Картер Ник : другие произведения.

Nick carter 91-100 Киллмастер toplusu dedektifler

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  
  
  
  Nick Carter
  
  91-100 Киллмастер toplusu dedektifler
  
  
  
  91-100 Киллмастер toplusu dedektifler haqqında Nick Carter.
  
  
  
  
  
  
  91. Sui-qəsd N3 http://flibusta.is/b/699347/read
  
  The N3 Sui-Qəsd
  
  92. Бейрутский qəza http://flibusta.is/b/612227/read
  
  Beirut Incident
  
  93. Ölüm сокола http://flibusta.is/b/607566/read
  
  Ölüm of the Falcon
  
  94. Ацтекский мститель http://flibusta.is/b/631177/read
  
  Bu Aztec Avenger
  
  95. Иерусалимское işi http://flibusta.is/b/611066/read
  
  The Jerusalem File
  
  96. Doktor Ölüm http://flibusta.is/b/607569/read
  
  Ordu Ölüm
  
  98. Altı qanlı gün yay http://flibusta.is/b/609150/read
  
  Six Qanlı Summer Days
  
  99. Sənəd Z http://flibusta.is/b/677844/read
  
  The Document Z
  
  100. Müqavilə Kathmandu http://flibusta.is/b/701133/read
  
  The Katmandu Müqavilə
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Sui-Qəsd N3
  
  
  tərcümə Aslan Шкловский xatirəsinə погибшем oğlu Антоне
  
  
  Orijinal adı: The N3 sui-Qəsd
  
  
  
  
  Birinci fəsil
  
  
  Gənc adam idi, yanan gözləri və böyük planları öz пустынную ölkəni özü, amma ki, amerika Birləşmiş Ştatları lazım idi, köhnə king olan bu otel devirmək, buna görə də onu öldürdü ego.
  
  
  Nə idi mənim iş: Nick Carter, Killmaster mənim üçün, ölkə üçün, AH, Devid Хоука və yüksək əmək haqqı. Onun agent N3, bu AH, - bu, ən gizli təşkilatı Vaşinqtonda və bəlkə də dünyada.
  
  
  Мятежник idealist olub, qürurlu və güclü insan idi, ancaq mənə o, ровня. Onun şansı yox idi. Onun gəlib ego uzaq çöl ölkənin ego, harada ego heç kim tapa bilməz və ego bədən çevriləcək sümük, изъеденные стервятниками.
  
  
  Ona imkan verdi ki, bu həddindən artıq честолюбивому iddiaçıya çürütmək günəş və geri yaşadığım təqdim etmək üçün məruzə kanallarla ki, çox az adam bilirdi və təzələmək öz люгер Вильгельмину.
  
  
  Əgər siz yaşayırsınız, kimi mən də, siz yaxşı qayğısına qalır silah. Bu, yaxşı dostlarım var ki. Lə ' nət, bu, yalnız "dostlar" və onlara etibar etmək olar. Mənim 9мм Люгер - Вильгельмина. Daha məndə altında kollu стилет adına Хьюго və Pyer — bu miniatür qaz bombası ki, onun прячу yerdə.
  
  
  Onu da забронировал təyyarə Lissabona. Bu dəfə mənim pərdəsi idi Cek Finley, silah alverçisi olan yalnız yerinə daha bir "sifariş". İndi o, döndü öz əməkdar istirahət. Yalnız orada, hara onun indi, heç də tamamilə sakit.
  
  
  Necə agent N3, bu AH onun idi, admiral fövqəladə hallar. Belə ki, mən daxil hər hansı bir səfirlik və ya hərbi bazasını ABŞ-ın, demək kod sözünü və sonra tələb edə bilər istənilən nəqliyyat, qədər авианосца daxil. Bu dəfə onun getdim şəxsi işləri ilə. - Xok, mənim boss, razı deyiləm ki, ego agentləri var şəxsi işinin. Üstəlik, əgər o, bunu bilir, o isə bilmir, demək olar ki, bütün.
  
  
  Onun üç dəfə dəyişmiş, təyyarələr və adları Lissabonda, Frankfurt və Osloda. Bu idi fərdi London, lakin bu səfərdə mənə lazım idi təqib və gözətçi itlər. O qaldı öz yerində bütün uçuş arxasında gizləndiyi стопкой jurnal. Onun hətta getdi salon görə öz adi bir çox выпивки və cavab təbəssüm рыжеволосой qızlar. Biz Хоука hər yerdə var gözləri. Adətən, mən bunu istəyirəm; o Ki qaldı mənim dəriləri, onda mən onun çox yüksək qiymətləndirirəm. Və zaman lazımdır Şahin, o, adətən olduğu bir sıra.
  
  
  Biz endi, London, adətən, qapalı idi. Bu ego şablon, həqiqətən, böyük əksəriyyəti kimi, şablon, amma indi sis təmiz idi. Biz irəli gedirik. Heathrow hava limanı zalında uzaq bir şəhər, mən də bilməzdim bir istifadə ətrafında bizim rahat maşın götürüb, ona görə də taksi. Qaranlıq idi, zaman taksi sürücüsü высадил məni xarabalıq "Chelsea" yanında захудалой otellər. Onun забронировал nömrə altında digər dördüncü adı. Onun yoxlanılır загроможденную пыльную otaq mövcudluğu tam adı, mikrofon, ivan və глазкова. Lakin o, təmiz idi. Lakin təmiz, o, ya yox, mən niyyətində deyil keçirmək nen çox vaxt. Dəqiq desək: iki saat. Bizə saniyə artıq bizə saniyə qısa. Belə ki, onun keçib öz iki saatlıq təcrübə.
  
  
  Спецагент, xüsusilə kontragentin və Киллмастер yaşayır belə bir chore. Gərək o, belə yaşamaq, əks halda o, heç проживет uzun. Kök salmış vərdişləri kimi ikinci qadınsınız, oldu onun üçün, eyni ayrılmaz hissəsi kimi tənəffüs üçün hər kəsdən. O, təmizləyir, öz ağıl, görmək üçün, düşünmək və cavab vermək, hər hansı bir ani hərəkət, dəyişiklik və ya təhlükə. Bu avtomatik proseduru nəzərdə tutulmuşdur üçün hazır agent istifadə hər saniyədə 100% səmərəliliyi.
  
  
  Var idi iki saat. Kontrol otaq, aldı, onun miniatür işıq və прикрепил ego k gündür. Əgər дотронуться qədər gün, səs olacaq, çox sakit, hər kəs üçün ola bilər ego eşitmək, amma mənim üçün o, oyanmaq lazımdır. Onun soyunub və jim. Bədən olmalıdır nəfəs, sinir istirahət etmək lazımdır. Ona imkan verdi ki, öz ağıl olmaq boş və mənim yüz səksən manat əzələ və sümük rahat. Bir dəqiqədən sonra onun apardı.
  
  
  Vasitəsilə bir saat əlli dəqiqə onun yenidən oyandı. Onun yandırdı, tökülür özünə фляжки və селл azn ветхую yataq.
  
