52. Ny Kasbah Mpamono olona http://flibusta.site/b/636902/read
Ny Casbah Mpamono Olona
53. Ny Arabo areti-mandringana http://flibusta.site/b/635853/read
Ny Arabo Ny Areti-Mandringana ( Slavemaster)
54. Ny Mena Fitroarana ao Rosia
Ny Mena Fikomiana
55. Ny executioners http://flibusta.site/b/617188/read
Ny Executioners
56. Mainty ny Fahafatesana http://flibusta.site/b/612613/read
Mainty Ny Fahafatesana
57. An-tsaina mpamono olona amin'ny fanodinana
Ny Saina Mpamono Olona
58. Ora ny fahafatesana amin'ny fanodinana
Fotoana Famantaranandro ny Fahafatesana
59. Kambodza http://flibusta.site/b/608070/read
Kambodza
60. Mahafaty ny aretina http://flibusta.site/b/617187/read
Ny Fahafatesana Ny Aretina
Carter Nick
Dragona Asa
Nick Carter
Dragona Asa
Natokana ho an'ny olona ny zava-Miafina ny Asa Etazonia Amerika.
Toko Aho
Nijery azy teo ary shuddered ho toy ny ambany-mandainga nanjavonany nanidina teo an-tampon ' izao tontolo izao. - Tendrombohitra, goavana, mandrara, mampatahotra, mahafinaritra tampon voaravaka amin'ny ranomandry sy ny oram-panala. Naripaka daholo ny sarangan'olona lambam-pandriana ny ranomandry teo, nidina ho eo ny zavon-nanarona ny vongan-dranomandry, ary ny hatsiaka amin'ny toerana avo tao amin'ny alalan'ny fiaramanidina portholes. Top ' izao tontolo izao dia ny teny ho amin'io toerana io. Eo amin'ny sarintany, dia ny hoe Nepal, ny kely tsy miankina amin'ny fanjakana, ny kely mitoka-monina fitondram-panjaka, ny tendrombohitra mpianika ny paradisa, mihinjitra ny tany eo Tibet sy India, ary ny ankihibe niraikitra tao ny vavan ' ny Shinoa dragona. Azy, dia nampahatsiahy an'i Ted mivantana io alimanaka io, ny FAMAKY mpandraharaha izay nandany taona maro misy rehefa izany dia eo ambanin'ny fanapahana Britanika, nilaza taminy, Nepal: "toerana Iray izay tsy afaka hilaza fa azo antoka. Aiza ny mety ho fahombiazana. Izany no iray manontolo faritra ny trano fandraisam-bahiny, ary izay finoana sy ny finoanoam-poana mandeha tanana amin'ny tanana. ao amin'ny tanana izay ny fitiavana sy ny habibiana mandainga amin'ny lafiny iray ihany, izay tsara tarehy sy horohoro miaina toy ny zaza kambana. Izany dia tsy ny toerana ho an'ny Westerner izay mino ny lojika, sy ny fahaiza-azo inoana ."
Teda no ela lasa, nefa ny hambom-pon'ny teny tonga indray ny ahy, raha ny Nepaley nanjavonany, antitra DC-3, docked ahy ao Khumbu, ao am-po ny dolara niisa Himalaya, eo ambanin'ny tena orona ny mijoalajoala ny Tendrombohitra Everest, 29,000 tongony avo. . Amin'ny manokana ny fandaharana, ny nanjavonany noheverina tany ahy amin'ny Namche Tsena, izay ny faritra dia nanala ho an'ny hafa fiaramanidina mba haka ilay olona azy dia tokony mba jereo, Harry Angsley. Raha Angsley efa nahita azy aho dia efa nandao azy ao Khumbu, eny, na dia naniry ny handao ity voaozona toerana amin'izao fotoana izao. Na dia ny mpanamory fiaramanidina iray, tsara naorina, namana tovovavy Indiana ao milamina fanamiana, tsy manao na inona na inona ho ahy. Dia tezitra amin'ny maha-eto, tezitra tamin'ny Hawke, tezitra tamin'ny manontolo handre akory ny raharaham-barotra. Izaho dia N3 mpandraharaha, eny, ny ambony FAMAKY miasa amin'ny Killmaster ampy, ary foana aho nifandray mihitsy ora ny andro sy ny alina. Izany dia ampahany amin'ny asa, ary fantany izany, ary efa niaina izany nandritra ny fotoana ela, saingy rehetra izao, ary avy eo dia efa milaza Hawke mandeha mialoha sy ny manisy tahamaina. Ny ray efa nahatsapa izany dia efatra amby roapolo ora lasa izay. Dia toa tahaka ny iray volana izay no lasa.
