70. Strike force of Terror http://flibusta.is/b/646617/read
Strike Force Terror
Carter Nick
Moskva
Nick Carter
Moskva
översatt av Lev Shklovsky
Tillägnad minnet av den bortgångne sonen Anton.
Kapitel 1
Månsken sken på Lake Mead i öster. Jag stod framför fönstret, högt över resten av världen och lyssnade på det krasande, brummande och brummande underifrån. Inte ens här på hotellet undertrycktes bruset från Las Vegas. Det blev visserligen lite svagare bakom de tjocka murarna, men det gick inte att glömma var du var - världens glada huvudstad. 'Nick? Nick, ängel, är du uppe? Lakanen prasslade bakom mig. Även om jag inte tände lampan kom det tillräckligt med månsken genom fönstret för att se Gails långa ben röra sig under lakanet.
"Gå och sov", viskade jag. "Jag ska dricka något." Hon gjorde ett ljud av protest. Lakanen prasslade igen och hennes långa, slanka, nakna kropp dök upp ur sängen. Hon rörde sig mot mig med halvslutna ögon. Hon gjorde ett ljud av protest igen. När hon var bredvid mig tryckte hon först sin panna och sedan sin näsa precis under min axel, mellan min nacke och min arm. Hon vände blygt huvudet åt sidan och lutade sig tungt mot mig. Hon släppte en lång, djup suck av tillfredsställelse. "Ta mig, snälla," sa hon med en liten flickas röst.
Isbitar föll ner i mitt tomma glas. Jag lade min arm runt hennes axlar och ledde henne tillbaka till sängen. Först satte hon sig ner, sedan sträckte hon ut sig på rygg. Jag tittade på henne och såg månskenet reflektera över hennes frodiga kurvor och mjuka hålor.
Gail Black var medlem i en revygrupp för flickor i Las Vegas. Varje kväll klädde de sig och fyrtionio andra vackra unga kvinnor i dyra fjäderkostymer och dansade. När jag först såg detta blev jag förvånad över att någon kunde hitta så många par vackra ben och lägga dem på rad.
Jag träffade Gail på hotellet. Jag gick till frukosten och stannade en stund för att kasta en kvart i automaten. Det hördes ljudet av hjul, sedan klicket från ett bromshjul, lite senare ytterligare ett klick, och vid det tredje klicket hördes ljudet av fallande pengar. Nu hade jag sex kvart.
Och så lade jag märke till Gail. Det såg ut som att hon också skulle till matsalen. Hon måste ha vänt sig om vid ljudet av fallande pengar. Hon stod på tröskeln till matsalen och tittade på mig med ett frågande leende. Jag skrattade till svar. Hon var klädd i tajta rosa byxor och en vit minikjol som hängde precis ovanför hennes navel. Hon hade höga klackar på sig. Hennes hår var färgen av mahogny, långt och tjockt. Du kan göra mycket av det. Om en kvinna bär det felfritt, utan ett enda out-of-place hår, kan vi säkert säga att hon är väldigt fåfäng, reserverad och lugn. En sådan kvinna, som lät sitt tjocka hår svälla, gav intryck av utsvävning, släppte taget.
Plötsligt kom hon till mig. Kvarteret studsade runt i min hand när jag försökte bestämma mig för om jag skulle fly med pengarna eller försöka igen. Jag började förstå hur dessa stackars människor kunde bli spelberoende. Men när den här tjejen kom till mig glömde jag kvartsdollar, hasardspel och Las Vegas.
Det var nästan en dans. Rörelsen var lätt att beskriva: sätt bara ena foten framför den andra och gå en promenad. Men denna vackra varelse rörde mer än bara sina ben. Hennes höfter svajade, hennes rygg var lång, hennes bröst stack ut, axlarna kastades bakåt, hennes dansande ben gjorde långa pass. Och det var alltid detta skratt.
"Hej", sa hon med en liten flickas röst. "Du vann?"
'Åh
"Du vet, efter den senaste showen slängde jag fem dollar på den här saken och vann ingenting. Hur mycket pengar har du?
"En kvarts dollar."
Hon gjorde ett klickande ljud med tungan och ställde sig på ena benet och böjde det andra lätt. Hon lyfte på sin vassa näsa och knackade på tänderna med nageln. "Du kommer aldrig att vinna med dessa dumma enheter. Jag tror aldrig att det här kommer att löna sig." Hon tittade på automaten som om det var någon hon inte tyckte om.