  
  Onun geyindim, çəkdi, qapının dəstəyini işıqlarını, yoxlanılır стилет əlində воткнул qaz bomba halda üst bud, зарядил "Вильгельмину" və выскользнул ətrafında otaq. Tərk ona çamadan. Хоук inkişaf etməyə imkan verən avadanlıq emu yoxlamaq, var olub ego agentləri öz mövqelərində. Amma əgər bu dəfə də o, təsdiq belə bir mayak mənim çamadan, onun otel, o əmanət ki, mən hələ təhlükəsizlik bu паршивом otel.
  
  
  Dəhlizdəki hələ qablar asılıb dəfə ikinci dünya müharibəsinin başlanması göstərən qonaqlara бомбоубежища. Qulluqçusu arxasında məşğul idi раскладыванием poçt стенным отсекам isə zənci дремал azn ободранной taxt. Клера idi жилистым və dayanıb mənə geri. Azn негре idi köhnə palto, dar üçün, ego geniş omuz və yeni начищенные başmaqlar. O, açdı bir göz üçün hər il məni. O, diqqətlə mənə baxdı, sonra yenə gözlərini bağladı və yerə yüksəlib getmək yerini rahatladı. Клера deyil, mənə baxırdı. Hətta o, geri döndü, göz üçün məni.
  
  
  Kənarda, onun, ətrafında dönüb geri baxdı vestibül ətrafında gecə zərifdir "Chelsea" -yer üzündən. Zənci mənə baxırdı açıq жилистый клера, sanki heç məni gördü dəhlizdəki. Ancaq mən onu gördüm ki, ego pis gözləri. Mənim diqqət deyil ускользнуло ki, o, baxıb məni güzgüdə əks arxasında.
  
  
  Ona görə də mən heç bir fakta diqqət kargüzar. Onun baxdı ниггеры irina. Клера gizlətmək üçün çalışdı ki, mənə baxır, onun bu dərhal hiss, və hətta ən ucuz spy şirkəti oldu, istifadə etmək, bu cür yararsız şəxsin onun bilərdi опознать bir nəzər. Təmiz olanda təhlükə, o, belə bir negra. O, baxırdım, öyrənirdim məni, sonra da üz çevirdi. Açıq, vicdanlı, heç подозрительный. Amma palto emu idi tamamilə ölçüsü və başmaqlar, yeni, sanki o, примчался haradansa olduğu emu lazım deyil idi, bu, palto.
  
  
  Onun раскусил ego beş dəqiqə. Əgər o, məni gördü və maraqlandım ki, o, çox yaxşı göstərmək üçün, bu, mən başa düşürəm ki, mən edəcəyəm ehtiyat tədbirləri. O qalxırdı ilə taxt, və zaman onu dayandırdı taksi, o, görünür, heç bir təqib məni.
  
  
  Onun yanlış ola bilər, amma mən də öyrəndim əməl onun ilk предчувствиям insanlar haqqında və qeyd ih bilinçaltı, hələ unutmayıb.
  
  
  Taksi высадило məni canlı küçəsi Soho ilə əhatə неоновыми butikləri, təmir edilərək bəzədilmiş, turistlər, gecə klubları və fahişə. Çünki enerji və maliyyə haqqında turistlərin az idi, daha əvvəlki illərdə və hətta işıqlar meydanında İstəyirsən görünürdü тусклее. Mənə fərqi yox idi. O anda mənə belə maraqlandırırdı dünyanın dövlətdir. Onun keçirilib, iki rüb və onu küçə, harada məni qarşıladı duman.
  
  
  Onun açdı, jaket üstündən люгера və yavaş-yavaş getdi arasından kəsik-küsük duman. İki blok təcrübəsi küçə işıqları görünürdü hərəkət çələngləri duman. Mənim shaggy jurnalının nüsxələri paylanıb aydın və o, qulaq üçün отголоскам digər eşidilmir. İh orada yox idi. O biri idi. Onu gördüm, ev полуквартале məndən.
  
  
  Bu köhnə ev bu dumanlı küçə. Çox vaxt keçib o vaxtdan хорька kimi, fermerlər bu ada ölkəni tərk edib, yer üzündə olan, onun indi şell. Dörd mərtəbəli, ətrafında qırmızı kərpic. Zirzəmi idi giriş üçün başlanğıc ikinci mərtəbədə aparırdı pilləkən isə yan idi dar zolaqlı. Onun kayması bilər o zolaqlı və обогнул arxa hissəsi.
  
  
  Köhnə ev idi, yalnız müqəddəs: arxa otağı da üçüncü mərtəbədə. Onun baxdı yüksək düzbucaqlı тусклого işıq. Musiqi və gülüş sailed içindən duman bu şən rayonunda Edirlər. Otaqda o əbədi mənə yox idi, bizə səs, bizə əngəl.
  
  
  Asan olardı, hack kilid arxa gün, amma bu gün qoşa bilərsiniz sistemlərinə siqnalizasiya. Onun досталь ətrafında cibindən incə нейлоновый шнурок, накинул ego торчащую dəmir tirdən yapışır və özüm qədər çıxardı üçün затемненному pəncərəyə ikinci mərtəbədə. Onun göstərdim, suction fincan şüşəyə həkk bütün şüşə. Sonra onun oturduğu və ehtiyatla qoymaq şüşə mərtəbə. Подтянувшись geri pəncərəyə, onun qürub daxilində və tapdım qaranlıq, boş yataq otağı üçün yataq otağı тянулся dar dəhlizi. Kölgə пахли сыростью və старостью kimi binanı tərk yüz il bundan əvvəl. Qaranlıq, soyuq və səssiz. Çox sakit. Siçovul köçürlər tərk ev, Londonda. Amma heç eşidilmirdi, kimi harada царапают kiçik мохнатые təmizləyir. Kimsə bir daha yaşamış bu ev, kimsə var idi indi. Onun gülümsədi.
  
  
  Onun, pillələri qalxıb üçüncü mərtəbədə. Qapı yeganə освещенную otağa bağlanıb. Qələm закрутилась altında mənim əl. Onu dinlədim. Heç bir şey двигалось.
  
  
  Bir səssiz hərəkəti onu qapını açdı; dərhal bağladı onun özü ayağa qalxdı və kölgə, seyr qadın сидевшей tək sönük yanan otaqda.
  
  
  O, isə mənə geri və oxuyub hansısa kağız masa qarşısına. Stolüstü lampa idi, burada yeganə işıq mənbəyi. Orada böyük idi ikiqat bed, yazılı stul, iki stul, bir yanar qaz soba, daha heç nə. Sadəcə, qadın, nazik boyun, qara saçları, qamətli rəqəm обтягивающем qara paltar, обнажавшем onun bütün formaları. Onun addım atdı-gün ona.
  
  
  O, birdən-birə dönüb, onun qara gözləri gizləndilər üçün rəngli oynayır.
  
  
  O, dedi. — Sən burada?
  
  
  Onu gördüm, onun təbəssüm və eyni zamanda eşitdim tutqun partlayış. Bulud, tüstü клубилось kiçik bir məkanda, bizim aramızda, bulud ki, demək olar ki, dərhal скрыло onun.
  
  
  Onu bərk-bərk əlini aparılmış hesablamalar və mənim стилет atdı altında qolları yapışdı. İçindən tüstü onu gördüm ki, o, скатилась döşəməyə və zəif müqəddəs söndü.
  