Damn izany, izy dia nitanjaka tanteraka, miandry ahy, mamelatra fa tsara tarehy milky fotsy vatana, miantso ahy amin'ny hetsika rehetra azy andilany. Nila telo harona feno voankazo, efatra boaty, vatomamy, sy ny roa ny tapakila ho any amin'ny matinee malaza iray mampiseho. Tsy ho nah, ho reniny. Donna dia efa vonona ao amin'ny trano fandraisam-bahiny rehefa nihaona voalohany amin'ny Jack Dunkett ny antoko, fa ny reniny, maty vady ny vadiko Philadelphia zokiny indrindra ny Rudrich fianakaviambe, nijery azy debutante vavy toy ny maingoka mijery ny grasshopper. Tsy misy Ivy Fikambanam-lothario handeha fuck ny voafidy kely vavy, farafaharatsiny raha toa ka afaka manampy emu.Mazava ho azy, dia miezaka ny mpitondratena tsy fantany izay Donna ny fotsy misty masony avy hatrany nilaza tamiko, ary inona ny molony nanamafy rehefa afaka izany,. Rehefa avy isan-karazany fitsangatsanganana miaraka amin'ny vehivavy antitra, dia niezaka ny haka azy ho babo, ary ny iray hafa, ny matinee ny tolakandro. Donna ary nandeha ahiahinao ny toerana, dia nanipy eny roa martinis sy ny fitafiana, sy ny vao nibanjina azy mazoto, henjana ny vatana rehefa manambitana manga finday rang ao amin'ny birao.
"Aza mamaly izany, Nick," hoy izy aina hoarsely. Ny andilany no swaying ary ny tànany no tonga ho ahy. "Tiako ho tsara indray," hoy aho hoe, manantena fa angamba te hahazo zavatra iray mba hametraka eny nandritra ny ora vitsivitsy. Mitady ny nanjavonany ny amin'ny windows ny ice-covered tampon, dia nahatsiaro ny fomba mangatsiaka aho teo, nijoro mitanjaka sy miady hevitra amin'ny Hawk an-telefaonina.
"Efa ho telo-telo-polo," dia nanomboka, ny feo maranitra sy lehibe. "Ianao dia afaka mora ny hisambotra ny enina ora mivezivezy mitaingina Washington."
Dia naniry mafy ny zavatra lazaina, fa ny sasany lojika sy mitombina ny antony.
"Izaho dia tsy afaka ny tsy, boss," hoy aho. "Azo atao. Azy... izaho loko ny lakozia miaraka aminy. Ny eo afovoan'ny kibo ity iray ity."
Izany no antony tsara, raha tsy izany dia mety ho an'ny olon-kafa. Izany dia voaporofo ny mahay mandaha-teny fahanginana ny hafa faran'ny andalana, ary avy eo ny taloha fox namaly ny tany karankaina, feno hatezerana feo.
"N3, dia mety ho ao afovoany ny zavatra, fa tsy ny an-trano loko asa," hoy izy tsara. "Avy eo, dia afaka manao tsaratsara kokoa noho izany."