Jag skrattade lugnande. "Hör du", sa jag, "har du ätit frukost än?" Hon skakade på huvudet. "Okej, kan jag få frukost till dig? Det är det minsta jag kan göra nu när jag har vunnit en och en halv dollar pengar."
Hon skrattade ännu bredare och sträckte fram handen. "Jag heter Gail Black. Jag jobbar på en tidning."
Jag tog tag i hennes hand. "Jag är Nick Carter. Jag är på semester. '
Nu sammanflätade månskenet en silverstråle och skuggorna av Gails nakna kropp. "Åh, Nick," mumlade hon. Rummet blev plötsligt väldigt tyst. Bullret från kasinot verkade överröstas av vår andning och våra kroppars rörelser på lakanen. Jag kände hur hennes smala kropp sträckte ut min hand.
Jag kysste hennes spända nacke och förde mina läppar mot hennes öra. Sedan kände jag hennes hand på mig och hon ledde mig. I samma ögonblick som jag kom in i henne verkade våra kroppar frysa. Jag gick sakta in i henne. Jag hörde väsandet av hennes andetag fly genom hennes sammanbitna tänder, och hennes naglar grävde in i mina axlar, vilket orsakade mig fruktansvärd smärta. Jag gick ännu närmare henne och kände hur hennes klackar på baksidan av mina ben tryckte mig mot henne.
Vi förblev så orörliga ett tag. Jag kände hennes blöta värme omkring mig. Jag lutade mig mot mina armbågar och tittade in i hennes ansikte. Hon slöt ögonen, munnen var tillfälligt öppen, hennes tjocka hår rann vilt runt hennes huvud. Ena ögat var halvt täckt av lösa hårstrån.
Jag började röra mig väldigt långsamt ner på insidan av ena låret och upp på det andra. Mina höfter gjorde mycket långsamma rotationsrörelser. Hon bet i underläppen mellan sammanbitna tänder. Hon började också röra på sig.
"Det här är bra, Nick," viskade hon hes. "Det är så fantastiskt med dig."
Jag kysste hennes näsa och drog sedan mina läppar genom hennes hår. Jag kände i hennes hals att hon gjorde ljud, men jag tryckte mina läppar mot hennes hår. Varje gång jag rörde mig kom hennes tunga in i min mun. Sedan tog jag tag i hennes tungspets mellan mina tänder och läppar. Jag klättrade upp och ner och använde både tungan och kroppen.
De protesterande ljuden upphörde. Jag kände kort hennes händer på mig. Mitt ansikte blev varmt. Hela min kropp spändes. Jag var vid sidan av mig själv. Jag var inte längre medveten om mitt rum, min säng eller bullret på nedervåningen. Vi två var bara där, vi och det vi gjorde tillsammans. Allt jag visste var henne och värmen, den brännande hettan som förtärde mig. Det var som om min hud var för varm att röra vid.
Jag kände flodens sjudande skum rinna in i mig, bubbla mot henne. Jag var förbi den punkt där jag trodde att jag kunde stoppa det. Jag drog henne mot mig och höll henne så hårt att hon inte kunde andas. Det bubblande vattnet smakade som en damm som sökte en passage. Och sedan rasade dammen. Gail var den vissna blomman jag höll mig fast vid. Jag kunde inte hålla henne tillräckligt hårt; Jag klamrade mig fast vid den och försökte dra den genom huden. Jag kände knappt hennes naglar. Vi spände oss tillsammans. Min andning stannade. Och så kollapsade vi.
Mitt huvud låg på kudden bredvid hennes, men hon låg fortfarande under mig, och vi var fortfarande sammanflätade. Min andning kom tillbaka med svårigheter. Jag log och kysste henne på kinden.
"Jag kan känna ditt hjärta slå," sa hon.
"Det var jättebra", sa jag efter att ha tänkt på det. Den här gången var jag verkligen befriad.
Våra ansikten var så nära varandra att jag kunde se varje ögonfrans individuellt. Hennes nät av hår täckte fortfarande ena ögat. Hon torkade bort det med tummen. Hon log mot mig. "Det var alla helgdagar i ett, med alla stenar, raketer, raketer och explosioner."
Vi låg och tittade på varandra. Fönstret stod öppet ett tag. Ökenvinden blåste försiktigt för gardinerna.
"Det verkar nästan omöjligt att det här bara kommer att ta en vecka," sa Gail med hes röst.
Sedan somnade vi nakna, fortfarande varma av kärlekshandlingen.
Jag trodde att jag bara hade blundat när telefonen ringde. Först trodde jag att jag drömde. Det brann någonstans och en brandbil körde förbi. Jag hörde det. Telefonen ringde igen.