  
  Bir qəfil qaranlıqda ilə густым tüstü mənə ətrafında, onun daha çox bir şey görmədim. Onun ayaq tərəfində oturdu cins haqqında düşünür et seq aktları rəngli eynək: yəqin ki, infraqırmızı eynəkli. Və haradasa bu otaqda infraqırmızı işıq mənbəyi idi. O bilər məni görmək.
  
  
  İndi ovçu шталь hasilatı, kilidli bir otaqda ki, o, yaxşı bilirdi məni. Onun подавила lənət və gərgin qədər gözlədi deyil eşitmək, bir səs və ya hərəkət. Onun heç bir şey eşitmişəm. Onun yenidən söyüş söydü. O, hərəkət edib, bu hərəkət pişik.
  
  
  İncə шнурок обвился ətrafında mənim boğaz arxadan. Onun eşitdim cızırdama onun nəfəs yanında mənim boyun. O, əmin idi ki, bu dəfə onu nax əlində. O, sürətli, lakin onun daha sürətli edir. Onu hiss etdim ki, ip o an, o обмотала onun ətrafında mənim boğaz zaman isə o, sıx затянула onun, mənim barmaq artıq idi içində.
  
  
  Onun uzatdı digər əlini tutdu onu. Onun döndü və biz oldu yarı. O, mübarizə və корчилась qaranlıq, hər əzələ onun стройного, gərgin bədən çox прижимался mənə. Güclü əzələ тренированном bədən, amma məndən böyük idi аленка. Onun əlini üçün stolüstü lampa və qatdım onu. Tüstü растворился. Беспомощная altında mənim хваткой, o qalmış mərtəbəsində скованная mənim çəki ee göz сверкнули mənə. Rəngli ləkələr yox. Onun aşkar öz стилет və bərk ego, onun nazik boyun.
  
  
  O, veyn başını döndərib geriyə güldü.
  
  
  
  
  Fəsil 2
  
  
  
  
  — Piç, — deyə o bildirib.
  
  
  O, ayağa sıçradı və впилась diş mənə boyun. Onun heyvan mənşəli стилет, оттянул başını onun üçün uzun, qara saçları və möhkəm öpdü. O, прикусила mənim qubaya, lakin o, möhkəm sıxdı ee ağız . O, обмякла, onun dodaqları yavaş-yavaş açıldı, yumşaq və nəm, və o, hiss etdi, onu necə ayaq açdı üçün mənim əlləri. Ee dil испытующе hərəkət vasitəsilə mənim ağız, daha dərin və daha dərin, hələ mənim əl qaldırdığını onun dress up onun gərgin бедру. Bununla onun geyimi heç bir şey yox idi. Eyni yumşaq, nəmli və açıq, həm ee ağız.
  
  
  Digər mənim əl tapıb, onun ürəklərdə. Onlar dayanmışdılar qədər yüksək biz mübarizə qaranlıqda. İndi onlar daha yumşaq və hamar kimi, şişlik, onun həyat zaman onun toxunub ipək kimi saçlar...
  
  
  O, demək olar ki, kimi hiss вырваюсь azadlığı, расту və mənə çətin olur basabas da bilər. O da bunu hiss etdi. O, əlini geri çəkdi və dodaqlar və başladı məni öpmək boyun, daha sonra sinə olduğu mənim köynək yoxa zamanı mübarizədən sonra geri yuxarı, mənim üz. Kiçik, ac kisses kimi iti bıçaq. Mənim расщелины və корейка забились ritm qalın qan və o hazır idi partlaya.
  
  
  — Nik, — простонала o.
  
  
  Onu tutdu ee görə omuz və оттолкнул. Ee gözləri idi sıx bağlıdır. Onun sifəti покраснело təcrübəsi ehtiras, dodaqları hələ də öpüşür də слепом istəyir.
  
  
  Onun soruşdu. - "Siqaret?"
  
  
  Mənim səs absurd xırıltılı gəlir. Взобравшись azn genişlənməsinə, zorakı qayaya partlayıcı arzusu, onu məcbur özünü geri. Onu hiss kimi mənim bədənim tir-tir əsir, tam hazır batırmaq şiddətli sürüşmə əyləncə göndərir ki, bizi yüksək, подвешенную hazır növbəti, горячему, dik növbəsində. Onun oğlan qızı itələdi, стиснув diş, bu gözəl zərər. Bir an mən əminəm ki, o, dözə bilməz. İndi onun bilmirdim bilərmi, o, bunu dayandırmaq. Amma hey, bu, mümkün oldu. İlə uzun, titrək, ah çəkib hey oldu, gözləri ee bağlanıb isə əlləri sıxılmış də дрожащие fists.
  
  
  Sonra o, gözlərini açıb, mənə baxdı və təbəssüm. "Mənə bu чертову siqaret", — deyə o bildirib. — Oh, dərzi şeytana, Nick Carter. Sən, gözəl. Gec bütün günü. Onun nifrət edirəm səni.'
  
  
  Onun откатился təcrübəsi nax uzatdı hey, siqaret. Ухмыляясь ee голому bədən, ona görə ki, qara paltar var idi разорвано bizim ehtiras, onun yandırdı bizim siqaret.
  
  
  O, ayağa qalxdı və yataq yataq. Onun sel onun yanında, согретый qızdırma. Onun başladı, yumşaq və yavaş-yavaş oxşamaq, onun bud. Bir neçə saxlanılır belə, amma biz bilərdik. Biz artıq bunu bir neçə dəfə.
  
  
  — Gec, bir gün, — dedi, куря. 'Niyə?'
  
  
  "Sənə yaxşı deyil soruşmaq, Дейдра", — dedim.
  
  
  Дейдре Кэбот və o, yaxşı bilirdi. Mənim yoldaş agent AX. N15, "adını Öldürmək lazım", ən yaxşı kontragentin statuslu müstəqil operativ komandanlığın. O, yaxşı idi və o, yalnız bu bir daha sübut etdi.
  
  
  — Bu dəfə sən məni demək olar ki, поймала, — dedim ilə ухмылкой.
  
  
  — Demək olar ki, — qaşqabaqlı dedi. Onun azad əl расстегивала son düymə mənim köynək. — Düşünürəm ki, onun idarə səninlə, Nik. Əgər bu idi ki, belə n/. Heç oynayır. Çox belə ki, n/.
  
  
  — Ola bilər, — dedim. "Amma bu, olmalıdır ki, həyat və ölüm".
  
  
  "Ən azı hit səni", deyə o bildirib. Onun əl расстегнула молнию mənim şalvar və погладила məni. — Amma bilməzdim ki, sizə zərər ağrı, elə deyilmi? Onun heç bir ziyan vura bilər, bütün bunlara. İlahi, sən mənə çox подходишь.
  