Nianjera izany, ary tsy maintsy handresy azy indray. "Tena tampoka hevitra, momba ny anjara," hoy aho haingana. "Izaho dia tsy afaka ny tsy madio ny zavatra rehetra, hiova akanjo, ary mahazo eo amin'ny enina ora fiaramanidina. Ahoana ny momba ny voalohany ny diany rahampitso maraina?"
"Ianao any an-toeran-kafa rahampitso maraina," hoy izy hentitra. "Izaho miandry anao amin'ny valo, noho izany dia manoro hevitra anao hamehezany ny hato-tanana, ary hanosika hatrany."
Ny telefaonina kitihina eny, ary izy dia nianiana mafy. Taloha buzzard afaka mamaky ahy toy ny boky. Izy dia niverina nankany Donna. Izy dia mbola nandry teo am-pandriana, ny tsefatsefaky ny vatolampy mbola arched, ny molony nisaraka, niandry.
"Akanjo," hoy aho. "Aho haka anao an-trano."
Ny masony sombin misokatra ary nibanjina ahy. Tucci flickered ny fotsy, misty maso. Izy no nipetraka.
"Adala ve ianao ?" hoy izy nanontany. "Izay ny helo dia nilaza fa an-telefaonina?"
Ny reniny, " hoy aho tamim-pahatezerana, na ny fametrahana ny pataloha. Izany jolted azy, afa-tsy mandritra ny fotoana fohy.
"Ny reniko?" "Tsy fantatro," hoy izy incredulously. "Azo atao. Izy mbola tao ny fampisehoana."
"Eny ary, noho izany dia tsy ny reniny," hoy aho. "Fa ianao kosa mbola handeha an-trano." Donna nitsangana ary saika lasa nisidina ho any ny akanjony, ny hiatrika ny mafy sy ny molony teo amin'ny manjombona, tezitra tsipika. Tsy hanome tsiny azy. Izy rehetra dia nahafantatra aho fa ny sasany manao ny asan'ny governemanta, ary izaho tsy handeha ho any izany. Noraisiko ny kitapo foana feno sy vonona ny handeha, ka dia nandatsaka Donna eny tao an-trano teny an-dalana ho any amin'ny seranam-Piaramanidin'i JFK, NY.
"Misaotra anao," hoy izy tamim-panesoana, mandeha manodidina ny fiara. "Miarahaba ny mpitsabo aretin-tsaina ho ahy."
Hey sady nitsiky azy. "Misaotra anao aho," hoy aho. Tsy fotsiny ny tezitra ny toe-po izay nanakana ahy tsy manome hey ee ankehitriny. Ny fiofanana, ny traikefa, sy hentitra ny baiko rehetra nandray anjara tao ity. Nisy vitsivitsy ny namana voaozona izany dell, ary saiky tsy misy confidants. Ny tsy mifatotra molotra dia azo antoka tapakila ho faty. ary tsy nahafantatra ny zavatra, ny toerana, na fomba farantsa kely ny vaovao latsaka any an-diso tanana. Rehefa nanomboka niasa ny olon-drehetra olon-kafa. Tsy maintsy manala ny teny hoe "matokia" avy ao amin'ny rakibolana. Izany no toetry ny biolojika fiainana izay tsy ampiasaina afa-tsy rehefa tsy nisy safidy hafa, amin'ny fihetseham-po fa fanaon'ny raha tsy izany dia tsy azo ihodivirana.
Ny eritreritro sombin indray ho azy aho rehefa nahatsapa ny nanjavonany manomboka ny tany tamim-pitandremana ao amin'ny tara-masoandro. Azy, fa tezitra crosswinds nisintona ny fiaramanidina rehefa nanidina faingana avy any amin'ny tendrombohitra avo. Ny fipetrahana toerana dia ho tery fiaingana nanala ny oram-panala sy ny ranomandry. Dia niankina indray amin ' ny sezany iny, nakimpiny ny masony, ary namela ny eritreritra hiverina indray, ity fotoana Dupont Faribolana ao Washington, DC, amin'ny FAMAKY foiben-toerany. Nataoko mahazo ny valo, ary ny mahazatra andalana ny mpiambina, izay nanaraka ahy ny alina fandraisana birao hita eo amin'ny fidirana ho any Hawk ny birao.
