je bilo v tem brizgo? A pentothal?
  
  
  Ona znižati ustih. — Kako ste vedeli?" Sem jo pustil za konec.
  
  
  Sem se nasmehnil ob njo. "Poslušaj, moj dragi. Po dvanajstih triki, ki ga imajo za varanje bogato psice, so enajstih tam. Sodium pentothal je serum resnice, kajne? Tako, da dajejo ti dame dobre možnosti, ki jih daje ih ta čaj vnaprej, in dame, ki jim povedal vse, kar hočejo vedeti. Vse vrste podrobnosti o umrlih ljubimec. Potem, besedo za besedo, medijev, ponovite to kasneje. Izkazalo se je, a zelo prepričljiv nastop. Te gospe se ne spomnite, kaj bi dejal. Te ženske so osuplo. Tako hvaležni in velikodušni.
  
  
  Tara je usta nastala tiha "O".
  
  
  "To ima še številne druge prednosti. Če je to resnica je obremenilni, tam je vedno možnost za izsiljevanje. In če ni dovolj denarja, se ukvarja, duh pove, kaj naj naredim z njo. Ne glede na to je za nas — dobrodelni, promocije, Švicarski bančni račun, — lahko ste prepričani, da so raking v denar. Tara je pogledal zmeden. "Ampak, kaj ima to opraviti z KANG?"
  
  
  "Nič takega. To je pravica. Mislim, da je vse Nassau znova. V Featherstones ukvarjalo goljufije, KAHN izvedela za to in blackmailed ih. Verjetno enako kot z Bangel. To je nenadoma prišlo na misel mi je, da je Bungel in Featherstones je nekaj drugega skupnega: oba sta bila preprodajalcev drog.
  
  
  Ji je rekel, hej,:
  
  
  "Tako KAN bi lahko naredili isto pot, da se znotraj. So grozili, da prenehate ih coasters če ne bodo prejeli del prihodka, plus nekaj storitve. Storitve, kot so morda stanovanj klonov.
  
  
  Je stresel glavo. 'Očarljivo.'
  
  
  Njen, je skomignil z rameni. 'Očarljivo. Varno. Vendar obdržati vaš razum do sebe.
  
  
  Na ta način ne bomo dobili vse bližje PBX sedežu. Poleg tega mi nismo tukaj, da reševanje skrivnosti družbe. Naša naloga: iht.
  
  
  Je tresla malo. — To je blažji beseda kot umor, kajne?"
  
  
  Njo, pogledal na zapri. Ona je sedela na svilo, stol v spalnici, njene noge tucked pod njo. Bila je oblečena v svetlo roza obleko, in pogledala roza in bele in gladke kot svila. Kot ena od deklet okoli njih, ki zatiskati oči, da Sam Peckinpah film. Kot ena izmed tistih deklet, ki jočejo v Fove Zgodbo.
  
  
  Njen, je zmajal z glavo. "Na tveganje za sondirne nepomembno... ampak kaj pa dekle, kot si ti res ne v službo, kot je ta?"
  
  
  V žepni nož moti njo. Študirala je njen nohti. Dolgo. To je, kot bi je nikoli ne videl ih prej. -"No," je rekel nazadnje, " to je to... To je dolga zgodba. Nekaj časa nazaj... Uh, sem jo spoznal... človek.
  
  
  Dolgo časa nazaj. To je bil sprejet med vsemi kandidati, kot najboljša, in potem, za... ta človek... šel sem do AH... Mi - no, ni važno. To je bilo v Johnson je čas, ko je Vietnamska Vojna je bila spet na vrhuncu. No, jaz ... podpisana ga. Ona se nagne glavo nazaj in se je nasmehnil veselo na mene. "Jaz sem tudi mislil, da bi bilo zelo razburljivo in romantično za delo z ljudmi, kot James Bond vsak dan."
  
  
  "Ne pozabite omeniti Nick Carter?"
  
  
  Ah, " je rekla. "Nisem dovolj pogumen, da sanje o tem."
  
  
  Hodil je po sobi in se usedel zraven nje. Prijel jo je za brado v njegovih rokah.
  
  
  Poslušaj, " sem rekel. "Bomo, bi v življenju nekaj več, bo izpolnitev vaših želja."
  
  
  Hmm. 'Ona glared na mene. — Kako veš, kaj sem sanjal?"
  
  
  Vse v redu, " sem rekel. "Naj uganem. Njo, zaprte oči. "Hočeš, da prosto plavajo v zraku in bi radi tam".
  
  
  Mmmm... pogledala Je premišljen. 'Zanimivo. Ampak mogoče je preveč vetrovno.
  
  
  Potem je vse prav. Kaj pa... o tem, kako se muzej? Tam imajo posteljo šestnajstega stoletja-po stari gostilni. Smo lahko zdrsne za žametne zavese in praske ta imena na vzglavja, ko smo končali.
  
  
  Všeč mi je, " je dejal. "Ampak, muzej ne odpre do deset zjutraj." Ona me je pogledal. — Ali se strinjate z mojo idejo?"
  
  
  Njen oče je dogovorjeno.
  
  
  V mehurček kopel.
  
  
  V mehurček kopel?
  
  
  "V mehurček kopel."
  
  
  Poslušaj, jaz lahko samo priporočam. Glede na mehurčki in vse, ki gre z njim, to je lepo, čisto in spolu. Pravkar si nikoli ne poskusite v takem primeru. Vsaj, če ste mojo velikost.
  
  
  Je sušena me ven. Z veliko, mehko in toplo brisačo.
  
  
  "Želim vas vprašati, kaj je tisto, kar," sem rekel.
  
  
  O tem, kaj?'
  
  
  Ona je nekaj zanimivih stvari, s to brisačo.
  
  
  "Pozabi," sem rekel.
  
  
  S pravo dekle na svetu, preveč, ni vse tako slabo. Prav tako ne potrebujejo, da obleko gor, da nastavite alarm za ob pravem času. Ne z dvema ljudje, ki imajo radi drug drugega in drugačnega spola. Problem je, da nikoli ne traja dovolj dolgo. Težave vrniti.
  
  
  Prijel jo je za roko, stopil vstran, in prižgal cigareto. "Ona naj vas.".. "Sem zapravila iz dim obroč. "Ali je Kitajski besede kot so: "oh, tove, wow'?"
  
  
  Tekla prst skozi lase na mojih prsih. Ali želite spremeniti temo, dragi? Ali si želite, da bi poskušali igrati, da kopel scene v Kitajski?
  
  
  To je bil razložiti z Alice Featherstone petja. Tara se je namrščil. "Ah, vrv, wow?" Je skomignil z rameni in pomislil za trenutek. "Ha. Počakajte sekundo. Si rekel, da je bila pesem. Je pokimal z njo.
  
  
  Ona je vstala iz postelje. "Ne pojdi stran. Zgrabila svojo obleko in odšel v dnevno sobo. Sem slišal, magnetofon, dela še.
  
  
  Vrnila se je nasmejan. Zapri imel te besede. "Razumem," je rekel ponosno. "V Tao".
  
  
  "Je Dao? Kako je Tao On starodavne Kitajske religije?
  
  
  Ona prikimala. Ih Zvečer molitve so konstantno petje: "O Tao! O Tao! Verjetno so to zveni kot " Oh, tauwe, wow." Če bi le vedeli, kaj ste bili v poslušanje.
  
  
  Ona padli nazaj na posteljo in zvila v klobčič, ovije roke okoli njenega kolena. Bila je zelo samozavestni. Seveda, najboljše pojasnilo ferret so prišli do doslej je bila precej dvomljive teorijo, da je Alice, ki je obsedena z vrvmi in mahajoč ves čas.
  
  
  Tara beamed. "Oh, Nick. Odlično. Vse, kar je resnično. So Featherstones, ki živijo kot puščavnikov-Taoist ascetics. Kot je za govoril, da je mrtev. Taoist mistiki. In bili so preklinjali Miss Mabel, je rekel, da je Taoisti so fanatikov. In tudi. Ona je ustavljen kot Boltini, ko je oznanila, ki Plujejo pod Wallands. In Alice, ki se ukvarja neprestano ponavlja, da je zlo ena je čista. Ups. 'Ona zadeti posteljo. "No, naj te veje, ki vam pove, da je smrt in življenje sta eno in isto. Ti so tako Taoist ideje. Kako so videli, da je vse isto. Dobro in zlo, smrt in življenje. Vsi so postali eden spet v veliki Enotnosti Tao."
  
  
  Njen, je zmajal z glavo. "To pomeni približno enako kot Odličen Električni Helikopter v Nebesih."
  
  
  Ona je zavzdihnila in grimaced. "Tipičen filozofska ideja. Vendar ni slabo.
  
  
  Njena noga je bila upognjena. "Naprej?'
  
  
  "dobro... ker mislijo, da zlo ne obstaja, ne storiti ničesar, da se ustavi ego. Ne storiti ničesar, in vse bo kot je vedno. To je ih je super moto.
  
  
  Mm-hmm. " to je morda res za Alice. vendar ne za PBX, CANNESU ni ravno nič ne delaš prav zdaj."
  
  
  Mmmmm. Ne vem. Ljudje razlagajo verske nauke v čudne načine. Samo poglej na Inkvizicije. Ali tiste neskončne vojne za Sveti Gral. To ne bi izključil morebitno povezavo.
  
  
  Pomislil je, doslednost in zavrnil možnost. Politika je splet vere v te dele. In če nekdo piše večerno molitev, je bolj všeč "O Mao" kot "O Tao".
  
  
  Stvar je v tem, "je nadaljevala," lahko dobim Alice govori. Če je res Daoist, ona ne bo premagal okoli bush. Mogoče ona lahko povem, da me je veliko o tem, kaj se dogaja v tej hiši. Dejstvo je, da vam lahko vse odgovore.
  
  
  Stekel je njegove roke wearily nad očmi. "Upam, da mi ne varčujte o tem, vendar ne boš šel nazaj k hiši."
  
  
  Prav imaš, da zeleno-eyed pogled iz zapri.
  
  
  Mi bi porabili veliko besed o tem.
  
  
  In zakaj ne?'
  
  
  To je zato, ker takoj, ko so videli, da boste črpalka ste polni pentothal in vam bom povedal jim je vse, kar . Uporabite svoj razum, Tara. To je zelo nevarno je. Sploh ne vem, kako nevarno je, dokler ne prepoznamo te fotografije. Torej ostati stran od njih. Ste naredili svoj del. Roscoe in še naprej bom raziskala, Alice.
  
  
  In kako boš naredil, da če ona nikoli ne pride ven?
  
  
  No... potem smo lahko priti v večno.
  
  
  Ona je vstala iz postelje in začela tempo ljutito po sobi. Ampak to je tako neumno. In ste izgubili toliko časa, ker je. Tudi, je še bolj nevarno za vas. Sem že preide na enter. Jutri. Na dve uri.'
  
  
  Imela je prav. Naredil sem napako, da sem nikoli prej. Sem čustvena odločitev. Bolj kot karkoli, njena želja je bila, da jo zaščiti. In to je bilo narobe. Čustva so nesprejemljive v moje delo. Pustite ih za dan takoj, ko začnete.
  
  
  Njen strinjali, da je šla. Po dveh pogojev.
  
  
  Prvič: tako da bomo lahko ukvarjajo s fotografijami prvi. Če ta kraj je bil pravi oporišče za KANNA je agenti, ona ne bi šla tja. Strinjala se je.
  
  
  Drugič, Roscoe in sem čakala ee v makrobiotično restavraciji čez cesto in ostati v stiku z njo preko mikrofona. Če smo slišali, da nekaj podobnega geslo, smo lahko prišli do rešitev.
  
  
  Strinjala se je. Mimogrede, z nekaj presenečenje. "No, Nick, ne morem si predstavljati, kaj bi se zgodilo drugače. Saj ne, da sem se ji, "je odgovorila," to je samo, da sem... "je pomislil za trenutek —" bojim se."
  
  
  
  
  Poglavje 15
  
  
  
  
  To je bil usrano dan. Sem izrezala sam britje. Tara je padla ogledalo. Kava je bil prešibek. In je začelo deževati. To je bil dober del.
  
  
  Pred enajstimi uri, Tara je zapustil hišo. Ona je, da se na njo ličila in obleko, v čas, da se Featherstone zgodaj. Je upal, da zdrsne po stopnicah skozi priročnem čaka soba v drugem nadstropju, za izpolnitev Alice Featherstone.
  
  
  Moj telefonski klic, da Mace ob 11. uri je bil še en udarec. "Žal mi je fantov," benda, je dejal — " še vedno ne ukrepa."
  
  
  Ona je dobil klic iz Lightfoot čaj shop in je rekel, da mojih da ne bi bil pripravljen do poldneva. Ni so kurirske službe.
  
  
  "Ne morem priti ego?" Rekli so, da. To je bil zapletenih nalog.
  
  
  To je pomenilo, da fotografije, ki Tara je na Featherstone je ne bilo tako enostavno opredeliti. So nameravali poslati ih v Washington. Verjetno. Kakorkoli, jaz bom se ji revmatizem opoldne. Tam je še vedno dovolj časa, da se obrnete Tara v gledališču, če je to potrebno. Zapustil skozi apartmaji in hodil po ulicah. Roscoe spoznal na makrobiotično restavracija na eni uri popoldne. Odločil sem se, da bi dobili nekaj za jesti prvi.
  
  
  Na deset minut do dvanajstih, je bila v Lightfoot je čaj shop. Majhno umazano tlaka, srednje in majhne trgovine v pritličju zanikrnem stavbe nekje v Soho. Stene so obložene od tal do stropa s police, ki je napolnjena z veliko pločevinke za čaj. Windows obrnjena proti ulici je bila tudi napolnjena z nizov čaj.
  
  
  A scruffy-videti človeka v nosijo rjave barve predpasnik je stal za pultom. Ozrl se je na moje knjige in pokimal. Vzel kozarec iz rok in ga nastavite na števec. Začel je zavijanje ego v rjav ovojni papir.
  
  
  "Jaz, uh ... bi rad, da uporabite ego tukaj," sem rekel.
  
  
  Je zmajal z glavo. "Trgovina je komaj primerne za to, je to?"
  
  
  — Morda gor?"
  
  
  On me je pogledal sumljivo. "Ne vem," je dejal. — Sem, da preverim." On je šel na blagajno in pritisnete N-3. Čez nekaj trenutkov bo zazvonil telefon dvakrat in potem je šel tiho. "Vse prav," je rekla. Je pritisnil na gumb pod pultom in majhen del zadnji steni drsno odpiranje.
  
  
  Odprtje mi je dal dostop ozko stopnišče, ki vodi do lokalnih AH sedežu. Stopnic je vodilo do malega, untidy recepcijo. Dve oranžni plastični stoli, stol, ki je napolnjena s številkami od Barentsovega Morja Tearooms, in velik, uničena mizo stol. Temno-las lepoto sedel za mizo, žvečilni gumi. Ona me je pogledal radovedno, ustavil žvečenje, in čez njene noge na drugo stran. Desno od njih je bila še ena vrata. Sveti holies. Pogledal je na uro. To je bil dvanajst ur. Položil obe roke na stol in leaned nekoliko naprej. "Hočem govoriti z Dolores," sem rekel.
  
  
  Ona dal na popolnoma brezizraznim obrazom. Njen ID trenutek gor. Njene oči so končno pokazal nekaj razumevanja, in ona je prikimala. "Ne veste, kaj zagotovo v tem čaj shop," je dejal. "Potrebujete Dolores ali je vaše sporočilo?"
  
  
  "Sporočilo," sem rekel. Je pritisnil nekaj gumbov na svoj telefon, kot je začel razpakiranje čaj kozarec. Ona izroči mi telefon. Tam je bil posnet sporočilo iz Roscoe. "Se vidimo na eni uri popoldne." Nato Mays spet: "Žal mi je fantov, ne ukrepa."
  
  
  Odprl je kozarec in sedel na stol. Vsaka fotografija je bila lepo priključen na računalnik kartico. Dragi Zhirinovsky Ženske Gospa Hodgson in Frogg so bile prepoznane kot take. Featherstone sekretarja je bila najhitrejša v razrešitev Neži Corona, nekdanji tajnik v Škotskem Dvorišče, ker nekateri dokumenti Ne imel, so bili ukradeni, ki od tam. Ni dokaza o njeni vpletenosti bil nikoli našli. "Malomarnosti" je bil razlog za njen odstop. Vendar pa je bila na podlagi suma. Fant, ki je prinesla Tara čaj in pripeljal njo v čakalnici je bila Pam Konj, mladi terorizma, ki je specializirano za psihološko vojskovanje. Še posebej dobro v psihotropne droge. On je bil glavni raziskovalec v KAN. Nekje v Aziji, so izgubili svoj ego na videz. Hvala za fotografijo Tara AH posodobljene ego podatkov v arhiv. Zadnja, vendar ne najmanj pomembno, je bilo Sonce Ping. M-2. Drugi razred morilec. Začetni drugi razred ni pomenil, da je slabo. To ni pomenilo ničesar, razen, da je bil morilec. In vsi so feminists, ki so zdaj jezen na moške, pošljite pritožb Mao Tse cox. Sonce Ping je bil zlo teta. Glede na računalniku zemljevid, je bil strokovnjak v zapletenosti telesno mučenje.
  
  
  Sem skočil na telefon in poklicala gledališče.
  
  
  Tara je bila že odšla.
  
  
  Sem zadel ji na telefon tako težko, da je stol stresel, in ji rekla sem si želel, Dolores. "Dolores osebno. In hitro! Receptorka pospešiti njeno žvečilni štiri ali štirikrat in pritisnil nekaj gumbov. Vrata Zapri pravico odprla razpoka. "Ne boste zamudili Dolores," je dejal. To je spletno nadzorno ploščo, model.
  
  
  Dekle na stikalno ploščo bil visok, vrečasta človek z sive lase, dolgo-mrtvi rokavi, in haggard obraz.
  
  
  Sem ji rekel. "Dolores?"
  
  
  Je zavzdihnila.
  
  
  "Poglej," je rekel in dvignil ušesa off par slušalke.
  
  
  "Njen Carter," sem rekel.
  
  
  'Oi.' Ozrl se je malo straighter.
  
  
  Povedal sem em dati Roscoe nujno sporočilo. Načrti spremenili. Smo bili naj bi prestrezanje Tara preden je vstopila v lion ' s den. Jaz bom šel nazaj v stanovanje, v primeru, da prihaja. Zdaj je bil postavka za makrobiotično restavracija. Če nisem spoznal, sem izpolnjujejo mu je na enem trideset.
  
  
  Vzel sem taxi nazaj v moje stanovanje je v rekordnem času. Tara ni bilo. Vse, kar sem lahko storila, je bilo čakati. Če ona ni bila v gledališču ali tukaj, se je lahko kjerkoli. In London je veliko mesto. Ni bilo pravega razloga za paniko. Pred Roscoe videl, sem imel vse razloge, da bi ji v času. Tudi če je bila na zelo zadnji trenutek. Vendar pa njen oče počutil malo neprijetno. Nadaljeval je, da hodi okrog prazen apartma. Dež pattered nervously proti windows. Tam je tiho zamrmrala jazz iz sosednje ulice. Sem slišal avtomobilov groaning iz ulice sama. Nekje visoko nad menoj, letalo poletelo z. Mačka pihal. Ura je tiktaka.
  
  
  Njen hotel bi morala biti porušena. Vsekakor uro. Mogoče ustaviti čas. Ali morda ni bilo, ker ne bi bili kar pravi zvok za njo slišali. Zvok Tara, ki prihajajo skozi vrata. Celoto, strašen čas, če se nič ne zgodi, je vse grozi, da bo zgodilo na enkrat in ne kot da.
  
  
  Na eni uri popoldne, njeno številko pokliče. Njen dobil revmatizem Roscoe na moje sporočilo. Nato trije obroči in Mace je band: Sonny, fantje. Še vedno ne ukrepa.
  
  
  Sem obesil gor na njo. Je podrgnil njegove oči in podrgnil njegovega vratu. To peče znova. Ustavil se je drgnjenje to. Kaj je moj radar opozori me, o? Njo, pogledal je na steno. Nato v telefon. On dvigne telefon in pokliče na številko znova.
  
  
  ROSCOE: Shut up. Nicky. Bomo našli njo.
  
  
  Bi-I, dvo-I, dvo-I. Irina: Žal mi je, fantje. Še vedno ne ukrepa.
  
  
  On je imel telefon nekoliko oddaljen od uho.
  
  
  To so bili zelo besede, ki Mays uporablja dvakrat!
  
  
  Vsako uro je dal novo sporočilo. Seveda, se mu ne bi uspelo priti do ničesar več, vendar to ni škodilo, da ponovite to vseeno. Vsako uro za zadnjih nekaj dni, je prišel nazaj z nekaj čudno poročilo ali novice o tem, kaj se je jedel v vasi. In če on ni mogel razmišljati na vse, Matt bi prišel gor s to vseeno.
  
  
  Je dal telefon nazaj za uho... poslušal sem jo previdno. "Žal mi je fantov. Še vedno ne ukrepa. Da! Glasovanje je! V ego-je bilo tiho growl v zadnjih besed. Letalo, ki je letel s. Ta zvok je bil tam prej. Nekaj je bilo krivih tam.
  
  
  Dolores imenovala. Je potrdil mi je, da je isto sporočilo je bilo tam za tri ure. Ne, je rekel, ni se zdi sumljivo. On je samo mislil, da Mace je bil poskus, da bi šala, in sicer z isto sporočilo znova in znova.
  
  
  Povedal Emu o letalo. Bil je tiho za trenutek. "Vsemogočni Bog." je rekel. "Vi ste prav."
  
  
  Nisem imel Mace več. Njen je bil nekje med jezo in panike. Jeza, da sem prišel tako ujeti v Tara varnosti, da bi jaz izgubil skladbo ih je res, namere in ni znano o Mace je sporočilo prej. Vse naše upanje za "constellation današnji primeru", ki so bile na podlagi Chen-Li Brown je po-kažejo, po-show, ki je bil povzroči kloniranje lab in Angleščino Tseng. Če je že naredil potezo, vse upanje izgubljeno. Nikoli ne bomo našli to PBX vtičnico. Mi nikoli ne bi uspelo ustaviti ih. Bog vas bo kaznoval me za to, prasica, ki je pravkar prišel pod mojo kožo.
  
  
  "Vse prav," Dolores ji je povedal. "Namen je, kot sledi. Moram helikopter, ki lahko traja tudi mi tam. Daj Roscoe nekaj dodatno pomoč...
  
  
  — So vas hecam?" je prekinil me. "London urad ni tako velik. Mi preprosto nimamo nobene dodatne pomoči — vsaj ne v naravi, ki jih potrebujete.
  
  
  "S helikopterjem?"
  
  
  "To je še vedno dogaja."
  
  
  "Dobro. Nato povedal, Roscoe na lupini Odin. In za Božjo voljo, povejte Em, da bodite previdni!
  
  
  'Poslušajte. Jaz ne skrbi Roscoe če bi bil ti. Včasih je lahko malo pedantic, vendar ne, ko svoj ego, je v igri. Obožuje življenje preveč.
  
  
  Ji je zavzdihnila. "Upajmo, da je tako."
  
  
  Helikopter je bil menda me pick up na pol mimo en v .. Hyde Park. Kdo bi bil presenečen, vendar je nihče od mojih podjetja. Kakorkoli, oni bodo govorili o tem, za nekaj dni. Wilhelmina očistiti in reloaded baterije. Je zdrsnila na stiletto nazaj v svojo scabbard in vstavi drugo plinsko bombo. Srečen Pierre, tako iskren v sredini.
  
  
  Sem dal na svoj dežni plašč in je šel ven v dež.
  
  
  
  
  Poglavje 16
  
  
  
  
  Roscoe poblisnil na uro. Bilo je pet minut do dveh. Tara je rekla, da je bil tekoč, da Featherstone je na enem trideset.
  
  
  Si ne bi želeli, da se zdi preveč sumljivo, in sicer teče okoli restavraciji, kot norec. Tako je plačal, dobil časopis, in je šel, da ga preberete v preddverju. Dež je začel padati težje. Tako oseba, branje na vhodu ne izstopajo. Bil je verjetno razmišljal o svoji pozabljeni dežnik.
  
  
  On mora imeti videl Tara, ko je prišel okoli vogala čez cesto. Ona ni videla. Zapri imel dežnik, in to pod pogojem, potrebne blinders za omejitev jo ogledate.
  
  
  Roscoe približal se ji je s svojo stran ulice. Minilo trgovec je mimmo. Poleg čevljar. Mimmo Lane. On verjetno ni sprejela njegove oči off Tara, tako da je ni opazil človeka. To bi lahko bila dva moška. So prišli do njega. On verjetno ni bilo opozorjeni s strani dejstvo, da človek ni uporabite tako dober črni dež dežnik. In doslej ferret je ohranil njegov ego zložiti v roki.
  
  
  Najmanj, to se je zgodilo, kot smo kasneje predstavljal.
  
  
  Licks, ki jih zvečer smo ugotovili, Roscoe telesa. Bil je v ulici. Ego je roke so bile še vedno oklepa velik črn dežnik, ostro konico, ki se je potopila v emu, zložljivi dolarjev.
  
  
  
  
  Poglavje 17
  
  
  
  
  Helikopter je pristal v močvirnatih področju, približno kilometer od hiše. Velik Fiat 130 čakal me je. Voznik roko mi ključe, pokazal mi v pravo smer, in se usedel poleg mene. Poleg mojega voznikov sedež. Potem pa mi je šlo vse naše ločene načine.
  
  
  Dež je prenehal, in pokrajina se je sijalo nerealno rumeno-zelena. Ena od teh rož iz Constable je slike. To je bil eden okoli čudovito pokrajino s koč in hotelov, to je od trenutka Richard Levji Dolar sklad. Njo, čutila sem, moja kri zavre na to univerzalno izziv. Voljno. V Križarska Vojna. Njen sel je v svoj veliki Fiat, da bi ubil zmaja. Moja pištola in stiletto so bili novi Excalibur. Bil je del zgodovine in zgodovino. Jaz bi že slišali rogovi pozdrav mojega prihoda. Njej, vse-osvajanje junak.
  
  
  Oh, moj bog. Vendar: končno::
  
  
  Je parkiran avto za nasada dreves in nadaljevala skozi majhne grmovje nazaj nepremičnin. To je bil zavetje, ki so najeti za sebe. Hiša s slamnato streho, ki izžareva čudno vzdušje. Bilo je zelo tiho.
  
  
  To je preveč tiho.
  
  
  Ozrl se je okoli. Poleg glavne hiše sta dva mala hiše, prav tako čudno. Najbližje je bil približno dvajset metrov od glavne stavbe. Tako so se vkrcali gor. Sprašujem se, kakšno programsko opremo Mace uporablja. Bil je precej prepričani, da ni bil z uporabo več.
  
  
  Se je preselil iz enega drevesa na drugo in dosegel drugi hiši. Tudi ona je dobila pogled na dovoz. Moja sreča je bila preveč dobra, da bi bilo res. Tam je bil avto tam.
  
  
  To je bil star Ameriški karavan. Ti stari 1952 Chevy psevdo-les avtomobilov. Strešni prtljažnik je bil palico prtljage. In ribolovno orodje.
  
  
  Kamorkoli so šli, so ne gredo ribolov. Vendar so bili dogaja nekje, in je prišel ravno v času.
  
  
  Dobil sem v drugo hišo. Vrata so bila zaklenjena. Ozrl se je v notranjosti skozi eno od vitražni okna. Segel je po oknu. Je odprt. Morda preveč enostavno. Wilhelmina pripravilo in šli noter.
  
  
  Če je bil kdo drug kot Mace, sem se v težavah. Tiste stare deske mi je dal proč ob najmanjšem pretoku. So creaked pod mojim vhodom. Vendar, če je nekdo bil tam, so bili tiho.
  
  
  Svoje hranijo dogaja. Tam so bili samo dve sobe na nižjem nadstropju, in zdelo prazno, zelo prazno. Kamin, ki je visela z bakrenih loncev in čisto, vendar je zgorel rešetko.
  
  
  Šel je po stopnicah.
  
  
  Kopalnica.
  
  
  To je bil ego mesto v domk. Mace je magnetofon je še vedno na postelji. Močan daljnogledi so bili še vedno zaljubljen okoli okna. Postelja je bila zmeda listov. Mace in Pearson vzel obrne spanje tukaj. Tam je bil en prikaz pločevinke v kotu. Rahel vonj po ribah še vedno lingered v zraku.
  
  
  Ni bilo nobenih znakov boj.
  
  
  Kaj je dobra novica, bi to lahko pomenilo. Nekaj prisilnega ih korak stran od svoje delovno mesto. Vendar to ni nujno pomeni, da so bile mrtve.
  
  
  Pogledal sem skozi svoj daljnogled. Chen-li videl v hiši. Govoril je, da dva moška. IH noge, bi lahko videl, vendar ih obrazov ni mogel videti. Včasih sem svoj snemalnik zvoka če želite poslati sporočilo Dolores. Ta stvar je bila v brezžično stik z Je lepota v čaj shop. Potem je šel nazaj dol in splezal skozi okno.
  
  
  Drizzly vreme. Njo, počutil nelagodno. Sem mislil, da je vreme. Ampak potem spet, njo, je pomislil, to je lahko opozorilo.
  
  
  Vodil za drugi hiši. Tista, ki je najbližje glavne stavbe. Deske, ki so bile glasno v vratih so bile raztrgane ven. Wilhelmina stisnemo je in odprl vrata.
  
  
  Tisto, kar sem videl, se je moj želodec obkladek.
  
  
  Tam je bil krvi povsod. Stara lesena tla so bila prežeta z njim in pobarvane nespodobno barva smrti. Je zamrznil med šive na deske. Bel bombaž pohištvo je zamazan z umazanijo. AX je ročno uro ležala zdrobljeni. V .38-pištolo kalibra iz AX bila pokrita v krvi na pomokani stol. In sekiro, pobarvan rdeče, je ležala ob kaminu.
  
  
  Kamin.
  
  
  To je bil še vedno gori. Še vedno dal toplote. Tam je bil kup toplo bliskavice na rešetko. V kotu, poleg ognja, ležala... roko. Slišal sem zelo čuden hrup, in potem sem ugotovil, da sem dodal moje bruhanje za nered.
  
  
  Šel sem v kuhinjo in se obrnil na tapnite, nato oškropijo hladno vodo po obrazu in zaljubljen moje zapestje pod pipo. Moja ušesa prickled. Pipe ga izklopite. Mislil sem, da sem slišal nekaj. Lesena tla creaking.
  
  
  
  
  Poglavje 18
  
  
  
  
  Tara mi je povedal kasneje, lahko pa vam povem zdaj. V pravilnem vrstnem redu.
  
  
  Ona ni videti Roscoe. Ampak ona ni pogled nazaj, bodisi. Vedela je, da je bil tam. Skupaj z mano. V restavraciji. Je vstopila v Featherstone Urad, kot je bilo načrtovano ob 2:30 p.m. Okoli njenega vratu, Ne nosil niz biserov, ki bi lahko posredujete pogovor v petih metrov Zapri na telefonsko čez cesto. V torbo, Zapri, ki je imel isti magnetofon, ki je uporabljal dan pred tem.
  
  
  Tara je počutil v redu.
  
  
  Receptorka opazil, malo na živce, da Tara je bilo prezgodaj. Pam hitro pospremil jo je v istem drugem nadstropju čakalnici kot dan prej in voljo, hej, še eno skodelico čaja. Odšla je za študij iste revije.
  
  
  Ta čas, Tara je vzela skodelico čaja. Prijetno je dišalo cimeta. Ona kratki njen prst v tekočino in skrbeli zanj, ga s tem izklopite. Moja punca je dobila v kemije za razlog. "Čaj," je zašepetal, da so biseri in Sonny, " je napolnjena z methaqualone." Ona šteje približno pet sto miligramov. To zdravilo vam daje vse, kar pravijo, " dobro pripravljeni." Na eni strani občutek, zaspanost, na drugi občutek vznesenosti. Kot je za stavko sama, je lahko ubil na dva načina. Drog sama, ali ni to zdravilo. Odtegnitveni simptomi, ki so podobni tistim, epilepsija — nekaj dni zasegov, ki se lahko konča v popoln kolaps: smrt. Ti ljudje tukaj je vedel, kaj so počeli. Da je pet sto miligramov je bilo dovolj, da bo razstrelil svojo glavo. Vsaj dovolj, da mislite, da vaša Teta, Myrtle, se je povečal okoli mrtvih.
  
  
  Tara je stresel vsebino pokal v enega od teh spraviti liangs. Če ta trta ni bila pravilno korenine v zemljo, bi zagotovo prišel dol.
  
  
  Ona tiptoed ven na hodnik in spet, in spet ni bilo nikogar, ki stop njo. Šla je po stopnicah v zgornjem nadstropju. Dva vrata led za sobe na sprednji strani stavbe. Ena okoli te sobe pripada Alice. Ona zaprla oči in poskušal predstavljati, okna, svojega očeta, ki je poudaril. Jaz sem stoji pred hišo, je bila na desni zapri. Zato bi morala biti vrata na levi.
  
  
  Ona je potrkal na vrata.
  
  
  Alice je glas je absurdly slabo: "Pridite."
  
  
  Alice Featherstone je ležal na postelji v svoji modri svileni pižami, skrite med pet tiskane svile blazine. Alice Featherstone ni videti preveč zdravo. Drobne kroglice iz kositra izstopala na Zapri je čelo, in ona fanned sama s orientalski fan. Njena bela, označeno lase položite mokro na zadnji strani njene glave, in učenci, njene oči so bile pinpricked. Ona je spomnil, Tara od scruffy kraljica iz Alice v Čudežni deželi.
  
  
  Alice Featherstone je bil naložen z drogami. In to je Tara je delo veliko lažje. Hej, ni bilo treba skrbeti za logično-sounding izgovor na vse. Alice je bila daleč od logična, v tem trenutku. Bila je nekje v obmejnem območju, kjer samo stavek je nesmisel, in logiko ustvarja zmedo.
  
  
  Ona je začela govoriti v nizek glas. Za nekatere razlog, ona misli, Hej, je bil šest let in Tara je bila njena mati. Res je, obstajajo zdravila, ki lahko si misliš, da je pot. Hašiš je že sposoben veliko stvari, vendar so stvari, ki jih pogoltniti, smrkanje ali si vbrizgavajo, samo končati dobro. Toda morda je bil samo krinka, "Povej svoje matere," zvonjenje na zvon. V vsakem primeru, Tara sproti in igral Mati.
  
  
  Mati mora vedeti vse o Ian. Moja mama ni verjemi mi toliko, kot moj oče naredil. Alice je rekla, da ni naredil sam.
  
  
  Yang je bil goreč Taoist. Ampak Jan spremenila. Alice ni vedela, zakaj. Ona je samo čutil, da je tako. Alice ljubil, da se počutijo. Zapri tudi imel lepo-to-touch teddy miško. Ni Mo želite videti?
  
  
  Pozneje, " je rekla wearily. Kaj o tem Ian?
  
  
  No, pred približno petimi leti, na posmrtno svetovanje papeža, Jan prevzel v upravljanje. Vse, kar se dogaja, tudi do dve leti. Potem je streljal, vse tiste stare osebje in imenuje novega osebja. Prav tako so Taoisti, " je rekel. Ampak še vedno... Alice ni všeč, jih je zelo veliko. Ni novih, seveda. Pam Konja, Se Obrnite. In potem štirikolesniki.
  
  
  Štirikolesniki?
  
  
  Ti štirje fantje, ki so vsi videti enaki. Med IHC, le eno okrog njih odšel lov. Ne, on ni mogel. Da ne lov, je bil mučen jo... Alice je začela jokati. Morda je bil tekoč, da draži njo.
  
  
  Tara je rekla njena mati bi jo zaščiti. Alice prenehal jokati. Začela je peti. Tara je pogledal gor in preveriti jo gledal. Bilo je pet minut do dveh. Hej, sem moral priti nazaj, hitro, medtem ko je čakal v čakalnici. Kaj pa tisti štirikolesniki? Si Alice reči ničesar drugega?" Alice pokimal. Ona giggled. So trije bratje, in ti bratje trojčki. In so videti, kot ti, štirikolesniki. Izkazalo se je, da so v sedemdesetih letih... ali ne? Alice le hranijo hihitala. Trojčki prvi. Nato je štiri... Alice le hranijo hihitala. Tam so bili tudi Chen-Hong li Lo, ki so bili nekje na Irskem. Ali v Islandiji. Ali kam drugam. In potem je bila Li Peng, pilot. Alice pomahal roke. On je bil v Ameriki. In potem je bilo, in potem je bilo "— Alice štejejo na prsti — " Dopey, Sheezy, in Dokazilo. Ona giggled. Vendar pa so opravili v nekaj tednih. So šli v Ameriko s Pam Konja. Za izpolnitev čarovnika. Ne, da bi zadostil Presbyterian. Za pogovor z novinarji. Iti k zobozdravniku. Pripravljena je. Čisto, čisto. No, ona ni ne spomnim.
  
  
  Tara je razmišljal o tem. Tako so zapustili nekaj tednov kasneje. Da ... predsednik! To bi moralo biti, kot je ta. So šli, da jih izpolnijo.
  
  
  To je bilo dve minuti zadnjih dveh. Tara stisnemo Alice strani. "Ali so ti vsi bratje veš?" je vprašal.
  
  
  'Oi. Ne, ne, " je dejala Alice. "Obstaja veliko več. To je zelo velika družina. Ampak ostali so daleč stran. Alice ustavil mrmranje.
  
  
  "Ste prepričani?" Tara je vprašal strogo. "Ne boste šli v nebesa, če ste laž."
  
  
  Alice pogledal trezen. "Vsaj to je tisto, Ian pravi. On pravi, da bo drugi ostanejo doma za nekaj časa in da se bomo morali dobiti ih ven od tam. Torej, ko Pam je Konja in drugi pustite, nove priti. Oh, pošteno, Mama. To je tisto, kar je rekel. Alice pošteno potrudil njen najboljši.
  
  
  Tara je vstal. "No, moj dragi," je rekla. "Zdaj moram iti, in ti si dobro dekle, in" - je poskušal misliti na nekaj, materinsko reči - " zdaj jeste vaš indijski oreščki ubogljivo, in jaz bom z vami spet kmalu." Tara je zaprla vrata za njo, in je globoko zajel sapo. "Slišali ste, da, ljubček," je rekla da ji je ogrlico. "Obstaja samo ena v Ameriki zdaj. In to je pilot. Helikopter, pilot, mislim, da. Ali pa je bil ubit skupaj s senatorji pobil. Ona je premolknil, nato pa ne morem pomagati, in dodal, " In nisem želel, da ji priti sem." ha-ha.
  
  
  Nasmehnila se je in odšel po stopnicah. Na dnu stopnic, na poti navzgor, Pam imel Konje in Sonny. Pogledal so jezni. Zelo jezni.
  
  
  Pam Kona imel injekcijske igle v njeni roki.
  
  
  Vse Tara lahko rečem je: "Da, Nick.'
  
  
  
  
  Poglavje 19
  
  
  
  
  Če porabite celotno življenje, poskušal oborožite zoper dan sranje, ta dan sranje bo prišel.
  
  
  Svojo pištolo bila dana ob umivalniku, in creaking tal, ki me je potop za njo. Svoj prepozen. Nož swept čez sobo, me zgrabili za roke v umivalniku, kot nov metulj v zbirki.
  
  
  "Vse prav, Carter. Obrnil počasi."
  
  
  Ih je bil tri. Ni bilo "oni", ki je bil pričakoval. So videti, kot tri lokalne Ivanovs. Super dandy. Ih Švedi in odbitki so bili deset let mlajši od ih, in napeta mišice ni prilegajo z moderno obleko. Prišli so do mene s svoje puške sestavljen. Voditelj je pred nami.
  
  
  "Dal roke za glavo," je dejal.
  
  
  Ego pogledal jo gor in dol. Edina dobra stvar, o nen bil ego bo ustrezala. "Ona bi morala vzdignila roke,"sem rekel," ampak imam tehnične težave." On je poudaril, da je nož še vedno krempljih v moji roki.
  
  
  Obrnil se je na enem od svojih tovarišev. "Giles," je dejal. Prosimo, opredelite, gospod. Giles prišel več do mene in izvlekel nož. Moja kri je bila brbotanje. Giles me iskal. Je našel stiletto, vendar to ni prišel blizu plina trdote. To je verjetno ne njen ego tipa.
  
  
  Giles se je nasmehnil. Zelo samozavestni. "Vse prav, šef. To je čista.
  
  
  "Potem vas in Robbie traja ego v hišo."
  
  
  Giles in Robbie vzel moje roke, in z nekaj pištol pritisnil na moje hrbtenice, me je pripeljalo do hiše.
  
  
  Nobenega dvoma ni o tem. So najboljši morilci okoli teh dneh. Bangel, Lin Jing, in zdaj ti steamboats so res prekosili v vljudnosti. Vin Vo je nekaj drugega. Ko sem se pridružil njim v sobi, on mi je dal morilski pogled in udaril na baraba: "Obrat ego." So me potisnil na stol. Vsak od njih vzel mojo ramo in pritisnil ga: svoj sedež. Krilo pokimal. Glavni negativec je tudi sel. Njen je bil v drugi lesa-paneled knjižnice. Le ni tako velika, kot je tista, v Nassau. In okna so bila odprta. Poleg tega, Chen-li ni bilo tukaj, bodisi.
  
  
  Krilo je hodil po sobi, tri prste prsti twirling cigareto kot premika gore. To spomnil ji srečnejše čase. "Mi smo zelo utrujeni ste, Carter," je rekel končno. Ego je glas je bil visok in ledeno. — Poleg tega, so vedno neumni.
  
  
  Sem bil ne bo odgovor, da je pošteno. Vse, kar sem naredil, je bilo dvig obrvi. Poleg tega, ne slon bi ga ustaviti iz povedal mi je, da sem bil neumen.
  
  
  "Si mislil, prijateljem v tej majhni hiši so nas opazujejo, tako da boste lahko končno ujeti nas." Nasmehnil se je. Kakorkoli, on našobljenimi ustnicam. "Na dell sam... to je bilo ravno nasprotno. Imeli smo pozorni na srečanje s prijatelji in smo vedeli, da bi nas vodijo do vas. Najmanj smo bili pripravljeni za vaš obisk.
  
  
  Imel je prav. Bil je neumen. Ji je padel v ih past z njo odprte oči. Na drugi strani pa, AH vedel, kje je bila. In Vinh Po bi vedel, da je bolje, če so vedeli, da... stal Je na stol. Odprl je predal. "V primeru, da menite, da vaše prijatelje, ki vam bo pomagal..." je potekala iz majhne avdio trak. — Postavili smo vašega agenta, Mace, da bi končno poročilo. "Kostya, naredil tri. Nismo našli ponavljajoče se sporočilo, ki bo privabiti ostali tukaj — kot ga je zvabila na vas. Je dal trak v majhni prenosni snemalnik. "Za čas, za tretje sporočilo, ki se začne ponavljanje, ne bomo se več tukaj." Obrnil se je nazaj k meni. "Mislil sem, da ste morda zainteresirani, da slišim uradni predanost, kaj se je zgodilo danes tukaj."
  
  
  Pritisnil gumb, in Mace je začel svojo smrti poročilo.
  
  
  "Žal mi je, sem šel ribolov. Ne jej hrane. Razvajen kaša okus še boljši. Hitro okusil, hitro žalostna. Ah.'
  
  
  Za trenutek sem mislil, Mace je naredil napako, toda hitro sem molil, da bi mu odpusti mi, ne glede na to, kje je bil v megli, v tem trenutku.
  
  
  Mace ni izgubijo svojo pot. Tudi.
  
  
  Običajno zaprtje je sporočilo "nit".
  
  
  "V programu" pomeni, da je sporočilo je v dvorani v kodo. Preprostih kodo za hiter prenos sporočil. Skupaj s prvo črko, morate vedno narediti naslednji četrta beseda. Sem štejejo ven. Mace je sporočilo, da nas je bilo: "žal mi je. Eda je poškodovan. Hitro!'
  
  
  Okrepitve bodo prišli kot band je igral. Vrtec ali ne. On bi lahko pričakujejo pomoč v eni uri.
  
  
  Krilo se je obrnil k glavni negativec. "Kornelija, "je rekel," zdaj vstavite tem trakom."
  
  
  Kornelija je trakom in šel ven skozi sobe.
  
  
  "Zdaj, Carter... Zdaj, da ste nam pomagali tako veliko, bom naredil vam je uslugo... Dobili Chen-li," je rekel Giles.
  
  
  Giles je izginila. "Dobro. Kaj res hočeš vedeti o nas?
  
  
  Je šel skozi svoj celoten arzenal grimaces in giggles, preden je našel revmatizmu. — Radi vedeli, kje je sedež podjetja od, kajne?" In zdaj — "je dejal, kot Giles in Chen-li vstopili v sobo," da je, kjer bomo za vas."
  
  
  Ozrl se je na Chen-li.
  
  
  Kaj sem našel najmanj privlačna o nen so injekcijske igle v ego roko.
  
  
  Nisem imel časa, da poskusite ničesar, zato sem naredil še en neuspešen poskus v emu grlo, pa Robbie in Giles me je premagal. Bil sem vrgli nazaj v svoj stol. Udarec za moje čeljusti, da se je zdelo, da knock out vse nadevi okoli mojih zob. Vin je prišel mimo in me je zadel. Vse se je zgodilo zelo hitro. Giles in Robbie je bilo gospodarstvo me dol. Chen-li navite moj rokav. Tam ni bilo nič meri lahko storite glede tega. V enem swift gibanja, igla izginil v moji roki.
  
  
  Držali so me, kot da se za nekaj minut. Sekund je minilo, morda. Ali uro. Ne vem, ji več. Kornelija je prišel nazaj in rekel, da je imel zlomljeno trak v kaseta. Rekel je, da je bilo žal. Vin Ka prisegel, in je želel, lepilo, da se določi njen. Obrnil se je, da Kornelij in rekel: "Pes, psiček. Kreten.'In potem ego je obraz obrnjen rdeče. Rdeče vrtnice. Cvetni listi so se odprla in enega po enega sta padla na tla. Ljubi me, on ne ljubi me...
  
  
  "Capulets," je dejal Giles. Bil je smeh. Maščobe vode hrošč splazil ven na rta. Ego poskušali push svojo stran z roko. Ostati kot je razumno, kot je mogoče.
  
  
  To je bila izgubljena igra.
  
  
  Moja usta so šli suho. Poskušal je vstati. Ampak on ni se zdi, da veš, kako to storiti več. Ozrl se je dol na svoje baletne copate. Zaradi nepravilne obeh koncih daljnogled. So bili daleč stran. Vendar zaponke. Bili so lepi. So bili zlata. So žarela.
  
  
  
  
  20. poglavje
  
  
  
  
  V naslednjem obdobju je bila stalna nočna mora. Ne spomnim se, koliko ur ali dni je trajala. Tam ni bilo več nobene razlike med nobenem trenutku in noč, med spanje in prebujanje. V vaše sanje, vas so včasih lovili z pošasti. Cele množice ljudi, ki so se smejali ob vas. Na pločnikih, crack in bruhanje. Potem pa si odpri oči, stisnem glavo, in videli boste seznanjeni posteljo noge spet, zavese pripravi, majica, ki jo je vrgel na tla zadnja noč. Merite svojo duševno zdravje na svoje pogoji, ki jih pomirja nasprotju z realnostjo.
  
  
  Samo resnici sploh ne obstaja za mene.
  
  
  Ko sem odprl oči, sem videl druge pošasti. Smeh ogledalo obraze. Kaleidoscopic stališča. Spreminjanje, širok, počasnim vesolje združitev oblike in spreminjanje barv. Mitološka bitja in nemogoče dogodke. V mojih sanjah, Tara hrani, ki prihajajo nazaj. Njeni lasje, ki je zelena. Njene oči so divje. Ko se je stisnemo mojo roko, dokler je bled. On bi potekala ji v naročje enkrat, in ona bi jokala za starosti.
  
  
  Počasi sanje minilo. To je postal manj grozno. Moj cilj je spremenila v eno belo prazen zaslon. Brez slik. Ne misli. En dan sem odprla oči in mislil, "letalo". Njen je bil na letalo. Poskuša kavelj, da besede z moje dojemanje me pošilja nazaj v globoke, nemiren spanec.
  
  
  Njen je bil v avtu. Bil je gledala skozi okno avtomobila. On zapre oči, še enkrat.
  
  
  Ko sem ga pogledal še enkrat, meni je bilo isto. Nebo je bilo še vedno modro. Trava je bila še vedno zelena. Avtobus zunaj nisem spremeniti obliko ali barvo. Tam je bilo nekaj pisem na hrbtni strani. Vendar nisem mogel videti, kaj je bilo. To je neumnost, to je bil hieroglyphs. On shuddered. Kar so storili za nas, ne glede zdravil, ki jih je dal nas, ne morem prebrati!
  
  
  Potem je pogledal v drugo smer in previdno, z na pol odprtimi očmi pogledal okoli avtomobila. Bil sem handcuffed, da je nekdo na moji desni. Sem ga čutil. Vendar njeno bil ne bo videti v ego smer samo še. Nisem jo pošljete do hotela, tako da boš vedel, sem bil že buden.
  
  
  Avto je bil na limuzino. zabavaj se! Sprednji sedež, ki je bil skrit pred pogledom z težka sivo zaveso. Ni nas, nobenega zvoka, ampak zvok motorja in zvočnega ceste. Tisti, ki je sedel poleg mene, ni bilo talker. Se je počasi nagne glavo na desno in pogledal svoje skupine z zoženo oči. Nisem morali biti tako previdni na vse. Bil je zaspal. Tanko, wiry človek. Vietnamski, mislim, da. Zdravnik ali pomočnika v beli bolnišnici obleki. Št. To je verjetno samo še en CANNESU agent oblečen, da igrajo z zdravnikom.
  
  
  Njen poskušal vrata. Zaprta. Za estestvenno.
  
  
  Ozrl se je skozi okno znova. Avtobus je bil še pred nami. On bi še vedno lahko prebrali, kaj pa je bilo napisano na avtobus, ki je nečitljiv. To je bil napisan v Orientalskih črke.
  
  
  Smo, thundered čez most. Druga vozila na cesti je bilo vozičke in kolesa. Tam je bila samo ena drugi avto. Drugo limuzini. Je jahal za nami.
  
  
  Pogledal je ven znova. Ne vem, kako dolgo sem pogledal. Naslednja stvar, kar sem videl, je bila mesto, street. Hrupno tramvaji, ljudje na kolesa. Bullock voz in ljudi v zelene uniforme in slamnati klobuki povsod. Njen pogled mimmo njena spalna stražar skozi okno, da je njegova pravica. Videl sem ji v Moskvi Vrata." Vse, kar je za ta vrata. Kako sem lahko so poznali? Nekaj je prišel nazaj. On je pogledal skozi svoje okno znova. Nasproti hotela, na strehi stavbe, videl sem, kaj sem hotel. Velik barvni portret Ho Chi Minh City s površino 40 kvadratnih metrov.
  
  
  Samo stavbe pripadal Vietnamski državne banke. Mesto je bilo v Hanoi. Vin Vo me je, da Hanoi.
  
  
  Ozrl se je okoli z obnovljeno zanimanje. Nisem še videl v Hanoi v osmih let. Nekaj zgradb je govoril o vojni, vendar škode ni bilo tako veliko.
  
  
  Hanoi je lepo mesto.
  
  
  Mesto dolgo, senčnih pasice, ki se nizajo tu in tam s stare francoske kolonialne palače. Budistični spomenikov, Kitajski templji. Rdeča reka je jasna in jasno, junks na svojih bank roll leno skupaj modrega. Presenetljivo je, da ne obstajajo anti-Ameriški slogani, na oglasnih deskah. Ni znakov sovraštvo. Ti ljudje ne sovražijo.
  
  
  To je napačen odnos do vojne. Sovražiš, in nato takoj mislijo, da drugi vas sovražijo. Ena stvar, ki da misliti. Ampak na prvem mestu, ni mogel misliti, naravnost. Drugič, njen agent AX. Saj ne, da jih ne mislim. Vendar ih je pripravljena za vojno.
  
  
  Na stranski cesti, drugo limuzini potegnil lizal. Njen pogled je šel notri. Tam so bile zavese na zadnji okno. Vendar vnaprej, Chen-li je sedel poleg voznika. Chen-li videl me je in videl, da sem bil buden. On nudged voznik, ki honked njegov rog.
  
  
  Moj zdravnik je zbudil. Ona mu je dala omotičen, začuden pogled na to, kaj bi lahko bilo, kot je teh zadnjih nekaj dni. "Rugby," sem rekel. "Lepo žogo..."
  
  
  Bil je smeh. "Ne bo nobenega smisla. Carter. Še niste jemati to zdravilo v štiriindvajsetih urah. Učinek je več. Ste že zaspal vse. In s tem H-2, ni popolnoma nobenih stranskih učinkov."
  
  
  On me je pogledal appraisingly. "Lepo poskusite."
  
  
  On je bil, Bog ve, zakaj, Ameriški. Vsaj je govorilo kot eno okrog Američani. Pa drugi? Ali sovražnik?
  
  
  "Kako... kako dolgo je bilo na jadra?"
  
  
  "Ah," je rekel. "To je tajnih podatkov. Naj samo povem, da... dovolj Dolgo, da dobite tukaj. In ne sprašuj me kje "tukaj", je.
  
  
  "Hanoi," sem rekel.
  
  
  Ego-prijazen izraz je izginila. Ego je oči zožil. Je pritisnil na gumb in okno za sprednja sedeža pade dol. "Gospod Krili," je dejal. "Vaš zapornik je buden."
  
  
  Zavese zdrsnila nazaj. Ravno Vin obraz pojavil, odrezani na vratu za okno in okvir. Da je bil videti kot velikanski lutk. On me je pogledal in growled.
  
  
  "Mu zdi, da mislijo, da imamo v Hanoi."
  
  
  "Ah," Krilo je dejal. Potem je pokimal. "Da, Hanoi. Boste videli, da obstaja? On je poudaril, da gruče sive stavbe. "Li Nam De".
  
  
  Sem poskusil, francoskem zaporu. Znan tudi kot Hanoi Hilton. Kraj, kjer so naši ujetniki so potekala.
  
  
  "Ni dvoma, ste slišali zgodbe o tem mestu," je dejal. — Vendar boste ugotovili, da je vzpon na katere pošiljamo vam je zelo nevarno... popolnoma drugačen. Čeprav jaz ne vidim nobenega razloga, zakaj bi morali vedeti, kje je v dvorani. Je pritisnil na gumb in zavese ponovno zaprt, blokiranje mojem mnenju.
  
  
  "Dr. Kuoi?" Torej, to je bil pravi zdravnik. — Za norca naš Mr. Carter, ni tako would not bilo neumno. Tudi brez dobra anketa, je še vedno možnost, da izračunate svojo smer in čas. Ne, da je prišel nazaj, ampak mislim, da je tako... mogoče še en strel."
  
  
  Moje roke so trepetali na besede. Ona ni mogel ustaviti tresenje na vse. Imamo občutek slabosti v mojem črevesju. Sem mogla spomniti samih drog, ki povzročajo takšne občutke. Ampak morda je moje telo je to storil na lastno pobudo. Quoy me je pogledal in se je spet nasmehnil. Ego je občutek večvrednosti je bila obnovljena. "Ne skrbi, Mr. Carter. Tole bo samo dal spati. Ne, ne bo več slabe sanje. Nič nevarnega. Želimo si, da bi sveže, kot kamilice, ko smo dobili tam.
  
  
  Nisem imel veliko izbire. Prekleto Jezus.
  
  
  Še en strel.
  
  
  Puščavi znova.
  
  
  
  
  Poglavje 21
  
  
  
  
  Ko sem se zbudil, bilo je temno. Jaz sem ležal na nekaj mehkega. Zrak je bil napolnjen z vonjem vitek. Tam je bil tiho, pomirja hum, a reflex gibanja, in sem pogledal na mojo uro. Seveda, nisem imel dežurni več. Vzeli ih stran od mene dolgo časa nazaj. Ko sem bil pod anestezijo.
  
  
  Svoje stahl za navigacijo. Njen ležala na tleh na mehki blazini, ki z bombaž stanja. Prostor je bil osvetljen z poznega mraka, in zgodnje zvezde sijale skozi oddušnike. Tam je vetrič. Ta je prinesla s seboj na hrup.
  
  
  Ni bilo hrupa. To je bila pesem. Nizko, jasno mešanica več sto moški glasovi, ki je prišel skupaj v enem stavku: "O Tao; o Tao.
  
  
  Soba je bila velika. Redko opremljena, vendar udobno. Komplet svetilk. Ni bilo nobenih stolov, vendar je bilo kupi blazine na tleh; na tla so bila pokrita z tkane preproge. Na drugem koncu sobe je bil še en vzmetnice z drugo kup blazin.
  
  
  Pa ne. Niso bili blazine. Kontejnerji, ki so bili tam.
  
  
  Ona ni premikanje. Ona je bila še vedno spi. Ali ona je bila še vedno pod vplivom uspavalne tablete.
  
  
  Vstal in šel na drugo stran sobe. Sem bil še vedno trese. Je dotaknil njenega ramena. To je bilo resnično. "Tara?"
  
  
  Ona groaned, obrnjen, in pokopan njen obraz v blazino.
  
  
  "Tara," je ponoviti. Je stresel glavo divje. "Ne, ne, prosim," je rekla.
  
  
  Ona je segla v ramo nazaj in naprej. "Tara". Odprla je oči. nenadoma nenadoma. Široko odprta. Ona je samo pogledal me je. Naše pomoči, naše reakcije, priznanje.
  
  
  Njen pogled je bil vznemirjen. Končno, njene ustnice se preselili. "N-Nick?" je rekla s tihim glasom.
  
  
  Vse, kar bodo naredili, da ji je zadnjih nekaj dni ni spremenila svoje. To je točno to, kar sem videl zadnjič. Zelene oči, ki skenira mi je bilo široko in bleščeče. Ni bilo črne črte na to, od bolezni je doživel. Tudi njo pege so še vedno raztresene po vsem obrazu.
  
  
  Ona je dvignil obraz in vzel mojo roko, da teče počasi navzdol moji rami, po mojem vratu, in po mojem lica. Kot ona poskuša prepričati sebe, s prsti. Kot da ona ni povsem zaupati, njene oči še.
  
  
  "Oh, moj Bog," sem rekel. "Oh, Nick," je dejal. In smo stali v drug drugega, dokler barva je izginila. Smo poljubila, in na stotine glasov končal petje.
  
  
  Je potegnil stran in tekel zaslišanje roko nad njen obraz. "Pravzaprav sem se žal mi je, da vas vidim tu, namesto da bi bila srečna. Kako... sem stresel glavo, " kako ste dobili tukaj?" Ko jo je končno lahko pomislite še enkrat, za njo, in mislil, da si živa in zdrava v Londonu.
  
  
  Ona leaned nazaj na blazino in pokopan njen obraz v roke, se spomnimo, kako je bi prišel tukaj. Nenadoma ona me je pogledal.
  
  
  "Ampak, če niste bili tam.".. niso si tam?".. Niste bili tam.
  
  
  Poskušal sem razumeti njo. "Na Featherstone je?" No, bila je Roscoe.
  
  
  "Roscoe? Ne, ego ni videla. Vendar sem mislil o njem... mislim, zadnja stvar, kar sem naredil, je bilo klic in... in, ko niste pokažejo, njene misli, njene misli, da bi ujel si, preveč. Otroci mi je povedal, kaj se je zgodilo. Nick, sem se spomnim... ali, da. Mislim, da sem se ji zdaj, je bil tudi tak šok, ampak..... Sem rekel, potem pa... to ni nič drugega, jih lahko naredite za mene. Da ste bili ih je ujetnik.
  
  
  Imeti morajo imel nekaj povezavo med tem dvorcu in Featherstone hiše. Morda radia. "Dobro, so bili prav o tem. Sem ji rekel. "On je bil ih zapornika. Vendar ne v Londonu. Šel sem na ih dvorec.
  
  
  "V dvorec? Za Chen-li?
  
  
  "Počakaj," sem rekel. Sem preveril sobo za mikrofoni ali druge skrite poslušanje naprave. Ni bilo ničesar tam. Sem rekel, Hej, kaj se je zgodilo, da me na moj zadnji dan v Londonu. Nihče okoli nas vedel, kaj se je zgodilo, da Roscoe. Pravkar smo vedele, da ne bi mogla biti preveč dobro.
  
  
  "In ti?'
  
  
  Sem jo vprašala. — Kaj so naredili za vas?" Tekla njeno roko skozi njene rdeče angelski lase.
  
  
  "Zapomni si," je rekla. Ona se je dotaknila mojega obraza znova. "Zapomni si, ste me je opozoril, ne iti tja. Si rekel, "Ti bom črpalka ste polni pentatol, in potem vam bom povedal jim Hawke' s srednje ime." Ste bili prav o eni stvari. Nisem vedel, Hawke ' s srednje ime. Oh, Nick, sem tako sram. Začela je jokati. Ni ti veliko bulging solze polno samopomilovanju, vendar to trpljenje duševne bolečine.
  
  
  "Hej, pomiri se," sem rekla tiho. "Ne krivite sebe zdaj. Zdaj je spiralno volje ali moči. In kaj drog so naredili z njim? Jih sprejmejo, da bo vaš. V injekcijske igle vojne, ni junakov na vse. Morate vedeti, kaj.'
  
  
  Ona je prikimala, in zlezla gor še več hollyhocks. "Vem, da," je rekla. — Vendar to ne pomaga veliko. Še posebej, ko sem razmišljal o tem, dajanje ste v nevarnosti.
  
  
  No, si lahko nosi krivdo, ker le oseba, ki si v nevarnosti, da je bil njen mož. Svoje očitno dobil ujet s Vin in si jo popolnoma brez vaše pomoči. In mislim, da če smo res videti v tem, da mislim, da je moja krivda, ki jo je ujel. Jaz bi poslušal moje misli in ne pustite, da boste dobili vse bližje, da je kraj v Parizu.
  
  
  Nasmehnila se je. To je bil prvi nasmeh ona bi imela dolgo časa, in njene ustnice so bile še vedno boj to. "Jaz mislim," je rekla, " naj vas pokliče to usodo. Ona bi morala poslušal vaše mnenje, ampak ona je prekleto upornikov. Za vsakogar, ki obravnava mi, deklica, ali vsaj kot deklica, želim dokazati, da sem zelo uporabno v praksi."
  
  
  Ona se je dotaknil z ee palice. "Preveč koristno," sem rekel.
  
  
  Ona znižali stanja, ki pokriva postelja nekoliko.
  
  
  "Ali želite, da poskusite in videli, če lahko uporabite to zdaj?"
  
  
  Ona je res želela, da ga vidim.
  
  
  Tam je potrkal na vrata.
  
  
  Jo je odprl in dva moška, ki je začel. Na eni točki, sem pozabil, da smo bili zaporniki. Moški so bili oblečeni v preprosta krpo oblačila. Ih glave so obriti. Ih obrazi, ki so bili sovražim za uporabo, ki besedo, ko gre za Easterners - vendar ih obrazov je bilo nerazumljivo. Odin je bila obdana z veliko vrč vode. Se priklonil.
  
  
  Niso rekli, da besedo za nas.
  
  
  Človek z jug hodil po sobi in nalije vode v vrč, ali vsaj nekaj, kar je videti, kot da. Drugo obrnil na dim stropne luči, motnega jabolčnega in hruškovega v motnega stekla žogo. Ni bilo piercing, res, vendar je še vedno so nam utripa.
  
  
  Odprl je omarico. Tam je bil naš lasten, Švedi '— no, rudnik, Švedi", in nekaterih junk posodil, da Tara — vendar je potegnil iz drugih dveh oblek. Par sivih svileno pižamo. Ne tistih, ki jih nosijo na počitnice, ampak tiste, ki jih nosijo na formalne dogodke.
  
  
  Za Tara, imel je lep, svila-vezene aozai, tradicionalni švedski žensko obleko.
  
  
  So še v tišini. Imeli smo za pranje, obleko in bodite pripravljeni v pol ure, kot, da nas, če je signal. Pripravljen za kaj, nismo vedeli. S pantomimo je Ih ni, da nas obvesti o tem.
  
  
  So bili menihi, " sem rekel, ko so bili šli še enkrat. "Ali ne?'
  
  
  — Jaz - ne vem. Bila je pranje z vrča.
  
  
  Je pokimal z njo. "So bili menihi. Pred kratkim ih slišal njeno petje. "O Tao: O Tao'And Njo, šla k oknu in odprl sklepov. Tam je bil rešetko, ki stojijo za njimi. Kolikor sem lahko videl, stavba, kjer smo bili, ki je bila del "velike stare, kamnite utrdbe." Pokrajino, v daljavi kot Rajski Vrt. Je bil tiho in bujne, razen za žvrgolenju črički. Majhen procesijo obrito-vodil moški hodil ena po drugi, glave priklonil, skozi dolgo travo.
  
  
  "Da."Ji je gledal nemi film, in nenadoma dobil jezen na situacijo. "So menihi. Taoist menihi. In to je samostan. Ste imeli prav. Tao in KANG, ki so kakorkoli povezani. Čeprav ego bog ve, kako. In kako je mogoče, da samostani lahko še vedno obstajajo v ta kotiček sveta? Žaluzije se znova zapre. "V igro Grand Prix," sem rekel. "Hit ali dvakrat v naslednji krog." Njo, se preselili stran od okna. "Draga," je rekla, prihajajo za mano z gobo in milom. "Glavna stvar," je začel kap moj nazaj z mehko gobo, " je ...kjerkoli že bomo, boste dobili nam tukaj.
  
  
  Njen namig, ki je bilo tako jasno, kot je moj razdražljivost. Ampak to delal. Če nič drugega, je narejen mi smeh. Zgrabil goba in jo poljubil.
  
  
  "Če boš lather mi kakorkoli že, se je malo večji in malo na desno." Ona je majhen zvok v grlo. "Hmm?" in vrgel glavo nazaj. "Moj Bog," je rekla, " vse te dni... ali ur, ali let... to je grozno medicine, ki mi je bila dana. Oh, Nick. Da je na svetu tako grozno. Vse, kar je kot nočna mora. Razen, ko sem sanjal, da je bilo gospodarstvo mene. Nato sem začela jokati, in vse, kar je ostalo od mene, je rekel: "počakaj, to je Nick." In mislim, da je, zakaj sem imel na svojem. .. zdaj smo sedel tukaj spopadov lastne malo squabbles, kot da se nikoli ni zgodilo. se zgodi.'Ona me je pogledal: "sem res ljubim te, veš to?"
  
  
  Nenadoma sem imel ognja. Tara, zelene oči in ihte v naročju. Sem imel enake sanje, " sem rekel. "Verjetno enako drog. Jaz sem začel, da se sprašujem, zakaj so pripeljali na nas tukaj. Kaj hočejo od nas. Ker sem začel razmišljati da so nam želite biti skupaj. Ne samo njo, ali vas. Vendar smo skupaj.
  
  
  Je stresel glavo in se namrščil. "Jaz ne razumem.'
  
  
  Sem se nasmehnil ob njo. "Zahvaljujem Se Bogu. Saj ne razumem niti. Za zdaj. Vendar, njegov občutek, kot bomo izvedeli kmalu dovolj. Medtem, preden začnemo skrb, naj skrbi ti kloni. Bomo že kaj vedeli o teh odraslih klonov, vendar ti kloni so v procesu nastaja, zarod ste omenili, smo morali uničiti ego.
  
  
  Ona zavit sebe v aodai. Bilo je svetlo zelene barve z rumenimi cvetovi in padel do polovice ji slastni stegna nad njo saten hlače. "Ah," je rekla. "Kot je za te odrasle PBXs, slišal sem, da je od Alice."
  
  
  Povedala mi je, Alice zgodbe, medtem ko ščetkanje njene lase. Kvote so malo boljši kot njen, on bi upal. V tistem času je bila samo ena veja v Ameriki, in s katero koli sreče, je že odšel v senci sfero. Mrtev.
  
  
  V Londonu, ih je imela tri, vendar to ne bo dolgo, če dobim svoj način. Z malo sreče in nekaj tednov življenja, lahko preprečim ih. Tam je bila tudi priložnost, da AX v Londonu, kjer je bil odgovoren za to. Celo tako zarjavelo SEKIRA (- E) včasih dobro deluje. Torej, zdaj je do Tara in mene. Če bi mi uničili to gnezdo, vsi skoki iz kraja v kraj bi bilo več.
  
  
  Njen boril z izrezom za njeno svileno pižamo. Sem imel, da se povežemo na moji rami.
  
  
  "Kaj takega zaroda pbx izgledal?"
  
  
  Ona je zavzdihnila. — Tako kot so se — kot človeških zarodkov. Da so verjetno v nadzorovanem okolju — morda v inkubator - ali nekje v laboratoriju."
  
  
  "Kako so test-cev za dojenčke?"
  
  
  Ona je prikimala grimly. "Nisem mislil, da bom imel lažje delo v to nalogo. Sem nenehno morali prisiliti vedeti, da se ti skoraj-otroci so prihodnost morilci."
  
  
  Je metal svoje prekleto unzipped pižamo na tla in je dosegel za svojo obleko. Pogledal je navzdol na njegovo modro majico. Sem nosil to tako dolgo, da je bila dana na skoraj brez pomoči. Moj Bog, je bil ne bo modno obleko žogo. In poleg tega je bila igra že tako napredovala, da nenadoma, da težave z Orientalskimi bonton.
  
  
  "Kako sem se znebiti?"
  
  
  "Imela sem majhen laser v moji torbi. Dobro, čakaj. Morda sem še vedno ga. Šla je k omari in rummaged v torbo. "Ne, ne več," je dejal. "Mislim, da moramo nekaj improvizirati. Morda nekaj, s kemijo. Vse, kar smo našli v tej učilnici.
  
  
  Končno, ona česana njene lase z zadnjim glavnik. Moj redheaded gejša. Sem dal na svoje nogavice. "No, kaj vam je do vas. Mislim, da bom samo mislih svoj posel.
  
  
  Ona se je namrščil. — Bil sem le mislil... vzeli pištolo, ni ti? Torej, kaj misliš...
  
  
  Ona malo njeno ustnico.
  
  
  Je potegnila hlače. O moje spodnje perilo, ki niso vzlet. O dobrih starih Pierre, še vedno lepa, skrite v sredini.
  
  
  "Dobro," je rekla odločno in povsem v nasprotju z njeno naravo, " kako to storite, je odvisno od vas. Mislim, da bom samo mislih svoj posel.
  
  
  On dvigne obrvi, vendar ni odgovoril.
  
  
  
  
  Poglavje 22
  
  
  
  
  Dobro, Mr. Carter, smo se končno srečali. To je bil v Angleščino Zeng, velik-velik-stari oče za celotno podjetje. Z velik-velik-stari oče je wart v sredini čelu. Bil je v vozičku. Zdelo se je, da pojasnite, veliko. Zakaj on sam izginil iz bojišča. Trudimo dvigniti sami najvišje veje. Deset krat na dan, da pogledate, kaj je nekoč bil, spet v akciji, spet v podjetju. Je izlil na viski in ponudili za nas preveč.
  
  
  Tara je rekel ne. Stanan vzel.
  
  
  On je dvignil kozarec. "Za Nick Carter,"je dejal," in vse malo prihodnosti Furmani."
  
  
  Segel je v minuto za cigareto. Bili so izginili. V tatarščino Zeng mi je dal eden od velikih lakiran polje. Cigaret je imel zlato ustnik. Očitno je odvzetih rudnik.
  
  
  Bili smo v ego sobi. Ali v ego office. To je bil velik prostor. To bi lahko bil velik, toda okna so bila zaprta in je bilo ozračje malo zatohel. Tu, pohištvo je bilo nekoliko pomanjkljiva. Dolgo teak stol, okrogel bel kavč. En sam stol. Samo okras, je bil zelo pisano krpo in zbiranje orožja na steni za njim. Tam mora biti približno sto orožja. Še posebej ne redko ali zelo star, pa jih je ležal tam za stoka, in to steno sama je bila pokrita z ogromno stanja nezdrobljivega stekla. Poleg pištole, je bilo drugo orožje: več noži in ročnih granat, kot tudi nekatere nepotrebne stvari nesporno smrtnost. Vsak posamezen del je bil osvetljen z majhno pozornosti, in pod njim je bila majhna slika.
  
  
  "Vidim, da ste občudovali moji zbirki," je dejal. "Prišel je in je s sprejme bližje pogled." Sem vstala s kavča in se je obrnil svoj invalidski voziček, da mi sledite. Pod U.S. Army pištolo zaslon je bil znak, da se glasi " Bristol, Kenneth, Daejeon, 1952." Zraven je bil pearl-ravna stiletto. Hample, Stewart, Pariz, 1954. Ozrl se je dol na prekleto stiletto in naj si whoosh. Bilo je, kot vidite meč z Bonaparte in Napoleon pod njim, ali avto s Har in Ben pod njo. Stu Hample je bil eden tistih vagabonds, katerih imena so že ustvarja mitov. To je bila najboljša, da je AX, N1 je kdaj imel, saj Parizu 1954. Ko je nekdo vzel, da pearl-ravna stiletto od njega. Skupaj z egom življenje.
  
  
  "Vi?"Njo," se je obrnil k Angleščino Zeng.
  
  
  Sem vedel, da boš navdušen, " je dejal. Njeno osebno zajeto vse to orožje s stokanje.
  
  
  Je usmerjen naravnost iz mene. — Vendar mislim, da obstaja nekaj o tem, da bi vas zanimajo več." Sem šel v smeri, ki je označena. Nisem treba prebrati znak, da vidim, da on bi dodali Wilhelmina, da je. In moj stiletto. Ne biserovina pero, vendar še vedno moja Hugo.
  
  
  "Samo v primeru, da menite, da lahko sprejme ego nazaj," je dejal. "To je nezdrobljivega stekla, to je elektrificiranih in trdno zaklenjena."
  
  
  Je nasmehnil. "Vendar se usedem in konča svojo pijačo." Eda bo vložena takoj, in še vedno nas čaka veliko govori o tem."
  
  
  Bil je prepričan v svojo varnost. Je morda že v vozičku, ampak je bil tudi vožnjo kontrole. In to je dobra stvar. Nekaj je o tem, da v nadzor, ki omogoča ljudi, ki izgubijo nadzor nad svojimi besedami. To je narobe, ampak to je res. Lahko točke a guy ' s pištolo na glavo in vpraša ego za ego zgodbe, ampak vse, kar dobite, je nekaj zaprte ustnice. Pa fant, ki se točke pištolo na glavo, se je dolžan pljunil ven svoje črevesje. Če boste razumeli, kaj o tem, prosim povej mi.
  
  
  Nagnil se je nazaj na kavč. -"Impresivno," sem rekel. - V prenesenem pomenu govorimo.
  
  
  On osredotoča svoj pogled na Tara. "Ste znanstvenik," je dejal. — Ste specializirani za mikrobiologijo. Ni dvoma, da že vedo vse o naši klonov.
  
  
  Tara me je pogledal. Je pomignil za njo, da še naprej.
  
  
  "Da," je rekla. "Jaz sem preobremenjeni s svojo najmodernejšo tehnologijo."
  
  
  Emu je zdelo, kot da. "To je dovolj... fantastično, kajne?"
  
  
  — Kako dolgo ste bili to?"
  
  
  Nasmehnil se je. "Dvajset-dve leti. No, na dell sama pred tem... Ampak na tej točki, smo začeli s svojo družino. Dr. Kuoi... se Je obrnil k meni, " predvidevam, da ste videli to pred... no, moj oče je začel. Bil je zelo zanima genetika in uspelo, da bi dobili vlado, naj zagotovi emu z majhno laboratorij. Pod pogojem, seveda, da čas, ki mu podvoji navzdol na nekaj najboljših umov v komunističnem svetu. Začel je z delom na Nguyen Shogun..."
  
  
  "Da fizik?" Tara je izgledal presenečen.
  
  
  V tatarščino Zeng pokimal. 'Da. Vendar Shogun imel več genetskih nepravilnosti. Tara je zdelo, da veš, da že. "To je točno to, kar sem jo vprašal za povedati. Brakdon sindrom, kajne? Ego simptomi se pojavijo le, ko ste stari 30 let."
  
  
  Natanko tako. Vendar, kot lahko vidite, zarodkov, za katere ne more preživeti chill med inkubacijo v epruvete. Več skupin Shogun je pbx umrl, preden se tretji mesec. Na prvi, Kuoi mislil, egos, je bilo narobe. Vlada misli isto. Umaknili svojo podporo. Potem, nekaj let kasneje, Shogun sam začel kazati nepravilnosti."
  
  
  "In potem KANG se odločili za podporo, ki nam za en poskus?"
  
  
  Obrnil se je k meni. 'Da. Ampak samo tokrat KANG je pokazala, emu, ki je tako fizično in gensko kot nalašč."
  
  
  "Tako je bilo vas."
  
  
  Želim, da me. Poleg moje... — moje fizične popolnosti, sem imel več, se bomo rečem: "talente", ki CANNESU je bil strasten o, da se ohranjajo.
  
  
  "Talent za ubijanje v hladno kri," sem rekel.
  
  
  On blushed skromno. Vi pa ste, Gospod Carter, so tudi nadarjeni morilec. Naredil premor. "Čeprav, če vam je všeč, da slišim to, krvni je še nekaj stopinj topleje." Kdo je on, da vplivajo na vaš ego?" Bil je nasmejan me zdaj, enako catlike smile on bi videl njeno uporabo, na Chen-li v slikano naslednji dan, nato na Senator Saybrook umorov. Hong Luo je smeh tudi, ko prišel je, da bi ubil vojvoda in vojvodinja. To ni čas, da pojasni, da em je razlika med psihotične morilec, in nekdo, ki samo ubija v samoobrambe. Dolgo časa nazaj, je imel že temeljito raziskali sam. Dolgo časa nazaj, on bi lain brez trezor, se spraševala, če je bila tako slaba, kot so bile, ljudje, da bi ga uničil. Če ne boste morali dati vse gor in se upokojijo v državi hiši. Tam je bila velika razlika med mano in Angleščino Zeng. Prinesel predmet nazaj, kjer hotelu je bilo.
  
  
  — In ti kloni tvoje zaljubljen?"
  
  
  Da. Ca začel drugi poskus. Celotna skupina preživela. Dr. Kuoi je delal na tretji skupini, ko je njegov dolar, sklad ni uspelo. Razumeti morate, da ni bilo nikogar, ki bi nadomestil ego. Celotno ego operacija je bila skrivnost. Emu je bil pomaga pa mu samo njegov sin. Da je sin nato so poskušali, da bi iz tretje skupine, vendar ni imel dovolj znanja. Nismo hoteli vlada vedeti, kaj bomo počeli, zato smo se pretihotapijo v Združenih državah amerike. Tam je prejel odličen genetski izobraževanja. Naš Dr. Kuoi je Harvard človek. To dejstvo je zdelo, da prosimo v emu.
  
  
  Tara je dejal: "In potem mu je uspelo slediti oçetovih stopinjah."
  
  
  V tatarščino Zeng zdelo, vesel, da je mogel odgovoriti z "da". On sam je bil zelo vesel, da sem več sinov, še posebej po nesreči. In glas ego sanje uresničile. Na tej točki, Dr. Kuoi bil valilna trideset-pet nov PBXs. Trideset-pet nov Angleščino Tsengs. Vse je v odličnem stanju. Zaradi previdnosti.
  
  
  Za trenutek, se je spraševal, koliko ih je bil v prvotni skupini.
  
  
  Kratek telefonski klic prekine moj vlak misli.
  
  
  "Ah, čas je, da jedo," je dejal. Kateri dan je bil odprt za par menihi, ki so videti podobno,-kloni? Ne, to je nesmiselno - in za nas, živimo skupaj kamen, hodnik z jedilnico.
  
  
  To je bil praznik, ki smo naleteli. No, praznik, če vam je všeč opica možgane, kozji rep in surovin lignje. To je Tara trenutek, da se zavedaš, kaj je bilo proti, in je jedel z gusto tri-dan abstinence od veliko "ah" in "mmmm." Na dell sama, opica možgani so okusne. To je tisto, kar sem rekel, in kaj moram jesti, da moje moči gor. Vendar je ohranil tiho upal je bil sendvič trgovina za vogalom, in se je spraševal, če bi bolelo jo sam tako živahen, da bi dobili hamburger. To je samo razmišljanje: kaj kmečki ne vem, on ni.
  
  
  Edu je bil po silent menihi. Po glavnem obroku, Valencijščino Zeng jim je dal nalogo, v nerazumljiv jezik. Super finale. Centennial jajca.
  
  
  Pogovor na mizi je bilo zelo prijetno. Kaj je v resnici hotel povedati, da je bil pozneje. Ob istem času, je bilo veselo in odpri. Nekega dne, se je obrnil navzdol vlogo unflappable, affable gostitelja. Odin je krog menihi zapustili kuhinja odprta vrata za trenutek, in Angleščino Zeng eksplodiral, vleče njegov suknjič bližje čuvati sam s smrtonosno osnutek. Menih hitro tekel in zaprla vrata, in v Angleščino Zeng pridobil svojo mirnost. Njena je prednost ego je novo pridobljeno korist in vprašal, ego, o odnosu med KANNA in Tao in kako to samostana preživela Komunistične purge.
  
  
  On clapped njegove roke, in tihi natakarji začel očiščevanja pladnji. "Nič ni, ustavljanje vam rekel, da," je rekel. "Nič, lahko to storite s to informacijo. Edini odnos, ki obstaja med nami je eden izmed vzajemnih koristi." Potem menih prikazal s lonec čaja. On vlije pokal za Tara in zame. Se je približal Angleščino Zeng, vendar slednje pomahal mu izklop, kot je nadaljeval, da govorijo. "Samostan nam daje dve pomembni stvari. Najprej, laboratoriji za naše poskuse. Ne samo genetskih poskusov, vendar poskusi z pravite spreminjanjem mišljenja drog." Nagnil se je nazaj in drgne roke njegov invalidski voziček.
  
  
  — Mislim, da vam je imel čast, da poskusite nekaj okoli njih?
  
  
  "Dovolite mi, da vam zagotovim, Carter, da smo precej daleč skupaj na to. H-20 je le hallucinogen brez stranskih učinkov." Kuoi povedal isto stvar, vendar to ne bi bolelo, da bi slišali dobre novice drugič.
  
  
  "In potem?"
  
  
  Drugič, se prepričajte sami. Samo pojdi k oknu.
  
  
  Za njo, in šel k oknu.
  
  
  In sem videla področju cvetje. To je segal do obzorja v vseh smereh. To je bil polje maka. Opija maka. Za trenutek se ji je potrudil,-da-nekdo ego tržni vrednosti, vendar je ravno niso vedeli, kaj prihaja naslednji približno bilijon. Nadaljeval je, da strmite skozi okno.
  
  
  "Lep pogled, kajne?"
  
  
  Nisem morate videti ego je obraz, da veš, da nen je bila oblečena v tanko smirk.
  
  
  "Torej ste dobavitelja," sem rekel, " za to Nassau clique in Featherstone Družbe.
  
  
  Je dal strangled smeh. - "Med drugim. Med mnogi, mnogi drugi. Prepričani smo, da opija je naš najboljši sredstva za izgradnjo globalno organizacijo. Opij je bil tudi naše glavno orožje v prejšnji vojni.
  
  
  "Ali se ti menihi," sem ga vprašal, " strinjam se z vašo politiko?"
  
  
  "Ti menihi," je dejal, " ne vem ničesar o politiki. Sploh ne vedo, kaj počnemo s temi zdravili. Vemo, kaj se dogaja v laboratoriju. Vsi vedo, je, da ko je bila država prepisano na druge templji in samostani, KANG hranijo ih za njih in njihovo premoženje nedotaknjena. So zelo hvaležni. Ne postavljajo vprašanja. Če bi vedel resnico, bi tudi zelo razburjena. Vendar je malo verjetno, da bodo izvedeli.
  
  
  Njo, pogledal na dveh menihov za en dan. So znižali svoje oči.
  
  
  "Ne govori angleško," Angleščino Zeng je dejal. Torej, če imate v mislih jim povedal, kaj mi res ne, bojim se, da bo to zelo težko. Razen, "je snickered", boste lahko obvladali precej zapletena in nejasna Susoy narečje."
  
  
  Njen oče trudila, da ne pogled na Tara.
  
  
  "Ampak," je dejal. 'Sit down. Vaš čaj je že hladno. In imamo še vedno veliko govori o tem.
  
  
  Se je vrnil k mizi. Ozrl se je na Tara. Pogledala je šibkejši kot bi on mislil. Tistih nekaj ur, ki je sprejela svoj davek na njo zdaj. Zapri je veke so bile težke. Segel je za skodelico. Njene oči so nenadoma zasvetil na mene. Zelene luči. Ampak to je pomenilo: Stop! Ozrl se je nazaj na Zapri. Čaj je bil neumen, in ona ga odkrili prepozno. Sem pobral moj pokal in se pretvarjal, da sprejme sip. — Kaj pa želite govoriti?" V tatarščino Tseng ga vprašala.
  
  
  "Otrok," je dejal. "Tvoj in Miss Bennet je.
  
  
  "Naš kaj?"
  
  
  "Otroci," je dejal. — Ampak morda bi bilo bolje, če Dr. Quoy pojasnil vse." Odrinil sam iz svojega stola in zapakirano v majhnih interkom. Je pritisnil na gumb in Stahl čakal. Medtem ko je bil to, z hrbtu, da me je nalije čaj nazaj v čajnik. "Zdaj," je dejal preprosto v grla. Potem je bil spet na mizi. Ozrl se je na Tara. Ona je bila malo omotičen, ampak ona je še vedno sedel pokonci. Kuoi prišel in razložiti.
  
  
  Res je bilo zelo preprosto.
  
  
  Šel je k nam, da bi dobili cepljenih. Bodo prinesla iz majhno vojsko N3 sredstva za sebe. Ampak ta čas, te N3 sredstva bo delo za KAN. Tara bi jih dali več briljantno strokovnjaki na področjih genetike. Kloni Tara, da bo še naprej sodelovala na vaccinating ljudi. Prve znanstvene sposobnost je bila že v genih, in KANG le morali zagotoviti je potrebno za praktično usposabljanje.
  
  
  Vendar pa jih lahko vzamete en korak naprej.
  
  
  Kaj bi se zgodilo, so mislili, da, če Tara in sem imela otroka? Ali več otrok. Statistični možnosti so štirikrat več, da bi proizvodnjo agenta, ki uspešnejša vseh drugih zastopnikov. Briljantno morilec iz znanstvenega vidika. Najboljše iz obeh svetov. In nato, s to kot original, so dobili zahtevano število dvojnikov s cepljenjem. Kaj so najboljše cene za CANNESU? Dr. Kuoi je bil navdušen. S petdeset ali sto teh superclones, KANG lahko prevzame svetu.
  
  
  Tara je začel padec naprej. Pogledala je malo počasen. Ona mu je položila brado na svojo roko in se je zdelo, da se borijo, da jo držite na mestu. Njo je imel tudi piti čaj, zato ji je začel posnemanjem njenih simptomov.
  
  
  V tatarščino Zeng se je obrnil k Kuoi. "Mislim, da bom kmalu zaspal, zdaj," je zašepetal. — Ko naredite si načrt za izvajanje prve operacije?
  
  
  "Z vzhoda," je dejal. "Če oni še vedno spi." V tem času, potrebujem nekaj časa, da se pripravim v laboratoriju. Delovanje je neznaten. Vsaka celica v telesu nosi vse genov, ki je potreben, da natančno kopijo. Le svoje beru tanek trak skrijemo s ih podlahti. Ko so dobili nazaj v njihove celice, bom preverite njo ven.
  
  
  Tara je bila že spi, glavo propped gor na stol. Je zamrmral nekaj, in tudi znižati svojo glavo.
  
  
  V tatarščino Zeng clapped njegovih rokah.
  
  
  Nekaj menihov, ki se bo pojavil. To je bila preveč težka za en menih za izvedbo me, in sem bila izvedena z dva. So bili ob vijolično eden od tod in nazaj, da naša jasmina, dišeče zaporniški celici.
  
  
  
  
  Poglavje 23
  
  
  
  
  Tipke clanked na verigi, in vrata so se odprla. Bili smo postavljeni v dveh ločenih preproge, in menihov je bilo dovoljeno zapustiti. Po svojem kotu, je gledal z zaprtimi očmi, kot Quoy sklonila Tara. Majhna lučka na ego Thalia ključnih verige flickered. Strelski ji krvni tlak s peščico svoje, potem izkoristiti njene prsi s neosebna prst. Potem je vzel stetoskop iz žepa. On je bil zelo občutljiv. V čepkov je bilo več kot običajno in je šel globlje v njen ušesa. Zdelo se mu je, zadovoljen. Potem ko je prišel do mene.
  
  
  Zdaj je stal pred mano, preklinjanje tiho. Menihi niso vzlet moja jakna, in Em je potrebno golo roko, da izmerite svoj krvni tlak. Šli smo skozi celotno farsa. Sem se pretvarjal, da je mrtev težo. Emu je težko dobili moj suknjič izklop. On je dal povoj na mojo roko in začel črpanje. Sem bil začuden, če emu bi mi povedali, moj krvni tlak, če sem bil res sanjam, če sem bil ne pretvarja se.
  
  
  Sem mislil, da ni bilo primera.
  
  
  On je pobožal moje prsi, nato pa izvlekel stetoskop znova. Čakal sem za hladne kovine avdicijo, kos, pritisnite zoper moje prsi. Nato ego, zgrabil jo za glavo in potegnil težko.
  
  
  Bolečina je bilo intenzivno. On je vrgel nazaj svojo glavo, in solze so mu privrele v oči. On groaned. Ego je zgrabil, ki ji jo kravato in potegnil še enkrat, pol zadušitve njo. Smo valjani več, dokler njen je bil na vrhu, in on je bil obravnavan emu udarec v čeljust in potem udarec za ego je vrat, ki bo ego nezavedno, za dolgo časa.
  
  
  Za hip je pomislil na ubijanje ego. To lahko samo strangled njega. Vendar se je zdelo, kot neumna poteza. Bom zmago krog, ampak bom izgubili tekmo. Ego smrti bi bilo naše smrti stavek. Ko upanju, kar avtomatsko telefonsko centralo preko nas izpari, Valencijščino Zeng bi takoj poslali strelskim vodom. Ali so samo strel nas je, ali so pobili nas s svojimi pomirjevala brizgo. Vsaj potem pa jih bomo konča nas off. Medtem, ats družina še vedno obstajajo, skupaj z trideset-pet bratov, ki so se izležejo. No, bila je bolje, da pustite sanje za Angleščino Zeng za nekaj časa. Vsaj za nekaj časa.
  
  
  Sem potreboval za delo z Kuoi je nezavedno telo. To je bil Thalia je ego čar, ki ga je izključeno. To je bila cela zbirka tipke. Mora biti vsaj dvajset. Odin okoli njih, bi moral biti ključ za ego lab. In to je laboratorij, sem upal, da bom padel.
  
  
  Potem je njen ego je poskrbel za beli plašč. Iz nekaterih oddaljen, to bi mi dali nekaj maskiranje. Od zadaj, preveč. V vsakem primeru, ti menihi hranijo znižanjem njihove oči.
  
  
  Naše vloge bile obrnjene. Ta čas je bil mrtvo težo, in je bilo težko za mene, da sleči ego. Je povesila keychain okoli njegovega pasu in dal na Ego beli plašč. Bil je približno osem centimetrov višji kot Dr. Quoy, vendar mi ni vseeno. Sklonil se je, se obrnila, ego je negibno telo v jaukati, in ki so zajeti ego z bombažno odejo. Če so bili previdni, bi ugotovili, pragovi v redu. Dokler ne preverite, preveč tesno.
  
  
  Njo, sem spoznal, da sem bila sklicujoč se zelo veliko na mojo srečo in na druge kratkovidnost.
  
  
  Vzel je eno zadnjih pogled na Tara, ki je bil spi mirno, in je šel po hodniku.
  
  
  Kam, da gredo?
  
  
  Malo verjetno je, da laboratorij je bil, ki se nahaja v tej stavbi. Morda je v dvorani v eni od gospodarska poslopja v bolj ali manj oddaljeni lokaciji. Zato sem morala najti način prvi.
  
  
  Prostorni kamniti koridor je hladno in temno. Samo prižgal sveče postavi v rednih časovnih presledkih in na stene. Tam je bil tudi dan z ključavnice. Menihi ' celic, ki je bilo zdaj prazno? Ali zaseden zaporniških celic?
  
  
  Šel sem na levo in nato na hodnik, v obe smeri. On je šel ven vsak dan. Vrat ni bilo zaprto. Čeprav z Kuoya ključnih verige okoli mojega pasu, njen zdelo, kot da sem imel tipke za celotno kraljestvo.
  
  
  Noč je bila jasna in miren. Zvezde so že vidni, čeprav nebo ni bilo še temno. To je bil le pol zadnjih osem ali deset ur, vendar Taoist bratje so bili že vstopajo v enem tiho črto v velike stavbe, ki je lahko so nastanjeni ih domovih.
  
  
  To je pomenilo, da je ne bi mogla biti laboratorij.
  
  
  Bilo je pet stavb skupaj.
  
  
  Vse stavbe v kompleks so zgrajena okoli težki, sivi kamen, ki je eden stopala debele. Sem obdržati denar, je bil dosežen z roko. Iskreno, kot Kitajski Zid. Nato pa je velik-velik-vnuki tistih, gradbeniki. Te stavbe so bile le šest sto let. Ampak. To je bila prvotno trdnjavo. Ali morda, da je že od nekdaj samostan.
  
  
  V tatarščino Tseng je komore, kot tudi naše "gost celice", se je nahajala v najmanjši pet stavb. Za njimi, ki se razteza v vse smeri, so bili polj maka v daljavi. Malo na levo, v veliko dvonadstropna pravokotnik, so bili menihi ' ležišča. Nasprotno, to je bila skedenj-kot strukturo, ki je izkazalo, da je tempelj. Tako obstajata dve stavb levo.
  
  
  Izbral sem najbolj krilo kot je mogoče laboratorij. Morda dvojno palice na windows in obsegov dim v dimnik je verjetno za mene. Poskušam ji povedal, da ni še tako neumna izbira.
  
  
  Svoje dosegli zelo preprosto. To je bil tudi samo mimo mimmo za dve menihi s knjigami, ki so stražili vrata. Širok hodnik je bil isti kot tisti, ki je pustila. Mokro in prazno. Oni so sveče. Ob naključju je izbral eno od sob in počakal za trenutek, da poskrbite, da je bil zvok v notranjosti.
  
  
  Zaklepanje potrudil. Vrata so se odprla.
  
  
  To je bil samostan celic. Postelja je bila nič več kot v kotu sobe, ki z mat.
  
  
  Tam je bil korito, blazino, nekaj knjig in majhnih branje svetlobe. Obrnil se je na luč in je pogledal v knjige. Ti so dveh zvezkih od Marksistične Pismo: Komunistični Manifest in Kapitala, kot tudi številne brošure. Ih zrcaljeno skozi to. Eden izmed njih se je imenoval "Kako sem se nad nerazvite države? "in druga" Kako ogroziti je overdeveloped državi?" In da je vključeno vse, razen Islandije.
  
  
  Tam je bil zagotovo menih, ki živijo tukaj. Vendar ne Taoist menih. Komunistični menih. Ena od teh kruto, predano, komunistična ascetics. Zanima me, koliko od okoliških sobe zasedene so bile na ta način. Vendar sem bil zapravljaš svoj čas. On je šel skozi celice in pohoditi, mimmo druge, enako kot lesena vrata. Nisem vedel, kako bi se prepozna, kaj vrata desno izgleda. Nisem si mislil, da bi se neon light box s LAB črke utripa nad njo. Ampak nekako sem pričakoval vrata, da je drugačen, in morda malo bolj moderno.
  
  
  Vrata, ki se zapirajo za mano. Mehko shaggy prišel do mene. To je bil en človek. Z glavo sklonila, je nadaljevala s hojo, ki zajema njegovo brado, z eno roko: Kuoi razmišljal pointy genetske težave.
  
  
  Človek je hodil mimo mene, ne da bi gledali na mene in izginil okoli ovinka navzdol dvorani.
  
  
  Zdaj sem imel, da se hitro odločitev. Bi bil lahko ostal, kjer je bil, in tako vzbudila sum. Bi lahko šel ven, ki bi bila varnejša, vendar ne zelo donosna.
  
  
  Tam je bil tudi dvojna priložnost, da jaz ne bi našli tisto, kar sem hotel. Ampak, če je naredil, on bi se je računovodja v New Jersey, ne tajni agent v Hanoi.
  
  
  Nadaljeval je na in obrnili vogala. In petdeset tisoč New Jersey pooblaščenih računovodij zarežal kot vodilno cevjo zdrsnila navzdol ostro, skoraj paše moji glavi in loputanje v steno za mano z nesrečo.
  
  
  Čakal je, za mene, konec telefon pripravljen v roki. V trenutku, ko je cev zadeli steni, Ego je zgrabil za zapestje in jo spremenila, vendar je ta cevi ni samo enega iz svinca. Ego je bilo moč neodtujljiva. Še vedno držite telefon, je lunged, tokrat prizadeva za mojo visoko eno. Ampak zdaj ona trdno zgrabil ego je zapestje in zadel njegov ego z njegovo koleno...
  
  
  To je bila podružnica. Ne podcenjevali njega. En lucky punch ni bilo dovolj celo, da knock škroba iz ovratnik je ego.
  
  
  Bil je popolnoma prav o tem. Na svoj drugi udarec, je dove na moje noge in je padel na tla. Usedel se je na vrh in me začel udaril me je. I valjani več, vendar je zgrabil me je za grlo. Poskusila se ji je najbolje, da jo potegnite ego, roke proč, ampak nisem si mislil, da sem bil trudi dovolj.
  
  
  Ta trenutek pred smrtjo je zelo svetlo. Mnogokrat je bilo le eno minuto stran od smrti, in je bil le s tem zadnjem trenutku, svetlost, da je ura ustavila.
  
  
  Telefon, ki je ležal na tleh, iz mojega dosega. Je osredotočena intenzivno na eno usmerjena gibanja. Moje noge so bile moj ego je nazaj. On je položil noge na tla in začela kot konj o vrgel svoje rider. To ni knock ego iz okoli sedlo, on pa je izgubil ravnotežje malo, in ko smo se udaril ob tla, spet, je bil približno šest palcev v desno. Moja roka se je dotaknila cevi, in je udaril njegov ego več glav.
  
  
  Mo.
  
  
  On pade dol z mene in je ležala nepremično na tla kamen, iztekanja krvi iz velike oranžne razrez na glavo. On ne krvavijo iz predolgo. Bil je mrtev.
  
  
  Nisem mogel zapustiti ego tukaj, in ne morem tveganje, da povlečete ego, za telo, za nekaj časa. Bili smo le nekaj metrov stran od druge lesena vrata — drugo celico. Odprl je vrata in vlekel ego v notranjosti.
  
  
  Njen oče je bil upogiba telo, ko je slišal glas okoli vrata.
  
  
  "Težave, Doktor?"
  
  
  Ni se obrnil. Njen je bil hunched več, tako da je zdaj moja višina in obraz mogla dati me proč. Poskušal je, da bi njegov glas tako visoka, kot Kuoi je.
  
  
  "On bo vse v redu."
  
  
  "Lahko sem ji nekaj storiti za vas?'
  
  
  "Prepričajte se, da je moj ego ne moti, ko nisem okoli."
  
  
  "Toda to je moja soba.
  
  
  "Potem si ego je prostor, sprejme po meri. Tole v matematiko potrebuje počitek. Moj piskav glas padla malo, toda ni se zdi, da obvestilo.
  
  
  "Ja, Doktor," je dejal kmalu. In je šel v levo. Ko je zaprla vrata preveč tesno za njim, da mi sporočite, da se mu ni bilo všeč, ob nalogi in ni bilo mar, da sem vedel o njej.
  
  
  Je preživel na minuto v skupno temo za oceno obsega nered, ki je storil v času svojega raziskovanja. Nisem našel ničesar, za njo še. Razen za težave. To je zelo verjetno, da sem končal v napačno stavbe, in če nisem bil srečen, bi sem končal v slepi ulici. Od trenutka, ko Nassau levo, je šlo vse narobe. Vendar na drugi strani so narobe v pravo smer. Tara in ji končal, kjer bi morali biti. Skupaj je živ, v PBX sedežu. Zdaj vse, kar je ostalo, je bila, da dol, da podjetja. Odprl je vrata razpoko in pogledal ven na hodnik. To je bila zelo dobra stvar, ki sem se. Za samo nato odprla vrata na koncu dvorane, in žuborenje glas se je slišal. Najprej so bile tri. Tri veje je stal na pragu in je želela, vsako drugo noč. Vsi so govoril angleško. Svoje mislil, da je to del ih usposabljanj. Nato so se vrata odprla širša, in bilo je, kot bi stal na koncu tekočega traku... štiri... desetih... osemnajst... enaindvajsetih izvodih. Serijska klonov.
  
  
  Sestanek, ali karkoli je bil, je bilo konec. Bili so na poti do svoje sobe. To je bil izbran za mesto PBX namesto laboratoriju.
  
  
  Če ste že čakala te grozljive scene, kjer Carter, hkrati ubija enaindvajsetih morilci z vodilno cevjo, potem ste bili v zmoti. Brez rekel ničesar, je zaprta vrata znova in šel k oknu.
  
  
  Vendar, če ste čakali moje težave, na koncu, boste morali počakati malo dlje. Kraj je zdelo popolnoma zapuščen. Pod krinko nizko, lepo okrašene undergrowth, je odšel na zadnjo stavbo. To je bilo lab.
  
  
  Bila je že skoraj dan stare, ki je sedaj pod zaščito psice te povsod menihi. Med centralo moški, ki so bili enaki v rojstva in menihi, ki je pogledal enaki v svojih enaki, sem plačal in obrit glave, sem imel občutek, da sem bil stahl udeleženca v life-size lutkovno predstavo. Samo nekdo imel dovolj domišljije, ko emu je, da ustvarite različne znake.
  
  
  Bil sem samo mimo mimmo stavbe približno pet metrov stran, ko je izstrelil gor od nikoder.
  
  
  "Še vedno na delu... zdravnik?"
  
  
  Poudarkom na zadnji besedi je pomenilo, da on ne verjame v to "zdravnik" v sto letih. Čutil je, zdelanem nostalgije za dobre stare posebne učinke oddelek za prikrivanje v Washingtonu. Je stiskala svinca cevi v žepu in se obrnil.
  
  
  Podružnica je čakal mene, pištolo v roki. "Super, N3," je dejal. Ego je ustnice zvit v zaničljiv nasmeh. "Moj Bog. kako ste odraščali, Dr. Kuoi.
  
  
  On ni vzel še en korak v moji smeri, in je bil še vedno iz mojega dosega.
  
  
  "Dobro."Njen, slišal sem, da ste neke vrste sveto kravo. Tako ne morem ubiti. Vendar sem prepričan, hočejo jo nazaj. Torej, pojdi nazaj.
  
  
  Vedel je, kaj je želel. On ni mogel ubiti mene, ampak on bi črpalka me svincem, če emu želeli. Pridobljene lastnosti, kot so bullet rane, se ne prenesejo na otroke. To naj bi razorožiti. ampak jaz bi moral ego presenetil. Preden je lahko streljati. Tudi če je zamudil, zvok, ki .45 bi narisali cel vod tukaj.
  
  
  Njen je bil, kot vedno, kot kos rock. "Pohiti," je dejal.
  
  
  Samo on je še naprej glejte na njega z kamnita obraz.
  
  
  "Zakaj? Zakaj bi to storim? Ne, ne moreš ustreli me, če ne delaš nič. Ne, ne moreš celo boli me, " sem lagal. "Njegova kri moštva se bodo zamude majhne delovanja, ki so jih pripravili za mene. Torej, če želite, da bi dobili svoje nazaj, boste morali prepričati mi prvi.
  
  
  Je obotavljal. Ni bil prepričan, če je to moj mali prispevek k znanosti je bilo res ali ne. Če nič drugega, je imel pomisleke. Če je on mi omogoča pobeg, mu bom kmalu v težavah. Če mu črpalke mene polni krogle, morda je še več težav. To je pomenilo, da je ego, ki je bil izpodbija za pest boj.
  
  
  Sprejel je izziv. Samo ego je prva izbira orožje ni bilo pesti, ampak karate. Imam črni pas iz karateja. Vendar sem imel tudi črno svinca cevi. Vse je bilo zelo dobro načrtovano. Za začetek, drugič v pol ure, sem imel telo, ki ga moram znebiti.
  
  
  Dobro, glas jo je bil ta zaprt objekt. Vendar Dr. Kuoi morda ključ za to. To me je šest poskuša, a končno so se vrata odprla. Ona je bila vlekli v notranjosti za Podružnice truplo in zaklenjena seraglio vrata.
  
  
  Menihi so bili še vedno stoji s svojimi očmi spuščena, stražili vhod v laboratoriju. To je neverjetno. Najverjetneje, kloni so bili ih bratov, vendar so videli vse, kar je in ni nič. Ona je začela razumeti, malo Tara je razlaga Taoist moralnosti. Ni smrt, in ni opozoril, tako da, če naletite na enega, bomo zašli v drugo. si ne naredite ničesar. Nje, stopil skozi lab vrata.
  
  
  Notranjost te zgradbe je bil drugačen od drugih stavb. Je bil majhen recepcijo samostana in velika bela dvojna vrata. Deseti ključ mi je dal dostop, in vrata swung odpri.
  
  
  Mislim, da je to najslabši kraj, kar sem jih kdaj bili.
  
  
  Vrsta velike steklene cevi, ki je napolnjena s pridelavo sadja, obložene stene. Bom naredil vam je uslugo in brez opisa.
  
  
  Ni bilo druge epruvete. Manjša - s kepe snovi, ki plava v tekočini. Sem šteje petdeset od njih. Ki okrog njih je bila človekovih in kdo ni bil, ni mogel povedati. Tam je bil stol v sredini sobe. Nen je kletke z žabe in podgane, in več morski prašički, ki se je pojavil, ko Brylev obrnil na.
  
  
  Čez cesto je bil v pisarni. Velika steklena okna ločeni Ego iz laboratorija, vendar pa mu je dovoljeno, da pazi na vse, kar od tam. Na steno pod kotom glede na okna bil vsak nori znanstvenik v sanjah. Približno šest metrov visoke delovni stol, ki je napolnjena z črpanjem sodih napaja z električno ogrevanje kolobarjih, vode, kondenzatorji, in majhne plinske bakle. Celo mesto je bilo zajetih neke vrste kovinski krošnjami, kot nape nad štedilnikom, in od tam je bil nezdrobljivega stekla zaslona, ki pokriva vse.
  
  
  Ampak to še ni vse.
  
  
  Tam je bil še en par dvojna vrata na zadnji strani lab, prav zraven vrat do Quoy urada. Sem ga odprl, brskal s tipkami, in odprl ih. Bil je nazaj v ozek hodnik. Šest zaprta lesena vrata.
  
  
  Ključ za prvi našla.
  
  
  Mlada Tajska človek v svojih dvajsetih, je bila zibanje na tleh v kotu. Ko me je videl. začel je whimpering in zlezla še v svojem kotu.
  
  
  V drugi sobi, stara ženska, ki je z divjim, prazen pogled leaped na mene in začel bije mi v prsih, z divjimi, aimless piha. Ee prijel njeno roko in nežno, vendar odločno potisnil jo nazaj. Namesto mene, je začela razbijati na mehko jaukati. Je zaprta vrata spet in se je za hip zamislil.
  
  
  Kuoi rekel, da tudi eksperimentiranje z drogami v laboratoriju. Rekel je, da je spreminjanjem mišljenja drog. Dobro, tisti, mnenji, ki so se očitno spremenile. Znanost napreduje. Sem mislil, da sem videl dovolj njo v času.
  
  
  Se je vrnil v laboratoriju in plačan obisk Kuoi urada.
  
  
  Stene so bile natrpane z knjig in map. Verjetno njegov osebni arhiv. Ego stol iskal jo. Nisem vedel, kaj sem pričakoval, da bi našli. Ampak, kaj sem našel bila odlična. Niz osmih tipke. Ih v primerjavi ga tipke na mojem pasu, ki mi je dal dostop do lab in celic. Da. Vsakdo je imel svoj lastni načrt. Manjšim številom kopij na minuto zdrsnila vanjo. Potem pa še ena misel mi, in ga skrili ih v rob svoje spodnjice. Moje skrite možnosti za zmago začela naraščati.
  
  
  Ona se je zaključila lab vrata za njo, in stopil ven, mimmo od povešene menihi v noč.
  
  
  Približno na pol poti tam, sem videl kaj zanimivega. Dve menihi, ki so bili ima precej ogrevano. Bilo je neverjetno, da so ti menihi bi se pogovarjali na vse, pa je še bolj neverjetno je, da so trdil s seboj. Njen, skril zadaj nekaj grmovja, ko so opravili mimmo me, zdaj so bili tiho.
  
  
  Preostanek poti skozi njen kompleks je bil uneventful. Zelo pomembno je, da imam čas. Njen mora imeti bil šel za približno uro in pol. Čutila je, kot da je imela obravnava ta Kuoyu dve uri udarec, ampak ona še vedno je tveganje. Ko sem prišel na glavna vrata naše hiše, ih je bilo varovano z dveh menihov. Ko sem odšla, nisem bil tam. Vendar, tako kot vsi ostali, so znižali svoje oči in se ni zmenila zame.
  
  
  Nisem videl nikogar v hodniku. Hitro in tiho njo, imam na dan naše celice. Njen je bil tiho odprl vrata. Tara je bila še vedno tam. Še vedno spi. Ozrl se je skozi kamero na drugi mat. Kuoi je bila še vedno tam. Prepričani svojega položaja, Dellee vstopili v sobo. Vendar je ne bi smeli imeti bil tako prepričan.
  
  
  Par rokama zgrabil me od zadaj. Roko zaprta okoli mojega vratu. Poskušal sem, da twist proč, toda po drugi strani je potekala moje zapestje v mestu in navite moj rokav, kot da strani priviti okoli mojega vratu. Ozrl se je nazaj. So dveh menihov. Imeti bodo morali so me v tišini. Tretji je bil čaka me pred vrati. Z brizgo. Dr. Kuoi vstala iz postelje. Čutil sem kreten je. Njena močna orožja potegnil brezplačno in je poudarjen njen srd na prvi menih, ki so v dosegu. Na primer, po nekaj sekundah, je zajčja luknja odprla in je začel padati.
  
  
  Globlje.
  
  
  Globlje in globlje.
  
  
  Nazaj v Čudežni deželi.
  
  
  
  
  Poglavje 24
  
  
  
  
  Tara je sedela pred mano in rekla nekaj nerazumljive. Ona je nosila svojo bledo roza hlačke. Zapri imel kvadratnih povoj, gaza, zavita okoli nje podlakti. Njene oči padla na svojo podlaket. Tam je bil podoben kvadratnih gaze.
  
  
  Ti je to storil. So cepljeni nas.
  
  
  Ti dediči so že plava v epruvete, nekje v laboratorijih po vsem nočna mora, nekje med spotike podgane in žabe.
  
  
  Njen skočil iz postelje.
  
  
  "Pomiri se," je rekla. "Pomiri. Ste še vedno prešibak. Dan zaščiteni. Tega ne moremo storiti ničesar, še. Ona se obrnil in začel muttering nekaj. On je zmajal z glavo, se trudijo, da bi smisel njenih besed.
  
  
  Nato ego videl. Bila je govoril menih. To nerazumljivo naj bi bilo zdaj znanih Sutoi narečje. To je bil šele drugič, da pomirilo izkušnje, ki mi vprašanje lastno duševno zdravje.
  
  
  Človek je bil, ki je sedel na tleh, še vedno držite ploščo hrane, ki se ukvarjajo ego pridruži v naše celice. Ozrl se je točno tako kot drugi. Skinhead. Ampak ko je odprl oči, vedel je, da je posebna. Jaz ne bi nikdar videl videti, kot da je pred. So vsebovane vse znanje in nedolžnosti milijoni let človeštvo.
  
  
  Tara se je obrnil k meni.
  
  
  "Ning Tan je opat. Prišel je tukaj, da nam pomagajo. Vsaj poskrbite, da naše eda ni neumen. Bili so načrtovanje, da nam dal dol z uspavalne tablete." Njen glas je absurdly malo trese.
  
  
  Njo, pogledal Ning Tang, tiste neskončne oči. "Je, da vso pomoč, ki nam daje?"
  
  
  Je skomignil z rameni ramen. 'Ne vem. Pomaga nam na kakršen koli način je proti ego vere. Karkoli se zgodi, da nas, to mora biti volja, pravijo, da je Bog. On se počuti, kot da je že na poti, in moti njegov ego."
  
  
  "Kaj za vraga vrsta vere je to, po meri?" "Je drugging in ubijanje ljudi Božjo voljo?"
  
  
  Ona me je pogledal mirno. On pravi, da ego dejanja ne morejo preprečiti umor. To lahko vpliva, ki gets ubil. Če je ne naredi nekaj, ti bom ubil nas. Če nam pomaga, bomo ubili.
  
  
  — Je to vse umor za njim?"
  
  
  Ona je resno pokimal. "To je vse ubijanje za njim."
  
  
  Njene obrvi brazdastim. — Zakaj je potem on pomaga nam?"
  
  
  "On pravi, da nam pomaga tudi kvote."
  
  
  Ozrl se je okoli. Tam sta bili dve od nas, in mi je bilo vezano na digitalnih kamerah. Neoborožen. Zunaj, ni bilo veliko ih. Vsi oboroženi. — Je to tisto, kar kliče to?"
  
  
  Menih je rekel nekaj. Tara jo prevesti. "On pravi, da razume naše občutke... ampak želim si, da bi to razumel. Je rekel... je obotavljal, kot če bojazni, moj odziv. "Rekel je, da je poznavanje vam bo prinesla mir."
  
  
  "Oh, kajne? Potem je to super. Govori preprosto o svetu. Tukaj, v ego malo Taoist tempelj. Kaj pa tam? Kaj pa vse tiste, goveda, da bi svojo pot skozi življenje zaradi maka on raste na svojem vrtu? Vprašaj ga, kaj on misli o tem. Tara je pogledala v tla in je zavzdihnila.
  
  
  "No, mudi," sem rekel. "Vprašajte njega."
  
  
  Pogovarjala sta se med seboj že skoraj deset minut. To je bilo zelo zanimivo. Ning Tan zaustavljena v misli za dolgo časa in je govoril v mournful glas. Končno, " je rekel nekaj, kar je Tara obrnil.
  
  
  "On ni vedel ničesar o tem opija," je dejal. "Ne ve veliko o tem, kaj se dogaja tam. On je preživel celotno življenje tukaj. Ampak on pravi, da verjame-sodeč po ogenj v vaš glas, "je dejal," da ste blizu vira univerzalne energije. Nato mi je povedal, da vas opozori, da vsi menihi tu so menihi. Nekateri so okoli njih... približno polovica je... približno sto... Je KAN partizani."
  
  
  Sem že pomislil na nekaj podobnega sem jaz. Da pojasnil menihi sem videl utemeljitvijo in menihi, ki bi zgrabil me, da mi injekcijo. Ampak zadnjih nekaj sem videl videti popolnoma enako kot vse druge. Dol s znižal oči. Je skomignil z rameni, občutek dolgočasno jezo graditi. "Super," sem rekel. "Dobro, da vem. Torej polovica od njih so partizani okoli njih. Ampak, če so vsi videti enako, kako lahko prepoznamo ih?
  
  
  Tara roko žepni nož nad in se obrnil k meni. "On pravi, da smo, ne morem početi na dell."
  
  
  Njo, je vstal in začel takta naprej in nazaj na digitalni fotoaparat. 'No, če ga lahko pomirja ego je vest, ki nam je povedal nekaj, ampak on ni rekel ničesar. Take uganke emu dušo.
  
  
  Ning Tan vstal. On mora iti, " je rekel vljudno. Ampak on bo treba nazaj v naš naslednji sprejeta jamrati sejo. In pred njih, ferret, zapustil nas je nekaj Taoist malenkosti, ki jih:
  
  
  "Ukrep zagotavlja manj odgovorov kot ljudje mislijo."
  
  
  "Ideje so močnejše od orožja."
  
  
  Ki je dodal v svojo slovesno zaključno naslov:
  
  
  "Na Dan Čudeže, vse, kar se bo uresničila." In spet, to razumevanje je bila ključna za zunanji bazen. Te vrste govori res vozi me crazy. Ampak on me je pogledal na svidenje s svoje stare oči, in za trenutek se je čutil nič. Za trenutek, je vedel vse odgovore, in tiste, ki odgovori so bili pravilni.
  
  
  Je zapustil, in sem slišal ego tipko naša vrata. Zvok, ki mi je prinesel nazaj v brutalno realnostjo. Želel sem, da udarec nekdo. Ampak samo oseba, okoli bila Tara. Nadaljeval je, da tempo gor in dol po sobi.
  
  
  "To je dobro, da si jezen na mene zdaj," je dejal. — Kaj so si razmišljal potem?" Da jaz bi pa ego v prepričan, AX agent za deset minut.
  
  
  — Lahko bi vsaj poskusite, dragi. Namesto ponavljanje to neumnost, da me, da to razumevanje, ki bi mi mir."
  
  
  "Oh, moj Bog. kako neumni ste.
  
  
  "Ah. Dober. Ti si pameten, in ona je kos dreka.
  
  
  Ona je zavzdihnila. "Nisem ji povedal, da je.'
  
  
  Oh, ne? Njen izbral eno do okoli blazine od tal in pomahal hej več. To je vse tukaj, dete, na skrit mikrofon. Želiš, da igrajo to?
  
  
  Ona je spet zavzdihnila. "No, to ni tisto, kar omele mislil. To je samo težko je reči, da če le boste razumeli...
  
  
  "Da, Da, Da. Vem njo. Nato bom končno našel mir."
  
  
  "Da," je rekla. Je stresel glavo, pobral še blazino, in ga vrgel name. To je, ko se je to zgodilo. On je vrgel blazino v svojo roko na njeno. Ona goloba na stran, izgubila ravnotežje in pristal nazaj na blazino. Od tam, pa je začela metati blazine na me, ki v zapri vrgel na njo. Ona je vstala, z veliko oranžno blazino in začela tepsti mi z njim. Sem zgrabil jo je in potisnil njen nazaj na blazino, in mi je začel poljubljati furiously. To je umiril nas navzdol malo. Smo panted in objel. Nato je bil na zapri. Vse je bilo točno tako, kot je vedno bil z nami. Samo v zadnjem trenutku sem imel misli. On recoiled. "Ne skrbite," je dejal. "Če pa želite, nas, da super baby za njih, jih bomo morali počakati še nekaj tednov." Vendar to ni delo. Ideja CANNESU se hotela za nas je bil to odvratno. Njen spustimo iz zapri in nežno poljubila. "Žal mi je, draga. Bojim se, da ne želim, da prevzame to tveganje.
  
  
  Potem pa je rekla: "imaš prav. Sem lagal, da si. Bi imela otroka z vami zdaj." Ona poljubila me je. Želim vašega otroka.
  
  
  'Trenutno?'
  
  
  — Bom želite, da se, ko smo dobili od tod, in ... ne, kot je ta... no, ona noče, da vedo, da." Bolje, da bi ubil sebe kot to. Ampak jaz verjamem v vas, Nick, " je rekla z nasmehom. "Mislim, da se, kot da je oseba, ki je dejal, so blizu, da je vir znanja. Verjamem, da imate plemenit značaj, in imate lucky star, ne glede na to, kaj ta oseba nam pove. Verjamem, da boste dobili nam tukaj.
  
  
  Jaz bi si mislil o tem. Je vstal, zavit v brisačo okoli sebe, in začel pacing znova. Zdaj, njo bi srečno spremenite njeno plemenito znak za cigareto. Njo, pogledal skozi okno. Bilo je opoldne. Izgubil sem ga za pol dneva.
  
  
  "Našel sem ji lab," ji je dejal oče. 'Pridi sem.'
  
  
  Ona narejen a sarong okoli bombaž stanja in šel k oknu. Bili smo nenadoma zelo depresivni. On je poudaril, da laboratoriju in mi povedal, da njegova lokacija. Pokazal ji tipke on bi vzeta iz Kuoi je stol. Še vedno sem jih imel. "Vse kar moramo storiti zdaj je dobil od tukaj.
  
  
  "Ali menite, da lahko to storite?" — Kaj je to? " je vprašala tiho.
  
  
  "Seveda," sem rekel. "Zlata duša, in srečna zvezda? Za estestvenno. Kako sem lahko zamudil?
  
  
  Ona je zavzdihnila močno in bit moj earlobe. "Čudovito," je dejal.
  
  
  Kup tipke jingled za dan. Oba sva hitro ducked za naše postelje, kjer smo se pretvarjal, da spi.
  
  
  Vrata ponovno zaprt. Pogledal je navzdol v pladenj za hrano. "Mi bi bolje večerjo," sem rekel. "Eda naj bi intoxicate nas."
  
  
  "Mmmm." Ona writhed na njeno mat kot umetniški razred model. "Vesel sem, da je ne drži. Mislim, da svoj lačni. Ona izvajajo pladenj za nizko mizo in dvignil pokrov negibnih-paro krožnik.
  
  
  Vendar pa je njuhanje je sumljivo. Ona yawned. "Ne skrbi," sem rekel. "To je Kitajski eda. Boste zbudili še enkrat na uro.
  
  
  Vzeli smo si več. To je bil preprost eda, riž z zelenjavo. Vendar je bilo okusno in najmanj je bilo polnjenje. Ozrl se je na Tara in čutil lačen spet. Ampak to je bilo počakati. V drugem mestu in ob drugem času. Začutila, da so moje oči za njo, pogledal, se nasmehnil sramežljivo, in se obrnil svojo pozornost nazaj v svojo ploščo.
  
  
  Poskušal sem razumeti njo. To je nenadno zadrego. Sem še vedno imel veliko za razumeti, o njej. Moj odziv, da ženske običajno preprosta. Ko sem imate vprašanja, so vsi okrog njih, ki jih je mogoče preprosto odgovoriti, tako z da in ne. Samo ta čas, ni bilo nič preprost okoli na vse. Ni vprašanja ali odgovori. Ni moja žena in moji občutki za njo. Preprosta imena se več ne uporabljajo.
  
  
  Ona ni bila lepo dekle z očali ali koledar lepote, čeprav ne predstavljam si, da na mesec, da ni videti bolje v zapri. Bila je tako Kategorija A in kategorija B. Je bil certificiran znanstveni genij in odličen delavec. Bila je pametna in seksi. Nežen in razburljivo. To me je spodbudilo, na živce mi, izpodbija mi dvigniti moje volje. in če ga moti me, je prav tako obrnila na mene.
  
  
  — O tem, kako smo prišli do dela?"
  
  
  "Kako," je vprašal, " ali si predstavljate, da?"
  
  
  Pladenj je porinil svojo stran, odporna na željo po kajenju cigaret. Ob laser stran od Tara je ena stvar, a ob moje cigarete, ki je mučenje.
  
  
  "Razmišljal sem o teh menihov za nekaj časa," sem rekel. — In imam idejo. Lahko govorite hitro?"
  
  
  "V Sutoan narečje?"
  
  
  "V Sutoan narečje."
  
  
  "Le svoje, kot sem mislil. Pojdi na.'
  
  
  "No, pol menihi tu so zastopniki CANNESU, niso? Obstaja približno sto Ih, in jih bo hitenja na prizor, v vsakem trenutku, da zmoti naše načrte. Tako smo morali uničiti ih. Ali vsaj prinese ih okoli igre."
  
  
  "Dobro. Toda kako naj vemo, kdo so?
  
  
  — Ne moremo izvedeti ih. To je bistvo. Samo pravi menih to lahko storili."
  
  
  Tara se je namrščil. — Dvomim, da smo se lahko prepričali ego, da nam poveste, če je to tisto, kar si mislil." Ne, če ve bomo, da bo iz teh sredstev, ali morda še slabše.
  
  
  Njen, je zmajal z glavo. — Ne želim mu, da vam povem na vse. Želim ti pravi menihi za zajem teh CANNESU zastopniki ali slabše.
  
  
  Za trenutek, ona je samo stared na mene.
  
  
  "Ali želite, da se bo dež preveč, ali morda bo zlata okoli slame?
  
  
  Nasmehnil se je ob njo. — Ne verjamem, da je tako menda težko.
  
  
  — Lahko rečemo, da enostavno. Kaj je argument, vam predlagamo uporabljam? Mislim, kako ste prepričali moških, ki so se zavezale, da nič ne delaš, da nekaj naredim? In drugič, če vam je uspelo prepričati ih, kaj orožja, vam predlagamo, ki jih uporabljajo?
  
  
  Vstal znova in hodil gor in dol po sobi. "Kot za prvi del vaše vprašanje, svoje računam na ih samoohranitev nagon."
  
  
  Je stresel glavo. "To ne bo delovalo. Da se ne bojijo smrti.
  
  
  "Vem, da je. Pa ne mislim ih osebnih preživetje. Mislim shrani ih vere. Poglej, tam je samo en razlog, oni so skupinsko delo z KANG: shranite svoj samostan. To mora biti zadnja preostala Dao trdnjava v vseh Indokine. Če ne na svetu.
  
  
  "Pravico?'
  
  
  — Torej, če ti menihi umrl, ih vere umre z njimi. KANG je ne bo sprejela novih menihov. To mesto bo postala CANNA trdnjava, ne Taoist tempelj. Če ne želite, da boj za to. V tem primeru nič ne delaš, je ekvivalentno, kot da uničuje sebe."
  
  
  — Ampak ne bi jih umrlo brez ih zaščito?"
  
  
  "Z našo pomočjo, jih lahko prestavite na drugo mesto."
  
  
  V eni minuti, je zaprla oči, v misli. "Sliši se lepo, kolikor sem lahko videl." Ampak potem spet, le svoje, kot ste pragmatično Ameriški, in imamo opravka s popolnoma drugačen pogled na svet."
  
  
  "Jaz ne morem verjeti," sem rekel. "Mislim, da vsi idealisti so isto na koncu. Oni so pripravljeni umreti za svoje ideje, vendar ne želite, da si sami umreti za svoje ideje."
  
  
  Tam je bil še en vode matica levo na pladnju. Je izbral ga gor s prsti in je ugriz. Nasmehnila se je. Dobra ideja, " je dejal. "To je vredno poskusiti, kakorkoli že. Obstaja samo en problem na dell sama.
  
  
  Je zavzdihnila. "Kaj je to?'
  
  
  "Kako pravite" idealist " v Sutoen?"
  
  
  Sem vrgel ji je na postelji z blazino.
  
  
  "Ne, ne.'je rekla. "Kviz, ni več še. Kaj o začetku drugega dela?
  
  
  "Kaj je drugi del?"
  
  
  "Kaj bi jih uporabljajo kot orožje?"
  
  
  "Oh, da," je rekla z nasmehom. "Kaj je okoli Angleščino Zeng urada." Moral sem počakati malo, dokler je bil na isti ravni kot mi. Ni trajalo ne preveč dolgo.
  
  
  "Boga. Orožje groaning.
  
  
  "Orožje za ego jaukati. Obstaja približno sto ego enote visi tam, in tam so približno sto pravi menihi. In moja učiteljica matematike bi rekel, da on vam daje eno orožje na osebo.
  
  
  "Hej, vendar počakajte minuto. Kolikor se spomnim, to steklo proti steni je nezlomljiv, elektrificiranih, in zaklenjena.
  
  
  — In moja pamet mi pravi, da če je zaklepanje, da mora biti konec." In da tam, kjer je električne energije, je tudi stikalo. In eden od menihov v Angleščino Tseng je zbornic, ki naj bi vedeli, kje so."
  
  
  Ona me je pogledal resno za trenutek, nato giggled, skočil čez, in objela me je. "Včasih,"je rekla," ti si samo lepo."
  
  
  "Še niste videli ničesar, še," sem rekel.
  
  
  
  
  Poglavje 25
  
  
  
  
  Tisto noč, Dan Čudeži začel.
  
  
  Prvi čudež se je zgodilo, ko Tara je potegnil zavojček cigaret z njeno torbico. Morda ne mislite, da je to čudež pomeni, da pridobivanje vode okoli rock, ampak potem ne boste kot zasvojeni s kajenjem, kot ste na to.
  
  
  Drugi čudež je malo več. Približno eno uro, če smo natančni. Ko pa Tangning spet na levo z večerjo pladenj, se je strinjal, da govori, da njegov Vrhovno Sodišče. Če Sodišče se strinja, da bo pridružite se moj načrt.
  
  
  Tretji, morda ne šteje kot 100% čudež, ampak jaz sem pripravljen, da tako mislim. Ker, prvič, to ni bila moja ideja. Če nisem uporablja Tara je zadnjo tekmo, jaz nikoli ne bi dosegli v omari, da bi videli, kaj je ostalo v moji žepi, in jaz nikoli ne bi našel tri lepe žetonov, ki sem pobral v Casino Grenada, z rumeno vsebino, ki obdaja kapljice. Za nekatere čudež, so ostale v šivov na doublet.
  
  
  Čas je bil tudi zelo čudovito. Ker manj kot štiri sekunde, v dan, ključnih jangled in menih je prišel, očitno prek zastopnikov CANNESU, da preverite zda.
  
  
  To je le nekaj ur po tem, ko naš zadnji drog,-obravnava obrok, in mi naj bi bile sproščeno. On bi lahko imel orožje v roko, vendar ni bil na preži. In ko nagnil navzdol, da sprejme bližje pogled, nisem imel nobenih težav hitting emu z čip skrit v moje dlani. Pravkar sem vzel pištolo iz njega. Čudno rusko-made revolver. Sedem-shot revolver kalibra zaprt 7.65.
  
  
  Po približno desetih minutah, kot je pričakovati, njegov partner je prišel, da vidim kaj se dogaja.
  
  
  Zdaj je čas za ukrepanje. Ni vedel, izid Ning Tang zasedanja, vendar to je situacija zdaj. In ne okoli tiste, ki so zamudili priložnost.
  
  
  Tara in jo spremenila v svoje nuna, ki je oblačilih, nosijo kapuce, da pokrivajo svoje glave. To je bila le še ena šibka preobleki. Ampak vsaj menihi so bili vseh velikosti in višine, zato je naš postavo in višine niso imeli proč. Je zaprla vrata med nas in naše nezavedno varovala, in bomo z lahkoto smuknila iz okoli stavbe in čez temno območje.
  
  
  Šli smo odkrito lab.
  
  
  Tara je počutil kot doma med vrtenjem sodih in zapletene opreme. Ona hitro prepoznati tri-mesec-staro telefonsko centralo. Novih klonov v Angleščino Tsen. Druga bitja, ki so bile opice, " je rekla. Potem je stared dol na vrstico epruvete, kot če jih prizadele strele. "Naši," je rekla hoarsely. In je obrnil stran.
  
  
  Sem stal stražar, medtem ko je ona rummaged skozi omaro polno kemikalij, poskuša ugotoviti, kaj storiti z njimi. "Kaj misliš," je rekel končno. "Jaz bi ubil pbx z dodajanjem jeze, da ih je prehrana. Ampak potem lab bi še vedno nedotaknjena, Kuoi lahko začeli umik novo skupino ponovno jutri... Ona se je izgubil v misli, da tapnete njeno nohti proti zobe.
  
  
  "Ali še?'
  
  
  "Ali... sem lahko nekaj glicerol tri-nitrat in to je to."
  
  
  "Glicerol trinitrate?"
  
  
  "Nitroglicerin za vas".
  
  
  "To je enako za vas.'
  
  
  Nasmehnil se je ob njo.
  
  
  'No?'
  
  
  'Da. Pojdi naprej, naprej. Pohitite in naredite nekaj nitroglicerin. Jaz ne bi želel, da bi jim dal drugo priložnost."
  
  
  Ona je nastavljen tako, da deluje, dvigovanje stekla zaslon, ki blokira vre kemikalij. Odločila se je za velike okrogle bučke, napolnjene z jasno tekočino, ki je bil dodan kapljično na naslednjo epruveto z drugim jasno tekočino. To je stvar, ki je bil na grelec, in naredili velik hrupno zvonovi. A kondenzacije stolpec bil postavljen na vrhu bučko, in hladno vodo ohranja temperaturo tudi ko mešanje snovi z avtomatskim kanje. Ni bilo Stahl, ki jo vprašal, kaj incident je bil na dell sama. Kakorkoli že, vrgla vse tiste, indijski oreščki se zapravi.
  
  
  Nato je vzel dva več tekočine, tako brezbarvna, in jih postavite v eno bučko in drugi v hranjenje cevi. Če bom kdaj imel nobenih dvomov, da bi se šli zdaj. Zapri res imel razloga, da bo tukaj. Delala je s hitro in učinkovito enostavnost nekaj rdeče-kosmat mož v rjavi kapuco, dobra vila, mešanje močerad je oči z samorog je solze. Se ga nadomesti z hladilniku cevi in kanje.
  
  
  "Vse prav," je rekla. Še Dan Čudeže proizvaja svoj prvi false opomba.
  
  
  In veliko drugih ponaredek notts.
  
  
  Ti lažni pojasnili, so bili - levo, desno na Vin. Dr. Kuoi in ducat ponaredek menihi z ducat resnično velike pištole. Teh neumni sedem-shot revolver pištole.
  
  
  Ne bom preprosto prestraši. Če je bila Odin, ona bi bila sprejeti talce, ki jih Kuoi. Vendar so vedeli, talca teorija sami. Dve menihi približal Tara, porinil, a revolver v hrbet, in Po Vin ukazal mi je, da spusti orožje.
  
  
  Je zavzdihnila. Spustil orožje. On je bil začetek, da bi dobili v slabo navado, ki jo snema z njim.
  
  
  Njen emu je dejal, da je.
  
  
  Rekel je, da je čas, da opustimo navade. Da je bil zadnji slikaj. Da ne bom teči znova. Kuoi dodal, da je bil čas za mene, da razvijejo nove navade. Bil je eksperimentirati z nečim, ampak on ni poskusil na človeka še... Smo bili približno ukrepi za sobo, v zadnji lab. Poleg fotoaparata staro žensko, ki je bil nenehno bije proti stene in fotoaparat mladega človeka, ki je nazadovala na otroštvo. Bili smo vrgli notri, vrata zaloputnejo, in potem je bila težka zvok vijaka, drsna pred njim.
  
  
  Shaggy izginil.
  
  
  Na oknih so bile upravičene. V kletki je bila majhna. V notranjosti, tam ni bilo nič, ampak prešite stene. Bili smo nosi mehko digitalni fotoaparati. In so bili dogaja, da uporabite mikrofoni in zvočniki, da nas vozi dovolj nor, da je to mehko fotoaparat pride v poštev. Najmanj so bili dogaja, da poskusite.
  
  
  Vse, kar sem vedel, je bilo, da ti ne bi uspelo. Kamikaze ni moj stil, ampak moj plinsko bombo, ki je bil še vedno skrit med moje noge. Če pustil sem jo šel v zaprtem prostoru celice, mu bomo vzeli, nam z njim. Ampak vsaj on bi moral v stik Kwoi. Bom dosegel svoj stvarnik, medtem ko moje sposobnosti so še vedno nedotaknjene.
  
  
  Ozrl se je na Tara. Bila je prestrašena. Svoje znanje je pomembno. Njene oči so bile široko odprte, njen obraz brezizraznim. Anksioznost je drugačen od strahu. Strah naredi vas skrbi, da bi v največji možni meri. Teror je paralyzing.
  
  
  Ee izbral njen up in poskušal razvedriti jo. Je poskušal stisniti si fit strahu skozi zapri. Ona je bila še vedno trese. To šokirana nad njo. Bila je zadel z ee. "Zbudi se, dragi. Jaz vas potrebujem."'
  
  
  Ona izkopali svoje nohte v mojo roko. "Žal mi je," je rekla v strangled glas. "Tailor, imaš prav," sem rekel. — Kaj menite, kako se počutim?"
  
  
  Ona me je pogledal presenečeno. 'Alarm?'
  
  
  "Kristus," sem rekel. "Če ji ni naredil, njegovi so že pripravljeni za to mehko digitalni fotoaparat."
  
  
  Ona dal glavo na mojo ramo in samo visi tam. "Zakaj se počutim bolje zdaj in ne slabše?"
  
  
  "Ker ste zaklenjeni v s a človeški, ne stroj." Nasmehnila se je redko na mene. Nervously, vendar z nasmehom. "Če je tako," je rekla, "zakaj imate' Made in Japan", napisal vsega svojo rit?"
  
  
  "Ker sem bil ustanovljen je," sem rekel, po svoje na svoj način. Stekel je roko skozi lase. Bila je posnemajo sama, ampak vsaj je bil v nadzor znova.
  
  
  "Pohiti," sem rekel, " in bodimo razumni." Najprej, ko je to prekleto stvar, ki bo razneslo?
  
  
  Je stresel glavo. "Ne skrbite za to. Če mrzlo vodo, ga izklopite, da bi bili mrtvi, ki jih zdaj. Ampak, da eksplodira, kemična segreti na 240 stopinj, in samo po sebi ne bo dosegla tega. Sem tudi uspelo, da bi dobili, da steklo zaveso ponovno navzdol. Sploh ne vedo, da sem presedlal iz kemikalij, ker jih je lahko ubil svoje CENTRALE. Na začetku je bil tam... no, recimo, da eda za CENTRALO.
  
  
  'Potem je v redu. Kot je za Kuoi in ego smešno pištolo, imam idejo. On je mislil, da če Kuoi prišel nazaj tukaj, se mu ne bi prišel s celotno vod. Nekaj menihov z revolverji bi bil verjetno dovolj. On bo razmišljati o tem. Povedal sem Tara, kaj sem mislil.
  
  
  Bili so ne mudi, da se vrnete. Mogoče je le vzel nekaj časa, da se pripravite.
  
  
  Smo postaviti sebe na obeh straneh vrat. Tara je bila na desni. Ko vrata odpre, ona se bom na to.
  
  
  Težka tišina zgrajena in vdrli v naše celice. Če damo zraven nas je tolkel na zid, oblazinjenje bi pokopati zvok. Ji povedal, Tara, da se naspati, če ona misli, hej, to potrebno. Ona misli, Hej, to potrebno. Sem ostal buden in opazovala v tišini. Čakal sem za to, da bi prekinil.
  
  
  Spraševal sem se, kaj drog Kuoi pripravili za nas. Sem mislila, o tistih starih science-fiction filmih, kjer univerzitetni profesor kemije obrne svoje študente v velikan hroščev. Ali tista, v kateri astronavti prevelik odmerek na moonbeams in zavijemo v ponorelih kaktusov. Carter izpolnjuje Dr. Vail Tweet. V bližnji prihodnosti v to gledališče. Dve vrečke kokice in veliko Koks. Nato greste domov in bi radi, da Irina.
  
  
  Tara meša, za trenutek v svojem spanju. Njena ocena je bila, da je bilo približno pet uri zjutraj. Ptice so bile gor in letenje za eno uro, in saint bil lije skozi zaporo windows. Ji segla v njo.
  
  
  Prvi minuti recovery je najbolj težko. Gledal sem jo, ko je prilagojena dojemanje mojo rjavo pohištvo in pralne prešite stene. Je podrgnil roke čez oči. "Kaj, čas je zdaj?'Pogledala je okoli.' Oi. 'Tako je končno vrnil v deželo živih. "Mislim, da ne vemo, ali smo?"
  
  
  "Čas je, da gremo gor," sem rekel.
  
  
  "Imel sem tako dober, varen spanec. Sem sanjal, da smo bili...
  
  
  "Shh."
  
  
  Slišal je vrata na hodnik odpri. Lab vrata. Tara je spet postelj odkrit v kotu, kot smo jih vadili. Ko so se vrata odprla, se je njeno telo je bilo skrito, vendar jo je za roko bi lahko dosegli njo. Bila je pripravljena na akcijo. V njenem mnenju, čas je bil popoln. Ona ni spala dovolj dolgo, da se zbudi, in ne dolgo, dovolj, da se boji. Njo je ležala na drugi strani dan naslonila svojo glavo ob jaukati. spanja.
  
  
  Vrata so se odprla. Dve oboroženih menihi obdan Dr. Kuoi. Tam je bil nož v Kuoi roko.
  
  
  Vse je potekalo hitro in dobro.
  
  
  Prvi menih, Agent KANG, poked me s svojo revolver. Za prvič v na dan, Tara roko pojavil. Drugi menih se počutil rahlo kreten na svoje gole noge. Zadnje žetone, ki jih Grenada. On lunged in dosegel za svoj revolver. On streljal naključno, v prešite steno. Quoy cringed. Drugi menih padel nezavedno. Sem imel pištolo v roki zdaj. Prvi menih je bil posnet dvakrat v želodcu. Kuoi začel teči. Njen emu spotaknil jo gor in potekala ji navzdol, dokler ne Tara zgrabil brizg in dal emu strel. Ego je oči vrnil v strahu. Je omedlela. Dvignil je drugo orožje od tal in ga izročil, da Tara. Nato je vzela ključ in zaklenjena Kuoi ego in prijatelji na digitalnih kamerah.
  
  
  Bili smo ponovno prosto. To pomeni, da sem izjemno pametne in izjemno neumne. Izberite eno. Ampak ne, povejte mi, revmatizem...
  
  
  Tara leaned proti Jaukati in zaprla oči. "Lahko sem ga izklopite zdaj?" To je bil res zelo šibka.
  
  
  "Mislite, da lahko imajo za drugo uro?"
  
  
  Ona je zavzdihnila in popravijo navzgor. "Obljubim."
  
  
  "Pridi," sem rekel.
  
  
  'Počakaj sekundo.'Ona mi je dal nazaj pištolo, ki ay mi je dal. "Počakajte, kajne? Ona nevezane niz ji menih je haljo. Menih je bil tako visok, kot sem bil, in robom svoje robe vlečena približno šest palcev na tla. Je potegnil ego navzgor, dokler je ne višja, kot je njena gležnjev. "Imajo to zdaj." On je imel njen navzdol, medtem ko ona vezani vezalko tesen znova in zložiti dodatno tkanine nad njim.
  
  
  "Vem," je rekla. "To ni posebno lepa, ampak je bolje, če imam, da delujejo." Ona vzela orožje. "Dobro. Kje bomo, šef?"
  
  
  "V laboratorij."
  
  
  Odšla sva do vrat, in njene počila. Je pomignil za Tara, da ostanejo proč. Dve lab tehniki, ki so bili zaposleni v notranjosti. Bili so oblečeni kot menihi, vendar ihas so bile zajete v beli lab plasti. So bili zaposleni na pokriti mizi, pa ni dotik Tara nastanku.
  
  
  Je smuknil skozi vrata in odšel noiselessly po sobi. Ko je bil približno deset metrov za njimi, "je rekel," Visi tam, in daj roke gor. Obrnil počasi.
  
  
  Plesali so, kot so povedali. Povedal sem ji, da Tara.
  
  
  "Kaj smo v tem medicine omari za utišanje ih za nekaj ur?"
  
  
  Odšla je na policah čarobno napitkov in študiral sortiranje. "Mmmm, kako o tem... kako je o nekaterih amobarbital? To je dovolj za lepo, mirno cola."
  
  
  "Jaz sem v redu."
  
  
  Ona je začela priprava brizgalke. "Karkoli vam je ljubše. Normalno stanje spanja ali komu?"
  
  
  "Jezus," sem rekel. "Izbira je, da kupec". Obdržal sem moje oči na dveh menihov. Odin preselil svojo roko previdno čez mizo okoli njih.
  
  
  Za arhivu, potem, " je rekla, pol-polnjenje injekcijske igle.
  
  
  Njen strel hit pokal je bil dosegli za. Steklo, zdrobljeno, in rumena tekočina tekla ven. To zarjavele površino stol.
  
  
  Vsi smo ga pogledal. Njen, je zmajal z glavo. — Mislim, da bi bolje priti ven od tam." Jaz ne bi želel ničesar zgodilo, da vas." Niso premaknili za nekaj časa. "Sem pet strelov in sem ustrelil zelo dobro. Tako da boste res samo eno izbiro. Spanje... sem opozoril na posodo in igle.
  
  
  Pomahal je revolver na njo. So se odpravila na sredini sobe.
  
  
  Ne vem, zakaj sem pustite, da jih izberete. To je bil všeč streljanje neoborožene ljudi v hladno kri. Bila je potekala do a revolver v okviru svojih nosov, medtem ko Tara vbrizga, ki jih z injekcijske igle, drgnjenje ih z alkoholom, kot da je važno. Dobre navade, ki so ravno tako težko, da bi prekinil kot slabe. zabavaj se!
  
  
  Kmalu so se onesvestil in zaspal. Ona je obrnila k meni.
  
  
  "Kaj pa zdaj? je poskušal govoriti mirno, toda njen glas je bil trese.
  
  
  "Še vedno ne more prenesti ven," je prosila,
  
  
  "Lahko sem sedel jo dol potem?"
  
  
  Hej, se je nasmehnil njo. Zaradi svoje čudna kombinacija sposobnosti in nežnosti, moči in šibkosti, ženska in otrok. Ona je sedel in je poljubil na vrh njene glave z ee.
  
  
  — Imate nekaj drugega narediti, medu.
  
  
  "Nitroglicerin".
  
  
  Nitroglicerin. Lahko bi ego dovolj močna, da bi razstrelili celotno stavbo? Mislim, vključno z naših sije zvezda. Dr. Kuoi?
  
  
  Ona prikimala. "Tudi jaz, office in vse ego knjige."
  
  
  "Potem to storite."
  
  
  Nenadoma mislil nedolžnih žrtev v celice. Fant, stara ženska, in nekdo drug je imel čudovito srečo, da so človekove prašička za Dr. Kuoi. Bil je poigraval s svojo niz osmih tipke. Tipke za celice. Nekako sem imel, da poskusite shraniti teh ljudi. Toda kako razložiti, da tisti ljudje, ki ne razumejo, kaj delaš? Kako lahko jim poveš, " je za menoj. Ne skrbite.'...
  
  
  Obiskoval medicine omari in vzel zdravilo, ki Tara je uporabil proti menihi. "Koliko je dovolj za normalno anestezijo?"
  
  
  "Oh ... pet sto miligramov je dovolj. Lahko zmede je s tem? Ona je poudaril, da steklenico jasno tekočino. "Ali veste, kako, da bi nekdo injekcijo?"
  
  
  Je pokimal z njo. Začel je mešanje pomirjevala.
  
  
  "Dobro. Jaz grem, da poskusite, da bi dobili te fantje iz tukaj. V tempelj, če imam čas. Jih bo zagotovo varno, tam za nekaj časa...? Njo, pogledal pokal v njeni roki. "Ko sem dobil nazaj tukaj, ali veste, kako vrgel te stvari?
  
  
  "Ne obupajte vaš ego vedno, dragi. Zakaj samo izklopite vodo in vklopite ogrevanje?
  
  
  "Dobro. Jaz bom po svojih najboljših močeh, da pridejo nazaj, tukaj pobral. Ali boste meet me v tempelj?" Jaz sem zapuščajo svoje.
  
  
  'Vzdevek?'
  
  
  Njo, se obrnil. "Kaj je to, medu?
  
  
  "Poskrbite, da vse, kar je v redu?" Bilo je, kot molitev. On je imel do steklenice in iglo in izbral njen up. Njo, čutila vso svojo mehkobo pod grobe tkanine. Čutila sem, mehčanje malo iz njenega utripa toplino, ki nalezljive toploto, ki se širijo skozi moje telo in odsevala mojo zložljivi dolarjev. Obstaja beseda za to. To je smešna beseda, ki je natisnjena na Valentinovo kartice in igral na jukeboxes sto krat na uro. Bila je poljubila, ee. Ji poljubil pozdrav in nasvidenje, ji želiš vami in vas ljubim, in je imela mene, kot če ji stahl so bili del nje. "Pa bo vse v redu," sem zašepetal. "Vse bo v redu.'
  
  
  Ona je povesila glavo. "Vem, kaj je tam—" "Vsi ti ljudje, z vsemi temi revolverji?
  
  
  "No, oni se ne iščete me zdaj. Mislijo, da sem spreminja v nekaj, kar nerazumljivo tukaj.
  
  
  Oči je odprl mi je bilo uncomprehending.
  
  
  "Rastlina," sem rekel. "Izdelek Kuoi Čarobno Eliksir podjetja. Torej, če sem igral desno, bi se lahko izognili dobili v težave. Poleg, "sem dvignil brado," jaz sem srečal veliko ljudi v svojem življenju, z veliko orožja. In je še vedno živ.
  
  
  Poskusila je, da nasmeh in ni klavrno.
  
  
  "Razvedriti," sem rekel. "Svoje neranljiv. Plemenito in z lucky star, ne pozabite? Tudi, junak ni nikoli ranljive. Brali ste dovolj zgodb, da veš, da.
  
  
  Je stresel glavo. "To ni zgodba. To je realnost. Ona ustavi. "Peter Hansen je bil tak junak, in kaj se je zgodilo z njim."
  
  
  Hansena spoznal enkrat. Privlačen fant in ostrostrelec puška. Hawke imenuje ego pravi talent. Ampak nekaj se je zgodilo, da Hansen. Ni velik zbogom, ampak, kaj bi lahko bilo slabše. Udarijo Hansen v hrbtenici. Gawking z štirideset in pet gauge je odtrgal živcev, ki vam omogočajo, da naredite stvari, kot so sprehod. In bi radi. Je potisnil mislil stran čim hitreje, kot je mogoče. "To je druga zgodba," sem rekel. "Ne mine. Ne naše.
  
  
  Ona me spet poljubil, ji veke plapola z novimi strah.
  
  
  Je potegnil stran in zgrabil jo za ramena. "Nehaj," sem rekel. — Povedal sem vam vse, kar se je dogajalo, da bo vse v redu. Tako bo vse v redu. In obdržati močno oprijem na to orožje. On je poudaril, da je revolver, ki leži na mizi. "Vzemite vaš ego s seboj, ko greste ven in jo uporabite, ko morate."
  
  
  Ona je zavzdihnila in pokimal, počasi ponovno pridobivanje kontrolo sama.
  
  
  "Se vidimo v templju." "Šel sem do kletke.
  
  
  'Vzdevek.'je vprašala. "Lahko sem ga izklopite zdaj?"
  
  
  
  
  Poglavje 26
  
  
  
  
  Tam je bila ena žrtev Dr. Kuoi prakso. Človek približno moje starosti, Evropski, visok. Nasmehnil se je veliko. In on drooled. Spraševala sem se, kako je ta ubogi človek dobil tukaj. In, da moje osebne sreče, sem dobil od tukaj sam.
  
  
  Jaz bi narobe, če ni posebnih varnostnih ekipa želel mene. Razlogi so bili tiho. Sonce je bilo že visoko in zrak je bil shivering s toploto. Običajno vrstic tal-videti menihi so bili, ki pelje proti templju. Cilindri se nosijo za zaščito ih plešast napad spretnosti vrednost. Ona skrivaj, potopi sebe v situaciji. PBX ni viden. Počil grobo smeh okoli domu okno me je obvestilo, da je partizan menihi so bili še vedno notri, v tistem trenutku.
  
  
  Moje tri proteges so pacificiranem. Notranjost templja s pravimi menihi, ki jih bo varno.
  
  
  Ih ji je prinesel in jih na njo, tkane na voljo so molilne preproge poleg kleče menihi. To je bil kul v notranjosti. Posledica debele zunanje stene ali pomanjkanje strast v notranjosti. Tiho menihi so kot kipi. Vendar ne, kot so kamniti kipi. Kamen je umazana in zemljani, in celo gladko marmorja še vedno nosi priokusom rock, mountain, in blata.
  
  
  Če bi bilo možno za slike oblaki, da je treba sprejeti. nato to je bilo vse. Eno veliko sliko neba.
  
  
  Ning Tanga videl v ospredju sobe. Njen ego je poskušal ujeti njene oči, vendar pa se je obrnil navznoter, ki je določen na abstraktne misli. Pustila sem jo skozi tempelj. Če mi ne mudi, sem lahko še vedno zadobiti v laboratorij in Tara. Ona ni bila poslana, da je hotel prečkati razlogov sam.
  
  
  Šolanja je bilo težje, kot prihaja. Ko jo je, je stopil v tempelj, je bila ena okoli veliko. Zdaj je bil eden redkih, Po je. Ponaredek menihi vedel, da je pravi menihi molili težko. In če je ni resnična in ne ponaredek, potem njene dobil, da je Carter. Ampak morda sem se le hranijo postaja srečen.
  
  
  Bil je res poskušajo držati korak z tempo človek, ki vidi čas in razdaljo, kot navadni smrtniki in nepomembne stvari. To pač ni bilo naj bi šel tudi.
  
  
  Tako da ne gredo dobro.
  
  
  To ni bilo prvo vejo, ki je bil videti na soncu z zoženo oči. In lab.
  
  
  Laboratoriji in Posode.
  
  
  Korak izbral njen up.
  
  
  Njena domneva je, da je.
  
  
  Vseh šest jih je bilo, ki stojijo za dobro. Približno dvajset metrov stran od mene. Šest avtomatskih telefonskih central. Odin okoli njih je dvignil glavo, kakor so govorili. Me je videl in začel kričati. Nato so vse prišel po mene. On ducked za drevo in odpustili. Eden od njih je bil strel v ramo, vendar pa je nadaljeval, da vnaprej. Imel sem štiri strel v levo. Če ga je zadel štirikrat, pa bi še vedno dveh podružnic, ki so v polni sestavi. Bil sem samo razmišljal tej situaciji, ko okrepitve prišel. Drugi klonov. Dvajset v vseh. So prihitel iz svojih domu in se odpravila v mojo smer.
  
  
  So časi, ko morate hitro teče.
  
  
  Šel sem na edini možni način. To je pomenilo, da sem moral iti na makovih poljih. Ko vidite, da je fant naredil nekaj tako neumnega v filmu, boste vedeli, da je obsojen. Vsak norec, ki se vzpenja odra ali teče čez ravno polje je neizprosno dooming sam.
  
  
  Vendar včasih preprosto ni druge poti ven.
  
  
  Če sem že šel v laboratorij, ih k Tara bi prinesel. Če sem prinesel ji tempelj, bom ogrožajo druge, in ne malo pomagati sam. Nisem imel nobenega načrta v mislih. Ni dolgoročne smart področju manevrov. V žepni nož ni bilo o tem, ali bi preživeti. Vendar za kako dolgo.
  
  
  Mak področju beckoned, da mi je všeč prizor iz Oz. Neskončne preproga rdeče rože. Sanje fazi. Zelo verjetno, Waterloo.
  
  
  Sem imel trideset-dvorišče vodi in štiri naboje. To je vse. To je bil konec moj blagoslov šteje. Krogle treščilo v tleh na nogah, pošiljanje grdo sunki vetra, kot so whizzed preteklosti ramo. On je nadaljeval z vožnjo in si pridobil nekaj več metrov. Nekje v sredini polja je bil majhen kamen polje. Če le, ee bi lahko prišli do njega, in ee bi lahko uporabljamo kot začasno obrambo, kot začasno bazo.
  
  
  Carter je zadnji branik.
  
  
  Zdaj so razpršene in se potrudil, da me obkrožajo. Krogle whizzed okoli mene, kot če bi bili zanič v zamašen sobi, ko je prišel v kamnito strukturo. Vrata so bila zaklenjena. Njen privila do jaukati in pogledal okoli. Klonov se mi. Dvajset enakih obrazov pristop me iz dvajsetih različnih smereh. Dvajset revolverji pokazal na mene.
  
  
  Je streljal na najbližje tarča. to je usmerjen neposredno na točko v sredini čela. Hitro je padla na njegov cvet, posuta grob. Drugo mesto strele deževalo navzdol me je iz vseh smeri. So treščilo v steni za mene, rezano cvetje na nogah, ampak nekako se nisem touch me.
  
  
  Potem sem razumela, ji.
  
  
  So bile še vedno ne naloži, da me bo ubil. Se ne bi mogel vedeti, da je Kuoi je bil moj ujetnik, in da ego lab je bilo le nekaj minut stran od večnosti. Kolikor so vedeli, njen bila še zlato jajce-o kokoš. Samo želijo, da catch me in mi dal nazaj v kletko. Nenadoma se točno ve, kaj storiti. Nasprotno kvote ni več me je motilo. Zmagovalci niso nikoli realistično.
  
  
  Sem streljal na dveh avtomatskih telefonskih central, ki so bili blokira svojo pot v smer, ki sem si želel, in vstala. On ne bi nikoli zgodilo. Šele nato, ob istem času. laboratorij pihal gor. Je eksplodiral kot majhen vulkan, tresenje zemlje, injekcija, ogenj, metanje kamenja in žarki na soncu, in le hranijo eksploziji, pok, pok, pok. In sredi ohromili zmedi, ki je sledila, je napredno nekaj metrov. Sem dirkal čez polje, thundering skozi vse, kar je, ki je stala v moj način, kot bog vojne.
  
  
  Začeli so se, da si opomore in je lov. To je točno to, kar ji hotel je bil všeč. Imeli so izgubili veliko časa, in njen oče je prevzel vodilno vlogo.
  
  
  Ona je bila dosežena vrata za Angleščino Tseng je zbornic. Nikogar ni bilo, da straže vrata. Ne menihi. Ni partizan. Ko se kaos izbruhnila, nihče na dell sama upati ven, v odprto.
  
  
  Ko jo je dobil za Angleščino urada, jo je razumel, zakaj. Stekleno steno ločila, in orožje izginil. V Taoisti so se pridružili moj načrt. Se hranijo po KANG fantje na puškomet, in stran od mene.
  
  
  Ona je ugotovilo, Valencijščino Zeng in Vin v jedilnici. Dve menihi potekala ih na puškomet z revolverji. Ona lovili menihi okoli stavbe in izmenjava orožje z eno okoli njih. Ego sedem strelov, ki sem jih imel v levo.
  
  
  Tam sta bili dve osebi v jedilnici. Eno v hodniku, druga pa v kuhinjo. Sem odprl vrata na hodnik razpoko, vendar zaklepanje delal. Ko so vrata zaprta, je bila res zaklenjena. Zunaj. Ga je vzel sam in je stal v kuhinji vrata, ki kaže na revolver na zapornikov. V tatarščino Zeng videti mračna. Vin, ki je pogledal jezno. Vendar niso obupali še.
  
  
  Po vsem, ih reševalnih ekip so že na poti. V tatarščino Zeng je klonov, ki bodo prišli ravno pravi čas, da shranite ih. Vsaj to je tisto, kar so bili računam na.
  
  
  V tatarščino Zeng stiskala roke njegov invalidski voziček. "Uživajte trenutek za tvojo slavo, Carter. Ker sem vas opozorilo: to je, da bo v zelo kratkem času. Imam sto agentov in dvajset mojih najboljših sinov tam. Ne stojijo priložnost.
  
  
  "No, bomo videli," sem rekel. — V vsakem primeru, vaš spletkami so preprečeni. V primeru, da še niste slišali, vaše lab le vzel off — klonov, dokumentov, Dr. Kuoi, in ves ego prekleta banda.
  
  
  Vin Vo poskušal spodbiti to s pozitivne miselnosti. "Lahko obnovite," je dejal, še več, da v Angleščino Zeng kot mi. "Tam se bo nova Dr. Kuoi in nove generacije močnih ats. Medtem, naša naloga bo uspelo paralyzing vaši državi. PBX, da bo to ni bila več v laboratoriju."
  
  
  Vse, kar sem lahko rekel, da je bil, " Naj sanjam." Tam je bil nemire v hodniku. Čevlji rustled. Vrata so se odprla. Klonov so prispeli. Samo nekaj sekund in jih bo hoja v moj stari kolega Chen-li. Vin Ka se je nasmehnil. "Vi ste o tem, da je treba surovo prebudili." Ste morda dobro, Carter, vendar niste dovolj dobri za dvajset eno.
  
  
  "Bomo videli," sem rekel še enkrat.
  
  
  Vrata na hodniku odprla in klonov planila v. Vso družino. "Zaprite vrata!" V tatarščino Zeng je dejal. Na revolver na ego glavo strah, ego manj kot misli, da osnutek. Vrata so zaprta in se odločil, ego je usoda.
  
  
  Bili so ne mudi, da pristop, meni. Bilo je dvajset eno, in je bil pripravljen, da gredo. Spustil svoje orožje. Eden od mojih rokah je bila osredotočena na kuhinjski mizi, in drugi je bil skrit v gube moje robe, kjer je bomba je skrito je. Njo, sem spoznal, da je čas. Potem je bil opuščen z ee. Kot trd žogo. Odprt za Angleščino Tseng na glavo. Double whammy! On je izgubil njegov ego, in hkrati bombo odšla, ki polni prostor z smrtonosne dim. Njen je bil tek po kuhinji, preden sploh dojel, kaj se dogaja. Je zaklenjena vrata za njim in je šel v tempelj.
  
  
  Tara je bila tam. Skupaj z Ning Tang. Je rekel drugi menihi hranijo KANG zastopniki v domu stavbe. Vse ihs so bile skrbno vezana in postavil na tla. Pravi menihi so bili teče njihov samostan znova.
  
  
  Ona je prosila Tara, da zahteva egos, kako so se poçutili, uporabo puške in dejansko ogroža druge ljudi, da umre. Tara je slišal, revmatizem, nato pa se obrnila, da mi z njo zaprtimi očmi. Je stresel glavo.
  
  
  "Ne boste verjeli."
  
  
  "Poskusi," sem rekel. "Danes sem verjamejo v vse, kar je."
  
  
  "Vsi so res sovražil, ki uporabljajo to orožje. Glas, zakaj — "je stresel glavo," glas, zakaj so izrezali krogle okoli pištole prvi.
  
  
  "Kako? Ozrl se je na orožje v roko, ki jo je moral zamenjati z menih. Je namenjen odprtih vrat templja in streljal. Nič takega. Samo dolgočasno kliknite.
  
  
  Smejal se je.
  
  
  Vse to vstaja je potekala brez nabojev. Dejstvo, da je po KANG fantje mislil, da je bilo dovolj nabojev za zmago led ih v past.
  
  
  Ozrl se je v Ning Tang je oči in se spomnil, da je rekel, da ideje so bile močnejše od orožja. Nato ji, mislil sem, da sem razumel.
  
  
  Za nekaj časa.
  
  
  
  
  Poglavje 27
  
  
  
  
  Ocena je eden tistih, ki nove besede, da sovražim o tem. Ena od njih je slabe navade ustanovitve, ko prizadevanja niso nikoli "intenzivno" in če vojska ni nikoli preprosto ", poslana iz" raje kot"napotitev." Ocene so samo velike besede za to, kar sem povedal, Hawke o tem, kaj vem, in kaj je mi pove o tem, kaj ve, in smo se odločili, da ne povej nikomur.
  
  
  Tara in njen so bili na poti, da to.
  
  
  Bila je to ena tistih lepih pomladnih dneh, ko je Washington iskrice in vsak spomenik zdi, da so spomeniški pomen.
  
  
  Tara je bila uncomfortably tiho v taksi. Zagrabi me za roko, tesno, je malo ji ustnice, izgubljeni v svojem untranslatable misli. Ona je bila, kot je to že od ferret letalom pristal. Voznik je radio je bil uglašen na eno od tistih mestih, da igrajo stari standardni melodije, in zdaj so bili igranje dobrih starih Cole Porter pesem, " Tako Blizu, pa Tako Daleč." Da je bil njen glas.
  
  
  Smo se odpeljali do Dupont Krog in se ustavili pred neko unmonumental vrata Skupnega Pritisnite in Telegraf Office. Vsaj bolje fasada za AX sedež, kot da je teči navzdol London čaj shop.
  
  
  Hawk so naju pozdravljali navdušeno. Ozrl se je navzgor od svojega nered stol in growled.
  
  
  "Usedi se," je dejal. "Imaš minuto?"
  
  
  Bil je branje nekaj v rdečo skrivnost mapo, žvečilni na ne sveti cigar. Naše malo bitko z klonov bilo več, vendar je tukaj na Hawke ' s desk, vojna se je nadaljevala. Novem primeru. Nove zgodbe.
  
  
  Tara je pogledal skozi okno na sunlit drevesne krošnje. Njen zgornji ustnici je potegnil napeta. Obrnil se je in skomignil z rameni. Karkoli je muči njo, ona pa bomo izvedeli, prej ali slej. Bila je ena tistih žensk, ki ne bi smel igrati poker. Vsaj ne, če si imel te občutke.
  
  
  Namesto, da gledaš, ne za njo, ozrl se je na Hawk. Svoj stari obraz z majhnimi modrimi očmi. Z vrsto možganov, ki se lahko imenujejo naslov Nacistične klepetalnico "hangout", leta 1940, vendar ne morem spomniti, kaj majico nosil včeraj.
  
  
  Končno, je pogledal gor. "Žal mi je," je dejal hoarsely. "Takoj, ko je vedela, da ga je bilo varno, se morate izginil okoli mojega prednostnega seznama." Obrnil se je, da Tara. "No, Miss Bennet. Kako vam je všeč aktivni del barve?
  
  
  Tara se je nasmehnil. Čudno, some nasmeh. "Zelo lepo," je rekla s tihim glasom. "Ja, zelo lepo. Ampak... ne verjamem, da bi rad, da to storite še enkrat."
  
  
  "Ne? On dvigne obrv in pogledal v mojo smer. "Vse prav, Carter. Ste na vrsti. Nagnil se je nazaj v svoj creaking vrtljivi stol in prižgala chewed cigar.
  
  
  — Že veste, večina pa, gospod. Ugotovili smo, gnezda teh PBXs in uniči. Tara je poskrbel za kloniranje zarodkov, laboratorijih, in nori znanstvenik za njo. CANNAE, ne bodo več razmnožujejo z ih. Vsaj tako dolgo, dokler smo še vedno živ, Vin Po, Valencijščino Tseng, in vse odrasle PBX so sprejele njen ven. Vsaj vsi tisti, ki so bili v Indokine
  
  
  "In mi smo tisti, ki so bili tu, in nekaj, ki so bili v Londonu," je prekinil me. "Prav tako smo stopili v stik z ih drog strokovnjak. tam je. Kaj-je-ego, se imenuje-zdaj?
  
  
  "Pam Konja." dej
  
  
  'Da. Smo z njim, in je priznal vse, kar je previdno. Seveda, prvo damo emu malo ego in svoje resnice serum. Hawk grimaced. On je ljubil z njo toliko, kot on je ljubil z njo. — Nimamo skrbi več. To Featherstone nastop je bil tudi zaprt. To je odgovornost Scotland Yard. Izgleda, da so dobili zadetek veliko tam. In ta denar je financirala veliko KAN dogodkov.
  
  
  Povedal Hawke o opija polja in kako KANG uporablja trgovine z drogami kot medij misli. Je zmajal z glavo, grimly in stubbed njegove cigare, kot če ubijanje parazitom z njim. "Na žalost, trgovine z drogami ni v naši pristojnosti. Ampak jaz bi jim povedal, da obstaja še veliko več, da teh drog, kot je samo pohlep."
  
  
  Je zavzdihnila. "Morda jih bomo poslušali malo več zdaj. V vsakem primeru, je to posebno makovo polje se ne uporabljajo več - skupaj s podružnico v Nassau, da ste zaprli. Da naredi dve.
  
  
  "In še na stotine več takih kraj za začetek."
  
  
  Hawk mi je dal piercing videz. "Na tisoče bi bilo boljše prileganje." Obrnil se je nazaj k Tara. 'Tudi. '- Pravzaprav, bi morali biti srečni. Vaše... kaj je njeno ime še enkrat?" .. noro, nepredstavljivo teorija... Dobro, to je bila pravilna.
  
  
  Tara očiščeno grlo. "Ste ga poimenoval godforsaken, nore sanje, gospod," je rekla iskreno.
  
  
  Hawk pogledal zmeden. Morda prvič v mojem življenju. "Vse prav," je muttered. — Sem vam šel skozi z njim, nisem?
  
  
  "Da, gospod —" je bil edini revmatizem je dobil.
  
  
  'Potem je v redu.'Bil je priprava na pojdimo. 'Še več?'
  
  
  Je pokimal z njo. "Dve stvari. Obljubil sem ti menihi, da bi poskusite jih najti nov samostan. Nekje v svobodno ozemlje. Njen hotel bi ohranil svojo besedo. Ali menite, da bomo lahko poskrbeli za to?
  
  
  Hawk naredili opomba v svoj zvezek. "Verjamem, da je vojaško bazo v Južni Koreji. Dovolite mi, da preverite to iz prvega. Verjamem, da smo lahko to storite. In ona je začela drugo žepni nož.
  
  
  "Roscoe."
  
  
  Hawk boril za svetlobo drugo cigar. Potem je pogledal in mi je povedal o Roscoe. O tem, da je prekleto dežnik in kako so našli ego.
  
  
  "Morda je bilo bolje, da način, na način," je dejal. Potem se je spustil mračna smeh. "Vzemi, Tailor, da je neumna stvar za povedati.
  
  
  Obrnil se je v svojem creaking stolu in pogledal skozi okno. Pogledal sem ven. "Njena poanta je, da smo bili že veliko slabe ocene o tem Roscoe fant. Je bil že prestar in preveč neprevidni. Abington v Londonu prosil za dovoljenje, da se upokojijo ego. Tik pred tem se je zgodilo, ga imenuje ego. Kakorkoli, to bi bilo ego, zadnja stvar. In ne vem, kako Roscoe bi razumel, da. V svojih najboljših letih, je bil odličen posrednik. To je bil ego življenje.
  
  
  Sokol je globoko zajel sapo. Sem se spraševal, če je bil razmišljanje o sebi. O dnevu, ko sam postane nepreviden, in se nekdo odloči, da se upokojijo ego. Bog, zdaj je bil razmišljanje o sebi, preveč.
  
  
  Hawk obrnil stran od okna.
  
  
  "Kaj boste storili? Bo ste porabili eno od vaše dobro zasluženih počitnic v tujini?" To je bil ego je način mi pravi, da je bil on mi dali nekaj tednov dopusta.
  
  
  Ozrl se je na Tara in misli Riviera. Ali Tahiti. Da, samotnem otoku, bi bilo kot nalašč za nas. "Morda," sem rekel.
  
  
  Nadaljeval. "In vi. Miss Bennet? Si zaslužiš nekaj dni off, preveč. Naredili smo prepričani, da je Peter prejme odlično oskrbo, vendar lahko preživijo svoje počitnice skupaj. Vidva.'
  
  
  Je prestavil v višjo prestavo.
  
  
  'Peter?'Njo,' se je obrnil k njej.
  
  
  Pogledala me je naravnost v oči. "Peter Hansen," je rekla s tihim glasom.
  
  
  Peter Hansen, ranjenega junaka. Čigar ime je navedeno v laboratoriju, ko je opozoril me je, naj bodo previdni. "Moj mož," je sklenil.
  
  
  Za nekoga, ki nima veliko časa za umetnost, Sokol narejen velikodušno gesto. Odkašljal, je vstala in šla ven v dvorani.
  
  
  Tara me je pogledal žalostno. "Ljubim ga," je rekla. — Ne morem pusti ga. Jaz ne bi naredil, tudi če bom lahko. Ampak, Nick, sem ljubil ljubiti toliko. Je sklonil, zgrabil me, in menilo, me zaprejo. Njo, pogledal na njen obraz. V zadnjem času. Tiste krasne zelene oči, tiste, auburn lase, in tiste neumne pege, ki so bili še vedno tam. In ona, misel o tem, katere vrste življenja, ona bi morala za zapri. Varno in dobro življenje, če vse ostane tako kot je in se nikoli ne spremeni v nočno moro. Življenje, ki Ay nikoli ne bi obljubo njo. Življenje je ne bi mogel nikoli živeti. Življenje je verjetno nikoli ne bi želel.
  
  
  "Mogoče, da je bolje tako," sem rekel. "Bog bo všeč mi je govorila neumnosti."
  
  
  
  
  
  O knjigi:
  
  
  Nekoč je bila objava posvečena eksperimentov: oglejte telo celice, od nekoga, ga razvijati v pravo pogoje in se dvojnik te osebe. S doppelganger bo enako v videzu, da bo enako v sposobnosti.
  
  
  Nick Carter, ni mogel verjeti, ampak emu je bilo, ko je naletela na take "kloni" ali enake doppelgangers. V tem primeru so doppelgangers genij morilec, s samo en cilj v mislih: če ustrahuje Kongres, Senat in Predsednik Ameriki, in podrejene ih svoje salvo. In s tem nadzor v svetovni politiki iz različnih zornih kotov.
  
  
  Nick Carter, lahko uniči toliko PBXs, kakor hoče, ampak to je nesmiselno. In medtem ko NAS senatorji so ubite, Carter je njegovo početje brezupno delo: zaustavitev proizvodnje PBX in odprava le pravi morilec.
  
  
  Vendar ne vsako vejo biti pravi človek?
  
  
  
  
  
  
  Kazalo vsebine
  Poglavje 2
  
  
  Poglavje 3
  
  
  Poglavje 4
  
  
  Poglavje 5
  
  
  Poglavje 6
  
  
  Poglavje 7
  
  
  Poglavje 8
  
  
  Poglavje 9
  
  
  Poglavje 10
  
  
  Poglavje 11
  
  
  Poglavje 12
  
  
  Poglavje 13
  
  
  Poglavje 14
  
  
  Poglavje 15
  
  
  Poglavje 16
  
  
  Poglavje 17
  
  
  Poglavje 18
  
  
  Poglavje 19
  
  
  20. poglavje
  
  
  Poglavje 21
  
  
  Poglavje 22
  
  
  Poglavje 23
  
  
  Poglavje 24
  
  
  Poglavje 25
  
  
  Poglavje 26
  
  
  Poglavje 27
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Groza ledu terorja.
  
  
  prevedel Lev Shklovsky v spomin, da je njegov izgubljeni sin Anton
  
  
  Originalni naslov: Ledena Past Teror
  
  
  
  
  
  Prvo poglavje
  
  
  To je bil že dobili temno predvsem visoko streho in okoli drevesne krošnje. Sence zdrsnila čez prepletanje listje, zgosti parno zaveso depresivno Savchenko, da je razlila nad vse. To je počasen, izčrpana občutek sem imel še slabše. Je neizprosen silo preži v džungli — velikan leech, ki odteka vse svoje energije in celo voljo do življenja. To pooblastilo je bilo delo na me za en dan in pol. Ona je pozval me je, da se ustavite in se uležejo, samo dal gor in naj ti vraški horde žuželke dokončaj me off za dobro. Nit Nick Carter-super agent AH, Killmaster N3. In njen glas je prišel na to peklensko kotu Nikaragvi imenuje Komar Obali. Ironično, ime je ta nizka, vroče močvirnatih območju ni vzet iz teh vraški žuželke, ampak iz Indijanci-komar .
  
  
  Vendar pa je persevered saj je vedel, da je za dosego svojega cilja pred temno. Skoraj nemogoče prodreti undergrowth imel zamudo, me dovolj dolgo. Imel sem jasno vsak centimeter džunglo s svojo mačeto. Je prisegel, in skoraj spotaknil, saj je masa zelenja, ona bi samo zmanjšanje poletel navzgor.
  
  
  Bil je kopanje v gosto blato, skoraj izsušenem potoku, ena od tisoč tokov, ki meandered tukaj, kot kapilare. Kot njen koša podrgnil ob njem, slithering, blatom bitja, ki se je začel vzpon na mirni muck. Znoj trickled dol moj obraz, namakanje moja oblačila in nahrbtnik. Bilo je, kot bi trakov moj nahrbtnik je narežemo na moja ramena.
  
  
  Zgodnje včeraj zjutraj, SREDI patruljna ladja padla mi off na Laguna de Perlas . Od tam sem šel jugozahodu, približno vzporedna s Tungla Reke.
  
  
  To je bil decembra, tako da niti v deževnem obdobju. Bil sem hvaležen za to. Padavine se spreminja v Nikaragvi, vendar Bluefields na Karibski obali dobi 750 cm na leto. V juliju ali avgustu, moja pot, ki je že v popolno bedo, bi bilo popolnoma nemogoče.
  
  
  Ni cest, v ta kotiček. Spletni hrbtenica je Panamericano na drugi strani države. Nacionalni železniškega omrežja je približno štiri sto petdeset kilometrov dolgo, in je večinoma nahaja na obali Pacifika. V vsakem primeru, je ne bi nikoli upal, da ga uporabljate, tako kot je ne bi drznil pokazati sam na edini cesti v območju. Bela tujec, bi lahko opazil in distrusted, in da bi bila katastrofalna na tej kritični točki.
  
  
  Nadaljevala svojo pot skozi svetle barve, to neresnično somrak svet up vzhodni plato, nizka slemena vrha. Najvišji vrh tu je manj kot dva tisoč metrov, povprečna višina je sedem sto. Na drugi strani, gore spustimo do rodovitne planote, ravnice in jezer. Na tej strani, pa je bilo džungle pokriti pobočju, neskončne vrstice mrčesa, iz dreves, gosto mesnate rastline in glive. Veliko trto twined okoli drevesa in veje; smrdljivo plesni in temno mah pokriva tla. Tam je bil oster vonj gnije vegetacije povsod.
  
  
  Postopoma vzpon postala bolj strma; vesla postal ostrejši in brezna globlje. Soteske so bile posode za kapljajočo vodo, in ih stagnira močvirja redili razlogi za milijone sovražna bitja, ki menijo, da je moja specialiteta. V zraku je bilo vedno polno žuželk. Žabe in manjših sesalcev, ki se je pojavila samo ponoči. Ptice niso pridobili premoč, ko, vendar običajno sedela visoko v drevesne krošnje. Incidentov, žabe, in nenehno žvrgolenju ptic zbrali v bližini slapa. Tam je bila ena, o velikosti vrana, vendar zelo svetlo obarvano. Ona whistled skoraj popoln lestvici, niti enkrat ponavljali zadnje note. To je bila vožnja me crazy. Poleg piki žuželk in ptic norost, sem tudi prenašal kače in kuščarji. Tam so bili tudi podnevi drifters kot smrdljivo kuščar na terenu. Tam so bili tudi boa constrictors v burrows in na veje, srednje velika drevesa, kače, in sluzastih plenilske kače kot fanged divji kopjanika . Ih je domovina je bila smrtonosna zemljišč, ki je bila komaj zadrževala ali preslikati, in da bi hitro požre vsakogar, ki je bil dovolj neumen, da poskusite, da bi dobili tam.
  
  
  Za preostanek dneva, je waded skozi ovira globine, ustavljanje samo enkrat za ugriz jesti. Sem bil prepričan, da mi ne bo uspelo, ampak kot tema padla, upočasnila, ki jih svetloba vedno prihaja od zadaj nekaj grebeni oblak, sem prišel čez velike gruče Honduraški palme. Bilo je kot gozd, v gozdu, sestavljen v celoti iz te visoke palme s pernato listi in precej gladka debla. Manjše figovih dreves zrasel med njimi, obdan z rojev krvoločnih komarji.
  
  
  Honduraški palme rastejo v večini džungli v Srednji in Južni Ameriki, vendar ih grozd, kot je ta je bila redka. To dokazuje, da je to področje je bilo nekoč obdelane, kot Majevski Indijanci uporabljajo plod tega drevesa za proizvodnjo olja. Čeprav ni bilo lahko posekali drevo s kamnitimi osi, se uporabi tudi les za njihove zgradbe. Na tem področju, to drevo cvetela, in na koncu se je nad zemljo, ki je bila nekoč gojijo povsod.
  
  
  Od trenutka, ko sem vstopil v palm grove, sem jo odprl, počasi in previdno. Frank naprej je treba Polkovnik Zembla ima sedež. Od kar malo AH imel odkrivali o skrivnostnem polkovnik in ego dejavnosti, vedel je, da je ta odsek gozd je bil močno varovano z moškimi, rakete, razdrobljenost mine, in občutljive signal mikrofoni sposobna pobirati tudi faintest zvok.
  
  
  On je zlezla naprej na vse štiri, študira vsak centimeter teren. Odrinil skozi undergrowth in zdrsnila kot zmaj z balvani. Je namenoma izbral najbolj težko in neprehodno cesti. Če žival ali rastlina je dala niti najmanjšega hrupa ali šumenje, je bil uporabljen za ego, da se premaknete naprej, utopitev iz zvok sem se. Nahrbtnik je bila težka in swung okoli od strani do strani. Banka boleče zaprta moje oči, tako da nisem mogla videti pravilno. To moti me še bolj, ko sem obrisal njen obraz s svojo rokav.
  
  
  V trening kamp v gozdovih in na poljih, ki so bili domnevno mina-ujet, to je bila praktično igra, ki je dal naši inštruktorji sadistični užitek. Vse je bilo smrtno resno tukaj, in je napeti, da bi našli vsak ukrivljeno rezilo od trava, obliž iz zdrobljenih moss, ali puzavac, da ni mogel najti nikjer. To je odkril več rudnikov in jo obiti nu, brez dotika. Rezanje žic, ki bi bil samomor. Tik preden je prišel na sled, flare, kabel ga našli. Mimmo nim zlezla skozi to in našel signal vložek,, ki je defused.
  
  
  Pot je bila plevela pokriti cestni, ki je prvotno tekla iz Tungla Reke in odšel proti severu. Tam je bil verjetno kanu pristane na dnu, je lahko nekaj ostrostrelci v grmovju, preveč. Pot sama, seveda, je bil prekrit z minami in drugimi pasti v bližini Polkovnik Zembla je džungle skrivališče. Tako sem definitivno ne bi smel sprejeti to naravnost, ozko pot. Njen izginil nazaj v senci, in Stahl je utiral pot bolj previdno skozi undergrowth. Trideset metrov stran, pot nenadoma swerved in mi odreže. Je skrbno preučila majhne, moss-pokriti obračun. Zdelo se je, tako mirno, z malo krilati in bleščeče metulji ples v šibki svetlobi.
  
  
  Gred je bil pokopan v mahu s ostra obrnjeni navzgor. Kdor ga dal gor za nas ni naredil strokovno dovolj, ker je bil majhen obliž mahu štrli ven prav na vrhu. Moji levi in desni so debele okrog žive meje trnje. Nisem mogel izogniti, drugače bi morali iti nazaj in hodi ta kraj od daleč.
  
  
  Crouching nizka, je poslušal za zvok. Nisem slišal in mislil o tem, kaj storiti. Na dolgo pot nazaj, je lahko bolj nevarno, kot klirinška rudnik. Mogoče je bila to mina past, da ni eksplodirala, ko ste dotaknil, ampak, da ni zdelo, da se prilega Polkovnik Zembla značaj. Ni bil okoli tiste, ki bi odpadkov rudnik, ki je bil že nemogoče kopati za varen prehod.
  
  
  Ozrl se je čez ramo na džungle tema za mano. To bi trajalo predolgo, da bi dobili nazaj, in v temi nisem imel priložnost. On je zlezla naprej in previdno pobral zaplate mahu. Moj omele je enoten tlak vžiga. On je imel svoj dih, obriše svoje roke v njegove hlače, in se obrnil na stikalo za vžig. Nit je bila zarjavele, in ročaj ne bi budge enostavno. Končno je uspelo. Vzel ven varovalko, nadomesti ročaj na rudnik in nadomesti kos mahu. Potem je spet zavzdihnila.
  
  
  Vstal in hodil previdno navzdol po poti, dokler on lahko raca nazaj v grmovju ob njej. Sem jo skril za preostanek moje potovanje v grmovju. Vsaka podrobnost zahteva največ napora. Sem našel še en rudnik, da bi dobili okrog njega, in nekaj bakel. Mine so bile raztresene kot gosto kot žuželke. Nazadnje je stopil v bolj odprt prostor. Nekaj metrov stran je bila velika, kotni hill, gosto prekrit z grmovja in creeper-zajetih dreves.
  
  
  Na prvi pogled je bilo videti kot piramida-kot hrib. Potem pa je videl, da je fundacija, ki je bila narejena iz plasti prepletajo kamni, na eni strani je bila stopnišče z več sto korakov. Stene so bile prekrite s lepe orhideje in druge epiphytes, da počutil bolj udobno v skalnih zidane kot na vejah dreves. Ozrl se je na ruševinah starodavne Mayan stavbe . Ih je skoraj nemogoče prepoznati kot delo človeških rok. So postali eno z džunglo, da porabi ih tisoč leti. Struktura, očitno namenjeni, kot tempelj, rose spektakularno po globinah džungle, temne in skrivnostne v tem oddaljenem kraju.
  
  
  Bolj pomembno kot svojo zgodovinsko vrednost, je bil namen, za katerega je bila zdaj uporablja. Poročila o tem je prišel k nam razdrobljen, in deli, ki so bili še vedno prihajajo iz ušesa. Vendar pa, če so naše informacije so bile pravilne, ti izolirani in na videz zapuščene ruševine, vsebovane najbolj napredno elektronsko bojevanje zasnov.
  
  
  Vse se je začelo pred dvema mesecema s popačenimi radio sporočilo iz našega zastopnika v Oaxaca, Mehika. Od takrat, podoba značilne genij, ki se imenuje sam Polkovnik Zembla postopoma razvila v Akademiji. Izumil nekaj za podnebne spremembe, in potem uporabi to za nadzor podnebnih kot orožje. Kdo bi ga uporabil ego proti, in zakaj, ni bil znan. Vendar, vse, kar je opozorila na dejstvo, da je imel dovolj oprema v tej Mayan temple, da vklopite velika vre džungle v velikanski ledenik.
  
  
  V dneh, ali pa tudi ure, ki jo je nameraval storiti, samo za to, da: brez opozorila, pa Srednji Ameriki v eno veliko Arktične pokrajine.
  
  
  Njen ego bi se ustavil njo.
  
  
  
  
  Poglavje 2
  
  
  
  
  Sem poletela moj nahrbtnik in skrbno dani ego na terenu. V času mojega dvodnevni izlet tukaj, mi je bilo res všeč. On, ki me je z izobraževanjem in zavetje, in sem upal, da bi mu pomagal mi še enkrat. Tisto, kar sem moral storiti naprej je bilo treba narediti previdno in tiho. Vse sem bil sposoben, da bi z mano bil majhen niz orodij, ki so se fantje v AX lab, narejene posebej za ta primer. Ego je bil sposoben, da ga pritrdite na moj pas, tako da moje roke so bile brezplačne. Moj plinsko bombo, ki je bil posnet na moj gleženj, in stiletto je bil pritrjen okoli mojo roko. Pustila sem ji moje Luger. Zdaj sem imel 7.65 mm Chi-Com pištola, ki se uporablja v Vietnamu, zaprta z dvigniti. Je imel vgrajen dušilec in zahteva posebne kartuše z rimless črevo. To je bil daleč od Luger: to ni imel toliko moči, vendar je bila prav tako učinkovita blizu. Še posebej, ker vam ne morem dati dušilec na Luger. To ročico še vedno ne ustreza zelo dobro v moji roki, kot sem navajen, težji nemški pištolo.
  
  
  Razmišljal sem ob mačeto z mano, ampak jaz ne bi potrebovali ego, da gredo skozi ruševine, saj niso bili poraščena, in če sem uporabil nož, zvok, bi zagotovo dal proč. Dolgo-kraki nož je bil dober orožje, če bi imeli prostor, vendar bi bilo težko obvladovati v tempelj kot Luger. Zato sem zapustil ego z moj nahrbtnik in se odpravil na obračun okoli templja. Tam so bile verjetno bolj mikrofoni skrite tukaj kot v kateri koli celici studio. Bil sem računam na osebo na monitor za napako, ki me je za žival po džungli, ker alarmni sistem ni več izdale opozorila. On leaped gor in potegnil sam do prvega letev templja. Sem imel za uporabo korenin, vinsko trto, in drevo štori kot podporo, ker nisem zaupanje razpada po stopnicah.
  
  
  Njen skoraj slepo padel v drugo past. Na srečo, sem zagledala majhno luknjo visoko gor v drevesa. Človek, ki je iz rudnika poudaril, kjer je bil dajanje projektil. Ne drzne, da se premaknete. To me je vedno, da bi našli vžiga. Bilo je tanko rumeno kabel s majhne in ostre konice, zaljubljen v njo. To razpete med dve drevesi, in je izginil popolnoma v listje. Če sem šel nadaljnjih, da bi cut skozi moje meso kot britev. Ob istem času, pin, ki bi izbruhne okoli obremenitev zadaj drevesa, drevo in jaz bi šel gor v zrak skupaj. A gostoljubni človek, ta Polkovnik Zembla!
  
  
  Kabel skirted in pojavile previdno na. Vsakih nekaj metrov, njena stopala ujeli na trta, poslušati in počitek. Potem je vstal znova. Kot podporo, je uporabil zarezami in izboklin. Visoko nad drevesne krošnje, je videl, luna narašča, litje bledo svetlobo.
  
  
  Enkrat na vrhu, je crouched navzdol med dvema balvani na battlemented greben. On pregledali streho, ki je ponavadi ravno in pravokotne oblike. Sprednji del, ki vodi do stopnic in hrbtni del so bili dvakrat tako dolgo, kot je na strani je imel veliko. Streha je bila čista in verjetno sveže določiti. V kotu na daleč stran je bila neke vrste doma, kot kup ruševin.
  
  
  Priti v tempelj, sem moral iti skozi vrata na je kočo, ker ni bilo nobenega drugega vhoda na streho. Dve varovala in helikopter, ki je stal med mano in koče. Odin okoli varovala leaned proti helikopter je podvozje. Drugo počasi lupini skupaj oprijemnega droga. Tako so bile kratke, alapaha Mestizos; kot sedemdeset odstotkov Nicaraguans, pol Native American in pol Španske. So nosili ohlapne hlače in majice in mehko antilop škornji. Zdelo se je, da v redu in ni nobene zvok. Niso bili oblečeni kot pravi vojaki, ampak bi lahko uporabili svoje svetlobe, avtomatske puške, če imaš preveč blizu njih. Ti so bili Belgijski 7.62 mm NATO pušk FAL; zelo dobra in zelo priljubljena z Južno Američani.
  
  
  Helikopter je bil Zvon Sioux 13 R, tri-sedežnica. Zdelo se je, malo kot veliko pastirjev z repom gor. To je bila zanesljivo gonilna sila, ki je bil široko uporablja od korejske dobe. V tem godforsaken mesto, taka stvar je bila samo sredstvo za prevoz na najboljše. Zato, strehe templja je bila narejena primerna za pristanek. Hawke je fotografije iz zraka, ki je pokazala, da je helikopter je ponavadi parkiran na strehi. Preiskavo zaključili pred tednom dni je pokazala, da helikopter ni pripadajo uradni arheoloških skupine. To je bila pridobljena skozi vrsto zelo previdni transakcije na vojsko garažo v Mexico City. To se je zgodilo nekaj dni po tem, ko je mesto prizadel najmočnejši snežni v živi spomin. Ni tako močan v sebi, vendar še vedno dovolj dvigniti najslabši sume v AH. Zato Hawk odločil, da mi pošljete tukaj.
  
  
  Bil je prvi od naših ljudi, da sprejme blizu pogled na ta helikopter. Tam je bil radoveden emblem na vrata; a zlati sonček s tremi crimson črte na nen. Bilo je, kot če bi nekdo imel rezano ornament z nožem, in kovino je zdaj krvavitev. Spraševala sem se, kaj to pomeni. Kot patrolman približal Liže, je opazil isto nalepko na njegovih prsih žep.
  
  
  Redno prihajajo, lizanje in lizanje... situacija je postala zapletena. Dve varovali, so zdaj tako daleč narazen, da nisem ustrelil ob istem času, kjer sem sedel. Če sem ustreli eno, mu bom opozoriti druge, preden sem se lahko obrnil in mu sledili. Če njen premakniti prehitro, njen je bil ujet med njimi; če pa je bil njen konec, njen, bi prav tako spadajo v past, kot podgana. Tako nekako bi morali razoroži oba na enkrat, in nato, brez zvoka.
  
  
  Varnostnik je stopil po nekaj skale, ki so padle iz tira. On je hodil po strehi toliko časa, da je zdaj on vrgel majhen pokrovček na Zapri in stared brezciljno čez ograjo, njegova puška slung čez ramo. V časih, je sploh ne moti, da sprejmete, nekaj, kar še teče pes ne. Prvi pogoj je, da si je treba vedno vedeti, kaj se dogaja okoli vas, ker je vaše življenje je lahko odvisna od njega. Bo to stalo emu svoje življenje.
  
  
  Položil je stiletto v njeni roki. Imel sem utišani pištolo v moj drugi strani. Senca popolnoma zaužitju me up. Ona je bila ena kos s kamni. Predmeti so včasih težje videti v mraku, kot v temi, in sem lahko jamči za to. Redno prihajajo, lizanje in lizanje. Njen dih, ujete v grlo... Nenadoma, njegov ego tega ne vidim več. Bil je verjetno hoja okrog padel po skalah, še enkrat. Za trenutek sem se bal, da bi ga videl, me ducked za kritje. Nato iz kota moje oči, sem videl njen ego noge. Tako da še vedno niso vedeli, da sem bil tam. Zdaj njen ego bi lahko slišim njeno dihanje in šumenje njen ego hlače na strehi. On šteje za tri in skočil.
  
  
  Na dell sama, moj glavni pomislek je bil varnostnik na helikopter. Ona potrebuje, da bi dobili ih iz poti prvič, in uporabite ostalo od njih kot ščit. Glede na razdaljo, ego je nepredvidljive reakcije, in dejstvo, da sem ji ni dovoljeno, da bi vsak hrupa, je bil največja grožnja. Bila je hitro strel dvakrat. Prvi strel zadel emu v prsih, in drugi v vratu. Brez kar dobro, je padel nazaj proti krog jeklen steber helikopter. Podplati mojih čevlji narejeni več hrupa na skalah, kot strel okoli mojega pištolo.
  
  
  On ji se uporabljajo stiletto zadeti drugi stražar v ledvicah. Pričakuje, da mu zamrzne, ko je videl svojega mrtvega prijatelja. Vendar je odzval kot panther. Z nagonsko gibanja, se je obrnil, jo navzdol. Po tem, vse se je zgodilo v blur.
  
  
  Če je bil ustrezno usposobljeni, je treba z uporabo svoje orožje zdaj. Vendar je v tem hipu, se je odzvala na način, ki ga ni pričakovati. Sklonil se je, padel svojo puško in dosegla za commando bodalo, ki je visela iz njegovega pasu. On je bil uporabljen za boj proti njim. Naučil se je kot otrok. Mu pištola je bila samo neroden kos železa.
  
  
  Sem pričakoval, da dodge svojo puško, ampak dolgo sod PREKRŠEK je puška treščilo v moje zapestje, pošiljanje stiletto, ki letijo okoli mojo roko. Po tem, vse je šlo bliskovito hitro. Puška padla na tla med nami. Moji desni je šel z kajenje pištolo. Ego je leva roka iztegnjena, da prejmemo udarec. Ego desno roko z osem centimetrov hladno jeklo, namenjene moje življenje. Moje levo roko zgrabil ego je desno zapestje in jenki mu nazaj. Njegov hrbet je bil, da me zdaj, in ni mogel premakniti roko, ki je imel nož. Odprl je usta, da krik. Pritisnil desnico na ego je obraz in stisnemo rit z pištolo med ego je zob. Je sopel in se potrudil, da twist proč. Moje levo roko potisniti navzdol, tako težko, da sem moral upogniti nazaj. On brcnil me v golenico in poskušali doseči svoj obraz in oči s svojo prosto roko.
  
  
  Emu dal pištolo v usta in jenki na njeno ramo. Nekaj razpokan. Ego roko in šel mlahavi, in je nož padel skozi ego je šibka prsti. Moji levi strani pa je bil za njegovim vratom. Poskušal je, da potegnite stran znova. Brez uspeha. Ni se nam zvoka, ko je njegov vrat zlomil.
  
  
  Je potisnil telo brez življenja iz sebe in vzel nož. Ko stražar zgrudil na tla, njegov cilj je bil v čudno kota, in je bil že teče v smeri Dan. Znotraj bil sem poskusil ozko stopnišče. Na velika kolesa okoli sapodilla drevo, rezbarije so bili še vedno jasno vidne in komaj vplivala na čas. Kamen, stene so bile prekrite s bas-olajšav, barva, ki je izstopala v svetlobo električne žarnice na stropu. Tam je bilo tudi nekaj svetlobe, ki prihaja skozi temne strehe, kar je nekoč bil windows in so zdaj poraščena z zelenim pajek spletov.
  
  
  Do polovice po stopnicah, se je obotavljal. Nismo mogli slišati ničesar, od zgoraj, od spodaj. On oplaščenih njegov stiletto, pobral prodnata, in vrgel ego navzdol. Je odskočila off pečine. Tam je bil samo odmev. Nadaljeval je na poti, pištolo sestavljen.
  
  
  Ko je prišel ven na platformo z vaulted streho in hodnik, ki se obrnil levo. Nadalje, vse, kar je bilo pred kratkim remodeled skozi s betona, jekla tramovi in aluminija. Svetilke še vedno visijo s stropa kot niz Božično drevo luči, vendar poleg njih je bil kovinski klimatska naprava cevi z luknjami vsakih nekaj metrov, da pustite, da se ohladi zrak. Od zdaj naprej, Maya Stahl tempelj ni nič več kot lupine, lupine Polkovnik Zemlje ultra-moderno struktur.
  