  
  Onun bilirdi və sevilən onun uzun müddət. Hücum və müdafiə, hər dəfə, biz görüşdük, bir hissəsi idi, bizim yol, isti oyun arasında peşəkar; və, bəlkə də, o bilərdi idarə mənimlə olsaydı həyat və ölüm. Yalnız bundan sonra onun olacağam mübarizə edəcəyəm, bu isə bir şey deyil, nə biz, otellər, digər tərəfdən də. Bir çox yolları qalmaq ağlı başında bu poçt бизнесявляется, həm bizim üçün, həm də uzun illər ərzində bir belə yolu idi bizim gizli görüşlər. Ən pis vaxtlarda, mühit bütün bu qadınların və kişilərin həmişə müqəddəs tunelin sonunda. O, mənim üçün isə, onun üçün nax.
  
  
  "Biz yaxşı cütlük," dedim. "Fiziki və emosional. Heç bir illusions, hə? Hətta, bir şey deyil ki, bu, əbədi davam edəcək.
  
  
  İndi mənim şalvar çıxdı. O, наклонилась öpmək üçün mənim həyat aşağıda.
  
  
  "Bir dəfə onu gözləyəcəyəm, sən isə deyil, gələrsən", — dedi. "Otaq Budapeştdə, Nyu-Yorkda və mən bir. Yox, onu istədiyiniz bu deyil şeyə dözərəm, Nik. Sən вынесешь?'
  
  
  "Yox, bu, ona da heç bir şeyə dözərəm", — dedim keçirərək, əli onun бедру harada idi ki, o, tutqun və açıq. — Amma siz qaldırdılar bu штопора, və onun da. Bizim iş var.
  
  
  Haqqında la-la , bəli, — dedi. O, потушила siqaret başladı nəvaziş mənim bədən əlimlə. "Bir dəfə Хоук bu öyrənir. Səsvermə bu kimi başa çatacaq.
  
  
  Xok bağırdı ki, побагровел əgər məlum olub. İki ego agent. O olsaydı, bu iflic. İki ego agentləri aşiq başqa, bu başqa. Bunun çox təhlükəli etdi olardı ego обезумевшим, təhlükə AH, deyil bizə. Biz istehlak edir material, hətta N3, lakin AH idi, müqəddəs bir iş, vacib və qoyulmamışdır yuxarıda hər şeyin bu dünyada. Beləliklə, bizim tarixi держалось bu dərin gizli, biz istifadə bütün fikir və təcrübə контактируя bir-biri ilə belə yumşaq, kimi, əgər biz işləmişik üzərində işlə. Bu dəfə o yaratmışdır əlaqə. Onun gəlmişəm, o da hazır idi.
  
  
  Хоук hələ bilmir, — pıçıldadı.
  
  
  O qalmış mərtəbəsində tamamilə hərəkətsiz böyük yataq isti потайной otaqda, onun qara gözləri açıq idi və baxdı üzümə. Qara saçları обрамляли onun kiçik овальное şəxs və geniş omuz; onun tam sinə indi свисали tərəfdən, nipples böyük idi və qaranlıq. Demək olar ki, bir nəfəs, bir o pıçıldadı штопора. 'İndi?'
  
  
  Biz hesab bədənin başqa digər sanki bu, birinci dəfə idi.
  
  
  Ee yük ляжках və qamətli itburnu yox idi yağ, heç bir şey çökəkliyində həyat üzərində возвышающимся qonşuluq Venus. Artması altı fut, o омелой bədən, idmançı və görünürdü ki, yüksək və qamətli. O, məni gözləyirdi.
  
  
  — İndi, — dedim.
  
  
  Bu qadın idi. Heç bir qız. Тридцатидвухлетняя qadın və daha çox, ən çox onun yaşı. Əsgər ilə on yeddi il. Bu xidmət tərkibində israil komando öldürülməsi ilə ərəblərin gecələr. Güclü qadın ilə scarred də sübut mətanət: yanıqlar işgəncə geri шрамм müraciət biri плети üzərində sol döş, qıvrımsaç sual işarəsi üzərində клинообразными saç olduğu ərəb həkim həkk üzrə nah gələcək uşaqların və tədqiq onun nifrət.
  
  
  — İndi, — dedi.
  
  
  Sadə və səmimi olmadan застенчивости, iddia və ya saxta мачизма. Biz bilirik ki, bir-birimizi çox uzun və çox yaxşı, bütün bu oyunlar oynayır ki, yeni-yeni həvəskarları. Bir az. Ər-arvad kimi. Bu otel üçün onun idi, onun üçün, onun otel ola bilər onun üçün .
  
  
  Qara gözləri açıldı və görünüşü diqqət mənim şəxs dərin və isti, смотрящем haradansa, daxilində dərin. O, раздвинула ayaqları və yüksək qaldırdı ih. Səmimi və ciddi səy olmadan. Onun, sadəcə, hey baxdı, göz və daxil bilər.
  
  
  Biz toxunmayaq dost bir yerdə, başqa kimi var. Dərin və yavaş-yavaş sürüşmə isti və maye salam ee bədən. Yavaş-yavaş və gülümsəyərək biz baxırdıq dost dost ilə yuyun. Вздрагивая, o шевелилась və onun ross daxilində bilər, hələ ki, onun gözləri yoxdur bağlandı, bəs barmaqlarım deyil впились dərin yataq.
  
  
  O, оттянула onun gözəl ayaqları əvvəl və qaldırdı, diz, onlar qədər toxundunuz onun sinə və onun heels deyil toxundunuz dairəvi əti ee sağrı. O, mənə sarıldı üçün boyun və напряглась. Onu götürdü ee əlləri kimi kiçik qapalı bead. Onun qaldırıb onun yataq və saxlanılır hər ee bədən öz əlində ee bud mənim sinə, onun arka mənim həyat və sövq onun dərin imkan aşağı стонам сорваться ilə onun dodaqlar.
  
  
  Biz hərəkət bərabər ускоряющемся ritm kimi iki hissəyə bir məxluq. Qəzəbli və zərif, запертый da ağrılı, daha sonra isə tək, zaman qalın, isti bir bora, eyni dərin və всепоглощающий kimi, okean, омывал bizim погребая bizi sakit-sakit, qaranlıq.
  
  
  Soba isti idi. Gizli otaq sakit idi. Haradasa шумел külək və adama elə gəlirdi ki, külək toxunur ev. Haradasa idi, musiqi və gülüş. Bundan sonra da. Bir tərəfdən qızcığazın siqaret. Digər tərəfdən, o, kimi çaya, oxşadı mənim həyat. "Nə qədər ki, vaxt var?"
  
  
  — Sabah görüşərik, — dedim. 'Sən razısan?'
  
  
  'Sabah görüşərik.'
  
  
  Bu, bütün. Daha heç bir sual. Kənarda bu потайной otaqları, kənarda bu qısa anlar, bizdə iş idi. Suallar və onlara cavab vermək demək olardı iştirak və iştirak edə bilər, demək, təhlükə və dəyişikliklər həyat. Ən kiçik dəyişiklik demək olardı ki, Şahin bu barədə bilir, ya öyrənir gec və ya tez . Ciddi prinsipi, biz deyilik ki, iştirak edirik, başqa başqa idi, yeganə qorunması təcrübəsi sonsuz göz və qulaq Хоука. Bu proqram bir çox ağır il: heç kəsə etibar eləmə, hətta bundan kimə istəyirsən.
  