"Andriamatoa Carter," hoy izy nitsiky, mijery ahy amim-be maso. Nen efa be dia be mahafinaritra vaovao tsy momba ny lasa ny asa, fa koa momba ny toetra hafa, toy ny nahazo ny tompon-daka nasionaly in star-kilasy sambo yachts, fahazoan-dalana hitondra fiara ho an'ny Rijan aho fiara, ary mihazona ny fehikibo mainty amin'ny karate. Izy kosa, dia ny manodidina tsara tarehy blonde. Ho an'ny olona iray izay foana tsy ankasitrahan'ny olona betsaka mikasika ny fiainana ara-tsosialy, ny lehilahy antitra foana toa buy ny tenany sakafo matsiro amin'ny ivelan'ny latabatra. Aho nanao fanamarihana ara-tsaina mba mangataka ny hambom-pon'ny momba izany indraindray.
"Faly ianao nanao izany, N3," hoy izy toy ny hambom-pon'ny niditra tao amin'ilay birao. Ny hambom-pon'ny ny steely manga maso nilaza tamiko fa izy no tena tsara nanantena ahy hahomby. Ny hambom-pon'ny ny Nouvelle-Angleterre Reserve ekipa nahazo ka nandeha an-tongotra nandritra ny fandefasana sarimihetsika izay mijery ny fotsy varavarana lamba eo afovoany ny efitra.
"Sarimihetsika?" - naneho hevitra momba izany. "Zavatra tsy ampoizina tampoka. Antenaina fa zavatra avant-garde, vahiny sy sexy."
"Tsara kokoa noho izany," hoy izy grumbled. "Miafina fakan-tsary. Fohy ambadiky ny sehatra mijery ny zava-miafina fanjakan ' Nepal, natolotry ny Britanika ny faharanitan-Tsaina."
Ny eritreritro efa avy hatrany dia nivadika ho ny indexed Nepal pejy. Izany dia ampahany amin'ny fanofanana ny hanana toy izany nieritreritra tranga ho an'ny famoronana ny antontan-taratasy feno isan-tapa-baovao. Hitany ny strip-tany momba ny 500 amin'ny 100 maily, tany iray izay lalana dia heverina ho toy ny rendrarendra, ny buffer-panjakana eo amin'i Shina sy Sinoa-maso Tibet sy India. Hawk niverina eny amin'ny fanahy fahazavana, nitodika tany amin'ny fandefasana, sy ny saiko lasa fotsy.
Eo aloha ny tifitra dia seho eny an-dalambe: ny lehilahy sy ny vehivavy, ny sasany ao amin'ny akanjo sy ny zipo, ny hafa any mamirapiratra sari-toy ny akanjo, sy ny ankizy manenjika i Jakoba ny alalan ' ny vahoaka. Ny olona antitra dia nanana tarehy tahaka ny hodi-biby fahiny, ny tanora dia ireo efa malama hoditra sy ny mainty hoditra, haingana maso. Ny trano no pagoda-tahaka amin'ny architectural fomba, sy ny fahatsapana voalohany azoko ny lalana mialokaloka amin'ny maro hafa tany. Izany dia mazava fa samy India sy Shina no mifangaro ny hery mitarika ao Nepal. Fototarazo, ny tarehy hitany mitovy ireo na ny Indiana sy Sinoa ny vahoaka, fa izy nanana ny toetra amam-panahy. Ny fakan-tsary nifindra ho any amin'ny dingana, ary nahita lehilahy lava ao ny lilia no nanaovany ny moanina Bodista. Ny hambom-pon'ny Kendrena dia madio-voaharatra, ny fitaovam-piadiana mahery vaika, ary niteraka zazalahy sy zazavavy, ary ny tavany dia ny sakany-cheeked, manify hoditra ambonin ' ny Nepali. Fa tsy nisy na inona na inona ascetic momba ny hambom-pon'ny olona, na inona na inona ny olona masina. Izany dia ny miavonavona, nanjakazaka face, impassive, mafy ny tsy fananany faharetana mamirapiratra amin'ny alalan'ny izany. Izy nandeha namaky ny olona izay nanome fomba emu toy ny mpanjaka, fa tsy ny pretra. Hawke ny feo trailed eny.