  
  Na drugem koncu hodnika je bila jeklena vrata, da nisem videti tako trdna kot bančni trezor. Ni bilo nobenega dobrega za nas. Vrata jamb je potisnjeni zaklepanje z rdečo ročico. Je bilo mogoče, da bi odprla vrata, ko sem pritisnil na gumb. Vendar pa je zelo verjetno, da je nekdo na drugi strani bodo prejeli signal za odpiranje vrat.
  
  
  Položil uho na hladno jeklo. Nisem slišal na prvi. Potem sem slišal nizko klepetanje, da sem se počutil namesto slišal, skupaj z predirljiv, blede tarnajo energije. Ozrl se je nazaj na zaklepanje. Okoli orodje vrečko, ona potegne ven zaklepanje pick: orodje s pomlad, ki samodejno naredi iglo skok med deli ključavnico in s tem krši ego. To je bila preprosta stvar, in to zahteva veliko izkušenj in potrpežljivosti, da ga uporabljate. Po treh poskusih, vrata so se odprla. Njen pojavile v hitro in tiho kakor mačka. Tempelj je zdelo tiho in zapuščeno. Vibracije povečala, ki polni prostor z nadzvočno ropot močan vir energije. Šel sem naravnost do zvoka, ker sem vedel, intuitivno, da je vir tega, kar sem želel. Moj shaggy stopinjah odmevalo na grobo betona. Še en koridor, drugo stopnišče, drugi hodnik, in končno drugo jeklena vrata, za kar hrup je bil še glasneje kot prej. On uporablja za zaklepanje pick znova in previdno stopil v notranjosti.
  
  
  To je bil low soba z vrstic neonskih luči. Na obeh straneh so bile jeklene omare s števci, senzorji, in vrstic računalnik tuljave za steklo. V centru je bila stikalna plošča, skoraj meter in pol dolgo z nepredstavljivo število gumbov, žice in potenciometri, v okviru katerih so bili pladnji s nesmiselne stvari, za mene: Labion. Indeks, countercurrent spojka, in cataridin Dejavnik. Moč za to elektronsko napravo, ki je bila dobavljena preko kabla, kot debele, kot je mojo roko in je tekla po tleh, da groan preklopite na drugi strani. Prišlo je do vrat v bližini, in visokim glasom piskav elektrarno lahko slišali od tam. Vendar sem bil ne zanima. Njegova je bila, kjer bi lahko bilo. On je šel na računalnik omare in potisnil rotacijski vklop plošče naprej.
  
  
  Kolobarjih tako tanek kot vzmeti, tranzistorji in sestavni krat papirjev glistened v svetlobo. Poe je iz poliestra spray lahko, da je videti kot redna škropljenja lahko insekticid. To je bil razprši na opremo, s pregledno plast zelo jedka topila kisline. Tako sem očistiti vse omare in zaprli plošče še enkrat, ko sem bil naredil.
  
  
  Kislina je bil izum AX lab . Bomba se lahko sklene del predmeta, ko sestavil, pa verjetno ne vse; in prav gotovo ne vseh pomembnih delov, razen če se uporabljajo tako veliko eksplozivne, da je celoten Mayan temple je bila uničena. Vendar, nenadno uničenje templja morda manj prijetno mednarodne posledice.
  
  
  Potem je bil logistični problem, kako pretihotapiti nekaj, kar je tako težka. Obstaja tudi nevarnost, da je bombo bo mogoče najti in defused z mano. Kisline, ni bilo mogoče odkriti, dokler ni bilo prepozno, in ne bi mogli zaznati po tem, ko je poškropiti. Tudi avtobusne bi izginila, zapušča nas nima pojma o tem, kaj se je zgodilo, ko sem zapustil.
  
  
  Je skrbno poškropiti kavstična snovi povsod. Nekaj ur in kislega bi jedel skozi vse. Deli stopljenim, kabelske povezave raztopi, in povzroči kratek stik v kovinsko ohišje. Za čas, ki sem ga dobil nazaj v džunglo varno, Zembla je metod bo solzenje svoje lase ven. Po polnoči, vsak kos opreme, ki je ravna in se je zmanjšal na kup odpadnih kovin. Da bi naši diplomati čas, da se Nikaragvi in Organizacijo Ameriških držav, da razišče. Sabotaža je bila moja edina naloga. Ko sem se konča, vsi se bodo smejali na to. Razen Polkovnik Zembla.
  
  
  Je končal z računalniki in razprši v notranjost stikalne plošče. Nenadoma so se vrata odprla in dve tehniki in varnostnik je začel. Moj občutek presenečenja je bila tako velika, kot moja šok. Metode — sem mislil, da so metode, ker so nosili bele plašče in knjigovodske knjige - so neoborožen. Siva-platirane security guard omele Rossi je Brazilski .38-revolver kalibra v hip tulec. Razvili ego na svoje lastne, z uporabo Smith & Wesson, in je imel štiri-palčni možganov. Je zgrabil ego in vpil, " Alto."
  
  
  Vendar pa sem bil ne bo, da še vedno stojijo. Vse je imel čas, da naredite bil rip self-destruct trakovi iz balon in skresati ego v temnem kotu. Vzel je cilj in ustrelil dvakrat. Straža zakričala v bolečini in krempljih na grlu. A gawk na ego revolver minilo nad mojo glavo brez hitting ničesar. Guard padel proti omari za njim. On groaned, clawed na kovinski, in počasi zdrsnila na tla.
  
  
  On je skočil na vrata in tekel v dve tehniki, ki so bili očitno po stražar naročila in so še vedno stoji. To me je ven na protiuteži. Počutil sem se nekdo zgrabi mojo srajco. Njeno telo se zavrti za 360 stopinj in pobegniti z ego je triki. V tistem trenutku, več varovala planila v. Potem druga tehnika lunged na me, sklonila glavo in odločno potisnil me je nazaj v sobo.
  
  
  Policisti prihitel na mene. Ena pest ujel me je v solarni plexus in drugi v čeljusti. On recoiled. Je poskušal ujeti dih in streljal zadnjih dveh krogel na napadalci. Sem imel zadovoljstvo sluha en krik. Mesto pesti in jekla spustila na mene. Pištolo je izpadlo okoli mojih rokah. Bili so močni, energična borci. Če bi se je znebil enega, druge dva pa sta menila, v svoje mesto.
  
  
  V to zmedo, sem bil nenadoma vrgla težko v dimljah. Je več kot podvojila v huda bolečina in padel na betonska tla. Boot me je zadel visoko. Pol-otrple, je dosegel okoli nje, našel svoje noge, in jenki. Človek je padel med drugim, kričati. Zdaj bi ga lahko dobili svoj nož.
  
  
  Bil sem sekljanje se je vse okoli mene in čutila sem, da nekaj toplega brizganjem na moj obraz in roke. Moj stiletto bil preveč spolzka za moj ego, da pridržite. Policisti ' bučanje slišal njo. Ih je preveč, in ih je bilo še vedno prihajajo. Bil sem vrgli in udaril z riti od revolverjev. Nekateri od njih so imeli puške, in so poskušali po svojih najboljših močeh, da me je zadel z njimi. Ih čevlji so vse nad mojo ranjeno telo. Kriči zvišal fainter in bolj nejasni: a megle sence in glasove. Na revolver odšel. Bilo je kot dinamit polnjenje eksploziji v spodnjem prostoru. Imam nejasen občutek, da je ubijanje napad se je ustavil. Policisti stal na pozornost pri dihanju, močno. Človek je stal na pragu, počasi znižuje a Colt 357 Python. Presenetljivo, v strelnih odmevalo v sobi. Bil je oblečen v isti uniformi kot drugi, vendar je njegov ego narekuje obnašanje izraženo zaupanje in avtoriteto. Njegov obraz je bil tanek in oster. Njegov našobljenimi ustnicami je bandit, brki, in Hans Emu aquiline nos je imel videz, ptice roparice. Stal je tam kot priložnostne, nepristranskega gledalec, ampak njegove oči so bile kot trd kot kamen.
  
  
  "Kaj se dogaja?'Kaj je to?' je vprašal precej mirno. "Gospod," je dejal eden od stražarjev, " ugotovili smo, ta Anglež tukaj. Je ubitih in ranjenih Juan...
  
  
  "Silencio". Človek je opozoril na revolver na mene. 'Pridi z mano.'
  
  
  Sem padel moj stiletto in razporedi, moje noge, moje mišice kričal v bolečinah.
  
  
  
  
  Poglavje 3
  
  
  
  
  Njen, je bil v temno jamo. Posamezen svetnik je bil, zaradi česar svojo pot skozi razpoko pod debela lesena vrata. Na podstrešju je bil zelo majhen, ni večji od veliko omaro. Kdo ve, kdo ali kaj je bil enkrat notri. Najmanj pa je sedel tam, sredi umazani nered. To je bilo nekje v templju, za korenine dreves in rastlin, ki je prodrl kamni, ampak očitno tako počasi, da so bili zdaj holding stene skupaj.
  
  
  Nagnil se je proti kamniti zid, stokanje, goli in nemočnih v fetid zraka, nestrpno čaka, za kaj bi se zgodilo naslednje. Bil sem ugotovila, iskal, in vse, kar je bila odvzeta. Kot tudi moji plinsko bombo in moje ročno uro.
  
  
  Preiskavo je vodil osebe, katerih imena in položaj ne vem. On ni vprašanje zame. Ego besede so bile omejene na nekaj kratkih naročil, da me ali dva ego-spremstvu stražarjev. On me obravnavajo z mirno, ošabni prezir, ki jezila me je še bolj kot če bi bil sadistično. On bi me zapustil tu, in kolikor sem lahko povem, on pozabil nanjo.
  
  
  Ura minila tako počasi, da sem skoraj izgubil svoj um. Sem preživel del svojega časa za razmišljanje o moj pobeg načrtov. Ni bilo Ih. Preostali čas sem razmišljal o jedka kislina; kako se počasi, ampak res, skupaj z Zembla je oprema, ki je bila prehranjevanje do mojega življenja. Vsak drugi me je pripeljala bliže trenutku, ko je postopek uničevanja, bi lahko opazil, in potem so zagotovo ne bi mi rot tukaj naprej.
  
  
  Zvok vijak na drugi strani vrat začuden me. Vrata creaked odpri. Moj raziskovalec vrnil z dvema živčni varovala. Je metal moje hlače na mene, potem leaned proti doorjamb z zrakom priložnostne, nepristranskega opazovalca.
  
  
  "Obleči, amigo, in smo bom šel za stranka s ženske."
  
  
  'Kje?'
  
  
  "Zaprl usta. Ali, kot ste povedali.
  
  
  On je čakal, dokler sem imel zapeto gor moj unbuttoned hlače, nato pa pomignil mi je, da se ji iz zasilnih mobilni telefon. On blinked glede na nezaščitene žarnice v hodniku, in se obotavljal za trenutek, da bi dobili svoje ležaji. Zaradi tega stražar suniti me s sod svojo pištolo. Vzeli smo drugačno pot, kot smo prišli, in se srečal več vojakov in tehnikov, ki me je pogledal z mešanico gnusa in radovednost. Odšla sva za nekaj časa z dolgimi, golimi stenami hodniki, gor in dol po stopnicah. Vsi so bili tako podobni, da sem bil brezupno izgubljeni v labirintu. Končno smo prišli na široko dvorano, ki se je odprl v drugi koridorji, tako da je videti, kot če smo že dosegla os kolesa z naper. Ta dvorana hitro spremenila v velik osrednji dvorani. Večina je bila medlo osvetljena z glow od zadaj damasta zavese, ki je ležal v krogu s stropa. Tam je bila ena močna spot, ki tvorijo svetlo krog v sredini tal. Stene so obložene na skoraj vseh straneh s knjižne police. Debelo usnje vezan jih je stal zraven listnata letakov. Steno, pred katero je ohranil je bil zapuščen, razen za velik skrivnostno nalepka, ki je vedno visela visoko in iskreno v sredini. Zlato sonce je sijalo na odru, kjer instrument konzole sedel, je videti, kot če bi bila ustrezna. Pet ljudi je bilo sedi v krogu okoli zapri.
  
  
  Tam sta bili dve moški srednjih let tam. Ena je imela cilj, kot je plešast kot biljard žogo. Drugi je bil z obrazom, ki je na prvi pogled trčil z loputanje vrat. Ena od žensk je bil kratek in maščobe, z težak, neroden prsih in oster, piercing agate oči. Drugi pa je bil mlajši in nekoliko bolje predstavljena. Izgledala je, kot bi bil dolgčas.
  
  
  Peta oseba je oseba, ki se zelo razlikujejo od drugih. Usedel se je med ženskami na konzole v spektakularni črno usnje vrtljivi stol. Nen je bil oblečen v svetlo bež in spa obleko z modro kašmir šal. Nagnil se je na konzoli, dvig njegov komolec in držite moje orodje vrečko v roki, kot če prosi me, da si na zapri. Pogledal me je naravnost v obraz z modro in žalosten pogled v njegove oči.
  
  
  To je bil majhen in okreten. Ne starega človeka, ampak leti še ni prizaneseno z njim. Globoko linij na obrazu in kolobarje pod očmi, zdelo se je, da so bili glasno v njih, brisanje nobenih sledov mladine ali guilelessness. Ni bil všeč, nas, ali kdorkoli drug, kar sem jih kdaj videl z njim. Prvotni ukrivljen nos, čelo linij, in tesno stisnjene zgornji ustnici podarila čistokrvnih Maya. Emu ni bilo treba uvesti sam. Stekel je v nedosegljiva Polkovnik Zembla. "Korak zunaj, senor," je dejal. Ego je glas je bil visok in oster kot meč.
  
  
  Pištolo me potisnil naprej.
  
  
  Stala je sredi oslepitev žarek svetlobe, in se za nekaj dolgih minut nihče ni rekel ničesar. Zembla ni potezo, ampak drugi premaknilo uneasily na svojih sedežih, študij me z napeti oči. Ne bi bili tako čista-blooded kot ih leader, ampak Mayan krvi, levo zadaj na ih je močno strojene obraze.
  
  
  "Mi smo iskali vse, kar dvakrat," Zembla je rekel nazadnje, " vendar nismo našli skrite eksplozivov kjerkoli.
  
  
  On ni rekel ničesar.
  
  
  Sem poslušal njo, " je dejal. Ego je glas je bil videz prijazna. V poking pištolo v hrbtu ni bilo všeč, da je na vseh.
  
  
  Nisem ga pustite za njo, " sem rekel.
  
  
  Morda, " je dejal. Obrnil se je moj kovček za orodje z glavo navzdol, tako da njegova vsebina valjani čez konzole pladenj, in pobral moj mikrofilm fotoaparat. "Si že dolgo in težko pot samo za fotografiranje, senor," je dejal. Fotografije, je bil le drugi del moje naloge. Sem moral, da se zajame čim več opreme, kot je mogoče na film, vendar šele potem, ko sem imel priložnost, da uporabite svoj curek. Hawke bilo pomembno, o tem, da je. Uničenje je prišel prvi. On ni mogel pomagati, ampak nasmeh, čeprav se je počutil nelagodno in živčni, kot tiger nahod past.
  
  
  Nenadoma Zembla vrgel moje stvari na tla, z ostrim gibanje njegove roke.
  
  
  "Kdo si? Kaj je ime? Kaj delaš tu vseeno?"
  
  
  Njen, je skomignil z rameni. "Moje ime je Nick Carter - in veš, zakaj je ona tukaj. Ste imeli razlog, da izpolnjujejo svoje roke, drugi nazaj.
  
  
  "Carter..." Je dejal ime skrbno. "Mislim, da se spomnim, kaj o njej.".. Da! Glasovanje je! Na kubi leta 1969 in Čile lani. No, pa vam ni uspelo, tokrat, Mr. Carter.
  
  
  "Morda imaš prav," sem rekel, je videti na njem. Moje oči hranijo premikanje nazaj in naprej, poskuša najti šibke točke v Zembla, v drugih štirih, ali v človeka in varovala, ki je stal med mano in temen hodnik. Tam je absolutno nobene pobeg možnost za nas. Zembla zdelo, da je občutek moj raste unease, in se je spustil kratek, oster smeh, in je dejal: "Pomiri. Ne bomo izvršiti, ki ste tukaj.
  
  
  "Čakam na slovesnosti, kjer jih bomo rip moje prsi ven in iztrgati dolar zakona."
  
  
  — Boste morali priznati, da ste si to zaslužijo, Senor Carter. Bili so dobri ljudje, tisti, ki si ubil. Vendar smo prišli do tako da uporabite jih za sebe, in medtem ne boste mogli fotografirati to, obstaja možnost, da boste lahko, da nam sporočite, kaj ste na tem, da vidite. Mimogrede, zgolj iz radovednosti, ni izdajstvo pokazal pot tukaj?
  
  
  Je skomignil z rameni mimogrede znova. "Zaslišanje po vsem hotelu, in dobili polno."
  
  
  — Bila sem že bojijo, da. Šele s pomočjo izdajalec, ki ste bili sposobni, da gredo skozi mojo obrambo pasu. Edina enačba ne morem rešiti je, da je človeško nepredvidljivost. Ne verjamem, da se bo motilo po nocoj.
  
  
  Ni vedel, kako prav je bilo. Ampak za drug razlog, kot je mislil! In ko bi on vedel resnico?.. Pogledal sem okoli spet in pri zaužitju. To je bila past, grob. Celo brezobzirno saint zgoraj je zdelo, da oddaja nevarnost.
  
  
  "Po nocoj," Zembla nadaljeval, " ne bo... Ampak ste verjetno že veste vse o moji mali namestitev tukaj!"
  
  
  — Ti samo misliš, da so največji hladilnik na svetu."
  
  
  "Ne ravno," je zarežal. "Jaz sem samo še, da bi nekaj imaginarnega gore. To je, po radijskih valovih, da se pretvarjamo, da gozd je tam, brizganje vse svoje lastnosti, da se zračni tokovi iz troposphere. To bo treba, da se zgodi na nadmorski višini okoli 15.000 metrov za to, da sneg. Seveda, nihče ne bo videl radijski valovi, in ravnino lahko preprosto letenje skozi njih. Samo podnebje mislim, da bodo tam je gozd!zabavaj se!
  
  
  "Kot ste mislili, da v Mexico City?" Vprašal sem sourly.
  
  
  Torej, ste opazili! To je bila, tako rekoč, eksperimentalne oddaje. Takrat, moj usklajevanje točk je bilo le nekaj kilometrov narazen v predmestju. Ampak tokrat se bodo lahko za kritje najbolj Srednje Amerike...
  
  
  - Usklajevanje točk?
  
  
  Ego prekinila svojo. "Kaj misliš?'
  
  
  Da bo jasno, da ne morem pripraviti radijski signal z valovno dolžino kot širok kot gorskih. Moram projekta zaporedje točk ali, recimo, linije sile, ki tvorijo obrise gora nad območje, ki sem jih izbrali za cilje. Zelo natančne izračune, ki so potrebni, da se določi mesto za varnostno kopiranje oddajnikov, tako da so v pravilnem sorazmerju, da matematičnih glavni osi diagrama."
  
  
  "Moji pomočniki,"je dodal, površno za štiri za njim," so vsak spremljanje podporo postaje v lastni državi."
  
  
  Moje grlo se počutil suho. — Ampak, da je os, središče, okoli katerega se vse vrti, je tukaj, kajne?"
  
  
  Da, seveda.'
  
  
  Pol ji vdihnil vzdih olajšanja, druga polovica preklet ego je zvit.
  
  
  In kaj se zgodi potem, ko ga pokrivajo vse s snegom?
  
  
  Smejal se je enigmatically. "Potem pride tretji Mayan imperij."
  
  
  Bil sem osupel, ko mu je megalomania hit moji možgani v polni veljavi. Nato pa je udaril, " ali nisi preveč južno za to?"
  
  
  To je pravzaprav v smislu, da zibelki naše civilizacije je bil nahaja v Dukatan. Ampak prvi dve Mayan imperiji podaljša še bolj na jugu." Dodal je z ostrim smeh, " Nikoli pokličite Yucatecan Mehiška. Naši zgodovini boj z Azteki še vedno obstaja, čeprav smo isto Teules, so enako strašilo kot Pernate Zmaj Kukulkan.
  
  
  Obrnil se je in je pokazal na osvetljena slika jaukati. "Nas spominja nen."
  
  
  "In rdeče črte?"
  
  
  "So nas opominjajo, ki je naš pravi sovražniki so. V 1519, Cortez ubitih Maya v Tabasco in nato vklesan tri, ki gredo v deblo drevesa. V imenu Kralja Charles I Španije, se je posest našem ozemlju." Zembla me je pogledal še enkrat. "Ti si naš sovražnik, Carter. Vaše prijazne je zasedena našo zemljo za pet stoletij, in prisiljen, da nas živi v revščini.
  
  
  — Kaj boš naredil, Sam?" S to napravo, boste povzroči še več revščine. Bo vse zamrzne. Gume, banane in dragocene vrstami lesa, bo umrl od zmrzali. Kava in kakav bo uničeno. Industrija bo uničeno. Celotno gospodarstvo v Srednji Ameriki bodo uničeni čez noč."
  
  
  Pomahal roko, kot če emu je imel dovolj insektov. "Glede na naravne vire, naša država je skoraj virgin. Je majhen del, ki je bil razvit je bila porabljena za kapitalistično izkoriščanje. Naše življenje ne bo spremenilo, saj smo še vedno trpi zaradi lakote in revščine. Ko to je več in jih gringos so odšli, bomo graditi naše gospodarstvo, ampak samo za nas. Lahko rečem, da sem kar Srednja Amerika začasno donosna."
  
  
  "Misliš, nenaseljena.
  
  
  "Donosna, nenaseljena, za imperialist se zmanjša za isto stvar."
  
  
  "To je nesmisel. In domačini ne strinjam s tabo. Zakaj ne opozarjajo ih, Polkovnik? Vsaj takrat se lahko pripravijo za hladno vreme.
  
  
  "Moraš biti realen glede teh stvari. Kdo bi mi verjeli? Ni partizan. Njegov inženir je Sizov. In kot je za ta polkovnik, to je častni čin podeljuje me je za Arkansas Confederate Milice za storitve, ki jih enkrat opravljene. Če bi bil, zaupanja, jaz bi biti dovolj močna, da bi odbilo napad, Senor Carter. Kot ste dokazano, njene ranljive. Vam bo brez dvoma razumeti, da sem se morajo ohraniti vse, kar je skrivnost, dokler moja moč je mogoče premagati. In odgovoriti na vaša žepni nož vprašanje: da, zakaj živim, sto milj od Yucatan, v tem pusta del Nikaragvi.
  
  
  Ampak na tisoče ljudi bo izpolnil svoje ljudi, trpel in umrl."
  
  
  Smo utrpeli za več stoletij. Smo utrjene proti zob narave. Lahko rečemo, da smo kot reed. Razkošju in izobilju naredili svoje ljudi mehko in šibka. Da, bodo ljudje umirali, na žalost. Ih, Vendar ga bo veliko manj, kot če bi bil krvavo revolucijo. Ljudje morajo vedno umre za drugim, da živijo. Ali ne vidiš? To je zelo pomembno, da najprej ustvarite svoj gore in šele nato obvesti zunanji bazen vaše zahteve."
  
  
  Kaj se zgodi, če je vaše zahteve ne bodo sprejeti? Bo vaš oddajnikov še naprej delajo in prinašajo vse nazaj ledeni dobi?
  
  
  To je bilo naše sanje za predolgo, da se ustavi. Za let, smo sanjali, dan ko bomo lahko izkoristili, kar smo posejali."
  
  
  Kljub ogenj ego govora, njegove oči so bile popolnoma normalno, ko je pogledal me je. "Ta dan je bilo prvotno predvideno, da bo jutri, Mr. Carter, vendar je jasno, da vaš poseg je potisnil naš urnik za naprej."
  
  
  "Za danes?"
  
  
  'Zdaj!' Ego je prste povozil vrsta stikala. "Naše smrtonosne trgatev se začne sedaj!"
  
  
  Ne zdaj! Šele nekaj ur je minilo ! Sem imel, da ugriz moj spodnji ustnici, da iz kričati na njega, kot orodja, ki je prišel živ pod ego je roke. Razmišljal sem o treh kanalov, da bi se oddaja v druge Centralne Ameriške države.
  
  
  Sešteva dolar vsega, kar bi lahko bil tukaj, ampak to se sešteva dolar je še vedno bije. Bog, bi to kislino nikoli ne dela, preveč? Moja osnovna panika je izginila. Se mi je posvetilo, da nič ne more ustaviti tega neusmiljenega uničevanja. Zembla more privoščiti, da se ohladi za nekaj časa, vendar na koncu so bili njegovi načrti obsojen na neuspeh.
  
  
  Zembla namrščil kot meter registriranih anomalija, in Ego je roko, stresel nekoliko, kot je prilagojen za branje. Ampak ego je glas je absurdly trdno in samozavestno. Govoril je v enaki višini tona. "Veš, Carter, sem bil pripravljen za vas, da pridejo."
  
  
  — Ali veš, da sem prišla?"
  
  
  "Oh, ne takoj, ampak verjetnost, da se nekatere vlade pošiljanje pobojev strokovnjak je bila precej visoka." Ozrl se je nestrpno na ples puščice na nadzorni plošči. Enega po enega, se je obrnil na razbiti. "Da, zakaj njen glas je dodatni ukrepi. Moj oddajniki delujejo neodvisno druga od druge.
  
  
  'Kje?'- "Ne boste imeli nadzora nad teh drugih točk?"
  
  
  "Da, seveda. Bom ga vklopite s ih rele signala od tukaj, " je dejal. Je potrkal na plošči. — In jaz bom ga zavrtite nazaj na ih na enak način. Šele potem so dobili še radio impulz.
  
  
  Počutil sem se lepljive med moje lopatice. "Misliš, da če oni, lahko samo, jih izklopite z daljinskim upravljalnikom?"
  
  
  "To je pravica. To je zaščita pred sabotaže. Neke vrste zavarovanje za lastno varnost in varnost mojih naprav. Če vse, kar tukaj je bila uničena, in Bog blagoslovi idiot, ki je poskušal storiti je, gozd, še vedno bi bilo mogoče ustvariti. Rezultat bi bil lahko katastrofalne.
  
  
  Vprašal sem jo, v nerazločno glas ," Kaj misliš s katastrofalnimi?"
  
  
  Uničuje enega oddajnika, bi bilo, kot je odstranjevanje eno baton iz pod šotor. Šotor, ki bo imel drugačno obliko, vendar bo še vedno stoji. Moji izračuni so zelo natančne, in sem raje ne razmišljamo o meteoroloških šoke, ki bi nastala, če je moja sila polja je sklepati tudi iz protiuteži na ta način. Da bi zadeve še slabše, če ta postaja šel iz skupščina, drugi ne bi mogli več prenašati signal. To je čisto možno, da potem v Srednji Ameriki bo pokrito z sneg in led za vedno."
  
  
  V diabolični resnico ego je preroške besede, ki me je zadel kot udarec.
  
  
  "Moj Bog," sem vpil in gledala mu, " ne začni, da! Počakaj! njen...'
  
  
  Glasno eksplozijo cut off moje opozorilo sredi stavka. Je udaril ob tla. Dve policisti skočil na mojem hrbtu. So skoraj drobljen me, in stisnemo zrak okoli moja pljuča. Njen writhed in se boril kot norca. Noben rezultat. Ti dve sta bili močnejši od mene. So pripeta me na tla. Človek je mišičaste roke potekala me tesen. Grobo, callused roko stisnemo usta tako močno, da je moj zob je skoraj šel skozi moje ustnice. Njena glava je bila sproščena.
  
  
  "Stop it! Ni...'
  
  
  Grobo prsti priviti okoli mojega rta.
  
  
  Moja kriči zataknila v grlu. To je bil brezupen položaj.
  
  
  Zembla tiho se je zasmejal. "Pomiri se, senor . Sem se že obrnil na druge kanale, in kolikor sem lahko povem, vse deluje v redu tukaj. Zdaj si samo sinhronizacijo.
  
  
  Z njeno krilo na, je nemočno gledal, kot Zembla prešli svoje štiri postaje na isti valovni dolžini. Njeno telo se je začela drgetati, žival mišično reakcijo. Sploh ne pomirjen, on čakal njo, da vidim, kaj se bo zgodilo. Če Zembla strategija je res delal, moj manever bi bilo kontraproduktivno. Za sabotaging ego setup tukaj, da bi nevede vzrok nesreče še naprej za vedno. Posledice bi bile katastrofalne. Zembla naj svoj prst kazalec spektakularno čez velik gumb. "In zdaj napajalni tok." Nasmehnil se je contentedly in pritisnil na gumb z vsem svojem sijaju. Sergej blede. Globoko v notranjosti templja, naraščajoče zvok generatorjev je bilo mogoče slišati. "Potrebujem več energije," je dejal. Obrnil se je nekaj velikih gumbi.
  
  
  On je dobil, kar je zahteval, ampak na drugačen način. Ranljive krat knjige očitno ni preživeti nenadne preobremenitve. Moja ostra kislina opaziti izčrpavanje ih preveč. Hrup generatorjev je bil glasen in visokim glasom, in smrad iz pregrejejo deli wafted skozi klimatske naprave v barvah. Daleč, daleč stran, sem slišal pljuski in crackles kot napetost tekel limitlessly skozi opreme sem delal z z mojim spray. Je lahko slišal rahel, visokih kriči ljudi, ujetih v tej sobi.
  
  
  Samo Zembla je zdelo, da razumejo, kaj se sliši in smrad mislil. Je besen obrnil gumbi, poskuša priti v roke nazaj na nič. Sedaj pa je obrnila na moči, ni veliko smisla.
  
  
  "Ne, ne! To ni mogoče dogaja. Njegove oči bulged v grozo kot instrumenti dirkal in igla moč transformatorja vstopil v red zone. Ego lastnih plošča je začel s kratko ven zaradi preobremenitve. Rumenkast dim seeped v šivov kovinske plošče. Moški za njim spustil duši kletve. Ena ženska coughed in krempljih stol z clawed prsti. Plošče bulged, kot če bi bili pod zelo visokim tlakom. Tam je bil ozek prehod. Beli plameni, strel in spali Zembla roko. Čutila sem čudno slabo. Bilo je strašno gledati ego je celoten načrt propade, na lastno pobudo. Elektronski pošast je ustvaril zaužitju sam gor. On pa se je združila svoje občutljive dele, udaril po lastnem senzorji in žice, kaznovan sam s statično elektriko in vdihnil si smrad, požganih izolacijo. Videl sem, Zembla obraz skozi dim. To je izginil in ni bil več človeški.
  
  
  Tam so bile solze v ego je oči od dima, ali od sreče, ali oboje. Obupno zvok pobegnil iz ego je grlo.
  
  
  "Carter, Carter, ki ste jo naredili. Ali imate kakšno idejo, kaj...
  
  
  Nenadoma sem bila zelo ga je grozno tlak zraka vzorčenja. Zembla je užaljen glas vlečena off. A oslepitev flash svetlobe preboden sobi. Zembla in njegovi prijatelji so bile ubite v oglušujoč eksplozije. Policisti holding me dol so vrgli proč, kot lutke. Eksplozija izpraznil moja pljuča. Dež, kovine, stekla in šumenju bitov žareče kabel, ki je napolnjena nebo. Njeno telo je težko pritisniti proti zemlji. Bil sem vesel, da policisti vrglo me dol in mi dal na tla. Verjetno mi je rešil življenje.
  
  
  Hrup in svetlo saint izginil tako hitro, kot se je začel. Moja glava je bila predenje in moja ušesa so toni. Čakal sem za njo. Potem je pogledal gor. Paro in dim še vedno visijo v tatters v dvorani. Nejasno ji je lahko videl nered, ki je ostal. Nadzorni plošči izstrelil kot zrel paradižnik. Zembla je očitno šel v dim. Vsaj ni bilo nobenega znaka o njem. Preostalo so bile raztresene po tleh, kjer so imeli padel. Je plešast človek je ležal na obrazu. Drug človek in maščobe, ženska pa leži na hrbtih. Kos kovinski plošči zaljubljen dolgčas žensko vratu. Ona je mrtev, in jaz sem na kolena s stola. Kri je tekla navzdol charred del. Je tekla v mastna tokov čez stokanje in gruščem posuta fazi.
  
  
  On je skočil na noge, je globoko zajel sapo, in pogledal okoli. Odin je bil sprawled na tleh okoli varovala, krvavitev iz rta. Človek, ki je zgrabil me je izginil, verjetno za dvig alarma. Drugi stražar valjani na njegovi strani in katerih cilj puško na moje življenje področju.
  
  
  Segel je z njo v en skok. Ni imel časa, da se odzove ali ustrelil. Ego ji vrgla v obraz. Moja pravica pete treščilo v ego je nos z divji sile. Slišal sem, kosti, crack. Kosov ego nosnih kosti so prodrli ego možganov. Je padel mrtev.
  
  
  To je bil ego pištolo, da je izbral njen up. On je moral zapustiti. Sirene wailed. Slišala je besno bučanje moških drvele koridorjev. Bodo kmalu tukaj, in ne bo prositi vprašanja, ampak bo ustrelil prvi. Če sem imel priložnost, da pobegniti, da bi bili v krizi, v naslednjih nekaj sekundah.
  
  
  Vendar ji je, se obrnil in tekel na oder. Nisem mogel zapustiti še, tudi če je to pomenilo moje smrti. Moral sem iskati oblačila od teh štirih ljudi. Kod prihajajo in kje so druge štiri oddajnike skrite? Moral bi biti izvedel prvi. Mi je uspelo, da prodirati in uniči to namestitev. To je tudi namenski, da me. Toda moja naloga ni bila zaključena še.
  
  
  To je šele začelo na dell sama.
  
  
  
  
  Poglavje 4
  
  
  
  
  Gosto oblak prahu in dima, kose twisted jekla štrli ven, odmevov kriči strahu in bolečine — dantejev pekel ni bilo nič po tem. Kašelj, njenih bosih nog naletel na tla. On je dosegel krvi, namočeno fazi in pokleknil ob vsakem od treh žic. Hitro in temeljito iskali skozi svojo raztrgano ih oblačila.
  
  
  To ni čas za fastidiousness. Nisem imel časa za temeljito preiskavo. Sem imel, da zgrabite tisto, kar sem lahko, in nato teči tako hitro, kot sem lahko. Mrtve straže je PREKRŠEK puška je bil spravljen pod roko. Potni listi, osebne izkaznice, čudno kosce papirja — ničesar, kar bi lahko kasneje navesti lokacijo drugi oddajniki bi on zbrani. Dal je vse v maščobe žensko torbo. To je bila velika usnjena ženska torba z naramnico. Sem lahko obesite okoli moj ego je vrat kot vreča. Bil je skoraj končano, ko je slišal zvok čevlji zunaj. Je zavrtel okoli, puška pripravljena.
  
  
  Moški planil v sobo. V zmedi in strahu, ki jih je zavpil. Svoje bewilderment se je odražalo v brezskrben način držali svoje orožje. Hrbet clenched na stokanje fazi. Nenadoma, osem vojakov me zagledala in se ustavil kričanje. Oni je pogledal me je nestrpno. Sta hodila počasi nazaj v hišo. Njeno puško swung threateningly. On je odredil, da jih ustaviti in spustite svoje orožje.
  
  
  Sile stranke so skoraj celo. Njen je bil v nekoliko boljšem položaju, vendar pa sem bil sam. Ona bi lahko bilo ubitih nekaj okoli sebe; ampak jaz bi bil strel. Hvala Bogu, da nihče ni hotel biti eden za ta par. Reflexively, se je zdelo, da uresniči svojo superiornost. Njen izgubil igro. Potem, boleče počasi, ih puške in pištole padla na tla, enega po enega, z nesrečo.
  
  
  Hrup je zrasel glasneje zunaj dvorane. Več vojakov, ki so se bližali. Se je preselil vstran ob steni. Je ohranil gobec njegova puška je pokazal ves čas. Par sem imel na puškomet preberite obup v moje oči. Nihče ne premakne. Vsi okrog njih, bi imeli strel mi je brez obotavljanja, če ni bila za osebno tveganje. Ih hodil okoli ji v tišini. Kamniti steni hodnika počutil nenavadno hladna in lepljiva na moje gole nazaj. Je dosegel križišču z drugo hodnik, ki se je končala v slepi ulici. Zato sem moral iti skozi glavni dvorani. Bil sem začuden, koliko sekund sem imel levo. V vsakem trenutku, drugi vojaki bi lahko napad mene.
  
  
  Sem dala na naslednjem križišču brez težav. Ta hodnik je bil kratek, in podoben portal stavb. Po stopnicah led gor. Stekel je po stopnicah, se ustavil, in streljal kratek salvo proti dvorani. To bomo še naprej fantje tam za nekaj časa. Začel je po stopnicah z dolgimi koraki. Stopnic je vodilo do območja, kjer pravi pokol potekali. Ena stena je bila dokončno uniči. Cevi in cevi jutted v zapleten, zvijati mase. Na zanimiv pare nastala velika oblaki pare. Bilo je, kot pravi bojišču. Spodaj osem vojakov, je zbrala pogum. Bili so glasno kričanje za kri, ki je moja kri. Bili so streljanje na slepo; v praznino, gromovit ih od puške zdelo, kot eksplozij. Tri fotografije, nenadoma je zadonel okoli majhen hladilnik, da se moji levi. Kose opeke letel skozi stene blizu moje glave in prsnega koša. On ducked za kritje. Bilo je, kot če bi padli v past. Če je bil izhod v tempelj streho, bi bil blokiran s strani super premik, ki je potekala. Človek v hladilnik odpustili znova. Ona je bila posneta z revmatizmom. Temna slika je izginila. Brandishing mojo pištolo, sledil sem mu. Legel je zvijati na umazanih tleh. Njegov prsni koš in življenja, ki so bile zajete v temno krvnih madežev od krogle. Nagnil se je nad in zgrabil Ego je revolver. Ona je bila strel v smeri stopnicah. Polkovnik Zembla je vojakov, ki so se zaletavali v eno, hiti, da je treba najprej umakniti. Fotografiranje, se ustavil za trenutek. On je zlezla skozi ruševin, kar je nekoč bil portal. Zaman, je tugged na betonski bloki in zdrobljene skale, poskuša za odpiranje izhod. Noben rezultat. Je slišal vojaki zbiranje spet spodaj. Se splazil po stopnicah. Sem slišal glasen drsanje škornji in clank iz pištole.
  
  
  Moje roke našel zrušil zid. Nenadoma je začutil kanček hladnega zraka vzorčenje na svoje prste. Ona jenki besen na razbitinah. Je metal prosto kamenje in kosi betona po stopnicah za njim. Človek je zakričala, kot je njegova lobanja blok padel. On izkopali predor skozi ruševin in potisnil njegovo puško skozi to. Na drugi strani je bil širok, obokan hodnik. Pa sem poskusil ozko stopnišče, ki ni vodila na streho. To je bilo prvič, je bilo postavljeno na ta način.
  
  
  Brez obotavljanja, je letel gor preostalim korakom in na streho. Nisem mar za ljudi, ki se morda tam čaka. Vedel sem, koliko fantov sem imel za sabo, in so bili prav poleg mene. Če je bilo več fantov tam, skrbno taktični pristop ne bi rešil kožo, bodisi. Ne en strel je bil odpuščen.
  
  
  Je bilo okoli deset ljudi, ki stojijo za Zvonec Sue helikopter, kot je poletela. Hujanje motorjev in propeler, ki jo poganja veter vijaka je moj nenaden pojav ni opazen. Vendar sem imel le kratek priložnost, da pogled na prizorišču pred mano. Nato pa me je zadel v oči. Helikopter je vel nekaj metrov nad pristanek pad in neodvisno unsteadily. Pilot, ki je bil človek z brki, ki je ujel me prvič. Ego potnik je bil nihče drug kot Polkovnik Zembla! Nekako Zembla uspelo pobegniti smrti. Vsaj ni bil resno poškodovan, ko je konzola razblinili pred obraz. Za čudak usode, je pobegnil uničujoče eksplozije. In zdaj je bil teče proč od mene! Ego je bil v obraz, zajetih v krvi. Ego režnja je bil zavit v začasnem povoj. Ego je bleščeče oči odraža je divji bes.
  
  
  'Ubiti ego! Ustrelil Kadi! Ego je glasovno rose nad bučanje helikopterja. Vzel sem helikopter gor. Ego je glas še vedno odmevalo po zraku. "Dvignil puško in se nanašajo na tlačnih posod. Njen, preveč, je upal, skupaj z Zembla, da bi izbrisala pol tempelj. Toda vojaki že odprla ogenj na mene. Imel sem izbiro med bitje ali mučenik, ki se shranijo od sebe, in vrečko, ki je bil vedno visi okoli mojega vratu. Moja jeza mi je povedal, " Ustreliti to ena dol s helikopterjem in pozabi." Moja pamet, vendar pa ukazal mi je, da nosijo vrečko za varnost.
  
  
  Slišala Zembla je zadnji rahel klic: "Kukulkan bo maščevanje!" Potem helikopter rose veličastno v zrak in se obrnil na jugu, v jugozahodni smeri. Je izginil v daljavi. Je skočil čez ograjo templja. Vojak sklonila robu. On je imel pištolo navzdol. Padec, je streljal naključno. Da je bilo vredno. Nje, je videl človek nihanja in padajo proti kamnitim zidom. Drugi gneča okoli njega, kodranje svoje orožje ljutito in žganjem. So bili v luno. Nemočno, je strmoglavilo navzdol. Veje dreves, ki zmehča moj padec, kot je to hit nagnjena strani piramide-oblikovan tempelj. Drevesne korenine, ki niso preveč trdno zakoreninjena v skalne razpoke izstrelil skozi njih. Skupaj z drevesa, ki je padlo še šest metrov. Učinek, ki ga na koncu me je zadel stisnemo zrak okoli moja pljuča. Vendar, veje in listi zmehča udarec. On je zlezla v listje za kritje in valjani po pobočju navzdol. Vojaki okoli templja združili svoje tovariše. Krogle strgal s tal okoli mene. V undergrowth je razneslo na koščke. Ujet v smrtonosno vodi dež, njeno telo je bilo čudno, ne more, da čutijo njeno več. Njen dveh krogel whizzed preteklosti moja ušesa. Ko sem imel priložnost, se je vrnila v ogenj. En človek je bil posnet v obraz. Drugi je bil ustreljen v prsi in tudi izginil iz bojišča. Stekel je iz bush drevo in od drevesa, da bush. Za zigzagging, upal je, da se dol, ne da bi smrtno ranjen. Ona je dosegel temelj in počakal za trenutek. Potem je tekel tako hitro, kot je lahko skozi neplodna odsek no-man ' s-land okoli templja. Gawk odskočila off bližini boulder z nosno vriska. Drugo gawk strgal noge njegovo sopihanje noge. To ni važno, ker sem bil šolanja tukaj za vedno. Nisem mogel dobiti moj nahrbtnik in mačeto nazaj. Bili so tik za vogalom, in Nu bilo nikjer videti. On dived v džunglo. Debele teme listje obdana mene. Se je takoj obrnil levo, naslov naravnost za pot, ki vodijo iz tempelj Tungla Reke. Ji nikoli ne bi šel nazaj, kako je prišel.
  
  
  Prehod džungli brez obroke in z veliko bolj izkušeni Mayan uporniki v ozadju je bila preveč izziv. Sem imel, da tveganja, ki piha sam na cesti. Sem molil, da moja sreča ne bi bilo ne mene, dokler nisem dosegel rek. Sem goreče želi, da bi našli ladjo za plovbo po reki.
  
  
  Nenadoma, glas je prišel iz vsega gosto undergrowth. "Kdo pa je to?" Skače naprej, je strgal skozi ozke vrzeli v thorn grmovnice in skoraj spotaknil nad crouching vojak. Dvignil ogromno staro pištolo. Njo, ducked na strani.
  
  
  Bil je zaslepljeni z strela iz pištole. Smodnik spali v obraz. Gawk je zadelo me je visoko na moji levi rami prek prsnih mišic. Sem se spotaknil nad njim. Nisem čutil nobene bolečine iz udarec. Če sem srečen, da se bo zgodilo veliko kasneje. Drugo gawk je letel z mimmo mojo palico. Svoje prevrnil. Je padel na tla in skoraj izgubil zavest. Vojak streljal še tretjič, vendar je zamudil. On je vstal, vzel cilj premišljeno, in streljal. On je spustil visokim glasom krik, obupani, in poskušali ustrelil še enkrat, ampak padla dol, mrtev.
  
  
  On je vstal in močno zavzdihnila. Njen, je skomignil z rameni. Pokrivna rane z eno roko, je trudged navzdol na ozko umazanijo poti. On bi lahko slišite Zembla osebne vojske lovi za njim. Podružnice udaril blizu moje glave, punctured z bullet. Nekatere nočne živali, pregnani hrup okoli svoj brlog, je bil besen kot norec na poti pred mano. Gawking oči tvojim terenu dokončne pred živali. To se je sunkoma ustavil in izginil v zraka v eni vezan kot več krogel začel hit področju. Je zdelo, da ni konec tortuous pot. Zdaj je bil na začetku izkušnje boleče throbbing v njene prsi. On je tekel, gritting zobe. Od časa do časa, je skoraj naletel. Ko mu je zasmejala histerično. Za njo, je zaslišal oster, drobljenje zvok eksplozije, nato takoj z visokim glasom krik. Moji zasledovalci so bili žrtve eno od svoje pasti.
  
  
  Zadnjih nekaj metrov se je zdelo neskončno. Končno, zadnji označen z njim. On je prišel majhen obračuna, ki je potekal počasi navzdol na zatožni klopi. Medtem ko poteka mimmo, je bil posnet na dveh moških varovanje harbor. Ena je padla v vodo, in druge prepognjen na pol, kot tečaj.
  
  
  Pomol sama ni bilo nič več kot na pol razpadlo plank, ki leži v temi Tungla. Na tej točki, reka je bila ozka in plitva. Kajenje džungle obokan preko obeh bank. Ta vegetacija bi bilo dobro kritje ko svojo gredo po reki. Muddy obali je bila skoraj neprehodno. To bo ustavil Zembla je moški iz poskuša chase mene.
  
  
  Dve čolni so privezana v pristanišču bar. Čolni pretresli okoli od strani do strani . Sprednji in nazaj jih je bilo zoženo, kot kanu. Ladijski trup je bil zakovičeni na številne T-oblikovane grozdih. Na drugi strani je bila dejansko pravi motor soba, okoli sedem in pol metrov dolg in dva metra širok. Ladja je imela majhno kabino, na zadnji palubi. Strani pregrade, ki so bile nameščene na obeh straneh kabini, in močno cink streho zaključili celotno strukturo. Trup je bil pokrit z bakrom. Se namesti ne more biti veliko več kot nekaj metrov.
  
  
  Sem planila v staro ladjo, kot če bi bila dolgo izgubljenega matematiko najljubši. Medtem, mu odpustili več posnetkov na čoln. Le bomba bi lahko potopi ladjo, vendar je bila neuporabna zdaj. On jo sprosti privezi in dived v kabino. Ob istem času, vojaki vnesejo v obračun. Tam je bil starter gumb poleg lesen volan. Je jenki na zračno loputo in pritisnili starter. Krogle letel v odprtem pilotski kabini. Svoje dived navzdol. Zlovešč zvoke, ki sta se navzdol v pridržite. Throbbing in kašelj furiously, motor prišel do življenja v protest. Sem dal dušilke v skrajni položaj. Na svoji poševna strani, je odplula iz pristanišča bar na sredini reke ' trebuh.
  
  
  Ostanki Polkovnik Zembla je drhal je zbrala na plaži. Naročila so bila izdana, odgovori zavpil. Ti so streljali kot nori. Krogle screeched off cink streho in bakra trup, razbitju tankih lesenih pregrad okoli mene. Ko strele umirila za trenutek, njen zadnji streli so bili odpustili okoli PREKRŠEK puško. V čamac odplul s težavo.
  
  
  Ego Zbora shuddered na teh težkih zdravljenja. Vendar smo dobili na sredini in začel po reki. Upal sem, da bomo sčasoma dosegli pristaniško mesto Prinzapolz. Trenutno nam je dal dostojno hitrosti, in streljanje zmanjšala. Listje neverjetno bujno vegetacijo visela nad nami. V nekaj trenutkih, majhno pristanišče in jungle obračun izginil, kot če ih nikoli ni obstajala. Hrup moških in pištole tudi umirila. Nad njim, njen sin je videl zeleno saint večernega neba. Zarjavelo-rjava reka tekla okoli mene. Temno zelena drevesa towered nad nami na obeh straneh. Veje so okrašena z velikan trto. Neverjetno velike elektrarne zajeti vse. Zadržuje pare visela nad reko. Je oster vonj gnije vegetacija je bila povsod.
  
  
  V čamac se je izkazalo za težavno usmerjati. To je vse moje hitro zmanjšuje moč, da ostanejo v sredini Rek želodec. Vsak seveda popravek pošlje hitenja bolečine po moji rami. Kri je bila teče po mojih prsih. A gawk je bil izdan na blizu. Tako ran, kjer gawk je začel moj telesa in kjer je izstopilo so čiste in presenetljivo majhna. Ampak vedel sem, da ne bi trajalo dolgo brez zdravniško pomoč.
  
  
  Sem mislil, da je velika vreča še vedno slung okoli mojega vratu. Šele zdaj, da je nevarnost mimo, vsaj začasno, ni počutim ji hitro slabi. Nagnil proti volanu, da njegov ego v pravilen položaj, in unzipped svojo vrečko. V notranjosti je bila bele čipke handkerchief. Prijetno je dišalo z ostrim parfum je, da večina žensk v južni obrabe. Njen handkerchief je zapakirano v povoj in vezani z egom na ramo. Zobe priviti vozel. Da bi ustavili krvavitev. Njen, je razmišljal o ostalih vrečko. Vendar to ni bilo časa ali kraja, da razišče. Tako se je obrnil svojo pozornost nazaj na čoln, ki se je v tem času imel swum do levem bregu.
  
  
  Ona je bila na čelu za eno, mogoče dve uri. Njen, nenehno krpanje z borijo čoln. Spet in spet je grozil, da bo odneslo proti skale ali blatnih sandbanks. Ne morem povedati, kako dolgo je trajalo. Bolečine v moji rami, strel skozi moje celotno telo. Zdelo se je kot nočna mora. Kar je lahko mislil je jasno. Nekako je ostal pri zavesti. Intuitivno sem vedela, da bom umrl, če sem potekala nasedla.
  
  
  Postopoma, reka razširil in poglobil. Začela se je začel premikati s pospešitvijo toka, in nagnil se je proti kabini steno. Preveč utrujen in preveč šibka, je leno spodrsnilo in sedel na tla. Bil je razmišljanje o vsebini svojo vrečko, vendar je bil prešibak, da mislim, da naravnost. Velike kaplje krvi oblikuje na moje čelo. Moji glavi čutil vročino.
  
  
  Seje, kot je ta, je izgubil vse, občutek za čas. Iz svoje kabine, Poe pogledal ven na džungle jasah, da je bilo preteklo. On bi lahko slišite znake življenja na plaži, plaintive moans stare ladje, in thud motorja v majhnih pridržite. Legel je davi proti kabini steno. Očitno zavest o njegovem stanju je bil nadomeščen z nejasno občutek slabosti. Zdelo moji možgani bo razneslo, v whoosh-whoosh. Krov premaknilo nekoliko. Bilo je, kakor če bi bil nikoli na Mayan temple, da Polkovnik Zembla.
  
  
  Vreme je začel spreminjati. Postopoma se je nebo postalo oblačno. Z izhlapevanjem vročega zraka, ki je zdaj kul, in včasih tudi hladno. Nekaj je bilo grozeče v zraku. Veter howled mournfully. V čamac rumbled. Se je boril na svoje noge in dolgotrajen strehe podpira kabine. V hulking dreves priklonil v protest na veter. Nebo obrnil inky črno. Ogromen dostopi neodvisno menacingly v rising veter. V daljavi, a tolkel zvok je bil slišal, mešajo z zvoki, prestrašeni ali poškodovane živali. Veter je umrl navzdol za trenutek. Nato s oglušujoč sile, je planil ven v polni veljavi od drugo smer.
  
  
  Če bi si kdaj dvomil, Polkovnik Zembla je polje sil, bi si morali zaupati svoje, ki jih zdaj! Rečne vode sukati. Tuljenje nevihta usmerjena v čamac threateningly in se odpeljal naprej. Strele vijaki tako širok kot komet rep trenutek. Nebo je sijalo vijolična v tem unearthly svetlobo, ampak z grmenjem, teme spet prišli. Nato se je začelo deževati. Na začetku je bilo svetlo rosenje. Vendar je kmalu postal drugi reke. Torrent vode brizganega skozi nevihtni oblaki. Strašna nevihta, ki jih povzročajo Zembla lashed čoln. Moj dih zataknila v grlu. V čamac pretresli in creaked na vsak šiv. Je stiskala volan do nenadnega sunka vetra, ki je poslal svojega ego predenje. Njen ego bi jih pustite, da se ji gredo. Moja moč je izginila. Veter in dež, ki ima sedaj popolno svobodo delovanja. Ladja je preselil s trenutno.
  
  
  On clung, da ji je obupno. Zapisnik je zdelo kot večnost. Reka je postala delta. Njo, sem spoznal, da smo bili blizu izliva. Skozi tuljenje neurje, sem lahko samo, da si lučke Prinzapolka, svetleč čez široko ustje moji levi.
  
  
  Off desno sukati razburjene množice morsko vodo. Razgiban pene, ki je zaznamoval mesto, kjer se reka izprazniti v morje.
  
  
  V čamac je bila ujeta v vrtinec. Sredi ponorelega zavrtimo pene, veter, dež, hitrost še povečuje. Valovi kot visok kot hiše loomed, ki je pred nami. Kot so odlagajo ladje na svoji strani, krmilo trznil. Dvakrat sem se počutil ladje kobilica, tresenje, in sem mislil, da smo bili potopu. Imel sem že izgubil upanje, ko vrtenjem ocean večernicah. Čoln sukati v whirlpool, dvigne nad ostrimi skalnata outcroppings in pahnila v roko reke. Na koncu, morje končno obrnil okoli nas. Smo bili spredaj nazaj v relativno mirnih vodah pristanišča.
  
  
  Ona je bila vložena za utrujeni čamac tik pod obali. Glede na trenutek nazaj, ni bilo več valov. Ladja na diagonali, ki teče aground. On ostal v kabini za nekaj časa, da ponovno pridobi svojo mirnost. Je komaj verjamem, da je več. In je bil še vedno živ! On je splezal čez ograjo in se povzpela na banke. Voda je bila kul. V celotnem hotelu je bilo območje lepljivo po mojih bosih nog. To trepetali s veljavnosti Zembla je umetno nevihta. A searing bolečine strel po mojih prsih. Je padel na kolena na skalnati plaži. Dihanje močno, je zaprte oči in sedel tam za trenutek, preden nadaljuje.
  
  
  Za čas, ki sem ga dosegel boulevard, vihar je bilo skoraj konec. Veter obrnil v leden veter. Deţne kapljice so kot ledenih iglic.
  
  
  Ko sem prišel na trg v mestu, je začel sneg.
  
  
  
  
  Poglavje 5
  
  
  
  
  On trotted ji shivering bos čez trg. To je vse hladneje iz minute v minuto. Več deset ozke ulice, obložene kvadrat na treh straneh. Na četrti strani je za mano, je bil nasip. Tam je bil pisani ribiški floti mesta Prinzapolca. Čolni raztrgal svoje kable. Jambori so se izgubili v vrtenjem beli sneg.
  
  
  Običajno, po drugih okoliščinah, kvadratni bi bila gneča ob tej uri. Kot so strolled naprej in nazaj, ki jih je zadnje nakupe in občasno interjected z lokalnimi čenče. Stojnice, stare konje in tudi starejše vozički, no, to bi bilo skoraj nemogoče prešteti. Trgovci prikaže svoje izdelke. Zaspan oslov, ki bi se izkazale površno poleg svoje lastnike, naložen z mlekom, pločevinke, sodov vina, vreče moke in cement, in celo dolge železne palice in stoli, mize in omare. Pa ne zdaj. Zembla vreme dal klubi kolesa. Ledeno veter howled v samotni kvadrat in ob glavni aveniji. Enkrat na zeleni park, na moji levi je izgledal zelo žalosten. Sklepov neroden stavb so bili zaprti. Zdelo prazno. Visoko v vogalih banner bilo gline pladnji z imeni na njih.
  
  
  Calle črna Gora želela. Glede na seznamu, ki je bil na sedežu apartma, ki je spoznal, da za srce, naš zastopnik, Dr. Hector Mendoza, gilles na 10 Calle črna Gora. Ona ni nikoli srečal, ta človek. Kolikor je šlo, morda je vrhunec poštenost, čeprav je bil njen zelo vprašljivo. Bil je na seznamu za razlog. Prinzapolza bil za razliko od drugih mesta v latinski Ameriki, kjer je eden v dveh ima skrivnosti za prodajo in eden od petih je tajni agent. Drugo žepni nož, zastopniki, iz katere države ali organizacije, so. Zvestoba je kot relativne in spremenljive kot denar, menjava roke. Lahko samo jim zaupam, če ste bodite pozorni na njih, in tudi potem lahko prevarati odkrito, da vaš obraz, in je skoraj nemogoče, da bi našli zanesljivega agent tuje energije.
  
  
  Svoje je moral ukvarjati s tem. Srečanje Dr. Mendoza, je tveganje, sem moral vzeti. Polkovnik Zembla je organizacija je bila bolj nacionalistična. To je razlog, zakaj sem izogniti Prinzapoltsy ko sem prišla pred dvema dnevoma. Jaz bi naredil to zdaj, ampak moje rane je treba obravnavati. Jaz potrebno tudi Švedi. Ne, ne moreš priti daleč v mokre hlače sam. V vsakem primeru, jaz tega ne bi mogli priti do drop-off point, kjer patruljni čoln je čakal me je. Potrebovala sem pomoč, ne glede na to, kako sumljive in nevarne to je bil za nas. Do polovice čez trg, Calle črna Gora našla. To je bil ozek, triglavski ulici, dopolnjena na obeh straneh hiše — apartmaji-cantinas , kabine, in drugih manjših trgovin z zaprta polkna. Je hitela skozi temo v sobo deset. Imel sem ukrivijo in boj ledeno nevihto. In to je bil šele začetek! V primerjavi s tem, kaj bi to lahko postal, je bil opoldne v Saharo.
  
  
  Zgoraj so manj trgovin. Zadnji bloki hiše so bile stavbe zgrajene okoli velike kamne. Sneg mešana s temno travo padel odkrito v obraz
  
  
  Ko je hodil skozi zaklenjena stabilen. V notranjosti, tam so bili plaintive zvokov in potepuh hladno, prestrašenih živali. Številka deset, ni bil daleč od hlevov. Vhod je bil kot temno jamo. Za njo, in vstopil v stavbo. Bilo je kot zamrzovalnik. Veter je umrl navzdol, vendar v zraku je ostal ledeno.
  
  
  Po stopnicah creaked in stene so bile unpainted. V prvem nadstropju načrt je bil pristanek. V medli utripanje svetlobe režijske lučka, je poskušal razvozlati vsa imena. Dr. Mendoza ni bilo, na vrhu nas, na naslednjem nadstropju. Ego je našla v pisarni, na tretjem nadstropju, poleg prazne sobe, katerih vrata so bila loputanje v ugreza. Znak z Mendoza je bilo ime, ki se nahaja nad bolj staromodna bell, v sredini sobe, kot baker popka. Sem potegnil je in slišal glasen clank. Tam je bil tiho shuffling čevljev v hiši. Mendoza očitno zasedenih več sob. Nenadna misel me vzamete vrečko izven mojega vratu. Ee je vrgel ji v prazno sobo in zaprla vrata. Zdravnik je odprla vrata in ženska poked njeno glavo ven.
  
  
  "Dr. Mendoza?"
  
  
  "Njo."
  
  
  "Vreme je zelo toplo,"sem rekel," tudi za ta letni čas." To ne bi imelo veliko smisla za smeh.
  
  
  Ego je že majhne oči jemala še dlje. Nen je nosil umazano modra jopica nad belo srajco. Nasveti ego ovratnik bila zvita kot krila mrtvega metulj. Težka teža je visela čez par blede modre hlače. Ego je bled obraz, ki je bil oblikovan kot melona. Bil je dihanje, močno in zavohal nekaterih lokalnih vlage.
  
  
  Njen pogledal in ga nestrpno. 'No?'
  
  
  "Jaz... jaz upam, da bo dež kmalu za kmete." Vzel je svetlo krpo iz žepa in obrisati njegovo zgornjo ustnico. 'Jezus! To je tako estupido, senor. Samo poglej zunaj.
  
  
  — Ste, da mi poveš, — " sem rekel hoarsely.
  
  
  "Kaj hočeš?'
  
  
  Ego je porinil njeno stran in začel ego urada. — Kaj za vraga moram?".. Zdravnik?
  
  
  'Ahh ...!' mu je zdelo, da vidite, moji rami prvič. On valjani njegove oči in potegnil krpo čez njegov obraz. "Federalists ?"
  
  
  'Ne.'
  
  
  "Kdo potem?'
  
  
  "To ni važno. Samo obliž z menoj in naj vas ne skrbi več. Boste plačali tudi za to.
  
  
  - Za estestvenno. Nisem si mislil, da o tem sploh. Je zaprla vrata in pomignil mi je, da bi sedel na stol nasproti njega. Ego je nenadno nasmeh zdelo zelo prisilno. 'Prosim.'
  
  
  V sobi je bilo hladno in mračno. Zavese visijo s stropa na tla, ki ločujejo sobe v dveh delih. Zdaj ego je bila odrinjena na stran. Bilo je več razmajanih stolih in kavč pred njo. Na drugi strani je bila majhna mahagoni mizo stol, običajni set za prvo pomoč kompleti, police orodij, stol je bil sedel na, nastavljiv svetilke in odprto sterilizator, v katerem nekaj igle so kuhani. Zaklenjena vrata led, da preostali del stanovanja. Je dišalo prahu in prodajnih pivo.
  
  
  Dr. Mendoza dal krpo v svoj žep in nevezan na handkerchief na moji rami. Je preučila rane od spredaj in zadaj. "Kosti niso bile poškodovane krvne žile ni bilo poškodovanih," je dejal. "Samo lepo malo luknjo v mesu. "Majhnega kalibra, bi rekel."
  
  
  "To ne bi izgledalo, kot da je to drugače."
  
  
  "Dobro, da ni nikoli enako, je to?" Odprl je omaro in vzel steklenico razkužilom.
  
  
  "To je vse, kar imam. Žal mi je zmanjkalo penicilin. Če pa da handkerchief ni bilo umazano, da bi moralo biti dovolj. Ne, ne moreš dobili okuženih od bullet sama."
  
  
  "Vem," sem growled. Njene roke prijel za ograjo. Tailor, on ni razredčena razkužilo! Je nisem ubil bakterije; ne, on zažgal ih z embers. On clenched zobe, da iz kričal. On uporablja dermatol za rane in zavit moje celotno rami v sterilne gaze.
  
  
  "Zdaj ostali, sicer se rana ne bo znova odprto." Poglej v moj ego oči mi je povedal, da sem lahko ostali kjerkoli v svetu, vendar ne v ego office.
  
  
  — Ne morem, " sem rekel.
  
  
  "Prepričajte se, da ne krvavijo znova."
  
  
  On se je namrščil in se je za hip zamislil. On rummaged v drugo omarico in potegnil ven elastični povoj. Tam je zavit me tako močno, da sem se začela resno dvomim, da bi promet v mojo roko. Je zaščiteno ohišje s kovinsko sponko. Vzel je korak nazaj in me je pogledal expectantly.
  
  
  "Potrebujem denar, in Švedi," sem rekel. "Potem bom pa zapusti."
  
  
  -"Ja, ampak to ni ...
  
  
  "Kakšen agent ste, Mendoza?" Bil je nenadoma prekinjena. Sem imel dovolj tega sycophantic plačanec, zdravnik ali ne zdravnika. — Ne pričakujejo, me pustite, da se glasuje tako, mar ne?"
  
  
  "Senor, popolnoma na ponudnika storitev. Vendar slabe. Moj shvedov ne bo ustrezala, vam bomo videli sami. To je denar... On je globoko zajel sapo in potegnil iz svoje pisane punčka spet. "Ampak, počakajte. Moj brat Miguel lahko pomaga. On je približno iste višine, kot si, senor, in se je pred kratkim prodala zemljišča. Tako ima denar. Zakaj nisem mislim nen prej?
  
  
  "Dobro. Klic Miguel in so mu pridejo tukaj.
  
  
  "Na žalost, smo nimajo telefona. Mendoza hodil več na mizi. Vzel je iz kartico, ki je po vrhu predal in pisal nekaj na njej. On ga je dal, da me. "Daj to, da Miguel in vse bo v redu."
  
  
  Napisal naslov na hrbtni strani.
  
  
  "Kje je Noevo Ulici?"
  
  
  "Ulica je naravnost, senor . To je tretji hiši na desno, na prvem nadstropju. Je še kaj drugega...?"
  
  
  On je vstal in iztegnil mokre noge. — Bom moral sprejeti.
  
  
  "Morda kozarec tequila?"
  
  
  "V mojem stanju? Jaz ne bi mogli priti skozi vrata več."
  
  
  "Imam nekaj Kafion."
  
  
  Kafion je starinska poživilo; obstajajo boljše drog zdaj. Tako Mendoza še vedno imeli nekaj okoli teh stvari. On je bil zdravnik. Emu ni bilo mar, kaj mi je dal. Je pokimal z njo. Pravkar sem imel, da si kaj sem lahko dobite tukaj.
  
  
  On raztopimo dve tablete v kozarec vode. Popil je, ko je šel k oknu. Postavil je stekla navzdol na okenski polici in potegnil nazaj zavese, da pazi. Ozke ulice v nadaljevanju je bila siva in temno. Poleg pada sneg, nič videl. Spraševala sem se, če bi mu govori. Mendoza je bil dovolj iznajdljivi, da povežete spremembe v vremenu z nenaden pojav ranjenega v Severni ameriki. In imela sem skrivaj sum, da je bil tako previden, kot čenče kolumne. On je bil edina oseba, ki je vedela, da sem še vedno živ. Spraševal se je, če bi bilo varneje, da bi ubil ego.
  
  
  On naj zavesa pade in se obrnil. Mendoza je sedel za svojo pisalno mizo, njegova desna roka v zgornjem predalu. Jaz bi uganili, kaj je držal tam. Ni dvoma, drugi pred mano bi imeli isto idejo. Pištolo je bil verjetno holding zdaj bi morala biti ih spremeniti svoje srce. To se je spremenilo moj pogled, vsaj za zdaj.
  
  
  - hvala. Jaz sem zapuščajo svoje.'
  
  
  "Pojdi, moj brat, senor, in Miguel bo pomagal." Ego je glas je bil podcenjevalnem.
  
  
  Njen, je prišel do konca. Kava je moj dolar, sklad utrip. Je čakal trenutek pred odpiranjem vrat. Ni bilo nobenega zvoka od zunaj. Ona je ena zadnji pogled na zdravnika. "Ni besede o tem, Mendoza.
  
  
  "Senor, prisežem na moje mame čast!
  
  
  "Če govorimo, vrnil se bom," sem rekel,"in videli, če imate še vedno mati."
  
  
  Mendoza skomignil z rameni resignedly. Očitno, je slišal take grožnje deset krat od problem bolnikov. Ego ni bilo mar več. On je šel ven in zaprla vrata za njim. Ozrl se je na levo in naravnost v prazen hodnik. Potem je preučila kartico z naslovom Mendoza je dvomljiva, brat. Mi ni všeč. Ideja, topla oblačila in Ed mamljivo, vendar Emu ni zaupanja na vse. Je dišalo še slabše, kot Mendoza urada. Pogledala je okoli questioningly. Iskrene majhno kovinsko škatlo glittered nad vrati, jamb. Telefonsko vtičnico. Fat bastard lagal mi je.
  
  
  Hodil je v prazen prostor ob office in zdrsnila v notranjosti. Dvignil torbo s tal. Prostor je bil prazen in zavohal kislo in proždrljiv. Vogalih so spremljali sobs prahu in peska. V temi, on se pojavile do jaukati, ki loči ta prostor od ordinacija. Ona je sedel na hladno policah in dal na njeno uho tanke jaukati. Ni bilo nič slišal. Njegovo priročno, da sel. Medtem ko sem čakal njo, sem se potrudil, da bi pozabili na bolečine v ramo. Kaj bi počel? Kava se počutim bolje. Kljub stimulativni učinek, sem bil odpraviti z spanje.
  
  
  Ona je prebudil z žensko jezen kriči. "Kje je tisti fant, si maščobe prašičev!"
  
  
  Mendoza je odgovoril v ingratiating ton. Njo, prisežem! V ego stanju, on ne more biti daleč. Dal sem em kartice s Miguel naslovom. Morda je bil izgubil.
  
  
  Izgubil svojo pot? Tudi oseba s svoje slabe misli si ne bi izgubil, če bi vse emu moral storiti je vklopiti kotu. Miguel je čakal z njimi za ferret, ko ste jih klicali. Vsi smo čakali,-preveč dolgo. Kje je ta agent AH šel?"
  
  
  "Oh! Da, vedel je šifrirnih fraz, ampak on ni omenil, da je bil na ah, senora.
  
  
  'Senorita!'
  
  
  "Senorita. Tudi s tem zaključila, on bi še vedno lahko konča me off. bil je zelo kul! Sem mislil, da bi bilo pametneje, da privabiti ego za vas. Lahko ročaj. Tudi z mojo pištolo, ona bi...
  
  
  "Ti si velik bum, Mendoza," ženska prekine. "Povej mi kaj o tej rane hitro." Kako si dobil to?
  
  
  Nikoli ni rekel, senorita . Ampak govorimo o Zembla...
  
  
  "Polkovnik Zembla!" je slišal ženska v Mendozi urada preklinjanje in žigosanje njene noge. "Kako si Agent AH pusti ga? Njeno misel vemo samo ego načrti!
  
  
  Pritiskom na uho jaukati, se je spraševal, kdo bi vedel - in kako. Kdo za vraga je ta ženska? Ki tretji osebi je to storil pripadajo? Izkazalo se je, da je najtoplejši snežni ga je kdaj doživela. Sem poslušal pazljivo, da, kaj je rekla naslednje.
  
  
  "Ti si norec, Mendoza. Če pride nazaj, raba vaš pištolo. Ne vedno poglej me, kot da. Ne pravim, morate ubiti je lahko, vsaj ne, če to ni potrebno. Želim, da bi njen ego živ. Nato Miguel lahko vprašanje ego.
  
  
  "Tjaša je dobro na to," Mendoza muttered. "Kako je obravnava ljudi. On bi lahko odličen kirurg."
  
  
  "Tako ste ga dobili," je rekla in se režal. "Ji je iti. Ali ste prepričani, da želite videti denarja, še enkrat?
  
  
  "Ah, senorita
  
  
  Slišal je mehko šumenje računov.
  
  
  "Glas".
  
  
  "Muchas gracias, senorita. Na svidenje!'
  
  
  On se pojavile do vrat in jo odprl razpoko. Ženska, ki je prišel ven na pristanek. Ona grumbled sebe. Ona bila mlada in tanko, in zapri imel lepe noge. Navite-up ovratnik ji težka plašč in slouch klobuk je bilo težko za mene, da jo vidim funkcije v šibki svetlobi. Ee je toplo, Švedi je jasno, da je vedel o Zembla je načrte. Vsaj ona je bila dobro pripravljena!
  
  
  Njen petah kliknili nataknjeno na tla. Zdaj je bilo na ravni dan. Še en korak. Moja roka je letel ven. Bila je zgrabil z ee z judo oprijem. Preprost zadušitve. Moral je biti previdni. Plašč ovratnik ne sme posegati. Njo, čutila, da se ji kože. Moj thumbs potisniti navzdol na živce v njen vrat. Zapri je dih, ki so ujete v grlo. Ji je dolge rdeče nohte odletel nazaj, paše moje levo uho in oprijemalne moje lice. Sem pritisnil ga težje. Dve sekundi pozneje je izgubila zavest. Ona ni, da nas zvok. Njen mehak, telo padlo na vrhu, mi je propadel. Ee prijel jo za roko ter vlekel njen čez prag prazno sobo le, ko so se vrata za Mendoza je stanovanje počil odprto in zdravnik je zmanjkalo.
  
  
  "Senorita. Ste pozabili - Madre Dios !"
  
  
  Njo, skočil naprej. Osupla za moj nenaden napad, je stal negibno. Smo vrč v drugi prijatelj in planil v Ego urada. Mendoza kričal kot prašič. Ona je zadel njegov ego s svojo levo roko. Za hip je pozabil na svoje rane. Udarec ni imela moč in natančnost. A odvratno bolečine strel z ramo. To je bilo neumno, da poskusite, da ga uporabljate, in zdaj je bila do njega, da izkoristijo nagrade. Mendoza lunged me z njegovim trebuh. On je trkal enega nad okoli njegovega zastarel stoli in trkal mene. Njo, ki je skočil na noge. Je nepripravljene, a močno pest, so se pasle moje visoko eno. A ziblje roko zgrabil njo. Ramo vrgel poslano Ego, ki plujejo po sobi na mizo. Mendoza propadel ob mizi tuš, papir, knjige in črepinje iz lesa. Stari revolver je padel iz okoli stol, predal in je bila leži odprta na Ego je nogo. Ego je roko strel iz njega. Sem vstala s težavo. Dolgo prst je bil usmerjen naravnost v moj popek.
  
  
  "Pištolo ni naložen?" "Kaj pa je?" je vprašala nenadoma prisrčna. Mendoza nasedel. Ozrl se je dol na svojo pištolo. Eden skoči njen, je bil tik za njim. Ego prijel njeno desno roko in twisted je na strani. Centimetrov od moje noge, se gawk prizadele tla. Dvakrat moja pest, je izginil, ta čas pravico do enega, v moj ego je želodec. A udarec adam je apple potrkal ego je glavo nazaj. Je padel na kolena in se zgrudil na tla.
  
  
  Stekel je ven iz pisarne in zaloputnila vrata za njim. Ženska je bila še vedno na istem mestu, kjer bi on pade ji. On vlekel njo v prazno sobo in zaprla vrata. Jaz sem na kolena, in sem začel iskati njo. Ne nisem imela vrečko z njo, ampak je toplo jakno, ki je imela veliko notranjih žepov. Izgledala je kot shoplifter. Zelo malo ljudi je ugotovila, da je. A Nikaragve osebno izkaznico, ki potrjuje, da je živela v Managua, ki v drugih okoliščinah bi bila ponaredek. Tudi ona zbrali zmečkan škatlico cigaret, glavnik, maskara, lak za nohte datoteke, šminka, nekaj shriveled mandarine, približno petindvajset dolarjev v lokalni denar, 9-milimetrski Makarov PM. Makarow je zelo podoben Lindner-PP hotel, ki je služil kot model za to. To je velik avtomatsko pištolo, pretežko za žensko. Jaz bi povedal, kdo je bila, da pogledate na svoje stvari, vendar nisem mogel ugotoviti, kdo je bila še.
  
  
  Ona groaned. Je stresel glavo previdno. Ona je prišel k njej čute. Njen sel in stahl čakati. Njen stvari, ki so bile zložene poleg mene. Ko se je zbudila, je nisem hotel biti preveč tesno za njo. Ona bi poskušali nekaj narediti.
  
  
  Ona valjani več na temna, umazana tla in porinil ji noge v debele, nabrano krilo. Hlače bi bilo topleje. Vendar Nikaragve ženske ne nosijo ih, in seveda ga je, da ostanejo v lokalni moda. Počasi in je sedel. Ona pritisnil je roko na njeno čelo, kakor če bi Ne imel slab mačka. Velik klobuk spodrsnilo off svoje glave. Njeno svetlo rjave lase in se zaljubil v valov okoli ramen. Njen stooped slika izstopala proti medli svetlobi lije v okoli prašnih okno. Ona je obrnila glavo proti meni in znižati njeno roko. Tiho sveti luč je sijala na njen obraz.
  
  
  To je bil pogled, sem se spomnil. Ona je tako prekleto žensko. Iz svoje popolno, lepe prsi pod tesen volno jopica, da njene noge v svoji pol-čevlji. Njen obraz je bil v obliki srca, in obljubil, enako nežnosti in strasti, kot jo telo. In, seveda, nen je hladno, smrtonosna trdoto, da je vsak posrednik ima. To je preprosto razlogov v našem poklicu. Pa sem pogledal še naprej. In tisto, kar sem videl, je bila par zelo velika, zelo prestrašeni modre oči.
  
  
  Je priznana njen obraz. Videl sem njene fotografije na kartici polja na sedežu apartma. Bilo je na par z novimi ljudmi in operacije nasprotne ekipe, ki je pregledal. Potreboval sem nekaj časa, da ugotovimo, točno kdo-ee je bila lokacija. Za časa je pridobil svojo običajno zbranost, je poznala. Tamara Kirova, baza operacij v Mehiki, je eden od najbolj obetavnih mladih članov Državne Varnosti Odbor, bolje znana kot ruska Tajna Služba.
  
  
  Ali pa samo KGB.
  
  
  
  
  Poglavje 6
  
  
  
  
  Ona blinked nekajkrat, nato potekala ji dih, kot če začuden. "Pozdravljeni, Tamara," sem rekel.
  
  
  "Moje ime ni Tamara," je dejal tekoče v španščini. "Njeno ime je Rosita, lepo dekle, ki ne..." Ona ni končal svojega stavka in je zavzdihnila.
  
  
  Ona se je zasmejal in me je pogledal. "Ne nasmeh tako smugly," je udaril v angleščini zdaj. "Zavedam se boste, tudi, Nick Carter. Če ste tekoč, da me bo ubil, naredi to hitro.
  
  
  — Če ona bi bila poslana v hotel, da vas umrl, bi bili mrtvi, ki jih zdaj, " sem rekel, kot mirno in ljubeče, kot sem lahko. "Rad bi vedel, zakaj KGB je, ki se ukvarjajo z Polkovnik Zembla, Tamara. Zdaj, ki smo jih srečali, to ne more biti, da je težko več, lahko to?
  
  
  "Nič," je hissed. — Ne boste izvedeli nič od mene.
  
  
  So pregledali svoje roke, da preverite, ali je bilo obratno. Zato sem se takoj vprašal, kaj sem hotel vedeti,
  
  
  "Obstajajo načini, Tamara," sem rekla tiho. Ona se smejali, ampak to je bil tanek in omahljivo. Hej, ni mogel skriti svojega strahu. Je ni bilo weakling, kot so Dr. Mendoza, ki je bil zlahka zavede. Bila je omele, ki se ukvarjajo z izkušen agent AH, in da je bil dober razlog za strah. Vendar je poskušal ostati unperturbed.
  
  
  "Vemo, da je vaše vedenje, Carter," je sneered. — Na svoj sedež, lahko bi se mi je, da govori. S sodobnimi metodami in drog, vsakdo začne govoriti na neki točki. Vendar smo sedel tukaj v prazno sobo, sam. Lahko premagati in mučenja mi, dokler sem kričala, ki je boleča. To je močnejši, kot si mislite. Ona leaned naprej nekoliko, oči, zmanjšuje. "In če si poskusite, če lahko dosežete ven k meni, jaz bom krik."
  
  
  "Potem bo najkrajšem krik v zgodovini."
  
  
  'Morda. Prav mogoče je najboljša rešitev. Če sem lahko ustavite z mojo smrt, to bo moja zmaga.
  
  
  'Zmaga?'
  
  
  "Poleg tega ne boš zmagal, Carter. Ne, ne moreš zmagati.
  
  
  Jaz nisem razumel, ji več. "Zmago? Win kaj? Besno, je opozoril na zapadli sneg. "Smo morda prepozno, da bi spodnesla to malo imperialist gorile načrt; priznam, da...'
  
  
  "Imperial gorile?
  
  
  "...vendar mi bo dal niti to. Obljubim. Svoboda-ljubeč socializma..."
  
  
  "Hej, počakaj malo! Ona je bila prekinjena z ee. "Ali menite, da Polkovnik Zembla je samo ena okoli nas?" Kaj je to Ameriška zarota?
  
  
  "To je očitno," Tamara je dejal scornfully. "Ali je Ameriški ali ne?"
  
  
  "Kolikor vem, je delal v naši državi. Vendar to ne pomeni, da imamo kaj storiti z njim. Kako imamo lahko korist od tega? Razložim, da se meni."
  
  
  "Mislite, da ji je nor, Carter?" Ko smo slišali za ego dejanja v Mehiki in je videl, kaj je storil, da se Mexico City, smo takoj razume, kaj se dogaja. Daš emu orožja, opreme in denarja. Vas hvalijo ga, da je on sam meni, resnično revolucionarni, in nekaj dni pozneje jo razglasi Zembla sovražnika in grožnja. Skozi svoje lutke v Organizaciji Ameriških držav, jo zahtevajo ukrepanje. In to je, če vaš topovnjača diplomacija prihaja. Svojo vojsko, seveda, poseže, kot je leta 1965 v Dominikanski Republiki. Vaš širitev načrti so tako neumno pregleden! Vendar pa jih ne bo!"
  
  
  "Prekleto, ste nori, Tamara!" Sem udaril. On začel, da bi dobili jezen. Običajno, po drugih okoliščinah, je moral se je zasmejal na to. Zdaj je bil utrujen, lačen, in razburjen. Moja naloga je šlo narobe in ni bilo bullet luknjo v ramo. Na vrh je vse dol, sem bil zdaj preučiti z malenkosti, ki jih, slogani, in stare žene ' kot. Bilo je več kot bi ga lahko nosi. Edini izgovor, ki je verjela je, da je sama. Ona je bila očitno proti Zembla. Vendar to ni nujno, da velja za celotno organizacijo in KGB. Včasih ne rečejo na njihovi levi strani, kakšna je njihova desnica počne.
  
  
  "Obe vaše izjave ne delajo ob istem času," sem zarenčal. "Ne morete poklicati OAS Ameriški organizaciji in v eni sapi obtožujejo nas, da poskuša ubiti nekaterih njenih članov. Zakaj? So že v istem čolnu? Zanima me, če boste kdaj poslušate, kaj si rekel? To je veliko bolj verjetno, da Zembla je na vaši strani, pripravljen, da pridejo ven iz zakulisje in čiščenje ego, če so uspešni, ki, mimogrede, ne bo zgodilo.
  
  
  "Mi,? Ste belligerent lackey iz imperializma, zakaj je naša elita SWAT ekipa že dogaja, da razstrelili ego Mayan temple in uničiti ego vremenske postaje? Ego varnostni ukrepi so bili amateurish. Smo se že naučili ego izločki. Če je naš oseba v templju bi lahko imeli stik z nami prej, ta sneg sploh ne bi bilo tukaj...
  
  
  Ona je zajeta ji usta z njeno roko, oči široko. Po trenutku tišine, se je znižala njeno roko. Je pobožal njeno brado in dejal s tihim, ledenim glasom: "To je dober trik, Mr. Carter, vendar je kaj malo imaš od mene ne bo pomagal.
  
  
  Njo, pogledal ven. "Ne," sem priznala, " jaz ne mislim tako, bodisi, Tamara. In mislim, da si ljudje so se naučili, da Zembla je sedež je že v ruševinah, in on je odšla Bog ve kam. Vsaj, če se še vedno lahko najti svojo pot v tem sod.
  
  
  "Torej, pravite.
  
  
  "Vzemite krojač, sem ji povedal, tako!" Sem udaril na njo. Njeno telo je čutil toplo znova. On je poudaril, da njegova ramena. "Kako mislite, da sem dobil to? Če samo želite, da pustite, da se v vašem neumni možgani.
  
  
  "Ne verjamem vam. Vse, kar sneg...
  
  
  — Da, dragi, ker je ego varnostni dogovori so bili boljši od vas ali kogar koli drugega sum. On namenoma ne to, da njegovi ljudje, ki nekaj govori o in dobili pomoč. On je ljubitelj revolucionarni igre, tako da mislim, da je naredil malo več kot je potrebno. Mi smo tu niso za nič. Kaj pa on ni sporočamo je bila, da je bilo celo več kanalov za upravljanje vreme. Tri, če smo natančni, v treh druge Centralne Ameriških držav!
  
  
  — Wh-kaj ?" Tamara sopel.
  
  
  "Da, da, in da bi zadeve še slabše, delujejo neodvisno od glavnih oddajnik. To je tako kot na nogah stola. Razlika je v tem, da ta stol, ki ne spada, dokler vse noge so uničeni. Nisem ji povedal ničesar, Tamara. On je bil tam. Je bila uničena po glavni oddajnik, preden se zavedali, da je bilo potrebno za povezavo backup oddajnikov.
  
  
  - Ampak... če kaj pravite, je res, potem...
  
  
  "Potem vsak kanal je treba odpreti ločeno. Da. Prav tako, kot sem razumel, ne samo, da bo polja sil ne propada, dokler se vse te oddajniki izklopljeni, bo pa tudi bolj in bolj uničeno. To bo vreme še bolj nestabilno. Ego več ne bo pod nadzorom."
  
  
  "Ne! Ne, ne morem verjeti, da si. Ste poskušali past me znova s svoje laži in prevare, Carter.
  
  
  Je stresel glavo trdno. Ampak sem videl v njenih očeh, da sem zmagal. "Tamara, bi vam bolje leži za njo," je rekla počasi in mirno. — Ampak jaz nimam razloga. Ne bi me ne vse dobro. Res je, od A do Ž."
  
  
  "To je tako neverjetno. To je kot noro nočno moro...'
  
  
  Ona se je obrnil in pogledal skozi okno znova. Njen molk je bil le delno zaradi svoje nejasnosti in neodločnosti. Ona ni bilo tako strah me je, kot je nekoč bilo. Vsaj ona ni bila neumna, ali ona tega ne bi delal za KGB. Morda je bil samo malo naiven in neizkušen. On bi skoraj slišim svoje misli, saj je menila, alternativ. Upal sem, je bila tudi razmišlja, kako bi jo uporabili mi. V resnici, sem bil računam na to, ker je bilo očitno, da bi morali uporabljati.
  
  
  "Nick," je rekla nazadnje. Ona me je pogledal še enkrat. Tam je bil izjemno toplino v njen glas, in je le dejal, moje ime. "Nick, ti drugi kanali. Ali veste, kje so?"
  
  
  "Morda, morda pa tudi ne."
  
  
  "Oba veva, kaj. Zdaj, če bomo to sestavila. Mi bi lahko delali skupaj.
  
  
  — Si rekel, da verjameš, da AH ne sodelujejo z Zembla?"
  
  
  Ona prikimala. "In imate, da bi mi verjeli, Nick.
  
  
  "Zakaj bi mi verjeli? Rusija ima veliko pridobili, če Zembla zmaga."
  
  
  "Ne, nič! Če Zembla uspe poenotenje tem področju, bo bolj težko za nas, in da bo trajalo veliko dlje za naše revolucije za uspeh. Vendar pa je nekaj drugega, Nick. Ali igrate šah?
  
  
  "Sem igral pred."
  
  
  "Za nas Rusi, to je strast, kot veste. In zakaj? Ker je jame omejeno število iznajdljivi, inteligenten in dobro postavljen nasprotnike pred seboj z neskončno igro funkcije. Tako je naša politika. Želimo vedeti, kakšne so možnosti in ali bomo lahko jih obravnava. Polkovnik Zembla je precej drugačna. On je divji mož. To je treba odpraviti. Drugače pa bi lahko ogrozile ne le v Srednji Ameriki, ampak za celotno ravnotežje moči v svetu."
  
  
  "In mi smo figure v igri, nismo?"
  
  
  "Ne kmetje, Nick, ampak Connie. Nasmehnila se je, na kratko, njene ustnice trzanje nekoliko. "Konji lahko skok vstran in nad drugimi. Ne figure. Oni so prisiljeni narediti kratek, nesmiselno shaggy stvari v eno smer."
  
  
  — Je to predlog za skok v svojo smer, Tamara?" Njeni kratki, vendar ostro smeh je prišel ven. Tak skok bi bil samomor. Vaš KGB je dal visoko ceno na moji glavi.
  
  
  "Vem, da je. Vem pa tudi, da tisto, kar se je zgodilo prej. To se lahko zgodi še enkrat — "je vdihnil," in to se bo zgodilo še enkrat, če niste preveč neumen." Pogled na vas! Imate mojo pištolo in Dr. Mendoza je stari revolver, ki pa so ostali to?" Le mokre hlače! Se vam dogaja, da poraz Polkovnik Zembla s tem? Ne pravim, bomo prijatelji. Vendar smo imeli skupen cilj. Glas, zakaj bi mi delali skupaj! Skupaj si moramo prizadevati!
  
  
  Tamara oči je sijala svetlo na teme v prazen prostor. Mislil sem, da je bila izdelava zabavne mi po svoje. Nisem nego bodisi. Potrebovala sem pomoč, KGB, pomoč organizacij, z opremo in hrano. On stared na Zapri, kot če upoštevamo, da svoje pripombe. Pogledala je okoli z resno in iskren pogled. Igrala je njen del dobro, zelo dobro, res, vendar je bila preveč naivna, kot je pogosto pri ženskah v našem poklicu. Ona branil svoj položaj z njo black granite oči. To me je spomnil lepih Venera flytrap, mesojeda rastlina, ki mora vonj, tako sladko, da žuželke je feeds.
  
  
  — no... sem rekel hesitantly, " kaj vam predlagamo?"
  
  
  'Pridi z mano.'
  
  
  "Na Miguel hiše za vogalom?"
  
  
  'Da.'
  
  
  — Kako mnogi drugi, poleg tega vidva?"
  
  
  Ona polizala njeno ustnicah, spraševala, če Ay mora ležati. "Samo eno, a nekatere Diego Ordas."
  
  
  To je morda res. Bilo je malo verjetno, vendar to ni važno. — Ali imate sprejemnik tam?"
  
  
  "Kratkih valovih, vse se giblje," je rekla hitro, omeniti moje sporazuma. — Bomo lahko našli nekaj oblačil in nekaj hrane.
  
  
  Je zavzdihnila, kot če nerad pripelje do neizogibnega. On je vstal in potegnil svojo mokro, lepljive hlače. "Dobro.'
  
  
  "To je pametna odločitev, Nick," je dejal slovesno. — Lahko dobim stvari za nazaj pa zdaj?"
  
  
  "Ja," sem rekel, dosegla za macaroon in nato nohtov datoteko. "Ne še."
  
  
  Pogledala je prizadeta, kot je napolnil svoje žepe. "Nick, sem mislil, da smo zaupanja vredna drug drugega, je zdaj."
  
  
  Bi moral se je nasmehnil. - Za estestvenno. Vendar je na ta način zaupam ji več. Odprl je vrata in šla sva ven na hodnik. "Mimogrede, Dr. Mendoza rekel, da si nekaj pozabil." Kaj je bilo to?"
  
  
  Je iztegnila njena usta, kot je poredna deklica. "Sem pozabil plačati em vse, kar je rekel. Bil je prevaran iz svojega ego, kot ste rekli, v Ameriki.
  
  
  Njen smirk nadaljuje; to je bil nepomemben dovolj, da bi bilo res. Navznoter pa bi bilo treba v smeh, ampak na nekaj drugega. Do sedaj, Tamara je ferret je studiously izogniti rekel ničesar o vrečko še vedno sedel poleg mene. Ona ni niti pogledati na to. Očitno, se ji je zdelo, da je nekako pomembno. To je bila prva stvar, ki bi storila, če bi imeli možnosti.
  
  
  Po prihodu na Calle črna Gora, smo hodili do naslednjega križišča, nekaj korakov stran od hiše. Hiše na obeh straneh ulice so bile tihe in temne. Tamara obrnil bela kot padajoči sneg padel na njene lase in odprašimo njen plašč .
  
  
  "Nick," je dejal, ko smo se obrnili na Calle Noevo, " Polkovnik Zembla treba ustaviti na vseh stroškov! Moje oči so bile določene na tretji hiši na desni, stavbe, kjer Mendoza mislil, Gilles Ego je bil brat. V shuttered windows so bili temni in samotni. "Ne Zembla, Tamara. Je izgubil nadzor nad njegovo delo."
  
  
  "Kanale, ki pripadajo emu vseeno. To je tisto, kar omele mislil." Njen glas je bil oster: "To bi bilo grozno, če mi ni uspelo."
  
  
  "Rastline, drevesa, žuželke, živali, — vse ekologija na področju tisoč kvadratnih kilometrov bo uničena."
  
  
  "In ljudi! Je tresla in je stal za trenutek na pragu hiše, ščetkanje sneg off svoje čevlje. — Ih je treba opozoriti, Nick. To bi bilo nepošteno, da ne povej jim.
  
  
  "Ne bo zaupanje v vas," sem dejal. "Mislim, da ne morem verjeti, njihove oči več. Ne bodo razumeli, kaj nas čaka ih."
  
  
  "To ni pošteno!'Da,' je potrdil impetuously. "Na tisoče ljudi, ki bodo umrli od lakote in hladno!"
  
  
  Ee prijel njeno roko, kot če vodil jo dol dvorani. Ona se je sestala z lastno avtomatsko pištolo opozoril na zapri. "Dobro, je dejal," sem rekel. "To je zagotovo del drame, ki vas poučujejo v KGB. Lahko jokajo na ukaz preveč?
  
  
  "Kako lahko rekla take stvari!" je zavzdihnila s pristnimi ogorčenja. To je skoraj tako, kot če solze so raste v njene oči. "Smo na različnih straneh, to je res. Toda ljudje, ki bo trpel in umrl z Polkovnik Zembla smrt niso na isti strani. Skušajo živeti, kot je najboljše, kar lahko! Nick, ali si tako trmast, da ste izgubili občutek za človeštvo?
  
  
  — Nekoč sem izdal ujetnik svoje Vladimir tabor " Ten " v bližini Potma . Vem za tvoja Sovjetski dobrodelni zelo dobro."
  
  
  Ona ojačajo in pritisnil ustnice skupaj. Bili smo že blizu prvi dan na desni. Toliko, kot bi si želela, da bi odgovorili na moj podsmijeh, da ji ni rekel ničesar, saj se je bala, da ji zasedi ne bi uspel. Kljub mrazu, je bilo nejasno vonj nevarnost in smrt v zraku, ki komaj registriral.
  
  
  "Mi smo tukaj," je rekla. 'Prehodi znotraj.'
  
  
  'Potem vas. Svoje bivanje za tabo. Prva oseba, ki poskuša napad me bo dobil strel v hrbet."
  
  
  "Nick, njo, prisežem..."
  
  
  "Greš prvi, Tamara. Njeno roko priviti na njen. Moj palec potisniti navzdol na živec, dokler je zastokal nemočno. "Poglejmo, kakšne osebe ste prevozov za me."
  
  
  Njeno roko na doorknob trepetali. "Nick, to ni način, da delujejo skupaj. Prosimo, da je dal pištolo proč...
  
  
  "Pojdi naprej."
  
  
  Šli smo v letu. Kaj smo videli, nihče ne pričakuje od nas. To je bil pokol. En človek je bil sprawled na terenu. Drugi je sedel limply na stol, roke mirno zložiti v naročju. Obe imeli svoje vratove rezati od ušesa do ušesa. Temno congealed krvi nastala velika luža na tleh. To vlije na prsih je sedel človek in kapljalo od stola. Zidovi so bili splattered s krvjo, ki je prvotno spurted navzdol karotidne arterije.
  
  
  "Dragi mami," Tamara sklonila glavo in se vomited.
  
  
  Če je moj želodec ni bilo tako prazno, jaz bi prineslo preveč. Moj želodec clenched v grlu sedaj, ampak mi je uspelo, da sam nadzor. Študiral ostalega prostora. Vse obrnila na glavo. Predali so se izpraznijo, sedež zajema odtrga in sodobno tranzistor radio on bi bil računam na je bila neuporabna. Obrnil se je, da Tamara. Je planil v suho sobs. Je udaril ji lice s svojo dlan, ni težko,vendar je težko.
  
  
  "Nehaj," sem rekel. "Gremo naprej,..."
  
  
  "Oh... oh, moj Bog. Njene oči so bile spet čista, ampak ona je sedela na noge, trese kot mucek.
  
  
  "Svoje ljudi?"
  
  
  — Y-ja . Miguel in ... in Diego v stol. Kako...?'
  
  
  "Ih je bilo preseneti. Ih je potekala na puškomet in ubili z nožem, da bo čim manj hrupa, kot je mogoče."
  
  
  Je zavzdihnila. Moj glas je bil mračen: "izgleda, Dr. Mendoza nima mati po vseh."
  
  
  'Kako?'
  
  
  "On je bil zelo zaposlen, ko sem zapustil njega," sem pojasnil. — Poklical si o meni. In jaz bom stavo, ki jo je denar, ki je povedal Zembla ljudi v Prinzapolz o vas ob istem času.
  
  
  "Za estestvenno! On je izdal nas je tako! Njen obraz je bil contorted z jezo in sovraštvo. "Mi bi šli nazaj in se ukvarjati z njim."
  
  
  "To je dobra ideja, ampak mi bomo ga shranite za pozneje. Smo dobili od tod."
  
  
  "Upam, da morilci prišel nazaj in nas najdete tukaj."
  
  
  "Shranite svoje maščevanje za boljše življenje, Tamara. Moramo zapreti teh kanalih so raztresene v treh državah. Obstaja nič drugega, smo lahko storite tukaj v Prinzapolz.
  
  
  "Da, da, razumem jo. Ona me je pogledal blankly. "Žal mi je, Nick. Je poskušal zvabiti v past tako, da ona lahko potegnili vse kar je vedel o njej.
  
  
  "Ne skrbite za to. Ste nikoli prevaral me s svojo igro. Vaš commando moštva ni več in svoje tovariše, so mrtvi. Izgleda, da smo res treba delati skupaj, zdaj, nato pa smo se morajo medsebojno zaupati. Si želite tega?'
  
  
  Ona prikimala. "Zdaj gre samo za nas."
  
  
  'Prečenje glas.' To je bil vrnil z A. Makarov je pištolo. Spraševala sem se, kaj Hawke bi rekel, o delu z ruski agent. Nisem imela veliko izbiro, morda pa bi ustvarjajo nepotrebnih težav. Sem imel, da se obrnete na imetnika računa sedežu v najkrajšem možnem času in razložite zadevo. Ampak najbolj pomembna stvar je prvi. Šel sem v majhno sobo, kjer je dve organi so bili leži in vprašal: "ali Je Šved, ki se ukvarja ki ustreza meni?"
  
  
  'Vzdevek
  
  
  Obrnil se je počasi, zbiranje svojo moč. Tamara pomahal velik samodejno revolver na mene, kot da ni vedela, kaj storiti. Ona je prikimala, še enkrat in dal pištolo v žepu. "A rjavi kovček. Pripada Miguel, in to je približno iste višine, kot si. Je bil všeč, mislim.
  
  
  "Velika punca," sem se zarežal, premetavala revijo Hej, kdo vzel pištolo vsak prej rekel, hi. Ona opravili test. Ona blushed do njenega vratu, vendar nisem rekel ničesar.
  
  
  Miguel je bil krajši in bolj močni kot sem bil. Vendar pa je bilo ugotovljeno, nosil nekaj po svoje srajce, debelo volno jopica, česano hlače in par debele nogavice, ki se prilegajo dobro. To je bila rabljena za vsakogar, da bo dobro zaščiteni pred mrazom, snegom in ledom. Najboljše presenečenje je bil par usnjeni škornji, ki so bili precej velika, tako da ne bodi jezna, kljub dodatnim nogavice.
  
  
  — Ali imate kakšne druge transponders poleg tega sin kurba?"
  
  
  Vprašal sem Tamara o tem, ko sem bil že oblečena. "Ne," je nenavaden zvok revmatizmu. "To je bila edina stvar, ki smo imeli."
  
  
  "Ni problema," sem growled. "Upal sem, da smo lahko pokličete za pomoč. A patruljni čoln čaka me na morju.
  
  
  — Imamo ribolov vlečnimi mrežami tam. Ali kdo okoli vas imajo radijski tukaj?
  
  
  "Bojim se, da ne. V nasprotnem primeru, bi se že uporablja za ego. Oni so nekaj ljudi, ki smo tukaj, vsi vprašljiva, tako kot Dr. Mendoza. Ne verjamem, da je kaj boljši kot kremen oddajnik. Bomo imeli za krajo čolna okoli pristanišča. Upajmo, da bomo dobili skozi to pred nevihto zadetkov nas.
  
  
  "Bi mi lahko letalo," rekla je, mimogrede.
  
  
  On je dal na svoje čevlje in stomped, po sobi. "Letalo? Kaj letalo?
  
  
  V Cessna 150, ki ji je prinesel iz Diego vse do Mexico City. Podpora ekipa je prispela z vlečnimi mrežami. Ona vrže revijo v zraku, ujete ego spet, in se smejali mischievously. "Seveda, če ne zaupate ženski piloti..."
  
  
  — Ste pridružil ego tukaj, kajne?" Če si dal vaš ego gor v zrak v ta nevihta, lady, njeno nikoli ne bo treba kritično žensk vožnje znova.
  
  
  Ona se je zasmejal, a globoko goltni zvok; radodaren, s svetlo nasmeh, med moškim in žensko, ne med agenti. Ona je bila resna znova. "Letalo je v bivalni prostor na trdem odsek plaže severno od vasi. Njen ego je vezano jo tesno v primeru, da ne bomo dobili, da Zembla v čas in vremenske spremembe. Tako smo prinesel tudi topla oblačila. Jo-vesela, da mi je ta previdnost. Toda, ko na Karibskem Morju...
  
  
  Hej, ni bilo potrebe, da končam stavek. Je zlahka predstavljamo veter cvetu valovi treskav navzdol na majhno letalo, ki razbija podvozje in drobljenje ego, kot je bilo kartonsko škatlo. Smo zapustili hišo takoj. Je le uspelo, da zgrabite Miguel krzneni plašč iz kljuko na zadnji dan. Tamara je bila široko mislečih ženska, ki se je kmalu dobil uporablja za vse. Ona bi lahko sila sama pogled na dva mrtve ljudi, dispassionately. Ona ni govoriti o tem še enkrat. So bili mrtvi, in to je bilo bolje ih pozabiti. Nekaj je bilo treba storiti, da bi nas vodijo nikamor, in celo vodi do svoje brutalno smrt. Kasneje, ko je vse več, je lahko žalovali ih. Se mi je posvetilo, da ko je šlo za boj, bila je še vedno moj sovražnik. Jaz ne bi želel, da bi jo ubil.
  
  
  Noevo Ulica je bila emptier kot kdajkoli prej. Dobro državljanov Prinzapoltsy, so bili šokirani, ki jih ice storm, v katerem niso razumeli ničesar. Mi ostal blizu žleb na eni strani ulice. Tamara samodejno premakne bližje k meni, kot če se želi varstvo in udobje.
  
  
  "Eda bila v stanovanju . Ste potrebovali nekaj.'
  
  
  "Čudno," sem rekel. "Sem nenadoma izgubil moj apetit je."
  
  
  "Morda je nekaj drugega na letalo."
  
  
  Smo se obrnili na Calle črno goro, nazaj na mimmo mestnem trgu Dr. Mendoza hiše. Tam ni bilo nič videti. Nič ne premakne, ampak ni bilo čudno tišino. Prav strah me je. On je poslušal pozorno. Še enkrat, moj let izkušenj izostril moje želje, da nekaj je bilo narobe. Mu znižati njegove noge enostavno, zelo previdno. Tamara je hodil zraven mene v tišini.
  
  
  Bili smo mimo mimmo Mendoza v hišo, ko je govoril. "Diego je bil dober fant," je rekel premišljeno. "Miguel je bil zdravnik brat, če je kateri koli tolažbo.
  
  
  Smo prišli do groba-zgrajen osel voziček, ki je zdaj sedel na drawbars frank pred stabilen. Ozrl se je v konjušnici. Zdaj so bili še odprti. Bilo je popolnoma temno.
  
  
  Skoraj ljutito, je zašepetal, da ji:: "mi Smo ujeti." Pred Tamara lahko reagirajo, tisoč puške so odpustili okoli teme stabilno. Dejansko della ih je bilo le okoli deset, ampak to je preveč, če gre za vas. Njen, je čutil, kot gline golob bitje strel na iz vseh smeri.
  
  
  Je vpil in nudged Tamara. Njen strel v revmatizmu je okoli starinski Mendoza revolver. Preveč prenagljeno. Je dvomil, da bi ga prizadela vsakogar. Bili smo strel na enkrat, rdeča flash okoli hleva. Jaz strel jo še enkrat. Mimmo nas brišejo še več svinca. Smo obrnili v voziček, in vrgel sebe v to dvomljive blokado.
  
  
  'Vzdevek. Tamara prijel mojo roko. "Ti si obdan nas!"
  
  
  "Ni nobene točke v paniko," je revmatologom zašepetal ji. Njo, leaned tako nizko, kot je lahko to peer pod košarico. "Deset do ena, oni so iste barabe, ki je ubil svoje može." Oni se ne bo trajalo zapornikov. Bomo morali boriti.
  
  
  Volley po volley je strmoglavilo v starih lesenih lesen voz. Krogle razblinili debele deske in ricocheted v še vedno pada sneg. Zdelo se je, kot da je veliko streliva. Nismo imeli več kot smo imeli v naši revolverji. Nisem treba poudariti, naše težave, za Tamara. Ona le odpustili občasno, samo ko bi ona si prizadeva za flash požara. Eden od sedem strelov zadel. Nenadni krik in žvenk spadajo pištolo. Temno odrti človek v kmečke oblačilu prišel ven, ples, kot če delaš pirouette, njegove roke prekrižala čez svoj krvavi obraz. Tamara nisem odpadkov še en bullet v njem. Človek zakričala. Potem je nekega dne njegov ego prijatelji v stabilno strel njega. Je padel headfirst v sneg.
  
  
  "Mi smo skoraj zmanjkalo streliva," Tamara vdihnil.
  
  
  V strelskim vodom je pištole nadaljevanje na ogenj. Prekleto prav! Če le ni bilo tako, da jo raznese in vse to! To mi je dal idejo. "Hitro," sem naročil — " naj mi to lesenih pin out, okoli hub, in se kolo off!"Z riti, Mendoza je pištolo, je potegnil začasnem klin okoli osi. Skupaj smo unscrewed leseno kolo. Je prišel off z škripa. Voziček je padla na eno os, in na drugi strani rose. Tako smo imeli boljšo pokritost.
  
  
  "Daj mi eno okoli mandarine."
  
  
  Tamara stared na mene. "Mandarine? Jaz... jaz ne razumem, kaj misliš.
  
  
  Svinec je letel okoli nas, kot da smo bili v hornet gnezdo. Ni čas, da pojasni. "To prekleto," sem rekla ostro. "Ti mandarine ste izvedbo poglej realno, ampak vem, kot tudi vam, da so si prikrito granate. Britanski tudi uporablja ih v vojni proti Hitler. In zdi se mi, da je vaš cigarete, ki so dejansko zažigalne časovne bombe. prilagodite jo odnesite v AH, vemo, da take trike preveč. Danes ali jutri lahko vam povem o umetni latex psi, ki jih uporabljamo, da bo razstrelil gradov v kanalih. Pridi!'
  
  
  Ona je segel v eni od njen plašč žepi in roko mi popolnoma prikritih eksplozivnih.
  
  
  "Steblo je vžiga," je dejal. "Krajši ste prekinil ego, hitreje eksplozijo, bo sledil."
  
  
  To je bil polnjene z ponaredek tangerine v osi luknjo v kolo. "Zdaj pa chase te podgane okoli gnezda!" Ona valjani kolo proti voziček.
  
  
  "Daj mi kritje."
  
  
  "Imam samo tri posnetke levo."
  
  
  "Ne boj nazaj, ko se to zgodi," sem obljubil. Tamara je začelo streljanje. On je vstal in porinil kolo. To pade dol na ulici skozi sneg, planila v jarku na drugi strani ceste, in razporedi odkrito proti temno stabilen. Tam je bil trenutek mrtva tišina. V devetih preostalih ostrostrelci, se je zdelo, da se sprašujete, kaj se dogaja. Če smo imeli srečo, se bodo okoli kolesa zdaj.
  
  
  Nato eksplodirala granata. Oglušujoč grom zadonel od znotraj stabilen. Vrata swung off svoje tečaji in poletel čez cesto. Nebo tresla s svetle barve, sledi oslepitev belina. Jeziki ogenj je izbruhnilo okoli razbili vrata. Po nekaj sekundah, par spremenila v plamen inferno.
  
  
  Od zadaj svojem vozičku, je zašepetal — " ni bilo samo bombo. To je bil tudi zažigalne bombe hkrati!"
  
  
  Je skomignil z rameni filozofsko. "Najbolj pomembna stvar je, da vam vaše delo brez umira sam, kot junak."
  
  
  Skupaj smo tekel po ulici skozi ruševine stabilno. Ko Tamara skoraj spodrsnilo v zaledenelem snegu. Ona predelanih in blushed od motenj. Poleg tega je sproti z mano. Smo prišli do kota Calle Črne gore in čez belo navaden kvadratov.
  
  
  Zdaj je bila Tamara vabljeni, da vodi pot. Ona ve, kje je Cessna 150 bila v salon, ampak ona ni bila. Sem molil, da bi dobili, da letalo brez dodatne težave.
  
  
  
  
  Poglavje 7
  
  
  
  
  Presenetljivo je, da ni bilo nobenih dodatne težave. Vsaj ne za dve nogi turistov. Vreme se je zdelo, da so se vozijo celo Zembla fanatikov v hišo sem bil prosi za zavetje in toplino.
  
  
  Sneg je začel padati težje. Močni sunki vetra skoraj vrglo nas off svoje noge. Ledeni zrak je stiskanje moja pljuča in boli moje oči. Moji prsti so bili, kot so kocke ledu. Bil je ne nosite rokavice. Karibskem Morju je bila heaving in mešanje izvedli: bela pena na črno. Neurje je bil prihajajo iz zahoda, po nižinah. Zaradi nizke obale ni bila potopljena. Po več kot uri trdi, hoja na plaži proti Komarjem, Costa, smo prišli na ravnino, otrple od hladne.
  
  
  Tamara privezan sama v levem sedežu.
  
  
  Vklopite ogrevanje, " sem rekel, zobje, ki klepetajo. Ona je začela motor, izdelan hitro preveri, in poveča svojo hitrost, da preverite motor. "To je prvič, da sem imel, da se obrnejo na de-icers za vzlet," je dejal. Ona stared na zasneženi plaži. 'Počakaj. Smo lahko zdrži nekaj piha veter.
  
  
  Ona naj gre za ustrahovanje in počasi potisnil plina naprej. V Cessna tresla in stresla pod juriš veter, pene, in sneg. Smo voziti po voznih poteh, skupaj s široko odsek vulkanskih kamnin in kamenčkov, včasih spravilo na ledu floes. Letalo je glavo, nikoli ne bi bilo usmerjen v veter. To je bil piha iz vseh smeri. Olga stopil na plin do konca. Nekaj udarcev, je mislil sam pri sebi, to je vse prav! Imel sem CLV licenco v Zračnem Prometu kategorijo. Ti so še vedno enake pravice kot redno komercialno licenco. Le zahteve so bile višje. Pilot, ki je potrebna, da imajo boljše letalske spretnosti in odlično telesno pripravljenost. Predvsem komercialne in poklicne pilote, ki ga imajo. Ji je dobro zaveda, da je razvoj leteči stroji z njimi ferret, kot Ikar najprej pokriti sam z voskom in perje. Zdaj pa, da smo bili približno za izziv, to tuljenje nevihta z nič več kot matchbox z kril o 12m, sem razmišljal o tem, kako smo lahko vzlet.
  
  
  Smo veke ob plaži, dokler ne bomo dosegli vzletu hitrost. Za Cessna 150, to je okoli 90 kilometrov na uro. Smo razbili brezplačno in skočil v zrak. To je bila strašna občutek. Lahko vidim, da je Tamara ni bil zadovoljen z njo vzpon na vse. Grizenje njen spodnji ustnici, ona ravna krmila in pedala, kot organist igranje "Gladiator je Izhod" v boogie-woogie slog. Tamara postopoma šel z letalom, na nadmorski višini 2000 metrov. Na tej višini, je še naprej letenje. Ona mirno potegnil na plin, dokler merilnik vrtljajev branje kot 2.300 obratov na minuto.
  
  
  "Ste naravnih pilot," ji je dejal oče.
  
  
  "Kod prihaja, vreme je kot vsako leto že šesti mesec," je dejal. "Če se bomo tja?'
  
  
  — Veste, to je prvič, da sem imel čas, da skrbi?" Odprl je vrečko in začeli iskati skozi njegov potni listi in dokumenti. Medtem, Ey pojasnil, kako ih ga pridobili in ki jim pripadajo. Lastnik vrečko je bil Senora Ana Mojada, vdova, ki živijo na Vacaciones Hotel v Puntarenas, Costa Rica. Ohlapno prevedenih, je živela v internatu hiše in delala kot gospodinja tam. Vsaj, če mi lahko preverite svoje poverilnice. Zanimalo me je, kako resnična so bili ob naslednji sklop dokumentov, ki preverjeno njo ven.
  
  
  Na plešasto glavo je bilo ime Tonichi Alexander. Bil je verjel, da so bili delavca v Polencia, Honduras. Drug človek, Ramon Batuc, je živel na otoku Isla de Sangre, Panama. Znan je bil kot čipke, trgovec. Isla de Sangre - "Kri Otok". Tamara flinched ko Abe ga preberete. "Ne verjamem, da je to pravi kraj za čipke prodajalec."
  
  
  "Dobro, če imate na stotine majhnih otokov, kot so Panama, boste včasih ponoreti imena." Preveril sem še enkrat, dajanje dokumentov nazaj v moji torbi. Nismo imeli veliko časa levo. V Hondurasu, sem se odločil.
  
  
  Ona je nagnjena na ravnino zahod-severozahod. Smo leteli nazaj v celinskih v Nikaragvi. Še sto in petdeset kilometrov in bi se nad Hondurasom. Vidljivost je bila nič. Zunaj je bilo popolno matica zapleten bela kaša. Tamara preučiti vse instrumente, magnetni kompas, in ji se uporabljajo praktično intuicijo. Delo je bilo zelo intenzivno, medtem ko. V relativno mirni čas, Olga obrnila k meni questioningly.
  
  
  "Polencia, Honduras?" Če je ta fant imenom Alexander iz ?
  
  
  'Prvotno od tam. Ali veste, kje je?'
  
  
  'Še nikoli nisem slišala za to. Edino mesto, ki se zdi seznanjeni, da mi je Puntarenas. Izgleda, kot obetavna turistična destinacija v Nicoya Zalivu."
  
  
  "Gre dobro z imenom, kot je Hotel Vacaciones. Da bi morala biti malo bolj izvirni. Se lahko veliko naučimo iz Panama s svojo lepo otok imena."
  
  
  — Tam so karte v vrečko zraven vas, Nick. Videli, če lahko najdete zemljevid Honduras. Potem sem lahko dobil moje ležaji.
  
  
  Tam so bili zemljevidi v kraju, je navedla. Obstaja na kupe kart na dell sama. Več, kot sem jih kdaj videl na nobeni zasebni jet, kar sem jih kdaj spoznal. WLK Svetovne Letalske Karte-za vsak del Srednje in Južne Amerike, podrobne karte, ki se pridobiva iz zasebnih agencij, in dobro izdelano FAA Pilot je Priročnik za Združene države amerike.
  
  
  Našel sem zemljevidu sem hotel. - In glas in Polensia. Sodeč po velikosti, to je naselje, ki ga sestavljajo dve osebi in piščanca. Leži med glavno mesto Tegucigalpa in tri-thousandth vrha El Picacho . Hmm, kako dobro se boste zemljišča na kozji poti?
  
  
  — Bomo zemljišč v Tegucigalpa, če vas ne moti." Mislim, da je to samo letališče v Hondurasu. V vsakem primeru, bo lizati vse, kar je na tla.
  
  
  Dal sem mu koordinate in dal karte nazaj. Ona se obrnil na radio, v upanju, da ulov svetilnik. Dinamični le nekatere statične prasketanje zvok. Nič smiselno bi bilo treba storiti, da se o njem. Radio igla kompasa obrnil počasi. Mi ne zdi verjetna se mi, da vse postaje, ki so bile izven zrak. Jih preprosto ni bilo mogoče slišati, in je lahko samo eden od razlogov. Signali so bili prekine zaradi spremembe v Polkovnik Zembla vreme. Neugodnih pogojev ne more povzroči neuspeh te razsežnosti. Razmišljanje o tem, sem tudi spoznal, da smo v Prinzapolz ne bi mogla poklicati za pomoč na radiu. Bili smo res vse sam. Več kot bi on sprva bali. Sem ji rekel, da naj Tamara. ona mu je dala temen videz. Njene ustnice so bile pale.
  
  
  "Ironija," sem rekel, " je, da Zembla bil sposoben komunicirati svoje zahteve, da svetu na radiu. Morda je nameraval storiti, je nekje drugje, zunaj za to zmešnjavo, vendar dvomim. Ne verjamem, da je v celoti realiziran, kar je bil že sam v. Mislim, da je ego velik ego je zameglila ego izračuni malo. To je pogosto pri megalomaniac diktatorji. Navsezadnje, je bil ne da pametno.
  
  
  "Ne, on je bil preveč pameten, Nick. Tamara je zaprla usta in spet se je osredotočila na njen instrumentov. To je malo opraviti s, ki plujejo pod. Bodite pozorni na roke, in jih po potrebi dopolnite. To je vse. V Cessna heaved in zavrtel z vrtenjem vrtinči zraka vzorčenja. Tamara je izgledala turčija jahanje divji konj. Ona je letel z letalom. Ee je roke in noge so se odzvali samozavestno in hitro, da se vsako gibanje naprave. Ona je letenje dobro, prekleto dobro tudi. Edina slaba stran, ki plujejo pod slepi, da ne vidite gori, ki bi lahko visijo veliki, ki je pred vami.
  
  
  "Zakaj Polencia, Nick?" — Kaj je to? " je vprašala čez nekaj časa.
  
  
  "Zakaj se mi dogaja tam? Ker to je severno od Prinzapolca, in druga dva sta jugu. Neurje je bilo še slabše, in se je odločil, da bi bolje trajalo najdlje oddelek prvi, nato pa krajši.
  
  
  "Le svoje, kot sem mislil. Ampak z njo omele v mislih, kako boste lahko prepričani, da je oddajnik tam? Alexander, Batuk in Senhora Mohada bi lahko prišli od kjerkoli in od koderkoli. Da bi lahko uporabljali ponarejenih dokumentov.
  
  
  "Morate vedeti, da," sem rekel, " Senorita Rosita Managua."
  
  
  "Ne smej se mi, Nick. Zdaj pa resno!
  
  
  Je zavzdihnila. "Obstajajo štirje razlogi. Prvič, imam ne samo ih potni list, ampak tudi ih nacionalne identitete potrdila. Veš tako dobro kot jaz, da lahko preprosto vnesete drugo državo z lažnim potnim listom. Vendar poskusite živeti v svoji državi, s ponarejeno osebno izkaznico. To je še posebej težko. Še posebej v latinski Ameriki. Policija je všeč, da preveri. Drugič, vsi okoli teh fantov pod nadzorom oddajnika. Zato morajo imeti živel blizu njegove namestitve. Tretjič, ne razumem, zakaj Zembla bi uporaba ponarejenih dokumentov. To ni brez tveganja. Ne, mislim, da v teh krajih ustrezajo realnosti.
  
  
  "In četrti razlog?"
  
  
  Njen, je skomignil z rameni. "Nimamo kaj boljšega."
  
  
  Razumem jo. Potem bomo samo to. Našobila je ustnice. Opazil je, da je bila njena navada, ko je bila skrbi nekaj, prosila. Nato njen obraz osvetljen. "Tam je, košara za stol, Nick. Diego je bil zelo lačen, ko se je pripravljala za pot, in morda obstaja nekaj drugega v njem.
  
  
  Sem našel njene košarice, eden tistih, protja Mehiški nakupovalnih vrečk. Res, Diego, ni veliko ostalo. Tam je bil še vedno steklenico poceni rdeče vino v steklenici, in tam je bilo nekaj tacos levi, kot tudi jamon in tostadas tapas . So hladno, kljub temu pa so bile okusne. V tostadas so bili še hrustljavi in poln vse vrste dobrote, vključno z zeleno papriko, ki so bili dovolj vroča, da gorijo svojo notranjost.
  
  
  Je izpraznjeno steklenico v eni opiti, da pogasimo ogenj. Je dal košarico nazaj dol in sproščeno v svoj stol. Topel občutek krivde, ogrevanje, hrano, in poln želodec mi zaspan. Poskušal sem, da moje oči odprte. Vendar to ni dolgo trajalo. V Cessna pretresli in pretresli. Za moja ušesa, zvok motorja, ki je bil throbbing, zaspan klepetanje.
  
  
  Njen počasi zbudil. V dreamless črnine, v kateri se je potopila se je postopoma spremenil v temno siva realnost. Čutil je, a throbbing bolečino v svojem poškodovane rame. Moje mišice so utesnjeni, ker sem bil sedenje v istem položaju predolgo. Napol buden, je odprl oči. Sprva sem mislil, da sem še vedno v čolnu in je bil šolanja tempelj. On stared ven v veliki sivi barvi infinity. To je zame nekaj sekund, da se zavedaš, da sem bila letela naprej in nazaj na letalo. Legel je z glavo proti steni, gledala skozi okno na Hondurasu. Vse je bilo prekrito s snegom. Obrnil glavo Tamara in yawned.
  
  
  "Ali si spal tudi?'
  
  
  "Smiselno je, glede na okoliščine. Kje smo?'
  
  
  "Skoraj v Tegucigalpa. Bomo pristanek v petnajstih minutah. Je kdo kdaj rekel, da imate smrčijo?
  
  
  "Samo če bi mi vrnil kompliment," sem se zarežal. "Ali je še kaj, na radiu?"
  
  
  Je stresel glavo. — Imam vtis, da vse kanale, ki so tu preprosto izklopite. Se mi zdi, da Zembla nosi polno odgovornost za ta tišina.
  
  
  "V tem primeru," sem rekel, ni več chuckling, " ti bom verjetno evakuacijo mesta." Vlada je odvisna od komunikacijskih sredstev, še posebej v težkih časih, dokler realni tok, ki prihaja."
  
  
  "Ti ubogi ljudje," je zašepetal, " ta ubogi, nesrečni človek, in..."
  
  
  Deset minut kasneje smo videli temno maso, ki se giblje pod nami. Smo letel nad kapitala Honduras. Nenaden strah hit njo. Tegucigalpa mora biti svetla točka v tej sivi nered. Moramo glejte utripanja luči, ali vsaj ih odraža v sneg. Tegucigalpa je skoraj štiri stoletja stara. To je mesto, ki se ponaša svoje univerze in njenih osemnajstega stoletja katedrala, ki je vidna od daleč s svojo ego dome in dveh stolpov.
  
  
  Tegucigalpa, z dvema sto tisoč prebivalcev, se je zdelo, da ne obstaja več.
  
  
  Tamara znižali ravnino, ki poteka skozi divja nevihta. "Letališče je v dvorani južno od mesta, precej visoka, skoraj 3000 metrov. Zategnite pas. To bo trd pristanek, če izgubim prepoznavnost."
  
  
  "Poskrbite, da boste lahko vzletno spet kmalu," je opozoril njeno nadaljnje. "Morda imamo dobrodošli odbor čaka na nas."
  
  
  "Kaj misliš, Nick?"
  
  
  "Ne vemo, kaj se jim je zgodilo bele dihurje, kot smo levi Prinzapolce. Tegucigalpa lahko skoraj zapuščen. Vendar pa so lahko tudi v okviru vojnega prava. In če je temu tako, potem Zhenoy je vojakov, lahko preprosto streljati na nekoga drugega letala. Obstaja pa še ena možnost. Če Zembla je dobro skrbi za svoje odnose z javnostmi, komunikacije in transport, je morda dobro na koncu v rokah njegovih sokrivcev ' egos. Nevihta je lahko signal, da stavke zdaj, da strani je paraliziran. Dvomim, ampak vemo, kaj smo, ne moremo biti prepričani. Tamara me je pogledal worriedly. To circled obrobju mesta. Medtem ko je njen spanec trajala, se je začel plujejo po ceni, ki je nekoliko višja od prvotne nadmorski višini 2.000 metrov. To se spustila nekaj sto metrov in se obrnil letalo v smeri kicker. Tegucigalpa postala jasno vidna in je izginil na levi, kot smo letel nad podeželju.
  
  
  Honduras je zelo podobna Nikaragvi. Z izjemo ozkega obalnega trakovi, to je gorska državi. Kmetijstvo je glavni vir preživljanja, vendar je večina zemljišč je še vedno neobdelanih. Kot je v Nikaragvi, je zdaj videti kot jalov Arktične pokrajine. Temni oblaki, nosečnice s snegom, ki je visel okoli namišljene gorski vrh na višini od štiri do pet tisoč metrov.
  
  
  Moj pilot se je zdelo, da pozna pot. To je bilo verjetno, da je pristala tukaj pred. Ona naj avto spet obrnejo, se je upočasnila na približno tisoč obratov na minuto, in prešli na ciljni luči. Počasi, ona, znižati letala. Za eno neprijetno trenutku sem mislila, da je hotel nam, da deželo sredi nasada dreves. Nato smo končali spust. Konkretne pristajalno Tegucigalpa Letališče loomed v sij naše ciljne luči. Veter in sneg stepene v hudourniki. Vidnost ni podaljša mnogo več, kot vijak. Nejasno, je lahko videti veliko oblik kontrolni stolp in hangarja pokazala pred njim. Bil sem začuden, ki je čakal nas v teh stavbah. Če je kdo bil tam.
  
  
  Smo udaril ob tla, odskočila, udaril ob tla, enkrat, in skidded. Tamara pridobil nadzor nad ravnino in smo valjani proti stolp. Smo opravili mimmo parov starih P-51 Mustangov, vojne relikvije, DC-4s, in skupine razgrajenih F-5s. Ni bilo nobenih komercialnih letal v očeh. V hangars, kontrolni stolp, in prihoda dvorani je bilo vse temno; ni bilo nobenih znakov življenja. Moj sum, da mesto je bilo evakuiranih bil močnejši kot kdajkoli prej. Seveda, to je tudi mogoče, da je le predmestje je bilo evakuiranih. Prebivalstvo bi se zbrali na taboru v centru mesta, čakati na koncu tega nerazumljivo nesreče. Na drugi strani pa je lahko tudi ena velika zasedi. Tamara je bila zavedajo, da je potencialna nevarnost. Kot smo približal turistov hall, je izključen pristajalne luči, močno zavre, in obrnil Cessna 180 stopinj. V nujnih primerih, zdaj je dovolj prostora za vzlet hitro znova. Nihče ni prišel ven, da bi pozdravili nas. Nihče ne zdi, da se je skrival v senci izgradnjo obeh. Tamara izklopite motor in pokukal iz skrbno.
  
  
  "Vidiš kaj?"
  
  
  "Ne. Počakajmo!'
  
  
  Vrata so se odprla in človek je zmanjkalo. On razporedi, zdrsnila, razporedi, in tekel tako hitro, kot je lahko. Ni znano, za ego. V vsakem primeru, ni bil vojak in je bil neoborožen. On ducked v vodo. Slišali smo rahel zvok avtomobila, ki se ob zagonu in vožnje proč s polno hitrostjo. Smo čakali nekaj minut, toda nič drugega se je zgodilo.
  
  
  "Verjetno marauder,"sem rekel," in pijanec na to." Se je boril z vrati. Ledeno mrzel veter je bila groza, po prijetno toplino ravnine. "Čakaj," je pozval, da se ji, Tamara. — Sem zbrala letno. Njen, stekel do vrat, ki ostane človek. Mendoza je pištolo z en bullet v moji roki, pripravljen iti. To je bilo skoraj preveč temna notranjost, da vidim nič jasno. Počutil sem se okoli steno in ugotovil, stikala za luč in se je izkazalo na. Nič takega. Poskušal sem še nekaj več-krat. Je nenadoma ustavil poslušanje njo. Veter howled zunaj. Papir je bil napihnjen big windows.
  
  
  Na drugi strani velike soške čaka soba je bila vrsta vozovnice števci. Hodil več na najbližji števec in dal zapri na zaslišanje videz. Je preučiti svoje pisarne in stranišča. Letališče je bil prazen. Odšel je nazaj k pultu in poskušal telefon, ki je bil na mizi. To ni presenetilo me je, da meja ni delo. Shaggy shuffling zvoke, ki je prišel od zadaj. Obrnil, spustil svoj telefon in dvignil pištolo.
  
  
  To je bila Tamara. Hej, nisi imel, da mi poveš, je bila živčna. Njen krog oči so bile velikost krožnikov. To je bil mrtev bela. "Nisem mogel vzeti več tam," je dejal.
  
  
  — Ne, vse noge so boljši tukaj. On je poudaril, da telefon ob mizi. "Ni nikogar tukaj. Telefon in svetega so prav tako ne deluje več.
  
  
  — Torej, kaj storiva sedaj?"
  
  
  "Polensia".
  
  
  Zgrabila moj rokav nervously. "Pa pojdimo, da Tegucigalpa prvi, Nick. Po vsem, mesto ne more biti popolnoma izprazniti. Ne v tako kratkem času. Tam mora biti nekdo, ki nam lahko pomaga. Policija ali vojska.
  
  
  "Rad bi videl, dojenček, ampak ne morem. Najprej moramo najti nekoga, ki to pojasnite žepni nož. In če bomo našli nekoga, kot da je edini problem je, ali so nam zaupajo. Mi smo tujci brez potnega lista ali vizuma. Ne, raje pomislite, da smo bili vzrok za to."
  
  
  — Pa ne moremo ustaviti Zembla. Samo dva izmed nas.
  
  
  Sem pobožal njeno roko, ki je bil zdaj holding rudnik. "Stavo?"..
  
  
  
  
  Poglavje 8
  
  
  
  
  Eno uro kasneje, smo se odpeljali navzdol Tuguigalpa v ukradeno vojaško land Rover, da je gorska vasica Polencia.
  
  
  Smo bili dovolj srečni, da bi našli nekaj, da je bilo potovanje v zapuščen letališča. V rover je bil parkiran v majhno letališče policija garaža poleg stare propeler letal. Avto je bil jacked gor in desno sprednje kolo je bil odstranjen. Takoj, ko Honduraški organi se odločile, da ni bilo očitno splošno paniko. V rover je bil pravkar pustili za sabo. To je bila zarjavela, s počeno vetrobransko steklo in zareze masko hladilnika. A pomembneje je, da je bila popolnoma zaprta. Na tej višini, kot tudi višje v gorah, kjer smo morali iti, obstaja taka stvar kot pozimi. Seveda, nič, glede na trenutne razmere, vendar je dejstvo, da Hondurans uporablja zaprta avtomobilov smisla. Bil sem hvaležen za to.
  
  
  Sem našel ujemanje pnevmatike v garaži. Medtem, Tamara bil rummaging skozi več plin kanistri zunaj plinsko postajo. Bil sem spreminja svoje kolo, ko je prišla, da mi poveš, da je črpalka ni dela - ni bilo nobene korupcije. Na srečo smo našli več sodov bencina. Nam je uspelo, da črpalka dovolj vode, z ročno črpalko, da izpolnite šest pločevink in tank all-terrain vozila. Po vsem, visoko oktansko rating gotovo bi spali luknjo v jeklenke. V žepni nož je samo, kako hitro. Tam so bili brez orožja v Rover, kar ni presenetljivo. Našli smo zanko vrvi in komplet prve pomoči . Pred odhodom, Tamara spremenila povoj na moji rami. Bil je vesel, da je krvavitev se je ustavil in luknje, ki so bili dobro zaprti. Vendar pa ni bilo nobenih zdravil za zmanjšanje gnawing bolečine. Svoje poskuša pozabiti na bolečine. Moj študij Vzhodne filozofije in moje obsežno jogo naj mi pomaga to narediti. Duh porazov snovi in deluje!
  
  
  Končno, na način, smo opazili, da je peč delal kot slabo in glušnik je bila počena. Stalno thundering in pekoč vonj napolni kabino. Njo, sem mislil, kako ironično bi bilo, če ogljikov oksid zastrupitev zaradi nas, če umre, preden smo imeli priložnost, da umrejo v bolj ustrezen način. Osebno je raje ledeni sneg ali vroče svinca.
  
  
  Sem odpeljal njo. Tamara je našla pot skozi zemljevid, ki je imela razpletla na njenem naročju. Pot smo sestavljali stalno cik-cak po hribih in končno, končno, strašno strm vzpon do Polencia. Plezanje teh vrhov ni mogoče upoštevati nekaj posebnega. Niso posebno strm in ne sodijo v isto kategorijo kot Alpah ali mlajši Rocky Mountains. Zdaj pa smo morali zmanjšati skozi zasneženi gozd. Plezanje vetrovi izkaznice in ledeno konjsko vprego in planinskih poti je bil bolj nevaren, kot se je zdelo. Temni oblaki loomed nad nami. Wisps sive megle in snega, mešani, v krajih z toča, lashed all-terrain vozila z vseh strani.
  
  
  Na obeh straneh ozke ulice, majhno vojsko domačini je bil gibljejo. Begunci, ki so zapustili svoje vasi in koče. So trudged za varstvo Tegucigalpa. Nekateri so bili nameščeni na konj ali mul, druge pa so na voz, vendar je večina so bili hoja. Nosila sta teče ponči, mehko bombažne hlače in sandale. Slabo oblečeni in nesrečen, so trudged skupaj s svojo skromno premoženje na svojih hrbtih. Če so bili zagovorniki Zembla, niso pokazal.
  
  
  Nekega dne se je ustavil, da naj voziček mimo. Tamara odprl strani okna. — Kako daleč je to, da Polencia?" — Kaj je to? " je vprašala pol-pasme . Premolknil je za trenutek, nato je potegnil poncho strožji okoli njegovega zamrznjeno telo. "Morda eno uro. Cesta je slabo. Pojdi nazaj, če lahko.
  
  
  — Ne, imamo, da se premaknete na. Hvala, ker ste.'
  
  
  Človek položil roko na okno. — To nima smisla, senorita. Nekateri od njih so okoli nas za pol-penzion. Ljudje s puškami lovili nami po naših domovih."
  
  
  "Vojaki?
  
  
  "Ne. drugi. Ne vem, zakaj so želeli, da naši mali vasi. Ko se soočajo z orožje, bi bolje ne postavljajo vprašanja in ubogati."
  
  
  "Bomo previdni. Muchas gracias, senor. Tamara zaprto okno. Njen obraz je bil mračen, kot smo se odpeljali. "Nobenega dvoma ni o tem zdaj, Nick. Ste imeli prav. Oddajnik je tam.
  
  
  'Da. In še ena stvar. Zembla je bil že tam.
  
  
  Ona mi je dal oster pogled. — Kako si lahko tako prepričan?"
  
  
  "Ne vem, ampak to ustreza urniku. Kanali ne smejo biti zelo velika. Bili so vnaprej izdelani in uglašeni na določeno valovno dolžino. Ukazi so bili narejeni okoli Mayan temple. Zembla nameščen ih skrivaj, brez nadzora. Na ta način, nobena država bo postala sumljiva in pošiljanje vojakov, da razišče ego dejavnosti. Zdaj, da so se stvari je šlo narobe, je moral izbirati. On bi lahko razstaviti svoje kanale in pozabili svoj program, ali bi mogel izvesti svoje načrte za vsako ceno. In jaz še vedno ne vidim ta fanatik obupal. Po kovač, ima nekaj opraviti z mučenik kompleksna. Zdaj, da Polencia zaseda ego oboroženimi banditi, je očitno, da Zebla je odločila, da bo boj do grenkega konca obe smeri. Ker ni radijske kontaktne, jaz bi rekel, da je plujejo nazaj in naprej med svoje objave, da podporo in ukaz svoje ljudi."
  
  
  "Misliš, Polkovnik Zembla je tukaj v Polencia?"
  
  
  "Najbrž je šel off znova in levo, sentries."
  
  
  "Nismo prepričani, Nick.
  
  
  Je zgrabil Rover volan, kakor če bi bilo Zembla vratu.
  
  
  "Ne, nismo prepričani."
  
  
  Smo prizadevali za našo pot. Včasih med skupinami dreves, katerih veje so se upogiba pod nenavadno snežno obremenitev. Včasih v meglo zavito gorovja s pečine na eni strani in sivo praznino na drugi. Hladno povečala. Je leden veter, rezan po kabini kot britev skozi papir, in naši zobje chattered kot castanets. Na koncu sva dosegla majhno planoto, na širokem koncu trikotne dolini. Na drugi strani doline je bilo Polencia.
  
  
  Velika, bleščeče navaden iztegnjena, ki je pred nami. Sergej je bil dazzlingly odraža v popolnem sneg. Samo nebo je zdelo, da iskrico in svjetlucati. V gimnastika gmote oblakov glittered kot quicksilver. Dolina je sijala bela in hauntingly lepa. Ljubek ledu kupole, ki pokriva ko zelenih površin. Reka tekla v sredini doline. Lahko je videl, kjer je tekla v dolino. Hribovitem žepi pod debelo plast snega, je poudaril, da brzic. Veliko kaskad, zdaj obdana z ledom, lahko navede višji položaj. Polencia je bil, ki se nahaja ob vznožju velik slap. Običajno se v vasi hiše so sestavljene iz bež-siva kamna, mavca, zdaj pa je bila gruča ramshackle slonovine koče približno enako beli cerkvi.
  
  
  Vedel je, da bi se človek na straži na cerkvenem stolpu. Drugi bodo patruljo na ulicah, in bodo nekatere sit na strmih pobočjih okoli doline. Policisti smo lahko videli, šest jih je bilo, ki tvorijo temne lise na svetlobo v ozadju. Dva od njih so bili stoji na začasnem blokade nastala z ograjo okoli prijavi na cesti, ki vodi do Polencia. Drugi so razvrščene v polkrogu na naši strani vasi, na primer.
  
  
  Jih niste videli nas še ni. Sicer bi storili kaj, " Tamara je dejal. "Oni so samo stoji tam... Ali morda vedo, da smo prihajajo in počakajte brez streljanje, dokler ne bomo dobili lizati."
  
  
  — No, pa je ne hranite ih čaka dlje.
  
  
  — Lahko poskusite vzeti zadnji dežurni z ovinek. Mi lahko uporabite ego pištolo.
  
  
  On ni odgovoril takoj. Sem študiral območja in misli. Poskušal je, da pripravi načrt, ki je imel dobre možnosti za uspeh. Res nisem všeč.
  
  
  "Ne, ne vemo, urnika," sem rekla čez nekaj časa. — In nimamo časa stati tu in vrste tem." Poleg tega vasi je popolnoma odprta. To se dogaja, da se prekleto veliko težje priti tja. In tudi če to deluje, morda ne bomo vedeli ih lokacijo. Potem bomo damo proč. Ne, naša edina možnost je, da stavke, preden so vedeli, da smo tukaj.
  
  
  "Ok, povej mi, kako!"
  
  
  Sem pregledal vse. Nato tuljavo po vrvi nazaj od avto vzel. "Mi daj pištolo," sem rekel.
  
  
  "Zakaj? Obstajajo samo tri krogih levo v nen.
  
  
  "Odlična. To je dve več kot sem zapustila. Oh, in drugo bombo, prosim.
  
  
  Pogledala žalostno, ampak ona je, kakor je prosil.
  
  
  'Kje bomo?'Kaj je to?' je vprašal, ko je ona pripravljena, da plezati ven okoli Rover.
  
  
  "Ne nam, ampak mi. Ostani tukaj.'
  
  
  "Nick, ne!
  
  
  "To je, kako ga je treba. Medtem, lahko vklopite jeep okoli in napolnili rezervoar za bombe. Če mi uspe, hiter umik lahko je to potrebno. Če ne bom prišel, potem pa...
  
  
  "Ne rečem, da.'
  
  
  "Če mi ne uspe," je ponovil, " potem imate priložnost." Petrol je več kot dovolj, da bi dobili nazaj v Tegucigalpa.
  
  
  — Sovražim jo, " je zaklicala po me. Ozrl se je čez ramo na vitko postavo, ki je sedel v land Rover . Če le ni bilo tako prekleto hladno, in situacija ni bilo tako nevarno in nujno! Potem bi rad vedel, če ona ve, kaj je ljubezen, preveč. Moj šesti čut mi je povedal, da je moj ljubezniv ruski agent je strasten dovolj, da bi nas pozabite, da bi bili kdaj hladno.
  
  
  Je dosegel oba konca planoti in začel plezati na hribe, ki so privedla do pečini obraz nad dolino. Sem imel, da začepiti navzdol sneg z eno nogo, dokler ni bilo težko dovolj, da pridržite možnost moja alenka. Nato z drugo nogo, poleg kosa in tako naprej. Bilo je naporno do smrti. Korak za korakom, se je povečal. Kmalu, njene mišice nog ustavil občutek, zaradi stomping. Na zelo strmih odsekov, si moral lesti na kolena. Je boril priti gor z rokami. On je končno dosegla vrh pečine. Zdaj je moje potovanje na rock je odprt že več kot pol milje stran.
  
  
  Prvi del ni bilo preveč težko. Sestoji v glavnem iz labirint grmov in majhnih dreves, okoli katerega se naključno veje so se dvignile v čudne kraje. Ampak potem goščavi tiste, vetrovi stara drevesa ustavil. Prišel sem, da gostem gozdu. Velika iglavcev dreves, hrastov in bresti upognjen pod sunki vetra. Veje preselil hitro. Zdelo se mi je, roke so bile mahati okoli od strani do strani, da bo toplo. Nekaj dreves je sesula pod težo snega in zlomil z zamrznjeno prtljažnik. Imel sem hoditi na njih ali pod njimi, plazil več kot hoja.
  
  
  Kljub snegu, ki pokriva vse in zravnal se, je videl, da je dreves, ki so stala na hribu. Ta hrib je ležala nad strugo, tik pred mestom, kjer so reke, thundered navzdol v dolino. Tam je bila velika skupina angelesas; temno, zaobljene oblike tesno skupaj. Sem šel tja pod krinko dreves. Tukaj, veter je manj močna in sneg manj gosto. On je šel ven, da rečnem in pogledal pozorno. Veter je umrl navzdol. To je omogočilo boljši nadzor pot. Sneg okrog mene, pogledal mirno in prijazno. Vrv močno pretehtati na moje ranjene rame. Jaz bi si želel, da ga vrgel čez mojo drugo ramo, vendar sem imel, da mojo desno roko prosto za streljanje.
  
  
  Potegnil je zapah avtomatsko pištolo večkrat brezplačno ego iz olja, ki je odebeljena pred mrazom. Ustavil se je mrtev, in Stahl čakal. Jaz bi poslušal njen, če ni bilo nikogar v bližini. Ni bilo nobenega znaka življenja kjerkoli.
  
  
  Reka — karkoli so nas poklicala-tekla skozi led in sneg se, kot kanalizacijske cevi. Je dvomil, da bi zamrzne v normalno zimo. Drevesa in grme, prisiljenih zapustiti svoje domove, ki jih nevihta, so bili zasidrana med skale v sredini. Drevesa predstavljajo grobo jezu okoli njega, ki se razteza od ene banke na drugo.
  
  
  Se je preselil na desno skozi plitvo depresija proti steni. Okoli slapa, tik pred reke izprazniti v dolino, velika smreka drevo padlo. Bil je že na pol na banki, pol v reki. Na nižje veje so bili globoko pod snegom, ampak korenine še vedno videti sveža. To je pomenilo, da je drevo je bilo prisiljenih zapustiti svoje domove ravno pred kratkim.
  
  
  Svoje ustavil tukaj. Eno sukanec vrv, vezane na njeno drevo. Je vezana drug niz okoli pasu njo. On čez zamrznjeno reko in se odpravila za njim. Hoja po ledu rek bi bilo lažje, vendar nisem hotel, da bodo odkrili. Moj načrt je bil preprost. Za čas, ki ga je uporabljala celotno dolžino vrvi, on bi bil dovolj blizu, da slap za uvajanje Tamara je popolnoma prikritih bombo in uničiti kosovnih dam. On je štetje na dejstvo, da na novo oblikovani led ne bi popolnoma set. Če ice zlomil, to nakopičenih mase bi močan dež navzdol, kot je voda okrog rezervoarja. Polencia je desno navzdol v dolino. Prebivalstvo je izginil. Samo Zembla je moških in oddajnik ostala v mestu.
  
  
  Ni bilo varno. Granata lahko šel off preden sem dosegel varnosti dreves. Zid snega in ledu bi ga potisnite vzdolž roba z vratolomno hitrostjo. Rezultat bi bil, kot je smrtonosna kot plaz. In sem bil ne bo pustil sem ujeti v ta vrtinec. Ni vedel ničesar o vžiga nastavitve. Vrv je bilo moje edino upanje.
  
  
  Jez je bil še petnajst metrov, še deset. Njena pot je bila mimmo za veje in skale. On je imel na tangerine bomba, na eni strani, avtomatsko pištolo v drugi. Mislil sem, da sem slišal glasove, vendar nisem mogel videti ničesar. Ne za dolgo. Njen plazil liže, moj cilj in moje telo je bilo tako nizko, kot samo njeno lahko ukrivijo. Imel je skoraj dosegel pečine, ko je slišal zvoke znova. Ta čas je bil tam ne bo pomote! Nekateri moški je prišel skozi smrekovega nasada. Bili so hoja proti reki. Ih glas odmevalo po snegu. Sem lahko jasno slišali, kaj so pravi. "...tam so stopinje tukaj, sem rekel, sem mislil, da sem videl nekaj čudnega. On ne more biti daleč.
  
  
  Tam je bil dnevnik štrli ven ledu kak meter stran od mene. On dived v to zavetje v ledu in se znašel v sobi šumenju vej. Moji zasledovalci mora slišali so me. Njen dih ujel, ruske pištolo pripravljeni za požar v moji roki. Še en glas njen, kričanje v španščini. "Svet. Glasovanje vrv. Gre čez reko.
  
  
  Njo, pogledal skozi mrtvih vej. Ona bi lahko ven štiri številke ustavljanja na rečnem. Moški so nosili v brezoblično izenačena z emblem, ki ga je videl v templju. Ih gloved pesti clung svoje puške, kot so stared povlekel na ledu. Lahka sapica je bil piha, kar ihk držijo svojih teles. "Kot frosty kot tvoja sestra," je rekel tretji, chuckling. 'Zdravo!'drugi mož je odgovoril z nespodobno potezo. "Vzemi vrv, Jose. Poglejmo, če si dober ribič.
  
  
  Segel je za vrv okoli pasu njo in nevezan to. Ona ni bila prisiljena, da ustrelil štirje fantje trikrat. Spustil vrv in ga gledal wriggle v ledu. Je nezavedno je dvignil levo roko, ena s Tamara bombo. Kaplje krvi, ki je nenadoma nastala na čelo. On stared na bombo v dvomov. Svoje slučajno prekršil vžiga cev tri četrtine pot navzgor. Domnevam, da se je to zgodilo, ko je dived za kritje. Tri četrtine kaj? Shell je bil cocked in lahko eksplodirajo v vsakem trenutku — ko pa? Sem crouched navzdol za podrtega drevesa, se spraševala, če bombo, ki bi eksplodirala v obraz. Nenadoma sem ga slišala: "Oye prijatelji ! Po zgledu Ombre. Obstaja nekdo, ki je sedel ob reki!
  
  
  Štiri moške, je prišel odkrito na mene. Ena sklonil glavo študija skladbe. Vsi so imeli puške v rokah, pripravljen na ogenj. To je bila skrbno izdelani za Tamara je pištolo vodje štirih. Bil je le dvajset metrov stran, ko je strel ji enkrat. Njo, je videla človeka zgrabi roko in pade na kolena. Pustila sem ji tangerine bomba na vilice podružnice. Odin je preostala trojica spodrsnilo in padel ravno na ledu. Druga dva takoj odprl ogenj. Krogle so lovili po kupov snega in ledu črepinje, ki boli, moj obraz. Ne, v nekaj sekundah, hvala za učinek presenečenja. Potem ti fantje cilj bo bolje. In ona je bila skoraj ih v njene znamenitosti. Niso se mogli zamuditi.
  
  
  Sekund imel popolnoma minilo, ko je eksplodirala granata. Eksplozija me je zadel v hrbet, kot so iron fist. Počutil sem se led shake pod moje noge, kot eksplozija strgal s grobo dam. To je letel po zraku, spet pristal, in skidded. Bil sem zadel z pršec ledu, snegu, in lesa. Slišal je drugi moški kriči, kot thunder eksplozije umrlo stran... in potem ledu se je začela razpadati z zlovešč rjovenje. Hladne vode pod ledom ni zamrznjene še. Zdaj je začel tok hitro po robu kraterja. Ice groaned in shuddered pod velikim pritiskom; začelo se je, da bi prekinil. Velike luknje postal viden. Ice mase ni več v posesti in nazaj, skupaj z ostanki gozda, je začel, da potisnite kot ogromen zamrznjenih ribjih skozi rob na vrhu mesta.
  
  
  Poskušal je vstati. Ledu plesal in neodvisno gor in dol. Spustil na kolena spet. On mogel niti po vsebini nekaj metrov do obale. Je poblisnil postrani na svojo zasledovalci. Človek, ki je strel ji je izginila. Vse, kar sem videl, so bile roke, ki so bile obupno oprijemalne na karkoli. Padel skozi crevice v ledu. Drugi slithered in kričal. On ni mogel storiti ničesar, vendar vztraja, da veje drevesa. V osvobojeni reke povečal nasilno skozi deset-metrski prepad. Tako banke so pokrita z močnim tokom. Odin okoli Zembla ljudi poskušal priti ven okoli tega, uvajanje vodnjak. Ice zlomil. En krik in divja poplav zaužitju ego. Preostali dve moški howled kot moški soočajo smrti. Tam ni bilo nič storiti. Vztrajno smo zdrsnila proti steni. Kose ledu in ostanki dreves in udaril na nas iz vseh strani.
  
  
  Vrh slap podoben velikanski vrtinec. Vse je bilo predenje in se potegnil v središču vrtinca. Sem bil zanič v to grozno gurgling zvok. Nato je padlo.
  
  
  Sem dosegel, obupno za karkoli, kar bi lahko počasi moje poreklo. Sem zgrabil, zgrabil dnevnik, izgubili svoj ego znova, vendar sem zgrabil znova. Veliko podružnic, ki so bile udaril ali zdrobljen blizu debla. Vendar je bilo še vedno dovolj vejic in iglic za mehčanje moj padec. Stahl je hrup je glasneje. Bilo je, kot če je varnostni ventili tisoč parnih kotlov je nenadoma odprl za javnost odvečne pare. Sneg in led vlije v središču Polencia. Celotno mesto je bil potopljen v maso ledu, ki je hitro narasla gor in padla dol. Ji je bila v središču tega vrtinec, ko gawking oči vstopil v prtljažniku iskren drevo na moje noge.
  
  
  On stared široko-eyed na skupini moških. Bili so pregnali po mestu in so razpršeni po vsej navaden. Medtem, sem bil strel na. Vse, kar sem lahko naredil je bil visi okoli, in molite. Upal sem, sem bil gibljejo tako hitro, da jih ni bilo me je zadel. Vendar ne preveč hitro, bodisi, ker potem sem prekinil mojega vratu. Bil je ujel v vrtinec bučanje mnogih voda, skal in dreves. Gawk zaloputnil veje, trave desno čez moje uho. Drugo gawk s kovinsko slavček ricocheted off boulder, da mimmo je minilo. To me je napeto v strahu. Reka nato zadela doline s sila cannonball. Bil sem trkal off nogami in vrgli nekje. Nevidni predmetov treščilo v meni. Bil sem zajel valovi ledeno vodo, dokler se je spremenila v črno pred očmi.
  
  
  Močno trenutno mi je prinesel nazaj na površje, preden sem dojel, kaj se dogaja. Do polovice skozi ploščat in skoraj popolnoma uničenih vasi njo, je prišel na površje. Sem vrgel gor vode in prilagodite ve, kaj drugi sranje. Svoje poskuša plavati. A zabodel v hrbet me je padel. Nisem naredili kakšen napredek. Zato je nadaljeval, da ostanejo v mestu obdržati glavo nad vodo. Jo, upajmo, da na ta način spodbujajo tudi moj krvni obtok. To je, kot da v Arktični Ocean. V vsakem primeru, moje možnosti za preživetje niso bili precej višja! Drugi strel je bil poslan po me. Nato je bil iz obseg, v bližini tisto, kar mora imeti bila cerkev Polencia.
  
  
  Reka valjani divje. Moja kri zamrznil v mojih žilah. Moji živci so bili otrple. Nisem mogel počutili njeni več. Vodi utežmi je zdelo, da je prilepljen na mojih rokah in nogah. Je šel pod, izbruhnila površino, in začela potapljati znova.
  
  
  'Nick! Nick, počakajte...
  
  
  Glas je prihajal iz celega meglo, od nekje daleč proč. Pomahal roko convulsively. Močno roko prijel moje zapestje. On tugged na njo in se potrudil, da bi ji pomagal. Njen boril s trenutno. Je boril pozivam, da odnehajo. Boril se je skoraj ogromno željo, da gredo spat in se potopi v največji postelji v svetu. Vendar strani niso obupali in še naprej me potegnite. Končno, se je čutil trdnih tleh. Še vedno sem bil odvlekel. Voda sukati okoli mojega stegna, kolena in gležnji... in potem je letel ven! Vzel je nekaj negotova korakov in propadel.
  
  
  'Vzdevek. hvala Bogu. Sem slišal tremor v njen glas. Velike solze so mu privrele v Tamara oči. "Hvala Bogu, da ste prihajali dovolj blizu obale, da se zlahka ujel." Ali ste v redu?"
  
  
  "Nič takega. Moj glas razpokan. Je zmajal z glavo, wearily in stared na Zapri. Lepo je imeti žensko, ki skrbijo za vas, sem mislil.
  
  
  
  
  Poglavje 9
  
  
  
  
  To je bil večer, ko smo se vrnili na Tamara je Cessna. Ni bila zvezda na nebu za nas. Nenadno pršec sneg pokriva dreves in je zajemala podlago, ki je bila že zajeta v belo krpo. Bilo je hladno. Vsak dih boli. Moj neprostovoljno kopanje je zajela moje obrvi in brado s plastjo zmrzali.
  
  
  Bili smo prijetno presenečeni, videti meglen pas dolgočasno rumeno luč v središču Tegucigalpa, kapital Honduras. Tako je naša domneva je bila pravilna. Mesto je dal toplino in zavetišč za brezdomce in obtičali upravljanje bo vodilo do izgube. Letališča in cest, ki vodijo do njega so še vedno samotni. Smo le na kratko razmisliti o možnosti, da bi šel v mesto. Ampak stare trditve so bile znova odločilno. Mi bi porabili preveč časa za iskanje prave oblasti. V malo verjetnem primeru, da so nam zaupajo, ih je pomoč bo vprašljiva, in če ne zaupajte nam, bomo biti poraženec. Poleg tega je nevarnost, da nekatere morda sodeluje z Zembla in skrivaj dela proti vladi. Brez točnih podatkov, mi ne bi nikoli znano, kdo smo obravnavali.
  
  
  — In kaj razlaga bi morali dati za to, kar se je zgodilo v Polencia?" Tamara stresel glavo. "Nick, ki je bil najbolj divje trik, ki sem jih kdaj videl. Če nisem vedel bolje, lahko bi prisegel, da si imel celo steklenico vodke.
  
  
  "Njen hotel bi biti eden frank zdaj," sem odgovoril, pihanje. "Mimogrede, ste imeli boljšo predstavo, da se uniči ta namestitev z našimi omejenimi viri?"
  
  
  "No ... no, ne takoj, ampak jaz še vedno mislim, da..."
  
  
  "Ponedeljek zjutraj slabost od ravnatelj!"
  
  
  "Kaj misliš, Nick?
  
  
  'Pozabite na to. Zapomnite si, da je samo en oddajnik je uničena. Dve več naprej. In moramo "storite s skupno tri naboje in, seveda, svoje cigarete."
  
  
  "Nick, to ni pošteno! rekla je, pouting. "Nič ni narobe z mojim cigarete."
  
  
  "Nič Smokey lahko naredite za zdravljenje medveda," sem rekel. "Želiš, da svetloba ji cigareto?"
  
  
  "Ne ravno," je smejal. "Kdo je Smokey Bear?"
  
  
  "To bi trajalo predolgo, da pojasni. Mimogrede, jaz bi ji všeč, da so cigarete zdaj z požirek svoje vodke. Ampak samo moje lastno blagovno znamko z zlato ustnik.
  
  
  "Zlati ustnik! Pojdi naprej, naprej. Zakaj je to potrebno?
  
  
  "To je za mojo T-coni."
  
  
  "T-coni ?"
  
  
  "Vsemogočni Bog! Tamara, ne bodo naučili ničesar na tej akademiji na Ulyanovsk Avenue? Ne boste zadnjih petnajst minut na Manhattnu.
  
  
  "Vsaj ne uči nas o T-con . Poleg tega, da zveni nespodobno.
  
  
  To je bil na ustnicah reči, da ni. Ampak potem sem se spomnil, a sell-out film je bi videl pred nekaj tedni. Je morda prav. Odkašljal in growled, " Daj mi piškotek."
  
  
  Ona mi je dal piškotek. To je bil eden tistih, sir in arašidovo maslo piškotke, boste našli v prodajnih avtomatih. To je spletni užitni element, ki bi lahko našli v zapuščenem letališča in na meji svojih sposobnosti, smo vdrl v avtomat in je ducat paketi z nami. Male čokolade v avtomat zraven so bili popolnoma neužitne, tudi potem, ko smo defrosted njih. Potem, ko je naša raid, je bila napolnjena z Cessna cisterne. Tamara vkrcali na letalo v prazen avto, ven na veter.
  
  
  Bili smo še vedno tam. Bili smo v Cessna. Motor je bil v prostem teku, in ogrevanje se je obrnil na na polno zmogljivost za odmrzovanje nas. Smo chewed na teh piškotov. Sem nosil Tamara je plašč, medtem ko je bil rudnik sušenje. Moje hlače in nogavice zaljubljen v mene, kot so blok ledu. Smo iskali stavbe za odeje ali suha oblačila. Noben rezultat. Med evakuacijo letališča, vse koristno, očitno, je bila sprejeta z njimi. Ozrl se je na Tamara v mehko zeleno luč armaturni plošči. Njegov hlad, srčnost in pogum so bili še vedno občudovali. Ona se boril, prekleta, in mi je pomagala oživiti me v land Rover . Bila sem blizu do izčrpanosti po tem, ko smo evaded nekaj preostalih fantje Zembla postavi v zdaj opustošil Polencia. Ona je uspelo. Ona je bila vožnja vso pot nazaj. Smo trdili, o tem, ali bi morala vzlet njen sodden oblačila in zamrznitev na njeno golo rit, ali ostanejo v njih in skromno, pa v blok ledu. Končno smo prišli do kompromisa. Vzel sem off svoj plašč in majice in dal na svoj plašč. Ostalo je, da se posuši pravilno.
  
  
  Zdaj, da smo končno lahko počiva v miru, je bilo jasno, da Tamara je bila tudi na koncu svoje moči. Bila je na begu, za dve polne dni in noči. Njen obraz in držo kazali znake utrujenosti. Jaz ne bi mogel storiti veliko bolje. Tamara brušena drobtinice iz svojih krogov in polizala prsti.
  
  
  "Dobro. In kam sedaj? Puntarenas, Kostarika?
  
  
  "Ne. Sem segla v moji glavi.
  
  
  "Toda Nick, Panama je vredno veliko bolj na jug! Ne mislite,...
  
  
  "Da, bomo pojdi na Puntarenas prvi," sem rekel, prekinili njen protest ... Pogled na vas, Tamara. Ste že mrtvo utrujena. Sem lahko letalom za vas, ampak jaz ne verjamem, da je veliko ljudi, so bolje. In v takšno vreme, bi bilo precej prekleto težko, da le ostanejo v zraku. Smo morali dobiti nekaj počitka.
  
  
  — Ampak nimamo časa za to.
  
  
  "Potem bomo morali najti čas," sem rekel odločno. Ona me je pogledal questioningly, nato je zavzdihnila. "Imaš prav, Nick, kot ponavadi. Nekaj ur arhivu bi pot ven.
  
  
  V Cessna 150 ni namenjen za arhivu. Toda Tamara je pripravil še drugo presenečenje zame. Zapri je pokončen sedeži, ki jih pogosto najdemo v avtomobilih v teh dneh. Prepognjena nazaj, so bili nekoliko neroden postelj, vendar bi lahko spal na njih. No, ni bilo na FAA je seznam potrebne opreme, vendar Tamara sploh ne zdi, da skrbi preveč o NAS varnostnih standardov. Na tej točki sem se ni bilo mar niti. Smo iztegnjena, vsak v svojem stolu, okoli osem centimetrov od drugih. Sva ležala v tišini, medtem ko, gledata. Tišina je postala zatiralski.
  
  
  "Ne moremo pustite motor teče vso noč," je začel.
  
  
  'Ne.'
  
  
  "To mora biti zelo hladno tukaj brez nekaj, da se ogreje."
  
  
  Drugo minuto molka. Vzdušje je bilo napolnjeno z neizrečene želje in zapeljive misli. "Bomo lahko delili vaš plašč, potem ne bomo dobili hladno," je končno rekla.
  
  
  Ja, se je strinjal. Ona je vstala in izklopljen vžig. Motor coughed nekajkrat in nato zastala. Nenadna tišina je padlo nad nami. Tamara se obotavljal... Je počasi usede poleg mene v mojem ozkem sedežu. Obrača na obraz mi je iztegnjena, da njeno polno višino. Odprl ji plašč in zavit nas v njem. On je imel svoje telo na njega. Njen krog, visoko prsi počutil kot zamrznjeni jabolka na moje gole prsi kot je samodejno privila do mene. Naše stegna dotaknil. A shiver tekel skozi njo. In ni bilo od hladne.
  
  
  Si ne bi želeli, da bi prestrašil njo ali boli njo. Potrebujem ga za preveč drugih stvari. Nenadoma postal njen ljubimec je bil preveč tvegano. Vendar nisem mogel nadzorovati svoje roke več. Počasi in unstoppably, ki so zdrsnila navzdol, da njen vitki pas in pod njo volno jopica. Moji prsti nežno zdrsnila nad njeno napeto, ravno želodec. Čutil sem njeno tresenje pod moj dotik. A searing, plitvih toplote se je povečal skozi moje telo. Mojo roko pobožala ji žametno kožo, iskanje, v upanju. In potem se mu zdi — mravljinčenje utrip, nejasno, a pomembno revmatizmu.
  
  
  Smo poljubila. Leni in dražila na prvi. Potem težje. A tli strast se je zdelo, da izbruhnejo v Tamara. Njeno telo je segla v moje roke v razgiban gibi. Njena usta so bila kot grenke sadove. Je tresla in tensed pod silo njen objem. Končno, se je zlomila brezplačno. Ona se je zasmejal. Ponosni, samo-zadovoljni nasmeh, kot če posmehljivo moja želja. Ampak, če je je zabavno ničesar, je bila njena lastna želja, ne mine. Ni bilo brutalnosti ali skriti motiv v njen nasmeh.
  
  
  Ona ni upreti moje roke. Na drugi strani pa je tiho pozval, naj mi z njo gibanje, dokler ne bomo ležala gola s strani. V kabini je bilo vroče in vlažno, in ne samo ogrevana. Počasi in tiho, je potegnil svojo jakno nazaj. Njegova je strmel ne, res strmel ne, vse poti. Njena mehka, svetleč kože, njen popoln prsi s svojimi crimson bradavičke, njene bujne usta, ki so se dvigale in padale z njeno hitro dihanje, njen krog, mehko stegna, ki se je spremenila v dolge, lepe noge. Moje oči srcu jo je malo stisnilo. Pogledala je čudovit. Ona, ki izvajajo njene roke k meni, me objela. "Nick, Nick... — Kaj je to?" je zašepetal. "Ste tako močno, kot pravi človek. Glas, kot bi moralo biti nocoj, glasovanje, kot sem vam podarjam. Brez laži, brez trikov. Ne Rusijo in Ameriko. Samo moški in ženska skupaj... sem poljubila ene dojke nežno, potem drugo. Ona flinched, zgrabil sem si lase, in potegnil me je za drugo lizati. Moja roka je zdrsnila med njene noge in nato navzgor mehko notranjosti njenih stegen. Njeni boki sproščeno. Njena kolena širjenje široko, me povabili, da bi jo vzela v celoti.
  
  
  Ona nas je prevračanje v naši mali stol. Zdaj smo bili v nekaj drugega. To je nižja. Eden od njene dolge, negotov noge visijo od konca stol, ki podpirajo naše telo. Počasi, ona znižati njeno roko med naše telo. Ona me pritisnila nežno zoper njo mokra, topla, quivering meso. V majhnih, igriv krogih, se je začel wriggle in squirm. Prsti hungrily me pritisnila na zapri.
  
  
  "Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!" ona breathlessly je zavzdihnila. Bilo je, kot če je imela popolnoma zaužitju se mi globoko v njej. Njeno telo zviti. Stokanje z veseljem, je brcnil v njene noge. Roke in noge zavite okoli moje napete, mobilne telo. Chill pritekli moje hrbtenice. Čutil je njene mišice krčijo, kot, če niso bili več del svojega telesa. Hit njo. Z vso svojo dušo in telo, sem bil v blaženi blaženost ta trenutek. Ona zavit njene noge celo strožji okoli mojega trzanje stegna. Njen strastno prsti mi masirati z ritmično gibanje. Moj pent-up ekstazi razlila si globoko v sebi ne. On shuddered. Ni mogel več nadzorovati njegovega gibanja.
  
  
  Tamara je prste izkopali globlje v moje meso. Še vedno lizanje, ona stisnemo me med njo brezupno napeta stegna. Je zastokal in zastokal pod mano kot svojo strast sežgati s sila val. Naše telo stresel convulsively. To nikoli ni zdelo, da konec.
  
  
  Ko je bilo vse mimo, smo se določijo za nekaj časa več, izčrpana in polno. Naših ust clenched. Zvok naše dihanje je globoko in težko.
  
  
  "Nick," je zašepetal, kot smo začeli, da pade v globok spanec.
  
  
  'Mmmmm ...?'
  
  
  "Nick, ki je Smokey Bear?"
  
  
  
  
  Poglavje 10
  
  
  
  
  Costa Rica, prav tako sestoji predvsem iz gore. Nekateri od njih so mirujočih vulkanov, ki včasih doseže višino več kot tri tisoč metrov. Ampak v teoriji, tudi najmanjši del nižinah je bila zdaj na tej višini. Gore towered nad njim na nepredstavljivo višino. Kot Polkovnik Zembla napovedal, je bilo vreme se slabša zaradi sile na področju motenj. Zdaj, po dveh oddajnikov so bili uničeni, jez je držala so bili zaprti. Z viharjem, ki Tamara in jaz doživela v Hondurasu obrnil v orkan.
  
  
  Grozno hladno gripped letališča, kot smo letel južni pozno v noč. Tamara je letel v širokem loku nad Tihi Ocean, da bi se izognili nevihta toliko, kot je mogoče. Vendar, kot smo se obrnili celinskih proti Puntarenas, bili smo ujeti v tuljenje, prikrivanje snežni. Kljub temu, Tamara uspelo pristati letalo varno v travniku v bližini kostarike pristaniško mesto. V Cessna je krila so bili pokriti z debelo plastjo ledu. De-icers ni držite gor.
  
  
  Dve ranchers pristali smo zraven v lasti 1940 Buick štiri-vratni sedan. Avto je bil zavarovan z železno žico. Zadnji sedež je način, da piščancev. Kmet ni všeč, Nikaragve denar zelo veliko, vendar nismo imeli nobenih drugih načinov plačila. Smo tudi ni res mi je všeč dejstvo, da smo morali plačati deset krat dnevno ceno za to redkost. Smo lovili petelin okoli kombi in odpeljal.
  
  
  Kontrast med višavju Honduras in obalni regiji, Costa Rica, ki je takoj opazna. Sneg, ki je padel tam v gozdu je še vedno mehka. Tukaj, je veter pihal prosto čez velika prostranstva Nicoya Bay . Sneg je odpihnilo iz ravnice in zbirajo v dolinah ali pod zavetje stavb in grudice dreves. Veter je pihal v nas iz vseh smeri. Sunki vetra so občasno odpeljal avto nevarno blizu osuševalnih jarkov, ki je potekal vzporedno na obeh straneh ceste. Včasih smo bili skoraj še vedno stoji, ko je mesto in sneg so padale proti nam. Stalna veter obrnil sneg in mesto v maso ledu, ki se počasi zamrznil v betonsko-trdo skorjo. To creaked kot smo opravili ego. Nebo je bilo bleščečo belo, polno razmišljanja in utripanja luči. To je neverjetno, da tako intenzivno hladno in tako bleščečo lepoto je mogoče združiti. Kombinacija teh dveh trenutkih zaslepljeni mene, kot sem se boril z volana. Sem komaj videl veje dreves in grmovja stepanje nas. Avto hit ihs, enega po enega. Tamara privila do mene, da se ogreje malo.
  
  
  Končno sva smuknila v Puntarenas. To je glavno pristanišče Costa Rica v Tihem Oceanu. Mesto se nahaja približno 140 km zahodno od kapitala San Jose. To je običajno mesto s populacijo več kot 30.000 ljudi. Zdaj je videti bolj kot prazen pokopališče. Nikogar ni bilo na vidiku. Tudi živali, ki tac deli pohajkovanje mestih. Staro ladjo za križarjenje in več tuna plovila z vlečnimi mrežami bila zasidrana v pristanišču. So bili zamrznjeni v ledu. Mesta, sneg, in tuljenje vetra zareze ladje in razbili svoje stebri.
  
  
  Nadaljevali smo vožnjo v nižjo prestavo. Mi sum, da vse Vacaciones je del turističnega naselja, na drugi strani pristanišča. Smo prišli do Skipper ' s kavo. Dim billowed okoli dimnika, in rdeči sij preveč svetlo štedilnik je sijalo skozi okna. Svoje ustavil. Tamara šla notri, da prosite za navodila. Ko se je vrnila, je bila opazno bleda. "To je grozno tam, Nick," je rekla, njen glas trese. "Zdi se, da je celotno območje je tam. Ženske in otroci shiver pred peč. Moški stojijo okoli njega in stare apathetically. So zmedeni. Ti so strah in skoraj brez hrane. Odin okoli njih mi je rekel, da ni bilo nič za jesti v stolnici, kjer je tudi več ljudi, ki so sedeli. Da bodo umrli, Nick. Moramo dati niti na to!
  
  
  Je pobožal njene noge soothingly. "Naredili bomo vse, kar smo lahko. Če je vsakdo v dvorani?
  
  
  Ona je prikimala žalostno. "Kaj storimo, ko smo dobili tam, Nick? Ne, ne moreš reči, da Pogrešam Mohada nas je poslal. Ti bom nikoli ne kupi! Poleg tega ne vemo, če obstajajo kakršne koli Zembla navijačev v hotelu. So lahko obstaja, vendar je oddajnika je mogoče skriti nikamor.
  
  
  "Vem, ampak smo morali začeti nekje, Tamara, kot v Polencia."
  
  
  Končno smo prišli do širok boulevard s hoteli, bari in trgovine s spominki. Kot posledica rasti v turizmu v zadnjih petih letih, so mushroomed po dežju. Vse Vacaciones je bilo okoli največjih stavb. To je bila ločena od ceste za polkrožne dovoz. S ceste, se je zdelo kot velik chrome ustnik z malo balkoni. Dve manjši tla so bila razširjena na prostorski sončno teraso in že zamrznjena bazen. Celotno mesto je bilo obdano z visokim kamnitim zidom.
  
  
  Petnajst metrov od vhoda, ozki vhod je bil blokiran s Fiat avto. A curek dima pobegnil iz izpušne cevi. Torej, motor je bil nameščen. Okna so bila zaprta. Ko pa se je ustavil, vrata poleg voznika takoj odprl, in človek je prišel ven na zapri. Je pustil odprta vrata, ki prihajajo do nas. Za njo, je videla drug človek vožnje. Puzzli, ki ima brzostrelka pištolo opozoril na Buick. Je skrbno potegnil ven svojo pištolo in dajo ego na sedež poleg njega. Držite pištolo v njegovo desno roko, on pade dol okno z levico. Njen bi ostal vljuden, tako dolgo, kot je mogoče.
  
  
  "Senor?" Človek vprašal, s sumljivo videz.
  
  
  "Lahko ste premakniti vaš avto," sem rekel. "Želimo, da gredo v hotel."
  
  
  "Hotel je poln. Nove goste ni več dovoljeno.
  
  
  "Nismo goste," sem rekel, na hitro.
  
  
  'Ah, ne? Kaj potem?'
  
  
  "Mi smo povabljeni," Tamara je dejal.
  
  
  "Podjetja," sem dodal.
  
  
  Človek blinked in pogledal bolj pozorni kot kdajkoli prej. So jih umetniki, ki se morajo izvesti za grešnike brez Greha?
  
  
  Tamara in jaz izmenjali hitri pogled. Nismo razumeli, kaj je s tem mislil, vendar smo se hitro pokimal.
  
  
  "Seveda," sem rekel. "Mi smo umetniki. Boste nam mimo?"
  
  
  Kdo so to, Juan? "Nehaj!"voznik Fiat je zavpil.
  
  
  Izvajalci, " Juan poklicali. Ego je oči zožil na zarezami. "Vendar ne videti enaki pri vseh. Mislim, da ...'
  
  
  Ego prekinila svojo. "Smo peli in šala in..."
  
  
  Pooh! človek se zarežal. "Mi lahko zamislite kaj boljšega."
  
  
  "Jaz sem plesal," Tamara je dejal v nizko, vabi glas, ki ga gledali. Hej, mi je uspelo, da pusto naprej, medtem ko puhajoč iz moje prsi. Ni majhen dosežek z vso obleko je nosila. V disdainful nasmeh na stražar je obraz je izginil kot sneg na soncu.
  
  
  -"Bueno ! To je bolje!'
  
  
  "Da, amigo," je prekinil, " preden boste videli, Senorita Fandango iz Fandango in Zmeljemo." Eksotična plesalka z svetovni ugled. Če ste videli...
  
  
  "Njegova," je človek, je dejal. Je znižala puško in šel nazaj na fiat .
  
  
  "Neprijazni fant," sem muttered ko je prišel nazaj v avto.
  
  
  Je pustil odprta vrata in gledal nas je spremljala. Dvignil je radio na nadzorni plošči in rekla nekaj besed. Tam je bil en-minutno zamudo. Potem je prišel revmatizmu. Da bi zvenelo dobro. Vsaj človek pokimal z voznikom, in Fiat odpeljal nazaj.
  
  
  "Prva ovira je konec," sem rekel, ko smo bili v preteklosti ego. "Oddajnik je tukaj v hotelu."
  
  
  "Ker je varnost?"
  
  
  "Da, in tudi zato, ker gostilno gori sveti luč. To pomeni, da imajo svoje generator. Zato so bili pripravljeni na prihajajoče dogodke. Domnevam, da Zembla je že nameščene svoje ljudi tukaj v pričakovanju dogodkov.
  
  
  "Upam, da je vse, kar se segreva," Tamara je dejal, drhtavico.
  
  
  Čutil je njegova ramena. Rana se je zacelila dobro. "Zanima me," je rekla, premišljeno, " kjer so se skrili oddajnika."
  
  
  "Za njo, in sicer zanima me, kdo ali kaj je ta" grešniki brez greha, " so?
  
  
  'Ne vem. Lahko ples, mimogrede?" Nasmehnila se je. "Sem morda ne vedo ničesar o vaši Smokey bear, Nick, ampak sem se naučil nekaj trikov v Ulyanovsk."
  
  
  "To bo prišel prav," sem rekel, " ker ne vem, vse kartice trikov."
  
  
  Nisem bil presenečen s pomanjkanjem vratar. Dvorana je bila zapuščena, razen za receptorka. Bilo je kot so museum of fine arts. Stene so bile prekrite s freske in slike. V sredini zlati preprogi je bil vodnjak, ki je okrašena s plastično cvetje. V skrajnem kotu, za števec, stal počasi mladenič z saten oči in izrazne nosnice. Ego je imela odprto pošto in ključne sličice na hrbtu, in majhno stikalna plošča na njegovi levi. Tam je bil verjetno še walkie-talkie pod bleščečo palisander števec. Kakorkoli že, se je ozrl na nas expectantly kot smo obrnili. Tako je bil mišične gospod naslonil števec poleg njega. Kot pri vseh hotelskih menedžerjev, ta fant je bil oblečen črtaste hlače in nagelj v svoji buttonhole. Toda podobnost se je končalo tam. Ego suknjič je izgledala otekle svinjska mehurja. V nagelj je imel uveli, in njegov ego-težke prsi bulged skozi slabo vgradnjo obleko. Očitno je poletela pravi manager oblačila in se skrili mu nekje. Njen, v upanju, da je ne bi dobili hladno v svoje spodnje perilo.
  
  
  Sem slišal Tamara se je hitro dihanje. Jaz sem se ji intuicijo. Zembla blokirane vse, kar je znotraj in zunaj. Nam je uspelo priti mimo prvo linijo obrambe, vendar je bil še veliko storiti.
  
  
  Psevdo-manager popravijo navzgor in pogledal nas, gor in dol. Ego glasu se je zdelo, da prihajajo iz celega zelo globoko eno. "Fandango in Zmeljemo?"
  
  
  'Da.'
  
  
  — Nisi na mojem seznamu, Senor Fandango.
  
  
  "Njen Zmeljemo; ona je Fandango. Lahko vam podam razlago.
  
  
  "Naš agent," Tamara prekine, " dobil je vse pomešano.
  
  
  "Drugi umetniki mogel priti," sem rekel.
  
  
  "To je grozno vreme. dej
  
  
  Vodja dvigne roko. "Stop it! Prosim, ustavite se! Ne želim slišati o tem še enkrat. Vam je tako ples?
  
  
  On coughed apologetically. "No, to večinoma izginili okoli, da je, in..."
  
  
  "On je moj manager zdaj, in..."
  
  
  "Ampak, če boste vztrajala, sem še vedno želijo."..
  
  
  'To je dovolj! To je verjetno tako dober, kot če niste ples, Senor Zmeljemo. Prosijo za žensko in žensko, ki bodo dobili. Nekaj za zabavo dobro, kajne? Kje je vaš obleko, senorita ?"
  
  
  "Ne skrbi," Tamara je ostro dejal. "Ampak moram glasbo."
  
  
  — Ni ti povem, da je?" Hotel Vacaciones ima polni delovni čas, ekipa treh ljudi. To ima v cocktail bar, v vsej sezoni. Ta kombinacija je na voljo. Vodja je zavzdihnila skoraj regretfully. Upam, da imaš tako dober, kot je Carmen...
  
  
  "Carmen?"
  
  
  "Carmen LaBomba, senorita ! Ona je zelo znan na tem področju. Še nikoli nisem slišala za vas.
  
  
  "Da se bo spremenil, preden nocoj," Tamara obljubil sullenly. Ona beckoned, da se ego še enkrat. Ji ni počutili udobno. Moj ovratnik začel ščepec mojega vratu. Bilo je, kot smo uporabljale za dobro delo v tržič, New Jersey.
  
  
  "Senor, smo hladno in" utrujen in lačen, '" sem rekla ostro. "Hej, če imate še vedno za opravljanje..."
  
  
  'Da. Pepe, jim pokazati, da so ih sobi.
  
  
  Receptorka je skočil na pozornosti. "Vas! V kakšni sobi?'
  
  
  "Ne obstaja stalni prostor za umetnike? Eden od teh, ki je ločen od gostov, nazaj v hotel?
  
  
  "Tvoja, tvoja," Pepe je dogovorjeno . Je pokimal odločno in zgrabil ključ od odbor za njim. On ducked pod pultom. "Na ta način, ferret najljubši."
  
  
  "Smo bom poklical," vodja je dejal. "Dober čas, senorita, in boste tako dober, kot je Carmen."
  
  
  Tamara je dal ego čutno nasmeh. Smo sledili skrbnik skozi. "Ne zelo prijazen, je to?" Tamara opazil to, ko smo opravili mimmo dvigalo.
  
  
  "Mislim, da je res všeč ta Carmen," sem rekel. Ji še vedno ni počutijo zelo udobno, z na način stvari, ki so se dogaja.
  
  
  Smo hodil po hodniku, ki je vodil v glavni dvorani. Nato smo vstopili velike krožne sobo, polno belih krog zofe, udobni stoli, mize, in stolpcev. Na eni strani je bilo veliko okno s pogledom na sončni terasi. Na drugi strani se je spremenilo v cocktail bivalni prostor. Visoko med dve veliki stebri visela transparent z velikimi zlatimi črkami:
  
  
  DOBRODOŠLI, SVETNIKOV, ki PRAVI EVANGELIČANSKA CERKEV-predanost-čistost-čistost, BLAGOSLOVLJENI BIVALIŠČE.
  
  
  "Boste morali ples tam kasneje," je dejal Pepe. On je poudaril, da cocktail salon, ki je bil napolnjen z glasen smeh.
  
  
  Ozrl se je na dnevna soba v smeri Pepa je opozoril. "Kdo so ti ljudje tam?" Vprašal sem, ko gledam nazaj na Pepe.
  
  
  Pepe skomignil z rameni. "Svetnikov, ki Pravi Evangeličanska Cerkev, senor . Kdo drug bi se v tem hotelu?
  
  
  - Za estestvenno. Kdo drug?'
  
  
  Mi vodi navzdol po dvorani in po dnevni sobi. Sem se spomnil policisti 'komentar" grešniki brez greha." Končno, receptorka zgrabil ga je za ramo. "Pepe, imenovali so nas zelo nepričakovano. Mi ne razumejo na vse. Kdo so ti, uh, Svetniki?
  
  
  'Norte Americanos, Senor Gramoz. Prepričani so, da pitje, kajenje, ples, ali spi z nekom žena je grešen. So rezervirali sobe v tem hotelu kot del svoje križarskih pohodov po zunanji bazen za pretvorbo vsakdo, ki uživa v nekaj radosti življenja. Naj vam povem, da je to prijatelj, senor . Pričakujemo, da bo zelo dolgčas s temi Svetniki. Na žalost, ih je bil prestavljen zaradi nenadne spremembe vremena. Zelo nadležno.'
  
  
  "Lahko bi rekli, oni so preračunali," Tamara je dejal z sly nasmeh.
  
  
  Pepe valjani njegove oči. "Če sem, kot jih misli, da je nit, konec sveta je blizu, jaz bi prosil na kolenih za odpuščanje, za njo zagrižen grešnik. Vsaj, če dobim priložnost! Na drugi strani pa, če ni bilo nič narobe z mojim načinom življenja...
  
  
  "Razumem. Zdaj imajo priložnost, oni nadoknaditi."
  
  
  "Izgleda, da je," je dejal Pepe. On valjani njegove oči še enkrat. Smo naleteli na prazen jedilnico. Smo hodil po kuhinji skozi ozek hodnik. Pepe je odprla ena majhna vrata in pomignil, da lahko vstopimo. 'Glasovanja. Bojim se, da to ni naša najboljša sobi, toda.....
  
  
  "Zavedamo se, da so," sem rekel. — Kaj je pokazal?" Zakaj smo prosili, da to storijo?
  
  
  "Vsi Svetniki, ki so poročeni, senor, resnično poročeni. In ženske, ki jih prinesli s seboj,... sekretar sramežljivo nasmehnil in premeša z nogami, kot če je ni precej vedel, kaj početi s svojo postavo. "Mislili smo, da je najboljše, da izpolnjujejo ih je nove potrebe, ki, kolikor je mogoče. Ne želimo jim v napoto ali da nobenega hrupa."
  
  
  "Ja, to bi res nered situacija s tem nevihta, ali ne bi?"
  
  
  Pepe ojačajo. Coolly in z glavo, "je rekel," Ne sprašuj vse več vprašanj, senor. Ste dobro plačani.
  
  
  Še posebej, če ste lahko zabavajo naši gostje na prijeten način. Razen, da, to je brez vašega podjetja. Predlagam vam, ostani tu, dokler ne boste morali izvesti. nasvidenje.'
  
  
  Pepe je prav. Ni bilo veliko predmetov v sobi. Stene in strop so bili smetana barve. Na tla so bila pokrita z isto zlato preprogo kot v salonu. Tam je bil stol, stol, in lepo mizo stol v težkih temno slog, ki mimicked španščini. Dvojna postelja je bila pokrita s temno modro brocade bedspread. Tam je bila tudi majhna kopalnica s bide, da se je zdelo, večje, kot je tuš kabina. Terasa je pokrita s snegom. Windows v drsna vrata se upogiba pod silo vetra. Toda po tem, ko vse, kar bi mi bilo preko radiatorjev, ki se širi prijetno, udobno toploto. Tako sva ostala v sobi, dokler smo morali vstati. Pepe je poskrbel, ki, mimogrede. On je zaklenjena nas gor!
  
  
  "Baraba, ki je," sem growled, yanking na doorknob.
  
  
  "Nick," Tamara je dejal: "pridi in poglej."
  
  
  Ona je sedela za drsna vrata. Hodil je čez in je stala zraven nje. Ona je poudaril, da podaljšanje kuhinja, ki je pravokotna na našem prostoru. V kuhinji, skozi osvetljena okna, videla maščobe manager govoril, da nekaj gunmen. Zaradi neugodnih kota, jaz vem vse. Videl sem dva moška, ki je sedel pri mizi. Ih brzostrelka pištole nerodno visela na hrbtih. Oni so Ali. Slika v progastih hlač gestikuliral divje z njene roke. Nisem si mislil, da je bil nor. Zdelo se mi je bil kar iz naročila. V parniki pokimal redno in nadaljeval, da jesti. Čez nekaj časa, vodja izginil.
  
  
  "Kaj misliš?" Tamara vprašal.
  
  
  "Ne vem," sem rekel. "Izgleda, da jedo. Njen hotel bi vedeti, kje so bili dogaja!
  
  
  "Počakajte, oni so že gor!"
  
  
  Moški je vstal. Maščobe stara ženska, ki je v brezoblično obleko pojavil. Ona očiščeno njen stol. Nič zgodilo mesecev. Sem se bal, da bi pozabil nanjo. Nato še malo o, sveti lučka je prišel, in smo videli ih znova. Se raztegne, yawned nasilno, in popraskal sami. Na koncu so ugotovili, igre za majhen trg stol in začel igrati karte. Okoli moških, Odin leaned nazaj v svoj stol, njegov škorenj noge ovije okrog stol za noge. Moja pozornost je bila, da je sestavljen predmet, ki je bil naslonil. To je bila debela hrastova vrata s težka železna okovja za hladilnik ali zamrzovalnik.
  
  
  "Da," sem dejal počasi, " da, začenjam razumeti njo.
  
  
  'Kaj?'
  
  
  — Bom stavo, ki jo ničesar, da Zembla namestitvi, ki je v zamrzovalnik." Hlajenje za estestvenno izklopljen. Cevi in kanalov znotraj njega obliki lep prenosnega omrežja."
  
  
  'Ste prepričani?'
  
  
  "Ne," sem priznala, " pa ste prepričani, da ni tako ?"
  
  
  'Ne.'
  
  
  "Vsaj, da je fant, tam ni varovanje zrezki," sem rekel. "Imam, da razišče. Smo morda tudi začeti tam, kot kjerkoli drugje.
  
  
  Je privila do mene. Tam je bil problem v njene oči.
  
  
  "Ampak kako?'
  
  
  Ee objel njo. Njeno telo je bilo tresenje. Mislil sem, da o tem na dolgo in široko. Če le sem, da se kolobarjih, vrv, ki sem jo pustila v Polencia. Ali moj stiletto, ki je bila sprejeta od mene v Mayan temple. Ali moj Luger levo v Washingtonu... Ne najde logična rešitev po nekaj časa, njeno osebje je začel menijo, manj očitne možnosti. Toda tudi tisti, zdelo manj primerno kot običajno. Nato po dolgem premoru, " je rekel premišljeno,"No, morda obstaja način, če bomo uporabili vaše cigarete." Ee oči razširile v grozo kot ona dokaže svojega načrta. Je sopel za dihanje. "Ne poskusite! To je nemogoče!
  
  
  "Tako kot vsi ostali. Imamo nekaj storiti. Ostani tukaj in mi alibi v primeru, Pepe ali kdorkoli drug, ki kaže navzgor.
  
  
  Ona gripped moj plašč tesno v obeh rokah in mu segel v njeno glavo. — Ne, ne to storite zdaj. Lahko imamo majhne možnosti, ampak le, če bomo lahko gremo ven iz te sobe z uporabo običajnih metod. Ne, če ste razčleniti vrata in Bog ve, kaj alarm bo postavljeno. Morate narediti premik med odprtje Senorita Fandango, Nick. Prosim, počakajte. Potem sem lahko pomagal vsaj tako moteča Zembla je moških.
  
  
  "Senorita Fandango je prvenec, kajne?" Njen nasmeh je bil zlomljen. — Ali res mislite, da ste dovolj dobri, da hipnotizirati celoten hotel?"
  
  
  Je pritisnil njeno tresenje telesa, moje celotno dolžino. Z spreten, hitro prsti, ona unbuttoned moja jakna. Ona je korak nazaj, smeh, ko je skomignil z rameni off svoje plašč. "Nick, bi mu prišli do boljše ime?"
  
  
  "Imel sem improvizirati," sem rekel obrambno. Spustil svoj plašč na tla zraven Tamara. "Mmm ... Tamara unbuttoned volne jopico nosila kot bluzo, tako da ji je veliko, polno prsi so samo delno pokrita. Vzela nekaj več korakov proč, preden je končno imeli dovolj prostora.
  
  
  "Senorita Fandango začne svoj nastop!"
  
  
  Ona unbuttoned njeno krilo in jo znižali. Njeno jopico padel kljubovalno, da ji stegna, kot majhen mini obleka. Kot sramežljiva punca, ona dvigne robom njenega telovnik in zavit njen ego okoli pasu njo. Bila je gola iz njenega stegna njene noge, razen za majhno par bele hlačke.
  
  
  Potem je začel ples. Njeno telo je še vedno nepremično. Le del, med njo popka in njena kolena tresla in bila sukanje težje kot drevja zunaj v nevihti!
  
  
  "Kaj meniš, Nick?" — Kaj je to? " je vprašala z nasmehom.
  
  
  Ki mislim svoje, je dejal. "Mislim, da ste bolj Senorita Grind kot Fandango. In Senorita La Bomba z njim.
  
  
  Ona začela smejati, nežno. Ona strgal gumbe na njeni telovnik. Njen volnene repi se je zdelo, da pade z ramen. Ona je dosegel za hrbet, da odstranite nedrček. Ona je dvignil tempo. Prišla je do mene skoraj gola.
  
  
  "Naj ne bi...?" je vprašala hoarsely, premikajočo glavo na mene.
  
  
  Poglejmo kaj storiti? Moj um je bil daleč proč, in to je zame trenutek, da bi razumeli, kaj je govorila. Govorimo v času, kot to! To ni bilo predvideno, da se zgodi! Nato ji jezik našel svoje. "Tailor, da, seveda! Da bomo težko!
  
  
  Tamara je zavzdihnila znova. Je sklonil, zgrabil svoj pas, in mi je dal dober vlečenja. Čutil je, a povlek v njegovo napeto telo. Tamara je še vedno vrti, vrti. Segel je in naredila tanko belo najlon. Sem potegnil je. Zakaj ne? Imela je prav. Mi bi bolje počakati." Kaj je najboljši način, da ubiti čas? Ustavila se je ples in pritisnil na njeno golo telo proti rudniku. Ona poljubila me je, energično. Njene ustnice so bile mokre in vroče. Ee izbral njen up, in ki jo na posteljo, naše ustnice še vedno stisnjene skupaj. Pristali smo odkrito na posteljo. Hitro sva nadaljevala s poljubi. Moj jezik je potonil globoko med moje hrepenenje ustnice v toplo votle in nato rta.
  
  
  Ona je vzdignila roke, da jih ovijte okoli mojega vratu. Vendar ih potekala ji široko narazen in potisnil hrbet v mehkobo blazine. Vstal in naglo slekel. Tamara leaned nazaj proti blazine in gledal. Roke širjenje široko, noge so rahlo narazen. Diha močno.
  
  
  Nick, " je zašepetal, ko je njena postelja je bila ob njeno.
  
  
  "Še enkrat, kot si sinoči... Moji roki hodil po hribovitem terenu njene prsi, mimmo njene bradavičke, dol njeno nemoteno želodec mehko svetlobo, toploto. Ona groaned. Njeno telo je pokazala, " neodvisno življenje pod mojim boža. Njen glas zavzdihnila v moje uho, prosila me je, da svoje popolnoma in pogasimo ognjen plamen, ki vžge moje prste v njeno ledja. On jo poljubil na ustnice, njen brado, mehko votlih njenega vratu. Moj jezik circled njene trde bradavičke. Nove vibracije hit nas. Moje mokre ustnice pobožala njeno življenje. Njen, čutila, da se ji satiny kože privijte. Moj groping ust padla še nižje, dokler Tamara zakričala z veseljem. Ona valjani od strani do strani, stokanje z navdušili, kot moje ustnice brušena njen dodal za njeno intenzivno throbbing vzburjenja. Ona je potekala iz roke v nenadnih premikov. Prsti izkopali v moje lase.
  
  
  Njeno telo se popravijo navzgor, tresenje in zvijati pod mano. Njo, čutila, da se ji mokro toplino. Ona je ležala na tleh, čakajo divje, pripravljen za sprejem mene. Zgrabila me je s silo, ki je bila skoraj vožnje me crazy. Ona izrazila veselje naglas. Njene roke ovita convulsively okoli mojega vratu, in ona me pritisnila proti oži krivulje njene prsi. Njeno telo je pod mano ponovi moj ritmično gibanje v divji, neobvladljivi sunki. Svoje kremplje izkopali globoko v moje nazaj, zdrsnila navzdol, in bit v meso mojega ledja. Ona me potisnil še globlje v njej, širjenje njenih bokov, kakor daleč narazen, kot je mogoče.
  
  
  Izpolnjuje Tamara je divji potrebe je bila težavna naloga. Je pustil svojega jezika potisnite naprej in nazaj v usta, da je tiho jo dol in spet ji zbranost. Bilo je brezupno. Navdušeni, ona zavit njene noge okoli mojega nazaj. Njeno golo telo je bilo madež z banko gorenja strast. Je upognjeni hrbet. Gor in dol. Počasi na prvi, v razgiban gibi, nato pa hitreje in hitreje, dokler na koncu vse čute so bili izobčeni okoli našega telesa. Izčrpali smo padli v posteljo, ji je bil vinjenim, ne more premakniti ji hotel povedati, da je nekaj, vendar ne more najti njene besede, je dosegel nad njo in potegnil zajema preko našega prepotenih teles. Tamara neodvisno nežno v naročju.
  
  
  
  
  Poglavje 11
  
  
  
  
  Cocktail bar je bil imenovan El Coyuntura . Če je nekdo okoli gostov — svetniki ali grešnike — ni bil tam že zgodaj v dnevu, bi že stisnemo v. Z drugimi besedami, vsakdo je vedel, bili smo prišli.
  
  
  V preddverju, je bil širok vklesan mahagoni bar s potrebno ogledala in steklenice za njim, in družaben natakar, ki so govorili tri jezike, in vse tri so bile slabe. Namesto medeninasto palico, sod, vsebovane prozorno plastično cev z fluorescentne luči. V čutno rdeča, neon, luči, vsaka ženska pogledal vsaj deset let mlajši. Tam je bilo nekaj mehkih sedežev nasproti bar, vendar je večina dnevna soba zasedli prostor za njim, ki je videti kot amfiteater, z zaobljenimi stenami, zajetih v rumeni knjigi. Okrogle mize so bili ustanovljeni okoli poštne znamke-velika plesišče in mali oder. Pol oder zasedli obljubljeno kombinacija kitaro, trobento in klavir. Glasbeniki igrajo z več navdušenja kot talent. So začasno zaustavljena zdaj, po tem, ko opravljajo Mama Looka Boo Boo z velikim navdušenjem malo prej . Nekaj manj svetnikov, se razvajali v diabolični greh ples in naletel nazaj na gneča mize ali bar, da se pridruži njihovi prijatelji. Moški so nosili črne obleke in kravate-čeprav je večina vezi so zdaj nevezan.
  
  
  Ženske so bile še bolj kislo, ih čeljusti so bile clenched, ih las je slicked nazaj in potegnil v figo. Brezoblično obleke, ki je segal od njenega vratu, da se njene noge skril njeno osebnost. Bili so malo nakresan, smeh, vozni steklasto beady oči in kričanje svoje dolge besede nad nevihto.
  