  
  "Kifayət qədər uzun" dedi Дейдра, поглаживая məni.
  
  
  "Bu gün axşam və sabah. .. '
  
  
  — İki dəfə bu axşam, — dedim. Честолюбивый şahzadə çox uzun olub, mənə çox uzaq istəyən qadınlar.
  
  
  O, güldü. — İlbəil sən olursan getdikcə daha tələbkar. Nə ilə ən delle idarə edə bilərsiniz qadın?
  
  
  — Hər şey var, — dedim, ухмыляясь. — Sən də bilirsən, bu kimi yaxşı.
  
  
  "Olmayan belə sadə, Nick Carter, — dedi Дейдре. 'Sən . .. '
  
  
  Onun heç vaxt eşidirəm ki, o, oteli ilə demək. O dayandı, özü orta cümlə zaman onu hiss kimi mənim çiyin olur, isti və горящим. Bu, səssiz və gizli işarə, ancaq o dedi mənim yüngül titrəyiş.
  
  
  Kiçik istilik siqnal поселившийся altında mənim dəri, mümkün idi aktivləşdirmək yalnız parisə, bu isə o demək idi ki, siqnal gəlirdi ətrafında yerli mənbə. Yalnız Хоук bunu bilirdim və o kimi istifadə ifrat təcili əlaqə zaman bütün digər rabitə vasitələri çıxıb üzrə montaj və zaman Хоук bilmir ki, harada və ya hansı vəziyyət onun deyiləm. Siqnal nəzərdə tutulmuş etmək üçün ego heç kəs bilmədi iz, amma Дейдра Кэбот bilirdim işimi. O, eyni sürətli olduğu kimi, onun və o, ani bir hiss et.
  
  
  'Nik?'
  
  
  — Bağışla, — dedim. "Biz yalnız заблудимся sabah və axşam".
  
  
  Onun ayağa qalxdı, yataq və tutdu şalvar. Heç bir hərəkət, лежу yataq, o, bütün baxırdı mənə.
  
  
  — Bu gün, — dedi Дейдра. 'Yenə də. İndi.'
  
  
  İstilik siqnal idi ekstremal komanda использовавшейся yalnız fövqəladə hallarda sürəti омелой həlledici əhəmiyyət kəsb edir. Amma Дейдра yenidən захотела məni və bizim işimizdə növbəti dəfə ola bilməz. Və onun da otel və sonra, hətta əgər mənə oldum ki, ölmək buna görə.
  
  
  Onu götürdü və ya ee götürdü məni. Sərt və kobud. Birlikdə, həmişə olduğu kimi.
  
  
  Biz hər iki geyimli olmuşlar, onu gördüm, necə hazırlıqlı, yetkin, tam bədən растворилось kiçik трусиках, tünd rəngli corab geymişdi, sonra isə dar, qara paltar. Onu hiss etdim əvvəl poçt daxilində, crunch geri, lakin onun geyindim; və yoxlanılması, bizim silah, biz boş-boş şeylərdən danışdıq. O, игриво məni öpdü zaman onun приставил onun blade daxili tərəfində onun bud. O, daha yaxşı rəftar ilə bu bıçaq, daha onun. O, завязала öz kiçik Беретту altında fincanı лифчика. Onu qaytardı, öz стилет yer və yoxlanılır люгер.
  
  
  Biz yazmayıblar gizli otaq, necə var, çıxıb vasitəsilə başqa bir pəncərə. Onun saldı onu, hələ o qayıdırdı küçə. O, прикрыла məni, hələlik onun скользил üzrə döngə və ətrafında qaranlıq o çıxmışdır пустынную küçəyə. O, keçdi mimmo məni, adətən də, küçəyə çıxdı.
  
  
  Bizi xilas avtomatik proseduru və yenidən bu рефлекторная gündəlik.
  
  
  Onu gördüm qaranlıq qapı giriş vasitəsilə küçəyə. Kölgə, rəng qaranlıq gecə, zəif hərəkət уловленное mənim şəxsi radar, отточенным illərlə daimi nəzarət.
  
  
  Onun bağırdı. 'Uzan!'
  
  
  Ətrafında qaranlıq qopdu iki shot.
  
  
  
  
  Fəsil 3
  
  
  
  
  Boğuq çekim. İh выплюнули gecə bir dəfə onu gördüm qaranlıq kölgə, və qışqırdı: "Uzan!"
  
  
  Açılan iki və bir saniyə sonra qışqırıq kimi ani əks-səda. Дейдра qoymaq mərtəbəsində. O, çökdü azn bərk daş london küçələri, necə, yalnız eşitdim çekim, və mənim cry. Amma nə əvvəl var idi: mənim qışqırıq və ya çekim?
  
  
  O qalmış döşəmədə hərəkətsiz.
  
  
  Onun saxlanılır Вильгельмину. Onun shot eyvan, eyni zamanda, həm çıxardı Вильгельмину və tapanca var. Üç shot, əvvəl kölgə olacaq götürsək, yenə əvvəl Дейрдра düşməz, əgər o kəs yenidən hərəkət.
  
  
  Uzun сдавленный cry idi mənim mükafatı.
  
  
  Onu gözləyirdi. Daha çox çekim gəlmədi. Heç kim çıxdı, ətrafında duman araşdırılması üçün. Onu gördüm, qan sağ əlində Дейдры, amma hey, kömək etmir, əgər onun шагну irəli, məni də öldürəcəklər. Dəqiqə — bu, bir çox insan üçün bir tapança ilə, xüsusilə də əgər o, yaralanıb.
  
  
  Birdən Дейдра перекатилась küçə, ayağa qalxdı və yoxa kölgədə: onunla hər şey qaydasında idi.
  
  
  Mənim cry olmalı idi tükü əvvəl çekim. Həyat тренировавшаяся düşmən mühit, o, düşdü düz olmaq küçəyə payına görə saniyə. Таращить gözləri görünməz arrow olmalıdır задела hey əlini, o zaman aşağı düşürdü. Ona idi təşəkkür edirəm hər an təhlükə ilə məşğul olan çevirdi bizi, avtomatik сверхэффективное silah.
  
  
  Qaranlıq qapı giriş qaldı naməlum, tərpənməz olur. Onun irəli çəkildi.
  
  
  Mən barmaqlarının ucunda tərəf yönəldi темному крыльцу, hər iki əli ilə işarə edərək "люгер". Дейдра bir addım geridə məni öz "Береттой".
  
  
  Zənci arxa yalançı. Hətta gecə onu görə bilərdi iki tünd ləkələr onun sinə. Onun hit alma, iki, üç güllə. Olmalı idi, üç.
  
  
  "Sən narahat оборудова mənə", — dedi Дейдре. — Mən demirəm ki, Хоуку.
  
  
  — Mən heç vaxt sağ qaldı, — dedim. 'Mən səni hər şey normaldır?'
  
  
  O gülümsədi, amma var idi, bir az rəngi ağarır daha, bir neçə dəqiqə bundan əvvəl. Таращить göz пробила salır yuxarı hissəsi onun əlləri.
  
  
  — Mən qaydasında, — deyə o bildirib.
  