"Ny hambom-pon'ny ny anarany dia Ghotak," hoy izy. "Tsarovy, tsarovy fa ny tavako. Izy dia ny pretra, ny mpahary ny mpisintaka fivavahana, mitady manokana sy hery ara-politika. Ny filohan'ny Theoan Tempoly sy ny Menarana ny Fiaraha-monina, mafy ny vondrona fa izy no nivory. Gotak milaza ho mpandova ny fanahin ' ny Karkotek, ny Tompo Rehetra Bibilava, ary manan-danja indrindra eo amin Nepaley angano ."
Ny fakan-tsary nifindra indray ny eny an-dalambe, sy avy amin'ny fomba io no ampiasaina, fa dia mazava fa ny mpaka sary iray mpankafy. Ny sary dia tapaka avy ny sisiny ny vato olo-malaza matetika ny vonin'ny amygdala, mbamin'ny miendrika ambonin ' ny Bodista sary sokitra. Ny olo-malaza nanao iray voaravaka ny saron-doha vita hitovy ny dragona, sy ireo bibilava mihorongorona manodidina ny hambom-pon'ny ny hato-tanako sy ny tongotro.
"Ny sarivongan'i Karkotek, Tompo rehetra amboadia," Hawk nanazava. "Any Nepal, ny bibilava dia masina sy ih dia norarana ny mamono olona, afa-tsy amin'ny iray voafaritra mazava tsara, fivavahana miompana amin'ny toe-javatra. Hamono ny bibilava dia hiharan'ny fahatezeran'ny Karkotek."
Ny fakan-tsary nivadika ho roa olo-malaza, ny lehilahy iray sy ny vehivavy iray, nipetraka teo amin'ny roa seza surmounted noho ny volamena sivy-nankany menarana.
"Ny ny mpanjaka sy ny vadin'ny Mpanjaka," Hawk. "Dia tsara ny olona, miezaka ny ho miandalana. Izy dia henjana amin'ny finoanoam-poana sy ny Ghotak. Ny fomban-drazana fa ny mpanjaka dia tsy afaka hiseho ho nahazo fanampiana, raha tsy izany ny hambom-pon'ny sary dia ho voaloto."
"Inona no dikan'izany?"
"Mba hanampy emu, dia mila mandeha ao amin'ny atody," Hawk namaly. Ny fakan-tsary nivadika indray izy, ary mijery ny lehilahy lehibe ao amin'ny palitao nandritra ny fotsy cassock shirt. Ny fotsy volo, nanangana ny satro-boninahitra ambony azy marefo, marefo ny tavako. .
"Patriarika Liunga," Hawk. "Izy no nandefa sary ireo. Hafa ny fianakavian'ny mpanjaka, izy dia manohitra ny Gotaka. Izy vinavina Gotak ny tena antony nanosika azy sy ny fikasany. Izy ihany no tena namana efa ao an-toerana."