  
  Zunaj je neurje zajelo vse, kar je s strašno silo. Kljub kriči in muffling učinek težke zavese, je večkrat slišal zvok lomljenega drevesa, skale, in razbitin, hitting stene. Stavbe shuddered, in pijače, raztresena v svojih očal. Glasovanje kot je ta, Titanik, mora imeti šel, je pomislil sam pri sebi. Šele potem je bil pogum in odločnost v obraz smrti še vedno tradicionalno samoumevna. Tukaj pobožni svetniki so pili mrzlično, odločen, da se zabavajo, dokler zadnja ura. S takšno mačka, ti bi verjetno želijo, da so bile mrtve naslednje jutro.
  
  
  Njen je bil zaodrje, oder je bil odprt pred mano. Tamara je sedel poleg mene, zavit v bel list, da bi ukradli iz postelje v sobi. Ona zaviti kot sarong in vezani rdeča zavesa kabel okoli pasu njo. To je njen videz devica, strasten, vendar še vedno brezhibno nevesta čaka na svojega moža. Kljub pričakovanju v spalnici, je bil še vedno ne vem, kaj je ona se dogaja, da naredite nazaj na oder. Ni vedela, da je sama. "Igrajo skupaj za uho," je dejal, ko mi je dal na njen kostum. Po zaslišanju combo, ni bil prepričan, če bi to delo. Glavna stvar je, da si javno in občinstvo zaposlenih. Strinjali smo se na to.
  
  
  Obrnil sem se, da Pepe, ki je bil naslonil na steber približno treh metrov za nami. Bi prišel za nas petnajst minut pred leti in je zdaj igral gostitelja. Ali varnostnik, glede na izboklina na levi strani camisole je ego.
  
  
  "Jaz bom še naprej uvesti njo," emu ji je povedal.
  
  
  Bueno . _ Skupine ...?'
  
  
  "Govoril sem jim o tem nekaj minut nazaj. Po vsem, našli smo melodijo, ki pravijo, da poznajo. Ne bom verjel, dokler ne slišim to.
  
  
  "Oni so dobri fantje, senor.
  
  
  "Oh, oni so super!" Kombinirani nakazala njo. V prvi trobentač deloval pihal a fanfare, kot če ego instrument vsebuje sadje solata. Vzel je korak naprej in gestikuliral z rokami, dokler vsi so bili tiho, razen za zelo maščob ženska, ki je imela kolcanje.
  
  
  Ji zaklical glasno. - 'Yahora, gospe in caballeros, la senorita fandango! mui celebre y directamente de San Jose!'
  
  
  Pa verjetno nisem razumel, španski, ampak tisto, kar sem rekel, je bil dovolj jasen. Začeli so ploskanje. Najprej hiccuping ženska, in potem vso sobo. Hesitantly, glasbeniki začeli delati "Rumba Tamba". Tamara je na odru. Njen dobil ven. Mimo mimmo zapri jo videl plast barve bleščijo na njen obraz. Bila je prestrašena. Verjetno bolj strah, kot če hej, je to, kar je bil tekoč, da storiti z njo. Je naletel. Odin okoli moških sopel. Ona spet njene bilance. Z striptizeta korake, odšla na center fazi. Je poblisnil po kombinirani, ujete težka rutinsko, in začel čutno premakne ona bi pokazale, preden me. Njen zgornji del telesa komaj preselil. Svetleč gube stanja sukati s hitrimi krožnimi gibi ji stegna in zadnjico. Ona se je obrnil in počasi začel untie rdečo vrvico. Ona naj ga visijo kot ona nevezane to. Ee združitev začeli pojavljati samo na lastno pobudo. Ona potekala ji ego tesno njene prsi in pogledal Pepe in mene. Nasmejan, ona vrže me vezalko.
  
  
  Ona je nadaljevala stanja v njeno levo roko. Je dal drugi strani v svoji dolgi blond lasje in dvignil ih gor. Potem je začel ples. List počasi odprejo do publike, da bi lahko videli traku nedrček in hlačke. Kitarist lepo podprte ee z vibracij strune in ostro tetiva z vsako gibanje. Občinstvo je všeč. Le nekaj žensk, ki paled malo. Pepe gledal vsak trganju in kažipot z skriven pogled v njegove oči.
  
  
  Pepe dal niz okoli njenega vratu in strangled njega. Je prihitel na strani za pobeg. On priviti začasnem s zanko okoli njega. Je padel na kolena. Je bilo lažje in hitreje, da način. Poskušal je kričati, toda vezalko preglasila kateri koli zvok. Potegnil ji je težje. Uporaba vrvi kot vzvod, pritisnil svoje palce na zadnji Ego na glavo. Kreten, in ciljno valjani vstran.
  
  
  Nihče ne zdi, da obvestilo. Množice in ljudi, ki ga" nadzornik " v dnevni sobi, gledal Tamara je vsako potezo. V ritmu glasbe, ki je rasla hitreje in hitreje. Vse oči so bile na Tamara. Bila je vlekel z mrtvega desk referent v senci krila in vrgli z egom na vrhu kup praznih zabojev piva. Tamara je suknjič je bila leži na enem od zabojev. Ona zavit preostali del njene obleke v njej in vzel vse, kar je z njo, kljub Pepe je ugovorov. On je potegnil njegov suknjič več na odru in unbuttoned to. V primeru težav, Tamare lahko zdaj hitro zgrabi njene obleke. Nje, gledal jo opravljajo.
  
  
  Vzela off stanja. V nedrček in hlačke, ona zaniha gor in dol z exaggeratedly hitro in nevarno gibanja. Ona je plesala, kot da njeno življenje odvisna od njega.
  
  
  In tako je bilo. Kot je moja, mimogrede. Je spodrsnilo iz krila in dol po ozki koridor, ki je pripeljala do glavnega vhoda foyer. Je počakal za trenutek, ko je dosegla dvorani. Spomnil se vidi dva moška, ki stoji na poti v dnevni sobi. Gledali so, tako kot Pepe, kot so hotelske goste. Oni smrdelo pokrovitelji poceni Pariški brothel. Zrak njuhanje to. Vonj vrtnice vode Stahl tsenymnogy je šibkejši.
  
  
  On peeked previdno okrog vogala. Tamara je bil uspešnejši kot sem lahko upal. Dva moška je bilo le nekaj metrov stran od tam, kjer je dvorana postala glavni dnevni sobi. Eden je bil ves čas poking drugi v rebra. Očitno, poznavalci likovne umetnosti. Z .22 - kalibra Trejo in avtomatsko pištolo v roki, Pepe se pojavile v drugo smer, kot se je tiho, kot bi ga lahko, dokler je dosegel prazni jedilnici.
  
  
  V tabelah so bili razporejeni tako, da je bilo težko prenesti odkrito, v kuhinjo, na drugi strani sobe. Tabele so bile v celoti nastaviti. Smo morali biti previdni, da ne, da kam zaletel ali odmor nič. Svetloba pretakanje skozi okrogla okna v dveh mahati vrata. Včasih sem slišal zvoke v daljavi. Je nežno odrinil vrata in smuknil v notranjosti. Njen pritisnili proti groaning malo hladilnik med kuhinjo in jedilnico.
  
  
  Tam je bil sideboard s police na dnu, za jedilni pribor in usedalniki. Poleg nje, z vrata odprta, je bila velika platna omaro, polno brisače in rjuhe. Tam so bili tudi metle in pp, več segmentov, čiščenje prahu, in štiri-litrski lahko tla in poljski. Njo naj dan tiho zapiranje in peeked v pravi kuhinji. Samo njen del lahko vidimo: dva-vrata hladilnika avtomatsko pomivalni stroj, in stol, ki ga je prej videl skozi okno. Zvoke, ki jih je slišal v jedilnico prišel iz maščob ženska obračun stol. Pihanje in mrmranje, da sama, ona fiddled okoli. Hodnika v hladni sobi, je bilo treba po kotu, iz mojih vidnem polju. Ne stahl videti nobenih nadaljnjih. Nisem hotel, da obstaja tveganje, da se videli. Ni važno, itak.
  
  
  Vzel je eno od Tamara je cigarete in prižgal je s tekmo več hotel polje je vložila po sobi. Stal je še vedno za trenutek, pozorno poslušanje. Nisem slišal, razen za občasno clatter lonci in ponve in žensko astmatičnih dihanje.
  
  
  Po kajenje to, je šel na perilo omaro in vrgel nekaj brisače na prazno vedro. Je posuta malo voska na zapri in vrgel cigareto na vrhu je. Ko je videl, da bi še naprej smolder, je hodil skozi nihajna vrata, a dan nazaj z jedilnico in Stahl čakati. Pustila sem njeno omaro odprto. Tamara je dejal, da bi potrebovali dve in pol minute, vendar je bilo težko povedati točen čas, ker dvorane velikosti. Zažigalne cigarete, ki so na enem koncu žogo z enako sestavo kot zadetek — v tem primeru nit z blagovno znamko vtis. Cigareta je bila dodatno polnjene z rjavo bombaža, namočeno v saltpeter. Odprte konce cigarete so bile narejene iz pravega tobak. Sedijo v jedilnici čaka, je bil živčen, vendar ni bilo nič drugega, je to lahko storili. Ji zaupate Tamara da vsi zasedeni. Sekund minilo boleče počasi. Nato cigareta, spali ven.
  
  
  Je ogenj, ki bo za približno pet sekund, kar je bilo dovolj, da vključite segmentov v dim bombe. V bedclothes vnel, in potem brisače začel smolder. Kislo dim billowed iz omare v kuhinji. Tudi na drugi strani vrat, sem lahko vonj njenega prosojno kot ženska končno začel kričati, " Fuego ! Fuego !
  
  
  Stacionarni ji squatted, poslušanje kriči. Nato težka shaggy slišali za njo, in dve varovali, je zavpil, " Ako ! Fuego ! Njo, sem slišal ene reči. Je stopil v hladilnik, pištolo v roki. Policisti so poskušali izvedeti, kaj je gori. Maščobe ženska kričala, kodranje naročju. Vse tri od njih so bili kašelj in kašelj iz dima.
  
  
  "Roke gor," sem ukazal.
  
  
  Ženska wheezed glasneje kot kdajkoli. Na uniformiranih moških se je obrnil in yawned v dvomov. Zdaj ogenj je dosegel svoj vrh. Debela, mastna dim billowed nad kabinet, skrili dejstvo, da ogenj še gori le v vedro. Dim in smrad, mora imeti zmedeni moji refleksi kot en fant je dosegel za svojo pištolo in drugih skočil na mene. Njen strel je bil prvi v vsakem plemena. Stanovanje, oster pop od .22 bil izgubil v kriči žensko in bučanje drugih fant skače po meni. Vzel sem korak naprej, tako da je bil z mano trenutek prej kot je bilo pričakovano. Njo, dobil dol na kolena in dove med ego noge. Ko je padel na vrhu, mi je zavit njegove roke okoli njenega ego noge in vstala ob istem času. To je bil neke vrste rugby flip. Obrnil se je malo in uporablja svoj ego lastno moč vrgel ego v sideboard. V egomaniac razbil srebrno polica z bang. Je propadel, hladneje, kot je vreme zunaj.
  
  
  Kljub porazu vsakega plemena, prvi stražar ni mogel ustaviti. Z groan in gritted zobe, je poskušal odpreti loputo za svojo lepo tulec, naj bullet v moji glavi. "Mui bravo," sem rekel, brca ego v življenju in nato v brado. On klopi stiskalnice, kjer je ležal. Ženska je bila tako iz njenih mislih, da ona ne more več poslušati argumentov. "Preprosto, senora," sem rekel. Moji levi strani letel v svojo brado z clenched pest. Je zastokal in se onesvestil, kot je nežno spuščajo njo na tla.
  
  
  Njen skočil nad njimi v omari. V debel dim, zgrabil mop in je porinil v požaru vedro. Ogenj je pogašen, ampak brisače zapustil je tlečo. Ko se ji je bil požar pod nadzorom, jo potisnil mop ročaj v ročaj mirnem eno in vzel iz vedra po omari.
  
  
  Zapustil njen ego, zgrabil policisti ' orožja, nato je porinil vse tri od njih v pisarni. Je zaklenjena predal, dal ključ v minuto, in tekel čez kuhinja z digitalno hladilnik, mahati paro vedro na mop ročaj. V njeni drugi strani pa je bil kozarec iz voska.
  
  
  Ona je letel navzdol kratek hodnik, na drugi strani kuhinje in znašla v prostoru, kjer policisti so igralne karte. Karte so še vedno na mizi, in možje vrgli kuda ih. Tam je bila velika vrata za najbolj sedež. Odrinil je njen stol iz poti in leaned ramo proti veliki kovinski zapah. Vrata kliknete odpri. Njo, barged v ne iščejo.
  
  
  V "manager" je zgrabil velik revolver in katerih cilj je na mojem obrazu. Celica je bila le pet metrov za sedem metrov in je bil poln različnih trnkov in cevi. Emu bi imel za cilj prekleto slabo, da ne zamudite mene. Stal je nad radio v zadnji celici. Je bil verjetno se sprašujete, zakaj on ni mogel najti nas eno postajo. Malo pa je vedeti, seveda, da nevihta mu je pomagala ustvariti tudi preprečiti emu od prejema vseh radijskih postajah. Na revolver je bila na mizi poleg njega, poleg sprejemnik. Ego je roko zgrabil ga kot strela.
  
  
  Stekel je brez ustavljanja. Sem leaned k njemu, počitek mojo glavo med rameni. Sem swung mop na njej z vso močjo sem imel. Rdeče-vroče vedro hit Egoizem v obraz. Pištolo šla tik ob mojem ušesu. Rolling thunder, a je strel v majhen prostor, osupli mene. Njej, videl, da je padel. Premolknil in začel premikati znova. Potem je padla na samem. Mirno je odtis je bil očitno ego slabo spali obraz, čas, ki bi ga nositi za oba konca svojega življenja.
  
  
  Oddajnik je bil preprost ohišje glede na nadzorni center v templju. Sestavljena je iz več kovinske omare, oblike in velikosti kot navpično krste, ki vsebuje senzorje, gumbi in stikala. Zgornji del omare, ki so sestavljena iz kroga, veliko polje sil in masa kolobarjih, iz gole bakrene žice. Debele kable izginil skozi luknjo v oddušnik. Elektronske naprave hummed tiho. Hotel je generatorji, ki določa, električne energije, so bili verjetno se nahaja v kleti poleg kotlov.
  
  
  Je z metom glavno stikalo. Brenčanje ustavil. Roke je plesal in nazaj za nekaj metrov za trenutek, nato je padla. To je bil pobral s sovražnik pištolo in skrbno razbil vse, da bi prekinil. Potem cold storage manager vlekel njo ven in valjani njen ego pod stol, kjer policisti sedeli. Odšel je nazaj, odprl omarico, in razprši v notranjost, tla in stene z voskom. Včasih je zadnji del, da rekindle ogenj v vedro. Ona je bila vrgli gorenja brisače v mlake vosek na namestitev. Plameni planila gor, fanned v osnutku okoli kupole. Njen zmanjkalo, kljub clenched pest, ki je izginil v njenem želodcu.
  
  
  Vodja nekako spet prišel k sebi in je skočil na noge, polne maščevanja. Drugič, napadel me je nepričakovano. Ego je pest treščilo v rit od revolver enega od varovala, ki bi tucked v njegov pas. Da me rešil. Njen dih je prišel ven, spet, preden je lahko slam vrata, drugače bi bila spali živ. To je izbruhnila brezplačno in napadli njega. Požar je bil že lizanje na moj plašč.
  
  
  Da je bil videti kot gorila. On lunged na me, preklinjali v španščini. Ego ujel jo s svojo običajno judo oprijem, a trdo roko. Moji levi roki je stiskal ovratnik ego je plašč, moji desni je bil prijemanje ego je srajco. Je obotavljal. Njen ego je desno nogo zaviti okoli nje pravico, tele in vrgla njegov ego. On vplivali na stran in začel padati. Emu ji pomagala malo.
  
  
  Razjezil z jezo in sovraštvo, je clawed na mene, kakor je on padel. Ego je čevelj ujeli na pragu hladno prostora za shranjevanje. Mahanje z rokami, je padel nazaj v požaru vosek. Vsako gibanje fanned plameni še več. Odšel je navzdol na vse štiri. Znižajte svojo glavo, je zakričala v agoniji. Kot človeško baklo, jo požgali pred moje oči. Njen emu ne morem pomagati, ampak zaprite vrata. Ego kriči, niso bile več zvočne in požarne ne bi bila zaznana, takoj. Končno mu je uspelo, da globoko vdihnite. Je nujno potrebno. Postopoma je prišel za mano, da sem bil ranjen. Rane na moji rami, začela znova, verjetno takrat, ko ji stražar napadli. V lumbago bode roko boleče. Je skušal premakniti prste svoje leve roke. Zdaj njen izgubijo zavest, ali pa še naprej zakona; Njeno nadaljevanje. Bela, s katerimi se soočajo, sem razporedi skozi sobe, nazaj v kuhinjo in hladilnik.
  
  
  Odin okoli moški potrkal na perilo omaro vrata in poklical glasno za pomoč. Ustavil se je in trkal na vrata. "Senor ?"
  
  
  "Vas! Njegov!
  
  
  "Če želite, ji je na ogenj krogel na vas skozi ta vrata, takrat naprej brca ji noisily."
  
  
  Tam bil je trenutek tišine. Nato je rekel: "jaz bom tiho, amigo."
  
  
  "Bueno".
  
  
  Ko sem prišel nazaj dol po hodniku, ki vodi do faze, videl sem dva moška, ki je sedel v dnevni sobi, ki je stal ob vhodu El Koyountoura . So ožigosan svoje noge in whistled encouragingly. Ko je prišel na krilih, je razumel, zakaj. Tamara je bil oblečen le v njeno hlačke. Kako bi imela je trajala tako dolgo, je bilo eno največjih skrivnosti na ples.
  
  
  Combos so izčrpane. So igrali zbor za stotič pa, a ritem je bil še vedno močan, in Tamara je polno izkoristite.
  
  
  Z striptizeta korake, je neodvisno gor in dol, ziblje njenih bokov in tresenje njene gole prsi. Množice pozdravili v odobritev, čeprav nekatere ženske se je zdelo, blizu šok. Vse oči so bile na njej quivering bradavičke. Tam je bil zaskrbljen pogled v oči... dokler je videla mene. Njen obraz se posvetli. Sem nakazala Ay, da pohiti. Ona je prikimala neopazno in začel svoj dobitek.
  
  
  In kaj finale!
  
  
  Skupina je bila na tem, da začnete igrati melodijo znova. Tamara pobral prvi akordi in se je sklonil, da poberem stanja in nedrček. Dala je vsem popoln pogled na kljubovalno bujne okroglosti njeno zadnjico. Gledalci bi lahko jasno videli, ozke najlon vrstici ji hlačke med njo podjetje stegna, ki se je le na kratko zaostrili, ko je leaned naprej. Njene hlačke zdrsnila kljubovalno navzdol rit in tam ostal, ko je vstala in mi je prinesel list in modrc.
  
  
  "Velik je Bog," je hissed. — Mislil sem, da ne bi nikoli prišel."
  
  
  "Ustavili kmalu," sem odgovoril.
  
  
  Gledal sem njen ples nazaj na oder. Ji ziblje zadnjico so bili prekrasni pogled. Svetniki so podivjala. Ne vem, kaj ženske, ki so mišljenja, ampak nekaj okoli sebe pogledal, kot da ne bi nikoli izterja od njega. Moške krvnih žil so bili poka. Pijače je bilo porabljeno hitreje kot natakarji lahko prinese. Prvič v svojem življenju v črne obleke, ki so jih videli mehko lepoto resnično žensko krivulj in so uživali v njem. Po vsem, so gledali, konec sveta, Armageddon, in morda še Drugi vidik ob istem času. In če so bili, da bom umrl , kaj način, da se poslovite!
  
  
  Krik spodbudo je zadonel. Tamara je začela na vzlet njene hlačke. Skupina se je počutil vrhunec približuje in pahnila v spomnil melodijo. Redno gledam nazaj v svoji plešasti napad spretnosti in molil, da je debela hrastova vrata hladni sobi bi imel ogenj, in da je varnostnik v perilo omari je še vedno trese z grozo. Tamara podrli tesen elastični pas ji hlačke. Bog, zakaj ni ona je bila v naglici? Spodaj. Mehko kodraste lase postal viden. Več hrupa in kričanje!
  
  
  Je obrisal debele kaplje krvi iz čelo in podrgnil svoje bolečine ramen. Njene hlačke počasi zdrsnila navzdol svoje noge. Vzela off svoj ih in se obrnil. Ona se je sklonil, da poberem svoje ego. Ravnanje njene noge, dvignete svoj zadnjico, je pokazala moških, nekaj, kar se ne bo nikoli pozabil.
  
  
  Množice groaned.
  
  
  Kombinirani tulil.
  
  
  Tamara planila iz faze in vrgel svoje iskrene besede v mojih rokah.
  
  
  Tam je bilo veliko aplavz, vendar ni bilo dovolj časa, da gredo nazaj. Sem zaviti ji v svoj plašč in ji rekel, da bi imeli dovolj časa, da bi dobili oblečen, ko smo šli ven okrog hotela. Neoviran z njeno obleko, ona mi je sledil navzdol dvorani, da glavni dnevni sobi.
  
  
  "Nick, Nick," je sopel — " kaj je narobe?"
  
  
  "Ni važno," sem rekel.
  
  
  "Ampak...'
  
  
  "Tri kanale, ki so bili uničeni, eden je ostal. Jaz bom povedal podrobnosti kasneje.
  
  
  Smo tekel okoli hotela. Bilo je lažje, kot bi on mislil. Premolknil je za trenutek na števec, in kot sem sum, da je bilo walkie-talkie na polici pod pultom. Ego imenuje nad njo in v renčati, psevdo-vodstvene ton, ukazal ljudi v Fiat pred zgradbo za korak vstran in dovolite, da Buick mimo. Majhen poceni mikrofon hid glasovne spremembe, in Revmatizem je bil kratek "Si, señor!" Dol dvorani, skozi vhodna vrata, sva skočila v star avto in oživela je.
  
  
  V Fiat in varnostne podrobnosti, ki so bili parkirani off dovoz. Ko Tamara videl, da smo bili, da bo uspešen, ona nam je dal prijaznega vala, ki od dveh moških, kot smo opravili mimmo. Ona sproščeno nazaj na gnilo kavč in začeli smejati. To je bil histeričen smeh olajšave. Brez sape, je vzkliknil: "Oh, ste videli, teh dveh moških?"
  
  
  'Kje? V tem Fiat?
  
  
  "No, Nick, dva izmed njih so boljši v dnevni sobi!" Ona začela smejati še težje. Pogledal so tako presenečeni, ko smo pospešiti preteklosti mimmo njih. "Ah, ta izraz na ih obraza!" Tamara je bila ob ustreza smeha. — Bil sem res tako dober?"
  
  
  "Da, to so bile lepe."
  
  
  "Kaj res ?"
  
  
  "Dovolj dobra, da bi me noro ljubosumen."
  
  
  Tamara umiril malo in giggled, kot se je boril z volanom na Buick in se odpeljal proti ravnini. Kot je pričela z obleko, smeh ustavil, in na drugi strani Puntarenas, "je rekla s tihim, okleval glas," Nick, vreme. Spremeni se.'
  
  
  Dejansko. Snega je bilo zdaj uvrščajo v vrtenjem premešamo. Enkrat briljantno reflektivni nebo potemni, in veter howled kot ranjen duh nad hum od preobremenjen motorja. Drevesa, skale, in karkoli drugega, ki bi se gibala letel okoli nas v tuljenje orkan. Hailstones ricocheted off vrata in okna. Znašla sva se v svetu, ki vozijo jezen zaradi ukrepov norca.
  
  
  "Onemogočanje hotela oddajnik povzročil blizzard," sem rekel grimly.
  
  
  "In to bo še slabše," Tamara je zašepetal.
  
  
  "Da, da, dokler ne bomo uničili zadnjih oddajnik v Panami."
  
  
  Ona je obrnila k meni, bela kot sneg zunaj. "Ampak, Nick," je rekla, kar je očitno grozo. "Mi bi morali biti sposobni to narediti, da, pravica?
  
  
  
  
  Poglavje 12
  
  
  
  
  Po zemljevidu, Sangre Otoka je približno šest sto kilometrov od Puntarenas. Vendar, ko smo bili dovolj nor, da letenje v takšno vreme, nismo bili dovolj nor, da hitenja na odkrit leta. Ko v zraku, smo odleteli v širokem loku nad Tihi Ocean. To je leta skoraj dve sto kilometrov več in morda še 150 milj zaradi stalnih zigzags. Smo letel nad Chiriki Zaliv z največji otok Coiba, v kazenski koloniji. Potem smo se zaokroži Azuaro Polotoku, in prišel do 150 milj širokem Zalivu Panama. Na poti je bilo Zalivu Panama z Panama City in Balboa.
  
  
  Ves ta čas, letalo ni nič, ampak rock in potapljanje. Tamara in jaz skated od strani do strani, naprej in nazaj. Nikoli nismo sedeli še vedno. Le varnostni pasovi potekala nas v mestu. En sam pritisk je sledila še. Trup groaned in creaked, in krila je zdelo, pripravljen, da snap v vsakem trenutku. Ko je letalo iztovorjene v zraku pas, da bi zadel holding nekaj trdega s svojih ramen in izkušnje, huda bolečina. Preden smo odšli, Tamara oblečena rane in dolgotrajen povoj, vendar to ni bilo dovolj. Kri je še naprej izcedka okoli mojih ramen, namakanje mojo srajco.
  
  
  Kričala je. "Kaj so koordinate otoka, Nick?"
  
  
  "Ni še," se je drl nad hrup. "Prvi v Panama City."
  
  
  "Zakaj? Sangre Otok je v dvorani de las Perlas arhipelaga, ki je v dvorani na vzhodu tukaj, ne na severu.
  
  
  Njen, pokimal v sporazum. Otočje pomeni "morje številne otoke", in v tem primeru se nanaša na približno osemdeset malih "biseri", na drugi strani zaliva. Je pojasnil, da odprete zemljevid. "Ne morete najti vaš cilj v to juho še, in vam ne morejo zaupati instrumenti več. Potrebujemo točko, preden smo našli majhen otok v tej skupini. Mesto v dvorani je le šestdeset kilometrov severozahodno od otočja. Od tu lahko naredimo naloge.
  
  
  Po Tegucigalpa in Puntarenas, mislil sem, da sem imela dovolj vremenske vplive proti grob in neusmiljen uničenje, ki Polkovnik Zembla je obdelan. Ampak bilo je nepredstavljivo nesreče v Panama City. To je ena izmed mojih najljubših mest, z veliko lepe spomine. Sem se spomnil večer z lepa ženska v svojem stanovanju ob vznožju Mount Ancona in zbujam veter stepenim zvonovi katedrale v bližini Avenida Central. Kot smo letel nad mesto, je bil opazil ostanke katedrale, stare Vladne Palače, lepe narodnega Gledališča, Malecón Boulevard in Bovedas Boulevard s staro podzemnih zaporih. Vse, res vse, je razbil in razblinili, pobijali in raztrgale kruto scourges nekega nečloveškega nevihta. Mesto s populacijo 300,000 ljudi prenehala obstajati in se spremenila v enako velik ruševine kot staro mestno devet kilometrov proč, razed na tla v 1671 z corsair Henry Morgan.
  
  
  Balboa, angleški Kanal pristaniško Mesto, je bilo tudi veliko prostega. Iz naše razgledne točke, smo komaj videli Miraflores, Ključavnice, deset kilometrov od obale. Pri dveh kanalih, ki vodi do nje so bili popolnoma blokiran. Več tovornih ladij in tankerjev, ki so obtičali na dveh največjih ledu področjih vsaka skoraj dvesto metrov široko in petnajst metrov globoko. Pošastni veter širi po kanalih. Tam ni bilo nič, ki označuje, da stvari, ki so bili boljši, na drugi strani isthmus.
  
  
  Bil je seething z jezo na kaj Zembla moral storiti, da bi to nekoč rodovitna in bogata dežela.
  
  
  "Obrnil," je udaril na Tamara. Ne počutite dobro. - "Jugovzhodna na Isla Sangre . _
  
  
  "Ali menite, da Zembla je tam?"
  
  
  "Sem goreče upam, da je tako," sem rekel, ob enem zadnjih grenak pogled na vrtenjem bele krajine. "Če ega najde svojo, otok bo močnim v ego kri, jaz vam obljubim."
  
  
  Glavni otoki San Miguel, San Jose, in Pedro Gonzalez, so enostavno najti, vendar Zembla je zadnji skrivališče je bilo le drobtine na zemljevidu, in nič več v realnost. To je bilo skupek skal štrlečimi okoli vode pod debelo odejo snega, mesta in morske pene, ki je obdana z peščene plaže. Kot smo prešli to, Cessna odvrgel in neodvisno v spreminjajoči se zračni tokovi. Tamara boril z tiller, kot je bila zastavljena za pristanek samem.
  
  
  "Mislim, da moramo pristati na obali. Celo kamen koza ne more stati na nogah na teh skalah."
  
  
  — Kaj pa je to?" — Kaj je to? " je vprašala, ki kaže na levo.
  
  
  Ona je nagnjena ravnina, na osemdeset-stopinjskim kotom, tako da lahko njen pogled na to, preveč. Skozi mesto, ki je izgledal, kot strojnično krogle, je videl, rahel sijaj nekaterih starih stavb. So bili razvrščeni v skupine na način, stare hacienda okoli dvorišču. To je bil obdan z tri-palčni-debel kamen, stene s težka vrata s železa tramovi. Vsaj pred ih tak zgrajena, in da ni nobenega razloga za domnevo, da ti zidovi so bili ne samo kot debele in močne. Zembla je zdelo, da uživajo izdelavo stvari težko, še zlasti, ko je šlo za obrambo ali pobeg.
  
  
  "On je tukaj," sem rekel. Mojo roko stisnemo Tamara je. 'Poglej! Ego helikopter, ki je privezana na dvorišču.
  
  
  "Sem razumel njo. Vendar boste izpustil mojo roko, zdaj? Njen raje ne pade z neprikritim ego streho. Izpustil roko in najde prostor, zemljišča, v redu?
  
  
  Hej, se je nasmehnil veselo na njo. Končno smo izslediti Zembla v Ego revije. Moj nasmeh je počasi zbledela, kot sem spoznal, da ni bilo primerno ciljno območje kjerkoli po obodu. Dvoletni in čipke prodajalec Ramon Batuc zgradil svoj hacienda na vrhu krog hriba. Od glavna vrata, a pot peljala dol s pečine na čolnarni v naravnem zalivu. Hill je bil dokaj spolzka, vendar preveč strm. Preostali del otoka je bodisi preveč grobo ali poraščena z trnova, skrivenčena grmovje.
  
  
  "To je moral biti plaži," ji je oče rekel, grimly.
  
  
  "Malo nazaj je izjemen kos plaža, ki je še vedno izgleda zelo dostojno," je odgovorila, pursing njene ustnice. Ona se nagne na Cessna znova in letel proti majhen odsek vetrovi plaži. "To bo zelo težko, Nick, in ne bomo mogli priti blizu doma."
  
  
  "Kdo skrbi za malo hodi? Upam, da bomo lahko še vedno hodi, ko smo zemljišče."
  
  
  Letalo se je vila navzdol. Veter je dvignil ego in howled čez kovine. Pesek kipele okoli kolesa. Dele letala, stresel, kot če ih, je nenadoma paraliziran. Tamara boril z borijo krmila. "Imamo pregovor, v Rusiji," je bleknil, občasno. "Imajo na tesno, da volana v to situacijo!"
  
  
  Smo bili zanič v zračni luknjo. V Cessna pretresli, pretresli, in zdrsnila ob plaži v sivo, peščena dež otekle pesek. Pred nami, ostrih kamnitih vrhov jutted iz vsega peska. Na levi je določiti rampart okoli več skale in balvani, na desni grozeče steni vre surf. Ravnina, ki je šel navzdol.
  
  
  On growled na njo. - 'Up! Gor!' Moj krik je bil povraten, kot sem vedel, Tamara počel njen najboljši dvignila nos. Na plaži se je bližala na uničujoče stopnja. Nos je bil pokopan v pesek. Dolgo hiss, potem thundering pop. Smo zavrtel okoli, krilo oporniki si zlomil in vijaka zložiti nad bloka motorja, ki je bil na pol pokrit s peskom. Tla rose in metali nas na streho, kot kup človeške roke in noge. Letalo skoraj zrcaljeno več, nato pa strmoglavilo rep-prvi v ledeno valovi. Slana voda oškropijo nad nami, kot smo umaknili. Bili smo močno omejena, vendar smo stal naših tleh. Letalo zaniha nazaj in naprej v surf. Bili smo zibanje na valovih. Tamara stresel glavo, dvignil in pogledal ven na broken windows na plaži. Začuden, on je globoko zajel sapo in študiral pesek in surf pod nami. "Glasovanje kaj mi je všeč o teh komercialnih letov," je rekla z majhno nasmeh. "Vedno zemljišč tiho."
  
  
  "Ne smej se mi za vedno!" je rekla s solzami v očeh. — Sem uničil vse, kar je, vem, da ji! Nikoli ne bomo dvigniti ego v zraku spet!
  
  
  "To verjetno ne bi zgodilo drugače," sem rekel. "Pesek je preveč mehko in veter, bi lahko potrkal nas off svoje noge."
  
  
  — Ampak kaj bomo pa zdaj ?"
  
  
  "Kaj naj naredim?' Je zgrabil pletene košare, ki eda je nekoč bil v za njim. Zdaj nen je Tamara je Makarov pištolo, Dr. Mendoza je vintage pištolo, Pepe je .22 samodejno revolver, in revolverji dveh varnostnikov in manager. Dala je Tamara svojo pištolo in Pepe je, in dal ostali puške v svoje žepe. "Kaj naj naredim?'- ponovite to. "No, pa pojdimo na sprehod. Let ' s do it!'
  
  
  
  
  Poglavje 13
  
  
  
  
  Hojo smo na naši poti mimmo zahrbten hribe pod tuljenje in gori nebo. Blizzard je še vedno zbiranje moč. Teme zvišal debelejši. Nekaj kočljivih dreves creaked v vetru. Balvani so bili nenehno pada. Veter, ki sesa zrak okoli naša pljuča, kot smo tekel proti njej. Bili smo duši kot utopitev ljudi, in včasih nismo mogli napredovati. Vihar je bil zdaj trdo maso, ostro, neizprosno, in smrtonosna. Tamara je bil v obraz, zajetih v krvi, padla sados. Njo sem vedela, da nisem videti veliko bolje. Bolečine v moji rami je nosil me ven. To ni bil več samo žepni nož za meso, bolečine strel skozi mojo dušo in moje kosti. Sem se boril z njim, in z mojo trd prsti. Smo boril in razporedi, trmasto, podpirati drug drugega.
  
  
  Pol ure je minilo, četrt ure, in še pol ure. Končno smo prišli na hrib. Bili smo gledali na debelo, trdne stene hacienda sto metrov proč. Bili so ležijo pod debelo plastjo snega. Če je bilo sentries - je bil skoraj nekatere od njih-pa ne bi bilo stokanje. Bili so stiskali v dvomljive zavetju stene. To bo komaj vidni črti raztrgan moški v uniformah, se zamrznjenih teles.
  
  
  "Gremo čez steno," sem rekel. "Dve ali tri vrata bodo preveč močno zastražena."
  
  
  Tamara stresel glavo z shudder. "Ne moremo, Nick!
  
  
  "Ne moremo vedno stati niti.
  
  
  Začeli smo, da vzpenjanja na hrib v ozadju hacienda, odprite pred glavnim vhodom. V nekaterih pogledih, je težje, da se premaknete naprej zdaj. Tam so manj ovir, vendar gole površine hriba je bil buffed, ki jih veter in se spremenila v spolzki led pobočju. Tamara je bila prva, da pade, in sem imel za podporo njo. Nato pa je izgubil ravnotežje. Tamara poskušal pomagati, in nenadoma sva oba pade dol, stiskal roke threateningly. Naše vzdržljivosti je umrl, ampak se je povečal še enkrat okoli svoje pepel. Življenje se je zdelo manj pomembno kot toplino in mir, da smrti bi, in življenje slavil.
  
  
  Na vrhu smo zlezla izčrpana pod zavetje stene. Ona je bila stara. Na zidane je bil obrabljen, in tam so bile velike razlike med naravnimi kamni, so rekli. V povprečju je bila tri in pol metrov visoko. Ozrl se je navzgor skrbno in opazil, nogo in roko podpornih točk v več krajih. "Za menoj, ko sem gor," je povedala Tamara.
  
  
  "Ko ste pripravljeni?" Misliš, če si to!
  
  
  "Ko sem gor, Tamara," sem rekel odločno. Ona ni hotel misliti resnico njenih besed. "In počakajte, da znak." Tam lahko sentries, na drugi strani.
  
  
  Začel je nevaren vzpon na stari zid. Imel sem na vzlet mojega zaščitne rokavice, da moji prsti na gladkih kamnov. Chill strel skozi mojo dušo. Njen, sem se počutil, moje roke privijte. Moja kri in mišice zamrznila. Kamen razpadel pod težo mojega stopala. Njen privila do jaukati, in slišal Tamara je mehko krik groze. Za trenutek sem mislil, da sem mogel iti naprej. Potem sem se spomnil, kako blizu Zembla je bil, in misel, da ogrejete mene. Njen previdno našel še oporo. Sl našla. Z cola cola, se je povečal.
  
  
  Končni truda izvajajo me čez rob na široko, ravno vrhunec. Ostro črepinje iz stekla, ki so bile raztresene po celotni dolžini, ampak sneg in led odpravilo ih učinek. Dejstvo je, da mi je pomagal, da ostanete na spolzki površini.
  
  
  Sem bil na tem, da gesta za Tamara za menoj, ko sem ujel vpogled v dežurni. Bil je v paketu gor, in s svojo glavo, sklonila, njegove roke globoko v žepih, je hodil počasi naprej in nazaj med steno in najbližje stavbe. Avtomatsko puško obesite njegovo desno ramo. Hodil je čez, na katerem je bila leži stokanje. Njo, pogledal Tamara opozarjajo njo. Ona ni upoštevajte moj ukaz in je bil že plezanje po meni! V dežurni prišel do lizati. Dovolj blizu, da sliši, če se je kaj zgodilo. Njen dih, ujete v grlo.
  
  
  Tamara izgubila ravnotežje in padla. Ona naj si začuden jok. Ne veliko, samo malo glasneje kot neprostovoljno vzdih, vendar dovolj glasno. V dežurni takoj pogledal radovedno in me zagledala. Njen skočil.
  
  
  Človek zavedal, da so njegove dolžnosti in poskušal braniti sam. Prepozno! Bil je še vedno dviga puško, ko je bil vržen stran ego, pristanek na vrhu od njega, kolena iz emu v življenju. Njen puška je bil pobrali za Ego rook, zrcaljeno več, in udaril. Rit hit emu na strani vratu. Je zavzdihnila in zamrznila. Ego cilj je bil na nenaravno kota trupa.
  
  
  'Nick!'- zašepetal od zgoraj. Pogledal sem in videl, Tamara, ki je sedel na stokanje tla.
  
  
  "Nisem mogel čakati za njo...'
  
  
  "Ni važno," sem hissed. 'Skok.'
  
  
  — Bo, ste ujeti mene?"
  
  
  "Vedno dragi."
  
  
  On postavi puško na vrhu brezosebni dežurni in iztegnil roke. Ona je padla. Bila je ujeta z ee. Tudi, čeprav ni bilo mehko objem, bilo je precej prekleto lepo. Je privila do mene in poljubil mojega vratu. "Kaj pa zdaj?'Kaj je to?' je vprašala tiho.
  
  
  "Glavno stavbo. Obstaja velika verjetnost, bomo našli Zembla in Ego tam, zadnje polje sil oddajnik. Moramo uničiti ih obeh.
  
  
  "Oh, je, da so vsi?" je rekel s sarkastičen ton. Ona nudged padle dežurni z toe njen zagon. "Koliko ih bo med nami in Zembla?"
  
  
  'Ne vem. Preveč, se mi zdi.
  
  
  'Da. In so imeli do nas in nato ubil nam ali nas vodi ven, dokler ne bomo zamrzne do smrti. Mi smo zaljubljen zdaj, da smo za zidom. So nekaj metkov, da imamo, malo za spremembo. Ali imate kakšne druge take dobre ideje? Poslušal sem ji v tišini. Ona poskušal skriti svojega strahu, z njo cinizem. To je povsem naravna reakcija. Vsakdo, ki se ne boji za dober razlog, je bedak. Tamara je bila težka, praktično, pogumna ženska, in ne bedak.
  
  
  — Nimam pojma, " sem priznal. "Mi lahko samo potrudili in upam, da. To bo težko, vendar moramo poskusiti."
  
  
  Ona je prikimala resignedly. "In po tem je več, Nick, bom poskusil povedati nekaj lepega."
  
  
  "Bom krik na pomoč," je rekla z nasmehom. V senci stavb, smo se pojavile na zadnji hacienda. Je bil raje dežurni, ki jih je samodejno, dokler nisem odkril, da je njen mehanizem zamrznila. Ego pawned in je eden od pištole.
  
  
  Prišla sva v kotu in se ustavil. Pred nami je bila dvorišče s helikopterjem. Študiral je dolgo, ozko glavno stavbo, kjer je upal, da bi našli Zembla. To je bil večji kot gospodarska poslopja, s prikritim verandi, ki teče po vsej dolžini. V centru je na vrata, skozi katera avtomobilov, lahko vnesete na glavni vhod.
  
  
  Na verandi je bila temna in komaj vidno z vrtenjem sneg. Imel sem močan sum, da je bil dežurni nekje drugje. Eden ali več, vsi živčni in hladno, z mravljinčenje prstov. "Bomo najdaljša pot," sem rekel. Smo stekel nazaj naslednji stavbe. On bi raje, da teče, vendar previdno in tišina je bila na dnevnem redu. Počasi smo se preselili na. Na tej strani hacienda je bil drugi stavbi, ki je videti, kot garaža. Naredili smo to, da drugi konec brez incidenta. Na desni je bilo odprto prostor, približno deset metrov. Za njim je bila glavna stavba.
  
  
  Smo stal in poslušal pozorno. Nismo slišali ničesar in tekel nazaj v glavno stavbo. Pred nami je bila dolga vrsta okna z kovanega železa palice. Monotonijo je bil prekinjen po dveh ulicah, ki ločujejo Rivnenskaya vrstico v tri dele. Tam je vrata za seboj, in drugo vrstico operacijskega sistema windows, nekateri, ki so bila osvetljena. Kratek tlakovanih cest stekel iz vrat v stavbi na ogromen glavna vrata. Tam je bil kiosk v bližini vrat, ki so videti kot plačilo telefona. Čaka govorilnicah. Ozke odprtine bila osvetljena.
  
  
  'Prekletstvo. Moramo prečkati dovoz, in to je varovano.
  
  
  "Mogoče pa ne bo ustrelil, ženska," Tamara je dejal.
  
  
  'Zakaj?'
  
  
  "Morda boste želeli, da postavljajo vprašanja, prvi."
  
  
  "Tamara, če menite, da lahko sprejme vabe..."
  
  
  Je morda tudi že govoril zidu. Upogne navzdol, je hitro prešla pod windows. Jaz sem se ji, v upanju, da si ne bi preveč nepremišljeno. Imel sem občutek, da bi ustrelil prvi in nato pa se postavljajo vprašanja. Smo se pojavile mimmo na prvič po dveh vrat in naslednji skupini za windows. Tamara je bil pol metra stran od mene. Ona je bila prepričana v svoje gibanje, in vedel je, da nisem mogel ustaviti jo brez tveganja ogrevano pogovor in morebitno odkritje. Poskušal sem, da mislim, da alternativne, vendar nisem mogel najti. Prišla sva na začetku drugega dan in naslednje okno. Nenadoma je zaslišal glasove.
  
  
  'Počakaj! njen je zašepetal, energično. Na moje posebno presenečenje, ustavila se je in se splazil čez mene. Svetilke blinked. Bomo pogledal v okno.
  
  
  Polkovnik Zembla bil pacing gor in dol ljutito. Nisem slišal, kaj je govoril. Vendar pa je ohranil poriva svojo pest na mizi sredi sobe. Stol je bil prekrit z elektronskimi deli, tranzistorji, elektronska vezja, spajkalnikov, in klešče. Za Zembla so bili enaki, kovinske omare in plošče kot v Mayan temple. Le-ti so bili odprti. Palice je bil odstranjen, in napeljave, ki je bil wriggling kot čudno perm. Ni bilo težko predstavljati, kaj je delal v tej sobi. Ima zgrajeno novo glavno nadzorni sistem za svoje smrtonosne plot osvojiti Srednja Amerika in ustvarite Tretjo Mayan Imperij.
  
  
  Spraševala sem se, če je govoril, da Hema, ko drugi človek s tanko, mustachioed obraz prišel, da stoji poleg njega. Zembla je accomplice zdelo še bolj povprečna in hladno-blooded kot kdorkoli drug. On je razpletla v snop grafa dokumentov. Dva moška je bilo tako engrossed v razpravah o svojih načrtih, da sem upal, da pristop malo polizati. Iz kota njegove oči, je videl, šest drugih moških, dveh oboroženi stražarji, in štiri tehnikov v bele plašče, verjetno delajo na tekočem traku. Tamara me je pogledal questioningly.
  
  
  Z revmatologom, pokazal vrata za nami. Je nežno odrinil zapah in leaned proti debelo drevo. Vrat ni bilo zaprto. Smo se pojavile znotraj in poslušal glasove, ki so v sosednji sobi, v hladni dvorani.
  
  
  '...ubiti takoj! Polkovnik Zembla je glas je bil nadvse dogmatska. "Če ne dobim stanje pod nadzorom, v naslednjih nekaj urah, vihar, postali preveč močni za ročaj — tudi za mene! dej
  
  
  "Mi lahko ustavite namestitev," podrejenih predlagal, da ego.
  
  
  "Tohel, to je delo izdajalec."
  
  
  "Ne, gospod. Poglej na R oddelek tukaj. Fantje samo nimajo potrebnih delov, da bi se to oddelku skupaj. Ego ne more biti zgrajena v naslednjih nekaj ur, tako da...
  
  
  "Si upaš predavanje me o R Oddelkov! Kdo je ustvaril temo? Svojo sami, mar ne? Bomo našli način, da rewire napeljave. In ne želim slišati več defeatist govori iz vas. Nikoli ne bom dal gor na Tohel, tudi če je moje kraljestvo je večno zakopane pod ledom! Ni bila moja krivda. Jaz sem popolnoma. Če je to Nick Carter...
  
  
  Tam je bil splošni žuborenje protest, ki je bil skrajšanju nenadoma z Zembla je gorile, Tochel. — Ste še vedno prepričan, da je za naš neuspeh?"
  
  
  "Začasno korak nazaj, ne pa neuspeh. Ampak nenehno poslabšanje vremena kaže, da druge postaje, ki niso več dela. Da, njen, prepričani, da Nick Carter je imel nekaj opraviti s tem. Ne vem, kako je izvedela ih lokacijo, vendar je prav tako odkrila svoj Mayan temple. In emu, prekleto to, uspelo popolnoma uničiti ego.
  
  
  "Obstajajo poročila, ženska..."
  
  
  Zembla nasmehnil contemptuously. "Daj Carter je priložnost, da bejba v predivo in zdravljenje te romance kot piknik na spol klub . Vendar v tem nevihta, ga nikoli ne bo dosegel otok. In če je za nekatere miracle on preživi, ne bo nič rešiti. Druge postaje, ki niso bili pripravljeni za ego napad, zato smo pripravili!
  
  
  Shaggy boot slišal njo. Nenadoma je uniformiranih mož se je pojavila na koncu dvorane. Ego je ust padla odprt na izvedbo zastavo, kot je dosegel za svojo puško. Tamara in sem se nagonsko obrnil. Smo odpustili, ne da bi razmišljal. Ena gawk vstopila v emu je grlo tako, kot da je začel kričati, drugi izpadlo emu oko. Ne vem, kdo je prišel. Je padel nazaj, njegova puška clattering na tla. Kri poškropiti povsod. Nismo videli dotik tal; bili smo že gibljejo znova. Ne reči besedo, da nas, smo delali skupaj kot dobro usposobljeno ekipo.
  
  
  Smo planil v sobo. Ti revolverji so injekcija, ogenj, še preden vrata so bila v celoti odprta. Z osupla izražanja, Odin okoli varovala zgrabil z rokami, in padel. Tamara zavrtel okoli in udaril lepo luknjo v drugem dežurni kot je dvignil orožje. Eden tehnik propadel, drugi pa počasi potonila na kolena. Hitro, kot panther, Tohel prevrnil debel lesen stol. Deli in orodja letel proč. Potegnil Polkovnik Zembla v kritje za njim. Ego je .357 Colt začel bruhajo ogenj. Zadnji dve tehniki, osupla in poguma za naš napad, pojavile na odprta vrata. Bili so tako pozno. Tamara je cilj in smrtno ranjen ih, pa so se znižale.
  
  
  On ducked, da bi se izognili Tohel je strel. Moj revolver je bil prazen. Ego vrgla na Tohel in zgrabil začetku drugega. Tochel ducked, in pištolo treščilo v kabinet za njim. Zembla napadel me je, kot norec. On leaped čez stol, kot če bi bili premaga oviro. Kot tiger, je lunged naprej in trkal me off nogami. Smo padli na tla skupaj. Naši prsti ni imel časa, da obkladek v pesti. Ampak drugi revolver je bil trkal ven okoli mojih prstov, tretji zdrsnila iz moje doublet v toplotno barve. Zembla je težko lobanje treščilo v moje čeljusti in se pasle nos, ki je bled okoli njega, in moji prsti izkopali v moj ego je za lase pod nasumice. Moja pest, vstal in se vrnil v emu korist. Je zarežal v zadovoljstvo, ko je slišala njegov nos odmor. Ego je koža in meso je bilo razdejano. On howled, ki boli. S hitro kreten, se je obrnil glavo stran, in ki je shranjena zanj. Drugače, smrtno kosti fragmenti bi prebodli ego je možganov.
  
  
  Ego je odziv je bil koščen kolena v moje življenje. Poskušal je, da zgrabi drži mojo nogo, ki ni bila holding ga. Smo valjani enega nad drugim. Mi, Tamara, in Tokhel nisem upal streljati na nas. Vendar pa so streljali še enkrat, na drugo od blizu, ne da bi dobili nam enim hit. Zembla je še vedno poskuša, da bi prekinil moje vezi ali moje noge. Vsako pleme rudnik ima svoj ego v svoji nezaščitene dimljah. Sem mislil, da sem ga ubil. Sem slišal mu stokanje in občutek mu je tresenje. V naslednjem drugi, Tohel kurjene na sanctifications. V sobi je bilo zavito v temo, in v temi Zembla zlomil brezplačno in izginil.
  
  
  Sirene wailed. Zvok je bil skoraj izgubljen v bučanje viharja. Tamara in jaz bi šel ven naključno. Zembla in Tochel ne. Vedeli so, stavbe znotraj in zunaj. Ih shaggy slišal ji v hodniku. Oni so izginili. Njen besen rummaged skozi zahtevali orožje. A revolver našla. Tam je bil še vedno žepni nož, ali je bil naložen. Čutil je, roko na njegov rokav. Tamara. Smo hodil ven na hodnik.
  
  
  Zunaj, na dvorišču in v ozadju hiše, Zembla ljudi prišel do življenja. Sirene še naprej wail, in vrata so se odprla in dve smrtonosne utripa ogenj je prišel rushing na nas. Ona je bila posneta z revmatizmom. Čutil močno užasavanje, in dišalo je oster vonj smodnika. Ne vem, če je zadel nič, ampak sem bil precej prekleto srečni, da ugotovite, sem imel revolver polno krogel. Smo planil hodniku in ven na dvorišče. Ponoči, smo lahko slišali kriči vse okoli nas.
  
  
  Smo tekel. Nekaj zavpil ljutito, drugi navdušeno, in vse to je bilo večje zaradi teptali škornji. Odin okoli Zembla je moški naletel in padel na tla. Krogle, stekel skozi vrata, polnjenje zraka z delce in svinec. Smo kar naprej teče na vrata na koncu dvorane. Tamara, prestrašeni, ampak se določi, tekel, da stoji za mano in jaukati.
  
  
  Tekla sva skozi vrata, in v zunanji dvorišče. Ti mogla zaprositi za boljši cilj. Zvok naših tekočih metrov je bil spremlja crackle strele. Vlaga, ogenj ustavil, tako nenadoma, kot se je začel. Smo impulzivno planila samo zavetje, smo lahko videli, kup zdrobljen lesenih zabojih. Oni so bile zgrajene okoli debele deske s kovinskimi trakovi in so bili uporabljeni za prevoz občutljivih elektronskih naprav. Ti so se kopičijo do služijo kot kindling. Požar je tulil in naboje treščilo v zemljo za nami kot smo dove besen med zabojev.
  
  
  Mesto krogle, tore po naših surogat skrivališče. Ona je potegnil navzdol po Tamara. Prvi dve osebi na približuje vojske so bili preveč nestrpni, da bodite previdni. Dva posnetka in sta padla v sneg. Začel je premikanje zabojev, kot norec, da krepijo našo obrambo. Debele deske absorbira krogle. Samo siten neposredno hit lahko udaril na nas, sicer bi se morali plaziti po hiši za nami. Pogledal je navzgor, ampak videl nihče v windows. V okolici moških zažig nas s svincem, kot če naše puške so vrtne cevi. Ne glede na to, katero smer se je ozrl, je bilo preveč ljudi pobegniti. In imamo le nekaj krogov levo.
  
  
  Nenadoma, predvsem hrup, je slišal zvok električnega zaganjalnika. Helikopter je rotor je začel vrteti zelo počasi. V katodnimi, sem videl silhuete dveh moških. Tretji človek, ki je stal samo okoli policisti, je bil naglo fotografiranje helikopter je ustavi in vrvi iz vseh strani. Tam je bila samo ena gawk levo v svoj revolver. Vzel je skrbno cilj in zadel cilj. Je straža zakričala in začela trzanje. Je zavpil tako glasno, da strelu ustavil za trenutek, kot vsi stared na njega.
  
  
  "Tamara, daj mi nekaj, da ustrelil."
  
  
  "Samo uporabljam pištolo." Obstaja šest več krogel tam, " je rekla, predajo mi Makarov .
  
  
  Ona vodi v .22 Pepe za sebe. Dejstvo, da ona ni oklevajte, da mi svoje revolver je bil gib, nikoli ne bom pozabil. Ona stared na helikopter. Motor je bil nameščen pri polni moči za ogrevanje. "Ti bom crash v tej nevihti."
  
  
  "Mogoče, ampak ne moremo sedeti tukaj in gledati. Želijo pobegniti, in če jim uspe, bodo začeli vse znova. Še huje, so levi oddajnik in si slišal, kaj Zembla rekel o tem.
  
  
  "Ampak mislil sem, da v sobi je bilo..."
  
  
  "To je bila samo nove osnovne sistem nadzora, ki so bili namestitev. Smo dal niti za to, ampak je začel drugi oddajnik nekje drugje. Na dell sama, ego je bil čaka na njo, na drugi strani vrat, kjer smo lahko videli vse tiste luči."
  
  
  "To pomeni, da nihče ne more ustaviti nevihta v nekaj urah. Vsaj, če Zembla pa govori resnico. Potem se vreme ne bo nikoli treba nadzorovati še enkrat!
  
  
  'Da . In težava je v tem, da Zembla je ponavadi prav.
  
  
  Streljanje nadaljuje kot helikopter počasi in unsteadily poletela. On zaniha nazaj in naprej. Fotografiranje je ustavil drugem času, ko je v pilotski kabini vrata swung odpri. Na sovoznikovem sedežu, je opazil, Tohel je pusto, mišične okvir. Ego hranijo na široko odprl vrata v začetku. Je imel pištolo Colt v svojo desno roko, ki je držal s svojo levo roko, upognjena, in ji kaže prav pri nas. Je zavpil nekaj, kar nisem razumel. Očitno, krik je bil namenjen za Zembla, ki je bil v vlogi pilota. Helikopter lurched nekoliko in skidded v našo smer.
  
  
  "Ti prasec! Bila je seething z jezo. — On je, ki prihajajo na nas je, da bi ubil nas kot zajci!" Ne znižajo svojo glavo, Tamara!'
  
  
  "Vse prav," je rekla, njen glas podjetja.
  
  
  V hipu, smo morali izbrati. Če smo dobili iz naše blokado, Zembla je moški bo ustrelil nas. Če ostanemo, kjer smo, smo bo strel od zgoraj. Razočaranje in jezo oprati nad mano, kot je helikopter, ki je letel do lizati.
  
  
  "Prekleto barabe!" Slišal sem, sam growl. Moje roke priviti na pištolo. To je storil z obupno in nepremišljeno brusqueness. On skočil med zabojev. Ostro bolečino strel skozi moje ranjenih ramena in prsi, kot sem vrč v težkih drevo. Plošče odskočila, zabojev padel. Ji je skočila v dvorišču pod približuje helikopter. Je ujel pogled Tohel je presenečen obraz . Je odzval nagonsko, hitro, zahvaljujoč leta usposabljanja. Ego možganov a .357 Colt magnum strel na meni in me odpustili. Težka gawk spali moje roke in raztrgal dolgo luknjo v svoj rokav. Makarov je pištolo letel okoli moje roke in pristal nekaj metrov stran.
  
  
  Tochel slišal je njen smeh. "Poskusite, da bi dobili Ego Carter!"
  
  
  On dived za orožje, valjani več, in nerodno odkorakal potegnil ego izpod njegovega telesa. Pištolo, thundered, twitched, in thundered znova. Moje telo se je zdelo, kot je pripadal dve različni osebi. Moji levi strani je bila gori več kot boleče in je bil skoraj paraliziran; moji desni strani je bila v redu, kljub nove rane. Helikopter pretresli nekoliko. Zembla mogel obdržati ego, pokončno v močan veter. Morda ego je tudi pretresla moje posnetke. Tohel odpustili in zamudil. On zaniha nazaj in naprej, poskuša preprečiti pitching. Ego ogromen topi krogle treščilo v snegu poleg mene.
  
  
  Tamara je bil na kolenih, naslonila glavo proti zaboj. V presledkih med izstreliti salvo, slišal je njen predirljiv krik. Prvi in edini, ko sem jo videl, je bila strah iz svoje pameti. Skoraj nagonsko, je streljal, tretji bullet. Videl je njen trenutek kasneje, ko Tohel nenadoma cringed, kot če trebuhu vrata. Ego je oči bulged okoli njegove glave. Ego glas narejen hrup, ki niso bile besede, vendar brez pomena kašelj. On coughed, kričala in potegnil sprožilec, ki na svoj prazni Magnum. On tensed in tresla. Nato se je počasi leaned naprej in je padel iz helikopterja.
  
  
  Tohel udaril ob tla s thud. Osupli, ego ljudi stared v napete tišine, kot da bi mogel razumeti, da ih vodja je bil mrtev. Njen sedel tiho v z ledom pokrita dvorišče. Čutil je, šibko in slabo. Edini zvok je bil Tamara je mehko whimper in nenadno pospeševanje helikopter, kot Zembla narasla, gor in stran.
  
  
  Je slabost je izginila, vendar ni bilo nobene šibkosti. Sem se spustil na kolena, ignoriranje tveganje, da bi ustrelil, ki jih ljudje okoli mene. Nagnil se je naprej v vetru helikopter je propeler. Makarov je bruhanje in trzanje, kot če je imel življenje svoje. Moje zadnje tri naboje whizzed skozi krhko tlačnih posod. Za trenutek, se je bal, da je imel odpustili prepozno, in da helikopter je bil že letenje previsoka. Ampak potem glavni vijak začel ustvarjati čudno, brušenje zvoke. Helikopter je raztresena in raztresena, kot Zembla poskušali usmerjati. To prepričali in dvigal višje in višje nad hacienda. Nato nenadni šok. Začel je, da potisnite navzdol. Nekaj eksplodiral in kos kovine letel nad nami. Slišali smo majhno eksplozije. Helikopter je vel negibno za trenutek. Drobne plamene polizala kapuco. Nato dove v velikem loku in trčil v drugo krilo hacienda je glavna stavba.
  
  
  Z grozno želi nekaj petde -, helikopter trčil v sosednji stavbi skupaj s Zembla. Sem bil vržen na tla. Kose steno letel okoli dvorišča, skupaj s tramovi, okna,in zidane. Streha je propadel v kraju, kjer je helikopter udaril velike luknje. Lačen plameni blazed visoko v nebo. Z njo omotica, je skočil na noge. To ni prekinil vse, toda moje že poškodovan nos, ki je bil zdaj krvavitev neprekinjeno. Zadihan, je naletel skozi zabojev najti Tamara. Imeli smo dobili od tod. Moj groping roko dotaknil mehke krivulje. Za trenutek, se je privila do mene in nežno tekel moji prsti skozi njeno blond lase. Zaščitena z zdaj porušili blokado, je brezhiben.
  
  
  Plamen, ogenj se je hitro razširila. V žarečo svetlobo, je videl, Zembla v preostali moški teče okoli. Imeli kam iti in niso vedeli, kaj storiti. Ni bilo organizacija več. Ih vodja je bil mrtev in ti ni imel ciljev levo. V takih okoliščinah bodo dvakrat premislite, preden umrejo junak je smrt. Vendar so bili še sovražniki, nevarne sovražnike. Če smo imeli priložnost za pobeg iz vse to, to je šele zdaj.
  
  
  Smo zlezla okoli zabojev in tekel nazaj najbližje stavbe. Vsakič, ko smo skakali iz poti in ducked ko nekdo tekel mimo mimmo. Brez diha smo organizirali nazaj na mimmo je gori glavne stavbe. Nasmeh na Tamara je ustnice mi je rekel, da je mislil na enak način, kot njo. V tem ognjen plamen, Zembla je zadnji oddajnik je bila uničena in se obrnil v odpadnih kovin.
  
  
  Skupina moških najdete nas na glavni vhod in odprl ogenj. Krogle whizzed menacingly okoli nas, razbitju opeke stene na obeh straneh nas. Smo ducked skozi vrata, zaloputnil ih je za nami in pritekli na široko tlakovanih poti. Tuljenje žvižgom je leden veter, pomešano z crackle ognja in škripa od zrušenja stavbe za nami. Bilo je kot simfonija iz pekla.
  
  
  Smo prišli do dna hriba in je bila zdaj prisiljena, da prebroditi visok nasip balvani. Silovit vihar potrkal Tamara off svoje noge večkrat. Ona je pomagala, da se njene noge tako, Ay, ki je takoj padla dol na spolzki ledena pot. Nadaljevali smo na naši poti.
  
  
  Davi smo končno dosegli na zaščitenem zalivu v čolnarni. Vse, kar lahko mislim o tem, je bil čoln in kako, da bi to move. Samo tam je bilo treba čoln, če smo hoteli preživeti to. Odrinil je vrata odprta. To ne bi budge, in nisem imel moči, da knock out z mojega ramena, potem pa Tamara tiho strel skozi ključavnico na Pepe je revolver.
  
  
  Z zadnjim naporom, smo umešana nad dock. Je bil čoln. Bleščeča ten-stopala cruiser jahte trznil divje kot izkoriščen stallion. Greva ven na morje ni zdelo varno, brez tveganja. Jahta je bila zgrajena, da drsijo skozi valove ob visoki hitrosti, ampak v tej nevihti, bi zlahka prevrne v težkih nabrekne dokončne čolnarni. Vendar pa je zadnja stvar, kar sem hotel narediti je bivanje na otoku.
  
  
  Tamara odprl velika vrata in nevezan vrvi. On rummaged pod armaturno ploščo in ogreti motorja. Moje mišice ached vsem mojem telesu. Moški tekel do čolnarne. Jaz jih je slišal kričanje in streljanje. Za njo, in pritisnete gumb start. Motor je začel, sneezed, chirped, in nato growled do življenja. Ona je bilo megleno zaveda, da je moja roka je bila nagonsko dosegli za plin. V renčati pod nogami postal nasilen utrip. Jahta je letel okoli čolnarni in v potoku, kot prvi moški se razpoči skozi zadnja vrata.
  
  
  Zunaj bay, grobo valovi Zalivu Panama hit nas. Njena hitrost je bila zmanjšana, dokler ferret je hitro presegla tri vozle. Morje je bilo seething masa bele pene, ki se počasi vodoravno nad nami. Čoln ni imel časa, da obrnil. Lok je bil pokopan in v zraku na drugi strani vala. Voda planila besen od naprej krova in iz streho kabine. Bil je prešibak, da imajo čoln. Kri trickled navzdol moje roke in navzdol nosu. Sem moral zapustiti vožnje. Njo, čutila sem spadajo. "Prevzeti nadzor," je rekel, skoraj unintelligibly. "Tamara, dobili za volanom. Ne morem... Je yawning temi nezavesti zaprta v me. Vzel je eno zadnjih pogled na nebo in se je nasmehnil. Vreme se je spremenilo.
  
  
  
  
  Poglavje 14
  
  
  
  
  Sem sanjal, da sem bila leži v viseči mreži. Razburjenje pretresli me nežno naprej in nazaj. Njen bila iztegnjena, brez čevljev in z jakno, pod svojo glavo, namesto blazino. Čoln sedel nepremično s tiho stroji. Svetloba, veter je pihal; sonce je bilo vroče.
  
  
  Moj drugi vtis je bil, da sem bil še vedno sanjam. Imel sem enega od tiste čudovite erotične sanje, ki se vedno zdi, da je konec, ko se stvari začnejo bolje in pustil občutek razočaran zjutraj. Tamara je bil naslonil se je nazaj ograjo v samo nedrček in hlačke. Kako ji dolgo, gibak noge so ispruži na krovu, njene razgradnje obokan, njene prsi bulged, in njen obraz nagnjen do ujeti čim več sonca, kot je to mogoče, je čutno vizijo, ki sem ljubezen, da vidim v sanjah. Ampak ona je bila resnično, resnično, kot sonce! Je zavzdihnila in flexed njegove roke. Bolečina je bila resnična, preveč. Njen sel je iskren. Čoln je bil poplavljen z modro vodo. Morje je bilo mirno in nebo je bilo osupljivo jasne. "Živjo," Tamara je dejal, nasmejan. Ona dvigne roko čez oči, da blokira jasno svetlo sonce.
  
  
  "Živjo," zarežal ji revmatizmu. "Mi smo viseče."
  
  
  "Mi smo zmanjka goriva."
  
  
  "Oh,.'
  
  
  "Nekaj minut po tem, ko ste izgubili zavest, motor purred in se ustavil. Svoje nič drugega, sem lahko naredil.
  
  
  "Ne, seveda ne.'
  
  
  "Sedanja bo nas na kopno, v nekaj urah."
  
  
  "Bomo zaseden. Malo počitka ne bo bolelo nas.
  
  
  "Mislim, da je tako, je preveč," je dejal. Ona se nagne glavo nazaj. "Prav imaš preveč vroče v teh oblačilih, in je želel, da bi dobili nekaj sonca. Upam, da vas ne moti."
  
  
  "Kdo je? Nikoli!'
  
  
  Moj pogled zdrsnila čez jasno, turkizno morje na misty obali v daljavi. Panama je sijala v luči, in morje je še vedno. Čutil je tišina. Nismo imeli dih vetra. Ne eno žival rustled v močvirje trave, in nismo slišali enotno skozi gosto smaragdni gozd. Bilo je še prezgodaj za to. Reke in kanali so še vedno posuto z debelo mase ledu. Vendar led se bo kmalu crack in sesulo. Taljenja snega iz gore lahko povzroči začasno poplave tu in tam, ampak to je bilo tudi v prihodnje. Človek in zver so bili še vedno osuplo, poskuša pobegniti neverjetno grozote ustvaril Zembla je nesramna nevihta. Kasneje, bodo začeli žalovanja svoje mrtve sorodnike in začeti obnovo svojih domov. Ampak, da bo kasneje...
  
  
  Je vdihnil v topli, dišeči zrak in zasajene z nogami trdno na krovu. Sem imel velik nasmeh na obrazu. "Bilo je vredno boriti za."
  
  
  Tamara rose z languid milosti. Prišla je do mene in nežno ovije roke okoli mojega vratu. Prsti prijel gumbi mojo bluzo. Njeno roko zdrsnila čez moje prsi.
  
  
  "Navdušenje je konec," sem rekel. "Ni vam treba skrbeti več."
  
  
  "Nikoli nisem bil za to, Nick, ampak mi je všeč."
  
  
  "Ko smo dosegli Panama, naše poti se bodo razlikovali. Dokler ne ...'
  
  
  "Ne," ji je zašepetal na žalost v mojem ušesu.
  
  
  "Imaš svoje odgovornosti, in sem rudnik, in mi nikoli ne bo spremenilo s pomočjo drugih. Vse je bilo v redu in bo v redu, dokler ne bomo prišli do Ožine."
  
  
  "Čoln je viseče."
  
  
  — In tam je nič ne naredimo.
  
  
  "Razen, da se zabavate, ko smo še vedno lahko."
  
  
  On jo poljubil na grobo potegnil k sebi in potem trdi in voljno telo.
  
  
  Ona je bilo narobe. Navdušenje ni bilo več še.
  
  
  O knjigi:
  
  
  Vse se je začelo s popačenimi radijsko sporočilo, ki ga prejme AX agent v Mehiki. Zdaj Nick Carter je bil, zaradi česar svojo pot skozi gosto džungle Nikaragva, ki so jo imenovali Komar Obali. Ego je bil oblegali s komarji, strupenih kač in neznosno Savchenko. Ego je potovanje je bilo brutalno, vendar je imelo, da bi našli starodavne Mayan temple. Polkovnik Zembla je sedež so se tam nahaja. In to se lahko spremeni Srednji in Južni Ameriki v polarni regiji. In kot mrzlo grozi, da bo prekinil, Nick je treba tudi prepričati ruske KGB agenta Tamara Kirova, da Amerika nima nič opraviti s to peklensko sheme.
  
  
  Toda Polkovnik Zembla uspe rekindle njegovo ledeno grozo. Nato Nick Carter, bodo morali to nemogoče...
  
  
  
  Kazalo vsebine
  Poglavje 2
  
  
  Poglavje 3
  
  
  Poglavje 4
  
  
  Poglavje 5
  
  
  Poglavje 6
  
  
  Poglavje 7
  
  
  Poglavje 8
  
  
  Poglavje 9
  
  
  Poglavje 10
  
  
  Poglavje 11
  
  
  Poglavje 12
  
  
  Poglavje 13
  
  
  Poglavje 14
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Morilec: Oznaka za ime Jastreb
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Morilec: Oznaka za ime Jastreb
  
  
  Namenjena za ljudi iz Tajne Službe Združenih držav Amerike
  
  
  
  Prvo poglavje.
  
  
  Je polizala svoje suhe ustnice z njegove debele jezika in squinted na sonce nad glavo. Njegova usta so okusili, kot so star papir, in ni bilo dolgočasno, vendar vztrajno brenčanje v njegova ušesa.
  
  
  Nemogoče je bilo, da točno vedo, kako dolgo je imel lain nezavedno, na robu majhne, vitek trn bush. Ko jo je prvič prišel, on ni mogel spomniti, kje ji je bila ali kako je prišel tja. Nato je videla zvit, svetleč masa razbitin, Mooney je malo letalo plummeting kot ranjen sokol iz veder nebo. Pol-zdrobljen trakovi iz kovine, ostanke nasilnega vpliva - rose le trideset metrov nad rjavo travo na veld, in tanke wisps dima, ki se še vedno vlečena skyward. Zdaj se spomnim, kako sem bil vržen po ravnini, ko je udaril ob tla, in potem sem se splazil proč od divjem ognju. Iz položaj sonca, vedel je, da nekaj ur je minilo, odkar jutranji nesreči.
  
  
  Z veliko bolečine in težave, sem prisiljena ji je v sedečem položaju, občutek toplo bele gline na moja stegna skozi moje raztrgana kaki hlače. Majica okoli grmovja je nosila clung na svoj hrbet, in vonj moje telo napolni moje nosnice. Dvignil roko, da bi zaščitile svoje oči pred soncem, je pogledal ven na visok lev trave, ki se zdaj zdelo, da se raztezajo, neskončno v vseh smereh, prekinejo le redke zeleno eno streho akacijev drevo. Ni bilo nobenih znakov civilizacije, samo veliko morsko travo in drevesa.
  
  
  Nad glavo, a jastreb preselil tiho, krožni in pirouetting. Litje sence na tla pred seboj, ptica visela obsesivno, gledal. Brenčanje v ušesih, je postala bolj izrazita zdaj, in se mi je posvetilo, da ni bilo v moji glavi, na vse. Zvok je prišel iz mesta nesreče. To je bil zvok, muhe.
  
  
  Je osredotočena na razbitine. Potem jastreb in roj muh, me je spomnil, da Alexis Salomos je bil na to ravnino z mano - je bil pilotni ego, ko je prišlo do težave. Njene oči utesnjuje, ampak je nisem videla ego kjerkoli v bližini mesta nesreče.
  
  
  Kot sem vstal šibko, sem ugotovil, da moje noge so bile trd. Moje telo ached, nisem pa zdi, da so vsa zlomljene kosti. Dolgo cut na njegovi levi podlaket je bila že zdravljenja, in kri je suho. Ozrl se je grimly na tli razbitin. Moral sem najti Alexis, da vidim, če je bil še vedno živ.
  
  
  Brenčanje muhe zvišal glasneje kot je približal ravnino je trup. Nagnil se je nad in pokukal v kabini, vendar ni videti njegov prijatelj. Menim, bolan, da moj želodec. Potem, ko je njen shell je bil okoli spredaj razbitin, mimmo charred propeler in zmečkan kos trup, ji je nenadoma ustavil.
  
  
  Alexey je telo, ki je ležala v groteskno kopice krvi približno deset metrov stran. Ego je bil tudi vrgli ven, vendar ne pred ego je letalo strmoglavilo. Sprednji ego je glavo in obraz so bili izrinilo iz hitting ravnino je vetrobransko steklo, in zdelo se mi je, ego je vrat je bilo uničeno. Švedi ' ego je bila raztrgana na koščke, in je bil z močnim posušene krvi. Velike rjave muhe zajeti ego telo, plazil po vsem svojim vijolična tisti, ki jih je rekel. Ona je začela, da se obrnejo proč, in čutil sem malo bolan, ko sem videl gibanje v visoki travi, za truplo. Je opazila hijena približal počasi, zavedajo prisotnosti, vendar preveč lačni, da skrbi. Medtem ko jaz sam nastop je bil še vedno se snema v moje možgane, hijena zaprte v majhne razdalje med sabo in telo in zgrabil izpostavljenih meso na Alexis Salomos ' izračuni, solzenje off kos.
  
  
  "Stati nazaj, si prekleto krojač!" je zavpil na zveri. Je pobral palico požganih les in ga vrgel na hijena. Živali zlezla čez travo, izvajanje kos krvave prilepi. V trenutku, ego, je izginila.
  
  
  Ozrl se je dol na pokvarjeni telo znova. Nisem niti za lopato pokopati, zato sem moral zapustiti ego z živalmi za štiriindvajset ur.
  
  
  No, ni bilo nič je ne bi naredila. Alexis Salomos je tudi mrtev, z ali brez pokopa. Na koncu, so se ujel z ego in ga ubili, in so skoraj me je, preveč. Vsaj do te točke, sem nekako preživela. Toda največji preizkus moje sreče, lahko so pred nami, ker pripada jim, da sem približno na pol poti med Salisbury in Bulawayo, v najgloblji del Rhodesian bush državi.
  
  
  Hodil je okrog razbitin, dokler se skrili telo znova. Tik pred okvari letalo začelo kihanje in kašljanje na pet tisoč metrov, Salomos omenil, da bi kmalu ki plujejo pod mimmo iz majhne vasi. Po vsem, kar je rekel, je ocenjeno, da vas je še vedno v dvorani petdeset do sedemdeset-pet milj na jugozahodu. Brez vode in orožja, moje možnosti za pridobivanje je bilo zelo tanek. V luger in oplaščenih nož, ki je ponavadi prevažajo z njim so bili levi na moj hotel v Salisbury. Nobeden od njih lahko skriva pod mojo majico, v vsakem primeru pa nisem predvidela potrebe po njih, na to posebno letalo potovanje v Bulawayo. Bil sem na dopust in počitek.
  
  
  Ular delal z AX, top-tajne obveščevalne agencije v Ameriki, in se je preprosto spremstvu starega prijatelja okoli Aten katerim se je srečal po naključju v Salisbury. Zdaj je drugi mož je bil mrtev, in divje zgodba je povedal mi je zdaj verjetna.
  
  
  Šel sem na bližnji kupček za termite, psa težko bele gline, kot visoko, kot moji glavi, z veliko dimnikov, ki služijo kot vhodi. Nagnil se je močno proti, stared na daleč linijo vročino dreves, in poskušal ignorirati brenčanje muhe, v drugo smer razbitin. Samo tri dni nazaj, je bil izpolnjen z Alexis Salomos v majhni restavraciji v bližini Salisbury je Pioneer Spominski Park. Sedel sem na terasi, ki gleda na mesto, ko Salomos nenadoma pojavil poleg stola.
  
  
  "Nick? Nick Carter? " je rekel in počasi nasmeh razširila po svoje lep rjav obraz. Bil je kvadrat-čeljustnih kodrasti las moški v svojih štiridesetih, katerih oči stared povlekel na vas s svetlo svetlost, kot če bi ga lahko videli skrivnosti v svojem življenju. Bil je urednik časopisa v Atenah.
  
  
  "Alexis," sem rekel, dviga na razširi moje strani. Vzel je ego v obeh rokah in jo močno stresel, njegov nasmeh celo večji kot njen. "Kaj za vraga delaš v Afriki, po meri?"
  
  
  Nasmeh blede, in prvič, je spoznal, da mu ni bilo videti kako je njen ego spomnil nanj. Mi je pomagal izslediti KGB človek, ki je ukradel dokumente pomembno, da je Zahod v Atenah pred nekaj leti. To je pogledal, kot da bi v starosti precej z ferret. Ego obraz je izgubil zdrav videz, še posebej okoli oči.
  
  
  Je vprašal. "Ali vas moti, če sem se vam pridružijo?"
  
  
  "Bom užaljen, če ga ne," sem rekel. "Prosimo, da imajo sedež. Natakar!" Mladenič v beli predpasnik je prišel k mizi in sva oba odredil Britanski ale. Smo klepetal do pijače, ki so delovali in natakar levo, nato pa Salomos se je izgubil v misli.
  
  
  "Imate prav, Alexis?" Končno sem ga vprašala.
  
  
  Nasmehnil se je na mene, ampak to je bil tanek in prisilno. "Bil sem v težavah, Nick."
  
  
  "Je še kaj, kar lahko storim za njo?"
  
  
  Je skomignil z rameni njegov kvadrat ramenih. "Dvomim, da je vse, kar je mogoče storiti." Govoril je dobro angleško, vendar z opazno naglas. Vzel je dolgo pijačo svojega ale.
  
  
  Sem jo vprašala. "Ali želite, da mi poveš o tem?""Ali je to preveč osebne?"
  
  
  Smejal se je grenko."Ah, to je osebno, to je moja druga. Lahko rečemo, da je zelo osebno." Ego je oči srečale moje. "Nekdo se trudi, da me bo ubil."
  
  
  Njen gledala njegov obraz. "Ste prepričani?"
  
  
  A wry nasmeh. "Kako prepričani, da ji moram biti? V Atenah, strel iz puške shatters okna in prehaja mimmo moje glave za nekaj centimetrov. Tako sem dobil namig. Njen beru počitnice, je, da obiščete njen bratranec tukaj v Salisbury. On je skript, ki je trgovec, ki so se odselili tukaj pred desetimi leti. Sem mislil, da sem se varno tukaj za nekaj časa. Potem pa dva dni nazaj, črni Mercedes skoraj me je zadel na glavni ulici. Voznik, ki je potegnil do robnika pogledal natanko tako kot človek, ona bi videli prej v Atenah. "
  
  
  "Ali veš, kdo je ta človek?"
  
  
  "Ne," Salomos je dejal, stresanje z glavo počasi. "Pred kratkim sem videl, da je hoja skozi Apollo Stavbe, ko sem bil vohunil je za malo." Ustavil se je in pogledal dol na njegovo ale. "Ste že kdaj slišali za Apollo vrstice?"
  
  
  "Tanker podjetje, kajne?"
  
  
  "To je pravzaprav moj prijatelj. Največji na svetu, ki ima črte, ki je v lasti mojega compatriot Nikkor Minourkos."
  
  
  "Ah, ja. Poznam jo iz Minurkosa. Nekdanji milijarder mornar. Puščavnik; nihče ne vidi ego te dni."
  
  
  "To je dejansko zgodilo še enkrat," Salomos je dejal. "Minourkos upokojencev iz javnega življenja skoraj desetimi leti, ko je bil še razmeroma mlad človek. Zato je menila, da preživi večino svojega časa v svoji penthouse v Apollo Stavbe, v bližini Ustave Square, kjer je on vodi svoje podjetje. Osebni stiki so ustanovljene predvsem s tesnim partnerji Minurcos. Skoraj nihče ne dobi zasebno občinstvo z njim."
  
  
  "Zelo bogati ljudje se zdi, da vrednost njihove zasebnosti zelo veliko," sem rekel, srkanje moj ale. "Ampak, kaj ne Minurk morali storiti s poskusi na vaše življenje?"
  
  
  Salomos je globoko zajel sapo in pustite, da počasi. "Približno šest mesecev nazaj, Monurco vedenje je začel spreminjati. To je bilo še posebej zanimivo mi je, in, seveda, za druge časopisne urednike, ker vse informacije o Minurkos je razburljivo in pomembno za bralce Olimpijskih iger v Atenah. Opomba ko Minurk, ki je vedno ostaja zunaj politike, začetek dajanju javnih izjav pred vladajočo hunto v Atenah. Nenadoma, je napovedal, da voditelji polkovnikov ' družbah, ki so bile šibke in socialistično. Trdil je, da jih je izdal "revolucijo" od aprila 21, 1967. in je pomenil, da je Grčija bi bilo bolje z obnovo Konstantin II ali nekaterih drugih občudovanje osebnosti novi znanec je slišal. On iz nevarnosti leftists kot Priča, in mislil, da še "shake-up"je bila o tem, da se bo v grški vladi.
  
  
  "Dobro," sem rekel, " ta človek ima pravico, da nenadoma postane zanima politika po vseh teh letih. Morda emu je utrujen od porabe svojega denarja."
  
  
  "Izgleda, da se bo še. Oseba, ki kot Minurkos lahko kupite veliko prijateljev. Generalov in polkovnikov, ki prihajajo v
  
  
  za penthouse in nazaj, a se ne govori o obisku pritisnite. Govorice pa je, da je Minurk je financiranje zasebnih vojske v posebej zgrajena taborišča v severni Grčiji in v enem taboru, na Mykonos, otok v Egejskem Morju.
  
  
  Končno, je nedavno izginotje Polkovnik Demetrius Rasion. V Minurkos prevladujejo časnik ugotavlja, da je utonil med potovanjem z ladjo v Pirej, vendar je njegovo telo ni bilo najdeno. Nickor Minurkos začenja velika akcija za zamenjavo Rasion z moškim, za svojo izbiro, a fašistične imenovan Despo Adelphia. V hunta ne želite, Adelphia, vendar je njegova nova in plemeniti voditelji so boji Minurka in ego prijateljev v generali ' sedež."
  
  
  "To je zanimivo situacijo," sem priznala, " toda, ali se vam zdi, da Minurcos začenja kampanjo terorja z idejo o krvavi udar?"
  
  
  "To je možno. Vendar pa obstajajo tudi druge rešitve. Obstajajo nove obraze, da nihče okoli novinarjev, ki je videl, kako prihaja in odhaja po penthouse vrhu Apollo; eno Minurkos je še vedno na begu. Vendar pa sem opazil, da je eden od novih obrazov pripada grško-Ameriški imenovan Adrian Stavros."
  
  
  Moje oči nekoliko zožil na Salomos. "Stavros v Atenah?" Sem muttered počasi. "Vodenje Minurkos podjetju?"
  
  
  "Zdi se tako. Razen če ..."
  
  
  "Če ne, kaj?"
  
  
  "No, saj Minourkos" nedavni komentarji so bili tako iz značaj, mogoče mu ni bilo ih vir sam."
  
  
  "Stavros' prevzem Minurkos imperiji?"
  
  
  Morda proti Minurkos ' želi, Salomos mislil. "Tam lahko že majhna udar, skrit. Ker Minurkos so zelo skrivnostna in vedno poslovati preko podružnice, ego bi lahko bilo ubitih ali zajeto in deluje v skladu ego je ime, in porabijo ogromne količine denarja na ego brez kdorkoli opazil. Takoj, ko sem izrazil to teorijo v moj uvodnik, prvi poskus je bil narejen na moje življenje v Atenah."
  
  
  Zaskrbljeno videz vrne ego oči. Spomnil sem se na AX datoteke o Adrian Stavros in spoznal, da je bil sposoben tak manever. Stavros potekala označijo s tablico demonstracije na Yale University kot študent. Nato je bil vključen v radikalno bombardiranje CIA office in kasneje naredili poskus na življenje senatorja. Je pobegnil krempljev FBI in CIA in pokopan sam nekje v Braziliji, kjer je nadaljeval, da se zavežejo huda kazniva dejanja, kot so tihotapljenje in umor. Ker je bilo malo dokazov proti njemu v Združenih državah amerike, zda si ne poskušajte vrniti njega. Vendar je bil, ki se gledal v Braziliji.
  
  
  "In človek, ki je poskušal teči navzdol tukaj v Salisbury?" Sem jo vprašala. "Ali ste ga videli, ki prihajajo iz penthouse na Apollo Stavbe?"
  
  
  "Ja, Nick," Salomos je dejal. On je srkal zadnji svoje ale in pogledal ven nad hibiscus pokriti balustrade po hribu navzdol proti mestu. "Jaz sem obupana. Drugi bratranec moj, ki živi iz mesta zunaj Bulawayo, me je vprašal, k njemu na obisk na kratko, dokler je ta opravil. Njen ego je sprejel povabilo. Najeto letalo čaka me na letališču. Bom letenje nen, kot je izdana licenca pilot, in uživajte v vožnji. Mislim, če bom lahko pozabili - " Je bil kratek molk, potem on me je pogledal. "Nick, jaz bi zelo cenim, če bi lahko spremljajo me Bulawayo."
  
  
  Vedel je, da je Alexis Salomos ne bi vprašal, če je bil obupan iz strahu. In še vedno sem bila nekaj dni off preden sem dobil še nalogo iz David Hawke, skrivnostni direktor AX.
  
  
  "Vedno sem si oglejte Bulawayo Hotel," sem rekel.
  
  
  Alexis pogledal odleglo. "Hvala, Nick."
  
  
  Dva dni kasneje, smo poletela. Salomos je bil izkušen pilot, in zdelo se je, da je polet nad divje Rhodesia bi uneventful in prijetno. Salomos je letel nizko ležeče, tako da smo lahko opazili, redke divje živali in zanimivo topografske značilnosti goščavi. Polet se je zdelo, da dvigalo Salomos ' žganja, in je videti zelo podobno kot njegov stari jaz. Vendar na sredi jutro, približno do polovice, da Bulawayo, serenity jutro se je spremenilo v nočno moro.
  
  
  Mooney je majhna, standard dvosedežno letalo coughed. Na prvi, Salomos ni bilo mar, potem pa je dobil še slabše. Rešuje raziskovalnih problemov majhen motor, ampak to samo so stvari bolj zapletene. Izgubili smo višino in začel širok krog kažipoti.
  
  
  Salomos prisegel, v grščini, nato njegov obraz paled. Je preučila ploščo in me je pogledal. "Goriva merilnik prikazuje polno," je zavpil nad poka motorja. "Ni premik od prvotnega danes zjutraj." Je potrkal na steklo pokrivna senzor, vendar se ni nič zgodilo. Iglo je ostal na črko F.
  
  
  "Mi smo iz plina," sem rekel incredulously. To je slaba novica za vse letalo, še posebej majhno eno.
  
  
  "Ni res, ampak smo spadajo hitro," Salomos je dejal, da je Muni v začasno strmih načrtovanje in borijo z kontrole. "Ta ravnina je bila poškodovana, Nick. Senzor je bil zamrznjen v mestu, vendar pa cistern je bilo skoraj prazno, ko sva poletela.
  
  
  To bi bilo treba storiti na namen ."
  
  
  "Jezus," sem muttered. "Lahko rastlin ego?"
  
  
  "Ni letaliških tukaj," je dejal, poskuša obdržati letalo iz gredo v vrtiljak. "Vendar bomo morali poskusite z zemljišči v odprtem veld - če sem lahko, da moj ego bo po načrtovanja načrt."
  
  
  "Je še kaj, kar lahko storim za njo?"
  
  
  "ja. Molite." Alexis me je pogledal. "Žal mi je, Nick."
  
  
  "Pozabi," sem rekel. "Samo obrat to stvar." Nisem niti vprašati o problem. Ni bilo časa. Smo pluli navzdol po strmem pobočju do travnate veld.
  
  
  Motor coughed in hissed znova, nato pa se je zaustavil za dobro, kot smo videli celoten hotel, kot tudi hitenje proti nam. Za njo, in se odločil, da je vse več. Tam nisem zdi, da se vse razumno pričakovati, da preživijo to.
  
  
  Pet sto metrov navzdol Smo šli, kot ptice z zlomljenim krilom. Tri sto. V akacijev dreves zdrsnila pod njimi. Sto. Salomos ' obraz je bil toga z napetostjo, in njegove roke so bile shackled iz poskuša nadzorovati. Potem je bila gibanja trave in trnje na vratolomnimi hitrosti, krilo je pretreslo podružnica zvit drevo, in ravnino, na zadnji trenutek, nekoliko dvignil njen nos in zdrsnila vstran. Vpliv potrkal nas nazaj na sprednji strani ravnine. Tam je bil rešetke zvok in creaking kovinskih in glasen tresk, iz stekla, in naše telo je bilo zavračanje v majhno kabino. Potem je prišel končno v sili: moja vrata letel odprt, in moje telo, ki plujejo pod šel od glave do pete v travi pred crunching v trdo podlago.
  
  
  Ne spomnim se ničesar drugega, razen. na napornih plazijo po travi, nagonsko odmikala iz letala, nato pa eksplozija z zvokom prasketanje plamenov nekje za mano.
  
  
  V drugem poglavju.
  
  
  Poskušal je, da potisnite pomnilniško o nesreči, iz njegovega uma, močno nagibala na trdem gline visok termite obliž. Vendar pa je bilo težje znebiti pogled na Alexis Salomos obraz, ko je rekel, da bi leteli na Bulawayo z njim v Salisbury.
  
  
  Sem lahko še vedno slišite vztrajno brenčanje muhe, za bleščeče kovinski trup uničili letalo, vendar sem se potrudil, ne poslušati. Je osredotočena spet na daljni linijo vročino dreves na travnati obzorja. Nekje sem začutil, da je vročina dreves včasih je poročala o prisotnosti vode. Tisti pa drevesa niso bile v smeri, da bi bilo treba bo doseči vasi.
  
  
  Na način, čutil je odgovoren za Salomos ' tragično smrt. On mi zaupali z njegovo varstvo, in njen ni bil sposoben narediti, ko je potreboval mene. Pričakuje moj nasvet, in nisem predvideti nevarnosti majhno letalo. Poleg tega, sem se počutil krivega, ker nisem v celoti zaupati svoj ego z neverjetno zgodbo. Vendar, ego bloodied truplo je bil jasen dokaz, da so vsaj nekatere ego teorije, ki so bile pravilne. Nekdo je ego smrti. Ali je to oseba, ki je bila hema, nekdo, ki je živel v penthouse nad Apollo pisarne v Atenah, je še vedno vprašljivo.
  
  
  Je ujel gibanja iz kota njegove oči in se obrnil v smeri od izhodov okoli termite obliž. Majhni svetlo zeleni zmaj zdrsnila ven skozi srečanje ne daleč od mojega levo roko, in zdelo se je, da stare me pozorno. Je skočil nazaj. Nisem vedela, da kače je sprejela up prebivališčem v termite nasip. To je bila zelena mamba, ena od treh najbolj nevarne kače na svetu. V primeru ugriza, žrtev bodo lahko hodili približno tri korake med seboj in plazilcev, preden svoje zamere ubija ga. V mamba, ki je trenutno usposabljajo je bil zunaj obsega, zdrsa v bližini luknjo.
  
  
  Sem se obnje spotakniti razbitin, kot je moj srčni utrip je upočasnila. Ozrl se je okoli za trenutek in ugotovil, oster kos kovine o stopala dolgo na tleh. Eno nit je bil zelo oster. Odličen kos lesa, okvir, delno charred, iz oddelka za trup, ji je padel ego split dveh kosov enake dolžine in vmesni širok tok delce, vezava v batons s svojo handkerchief, da bi ročaj za moje surogat nož. . Je spravljen na surovo orožje v svoje pasu in, ne da bi gledali nazaj na razbitinah, na čelu za drevesa.
  
  
  Težko je bilo samo sprehod po podeželju. Visoki travi in trnova grmovje tugged na moja oblačila in raztrgal na moje meso, oprijemalne na mene in držite me je nazaj. A nosoroga ptica screeched me iz bližnjega akacijev drevo. Sem se znašel izračun moje možnosti za preživetje. Obstaja sto načinov, da umre, in da nas, Odin, okoli njih ni prijetno. V tej travi, lahko oseba, ki posrnuti lev, preden on to vidi. Ampak ponavadi majhna bitja povzročila največ težav: kače ni večji kot človeški prst, škorpijoni in klopi burrowing globoko pod kožo. Če ugotovite, vode in pijačo, ga lahko okuži jetra flukes in drugih parazitov, ki jedo oseba, od znotraj navzven. In če bi se, še vedno lahko napadli komarji, rumene mrzlice vektorji, in malariji.
  
  
  Ko je končno dosegla drevesa, je našel le še za zalivanje luknjo. Prostor je suh. Tam je bil debel črno blato v center, in izpisi veliko živali ' kopita in krogi okoli oboda mesto.
  
  
  Nagnil se je proti zeleno vejo bližnjih dreves in spočiti v senci. Sem zapravil svoj čas in energijo, ki prihajajo tukaj. Smer do najbližje vasi, ki Salomos je naveden na letalo je bilo devetdeset stopinj, tako da je tečaj, ki je prinesel mi tukaj. Hoja na vročem soncu oslabljen mi še bolj. Moja usta so bila kot strojeno usnje. Bila je spomnil na termovko hladne vode, da Salomos je prinesel na letalo. To je bilo videti tako ego kot zdrobljen valja med ruševinami; njegovo vsebino usahnil v ogenj. Poskušal je, da ne razmišljajo o tropskem soncu, nadzemni ali žejo v grlu, in je šel.
  
  
  To je bilo nekaj ur kasneje, ko sem spoznal, da nisem šel nadaljnjih brez počitka. Moje noge so bile tresenje z šibkost, in ji pljuča so bili zanič v v dolgo, raucous vdihov. Bila je videti mrtvega drevesa štor, ki je del ega, v redke senci bližnjih trn bush, le nekaj metrov naprej. Je močno padla na tla in leaned proti drevesa štor. Sam proces je sedel, se oprostitev od fizičnega napora pri hoji, prinesel zadovoljstvo.
  
  
  Moje veke zaprta, in je upoštevala, bolečine v moje telo. Poskušal je, da se pozabi na majhne mišice v svojem stegna in piki žuželk na obrazu in rokah. Potrebujem odmor, in je bil tekoč, da dobim. K vragu z vsem ostalim.
  
  
  Tam je bil zvočni okoli bush.
  
  
  Moje veke fluttered odpri. Njeno napako? Je pokukal v visoko travo, toda videl ni nič. To je bilo moje domišljije. On zapre oči, še enkrat, ampak zvok spet prišli.
  
  
  Moje oči odprejo hitreje, ta čas. Ni bilo dvoma o tem; je bil zvok človeškega glasu. On napeti ušesa in slišal vejice snap.
  
  
  "To je bilo nekaj!"
  
  
  Nato zvok postane bolj konstantno in razločen. Dva moška je govoril v narečju mu ne bi nikdar slišali prej.
  
  
  "Pozdravljeni!" Ji zakričala okoli zadnje svoje moči."Tu!"
  
  
  Na drugo točko, sem videl ih glave premika v smeri me je čez trave. Črnih glav, in kaki srajce. Ko sta me zagledala, njihov glas je zrasel glasneje, in vse se je zdelo, da imajo isto identiteto.
  
  
  Je sproščen malo. Bila je že ližejo, slabše, kot je mislil. Tam mora biti vasi nekje v bližini, ali pa vsaj cesti. Moški je prišel ven na travo in me je pogledal. Bila sta visoka, vitka, in somber.
  
  
  "Živjo," sem rekel. "Ali imate kakšno vodo?"
  
  
  Dva moška pogledal seboj, nato pa nazaj na meni. Prišli so, in stal je z mano za vedno. On ni poskusite, da bi dobili največ. "Vode," sem rekel.
  
  
  Oba sta bila oblečena v zelo oguljena Zahodna oblačila in nosil doma narejene sandale. Na višji od dveh opozoril na moje noge in po trenutku, sklonil se je in nevezane moj čevelj. Preden je lahko vprašajte njo, kaj je delal, ga je vzel off in pokazala je, da njegov spremljevalec. Oseba, ki je potekala moj čevelj za pregled imel veliko, široko brazgotino, ki poteka diagonalno čez obraz. Drugi je nosil majhno ogledalo v distended lobe njegovo desno uho. Oba sta imela noži na svoje pasovi-machetes - pungs.
  
  
  Visok eden je govoril, da je drugi, in spoznal sem, da je govoril v Svahiliju. "Mzuri sana," je dejal nasmejani, ki se nanašajo na moje baletne copate. Nadaljeval je v Svahiliju. "To je moj srečen dan."
  
  
  "Poslušajte me," sem rekel, šibko.
  
  
  Niso se menili za mene. Visok človek sklonil in nevezan moj zelo drugem boot. Poskušal sem, da potegnite, moje noge proč, ampak on se je zasmejal in pogledal me je in potegnil drugih čevljev izpod zapri. Je prižgala njegove ličnice, sandale in potegnil na moj baletne copate, ne moti, da kravato moje vezalke. "Savasawa!" je rekel njegov spremljevalec, popolnoma ignorira me.
  
  
  Sem nenadoma spoznal, da ti ljudje niso, da bo moj saviors. In se mi je posvetilo, da bi bili v slabšem položaju, kot sem bil pred ih prišel, če nisem štejejo na preživetje.
  
  
  "Čevlji, primerni tudi." To je bil največji.
  
  
  Druge ni bilo uživajo položaj. "Kaj mislite, da so ti svoje baletne copate? Ali nismo prišli, da mu skupaj?"
  
  
  "To je njen prvič videl ego," visok eno je dejal. "Lahko dobite ego hlače. Če ima vrečko, bomo delili njeno vsebino."
  
  
  "To ni pravica, ki ste ga ob vašem baletne copate," ogledalo-krasi človek muttered.
  
  
  Visok človek se je obrnil k meni. "Sleci hlače," je odredil, še vedno v Svahiliju. Ego je oči so bile rumene barve z rdeče proge, in tam so bile tanke brazgotine na vsako lice, ki ni bilo opaziti na prvi zaradi velike brazgotine.
  
  
  Moja roka je položena na ročico surogat nož, skriva ga iz moj pogled. Zdelo se je, da bi morali uporabljati. Človek z izpahnil earlobe vzel panga iz njegovega pasu. Ni bilo dvoma o ih na namere. Niso se mogli odvzeti beli človek, ki je vse, kar je imel, in nato pustite ego v živo.
  
  
  "V redu, bom peljal pants off," sem rekel. Imel je pridobil moč, vendar je nisem hotel pokazati. "Vendar sem moral priti nazaj na noge." Njeno levo roko podaljšana proti visok eno.
  
  
  Ozrl se je na Zapri disdainfully za trenutek, nato je zgrabil njo.
  
  
  on je dvignil podlakti grobo in jenki mi je, da moje noge. V trenutku ji je zapustilo tla, jo je potegnil iz svoje kovinski nož iz njegovega pasu in odločno zabodel ego sredi Afrike.
  
  
  Ego je razširil oči v presenečenje kot britev oster kovinski zdrsnila skozi meso in mišice. Ego je desno roko samodejno prijel za ročico panga, vendar je bilo to ego je zadnji prostovoljnih ukrepov. On grunted grdo zvok in zdrsnila v prahu na moje noge.
  
  
  Drugi stared široko-eyed na njegovo padlega tovariša za trenutek. Potem se je spustil divje goltni zvok in swung novo pobrala panga.
  
  
  Njen ducked nazaj. Veliko rezilo hissed preteklosti moj obraz, rezan po zraku, in je skoraj zadel moje glave in ramen. Če nisem preselil, jaz bi bil obglavili. Vendar, ko je bila evaded za pangi, ona je padla dol. Afriške je prišel do mene in swung nož znova, in bleščeča ukrivljeno rezilo whizzed po zraku proti mojega vratu. Njen valjani hitro na desno, in rezilo zadela trde gline. Medtem ko je moj napadalec je bil ponovno povečanje svoje ravnotežje, njo, se obrnil in savagely vrgla njegov ego. V krča v ego kosti slišal njo. Je padel na tla poleg mene z glasno jokati.
  
  
  Če je bil glasen kot običajno, bi bil ego nit. Toda bil sem ne mudi, da izkoristijo prednosti, ki sem ustvaril. Ko je njen oče dobil na kolena, Afriške je bil že stoji, in pogled obupa prečkal njegov obraz. On swung me še enkrat, in tokrat loka je bil širok. Rezilo rezine skozi rokav moje majice, rezanje navzdol. Je udaril njegov ego s svojo kupa in so plitve rane na njegovih prsih. On grunted znova in me je zadel v glavo z panga kot je zadel drevo štor. Moč swing povzročil jaz izgubil ravnotežje in pade na mojo desno roko. Je zgrabil ego je raztrgan ovratnik s svojo levo roko, potegnil ego je glavo nazaj, in se odpeljal kovinski kupa v ego je grlo.
  
  
  Kri poplavljena obrazu in prsih, kakor Afriške sopel in glasno dosegel convulsively za njegovo režejo grlo. Je padel na obraz, še vedno stiskal na svoje grlo in nato pade na trda tla, negibno.
  
  
  Težko dihanje, ona leaned nazaj na en komolec. Bil je jezen, da mu je porabil življenjsko energijo, potrebno za preživetje ta boj, ampak on je bil hvaležen, da je bil še vedno živ. Ko se je njen um je opozoriti na nevarnost, da bo bush na mesta nesreče, njen um pozabil na eno stvar: osebe. Zdelo se je, da človek je bil vedno na vrhu seznama. Če ste prezreti ta dejavnik, lahko umre pred grmovje ubil.
  
  
  Vsaj v tem primeru, sem imel eno dejstvo. Ti ljudje prišli iz zahodne smeri, ne iz jugozahodne tisti, ki je vzel. Lahko so šli skozi vasi, ali levo, cesti nekje. Enako bi lahko rekli za smeri, ki so bile iz tar. št. Je nekoliko povečal in je v jugozahodni smeri.
  
  
  Vroče Afriško sonce leaned v nebo kot njen dal gor še enkrat. Je zgrudil v visoki travi, se spraševala, če je bilo še vedno vse možnosti za preživetje. Sem res potrebno vodo. Ni bilo več čustev na moj jezik ali v ustih. Sem ležal tam in gledal scorpion počasi plazijo mimmo me čez travo. Nisem vedel, če sem mogel premakniti, če to napadel, vendar to ni zdi, da je opazil me je. Po trenutku, je bilo več. Ona grimaced in envied emu, ker ni imel problem preživeli, vsaj ne v tem trenutku. Zdelo se je malo ironično, da so te vrste so bile po vsebini na površini planeta za več kot štiristo milijonov let, že pred dinozavri se je pojavil, in da bi bilo verjetno pojavi na Zemlji že dolgo pred izumrtjem ljudi. Nekako se je zdelo nepošteno, ampak potem je bil pristranski.
  
  
  Kot sem ležal tam, drugega zvoka hit moja ušesa. To je oddaljena hum, ne pa za razliko od prejšnje buzz muhe. Toda ta zvok hitro postal glasnejši in bolj prepoznavna, kot da je motor avtomobila.
  
  
  Sedel je in nagnjeno glavo za poslušanje. Da, to je bil avto neke vrste. Vstal je unsteadily in koraki v smeri zvoka. Sem videl nič, ampak travo in redke drevesa. Vendar hrup je bil bližje z drugo.
  
  
  "Pozdravljeni!" Njen, je zavpil čez travo. "Hej, več tukaj!"
  
  
  Je spotaknil in padel. Naraščajoče unsteadily na noge spet, on razporedi naprej in spet. Trenutek kasneje, je videl - a Land Rover, prašni in opraskan, zaletavate v srednjo pot, ki je bila zdaj nič več kot sled v travi. V rover, odprt avto, zasedli dveh moških, ki ni videl, ki mi je približal najbližji točki na cesti in naprej na svoji poti.
  
  
  Sem zaklical,"Pozdravljeni!"
  
  
  Je nerodno odkorakal je utiral pot skozi travo in končno dosegli na cesti. Je zakričala še enkrat, ko je prišel tja. Je stekel po avto, ziblje kot pijan, vendar je padla na obraz.
  
  
  Legel je preklinjali naglas, občutek obupa vzpon v njegov prsni koš. Ta avto je morda moja zadnja priložnost za preživetje.
  
  
  Nato je slišal Rover upočasni in ustavi. Poskušal sem, da vstanejo, da vidite, kaj se je bilo zgodilo, a nisem imel moči.
  
  
  Slišala sem, da je motor v prostem teku, potem Rover zdrsnila nazaj v prvo prestavo, swung okoli na cesti, in je prišel do mene. Bodisi slišal me ali me zagledala.
  
  
  Nekaj sekund kasneje, avto potegnil zraven mene, motor je umrl, in je slišal dva moška, ki je govoril v Britanski poudarki.
  
  
  "Moj Bog, to je Evropski."
  
  
  "Kaj počne tukaj v grmovju, vse sam?"
  
  
  "Morda se moramo vprašati ego."
  
  
  Kmalu hladna voda tekla v usta, razlila na sprednji moje umazano srajco, in moj jezik je zdelo, da znova.
  
  
  "Oh, moj Bog, človek, kaj se dogaja?"
  
  
  Sem se osredotočil na dva mesnate obrazi, ki sklonila me večno. Bili so srednjih let bela Rhodesians, verjetno gospoda, kmetje, ki je preživel dan v puščavi.
  
  
  "Letalski nesreči," sem rekel. "Sem šel stran od nje."
  
  
  Ko so me posadili v all-terrain vozila, vedel sem, da bi naredil. Vendar nisem mogel pozabiti, da je telo Alexis Salomos, ki je bil devoured za hyenas, kot nekdo drug v Atenah. Upal sem, da je David Hawke bi me poglobili v to, kar se dogaja v Apollo Stavbe, da ugotovite, če Adrian Stavros je bil res v dvorani v Braziliji, kot so vsi mislili. Nisem videl že dolgo časa.
  
  
  Tretje poglavje.
  
  
  "Ne boste videti zelo dobro, Nick."
  
  
  David Hawke, direktor super-tajne Ameriške agencije AX, ki je potekal kratek cigar v prsta na desnici, naslanjajoč se na njegovo široko mahagoni mizo. Sedela sva v ego na AX sedežu pisarna, stanovanje, ki je bil zdaj umetelno skrite v najetem Temelji Pritisnite & Žice Storitve DuPont Krog objekta v Washingtonu.
  
  
  Njen, je pogledal in ga z wry nasmeh. "Oni želi ostati v bolnišnici v Salisbury za malo več. Ampak saj veste, kako hitro sem dolgčas. Če svojo bledo, je to zato, ker ne potrebujem sonce in lep krog okoli fileja. Kaj menite o zgodovini Salomos? "
  
  
  Hawk vzel povlecite na svojo cigaro in pihal dim obroč v mojo smer. Sedenje na veliki mizi, gledal je majhen in tanek, z ego, tousled sive lase in obraz Connecticut kmet. Toda vedel sem, da krhko pogled je bil varljiv. Bil je pravi dinamo.
  
  
  "To je strah me je malo," je rekel. "Kaj, tudi strah me je, da ste skoraj umrl med naloge. Še nikoli nisem videl oseba, ki je ugotovila, težave tako zlahka."
  
  
  Njen, je skomignil z rameni. "Salomos je bil prijatelj. Rudnik in AX je. Je poskušal po svojih najboljših močeh, da bi nam pomagali najti Borisov, spomnite?"
  
  
  "Da, da, spomnim se ji," Hawke je dejal trezno. "Dobro, vaše Rhodesian vratolomija je več, zato bomo spusti. Kot za možnost, da Adrian Stavros lahko ubral proti grška vlada, ne bi bilo Stahl je ego zamudite."
  
  
  "Ali je še vedno v lasti nasad v Braziliji?"
  
  
  "Po naši viri, to je še vedno ego sedežu. Nimamo zadnjem poročilu." Hawk leaned nazaj v njegov veliki usnjeni stol. "Če je res bil Stavros, kdo je vaš prijatelj videl, ki prihajajo iz Minurkos penthouse, smo zagotovo pogledom na zanimivo situacijo. Sanje, ki teče celotna država fit zelo dobro s tem, kar smo se naučili o nen."
  
  
  Hawk študiral njegov koščen sklepov. Adrian Stavros je bila vedno neurotic, morda psihopat. Poleg tega, da vodi uspešno tihotapljenje obroč v Braziliji, da vlada ni uspela odpraviti, je tudi zavezala, političnih umorov, najnovejša, ki je verjel, da je bil umor Izraelskih uradni Moshe Ben-Canaan."
  
  
  "Potem sem razumela, da AX zanima zgodba Alexis Salomos," sem rekel.
  
  
  "Bojim se, da je, kako bi moralo biti. In njo, verjamem, da je, ker menite, da sami prijatelj Salomosa, bi radi, da se to nalogo."
  
  
  "Da, gospod, ona bi si želel, da je."
  
  
  Hawk stubbed svojo cigaro v najbližji pepelnik. "Moj prvi impulz je reči "ne", in prenesti primeru, da druga matematika večje. Veste, koliko sem vedno poskušajo, da bi se izognili zastopnika osebnih sodelovanje na misiji."
  
  
  "To je pomembno mi je, da je Alexis" morilec ne bi dobili ven, " sem rekla tiho.
  
  
  Dober. Lahko ročaj to. Vendar bodite posebej previdni, Nick. Mislim, da je najbolje, da gredo v Rio in se pogovorite z CIA častnik tam. Ugotovite, če Stavros je v telovadnici zunaj države, in kjer je preživel svoj čas. Potem, če je vaš vodi vodi v Atenah, pojdite tja. Samo, da me je objavil."
  
  
  Njo, se zarežal. "Ne jaz vedno delam to, da?"
  
  
  "No, včasih pozabimo, da obstajajo ljudje, tukaj sedel v svoji žalostno delovnih mest, in to je ih je odgovoren, da zaženete pokazati." Ego je glas prevzel, da ostro ton, da včasih je prišla, ko je govoril o protokola in red podrejenosti. "Če boste potrebovali pomoč v vsakem trenutku, prositi za to. To je tisto, kar smo tukaj."
  
  
  "Seveda."
  
  
  Odprl je predal, v svoj stol in vzel kuverto. Ego je oči izogniti rudnik. "Predvidevam, vaše zahteve in moje morebitne koncesije za vas, in premišljeno, če ni pametno, kupil moj vozovnice."
  
  
  Nasmehnil se je ob njo. "Hvala." Segel je čez stol in pobral sredstev.
  
  
  "Vi bi bolje čakati, da vidim, kako je to vse igra ven, preden se odločite, če je poklical, da bi v za kakršno koli korist," Hawk odgovorila.
  
  
  Naslednjo noč, ona je bila sprejeta na Pan Am ribolovno potovanje v Rio de Janeiru. Svoje spočiti vse
  
  
  en dan, in se mu je zdelo, kot stari znova. Polet je bil uneventful, vendar sem vedno razmišljal o tem, da je druga v Mooney je malo ravnino, če Salomos pokazal mi je veld, o težavah in nesrečo, pristanek, in kako Salomos ' truplo pogledal na vročem soncu.
  
  
  Naslednje jutro je prišel v Rio in se preveri, v Floriano Hotel, v bližini Copacabana Palace. To je samo blok od plaže, in nen imel okus kolonialne Brazilije. Soba je stropni ventilator in okna z žaluzijami, in ozek balkon voljo majhnim pogledom na morje.
  
  
  Bilo je vroče v Riu. Vse Brazilians, ki so bili sposobni, da se je bilo na plaži, in večina ljudi okoli njih je bilo v Copacabana območju, v bližini hotela. Predvidevam, vroč dan, in prinesel sem ji česano tropskih volne obleko. Opoldne, sem showered, dal na svetlo obleko nad Wilhelmina, moj Luger, in Hugo, a stiletto oplaščenih na mojo desno roko in šli na kosilo v eno izmed mojih najljubših malo restavracije, Chale Rua da Matriz 54. Ta restavracija, ki se uporabljajo za kolonialne doma in je še vedno ferret-napolnjena z dragocenih starin in slike. Negro sužnji čakal mize in obdeluje bar. Ona je kupil mixto churasco, v katero je bilo vključenih okoli meti iz govejega in svinjskega mesa z zelenjavo in zavrnila običajno sekanje, velik lokalno točeno pivo, za dobro, zelo dobro vino-Grande Uniao Cabernet. Vendar sem bil pravkar začeli jesti, ko sem videl, kako je dekle prišel in sedel pri sosednji mizi. Bila je visoka in vitka, in grivo ognjeno rdeče lase, ki jo mlečno bela koža še bolj bleda. Svojo bleščečo zeleno mini obleka ostro v nasprotju s svojimi lasmi in pokazala, da večino svojega dolgo, kot nalašč stegna in prekrasno razgradnje nad njo pasu. Ona je nosila zeleno baletne copate, da se ujemajo svojo obleko, in zelene zapestnice na njeno levo roko.
  
  
  Njene rdeče lase zmeden, me je za trenutek, nato pa sem spoznal, da zadnjič, ko sem videl njen, njeni lasje so bili kratko in rjava. To je bilo v Izraelu več kot leto prej. Dekle je bilo ime Erica Nystrom. Je bil član Izraelske obveščevalno mrežo Shin Bet. Njen koda ime bil Plamen, ko smo delali skupaj, da bi spodnesla ruski ploskve proti Izraelski vladi, ampak da se je ime spremenilo z vsako nalogo.
  
  
  Vstal in hodil čez svojo mizo. Ko je dvignil dolge trepalnice, da izpolnjujejo moj pogled, nasmeh, širijo čez njen obraz. "Ako!" je vzkliknil. "To je lahko. Kaj prijetno presenečenje." Ona je govorila angleško, brez najmanjšega naglas.
  
  
  Erika staršev, so bile Skandinavske Judje. Njena družina je najprej živela v Oslu in nato Kopenhagnu pred emigrating v Izraelu, ko je bila samo osem let.
  
  
  "Sem reči enako stvar," sem rekel. Erica in sem preživel intimen večer v Tel Avivu, čaka kurirja, da pridejo; to je bil večer oba sva res uživala. Oči mi je povedal, da zdaj ona nežno spomnil, da je. "Bo, da se mi pridruži na mojo mizo?"
  
  
  "No, bo kdo mi pridruži kasneje, Nick. Moti?"
  
  
  "Ne, da ne želim govoriti z vami," sem rekel.
  
  
  Je pridružila me na mojo mizo in naročila kosilo za sebe in tretjo osebo, ki se je pojasnil, je bil agent, je dejal ," Vas videti zelo dobro, Nick."
  
  
  "Moral bi me videli pred tednom dni," sem rekel. "Všeč mi je rdeče lase, Erica."
  
  
  Ona trenutek mi nasmeh. Dolgo aquiline nos stopnjevalo širok, čutna usta. Zapri oči so bile temno zelena, in njena obleka je sparkled. "Hvala," je rekla. "Oni so moji, razen za barvo. Ni bilo dolgo, ko smo delali skupaj v Izraelu."
  
  
  "Spominjam se," sem rekel. "Ali ste tukaj za podjetja?"
  
  
  "Da," je rekla. "In vi?"
  
  
  "Da," sem se zarežal. "To je vedno podjetja, kajne?"
  
  
  "Skoraj vedno."
  
  
  Spomnil je bral v časopisih, pred kratkim, da je Izrael je bil ogorčen zaradi umora Moshe Ben-Canaan in da ih predsednik je obljubil, da pridem do dna, ga. To je bilo v ta umor, ki je Ameriške obveščevalne verjel, da Adrian Stavros bil vpleten. On ni mogel pomagati, ampak se sprašujem, če Erica je bila v Riu na obeh ugrabitev Adrian Stavros in ga sprejme za Izrael, ki je bil Izraelski slog, ali ubiti ego.
  
  
  Sem jo vprašala. "Ali ste se, da bo v Rio dovolj dolgo za nami, da imajo pijačo in se pogovorite skupaj?"
  
  
  "Morda," je dejal. Njene roke preselil njene razgradnje, kot ona je ih stol, in moj krvni tlak je šel do deset točk. Njene zelene oči so me pogledal v oči in povedal mi je, da je vedel, nisem govoril o vinu in pogovor.
  
  
  Dvignil je kozarec. Je urejen in zdaj enaka Grande Uniao Cabernet je bila vročena. "Za to priložnost," sem rekel.
  
  
  Pobrala je svoje stekla in clinked to, da mine. "Na tej točki."
  
  
  Bili smo samo končna naše toast, ko mlad človek, ki se bo pojavil. Nisem še videl, dokler je stal poleg naju. Bil je velik, mišičast fant z zelo kratka blond lase in težko, kvadratni obraz. Del ego levem ušesu je manjkalo, ampak ta napaka ni uspelo ego moški videz. Nen je bil oblečen v bež poletje obleko, ki ni popolnoma skriti izbokline pod njeno levo roko.
  
  
  "Nisem vidite na prvi, Erica," je rekel precej ostro.
  
  
  me gledali. "Nisem pričakoval, da boste s hemi-da."
  
  
  Te besede so bile namenjene kot blag grajo. Govorila z izrazitim naglasom. Spomnil sem se na sliko človek v Izraelski obveščevalno datoteke, TOPOR. To je bil Zachariah Ghraib, Shin Bet executioner." Moja teorija o ego in Erica prisotnosti v Riu se je zdelo, da se strdi.
  
  
  "To je stara hiša, Zach," Erica je dejal. "Delal je z mano v Izraelu."
  
  
  Gareb je tretje mesto. "Vem," je dejal. "Carter, njen, mislim."
  
  
  "To je pravica."
  
  
  "Svoj ugled pred vami."
  
  
  Njegov način je bil izrazit, skoraj sovražno. Sem zaznala njen ego, ljubosumje, da sem vedel, Erica. Pred njo emu bi lahko odgovorili, se je obrnil k njej. "Ste naročilo Vichisoise, kot sem predlagal?"
  
  
  "Da, Zach," Erica je dejal, malo nerodno njen ego je pomanjkanje prijaznost. "Saj bo kmalu tukaj."
  
  
  "Vichisoise je edina stvar, vredno jesti v to restavracijo," Zach pritožil preveč glasno.
  
  
  "Žal mi je za svoje slabe sreče," sem odgovoril mirno. "Verjamem, da je večina jedi tukaj so dobro pripravljeni. So se morda spremenili, njihovi kuharji od vašega zadnjega obiska."
  
  
  Zach je obrnil in mi je dal tesen nasmeh. "Mogoče."
  
  
  Odločil sem se, da od zdaj naprej, pogovor, bi bilo manj kot prijetno. Sem končal moj obrok, zato sem poklical natakar, da bi preveriti. On je na voljo za plačilo za celotno stranko, vendar Zach hitro zmanjšala.
  
  
  "Kje ste nastanjeni?" Erica vprašala.
  
  
  "V Corumba na Avenida Rio Branco," je dejal.
  
  
  Zak stared na Zapri.
  
  
  "Po kaj je ime?"
  
  
  Ona se obotavljal. "Vargas".
  
  
  "Ona lahko pokličete si tam?"
  
  
  "Ne boste imeli veliko časa za druženje",
  
  
  Hej, ča, ča, ča je dejal hitro.
  
  
  Ona ni upoštevala ego in se nasmehnil ti na mene.
  
  
  "Da, da, da me lahko pokličete. Upam, da smo se ponovno srečali, Nick."
  
  
  Svoji vstala. "Druga čustva." Sem dal svojo roko na njeno, in naše oči srečale za trenutek. Vedel sem, Zach je bil ljubosumen na njeno, in ker mi ni všeč mu je, da sem se igral, ga s tem izklopite, da njena prednost. Je sedel tam me gledali. "Boste prejeli klic od mene."
  
  
  "Vse prav," Erica je dejal.
  
  
  Obrnil se je stran od njih in odšel skozi vrata. Kot je zapustil, je lahko skoraj občutek embers od Zach je sovražnost na hrbtu.
  
  
  Na isti dan, je vzel žičnica do impresivno Gore Corcovado, na vrhu katere je bil ogromen kip Kristusa Odrešenika. Ko je prišel na mesto, šel je z opazovanjem ograjo, se ustavili na določeno mesto, in Stahl čakal. Približno petnajst minut kasneje, človek, ki je pridružil me na ograjo. On je bil o moja višina, vendar vitkejši. Čeprav je bil še ne srednjih let, njegov dolg obraz je bil pokrit s globoke gube. To je bil Carl Thompson, in je delal pri CIA.
  
  
  "Lep pogled, kajne?" je dejal za način vnosa, mahanje z roko proti mesto spodaj, ki je sijala bela, v soncu in je obdan z zelenimi griči in kobalt morju.
  
  
  "Prekrasno," sem rekel. "Kako si, Thompson?"
  
  
  "Na primer, isto stvar," je dejal. "To je bil zelo tiho tukaj, saj zadnja sprememba uprave v Brasilii. Kako so stvari v AX v teh dneh? Za nekaj časa, fantje so strel več streliva, kot v vojski v Aziji."
  
  
  Njo, se zarežal. "Včasih se zdi, da poti. Bil sem zaposlen, in prepričan sem, da ste bili preveč."
  
  
  "In zdaj oni so dajanje ste na Adrian Stavros."
  
  
  "To je pravica."Gledal sem kot potniške ladje plying blue & nb s svojo elegantno nos počasi začel pristanišče. Zdelo se mi je, igrače čoln tam. "Kdaj je bilo zadnjič, ko si videl ego?"
  
  
  Pomislil je za trenutek. "Imamo spot nadzor nasada. Pet ali šest tednov pred, je bil videti zapustili ta kraj. Menimo, da je vkrcali na letalo, zavezana za Madridu."
  
  
  "Ta let lahko še naprej Atenah."
  
  
  "Mislim tako. Ste videli, Ego tja?"
  
  
  "Mislimo, da je tako. Kaj se dogaja v nasadu?"
  
  
  "Sadovnjakih so ego našem sedežu. Tukaj v Rio, ima oddelek, imenovan Apex Uvoz, in mislimo, da je tihotapljenje se dogaja v okviru tega podjetja. Ampak on ne pride na njeni uradi zelo pogosto, čeprav je njen ego ime je odkrito, povezanih z njo. Predsednik podjetje naredi redne izlete Parakata."
  
  
  "Kje je glas v nasadu dvorani?"
  
  
  Thompson pokimal. "On je v dvorani v bližini vasi, sredi ničesar. Ego je varovano z Stavros " majhno vojsko nekdanjih zapornikov, političnih fanatikov, in nekdanji Nacisti. Toda zdaj, obstaja samo nekaj moči tam."
  
  
  Sem jo vprašala. "Ali ste opazili kaj nenavadnega tam?"
  
  
  "No, če misliš, množice ljudi ali orožja, revmatizem bo negativen. Ampak ni bilo obiskovalca, da nihče okoli nas je kdaj videl. V ferret je z njimi, prav tako kot se je pojavil z Stavros devetdeset dni nazaj, in mi smo bili gledal skoraj neprestano. in nihče ni videl, da je zapustil ta kraj. To ni nenavadno, razen, da je eden od mojih dveh moških, vztraja, da je novi fant, srednje stari človek, je v sodni dvorani je v priporu. Egos so se preselili okoli ene stavbe v drugo z oboroženimi stražarji."
  
  
  "Kaj je ta oseba, ki si všeč?"
  
  
  Thompson skomignil z rameni. "Imamo ego fotografijo, ampak to je od daleč. Bil je v svojih poznih petdesetih letih, bi rekel, s kratkimi temnimi lasmi, ki je postal malo sivo pri templjev. On je alapaha človek, ki vedno nosi svilene srajce."
  
  
  Izgleda, da je lahko Minourkos, grški dostava magnat, katere aplikacije je pred kratkim pretresli Atenah in katerih penthouse je bilo videti holding Adrian Stavros.
  
  
  "Lahko dobim njeno kopijo fotografije?"
  
  
  "To se lahko dogovorili," Thompson je dejal. "Poglej, Carter, na primer, prejšnji teden smo imeli, da začasno zmanjša nadzor nasada, da se naključna preverjanja, in sem lahko, da se popolnoma umakne naših ljudi, od tam v naslednjih nekaj dneh, ker je še en problem, ki se je že zgodila pri nas. Ne bi jo rad, da bi dobili dovoljenja za pošiljanje osebe nazaj z vami? "
  
  
  "Ne, sem ji rekel. "Hawk mi obljubil pomoč, če sem jo potrebovali. Ko lahko najdem svojo sliko?"
  
  
  "O tem, kako se nocoj?"
  
  
  "Vse prav."
  
  
  "Mi smo z uporabo nekoliko drugačen prenos mesto," Thompson je dejal. "To je mestni avtobus. Greš v vašem hotelu. Moj mož se je do sedaj. Boste šli nazaj na avtobus, kjer nihče ne gre, in se zadnji sedež na desni. Fotografijo, ki bo pritrjena pod ta sedež. . Avtobus bo označena Estrada de Ferro in bo trajalo do centra, če želite iti tako daleč ."
  
  
  "Ko se z avtobusom mimo mimmo hotel?"
  
  
  "Sedem-petnajst. Avtobus bo oštevilčen enajstih."
  
  
  "Vse prav," sem rekel. "In hvala vam."
  
  
  "Kadarkoli," Thompson je dejal. Trenutek kasneje, je bilo več.
  
  
  Licks, v večernih urah je na kratko šel v pisarno podjetja Apex Uvoz. To je bil nahaja v eni od stari obnovljeni vladne stavbe, ki so bile izprazniti, ko je prestolnica preselila v Brasilii. Pisarne so bile tri lete do, in dvigalo ni bilo dela.
  
  
  Ji je začel precej majhno območje sprejem gor. Vzpon prinesel znoj moje obrvi, ker stavbe klimatske naprave sploh ne zdi, da dela vse bolje kot dvigalo, in to je bil muggy dan v Rio. Temnolaso dekle, ki je sedel na kovinski stol in me je pogledal sumljivo, ko sem vstopil.
  
  
  "Kaj jaz lahko storim za vas?" "Kaj je to?" je vprašala v portugalščini.
  
  
  Odgovoril sem ji v angleščini. "Gospoda Stavros bi rad videl."
  
  
  Njene temne oči jemala celo več. Ko je gospa še enkrat, to je zdrobljen v angleškem jeziku. "Mislim, da ste prišli na napačnem mestu, senor."
  
  
  Sem ji rekel. "Ampak Gospod Stavros sam povedal mi je, da sem lahko stopite v stik z njim prek Apex Uvoza."
  
  
  "Senor, je gospod Stavros nima, tukaj v pisarni..."
  
  
  Vrata za osebni urad odprl in krško, temnolaso človek pojavil. Je vprašal. "Ali obstajajo kakršne koli težave?" Ego ton ni bil ravno prijazen.
  
  
  "Želel sem samo, da, Gospod Stavros," sem rekel.
  
  
  "Za kakšen namen?"
  
  
  Njen rudeness je prezrta. "Gospod Stavros svetoval mi je, da kupite Japonski kamere v razsutem stanju iz njega, če sem dobite ga tukaj." Ozrl se je zmedlo. "Sem sem v napačnem office?"
  
  
  "Gospod Stavros je predsednik odbora direktorjev," temna človek rekel, " ampak on nima pisarni tu, in on ne vodijo poslovanje družbe. To bo še naprej predsednik; lahko se ukvarjajo z mano."
  
  
  "To je Senor Carlos Ubeda,"dekle je dejal, malo ponosno.
  
  
  "Lepo, da sva se spoznala, gospod," sem rekel, razširitev moje strani. Vzel je, da je težko. "Moje ime je Johnson. Nekaj tednov nazaj, je bila po naključju srečal z G. Stavros na Chale restavracija. Dejal je, da bi bil nazaj skozi potovanja v Evropo okoli tega časa, in da sem lahko dobite ga tukaj."
  
  
  "On je še vedno v Atenah," dekle je dejal.
  
  
  Ubeda dal Nach piercing videz. "Kot sem rekel, Gospod Stavros ni mogoče povezati tukaj. Vendar se bom z veseljem posreduje vaše naročilo."
  
  
  "Vidim. No, ona je bila res zanima v zvezi z njim osebno. Mi lahko poveste, če se lahko vrne okolici Aten?"
  
  
  Mišice twitched pred Ubeda je ego-usta. "Egos niso pričakovali po Evropi tednov, Gospod Johnson. Če želite poslovati, boste morali spopasti z menoj."
  
  
  Nasmehnil se je ob njo. "Poklical bom, Gospod Ubeda. Zahvaljujemo se vam za vaš čas."
  
  
  Pustila sem ji ih gledal me go. Zunaj znova se je govorilo taksi in se vrnil v svojo hotel. Dekle je povedal mi je dal potrebne potrditev, da Adrian Stavros je bil res v Atenah, kot Salomos ukazala. In če ta fotografija je izkazalo, da je slika Nikkor Minurkos, vse, kar je zanimivo.
  
  
  On showered in spočiti za nekaj časa, nato vkrcali na številko enajst avtobus naslednje Thompson navodila. Kot je pričakovala, fotografija je pripeta na sedež v majhni rjavi ovojnico. Ego izbral njen up, je šel v majhni kavarni v središču mesta, in je ukazal dobro portugalskega vina. Šele potem se je to oseba, njen posnemite fotografijo okoli ovojnico in preuči.
  
  
  Kot Thompson je dejal, da slika ni bila zelo dobra, čeprav ni bilo nobenega dvoma, da je telefoto objektiv je bil uporabljen. To je bila slika od treh moških, ki so imeli samo levo ranču hišo in je bila hoja v smeri digitalne kamere. Človek v sredini je bil eden Thompson je povedal mi je, in kljub majhnosti obraz, on naj bi prepoznal, nisem imel veliko dvoma, ker ji ego je bil primerjavo njen obraz sem bil prikazan v AX fotografije, ki je bila oseba dejansko Nikkor Minourkos. Še nikoli nisem videl nobenih drugih moških, preden.
  
  
  V Minurkos stroden sullenly med drugima dvema.
  
  
  Nihče ni govoril okoli njih, ampak človek, da Minurk na levo, visok, Tevtonski-je videti človek, ki je bil videti na Minurk, kot če bi imel samo govoril z njim, čaka na odgovor. Minurkos je obraz je bil mračen in resno.
  
  
  Sem dal fotografijo nazaj v ovojnico in jo dal v minuto. Če CIA agent je ugotovitev je pravilna, moj prijatelj Salomos ' teorija je res izkazal. Nekako Stavros je prevzel Minurkos operacije v Atenah in je ubral, a udar v njegovem imenu.
  
  
  Po lahek obrok na njeno cafe, sem poklicala Erika Nystrom ' s soba v Corumba Hotel. Njen glas je bil prijazen in topel. Je rekla, da bi porabili preostanek večera sam, sam, in da je ona, bi bil vesel, če bi ga obiskala. On in Zach imel malo boj, in je šel v nočni klub v bes.
  
  
  Ko nastavite datum, ob devetih, in se vrnil v hotel in se imenuje Hawk. Odgovoril v utrujen glas in aktivira scrambler na njegov konec vrstice, tako da smo lahko govorili brez vstopa vse, kar je v kodo.
  
  
  "Kaj slabo uro, Nick," je rekel, malo testily. "Zdi se, da se samo, ko sem slišal od vas v tem trenutku."
  
  
  Njo, se zarežal. On bi lahko predstavljate, mu sedel na poseben telefon v svojo super-skrivnost apartma, njegova sive lase tousled, verjetno nosil svileno jopičem nad njegovo tanko telo, in neizogibno cigar clenched med zobmi.
  
  
  "Vsaj njen ni v nekaterih dekle spalnica," je rekel z dvomljivim poštenost.
  
  
  "Hmm! Zvečer ni nad še, je to? Ne laži mi, moj fant. Šla sem skozi vse sam."
  
  
  Včasih sem mislil, da Hawke je psychic powers, ki je razkrila moje najgloblje misli, da je ego-analitični um.
  
  
  "Ne, gospod," sem rekel. "Zvečer ni več še. Pa je bil uporabljen tudi za prvi del ego, mislim, da Minurkos je ujetnik Stavros sadovnjakih, ne daleč od Parakatu. Tudi ona ve, da Stavros, je v telovadnici v Atenah."
  
  
  "Dobro," Hawk je rekel premišljeno,"to je zanimivo."
  
  
  "To je v skladu s Salomos" teorijo."
  
  
  "Torej boš za Parakata?" Hawk vprašal.
  
  
  "Pravzaprav. Morda sem lahko ugotovimo. Thompson na CIA pravi, da je nasad, ki je trenutno slabo varovano. Vendar pa obstajajo zapletov."
  
  
  "Ja?"
  
  
  "Tukaj v Rio, dvorana pa je še vedno stari. Dekle sem delala v Izrael na Delovanje celotnega hotela, obljubljeno deželo."
  
  
  "Ah, ja. Nystrom. Zakaj lepe ženske se zdi, da si sledijo po zunanji bazen?"
  
  
  Njo, se zarežal. "Ne bodite ljubosumni, gospod. Kot ste omenili, ste tudi vi imeli dni in noči."
  
  
  Je vzdihnil drugi konec. "Pridi, Nick."
  
  
  "No, gospod, se pojavlja mi je, da je Miss Nystrom lahko tukaj v Braziliji za istega razloga, kot je njen. Ali bolje, oprema za isto osebo. Sumimo, da Stavros od umora Ben-Canaan, ne mi?"
  
  
  Majhen tišina. "Da, da, vemo. In rekel bi uganili ste."
  
  
  "The executioner je z njo," sem dodal. "Mislim, da si lov Stavros. Ne bi vedeli, da se je v Atenah v tem trenutku. Ampak jaz ne želite, nas, vse kaže na nasad ob istem času in končajo streljanje, eno na drugo, po pomoti ali kako drugače vas bom uničil delo. Moja ideja je, da ga potrdite Nystrom je naloga s pomočjo Izraelskih obveščevalnih podatkov. Ste še vedno stari prijatelj, ki je njen šef, Giroud, in mislim, da mu bom se strinjam z vami, v različnih okoliščinah.
  
  
  Hawk grunted v sporazum.
  
  
  "Če je temu tako, mislim, da bi morali biti vsi pošteni in se usedem, da vidim, če mi lahko pomagajo drug drugemu. Ali vsaj ostani proč od drugega."
  
  
  Tokrat molk je bil daljši. "Vse v redu, fant moj. Bom poklical Maščobe in spraviti v stik z vami."
  
  
  "Hvala," sem rekel. "Nisem gonilen, dokler ne dobim obvestilo."
  
  
  Mi ni treba dolgo čakati. Eno uro pozneje, tik preden sem odšel za Erica je hotel, sem dobil klic iz Hawke. On mora imeti potegnil Mast okoli smeti pred zoro v Jeruzalemu. Giroud je revmatizem, odziv je bil pozitiven, in mi je bilo naročeno, da se odkrito pogovorite Stavros ' žepni nož z Nystre, ki niso odgovorili naloge, čeprav Zach Gareb bil z njo. Me, če je bila koda besedo, ki je dokazal, da Giroux je odredil ay, da bi razpravljali svoje delo z menoj.
  
  
  Je prispel na Erica je soba nekaj minut po devetih. Ona srečal me je na vrata v kratkem sproščujoče haljo, ki so izpostavljeni najbolj njenega stegna. Ona je bila oblečena v zadržuje vonj in široko, čuten nasmeh.
  
  
  "Mislil sem, da ne bi nikoli dobili tukaj," je rekla, zapreti vrata za sabo in zaklepanje to.
  
  
  Odšel je v sobo in preučiti to. Bila je večja od mene, in sem se spraševal, če ee skupni Zach z njo.
  
  
  "Si želite žganje? Imam neodprte stekleničke in to je najboljša stvar, ki jo lahko kupite v Rio."
  
  
  "Da zveni dobro," sem rekel.
  
  
  Ona nalije dve pijač. Ob steklo, je pustil svoje oči, boža njen lep obraz. "Vi ste bili vedno lepo dekle, da zahtevajo najboljše."
  
  
  "In jaz ponavadi razumejo, da je," je rekla. "Ti?"
  
  
  "Ste bili z menoj v Tel Avivu," je rekla s tihim glasom in z nasmehom.
  
  
  Njene dolge trepalnice fluttered kot njene oči izogniti rudnik za trenutek. Ko je pogledal navzgor, je bil nasmejan. Segel je in se dotaknil njenega lica. Ona je požirek žganja. Sem dal svojo roko na njeno
  
  
  Pogledal je navzdol v njene drobne pasu in potegnil zame. Na zapri zavohal sladko in mehko.
  
  
  "Ne pozabite, da je noč, Nick?" je vdihnil v moje uho. "Ali res ne pozabite, da je to dobro, kot ji je?"
  
  
  "Spominjam se."
  
  
  "To je bila zelo dobra, mar ne?"
  
  
  "Zelo veliko."
  
  
  Mi je dal očala na najbližji tabeli. Potegnil ji blizu in se dotaknil svoje ustnice na njene. Njen jezik zdrsnila v usta.
  
  
  "Bog, Nick," je muttered.
  
  
  Stekel je njegove roke nad njeno zadnjico, občutek krivulj, ki spustil na njena stegna. Pod moj dotik, ji boki začel vladala počasi.
  
  
  Ona nežno me potisnil stran od nje in izklopili brylev. Nato se je začela sleči počasi in lepo. Pod haljo, je bil oblečen le majhen par bikini dna. Njene prsi preselil nestrpno do mene, kot je vzela ogrinjalo off ramen. Njene prsi so bile polne, zrele in mlečno bela. Na drugem trenutku, majhen kos perilo spodrsnilo off njena stegna in bokov in padel v tanko kupu na tla.
  
  
  Erica me je pogledal odkrito, dajanje v najem in njen pogled potovanje nad mojo golo telo v šibki svetlobi v prostor.
  
  
  "Lepo," je purred. "Torej, mnogi trde mišice."
  
  
  Povlekel jo k njemu, občutek je njen nakedness proti rudniku. Tekla njeno roko nad svoj prsni koš in ramena, ki se gibljejo po mojem telesu. Ona pobožal me pobožala me ljubila, da mi z njo roke, kot moji prsti raziskati njo. Njena stegna ločila na moj dotik, in je zastokal.
  
  
  Tam je bila mehka, debela preproga pod nami. Erica je pokleknil na nen, dajanje v najem roke potisnite čez moje telo, kot je spustil. Vedela je vse načinov, kako vzbuditi človek, in ni imel pomisleke, ki jih uporabljajo. Po trenutku, je zdrsnila navzdol ob njo, in grobo potisnil njen nazaj proti debele shag preprogo. On je pokleknil nad njo, teče roko čez njene prsi. Je sopel. Moje dolge stegna so bila ovita okoli mene. Stekel je roko navzdol svilnato znotraj njenega stegna.
  
  
  "Oh, ja," je purred. Njena usta so bila rahlo odprta, in njene lepe zelene oči so bile zaprte.
  
  
  Ko njen začel zapri, polna usta povečal za trenutek, in rahlo shiver je šel skozi njeno telo. Potem je se je začel premikati z mano, ji s prsti prijemanje mojih ramenih, ji boki zapiranje okoli mojega pasu. Ne vem, kako dolgo sva ostala zaklenjeno skupaj, preden se je končala za oba.
  
  
  Nato sem ležal z njo, za dolgo časa, ne želim, da se premaknete. Toplo sprostitev postopoma prodrli v oddaljenih vlakna, moje meso in najgloblje globine moje duše.
  
  
  Kasneje, smo dobili oblečen, ki se igra to igro na majhen kavč, in končal naš konjak. Erica je česana ji je dolge rdeče lase, in zdelo se je, sveže, kot je, ko je stopil v sobo.
  
  
  "Vesel sem, da Zach ni potrkal na vrata," je dejal.
  
  
  "Mu zdi zelo ljubosumen, Erica. So vam blizu?"
  
  
  Ona me je pogledal. "En dan. Ego je ideja, ne mine. In bilo mu je zelo nesposobno. Povedal sem emu, ki je nikoli ne bi bilo ničesar fizičnega med nas spet. On resents to. Ona ni želim mu biti del tega dell, vendar sem bil zavrnjen. On je zelo dobro s puškami."
  
  
  "On bo treba na ta naloga, ne on?"
  
  
  Ona me je pogledal premišljeno. "Ja."
  
  
  "Erica, sem mislil, zakaj ste bili v Braziliji. Zdi se, da se preganja ista oseba. Moj šef v stik tvoje, in je potrdil moje misli. Razpravljali bomo te posamezne naloge in sodelujejo med seboj, če se zdi izvedljivo ."
  
  
  Zelene oči zožil malo. "Giroud ni bilo v stik z mano in Zach."
  
  
  "Boste prejeli telegramom, v naslednjih nekaj urah. V tem času, pustite me, če obstaja kodo besedo, ki bi vam omogočajo, da mi zaupaš. Besede so Goljat."
  
  
  Pogledala je presenetil. "To je prava beseda!"
  
  
  "Giroud poslal na to."
  
  
  Ona vlije sama drugo žganje. "Vse prav, Nick. Ampak počakal bom za njo telegramom, ki bo povej mi točno, kako vesel je s teboj." Nasmehnila se je in poljubil me je na lice.
  
  
  Pričakoval sem ji, da bodite previdni. Ona je dober agent. "To je vse prav. Jaz bom samo povedal nekaj mojih idej. Ni vam treba govoriti na vse."
  
  
  "To je pošteno."
  
  
  "Mi smo tako iskali slike Stavros, vendar zaradi različnih razlogov." Njen obraz je bil brezizraznim. Ona ni dal ničesar proč. "Hočeš, Poe je ego, da bi ubil Ben-Canaan. Ni še jasno nam je, zakaj je to potrebno, vendar pa je lahko povezana z grško politiko in ugrabitev Nikkor Minourkos."
  
  
  "Grški dostava magnat?"
  
  
  "Pravzaprav. To je lahko v Parakatu, in ego je potekala proti ego je bo. Stavros je v telovadnici v Atenah, tako da boste morali počakati na ego, da se vrnete ali pojdite v Evropi, da bi dobili to. Ampak mislim, da je pot do nje je skozi vse, kar lahko spoznamo o Parakatu, moram govoriti Minurkos.
  
  
  "Če vas zanima, vas bom popeljal dve Paracatta z mano. To lahko poveča vaše možnosti za pridobivanje tam. Govori ga več, z Zach in mi sporočite, jutri, ko boste dobili telegramom."
  
  
  "Če smo bili res po Stavros," Erika je dejal , " ali ne bi bilo bolje, če smo šli naravnost v Atenah?"
  
  
  "Stavros je verjel, da bo zaradi česar je njegov začasni sedež tam, v Minurkos penthouse, ki je prava trdnjava. Ne moreš samo nevihta ta kraj, vas in Zack. In v redkih primerih, ko zapusti ta kraj je lahko samo tako težko,
  
  
  vendar Minurkos lahko nam povejte, kako priti do Stavros."
  
  
  Ona nenadoma prekinjeno, glede na moj komentar. Ko je pogledal mene, majhen nasmeh se je pojavil na njene polne ustnice. "Bom priti nazaj k tebi, jutri zjutraj, Nick dragi."
  
  
  Nagnil navzdol in se dotaknil svoje ustnice na njene. "Boš naredil." On je vstal, dosegla za svoje orožje, in ga na. Nato je vrgel svojo jakno nad njimi. "In obdržati Zach na kratki verigi, v redu?"
  
  
  Hej, všeč, da je. Ona je bila še vedno smeji, ko je hodil po sobi.
  
  
  Četrto poglavje.
  
  
  Mislil sem, da o Adrian Stavros kot sem levo Erica je hotel. Bilo je že pozno zvečer, in ni bilo taksi v očeh. Ona je bila skrbno vodeni skupaj Rio Branco Avenue. Dobili v Stavros ' sedežem na Parakata, tudi z ego-zmanjšano varnost, je lahko precej težavno. Stavros " mala skupina je imela slab ugled. Zbral je usedline družbe okoli njega v Parakata. Dejstvo je, da so bila podobna sam, vendar brez ego voditeljskih sposobnosti. Razmišljanje nazaj, sem se odločila, da Adolf Hitler mora imeti začela ven v veliko na enak način. V 1930, Nemčija, bi bilo treba nekaj ljudi, ki so ex-lance-desetar resno. Ta primer je bila lekcija, ki se jo naučili, svet pa se nikoli ni zdelo, da bi obvladali.
  
  
  Hodil je nekaj blokov, brez da bi opazili taksi. To je bil del področju trgovine in pisarne na ulici. Ko sem se obrnil v ulici glavo nazaj do mojega hotela, trenutno opuščanje promet, sem imel presenečenje v trgovini za mene. V tretjem oknu, temna slika stopil iz sence in pomahal pest na mene. Tam je bil nož v svojo pest.
  
  
  Ko se je napad začel, je bil skoraj mimo vhoda. Če bi čakali, drugi več, Ego tega ne bi videl na vse, napad bi bil uspešen, in nož bi se potopila v svoj hrbet. Toda v svoji zagnanosti, da bi dobili delo opravljeno, je bil gibljejo prehitro, in ji periferni vid je ujel gibanja.
  
  
  Kot nož ujel me je v hrbtu, sem se vrtel naokrog in vrgel mojo levo roko ven, da blokira udarec, kar mi je uspelo, vendar rezilo sekajo tkanine moje doublet in majico, in komaj rezine moje podlakti. Pustil sem težo človeka, ki nosijo moj ego, da me. Nato se je obrnil, ki imajo ego v njegovih rokah, in zaloputnila njegov ego pred stavbo zraven nas.
  
  
  Za trenutek sem mislil, da je Zach, ego, ljubosumje prevzemu, ker človek je bil alapaha in močna. Toda, ko sem dobil boljši pogled, sem videla, da je bil večji kot Zach in je imela temne lase. Ozrl se je Brazilski in je bil pravi thug.
  
  
  Sem dosegel za Wilhelmina s svojo prosto roko, a mi je napadalec bil ne bo me imel, da je prednost. Je zabodel ga spet narasla, tokrat s ciljem za moj obraz. Sem dodged in delno preusmerjeno rezilo, vendar je cut moje uho. On je postavljeno orožje tretjič, in udaril me je s svojo težo.
  
  
  Ego sunek je preveč močan. On je trkal me off nogami in smo zadeli pločniku skupaj. Njen ego, ga je udaril na kratko na čeljusti s svojo desno roko, toda ni se celo zdi, da obvestilo. Smo valjani več kot nekoč, ko je bil poskuša zaščititi sebe od zbadanjem nož. Je bil prisiljen vzeti Hugo, moj stiletto, vendar ni mogel prosto roko in Nam je za trenutek, da naj potisnite nož v moje dlani.
  
  
  Za kratek čas, velik človek je bil z mano. Je prisegel, v portugalski in se je zasmejal in udaril me je v prsih. Nož ni bilo dolgo, rezilo je bilo precej široko, vendar rezilo je bil oster za neverjetno ostrino. Je žarela v megleno noč kot ego prijel njeno roko na nož zadnji trenutek pred rezilo je dosegel svoj prsni koš. Naše roke trepetali za trenutek, kot je poskušal voziti rezilo konca. On je izdal svojo desno roko in slepo zgrabil njen ego obraz, čutila, da se ji ego oči in izkopali v njih s svojo indeksa in srednji prst na roki. S svojo sredinec, je preboden njeno levo zrkla, in s svojim kazalcem, je preboden svojo pravico. Moj zrkla izstrelil in moj palec dobil mokro.
  
  
  "Ahhh!" Napadalec je zavpil, stiskal oči s svojo prosto roko in pozabili na nož, v drugi. Je zakričala znova in delno padel mi.
  
  
  Med ta kratek počitek, Hugo končno zdrsnila v mojo desno roko. Ona je pravkar ujel tem, ko je velik človek divje zakričala in dvignil je nož, da znova slepo njih zabodel. A stiletto vstavi pod ego je dvignil roko, in rezilo potonil v ego je strani tik pod ego je prsni koš in je šel vso pot navzdol, na obeh koncih.
  
  
  Potem sem videl, da je za napadalca preostale oko je bilo videti nad mojo glavo v temi, in v tistem trenutku sem jasno videl sivo mokroto na njegovo desno lice, zdrobljen pod oči. Na stiletto, razširjene na njenih straneh, in je že močno na vrhu me, svoj nož clattering na pločniku.
  
  
  Odrinil se je njeno telo proč in vstal. Po hitri pogled okoli, vendar pa je videl, da ni bilo pešce v bližini, da vidite, kaj se je zgodilo. On rummaged skozi človeka žepi in našel nekaj dokumentov v svojo denarnico. Eno od kartic je navedeno, da je bil zaposlen Apex Uvoz.
  
  
  Zdi se, da je bila bolj navdušena človek, imenovan Ubeda, kot sem mislila. Ali morda je poklical Stavros v Atenah, in Stavros, je zanikal, kdaj slišali o meni. Ubeda verjetno mislil, da je bil neke vrste policaj, ki je vmešavanje v Apex Uvoz podjetja. Ali CIA fant, ki je dobil preveč radovedna. Hema ne bi me prepričali, ampak je bil očitno naslednje mi je in vedel, kje je bila bivanje. To je bilo v mojem interesu, da gredo na Parakata v najkrajšem možnem času.
  
  
  Zapustil ji je mrtev, Brazilske in se hitro vrnil v svojo hotel. Ni bilo nobenih nadaljnjih zapletih, da je noč, in zjutraj je prišel brez incidenta.
  
  
  Erica Nystrom, Zach, in ji je sestal na devetih zjutraj. v majhni kavarni na Avenida Presidente Vargas, s pogledom na hribe v ozadju centru Rio in pisane favela koče na hribu nad mestom. Zach uganil mojo bližino, da Erica in je bil nesrečen na možnost, ki delajo z menoj celo za kratek čas. Bil je še bolj sovražno kot prej. Erica prejeli kodirani telegramom okoli Jeruzalema povedal, Hej in Zach sodelovati z mano na kakršen koli način, potrebne za uspeh naš skupni cilj je ustaviti Adrian Stavros.
  
  
  "Če potrebujete informacije iz Minurkos, pojdi na Parakata," Zak mi je rekla odločno, njegove modre oči utripa z jezo. Ego kave na mizi pred njim je ostala nedotaknjena. "Naš cilj v Rusiji je najti Stavros in uničiti ego. Očitno je, da ne bomo našli ego v Paracat."
  
  
  Ego je težko, oči, dolgčas v rudnik. Obrnil sem se z njim, da Erica. Bila je jasno razburjena zaradi njegovega obnašanja. "Kaj praviš, Erica?"
  
  
  "Sem že povedal, Zach. Mislim, da je vaš pristop ustreza ne samo vam, ampak tudi nas."
  
  
  Zak hissed na zapri. "Vaši možgani se zameglila za seks!" "Ta človek je očitno vaš ljubimec. Vse, kar pravi, se zdi smiselno, da se boste."
  
  
  "Prosim, Zach," Erica je ostro dejal.
  
  
  "Oh, moj Bog," sem muttered, zmajal z glavo. "Poglej, jaz ne potrebujete kakršne koli sofisticirane zadeve ljubezni, pridobivanje na poti. Morda sem se motil o nas delajo skupaj. Lahko dobim pomoč iz Hawke samo s postavljanjem. Ali morda CIA. Ampak ne bom šel v operacijo, da bi dobili zapleten gor z nekaj lighthearted akcijski junak, ki ne more obdržati svoje osebne občutke pod kontrolo."
  
  
  Zack je obraz nenadoma obrnil rdeče in je skočil s svojega stola. "Poslušaj, Carter ..."
  
  
  "Usedi se!" Erica naročite v nizke, vendar poveljujoči ton.
  
  
  Zak je dal Zapri krmi pogled, nato pa sedel nazaj dol. On grunted pod njegovo dihanje, ampak izogniti moje oči.
  
  
  "Če obstaja še ena potegavščina, kot je ta, se bomo morali pogovoriti," Erica je dejal. "Ne boste razumeli, Zach?"
  
  
  Je obotavljal. Ko je govoril, je rekel besedo. "Ja."
  
  
  "Tam se nič ne dogaja med nami, Zach. Ali ste me posluša?"
  
  
  On stared na zapri. "Seveda."
  
  
  "Nič ni med nami in nikoli ne bo. Torej, vse, kar se zgodi med Nick in mi nima nič opraviti z vami. Če želimo, da delujejo skupaj, moraš razumeti, da."
  
  
  Zdelo se mu je, da se sprostite malo. On me je pogledal in nato po Erica. Ego je pesti clenched na mizi. "Če tako rečem."
  
  
  "Res pa je rekel, da. Zdaj bom Parakata. Če menite, da ta načrt je nespametno, bom poskusil, da rezervni to nalogo."
  
  
  Ozrl se je na Zapri, in njen obraz se je spremenilo in zmehča. "Veš, on ne bi dovolil iti brez mene." Ego je oči srečale moje znova. "Zdi se, da vas in Carter se izvajajo pokazati. Če pustite, bom odšla."
  
  
  Sem jo vprašala. "In lahko smo odloži dvorjenje konkurenci, dokler ne bo več?"
  
  
  "Ste že slišali za njo," Zach je dejal grimly. "Brez konkurence." Ozrl se je dol na svojo skodelico kave.
  
  
  "Žal mi je, Zach," Erica je dejal.
  
  
  On hunched več. "Ko bomo Parakata?"
  
  
  Ego je študiral ji za trenutek. Mogoče se bo izšlo po vseh. "Prej, tem bolje."
  
  
  "Jaz vem, kje naj rent a car," Erica je dejal. "Mi lahko Brasilia cesti, ki nas popelje večino poti skozi Tijuca Gozd."
  
  
  "Pravzaprav," sem rekel. "Če bomo lahko dobili avto danes, predlagam, da pustimo nocoj. Bi bilo bolje, da vožnja ponoči skozi vroče lepljivo džungli."
  
  
  "Jaz sem v redu s tem," Zach je dejal.
  
  
  "Potem je to poravnati," Erica dodal. "Zach, mi lahko pomagate izbrati zanesljiv avto?"
  
  
  Je poblisnil po zapri. Rahlo grin se je pojavil na njegovem obrazu. "Od kar sem prebral o Carter, on je avtomobilski strokovnjak. Zakaj ne, smo vsi gredo?" On me je pogledal questioningly.
  
  
  Njen ego je potekala njen pogled za trenutek. Da, to lahko stori. "Bom, nas pokličite, da se pripraviš," sem rekel.
  
  
  * * *
  
  
  Smo pustili, da je noč. Na moje priporočilo, Zach izbral črnega BMW 3.0 CS limuzina za potovanje. Ego je ravnanje značilnosti bilo odlično, in je imel menjalnik, ki je bilo užitek delati z. Zach odpeljal do skoraj polnoči, in potem je njen voznikovega sedeža. Na cesti, ne more se šteje za dobro, čeprav je bila cesta do Brasilii in zaledje. Vzdrževanje je na splošno slabo, in v nekaterih krajih neprebojna džungle zdelo, pripravljen za zajetje ozki trak, razrezani v ih kup dolar.
  
  
  Del dneva smo spočiti, priprava na potovanje, ampak v enoličnosti potovanje ni dovolila,
  
  
  da se sprostite. Smo se odpeljali vso noč, in spal dvakrat naslednji dan v vročih čas: ko se v avto usedel, ki jo je bilo težko, ker je proti komarjem in toplote, in spet v umazano hotel v majhni vasi. To noč smo se odpeljali še za dolgo časa, in naslednje jutro smo prispeli na Paracata.
  
  
  To je bila velika vasi s populacijo več tisoč, z mestnem trgu in številne cantinas. Nisva ustavila, ker nismo želeli opozoriti na sebe. To bi bilo smiselno, če Stavros " moški so bili zabavo obisk vasi, in do njih lahko sumljivo bela neznanci.
  
  
  Pot do nasada, če je, bi lahko rekli cesti, je bil pet milj od Parakatu. To je bil gozdni poti z globoko ruts, da cut skoraj neopazno v džunglo na devetdeset stopinj na avtocesti. Avto je bil gibljejo počasi z Zach na kolo. Veje okoli undergrowth opraskan, vleče nas v avto, in zabodel nas skozi okna. Ker smo moral voziti počasi, komarji napadli avto in malo nas v vsakem odprtem prostoru. Thompson na CIA mi je povedal, da sadovnjakih v dvorani so skoraj deset kilometrov stran od ceste. Šli smo za pogon približno do polovice, in je trajalo skoraj uro, da bi dobili, da je daleč. Na srečo nismo videli vsi avtomobili zapuščajo, ker takrat še nismo videli vse odprte trčenja.
  
  
  Na primer, šest milj po avtocesti, smo našli kraj, kjer se boste lahko obrnili BMW off ozki cesti, in v undergrowth, tako da je bilo zelo dobro skrit. Takoj, ko smo prišli ven, smo bili napadeni z žuželkami. Smo poškropiti repelenti in pobota.
  
  
  Tam je bila visoka drevesa evkaliptusa približno pol milje od Lea Stavros ' ranch-slog dvorec. Drevo je stal okoli oboda očistili zemljišča, ki je poleg visoke ograje, v kaj se je zdelo, da so nekoč bili del ozemlja, vendar z njimi ferret prevzel džungli. Za nekaj časa, drevo je bila uporabljena s strani CIA kot opazovalnica. To je bil, da je to drevo, ki Erica in Zaki led jo, kot smo hodili skozi mokro, lepljive toplote. Bili smo potovanje na približno enako hitro kot avto, in prišel je v manj kot eni uri. Na vrhu drevesa, skrit pred pogledom iz nasadov, je bil bambusa platformo pritrjena na veje z pandan niti. Bambus korake, ki so pritrjena na deblo in veje v različnih krajih, da bi lažje plezanje.
  
  
  "Bomo tam?" Erica vprašal.
  
  
  Ona je zadel proti komarjem. "Če je katero koli tolažbo, je verjetno ne bo nobenih takih napak."
  
  
  "Potem pa pojdi gor in ostati za teden dni," Zach je dejal. Ego je blond lase bil zapleten na čelo, in njegov kaki srajco, tako kot ostali naši Švedi, je bila umazana od krvi.
  
  
  Njo, emu zarežal. Celotno ego odnos se je spremenilo od ferret Erika je potegnil ego navzdol, in zdelo se mu je, da sprejmete dejstvo, da ona ni bila fizično privlačijo z njim. Pogledal je navzdol po Smith & Wesson revolver 38 v pasu tulec, na njegov pas, in je bil vesel, da bi ga sprejela ego z njim. Erica je pametno agent, vendar Zach je mišičast. Bil je strokovnjak za orožje in je prinesel zaboj različnih orožja s seboj v avtu.
  
  
  Smo splezal na drevo. Približno na pol poti na vrh, se je začel razvijati nov spoštovanje CIA agenti, ki so imeli za to redno med ih v zadnjem času osredotočili nadzora. Ko smo prišli platforme, smo bili izčrpani. Erica je še vedno živčen vzpon in višino, ki je bila trenutno na.
  
  
  Je sopel. "Bog, je bilo vredno?"
  
  
  Je zgrabil par high-powered daljnogled okoli njegovega vratu in je gledala v nasadu. Potem je pokazal ven z njo. Sem jo vprašala, " Kaj misliš?"
  
  
  Ona je pogledal, kaj Zach in sem že videl, - odprt pogled skozi listje na kmetiji. Iz tega položaja, opazovalec z daljnogledom bi lahko videli, kaj se dogaja nekje na nasada. Poleg glavne stavbe, ki je bila na kmetiji, je bila gruča drugih stavbah okoli njega, predvsem v hrbtu, ki je izgledal, kot vojašnice in gospodarska poslopja. To je bila impresivna igra. Na ograjeno območje je bilo v celoti zasajena z drevesi in grmičevjem, je bilo umazanijo ceste in Parkirnih mest. Za ograjo je bilo območje, ki se uporablja za zasajene z gumo dreves, ko je prejšnji lastnik živel tukaj, ampak ih džungle davila off mladike.
  
  
  Erica je imel daljnogled in iskal po vsem mestu. Ona je zavzdihnila srečno. "Ste imeli prav, Nick. Komarji ne more leteti, da je visoka."
  
  
  "Morda mi je bilo vse narobe," Zach je dejal čez nekaj časa. "S to puško s teleskopsko pogled, ki sem jih v moj avto danes, sem lahko sedel tukaj in ubiti Stavros" moški ves dan.".
  
  
  Sem jo vprašala. - "Kako jih boš dobil ih vse ven na cesto? "" In jih vleče dobro, kako hranimo ih tam, medtem ko smo čiščenje ih?"
  
  
  "Poleg tega," Erica dodal: "če smo napad od zunaj, imajo vse možnosti, kako priti do Minurkos pred delamo in ubijanje ego."
  
  
  "Res je," sem rekel. "In če bi ga ubil, bi ne vedel ničesar, je tukaj."
  
  
  "Res je, da smo lahko ne ogrožajo Minurkos," Zak dogovorjeno. "Ampak jaz lahko uporabite puško zelo dobro tukaj. Kakšna škoda."
  
  
  Njo, Zak mislil, preveč mudilo, da bi ubil. Je bilo preveč všeč lov za njim. Sem bil odločen, da se znebite kdo res dobil v moj način, vendar nisem glej točko v ubijanje jih po nepotrebnem. Ne moreš poskusite, stavek, in izvršiti vsako posamezno osebo, samo zato, ker so delali za Stavros.
  
  
  Za naslednjih nekaj ur, do poldneva, smo si ogledali nasad, pri čemer se izkaže z daljnogledom. CIA ocenjuje, da je število borcev v to območje je bilo približno pol ducata, in ne več kot osem ljudi. Po porabi teh ur na platformi gledal ljudi, ki pridejo in gredo, lastne ugotovitve potrdili ta sklep. Ko se je spopad razvija, bomo vsaj dva proti ena.
  
  
  Nismo videli Minurkos, dokler smo zapustili platformo. Nato ego prisotnost v mestu je bilo ustanovljeno. On je šel ven, po skednju stavbe z drugim moškim, je šel v glavnem vhodu posestva in vstopil. Videl jo je ves čas, Ego skozi daljnogled, in ko je izginil v notranjosti, je imel nobenega dvoma, da je človek, ki je videl, je bil Nikkor Minurkos. Vsaj nismo prišli sem v prizadevanju duh.
  
  
  Tik preden sva se spustila od drevesa spet smo se morali ponoviti naš vhod načrt.
  
  
  "Torej," sem rekel, "bomo šli nazaj v avto in voziti odkrito, da je kraj, kot smo Stavros" najboljšimi prijatelji. Dovolite mi, da govorijo, da je človek na vrata. Bomo rekli, da smo v Brazilski Ligi, in ko smo prišli notri, bomo vztrajajo na srečanje Heinz Gruber, človek, odgovoren za Stavros ' ni. Upam samo, da ne že vem, kaj sem videti kot tukaj na nasada."
  
  
  Erica odprla torba in potegnil majhno, snub-nosom Belgijski .25-revolver kalibra. Bil je lep malo pištolo z biser ročaj in fancy graviranje. Vedel sem, da bi ustrelil, ker moje pretekle povezave z njo. Ona preveri njen ego in ga postavi nazaj v njeno torbico.
  
  
  "Vse bo v redu," je dejal.
  
  
  Zach res želi iti, preveč. "Bomo ravnali z njimi," je dejal.
  
  
  "Da," sem se strinjal. Hotel bi ji všeč biti popolnoma prepričani.
  
  
  Peto poglavje.
  
  
  Smo se odpeljali počasi zadnjih petdeset metrov na vrata. Človek na dolžnost je bil že gledal naš pristop. Bil je oblečen v kaki hlače, nam je všeč, z zložljiv avtomatske puške slung čez ramo. On je slekel ego in nam pripravljeni za ukrepanje, nas opazujejo pristop.
  
  
  "Če se ne bomo pass ta fant je mimmo, žogo igre je konec," je povedal njih. Erica pokimal.
  
  
  "Da," Zach dodal. Nen, kot sem jaz, je bil spet nosi svetlobo jakno skriti svoje orožje. Moje orožje je bilo navadno, ampak ča, ča, ča je neverjetno izbor. Poleg tega, da .38-revolver kalibra, on izvaja majhno Funt 380 PPL brzostrelka pištolo v žepu, in tudi hid, da munchen in garrote v svoji lasti. Je bil arsenal hojo. Njo, v upanju, da bi mu pomagal, mu je bilo preživeti.
  
  
  Smo se ustavili, samo deset metrov stran od straže. Bil je vožnja, da je govoril glasno in odločno, da mu v angleščini. "Pozdravljeni!"
  
  
  Varnostnik prišel na moje okno. Bil je začarani mladenič z težka brazgotina na levi čeljusti. Ni se vrne moj nasmeh.
  
  
  "Kaj hočete tukaj?" "Kaj pa je?" je zahteval, pokukati sumljivo, v avto. "Ste trespassing na zasebne lastnine."
  
  
  Sem ji rekel. "Hej, res!" "Mi smo prijatelji Adrian Stavros."
  
  
  Študiral je moj obraz skrbno. "Nisem videl prej. Kdo ste vi?"
  
  
  Dal emu naše gotovi imena. "Smo na Rio," je povedal ji mimogrede. "Brazilski Ligi". Liga je bila podzemlja skupine v Rio, ki aktivno tekmoval z Stavros v svoji tihotapljenje dejavnosti. AX je razlog za domnevo, da Stavros je pred kratkim poskušal združiti ih v svojo lastno skupino in Stavros je bil usmerite vso stvar.
  
  
  "Če ste še vedno tukaj, kaj delaš tukaj?" guard vprašal.
  
  
  "Stavros povabil nas je," sem rekel. "In ker si, mi smo z zamudo, bom povedal Stavros."
  
  
  On me je pogledal. "Stavros čistega sadovnjakih. On je na poslovnem potovanju."
  
  
  "Rekel je, da bi se lahko. Povedal nam je, da vidite, Heinz Gruber."
  
  
  Moje znanje Poročnik Stavros " name naredi vtis na ta človek. Je podrgnil njegovo brado premišljeno. "V redu, počakaj tukaj."
  
  
  Vrnil se je v vrata, in smo si ogledali svojo vsako potezo. Pod majhno nadstrešek, je pobral kaj videti, kot vojsko radio iz lesenega stola. Govoril je, da je za nekaj minut, posluša, in nato dajo ego nazaj in šli nazaj do avtomobila.
  
  
  "Lahko vnesete. Vozi na mesto, odkrit pred hišo in park. Vas bo srečal zunaj."
  
  
  "Zelo dobro," sem rekel.
  
  
  Varnostnik odprl gate žico. On stared na pištolo pod roko, za dolg trenutek. To, verjetno, bo še vedno treba računati z. Pomahal mi je skozi vrata in vzel avto.
  
  
  "Pa pojdimo," je rekel Erica in Zach.
  
  
  Smo se odpeljali skozi vrata in je zaprta za nami. Zak nasmehnil, ko je gledal vrata zapreti.
  
  
  Sem bil vožnjo po gozdni poti do kompleksnega. To je bil lep kraj: loki, rdeče rože in bougainvilleas. Je ustavil pred veliko adobe hišo in smo prišli ven, krožni avto kot štiri moške dobil ven. Mi je dal avto med nami in varnostnik na vratih.
  
  
  Moški, ki se soočajo nas je bilo malo grobo. Tri okoli njih, tisti, ki je dobil iz prvega, so bili oblečeni v kaki hlače, in vsak je imel pištolo na njegov hip. Okoli njih, Odin je bil alapaha, temno odrti človek, ki je izgledal, kot Brazilski. Drugi je bil visok, tenak človek z nastopom mladega John Carradine, in tretji je pogledal, kot Ameriški hipi z dolgimi lasmi in brado. Mi ni všeč njegov obraz. Četrti mož je bil oblečen v unbuttoned belo srajco in prilagojene hlače. Bil je visok, je dobro zgrajena človek s sivo barvo označiti lase in kvadrat, trdi obraz. On naj bi bil nekdanji Nacistični Gruber.
  
  
  Tri podrejene razprejo, zato so obdani nas zelo dobro. Bil sem vesel, da mi je dal avto med nami in varnostnik na vratih, ki je bil približno trideset metrov stran.
  
  
  "Herr Gruber? Njo, pokimal proti človek v belo srajco.
  
  
  "Pravzaprav," je dejal ponosno, z debelo naglas. Nosil je Luger pištolo, kot je rudnik v pasu tulec. "In kaj je to srečanje z Adrian Stavros?"
  
  
  Zack in dolgi lasje so mu bili ocenjevanju drugo. V alapaha Stavros človek je zdelo, si želijo, da pripravi pištolo na njegovo hip, in visok, vitek fant ni mogel sprejeti njegove oči off Erica.
  
  
  "Je povabil nas je tukaj," sem rekel, mimogrede. "Mi ponudil emu serija nerazredčenega heroina. Nekaj naših trgovcev, ki so v težavah in jih ne zmorem. Zagotovo je povedal, da je?"
  
  
  Gruber je študiral mi za trenutek. "Ne," je dejal. "Ste American. Nisem vedel, Američani delali za Ligo."
  
  
  "Živijo in se učijo," emu ji je povedal.
  
  
  "Kdo ste vi?" Vprašal je, Erica.
  
  
  "Judovske," je rekla flatly.
  
  
  Ego je oči utesnjuje in nasmehnil se je strmo. "Zelo zanimivo," je rekel, gledamo od Erica, da Zach. "No, morda smo lahko pogaja. Bomo dobili iz sonca, kajne?"
  
  
  "Da se sliši kot dobra ideja," sem rekel. Upal sem, da nekako ločeno Gruber od drugih, ko smo bili notri.
  
  
  Vendar to ni veljalo. Nenadoma je peti človek prišel iz hiše; naše oči srečali in spoznali smo druga drugi takoj. To je bil pogovor o Apex Uvoz office.
  
  
  "Kaj se dogaja tukaj?" "Kaj pa je?" je vprašal Gruber. "To je človek, ki prowled mesto. Poslal je človek po svoje, vendar ni prišel nazaj."
  
  
  Gruber je oči jemala kot dolgodlaki človek previdno izvlekel revolver. Ah, no, Gruber je povedal sam. Ego je oči darted iz mojega obraza, da Erica in Zach je napeto tisti, nato pa nazaj k meni. "Kdo ste vi res, Della?"
  
  
  Njen pogled preusmerila iz Ubeda, da Gruber. Ostali skrajneži še ni sestavljen svoje orožje. "Jaz sem tisti, ki imenuje sam Hema. Tako kot nas ostale. Zdaj ne želite ponudbo ali ne?"
  
  
  "Zakaj je prišel, da Apex, ki nastopajo kot legitimen uvoznik?" je vprašal Ubeda. "On je še vedno pravi, da želi Japonski kamere?"
  
  
  "Ne," je Gruber je dejal počasi. "Ni res. Lahko greš v notranjosti, G....."
  
  
  "Johnson," sem rekel.
  
  
  "Gospod Johnson. Najprej pa moramo, da preverite, če ste oboroženi."
  
  
  Iz kota njene oči, sem videl težko videti Zach mi je dal. Bil je ne bo, da naj ti ljudje razorožiti, in je bila ista oseba. Če bi uspelo, nihče od nas bi verjetno že kdaj zapustil to mesto živ. Dal sem Zack videz, ki je upal, povedal Em sem bil z njim.
  
  
  "Zelo dobro, G. Gruber," sem rekel. Začel sem dosegla za Wilhelmina, moj 9mm luger.
  
  
  Gruber je dejal, ustavljanje mene. "Bom vzel to, Gospod Johnson."
  
  
  To je točno, kako je upal, da bi storil to. Takoj, ko je prišel v mojo jakno, zgrabil ego in trdno zgrabil ji z vratu pod ego je brado. Dolgodlaki človek usmerjen v moji glavi, in Zach potegnil iz svoje .38-pištolo kalibra. Dolgodlaki človek je preusmerila na področje od mene, da Zack in streljal tako kot Zack crouched navzdol; Gawk je letel proč od BMW-ja za nami. Osebe Zack pištolo odzval z ostrim bučanje in hit dolgodlaki človek odkrito v prsih, udarec ego nazaj proti štukature steber, ki zdaj podpira vratni lok) se vrednoti na vhodu v stavbo. Odprl je usta široko za kratek čas in je umrl, preden je padla na tla.
  
  
  Nato veliko stvari se je zgodilo sočasno ali v hitrem zaporedju. Sem vpil Zach ne, da ustrelil, vendar je bilo prepozno. On je vse, kar je v blaznost gibanja. V alapaha človek in visok človek zgrabil svoje puške, kot si Erica. Ubeda obrnil in tekel za hišo, in Zak streljal in zadel emu v hrbtenici. Ubeda zakričala in padla obraz, najprej v prahu.
  
  
  "Počakaj, ali se bom ubil njo Gruber," je grozil drugim oboroženim skupinam. Hugo je naj ga potisnite kot stiletto v moji strani, in zdaj je držal trdno proti Gruber je grlo. Sem slišal glasno, razburjeno kričati od vrat straža je za mano.
  
  
  Visok, vitek človek ustavil doseže, vendar alapaha človek je že sestavljen njegov revolver in je bil tako Zack ustrelil. Erica pokleknil poleg limuzina in potegnil snub-nosom revolver iz okoli njeno torbico. V alapaha revolveraš streljal in zadel Zack v prsih. Zach zavrtel okoli in zadeti nazaj fender avtomobila težko spet.
  
  
  Erica je cilj in kurjene na Belgijski pištolo, in alapaha revolveraš zgrabil njegovo roko in kričal. Ego revolver udaril ob tla, dvakrat mu je padla vstran na rame in padel na tla.
  
  
  Gruber pridobil zaupanje iz vse to in, medtem ko je moja pozornost je bila moti, je zgrabil svoj nož roko in upravljani tako, da ločite proč iz njegovega grla. Z isto gibanje, je zadel moje leve noge in vrgla moje shin in golenico. Njen glas growled, in moja moč je oslabela. Potem je zdrsnila iz moje zvijačo, struženje, njegov nož v roke, ko je šel. Hugo eluded me kot sva oba padla na tla poleg avtomobila.
  
  
  Ko boste videli vse to, visok človek udaril ob tla in usmerila svoje orožje. Erica streljal na njega, vendar je strel zamuditi. Se je vrnil ogenj in popraskal kovine v avtomobilu, zraven ramo. Sem jo videl, ko je bil v težavah. Ona je zadel Gruber, ki je padel na hrbet dlje stran od mene. Oprijemalne stiletto v blatu za nami, sem vrgel njen ego od zadaj, ji roko proti visok mož, kot je on, namenjene Erica znova. Na stiletto treščilo v njegov ego je prsih, loputanje v to skoraj tiho. Ego je razširil oči, in pištolo odšel, škropljenja blata med nami. Je padel, stiskal je hilt njegov nož.
  
  
  Sem slišal gate odpiranje za nami kot Gruber je roke "postrgano" moj obraz. Bila je prizadet njegov ego spet, in slišal kosti zdrobiti v njegov ego čeljusti. Druga moja pest treščilo v njegov ego je obraz in je izbruhnila emu nos. Je nezavesten padel pod mano.
  
  
  Osebe Zack rahel glas dosegel nas. "Pazi!"Njo, se obrnil in videl, da strel ni ga ubil. Se je boril na svoje noge in stared na vrata.
  
  
  "Pridi dol!" Sem ji rekel, da je to Erica, ki je bil že sedel zelo blizu mene zraven črna limuzina.
  
  
  Guard opozoril mitraljez v našo smer. Zak je vstal in cilj svoje orožje na človeka, toda stražar strel mu dol. Izbruh požara, thundered na Ego je avtomatske puške, odkopavanje podlago za ča, ča, ča, nato hitting emu v prsih, preden so začeli ki plujejo pod off kovinski avto. Erica in nisem potezo, ko je Zach hit prahu na hrbtu, mrtev.
  
  
  On pade dvakrat v avto je nit, da bi dobili pod sprednji odbijač, umaknili svojo Luger, ko je šel. Ko sem prišel tja, je stražar je bil pravkar začeli streljati na drugi strani pištolo. On odpustili tri hitro posnetkov na njega, da drži pištolo v svojem drugi strani. V Luger krogle hit ograjo za njim, potem straže, hrbta in prsi v tem vrstnem redu. Avtomatsko puško strel v kobalt nebo, kot mu je padel v prah. Potem pa, nenadoma, območje, ki je padel tiho.
  
  
  Legel je, loviti sapo. Nekje v džungli, ptica screeched indignantly na naše hrupa. To je bila pokrita v prah in umazanijo. Se je počasi vstal in pomagal Erica njene noge. Ona stared na Zach v dvomov, njen obraz bel.
  
  
  Obrnil sem se, da Gruber in videl, da se mu približuje. Sem sklonila in zadel njegov ego nekajkrat, in on me je pogledal drunkenly. On groaned. Emu je Luger zaljubljen ji v obraz. "Koliko moških v hiši so stražili Minurkos?" Sem zahteval od nje.
  
  
  Je poskušal govoriti, ampak emu je, ki imajo težave z dislocirane čeljusti. "Jaz ... ne ..."
  
  
  Emu luger tucked ga pod brado. "Koliko?"
  
  
  Je šibko potekala dva prsta. Obrnil se je, da Erica. "Ostani tu in pazi nanj."
  
  
  Ona je prikimala numbly.
  
  
  Njo, ki je šel do vhoda v hišo. Širok obokana vrata so bila odprta. Je stopil v veliki avli samo v čas, da naleteli na temno, s katerimi se soočajo moški z brzostrelka pištolo v roki. Njen strel šla na njen luger, in je šel dol z bučanje v dvorani. Človek zadeli steni poleg njega. Nato je padla v zajetnega kupa na mali stol in zdaj vključuje ego, kot tudi, hitting tla.
  
  
  Človek levo, krožni dolg hodnik moji levi. Sem hodil po dvorani hitro, vendar previdno. Nisem mogel odložiti, ki iščejo Minurkos, drugače bi verjetno bilo mrtvih, ko sem končno naredil. Morda so že ga je ubil.
  
  
  Vse hodnike, ki sem mislil, so bile spalnice, so bili odprti, razen za eno na koncu. Slišal sem, mehko zvok v notranjosti, kot sem se ustavil pred njim. Ob sapo, je stopil nazaj in savagely brcnil v vrata. Je treščilo, in je šel skozi.
  
  
  Zelo tanek in grd človek je stal nad Minurkos, ki je bila vezana na ravne, ki je podprta s stola, in poudaril pištolo na emu na glavo. S svojim prstom na sprožilec, se je izkazalo, da obraz, ki mi je odprla vrata z bang. Je streljal prvi, ampak divje in gawk gnawed skozi gozd v okvir vrat poleg mene. Bila je strel z luger in hit emu v prsih. Je trznil in padla na tla. Ampak on ni spusti pištolo. Je namenjen mi še enkrat. Ta čas, ego premagati ji, da je in strel emu v obraz, gawking in izsekavanje emu v glavo.
  
  
  Minurk stared na njegovo mrtvo captor v nejeverno kot Ei holstered njegov luger . On me je pogledal počasi.
  
  
  Sem jo vprašala. "Nikkor Minurkos?"
  
  
  "Da," je rekel nežno. "Kdo ste vi..."
  
  
  "Prišli smo, da javnost vas, Gospod Minourkos," sem rekel.
  
  
  Povlekel v raztrgan dih. "Hvala Bogu. Je bil tekoč, da..."
  
  
  "Vem." Njen nevezane mu je in vstal s svojega stola, drgnil zapestja.
  
  
  "Ali ste res vse v redu?" Vprašal sem jo, worriedly.
  
  
  "Da, to bo vse v redu." On je zmajal z glavo in muttered nekaj, kar v grščini. "Ne morem verjeti, da je res nit."
  
  
  "No, večinoma."
  
  
  Ona začeli spraševati, ego, povedati svojo zgodbo, ko je slišal strel iz ozemlja. Sem se spomnil, Erika in nemški. Nato se je obrnil in tekel dol po hodniku.
  
  
  Po trenutku, ona mi odgovori. "Jaz sem v redu." Preden sem mogel premakniti v sprednji foyer, je nenadoma prišel okoli vogala in je prišel do mene, nadev Belgijski revolver v njeno torbico.
  
  
  Sem jo vprašala, " Kaj za vraga se je zgodilo?"
  
  
  "Gruber srečal z prezgodnje konca." Njene oči izogniti rudnik.
  
  
  "Si ga ustrelil?" Sem jo vprašala.
  
  
  "Začel je mrmranje s svojo dislocirane čeljusti. Ko sem ga vprašal, kaj je govoril, me je poklical, umazano Jud in je rekel, jaz bi bil z drugimi, je videl, ki je umrl v Dachau. Niso mislim, Judje, bi bilo treba dovoliti, da živimo v tem svetu, z ljudmi, kot njega. To je razlog, zakaj je njen ego je preobrat v drug svet. Upam, da je dovolj toplo za njim ."
  
  
  Končno, zelene oči srečale moje kljubovalno, zaradi česar mi zdi . Spomnil se je, da ji staršev, sorodnikov, ki so bili izvedeni z Nacisti v Buchenwald. Za nekatere razlog, da ne morem misliti nič reči v Heinz Gruber je obramba.
  
  
  "Pridite in izpolnjujejo Gospod Minourkos," sem rekel.
  
  
  Smo vstopili v sobo in Erica stared na truplo na tleh. V Minurkos je bil naslonil na bližnjo steno. On popravijo navzgor, ko je videl, Erica.
  
  
  "Miss Erica Nystrom," ih predstavil njo. "Izraelskih obveščevalnih služb".
  
  
  V Minurkos ' oči zožil. On me je pogledal. "In vi?"
  
  
  "Moje ime je Carter. Nick Carter. Delam za vlado ZDA v enake zmogljivosti kot Ms. Nystrom. Prišli smo tukaj, če želite brezplačno vas in zajemanje Adrian Stavros."
  
  
  V Minurkos stopil stran od stene. "Vidim. Dobro, Mr. Carter, prva stvar, ki jo želim kot svoboden človek je priti v dotik z oblastmi." Stahl je ego ton, ki je podobna tisti, ki podjetja magnat govoril, da svoje zaposlene. "Potem bom ukvarjal z Adrian Stavros na svoje."
  
  
  "Gospod Minourkos," sem rekel počasi, " ste popolnoma nobenega razloga, da storiti ničesar o tem na tej stopnji. Vse to lahko končajo s je birokracije in zamud. Jaz bi raje pustite nas poskrbel za to."
  
  
  Zdelo se mu je, nejevoljen. "Kako naj vem, da ste hema poklical sami?"
  
  
  "Ste vedeli, da smo tvegali naša življenja in prosti ste. Izgubili smo človeka, na to dell, " sem rekla sarkastično. "Mislim, da nam bo dal prednost dvoma."
  
  
  Ego je obraz je bil sestavljen s nenadna utrujenost. "Ti si verjetno prav. Prosim, odpusti mi. Bil sem skozi veliko."
  
  
  "Kot je za vas ob na Stavros sam, Gospod Minourkos," sem nadaljeval, " to je precej nepraktično. Ta človek je celotno vojsko."
  
  
  V Minurkos privzdignil obrvi in pihal svojo palico, " v Redu, v redu, Gospod Carter. Jaz bom šel z vami, in to dekle. Ampak, če vidim, da na neki točki, da so vaše metode ne delujejo, bom moral situacijo v svoje roke."
  
  
  Njen nasmeh je bil kratek. "To zveni pošteno," sem rekel. "Bili ste ugrabljenega za Stavros okoli Aten?"
  
  
  Minurkos sedel v ravne-backed stol on bi bil sedel v trenutku, ko bi on planil v sobo. Sedel je na njem, pred nami.
  
  
  "Ne boste verjeli, ta človek je pameten," je začel počasi. "Jaz ne, da sem nedolžen, Mrs. Carter, vendar še nikoli nisem srečal nikogar, kot so Adrian Stavros. Njena ideja je bila zgraditi flote okoli računalniško krmiljenih podvodni tankerjev. Stavros izvedela za to in je želel, da mi pomaga z njo, ali tako mi je povedal.
  
  
  "Na prvi, ego sploh ne želite, da jo vidim, ampak on mi je poslal e-pošto z nekaj zelo dobrih idej. Na koncu je bil povabljen za ego, da njegov penthouse v Atenah. Pogovarjali smo se za dolgo časa.
  
  
  "Gospod Minourkos, se spomnim, kaj mi je rekel:"imam isti načrt, kot ste. Če boste samo pustite me, jaz bom, da si nesmrten v annals of pomorsko zgodovino. Bil je zelo prepričljiv.
  
  
  "Ampak, Gospod Stavros," sem rekel, " tam so zapletenih tehničnih problemov, ki jih je treba rešiti.
  
  
  "Imam dve inženirjev, ki lahko naredijo, to," mi je rekel. Navdušil, tudi takrat, sem videl nekaj drugega, v človeku v obraz, nekaj, kar mi ni všeč, vendar sem ga predstavil kot pretirano navdušenje o projektu."
  
  
  Sem jo vprašala. "Prinesel inženirji za vas?"
  
  
  "Ah, ja. Imeli so tudi ustvarjalne ideje. Prepričan je bil, da bi imeli znanja, da bi se vse to zgodilo. Prav na tej točki, Mr. Carter, ki je sproščeno njen stražar. Je prosil za zasebno srečanje v penthouse. In sem se strinjal z njim. Samo moje osebno tajnika in enega pomočnika bili prisotni. Prinesel dve osebi z njim, ki ga ni videl prej."
  
  
  "Ko se je to zgodilo?" Erica vprašal.
  
  
  "No, nisem sum, ji na prvi," Minurkas je dejal, je njegov obraz, kakor je bledo, kot je spomnil. "Potem, skoraj brez opozorila, Stavros vprašal moji pomočniki gredo v drugo sobo. On je sledila ena Stavros " moški. Tam sta bili dve posnetkov odpustili." Minurkas padel tiho.
  
  
  "Pobil ihk tukaj?" Sem jo vprašala.
  
  
  "Coolly. Moj ego sluge vrglo me off nogami in ubil me skoraj do točke, nezavesti. Odpeljali so me na to drugo sobo in me je pogled na bloodied organi. Nikoli ne bom pozabila na to.
  
  
  "Salaka, moj sekretar, je ležal v mlaki lastne krvi. Še en fant je bil v obraz raztrgala odprto. Stavros je dejal sem lahko pričakujemo enako, če ne bom sodeloval."
  
  
  "Kaj se je zgodilo potem?"
  
  
  "Naslednji dan, jih je prinesel človek, ki je videti natanko tako kot Salaka Madupas. Ta človek še govoril kot Sled, in ponovi vse ego mannerisms. To je neverjetno, res neverjetno. Bilo je, kot strašna nočna mora."
  
  
  "Ali imajo osebo, ki bi dala za vas?" Erica vprašal.
  
  
  "Ne, to ni bilo potrebno. Jaz sem le redko videli v zdravstvenih ustanovah, z izjemo blizu poslovnih partnerjev. Oni so prinesli glasovno snemanje in predvajanje nekaj posnetkov mojega glasu, ki so ga posneli brez moje vednosti v prejšnjih srečanj. Stavros je opozoril pištolo na glavo in rekel, da bi me bo ubil odkrito tu in nihče ne bi vedel za zelo dolgo časa. Ampak, glede na ego, to bi živel, če niso sprejeti ven preveč težav. So to potrebno, je dejal, za dodatna pojasnila in za pisanje pisem v moje besede in misli. In so me postavili na zasebni jet in me je, da to godforsaken kraj."
  
  
  "Ali Stavros povedal, kaj je bil tekoč, da ne?" Erica vprašal, zmeden.
  
  
  V Minurkos smejal dryly. "Bil je zelo odprt. Dejal je, da so namenjene za strmoglavljenje grška vlada na mojem imenu, da bi poklical gor moji prijatelji v vojski in na drugih področjih, z osebo, ki je zastavljeno kot moj sekretar za telefonskih klicev in osebnih stikov. . Ker sem bil zasebnika, nihče ne bi našli nenavadno, da nisem soočanje z njimi v živo. In če nekdo vztraja na srečanju me, ki jih lahko posnamete, se mi Atene, in se mi, da jih izpolnijo in jim povem natanko tisto, kar hočejo.
  
  
  "Pokazali so mi druge osebe, ki bi lahko natančno ponaredil moj podpis. Ta človek je napisal preglede za moje različnih računih, in porabili svoj denar za vojaški udar, ki so načrtovanje za organizacijo."
  
  
  Sem jo vprašala. "In delal vam vse podrobnosti?"
  
  
  "Gospod Stavros, ki sem je sram priznati, je grškega porekla, je govoril prosto, da me o tem, tako v Atenah in tukaj. Dejal je, da ego načrt je razdeljen na tri dele. Prvi, ki ga namerava znebiti vladajočo hunto in dal ti ljudje na oblasti, ki menijo, zvest, da mi je. Se bodo počutili to zvestobe ne zato, ker so prijatelji, saj se večina okoli njih ne bo, ampak zato, ker Stavros je obljubil, jim moč in slava na mojem imenu ."
  
  
  "Zelo pameten," sem rekel.
  
  
  "Drugič, ego načrt, ki bo vključeval silijo te nove generalov in polkovnikov, da zahtevajo, da ji Nikkor Minurkos, biti imenovan za predsednika s popolno oblast nad hunta. Stavros je navedeno, da sem se lahko uporablja za ta del načrta, kot moje osebno življenje bi bilo odvisno od njega. Mislim, jaz bi bila uporabljena, če je bilo jasno, da Stavros lahko mi zaupaš, da bo tiho o tem, kaj je bilo v resnici dogaja v Della Ulici. V nasprotnem primeru, bi moral najti drugo impostor, tokrat namesto mene."
  
  
  "To se bo tudi delo," Erica komentiral. "Zelo malo ljudi ve, vaš obraz dovolj dobro, da lahko opazite rahlo razliko med obrazne značilnosti, in tisti slepar."
  
  
  "Absolutno fantastično," Minourkas je dejal. "To je neverjetno, da je moja želja po zasebnosti, ki so prispevali k tej grozo. V vsakem primeru, tretja faza načrt poziva k ozvezdju bodisi sam ali slepar kot Predsednik Grčije za kratko časovno obdobje, v katerem bom imenovala, kot ji Stavros ' podpredsednik. do takrat je, kot državljana, in bi njegovo ime postopoma postalo znano, da ljudje v Grčiji. Potem bi bil junak državni udar. Potem, ko napoveduje slabo zdravje, bi moral odstopil v korist Stavros kot predsednik."
  
  
  V Minurkos padel tiho. "Bilo je divje," sem rekel. "Kaj naredi Stavros mislim, da Grki bodo stati ob strani in gledati, se to zgodilo?"
  
  
  "Zakaj ne?" je dejal Minurkas, utrujeni pogled na njegov obraz. "Se spomniš, kaj se je zgodilo v aprilu leta 1967, ko je hunta je bila ustanovljena? Ni bilo krvavi udar, je bil le državni udar. Kraljeve vlade, je bil strmoglavljen s silo. Veliko členov ustave so začasno ustavljene zaradi hunta odlokom. To je paradoksalno, se vam ne zdi, da taka oseba se pojavi natanko ob ustava je bila obnovljena, in ko je hunta je postala bolj umirjena, in klice splošne volitve za naslednje leto. Če Stavros " načrt, da izkoristijo moč uspe, bo Grčija lahko postala tiranija bolj popoln, kot je Hitler ali pa Stalin."
  
  
  Erika pogledal iz Minurkos, da me. "Takrat smo se, da ga ustaviti, ne mi?"
  
  
  V Minurkos preučiti Erika obraz skrbno. Smo za to!" Fat grški vstal in zaljubljen si svoje kvadratni brado. "Ta človek je celo z mojo družino proti svoji domovini. On brags, da je moj sin-v-zakon, Splošni Vassilis Kriezotou, meni, da sem za to zemljišče, in je podprt ego, ker misli, da sem jo. Da, jaz vam bo pomagal na kakršen koli način sem lahko. Kaj bi morali storiti najprej? "
  
  
  "Mi smo puhajoč stran Atene," sem rekel. "Glasovanje o tem, kje se bomo ustavili Stavros."
  
  
  Šesto poglavje.
  
  
  V manj kot štirideset-osem ur, smo prispeli v grški prestolnici. Ona je bila rezervirana v povezovanje sobe na majhen hotel, ki se imenuje Odeon na 42 Pirej, v bližini Omonia Kvadrat. Vreme je bilo prijetno in prinesel prijetno olajšave iz toplote.
  
  
  Atene ', časopisi so bili polni komentar na hitro spreminjajoče se politične scene. Ni bilo novic, v Rhodesia, da je moj drugi prijatelj Alexis Salomos je bil ubit, in so bile govorice širijo. Je bilo skupno spoznanje, da je poskus je bil narejen na njegovo življenje, preden je zapustil za Rhodesia. En časopis zlasti izogniti omenjanju Salomos ' smrt. Prav tako redno objavlja uvodniki denouncing vladajočo hunto vodstva, ki napadajo vrh splošne ali polkovnik na skoraj vsakem vprašanju. Salomos omenil mi je, da je ta založba je bila brezvestnih in je bil prvi za podporo skrajnih hunta po 1967 državni udar.
  
  
  "To je precej očitno, da je založnik je kupil s svojim denarjem," Minourkos pripomnil, ki je sedel v naslanjača v moji sobi na sončen dan, dan, ko smo prispeli. "In poglej, ta naslov v drugi časopis: MINURCOS IZPOSTAVLJA HUNTA KOMUNISTIČNIH NAČRTOV. Gospod Stavros je sodeloval v propaganda dela."
  
  
  Erika vzela skodelico debela grška kava iz pladnja, ki je bil prinesel k nam in jo nastavite dol za Minorkos. On ga sprejeli z mračni obraz. Erica je pokal sebe in sedel poleg mene na majhno zofo.
  
  
  "Upam samo, da še nihče ni videl še, "Minurkosu ji je rekel," še posebej ne, Odin je ego-smacking ljudi. Vaše življenje ne bi bilo vredno drahmo, če Stavros vedel, da ste bili tukaj v Atenah."
  
  
  "On bo izvedeli takoj, ko je imenik Parakatu," Minurkos zanikal poročanje medijev, da me.
  
  
  "Da, vendar to morda ne bo za nekaj dni, če smo imeli srečo. In celo takrat, je ne veste zagotovo, da je nekaj narobe ne pošilja nekdo nad Rio. Da mora nekdo biti ego podrejenih, ker Ubeda je mrtev . "
  
  
  "Kaj delamo prvič, Nick?" je vprašal Erica. "Ne moremo samo nevihta koča kot smo naredili na nasada. To bo preveč dobro zaščiteni."
  
  
  "Jaz lahko pokličete koča," je predlagal Minurkos, " da bi videli, kako se ročaj, ki se ukvarjajo s tujci. Ampak ti bodo prepoznali moj glas."
  
  
  Podal Em a napkin in pladnju. "Dvig ton vašega glasu in govoriti z njo. Povejte jim, da ste želeli govoriti z vami. Ko so padec, se posvetujte z receptorka, Salaka Madupas. Povejte jim, da ste urednik časopisa okrog Soluna in želite, da bi dobili izjavo o Nikkor Minourkos ' politične ambicije."
  
  
  V Minurkos se je nasmehnil moj načrt, nato poklicali. On pokriti usta z napkin in poskušal spremeniti svojega glasu. Trenutek kasneje, je govoril, da je nekdo v "penthouse". Prosil Nickor Minurkos in potem poslušal ih je izgovor. Vprašal je, rekoč, da Madupas. Tam je bilo veliko več pogajanj, in trdil. Nato je govoril človek, ki je zastavljeno kot Madoupas, je Atenska igralec, čigar pravo ime, Stavros Minourkos je dejal, je bil Yanis Zanni. Minourkos zastavljena vprašanja o sebi in čakal, preproste odgovore, in nato prosil, če je lahko nastavite datum za osebni intervju z G. Minourkos. Emu zavrnil, in pogovora je bilo konec. Je visela gor in pogledal na nas.
  