  
  O, başını tərpətdi. Mən baxırdım onun əlini. O, peşəkardır, o, qayğı deyil. Var idi daha vacib maddələr üçün fikir. Üçün хема ovlamaq bu ölü zənci? Və niyə? 'Sən bilirsən ego?' — soruşdum Дейдру.
  
  
  — Yox, — dedi.
  
  
  Bu idi o ниггер olan, onu gördüm dəhlizdəki ucuz otel "Chelsea". Cılız və kiçik, demək olar ki, bir oğlan. Lakin iki ниггеры yanımda Londonda eyni gecə idi чертовским təsadüf. Üstəlik, əgər birinci, görünür, haradansa tələsik, bu пестром plaş üstündən çirkin şalvar, ucuz yun рубахе və hansısa özünü etmişdir сандалиях. Və bütün bunlar london qışda.
  
  
  Onun sıçrayıb ego tapança ilə səkinin. Köhnə avtomatik browning belçika istehsalı ilə новеньким глушителем. O, heç kimi idi, insan, ola bilər ki, almaq imkanı yeni глушитель. Cibində cəmi bir neçə kilo və bir az gümüş var forması dairə, əsas olan otelin olmadan tanınma simvol və ehtiyat mağaza üçün "браунинга". Boyun var idi nazik qızıl zəncir ilə kiçik амулетом-амулетом. Yatmış şir.
  
  
  — Etiket Чаки, — dedi Дейдре. - "O güdürdü məni".
  
  
  — Amma siz ego bilmirsiniz?
  
  
  — Yoxdur, amma o, yəqin ki, kürd və ya, ola bilər, звази. Son zamanlar onlar bir az da yaxınlaşdıq.
  
  
  — Gözləyin, — dedim. Və dərhal da bir şey щелкнуло mənim foto yaddaş: "İlk kral зулусов təsisçisi İmperiyasının зулусов 1920-ci və 1930-cu illərdə" . Ən böyük və güclü негритянская ordusu tarixində. Salınmışdır ingilislər tərəfindən 1879-cu ildə, bundan sonra onlar ilk dəfə ciddi doğranmış Ройнеккен. Зулусы indi bir hissəsidir Cənubi Afrika. Biz свази orada az-çox müstəqil bir ölkədir. Daha nə Дейдре?
  
  
  "Üçün daha nə lazımdır insanların əsarət?" - o dedi. "Lazım ümid, əfsanə: Gözləmə, yatmış şir bir gün qayıdacaq".
  
  
  — Bu, mif, — dedim. "Mif deyil göndərirlər blacks ətrafında jungle Зулуленда Londonda. Yatmış şir — simvolu, hansısa gizli təşkilat. Niyə onlar istəyirlər ki, sənin ölümün?
  
  
  Sən bilərsən tahmin, Nik, — dedi Дейдра.
  
  
  "Tapşırıq?"
  
  
  O, başıyla təsdiq elədi, bir müddət baxdı ölü, eləcə də açıq hovuz, sonra сунула "беретту" özünə altında sinə. O oturmuşdu, qaranlıq dumanlı küçələri, yavaş-yavaş daşları qarşı silinən əlini. Sonra o, dərindən nəfəs aldı və gülümsədi mənə. sonra taleyi növbəti dəfə, — o dedi. — Biz bilmirik ətrafında asmaq üçün burada.
  
  
  — Olsun, ehtiyatlıdır, — dedi ona.
  
  
  Onun təqib ona qaranlıq küçələrdə, biz hələ çıxmamış, sergey və boş İstəyirsən. O, махнула əl və yoxa çıxmaq axtaran alır. Onu dayandırdı проезжающее taksi. O, geri döndü, bu otel. Əgər böyük zənci dəhlizdəki idi və o, həmin qrup ki, ox onun olsaydı, yəqin ki, rəhbərlik ih k Дейдре. Mən görməmişəm, ona necə əmin idim ki, mənə görə deyil, monitorinq isə demək lazımdır ki, onlar insanların, bacarıq və avadanlıq, qeyd etmək məni yolda sessiz mənim üçün. Əgər onlar belə yaxşı təşkil edilib, onun heç bir risk geri otel.
  
  
  Bilmədim risk biri ətrafında evlərin AH, Londonda və ya müraciət biri ətrafında bizim yerli əlaqə. Oldum istifadə таксофоном və zəng mərkəzinə bağlı.
  
  
  — Tədqiqat xidməti Uilson, biz sizə kömək edə bilər?
  
  
  "Siz tarixində iz balta, mənim üçün?"
  
  
  — Bir dəqiqə, buyurun.
  
  
  Söz "balta", AH idi əsas əlaqə sözləri, ilk addım, amma söz yarana bilər təsadüfi deyil.
  
  
  Sakit kişi səsi: "Mən əminəm ki, bizdə hər şey var, istəyirəm ki, bizim faylları, ser . Məhz hansı döyüş balta sizi maraqlandırır?
  
  
  "Sol şimaldan, orta ətrafında dövr sagas". Bu idi təsdiq kodu, sübut edib ki, onun agenti AX, və xəbər verirdi emu, hansı agent: N3. Ancaq mən edə bilərəm самозванцем.
  
  
  — Ah, bəli, — dedi, - sakit səs. "Hansı padşah ilk?"
  
  
  — Yarısı qara, — dedim.
  
  
  Yalnız əsl N3 bilirdim bu son kodu. Ego olar ki, səhər və axşam vasitəsilə məni edilmişdi, lakin hər bir əməliyyat idi ki, riskə getmək. Əgər отличнейший fırıldaqçı telefonla cəhd çıxmaq əlaqə, ən dəhşətlisi isə o idi ki, AH itirə bilər london rabitə qovşağı. Sonra əlaqə kodları idi dəyişdirmək.
  
  
  İdi seriyası düyməsinə klik zaman mənə əyri şəbəkə və AH. Sonra qapının soyuq ciddi bir səs: "Siz London, N3. Niyə?'
  
  
  Hamar гнусавый səs: sam Хоук. Dəli var, lakin qəzəb, demək olar ki, dərhal dəyişdi sərt, quru tələsik məşğul olan mənə verdi ki, anlamaq Хоук istəyir ki, nəsə ciddi, vacib və çətin.
  
  
  'Unut bu. İzah edə bilər sonra. Zəng aşkar edilib. Sonra altı dəqiqə ərzində sizin gələcək maşın. Gəlin dərhal.
  
  
  Bu işlər olmalı idi ki, vacib. Xok istifadə etdi mənim nömrəli N3 və özü cavab verdi zəng таксофона, vasitəçilər olmadan və скремблеров mənim tərəfimdən.
  
  
  Onun soruşdu. — Hara?
  
  
  O, artıq dəstəyi asdı. Хоук uzun müddət deyir üzrə açıq xətt. O, oturur, balacaboy və arıq, öz təvazökar tarixli vaşinqton ofisində bilən bir yazı ilə idarə kosmik stansiyası. Amma bilmirəm, beş nəfər kənarda AX və məxfi xidmət bilirlər ego ya bilirlər ki, o, mövcuddur.
  