Hawk nitodika tany intsony ny fakan-tsary. "Izany no tena nandatsaka ny endri-tsoratra," hoy izy. "Ghotak efa resy lahatra ny olona tena tsara fa izy no tompon 'ny fanahin' ny Karkotek ary dia tarihin'ny ny sitrapon ' Andriamanitra. Tsara, dia ny mihazakazaka ny Mena Shinoa. Izy ireo dia miezaka handray ny Nepal tamin'ny tondra-drano azy amin'ny mpifindra monina, ary izy ireo dia miezaka ny manao izany haingana araka izay azo atao. Fa, ankoatra izany, mahomby ny fifindra-monina dia miankina amin'ny volavolan-dalàna natolotry ny mpanjaka, ny fanokafana ny tany mba mpifindra-monina ary amin'ny fomba ofisialy ny fandraisana ih. Raha vao ny olona famantarana ny fitoriana atao ho any ny mpanjaka, momba izany, ny helo dia tsy manana safidy izy fa hanao sonia ilay didim-pitsarana ."
"Ary izany no Gotak misisika eo aho, dia raiso izany,"hoy aho.
"Raha ny marina," Hawke hoy. "Ny tompo rehetra bibilava, Karkotek, te-monina mba ho avela ao," Gotak milaza ny olona. Tsy ampy fandresen-dahatra, fa izy no manohana azy amin'ny zavatra roa hafa, ny Bibilava mafy ny Fiaraha-monina ry zalahy sy ny ny angano ny fitaovam, ny ratsy snowmen. Ny fitaovam mamono ireo izay manohitra Gotaku."
"Izy foana no ampahany manan-danja ny Nepaley ny fiainana," Hawke hoy. "Indrindra fa ao amin'ny toe-javatra ny Sherpas, mountaineers Nepal. Tsy hotapahiny ny lohany raha tsy afaka manaporofo ny zavatra hafa."
"Madio fitaovam sary?" Nanontany aho mahita tsy nahy. Hawk tsy niraharaha ahy. "Aiza moa isika no antonona ho amin'izany?" Nifindra eo. "Tsy voalaza Britanika ny faharanitan-tsaina."
"Izany ih chestnuts, fa ih olona, Harry Angsley, dia narary mafy izy ireo ary tonga antsika ho fanampiana," Hawke hoy. "Izy ireo efa vitsy dia vitsy ny olona, ary mazava ho azy izy ireo dia tsy maintsy mivarotra Nepal ny toerana stratejika ho ny fanjakana na ny miaramila. Eo ambany Shinoa fanaraha-maso, izany dia ho mivantana an-dalana ho any India, izay mety ho tena sarotra bazana ny crack ho an'ny Sinoa. Izany no zava-dehibe fa izahay mijanona ho namana, na, fara fahakeliny, tsy miandany. Ghotak mametraka mahatsiravina ny fanerena eo amin'ny mpanjaka sonia ny didim-panjakana tamin'ny mpifindra monina. Izy manohana ny farany malaza fanangonan-tsonia.
"Izay manazava ny rehetra amin'izao fotoana izao," nisento aho, nieritreritra fa ny fotoana Donna Rudrich. "Afaka aho haka azy hifandray amin'ny Angsley?"
"Izy ao amin'ny fandraisam-bahiny ao amin'ny Khumbu faritra Namche Tsena, miandry mba hisidina ka briefed eo amin'ny antsipirihany," Hawk. "Ny lalana asa fanompoana ho anao dia tanteraka nahazo lalana manokana fiaramanidina miaramila ao amin'ny dingana voalohany ny diany, ary avy eo dia avadiho ho ara-barotra nanjavonany tany India. Mandroso, Nick. Afa-tsy ny andro vitsy izay mbola eo amintsika sy ny fanangonana an ' ny Mena Shinoa. ny balaonina rehetra."
Eo ambany elatra havia ny nanjavonany, dia nahita ny vondrona trano miorina eo kely lemaka eo afovoan'ny an-tendrombohitra avo, toy ny hoe goavana tanana efa napetraka ih any. Ny fiaramanidina dia nanidina nanatona azy, ary izy dia mety ho avy tery lavalava ny nanala tany nihazakazaka teny amin'ny sisin'ny tevana. Bibilava scarecrows, adala mpitoka-monina, ny finoanoam-poana sy ratsy snowmen. Izany dia toy ny fahatelo-ny tahan'ny Hollywood script.