  
  "To je kot slabe sanje, "je dejal," kot da sem dejansko v penthouse in Madupas je odgovarjanje na telefon za mene, tako kot je to vedno počne. Vedo, moje navade, tudi. In Zanni glas, je povsem enako, kot da moj mrtvi prijatelj Salaka."
  
  
  "Kdo oglasil na telefon, najprej?" Sem jo vprašala.
  
  
  "Nekateri mladi človek. Ni bil grški. Verjetno Odin okoli Stavros ' borci."
  
  
  "Izgleda, da so si uveljavljen," Erica je dejal.
  
  
  "Ja, res je," sem se strinjal. "Od vseh v Atenah misli, da je Nikkor Minourkos tam v tej "penthouse", je resno stanje. Stavros morda celo policija policist tam. Ali okoli ego vojakov večje zasebne vojske."
  
  
  "Če sem šel na policijo ali hunta sam in povej, kaj se je zgodilo," Minurk je dejal, " da bodo morali, verjemite mi. Tudi, če mislijo, da sem nenadoma izgubil moje srce, ti bom se zahteva, da preverite svojo zgodbo. Potem pa jih bomo izvedeli, kaj se je zgodilo."
  
  
  "To je lahko nevarno," Erica je dejal.
  
  
  "Ona je prav," sem se strinjal. "V tem trenutku ne vemo, koliko prijateljev Stavros je naredil v svojem imenu. V vsakem primeru, če bomo samo vrgel ven, v odprto, bomo silo Stavros, da premaknete - morda ena velika. Je lahko samo odloči, da siđite udar brez vaše ime. On je vojaško ekipo na pripravljen, in okrog njega so mnogi ambiciozni vojaških poveljnikov, ki ne skrbi, kdo je v ozadju prevzema. In tudi če on poskuša shaggy in ne uspe, kri se bo razlila. Veliko sl. Ne, Gospod Minourkos. Bomo prikrasti na Stavros. V moji državi, to je 1. enota, ki smo klic v bojnih operacijah. Erika je bilo naloženo, da izvede Stavros, in tako bom ubila. Če je naša lokacija Rusija uspe, to je točno, kaj se bo zgodilo z njim. Če to ne uspe, organi, ki bo veliko bolj civilizirani z njim. In Bog vam bo pomagal, če se ne more ustaviti ego v času ."
  
  
  "Vse prav, Mr. Carter," je dejal Minurkos. "Jaz kraj sam v vaših rokah lahko. Kako smo prikrasti na Gospod Stavros?"
  
  
  Sem se nasmehnil ob Erica, in ona mi odgovori. "Mislim, da ste omenili, da Stavros bragged o uporabi eno od vaših sorodnikov' programske opreme, da sva se spoznala, Amed Krizota, vojsko splošno? "
  
  
  "Ja," je rekel Minurkos. "Moram reči, da ni močna oseba. On je poročen moja mlajša sestra, preden je dobil bogato, in imajo veliko zveze. Vendar Vasilis bi ostal v vojski, na nižji nivo, če ne za moje povezave. Se mu zdi, zadolženih za mene, tako je prav, za vse, kar je v življenju. Za njega bi bilo za estestvenno, da se strinjajo, da vsak načrt, ki ji predlagala.
  
  
  "Stavros odkril to. On je trden človek, Mr. Carter, človek, ki se ne sme sprejeti rahlo. On mora naredili neke vrste snemanje igrati Vasilisa po telefonu, in nato pošlje človeka, ki nastopajo kot Salaka Madupas, moja tajnica. V zavodnik mora imeti ugotovil, Vasilisa, da sem bil štetje na njem.
  
  
  "Ali veste, kako Stavros ima lahko uporabljajo splošni?"
  
  
  "On je namignil, da Vasilis bi morali organizirati in usposobiti skrivnost ekipi vojakov in prepričati druge vojaškega osebja, da se pridružijo plot."
  
  
  Ja, sem mislil. "Zelo previdno. Ne vaš brat-v-zakon je tukaj živijo v Atenah?"
  
  
  "Živi tukaj," Minourkos je dejal. "Na obrobju mesta na severu."
  
  
  Vprašal sem jo, da. "Bo, ki nas popelje k njemu?"
  
  
  "Jaz bom z veseljem," je Minurkos odgovorila.
  
  
  Poklical sem ji taksi, in v zgodnjih večernih urah smo se odpeljali na Splošno Kriezotu prebivališča. Je bila prisiljena, ki jih Minurkosa, da dajo na kapo, ki ni kritje nekaterih svojih egos, dokler ne bomo prišli tja. Splošni hiša je bila majhna dvorec v bogatejših predmestju Aten, z navijanje gramoz cesti, ki vodi do hiše. Bil je navdušen nad tem, kaj Minurkos lahko storim za povprečno osebo.
  
  
  Ko je generalna izpolnjeni nam na vrata, Minurkos je slekel klobuk. Krizotu samo gledal za zelo dolgo časa. Nato se je razširil roke široko objemu Minurkos.
  
  
  "Nikkor!" je vzkliknil, daje Minurk topel objem. Bil je visok, siv las človek z vrsto, de Gaulle-kot obraz in mehko oči. Bil je oblečen v rjavo uniformo s pletenico na ramenih in trakovi potegnil navzdol na sprednji strani.
  
  
  "Agnia mera sas, Vasilis," Minurk je dejal toplo, se je vrnil v objem. "Sigha, sigha. To je vse prav."
  
  
  "Lepo je tukaj," Vasilis je dejal. "Prišel je on. Pridi noter." Ego gesto prijel za vse nas.
  
  
  Smo prišli v veliko dvorano s spiralno stopnišče za njim in urns okrasitev stene. Splošni nato nas je vodila v hrastovo-paneled knjižnica, z debele preproge in veliko mehko usnje, usnjeni stoli. Vsi smo bili igrati to igro, in splošno vprašal, če bi radi pili, vendar smo se zavrne. V Minurkos me je predstavil in Erica samo za naš priimek.
  
  
  "To je velik šok, Nikkor," Kriezotu je dejal. "Rad bi, Oče, da se tukaj. Ona je na obisku bratranca v Pirej."
  
  
  "Morda je bolje tako Vasilis," je dejal Minourkos.
  
  
  "Ne Dhen katalave," Kriezotu je dejal. "Ali ste v redu? Ste si bleda."
  
  
  "Jaz sem v redu," je Minurkos odgovorila. "Hvala za te ljudi."
  
  
  Splošni pogledal na nas. "Nikkor, je bilo vse tako čudno. Vas zavrnil, da bi me videli, ko ste začeli tvoj .. Lahko sem govoril prosto?"
  
  
  "Da, slabo," je dejal Minurkos.
  
  
  "No, nisem spoznali, da ste bili prosi za pomoč na tako pomembno poslanstvo brez face-to-face srečanje. Če sem iskren, sem bil zelo razburjen, ker za vse to. Nisem bil prepričan, če je bilo primerno..."
  
  
  V Minurkos končal njegov stavek. "Na udar?"
  
  
  Crisotu pogledal nazaj na nas. "No, ja." On flexed svojo veliko sklepov. "Dal sem navodila, da se ljudje v posebna taborišča v Delphi in Mykonos, in sem prepričan, Adelmo in drugi, ki vaše nove primeru, da je pošten, ampak..."
  
  
  "Ne boste verjeli sebi?"
  
  
  Minurkos vprašal, upajmo.
  
  
  Crisotu spuščeno glavo. "Mi sinhori te, Nikkor," je dejal. "Žal mi je, ampak jaz ne mislim, da Grčija potrebuje še en udar. Njegova storiti, kaj si vprašal, vendar v hotelu, govori, da ste o vsem, človeka do človeka, od samega začetka, več tednov nazaj."
  
  
  "Ne skrbi, Vasilis," Minurk je dejal soothingly. "Ne želim, da je državni udar."
  
  
  Že drugič v kratkem času, Krizotu obraz pokazala šok. Je rekel. "Ste spremenili svoj um?"
  
  
  "Vasilis, moram razložiti nekaj za vas, in želim si, da pozorno poslušaj," je dejal Minurkos.
  
  
  Krizotu leaned nazaj v velik stol in poslušal kot Minurkos povedal Em celotno zgodbo. Krizotu nikoli ne prekine mu, čeprav večkrat njegov velik obraz pokazala dvomov. Ko Minurkos končal, Krizotu samo sedel tam in počasi zmajal z glavo. Je prišel v njegov žep, potegnil iz svoje ščetke, in začel prikazovati svoje prste nad ih miren sam.
  
  
  "Neverjetno!" je končno dejal.
  
  
  "Ampak to je res," Minourkos je dejal.
  
  
  "Splošno, mi smo tukaj, da ustavi ta človek večno, in potrebujemo vašo pomoč. Samo lahko, da nam v zadnjem trenutku notranje informacije o Stavros, " sem rekel.
  
  
  Krizotu končno dobil svojo mirnost. "Seveda," se je strinjal. "Bom naredil moj najboljši. Tako sem vesela, da Nikkor ni za to!
  
  
  "Tam je bris akcijo dogaja skozi en časopis, večina, ki je usmerjena proti Polkovnik Anatol Kotsikas. Tam so tudi bili predlogi, da Kotsikas je izdajalec in dolguje svojo zvestobo do Moskve. To ni res. Kotsikas je liberalna, ampak on ni komunist.
  
  
  Bil je gonilna sila v ozadju nedavnih političnih reform in sponzor prihodnjih splošnih volitvah."
  
  
  "Še kdo?" Sem jo vprašala.
  
  
  Crisotu je zavzdihnila. Napade tudi ciljno skupino ljudi, ki običajno glasujejo z Kotsikas - Polkovnikov Plotarchu in Glavani. V resnici je človek, ki se pretvarja, da je vaš generalni sekretar, Nickor, ki je pred kratkim prišel do mene s podatki, da so vsi trije ljudje, okoli teh ljudi, bi bilo treba usmrtiti."
  
  
  Erica in sem izmenjala poglede. Stavros nastavite o svojih načrtih.
  
  
  "Ali veste kaj posebnega?" Crisota vprašala.
  
  
  "No, malo. Me je prosil, da se dogovorite za srečanje med te tri moške in jih, Nikkor. Ampak potem človek je mislil, da je vaš generalni sekretar pozval. On je rekel, da so ob srečanju v penthouse. Mislim, da je. na tem sestanku, poskus bo izvedeno na življenja treh polkovnikov ."
  
  
  "Potrebujemo, da bi ugotovili, kaj natančno Stavros je načrtovano in kdaj," sem rekel.
  
  
  "Da," Krizotu dogovorjeno. "Bila sem popolnoma obupana, o njem. Nisem mogel verjeti, da si je želel, da to storijo."
  
  
  "Vse bo v redu," Minourkos zagotovljeno ego.
  
  
  Jo hotel, bi se strinjala z njim. Izkazalo se je, da Stavros je bila na robu krvavi udar, in smo imeli, da ga ustaviti, preden bi se to zgodilo. "Klic hunta vodja Kotsikas in poskušajte ugotoviti, če Stavros" ljudje, ki so stopili v stik z njim, " je povedal Kriezot. "Ne omenjajo število umorov samo še."
  
  
  "Zelo dobro," Krizotu odgovorila. "Kotsikas lahko govori mi. Jaz bom zagotovo poskusil."
  
  
  "In vi, Gospod Minurkos," sem dejal, " lahko tudi pomaga. Lahko stopite v stik z voditelji obeh baz, kjer Stavros ' vojaške skupine, ki se nahajajo. Sumim, da če Athenians so se dogaja, da povzroči Stavros koli težave, ko ta umor naj bi se zgodilo, Stavros bo poskusil, da bi dobili te posebne sile v Atenah zelo hitro, da bi zadušilo koli odziv. Njena zahteva bi bilo za vas, da povem, poveljniki teh taborišč, da ostanejo tam in se ne premaknejo ih enote, če niso prejemati obvestila od vas osebno."
  
  
  "Zelo dobro, Mr. Carter," je Minurkos dogovorjeno.
  
  
  "To je precej jasno, da Stavros lahko ne samo ubiti ti ljudje brez nekaj trikov." Njo, pogledal je Nična. "Ali menite, da bi poskušali prikazati vse to nesrečo ali dejavnost nekatere radikalne politične skupine?"
  
  
  Crisotu dvignil svojo sivo barvo označiti obrvi. "Da, Mr. Carter, ali on bo skušal metati blato na ih v obliki propagande s tem, da brez dlake na jeziku pred ubijanje ih, tako da jih bo izgubil naklonjenost ljudi."
  
  
  Sedmo poglavje.
  
  
  Trije šli nazaj v hotel. V Minurkos želel ostati z Kriezotu, vendar sem se bal, da bi bilo preveč nevarno. Če Stavros ne zaupajo Kriezot iz katerega koli razloga, je lahko poškoduje v splošni prebivanje brez opozorila. Ona ni želim mu, da bi našli Minurkos tam, če je to storil.
  
  
  Poslali smo edu na Minurkos ' soba, in nato Erica in sem odšla v svojo sobo. Hitro smo začeli razpravo o Stavros " načrte.
  
  
  "Ne morem sedeti tukaj in počakajte, da vidite, kaj Stavros ima v mislih za hunta voditelji," sem dejal, ko smo sedeli v majhni bahar in srkal žganje Erica odredil.
  
  
  Erica preselil čez od mene. Ona poljubila me nežno na lice. "Ne moreš kar vdreti v koči, kot ste rekli sami," je komentiral. Njene dolge lase glistened v šibki svetlobi.
  
  
  "Ne," sem rekel, dajanje moje roke na njenih bokov. Obrnil se je k njej, in mi poljubil. "Ampak, jaz sem lahko šel na penthouse in poskusite priti. Morda sem lahko, da pogled na ih obrambo."
  
  
  Ona poljubila moje lice in vratu, in luč, chill, prijetno, tekel čez mojo kožo.
  
  
  "Kako bi mi to?" Prosila v raspy glas, kot jo je za roko začel unbutton mojo srajco.
  
  
  "Ne bi to skupaj," Ka popravljena njo. Roka je bila zelo moteča. "Jaz bom šla tja sama, v nekaterih zvijačo."
  
  
  Dolgo belo stegno zdrsnila po kolenih, in njena obleka je bila potegnil, da razkrije bogato krivulja njeno zadnjico. Njeni boki, pomaknil se je bliže k meni. "Ampak rad bi, da-pojdite z vami."
  
  
  Tople ustnice brušena rudnika spet. Njen jezik nežno zdrsnila čez usta, raziskovanje in iskanje. Svojo desno roko se preselili nekaj metrov nižje in ugotovila, kaj je bil zraven, in ona ne more misliti Adrian Stavros več.
  
  
  "Jaz grem sama," mi je zašepetal. "Jutri."
  
  
  Njen sončni zahod v njeno obleko in pobožal njene prsi. Gladke krivulje so bile mehke, vendar trdno, da pritisnete hungrily proti moj dotik.
  
  
  "V redu, medu," Erica vdihnil v moje uho.
  
  
  "Vse prav," je rekla s tihim glasom. "Ni več argumentov."
  
  
  "Lahko stavim, da ji je s tabo?" je rekla, se s pritiskom njene ustnice na moje.
  
  
  To je bil dolg poljub, in Erica bil pripravljen. Ko je bilo konec, se je slekel mi. Sem prevzela, in je vstal in odšel v veliko zakonsko posteljo po sobi. Vzela off njeno obleko, nato pa ji modrc in roza bikini dna. Ona je dobro predstavljena in lepa. Vsaka krivulja njeno telo je bilo brezhibno. Vrgla sama na mehko posteljo in ležal tam, čaka me. Nisem dal off. Na eni točki, bil sem zraven nje na posteljo, privabiti, oprijemalne in se dotika svojega telesa, občutek, da stopijo na mene.
  
  
  To je bila strast, ki je vgrajen v nas.
  
  
  "Ah, Nick," je rekla, dotika mene, njeno dihanje, raztrgan.
  
  
  Moje roke ugotovila, da je v grobem, in odšel je. Po nekaj sekundah se lepo sliši, bi lahko slišali vse okoli Zapri. Je postala clawed, jezen, primitivno ženska, izgubi vse nadzora, kot je poskušal sprejeti zadovoljstvo globoko v njej.
  
  
  Kasneje, ko Erica zaspala, jo je dobil od svoje smeti in tiho odšla v svojo sobo. Ona ni zbudil.
  
  
  Naslednje jutro sem zapustil Erika in Minurkos z njo v hotelu in vodi k Apollo stavbe. Dobil je svoj enotna od lokalnih okno čiščenje posadke, ki je redno zaposlena v gradbeništvu in je bilo dovoljeno vstopiti penthouse s pass. Minourkos mi je pomagal, da bi dobili mimo, in je tudi temna svoje lase v hotelu in dal na temnimi brki, da bi ga videti grške. Bila je lagal, da ga varnostnik zunaj, uniformiranih gradbeni delavec, ki pravi, da Madupas naročite penthouse windows je treba očistiti.
  
  
  On ni mogel celo priti v posebno dvigalo, dokler je predstavil sam. Dvigalo operaterja, ki je bil očitno samo eno okoli Stavros " moški. Tam je pištolo na njegovo modro uniformo. On eyed mene in moje žlice sumljivo, kot smo hodili do penthouse. Nobena druga dvigalo šel tja, in po Minourkos, spletni stopnišče, ki vodi navzdol od vrha tla so bila blokirana in varovano.
  
  
  Po hoji po dvigalo, se je znašel v šopirjenje koridor, ki je potekal od spredaj zadaj stavbe. Nen imel debele preproge, cvetlični lončki, in fancy lestenci, ki visi z visokim stropom. Dveh varnostnikov sedeli pri mizi, v bližini vhoda v penthouse. Bili so Stavros je najel thugs, ki je del njegove osebne vojske. V Minurkos lastnih varnostniki, ki so bili malo, je bilo treba odpustili kmalu po prevzemu oblasti "penthouse".
  
  
  Odin, obdan z dvema moškima, ki je višja eno, spoznala me je sredi hodnika. Ni bil prijazen na vse.
  
  
  On je zahteval pojasnilo. "Kaj delaš tukaj?"
  
  
  Odgovoril sem ji v moj najboljši grški. "Ni moja stvar očitno?" Sem jo vprašala. "Prišel sem, da opere okna."
  
  
  "Kdo ga je poslal?"
  
  
  On je poudaril, da krpo obliž na enotno, ki se glasi na ime majhno okno čiščenje podjetje.
  
  
  "Ali vaš delodajalec, so vsi nalogi za penthouse?"
  
  
  "Če niso, jaz ne bi bil tukaj," sem rekel. Vzel sem priložnost, na njej. "Slišal sem, Madup je ime omenjeno."
  
  
  Drugi človek je namrščil darkly od zadaj svoj stol. Imel je blond lase in zelo resen videz, in odločil se je, da je bil eden izmed moških Stavros je prinesla s seboj vse več Braziliji. Kot je študiral moj obraz, se je zdelo, kot da bi me videli skozi moje preobleki.
  
  
  "Hmm," moški poleg mene grumbled. "Obrnil jaukati in dal roke na zapri."
  
  
  Spraševala sem se, kako skrbno so bili z njihovo orožje. Zapustil ji Wilhelmina v hotelu, odstraniti Hugo je stiletto od njegove roke, in vezani Ego na notranji njegovi desni gleženj. Njen nasvet je, da ne vpišite lion ' s den brez ustrezne zaščite. Obrnil sem se in imel moj dih kot thug me iskal strokovno. Po preučitvi moj trup in roke, se je počasi spuščajo moje leve noge, da moje koleno. Nato se je preselil po mojem desnem stegnu proti nož. Stal je na vsako pleme in prenese pod njim. Moje življenje znižala. Ustavil se je približno centimeter od ročico stiletto.
  
  
  "Vse prav," je dejal. "Obrnil in me glej dokumentov."
  
  
  Je potegnil ponaredek kartice, in se je skrbno preučiti. Brez rekel ničesar, je vzel kartice na drugo matematiko in pokazala je, da em. Človek končno prikimala, in tall, dark človek je prišel nazaj, roko na kartico nazaj, in pogledal v vedra.
  
  
  Dober. On vas bo popeljal v notranjosti."
  
  
  "Hvala," sem rekel ponižno.
  
  
  Drugi mož je vstal od zadaj svoj stol in študiral me pazljivo vstavite, kot je njen emu hodil proti meni. Bil je že čuti, da je že v Fort Knox bi bilo lažje in manj zahtevna. Odprl je vrata in je vstopil penthouse pred njim.
  
  
  Bil sem končno znotraj trdnjave. To je bila strašna občutek, glede na moj ranljivost, če bodo me našli. Možnosti so, če se to zgodi, nikoli ne bom hodil okoli stavbe živ. In način, kako Stavros ubitih vohun, morda ne bo najbolj prijetno način, da umre.
  
  
  Smo vnesli v prostorni dnevni sobi. Bilo je preprosto razkošno. Bogata preproge zajeti dveh nadstropjih s tal, in visoki strop je bila poslikana s freskami, ki prikazujejo prizori iz antične Grčije. Na skrajnem koncu sobe je bil steklena stena z razgledom na mesto, odpiranje na majhen balkon z drsnimi steklenimi vrati. Tukaj je začel svoje delo. Obrnil se je okrog sebe in videl drago pohištvom, predvsem starinskim, vse več prostora. Svoje lesene urns spočiti milino na polirani mize.
  
  
  Za svojo pravico, skozi na pol odprta vrata, videla je še ena soba z mize in omare, ki Stavros je očitno pretvori v študiji. Na moji levi je bil hodnik s prostori, verjetno spalnice in dnevni prostori.
  
  
  "Začela bom z velikim windows tukaj," sem rekel.
  
  
  "Počakaj tu," je človek, ki je pospremil me naloži.
  
  
  Njena ramena hunched. "Seveda."
  
  
  Odšel je v pisarno in izginila za trenutek. Se je preselil na desno, da bi dobili boljši pogled v notranjost prostora. Več ljudi v temne obleke so se gibljejo, in nekdo je govoril po telefonu. To je bila komunikacijsko vozlišče. Tam je bilo pol ducata moških v tej sobi. Medtem ko sem čakal za njo še dve drugi moški, ki je prišel v dvorano v veliko sobo, kjer sem bil, me je pogledal, in tudi vstopil v pisarno. Stavros je veliko ljudi, ki tukaj - morda ducat ali več, v danem trenutku. In ni bilo dvoma, da večina ljudi okoli njih izvajajo puške in je vedel, kako jih uporabljati.
  
  
  Nekaj minut kasneje, človek, ki je prikazan me out pojavil in tiho vrnil na hodnik. Je bil nato skozi urad za drug človek, ki je nosil svoje lase in dolgo videti kot radikalno študentov, ki so prerasli svojo obleko in frizuro. Bil je oblečen mimogrede in ki je velik revolver odkrito v ramenski tok nad resast, usnje, usnjeni brezrokavnik.
  
  
  "Kako dolgo bo trajalo?" "Kaj pa je?" je vprašal v angleščini.
  
  
  Njegova domneva je bila, da je, kot človek na Paracat, je Ameriški. Stavros je trdno jedro političnih aktivistov z njim.
  
  
  Odgovoril sem ji v broken English. "Kako dolgo? Morda pol ure, morda uro. Odvisno od tega, kako umazana okna so."
  
  
  "Madupas se ne spomnim, kliče vas." Bil je me gledali skozi velika modra-lensed očala. Ego je obraz je bil nekoliko pock-označena, in njegove ustnice so bile zelo tanke, skoraj ni. Preko upravitelja datotek, ona se je opredelilo za ego, kot drugo Stavros; znan je bil kot Kladivo, zelo lepo človek, ki je verjel, da so ubili dve ženski, po vezalni palice od dinamit, da svoje ih trakov.
  
  
  "Ne, nikogar ne pokličete?" Je bila vzeta iz okoli njegov žep za kos papirja in stahl ihk. "Ti mi povej, Gospod Minourkos" hišo."
  
  
  V tistem trenutku, drug človek vstopil v sobo in se ustavil poleg Hummer. Bil je kratek, temno, in verjetno grškega. Videl sem sliko Salaka Madupas v AX datoteke, in človek pogledal natanko tako kot njega.
  
  
  "Ne spomnim klicanje v oknu čiščenje podjetje," je povedal Kladivo v angleškem jeziku. "Kdaj je bilo zadnjič, ko ste prišli sem?"
  
  
  "Ne spomnim se, brez pojasnila," sem rekel nervously. "Razumeti morate, da morate imeti zapise."
  
  
  Kladivo se mi arrogantly. "Pa ste tu že bila?"
  
  
  Njen obotavljal. "Da, njo, delal tukaj prej."
  
  
  On je potegnil ven revolver in poudaril, da je na moj obraz. Možganih je ego je bil uncomfortably blizu. "Povej mi, kaj je kuhinja izgleda."
  
  
  A curek krvi izbruhnila v moji levi roki. Poskušal sem, da ne pozabite, opis kuhinjo, ki je Minurkos je dal meni. "To je velika, z umivalnikom in omarico! Kaj je to vseeno?"
  
  
  "Ah, pusti ga začeti," je dejal ponaredek Madupa.
  
  
  Kladivo ignoriral. "Koliko oken je v kuhinji?"
  
  
  Sem bil začuden, kako hitro lahko dobim na stiletto, če sem padla na tla na ego na noge. Potem pa za njo, in spomnil, da je kuhinja je notranji prostor, v hodniku objekta, in ne na zunaj jaukati. "Vendar pa so z operacijskim sistemom windows ne," sem rekla nedolžno.
  
  
  Kladivo je palec pritisnili proti sproži. Postopoma bele svoje prste blede, in se je znižala pištolo na svojo stran. Človek v kratek sleeved majica je prišel iz pisarne.
  
  
  "Ljudje po vsem Raid Mesto, ki pravijo, da jih je poslal človeka," je fant povedal, Kladivo.
  
  
  Poskušal je ne da videti odleglo. Sem podkupila dekle v Plaketo urad za varnostno kopiranje moja zgodba, če je bilo treba, vendar me je skrbelo, da bi ona pravzaprav iti v obe smeri.
  
  
  Kladivo holstered njegovo pištolo. Dober. Čisto prekleto windows, " je ukazal. "Ampak to je hitro."
  
  
  "Da, gospod," sem rekel. "Gospod Minourkos včasih želi, da govori o naši stari jadranje dni. Bom videl ego, preden sem oditi?"
  
  
  Kladivo, mi je dal oster pogled. "Ne boste videli ego," je dejal. "Nadaljuj svoje delo."
  
  
  "Hvala," sem rekel.
  
  
  So me dol dvorani, da izpolnite vedra z vodo, in se je hitro pregledati fizično postavitev sobe. Ko sem začel delati na veliki windows, vsi me je pustila pri miru. Videl sem, zakaj sem tukaj in je poskušal, da mislim, čeden način, da prekine svoj obisk, ko je skupina moških je prišel iz pisarne in začel odkrito razpravljanje o Stavros " posel brez opazil me je. Njen je bil na balkonu, ko so vrata odprta.
  
  
  "Obe strani pripravljeni," en človek, je dejal. "Mislim, da moramo priporočamo, Stavros, da deluje takoj, ko..."
  
  
  Drugi človek ustavil ego in pokazal na mene. Prvi človek, ki je obrnil proč in govoril spet v hushed ton. Vendar, v tem trenutku, trije moški vstopil v sobo okoli, notranji hodnik in imam velik bonus od mojega obiska. Iskreno, kot ramrod, v ospredju je bil Adrian Stavros. Bil je srednje višine, z umikajo temne lase. Ozrl se je veliko, kot so slike, ona bi videla njega, precej grda, resen fant, ki je videti starejši od njegove tridesetih letih. Vendar pa je še pogledal dinamično. Imel je široka ramena in jih sam kot West Point diplomiral. Nosil je dolgo sleeved majico in temno kravato okoli njegovega vratu. On je bil, ki ima kup papirjev v roki, in je bilo očitno, da je bil zelo utrujen.
  
  
  "V redu, naj bo ta kratek sestanek," je dejal drugim v veliko sobo. Opazil sem, da Zanni ni bilo. Ni bil dovolj pomemben, v tej organizaciji. "Rivera, kaj je zadnje poročilo iz Mykonos?"
  
  
  Stojim tam si ogleduje ta majhna skupina, se spomnimo, kako pametni so bili, so ravnali, je skoraj čutil spoštovanje Adrian Stavros.
  
  
  "...In poveljnik pravi, da je podlaga končal in vojakov..."
  
  
  Stavros je nenadoma pogledal gor in videl, da so me prvič. Je pokimal na svoje podrejene, je nekaj korakov v mojo smer, nato prenehal mrtvih, jeze na obrazu.
  
  
  "Kdo za vraga je to meri?" "Nehaj!" je bellowed.
  
  
  Odin okoli Stavros " moški približal se mu warily. "Menim, da nekdo, ki je rekel, da so tukaj za čiščenje sistema windows".
  
  
  "Verjamete!" Stavros zaklical glasno. Pogledal je gor in videl mojo vedro na balkon, ki je poleg mene in gume-robovi orodje v moji roki. On naročil. "Vas! Pridi sem!"
  
  
  Če Stavros je bil jezen dovolj, da odloči, da je želel znebiti me, nihče ne bi podvomil ego je sodba. Ji po nesreči vstopili v sobo. "Ja?"
  
  
  Obrnil se je proč od mene, ne da bi sprejeli. "Kdo naj jaz tukaj?"
  
  
  Kladivo, sem stal v kotu kot panther zalezoval na sredini sobe. "On je v redu. Nismo preverite ego."
  
  
  Stavros je obrnil in stared na njegovo bandit za dolg trenutek kot črna tišina napolnil sobo. Ko Stavros je govoril, je bil tiho. "Sem obdan z idioti?"
  
  
  Kladivo je pogledal in ga sourly. Nato se je obrnil k meni. "V redu, okno čiščenje je opravljeno za danes."
  
  
  "Vendar sem šele začelo! G. Minourkos vedno želi vsa okna očistiti. Pravi..."
  
  
  "Vzemite krojač, pojdi proč!" vpil Kladivo.
  
  
  Njen, je skomignil z rameni. "Moj vedro..."
  
  
  "Pozabi."
  
  
  Stavros ' mimmo mirno minilo je, in on je gledal me ves čas. Kot je rode dvigalo navzdol na cesto, njen um je seznanil z zvočno izolacijo, komunikacijskih linij, in ključavnice, ki zaklenjena majhno dvigalo je vrata. Zanima me, če svoje sume so vzburjeni Adriana Stavros. Moj obisk je bil zagotovo vredno. Ne samo, da si dobil dober pogled na osebo, ki je upal, da ubiti, vendar je tudi opazil, fizično lokacijo trdnjava je ego. Dvigalo je bil edini način, da se znotraj, in vedel je, kaj lahko pričakujete, ko smo prišli notri.
  
  
  Ko sem prišel nazaj v hotel, Erica in Minorkos me že čakala v moji sobi. Takoj, ko sem vstopil skozi vrata in Erica videl, da sem bil v redu, je potisnil časopis na mene. Krepko naslov prebral.
  
  
  URADNI NASTOPOV NA KOTSIKAS ZAROTE.
  
  
  V Minurkos kliknili njegovega jezika.
  
  
  "Nekatere kabinet države, malo znanega slika z imenom Aliki Vianola, pravi, da ima dokaze, da Kotsikas namerava prodati svojo stranka Komunisti in da je življenje drugih hunta voditelji so v nevarnosti."
  
  
  Pogledal sem skozi prvem stolpcu žig. "Izkazalo se je, da na splošno je predpostavka je bila pravilna," sem rekel. "Stavros vrže shovelful umazanije na Kotsikas zamenjati položaj, tik preden se sestanek, kjer ga namerava ubiti ego in egos njegovi kolegi."
  
  
  "In opazujte, kako se on poskuša ne omenja moje ime," Minurk je dejal močno.
  
  
  Erica vzel mojo roko. "Policija je preiskavo obtožb, ampak do takrat, ko se ugotovi, da je neutemeljene, tri polkovnikov bo mrtev."
  
  
  "Ne, če je splošno gre za nas," sem rekel. "Ali je poklical?"
  
  
  "Ne še," je dejal Minurkos. "Ste dobili v penthouse?"
  
  
  "Da, sem," sem rekel. Rekel jim je, o pogovori je slišal njen imeti in kaj bi on videl od Stavros.
  
  
  "Jaz bi radi, da imate pištolo," Erica je dejal bridko.
  
  
  "Če bi imel, ga ne bi dobil tam," je njen mož zanikali poročila, da se je pojavil v medijih. "Dali zame dober iskanje. No, bomo morali iti nazaj. Želim smo imeli Zach."
  
  
  Erica me je pogledal. "Bil je zelo dober na njegovo delo."
  
  
  "Ja," sem rekel. "No, pa sem lahko dobili pomoč od moje lastne ljudi, če jo potrebujem. Mislim, da obstaja AX zastopniki v območju. Bom ve ji zagotovo." Obrnil se je na Minurkos. "Vam je uspelo priti do tabora poveljniki?"
  
  
  "Ujel sem oba," je dejal. "Povedal sem jim, točno to, kar si rekel. Tako moški so mi rekli, da ne morejo ukrepati, dokler ne prejme obvestila iz mene osebno. Sem tudi svetujemo jim, da ne dobite penthouse in prezreti v nasprotju naročila moj tako imenovani sekretar."
  
  
  "Ste zelo dobro, Gospod Minourkos," sem rekel. "Zdaj, če smo vedeli, da..."
  
  
  Bil sem prekine telefon.
  
  
  Erica odgovoril je, in klicatelja predstavil sam. Ona je prikimala in predal telefon za Minurkos. Dvignil telefon in imel je na njegovo uho. Tam je bilo nekaj besed na ego strani. "Da, Vasilis. Da. Oh, ja. Da, pojdi naprej. To je jasno. Da. Ah, veliko." Ko je končal in je visela gor, se je ozrl na nas z sly nasmeh.
  
  
  "Vse v redu?" Erica vprašal nestrpno.
  
  
  Vasilis imenuje koča, in Zanni zavrnil glej naš ego danes, naš ego jutri, ker je bil preveč zaposlen. Predlagal je, da Vasilis klic naslednji teden. Tam je bil argument in jezne besede zamenja, vendar Zanni ostala vztrajali. Tudi on zavrnil. pogovarjajte se o polkovnikov " obiskali po telefonu ."
  
  
  "Torej, kaj je storil, da se vam nasmeh?" Sem jo vprašala.
  
  
  "Se spomniš, Despo Adelphia?
  
  
  Človek, ki nadomesti Rasion na polkovnikov " odbor? Stavros lastnih človek? "
  
  
  "Da," Erica pokimal.
  
  
  "Vasilis šel na tem področju matematike. Je sum, da je bilo Adelphia, ki bi uredil sestanek, in imel je prav. Adelphia ve ves načrt. Vasilis trdil o treh polkovnikov in ne Adelphia zaupanja. Adelphia povedal em kraj in čas srečanja. Kotsikas, Plotarchu, in Glavani že urejeno, da me je spoznal na Kotsikas " stalno prebivališče. On je dežela estate se nahaja severno od mesta, v precej oddaljenem področju. Adelphia bo tam preveč."
  
  
  "Kdaj?" Sem jo vprašala.
  
  
  "Ne vem, če je danes," je Minurkos odgovorila. "V samo nekaj urah."
  
  
  "Kako se bodo ubiti polkovnikov?"
  
  
  V Minurk hunched več. "Adelphia ne bi rekel, da je, ko je ugotovila, Vasilis ne, nisem vedela. Izgleda, da bomo morali počakati in videti."
  
  
  "To je lahko zelo nevarno," sem rekel. Je poblisnil po uro na svojem zapestju. "Erica, pokličejo taksi. Mi, t, da Kotsikas. G. Minourkos, bivanje v hotelu in ostati od oči. Če kdo prepozna vas, da smo v težavah."
  
  
  "Zelo dobro, Mr. Carter."
  
  
  Medtem ko Erica imenuje taxi, vzel off svoj suknjič in privezan na luger tok, potem stiletto njeni desni podlakti. V Minurkos stared, tiha in mračna. Vzel je iz Luger po torbici in zdrsnila vijak nazaj, vstavljeno kartušo v kartuš s svetlobo in gibanje, in nato dal pištolo stran znova.
  
  
  Erica bil na telefonu. "Naše taksi bo na ulici, v petih minutah."
  
  
  "Potem pa gremo," sem rekel. "Imamo sestanek."
  
  
  Osmo poglavje.
  
  
  "Mislim, da razumem," Polkovnik Anatole Kotsikas je dejal po prejemu nas v avli svojo veliko hišo. "Adelphia rekel, da bi se zasebno srečanje, Splošno".
  
  
  Smo pobral Splošno Kriezota na poti, saj sem vedel, da Kotsikas bi zavrnitev nas, če Erica in sem šel sam. Kotsikas, tenak človek v svojih petdesetih let, je stal v kaki enotno in me je pogledal sumljivo.
  
  
  "Bo kdo po vsem drugim, da bi bili tukaj, Polkovnik?" Krizotu vprašal.
  
  
  "So kmalu pričakovati."
  
  
  Dober. Dajte nam nekaj svojega časa, " Krizotu je dejal.
  
  
  Kotsikas pogledal nas v tišini čaka na odgovor. Čeprav so njegovi vojaški čin je bila nižja, kot je splošno, v tem času je najmočnejša oseba v Grčiji. Ko udaru 1967 je kraj, ljudi, ki jih je vodil ego, namerno hranijo vrh častniki iz hunta, ker generali so bile povezane z privilegiran zgornji razred.
  
  
  "Vse prav," je končno dejal. "Pridejo v pisarno, prosim."
  
  
  Trenutek kasneje, štiri nas je stal v krogu, v sredini precej temno office. Služabnik je odprla zavesa, in prostor osvetljen. Kotsikas ponudil nam pijačo, vendar smo zmanjšala.
  
  
  "Polkovnik, ona bi, kot ste vi, da bi ti dve osebi za iskanje svojo hišo pred sestankom in ostanite tukaj, dokler sestanek," Krizotu je dejal.
  
  
  "Zakaj ne?" Kotsikas vprašal. "Kaj je smešno zahtevo."
  
  
  "Poslušajte me. To srečanje je past, " splošno je dejal. "Mi bomo imeli veliko za pojasnite, kasneje, ko imamo čas, vendar Nickor Minourkos ni oseba, za zadnjih napadov na vas. Tam je človek z imenom Adrian Stavros, ki se skriva za imenom Nikkor in načrti krvavi udar proti hunta. Vas, Plotarchu, in Glavani bi bilo treba usmrtiti tukaj v vaš dom, danes, ne kdaj ."
  
  
  Kotsikas obraz je težko, ravne črte. "Razmišljam," je dejal.
  
  
  "Sumim, da Adelphia mora pobegniti, nepoškodovane," splošno dodal. "Nikkor ne bo tukaj, seveda, ker on nima nič opraviti s tem."
  
  
  Kotsikas stared skozi okno, za dolgo časa. Ko se je obrnil nazaj k nam, je vprašal: "In ta človek in dekle?"
  
  
  "Oni so tukaj, da vam pomaga," Krizotu je rekla preprosto.
  
  
  "Kako naj vem, da ni bilo ste trije, ki je prišel, da me bo ubil?" je vprašal Kotsikas mirno.
  
  
  Crisotu grimaced.
  
  
  "Polkovnik,"sem rekel s tihim glasom," če bi prišel ubiti, bi si lahko mrtev."
  
  
  Ego je oči stared globoko v rudnik. Dober. Lahko preverite doma. Ampak prepričan sem, da nikogar ni bilo notri, ki bi povzročil škodo v vse hiše, okoli meni ali moji prijatelji."
  
  
  "Je tam kleti, Polkovnik?" Sem jo vprašala.
  
  
  "Ja."
  
  
  "Bomo začeli od tam," Ericke ji je povedal. "Ti in splošno lahko govori za zdaj, Polkovnik. Koliko časa smo imeli pred ih prispe?"
  
  
  "Rekel bi, da vsaj petnajst minut."
  
  
  "To bi moralo biti dovolj." Obrnil se je, da Erica.
  
  
  "Začnimo."
  
  
  Smo hitro iskali velike kleti in našel nobene bombe, št eksplozivov. Ogledali smo si po ostalih hišo, in končno v pisarno, kjer srečanja je bil, da prevzamejo mesto. Smo temeljito iskali študija. Čeprav ni polno ime je bilo ugotovljeno, smo ugotovili, dve elektronski hroščev.
  
  
  "To je neverjetno," Polkovnik Kotsikas je dejal, ko je bil sam. "Ne vem, če bi bilo to naredil."
  
  
  "Ti ljudje so strokovnjaki," sem rekel. "Zdaj imate, da bi mi verjeli."
  
  
  "Dobro, to je čas," Erica je dejal. "Bo prispejo ločeno?"
  
  
  "Ker so bili v odbor, poveljstvo, to jutro, so lahko prišli skupaj," Kotsikas je dejal.
  
  
  "Tudi Adelphia bi bili z drugimi, tudi če niso mu všeč izjemno. Po vsem, to je menda poskus sprave ."
  
  
  Je Polkovnik je uganiti, je bila pravilna. Deset minut kasneje je velika črna limuzina potegnil navzgor, in vse tri polkovnikov je bilo v nen. Plotarchu in Glavani so bili starejši moški, Glavani z bele lase. Adelphia je bil v svoji sredi štiridesetih let, maščob, maščobe človek, katerih oblika se je zdelo, da mu treh velikostih premajhen. On je bil žarek v vse smeri in govori glasno o soglasja in soglasja, in bil zelo presenečen, ko v čakalnici je dal lisic na njegovo desno zapestje.
  
  
  Ego obnašanje spremenilo, kot strela. Nasmeh blede, in temne oči so bile ledeno težko. "Kaj delaš?" je vzkliknil.
  
  
  Kotsikas in Kriezotou rekel nič. Obrnil se je Adelphia grobo in zavezuje emu je roke na hrbtu. Ego je težko obraz hitro polna jeze. "Kaj to pomeni?" je vprašal glasno, videti od mene, da Kotsikas in splošno.
  
  
  "Mr. Carter pravi, da si prišel v mojo hišo, danes ubiti nas," Kotsikas je rekel hladno.
  
  
  Drugi dve polkovnikov pogledal drugemu v šok. "Ali je to res, Anatole?" Glavani vprašal Kotsikas.
  
  
  "To je absurdno!" Adelphia je vzkliknil. "Kdo je ta človek?" Pred Kotsikas lahko odzove, Adelphia prešli iz formalni način, tistega, ki je praks za razburjenje vroče grški, pljuvanje iz besede kot strup in redno metanje glavo v mojo smer. Nisem mogel ujeti veliko od tega.
  
  
  "Bomo videli, Polkovnik," Kotsikas končno odgovoril.
  
  
  Zgrabil je približno za roko. "Lahko preživite naslednji kratek čas v službi,"sem rekel," v primeru, da smo zamudili nobenega presenečenja." Ozrl se je na Kotsikas. "Vsi ostali okrog vas, razen Erica, bivanje v sobi po dvorani, dokler nisem slišal nič več."
  
  
  "Zelo dobro," Kotsikas je dejal.
  
  
  V polkovnikov in Splošne Crisotu vstopil v dnevno sobo čez hall v študiji, medtem ko Erica in sem posnet Adelphia je mesnatega usta in vezani ego na stol. To je bil vzet iz ego je hip za revolver in zaljubljen v svojega pasu. Erica in sem šel nazaj v čakalnico, in Adelphia muttered žalitve na nas preko traku.
  
  
  "Smo čaka zdaj?" Erica vprašal.
  
  
  Njo, pogledal na zapri. Njene rdeče lase bil slicked nazaj in je izgledala zelo spreten v svojem pantsuit. Vzela si .25-kalibra Belgijski pištolo iz okoli njeno torbico in preverjeno strelivo.
  
  
  "Ja, čakamo," sem rekel. Odšel je do odprite sprednja vrata in pogledal ven na dolgo pot, podložene z visokimi Lombard topoli. Edini cesti, ki teče skozi kraj je bil skoraj miljo. Idealen kraj, da bi ubil. V žepni nož je prišel gor z Stavros ' zvije smislu? Po njegovem mnenju zaslišanje Adelphia, vendar ni bilo veliko časa, in bilo mu je preveč strah, Stavros. To je pokazal na njegovem obrazu.
  
  
  Erica je prišel za mano in pritisnil njeno telo proti rudniku. "Nimamo veliko časa sam, Nick."
  
  
  "Vem," sem rekel.
  
  
  Svojo prosto roko, eno brez pištolo, pobožal mojo ramo in roko. "Pri tem je več, bomo skriti v Atenah, jesti, spati, in da ljubezen."
  
  
  "Ne verjamem, da se naši šefi bi cenil," sem se zarežal.
  
  
  "Ti lahko greš v pekel. Lahko nam nekaj dni, " je dejal irritably.
  
  
  Obrnil se je k njej. "Vem, lepo malo hotelu, kjer..."
  
  
  Njen, se je obrnil na dan, sluha zvok avtomobila, motorja. Na skrajnem koncu dovoz, preden je izginil iz pogleda, črna limuzina je bližala. To je policijsko luč na vrhu je.
  
  
  "To je policija!" je dejal Erica.
  
  
  "Da," sem se strinjal. "Ali menite, da Stavros podkupila okrajnih mojster?"
  
  
  "To bo trajalo samo nekaj ljudi," Erica predlagal.
  
  
  "Še posebej, če Stavros traja nekaj svojih moških z njim," sem dodal. "Gremo."
  
  
  Smo hitela v sobo, kjer je hunta članov in je splošno so bili čaka.
  
  
  "Tam je policijskih avtomobilov, ki prihajajo od zunaj," je povedal njen hitro. "To je kot Stavros gambit. Ali ste vsi oboroženi?"
  
  
  Vsi so bili, razen za Krizotu. Dal sem emu Adelphia je revolver. "Zdaj, samo sedeti tukaj, kot mimogrede, kot si lahko, kot če ste se ukvarjajo z resno razpravo. Obdržati svoje orožje, pripravljen, skrite na straneh. Erica, odprite prostor za skladiščenje." Odšla hitro.
  
  
  "Bom iskreno za temi francoski vrata," je nadaljeval. "Ko vsi vstopijo v sobo, si bomo prizadevali, da sprejme ih. Če je kdo okoli vas želi oditi, lahko greš skozi zadnja vrata."
  
  
  Ozrl se je na tiho častnikov. So ostali, kjer so.
  
  
  Dober. Bomo poskušali, da bi se izognili streljanju. Verjemi mi."
  
  
  Sem hodil po francoski vrata, ko sem slišal vhodna vrata odprete z bang. Služabnik poskušali ustaviti policijo, vendar ego je bila odrinjena stran. On jih je slišal slam je zaklenjena vrata študije, kjer Adelphia je bil vezan in gagged in nato je slišal uslužbenca glas znova. To ne bi imelo veliko smisla, če je bilo več kot enega človeka. Trenutek kasneje, ih bi lahko jasno videli, kot so planil v dnevni sobi. Je bilo šest Ihs - pet v uniformi in civilu. Vsi moški v uniformi je revolverji na njihovo pasove.
  
  
  "Kaj to pomeni?" je rekel polkovnik, stoje, vendar skriva pištolo za njegovim hrbtom.
  
  
  V plainclothes človek je stopil naprej, a človek v uniformi z lieutenant ' s proge. V plainclothes človek je bil Stavros ' telesni stražar, ki jo je videla v penthouse. Poročnik je bil verjetno policaj Stavros je podkupil. To mora biti resnično policije. To je moral biti gotovi, vendar zanesljivo zgodba za medije.
  
  
  "Nismo pričakovali, vas tukaj, Splošno," je dejal poročnik. Ozrl se je po sobi, verjetno ena v Adelphia. "Ste vsi v priporu zaradi veleizdaje. Imamo dokaz, da si prišel tukaj, da se srečajo s komunistični agent in se pogajajo o tajni sporazum z mednarodnimi razbojniki." Ozrl se je zelo živčen.
  
  
  "To je absurdno," Kotsikas je dejal.
  
  
  "Vsi ste izdajalci," poročnik vztrajal glasno. "In ti se bodo izvajali kot take." Gledal je kot poročnik potegnil svoj revolver.
  
  
  V Stavros človek, nasmehnil ostro. "In ne bo izvršbe tukaj," je povedal v angleščini. "Ko boste upiral aretaciji."
  
  
  "Nismo imeli telesno odpornost med aretacijo," Kotsikas povedal mlade matematike, študent, ki se je pojavil v medijih.
  
  
  "No?" je plačanec, ki je vprašal Stavros. "No, vsaj to je tisto, kar policijsko poročilo pravi. Tako bodo ljudje slišati na radiu."
  
  
  Poročnik ugotoviti revolver na Kotsikas. So že mislil, da je v trenutku vse policiste bi se pripravi svoje pištole na poročnik je signal. V Stavros človek dosegel v njegov suknjič in pokimal poročnik, ki se je obrnil k svojim možem. Je hitro stopil skozi široka vrata, katerih cilj Wilhelmina na poročnik je prsih.
  
  
  "V redu, ostani tukaj odkrito."
  
  
  Poročnik stared na me, presenečenje, jedkano na njegov obraz. Stavros ' človek ni dosegel za svojo pištolo še, in le nekaj uniformirani policisti so dosegli za svoje toke. Vsi zamrznila, in vseh oči se je obrnil k meni.
  
  
  "Spusti pištolo," je ukazal ji poročnik. "In ti, previdno odstranite ta roko iz svoje doublet."
  
  
  Nihče ne sledi moja naročila. So bili ugotoviti, kaj bi morali storiti z menoj. Na njihovi levi, kopalnica, vrata so se odprla in Erika prišel ven, ki kaže njen Belgijski revolver na Stavros ' man.
  
  
  "Mislim, da bi bolje naredil, kot pravi," je rekel hladno.
  
  
  Razočaranje in jezo so bile stavbe na obraze thug Stavros in policijski poročnik, kot so videti na Erika. Njene oči stared na ih je obraz za dolgo časa, poskuša uganiti ih na namere. Nato vse pekel zlomil svoboden.
  
  
  Namesto znižanja pištolo, poročnik opozoril njegov ego na moje prsi in potegnil sprožilec, ki s svojo ego prst. Videl je, strele-hitro gibanje in začeli padati na tla. Ego pištolo odšel kot puško, in čutil je toplo, searing bolečine ustrelil skozi mojo levo roko. Gawk je minilo mimmo mene in se razbil steklo ves dan. Njo, padla na tla in valjani več na stol kot poročnik streljal še enkrat, gawking oči splintering lesena tla poleg mene.
  
  
  Bil je kričal. - "Ubiti ih!" "Ubil ih vse!"
  
  
  Tako kot poročnik opozoril svoje revolver na me, Stavros ' man mu sledili in potegnil ven svojo pištolo. To je bil svetlečim črnim brzostrelka pištolo, in je cilj, Erika je ego na njeno glavo. Erika streljal na njega, vendar se zamuditi, ko je padel na enega od plemen. Strel zadel enega od policistov v stegno. Človek zakričala v bolečine, kot je padla na tla.
  
  
  Drugi dve policisti ducked nizka. Ranjenemu in drugi policist ducked za pokrov za majhen kos pohištva.
  
  
  Krizotou in dve polkovnikov, ki so prispeli, so bili še vedno negibno, vendar Kotsikas potegnil njegov revolver in streljal na poročnik. Človek je padel in trčil v nizek stol, razbitju kot je padla ego na tla.
  
  
  Odšel je do streljanje položaj. Stavros ' človek je imel samo strel Erika. Je zamudil, ker je bil še vedno izgubili svoje bilance, izognejo svoje strel, in ker je sama hitro crouched navzdol.
  
  
  Več pištole so bile streljanje hkrati. Kriezotu ubit eden od policistov, in ona strel dva več. Erika natančno strel Stavros ' plačanec, ki je odkrit v krat dolar.
  
  
  Poročnik je pripravljal za svoj drugi poskus napada Kotsikas, vendar je zagledal premikanje in hitro stopil pred vsako pleme. "Jaz ne bi imela Stahl storiti."
  
  
  Drugi policisti zavrnili boj. Spustite svoje orožje, se dvigne svoje roke nad njihovimi glavami. Poročnik poblisnil po njih, znižati svojo pištolo, in sicer ego na tla. Ozrl se je na nepremično telesa, potem pa na mene.
  
  
  "To je ogorčenje," je dejal hoarsely. "Vas ovira zakonito delo policije in ubil častniki pri opravljanju svojih dolžnosti. Ne boste dobili proč z njim..."
  
  
  Njen pištolo mu je udaril na ego vodje, udarec za ego noge off. Ležal je na tleh, zadihanosti, ima njegovo glavo. "Moraš utihni," sem growled.
  
  
  V Polkovnikov in Kriezota handcuffed dveh častnikov. Erica leaned močno proti steni. Sem jo vprašala. "Ali ste v redu?"
  
  
  "Ja, Nick."
  
  
  "Vesel sem, da sem jim vas, Mr. Carter," Kotsikas je dejal. "Dolgujemo vam eno"
  
  
  "In poskus ni uspel," Glavani dodal.
  
  
  "Bom priti v dotik z policijskega komisarja, in jaz bom govoril, da mu je za dolgo časa, o tem, kaj se je zgodilo tukaj," Kotsikas je dejal, želijo grimly na ranjenih poročnik.
  
  
  "Rad bi, da, če sem že štiriindvajset ur, preden to storite, Polkovnik," sem rekel. "Hobotnice, cilj je še vedno živ. Miss Nystrom in šel bom dobil Stavros."
  
  
  Je obotavljal za trenutek. "Vse prav, Mr. Carter. Bom obdržati njeno tiho za štiriindvajset ur. Potem pa je do nje, da ji premakniti."
  
  
  "Pošteno dovolj," sem rekel. "Če se ne bomo našli Stavros v tem času jutri, lahko upravljate sami, vendar pa si želijo."
  
  
  Kotsikas iztegnil roko. "Veliko sreče."
  
  
  Ego je njeno roko. "Bomo potrebovali!"
  
  
  Deveto poglavje.
  
  
  Ko smo se vrnili, smo ugotovili, Minurkos pacing v hotelski sobi. Jasno je bilo, da je nisem nam dajejo veliko možnosti, da pridejo nazaj.
  
  
  "So polkovnikov v redu?" Je vprašal, pogled olajšave na obrazu.
  
  
  "Ja," sem rekel.
  
  
  "In Vasilis?"
  
  
  "On je varno in zvok," Erica je dejal. "Bili smo zelo srečni. To bi lahko pokol."
  
  
  "Hvala Bogu," je dejal Minurkos.
  
  
  "Smo mogli storiti brez širše," sem rekel.
  
  
  "Vesel sem, da Vasilis pokazala, sam dobro. So preživeli morilci bili aretirani?"
  
  
  "št. Kotikas prosila, da nam štiriindvajset ur, dokler bomo lahko dobili na Stavros."
  
  
  Bil je tiho za trenutek. "Nisem prepričan, da se strinjam s tem skrivnosti. Ampak jaz ne še. Bom obdržati njeno tiho za štiriindvajset ur, preveč, Mr. Carter."
  
  
  "Cenim, da, Gospod Minourkos. Zdaj imamo svoje delo. Moramo iti po Stavros."
  
  
  "Zdi slabo, da še rešiti ta problem na svoje," Minourkos je dejal. "To zahteva pomoč policije, Mr. Carter. Vem, da nekateri ljudje lahko zaupam."
  
  
  Sem jo vprašala. "Všeč jim je, kdo je prišel Polkovnik Kotsikas, ki nameravajo objaviti, množični umor? "" Ne, mi bi morali imeti priložnost, da jaz, Gospod Minourkos. Ne morem verjeti, da je policija bodo mogli ali hoteli, da bi Stavros za pravosodje. Moja vlada ne more niti. Zato sem naročil, da bi ubil Stavros na kraju samem. Te naloge so enake kot tiste, Miss Nystrom, prejetih od svoje vlade."
  
  
  "Ampak če gredo do penthouse bi samomor," je dejal.
  
  
  "Morda," sem rekel. "Ampak, morda pa tudi ne, glede na tisto, kar vem o tem kraju. In kaj veste."
  
  
  Je vprašal. "Ko bi šli?"
  
  
  Je poblisnil po Erica. "Ali ste v redu?"
  
  
  "Karkoli ste rekli, Nick."
  
  
  "Na primer, Stavros je zdaj sprašujete, zakaj mu ni bilo slišati iz njegovih človek. Mislim, da obstaja možnost, da Stavros bo čakati v penthouse, dokler je prepričan, da nekaj je šlo narobe. Zato je treba nocoj."
  
  
  "Ti si govoril o tem, oboroženi stražarji," je dejal Minurkos. "Ne moreš iti skozi vhod v hodnik."
  
  
  "To je možno. Vendar Erica in bom imel tretje osebe za pomoč. Bil sem v stiku s svojim nadrejenim, preden smo šli na Kotsikas " hišo. Drug zastopnik je v telovadnici v Atenah na različne naloge in on nam bo pomagal."
  
  
  "Obstajajo samo tri od vas?" V Minurkos vprašal. "Kvote so lahko dve ali tri na enega proti vam, tudi če ste ga dobili zadetek na samem."
  
  
  "Mr. Carter rad dolgo kvote," Erica je dejal, nasmejan.
  
  
  Nasmehnila se je pri revmatizmu. "Tudi, imam načrt, ki vključuje štiri."
  
  
  "Štiri?" V Minurkos vprašal, zmeden. "Če ste štetje me, vaše zaupanje je napačno. Jaz sploh ne vem, kako, da ustrelil s pištolo."
  
  
  "Ne," sem rekel. "Tukaj na ravnini, ki ste jih omenili nekaj, kar se spomnim. Rekli ste, da vaše umorov, sekretar, Salaka Madupas, je imel brata, ki je videti zelo podobno kot on."
  
  
  "Ja," je rekel Minurkos. "Ubogi fant, on sploh ne ve, da je ego brat je mrtev. On in Salaka ni videti, da med seboj zelo pogosto, ampak ni bilo veliko naklonjenosti med njimi."
  
  
  Sem jo vprašala. "Koliko pa je videti, kot Sled?"
  
  
  "Veliko ljudi. Tam je bil samo eno leto razlike med njimi. Nekateri pravijo, da je videti kot dvojčka, le da Salaka je bil približno centimeter višji in nekoliko težji od svojega brata."
  
  
  "Mi lahko odpraviti to težavo," je rekel, bolj zase kot za Erica in Minorkos. "Ali je ta človek živi v Atenah?"
  
  
  Minurk me je pogledal questioningly. "Iskreno izven mesta v majhni vasi."
  
  
  "Klic em in mu povedal o Sled," sem rekel. "Potem ga vprašala, če on želi, da bi maščeval svojega brata, ki je smrt."
  
  
  Erica me je pogledal. "Nick, ti pomeni ..."
  
  
  "Če Stavros lahko izmislil slepar, tako da se lahko mi," sem rekel. "Janis Zanni ni edina, ki lahko govori o mrtvo osebo."
  
  
  "Tretji Salaka Madupas?" Erica vprašal.
  
  
  "Pravzaprav. Mogoče samo on lahko dobite nas na penthouse." Obrnil se je na Minurkos. "Bo poklical em?"
  
  
  Minurk obotavljal le na kratko, " seveda. In jaz bom bi jo ego tukaj."
  
  
  Dve uri kasneje, tik ob mraku, Sergiu Madupas prispeli v njegovo hotelsko sobo. Zdelo se mu je, kot krotki, plašne osebe, vendar pod površino je bila mračna odločenost, da pomaga maščeval matematiko glavni odgovorni za svojega brata, ki je smrt. Dal sem Em par visoko peto baletne copate in mehko oblog in mu dal hitro touch-up. Ko je bilo konec, se je ozrl skoraj natanko tako kot slepar bi on videl v "penthouse". Po vsem, da je bil prevarant Sergiu bil nastopajo kot v naši shemi, na dell sama, ne ego brat.
  
  
  Njen hotel želi ljudi v penthouse sprejeti Sergiu za Zanni, ponaredek Madup.
  
  
  Ko jo je končal z njo, ji je stopil nazaj in mi vse je dobro pogledati. "Kaj misliš?" V Minurkos vprašala.
  
  
  "To je videti zelo podobno kot Salaka - in zato tudi kot Zanni," Minourkos je dejal.
  
  
  Naše zavodnik, se je nasmehnil uncertainly na mene. "Ste storili dobro delo, Mr. Carter," je dejal. Ego je glas je bil zelo podoben Zanni je, in ego je angleščina je bil približno enake kakovosti.
  
  
  "Mislim, da smo lahko ročaj to," Erica je dejal.
  
  
  * * *
  
  
  Eno uro kasneje, ko sva prispela na Apollo stavbe. To je bilo kosilo v Atenah, in ulice so bile skoraj zapuščen. Stavba sama je bila temna, razen za čakalnici in daljni utripanja luči penthouse. Sedela sva v najetem črna limuzina, za približno deset minut, nato pa visok človek prišel okoli vogala hiše. Hodil je naravnost v avto in se usedel se je poleg mene na sprednjem sedežu. Erica in Sergiu sedeli v hrbet. Minourkos bivali v hotelu.
  
  
  "Pozdravljeni, Carter," visok človek rekel. Ozrl se je na drugih dveh in je potekala Eric ' pogledom.
  
  
  "Je kaj narobe?"
  
  
  "Nič takega. Nikogar ni bilo z ferret, ko je prišel." To je bil Račun Spencer, moj kolega na SEKIRO. Je bil novi agenciji, in je le srečal mu na kratko pred njo. Vendar pa Hawk je zagotovljeno me na telefon med naše kratek pogovor prej, da Spencer je bil dober človek. Po mojih navodilih, je gledal posebno dvigalo za penthouse skozi steklena fasada stavbe za skoraj tri ure.
  
  
  Ego predstavil ji Erica in Sergio. "Gremo preko storitve vrata v čakalnico," sem rekel, " s to tipko. Sergiu gre najprej, in mi deluje, kot da je to mesto pripada nam. Če gremo na vrh, smo se bodo nadaljevali, kot je navedeno prej. vprašanja?"
  
  
  Tam je bil premišljen tišina v temno avto. "Vse prav," sem rekel. "Gremo to več, z."
  
  
  Štiri od nas dobil ven okrog črne limuzine in hodili skupaj na sprednji strani stavbe. Levo od glavnega vhoda je bilo zaklenjeno steklo storitev vrata. Sergiu vstavi ključ Minurkos je dal v Emu iz nerjavečega jekla zaklepanje in jo spremenila. V lobi, dvigalo stražar se je obrnil k nam v dvomov.
  
  
  Sergiu začel prvi, in mi sledila. Za njo, in se spraševal, če bi dejansko sprejel Stavros za presenečenje. Moral bi biti pacing penthouse čakajo, da slišijo, kaj se je zgodilo na Polkovnik Kotsikas " hišo. Upal sem, on ni poslal ekipo in svoje ljudi tam, da razišče. Tam je bila tudi možnost, da jo je skušal poklicati Parakata v zadnjem dnevu ali dveh, in ugotovil, da ni mogel doseči Hema in jaz tam. Ne bi mogli, da se obrnete koli džungle sadovnjakih povedal Stavros, da je nekaj narobe.
  
  
  Nam je približal security guard na dvigalo. Ozrl se je na Sergiu čudno.
  
  
  "Kje ste bili?"
  
  
  "To so tiskovni predstavniki," Sergiu je dejal, igranje svoji novi vlogi. "So slišali o grozno pokol hunta polkovnikov, ki je potekalo le nekaj ur nazaj. Policija jih obvestil o tragediji. Hočejo narediti kratek intervju, da bi dobili Gospod Minourkos " mnenje o tej strašni dogodek, in jaz bom govoril, da ih gor."
  
  
  Hugo je stiletto menili, da je na njegovi desni podlakti, in sem se spraševal, če sem se morala, da jo uporabite. Če stražar je bil na dolžnosti, medtem ko bi bil vedel, da Zanni ni šel ven okrog stavbe.
  
  
  "Vse prav," je dejal. "Bom vzel dvigalo z vami."
  
  
  Dvigalo se je v penthouse. Je zazvonil zvonec, in se je počasi začela spuščati. To se je zdelo kot večnost, preden je prispel v prvem nadstropju, vendar se vrata končno swung odpri. Enako dvigalo operaterja, ki se uporabljajo, da se me gor in dol je bil na dolžnosti. Sva se povzpela na krovu, ko je dvigalo operaterja gledal Sergio. Dan zaprta za nami, pa operaterja, ki ni pritisnite gumb, da izberete nas gor.
  
  
  "Nisem vedel, da ste bili ven okoli stavbe," je povedal Sergiu, je videti na nas warily.
  
  
  "No, zdaj veš," Sergiu odgovoril irritably. "Pustila sem, da izpolnjujejo te newspapermen. Sprejme nas gor." Jaz sem daje njen intervju."
  
  
  Človek je preučil Sergiu obraz skrbno. "Bom poklical gor prvič," je dejal.
  
  
  "Ni treba!" je dejal Sergiu.
  
  
  Ampak, on je šel na comm konzole na strani avto. Sem pokimal Spencer, in je šel čez lizal je. Je izvlekel svojo Smith & Wesson 38, in drugi človek opazil gibanja. Obrnil se je samo v čas, da vidim, pištolo na svoj tempelj. Je sopel in zdrsnila na tla.
  
  
  Erica je šel na nadzorni plošči. "Vzemite to na sebi," sem rekel.
  
  
  Na naši poti do koče, smo se preselili v mlahavi slika dvigalo operaterja v kotu dvigalo, kjer se ego ne bi takoj vidni ko štiri od nas dobil ven. Trenutek pozneje je vrata odprl v penthouse hodniku.
  
  
  Kot sem že mislil, bilo je dva drugih moških, na dolžnosti. Eden od njih je bil blond thug bi on prej izpolnjeni. Bili so akcijski filmi, in si ne bi želeli, da igrajo igre z njimi. Na blond fant je vstal izza stol ob vhodu v "penthouse", medtem ko je drugi ostal sedi.
  
  
  Oba sta pogledala Sergio, kot da bi videl duha.
  
  
  "Kaj za vraga..." je blond človek je vzkliknil. "Kaj se dogaja tukaj?"
  
  
  Sergiu ujel blondinka je pozornost, in Spencer približal temnolaso človeka pri mizi. Človek počasi hodil do Spencer.
  
  
  "Sem dal dovoljenje za intervju ti ljudje," Sergiu je dejal.
  
  
  "Kako ste prišli iz penthouse?" Na blond človek vprašal.
  
  
  Sem šel nad njim, medtem ko Sergiu odgovoril. Spencer je stal zraven temno človek. Erica pokriti nas, tako z majhno Belgijski revolver skriva v njeni torbici.
  
  
  "Ali se ne spomniš, ko sem zapustil?" Sergiu vprašal indignantly. "To je bila približno eno uro nazaj. Povedal sem vam, da..."
  
  
  Brez dodatne razlage bilo potrebno. Hugo zdrsnila soundlessly v moji roki. Blondinka je zgrabil jo s svojo levo roko in potegnil k njim, ker je izgubil ravnotežje. Bil je hitro potegniti čez ego je grlo z nožem-wielding strani. Kri splattered na Sergio srajco in suknjič.
  
  
  Temno človek vzel pištolo, ampak Spencer je bil pripravljen za to. Je izvlekel grdo garrote iz žepa in hitro daje na bandit glavo, nato pa potegnil težko na križane žice z dvema leseni ročaji. Človek je ročno nikoli dosegel pištolo. Ego je razširil oči in usta znižal odprti kot žica, sekajo mesa in arterij do kosti. Več krvi splattered na debelo preprogo pod našimi nogami kot revolveraš, skočil in posukanega trenutno v Spencer je stisk roke, noge, tresenje zraka. Nato se je pridružil njegov spremljevalec na tla.
  
  
  Erica popustiti njen oprijem na sprožilec svojega revolver. Sergiu pogledal trupla, s bled obraz, medtem ko Hugo obrisal rezilo na blondinka je suknjič. Spencer je pokimal proti meni, da bi s zanko, ki se je potopila globoko v človeka vratu , in se odpravila za penthouse tla. Hugo držal v roki, in Spencer potegnil posebno pištolo bi on je omenjeno, da me prej. Ego je, ki jih je družba, Posebne Učinke in Urejanje-zračno pištolo, ki strelja na pikado. Pikado so bile napolnjene z curare, hitro delujoči strup, ki sem sposodil od Indijancev Kolumbiji.
  
  
  Sergiu prišel k pameti. On je šel do vrat, ki je vstavljena druga ključna Minurkos je dal Em, in ga uporabili za odklepanje težka vrata. On me je pogledal in mi pokimal. Je tiho potisnil odprta vrata in stopil vstran, ker on ni mogel vnesite "penthouse". On ni bil pripravljen pomagati v tej fazi napada.
  
  
  Trije hitro začel vrata, fanning ven, Erica držal revolver pred njo, pripravljeni za požar, vendar je bila le rezervni pištolo. Ona ni treba opozoriti Stavros je ljudi več, kot je bilo nujno potrebno, preden smo našli Stavros sam.
  
  
  To bi bilo odlično, če Stavros je bila v veliko dnevno sobo na vhodu. To bi moral vzeti iz pretok, vse to zelo hitro. Namesto tega smo našli krško Hummer, ki je sedel na dolgo baha ' i s svojo nazaj k nam, kozarec žganja v roki. Sem jo videl, je tulec, trakov, kjer sem stal. Bil je še vedno oboroženi , to je nevaren človek.
  
  
  Ni bilo nobenega znaka življenja v notranji hodnik, ki vodi do spalnice, vendar glasove je bilo mogoče slišati iz dobro osvetljenih office. Sem bil skoraj za glavo za Humvee, ko sta moški hodili po pisarni in v dnevno sobo. Okoli njih, Odina bil krško revolveraš z brzostrelka pištolo v ramenski tok, in drugi je bil še en ponaredek Madupa, Janis Zanni.
  
  
  So se ustavili, ko so videli, nas, in oba sta pogledala Sergio s svetlimi očmi. Dve impostors počakal za trenutek, gledata, in Kladivo je obrnil k njim in videl izraze na obrazih. Split drugi kasneje, thug in Zanni dosegla za svoje pištole.
  
  
  Spencer, katerih cilj puščico in streljal. Ni bilo dolgočasno pop v sobi, in trenutek pozneje, črna kovinski dart odleteli iz celega človeka vratu, poleg Adam je apple. Ego je čeljusti začel delati soundlessly kot Zanni stared v grozo na črnem predmeta. Kladivo začetek, da se obrnejo v eno catlike gibanja in potegnite ven svojo pištolo.
  
  
  Njegove oči so se osredotočili na meni prvi, in sem videl grožnjo v njih kot svojo roko našli pištolo v svoji torbici. Je padel na enem od vsakega plemena in hkrati swung roko, izvajanje zanke od spodaj, sprostitev stiletto. To rezine skozi zrak kot tiho kot presenetljivo zmaja, in njegovo kladivo zadel koša ob ego in srce. Rezilo je potonil v ego in telo z močnim thud, in prišel do hilt.
  
  
  Kladivo je grda oči, prvi je pokazala mi, ker nen ni bilo nošenje modra sončna očala, stared me za trenutek, verjeti, da bi mi uspelo, da bi ubil ego tako hitro. Ozrl se je dol na stiletto, kjer ego je majica bila vlažnost crimson. Dvignil je nož, kot če ga izvlecite, nato pa dvigne puško v roki do mene. Vendar je bil že mrtev. Je padel z obrazom navzdol na kavču, njegove dolge lase skrivajo moški ego zmedo.
  
  
  Drugi revolveraš je pravkar ustavil trzanje na tla. Zanni obrnil teči nazaj v pisarno, pa še dart iz Poe zračno pištolo ustavil ego, ga udaril v hrbet.
  
  
  On obupno poskušal, da zgrabite ga, ne bi mogel doseči, nato pa strmoglavilo headfirst v uradu vrata, tresenje tam za trenutek, in nato šel mlahavi.
  
  
  Šel sem na vrata in videl, da ni bil nihče drug v pisarni. Obrnil se je nazaj k drugi. Sem pokimal proti hodniku, ki vodi do spalnice, in Spencer me je premagal. Erica mi je sledil.
  
  
  Smo raziskovali ostali kraji. Druga dnevna soba, spalnice in kuhinje. Ugotovili smo, oboroženi kazenskem jedel sendvič v kuhinji. Tako Spencer najti ego prvi. Ji je začel tako kot je streljal še enkrat na air pistol. Bil je pekel ukrivljen na ubijanje, skoraj tako, kot si želijo, saj Zach. Človek je zadel v stran, ko je izvlekel dolgo Welby revolver.32. Za nekatere razlog, zamer ni vplivala na njega tako hitro, in emu uspelo ustreliti. Pištolo zagrmelo iz sobe in hit Spencer odkrito v rebra, udarec njegov ego nazaj jaukati. Je bil prijel za stol in udaril v obraz z njim, ko je bil cilj revolver na mene. Stol treščilo vanj in razbil v njegov obraz. Pištolo je odšel v strop, in človek hit tleh na hrbtu, izgubili orožje. Spencer grumbled na steno, kot je načrtoval zračno pištolo znova.
  
  
  Ji zakričala na njega. "Drži, sprejme krojač!"
  
  
  "Zakaj?" "Pizda me!"je prosil hoarsely.
  
  
  Je načrtoval še enkrat. Njen ego udaril mu v obraz in je zadel z glavo ob steno. Nato pištolo za zabijanje njo ven, tako da je izgubil njegov ego. To clattered čez lončeno kuhinjskih tleh, in on me je pogledal v omame.
  
  
  "Sem rekel, počakaj," sem growled.
  
  
  Naše oči srečale za trenutek, nato se je ozrl navzdol, stiskal na rane iz njegovega rebra. Bilo je, kot navadno rane v mesu, ampak to ni motilo me je veliko, prav zdaj. Hodil je mimo in je pokleknil pred revolveraša. Ego je oči so bile odprte, in njegovo telo je bilo še vedno borijo z strup. Bil je eden tistih redkih posameznikov, ki so imeli naravno imunost za nekatere strupene kemikalije, ki sicer ni popolna, zaradi curare, da bi ubil egos, počasi, namesto da takoj. Bil sem vesel, da se je zgodilo. Mogoče bi lahko dobili nekaj odgovorov.
  
  
  Erica je prišel v kuhinjo, v tistem trenutku, ampak svojo pištolo ni streljal še. "Ego ni tukaj," je rekla.
  
  
  Je zgrabil ga je za srajco in mu segel v njem. "Kje je Stavros?" Sem zahteval.
  
  
  Gospod me je pogledal. "Kaj je vaš posel?" je bila še ena okoli Stavros ' American fanatikov, ampak ego las ni tako dolgo, kot Kladivo je.
  
  
  To je bil Luger, da potegnil iz svoje tulec, in pritisnil njen ego proti revolveraš je ostalo cheekbone. "Če mi poveš, kje je, bom prepričajte se, da ste napisali, da zdravnik v čas, da shranite." To je bila laž, seveda. "Če vam zavrnejo, bom pritisnila na sprožilec. Govoriti."
  
  
  Pogledal me je v oči in cenjeno, kar je videl. "Tailor, vse v redu," je dejal hoarsely. Zamera je bila že deloval. "Če si res save me."
  
  
  Je pokimal z njo.
  
  
  "Odšel je, da Mykonos."
  
  
  On izmenjujejo poglede z Erica. Otok Mykonos je bil eden od le dveh lokacijah, kjer Stavros zgrajena do njegovega elite uporniške enote. "Zdaj pa mi povej," sem rekel, se s pritiskom na Luger Ego je obraz. "Ali je dobil obvestilo o polkovnikov?"
  
  
  Bandit zarežal, potem njegov obraz contorted nenadne bolečine. "Zanni imenuje Kotsikas "domača stran". Eden od policajev odgovoril. Dejal je, da poročnik in ti ljudje so v redu, in da polkovnikov bili mrtvi."
  
  
  "Kaj za vraga?" Spencer je vzkliknil.
  
  
  Spencer je presenetil z odgovorom, ampak ona ni bila. Polkovnik Kotsikas misli hitro, ko je zvonec zazvonil, in ga dal eden od policistov. Kotsikas jim pove, da če on ne pošilja napačno sporočilo, da penthouse, Stavros, ki bo šel tja s svojim možem. Kotsikas ni imel časa, da se uskladijo z nami, zato je šel naprej in naredili to, kar se je zdelo najboljše. To je smisel, toda polkovnik ne bi mogel znano, da je revmatizem, da bi ga prisilili na policaj bi Stavros, da zapustijo "penthouse", preden smo dobili tam.
  
  
  "Zakaj bi Stavros pojdi na Mykonos?" umirajo revolveraša, ki jo vprašal, tartly. "Da zasliševali vojaki?"
  
  
  Drugo twinge bolečine zadel. "Daj mi zdravnik," je vdihnil.
  
  
  "Bomo govorili prvi."
  
  
  Je zašepetal besede. "Označil obe strani skupaj. Želi vojakov prinesel v Atene. Poveljnik v Mykonos je povedal nekaj o ne premika svoje čete, dokler je prejel obvestilo iz Minurkos. Stavros je bil zelo jezen z njim. Je letel je, da se osebno ukaz."
  
  
  Svoje zrasla. Človek, ojačajo in shuddered. Ego je obraz je že modro.
  
  
  "Gremo ven od tu," sem ukazal. Obrnil se je, da Spencer. "Ostani tukaj."
  
  
  Zamere ne naredi veliko smisla v ego glas. "Jaz sem se poškodoval, Carter."
  
  
  Njen preučiti to. Bilo je samo rano, da ni imel ničesar bistvenega pomena v to. "Da bo vse v redu," sem rekel. "Dal povoj na to in klic Hawke od tukaj. Povejte emu o novostih. Bom moral Minurkos pokličite zdravnika, da skrbijo za vaše rane. Kakršna koli vprašanja?"
  
  
  "Da," je rekel. "Zakaj ne želim ji, da bo z vami v Mykonos?"
  
  
  "Potrebujete, da bi dobili malo boljši, Spencer.
  
  
  Stavros je preveč pomembno, da me. "
  
  
  "Povej Hawk, da je?" "Kaj pa je?" je vprašal sourly. "Je priporočljivo, da mi za začasno delo na to nalogo."
  
  
  "Povej em vse, kar hočeš." Obrnil se je k njej, holstering njegov luger . "Pridi, Erica."
  
  
  "Kaj pa ste pričakovali od mene, samo počakajte, da sem dobil obvestilo od vas? Spencer vprašal.
  
  
  Njen, se je ustavil in pomislil je za trenutek: "Jutri ob zajtrku, lahko odidete. To bo prepozno za časopise, da povem to zgodbo. Imajo Minurkos poklical policijo in jim povedal vse. Poklical Polkovnika Kotsikas in ga prosijo za podporo Minurkos ego. Do takrat bom na Mykonos in našli Stavros, če obstaja. To bo prezgodaj za njega prejemati novice o tem, kaj se je zgodilo tukaj in na Kotsikas " hišo."
  
  
  "Kaj pa Sergiu?" Erica vprašal.
  
  
  "Mi smo prinaša ego domov," sem rekel. "Kar je storil dobro delo in zdaj je lahko šel nazaj v svojo družino."
  
  
  "Carter," Spencer je dejal.
  
  
  "Ja?"
  
  
  "Naredil bom naslednjič boljše."
  
  
  Njo, pogledal in ga. "Vse prav," sem rekel. "Pridi, Erica. Moramo ujeti jastreb."
  
  
  Deseto poglavje.
  
  
  Mykonos harbor postaviti kot ogromen gladko safir v jutranjem soncu. To je bil skoraj v celoti ograjeno pristanišče s majhni ribiški čolni in gliserji in znotraj dveh velikih ladij za križarjenje zasidrana na morje steno. Ladje ni vnesite Mykonos. Potnikov moral hoditi navzdol negotova lestve s svojo prtljago v rokah, da se je čoln, ki je ih obale v majhnih skupinah.
  
  
  Erica in nisem preživeli ta kratko avanturo. Prispeli smo na novo letališče, na drugi strani otoka, samo eno uro nazaj in vzel avtobus navzdol trnova pot do vasi. Zdaj sem sedel naravnost, rumena stol v beachside kavarna pod platno nadstrešek, gledal pol ducata mustachioed grški mornarji vodnik na novo pobarvan ribiškega čolna v vodo samo petnajst metrov stran. V nasip obrnil proč od mene v obe smeri , vrsta pobeljene hiše z kavarne, trgovine, in manjše hotele. Vzel sem požirek Nescafe, grška je simboličen poklon Ameriški kavo in gledala kot mimmo je bila posledica starega človeka v slamnati klobuk, prodajo grozdja in cvetje. V tem vzdušju, je bilo težko vedeti, da sem tukaj, da bi ubil človeka.
  
  
  Erica ni bilo z menoj. Izginila je v labirint snežno bela transparenti, ne daleč od obali, da bi našli stara ženska, ki je znala iz njenega bivanja v Mykonos nekaj let nazaj. Če potrebujete kakršne koli informacije o Mykonos, ste se obrnili na temnolaso stare dame v črnem šali, ki najel iz sobe v svoje domove za obiskovalce. So vedeli vse. Erika šel, če želite izvedeti o vojaški tabor na otoku, in najti ven, kjer je tabor poveljnik lahko v živo, ker bomo verjetno našli Stavros tam.
  
  
  Bil sem samo končna Nescafe, ko Erica, zibanje na kamen pot pred cafe, je bil oblečen v rumeno hlače, ji je dolge rdeče lase spete nazaj z rumenim trakom. Še vedno sem ugotovila, da je težko razumeti, zakaj je lepo dekle, kot Erica bi se ga v mojem svetu. Hej, bi si poročen bogat človek z villa in dolgo belo jahte zunaj Tel Avivu. Vse to je lahko imel v njen videz. Morda ni vedela, da je. Ali morda jahte samo niso bili njen tip.
  
  
  "Izgledaš kot turist, Nick," nasmehnila se je, sedel poleg mene. "Razen za suknjič in kravato."
  
  
  "Dajte mi drugo uro," sem rekel. "Kaj ste se naučili?"
  
  
  Ona naročite skodelico vročega čaja iz natakar in jo je zapustila. "To je dobro, da sem šel sam. Maria ni res želeli govoriti na prvi. Ti otočani, ki so zelo daleč od tujcev, in vsakdo, ki ne živijo tukaj je tujec."
  
  
  "Kaj je bila ona, naj bi rekel?"
  
  
  Erica je začel govoriti, ampak, hej, sem moral čakati, dokler natakar levo hej, čaj. Ko je bil odšel, se je vlil nekaj sladkorja v skodelico iz odprtega skledo. "Tam je tabor v bližini Ornos Plaži, le nekaj otočani, ki so bili v notranjosti. Poveljnik živi v najetem vila v bližini tabora. Ego ime je Galatis. Odin zaokroži navzgor dve lokalni taksisti in se odpeljal dve Američani na Renia Hotel. na obrobju vasi, kasneje pa je ista oseba vzela ih do vile Galatis."
  
  
  "Odlično obveščevalno delo, Miss Nystrom," sem rekel. "Pridi, gremo na Renya."
  
  
  "Pravkar sem sedel," je pritožil. "Imam še pol skodelico čaja."
  
  
  "Jaz se vam še pokal pozneje." On vrgel ji nekaj drachmas na mizi.
  
  
  "V redu," je rekla in naglo ob še požirek čaja, potem rose, da mi sledite.
  
  
  Smo hodili po mimmo kave riva in majhna skupina za odprt trg, kjer avtobusi bo obrobju ustavil. Post office in policija sedež vrata, s katerimi se soočajo na trgu, in je sedel poslabšala bronasti kip antični junak. Smo opravili ta kvadrat, izklopili nasip v majhni soseski, in kmalu prispeli v Renia. To je multi-raven hotel zgrajena na hribu s skoraj tropski vrt pred njim.
  
  
  Vitko mladenič na recepciji je bil zelo prijeten. "Ja, dva Američani prišli včeraj. So prijatelji?"
  
  
  Kaj ih je ime? Sem ga vprašala.
  
  
  "Naj vidim." Potegnil reviji izpod pulta in jo odprl. "Ahh. Mr. Brown in Gospod Smith."
  
  
  "ja. Bodo naši prijatelji, " sem rekel. "Kaj sobi so? Želimo, da presenečenje ih."
  
  
  "Oni so na 312. Vendar so bili že odšli. Ti omenil, da jih bom nazaj v hotel na kosilo pred poldne."
  
  
  Preverili smo soba vseeno. On je trkal na vrata in nato odšel v s posebnimi učinki, ki jih fantje okoli posebni učinki oddelek. Mi zaprla vrata za seboj in pogledal okoli. Tako velike postelje so bile še vedno unmade, in pol prazno steklenico viskija je sedela na nočni omarici. Stavros ni bilo veliko pijem, torej sem mislil, da je ego, plačanec, ki je prinesel s seboj, ki so pili alkohol.
  
  
  Poleg viskija in nekaj cigaretne ogorke, niso pustite karkoli drugega. Stavros verjetno ni prinesla nobene prtljage. To je bilo nekaj, kar je moral storiti, in to ne bi trajalo dolgo. Em je, da ugotovite, o telefonski klic iz človeka, trdi, da je Minurkos, in test zvestobe Galatis, tabor, poveljnik. Galatis "življenja, ki naj bi bila v neposredni nevarnosti, če bi upořtevali Minurkos' naročila, ne da premakniti, dokler nadaljnja poročila so od njega prejeli. Ker Stavros je prišel včeraj, Galatis lahko že mrtev.
  
  
  "Mi bi bolje iti na vile," sem rekel.
  
  
  "Jaz sem z vami, Nick."
  
  
  Po pol ure čakanja, smo končno našla taksi voznika, srkanje ouzo v svojo kavo. Ni imel niti najmanjšega namena vožnje nas v vili, dokler je pokazala, em a wad za drachmas, nakar je hunched več in so nas pripeljali v taksi. To je bil beat-up 1957 Chevrolet, pri čemer je večina cvetov izginili in bombaža, volne, ki štrli iz tapetništvo. Voznik taksija je star motor z njim, ki so se glasno belch, kot smo se odpeljali.
  
  
  Večina vožnja je potekala na slabo tlakovane ceste vzdolž otoka skalnati obali, kjer se strme pečine padel v Egejskem Morju. Ko smo bili skoraj na Ornos Plaži, voznik obrnil na raztrgan prod cesta v smeri tabor in villa. Kot smo opravili visoko bodeče žice, ograje, smo le ujeli pogled na tabor, zelene stavbe, ki se skriva v daljavi. Smo se obrnili proč od ograje in na dolgo pot, ki je vodila neposredno v vili. Ko smo prispeli na hiše z lončeno streho, me je vprašal voznik taksija, naj počaka, in zdelo se mu je zelo pripravljen, da to storijo.
  
  
  Bili smo pripravljeni na vse, ko je njen oče je potrkal na okrašena lesena vhodna vrata. Erica spet imeli Belgijski revolver skriva v njeni torbici, in ta čas je upal, da ga uporabljate. Ona je mirno sedel poleg mene, za dan in čakal. V luger postavi ga v stranski žep moja jakna, in moja roka je bila z njim. Služabnik, starejših grških, odprl vrata.
  
  
  "Kaja je bila posodobljena," je pozdravil nas. Nadaljeval je v grščini. "Ali si želite ogledati poveljnik?"
  
  
  "Odpusti mi," sem rekel, da nežno pritisnete ego na stran. Erica in sem se preselil v veliko dnevno sobo z eno stekleno steno, obrnjeno drevo-obložene pobočje.
  
  
  "Prosim!" Starec ugovarjali v angleškem jeziku.
  
  
  Preselili smo se previdno, iz sobe v sobo, in končno srečal v veliko sobo. Nikogar ni bilo tam.
  
  
  "Kje je poveljnik?" Erica vprašal starec.
  
  
  Je zmajal z glavo, nasilno od strani do strani. "Ne v vili. Obisk".
  
  
  Sem jo vprašala. "Kje?"
  
  
  "Šel sem z Američani. Na tabor."
  
  
  "Efaristo," sem rekla, mu zahvaljujem.
  
  
  Šli smo ven in igral to igro v kokpitu znova. "Nas popelje na vojaški tabor," je rekel voznik.
  
  
  "Kaj smo delali, ko smo prišli tja?" Erica vprašal.
  
  
  Taxi potegnil stran od hiše in se odpravila nazaj dol po peščeni cesti. "Ne vem še," sem priznal. "Počutim se, kot bi mi vsaj, da pogled od zunaj."
  
  
  Vendar nismo prišli tako daleč. Ko smo se obrnili nazaj na pot, ki je zdaj tekel vzporedno z ograjo in sledila je za nekaj sto metrov, sem videl mesto, kjer pnevmatike skladbe prišel iz cestišča in se ustavil v bližini nekaj goščavi.
  
  
  Povedal sem ji, da voznik. "Stop!"
  
  
  "Kaj je, Nick?" je vprašal Erica.
  
  
  "Ne vem. Ostati tukaj."
  
  
  Je povzpel okoli kabine in potegnil luger . Njen počasi preselil mimmo pnevmatike skladbe proti goščavi. Ni bilo dokazov, da je boj v bližini, kjer je bilo vozilo parkirano. Ko v grmovju, je ugotovil, kaj je bilo strah. Za debelim grm, visok, tenak človek lay s grlu odrezane od ušesa do ušesa. Galatisa mora imeti našla.
  
  
  Dobil sem nazaj v avto in rekel, Erica, in smo samo sedel tam za nekaj časa, medtem ko voznik taksija, pogledal nas je v rearview mirror.
  
  
  "Stavros naj bi imel eden od Galatis' podrejenih častnikov na njegovi strani za zdaj, " sem rekel močno. "Če se ne bomo našli Stavros, mu bom, da so ti vojaki v Atenah jutri."
  
  
  "Ne moremo slediti mu tabor, Nick," Erica je dejal. "Bo imel majhno vojsko za zaščito jaz sam tam."
  
  
  "Se bomo vrnili v hotel in upam, da kaj Stavros jim je povedal, je res -, da namerava tja do poldneva. Bomo počakajte, ego tja."
  
  
  Na Renya, Erica in sem ga, da Stavros ' soba brez da bi videl. Smo zaklenjena sebe in čakal. Bilo je sredi jutra. Postelje so bile narejene, zato mi ni treba skrbeti za služkinje. On vlije nas tako majhen posnetek, viski, in igrali smo igro na robu postelje, ko pitje to.
  
  
  "Zakaj ne moremo biti tukaj na počitnicah kot turisti?" Erica pritožil. "Nič opraviti, ampak obiščite mlini na veter, pojdite na plažah in sedijo v kavarnah opazuje svet gredo?"
  
  
  "Morda nam bo tukaj skupaj nekega dne," sem rekel, da ne verjame, da za minuto. "V različnih okoliščinah, v različnih okoliščinah."
  
  
  Erica poletela majhne gillette ona bi nosili s svoje hlače. Ona je nosila le prosojna bluza tucked v njeno hlače. Sedela je nazaj na posteljo, njene noge še vedno na tleh, njene rdeče lase nered v navaden zelena coverlet.
  
  
  "Nimamo veliko časa skupaj," je rekla, gledal v strop. Lahka sapica je prišel skozi odprto okno, svetlo sea breeze. "Ne glede na to, kako vse deluje."
  
  
  "Vem."
  
  
  "Jaz ne želite čakati na nekaj, kar je mogoče sedaj in v prihodnosti skupaj. Morda nikoli ne pridejo." Ona začela unbutton ji bluzo.
  
  
  Njo, pogledal na zapri. "Erica, kaj za vraga delaš, po meri?"
  
  
  "Sem že slekel," je rekel, ne me gledali. Bluza je bil odstranjen. Ona unzipped svoje majhne modrc in brušena stran njen ego. Ozrl se je dol na njo.
  
  
  "Kaj ne razumeš, da Stavros lahko pridejo v tukaj v vsakem trenutku?" je vprašala.
  
  
  "To je samo sredino jutro." Imela razveljaviti pripni svoje rumene hlače na pas in je bil vleče ji ih nad njenih bokov. Tam je bila le kos perilo pod, majhen kos tkanine, ki komaj pokrita ničesar.
  
  
  Spomnil sem se ji, in moje grlo je šel suho. Spominjal se je čisto živali užitek on bi čutil z njo.
  
  
  "Erica, ne verjamem, da -" poskušal sem, da protest.
  
  
  "Ni časa," je zagotovil mi je, premikanje languidly čez posteljo. Je gledal njeno telo premikanje in raztezajo. "Rekli ste sami, da Stavros bo verjetno porabili celotno zjutraj govoril, da novi poveljnik tabora."
  
  
  "Ne moremo biti prepričani o tem," sem dejal, ko je undid mojega pasu. Moj srčni utrip je quickened, in čutil je znano notranji odziv na njen dotik.
  
  
  Potegnila me je k njej in se preselil k meni. Moji levi strani preselil na moje prsi na lastno pobudo.
  
  
  "Kako prepričani moramo biti, Nick," je vdihnil, dosegel v moje obleke.
  
  
  Kaj za vraga sem razmišljal. Vrata so bila zaklenjena. V Luger bo lahko dosegljiva." Povežimo Stavros, preden vstopi v sobo. In sem imel enak občutek kot Erica. To je lahko v zadnjem času.
  
  
  Obrnil se je in pustite, njegove oči so gostovali čez Erika telesa je grivo gorečih lase, ki spadajo nad njo mlečno ramenih, in se spraševal, če je sploh kdaj bila ženska bolj zaželeno kot Erika Nystrom. Kjerkoli. Koli.
  
  
  Bila je poljubila ee in njena usta so bila vroča in mokra, in ni bilo treba na način, ki je pritisnil svoje ustnice na moje. Ko sva poljubila, se je slekel me je, in nisem stop njo. Potem sva ležala na postelji skupaj, in je potegnil prosojne hlačke off njena stegna in bokov. Na koncu mi je pomagal z zmedeno ih.
  
  
  Ona je ležala nazaj, njene oči so skoraj zaprta in prišla za mano. Sem šel preko nje, in je potegnil me je k njej. Smo strastno poljubila še enkrat, in ga je imela in me pobožala me. Ko je potegnil me je bil trenutek, ko usta odpre v užitek, in potem nizko jaukati pobegnil grlo.
  
  
  Njeni boki prestavljen proti meni, prevzemanje pobude in zahtevno. Odgovoril ji je s pritiskom na tipko na njen težko. Dolgo stegna dvigne v postelji in zaklenjena je za mano, me silijo globlje v notranjosti.
  
  
  In potem je bila eksplozija. Je prišel prej in z več energije, kot sem kdaj pomislil, da je to mogoče, kar moje meso tul in tul s svojo gola moč in le mimo, ko smo bili tako prihranjeno vse krize, ki je že bil izgradnjo znotraj nas. Bili smo zapustili z mehko valovanje užitka, ki počasi prodrl v najgloblje in najbolj intimnih delov zda.
  
  
  So oblečeni počasi. Bilo je še zgodaj zjutraj. Vendar, se je začel bati, da Stavros morda ne pokažejo. Lahko je na letališču čakal na letalo za Atene. Je morda dejal, da se je vrnil opoldne samo vrgel vse zasledovalci izven svoje poti.
  
  
  To je bilo enajst-trideset. Erica več pil viski, in napetosti, ki v notranjosti Ne raste, kar se je odrazilo na njen obraz.
  
  
  "Jaz grem v čakalnici," je dejal na enajst-trideset-pet.
  
  
  "Zakaj?"
  
  
  "Morda je poklical in spremenil svoje načrte," je dejal, ob hitro povlecite na dolgo cigareto. "Bi lahko vedeli, kaj."
  
  
  Nisem poskusite ustaviti njo. Bila je vsa razgibana, čeprav smo se ljubili prej.
  
  
  "Vse prav," sem rekel. "Vendar, če naletite na Stavros, ne vzemite na sebi. Naj mu pridejo tukaj."
  
  
  "Vse prav, Nick. Obljubim."
  
  
  Potem je njen oče Erica začel tempo sobi. Njen sam je bil živčen. Pomembno je bilo, da smo pripeljali Stavros tukaj. Mi smo bili lovi ego dovolj dolgo.
  
  
  To je bil samo pet minut po tem, ko Erica šel navzdol hotel, recepcija, ko je slišal nemire v hodniku. Njej in jo potegnil ven 9 mm luger in odšel do vrat. On je poslušal pozorno. Tam je bil še en zvok. Čakal sem za njo, vendar se ni nič zgodilo. Je odklenjena vrata previdno in tiho. Odpiranje centimeter, se je ozrl ven na hodnik. Nikogar ni bilo na vidiku. Njen mož poblisnil navzdol dvorane in je pogledal nazaj in naprej.
  
  
  Pa nič. Omele koridor odprtih loki, ki vodi na vrt. Sem šel in pogledal ven, in spet nisem videl ničesar. Tam je izhod na vrt, približno petdeset metrov navzdol dvorani. Hitro je šel dol, je, pogledal okoli, in na koncu obupal. Moje živce mora imeti bil na robu, sem se odločil. Odšel je nazaj na pol odprta vrata sobe in vstopil.
  
  
  Tako kot je bila oprijemalne vrata zapreti za njo, je opazila gibanja iz kota njene oči, vendar je bilo prepozno, da se odzove. A crunching udarec za nazaj moji glavi povzročila vrtoglavo bolečine v glavi in vratu. V Luger zdrsnila okoli mojo roko. Je zgrabil doorjamb in je potekala tako, kot je njen, se naslanja na to. Ko je ujela pogled na obraz pred njo in čutili v nen, kaj je videl v penthouse v Atenah. To je bil stern, scowling obraz Adrian Stavros. Naredil je žival zvok v grlu, in dosegel, da za ta grdi obraz. Potem pa nekaj drugega me je zadel v glavo, še enkrat, in svetle luči, zasvetil v notranjosti. To je zaplaval v črno morje, in tam ni bilo obzorje mejo med črno morje in črno nebo. Vse je zaprto v na mene in združeni v en vrtenjem temno maso.
  
  
  Enajsto poglavje.
  
  
  "On je buden."
  
  
  Sem slišal njen glas indistinctly, kot če bi prišla k meni iz druge sobe. Moje oči odprl, vendar nisem mogel osredotočiti njih. Videl je tri nejasne oblike okoli njega.
  
  
  "Pravzaprav, odpri oči."
  
  
  Glas je bil znan. To je pripadal Adrian Stavros. Poskušal je, da se osredotoči na njen vir. Ego je obraz osvetljen v svojo vizijo. Strmel sem v drobno pisavo v trdo, trdo obraz s svojo lasišča umikajo, temni lasje, in ledeno hladne oči, in sovražil sam za dajanje v najem em vzemi me. Njen pogled preusmerila iz njega na drugih dveh obrazov na obeh straneh. Eno je pripadalo zdravo, temno odrti fant z modro oko nad njegovo levo oko. To je prevzela ego za Stavros ' Brazilski telesni stražar. Drugi človek je bil zelo mlad in je nosil kaki enotna. On je mislil, da to je bil častnik, ki je zamenjal izvajajo Galatis.
  
  
  "Tako," Stavros je dejal v venomous glas. "Okno čistejši". On je spustil neke vrste podbradek smeh. "Kdo ste vi res, Della?"
  
  
  "Kdo ste vi res, Della?" Odgovoril sem ji, da poskuša jasno mojo glavo, poskuša misliti. Sem mislil, da je Erika in se spraševal, če bi jih našla, preveč.
  
  
  Stavros me je izvlekel in me je zadel z zadnjo roko, in šele potem pa je opazil, da sem sedel v naravnost stol. Niso povezati mi, vendar ni bilo Luger. Hugo je bil še vedno leži na moji podlakti, pod mojim unbuttoned jakno. Je skoraj padel svoj stol, ko je udarec pristal.
  
  
  Stavros leaned v za dober ukrep, in ko je spregovoril, je njegov glas je bil kot growl v samici. "Vidim, da ne poznate me," je hissed. Njo, je videla vojaški častnik poglej ga. "Zdaj veste, kakšne vrste človek ste, ki se ukvarjajo z."
  
  
  Ja, noro, sem mislil. Neusmiljen človek, ki preys na drugi. Zdaj je razumel, zakaj jih imenujemo ego, a Jastreb. Ta čas, ona vodi njena usta zaprta. On popravijo navzgor, zgrabil pred njegovo srajco, in raztrgal ga odprite. On stared na maso brazgotine na trup, očitno od ognja. Izkazalo se je, da so pokriti večino telesa ego.
  
  
  "Vi menite?" je growled, njegove oči bleščeče preveč svetlo. "Imam to v stanovanju ogenj, ko sem bil še deček. Moj oče je prižgani cigareti, v posteljo z njim, zadnji v seriji neodgovorno ukrepi proti njegovi družini ego. Ampak sem preživela, boste videli. Ne mislim, da grem v pekel, ker sem že bil tam."
  
  
  Torej, to je bil velik manjkajoči del Stavros " puzzle. Ogenj udaril je nekaj v njem. To razpodilo vse, kar je ostalo duše, zapustili le charred jedro. Kot je zapeto gor njegov srajco, je spoznal, zakaj je bil stalni tako odkrito. Njegov celoten trup je bil trd od zarezale tkanine.
  
  
  "Zdaj razumete," je hissed na mene. "Zdaj boste povejte mi, kdo ste in kaj počnete tukaj v Mykonos, vohunjenje na me."
  
  
  V husky, temno, s katerimi se soočajo fant poleg njega potegnil nekaj kratkih okoli žepu, verjetno je klub, samo v primeru, da je bil dovolj neumen, da izziv Stavros.
  
  
  "Ali je to CIA?" Stavros ' grdi glas je prišel nazaj k meni. "Si poklical Galatis, medtem ko se pretvarja, da je Minurkas?"
  
  
  On je imel na rezervnih sam, drugače bi bilo več. Če je Erica ni bil trpljenje v hotelu števec, kot se je izkazalo, ona bi se vrnili tukaj kmalu. Če sem srečen, in ona posveča pozornost, ona ne vstopijo v sobo in postane ih je ujetnik. Ona bo borijo s to in moram se zaveda, da ji pomaga.
  
  
  "Ja," sem rekel. "To je od CIA."
  
  
  "Ja, resnica je prišla ven," Stavros je dejal. "In vi ste tukaj na oder, v državni udar proti meni?"
  
  
  Stavros ' očmi odvrtelo na me s maniacal sovraštvo.
  
  
  "Nekaj takega."
  
  
  "Kaj so podrobnosti o tem, CIA plot?" zahteval Stavros.
  
  
  Njen obotavljal. Če je on rekel, preveč, da bi zvok ponaredek. Husky postavljeno klub znova.
  
  
  "Čakaj," je rekel mladi častnik z debelo naglas. "Pred kratkim v Grčiji, smo proučevali nekatere metode, ki nam omogočajo, da bi dobili polno sodelovanje z zaporniki. Vendar bo preveč glasen, da začnete takšno spraševanje je tukaj.
  
  
  V vsakem primeru se moramo vrniti v tabor. Bomo ego z nami."
  
  
  Stavros je za hip zamislil. "Vse prav," je rekel grimly.
  
  
  Ti pobral me iz mojega stola. Sprašujem se, kje za vraga Erica je. Ona morala iti nazaj skozi recepciji. Mogoče ga je našla po vseh. Ampak on ni mogel vprašati.
  
  
  Ko so uglavljen me čaka avtu, zunaj hiše, na parkirišču daleč od vhoda, sem pomislil, poskuša pobegniti z stiletto. Če so jih vzeli mi, da tabor, Ego ne bi nikoli zapustil živ.
  
  
  Vendar to ni bila dobra ideja, da se premaknete z nožem. Husky človek je imel pištolo pod mojim rebra, in Stavros so na moji drugi strani. Častnik je bila vožnja.
  
  
  Na poti po mestu, na strmi cesti, je mislila o Eric. Je bilo težko razumeti, kaj se je zgodilo z njo. Vedela je, da hej, da ona bi morala iti nazaj v sobo takoj, ko Stavros je prišel.
  
  
  Smo bili iz mesta na miljo, na primer,-ko smo se obrnili na strmih kažipot in videl avto ustavi le dvajset metrov pred nami, na ozki cesti. Vendar pa sem se spomnil, da sem videl ta avto parkiran zunaj hotela prej, in sem prišel do zaključka, da je pripadal upravljanje. Častnik pritisnili ustrahovanje gumb, in vojaško vozilo ustavil nekaj metrov stran od drugih vozil.
  
  
  "Kaj je to?" Stavros vprašal curtly.
  
  
  "Izgleda, da je pokvarjen avto," je policist grumbled.
  
  
  "No, spraviti s poti," Stavros zapovedal.
  
  
  Na desni naš avto je bil skala, in na drugi strani je bil strm padec. Policist dobil ven na levi strani in se preselil previdno v smeri avto, ki blokirajo ceste. Stavros, ki je sedel na moji desni, odprl vrata na rob pečine in je stal na pločniku, gledal. Bil sem sam v avtu z husky človek, ki ima pištolo zraven mene.
  
  
  "Vrgel ji off pečine!" Stavros naročite jim, da stoji zraven našega avtomobila.
  
  
  "Poskusil bom," je policist dejal.
  
  
  Tisti, ki so bili ego je zadnje besede. Ko se je ustavil za drug avto, je videl, Erica je cilj letenje nad pečino. Ona je bilo prisluškovanje zunaj hotelsko sobo in jih je slišal odloči, da me bo na tabor. Ona je ukradel hotelski avto in se ustavil nas na cesti.
  
  
  Stavros je zavpil, da policist, ko je videl, Erika kaže na revolver na človeka.
  
  
  Grški izkazalo kot Erica je pištolo odšel. Luknjo pojavil na častnik za čelo. On razporedi nazaj in treščilo v avto, saj Erika opozoril pištolo na Stavros. Je bil vleče ven svojo pištolo, in je občudoval njeno Erika za pridobivanje častnik iz prvega, saj sem vedel, kako je lahko ustrelil Stavros. Je namenjen Stavros, in svojo pištolo spet lajal, ga udaril.
  
  
  V raspy človek poleg mene v avtu je bilo namenjene me, ne vedo, kaj storiti najprej. Končno, ko Stavros je bil ranjen, se je odločil, da konča me off prvi in potem šel po Erika. Njen, sem videl njegov prst obrnite belo na sprožilec revolver. Sem swung mojo roko in zadel njegov ego, ročno s puško in pištolo je odšel, razbitju windowpane poleg mene. Na stiletto je bil v moji roki. Drži pištolo na daljavo, sem potisnil njen težko z nožem, in čutil je, vnesite njeno roko. Vse je bilo več za njega.
  
  
  Stavros je bil posnet v ramo, vendar je bila to le rane. Je padel na tla in se je odzivati na Erica je ogenj, kot ji je skočila po skrajnem koncu avto. Crouching nizko in uporaba avtomobila za kritje, vodil za drug avto, s pištolo v roki. Stavros prisiljen, Erika, da skrivajo pečine znova. Njegov hotel, si natančen strel na njega, od tam, kjer je najmanj pričakoval, ker je mislil, da sem bil še vedno ujetnik.
  
  
  Toda, ko sem dobil v drugi avto, Stavros me zagledala. On odpustili dva strel, in krogle stepeno up kose asfalta poleg mene. Njo in ducked po kotu avto in iz linije požara. Naslednji trenutek Stavros je bil spet v vojni stroj. Erica je cilj izstrelil gor po steni, in je streljal na avtomobilu, vendar je zamudil. Stavros je bila vožnja. Motor je začelo.
  
  
  On je vstal in strel z njim. Nenadoma avto lurched in odletela naravnost v mene. Poskušal je pin mi je, da drug avto. On streljal eden aimless strel, nato ducked stran od približuje avtomobil. Je strmoglavilo glasno v drug avto. Sem ležal zelo blizu vpliv, ki pokriva obraz in v upanju, da raztrgana kovin ne bi zadelo me je. Stavros obrnil avto in swerved močno proč od vpliv mesto. Bil je na poti nazaj v mesto. Split drugi kasneje, je bil na poti. Vzel je skrbno cilj, hit pnevmatike in strgal odprt, vendar kar naprej dogaja. Erika odpustili dva kroga, krogle whizzing off avto in manjka Stavros.
  
  
  Njo, slišal njen krik. "Krojač!"
  
  
  Vstal in odprl vrata potopljenih avtomobilov. Vrata padel v moje roke in hit pločniku. On je dobil v avto in se potrudil, da začnete avto. Na tretji poskus, vse, kar je delal.
  
  
  Erica srečal me je na avtu, ko sem dal v prestavi.
  
  
  Smo tulil navzdol Stavros cesti. Še naprej smo pozorni na ego, dokler ne bomo prišli do mesta, nato pa smo ugotovili, zapuščeni avto v bližini obali. Smo padli dol in pogledal, plina je zmanjkalo.
  
  
  "On ne more biti daleč od tu," Erica je dejal. "Bom ustavil na cafe."
  
  
  "V redu, bom poglej na čolne. Bodite previdni."
  
  
  "Tudi vi, Nick," je dejal.
  
  
  Je hodil gor pot do kavarne. Bilo je veliko krajev, da skriti. Sem šel ven, da majhen pomol, kjer je več turistov, so čakali na ladjo. Bil sem samo o tem, da zahteva Stavros, ko sem slišal rjovenje od motornega čolna. Nato ego videl na ladji, ki je na koncu pomola. Čoln je bil oddaljil.
  
  
  Stekel sem za njim, vendar sem bil prepozen. Bil je na poti. Pojasnil pištolo na njega, vendar ni ogenj. Madeži majhen čoln poleg mene, sem skočil na krovu z lastnikom, ki je stal tam z njegovih ust visi odprto in gleda na vso stvar. Še vedno sem imel pištolo.
  
  
  "Tovarne" sem ukazal.
  
  
  On je ubogal v tišini. Motor je tulil.
  
  
  "Zdaj pa pojdi ponj."
  
  
  "Ampak..."
  
  
  "Ven, traja krojač!"
  
  
  On je šel ven. V tistem trenutku je bil vožnje stran od pristanišče bar, naslednje Stavros. Sem pogledal nazaj in videl, Erica na skrajnem koncu plošče, kričanje moje ime. Nisem mogel iti nazaj. Zapri pomahal ji off.
  
  
  Njo, slišal njen krik. "Bodite previdni!"
  
  
  Sem želel, se je lahko z menoj, ker Stavros je pomembno, da se ji. Ampak okoliščine, ki narekuje drugače. Njen, videl Stavros skozi vhod v notranje pristanišče, tako jasno, bela sled v svojem zbudi. Zunaj tega zavarovanega območja, so bile majhne, zatika valov, in ko sem prišel tja, moj majhen čoln začel rock, in oškropijo slane vode v obraz, vse okrog temno modro Egejsko Morje. Jasno je bilo, da Stavros je bila postavka za nenaseljen otok v bližini Delos.
  
  
  Moj čoln je bil hitrejši od glisera, Stavros ukradel, zato pa obupno oklepa svoje male obrti, njegov počasi ujel do njega. Medtem, sem razmišljal o Erik nazaj v Mykonos. Policija bo morala dati razlago. Ampak klic, da Polkovnik Kotsikas bo povedal organi vse, kar hočejo vedeti. Za čas, ki sem ga dobil nazaj, jih bomo verjetno so oddali Erica medalje. Če ga dobim nazaj.
  
  
  Sem bil nenadoma v dosegu, vendar Stavros me je premagal. On strel me dvakrat, in jih razbil vetrobransko steklo na čoln. Glede na način, moj čoln skočil, je bilo precej feat da Stavros dobil, kje je bil. Povlekel svojo pištolo in je skrbno cilj na Stavros ' silhueto. Njen, streljal in zamudil. Imam samo dva strel v levo.
  
  
  Mi vodi do manjše opuščeno območje na otoku in vodo umirile. Stavros je tekla, da porušil še vedno rdeče-vroče, sonce-beljena stavbe. Sem ga videl ponovnega svojo pištolo na način, da je imel prednost v streliva. Kot je potegnil do pomola, je posnel me dvakrat, da me proč. On swung ladjo okrog v širokem krogu, poskuša nadmudriti njega. Toda ogenj potekala ji nazaj. Nisem mogel odpadkov vsak strel.
  
  
  Stavros je sklonila na začetku, delo na nekaj. Čoln je bil že zasidrani. Njo, menil, da je to morda moja priložnost, in je čoln znotraj znova. Tako kot sem prišel dovolj blizu, da ustrelil, Stavros je prišel v pogledu in vrgel nekaj na moj čoln. Je pristal odkrit v moji kabini. Da bi ga videli varovalko opekline in je vedel, Stavros je ugotovil, dinamit. V Mykonos, ego je bila uporabljena za izgradnjo nove ceste na skrajnem koncu otoka. Nisem imel časa, da poskusite vrgel moj ego v vodo. Varovalko je bil kratek. Tucking pištolo v njegovo pasu, je dived čez rob in plaval.
  
  
  Eksplozija je raztrgala odpri moja ušesa in stresel vroč zrak, pošiljanje velikih valov v vodo. Ostanke deževalo navzdol okoli mene, ampak to pa sta proč. Ozrl nazaj in videl gorečih razbitin na površini vode, črn dim vozni smeri neba.
  
  
  Bil sem srečen. Še naprej plavajo na obali v bližini pristanišča bar. Stavros me zagledala in odpustili dva posnetka. Krogle zadel vode tik za mano. On streljal tretjič, in sekajo moj podlakti. Je prisegel, pod njegovo dihanje. Tudi če sem se ji obale, sem morda ne boste mogli opravljati pištolo, ker oznake v pištolo lahko zmoči.
  
  
  Ko Stavros videl, mi nadaljujemo proti obali, obrnil se je in zbežala iz alg, iz dock. To vodi v stanovanju, nizko del otoka, neposredno za nas, ruševine pol ducata ribolov barake, ki so bili dolgo, saj opustili. Je očitno namenjeni, da zasede me je.
  
  
  Težko je bilo videti staro morje zidu, ki je zdaj začel dock pravokotno. Sem pogledal na odprti prostor pred mano, pa nisem videl Stavros. Vroče sonce je začelo suhe slane vode na mene, kot sem študiral teren iskren naprej. Na razdalji približno tristo metrov, celotno premoženje je bilo relativno prazna, razen simbola "scatter" (kamen izdankih in balvani, ki je obdana, in pod pogojem, luči za kratke linije razpada kamen barake. Za njimi, skalnati hrib rose strmo proti sredini otoka, in na hribu je bila še ena stavba. To je bila dvonadstropna hiša brez strehe ali stene, verjetno neke vrste javno strukturo.
  
  
  On squinted v svetlobi, v upanju, da vidite, Stavros, vendar Stavros ni bilo.
  
  
  Vleče revolver iz njegovega pasu, je vzel vložkov in obrisal ih. Odprl je pištolo in pokukal v to. Vodne kapljice glittered znotraj kovinske cevi, glinting v odraža sončni svetlobi. On jo dal v usta in pihal je ven jasno njegov ego. Dve kartuši, da je njen tako skrbno ohranjeno lahko uspe, če njen odvisna od njih. Nisem imel druge orožje, saj je Luger je bil še vedno v hotel, in stiletto bil zaljubljen na straneh strelec na cesti, ki vodi v vojaški tabor. Erica bo ih, ampak to ne bo pomagalo mi v tem trenutku.
  
  
  Vendar Stavros ni bil ne vem, jaz ne bi ustrelil, ali on ne bi pobegnil. To je bil majhen odmor v svoj prid. Ob tem kot najboljša stvar, kar sem imel, sem vstal od stene in se odpravila za koči, pištolo v roki. Če bi pokazali svojo pištolo, ona bi naredili Stavros mislim, da sem bil pripravljen na ogenj je, mokro ali ne, in dal ego v obrambni položaj. Vendar sem upal, da ne bi prišli do tega.
  
  
  Je previdno približal, kamnite hiše. Visoka trava je rasla povsod, tudi v notranjosti okostja majhne zgradbe brez vrat ali oken. Trava preselil nekoliko v topli vetrič, kje je bil. Sonce se je zdelo nekako svetlejši tukaj kot v sosednjih Mykonos. To in topel vetrič, počasi sušeno mojo srajco in hlače, ampak moj Švedi še vedno clung, da je moje telo.
  
  
  Se je preselil njo skrbno skozi dolgo rjavo travo. Dve kuščarji, sive in prazgodovinske, leaped po kamenju, da gremo ven iz moje poti. To ni vonj, kot so ulici. Na vroč zrak napolnil moje nosnice, in skoraj zatrl me s svojo gnije vonj. Muhe buzzed v zakorovljen področju med vikend in me, in v zadnji njenih mislih sem videl Alexis Salomos leži na zvit razbitin z muhe na njegovo nen. Potem je opazil, gibanje pred njo v bližini najbližjo kočo.
  
  
  Je podrgnil roko nad oči in pogledal še enkrat. Tam ni bilo nič videti zdaj, še ni gibanje, ampak sem lahko občutek Stavros je bil tam. Čutil sem ga, vsaka celica v telesu pošiljanje opozorilnih signalov.
  
  
  Je stekel prsih-visoka stena v bližini prvi koči, in stal je, gledal in poslušal. Zvok žuželke je bil ves čas v mojih ušesih. Se je preselil roko na boulder in ga postavil na kuščar je nazaj. Ona je skočila nazaj, presenetljivo mene. V tistem trenutku, Adrian Stavros potisnil glavo ven od zadaj drugi vrstici koči in ustrelil svojo pištolo.
  
  
  Strel se je zdelo, da odmeva v lepljivo zraka. Gawking oči split kamen v bližini mojo desno roko. Trenutek kasneje, drugi strel je zadel skalo in simbola "scatter" (zrna peska v obraz. Je pljunil ven in blinked proč. Ko Stahl jo videl še enkrat, Stavros je izginila. Vendar lizanje do mene, med prvi in drugi vikend, je opazila gibanje travo.
  
  
  Stavros očitno odločil, da jaz ne bi ustrelil mokro pištolo. Namesto da bi lovili z njo ego, je bilo lovili z mano.
  
  
  "Lovec postane plen!" je prišel glas, sledi nizko, kri-curdling smeh.
  
  
  Da globoko, noro glasu se je zdelo, da prihaja od znotraj moje glave, namesto okrog koč. Ne morem povedati, kje točno Stavros je bil od zvoka.
  
  
  "Potem pa pridi in me, Stavros," sem zavpil.
  
  
  "Ilyas," Stavros popravljena mi od nekje. "Alexander je ime." Temu je sledilo še počil od smeha, visokim glasom, psihotične, ziblje v vroč prepir.
  
  
  Ona je bila obravnava hrup v goščo ob prvi koči. Ozrl se je skozi prazen oči broken windows in videl nič. Nato pa sem slišal njen glas na moji desni in malo za mano, v visoki travi.
  
  
  "Pištolo je neuporabna, kajne?"
  
  
  Obrnil sem se, da vidim, Stavros stoji za mano, v popolnoma drugačnem položaju, kot sem slišal njen zadnji zvok. Morda je noro, ampak bil je še vedno zvit. Pojasnil pištolo na meni in me odpustili.
  
  
  Njen padel ravno na tleh zraven boulder, kot je potegnil sprožilec. Kamen je ni več med nami. Gawk strgal rokav ji majico in popraskal njeno levo roko. Njo, valjani več kot nekoč, ko je streljal še enkrat. Gawking oči vrgla gor prah poleg mene. Sem opozoril na revolver na njega v obup, kot je potegnil sprožilec, ki že tretjič. Bil je ujet v prazno celico. Bil je me gledali, kot je potegnil sprožilec, ki svojo pištolo. Prav tako kliknili brez odpuščanja strel
  
  
  Stavros obraz spremenil, in smejal se je visoko, divji smeh, kot je zdrsnila krogle v njegovo orožje. On je vrgel pištolo stran, izkopali z nogami v tla in skočil na njega.
  
  
  To hit Stavros, ko je dvignil pištolo na mene. Ni imel časa, da pritisnila na sprožilec, medtem ko njen grappled z njim. Pištola padla, saj smo tako hit trdih tleh, brca in praska na visoki travi.
  
  
  Stavros zadel svojo težko na čeljusti, ki ga pošlje izvaljen na hrbtu. Toda, ko je obračunan na njega spet, on še vedno imel veliko divjo moč levo. Je nekako našel prazno pištolo, in ko je bil že nen, je nasilno zaloputnil sod pištolo v glavo. Je udaril z glancing kick, in on padel je.
  
  
  Ko mu je uspelo, da se osredotoči na nen znova se je skočil in tekel proti dvonadstropna ruševine na hribu v ozadju hiše. Sem poskusil, lesena vrata, ki visi nerodno na eno ročico, in ko se ji je začel, je bilo še vedno creaking tiho. Stavros je šel na ta način.
  
  
  Se je počasi začel razpadajoče stavbe. Tam je bila skoraj toliko trave znotraj kot je bil zunaj na polju. V nekaterih krajih je bila sploščene, kjer Stavros minilo. Vendar sem bil zadovoljen, da ne pozabite, da je ta človek je bil tako preganjali vse svoje odraslo življenje, in ki mu je uspelo preživeti. Kot sem zaokrožen vogal zrušil zid, sem videl njen pogled mad sebičnost, in nato zarjavelo železo bar swung na mojo glavo. Sem ducked, in odvetniške pasejo moje lase in treščilo v kamniti zid poleg mene.
  
  
  "Krojač!" Sem muttered. Je našel kos železa levo do zadnjega prebivalci otoka. Še enkrat, imel prednost pred mano.
  
  
  Je zgrabil bar, vendar je izgubil ravnotežje. On je trkal me off nogami in je izgubil oprijem. Trenutek kasneje, je swung orožje znova. Je prišel na moj obraz in bi si razbil glavo, če ga je zadel. I valjani več, in štangla pasejo moje desno uho in udaril ob tla, trdo, pod mano.
  
  
  Sem zgrabil bar spet poskuša wrest proč s Stavros ' trik, in sva oba izgubila. Stavros je obrnil in tekel do razpada stopnicah na vrh ravni stavbe, kjer koncu drugem nadstropju se je nahajal. On je bil z mano vedno, ko je končno dobil nazaj na noge. Je zgrabil velik kos kamen in ga vrgel name. Je zdrsnila off ramo, in bolečine strel skozi njega. Se je zdrznil, kamen korake. Je bil tekoč, da ulov Stavros in ubiti Ego s svojimi golimi rokami.
  
  
  Ko sem dosegel vrh, še en kos rock letelo na mene. Sem ducked, in je padel dol z nesrečo. Stavros je stal na zadnji oddelek ozko krilo, izpostavljeno strani struktura za njim. Obup se je pojavila v Ego je kvadratni obraz, ko je stal mrk na mene. Ozrl se je na visok podlago za stavbe, ki je bila posuta s skalami in skalnata. Potem, z rahlo oklevanje, je skočil.
  
  
  Sem ga videl na čeri in roll. On krempljih na njegov gleženj, in Ego je obraz contorted z bolečino in bes. On je zlezla na poseben krog boulder sedeli precariously na rock greben. V boulder bila približno treh metrov v premeru, in manjši rock je bilo zagozdeno v njeni sprednji rob rahlo nagnjena letev okoli skale in trava. Stavros je dosegel za majhen kamen za uporabo njegov ego proti meni.
  
  
  Sem skočil na tla poleg njega, in vpliv, ki peče moje noge. Je padel naprej, vendar rose hitro, nepoškodovane. Stavros besen porinil kamen proč od boulder. Ko sem začel po njem, je jenki kamen z nadčloveški trud in ostala tam, zadihanosti, čaka me.
  
  
  "Pojdi," je hissed. "Bom zlomil lobanjo. Njo..."
  
  
  Oba sva videla, gibanje ob istem času. Melišča zraven njega, brez podpore odstraniti rock, se je začel premikati navzdol nagnjena površina rock polico spodaj Stavros ' stopala. Zdelo se je, da ustavite za trenutek, kot je stared na njega v groza, potem pa se je preselil naprej od malih greben proti njemu.
  
  
  Ker je težka skala v roki in zlomljen gleženj, on ni mogel premikati dovolj hitro. Začel je kričati opozorila, potem pa spoznal nesmiselnost tega. Stavros obraz zavite v grozo kot boulder dosegel ego.
  
  
  "Ne!" je zavpil, ko je spoznal, kot človek, ki padajo iz visok stavbe, da nekaterih smrti je bil le nekaj sekund oddaljen.
  
  
  Ko boulder dosegel Stavros, ki zajema ego, je vrgel kvišku roke, kot če želite ustaviti ego je vnaprej, ampak je bil pridobivanja preveč hitro. To valjani počasi čez ego je prsih, neodvisno malo, in ostal tam. Ko se je prvi dotaknil ego, oster, predirljiv krik pobegnil iz ego je grlo. Potem, zelo nenadoma, da je šlo mrtvih, kot če je nekdo imel izklopite radio.
  
  
  Grim, s katerimi se soočajo, je hodil čez, na katerem je bilo videti Stavros ' glavo in ramena štrli iz pod kamnom. Ego je oči so bile odprte, strmel unseeingly na white, hot nebo. Roko ustavil in twitched kot mišice umrl, in potem je postal brez življenja.
  
  
  Dvanajsto poglavje.
  
  
  Nikkor Minourkos in ji sedel pod kul nadstrešek v obalnem lokalu in gledal mimmo od svetlo pobarvani ribiški čolni na kobalt-modro Egejsko Morje. To je bilo prijetno jutro in mi je bil všeč.
  
  
  "Polkovnik Kotsikas in ji so pojasnili vse, kar je na oblasti, in so zelo hvaležni, da ste in Erica," Minourkos mi je povedal.
  
  
  Erica odšla ven na kavo, za nekaj minut in ni bil daleč od v trgovini, kjer je kupil angleški časopis.
  
  
  "Moramo imeti povzročilo nekaj nemire na lokalni ravni," sem se zarežal, " dokler ne bodo dobili razlago za celotno snemanje. Opravičujem se Galatis. Prišel je ven proti Stavros ob napačnem času."
  
  
  "V vsaki vojni, velika ali majhna, pa so žrtve," je dejal Minurkos, končna njegov ouzo.
  
  
  "En človek lahko povzroči veliko spali," ponavljam.
  
  
  "Stavros bi lahko povzročilo veliko več, če vam ni ustavil ego," Minourkos je dejal. "To je razlog, zakaj sem letel tukaj, da Mykonos, da zahvaljujemo se vam osebno. Kotsikas želi tudi hvala. Hoče, da vam predstavi in Miss Nystrom z odliko diplomiral na javni slovesnosti v Atenah takoj, ko se vrnete."
  
  
  Njen, je zmajal z glavo. "Hvala ego za to mislil," sem rekel. "Vendar v moji dell, smo se ni dovoljeno javno časti." On lahko predstavljate Hawke je odziv na javni slovesnosti.
  
  
  "Vendar pa obstajajo naloge," bojevati se Minurkos. "Lahko smo vsaj pošlji ih za vas in Miss Nystrom?"
  
  
  Njo, se zarežal. "Zakaj pa ne? Ste nazaj v penthouse?"
  
  
  "Jaz sem zapustili ta kraj," je dejal Minourkos. "Ta epizoda me je zavedati, da človek ne more in ne sme skriti pred zunanjim svetom. Menim, da imam še veliko storiti za svojo državo, in sem lahko dosegla več, hvala za moje osebne stike. Kar me pripelje do drugega razloga, ki prihajajo tukaj, da vas vidim."
  
  
  Ouzo srkal je in pogledal Minurkos. Všeč mi je ego obraz. On je bil človek, ki bi se lahko spoštovati. "Kaj je to, gospod?"
  
  
  Ego je temne oči stared v rudnik. "Dolžan sem vam moje življenje, Nick. Ampak bolj kot to, sem, kot si ti. Všeč mi je, kako delujejo. Ji je, želi si, stahl dela za mene. Hočem moškega, da nadzorujejo svojo varnost sistema in biti z menoj. Jaz vas potrebujem, Nick."
  
  
  Začel sem govoriti, vendar pa je vzel mojo roko.
  
  
  "Boste imeli plačo, da sem prepričan, bo več kot dovolj za njo. In to bi vam delež prihodkov na shipping lines. Ne bom živeti večno. Morda boste na koncu dobili zelo bogato."
  
  
  Ee je njeno roko. "Žal mi je, Gospod Minurkos ..."
  
  
  "Nikkor".
  
  
  "Vse prav, Nikkor. Žal mi je, vendar ne morem."
  
  
  "Zakaj ne?"
  
  
  On je globoko zajel sapo in let it out. Iskal sem na modri pristan, kjer sijoče bele ladje za križarjenje je bilo postavka proti nam v daljavi. "To je težko razložiti," sem rekel. "Jaz sam povedal večkrat na leto, da sem nor, da delaš to delo, ki ga je thankless službo, da nihče ne daje prekleto o. Ampak ljudje ne skrbi. In kljub slabo plačati, dolge ure in nevarnosti, to je del mene. To je tisto, kar sem naredil najbolje, Nikkor. To je, če ona jo najbolj potrebuje."
  
  
  Ni bilo dolgo tišino. A galeb zasvetil svoja krila v soncu. Končno, Minurkos govoril. "Razumem."
  
  
  Trenutek kasneje, Erica je sedel na stolu z London časopis. "Ne vem, kako so lahko letijo sem vsak dan in brezplačno tak malo drachmas apiece," je dejal.
  
  
  Sem jo vprašala. "Vsaka omemba Stavros?"
  
  
  Ona potekala časopis, tako da smo lahko prebrali naslov: GRŠKI OLIGARH obravnavali, je bila slika Minourk.
  
  
  "Morda bo to povečanje vrednosti zalog ceno," sem rekel, nasmejan.
  
  
  Vstal in objela Erica. Sem bil tekoč, da preživijo nekaj dni z njo na Renya, kot je David Hawk bi nam povedali. Pripada jim, da imamo pravico, da to storijo.
  
  
  "Gremo nazaj v hotel," Minurkosu ji je povedal. "Bi radi, da pridejo z nami?"
  
  
  Je zmajal z glavo. "Mislim, da vem, da ji je, ko se dve osebi želite biti sam. Jaz bom samo sedeti tukaj, dokler ne zapusti letalo in gledal potniške ladje priti. Vedno sem užival, gledal lepe ladje vnesite harbor milino."
  
  
  "Na svidenje, nato Nikkor," sem rekel. "Morda se naše poti bo čez spet za najboljše v različnih okoliščinah."
  
  
  "Da," je rekel.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Vatikan Vendetta
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  
  
  Vatikan Vendetta
  
  
  
  prevedel Lev Shklovsky
  
  
  
  Originalni naslov: Vatikan Vendetta
  
  
  
  
  
  
  Poglavje 1
  
  
  
  
  
  
  
  
  Bilo je pozno zvečer, in ona je čakala, da iskanje Maxim Zhukov sobo. Ženska, ki je bila že čakajo z mano je bila Daphne. Uro na nočno omarico je dejal četrtina preteklih devetih. Njen, je vedel, da je zapustil svoje sobe, na Villa Favorita, vsako noč, okoli 9: 30, tako da je čas, da se pripraviš. Njen rose iz velike medenina posteljica, kjer Daphne postaviti slastno gola , svoje dolge temne lase plapola na blazino, njene velike oči in široka usta, nasmejan iz velika in zadnjih zadovoljstvo. Razteza se je njeno telo na bel list, je videti kot živa lutka.
  
  
  Je oblečena bolj udobno. Kot sem buckled ramo tulec za moje 9mm Luger pištolo-ki sem ljubeče klic Wilhelmina - Daphne me je pogledal s svojimi velikimi zelenimi očmi. "Zakaj ste že oblečena, dragi?" ga je vprašala. "To je še zgodaj.'
  
  
  "Nisem vam povedal, da je? Imam pozno poslovni sestanek.
  
  
  "To je grozno, da ustavite tako zgodaj," je pouted.
  
  
  "Skromnost je dobro za človeka," sem rekel. Toda, ko Daphne naj ji dolgo, čutna stegna potisnite na različnih listih, nisem mar skromnost. K vragu z Zhukov! Potegnil je Luger iz svoje tulec in preverjeno strelivo. Kot Daphne gledal, očara, je potegnil vijakov in preverjene revije. Ne moreš biti preveč previden z nekom, kot Zhukov. Bil je agent Mokro Dels, je "Težka Dels" del KGB. Kot njej, je bil pooblaščen za njegove Vlade, da zakon, kot ga je videl fit; to je, da ubiti, ko je to potrebno.
  
  
  "Morala sem čakati na vas, Nick?"
  
  
  Mislil sem, da o tem za nekaj časa. "To je lahko zelo pozno," sem rekel. "Poklical bom.'
  
  
  "Ali ste prepričani, da ne more ostati?" je muttered.
  
  
  Je igrivo pobožal njeno zadnjico. 'Obleči.'
  
  
  Ona je tako, zlom obljuba, da bi poklical hej; in končno je zapustil. Vedela sem, da nikoli ne bi spet videl, ampak to je moje delo.
  
  
  Bila je privezan na stiletto, krščeni s posebnimi učinki oddelek za AX Hugo HQ, in dal na suknjič čez orožje, njegove izurjeni za ubijanje ljudi na različne načine, a noben način ne more zamenjati dva glavna orožja. Sem vedno nosite s seboj . Luger in stiletto rešil življenje večkrat, kot se spomnim.
  
  
  Spet je pomislil na Maxim Zhukov. Bil je pusto, wiry ruski, ki je pridružil KGB kot mladenič.
  
  
  Dolgo časa nazaj, ego je bila dodeljena "rabelj" za Mokro Primerih, in bil je perfekcionist, ki je ljubil svoje delo . Naše poti so prestopile le enkrat prej, v Caracas. Smo se srečali po naključju v hotelski sobi, in je na voljo za nakup ukradenih Kitajski skrivnosti za Združene države amerike. Ko emu je bilo naloženo, da zavrnite ponudbo, je poskušal, da me bo ubil. Em skoraj uspelo. Dokaz za to je brazgotina na moj želodec; in ponoči v njegov hotel je bil še vedno sprašuje, sam za njega sovraštvo, ki se ukvarja lahko nadomesti samo čas, ali ego s smrtjo. Ampak to ni moja naloga, da bi ubil Zhukov. Sem le potrebno, da se prepreči mu, če je to mogoče. Moja naloga je bila, kot sledi: Ego, medtem ko je stran, pojdite na ego prostor in našli dokument, da on in njegovi KGB morilca ukradli iz kurir univerza nekaj dni prej v Rime in da je bil tekoč, da oddate za KGB. Dokument vsebuje načrt za novo jedrsko orožje detonator, napravo, ki je omogočil uporabo taktičnega jedrskega orožja, bolj praktične in lažje. Ta ureditev daje zda jasno vojaško premoč nad Sovjetsko zvezo, in zato, seveda, ne bi mogla priti do Moskve.
  
  
  
  Ob devetih-trideset, je vzel taksi Villa Favorita Hotel na Via Flaminia. Čeprav je bilo v soboto zvečer, je bilo zelo tiho, v Rime. Edini zvoki, ki so bili prisotni v intimno teraso, z osvetljena pizzerije, ali na bližnjih skuter, kjer mladi par sedel v smeh.
  
  
  Villa Favorita mora imeti dobila svoje ime v najboljših časih. Tam ni bilo nič zunaj, da bi spodbudil traveler, da preživijo noč je. Na ometane fasade je bila počena in razseka, in barva je bil peeling off. Stari pevec visela iz zgornjega windows . V notranjosti je bila opraskan, števec, kjer stari italijanski človek je bil s spanjem. Ona tiho je minilo mimmo mu je in šel po stopnicah na zadnji mali avli. Ustavil se je v drugem nadstropju, in pogledal navzdol medlo sveti hodnik v sobo 307. Odšel je na vrata sobe in poslušala. Je bil tiho, v notranjosti in na svetu nisem videl. Ampak to ni pomenilo, Maxim Zhukov ni bilo obeta znotraj. Vzela ven posebno zaklepanje, izberite iz žepu in izberete ključ, ki je odprla ključavnico. Brez besed, je vstavljen ključ v ključavnico in se obrnil stikala. Zaklepanje kliknili. Se je počasi obrnil ročaj in potisnil odprta vrata. Od znotraj, je bil zvok za nas, brez težav za nas . V luger potegnil ven in hitro stopil v notranjosti. En pogled v temnem prostoru me je prepričalo, da Zhukov je bil res ob večerni sprehod do najbližje časopisov za nakup časopisa. Je zaprla vrata za njim ...
  
  
  Po nekaj minutah, moje oči prilagojene šibki svetlobi. Pogledal sem še, da poskrbite, da sem bil res sam, potem holstered v Luger in pogledal po sobi in sosednjih kopalnica. V sobi je bilo redko opremljena in imel neprijeten vonj. - iz umazane korito, lesena tla, in prepotenih vzmetnice v kombinaciji z insektov repelenti v prahu. Mesta za jesti stvari, ki so malo daleč in med. Pohištvo je zajemal široko posteljo, nočno omarico, majhno pisanje stol, ravno stol in fotelj. Tam so luknje v stol, kjer je polnilo je bil štrli ven. Ni bilo ravno Cavalier Hilton, ampak Zhukov morda še ferret skriva tam .
  
  
  On je mislil, da Zhukov ni imel tega dokumenta. Seveda je bilo možno, vendar bi bilo to v nasprotju z vsemi pravili našega poklica. Boste obdržali pomemben element z vami le tako dolgo, kot je potrebno, in nato preide ego na nekoga drugega, ali bi našli primeren kraj za krmo, dokler ego je posredoval . V tem primeru, je bilo pričakovati, da predpomnilnika bi bilo tukaj, v Zhukov sobo.
  
  
  Ko petnajst minut kasneje je našel ničesar, je začel, da se sprašujem, če sem bil narobe. Njena soba je bila dobesedno obrnil navzven. Zhukov je vzmetnice je bil v tatters, in tam je bil polnila na tla. Stol je izgledal enako. Predali njen stol in nočno omarico bilo potegnil ven in vrgli na tla. Vse je bilo temeljito preiščejo, tudi wc, umivalnik. In nisem našel ničesar za njo.
  
  
  Šel je k oknu in pogledal na uro. Je bil že deset minut do desetih. Če Zhukov ohranja svojo običajno rutino, mu bo treba nazaj na deset ur ali kmalu potem. Je prisegel, pod njegovo dihanje. Potreboval sem, da je bil ta dokument, preden je prišel nazaj. AX pripada jim, da mu bo roko nad ego svoji presoji prevoznika zgodaj naslednje jutro, tako da je bila to naša edina priložnost, da se ego nazaj.
  
  
  Videl sem, da ni bilo nobenih prezračevalne reže v sobi, in sem že mislil, da je nikoli ni bilo tam. Najemniki verjetno v najem fan dol, ko je bilo vroče, in se konča tudi, ko je bilo hladno. Res je bil tretji razred hotel z njimi, kjer posteljo vzmeti suniti ste v zadnji vso noč, in kjer ni nobene tople vode za britje .
  
  
  Saj ni bilo nobenih lukenj v stene raziskati, sem se začela bati, da moje iskanje je nenadoma ustavil. Bil sem tako obrača, da se še pogled v kopalnico, ko sem slišal nemire v hodniku. V Luger zgrabil njo, hodil več z njo, je stal poleg nje, in poslušal. Slišala drugega zvoka v hodniku - vrata, odpiranje in zapiranje . Ji sproščeno in potisnil luger nazaj v minuto. Kot njen mož obrnil proti kopalnica, vrata so se odprla.
  
  
  To je bil Zhukov.
  
  
  Njo, se obrnil. Moja roka je letel na Luger.
  
  
  "Ne zmeraj," Zhukov je dejal mirno, obrnjena ruske revolver na moje prsi. Njene roke padla; je zaprla vrata in je prišel nad mano.
  
  
  Je bil pa moj višina in precej tanke. A je imel wiry, trmast slika, da ne bi mogla biti podcenjena. Ego je obraz videti mlade, kljub njegovi redčenje las.
  
  
  Je stopil v mojo jakno, ob sončnem zahodu, pobral Luger ,in poudaril a revolver na moje prsi. On odvrgel Wilhelmina rez na blazino.
  
  
  "Torej to je lahko, Carter," je dejal, ob nekaj korakov nazaj.
  
  
  "Si se vrnil zgodaj." Hitro sem pomislil na pogovor, sem bil na tem, da imajo. Spraševala sem se, kako dolgo je bil pripravljen za pogovor, preden se je odločil, da pritisnila na sprožilec.
  
  
  "Imam navado, da spreminjajo moje vedenje na bo," je rekel z nasmehom. "To me ohranja pri življenju. Kot za vas, moj drugi ponija, mislim, da sem se morala obravnavati boste bolje v Caracas."
  
  
  Moj krvni tlak je začel dreadlocks. In njen glas je bil ponovno na napačni strani Zhukov je revolver. In ta čas, ki mu bo poskusil še težje.
  
  
  "Žal mi je za nered," je povedal ji s kretnjo. "Ampak v tej sobi, boste morda menijo, da je za izboljšanje."
  
  
  Je vprašal. "Niste našli, ego, pa vam?" Ego je nasmešek razširil.
  
  
  "Ne, ti jo skril dobro. Seveda, sem imel zelo malo časa ."
  
  
  "Seveda," je rekel.. In ker ste še vedno tukaj, Carter, bojim se, da boste imeli še manj časa.
  
  
  "Mislim, da vem, kje je."
  
  
  "Ja?" je rekel nestrpno. Bil je pripravljen na fotografiranje, vendar v emu je bila radovedna.
  
  
  "Kraj, kjer ne moreš vedno mislijo, da naravnost," je nadaljeval. "Za človeka vaše inteligence."
  
  
  Nasmeh se je obrnil k jezen pogled. "Kaj menite, kje je skrita, Carter? Bo vaš zadnji sklep pravilna ali napačna?
  
  
  "Mislil sem, da je bil tam." On je poudaril, da je kopalnica vrata, kot je stal med vrati in Zhukov . Hkrati mišice v njeni podlakti priviti in stiletto zdrsnila neopazno, v moje dlani.
  
  
  Slišal sem, Zhukov chuckle na moje napačno uganiti, toda namesto obračanja v obraz mu, sem padla na tla. Zhukov je revolver izničil, gawking oči ujeta v mojo jakno, kot je valjani proč in vrgel nož.
  
  
  To je bil nor met, vendar na srečo, stiletto še vedno zaljubljen Zhukov v desni rami. Ko se je spustil krik in roki držal revolver padla, njen oče skočil v njega od tal. Smo zadeli steni. Ego obrnil njeno roko, in revolver letel ven, zadeti tla, in potiska v kot.
  
  
  Hoja do njega, se je hitro podal desno roko udarec za ego je ozkega obraza, v katerem je zaslišal tresk kosti . Njen načrt, da začne drugi opomin je začel, vendar je videl, da je ni več potrebno. Ego fighting spirit je izginila.
  
  
  To je bil nož, ki je svojo off ego je ramen. Odprl je oči široko in hissed, ki boli. Pritisnil je stiletto Ego je brado in je študiral na tanko obraz. Vprašal sem jo, " Kjer je v dvorani?'On groaned. Njen ego udaril v obraz in mu segel v njem naprej in nazaj. "Povej mi, kje je dokument, ki je skrit, Zhukov," sem rekel.
  
  
  "Ego ni tukaj," je rekel, dihanje, hitro.
  
  
  "Kaj je govoril," sem rekel. "Prepozno je za igre."
  
  
  Je zmajal z glavo. Nasvet stiletto težko pritisniti proti Ego je vitek vratu, dokler je bled. Sem slišal njen glas v hodniku. Strel je bil slišal. Nekdo vprašal, v italijanskem jeziku, če je bilo vse v redu.
  
  
  Njen sazaal. - "Va Bene!" To je v redu! Obrnil se je nazaj k Zhukov. "Ali vidiš zdaj? Zdaj ne boste imeli veliko časa. Policija bi morala biti tukaj vsak trenutek." Želim, da vedo, kje je ta dokument je v občinstvu. Govoriti!'
  
  
  On glared na mene in je dihanje, močno. "Si mislila, da sem le navaden človek, ki bi kaznoval vas samo zato, ker vam je grozil mi je s smrtjo? Bojim se, da ne veš, Maxim Zhukov zelo dobro."
  
  
  Ampak ego poznala bolje kot on misli. Spominjal se je AX datoteke, ki je bila na njem. Maxim Zhukov ni bil le talker, ampak tudi lovec žensk. Bil je zelo ponosen na svojo moč, omele ženske po vsem zunanji bazen in je imel sloves, ki ima veliko spolnega apetita. "Vse prav, Zhukov," sem rekla tiho. "Ne bom ubil. Bom vzel del vašega telesa, da ste tako ponosni - bom sesekljamo prekleto stvar off ."
  
  
  V aroganca je izginila iz tanke obraz je ego. "Kaj? W-kaj?
  
  
  Ni bilo več glasov na hodnik: "Si slišal, kaj sem rekel."
  
  
  On mi je dal začuden pogled. "Ne moreš storiti!"
  
  
  'Bom.'
  
  
  "Ti si nor," je rekel, znoj zlom na njegovo zgornjo ustnico.
  
  
  "Norec."
  
  
  Emu cut ji fly odprto. "Tako, Zhukov?"
  
  
  'Ubij me!'
  
  
  "Oh, št. = To naredi veliko ljudi bolj zabavno.-"Vse v redu?""Bila je v lasti stiletto, elastični pas ego svoje spodnjice. Njen dobil revmatizem sem hotel. Paniko, je pogledal skozi okno. Nato se je zbrala gor njegov pogum. "Ne," je dejal. Vendar je bilo prepozno. Njo, planila k oknu, potisnil ego, rookery si zlomil in je padel v blato. Tam, na robu desno izstopna odprtina, ki je bil skrit papirja.
  
  
  Okvir izstopna odprtina sestavljena iz treh plasti lesa v različne stopnje upadanja. V tem trapdoor, srednji sloj razpadlo hitreje kot naslikal zunanji plasti, in velike kose lesa padla ven v obliki prostora . Tam je bil zložen kos papirja, v tej sobi. Ko izstopna odprtina je bila zaključena z robom za okvir okna, papirja, ki je bila pokrita.
  
  
  "Ne! Zhukov zavpil, plazil do mene in poskuša vstati.
  
  
  Vzel je iz papirja okoli predpomnilnik in tlesknila je.
  
  
  To je bil dejansko načrt za vžig mehanizem. Bil sem samo dajanje moj ego navzdol, ko Zhukov dived za svoj revolver.
  
  
  Preden sem lahko doseči njega, je zgrabil revolver in poudaril, da je na mene. On dove za raztrgana vzmetnice, kjer Luger postaviti . Zhukov je revolver je odšel, in gawking opraskan moji desni stegno. On je pristal na blazino in takoj zgrabil Luger. Ko Zhukov je cilj enkrat, Luger izbral ga gor in odpustili dva hiter strel, brez upoštevanja cilj. Prvi gawk hit vrata. Tam so bili glasni kriki v koridor in potrkala na vrata. Drugi gawk hit hrošč tik pod srcem. Je skočil in je padel, je sedel na tla. Usedel se je za trenutek s svojo široko odprtimi očmi, nato pa padla dol mrtev.
  
  
  Ljudje so bili kričanje na hodnik: "Polysia! Polysia! "To je bil čas, da izginejo. On je splezal skozi okno na razmajanih ogenj pobeg, in naj sirene wail v daljavi, kot se je spustil v temni ulici.
  
  
  
  
  
  
  Poglavje 2
  
  
  
  
  
  
  Tisti večer, kot dodatno previdnost, strelski v drugem hotelu. Moje novo prebivališče je bilo v bližini Via Marco Aurelio, na manjšem hribu na nasprotni strani od Koloseja. To je bila slaba soseski, in potem, ko sem se preselila v majhno, zamašen sobo, sem bila bolj zaskrbljena zaradi plenilske kot KGB. Svoje bila nemirna noč .
  
  
  Naslednje jutro, je vstal zgodaj, potegnil ven pomnilnika, ki ni bil niti približno tako izvirne kot Zhukov je, in oblečen. Vendar bo čas za prenos dokumenta je bilo bolje. Ona bi bila izpolnjena po kurirju na letališču Rima ni vedel, kdaj in roko Emu dokument, kot je vkrcali na letalo za New York. Se mi je posvetilo, da če Zhukov je oddal dokument v roku štiriindvajsetih ur, je morda živel še danes.
  
  
  Ko je šel ven na kavo, je zapustil njen ego v njegovo sobo. Kot Zhukov, ni bil prosil, naj ostanejo z mano vse dlje, kot je potrebno. Del ljubimec misli, da elemente, ki bo varno, ko je ih nosi jih z njim. Ampak strokovni ve, da če je predmet, ki je skrita v dobro skrivališče, da bo varnejši tam. Neizkušeni častniki so ponavadi zaskrbljeni zaradi tega, pa je ta skrb ne presegajo lastnosti zavetišča.
  
  
  Sem preživel zjutraj dvojno preverjanje vzletni čas mojega prevoznika letalo in kodiranje sporočil za Davida Hawke,moj neposredni nadzornik in direktor AX v Washingtonu. Hawk želi vedeti čim prej v kakšnih drugih okoliščinah dokumentu je bilo ugotovljeno,. Kurir dal em sporočilo.
  
  
  Ne, ko je bila vzeta iz dokumenta na mestih, hrane, dal v srebrni cigaret primeru in dal cigareto primeru v minuto. Na letališču, je bil menda ponujajo kurir cigareto, nato pa dve enaki postavke so bila izmenjana.
  
  
  Nisem naročite taksi v hotelu, ampak samo šli po hribu navzdol za Kolosej. Toda tokrat previdnost ni bilo dovolj. Po nekaj minutah vožnje je, videl sem, da smo se lovili z črno Fiat.
  
  
  "Vzemi levo tukaj," je rekel voznik.
  
  
  "Ampak rekel si, da si je želel iti na letališče!"
  
  
  "Pozabi to za zdaj."
  
  
  "Hura o coraggio!" moški grumbled kot se je izkazalo v kotu.
  
  
  Pogledal sem si nazaj okno in videl Fiat avto po mene. Zdaj je bilo mojem pa, da grumble. Njeno misel je šlo vse dobro, potem ko je goljufal na njo. Ampak nekako Zhukov prijatelji so me našli.
  
  
  Smo hitro obrnili vogala dvakrat več, poskušal znebiti od njih. Voznik, ki ugotavlja, da je bilo vozilo naslednje nas, je priložnost dokazati svoje vozne sposobnosti. On vlekel nas navzdol Preko Labicana, nazaj, gor mimmo Kolosej in up Via dei Fori Imperiali, nato mimmo Bazilika Konstantin in snežno bela Rimskega Foruma z ego-razbitju templjev vre v opoldne sonce.
  
  
  "Kam sedaj, signor?"
  
  
  "Pojdi naravnost," sem rekel, ko gledam nazaj na Fiat. Kljub taxi voznika spreten ravnanje, smo bili potekala do prometa, in Fiat hrani z nami; to je bila preveč blizu mene. Smo se odpeljali ob Corso Vittorio Emanuele, da Tiber, čez Ponte Vittorio Emanuele in se odpravila proti Vatikan. Črni avto je bil še vedno preganja nas. Sprva sem mislil, skrivanje dokumenta v taksi nekje, ampak, ker se sredstva za nami, opredeljenih v avto, ta načrt končno zdelo preveč tvegano. Tako smo nadaljevali vožnjo navzdol Via della Conciliazione, da Piazza Pij XII. St. Peter ' s loomed, ki je pred nami . Ko sem pogledal na trg z veliko vodnjak na sredi, sem se nenadoma je imel idejo. Očitno je, da je bil žepni nož zdaj ali nikoli.
  
  
  "Stop, voznik," je rekel hitro in hkrati pogledal nazaj in videl, da je Fiat bilo več kot dvesto metrov za nami . Sem porinil na kup za lire v voznikovi strani, in je dvignil debel, košatimi obrvi.
  
  
  "Benissimo !"je klicala za mene, kot sem levo. "V bocca al lupo!"
  
  
  Potem pa sem spoznal, da sem potreboval veliko več, kot moj ego je dobro želi.
  
  
  Njen korak je izbral njo; ko je pogledala hitro čez ramo, še enkrat, videla je, da je Fiat se je ustavil na drugi strani trga . Tam sta bili dve moški na sprednjem sedežu, njihovi obrazi so nevidni popoldne sonce. Ih je zdelo, neodločnosti je spodbudilo me na . Vedel sem, da če sem lahko dobil v Baziliki muzej , jaz bi imel priložnost, da se stran od njih, med množice turistov.
  
  
  Zato sem pobral moj tempo znova in odhitel skozi colonnade, mimmo veliko Gemini stolpce muzejev drugod. Ozrl se je nazaj. Tako moški pobegnili, circled mrki-videti črn avto in so me.
  
  
  Nenadoma je trznil na desni, ducked v senci prvih dveh muzejev, in stroden v tretjo, temno zgradbo. Tam so bili uniformirani policisti na vhodu. Ko je hodil mimo njih, ne da bi gledali nazaj in stopil v dvorano, kjer turisti so ustvarili za polnjenje trgovine s spominki. "Prekleto krojač," je muttered; ti fantje imeli ostrejši oči, kot bi on mislil.
  
  
  Okoli njih, Odin je bil že vstopajo v dvorani, kot je povzpel po stopnicah dve naenkrat. Imel sem čas, da obvestilo soočena ego izraz na kotni, izklesanimi obraz. Bil je mišičast moški s temnimi lasmi, oblečen v neznačilna sivo ohlapno obleko. In je bil verjetno v KGB.
  
  
  Na vrhu stopnic, kjer je njen, zadihanosti, pogledal okoli, njen, je videl, da sem bil v galeriji Vatikanski Knjižnici. To je bil dolg, ozek prostor, ki ga obkrožata steklene vitrine, ki vsebujejo darila za Papežev Pija IX, Leo XII, in Pij X. Je bil pravi zakladnica jeweled scepters, srebro kipci, in kako lepo izrezljane zlate sklede in verskih objektov; stari vaze stal na tleh in med vitrine . Na levi galerije, je videla na zunanji steni obrnjeni na dvorišče, kjer je imel teči nekaj sekund prej .
  
  
  Njena soba je bila pregledana in Stahl iskali možne mesto jesti dokumenta. Bilo je preveč tvegano, da jaz sam, in vedel je, da z vsako srečo, KGB nikoli ne bi mogli najti ego, če sem jo skril na pravem mestu.
  
  
  Uniformiranih sodelavcev odšel skozi koridorjev na obeh straneh galerija. Ona bi lahko slišite creaking od deske vzdrževanje osebje tempu naprej in nazaj . Potem bom vzel nekaj mojih lastnih dejanj nad muffled zvoke zgledu, tako da ne more videti, kaj delam. Vzel je iz žepa s srebrno cigaret primeru. A temnolaso KGB agenta se lahko pojavijo na katerem koli trenutku. Je hitro potisnil prepognjen papir v svojo desno roko in potisnil cigaret primeru, nazaj v svojo doublet žep. Odin Poe od obiskovalci je bilo žvižganje. Ustavil sem se in se pretvarjal, da občudovali jedilni pribor na enem od primerov prikaza, gledal attendant nenehno, dokler je zginila. Nato je potisnil dokument v Etruščanske vazo, ki je sedel v oknu na koncu galerije. Moral sem list prepognite na pol znova, da bi dobili skozi ozki vrat.
  
  
  Imel je samo odšel na drug zaslon primeru, ko ruske se je pojavil na pragu. Prišel je hitro videl, mi stoji, in se upočasnila. Tudi on je ustavil pred prikaz primera in obravnavane vsebine.
  
  
  Bil sem prepričan, da nihče ni videl mi je dal dokumenta v vazo. V upanju, da izgleda kot navaden turist, je preživel nekaj minut, če si pogledamo razstavo. Nato je šel počasi preko sobe in se vrnil prižgali spremljajočo v vrata. Ko je bil v koridorju, njen oče je šel k oknu in pogledal ven na dvorišče. Njo, je videla, da ob vhodu v stavbo je bil čaka na začetek drugega ruski .
  
  
  Sem se preselil na. Tako, so mislili, da me je ujet. Ampak, če so mislili, da je tako, nimajo papirja, ki še ni. Ta dokument je bil bolj varno shranjeno na Švicarski varno. Moj prevoznik je bilo naloženo, da odloži ego potovanj za štiriindvajset ur, če nisem pokažejo, tako da je globa preveč. Zdaj vse, kar sem moral storiti, je bilo oditi iz teh dveh Rusov živ.
  
  
  Šla sem po stopnicah v prvem nadstropju stavbe, kjer sem našel koridorju z več stranišča. Nad njim je bil glavni koridor z majhno vežo, ki vodi do storitev vhod. Odšel je na obeh koncih kratek lobi, se je obrnil v kotu in čakal. Skoraj takoj, varnostni uradnik je prišel, teče okoli vogala, verjetno mislil sem, da sem izginila skozi servisni vhod .
  
  
  Ko je dal proč, Stahl sklonil, zgrabil ego, in pritisnil njen jaukati. Njen ego bi lahko ubil njo, vendar je ni treba. Še vedno sem bila, da odstranite security dokument, in ko sem bil na tem, da, da ni treba policijo, da razišče umor. "Zamujaš," sem lagala, da pritisnete moj ego, da groan. "Dokument, ki je šel v Washington."
  
  
  Svoje je prizadela njegov ego pest v življenju. On je sklonila, ki boli. Njen ego, mu je udaril v vratu in je padel na kolena. Ko sem bil na tem, da vodijo stran od njega, se je nenadoma zgrabil moje noge in potegnil me je k sebi.
  
  
  On croaked. "Vi ste leži!'
  
  
  Segel je po obrazu in neodgovorjenih moje desno oko za nekaj milimetrov. Ego ruku ustavil ji in zaloputnil pestjo v Ego je mesnatega obraz. Je zakričala in padla ob steno. Dobil sem gor, in ko je hotel vstati , sem udaril njegov ego v obraz znova. Gol-ega, je bil vržen iz poti za vpliv. Ko je udaril ob steno, njen pevec treščilo v njegov ego prepone. Zrak planila ven skozi ego njegova pljuča, in se je ponovno propadel. Njen ego vrgla mu v obraz. Bil je nezavesten.
  
  
  Jasno je bilo, da nihče v glavni hodnik slišal, boja. Šel sem do storitev vhod in našel vrata zaklenjena, kot sem pričakoval. Ampak nisem mislil, da bom mogel priti mimo drugi častnik je mimmo na glavni vhod . Njen glas je pobral svojo posebno zaklepanje pick, čeprav je bil prepričan, če bi to delo z velikim stare zaklepanje. To je bil preizkušen, za več minut, ves čas upal, da je pomožno osebje ne bi pojavil. Končno, zaklepanje, jo odprl.
  
  
  Za njim, slišal sem njen jaukati kot varnostni častnik. Ko je prišel k pameti. Obrnil se je ročaj in odprl vrata. Sončni Brylev vstopili v sobo . On je odšel v majhno parkirišče za stavbo in hodil v kotu, kjer je čakal taksi. Voznik je bil odrivanje na kolo. Nagnil se je nad in stresel Ego je ramen.
  
  
  "Želim, da gredo do Hotela Della Lunetta," sem rekel.
  
  
  "Mi si v živo dai piedi," je odgovoril ; če je le njen hotel bi samo sedli.
  
  
  Ona je bila roko na kup za lire za Emu in se usedla v taksi, medtem ko je zbrala denar. Ko je končal, se je smejal.
  
  
  "Zdaj, hitro."
  
  
  "Tvoja, tvoja, signor."
  
  
  Začel motor, zamaknjeno prestav, in smo se odpeljali na glavni vhod, mimmo turisti in varnostnik. Je pobral časopis iz voznikovega sedeža in imel je pred svoj obraz, kot smo potegnil do vhoda. Kot smo opravili mimmo, je bilo pokukal čez rob na KGB agenta, človek, ki je krajši kot njegov ego kolega. Je poblisnil na kratko na provizije, nato pa se je obrnil in pogledal v stavbo, kot če je pričakovati, da vidim njegov kolega .
  
  
  Kot smo se odpeljali skozi St. Peter ' s Square, reke, je odložil časopis in sproščeno. Dokument je varno, dokler se nekaj ferret. Zdaj sem morala najti način, da se moj ego nazaj, preden kurir levo naslednji dan.
  
  
  
  
  
  Poglavje 3
  
  
  
  ;
  
  
  Nisem mogel, da se obrnete na operaterja do naslednjega dne, vendar to ni bilo potrebno. Kot je za dokument , Vatikanski muzeji, ki so bili zaprti pol ure po tem, ko je zapustil za pakiranje, in ni odprt do naslednjega jutra. Tako, po sproščujoč obrok, je bil prestavljen za tretje hotel v primeru KGB pogledal po začetku drugega. Po kosilu, šla sem na majhen bar, ukazal cinzano, in je počasi ego pijačo . Se mi je posvetilo, da če Hawke je znano, kje so bili dokumenti v dvorani, je morda so bili zadovoljni s tem, kar sem naredil z njimi, in da sem že pogruntal, kako priti dokument nazaj. Šel sem v angliji in kupil zelo dolga par zdravnika pinceto. Naslednje jutro grem na galerijo s pinceto pod mojo jakno, in če ni eno je okoli, bom dip pinceto v Etruščanske vaze in izvlecite papir. Bom pridejo zgodaj, takoj ko je muzej odpre , tako da ne bo veliko turistov.
  
  
  Ravno sem delal svoje načrte, ko dekle, ki je prišel mimo in se usedel na mojo mizo. Gledal sem jo, ko sem bil še vedno razmišljam o Vatikan. Ona je bila očitno kurba: tanko, s tankimi črnimi lasmi in preveč ličila. Ona je bila oblečena v poceni prugasta pulover in krilo, ki komaj pokrita ji stegna več. "Hej, Johnny. Ti si Ameriški, mar ne?
  
  
  'Da.'
  
  
  "V razpoloženje za nekaj zabave, kajne?"
  
  
  "Ne nocoj."
  
  
  Nič nimam proti kurbe. Samo večina ljudi okrog njih se zdi čustveno iznakažen, in jaz kot ženska, da je zdrava, ne samo telo, ampak v mislih.
  
  
  Ona je vztrajala. "Si prepričan, Johnny?"
  
  
  "Ja," sem rekel. "Njena samozavestni.'
  
  
  "Hej, vem, kdo ste," je rekla nenadoma. "Ti si Ameriški policaj."
  
  
  Njen pogled, ki je določen na Zapri. "Kaj vas naredi razmišljati to?"
  
  
  'Seveda! Policist! Lahko pustil sem jo videli?" Ali vam je delo z Rimsko policija ?
  
  
  "Nisem copp," sem rekel.
  
  
  Ona mi je dal težko nasmeh. "Hi, Johnny," je rekla, " tu je nekdo, ki ga želite izpolniti. Pozdravljeni, Gina! Favoriska ! Preden sem lahko protest, je poklicala dekle, ki je ravnokar prišel do nas in je stal hesitantly za stol, gledali me v obraz. Tole ni videti kot kurba. In ona je bila zelo lepa.
  
  
  "Si encodi!" tanke dekle, ki je dejal, da je lepo dekle, potrkala na tretji stol. Potem je leaned naprej in je dejal v zaupnih ton: "Gina, ona govori dobro angleško. Hej, rad Američani. Želite govoriti z njo, se vam ne?"
  
  
  Gina poskušal predmet suh deklica je povabilo, vendar je končno lahko sama se prepričali, da se usedem.
  
  
  "Gina je lepa, ni bila?" je dejal suh ponos.
  
  
  "Kaj diabolo!" je dejal Gina, in začel, da bi dobili največ.
  
  
  Lepo, da sva se spoznala, Gina, " sem rekel. "Moje ime je Nick. Prosimo sit z nami."
  
  
  Ona se obotavljal za trenutek, nato leaned nazaj sramežljivo. Zapri imel lepo funkcije in svetlo rjave lase severne prebivalci Milan in Jaz. Zapri las je bil dolg in debel, s svetlobo proge. Njene oči so rjave, njena usta so bila na široko in čutno, in pod njo opremljeni bluzo in kratko krilo, njena slika je bila več kot rafinirano.
  
  
  "Gina je bratranec v Ameriki," drugi dekle je dejal, ignoriranje Gina je ogorčenje. "Ampak ona govori Ameriški, bolje kot njen. Ona bom povedal. Potem je vstal in odšel, prvič, s mežik na mene.
  
  
  "Kaj to pomeni?"
  
  
  Gina je uspelo nasmeh. "Rose, ima rad, da uvedejo me za moške. Ona misli, da sem osamljen.
  
  
  "In to si ti?"
  
  
  Ona strel me bežen pogled, nato izogibati se je moj pogled. Vsakdo dobi včasih osamljen, ne ti?
  
  
  "Da," sem priznal, spomnimo, da je bila vsekakor v mojem delu. "Delate tukaj, Gina?"
  
  
  Ona je natakarica, hostesa, če jo želite poklicati, da jo. Ampak jaz ne spati z moškimi pri delu." Odločila se je na zadnjih besedah počasi in odločno. Nisem šel v preveč podrobnosti. Vaš prijatelj Rosa misli, da sem policaj, ampak to je res nobeden od mojega podjetja.
  
  
  "Jaz ne skrbi, če je bilo vaše delo.
  
  
  Sem jo vprašala. "Lahko dobim ste kaj?"
  
  
  Pogledala me je v oči. "Rad bi, Nick," je rekla, " ampak kot sem rekel, nisem prostitutka."
  
  
  Sem se nasmehnil ob njo. [Mislil sem tako. Kaj hočeš piti?"
  
  
  Je pomignil na natakar, in je odredil je predjed. Smo klepetal, medtem ko. Povedal ji je, da je bil Ameriški uradni ki so obiskali veleposlaništvo v Rime.
  
  
  "Kje si od v Ameriki?" Gina vprašal.
  
  
  "Okoli New York."
  
  
  "Vedno sem rad šel tja. Nečakinjo Rose je govorila o življenju v New Yorku. Ona je zelo vrednosti kavarn in restavracij. Ali so res tako dobra kot ona pravi, da so?
  
  
  Čakal sem za njo za nekaj časa. "Ah," sem rekel, " so dobri na svoj način. Kako dolgo že delaš na tem bar, Gina?"
  
  
  "Ne tako dolgo. Komaj privoščiti najem." Ona znižati njene oči. "Jaz grem domov kmalu," je rekla plaho. "Ni dela danes tukaj, in jih ne potrebujem. Lahko pridejo na pijačo z mano, če hočeš." Zakaj pa ne, sem mislil. "Rad bi," sem rekel.
  
  
  Poklical sem ji taksi in smo šli na Gina sobo. To je bil prostor na strehi stare hiše v Via delle Quattro Fontane. Začeli smo v četrtem nadstropju, in kot smo izdihanem za začetek drugega pristanek, njen oče leaned in jo poljubil nežno. Ustnice so mehke, tople in ponudbe .
  
  
  V sobi, smo klepetal, medtem ko pitje vina. Gina je govoril o času, ko je bila gospodarica močna šef Rimskega podzemlja, določene Giovanni Farrelli. On je začel kot preprost vlomilec in nato na milijone v nepremičnine goljufije. V skladu z njo, on obdelan ji je slabo.
  
  
  "Ampak to je v preteklosti. Zdaj sem ostati stran od moških, kot Giovanni. Stojim na nogah in zaslužiti denar pošteno ."
  
  
  Moj krvni tlak rose v očeh njen nasmeh. Ona stared me je za hip, nato je vstal in se obrnil stikala za luč, tako da samo svetniki okoli zračni okno bi vstopijo v sobo . Je slekel bi rekel ničesar. Njeno blond lasje padli čez njena ramena, in njene polne prsi prosil, da bi se je dotaknila. Sem potegnil njeno toplo telo za menoj, in ona stopi v mene kot moje roke nežno tekel nad njo žametno kožo. Njene ustnice, nenadoma vroče, našel rudnik, in naših ust odprl v vzajemno raziskovanje. Telo mu je bilo igranje na je bila gibak in gladko, kot šestnajst-year-old je.
  
  
  "Vzemi me, Nick," je zašepetal na moje uho.
  
  
  Sem slekel njo, in ona je videl Luger . "Torej ste policaj."
  
  
  "Povedal sem vam resnico," sem rekel. Ee objel jo je in je pozabila na pištolo.
  
  
  "Posteljo," je zašepetal. "Vzemi me v posteljo."
  
  
  Sem to storil. Kot sem ležal poleg nje, moje roke pobožala njeno telo, dokler je ločila svojimi dolgimi, vitka stegna in je tekel roko nad žametno znotraj.
  
  
  "Va benissime!" je muttered.
  
  
  Je pustil svojo roko navzgor.
  
  
  "Pridi," je vdihnil.
  
  
  Je poljubil njene polne prsi, in ona je potekala ji dih. "Basta," je pozval. 'To je dovolj. Zdaj. Želim si zdaj.'
  
  
  Njen počasi prodrl zapri. Raspy kriči izbruhnili okoli grlo. Njeno telo writhed s strastjo, in me je spodbudilo o z močno in prepričljivo telesno poželenje. Sem čutila, da se ji mokra stegna tesno okoli mene, in zvok, ki ji žvižganje, lovljenje kriči odmevalo v ušesih. Je opraskan, moje roke s svojimi nohti, ovije roke okoli mojega vratu in ramenih, in potegnil me navzdol, skoraj divji do konca, kaj bi začel.
  
  
  Nato pa je prišel trenutek, ko vsak misli, vsak volje, je izginila. "Več, več, Nick!" je sopel. Moje ustnice zvit v smirk, ki je bil že na pol sardonic, pol razumevanje. Je objela me strožji, bolj posesiven, in ji boki začel vladala, ko je izgubil nadzor. Ena zadnjih krčevito tremor, in smo se zbrali, da se odločite, kaj želite storiti; je zastokal furiously, pesem hrepenenje, in neskončni užitek.
  
  
  
  
  Ko sem se zbudil naslednje jutro, je bilo trenutku panike; prvi utripa strah, kot sem stared na neznanem okolju. Poleg mene, toplo telo " je zamrmral s tihim glasom. Ozrl se je navzgor in se smejali, ko je videl, Gina je spalna obliki. Njeni lasje bil zapleten na blazino , a coppery halo v njeno belo perilo. Zelo skrbno, je spodrsnilo stran od Zapri, dokler ji roko padla iz mojih prsi. Ona meša, za trenutek , nato pa se njeno dihanje postalo še enkrat, in ona je padla v globok spanec.
  
  
  Tiho, da ne, da jo zbudi in me prosi, če sem, da bom, sem vstala iz postelje in zbrani do mojega oblačila. Bil sem presenečen, da nisem šel nazaj v hotel in preživel celotno noč z Gina v naročju. Vendar ni bilo nič od vrednosti v moji hotelski sobi, ker Etruščanske vaza v Vatikanski Knjižnici še vedno imela dragocen dokument, ki vsebuje njeno smrtonosna skrivnost. Zdaj pa da mi je uspelo, da je dokument iz roke KGB, sem moral priti nazaj, in v najkrajšem možnem času. Ko je bila oblečena, se je zglajeni s prsti skozi lase, je še enkrat pogledal na posteljo s svojo rumpled, vlažnih listov in dar Gina je lepo mlado telo, in se odpravila k vratom.
  
  
  On ne bi motilo zbujam ji, kot je vedel, da ona ne bi motilo . Vendar je bila moja prava ljubezen, in za ženske užitke, nikoli ne bi imel me nazaj iz zaposlitve, ki je potrebna, da se izpolni. Ona je dal Zapri eno zadnjih strastno videz. Ona ni rekel ničesar, so njene prsi so se dvigale in padale z vsako sapo . Je smuknil iz sobe in zaprla vrata tiho za njim .
  
  
  To je bil čas, da bi vse misli Gina iz moje glave. Moral sem se osredotočiti na pridobivanje dokumenta, ga dobili brez pritegniti pozornost. Če sem bil po nesreči poskuša ujeti, da vrne dokument, bi bilo , da bi ga lahko, resnih zapletov. Prvo, najhujše, kar se lahko zgodi, da agenti-razen smrti, seveda-je, da bi pritegnili pozornost javnosti. Možnost moja krinka, ki kažejo skozi bilo tvegano dovolj, če pa sem odkrita poskuša pridobiti papir, dokument, ki bi pregledal in preučil vse italijanski policist, ki bi lahko videli ego. Tudi če sem končno lahko prepričati oblasti, da dokument pripada NAM vlada, skrivnost ne bo več skrivnost v najkrajšem možnem času. Bil je prepričan, da ni vse italijanski policisti, ki bi bili pripravljeni prodati tak top-tajne dokument, da nekdo z velik kup iz lire v svoje roke.
  
  
  In če mi je povedal, Rusi kje je bil dokument v dvorani, da bi poskušal priti do nje, preden sem. Izvlečki dokumenta na Etruščanske vaza so zdaj moj glavni cilj. Vse ostalo je nepomembno . Na srečo sem se zbudila zgodaj, da je v Vatikanski Knjižnici, ko je odprl.
  
  
  Bil sem v Piazzale XII, na vhodu v Vatikan, ko sem videl velika množica zbrala na trgu pred mano, St. Peter ' s Square. To ni bilo nič nenavadnega. Papež pogosto se pojavi na balkonu svoji palači, da bi bili verniki in romarji, ki stoji na kvadrat. Toda to jutro, množica turistov in Rimljani zdelo, večji kot običajno.
  
  
  Imel sem, da bo moja pot skozi množico, muttering moje opravičilo na vsakem koraku. Vodje so bili izraženi na windows Papeško Palačo, in kot njen mož približal robu gosto množico, je bil krik, ki ji sledi čudno in skoraj zlovešč molk, ki je zajel občinstvo. Stal je nepremično in pogledal gor kot beli-platirane slika Papeža Pavla VI postalo jasno.
  
  
  On je dvignil roke v blagoslov. Vendar ga je pravkar začel blagoslov, ko oster vpliv split nebo kot grom. Sprva sem mislil, da je avto glušnika.
  
  
  Na žalost je bilo veliko bolj resno.
  
  
  Split drugi kasneje, razbitega stekla strmoglavilo navzdol na Papeža kot veliko vitraž okna ego balkon razbili z nesrečo. Nekdo v množici pod balkonom je začelo kričanje, in Papež je izginil iz vidnega več kot kozarec je padel v množico ljudi na trgu.
  
  
  V kriki so bili povzeti po drugi, kot je množica postala panike prizadela. Ozrl se je v vseh smereh, da vidite, kje strel je prihajal iz; strel je bil namenjen Oče in ga zamudili za nekaj centimetrov .
  
  
  "To je Papa!" predirljiv italijanski glas je zavpil.
  
  
  "Oni poskušajo ubiti ego! drugo je zavpil.
  
  
  Ljudje tekel do vhoda v Vatikan, in hrup ih panika glasove dvignila v zrak kot jaukati vaše žalosti in obupa. Črepinje steklene še vedno padel na kvadrat, vendar pa se vodilni del množice, ki je tekla za vrat in ni padla pod mestom delce.
  
  
  Je poblisnil enkrat več na balkon, in v tistem trenutku, dve številki v barih postal viden. Se je sklonil, da pomaga Papski gor. Od tam, kjer ga hranijo, je videl, da je bilo očitno, nepoškodovane.
  
  
  Za mano je bila še ena trušč okoli množice. Ozrl se je čez ramo in videl dolgo črno avto hitrosti stran od kvadrat. Bilo je samo naključje, sem se spraševal , ali je avto ima nekaj opraviti s tem, kar sem pravkar gledal?
  
  
  Ne vem, zakaj je nenadoma pogledal v smeri Vatikan muzeje in knjižnice, kjer je bila posneta. Ampak, ko sem ga pogledal, sem videl, helikopter, padajoče in izginjajo, ki se skriva za gradnjo. To je jasno videti, kot Ameriški vojaški helikopter, ki Skyhook.
  
  
  Mi ni treba razmišljati o tem, za celo sekundo.
  
  
  Kot je posnel svojo pot skozi množico, je spoznal, da je moral priti v knjižnico, kakor hitro je mogoče. Odrinil skozi začuden ljudi in hodil od glavnega trga do colonnaded muzej. Ko je njen oče začel glavni dvorišče, Stahl Vidny je nazaj s helikopterjem. Se je počasi spustil iskren nad Vatikanski Knjižnici. In potem ji, spoznal sem, da je nekaj narobe; strašno narobe.
  
  
  Začel prikazovati, ker ni imel drugega, da bi izgubili. Njen, počutil moj dolar, sklad razbijanje, in adrenalin, ki se je povečal po mojih žilah kot njen odhiteli proti muzejski vhod . So ujete v paniko na gosto množico, uniformiranih zaposlenih, skoraj vsi pustili svoje prispevke pred Pontifikalnem knjižnice. So potekala mimmo me, ih oči zamrznjene s strahom. Sem pogledal nazaj na balkon, kjer je moj Oče je prišel iz. Balkon je bil zapuščen, le črepinje steklene ostale neme priče, kaj sem pravkar videl.
  
  
  Očitno je, da niso vedeli, o sveti stanje še; to ne bi točno biti jezni, panika množice. Policisti so bili teče naprej in nazaj čez trg, kot če iščete stopinjah. Sem pa vedel, da se ne bi našel ničesar , in sem bil prepričan, da je ni bilo več na boj in splošno zmedo, kot je bilo površno.
  
  
  Zdaj drugi sijajni črna limuzina je prišel v pogled. Njen ducked za eno okrog stebrov v knjižnici vhod. Avto screeched ustavi. Tam je bil škripa ustrahovanje, in dve večji-shouldered, maščobe, moški skočil okoli avtomobila in vdrli v stavbo. Ob istem času, izstopna odprtina na dnu helikopter odprl, in je bila ujeta v seriji gibanje v ravnini.
  
  
  Temačne slika sedel za volanom na limuzino. zabavaj se! Človek je bil v obraz nemogoče videti kot avto lurched naprej in je letel mimo mene. On squinted in poskušal pisati določitvi registrske tablice številka. Ampak tudi, če je avto ustavil, bi vam še, da so X-ray oči videti številke. Zapisnik je bila pokrita z grobo nepregledno črno krpo kritje.
  
  
  Ko je avto zginila, se je preselil na. Nisem mogel vstopiti v knjižnici, medtem ko je bilo vozilo pred njim, zdaj pa, da je bil prehiter stran, sem tekla k vhodu v papeško spomenik in pogledal v notranjost. Nekateri zaposleni nervously govoril o tem, kaj se je zgodilo.
  
  
  Toda dve močno grajen moški, ki je pravkar skočil okoli avtomobila bilo nikjer videti. In nihče okoli navdušena ih muzej osebje je zdelo, da obvestilo. Morda niso videli moških, vodijo v knjižnico, ampak bi jih videl. Kot se je približal po stopnicah, ki vodijo do galerija, dva strel zadonel. Imela je zelo prefinjeno balistiki, seveda na AX , in sem imel problem, s katerim določi, da streli so bili, ki prihaja skozi galerije, kjer top-tajne, risanje imel skrite njo.
  
  
  Njen, stekel po stopnicah do treh dis, Luger v roki, prst na sprožilec. Ko sem končno dosegel prvo nadstropje, moj najslabši sume potrdili. Na uniformiranih služabnik, ki so se odločili, da ostanejo na svojem položaju ni zapustil še zdaj leži v velik bazen krvi na dan. Nisem imela do ovinka nad njim, da vidim, da je bil mrtev.
  
  
  Prepozno, je zagledal ogromen vklesan hrastovih vrat galerije zapirajo iz notranjosti. Stekel sem tam, vendar ne dovolj hitro. Tudi če je bil uporabljen za Wilhelmina, bi bilo nemogoče, da bi preprečili vrata iz loputanje zaprla.
  
  
  Slišal sem, da kliknete na ključ v ključavnico. On je potegnil sprožilec in gozd okoli zaklepanje split open. Vendar gawk prebili pol debela lesena vrata. Nato se je zaslišal drug thud in spoznal, da isto stvar, ki se dogaja na drugi strani dolg hodnik. Galerija je bila zaprta od znotraj s takšno učinkovitostjo, ki je bilo jasno, da delovanje - vse, kar lahko vključuje to je bila izvedena z ustrezno usposobljenost in priprava.
  
  
  Pogledal sem okoli divje, da vidim, če je bilo mogoče, da vnesete galerija. Slišal sem, muffled glas za mano. Nisem bo več možnosti, da z njo. Obrnil se je okoli tri turistov je prišlo okoli vogala. Eden od njih, rdeča, s katerimi se soočajo ženske v svetlo obleko, poblisnil na Luger in je zavpil.
  
  
  Njen krik me je spodbudilo k dejanjem. Stekel je na vrstico operacijskega sistema windows blizu galerija zaprta vrata. Je odklenjena zapah, odprl eno okrog windows, in leaned naprej pogledati ven na dvorišče. Približno trideset metrov od helikopter, kovinsko košaro več kot treh metrov v premeru in višino, ki je pritrjena na debele jeklene vrvi, padla . Človek je bil crouched znotraj košarice, in opazil sem, da je koš bil narejen iz oklepnih jeklo , enako kovin, ki pokriva dno helikopter.
  
  
  Zdaj je bilo jasno, da tisto, kar je imel prvi uganil je bilo res. Napad na Papeža je bil diversionary taktika, da bi odvrnili pozornost od pravega kriminala, ki je trenutno storjeno. Oni, ki so bili za to nameravala ubiti Papeža. Ta napad je bil izveden povzroči paniko in splošno zmedo. Pravi cilj je bil zbiranje zlata in srebra zakladi iz Galerije Po v Vatikanski Knjižnici, zelo galerija, kjer je ta prekleti, nenadomestljiva risanje skrivnost je skrita njo.
  
  
  Kriči prestrašeni turističnih pritegnila pozornost drugih obiskovalcev muzeja. Ozrl se je nazaj in pomignil za njih, da zapustijo pot pomahal na njej sprožilo alarm v zmedeni in prestrašeni množice. Odšel je nazaj k galerija vrata, se je sklonil, in poslušal pozorno . Njo, slišal stekla, razbitje, in obstaja sum, da je windows v galeriji bilo razdeljeno, in kmalu ih dragoceni zakladi so bili ukradeni,-darila od vseh vladajoči Evropski vladarji, neprecenljivo artefakti prenašal na papeški od kraljev in cerkvenih knezov . In med njimi je bil dokument, ki je moral vrniti njo-za vsako ceno.
  
  
  Nekje v muzej, alarmni zvonec zazvonil. Ampak nihče ni bil sposoben za zaustavitev najbolj brutalno rop v zgodovini Italije. Ne morem pomagati, ampak občudovali iznajdljivost načrta in učinkovitosti in strokovnosti, v kateri je bilo kaznivo dejanje storjeno. Vendar pa je dokument, ki sem potreboval, je bil v Etruščanske vazi, nevidno za tesno zaprtimi vrati galeriji.
  
  
  "Poklicati vzdrževalce!" Zavpila sem: to, da mlade matematike, študent, ki je stal poleg mene, in ego je široko oči in usta spremenila, kot je bil porinil po stopnicah, ki jih ego.
  
  
  "Da, gospod," je rekel, fotoaparat ego ples na njegovih prsih, kot je naredil svojo pot skozi navdušeni turisti .
  
  
  "Povejte jim, da Papeški Galerija je oropal!" Ego se imenuje po njej.
  
  
  Morda je bil prepričljiv zvok moje ekipe, ali dejstvo, da sem govoril angleško, ampak karkoli je bilo, občinstvo je umiril. Pojasnil jim je, da varno handrail od stairwell. Tudi ženska, ki je že kričal, ko je videla moj Luger umiril in zdelo se je, da sama še enkrat.
  
  
  Njene oči obrnil nazaj na Dan. A splintered, scorched drevo nad gradom označena pot moj prvi strel. En bullet bi bilo dovolj . Morda, da spremenite v drugi ali celo tretji strel. Vzel je skrbno cilj in ustrelil tri posnetke zapovrstjo.
  
  
  Vsi groaned kot težke krogle jih zadeti. Kovinsko ključavnico creaked glasno, in skozi dim in črepinje iz lesa, je videla, da se zaklep je bilo približno prisilno. Wilhelmina je ponovno dokazal svojo vredno, ko je bil ustreljen skozi težka vrata ponovno. Za mano, še ena ženska kričala in prestrašen turisti slepo tekel po stopnicah v čakalnico.Zdaj, ki niso bili več v nevarnosti, je stopil nazaj, dvignil nogo in vrgla. Tae Ex Storiti, je eden najboljših boj tehnike. Blow up, Bo Cha-Gi, dan split. Druga vrata in kovinska zaklepanje letel off lesen okvir in clattered na tla.
  
  
  Potem je vrata swung odprete in njeno neizmerno videl dve dobro zgrajena moških korak ven okoli črna limuzina . Zdelo se je, kot se je zgodilo nekaj ur nazaj. Vendar ne za več kot deset ali petnajst minut je minilo, odkar ferret bil z njimi, ko se dva moška - ih tovariši v helikopter-planil v muzej.
  
  
  So bili za polnjenje en dragoceni artefakt, po drugi v več že preobremenjen težke torbe platnu. Kovinsko košaro videl je visela pred odpri galerijo okno in je bila pritrjena na široko kamnito polico za dve kovinski trnkov . Tretji človek je naložen perilo vrečke v košarico. Steklene vitrine so se pobijali, in polirana tla so bila pokrita z črepinje iz stekla .
  
  
  Takoj, ko sem razbil vrata in vzel hiter pogled na sceno, tat najbližje mi je obrnil in opozoril na revolver na mene. Je zaklical dve njegovi tovariši, in eden od njih padla platneno vrečo na tla in začeli streljanje na slepo.
  
  
  On ducked za doorjamb kot krogle whizzed skozi zrak. Sem slišal zvok vodi ricocheting okoli mene . Krogle treščilo v okvir vrat in skoraj me je zadel v glavo in prsni koš. Je prisegel, pod njegovo dihanje in potegnil nazaj malo več .
  
  
  Drugo gawk whizzed preteklosti mimmo je vrata jamb. Je čakal trenutek, potem pa potisnil glavo po kotu in streljal. Galerija če malo kritje za tri moške. Človek, ki je streljal prvi strel poskušali dodge. Vendar Wilhelmina je bilo hitreje, in ona je zadel njen prvi cilj z bullet, ki je prizadel Ego je levi podlakti.
  
  
  A duši jok pobegnil ego je ustnice. On groaned in padel proti porušil zaslon primeru revolver padla, egos od mlahavi in neuporabna prsti. Moje oči padel na drugega človeka, tako kot je strel mi.
  
  
  Tole ni odnehati, tako preprosto, kot ego na drugi. On vlekel svojo težka torba na odprto okno, " rad bi dal zaklad v kovinsko posodo." Njegov Luger je potegnil sprožilec, manjka njegov levi stegno za centimeter, in Em uspelo prenesti vrečko za tretji človek, ki je še vedno stal odprto okno.
  
  
  Za njimi je bil steklo zaslona primeru na drugi konec sobe. Dan prej, Etruščanske vaza so bili dani naslednji zaslon primeru. Zdaj pa, da, videl sem ga, moja usta so bila suha. Ni bilo vazo.
  
  
  Težave so velike težave. Če tatovi niso ustavili in vaze, ki se ne vrne, posledice, ki bodo nepredvidljivo. Nisem si mislil, da veliko o situaciji, vendar sem tekel v galeriji, streljanje. Vzel je cilj na ranjenemu in strel emu drugič v desno stegno. On je trkal ven, ostane le dve egos njegove soigralce.
  
  
  Človek je bi videl plezanje navzdol v kovinsko košaro zlezel nazaj v in iz kjer je stala, videla vrhovi dve polni perilo vrečke. Temnolaso človek, ki je pomagal em je bil pripravljen, da zapusti. Galerija je bila skoraj prazna, se izloča svoje dragocene zaklade. Ko človek vrnil ogenj, sem se zgrudil na tla. Krogle whizzed menacingly pravico nad mojo glavo. Vendar sem vedno streljanje, in les in steklo, zdrobljeno vse okoli mene. Počutil sem se črepinje steklene padajo na moja stegna ter prsi.
  
  
  Če ona ni bil ubit, dva drugih moških, če ona ni dobila dokument nazaj na Etruščanske vazi, Hawke ne bi nikoli odpustila mi, če rečem, da je najmanj.
  
  
  "Caita klobuk!" moški na okno vpil, naj njegov spremljevalec, naj pohiti. Je pripeta me dol z njegovo strelov, kot je ranjenemu razporedi k oknu, tako da krvavi sled na tla. Trenutek kasneje, dva moška, ki so bili v kovinsko košaro s svojo spremljevalko .
  
  
  On leaped gor in odpustili, dvakrat več kot košarica je dvigal proti zevajoči trebuhu, ki visi helikopter. Toda, ko njen mož je šel k oknu in streljal še enkrat, da ugotovite, košarice z ljudmi, ki v njem je že izginil v notranjosti mrmranje avto.
  
  
  Oklep plošča udaril nazaj v mesto, in moj zadnji gawk odskočila off kovine. Njen preklet, kot nekaj muzejskih delavcev in deset policistov planil v dvorišču iskren pod mano. So streljali na helikopter, vendar brez uspeha.
  
  
  Zdelo se je nemogoče ustaviti roparji. Sem pospešiti skozi okno in v hodniku, ignoriranje ruševine za mano - ruševine, ki do pred kratkim je organiziral muzej je najbolj dragocene zaklade. Nekaj radovedne turiste, ki iščejo zabavo - in so ga dobili, so bili še vedno stiskali na vrhu stopnic. Eden izmed njih, maščobe človek v bermuda hlače, imel daljnogled okoli njegovega vratu.
  
  
  "Daj mi svoj daljnogled," sem rekel.
  
  
  On me je pogledal in snorted. "Pojdi v pekel.'
  
  
  To je bil takoj namenjena mu ga je luger. "Daljnogled," je ponoviti. "In iskreno zdaj."
  
  
  Nenadoma se je bal. Podal mi je daljnogled, s prsti, tresenje nervously. Je pobrala do daljnogled na ego roke, stekel nazaj k oknu in katerih cilj daljnogledom na helikopter.
  
  
  V trapdoor v tla, ki je bila zdaj popolnoma zaprta, zaščita potnikov in zaklade Vatikan zbiranja , kot tudi dokument, ki je na žalost skrite mu v Etruščanske vazo. Helikopter je začel na vzlet in odstopajo od muzeja. To je bilo gledati skozi daljnogled s helikopterjem, vendar nen ni imel identifikacijski simboli za identifikacijo lastnikov. Ona nato pa je daljnogled skozi okno na levi strani helikopter in ujel obraz za to okno. To je bil obraz, ki so dlake na hrbtu mojega vratu stand up. Neverjetno, sem mislil, še vedno videti na profil človeka, sem videl tako veliko krat prej .
  
  
  Nisem bil zapeljan, ki jih bomo v moje oči, nam gledalca. Imel sem verjeti, kaj sem videl. To je bil z obrazom lobanje, prazen, pergamentni papir-kot so koža, debel in voščene. Človek je oči so bile hudobno kačo, kot grozdov s tanko, premog črni učencev nastavite na rumeno, usnjeno obraz. Širok usta z tanke ustnice zvit v lobanjo zarežal. To je profil, ki sem sproti gledaš: na eni strani je njen obraz, ki pripadajo najbolj izprijen in monstruozne matematiko večjih sem jih kdaj srečal. Mislil sem, da sem se znebil se mu je vedno na dan, ki je pahnila v niagarski Slapovi.
  
  
  Očitno je preživela padec. Juda je bil še vedno živ.
  
  
  Helikopter je poletela hitro, swerved znova, je izginila, in trenutek pozneje.
  
  
  Odšel je nazaj v galerijo in pogledal po sobi. Samo nekaj primerov prikaza ostala nedotaknjena, ni dvoma, saj ih je vsebina niso bile plemenite dovolj. Izgleda, tatovi točno vedel kaj so hoteli pred posegom v prostor .
  
  
  Prosil jo je, spet za Etruščanske vazo, v upanju, obupno, da se je preprosto bil prestavljen ali zlomljena . Vendar vaza ni bilo, in ni bilo nobenih črepinje iz stekla, ki označuje, da je bila uničena med rop. Vendar pa je vedel, da je vaza ni pomembno tržno vrednost. Bilo je vredno nekaj samo zbiratelji. Sergej prižgal zame. Juda, človek, ki je imel tako dolgo posegati AX delo , je posebnega pomena v stari italijanski artefaktov. Sem imel nobenega dvoma, da je moj oči je videl vse, kar je pravilno. Juda je bil še vedno živ. In je potegnil najbolj fantastično heist našega časa . In imel je Etruščanske vazo, ker je posebej naročil njegov moških, da prevzamejo preveč.
  
  
  Njen flinched, kot je on mislil, ego je veselje ob odkrivanju presenečenje, skrite v vazo. To je bila neprijetna misel.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Poglavje 4
  
  
  
  
  
  
  
  
  "Neverjetno!" je zavpil Hawk, pacing furiously pred mahagoni mizo v svoji začasne Parizu na sedežu Rue de Fleur. On mi je dal kislo videz in stroden off v svojem tweed obleko. Ego je sive lase bil disheveled, in je bil žvečilni odločno na tanko ne sveti cigar, ki obiščejo samo eno stran nežno med ego je zob.
  
  
  "Žal mi je," sem rekel.
  
  
  "To ne bi bilo tako težko nalogo, Nick," mu je ostro dejal. "Imeli ste, da je preklet dokument v vaših rokah. In potem... No, še nikoli nisem slišal tako čudno zgodbo, kot tisto, kar si pravkar povedal.
  
  
  'Nisem imel izbire. Jaz bi naredil. Bilo je samo naključje, da je neumen
  
  
  "Ali veste, kdo bi jaz odgovoril, da za to?" Hawk me prekine. "To je bil skupni operaciji, se spomnite? Tam so ljudje na vojaške obveščevalne dejavnosti. Moram o tem, da Pentagon in ... Bog, ali imate kakšno idejo, kako predsednik bodo odzvali na to? Ko sem odložite telefon, potem se pogovorite z njim, ne bom mogel spati na moje desno uho za cel teden."
  
  
  "Poglej," sem rekel irritably, " če vas želimo odvzeti me moj odstop ..."
  
  
  Hawk stared me za sekundo, kot če bi on videl me je sedel tam prvič. Svoje egos spremenilo. Šok na slabe vremenske razmere v Barentsovem Morju, se je zdelo, da so abated. Bog, Nick, je rekel, ne moti me. Ne morem si kriva, vse, vem, da je. Čeprav je veliko ljudi, ki bodo poskušali, da to storite. Če je vsaj nekaj krivde, še naprej bom, da ga delijo. Veš, tam je bilo veliko nezadovoljstvo z dejstvom, da je predsednik namenski ta položaj, da AX . Stavim, da bom skok na naši vratovi .
  
  
  "Jaz ne vem, kaj bi lahko naredil z njo," sem rekel. "Mogoče... jaz bi kot način, da to storite na drugačen način.
  
  
  Smeti. Če je to rop ni zgodilo to zelo dobro jutro, ki bi jih morali že postal veliki junak. Če sem iskren, je bil zelo pameten, lahko skriti dokument v tej vazo .
  
  
  Nasmehnil se je rahlo nasmejal. "Kako lepo ste rekli, da. Moram priznati, da sem mislil, da sem."
  
  
  Vendar morate razumeti, seveda, da je to nesmiselno, da prepriča vsakdo, tega, " je dejal sourly. "Smo v krizi, dokler se ne vrnemo tega dokumenta. Mimogrede, kako si se okoli tega muzeja po helikopter izginil?
  
  
  "To je bila dana ob servisnem vhodu, tako da ne zaslužiti caught z varnostniki v stavbi.
  
  
  Toda na poti tja, je bil izpolnjen z Odin v hodniku v prvem nadstropju, kjer se okna so bila odprta, da je le prosil, da se uporablja. Njo, skočil na primer, pet metrov, glasovanje, in to je to.
  
  
  "Hmm," Hawk growled. "No, pa vsaj niste ujeli. Ali ste prepričani, da ste videli Juda?"
  
  
  "Če to ne njega, mora biti njegov brat dvojček," sem rekel. "Obraz pogledal enaki. Sokol je zmajal z glavo. Vzel je iz iso rta cigar, hodil okoli stol in sedel. "Juda je še vedno živ ... Nismo našli Ego je telo, ko je padel v slap. Tako, da je možno ."
  
  
  "Razmišljal sem o tej umetnosti krajo," sem rekel. "V slogu, ki spominja na številne druge umetnosti tatvin, storjenih v Italiji se je v zadnjih nekaj letih. Zanima me, če Juda je mastermind izza vseh teh ropov.
  
  
  "Jaz mislim," Hawk je odgovoril, " da če te serije tatvin je Juda počne, bom stavo, tam je drugi motivi kot finančne koristi. 'Morda. Ampak zdaj, jaz sem bolj zaskrbljen dokument kot Juda ' velike načrte. On bo zagotovo našli ego v tej vazi, in najmanj on bo pa prodati, da Rusi ali Kitajci po vsem svetu, za svoje sovraštvo do Zahoda.
  
  
  Sokol je zdela zelo majhna in zelo utrujeni v usnje stol za pisalno mizo. To me je motilo, da sem bila obremenitev moj ego s temi težavami.
  
  
  "Če je drugi izvod to detonator, Nick," je dejal tiho, " smo lahko v resnih težavah. Nisem šel v podrobnosti, ko sem vam dal to nalogo, ker vam ni bilo treba te podatke, da bi dobili delo opravljeno, vendar menim, da bi morali zdaj vem, kaj smo izgubili, če informacije, ki se konča v rokah potencialne sovražnike.'
  