  
  Onun çıxdı, telefon köşkləri, açıq tala görünürdü görmək üçün olub-olmadığını küçədə bir şey qeyri-adi. Duman və parlaq огнях Soho heç bir şey yox idi. Onun, saatına baxdı. Hələ bir-iki dəqiqə. O, beş saniyə əvvəl: balaca boz maşını ilə sakit sürücü. Onun daxil olub.
  
  
  Bir saat sonra onun duran səhra uçuş-enmə zolağında köhnə, заросшей alaq otları bazasının Kral HƏRBİ-hava qüvvələri. Maşın yox idi, və o, bir bazasında Kral HƏRBİ-hava qüvvələri ki, bilmirdim. Ola bilər, Хонингтон nəzərə alaraq, düzənlik, onun ətrafında, və ya, ola bilər, Тетфорд.
  
  
  Onun eşitdim приближающийся təyyarə əvvəl onu gördüm. Mən gözləmirdim təyyarəni boş sahə gecə. Lakin o, azalıb rəhbər tutaraq, yalnız öz enmə işıqları. Ranger şəhəri üzrə Рафф . Biz Хоука hər yerdə var, əlaqə.
  
  
  — Bağışlayın, — dedi, - onun пилоту.
  
  
  Var idi, geniş bığ, amma o kimi və ego gözündə çox idi, ağıl, nə var, əksər oğlanlar HƏRBİ-hava qüvvələri. Adam bəzən özüm xahiş bəzi məsələləri. Bu dəfə o, sadəcə, просигналил haqqında mənə əkilməsi və вырулил əvvəl onun düzgün və həqiqətən sel.
  
  
  "Onlara lazım idi, kimsə bilər ki, burada torpaq olmadan yerüstü xətlərinin və ya işıqları", — deyə o bildirib. "Bizim qalmayıb çoxdur ".
  
  
  O, üzünü üçün hər il məni. "Gərək siz ən azı dayandırmaq Üçüncü dünya müharibəsi".
  
  
  — Ən azı, — dedim.
  
  
  O, zəif gülümsədi və tərcümə дроссель başlanğıc vəziyyətinə qayıdın. Onu hiss adam, kor-koranə бегущим üçün daş inilti. Lakin qoca Kral HHQ bilirdi öz sahəsi. O, bunu asanlıqla və sonra uçdu qərbə. O bir daha dedi ki, bizə bir söz, və o yuxuya.
  
  
  İdi artıq açıq zaman məni oyadıb kiminsə əlləri. Biz indi kiçik aerodromda əhatə yüksək çılpaq ağacların və заснеженными sahələri. Uzaqda dayanmış, hündür binalar və mənzərə göründü mənə tanış.
  
  
  Maşın, скользившая mənim bir istiqamətdə baxmaq daha tanış: qara "кадиллак" ilə номерным tanış Maryland. Onun qayıtdı, Amerika və idim yaxınlığında Vaşinqton. Bu çox çətin və çox vacib bir işdir.
  
  
  Хоук nadir gətirir, məni evə belə ki, birdən-birə və heç vaxt Vaşinqtonda o zaman bəlkə bütün düzəltmək. Onun Киллмастер nömrəli, yaxşı ödənişli və tələb olunan, lakin heç kim sevir etiraf edirlər ki, mən mövcudam, xüsusilə oni Vaşinqtonda. Adətən, o istəyir ki, mənimlə danışmaq, Хоук olur, məni hər hansı bir guşəsində, dünya. O əlaqələndirilir mənimlə orada və ya gəlir mənə, amma çalışır ki, risk deyil ki, kimsə məni bağlayır ilə AH və ya hətta Vaşinqton.
  
  
  Ona görə də onlar задернули pərdələri də "кадиллаке zaman" biz xadimlərimiz gedirlər, aeroportun ətrafında və rəhbərlik Потомак. Bu, normal idi, nə qədər onu narahat idi. Mənim xoşuma gəlmir, Vaşinqton və ya hər hansı digər paytaxtı. Siyasətçilər və dövlət xadimləri yaşayır milli paytaxtlarında, və bir müddətdən sonra bütün siyasətçilər və dövlət xadimləri istəyirlər ki, oyun king. Ən çox onların ətrafında fikirləşməyə başlayır ki, onlar krallar. Onlar отрезают baş hamıya, kim onlarla razı deyiləm, çünki bilirlər ki, ən yaxşı və nə etmək lazım olduğunu yaxşı sadə insanlar.
  
  
  Amma məni siyasət maraqlandırırdı, və onun yenidən düşündüm, niyə Хоук mənə imkan verdi ki, gəlmək Vaşinqton. O etdi ki, bu yalnız zəruri halda, əgər bilmədi mənimlə görüşmək haradasa uzaqlarda. Bu işlər olmalı idi, belə mühüm, belə bir prioritet ki, hətta Şahin yox idi, onun mütləq hakimiyyəti. Deyərdim ki, bu, bizə çox idi ki, o, olmalı idi birbaşa əlaqə böyüklər ilə, həm də lordlarla, cavab vermək üçün hər hansı bir штопора ki onu təyin edə bilər.
  
  
  Bu işlər başlanacaq yuxarıdan.
  
  
  
  
  Fəsil 4
  
  
  
  
  Məni вытолкнули olan "кадиллака" hansısa zolaqlı və içəri buraxdılar böyük безымянное boz bina. Lift bizi qaldırdı ən azı üç mərtəbə aşağıda, birinci mərtəbədə. Orada məni əkmək kiçik açıq van çökmüş azn рельсах. Və odin bu avtomobil onun yoxa dar tunel.
  
  
  Heç kim mənimlə deyil, söhbət və aydın idi ki, mən heç bilmək lazımdır, hara getmək. Amma onun heç bir выживал olardı vəzifəsində Киллмастера belə uzun alınmadan bütün mümkün tədbirləri. Heç bir şübhəli, bu barədə hətta Хоук, nə qədər mənə məlum idi, lakin onun tədqiq bu tunel uzun zaman əvvəl məni buraya ilk dəfə gətiriblər. Onu bilirdim ki, harada olmağımdan və hara gedirəm. Onun mindi üzrə ən gizli miniatür dəmir dünyada gedərkən üçün череде bomb sığınacaq altında böyük ağ ev geniş prospektində.
  
  
  Tramvay dayandı var sönük yanan dar platformadır. Mənim qarşımda idi sakit boz qapı. Onun cəhd qapını o da bağlı idi. Onun daxil boz otağa ilə polad masa arxasında üç stul, iki divan və heç bir görünən çıxış. Хоук oturdu görə çelik masa: David Xok, Nyu-York ştatını, rəhbərlik etdiyi AH, mənim rəisi. Və bunlar, mən bilirdim ki, haqqında nen. Bu baxımdan onun haqqında bilirdi nen daha çoxu. Olub, onun keçmişi, ev, ailə, və ya o, heç olmasa, развлекался nə isə başqa bir iş də bilmirdi.
  
  
  "Danış mənə London", — рявкнул o, mənə ego, düz, гнусавый səsi idi, bu isə ölümcül və narahat eləyir, kimi cobra.
  