Mina ögon flög upp. Dagen började gry; Det första ljuset kom in i rummet så jag kunde se garderoben, stolen och den bedårande Gail som sov bredvid mig.
Den jäkla telefonen ringde igen.
Jag gick upp. Gail stönade ett ögonblick och tryckte sin nakna kropp mot min. Jag tog . "Hej" sa jag. Det lät inte vänligt.
- Carter? Hur snart kan du vara i Washington? Det var Hawk, chefen för AXE, min chef.
"Jag kan ta nästa enhet." Jag kände hur Gail pressades mot min kropp.
"Trevligt att träffa dig," sa Hawk. "Detta är viktigt. Vänligen registrera dig så snart du kommer till mitt skrivbord."
"Ja herre". Jag lade på och tog genast upp telefonen igen. Gail rullade ifrån mig. Hon satt bredvid mig. Jag kände en bris på min hals och insåg att hon tittade på mig. När jag ringde flygplatsen bokade jag ett direktflyg som åkte från Las Vegas sjutton minuter över nio. Jag tittade på min klocka. Klockan var fem minuter över sex. Jag tittade på Gail.
Hon tände en av mina cigaretter. Hon stoppade den i min mun och tog den sedan för sig själv. Hon blåste rök i taket. "Jag tänkte att vi kanske kunde åka vattenskidor idag", sa hon beslutsamt.
"Gail..."
Hon avbröt mig. "Det är inga föreställningar i morgon, jag är ledig. Jag trodde att vi kunde hitta en plats vid Lake Mead någonstans för bad och picknick. Elvis uppträder i morgon kväll. Jag kan lätt få biljetter." Hon suckade tungt. "Vi kunde simma och ha picknick och sedan komma tillbaka hit för att klä på oss, sedan äta och gå på showen
"Gail, jag..."
Hon lade sin hand på min mun. "Nej", sa hon svagt. "Säg inte det. Jag förstår. Semestern är över."
"Ja verkligen."
Hon nickade och blåste rök i taket igen. Hon tittade på fotändan av sängen medan hon pratade. "Jag vet verkligen ingenting om dig. Du kanske säljer hängslen eller en maffiaboss som semester här." Hon tittade på mig. "Det enda jag vet är att jag känner mig glad när jag är med dig. Det räcker för mig." Hon suckade. Det var tydligt att hon höll tillbaka tårarna. "Kommer jag att se dig igen?"
Jag klämde ur cigaretten. "Jag vet verkligen inte. Jag är inte en fast försäljare och jag är inte en maffiaboss. Men mitt liv ligger inte i mina händer. Och jag är nöjd med dig också."
Hon tog fram en cigarett och tittade spänt på mig. Hennes läppar var sammanpressade. Hon svalde två gånger. "Jag... hinner vi fortfarande... innan ditt plan lyfter?"
Jag skrattade och kramade henne. "Vi har inte bråttom."
Hon tog emot mig med desperat passion. Och hon grät hela tiden.
kapitel 2
När jag landade i Washington hade Gail Black redan lämnat mig med fina minnen. Jag var inte längre bara en man på semester som ville ha en distraktion. Jag var en AXE-agent. Wilhelminapistolen, min Luger, var hölstrad under min arm. Hugo, min stilett, låg bekvämt i sitt fodral på min vänstra arm. En rörelse på axeln - och kniven kommer smidigt att falla i min hand. Pierre, den dödliga gasbomben, satt fast i håligheten i min högra fotled. Den var liten och mina italienska skor täckte den. De var lika mycket AXE-instrument som mitt sinne och min kropp.
Jag gick in på Hawks kontor och hittade honom titta ut genom fönstret på snön. När jag kom in hade han ryggen mot mig. Utan att vända sig om pekade han på stolen framför sitt lilla skrivbord. Som alltid höjde den gammaldags radiatorn luftfuktigheten på kontoret till hundra procent.
"Glad att du kom så snart, Carter," sa Hawk, fortfarande med ryggen mot mig.
Jag satte mig ner och tände en cigarett. När jag tog upp den tittade jag på Hawk och väntade.
Han sa: "Jag hörde att det är mycket kallare i Moskva än här." Till slut vände han ansiktet mot mig och tittade på mig med en iskall blick. Han höll den svarta kolven på en cigarr mellan tänderna. "Men du kan berätta det för mig från första hand, Carter."
Jag blinkade. "Du menar att jag ska till Ryssland?"