  
  "S to stvar, Nick, lahko ustvarite jedrskega orožja na zelo majhnem obsegu. Malte in howitzers lahko naložena z majhnimi jedrskih konic, tako kot tank topovi. En strel na tank topovi lahko ubil na stotine ljudi."
  
  
  "In ni nobenih pogajanj o taktičnih orožja," sem rekel.
  
  
  Ne verjamem, da bi uporaba takega orožja, tudi če smo oblikovali in izdelali njih. Ampak Rusi ne sme naložiti ta omejitev na sebi. "Jedrsko orožje, bi bilo idealno za majhnih bojevnikov, ki se ne ustavi na ih meja." Njen, je zmajal z glavo. "Upam, da ste se motili o Juda. Smo lahko storite brez njega in s tem povezanih zapletov. Nikoli ne bom pozabil, delovanje je opravljal pred nekaj leti, ko je namenjeno, da zapusti svojo lastno potem ko je bil v Ameriki-periodično izpadi električne energije, črna megla, umazana voda, kri-rdeče reke in jezera ."
  
  
  "V dell sama," Hawk je dejal, " toda vsi smo zanima zdaj je že ta dokument iz Juda, ali kdor je v tem helikopter. Policija v Rime zdi, da se na vaši strani, ampak jaz ne pričakujte preveč od sebe. Ne gre za njih, razen če se vam zdi, da imajo jasna navodila."
  
  
  "Kaj pa Interpol v Rime? Poznam nekaj ljudi, ki so, in jih bomo verjetno preiskavo primera."
  
  
  "Bom delo z njimi. Seveda, da ne more natančno vedeti,, kaj storiti."
  
  
  "Sem razumel njo.'
  
  
  "Ste imeli priložnost videti Vatikanska Knjižnica, galerija, preden boste moral zapustiti tako hitro?"
  
  
  "Vzel sem hitro pogledam okoli."
  
  
  "Mislim, da smo morali sprejeti dober pogled na to situacijo je," Hawk je dejal, dajanje cigar nazaj v svojih zob in grize to.
  
  
  "Toda kako naj to naredimo? Tam bo dvojna varnost, dokler policije je več.
  
  
  Morda, da bi ustrezala vam kot vaš prijatelj v Interpol, Hawke mused. Ampak ne bomo zanašali na to. Mislim, da je bolje, da gredo naravnost na vrh slika."
  
  
  "Kakšno Rimo?"
  
  
  "Ne," Hawk zarežal. "Oče."
  
  
  Nagnil se je naprej v svoj stol. "Govori Oče?'
  
  
  "Zakaj pa ne?'
  
  
  "Bog, jaz ne vem, kaj naj naredim. Mislim, imate protokola in vse, kar je. Nekdo drug ne more storiti ? Sovražil srečanje znanih politikov, in kaj Hawke je predlagal, je bilo popolnoma nesprejemljivo .
  
  
  "Nick, potrebujete dovoljenje za iskanje zločina. Zato si tak človek, ki govori, da je Papež. Verjamem, da boste našli Pavel VI očarljiv človek ."
  
  
  "Vendar bo on me sprejeli?"
  
  
  "Če predsednik imenuje emu, potem ja. Če smo imeli, da poskusite znova, da bi dobili Zhukov dokument nazaj, Papež lahko zavrne, ker je bil zaradi posega v sporu med dvema svetovnih sil. Ampak saj je jasno, da je naša državna skrivnost je po nesreči ukradeni, ki jih kriminalci, verjamem, da je Papež bo vesel, da nam pomagajo, na vse možne načine. In če on pravi, da lahko pogledam okoli knjižnica, policija ne more ustaviti."
  
  
  Ji je zavzdihnila. ""Dobro. Ko bom vrnili v Rim?
  
  
  "Nocoj," Hawk je dejal. "To je, če to ne vpliva na vaše načrtih za nocoj." Zadnji komentar je zvenel sarkastičen.
  
  
  Dejal je, z ravno površino, " Dobro, da malo letenja attendant iz letala. Zapri je štiriindvajset ur izklop, dokler naslednji tekmi, in je rekel, hej ... "
  
  
  "To je dovolj, Nick," Hawk je dejal grimly.
  
  
  Je nasmehnil in je vstal. "Jaz bom vas objavili."
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Poglavje 5
  
  
  
  
  
  
  
  
  Toplo vreme v Rime bilo več; bilo je oblačno in deževno. Kolosej je imel globoko bazeni, ki se odraža v antičnih arhitekturnih veličino. V kamne na hodnikih so odplavilo, in turisti hodil okoli z pisanih vozila, ki kaplja z vodo.
  
  
  Časopisi so polni poročil o Vatikanski rop. Vendar pa je presenetljivo, kako malo ljudi se je zdelo, da vem, kaj se je zgodilo na dell sama. V nekaj zgodb, je bilo sporočeno, da padalcev iztovorili okoli letalo na dvorišču muzeja. Druge priče so prepričani, da plenilci so nosili maske. En časopis je poročal, da je bilo ducat moških v stavbi, vsi oboroženi z brzostrelkami in nevarno turisti s smrtjo. Drugi časopis je poročal, da vzorčno tujec, ki se je pojavil od nikoder in rešili življenje tistim, ki so grozili s kriminalci. To prikriti tujec, menda je imel nemško orožje in govoril bodisi Slovanski ali hebrejsko.
  
  
  Samo upala sem, policijo, bi bilo bolje obveščeni. Ni čudno, govorice in špekulacije so bile tako razširjene po tako senzacionalno kaznivega dejanja, vendar še nikoli nisem videl pritisnite tako zmeden. Je nisem prebral, da nam en članek, ki je opisano, kaj točno se je zgodilo, da je sončno jutro.
  
  
  Najboljša stvar, kar sem lahko naredil je zdaj bila, da se obrnete moj prijatelj Antonio Benedetto na Interpol sedežu v Rime . Antonio je bil mlad, lep inšpektor, ki je dvakrat mi je pomagal iti skozi Interpol datoteke. Mislil sem, da sem lahko zanesem nanj še enkrat. Dobil sem dober pogled na obraz človeka, je strel v galeriji, in sem hotel študirati fotografije kriminalci. Vedel sem, da sem lahko zaupate, Tony, da moje identitete sebe in ne postavljajo vprašanja.
  
  
  Njo, približal se mu je pozno v jutro. Ego je glas je bil topel in prijazen.
  
  
  "Nick," je rekel s thud, " kakšno presenečenje, da slišim od vas, spet, amigo. Kaj delaš v Rime? Ste mastermind za ogromen Vatikan heist? Ego je smeh je bilo nalezljivo.
  
  
  "To ni moje delo," sem rekel. "Jaz, ukvarja samo s pravim denarjem. Pločevinke. Blagajniki in tako naprej.
  
  
  Smejal se je še enkrat. "Ampak v tem primeru je veliko domišljije, amigo."
  
  
  "Ja," sem rekel. "Če sem iskren, sem bil nekako šlo."
  
  
  "Štirikrat ?"
  
  
  Nisem šel v preveč podrobnosti. "Tony, rad bi videl nekatere slike svoje vsako leto. Lahko se dogovorite, da je?"
  
  
  'Seveda. Plača danes ni ko. Še bolje, bomo imeli kosilo. Vem, lepo cafe ni daleč od tukaj.
  
  
  "Ne morem storiti danes. Imam sestanek.
  
  
  Joj. No, upam, da ona je lepa ženska."
  
  
  Rekel sem: "Ne. "Z Očetom."
  
  
  "Nemogoče ! Antonio je dejal.
  
  
  "To je pravica. Sveti Oče vidi me na dve uri popoldne ."
  
  
  'Usmiljenja!" je rekel nežno. "Boste imeli več vpliva, kot je njena, sem mislil, amigo."
  
  
  "Z nekaj pomoči iz Washingtona," sem rekel. "Povedal vam bom o tem kasneje. Lahko pridem na vaš urad zjutraj?'
  
  
  "Benissimo," je dejal Antonio. "Vedno se zdi, da turn me on, Nick."
  
  
  Na isti dan, se je vrnil v Vatikan. Območje okoli muzeja je bil cordoned off in policija so vidne povsod. To bi bilo nemogoče, da se vrnete v galerijo brez dovoljenja oblasti . Boste lahko tudi poskusite, da bi prekinil v Fort Knox.
  
  
  Oče je varnost je zdaj veliko bolje, kot se je zdelo na prvi pogled. Storilci so bili prestrašeni, s strelom streljal na njega, na dan rop, in nihče ni mogel pristop, ki ga brez impresivno dokumente, in nato temeljito preveriti.
  
  
  Prvo linijo obrambe sestavljalo več policistov okoli vhoda v krilu, kjer papeške rezidence in uradi so bili nahaja. Bili so dobro usposobljeni fantje, in to jim je nekaj časa, da preizkusite me.
  
  
  Seveda, on bi zapustil vse svoje orožje, in še posebej Wilhelmina je - v hotelu. Ko niso mogli najti ničesar sumljivega, so roko mi v plainclothes policist, ki je roko mi v Vatikan Stražar.
  
  
  Nazadnje pa me je pospremil do papeške zbornice. Sobe so bogate v zgodovini Zahodne civilizacije. V paneled stene so bile okrašene s freskami, meje so bili mozaiki, nešteto stene in blede tapiserije. Še nen bil asketski, skoraj asketski. Občutek sem dobil, ko sem pogledal okrog sebe, je bil občutek svečanosti, popolno pomanjkanje lahkomiselnost.
  
  
  Sem pokazal, sedež v veliki čakalnici, in medtem ko sem čakal njo, sem mislil, da o njej oprema za vse voditelje držav in dostojanstveniki, ki so sedeli v isti sobi. In zdaj je Nick Carter je pa, Killmaster N3 AX. Nisem vedel, če je primerjava narejen mi smeh ali žalostna me.
  
  
  To je bilo vsaj pol ure, in sem začel, da bi dobili malo živčen, ko so se vrata odprla. Visok, razlikujejo usmerjeno človek v ognjeni rdeči kardinal je obleko, ki je vstopil v recepcijo.
  
  
  "Vaš Ugled," sem rekel, že preveč hitro.
  
  
  Prišel je do mene, svojega obraza, brezizraznim. "Predvidevam, da ste Mrs. Carter?" "Kaj pa je?" je vprašal tiho.
  
  
  'Da.'
  
  
  "Njen Kardinal Pei. Vaš Ego Svetost lahko prejemajo sedaj. Lahko sledite mi." On je poudaril, da je soba ga je pravkar začel.
  
  
  Je sledila tesno, sluha zvok svojih stopinjah. Kot je zaprla vrata za seboj, je pokimal drugi dve kardinali, verjetno častno stražo. Ih zoženo, vendar ne jezen oči mi je povedal, da je moj vsako potezo, ki se je pozorno opazoval, če ne ovrednoti.
  
  
  Na koncu dvorane so bile dve rjavi robed menihi. Skupno pet moških gledal me je, kot sem počasi spuščajo moji glavi, ker nisem vedel, kaj storiti. Papež Pavel je sedel odkrito pred mano, obdan z dveh menihov. Bil je oblečen v belo delavska in skp, in na njegovih prsih je bil velik zlat križ.
  
  
  Kardinal Pei nisem rekel ničesar. Subtilne spremembe v njihovi izrazi me sprejmejo ostro korak naprej. "Vaša Svetost," sem rekel, znižuje mojo glavo spet, ne vem, ali na premcu ali ne. Nasmeh prečkal Oče je našobljenimi ustnicami. Morda je videl, kako neprijetno počutil sem se . Morda je začutil negotovosti, ki sem mislil, da je zdaj odraža v meni. V vsakem primeru, bil sem zelo pomirjen s svojim nasmehom. "Mr. Carter,"je dejal v popolni angleščini" prosim, usedi se." Je gestikuliral na stol poleg njega, in ego papež obroč glinted na kratko v svetlobo.
  
  
  Njen sel, boleče zaveda, da verodostojnost moje vlade, da ne omenjam, Sokol in AX, je zdaj na kocki. Ampak Oče je podcenjevalnem obnašanje je bila nalezljiva, in ni bilo dolgo, preden sem našel sam začel, da se sprostite.
  
  
  Kardinal Pei prevzel položaj Papeža je pravica. "To je mladenič, ki ga je poslal Predsednik Združenih državah amerike, Vaši Svetosti," Kardinal je dejal.
  
  
  "Da, njej, spomnim se, da je ta ciljna skupina je bila povabljena."
  
  
  Papež Pavel VI. se je obrnil k meni in moje oči zameglila za trenutek. "Zdi se, da vaša vlada je postala vpletena v nedavni - in zelo žalostno, zelo žalostno kraji."
  
  
  "Da, da, Vaš Svetost," sem rekel. "Zelo pomemben dokument, ki je bil ukraden skupaj s papeško darila. Da bi zaščitili ego iz ... er ... Proti sovražne elemente, ji je na prostosti skriva ego v enem, ki jih bo izpolnjevalo vaša lepa Etruščanska vaze. Nekateri elementi, ki me spremlja v muzej; ljudi, ki so prišli, da prevzame dokumenta iz mene ."
  
  
  Vedel sem, da sem bil na spolzkih tleh, na ozemlju mednarodni diplomaciji. Zato se je odločil, da njegove besede, kot pazljivo vstavite, kot je mogoče. Ko Oče je pokimal, kot če se strinjate z menoj, bil je vesel, da se je kljub dvoumnosti moje kratko razlago, njen bilo jasno.
  
  
  "Vaš predsednik," je dejal, " je to rekel eden ... ta dokument, kot ste klic ego, je zelo pomembno."
  
  
  "V dell sama, Vaše Svetosti. To je razlog, zakaj smo se tako želijo raziskati galerija in morda vprašal nekaj vprašanj za muzejsko osebje. Zavedamo se, da policija, ki opravijo temeljito preiskavo. Vendar je zaradi pomembnosti tega dokumenta, da se moja Vlada, smo ugotovili, da je to potrebno za izvajanje naših ... er ... previdni preiskave ." Kardinal Pei je pokimal, je videti prvi na Papeža in nato nazaj na meni. Sem se preselil na.
  
  
  "Na primer, smo morali preveriti, ali vazo, ki se je med ukradene predmete. Seveda, obstaja možnost, da je bila prenesena na Etruščanske muzej po knjižnici je zapustil."
  
  
  "Jaz ne mislim tako," je dejal kardinal.
  
  
  "Prav v dell," Oče potrjena. "Menim, da je popis končan, Mr. Carter. Jaz samo poblisnil na njeno cursorily, ampak ne spomnim se ji ob Etruščanske vaza z njo. Seveda, večina ukradenih predmetov so bili odstranjeni iz trgovine windows." Ustavil se je in pogledal po sobi od mene na nasprotni steni. Čas se je zdelo, da prenese počasi, ampak on ni rekel ničesar z njo. Končno, se je ozrl na mano . "Odlično, Mr. Carter," je dejal. "Vi ste lahko, da preživijo preostanek dneva v galeriji in na drugih področjih knjižnice. Tudi jaz vam omogočajo, da vložijo zahtevo, ki je, brez dodatnih informacij, ampak mi verjetno ni treba, da povem - na Etruščanske Muzej."
  
  
  "To je zelo prijazni vas, Vaše Svetosti."
  
  
  Obrnil na Kardinala Pei. "Pripravite črko, tako da se ego lahko podpiše. Mr. Carter, ne bi smeli imeti nepotrebnih težav z našo policijo.
  
  
  "Vaša Svetost," Kardinal je dejal, površno znova.
  
  
  "Prepričajte se, da se to zgodi takoj." Oče se je obrnil nazaj k meni. "Mi osebno vam želim, da je bil ta dokument, Mr. Carter."
  
  
  "Najlepša hvala, Vaš Svetost," sem rekel, stoje in ob nekaj korakov nazaj. Je priklonil in levo skozi sobe, sledi Lupini Kardinal Pei.
  
  
  Dvajset minut kasneje je prejel seznanil z Papež podpis in pečat. Bil sem preobremenjeni z aktivno rekreacijo olajšave. Moje občinstvo s Papež Pavel VI. je šlo dobro, vendar je bila najbolj živčnih-polic del mojega poslanstva.
  
  
  
  
  Njen prvi je šel na Etruščanske Muzej. Celotno območje je bilo začasno zaprto. Nismo imeli naši obiskovalci, naši turisti, tako da nisem imel nobenih težav pridobivanje informacij. Kot drugi Vatikanski muzeji, tole pogledal več kot palace kot karkoli drugega. To je bilo posuto z dragocenosti in predmetov iz Etruščanske dobe. Opozoril je, da večino postavk, ki so bili najdeni v bližini Etruria med izkopavanji za Papež Gregor XVI. Pojma nisem imela, da bi bilo tako veliko vaze, steklenice, posode in drugih zakladov v muzej. Na žalost, je upanje, da bi lahko prepoznali v vazi je bil jalov. Ampak s pomočjo nekateri ljudje okoli muzeja, ki ih je obsežen arhiv njo in ugotovili, da je vaza je bila dana, da Vatikan skoraj dve leti, in da ni zapis njeno vrnitev.
  
  
  Kasneje ta dan, njene govoril, da nekaj galerija zaposleni, ki so potrdili, da je vaza, kolikor jih je poznal, je bila v galeriji zjutraj rop. To me je zapustil s sklenitvijo sem bil že dreading: plenilcev je sprejela njo.
  
  
  Njen preživel del dneva v galeriji, nato pa temeljito policija preveri. Mladi plainclothes policaj je pogledal sumljivo ob Oče je opomba.
  
  
  "Da je treba preveriti, signor."
  
  
  "Potem to storite hitro," sem rekel. "Imam le čas, da pogledam okoli, danes."
  
  
  "Tam je določen postopek
  
  
  "Poglej," sem rekel. "Oče, sam mi je rekel, da jaz ne bi imeli težav s to opombo. Naj povem ji, da dvomiš v to?
  
  
  Mladenič je pogledal me je za trenutek. Nato je pogledal na opomba znova. "Preprosto," je dejal. On je šel v galerijo in izročil upoštevajte, da drugi plainclothes častnik. Človek prebere. Nato pa me je pogledal in rekel nekaj tiho med seboj v italijanščini. Človek, ki je stal na dan obrnil, gledala me je in nato je govoril odločno, da drugi detektiv. Na revmatizem je bil miren in spremlja priložnostne val strani. Mladenič izročil opomba nazaj k meni. "Moj šef pravi, da lahko pojdi v galerijo," je dejal grimly .
  
  
  "G," sem rekel in vzel beležko.
  
  
  Sem šel in pogledal okoli. Tudi mladenič, so bile tri policiste. So govorili tiho za seboj. Dolgo dvorani videti drugačen od prvič ego je videl. Na oknih so bile zaprte, ker je bil dež; bilo je temačno. Zdrobljen pokrovom, steklene vitrine so bili odstranjeni in pregledati, ali prstnih odtisov. Bil je prepričan, da če tatovi zapustil fizični dokazi, policija bi že sprejeli ih. Vendar ne bi bilo nič smiselno levo okrog, kaj sem videl, da zjutraj, ce ne bi bilo za prst fotografij ...
  
  
  Pogledal je na vrata. To bi bilo nemogoče opredeliti posamezne izpise iz obutev med veliko na voljo, če jih ni bilo, ki se nahaja na okvir okna ali na drugih lokacijah, kjer je le tatovi so bili prisotni.
  
  
  Vprašal je za Etruščanske vaza spet, čeprav je bil prepričan, da ni bil v glavni dvorani . Bila je vprašal s policijo, če je vaza ali fragmenti vaza je bila uporabljena kot dokaz. Rekel je, da je ni bilo.
  
  
  Šla sem nazaj na hodniku, poskuša spomniti, kaj sem videl, ki prihaja po stopnicah, da je jutro: dead služabnik in vrata, ki so samo zaloputnejo. Nato se je obrnil in šel nazaj v galerijo. Nato je prečkala, kjer telo je bilo in videl, da nen še vedno imel krvnih madežev na njo. Vrata so sedaj široko odprte, in ko je njen oče peeked skozi desna vrata, je videl, da broken lock ni bil popravljen še. Policija je bilo verjetno radovedni 9 mm bullet jih potegnil ven okoli drevesa. Ozrl se je dol na tla in videl nekaj drugega. Vrata so pritisnili proti groan s kovinsko kljuko na tleh, ki je bila vstavljena v luknjico na dnu vrat. Bilo je zanimivo. To je pomenilo, da zaklenete dan, tatovi morali stati zunaj, vrata za javnost kljuke . Nagnil navzdol in pogledal na tla. Tanko plast prahu zunaj vrat levo jasen vtis zadnjih čevlji .
  
  
  Najbolj verjetno pa je, tiskanje, ki je bil dosežen z osebo, ki je ubit varnostnik in zaklenjena vrata na tej strani galerije . Sem mislil, da je krep, ki je edini z dokaj nenavadno karirasti vzorec. Tiskanje preselil okoli nje, unhooked vrata kavelj, in potisnil odprta vrata, da naj v več svetlobe . Miniaturni fotoaparat z ultra občutljivih črno-beli film potegnil je iz svojega žepa. Vzel sem tri slike čevlja tiskanja in dal fotoaparat nazaj v minuto. In ko je popravijo navzgor, je videl kepo suhega belega blata poleg tiskanja. Najbolj verjetno pa je, da je padel iz čevlja, v katerih tisk je bil dosežen. Vzel handkerchief iz svoje druge žep, vzel kos gline, in zavit v handkerchief takoj, ko je mladi detektiv vrniti. Ko je gledal, odrinil vrata odprejo spet in pritrjen na kljuko.
  
  
  "Je kaj narobe, signor?" je vprašal. Njegov ego ton predlagal, da ga je sprejela me je za vsiljivec.
  
  
  Sem bil ne bo mu povedal ničesar o tem, po čemer je pokazala,. Če je možno, se je potrebno prosil, da bi našli Juda pred policijo ne. Policija lahko imajo različne ideje o lastništvu, dokument in mednarodni spletke se lahko začne, preden se je vrnil v ego - in šele po italijanski vojaški organi so podrobno preučiti ego.
  
  
  "Videl sem te krvnih madežev na tleh," sem lagal. "Grozno stanje."
  
  
  "Ja, to je grozno," je dejal soothingly.
  
  
  "Zahvaljujemo se vam za vaše sodelovanje," sem rekel, obrača na dopust.
  
  
  On me je ustavil. "Povej mi, Signor, so vam na Interpol ali morda na world press?"
  
  
  "Potrebujemo te, potrebujemo nekaj drugega," sem rekel. "Njeno strokovno obiskovalec muzeja. Grem v muzejih po vsem zunanji bazen, in nato opisati in katalog vsebine iz različnih publikacij. Do sedaj, več kot deset tisoč ljudi, ki so obiskali to. Ne morem čakati na galerijo, če želite odpreti, ker sem še vedno petdeset-treh muzejev v sedmih drugih Evropskih mestih na povratno nedeljah. Moram iti zdaj, ker imam še nekaj muzejev na obisk tukaj, v Rime danes."
  
  
  "Seveda," je rekel.
  
  
  Ko sem odšla, mladi mož me je pogledal presenečeno, se spraševala, če je bil zapeljan.
  
  
  
  
  Interpol urad nahajal na 23 Prek Filippo Turati, v neznačilna stavbe. Vreme je bilo razjasnjene, in tam je bil svež pomladni zrak v zraku. To bi bilo super zjutraj na sprehod okoli Rima in doživite vzdušje-pojdite v Tivoli Vrtovi Kopeli Caracalla ali znameniti Vili Adriana. Vendar je bila še vedno dela in to delo je čakal v ozadju temnem fasada Interpol sedežu.
  
  
  Ona je bilo ugotovljeno, njen prijatelj Tony Benedetto v Ego je mala v drugem nadstropju v pisarni. Dim stene in pohištvo urada so bile prižgal sončni svetlobi pretakanje skozi odprto okno in Tony je velik nasmeh .
  
  
  "Nick, moja druga!" je pozdravil me je in hodil okoli svojega stola, da bi me objel.
  
  
  "Buon giorno, amico," je povedal ji z chuckle.
  
  
  Tony je bil skoraj moj višine, z debelo temne lase in svetle oči. Mi smo pomagali drug drugemu, pred in imeli veliko zabave skupaj. Tony všeč, da je malo zabave.
  
  
  Smo igrati to igro. Je izvlekel škatlico Lucky Strike in voljo, Tony cigareto.
  
  
  'Ah! Zdaj se spomnim, zakaj sem se, kot ste toliko, Bambino. Ker imate dobre Ameriške cigarete.
  
  
  On je sveti, in smo sedeli v tišini, medtem ko kajenje v tišini. "Torej ste krmilnik zdaj?" je končno rekla.
  
  
  Je skomignil z rameni. "Če ostanete v organizaciji dovolj dolgo, boste sčasoma postane šef, ali vam je všeč ali ne." Nasmehnil se je ob mene, z njegovo zobno pasto.
  
  
  "Mogoče bi moral pustiti AX pred šef odstopi," sem rekel. "Jaz ne mislim, da lahko ročaj delo v pisarni."
  
  
  "Jaz tudi," je dejal Tony. "Na srečo, moja mala spodbujanje mi omogoča, da tudi delo na prostem." Je temno rjave barve, oči so bile resne zdaj. "Imam primeru ropa na Vatikan, Nick. Kako so se vključevali v to?
  
  
  Bilo je povzel, kaj se je zgodilo doslej, ki jih ferret. Povedal Emu o dokumentu, ne pa, kaj vsebuje. On je poslušal grimly. Rad bi videl svojo policijsko fotografije, sem se odločil. "Dobil sem dober pogled na osebo, ki sem ranjenih."
  
  
  "Bomo gledal ih skupaj, Nick," je dejal. "Poslal sem človeka, da Vatikan, vendar je nisem našel ničesar. Ali je mogoče, da lahko delamo skupaj na to vprašanje? "
  
  
  "Morda," sem rekel. "Vendar ne uradno. Raje imam, da Interpol ne ve razlog za mojo prisotnost."
  
  
  Je pokimal.
  
  
  "In še ena stvar," sem dodal. "Če bi lahko našli dokument, to je moje. Morda ne omenjam obstoj ego, da vaš nadrejeni."
  
  
  Tony razmišljal o tem. "Vse prav, Nick," je dejal. "Smo zainteresirani za pridobivanje Vatikan je zakladi nazaj, nam ni treba kopati v državnih skrivnosti v Ameriki." Nasmeh je počasi vrnil v njen obraz. "Imam občutek, da boste imeli vodilno vlogo."
  
  
  Ona je bila vzeta iz svojega žepa za miniaturne kamere. To je bil Minolta z zelo hiter zaklop, in je uporabil superpanchromatic film v njej. "Mislim, da bo to v interesu vas," sem dejal. "Kako hitro se lahko manifestira ?"
  
  
  "Imamo majhno temno sobo," Tony je odgovorila. "In strokovno. Bomo lahko povečate okoli poldneva."
  
  
  "Super," sem rekel. Vzel je handkerchief in tlesknila je. "In potem ona bi radi vedeli, kje da je kos gline, ki so prišli." Lahko ugotovite?
  
  
  "To bo malo težje, amiko," nagnil se je naprej in pregledati kepo gline. "Jaz sem, ki daje moj ego, da naš kemik. Kaj drugega?'
  
  
  "Ne v tem trenutku. Naj na hitro pogledate na vaše albume s fotografijami ."
  
  
  Smo porabili več kot uro videti na policiji fotografije v velikih siva soba je napolnjena z arhivske omare, mize, in ženski uradniki. Ko smo končali, je niso prepoznali eno obraz v celotni fotografski arhiv, ki je vedela.
  
  
  "Sem bil prepričan, da je ta fant bi se tam," sem rekel. "Če oseba, ki si jo videl, je bila Juda," Tony je dejal, udarila najnovejši album,"je biti zelo previdni, o izbiri svoje ljudi."
  
  
  "Popolnoma. Vendar je to rop je bilo storjeno, po pravi strokovnjaki, in ponavadi ljudje te ravni so kazenske evidence ."
  
  
  Tony dal roko na ramo. "Imamo fotografije in kos gline," je dejal. "Pridi. Mi bomo imeli dobro kosilo, potresemo nekaj dobro vino na popoldne, in se to nato vrnite na dan delo osvežujejo.
  
  
  Je nasmehnil in pokimal. Ena stvar, ki sem vedno želel o Tony. Ego in brezskrbno obnašanje je bilo pristno, toda vedel sem, da je v ozadju površnost laične inteligence in zvit namenske policist.
  
  
  "Imaš prav," sem rekel. "Ne moremo storiti ničesar, tukaj do fotografije, ki so pripravljeni."
  
  
  Šli smo na Mediterraneo Cafe in igral to igro na terasi. To je bil prvi toplejše zdaj, da oblaki razdejale, ampak veter je še vedno močna. Na Tony je priporočilo, smo naročili ocvrte ribe. Glavni seveda je potekala špageti in potem beli sir. Naša luč belo vino, je bila okusna. Smo klepetal o starih časih, in Tony je zanikal poročanje medijev o deklici, sva oba vedela. Smo se smejali veliko, in za nekaj časa, tlak preteklih nedeljo umirila, in ona je bila možnost, da se sprostite.
  
  
  Več kot eno uro kasneje, smo se vrnili v Interpol office. Fotografije, ki so bile razvite in razširjene, da 18x24. Tony vzel ihs iz mapo in izročil jih je dal, ne da bi gledali na njih.
  
  
  "To so storili dobro delo," sem rekel. "Poglej to."
  
  
  Je preučila prvo fotografijo. "Da," je rekel, " to je slika, jasno vidne. Ne vem, če sem že kdaj videl kaj všeč, Nick. Zelo nenavadno.'
  
  
  "Se strinjam, in to je dobro za nas."
  
  
  "V določeno. Da bom več izpisov in izberite vrsto čevelj ."
  
  
  Smo vstopili v temnem prostoru, in lab pomočnik takoj obljubil, da bo več izvodov najboljših fotografij. Nato Tony je seznam čevlje trgovin v mestu, in njen, opravil nekaj telefonskih klicev, da preverite čevelj proizvajalcev. Tam je bilo deset ihs vsej Italiji.
  
  
  Medtem ko Tony naročite več moških, da obiščete čevlje trgovin, se je vrnil v hotel, da kodo poročilo za Hawk. Imel sem dal ego v "predal", kjer ego kurirja bi dvignili in ga pošljete na Hock. AX nisem uporabo telefona, tudi z govorom pretvornik, razen če je nujno sporočilo je bilo treba dostaviti. Napisal sem moja poročilo in ga poslal, da Ego je predal.
  
  
  Ko sem prišel nazaj v mojo sobo, sem našel Tony prosi me, da pokličete em.
  
  
  "Ugotovili smo, proizvajalec," je dejal. "To je spletno podjetje v državi, ki se ukvarja z izdelavo takšnega modela. Trenutno se pripravi seznam trgovcev na drobno, ki temelji na proizvajalca knjige."
  
  
  "Vse prav," sem rekel. "Jaz bom tam, preden končate. Moje pohvale za svojo učinkovitost ."
  
  
  -
  
  
  Ko se je vrnila s Tonyjem Liže, za zvečer, ona je izvedela, da tovarne čevljev v dvorani v Milanu je bil imenovan Novi italijanski Družbi. Predstavnik v Rime prejel le majhne količine čevlji iz tovarne in prodaja ih le dve trgovin v mestu. Odin okoli teh trgovin šla v stečaj, pred približno letom dni. Kot rezultat, tam je bila samo ena trgovina na obrobju mesta .
  
  
  Po preiskavi ugotovili smo, da je lastnik trgovine je bil določen Luigi Farnese.
  
  
  "Zdaj bomo našli ego," sem rekel. "To je, če naš človek kupil baletne copate v Rime."
  
  
  "Verjetno," je dejal Tony. "Prepričani smo, da smo ugotovili tudi svoj kos gline, amiko. Naš kemik misli, da je Sicilija.
  
  
  "Hmm," sem rekel. "Mafijcev".
  
  
  -
  
  
  Tony je imel druge opravke, tako da je vzel taksi v trgovino sami. To je bil nahaja na ozke ulice v enem od Rima je novo sosesko. Čevlji in drugih proizvodov, prodanih na kože. Farnese, kratek, maščobe človek z ozkim brke, je bilo zelo koristno.
  
  
  "Tri stranke, ki so pred kratkim kupili ta krep-soled čevlji," je dejal. "Sem zapisal ih imen."
  
  
  Njo, pogledal imena. Barzini. Aranchi. Pallotti. Niso mi povedali ničesar.
  
  
  Sem jo vprašala. "Ali lahko dobim kopijo svojega imena?"
  
  
  'Seveda, za estestvenno.'
  
  
  Jaz nikoli ni bilo, se je zahvalil prodajalec in levo.
  
  
  
  
  Naslednji dan, Tony me je, da je policija sedež, kadar je njen ego pomočnik naj bi bilo, in emu se odločili, da gredo skozi obsežnih datotek. Opoldne, pa smo našli, kar smo želeli. Rocco Barzini imeli prosti strel. Seznam je bil star, in je nen le omenil manjših kaznivih dejanj. Eno uro kasneje, smo ugotovili, ego med policijo fotografije. To je bil človek, ki je strel z njo v Vatikan .
  
  
  Tony prenese na kratko z archivist.
  
  
  "Policija nisem slišal od Barzini v kar nekaj časa,"je dejal," in so izgubili svoj ego na videz."
  
  
  "Ne vedo, kje je?"
  
  
  "Pravijo, da ne."
  
  
  "No, vemo, da je bil na Siciliji pred kratkim."
  
  
  "Da, da, dragi druge, vendar pa to znanje le malo uporaben za nas. Sicilija je velik otok z taciturn prebivalstva. Boste videli, da bo zelo težko priti kdo govori o Barzini ali kdorkoli drug." Sem se strinjal z njim. Potem je nenadoma pomislil, Gina, dekle, ki ni bil povezan z mafijo. "Morda, "sem dejal," smo izvedeli nekaj o naši krep - soled prijatelj v Rime."
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Poglavje 6
  
  
  
  
  
  
  
  
  Šel sem, da vidim, Gina, da je noč. Vedela sem, ki prihajajo in so okusno edu. Glavna proga je bila scallopini alla Firenze, s stopljenim sirom na meso in špinačo. Prvi je bil špagete, nato telečje meso, in končno sir in lepo darilo. Rdeče vino je bilo odlično.
  
  
  "Naredite vse italijanske ženske kuhati tako dobro, preveč?" je vprašala, ko smo se igrali igre, kot je ta na klopi.
  
  
  Gina dal ji je roko okoli mojih ramenih. "Ne vsi okrog njih," je rekla,"ampak večina italijanskih žensk." Je potegnil njene noge gor pod njo in njeno krilo zdrsnila navzgor ji stegna, izpostavljanju njeno belo zadnjico.
  
  
  "Počnejo veliko stvari, no," sem rekla tiho.
  
  
  Nasmehnila se je in rahlo poljubil mojega vratu. "Sem mislil, da si prišel nazaj k meni, Nick," je zašepetal.
  
  
  "Bojim se, to je posel," rekel sem krivde. "Vsaj, da je glavni cilj nocoj."
  
  
  Ona trznil njeno roko proč. "To ni ravno laskavo, je to?" je rekla, pouting.
  
  
  On se je nasmehnil in jo potegnil ji blizu. "To je zelo pomembno, ampak to ne pomeni, da nisem hotel, da vas vidim še enkrat."
  
  
  Obrnil se je njen obraz k njemu in jo poljubil na ustnice. Je dal roke okoli mojega vratu. "Da je bolje za noge," je muttered. Potem je izbruhnila brezplačno. "Kakšno poslovno ali imate potem?" je vprašala. "Mislil sem, da ste bili v tujih storitev."
  
  
  "Tako," sem rekel. Gina, ne morem vam povedati točno, zakaj ona je v Rime. Ampak mogoče mi lahko pomagate, če je to, kar ste povedal o sebi, je res."
  
  
  Ona poljubila moje earlobe. "Kaj misliš?'
  
  
  "Rekli ste, veste, ljudje iz podzemlja."
  
  
  Ona recoiled malo. "Vendar si ne policija."
  
  
  Njen obotavljal. Takrat se odločil, da povem, hej, kolikor je mogoče. "Zaradi neznanega razloga ne morem pojasniti, je za vas, Gina, "sem rekel," me zanima, kaj se je zgodilo v Vatikanski Knjižnici, nekaj dni nazaj."
  
  
  Njene temne oči so bile še večji kot običajno.
  
  
  "Diavolo ! Vas zanima, v Vatikanski rop?
  
  
  "Ja," sem rekel.
  
  
  'Ah. Ne vem. Obstajajo določene vrste kaznivih dejanj, ki jih ni mogoče pridobiti informacije. To je takega kaznivega dejanja. Nihče ne ve ničesar o tem."
  
  
  "Ne pričakujem, da mi poveste, o kriminalu, bodisi," sem rekel. "Bil sem samo upal bi si mi povedal o nekom."
  
  
  Je skomignil z rameni ramen. "Kdo je ta oseba?'
  
  
  "Ego ime je Barzini," sem rekel. "Rocco Barzini".
  
  
  Mislila je, da se za trenutek. Nato je rekla: "ne vem, da je ime."
  
  
  "Mislim, skrbno, Gina," sem rekel, poljubljati roko. "To je zelo pomembna zame."
  
  
  Po trenutku, "je rekla," Ne, Nick, ne vem, ta človek."
  
  
  Je zavzdihnila.
  
  
  "Policija sami nimate nobenih indicev, v tem primeru," je nadaljevala. "Bolje bi bilo, če si dal to zadevo okoli svoje glave."
  
  
  Sem videl skrbi v očeh. "Gina,"sem rekel," ne morem."
  
  
  Ona leaned nazaj na kavču in chewed njen spodnji ustnici premišljeno. "Dobro,"je dejal počasi," če ne morem prepričati, da opustijo, lahko nekaj naredimo."
  
  
  "Da?'
  
  
  "Tam je ženska. Spoznal sem jo skozi Rosa, moj prijatelj iz cafe."
  
  
  "Spomnim se, da sem Rose," sem rekel.
  
  
  "Ta ženska ima v lasti brothel v Piazza Montecitorio. Ona ve, Roman kriminalci bolje kot njeni bratje. Mogoče ona želi govoriti z vami." Za doplačilo.'
  
  
  "Jaz bom plačal," sem rekel.
  
  
  "Boste morali iti tja sam. Ona ne pustite, da ženske v svojo hišo, razen za dekleta, ki dela za njo."
  
  
  "Lahko sem videl nocoj?"
  
  
  "Bom poglej."
  
  
  Šla je k telefonu, klicano številko, in govoril v hushed ton. Nekaj minut kasneje, je visela gor in se usedel zraven mene na kavč.
  
  
  "To je vse prav," je rekla žalostno. "Lahko greš tam po deset ur.
  
  
  Ona je pripravljena govoriti z vami. Ona ni omenil ime osebe, ki jo iščete. Ona se boji, da ji je telefon včasih potrkal s policijo."
  
  
  "Hvala vam, Gina," sem rekel. Pogledal je na uro. To je bil skoraj deset ur. "Takrat sem bolje iti," sem rekel.
  
  
  "Tam je nekaj drugega."
  
  
  "Da?'
  
  
  "Da bi vaš obisk videz normalno, našli okoli dekleta, preden lahko govoriti, Gospa Vasari."
  
  
  Ona je bila odpravljena z njo sumoran brado s svojim kazalcem. "Morda sem se lahko izognejo," sem rekel.
  
  
  Pogledala resno. "Ne igrajo igre z Gospa Vasari, Nick. Rekla je, hej, boste plačali za dekle in da morate nadomestiti svoj denar."
  
  
  "Jaz bom gledal to.'"Ni bilo prijetno misel, da zapustijo Gina in pojdite v posteljo s prostitutko. "Ne bojte se, za vedno. Mislim, dekle. Rose je zagotovil mi je, da je Gospa Vasari je zelo strog, o svojem zdravju."
  
  
  Svoji vstala. "Če ste v redu, vrnil se bom tukaj, ko sem govoril z njo."
  
  
  Ona me je pogledal s solzami v očeh. "Jaz bi res rad, da," je rekla.
  
  
  
  
  Vzel sem jo s taksijem Piazza Montecitorio. Trg je bil v grdo del mesta, ne za večerne sprehode. Hiša je bila zelo stara, z preperele fasado. Vsa okna so bili sveti, čeprav v pritličju žaluzije so bili pripravljeni in windows nad njimi so bili zaprti, ostane le črte rumene svetlobe .
  
  
  Kot njen koša čez pločnik, je zagledal človeka, ki stoji na naslednji verandi. Ni bil videti v moji smeri, vendar pa je njegova sebičnost me je pozorna. Tanko mlado dekle, pustite me je. Nekaj več strank, se preselila v veliko dnevno sobo, kjer so se srečali dekleta; medtem ko sem čakal v dvorani zunaj veliki dvorani, so vse zdelo, da se zavedate moje navzočnosti.
  
  
  Vitko, srednjih let ženska, s črnimi lasmi slicked naravnost nazaj se mi. Sem jo vprašala. "Gospa Vasari?"
  
  
  Nasmehnila se je redko. "Ne, ji, da ji je Gospa Vasari. Hočeš, dekle?
  
  
  Ni vedel, kako se odzvati. 'Da.'
  
  
  Kot smo vstopili v dnevno sobo, več žensk pogledal v našo smer. Mlada ženska blondinka je prišla do nas. Ona je bila oblečena v par kratke črne hlače, ki so izpostavljeni najbolj ji stegna ter prsi. Njena nazivna ji na približno osemnajst let; njen počutil še pridih nedolžnosti, da ji je v obliki srca obraz. Vprašala me je, mi v italijanščini, če bi ona bi me zasedenih . Njen zaključek je bil, da je bil ravno tako dober, ali ravno tako slabo, kot drugi. Je pokimal z njo.
  
  
  Nasmehnila se je in prijel mojo roko possessively. Gospa Vasari je mati zapustila, in dekle je vprašal, če bi rad kaj za popit, preden sva šla v njeno sobo. "Ne,"sem rekel," pojdi gor zdaj."
  
  
  "Ah, ste veseli, da je, mar ne?" Je vodil me je po stopnicah v sobo v pritličju.
  
  
  Takoj, ko so vrata zaprta za nami, je začela undressing mene. "Ste angleščina, mar ne?" Marija je prejela veliko angleži prevoženih ."
  
  
  On pustite, da teče svojo pot za nekaj časa. Izgleda, hej, mi je bilo všeč. Nisem prinesel moje puške, tvegano potezo, ampak nisem hotel, da bi pritegnili nepotrebno pozornost v tem kraju . On je dvignil na rob železno posteljo in odstraniti njen baletne copate in hlače, medtem ko je Maria deftly odstraniti njen tanke obleke. Zapri je lepa, mlada telesa z majhno pasu in trdno polne prsi. Tam je bil modrico na Zapri na levi stegno, brez dvoma levo na vroči stranki.
  
  
  "Ali vam je všeč, Marija?" se je vprašal.
  
  
  Stal je ob postelji in poletela ostalo svojo obleko. "Da, Marija, ste zelo lep." Njen, se je nasmehnil in je pomenilo .
  
  
  Ona se usedel na tla na moje noge in začel kap moja stegna. "Zelo ste lepi," je dejal. Njena roka je šla do moje genitalije in tam delal. Ona leaned naprej in poljubila moje stegno. Bila je umaknil na rob postelje in se preselil v moja stegna priljubiti pred seboj.
  
  
  Ko je stopil v sobo, vse je bilo razmišljanje o tem je govorila Gospa Vasari. Ampak kot Maria delal zelo strokovno z mano, moje vzburjenje se je povečalo, in do takrat, ko je iztegnjena na posteljo in spravljen na blazine pod njo stegna, njen je bil pripravljen.
  
  
  Vedela je njen poklic dobro. Vedela je natanko, kaj storiti in kdaj, da bi me eksplozivnih vrhunec. Ko je bilo konec in sva leži v znoj na rumpled listi, se je zdelo, vesel sem, da sem bil fizično zadovoljni. Ona ni pričakovati kaj drugega. Kot je za mene... No, to je tisto, kar sem plačal za.
  
  
  Vprašal sem jo, o Gospa Vasari.
  
  
  'Ah. Ti si tisti, ki si želi govoriti Gospa.
  
  
  'Da. Lahko ste me vzeli za svojo?"
  
  
  'Pridi z mano.'
  
  
  Je vodil me je v drugem nadstropju office in smo hodil po temnem hodniku v zadnji sobi. Ona dvakrat potrkal, in ko je odprl njen, je zapustil.
  
  
  "Hočeš, da se pogovorite z missus?" temnolaso ženska vprašal.
  
  
  Ji pogledal mimmo zapri v sobo. Bilo je nežno osvetljena z rdečo in modro svetlobo. Vonj kadila wafted hodniku .
  
  
  "Ja, ona je rekla, da je želel, da bi me videli," sem rekel.
  
  
  "Pridite," ženska, ki je dejal, stopil na stran.
  
  
  Njegov vstopili v sobo, in vonj Stahl je bil duši. Slika v bogato svile reclined na nizko baha ' i v debelo preprogo sobi . Ko je prišel lizal njo, je videla, da je bila nenavadno maščobe ženska. Hej, ona bi bili vsaj sedemdeset, vendar je bila močno sestavljena, kot opozorilo že v zgodnji zvočni film. Njen gibak, zguban obraz je bil zajet v ličila, njene oči so bile črne in njene veke so bile temno modre barve . Rdečilo za lica je bil zamazanih na njeno mastno lica, in rdečo šminko nastala ponaredek usta. Vse to je zajeto v oranžno lasuljo. Njen debele bele roke štrlela okoli nje svileno obleko, kot sta shriveled kroglice testo, nato pa ji usnje prsti so bili okrašeni z vsaj ducat obroči.
  
  
  "Je, da je Mr. Carter?" Dvignil sem ji stare glas.
  
  
  "Da, da, gospa," sem rekel.
  
  
  Pomočnik potisnil stol več na kavču in pomignil mi je, da se usedem. "Žal mi je, o odorous stvari," je zašepetal. "Gospa ima čuden vonj telesa, ki je maske z kadilo."
  
  
  Prodaja pokimal, preveč.
  
  
  "Stop šepet in tiptoeing," Gospa Vasari rekla ženska. "Lahko pustite nas, samo za trenutek."
  
  
  "Da, da, gospa." Ona se je obrnil in odšel skozi sobe. "Ste videti dobro," Gospa Vasari je dejal v angleškem jeziku. "Ali vas moti, če sem vzlet to lasuljo? Zelo vroče."
  
  
  "Seveda ne," sem rekel.
  
  
  Našobila je puckered ustnice in odstranili oranžna lasulja iz njene glave. Bila je skoraj plešast, s šopi belih las štrli tu in tam. Nosil lasuljo, je bila najbolj bizarna ženska, da bi ga kdaj videl. Brez njeno lasuljo, je bila karikatura žalostno stara ženska. Čudno dovolj, mi je všeč.
  
  
  "Vse prav," je rekla v stari človek je krhka glas. "Razumem, da ste prišli, da zaprosijo za informacije." Pogovor je Ne je dih.
  
  
  "Prav v dell, gospa," sem rekel.
  
  
  "Samo me pokličite Nellie."
  
  
  "Nellie?" Vprašal sem jo, incredulously.
  
  
  "Moj oče je bil angleški mornar. Kljub moji italijanske matere protesti, je vztrajal v mi dali ime Nelly."
  
  
  Je nagubana, njene tanke, pobarvane ustnice v groteskno nasmeh. "Bi vam zaupanje, da sem bila zelo privlačna ženska?"
  
  
  'Seveda."Ji v upanju, da se moj glas sliši prijazno.
  
  
  "Ko sem bila sedemnajst let, sem dobil ponudbo iz Beneškega plemstva," je croaked. "Jo zavrne. Vidite, jo hotel je več kot spa zveze.
  
  
  Nisem rekel nič, saj nisem vedel, kaj naj rečem.
  
  
  "Ko je bila ustanovljena za to hišo, bila je gostil nekatere najbolj pomembne ljudi v Evropi, Mr. Carter. Moje punce vedel, državniki in visoki uradniki. Ime nekatere minister je bilo znano vsej Italiji . Nikoli ni spal z dekletom. Gledal jih sleči in nato vprašal ih stati gola pred njim, medtem ko se je igral z njim. Nikoli ne veš, kaj vsaka oseba, ki je želje so ."
  
  
  Bila je že zadušitve na ta pogovor. "Kasneje," je rekla, " podzemlja, ki bi pogosto prihajajo tukaj. Mafijcev in drugi. Ih poznala vse skupaj, Mr. Carter. Bil sem povedal veliko stvari, ampak jaz nikoli ne prodajajo informacije o ljudeh, ki mi je všeč."
  
  
  Smrad v prostoru, ki je visel do moje nosnice. Je nagubana masko še naprej. "Prišli ste, da prosite za človeka."
  
  
  'Da.'
  
  
  'Ego name?"
  
  
  "Rocco Barzini".
  
  
  Oči stared me za dolgo časa, več nagubana koža, potem pa nazaj v moj obraz. "Vem, ego . Katere informacije je vključen? '
  
  
  "Mi lahko poveste, kje je ego?"
  
  
  "Morda," a raspy glas odgovorili. "Če informacije, ki je vreden veliko denarja, da si."
  
  
  "Imam denar," sem rekel.
  
  
  "Dvajset tisoč lire?"
  
  
  Njen obotavljal. To je bilo veliko denarja, vendar sem imel idejo, da nisem mogel pogajati z Nelly Vasari.
  
  
  "Dobro.'
  
  
  "Imate to z vami?"
  
  
  Segel je v minuto, vzel ven kup od lire, šteje ven dvajset tisoč, in izročil denar za Nellie. Ona je dvignil ego in štejejo znova z njo neroden stare prsti. Ko se je naredil, je imela menice do njene oči in študiral graviranje in teksture papirja.
  
  
  Sem jo vprašala. "Zadovoljni?"
  
  
  "Ne moreš biti preveč previden pri svojem delu," je rekla, " tudi, ko se ukvarjajo z Američani. Vendar ni nič narobe z vašim denarjem, tako da bom povedal vse, kar vem o tem parazitom Rocco Barzini.
  
  
  Ona wriggled v vklesan orientalski stol ob kavč, mehko meso ramo ziblje naprej in nazaj.
  
  
  "Barzini prišel od časa do časa. Bil je malo tat, ki mistreated moje punce. Bil je v zaporu. On je navadno živi in dela v Rime, ampak včasih izgine za nekaj let. On je preživel nekaj časa v Neaplju, kjer je postal zanima prostitucije in drog. In pred kratkim se je vrnil v Rim z moškim, čigar ime morda veste-Giovanni Farrelli."
  
  
  "Jaz ne morem verjeti," sem rekel. Pa sem se spomnil, ji je ime, okoli Gina je zgodba.
  
  
  "Vsak policaj v Rime ve, da ime, Mr. Carter. On je bogat človek z več zakonitih interesov. Najbolj donosno je uspešen razvoj in gradbeno podjetje, ki Makelaardij Farelli . Toda za to ugleden fasade, Signor Farrelli je vodja podzemlja, droge, trgovec in drugih nezakonitih podjetja. On je povezan član organizovane tolpe, Mr. Carter, in njegovo ime je povezano z umetnostjo, krajo, ki se je odvila v Benetkah pred približno letom dni.
  
  
  "Zanimivo," sem muttered.
  
  
  "Ko Rocco Barzini vrnil v Rim, je bil Farrelli je telesni stražar."
  
  
  'Zvest. In da Farrelly živi v Rime?
  
  
  "Signor Farrelli je veliko stanovanj," je croaked. "On je mesto, ki živi v mestu, ampak je skoraj nikoli ni. On je vila severno od Rima in suite v hotelu v Capri, da je lastnik . To je skoraj vedno v Capri v tem letnem času.
  
  
  Ona je dvignil steklenico in poškropiti dišeči vonj v sobi. Tekočina, ki jo za lase videz mokro in sijoče v mehko svetlobo. Ona njuhanje sladke dišave, nosnice, žgočim, nato coughed nasilno.
  
  
  Sem jo vprašala. "Si v redu?"
  
  
  "Da, da," je rekla. "Vse prav, mladenič."
  
  
  "Ali verjamete, da je Barzini in Farrelli lahko v tem hotelu v Capri?"
  
  
  "Verjetno, Mr. Carter. Hotel se imenuje Caesar Augustus in se nahaja v centru na otoku ."
  
  
  "Ste bili zelo koristno."
  
  
  "Vedno sem vrednost oseba za denar." Jo slikal, usnjeno usta nasmehnil wryly.
  
  
  Prišel je do dopusta.
  
  
  "Morate plačati petnajst tisoč lire za dekle," Gospa Vasari croaked. "Lahko plačate na dnu. In prišel nazaj, Mr. Carter.
  
  
  "Hvala," sem rekel.
  
  
  V hodniku, jaz je globoko zajel sapo je. Dol, je plačal temnolaso ženska za kratkoročno bivanje pri Maria in levo. Zunaj, na svežem zraku, še nikoli ni dišalo tako dobro.
  
  
  Povedala mi je, da nisem mogel najti taksi na boulevard malo dlje, zato sem šel v isto smer. To je bil april večer, a prijeten večer. Ampak do polovice čez naslednji blok, shaggy slišal njo. Obrnil se je in zagledal dva moška, ki se približuje hitro .
  
  
  Sem imel nobenega razloga za domnevo, da sem bil v nevarnosti, ker pa so obrnili, njeno telo je pritisnil gor proti stokanje hišo. Se je upočasnila. Ena minilo okoli njih mimmo me, drugi poleg njih. Nato človek, ki je minilo, mimmo obrnil in mi odreže . Mislil sem, da sem spoznal obraz sem videl v Nelly Vasari hiše.
  
  
  "Firth Mar!" je rekel, ustavljanje, ki mi je bistveno.
  
  
  Nisem imel izbire. Rekel sem: "Kaj se je zgodilo?" . "Hofretta!"
  
  
  Bil sem v naglici.
  
  
  "Kaj si govori, da je Gospa Vasari o?" Drugo, manj mišične človek vprašal v angleščini.
  
  
  Ozrl se je na man ' s square, pock-označena obraz, in nenadoma se je počutila golo brez luger ali par stilettos.
  
  
  "Ona je stara prijatelja."
  
  
  Velik človek growled. Še nikoli niste bili tam, Signor.
  
  
  Ji je porinil ga. 'Poteza več!'
  
  
  "Ne, dokler ne boste rekli, kaj si rekel, da Madame," je dejal.
  
  
  "Sem ti že rekel. To je bila obnova starega prijateljstva ." Njen hotel mimo mimmo njih.
  
  
  Mišičast moški, udaril me v glavo. To je padlo na njegov spremljevalec, ki naj pestjo vstopijo v moje življenje. Kombinacija teh dveh piha potrkal mi za trenutek . To hit hiša trdi, in sopel kot riba . Sem videl drugega pest, ki prihajajo na mene in poskušali dodge, ampak dobil hitro slap na lice. Trenutkov kasneje, sem bil zgrabil od zadaj. Za koze-označena obraz preselil pred mano.
  
  
  "Povej nam, o tem pogovor," je udaril.
  
  
  "Pojdi k vragu. Sem groaned.
  
  
  Pest treščilo v mojih prsih. Preden je lahko opomore od udarca, njena prva dva je udaril v obraz. Njo, čutila sem svojo glavo nagnite na stran. Ti gangsterji vedel svoje stvari. Pa verjetno še ni imela nič opraviti z vrsto moških, ona bi si želel, ampak to ni, da veliko razliko v tem trenutku.
  
  
  "Nehaj," je growled. Videla sem blisk rezilo, in potem stiletto, ki je potekala pod nos.
  
  
  "Povejte, ali bom cut si!"
  
  
  On bi lahko dihali. "Vse prav," sem rekel. "Jaz bom to rekel." Nož ni izginila, vendar je še vedno nepremično.
  
  
  Zdaj je imel spet svojo moč. Ozko rezilo noža je bil le tri centimetrov od moje levo oko. Jaz bi morala vedeti, zelo dobro, kaj sem počel.
  
  
  "Bili smo govorili o slam podjetju, ki se je pokazala," sem rekel, še diha, močno. Se je preselil svojo desno nogo, tako da je bilo med ego je ploske noge . "Gospa Vasari je družba?" "Kaj pa je?" je vprašal sumljivo. 'Zakaj?'
  
  
  Drugi človek je držal moje roke malo manj tesno.
  
  
  "Ja," sem rekel, utrjevanje sam za ukrepanje. "Vidiš, peljal v hotel, bi jo prosil, da odprete hiše v Milanu."
  
  
  'Kje? Gospa Vasari nikoli ne bi -"
  
  
  On vlekel ogromen človek naprej za en korak in odpeljal svojo desno koleno trdi v svoji moda. Ego je obraz zvit. Spustil na stiletto na ulici. Ko sem dal moje stopalo navzdol, sem stopil na alapaha človek je instep z mojo desno stopalo . Je kričal, in ego moč oslabljena. Sem zaloputnila moji levi komolec v njen ego prsni koš tako težko, kot sem lahko. Slišal sem, da je crack. Je kričal, padla na njegovi strani, in treščilo v steni za nas.
  
  
  Druga me je zadel. Ona je blokirana z levo roko udarec in ga vrne z desno. Kot je padel na tla, je dosegel za stiletto, vendar je zdrsnila v temo. Potem je čutil drobljenje udarec v hrbet. Velik fant pritisnete gor proti jaukati, in napadel me spet. Ego pest treščilo v zadnji moji glavi, in je padel na kolena. To je padlo na svoji strani. Težko boot udaril me je čez obraz. Sem zadel z nazaj na moji strani, in je letel off.
  
  
  Ko sem vrgla strani še enkrat, jaz groaned glasno. On stegne boot in zamudil. Mišične človek vstal znova .
  
  
  "Basta cosi!" je rekel. Odločil se je, da zapustijo.
  
  
  Ego spremljevalec hitela za njim, in pa izginil za vogalom. Težko je sel. Mu je zdelo, kot bi bil šel skozi velikan mesa mlinček. Sem imela tako hude bolečine v moje telo, ki je bilo nemogoče povedati, katera področja so bili poškodovani. Je dvignil roko, da je njegov obraz. To je bil krvavo zmešnjavo.
  
  
  Nagnil se je proti hiši za nekaj minut, v upanju, bolečine bi izginejo. Njen, je bil preveč optimističen. Je naletel navzdol na temno ulico za več sto metrov in na koncu dosegel boulevard. Tako kot ona je dejal,, taxi kmalu prišel. Ego imenuje njo in šli noter.
  
  
  "Kaj diavolo !?" voznik je vzkliknil, ko je videl svoj obraz.
  
  
  Dal emu Gina Romano naslov. Je vozil hitro, da se mi okoli njegovega taksi v najkrajšem možnem času. Šel je po stopnicah in zaloputnil Gina je vrata. Ko je odprl to, njene oči razširjen v šoku.
  
  
  "Dia mio!" je vzkliknil.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Poglavje 7
  
  
  
  
  
  
  
  
  Moj podlahti so bile težke in moja usta so bila suha. Je bil poskuša obnoviti. Vse, kar sem lahko zapomnili po srečanju Gina je bila, da mi je uspelo dobiti Hawke na telefonu z glasom converter, da naj em vedeti . On je rekel, da me je poklical nazaj v dopoldanskem času. Se je preselil eden od njene noge. Čutil je drugo meso pod stanja . Stekel je roko nad mehko nabrekne življenje, na toplo mesto, kjer je njegova stegna izpolnjeni. Gina se je obrnil k meni. Njeno levo dojko brušena moje strani, in sem čutila, da se ji nastavek stran mimmo mene. Segel je pod odejo in se dotaknil njene mehko, toplo paro . Trudijo se, da prezreti bolečine, on pade na njegovi strani, stiskanje trdo okroglo zadnjico.
  
  
  "Mm," je rekla, še vedno zapiranje oči.
  
  
  Je privila do moje telo in ovije roke okoli mojega pasu. Nato je spustil še zvok, in ji odprl oči, utripa.
  
  
  'Vzdevek? Ali ste prepričani, da se počutite bolje?
  
  
  Potegnil ji boki do mene, in ona slung roko čez ramo. Njene prsi pritisniti proti moje gole prsi.
  
  
  "Nič ni veliko," sem muttered. "Ampak mislim, da se bo stanje izboljšalo in v bližnji prihodnosti."
  
  
  Ona ločila njene polne ustnice. Novo izvaljenih jezika je toplo in sladko. Njeni boki odskočila nežno proti meni. Kiss so nam zadihanost. Gina swung svojo pravico hip nad svojo hip, in moje telo, bolečine so bile pozabljene v rush, ki prijel za nas kot njen obrnil in dvignil njeno telo, da se moja push. Ona do mene prišel prostovoljno, in ob istem času, smo dosegli vrhunec.
  
  
  Nato jo bench press je na hrbet na počitek. Gina je bila leži poleg mene, gledal v strop. Končno, je dvignil roko in nežno dotaknil rane nad njegovo levo oko in na svojo desno lice. Bili so suhi, vendar pa je celotna stran je moj obraz boli . Za nekatere čudež, moj zob je zdelo, da je še vedno tam. Potegnil navzdol stanja in videl nekaj modrice na trup.
  
  
  "So se do mene obnašali dobro," sem rekel, " ampak dvomim, da boste lahko premaknete tako gladko danes zjutraj."
  
  
  "Ubogi fant," Gina purred tiho. Ona postavlja svojo roko na mojo hip.
  
  
  "Upam, da jih ni motilo Nelly Vasari," sem rekel.
  
  
  "Saj ne bo to, Nick. Zapri ima veliko vplivnih prijateljev ."
  
  
  "Sem mislil, da so Sicilians," sem rekel. "Čeprav ni neposredne povezave, ki jih zdaj Barzini ali Farrelli je slišal."
  
  
  .
  
  
  "Nick," Gina je dejal, obrača na obraz mi. "Boš Capri?"
  
  
  Sem jo vprašala. "Zakaj hočeš vedeti?"
  
  
  "Ko mi je povedal vse o svoji vključenosti v kraje sinoči, morda ne boste imeli znano o njem, vendar si prisiljen mi, da vam pomagam," je rekla. "In jaz vam lahko pomaga. Si morda tudi zaupanje, povsem se mi zdaj, da ste mi zaupali, za dolgo časa. Ne vem, to Farrelly fant. Se spomnite ji povedal, da sem bil ego ljubimec. Vem, da je njen ego je vse, ego, id, ego navade. Sem lahko uporabljate za vas."
  
  
  Sem jo vprašala. "Kako dolgo ste bili ... z Farrelly?"
  
  
  Ona izogibati se je moj pogled. 'Nekaj mesecev. On mi je kupila veliko stvari, toda ego krutost je bila neznosna za me."
  
  
  "Kako sem lahko prepričan, da ga bo zdaj mi pomaga proti njemu?" Njo, čutila naprej.
  
  
  Ona zmanjšale njene oči. "Sovražim Farrelly, Nick. Prisežem, lahko mi zaupaš.
  
  
  Njo, razmišljal o tem in se odločil, da ga poskusite. "Vse prav," sem dejal, " vas bom popeljal, da Capri. Moj drugi Interpol uradnik, ki prihajajo z nami."
  
  
  "Bi policist?"
  
  
  "Ja." Ustavila se je. "Farrelly oropali Vatikan, Nick?"
  
  
  "Obstaja velika verjetnost, da je."
  
  
  "Ampak zakaj bi vaša država skrbi?" Ozrl se je na Zapri premišljeno. "Med rop, nekaj, kar pripada moja vlada je bila ukradena. Ni vam treba vedeti, Jin več. Ne sprašuj me še enkrat."
  
  
  
  
  "Vse prav, Nick."
  
  
  Je zazvonil telefon. Gina je vstala, šla na drugi konec sobe, in dvignil telefon. Njeno golo telo še vedno videti privlačna. Trenutek zatem se je obrnil . "To je za vas.'
  
  
  To je bilo treba Hawk. To je bila ga.
  
  
  "Kdo za vraga je bil, da prilagodite?" je tulil milj čez ocean.
  
  
  Njen, se je zarežal, kljub njegovi trdi, bolehen obraz. "Oh, eno dekle," sem rekla nedolžno.
  
  
  "Da, vzemi krojač, dekle!"
  
  
  "To je vse prav," sem rekel. "In sem ga dal na izplačane plače."
  
  
  "Koliko?" Njegov glas je zvenel kislo.
  
  
  "Veš, nikoli ne bom plačali za to," sem rekel. "Sem najel Gina začasno. To pridruži se mi na vir, je pomembno, da informacije, ki sem se pogovarjal z vami.
  
  
  "Dokler veš, kaj delaš!" Premolknil, da je bil njegov sarkazem, " jaz upam, da boste imeli dobro noč, Nick."
  
  
  Ego je nameni so bili jasni, vendar njen ostala unmoved. "Oh, da, gospod. Njo, se počutim veliko bolje o sebi.'
  
  
  "Poglej, si v redu? Vam je zvenelo malo pretepel zadnja noč.
  
  
  "Jaz sem v redu," sem rekel.
  
  
  "Pregledali smo Juda' datoteke, "nadaljeval je," in imamo novice za vas. Farrelly je ime, ki se je pojavila v Juda je datoteka pred nekaj leti. Je ukradel nekaj vladnih dokumentov v Angliji. Farrelly je velik fant. On je bodisi član organizovane tolpe, ali ima tesne vezi z njimi."
  
  
  'Da. Kot človek, ki lahko zagotovijo sile in opreme za serijo ropov Juda oblikovala."
  
  
  "Glasovanje o tem, kaj je prišel, Nick. Mislim, da bi bolje, pojdi na Capri.
  
  
  "Bom leteti v Neaplju pozneje."
  
  
  "Dobro. Da me je objavil. V tem primeru se lahko večja, kot si mislimo ."
  
  
  "Popolnoma.'
  
  
  "Poskusite, da bi dobili nekaj spanja na noč."
  
  
  Nasmehnil se je ob njo. Vedel je, da Hawk je bil nasmejan tudi, s svojo tanko obraz. "Da, seveda," sem rekel.
  
  
  -
  
  
  Kasneje zjutraj sem šel na Interpol office in razpravami, Tony Benedetto o novostih. Imel je trdno datoteko na Farrelly. Tam je bilo sklicevanje na "Mr. J." datum, ki je bil kasneje kot določajo AX.
  
  
  "Judom in Farrelly zdi, da so postali dobri prijatelji," je dejal Tony.
  
  
  "Kot za Farrelly, ne vem." "Ampak nihče ni Jud še. On ohranja samo brezobzirno poslovnih stikov." Sem pogledal na mapo z datotekami. "Juda ni ravno človek, boste videli, je izgubil svoje roke v nesreči, ko je bil še mlad in ima umetne roke, ki izgledajo kot meso in kri, ampak so pod 'kožo' iz masivnega jekla. Te roke, ki simbolizirajo oseba. Je skoraj ubil me z njimi enkrat.
  
  
  "Bomo molite, da nima druge možnosti," je dejal Tony.
  
  
  "Ali ste pripravljeni, da gredo na Capri?"
  
  
  'Da . "Kaj časa, ne naše letalo oditi?"
  
  
  "Na štiri ure. Mi bomo v Neaplju v uro, in na otoku v zgodnjih večernih urah."
  
  
  
  
  To je bila še luč, ko mi je žična vlakom do mesta Capri, sneg-beli otok močnim v cvetje. Otok je bil tako majhen, da kobalt-modro morje, bi se lahko videli skoraj povsod v mestu. Po ozkih, ovinkastih tlakovanih ulic je imelo številne stopnice, ki vodijo navzgor in navzdol na drugih ravneh. Turisti napolnil kvadratek v center in se usedla pitne cinzano ob sončnem zahodu. Dveh blokov iz kvadratnih je Caesar Augustus Hotel, velike, lepe stavbe z bougainvillea drevo nad vhodom.
  
  
  "Glas pa je vse," Gina je dejal, kot smo je stal pred njo. "Suite Farrelly živi v je v tretjem nadstropju bivalni prostor. Si lahko ogledate na balkon, od tukaj. Ko Farrelly je tam, on ima dve svojimi varnostniki, vendar boste lahko videli samo eno okoli njih. Drugo skriva, ko tujci pridejo na obisk . V majhni sobi naprej v dnevno sobo, tam je kovinski stol, ki je vedno zaklenjena. Tam lahko nekaj pomembnega v tem." Nato je vprašala: "Kaj boš storil, ko Farrelly prispe?"
  
  
  "Da naši ljudje skrivnost za tako dolgo, kot je mogoče," sem odgovoril. "Smo lahko spoznali zemljišča ali hiše na otoku. Seveda, njeno, in upam, da Ego ne obstaja, ker nimamo dovolj dokazov proti njemu, da nalog za njim. Juda je prava oseba zame. Upam, da je tisto, kar iščem." Potem pa: "ne morete iti gor."
  
  
  "Zakaj pa ne, Nick? Lahko sem jo čakam na hodniku, dokler se ne vprašate."
  
  
  "Ne, to je preveč nevarno. Greš v cafe v kvadratnih za pijačo."
  
  
  "V redu," Gina je dejal, razočaran.
  
  
  "Če ne boste slišali od nas v eni uri, prosimo, da rezervirate sobo v Paradiso Hotel."
  
  
  "Jaz bom to naredil. Je skomignil z rameni in odšel proti trgu.
  
  
  Tony se je nasmehnil in zmajal z glavo. "Dober informator, amiko," je pomežiknil na mene.
  
  
  "Moral bi videti Nelly Vasari," sem rekel.
  
  
  Soočeni s situacijo, podobno tisti, Tony in jaz sva v, smo imeli, da igrajo z dotikom . To je kot igranje šaha, saj se je po prvih dveh ali treh korakih zavijemo, obstaja veliko možnosti in priložnosti. Tako smo šli na apartma z zelo predhodne ideje. Smo trkal, v upanju, ne bi bilo nobenega odgovora . Toda vrata so se odprla in smo videli dekle, stoji tam . Zapri je platina blond lasje in roza šminko na njenih debelušen ustnice. Njen cvetlični-potiskane hiša plašč, ohlapno gumbi v pasu v provokativen način, ni skrij njena čutna krivulje. Jasno je bilo, da je bila gola pod plašč. Njen dolgih, ukrivljenih stegna in dovolj prsi peeked zapeljivo po kotu z vsako težka, korak je vzela. In sodeč po raspy mutterings in trhlih stopinjah, je bil prav tako jasno, da Ay ni treba pijačo v roki. "Ali je Gospod Farrelly tukaj?" Tony vprašal.
  
  
  "Ne,"je rekla v Skandinavskih-naglašenih angleščini," Gospod Farrelly ni tukaj." Ona leaned proti steni, in gube ji housecoat ločila še dlje.
  
  
  "Žal mi je," sem rekel, poskušam, da ne, da pogled na njo, sočan telo, " prišli smo dolgo pot, da ga vidim. Lahko govorimo, da Hema spet?"
  
  
  "Lahko govori mi, šef," je rekla in se hihitala. "Ona je tu, kot vedno, vse sam." Ona postavlja svojo roko na vrata jamb, kot če je ona se dogaja, da razporek obleko off popolnoma. Tony me je pogledal in se nasmehnil malo. "Mi smo z veseljem sprejeli povabilo, signora."
  
  
  Ona beckoned za nas in zaloputnil vrata za njo. Prostor je bil luksuzno opremljen, vendar čistočo bilo jasno, ne njena močna točka. Prazne steklenice, prepolno pepelniki, in pol praznih kozarcev so povsod, in debela preproga je bila posuta s časopisi in ilustrirane revije.
  
  
  Z priložnostne gesta, dekle pomignil za nas, da se usedem. "Bi radi nekaj za piti?' ona giggled drunkenly. On je zmajal z glavo, in njene ustnice zvit v frustracije . "Slabe sreče," je dejal.
  
  
  Blondinka sem naletel v klop nasproti dva stola Tony in sem sedeli na. Z glasno in obupen vzdih, ona je padla nazaj na kavču, in ohlapno vozel njenega pasu prišel razveljaviti, česar se skoraj nič ne kažejo, da za svoje zrele telo. Nedvomno smo bili iz oči v oči z Farrelly je gospodarica. "Kaj hočeš?'Kaj je to?' je vprašala. "Lahko mi poveš. Giovanni me ohranja objavljeno na vse." Njene besede še vedno zvenel prisiljeni, ampak ona ni tako pijan, kot sem sprva mislil.
  
  
  Ko Tony je pojasnil, da smo želeli za nakup vile na otoku, njen, se je obrnil in pogledal v majhnih sosednji sobi Gina je omenjeno. Od tam, kjer sem sedel, sem videla kovinski stol s telefonom v kotu.
  
  
  "Obstaja zelo malo vile za prodajo v Capri," je rekla blondinka, ki je predstavljen samo sebe kot Herta, " in če nekdo prodaja nekaj, to je na zelo visoko ceno. Gospodje, drugih dragih Zhirinovsky stvari? Zadnja beseda je bila dana, s pridihom..
  
  
  "Prav v dell," Tony je dejal, nasmejan, ob Hej. Odkašljal. "Herta, vidim, da je njen telefon v drugo sobo. Lahko moj prijatelj, pokličite naš hotel? '
  
  
  Tony se je namrščil.
  
  
  "Seveda," je rekla v raspy glas. "Bom pa boste na sveti." Ona je vstala s kavča in haljo zdrsnila navzdol ji stegna za trenutek, ki razkrivajo njeno bledo trikotnik.
  
  
  Ko je odšla v drugo sobo, da se obrnejo na svetniki, Tony dvigne obrvi. In ko je minilo mimmo ne gre v drugo sobo, vzela ego roko.
  
  
  Njo, je videla, da je bil objemala njeno golo pravico prsi. Ona pomahal nazaj in naprej in se nasmehnil. Tony je stopil v sobo in zaprla vrata. Gerta prišel v moj stol in je stal poleg mene, položi ji roko na ramo: "ti Si lep človek," je dejal.
  
  
  Njo, pogledal na zapri. "Hvala," sem rekel. "Povej mi, Gerta, je G. Farrelly kakršne koli nove poslovne prijatelji v zadnjem času?" Slišal sem ji, je dobil novega partnerja." Se je vrnila na kavču s pijačo v roki. "Giovanni ima vedno nove obraze," je rekla počasi. "Ampak če bi samo govorili o Giovanni?" Vi in vaš oče ne samo živeti v sredini podjetja, mar ne?
  
  
  "Seveda ste zelo gostoljubni," služabnik ustavil ji, v upanju, da je bil Tony je telefon zaseden, ki iščejo, da stol.
  
  
  "Veste, ljudje ji všeč. To je vedno tako. Imam tisto, kar hočejo. Moram šok?
  
  
  "Sploh ne," sem rekel. Kaj je bil Tony delaš tam?
  
  
  "Super službo. Vesel sem, da nisi v šok. Potem ste prav tako kot njeno. Veš, moraš izkoristiti priložnost, ko gre, kajne?
  
  
  "Ja, res je," sem rekel, razmišljanje o sosednji sobi.
  
  
  Herta odložil njen kozarec in raztegne leno na kavču. Ona mimogrede unbuttoned svoje robe, kot je Tony vnesli.
  
  
  "Benissima !" je rekel nežno.
  
  
  Herta ni pogled na nas. "Vem, kaj hočeš," je rekla v raspy glas. "In če lahko to storite. Vsak pa, ali obe hkrati. To je vse v redu, ne bom povedal, Giovanni.
  
  
  Tony je stal pred njo, gleda na njeno golo telo. "Nick," je rekel skozi suha usta, " morda smo nekaj več minut, v redu?"
  
  
  "Bog, ne, Tony."
  
  
  "Potem pojdi proč. Se vidimo pozneje."'
  
  
  "Tony, mu bom vrnil se vsako minuto!"
  
  
  Tony pogledal na kavču in se obrnila k meni. "To je enostavno za vas, ko dekle čaka na vas kvadratov." Zdaj je bil razburjen in malo jezen. Ni na meni, ampak na situacijo. Vedel sem, da je prav.
  
  
  "Storiti vse, kar hočeš," sem rekel, " ampak mi dajo informacije, ki jih je dobil na telefon."
  
  
  Ego je obraz spremenil. "Žal mi je, Nick. Imaš prav. Vzel je eno dolgo pogled na Hertha, se obrnil in odšel proti vratom.
  
  
  "Oprosti, draga," je rekel golo dekle. "Samo ne čas ali kraj."
  
  
  Herta pogledal me je malo zmedlo. "Ne želite spati z mano?"
  
  
  "Vi ste najbolj zaželeno žensko na otoku," sem rekel, " ampak moj prijatelj in sem nujnih zadevah, da se udeleži."
  
  
  
  
  Tony je bil tiho, ko smo bili v dvigalu. Kot smo vstopili v čakalnici, sem ji rekel: "Poglej, na ta način, amiko. Morda boste dobili problem ."
  
  
  Tony se je zasmejal. "Mislim, da je hladen tuš v hotel ...'
  
  
  Sem jo vprašala. "Kaj je to?"
  
  
  "Pogledati. Da je človek. To je Farrelly.
  
  
  Visok, temen, moški v svojih štiridesetih let vstopili v čakalnici s še en fant. To je skrbno preučil ego, tako da je lahko izvedeli naslednjič. Potem je njo, pogledal na drugi človek hobbling z trsa, in čutil ego. To je bil Barzini, ki je strel z njo v stegno med rop na Vatikan . Kot sta moški približal najbližji števec , njen mož se je obrnil k časopis števec, tako da Barzini mogel videti v obraz.
  
  
  "Nisem še bila zastavljena še?" Farrelly vprašal desk referent.
  
  
  "Ne, Signor Farrelli."
  
  
  "Odlična. Pošlji hrane za tri. Recimo, da tagliatelle alla bolgnese.
  
  
  "Bom pa poskrbel za to, Signor Farrelli."
  
  
  Farrelli in Barzini šel na dvigalo, brez da bi opazili nas. Barzini odšepal slabo. Nekaj trenutkov kasneje, dvigalo, zaprtih vratih za seboj.
  
  
  "Ego baletne copate," sem rekel.
  
  
  "Na Barzini je?"
  
  
  'Da. To je krep edini.
  
  
  
  
  Na poti nazaj v kvadrat, Tony potegnil kos papirja iz žepa. "Sem odprl ta stol, ki je s svojo priročno zaklepanje pick in našel dve zanimivi stvari. Eden je bil prenosnik z Juda je naslov, na njej. Sem dekodirati to. To potrjuje drugi del dokaze, ki jih najdete na Vatikan."
  
  
  Njo, pogledal na papir. To je bil scrawled: "Senior. Jude, San Marco, Uvoz, Prek Sachetti, Pancino, Sicilija " .
  
  
  "Seveda," sem rekel. "Juda je sedež podjetja v Zala na Siciliji, tako da je verjetno, kjer je najel razbojniki."
  
  
  "To pomeni, da so naši interesi so tudi premik tam. Če ukradenih predmetov so zdaj na Siciliji, mojem primeru bo odpravljena, ko smo našli ih.
  
  
  "Res," sem rekel, " čeprav je moja naloga ne bo tako enostavno, da popoln. Ne, če Juda našel dokument v vazo . "
  
  
  "Obrnite papir več," Amiko Toni je nadaljeval, " in potem si lahko prebral, kaj sem posnemati." To je bil napisan v zvezek. Ali to pomeni nič?
  
  
  Premolknil svetlobi, je hotel majhno teraso in preučila, Tony rokopis. Prebral sem: "Leonardo je tovor" plus datum.
  
  
  "To je verjetno glede na ukradeni predmeti," Tony je dejal , " in Leonardo lahko zbiralec nakup ih."
  
  
  'Morda.'
  
  
  Nekaj o upoštevajte, me je pritegnila. Če je bilo samo vprašanje prevoz ukradeno blago, je bila brez mojega podjetja, saj sem bil prepričan, da je vaza je bil namenjen za Juda ' zasebna zbirka. Vendar sem imel občutek, ki, za nekatere razlog, obdobje je imelo pravega smisla - zame bolj kot za kogar koli drugega !
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Poglavje 8
  
  
  
  
  
  
  
  
  Po 48 urah smo prispeli na Siciliji. Na otoku je bila pusta in skalnata, z žalostno ampak slikovito pogled. Smo raziskovali prvi vasi in ugotovila, da njeni prebivalci so bili približno, kot je opisano v vodičev. Moški bodisi growled nerazumljive odgovore na naša vprašanja, ali prezrta nas v celoti. Ženske izginil, ko smo prispeli na prizorišče. Končno, Tony vprašal starec, da nam poveste, kjer Preko Sachetti dvorani. Izkazalo se je, da dolgo pot, rocky in neenakomerno, ki vodijo v drugo tok na otoku. Izvedeli smo, da se podjetje San Marco, Uvoz pa je bil zaprt precej dolgo časa nazaj, čeprav ga je kupil tujec. Po stari človek, stavbo je bil naslonil na pečini s pogledom na morje.
  
  
  Vedeli smo, da je v hiši, bi bila nedvomno varovano, tako da, če sva vzela taksi je, če bi lahko ugotovili, taksi v vasi, bi takoj imeli težave. Zato smo se odločili za pristop Juda ' skrivališče iz druge strani, z ladjo.
  
  
  Naslednje jutro, ko se je vrnila, smo najeli ribiško ladjo in je kraj, kjer black rock towered skoraj dvesto metrov nad nami. Iz ples čoln, pečine videti skoraj navpično. Smo dal majhno belo ladjo v ozki plaži ob vznožju klifa.
  
  
  "Mogoče bi morali sprejeti cesti, moja druga," Tony uganili, nagnete glavo nazaj, da študija skali nad nami. "Mislim, da je zelo težko plezati."
  
  
  Gina je sedel zraven nas na temno pesek, njeno blond lase ziblje kot griva v vetru. "Nick, "je rekla," jaz lahko samo vzpenjanja kamnine bos."
  
  
  "Ne moti nič," sem rekel. "Boste ostali tukaj do straže čoln."
  
  
  "Ne," je rekla. Ona se je obrnil k Tony. On je dvignil ramena.
  
  
  "Ne, protesti," sem rekel. "Vi ste bolj koristno za nas, kot če ste bili poskuša plezati to pečine. Če ste slišali strele, počakajte 15 minut. Če nam Odin ne pokažejo okoli nas, pustite s čolnom. Razumeli?"'
  
  
  "Da," je rekla grimly. 'Četrt ure.'
  
  
  "V redu," sem rekel in se nasmehnil. "Pazi čoln skrbno. V bližnji prihodnosti, je lahko to naša edina možnost. Se bomo vrnili v eni uri."
  
  
  Smo levi Gina v čoln in začeli plezanje. Bili smo nošenje svetlobe windbreakers in gume-soled čevlji, da bi kupili v vasi, in Tony je tuljavo vrvi slung čez ramo. Imel sem plezanje kljuke za obešanje od mojega pasu.
  
  
  Tam je bil ozek greben, na osnovi pečine. Odločili smo se za pot, ki je vodila od tam. Njen koša je pred nami, iščejo spolzka vložki in kaže ih, da Tony. Iz ego-mrk izraz na obrazu, sem lahko povem, da je ego, ki delajo za Interpol na splošno je bil drugačen. Dejstvo je, da je Toni redko je moral zapustiti udobje civilizacije . Bil sem radoveden o tem, koliko Interpol plača v primerjavi z AX.
  
  
  To je le nekaj minut, da doseže sredini pečine, drugače pa je bil občutno počasnejši. Pot je bila praktično ni več, pa smo morali najti roke in stopala podporo v razpoke. To je bilo tvegano poslovanje. Zdaj smo bili tako visoko, da če smo padli, je bilo težko povedati, kaj bi se zgodilo z nami. In ko smo bili približno trideset metrov pod vrh, Tony spodrsnilo na ohlapno rock, izgubil ravnotežje in se začel padati.
  
  
  "Iztegni svojo roko!"
  
  
  Je izdal svojo desno roko in je zgrabil mene. Njen ego prijel njeno roko, in Alenka je ego potrkal moji levi nogi off svojo podporo. Ko je njen, sem spodrsnilo in je skušal premakniti, moje noge, njen, mislil sem, da bom padla. Vendar s svojo desno roko je zgrabil ostrim rock nad njeno glavo in se hranijo na tesno.
  
  
  "Bi našli nekaj, da imajo na z nogami," sem growled. Moj alyonka začel odvijte kamen. To se je zdelo kot večnost, preden Tony našla oporo znova, in pusti me, da sem lahko dal moje levo stopalo nazaj gor in pusto na zapri.
  
  
  "Dobro? Vprašal sem, dihanje, močno.
  
  
  "Njega," je growled, njegov obraz je prestrašena.
  
  
  Tony občudovali njo. Bil je veliko bolj bojijo plezanje kot je bil njen, ampak je začel brez ugovorov .
  
  
  "Ni daleč," sem rekel.
  
  
  Je skrbno izbranih mestih, da zgrabite na in se je nadaljevala. Gina je postal lutka daleč spodaj na ozko plaži.
  
  
  Smo končno prišel na približno petdeset metrov pod vrhom z Tony tik pod mano. Njegov pevec je bela, in njegove ustnice so bile našobljenimi. Vzel je vrv od njega in ponavlja skozi plezanje kavelj, ki ga prijela na svojem pasu . Držite tesno, da rock s svojo desno roko, je pustil kljuko in zanke vrvi visi ohlapno od strani in ga vrgel vse do vrha pečine.
  
  
  Kavelj, ki je izginil čez rob pečine. Vrv je bila visi poleg mene. Bila je vlekel z ee. Po nekaj decimeters, kavelj ujeli na nekaj, in se ustavil. On je potegnil na vrv in pogledal Tony. "Mi smo skoraj tam," sem rekel.
  
  
  Ego je bil v obraz vprašljivo. Je zgrabil pletene vrvi in začel plezati. Holding roke, se je povzpel na vrh. Na pol poti skozi, kavelj izpustil jo je in padla tri decimeters, nato kavelj snagged znova. Čutil je znoj na njegovih ustnicah in v očeh.
  
  
  Je previdno splezal naprej, in končno peeked ven izza vrha. Le dvajset metrov stran, je bil belo ometane San Marco Uvoz stavbe. To je bila nizka, ena zgodba stavbe z vkrcali-up okna, in plevel zvišal za visoke ograje, ki je obdan stavbe .
  
  
  Nato se je povzpel čez rob in zlezla, kjer kavelj, ki je bil zasidran za ostro skalo. Ego potegnil navzgor, nato pogledal Tony in pokimal. Je povzpel na vrv. Trajalo je nekaj napora za Emu, ampak na koncu je to storil in se usedel poleg mene.
  
  
  "Ste nore ideje, amiko," je dejal.
  
  
  "Vem," je rekla z smejali. Šel sem na robu pečine in pomahal, da Gina, da naj ji vedeli smo bili varno gor. Ona pomahal pri revmatizmu. Njo, pogledal skalnata terena. "Obstaja lažja pot navzdol približno pol milje od tu," Tony ji je povedal. "Mi bomo uporabili kasneje."
  
  
  "E-Conte," je dejal . "Strinjam se."
  
  
  Smo splazil do vrat. Brez znakov življenja.
  
  
  "Bom si hitro poglej," je dejal Tony. On je zlezla proti kotu ograje, njegov obraz potenje. Pogledal je navzgor, na sprednji strani stavbe, nato pa je prišel nazaj k meni.
  
  
  "Tam je varnostnik na glavni vhod, ki mislim, da je oboroženi," je dejal.
  
  
  "Njena samo, kot sem mislil.'
  
  
  "Vsaj en avto, ki je parkiran pred, vendar sem jo videl, servisni vhod na strani jaukati. Menim, da nam bo omogočilo, da vnesete brez varnostnik opazil nas."
  
  
  "Vse prav," sem rekel. "Vendar sem odkril, alarmni sistem, v tej ograji. Moramo nekaj storiti glede tega."
  
  
  To je še petnajst minut, da improvizirati a ovinek okoli alarmni sistem, tako da smo lahko rezano majhno luknjo v spodnjem delu ograje. Potem sva zlezla v notranjosti in se odpravila za stranska vrata, ki Tony je našel . Ko smo prišli tja, smo opazili, da stražar ni mogel videti, nam iz njegovega položaja na vrata. Mimmo stavbe smuknila mimo svoje, dokler ego bi lahko dobili dober videz. Bil je oblečen v odprto srajco in jih AK-47 assault puško v roko. Ob vratih je bil majhen security guard je kiosk; vezani na stojnici je bilo nekaj, Tony ni videl: velik nemški Ovčar. Na srečo, je bil veter, ki piha v našo smer, tako da je pes niste vonj nas . Sem pa vedel, da smo morali biti zelo tih, ko smo odprli servisni vhod.
  
  
  Smo se pojavile do kovinska vrata in pogledal na zaklepanje. To ni bilo težko, da odprete ego; s posebno ključavnico izbrali, je le vzel nekaj minut. Je nežno odrinil vrata in pokukal v notranjost.
  
  
  "Pridi," Tony je zašepetal z njo.
  
  
  Smo potegnil iz naše puške in šli noter. Tony zaprla vrata za seboj. Bili smo na hodnik, ki vodi do pred majhno stavbo. Ni bilo dolgočasno mrmranje zvoka na daljavo. Zdelo se mi je, lupine od spodaj, pa ni bilo nobenih stopnicah v očeh.
  
  
  Je pomignil za Tonyja, da ostanejo blizu mene, kot smo se pojavile do pred hišo. Smo se znašli v nekakšnem recepcijo ali v pisarni. Tam je bil človek v beli lab plašč, ki je sedel pri mizi, ki sem mislil, da je neke vrste tehnik. V kotu, guard bral italijanski časopis. Nihče okoli njih videl ali slišal nas.
  
  
  Tam je bil L-shaped števec pred mizo, ki ločuje človeka od odprtih vratih in dežurni. Ko Tony pokimal ji je, ko je hodil skozi vrata na nasprotni, in je napravil nekaj korakov proti stražar.
  
  
  "Usedi se," je pozval, da ji v italijanščini.
  
  
  Guard skočil s svojega sedeža, in ego roko in šel za revolver na njegovo hip, potem pa je videl, da je moj Luger je bil usmerjen v emu je prsih. Mož v belem lab plašč pogledal Tony in nato na mene, počasi vstal s svojega sedeža.
  
  
  "Kje je Juda?" Vprašal sem jo, vodenje moja pištola je opozoril in moje oči omejeno na stražar.
  
  
  "Kaj morate storiti, je za?" guard vprašal.
  
  
  "Pridi, gremo," je dejal Tony, vožnja svojo .38 Beretta v človeka nazaj. "Ne poskusite naše potrpežljivosti."
  
  
  "Juda ni tukaj," je človek, je dejal. Odgovoril v italijanščini, vendar se je zdelo, nemški, ali morda Skandinavskih. Zdaj se je obrnil na nas in študiral naše obraze. Bil je tenak človek z rimless očala in hladno modre oči. Ozrl se je kot kakšen človek Juda bi najem. Ampak, če je bil tehnik, kaj je ego funkcija tukaj?
  
  
  "Lahko se obrnete na dežurni zunaj?" Sem jo vprašala.
  
  
  "Da," je rekel.
  
  
  "Ne povej jim!" guard tekel v kotu.
  
  
  Sem šla do njega, je ego revolver iz svoje tok, in spravljen pod moj pas. Nato se je obrnil k tehnik," Povem, da dežurni zunaj, da pridejo v tukaj, " sem rekel.
  
  
  "On ne more zapustiti svoje delovno mesto!"
  
  
  "Ne govori z njimi!" guard vztrajal.
  
  
  "Utihni, si idiot!" tehnik je dejal icily.
  
  
  "Samo povej mu, da je G. Juda je na telefonu in želi, da bi em posebno osebno navodila," sem rekel.
  
  
  Človek pogledal od mene, da Tony. "Ali, kot pravi," Tony je dejal.
  
  
  Tehnik, odprl predal v svoj stol in ugotovili, da je oddajnik. Pritisnil gumb, in je dejal, " Carlo." Prihajajo tukaj. G. Juda želi vas, da se pogovorite z njim po telefonu.
  
  
  Smo čakali v tišini, kot dežurni hodil od vrat do stavbe z grozečim AK-47, pod njegovo roko. Kot se je približal vrata, varnostnik v kotu je zavpil, " Pazi! Imajo puške!
  
  
  Človek na pragu poblisnil po Tony in mene, potem dvignil samodejno. On strel njo in hit emu v prsih. Ko je zadel vrata, avto raztresena nasilno. Krogle strgal v tla, števec, in prsih stražar, ki je pozval opozorilo. Je treščilo v steno in padel na stol je bil sedel na. Tako so bile mrtve.
  
  
  Odšel je na vrata in pogledal ven. Nikogar ni bilo na vidiku. Ko se je obrnil nazaj k tehnik, njegov obraz je bil bel.
  
  
  "Zdaj gremo," sem rekel. "Je Juda ni več, preveč?"
  
  
  "Jaz sem tukaj sam," je dejal. Jaz lahko povem za ego v njen glas, ki mu je govoril resnico.
  
  
  "Kje je plen?" Tony vprašal.
  
  
  'Kje?'
  
  
  "Vatikan zaklade. Kje so skrita?
  
  
  "Ah, ste mislili, da je zaklad, je bil tukaj?"
  
  
  Odšel je za števec in pritisnili Luger, da človek na levo uho. "Kje so?'
  
  
  Ego je obraz je bil bel kot kreda, in je bil dihanje, močno. "Slišal sem jih govoriti o jami," je rekel, " pogoltne.
  
  
  "Kakšne jame je to?"
  
  
  "Kača Jamo. Nekje tukaj.
  
  
  "Vem, da," Tony je dejal.
  
  
  Bila je pripeta navzdol težje za K-človek Luger. "Kaj je pod zemljo tukaj?"
  
  
  Videz karonen grozo prečkal njegov obraz. "Nič takega, da!" je rekel glasno.
  
  
  Tony in sem pogledal na vsaki drugi. Sem jo vprašala. "Če zaklad se skriva v jami v bližini, kaj misliš, da za sobo v nadaljevanju nas?"
  
  
  "Mislim, da moramo izvedeti," Tony je dejal.
  
  
  "Kravato ga gor," sem rekel. "Imamo le nekaj minut, preden Gina listje na ladjo."
  
  
  Tony gagged človek na ego in svoje kravato, vezava ego z vrvjo, medtem ko je čakal na lestvici. Ni bilo stopnic, ampak ko je odprl vrata, da metlo omaro, videl je dvigalo.
  
  
  Njo, je vzkliknil. "Pridi, Tony!"
  
  
  Smo vstopili v majhno dvigalo in se spustila noiselessly, radovedna, da vidim, kaj bi našli spodaj. Nekaj trenutkov kasneje, smo se pojavile z našo široko odprtimi očmi.
  
  
  "Dober Je Bog!'Tony je dejal.
  
  
  "Imaš prav," je rekel, in whistled tiho.
  
  
  Vstopila sva neverjetno podzemni kompleks. Smo lahko videli hodniki in sobe v vsaki smeri, razen pečine. Kot smo hodili, nisem mogel verjeti svojim očem. En razdelek vsebuje popolno jedrsko "tovarne", in sosednje sobe je vseboval vse pripadajoče opreme in mehanizmov. Judom Stahl kot atomsko znanstvenik! Končno smo našli neke vrste laboratorij, z veliko mizo in varno. Tony je šel na delo na varnem, ki je bil vesel, da pravijo, je lahko odprt, medtem ko je preučil njen stol. Ko varno je bil odprt, smo našli nekaj zanimivih dokumentov. Pritrjena je ih stol.
  
  
  "Zadnjih nerešenih umetnosti tatvine," Tony je dejal. "Judom in Farrelly mora imeti sodelovali ves čas."
  
  
  Vzel je kos papirja iz celega varno in ga pogledal. "Moj Bog," sem rekel. "Juda je hraniti skrivnosti iz držav članic NATA za let . In na koncu, je imel dovolj ih, da graditi svojo atomsko bombo."
  
  
  "To je verjetno razlog, zakaj se je začel teh ropov," Tony je dejal. "Za financiranje tega projekta."
  
  
  Dvignil drug papir in stared na to, za dolgo časa. "Dobro, dobro," sem rekel, chuckling sourly. To je bil ukraden dokument, ki je postavil v Etruščanske vazo.
  
  
  "Je bil, da tisto, kar si je želel, Nick?"
  
  
  'Da.'Njeno lepo zložen papir in dal v minuto.
  
  
  "Potem svojem območju Rusije je popolna," Tony je dejal, " in jaz bom pripravljen, ko sem zbiranje umetnostne zaklade iz te jame."
  
  
  Podal Emu nekaj črnila risbe. "Ne, moj kraju, v Rusiji ni končana. Smo mislili, da je Juda bi prodal tega dokumenta Rusi, ampak zdi se, da je lahko z njim sam. To je podrobne razvoj risbe listine, ki jih je v minuto. In v drugih dokumentov bankovci so na načrt naprav."
  
  
  "Ali ste mi govorili, Amiko, da dokument, ki Juda nevede ukradel, vsebuje načrt za del atomska bomba?"
  
  
  "Ja," sem rekel. Jasno je bilo, da Juda videl, da je detonator bi ego arsenal bolj učinkovit, in tako ego hotel za uporabo. To tudi kaže, da se je Juda bomba je bila majhna-morda prenosni. Se mi je posvetilo, da je tudi prenosni bomba bi lahko popolnoma uniči veliko mesto.
  
  
  "Misliš, da mu bom ga uporabljate?" Tony vprašal.
  
  
  "Vem, da ji je, zagotovo."
  
  
  "Tam, kjer je bomba?"
  
  
  On je pogledal in ga premišljeno. "Recimo, da bomba je pripravljen," sem rekel. "Juda imel časa, da bi napravo in dal ego v svojem bomba. Recimo, da je vse pripravljeno, in bombe nekam?
  
  
  "Ah," Tony muttered.
  
  
  On pobral še kos papirja in preučiti to. "Pogled na to, Nick."
  
  
  Nekaj je scrawled v svinčnik na papirju. To je bilo v italijanski jezik, da se glasi: "Moč enega megaton z vrsto štirideset in pet kilometrov, na tleh."
  
  
  "Moj Bog," sem rekel.
  
  
  "Ampak, kaj bo počel s takšno orožje?" Tony vprašal.
  
  
  "Ne vem," sem rekel. "Toda karkoli je hotel, risanje po vaza narejena ego načrt bolj realna . In ona, počutim se odgovornega za to."
  
  
  "Neumnosti," je dejal Tony. "Nihče ne more predvideti tako neverjetno vzrok in učinek primeru."
  
  
  Dvignil tiskane brošure, ki je ravnokar padel izpod stola. "To je zanimivo."
  
  
  "Kaj je, Nick?"
  
  
  "Ladijskega prometa urnik za italijanske linije". Pogledal sem na seznam ladje za križarjenje na naslovnici brošure in videl ime, ki zasvetil v moji glavi. "Glas Leonardo".
  
  
  Tony oči zožil. "Leonardo. Počakajte, da smo... "
  
  
  "V skladu z Farrelly," ji emu zanikal poročanje medijev. "Ste dekodirati to. Na nen, je bilo napisano: "Obremenitev Leonardo sledi datum. Da je bila včeraj.
  
  
  "Leonardo je blago," Tony je dejal počasi. "Che diavolo, moj prijatelj. Ali menite, da ta opomba se nanaša na ... "
  
  
  "Zdi se verjetno, da me." Odprl je mapo in našel seznam odhoda za različne ladje. Poleg Leonardo, datum, ko je bil circled v rdeči barvi. Ko jo je videl, kaj je število je bilo, jo je preklet pod njeno dihanje.
  
  
  Tony pogledal čez ramo, nato pa nazaj na meni. "Absolutno fantastično," sem rekel. Leonardo bo jadra spet v štirih dneh . Verjetno je atomsko bombo na letalu. Potem pa bom šel v New York."
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Poglavje 9
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kasneje, Gina in sem se vrnil v Rim. Tony Benedetto ostal na Siciliji, da čakati na njegovo Interpol sodelavci in zbiranje Vatikan zakladov okoli Juda Jamo. On je že izročil tehnik preko Sicilije policijo in vprašal, Interpol v Rime podprli pomočjo Rhyma in Capri policijske aretacije Giovanni Farrelli in Juda takoj, ko se pojavijo .
  
  
  Okoli Gina je prostor, smo se imenuje letališče, in rezervirate sedeže v letalo, da Neaplju naslednje jutro. Leonardo je bil v Neaplju, in od tam je bi jadro za New York.
  
  
  Ne, ko je stik Hawk. Bil je zadovoljen, da slišite, da sem imel dokument nazaj, in je ostal v dobro razpoloženje, dokler nisem povedal em, da je Juda imel skoraj zagotovo že vključena detonator.
  
  
  'Kaj?'
  
  
  "Mislim, da mu bo to atomsko bombo na letalu, Leonardo da vinci,"sem rekel," in bo ladja dopust za New York."
  
  
  "Dobri Bog," Hawk muttered. "Misliš, da jih namerava uporabiti ta bomba tukaj ?"
  
  
  "Ne morem si predstavljati, kaj," sem rekel.
  
  
  Ni bilo dolgo, tišina, zdrobljen le Hawke ' s težko dihanje, na drugi strani. On je globoko zajel sapo in nadaljeval, da ne namerava, da bi situacijo videti rožnata, če je vedel, da je bil popolnoma drugačen.
  
  
  "Kot veste, je bomba je ustvaril ima razpon petnajst milj. Da ne omenjam, sekundarno in terciarno udarnih valov. Glede na načrte, sem ugotovil, Emu je uspelo narediti bombo, ki so dovolj majhni, da se shranijo v postajo varno v nekaj dneh . Vendar pa velikost nima nič opraviti z rušilno močjo ... '
  
  
  "Da, razumem, da, Carter. Pojdi naprej, " Hawk je dejal, jasno moti dejstva njegov emu je poročal.
  
  
  "Vse Juda moral storiti je bil vrgel bombe čez krov. To lahko nato ležijo na dnu New York Pristana za dni, tudi tednov. Morda mesecev. Zdaj, da je a detonator, vse emu je storiti je par ego z dolgo-obseg detonator. Morda je na področju potovanje v Philadelphiji in emu le potrebno, da potisni gumb. In potem... Zbogom, New York ."
  
  
  "Ampak zakaj? Hawk vprašal. "Ni važno, če on pade bomba izven ladje, Carter. Hočem vedeti, zakaj on je obseden s tako noro načrt."
  
  
  "Ker Juda je varanje, gospod. Ste vedeli, da tudi jaz. On sovraži nas in našo državo, še posebej, ko smo se nazadnje srečala v Niagara. Mogoče je bil ego koncept, ki preselil-kdo ve.
  
  
  'Maščevanje? Sokol je vzkliknil, in zdaj je bil skoraj jezen z mano za dajanje ego pred mojo idejo Juda je zvit značaja. "Ubil deset milijonov ljudi, Carter? Oh, moj Bog, človek, potrebujemo, da ga ustaviti, preden se ta stvar res dobi iz rok. Ste dobil, da bi našli, da bomba, Carter. In, seveda, Juda."
  
  
  "Bom stavo, ki jo da," sem rekel hitro. "Če pa je kakršno koli tolažbo, bom stavo, ki jo denar, ki Juda ni prelaz na naši skrivnost detonator za vsakogar." Vsaj ne še . Po skrbno branje dokumentov, ki je našel v laboratoriju, sumim, da je opravil načrte za svoje zaposlene na več odsekov. Tako nihče ne ve, celotno napravo; vsakdo ve del. Upam, da mi ne bo treba skrbeti, da več ko osvojimo Juda."
  
  
  "Če je New York ne bo razstrelil prvi, misliš."
  
  
  "V dell sam, gospod," sem rekel.
  
  
  "Pridi, Nick. Dovolite mi, da vem točno, ko Leonardo bo prispel v New York, tako da agentov, lahko na sceno. Lahko našli bombo, preden ladja prispe tukaj . Če ne, bom moral, da bi veliko ljudi."
  
  
  'Vem, da je.'
  
  
  
  
  
  Ko sem končal kliče, Gina in sem šel na urad v Italiji. Sem rekel, da polet urnik se je pred kratkim spremenilo in da moram za kapetan vrata Neapelj ali predstavnika italijanske linije .
  
  
  Po kosilu v eni izmed Gina je najljubše restavracije, smo se vrnili v njeno sobo. Nisem mogel storiti ničesar, dokler se ne naslednje jutro, ko je letalo v levo za Neaplju. Njen tudi rezerviran sedež za Gina, ampak ni rekel, hej, še.
  
  
  Ko sem zlila svoje pijačo, Gina, ki je bila tudi nošenje pregleden nightgown, je prišel in sedel poleg mene na majhen kavč in privila do mojo roko.
  
  
  "Bo to naša zadnja noč skupaj, Nick?"
  
  
  Sem pogledal v tiste temne oči in spoznal, koliko Gina Romano naredil za mene. Jaz bi pogrešam njen zelo veliko, če smo imeli, da se razidejo. To je bila napaka v moje delo. Ne, ne moreš priti v čustvene težave. To samo boli. Tako bolje bi bilo, če je bila to naša zadnja noč. Ampak jaz še vedno potrebno Gina.
  
  
  "Pošteno," sem rekel, " to ne bo naša zadnja noč. To je, če želite delati v AX za a, medtem ko več."
  
  
  "Oh, da, jaz mislim tako," Gina je dejal. Ona poljubila me, in moj krvni tlak rose strmo.
  
  
  "Počakajte, da vidite, to je delo, preden boste dobili preveč odnesel," je rekla z nasmehom.
  
  
  "Lahko imam svoje bivanje z vami?"
  
  
  'Da.'
  
  
  "Potem bo vse v redu."
  
  
  Pogledal je na njene bradavičke, ki so bile temne pod strmimi nightgown. Ni bilo enostavno, da se osredotoči na Juda."
  
  
  "Gina,"sem rekel," vam ni treba vedeti nekaj stvari, ki ferret je skrivala od nje do zdaj."
  
  
  Pogledala resno, čaka moja razlaga.
  
  
  "Preverili smo Leonardo je polet urnik, ker verjamemo, da je atomska bomba na krovu."
  
  
  "Nick, mislite malo atomska bomba?"
  
  
  "Določene vrste, ja." _
  
  
  "Ampak, kaj ima to opraviti z Vatikanski rop in Giovanni Farrelli?"
  
  
  "Prepričani smo, da Farrelly in nekaterih Juda, ali morda Juda sam, prinesel bombo na krovu ladje mejo za New York. Ustvarili so bomba uporabo dokument ukraden od mene."
  
  
  "Nick je, da se sliši neverjetno."
  
  
  "Pa je. On mora najti ta bomba pred Juda, sproži to. Če Juda je na krovu, bo verjetno prikrito. On je mojster preobleki, zato ne morem računati na njega, da bodo odkrili. Imam, da poskrbimo za bombo takoj."
  
  
  "In potrebujete pomoč pri tem?"
  
  
  "Jaz se ne počutim udobno in vas prosil, Gina. Toda Tony Benedetto je telefon zaseden, ki iščejo Farrelli, in nisem prepričan, če bo Interpol to, kar sem rekel, ko smo dobili na ladji. Imate samo, da sledijo svoje naloge, in boste lahko, da gredo skozi dni, ki bo ostala zaprta do mene."
  
  
  Za hip je pogledala mimmo na mene. "To zveni nevarno," je rekla s tihim glasom.
  
  
  "Da, da, ker je to lahko smrtno nevarno."
  
  
  "Toda ne mislite, da Giovanni načrtovanih ta strašna stvar?"
  
  
  "Mislim, da je imel nekaj opraviti s tem."
  
  
  Ona je globoko zajel sapo. "Sovražim Giovanni Farrelli," je rekla počasi. "Če bi lahko naredil vse, da ustavi ego, bom zelo vesel . Vendar "- je ustavljen, - " tam je nekaj drugega. Moja nečakinja Ana živi v New Yorku. Ona je moja zadnja preostala relativna, in ljubim jo zelo veliko. Bi njeno življenje tudi v nevarnosti, ker je to bomba?
  
  
  "Verjetno," sem priznal.
  
  
  "Potem bom prišel z vami, Nick."
  
  
  "Vse prav," sem rekel. "Potem boste še vedno dobili plačano." Odložil svoj kozarec in objel njo. Njena usta so bila vroča in nestrpni. Njene bradavičke so se trdi pod njo nightgown.
  
  
  "Vesel sem, da me boste potrebovali, Nick," je zašepetal.
  
  
  "Bom stavo, ki jo da," sem rekel.
  
  
  "In, ki jim zaupate mi."
  
  
  Lahko bi ji rekel, da nisem zaupati nikomur, ampak je bil nobena točka v razočaranje njo ali omalovažujoča ji o tem, kaj je ona se dogaja, da ne za AX. Odrinil jo dol na kavč in mi privila skupaj, in za nekaj časa nam ni mar Juda, ali Giovanni Farrelli, ali je Leonardo s smrtjo orožje na krovu. Tam je bil samo toplo kožo, čuten vonj, zvoke in boža, Gins in šumenje pekel bi bila ustvarjena znotraj mene.
  
  
  Naslednje jutro, je bil kratek polet v Neaplju. Pristali smo samo po osem ur, je taxi na letališče, in so letela odprta za Neapelj območju pristanišča, kjer smo prispeli, in vse velike luksuzne potniške ladje pobota. Dobili smo tam na devet ur in prišel ven pred vrata glavnega urada. A nekaj minut pozneje so sedeli smo v ego master ' s office, govorimo o Leonardo.
  
  
  "Ali želite, da se vozijo po Leonardo , signor?" mladenič je vprašal.
  
  
  'Da.'
  
  
  "No, on je ni tukaj."
  
  
  'Kako?'
  
  
  "Prepričan sem, da ego ni v pristanišču, Signor Carter," je dejal. "Ampak, če boste počakajte malo, bom pogledat." Gina me je pogledal, kot je zapustil pisarno. "To je slabo srečo, kajne?" je vprašal.
  
  
  'Morda.'
  
  
  Ko mladi italijanski začel, je imel velik knjigo pod roko, kar je verjetno stehtati najmanj deset kilogramov. Spustil njegov ego močno na stol.
  
  
  "Glasovanje o zaupnici, Mr. Carter," je dejal. "Leonardo je odplula pred dvema dnevoma, v skladu z novo urnik italijanske linije."
  
  
  "Moj Bog," sem dejal bridko.
  
  
  "Si lahko preberete tukaj v Italiji Skladu pisarni, ko je ladja naj bi prišli v New York."
  
  
  Sem jo vprašala. "Kako daleč je ladja šel?"
  
  
  Pogledal je navzgor. "Če se spomnim, je pravilno, to je hitro ladjo.
  
  
  To mora biti tam na pol poti do zdaj. Se je počasi zmajal z glavo. Bomba je bila definitivno na krovu. In v manj kot tri dni, bo ladja prispe v New York. Poskušal se je spomniti, kje je najbližje NAM vojaški ukaz je bil v dvorani. Morala sem priti do moje telefonske hitro.
  
  
  Svoji vstala. "Hvala," je rekel mladi matematiko fant.
  
  
  
  
  Če boste nujno potrebovali pomoč vojske, morate govoriti z pravo osebo. Sem ugotovila, da je ta človek na Splošno MacFarlane je obraz. Ona je dobila klic iz EMU v najbližji US Air Force base. Medtem ko smo govorili, je preveril svoje izkaznice, na drugi liniji.
  
  
  "Žal mi je, da vas prosim, General," sem rekel, " vendar moram imeti letalo, ki lahko dohitijo z Leonardo.
  
  
  "Torej to ravnino je treba tukaj kmalu," splošno je dejal. "Vem, da je. Imaš kaj?"
  
  
  Tam je bil kratek molk. "Tam je supercargo, da so bili priprava za letenje v Washington. Bomo pritisni in pot naprej in bi malo odločimo za vas. Ne mislite, da je to normalno?
  
  
  "To zveni veliko, Splošno".
  
  
  "Letalo bo na Neapelj letališče na enajst ur. Jaz bom na krovu, da vas identificira."
  
  
  "Zelo dobro, Splošno," sem rekel. "Potrebujemo dva padala in splav."
  
  
  Je vprašal. "Dve padala?"
  
  
  "Sem mlada ženska z mano, Splošno. Ona dela v AX.
  
  
  "Vse v redu, mi pa bomo poskrbeli za to, Mr. Carter.
  
  
  "Najlepša hvala, Splošno".
  
  
  Na poti nazaj na letališče, je bil zaprošen za Gina, če ji je kdaj skydived vse nad ravnino. Ona me je pogledal, kot da njen um je podivjala.
  
  
  Sem jo vprašala. "Ali menite, da lahko to storite?"
  
  
  Ona je zavzdihnila. Jaz bom ugotoviti, ki jih nato.
  
  
  Smo skok v morje, tako da smo zemljišč malo mehkejši kot na kopnem, " sem rekel. "Seveda, da morate sprostiti sami iz padalo takoj, ko pade v vodo, drugače boste imeli težave. Takoj, ko bomo znebili padala, bomo imeli splav."
  
  
  Mislim, da lahko to storite, " je rekla, toda pogledala je živčen. Kmalu po tem, ko smo prispeli na letališče, veliko transportno letalo pristal na zeleni podlagi . Splošni in adjutant izpolnjeni Gina in me v postajne zgradbe. Na splošno je bil visok človek, ko pilot . Ozrl se je na moje ID kartico skrbno. Nato mi je dal velik nasmeh.
  
  
  "Zračnih Sil, ki vas bo popeljal na prizorišče nesreče, Mr. Carter. Kako nujno je to izlet na dell sam?
  
  
  "Jaz lahko samo povem, da je nevaren človek na krovu Leonardo, Splošno, in moramo 'find' njega.
  
  
  Splošno MacFarlane našobljenimi njegove ustnice; želel je, da zahteva več, vendar je vedel, da nisem mogel odgovor, ki ga. Na koncu je iztegnil roko in je rekel: "želim si, da vsak uspeh."
  
  
  "Hvala vam, General," sem rekel. "Mi bi bolje oditi."
  
  
  Na splošno ni vrnila k tovora letalo. Dejal je, da je imela nekaj opraviti v Neaplju in da po tem, da se bo vrnil v svojo bazo. Smo rekli zbogom mu na tovorni terminal postaje, stavbe in šla na letalo, spremlja adjutant. Motorji so že teče, in smo se vkrcali v močan veter. Kmalu po tem, ko smo predstavili pol ducata uniformirani vojaki in častniki, smo poletela.
  
  
  Italija Linijo, ki nam je dal podroben načrt Leonardo je potovanje, in povedali so nam, na primer, kje bi našli ego. Prav tako smo stopili v stik z kapitan, Kapitan Bertholdi, in vedel je, da sem imel, da poskrbite, da sta parachutists ni bilo izgubljenih na morju. V zadnje pol ure pred stik med letala in ladje, radijske komunikacije bo treba ohraniti .
  
  
  Pilot izračuna, kako dolgo bo trajalo, da prehiteti Leonardo in izračuna štiri do pet ur. To primerna mi je zelo dobro , ker čas je bil vedno pomemben dejavnik . Smo jedli hladne hrane kot avto letel nad južni Franciji. Ko smo se jim pridružili, celinski Evropi je bil pustil.
  
  
  Prejeli smo padala, in zelo potrpežljivi, American narednik je pokazala, Gina, kako so delali in kaj storiti, ko je prišel čas za to. Sem gledal in poslušal.
  
  
  "In vse kar morate storiti je, da potegnite obroček? Gina vprašal.
  
  
  "Absolutno fantastično, gospa," je narednik je dejal. "Ampak najprej moraš priti off letalo v celoti, ne pozabite, da."
  
  
  'Da. To je treba šteti počasi do deset, " je dejal.
  
  
  "Mislim, da bo vse v redu, Narednik," sem rekel.
  
  
  "Da," Gina je odgovoril hesitantly. Pogledala je majhen in slaboten, jaz sem stal tam v zelenem let obleko, ki hej Lee. Ona pahnila njene lase iz njenega obraza. "Ne morem storiti."
  
  
  "Samo ne pusti, da ring," je narednik je dejal. "Lahko pade daleč pred ujeti ego znova."
  
  
  "Ne pusti prstan," je Duh, ki se je potrdila.
  
  
  Medtem, pilot stik Leonardo in obvestili kapetan o naših skok in kje iskati za nas. Je vprašal kapitan, ki nas popelje na krovu in pomoč, ki nam na kakršenkoli način bi ga lahko .
  
  
  To je bil veder dan. Gina in strmel sem v drobno pisavo skozi okno, dokler smo lahko videli dolgo belo ocean linijskih leži negibno pod nami v kobalt modro morje.
  
  
  V narednik je pokimal proti meni. "Mi smo pripravljeni na skok, Mr. Carter."
  
  
  Nekaj minut kasneje, sva stala na odprti denar letalo. Veter whistled okoli nas. Nič videl, ampak modro nebo in modro nebo.
  
  
  "Vse prav, Gina," sem rekel. On spoštuje, za njeno pogum. "Ne glej dol. Vi hodite skozi vrata in držite obroč. Šteti do deset in potegnite na to.
  
  
  Bom si sledijo vsem srcem."
  
  
  Vse v redu, " je rekla, poskušam svoje najboljše, da nasmeh.
  
  
  Ona se je obrnil in skočil. Videl sem njen padec, in potem sem videl izbokline bele svile za njo. Hej uspelo. Je pokimal je narednik in skočil po ravnini.
  
  
  Če ne boste skok tac del, v prvih nekaj sekundah po skoku, vaš želodec bo čudno razburjena. Rudnik odskočila, gor in dol, kot njen pahnila v morje spodaj, in veter whistled okoli mojega ušesa in glavo, da drži dih. Razteza obroč, gledal sem ga obrnil, kot je to naredil salte v navzdol pretok zraka vzorčenja. Nenadoma padalo trznil strmo. V naslednjem trenutku je bil počasi plava proti peneče morje z belo balon nad mojo glavo. Iskrene pod mano, Gina narasla, ji je padalo nežno ziblje v vetru. Nedaleč naprej je počasi širi beli trup Leonardo, risanje penina sliko v mirno morje.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Poglavje 10
  
  
  
  
  
  
  
  
  Gina je strmoglavilo v globoko modro vodah Atlantskega Oceana, nekaj sto metrov od mehek bel trup Leonardo, ki se je ustavil avtomobilov in zdelo se je skoraj negibno. Ker jo je k & nb spustil, je videla rešilni čoln se je znižala iz ladje . Tretji bela padalo, naše življenje splav, fluttered pred mano. Druga po mizi zagledal, njen, dived v morje.
  
  
  Bil je popolnoma potopljena v vodo, in ko je vstal znova, njegovo padalo trakov, ki so bili odstranjeni. Slane vode peče oči. Ih obrisati ga izklopite in se potrudil, da vidite, Gina skozi valove. Ee je končno našel mu dvesto metrov stran . Na mizi pristali le kratek ladje narašča lok.
  
  
  Njen um pa sta, da je Gina. Ko je bil petdeset metrov stran od zapri njo, je videla, da je bilo v redu. Vzela off svoje padalo in je plaval proti meni. Spoznala sva se v dahom & nb in ee položil roko okoli pasu njo.
  
  
  "Sem to storil, Nick!" je vzkliknil z žarek nasmehom na obrazu.
  
  
  Njo, se zarežal. "Pridi," sem rekel. "Gremo ven skozi vodo."
  
  
  Da ga je postaja, brez kakršne koli težave, in potem razveljavite njen varnostni pasovi, je odvije snop. Ko ga je potegnil ven z ventilom na strani, je bilo hiss zraka vzorčenja, glasno hiss nad morjem, in rumene splav napihnjene. Sem dobil na krovu in vleče Gina v .
  
  
  "Ah!" je rekla, pade nazaj na mizo. "Kakšno olajšanje!
  
  
  "Se bomo na ladjo, preden boste vedeli, da," sem rekel. "Pazi to." In ona, ki kaže na majhen čoln, ki prihajajo do nas.
  
  
  V sloop bila z nami zelo hitro. Bilo je več mladih Italijani na krovu. Kot so naložen nas v čoln, gledali so drug z drugim v presenečenje, ko so videli, Gina vzlet njen ki plujejo pod skp, tako da ji mokri lasje padli čez njena ramena . Odin okoli moških whistled, vendar Gina prezreti ego in clung roko.
  
  
  
  
  Ko smo se vkrcali, članov posadke, planila v čestitam nas. Več potnikov, ki jostled, vendar kapitan bilo nikjer mogoče najti. Mislil sem, da če Juda, ki je bil na ladji, mora biti razvidno, ki nam jih zdaj. To je slabo za nas, pa ni bilo nič bi mi o tem.
  
  
  Bili smo sprejeti na ladjo, je zdravnik, ki je navedeno v kratek pregled. Bil je zelo lepo, ampak on ni govoril angleško.
  
  
  Potem mladi ladje častnik pospremil nas je prazno prvi razred kabini.
  
  
  Vprašal sem ga, ko je bil tekoč, da zapustijo. "Ko sem lahko govori vaš kapetan?"
  
  
  "Jaz bom prosil, signor," je rekel, videti longingly na Gina.
  
  
  "Vsaj oni so tukaj, da dobite nas je nekaj suha oblačila," Gina je dejal, kaže na oblačila na zakonsko posteljo. Gina je bila nosi bluzo, krilo, in volno jopica, ko sem bil oblečen v tropskih obleko in športno majico. Tudi oni ali potrebujemo mehko usnje, usnjeni sandali.
  
  
  "Zdi se, zelo nonšalantno o našem prihodu," sem rekel. "Če policist zamude, bom našli master sam."
  
  
  Smo oblekel hitro. Gina pogledal omamljanje v njeno obleko. Da je bil videti kot Sicilije gigolo. Sem odprl težka nepremočljiva torba sem bil oblečen in preučila, moje orožje, luger, in lasnice. Je privezan je na več kot njegova kratka sleeved majico in se skrili Wilhelmina. Ampak sem čakal, dokler Gina je šel v majhno kopalnico, da krtačo njene lase, preden ga Hugo okoli in jermenov, da ji moje podlakti. Ko se je vrnila v kabini, moja jakna je bila že pokrivna moje orožje.
  
  
  "Ti si lepa," Gina je dejal.
  
  
  "Vi," sem rekel. "Pojdi poglej. Nimamo veliko časa."
  
  
  Šli smo na palubi. Na tako veliko ladjo, je bilo težko ugotoviti, kako priti na pomol. Odšla sva za približno dvajset minut, preden smo končno dosegli na zgornji potniški kabini.
  
  
  "Kje lahko najdemo mojster?" Mornar, ki jo vprašala.
  
  
  "Gospodar, gospod? To je nemogoče.'
  
  
  "On je čakal mene," sem rekel.
  
  
  Je obotavljal. "Morda se boste morali obrniti na steward."
  
  
  "K vragu z ego! Kje je prvi častnik?"
  
  
  "Ah, Gospod Ficuzza. Je treba na mostu.
  
  
  "Hvala," je rekel ji je, in mimmo hodil mimo njega na stopnicah, kjer je veriga je bila visi pred njimi. On je iztegnil roko.
  
  
  "Ti in gospa bi morala iti za vaše potovanje vodnik najprej, gospod."
  
  
  "Wada al diavolo!" je dejal Gina na glas. "Kaj tipkarska napaka!"
  
  
  Ona je poklical njega. Ay položil roko na ramo.
  
  
  "Poglej," je rekel mornar. "Bomo tja iščejo Gospod Ficuzza, z ali brez vašega podjetja. Lahko nas popelje k njemu?"
  
  
  Ozrl se je na moj mračni obraz, se za trenutek. "Super," je dejal. "Sledite mi."
  
  
  Je izdal lestve verige in smo mu sledili na mostu. Nas je prosil, naj počaka na hodniku, ko je šel na most. Je ujel pogled moških v bele uniforme, in čez nekaj trenutkov, eden od njih prišel ven okoli njih. To je bil Ficuzza je prvi častnik.
  
  
  "Ah, Gospod Carter in Miss Romano," je rekel z velikim nasmehom.
  
  
  Sem jo vprašala. "Kje je kapitan?"
  
  
  "Rekel je, da bi se vidimo kmalu."
  
  
  On je začelo skrbeti. A linija osebje častnik v Italiji, bi rekel, EMU, koliko našem kraju, v Rusiji je bila postavka za, tudi, če ga ni poznal podrobnosti.
  
  
  "Želimo, da se pogovorite z njim zdaj," sem rekel. "Moramo razpravo o zelo pomembno, žepni nož."
  
  
  "Ampak, Gospod Carter, kapetan je zelo zaposlen. On... "Prekleto krojač, Ficuzza," sem rekel. "Varnost ladje, ta in egos potnikov, so ogroženi. Čas teče ven.'
  
  
  Ozrl se je premišljen. Potem je rekel: "Sledite mi."
  
  
  Po kratkem sprehodu smo se znašli na vrata captain ' s kabino. Ficuzza potrkal. Ko smo slišali glas znotraj, Ficuzza odprl vrata in trije šli noter.
  
  
  Visok, maščobe človek s srebrno-sive lase sedel na leseno mizo. On je vstal in naju pozdravljali noisily po Ficuzza predstavil nas.
  
  
  On je dejal," Da oni dve padalcev! ", ki je bil podcenjevalnem. "Dramatičen način, da bi dobili na krovu, se vam ne zdi, Gospod Carter?"
  
  
  "Bojim se, da smo imeli izbire, Kapitan," sem rekel.
  
  
  "Prosim, sedite," je rekel, kar kaže na dveh stolih.
  
  
  Smo igrati to igro.
  
  
  "Vse prav," Bertholdi je dejal. "Moje podjetje ima me je obvestilo, da vas iščejo določene potnikov na mojo ladjo. Povej mi, Mr. Carter, zakaj ne more ta človek je treba aretirali, če pride na kopno, v New Yorku?"
  
  
  "Najprej," sem rekel, " ni dvoma, da je ta človek je v preobleki, zato moramo najti ga, preden smo prišli v New York. Drugič, nisem policaj, in tudi če bi bili, ta človek ne bi imeli levo morebitne priče živ. Torej, to ni samo preprosta naloga."
  
  
  "Da, seveda," je rekel kapitan. "Lahko vidim vaše izkaznice, Mr. Carter?"
  
  
  Njen emu pokazala svojo izkaznico.
  
  
  "Ah, Ameriške obveščevalne. In mlada dama?
  
  
  "Ona dela za nas," sem rekel.
  
  
  Nasmehnil se je zavestno. "Gospod Ficuzza vam bo pomagal, da ustreza vašim potrebam, Mr. Carter. Ne smete uporabljati strelnega orožja na ta ladja razen v samoobrambe, in jih morajo spoštovati zasebnost drugih mojih potnikov. Tudi, morate storiti vaše najboljše, ne opravka z njimi."
  
  
  On začel, da bi dobili jezen znova. ""Kapitan Bertholdi," sem rekel, " nisem pripravljen trditi. Predlagam vam, poslušaj, kaj imam povedati, preden se odločite, kaj mi bo in ne bo naredil."
  
  
  Bertholdi in Ficuzza pogledal na vsaki drugi indignantly. "Nimam ves dan, da se o tem pogovorite žepni nož, Mr. Carter," Bertholdi je rekel hladno. "Če imate kaj za povedati, prosimo, naj bo kratek."
  
  
  "Kapitan," sem rekel, " mi smo ne samo govoriti o tem človeku. Prepričani smo, da je prinesel zelo nevarno orožje, da ta ladja .
  
  
  'Orožje?'
  
  
  'Tako, da je glasovanje.'Njo,' pogledal odkrito na njega. - "Jedrsko orožje".
  
  
  Ego je oči nekoliko razširili.
  
  
  "Menimo, da je majhen atomsko bombo."
  
  
  Ficuzza rose iz njegovega stola. "Diavolo!
  
  
  Kapetan Bertholdi obraz pokazala pridihom šok, nato pa je hitro vrnil k svoji skeptičen pogled. "Kakšne dokaze imaš za to?"
  
  
  "Ne trdi dokazi," sem priznal. "Seznanil z imenom vaše ladje in veliko dodatnih informacij. Ampak skupaj vodijo do razumnega zaključka ." Ni bilo dolgo, globoko tišino. "Pa niste prepričani, če je bomba na mojo ladjo?"
  
  
  "To je več kot verjetno, Kapitan," sem rekel.
  
  
  "In želite iskati ladje za morebitno bomba?" "Kapitan," je dejal Ficuzza, " sem lahko dal nekaj moških na njej .
  
  
  "Potrebujemo vsaj ducat moških," sem rekel. "To je velika ladja, in čas, je prazna. Potrebujemo za začetek iskanja kabine vseh potnikov, ki igrajo to igro v Neaplju , ker sem prepričan, da je pravo ime osebe, iščemo, Juda, ni na potniških seznam. Seveda, imamo, da preverim."
  
  
  "Večina potnikov se vkrcali v Neaplju, Mr. Carter," je dejal kapitan. "Želite, da se moti in razburjen teh ljudi . Kot veste, imajo potniki določene pravice.
  
  
  In ena stvar, okoli njih je pravica do varnosti, na krovu ladje, ta, " sem rekel. Sem tudi prosite, da vam zaupa mi z iskalnikom, kot sem že izkušnje v take stvari. Nato ona bi radi, da bi to upočasnilo ladjo, tako da bomo lahko imeli več časa."
  
  
  Greste počasneje! Bertholdi vzkliknil indignantly. Nam ni mar. Se mora držati urnika. Moj potniki imajo tudi svoje urnike. Sploh ne vem, če je bomba na krovu. No, ladja ohranja običajni potovalni hitrosti.
  
  
  Kapetan!
  
  
  "In," je prekinil, " Gospod Ficuzza je zadolžen za iskanje. Boste dobili svoja naročila, Mr. Carter, drugače tam ne bo iskanje na vse. Je to jasno?"
  
  
  "To je že bolj jasno."
  
  
  Kapetan Bertholdi se je obrnil k Ficuzza. "Vzemite deset ljudi, in ti dve osebi in iskanje kabine. Začnite s tretjega razreda in šel od tam."
  
  
  "Kapitan,"sem rekel," ne verjamem, da Juda bo imela ničesar, ampak prvi razred kabini."
  
  
  "Ponavljam, Gospod Ficuzza, začeti z tretji razred," Bertoldi je dejal. "Če iskanje ne uspe tam, bomo videli, če bomo morali iskati druge dele ladje."
  
  
  Človek je neumnost je bilo neverjetno. Odločil se je, da žica ji na sedežu podjetja, ki je preprečevala polnem obsegu iskanja.
  
  
  "Zahvaljujemo se vam za vaše sodelovanje, Kapitan," sem rekla hladno in vstal.
  
  
  "Na uslugo, Gospod Carter," je dejal. "Še ena stvar, Gospod Ficuzza. Če so potniki, ki se nočejo iskati svoje kabine, ne vztrajajo. Pošlji ih mi in bom razložiti ."
  
  
  "Kapitan, nimamo časa za to ...
  
  
  "Lahko greš zdaj, Mr. Carter."
  
  
  Njen glared na njega. "Vse prav," sem rekel. Obrnil se je in odšel iz kabine z Gino, in Ficuzza so me.
  
  
  Ficuzza je bil veliko bolj dragoceno od svojega gospodarja. Hitro je ujel purser Fabrizio, in skupaj se zaokroži navzgor devet mornarji, ki so bili za iskanje z nami. Ona je želela, ni bilo tako veliko delo, tako da je lahko ravna po svoje.
  
  
  
  
  Bilo je napovedal, prek zvočnika, da vse tretji razred potnikov je bilo, da ostanejo v svoje kabine, po kosilu, da preverite njihove prtljage. Da bi bili še opozorilo, da Juda o tem, kaj se dogaja , vendar tam nisem zdi, da se vse razlog, da naša dejanja skrivnost. Smo porabili ves večer iskanje prtljage, vendar pa je mogoče najti nič. Če potnik ni bilo v kabini, iskanje ni bila opravljena v ukazni lastnika. Na srečo, večino potnikov, ki so bili tam. Smo se morali ustaviti ob polnoči, tudi na kapetan naročila.
  
  
  Po nekaj odpora, on nam je omogočilo, da iskanje strojnice, vendar smo našli nič.
  
  
  
  
  Naslednje jutro, skupino detektivov, vključno z Gino in mi, spočiti za nekaj časa. Imeli smo tudi, da to storite. Italijanski člani posadke so bili v nevarnosti, je zaspal, in smo bili tudi porabljena. Tik pred poldne, smo imeli hiter prigrizek in še naprej na naš način. Bila je prepričala Bertholdi, da gredo naravnost iz tretjega razreda, da prvi razred, tako da smo lahko zapustili začetku drugega razreda za zadnje. Iskanje še naprej ves dan. Večino potnikov so bili zelo prilagodljivi. Nekateri vztrajal na srečanje z kapetan, ampak na koncu dogovorili, da poiščete svoje stvari.
  
  
  Do konca drugi dan, imeli smo sestavili celoten seznam potnikov, vendar nismo mogli najti ničesar, da izgleda kot atomsko bombo, in nismo videli nikogar, ki je vsaj malo podoben Juda. Če je bil na krovu, je skrival tudi, ali ego obiskali samo okoli drugih enajst ljudi, ki opravljajo delo. Vendar smo bili še vedno praznih rok.
  
  
  Na tretji dan, smo vprašali Bertholdi, če bi mi iskanje posadke četrtine. Bil je besen. "Ali ni očitno, da zdaj ste se motili o bomba , Mr. Carter?"
  
  
  "Sploh ne," sem rekel. "In če ti ne bo dal dovoljenja za to preiskavo, bom žice ji svoj sedež. In potem bom tudi jaz stik Washington, ki bo nato obrnite vlada v Rime."
  
  
  Na ošabnost levo Bertholdi v obraz. "Je, da je grožnja, Mr. Carter?"
  
  
  "Lahko pokličete to tisto, kar želite, Kapitan. Jaz bom po svojih najboljših močeh, da iskanje ladje, ta. Gremo s polno hitrostjo do New Yorka, in ne bomo dobili tam do jutri . To mesto je dom deset milijonov ljudi. Če niste zaskrbljeni za svoje potnike, mislim, da o teh ljudeh. Če je atomsko bombo na letalu, ki se lahko zlahka raznese v vsakem trenutku, bi želeli, da so ta katastrofa na svojo vest? To je, če prideš ven živ, kar resno dvomim.
  
  
  Ficuzza je dejal tiho, " Kapitan, morda posadke ne moti, da se ta problem."
  
  
  Bertholdi vstala izza njegov stol in začel uživati. Ko se je obrnil k meni, njegov obraz je bil resen. "Vse prav, Mr. Carter," je dejal. "Lahko naredite svoje lastne raziskave. Ampak bom osebno spremstvo na moj funkcionarjev četrtine."
  
  
  "Kakor želite," sem rekel.
  
  
  Iskanje vlekla počasi, do poldneva. To prinesla nič in izzval jezni komentarji Master Bertholdi. Bil je še posebej jezen, ko smo na kratko obiskali ego je četrtine, kot tudi. Je vprašal. "Zdaj veš, ni bomba?"
  
  
  "Sem ji rekel. "Ne, zdaj hočem, da iskanje nadgradnje, vse do rešilne čolne."
  
  
  "Absurdno!" je muttered, ampak gremo naprej. Ficuzza pomagala nam za nekaj časa, in potem Gina in sem bila sama. Smo iskali kuhinje, shrambe, vse jame in vogali velike ladje, vendar brez uspeha.
  
  
  "Morda kapitan je pravica, Nick," Gina je dejal večerji, da je noč. "Morda ni bombo na letalu. Morda Juda zamudil svojo priložnost, saj letalske urnik spreminja."
  
  
  "Želim, da bi bilo res," sem rekel. "Res želim, Bertholdi, da je prav. Toda vem, da ji Juda, Gina." Njene obrvi brazdastim. "Tam mora biti mesta, da nismo iskali. Ali morda eden od naših sodelavcev naredil slabo delo. Ne vemo. In jutri bomo odpluli v New Yorku Harbor . Moram poslati Hawke sporočilo na radiu nocoj. '
  
  
  "Kaj praviš?"
  
  
  "To je samo, da nismo našli Juda in ego bomba. Hawk bo pomislite na nekaj.
  
  
  
  
  Njen spanec je nemiren. Ko sem se zbudil naslednje jutro pogledal Gina, ki je bil še vedno spi v drugem delu kabine , sem razmišljal o tem, kako blizu smo bili, da New York . Med zajtrkom, smo prejeli obvestilo, ki navaja, da je potovanje bi trajalo še tri ure.
  
  
  "Če ladja bo dovoljeno, da pristane?" Gina vprašal.
  
  
  "Če je tako, bo tudi letos odbor," sem odgovoril.
  
  
  Medtem ko so drugi potniki spakirala in pripravljeni, da se izkrcajo, je ostal v naši kabini z Gina. Približno deset ur sem šel v prvi razred krova, v upanju, da vidim nekoga, ki je videti kot Juda. Ob pol desetih celine je bil v očeh, in tik pred opoldne smo pristali v New Yorku Harbor. Večino potnikov so bili na krovu, ki pozabljajo na Manhattan skyline in Kip Svobode.
  
  
  Kot sem pričakoval, smo pozdravili. Obalne Straže ujel Leonardo na pristanišče in vprašal, Ego, da se ustavi. Kapitan je ubogal, vendar sem lahko videl kričanje ljutito na njegovi podrejeni. Kmalu po tem, ko opoldne, več Coast Guard vojake in častnike, letalo, ki ga spremlja več AX agenti, Župan New Yorka, in David Hawke.
  
  
  Kapetan Bertholdi prosil, da me je spoznal v svoji kabini. Dve višji Coast Guard častniki, Župan, Hawk, Ficuzza, Gina, in njo, bili naj bi šel tja. Hawkeye bit v ne sveti cigar kot ego obveščeni njen naše napake.
  
  
  "Ne verjamem, Juda je na krovu," je dejal. "In če je na krovu, da bomba je verjetno tam." Je poblisnil po Gina. "Ste najem lepe ženske, Nick," je dejal.
  
  
  Gina razume, kompliment, ne sarkazem. "E," je rekel in se nasmehnil.
  
  
  "Prego, David Hawke je dejal.
  
  
  Želela je smeh, a misel, da Juda potegnil vogalih usta navzdol.
  
  
  "Ste iskali celotno ladjo?" Hawk vprašal.
  
  
  "Vrha do dna," sem rekel. "Za Božjo voljo, smo celo pogledal v stranišča. Jaz samo ne vem, nič drugega."
  
  
  Nisem rekel ničesar. Sokol in Gina me je pogledal.
  
  
  "Kaj je to? Hawk vprašal.
  
  
  "Bil sem samo razmišljal o drugem kraju," sem rekel. "Povej Bertholdi bom tam."
  
  
  Sem hitela na purser 's mizo, se spomnimo, da je na začetku naše iskanje, purser je povedal mi je, o človek, ki je prišel do captain' desk govori o varnosti stvari . To so dragocene predmete. To je pomenilo, da je treba varno na krovu.
  
  
  "Da, Mr. Carter," Fabrizio rekel, ko ego vprašal o tem. "Imamo velik varno v naši pisarni. Ampak ne morem si predstavljajte, da je kaj na tem, da bi vas lahko zanimale.
  
  
  "Morda bi mi poglej," sem rekel. Fabrizio ni nagajati nas. On sploh ne moti, da prikliče master. Trenutkov, človek-velika varno je bila odprta. Je pokimal z glavo in mu sledili v notranjosti. Vsi smo pogledal. Veliki paket vsebuje srebro artefakt iz Španije. To je bil razočaranje.
  
  
  "Žal mi je, signor," Fabrizio, je dejal.
  
  
  "No, to je bila samo ideja."
  
  
  Sem zapustila svoj ego in je šla nazaj captain ' desk. Nekaj je gre skozi mojo glavo, vendar nisem mogel ugotoviti.
  
  
  Začeli so se v pisarni. Kapitan stroden nazaj na svoj stol. Vsi ostali sedel razen za Hawke, ki je stal v kotu s cigaro v kotu rta in njegov suhi veji prešli njegov prsni koš. Sem šel čez njega in mu segel v moji glavi, kar pomeni, da mi je spodletelo .
  
  
  "Ampak Gospod Carter je pogledal ta ladja gor in dol!" je dejal Bertholdi. "Če je bila taka stvar na krovu, on bi ga našel."
  
  
  "Oprostite, Kapitan," je rekel starejši od dveh Coast Guard častniki, a poročnik poveljnik. "Ne moremo dovoliti, da se ta ladja za enter New York Harbor, dokler bolj temeljita preiskava poteka."
  
  
  "Pravzaprav, "je župan strinjal," mi bi morali videti. Na milijone življenj, so na kocki ."
  
  
  Bertholdi glared na me, kot če je njen ego je vodil njo v to nerodno situacijo. "Boš," je prosil, " naj pusti moj potnikov tukaj na morje, medtem ko še vedno iščete mojo ladjo?"
  
  
  "Ne," Hawk je odgovoril v imenu Coast Guard častnik. Vsakdo ga je pogledal in ga. - "Mi smo boljši načrt, ki naredi veliko ljudi varnejše za potnike. Trenutno, ni bilo več trajekti, ki teče tukaj. Potnikov prenos teh trajekti brez prtljage in pojdite na vrata . Ti bo dobro poskrbljeno, medtem ko je ladja je iskal še enkrat. Ladja sama, se bo vrnil na odprto morje, in preiskava bo potekal moj mož in Poročnik Poveljnika moških pod mojo smer.
  
  
  "Nazaj na odprto morje!" je dejal Bertholdi v votlo ton. "Premikanje moje potnike?"
  
  
  "Mislim, da je to edina varna rešitev, Kapitan," Hawke je dejal. "S trajekti, ki bo tukaj kmalu," je poročnik poveljnik je dejal.
  
  
  "Toda vi nimate prav!" je vzkliknil Bertholdi. "To je zelo neumno."
  
  
  "Kapitan," Hawk je dejal icily,"to bi bilo neumno, da prezreti grožnjo."
  
  
  Kapetan Bertholdi propadel močno v stol. On stared na njegovih rokah. "Odlično," je dejal. "Ampak, če bomb ni na voljo, bo, gospodje, ona je zahtevala, naj povabi svoje podjetje, da protest ta nesrečni incident."
  
  
  "On bo treba zdraviti z vsem spoštovanjem," Hawk odgovorila. "Zdaj, Kapitan, mislim, da bi bolje obveščati potnike o tem, kaj se dogaja."
  
  
  Misel, da je bil vrtenjem okoli v moji glavi nenadoma je prevzel obliko. Čakal drugih moških, da zapustijo. Ko samo kapitan, Hawk, Gina, in ji je bilo še vedno v kabini, ona je vprašala: "Kapitan, je pa res, da potniki pridejo do vas, da oddate dragocenosti več kot določen znesek?"
  
  
  Bertholdi mi je dal kislo videz. Menim, da je meni, me je njegov osebni mučitelj. "Pravzaprav, Mr. Carter," je dejal .
  
  
  Sokol je pogledal v obraz, poskuša ugotoviti, kaj sem razmišljala.
  
  
  "Ali imate veliko takih zahtev med tem potovanju?"
  
  
  "Morda pet ali šest."
  
  
  "In potem ti ljudje pridejo do tega položaja, ne da?"
  
  
  "Da, Da, Da."
  
  
  "Kaj ste do, Nick?"
  
  
  "Jaz sem razmišljal, gospod," sem rekel. "Odin okoli teh potnikov je postavil precej velik paket v svoji omarici ?"
  
  
  "Da, v dell sama. Bilo je več Ihs."
  
  
  "In ste imeli, da pusti pri miru, okoli teh ljudi, samo v tem kabini, čeprav samo za kratek čas?"
  
  
  On me je pogledal čudno; potem sem videla, da se je spomnil nekaj. To je bilo prvič, a ferret ni govoril z njimi, ker sem ga spoznala , in je govoril z določeno količino strah v njegovem glasu. "Da, res je," je rekel počasi.
  
  
  "Kaj pa je izgledal? Hawk vprašal.
  
  
  "Imel je brado. Zelo čudno videti človeka. Zelo tanek obraz.
  
  
  'Juda! Sokol je zavpil.
  
  
  "Mislim, da je tako, je preveč," sem rekel. "In morda je spremenil svoje načrte, medtem ko v tej kabini. Lahko so nameravali postaviti bomb v velikem varnem, lahko pa so se odločili, ko je bil tukaj sam, da bi našli boljše mesto. Ali morda ni se želite prebuditi blagajnik je radovednost o njem."
  
  
  Bertholdi rummaged v stol, predal in izvlekel list papirja. On pogledal, Ne za trenutek. "Glas ego je ime," je dejal. "Benedikt Arnold." On je prvi razred kabini število dvanajst na palubi A."
  
  
  V tistem trenutku, župan se je pojavil na vratih s papirjem v roki in začuden izraz na njegovem obrazu.
  
  
  "Gospodje, če je bilo vse dvome o resnosti razmer, ih ble pojasniti zdaj."
  
  
  "Kaj je to? Hawk vprašal.
  
  
  "Moji pisarni, samo prejel to telegramom prek Rima," je rekla ostro.
  
  
  Hawk pobral kos papirja in ga prebere na glas:
  
  
  
  
  
  "Gospod Župan. Atomska bomba je bila dana na tak kraj, da vaše mesto lahko uničijo na dotik na gumb . Moraš verjemite nam, ko pravimo, da to ni šala. Kot dokazilo o tem, da smo šifra naše vžigalni mehanizem: HTX 312.
  
  
  Bomba bo eksplodirajo v 48 urah, če je vsota sto milijonov dolarjev v zlatih palic se ne plača. To je približno deset dolarjev, da živi v New Yorku. Prosimo, razmislite o tem zelo previdno. Obstaja zelo malo virov denarja, ki je na voljo. Boste prejeli drugo sporočilo z nadaljnjimi navodili v roku 24 ur.
  
  
  
  
  
  Hawk me je pogledal. "To je njemu," je dejal. Potem je vprašal: "ali si Lahko predstavljate, kaj bi lahko naredil s številkami milijonov dolarjev?"
  
  
  "Ali veste, kdo je poslal to e-pošto?" Župan je vprašal.
  
  
  "Moški smo iskali," Hawk odgovorila. "S telegramom je bil, da se poslana na enega od egos od sokrivcev v Rime , tako da to sovpada s prihodom Leonardo v New York."
  
  
  "Verjetno Farrelly," sem muttered.
  
  
  "Ravno nasprotno," je dejal kapitan. "Ne pove ničesar o Leonardo , pa nič."
  
  
  "Zaradi očitnih razlogov," Hawk muttered. "Očitno je, da ne želijo, da bi opozorili na to ladjo, Gospod Bertholdi."
  
  
  Ona opazila pogled v kapetan oči, če Hawk, naslovljeno pismo, da mu brez ego običajnih naslov. Ego, arogance je bil siten, ampak niti približno ni tako moteče, kot je ego je pripravljen, da mi pomaga. Zdaj pa Hawk je bil zadolžen, in Bertholdi je naročil od NJEGA, ali emu je všeč ali ne.
  
  
  "Bil sem obveščen, da predsednik in guverner prejela enako telegrams, "župan je rekel." Želijo nas, da skupaj dvigniti je potrebno denar. Ampak sto milijonov v zlato, moj Bog, kakšen bedak je ta?
  
  
  "Norec, da bi morali vzeti zelo resno, Gospod Župan - a psihopatske thug, ki je določena, da opravi svoje grožnje, če zlatih palic blago ni dostavljeno," sem rekel.
  
  
  "Absurdno, popolnoma absurdno," Bertholdi je dejal, mrk. "To je šala - slab Ameriški šala."
  
  
  "Jaz ne bi želel, da se smejal, če bombo odšel," Hawke je dejal. On craned njegovega vratu proti vrata in zaklical obalne Straže policist stoji zunaj.
  
  
  'Da, gospod? Poročnik poveljnik je dejal, ko je vstopil.
  
  
  "Mr. Carter in mu bo iskanje ta kabini. V tem času, vzemite adjutant in nekaj mojih častniki in videli, če lahko najdete Benedikt Arnold v kabini dvanajst na Krovu, A Je mogoče, da oseba. Ah, ja, Kapitan, "Hawk je dodal:" on bo oborožen in nevaren. Zato, prima potrebno vse možne ukrepe ." Častnik pokimal in se obrnil.
  
  
  "Bil je brada," je dejal kapitan. Stari belligerence je bila skoraj v celoti izginila, in njegov preperele obraz je bil nabran z skrbite linije. "In zelo, uh, suh obraz. Oh, in spomnim na eno stvar."
  
  
  'Kateri? Hawk udaril, skrbno po magistrski vsak cursive.
  
  
  "No, ne vem, če je to pomembno," Bertholdi obotavljal, " vendar me je prosil, če je mogoče dobiti za insulin na krovu letala. Njen sum je, da ima sladkorno bolezen.
  
  
  "Ni čudno zgleda tako slabo," sem rekla tiho, videli Juda je grozljivo profil, v mojih mislih oko. Hawk pokimal. "In Kapetan, boste poslali dva moja rudarski strokovnjaki tukaj za pripravo na vse nepredvidene okoliščine ? In nam sporočite, ko Arnold je najden."
  
  
  "To je vse prav," poročnik poveljnik je dejal. On je šel iz vsega kabini. Gina je sedela poleg mene, sukanje prsti med rudnik. "Kako vam lahko pomagam?" je vprašala.
  
  
  "Pojdi in so skodelica kave v preddverju," Hawk je dejal. "Ti si to zaslužijo."
  
  
  Gina se je nasmehnil in me zapustil kabini. Kapitan vljudno za njo. Končno, je začel pokazati nekaj spoštovanja. Ko Sokol in sem bil sam v kabini, se je obrnil k meni in se nasmehnil.
  
  
  "Ne morem storiti veliko, zunanja dela, Nick," je dejal, " in jaz samo ljubezen. Ali imate kakršne koli druge čarobni ideje?
  
  
  "Ne, gospod. Zdaj pa obrnimo to kabini znotraj navzven.
  
  
  In smo jo naredili. Vedel sem, da trajekti, ki so bili na poti in potnikov bo prišla na kopno kmalu, kar se počutim malo bolje. Ampak, če Juda je bil holding detonator, bombe, bi bil lahko prave, ki nam v vsakem trenutku.
  
  
  Smo rummaged skozi magistrski tabela, iskali kuhinjske omare, omare in iskali celotno kabino. Hawk utrujen hitro. Sedel je na stol v ozadju captain ' s mizo , in opazil curek krvi na čelu.
  
  
  "Jaz sem stara, Nick," je dejal. "Zdi se, prekleto, zamašen tukaj."
  
  
  "Imaš prav," sem rekel. Ozrl se je na stranski steni kabine, videl prezračevanje rešetko, in mislil.
  
  
  Sedel je poleg palice. To je bila dana v dokaj velika plošča, ki je nato priključen na groan z vijaki. Odin je po vijak je bil popustiti.
  
  
  Sem jo vprašala. "Ali imate kakšno nohte škarje?"
  
  
  "Da," je rekel, ko je dosegel v avto in mu mi škarje.
  
  
  Ko je videl, da sem začel odvijte vijake na plošči, je prišel mimo in je stal poleg mene z obrestmi. Delal sem mrzlično, in čeprav je plošča zaljubljen v enem kotu za nekaj časa , končno mi je uspelo pull off.
  
  
  Ogledali smo si v vodi in tam smo videli: tri-foot-dolgi snop zaviti v rjav papir. Ga napolni odprtino voda, in obstala z njenega konca na točki, kjer se voda ukrivljen in je šel vodoravno iz kabine.
  
  
  "Vzemite krojač," Hawk je dejal.
  
  
  On uporablja škarje za rezanje luknje v papir in pogledal na vsebino. To je bil boxed okoli lahkih kovin, verjetno vsem aluminij zlitine. Tam so bili mehanizmi zunaj, vključno miniaturni dolgega dosega, elektronski sprejemnik. Majhne rdeče svetlobe je bilo, brez dvoma, signalizacija, da je bomba je bila pripravljena, da eksplodirajo takoj.
  
  
  On recoiled.
  
  
  "Bom poklical rudarske strokovnjake," Hawk je dejal tiho. "Imam tudi nekdo, ki razume to."
  
  
  Sem jo vprašala. "Kaj delamo s potniki?"" "Če bi dobili off prvi?"
  
  
  Sokol je hladno oči zožil premišljeno. "Jaz ne mislim tako. V vsakem trenutku pa smo lahko obraz spopad z Juda. Poleg tega moramo sklepati, da je bomba lahko eksplodirajo, skoraj neposredno po naših nosov v manj kot minuti, in morda celo za drugega. Smo tik harbor. Če bombo ugasne tukaj, celine bo trpijo toliko škode, kot če bi bili na vrata . No, Nick, moramo poskusiti, da izklopite ego."
  
  
  Je pokimal, se določi, kot Sokol, prehiteti Juda. Odšel je iz kabine, da pridobi specialist. Je zaklenjena vrata za njim in pregledali grozljive snop znova.
  
  
  Rdeče saint še naprej sijaj menacingly, ki označuje strašno in rušilno moč bombo. Nato se je spraševal, če Juda bi res potisnite varovalko, gumb, tudi če je ubil njegov ego . Ta oseba, kot sem jo poznali iz preteklih izkušenj, je bil utelešenje zla. Morda, če je vedel, da smo imeli odkril bombo, je ne bi obotavljal, da opravlja svoje nečloveškega načrt, tudi če je ego eksploziji je bilo ubitih njega. Nismo mogli sprejeti vse možnosti, toliko je bilo gotovo, še posebej, ko smo bili mi, ki se ukvarjajo s človekom kot nepredvidljiv in duševno zvit kot Juda.
  
  
  Ona je predvidel grozno rezultat tega nočna mora-a gob oblaku širjenje skupnosti za atomsko zamere. Na milijone ljudi v štirideset in pet kilometrov polmer uničenje, bo umrl. Na tisoče bo umrl med sekundarno in terciarno shockwaves. In še več tisoč jih bo umrl, a počasi in strašno smrt zaradi sevanja.
  
  
  Moje misli so bile kmalu prekine z trkanje na vrata. On je šel do nje in jo vprašal, kdo je bil. Takoj, ko Hawk imenuje ego je ime, je odklenjena vrata in stopil vstran, da naj njega.
  
  
  On je sledil Kapitan Bertholdi in tri mračna prihodnost moških nisem vedel. "Pogled na to, Bertholdi," Hawk je dejal irritably, naveličani z magistrskim nezaupanje in pomanjkanje sočutja. Bertholdi obrnil bleda. Stal je tresenje, svoje pesti clenched v impotenten, bes.
  
  
  "In dobil od tod, gospod," Hawkeye udaril, kar pomeni, da je treba pospremil kapitana dan .
  
  
  Bertholdi Schell hodil gor na lesene stopnice, njegove oči čudno frank pred njim. Je zaklenjena vrata za njim in se obrnil nazaj, da Hawke in druge tri. "Gospod Gottlieb, Nick Carter," je dejal.
  
  
  Je segla v roke s tanko, wiry človek z rimless očala, stereotip znanstvenik. Sokol je pojasnil mi je, da je Gottlieb je izumil detonator, napravo, ki je omogočila Juda in njegovi tovariši, da ustvari bombo.
  
  
  Medtem, dve vžiga strokovnjaki, ki so bili zaposleni odstranjevanje embalaže iz bombo. "Da bi bilo grozno,... To bi bilo grozno, "Gottlieb muttered," če moje naprave so bile uporabljene na ta način."
  
  
  To, seveda, je bilo podcenjevanje. Gottlieb pridružil drugih dveh moških, sklonila bombo. "Ali ste prepričani, da je njega?" je vprašal Ego Hawk.
  
  
  Gottlieb pokimal. "Nobenega dvoma ni o tem. Oseba, ki je dal to skupaj je dobro pozna termonuklearne cepitve. Na žalost, smo razširili to znanje še dlje." Hawk me je pogledal, in njo, in grimaced. Gottlieb in dva moška, ki so bili očitno delajo na bombo. Rdeče-sveti srhljivo sijaj, ki je sijala iz ih obraze kot Gottlieb kliknili njegovega jezika in muttered k sebi. "Tukaj," je rekel končno. "Tam je glas žice tam. Ja, to je to. Ne, ne drugo.
  
  
  Smo gneča okoli vrata, groaning. Poskušal sem, da ne razmišljajo o tem, kaj bi se zgodilo, če bombo odšel zdaj, tudi če nisem čutil je. Ljudi, ki so delali na bombo je zdelo, da imam živce jekla. Hawk, šel do vrat in prosil, če Poročnik Poveljnik je poročal še. To ni bilo všeč.
  
  
  "Pa to stvar, na imajo moč, da so atribut za vas? Gottlieb vprašala.
  
  
  Govoril je počasi, ni videti v moji smeri, kot vsa njegova pozornost je usmerjena na harshness. "Jaz ne mislim tako. Od tu, bombe bo uničil vse, kar je v polmeru šestdeset, sedemdeset kilometrov." Je osredotočena na detonator mehanizem, nato pa je, kot če poudariti njegove misli, je dejal: "Mi, ki ne bo imel sam priložnost za nas."
  
  
  Vse, kar sem lahko naredil je bil shake moji glavi. Gottlieb, kot človek, ki se glasi: smrtonosno katekizem, še naprej, še naprej upoštevajte dela strokovnjakov: "Ampak prvi eksploziji, prvi šok valovi, ne bo konec zadeve. Padavine, valovi plime - sevanje bolezni in obliž prazno zemljišče, obliž iz mrtvega morja. Manhattan bo postala nevtralna cona, popolnoma neprimerna za bivanje v prihodnjih desetletjih ."
  
  
  Nisem vpraša jo še enkrat. Gottlieb mi je dal dovolj jamrati, da razmišljajo o tem.
  
  
  "Kako si? Hawk vprašal nervously, še vedno žvečilni na svoje stare cigar.
  
  
  Odin okoli moški obrnil obraz mu. "Smo drugo tvegano zadevo, gospod," je dejal. Znoj kapljalo iz čelo, da je njegov obraz.
  
  
  Sokol in sem se sklonila drugi, in gledal pozorno.
  
  
  Na eni točki, ko je mislil, da so skoraj končano, Gottlieb zakričala: "Ne, prekleto meri! Ni to ena!'
  
  
  Človek dela na napravi se je ustavil in leaned glavo proti steni. Njen, videl ego, rokah trese manj kot je zaprte oči in je globoko zajel sapo. Nato je segla v sebi, da bi dobili grip o sebi. Nadaljeval je z drugima dvema, in v manj kot desetih minutah, treh moških obrnil, mračna skladu zadovoljstva, ki tvorijo na svoje ustnice.
  
  
  "To se je zgodilo," Gottlieb je zašepetal. "Na neškodljiv bomba.
  
  
  Sokol in sem pogledal na vsaki drugi. On izdihanem. "Bilo je preveč za moje utrujeno telo," je dejal. Nagnil se je proti kapetan je za mizo in je globoko zajel sapo.
  
  
  On je vstal in se potrudil, da nasmeh.
  
  
  Hawk pobral novo cigaro, sveti in skrbno pihal iz kroga. Se je povečal za kabini strop, ko je pogledal odkrito na mene. "Zdaj, ko je to storjeno, Nick, obstaja samo ena stvar, levo, da ne."
  
  
  Je pokimal z njo. "Juda," sem rekel. "In če se lahko tako izrazim, gospod, bolje mrtev kot živ."
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Poglavje 11
  
  
  
  
  
  
  
  
  Potnik opozorila so bili takoj odpraviti, in Kapetan Bertholdi zahvalil nas, da je delo dobro opravljeno. Trajekti, ki je ravnokar prispel na ladji so bili poslani nazaj na zatožni klopi. Leonardo bo vstop v pristanišče nekaj ur prepozno.
  
  
  Kmalu po tem, ko bi bila izdana, poročnik poveljnik obalne Straže prispeli na most, kjer Hawk in sem šel, da se posvetuje kapitan. "Benedikt je bil nikjer mogoče najti," je poročnik poveljnik poročali, da Hawke. "Vaši ljudje so še vedno preiskuje, vendar pa se skriva ven in upa, da pobeg nas, ko so se drugi potniki pridejo na kopno."
  
  
  "To je v redu," Hawk je dejal sourly. "V zmedo potnikov trudijo, da bi dobili off, bo skoraj nemogoče za nas, da bi dobili dober pogled na vse. In seveda, on, lahko še vedno spremenite njegov videz znova."
  
  
  "Mislim, da lahko računamo na to," sem rekel.
  
  
  Ladja zasidrana na pet ur. New York Post, ki so že imeli posebno izdajo na ulici s krepko naslovi. A množica, gneča na Porta bar in okoli zapri; policija poskušal držati ih nazaj. Poročila in fotografi so, povsod.
  
  
  Hawk postavljeni uradniki na začetku in koncu prehode.
  
  
  "Od zdaj naprej, jaz bi raje naredili sami," Emu ji je povedal.
  
  
  "Vse prav," je dejal. "Bom jaz ostal na krovu, za nekaj časa, tako da boste vedeli, kje sem, če me boste potrebovali."
  
  
  Gina in sem zapustil ladje pred potniki disembarked. Ee je, da ji carinski stavbe in ji rekel, naj ostanem tam.
  
  
  To je kaotično iz pristanišče bar, in sem imel pesimistične občutek o iskanju Juda.
  
  
  "Ste prebivajo blizu, mar ne?"
  
  
  "Ne, jaz grem za iskanje po celotnem marina. Če bomo izgubili še enega, dobili sobo v Hilton Hotelu, in ostanite tam, dokler ne boste dobili obvestilo od mene."
  
  
  "V redu," je rekla, poljubi me na lice. 'Bodite previdni.'
  
  
  "Ne preveč.'
  
  
  
  
  Novinarji pomešano z radoveden okoli pristanišča vrstico, nato pa je policija morala zapustiti svoja prizadevanja, da vzdržuje red. Ustavil se je pri vhodu na prehod, kjer sta dve drugi AX agenti so bili tudi stoji. Ko so se ustavili potnikov z brado in je potekala ego tesen. Je hitro obrnili na njih in jim povedal, da so imeli napačne eno . Brado je bilo resnično.
  
  
  Samo po šest ur, človek, ki je pravkar stopil off krovu videl. Namesto da bi šli na carini, je šel na obeh koncih stavbe, kadar stražar bil nameščen na vratih. Najprej sem jo videl, ego, samo od zadaj. Je bil dobro oblečen, in Schell je bila knjigovodska sprehajalno palico. Ego je hoja je bila seznanjena. Pogledal je bliže in zagledal hairless strani, ki ima aktovko. To ni videti kot pravo usnje. In roko nisem ovinek okoli ročaj vrečke kot pravi strani bi. Tako kot ji je bil na tem, da bi mu sledili, se je obrnil svojo glavo, tako da je videl, Ego je obraz. Imel je brke in sončna očala, ampak ta lobanja je bila očitna. To je bil Juda. Ko me je videl, je hitela v nit stavb. Tam je bilo veliko ljudi med nami, in sem imel, da se premaknete skozi množico. Njegov napredek je bil počasen , in ko je minilo, Juda je bil že na vratih. Ko Wilhelmina potegnil ven in tekel, je bil videti podreti varnostnik in hoja skozi vrata v parkirišče.
  
  
  Ko je prišel za njo, in Juda izginil iz pogleda. Varnostnik, ki je skočil na noge, poskušali ustaviti mano, vendar sem zavpil, kdo sem in stekla skozi vrata. Ko je hodil po vrsti, od parkiranih avtomobilov , je videla taxi potegnite navzgor. Juda je gledala me je skozi zadnja okna.
  
  
  V Luger holstered mu je in tekel za motorno kolo, parkirano tam. Tam je bila skupina dolgodlaki mladih moških v bližini, in sem mislil, da motocikel je pripadal eni okoli njih. Sem ga pogledal in videl, da je ključna je bila v za vžig. Njo, skočil v sedlo. To je bil velik Honda zasnovan za avtocesti, in motor je privlačen zvok. "Pozdravljeni!" Eden od mladih moških je tulil okoli njih.
  
  
  "Jaz bom samo sposoditi ego za nekaj časa!" je zavpil ji v revmatizmu. Sem poletela in tekel za taksi.
  
  
  Ko sem ga potegnil ven, na ulico, taksi samo obrnil v levo, dve ulici stran. Sem se peljal jo skozi promet. Začel sem mimo taksi in mislil sem, da bi ulova Ego na semaforju. Nato avto začne skozi krasny Bryliv. Juda bodisi dal voznik veliko denarja ali dal pištolo na glav ' egos. Deset minut kasneje smo bili na avtocesti, ki vodi na Mednarodnem Letališču JFK, NY . Na avtocesti, taksi potegnil stran od mene, ampak sem mislil, da sem prišel na pravo mesto. Jaz nisem razumel, kako Juda bi lahko prišel na letalo brez Ego dohiteva z njim na letališču.
  
  
  Ona je bilo narobe. Kot sem izklopljen avtocesti v smeri železniške postaje in se potrudil, da zaprete razdalja med mano in taksi , sem bil potegnil ven na olje, namočeno kažipoti in biker zdrsnila iz odkrito pred mano.
  
  
  Na srečo za njo, sem pristal na nasip poraščena z visoko grmovje, in vse, kar sem imela so odrgnine, modrice, in raztrgani obleki. Vendar je kolo ni mogel več uporabljati. Odločil sem se za plačilo odškodnine lastniku kasneje in šel naravnost na letališče. Ona je bila ustavljena z vse mimo avtomobilov, vendar jih ni več vzel hitchhikers .
  
  
  Končno, tovornjak pobral mi gor in smo prispeli na letališče vsaj 45 minut po Juda .
  
  
  A ovinka je pokazala, da deset tujih leti so bile pripravljene za odhod zvečer. Eden od njih je bil na Pan Am tekmi v Rimu. Da, človek, ki je preveriti, ali v zadnjem trenutku. A G. Benedikt.
  
  
  Sem jo vprašala. "Lahko jaz še vedno se ji z njim?"
  
  
  Človek obrnil, da preverite urnik letenja, nato je pogledal na uro. "Ne," je dejal.
  
  
  Letalo v levo pred desetimi minutami. Rivne regiji na čas, v skladu z urnikom.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Poglavje 12
  
  
  
  
  
  
  
  
  Jasno je bilo, da je Juda, ki bi letel nazaj v Rim, brez odlašanja. Tam bi bil blizu svojega sedeža in Farrelly in njegova banda. Je verjetno niste vedeli, da smo odkrili ego podzemni kompleks v Siciliji.
  
  
  Nisem dopusta za Rimu, vse do naslednjega jutra. Ampak v eni uri in pol je bil na letalo za London in nato izlet v Rim, zato smo domnevali, da pridejo za zajtrk, kot eno uro kasneje, potem Juda pristanek .
  
  
  Ona je dobila klic iz Gine in vzel taksi od Hilton na letalo, ko sem kupil te vstopnice. Njen hotel želela, da bi bil z menoj, ker je vedela, Giovanni Farrelli tako dobro. Ko Hawke imenovala in se opravičil za izgubljene Juda , "je dejal," Dobro, ga bom enostavno, da bi našli v Rime. Vendar ne pozabite, če uide, je še vedno na detonator."
  
  
  "Če se je obrnete na policijo, v Rime ali Interpol, tako da lahko poskusite izbral ga gor, ko je deželah?"
  
  
  "Ne," Hawk je dejal. Tam je bil, da je težko, hladno in zvok v njegovem glasu, ki ga včasih uporablja. "Če policija ujeti ego, ne veš, kaj se lahko zgodi. Nick, ne želim videti ego mrtvih, kot ste predlagali.
  
  
  Nisem bil presenečen, da slišim, da je.
  
  
  Ko smo poletela, Gina in sem bila popolnoma izčrpana in je spala večino poti. Nisem dobil veliko spanja, vendar sem bila spočita dovolj, da še naprej na moj način. Gina spal kot dojenček.
  
  
  V Londonu, smo bili sposobni prenesti hitro in enostavno in prispel v Rim samo po osem ur. To je bilo jasno, sončno jutro. Dal sem taxi voznika naslov apartma Gina je dal meni. Farrelly prinesel svoje ženske tam, in Gina je dejal, da včasih uporablja svoj ego, da izpolnjujejo druge šefov podzemlja. Policija ni poznal apartma je obstajal, vendar sem mislil, Juda ni . Če je imel imenuje Farrelli takoj po pristanku , Emu, bi bil povedal je, da ni varno iti na Siciliji . Na ta način, se lahko odloči, da se ta apartma je bil najbolj varen kraj, in to je bil verjetno je, da bodo dosegali tam razpravljali o nadaljnjih načrtih .
  
  
  Skoraj eno uro kasneje, po pristanku, smo se ustavili pred stanovanjske stavbe. Smo bili o tem, da vnesete, ko sem slišal nemire za vogalom.
  
  
  "Še vedno stojijo tukaj," Gineh ji je povedal.
  
  
  Stekel sem gor v kotu hiše in videla dva moška, ki pridejo na pločniku in se sprehodite do srebrna Lancia parkiran čez cesto. Eden je bil, ki je obdana z visokimi, mehek Farrelly, in drugi je bil Juda, ki je izgledal, kot so Smrt v svojo obleko . Bil je unmasked, vendar še vedno topne s sprehajalno palico.
  
  
  Odločil sem se, da stavke desno stran. Wilhelmina potegnil ven. "Dovolj," sem zavpil. "Rim je vaša zadnja postaja."
  
  
  On se odzvali na dveh nogah hitreje, kot je mislil. Ko je bil posnet, je stekel do avtomobila. Wilhelmina odpustili, vendar sem zamudil, in Gawk izkopali v kamenja takoj za njim. Jaz strel mu še enkrat, mu je udaril na odbijač, in je izginil za avto.
  
  
  'To prekleto! Sem muttered.
  
  
  Nato Farrelly odpustili. Gawk odletela iz sosednje hiše. Bil sem prisiljen, da se skriti, ko je streljal še enkrat, in čutil sem zabodel rane na zunaj moje levo roko. Sem jo videl na drugi strani avtomobila, ko so se vrata odprla, vendar sem bil preveč zaposlen, da poskuša obdržati Farrelly iz hitting mene .
  
  
  Nenadoma je zaslišal Gina je krik. Kričala je. "On je strah, streljanje!"
  
  
  Gledal Farrelly se obrnejo na Gina, njen, je spomnil, da je bil ego ljubimec. Ko jo je zagledal, je bil trenutno je napolnjena z jezo. Vzel je cilj in streljal na zapri. Gawk je minilo mimmo ne za nekaj centimetrov.
  
  
  Se je vrnil ogenj. Moj prvi strel zadel steni ob Farrelly; moj drugi hit emu v vratu. Je trznil convulsively in znižal na pločniku.
  
  
  Dve krogle whizzed mimo moje noge od zadaj avto. Trenutek kasneje, motor je tulil in Juda pospešiti stran navzdol na ozko ulico. Jaz strel ji v avto, ampak sem le uspelo prebiti v zadnje okno.
  
  
  'Si v redu? Jinwoo vprašala.
  
  
  'Da.'
  
  
  Pojdite v vaše stanovanje in tam ostanejo, " sem rekel. "Jaz bom prišel, se vidimo kasneje."
  
  
  Ona je odgovorila, vendar sem bil že teče, da Alfa Romeo 2000, ki je parkirano na isti pločniku. Ni bilo zaklenjeno. So prinesli motor z vžigom žice, ji je skočila v avto in odhiteli po Juda.
  
  
  Dveh blokov kasneje, njen ego videl. On je odpeljal tri pred bloki od mene in swerved naravnost naprej, poskuša znebiti mene. Njo, ki gre skozi znaki z lepo zdrsne na zadnje kolo in vriska gum . Pred menoj, Juda se obrnil levo v majhni ulici, ki je vodila neposredno v industrijskem območju. V petih minutah, smo začuden pol ducata pešcev in skoraj zaletelo dva avtomobila. Vendar Juda ni upočasni, in niti ni njen. Če smo bili na avtocesti, Alfa bi ujel z njim , ampak s tem načinom vožnje, hitrost avtomobilov je bila skoraj enaka, in Juda spoznali to.
  
  
  Po še pet minut, Juda je prevzel pobudo in izgubil njegov ego. Ko pa se je obrnil kotu skladišča, je videl avto na asfalt s odprtih vrat. V luger screeched ustavi, je skočil ven, in potegnil gor. Juda bilo nikjer videti. Ozrl se je na skladiščih in se spraševal, če bi on šel tja. Njen koša zdrsnila proti njemu, kot je moj oči je padel na pokrov jaškov. Tam ni bilo nič nenavadnega, o tem, razen, da je bila nekoliko nagnjena. Odprl ga je, hodil več, da je, in pogledal na pokrov previdno . Platišča pustila svoj pečat v blatne ulice. Nagnil navzdol in poslušal. A muffled shaggy glas njo. Nedvomno je bilo shaggy Juda.
  
  
  Kljub sebi, je občudoval njen ego za njo zvit. Kljub njegovo slabo zdravje in umetne roke, človek je bil tako pameten, kot pregovorno fox. Hitro sem odprl trapdoor in znižati sam dokler moji škornji dotaknil tretje prečko kovinskih stopnicah v sobo. Oster smrad dvignilo okoli mene. Take pare, zaradi česar je težko dihati, globlje se spustil v jamo, temnejša je postalo. V temi pod mano, sem slišal tučnjava podgan. Če Juda pobegnil z izkoriščanjem velika podzemna mreže poti in prehodi, ki sestavljajo Rima je kanalizacijski sistem, tam je dobra priložnost, jaz bi nikoli našli ego znova.
  
  
  In to je bila zadnja stvar, ki jo je želela.
  
  
  On eluded me na Niagarskih Slapov. Ampak zdaj je ne bi me ne, zdaj, da je bilo samo med dvema od nas moških. Se je povečala svojo hitrost in hitro spustil v sluzi, ki pokriva kovinske stopnice.
  
  
  Ko je končno dosegla dno, je prišel čez ozke kamnite greben. Tokov umazana in fetid vodo počasi gurgled nad staro kamen. Smrad je neznosen, in zrak je bil komaj dihanje.
  
  
  Rahel krog svetlobe, ki pada od ulice nad mano mi je dal nekaj idejo. Stal je še vedno in poslušali v igrišču-črne sence. Potem sem slišal, da še enkrat, zvok hitela stopinjah izrazil v temi, mogoče sto metrov na moji desni.
  
  
  Wilhelmina je bil v moji roki. Njen lowly stooped in sledili Juda v temačne teme.
  
  
  Toplo, kosmat stvar brušena moje noge. Sem skoraj zakričala na zastavo dovoljenje za izvajanje, vendar sem muffled zvok, kot podgana letel mimmo me, squeaking, in tekel dol po ozki greben. Je bilo težko držati tempo, še posebej, ker greben je bil vedno spolzkih in mokrih zaradi vzreditelju plasti stare, preperele kamnine.
  
  
  Velike, očes žuželke obesite nizkim stropom. Jaz ne bi bil presenečen, če sem videl netopirji, preveč . Sluz kapljalo povsod, v zraku, ki je bila ovira in zatiralski. Ampak ne pol tako stresno kot Juda.
  
  
  Je osredotočena na svoje izginja stopinjah. Nekaj glinted v mraku pred menoj. Njen privila do jaukati, in je imel njen dih. Potem pa Juda hitela naprej, in je nato z Wilhelmina v roki.
  
  
  Kot ona obrnili vogala, me je nenadoma prisiljen, da se potopite, in je skoraj izgubila ravnotežje in padla v kanalizacijo. Gawk whistled visoko nad mano, in sem slišal Juda šepanje znova. On mu sledili v manjših kanalizacijskih cevi, temen hodnik precej ožji od prvega.
  
  
  Obrnil se je v kotu spet našla, je cilj, in streljal. Gawk hit temelj in odbijanje off. Sem zamudil in tekel po Juda, preden je lahko dobili preveč daleč pred menoj .
  
  
  To je bil klasičen mačka in miške igro. Se je odzvala na vsako ego premakniti z enako gambit. Vendar, ko sem se obrnil kotu, je bil nikjer mogoče najti. To odpadne vode območje ni bila več v uporabi. Bilo je suho in skoraj brez vonja. To me je presenetil na prvi. Vendar je bila kmalu odkril razlog, zakaj Juda izbral ta prehod, pod cesto. Videl luknjo v groan, ki je bil zdaj pokriti z kositrne plošče. To je bil surogat trapdoor. Ustavil se je, poslušal, in slišal hrup na drugi strani vrata. Nato sončnem zahodu.
  
  
  Zdaj je lahko stojijo pokonci. Se je znašel v predoru steljo z neželeno in različnih kamnin. Medtem ko je njegov stal, njen slišal zvok v daljavi. Očitno, Juda vedeli, ta izhod iz kanalizacije in se odločil, da jo uporabite, da bi dobili znebiti od mene. Ona kmalu ugotovil, kako je nameraval storiti. Sergej se je pojavil pred mano, in sem videl Juda v silhueto. On strel me dvakrat. Ena gawk skoraj prebili moj rokav. Zdaj prostovoljno postal bolj nevaren, ker je tema.
  
  
  Hodil je čez osvetljeno odpiranje. Ko je dosegel to, je videl, da je predor led majhno sobo, kjer je žarnica, je bil visi. Pogledal sem okoli. Zdaj je vedel, kje smo bili. Kosti okoli petdeset moških je ležala v groaning nišo, njihove lobanje kopičijo na vrhu njimi, in so stared me grimly. Juda me je, da je katakombe, predore pod mestom, kjer prvi Kristjani hid iz svoje mučiteljem. Njen zaključek je bil, da mora biti katakombe Sv Callixtus, najbolj znan od vseh Rimske katakombe. Čeprav je bila posvetitev, teh krajih niso bili na turističnih seznam.
  
  
  Hodil je po sobi in ji sledi Juda. Bilo je popolnoma temno znova, čeprav je bilo žarnice visi tukaj in tam . Sem slišal Juda zadihan zdaj, dokazuje, da je bil že šibkejši. Izračunal, da je bil precej časa, odkar je ferret je dal emu je vbrizgavanje insulina, in da chase je moten ego je presnovo. On ne bi trajala zelo dolgo. Ampak nisem hotel, mu priti do točke, kjer bi lahko zmešamo s turisti . Tempo izbral njen up.
  
  
  Kmalu je stopil v drugo sobo z enako razsvetljava kot prvi. Judom nisem videl, tako da je odvihrala v sobo. Tako kot v prvi sobi, je bilo na kupe kosti in lobanje na police v stenah. On je bil do polovice po sobi, ko je slišal, težko dihanje, da je njegova pravica.
  
  
  Obrnil se je hitro. Juda leaned proti kupu, suhe, krhke kosti. Ego je bil v obraz ashen in prepoten. Človek je bil kože in kosti , in njegove lobanje pogledal več kot lobanje na policah od cilja, ki živijo človeka. Je uporabil, da je grd človek, ampak zdaj je postal frighteningly groteskno.
  
  
  Njegovo dihanje je bila nepravilna, piskanje. Tam je bila plast pene na njegovi spodnji ustnici. Je držal skrajšana Smith & Wesson revolver .44 Magnum. Če je udaril me je, da bi zelo hitro se pridružijo ostalim ostaja v katakombe.
  
  
  Smejal se je hoarsely, kot je menila, je njegov naslednji korak. Smeh pade iz njega, kot kamenčkov na oknu podokno; v protetiki pomahal nasveti svoj ego, tresenje prstov uncertainly. Desno roko držal revolver je bila gladka in voščene .
  
  
  "Zdaj lahko končno ubil, Carter," je croaked.
  
  
  Sem goloba na tla in pristala med kostmi, ki sem se počutil razpoko pod mano. Juda je revolver lajal in neodgovorjenih Parizu. On je vstal in cilj emu je luger na njenih prsih. Moj prst priviti na sprožilec, vendar to ni ogenj.
  
  
  Juda se je znižal revolver v naročju in je padla med kostmi. Ego je bil v obraz contorted, njegove oči steklom. Za trenutek je težko dihanje zdelo zelo glasno, in nenadoma ustavil. Ego je telo tensed, in revolver padel čez ego roko. Nato ego cilj zadeli steni-ego, oči so bile široko odprte, v diabetično komo.
  
  
  Sem vstal in šel nad njim. V trenutku, njen sklonila njega, njegovo telo trznil nasilno in zamrznila. Njen ego je impulz. Ni bilo impulz.
  
  
  On je vstal, holstered v luger ,in pogledal dol na golo okostje. Juda je bil mrtev, njegova jedrske detonator je varno, in je hrepenel po soncu.
  
  
  Zapustil telo tam, in šel skozi bolje osvetljen tunel za vhod v katakombe. Juda morda ne bo našel, dokler je bil videti kot druge okostnjaki v teh tunelih. Če ego ni bilo ugotovljeno, pred švedski ego razpadlo stran, ego bi lahko bil videti kot ostanki zgodnje Krščanske. Tako kot je bil absorbira temno humor, misli, da je prišel v skupino turistov postavka za izhod.
  
  
  Italijanski vodnik me je pogledal. Je rekel. "Pridi!' - Morate ostati z družbo, signor! To je skoraj konec."
  
  
  Njo, ki se jim je pridružila, in hodil proti svetlobi, ki je pred nami. "Preprosto," sem ji rekel vodnik. "Sem bil prestavljen zaradi precej grozljivo scene."
  
  
  Je zarežal. "Najhujše še ni prišel, signor."
  
  
  Njo, razmišljanje o letih in naloge sem še vedno imel storiti, če sem se hrani z življenjem. "Upam, da niste povezani z prerok Nostradamus," sem rekel.
  
  
  Ni se zdi, da razumejo šala.
  
  
  Vendar mi ni vseeno. Ena stvar je gotova: Juda je bil mrtev. Nihče ni vedel, kaj je čakal me je naprej. Torej, namesto da razmišljate o prihodnosti, se je vrnil v sedanjost, tukaj in zdaj. In potem njen, pomislil, da je Gina, in začel nasmeh. Najboljši grin si lahko predstavljate.
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  O knjigi:
  
  
  
  
  
  Kako je to mogoče? Nick Carter, je nenadoma prisiljen skriti dokument v Vatikanski Muzej v rutinsko delo . Naključno Etruščanske vaza je zdelo primerno za ta namen.
  
  
  Vendar to ni bilo o Carter ' s Nike in ego dejavnosti, kot se je izkazalo kasneje, ko je Carter poskušali poiskati dokument. Ker v tistem trenutku, je bil nepričakovano priča zelo profesionalna umetnost kraje.
  
  
  In kot umetniški zakladi, vključno z Etruščanske vazi, je izginila ena skozi okno , Carter pogledal odkrito v obraz njegov dolgoletni sovražnik, Juda.
  
  
  Juda je bil sposoben narediti več, s tem dokumentu, kot Sokol in Carter bi mogel predstavljati v svojih najhujših sanjah ...
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Cobra Znak
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  Cobra Znak
  
  
  prevedel Lev Shklovsky
  
  
  posvečen spominu na umrlega sina Antona.
  
  
  Glavni znaki:
  
  
  NICK CARTER
  
  
  naziv N3 agent AX
  
  
  "SHIVA"
  
  
  Vodja organizacije Cobra
  
  
  ASHOK ANAND
  
  
  Indijski agent tajne Službe
  
  
  PURAN DASS
  
  
  vodja Indijskega tajne Službe
  
  
  NIRAD in RANJIT
  
  
  člani organizacije Cobra
  
  
  REEVA SINGH
  
  
  shiva je vnukinja
  
  
  
  1
  
  
  Je zvita v naročju, mehke in krhke, in za trenutek popolnoma zadovoljni. Njeno redko zdravilno izkušnja je bila z žensko, kot je Reeva. Sence igral v vsej njeni zlati kože in črne lase, in za trenutek sem mislil, da je bil holding sanje. V sobi je bilo temno, in Pevec je znižala. In k sreči, hotel je klimatska naprava sistem za vzorčenje zraka iz nočna toplota New Delhiju.
  
  
  "Nisi mi povedal, zakaj," Reeva je zašepetal. Njene mehke, tople ustnice nežno brušena globel med mojega vratu in ramen, so njene prsi pritisniti proti mojo roko.
  
  
  Njen obrnil njen obraz in pogledala na linijo, ki ji debelušen ustnice. Naslednji, Lobka je bil mrk, z trmast izraz ženska, ki se uporablja za pridobivanje vse, kar ona želi... je ženska, ki je bil angažiran je bil še otrok. "Kaj, Reva?" Vprašal sem, teče mojega prsta nad žametno kožo njenega življenja.
  
  
  "Zakaj ste prišli sem, Nick?" Potegnil nazaj, spustite glavo na blazino. Njene dolge črne lase oblikovana fan na bele tkanine, na blazino, kot halo, ki si je uokvirjena njen obraz z odlično funkcij... obraz, ki v tistem trenutku odraža notranjo tesnobo in nerazumljivo dvomov.
  
  
  — Povedal sem vam, " sem rekel, poskuša zvok bolnika in prepričljivo. "Moje podjetje me je poslal, da se pogajajo o nakupih. Tkanin, svile, brocades... besede, vse. Vse, ki stane manj v tej državi, kot kjerkoli drugje.
  
  
  Seveda, on je lagal, da je njen. Seveda, on ni mogel povedati Reeva, kdo je bila. Kakorkoli že, kakšna je razlika? Ni bilo nobenega razloga, da gre dekle, opekline moj pokrov, in razkrivajo, hej, da ji je bilo ime Nick Carter, je AX agent trenutno na misiji v New Delhiju.
  
  
  Zgodaj zjutraj istega večera je prišel v Zrak-Indija let. In zadnja oseba, sem pričakoval, da izpolnjujejo je bila ženska, kot Reeva, možni spremljevalec, ki ni človek, lahko zanesem. Ona je sedela v hotelu, bar, ko se je vrnila iz kopanje v bazenu. Njen popoln slika bil zavit v modri in srebrni sari, ki smo čutiti tudi takojšen fizično privlačnost na prvi pogled. Nato eno besedo led na drugo, in skoraj brez zavedali, da sem jo povabila na večerjo.
  
  
  Šli smo v francoski restavraciji v Chanakyapuri, rdeča in črna oaza sredi zamašen mesto. To je bila priložnost privabiti njo in ji da preživijo noč skupaj.
  
  
  Kot se je izkazalo, nisem imela, da poskusite preveč težko, da ji.
  
  
  Njene oči, kot sijoči in čutna kot njeni lasje, je jasno govoril. Seveda, tam so vprašanja in besedne igre... običajna praksa v umetnosti zapeljevanja. Uvod v noč ljubezni in strasti.
  
  
  
  Ni treba posebej poudarjati, New Delhi je pomenilo veliko več, da me (in AX) kot Rewa Singh. On pa je bilo poslanih v Indijo z Hawke, in čeprav se mu je zdelo, da je obupan ideja, da je nemogoče, da bi prepričali starec. "Vendar nimamo niti najmanjšega dokaza, da je to človek obstaja!" Poudaril sem.
  
  
  "Vse več razloga, da bi šel tja, Nick," Hawke je dejal z sarkastičen smeh. "Nemiri in izgredi so dokaz, niso?" Calcutta dvorana je v stanju pol-anarhija. In, ki so posredovale upornikov z orožjem? Strelivo, ki ne raste na drevesih, če smo natančni.
  
  
  "To je notranja varnostna vprašanja Indijski vladi," sem rekel.
  
  
  "Pravzaprav. Absolutno fantastično. Popolnoma se strinjam z njo. Dejansko, če je bil samo izgredi in nemiri, to ne bi bilo poslanstvo, Nick.
  
  
  "Kaj potem?"
  
  
  "Poglej na to. Podal mi je prepognjen list papirja. "To vam bo povedal več o naših skrivnostni človek, Gospod 'Shiva'.".. morda z nekaj nejasna namig, da drugi, ki dejansko obstaja. Grenak dim iz svoje cigare spali moje nosnice, in sem se preselil na skrajni stol če želite prebrati dokument.
  
  
  Po branju članka, sem imel precej dobro predstavo o tem, kaj Hawk ne.
  
  
  Šef je pripomnil z zarežal. "Kot lahko vidite, to je umazane posle, se ne strinjate?
  
  
  "Rekel bi, da nemoralno.
  
  
  "Dobro je dejal, Nick. Naš človek je, da bo ladja deset milijonov dolarjev, ' vredno raw heroina v zda. Ampak kot ste videli, to ni najbolj moteč element. Če je bil samo droge, jaz bi se imenuje nekoga drugega. Ampak, ko gre za mednarodni diplomaciji... in miru v svetu... potem pa sem le, da zaupajo to nalogo za vas.
  
  
  Je pokimal, ne da bi odprli rta.
  
  
  Dokument, ki ga je pravkar bral, je bil iz Ovalni Pisarni. To je nemogoče iti višje. On je bil, ki se nanašajo na nekaj, kar sem jih brali v časopisih, na dogodku, ki smo bi nikoli mislil, da bi povezane da AX, kaj šele mojem delu.
  
  
  Nekdo poklical Sovjetskega veleposlaništva v Washingtonu, ki trdijo, da je Predsednik Združenih držav amerike. Glas je bil popolnoma simulira. Je morda šala, ampak besede, ki niso bili nedolžni sploh. S "predsednik", ki ga izda grožnje vnetni narave, z grožnjami, ki pozvani, Sovjetski veleposlanik v naglici, s poročilom, da je Moskva.
  
  
  Sčasoma, nesporazum je bil rešen, in Belo Hišo, izdane številne opravičujem. To bi bilo konec, vendar bi bilo nadaljevanje, namesto. Prvi sekretar Centralnega Komiteja na KPSZ, glavni politični slika Sovjetske zveze, je govoril s predsednikom na "hotline". Samo ni bil prvi sekretar na vse. Da ti povem resnico, nihče v Washington ali Moskva vedel, kdo je bil posnemajo ruski glas. Izmenjava besed je bilo daleč od prijazen in poziv predsednika, da razpis za izredna seja Nacionalnega Varnostnega Sveta.
  
  
  Vse je bilo jasno, še enkrat... a ne za dolgo. So ferret, manj kot pred dvema tednoma, je imelo niz podobnih incidentov; izmenjava grožnje in žalitve med Indijo in Pakistanom, med Izraelom in Egiptom, med Komunistično Kitajsko in Japonsko. Vsakič, glas diplomat je bil popolnoma posnemati, kar je privedlo do obilja jezen grožnjami in proti grožnjam.
  
  
  Na svetu je na robu jedrske vojne. Zdaj, glede na Beli Hiši dokument, nekdo poskuša metati vse nas v brezno. "Torej mislite, da je ta skrivnostna "nekdo", ki sebe imenuje Shiva je možganov za organizacijo, ki se imenuje Cobra, in da je odgovoren za to, kar se dogaja..."
  
  
  "Mogoče, Nick. Pod pogojem, da Shiva je oseba in ne kaj drugega, " Šef pojasniti. "Vemo, za dejstvo, da Cobra obstaja. In smo precej prepričani, da je z orožjem in mamili organizacije. Ampak to je nič v primerjavi s tem, " je pojasnil nervously, tapnete dokument, on bi samo končal gledaš. "Ali je to Shiva resnično osebo?" Ali je pokrov za nekaj čudnih mednarodna organizacija, ki daje naročila, da Cobra? Glasovanje kaj moramo izvedeti... v najkrajšem možnem času, mi lahko dodamo.
  
  
  "Torej mislite, da če Shiva je človek, on je dejansko posnema glasove?"
  
  
  Hawk pokimal wearily.
  
  
  "Pa ti sploh ne veš, če Shiva obstaja."
  
  
  "Bull' s-eye."
  
  
  - Tako mu je, da bi našli osebo, ki je nihče ni videl, ki lahko posnemajo glas nekaj znakov, kot je lahko... Če misliš, da bi morala začeti?
  
  
  "Saj ne kličem Borec 3 za nič, Carter.
  
  
  Ni bilo revmatizem, ona bi upal. Ampak kot sem rekel, včasih je nemogoče, da se pogaja z nekom, kot Sokol. Zato sem moral iti po vsem svetu in prosi za nekoga ali nekaj, ki se imenuje sam Shiva.
  
  
  Ona ve, da je to psevdonim, in nato študij dokumentov doma. V resnici, Shiva je Hindujski bog splošno znan kot Uničevalec. Vojne, lakota in smrt... te nesreče so bili ego je absolutna in nesporno oblast, pod ego nadzora in oblasti. Ampak ni bilo več; knjige prebral vsebuje ilustracije in fotografije kipi prikazuje Shiva krasi kače. To niso običajne kače, vendar cobras, smrtonosna Indijski vipers.
  
  
  In tako sem imel, da sledite poti, ki se je zdelo, neobstoječa in nemogoče... kako count zrna peska na bregovih reke Ganges!
  
  
  Ampak, če Shiva je izmišljotina, da nekdo, ki je zvit domišljijo, potem Reeva Singh zagotovo ni bilo. Dekle je bilo resnično, sladko, mehko in je presenetljivo živahen.
  
  
  
  Njen, se je obrnil k njej in reševanje ee žepni nož raziskovalni problemi, s pritiskom svoje ustnice, da ji debelušen usta. Njen zlati koža je bila zajeta v luči tančica svetlobe, in ko so njene prsi pritisnili proti tistim, nezreli in trde prsi, sem bila zelo za neobvladljive želje.
  
  
  "Ne, nisem," sem zašepetal, ko je poskušal vprašati še eno vrsto vprašanj, ki so bili že skrbi me. "Jaz sem Nick, in ti si Reva... vam ni treba vedeti več... v tem trenutku. Ee objela svojo tesno, in ona duši a groan.
  
  
  Potiskanje odejo off posteljo z njegovo nogo, njen oče potekala ji tesno za njim. Reeva je oči so bile široko, vendar se je zdelo, da je treba videti na nekaj, na drugi strani sobe. Prav v tistem trenutku, vedel je, da je v težavah.
  
  
  Hrupa, ki je slišal za njo. Drugi kasneje, je bila zavedena izvora kovinski škripa, ki je prišel iz sobe kot raspy šepet... Nekdo je poigraval s ključavnico. Moj Smith & Wesson je bil v zgornjem predalu na nočni omarici ob postelji, a v trenutku, ko je bila v dosegu moje roke. Rahel hrup ustavil, sledi klik... in potem ji, sem spoznal, da jaz ne bi imela časa, da zgrabi pištolo.
  
  
  Njen skočila s poti, takoj ko so se vrata swung odpri. Dve bradati moški, oblečen v bela vezene srajce in platno hlače podobno pižame nosili najbolj Indijanci, izstopala proti svetlobi, ki prihaja hodniku. Ampak kaj me je zadela več kot Švedi bilo kratko cevno pištolo potekala trdno z enim od turbaned številke.
  
  
  Pištolo je opozoril na me, in ni bilo nič, kar sem lahko naredil glede tega. Vrata zaprta, tiho v ozadju dveh moških, in neoborožen človek obrnil na sveti svetlobe v prostoru.
  
  
  On blinked nenadno sijaj in gledal dveh napadalcev, poskuša najti pot ven. So močne in mišičaste, njihove bradati obrazi brezizraznim, in sodeč po svoje brade in turbans, so bili tako Sikhs.
  
  
  "Dober večer, sahib," je eden s puško, je dejal, in pozdrav spremenila v nespodobno zarežal, saj je spoznal, da je Reeva in sem bila gola, in zato še bolj ranljivi.
  
  
  V tem trenutku, je edina kartica, ki bi jo lahko imeli, je bil, da ostanejo pod krinko turistična in poslovnež. V oškodovani tone, "je rekel," Kakšna je zgodba?" Sem naredil gesto, zgrabi telefon, vendar neoboroženega Sikh Indijski preselil staromoden telefon poleg mene.
  
  
  "Kakšna neumnost, sahib! je vzkliknil, režal. "Nihče ni dal dovoljenja, da premikate, niti tel sahib," je pokazal na Reeva, ki je že potegnil pokrovčke in je zvila pod listi.
  
  
  "Pogled na zaboje, Mohan," človek s pištolo je dejal, da njegov spremljevalec.
  
  
  "Če je rop, ne boste našli kaj, kar je vredno krajo," ih jo je opozoril. "Imam samo potrdil. NAS rupij, NAS AMERIŠKIH dolarjev.
  
  
  Niso bili navdušeni na vse. Sploh ne.
  
  
  A ko je govoril, je začel, da se osredotoči, pripravljajo svoje telo in um za nasilnega in undivided fuzije. V zadnjem času je užival, odmor med misijami, Sokol vztrajal pri čemer ji običajnih počitek in dopust, da gredo skozi intenzivno usposabljanje obdobje izpopolniti svoje znanje v najbolj nenavadnih oblik samoobrambe. Med različnimi tehnikami, ki je obvladal, je bila tudi oblika autosuggestion, da sem se učil za črni pas, a "rette dan", prvak taekwondo, korejski različico "kung"." Inštruktor usposobljeni tudi mi v taekwondo. Ta oblika karate temelji na uporabi moč in zagon, pridobljene z uporabo celotnega telesa, še posebej, stegna in noge.
  
  
  Tako, ko je eden od dveh napadalci začeli rummaging skozi moje stvari in je bil na tem, da razkrije moje celotno osebnih arsenal, bil sem pripravljen narediti prvi korak. On zamislil sam kot spomladi, lahko skoči iz okoli smeti in vrgel svoje telo v prostoru.
  