Raha ny fiaramanidina niantsona, ankizivaviny nandeha ahiahinao kely iray ary somary faran'izay tsotra hopitaly, izay Harry Angsley dia miandry ny fiaramanidina izay mety hitondra ny Hambom-pon'ny hiverina any Angletera. Raha izy nanangana ny tenany ny ankilany, hitany ny lehilahy iray izay kely kokoa noho ny velona taolana, ny fanahy masina amin'ny sunken maso sy ny sunken tavany. Ny mpitsabo mpanampy amin'ny adidy, ny tovovavy Indiana, nilaza tamiko fa Angsley efa namono iray tena goavana fanafihana ny auala, ny malarial tazo izay ny ankamaroany mahafaty sy mandady ny iva swamps ny Terai faritra manamorona India. Fa amin'ny mahazatra Britanika ny herim-pony, dia mailo ary vonona mba lazao ahy na inona na inona azony.
"Aza atao ambanin-javatra ity toerana ity, Carter," hoy izy somary mafimafy kokoa bitsika. "Izany no mitranga ao an-jatony ny fomba samy hafa.
Ghotak mihazona ny karatra rehetra. Mba ho marin-toetra, tsy mino aho hoe misy ny afobe ny be dia be ny vintana ny daroka nahazo azy. Dia sahiran-tsaina ny olona rehetra."
Mendrika ny mikohaka nanapaka azy, ary avy eo dia nitodika indray ny ahy, raha jerena ny tavako.
"Hitako fa tsy dia manantitrantitra izany," hoy izy nibitsibitsika. "Miala tsiny aho, dia tsy afaka miara-miasa aminao, Carter. Efa nandre anareo. Iza no tsy nandre izany voaozona dell? Fa ny drafitra. Ianao no manana ny hisisika ho any Kathmandu, ary avy eo dia mampiseho ny maha-namana ny Liungi ny fianakaviana. "
"Fantatro fa mila manomboka irery, toby ny Oni-Nitranga indray, izay rahampitso alina aho, dia ho nihaona tamin'ny mpitari-dalana sy ny nataon'ny iray mimmo ny mafy squad ny Gotaka Bibilava Fiaraha-monina."
"Raha ny marina," Angsley nanaiky. "Midika izany fa ianao dia mila fitaovana ho mafy ny toetr'andro. Danders Miantsena store eto amin'ny Khumbu no hany toerana izay afaka ny hahazo ny hambom-pon'ny tena. Ny eny-vanim-potoana, nefa manantena aho fa ho afaka hanampy anao. Ianao kokoa noho ny ankamaroan'ny izay mandeha atỳ. Ianao koa dia mila, fara fahakeliny, indray avo-powered lalao lehibe basy."
"Aho handeha ankehitriny. Izaho efa niraikitra azy teny an-dalana eto manodidina ny seranam-piaramanidina, " hoy aho.
"Iray ny zavatra farany," Angsley nanao hoe:, ary nahita aho fa ny olona ny angovo dia haingana ny fandatsahana. "Sherpas, mountaineers, mahafinaritra mpitarika sy mpihanika tendrombohitra. Toy ny zavatra rehetra Nepaley, izy ireo dia feno ny finoanoam-poana, fa mbola misokatra. Miezaka ih ary afaka nandresy ih. Nanana olana lehibe miaraka amin'ny mpiray tanindrazana aminy, mpanao gazety avy any Angletera, izay nanaraka ahy eto. Fantatrao io amin'ny karazan. Rehefa sniff avy amin'ny zavatra mafana, dia tonga ra ny alika. Dokambarotra tamin'izany fotoana izany dia hanimba ny zava-drehetra ."
"Aho hiatrehana izany," hoy aho grimly. "Aho hampitsahatra ny amin'ny rahampitso aloha aho hamela azy. Mandry sy ny miala sasatra amin'izao fotoana izao."