  
  Revu porinil jo je in skočil off posteljo, pristanek na petami, kot mačka. A gawk whizzed nad mojo glavo, kot je priletela na tla. Mohan je partner je močna dušilec na njegovo pištolo.
  
  
  "Nick ... ne! Reeva je zavpil, kot če prosila me je, da ne začnete boja ali poskusite upreti dveh moških.
  
  
  Vendar sem bil ne bo odpadkov vse več časa.
  
  
  Mohan in njegova partnerka ne ogrožajo dekle, vendar se preselili do mene, svoje ustnice zvit v ujemajoči se zarežal. Ih zob in dlesni so se obarvajo rdeče iz težke žvečenje paan listi. V oslepitev luči ih lučka, usta pogledal bloodied, kakor da so pravkar končali kose surovega mesa.
  
  
  "Vas podcenjujejo nas, sahib," sneered eni s pištolo. — Lahko bi ubil dekle, vendar bi rad naredil zelo dobro delo na vas najprej."
  
  
  Ona ni treba čakati, da vidim, kaj je "delo" je imel v mislih. Z visokim glasom, jok "ban ki-app", ki takoj dajo dva moška v obrambi, ji planila na svoje noge in napadli. "Razumem-rio-cha-gi" - krožno brco, v kateri vse Alenka je uravnotežen nazaj. Ego jo sprosti z vso močjo in koncentracija mogel zbrati. Je dal svojo desno nogo in zadel cilj.
  
  
  Ostudno gurgle spremlja groan človeka s pištolo, moje gole pete vrgla ego v solarni plexus. Zrak planila iz svojega ego pljuča, kot je zgrudil na tla, lovljenje sape. Pištola je bila binglja med prsti, a ko je dvignil orožje, da ogenj še en strel, je skočil čez to in planila na Mohan, preden je lahko potegnite stran.
  
  
  "Ne bojte se, brat," sem zašepetal, kot drugi obupno poskušali zgrabi moje noge, da me je vrgel nazaj. Bil je hitrejši, kot je bil.
  
  
  Tukaj, je bil nagrajen za njegov trud, ko je začel trenira taekwondo in kung fu.
  
  
  Njeno roko je bilo postavljeno tako, kot če bi bili osnova za smrtonosne "ma-nal-chi-ki", oblika napad, ki ste se jih naučili, da obvladajo odlično. Moja roka je bila, ki se gibljejo skozi zrak do določene točke v prostoru do Mohan je cilj. In ko je moj trdi prsti dotaknil znanja ego je nos, mi ni bilo potrebno zdravniško diplomo, če vemo, da človek je bil mrtev.
  
  
  Bila je zabodel s kosom emu kosti v možganih, takoj ubijanje je. Tok krvi brizganega navzdol rta je ego, in njegov pogled se naselili na mene... potem, ego oči, zamegljen preden je postal široko odprta in prozorno kot dveh kosov črnega marmorja. A raspy, davila zvok pobegnil skozi rta je ego, kot je udaril ob tla. Inertni kot rag doll, njen nos nerazpoznavne, rdeče in zdrobljena, kot sok zrelo sadje.
  
  
  Mohan ni bil več "morilec", "je bil truplo.
  
  
  Toda v nekaj sekundah me je, da končam off ego, ego accomplice vrniti dovolj, da poskusite, da se vrnete na napad. Njo, čutila mu je plazil po tleh iskren je za mano, in jaz nisem imela časa, da dvakrat premislite.
  
  
  Njen, je bil pripravljen v trenutku. "Hanna, dol, seth" ... ena, dva, tri... sem duševno misli. Nato ji je levi komolec je jenki nazaj v grozno "pal-kuch chi-ki".
  
  
  Nasprotnik zadel njeno iskren pod brado. Je kričal in se je obrnil, tako, da razmišljamo, kaj je levo popolno zobovje. Ker zdaj čeljusti, je bil popolnoma svoboden, razblinili. Kri trickled navzdol Ego bradi in vratu, polil na svojo brezmadežno srajco. Spodnji del je bil njegov obraz dobesedno raztrgana na koščke; modrico je bil že širi iz njegovega cheekbone za njegove oči.
  
  
  Človek poskušal govoriti, ampak je bil samo muffled zvok okoli ego rta; toda preden ego bi lahko knock njo ven, mu je uspelo potegniti sproži pištolo. Sem se naprej, ki leži na tleh, za dolgo časa. Druga velika kalibra gawk whizzed zadnjih dveh centimetrov pred mano in treščilo v nasprotni steni. To je bil buljiti-eyed dum-dum, ki bi lahko gut oseba kot sveže zaklanih piščanec pripravljen za cvrtje. Človek vstane in varnostno proti vratom.
  
  
  Preden je lahko ogenj še eden s svojo peklensko krogle, ji cik-cak šel po vrsti, ki se ukvarjajo pridruži se mi iskreno vsak dan. Vendar je bil šel še preden je lahko odnaša pištolo iz Ego je roke. Je planila po hodniku in videl tanko sled krvi in slišal težke shuffle kovinskih stopnicah na skrajnem koncu uncarpeted koridorja.
  
  
  Potem je šel nazaj v svojo sobo in se potegnil na hlače, da bi levo zraven postelje. Reeva me je pogledal s široko, prestrašenih oči. Hej rekel, da je. "Ne bodi jezen, prosim! - Pri prodaji materiali, vedno obstaja huda konkurenca.
  
  
  "Ona ni bila v smeh. Njej,zapusti jo sami z bloodied slika, ki je nekoč bil človek.
  
  
  Potem je tekel njo po sobi. Nihče ni videl ga preganja napadalec. Moral je ujela, ker zdaj da Mohan je bil mrtev, ni bilo mogoče vedeti, če je bil res na Della. Nisem si mislil, da so bili vulgarno tatovi; pokazali višjo usposobljenost kot navadni zločinci.
  
  
  Je bil prepričan, da ne bi bili v skladu iluzijo, ki prosi za denar. Nekaj je treskav v moji glavi, nekaj, kar nisem mogel izražati v času. Bilo je kot uganka... nekaj, kar me je premisliti, kaj Hawke ukazala. Ali je mogoče, da nekdo, ki je že pokazala svoje identitete, saj sem prišel, v Indijo, na turistični vizum? Mnogo vprašanj, morda so šli neodgovorjena če je ni ujel Mohan je accomplice.
  
  
  Hotelski avli je bila skoraj zapuščen, in noč referent je bil zaspal na števec. Opazil je, zelo hitro gibanje za zavese, ki hid velika steklena vrata, ki vodijo ven na teraso in vrt. Bos, je planila v šotori, potisnil ih stran, in tekel v temni vrt.
  
  
  Trava je bila mokra in hladna pod nogami. Luna je izginil za kup oblaki, ki pokriva njeno oranžno obraz. Potem sem videla odsev oblaki v bazenu, kjer ona je slavni plavati pred sejo z Reeva in ob večerjo z njo. Gone so clink očala, ritmično gibanje gugalnice, in goltni kriki od uličnih prodajalcev.
  
  
  Zdaj je bil samo zvok, moje dihanje, na udarjanje moj srčni utrip. Sem se pojavile naprej previdno, moje čute napenjanje, kadar koli gibanje, nobenega hrupa, ki bi mi dovolite, da bi našli svoj plen..., preden je bila odkrita.
  
  
  V svoji naglici, ni imel časa, da pripravi svoje orožje. Zato sem se moral zanašati le na svoj razum in moje roke. Tudi če vam ni treba zanašati na svoj razum in roke, ko ste našli utišani pištolo, katerih cilj v življenju.
  
  
  Moj inštruktor je vedel, me je za vzdevek "Chu-Mok", ki pomeni"Pest" v korejščini. Vendar na tej točki, nisem imel časa, da dajo tisto, kar sem bil raziskovanje v praksi. Vse je bilo tiho v vrtu. V banyan zapusti le prepričali nekoliko, skrili del ohišje s svojimi velikanski prtljažnik.
  
  
  Ona bi videl sledove Indijski krvi, ko je opazil nenadno flash, sledi besno hiss od smrtonosne bullet. Ta čas je bil, ki me je zavpil. Potem sem prinesla ji je roko na usta, ji gawking oči, praskanje ramo.
  
  
  To je bil površinske rane, vendar je pičil slabo. Stahl gritted zobe in čakal, občutek bolj ranljivi kot kdajkoli prej. Gunslinger, vendar nisem hotel, da se vse več možnosti, in pričakujejo, da bom napad mu v povračilnih ukrepov.
  
  
  On je začel teči proti ograji. Jaz bi verjetno teči po njem, preveč, ker nisem hotel, da pustite mu pobegniti brez poučevanja emu lekcijo. Očitno je moral vrniti iz zdravljenje, ki ego, mu je dal tik pred tem, tako zelo, da je leaped čez mejo steno s presenetljivo okretnost. Se je preselil bolj kot mačka kot človeški. Toda kljub bolečine v njeno roko, njen počutil tako kot so mobilni. Ga je vzel, splezal čez steno, in pristal bos na obliž s prodom. Drugo zvonjenje eksplodirala v ušesih, vendar to ni bilo strela iz pištole.
  
  
  Indijskega v beli turban uspelo doseči skuter, ki je parkirano na koncu makadamskih cest za ograjo. Z motorjem bučanje, skuter potegnil stran, in Indijski še ni pogledal nazaj. Sem morda poskusili toče taksi ali bike taxi, toda vedel sem, da človek s puško, je že izginil v labirintu ulic v mestu.
  
  
  Torej, namesto nadaljevanje zdaj navidez jalovo lov, šel je nazaj k ograji in clung na dveh lesenih delovnih mest, plezanje nad znova. Ta čas, je dal v manj napora. Trava je bila resnično olajšanje na nogah, glede na prod. On je šel na bazen, opere svojo roko, in čez travnik, zdrs noiselessly v avli.
  
  
  Vratarja je prebudil iz svojega spanja, ki nedvomno dovoljeno dveh Indijancev, da pridejo gor v mojo sobo, ne da bi opazil. Vendar pa sem bil ne bo kriv ego za truplo, ki je odšla gor in, da sem potreben, da se znebite. "Nespečnost, sahib?" me je vprašal, yawning kot se je počasi vstal. Potem se je sklonila števec, daje mi ga ogledate... V resnici, njen je bil samo v svoji hlače. "Jaz bomo poslali za nekaj uspavalne tablete za vas, ne jaz?"
  
  
  "Hvala, ni treba," sem zavrnil, z a tesen nasmeh.
  
  
  Če je opazil, dolgo, krvave praske levo na me s Sikh bullet, je pretvarjal, da se ni nič zgodilo. Jaz dam roke v moje žepe, in hodil za dvigala brez kdorkoli videl mene. Ne da se počutim, ker ti je nerodno, misli si, ampak jaz raje ne bi pritegnili pozornost. Borec, No. 3, potrebne, da bi našli človek z imenom Shiva po telefonu.
  
  
  
  2
  
  
  Reeva Singh ni bilo tam, da mi pomaga očistiti moje sobe.
  
  
  Vrata v mojo spalnico, je bila priprta, čeprav nihče ni bil skriva, da še naprej dela, da Mohan in njegov partner je ego je prekinjen. Soba je bila prazna, razen za zamrznjeno truplo moškega, ona bi ubil s karate udarec. Indijski lay s noge in roke razprostrl v čuden položaj, skoraj potopljena v bazen temne krvi, ki je bila še vedno širi.
  
  
  V rumpled odeje, je pokazala, da bi on preživel večino večer z njo in Reeva. Očitno, dekle naveličali in smuknil iz sobe, preden bi lahko kdo ustavi njo. Nisem bil dovolj neumen, da misliti tudi drugi, da sem lahko računajo na njen molk. Tako so se odločili, da spremenite njeno hotel naslednje jutro. Ni želela nikogar iz New Delhiju Policije, da pridejo do mene in me vprašal vprašanja. On bi moral odgovoriti z več laži, da zaščititi svoje kritje.
  
  
  Vendar pa poleg skrbi Reeva Singh, ki sploh ne vem, če je ona se dogaja, da ji usta zaprta ali ne, njen moral skrbeti Mohan. Seveda, dobili ego moja soba ni bila enostavna, še posebej, ker ji je hotel izogniti nobenega hrupa na vseh stroškov. Na srečo, ostali gostje so bili že zvoka zaspal. Ena vrata niso odprta za nas, kot sem vlekel njeno telo navzdol zapustil hodnik. Ne prestrašeni obraz, lahko vidi moje rdeče-rimmed oči, moje ranjeno roko, ali moj krvavo breme.
  
  
  Ego pawned je pred dvigalom in našel tisto, kar sem potreboval v moje hlače žep. Jekleno rezilo moje penknife se je izkazal kot zelo koristen pripomoček; v resnici, z Della je penknife, sem bil sposoben odpreti vrat in zaklepanje kabine, v zgornjem nadstropju, sprostitev jašek dvigala, metanje telo nekaj deset metrov navzdol.
  
  
  To bo Mohan je večno počivališče.
  
  
  Bil je že glava in ramena v zraku, preostanek svojega ega telesa pripravljeni za končni potisnite v globoko jamo v dobro, ko ga je opazila nekaj, kar me je skok na dovoljenje za opravljanje zastavo. Rokav ji Indijski kurta je bil navite, kot je bilo njeno telo vlekel dol dvorani, in zdaj sem videla podrobno nisem opazil prej.
  
  
  To je bil tattoo narejen v neizbrisni modro črnilo, ki je stal jasno na mojem podlakti; in ko sem spoznal, da je bila risba, moje sume potrdili. Tatoo je bil v kolobarjih-up king cobra, ki prikazujejo roko v tipični napad položaj. Klinasta cilj in plapola jezika so bili izgubljeni v Mohan je zamrznjeno meso.
  
  
  In tako Cobra se je pojavil. Poslali so Mohan in ego sostorilec, da poskrbite, da Nick Carter, ni izpostavljajte ih ' s secret organizacije. Samo načrt ni uspel. Eden od dveh agentov je bil mrtev, in druge z zlomljeno obraz ni imel časa, da bi dobili vse informacije, ni niti najmanjšega dokaza, da sem bil res Borec No. 3, agent v službi AX.
  
  
  Točke v svoj prid, sem mislil, tugging na rokav dead man ' s srajco in brca truplo. Mohan je zamrznjeno telo poletela, odbija temne stene jašek dvigala. Njo, ga slišali doseči svoj končni cilj... tam je bil thud kot telo padlo. Če Shiva lahko še pomagamo emu, ne bi bilo nič proti.
  
  
  Težava je bila, da sem še vedno ni vedel, kot ferret, če je ta skrivnostni lik je kdaj obstajala, a možgani delujejo pod krinko Cobra, izbrani občutek vlečenja vrvic te mednarodne mreže.
  
  
  
  Promet počasi pomikate skozi Nehru Park. Za množica avtomobilov, kolo taksiji, skiroji in kolesa, beli stolpci Connaught Cirkus gledal množice pešcev, kot tihi sentries. Moški v široke bele hlače in belo "kurtas", ki niso bili precej drugačen od obleke Mohan in ego sputnik, hodil hitro, resno in complacently. Črnolas ženske zavit sami v" saris", drugi v svile tunics in skromen" churidar " (hlače, ki se prilegajo okoli gležnjev in pasu). Vsi so oblikovani zmeden množice, z občutkom nujnosti, ki visi nad njimi, in hkrati čaka.
  
  
  Toda bolj kot znamenitosti in zvoke mesta, več kot eksotično ozračje, ki je vedno New Delhiju edinstveno mesto, moj interes je bil osredotočen na samo eno stvar.
  
  
  Za Shiva.
  
  
  "Ti si mi pravi, da svoje Storitve le slišal, Cobra, mar ne?" Vprašal sem jo, osebo, ki sedi nasproti mene, kot sva oba srkal čaj mete na ulici kavarna v bližini parka.
  
  
  Zjutraj sem stopila v stik z Indijski Tajne Službe. Moj "stik", je Tajna Služba je policist, ki je bil še posebej priporočljivo, da me. Ashok Anand je bil človek, približno moje starosti, vendar je tanek in haggard, z ostrimi in prodorne oči, agresivno izraz na njegovem obrazu... izraz nekoga, ki pozna vsa pravila igre, ne glede na to, če so vile ali ne. .
  
  
  "Ste že slišali za Cobra?" — Kaj je to? " je vprašal, mrk. On dvigne skodelico k ustnicam in je dolg požirek čaja, preden nadaljuje. "Seveda, Gospod Carter. Slišali smo od Cobra... okoli Kašmir, za Calcutta, Madras, Bombay... iz vseh koncev naše države. Tam, kjer so nemiri in mutinies, tam je vedno Cobra.
  
  
  "In Shiva?" Sem vztrajal.
  
  
  "Vi menite?" Anand je odgovoril, kaže na površino stola, zelo sijoče leseni polici. "To je gladka, brezoblično, glejte?
  
  
  Je pokimal na njene.
  
  
  "No, potem boste razumeli, ko sem ji povedal, da Shiva je brezoblično, brez obraza, brez osebnosti, Mr. Carter. Nagnil se je čez stol in me je pogledal s pol-zaprte črne oči. "To je samo ime izposojeno iz zlo božanstvo, tudi za nas na IISA, Indijski tajne službe.
  
  
  In njen glas je na začetno točko, v isti kraj, kjer je bilo dan prej... samo hotel je drugačna. Hawk mi je omogočila, da stik z Indijanci, čeprav je svetoval mi je, da ne zanašajo na ih za pomoč.
  
  
  Tam je bil govorice v dell sama, da omele Indijci imenovali " izdajstvo." Čeprav je njegova egoistična kolega je imel zagotovljeno Hawke izjemnega presoji, ni bilo nobene točke, pri čemer nepotrebno tveganje, še posebej, ko se je moje življenje in uspeh mojega poslanstva je bilo na kocki.
  
  
  "Morda sem se vprašal, zakaj je vaša vlada je tako nestrpen, da bi našli naše Shiva?" Anand je dejal v isti ton, previdno in warily.
  
  
  "Heroin," sem rekel. "Deset milijonov dolarjev tovora zavezuje za Združene države amerike. "Nisem mislil, da bom bi razkrili moji cilji preveč, če sem se pogovarjal z njim o pravi razlog, in sicer, da sem poskušal izslediti vir glas impersonations, ki je povzročil paniko v mednarodni diplomaciji v zadnjih mesecih, ki ogrožajo mir na zemlji.
  
  
  "Ah, da, droge so zelo slabe poslovne! Indijski se je nasmehnil in začel, da bi dobili največ. "Prosim, oprostite me za nekaj minut, vendar bom zagotovo poklical moj nadrejeni. Mogoče je lahko dal več informacij o Cobra.
  
  
  "Seveda," sem rekel. Anand potisnil nazaj svoj stol in stopil čez teraso.
  
  
  Gledal sem ga, dokler ni izginil v notranjosti. Nato se je ozrl navzdol na dnu skodelice, skoraj obžaloval, da mu niso nikoli naučili branje usode iz čajnih listov. Kdo ve, če je on naučil ga, on bi zdaj mogli napovedati uspeh ali neuspeh njegovega poslanstva.
  
  
  Nagnil se je nazaj in naj svojega pogleda odneslo čez gneča teraso za promet, ki rano okoli Connaught Cirkus. Bilo je veliko vprašanj, toliko vrzeli z morja, da bi moral narediti veliko frolicking, da bo nobenega napredka. "Več čaj, gospod?"
  
  
  Je bil začuden, da vidite, natakar nagibala nad mizico. "Prinesi dve," sem rekel, kar kaže na Anand je prazno skodelico.
  
  
  "Dva meta čaji, — je odvrnil natakar. "Lahko sem ga nudijo Pakora, ali ne, gospod želeli poskusiti podpis Indijska jed, a meso medveda, imenovano samosa?" Odlični so, sahib.
  
  
  Dal ji je pritrdilni nod, nekoliko nerazumljiva z ego-voden pristop. Človek je pobral praznih kozarcev, in kot se je izkazalo, da gredo nazaj v kuhinjo, sem se znašel strmel v njegovo golo roko v šoku. Nisem imel časa, da pogled na to, za dolgo, vendar sem imel tudi dovolj časa, da bi si, kaj je bil natisnjen na nen.
  
  
  A v kolobarjih cobra je nekaj, kar ni enostavno, da bi pozabili! Odrinil nazaj svoj stol in je skočil na noge.
  
  
  "Kuda, po meri trajalo, kjer je Anand?" - Jaz sem mislil, zaradi česar svojo pot med tabelami. V clink plošč bode v ušesa, slavček, ki se mešajo s honking rogovi in zvoki avtomobilov okoli kave in Nehru Park. Ampak vsaj nisem bila kot ranljivi, saj sem bil sinoči, ko sem imel, da se brani sam proti dvema Sikhs, ki bi vnesli moji hotelski sobi.
  
  
  V ramenski tok je prepeljala je bil moj dragi Wilhelmina, je .38 Luger, da me rešil iz toliko obupno razmerah, več kot všeč mi je, da se spomnimo. In v primeru pištolo ni bilo dovolj, sem imel Hugo, moj stiletto, oplaščenih pod mojo majico rokavi.
  
  
  "Je tam nekaj, kar si želite, sahib?" Eden od natakarjev v beli jopiči me je vprašal.
  
  
  "Telefona," sem rekel.
  
  
  On je poudaril, da vrtečih se vrat, ki vodijo v prostor. To me je zadela, da Anand, je bila predolgo na telefon. To, poleg tattoo sem opazil na natakar je roko, se počutim neprijetno.
  
  
  On je našla telefona, sledite navodilom, ki človeka v belo jakno, vrsti, črne in staromodna telefonov nastavite na levi strani ozek hodnik. Sem na hitro pogledal in opazil znak za dan, na moji desni. Morda je bil njen živčni, brez kakšnega posebnega razloga, morda njen, skrbi nič.
  
  
  No, je bil samo en način, da se prepriča.
  
  
  Je spodrsnilo svojo roko pod njegovo lahke poletne jakna, čutil pomiriti dotik na Wilhelmina je hilt, in šel po hodniku do moških sobo. Prehod je bil zapuščen. Odpiranje vrat, je dal svojo desno nogo naprej.
  
  
  Vrata creaked odprta, mi omogoča hiter pogled v črno-belo razpostavljeno kopalnica. Tam ni zdelo, da je treba vsakogar tam. On je stopil naprej, dajanje v najem vrata swing odprta za mano. Sem zašepetal, " Ashok?" - V garderobe so bile zaprte ob tretji uri popoldne.
  
  
  Je čakal drugi in potem ti jo še enkrat. Nobenega odgovora. Tiho kot mačka, s povečano občutek strahu, da bodo ujeti, v luger potegnil iz svoje tulec in flexed svoje sprožitveno prst nekoliko. Za večino del, sodobna Lugers so neobčutljive sproži; vendar Wilhelmina je bil spremenjen, še posebej zame, ki jih fantje AX laboratorij na sedež v Washingtonu. Povod je bil pripravljen, da greš takoj, ko je potegnil sprožilec.
  
  
  Šel sem na prvem wc na levi. S oprijem na kovinsko ročico, odrinil je vrata odprta in zaprta je prav tako hitro. Prvi slačilnici je bil prazen, kot je bil drugi. In v tretje, se naslanja na spuščenem školjko sedeža, ležala je nepremično, brez življenja telo Ashok Anand.
  
  
  On je iztegnil roko in dvignil ego na glavo. "Na barabe! on hissed pod njegovo dihanje. Anand je široko oči stared nazaj na meni. Stekel je svoje prste nad ego je veke, tako brisanje presenečen izraz levo po smrti človeški ego.
  
  
  Tanka linija, zdaj vijolična, označena ego vratu. Deadened ohrovt, sem sklenil, preučitev modrico. On unbuttoned ovratnik Ego srajco, da bi dobili boljši pogled na modrico, in videl znamenja dve drobne luknje, manj kot centimeter narazen. "Ampak zakaj?"je vprašal sam. Jasno je, da Anand, je bila dušeno mrtvih, ker ego, jezik je bil visi na rta; vendar te oznake na vratu se je zdelo, da so pustili za zobe kača.
  
  
  Nekaj časa nazaj, med eno nalogo in drugo, sem se je zgodilo, da je prebral nekaj knjig o herpetology, znanost plazilcev. In ona ve, da reakcije na strupenjača ugrizi ponavadi začnejo četrt ure ali uro in pol po ugriz.
  
  
  Ashoka Ananda malo zmaj, vendar to ni vzrok smrti ego: morda ti znaki pomenilo, opozorilo ali njihovi verski simbol. Ena stvar je jasna: bil je ne bo ustavil tam, da bi našli izhod.
  
  
  V luger odstranili in zdrsnila iz okoli pilotski kabini. Wc je bil še vedno prazen. Če sem šla nazaj tako, kot sem je imel preden, jaz bi nedvomno vodijo v natakar. V kolikor jih ona lahko povem, ni bil edini, ki je delal v baru, ki je del organizacije Cobra.
  
  
  On je vprašal za drugo pot ven. A zastekljena okna nad porcelana umivalniku gledala po prašnih poteh Nehru Park. Se je povzpel čez rob pomivalnega korita in pogledal ven. Okno odprla na zadnji strani cafe, daleč od oči pokrovitelji, ki je sedel na teraso, kjer natakarji, tetovirane ali ne, čakali na mize.
  
  
  Odprl je okno rešetko z stiletto in dvignil je, unhooking v zarjaveli kovinski trnkov okvirja.
  
  
  "Obstajajo boljše načine, sahib.
  
  
  Prepozno je, da odnaša Wilhelmina zdaj. Je obrnil glavo in zagledal režal obraz natakar s pištolo. "V .22 Beretta je bil namenjen odkrito na moje oči. Bili so majhni-kaliber orožja, vendar je vedela, da je Berettas dovolj dobro, da veš, kako nevarne so lahko od blizu.
  
  
  "Ona je samo, da bi vprašal, da bi dobili nekaj svežega zraka," sem pojasnil.
  
  
  On ni nasmeh, samo pomahal pištolo na me, signalizacija, mi dvigniti moje roke nad glavo in skok off korito. Je držal Beretta pokazal na mene. Vse kar sem moral storiti je bil sprejeti ego je vabilo. Njen, pristal na tleh in stared na njega. Jasno je bilo, da je bil živčen, iz pogled v njegovih očeh, zdelo se je, da je imel malo izkušenj v takih situacijah.
  
  
  "Mislil sem, da Indijanci so bili gostoljubni ljudje," sem rekel. "Mislim, da je moja druga tam," - in se je obrnil glavo proti omari, kjer Anand je telo je našla svoj - " imel nesrečo."..
  
  
  "Enako se bo zgodilo, da vas, sahib, "natakar zarežal, ob korak naprej, beretta sedaj namenjene za moje življenje. "Kmalu, bomo verjetno slišali veliko nesreči zunaj, strašna zmešnjava. Tam bo toliko hrupa, da bo utonil iz strelnih.
  
  
  Torej, ni bil edini v Barr, ki je bil povezan z Cobra. Kako so vedeli, kje me najdeš, in kako se je vedel o Anand — dva neodgovorjena vprašanja, poleg drugih, sem bil seštevajo.
  
  
  "Kaj res?" Sem odgovoril, da Aryans smeh. "Predlagam, da boste ponavljali, da policist za tabo."
  
  
  Imel je prav.
  
  
  Natakar je bil neizkušen, novih za to vrsto dela, in sploh ne vem, ta stari trik. Preden sem lahko konča moj stavek, obrnil se je nenadoma na obraz neobstoječo policist. In v hipu, njen je bil v akciji.
  
  
  On leaped naprej in vrgla natakar v vratu. Je zakričala, kot edini moj čevelj hit ego je ključnico. Mu znižati njegove noge in podal usodne levi udarec za emu je vranica. V Beretta odletela kot človek stisnemo boleče mesto z roko, in bruhanje kapljalo navzdol straneh rta je ego.
  
  
  Kot je že naprej, dvignil jo je za vsakega plemena in udaril njegov ego v obraz znova. Slišala sem, da ji gritting zobmi, je v trenutku, ko moje rta ego dotaknil vsakega plemena. Človek je zdrsnila na tla. Zunaj kopalnica, pomivalni stroj raztresena deafeningly, sledi clatter jedi.
  
  
  Seveda, to je bil načrt zasnovan tako, da se utopi si strel pomeni zame. Vzel je beretta in polnjene v par perilo hlače dovolj velika, da se skrije pištolo.
  
  
  Nato je zgrabil človek z lasmi in dvignil glavo, kot da bi bila lutko z njene strune rez. "Ne izgledate dobro, človek!" Sem vzkliknila v nizek glas.
  
  
  Je zamrmral nekaj, kar nisem mogel slišati, pljuvanje iz krvi in zlomljen zob, madeže, njegovo brado. "Kje je on?" - pritisnil ga. "Jaz hočem vedeti, kje lahko najdem svoj šef.".. Shiva.
  
  
  - Shiva... Shiva je šel, " natakar muttered, ki visi z glavo. Človek zapre oči in usta začel odjemnih znova.
  
  
  "Mislim spet," sem hissed, ki dviga mojo roko. Prsti so sestavljali harpuno-oblikovan udarec imenuje penn Kolonija področju gee-roo-ki, ki naj bi odvijte emu jezika. In to je ego, odpreti svoje bolečine-zamegljene oči.
  
  
  Drugo srce-rending groan spremlja vpliv. Ampak baraba, ki je ni bilo razmišljanje o ubijanje Anand, tako da nisem bila pri volji, da se dobri Samaritanec. Je zaljubljen emu nohti pod njo veke, stiskanje ji zrkel.
  
  
  Natakar recoiled, tresenje convulsively. Ego cilj zadeti tla, vendar pa je po drugi to, skočil na vrhu od njega, thrusting emu prsti nazaj v njegove oči. Ona bi bili zaslepljeni z njo ego za življenje. Toda poleg tega, da so se preselili na smrt Indijanski agent z njo hotel, dobil revmatizem.
  
  
  "Povejte mi:, kjer je Shiva?" - ponoviti.
  
  
  To je bil neprijeten pogled; človek funkcij so bili popačeni s strahom in bolečino. Njegov obraz in pred svojo majico, so bili že ne razlikuje, so bili zamazan s krvjo in bruhanje, njegove oči bi pop ven svoje vtičnice, ni mogel dihati.
  
  
  "H - h -" je groaned.
  
  
  "Kje je on v hiši?" Sem udaril. "Kje?"
  
  
  Vendar tudi prejšnje bije z dodatkom "palec v oči" tehnika potrkal ego iz rut. Natakar leaned nazaj in preprečiti fizičnega mučenja, ki omogoča sam odneslo off v pozabo.
  
  
  Odstranil prsti, in njeno veke zaprta v njene oči. Njen ego poskušali oživiti, ki ji jo trese njeno nasilno, vendar oseba, ki je nezavesten in se spremenila v senci sam. Bila je približno povlecite njeno telo brez življenja v omaro, da bi dal glavo pod vodo in prinesla svoj ego nazaj k zavesti, ko je zaslišala zvok stopinjah. Nekdo je hodil po dvorani, postavka za kopalnico vrata.
  
  
  "Nirad?" Glas zaklical.
  
  
  Ni treba posebej poudarjati, Nirad je ne more odgovoriti.
  
  
  Ta čas, ona ne bi pustil sama lahko preseneti. Šel je k umivalniku in se povzpel na porcelana rob; okvir okna bi on popustiti prej je bila priprta.
  
  
  Odrinil okvir okna naprej s svojo prosto roko. Zunaj kopalnica, vrata, zaskrbljeni glas zaklical Nirad znova.
  
  
  Na srečo, okna so bila dovolj velika, da se prilega skozi. Podpora steklena plošča z eno roko, je skočil dol na teraso in pokukal nazaj v kopalnico.
  
  
  Vrata swung odprt, in sem vzel mentalno sliko obraza strmel navzdol v Nirad je bloodied telo v dvomov. To je bil neznanem obraz, ena, da se Ego še nikoli ni videl. Ampak vedel sem, da bi videli, mladi Indijski znova, ki je strmel incredulously na Nirad je negibno slika v tistem trenutku... in verjetno v bližnji prihodnosti.
  
  
  
  
  3
  
  
  "To je enostavno celo za Zahodni opazovalec zazna resnično bistvo Boga v dvojnem učlovečenje Shiva-cobra. Potomci pre-vedic božanstva, je to zelo stara države v Indijskem trinities mora na koncu biti povezana z falični obliki simboliko. V bistvu, v ego ikonografije, smo vedno našli otekle kapuco cobra v napadajo mesto. Tako ni presenetljivo, da je Shiva je zelo pogosto opisan z oblačili vsem cobra kože, uhani tudi iz kože, a propitiating kabel in pasu okoli živo vipers..."
  
  
  
  Je zaprta knjiga in pokukal skozi okno knjižnice, po širokih kamnitih stopnicah, ki so vodila na teraso kavarne, poleg Nehru Park. Nihče ni opazil moj hiter odhod okoli zadnji klub.
  
  
  Nisem pričakoval, Nirad je partner krik, in sem prav o tem. Niti ni videti nobenih reševalnih vozil ali policijskih avtomobilov pridejo na prizorišču zbirati Ashok Anand je telo. Turisti in poslovneži prišel in odšel. Bar nadaljeval z vožnjo brez prekinitve, in iz njenega razgledne točke v Connaught Place knjigarna, ona bi lahko celo videli Nirad je accomplice, mladi Indijski človek v natakar je enotna.
  
  
  Kot je za Nirada, egos niso videli, nam stoji ali leži kjerkoli. Druga je ego verjetno ji je prinesel ego nekaterih zasebnih prostor ali restavracijo, tako da jo lahko dobi. Ni dvoma, vodja agencije vedel o stranskih dejavnosti svojih zaposlenih, sicer nekaj nenavadnega, bi bil opazil.
  
  
  V vsakem primeru, bil je odločen, da gleda, dokler eden ali oba natakarji prenehal delovati. Nirad "levi", preden je lahko dobili vse informacije, od njega. Torej, z nobeno drugo veljavno dokazilo, spletni privede do sledite je nadzor dveh Cobra hitmen.
  
  
  Nisem bil dovolj neumen, da misliš, da bi se odpelji me iskreno, da skrivnostni lik, vendar pa sem precej prepričan, da ko mehanizmov, ki so bili določeni v gibanju, Shiva, če je res obstajala, bi se sčasoma pojavijo.
  
  
  Tako sem še naprej pretvarjal, da sem bil zelo zainteresirani v knjigah prikaže v trgovini, pravico do nakupa glasnost na Indijski plazilci, da je bil študij je. Ko njeno končno dobil iz naslonjač, njen skril v senci, trudijo, da postanejo skoraj nevidne. Je bilo dovolj turisti v bližini, tako da nisem bila kot vidni. Zadnja stvar, ki jo je potrebovala, da je ne bil bi pritegnili pozornost.
  
  
  Po mnogih letih, ki delajo v svojo VOJSKO, sem spoznal, da je potrpljenje je najbolj uporabna vrednota. Na dell sam, kot mrak je začel padec v nebo, sem končno videl moj moški, ki prihajajo ven na kavo. So potomci velike kamnite stopnice, počasi, korak za korakom.
  
  
  Mlad človek, sklonila Nirad je bloodied obliki, je bil vodilni njegov spremljevalec. Nirad oči so bile oči; ego tovariš vodil ego, kot če bi bili slepi. Kolikor je bil zaskrbljen, natakar je začasna slepota je pomenilo, da Cobra imeli enega manj agent.
  
  
  Vzel sem korak naprej in se hrani moje oči, na dveh izmed njih, tako da ti ne zdrsne iz mojega opazovanja, ko sem preživel cel dan čaka na njo. Connaught Place je bila gneča, z delavci in uradniki, ki prihajajo domov z dela. Sem bil na tem, da čez gneča na kvadrat, ko dva moja moških naredil nenadno kretnjo; vendar mi je odleglo, ko sem videl drugo Nirada ustavi kolo taksi in zapustiti svojega partnerja na sedežu majhnega avtomobila.
  
  
  Mladi Indijski pomahal roko, in motorizirano taxi pahnila v tok z ostrim klepetanje. Mladenič s griffin oči stoji sam na pločniku obrnil glavo v mojo smer, očitno, ne vem, kaj naj naredim.
  
  
  Če je bil neodločen, je bil ne.
  
  
  Sem skril za beli stebri, čakajo, da vidijo, kaj bi naredil on. Še en trenutek, neodločnosti in se je končno stopil off pločniku. Je dal dva prsta k ustnicam in naj si visokim glasom piščalka ustaviti drugo kolo taksi.
  
  
  Natakar je bil še vedno nosi svoj bela enotnega hlače, vendar mu je bilo spremenila svoj suknjič. Namesto, nen je bil oblečen v temno odprtim vratom majica. Nekaj kovinskega je sijalo na svojem vratu, ki odsevajo sončni zahod sijaj kot ogledalo. Mladenič, ki je dobil na tricikel, in voznik je stopil na pedal za plin, sledi promet okoli Nehru Park.
  
  
  Nisem odpadkov vse več časa.
  
  
  V manj kot drugi, je bil na robnika in mladenka drug taksi, ne da bi izgubili izpred oči natakar.
  
  
  Ko je bil v ramshackle star avto, je potisnil na kup računov v voznikovi strani, ne daje mu čas, da predmeta.
  
  
  "Hodi, moj prijatelj tam," sem ukazal.
  
  
  Voznik, ki se osredotočajo na prvi denar emu je dal svoje in potem na kolo taksi, ki natakar se je ustavil manj kot minuto pred leti, ne oklevajte, da ubogajo. Vzel je spredaj lane, in nagnil se je v stol, vodenje njegove oči na kolo taksi, ki je upal, bi me vzeli en korak bližje k težko dosegljivo in skrivnostno Shiva.
  
  
  Do sedaj, je vse zdelo, da se bo dobro, sem si rekel, prepričani, da natakar ni videl me čaka njen zunaj bar ali dobili v taksi, da mu sledite. Povedal sem gonilnik za hitrost gor, dokler smo bili samo trije avtomobili stran od mladih natakar.
  
  
  "Kje je moja druga dogaja?"
  
  
  Iz Connaught Place, sva se odpravila proti Connaught Cirkus spremeni v ulici, ki vodi stran od New Delhiju nakupovalno središče. "Na staro mesto," je pojasnil voznik. Nato mi je dal bežen pogled in dodal: "Ni vas oropati, sahib?" Če ne, bom poklical policijo...
  
  
  "Ne, nič podobnega," Ego mu zagotovil, in sklonila sedeža zašepetal nekaj v Emu uho.
  
  
  On blushed pod njegovim coppery kože. "Razumemo, sahib." Karkoli si ga poklical... sej, ali kaj?
  
  
  "Točno," sem potrdil z velikim nasmehom, ob predpostavki, da sem bil po mladenič, ki je na poti na romantično datum.
  
  
  "Bodite previdni, sahib," taksi voznika opozoril me. "Delhiju so ženske zelo pameten," in on spremlja stavek za drgnil palec proti njegovo kazalcem, da poudarite svoje pristojnosti opazovanja.
  
  
  "Da, vendar ne izgubijo izpred oči, naš prijatelj," sem rekel.
  
  
  To je bilo skoraj temno, in po Connaught Cirkus izhod, prometa umirila. Voznik je spremenil predmet in pritegnila mojo pozornost spomenikov. Na koncu širok, prašnih avenue, je pojasnil, da so slavni minarete od Jama Masjid, ogromna trdnjava-kot mošeja, obdan z rdečega peščenjaka.
  
  
  In frank pred mošejo in v bližini bazar je bil še en spomenik okoli rdeč kamen, impresivno kompleks z levo Mughal Cesarjev, Red Fort. On je verjetno mislil, natakar izginila v bazar, ampak očitno on ni zavedal, da je bil, ki se ji je sledil. Namesto da bi dobili off bližini mošeje in na prostem trgu, vzel kolo taxi dokončne pred vrati, ki vodijo do fort.
  
  
  "Ustavi," je rekel voznik.
  
  
  Ustavil se je, tako kot natakar izginil skozi vrata. Dobil sem ven v zameno in hitela po moje človek, vesel, da je tema, če je me z neke vrste zavetje. Pred vrata, tam so bile stojnice z "spominkov", razglednice, vodnike in lokalnih dobrot.
  
  
  Vendar nisem bil turist, in nisem imel časa, da se ustavite in občudovali te "čare". Vodenje nekaterih oddaljen, oči sledijo natakar je bele hlače in temno majico.
  
  
  Vsaj on ne bi nikdar me videli, kar je pomenilo, ni vedel zame. Če Cobra je razdeljen mojo fotografijo, v tem primeru Nick Carter, Stahl je manj anonimni, kot jo je hotel priznal.
  
  
  Naprej, na koncu dovoz, natakar ustavil pred ozko leseno skrinjico. Znak je napovedal začetek Lumiere in Sin show. Ko sem spoznal, da so mladi Indijski kupil vstopnico za predvajanje, nisem oklevajte, da mu sledijo.
  
  
  To je bila ura zgodovine, a "pot", ne brez pomoči psychedelics. Gramozne poti vodile iz potniški blagajni na dvorišču trdnjave. Tukaj, v vrt, obdan z marmorne palače zgradil cesarjev, številne vrste stoli so bili dani za občinstvo.
  
  
  Žarišče poslano rumeni žarek svetlobe v stolpce pred marmorja stavb in avdio komentar je bil predvajan prek zvočnikov. Zvočnik je opisano Pav Prestol, ki si ga je perzijski horde, ki so vdrli v Indijo v osemnajstem stoletju.
  
  
  Nato sveti luč, šel ven, in sem slišal zvok kopit za mano. Obrnil glavo, pol pričakoval, da se znašel sredi maddened črede.
  
  
  Namesto tega, bil je ujel na poti do ostro bodalo.
  
  
  Rezilo hissed, odličen levi rokav moje doublet. Brez razmišljanja dvakrat, je končno potegnil stran in začel colonialmacke premakniti z eno roko. Indijski natakar ne bo poskušal svojo srečo drugič.
  
  
  Ego je bele zobe zasvetil v sardonic nasmeh, in stiletto rezilo whirled v zraku. Potem pozornosti je sijala polna na ego je obraz, prikrivanje njega. Mladenič je vrgel sam v hodniku med vrstami stolov in tekel.
  
  
  Občinstvo, predvsem Zahodnih turistov, se je zdelo, da verjamejo, da je Native American bil del predstave. Nekdo je začel navijajo, zvok pa konj ' kopita je bilo mogoče slišati v zraku. Trobente blared okoli zvočnik, ki ga spremlja bojni krik. Stekel je po napadalec.
  
  
  Nisem vedel, kako je on vedel, kdo sem, ali sem, da sem bil po njem. Ampak jaz bi še vedno lahko slišite hiss od bodalo je ego rezilo, kot je rezan skozi zrak in strgal s rokav moje doublet. To je skoraj bode kože.
  
  
  Še vedno teče, je dosegel v njegov suknjič za njegovo pištolo. Nihče okoli občinstvo našel nič čudnega, o naših gibanja in pozornosti odprašimo marmorja stavb, jarek razmislek uokvirjena natakar je skrivališče.
  
  
  "Kraljeve kopeli..." pripovedovalec, je napovedal.
  
  
  Bil sem na enem od marmornati stebri pred pozornosti ujel me. Njene oči utesnjuje in Stahl iskali v okolici sence. Oster vonj mahu in gnije vegetacije prežeta palača brez zidov. On se je skrival tam, in čakal, da mi pade v past, da sem spoznal, da je bil določen za mene.
  
  
  Lahko bi se obrnil in šel nazaj do hotela študirati naslednji korak, ampak sem dal gor na idejo, da, zdaj, da sem se počutila sem bil blizu odkrivanje Cobra je zloben operacije... in Šiva. Prej se mi zdi, da ta oseba, bolje bo za vse.
  
  
  Zvok mladi natakar je stopinjah je spremljal thud. Sem slišal mu teče proti hrbtni strani stavbe, dlje in dlje stran od turistov, ki so bili gledal igrajo na vrtu. Tudi on je bil srečen zaradi tega, ker si ne bi želeli, nedolžni gledalci, da sodelujejo v nasilnih glasovanje-za-glasovanje spopad, ki je bil na tem, da potekajo.
  
  
  Stekel je, upognjen, dvojni, od stebra do stebra, pokončna ušesa na vsako šumenje. Težko je bilo slišati zvoke, razen tistih, ki jih je ozadje video posnetka. A muffled groan pomešano z bobna trak, ojačan z močnim zvočni sistem nameščen na vrtu. Če ni bilo za bele hlače moški je bil oblečen, on bi bil sposoben skriti v senci, brez dvoma.
  
  
  Vendar, ko sveti lučka šel ven, je njen ego jo videl še enkrat. Imel je opravil kratek marmorno stopnišče, ki je povezan ene stavbe v drugo, in zdaj je bil sprawled na tla.
  
  
  Njen prst je bil že na sprožilec pištolo. Povod kliknili, tako kot ga je potegnil sprožilec. Zvok bobnov okoli zvočnik je pridružil skorja strele, maskiranje moj strel.
  
  
  Njen, videl gawk zatakne v marmornati steber, pošiljanje oblak belega dima v zrak. Strel je bil preglasila za drugo oglušujoč zvok konj ' kopita. Sem zgrešil cilj, tako da sem tekel naprej. Natakar je skočil na noge, in Ego bilo nikjer videti.
  
  
  Je opravil kratek stopnicah je imel samo teči navzdol, in se znašel sredi ozki travnati poti obdana z marmorjem stavb. Za mano, sem slišal hiss težkega dihanja. To je neuporabna, da razmišljajo o streljanju s topovi. Tako dvignil sem oba kolena, twirling. To ujel mladi Indijski v rebra, pa čeprav je sopel za trenutek, emu je uspelo, da push me je nazaj za en korak.
  
  
  Ubijanje ego ni bil del mojega načrta. Mrtev, on bi bila neuporabna za me, in pot, ki naj bi vodila me je Shiva je končalo tam na dvorišču Red Fort. Živo natakar bi mi zagotovili dragocene informacije.
  
  
  Nenadoma, okoli teme za mano, a raspy, komaj slišni glas zadonel.
  
  
  "Zelo dobro, Ranjit.
  
  
  Sem swung svojo desno nogo nazaj z močan udarec, in peto moja stopala pristal na nekoga drugega plemena. Drugi napadalec groaned v bolečini in recoiled. Je skočil na način, davi, in je korak nazaj, katerih cilj Wilhelmina na dveh napadalcev.
  
  
  Dva proti ena, Ranjit je bil natakar, je mož njen je sledila; druga pa, da ni bil tujec, bodisi. -"Tako smo se ponovno srečali, sahib," je rekel z grobo, prisiljen smeh. Besede, ki je prišel iz njegovih ust, iso rta z nekaj težav, saj je spodnji del ego obraze, ki je bil zavit v belo povoj.
  
  
  "Ja," sem rekel, ob spoznanju, ego: bil je Mohan je accomplice, brkati Sikh, katerih čeljusti da bi ga razbil večer.
  
  
  Ranjit izkoristila kratko izmenjavo besed, da raca za steber, trenutno izogibanje Luger je usodne poti. "To je neuporabna za naprej, sahib," je dejal Indijski Sikh. "Če ubiješ nas, ne boste vedeli ničesar.
  
  
  "Kaj se zgodi, če ne bom ubil?" Sem jo vprašala. Ampak v tistem trenutku, za hipu, nekaj kovinskih hitro prečkal moje vidno polje. Obrnil se je okoli in potegnil sprožilec. Gawk je letel po zraku, odbija greben, vzdolž sten zgradb. In potem to isto pištolo dobesedno potiska iz okoli moje prste, s sod zavit v kovinsko zanko.
  
  
  Ranjit je prišel ven iz svoje skrivališče ter je zgrabil puško. Spoznal sem takrat, da je bilo nekaj, kar sem opazil že prej, predmet, ki glittered okoli ego vratu. To je bil kos bakrene žice, brez dvoma past, ki se uporabljajo za ubijanje Ashok Anand.
  
  
  "Saj ni tako pameten, kot si mislite, sahib," še Celo pripomnil, z chuckle.
  
  
  Poskušal je nazaj proč, vendar Ranjit razsipavati ne čas. Natakar dal pištolo na moje prsi, opozorilo me dovolj, da bi ustavili me nenadoma. In nisem bila dovolj blizu, da poskusite in odnaša pištolo iz ego je roke. In če je nekdo potrudil, da kick njo, je bil prepričan, da je mlad, črnolas natakar ne oklevajte, da pritisnila na sprožilec.
  
  
  "Zdaj dvignite roke nad glavo, sahib," je fant naročil. In je napravil korak naprej, usta sukanje v peklensko nasmeh.
  
  
  On je imel do svoje roke in pogledal previdno v smeri druge Sikh. Ranjit roko emu bakreno žico. Žice hummed kot človek, zavit konča okrog njegovega zapestja.
  
  
  "Mohan je mrtev," je rekel, " njegov glas skoraj neslišno kot glasba igra, okoli zvočniki. Prikaži ni nad še, in niti bil Borec # 3 življenja, kot sem upal. "Gurnek, vendar pa je še vedno živ,' sahib.' Indijski Sikh se mi, kot Ranjit prišel lizal mi.
  
  
  Sem imel sod Wilhelmina je luger pod nos, in nenadoma se mi je posvetilo, da ona ni bila več moja stara eno še. Da ne omenjam, bakrene žice, ki Gurnek potekala v obeh rokah.
  
  
  "Zaslužiš si še slabše, sahib, veliko slabše," je rekel natakar.
  
  
  On je igral z "light" sprožilec. Zelo svetloba, pritisk je bil dovolj in Hawke bi imel za najem Borec No. 4. Vendar preden so mladi človek lahko opravlja svoje grožnje, Gurnek preselil v za mano. Samo ta čas, moj nazaj kick se je izgubil v zraku, manjka svoj cilj.
  
  
  V priviti s zanko okoli mojega vratu, in sem moral dvigniti moje roke znova. Iskal sem na njo odkrito skozi gobec v Luger, vendar Ranjit spustite sprožilec in udaril pištolo, udari mi v čelo z rit je. Ob istem času, bakrene žice, ki je bil s pritiskom navzdol na moj sapnik poskušali push to stran.
  
  
  Nit sekajo moji koži, in nisem mogel dihati. To je strangled zvok in Ranjit, chuckling, izbral ga gor in udaril me v dimljah. Bolečina me je groan, kar me ukrivijo.
  
  
  Vsako pleme srce rose drugič, povzroča me, da eksplodira v huda bolečina. "Ti si norec, sahib... Cobra ve... Cobra ve vse, Mr. Carter.
  
  
  Ego glas, se je zdelo, da prihajajo iz celega temen predor. Sem se boril za svobodno sam, da potisnite proč žice Gurnek bil z uporabo za strangle mene. Vendar nisem mogel obvladovati ne, to je preveč tanek. Z groan, je padel naprej, poskušal dihati.
  
  
  Nato rit z pištolo treščilo v moji glavi, in v daljavi, glas po zvočniku napovedal, " ne grem, da bi lahko dobili od tod.": "Če obstaja raj na zemlji, to je tukaj... tukaj, tukaj!
  
  
  Emu ni zaupanja njo. Medtem, sem se spraševal, če sem že kdaj imeli priložnost, da v nekaj verjame, kot je ta znova.
  
  
  
  
  4
  
  
  To je enostavno na prvi.
  
  
  Žametno, mehko in gladko, temno in prijetno meglica. Zaščitni teme, ki se ukvarja me je nasmeh. Nato pa se je začela želo, rezanje moji koži, kot so črepinje broken glass. Sem moral zapustiti, ali ona bi raztrgana me narazen, flayed me živ. Tako sem leaped naprej, kot da sem pravkar prišel iz dna morja. In višje sem se povzpela, bolj sem bil razdejano.
  
  
  - Ne! Njen... nočem! Slišala sem, da mojega glasu. Poskušal sem, da bi to ponavljali glasneje, poskuša dvigniti težo, ki je bil s pritiskom navzdol na moje oči. On blinked, in nekaj za nedoločen barva se je začel premikati naprej in nazaj pred mano, opozarjanje z vibriranjem v in iz prostora.
  
  
  Ji je odprl oči, je začel drugič, nato tretji, in hkrati ji poskušal iti naprej, dokler se moj cilj je zadeti nekaj trdega. Vibracije ustaviti, in se je potopil nazaj, preveč šibka in zaspan, da bi še eno potezo.
  
  
  Ne vem, koliko časa je minilo od takrat. Njo, čutila sem, da sem bil zajet z sanje, in vsakič, ko sem se potrudil, da pritisni in njeno stran in odpri moje oči, ampak nekaj, kar se popraskal po moji koži, kaj spali. Končno, se je začelo vse znova, premikanje naprej med izmenično valovi Vlad in bolečine.
  
  
  Nato je "stvar" prišla skupaj. To je bil steno, lončena steno, ki je zdaj sedel pred mano, povečano ali zmanjšano... in potem normalno. Moj cilj je bil zdrobljene jajčne lupine,... to je podobno, kot ne pitje je za mesec zapored. Sem leaned pred najbližjo steno, poslušanje najlepši zvok na svetu, zvok mojih prsih, ki se dviga in pada z vsako sapo.
  
  
  Ki opraskano in raztrgal na moji koži-v tem dolgo vice med zavestjo in nezavesti, saj je posteljnina, na katerem sem ležala na hrbtu. Takoj, ko je spoznal, sem bil živ, je swung noge off slamo pokrita s klopi in vstal, shivering.
  
  
  Sem pritisni in mojo roko proti steni, da bi dobili največ. Njo, sem se počutil kot zdravilo odvisnika v umik, sem bil bolan. Udarce ji golovs prejeli, plus žice-zaostrovanje grlu, vrglo me ven.
  
  
  Zdaj, najprej, je bilo ponovno pridobiti svojo moč.
  
  
  Vzel je nekaj korakov, dokler moja kolena ustavil upogibanje. Hodil je okrog nje celic... kvadratek, soba z glino stene in tla. Ni bilo windows, ne oken, ne vrat. Kasneje, če je bil prihodnosti, sem bil prepričan sem, da bi našli sklepov v groan, kjer vrata bi bilo treba, ker je nekdo.... In nekoga, ki bi me je izvlekel.
  
  
  Na enem koncu celice, na levi palete, dva bara, so bili vgrajeni v steno. Oba sta prišla do mojega pasu in je bila pokrita s žične mreže. Njen, seveda, mar ne bo treba čakati mi je, da je treba uvesti, da moj mučiteljem, zato sem šel za ograjo, poskušam, da si opomore od bolečine, ki jih je prizadela Ranjit z butt svojo pištolo.
  
  
  Toda preden se dotaknete žične mreže in preučitev dveh barih, da vidim, če ih jih je mogoče odstraniti, so njeni čevlji so bili odstranjeni. Ljudje, ki so ujeti me je zapustil me v mojo srajco in hlače. Na stiletto bilo več, kot je bilo Beretta, in seveda Luger. Nisem še videl camisole, vendar to ni bilo hladno na digitalni fotoaparati... vsaj ne še.
  
  
  Njen čevelj vzel in vrgel ego v barih. Nič se ni zgodilo. Nobene iskre. Hvala Bogu, da je barvah niso elektrificirane. Ona dal na svoj baletne copate in spet je dosegel za eno okrog štiri kovinski vijaki, ki je imel palice, da je groan. Vendar, ko so moji prsti dotaknil nu, tam je glas v tišini, a glas, ki me je skok.
  
  
  "Dobro jutro, Gospod Carter. Ker je podnevi, veste. Upam, da ste imeli nekaj dobrih sanj, sahib...
  
  
  Glas je prihajal od zadaj eno ali dve palice. Nobenega dvoma ni bilo ojačevalec skriva v kovinski zaslon. Ampak tisto, kar je najbolj zaskrbljujoče je, da je glas je bil znan... frighteningly seznanjeni.
  
  
  "Pozdravljeni, to je Carter, to je Agent 3. V resnici; Hawk povedal si vse, ne da se mi. Torej, to agent tvoje, Anand, mislim, da je njegovo ime. No, ni se prikazal na srečanje. Ne, ne boste imeli, da se opravičujemo. Vemo, da je naš človek je nedosegljivo, in.. Oh, ne, sploh ne! Ego ne obstaja, to je vse. No, vrnil se bom v Washingtonu jutri. Cobra? Jaz sem zelo boji, da je naša vlada ne bo mogla posegati v zadeve Indijske varnostne službe. Ste razumeli, seveda... Ja, in hvala vam za vašo skrb. Povejte, Gospod Anand, ki žal mi je, nisem imel priložnost srečati z njim."
  
  
  Ni bilo dolgo pavzo. In potem spet tišina. Je preselila stran od palice in se vrnil na posteljico. Kljub praznino v njen trebuh, kljub grozno občutek slabosti, je moral priznati za eno stvar: Shiva je bil pravi, brezobzirno, hladno-blooded thug, zvit nasprotnika kot je ona nikoli srečal pred.
  
  
  Kratek govor imel sem samo poslušal, se je telefonski pogovor, ki je brez dvoma že prišlo, je bila na voljo v popolnoma znan glas. To je bila moja glasu, z enako odlično intonacijo, govora, intonacija.
  
  
  Shiva uokvirjena me in ne zapravlja časa, odstranite Indijski tajne službe od scene. Tudi ko Anand ni bila več na mizi, nihče ne misli, ki povezuje dve izmed nas. In zakaj bi jih, po vseh? Nisem "Nick Carter" klic tik pred tem, in jim povedal, da Shiva je ponaredek? Enako "Nick Carter," je poudaril, da tudi če "Cobra" res obstaja, organizacija, ki je tako zaskrbljen Indijska vlada nima nič opraviti z skrivnostni značaj.
  
  
  "Nick Carter," Adut je o vsem tem. In očitno je, da je bil že na poti domov, da AX sedež v Washingtonu. "Zelo sem navdušena, Shiva. Kako ste celo uspe ponoviti moj glas?
  
  
  "Tam je bilo zvočno napravo, nameščena v svoj hotel soba, Mr. Carter," moj glas je odgovoril, razmnoževati v elektronski obliki s takšno natančnostjo, da ne morem pomagati, ampak se začuden, da slišim sebe.
  
  
  "Potem prosimo, prenesli na moje pohvale za vaš elektronika ljudi. On je iskal ta soba štirikrat in niso našli, en mikrofon,... celo v najbolj verjetno mest, " sem rekel, dvigniti svoj glas, kot da sem dvomila, on bi me slišijo. Skrite mikrofone nisem videl, čeprav je bilo jasno, da zdaj Uspeh v moji hotelski sobi bi imel težav dajanje Odin v celico.
  
  
  "To je eden od Haji najnovejše izume; za izjemno občutljivo, močna, majhnih mikrofon," dvojnik, moj glas pojasnil.
  
  
  "To je podobno iskanju igle v kopici sena," sem rekel.
  
  
  Moj smeh je ponovil v zraku, potem je moj glas je nadaljeval, " Zelo dobro, Mr. Carter. Jaz sem veseli, da nisi izgubil smisla za humor. Vendar Haji, v primeru, da še niste slišali za nen, je spletna vredno stvar, ki je Albanija izvažajo v zadnjih dvajsetih letih. In zdaj je delo za mene, za Cobra... za Shiva! Glas je bil exultant.
  
  
  "Hema deluje?"
  
  
  "Veste, zelo dobro, Mr. Carter. Po vsem, AX niso poslali v Indiji samo izpostaviti banda roke trgovcem ali heroina trgovci! Ste zainteresirani za čudežno odkritje Haji, ego je genialna iznajdba... polje!
  
  
  "Polje? - ponoviti.
  
  
  - Vzdevek glas simulator, izuma, ki je zmožen reproducirati vse obstoječe vokalno zvok. In to je majhen, Mr. Carter, tudi vaš standardni miniaturni modeli. Več kot škatlico cigaret... ampak veliko bolj nevaren, seveda.
  
  
  Sem jo vprašala. "In kaj boš naredil z vaše okno?" Obdržal sem moje oči pritrjene na kovinsko zaslonu, kot če bi snemanje moja vsako potezo.
  
  
  "Misliš, da ji je noro, kajne?"
  
  
  "Nor? Ne ravno, Shiva. Ste veliko pametnejši, kot veliko ljudi; običajno, nori ljudje, ne more priti do tako zapleten načrt.
  
  
  "Hvala vam, Gospod Carter. Cenim vaš kompliment. Ne, ni bil res noro, vsaj ne iz mojega vidika. Kot je za Polje, izumov Haji, vaša storitev je že videl, kako iznajdljiv in učinkovito se je. Ti dogodki so bili le testi, preizkusi, če sem natančen.
  
  
  "Toda kmalu, ko Haji je naredil nekaj sprememb v svoji napravi, nesreče se bo ustavil, da zgolj eksperimentov. Kot lahko vidite, Mr. Carter, Indija nevtralno moči med Kitajsko in Zahodom. S pomočjo svojih partnerjev v Pekingu, je to stran, ki deluje kot protiutež bo kolaps v trenutek, in nato sanje o moji predniki so bodo uresničile, ko Kitajski in Indijski potkontinent bodo pridružili roke, kot dobri zavezniki, zavezništvo, ki bo trajal več kot katera koli druga v svetovni zgodovini."
  
  
  "Sem jo vprašala. "Kakšno zavezništvo?" Njen um jotted dol vse, kar je rekel, skušal kupiti časa. Medtem, moje oči so bile skrbno pregledali meja fotoaparat. Sem vstal počasi, da ne bo nobenega hrupa; ni bilo tako kot Shiva bi me slišijo gibljejo, ali poslušaj me, praske na stene poskuša odpreti vse razpoke. Tam mora biti vrata, nisem pa ga spet vidim.
  
  
  "Kitajsko-Indijski Zavezništvo, Mr. Carter, je alternativa obeh narodov in rešiti svet od sprtih strani blokov. Ne, nisem megalomaniac, jaz ne skrbi, če na svetu, ki pade na svoje oči na moje noge. Imam več denarja, kot sem lahko preživijo. Imam tudi nekaj vpliva v moji vladi. Ko pa sta Kitajska in Indija, postati en narod, ljudstvo moje ne bo več "lačnih drhal", kot so Zahodni novinarji klic drugi ego. Postali bomo tako močan kot Bharat, starodavni Indiji. In potem bo moje ljudstvo vrnitev starih bogov, Nagas... da kače božanstva mojih prednikov.
  
  
  "Mi smo v dvajsetem stoletju, Shiva. To ni enostavno pretvoriti na milijone ljudi. Danes, ljudje so bolj zainteresirani za polnjenje njihovih želodcih kot kača čaščenja.
  
  
  Ste vedeli zelo malo o Indijski miselnosti, Carter. Njen rodbine sega nazaj do kraljeve družine, družine, ki gre nazaj k Naga, kača prednika. Sem nositi turban, kot če bi bilo zmaj, v kolobarjih cobra z ponosen, glavo naslanja na čelo, " Shiva je odgovorila. Glas... Ego Stahl je glas je bil, hladno plazilcev je. Bil sem dvakrat navdušil, da bi mogel govoriti in prevajanje svoja čustva zaradi Haji je izum.
  
  
  "Zakaj ne krmo vaš prvi moški?" Če imate veliko denarja, zakaj ne daš ih vladi, tako da otroci ne bodo lačen? Ali se bojiš, da ne bodo cenili vašo potezo, ki jih ne želijo, da zadovoljijo svoje pohlepne zahteve? Glavo vrže nazaj in Stahl scoffs na ego sanje, bil je grozno cilj, ki je določen za sebe.
  
  
  Vendar Shiva ni bilo uživajo sam na vse.
  
  
  "Sem govoril preveč, Carter," je napovedal. "Vendar ji hotel je tukaj, da veste, da ste res naletel na gnezdo kač, in da ne bo dopuščala malo ljudi, kot ste vi." Vaša vlada ne predstavljajo policija svetu, in to ne more ustaviti me videle moje sanje. Že, Kitajske Komunistične čete so se osredotoča svojo pozornost na naši severni meji, pripravljen, da se znebite Indiji in drugih nerazvitih državah iga revščine.
  
  
  "Naj sanjam, Shiva. Oblasti v Pekingu so vas videti kot bedak, in si vzel vabe... povratno potovanje. Ko vojaki navzkrižno Indije v severni meji, prepričani, da Zahod ne bo stati idly, da vidite, kaj se zgodi. Boste boj proti vojni, da bo popolnoma uničil človeštvo pred obličje zemlje. Tako pa..., vendar to ni gotovo, samo kače bo ostala neskončnosti kače, ki bo po vsebini skozi puščavo in radioaktivnimi planet.
  
  
  Njo, leaned proti jaukati, in je imel njegov dih. Kako lahko govori o nečem, kar z nekom, kot je Shiva? In kako bi lahko govorim inteligentno, ko je vse kar lahko mislim, je bil, kako pobegniti? Sem vedel, nori ljudje v mojem življenju, vendar ne kot logična in noro kot človek, ki se imenuje sam Shiva.
  
  
  Ne, on ni želel, da pravilo tem svetu, je le želel iti nazaj v čas, na stroške sprostitev tretje svetovne vojne. In dejstvo, da je bil gluh za moje pripombe, da je ni videl nevarnost svojo noro načrt, poslal shiver navzdol moje hrbtenice.
  
  
  "V vsakem primeru, Mr. Carter, vas, med toliko ljudi, ne bodo videti tako tragično konča tukaj. Gurnek povedal o Mohan smrt; morda bi vam nekaj možnosti. Mohan za Carter, Carter, za Mohan. Samo ta čas, smrti ne bo hitro in hitra. Veš, koliko lahko oseba, ki trpi pred smrtjo od ugriz kače, Mr. Carter? Shiva je rekel hladno.
  
  
  "To je odvisno od kača.
  
  
  "Pravzaprav," Shiva dogovorjeno. "Vesel sem, da lahko še vedno razlog, Carter. Vendar v primeru, da boste zamudili nobene podrobnosti, smo pripravljeni, da vam zagotovi potrebne podatke.
  
  
  Nagnil se je proti umazan vrat, groaning, ustavil, ki iščejo skrite vrata, in se obrnil nazaj na zvočnik skriva v kovinski zaslon. "Pridi, Shiva," je povedal njen dryly. "Jaz sem vsa ušesa.
  
  
  "Nisem dvoma, je za drugega, Mr. Carter," smejal se je. "Ampak jaz bom kratek, ker imam pomembnejše stvari za početi. Herpetology je bil moj hobi za nekaj let, in si upam reči, da sem resnično organ na plazilci, še posebej venomous turistov. Imam zbirko približno dva ducata različnih tipov.
  
  
  "Tisti, ki ste se odločili za mene?"
  
  
  "Pet kače, Carter. Morda ne prepozna ih na prvi pogled, vendar bodo zagotovo prepoznali. Kače imajo globok občutek teritorialnosti. Niso drugačen, ko ih motenj v ih hišo. Glede na ih na smrtni ugriz, lahko oseba, ki trpi kjerkoli od dveh ur, za sedem do osem dni.
  
  
  — Če zobati viper korita svoje zobe v vaše telo, boste kmalu krvavijo iz vseh bele dihurje, Mr. Carter; vaša slina bo umazana od krvi, urinu, obarva rdeče. Boste trpijo zaradi boleč bolečine v trebuhu, in bo umrl zaradi možganske krvavitve."
  
  
  "Zelo vabljivo! Sem vzkliknila, pazil na vse gibanj, ki iščejo potrditev, da so bili ne samo grožnje.
  
  
  "Če se odločite, my favorite, king cobra, boste umrli od anoksija, počasno in bolečo obliko zadušitve. Na drugi strani, king cobra je bratranec, Azijske cobra, je strup, ki je dokazano, da je dvakrat kot strupena, kot strychnine. Torej, izbira je vaša, Gospod Carter. Če se odločite cobras, bo umrl relativno nesrečna smrt v nekaj urah; če se odločite vipers, bodite pripravljeni na najbolj groteskno in neznosna bolečina zasnov.
  
  
  "In če mi ne izberejo njo, Shiva?" Kaj se bo zgodilo?
  
  
  Nimate izbire, Carter, ni alternative. Sčasoma boste spoznali, kaj resno osebo, ona je! Torej, dokler ne vem, vaš naslednik, prosimo, dovolite mi, da še ta pogovor z vami. Imam nekaj zanimivih informacij, Mr. Carter. Zelo zanimivo.
  
  
  To je bila zadnja stvar, ki sem jo slišal od "jaz," ali ne, iz Shiva v mojem glasu. Tam je bila tišina še enkrat, zdrobljen samo svoje dihanje. Njen se je popolnoma hladna, je gotovo, da ti niso bili za lase privlečeno grožnje. Shiva je bil odločen, da me bo ubil, tako da ni videl smrti, pridi k meni v mukah. Morda je bil odločen, da nekoga poškodoval, tako kot ona ga je podžgalo njegovo absurdne sanje in želje.
  
  
  Ampak ne glede na ego je motiv, ni dvoma, iskrenosti ego ' besede. Njene oči optično prebrano majhne celice; in njen, še vedno obupno želijo način, ko škripa, ali raje rahel šum, me je obrniti svojo pozornost na dveh barov.
  
  
  En rose počasi izginejo v stoka. Štirje kovinski vijaki neuporabna, kot zaslona je elektronsko nadzorovana. Na tej točki, ego ni bila več vidna; na njenem mestu je bila kvadratno luknjo. Pamet mi je rekla, naj bo tiho in mirno, kolikor je mogoče.
  
  
  Vendar sem imel, da bi nadčloveški trud, da ostanejo, kjer sem bil, ko, minuto pozneje, a king cobra vsaj deset metrov dolgo valjani iz lukenj in na tla celice.
  
  
  
  
  
  5
  
  
  King Cobra se je že preselil v napadajo stališče, svojo glavo postavljeno na svojem vratu, ko drugi zmaj, ki je padel iz okoli groan luknjo. Nisem prepoznal za njegovo ime, vendar pa je imela trdo in gosto lestvice, in ko se širijo na tleh, to je čudno hiss, kot zvok ognja.
  
  
  Je zdrsnila ob steni, skušajo doseči slamnati postelji. Shiva je dejal, da bi mi pošljete pet kače. Tretji, več kot meter in pol dolg, je bil padajoče po luknjo v tistem trenutku. To je bil Azijskih cobra, a takšne vrste, da jih prepozna, se takoj iz značilen klinasta oznake na zadnji strani njene glave.
  
  
  Njen zamera je bila dvakrat tako strupen, kot je strychnine, spomnil se je, ko je odšel počasi proti paleto dvigne nad tlemi.
  
  
  V sikanje in žvižganje treh plazilci, ki so bila dodana moj nori smeh okoli zvočnik skriva za palice, smeh, ki je napolnjena celice z njeno eerie vzdrži. Shiva se smejali, z uporabo albanska znanstvenik je izum, za reprodukcijo smeh v mojem glasu, in to je zvonilo v ušesih.
  
  
  "Na svidenje, Gospod Carter." moj nevidni sovražnik je vzkliknil veselo. "Dober dan vam!"
  
  
  Smeh je umrl skupaj z groteskno končni zbor. Videl je, razraslih jezika in žareče oči, četrti kača, ki je zajet na vrata. To je bil krait, vrsta Azijskih cobra, in je zdrsnila na umazanijo tla.
  
  
  Odprl je nosnice; je bil močan vonj v zraku, a žarko okus. To je bil mošusni vonj. Njen je brez sape, vendar Stahl je vonj močnejši, skoraj otipljiv v utesnjen meja celice.
  
  
  Shiva je mislil, da je vse jasno.
  
  
  Kače s ih izostren občutek za vonj zdelo še bolj na živce: ne glede na naravo so bili za nas, diši izostril moje razdražljivost, da blaznost. A king cobra, dvakrat dlje kot drugi, slithered milino po tleh. Nadaljeval je, da pristop palete posteljo, izognili hitrimi gibi, ki lahko izzovejo plazilcev za začetek smrtonosni napad.
  
  
  Takoj, ko moji začetki dotaknil koncu lesene klopi, petina zmaj se je pojavil okoli teme luknjo v nasprotni jaukati. Ona je bila najmanjša od vseh, še posebej, če je glede na king cobra. Vendar pa velikost imel nič opraviti z njeno sposobnost, da bi ubil; in ona je bila, kot je bal, da s tem zadnjem plazilcev, kot druge štiri skupaj. Zdaj so se približuje me, ki je stal s svojim nazaj na jaukati.
  
  
  To všeč ali ne, sem imel za premikanje.
  
  
  On je vrgel sam naprej v prostor, najprej z intenzivno mentalno koncentracijo, nato leaped s tal in pristal na slamo pokrita s klopi. King cobra whistled in zaračuna na mene. Videl kapljic strupa bleščijo na njeno ostro fangs.
  
  
  Sem potegnil proč, ko sem čutila, da se ji ugriz v rit mojega čevlja. Ona ne more bite moj gleženj. Strupeno rumenkasto tekočino kapljalo na slamo, kjer je bila shranjena. Cobra zlezla čez posteljo. Hitro je unbuttoned njegov srajco in sprosti svoje roke okoli rokavi.
  
  
  Kača je kapuco zdelo širše kot prej, in plazilcev neodvisno od desne proti levi, pripravljen, da udari še enkrat. Medtem, druge štiri pa zvijati na tla, vse lizanje in lizanje svojo pot, da žimnico. Potegnil nazaj, tako težko, kot bi ga lahko in popravijo svoje srajco kot matador, ki ima rdečo krpo pred jezni bik.
  
  
  Kot cobra lunged naprej, da se potopi svoje zobe v moje meso, je draped svojo bombažno majico nad zapri in leaned vstran. Majica premakne, kot bi bila živa. Pod krpo, plazilcev hissed in writhed, poskuša pobegniti okoli surogat past.
  
  
  Sem bil ne bo počakajte, cobra, da se osvobodi, tako da sem hitro undid usnjeni pas na moje hlače. Gospodarstvo z njo koncu sponke nekaj centimetrov nad slame, njen oče je hodil na zadnji klopi. Na tej točki, samo stvar je bila, poskusite priti do groan luknjo.
  
  
  Elektronski nadzor kovinsko mrežo ni bil aktiviran z njimi bele dihurje, kot zaslona šel gor na steni. Odpiranje, sodeč kjer je njen je bil na skrajnem koncu celice, zdelo dovolj velika, da mi možne izhode.
  
  
  In na splošno, da je vredno poskusiti. V nasprotnem primeru reptilians bi napadli vse skupaj, in potem ne bi bilo nobenega izhoda iz nasilne in boleče umiranje, ki je čakala mene. Zmaj z nazobčane luske je zvijati na celotno dolžino na robu postelje.
  
  
  To je bil plazilcev Shiva je povedal o, z a strup je tako močan, da če je malo, bi to povzroči notranje krvavitve in da mi krvavijo kot ferret. Druge tri kače, privlači king cobra je hiss, zlezla po tleh proti plapola majica, ki pokriva velikih plazilcev.
  
  
  Zmaj, na drugi strani, se je zdelo, samo zanima me, ampak s hladnimi očmi, da se je zdelo, da odražajo krvi. In, po mojem mnenju, ni bila cobra, ampak reptilian viper, v kateri Shiva lahko našli učlovečenja.
  
  
  To je bilo približno šestdeset cm dolgo, z opazno svetlo in temno vzorcev na svoje luskasta straneh. Njeni gibi niso bili obrambni sploh, in hiss, ki ga je naredila, kot je splazil do roba vzmetnice me wince.
  
  
  Njen pasu niz priviti, dvigovanje ega visoko v zrak, in ob istem času, zmaj udaril z neverjetno hitrostjo, strelovit skozi zrak. Je znižala nit pas z zaponko na plazilcev na glavo. Kovinski odskočila off grobo lestvice, toda učinek je poslala vipers drsna nazaj, coiling na vrhu vsake druge.
  
  
  To je bil trenutek, ko je bi čakali.
  
  
  Iz kota njene oči, je videla hooded vodja king cobra poking ven pod njeno majico. Sedaj je moje življenje je odvisen o tem, kako hitro sem se preselil to; jaz je globoko zajel sapo in skočila tako visoko, kot sem lahko, da se strani.
  
  
  Kot njen darted proti odpiranje v nasprotni groan, pet plazilci whistled in hissed kot refren jezni demoni. Je poblisnil čez ramo. Vonj, ki Stahl je zavohal prej je bil močnejši, je fetid miazma tako prodorna, da se je zdelo otipljiv.
  
  
  V reptilians so zdaj zapirajo v me, pripravljen, da stavke in ubiti. Ko sem prišla v odprtino v stokanje, ki jih je bilo manj kot dva metra stran od mene. Sedel je, vendar je slišal cobra hiss tako blizu, da se je obrnil in žigosan njegovo nogo težko na umazanih tleh.
  
  
  Sklonil se je, kot strela, pobral nekaj umazanije, in metali na cobra je mogočna glavo. Plazilcev glavo udaril gor, in njegov lastnik ducked v luknjo, se na koncu ozkih hodnikov.
  
  
  Zadnja stvar na glavi, kjer je bil predor je bil tekoč, ali če ste bili v prehod drugih plazilcev. Nekaj zadel usnje, edini za moje čevlje, ne more prodreti ne. Je trznil njegovo nogo proč in se preselil v temno prehod, tolkel z glavo proti vrhu nizko, ozek tunel.
  
  
  Ni bilo prostora, da se obrnejo glavo, in videli, če je vse zmaj obliko imeli so me v predor in v digitalnih fotoaparatov. Je šel naprej, še vedno obravnava divji hiss plazilci za njim. K sreči, zvok zvišal fainter kot je šel do oltarja.
  
  
  Pot mi je bila edina možna alternativa nekaterih smrti. Tudi, če mi bo uspelo, da bi ubil nekaj kače, preživelim družinskim članom, ki bo zagotovo lahko potopi svoje fangs v moje meso pred ih lahko ga ustaviti. In tudi če vseh pet jih je bilo odpraviti, je bil prepričan, da Shiva bi ne oklevajte, da pošljete drugo skupino venomous plazilcev v celico. Torej, na način, ki bi ga lahko razmislite o sebi varni.
  
  
  Zdaj, da je njegova izbira je bila narejena, svojo nadaljnjo plazil na vse štiri. Predor je zdelo, da se nekoliko dvignila, z rahlim padcem. Bilo je megleno sveti; razmislek o svetu, filtrirana, je za mano, in bledo sijaj pa je iz zgoraj. Vendar dlje je šel, temnejša je dobil. Vir svetlobe, ki ne postane bolj intenzivna. Je komaj videl njegove roke, ko je hodil navzdol po ozkem hodniku.
  
  
  Vse okoli mene je bilo mokro umazanijo in zatohel vonj. Nadaljeval je na za nekaj minut in se končno ustavil ujel sapo in jasno glavo. Bil je pripravljen staviti svoje življenje, da elektronskih napravah, nameščenih za Shiva v digitalni fotoaparati niso imeli video in elektronski oči... je verjetno samo slišal me, tudi če ni bil rekel, da. Vendar pa sem precej prepričan, ni imel časa, da gledajo svoje gibe.
  
  
  Čas se je zdelo, da še vedno stojijo, kot sem poskušal najti niti tunela in hkrati ugotovite, kje sem bil, najti način, da izbruhne okoli Shiva je neto in izpostaviti ego načrtov Kitajsko-Indijski zavezništva. Ne bomo več čutili hiss plazilcev, mi ni vonj, ki fetid vonj... kaj se je bila razlila na digitalnih kamerah.
  
  
  Dihanje zraka, vzorčenje brušena moj obraz, je neopazni dih. Spodbujati je nadaljevala gibanja. Brez opozorila je odšel, vsaj ne v običajni zvonovi ali sirene. Jasno, Shiva je bil prepričan, da je dobila znebite Nick Carter.
  
  
  Ampak namesto, Nick Carter je bil nanaša le na njegov prijatelj Shiva, um, Cobras, in ego je močno orožje,... polje. Če ni bilo za pomoč izum načrt ali izum sama, ves svet ne bi mogel ukvarjati s Šivo. Ki mi je dal popolno sliko o tem, kaj je ego načrti so bili vse okoli. Vendar Shiva neodgovorjenih pomembno točko: ni je razkrila, da me kako bi ga uporabil svoje Polje, da bi dosegli svojo neverjetno cilj.
  
  
  Jaz sem prišel, v Indijo se spraševala, če Shiva res obstaja. In zdaj, da njegov ego je imel ga našli, je bil še brezosebna značaj, čeprav v mesu in krvi. Tako je končal z neznano, nerešenih enačbe. Jaz bi imel dobiti Haji je izum, predvsem zato, ker nisem imel pojma, kako glasovno oponašanje bi se lahko uporablja za določitev absolutne moči po vsem svetu.
  
  
  Na vlažnih stenah pakirani zemlji popraskal po mojih rokah in ramenih, in znoj kapljalo na moje prsi. On ne more ustaviti zdaj, ampak predor je bila manjša, in morala sem se premikajo naprej, tudi če je površina stene je bila odstranjena koža off.
  
  
  Imel sem vizijo sam ujet v tunel brez izhoda okoli njega. Moji nohti so bile razdeljene in bloodied, in sem se počutil, kot da sem bil v mol, ki premikati v moje telo. Ampak samo, ko sem bil že izgubili upanje, moj pogled pristal na nekaj, kar me je nenadoma ustavi.
  
  
  Tam je ovira pred mano. Umetno saint prodrli skozi dve zbrali v kvadratni obliki lesene plošče. Brez kar dobro, on je zlezla naprej, da povlečete njegovo zviti telo v predor.
  
  
  Zvok prišel od druge strani leseno pregrado. Njen pritisnete eno oko, da k so šli, nimajo faintest pojma, kaj je za njo. Nekaj balvanov, skal, velikih kosov lesa, in velik bazen stagnira vode so bile prve stvari, ki sem jih videl. Potem je prišel seznanjeni sikajoč kače.
  
  
  Izhajajoč iz balvani, pečine, morje kača dvigne njeno dolgo, vitko vratu, s svojo presenetljivo majhno glavo nad površino mirni bazen vode. Nekaj je padlo od zgoraj, surovo, krvavo meso. Skoraj takoj, ego je bil devoured z lačen zmaj. Potem velik kuščar je bil vržen v luknjo. A king cobra velikost, recimo, eno sem levo v digitalni fotoaparati dvignilo v tipični zapri napad položaj.
  
  
  Kuščar je tekel za skale, ampak cobra je bil hitrejši. Cocking hooded glavo na eno stran, je lunged naprej, grize v zver je luskasta vratu. Kuščar boril za drugo, in cobra zdrsnila nazaj; videl je ugriznil živali premikajo kot pijan, se naslanja na svoji strani in tresenje njene noge convulsively. Cobra nato pogoltnejo ee headfirst.
  
  
  Pri velikih plazilcev je bil najedel, je zvila okrog skalnata stena, kot če uživala v opoldne sonce. Več hrane dobil v brlog - podgane, kuščarji, surovo meso. Njo, je dvignil glavo, se trudijo, da bi videli, kdo je bil hranjenje zmaj Shiva zbirko.
  
  
  Vendar omele luknjo, ki pokriva kamnite stene in lesene trapdoor, ki se nahaja na dnu ni dal mi je celotno anketo. Ko zmaj je bil fed, sikajoč umirila. Spoznal sem takrat, da Shiva je uporabljala predor privabiti lačen plazilcev v mojo celico, brez dvoma zbujam ih z smrdljive vonj je razširila v majhni sobi.
  
  
  Zdaj leseno loputo znižala, in nisem mogel moje oči na srečanja, čakajo vsi plazilci, da je treba hraniti. Nič na svetu me bo poskušajo pobegniti, dokler vsak zmaj je več kot celoti. Po zaužitju, se ne bo tako agresivno kot pet posameznikov, ki sem odšla za njo gledati na digitalnih kamerah. Vedel je, reptilian navade dovolj dobro, da veš, da vsako nenadno gibanje, ki je grozil ih varnosti, ki bi povzročila ih za napad, tudi če lakote umirila.
  
  
  Tako sem čakali, da jih jemo vsak zadnji ugriz. Bilo je ogabno pogled: kače, cobras in drugih plazilcev večkrat napadli, požiranju njihove žrtve, ki convulsively brcnil. Medtem, njen je bil, da poskuša ugotoviti, kdo je odgovoren za razdeljevanje hrane. Končno, je opazil, dolgi, mehki roko privabiti čez rob snake pit.
  
  
  "Ti bom jesti karkoli so si dali," je dejal hladen, sarkastičen glas.
  
  
  Če Shiva je bil še vedno brezosebna glas, tokrat moj spomin mi ni uspelo. Glas je bil zelo pozna. Zadnjič sem slišal, ji je bil dva dni nazaj, ko je zašepetal sladke besede ljubezni do mene. Potem pa sem čutila, da se ji želja, strast. Zdaj čutil sem, moja jeza narašča.
  
  
  To je bila Reeva Singh, lepa, temnolaso dekle, ki ročaji zmaj krmilo.
  
  
  
  
  6
  
  
  Morda tega ne bi smel so bili tako presenečeni. Morda sem se morala obravnavati to z običajnimi cinizem, da je toliko ljudi obtožili so me, ko me hladno, trdo, ne čustva. Po vsem, ko ljudi, ki tvegajo svoja življenja, da je nemogoče, da ne postane "kul", z neusmiljeno cinizem soočiti s kruto realnostjo sveta.
  
  
  Vedno, je potekala ji v naročje, ne grobo, ampak z občutkom ponudbe nežnost, ki jo je čutil, preden v zdravilne sobe. Čeprav je bila tujca, sem se spomnil, toplino in željo ji je vzbudila v meni, izvrstno užitek ji je dal. Izkušnja, da ni pozabljen.
  
  
  Vendar ob predstavitvi njene besede, zavedajoč se, da je bil le past, a vabo zasnovan tako, da motil me, ko Mohan in Gurnek planil v moji hotelski sobi, njen um je šel divje z bes. Pobeg zdaj Stahl je več kot le stvar preživetja. Njen hotel, tako da je Reeva bi se počutili enako noro grozo, ki ji je bila izpostavljena v digitalni fotoaparati, enako neznosno bolečino.
  
  
  Dolgo, tanko roko izginil vsem vidno polje. Zadnja žrtev je bil črni miško, ugriznil in pri zaužitju s kačo v enem opiti. Končno, ko je bila tišina, njen oče sklonil in začel nežno potiska odprto leseno trapdoor, ki je stal med mano in svobode.
  
  
  Tam ni bilo nič ustavljanja me iz odprave plošča zdaj, ampak sem bil še vedno ne mudi. Sem moral delovati zelo previdno, ne da bi napačne teče dobiček. Njene oči skenira brlog v primeru, da okoli zmaj ni umiril. Ampak nič ne premakne. Nič, ampak leseno pregrado.
  
  
  Končno, dvigovanje izstopna odprtina, je zdrsnila nazaj v senci in je potekala sapo. Tu, v času dodelitve je bistveni element, je bistven del mojega načrta. Še vedno sem bil na vse štiri, predor stene praske na moj prepotenih roke in ramena. To ne bo enostavno, prvi vleče sami čez prelaz in nato seka luknjo na lestvici grobih kamnitih zidov.
  
  
  Ampak ja, to zadnjem kraju, v Rusiji ni bilo enostavno, od samega začetka. Nevarnost je moja močna točka, izziv, ki je temelj mojega obstoja; ona definitivno ne bi šteje, No. 3 Borec, ker njen lepi obraz. Torej, to je, ne velja za moje izkušnje, ki sem jih dobil od sodelovanja v AX za več let.
  
  
  To je razlog, zakaj njen glas ni hotel sprejeti nobenih možnosti. Sem imel nazaj, dokler ferret bil prepričan, da nisem bil ponujen koli druge pomoči, razen tistega, ki sem trenutno ukvarjajo s. Šele nato si je vrgel svojo celotno težo od strani do strani, reši sama od grobe stene predora.
  
  
  Moje oči so se že prilagoditi svetlobe, tako da nisem več čutil, kot mol zunaj moj ego brlog. Položil svojo glavo in ramena naprej in previdno pokukal v luknjo. King cobra je še vedno zvila na velikem boulder, svoje hooded glavo obrnil stran; druge kače so leži v sproščeno, ne-agresiven položaj.
  
  
  Teči, Carter, teči hitreje!
  
  
  On je zlezla naprej, še vedno več kot podvojila. Ne eno, radoveden pogled je obrnil v moji smeri s črko, in nič se preselil v luknjo. Ok, do sedaj tako dobro. Do sedaj, je popolnoma out, okoli predora in zaznal acrid reptilian vonj visi kot megla na dnu ih brlog.
  
  
  Njegov um hitro izračuna razdaljo med življenje in smrt, smrt in potem dolgi agoniji je kača ugriznila. Moral sem priti na nasprotni steni in se povzpeti na vrh luknjo, preden kače opazil, kaj se dogaja.
  
  
  Se je preselil, dokler je bil v celoti na noge, naslonila s hrbtom proti steni. Njo, slišal nekoga, ki se gibljejo nad jamo, se glasi, da svetloba premešaj. Upal je Reeva je bil sam, vendar ni bilo tako, da povem. On je globoko zajel sapo, popravijo nenadno, in leaped naprej.
  
  
  Je pristal na kolobarjih nazaj king cobra. Samoumevno je, da to ni bilo načrtovano. Vendar ona ne more čakati, da vidim, kaj cobra reakcijo bi bilo. Bil je že oklepa veliki balvani, ki so se oblikovale na zunanji steni brlog, ko je slišal kača je znano hiss znova.
  
  
  Nisem še imel časa, da pogled čez ramo. Odrinil svoje telo naprej z vso svojo močjo, da je težko z nogami in premikajo ob istem času. Opazil sem, da je moj čevelj je bil dotika nekaj mehko, vendar nisem pogled nazaj, da bi videli, kaj je to. Je prijel za rob kamnite stene z rokami in stopil čez rob prepada.
  
  
  Luknjo, ki je bila napolnjena z sikanje in piskav o prebudil plazilcev. Ti so se pozibavale, skakanje v zrak, ki plujejo iz rock v rock; za mene, bilo je, kot bi gledal znova of show. Nisem imel časa, da se ustavite in ujeti dih. Split drugi kasneje, je bil na noge spet, in ob istem času, Reeva Singh naj out shout za dovoljenje za opravljanje.
  
  
  Stekel je k njej in je položil roko čez usta, zadržuje ji kriči protest. Ona odločno boril za nekaj časa, brca in clawing kot majhna žival; vendar v zadnjem ona je padla tiho. Ona je pravkar končal hranjenje drugih plazilcev potekala v manjših steklenih kletke v prostoru, ki je bil zdaj kombinacija zasebnem živalskem vrtu in herpetology lab.
  
  
  Njen ukrivljen njeno roko, dokler ona je padla naprej; njen opazil, da ji kosti creaked. Divje misli zasvetil skozi mene... spomin na njeno mehko, toplo telo, kot je potekala ji v naročje. Reeva je bila ena od najprivlačnejših žensk je kdaj srečal. In zdaj razumem, da ona me prevaral, ki so ga prenesli na!
  
  
  "Ne povej mi! Sem hissed. "Ne besede!
  
  
  On je dvignil zvil roko še višje in dal svoje krvave prste nad ustih. Ženska je sopel v paniko. Sem jo vprašala. "Presenečenje?" "Ne povej mi nisi vedela, da sem bil tukaj, si kurba!"
  
  
  Kot je poskušal govoriti, sem potegnil jo je za roko stran od ee rta tako, da ona lahko bastard, " sem - nisem vedel, prisežem."..
  
  
  "Ja, ti sploh ne veš, o Mohan in Gurnek, pa vam?" To ni igra, Reeva, to je življenje, zapomni si to.
  
  
  Je stresel glavo, nasilno, zavrnitvi moje obtožba. On popustiti njegov prijem na njene ustnice še enkrat, tako da je lahko govoriti.
  
  
  — Nisem vedel, " je potrdil, zadihan, kot je držal njene roke na hrbtu. "Nisem vedel ničesar, Nick. Verjemite mi, jaz sem vas prosila! Imate, da bi mi verjeli.
  
  
  "Dobro opravljeno, pridobivanje strel v glavo... kako je bilo to naj bi se zgodilo, mu ponoči? Vprašal sem, vodenje moje oči na vhodu v laboratorij. "Kje je ključ?" "Ampak ona ne more čakati Reeva, da mi odgovorite. Segel je v ego minuto haljo in najti tisto, kar je želel. On je vlekel njen skupaj, njegov bombaž copate zdrsa na umazana tla.
  
  
  Je zaprla vrata od znotraj in dal ključ v minuto, nato odrinil Reva nazaj na skrajnem koncu dolge, ozke sobe. Ustavila se je borila, in ko sem pritisnil me za roko, ji gibak telo, sem čutila, da ji srce bije hitreje.
  
  
  — On... on nikoli ni povedal ničesar o vas, " je zastokal.
  
  
  "Kdo je?"
  
  
  - Shiva... moj stric.
  
  
  "Vaš kdo?"!
  
  
  "Moj stric. On je moj stric. Nick, vas prosimo, da mi pojasnite, kaj je naredil, da me... - ona muttered. "Poslušajte me, potem... in potem, če ne boste mi verjeli, pojdi naprej in storiti vse, kar želite.
  
  
  Ostal je unperturbed. Ona ne dovolite sebi, da se slepi drugič, ta deklica, je žensko zvijače. Vendar pa to ni big deal, da slišim, da je utemeljeno, še posebej, ker ko človek prosil za življenje, on je bil vedno govori resnico. In potem Reeva, če je bila ona govori resnico, je najbližja pot do Shiva.
  
  
  "Ja, sem poskusil spoznati, da bi dobili informacije, sem, priznam," je panted znova, saj se je prisiljen ji, da bi sedel na leseni stol.
  
  
  Nisem imel orožja, razen mojih rokah, ampak nisem si mislil, da je bila dekle oboroženih in bi lahko imel trikov na mene.
  
  
  "Torej, to si bil ti. Zakaj so vas, ki leži, Reeva? Ste bili vara me od samega začetka, priznam!
  
  
  Ona nisem razumel vse besede, pa se je zdelo, da razumejo pomen, kaj sem govoril z njo. "Imel sem vas vprašati nekaj vprašanj," je odgovorila. - Ugotovite, zakaj si prišel v Indijo. Moj stric ni rekel ničesar drugega, da mi je ni omenil dva moška, ki je izbruhnila v svojo sobo!
  
  
  Je obrnil njen obraz zelo malo mene, naivno in nagajiv malo obraz, z elementi črne lase, ki spadajo nad njo earlobe. Ona je zašepetal, njene besede, komaj slišno. Če ona ni bil tako nedolžen, kot je trdil, ona bi že poskušal krik, sem obrazloženo, da pridobite pozornost nekoga. Morda pa je poskušal kupiti čas, ko misli, da je drugi bi opazil njeno odsotnost. Ne morem vzeti ničesar za samoumevno.
  
  
  Tako, ki vam je bilo dodeljeno, da bi dobili nekaj informacij. Zakaj? nadaljeval je v mrzli glas.
  
  
  "Ker Shiva me je to, Nick. Nisem vedel, da ste bili tukaj." Pravzaprav, sploh nisem vedel, kaj se je zgodilo, da ste po tem, ko sem hodil ji okrog hotela. Nisem mogel ostati tam, ko Mohan je bil mrtev...
  
  
  "Tako je" prisilno " vi?" - ponoviti.
  
  
  "Prosim, poslušajte me," je zamrmral. "Naj razložim vse, kar od začetka.
  
  
  Ona sum znova, da se mu je skušal kupiti čas, ampak ton ego glas, je bilo iskreno, tesnobe. Jaz bi poslušal njen. Če je bi bil govoril resnico, Reeva bi lahko pripeljali me Cobra; če je ležala je, jaz bi še morali poslušati njo in poskusite, da bi našli nekaj pojma v njene besede, ničesar, da bi se mi, da pojma. On je stal tik za njo, pripravljen, da se nenadoma prekine svojo zgodbo, če je kdo prišel v laboratorij.
  
  
  Reeva ni nobene napačne poteze. Ton njenega glasu ni bilo bistvenih sprememb, kot je pojasnila, da je Shiva je prisiljen ji, da se Cobra organizacije. "On ohranja moj oče, Nick... big brother, je ego, in če je odšla na policijo ali za vsakogar okoli vlade, on ne bi obotavljal, preden ubijanje ego. Moj oče je zelo bolan, obupno slabo. Moj stric je grozil, ne samo ubiti ego, ampak tudi odvzelo ego vsako zdravljenje... če mi ne sledite moj ego naročila.
  
  
  "Kje je tvoj oče zdaj?"
  
  
  "Ne vem." Shiva ima ego v ujetništvu nekje, ampak ne v tej hiši.
  
  
  Vedno sem menila sem poznavalec ljudi, lahko uganiti, ali oseba, ki je resnična ali ne. In zdaj, čeprav sem bil ohranjanje svoje odprte oči za vse namig zemlje v njenem glasu, ki morda ne bo izdal njen kljub moji začetni jeze, sem ugotovil, da sem imel zaupane ji Reeva je zgodba. Predvsem zato, ker je občutek. Še posebej, če Shiva je bil blackmailing njo, ker je njen oče, da se ji za sodelovanje v svoje umazane načrte.
  
  
  "Tam je nekaj drugega, da pojasnite," sem rekel.
  
  
  Ampak tokrat sem bila prekinjena. Nekdo, ki se gibljejo na drugi strani ceste. "Reeva?" Človek, njegov glas je pozval. "Zakaj je vrata zaprta?" Pustite me!"
  
  
  "Kdo pa je to?" Mi je zašepetal, silijo dekle, da bi dobili največ iz njenega predsednika.
  
  
  "Odin je okoli moj stric je moški, Nirad.
  
  
  "Poznam ga. Predstavljajte si, da ni nič zgodilo. Zaupanje hej, je bila tvegana, ampak na tej točki, nisem imel druge izbire.
  
  
  "Počakaj malo! Reeva je zavpil. In ona mi je dal začuden pogled, kot je, ji izročil ključ in potisnil njo proti vratom.
  
  
  Sem hitro iskanje laboratoriju, vendar ni mogel najti ničesar potrebovala sem kot orožje za boj Nirad. No, kakorkoli že, jaz pokazala emu nekaj stvari, dan prej, tako da ni bilo težko za mene, da to storite na lastno. Stal je pred vrati in čakala, pokončna ušesa, medtem ko mladi Indijski še naprej obrniti ročaj vprašati Reeva, da jo odprete.
  
  
  Prej je prišel v, prej sem razorožiti, se je odločil.
  
  
  Tam so bili Nirad, Ranjit, Gurnek, Hakshi, Shivas, in Bog ve, kako še mnogi drugi. V vsakem primeru, sem sklenil za sebe, sem potreboval, da poskrbimo za glasovno simulator, ki Shiva v lasti nekje, in Nirad bil dober začetek, tako kot vsi ostali.
  
  
  Reeva dosegel z tresenje strani, potisnite ključ v ključavnico.
  
  
  Če je goljufal na mene zdaj, stvari bi dobili bolj zapleteno, ampak to je bil edini način, da ugotovite, če je bila leži za menoj. V tem času je bil obrnete ključ v ključavnico za odpiranje lab vrata.
  
  
  
  
  7
  
  
  "Kaj to pomeni?" Nirad vprašal. Indijski ni več nosil povoji in nadomesti natakar je izenačena z tradicionalnih oblačil.
  
  
  "Jaz ne... sem spoznal, vrata so bila zaklenjena," Reeva je odgovoril, varnostno proč. Sem tensed, ker sem bil prepričan še, da se je ne bi opozarjajo Nirad moje navzočnosti pred vrati.
  
  
  Mladenič ni motilo, da se ozremo nazaj, ko je vstopil v laboratorij in zaloputnila vrata za njim. "Ne pustite, da se je zgodilo še enkrat! je vzkliknila, kot haughtily, kot je bil sported v barre.
  
  
  Reeva je korak nazaj, navidezno, na robu izgubili nadzor nad svojo živce. Ego geste izdal ego živčnost. In potem ji zaupate, in se odločili, da zaupajo, tudi po tem, kar se je zgodilo.
  
  
  "Vaš stric želi, da vas vidim v svoji študiji," Indijski napovedal dryly. "Takoj."
  
  
  Beseda je visel v zraku kot signal, ki ga je spodbudilo me je, da deluje. Tudi tokrat je bil "taekwondo" da bi me vzeli s težko situacijo. Ji je planila naprej, skoraj letel po zraku, da poda močan udarec.
  
  
  To je bil namenjen Nirad je vranica; vpliv cha-cha-gi potrkal ego na tla. Indijski valjani na njegovi strani, njegov obraz contorted v groteskno grimace bolečine.
  
  
  On crouched navzdol in se uporablja celotno dolžino njegove prsi in stegna za udarec Ego v čeljusti. Nirad padel nazaj pod ji-lu-ki, ego kick, ciljno slumped na eni strani; spoznal sem, da je moj pevec je porušil v emu, obrazne kosti. Ampak on ni dal gor.
  
  
  "Zaprite vrata!" Rehve hissed na njo. Deklica je planila v vstavite ključ v ključavnico.
  
  
  Nirad uspelo obrnil in se na svoje noge. Je tresla in je dosegel v pas njegove hlače, ko je videl, rit z pištolo, ki je bila trudijo, da pridržite. Potem pa vse, kar se je zgodilo kot v zmeden sanje, vrsto ukrepov, ki jih narekuje razmišljanje. Hitro je darted na desni in zavrtel okoli, dvig levo ramo za vsak plemena pasu. Stoji na eni nogi, ji je pristala na vsako pleme, in takoj napeti njeno levo nogo z odlično kick.
  
  
  "Jop-kaj-gi" njegov ego, na zapestje, udarec pištolo na tla. Zdaj, da je bil neoborožen, mladi Indijski me je pogledal z divjimi očmi. Ego je običajno aroganca izginila v strahu, je začel umik, in temno modro modrico se je začela širiti na svoji čeljusti iz udarec, ki ga je pravkar pristal.
  
  
  Odprl je usta, da krik, nato pa je dobesedno skočila do grlu, pritisk na njegovo thumbs grlu. Nirad je zdelo, da je lovljenje sape, vendar Ne še imel moč, da dvignete svoje noge in me strel v dimljah. Na oslepitev bolečina me je popustila svoj prijem na drugi vratu. Sem razporedi ujeti dih; sem moral skloniti na tla, moje roke prekrižala več mojih prsih.
  
  
  Nirad prihitel do vrat. On leaped naprej, še vedno odvijanje iz strašno udarec bi on prejel. On leaped na njega, oprijemalne svoje noge. Je padel z thud.
  
  
  Ona je bila takoj na vrhu nen, njena kolena na Ego je stegna. Sem jo vprašala. "Kako so vaše oči, Nirad?" Tam so bile še vedno sledi zdravljenje Emu je dal ji v baru, kjer je delal.
  
  
  Namesto da bi odgovorili, ga vrgel svojo celotno težo naprej, poskuša me je vrgel off. Če ji ključnico je bil zdrobljen do emu, ona bi se razdeli z emu in njen prsni koš, in ne bi mogel vstati. Tako da ona je vzdignila roko, da se v karate.
  
  
  Vendar Nirad je bil ljubitelj borilnih filmov, drugače bi nekdo učil ego osnov karateja. Takoj, ko ji je roko je bilo postavljeno, je dejansko parried moj rezanje udarec z "kara-nal McKee". Bilo je skoraj, da bo boj, in to je tisto, kar je želela.
  
  
  - torej... Ste boljši, kot sem mislil, " sem rekel, vleče proč priti nazaj na noge.
  
  
  Tudi on je vstal in razporedi, kot se je začel krog okoli njega. Z raspy jok iz nje, je lunged naprej, pristanek a usoden udarec za solarni plexus in potem komolec na čeljusti. Kombinacija ukrepov, "pan-te ji-lu-ban ki" in "pal-kuch chi-ki" je bil dovolj, da ne samo pretrese ego in samozavest, vendar tudi odmor dve emu je rebri.
  
  
  Nirad stopil nazaj, vinjenim z bolečino. On ne bo pustil, sam se je dotaknil. Shiva je bilo ugotovljeno, da bi mi umrl strašne smrti, in spomin Ashok Anand je morilec je še vedno živo v mojih mislih. Še posebej, ker Ashoka nikoli predstavljala resne grožnje za naše Shiva, naše nezakonite Cobra operacije.
  
  
  Tako mu ni bilo žal za Nirad. Bil je plačanec... hitman v službi nori morilec. Nekdo, ki podcenjevati me spregledali moj obstojnost in samoohranitev nagon.
  
  
  Ne verjamem, da mu je uspelo, da boj še enkrat, z zlomljeno čeljust in dva zlomljena rebra. Morda celo s punctured pljuč.
  
  
  Vendar, ko je gledal, je nadaljeval, da boj fizično agonija s svojim življenjem. Bil je dobesedno clawing na tleh, ki poskušajo zgrabi padel pištolo. Je celo uspelo, da bi dobili svoje prste okoli ego pred ego lahko ustavi njo.
  
  
  "Sem mislil, da si se končno začenja razumeti, moj vlak misli, Nirad.".. Sem rekel, in vrgla moje prste na emu, pošiljanje pištolo, ki plujejo pod spet. Orožje odskočila off enega od lab mize in pristal na tleh.
  
  
  To ni bilo več vprašanje, pri čemer mladi Indijski ven na cesti za nekaj časa. On bi videli preveč, še posebej, Reeva je soudeležbo. Tudi če ego jo vezani in gagged ji, prej ali slej bi mu povedal, Shiva, kako ego je nečakinja mi je pomagal pobegniti.
  
  
  Ne verjamem, da sem ga čutil, ali celo namig sočutje za revnim fant. Vendar sem se zavedal, da je na koncu, ne samo ena oseba je bila vključena, vendar milijonov človeških življenj. Če Shiva je izvesti svoje načrte, Zahod ne bi bili priča oblikovanje Indokine bloka brez posredovanja. To bi vključevalo celoten arzenal jedrskega orožja, začenši z Triton medcelinskih balističnih raket z termonuklearne bojno glavo. In končni rezultat je bil strašno tudi za najbolj utrjene in hladno-blooded moških.
  
  
  "Hladno-blooded" ni prava beseda za mene. Nisem sadist, vendar s časom in izkušnjami sem zagotovo "utrjena". Nirad je bil na mojo pot, na pot, ki je vodilo za uspeh mojega poslanstva. Sem se moral soočiti z realnostjo situacije. Torej, medtem ko je mladi Indijski crouched na tla, ihte, kot prestrašen otrok, je jenki ego na svoje noge in mu potisnil proti kamnitim zidom, kača jamo.
  
  
  Ego je bil v obraz, zajetih v krvi, ki povzročajo čudne vzorce obliki na njegova lica, njegova usta so bila na pol odprta, in njegovega jezika visela navzdol, kot zlomljeno ptičje krilo. - ne... "sahib.".. Prosim, ne... me...
  
  
  "Ste bili samo naslednje naloge, ki sem jo poznajo," sem prekinila, dodelava stavek. "Jaz tudi, Nirad, ji preveč.
  
  
  Za njim, ki bi ga lahko slišali plazilci žvižganje in sikanje, kot so hit kamnite stene jame. Nirad ni bilo prisiljeni delati za Cobra, je to storil na lastno pobudo. Tukaj, zdaj, on bi konča svoje delo, veliko prej, kot je mislil.
  
  
  Ko je spoznal, sem mislil, da je, nekaj je ego nenadoma spremenili. Poskušal je brezplačno sam s svojo nogo, ki je že me je zadel v obraz, in hissed, " Shiva želi, da si mrtev!" "To ni Stahl je ideja, da živijo na to možnost.
  
  
  "Morda, Nirad, ampak ne bi tukaj, da vidite, kaj se zgodi." "Nisem mogel odpadkov vse več časa. Moja pest, ga prijela v brado in je padel nazaj. Ego je zgrabil jo za pas svoje hlače. Nirad poskušal krik, vendar pa je njegova zlomljena rebra le dovoljeno, mu muffled groan. - Imajo dobro potovanje! Sem vzkliknila, in vrgel ego čez rob prepada.
  
  
  Poskušal je, da prianjati na rob, pa ni mogel. Ego je noge fluttered v zrak, nato pa Indijski padla nazaj in se znašel v umetnem ribniku, kjer je videl, da je grozno morske kače premikanje glave.
  
  
  Gurgling b & nb, wiggling obroči in repi. Nirad je telo, zvije v agoniji. Indijski obrnil na njegovi strani, poskuša priti iz mirni vodi. Sea dragon potonil kratkimi zob v ego je podlakti, nato pa je prišel ven, na lastno pobudo, ki se gibljejo unsteadily v svoj element. Vendar je ostal s svojo fangs, vgrajena v človeka roke, s čudno, strašno trdnosti.
  
  
  Ko je končno padla njegov plen in Nirad poskušal vstati, kot norec, king cobra posredoval pokazati, da nihče ne bi smel motiti svoj mir na njenem ozemlju. Je gledal prizor z vrsto očara grozo. To je tisto, kar Shiva je zasnovan za mene. Cobra je vstal in neodvisno v zraku.
  
  
  Nirad ni imel časa, da kričiš, da nas, preden smo mislili, da o tem teče proč. Plazilcev dirkal s svetlobno hitrostjo, in ob istem času, nazobčane luskasta viper potonil svoje fangs v mladi Indijski je gleženj. A spasmodic gurgle pobegnil Nirad je ustnice. Gledal jo je kot jamo prišel do življenja z whoosh, a hiss, in biči.
  
  
  A spasmodic shudder stresel Indijski telesa. Ego je noge pupčast, z rokami stiskal na ovratnik njegove srajce, kot če bi mogel dihati. Bil je zadušitve na cobra strup, ki je paraliziran živčnih centrov svoje dihanje.
  
  
  Rdeče lise, ki se je pojavil na Nirad je roke; ni bilo notranje krvavitve. V kače, sikajoč neprestano, so bili večkrat ego - poganja, potop svoje zobe v mučili meso v seriji uničujočih ugrizi. Njen, se je obrnil proč, ko Nirad je jezik poked od rta, in zdaj on ni mogel izgovarjati naše besede.
  
  
  Zvok okrnjeni telo padca na dno jame je bil neizogiben žalostinko; Smrt bi prišel v nekaj minutah. Vendar to ni bilo mojem pa, k sreči.
  
  
  "To je tisto, kar vaš stric naredil zame," Zakovice ji je povedal. "En ugriz po drugi.
  
  
  Ona je sedela na stolu, njen obraz je pokopan v svoje roke. Ko nekdo govoril z njo, ona je vzdignila glavo in me pogledal v oči. Njen palčke niso bili mokri z hollyhocks, in njene črne oči so bile resne in hladno. Ona ni izgubila nadzor nad svojo živcev, niti po grozljivo pogled, ona bi videla.
  
  
  "Vse prav," je zašepetal. "Vesel sem. En dan bom povedal vse o surov in poniževalen stvari, moj stric me je naredil za svoje ljudstvo... prašičev, ki delajo na njem, ki so ga častili, je bilo, kot če bi bila Naga, bog. Nirad zasluženo slabše, to vam zagotavljam.
  
  
  Samo potem ni Reva zdi, da se na robu omedlevica, njen obraz kaže močnih čustev. Pobral jo skrbno in izbral njen up. Bila je tresenje. On je imel ji blizu, se dotaknil njenega vratu s svetlobo poljub. Kmalu sem upal, čas, ki bo prišel za nami, preveč, čas, ko se nihče ne bi motili. Zdaj pa sem moral zapustiti, in prej sem zapustil jo je, bolje je.
  
  
  Ona čutila, moja skrb in potegnil stran od mene.
  
  
  "Sem jo vprašala. "Kje smo?" Kaj je najbližje mestu?
  
  
  "Povedala vam bom vse, kar je," je dejal. "Ampak najprej morate tie me up, sicer stric, bo vedel, da sem pomagal pobegniti in pustite, da je moj oče umrl." On bo verjetno me bo ubil, preveč.
  
  
  Ona je šla, da bi dobili vrv, in njo, je poudaril, da stol. Potem, ko je razložila vse, kar sem moral vedeti, ji zaviti vrv okoli njenega pasu in gležnjev, želim, prizor je videti kot za estestvenno.
  
  
  Njeno kratko povedal, hej, kaj je namen moje poslanstvo je; njen, bi se zaupanja, ki ga hej, zdaj, da je bila dragocen zaveznik. Ampak nisem hotel, da jo dajo v nevarnosti.
  
  
  In ko sem spoznal, da je potreben me, morda še bolj, kot sem potrebovala njen zadnji dvom, je izginil, daje pot do najbolj popolno zaupanje.
  
  
  "Agra je le nekaj kilometrov stran," dekle je pojasnil. - Samo zunaj vile, sledite glavni cesti: to bo popeljala naravnost v mesto. Mi smo se domneva, da izpolnjujejo nocoj: bom poskusil, da bi dobili več informacij. Za vas.
  
  
  "Za nas, vas pomeni. Za življenje in odrešenje svojega očeta, " je njen mož zanikala poročila, da se je pojavil v medijih.
  
  
  Ko je bil imenovan za čas sestanka, je našel nekaj krpe v svojo omarico, gagged njo, in dobil pripravljen zapustiti. Je poskrbela za zadnji čas, da svoje shoelaces so bili tesno vezani tako, da ne vzbuja Shiva je sume.
  
  
  Nirad je pištolo, ki je ležala na tleh. Ego ga v njegovem žepu, potem pa zgrabil kratko belo haljo, ki je ležal v omarico in jo položite na... primitivno majico, da bi vsaj izpolnjujejo moje trenutne potrebe.
  
  
  Reeva je obrnil proč. Solze začel mokro ji s palicami. Prosila me je, da pridejo nazaj, da naj ji vedeti, da je vse, kar bi bilo za najboljše; ampak nekaj me je ustavil, morda strah, da ne bodo nikoli več videli jo še enkrat. Njen, pomislil, da Reeva Singh, ampak prva stvar, ki je prišel na misel, je bil občutek AX agent. Ona bi razočaral Riva, vendar nisem mogel razočarati moje vlade in zaupanje, ki ga je dajal v meni... ne, ko na milijone ljudi, so bile v nevarnosti, iz absurdno daydreams, kazensko načrtovanje za norca.
  
  
  
  
  8
  
  
  Pregovori so priročno za uporabo, saj jedrnato izražanje univerzalne resnice: to enostavno prilagoditev na vse vrste situacij. Kaj je bilo v mojih mislih, ko Reeva Singh pustila samo v laboratoriju, z njo zbirka venomous plazilci in groteskno telo natakar leži v njej, je bila: "Ko dežuje, vam ni treba zmoči."
  
  
  Dogodki se ni zgodilo počasi; so dobesedno prišel treskav dol mi z njimi ferret kot je prispel v New Delhiju dva dni prej. V tem kratkem času, ko se večkrat spraševala, če sem bil po vabe, ki bi vodila me je mrtev, Shiva je uspelo, da me zvabiti v svoj brlog. Ni bilo enostavno potovanje, in nisem dobil želite videti skrivnostni Shiva... zadnji mojster Haksha in Cobra možganov. Vendar sem prejel več kot dovolj dokazov, da se sami prepričali, da to ni fikcija. Človek obstajal, čeprav se nismo srečali iz oči v oči.
  
  
  Prej ali slej, da bi se zgodilo, preveč, dolgo, preden je vedel, da sem imel kaj za povedati, mu. Ampak zdaj sem imel, da bi dobili, da Agra, preden on ali gorila ego odkrila svoj pobegniti, preden se je pogledal v celico in ugotovil, da je prazna, razen za pet jezen kače.
  
  
  Vrata so se odprla v ozek hodnik z rammed zemlji stene. Zunaj Shiva je dvorec, je slišal nizko, cvetoče smrdokavra zvoke. Linija "Poo ... poo...poo" je bila zamenjana z alarmom, ki se je zdelo, da se odraža v mojem vsaki misli, v vsakem gibanja. Sem tiptoed navzdol po ozkih hodnikov, in ob istem času, glas zadonel v zraku, izrazil vsem skrajnem koncu hodnikov.
  
  
  "Nirad?" Kaj delaš tukaj?" Ste vedeli, da se ne mara čakati...
  
  
  To je bilo Ranjit ali Gurnek, verjetno prvo, ker Gurnek je obraz je bil še vedno bandaged. Ko je ujela nestrpnost v moški glas, in crouched navzdol v hladilnik v hodniku kot shaggy se mi. Pogledal sem in videl, Ranjit. Ego je majica bila odprta na prsih in garrote je nosil okrog vratu dal off s kovinskim sijajem. Indijski potrkal na lab vrata, in ona ni počakajte za svoj ego, da se odzove.
  
  
  Upogibanje v dveh, je tekel v drugo koridor, v neke vrste labirint. Bil je v vili, sem utemeljene, in je običajno vila ima vrata ali več. Ee ugotovila, da je minuto kasneje. Odrinil je ogromen, zapleteno vdelan lesena vrata in blinked, poskuša prilagoditi na oslepitev glede na jutranjem soncu.
  
  
  Dvorišče se je zdelo, da so bili v celoti preselili okoli neke vrste Sredozemske nastavitev. Gosto listje, cvetoče grmovnice, bujne rastline. Jasno je, da Shiva prizaneseno ni odhodki za reprodukcijo natančno repliko kotu rodovitna podeželju na jugu Francije.
  
  
  Zapiranje vrat nežno, je tekel dol po peščeni poti, ki je vedno začel v popoldanskih urah na strani fasade. Pot se pridruži gosto gručo, brina dreves in grmovnic, lepo okrašena in urejene. Splošna opozorila ni šel off še, in njen zagotovo bil ne bo čakati na to, da greš. Bežen pogled čez ramo, je potrdila, da Ranjit še ni imel časa, da opozorijo drugi.
  
  
  Vendar sem vedel, da je nekaj minutah. Nisem mogel najti naš vrata, smo imeli, ni druge poti kot ograjo okoli drevesa. Pritisnil svoje glave in vratu v rameni in stopil naprej, potiskajo vstran pregrade okoli veje s svojimi golimi prsti. To je več hrupa, kot je hotel, ampak v tem kraju, v Rusiji je že spremenil v katastrofo od samega začetka, in tudi zdaj stvari niso vedno boljši.
  
  
  Veje dobesedno odtrgala moje obleke, stepeno moj obraz in oči. Slišal sem, rahlo gibanje za mano, zmede glasove, ki raste bolj jasno. Njen vztrajal skozi veje in končno dobil brezplačno; Njen je stal na robu prašni poti, ki je pripeljala skupaj vile.
  
  
  Nisem še imel časa, da ujeti dih. Stekel je, brca up oblaki prahu z vsakim korakom. Rahel zvoke muffled glasbe odmevalo pred menoj, kot sem sledil zvok, v upanju, da je bil prihajajo iz tovornjak ali kombi na cesti, da Agra.
  
  
  Če se spomnim njene geografske lege pravilno, Agra je bil približno tri ure vožnje iz New Delhiju in je bil znan tudi kot mesto, kjer Taj Mahal nahaja. Če obisku mesta ni bilo del moje načrte, potem Shiva je bil.
  
  
  Njo, je šel ven, na glavni cesti. Je bilo zelo ozko, spletno lane s prometom, ki gredo v obe smeri. Monsunski sezone naj bi se zgodil v nekaj mesecih, zato roadbed je bila gola in pusta, enotna prostranstva temnega prahu. Shriveled dreves obložene straneh ceste, in jastrebi, ki so sedeli na zvit podružnic, tiho prof od strašno, golo-vodi trupel.
  
  
  Reeva ni imel časa, da mi podrobna navodila. Pogledal sem po cesti v obe smeri, vendar ni bilo nič za pokazati, me natančen način, da Agra. On squinted proti soncu, in trenutek pozneje je videl, družino stiskali okrog majhno campfire na drugi strani ceste.
  
  
  Dva odrasla in štirje otroci me je pogledal z undisguised radovednost. Odločil se je, da bo priložnost in stekel čez cesto, ustavitvijo nenadoma, ko je dosegel skupine. Tanko človek, oblečen samo v pas področju dvignil obraz poglej me ne poskuša vstati. On je bil deset let mlajši, kot sem bil, vendar mu nagubana, potopljene obraz, ki ga je videti precej starejša.
  
  
  "Agra?" Sem vprašala, ko je bilo ugotovljeno, da nihče okoli njih govoril angleško. On je opozoril na ulici in vprašal še enkrat: "Agra?"
  
  
  Moja mama in oče izmenjujejo presenečen, poglede, in dva otroka štiri vsak začetek tugging na moje hlače. "Baksheesh, baksheesh!" deklica, popolnoma nag, ponovi, tugging na moje hlače noge z eno roko in kaže na usta z drugimi. Ego je tanek, jokav glas še naprej zagovarjati.
  
  
  Na villa, ki jih vzel jakno, skupaj z mojo denarnico in denar obdržal sem v moji notranjosti žep, tako da vse, kar sem imela z mano je bilo nekaj rupij, ki sem jo prejel od Reeva. To je drug problem, ki jih lahko dodate na druge. Vendar pa je bilo bakra kovanec in ga postavil na dlani, lačen otroka iztegnjeno roko.
  
  
  "Agra," je rekel, glancing nervously na varovanje pred tveganjem, ki se je skril in vile. - Taj Mahal...
  
  
  "Ah, v Sahib, Taj Mahal! človek je dejal. Bil je še vedno skrivnostno navzdol, vendar je dvignil koščen roko, pokaži mi pot, na levi vile.
  
  
  Stekel je spet občutek, ostro bolečino v svojih stegen. Mi lahko le upamo, da avto, voziček, ali katero koli drugo vozilo, ki bi mimo mimmo, da mi pomaga priti do Agra. Ampak namesto osebnim avtomobilom ali kombijem, sem slišal hrup, ki takoj mi je prinesel nazaj v dobrodelni dogodki, ki so potekali na moje prvo noč v New Delhiju. To je bil kašelj, in potem je zagrmelo motocikla za mano.
  
  
  Redno teče, obrača vsak čas. S poti, ki zdaj obdana vile, motorno kolo, z dvema ljudi na krovu potegnil ven na glavno cesto; ih glave so bili zaviti v turbans in bili so naslovom proti meni. Nirad je pištolo, kateri je hraniti v svoji hlače žep, zgrabil njo.
  
  
  To je bila Astra. 32, ki lahko kakršne koli hitting cilja v radiju nekaj metrov. Astra naredi pištole, ki so enake za Colt in Hotel Lindner pištole (ki stanejo bistveno več), in jo je uporabil ih več kot enkrat v preteklosti. Toda, ko se je ustavil za cilj in pritisnila na sprožilec, je spoznal, da je pištola je prazna. Ona je porinil pištolo nazaj v svoje hlače ' širina in tekel še enkrat, tudi kot gawk je letel centimetrov stran od mene, in kos lubja, ki je letel off drevo, ki je nekaj korakov moji levi.
  
  
  Kdor odpustili strel je nekaj prakse in usposobljeni oči. Sem začel teči v zigzags, ki iščejo zavetje, ki bi mi dovolite, da bi dobili off poti, ki se izognili kroglami, ki so bili deževalo navzdol, kot so arašidi. Še en strel, in ta čas gawk pasejo moji desni rami. Petdeset metrov pred njo, je videla leseno barako, s kolono črn dim se dviga iz svoje opečnatega dimnika.
  
  
  Nisem imel pojma, kaj je bilo, vendar sem vedno teče kot sem vdre v moje življenje. Kolo krajše razdalje, vendar je prah, ki se dviga iz cesti je bilo težko za voznika, da vidite, in zato pogon vozila do največje hitrosti. Je izkoristila to, in planila v dvorišču spremljali smeti, medtem ko je eden od dveh moških naročite njegov spremljevalec, da se ustavite in nadaljujemo.
  
  
  To je bilo Ranjit in Gurnek, mislil sem, čeprav sem bil prepričan, da je Shiva je imelo več kot dva svojimi varnostniki. Lesena vrata so se odprla na strani objekta; vrata so visela le ena od njegovih tečaji zarjaveli. Je planila v notranjosti, in odvratno vonj krvi in živalskih iztrebkov napolnil nosnice.
  
  
  Sem bil v klavnici, in sem se počutil, kot da sem bil nazaj v devetnajstem stoletju. Hindujci ne jesti govedino, Muslimani ne. V lowing goveda, je nestrpen clatter goveda, kopit, in začuden strmi moških, ki se pripravljajo na zakol krave jasno navesti, da sem prišel do najmanj primeren kraj za skrivanje.
  
  
  Moški je začel kričati, dvig svojih pesti. Bil je nepovabljen gost, ki nima nič opraviti z živalmi, ki je potrebna, da bodo ubili. "Žal mi je, ljudje," sem muttered, strelovit med dvema velike krave v kad, polno krvi, ki so neposredno privedli do zunanje možganov.
  
  
  Vonj je bil dovolj, da vključite kdo je želodec; bil je želela ustaviti Shiva je pretepač. Zrak zavohal od poklali mesa in strah. Scott fidgeted v paniki, njegova kopita tolkel na umazanih tleh. Za mano, sem slišal njeno izmenjavo besed v jeziku, ki ga nisem razumel. Nato zvok stopinjah približuje me, in izrazil hrupa živali.
  
  
  "Carter! Ranjit je zavpil. "Pravkar smo želeli govoriti." Shiva želi, da bi posel!
  
  
  To je bila dobra stvar, je utemeljeno, da je bilo moje življenje brez vrednosti za njim...
  
  
  Živali, predvsem unbound, grozil, da bo pobegnil skupaj. Njen omogočil tudi to. Da se zdrobi s čredo prestrašeni krave, ki ga žene nagon za samoohranitev. Samo, seveda, isti nagon čutil za njo. Tako sem vedno teče, in drugo gawk whizzed nad mojo glavo, odbija korake naprej v kopalnico.
  
  
  Gawking odraščali spray kri, gnoj, in urina, ki obarvajo moje hlače. Ona stekel dead center, stokanje v zadnji veliki sobi, kjer smo nisem videl windows, nismo mogli videti vrata.
  
  
  Hotela je nekaj, kar bi mi nekaj sekund dragoceni čas. Se je povzpel na rob kadi in zgrabil vile on bi videl več kot kup krme. "Carter! Glas spet zavpil. "To je vse več, sahib!
  
  
  "Ni točno! Odgovoril sem glasno, imajo vile kot kopje.
  
  
  Ranjit odpustili drug strel, vendar hkrati, štiri ostre sponki od vile potonil v emu prsih. Zarjavela orodje vrgel ji je tako težko, kot bi se lahko. Zdaj je stal nepremično gledal mladi Indijski nihanja nazaj, njegova usta visi odprto, z rokami clenched v lesenih gred orožje.
  
  
  Gurnek, ki je stal za njegovim spremljevalcem, me popolnoma prezrta, strmel v fascinacija na štiri curlja kri, ki razprši okoli rane. Poskušal je, da potegnite vile brezplačno, vendar Ranjit še naprej krik, divji krik bolečine raste fainter z drugo.
  
  
  To je bil Ranjit je obupen kriči, ego moans jeze in agonija kot Gurnek potrudil, da potegnite vile čez ego je prsih, pošiljanje krave, vseh deset jih je, noro, hiti v ozek prehod na žlebu. Ih slišal njen thudding, hoofbeats, bellowing; Njen, skočil in začel plaziti proti kanalizacije.
  
  
  Gurnek zakričala, mahanje z rokami v zraku. Ego je zadel v hrbet z rogovi in dobesedno vrgli v zrak, pristanek ob veliko kopalnico. Ranjit propadel sredi maddened črede goveda. Končni groan bolečine pobegnil ego je ustnice, kot svoje roke, odprt in zaprt v groteskno smešno pest.
  
  
  Potem fetid dih živali brušena lica in sem planil do oltarja, nenehno hitting steno na skrajnem koncu klavnice. Umazan in smrdljiv, z otekel obraz, zajetih v krvi in znoj, mora ne bi bilo prijetno osebo, " je dejal, ko je stopil na cesto, in pustimo to sceno strašne bolečine.
  
  
  Nisem bil prepričan, kaj se je zgodilo, da sta Indijanci. Gurnek bi verjetno še vedno živ, vendar sem upal, da wil rane bi odpravili Ranjit za vedno. V različnih okoliščinah, sem čutila, da sem naredil dostojno delo.
  
  
  Ljudje v klavnico, morajo prav tako so bili Shiva ljudi. Ona ni treba čakati, da pridejo naprej, da bi maščeval svojega tovariša. Sem začela hoditi proti ulici, se spraševala, kako sem lahko prepričati nekoga, da mi vožnja, tako umazan.
  
  
  Mimmo minilo stari Ford. Bil je na poti v Agra, vendar je bila neuporabna za val furiously za njih ustaviti. Sem ujel pogled ji bakreno rdeč obraz, nato pa je avto izginil v oblaku prahu, ki se, kot je že mimmo.
  
  
  On se hranijo hoja, odločen, da ne ustavi.
  
  
  Potrebovala sem čisto kopalnico, Švedi, denar in orožje. Kolikor vem, je vlada ZDA ni imel naš konzulat, naše delegacije v Agra. Mesto je bilo preveč blizu New Delhiju. Ampak morda bi ga lahko našel, kar sem potreboval v hotelu.
  
  
  In kakorkoli že, je moral to storiti. Bilo je že čez poldne, in sem imel sestanek z Rhea ta večer. Bilo je še veliko stvari, da je potrebno storiti, zato je dvignil tempo. Reeva je dejal, da je Agra, dvorana je le nekaj kilometrov stran od vile.
  
  
  Nekaj kilometrov ali ne, to je bila vedno grueling sprehod. V opoldne sonce premagal navzdol na glavi neizprosno, in nebo je bilo prikrivanje, veder prostranstva nizajo napačnih razmišljanj. To je bilo približno deset minut, četrt ure, preden voziček potegnil do mene. To je bil zanikrnem voziček potegnil za par suh vola, ki nosi cartload sena.
  
  
  Pomahal voznik, sivo-brkati kmet, ki je potegnil vajeti in potegnil voz do robnika. "Ali govorite angleški?" Sem vprašal kmet.
  
  
  "Čisto vodo," je dejal. "Ne Angleščini...
  
  
  Je pokazal prst najprej njega, potem pa na sebe. "Agra?" "Sem jo vprašala. "Agra?"
  
  
  "Agra?" - ponovite kmet, mahanje z roko od strani do strani v gesto, ki pomeni "Da"v univerzalni jezik.
  
  
  Je pokimal odločno in že v vozičku, v sredini seni. Človek, nasmehnil na me, kaže zame svojih zob in dlesni zamazan z paan. Potem je popustiti vajeti in voli nadaljuje svoje počasen tempo, ki je bil še vedno boljši od dolge hoje hoja.
  
  
  On dozed off, lulled za ritmično, zibanje in creaking v košarico. Sem potreboval, da bi dobili nekaj spanja, tudi če je bil samo za eno uro. Ampak moje misli so bile prekinjene zaradi nenehnih hum, a hum, ki je glasnejši kot v košarico pade dol sončni cesti.
  
  
  Nagonsko opozorilo, je poblisnil nazaj. Prah je bil narašča v daljavi, majhni oblaki iz finega peska skrili vir hrupa, ki je bila sluha. Ne želim, da bi nepotrebno tveganje, tako, da ne ogroža nas z moje življenje, naše poslanstvo uspehu, njegov hitela potopite v dišeče seno, kopičijo, kar precej na vrh, da bi sam neviden.
  
  
  Nisem mogel ugotoviti, kaj se je bližalo. Je pokukal ven v noč v leseni van, poslušanje stalno bučanje več motorjev. In ko jo je videl, kaj je bilo, jo je potonil še globlje v seno in je potekala ji dih.
  
  
  Teh je bilo novih obrazov, ampak od tega trenutka dalje ih mogla pozabiti svojega. Tri moške, vse Sikh Indijanci... motorizirana moštva poslal Shiva, da me našli in lov me dol, ubij me, ali bi mi nazaj na vile, ki čakajo na zadnji naročila v Veliki Vodja. Ti tulil preteklosti mimmo ox vozički; vse tri motorna kolesa vodil za Agra.
  
  
  Če le Hawk bi me zdaj, sem mislil.
  
  
  Bil je umazan, penniless, oboroženi le z izpraznjeno pištolo, in moje znanje taekwondo in karate. Ni bilo težko napovedati, če je moja sodba Shiva je res, da je dan naprej, bo stresno
  
  
  
  
  9
  
  
  Ko sem prišel v Agra eno uro kasneje, in je van, padla mi je off na obrobju mesta. Prašni makadamski ulici, ovinkastih ulicah, labirint ulic, ki se je zdelo, da so bile ustvarjene posebej za mešaj priložnostne obiskovalce. Po prejemu nekaj informacij, se je znašel pred American Express office.
  
  
  Ne pa, da je moje stanje je še posebej smešno, ampak to me je smeh. Njen glas je far cry od slike rednega Ameriški turist, brez potnega lista in brez denarja, razen za nekaj rupij Reeva mi je dal, preden sem bila vezana.
  
  
  Mislil sem, da o najemu avtomobila in vožnja nazaj v New Delhiju, ampak to bi trajalo najmanj šest ur, in nisem imela dovolj časa. Morala sem priti v stik z Hawk in dobili pripravljeni, da izpolnjujejo Reeva kasneje ta dan. Tako Nick Carter, umazan, raztrgan, opraskan, in bloodied, kvadrat z rameni, je globoko zajel sapo, in odšel skozi vrata gladka stavbi, ki je bila edino upanje v čudno mesto in me grozno sovražnika.
  
  
  Agra ni megacity. Tri gunmen na motorna kolesa lahko pomete celotno mesto, v srčni utrip. Na tleh je bil že grozila v moji glavi, ko se je vpisal na bele stavbe in prosil za direktorjevo pisarno.
  
  
  Bil sem v težkih razmerah prej, ampak to je meji na zasmehovanje. Brez tolarjev, za nakup orožja ali obleke, ali rent a car, jaz ne bi imela na izbiro, da se ukvarjajo s Šivo in Ego osebnih gorilla ekipa. Moj potni list, denar, in moje stvari so varna v hotelski sobi v New Delhiju; a ostalo mi je v Agra, tri ure vožnje iz kapitala.
  
  
  Takoj, ko je vstopila v stavbo, a uniformiranih varnostnik prišel na moja vrata. Njo, ki naj bi bil, on je bil tisti, nisem kriv ubogi fant, še posebej, ko je videl svoj odsev v ogledalu stokanje... podobo umazan in raztrgan brezdomci človek.
  
  
  "Rad bi videl, da manager", je napovedala, da straže. "Ni bila nesreča.
  
  
  "Direktor je na seji, ne more biti motena, 'pucka hipi'... človek je odgovorila, metanje žalitev v obraz.
  
  
  V redu, sem zavohal, kot so koze, in bil je ne bi smel biti model, vendar sem imel namen, da stoji tam, in trdila, z varovalom... Ne, ko se je vse, vključno z American Express ,bi bila uničena, če Shiva je izvesti svoje načrte.
  
  
  "Ne zanima me, če je na seji," je eksplodirala ljutito. "To je nujno. "In ona je začela, da jo izgubijo kaliti, ko drug Stahl me potisnil proti steni, ki nameravajo me je vrgel ven na cesti. "Ne moreš zdravljenje gentleman je to všeč!" Sem vzkliknila, gritting zobmi.
  
  
  Varnostnik je segel v tok svojih storitev pištolo. Napaka številka dve. Ni mi všeč "huligani" in ne maram potiska okoli. Tako, s hitro val jo je za roko in kick ledvic, je poslal dolgo človek izvaljen na poliranega marmorja tla. Odin po klerkov pogledal in je skočil na noge.
  
  
  "Ni treba skrbeti," Ego mu zagotovil. "Mimogrede, moj manager je še eden... In moram govoriti z njim o poslovanju. "Takoj." Ne bom sedel tukaj in počakajte, da vaš kolega "- sem opozoril na stražar je slika - ", da odloči, če mu je družbeno naočit ali ne.
  
  
  To je bil moj ton glasu ali naglica, s katero je varnostnik zavrnilo njen, za mlade referent pokimal naglo in tekel v vrstici tabele. Sem stal nepremično v dvorani, se zarežal ometane na moje ustnice, pripravljen, da pridejo ven okoli mene spet, če nisem zakona v minuto.
  
  
  Referent je bil Hindujski, ampak človek, ki je iztegnil roko, da me je Ameriški, visok, tenak, fant je nekaj let starejši od mene. Ozrl se je skoraj neprijetno v svojem pinstriped obleko, brezmadežno, medtem ko so Švedi " oblačila so umazano in raztrgano.
  
  
  "Kaj lahko jaz pomagal?" je vprašal me je, ko gledam me gor in dol.
  
  
  "To je najboljše, da ne govorimo javno," Ego udaril.
  
  
  "Odpusti mi?" je rekel, mrk v začudenju.
  
  
  "Predlagam, da greš za vašo pisarno. Delam za vlado, vaša vlada. Posebna Tajna Služba.
  
  
  "Tajne službe?" Clera odvrnil z smejali. "Pridi, želite šala vedno z mano! Kaj je to šala?
  
  
  "Brez heca. In če ne želite, da me v svojo pisarno, jaz bom moral postaviti za sebe. Ampak jaz ne bi želel, da vas boli...
  
  
  Varnostnik prišel k pameti in začela hoditi proti nam. Kar naprej gledali v sodnem oči, v upanju, da bi strinjali. Ego stanja razume njo: kolikor je vedel, on je sooča norca, ki je bil zmeden in zavohal slabo.
  
  
  Pogledal je stran od mene in pogledal straže. Je za trenutek obotavljal, potem pa končno pogledal nazaj na mene in počasi pokimal. — Ne vem, kaj je to, ampak jaz vam zagotovim, da se ne bojim se vas, " je dejal v napeti glas.
  
  
  "Ne vedno treba bati nikogar. Konec koncev, ona je še vedno stranka, čeprav je moj akreditiv je še vedno v New Delhiju.
  
  
  Ona mu sledili skozi vrsto mize in v gozd-paneled urad, miniaturni steno-mlin na Indijski podcelini. Je poblisnil na ime vgravirano na mizi, je sedel v usnje stol, odkašljal in začel pripovedovati svojo zgodbo od začetka.
  
  
  Ji ni omenil Shiva je ime, ni določite nas je bistvo njegovega poslanstva, ki nam je njegov odnos s SEKIRO. On je predstavil sam, da ji je kot agentka CIA je posebna veja, v pisarni, ki imajo lahko zelo poseben pomen za direktorja. Sem razložil svoj položaj v emu, poudarja, da so moji dokumenti in denar, ki so bili še v New Delhiju in da je moj kraju, v Rusiji ni mi dovolite, da se vrnete na kapital, morda za nekaj dni.
  
  
  Ko sem končal svojo zgodbo, vključno zakaj sem predstavil sebe kot brezdomne osebe, vodja hotela, da veš moje ime in preverjene informacije, s pomočjo računalnika ob mizo. Jaz sem ponavadi precej dobro, številke, ampak sem se nikoli ne moti, da ne pozabite, moj številko kartice. Tako da sem dal G. Reynolds, vodja, polno ime, naslov v Washingtonu, ki je bil na kartici.
  
  
  Včasih, na letališčih, kupim "detektiv" ali vohun knjige, zanimivo branje, ki mi pomaga, da se sprostite in jasno glavo. Vendar še nikoli nisem bila sposobna najti situacijo, ki je niti približno primerljivo z eno sem se znašel v. Kdo ve, junaki knjige vedno imela čudovito zneskov na voljo v različnih valutah, ki jih nikoli ni zmanjkalo naših potnih listov, naš osebni dokumenti, naše orožje. Vendar ni bil glavni lik v skrivnost knjigo.
  
  
  Vse, kar se je zgodilo, da me je bilo precej prekleto", pravi." American Express urad je bil pravi, tako kot mesta Agra. Vse, kar se je zgodilo, da me je osebno. On je gledal Reynolds pozorno, kot je študiral na računalniških podatkov. Če mu ni pomagal, sem imel ji do mojega vratu. Enostavno in preprosto.
  
  
  "Vse prav, Mr. Carter, niste duha," Reynolds končno je dejal po branju podatkov. "In ti si zaposlen človek, preveč, lahko bi dodali. Ste potovali, zunanji bazen, kot tudi? Nasmeh se je pojavil na njegovem obrazu, nato vodja opravičil za način, kako sem bil obdelan.
  
  
  "Vsaj ste nekdo, ki lahko poslušate," sem rekel. - To je kakovost, da mnogi ljudje nimajo prav zdaj.
  
  
  "Bojim se, da je vse," se je strinjal. Ponudil mi cigareto in vprašal, če bi rad, da čiščenje na svojo hišo, in zaklical Jean poslati chauffeur, da me pick up.
  
  
  Je cenjeno ponudbo, vendar nisem hotel, da bi mu vse težave. Manj ljudi je vlekel v tem, bolje je bilo za vsakogar. Ego se je zahvalil za njeno prijaznost, vendar se je zmanjšala vabilo. "Kaj moram najprej je nekaj sto dolarjev v Indijski valuti, če je to mogoče, in pisarno poklical moj šef v Washingtonu.
  
  
  "Ni problema," Reynolds zagotovljeno mene. Hitro je vstal s svojega stola, vsi srečni in navdušeni, da je možnost, da sodelujejo, čeprav v nižjo obliko, v dejavnosti takšnega skrivnost in podzemnih značaja.
  
  
  Dvajset minut kasneje, z otekle žepu hlač iz kup računov, je sedel na direktorjevo mizo, čaka Hawk, da se zbudiš Otto arhivu. "A se zavedaš, da je po polnoči?" moj šef muttered.
  
  
  "Mislil sem, da ne boste nikoli šel spat, preden tri."
  
  
  "Tri ure?" Tailor, mi ni treba vstati ob šestih, Številko Tri!
  
  
  Vedno sem bil # 3 Hawke, ko je bil jezen; njen je bil Nick ali Carter, ko je bil v bolj prisrčni razpoloženje. Seveda, Veliki Vodja ne bi oprosti mi za pozabili časovno razliko med Washingtonom in Indija.
  
  
  "V redu," sem rekel. "Bom pustil iti nazaj na posteljo na minuto; mislil sem pa, da bi jih morda želeli vedeti, kaj se je zgodilo."..
  
  
  — Točno vem, kaj se je zgodilo, " je eksplodirala. "Sem že govoril z Indijske varnostne službe. Bil sem obveščen vašega klica. Nick, naj ne začne z isto stara zgodba. Priznam, motil sem se. Za začetek, Shiva ni nikoli obstajala.
  
  
  "Spet narobe. Shiva obstaja, upam, da, za kratek čas...
  
  
  "Kaj pa govoriš?" Sokol je zavpil. "Sem mislil, da si storil, da si bo leteli domov."
  
  
  "Mogoče naslednji teden, če bo šlo vse dobro," sem rekel. Povedal sem Hawk vse podrobnosti, iz moje prvo srečanje s Mohan in Gurnek, da umora Anand, da moje moči v Red Fort, kaj se je zgodilo potem. Ko je povedal Emu vse, kar je vedel o Polje, je bil dobesedno osupla.
  
  
  Iz drugih obeh koncih črte, ki mu je segal oster g? n? rale čez tisoč milj pred revmatizem je prišel. Hawke ' s voice je absurdly mehko in tanko, vendar nisem potrebujete prevajalca, da mi poveš, da je bil zelo zaskrbljen. "Zdaj veš, kaj želim od vas, Nick...
  
  
  "Imam nejasna ideja," sem rekel. "Polje, kajne?"
  
  
  "Želim več." Želim, Shiva in Haji, če je to potrebno. In ne želim ih delih, je, da je jasno, Nick?
  
  
  — super. Svoje je že odločila, da zaženete stanje po vaših merilih. Ampak kaj naj naredim z dobavo heroina? Če bi jaz še naprej v boju proti njim?
  
  
  "Ukvarjajo z Shiva prvi. Drugače, bom obrnite na Indijske varnostne službe. Polje je veliko bolj pomembno, seveda.
  
  
  "Seveda, samo, seveda," sem muttered.
  
  
  "Ali želite, da dela sam, ali bi raje so jo prosite, Indijci, da korak in vam pomaga?"
  
  
  "Še ne," sem rekel. "Če Shiva sumi, da so Indijske varnostne službe, se dogaja, da se moti ego je načrtih, bo hitenja po vsej državi, da se zatekel na Kitajskem, in potem ne bomo nikoli našli ego znova. Vendar, v tem trenutku, mislim, da on ne vidi me, kot neposredno nevarnost, zato vas prosim, da ne omenjam, da je, ko se klic uradniki v New Delhiju. "Menim, da Anand me je razumeti, kako je, glede na ego, je bilo 'pušča' zaupnih informacij v višjih položajih ego Storitev. "Ne želim, da naš drugi pa je, da letenje stran, preden sem imela priložnost, da posnetek emu krila."..
  
  
  "In drobovja ego je perje," Hawk dodal.
  
  
  "Oh, bomo polje od njega, seveda.
  
  
  Potem smo našli šifra, koda imenom, tako da se je lahko prepričani, da je govoril, da je pravi Nick Carter, in ne za elektronsko glas, briljanten izum albanska znanstvenik. "To je pomembno podjetje, Nick. Naše Moskvi, naše Washington ne bo gledal kot Kitajska pripravlja na požrl podcelini brez ih posegov. Ti bodo prisiljeni prevzeti pobudo, vojna ali ne bi bilo vojn. Zato...
  
  
  "Dovolj," sem prekinila, poskuša smeh, a nisem mogel. - Imam stik znotraj organizacije. In jaz ne sprejemajo svoje poraze.
  
  
  "Da, da, vemo," Hawk je zavzdihnila. "Da, zakaj ne morem izgubiti vam odkrito zdaj... In ne morem izgubiti Polje.
  
  
  "In Shiva, preveč," sem dodal. "Ne smemo pozabiti revmatizem, Indijo, da Aleksander Veliki... ali naj rečemo Hitler?"
  
  
  "Ne verjamem, da stari Adolfo je bil tako zvit ali celo tako določeno, Nick. Srečno; Svoje veselimo se zaslišanje nazaj od vas kmalu.
  
  
  "Pohiti, šef. Obljubim, zelo kmalu.
  
  
  Eno uro kasneje, ko je hodil ji okoli njegovi hotelski sobi, ki je videti popolnoma drugačen od takrat, ko se je vpisal v American Express uradov. Njen plašč, hlače in baletne copate so vrgli ven, zamenjava ih s tipičnimi lokalnimi oblačila: belo bombažno majico, poletne hlače, usnjene sandale. Anonimni Švedi. On showered, obrit temeljito, in končno podrgnil njegov obraz, roke, in noge z plast mastne vode.
  
  
  Kot rezultat, imela sem bakreno polt, in to ličila mi je omogočila, da mešanico v trenutku, z množico. Shiva je ljudi, ki so želeli Westerner, in če ne bi bili dovolj pameten, da straže izhod na American Express, hoteli, tako da ni bilo dovolj pameten, da si predstavljate, da bi spremenili svoja oblačila in videz.
  
  
  Referent za števec v hotelski avli je bil obziren, čeprav pametnejši od svojega New Delhiju kolegom. Dejstvo je, gledal me je z undisguised radovednost (ozrl nič takega človeka, ki je pravkar začel), mu ni omenil, da nas spremeni mojega oblačila, travmatičnih spremembo barve, hitro povečanje barve moje kože.
  
  
  "Ona bi morala poslali telegramom," Emu ji je povedal.
  
  
  "Žal mi je, ampak ne bomo imeli prave opreme, sahib," je odgovoril. Potem, od pod pultom, je potegnil ven topografski zemljevid Agra z barvne ilustracije mestne znamenitosti, vključno, seveda, Taj Mahal. "Morate iti Gwalior Cesti telegraph office. Lahko pošljete telegramom od tam, " je sklenil, kaže, da je pika na papirju, z rdečim svinčnikom.
  
  
  Sem se zahvalila, kot ji jaz zloži zemljevidu in se ustavil kolo taxi desno izven hotela. "Na Gwalior Cesti Post Office," je rekel voznik. Moj naglas in govor zagotovo ni ujemajo barve moje kože. Voznik poblisnil na me, gledal me je z isto radovednosti kot hotel referent.
  
  
  Ampak on ni storil nič, da jo prepriča, ego je radovednost. Ne morem čakati, da se za telegraph urad za pošiljanje telegramom, da je hotel manager v New Delhiju in povej Em, da sem ne bi bilo nazaj, za nekaj dni. Končno se je odločil za klic Indijske varnostne službe, da jih obveščajo o tem, kaj se je zgodilo, da ih agent Ashok Anand.
  
  
  Končno, sem moral teči nekaj opravkih pred sejo Reeva na sedem. Ne zapravljaš čas, voznik taksija se odpravila v smeri post office. Medtem, kar naprej je iskal okoli z pozorna oči, še posebej, ko je videl, da nekdo na motorno kolo.
  
  
  Kolikor sem vedel, Shiva je ljudi še vedno želel me je, da sem potreboval, da ostanejo neodkrite, kot je mogoče. Ok, moja nova ličila delo in ličila mi je pomagal veliko, vendar nisem hotel, da prevzema nepotrebna tveganja.
  
  
  "Je Sahib igralec?" "Kaj je to?" voznik upati, kot je potegnil do Gwalior Cesti pošta.
  
  
  "Nekateri ljudje mislijo, da sem igralec... sem rekel.
  
  
  "Potem bi sahib želi, da bi me njegov avtogram.".. Dostal, Indijski, pisal ime svinčnik in papir, nasmejan, na njo, na kos papirja, ki mi je bila dana. Sem imel ven. "Najlepša hvala, sahib! voznik je vzkliknil s srečnim nasmehom.
  
  
  Da ji ni treba čakati na ego je reakcija, ko je deciphered je čačka. Konec koncev, vsakdo ve, da je James Bond je bil upokojeni za več let.
  
  
  Osrednji vrata post office je bil prazen; on je začel, ne da bi pritegnile veliko pozornost, ali vidi Shiva treh motoriziranih gorile.
  
  
  Sem žično to, plačan za to, s svetlečim novih bankovcev, in potem so ga namestili v sosednji sobi za krajevne in medkrajevne klice. Ni bilo dolgo vrsto pred števec, tako da je bilo še dvajset minut, preden je bila moja vrsti za vnesite telefonske govorilnice, ko izvajalec izroči mi line v New Delhiju.
  
  
  Čeprav je hotel število leteli iz moje glave, da nisem pozabil na telefonsko številko Ashok je šef. On je dvignil na leseni stol in zaprta steklena vrata za njim. Ko je zazvonil telefon, dvignil jo in takoj znašel na črti Hawke je Indijski kolega, človek z imenom Puran Dass.
  
  
  Indijski Tajne Službe ni vedel, pravi namen mojega poslanstva. Seveda, to je bil multimillion-dolar pošiljka heroina, vendar nihče ni namignil na imitator od Haji glas.
  
  
  Ji sploh ne govori o tem, zdaj z Anand je šef. Ampak je rekel, Em, kaj se je zgodilo, da je ego agent. Kot sem že mislil, da niso našli telo še ni. Dal Dass vse potrebne informacije, vključno naslov street cafe v bližini Nehru Park v new Delhiju.
  
  
  "Rekel si, da nisi imel časa, da izpolnjujejo Anand," Dass opozoril, da me potem, ko sem dal em vse podrobnosti Ashok smrt. "In vendar si govoril moj pomočnik samo včeraj, mislim, da."..
  
  
  "Bojim se, da je preveč časa, da pojasni," sem rekel. "Bil sem pod pritiskom, če veste, kaj mislim...
  
  
  "Ne, jaz ne razumem, Mr. Carter," Dass je dejal dryly. "In jaz ne zdi smešno, da moj agent je mrtev." Ne razumem, kaj se dogaja; en dan, ko si nam povedal, da nikoli nisi srečal Anand, naslednji dan, ko pridejo in nam povejte, da je bil ubit. To lahko velja v vaši državi, ampak tukaj v Indiji, smo se vrednost človeškega življenja, bolj kot karkoli drugega.
  
  
  "Poslušaj, Dass: nisem vas vabim na predavanje mi. Ko njen rekel, da sem bila utopitev, njen pomenilo, da nekdo, ki je dal pištolo nazaj moji glavi, naročanje mi povedal točno to, kar sem rekel. Verjemite mi, vaša zastopnika, smrt je globoko moti me. In če je kateri koli tolažbo, vam povem, da Ashok morilec ne bo mogel več igrati vlogo executioner v imenu Cobra.
  
  
  "Lahko vprašam, kje ste zdaj, Mr. Carter?"
  
  
  "On ne more vam vse informacije o: ne, še ne, itak.
  
  
  "Moral sem jo spomnil, da svojo svobodo delovanja v tej državi, se šteje, vljudnost, da vaša Vlada?"
  
  
  "Dobro se zavedam Madame Gandhi je sodelovanje.
  
  
  "Potem mi prosim povejte, kaj je vaš razlogi so bili za prihod v Indijo." Jaz ne morem dati več svobode gibanja, če sem vesel, da vsi v temi...
  
  
  Nekaj, kar sploh ne zveni prav.
  
  
  Spomnil sem se pušča Hawk in Ashok Anand je povedal o. Dass je bilo vse prej kot prijateljske in zadruge, njegov glas suhe, skoraj agresiven. Nisem prepoznali, dokler ne dve Cobra hitmen, Ranjit in Gurnek, izvedela za moje srečanje s Anand na cafe v parque. Če se je zdelo, kot naključje, potem, je bilo skoraj gotovo, zdaj...
  
  
  Razen, zaključil je, Dass je opozoril ih.
  
  
  Seveda, emu, to ne bi bilo težko ali nenavadnega, da od agenta, kadar on se dogaja, da me je spoznal. Namesto tega je morda v stik Shiva, v upanju, da bi ubil dve ptici z enega kamna.
  
  
  "Dobro, Gospod Carter," Dass je rekel nestrpno. "Ali ste odločeni, da me obravnavajo kot če bi bil vaš šef, G. Hawk, ali ste vztrajala, da je moja pisarna, ki vas zdravi pravilno?"
  
  
  "Ne, nisem niti sanjal, Gospod Dass. In ker ste tako vztrajno, jaz bom vas obvestili, da sem kličete iz Bombaya. Omenil sem, hotel sem ostal na nekaj leti, in dodal: "Če želite, lahko mi pošljete ene skozi svoje ljudi." To je registriran kot Klemen, Clark Kent, soba 747.
  
  
  Če bi bil Američan, bi ga razumeli. Ampak on je bil rojen v Indiji, tako da je nisem zdi čudno, da sem bil bivajo v hotelu pod prevzelo ime. Morda ego je podcenjena njo, morda je bil samo moti pomoč AX zahteval.
  
  
  Ob istem času, vendar pa se je zdelo možno, da moje sume o ego zvestobe in vezi Shiva je organizacija je bilo tudi ustanovljeno. In ne morem tvegati, saj Shiva je brezplačna v dvorani in ima v lasti Polje.
  
  
  "Ne morem čakati, da se govori, da nekaj ljudi, G. Dass," sem sklenil. "In njen želim izraziti sožalje ob smrti Anand. Upam, da želite videti vaše agent nocoj.
  
  
  "Mu bom tukaj okoli deset, Mr. Carter," Puran Dass je dejal hitro. In so moje polno zaupanje.
  
  
  "Upam, da je tako, Gospod Dass.
  
  
  Sem ugotovila, da je težko zatreti sarkazem, ki je grozil, da kažejo v moj glas. Vendar referent ni zdelo, da obvestilo. Je visela gor in vstal, dosegli za steklena vrata phone booth.
  
  
  Zunaj, nekdo blokira moja pot. In ni bil tujec.
  
  
  
  
  10
  
  
  Nisem vedel, ali reči "zdravo" ali "nasvidenje."
  
  
  Drugi izraz je bil neskončno bolje, glede na to, da je človek pred mano, za drsna steklena vrata, je bil eden od treh Sikhs sem videl dirke proti Agra, preganja me.
  
  
  "Ste popolnoma spremenili svoj videz, 'sahib' Carter , " človek je pripomnil, da odprta vrata nekaj centimetrov za pleme za vstop. On je imel topi pištolo v eni roki. Indijski je nameni so bili precej intuitiven.
  
  
  — Veste, kaj pravijo ljudje, " sem rekel s prisiljen smeh. "Ko ste v Rime,, izgledaš, kot Rimljani.
  
  
  On komentiral. "In ko si v Indiji, to, kar Indijanci ne, eh?"
  
  
  - Za estestvenno. Vedno mislite na sebe kot dober hudič, vse stvari, ki šteje. Ampak ne bo vam beg me, da boste sledili, sahib?" Ali bi raje koncu našega pogovora na več eksplozivnih upoštevajte? Pištolo je bil usmerjen neposredno na moje prsi.
  
  
  Indijski Sikh ni bil idiot. In ego ni bilo zabaval na vse za moj neresna in lahkomiselno odnos. Ni igranje komedija brez razloga; to je samo skušal kupiti časa. Odprl je vrata in pomignil mi je, da prihajajo z njim.
  
  
  "Povejte mi, kako ste me našli?"
  
  
  "Si vedno tako sarkastičen, 'sahib' Carter?"
  
  
  "Samo, ko oni so težaven korak na moji nogi, tel sahib," sem odvrnil, z besedo ego, kot če bi bila obravnava ženska.
  
  
  V odgovor na revmatizem, je žalitev, je Sikh porinil, a .45-pištolo kalibra v mojem hrbtu in, ki se pretvarja, da še naprej prijetno klepetali z menoj, vodil me je skozi vežo post office, vrtečih se vrat, ki vodijo na ulico. "Hotel zaposlenih drugi rupija," je zarežal, končno odzove svoj žepni nož. "In tam niso veliko hotelov v Agra. Tako kažejo, fotografija" Sahib "Kolodezny , in potem je hotel referent pravi," da, Da, ta fant šel pošti, približno deset minut nazaj..." "Sahib" Carter meni, da je zelo pametno, da je smeh na Shiva! Zdaj pa" sahib " Carter razume, da je neumno, in ne Cobra ljudi.
  
  
  Tam je bil namig nečimrnosti in zmaga v Indijskem glas. Vendar me je bolj skrbelo za mojo kožo, kot moj ego, moj ponos. Za steklena vrata, je zagledal dva ego tovariši, ki je sedel na motorna kolesa, ih oči, ki je določen na dan pošte.
  
  
  "Če ne želite, da boli nedolžnih žensk in otrok v vseh hišah okoli vas, ali vam je?" Vprašal sem moj spremljevalec, kot je držal pištolo na moji hrbtenici, naročanje mi odpreti vrata. "Misliš, koliko krvi je bila prelita zaman, sahib!
  
  
  "To bo tvoje krvi, sahib, ne za nekoga drugega.
  
  
  "Potem so škoda na nemočen berač," sem muttered, privabiti in s pritiskom na odprto dlan na moje prsi. Neposredno pred mano, maščobe, težka ženska trudged po stopnicah z napornih počasnost. Pritisnil dol na vrat, odpiranje nekaj centimetrov, tako da lahko slišite šumenje dolgo svile sari na soško korake. Sonce glinted trenutno na dragulj ženska, ki je bil oblečen v njen nos, ko je dosegel vrh stopnic.
  
  
  Ona ni videti up in začetek odpreti vrata.
  
  
  "Prosim," je rekel na glas, izmikanje na strani. Bil je prepričan, da Sikh ne bi pritisnila na sprožilec, tako blizu, da ženska. Nasmehnila se je in prikimala nekoliko, z obema rokama zagrabi paket, zavit v list temno papir in vezani z močno vrv.
  
  
  "Upam, da to ni krhek," sem muttered, pri čemer dodajajo okoli roke.
  
  
  Ženska usta odprl nekoliko na zastavo dovoljenje za opravljanje. Ni vedel, če Shiva je bil daje naročila za svoje ljudi, da me pripelje nazaj v vili, živ ali mrtev; vendar sem bil ne bo sam povedal, da je. Torbo je vrgel na Indijski; njen sprožitveno prst udaril, in Gawk whizzed skozi zrak.
  
  
  Strel privlači vse pozornosti. Maščobe ženska kričala ostro, in revolveraša, ki je pritekla do nje v paniko. Ljudje na pošti, je začel kričati in teče v vseh smereh, kot Indijski poskušal pobegniti. Ona ni želim mu zdrsne stran tako enostavno.
  
  
  On flicked njegovo levo nogo, dali močan udarec, da človek pod vsako pleme. On razporedi in potegnil sprožilec, ki znova. Vrh steklena vrata razpokan. Zvok streli in broken glass reševanju znanstvenih raziskav težave histerična kriči prisotnih, ki so mislili, da so bili zaklenjeni v post office.
  
  
  Velika črepinje iz stekla, ki so bile raztresene po tleh in na soško korake. On je vrgel sam z vso svojo težo, ki se gibljejo noge zelo hitro, eno naravnost naprej, levo, nekoliko ukrivljen, da se ohrani protiuteži. Je zadel Indijskem na kolena, z trikrat sila prvi udarec.
  
  
  Ego začetkov nenadoma pupčast, kot je poskušal, da prianjati na vrata jamb; to je bil očitno v ozadju. Ni se ozremo nazaj, kot je poskušal, da bi dobili na svoje noge. Potegnil svoje roke nazaj, tako da svoje pesti počival njegov manjša rebra, nato pa je podal začaran backhand, ki razbili nekaj svojih kosti.
  
  
  Človek ni mogel zadržati zastrašujoče jok, preden potisnete naprej. Zdaj je imel roke na ramenih, s pritiskom tako težko, kot bi ga lahko. Zunaj, drugi dve skočil off svoje motocikle. Orožje cast zlovešč sveti lučka na soncu, kot so pospešiti proti mestu.
  
  
  Ubijanje ih naenkrat je bilo več primerno za mene, kot odpravo vseh treh skupaj. Prvi Indijski še naprej jaukati, ki poskuša brezplačno sam na moj pretvezami. Moje mišice tensed kot je boril, da bi njeno glavo in ramena spustimo na svetleč črepinje iz stekla.
  
  
  Stal je z grozno groan, ki se je končal visokim glasom krik kot prvi kupa stekla strgal s svojo ego in mesa. Nadaljeval je, da potisnite, gledal stekla pierce ego kože pred vstopom ego je bika vratu.
  
  
  Še en strel reševanju raziskovalnih problemov zbor histerična kriči, in gawk skoraj popraskal po glavi. On je imel njen Indijski dol, z eno roko, in z drugimi poskušal zgrabiti puško od njega. Zdaj je imel moči, kot kupa stekla preboden ego je mišičast vrat, počasi do kosti.
  
  
  Ko je stekla hit emu karotidne arterije, je bilo, kot če vrtno cev je cut. Tok krvi spurted ven in oškropijo čez moj obraz in pred mojo srajco. Človek naj si krik, ki se je spremenila v zmeden gurgle, kot je bila vrgli na tla, ki jih ego, izvaljen na velikih črepinje iz stekla. Prsti popustiti, in topih-nosom pištola padla na tla. Indijski poskušal dvigniti glavo, a kri je bila preveč za globoko grlo rane.
  
  
  Nato ego je organ začel tresti convulsively, rokami mahati v zraku, kot da poskuša nič nekdo... zadnji ples glave piščanec, da bo krvavijo.
  
  
  Še vedno sem bila dve drugih moških, da nevtralizira. Niso imeli skrajno skrb za nedolžni gledalci od tragedij, in so začeli streljanje na me spet.
  
  
  Gawk je udaril moškega, ki je bil zvijati na tleh v grozno agonija. Če je steklo razbija v karotidne arterije ni že ubil ego, gawking je opravila svoje delo. Človek propadel z krčevito trzanje živcev in mišic.
  
  
  Stal je za brezosebni slika, scuffing tla z njegovo nogo, dokler ni našla pištolo. Ji je vzdignila orožje in se vrnil ogenj na drugi dve Sikhs. Nekdo želite izklopiti budilko. Nisem hotela biti tukaj, ko je prišla policija, bodisi, ker jih aretirali, bi morali preprečiti, ki me bo srečanje z Reeva.
  
  
  Torej, namesto streljanje na dva gunmen, je načrtoval na prednje kolo motorno kolo, parkirano pred post office. Gawking oči zaljubljen v nen, kot maslo. V hiss od uhaja zrak vzorčenje je povzročil eden od dveh moških obrnil, da vidite, kaj se dogaja.
  
  
  Je potegnil sprožilec, ki znova in slišali bullet fijuk skozi zrak. Njen cilj je bil usmerjen v Indijskem je nazaj, ampak namesto piercing Ego je hrbtenice, Gawk hit Emu na zadnji strani stegna. Rana ni bila usodna, ampak človek ni mogel več hoditi. V resnici, je šel mehak, kot list papirja, kot je pogledal za drugo izhod.
  
  
  Nisem si mislil, da sem se lovili z zadnjih treh Cobra hitmen. Je sklonila telo njegov prijatelj, in ko je potegnil sprožilec, da bi ga pokončal, je spoznal, da je streljal zadnji posnetek. In ji še vedno ni imel časa, da bi dobili strelivo za Astra, ki jo je dobil od Nirad pred njeno, šel ego v pekel.
  
  
  Njeno roko je bil zaljubljen v njo nazaj žep. Dvignil je Astra, padla je na tla, in je dano .45-pištolo kalibra na svoje mesto, ki je bil boljši od Astra, a veliko lažji pištolo. Da ne omenjam, da nisem hotel, da opravlja dve pištoli. Eden je bil več kot dovolj, še posebej, ker sem bil nekako ponosen,, da bi našli, da je moj udarcev in brcne so bili skoraj bolj zanesljivo obliki obrambo kot Wilhelmina je luger.
  
  
  Ozrl nazaj in videl eno od Sikhs pomaga njegov ranjen tovariš na motorno kolo s pnevmatike nedotaknjena. Moje sandale creaked glasno kot njen swept čez vežo in darted za post office števec.
  
  
  Tam so bili kupi vreče, polne pošte. Je spodrsnilo med torbe in tekel kot nor pod nos od začudeno postmen, ki so bili zamrznjeni s strahom. Poštne in telegrafske delavcev je zdelo, da je v stanju hipnoze. So odprli usta, brez premikanja in samo so me s svojimi očmi.
  
  
  Zadnji sobi odprl na obremenitve dok. Alarmni zvonec, še naprej zvonil, in poznajo wail policijskih siren je bilo mogoče slišati v daljavi. Spraševala sem se, če se dve Indijanci, ki bi bil levi živ ji je uspelo pobegniti. Če jim je uspelo, sem bil prepričan, da bi skladbo me navzdol, medtem ko sem bil še v Indiji. Vendar nisem želel izgubiti izpred oči, nam ih, nam Riva... nas ah. Hawk takoj razumel pomen moje poslanstvo je, da sem potreboval, da bi dobili Polje, preden Shiva uporablja sl.
  
  
  Kaj me je motilo najbolj, in kaj je moj nadležna misel, ko sem skočil off nakladalni dok na tekmi med dvema dostavna vozila, je bilo, ali Shiva bi ostal tukaj, ko sem imel priložnost, da se zmoti Ego je načrte. Če ego ljudje vrnili na vile, eno z bullet v svoje noge, da poroča, da so drugi je bil mrtev, Shiva, ki bi bili popolnoma sposoben pakiranje up in izginjajo, če njen ni poročali nen, da Indijska policija. Možno je, da je že sprejela shaggy koraki biti pripravljen, da zapusti državo.
  
  
  Razen, seveda, Reeva lahko ga hranite skupaj. Pa je nekaj drugega, da lahko prepričali Shiva, da nisem bil takojšen grožnjo, da ego je načrti, in je bil glede na moje dvoma, da je Puran Dass bil sostorilec v Cobra je načrt. Če Dass je govoril, da Shiva po moje telefonski klic (kar je pomenilo, da moje sume o častnika zvestobe, ki so temeljile na trda dejstva, ne samo intuicija), Shiva bi moral vedeti, da sem ležal, ko sem trdil, da je v Bombay, in da sem sum, Dass. Potem bi bil tudi mogel predstavljati, da, prepričan, da Dass je bila vključena v Cobra plot, on bi bila pozorna na to, da se obrnete koli Indijska policija... ali vsaka skrivnost storitev.
  
  
  Bilo je samo hipoteza, vendar nisem mogel tveganja Indijska policija, ki ovira moje poslanstvo, in nisem mogel pustiti Shiva leteli na Kitajsko s Polje v svoji lasti. Reeva je bila edina oseba, s katero bi lahko dobili informacije, na kratko pojasnite svoje poslanstvo, in razkrivajo njen stric je absurdno in zastrašujoče načrt. Dekle, ki je obljubil, da mi pomaga. To ni več Samarijan gesto, žepni nož, ampak zdrav razum žepni nož. Najem njen stric pobegniti, preden sem lahko nadmudriti z njo Shiva je bilo gotovo smrt za ego, oče.
  
  
  Ona sploh ne ve, kje Shiva je držal njen oče v ujetništvu, kot je le ji je omogočila, da se pogovorite z njim po telefonu. Sem morala ugotoviti, če pa Shiva izginil, po vsej državi, še preden sem se imel priložnost za dokončanje misije, nato pa nas ni imel upanja, da izpusti zapornika. Na srečo mi je uspelo pobegniti iz post office, preden Indijska policija je blokirana mene.
  
  
  Sirene so bili še vedno v ječi, ko se je znašel v ulici trgovin na drugi strani poštne službe. Ni se ustavil, da se ozremo nazaj, ampak se hranijo hoja, zdrsa v majhno trgovino, kjer ni bilo velike packarije predmeti in izdelki, ki se je zdelo, da skrijete tako kot veliko grehov.
  
  
  Dva, starejši fant z stooped ramena, ampak dovolj pameten, da prepozna verjetno kupec takoj, je stopil naprej takoj, ko je vstopila v trgovino. Človek govoril angleško, z močno Britanski naglas, in ko je pojasnil, da ji, kar sem potreboval, od egoizma, je bil dovolj pameten, da ne prekine me ali me je vprašal, vse radovedna vprašanja o moji Ameriški naglas.
  
  
  Kljub neusklajenosti med moje narečje in Indijskih oblačil, predstavil mi je, kot da ni bilo nič čudno, da se o njem. Ni mogel, da mi zagotovili streliva za .45-topovi kalibra, ki ga je sposodil od Sikh, ampak ponudil mi je velik kos buffalo skriti. Usnje, kot sem spoznal, ko sem kupil sandali, ni bilo enostavno, da bi našli v Indiji. Toda bivoli bič je bila v dobrem stanju, kot je bil bombažno jakno. Majico sem bil trenutno nosi bila pokrita v krvi, vendar pa lastnik trgovine ni zdelo preveč zainteresirana, bodisi. Rupij so vedno rupij, in to je glavna stvar.
  
  
  Spremenil sem njene obleke v trgovini. Ko se ji je bloodied "jacket" je bil izroči lastniku, je valjani je up v snop in ga vrgel v lesenem pultu na zadnji shranjevanje. "Ali si želite kaj drugega, sahib?" — Kaj je to? " je vprašal z svjetlucati v njegove oči, kot je vzel nekaj kup opombe je vedno nosil v žepu.
  
  
  "Imaš metlo?"
  
  
  "Metlo?" — Kaj je to? " je vprašal, ne razume.
  
  
  "To je metlo," je pojasnil in pometanje gesta z obema rokama.
  
  
  "Oh, ja, razumem jo! odvrnil je, zardi. Ozrl se je naokoli, kaj njegov ego je prosil zanj.
  
  
  To je bil verjetno enako metlo je, da pomete svoji trgovini, vendar ga ne more čakati, da jo dal meni, gotovo na pravo ceno. Cena je nedvomno precej visoka za Agra cene, toda hkrati se je zdelo smešno nizkih mi. Človek poskušal zaviti metlo v list temno papirja, vendar pa je pojasnil z nasmehom, ki bi jo vzamem ga, kot je.
  
  
  Ozrl se je malo zmeden, tako zelo, da je namrščil in pogledal navzdol, skoraj razočaran in užaljen, da sem bil zanikanje mu možnost, da opravljajo običajno ritual, potem nakup izdelka. Je vprašal. "Je, da je dovolj, sahib?"
  
  
  - Da, mislim, da metlo in buffalo s zanko so dovolj, v teh drugih okoliščinah. Nimate nobene strelivo, mar ne?
  
  
  Človek je zmajal z glavo, večkrat. Je izvlekel drugo bleščečo novo zakona in je porinil v njeno dlan. "Še nikoli niste me videli, v redu?"
  
  
  "Še nikoli nisem videl nikogar," je dva moška, ki je dejal, brez drugega je obotavljanja, zdrs denar v minuto.
  
  
  Dobite jo še bill in ponovite postopek. "Mi lahko poveste, kje lahko najdem streliva?" Moj drugi prijatelj povabil me je, da se odpravite na lov v državi...
  
  
  "Če sem iskren, sahib, ne vem, kjer boste našli strelivo, ki jih potrebujete. Mi smo miroljubni ljudje tukaj v Agra. Le organi lastno orožje.
  
  
  "Ali ste prepričani, da vam ne spomnite, vse trgovin, kjer bi lahko našli tisto, kar rabim?" Sem pritisnil njeno, in sem rekel, sem predal em denar.
  
  
  Je rekel. "Samo trenutek!Odložil je eno minuto zakona in odšel nazaj v trgovino. Gledal sem mu odgovorili na nekaj, na košček temne papirja. Ko je roko mi je kos papirja, njena, in pogledal na ime in naslov napisan na nen. "To je najboljša stvar, kar sem lahko naredil, sahib," človek se opravičil. "Če Basham nima kaj potrebujete, ne verjamem, da boste našli strelivo tukaj v Agra. To je skromno mesto... prodajamo stvari samo za turiste. Razumete, ne?
  
  
  "Seveda," ego zagotovljeno njo.
  
  
  Torej, tukaj je bil, ven na cesto, oboroženi z metlo, a kože bič, in .45-pištolo kalibra, da bi prišli v poštev, če je le mogel ustreliti. Vendar na tej točki, njegov gotovo ni mogel pritoževati. V vsakem primeru, je bil še vedno živ. Precej zadovoljivo, glede na vse, kar sem doživela.
  
  
  
  
  11
  
  
  Bilo je neverjetno prikaz primitivno in neobvladljive fizične moči, da ji redkih zdravilci videl. Človek se preselila z takšna neverjetna hitrost in spretnost, da jaz ne morem pomagati, naslonila nazaj v svoj stol, občutek mišice življenja naročila convulsively. Je planila v zrak in swooped navzdol kot tiger, z mačji milosti, ki je bila vedno sestavni del ego smrtonosnih hrabrost.
  
  
  In, kot tiger, ki je imela tačka-kot prstov oborožen s kremplji tako oster, kakor kremplji. V naslednjem drugi, on uporablja svojo smrtonosno orožje, da praske druge osebe, obraz, ki zapuščajo velike krvave rane, ki se je zdelo, da so bila izklesana iz mesa.
  
  
  Kri se je začela za odcejanje, crimson rivulets, ki raste okoli globoko zajeda v kosti. Človek pogledal brezoblični, njegove značilnosti, nerazpoznavne, njegov ego meso, ki visi v tatters kot flayed kože. Šokantna, je poskušal umik, ampak je napadel znova.
  
  
  Ne vsebina, z obračanjem njegov nasprotnik je obraz v krvavi mase, Tiger swooped navzdol na njem. Sem jo videl, zobe tako oster kot sablje, oster in nazobčane. Bil sem tresenje z gnusa, vendar nisem mogel vzeti moje oči off scene, s svojo brutalnostjo in ravnodušnosti do človeškega življenja.
  
  
  Nadaljeval je, da strmite v fascinacija. Slika s kremplji je vzdignila roko, da stavke z robu njene dlani: to je bila najbolj popoln ma-nal-chi-ban ki punch ona je kdaj videl.
  
  
  To je opozorilo, da nisem mogel ignorirajte, o tem, kaj se lahko zgodi, ko se nekateri "discipline"-še posebej, karate in "kung fu" - se uporabljajo, da povzroči škodo, ne pa kot pravično stvar. Ji ne bi nikoli verjeli v takšno kazen ali nasilju od začetka nasilja. Je zmajal z glavo, na žalost in poblisnil po žareče dial uro.
  
  
  Kupil sem ji Japonski-made watch zgodaj zjutraj. Ni bilo še pet ur. Imel sem dve uri levo, tako da sem se obrnil svojo pozornost nazaj na film, v Hong Kong-slog drama.
  
  
  Severno kino je bil s pogledom na Taj Ceste, samo da me spomni, da sem še vedno imel na obisk k znameniti Taj Mahal. Ampak on ni upal pokazati svoj obraz v tako priljubljen in gneča mesto. Njen, seveda, ni sedel v kinu samo za zabavo, medtem ko whiling proč dan. Ker je njen, sem bil prepričan, da Cobra ljudje so bili še vedno prowling mesto, poskuša najti mene, tako da lahko konča me off, je bila izbrana za film, gledališče, da ostanejo neopazni za tako dolgo, kot je mogoče.
  
  
  Imel sem obsedenost z vrača v Shiva je dvorec, da se sooči z njim, vendar ni vedel, koliko svojimi varnostniki so bili v pošast, storitev, in on sploh ni vedel, če je bil še vedno tam. Srečanje z Reeva je bila predvidena za sedem uri v majhnem mestecu približno dvajset kilometrov od Agra.
  
  
  Kraj, kjer smo bili naj bi se srečali, je bil znan kot Fatehpur Sikri, zapuščeni mestu okoli marmorja in peščenjak. S pomočjo vodnika, ki je kupil v enako trgovino, v kateri je kupil uro, mu je uspelo ujeti v svoje srce, a topografske karte mesto. Tam je bilo veliko palačo dvorane, nekateri z veliko stopnišča in balkone s pogledom na veliko dvorišče. Dolgo zapuščena Stahl stavbnega kompleksa je odlično skrivališče za nas, kraj, kjer bi se lahko govori tiho, ne da bi odkril dobro usposobljeni Cobra agentov.
  
  
  Tam je bil večer, ko sem prišel tja, in da je bila tudi v svoj prid. Teme bodo zaščitili me iz radoveden oči Shiva je motorizirana brigada. Moj edini problem pa je, da nisem mogel dobiti dovolj streliva za mojo pištolo.
  
  
  Je sledil lastnik trgovine nasvet in šla na obisk Indijskega imenovan Basham. Imel strojne opreme, trgovina poleg bazar, majhna trgovina, kjer lahko najdete vse, od kladiva za opija. Vendar to ni bilo del ego je obseg pištolo vložkov. Ni šlo za denar, je bilo o dostopnosti.
  
  
  "Moram vsaj štiriindvajset ur, sahib," je shopkeeper je dejal, ko se Ego vzela poleg razložiti tisto, kar sem iskal.
  
  
  "Štiriindvajset ur je predolgo," sem rekel.
  
  
  On je imel do svoje roke, dlani navzgor. Prazne kot prazna je bila .45-pištolo kalibra, ki je nekoč pripadal Cobra matematika študent, ki bi bled, da smrt na pošti. Basham polizala ustnicam greedily, njegove oči omejeno na denar, ki mu je mahala pred Ego je obraz.
  
  
  "Jaz bi bil vesel, da vam služijo, sahib.".. ampak moje roke so vezani. Vložki se sprašujete me o tem niso zlahka najdemo v Indiji. Moram vsaj dan, da bi našli ih...
  
  
  "To je resnično sramota... za naju oba. Bodite potrpežljivi!
  
  
  "Ampak morda sem se lahko pokaže vam, kaj drugega," je shopkeeper je dejal in izginil v zadnji shranjevanje, samo, da pridejo ven, minuto kasneje z bleščeče stiletto, ki je imel v svojih rokah kot dragocen predmet, ali ponujajo za strašilo. Če reptilian božanstva, Nagy, so gledal ta prizor, njen, zagotovo ne bi bili zadovoljni. Na stiletto je zdaj pritrjena na moj podlaket v zelo svetlo scabbard, skoraj enaka tisti, ki sem bi nosili, ko Shiva je moških je uspelo, da me razoroži.
  
  
  Tako sem imel nož, metlo (obrnjen v dveh enakih klubih, o stopala dolgo, vsak), in buffalo bič. Vse, kar je moral zamenjati pištolo. Nisem bil popolnoma neoborožen, v redu, ampak nisem bil njen arsenal hojo, bodisi.
  
  
  Vendar, če vse je šlo po načrtu, bi jaz ne celo potrebno za uporabo s pištolo. Nisem imel namena dating Cobra je moški, dokler sem bil pripravljen soočiti Shiva na veliko bolj osebno uporabo, kot na prejšnjih priložnostih.
  
  
  Tako je bilo pomembno, da je srečanje z Rhea je šlo gladko. Obljubil je, dekle, da bi našli in sprostitev njen oče. V zameno, je pokazala, da je več kot pripravljeni, da poskusite, da bi dobili vse možne informacije. Pakt rojen in narejen iz vzajemnega obup. Reeva je potrebno me, njen, potrebno ji je samo toliko, če ne več.
  
  
  Tako sem se usedel v svoj sedež in še naprej gledal filma, poslušanje out-of-sync glasove, barve, kot svetel in krasen, kot je aluminij Božično upanje. Napise, eno v Hindi in drugi v Bengalščina, verjetno pa je imel zelo malo opraviti z smislu angleški dialog. Vendar ritem, neverjetno spretnost glavni lik v umetnosti "kung fu" očara moj občutek.
  
  
  Film, ki se je končalo na štiri-trideset. Program je napovedal nadaljevanje filma, zato sem vstal s svojega sedeža in šel na eno, okoli izhodov, druženje s klepetajo in komentiranje množice. Ko je bil na ulici, sem imel težave ostati neopažena, dokler taxi ga našli, pripravljen, da me vzameš za zapuščene mesto Fatehpur Sikri.
  
  
  Voznik, dobro obrito in brez turban, na srečo (v tistem trenutku je bila videti povsod po Sikhs), me je vprašal, za petdeset rupij za pol-urno vožnjo. Na črnem trgu, dolar je vredno dvanajst rupij. To je bila razumno ceno, tako da sem dal Em denar vnaprej in ga dal v backseat stari Citroen.
  
  
  Ne eno motorno kolo, čemur nas, in niso poskusite prehiteti nas. Če sem natančen, pot do Fatehpur Sikri bil uneventful. To je bil isti pot, ki sem jih posnel, ko sem pobegnil okoli Shiva je dvorec. On sprawled na sedež, kot smo opravili vrsto inštrumentov za varovanje pred tveganjem, ki se loči hiša iz ulice. Nikogar ni bilo na spregled, in dvorec, s svojo pakirani zemlji stene, pogledal prazno in zapuščeno.
  
  
  Nisem bil vesel, seveda, ker sem mislil, da Shiva, Haji, in celo Reeva postavka za Kitajski meji. No, zaključil je, čas bo povedal.
  
  
  Pogledal je na uro in spet se potrudil, da se sprostite. Ni bilo še dovolj časa, vendar bližje je prišel na zapuščenih mesto, lizal je, bolj živčen in nestrpen, je postal. On je priložnost, da dokonča, kar je začel, kupila metlo in buffalo bič.
  
  
  Basham je bil tako prijazen, da posodi mi roko vaja. Je vrtati dve luknje v ročaj metle, en konec vsakega kluba. Zdaj je vezana na bič iz buffalo bič najprej v eno odprtino, nato v drugi, in s tem je tesno povezana z nizom ob straneh. Tako, med dve palice je dobil nekaj podobnega raztegne usnje skakalec. Sem preveril vozlov; luknje v les palice so bile majhne, ni bilo nobene nevarnosti, se lušči off.
  
  
  Ko je končal montaža naprave, je videl v daljavi nagubani minarete izrekanju Jami Masjid Mošeje. Ampak ogromen stavbe pogledal je majhen v primerjavi z velikan zidu, ki je vstal od južne strani mošeje. Stene so bile zgrajene v čast zmage Akbar, v Mughal Cesar, ki je ustanovil legendarni mesto Fatehpur Sikri. Stene pregledoval okolico, in skupine squalid koče, ki so bile vasi ob vznožju zapuščenih mesto.
  
  
  "Ne Sahib želite ego čakati tukaj?" Voznik taksija, je predlagal, upočasnjuje stop na vhodu v zapuščenem parkirišču tik zapuščen in tiho mesto. "Dal vam bom dobra cena: trideset rupij za vas popeljejo nazaj v Agra.
  
  
  "Žal mi je, ampak jaz imam druge obveznosti," sem pojasnil, nadev je buffalo kože palice v moje hlače žep. Njo, odprl vrata in prišel ven, okoli avtomobila.
  
  
  "Vodniki so ni več tukaj, sahib," voznik taksija, je odgovorila. "Ne želite Plevela pokazati na vas?" Svoje seznanjeni z Fatehpur Sikri. Pokazal vam bom nekaj, da ni drugih turističnih je kdaj videl...
  
  
  "Ne dvomim," sem se strinjal, smeh. "Ampak moram izpolniti svoje Indijski vodnik v nekaj minutah." Varno potovanje, sahib!"
  
  
  "Kakor želite," je voznik je dejal, razočaran. Začel motor, obrnili vogala, in se odpeljal proč, pustimo oblak prahu za njim.
  
  
  Njena hoja pot se je nadaljevala.
  
  
  Zadnji turistični avtobus je že v levo za Agra. Trgovci, ki so prikazane svoje izdelke na dvorišču okoli mošeje tudi vrnil v vasi, tako da se marmor in peščenjak zapuščene stavbe. Hitro je čez dvorišče, preveriti zemljevid je imel raztrgana iz vodnik, in ugotovili, da je stavba, znano kot hiša Maruam.
  
  
  Je bila tam, da je Reeva je imenovanje za mene v manj kot eni uri. Nisem čutil ničesar, in jaz nisem videla nobenega gibanja, ki bi lahko spodbudila moje sume. Stavbe, ki s svojo gilded in naslikal freske na stropu, je bilo veliko in slovesno, dokaz, da Akbar bogastva in politične moči. On je sedel na prvi korak na ozki marmorno stopnišče, ki so vodila na balkon, ki je potekal okoli hiše.
  
  
  In čakanje se je začelo. Pravkar sem molil, da Reeva Singh ne pusti me na cedilu.
  
  
  Pri sedmih letih sem začel, da bi dobili živčni. Ob deset minut čez šest, je bila dvakrat skrbi. Ampak na četrtletju zadnjih šestih, je slišal zvok avtomobila, ki se ustavlja na parkirišču. Potem, rahel zvok stopinjah odmevalo po marmor-tlakovano dvorišče, da nastane vzorec velik šahovnici.
  
  
  Očitno, Akbar je igral šah, z uporabo svoje inoča in plesalcev kot žive figure. Njen, preveč, kot se je počasi vstal, se počutil kot kmeta, ki je vstavljena v igri, vendar le, kot je določeno na checkmate svojega nasprotnika. Shiva je bil prepričan, da bi ga lahko upravljate vse svoje gibe, narekuje svoje umazane pravila.
  
  
  Ampak, če sem imel priložnost reči ali narediti nekaj, kar bi nedvomno zadnja igra, ki genij kazensko bi morali igrati.
  
  
  "Nick?" Nick, so si tam?
  
  
  To je bil znan glas, vendar s pridihom strahu, panike. To ni bilo še temno, in čeprav je bilo nebo postaja temnejša, je videl, da Reeva je vitko slika striding čez dvorišče. Ona je nosila odprtega vratom Western obleko. Bila je lepša kot je spomnil, vendar je bilo to očitno ni čas za takšne misli.
  
  
  Ko Reeva je videl mene, je stekla, ji sandali clattering na ploščice marmorja pospešeno.
  
  
  "Prosim vas, tesno me objemi!" je muttered. "To je tisto, kar res želijo, prav zdaj, Nick.
  
  
  Ee izbral njen up, in imel ji blizu. Bila je tresenje, a shudder tekel skozi njeno celotno telo; ona clung mi, polaganje svojo glavo na moje prsi.
  
  
  "Ni vam treba bati," sem zašepetal, nežno. "Obljubljam vam, da se bo vse izšlo za najboljše. Boste videli vaš oče še enkrat, in stvari, ki se spremeni za njega preveč, ne skrbite.
  
  
  Je dvignil glavo in poskušal nasmeh. Bil je rahlo poljubil na ustnice z ee: je stopila nazaj in potisnilo svoje lase nazaj iz njenih oči. "Zaupam vam, Nick," je rekla s tihim glasom. "Moj stric me naučili, da ne zaupajo nikomur... ne morem razmišljati z moji možgani več, ker je tako veliko v glavi. Vendar menim, da ste, Nick. Nimam nobene izbire. Če ne morete mi pomagati, če ne morete rešiti, moj oče, potem nihče na svetu. In sem jih nihče drug naj se obrnejo, Nick! Imamo nekoga, ki pojdi na.
  
  
  V črne oči, s ih žalostno in prestrašen izraz, tam je bil tudi določen videz. "Naredili smo korak naprej," je dejal soothingly. Vodil jo v stavbo in je sedel na stopnice, ki poskuša pomiriti.
  
  
  Ni bilo enostavno, kot je bila v throes napetosti in strahu, ki so ji trepeta od glave do pete. "Nisem mislil, da bom lahko, da je na sestanek," je pojasnil po trenutku. "Moral sem, da izgovor, da povem moj stric, da sem bil tekoč, da Agra za nakupovanje. Poskušal je, da mi pošljete z enim od svojih moških, ampak mi je končno uspelo, da bi ga prepričali, da to ni bilo potrebno.
  
  
  Ji na kratko povedal, hej o dogodkih dneva, povedal noah vse, kar se jim je zgodilo ferret kot je zapustil zapri.
  
  
  "Koliko moških ne drži levi?" Vprašal sem, končna moja zgodba.
  
  
  "Pet ljudi, ni več. Ranjit je v bolnišnici, vendar mislim, da on ne bo preživela. Ego pljuča so uničeni zaradi notranjih krvavitev.
  
  
  "In drugega z bullet, v svoje noge?"
  
  
  "Odpeljali so Ego nazaj villa. On ne more hoditi, zato se je ne bi smelo biti nevarnost za nas. Dekle se je začela, da pojasni, kaj se je zgodilo, ko je bilo ugotovljeno, veže in gagged. To bi lahko zvok prepričati, da nas v tem trenutku, ampak Shiva je bil sumljiv znak. Kljub Reeva je solze in prošnje, se je ponovno zavrnil njeno dovoljenje, da bi videl očeta. Niti ni on odkrije, kjer je držal njegov brat ujetništvu.
  
  
  "Govoril sem z očetom na telefon. Bil je zelo šibka, je lahko samo bastard nekaj besed, Nick, " Rhea dodali v daljni glas. "Če ne moreš ga brezplačno, kjerkoli se je, jaz ne mislim, da bomo živeli dolgo."..
  
  
  "Egoizem," ee zagotovil, da ji, čeprav ni imel pojma, kje je Reeva je oče. Najprej je bil Shiva, ki je imel za nevtralizacijo njo. Čeprav mi je uspelo, da bi se izognili pasti, določenih z pošast, bil sem dobro zaveda, da ne bi bilo enostavno, da bi ga dosegel. "Ali veste kaj o Haji je izum, ki diabolični napravo stric klice Polje?"
  
  
  "Poskušal sem, da se v laboratoriju, ampak moj stric je varnost, ne pustite me je. Vendar sem začutil nekaj... Ona je zaprla oči in se je namrščil, poskušam, da ne pozabite. "Morda ni važno... je dodal čez hip.
  
  
  "Vse, kar je pomembno. Kaj je o?
  
  
  — no... sem slišal Shiva govorimo, da je nekdo na telefonu in rekel nekaj o Bombay. Zdelo se mi je čudno na čas, ker nima Dell v Bombay... ali pa vsaj nič ne vem o tem.
  
  
  Bell je zvonilo v glavi, in da je komaj prijeten zvok. "Ste prepričani?" Sem vztrajal. "Ali ste slišali nič drugega, bi ugotovili, kdo je govoril?"
  
  
  Reeva stresel glavo. "Slišal sem mu samo rekel, Bombay." Nekaj besed o hotelu, glas in to je to. Vendar, ko je šel stran od telefona, moj stric ni videti zadovoljna.
  
  
  Storil on govori po telefonu, pred ali po ego ljudi, je prišel nazaj v Agra?
  
  
  - Pred. Da pomirjen njo. Dva izmed njih prispeli v približno eno uro, morda manj, " Rheeva odgovorila. "Je bil na telefon, preden so prispeli.
  
  
  Tako Puran Dass je bil Cobra je accomplice!
  
  
  Vse se je začelo pospraviti, da smiselno. Zdaj razumem, kako Cobra ljudi, vedel sem, da se dogaja, da se na ulici cafe zjutraj Ashok in sem se srečal. To ni bilo naključje. Dass je vse, kar je gor, očitno pod Shiva naročila. Presenetljivo, Indijski tajne Službe se znašli, obrnjena proti steni, kot so poskušali ugotoviti, kdo je bil v ozadju Cobra. Ni čudno, da so bili tako neučinkovit in neučinkovite, ko izgredi in nemiri izbruhnila po vsej Indiji je v zadnjih šestih mesecih.
  
  
  Glede na to, kar sem vedel o Indijski Skrivnost Storitev organizacije, Dass je največji organ.
  
  
  Informacije, ki je prišel ven na ego kabineta. Hawke govoril o" pušča " znotraj IISA, counterintelligence, vendar ga ni nikoli sum nič tako hudo. Na srečo, je bilo odločeno, da zakon sam. Odločitev, da v sedanjem stanju zadeve, je že postal veljaven razlog.
  
  
  - Ali vam je uspelo izvedeti več?
  
  
  Reeva stresel glavo, še enkrat. "Žal mi je, Nick. Sem poskusil moje najbolje, vendar sem dobil vtis, da je moj stric ne verjemi mi... zdaj je manj kot kdajkoli prej. On in Haji govoril za večino dneva, vendar policisti niso pustite lab. Nisem imel časa, da se naučijo kaj več.
  
  
  "Razumem. Si naredil vse, kar bi lahko, in da je vse, kar zadevah, " ji je dejal oče. Tako sem imel druge izbire, kot da se vrnete na vile. Enkrat tam, bom vodila v akciji.
  
  
  Vendar pa je bilo veliko tveganje. Skoraj nepremostljive.
  
  
  Če nisem potrudil, da bi dobili Polje, preden je bila ponovno uporabljati, nihče ni mogel reči, kaj Shiva bi naredil s tremi aces up njegov rokav... tudi če je bil levi ven, četrti v rezerve. On ne bi smeli imeti ustavil zdaj, ko pridejo tako daleč.
  
  
  "Moram iti nazaj na vile z vami," Zakovice pojasnil, da je njen. "Sem vam rekel, da je bil tekoč, ne Polje. Če smo čakati, vse bo šel v skladu z našimi ego načrtov, če to želimo ali ne. Nimam druge izbire, Reeva.
  
  
  "Mi tudi," je zašepetal. Ona vzel mojo roko in moji prsti stisnemo v njen. "Sem odšel v avto zunaj, to je le nekaj korakov stran.
  
  
  Šli smo ven, na ulico, pustimo poslikave sobe hiše Marouam. Nebo je bilo crimson red, sonce svetlo oranžna obliž na daljno obzorje.
  
  
  Reeva je bila še vedno držite me za roko, in poslušal zvok naših stopinjah, kot svoje sandale clattered čez lončeno dvorišče. Potem je bila nenadno razpoko v naših ušesih, rjovenje, da bi se večina ljudi na hladno kri. Vendar je veliko let, usposabljanja in izkušnje so me elastični, obrača moje živce za jeklene žice. Še vedno, sem leži če sem rekel, da sem ga ni bilo strah.
  
  
  Zvok zapuščenih stavb odmevalo kot grom. Reeva ne morem pomagati, ampak cry ven in objela me je, stiskal roko v grozo. Drugi kasneje, sem bil zaslepljeni z motocikla je smerniki, ki je bil že usmerjen na moj obraz.
  
  
  So bile tri Sikhs, vsako vožnjo motocikla kot konjenica enote. Začeli so krožni me; ih sarkastičen smeh preboden mi je všeč toliko zabodel. Shiva je bil izziv še enkrat. Ampak, če je bila igral ego igra, Nick Carter, bi kmalu bil mrtev človek. Nekaj sem definitivno ne bi naj ji ne.
  
  
  
  
  12
  
  
  Dva moška, ki je vedela, da se skoraj takoj. Eden od njih je bil Gurnek, njegov obraz bandaged in brazgotinasto, vendar še vedno živ in zdrav. Drugi je bil moški iz post office, enak tistemu, ki mu je uspelo, da sprejme ranjen tovariš proč. Tretji, bradati in z turban ovije okrog glave, kot drugi, ni bil znan, da me. Vendar sem vedel, kaj je razmišljal, čeprav bi nikoli srečal.
  
  
  "Vas vzbudila moj stric je sume, Reeva:" ena od treh pojasnil. "To je razlog, zakaj se je nam je odredil, da boste sledili, vem, da si nas bo vodila odkrito, da "Sahib' Carter ...
  
  
  Reeva in sem stal nepremično, zamrznjeni. "Ne rečem besedo za nas," je zašepetal ji dekle. "Naredi točno to, kar sem povedal, in da bo vse v redu."
  
  
  "Oni' tekoč, da bi ubil nas, Nick!"
  
  
  - št. Vaš stric je megalomaniac: če ima nekdo umrl, sem prepričan, da jih bomo želijo, da bi ubil njega osebno.
  
  
  Sem zaščiteni moje oči pred bleščanje od žarometov in pogledal okoli. Vsak Cobra posrednik je bil oborožen z .45-pištolo kalibra, ki v tistem trenutku je bila usmerjena na me, v prsih, v glavi, in tretji v hrbet. "Torej, kaj boš naredil, ustrelil nas tako?" Sem zavpil nad bučanje za motorna kolesa.
  
  
  "Ustrelil si 'Sahib' Carter ?" Odin zarežal okoli moških. To je bil nekdo nisem vedel, visok, debel mladenič, ki je očitno uživala, ko me je videla v tem položaju. "Preveč enostavno. Ne, Shiva, nam je dal posebno osebno navodila. To je vse zelo jasno. Ne boste se mogli upreti nas, ker če boste poskušali narediti tako, bomo ubil dekle; potem, ko smo vas pripelje nazaj na vile, Shiva, ki bo poskrbel za vas osebno.
  
  
  "Kako jo obravnava Nirad," Gurnek dodal.
  
  
  Slika odvrtelo po glavi. Videl sem Nirad, ki spadajo headfirst v jamo kače, sem videl, plazilci večkrat ga napadajo, in sem slišal ego kriči in razumel veselje Shiva ko me trpijo enako smrtni agoniji.
  
  
  "Seveda ne morem upreti," sem rekel. - Tri proti ena ni šport, gospodje. Ampak ne boli dekle; ona nima nič opraviti s tem.
  
  
  "Ona je pomagal pobegniti.
  
  
  "Jaz bi ubil njo, če je ni." Ego oče je ujetnik svojega gospodarja. Ona ne skrbi nič drugega. Ni mi mar, če sem živeti ali umreti. Obrnil se je, da Reeva in pogledal ji v obraz. "Ni, da je prav, kurba?"
  
  
  Je dvignil roko in udaril njen težko čez obraz. Je zašepetal to. "Pridi, prost dostop do njih... pa kot sem povedal! -
  
  
  Za trenutek, dekle razporedi, omotičen in prestrašeni. Ni vedela, kaj sem počel, ampak na koncu je tekel, kričal na vrhu ji pljuča. "Je poskušal, da me bo ubil!"
  
  
  Moški, nisem razumel, kaj se dogaja.
  
  
  Gurnek dobil off kolo, in Reeva tekel za njim. To je bil trenutek, ko je bi čakali. Drugi dve Sikhs odvrniti oči, podplati svojih ih čevlji drsna na marmorna tla, saj so se ustavili jahanje okoli mene.
  
  
  Reeva dobesedno vrgel sebe na Gurnek na noge, ihte kot histerična ženska. Igrala je njen del popolnoma, daje videz resničnosti, ki se je zdelo, da razoroži Gurnek — vsaj dovolj, da bi mi čas, da pripravi moja stiletto okoli svoje scabbard in vrgel tanko-kraki bodalo.
  
  
  Za drugo, vse, kar sem slišal, je bila Reeva neprekinjeno, srce-rending jaukati. Nato Gurnek razporedi nazaj, stiskal obraz convulsively. Na stiletto pahnila v emu je levo oko, rezanje čebule na pol. Krvavo, želatinasta masa kapljalo v emu je obraz; on naj si srce-rending jokati in se potrudil, da izvlecite svoje bodalo.
  
  
  Nisem stal tam in gledal, kaj se dogaja.
  
  
  So naročili, naj me živ... vendar ni nujno, nepoškodovane. Seveda, da bodo poskušali rešiti lastno kožo prvi, in če ne bom hitro ukrepati, bo vse, kar štejejo za izgubljene. On je tekel, in drugi je skočil off svoje kolo. To je bil drugi napake, ki jih Shiva je gorile, kot mu je uspelo povzpeti za minuto, da poberem dveh klubov, ki po vsem metlo.
  
  
  To je bil ustvarjen za orožje, ki na prvi pogled se je zdelo, neškodljiv. Ampak na Della Ulici, v dveh klubih, se je pridružil s kosom trdo in močno bič okoli buffalo skriti, so bili zelo nevarni, skoraj usodna nevarnost.
  
  
  To je bil "nunchaku", tisti, ki so ga naredili, orientalski napravo, da sem prvič videl med nasilnih demonstracij, dana po mojem karate mojstra v AX sedež v Washingtonu.
  
  
  Orožje, ki je značilno za borilne veščine, ki je nesporno vsestranskost, in v tem primeru je predvideno, da eksperimentirate z njim.
  
  
  Držite palico v eni roki, v drugi tok je začel twist je, dokler ni dobil dovolj moči in hitrosti. Moj gawking oči so bile zaljubljen v marmor plošče na nogah, ampak sem kar naprej teče, pozabil povedati, kdo pa Sikh sem izbral kot moj cilj in kdo je moj cilj bi bilo.
  
  
  Gurnek ni bil nemočen, vendar ni bil v najboljši formi, bodisi. Slišal sem, Reeva krik v grozo kot drugo gawk whizzed skozi zrak in se pasle moji levi rami. Počutil sem se grozno pekoč občutek, ki me je zapustil ognjeno rdeče zatem. Vendar gawking ni zadel mojo roko. Rani naredili boleče oči na meni, ampak to ni stop me še naprej twist nunchaku.
  
  
  "Bom ubil, Carter!" moški je zavpil.
  
  
  "Proti Shiva je naročil?" Sem odvrnil s zarežal. Vendar .45-pištolo kalibra je opozoril na moje prsi. Ob tveganj je ena stvar, ampak da je neumen, je čisto drug. Njen raztegne do baton izgubil hitrost in končno obesil na moje zapestje.
  
  
  "Dol z te stvari! Indijski naloži.
  
  
  "Na vaših naročil, Mojster," sem muttered, sprostitev nunchaku skozi moje prste.
  
  
  V Sikh je še vedno usmerjeno v meni; ampak takoj, ko je izpustil njeno palčke, sklonil se je, da poberem ih. To je bila njegova tretja napaka v zadnjih nekaj minut.
  
  
  Medtem ko je bil upogibanje več, njegov nasprotnik lunged na njega. Je zaprta svoje prste okoli zapestja, roke, da je zdaj imel pištolo z vso močjo mogel zbrati. On je potegnil sprožilec in skoraj me je zadel v nogo. Ampak v tem času, sem bil odločen, da preživijo preostanek svojih dni, ki se gibljejo kot invalid, tako da preostali del moje telo bi ostala nedotaknjena in nepoškodovana.
  
  
  Cobra agent recoiled, ki poskuša brezplačno sam. Moje roke najti cilj, ki si ga želeli: iztegnjena, se je izkazalo v srp, okoli kosti in mišice. Trdi strani dlani pristal na človeka vratu; hkrati ji sinhroni flicked svojo desno nogo.
  
  
  Posledično cha-cha-gi ni prekinil emu je shin, vendar bolečina piha mi je dal nekaj dodatnih sekund, kar sem nujno potrebna. Bila je zgrabil za roko, da je že držal pištolo v obeh rokah. V Sikh Indijski writhed besen, poskuša premakniti proč, tudi ko je bil prepričan, da svojo pištolo, da ni bil več usmerjen na njega.
  
  
  Tam je nenadno gibanje za mano. Tretji morilec, mišičen mladi Indijski ji nikdar ni videl, prihitel na pomoč njegov spremljevalec. Čeprav je bilo že težko, da boj z eno: ne bi bilo težko shajajo z dveh moških, oborožena s pištole.
  
  
  Zato takoj, ko mi je uspelo, da ločite orožje iz okoli prvi človek, ki je prstov, ki povzročajo ego, da pade na svojo marmorja pletenice, sem hitela, da poberem "nunchaku", ki so padle na svoje noge. V celoti, pa me je pet sekund, da bi dobili potrebne hitrosti in zagon za to.
  
  
  Tretja oseba, ki nepremišljeno šel v napad. Njen skočil nazaj in pristal brez dlake na jeziku ego accomplice. Ko je napadel, njegova palica je bil že usmerjen na drugega ego je lobanja.
  
  
  "Nunchaku" je zdaj dosegel moč več krat večja od zahtevane, da poškoduje človeške kosti.
  
  
  Kaj se je zgodilo potem, je imela nikoli ni videl v svojem življenju.
  
  
  Indijski je lobanja dobesedno eksplodiral. Žele, kot je masa še vedno impulzni kjer turban je bil navite. Drobci kosti, črepinje las in lasišča zaljubljen do njih, splattered v moj obraz in moje možgane, sivo-bela, v čudno spirale, raztresene skozi zrak kot lava okoli erupting vulkan. Ampak, če Nunchucks naredil dobro delo, sem še vedno imela dve nasprotnike levo. Gurnek bil živ, čeprav s samo eno oko. In še vedno živ, je bil mladi Indijski, ki je prišel prepozno, da bi rešili življenje njegov spremljevalec.
  
  
  Mišično Sikh zaustavljena, pogled od gnusa in dvomov v njegov obraz. Smrtonosna batons začela znova, in je podprta stran nervously, ki kaže pištolo na mojem obrazu.
  
  
  "Ubij me in Shiva bo krme, ki jo na kače." Moram dati em nekaj pomembnih informacij, in če je ne slišim okoli usta, si morda pozabil, da obstaja.".. on hissed na njo skozi gritted zob.
  
  
  Bil je blefiranje njo. Ozrl se je na neprepoznavna slika njegovega accomplice. On uporablja hipu za javnost nunchucks, ki je letel po zraku kot bumerang v enoten tok. Njen ego še nikoli ni uporabilo, da na ta način prej, in ni vedel, kako bi to delo.
  
  
  Na srečo, primitivna orožja ni razočaral me je. Eno ali obe batons (ne morem reči zagotovo, Nunchucks leteli na neverjetno hitrost) strmoglavil v Indijski je avtomatsko pištolo. Sila udarca je potrkal orožje iz Rook je ego. Pištolo pristal nekaj metrov za njim. Big Sikh me zaračuna, kot so jezni medved, njegov obraz contorted z bes.
  
  
  Karate ali ne, ta čas je bil za mene.
  
  
  Pred njo ego lahko ustavi ji, preden je lahko spoznali, kaj se je zgodilo, človek, ki je bil del Shiva je ekipa in "sprejemni odbor", ki je prišel za mano, kot tono opeke. Moj dih zataknila v grlu, kot sem padel nazaj, hitting glavo na marmor plošče, ki obkroža ogromen šahovnici dvorišča.
  
  
  Nekaj vroče in sluzastih kapljalo na obrazu, trenutno oslepitev mene. Solze pretočili navzdol lica, ko je poskušal odpreti oči, še enkrat. Takoj, ko sem lahko spet videl, sem pogledal gor in videl Gurnek ki je stal poleg mene. Poškodbe oči, kaj malo je ostalo za to, je nadaljeval, da izženejo želatinasto in krvavo vprašanje, kot je pipa odprta.
  
  
  Nato Indijskem je noge ukrivljen, tako kot ji je poskušal vstati. Sem gritted zobmi, ko jekla toe moj ego boot udaril nazaj mojo glavo. Bil je le eden od treh moških, ki niso nositi sandale. In zdaj je bil s svojo motorno kolo, copati za udarec me je v prsih.
  
  
  Nisem videl, ker je bolečina, ki je bil briše moje vizije. Jaz sploh ne vem, kje je bila ona, ali kaj Gurnek naredil z njo, vendar ona ne more pomagati, da me, to je gotovo. Počutil sem se kot moj rebro kletka je bila krekinga, kot moje kosti so bile lomljava vse naenkrat, ko Gurnek me je zadel še enkrat.
  
  
  Njen stresel nasilno, kot divji konj trudijo, da bi vrgel off svoje rider. "Shiva, ni važno, zdaj, Carter," Gurnek je dejal, zaradi česar je jasno, da je ego, se razume, kljub povoji, ki skrivajo na spodnji del ego.. "bom ubil, zato vam bomo končno enkrat za vselej!"
  
  
  Iz tona njen ego glas, sem vedel, da je pomenilo. Drugi Indijski, tisti, ki je napadel me je in vrglo me je na tla trenutek nazaj, je poskušal, da zgrabi moje noge. On crouched dol pred mano, in njeno nadaljevanje kick kot obupan človek, še posebej, ko Gurneka je nachah trznil znova, pristanek na drobljenje udarec za moje prsi.
  
  
  To je bil trenutek, ki ji Yi dosegel z obema rokama in je zgrabil človeka gleženj, odločno, upogibanje ego je nogo. Poskušal je, da ne izgubijo svoje ravnotežje. Potem pa še Sikh odpeljal svojo mogočno pest v moje življenje. To je bila huda bolečina. Nisem mogla dihati, ampak, če bom dal gor na njo zdaj, ta dva bi me dodate na svojo slavno trophy seznam.
  
  
  Po zadnji košček moči in imel sem odšla, sem prijel za Gurnek je gleženj in se hranijo sukanje da, želim slišati krča kosti, zlom v kratkem. Namesto, človek padel naprej, izgubili svoje bilance. In on je osvobodil svoje noge na trik druge Indijske. Obrača nazaj, je leaped na svoje noge.
  
  
  Pričakoval sem, Gurnek je velik prijatelj za napad me znova, vendar namesto tega je potekal v nasprotni smeri. Njen ego ne pustite, da gredo predaleč, tudi zato, ker je bil tek po padle pištolo. Bil je za njim kot on se je sklonil, da poberem orožje. Njo, naredil velik skok v zrak in napeti svoje noge, da poda "leteči" udarec.
  
  
  Sila udarca, vpliv mojo nogo udaril v Indijskem je zadnjica, poslana ego treskav na tla. On valjan nekajkrat na tla, marmor, in pištolo pristal nekaj metrov stran, izven dosega.
  
  
  Tudi takrat, je poblisnil nervously čez ramo pred rushing za pick up pištolo. Gurnek ni bilo niti enega, da bi do težav. Vstal in hodil več kot mi. Čeprav je odšepal, ki vse svoje teže na eno nogo, lahko še vedno hodi. Ampak najbolj presenetljivo od vseh je bil zlovešč kovinski sijaj, ki je pritegnila mojo pozornost... kovinskih kaplja v želatinasto snov čez Indijski ' s prepolovljeno znamko za oči.
  
  
  Za Gurnek je meglena slika v pozno popoldne sence. Reeva Singh je končno spet na odru. Ne dolgo pred tem, ona je igral njen del popolnoma, in z njo krike groze in polet, ona mi je omogočila, da se premaknete iz obrambnih za ofenzivne ukrepe.
  
  
  On bi lahko videl sedaj, ko se je povzpela na sedlo motorno kolo, parkirano na dvorišču. Gurnek mogel teči; bil je še vedno šepanje, ko je končno varnostno kopirali, več kot podvojila. Vendar sem miscalculated v moji izračuni, ob predpostavki, da jo je napadel me pred uporabo stiletto v roki.
  
  
  Indijski trznil roko stran, nato sklonil in je vrgel nož. Rezilo hissed skozi zrak. In ta čas Gurnek skoraj zamudil.
  
  
  V britev ostro rezilo potonil v moje stegno mišic. Moja kolena pupčast, in počutil sem se slabo. Hotela je kričati, ampak sem duši, jok, da se je zdelo, da pobeg moje ustnice. Bolečine strel skozi mene, sukanje moje živce. Je pahnila v meni, kot vročo iglo, globlje in globlje, dokler moje celotno telo je bilo otrple, zdaj na meji telesno odpornost.
  
  
  To ni načrtoval.
  
  
  On clenched svoje pesti, gritted zobe, dokler ne bodo gritted, in poskušal blokirati je huda bolečina. Nato se je znižala njeno roko, zaprtih oči, za trenutek, in končno potegnil nož iz okoli njegovega hip. Nisem imel časa, da se ustavi pretok krvi. Ampak na srečo, stiletto ni uspelo krvne žile stegenske mišice.
  
  
  V vsakem primeru, bil je še vedno krvavitev, kot zaklanega prašiča.
  
  
  Tkanine iz moje hlače clung, da moje noge, kjer je velik temen madež, ki je bil širi, z mokro krvi sem že izgubil. Gurnek je divji smeh odmevalo po zraku. Indijski začel pristop me, in njen je poskušal, da zlezeš na eno okoli stavb, ki obdaja dvorišču. Mi je uspelo, da twist Em je gleženj in ni mogel hoditi brez mlahavi. Vendar lahko še vedno premikate. On je stopil naprej, kot tretji Cobra agent tudi začel premikati za mano.
  
  
  Pogledal sem okoli in videla pištolo, da je človek moral najti. Njen je bil levi z bodala, kot Nunchucks so zunaj obsega. "Reeva," se hranijo rekel. "Kje si bila?"
  
  
  Morda je bil telepathy. Ampak kar je, je "slišal" mene.
  
  
  Hujanje motocikla omele blotted ven moč blagoslova, dulling moje bolečine in telesna muka. Ko je prišel ven skozi temo, sledenju Gurnek je slika glede na velik svetilnik, silhouetted proti sence v sončni zahod naprej. Indijski obrnil glavo in dvignil roke, kot če v ustavi avto. Ego druge osebe, mišično mlade Sikh, na drugi strani pa je pogledal, kot da ne bi želeli, da spremenite svoj program. On hrani, ki prihajajo na mene. Segel je po svoje bodalo, poskuša ignorirati throbbing bolečina, ki ostane Nachah popolnoma otopele.
  
  
  Gurnek poskušal skriti v enem od zapuščenih marmorne dvorane palače. Zdaj, ko ni več neposredne nevarnosti in nevarnosti, zaradi Reeve, bil sem sposoben osredotočiti svojo pozornost na svojo accomplice. Pištolo lajal in dihali ogenj, ampak nenadno teme, da se je zdelo, da dež z neba, kot zadnji twilight luči šel ven preprečiti mu iz ob skrbno cilj in gawk poletel nekaj metrov stran od mene.
  
  
  On je imel svoj dih in je stala na isti poti, kot vsako pleme, ki se razteza svoje poškodovane noge nazaj. Lahko je videl beli turban iz napadalec in celo sod pištolo. On bi izgubil count krogle bi on uporablja gor, tako da ni mogel povedati, če je pištola je prazna ali če je imel še nekaj krogov levo.
  
  
  Ko je slišal kliknite na sprožilec, je pripravljena sam za strel. Namesto, Indijski prisegel, nežno. On je vrgel je orožje proč, in je pristal z thud na marmornih tleh. Končno, se je zdelo, da ni vse, kar je bil narisan proti meni.
  
  
  Morda Reeva je podprta Gurnek v " kotiček." Če ni ravno v "kotiček", nato Indijski bil iz poti. Sem lahko deaktivirati z moj ego kasneje, ko sem trkal ven, moj partner je ego. Vedel je, da Gurnek je bil neoborožen, tako Reeva bi biti sposobni obvladovati situacijo po svoje.
  
  
  Zdaj je vse, kar sem moral storiti je bil posel s čudno Indijski, Shiva je osebni agent. On tensed in imel njegov dih. Človeško je samo masivni obliki, ki se pojavljajo okoli teme. Oblaki zakrita luna, skrili sije obraz, in dvorišče Fatehpur Sikri je bila v senci. On squinted njegove oči in poskušal peer v temo. Moj nasprotnik ne bi želeli, da sprejme vse možnosti, ker nisem mogel slišati njegovega gibanja. Nisem bil prepričan, če bi on me videli, ko bi on potegnil nož iz okoli njegovega hip, ali če bi on je znano, sem bil oborožen.
  
  
  Stahl je stiletto je dragoceno orožje zdaj, da Nunchucks so izgubili to. In ne morem računati na moje globoko znanje karateja z nogo, ki je prišel iz skupščine iz rane, da se bled skoraj ves čas, in ki nisem imel časa, da se pozdravi. Njegov dotok krvi je bila, da me šibkejši in šibkejši, in če je njegova noga ni bila bandaged, sem kmalu v težavah.
  
  
  Ji zakričala. "Pridi, ti prasec! Kaj še čakaš? - Tam so bogokletje, epithets in žalitve, ki v Indiji takoj vpliva na osebo, za ponos. Morda "baraba" ni bilo niti enega okoli njih, vendar že moje znanje carina in carinske podcelini zapustil veliko od želenega. "Vas je strah?" Je to res? Začela sem kričati, trudijo, da bi našli ogromen obliko v senci moj ego.
  
  
  Žarometov motocikla Reeva je skočil na ni bil usmerjen v mojo smer. To je postajala temnejša in temnejše drugega, in kar naprej išče svojega, v upanju, da bi našli nekoga iz mesa in krvi. Potem ogromno težo padla na mene. Me je vrglo moje nazaj, moj ranjenih nachalah tucked pod mano.
  
  
  Bolečina je bila zelo težka, in čudno fosforescentni luči plesala pred očmi. Njeno glavo stresel in poskušal voziti stran pike na svetu. S svojo noge zavite v polovici, je bil dobesedno pripeta na tla z večino maščob mlade Sikh. Vendar sem dobesedno čutil sam dvignite od tal, kot svojo pest treščilo v moje čeljusti. On cocked glavo na stran, težko dihanje. "Ste umazani baraba! Sem hissed, končno spomnimo prave besede.
  
  
  Emu ni zdelo, kot da izbira pridevek, tako da je udaril ven drugič. Čutila človek je vroče, fetid sapo na obrazu. Je bil zver, bika v človeški obliki. In on je odgovoril brez besed... samo z vaše pestmi. Emu nato uspelo, da bi dobili svoje roke na mojih stegnih in kick mojih ranjenih nog.
  
  
  Moja glava je še vedno krvavitev, in to boli bolj kot kdajkoli prej. Na stiletto rezilo postrga proti ploščice marmorja. Ampak jaz še vedno nisem vedel, če Sikh Indijski opazil, da sem bil oborožen. "Dal vam bom nazaj, da Shiva, Carter!" Je sopel, pripenjati me na tla. "Toda ne, vse v enem kosu!
  
  
  "Kako grozno! Sem zamrmral v posmehljivo ton, moje ustnice curling v pained grimace kot je zasadil kolena na mojih stegnih. Moje roke in prsti, ki se je začela iti otrple, krvi kapljalo okoli rane, in Indijski potekala moje roke. Nekaj sekundah in ne bom mogel držati meč več. In če se to zgodi, je vse več za mene.
  
  
  On se je začel premikati roko naprej, poskuša, da bi ostro, še vedno krvavo rezilo bližje Indijski je izračuni. Je zašepetal to. "Kako ti je ime?" Po vsem, nismo... predstavil sebe še!
  
  
  "Lubje," je rekel, " režal. - Zmagoviti Skorja.
  
  
  "Skorja, zguba," ego popravljena njo, in nenadoma preselil njegov nož roko, da preveri moj nasprotnik je izračuni. To je vse moči sem imel levo, desno, gor do meje.
  
  
  Ampak to delal. Hvala Bogu, da je delal.
  
  
  Ostro rezilo strgal mlade Sikh je bombažno majico, kot maslo. On ni stop njo. Na bodalo potopil globlje, kot je dvignil na kolena, poskuša vleči stran. To je prepozno za spremembo taktike. Zdaj je ne more ustaviti menoj. Na stiletto pahnila med njo ego je dve rebri, rezanje skozi meso in mišice kot mesar zajemanje preko tele.
  
  
  Mladi Indijski valjani na njegovi strani in močno padla na hrbtu, kot so nož ga izpustili. Z močjo obup, sem zlezla nad njim, da konča svoje delo, ne ustavlja pri nas, samo za drugi čuti, da je huda bolečina v mojem krvavitev noge. Na stiletto bil pokopan do hilt v Laia bok. Človek sopel, poskušal dihati. Obrnil se je ročaj noža ne vleče ven.
  
  
  Tok debele, vroče krvi brizganega navzdol ego je strani kot bodalo bilo usmerjenih v njo, rezilo vztrajanjem na ego je prsih. "Prašiča! Indijski sopel. "Pa tudi... boš umrl... boš umrl, Carr...
  
  
  Tisti, ki so bili ego je zadnje besede.
  
  
  Ji je hotel, da se ne bi izkazalo, da se prerokbe.
  
  
  
  
  13
  
  
  Moje roke so bile madež in lepljivo z Laia krvi. Ona je še naprej trepalnico iz obilno, kot ji emu rezine odpreti svoje prsi, ne ustavlja, dokler ni bil popolnoma prepričan, da je bil mrtev. A gurgling zvok prišel od ego v grlu; on ni več govoril, ampak heaved njegov prsni koš gor in dol convulsively. Končno puhajoč ustavil; njen emu položil roko na zložljivi dolarjev. Sveženj mišic povzroča krčevito srčni utrip, sledile so neprostovoljno živčni tremor, a tremor, ki so pretresli ego od glave do pete.
  
  
  On meša, še enkrat, nato zamrznila.
  
  
  Ji je zdrsnila nazaj, moje ranjene začetkov iztegnjena pred mano. S hitrimi gibi, si je slekel srajco, cut ga odprite s bodalo, in začel jutranje rane z zasilnih povoji. Vzel dva trakova kordonskega, da blot iz krvi, ki je sodeloval ves čas teče navzdol globoko rano.
  
  
  Čez nekaj časa, je poskušal priti nazaj na noge, njegove oči iščejo Reeva. Dekle, ki je naredil veliko delo, in zdaj sem imel, da bi jo sneli Gurnek. Kasneje... no, bom odpravil Gurneka najprej, in potem bom vzel gor na naslednji korak.
  
  
  On je poslušal, in je skoraj takoj slišal rahel šum... hum motorno kolo motor tip v daljavi. Dvorišče je kopala v svetlobo, kot oblaki, ki hid luna je izginil. To me je zadela, da sile narave so bili na moji strani, kot če bi obljubil, da zaščiti me. Bilo je temno, na prvi, in pomanjkanje miru zaščitene me, dovoli mi, da se poraz in ubiti Laia.
  
  
  Zdaj pa, da so mladi Sikh je bil mrtev, začuden s svojo moč ali zvit, je bila luna, ki se vračajo, poplave na dvorišču zapuščenih mesto, s svojo bledo sijaj. Njo, pogledal slika Laia, ki je ležal na hrbtu, svojo belo srajco zamazan z posušene krvi. Ego je ustnice zvila v nasmeh, ki je pokazala, Ego pravilno bele zobe, in njegove dlesni so se obarvajo rdeče od paan gumi. Truplo je ležala nepremično na marmor plošče, crouched v položaju, grozno agonija.
  
  
  Čutil je, brez slabe vesti in ni predmet, da mladi Indijski smrt, delno zato, ker je bil žepni nož za preživetje. To je bodisi Skorja ali njo. Pogledal je proč od zamrznjene, bloodied telesa in poskušal priti do noge spet. Sem imel, da bi več poskusov, preden je lahko ostanejo na svojih nogah.
  
  
  Bila je vlekel skupaj z njo poškodovane noge, ki je bil še vedno napeto in še otrple od izgube krvi. Začel sem čez dvorišče, premor za trenutek, da poberem moj Nunchucks, kjer so imeli padel, in hkrati pick up Laia je pištolo.
  
  
  Kolikor vem, Gurnek je bil neoborožen. Imel sem primitivno Orientalski orožje in plemenitih nemški stiletto s kot britev ostro rezilo, ki mi je rešil življenje. In na vrhu, da, Reeva je motorno kolo. Ni dvoma, dekle in Gurnek vedel, topografije Fatehpur Sikri veliko bolje, kot sem storil, ki je tako prednost in pomanjkljivost. Ker če je bila pot, po vsem tem labirintu prazne in zapuščene stavbe, Gurnek verjetno bi morala vedeti, razen če je Reeva je bila zablokira ego je pobegniti in hranite ego ujeti, dokler nisem dobil, da ne.
  
  
  Premolknil za trenutek, da poslušate, in spet je slišal rahel šum motorno kolo motorja. Je prišel izza posebno občinstvo dvorano, divan-i-khas. Spomnil sem se videl ponazoritev palace v vodič sem kupil, črno-bela fotografija uvedbi stavbo z veliko osrednjo stolpec, od tega štiri enake koridorjev razvejano off, da dosežejo straneh zgornji balkon v obliki kvadrata.
  
  
  Nobene potrebe ni bilo, da pridejo do dekle je hitro reševanje. Moral sem premakniti en korak naenkrat, vlečenjem, moje noge za sabo, kot zajetno kos prtljage. Bolečina je bila lessened zdaj, da ji rane je bil bandaged in krvavitev ustavi. Vendar sem bil v bolečinah. Da bi zadeve še slabše, to me bolj ranljivi kot kdajkoli prej, močno upočasnjuje moji gibi, moja sposobnost, da se premaknete na normalno hitrost.
  
  
  Uporaba karate udarcev je zdaj v poštev, in vsak premik roke in pest postalo problematično in težavno, ker bi to zahtevalo ogromno truda, da vzdržuje primerno center gravitacije in ravnotežje. . . . Zdaj, bolj kot kdaj koli prej, sem moral opirajo skoraj izključno na nunchucks in stiletto.
  
  
  Bližje je prišel v Čakalnico, glasneje, avto, motor hummed v njegova ušesa. Tisto, kar je nekoč bil oddaljen in nejasni hum postalo dolgočasno klepetanje, a muffled rjovenje. To clung za eno okoli zunanji stebri, ki je bila pokrita s omele iz presenetljive oblike in so spominjali na morskega menka velikanski slon. Ustavil se je, da počitek in zbrati svoje misli. Močan žarek svetlobe preboden na kraju samem pred mano. Nato zvoke, ki teče stopinjah.
  
  
  "Rjovenje! "Sem zakričala. "Kje je on?"
  
  
  Ona ni, da mi odgovorite, ampak trenutek kasneje Gurnek prišel ven okoli stavbe in stekel čez dvorišče. Njen ego je začel preganjalo njo, čeprav je vedel sem, da ni mogel priti do nje. Je bil tek na skoraj normalnem tempu, tako da sem vedel, njegov gleženj bil ne boli več. Potem se je, da Reva vstopil v sceno. Ona boomed mimmo na mene in pomignil mi je, da ostanejo dal. Ego je bil v obraz napete, njegov earlobe nagubana; to je bil obraz absolutna določitev, maska hladno in izračun določitev.
  
  
  Ne morem zanikati, da je bil sem prekleto ponosen na njo. Ona je svoje delo odlično, vodenje Gurnek na zaliv kot ujeta žival, dokler mi je uspelo, da se znebite Lai. In zdaj, da Lai je bil mrtev, je bil samo en Cobra agent levo popraviti. To je bil nunchaku je batons, da je dvignil nad glavo, prijel za eno tesno, in vrgel iz druge.
  
  
  S krožnimi gibi roke nastavite palico v gibanju... Kar sem upal, da bi odločno uničiti Gurnek je načrte... in ego življenja samega. Reeva je bila obrnjena na Indijski iz obeh koncih dvorišče. Žarek svetlobe iz svetilnik osvetljeni je srhljivo arkade in colonnades kraljeve palače, pri čemer je kot expressionist slikarstvo.
  
  
  Vendar ni bilo nič slikovito o tem, kako Gurnek se je začel premikati, ponavljanje njegov shaggy se premika. On bi me videli, in zdaj ni bilo tako, on bi se izognili trčenju kot Reeva lovili po njem na njeno motorno kolo, kot motorizirana pastir poskuša ujeti manjka Scott. Zdaj Indijski bila žival za strah, strah in obup.
  
  
  Poskušal je, da bi dobili okoli mene, ampak spet Rhea je pokazala njeno spretnost, rezanja ego ' s pot. Je skoraj zadel. Dekle je bilo tem ji najbolje, da se prepreči neposredno trkom, in on ni mogel kriviti njo. Tudi ona ni hotel biti vrgli off kolo.
  
  
  Vendar pa je celo brez dotika je, hej, je uspelo ohraniti ego s poti, preprečuje, da bi pobegnila. V Nunchaku sukati okoli moje glave, in ko Reva premakniti naprej in spet, silijo Gurnek, da pridejo do mene, je bila sproščena, ki jih ta instrument smrti, in opazovala, kako so se rezine skozi zrak.
  
  
  Je"morilec" palice so zelo koristne, še enkrat. Bil je še vedno gledal prizor, ob korak naprej, ko Gurnek zakričala in ducked vstran, kot klubi hit emu v prsih. Udarec je bil kot pest hitting center, in je vzel dih. On razporedi, pijan kot v peklu, ne more obdržati svoje ravnotežje.
  
  
  On je odšepal naprej, ki se gibljejo tako hitro, kot bi ga lahko, držite stiletto na dolžini roke. Ni bilo časa za odpadke, saj se je po Gurnek je odprava, sem še vedno imel za obraz Shiva, človek, čigar peklensko pasti imela je pobegnil, ki pa je ni na voljo, me je njegov obraz v zameno.
  
  
  Gurnek je bila na noge spet pred njeno dosegel njega. Je zgrabil nunchaku ,ampak očitno je nikoli ni videl ali uporabil orožje, preden. Ni vedel, kako ravnati, da, tako je samo vrgla na mene. Klubi padla, in sklonil se je, da poberem nu, tako kot Gurnek lunged na mene.
  
  
  Sem se znašel sprawled na mojem spet nazaj, ki so se borili za moje življenje, s Indijski med moje pesti. On ni bila več sposobna razlog: a želatinasto in krvavo snov bila kaplja navzdol ego je raztrgana oči, to ni bil samo obraz norca, ampak obraz pošasti.
  
  
  Je udaril me v crook od komolca, in moji prsti nehote popustiti svoje oprijem. Na bodalo zdrsnila okoli mojo roko. Sem dosegel, slepo, ampak Indijski me je zadela zopet v grlu z naslona za roko. Ni vedel veliko o karate, vendar pa mora imeti se naučili nekaj iz naših prejšnjih srečanj. In zdaj je bil s svojim talentom in inteligenco, da konča me off.
  
  
  Reeva je kolo ustavil z visokim glasom groan, ki osvetljuje naše entwined organi, s snopom svetlobe. Slišala sem, da ji priti ven iz avta, sem pa vedel, da ona ne more, pomagaj mi. In ker Gurnek bila brca mojih ranjenih nog, hitro in enostavno zmaga ona bi bila v upanju, ni bilo na spregled. Človek je bil v paniki, in to mu maščevanjem moč in odločnost. Bil je boj za njegovo življenje.
  
  
  Njen, preveč.
  
  
  Stal je na njegove dlani in se potrudil, da ga vrgel off. I valjani več na moji strani, pa je padel na vrhu me spet. Medtem pa mi je uspelo, da zgrabi klubi, po eden na vsaki strani, s kos bič okoli buffalo skriti v sredini. Zdaj ni bilo druge poti, uporabiti orožje, metoda ona ni doživeli še. Če bi le lahko kravato usnje kabel okoli Gurnek vratu, dveh klubov bi mi pomagal, uporabite svoj ego, se je moje telo.
  
  
  On je dal svoje koleno v mojo stran in udaril me je v ledvicah, zaradi česar je groan, ki boli. Marmor ploščic, se je zdelo, da plešejo pred očmi, in daljni stebrov podvojila in potrojila. Poskušal je, da se osredotoči svojo vizijo, ampak vse, kar je pogledal zamegljenih približal, in nato izginil.
  
  
  Gurnek, zdaj v blaznost, izpljunil besede v Indijski narečje nisem mogel razumeti. Ampak, če jaz ne bi mogel slišati, kaj je mrmranje, ni bilo težko za mene, da poberem skladu s svojo bujno besedne zveze; to je bil, da bi ga lahko, ne optimistični, ne prijazen.
  
  
  Čutil je napornih krč v svojo nogo, ki je bila upogiba pod težo njegov ego. Obrnil svojo glavo, samo kot Indijski dosegel za stiletto, ki se gibljejo njegovi alenka pravico dvigniti bodalo. V tem trenutku, je začel vzpon na ravni vsakega plemena.
  
  
  Vendar je bil ne bo dal gor da enostavno.
  
  
  On je napolnjena naprej z slepe bodalo stavke, z nožem zabodel. Preselila sem se kot daleč stran od nje, kot sem lahko, poskušajo ohraniti moje razdaljo. Nenadoma Reeva pojavil v ozadju maddened Indijski in začel premagati ego na hrbtu in ramenih z njo pesti. Ali se poškodoval ali ne, to ni važno. Njeno posredovanje moti mlade Sikh, toliko, da mi je uspelo, da se izogne krvavi stiletto rezilo in zaviti usnje kabel okoli njegovega vratu.
  
  
  To je, kako se je vse začelo: prvi napad v svoji hotelski sobi, potem Ashok Anand in nato ohrovt v kopalnici bar. In zdaj zavese je, da bo padec na druge države v zloglasni band thugs v službi Shiva.
  
  
  Njen oče gripped dveh klubov tesno kot je priviti na buffalo-kožo kabel okoli Gurnek vratu. Indijski izrekel krik presenečenja in groze ob istem času, padla na stiletto, trudili, da je kabel iz njegovega grla. On ne bi preživela, če je ohranil se stisnemo.
  
  
  Je zvit na palčke okoli sebe in izbral njih. Nisem videl Gurnek v obraz, in nisem hotel, da bi videli njegov ego. Poskušal je lastovka zraka, njegovo dihanje je bilo astmatičnih in piskanje, vendar zraka ne dosega njegova pljuča. Podpira obup, ki se je boril za svoje življenje z vso svojo preostalo moč. In to ni bilo dovolj.
  
  
  On je bil v nadzor zdaj, kljub njegovi otrple noge in utrujenost. Njen vezalko priviti, zaradi palice, ki ji je omogočila, da uporablja potrebne tlak. Drugo gurgle pobegnil Indijskem je ustnice, in potem človek obupal, ni več ponujajo nam najmanjšega odpora. Ego je telo trznil naprej, in je padel z obrazom navzdol. Celo potem, "nunchaku" ne bi izpustil njo, dokler ni bil popolnoma prepričan, da Gurnek vrnili krat svojih bogov, Naga serpents, v katero se tako goreče verjel.
  
  
  Ko je končno spoznal, da je bil brez življenja, da njegovo telo je negibno ležala na hladni marmor tla, in da je samo ena mišica v svoje stegno tresejo convulsively, obrnil se je nad njo in osvobojeni njen vrat iz usodno usnje niz. Ego je bil v obraz žarko, in njegov jezik je bil bridek, skoraj rez v dve za zobe, ki je clenched v grozo.
  
  
  "Lahko bi jih bilo še huje, človeka," sem muttered. "Pomislite, kaj se je zgodilo, da slaba Nirad...
  
  
  Ampak on ni slišal moj komentar. Z veliko truda, je počasi vstal, vodenje njegove oči na Gurnek je slika. Vendar to ne bo ponovno povečala okoli mrtvih. Indijski se borili, da bi emu svoje zaradi. Ampak na koncu se je vse končalo v nič.
  
  
  Bil je mrtev.
  
  
  "Pomagaj mi vzlet svojo obleko," Zakovice ji rekla, izogibanje dekle je pogled, ki se je zdelo, da bi me skrbelo, tiho videz.
  
  
  Ona ne zahteva kakršna koli vprašanja, in vidi, da sem shirtless in desni strani moje hlače je, namočeno v krvi. Ona se je sklonil in se obrnil proč, unbuttoning Gurnek srajco. Indijski jakna je bila umazana od krvi, vendar je bilo bolje kot nič.
  
  
  Reeva nikoli pogledal mrtvega človeka, ne iz spoštovanja ali skromnost, ampak človek je bil neprijeten pogled, in ne morem kriviti dekle za poskušam, da ne, da pogled na to otekle, krvavi obraz z modro jezika štrli ven. Kosti okoli uhajalo oko glinted nenavadno v blesk motocikla je žarometov.
  
  
  Potem sem se spomnil, kaj da je Reeva je omenjeno, da me tisti dan, nazaj na Shiva je dvorec. Ona ni šel v podrobnosti, vendar ni trajalo dolgo, da ugotovimo, kaj je mišljeno z omele. Njen stric ji se uporabljajo za najbolj podel stvari, zaradi sadističnega okus v silijo ji, da izpolnjujejo strasti moške egos.
  
  
  In zdaj sem čutil, ne kesanja za Gurnek, za druga dva moška, ki je ležala mrtva na dvorišču, žrtve ne toliko, moja jeza kot moja odločenost, da ostanem živ in dokončanje misije.
  
  
  Je odstranil krvavo povoji da bi ga ovije okrog svoje noge, nato odstraniti njen hlače, kot tudi, če puščate Reeva crouched poleg Gurnek telesa. Je šel na dvorišče in se odpravila za kamen, bazen bi on opazil že prej. Bilo je polno deževnice. Sedel je na enem od vsakega plemena in oprati ran, uporabo mokro obliži iz raztrgano srajco, da se prepreči okužba ran in gangrene noge. Nisem niti prepričan, da voda ni onesnažena, vendar v tistem trenutku nisem imel druge izbire, zato sem se odločil tvegati.
  
  
  Ko se je vrnil, da Reeva, dekle je off the dead man ' s hlače in kurta. Bili so malo široko v pasu, vendar bi naredil za to s pozno Gurnek pasu. Reeva pomagal mi je dal na mojo srajco, nato pa stopil nazaj, drgnjenje svoje roke skupaj, kot če hej, to je bilo hladno.
  
  
  Ona je zašepetal. "Kaj bomo pa zdaj, Nick?"
  
  
  "Naj vaš avto in šel nazaj na vile," sem rekel. Ego je bil v obraz napete, potopljene, kot če bi brez vseh čustev. Je bil skozi veliko, in še ona je bila še vedno ožji, bolj odločen kot kdajkoli prej. Je mislil na svojega očeta, se spraševala, če je imel toliko notranje moči, kot je njegova hči je ego. V tem primeru, lahko preživi in vztrajati, dokler ne bomo našli ego.
  
  
  - Kaj se bo zgodilo? Reeva vprašal. - Kako... kako boš storil to?" je dodala, kar kaže na mojih ranjenih nog.
  
  
  Večina bolečina je umirila, in on bi hodil z manj napora kot prej. V nunchucks dal dol, tucked ih v zadnji žep svojega hlače, in zdrsnila na stiletto v usnje scabbard, ki je potekala ji za podlaket.
  
  
  "Kako?" - ponoviti. "Ne skrbite. Jaz bom našla nek način.
  
  
  "Boste vedno našli nekaj," je poskušal na smeh.
  
  
  Povedala mi je, da Ego stric je ostalo pet moških, ne štetja Ranjit in mlade Sikh je strel v nogo na Agra post office. Tako je bilo samo dva moška, ki ostane v vodi, poleg Shiva in Haksha. To ne bo enostavno... ampak, ta lokacija Rusija ni bila lahka, od samega začetka.
  
  
  
  Smo se odpeljali v tišini. Reeva je z obema rokama na volanu majhnega avtomobila. Ko Fatehpur Sikri je za nami, je zavito v temo in prahu, je obrnil glavo in opozorila na armaturni plošči predal.
  
  
  "Prinesla vam predstavi," je pojasnil. "Žal mi je, nisem ga boste prej, vendar nisem vedel, bi potrebovali."
  
  
  Odprl je predal in je dosegel v notranjosti, občutek dokler je dotaknil rit z pištolo. Ona je bila pregledana s pištolo v armaturni plošči svetlobe: to je bil majhen .22-Beretta kalibra, precej nenavadno za mlada dama.
  
  
  Vendar Reeva je bila tudi izjemno dekle, ki iz vseh zornih kotov.
  
  
  V Beretta bilo učinkovito orožje na blizu. Je treba opozoriti, da je sklenil, preverjanje pištolo, zadovoljen, da je Reeva ni pozabil, da jo naložite.
  
  
  "Ko smo v očeh villa, upočasni in deluje, kot da se ni nič zgodilo," sem ji naloži, razteza na sedežu tako da nisem mogla videti. Še posebej s tem slabe noge, je bil, da bo težko test, če pa gre vse, kot je upal, da bom spet v formi kmalu.
  
  
  "Ali ne bi bilo bolje, da se nekdo za pomoč, Nick?" Zdi se, tako tvegano, da me, dva od nas pred vse nas... mislim, "je dodal, želijo nervously v moje oči," bomo vzeli grozno nevarnost.
  
  
  "To je edina pot naprej," sem rekel, in rekel, Hej, vse, kar sem vedel o Puran Dass, in razloge, zakaj je ni napisal, da Indijski Tajna Služba za pomoč pri izvajanju operacij. Za čas, Ey končal ji povedal zgodbo o pušča v Dass urad in njegov ego povezave do Shiva, bili smo že na vidiku hiše.
  
  
  Sedel je na sedežu kot Reeva upočasnila. "Vi ste moje oči od zdaj naprej," mi je zašepetal. "Kaj vidiš?"
  
  
  "Nič še.
  
  
  Njene oči darted da Ne od spodaj. Sedela je stiffly za volanom, hrbet pritisniti proti sedež, njene oči so strmeč naravnost naprej. On je izklopljen avtocesti pri zmerni hitrosti, prod in skale odbijal pod avto.
  
  
  Nenadoma, Reeva zavorna ustavi. "Obstajata dve od njih! "Kaj je to?" je vzkliknil. "Dve varovala!
  
  
  Sliši strele sledi. Zadnja postaja. Od tega trenutka dalje nisem imel razkošje da bi ena napaka.
  
  
  
  
  14
  
  
  Ji zakričala. "Dol nižje!" -
  
  
  Segel je in potegnil v sedež. Reeva je bila zelo lahka tarča. Krogle whizz in odbijajo furiously. Dež se vlije navzdol vetrobransko steklo, kot so svinec, kar je povzročilo velike črepinje steklene pade na nas.
  
  
  "Laž še vedno in počakajte, da sem dal signal, da še naprej," Reva jo je opozoril. Je znižala ročaj in odprl vrata, plazil po prašni poti. Vrata blokirane me, krogle whizzing nad glavo. Zvok, ki teče stopinjah odmevalo po celem hotelu. On je postavljeno v beretta in postavljeno Rivnenskaya glavo ravno dovolj, da se sprejmejo cilj.
  
  
  V turban-platirane revolveraš padla, kot ranjenega vojaka.
  
  
  Nekdo je čakal me je, in ni bilo Poni, da sem bil prekleto prepričan. Njen hit moški odkrito v prsih. Za razliko od svojega tovariša, njegova smrt je hitra in relativno neboleče. Toda po drugi stražar bilo nikjer videti. Sem jemala moje oči in skenira pot od strani do strani, samo v primeru, da je poskušal ujeti me off straže in zagon v me od zadaj.
  
  
  "Ostani tam! Reve muttered za njo, ji povedal, ne da bi dobili ven, okoli avtomobila. Ona je začela slide iz sedeža, nato se je sunkoma ustavil in naredil točno tako, kot je on ukazal.
  
  
  Še en strel zadonel, ki me dobro idejo, nevidnimi strelec je skrivališče. Zvok, ki prihaja iz desni, nad visoko in gosto živo mejo steno, ki je obdana vile. Tisa in brina dreves popolnoma skriti moj nasprotnik. Če bi on prišel za mano, od koder je bi bil pod streho ves dan, jaz ne bi imel eno priložnost za pobeg. Tako da sem potreboval za premikanje, in hitro.
  
  
  Sem poblisnil hitro navzdol po ulici in našel tisto, kar sem potreboval; prsti so bili prijel za pest velika skala, sem opazil na robu prašni poti. S hitro gibanje, sem vrgel njen ego nad vrata avtomobila in slišali thud, kot je udaril ob tla, približno deset metrov pred mano.
  
  
  Drugo gawk whizzed skozi zrak. Nisem videl strelec, ampak on ne more videti mene, bodisi. Sem poslušal, in kmalu moja potrpežljivost je bila nagrajena z zvokom, ki teče stopinjah, ne do mene, vendar v nasprotni smeri. Shiva je stražar, zadnji gorila stoji med norec in mene, tekel mimmo, skriva debele varovanje pred tveganjem.
  
  
  Je bil vržen z drugo skalo, tokrat večji, kot prvi. Pištolo spet lajal, in Gawk je oči flicked majhen drobtine up center na ozko pot. Krik pobegnil moje ustnice, visokim glasom jaukati od obupen bolečine. Ni slabo za nekoga, ki bi nikoli bila v gledališču, sem obrazložena. Ni bilo dolgo-sestavljen-out krik, da je bilo mogoče slišati iz dolge razdalje stran, vendar je bilo resnično, hlajenje, krik, in je imel učinek.
  
  
  Je meja ločila priznati, da je slika z turban zaviti okoli njegove glave. Prepozno, spoznal, da ni mrtev človek na poti. Prepozno, spoznal, da je krik je bila prevara, da potegnite ego okoli zavetišča. Je potegnil stran, sploh ni videti v moji smeri. Vendar zdaj ni imel časa... za vedno, upal.
  
  
  V .22-pištolo kalibra odpeljal bullet v emu je za ramo, sukanje kot lutkovno tako težko, da je emu je, da prianjati na ograjo ohranjati svoje ravnotežje in sprejmejo kritje. Sem potegnil sprožilec, ki znova in opazovala, kako ga izvesti grozljivo ples, ko drugi gawk udaril luknjo v sredini njegov ego čelo.
  
  
  Zvok ušel človek je ustnice.
  
  
  Ko v lupo žarometi, je dvignil roke in odpustili drug jalovo strel na pištolo. Potem je zdrsnila navzdol, počasi, kot če bi sedel sredi poti, noge iztegnjena pred njim, telo nagnjeno naprej, glavo visi na njegovih prsih.
  
  
  Reeva pogledal, vstal in pokukal po koncu armaturni plošči. "Toda, Stric -" je začela.
  
  
  "On bo kmalu tukaj, zagotavljam vam," mi je zašepetal. Izračunal, da Beretta imel še nekaj krogov levo, več kot Sikh je težka .45-pištolo kalibra. Zato nočem, da prevzamejo orožje. Se je počasi dobil na svoje noge in stopil izza bullet-posejana vrata avtomobila. Dva moška, ki je ležala mrtva na cesti, žrtve svojih lastnih neumnosti, svoje naivno verovanje v božanstvo v smrtni Shiva.
  
  
  Toda okno je bilo resnično. Ego namerava osvojiti vse Indiji so tudi realne in odločen. Govoril je tudi o "humanitarni" potrebe, želje, da se krma in oblači svoje ljudi, ampak Shiva je bil tiran, ki si najbolj brezobzirno diktaturo, in ego je sredstvo za doseganje moči je bil kot nečloveških kot ego metod bi bilo, če bi se pridobiva moč.
  
  
  Dolgo vrsto inštrumentov za varovanje pred tveganjem nenadoma prižgal luči, kot je prišel na okoli hiše, velike živosrebrne sijalke, ki silijo me, da naredimo korak nazaj, ščitom moje oči od oslepitev svetlobe. Na stotine žuželk, metuljev, in velikan komarji se je zdelo, da lebdijo v žarek svetlobe v moji poti. So hummed in sukati, druženje s prahom in vonj po smrti.
  
  
  Velike muhe circled kot miniaturni jastrebi, ki spadajo na dveh bloodied trupel in dvig je vztrajno oglušujoč hum v zraku. Zvok, ki me je wince kot njen ušesa zabadale v bes, za druge zvoke. Nisem mogel slišati ničesar, ampak muhe, naš zvok iz osvetljena villa.
  
  
  "Ravi! Arun! nenadoma je bil kovinski glas, glas, ki ni zvoka, ki nam je všeč, ali kogarkoli, ampak samega sebe.
  
  
  Sem pogledal na njo, in ona mi je dala mala prižgali zeleno luč za odobritev. "Shiva," je zašepetal. "To je njega, strica. Bodite previdni, Nick, prosim!
  
  
  "Ti prekleti brezdomci! Kje si? Kaj se je zgodilo? Arun? Ravi? Shiva je zaklical dveh moških znova, in njegov glas se je zdelo, da plavajo proti meni, kot odmev stare tablice.
  
  
  To je čas za neposredno konfrontacijo, a face-to-face spopad. Sem steeled sam, pomignil za Reeva, da ostanejo za mano in vztrajno hodil po poti. Shiva je spet zavpil, vendar egos s svojimi varnostniki so bili ne more odgovoriti. Muhe, še posebej neutrudnim muhe, ki swooped navzdol na brezosebni organi dve Indijanci, ki jih vodijo pogovora.
  
  
  "Bom ubil se vam za vaše neumnosti!" Shiva je zakričala v piskav glas, da sprosti svojo jezo in strah.
  
  
  Vendar pa je nisem upal priti ven, da se sooči z menoj. Tam je bila tišina še enkrat. Sem crouched navzdol, tako težko, kot sem lahko, poskušajo ohraniti svojo nogo gredo otrple. Po nekaj kolena, loki, v hitrem zaporedju, kri se je začela krožiti redno. Z eno roko, odrinil vstran ji debele bush.
  
  
  Od tu je videl, da je notranji vrt, bujne in dobro ohranjena. Kaj me je zadela še enkrat je, da je ta vrt je bil neskladne nuona, tako bogato in plodno za svoje sušnih teren, preveč bogatih rastlin in cvetja, ki se gojijo na tak suh in prašen navaden. Ampak ja, Shiva je imel denar, rupij in dolarjev, privabiti Haji v svojo mrežo. Ego je neomejeno sredstev, ki so na voljo, pomeni, da omogočilo, da pridobijo moč, in številnih povezav v ustreznih krogih. Spraševal sem se, koliko je bil kar Dass, da vodja Indijske varnostne službe na svojem izplačane plače. Ali morda Dass je bil še en fanatik, ki so slepo verjeli v Shiva je sanje o slavi, v golden age of India, v mogočni Mori in Gupta civilizacije.
  
  
  Karkoli človek motivov, nevarnost za svet ostal. Vendar ne kot nevarne in izdajalski kot Shiva sam. Sem stisnemo v debele veje varovanja, v upanju, da ne krošenj ali creaking bi izdal mojo prisotnost.
  
  
  "Carter?" Glas zaklical z več kot kančkom sarkazma v njem. To je bil spremenjen glas, ki je na dramatične razsežnosti. "To si ti, in drugo?" Ali ste prišli, da me obiščete?
  
  
  Bil je mraz, spet pod nadzorom. Ni bil pri volji za pogovor ali ego besedna igra. Jaz bi raje do konca razprave o ostrejši opomba. Vendar nisem mogel videti. Ustavil se je in potisnil vstran podružnic, vodenje svoje oči na poti je moral naglo povzpel... zdelo se je, kot nedeljah nazaj, ne ure.
  
  
  Kaj... kaj se meri!...
  
  
  On blinked in pogledal še enkrat, da se sam prepričal, da je to samo trik, optična iluzija. Ampak ne, moje oči niso me vara. To je bil Shiva, ampak on ni pogled na vse, kot oseba, zamislil sem se mu je, da se, ni bilo nič v nen po vsem, kar sem si predstavljala. Bil je popolnoma drugačen od nas, edina oseba, ki sem jih kdaj videl v mojem življenju.
  
  
  Namesto desno roko (od začetka dlani... ali kjer prsti se ponavadi nahajajo, človek nosil iz nerjavečega jekla protezo... do ramen. Ni imel desno roko, vendar Reeva je vraški in zvit stric niso nositi nas, navadnih, protetika, nas, navadnih predmetov, nam lesena ali plastična roke. Ne, gospod.
  
  
  Jekla cobra pritrjena na ramo, je bil premika naprej in nazaj v zrak, a "cobra", ki je podoben v plazilcev, ki živijo v vseh pogledih, kovinskimi zobmi kaplja z močno zamere!
  
  
  Reči, da je bilo fantastično in neverjetno je bilo podcenjevanje. Kar naprej utripa, vendar to ni bilo mirage ali hallucination. Je bilo tisto, kar je p/, grozno in strašno, kaj je p/! Jekla cobra je anatomske podrobnosti bili natančni vse do najmanjše podrobnosti: a klinasta glava s kapuco, odpiranje in zapiranje čeljusti. Zobje so bili nedvomno injekcijske brizgalke, z zmožnostjo vbrizgavanje smrtonosne reptilian zamere v žrtve krvi.
  
  
  Njen pogled preusmerila iz čudno in grozeče naprava Shiva je obraz. Hladno, kotni, reptilian obraz. Imel je ozek črne oči in debel, košatimi obrvi. Bil je srednje višine, s pusto, pusto telesa, ki exuded duha demonski malice.
  
  
  Ni bil navaden nasprotnika, ampak človeška bitja, tako kot večina mojih sovražnikov, zbrane v enem banda... ljudje, kot Karak, nedostižan Volkodlak, ali personified demon, ki se imenuje sam " Gospod Juda."
  
  
  Kot če jekla cobra ni bilo dovolj, kot obrambno orožje (in, če je potrebno, kot ofenzivno orožje), Shiva je dobro, ročni a .45-pištolo kalibra, svetovno znani Ameriški Colt. Shiva pomahal pištolo nazaj in naprej, čaka vsako gibanje in zvok, ki bi lahko razkrila moja lokacija v hedge.
  
  
  Je zavpil. "Pošteno, Carter! "Ne bom ustrelil. Smo morali govoriti, razpravljati... Tudi pogovor z G. Dass danes je ne bo konec, mimogrede. In ko smo že pri tem, povej mi, kaj si storil, da se moja nečakinja, precej Miss Singh." Ne morem najti ta luštna punca.
  
  
  Nisem odgovoril.
  
  
  Namesto tega je postavljeno beretta in katerih cilj je na Shiva je prsih. Počasi je potegnil sprožilec, misleč, da je sam, da je nočna mora, se bo kmalu konec. Človek je izstopala popolnoma, in nisem mogel niti želel, za lažje cilj: v bistvu, glede pretakanje iz della sviatum za njim vsak drugi dan popolnoma osvetljena svojo vitko postavo.
  
  
  Toda namesto, da bi videl, mu pade na kolena, namesto sluha ego je zadnji muffled krik, ali videti mu je zvijal v agoniji, njen bila osupla, ko je videl buljiti-eyed Beretta odklonijo off njegov prsni koš. Nato gawk je padel v stari kamniti kip v središču vrta.
  
  
  "Torej ste tam! Indijski nasmehnil in potegnil sprožilec colt, streljanje smrtna bullet nekaj centimetrov od moje glave.
  
  
  Njen nagonsko več kot podvojila, še vedno ni verjel, njene oči. Gawk je odskočila off svoje prsi, pa ni bilo nobenega znaka, da Shiva je bil oblečen v neprebojni korzet v svojem belem kurta . Res, njen ego bi lahko videl gole prsi pod njeno majico, oris njen prsni koš, mišice. Vse, kar je jasno vidno, da je moj verjeti očem.
  
  
  Če je jeklo, preveč, ona sklenila. Ampak to je bilo nemogoče. Človek ni robot... ali ne?
  
  
  Ne, seveda ni bilo, ampak je bil ne moremo zanikati, kar sem videl, in ni bilo ne moremo zanikati, da Shiva je zdelo, da je obdarjen z nadnaravnimi močmi. Guo, katerih cilj je drugič in potegnil sprožilec. Njen je bil usmerjen v Indijski ' s glavo, vendar je v istem trenutku je recoiled, in gawk obtičal v vratih, jamb, ozko manjka znamke.
  
  
  Tako je bila ranljiva, ali vsaj je bila ranljiva, v nekaterih delih svojega telesa. Ker nisem vedel, koliko krogov sem imel levo, da ji ni treba čakati na Shiva, da pridejo ven, okrog dvorca. S hitro gibanje, kljub njegovi poškodovane noge, odrinil proč ji debele varovanje in začel leteti skozi vrt. Njen, je vedel, da ego pištolo lahko greš v vsakem trenutku. To je bil zvok, ki je ni hotela, da ji slišati, ampak je tvegal je vseeno, molil, da je človek bi ostati od oči, dokler je dosegel stranski fasadi vile.
  
  
  "Ali iščete nekoga?"
  
  
  Obrnil se je okoli in potegnil sprožilec, ki ob istem času. Vendar Beretta je bil tiho: trgovina je bil zapuščen. En klik, in to je to. Je bil vržen z a revolver v Shiva je zvit, režal obraz. Cobra-oblikovani kovinski roko strel gor. V Beretta odskočila off kovinski roko in padel na tla.
  
  
  "Ne premikajte, Mr. Carter. Korak naprej, " Shiva naloži. Je ohranil colt usmerjen naravnost v moje prsi in sem bil ne bo, da ločite sebe od anatomski del mojega telesa... vsaj ne tako, da jih predčasno odpove.
  
  
  "Kaj čakaš, Shiva?" Zakaj ne bi ustrelil, tako da je dobil to z več?
  
  
  "Videli ste umre brez trpljenja, a nesrečna smrt, dragi drugi?" No, bojim se, da to ni moj stil. Po vsem, moje lepe kače so še vedno lačni, kljub izdatno edu hvala za mlade Nirad. Mislim, da je fant, ki je bil bolj uporaben kot natakar. Ampak želim, Cobra, da bo enoten in kompakten organizacije. In ker Nirad je starejši brat se je že v moji službi, sem videl nobenega razloga ni, da v najem, fant, kot tudi. Žal, nisi pomisli, ki se konča svojo kariero. Pošast kliknili svoj jezik reproachfully, ki drži pištolo pokazal mi je, da stack dolar.
  
  
  Za mano, njen, sem slišal nekoga, premikajo previdno. Je obrnil glavo in zagledal osebnost Sikh bi on ranjen že danes, streljanje EMU v desno nogo pred Agra post office. "Oh, to je vas, Krišne! Shiva je vzkliknil veselo. Potem je pogledal mene, s mežik. "Mislim, da ti dve vedo, drugo, drugo.
  
  
  "Imeli smo užitek sestanek še danes," sem muttered.
  
  
  "Že. Spomnim se, Krišne, mi pravi, podrobnosti vašega srečanja. Kaj pa ti sploh ne veš, Mrs. Carter, je bila, da je Krsna je Nirad je starejši brat. Bil je imenovan po Hindujski bog ljubezni, čeprav je bilo postavljeno kot pobožni Sikh. Ampak nič od tega zadevah zdaj — Shiva cut mu off. "Dovolj je reči, da Krišne je določeno sovraštvo za vas, dragi Carter, še posebej, ker on je odkril, da ste odgovorni za tragični smrti svojega brata je ego.
  
  
  "Če Nirada ni ubil njo, bi ga ubili me," sem rekel. "Veste, zelo dobro, Shiva. To je zakon džungle, preživetje najmočnejšega.
  
  
  "Dejansko, v resnici," Indijski zarežal. — Ampak ti, jaz sem strašno mi je žal, da ti povem, da nisi najmočnejši več, Mr. Carter.
  
  
  Krsna ni reči besedo za nas. On je želel, da bi ga opazila, bulging Nunchucks v svojem žepu. Vendar z eno pištolo opozoril na moje prsi in drugi na mojem hrbtu, je nisem upal bi napačen korak, ali pa bi tako potegnite sproži. Tako sem stal tam, poskušam, da ne bo dal preveč stresa na mojih ranjenih nog.
  
  
  "Niste odgovorili moji žepni nož vprašanje še, Carter," Shiva še naprej. "Nisi mi povedal, kaj se je zgodilo, da moja lepa nečakinja."..
  
  
  "Ona je mrtva.
  
  
  Je dvignil obrvi kot ego je grozeče črni očmi odvrtelo. "Mrtev?"
  
  
  "Mrtev," sem lagal. "Gurnek ubil jo je pred ego bi ga ustaviti. Ona, ki je takoj umrl, če je to vse tolažbe.
  
  
  "Sploh ne," Shiva je odgovoril z posmehljivo smeh. "Ona je bila vedno leži, ponosna kurba, ker je bil otrok. Vendar bom pogrešal njo, še posebno, za to, kar je naredil z mojo moških, in kaj so ugotovili tako smešno, saj je živel z mano...
  
  
  "Torej je bil vaš zapornik, misliš.
  
  
  "Kakor vam je ljubše, ni važno. Razen za njen ubogi oče... moj ljubljeni brat globoko trpijo za izgubo svoje dragi hči.
  
  
  Z vsakim drugi, bil je začela zavedati, kako enostavno je bilo, da sovražim tega človeka. Bil je perverznež, pošast z um kot jekleno past, briljanten, ampak zvit, noro. Človek polizala njegove ustnice in mi je dal sadistični, sarkastičen nasmeh.
  
  
  "Bom imajo veliko zabave z vami, Carter," je rekel s chuckle. - Kot boste videli, le malo časa smo preživeli skupaj bo zabavno!
  
  
  "Povej mi eno stvar, Shiva, samo za snemanje," sem prekinila, dvig moj glas, v upanju, da Reeva bi me slišijo in v primeru, da je zamudil prvo vrstic dialoga. "Kje je Reeva je oče?" Dekle z imenom I. povedal o njem... želite vedeti? Hej, nisem zaupanje njo...
  
  
  Shiva je zvit psihologije delal točno tako, kot sem upal.
  
  
  "Bili ste bedak, da bi dvomili moja nečakinja," je dejal Indijski. "Moj brat je, živa in zdrava, le nekaj korakov stran. Če se spomnim svojega pravilno, ga boste šli v klavnico isti dan. Kjer ste začeli nered, lahko bi dodali.
  
  
  "Kje je on?"
  
  
  "Kaj Pa, Gospod Carter?" Moj brat ni v položaju, da povzroči škodo v vse okoli hiše, glas in vse; če sem natančen, je ni v položaju, da povzroči škodo v vse hiše okoli področje vode. On gloated, uživajo power on je imel v svojih rokah.
  
  
  In stal je tam, ni mogoče, da bi prehod na obratno situacijo. Imel je dve pištoli opozoril na njega, sprednji in nazaj, pripravljeni obrniti v kos Švicarski sir v nekaj sekundah. To ni najboljši čas za moje najljubše kaskade, še posebej z Krišne, ki je bil zelo želijo, da ustreli me, da bo maščeval smrt svojega brata.
  
  
  Ampak nenadoma gawking skrajšanju ego sanje strani. Strel je bil odpuščen v smeri varovanja, kjer je Reeva je skrival. Dekle, ki je imel odlično cilj. Je skočil na pot Shiva je pištolo in pogledal Krišne iz kota njegove oči: v škrlat madež, ki se je pojavil na pred svojo belo srajco. Odšel je navzdol, kot je dnevnik, vpliv bullet potrkala ego nazaj proti odprtih vrat na stranski fasadi vile.
  
  
  Upal sem, da vzemite trenutek, da prosijo za dovoljenje za opravljanje Shiva. On leaped naprej, presenetljivo roko držali pištolo na silo ego, da naj gredo na pištolo. On streljal tako kot cobra-oblikovane jeklene strani, ki je prišel na moji rami.
  
  
  Zob, kaplja z deadly venom, so bili dveh centimetrov od mojega vratu. Sem zadel Indijskem v čeljusti, izogibanje ego prsih, kot sem še vedno nisem razumel, kaj je bil oblečen v suknjič," in nisem želel, da bi prekinil svojo roko na jekleno ploščo.
  
  
  "Ne morete zmagati, Carter! Nikoli! Človek hissed kot njen ego zaloputnil dlani roko v cepitve med njenega vratu in ramen. Udarec delal; človek popustiti njegov prijem za trenutek, in pištolo padel na tla.
  
  
  To je bil vrgel stran ego, in pištolo šel plujejo čez prod pot. "Tako da smo tudi," sem rekel, ob korak nazaj. Jaz dam roko v minuto in pobral nunchucks.
  
  
  Shiva zmanjšal njegove oči, dokler so bili dva tanka zarezami, njegov obraz je več reptilian kot kdajkoli prej. Ne verjamem, da je vedel, kaj je "nunchucks" so bili, vendar je zagotovo razumel, da ne bi bili nedolžni orožja. Je podprta na vrata, stopam čez Krsna je truplo... v istem trenutku, je strelnih zadonel znova. Ampak tokrat Reeva je cilj ni bil tako natančno, in ji gawking oči obtičala v prahu in gramoza na njen stric je stopala.
  
  
  "Potem kurba je živ," je pošast je rekel: "ne za dolgo, Carter, to vam zagotavljam.
  
  
  "Ne morete si privoščiti, da zavarovanje pred nesrečo!" Sem rekel, ironično, vodenje moj razdalja zaradi cobra je zob. Bleščeča zob na kovinsko palico me je spomnil, Shiva je svojevrstno norost, svoje sadistične načine.
  
  
  "To je zataknil!" Ne streljaj, Nick! Reeva je glas je bil predirljiv z panike za debele varovanje pred tveganjem.
  
  
  "Ostani tam, ne hodi! Hej, je zavpil nazaj na njo.
  
  
  Sem imel, da uporabite svoj nunchucks za smash pošast glavo ali strangle to. Vendar nisem mogel dobiti vse bližje, vsaj ne še.
  
  
  "Morate imeti spoznal, da je zob, moj cobra... Indijskem je zelo črne oči flicked kovinsko strani za trenutek ...so polni deadly venom, zmesi, ki se oblikujejo okoli strup štirih kače. Poskušal je, da njegov čas, ustavljanje na description zmaja. "Narejen je bil z mešanico zelena mamba strup, luskasta viper strup, Avstralski snake venom, in moja najljubša plazilcev zaradi razlogov, ki ste morda uganili, in sicer king cobra strup. Vse skupaj, Mr. Carter, naredijo vtis, da naredi mlade Nirad smrt se zdi, kot milostni dar, kot če fant ni bil ranjen na vse. A veš, koliko je trpel, se vam ne, Carter?
  
  
  "Kje je Polje, Shiva?" Vprašal sem jo, ignoriranje svojem kratkem govoru in satanic smirk, da zvit njegov ego je ustnice. "Jaz sem pripravljen, da bi dogovor z vami, izmenjavo. Vaše življenje je na izum Haji.
  
  
  "Posel? je rekel, smeh. "Ste hecam, Carter. Predstavljajte si, on, čeprav je varnostni ukrep, ki uničuje vse Haji je opombe in pojasnila v primeru, da je kdaj odločila, da teči! Ne, tam je le en odgovor tukaj, in to je moje, Carter. Nihče ne bo dobil.
  
  
  "Tako dobri fantje v Pekingu vam bo carte blanche, kajne?" Ste deluding sami, Shiva. Da ne omenjam, da ste zapravljaš svoj dragoceni čas.
  
  
  Kolikor je vedela, Indijski bilo blefiranje. Morda albanske Hadji bil zdrs stran od vile na tistem trenutku, ob svoj dragoceni izum z njim. Svoje šel predaleč, da moj kraju, v Rusiji ne smrti. To je razlog, zakaj sem se tako odločila. Tako dolgo, kot sem hranite izven dosega kovinski cobra roko, sem lahko oditi z njim.
  
  
  Vzel je korak naprej, in Shiva podprta proč. Se je bal, kljub grozno orožje, da se je zdelo, da biti sestavni del ega telesa, ega bitja. Režal, je nadaljeval, da povlečete ji stopala skupaj prod dovoz. Je podprta stran znova, vendar tokrat je bil njen, stopil vstran in pritekla do mene, poskuša priti po njem, preden je lahko manevriranje moj kovinski roko za ubijanje udarec.
  
  
  Gibanje zahteva čas, preračunano na stotini od dolly sekundo, čas je trajalo, da potegnite v usnje kabel okoli pošast, vratu, in čas je trajalo, da dodge in bi se ugriznil za podkožno zob. Ob istem času, da je leaped naprej, poskuša zaviti gaur skriti okoli Shiva je grlo, jekla strani swung navzdol in zmanjšanje kabel na pol. Njena "nunchaku" palico udaril kovinsko palico prekleta napravo, vendar je les zdrsnila čez gladko površino.
  
  
  V venomous zob prišli nevarno blizu mojega vratu. Shiva je potisnil njen proti sprednji strani, naj gre, kaj je ostalo od mojih nunchucks (nekdanji metlo), in zgrabil jekla cobra z obema rokama. Človek je bil dihanje, močno in umetno roko prišel pred mano. Nisem vedel, kako je deloval, vendar nisem mogel ustaviti, da se o njem spraševati.
  
  
  Moj komolec dotaknil človeka prsih. Indijski bil oblečen, nekaj trdega, ne pa kovinska. To je bilo plastike. Shiva je še naprej grin celo kot se je boril, in kot da bi bral moje misli, je rekel, " Zelo lahka in neprebojni." Še en odličen izum iz Haji. "Se je obnašal kot manijak, tudi v najbolj obupno razmerah.
  
  
  Bil je tako ponosen, tako prepričani. Medtem, strup-pljuvanje zob hranijo lizanje in lizanje, prihaja do mojega vratu. Mojo roko je supernaturally močna, kot robot, medtem ko je Indijski drugo roko ni mogel premagati svoje fizične moči. Vendar sem bil preveč močni za njim, on se borili, da bleščeča kovina zobje iz potopu v mojem vratu.
  
  
  To je bil pobral s strani ene od vsakega plemena in šel v napad, hitting ego v dimljah. Shiva naj si groan, saj je več kot podvojila, in ob istem času je bila ustvarjata zob, kot so injekcijske igle v ego meso, v ego je suh, mišičast vrat.
  
  
  Prvi izraz začudenja in zastavo dovoljenje za opravljanje sledila izraz groze, da se je slika popačena ego funkcije.
  
  
  Sem potegnil nazaj, tako da jekla strani ne bi zadelo me je prvi ali drugi, in potem sem se ustavil, gledal Shiva zadihanost, poskušal dihati. Žalitve začel vpliva na dihalni centri, čudno krvave lise, ki se je pojavil na kožo. Temno rdeče lise, hitro pojavil na kožo - notranje krvavitve.
  
  
  - Avto... Carter ... Ann... protistrup... je groaned, poskuša premakniti noge, tako da lahko vnesete villa znova, in verjetno bi bilo v laboratorij. Ampak ego je noge so bile že paraliziran.
  
  
  Shiva je padel na tla, zvijati v nasilni krčevito tremor, da je zmajal celotno ego, za telo.
  
  
  Reeva je pojavil na moji strani.
  
  
  Ampak ona ni si stran ali pokopati svojo glavo v moje prsi. Sedela je tam, shivering, gledal je njen stric umrejo, nikoli ne preneha stare na zvijati slika, struženje in še vedno mraz v obraz smrti.
  
  
  Ker je bila smrt, ki je bil prenos na to kažejo tam, v ta vrt, ki se je zdelo tako iz kraja, tako rodovitna in zelena, in tako iz kraja v sušnih revščino gole in prašnih Indiji.
  
  
  To je bil neprijeten smrti. Ampak, to Shiva je bil nikoli ni prijazna oseba.
  
  
  
  
  15
  
  
  Ne morem reči, da je na koncu se je vse končalo dobro, da je,, lep paket s polje vezani s trakom, za sprejeme na vrata Akademije. V bistvu, po Shiva smrt, le eno matematiko večjih (tam je bil samo eno levo), ki je uspelo pobegniti skozi omrežje organizacije, ki se imenuje sama Cobra.
  
  
  "Hawk mi je povedal, da je vedel, iz zanesljivega vira, da Haji imel čez Indijski meji, da izginejo v brezmejno območje Kitajske. Po tem, nič drugega ni bilo znano, o albanski znanstvenik. Vendar nisem bil dovolj naiven, da verjamem, da prej ali slej, v ne preveč oddaljeni prihodnosti, ne bi izpolnjujejo ego na poti.
  
  
  Kot Shiva, na prvi Haji je bil vedno enigma, a brezosebna grožnjo, katerih znanstvena iznajdljivost je bila verjetno že bile izkoriščene s strani ljudi, ki so vladali Pekingu.
  
  
  Kakorkoli, to je brez mojega podjetja,... vsaj ne še.
  
  
  Deset dni nazaj, sem imel druge opravke, in sicer ubiti Shiva in naložite polje. Shiva je bil mrtev. Polje, ki Reeva in sem moral najti v sef na norec je vila je bila že v naših rokah. Nato je zapustil za Agra, da poberem svoje stvari v New Delhiju, ob Reeva z njim. In v tem trenutku, Shiva je nečakinja, ki leži poleg mene na velikem mat na zlati pesek majhna plaža vzdolž Malachar obali. Deset minut hoje stran je slikovito mestece Panaji, ko zaseda portugalske. Bili smo v Goa na dobro zasluženi dopust.
  
  
  Reeva je bila zvita poleg mene, mrmranje v njen spanec, njeno vitko, strojene telo vonjem za zaščito pred soncem. Mehko, ritmično zvok valov lepanje proti obali se počutim zelo zaspani, čudovit občutek. Sem bil ne grozi več, nisem imel več teči, nisem se počutila, obupani. Nimam več borili za moje življenje, ali s katerimi se soočajo situacije, ki v mnogih primerih je zdelo jasno proti meni, vendar skoraj nikoli podpiral me.
  
  
  Ampak tudi takrat sem imel zelo malo možnosti za zaposlitev v tem primeru. V vsem tem času, je bilo Shiva, ki so ustvarili razmere, narekuje pravila igre. Na koncu je bil poraženec, ki, po mojem mnenju, ni nikoli mislil, da je to mogoče. Celo pošiljke drog, vredno deset milijonov nikoli ni dosegla svojega cilja hvala za hitro posredovanje Indijska vlada.
  
  
  Helikopter prevoz heroina, okoli Kitajska je bila na kratko letela po Indijski Air Force letal na zelo trenutka, ko je prečkal mejo in je en pot v nebo Indijo.
  
  
  Dva dni kasneje, je minister naredil samomor: njegova smrt je navedeno, da je imel vezi Cobra organizacije. In kot za Puran Dass, nekdanji Indijski obveščevalni častnik, dolgo roko Zakona je končno dokazal svojo učinkovitost.
  
  
  Dass je bil v zaporu v New Delhiju čaka na sojenje. Emu bi imeli veliko za povedati, sodniki, še posebej, ker je vlada obljubila Emu bivanje smrtne kazni, če je dogovorjeno, da razkrije vse, kar je vedel o Cobra operacij.
  
  
  Od kako je njen ego poznala, sem imel nobenega dvoma, da Dass bi zadruge, ki priča, pove, vladni uradniki, vse, kar so želeli vedeti, in morda še več.
  
  
  Tako je v trenutnih razmerah so vrzeli izpolniti. Z izjemo Haji, mi je uspelo dokončati naloge, za Hawke je očitno zadovoljstvo. On ni celo pozabil svojo obljubo, da Reeva. Ugotovili smo, njen oče na skrivnem mestu, nazaj v klavnici.
  
  
  Zdaj revež je bil sprejet v zasebni sobi v najboljši bolnišnici v New Delhiju, kjer zdravniki in medicinske sestre naredili vse, kar je mogoče, za njegovo okrevanje na vseh časih in ponoči. Tako je ohranil njegovo besedo, da Reva in AX.
  
  
  "Traja mesec off," Hawk je dejal v eksploziji velikodušnost zdaj, da bi on končana misije z nekaj uspeha.
  
  
  Rano na moji nogi, se je začel zdraviti, ampak vsakič, ko ga ni dobil nič bolje. In sem imela občutek, da se moj šef bi me poklical nazaj v nekaj tednih postavil nov cilj na hrbtu... kar nisem mogel zavrniti.
  
  
  Vse te misli napadli skozi mojo glavo, kot sem ležal na plaži, uživala v soncu.
  
  
  Segel je in ovije roko okoli ramen, risanje ji ga. Ampak nekdo poked me v rebra...
  
  
  V zaspanost izginila in ona je bila takoj na nogah. Reeva je zasmejala, saj smo tako obrnil obraz bradat človek, ki je določen velike pletene košare na pesku. "Prosim malo, sahib," človek rekel s širokim nasmehom. "Samo dvajset rupij in pokazal vam bom, kako je očarala kače.".. Zelo strupen, sahib... cobras!
  
  
  Dal sem em dvajset rupij da bi rekel besedo za nas.
  
  
  Dvajset rupij za reči "ne", da deluje kot kača šarmer, ampak, da imajo privilegij, ne vidim cobra, ki je pred vami, tudi če je udomačil.
  
  
  "Veš, bi vam radi pokazali," Reeva je dejal z chuckle.
  
  
  "Ne toliko, kot sem, kot si ti," sem rekel, objemala jo še enkrat.
  
  
  Zgoraj, gulls narasla v veder nebo. Na srečo, da nisi jastrebi, sem mislil. Potem jastrebi in zmaj pozabil, tudi Indija.
  
  
  Jaz sem imela Reeva z menoj, in to je bilo več kot dovolj, da moj um zasedenih.
  
  
  nit.
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Človek, ki je prodal svoje smrti
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Človek, ki je prodal svoje smrti
  
  
  prevedel Lev Shklovsky v spomin, da je njegov izgubljeni sin Anton
  
  
  Originalno ime: Človek, Ki Je Prodal Smrti
  
  
  
  
  Prolog
  
  
  Hxiang Shu Zhang čakal. Sam v polarni noči. On crouched na monolitna sneg kot zmaj, pripravljena na napad. Ego je nosnice fluttered in razmetljiv, oblaki pare. Ego je očmi odvrtelo noro nad svojo lastno pot.
  
  
  Bela prikrivanje dežni plašč si malo zaščititi svojo wiry telo pred kruto veter in sub-nič temperaturah. Za njim, ego-mrtev sanmi psi postaviti širjenje nogami v nenehno spreminjajoči sneg. Ego na sled so bile uničene s tuljenje bes psi ' mukah. Zamere, Hsiang vedel, zdaj. Počasi delujoči zamere. Nikoli ne moti, je pomislil. Hsiang nisem razmišljal o tem teče proč več. On ni več razmišljal o preživetje. Vse kar je lahko mislil je bil o smrti in pištolo na njegovo hip, ki je menda ubil ego.
  
  
  Sto kilometrov proti vzhodu, daleč v srhljivo krajine, ruševine ego je življenjsko delo še vedno smouldered. Visokim glasom, jok zvjerski bes je izbruhnilo okoli Ego je grla v spomin na vse letih ga je dal v to, in ego je brutalno, nenadno uničenje. Ego od lab. Za trenutek, je podlegel mislil, da je bila prvotno namenjena. Za hip je mislil, razdejanju, ki ga je povzročil.
  
  
  On je mislil, velika polja Ameriške pšenice, ki so zaostali v razvoju in gnije v vročem soncu, umazana in smrdeča s smrtonosno glive ego lab. Videl je, kako ruski birokrati so bili obupani za nove dobave žita za stradajo prebivalstva, ki jih ni najti nikjer. Nasmehnil se je nezavedno.
  
  
  Vendar le za delček sekunde. Veter raztrgal nasmeh iz ego je ustnice, opominja ga, kje je bil in kdo ni spremenilo ego je usoda. Ne bo poklon Hshang Sjo Jan. To ni uspelo. In ego voditelji bi bili nezadovoljni to.
  
  
  Vendar ni bil vrnil z njimi soočiti. Hsiang je vedel, da bi umrl tukaj, v snegu, v puščavi, v te neskončne noč. Vendar je, preden je lahko okus smrti, on bo zadovoljila svojo žejo za umor: smrt ta Ameriški.
  
  
  Hsiang bil prepričan, da je visok Ameriški bi kmalu prišel, ker ta Ameriški bil trden človek. Je skrbno ubitih Sung in Jiang, je samouk morilci. In ko ubijanje teh dveh sentries, je šel v veliko dolžin za obrat zažigalne bombe. Uničenje lab je bila popolna.
  
  
  Ameriški udaril, medtem ko Hshang bil s spanjem. Bil je prebudil, ki jih v zadnjem muffled eksplozij in videli plameni streljanje iz vseh okoli vrat in oken.
  
  
  Stekel je do svojega metali pravo in psi, ki bežijo iz zelo oddaljenih slika, Ameriški, da Eskimi je zašepetal o v južnem poravnave v začetku tega tedna.
  
  
  Ko psi umrl en pot, Hsiang spoznal, da je Ameriški sprejeti ukrepi. Bil je ne bo, da naj Hsiang šel, tako da je bilo jasno, da je Ameriška ni bilo vrsto zapustiti ničesar prepustiti naključju. On bo prišel, da poskrbite, da Hsiang je mrtev .
  
  
  Hsiang bil trzanje z jezo. "Die), Ameriški," je zašepetal, da je noč. "Umrl prvi."
  
  
  Eno uro, dve. On crouched navzdol, segrelo za sovraštvo. In končno, blede od naraščajočih veter, skorja psov.
  
  
  Hsiang hitro vzel svojo desnico okoli mitt na ovčje kože in zaljubljen v avto park usta. Prsti se priviti okoli avtomatsko pištolo. Kitajci vedo, ego, kot Vrsta, 54, ih kopija ruske 7.62 mm TT M 1933 Tokarev . Hsiang počasi je vzel pištolo iz žepa in prinesel osem Mauser krogih vsak, dovolj težka, da gredo skozi stopala iz bora, v Odin sobo. Potem se je usedel na trebuh v snegu, odprite med ego-razbil sled skladbe, in pokukal skozi vizir svoje orožje.
  
  
  To ne bo težko strel v mesečini. Dobro opredeljen cilj je, da se približuje z iskrene oči naprej. Hsiang dal pištolo nazaj v minuto, znižati svojo belo-brez obeh skrajnih glavo, in postal skoraj neviden v snegu. Potem se je začelo štetje. Ameriški bi dobro psi, vrste, ki bi lahko živeli trideset-pet. Vendar sem, da se moja utrujenost upošteva: petindvajset uro. Približno dve in pol minute na kilometer. Štiri sto metrov na minuto. Sedem metrov na sekundo.
  
  
  Ko je slišal zvok spet je postalo bolj jasno. Za prebadanje do njegovega ušesa, je lahko razlikovanje zvokov z različnimi psi. Trenutek kasneje, metali pravo raztresena.
  
  
  Hsjan narisal svojo pištolo. Ni mu bilo videti, sani, dokler je bil sto metrov proč. Stekel je ven skozi blizzard, psi hiti, nemirni kup odejo pokrita blago, ki teče dolžina sani, in nato visoka, temna slika nagibala iz okoli zadaj tekačev, ziblje skozi srhljivo krajine.
  
  
  Hsiang šteje počasi do deset, nato pa začel streljati. Če pogledamo skozi vizir na temna slika stoji za polnjenje psi, Hsiang videl majhen grm, morda lobanje in lase, ki prekajene za trenutek v mesečini pred zrušiti v sneg. Vendar pa je negibno voznika in skorja psi nadaljeval z vožnjo.
  
  
  Hsiang odpustili znova in znova. In še enkrat. Psi, sani, in človek še naprej klepetanje, grozila visoko nad ego vizir. On ni mogel miss zdaj. Hsiang je kazalcem priviti na sprožilec znova. Pištolo raztresena.
  
  
  Ego je vidno polje je bila napolnjena z divji pes, oči, jezik visi iz slinjenje usta, tacami brušenje skozi snežni kot bati za bežijo peklensko napravo. Hsjan pokleknil in streljal spet v prepad med seboj in slika v temnih parque. Nato je vrgel sam ven na pot hitrosti sled.
  
  
  Blizu, kot metali pravo minilo mimmo, Hshang videl, da slika ni imel obraz. Park je bil prazen. On je preživel svoj dragoceni krogel na strašilo. V naslednjem trenutku je zagledal teža na metali pravo dvigalo kot letenje slika fluttered okoli svojega skrivališča pod odejo.
  
  
  Tanko rezilo glinted v mesečini.
  
  
  Hsiang swung pištolo navzgor, kot organ, ki ga je udaril in ga pošlje izvaljen na hrbtu v snegu. Močno roko zgrabil Ego je zapestje in zdrobljenih kosti.
  
  
  Šibko, Hsiang poskušal dvigniti pištolo znova.
  
  
  "Kdo si?" je zakričala. "Kdo ste vi, ki ubija tako dobro? Na stiletto zasvetil navzdol.
  
  
  V zadnjem, kratek trenutek svojega življenja, Hsiang slišali dve stvari.
  
  
  Ego je kri kaplja na snegu.
  
  
  In ime: "Nick Carter."
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  Človek, ki je prodal svoje smrti
  
  
  
  Ime izvirniku: Človek, Ki Je Prodal Smrti
  
  
  
  
  
  
  
  
  Prolog
  
  
  
  
  
  
  Xiang Shuyang čakal. Sam v polarni noči. On crouched v monolitna sneg kot zmaj o za napad. Ego je nosnice quivered in razmetljiv, oblaki pare. Ego je oči stared blankly na ego lastno pot.
  
  
  Bela prikrivanje haljo si malo zaščititi svojo wiry telo pred kruto veter in temperature pod ničlo. Za njim, ego-mrtev sanmi psi postaviti iztegnjena v nenehno spreminjajoči sneg. Sani je ego je bil zdrobljen do tuljenje bes psi. Zamere, Xiang je vedel, zdaj. Počasi delujoči zamere. Nikoli ne moti, je pomislil. Xiang ni več mislil, da o tem teče proč. On ni več razmišljal o preživetje. Vse kar je lahko mislil je bil o smrti in pištolo na njegovo hip, ki je menda ubil ego.
  
  
  Sto kilometrov proti vzhodu, daleč v goščavi duhovi, ruševine ego življenje je zadeve še vedno smouldered. Visokim glasom, jok zvjerski bes je izbruhnilo okoli ego je grla v spomin na vse letih bi on dal v to, in da krut, nenadno uničenje. Ego od lab. Za trenutek, se je spraševal, kaj je bil zasnovan za. Za hip je mislil, uničenje bi to povzročilo.
  
  
  On je mislil, velika polja Ameriške pšenice, zaostali v razvoju, rasti in gnije po žgočem soncu, zamazanih in reeking od smrtonosne glive ego lab. Videl je, kako ruski birokrati so nujno potrebna nova zrn materiala za lačen prebivalstva, ki jih ni najti nikjer. Nasmehnil se je nezavedno.
  
  
  Toda vse to je šlo samo za Dolly sekund. Veter cut nasmeh iz ego je ustnice, opominja ga, kje bi on bil in ki so spremenili svojo usodo. Ne bo Xiang Shu nagrado v januarju. To ni uspelo. In ego voditelji bi bili nezadovoljni to.
  
  
  Vendar on ne soočajo. Hsiang je vedel, da bi umrl tukaj, v snegu, v puščavi, v te neskončne noč. Vendar je, preden je lahko okus smrti, on bo zadovoljila svojo žejo za umor: ubiti ta Ameriški.
  
  
  Xiang je bil prepričan, da je visok Ameriški bi prišli kmalu, ker ta Ameriški bila natančna oseba. Je lepo ubitih Sung in Jiang, je samouk morilci. In ko ubijanje teh dveh sentries, je naredil svoje najboljše, da obrat zažigalne bombe. Laboratorij je bil popolnoma uničen.
  
  
  Ameriški udaril, medtem ko Xiang bil s spanjem. Ego je prebudil, ki jih v zadnjem muffled eksplozij, in je videl, plameni izbruhnili okoli vseh vrat in oken.
  
  
  Stekel je za svojo sled in njegovi psi, ki bežijo od druge oddaljene slika, Ameriški, da Eskimi je zašepetal o v južnem poravnave v začetku tega tedna.
  
  
  Ko psi umrl en pot, Xiang je vedel, da Ameriški sprejeti ukrepi. Bil je ne bo, da naj Xiang pobeg, tako da je bilo jasno, da je Ameriška ni bilo osebe, ki bi lahko pustila ničesar prepustiti naključju. On bo prišel vzpostaviti Xiang je smrt.
  
  
  Xiang tresla z jezo. "Umreti, vi prekleti Ameriški," je zašepetal, da je noč. "Umrl prvi."
  
  
  Eno uro, dve. On crouched navzdol, uživala v sovraštvo. Končno, psi začeli lajati rahlo v veter dviga.
  
  
  Xiang hitro potegnil svojo desno roko okoli njegovega ovčje kože pesnica in zaljubljen v žepu svojega doublet. Prsti se priviti okoli avtomatsko pištolo. Kitajci vedo, ego, kot Tip 54, ih kopija ruske 7.62 mm TT M 1933 Tokarev. Xiang počasi drew pištolo iz žepa in cocked z eno od osmih Mauser krogih, dovolj težka, da prodrejo na vznožju bor. Nato se je potopil trebuh-prvi v sneg, med ego-razbil sled skladbe, in pokukal čez vizir svoje orožje.
  
  
  To ne bo težko v mesečini. Dobro opredeljen cilj pristopi, mu frank oči. Hsiang dal pištolo nazaj v njegov žep, znižati svojo glavo v belo kapo in je stal skoraj neviden v snegu. Potem se je začelo štetje. Ameriški bodo imeli dobro psi, katerih hitrost se lahko doseže do trideset-pet kilometrov na uro. Vendar utrujenost je bila nekaj, kar je treba računati s: petindvajset uro. Na primer, dve in pol minute na kilometer. Štiri sto metrov na minuto. Sedem metrov na sekundo.
  
  
  Ko je slišal zvok spet je postalo bolj jasno. In ko je bil opozorilo, ga lahko razlikujejo zvoke z različnimi psi. Trenutek kasneje, metali pravo raztresena.
  
  
  Hsiang potegnil ven svojo pištolo. Ni mu bilo videti, sani, dokler je bila sto metrov proč. On sprinted iz zasneženih zasedi: psi so bili dirke, nemirni kup odejo pokrita material raztegne celotna dolžina sani, in nato visok temna slika štrli iz zadnji sled neodvisno čez srhljivo krajine.
  
  
  Xiang počasi štejemo do deset, in začel streljati. Če pogledamo skozi vizir na temna slika glavo za polnjenje psi, Xiang videl majhno figo, morda glavo in lase, se prikažejo na kratko v mesečini pred potapljanje v sneg. Vendar pa je negibno voznika in skorja psa hranijo dogaja.
  
  
  Xiang odpustili znova in znova. In še enkrat. Psi, sani, in človek še naprej, da bi hrupa, grozila nad Ego zasedi. On ni mogel miss zdaj. Xiang je indeks prsta ovije okrog sproži ponovno. Pištolo, thundered znova.
  
  
  Ego je vidno polje je bila napolnjena z divjimi očmi psov, jezikov štrli iz slinjenje usta, tacami brušenje na blizzard-kot sneg kot bati za bežijo peklensko napravo. Xiang rose na kolena in streljal še enkrat skozi vrzel med njim in temi-jacketed slika. Nato je vrgel sam ven na poti hitrosti sled.
  
  
  Blizu, kot metali pravo minilo, Xiang videl, da slika ni imel obraz. Park je bil prazen. On je preživel svoj dragoceni krogel na strašilo. Naslednja stvar, ki je vedel, teža na sled dvigne kot na nekaj, kar je letel okoli zavetju odejo.
  
  
  Tanko rezilo glinted v mesečini.
  
  
  Hsiang swung pištolo gor, kot na stiletto, ga je udaril, pošiljanje ego izvaljen na hrbtu v snegu. Močno roko zgrabil Ego je zapestje in zdrobljenih kosti.
  
  
  Hsiang poskušal dvigniti pištolo znova.
  
  
  Je zakričala. "Kdo si?"Kdo ste vi, ki ubija tako dobro?" odvrtelo stiletto.
  
  
  V zadnjih kratek trenutek svojega življenja, Xiang slišali dve stvari.
  
  
  Kot kri kaplja na sneg.
  
  
  In ime: "Nick Carter."
  
  
  
  
  
  Poglavje 1
  
  
  
  
  — Ste popolnoma prepričani, Hsiang je mrtev, Nick?"
  
  
  So časi, ko je David Hawke " lahko nadležno, in to je bil eden tistih trenutkov. Sedel je v svojem sedež v Washingtonu, D.C., medtem ko je njegov ego-rumpled tweed bo ustrezala reeked ego smrdijo poceni cigare, Sokol igrala v lastno proizvodnjo "Odlično Birokrata."
  
  
  Rjava mapa z oznako "Carter-Hsiang," je bil postavljen diagonalno pred njim, in Hawk potegne na rit od cigareto in naredil svoje najboljše, da poskrbite, da nisem videl ničesar okoli njegove vsebine. Poleg mapo in cigar, ego je glavni bergle bil sem poskusil, nalivno pero, ki sem nadaljeval s pisanjem v mapo, medtem ko sem opisal dogodke v Arktiki.
  
  
  Je poblisnil na uro in stared na modri oblak dima, ki je visela nad Hawke ' s sivo glavo. "Hsiang je mrtev v Rivne na petdeset-štiri ure, sedem minut in trinajst sekund," sem rekel.
  
  
  Hawke ' s pen je še naprej praske na papir.
  
  
  "Emu je bil dvakrat zabodel v grlu z stiletto. Prvi celjenju poškodovane karotidne arterije, drugi odprl sapnik. Telo je še vedno tam. Če želite iti in glej telesa, kar vam lahko povem o nen znotraj in zunaj.
  
  
  "Zdaj, zdaj, Nick," Hawk je dejal. "Ne tako sovražno. Veste, kako se stvari, ki so z naših ljudi v Washingtonu. Živimo na papirje. Kako pa lahko upravičimo sebe? Agenti, kot si ti, Killmaster playboys, dobite vse zabavno, vse dogodivščine, vse potovanja. Ne rezervnih nas teh nekaj nesrečnih trenutkov.
  
  
  Hawk mi je dal nasmeh o trajanju ego cigar rit. "Vse prav, Nick," je dejal. "Hvala. Ne samo na svojem imenu in AH. Obstaja nekaj visokih vladnih uradnikov, ki želijo, da veste, da so razumeli, kaj ste tam."
  
  
  Naredil je primerno zvoke hvaležnosti.
  
  
  "Hsiang delal, da povzroči, da nas zelo resne težave," je dejal. "In njo, se bojim, da bomo videli več svoje vrste zdaj." Poleg tega, da so dokaj drag hobi, vojna je postala strašno redki. To je vojna v staromoden način, z vojsko in orožjem, z množično uničevanje v odprto polje.
  
  
  Hsiang je bila nova vrsta vojaka: gospodarski bojevnik. Manj kopij, bolj možgane. Wen je v bližini-kirurško znanje svetovnega gospodarstva in manijak je želja, analiziranje ih. Rezultat ostaja enak: uničevanje narodov in ljudstev, prevrat vsi civilizirani sistemov, ki jih ustvari življenje. Vendar so stroški poslovanja nižji, in cilji, ki so lahko skriti."
  
  
  Hawk vzel iso rta cigar, sklonila svojo pisalno mizo, in je govoril zelo počasi, zelo jasno in zelo premišljeno. "Ampak nevarnost je, nič manj.
  
  
  Pomahal roko pred obraz, kot če želite izbrisati neviden grozo.
  
  
  "Ste videli, cherry blossoms na poti tukaj?" je vprašal.
  
  
  "Ja," sem rekel.
  
  
  "Washington ima veliko za ponuditi v pomlad," je dejal.
  
  
  Njen, je pogledal in ga močno. Vem, ego ima čuden način, kako priti do točke, in ni bilo težko za mene, za sum, da je ego poskuša breme, ki me je z nekaj urad za delo. Ego bi morala vedeti, ji bolje.
  
  
  "Tako dober, kot Washingtonu," je rekel, " mislim, da obstajajo boljše kraje."
  
  
  "Ni za vas," sem dejal.
  
  
  Sokol se je zasmejal. "Kaj pa počitnice, Nick?"
  
  
  Obrvi strel do moje lasišča, vendar pred Hawk lahko uživali svoje majhno presenečenje, je bila spuščena ponovno ih.
  
  
  "Kaj je šala?"
  
  
  'Šala?" je rekel, razsvetljava, drugi svoje umazane cigare.
  
  
  "Slišali ste me," sem rekel.
  
  
  Hawke igra užaljen nedolžnosti. Nekega dne bom nekomu plačati veliko denarja, da naredite kopijo Oskarja za njih. — Zakaj dvomiš v mene, Nick?" Ima jo kdaj lagal, da vam?
  
  
  Oba sva imela na smeh.
  
  
  "Resno," je dejal. — O tem, kako na potovanje?" Nagnil se je nazaj v vrtljivi stol, oči optično branje v strop, kot če bi bilo zemljevid sveta.
  
  
  "Za nekatere lepo in toplo mesto, kjer se lahko znebite na Arktiki, hladno," je dejal.
  
  
  Čakal sem za njo, ampak jaz ne pove ničesar.
  
  
  "Ah, vzemi francoska Riviera, na primer. Da, slišal sem, da je lep pozno spomladi, tik pred turisti jate tam. Mesto, kot Lepo. Sem imel dovolj informacij. "Poslušaj," sem rekel. "Pa govoriš počitnice ali delo?"
  
  
  Hawke je ideja pošten odgovor se je novo vprašanje. — Ali veste, kdo je na Lepo zdaj?"
  
  
  "Povejte mi," sem rekel.
  
  
  "Samo eno najboljših film zvezde v Ameriki."
  
  
  Sem ji rekel. 'Res?'
  
  
  "Da, res je," Hawk je dejal z morskega psa, kot je zarežal. "In ona se zdi, da je biti sam, preveč." Sinoči, je bil tam sam , v mediteranskem slogu z Palace, igrali in izgubili ruleta, in nihče ni mogel udobje njo. Hawke je zmajal z glavo na "žalosti" vse to. "Vse prav," sem rekel. "Svoje obupal. Kdo je to?"
  
  
  Ego je oči nekoliko zožil, kot mu je odgovoril: "Nicole Cara."
  
  
  "Nicole Naredi," sem rekel,"je umrl v letalski nesreči pred štirimi leti."
  
  
  'Res? Sokol je dejal, dajanje moje letalo vozovnice čez stol.
  
  
  
  Poglavje 2
  
  
  
  
  Bil je pravi čudak.
  
  
  Njo, ki je stala in stared na njega v ego stekleni kletki, pozablja, da kaj pa ega dela. Majhen birdlike cilj, živčni očmi trenil za par očala, ki so sedeli na dolgi kljun nos. Ego je koščen telo twitched z živčne napetosti, kot če je bil vedno dogaja, da je pobegnil, ko je vstal, je strah. Nikotin prsti zrcaljeno skozi fotografije ego na pepel, iz desk. Sam v svojo majhno sobo z dobro pregledate svoje omarice, ki je stal tam kot o uvedbi vrstic nagrobniki v nabito polni pokopališču, je čutil v svojem elementu. Hubert Wicklow, bhakta dejstva, imetnik spominov, nosilec pozabljenih podatkov. Imperij je Ego je bil prašnih arhiv enotne Nacionalne Tiskovne Agencije.
  
  
  Žarki svetlobe, ki filtrira skozi onesnažene New York zraka skozi visoka okna v sobi je bilo samo olajšanje. V zraku je visel še vedno in težka z prah v sobi.
  
  
  V ta ogromen mavzolej, v preteklosti je embalmed: novinarske najdbe v polkovnikov, ki je odločilo, nekje v latinski Ameriki za teden ali mesec; morilci, katerih zločine navdušena javnosti za štirinajst dni; lopove, športniki, predsedniki, premieri, izgnana kralji, velik mednarodni niz ljudi, ki trenutno osvojil poljubnega pozornost pritisnite, nato pa smuknil na, da se praktično pozabljena. Vendar ne Hubert Wicklow.
  
  
  V velikanski vdolbine ego um, imena, dejstva, podatke in statistiko, so se kopičijo gor kot miser je zakladi. Kaj je mogel takoj spomniti od pomnilnika, ki bi ga lahko našli v desetih minutah, vleče iz preteklosti okoli groba-kot so predali svoje omarice.
  
  
  Obstajajo ljudje, ki lahko takšno pomnilnik donosna, vendar ne Hubert Wicklow. Dal ego pred neznanci, dobili ego izvesti, in povejte emu, kako, da bi dobili bogate, ki jih zagotavlja le preprosto dejstvo, in vse, kar je izbruhnil okoli tanke ego trzanje rta nemočno jecljanje. Je skomignil z rameni in iztegnil roke, dlani navzgor. On je zmajal z glavo slabo. Dežne kaplje igral na čelo in pade navzdol nosu.
  
  
  Hubert Wicklow imel čuden in subtilna genij. Grda je bila dobra beseda za njim. Na drugi pa preveč.
  
  
  Odkašljal.
  
  
  Zdrznil, je pogledal gor. Njegova roka se je dotaknila kup fotografij na tla. Ego je obraz obrnjen rdeče. Roko udaril tlečo cigareto v pepelniku, neodgovorjenih in valjani cigaret čez mizo.
  
  
  "Vzemite krojač," je dejal.
  
  
  "Pomiri se," sem rekel. "To je samo jaz."
  
  
  Em je uspelo najti svojo cigareto, in zdaj, upognjen, dvakrat v njegov stol, bil je marljivo iščejo fotografije pod svojo pisalno mizo.
  
  
  Ego besede sukati skozi dim. "Dovolite mi, da čiščenje nereda prvi. Tja. Prekletstvo. Sem ga slišala pok glavo na stol spodaj, nato pa se ponovno pojavi, s svojo fotografije; zardel, toda vesel.
  
  
  Je skrbno dani ih na stol, vstal, in iztegnil roko. "Kako si, Nick?"
  
  
  "Kot vedno," sem rekel. "In ti?'
  
  
  "Delam vse, kar lahko," je dejal.
  
  
  Je pobral kup fotografij iz stol v kotu svoje sobe in ju postavil na tla. "Usedi se," je dejal.
  
  
  'Jaz sem sedel.'
  
  
  Reševanje njegovo okostje nazaj v vrtljivi stol, je stubbed si cigareto, prižgal drugo, jo dal v kotu rta, in je hitro postrežbo. Pepel poletel skozi zrak in pristal na Emu je srajco. "Vedno združene pritisnite in telegrafske storitve?" Ta psevdonim je bila edina stvar, ki je kdaj poudaril, gre za prepovedano temo mojega dela. "Res," sem rekel.
  
  
  "No, kaj lahko storimo danes za naše kolege novinarje?" je vprašal z nasmehom.
  
  
  "Rabim informacije," sem rekel.
  
  
  Hubert potiska naprej na mizi. "Povej mi kaj o tem," je rekel.
  
  
  "Nicole je To Počeli," sem rekel.
  
  
  "Umrl Marca 3, 1972, v letalski nesreči na Letališču v Frankfurtu, ki je ubil šestintrideset potniki in posadka Caravel najel..."
  
  
  Je dvignil roko. "Hoo hoo."
  
  
  "Nisem hotela, da se boste počutili, kot da sem se ni bilo več."
  
  
  "To sploh ne pride k meni," sem rekel. "Osredotočimo se na podrobnosti. Najprej so si prepričana, da je mrtev?"
  
  
  "Brez dvoma.'
  
  
  Sem jo vprašala. "Nisem si kdaj slišal ničesar, nasprotno? "Dvom o istovetnosti organi. Govorice vedno poslušamo v teh primerih: ni čisto mrtev, strašno iznakažen, zaklenjena v celico nekje?"
  
  
  "Ne," je rekel Hubert. "Ona je mrtva. Nihče, niti fang klub, izrazi drugačno mnenje."
  
  
  "Nikoli nobenega znaka, da v nasprotju?"
  
  
  "Ne, absolutno ne."
  
  
  "Vse prav," sem rekel. "Na začetku drugega in končne žepni nož: recimo, da sem srečal žensko, ki izgleda natanko tako kot Nicole Naredi, tako rekoč, polno klic. Kako naj vem, če je resnično ali slepar?
  
  
  "Težka naloga," je rekel Hubert. Položil si cigareto, položil roke za glavo in leaned nazaj, zapiranje oči. "Nicole je To Počne," je muttered. Nicole Ne. Morate vedeti, njene podrobnosti. Alyonka, višina, barva oči, las. Ona je naravno blond, ali je bil. Govoril je tudi premišljeno. "Najbolj pomembne podatke, ki jih je samo dejstvo. Potrebujete nekaj posebnega, da še niste videli v filmu še."
  
  
  'Glas točno?'
  
  
  "Kot majhen birthmark, zelo visoko na znotraj nje levi stegno."
  
  
  'Ste prepričani?'
  
  
  "Več kot samo govorice," je dejal. "Ne morem se spomniti, kje sem ga prebral od, vendar menim, da je. Mislim, da lahko računate na to, Nick. To je najbolje, kar sem lahko ponudimo.
  
  
  On je vstal in mu segel v Emu roko. "Ne vem, kako si to naredil," sem rekel, " ampak vi ste čudež."
  
  
  Hubert dovoljeno sam zadovoljen nasmeh in vstal. "Tam je nekaj drugega, boste morda morali vedeti, Nick." Ona mu je dala zaslišanje videz.
  
  
  "Ste druga oseba, ki z močan interes, Nicole Cara, ki je prišel, da bi me videli v zadnjih šestih tednih."
  
  
  "Pojdi," sem rekel.
  
  
  "Kot veste, Uni-Nacionalni Novica ni povezano samo s pritiskom. Smo tudi komercialne agencije. Vsakdo lahko prišli sem, in kupite tisto, kar ponujamo. Predvsem gre za fotografije, predvsem za knjige. Približno pred dvema tednoma, fant, ki je prišel v tukaj in me vprašal, če želite kupiti izvodov vse fotografije Kara v naš arhiv."
  
  
  "Ste že imeli take zahteve, mar ne?"
  
  
  "Včasih," je rekel Hubert. "Ponavadi, vendar so tukaj prišli prvi, če si želite ogledati vse fotografije, in šele nato jim povem, kaj hočejo. Ta fant kupil, ne da bi gledali. To je bila prva nenavadna značilnost.
  
  
  "In drugi?"
  
  
  "Drugič, da ni bilo veliko zanimanje Nicole v zadnjih nekaj letih." Nekaj knjig, ki so bile objavljene po njeni smrti. Enkratno monografija o fang klub je bil objavljen. In to je bilo vse. Nato smo prejeli zahtevo za eno fotografijo za ponazoritev priljubljena zgodovino teh letih. Tako sprašuje, ne za vse, kar smo imeli je bil le drugi ego quirk."
  
  
  "In tretji?".
  
  
  — Imate dekle z imenom Wilhelmina. To je bila izjava, ne žepni nož.
  
  
  Wilhelmina je zelo smrtonosna punco, ali namesto, Luger-vrste pištola. Ona nikoli ni bil daleč od mene. Ne več kot Hugo, moj stiletto, in Pierre, plinska bomba.
  
  
  "Ta fant je imel punco, kot da," je rekel Hubert. "Pod levo pazduho."
  
  
  "Kaj pa je izgledal?'
  
  
  "Velik fant," je rekel. "Eden od teh, široko shouldered, alapaha vrste. A Neandertalca obraz. Njene oči so skriti za sončna očala. Brazgotina je narisan na levi cheekbone, približno dva in pol cm dolge.
  
  
  — Ni je reči, kaj je bil tekoč, da naredite s temi fotografijami?" "To je precej, vse, kar je dejal. Je rekel fant, za katerega je delal, je bilo noro o zapri.
  
  
  — Ali veste njegovo ime?"
  
  
  Hubert rummaged skozi kup prejemki pri stol, predal. "Boste ljubezen to, Nick," dejal je, pobral ven.
  
  
  Pogledal sem na papir je izročil meni. Naročnik je podpis, ki je bil na dnu. Poleg nje so scrawls, da bi embarrass šest-year-old: John Smith.
  
  
  "Je bil prav tako krasen, kakor je bila," je rekel Hubert. Tam je bilo nekaj accusatory na način, ki je pogledal njegov stari prijatelj, ker ego sliši se skoraj absurdno, kot obrambo. "Pridi, Nick. Kako sem lahko so poznali? Vsakdo lahko pridejo v tukaj in kupiti, kar hočejo."
  
  
  "Ne moti me," sem rekel. — Po vsem, to oseba, ki bi lahko bil popolnoma drugačen. Morda je le naključje.
  
  
  "Seveda," je rekel Hubert, ko se ji je shell končal dan. "Tam je tako priložnost.'
  
  
  Je segla v Emu roko še enkrat in rekel zbogom. Nadaljeval je gledal njo, ko je hodila po dolgi dvorani v dvigalu.
  
  
  Na svidenje, Nick, Ego slišal, ji je rekel. 'Skrbijo za sebe. Bodite previdni.'
  
  
  
  Poglavje 3
  
  
  
  
  'Skrbijo za sebe. Bodite previdni.'
  
  
  Celo besen rjovenje motorja trideset tisoč metrov nad Atlantik ni mogel utopiti besede. Vse je bilo zlovešč. Dopust, ki ni bil počitnice. Je preklet Hawk. Lepo dekle, ki se ukvarja sme ali ne sme biti mrtev.
  
  
  Ozrl se je dol na pladnjem hrane. A začuden kos čebule pokukal navzdol strani rjava omaka, ki so obkrožali pol kuhanega mesa kot cyclops oko.
  
  
  Senca prečkal moje vizije.Slišala sem, da je stevardesa prosila. "Ni lačen?'
  
  
  Njen, je zmajal z glavo.
  
  
  Njeno dolgo, vitko strani opravili pred mano, da sprejme pladenj.
  
  
  Ona je bila pred kozarcem viskija. "Všeč mi je," sem rekel. "Morda bo to mi pomaga spati."
  
  
  "Da," je rekla. "To je tudi Odin po vsem svetu. On je pogledal par svetlo modre oči in nagajiv nasmeh.
  
  
  "Slišala sem, da obstajajo tudi druge pijače, ki so na voljo."
  
  
  "Da," je rekla. "In bolje, pečen za tvoje."
  
  
  Je prižgal eno okrog svoje zlato polsti cigarete. "In za pljuča, preveč, se mi zdi.
  
  
  "Da," je rekla. "Za pljuča, preveč. Vam bo bivanje v Parizu?
  
  
  "Ne. Imam prenos izlet na Orly v štirideset minut, po tem, ko smo zemljišč tam.
  
  
  "Na žalost. Sicer pa sem, da bi vam pokazala znamenitosti.
  
  
  "Da, seveda," sem rekel. "Ampak mogoče kdaj drugič."
  
  
  'Morda.'
  
  
  Vzela papir in se obrnil, da odide .
  
  
  "Mislim, da boš bolje, da me drugi viski," hej, je dejal, da se ji od zadaj.
  
  
  Prekleto Hawk, sem spet pomislil. Tudi scotch ne bi mi pomagal.
  
  
  On je bil še vedno slabe volje, ko je pristal na Lepo Letališča kasneje, ki je dan na polet okoli Parizu. Iz taksija, ki me je, da je Beau Rivage Quai des États-Unis, sem videl sunlit prostranstva Sredozemskega Morja z ene strani. Na drugi strani — skoraj neprekinjeno linijo hoteli, vile in visokih stavb borijo drug drugega kot psica razvajeni otročaji v legendarna igrišča za bogate.
  
  
  Moja soba je pogled na morje. Na visoki francoski dan, hladen vetrič je pihal. Sem razpakira moje torbe, dal Wilhelmina, Hugo, in Pierre v dveh rolled-up brisače, in ki ih na peščeno plažo.
  
  
  Za eno uro je ležal z njegove oči so zaprte, poslušanje vode zašepetal proti obali.
  
  
  Ko se je njen mož vrnil v svojo sobo, je bilo potrebno narediti rutinski pregled. Ni bilo ne moremo zanikati dejstva, da je nekdo v notranjosti.
  
  
  Tam je bil velik sadje košarice na mizo zajtrk. Človeštvo je bela kartica pritrjena na zeleno pentljo. Rokopis je bil francoski shopkeeper, ampak ni bilo nobenega dvoma o verodostojnosti oddajnik. "Dobrodošli na francoski Rivieri," kartica se glasi. "Dovolite, da vaše počitnice bodo vsi lahko upamo, za.
  
  
  V kreten sokol! Od trenutka, ko sem dobil nazaj v bazen, on me je motilo, infuriated me, norçujejo me večno. Sprva predvidevalo se je, da Hsiang morda pobegnil od mene. Takrat je bilo manj očitno povabilo, da bi manj očitno počitnice. Tam je bila tudi večkrat v preteklosti, ko Hawke je skimped na podrobnosti o poslanstvu. Bi ga lahko razumeli. Bilo je nekaj stvari, da je vedel, niso tako varni, kot je poznala, saj obstaja tveganje, da bi ujeli. Poleg tega, nisem morali vedeti vse, kar je za dokončanje moje naloge. Vendar, da povem resnico, ji omele ni nam faintest idejo, zakaj se ji je Lepo. Kaj je Hawke skrbi, če Nicole bil je živ ali ne?
  
  
  Moje roke so bile clenched v pesti. In kri je bila divje razbijanje v moja ušesa. Pomiri se, kot je povedal sam. Recimo, da je starec v svojo luknjo, na Dupont Krog v Washingtonu ve, kaj počne. In potem, če ne veste, kaj je to, poskusite ugotoviti, kaj. Samo naj stvari se dogajajo. To je nevednost, ki je povzroča toliko težav.
  
  
  Ukrepi. To je bilo tisto, kar sem potreboval. Vedno sem se počutil bolje potem. Čas čakanja je prišel do konca. Sem showered in oblečeni za zvečer. V notranjosti žep mojih doublet je bil moj nov potni list na ime Nicholas Anderson. Povsod, kjer ona gre, pištolo, stiletto, in plinsko bombo lahko prišel kot šok, še posebej, če policisti so bili zviti, kot sem sum.
  
  
  Tokrat Wilhelmina, Hugo in Pierre bo ostal. Niso bili spremljevalci Nicholas Anderson, turistično. Ampak človek z imenom Nicholas Carter z čin Killmaster AH bi biti tako neumna, da pridejo ven sam. Je zaljubljen dvema ločenima-robovi rezila v njeno ovratnik . Tretji je bil v pasu na hrbtu. Se valijo ravno, nevidno, pomirjujoče, in smrtonosna.
  
  
  Jaz bom še vedno imela čas za večerjo, preden zvečer se delo začne. Po odhodu okrog hotela, se je obrnil na levo, čez Quai des États-Unis, da na naslednjem kotu, in začel dolgo, navijanje sprehod ob obali do pristana za kosilo nekje al fresco, sami in s soju sveč, s ocvrte kozice, ratatouille in belo vino. .
  
  
  Ne v naglici. Zdaj, ki je bila pripravljena za act, njen izgubljeni to preveliko stimulacijo . Njen uživali hrano in okolje. Na drugi strani pristanišča, jahte in plovila z vlečnimi mrežami je prišel v noč. Nebo potemni, obrača od modre do črne vse okoli. Luči flickered v restavraciji čez cesto. Vzel je zadnji požirek vina in stubbed si cigareto.
  
  
  Če sem imel počitnice, to bi bilo več kot do zdaj. To je bil čas, da se začne.
  
  
  Gole-prsi in podpira mlade roke, ona povzpela pot visoko travo in škrlatni cvetovi, svetla, čutna znanilec temno užitke in prodorna užitke za tiste, ki so pripravljeni, da podlegel skušnjavam, kremni barvi svetu. za zapri. Če kip je ime, nihče ne bi pomislil, da ga dodate. Ampak, glede na nastavitev, vhod za casino, morda ta prizadevanja so nepotrebne. Lady Sreča bo dovolj.
  
  
  Palais de la Méditerranée na Promenade des Slowenisch v Lepo ni za nas najboljši, ampak za nas najhujše casino na Cote d ' Azur. Kljub temu, da je strokovno, učinkovito, in prav tako pozdravil, tako da turisti, ki omejujejo njihovo tveganje za deset ali dvajset dolarjev na noč, in da igralcev, ki zahtevajo višje stopnje.
  
  
  Na vrhu dvojno ukrivljene stopnišča, ki vodi do prvega drugem nadstropju, ki se raztezajo v vse smeri, znan kot Les Saloni de la Mer, njo, se je obrnil k Sekretariat. Za števec, ki je videti bolj kot kabinet, sat dveh moških v tailcoats, bled, z zrakom nezlomljiv skepticizem. Zraven njih je sedel težka-eyed mlada ženska, oblečena v žalni obleki, delitev svoje dvome o človeštvu, da je zasvetil skozi ih je utrujene oči. Več turistov, očitno pa je iz enega od številnih konferencah, ki Lepo je mestni Svet redno gosti, so bili zbrani okoli stola.
  
  
  Kot je posnel svojo pot skozi njih, je deponiran svoj potni list in pet-franc kos na števec. Kovanec je bil dovolj za vstopnina za en večer. Petnajst frankov na teden, trideset mesec, šestdeset sezono. Vse mi je bilo dovoljeno, da ne znotraj, njegova je velika mislim tukaj. Bil sem stave na srečo sama, stave, da v enem večer jaz bi zmagal, kaj Hawk me je poslal.
  
  
  Eden od drugih skeptičen, ki iščejo moške je začela svoj potni list "Nicholas Anderson", stared na fotografijo, in nato preučila moj obraz.
  
  
  Sem izpolniti obrazec, medtem ko je preveril svoj potni list v arhiv v kotu za njim. Zadovoljni, je pisal moje ime na rumeni casino kartica z dvema maroon stripes na stran in zdrsnila preko mene.
  
  
  Dve varnostniki na vhodu v Les Saloni de la Mer pokimal mi je, ko sem obrnil za njo.
  
  
  Njen stal na vrhu tri soške koraki, ki vodijo do razkošne dvorane; soba na različnih ravneh, široka in dolga kot nogometno igrišče, popolnoma prekrita z rdečo. Čez od mene, scarlet zavese uokvirjena morje-prikaz windows. Na majhni balkoni zunaj, kopala v mesečini in mokro pomladni vetrič, pari sedel pitje pijač in govorimo več hrupa prometa. Tam so bile mize med mano in balkoni, da levo in desno. Ruleta, craps, baccarat, blackjack, écarté, trente et quarante . Pod mehko sij kri-rdeča zasloni, srebro prestav zavrtel, kartice zašepetal proti zeleno krpo, kocke, raztresena in čipi tekla v neskončni cikel izgub in dobičkov.
  
  
  Hodil je hitro po sobi, postanek na enem od dveh restavracij na pijačo. Ni bilo veliko ljudi na začetku sezone. Več tabel so bili zaprti. Od časa do časa glas, bi rekel, ostro nad din, " Rien ne va plus," in potem ona bi slišali, da odkljuka iz slonovine žogo proti stene ruleti.
  
  
  Ni bilo nič posebnega, o občinstvo. Američani obstopili blackjack in kockanje mize . V baccarat skupino so sestavljali predvsem z Britanci in upokojenci, in mednarodni ravni je bil osredotočen okoli roulette tabele. Tam je bilo nekaj povsod Japonski ljudi v modre obleke, bele srajce, in pravi vezi, dve Arabci, peščica Grki, nekaj Skandinavci, a Španec, Nemci, angleži prevoženih, in Američani.
  
  
  Ki je sedel na leseni stoli, napete starejše ženske, oborožene s svinčnikom škrbine sklonila listov papirja, oblikovanje strogimi sistemi, kot so D'Alembert in Odpravi .
  
  
  Stal je v ozadju eden od starejših žensk na mizo najbližje vhodu. Tam sem imel vidno polje, da ni bilo mogoče za vsakogar, da vstopijo skozi glavni vhod, ne da bi opazil.
  
  
  Dal sem vsak croupier dve sto in petdeset frankov. "Pet v žetonih," emu ji je povedal. Račune, ki je izginil v mizo varno skozi požrešen režo z medeninasto žlebu. Okoli zakladnica barvnimi žetoni različnih apoenov, petdeset rumena diski zdrsnila do mene. On jim dež navzdol v njegovo doublet.
  
  
  Za časa, ko je dovolil sam, da bi zaspal na žvenk stave, ropot koles, ritual joka od croupier, ki se meša v neskončno ritem:
  
  
  - Ladja . Rdečilo. Kršitev. Faites fox jeux. Rien ni velik plus. Koriandrom. noir. Kršitev. Faites vous jeux. Rien ni velik plus. Vijak-kavelj. Rdečilo. par.'
  
  
  Vsakič, ko so se vrata odprla, se je ozrl navzgor, upajmo, vendar zaman.
  
  
  Segel je v minuto in začel stavijo. Včasih se na stol, vzel žetonov, včasih pa jim je dal proč. Moje misli so bile le pol na kolesu. Svoje igral na višje deleže.
  
  
  Uro in pol je minilo. Dolgčas, sem presedlal na stave na posamezne številke. To je samo dajanje znesek dobesedno v Nike Carter, pripeljal do deset — in izgubil. Enostavno položiti znesek dobesedno v Nicholas Anderson, stavi na šestnajst in izgubili še enkrat. To je samo dal črke David Hawk, stava na devet in izgubil. Njegovo število se je končalo dobesedno v Nico, in spet dal na deset.
  
  
  Moj čip je bila le v številu na zeleno stanja, priložnost je bila 37 1. Trgovec preselil njegovo zapestje in velik kolo začelo vrteti v nasprotni smeri. Slonokoščena žoga odskočila v kolo v smeri urinega kazalca, proti toku ebony, kot meteor na nočnem nebu. 'Rien ne va plus, da je" croupier lajal. Kolo je upočasnila. Žogo, ki je padla ven iz pod platišča, odskočila čez pregrade, se je upočasnila, odskočila, enkrat, dvakrat, in je padla v polje, številka deset. Rake še kup rumenih žetonov in enim roza sto-franc kos do mene.
  
  
  Ih izbral ga gor, vrgel nekaj rumenih kartonov, da je trgovec, ki ga postavi stavo, in se je sklonil, da zbere vse ostalo.
  
  
  Ko sem pogledal še enkrat, bila je tam, iskren čez od mene, na drugi strani stol. Bilo je zanimivo. Njeno medeno blond lase potegnil nazaj iz njenega strojene obraz in vezanih s svetlo zeleno traku, je pokazala visokimi ličnicami, ki so podprte z lepoto, da čas ni sledu. Tanko belo obleko z nizko rezano na vratu, da pokažejo polnost njene polne prsi obesite jo dobro zgrajena telo. Videl je, da ni bilo nič ustavljanja njene trde bradavičke pritiskom proti kul, mehko tkanino.
  
  
  Ona je segel v njeno torbico in potegnil ven sto-franc opomba. "Pet žetonov," je rekel trgovec.
  
  
  On deftly zavit zakona, okoli lesenega disk in padla v nenasiten arch je baker žleba. Ona tucked vrečko pod njeno roko in se uporabljajo z obema rokama, da stisnite žetonov kot otrok stiskal gora piškotki. Gesta je bil tako nedolžen, da sem imel nasmeh. V tistem trenutku, je pogledal gor in stared me čez stol, oči sije, kot so burning smaragdi. Potem je pogledal dol, da se na teh ličnic v zmedo, in nadaljeval, da stare na stol. Njen izraz je postal resen, mračna. Privabiti med sedijo igralci, je potekala iz okoli nje rumenih žetonov za sedem. Ona je izgubil, ona je dal na šestnajst, in ona je izgubil. Ona je betted na sedemnajst let in izgubil. Ona je betted devetnajst in izgubil. Ona je betted na dvajset-šest in izgubil. Ona je na triintrideset in izgubil.
  
  
  Desetkrat zapored, je stava na enako število, najslabši kvote na mizi, in izgubil deset krat zapored. Zdaj njeno dihanje quickened, in njene prsi preselil gor in dol v razburjenje, praznjenje tanke tkanine, ki ji obleko. Njen roza-lakiran roke trepetali, kot so krempljih njeno taljenje zaklad, in po dveh krogov, tako da je lahko, da imajo tisto, kar je ostalo v eno roko.
  
  
  Svoji nikoli ne misli, da se igra za zabavo. Tanek sloj ledu glistened na dnu njenega vratu, in enkrat, ko je kolo obrnil, je malo njeno ustnico. Nje, gledal kot na prste svoje desne roke potegnil iz drugega reset niz nad zmanjševanje zalog njeno levo roko.
  
  
  Pogledala je na njega. Ee ustnice, da je dal utišati besede. "Prosim," je rekla. 'Prosim.'
  
  
  Ona postavlja številko devet čip pred njo. Ritual se je ponovilo: kolo obrnil v nasprotno smer urinega kazalca, dvorana obrnil v drugo smer; v trenutku, ko je žoga padla, je bilo kričati: "Rien ne va plus" in tišina, v kateri igralci čakali.
  
  
  Tudi če bi bil gluh, vse kar sem moral storiti je bil hej, poglej v oči, da bi videli rezultat. Dve solze so mu privrele iz pod njo veke, izravnave, je za roll lica. Njen, videl njeno telo je napeto. Ona zaužitju težko, in solze se ustavil.
  
  
  Pogledala je dol na njeno roko. Šest žetonov levo. Njeni dolgi rjavi roko zaviti okoli njih in ga postavil na število štiriindvajset. Ta čas, ona je zaprla oči, kot kolo obrnil. Rezultat je bil nič boljši. V manj kot desetih minutah, Ne samo, da je dve žetonov levo. Njena vznemirjenost ni abated, zdaj pa se je zdelo skoraj prisegel, da njeno nesrečo. Ona ni obotavljal. Ona postavlja številko trinajst čip pred njo.
  
  
  "Srečno," je poklical iz čez stol.
  
  
  Ona me je pogledal in se potrudil, da nasmeh. Ampak ona ni mogel ustaviti njeno brado in ustnice od tresenje, in njene oči so se bleščijo s hollyhocks. Ona zaprla oči spet, izogibanje moj pogled.
  
  
  Njene oči še na stare Zapri. Vrata, ki se odprejo v ozadju zgoraj. Je človek prišel. Ozrl se je kot velik človek, ki zbirajo podatke na njej.
  
  
  
  Poglavje 4
  
  
  
  
  On samo stal tam za hipu pred ego je ostro v oči mu slediti naprej. In potem ego je super-cute black pointy baletne copate clattered po stopnicah na rdeči preprogi. Njen je bil že prihaja okoli stolu k njej.
  
  
  Iskreno za njo, nasmejan, s kruto užitek, ki nabran Schrammel je ego na lice, je dvignil roko in potonil njegov debelušen prste v meso svojo desno roko, tik nad komolec. Je zašepetal nekaj v njeno uho.
  
  
  Ona ojačajo, njen obraz toga s strahom. Določiti, vendar je potrebna previdnost, strah povzročajo težave, je poskušal, da izbruhne okoli ego obstojnih pretvezami. Njen strojene kože pokazala bele lise iz grobo pritiska ego je trik.
  
  
  Ji približal se ji je iz druge strani, vse prijaznost in nedolžnost.
  
  
  "Ah, vi ste tam," je odmevalo. — Bil sem začela razmišljati, sem izgubljen. Če ste utrujeni, ruleta, kaj pa pijača?
  
  
  V tišini, ki je sledila, je slišal prodajalca pravijo: "Ena." Izgubila še enkrat.
  
  
  Ko je poceni parfum, ga je udaril, kot so kanalizacije smrdijo, in svojo črno svileno obleko glinted v mehko casino svetlobe, Pollard Willow se je sklonil in mi je dal vse svoje duševne moči. Kljub parfum, kljub temu, da je njegov kostum, on bo vedno videz človeka, ki je preživel večino svojega življenja v gostilne, kjer muhe scurry nad pite.
  
  
  "Kdo za vraga ste vi, po meri?" — Kaj je to? " vprašal je šepetaje. To je bil dober znak. Bil je ne bo, da bi sceno.
  
  
  'Morda, gospod. Smith? imel svoj revmatizem.
  
  
  Rekel je: "Kajne?"
  
  
  Ni želela, da poglej ga. "No, kaj pa pijača?" Njen oče je dejal. — Ste videti všeč, da ste potrebovali nekaj osvežitev gor."
  
  
  "Da," je rekla. "Ja, hvala. Seveda lahko.
  
  
  "No, to je super, potem pa," sem rekel. "Se gremo?"
  
  
  "Ta dama ima dogovoru drugje," je dejal.
  
  
  "Pravite, da je," sem rekel. "Sem pa presenečen, da ji ni povej mi."
  
  
  "Poslušaj, fant," je rekel. "Vzemite moj dober nasvet in se od tukaj. Ne držijo nos v nič, ki ne zadevajo vas.
  
  
  "Ja, ampak to skrbi me," sem rekel. — Si slišal, mlada dama. Ona si želi piti z mano."
  
  
  Ego je obraz obrnjen rdeče. "Ne bi me vas prosim, prevečkrat," je dejal.
  
  
  Ego ruka mimogrede potegnil nazaj svojo jakno, namerno kaže mi, kar je bil spravljen v njegov pas, in tudi kaže mi, da je imel več poguma, kot pameti, in da varnost Palais de la Mediterranee ni tako varna, kot je mislil. Sodeč po je dolly sekund, da sem videl to orožje, zdelo se mi je, da je podprta njegov drivetrain z Mehiški Trejo .22, Model 1. Mehika, morda ne bodo znani po svojih orožja industriji, ampak nekaj lepote, ki prihajajo od tam so tako mirno kot pyromaniac na prah ladje. Model 1 je umazano in zelo nenavadno orožje. To je izbirno stikalo v zgornjem levem kotu trgovine. Ko ste flip ego in pritisnila na sprožilec, pištola požarov osem posnetkov v avtomatski počil.
  
  
  Dekle je bilo lovljenje sape. "Ne bodi idiot, Guido," je dejal.
  
  
  "Ne verjamem, da uporabljate ego," Emu ji je povedal.
  
  
  — Jaz ne bi tvegati.
  
  
  "Upal sem, da boš rekel, da," sem rekel.
  
  
  Je nežno vzel jo je za roko in skupaj sva odšla do vrat. Za nas, Guido muttered prekletstvo.
  
  
  Ego, um, ali kar je bil skrit v ozadju, ki Neandertalca čelo, je šel skozi veliko borijo, da pridejo do zaključka, ali se spomnite, kaj nekdo je rekel, da je storiti. On ni stavko mi, kot vrsta, da postane genij v neodvisno razmišljanje.
  
  
  Medtem, verjetnost, da bi bil odprt ogenj zmanjšala z vsak centimeter, ki mi je dal med nami. Guido je usposobljena za ukrepanje, ne mislim, da, če dobi s poslom takoj, da mislim, da stvari skozi, bomo imeli dovolj časa za sprehod do Pariza.
  
  
  Držeč njeno napeto telo iz linije požara, smo odhitel do vrat. Guido je imel več poguma, kot pameti, ampak vsak drugi potrdil moje prepričanje, da je bila programirana tako, da bi se izognili neokusen prizorov.
  
  
  To je bil le nekaj sekund, preden sva dosegla vrh stopnic, vendar je vedno počuti več, ko je eden tistih, kurir-zadovoljni kupci je brušenje nekaj v njihovih glavah.
  
  
  Poteka skozi vrata, smo šli skozi vhod dvorani na levem krilu stopnišče, ki gre skozi dve loki, na vhodu v mediteranskem slogu z Palace .
  
  
  Nekaj trenutkov kasneje, Shaggy je glas ji na drugi strani se po stopnicah, in ko sem pogledal ven na drugi strani, sem videl, Guido, ki teče navzdol, skoraj tik ob nas. Ego je oči so bile polne bes pod njegovim zaprta obrvi.
  
  
  Bil je le dva ali tri korake proč, ko smo planil skozi vhodna vrata Palače na hladno noč. Užitek za azil je prišel še, čeprav v manjšem številu. Ko sem pogledal nazaj, črna Citroen in beli Mercedes zdrsnila mimo vhoda. Kot smo opravili mimmo kip Gospa Fortuna, sem videl, Guido stoji negibno, punačak silhueto proti igralnici luči, dvig svojo pest in mahanje z njim.
  
  
  "Teči" povedal sem svoje dekle.
  
  
  "Da," je rekla. "I ve ji.'
  
  
  Smo tekel vzdolž Promenade des Slowenisch. Svetlobo megla, ki pa sta celinskih je zdelo, da zajema niz luči ob vhodu Angel Zalivu, kot so mehko krpo. Tri barve pennants visela limply vzdolž palice v težkih zraka, ki so bile moral dati cesti praznično videz. Promet umiril, občasno rjovenje motorja prekinila molk.
  
  
  Čudno, zlovešč zraku visela nad obalo, občutek vlažno rottenness raste v mraka, žarek prave gaiety dan in večer, zdaj dispelled z plazi noč.
  
  
  V tišini, smo odhitel skozi saint in sence. V Westminstru Hotelski terasi je kolebanje z rumeno svetilke, in rumene sveče flickered na mize zunaj, kjer starejši gostje stiskali proti mokroti, srkanje kave in boj objem osamljen sefu. Lahko bi videli, razpadajočega Pratt Villa, brezosebni za zaslon, palme in preperele zavese.
  
  
  Njo, pogledal okoli. Guido je izginila. Še vedno sem imel občutek, da smo se gledali. Smo opravili West End Hotel in Massena Muzej , kjer reflektorji igral med palmami izza železnih vrat. Naprej, kupolo Negresco Hotel loomed kot debelušen ženske prsi proti monolitna nebo.
  
  
  Ustavil se je in se obrnila, da ji obraz mu . Njen obraz je zardel z razburjenje, in njene oči so bile biser. Njeno telo je posneto nad mano za trenutek.
  
  
  "Hvala," je rekla breathlessly. "Hvala, gospod...'
  
  
  "Anderson," sem rekel. "Nicholas Anderson".
  
  
  "Dobro, hvala vam, Gospod Anderson.
  
  
  "Niste se je zahvalil me še," sem rekel. — Nisem prepričan, da ste iz gozda še." Ne verjamem, da vaš prijatelj Guido bila zadovoljna s tem, kar se je zgodilo v igralnici.
  
  
  "Ne, — je rekla. "Zagotovo ne. Ne bo več težav. Veliko več težav.
  
  
  "Povejte mi," sem rekel. "Tvoje ime je Nicole Naredi?"
  
  
  Pogledala me je v oči za dolgo časa. Čeden obraz, ki je nekako meša nedolžnosti, z obljubo, rafinirano, strast, zdaj pogledal v obup.
  
  
  "Veliko ljudi verjame, da," je rekla. "Vsaj ena oseba, ki je prepričana."
  
  
  To je bil revmatizmu, da ni rešila ničesar, ampak še preden je lahko reči več, videz brezupa izginil z njenega obraza. Ona cocked njeno glavo mischievously. "Gospod Anderson," je dejal. — Mislim, da želite ponuditi me na pijačo." Ni boljšega časa, kot je zdaj?
  
  
  V Negresco Bar je skoraj izumrla. Velik prostor je bil kot mračno jame, z rahlim roza svetlobe odločili, da hvalijo stare ženske blede kože.
  
  
  Sedela sva s strani na modri klopi na okroglo marmor-dopolnilni tabelo, ki je počival na umetni leopard kože.
  
  
  Čutil sem njeno krhko lepoto znova, toplino njo podjetje stegno poleg rudnika na modri klopi, krivulja njene prsi, na klasično obliko njen obraz, bogastvo svojega zlato-rjave lase ... smaragdno razburjenje v njene oči.
  
  
  Natakar v belo jakno prihajali do nas z študiral ponižanje hotel, ki kaže, da poskrbi za ekstremno okus.
  
  
  "Kaj hočeš piti?'Sem vprašal svoje dekle.
  
  
  Ona se smejali slyly, kot najstnik, ki je bil spustim na Willie v coffee shop.
  
  
  "Ah," je rekla. — Jaz res nisem razmišljal o tem. Moram priznati, da nisem ravno poznavalec pijačo, ampak en dan je prišlo, da ji da piti cel koktajl seznam.
  
  
  Natakar premešajo njegove noge, izražanje miren mešanico skrb in neskončne zavrnitev prijeten klepet. Sem bil v skušnjavi, da ponujajo Em dramski šoli štipendije.
  
  
  Dekle, roko rummaged med dvema krožniki oljk in krekerji, da poberem razglednico.
  
  
  "Bom poskusil s tem," je rekla.
  
  
  Kartice, ki se glasi: "Royal Negresco 14 F".
  
  
  To je bila sestava po Kirsch, malina sirup, pomarančni sok in šampanjec Moet. Samo branje to je moj želodec gorijo s upor.
  
  
  "Ne, jaz ne mislim, da si strokovnjak," njen mož je dejal.
  
  
  Sem rekel natakar, " po Eni Royal Negresco." In viskija na skalah. Je priklonil in levo.
  
  
  To je težko skriti v Barra Negresco. V resnici, to je super za konec vojaške město, da je zelo vidna, zato je bilo zadovoljstvo, da je tam. To je bil tudi razlog, da sem prišel po tem, ko smo zapustili casino. Ki pa me izjemno veseli, da se je dekle, ki je izbral to mesto, da imajo pijačo. Na tej točki v bitki, njegov načrt je bil, da ne gredo pod zemljo. Njena naloga je, da se naučijo več o dekle, več o Guido, in še več, mnogo več o človeku, ki je poslala to caveman na mediteranskem slogu z Palace. In ona je vprašal, če želite izvedeti, medtem ko pazite, da nihče ni iskal me je.
  
  
  Do sedaj, je ferret je večer je bil blagoslovljen. Dekle ga našel. Ta igra je končalo dobro. Guido me je našel. In, če bi bil pravico, nevidni človek Stahl bi bili priča naše hiter pobeg na Negresco . In potem večer ni bil samo blagoslovljen, vendar je komaj začelo.
  
  
  "Madame," je odvrnil natakar. Upogibanje v pasu, je dana ji pijačo na okrogli papir napkin s črko "Imperial H" in besedilo "Negresco" in "Lepo" v treh modri obroči.
  
  
  "Monsieur."
  
  
  Obrnil se je, da se dekle in dvignil kozarec. "Na srečo," sem rekel.
  
  
  Ona me je pogledal čez rob ji stekla. Nagajiv in zabaval videz izginil okoli oči. Videl sem solze znova.
  
  
  "Ne, sem ji rekel. — Vzamem to ni bilo tako vesel večer za vas."
  
  
  "Ne, — je rekla. "Seveda ne." Njen glas je bil šibek in obupan.
  
  
  "Če boste oprostite moji nesramen komentar," sem rekel, " veš toliko o ruleti, kot vam o pijačo, glede na vašo igro ne."
  
  
  "Vem," je rekla.
  
  
  "Ljudje se vedno ne," sem rekel. "Večina ljudi, ki tja, da se zabavate, vendar si očitno dal vtis nekoga, ki je bil tem bolj resne stvari."
  
  
  Je stresel glavo. Celo v šibki svetlobi, njeni lasje glistened . "Ne, Gospod Anderson..."
  
  
  "Mislim, da bi morala me pokliče Nick," sem rekel. "Vse prav," je rekla. 'Vzdevek.'
  
  
  "Da je bolje," sem rekel.
  
  
  "Ne, ona ni bila v tem, da casino za zabavo."
  
  
  "Ste izgubili devetdeset-pet frankov," sem rekel.
  
  
  "Boste plačali veliko pozornosti, da se mi," je rekla. "Dobro,"sem rekel," jaz sem sam v Nici, in jih je bilo težko pogrešam."
  
  
  Nasmehnila se je, na kratko. 'Njo, mislim, da...'
  
  
  Ona je segel v njeno majhno torbico. Videla bele handkerchief, potni list, šminko, in zadnji rumeno čip. Vzela iz svojega ego in s svetlobo kliknite, je pristal na soško točilne. "Pet frankov," je zašepetal.
  
  
  "To je vse denar, ki ga imate, kajne?"
  
  
  'Da. Je to tudi tako težko razumeti?
  
  
  "Bojim se, da je tako."
  
  
  "To ni res pet frankov," je dejal. "To je kos plastike."
  
  
  Sem jo vprašala. "Zakaj zmago na tej casino pomeni tako veliko, da si?"
  
  
  Že drugič to noč, njene oči so iskale moje oči.
  
  
  "Saj ne izgleda slabo," sem rekel, " ne izgledate lačen." Ne izgleda kot, morate Švedi in zavetje. Nisem dobil vtisa, da ste bili poskuša zmagati počitnice ali nakit store. Pohlep je tudi iz vprašanja.
  
  
  - št.
  
  
  "Vendar ste igrali za win veliko denarja. To je pomembno za vas.
  
  
  "Da," je rekla. Ono glas.
  
  
  "Mislim, da ona bi rad vedel, zakaj."
  
  
  Študirala je moj obraz spet s tistimi, inteligentni zelene oči, zdaj kot hladno in globoko kot morje.
  
  
  "Kaj vidiš?'
  
  
  "Nevarnost," je dejal. "Težav".
  
  
  "Lahko mi zaupaš," sem rekel.
  
  
  "Da," je rekla. — Mislim, da zato, preveč.
  
  
  "Poleg,"sem rekel," z eno samo pet — franc zavrzi linijo, ne boste imeli veliko izbire."
  
  
  Njeno vlažno, toplo ustnice ločila od nje tudi bele zobe v neprostovoljno nasmeh. "Ampak, če je njegova žena ni zaupali, njen bi imeli levo," je rekla. "Potem bi jaz poskušal najti nekoga drugega."
  
  
  — Ali je to pomembno?"
  
  
  Pobrala ji je kozarec in je dolgo pijačo.
  
  
  "Želite nekaj več?"
  
  
  "Jaz ne uporablja za pitje," je dejal. "Vendar mislim, hočem drugo steklo. Ne vem, če želim ji, da se pijan, da bi pozabili ali praznovanje. Ja, Nick, drugo.
  
  
  Natakar imenuje nad njo, in smo čakali v tišini, medtem ko nama je prinesel še en Royal Negresco.
  
  
  Ona je še en požirek, in ko je končal, se je zdelo, da so prišli do sklepa. "Da," je rekla. "Zaupam vam. Upam, da ste na vrhu fantje, ki so pomagali. To ni res zame, ne le za dekle, ki si je nekoč srečal v igralnici.
  
  
  "Vem," sem rekel, pomirjujoče njo.
  
  
  "To pomeni veliko več kot ti in jaz. Ja, moram win veliko denarja in hitro. Ste ga videli. Potrebujem to, da bi zaposliti nekoga.
  
  
  Njene obrvi rose v neizrečene vprašanje.
  
  
  "Nekoga zelo posebnega," je nadaljevala. "Jaz sploh ne vem, koliko to stane. Ali veste, Nick? Ali veste, koliko stane najem morilec?
  
  
  Je sklonil in pobral rumena čip s stola. "Pet frankov," sem rekel.
  
  
  
  Poglavje 5
  
  
  
  
  Za trenutek, njen izraz se je spremenilo v presenečenje. Potem, struženje zmedeni obraz, da me je leaned proti meni. Njo, sem videl njene oči, zdaj so osvetljeni s pregovorno smaragdno ogenj, njene ustnice ločila, ki prihajajo bližje rudnik.
  
  
  Naslednji trenutek, ona tensed gor. Njen obraz obrnil ashen. Njene oči so bile določene za mano, na strani vrata Negresco bar.
  
  
  Njo, se obrnil. Guido je bil prvi, ki jo vidim, režal malo. Potem je videl, kotno, wiry Kitajski človek, njegovo visoko, vitko telo je zavito v črni barvi od glave do pete. In med njimi, med temi ego-poganja uslužbencev, je ostudno bitje bom vedel kot Dr. Bela. Lothar Inuris. Trenutek ego jo videl prvič, se je boril za nadzor jeze, ki je prišel nad njim, ko je videl dekle pripravljeni pritisnite njene ustnice na moje. Je pridobil svojo izraznost in potegnil njegov ego v pokrovček affable cordiality. Ta izraz je šlo dobro z egom obleko: dobro-cut modri jopič, sive hlače, majico, da pogosto razglasil sam eden od najnovejše stvaritve Turnull & Asser v Jeremin Street v Londonu, svileni šal, in baletne copate iz Gucci.
  
  
  Ampak za vse skrbi in stroške, ki so odšli v njegova oblačila, Dr. Inuris imel razum zavzeli za perverzno in močan pogon.
  
  
  Ego oči, ebony biseri, ki so bili sužnji za ego sposobnost skriti svoje resnične namere, so bili določeni na majhno, globular glavo prelito z debele črne lase slicked nazaj iz ozko čelo. Cilj sama po sebi, s svojo tanko vijolično ustnice in ozko v nosnice, ima velik nos, je bil dwarfed za njeno dolgo in široko trupa. Vendar to ni dolgotrajen namig moči, ampak samo idejo nežnost zakoreninjena v nenehnem self-odpustek. Njegove roke so bile izredne. Dolgo dlani, nenormalno dolgo, konicami prstov, kratke nohte. Rokah kirurga ali strangler. Gladke, beardless obraz in čudno, bolehen-bledo kožo, dal vtis, da žleznega bilance je bil moten, prvi poškodovano telo in potem silijo v mislih, da služijo nenaravno obsesijami. Da je bil videti kot človek, ki se veseli v ranjavanje nekdo in subjugating drugim, da njegov bizarni perverznosti, ki mu nadzor. On izdihanem ljutito. Je videl, da je ego šal moral nekoliko popustiti, razkrivajo dvojna vrsta bradavice, ki pokriva ego je tanek, klasast vratu, kot groteskno ovratnik okoli svoje zmečkane oči.
  
  
  Drugi, kot emu prečkal moje poti. Ih skupni duh, self-zaupanje v uspešno doseganje nepredstavljivo stvari in prepričanja v lastno genija, ki je prav tako prepričan, ih na neprebojna imuniteto za povračilo. Še preden je spregovoril, je bil že znan kot Dr. Lothar Inuris, že človek, katerih narava dovoljeno nič, ampak laži.
  
  
  Nasmehnil se je in se priklonil. On je postavljeno eden od njegovih gibak orožja v okleval pozdrav in hodil več kot mi. Njen oče je vstal, da ga pozdravim.
  
  
  "Ah," je rekel. "Za trenutek sem mislil, da bi mi izgubljen. In da bi bilo zelo žalostno. Ampak, žal mi je. Odpusti moje pomanjkanje vedenje. Imam še, da se predstavim. Pustite me." Da njen zdravnik. Lothar Inuris.
  
  
  Ni bilo moč v roki je držal si me. Emu povabljena ji z vso prijaznost mogel zbrati. "Lepo, da sva se spoznala, Zdravnik," sem rekel. "I, Nicholas Anderson."
  
  
  "Ameriški, njen, mislim," je dejal.
  
  
  "Res," sem rekel.
  
  
  "Dragi Zhirinovsky ljudi," je dejal. "Evropa dolguje veliko."
  
  
  "Hvala vam, rekoč, da je Zdravnik," sem rekel. "Sicer pa od kar sem prebral, nismo vedno dobrodošli tukaj."
  
  
  "Da," je rekel. "Tam so oni, ki je pozabil, vendar ne okrog ih številk. Za tiste, ki pozabite, najboljši odnos je strpnost."
  
  
  "No, Doktor, ali lahko dobim nekaj za piti?"
  
  
  Je zmajal z glavo, regretfully. — Cenim vašo velikodušnost, Gospod Anderson, ampak se bojim, da bom morala upada." Razlog je ona tukaj ni posvetna, ampak zgolj profesionalno."
  
  
  Je stopil med njim in dekletom, ki je bila še vedno študira na mizi. On nagne svojo glavo v njeno smer, znižuje svojo že mehko, kultivirani glas še dlje.
  
  
  To je bil glas pokanja z innuendo. In to je bilo to zelo drugem glas, ki je bil namenjen za vtis na poslušalca. Inuris ' vrhunsko inteligence, ego-neprekosljivo sposobnosti, njegov najboljši-intentioned iskrenost, in če vse to ni dovolj, nevarnost, da se posmehoval človek, katerih dveh tovarišev lahko šteje, da lahko z uporabo sile.
  
  
  "Če ste seznanjeni z Evropo, Gospod Anderson," je dejal, " in še posebej z Južno Ameriko, boste vedeli, da naslov zdravnik se uporablja precej svobodno. Ampak v mojem primeru, to je naslov zaslužil in pridobljenih po mnogih letih trdega treninga. Njen M. D., Gospod Anderson, je specialist kirurgije, ki se ukvarja do neke mere z mehansko umetnosti. Ob spoznanju, to je, in brez namena ignoriranje povečanje inteligence, ga je nameraval pridobiti dodatne specialitete. Ona je tudi psihiater s prakso, ki se ukvarja" — je glared na njo - " z najtežjih primerih.
  
  
  Ona pripada jim, da bi bilo prav, da podžigajo ego s svojo radost. "Torej ti si poveljnik?"
  
  
  Bil je nagrajen z shiver, da je tekel skozi njegovo telo. "Da," je rekel, poskuša na smeh. "Mislim, da je tisto, kar so nas poklicali v Ameriki." Zelo zanimivo in primitivno izraz. Ampak ne smem priti raztresen. Kot sem hotel reči, ta mlada dama je bila ena mojih bolnikov.
  
  
  Njen glas padla na osupla zaupanja. "Misliš, ona je bolna, Zdravnik?"
  
  
  Dr. Inuris potrudil po svojih najboljših močeh, da se tolerira, ampak sem videl, da sem bil težaven moje najbolje, da se bolnik. "Dobro, to je zelo splošen pojem, da bi ga na ta način. Strokovno, vse, kar je veliko bolj zapleteno. Ampak naj samo povem, brez motečih odnos med zdravnikom in bolnikom, in ne gredo v tehnične opise, da je mlada dama je trpijo resne čustvene motnje."
  
  
  "Razumem," sem rekel. — Lahko bi jih pretental mene. In upam, da tako,kot je povedal sam.
  
  
  "Ni vse čustvene bolezni manifestirajo na način, ki ih lahko enostavno priznana s strani ne-strokovnjakov, kot si ti."
  
  
  "Mislim, da ne," sem rekel.
  
  
  Dr. Inuris se je nasmehnil mene. "Vesel sem, da ste tako široki outlook, Gospod Anderson," je dejal. "Guido je jasno mi je, da je vaše obnašanje proti njemu na casino je bil, kako naj bi dal sem jo, nekoliko belligerent."
  
  
  "Ja," sem rekel. — Ampak po drugi strani, ta gospod tvoje ni bilo točno tisto, kar želite klic prijazno s to mlado damo." Mislim, da je bolelo njo, in ona ni zdelo posebej navdušeni na sebičnosti.
  
  
  -"Moram vprašati, vaš odpuščanje znova," Dr. Inuris dejal, ko je nagovoril me je s hinavsko, zardi nasmeh. "In nato vsakih zdaj Guido dobi preveč težko. In ona, mislim, da se je bal za svojo jezo. Vidiš, jaz se ne izvajajo redni ambulanti. Mlada dama je bil pooblaščen za mojo oskrbo v vili ni daleč od tukaj, in ob tej fazi njeno zdravljenje ni primerno, da se za njo, da, kaj ste pa sem, da normalno družbeno vrne.
  
  
  "Prejšnji teden," je nadaljeval, " hej, uspelo zapustiti vile za nepooblaščeno potovanje v igralnici. Guido ni strokovno medicinska sestra, in morda zato lahko pričakujemo napake na njegov del. Kljub temu, dekle je začasno izginotje me je zelo jezen Guido, in je slovesno obljubil mi je, da deklica ne bi bila več izmikajo svojim spremstvom. Še vedno, hej, to uspelo ponoviti nocoj.
  
  
  Zato je razumljivo, ni to, da Guido je, kako bi jaz dal to, ne nestrpni z njo? In, " je dejal zdravnik. Inuris je rekel iskreno ," jasno je, da je, kot je Ameriški, gospod, vi ste plemeniti, posredoval, da jo zaščitite pred nekaj, kar je popolnoma nesprejemljivo vedenje za vas."
  
  
  "No, Doktor," sem rekel, " nisem zavedaj se, da je toliko za njim. Sem mislil, vaš uslužbenec, ki je bil do nekaj."
  
  
  "Nastopih lahko zavajajoče," je dejal.
  
  
  "Da, sem," sem se strinjal. "Tailor vzel, ne bi nikoli mislil, bila je bolna."
  
  
  Dr. Inuris pobožal mojo roko pomirjujoče. -"Dobro, dobro," je dejal. "To vzame preveč za vas, da razumete stvari, ki temelji na kratko opazovanje, tudi medicinske znanosti včasih postane zmeden."
  
  
  "Vidim," sem rekel.
  
  
  — In zdaj, Gospod Anderson, boste razumeli, ko sem vas, da dovolite mi, in-er -".. moj osebje, ki bo končal svoje večer z dekletom in peljal nazaj na naše vile. Ne vem, koliko drugih pogovorov, ki ste jih imeli z njo prijatelj, ampak, če mi lahko da nekaj dobronameren nasvet, vam bo pametno, da pogled na vse, kar ona bi rekla, glede svoje bolezni. Včasih zapri je zamikalo, da bi rekli stvari, ki se lahko zdi verjetna na prvi pogled, ampak na žalost so zaradi svoje bolezni, ki upam, da bom lahko pozdravi."
  
  
  Njen, pokimal v sporazum. — Jaz res upam, da boste lahko ozdravljenje, Zdravnik. Zdi se, da taka sramota, da luštna punca ji všeč..."
  
  
  "Imam vse, upanje," Dr. Inouris je dejal. "Ampak trajanje zdravljenja je verjetno, da je precej dolgo."
  
  
  "Škoda," sem rekel.
  
  
  "Res," je rekel s pridihom nestrpnost. — Zdaj pa res moram iti." To je bil užitek srečanja z vami, Gospod Anderson. Res lepo. Je udaril s prsti, in Guido preselil, pripravljeni za ukrepanje.
  
  
  Nisem ga potrebujejo. Deklica je vstala, tucked torbici pod njeno roko, in hodil preko njih. Zdravnik se je prijetno na njo.
  
  
  S izraz irrepressible gnusa, je opravil zdravnik in Guido je mimmo na vrtljivih vrat, skozi katera se je začela. Visok, kotni kitajca blokirane Ey je pot, toda ko je približal njim, je stopil vstran, da odprete vrata za njo in za njo. Guido se ji .1
  
  
  "Žal mi je, da vas moti," Dr. Inuris, mi je rekel.
  
  
  "Kakšna škoda," sem rekel. "Tako srčkano dekle..."
  
  
  "Poskusite, da pozabite na njo, moj dragi mož," Dr. Inuris dejal, ko je šel glejte Dan.
  
  
  "Pokazal vam bom, ven," sem rekel.
  
  
  "Ni treba, dragi drugih," je dejal v unctuous glas. "Oh, — sem odgovoril. — Res bi rad, da."
  
  
  Zdravnik je obraz potemni. "Kakor želite.'
  
  
  Njo so mu sledili v dan. Beli Mercedes je bil parkiran na robnika. Sem spoznal, da je to avto sem videl, ki prihajajo iz casino. Dekle, Guido, in Chinaman stal v bližini.
  
  
  Zdravnik clapped njegovih rokah. Rekel je: "Kaj nas čaka?"
  
  
  Kitajski človek odprl zadnja vrata, nato pa je stopil naprej in dobili za volanom.
  
  
  S flash njene dolge, drečeći noge, dekle, ki je zdrsnila v backseat. Opazil sem, da je nosila balet črpalke z visokimi petami. V teh dneh, ženske redko nosijo medicinske ih, vendar brez čevlja je kdajkoli krasilo žensko stopalo, tako dobro. Si videl ih nekaj let nazaj, ko Nicole Kara je bil še vedno živ.
  
  
  Dr. Inuris zdrsnila v notranjosti. Guido zaprla vrata in se usedel zraven Chinaman. Motor že teče, in avto potiska proč od robnika.
  
  
  Njo, ki so jih gledali vožnje, kot je pamet registrske tablice. Mercedes skidded ustavi na vogalu. Skozi zadnja okno, sem videla, zdravnik dvigniti roko, da njen lepi obraz.
  
  
  Nato pa sem si premislil. Velik roko sproščeno kot ogromen pajek. Po trenutku, samo s palcem in kazalcem so štrli ven, okoli roke.
  
  
  Kot duh avtomobila, obrnili vogala, zdravnik. Inuris zelo počasi dosegel svojo roko, skrbno in z nasmehom intenzivna, užitek, in položil prste v dekle je sapnik in začel na squeeze ga.
  
  
  
  Poglavje 6
  
  
  
  -
  
  
  Nato se je obrnil in šel nazaj v bar. Če Še Veliko Več. Inuris pomenilo hitro smrt, on bi jih pustite, da se Guido to storite. Morda zdravnik všeč počasno smrt, je bil prepričan o njem. Ampak, če bi lahko naredil, da bi ga izbere veliko bolj udoben sedež, kot zadnji sedež avtomobila.
  
  
  Odpeljali nazaj na njen stol, pod kritično pogleda na natakar, ki je pogledal nekoliko odleglo, ko se je vrnil iz mojega sprehod zunaj z Dr. Inuris in njegov zastrašujoče malo banda. Nisem ravno sem se, da natakar je skrbelo moje varnosti ali dokaz. Njen ego sum je pravi interes je bil v meni, ob predpostavki, da sem bil zdrav dovolj, da plačam račun, da vidim, če, tako kot mnogi turisti, sem morda niste vedeli, da je nasvet je bil vključen v osnutek zakona, in zato plačati emu dvojno.
  
  
  Sem naredil gesto v zraku, in je hitela k mizi, skrbno znižanje njegove oči push marmorja bill do mene. Kot sem pripeljala pot na svojo roko je ego, moj oči je padel na rokopisa. To je bilo na papirju, stojalo, izkrivljanje steblo steklo, okoli katerega dekle je bilo pitje.
  
  
  Dvignil je kozarec in je vzel papir. Medtem ko Druga. Inuris in ji je bilo leži med seboj, je bil zelo zaposlen z nečim.
  
  
  Napisala je njeno sporočilo s obrvi svinčnik. "Villa Narcissa," je rekel, " Cap Ferrat. Pomagaj mi, Kostya Boga. "To ni bil podpisan, in spoznal sem, da ferret še vedno ni vedel, kdo je bila.
  
  
  Toda vedel sem, kaj je bilo, kot so: razumna, kljub vsemu, Dr. Inuris je dejal. Lepa, obupani, in prepričani dovolj, da gredo z mrki zdravnik brez odpora. Vendar hema je bila in je ostala skrivnost.
  
  
  To je bila skrivnost, da je bil tekoč, da reševanje obeh koncih večer.
  
  
  Vendar moram hitro ukrepati. Je poblisnil na uro. Na primer, pol mimo en, in Dr. Inuris je velika prednost. Ona je plačal račun, je bil ne odlagajo, ampak na natakar je določeno razočaranje, in levo, Negresco skozi glavni vhod. Taksiji so čakale, da za potnike. V Renault, na začetku prioritetnega vrstnega reda, voznika, maščobe, s katerimi se soočajo človek, je ležala z glavo vrže nazaj, močno smrčanje za volanom. Ko ego potrkal mu je na ramo, on je takoj zbudil. On me je pogledal, zardi z nasmehom, ki je bil vedno mešanica živalskih self-norčevanje in spletke, nasmeh na ex-vojak. "Monsieur," je rekel, kot če bi pritegnili pozornost.
  
  
  Sem jo vprašala. "Veš, Cap Ferrat?"
  
  
  "Seveda," je rekel.
  
  
  — Ali veste, Villa Narcissa ?"
  
  
  "Ja."
  
  
  — Lahko mi tam?"
  
  
  "Kakor želite, gospod." Ampak žal mi je, to je čudno mesto.
  
  
  'Res?'Sem rekel, yanking odprite zadnja vrata ego Renault in kako. "Povej mi, zakaj, ampak za zdaj, gremo, pohiti."
  
  
  Avto zdrsnila zahodu vzdolž riva in swung po prvem kotu.
  
  
  "Nihče ne živi tam. To je zapuščen tukaj, " je dejal.
  
  
  — Ste bili tam pred kratkim?"
  
  
  — Ne, ne morem reči, da. Vendar pa nihče ni živel tam leta, Monsieur. Vem, da ji je, zagotovo. Nekaj tednov nazaj, morda mesec dni, to je bil opravljen z mimmo nim na noč. Tam je kamen, stene med vile in cesti, in železna vrata, na vrata. Njo, ozrl v vrata. Ni bilo miru. Lahko se počutiš, ko nihče ni v hiši. Ta vila je bila tako doma.
  
  
  — Ali veste, kdo pripada?"
  
  
  — Ne, gospod, ne vem. Lastništvo tukaj prehaja od enega lastnika na drugega, in včasih prisotnost tujca preprosto pomeni, da sta dovolili, da živijo v svoji vili."
  
  
  Renault je pobral hitrosti zdaj. Videl sem Beau Rivage Hotel izginejo za nami, in potem smo se obrnili v ovinek, da nanosom počasi navzdol do pristana s ceste, izrezani iz kamnine, ki pozabljajo na morje.
  
  
  "Vedno obstajajo nove obraze v vilah," voznik je dejal.
  
  
  "Kratki Srednji Gvineja Cormiche? "Sem rekel.
  
  
  "Da, gospod."
  
  
  Zdaj smo bili plezanje, in mesto je Lepo, je bil za nami. Pod menoj, na moji desni, morje je ležala nepremično pod odejo meglo.
  
  
  — Jaz bi ga cenijo, "sem rekel," če ne bi me vzameš za vrata Vila Narcissa in mi dol kilometer prej."
  
  
  "Imam ga," je voznik je dejal. Bil je verjetno dober vojak. Maščobe in pametno, tudi takrat. Razumeti, kaj to bo dala emu, če ga razume, in pozabite na počitek. Najprej poskrbel za sebe in preživeti. Preživetje je bilo vedno najboljša reklama vojak, bi lahko za sebe.
  
  
  On je odpeljal hitro in gladko, uživajo izziv, eden izmed najbolj zanimivih cest na svetu. Na cesti je bil zapuščen, in je prižgal nekaj rumene luči, da bi prekinil zavesa megle. Čeprav noč je bila mirna, hitro ustvarili prijeten vetrič.
  
  
  "Tukaj," je dejal.
  
  
  Znak branje " St. Jean-Skp-Ferrat loomed in trenutek mimmo. Na moji desni, ki so opisane nekje v luči, Cap Ferrat postaviti kot palec štrli v morje. Renault motor whined kot voznik zdrsnila v nizki prestavi, priprave za spust z zelo dobro Corniche.
  
  
  — Mi bomo tam kmalu, " je rekel s pridihom zabavo. — So vaši prijatelji, ki vas čaka?"
  
  
  Ona ni motilo emu sprejem. "Ne," sem rekel, " bojim se, da ne.
  
  
  "Mogoče, da je tisto, kar želite, preveč."
  
  
  Je dal eno roko na volanu in čutil pod sedež z drugimi. Ko je potegnil ego nazaj, je imel tire, iz železa v roki. Bil je smeh. — Mogoče, lahko uporabite to?"
  
  
  'Morda. Ampak bom storila brez njega. Zahvaljujemo se vam za vašo prijaznost.
  
  
  "Pozabi," je dejal. "Ta vila je čudno mesto. Poskušam res težko. Zelo neprijazno. To ni doma, kjer se počutite udobno in dobrodošli."
  
  
  "Še nikoli nisem bila tam," sem rekel. "Ampak jaz verjamem ti.
  
  
  "Bom izklopite sveti," je dejal. "To bo pomoč vaš nočno vizijo."
  
  
  Sem jo vprašala. "Vojske?
  
  
  "Tuje Legije, "je dejal," zaprite oči za nekaj minut. Povedal vam bom, ko smo dobili tam.
  
  
  Potem ko se je avto ustavil. "Vse prav," je dejal.
  
  
  Odprl je oči znova. To je bila smola črna vse okoli nas. Podal voznik kup računov.
  
  
  "Lucky me," je dejal.
  
  
  Svojo ven, okoli avtomobila.
  
  
  Voznik leaned ven. - Kilometer odpri. Na desni strani. Kamnitim zidom. Tri metre visoko. Zlomljeno steklo na vrhu. Vrata je sedem metrov. Opozoril vrh. Nič ni vredno krajo v notranjosti. Vsaj mesec dni. Ampak vsaj srečno.
  
  
  Bil je vedno nasmejan, kot avto tiho varnostno po cesti. Čakal sem, dokler sem mogel slišati več, in potem sem šel. Medtem ko njena lupina je še vedno na, sem preveril, da je britvice so bili še vedno v mestu.
  
  
  Bitov mahu steljo stari jaukati, kot če brstenje gnila. Rje luščen off železnih vrat. Mesečini je sijalo skozi iglavcev dreves, ki se tesno skupaj okoli obliži megle, ki je igral z neotesanih travo, da je zaljubljen po tleh kot brado na trup.
  
  
  Nisem videl, koliko od ceste. Le pot avto, ki je pravkar minilo, glede na ruts v sploščene travo. Visokimi drevesi je stala kot sentinels med radoveden gazes in vile.
  
  
  Stal zunaj vrat za nekaj časa, poslušanje. Samo tišina. Za pse ne signalizacija prisotnosti. Ni šesti čut za označevanje patrulje, občutek, ki je shranjena mi toliko krat.
  
  
  On je slekel suknjič in vrgel je čez zid za zaščito svoje roke iz umazane črepinje iz stekla, ki je ležala na skalah, čaka radoveden, da krvavijo do smrti. On skočil, je pokazala trdno oporo, in potegnil sam v enem posnetku, vleče svojo jakno, skupaj z njim.
  
  
  Crouching ob vznožju stene, " premolknil je in poslušal. Samo tišina. Crouching nizko in uporabo dreves za kritje, se je preselil naprej, vzporedno s pot. Njen je bil premika počasi. Moje noge stopate na mokri travi. A megle, ki je zavohal iz borovih iglic in morsko vodo sukati okoli mene.
  
  
  Kot sem plezanje na hrib, sem videl žarek svetlobe skozi drevesa, in skozi meglo. Nekaj sekund kasneje, dosegla je odprto polje.
  
  
  Sem se ustavil na robu dreves in videl avto skladbe na moji desni zavijete levo in nato zavijete desno nazaj na vhodu vile. Beli Mercedes, skoraj zakrit z meglo, je stala, temno in tiho dovoz.
  
  
  Vile, sama, hladen kot kamen, ki plava v noč morski zrak, loomed okoli meglo, kot prizor iz strašna nočna mora. Visoko gor v okno, obdan z obešenjem rolete, kos mlečno belo zaveso ujela v mesečini in pogledal dol na prizorišču pod kot unseeing oči. Vrh dveh etažah vile bilo temno. Sergej je bil gori v treh oken v prvem nadstropju načrt.
  
  
  Vodenje v gozdno mejo, hiša hitro zaokroži to. Hrbtni, strani, na drugi strani, in spredaj ostala črna in tiha. Začel je pristop skozi grobo travo. Le tanka zavesa zajeti na desni strani okna. Dviga na njegov haunches, je pokukal v notranjost.
  
  
  To je bila kuhinja. Visok Kitajski mož sedel s svojo nazaj k meni na leseno mizo, pitje paro skodelico čaja.
  
  
  Sem ducked navzdol in šel v drugo okno, blagoslov mokroto, ki je bil že muffling moj shaggy ušesa. Počasi sem dvignil glavo in spet se znařel videti v sobo, ki je imelo samo postelja. Guido je bila leži na to posteljo, glavo propped proti steni, da obrnete preko revije. Sem ga videl na vzlet svojo jakno in prenos pištolo iz njegovega pasu do ramen tulec.
  
  
  Tretji treh osvetljeno sobe nahajal na precejšnje razdalje od prvih dveh. In kot njen koša padel, vodenje pod ravnijo windowsills, zdravnik je glas za njo.
  
  
  "Draga," je dejal. — Poskušal sem zelo težko biti potrpežljiv z vami. In se mi zdi, da potrpežljivost ni nagrajeni z razumevanjem in hvaležnost na vaši strani; samo nezvestobe in izdajstva. In zdaj, na žalost, moja potrpežljivost je zmanjkalo.
  
  
  Njen je bil zdaj na ravni okno. To so bila odprta, in zdravnik je glas, ki so zadolženi za grožnjo, je bila jasno vidna. Odšel je na okenski polici. Drugi del, ki tanke bele zavese, ki so le delno sestavljen, je ležal v sobi kot pajek spletu v grob. Gleda skozi okno, je jasno videl, Dr. Inuris in dekle. Zdravnik je vzel off svoj suknjič in dal šal nazaj, ampak nekaj dvojne bradavice so bili še vedno zrla v gube svila povoj.
  
  
  Njo, je videla, da dekle je bilo še vedno oblečen popolnoma enako kot takrat, ko ee spoznal. Zapri je prekrižala roke so bile za hrbet kot otrok pa poklical za slabo vedenje, njena glava je rahlo priklonil in ji sijajno las je še vedno vezana nazaj s svetlo zeleno pentljo.
  
  
  "Upal sem, da bi mi pokazal nekaj spoštovanja," zdravnik je rekel. "Upal sem, da bi prišli k meni na vaše salvo z zakladi, da samo ženska lahko dala, da bi začeli, da se mi povrne za predanost, ki njen je izlil na vas, tako jasno in tako nenehno. Morda ne boste mi verjeli, ampak je res bil moj najbolj iskren upanje. Ampak morda svoj preveč upanja. To ne bo prvič. In tako sem tudi vedel, da kaj ni prostovoljno se lahko jemlje s silo." Dekle ga je pogledal in ga odkrito. "Govorila je počasi in premišljeno. "Ti si grozno," je rekla.
  
  
  Inuris obraz twisted z jezo. Je dvignil roko in jo znižali znova. — To ni drugič nocoj, da ste izzval me dovolj, da me želijo pokazati krutost v vašem izjemno lep obraz." Ampak tega ne bi smel storiti, da bi jaz? Njo, ki je videti tako grozno. Ja, razumem, da moje funkcije, ki jih ni mogoče odpraviti z vami. Drugi so že razložil to, da me.
  
  
  "Ne razumite me narobe, Zdravnik," dekle je dejal. — Nisem omenil svoj videz. Imam vsaj pravico, da to storite.
  
  
  "Oh, Lee?" je dejal zdravnik.
  
  
  "Ne, — je rekla.
  
  
  "No, moja draga?"
  
  
  "Všeč si mi, ker si tako neizrekljivo slabo," je dejal.
  
  
  Zdravnik se je zasmejal, visokim glasom chuckle uhaja okoli ego je nespodobno grlo.
  
  
  "Kako malo veš o slabo govori o nen tako zlahka. Toda kmalu boste izvedeli več o tem, in sem sam bo vaš vodnik, učitelj, vaš partner."
  
  
  "Nikoli," je dejal.
  
  
  "Oh, da, dragi," Dr. Inuris je dejal. "In zelo kmalu. Tukaj, v svoji sobi, na postelji.
  
  
  Dekle poblisnil hitro na vrata.
  
  
  Zdravnik je zmajal z glavo. "Ne," je dejal. "To ne bo pomagalo.
  
  
  Dekle grimaced.
  
  
  V tistem trenutku sem si želel, da deluje, da mudi v sobo, da vidim, Dr. Inuris in slišati njegove mehke, duševna glas. Vendar sem prisiljen sam, naj se pomiri. Do sedaj, je ferret naredil nič, ampak poloble. Dekle bo preživela to. In kot sem počakajte, bom imel več priložnosti, da se naučijo več o tem sprevržen človek in ego skrivnostno ujetništvu, ki se ukvarja z njo fantastično obraz in brezhibno telo, da se prebudijo ego grožnjo.
  
  
  A nasmeh o brutalnosti in pričakovanju bared ego je zob. "Dobro, moj dolar, sklad," je dejal. — Jaz sem, ki vam daje še zadnja priložnost. Dal sem vam vse, kar sem lahko. Bo mi daš, kaj lahko v zameno, ali naj bo to vzelo?
  
  
  "Lahko me, Zdravnik," je rekel odločno, " a veš, in vem, da nikoli ne bo imel mene."
  
  
  Zdravnik je obraz paled in njegove čeljusti clenched v jezo. Veno impulzni v svoj tempelj, kot zmaj, zvita pod njegov ego je svetlo meso. Hodil je v dekle, ki je zdaj sedel tiho in mirno gledala mu mimically, kot če ego, ni več obstajala. Ego je velik roko dosegel gor in strgal trak okoli njene lase, ki so padli hej, čez njena ramena v zlati slap.
  
  
  Jeza sežgati v odbijajoče del ego obrazi, dopolniti, da jim nekaj sekund je trajalo emu zgrabi zeleni trak in ga vrgel na tla. On je počakal za trenutek, da se ukvarjajo z njim in se pripraviti na hladno-blooded napad na zapri. Dekle je še naprej mimm na njega, kot če je njen ego nameni niso bile več njo dotika, kot so brenčanje o letenje.
  
  
  Zdravnik iztegnil roko znova. Ego je dolgo, vitko prsti zaprta okoli občutljivo izrez ji obleko, in njegov pevec namerno zaustavljena v bujne cepitve med njene prsi.
  
  
  On je hitro gibanje z njegovo zapestje, in potegnil krpo off njeno telo. Sedela je nepremično, kot je potegnil krpo iz ramen in pustite, da pade na tla z šumenje.
  
  
  Ona ni premakni, da jo zaščitite gole prsi od požrešen vzburjenja divja v svojem ego oči. Roke visijo na njenih straneh. Ona je nosila samo bele hlačke in balet črpalke.
  
  
  Zdravnik je dih hissed od njega. "Ah, tako," je dejal.
  
  
  Kot je prisiljena sama prezreti glas v meni, da je kričala za mano, da bi prekinil moj ego je kača vratu, rokah zdrsnila na njena stegna in ji hlačke začel potisnite navzdol njo strojene stegna.
  
  
  Hubert je bil prav o Nicole Delaš, če je bila Nicole Silijo. Bila je naravno blond.
  
  
  Postelja je bila na moji desni, v kotu med steno in okna. Dekle, ki je še vedno nepremično je bila na moji levi, z Dr. Inuris med njo in nočitev.
  
  
  Prvi na kolena, davi nekoliko od razburjenja in izčrpanost, je zavihal ji hlačke, da jo gležnjev.
  
  
  Dr. Inuris dobil na svoje noge, zgrabil pod roko, in začel vleče jo nazaj na posteljo.
  
  
  On naj ji traja en korak, potem pa še, samo prepričati. Ni bilo mol na znotraj nje levi stegno. Sploh ne. Potem je leaped nad okenski polici in ducked v sobo.
  
  
  Zdravnik se je obrnil, da bi me videli. Dekle, ki je zdrsnila nazaj v svojo snop uničena oblačila.
  
  
  Šal, ki je padel od zdravnika vratu, izpostavljanju ego je nauseating ovratnik okoli bradavice. Preden je lahko premostijo prepad med nami, je zaprta v svoje začudenje.
  
  
  "Guido! je zavpil. "Guido!
  
  
  
  Poglavje 7
  
  
  
  
  Iz kota njene oči, je zagledal dekle dvignite svojo raztrgano obleko in pritisnite ostanki tkanin proti njej čutna telesa. Dr. Inuris je bil ujet kot pajek, zapravljaš svoj čas čaka na prihod smrtonosne Guido.
  
  
  Ni mu bilo začeti teči za vrata. Je odvrtelo po glavi, da je bil verjetno bojijo, da delujejo v svojo malo torturer v temnem hodniku in nato plačati kazen za Guido je napačna inteligence in petulance v obliki .22-pištolo kalibra bullet iz tega scumbag. Hkrati sem imel mentalno sliko palčka caveman skoki iz postelje, vleče njegov Trejo pištolo iz pod roko, in teče proti dekle sobo.
  
  
  Kot stisnjena v kot boksar, Dr. Inuris preselil iz leve na desno ob steni sobe, ego, dlani, kot če v znak sprave.
  
  
  Jaz ne bi imela veliko časa. Zdravnik je bil toliko fizične grožnje, ki cotton candy, vendar ni bila nobena točka v prvi med njim in Guido. Spletno boj, ki bi ga lahko dobili v je bil tisti, kjer so možnosti so na njegovi strani.
  
  
  On naj emu pristop z val ramo in levo roko. On brcnil me, oprijemalne mojo desno roko. Ona je bila izdana za udarec in dostojno ego udarec v čeljust. Je treščilo v steno, nato zdrsnila navzdol, nezavedno, pretakanje krvi navzdol ego vijolične ustnice.
  
  
  Njen stahl ni mudi, da bi uživali v oči, ampak se je obrnil in planila k na dan. Prepozno. To swung odpri.
  
  
  Guido je stal tam. Trejo je bil usmerjen v mojem življenju. "Še vedno stojijo," je dejal.
  
  
  Njegove roke so bile postavljeno. Povedala jim je, da v času, Nicholas Anderson, zaščitnik rib (damsels v stiski, ni imel kakšnega posebnega razloga, da se ukvarjajo z Guido. To ni bilo nujno potrebno.
  
  
  Pištolo je ostalo negibno. Zdravnik je bil še vedno osamljen zdaj. Guido se je nasmehnil. — Tako da je baraba, ki je navzdol, ali nisi?" No, to je vse, mislim, da. Ampak jaz še vedno ne morem potrditi, mate. To pomeni, slabo mi je. In ni mi všeč. Moral bi pobegnil, ko sem rekel, da. Zdaj vam je lahko žal.
  
  
  Guido je ostro v oči, se je v dekle in razširili. "Obleči," je dejal. "In dobili Tysoeng ." Povejte em zdravnik potrebuje pomoč. In ne poskušaj biti poreden.
  
  
  Dekle, ki je obrnil hrbet na nas, vzel kovček iz pod posteljo, izbrani nekaj kosov oblačil, in začel oblačiti.
  
  
  "Ti," je dejal Guido, " izločiti kos steno in dal roke na njem.
  
  
  Naredila sem to, kot sem rekel. Guido ni sprejemljivo iskanje za mene. On bi verjetno bilo rit take šale dovolj pogosto, da se naučijo svoje trgovine. Ego je iskanje morda prinesel Emu pištolo, nož, in plinsko bombo, vendar ni bil dovolj dober, da bi dobili tri britvice. Guido ni bila zelo domiselne. "Vse prav," je rekel, " ti si čist. Obrnil, dal roke za glavo in držite ih tam, dokler nisem povedal, da je dal ih dol."
  
  
  Shaggy zvoki so bili slišal zunaj vrat. Dekle se vrne z kitajca, ki je bila knjigovodska brisačo in kar je videti kot majhni skledo vode. To je bilo prvič, Ruki je ego je videl. Nohti na njegov indeks prsti in malo prsti štrlela kot štiri-palčni daggers.
  
  
  "Povejte zdravniku, Tysoeng," je dejal Guido.
  
  
  Kitajski pokimal.
  
  
  "Ti," je dejal Guido, da dekle, " stati poleg, da je beli vitez tvoj in ni šale. On je imel dovolj vas. Če je bila do mene, sem ustrelil oba tukaj na mestu. Nato sem se več udobno.
  
  
  Kitajski človek pokleknil poleg Dr. Inuris, čiščenje Ego je obraz z brisačo. Zdravnik groaned, in ego je glava visela navzdol od grda vratu. Ego je oči blinked. Kitajski človek še naprej obrišite ego, dokler zdravnik potisnil ego na stran, pazite, da ne dotikajte ego je dolgimi nohti. "Pomagaj mi navzgor, Chang," je dejal.
  
  
  Kitajski človek zgrabil Ego pod pazduho in ga dvignil. Nadaljeval je, da pusto hrbtom proti steni in jaukati. "Prinesite mi nekaj žganja, Chang," je dejal.
  
  
  Kitajski človek je šel skozi sobe in se vrnil trenutek kasneje s kozarcem konjak. Zdravnik kratki svojega prašiča obraz v kozarec in pri vdihavanju na hlapi pred pitjem. S svojo prosto roko, je čutil njegov ranjenih čeljusti. Nato se je obrnil k meni z utrujen nasmeh. "Nobene prave škode, Gospod Anderson," je dejal. 'Vsaj za mene. Kot za vas... dobro, da bi se povsem drugačna zadeva.
  
  
  "Poslušaj," sem rekel.
  
  
  Vendar Guido me prekine: "utihni," je dejal.
  
  
  Dr. Inuris pomahal mu off kot trener, ki se ukvarjajo z yapping mladega psa. "To je dovolj, Guido, "je dejal.
  
  
  Guido mu je dal videti, da ni bil nesramen. Očitno, ih odnosov, ki niso bili zgrajeni na prilogo. Guido bi bil prav tako srečen, da se točka majhne njegovega Dr. Inuris avtomatsko pištolo na dekle in mene, samo, da gledajo na nas propad pod ego krogle.
  
  
  — Dobro, Gospod Anderson, mislim, da je čas za vas in Mene, da pridejo do neke končne razumevanje. Sem mislil, da je jasno, da si nazaj v Negresco, da dekle, ki je pritegnil vašo pozornost, je bil pravzaprav zelo slabo. In vaša prisotnost tukaj lahko samo poslabša in otežujejo njeno bolezen. Ste pripravljeni sprejeti bolj dramatičen način, v katerem ste tako boleče dokazati svojo zvestobo, saj očitno ni je bilo storjeno škodo. Vendar morate razumeti, da sem človek, ki je znanost in ne bo dopuščala vsako interferenco drugih naprav, ko gre za zelo resno vprašanje o zdravljenju bolnih."
  
  
  "Če je kdo v tej sobi je slabo, Zdravnik," sem rekel, " to je lahko.
  
  
  Čutil je spet moč ego je prizadevanja za obvladovanje jeze, ki je grozil, da rip off ego masko za dobronamerne zdravnik vent jeze zvit, da spali v njem.
  
  
  A shiver tekel skozi njegovo telo. Vzel je še en požirek žganja. Ego je oči stared na amber tekočine, kot je vrtinčil žganje v njegovih rokah. Začel je, da razumejo, kaj sem slišal in videl, več kot je sum. "Gospod Anderson," je rekel z enim od njegovih podcenjevalnem se nasmehne. "Obstaja nekaj primerov, med zdravnik in bolnik, ki se zdijo, kako bi jaz dal to, čudno, da je neizurjen opazovalec. Scene, ki je morda celo zdi šokantno, matematike za nekoga, kot si ti, bi se takoj razumljivo, da je eden od mojih kolegov.
  
  
  "Nehaj, Zdravnik," sem rekel. "Ne morem sprejeti, da, in če mislite, da je tako, potem ste celo crazier, kot je sum, in slutil sem, da ste bili popolnoma goljufajo in disgracing vaš poklic."
  
  
  Zdravnik potisnil gobec v globular skledo svoje konjak stekla in je globoko zajel sapo, preden je zrla v me.
  
  
  "Kakšna škoda," je rekel z žalostnim nasmehom. "Preveč slabo. Za vas. Ti si bedak, Gospod Anderson. Če bi samo poslušali mene, bi lahko zdaj uživajo možnost pomakanjem sami v zelo bogato lepoto Cote d ' Azur. Ampak namesto, svoje trme prisiljeni boste, da moti moje načrte. In da, gospod, je zelo žalostno.
  
  
  "Žal za vas," sem dejal. "Ampak on je ni tukaj za dekle, mislim."
  
  
  "Junaki zanimalo me je, Gospod Anderson," je rekel, srkanje svoje žganje. "Morda so vaše izkušnje, je zakoreninjena v Westerns, kot veliko vaših rojakov, toda moje temelji na dejstvih. In tako njen, upam, da boste verjemite mi, ko vam povem, da je, glede na moje veliko izkušenj, nenadne smrti, je sestal z več junakov, kot strahopetci. In njene prepričajte se, da je to tako kot nezaželene za njih, kot je za ih manjše, vendar pametnejši, bratje in sestre. Pa dovolj modrovanja. Dovolj je reči, ki jih ni storil nas, naše dekle, uslugo. In mi, nisi nič več kot v manjših nevšečnosti.
  
  
  "To bomo še videli, Zdravnik," sem rekel.
  
  
  "Res," je dejal. "In da prihaja do zdaj."
  
  
  Dr. Inuris odložil svoj kozarec. "Tiong, spakirati vse vaše prtljage in dal vse, kar je v avtu. Mi smo zapustili v najkrajšem možnem času.
  
  
  Obrnil se je nazaj k meni. "Zdaj, Gospod Anderson, ki ste jih naredili mi je neprijetno. Njo bi jaz dal gor ta hiša zdaj. Kmalu Guido, Chang, njo, in mlada dama, katerih dobro počutje ste tako zaskrbljeni bodo zapustili. Bomo iščejo nove namestitve, kot previdnostni ukrep, proti kateri koli motnje, ki lahko povzročijo ljudje, ki so radovedni o vaši lokaciji. In poslovanje "- ego je tanke ustnice ločila v ponosna nasmeh, in njegove oči so darted, da dekle - " se nadaljuje, dokler neizogibnimi obeh koncih.
  
  
  Guido pomahal pištolo na mene. — In kaj se bo zgodilo z njim?"
  
  
  "Ah, Guido. "Dragi Guido," je dejal Dr. Inuris. 'Bodite potrpežljivi. Smo bom napisala recept za Gospod Anderson ob pravem času. V tem času, predlagam, da si vzamete ego, da eden od kletni prostori in kravato ga tesen. Vprašajte Chang, da pridejo z vami. In potem, ko Chan je spakirala in dva imate naložen voziček, bomo videli, kaj lahko naredimo, o Gospod Anderson je ego-poganja ločitev od ta mlada dama.
  
  
  "Pojdi," je dejal Guido, ki kaže na vrata.
  
  
  Chang se nam je pridružila zunaj na hodniku. Bili so zelo dobra ekipa v dell sama. Chang podprta hodniku pred mano, vodenje ter stran od mene. Guido ostal dovolj daleč za mano, da nisem mogel hitro premakniti proti orožje.
  
  
  Na koncu stopnic, je bil majhen stopnicah, ki vodijo navzdol. Na dnu stopnic, smo prišli v majhno sobo, prazna, razen za leseno-backed stol in belo pobarvane stol, na katerem časopisu je bila lepo zložena v šibki svetlobi golo pear tree privije v strop. Pod mizo, lepo navite, kot če ih je bil dal je za predvideni namen, so bile dolžine vrvi.
  
  
  "Usedi se," je dejal Guido.
  
  
  Bil je učinkovit zaposlenega. Je le vzel Em minuto za kravato moje roke, da se nazaj na stol in moje noge do noge.
  
  
  "Lahko greš zdaj, Chang," je dejal.
  
  
  V Chinaman spuščeno glavo v perfunctory lok, nato je šel po stopnicah v tišini.
  
  
  "Poslal sem ga proč," je dejal Guido, " ker imam nekaj za povedati.
  
  
  'Oi?'
  
  
  "Zdravnik misli, da si neke vrste prankster, kolega. Naredite ego smeh. On poked na gobec s pištolo pod mojo brado in nagne glavo nazaj. — Toda jaz ne mislim, da si, da je smešno." Ste zaradi mene veliko težav nocoj, in mi ni všeč sploh. Torej, kaj moram vam povedati, kaj je zdravnik, ki je načrtovana za vas-morda ga boste lahko v živo — bo umrl. Bom se prepričajte, da sem prišel tu, preden bomo zapustili." Potem bom ubil." Zdravnik lahko jezen z mano za nekaj časa, vendar še vedno ne zelo zadovoljni z mano. In v uro, ali tako, da bomo odločili, da to sploh ni pomembno. Tako si mrtev, in jaz sem zelo vesel.
  
  
  Ona pripada jim, ne škodi pa niti, da bi ta opica verjamejo, ona je, ki se ukvarjajo z weakling. "Imam veliko denarja, Guido," sem rekel. — Če pustite me, pojdite, jaz bom dal ji je vse na vas."
  
  
  "Oh, človek," je dejal. "Rad sem vprašal."
  
  
  "Lahko ste bogati, Guido," sem rekel. "Let me go. Prosim.'
  
  
  — Rad bi samo, da povem eno stvar, " je rekel, se s pritiskom na pištolo malo težje. Je znižala njegov glas, ki šepeta. — Boš umrl, kolega. Vzel ven svojo pištolo in šel hitro skozi vrata. Videla je, vrata so se tesno za njim in slišal zaklep klika. Začel je s prsti v smeri pasu. Po nekaj sekundah, potegnil je rezilo okoli skrivališča in je bil že delajo na vrvi. Guido bi bilo spogledovanje z Nicholas Anderson, vendar Nicholas Carter je drugo vprašanje v celoti. Nedolžnih turistične tour je prišel do konca. To je zame, ne za več kot trideset sekund, da videli skozi vrv.
  
  
  Dvignil je časopis s stola. Ta-Mateen bil maščobe dovolj, da potegne trik. Odprl časopis in levo, da je zložena le enkrat. Potem se je zakotalila ki gre gor in potem diagonalno v tesen valja in upognjen je na pol. Končni izdelek imel erlenmajerico ročaj in rock-hard glavo. Bilo je poceni orožje, vendar smrtonosna.
  
  
  Dvignil je cut vrvi, vezana na noge, ohlapno na stol, in zdrsnila z rokami na hrbtu, stiskal časopis za njegovim hrbtom.
  
  
  Mi ni treba dolgo čakati. Ego shaggy clattered po stopnicah navzdol, in zaklepanje kliknili. Guido je bil v obraz svetlo rdeča. Je brcnil v vrata.
  
  
  "Umazana barabe," je dejal. — Hoče Chang ubiti. Kaznovati me. Dobro, so lahko vsi dobijo sranje za mene. Ko sem se konča, boste lahko mrtev.
  
  
  "Tega ne, Guido," sem rekel.
  
  
  "Konča svoje molitve, kolega," je rekel, prihaja do me s svojo pištolo sestavljen.
  
  
  Sem odprl usta, malo, tako bi on mislim, da je hotel reči nekaj drugega. Potem je bil vržen z bidu po zase, in se je udaril ego je z roko pištolo. Orožje arced nad Ego je ramen in razbil v tleh za njim.
  
  
  Guido je razširil oči. On crouched navzdol obrambno, občutek svoje tolkli roko in shuffling njegove noge. Ego je dih dirkal okoli njegovega heaving pljuča kot njegov adrenalin sistem prilagoditi val bolečine. Ego svetlimi očmi never let me go.
  
  
  Sledil sem mu, kot je zdrsnila nazaj. Ustavil se je drgnil ranjeno roko. Je dosegel nazaj, groping za pištolo.
  
  
  Nenadoma, je padel na kolena in njegova desna roka, strel svoje orožje. Čakal sem, dokler roko, je bil popolnoma raztegnjena, nato flicked časopis na ego je komolec. Kosti zlomil, in žival howl pobegnil Ego je ustnice.
  
  
  Nekje zgoraj, sem slišal njen glas kot zdravnik... "Guido?" je rekel. "Guido! Kje si?'
  
  
  Guido je bila stisnjena v to temno klet, soba, njegov obraz contorted z bolečino, kot je njegova uninjured strani darted, da svoje orožje. Ego je prste zaprta okoli hilt kot je pustil svoje orožje, zadeti Ego je nos od spodaj, v nosnice. Ego je nos je bil zdrobljen, in črepinje kosti prodrli ego je umor-obseden možganov.
  
  
  Visokim glasom ječi jok pobegnil iz ego je bloodied obraz. Nato je padel na hrbet, twitched, in zamrznila. Je prišel dol na kolena, premaknilo bidah za njegovo levo roko in je zgrabil puško s svojo pravico.
  
  
  Pogled navzgor, je videl srhljivo slika oblečen v črno na vrhu stopnic. Ego je roke so bile iztegnjeno, in temno tekočino je počasi kapljala iz štirih bodalo-kot so nohti. Ustavil se je na vrh stopnic, in tam sem slišal, Zhang govorijo prvič, in dveh besed, " je rekel naredili krvni strdek delujejo hladno v mojih žilah.
  
  
  "Mactan je Latrodectus," je dejal v monotono.
  
  
  Hvala z dvomljivim užitkom osi učenje, kako preživeti Njo, je vedel, kaj kaplja iz ego nohti: koncentrirana zamere, črna vdova.
  
  
  
  Poglavje 8
  
  
  
  
  In tako je bilo. Ni bilo ne dopuščajo napak. Niti jaz znebiti Chang, hitro in natančno, ali dobi mene in solze moje meso, razen z nekaj najbolj zlo strupi sprosti vsako bitje na Zemlji. Zamera je petnajst krat močnejši od rattlesnake. Toda smrt, če je bil kateri koli tolažbo, bi najverjetneje kmalu prišel, ker te stvari enakovredna strup tisoč pajki kaplja iz vseh velikan noht tega Chinaman.
  
  
  On se mi, kot da bi bila neoborožen, korak za korakom, kot nekdo, ki je hoja v pogrebni sprevod. Za njim, na vrhu stopnic, gleda z posmehljivo nasmeh, Dr. Inuri dala priložnostne gesto slovesa, kot če bi rekel zbogom dve ping-pong igralci, in izginil v polni prikaz.
  
  
  On odstopil dodatno v sobi in postavi belo pobarvane stol med seboj in se približuje Chang. Ego je bil v obraz brezizraznim, svoje dihanje indefatigable, njegove temne oči omejeno.
  
  
  On je dal svoje noge skupaj. To ni čas za slabo streljanje rezultate. On je bil prav o Guido je pištolo. To je bil .22-kalibra Trejo, Model 1. Izbirnik gumb je bil do stopnje požara: ko je potegnil sprožilec, osem krogov eksplodiral, in je bilo usmerjenih zadeti Chang je koščen prsih. Če je bil emu, ki se osredotočajo na glavo, da obstaja možnost, da nekatere krogle zamudil zaradi ego je recoil."
  
  
  Chang zaustavljena na dnu stopnic, poleg sobe, v senci ego-potopljene obraz. In potem črno-sleeved roke, tiste grde roke, ziblje hypnotically naprej in nazaj kot hladno uvod balet smrti, zdrsnila čez prag.
  
  
  Svojo pištolo je bilo postavljeno v obeh rokah. Počasi, grob je ukrivljen roke writhed kot velikan eles v ritualu uspešnosti, in od časa do časa kapljico debele strup pade dol nohtov na terenu.
  
  
  Čutila sem pištolo wobble v moji roki, vendar upiral pozivam, da odpre ogenj. Hotela je Chang, da se premaknete naprej v sobo, proti svetlobi.
  
  
  Je znižala orožje, skrbno, da bi razbremenili svoje mišice in vezi iz sev čaka. Samo potem, Zhang skočil čez stol.
  
  
  Ni časa za obema rokama. Ni več časa za skrbno cilj. S potezo svojega hip, je dvignil pištolo in potegnil sprožilec.
  
  
  Prišlo je do eksplozije... tišina.
  
  
  Guido je čudovit stroj smrti je zaljubljen.
  
  
  Chan je stal na drugi strani stola, poking svoje prste v moje oči. Izmika, sem udaril z njo papirja bat, vendar le izpolnjeni zrak, ko je vzel svoje roke proč. Hitro je circled stol, premikanje postrani, ko pa je odšel, njegova ni isto, vodenje enaki razdalji med nami.
  
  
  V mikrosekundah seboj, črna, mastna nohti zasvetil naprej kot štiri puščice, iskanje moje oči. Ji je porinil pištolo v minuto, mahati bat naprej in nazaj, hitting le zrak.
  
  
  Vsak gram koncentracija v moje možgane in oči napeti, da bi ocenili, smer in hitrost vsakega Chang je potencialno smrtonosne napade.
  
  
  In hipnotik vzorcev je wove za mano so le del bolj zapletena oris staro načrt napada, da bi na koncu končajo s smrtjo. Zrak-piercing nohti zasvetil in polizala in polizala, roke se širi dlje narazen, oči naporno je bolj in bolj, da so seznanjeni s temno, tiho gibanje. Potem je bil trenutek nonchalance, ostre bolečine nohtov se vozi v meso, nato pa agonija in smrti.
  
  
  Če Chang je, da je smrt prišla prej.
  
  
  Njen klub je bil usmerjen v emu je brado, in ko je trznil z glavo nazaj, njeno levo roko treščilo v emu je glavo z vso svojo moč. Je sopel in razporedi nazaj, toda hitro spet svoje bilance in napadel znova.
  
  
  Sem šel čez mu vleče ven stola pred mano. Chan je stal na svojem mestu.
  
  
  Ego je levo roko nenadoma ustrelil do moje oči. On je vrgel glavo nazaj, toda spoznal prepozno, da je bil funt. Ego je desno roko je pokazal navzdol, dva strup britney spears se nanašajo na omrežje žile na moje zapestje, ki je bil že potiska stol naprej.
  
  
  Njen predsednik je bil jenki nazaj v zadnjem trenutku, in Chang boril, da bi za svoje premikanje. Bil je prepozno. Ego je mezinec prst je letel nad ciljno in konico dolgo noht svojega prsta indeks razbil v namizni.
  
  
  S svojo desno roko, je zadel njen ego v glavo z bat. Nagnil se je v izogniti se ji, kot ji je predsednik obrnil v drugo smer. To je bila nagrajena z krhka crackle. A sikajoč dih, jeza mešati z bewilderment, pobegnil Chang je ustnice. Štiri-palčni noht stal tresenje, njegov nasvet zakopana globoko v les.
  
  
  On je potegnil stol do njega znova. Tiong niso želeli slišati več o tem. Stol posegati Emu ego namere. Ego levi strani nisem želel moj obraz in oči, in je desno roko je zgrabil je stol ter se potrudil, da potegnite ego ven za moj močan trik.
  
  
  Med nas, popackani, zlomljenih nohtov quivered v belo pobarvan les; rezila so bile ne več kot milimeter in pol v mehko smreka, kot miniaturni puščico, vse zajete v smrtonosni strup, iz oster konec krekirana drugi strani .
  
  
  Izmikanje eno, okoli Chang je visoke brce s svojo levo roko, udaril z njo bat na ego svojo desno roko, ki je bil že oklepa stol. Chang je odšel z glint razburjenje v njegove oči.
  
  
  Njo, ki je vedel, kaj je čakal za: en trenutek malomarnost. Ko sem se sklonila tabeli stavke, hrbtu in vratu so bili izpostavljeni moj ego s svojo levo roko.
  
  
  Če je imela na dnu stol, bi ga s katerimi se trguje nič več kot boleče zapestje za čiščenje in končno levo roko do mojega vratu. To je bil stavek, sem bil ne bo ponovitev, čeprav Chan upal sem, da bi.
  
  
  Stol, počasi porinil ji k njemu, brandishing klub threateningly. V trenutku, ko je drevo je na dosegu roke, še enkrat, Chang stegne desno roko in greedily zgrabil je stol.
  
  
  Smo še enkrat je do naše vlačilec-of-war mestih okoli stol, razširitev Ego je roko do mojega cilja, medtem ko njen odskočila nazaj in naprej, izmikanje svojo neusmiljeno napadov.
  
  
  Nenadoma, je padel na kolena in skočil izpod stola.
  
  
  Potem druga dolgo nohtov na Chang je desno roko si zlomil in padel tiho na tla.
  
  
  Preden je lahko opomogla od zastavo izvedbo obračuna, je vstal znova. In prvič, njen glas je videl strah v svojem ego oči. Orožje v Ego je desno roko je bila zdaj povsem odkrito.
  
  
  Je zgrabil je stol znova. To je bila poteza, ki Chang je le mogoče prezreti, na stroške smrtni nevarnosti. Privabiti s svojo levo roko, je zgrabil dnu drevesa znova. In glas mi je stal tam kot dve duelists na handkerchief-velikosti površine, le nekaj premakne in smrti, je zelo blizu.
  
  
  On upiral skušnjavi, da pristop Chang na podlagi teh smrtonosnih daggers, tvegajo svoje življenje, da razbiti njegov obraz v z enim udarec kluba. Kvote so bili vse bolj in bolj v svoj prid z drugo. To je bila za polovico nižja za arsenal pred mano. Bi mogel privoščiti, da bi jo čakam. Vendar Chang pokvaril. On je vrgel sam čez stol, svojo glavo, potisk naprej kot človeško kopje.
  
  
  Bidu vrgla, leaped na stran, in zgrabil Ego je zapestje z obema rokama. Ego kremplji želel moje meso kot par temno, svetleč fangs. Ego je mišičast organ je bil sprawled položite na mizo.
  
  
  Vzel je eno roko off ego je zapestje in pritisnete ego je vrat do mize s svojo komolec, medtem ko drugi potegnil ego roko nazaj. Se je boril z mojo težo in moj prijem, živci in mišice snapping in kosti snapping. Ego je usta odpre v tihi krik. Kot njen pritisk umirila, roko padla nemočno do roba stola. Tiong postaviti zadihan. Ego je oči, izražena huda bolečina in neizmerno sovraštvo.
  
  
  Vzel sem korak nazaj in pogledal vanj.
  
  
  Oba sva ga videli ob istem času: zlomljen noht je bil še vedno zaljubljen v les, in vedel je, da Chan je bil odločen, da zgrabite ga, kljub bolečine in neuporabna roko, za uporabo ego v svoji zadnji napad. Ko je prišel gor na njegov uninjured desno roko, je hodil okoli nje ego in pristal karate brco v emu vratu s strani njegove roke, ki povzročajo ego obraz crack proti drevesu.
  
  
  Strašni krik je izbruhnilo okoli ego je notranjost, in ko je stahl zavrtel okoli kot zmaj, ziblje naprej in nazaj na vrhu bele oltar stol.
  
  
  Tam je bil žebelj kupa okoli svoje desno oko. Bil je še vedno kričal, ko je njegovo telo podlegel strup, drsna off stol in pristanek na tleh z thud.
  
  
  Nisem imel časa, da odpadki naše egos-naše čaščenje, za mrtve, zda-na nadaljevanje stare Guido in Chang je trupel v tej mračni arena. Sem imel nekaj opraviti z Dr. Inuris, in sem hitro šel po stopnicah.
  
  
  Zunaj hiše, ona slišali bučanje Mercedes ' motor. Bila je pripeljal iz vrata, prav tako kot avto zavarovan iz dovoz in izginil za vogalom hiše. Videl sem dekle na sprednji sedež, borijo z ogabno norec.
  
  
  Ko je prišel v kotu villa, avto je bil na vrhu strmine, ki vodijo do vrat. On bi bil na vratih, pred menoj, toda Dr. Inuris je ustaviti odpiranje ohišja. Potem bom nadoknadila z njo ego in razbiti emu lobanje v indijski oreščki. Dr. Inuris mora imeti počutil enako.
  
  
  Vrata na desni swung odprt, in dekle je telo, sukati z ego roko, je letel headfirst.
  
  
  Stekel je za njo, kot avto pospešiti proti vrata. Tam je bil vriska zastraševanja v nadaljevanju Inuris, prinesla ji je, da se naenkrat ustavi in se je pojavila, krožni avto. V žarometi, bil je obupno poskuša odpreti vrata.
  
  
  Nisem imel časa za to prav zdaj.
  
  
  On je pokleknil poleg nje in je vzel njeno glavo v svoje roke. Pogled navzgor v Hej obraz, slišal je motor spet zagrmelo, kot Inuris peljal okoli vrata.
  
  
  Dekle se ganil.
  
  
  Nebo je bilo svetlejše na vzhodu. Megla je dvignil in osvežujoč vetrič je pihal iz neba.
  
  
  Dekle nenadoma spet prišel k sebi, njene oči so široko s strahom.
  
  
  "To je vse prav zdaj," sem rekel, daje njen velik objem. "On je odšel, in jaz ne mislim, da bomo še kdaj vrnil."
  
  
  Počutil sem se napetosti v svojem telesu enostavnost in po nekaj minutah, ona me je pogledal in uspelo nasmeh.
  
  
  To je bilo lepo.
  
  
  
  Poglavje 9
  
  
  
  
  Sedeli smo na verandi korakov s pijačo, ki mu je prinesel iz notranjosti. Tam ni bilo nič narobe z scotch Inuris imel. Dekle, ki je videti normalno, razen nekaj prask na njena kolena.
  
  
  Vprašal sem jo, če je želela vstopiti, vendar je stresel glavo. Jaz nisem kriv njo. Villa ni videti zelo privlačna v vedno dawn. Kose okrušeno in zdrobljen roza mavca bulged, in temno rje madeži širjenje po površini kot razpokanih kapilar na stari pijanec je nos.
  
  
  Ne, on ni mogel kriviti za njo ne želijo, da gredo v več. Za Ne, to je bil resnično hiši straši, s spomini pravi grozote, tudi brez trupla Guido in Tiong kot dodatno, grozljivo dotik.
  
  
  Ona leaned zoper enega od peeling lesenih stebrov v kotu stopnic in stared ven na morje.
  
  
  Ey ji rekel, da Guido in Tiong so bile mrtve. Vzela novice s kimanjem, kot če take stvari, ki so neizogibne v svetu, kjer pravosodje vedno teče svojo pot in zlo ne more pobegniti povračilo.
  
  
  Nisem vztrajala, da ona govori. Bo naredila to dovolj, ko je ona pripravljena. Vedel sem, da je. Ampak hej, najprej je potrebno, da bi sedel in uživajo svež vetrič, vonj iglavcev in okusno znanje, ki je bila prosta Dr. Inuris in ego malo banda.
  
  
  Z glavo vrže nazaj, njene zlate lase, kot blazino na stari steber, je bila uživate v čistem zraku v nov dan.
  
  
  Ko je končno spregovoril, njen glas je bil absurdly wistful. "To je tako lepo tukaj," je rekla. "Oh, jaz ne pomenijo dokončne tukaj, tukaj, v tem mestu. Mislim tukaj, vzdolž Riviere, z drevesa, cvetje, morje, nebo in sonce. Jaz bi prosil, da bi prišel sem ob drugem času, z nekom. Toda tudi nekdo, kot je Dr. Inuris ne more izbrisati ego lepote. In zdaj, da ni bil tukaj, bi morala ostal tukaj. Vsaj začasno. Ampak, da ne more biti dogaja, ne zdaj. Imam druge opravke. Inuris " pobega je bil šele začetek, vsaj za mene. Ne mislite, da bo prišel nazaj, si, Nick?"
  
  
  Njen, je zmajal z glavo. "Ne, on ni vrnil tukaj," sem rekel. — Vendar to ne pomeni, da je ne bodo prikazani znova. Vedel sem, da ljudje, kot so mu prej. Jim ne bo všeč, ko ih je ponižan. Lahko pustite ih načrti dobili zamočil. In ko so to storili, so ponavadi želijo maščevanje. Ne bo ostalo, dokler ne bodo dobili svoje maščevanje, tudi če to traja leta. Dr. Inuris je le ta oseba.
  
  
  — Kako ste prenehali ih?
  
  
  — Ste ubili ih. Kot mad dogs.
  
  
  Ona je bila oblečena v modri delo majica z nekaj gumbi razveljaviti na vrhu in beljene kavbojke. Zjutraj, potem groza noč, in v oblačilih je imela v naglici zgrabil okoli nje kovček v njeno sobo, kjer je ena napačna poteza lahko Guido ustrelil, pogledala je tako dobro, če ne boljše, kot je imela zjutraj v igralnici, v trenutku, ee prvič videl.
  
  
  Ona dvignila kolena in ovije roke okoli ih. Ona sklonila glavo za kritje njen obraz z njo zlati plašč, ki je zajeto vse, a njene oči in čelo. Ona me je pogledal od nasvetov za njo na kolena.
  
  
  "Lahko bi sedel tukaj, Nick," je dejal. "Ste osvobojeni me Dr. Inuris. To je vse, kar sem zahteval.
  
  
  "Mislim, da se spomnim, kaj o petih-franc umor da," sem rekel.
  
  
  Je dvignil glavo in se je nasmehnil. "Menim, da je pogodba izpolnjena," je dejal. "Ne verjamem, da ste hema, kot Guido, ki ubija sove."
  
  
  "Daleč od tega," sem rekel. "Toda nekateri ljudje morali biti ubit. In se mi zdi, da Dr. Inuris je eden tistih ljudi.
  
  
  "Ti si bolj desno, kot si mislite," je dejal. — Ampak da ne bi smelo biti vaš problem. Morda lahko najdem pomoč drugje, če jo potrebujem.
  
  
  "Mislim, da je to moj problem zdaj," sem rekel. "Možno je, da je Dr. Inuris morda želeli, da se ukvarjajo z vami kasneje, njo, ki je mislil, da ima lahko nekaj zame, preveč. Povedal sem vam, da ljudje, kot mu ne razlikujejo, ko so se prekine v ihc. In menim, da imam nekoliko moten moj ego načrtov. Lahko bi me spanja slabo, se spraševala, kje je, kaj mu je odvisno, ali morda misli, da mu je ubral nekaj spletke, ki jih ni morda tako menda dobro za moje zdravje.
  
  
  "Mislim, da imaš prav, Nick," je dejal. — Vendar lahko poskrbimo sami. Vam ni treba, da živijo na mene in moje skrbi.
  
  
  Ohranila sem jo. — Ali želite, da je tako?"
  
  
  Ona me je pogledal in rekel nič. Ona je samo pogledal me je v oči. Njo, je videla solze, ki raste v njene oči. Je stresel glavo in pri zaužitju težko.
  
  
  Njen sel sedela zraven nje in položil roko okoli ramen. 'Potem je v redu. Karkoli že je, bomo fix it skupaj. V redu?'
  
  
  "V redu," je rekla z velikim nasmehom.
  
  
  "Mimogrede," sem rekel — " mislim, da je neumen, da bi prekinil zmagovalna kombinacija. Ne bi zamudil pretok tem svetu za vse."
  
  
  "Hvala, Nick," je dejal.
  
  
  "Zdaj za eno stvar," sem rekel.
  
  
  'Kaj?'
  
  
  "Iskreno zdaj, hitro, preden karkoli drugega, kar se zgodi, se zgodi lahko samo povejte mi svoje ime, in kaj je vse to?"
  
  
  "To je dolga zgodba," je dejal. "Zakaj ne pour sami še eno pijačo in sedel tukaj, ki jih je steber, kjer boste bolj udobno."
  
  
  Ohranila sem jo. "Jaz sem pripravljen narediti vse. Toda preden sem se še korak, preden se zruši nebo, ali verando strehe pade na vas, ali sem potovanje čez prag in prekinil svoj vrat, ona bi rad vedel, kdo ste in kaj poskušamo narediti.
  
  
  Je šel navzdol, ne kot počil avtomatski ogenj.
  
  
  "Moje ime je Peni Doane, in se trudimo, da bi preprečili krajo $ 15 milijard iz Združenih držav amerike."
  
  
  
  Poglavje 10
  
  
  
  
  Penny Dawn. Dejal je ime nekajkrat, da sam, kot je mešani sladoled z močno pijačo, on bi vlije sam. Ime ni primerna. To ujema ji vzgon, njene zlate lase, ji strojene kože in njeno pripravljenost sprejeti to, ko kvote obrnil proti njej.
  
  
  Njen sel je nasprotni zapri ob vznožju stebra. "No, Peni, povej mi zgodbo."
  
  
  Ona sklonila glavo proti stebru, da naj sonce toplo ji je utrujen obraz. "Zgodba o Peni Doane," je začel, njen glas, mehka in premišljen, " se začne z zgodbo o Philip Doane, moj oče..."
  
  
  Philip Doane se je rodil na Kitajskem, sin Ameriški misijonar. Živeli so v vasi, kjer so skrbeli za bolne, pomagal ubogim, in če Philip Doane preživel svoje otroštvo. Kitajski način življenja je bil vse, da si mladi Philip vedel.
  
  
  Med veliko mladih Philip Ne prijatelji bila stara Ji Shan Jo. Bil je pusto, hunchbacked človek z dolgo belo brke, ki visijo navzdol obe strani rta. Ego je koža bil kot pergament, toda njegove roke so bile tako prožna, kot najstnika. V svojih mlajših letih, Jie Shan Jo je bil slavni čarodej.
  
  
  Philip Doane je bil starec je najljubši v vasi, in je izvedel, Philip za nekaj svojih trikov. Bog ljubil ugank in izzivov stvari. Bi ga lahko porabili veliko ur carving predmete, kot so zapletene škatle je sestavil - a polje, v polje, v polje, ki je lahko le odprl nekdo, ki je vedel ih zapleten, vendar preprosta kombinacija. Prisluškovanje na enem mestu, tapnete rahlo na drugo, ki je bilo polje, če želite odpreti.
  
  
  Ji Shan Jo je učil mlade Philip umetnosti te trike, in do takrat, ko je Filip je, da prevzamejo njegovi starši, da je Amerika nikoli ni vedel, mu je postalo zelo adept na ustvarjanje ih. Izziv Joe uganke . Kot spominek in v čast svoje prijateljstvo, stari človek je Philip eden od njegovih škatle, umetniško delo, pokrita z lepo slonovine rezbarije. Philip Doane je bil star deset let, ko so njegovi starši vrnil v Ameriko. Nikoli ni pozabil na nas, stari človek, naš zlo oko ego. "Življenje je polno magije," Tse, je dejal . Shang Jo nisem povedal fant. "Nikoli ne veš, kaj trikov, se bo predvajanje ali kaj čudeži bo imela. To je največjih kažejo vseh časov."
  
  
  Ko je živel v Ameriki, Philip še naprej reševanje ugank in čarovniških trikov. On je ljubil gradov. Vpisali ključavnice, kombinacija ključavnice-vse to je očarala njega. Ko je Filip je šel na univerzo, kjer je študiral inženirstvo in na neki točki, je šel na delo za podjetje, ki se je razvil varnostni sistemi za bančni sektor. Bilo je odlično delo, za Philip Doane.
  
  
  Zelo zgodaj v svoji karieri, je začel, da bi pridobili določene ugled zahvaljujoč svoji presoji, seveda magično talent pri oblikovanju varnostne sisteme. Ko drugih podjetij, približal se mu je šel v poslovnih sam. Dal njegov ugled, ni presenetljivo, da je vlada v stik ga kmalu po za nalogo je prejel.
  
  
  Zlata jama in Fort Knox so postala skoraj sinonim v Združenih državah amerike. Kaj pa, veliko ljudi ne ve je, da je zdaj več zlata v Federal Reserve trezor v bližini Nassau-zdrobljeni na Manhattnu, kot kjerkoli drugje na svetu. In ko se je vlada odločila za nadgradnjo tega skladišča, se je izkazalo, da je Filip Doane.
  
  
  Penny Dawn premaknilo in tucked noge pod njo. Drugo steklo prišel, in ona je sip, pripovedujejo svoje zgodbe.
  
  
  "To je dobra stvar, Philip Ne je pošten človek," sem rekel.
  
  
  "Ah," je zašepetal, " vendar to ni o njem. Oh, potem ja, " je dodala naglici. "Da ne bo pomote o tem. Denar, zlato, ali predpisi; - opredelitev, ali karkoli so nas vprašali, ego za zaščito, to ni bilo mar. To je bila težka naloga za njega, da razvije nekaj, kar Ji Shan Jo bi bil ponosen. Glasovanje o tem, kaj motivirani. Oblikovanje gradov, ki so bili tako preprosta in kompleksna obenem."
  
  
  "Torej nadgradnja sistema za zaščito, na Nassau-Sturt ego skladišč je bil največji izziv," sem rekel. "In je končal?"
  
  
  Nasmehnila se je skrivnostni nasmeh. 'Ah, ja. Je tudi storil. To je bila največja mojstrovina ego življenje..."
  
  
  Vlada ima rad, da trdijo, da nihče ne ve, kombinacija potrebno, da odprete varne, da nihče ni informacij, ki so potrebne za odmor v to. Ampak seveda, Philip Doane je edina oseba, ki ve, ego. In z njimi ferret, kot jo je zasnoval v trezor, vlada najel ego kot svetovalec za ohranjanje kakovosti ih varnostnih ukrepov. To omogoča vse potrebne popravke v skladu z najnovejšimi novicami na področjih, kot so varnost ali kraje tehnike. Naredi končno odločitev o tem, kdo bo najel kot oborožen stražar, pomemben del obrambnega sistema. Philip Doane bi lahko živela dolgo in srečno življenje. Življenje je bilo dobro. Bil je v zelo ugleden položaj, on je poročen lep Jean, in imela sta hčerko, katerim so bili tako zelo namenjen: Peni.
  
  
  Ampak življenje je bilo polno trikov, ki Ji Shan Jo je rekel, da je toliko krat. In en dan ta usodni magic je spremenil vse.
  
  
  To je bil sparan poletni dan, Dawn in družino odpeljal na plažo, da pobeg represivni mesto toplote. Ko so se vrnili v večernih urah, prijetno utrujen in osveženo, so bili le nekaj kilometrov od doma, ko se je to zgodilo. Voznik vozila, ki prihajajo z druge strani je izgubil nadzor in trčil z Doane je avto v glavo-na trk. Philip žena je bila ubita takoj. Filip sam imel le nekaj praskami. Vendar Peni Dawn šel headfirst skozi vetrobransko steklo. Bila je strašno iznakažen.
  
  
  Zdravniki bandaged dekle kot najboljši, kar so lahko, ampak je povedal Philip ni bilo nič drugega, bi lahko naredil. Ona bi se zarezale za preostanek svojega življenja; in Philip Doane bil pičil z krivdo tej nesreči, ki se je tako strašne posledice za otrokov ego. Penny je odraščal s katerimi se sooča vrste krutost, da drugi otroci lahko zaslon: taunting ji iznakažen, brazgotinasto obraz. Filip se je zdelo bolj prizadet kot Peni. On razvajali Peni v vsak možen način, da se nadomestilo za njeno deformacijo, ki je postala nekaj, kar je obsedenost z njim. Odpeljal jo je na nastran potovanj, pošlje svoje najboljše šole, ki je najel za klavir in petje učitelji, plesni učitelji, vzela koncertov, balet, gledališče, vse za zapri. In, seveda, smo ji vsi plastični kirurgi v državi.
  
  
  Zdelo se je, kot vsak mesec je bilo drugačno zdravnika, in se je vsak mesec enako revmatizem: brazgotine, deformacij preveč skupaj. Tam ni bilo nič drugega, kar bi lahko storili. Odraščala, je šel v šolo, in kako ji stopnjo, Peni se naučila živeti z njo brazgotine. Ona je prilagojen dobro, in mislil, da je njeno življenje je bilo konec. Vendar njen oče vztrajal, kljub svoji protesti, pri iskanju tej čarobni kirurg, ki ni obstajala.
  
  
  Vendar se je izkazalo, da obstaja. In en dan, napovedanimi in nenapovedanimi, je prišel na Philip Doane je Manhattan office. "Vzamem ga," je človek, je dejal, " da iščete kirurg za vaša hči?"
  
  
  - da, ampak... kdo ste vi...?
  
  
  "Sem kirurg," je človek, je dejal. 'Lahko vložim njo? Dr. Lothar Inouris.
  
  
  
  Poglavje 11
  
  
  
  
  Toliko bolj. Inuris se je skliceval na preprost menjave: dostop do Federal Reserve vault, v zameno za nov obraz za Peni.
  
  
  Zdelo smešno. Le norec bi ga nudijo, in samo norec bi ga sprejeli. To ne pomeni, da Lothar Inouris in Philip Doane so prav tako noro. Če Philip Doane bil jezen, je bil jezen, z ljubeznijo, za svojo hčerko. Vsi starši želijo, da naredite nekaj za svoje otroke; Philip šel v ekstremnih dolžin. In cena je bila visoka že Ne Philip. Ego je bil morali plačati najvišjo ceno, ki jo lahko privoščijo: uničenje ega mojstrovina. Grobnice je zasnovan ima ojačane betonske stene. To je sedemindvajset metrov pod Nassau Ulici. Zunaj je vrat, z občutljivim dvojno tipko sistem. Vendar pa dostop do gesel, sam je skozi ozek prehod, skozi tri-meter, devetdeset tono jekla valja. Na valj, ki se vrti v eno-sto-in-štirideset ton okvir. Ko je vhod zaprt cilinder spremeni tako daleč, da je okvir, ki je napolnjena z trdnega jekla, in nato korita en centimeter, tako kot veliko plute v steklenico. To je nepredušno zaprte, neprepustna, in zaklenil za nekaj časa, da ne omenjam vse elektronske naprave, televizijske in druge merilne opreme, kot tudi varnost ljudi sistem zgrajen okoli ena največjih enot, ki svoje vrste v državi: ostrostrelci redno trenirati. z osebno oborožitvijo in avtomatsko orožje.
  
  
  Alarmni sistem je lahko blokira vsako izhod okoli stavb. In v sefu so zaklenjena oddelkov, trojni zaklep. Vsebujejo približno štirinajst tisoč ton zlata plemenitih kovin v zda in približno sedemdeset drugih državah. Vsak bar tehta približno dvanajst funtov. To ni nekaj, kar lahko nosite v žepu, in ne boste mogli storiti to neopažena s celotno floto tovornjaki.
  
  
  Pridobivanje zlata od tam je bila skrivnost, da je tudi Zhang Ji Jo bi si želel. In emu bi tudi rad, Philip Ne je rešitev. To je bil preprost in težko hkrati.
  
  
  Na prvi seji, na dva moška, ki je prišel iz oči v oči z njihovimi pogoji. Philip Ne, človek, ki je obseden s svojo hčerko, je tragedija, ni takoj odločili za trgovino njegov edinstven magic za to, da Dr. Lothar Inuris. Spletni problem je zaupanje.
  
  
  -"Ampak, dragi kolegi," je dejal Dr. Inuris: "Mi lahko oba zaupajo drug drugemu. Verjamem, da vam bo prinesel ta projekt do uspešnega zaključka, in naj zaupa mi z uspešno delovanje vaš hči. Nimate izbire.'
  
  
  "Seveda imaš prav," je Filip Doane, je dejal. "Nihče, ponavljam nihče, lahko to, kar sem lahko naredil. To je bila izpopolnjena za najbolj napredne metode. Moje lastne metode, ki temeljijo na dolgoletnih raziskavah.... In njo samo kirurg na svetu, ki lahko pozdravi brazgotinasto tkivo, ki je prizadela svojo hčerko in ji ne le nov obraz, ampak tudi lep eno."
  
  
  "In njen," je Filip Ne je dejal dispassionately, " njen edini v svetu, ki je poln varnostne informacije, ki jih potrebujete."
  
  
  "To je pravica. Tako nihče od nas ne želi, da je izdal zaupanje drug, ne? Kaj puzzli prosi za je veliko podjetje. Inuris, nameri za pobeg s približno šestina svetovnega zlato kopljejo saj je čas nekdaj, dogovorile, da zagotovijo Philip Doane z lojalni sodelavci za tako dolgo, kot je potrebno. Vendar, za lastno varnost, se je znižala na ime druge ringleaders vključeni v ta velik rop. V zameno, je dogovorjeno, da se ustanovi Delovanje Peni, če Philip bi dokazati svoje sodelovanje z zagotavljanjem dostopa do zlata. Ko dolgoročno načrtovanje doseže nepreklicno fazi, on bo začel Peni preobrazbe. To bo trajalo mesece, morda celo leta, da bi ukradel zlato. Operacija bo trajala tudi ob nedeljah.
  
  
  Še pred ih prvo srečanje se je končalo, Philip Doane in Inuris razvili sistem, da ostanejo v stiku. Tako je Filip povedal zdravnik, da bi naj em vedeti, ko je bil pripravljen, da začne svoj načrt.
  
  
  Od tega dneva dalje, Philip Ne zdelo, kot popolnoma druga oseba, za svojo hčerko. Za prvič v letih, se je zdelo, srečno in veselo. Niti centa ne postavljajo vprašanja o tem, sprememba barve, hitro povečavo. Hej, sem hotel verjeti, da je bil končno prihajajo izrazi s položaja. Vendar ta sreča je slabost. Penny odkril, da je njen oče je postal porabo z vročino napetosti skozi čas, in ko je izrazila zaskrbljenost, je pripisana je za razburjenje v nov projekt. Peni se ustavili tam. Bila je vesela, da je ni več vlekel ji po vsej državi, za vse vrste zdravniki, in da je bil absorbira v svoje delo. Ona ni niti opazil, ego je spremenila videz; ego las je seveda izkazalo sivo več let; toda sčasoma, iz ego novega projekta, on bi izgubili težo, in sklonila. Ego je obraz je bil zguban in stare. Končno, ena noč, je opazila ego fizične spremembe.
  
  
  Prišel je domov zgodaj, v dobro razpoloženje, in vlije dva kozarca njegov najboljši sherry, odin, okoli katerega je dal ay. "Toast, Peni. Dajmo piti, da je čar življenja."
  
  
  Penny je pogledal oče z zabaval bewilderment. To je bil let od ferret videl ego tako srečna. "Kaj se dogaja, Oče?"
  
  
  Philip Doane sedel v svoj najljubši stol. "Boste mogoče upravljati na kirurg jutri zvečer. In ko se zbudite, boste imeli nov obraz. Tam ne bo sled vaše stare brazgotine in delovanje znamk. Penny je pogledal in ga incredulously.
  
  
  "Res je," je dejal. Odložil svoj kozarec in je dvignil roko, kot če da, prisežem. — Jaz sem popolnoma resen. Videl sem ta človek je delo in naj vam povem, emu ni v sonce."
  
  
  "Toda, Oče," Peni, je dejal. "Jaz res ne skrbi več." Philip Ne pokimal. "Vem," je dejal. "In da je, zakaj sem tako ponosen na vas." Ampak, Peni, prosim, naj ne trdijo. Tudi če vas ne skrbi, prosimo, da to storite zame, za starega človeka. Za svojega očeta, da bi emu sreče in radosti.
  
  
  Penny imel nobenih težav sprejme zahtevo. Šla je do svojega očeta in poljubila Ego na lice. Philip položil roko okoli Dawn Sl.
  
  
  "Bog vas blagoslovi," je dejal. Solze pretočili navzdol ego je lica. "Ne bi dobili off, Oče," je dejal. "Samo veselje." Ona misli o tem. "Povej mi, kaj mi bo izgledal?"
  
  
  "Da ti povem resnico, jaz ne vem," je rekel Filip. "Pustila sem vse, kar k zdravniku. On ve, da je. Ampak on mi je rekel, toliko, da vas bo zelo, zelo lepa.
  
  
  "Mu zdi, da je zelo izjemna oseba."
  
  
  "Ja, zelo dobro," je rekel Filip.
  
  
  "Povej mi kaj o nen?"
  
  
  "Ni veliko za povedati o tem. Ampak v redu človek. Njegov glas je bil šibek in premišljen.
  
  
  "Kako je?" Kdo pa je to?" Kjer je on, iz?
  
  
  "Ni pomembno." Zdelo se mu je skoraj jezen na njena vprašanja. "On je najboljši na svojem področju, in da je edina pomembna točka, kajne?" "Oče," Peni, je dejal, " je vse, kar hočeš, da mi poveš?"
  
  
  "Ne, ne," je dejal Philip, z umetno nasmeh. — To ni res, na vseh. Vendar ni veliko za povedati o nen sam. Mislim, kakšna je razlika? Pomemben rezultat."
  
  
  "To je vse zelo čudno, Očka," Peni, je dejal.
  
  
  "No, to se ni zgodilo še,
  
  
  Dobro? In ji malo živčni glas in vse, zdaj, da je tako blizu. In ta jeza vprašanja ne bo ego vse bolje, bodisi.
  
  
  "Dobro, jaz ne vidim nobene škode v tem. To je za estestvenno. Končno, to je pomembno. Mislim, da ne pusti me, da nekaj sumljivo zdravnik.
  
  
  Philip Ne skočil, kot če njegov ego je bila vrgla.
  
  
  'Očka.'
  
  
  Začel je sob. Ego je hči je pokleknil poleg njega. "Mislim, da bi bolje, povej mi vse," je dejal. Filip se je dvignil roke na obraz. "Ne morem," je dejal med sobs. "Jaz tega ne morem narediti.'
  
  
  "Moraš," Peni, je dejal.
  
  
  In ko je ihte ustavil, Ne Philippe, še vedno pokriva obraz z rokami in rekel, njegova hči, kaj je storil. Pojasnil je, kako je in skrivnostno Dr. Inuris je uspelo postaviti nove ljudi zvest do zdravnika v vseh ključnih varnost delovnih mest po arhivu preteklih letih. Včasih Philip Ne uspelo, kot takrat, ko sem poskusil Stražar levo in imel za najem novega. Philip Ne nameščeni tako, da pri novo osebo, ki je bila vložena v, Dr. Inuris tota je bila izbrana in imenovana. Ampak to še ni vse. Moški zapustil medicinskih centrov. S podatki, ki se zbirajo in ki jih Philip, Inuris organizirano, kar je poimenoval " čarobni izginotja." Stražnik se je izginjajo, vendar nihče ni vedel o njem. Za takoj, da se ego je mesto in ne ega dela, je bila idealna svet ustvarjen Dr. Inuris.
  
  
  Čez nekaj časa, celoten krmilni sistem je pod nadzorom celotno ekipo osredotočena na eno stvar: krajo zlata.
  
  
  Ne Philip je rešitev, ki je bil tako enostaven, kot je bil zapleten. Najtežja stvar je bila za zamenjavo moških, vendar Dr. Inuris je to storil. In preprostost, je bila, da Philip Doane vedel od samega začetka, da ni point v uporabi silo vdreti v impregnable vault strinjal. Ni bilo nobenih pomanjkljivosti v kovino. Šibka točka, je vedel, je bilo v varovala.
  
  
  Zdaj delovanje postalo veliko lažje. Najbolj zlata, ki je bila v lasti zda. Nekaj plemenitih kovin zaloge so v lasti drugih državah, in ko je dolg potrebno, da bi izplačalo, "zlata nakladalniki" v svoji posebni čevlji preselil zlato na želeni predel z uporabo hidravličnih dvigal in pasu transporterji.
  
  
  Vsak dan, po urniku nastavite tako, Ne Filip, vsak policist se preselili gold bar in nadomesti ego z ponaredek eno nihče vedel ničesar, ampak stražar sam, in bil je ne bomo govorili o tem. Kako termite jesti zunaj na hišo. Počasi, a učinkovito. V nekaj letih je na tisoče zlatih palic izginil. Ponavadi, ko so bili pogoji šteje za popolnoma varno, tovornjak pobral in dostavljena velike obremenitve. Po določenem času se je število zlatih palic levo v sefu postal manj, kot je število lažnih zlatih palic. Milijarde so bili ukradeni. V tem času se je cena zlata na svetovnem trgu je ostala nespremenjena: $ 35 dolarjev za unčo. Potem pa, nenadoma, kombinacija sil začela možganov dolar je moč. Preveč dolarjev, ki so bili natisnjeni. Bilo je preveč papirnati denar. Zaupanje v dolar je začela oslabi. Ljudske zlato hotel.
  
  
  Uradno je bilo zlato bolj dragocena. Uradno, dolar je vreden manj in je bil veliko let v zlato,, stran od dolarja. Ko velike finančne modrecev svet odločil, da ustvari free trg zlata, cena skyrocketed za več kot sto dolarjev na unčo.
  
  
  Vse je bilo pripravljeno za finančni udarec. Dr. Inuris in njegovi prijatelji pod nadzorom skoraj šestina vse zlato na svetu. Imeli so pravi alenka na trgu in so bili sposobni, da izpolnjujejo visoke cene in visoke zahteve.
  
  
  On in Philip Ne pojasnil vse, kar Peni, in ko je vztrajal, da je šel na oblasti, je zavrnil.
  
  
  "Ne še. Da bi bila nesreča na tej stopnji. Nekaj bo uhajanja iz in na gospodarstvo Združenih držav amerike bo potopite v kaos. Rezultat bi bilo tako katastrofalne, da absolutno nihče ne bi ostal nedotaknjen. Industrija bo kolaps, brezposelnost bo poleteti uvis, in borzo, bo kolaps. Ampak dokler smo tiho o tem, da je še vedno možnost, da NAS bo našel svoje zlato znova. Sem rekel, zdaj, lahko samo uničiti enega dobra stvar v tej celotni zgodbi: novo življenje za vas. Če bomo tiho, dokler delovanje, bo vse v redu. Vlada bo slišati v ustreznem času, vendar to še ni razlog, da bi prekinil dam, dokler ne bomo dobili naši dobiček. Moramo sodelovati zdaj, drugače vse bom videl v moje delo je grdo dekle in oče obsojen kot tat." Penny hitro spoznal. Njen oče je imel prav. Njena edina možnost je bila, da so operacije, s tem preklicali posel med Philip Doane in Dr. Inuris. In potem, je še vedno lahko naredite karkoli je potrebno popraviti situacijo.
  
  
  Njen oče, se je zdelo, da se glasi njen um. "Ko je ta postopek končan," je dejal, " Dr. Inuris bo plačal svojega dolga do mene in moja pogodba z njim bo prišel do konca. Potem, Peni, ki jih lahko storite tisto, kar morate storiti.
  
  
  In tako je poljubil njen oče zbogom naslednjo noč. Avto je čakal pred ih hišo. Visoki Kitajski človek vzel mesto za kolo, preden jo je lahko dobil v hrbet. Mož za njo je sedel v senci. Ego glas je prišel iz ego pol skrit obraz. "Njen zdravnik je Inuris," je dejal. "Vaš kirurg, Miss Dawn."
  
  
  Preden so bili miljo od njene hiše, dal ji je drog. In Peni Dawn je nezavesten, ko bodo dosegli svoj cilj.
  
  
  
  Poglavje 12
  
  
  
  
  Spoznal sem, sem iskal na Peni Zore je sladek obraz, ko mi je povedala to zgodbo. Ko je počakal za trenutek, je bila borijo s številnimi vprašanji in pomisleki, ki jih njena zgodba na svetel sončen dan. Bilo je še veliko nedokončanih slik, ki je upal, da bi bilo popolno. "Tako je to dober zdravnik vas naredil videti kot Nicole Cara," sem rekel, vrtenjem zadnji moj pijačo v mojih rokah.
  
  
  "Da, on je bil navdušen nad sliko filma star je idolized." Njeno telo je bilo tresenje z zatreti smeh. "Oh, seveda sem bil hvaležen. Nisem mogel verjeti svojim očem, ko sem prvič videl sebe v ogledalo. Nov obraz, a lepi obraz. Nato sem spoznal, da sem imel nikoli znana, preden, da je lepota, telesna lepota je resnično čudovito darilo. Vendar je darilo, "je nadaljevala, njen glas napeti s neprijetne spomine," zahteva visoko ceno.
  
  
  Inuris pojasnil, da se Peni je bil nezavesten za nekaj več kot 72 ur. Še vedno očaral s izjemna lepota njenega novega obraza, popolnost, ki je prinesel nazaj svojo občudovali pogled okoli ogledalo, da ji ni obvestila zdravnika, ki se približuje njo. "Človek bi lahko preživijo svoje življenje iščejo tako ženska," je rekel, odkrito stoji zraven nje. "Nikoli nisem vedel, Nicole." Ampak bom priznati, da sem da veliko ve ji. In videli boste, kot je ta, zaradi česar sem izgubil moj um.
  
  
  Nenadoma se je sklonil in potegnil ji blizu. Ročno zavita okoli ee. Ego je prosto roko tugged na tanke nightgown in približno stisnemo njene prsi. Pritisnil svoje ustnice na njene in zaljubljen svojega jezika med zobe.
  
  
  Začuden, Peni zlomil brezplačno. "Ne dotikaj se me!"
  
  
  "Mislim, da bi bolje spoznati in sprejeti moje pozornosti," zdravnik se je nasmehnil.
  
  
  Penny vprašal ego, da zapustijo. Nato zdravnik ji je, kjer je bila v telovadnici: na jugu Francije, v vila. In, kot je pojasnil, hej, ne pustite, da ji pusti, dokler je in njen oče celoten posel. Peni, ni imela druge izbire, ampak da ostane ujetnik. Ona se pretvarjal, da ne vem o sporazumu med Philip Doane in Dr. Inuris, za katerega se je izkazalo, da se v njeno korist. Odločila se je, da je najboljša strategija za zapri bi biti pokorni vedenje in nevednosti. Hej, nismo smeli zapustiti villa v okviru druge okoliščine.
  
  
  Dr. Inuris, očitno zaveda, da je njegova prva grobo pristop k njej je bilo hudo miscalculation, pa ne bo nobenega fizičnega napora za več dni. Vendar pa je izpostavljeno, da jo v "blitzkrieg" svoje sprevržene čar. In" zaposleni", Guido in Tiong, postal manj pozorna.
  
  
  Inuris rekel, hej, sam o sebi. In okoli bitov informacij ona bi pieced skupaj z gledanjem in poslušanjem, da je lahko predstavljate, zvit, iznakažen človek gospodarstvo jo v ujetništvu.
  
  
  Prvič, Inuris je bil zasvojen s heroinom. Ego in ljubezen za undisguised uporabo brizge, je bila očitna. On je bil nemškega rodu in je bil študent medicine med vojno. V tem času mu je uspelo za prakso in razvoj kirurške tehnike na zaporniki v koncentracijskih taboriščih, ki mu je bila priložena. Koliko sto ljudi, je imel pohabljen, ubit odlično tehnik, ki je bil zdaj hvalisanja o? Potem je pobegnil v Švico, kjer je odprl majhno kliniko. On je postal bogat zaradi fanatični uresničevanju novih mladih za starejše ženske. Naraščajoče bogastvo spodbuja ego, pohlep, in je v celoti osredotočen na duši svojo žejo za bogastvo.
  
  
  V vseh svojih spominih, je niti enkrat omenjeno, kako je vedel o Philip Doane. Tudi on ni govoriti Peni o ih je poslovni odnos.
  
  
  Nekaj dni je bil sprejet z Inuris ' zgodbe, medtem ko se Peni je bil sunning sama v vili je vrt. Takrat, tisto noč, ko je zaslutil, da Inuris in Egos so se umirile dovolj, da zaspite zaradi njihove očitne sodelovanje, hej uspelo šmugnuti in da je Lepo. Ona je pravkar prispel v igralnici, ko Guido ujel z njo. Ko se je vrnil na vile, Inuris je bil besen in jo je opozoril, z nespodobno groženj, ne da ponoviti, da zvečer.
  
  
  Teden dni kasneje, Ay uspelo skrivaj ven znova. In Guido najdemo jo še enkrat. Vendar ta čas ni bilo človeka z imenom Nicholas Anderson...
  
  
  On whistled na njo. "To je zelo zanimivo zgodbo za mene. Vendar pa obstaja ena stvar. Nicholas Anderson je pravo ime je Nick Carter. On je zastopnik za vlado Združenih držav amerike.
  
  
  Penny je razširil oči in usta oblikovali majhno, tiho O.
  
  
  "Zdaj, da ste, kar je tako jasno,"sem rekel," mislil sem, da bi naredil enako."
  
  
  "Bom morala navaditi na to," Peni, je dejal. "Ampak jaz ne vidim kar koli razlika."
  
  
  "Jaz tudi," sem rekel. "Oba sva še vedno želite posneti Inuris vedno, preden ubije nas. In takoj, ko bomo ego-zgrabi, sem ji želite vedeti nekaj več o tem zlato in ki Inuris ' partnerji. Ne boste razumeli, ne vam, da se pred svojega očeta, ste se soočajo nekatere vrste kazen?
  
  
  Penny znižati njene oči. "Da," je rekla. "I ve ji. Ampak mislim, da on ve, preveč. In emu ne skrbi. Edina stvar, ki je bil v skrbeh je bil, mi pravi. In zdaj bom poskrbel, v tišini.
  
  
  "Vzemite krojač, če to ni res, Peni Doane," sem rekel. "Vi ste zelo lepa ženska."
  
  
  Tam, na uničena verandi, je blushed. "Nisem se uporabljajo za take pohvale še," je rekla.
  
  
  "No, mislim, da bi bolje uporabili za njo," sem rekel, že od stopnicah.
  
  
  "To je vse tako čudno," je rekla. "Ne vem, če bom kdaj navadiš na to."
  
  
  Hodil je nad njo, in vzel jo. "Jaz ti bom pomagal poskusil," sem rekel. "To je samo spin, v praksi." Vzel je njen obraz v njegove roke in ji je prinesel usta, da je njegov. Ona je čakala za mene. Njene roke ovita okoli mene, in njeno telo, igra trdnih pike in gladke linije, združila z mojim. Njene roke prišel in zapletla v moje lase.
  
  
  "Ah," je rekel nazadnje, " oh, Nick.
  
  
  Diha močno, je strojeno vrhovi njenih prsi bulging na dolgi Proti-vrat njo srajco. Je zagledal dekle oči, sveti z zeleno ogenj. Njene roke ovita okoli mojega vratu in njene ustnice brušena rudnik, toplo in vlažno, s strastjo, da je vedno več kot samo hvaležnost. Njena stegna pritisniti proti moja stegna v ritmu neobvladljive želje. In njene roke, uslužbencev njeno željo, premakne navzdol na dotik mojih stegnih. On unbuttoned njo srajco, je njene prsi v roko in jo poljubil trde bradavičke. Ona naj majica diapozitiv izklop ramen nestrpno. "Pohiti, Nick," je vdihnil. "Hitreje.'
  
  
  Ustavila se je, ko je potegnil ji pobelijo kavbojke in hlačke. Tako prsti in rudnik planila v trakovi me moje obleke, preden smo potonil navzdol skupaj na rosno travo, kjer se roke in noge zavite me v žametno meso. Njena usta zastokal kockami v moje uho, kot glas tornado vsem, dviganje nas gor in spustite nas nazaj v bazen nepredstavljivo užitek. Znova in znova, dokler ne bomo uresničili z gromovit eksplozije in levi mirno, toplo in blizu drug drugega v soncu nov dan.
  
  
  Tam, leži v travi, njegov stahl bilo mu pove, kaj je mislil. Dr. Inuris odločila, da bo z njo, ko mu je pobegnil. Če emu je uspelo, vse bi bilo v redu, vsaj za njega. Emu bi potem lahko, da imajo Peni ujetništvu, dokler ferret je krajo zlata, ki je bilo popolno. Ampak to ni uspelo. Em je vrgel Tolarjev okoli avtomobila odvzel mi in pobeg. Dokler je bil živ, je bil v nevarnosti. Ampak on ni mogel tveganja vrača villa. Bilo je prenevarno. Prej ali slej, bo našel nekdo, Guido in Tiong mrtvih v kleti. In takoj po tem, nekdo začeli postavljati veliko vprašanj o osebi, ki je v najemu vile.
  
  
  No, Zdravnik. Inuris ne bodo nikoli vrnili. Bil je še vedno na begu. Boj ni igra ego. On bo počakati in pripravo povračila za njegovo executioners, ki bo marca na to. V zlati dobi, je bil tehnik, demon stvarnik, zamenjava za policisti, ki so "čudežno" izginila. Njo, ki je vedel, kaj to pomeni. Vedno je nekdo, ki je imel dobre pogoje za to, kot je" likvidacijo "ali"brezpogojno prekinitev operacije." Ti stražarji so bili mrtvi ih nadomesti. Alexander je bil Inuris ' prispevek za krajo zlata.
  
  
  Nekdo drug je zagotavljanje kadrov, brawn, in kup možgane, potrebnih za delovanje te obseg in zahtevnost. Nisem vedel, kdo točno, vendar sem ugotovila prisotnost Guido in Tiong poleg zdravnika zelo poučno. Niso se zdi, kot stari prijatelji zdravnika ali stari prijatelji nekoga drugega. Bilo je, kot če Guido in Chang je bila dodeljena, da zdravnik kot koristi, ki jih članstvo v zavezništvu.
  
  
  Torej, ko zdravnik je ostal brez svojimi varnostniki in izgubil dekle, ki emu naj bi ohranil iz vida, mora sklepati, da je bila postavka za svoje prijatelje ' zavetje jamo v najkrajšem možnem času. Če je bil dovolj hiter, je lahko šel nazaj na svoje tovariše, jim povedal, kaj se je zgodilo, in zaupanje v odločitve, ki jih bo odpustil ego ali vsaj ne kaznuje se, dokler se kaj bistveno narobe.
  
  
  Medtem, ego partnerji bi lahko naredil svoje najboljše, da poskrbite, da nič ni šlo narobe s sledenjem navzdol dekle in morda "Nicholas Anderson." Ti bodo poskrbeli, da ih ust je zaprta za vedno.
  
  
  Če je moja domneva je bila pravilna, Dr. Lothar Inuris se vrača v New York.
  
  
  "Da zveni dobro, da me je," Peni, je dejal.
  
  
  Si ne bi želeli, da ji povem o drugo, kar je dober razlog, zakaj je Dr. Inuris je bil verjetno v New Yorku. Ne še. "Vse prav," sem rekel. "Let' s go. Ne potrebujete ničesar drugega, v hiši?
  
  
  Penny stresel glavo. "Vse, kar potrebujete, je moj potni list, in to je v moj žep. Gremo. Njeni roki smuknila v rudnik, kot smo hodili poti, da gate ob vhodu Narcissa je vila. Je sijalo sonce svetlo, in to je bilo prijetno del z mračno ostankih vile in svoje mrtve prebivalcev.
  
  
  "Bomo hitchhike za Lepo," sem rekel. — Še vedno smo morali iti skozi mimmo mojega hotela. To je samo občutek, da bom morala moji prijatelji, kamorkoli gremo. Ih imen so Hugo, Wilhelmina in Pierre.
  
  
  Kmalu smo bili ven spet okrog hotela. Sva vzela taksi Lepo Letališče, vzhodno od mesta, in ko smo se ustavili pred letališke stavbe, Peni tugged na moj rokav.
  
  
  "Poglej," je rekla.
  
  
  Parkiran zunaj — ali bolje, zapuščene, je bil bel Mercedes.
  
  
  "Smo na pravi poti," sem rekel. "On je verjetno vzel Air France letenja v Parizu, ob 7: 30 uri."
  
  
  Mi je Med poletom okrog Lepo ob 9: 30, s povezave v Parizu in New Yorku.
  
  
  Nismo imeli veliko časa, preden smo odšli. Ona je prinesel kavo za nas, nekaj rogljički, in kopijo International Herald Tribune. Velik naslov na prvi strani takoj pritegnila mojo pozornost. Cena zlata je dosegla vrhunec. Povpraševanje je bilo na rekordne ravni v mednarodnih trgih, in skrbi o prihodnosti dolar krepil.
  
  
  Je obupno potreboval, da bi dobili informacije o tem, kdo je bil za to celo zlato kraje delovanje, če je bil še vedno možnosti za prepre ~ evanje celo nesreče. Če je večina NAS je bilo zlato ušli, mednarodna zlata krize bi pa v mednarodno panike. Papir dolarjev bi bilo brez vrednosti. Štruco kruha, bi bilo vredno milijon. Njo, spomnil branje nekje okoli Germania potem Prvi Svetovni Vojni. V nekaj letih, vrednost blagovnih znamk je padla iz štirih znamk do štiri milijarde znamk. Vse, kar je ustanovljen za zgodovino, da se ponovi, vendar tokrat v Združenih državah amerike.
  
  
  Potovanje v Pariz je bil naložen, brez incidenta. Letalo swerved nad Zalivu Angelov, da pridobijo višino, nato vzlet.
  
  
  "Želim, da bi dobili nazaj sem kmalu," Peni, je dejal.
  
  
  "Ko je vse več," ji je dejal oče.
  
  
  "Če" ali "če"?"
  
  
  V Parizu smo bile spremembe letal, in velik Boeing 747 poletela na čas za Orlov . Če je moja domneva je bila pravilna, Lothar Inuris bilo več kot dve uri, ki je pred nami. Nismo dogaja, da dohitijo z egom, pa vsaj občutek je bil, kot smo bili, ki se gibljejo v pravo smer. Čez Atlantski Ocean, Peni, je bilo spanje na moji rami. Nisem kriv njo. Zapri imel grobo noč. Bil sem utrujen, preveč, za to zadevo, vendar nisem počutite zaspani. Mi ni všeč, se zaklenila na tej ravnini. Ona je zainteresirani, da bi na zemlji in preganja po Inuris in njen ego tovariši. Ampak na koncu, da nekdo na osebje, ki je prišel v domofon in nam je povedal, da pritrdite naši varnostni pasovi. Napoved se je zbudil Peni. Ona yawned, ki se raztegne, nato privila do mene in zaprla oči.
  
  
  "Hej, Sonya," sem rekel. Ona odprla eno zelene oči in me je pogledal pod njeno debele zlate lase. "Čas je, da se zbudiš. Moramo iti na delo.
  
  
  Je dvignil glavo in potisnilo svoje lase nazaj. "Prej bolje," je rekla. "Kaj ste do?'
  
  
  "Bomo, da obiščete svojega očeta," sem rekel. — To je prva točka na dnevnem redu. On je najboljši vodijo smo z Inuris. Ne pozabite, da je imel komunikacijski sistem z Inuris, in želim, da ve, kaj je to.
  
  
  Taksi ustavil pred eno od petdeset let stare stanovanjske stavbe na Riverside Drive.
  
  
  Ko jo je plačal voznik, ji hitro pogledal okoli. Nič na ulici, se je zdelo nenormalno, da me. Če je kdo bil, gledal je apartma, je bila dobro skrita.
  
  
  Dvignil je kovček kot taksi potegnil stran znova.
  
  
  "Kaj, čas je zdaj? Penny vprašal.
  
  
  Njo, pogledal na uro. '5: 20.'
  
  
  — Mu bom lahko doma vsak trenutek."
  
  
  Vzeli smo počasi dvigalo do osmem nadstropju. Vzel je iz Wilhelmina Poe je tulec, in je porinil v waistcoat žep, vodenje svojega prsta na sprožilec. Penny je kljunasto merilo zaostrili, ko je videla Luger. "Poglejmo samo pokliči ga rutinsko preventivno," sem rekel. "Jaz bom prvi, ki je šel iz vsega dvigalo."
  
  
  Penny pokimal. Ko se je dvigalo ustavilo, sedel je za njegov kovček in previdno odprl vrata. Če nekdo je čakal na hodniku, ti bi moral streljati na majhno, nizko cilj, da bi dobili skozi vrzel v dan. Nato emu bolje biti res dober in hiter.
  
  
  Odrinil je vrata odprta in pogledal ven na drugi strani. "To je vse prav," sem rekel.
  
  
  Penny je niz tipke pripravljen. "Ostani proč od vrat, ko ga odprete," ji je dejal oče. "In mene pusti v prvi."
  
  
  V trenutku, ko je odprla vrata, je spoznal, da stanovanje je bilo prazno. To je bila napolnjena z prodajnih zraka in prahu motes visela skoraj negibno v luč, da filtrira skozi okna v poševne wisps. Penny zaprla vrata za seboj. 'Očka?'Ne! " je vzkliknil.
  
  
  — Ne verjamem, da mu je dom, " sem rekel, dajanje pištolo proč.
  
  
  "No, da ne bo dolgo, potem," je dejal. Ona je odprla okna in vlije mi kozarec Philip Doane sherry. "To je vse, kar imamo," je rekla.
  
  
  "To je vse prav," sem rekel.
  
  
  — Koliko je ura?"
  
  
  "Pol petih."
  
  
  "Naredite si udobno," je dejal. "Bom, da se stuširam in spremembe. Če je na voljo, ko sem šel, boste morali uvesti sebe.
  
  
  On je vstal, popustiti svojo kravato, in začel unbuttoning njegov srajco.
  
  
  "Raje sem se strinjate, da predlogi, in sem lahko stuširam za njo sam," sem rekel.
  
  
  Ee je njeno roko. Ona mi je dal nagajiv pogled, in pripeljali so me navzdol dvorani.
  
  
  "Vam je všeč, ki živijo nevarno, kajne?"
  
  
  "Lahko rečem, da," sem rekel.
  
  
  Ona giggled. "Ne vem, kaj se bo zgodilo, ko pride domov in smo še vedno pod tušem."
  
  
  — Lahko rečemo, hello, " sem predlagal.
  
  
  Prostorni kopalnici je tuš. Smo poletela naša oblačila in šla pod zapri. Njen spet občudovali ukrivljenosti njeno telo.
  
  
  "Kako hočeš?" — Kaj je to? " je vprašala, njen roke na pipe.
  
  
  "Vroča in močna," sem rekel.
  
  
  Oster jet strel iz okoli tuš glavo. Milo je zgrabil njo, in Peni, je sedel pod slapom, njene prsi nekoliko pritisnili proti rudniku. On naj milo nežno potisnite navzdol hrbet. Roke, sklonil in potegnil me je k njej. Je dal roke na mojih ramenih in je sedel z njo noge nekoliko narazen, kot je potegnil sled pene skupaj in se med njene prsi, in nato še nižje, nad njo ravno želodec in nazaj in naprej med njena stegna.
  
  
  "Hočem, da se tvoja kopalna kad goba," je rekla, se s pritiskom njeno telo proti rudniku, ff gladko penasto meso napenjanju okoli mene. Njen podrgnil proti zapri. Nasmehnila se je leno na me, njene oči so široko.
  
  
  "Operi me," je rekla. "Operi me povsod."
  
  
  Njene roke zaprta okoli mojega vratu. Segel je in dvignil noge, dokler so bili na mojih stegnih, nato pritisnete jo nazaj proti groan kopalnico in začel zapri. Majhne, dolge "ah" pobegnil njene ustnice. In potem, v naši lastni naravi, ki izhajajo vesolju, smo ustvarili divja surf, in nato v vrtincu nepremagljiv lončka, v katerih smo bili pometel in izginil v vrtinec čisti navdušenje.
  
  
  Kjerkoli smo bili, smo se vrnili v zvok tekoče vode na naše entwined organi.
  
  
  "Prepričana sem bila, da je bil tukaj," Penny je dejal, ko smo se vrnili v dnevni sobi.
  
  
  Je končal svojo pijačo in prižgal cigareto. Ne reci ji vendar, hej, kaj imam v mislih.
  
  
  Penny premaknilo uneasily v njen stol. "Morda mu je delovni pozno," je rekla nazadnje. — Po vsem, je ne bi mogel znan sem prišla domov danes.
  
  
  On ni rekel ničesar. Ona je verjetno že mislila, da isto stvar, kot je njen, ampak ona še vedno ni mogel verjeti. Penny Dawn ni bilo noro.
  
  
  "Bom poklical ego uradu," je rekla. Tam je bil telefon v dvorani. Slišal sem njen klic eno številko, nato drugo. "Osrednji," je dejal. "Sem dobil avto-odgovor, da se je število poskušam doseči je sprostil. Mislim, da to mora biti napaka. Slišal sem njen klic na številko, in tam je bil trenutek tišine, preden je spregovoril še enkrat. — Ali ste prepričani?" Nisem slišala odgovor, vendar sem vedel, da je res.
  
  
  Pa se je vrnila nazaj v dnevno sobo in me je pogledal. "Nekaj je narobe," je dejal.
  
  
  On izprazni svoj kozarec. 'Vem, kaj se dogaja.'
  
  
  — Ste vedeli, vsi skupaj, ali nisi?" je rekla.
  
  
  Je pokimal z njo. — Mislim, da je vaš oče se talce." Dr. Inuris hrani, ki ste tukaj, da poskrbite, vaš oče ni storil ničesar, da bi preprečila, da v zadnjem trenutku zlato kraje. Ko je izgubil si, on in njegovi prijatelji se obrnil na svojega očeta in se prepričajte, da jih ni storil ničesar, da bi uničil moje načrte.
  
  
  "Ampak kolikor je vedel," Peni, je rekel, " nisem vedel ničesar o tem, kaj se dogaja med njim in moj oče."
  
  
  "Ko so petnajst milijard dolarjev, ki so v igri, oni ne sprejme nobenih možnosti," sem rekel. In poleg tega, to je zdaj približno $ 45 milijard eur. Petnajst milijard je uradna cena, ki se izračuna po trideset-osem dolarjev na unčo, ki je plačala za zlato. V prosti trg, cena je skoraj trikrat višji."
  
  
  Penny whistled. "Kaj storiva sedaj?'
  
  
  — Ali imate kakšno idejo, kako tvoj oče vedno v stik zdravnik?" Inuris?
  
  
  Je stresel glavo. "Ne,"je rekla," ni se mi povej."
  
  
  "Glede na stanje v hiši,"sem rekel," on je ni motilo."
  
  
  "Morda jih ni vzel ego out od tukaj," Peni, je rekel, " mogoče v pisarni."
  
  
  Njen, je zmajal z glavo. "Morda se motim," sem rekel, " ampak preveč stvari ne zgodi, tako kot počnejo v poslovno stavbo. Obstajajo dvigalo subjektov v bližini. Je preveč ljudi povsod, v vhodih, na ulici, kdo lahko vidi in ne pozabite, nekaj. Stanovanjske stavbe so pricetypes boljše, mirnejše. Ljudje gredo o svojem poslovanju. Pa bi bilo veliko lažje in veliko manj tvegano, da zajame vaš oče v svoj ego dom. Glede na časovno razliko med tem kraju in v Evropi, ni bilo težko za Inuris ' prijateljem, da dobite tukaj zgodaj če zdravnik, ki jih je poklical, na letališču.
  
  
  — In kje bi jih sprejmejo ego?"
  
  
  "Ne vem," sem rekel. — Ampak po tem, kar ste me obvestili o vašem očetu, on je eden tistih ljudi, ki traja veselje v pustimo voditi nekje."
  
  
  "Imaš prav," Peni, je dejal. "Ampak kje?'
  
  
  "Si to rekel," sem rekel.
  
  
  Penny je oči darted po sobi. "Vse, kar je videti popolnoma enako," je dejal. Jaz bi opazil njo, če sem imel. On je strašno lepo. Ona tucked noge pod njen stol in zvila dejectedly.
  
  
  "Razmišljam o tem," sem rekel.
  
  
  Penny je zaprla oči. V sobi je bilo tiho. Skozi okna, s katerimi se sooča Ministrstvo za Izredne Razmere, je bilo videti oranžno žogo zahajajočega sonca žareče iskren nad obzorjem. Pogledal je na uro. To je šest ur New York čas. Banke po vsej Ameriki so bili zaprti. Svet je bil miren in varen, vsaj do jutri. In potem mogoče panike, da dajo celotno nit za počitek.
  
  
  Nenadoma Peni skočil. "Razumem," je vzkliknil.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Poglavje 13
  
  
  
  
  Njen oče je planil na njegov stol.
  
  
  "Kaj misliš?'
  
  
  "Vem, kje ga bom pustil, da pojma," je dejal. "Če je on zapustil."
  
  
  'Kje?'
  
  
  "Polje G".
  
  
  On jo je pogledal questioningly.
  
  
  "Da, slonovine okno, ki je stara Jie dal za moj prednik, ko je bil odhodom na Kitajsko. Ga shrani vse svoje vrednostne papirje v nen. Če je zapustil pojma nekje je treba v to polje.
  
  
  "Kje je to polje?"
  
  
  "V ego sobi," Peni, je dejal, in je bil že dirke navzdol dvorani po njej.
  
  
  Vrnila se je v minuto. To je bil lep kos delo, pravokotne slonovine primeru, vsak centimeter straneh in na vrhu okrašena z lepimi reliefi iz navidez vsake živali zasnov. Penny mi je ego.
  
  
  Je zgrabil pokrov in potegnil. Polje je ostala tesno zaprto. Penny me je pogledal pityingly.
  
  
  "To ni tako preprosto," je rekla. "Bog je, ki imajo zabavno zbiralniki, ki so napolnjena z uganke, se spomnite?"
  
  
  "Kako pa odprt?"
  
  
  "Ne vem," je revmatizem.
  
  
  "Imamo dve možnosti, da izberejo," sem rekel. "Mi lahko bodisi odmor ego, ki ne želim storiti, ali smo, da razkrije to skrivnost."
  
  
  "To je preveč dragoceno, da bi prekinil," Peni, je dejal. "Moj oče ne bi nikoli odpustil me je."
  
  
  "Štirideset in pet milijard dolarjev, je prav tako zelo dragocena," sem rekel. "In jaz absolutno sovraštva vsakdo, ki poskuša oropati vlado Združenih držav amerike. Bodisi vemo, hitro, ali Philip prispevek za določanje veliko težav je kup slonova kost zlomljena.
  
  
  Dvignil je polje skrbno, vrti več v njegovih rokah. On je pobožal njeno pokrov na dnu in straneh. Sem pritisnil ga. Sem stisnjeno, je in čutil vogalih. Poskušal sem, da tapnete in prisluškovanje kombinacije. Je stresel njo. Nič delal.
  
  
  Ozrl se je na Peni. 'Vse ideje?'
  
  
  Je stresel glavo. Karkoli že je, ga bo tako preprosta in kompleksna. To je bil Ji pot . Vam težave, ki sem mislil, da je strašno težko, ampak rešitev, ki bi vedno pogledati naravnost v obraz.
  
  
  "Strmel vam v obraz in ves čas," je dejal. "Dobro.
  
  
  Recimo, da je to "rešitev".
  
  
  Polje je bilo v naročje. Njo, pogledal na pokrov. Nič, ampak živali. Levi, tigri, opice, panther, llamas, sloni, kače, medvedi, žirafe, badgers, kiti, ptice, gorile, antilope.
  
  
  Peni se je zasmejal.
  
  
  "Kaj je to? Vprašal sem, če pogledamo na Zapri, kot je sklonil, da se preveri polje.
  
  
  "Oh, jaz sem samo razmišljal o starih Jie . Je verjetno bi si želel, da je. Videli polje je naredil za fantek je bil zato moteč.
  
  
  "Jaz bi bil veliko srečnejši, če stari Jie je zaljubljen enostavnejši trikov," sem rekel.
  
  
  "Ampak to je preprosto," Peni, je dejal. "Njen um je umiril.'
  
  
  "Dal vam bom petnajst minut, da bi to rešili, in potem bom prekinil v kosih," sem rekel. "V tem času, glejte kjer lahko najdete pero in papirja."
  
  
  Penny je bil spet v trenutku.
  
  
  Začel sem štetje to. "Web hosting," sem rekel. "Petdeset-štiri živali tam gor. Trinajst na vsaki strani. Nič na dnu. Skupno sto in šest. Šest lions. Osem slonov. Opice, pet. Medvedi, tri. Kače, pet. Dve sove. Kitov, štiri. Llamas, pet. Tri žirafe. Ena panther. Gorile, štiri. Buffalo, pet. Pet pavi in tri dendiji.
  
  
  On se hranijo štetje to. Peni se hranijo pisanje, dokler sem rekel, " To je vse."
  
  
  "Skupaj," je dejal. "To je skupno sto in šest."
  
  
  Vzel sem seznama Zapri in preučili njen ego, medtem ko je pogledal čez ramo. — Vidiš kaj nenavadnega?" Vprašal sem jo, da.
  
  
  Penny stresel glavo. "Nič več kot gost seznam za Noah' s Ark stranka," je dejal.
  
  
  "Morda slovo stranka," sem rekel. "Ob prihodu, vsakdo mora izkrcajo, v parih."
  
  
  Penny je bila še vedno videti na seznamu skrbno. "Potem bo težko.
  
  
  "Kaj misliš?'
  
  
  "Za panther in jazbec," je dejal. "Obstaja samo ena okoli njih. Ali menite, da vedo, kaj?"
  
  
  Nato sem jo videl. "Imaš prav, ti nekaj veš. Preverite ih.'
  
  
  "Bom poglej," Peni, je dejal.
  
  
  — Ne boste opazili, kaj o njih?"
  
  
  "To ni nič posebnega," je dejal. "Razen obstaja samo ena okoli njih, in več drugih."
  
  
  To je bil vzet iz Zapri s seznama. On je imel polje, v eni roki in papirja v drugi. "Vse prav," sem rekel. "Obstaja več kot dve živali na žival, s tri izjeme."
  
  
  "Da," je rekla. "Par sove, panther in jazbec."
  
  
  'Pravilna. Kaj so sove?
  
  
  "Simboli modrosti," je dejal.
  
  
  "Še enkrat." Kje so sove?
  
  
  "Odprite nad panther in jazbec," je dejal. "Pravico?'
  
  
  "Panther, in jazbec," je ponoviti.
  
  
  Penny je obrvi brazdastim.
  
  
  "R & D," sem rekel. "Začetnice Philip Doane."
  
  
  Njen, kliknili na panther. Nič se ni zgodilo.
  
  
  "Oh, Nick," Penny je dejal tiho.
  
  
  "Ne obupajte," sem rekel. — Lahko poskusite nekaj drugega."
  
  
  Položil prst na panther in druge na jazbec. Ozrl se je na Peni. Je vprašal.
  
  
  Sem pritisnil ga. Obe živali zdrsnila pod mojim palcem. Tam je bil tiho kliknite nekje v notranjosti polje. Odstranil jo je za roko, in pokrov swung odpri. Philip nasvet Donna, je bila prva, ki sva ga videla.
  
  
  
  Poglavje 14
  
  
  
  
  Ni bilo veliko, vendar je bilo dovolj: kos belega papirja s črno tiskanimi črkami.
  
  
  Fu Kuan Yeon Akrobatskih Ansambl. Zdaj v Sonce Gledališče Min .
  
  
  V enem kotu, v majhno, čedno strani, ki se Peni, priznani kot njen oče, je bil čas in datum srečanja: 8: 05 uri, Dr. Inuris razsipavati ne čas. Kot sem že mislil, se je verjetno imenuje njegov kolega Lepo okoli letališča in mu povedal, da poberem Philippe Doane v najkrajšem možnem času. On bo razlago, do on prispe v New York.
  
  
  Torej, nekdo mora imeti plačane Philip Ne obiskati zgodaj zjutraj. Bil je verjetno, pozoren, vendar ne dovolj pozoren, da stari mož iz dajanje papirja v slonokoščeni polje; verjetno, medtem ko je bil preliv.
  
  
  "Pridi," Peni, je dejal.
  
  
  "Ne tako hitro.'Iz pogled na moj obraz, je vedela, da nisem hotela, da bi ji z mano.
  
  
  — Ne boš, da se poroči, Odin, si?"
  
  
  "Bojim se, da bom morala," sem rekel. "Bomo del načine tukaj, vsaj začasno."
  
  
  "Želim iti, Nick," je dejal. — Sem, vlekel vas je tukaj. In on je moj oče.
  
  
  Njen, je zmajal z glavo. "Takoj, ko se stemni, bom šel na to gledališče in kopati okrog a košček.
  
  
  Vem, da je to gledališče. Nahaja se na križišču na Bowery in Chinatown. Želite izstopajo preveč tam.
  
  
  'Kaj?'Morda bi naj vedo, da smo tukaj.' Morda ih bo vas vabijo ven.
  
  
  "In recimo, da se zgodi," sem rekel. "Kaj pa, če jih lovijo nas tako?"
  
  
  "So zmagali in smo izgubili," je rekel s skomignil.
  
  
  "Jaz si ga ne more privoščiti," sem rekel. "In vlada Združenih držav amerike, preveč. To ni moja igra, kjer je "jutri", boste dobili še eno priložnost. Če so zmagali in smo se izgubili, da bo izgubo, ne samo za vas, za mene, vašega očeta, ampak za številne druge ljudi. Dr. Inuris in njegovi prijatelji mora biti malo strah, prav zdaj. Vaše pobegniti, in da bi vaš oče talec je dovolj, da mote ih je načrte, da bi ih živčni. Imejte v mislih, da Dr. Inuris je izključiti ga iz obdelave, ki iz nekega razloga. To je zlata heist se približuje vrhunec. V tem trenutku, oni ne vem, kje smo, ampak vsaj, da bi osumljenca, ki smo jih povzročajo težav. Tako obstaja možnost, da boste pospešili delovanje. Če smo naredili napake v naših izračunih, ki jih bo brezplačno, kot ptice, in nesreče bodo doletele Združenih državah amerike, saj se bo verjetno tujino. Ne verjamem, da želite to, da se na vašo vest, Penny-Donu.
  
  
  Ona znižati njene oči.
  
  
  "Poslušaj, mi sporočite, da devet jutri zjutraj. Če me ne bo nazaj do takrat, klic na Skupni tiskovni in Žice Storitev v Washingtonu in prosi za človeka z imenom Hawke. Povejte Em vse, kar veste. Potem naredite vse, kar si želite. To je vse, kar sem vprašal o njem. Vsaj na ta način, boste imeli priložnost, da vidim tvoj oče znova.
  
  
  Penny pokimal v sporazum. "Kaj se bo zgodilo, da vas, Nick?" Je pritisnil njeno toplo telo proti rudniku.
  
  
  "Ne skrbi," sem rekel. "Pravkar sem se spomnil, da imam veliko živeti."
  
  
  Ona ne more pomagati, ampak nasmeh. "Nato poskusite, da se spomnimo tega," je dejal.
  
  
  "To bom motil me je preveč," sem rekel.
  
  
  Ona je korak stran od mene. "Zdaj si pripravljen zapustiti," je dejal.
  
  
  Sem bil oblečen, svetlo jopič, temno siva dolge hlače in temno modro turtleneck sem vzel iz moj kovček. Wilhelmina in Hugo Pierre šel nazaj na običajnih mestih, medtem ko je bil njen polnjene z nekaj britvice v gube svoj turtleneck.
  
  
  Penny sprosti me. "Bodite previdni, Nick," je dejal.
  
  
  "Ne dovolite nikomur, ampak me," sem rekel.
  
  
  "Ne skrbite," je dejal.
  
  
  Morda je bil Sung Min Gledališče v zabavno devetdesetih letih prejšnjega stoletja, ki je bil hit , vendar sem dvomil, ga. Ena stvar je gotova: če jo je kdaj imel svoj razcveta, ob predpostavki, da je kdaj bilo, to je bilo dolgo časa nazaj. Velika, stara, kvadratni stavba je zdelo, da je skrita v senci Manhattan Bridge, ki upognjeni nad njim. Bil je v stalni polmraku, kot če cringing pokazati korupcije, ki je befallen ego v preteklih letih.
  
  
  Izgubil svoj velikem odru dolgo nazaj in je služil kot film, gledališče za večino leta. No, spet, ne v primeru, ko Hollywood gostje so veseli, da svoje premiere. Tam so bili stari Westerns in poceni uvoz iz hongkonga filmski industriji. Akrobati je na odru enkrat ali dvakrat na leto okoli Tajvan. Posebna čast je tokrat šel v Kuan Yeon Moštva.
  
  
  Njen je bil crouched na umazano streho, pokukati skozi eno od prašnih svetlin. Pod mano, na odru, sem videl, moški goli do pasu in dekle v golo-nazaj obleko bowing občinstvo. Tam je bil nizko-ključ krog aplavz.
  
  
  Bi skočil nazaj gor na odru in je stal daleč narazen drug od drugega. Tam je dekle na eni in moški na drugi strani. Kozarec tasseled pikado sedel na golo leseno mizo.
  
  
  Dekle vzel eno in se obrnil, da človek, ki je njegova nazaj k njej. Ona flexed njeno roko in metali v emu, kopje z vso močjo. Dart tresla v tele je ego, in kaplja krvi je prišel ven iz pod kožo.
  
  
  Ozrl se je na to malo dlje, potem pa pazljivo hodili po asfaltirano streho. Tam je bilo drugo okno, ki je potrebna, da je treba raziskati. To je bila groba, vendar ne motno, in gleda skozi staro steklo je moj utrip oživi. Dr. Lothar Inuris je stal v sobi pod mano.
  
  
  Ni bil sam. Bil je v družbi dveh drugih moških. In, čeprav je še nikoli ni bil videl, nam eno, nas druge, je takoj postal zavedajo ih. Njen videl ih fotografij v dejanja in ah.
  
  
  Okoli njih, Odin je bil visok in tanek, z temno valovite lase in temno, lep obraz. Takoj je zvedela Don Mario je nen Načelo. Če mafije so bile nogometne ekipe, on bi se v strelca in nogometni igralec na leto ob istem času. On je bil v novem mafije; rojen v ZDA, dobro izobraženi, pametne, izkušene in težka. On ne uporabite mišice, kjer bi ga lahko uporabite zdrav razum. Vedel je, da zakon inside out, in uporabljajo vsak vrzel bi ga lahko našli. Lahko osumljenec ego mnogo stvari-ropov, posojila sharking, droge, prostitucije in igre na srečo - ampak to dokazati. Ego se imenuje "princ," in celo starih dons dal mu zaradi. So bili že sami stari psi s stare trike. Princ je vedel, nove. On je adept pri pranju umazanega denarja v tujini. Vedel je, kako prodirati in prevzeti pravni posel brez skrbi zakon. Vedel je vse trike in pasti policije in tisoč in ene načine, da bi se izognili ih. Če je nekdo po 45 milijard zlato, prince je udeležba res smisla.
  
  
  Nič manj zanimiv je bil tretji človek v prostoru. Imel je alapaha, močno telo in ravno funkcije, ko je bila polna luna. Tudi brez enotno, ego je enostavno prepoznati. Sin Voen, ali raje Polkovnik, Sin Sieh. Zaposlen je v Kitajski Vojske, Obveščevalne službe, je odraščal na Zahodu, in prejel diplomo iz ekonomije Oxford. Vojaško, veljal je briljanten strateg. Je prislužil ugled kot prvovrstno vodja obveščevalne agencije znan kot Moonrise zunaj Macau leta 1950. Organiziral vojaške obveščevalne operacije v Severni Koreji in Hanoi. Ruske obveščevalne šteje ego najbolj nevarno Kitajski agent, jih je kdaj spoznal. To je dejal, da je bil kul kot je bil briljanten, in tako ambiciozno, kot je bilo hladno-blooded. Zdaj, na tej navidez mirno pomladni večer, se je znašel v sjemenast Manhattan gledališče, in sodeč po izrazi na njihovih obrazih, je bil zelo jezen.
  
  
  Njen Sin je polkovnik ni mogel slišati, kaj je rekel, ko je sedel v ravne, ki je podprta s stola na leseno mizo v prazen prostor, vendar ni bilo mistaking predmet ego, njegovo jezo. Ego je bil v obraz contorted z jezo. Temna kri tekla prosto pod njegovo kožo, in ko je govoril, indeks prst na desnici darted koščen kopje proti Lothar Inuris.
  
  
  Princ je stal na strani, roke prečkal, in se je nasmehnil contemptuously na izdajalski zdravnik.
  
  
  Inuris iztegnil roke, da je Polkovnik v znak sprave. Ampak Kitajci niso želeli vedeti. Dr. Inuris poskušal govoriti, ampak v revmatizmu od Polkovnika, Sin skočil in zaloputnil svojo pest na mizo. Ni mu bilo slišati naše pridige. Ne, tudi zvok Polkovnik Sin je pest na mizi je bilo mogoče slišati.
  
  
  Vendar je lahko uganil, kaj se dogaja. Dr. Inuris vrnil v mesto in dal Riviera podrobnosti njegovega uspel podvig. In Polkovnik, moj Sin reagirali predvidljivo. Imel je ugled za to, da perfekcionist. In njegov glas je eksplodirala. Inuris je bil bedak. Ego je vlogo v operaciji je bila dovolj preprosta: če želite, da dekle proč. Zdaj je uničil načrt. Ne enkrat, ampak dvakrat. In zdaj je pobegnil. Da ne omenjam, da je plemenito Američan Nicholas Anderson, ki je prišel tukaj, da vam pomaga.
  
  
  Polkovnik Sin prenehal hoditi. Ego je roke narejene spremembe gibi, kot je govoril. Dr. Inuris poskušal biti kot neopazne, kot je mogoče, kar je pomembno v sobi z le trije ljudje.
  
  
  Ljubil sem videl Zdravnik Inuris dobili ga pretepli. On je dobil kar si zasluži in še več, pa gleda sam ne bi imeli mi je pomagal, da se še korak naprej.
  
  
  Je Polkovnik umirile. Odšel je nazaj k mizi. Je prižgal dolgo cigareto, pri vdihavanju globoko in počasi sprosti ego okoli njegove debele nosnice. Dim je, ki teče v dveh enakih tokov. Začel je govoriti še enkrat.
  
  
  Sem dal moje uho, da je strešno okno okvir, vendar nisem mogel slišati ničesar. In kot njen previdno leaned proti strešno okno, z eno roko za protiuteži, njen počutil eden od operacijskega sistema windows premakniti pod moje prste. Je šel stran od nje, pokukati v sobo. Nihče okoli njih se je zdelo, da so slišali ničesar. Polkovnik Sin preprosto še naprej kot prej.
  
  
  Moji prsti raziskal svoboden stekla. V screed ima ego v mesto mora imeti usahnil leti. Stekla premikati. Njeno roko premakniti, in Hugo, stiletto, zdrsnila v moji roki. Njen tihi stahl cut off kiti. Potem je skrbno dani nož rezilo v lesenem okvirju in kovani to. S konico svojega stiletto, je dvignil je kozarec in ga vzel. Zdaj njen Sin, njegov glas je lahko slišal . "Za zdaj smo šele potreba, da se premaknete na. Res strokovnjaki, kot da je idiot, "Inuris opozoril na zdravnika," je sledil njegovim navodilom pravilno." Vzel je drugo povlecite na dim cigareto in pihal ego skozi njegove nosnice znova. "V bistvu smo, da deluje kot če to dekle in Gospod Anderson ne obstajajo. Lahko predstavljajo nevarnost za naše delovanje, vendar obstaja tudi možnost, da se to ne bo zgodilo." Ozrl se je na Inuris. — Menite, da je ta punca ne ve ničesar o našem delovanju. Za njo, in upam, da imaš prav. Kot je za ta Anderson, njegov ego zdi nič več kot nesrečno naključje. V vsakem primeru, da je prepozno, zdaj ustavilo naše načrte. Tam je preveč sporna za vse nas, in smo zdaj blizu konca.
  
  
  "Vendar mislim, da so nekatere spremembe, ki so potrebne." Je končal cigareto. — Bom, da se o tem pogovorite z vami v nekaj minutah." Ampak najprej "— je vstal s svojega stola, vzel prazno škatlico cigaret okoli žepu, in zmečkan gor — " rabim nekaj cigaret. On je šel skozi sobe.
  
  
  Obdržal sem si jo. Dr. Inuris pogledal Don Mario. Eden tistih, grde, visokim glasom, živčni giggles izbruhnili okoli ego je warty grlo. Ego je živci so bili malo manj napete, ko Polkovnik Sina ni bilo v sobi. Don Mario pogledal mu je hladno.
  
  
  "Ne skrbi," Dr. Inuris emu je dejal. "Vse bo v redu. Vem, da je za dejstvo.
  
  
  Don Mario čakal dolgo časa, preden sprejme. Ego je glas je bil poln gnusa. "Ne igrajo nobene sillier, kot je treba," je dejal. "Vse je šlo dobro, dokler ste se odločili, da bi moral biti njen ljubimec."
  
  
  "Vse bo v redu," Inuris je dejal. "Ne skrbi.'
  
  
  "Poslušaj," Don Mario je dejal, " vsi ljudje, ki imajo nekaj skrbi, da ste na prvem mestu. Če gre kaj narobe, boste morali skrbeti za mene, in Polkovnik Sina, uboge baraba, ker ste tu. In če ne, tam je vedno nekaj, kar skrbi."
  
  
  "Boste videli glas," Dr. Inuris je dejal. "Vse bo v redu. Verjemi mi. Recimo...'
  
  
  Nisem slišala ostalega. V naslednjem drugi, moje dihanje ustavi, kot kovinske verige zaprta okoli mojega grla. Kot njen boril za dihanje vzorčenje zraka pod jekla tlak razbiti grize v ovratnik moj pulover, moja roka nagonsko je dosegel za luger. Moj jezik poked od rta. Moje oči se je zdelo, da skok, ki boli. Nekje v moji kisika-ogroženim možganov, sem vedel, da se ena za mano je uporaba smrtonosne nunchucks tako ljubljeni karate borci.
  
  
  Verige med dvema ročajema stisnemo vse moje življenje okoli mene. Toda moja roka je še vedno na pištolo.
  
  
  "Ne, ne, Carter, da to ne bo šlo," glas je dejal. Potem je bil oster slap na hrbtni moji glavi in blisk odvratno luči, preden sem, da jih pogoltne v temi.
  
  
  Poglavje 15
  
  
  
  
  Ko sem spet prišel k sebi, sem se znašel leži na tleh manjša soba za oder. Moje roke in noge so se zavezuje, in nazaj, glava se počutil kot nekdo, ki je poškodovala moj ego s sandbag. Polkovnik Seung, Ne, Mario, in Inuris stal in me je pogledal.
  
  
  — Se počutiš malo bolje?" Je polkovnik vprašal sina.
  
  
  Je nežno premakne glavo nazaj in naprej. "Ne verjamem, kaj je pokvarjeno," sem rekel.
  
  
  Polkovnik Sin sveti okoli svoje dolge cigarete in pustite, dim pronica skozi njegove nosnice. "Pravzaprav, si zaslužijo, da umre," je dejal. "Če samo zato, ker ste bili tako neprevidni. Površnost pri našem delu je nesprejemljivo, veste. In bilo je zelo nemarno vas, da potegnite, da je okno iz okoli strešno okno. Se vam je že kdaj prišlo na misel, da ko odstranite steklo, svežino v sobi zrak vzorčenje poveča? Bolj natančno, zelo majhen pretok zraka vzorčenja. Vendar curek je dovolj, da se razpršijo oblaki dima okoli moje nosnice. Moje opazovanje dima, ki se je rešil življenje več kot enkrat." Nasmehnil se je. "Lahko rečem, da sem eden izmed redkih ljudi na svetu, ki kadijo za svoje zdravje."
  
  
  "Če sem lahko, sem premca do vašega pooblastila opazovanja, Polkovnik," sem rekel. — Ampak se bojim, da je malo težko v moje trenutno stanje."
  
  
  "Bom vzel, da je mislil, Carter," je dejal. On glared na Dr. Inuris. "Ja, to je Carter, si idiot. Nick Carter, ne Nicholas Anderson. On je agent AH.'
  
  
  Dr. Inuris odprl usta. Don Mario gledal v presenečenje.
  
  
  - ", Sem ji ni imel pojma -" Dr. Inuris se je začelo.
  
  
  "Tiho!"Polkovnik, moj sin prekine njega. "Seveda jih ni imel pojma. To možganov tvoje je na dosegu roke, v vaše mednožje, mogoče povsod, ampak glavo. Tako si je mislil, da je samo turistično, precej hrabri busybody, ki se je zgodilo, da pridejo do reševanja gospodična v stiski? Ste še večji idiot kot sem mislil. Človek je ime Nick Carter. Vsak samo-spoštovanju obveščevalne agencije na Zemlji ima datotek na njem. On je mojster morilec po poklicu . Polkovnik Sin me je pogledal. "N3, kajne?"
  
  
  On ni rekel ničesar na njej in poskušal preseliti v sedečem položaju. Moja glava je bila delitev.
  
  
  "Poleg tega, da ego videza," Polkovnik Sin nadaljeval, kot če daje predavanje, " Carter je tudi znano, za svojo arsenal orožja. Luger, znan kot Wilhelmina. Dvignil Ego s stola in pomahal na njih. On bo ponovitev oddaje. "Majhen, vendar smrtonosna plinsko bombo, znano kot Pierre."
  
  
  Dr. Inuris pokimal na vsak element predstavljen v emu. Ego je obraz obrnjen rdeče, in je videla spet pulz-kot modra črv pod ego je tempelj. Emu je moral pogoltniti veliko žalitev in emu ni bil všeč. Bil je tresenje z jezo.
  
  
  Nenadoma je stopil naprej in vrgli so me iz rebra. Njo, padel in valjani proč. Kick neodgovorjenih mene, ampak vozni ni pomagalo, moji glavi veliko. Boleče, je sedel spet.
  
  
  Je Polkovnik je vstala izza njegovega stola. Ona je imela stiletto v njeni roki. Za trenutek sem mislil, da je po meni, pa namesto je stopil na Dr. Inuris, ki je stopil nazaj, dokler ego razgradnje je bil na steno z nobeno drugo pot ven. Polkovnik, Sin dvigne nož pod njegovo brado. Govoril je zelo mirno, kar je le še povečalo ego, jezo.
  
  
  "Pozorno poslušaj," je rekel. — Ste že zaradi nas, dovolj težav. Imate srečo, da nisem ubil še.
  
  
  Samo moja Čast zahteva, da se vam biti dovoljeno, da sodelujejo v tej operaciji. In če bi bil ti, jaz ne računam na to je čast preveč. Tako da moj nasvet in cenijo, da je zelo dobro, ostani miren. Ne hitite, ničesar; mogoče boste preživeli. Ampak, če ste prezreti moj nasvet, bom cut svojo ogabno grlo, brez najmanjšega oklevanja. Kot je za Carter, njen in njen sam, bom znebiti mu je v trenutku, ko to me veseli, in ne pred. Ste se sami jasno?"
  
  
  Je rahlo poudaril žepni nož s konico stiletto v zdravnikovi grlo. Sem dal dovolj pritiska na Inuris Rivnenskaya vratu, da nič z njim, vendar ne prebodite ga. Zdravnik je oči bulged okoli njegove glave. Em uspelo curt prižgali zeleno luč za priznanja.
  
  
  Polkovnik Sin preselil proč od njega, in nadaljuje svoj sedež v tabeli. "Vse prav," je dejal. "Zdaj, gospodje," je rekel, določitev njegove oči na vsakega izmed nas. "Gremo nazaj do točke. Preden smo zapustili ta prostor nocoj, želim vsem na tekočem z najnovejšim razvojem dogodkov. Nasmehnil se je ob mene. "Tudi vi, Carter.
  
  
  "Ne stori mi uslug, Polkovnik," sem rekel.
  
  
  'Uslugo? smejal se je. 'Komaj. Naj vam povem nekaj, " je dejal, naslanjajoč se na njegov stol. — Bo umrl zelo počasi in zelo boleče. In njo, hočem, da veste, da del te bolečine pa bodo v vaš um. Nekaj okoli njih, ki so povezane z vašim telesom, ampak jaz vam zagotovim, da je to, kar zadetkov vaš um bo zagotovo veliko bolj boleč. Dokler sem končal, ga bo beg mi je, da umre. Si bo še naprej prosim."
  
  
  "Ne bodite preveč prepričani, da je Polkovnik," sem rekel.
  
  
  Polkovnik Sin je dvignil roko. "Prosim, Carter, obvaruj me vaše bravado in me še naprej s tem, kar imam za povedati. Sem ne skrbi, da ste sedel tukaj in sodelujejo v naš pogovor danes. Želim, da vas obvestim, da vam ni uspelo. In tako dolgo, kot ste živeli, ali ne, tako dolgo, kot sem pustil živeti, hočem poznavanje dejstva, da potisnite navzdol, da vam je všeč velike rock, stiskanje vse bo, da živijo okoli vas." Je znižala njegov glas. "Želim vam, da razmislite o tem, Carter, v času."
  
  
  On clapped njegove roke skupaj, kot če bi prekinil urok.
  
  
  "Zdaj prvi element je dekle."
  
  
  "Ne vključujejo ji v tem," sem rekel.
  
  
  "Utihni, Carter," je polkovnik rekel, da njegov sin. "Jaz bi bil največji idiot, če nisem izkoristite neumnosti moj kolega, Dr. Inuris. Svojo viteško tendenc, ki nimajo nič opraviti z mano. Čeprav boste morali priznati, da bi bilo nespametno, ne da bi jih ven.
  
  
  "Ona ne vem o tem," sem rekel.
  
  
  "Mislim, da je govoril resnico," Dr. Inouris je dejal. "Rekla mi je, da ni vedela ničesar o svojem očetu je odnos z menoj."
  
  
  Bodisi Lothar Inuris je bil večji idiot kot je pogledal, ali ego nor občutek je bil še vedno zadrževanje idejo delitve ljubezen gnezdo nekje ego osebnih vstajenje Nicole." V vsakem primeru, nisem nego.
  
  
  Toda Polkovnik Seung ve... "povedal sem vam, da utihni," je dejal. Zdravnik zamrmral nekaj o poskušajo pomagati in zaprta usta, ampak cringed pod Polkovnik Sin je scornful pogleda.
  
  
  "Ne, Carter, se bojim, da se bo dekle morajo biti nevtralizirana. Jaz sem povedal, kot kolega. Njo, prosim, postavite sebe v moji čevlji. Recimo, kot ste rekli, da dekle ne ve ničesar. Ampak lahko bi dodali, da jaz ne prevzema to, ker je prav tako je predvideno, da bom zaupanje v vas, in nikoli ne bom zaupate ji. Vendar recimo, da dekle ne ve ničesar. To je, nič o poslovni odnos med njo in očeta Dr. Inuris. Vendar pa obstaja ena stvar, ki se je bodo odkrili, prej ali slej, če ona ni odprl ee še. Je Polkovnik Sinu v oči stared unblinkingly na mene. "In ki je zato, ker je njen oče manjka."
  
  
  Poskušal je, da je njegov obraz impassive.
  
  
  — In če ona ugotovi, da se o njem, ona verjetno preverite na Ego mesto; preiskav, ki bo vključevalo organi." In ko organi začetek spraševanja ji o svojem očetu, mlada dama se bo nobenega dvoma, povej jim, da je njen oče je imel afero z Dr. Inuris, zdravnik, ki je opravil operacijo na njo. In tudi če je bilo, da prevzame lažno identiteto, ego, obvladanje svoje obrti je tako, da se ego je resnično identiteto, bo kmalu površino. Ampak on ni uporabite prevzelo ime. In potem bodo pristojni organi ugotovili, da ta Dr. Inuris je dobil nekaj razvpitosti, če menite, da je ime lahko znano, če se pojavi v sodni spis številnih državah. Ne želim, da embarrass moj kolega po nepotrebnem, ampak nekaj egotistical kaznivih dejanj, so še posebej neugodne ugled, tudi v skupnostih, ki so zelo strpni seksualnih ekscesov. Drugi se nanašajo na ali kažejo na zlorabo drog, še posebej za osebno uporabo. In še drugi, kažejo, vključenost v vohunstvo. Da ne omenjam nekaterih kaznivih dejanj zoper mladoletne osebe, ki v kratkem, lahko preprosto označimo kot vojne zločine."
  
  
  Njo, pogledal Inuris. Mu znižati njegove oči kot tri moške stared na njega v skrajnega gnusa. Vendar hkrati, je čutil goreče sovraštvo, ker je predmet takšnega javnega ponižanja, ki jih je Polkovnik Sin. Tako je mislil sam pri sebi, da če je kdaj priložnost, ko je Dr. Inuris bi lahko Kitajski plačati, bi bil vesel, da je tako.
  
  
  Polkovnik Sin še naprej... In tako oblasti, bi neizogibno šel Dr. Inuris in drugod. Inuris, kot smo videli, je tako popolnoma odvisen od svoje veselje. Je hrepeni intenzivno užitek. Bil je zgrožen za morebitne nevšečnosti. Boji se, da boli, z nepredstavljivo strahopetnosti. Prepustite ego v rokah oblasti, izpostavljajte ego na najmanjšo bolečino, in kaj bo posledica? On bi bleknil vse v upanju, da bi rešil ostudno skriti. In zakaj? Vse to zato, ker smo pozabili, da nevtralizira dekle. Polkovnik Seung je zmajal z glavo, kot če v posmehljivo gesta žal. "Ne, ne, bojim se, da si moramo vzeti njo. Ne strinjate, Carter?"
  
  
  Imate kaj za povedati.
  
  
  "Ampak jaz sprejeti svojo tišino za privolitev, Carter," je Polkovnik rekel, da njegov sin. "Kar nas pripelje do neizogibnega vprašanja: kje je dekle?"
  
  
  "Bojim se, da ne vem, Polkovnik," sem rekel.
  
  
  Je Polkovnik se je nasmehnil mene. "Carter, smo bili samo govorijo o vašem zanesljivost. Temelji seveda na svoj znani ugled. Povedal sem vam, potem pa bom povedal še enkrat: jaz ne zaupam vam.
  
  
  Polkovnik Sin sveti še dolgo cigareto in prižgal eno okrog dveh lesenih tekme, ki je vzel iz lakiran polje v svoj plašč žep. Potem je vzel stiletto s stola in je šel izostriti drugo tekmo.
  
  
  "Prosim, ne me boli, Carter. V času, bom vam povzročajo bolečine v vseh njegovih oblikah, vendar sem upal, da bi se izognili običajno mučenja. Ne pozabite, da nimam pravi odpor do vas boli, ampak vem, da je veselje, da so moje vreden sodelavec tu, " je trznil z glavo v zdravnikovi smer. Inuris: "Da bi mi ne. On ne zaslužijo, da vrste atrakcija.
  
  
  "Pojdi, Polkovnik," emu ji je povedal. Prej se začne, bolje je. V mučenje, je točka, kjer se vaš um ni več prejme sporočila bolečine, poslana z vašega telesa, tudi če ste še vedno zavestno. Nato duša, ki lebdi na nedosegljivi ravni, prost in varen. Jaz bi se ga veselijo, in vem, da če sem lahko dosegli to stopnjo in tam ostal do jutra, Peni Dawn bi zapolnila Hawke v.
  
  
  Je Polkovnik vstal, hodil okoli stola, in se ustavil pred mano. Sklonil se je, prijel moje roke, ki so bili vezani skupaj, in zaljubljen nasvet tekmo pod nohtov moje pravice kazalcem. Nato se je dotaknil žvepleni glavo z rdeče-vroče nasvet cigareto in jo prižgal z začaran hiss.
  
  
  On je sedel in gledal v plamen gorijo skozi tekmo, ostane črno zvit ostanki. Polkovnik Sin dosegel čez mizo, zgrabil stiletto, in imel je bleščeče nasvet je del palca iz moje oči.
  
  
  "Ne premaknejo,"je dejal," ali je tvoje oko lahko spremeni v oljčnega na nabodalo."
  
  
  Njen, videl tekmo še vedno gori.
  
  
  "Kje je dekle?" - je dejal polkovnik do svojega sina.
  
  
  Njen, sem čutil toploto, ki prihajajo bližje moji koži.
  
  
  "Ne premikajte, Carter," je polkovnik je opozoril.
  
  
  Bolečina poveča, in sem se počutil, moje mišice krčijo nehote. Rezilo je bilo tiho zamegli pred očmi.
  
  
  In potem, kar naenkrat je bilo konec. Polkovnik Sin stegne prosto roko in ugasne plamen. — Jaz bi vedel sem, česar ne bi poskusili, Carter, a sem se moral. Nikoli ne boste vedeli. Obrnil se je, da Ne Mario in se nasmehnil.
  
  
  "Sem se znašel v precej težkem položaju," je dejal polkovnik do svojega sina. "Moram dati Carter, kreditne, prepričan sem, da bi mi dal kredit. Mi smo tako profesionalci in zelo dobro. Čeprav je bilo vredno tveganja, da vidim, če je lahko občutljiva na preprostejših oblik mučenja, globoko ji je vedel, da to ni bilo tako, ne več kot njeno." Obrnil se je k meni. — Pravzaprav, nekako je pozdravil idejo, ni jih, Carter?" Ste bili v upanju, da bi mimo začetni fazi na ravni pozabo, kot vsi vemo, je ego. Bil je smeh. "To je skoraj kot da sem lahko bere misli, kajne?"
  
  
  Don Mario prekine njega. "Zelo dobro, Polkovnik. Mislim, da je čas, da se preneha joking in igranje iger.
  
  
  Polkovnik Sin je pogledal na uro. "Žal mi je," je rekel, " nikoli ne bi smeli izgubljati časa. In smo zelo-del - nocoj.
  
  
  "Daj mi nož," Don Mario je dejal.
  
  
  Z rahlim lokom, je Polkovnik roko Emu svetlečim stiletto.
  
  
  Don Mario tehtal ego admiringly v roki. Nato je pogledal me je s svojo ledeno modre oči. "V manj kot petnajst minut, boste mi povej, če je to dekle je, Carter."
  
  
  Je šel v sobo in je zašepetal nekaj v zdravnika uho. Zdravnik pokimal in šel ven skozi sobe. Nekaj minut kasneje, se je vrnil ter pokimal Don Mario. Don Mario se je odzval s curt prižgali zeleno luč za odobritev. Karkoli vam lahko nam povejte, o nen, ni bil človek, ki je zapravil besede. Polkovnik Sin je sedel spet. Nisem imel pojma, kaj sva čakala.
  
  
  Manj kot deset minut kasneje, sem slišal močno potrkal na njena vrata.
  
  
  "Kdo je tam? Don Mario vprašal.
  
  
  "Vito," je revmatizem.
  
  
  "Vse prav," Don Mario je dejal.
  
  
  Vrata planil odprt, in majhno uničena kip razporedi, in zgrudil na moje noge. Ego je bil v obraz zabrisan in njegova srajca je bila raztrgana. Ena ego očala manjka. Kljub moje zmede, to je le bežen pogled, da se zavedaš, da je patetično bitje pred mano, je bil nihče drug kot Philip Doane.
  
  
  — Veš, kdo je, kajne?" Don Mario je dejal.
  
  
  Če je bilo mišljeno kot žepni nož, je že vedel, revmatizem, sodeč po poti priznanje zasvetil čez moj obraz, morda za hipu.
  
  
  "Zapomni si," je rekel Polkovnik Sin, " sem načrte za Gospod Doane.
  
  
  "Ne skrbi," Don Mario je dejal. — Vem, vaše načrte. Boste še vedno dobili ego nazaj, za večino del.
  
  
  "Zelo dobro," je rekel Polkovnik do svojega sina.
  
  
  — Ali imate kakšne zdravstvene oskrbe priročno, Zdravnik?" Princ vprašal.
  
  
  "Da," Dr. Inuris je dejal.
  
  
  "Pripeljite ih tukaj. Moram stiskanje in gag blazine in morda nekaj morfin, dokler smo lahko dobili ego nazaj k zavesti. In vzeti vse, kar boste morali ustaviti krvavitve.
  
  
  Polkovnik Sin videl moje oči razširile na omeniti drog
  
  
  "Ne mislim, da si slišal vse, kar si ne bi smeli imeti, Carter," je dejal. — Boste drogiral sebe v bližnji prihodnosti.
  
  
  Dr. Inuris tekel po sobi in se vrnil s črno vrečko.
  
  
  Philip Doane je ležala na tleh, groaning od časa do časa. Don Mario pokleknil poleg njega in obrnil nanj znova, dokler je bil obraz, davi nekoliko, kot riba ujela okoli vode.
  
  
  Don Mario z levo roko strel, prijel je starca spodnji čeljusti, prisilno ego usta odprta. Potem je vstavljena nasvet stiletto in pritisnete ego pred lice, dokler on lahko videl kože izboklina ven pred moje oči.
  
  
  Don Mario me je pogledal. "Poslušaj, Carter, in razmišljati hitro. Njen nož specialist. Verjemi mi. Njena tudi ne proti ego uporabo. Jaz sem vas prosil, kje deklica je. Želim hitro in iskren odgovor. Brez heca. Brez lažne dokaze. Če ne dobim odgovora, bom cut starca lice in ga vprašati še enkrat.
  
  
  Polkovnik Sin beamed. Mario, očitno, je bil blizu emu v duhu človeka.
  
  
  Don Mario še naprej govori. "In če ne bom dobil revmatizem mi je všeč, bom naredil malo več. Nato jo beru drugo lice in vas prosim, še enkrat. Potem sem delo na moja ušesa in nos. Bom zmanjšal iz njenih oči, ji s prsti. Nogi. Celo noge. Zdravnik bo em živ, ker je polkovnik ga potrebuje živ. Vendar bo razbitine, in tudi zdravnik ne bo mogel popraviti ego. In ti si kriva. Vodenje vaša usta zaprta kot velik junak, Carter. Kako si želiš?
  
  
  On bi skoraj glej rezilo skozi stari človek je bledo, tanke lice. Legel je s svojo zaprtimi očmi, njegovo dihanje, piskanje v svoji hunched prsih. Karkoli je bil, Philip Doane ni imelo veliko na pogled. Je zaradi mene veliko težav, ampak da je bil, vsaj to. Kaj je naredil grozi katastrofa za milijone ljudi. Torej, na eni strani, ego ni bilo vredno varčevanje. Toda v svoji obsedenost, ni bil tako slab. Njena domneva je, da je v svojem umu, je le začela nekaj vrat, da se je nekaj ljudi v zameno za izdelavo njegova hči je življenje svetlejši. Če sem naj Ne Mario cut moj ego na koščke, ga lahko shranite Peni. In za varčevanje z njo, mogoče sem lahko shranite svojo zlato.
  
  
  Na drugi strani pa, če sem odprl usta in jim povedal, kje in kako dobiti niti Centa, da bi starec idejo, kaj bi on naredil za zapri. Je verjetno si zasluži to, priložnost, ki jo vidim, ko: lepa.
  
  
  Vendar je verjetno, da je en pogled bo stalo zunanji bazen približno štirideset in pet milijard dolarjev.
  
  
  Na strogo profesionalni ravni, le eno revmatizem bi dal. In to je bila čisto tiho.
  
  
  Odprl je usta in rekla: "Boste našli jo v očetovo stanovanje. Ona je čakala za mano.'
  
  
  
  Poglavje 16
  
  
  
  
  Polkovnik Sin udaril Mario na hrbtni strani. "Lepo," je rekel z nasmehom dovolj široka, da razkrije niz jekla molars. "Prav lepa."
  
  
  Don Mario ni odgovoril emu. "Vito," je pozval. "Pridi v.'
  
  
  A ferret, s katerimi se soočajo thug potisnil glavo v vrata. Don Mario vrgel emu kup tipke.
  
  
  "Pojdi nazaj na stari človek v hišo," je dejal. "Boste našli dekle tam. Peljal nazaj na ladjo. Bom videl, da obstaja."'
  
  
  "Vse prav," je rekel ferret, in izginil. Kljub moja navodila, Peni, sem imel nobenega dvoma, da ferret bi deftly sledite ego je ukaz. Ona bo slišati, ključ v ključavnico in se odloči-kljub vse, kar smo povedali za drugega—, da je njen oče je prišel po vsem, in je zdaj odpreti vrata. Samo to ne bo ga.
  
  
  Polkovnik Sin me je pogledal radovedno.
  
  
  Seveda, moram priznati, da se je zdelo noro, še posebej v očeh strokovne kot Polkovnik Sina. Je skoraj smejal. Je zavohal past. Ni bilo razlaga za dekle poskuša rešiti njen oče. Tam je absolutno nobene koristi za njim. Ker, v ego je mnenja, nismo imeli veliko prihodnost za starega človeka, nismo imeli veliko prihodnost za mene, nismo imeli veliko prihodnost za dekle.
  
  
  Ne morem kriviti njega. Iz ego stališče, igra je bila skoraj konec, in je zmagal. Z dekletom v ego organov, je imel skoraj vse karte: skrivnostni Gospod Anderson, ki je padel v ego je roke okoli nikjer, in izkazalo se je, da je AX zastopnik, dekle, ki bi lahko enostavno povzroči, da em veliko težav; in Philip Doane, ki mora imeti vedno bila skrivnost, da je Polkovnik Sina, saj je cena krajo zlata biti mora zdelo neverjetno nizko k njemu.
  
  
  Ona ni bila prosili, da povem, Em, kaj njeni motivi so bili. On ne bi razumel, pa vseeno. Seveda, sem zlomil vseh pravil. Ta pravila je rekel: "Dal gor na ta starec. Vzemite si čas za dekle, da bi dobili na Hawk. Kabina za čas. Vsede in gledal Don Mario cut Philip Doane na koščke. Pretvarjaj se ne vidite v krvi, groza, in smrtna bolečina. Predstavljajte si, vse dobre stvari, ki jih boste dosegli s seje ven. Odstranili slike kri lije okoli starca obraz in oči. Da si imun na kriči. Samo pomisli, kaj navodila reči.
  
  
  Včasih boste morali zavreči navodila. Nekaj znotraj mene glasno rekel ne, da ideja Ne Mario sekljanje starec na koščke, medtem ko je polkovnik in Sin pozdravili in Inuris polizala ustnicam in ego oči steklom več, z veseljem. Ni bilo preobčutljivost. Nekaj v meni mi je povedal, da trenutku Ne Mario dovoli mu, da bi dobili svojo pot z torturing Philip Doane, bom začel priznal, da sem izgubil. In jo je res-della-ne le hotel ali kaj podobnega. Ji je hotel osvojiti vse.
  
  
  Ji je hotel pridobiti zlato, prinesel nazaj njena hči je stara Philip Dawn ego, nepoškodovane in uporaba mikrofonov in zvočnikov za poravnavo rezultat. Njen cilj je, da bi izbrisala ih od obličje zemlje. To je bil velik gamble. Ko pa je prišel s poslom, trenutek, Don Mario poked konico noža v Philip Doane je lice, nekaj, kar globoko v sebi mi je dejal, vrgel proč prekleto knjigo odločbe in igrajo na svoj način. Polkovnik Greha ne bo nikoli razumel. Bil je odstotek player. In moje načelo je bilo, da dokler nisem umrl, sem imel priložnost za zmago. Njegov sin je izgledal presenečen. "Jaz sem presenečen, Carter. Res presenečen. In malo razočaran. Mislil sem, da bi pokazal več poguma."
  
  
  "Nihče ne prihaja, Polkovnik," sem rekel.
  
  
  "Morda pa tudi ne, Carter," je dejal. — Vendar pa si je ugled za to, da zelo blizu nje. In verjemite mi, moja poročila o vas so zelo zadnjih. Zadnjih dovolj, da bi razumeli svoje zadnje srečanje z moj dober prijatelj Hsiang na Arktiki, da ne omenjam, Dr. Inuris. Obrnil se je, da Inuris z zarotniško nasmeh. — Se spomniš Hsiang, ne, Doktor?" Mislim, vsaj ste videli ego sliko, mar ne? Lothar Inuris pokimal.
  
  
  "To je bilo dobro delo — vaše zanimanje v Hsiang," moj Sin je polkovnik mi je povedal. - Zelo lepo in malo pravočasno na moji strani. Če Hsiang je uspelo, ego podjetja, ki bi imela zelo uspešno spojene s to primeru, končno fazo, ki je pridružil me v svojo državo. Vendar pa menim, da svet bo zelo težko prihodnost tudi brez Hsiang prizadevanja." Nisem odgovor na svoje pohvali. Nasmehnil se je ob mene. "In ti, preveč, Carter, so zelo težko prihodnost, ki so pred vami. Ko smo na Kitajskem, bomo imeli zelo dolge pogovore. In boste mi povej, veliko stvari. Ampak najprej boste morali dolgo morje, potovanje, ki mi bo začelo v nekaj urah. Ni, da je prav, Ne Mario? Don Mario pokimal. "Na ladji je delo," je dejal. "Mi smo pospešiti stvari."
  
  
  "Mi bomo zapustili pred zoro," je Polkovnik je Sin rekel: "hvala za vaše sodelovanje, Carter. G. Doane je tukaj — - on je poudaril, da je starec, ki je še vedno ležal na golih tleh", da se nam pridružite, saj, kot ste doma, ima nekaj znanja in spretnosti, ki bi radi imeli. Kot je za dekle... Polkovnik Sina, nagne glavo nazaj in stared v strop. — Kot je za dekle, Lothar, mogoče bom dal ji, da jih boste kasneje, ko smo prišli do varnega pristana." Medtem ko smo na morju, si lahko zabavate z njo, ker smo ne tveganja, da so varna, saj smo na Rivieri. Ko smo prišli na Kitajsko, lahko ostati tam tako dolgo, kot si želite, se z dekletom. Ampak vem, da si, Lothar, in sumim, boste utrujeni, ne dolgo, preden smo dobili tam. Če je temu tako, vam bom dal posadke, ki lahko storijo, kar hočejo z njo; in potem bomo znebili zapri. To nima nobene praktične vrednosti za nas.
  
  
  Dr. Inuris beamed z veseljem in upognjen regally. "Hvala za vašo velikodušnost," je dejal.
  
  
  "Veste, ne boste res si to zaslužijo," je dejal Polkovnik sin, " vendar verjamem, da bo vse dobro, ko je dekle, v naše roke, in zato sem pripravljen odpustiti ji za vaš indiscretion v Riviera."
  
  
  "Hvala vam, Polkovnik, Sin," Dr. Inuris je dejal.
  
  
  Polkovnik Sin se je obrnil k član organizovane tolpe. — Kot je za vas, Ne Mario, bojim se, da nimam posebnih slovo darilo, čeprav so ti dokaj vreden egos. Užival sem v poslovanju z vami. Ste človek pogosto, in svoje prepričanje, kot smo videli danes, je najbolj občudovanja. Res bi rad, da izrazijo svoje globoko spoštovanje do vas.
  
  
  "Bom dobil tukaj," Mario je dejal, kaže na stol. "Zelo natančni," je rekel Polkovnik. "To je zelo srečen, da ti, ki si led mogočna Agent AX Carter, da bo izdal mlada ženska, so dediča, da Arsenal je ego. To je skoraj bolj primerno. Zelo dobro, Ne Mario. Boste dobili ego Luger, ego stiletto, in ego malo plinsko bombo. Čast ih s svoje trofeje.
  
  
  Don Mario dal bombo v minuto, in pištolo in nož v njegov pas.
  
  
  Polkovnik Sin je pogledal na uro. — Imamo nekaj minut, preden se tovornjak prispe, kot ste se dogovorili. Rekel mi je, " Ko je pride, Carter, bomo začeli naše potovanje. Uživajte toliko, kot si lahko, ker bo to vaša zadnja vožnja. Greš na Kitajsko z štirideset in pet milijard dolarjev, ' vredno zlata, kot ste verjetno že veste. S pomočjo Dr. Inuris, je luckless G. Don, in neprecenljivo pomoč Don Mario, ki predvideva potrebnih kadrov, smo lahko mleko Federal Reserve."
  
  
  "In jutri, govorice, bo divja vsem zunanji bazen, da večina AMERIŠKIH zlatih rezerv in rezerv v zlatu mnogih ih zvesti prijatelji so izginili. Vaša vlada bo vprašanje spodbudna sporočila, ampak na govorice bo nadaljevala in rastejo močnejši. In kmalu, bankirji in druge vlade, bo povpraševanje jamstva, in na koncu to dokazati. Ne morejo predložiti dokazilo. Nato dolar ne bo vredna nič, ker je zaupanje v to je uničeno. Ljudje, ki imajo dolarjev bodo poskušali izmenjavo ih, toda za kaj? Britanski funt bo amortizira. Nemških znamk, tudi Švicarskih frankov, bo razvrednotenih, ker nihče ne bo zaupanja papirnati denar več. Zlato, ki je ostalo na svetu bo postalo neprecenljivo. Tisti, ki so to bo ego. Oni, ki nimajo ego bo panike.
  
  
  Lastnik trgovine s štruco kruha lahko zavrne prodajo, če štruca je ni plačano z nekaj drugega kot papirnati denar. Matematični večjih ki potrebuje zdravnika, ki bo imel nič plačati za to, razen neuporabna papirnati denar, da zdravnik ne sprejemajo. Prizori, kot je ta bo treba ponoviti večkrat, na različnih lokacijah. In kmalu, tolpe bo gostovanja na ulicah in plenjenjem trgovin v iskanju tega, kar so potrebovali za preživetje. Tovarne bodo paraliziran, ker nihče ne more privoščiti, avtomobili, pralni stroji, in televizijskih sprejemnikov, ki jih proizvajajo. In delavci bodo odpustili. Je Arabski šejk v perzijskem Zalivu bo zahteval plačila v zlato, preden odpremo svoje nafte. In da ne bo zlato plačati. Tako da ne bo olje. In v bližnji prihodnosti ne bo več avtomobilov, več vlakov, ni več letal, in naše tovarne ne bodo le miruje, ampak tudi neuporabna. Zda, kot ga poznamo, bo postal ekonomsko puščavi. Mesti, ki bo napolnjena z sestradanih ljudi. Na podeželju bodo razdejali tujec plenjenjem tolpe, ki je ubil Scott Bell ' s hrano in ukrasti zelenjave." Si ne bi želeli slišati več. Ozrl se je na Don Mario. Ni se zdi, da posvečal nobene pozornosti na to.
  
  
  Sem ji rekel. "In ti?'"To je vaši državi. Živite tukaj. Si želite tega?'
  
  
  Polkovnik, moj sin se je zasmejal. "Don Mario je produkt nove kulture, Carter. Ne pričakujte, da mu bo vodil svoje občutke. Ego je za preživetje in dobiček, ne empatije. Smo partnerji v tem podjetju. Smo se razlikujejo le v eni zvezi, v naši izbiri plačila za naše sodelovanje. Kitajska, slabo v zlato, je izbral zlato. Don Mario je malo zanimanje za zlato. Oh, kaj-kaj on drži za sebe, vendar meni, da je preveč domišljavi in načeloma, iz filozofskega vidika nezanimiva. Vendar pa je tovor, ki je veliko na Kitajskem, tovor, ki obljublja velik dobiček, če prodajate ego pametno.
  
  
  In to, Carter, je Mac in kaj lahko naredite, okoli tega sveta: heroina. Vidite, Carter, ko dolar depreciates, bo prišel čas, ko bodo ljudje iščejo drug način plačila. In to menjalno sredstvo, ki Ne Mario predlaga uvedbo je heroin. Se vam ne zdi, da je tisto, kar naredi ljudi pozabili na svoje težave? In zagotavljam vam, da bodo imeli težave. Določene ljudi v svojem vlada bo zanimajo za obnovitev reda na vseh stroškov; in prebivalstva, ki je vesel, da pijača heroina bo privlačno skušnjavi. Se vam ne zdi tako, Zdravnik?"
  
  
  Polkovnik Seung ni počakajte na odgovor. — Veš, zdravnik sam je zelo rad maka, mar ne, Lothar? Torej vidite, Carter, da Ne Mario, hvala za ego partnerstvo z nami, bo imela neizčrpno energijo. In ta rezerva bo dala emu ogromno moč. Tako v času, ko so nekateri vrne mir v vaši državi, Ne, Mario bo koristi veliko več, kot je vrednost zlata, ki je prodana na dn. Ego dobički bo izračunala na podlagi koncesije zakone, ki zdaj prepovedati nekaj več-ego dejanja. Ta izračuna tako, lastništvo zemljišč, je neizčrpen vir, ki ga bo kupila s heroinom."
  
  
  In ko mine panika in drugih držav, glejte modrost, da znova uporabite tisto, kar je ostalo od vaš prebivalstva za določeno stopnjo industrijske dejavnosti, potem Ne, Mario bo prevzel vodenje tovarne. Prebivalstvo bo motivirana s potrebo po heroina, tako kot ljudje, so zdaj motivirano s potrebo po dolarjev. In Ne, Mario bo postal de facto vladar države, da ne omenjamo dejstva, da hkrati bo postala njegovo zakonodajalec. Zdaj so ljudje spoznali ego, kot princa, ampak jaz vam zagotovim, Carter, kmalu bodo ljudje premca do emu kot kralj.
  
  
  "Ti si nor," sem rekel.
  
  
  Polkovnik Sin je dvignil roko. "Prosim, Carter, njo, jaz sem vas prosila. Bodite realni. Nimam nagnjenje za norost. Poskusite razmišljati heroina kot novo valuto. Je bolj logično, da oceni tac paketa belega prahu kot nekaj rumene kovine ali barvni papir? Ne, Carter, da to ni res. Emu šele potreba, da je treba dati drugačni obliki zaupanja. Prilagoditev. In adversities, da bo naletel na vaši strani, zagotavlja sredstva za izvajanje teh prilagoditev. Priznam, da je to radikalno prilagoditev, vendar taka prilagoditev je potrebna za Don Mario zavedati, ego je ambicij. Vidite, zlato, ne bo naredil emu vse dobro. Lastništvo zlata, bi zdaj podrejenih ego pravila in razmišljanja, ki so pomembne v tem trenutku. Tako ti predpisi in ta miselnost, Don Mario je kaznivo in pomeni krajo svoje premoženje. Ne, pred Don Mario lahko dosegli stanje, ki ego, želja in tiho genij atribut ego, je treba najprej revolucijo. In njegova zlata moštva, ki bo povzročila revolucijo v Združenih državah amerike.
  
  
  Kot za tiste, ki imajo zlato, smo prepričani, da vedno obstajajo ljudje na svetu, ki so lačni za zlato. Ki se, tako rekoč, bo obdržati staro vero. Kitajska z ego maka in zlato bo dvakrat bogate, čeprav so pomemben del naše maka pridelka je namenjeno za Don Mario za več let, da pridejo. Kitajsko in ZDA bodo postali zelo dobri prijatelji.
  
  
  In njene prepričajte, da oni, ki verjamejo v zlato in oni, ki verjamejo v makovo seme, ki živijo skupaj skozi stoletja."
  
  
  Samo všeč. Ves načrt. Bilo je grozno. Lahko ga pokličete noro. Toda linija med norosti in genij je ozko, in Polkovnik in Sin je bilo prav o eni stvari. Tam ni bilo nič v AX datoteke, ki označuje, da je bilo kaj narobe z ego zavesti. Kaj je določeno, da se ne bilo nič kratek a masterstroke; naravne končni izdelek presečišča ekonomista, ki je posebnost in hladno-blooded pohlep vojak znano, za svojo spretnost v vojni. In iz tega, kar je rekel, Emu je bil le nekaj ur proč od dokončanje. Pogledal je na uro znova. "Samo še nekaj minut, gospodje. Nato se je obrnil k meni sam. "Carter, tam je potrkal na vrata v minuto. Ko se to zgodi, to pomeni, da je tovornjak nas čaka zunaj. Ta tovornjak bo privedlo do pomola, kjer se Ne Mario je v poslu hitro obremenitev zlato na krovu ladje. Boste krovu ladje, ta in mi bo odhod v nekaj urah.
  
  
  Bom vprašal Don Mario untie noge. In bom zahteval, da vstane in hodi tiho ven iz te sobe in dobili v tovornjak. Ko smo prišli na ladjo, njeno, želim, da pridejo na krovu tiho in pojdite kam greš. Če boste to storili, kot sem vprašati, boste znebili nepotrebnih bolečin. Ampak, vem, da vaš nagnjenj za junaštvo, njene potrebno, da bodite previdni.
  
  
  Dvignil je nunchucks od stola. Je videl, leseni ročaji in verige, ki visi med njimi. Je Polkovnik mimogrede slung verigi nad mojo glavo in potegnil povezave tesen dovolj, da ugriz po mojem grlu in v moj sapnik.
  
  
  "Lahko pridejo na krovu na svoje," je dejal, " ali lahko greš nezavedno. Make up your mind.'
  
  
  Don Mario pokleknil na moje noge in nevezan vrvi. "Dr. Inuris," Polkovnik Sin je dejal, kaže, da je Filip Doane. "Dobil stari človek gor. Njo, želim mu, da je v super stanju, ko smo prišli na Kitajskem." Bil je smeh. "Vidiš, Carter, smo potrebovali novo "varne".
  
  
  Zarjavela trup tovorno visela globoko v megli, glinting v mesečini, zasidrana na razmajanih pomol. Kljub nizki nadmorski višini, stern z umazano ladja
  
  
  Na Sarah Chamberlain-Cardiffu towered nad nami, kot smo je stal zunaj tovornjak. Potem, na koncu pomola, velik žerjav z groaning kabli bil vleko velike posode na krovu.
  
  
  "Zlato, Carter," je polkovnik rekel, da njegov sin. Pod razpadlo strehi stare seraglio, ki je potekal ob pomol, nekaj gole žarnice spali, litje rumeni žarki svetlobe na poti. "Poglej na vašem vozilu postavka vzhodu. Nič posebnega, kajne?
  
  
  Ni mu bilo čakati na odgovor.
  
  
  "Ampak nastopi so zavajajoče, Carter. To je nezaslišano videti tovora barki manevrov in jadra hitreje kot borec jet. Nadalje, elektronske opreme je zasnovan tako, da ego neviden za radar. Ampak dvomim, da "Sarah Chamberlain" za potrebe opravljanja noben dokaz svoje moči. Ki v svoje pravice mislih, bi plačali nobene pozornosti do ubogih starih Britanskih plujejo pod zastavo ladja?
  
  
  "Vse prav, Sin," Mario je dejal. "Zdaj sem se poslavlja z njo. Moji ljudje so mi rekli, da so prejeli zadnji heroina nekaj ur nazaj, in dve uri pozneje so zavarovanje preostanek svojega tovora na krovu. Po tem, lahko pustite, da se v vsakem trenutku." Čutili so, žal mi je za seboj roke.
  
  
  Je Polkovnik pogledal na uro. "Jaz sem računam na vas, Mario," je dejal. "Dam navodila za dopust v eni uri popoldne."
  
  
  "Ne skrbi," Don Mario je dejal. "Jaz bom ostal v moji pisarni, dokler ne greš jadranje, da bo vse v redu."
  
  
  "Zelo dobro," je rekel Polkovnik do svojega sina. "Značilno za svojo temeljitost, Don Mario. Menim, da en dan se bomo ponovno srečali."
  
  
  "Na svidenje, potem," Don Mario je dejal. Ozrl se je na Dr. Inuris, ki je bil podporo Philip Doane . "Zdrži, Doc," je dejal. "Poskusite, da deluje kot dober fant."
  
  
  Dr. Inuris ne mislim ego je vredno sprejem.
  
  
  "Lucky me, Carter," je dejal. On je pobožal svojega pasu, kjer Hugo in Wilhelmina so bile skrite pod svojo jakno. "Hvala vam za spominki." Potegnil vrata ročaj in izginil v skedenj.
  
  
  "Vse prav," je polkovnik rekel, da njegov sin. "Vsi na krovu. Na Sarah Chamberlain je bilo dovoljeno, da jadra pred zoro — "smejal se je," s tovorom jekla.
  
  
  Polkovnik, moj sin trznil ročice nunchaku, ki povzročajo veriga privijte okoli mojega vratu, kot če pozval konja na. Nadaljevali smo navzdol pomolu in do gangplank. Pogledal sem in videl, da so Kitajci kapetan gleda na nas iz visoko pomol. Kitajski crewmen napadli so povsod z eno-mindedness, da vedno značilno dobro usposobljenih vojakov.
  
  
  Ne glede na stroje in elektronsko opremo, ki je bila na krovu, Sarah Chamberlain ni bilo dvajsetega stoletja strnjen pregled, ko je prišel v zapor objektov. Pod palubo, Polkovnik Sin me potisnil dokler je dosegel železa celic z zaporo okno brez stekla. Pred njim sta dve Kitajski moški oborožen s strani puške. Polkovnik Seung vzel nunchaku iz okoli mojega vratu in dal kup tipke okoli moj žep.
  
  
  Odprl je vrata celice. "Pridite, Carter. In tako je Gospod Dawn, " je povedal Dr. Inouris.
  
  
  Na tla so bila narejena iz železa in pokrita s slamo, in Dr. Inuris spustiš Ne Philippe, ki je padel za slamo. Varovala je stala odprta za dan, muzzles za ih pištole pokazal na nas.
  
  
  "Pustite lahko, da se star človek, kot je bil, Lothar," je polkovnik rekel. "Carter, bojim se, da boste morali lisic in noge likalniki."
  
  
  Njen, je skomignil z rameni. Lisic in noge likalniki so bili pritrjeni na stene. En par za roke, en par za noge. Je ubogljivo je začel. Polkovnik Seung zaklenjena ih s svojo tipke.
  
  
  "Jaz bom tudi tesno celico vrata," je dejal. "In njo, želim, da veste nekaj, Carter. Imam spletno keychain. Tako niti ne pomisli norčevali straže. Pa je res nič ti lahko stori za vas. Vendar lahko ustrelil zelo dobro. Jaz bi raje, da se ni nikoli zgodilo, seveda, če pa ne, bom, da sem to razumel.
  
  
  Je stopil nazaj okoli celice. Vrata so zaprta in Polkovnik obrnil ključ v ključavnico. Stal je spet in pomahal me skozi palice. "Bom obiščete od časa do časa, Carter, in morda bomo lahko govorili." Vendar zdaj vse, kar lahko rečem, je varno potovanje. Je obrnil in izginil čez celotno vidno polje.
  
  
  Za nekaj trenutkov policisti stared me skozi palice, njihove glave tesno skupaj. Jaz se ne zmenim zanje. Kmalu so dobili dolgčas in je izginil.
  
  
  To je bilo pol ure kasneje, ko sem slišal glasove, ki so zunaj celice. Polkovnik Sin je obraz pojavil pred palice. Nasmehnil se je in tipko raztresena v ključavnico. Vrata swung odpri, da razkrije njegov sin, dveh varnostnikov, in Peni Dawn.
  
  
  
  Poglavje 17
  
  
  
  
  "Nick," Peni se imenuje. 'Očka.'Tekla v celico in znižal na kolenih poleg Philip Doane.
  
  
  Je Polkovnik je prišel k njej in jo prijel njeno roko. "Tvoja zvestoba je občudovanja vredno, Miss Dawn," je dejal. — Vendar, žal mi je, da je vaša svoboda je, da se nekoliko omejena. Boste v lisicah, tako kot druge Carter. Vsaj ne, ko nismo na morju. In potem si bo dovoljeno, da skrbijo za svoje oče "— smejal se je tesno — " pod pogojem, da je Dr. Inuris lahko pogrešali." Nekje na morju, bom videli, če lahko naredimo življenje malo lažje za svojega očeta. Ampak za zdaj, se moramo ohraniti največjo varnost. Upam, da boste razumeli.
  
  
  On shackled njo in levo skozi celice. Obrnil ključ v ključavnico znova.
  
  
  Slišali smo shaggy je egos umre navzdol v železo koridorja. Potem tišina.
  
  
  Penny me je pogledal skozi kamero.
  
  
  "Oh, Nick," je dejal. "Kaj se bo zgodilo?"
  
  
  "Penny Dawn," sem rekel. "Verjemite mi ali ne, smo si boš pokvaril ta projekt."
  
  
  Philip Doane groaned in preusmerila svojo tanko telo, na slamnati postelji.
  
  
  "Moram mu, da se zbudiš," Penny ji je povedal.
  
  
  "Vse prav," je rekla. Ona je začela kliče. 'Očka. Očka. To je njen. Niti centa.
  
  
  Starec se meša ponovno.
  
  
  "Vstani, Očka. Potrebujem vas.'
  
  
  Ego je oči twitched in je prisiljen sam sedel. "Je, da ste, Peni?" je rekel. "To je tako temno tukaj. Ne morem najti svoj denar."
  
  
  "To je tik levo roko, Oče," je dejal.
  
  
  V medli svetlobi, je groped za ih, zgrabil, in ga dal na nosu. Kljub pomanjkanju objektiv, ga lahko zdaj vidite. Ego je obraz zažarel, ko jo je zagledal. "Moj Bog," je dejal. "Je to res ti, Peni?"
  
  
  "Da, Oče.
  
  
  "Ti si čudovit," je dejal. 'Lepa.'In začel je jokati.
  
  
  "Shhh , Očka," Peni, je dejal. "Vam ni treba jokati."
  
  
  "Ne morem pomagati," je dejal.
  
  
  "Oče, tam je nekdo tukaj z nami. Potrebujemo vašo pomoč. Prvič, stari človek spoznal, da so on in Peni, ni bila sama pred digitalnimi fotoaparati. Obrnil se je in stared na mene.
  
  
  "To je Nick Carter, Očka," Peni, je dejal. — Hoče, da bi nam pomagal priti ven od tukaj."
  
  
  "Pravzaprav, Gospod Doane," sem rekel. "Želim, da se vam, in Peni iz tukaj in hranite ladje iz potopu. Vendar ne morem storiti brez vaše pomoči.
  
  
  "Kaj lahko storim?" je rekel.
  
  
  "Nehaj jamrati," emu ji je povedal. Edino vprašanje je, ali boš to naredil?"
  
  
  "Če ne znam, bom naredil," je dejal. — Dolgujem Lothar Inuris nič več. Moja pogodba z njim se je končala v trenutku, on upravlja na Peni. Ampak on in njegova izdajalska prijatelji me prevaral. Prišli so, da mi je to jutro. In odpeljali so me v to ladjo in vrgel me je v tej celici. Ko sem zahteval pojasnilo, Kitajci so se smejali in me poklical, idiot. Jaz ti bom pomagal, Carter. Jaz sem star človek, in ne vem, kako za boj, ampak jaz ti bom pomagal. Zdaj, da se Peni, je vse v redu, ni mi mar, kaj se zgodi z Dr. Inuris in njegovi prijatelji, ali mi. To je vse dvojno igro."
  
  
  "Kaj misliš?'
  
  
  "So mislili, da sem bil samo stari, neumen človek. Stari bedak. Vendar pa je bilo nekaj, kar niso vedeli o meni. Rodil se je v Kitajskem. Sem govorijo IH jezik. In danes sem slišal, ji je rekel nekaj v Kitajski, ki označuje dvojno igro.
  
  
  "Pojdi," sem rekel.
  
  
  "Toma sprejeti, je bil prisoten. Sem se Peni povedal o tem?"
  
  
  Je pokimal z njo.
  
  
  "No, mislim, da veste, svojo vlogo. Njo, ki je šel v Peni primeru. Ampak on nikoli ni vedel, kdo je njegov prijatelji so bili. Do danes. In potem je ugotovila, da njeni prijatelji ' egos vključeni Kitajski in Ameriški mafije članov. Dogovor je bil, da je mafija bi dobava zlata, da Kitajci v zameno za heroin. Ne morem reči, da mi je zelo všeč, vendar mislim tudi, da sem v nobenem položaju, da se pritožujejo o tem. No, na prvi vsakdo obrnil hrbet na mene, kar me tukaj in obračanja mene, da Polkovnik Greh. Toda drugi izdaji še vedno obstaja. Kitajci so vara mafije."
  
  
  Sem jo vprašala. 'Kako?'
  
  
  "To heroina," je dejal,"je zastrupljena."
  
  
  "Kaj misliš?'
  
  
  "Točno tisto, kar sem rekel," Philip Doane, je dejal. "Ne vem, kaj bi dal v to, ampak vem pa eno stvar: heroina, ki je pakiran v dveh različnih vrst plastičnih vrečk. Stvari v zelene vrečke ubiti hitro. Stvari v modre vrečke dela počasi. Ampak, če je katera od njih zadeti svoje telo, boste umrli.
  
  
  Sem imel, da si moj klobuk izključeno, da Polkovnik Greh. Štirideset in pet milijard dolarjev v emu zlato ni bilo dovolj. Brez odpuščanja strel, bo stečaj zda in ubijajo milijone ljudi. To je bilo bolje kot jedrske vojne. Če nismo imeli sevanja, mi ne bi imeli industrijske uničenje. Samo prebivalstva, ki so mrtvi in vztrajno umira, ne more braniti sam.
  
  
  In je bil prepričan, da je Kitajska bi razumeli Njegov Sin načrte in v celoti izkoristiti. Ne, Mario bo resnično kralj: kralj pokopališče. Nekje v njegov ego robo bil verjetno nekaj tisoč kilogramov pravi heroina. Je preveril, in se odločil, da je Polkovnik Sin se je ravnal v dobri veri. Bi moral vedeti bolje. Vendar ni bilo nobenega razloga, da žal za njega. Je bil samo malo bolj požrešen kot v emu je bilo potrebno. Misel, da bi moj ego se varal odpeljal me noro z veseljem. Razen, da, če bi spoznal, Polkovnik, Sin bi bil sedel na vrhu zlati konj, in veliko nedolžnih ljudi, ki bi bili mrtvi ali umirajo na ulicah zda, odkar.
  
  
  Vendar ne, če imam kaj za povedati o tem.
  
  
  "V redu, poslušaj," sem rekel, se obrnil k Philip Doane. — Imam službo zate." In boste morali narediti hitro. Ampak mislim, da se boste preživeli, glede na tisto, kar Peni, je dejal o vas.
  
  
  "Jaz bom po svojih najboljših močeh," je dejal. "Kaj je to?'
  
  
  "Penny mi je povedala, da ste strokovnjak na ključavnic in da veš vse kar je vedeti o njih."
  
  
  "To je morda res," Ne Philip je dejal.
  
  
  "Vse prav," sem rekel. "Želim si, da spustite me iz teh skobe in odprta vrata za mano."
  
  
  "To je težko delo," starec je dejal. "Še posebej, brez orodja."
  
  
  "Denimo, povedal sem vam, da smo nekatera orodja, primitivno, ampak orodij."
  
  
  'Kje?'
  
  
  "Pod mojim ovratnik," emu ji je povedal. "Boste našli dve britvice tam.
  
  
  Starec vstal od tal in odšepal stiffly do mene. Potegnil nazaj svojo ovratnik in vzel dva rezila. "Dobro jekla," je dejal. "Ja, mislim, da smo lahko uporabite ih. V gambit ključavnice na dell sama še vedno primitivni, " je dejal po bežen pregled. "Kot za vrata mehanizem, boste videli, da je to tudi ni problem."
  
  
  "Kako dolgo lahko to traja?"
  
  
  Ego je oči je prižgal na možnost, da so uporabne tudi v obrti vedel je najboljši. — To je odvisno od tega, kako dolgo delam." Morda dvajset minut.
  
  
  "Pohiti," sem rekel. "Če kdo prihaja, skriti ti rezila iz slame."
  
  
  Starec je bil že iztegnjena na celotno dolžino na tla, držal roke v kvadrat popravek svetlobe pretakanje skozi zaporo okno. Nisem mogel videti, kaj je počel, vendar sem slišal rahel trenja kovine, kot njegove roke brskal po vlažne plasti iz slame.
  
  
  Poskušal je, da počistite svoje srce, medtem ko je delal. Poskušal je ne zapravljajte svoje energije skrbi, ali ego pooblastila bi zadnji, ali Polkovnik je Sin nenadoma korak v notranjosti, da vidite, kako ego zapornikov počeli. Poskušal je, da prežene ritmično rasp rezilo na beton, počasi svoje dihanje, in pozabili na čas. Vendar zunaj, je vedel, ta žerjav swung kot velik nihalo med dock in ladje, polnjenje ego je, ki ima z ton zlata. Je lahko sila sam ne razmišljajo o času, vendar je on ne more ustaviti ego v življenju. In trenutek, ko bo prišel, ko ta žerjav bo svoje zadnji korak, in zmagoslavno pot Polkovnik Sin se bo začel. Potem bi bilo prepozno za mene, da storim tisto, kar sem želel storiti.
  
  
  "Vse prav," Philippa Doane slišal, ji je rekel.
  
  
  On je vstal in v svojem ego strani videl eno od rezila, ali kaj je bilo, levo je. Bilo je, kot če je imel prvi split ego na pol po dolgem in cut nekaj off okoli tega, kar je ostalo. Se je preselil nerodno proti meni in me zgrabil za zaklepanje na mešička mojo desno roko. On naj opozoril kovinski potisnite notri, vodenje uho blizu zaklepanje. On fiddled s hitro tipko med svojim palcem in kazalcem, nato pa se je izkazalo skrbno.
  
  
  "Skoraj," je dejal. "Vendar ne dovolj dobro."
  
  
  On umaknili nazaj v miru kvadrat, in spet je slišal strganje kovinskih na beton.
  
  
  "Tako mora biti," je rekel, ko je prišel nazaj.
  
  
  Poln zaupanja, je zdrsnila na nabrušeno rezilo nazaj v ključavnico in posukanega njegovo zapestje strmo. Tam je bil kliknite v vedno tišini celice. Zaklepanje swung odpri. Philip Doane je obraz je zardel z razburjenje. "Ostalo je preprosto zdaj," je zašepetal. Po nekaj sekundah, je izdal mojo drugo roko in nogo.
  
  
  Je dal usta blizu ego uho.
  
  
  "Vse prav," sem rekel. "Zdaj sprostitev Peni, zelo tiho. Potem mi pa bomo poskrbeli celice vrata.
  
  
  Starec je pokimal proti meni. V manj kot minuti, Penny je roke in noge so bile brezplačne.
  
  
  Poklical je starega človeka, da se mu je in rekel, šepet znova, " Kako boste odprte celice vrata?"
  
  
  On je iztegnil roko. V ego je palm je bil njegov drugi rezilo, še vedno držijo. On je imel ego na topih strani, in s svojo drugih palcem in kazalcem, je swiped rezilo naprej in nazaj.
  
  
  "Kaj bom, da se ne imenuje loiding. To se običajno naredi z trakovi iz celuloida. To je togost, tako, in prožnost push lock jeziček naprej in nazaj. Rezilo bo storiti enako.
  
  
  — Ne bilo bi veliko hrupa?"
  
  
  "Ne vem," je rekel starec. "Pravi loiden bi morala biti zelo tiho. Ampak takoj, ko ta jezik pade nazaj, ne vem, kaj se zgodi. Bomo samo še, da prevzame to tveganje.
  
  
  "Nimamo veliko izbire," sem rekel. — Jaz bom dal niti centa v kotu med vrati in zidom, ko so vrata odprta. Če gre kaj narobe, ona ' out of the line of fire. Kot je za vas, če bo šlo vse dobro, boste signal me, ko zaklepanje je prost, in potem vam stojijo ob Peni. Ko sem hodil skozi vrata, ne da premakniti. Ostanite kjer ste, dokler sem z vami." Če sem še vedno sposoben za klic.
  
  
  Starec je dobil dol na kolena, za dan, in začel vzpenjati v gradu z nožem.
  
  
  Poskušal je, da svoje dihanje pri miru. Sem bil v skušnjavi, da ustavi dihanje popolnoma, tako da ne bi bila popolna tišina.
  
  
  Ego je zapestje preselil enkrat, dvakrat, trikrat. Je delal v prostor med vrata in okno. Nato se je ustavil.
  
  
  Starec se je obrnil k obrazu, me je in prikimala. To je bil čas, da se za delo. In ta naloga je sestavljena iz zajemanje več brzostrelka pištole.
  
  
  
  Poglavje 18
  
  
  
  
  Je stekel skozi vrata, kot bika, ki vidi novice bullfighter, hunched več, ostre in zbranih ob istem času.
  
  
  Bili so, ki stoji na hodniku, ena na moji levi, eden na moji desni, in ih misli so počasi dovolj, da so njihove čeljusti padla, ko so videli mi zdi. Zavija levo, je dvignil roke, kot so noži in zdrobljeni straže, rami, medtem ko je še vedno stiskal njegova brzostrelka pištolo. Ko je padel na tla, z nesrečo, zgrabil ego, z eno roko vpet čez usta, da ga ustaviti iz kričal, in drugo roko okoli njegovega pasu za podporo ego. Bila je potisnil njen partner je ego neposredno v njen partner je ego, premostitev vrzeli med njimi, kakor hitro, kot je mogoče, tako da tudi drugi stražar got zapletanje z njegovo orožje v okviru svojega partnerja roko. On je dvignil roko, da bi ga bilo gospodarstvo na človeka pasu in zmanjšala čez ego-razbili ramo ob krško straža vratu. To ni bil popoln udarec, vendar je nagnjena njegovega vratu na strani. Ko je prišel ven, spet, je bil zadeti od zgoraj očitno emu v obraz. Kosti zlomil pod mojim sklepov, in kri brizganega navzdol mlahavi rta. Ego cilj zadeli steni težko, in je zdrsnila na tla nezavesten. Druga je ego obrnil ji okoli in zdrobljena svoje adam je apple z dlanjo, roko, preden je lahko izkoristijo dejstvo, da nisem več pokrivna emu usta.
  
  
  Potegnil ji organov stran, zbranih do svoje orožje, in vtaknili glavo v fotoaparatu. "Vse prav," sem rekel. "Čas ujeti dih."
  
  
  Peni in njen oče hitro pridružil mene. Dal Odin je emu okoli automatons. "Želim, da bi dobili off ta ladja brez uporabe ih," emu ji je povedal. "Ne bomo skozi vrh, smo šli nazaj po tej palubi. Vem, kaj iščem. To bo stran od pomola. Za menoj, in če smo zašli v vsakem hema, pustite ih mi. In če se kaj zgodi, da me lahko uporabljate to orožje, da sprejmejo določitvi Hema kjerkoli in tako dolgo, kot ferret je nekaj za obravnavo. Njo, ki sem jo videl, ko smo prišli na krovu: malo vrata, na vrata strani Sarah Chamberlain. Smo na naši poti navzdol medlo sveti koridor do odcepa na krmi. Preselili smo se previdno, vendar srečal nikogar.
  
  
  Vrata so bila čaka na nas.
  
  
  "Daj mi puško," sem rekel.
  
  
  On tugged na ročaj in odprl vrata in previdno. Sem gledal mračna, ki se gibljejo vode East River pet metrov pod menoj.
  
  
  "Greš prvi, Peni," sem rekel. "Noge prvi. Dovolite, da visi na robu. In potem si samo spustite. Manjše razdalje padeš, manj hrupa obstaja. Nato plavati kot tiho, kot si lahko na pomol in počakajte, da me ni. Enako velja za vas, Gospod Ne. Tam boste našli stopnišče, ki vodi do pomola, samo mimo po desni palici.
  
  
  Minilo je brez napak. Je zaprta vrata, kot najbolje bi ga lahko, preden padejo na koncu. Jaz lahko le upam, da ne mimoidoči bi bil presenečen, svetlo luč na vrata strani Sarah Chamberlain. A sem dvomila, da kdo po vsem posadka je bila na plaži. Čas odhoda bil preblizu. Na drugi strani pa smo vedno imeli fantje iz Don Mario skrbeti.
  
  
  Polkovnik, moj sin, ne bi smeli imeti bil tako želel pokazati, me ladje. To mi je omogočila, da na kraju samem vrata in stopnice, ki vodijo od pomola, k & nb.
  
  
  Peni in njen oče me že čakala na dnu stopnic.
  
  
  "Vse prav," sem rekel. — Jaz bom šel do teh stopnicah, in vzeli moje orožje z mano. Za menoj gor." Takoj, ko smo prišli na vrh, jaz grem, da Ne Mario. Želim si dva od tukaj. Teči, kolikor in kakor hitro, kot si lahko.
  
  
  "No, Nick," Peni, je dejal. "Ne zdaj.'
  
  
  "Ona je pravi," starec je dejal. "Boste potrebovali nekaj pomoči."
  
  
  "Vem," sem rekel. "In jaz bom dobil iz Don Mario." Vsaj najbolj takojšnjo pomoč. Toda ne želim si dve z mano. Ni uporabe boli vas.
  
  
  "Jaz sem, ki prihaja z vami, Nick," Peni, je dejal.
  
  
  Njen, je zmajal z glavo. — Če želite narediti nekaj za mene, lahko. Ampak to ni nekaj, kar lahko storite tukaj.
  
  
  "Potem povejte nam, kaj želite," je rekel starec.
  
  
  "Želim si, da pokličete David Hawke. Penny ve, kje stik z njim, Skupno Pritisnite in elektronskih medijev v Washingtonu. Povejte em, da je Sarah Chamberlain treba ustaviti na vseh stroškov. Povejte em, da je Nick Carter, ki je rekel, da klic em. Želite storiti to?
  
  
  "Če smo lahko, bomo to," je dejal.
  
  
  "Vse prav," sem rekel. "Let' s go. Čas je kratek. Začel je po stopnicah. Na vrhu je, sem pogledal čez rob pomola. Zdelo se je, dobro. Vse oči bodo pripravljeni za posebne tapnite. Bil je še vedno premika, zdaj naslovom nazaj na pomol. Pravkar sem imel upanje, da je zapustil vsaj ena posoda zlata, in ego-delo ponoči, ni več še. Vedel sem, da moje delo ni bilo še več, bodisi.
  
  
  Slišal sem, Peni in njen oče, stopi za mano. Starec je bil dihanje, močno. Obrnil glavo proti njim. "Ostani majhna in ostati v senci. Bom pokrov za vas. Dobili ven. Teči!"Bila je sama, v mafijskih krogih, in Kitajci, in čas, je prazna.
  
  
  On je zlezla na poti na trebuhu od pomola na dolgo povešanje nadstrešek, kjer Ne Mario vstopil. On je stopil za zaščito okvir vrat in poskušal zapah.
  
  
  Ni bilo zaklenjeno. Njen hitro zdrsnila z njim in v temi.
  
  
  Nadalje, z reke, saint videl. Sem začela hoditi v to smer, moja pripravljen pištolo v roki. Moral je biti pripravljen na najhujše. Če bi jaz bil srečen, Ne Mario ne bi opazil me je. Upal sem, da mi bo uspelo.
  
  
  Crouching nizka, je ohranil hoja, dokler je videl gori sveti luč v pisarni z windows povsod gleda na skladišče in reka. Urad za celotno širino reke.
  
  
  Don Mario sedel v vrtljivi stol za pisalno mizo in gledala Sarah Chamberlain . Razen za nekaj telefonov in kopijo Lloyd ' s register aldermen, stol je bil zapuščen.
  
  
  Bivanje v skladišče sam, skriva v sebi iz ladje, je trznil odprite vrata in streljal s pištolo. "Zelo tiho, Mario," sem rekel. Ni mu bilo premikanje. Je kar naprej gledala skozi okno na ladji.
  
  
  "To je Carter," sem rekel. "Želim si, da bi dobili največ in pripravi zaveso na oknu, obrnjen proti ladji. Nato se usedem znova. Rada bi govorila z vami." Imejte roke tesno na vaš obraz, ko boste sedli znova. Imam nekaj novic za vas, o vašem Kitajski prijatelji, ki mislim, da jih boste želeli slišati.
  
  
  "Kot za to, kar imate povedati, lepo bi bilo slišati, Carter," je dejal.
  
  
  "Saj ni treba poslušati ničesar, Mario. Ampak, če ne boste poslušali, je lahko usodna, " sem rekel. "In potem vse vaše delo, si ne bi želeli biti v" kralj je mrtev, naj živi kralj ' situacijo, bi si?"
  
  
  V njegov revmatizem, Mario potisnil nazaj njegov stol, šla k oknu in drew zavese. Sem vstopil v sobo in v vrč mu je, ko je sedel dol.
  
  
  "Povej hitro," je dejal.
  
  
  "To je točno, kaj bom naredil," sem rekel. "Prijatelji goljufal na vas."
  
  
  Mario se je zasmejal. - Seveda, in konjenica je tudi, da prihaja.
  
  
  "Vi bi bolje začeti prepričanje, da, preveč," sem rekel. "Vašega končnega dogovora ni izpolnjena. Samo žepni nož levi, ali je vaš prijatelj, Polkovnik Sina, lahko pobegniti na svobodo, potem ko je prevarala vas.
  
  
  "Vse prav, Carter, stop, ki te uganke. Kaj je posel?
  
  
  "Heroin".
  
  
  "Heroina, je vse v redu," Don Mario je dejal. "Njen ego je bil testiran za ljudi, ki sem jim zaupajo."
  
  
  — Si oglejte vse?"
  
  
  "Seveda ne," je dejal. "Vendar smo vzeli vzorce iz več ton vsak."
  
  
  "To je bila dobra stvar," sem rekel. "Drugi so zastrupljena."
  
  
  "Nehaj, Carter," je dejal. "Nisem bedak. Ste ena-v-a-eur priložnost, da razstrelili tem primeru, in to pomeni, da mi obrača proti moj sin. Ne bom jesti.
  
  
  "Jaz sem tukaj, da zavijete proti svojim Sinom za goljufali na vas. Heroina, ki se je zastrupil . To je res smeti. In umazane zelena vrečke.
  
  
  Mario našobljenimi ustnicam. "Veš, Carter. Sem začel zanimati za vas. Kako veš o teh zelene vrečke?
  
  
  — Prav tako kot vem, da ji o modre vrečke in prehranjevanja." Če je nekdo na krovu ladje, ta, ki razumeti tudi Kitajski, če bi vedel to. Ta starec se je rodil na Kitajskem.
  
  
  "Kako kmalu lahko naredimo test?" Mario je dejal. "Da nekaj je to zadnji košček smeti iz ladje. Zelene vrečke. Kaj je v zelene vrečke ubija najhitrejši.
  
  
  Mario je odgovoril Odin je telefon. "Vito," je dejal. "Prinesi mi eno, okoli zelene vrečke." Takoj.'
  
  
  Je visela gor in me je pogledal. "V redu, Carter, ste imeli priložnost. Korak nazaj. Tam je trapdoor pred mojo mizo. Po minuto, da se odpre, in Vito, ki gre gor. Ne bodi živčen z vaše orožje. Vito bo pa kot sem rekel. Lahko ste prepričani, da je ne bo naredil ničesar.
  
  
  Tam je bil mrmranje zvoka pod menoj, in oddelek tal, ki so odtavale, razkrivajo Vito je ferret-kot obraz, ko je pokukal v sobo.
  
  
  "To je vse prav, Vito," Don Mario je dejal. "Ni nobenih težav."
  
  
  Vito povzpela v sobo, in floorboard zdrsnila nazaj. On daje zeleno vrečko na Mario na stol.
  
  
  "Potrebujemo prašička," je dejal. "In mislim, da vem, da je prava oseba za to." Dvignil telefona. Je Polkovnik Sin, " je rekel. "Hitro.'Čakal je. Ko je spregovoril, še enkrat, njegov glas je bil absurdly nujno. "Polkovnik, Sin?" Don Mario. Poslušaj. Nesreča se je zgodilo, da je eden od mojih fantov. Pošlji Dr. Inuris s svojo aktovko. Mi bomo potrebovali prav kmalu.
  
  
  Je visel pred Polkovnik Greh bi lahko vprašate vse več vprašanj. Potegnil je zavese zadnji del palca in pogledal ven na ladjo. Kmalu po, nabusit Dr. Inuris dosegel obeh koncih ploščadi in začela navzdol pomolu.
  
  
  "On je, ki prihajajo," sem rekel.
  
  
  "Vzemi, Vito," Don Mario je dejal. Vito je šel skozi sobe. "Ne skrbi, Vito," Don Mario je dejal. "Vito je biti pošten. Vse, kar morate skrbeti, da je heroin. Ampak vsaj moraš priznati, da sem vam daje priložnost, Carter. Kdo je bolje, da uporabite kot morski prašiček od drog odvisni od zdravnika?
  
  
  Shaggy slišal njo in stal, kjer je mislil, da sem dobil Don Mario in Vito v kratkem počil, če bi poskusil nič. Vrata so se odprla počasi, in Dr. Inuris vstopili v sobo, Vito naslednje.
  
  
  Ego je oči razširili na izvedbo obračuna zastavo, ko me je videl stoji tam. "Carter!"
  
  
  "Pravzaprav, Zdravnik. Svojega starega, še vedno. Bila je potekala do sod EMU assault puško pod svojo brado.
  
  
  Rekel je: "Kaj to pomeni?"
  
  
  Sem zadel v ego sapnik s sod moje orožje. "Shut up, Doc.
  
  
  "Zdravnik," Don Mario je dejal. "Carter in ji želim, da bi nekaj denarja. To je posledica tega, da heroin.
  
  
  Nje, stopil nazaj z orožjem.
  
  
  — Kaj se je zgodilo, da heroin?" Inuris vprašal. "To je samo navaden heroina."
  
  
  "To je tisto, kar hočem povedati, Zdravnik," Don Mario je dejal. "Ampak Carter pravi drugače. On pravi, da je zastrupljena.
  
  
  -"Ne poslušajte ga," Dr. Inuris je dejal. — Kaj ve o tem?"
  
  
  "On pravi, da ve dovolj, Zdravnik.
  
  
  — Bo verjamete emu?" Inuris vprašal. "Agent AX?"
  
  
  "Do zdaj ferret, je zbudilo moje zanimanje."
  
  
  "Polkovnik Seung ne laži, da si," Dr. Inuris je dejal.
  
  
  "No, to je tisto, kar sem poskušal povedati, Carter," Don Mario je dejal. "Še vedno, emu je uspelo, da me prepriča, da je bolje, če se prepričajte, najprej kot žal kasneje. To je razlog, zakaj smo vas povabil tukaj. Ker sem rekel sam sebi: "Mario," sem rekel, " kdo je najboljši oseba presodi, ali je to heroin je to dobro ali ne? "in potem sem si rekel,"No, nihče drug kot naš stari prijatelj, Dr. Lothar Inouris, ki se je izkazal kot odličen znanstvenik in predan prijatelj." Torej, Zdravnik, vam brezplačno vzorec.
  
  
  "Ne želim, da" Dr. Inuris je dejal.
  
  
  "Nočete?" Don Mario je dejal. "Ne želite? Ali ste slišali, da Vito? On pravi, da noče brezplačen vzorec.
  
  
  "Je tisti, ki je bogata?" Vito je dejal. "Še nikoli nisem videl odvisnik pa dol brezplačno vzorec prej."
  
  
  "Mislim, da je on res želi nekaj, Vito," Don Mario je dejal. "Kot vsak drog odvisnika. Ampak on je preveč skoncentrirana. Ste pa samo vljudni, mar ne, Doktor?"
  
  
  Inuris ' grde obraz je bil močnim s krvjo. — Ne želim, je to, " je zavpil.
  
  
  -"No, no, Doktor," Don Mario je dejal. — Ste šli predaleč s tem dovoljenjem. Je potegnil moje ostra iz njegovega pasu in naredili rez v zeleno vrečko. Nekateri beli prah, ki se razlije ven.
  
  
  "No, Zdravnik, da bomo slovo stranka tukaj. Nimamo sveče, ampak imam tekme, in Vito, mislim, da boste našli injekcije in igle če pogledaš v zdravniški torbi. In jaz ne bi bil presenečen, če je kos gumijaste cevi in morda še nekaj drugih stvari, ki jih potrebujemo." Vito dosegel, in pobrala vrečko iz celega doctor ' s orožja. Don Mario odprla ego, in začel rummaging skozi nen.
  
  
  "Ne pustite, da jih to, Carter," Dr. Inuris uveljavlja. "Zakaj pa ne, Zdravnik? Sem ji rekel. "Ne vidim v vse hiše okoli, kaj to lahko povzroči. Če si govoril resnico, da je.
  
  
  "Prosim, Carter. Prosim.'
  
  
  On ni poglej me. Morda se mu je samo gledala me je. Ampak on ni mogel. On ni mogel sprejeti njegove oči off stol, kjer Ne Mario in Vito sedeli. In kar naprej je prosila. Besede tekla kot zrak okrog punctured zračnico.
  
  
  "Zlato, Carter. Dam vam zlato. Svoj delež. Lahko ste bogati. Vam nikoli ne bo treba delati še enkrat. Veliko denarja. Več kot boste kdaj videli, s SEKIRO. Lahko bi nekam. Lahko ste bogati. Samo reši me od tu. Lahko to storite. Vem, da lahko. Jaz bom, da je vredno za vas. Ne boste obžalovali.'
  
  
  Don Mario je vstala izza njegovega stola. Vito je stal zraven nje, polno brizgo v roki.
  
  
  "Ne morem strinjati, Zdravnik," sem rekel.
  
  
  "Nihče ne more slišite, Zdravnik," Mario je dejal. "Preveč je hrupa zunaj. Ta pipa je zelo hrupno.
  
  
  Dr. Inuris padla na kolena. Znoj trickled navzdol Ego je obraz. "Tega ne," je zavzemale. "Ne to. Vprašati vas. Tega ne mi.
  
  
  Mario je udaril njegov ego v obraz. "Utihni, si neumen pes," je dejal.
  
  
  Je zgrabil Inuris ' desno roko in jenki na rokav ego je suknjič in srajco nad komolec. Gumb izstrelil off njegov srajco in valjani proč. Vito je stal pred zdravnik z brizgo v roki.
  
  
  Dr. Inuris začel whimper. Don Mario zadel njegov ego znova. "Morate ostati mirni, Zdravnik," Don Mario je dejal. 'Poglej na svetlo stran. V nekaj minutah, boste lahko odpravite na srečno potovanje... ali poginejo. Kakorkoli, vaše težave so mimo, dragi moji.
  
  
  Zdravnik je razširil oči v strahu.
  
  
  "Vse prav, Vito," Don Mario je dejal.
  
  
  Je jenki Inuris na svoje noge in, ki izvajajo gole, brazgotinasto strani.
  
  
  Inuris poskušal twist proč. Je vrgla Vito in so ego skok proč.
  
  
  Don Mario je obraz potemni. "Nikakor ne," je grumbled.
  
  
  Lothar Inuris je še vedno zvijati. Don Mario dal eno roko okoli Ego je vrat in imel zdravnika iztegnjeno roko, z drugo. "Vse prav, Vito,"je rekel," poskusimo to."
  
  
  Vito pristopiti previdno s strani, kot bullfighter z miniaturni meč za končni udarec. Dr. Inuris ' oči bulged okoli njegove glave. Poskušal je rekel, " Ne, ne, ne," ampak nič prišel ven, razen dolgih, napornih 'NNNN' iso rta.
  
  
  Vito je bil poleg njega zdaj, da drži iglo na njegovo golo roko, in Ne Mario je pomagati em, držal roko še vedno, da bi našli veno. Konico igle dobil pod svojo kožo, in Vito potisne bat navzdol. Don Mario sprosti Inuris. On in Vito stopil nazaj. Dr. Inuris vstal. Potegnil navzdol rokavi njegove srajce in doublet. "Jaz bom pustil zdaj," je dejal v davila glas, " ko končate z mano."
  
  
  Videl sem, Mario roko reach za luger.
  
  
  Dr. Inuris se je nasmehnil emu. "Jaz potrebujem aktovko," je dejal. Vzel je korak k mizi. Dva koraka.
  
  
  Narejen je bil z Don Mario ' s avto.
  
  
  Inuris me je pogledal. "Preveč slabo, Carter," je dejal. "Lahko ste bogati." Ni bilo čudno, steklast videz v ego oči. "Vendar si ne Stahl poslušati. Žal Mi Je, Carter. Ampak, kaj pa ta rek pomeni? Kdo je zadnji smejal...
  
  
  hahaha..."
  
  
  In potem nič, ampak krvi je prišel iz rta. To trickled navzdol njegov srajco, obarvanje bele tkanine. Ozrl radovedno na strašno poplav, kot če bi pripadala nekomu drugemu.
  
  
  Velik krč zasegli ego, za telo, in ga vrgel na tla. Kri je še vedno lije ven, zavijanje šal okoli ego je okoli vratu tekočine rubini. Dr. Inuris bil pretresen. Ego je petah prizadele tla. Potem je s klopi stiskalnice negibno.
  
  
  "Jezus," Vito zašepetal.
  
  
  
  Poglavje 19
  
  
  
  
  "Vse prav, Carter," Mario je dejal. — Ste imeli prav. Let ' s make a deal zdaj.
  
  
  "Bomo, da premirje," sem rekel. — Bomo delali skupaj, da poskrbite, da Polkovnik Seung ne odplakne z zlato. Po tem, da je vsak človek zase znova.
  
  
  "Sliši se pošteno dovolj," je dejal.
  
  
  Mario pobral Odin na svoje telefone. "Izklopi tapnite," je ukazal.
  
  
  Njo, pogledal skozi okno. Zvok žerjav pralni začeli zbledi. Visoko nad ladjo, eno dangled nad izstopna odprtina okoli posode.
  
  
  Don Mario se je obrnil k Vito. "Pojdi dol," je dejal. "Vzemite fantje. Povejte jim, da bi vse ognjemet, ki jih lahko zbirajo. Mi bomo potrebovali. In prinesla več dinamit in bencin.
  
  
  Vito izginil skozi trapdoor.
  
  
  "Dokler smo na isti strani,"sem dejal," hočem, da bi moje orožje nazaj."
  
  
  "Seveda," Mario je dejal. On je potegnil luger in stiletto iz njegovega pasu.
  
  
  "Ne pozabite, to malo stvar v žepu," sem rekel.
  
  
  Vzel je iz Pierre. "Plinsko bombo, po vsem, mar ne?"
  
  
  "Pazite, da," emu ji je povedal.
  
  
  Mario se je nasmehnil. "Delamo skupaj, Carter." Dal ego k meni in dal ego v minuto.
  
  
  Mario je moški koraki po stopnicah, polnjenje sistema office. Dvig roko, Mario gestikuliral za utišanje.
  
  
  "To je Carter. On dela z nami. Torej ne bodite živčni, ne vedno delajo napake, ko gredo stvari malo narobe. Mi smo za vkrcanje na ladje, ta. Želim ego pralni razstrelili, in želim, da se to zgodi hitro. Če nekateri Kitajski fant želi, da se ustavite, zmanjšati na vaš ego. Bili smo zavedeni. Gremo.'
  
  
  Moški je potekal v pisarni, skozi dolgo skladišče, in ven na pomolu sprehod. Je bilo okoli dvajset ljudi skupaj, vključno z Mario in jaz. Princ je pobral brzostrelka pištolo. Pazite, da je stvar, njen ego jo je opozoril. "Bil je v & nb."
  
  
  "Hvala," Mario je dejal. "Bom, da ga poskusite in če to ne deluje,"je pobožal svojo pazduho," sem dobil nekaj levi."
  
  
  Iz pristanišča, Barnes, pogledal samo v čas, da vidite, Polkovnik svojega Sina, megafon v roki, se pojavijo na ograjo mostu, s kapitan na njegovi strani.
  
  
  "Kaj se dogaja, Mario?" je zavpil. "Zakaj je žerjav ustavil?"
  
  
  Prvi Mario je moški rushed v gangplank.
  
  
  Mario je dvignil brzostrelka pištolo in streljal kratek rafal na žerjav kabel. Puff modrega dima, ki se je pojavil, in potem napeta kabel udaril. Velik zabojnik lurched in treščilo v Sarah Chamberlain je trup z oglušujoč thud. Tam je bila tišina, nato pa je zaslišala krike.
  
  
  Je Polkovnik ni treba nikomur razložiti situacijo v emu. V naslednjem trenutku se je obrnil in nakazala, da je kapetan, pošiljanje ego, ki teče na wheelhouse. Nagnil čez ograjo pomola in je naročil, da svoje ljudi na krovu. Kitajski planila v ograjo, brandishing svoje osi. Videl je, kovinski crack, kot osi, je začela flash, rezanje skozi debele svežnjev vrvi, ki je potekal Sarah Chamberlain na pomol.
  
  
  Mario ustavil do polovice ploščadi. On je dvignil brzostrelko. Mesto krogle so se pasle ograjo, tugging na kovinskih in mesa. Moški zakričala in padla...
  
  
  To je bila spuščena z luger na mostu in odpustili. Polkovnik Sin ducked kot jeklo pod wheelhouse windows zaloputnil ostro proti njegovi gawking oči. Ko se je vrnil, je imel pištolo v roki. Bili smo na palubi. "Vito," Mario vdihnil. — Ne greš z polovica moških z Carter." Vzemite dinamit. Drugi bi svojo pot do wheelhouse.
  
  
  Malo ferret pokimal. Mario je že v levo in streljal prek prodajnih avtomatov na krov. Njo, je videla Chinaman zgrabi svojo glavo in pade v krvavo meglo.
  
  
  In potem sem bila v notranjosti ladje, z Vito in ostali Mario je moški naslednje mi po stopnicah. Spodaj Chinaman padla na kolena in dvignil svojo puško. Strela iz pištole zadonel poleg mene, in videl je, revolveraš zgrabi roko in pade naprej.
  
  
  Iz kota je njegov pogled, sem videla, Vito režal kot smo hitela navzdol krova po palubi. Njen slišali strele za nami in Odin okoli Mario je moški naj si muffled krik, in sicer koncu kabini stopnicah.
  
  
  Fotografiranje ustavil. Tam je bil samo zvok stopinjah na železa koraki zdaj, in pred njo je videl znamenje, s puščico, ki kaže na strojnici.
  
  
  Bili smo v hodniku. Pred nami, kovinskih vrat swung odpiranje in sod brzostrelka pištolo začeli streljanje na nas. To je bila previsoka in preveč, in krogle so praske stene in strop. On dived na tla in leaped na noge spet, luger v roki. Ona je bila posneta enkrat. Krik zadonel, in pištolo sodček padla dol. Sem peeked čez prag in se znašel gledal mimmo revije, ki prihajajo navzdol drugo stopnicah. Gawk whizzed nad mojo glavo in treščilo v neprepustne pregrade. Je pomignil za Vito in moških, da ostanejo v ozadju. Pogledal je navzdol v strojnici. Velik bati, polirani popoln sijaj, ki se je začel premikati počasi. Je videl uniformiranih inženir gestikulacijo furiously, in ljudi, ki vodijo na svojih delovnih mest.
  
  
  Še en strel whizzed nad mojo glavo. Na drugi strani strojnice, deset riflemen planil skozi vrata, sploščene sami na ploščadi, in začel streljati.
  
  
  Sem zlezla ven v dan in zaloputnil je zaprta, kadar strela iz pištole me je zadel. Obrnil se je, da Vito. "Saj sem dobil pištolo na vhodu."
  
  
  "Kaj delamo?" je vprašal.
  
  
  "Daj mi palico dinamita."
  
  
  Sem bil v moji roki skoraj pred spiralno jo končali. Varovalke sveti se. "Bom poskusite razstrelili ta velika past," Vito ji je povedal. "Ko je ta stvar, ki eksplodira, da bo vsakdo, ki teče skozi vrata. Bivanje na krovu.
  
  
  Krovom, pod nami se je začela tresti, in motorjev revved gor. Če Polkovnik Seung ni bil ujet in nad uspelo osvoboditi ladje iz kablov, je Sarah Chamberlain bi bili ven na morje, do sedaj. Njo, sem upal, da Ne Mario bi ustavi ego.
  
  
  Stal je zraven neprepustne pregrade in prižgal varovalko. Nato je vrgel odpiranje vrat in vrgel dinamit v veliki sobi. On recoiled. Ko je slišal pok, odrinil vrata odprejo spet. To je bil kaleidoscope smrti: past prebili v sredini, puščice, krvavitev iz ven, oprijemalne na vse, kar zgrabi na, in razbitju kot kovinski prekinil stran od priključitvene točke. Ni bilo časa, da še naprej gledal. Kriči že povedal celotno zgodbo.
  
  
  Je vstal, čez prag, in hitela po stopnicah navzdol. Je član posadke prijel mojo roko in razbil rit svoje luger čez njo nos s svojo ego. Kosti razpokan.
  
  
  Voznik je stal v bližini in jo potegnil pištolo iz njegovega pasu. Jaz strel njim in videl, da je kri je bila vlažnost pod njegovo srajco, od pod njegovim modrim doublet.
  
  
  Za mano, sem slišal več streli in kriči. Kitajski človek potegnil sekiro iz stene posnetek in obrnil obraz mi. Sijajna rezilo visela nad Ego je z glavo, kot Luger imel je ego je usta in potegnil sprožilec. Cilj je ego, je izginil, in sekira je padla.
  
  
  Mimmo whizzed me široko oči, odličen cevi odpri. Nje, je videl eden od članov posadke, cilj vsega puško. Je padel na enem izmed vsako pleme in streljal. Je znižala nazaj z krik. Vse okoli mene, sem slišal peklensko staccato strele in howl in whoosh od ricocheting krogle. Naključno kričanje, preklinjanje, snarling, ali vpliv telo trkal več bullet. Mimmo me valjane odsekano glavo. Odin okoli Vito je moški, žrtve sekiro. In potem se snemanje ustavi.
  
  
  Ozrl se je okoli. Vito videl. Pritisnil roko na svoje prsi. Kri seeped med prsti. Je dvignil drugi strani in pomahal pištolo triumphantly. Ego je obraz je izbruhnila v ratty zarežal. "Pot je jasna," je zavpil.
  
  
  "Vse prav," sem rekel. "Dal nekaj dinamita na in gremo ven od tu."
  
  
  Ego eksplozivov strokovnjaki so že dajanje palic dinamita v avtomobilih.
  
  
  "Bom svetlobe varovalke," sem rekel. "Na drugi gredo nazaj po stopnicah, skozi vrata."
  
  
  So bili videti preveč srečen, da to lahko stori. Vito leaned nekoliko v levo v odgovor na izračuni, ampak tisti drugi, ki je potekala ego pokonci.
  
  
  Je šel hitro iz ene vrečke za naslednjo, ki imajo tekme za varovalke. Začeli hiss kot Božičnih zvezd.
  
  
  To je čas, da izginejo. Pogledal je na vrata. Vito me je pogledal, nato pa pomignil mi je, da pohitite. Potem sem slišal, streli in kriči v hodniku za mano. Vito je razširil oči. On krempljih hrbtu in nato več kot podvojila. Bil je skoraj mrtve, ko je končno stekel po stopnicah.
  
  
  Brylev v strojnici šel ven. Kovinska vrata zaloputnejo. Njen je bil ujet.
  
  
  Ujet v igrišču teme, ki se razdelijo le z rumeno ognjemet gorenja stenji. Res bi bilo prenehal z "Sarah Chamberlain." Ampak, da bi bilo zadnja stvar, ki sem se.
  
  
  V nekaj sekundah, teh pet paketov dinamita bodo razstrelili celotno stern od Polkovnika Sin je ladja, struženje Ego v Nick Carter ' s, ki plujejo pod krste.
  
  
  
  20. poglavje
  
  
  
  
  Vendar ne, če je deloval hitro.
  
  
  Je hitela proč od stopnic, dived v prvi varovalko, in potegnil ven. To je bil čas sojenja, in ne bom je. To je bilo približno deset sekund pred zadnjo varovalko je bil izdan.
  
  
  On je sveti tekmo, šel nazaj na stopnice, in je šel gor. Prej ali slej, nekdo bo treba hoditi skozi ta vrata, če Polkovnik Seung želi ego ladje za plovbo. In ko se je to zgodilo, je bil pripravljen. Moja roka je zdrsnila čez njegovo širino in zaprtih okoli plinsko bombo.
  
  
  Njen, v upanju, da mi ne bi bilo treba čakati predolgo. Ji tudi nisem mislil, da bi bilo tako.
  
  
  Sin ni imel časa, ob predpostavki, da ni bil zaposlen z Don Mario.
  
  
  Ampak enkrat dobil svojo priložnost, svoje je bilo treba hitro. Ne morem si privoščiti, da ne zamudite. Upal sem, da tisti, ki smo bili zunaj, kdor je vodilno mala ekspedicija, ki uniči Vito in ostali ego bojno skupino, je že nestrpen.
  
  
  Če bi on videl varovalke gorenja, preden je zaloputnila vrata, on bi verjetno čakali, eksplozije, in zdaj se je spraševal, zakaj Ego je ferret ni slišal ni. Če on ne more videti, no, on je verjetno bil prerazporeditve, pripravljajo svoje moške, da vzemite ven vse napadalce, ki živijo v strojnici.
  
  
  V vsakem primeru je bilo, da hitro ukrepati, saj je vedel, da Polkovnik Sin ni imel veliko časa. Na Sarah Chamberlain ne bo nikjer tako dolgo, kot ego ljudje ne nadzora strojnice.
  
  
  Vrata so se odprla z dolgimi pobud, eno na vsaki strani. Nihče ni mogel pritisni in ego ven brez premikanja ga. To je bilo v svoj prid. Jaz ne bi bil presenečen, ničesar. On počival prstov ene roke na vzvod, vsak živec opozorilo za najmanjši znak gibanja. Na drugi strani pa sem imel Pierre.
  
  
  Nato se je skoraj prišel kot presenečenje, tako hitro, da sem skoraj izgubil ročico. Sergej prižgal dazzlingly. Na prvi svetlobe, Piera hranijo cocked. On vrgel bombo dol v hišo in zaprla vrata z vsem svojem sijaju.
  
  
  Sem slišal muffled eksplozije, nato pa nič več. Vedel je, da so ljudje zdaj oprijemalne njihovih grl v koridorju zunaj in umira. V trenutku, da bi bilo vse mogoče več. Nihče ne uidejo. In v minuti ali dveh bi bilo varno, da gremo ven od tu. Pierre hitro se je njegovo delo, in je izginila brez sledu.
  
  
  Na vrhu stopnic, dan je bil pritiskom na ročico navzdol, z gledanjem na uro. Po minuto in pol, je popustiti svoj prijem in šel nazaj dol do strojnice.
  
  
  Ta čas, je bil odločen, da ne pustite nič iti narobe. Je prižgal varovalke, stekel po stopnicah in jenki odpreti vrata. Organov, ki so se kopičijo v hodniku. Je zaloputnila vrata za njim in tekel tako hitro, kot bi ga lahko, štetje, ko je šel. "Enaindvajset... dvaindvajsetih..."
  
  
  Pri štiriindvajsetih, je dived na palubi. Tam je bil oglušujoč eksplozije, ki so pretresli celotno ladjo. Luči flickered nad mojo glavo, in ladja zravnal off znova. Zbiranje njegove moči, je začel vzpon do premca. Pustila sem ji Mario amidships, kjer se je boril svojo pot naprej. Nisem vedel, kako je to naredil, če pa bi ga lahko dobili v bližini premca, on bi se za prevoz. Morda bi ga lahko uporabite moteča.
  
  
  Vzel je po stopnicah in odhitel skozi dolgih hodnikih. Njo, zdelo, kot da sem bil duši malo. Nato jo, sem spoznal, da sem bil tekoč malo navkreber. Na Sarah Chamberlain je trup je izbruhnila v dveh. Ladja je bila potopu. Sedaj je bila voda teče v strojnici.
  
  
  Nisem vedel, kako daleč sem teči, vendar kota je postopoma postaja bolj strma. A trapdoor na vrhu stopnic ujel njen pogled. Šel je po stopnicah in zaljubljen svojo glavo ven. Nato se je obrnil in šel na palubi. Nihče ni videl mene.
  
  
  Streljanje je bilo še vedno dogaja tukaj. Njo, sem videl tri Kitajskih moških streljanje izza izstopna odprtina. Moji prsti zaprta okoli luger . On strel vsak od njih po enkrat.
  
  
  Je bil tiho na moji strani krova zdaj. Utripa avtomatski ogenj so še vedno vidne amidships.
  
  
  Crouching nizka, je stekel k Mario je moških. Opazil sem, da so bili z uporabo rešilne čolne kot ščit. Le Mario in dve drugi, ostali. Odin okoli njih je bilo tudi ranjenih.
  
  
  Njen dove v minusom. Sem jo vprašala. 'Kako si?'
  
  
  Mario odpustili v smeri mostu. On je dvignil ramena. "Izgubil sem veliko ljudi," je dejal. "Je polkovnik je še vedno tam z kapitan.
  
  
  "Vito in drugi so mrtvi," je povedal njih. "Ampak motorja soba je uničen.
  
  
  "Ja," je rekel Mario. "Smo slišali eksplozijo. Dobro opravljeno. Ampak jaz ne bo ostalo, dokler sem se ukvarjala z polkovnik sam.
  
  
  — Zakaj ne pustite mi, Mario?"
  
  
  "Ne," je dejal. "To je osebna stvar. Nihče ne zavaja me nekaznovano."
  
  
  Krogle treščilo v rešilni čoln je trup.
  
  
  "To je neuporabno, da ostanem tukaj," je dejal. — Si ne strinjam se, da ničesar. Sem šel do njih. Dajte mi eno okrog teh plinske pločevinke.
  
  
  'Kaj nameravate storiti?'
  
  
  "Bomo šli na napad," je dejal. — Bomo stopnicah pod mostom. Smo v težkem kota, vendar se ni točko, ostati tukaj.
  
  
  "Jaz sem, ki prihaja z vami," sem rekel.
  
  
  "Storite, kar želite, Carter. Zdaj imam svoj posel. Dajmo, fantje.
  
  
  So skočila na obeh straneh rešilni čoln. Strel zadonel iz most. Vsako pleme ranjenemu več kot podvojila in zdrsnila čez krov, pod tiri. Je zakričala enkrat prej zrušiti na pomol.
  
  
  To je bila ustanovljena z rearguard. Krogle strgal v kabini okoli nas, zdaj pa trije so bili na stopnicah. Mario je imel prav. Polkovnik Sina in Master je imel slabo kot požara. Krogle whizzed nad nami. Odin poletela okoli brzostrelka puške in pristal z nesrečo na krovu. To je pomenilo, da jih je zmanjkalo streliva. Mario odprl plinske posode. Ko je prišel na vrh stopnic, njegov sin in kapetan stopil iz wheelhouse vrata. Zadnji strel zadel Mario ' s companion. On krempljih na svoje življenje in več kot podvojila. Tam so bili le dve izmed nas na mostu zdaj, z Polkovnik Greh in kapetan v wheelhouse. Mario zasmejal na mene, kot smo ducked v vrstici požara.
  
  
  "Ali vidite, kaj vidi?"
  
  
  Pojasnil zlomljen prst na wheelhouse windows. Krogle strgal odprte luknje v nen. Mario trznil svoj palec na plinske posode in se nasmehnil. Nato dvignil jo je in začetek točenje bencina skozi luknjo.
  
  
  Vrata swung odpri. Njen, videl sem kapetan strmel povlekel na Mario. On strel z njo v nezaščitene earlobe in oči. Pa izginil v rdeče megle, in kapitan je telo zdrsnila navzdol na mostu.
  
  
  Ko je njen oče je pogledal nazaj na Mario, je vstal in vrgel tekmo skozi okno.
  
  
  Nato Polkovnik Seung strel njega.
  
  
  Bil je malo pozno. Na tekmi zadel wheelhouse. Tam je zagrmelo, in nato celotno kabino zagorijo.
  
  
  Mario je še vedno stal tam z neumno nasmeh na obraz.
  
  
  On me je pogledal in mi je dal thumbs up. "Hej, Carter, misliš, da ona je s Stric Sam zdaj?"
  
  
  Potem je sedel in je padel na svojo stran. Sem šla do njega in čutila njegov utrip. Ni bilo impulza več. Plameni ušli skozi broken windows in začel plaziti čez peeling barve, ki je bila del Sarah Chamberlain je preobleki.
  
  
  To je čas, da zapustijo. Njo, ki je šel na stopnicah. Gawk odskočila off kovine. Potem se je obrnil in potegnil sprožilec, ki na Luger. Gawking oči hit praznino.
  
  
  Stala je videti na Polkovnik Sin je temna obraz. Ego je koža je bila charred in nagubana, kot mumija ' s. Ego zob ljudje niso nesramno bared na mene. Z rahlo val njegove roke, on dvigne pištolo.
  
  
  Je bil že v trance, ko je potegnil sprožilec. Na stiletto je že bila v moji roki, in ga zabodel njen ego v življenju. Bilo je prepozno, da bi ustavil, ko je slišal, kladivo, bombardovanje na prazen prostor. Nož zdrsnila v notranjosti. Polkovnik Sin sopel.
  
  
  Nož trznil njo proč. On razporedi nazaj, kot žogo požarov je izbruhnilo okoli wheelhouse, okoli njegov ego, obraz in lase.
  
  
  Moja domneva je, da je bil že mrtev, ko je razporejenih off ograjo in padel je. Bil je definitivno mrtvega, kadar njegovi možgani razbili na krovu spodaj. Prasketanje ognja je začela širiti vzdolž roba mostu. Za njo, in je šel po stopnicah navzdol.
  
  
  Njo, otrple in fizično utrujena, kot je vrgel sam na pomol. V wail približuje sirene seeped v mojih mislih, in končno pogled za mano mi je povedal, da ni bil slabe sanje. Prva gasilska vozila so že prenehali. Na Ih luči so bile blede svetlobe glede na svetlo, ognjeni sij ladje most.
  
  
  Še navzdol na pomol, mimmo videl majhen človek v rumpled tweed bo ustrezala srkanje cigar.
  
  
  Njo, ki je šel do njega. Je dvignil roko v pozdrav. "No, Nicholas," je dejal. Tukaj? In njen, sem mislil, da sem vam ga poslal na dopust.
  
  
  
  Poglavje 21
  
  
  
  
  Urad še vedno dišal enako: dim cigar in stare tweed. David Hawke je sedel na mizi, tresenje svojo glavo, neodobravanje.
  
  
  "Zelo neprevidni, Nicholas," je dejal. "Zelo neprevidni."
  
  
  "Bojim se, da je bila to najboljša stvar, kar sem lahko naredil v okoliščinah," sem rekel. "Najbolj pomembna stvar je, da se prepreči Polkovnik Greh od jadranja stran z zlato. Ko je prišel do odprtega obleko, bi dobili stvari malo bolj zapleteno. In tam bi se govorice o izgubi zlato.
  
  
  Hawke vzel povlecite na svojo cigaro. "Uspelo nam je, da nip to v kali," je dejal. "Medtem ko ste bili s spanjem, ga s tem izklopite včeraj, vlada sproščeno impresivno trgovinske bilance statistike, napovedovanje na izboljšanje gospodarstva, za prihodnje leto, in tudi potrdil, da se odločno zavrnitev dvigniti uradni cene zlata. Kot rezultat, je cena zlata na prostem trgu v Zürichu, Parizu in Londonu, je padel, in dolarja do drugih valut, ki doživlja svoj najboljši dan v zadnjih mesecih. In njo, verjamem, precej nasilno smrt Polkovnika Sin se je že prišla, še preden so tisti ljudje, ki so čakale na signal "Sarah Chamberlain".'
  
  
  "No, — sem odgovoril. Stvari se zdi, da postaja boljši.
  
  
  "Tam je še vedno veliko za čiščenje," Hawke je dejal. "Jaz sem vesel, da pravijo, da oblasti v Washingtonu, so bili v veliko pomoč mi je. Gasilci zmanjša ogenj na krovu ladje na minimum. Policija so bili srečni, da se znebite Mario in družine ego, vključno z iskanjem heroina. Imel dostojno znesek, tam je celotno skladišče je pod tem pomolu, pod strugo." Hawk dal zadetek za svoje sveže cigar. "Po razjasnitvi situacije Ne Mario, policija je bilo le preveč zadovoljen, da podeli katero koli od naših zahtev. Tam je nenavadno strog, vendar nevsiljiv varnostni sistem okoli ladje. Zakladnica uradnikov in višjih vojaških obveščevalnih uradnikov, ki so vključeni v vračila zlato v trezorju. Vsi varnostniki, povezane s Federal Reserve trezor in vse funkcionarje, povezanih z ego varnost so bili sprejeti v hrambo. To bo verjetno trajalo nas najbolj nedeljo, jasno stvari, toda do konca nedeljo, pričakujemo, da bo zlata, da se vrnem v skladiščenje in ponaredek zlato treba zavreči. Zaseženega heroina je uničena.
  
  
  — Rekli ste, da se vsi, ki so vključeni v varovanje arhivu, ki je bila sprejeta v priporu?" Sem ji rekel. Hawke vzel povlecite na svojo cigaro pred sprejemom. "Dobro, — je rekel. "Ni res. Razen za eno osebo.
  
  
  "Filip Doane?".
  
  
  Hawk pokimal. "Sem videl včeraj, Ego hči," je dejal. "Ko je poklicala me je večer prej, mi je povedala, kje najti jo. Torej, ko je bilo vse tiho, od pristanišče bar, sem šel na obisk njo. Pogovarjali smo se za dolgo časa. Povedala mi je, da vam je bilo zelo koristno hej, Nick. In sem ji rekel, da ji je bilo zelo koristno. Ker je vseeno, če se nekaj je zgodilo, da si na ladji, in ona ni imenovan, no, ne vem, kaj članice to državo, bi bilo danes. Malo pepela iz emu, cigare, ki je padel na Gillette. Ni se zdi, da obvestilo.
  
  
  "In njen oče?"
  
  
  Hawk pihal si sapo modro dima in dal cigar v pepelniku. "Filip Doane je mrtev," je dejal. "Dekle, mi je povedal. Umrl je kmalu po tem, ko sta se vrnila domov. Njena domneva je, da se preizkušenj in trpljenja na to ladjo so nosili ga ven. Povedala mi je, bili so, ki prihaja domov, in zdelo se mu je, vesel. Je naplavilo in sedel na stol v dnevni sobi. Je prosil za kozarec sherry in jo prosil, naj povem celo zgodbo, kaj se je zgodilo z njo. Bil je zelo navdušen nad vami, Nick. On je dejal, da je staro Chinaman...
  
  
  "Ja," sem rekel.
  
  
  "Da, to je tisto, kar je bilo imenovano," Hawke je dejal. "Dobro," je rekla da ji je oče mislil, da bo to Ji bi te občudujem. Da ste bili neke vrste čarovnik. Človek, ki se je odlikoval v nekaj precej magične stvari. Potem nagnil se je nazaj v svoj stol in občudovali njegovo hčerko. Povedala mi je, da je nato dvignil kozarec in nazdravil. "O čarobnost življenja". Nato je vzel sip, odložil kozarec in zaprtih oči. Penny je rekla, da je vedel, da je mrtev.
  
  
  "Žal mi je," sem rekel. "On je povzročilo veliko težav, vendar na koncu ni bil slab človek. Ego napaka je bila, da se emu ni mar za nič, ampak njegova hči je ego.
  
  
  "Ego je bil pokopan, je danes zjutraj," Hawk je dejal. "Vse je v redu. Dekle, ki misli, da tako preveč. Če bi bil še živ, bi morali zaračunati njim neposredno. On bi še preživel preostanek svojega življenja za rešetkami."
  
  
  "Jaz ne bi stavil Stahl o, da," sem rekel.
  
  
  Hawke se je nasmehnil grimly. "Dobro, vem, ego je talent, prav tako ne bi bilo Stahl, da ga," je dejal. "Vendar vem, da se ego hči počuti dobro, je najverjetneje ne bi povzročili hej, preveč težav. Poleg tega je naredil svoje najboljše, da popravi svojo napako. Zapustil je celoten nabor načrte za novo vault varnostni sistem. Na koncu zapisal, da tudi on ni našel način, kako prebiti, ne še."
  
  
  "Potem je konec," sem rekel. "Vse se konča, se zdi, da se vezani znova. Dr. Inuris, Polkovnik, Sin, Don Mario, Ne Philippe: vsi mrtvi. Zlato varno in heroina je bilo zaplenjeno.
  
  
  "Stranke so varne znova," Hawke je dejal. "Vsaj za zdaj." Vzel je dolgo povlecite na svojo cigaro. "Še vedno, Nicholas, je bil nekoliko nepreviden. Nato se je zasmejal, sklonil in prijel mojo roko. "Še enkrat," je rekel, " moja hvala in pohvale vidno voljeni funkcionar."
  
  
  "Hvala," sem rekel.
  
  
  "Mi smo hvaležni," Hawke je dejal. "No, Nick, mislim, da si zaslužiš počitnice."
  
  
  "Počakajte malo," sem rekel.
  
  
  Hawk držati roko molk. "Ne, to je resna tem času. Zaslužiš si ga. Za nekaj časa. Pojdi kamorkoli želite.
  
  
  "Jaz ne morem verjeti.'
  
  
  'Ga poskusite.'
  
  
  "Morda," sem rekel, pripravlja, da zapusti pisarno.
  
  
  "Ah," Hawk je dejal. 'Počakaj sekundo. Pozabil sem ji nekaj. Segel je za svojo pisalno mizo. "Dekle, ki me je prosil, da bi vam ta. Rekla je, da je njen oče, ki bi radi, da imate njo. Dvignil pravokotne paket, zavit v rjav papir in vezani z vrvjo.
  
  
  Sedel je zopet in ga razpakira. G nabiralnik . "Dekle je rekel nekaj drugega. "Naj vidim, kaj je bilo, da še enkrat?" Drugo ego šala. — Ne, povejte mi, vaš spomin je vam uspeva. Njeno sporočilo, ki se glasi: "Povejte, Gospod Carter, bom stavo prejmete pet frankov, da se je ne bo spominjal, kako odpreti to stvar."
  
  
  Sem se nasmehnil ob njej, kot sem pritisnil panther in jazbec. Na pokrovu škatle letel off.
  
  
  V njej sem videla seznam polet odhod krat, circled za potovanje, število in čas. Hitro je zaprt pokrov pred Hawk, da bi lahko videli, kaj je notri. Pogledal je na uro in vstal. "No, jaz bi bolje iti. Hawk vstal in mu segel v moje roke znova. "Oh, Nicholas," je dejal. "Bodite prepričani, da pustite sporočilo, kjer smo lahko boste našli."
  
  
  "Seveda," sem rekel. 'Tiho. Najdete me lahko v Hong Kongu. Poskusite Polotoku Hotel.
  
  
  Emu pomahal na njo in hitela čez vrata. Stal je tam, režal kot mačka Cheshire kajenje cigar.
  
  
  Visoko v hribih nad Riviera, v majhnem mestecu na koncu ceste stoji stenami hotel. Oni, ki so v notranjosti lahko vidite vse, kar od zunaj. Toda tisti, ki so zunaj ne vidijo v notranjost. To je kraj, ki bloki off svetu.
  
  
  Od zadnje stene, a mesmerizing pokrajino pomarančnih nasadov in vinogradov, ki se spušča proti daljni bleščečo Mediteransko Morje. Znotraj obzidja so vrtovi z veliko drevesa in rože, in svetlo obarvane ptice. Ne, če se v soncu lesketa na stare, kamnite stene in modre vode za bazen vabi telesa želijo vabljivo.
  
  
  V večerih, na stotine sveč zaviti tabel zunaj v nežno svetleč intimnosti v okviru kul star-posuto nebo.
  
  
  In potem imate še vedno čas med zvečer in naslednji, ne ko...
  
  
  Luna sveti poplavljena soba, njen obraz kopala v srebrni sijaj. Ona je ležala na tleh v smeti, njena koža je mehka in mokra, s pritiskom proti meni.
  
  
  "Vsak šampanjec?"
  
  
  Nasmehnila se je in stresel glavo. "V zraku je že opojne." Ona leaned v lizal mi:"Nick?"
  
  
  Ona mu je položila glavo na ramo. Je vdihnil v sladek vonj njenih las . 'Kaj?'
  
  
  "To ni važno.'
  
  
  "Ne, sem ji rekel. 'Pojdi naprej. Kaj so vam rekli?" Njeno roko zdrsnila navzdol moje stegno. "To ni važno.'
  
  
  "Vse prav," sem rekel.
  
  
  — Bil sem samo radoveden."..
  
  
  'Kaj?'
  
  
  "To je neumno." Njeno roko je bil res zelo nadarjen in spreten.
  
  
  "Nič," sem rekel. "Ni važno, če je neumen."
  
  
  "Dobro, da je neumen .
  
  
  "No, če vas moti, lahko rečemo, da je prav daleč," sem rekel.
  
  
  Ona ducked pod odejo za trenutek. Zapri imel tudi veliko idejo, kaj početi tam.
  
  
  Nagajiv, pouting, in mrk ob istem času je splazil ven iz pod stanja znova. Roko, ki je bil zaposlen še.
  
  
  "Ne, — je rekla. "Jaz res ne bi smeli vprašati."
  
  
  "Prosim," sem rekel. "Samo vprašati. Do mene, prosim.
  
  
  Njeno roko je zelo zaseden, prav zdaj. — Moti?"
  
  
  "Ne, sem ji rekel. "Prepričan sem, da ne misli."
  
  
  'Ste prepričani?'
  
  
  "Absolutno, absolutno prepričan."
  
  
  — Lahko sem vas vprašati dve vprašanji?"
  
  
  "Vprašaj me, tri, pet sto vprašanj."
  
  
  "To je lepo tukaj, kajne, Nick?"
  
  
  "Ali je Odin, ki bo izpolnjevalo vaša vprašanja?"
  
  
  "Ne," je rekla, se s pritiskom njene ustnice na moje. — Bila je le prosil, da se hvala."
  
  
  "In teh vprašanj?"
  
  
  "Vse prav," je rekla. "Prvi žepni nož: boste plačali me je nazaj za pet frankov ti dolgujem mene?"
  
  
  V svojem revmatizem, sem dosegla več, da nočni omarici in vzel pet-franc upoštevajte, iz svoje denarnice. Hej, mi jo podal.
  
  
  "Na začetku drugega žepni nož?"
  
  
  "Zdaj ljudje pravijo, da sem zelo lepa. In vendar, ljudje vedno pravijo, da lepota ne presegajo zunaj. Nick, če je lepo, je moja lepota samo na zunaj?
  
  
  Ni bilo treba besed. V svojem revmatizem, prišel čez njeno telo.
  
  
  * * *
  
  
  
  O knjigi:
  
  
  Nick Carter videl Nicole Lions v igralnici na francoski Rivieri... Nicole je izginila. Pred nekaj leti, je bila ubita v prometni nesreči.
  
  
  Nato, ki je bila ženska z mrtvo dekle obraz? Carter je naloga je bila, da bi ugotovili,.
  
  
  Toda nekaj ljudi je povedal sami, da je ego-grozno nastavitev stroškov milijone dolarjev. Medtem, nekdo je vzel velik kos sveta zlatih rezerv prek vohun parcele, ki se razteza od luksuznih francoskih plažah v New York je "smrdljive" rivi...
  
  
  Kaj spodbudne vlogo ne Peni Navzdol igra v tem dvomljive dell?
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"