  
  Bu kiçik adam gülərək, kimi ildırım, silah, o, gülür, və сардонической ухмылкой, o zaman qımışır. İndi o, etmədi, bizə o, bizə başqa. O, mənə baxdı boş baxışları. Azn nen eyni idi твидовый boz pencək və şalvar ki, həmişə. Onun ih tam gizli bütün eyni .
  
  
  Tək idik boz otaqda, amma ən delle bu, belə deyildi. Qırmızı telefon duran стальном üstü bir neçə düym ondan.
  
  
  "Sonra isə o, kimi onun yerinə öz "sifariş" səhrada, — dedim, — mən qorxdum ki, məni görəcəksiniz. Belə ki, mən istifadə dördüncü marşrut qədər Londonun olmaq üçün yalnız təhlükəsizlik".
  
  
  Kimi bəhanələrlə, bu, çətin ki, bir mənada, mən də o qədər gözlədi partlatmağı. Bu baş vermədi. Bunun əvəzinə, o mənasız və qırmızı telefon və ego gözləri mənə dedilər ki, ən delle o, düşünür ki, mən bunu Londonda. Ego fikir işlə məşğul idi ki, o, gedirdi tapşırılsın ki, mənə, və parlaq ego gözü mənə dedi ki, bu, böyük bir işdir. Хоук yaşayır, öz iş. Onu heç vaxt görməmişəm ki, o, istirahət, heç vaxt eşitməmişəm ki, o, istirahət edirdim. Bir şey ki, ego həqiqətən заводит, bu nə ego kontoru AH, ləyaqətli, öz dövrünün və onun "uşaq".
  
  
  — Yaxşı, — dedi. "Göndər hesabat sonralar".
  
  
  Onu rahat bir nəfəs aldım. Bu dəfə ola bilər astanasında. Gec-tez o öyrənir ki, Дейрдре Кэбот idi Londonda və bütün birləşdirəcək. Bu idi ego start ikinci натурой. Lakin indi o, bir siqaret yandırdı ətrafında öz çirkin siqar və yenə də mənasız və qırmızı telefon.
  
  
  — Əyləş, Nik, — deyə o bildirib.
  
  
  Zaman onun sel, onu başa düşdüm ki, bu dəfə o zaman idi ki, tamamilə fərqlidir. O, azərbayjan ərazisində. Bəli, onun gözləri светились çağırış. Amma eyni zamanda, o, narahat idi, demək olar ki, pis deyil, fikir оборудова mənə. Nə isə, bu yeni "qaydada" emu heç xoşuna gəlirdi. Onun bir siqaret yandırdı ətrafında siqaret qızıl мундштуком və селл.
  
  
  — Sən heç vaxt Şurasının, — dedi Хоук. — Sən gedirsən ora iki saatdan sonra.
  
  
  "Mənə lazım təzələmək portuqal və ingilis dili", — dedim. "Ola bilər ki, Svazilend, və, ola bilər, hətta Cənubi Afrika", — dağınıq halda davam Хоук, guya eşitməmişəm, mənim şərhlər. O, gözlərini qaldırdı və пожевал siqareti öz ucuz siqar. "Zərif vəziyyət".
  
  
  — Biz nə vaxtsa almaq başqa bir şey, — gülümsədi, mən.
  
  
  — Belə deyil, guya gülməli deyil, — рявкнул məni qoca. "Mən hələ unutmamışam London".
  
  
  Onun sözünə davam ухмыляться və onun uşaqları".
  
  
  Хоук zaman sevir, onu aldadırlar. Onun zərbə gözləyirdi. O, gəldi. Tezliklə onun gülməyini kəsib. Odur ki, o, cavab vermədi, pis vəziyyətdə idi tanıyıram. Biz Хоука problem var idi və bu elə bağlı isə özü. Bu, vaxt var idi, ciddi olan.
  
  
  "Mən nə etməliyəm Şurasının?" — sakitcə soruşdum.
  
  
  Хоук жевал başladı və oynayır qırmızı telefon tel. "Lisbon və cape town şübhəli böyük üsyan зулусских rayonlarında sərhəd boyunca".
  
  
  Mənim bel başladı чесаться. Kürd! Onun haqqında fikir ölü istiqamətində London haqqında da Markası Gözləyin. Ola bilər olub oxlar məni təqib etməyə deyil, Дейдру? Daha əvvəl ona məlum olmuşdur ki, var ilə bağlı işlər зулусами. †
  
  
  "South korea Afrikada çox искусна üsyanlarının qarşısının alınmasında, — dedim. "Və üsyançıların Arasında hələ ki, bir az".
  
  
  "Çünki Кейптауну həmişə mümkün saxlamaq qara çoxu, təcrid və nəzarəti altındadır", — deyə Хоук. Ona görə ki, bizdə blacks Şurasının heç vaxt bizə pul, dəstək, bizim təcrübəli liderlər. Deyəsən, indi Şurasının meydana yeni rəhbərliyini, və, bəlkə də, cape town səhv siyasətində "хоумлендов", "бантустанов" və ya digər qəribə adları konsentrasiyası düşərgələrinin. Vətən зулусов zalında sərhədləri boyunca Mozambik və Свазиленда və ya yaxın onlara".
  
  
  Хоук səssiz və посасывал başladı. "Nə yaxşı ki, həqiqətən встревожило, belə ki, onlar düşünürlər ki, bu cəlb Свази. Bu edir ki, beynəlxalq vəziyyəti, potensial partlayıcı, nə istəyirlər güləşçilər azadlıq uğrunda. Bu, həm də verir, onlara sığınacaq üçün təlim, səfərbərlik və укрытий, nə var blacks orada olmayıb".
  
  
  — Свазиленда? — deyə mən qəti şəkildə inanıram başını. "Müstəqillik əldə etdikdən sonra свазилендцы asılı idik maraqlarının xarici işlər, xüsusilə maraqları Cənubi Afrika və Portuqaliya. Biz köhnə king Собхузы yaranmayacaq onlarla problemləri.
  
  
  — Bəlkə də o nəzarət edə bilər, öz xalqı, Nik, — qaşqabaqlı dedi Хоук. "Biz ona çox вспыльчивых gənc yaraqlılarının Свазиленде. Hətta mütəşəkkil müxalifət. Amma unutmayın ki, nəhayət, o, qəbilə başçısı bantu. İndi emu lazımdır Lissabona və cape town, amma o, etiraz etməyəcək etmək, müstəqil Mozambik və Зулуленда qoşulub Свазиленду. Bu, olardı ego daha güclü mövqe qarşı, Cənubi Afrika və bəlkə hətta изолировало olardı Cənubi Afrika, nəhayət. Var hərəkatı Панбантуб olan biz yaxşı bilirik. Amma свази və зулусы daha licks birimizə, ona görə ki, Cənubi Afrika var свази. Onlar dayanıb çiyin-çiyinə iki yüz il. Onlar uzun müddət mübarizə daha da bir-biri ilə, lakin indi onlar daha çox müharibə etmir dost bir-biri ilə".
  
  
  Сигара Хоука погасла. O, durduruldu üçün işıq onun yenidən. O, olsun deyə, hələlik сигара yenidən запылала və qalın tüstü deyil, əhatə otaq.
  
  
  "Зулусы, свази, шанган və qadın ндебеле nəhayət təşkilatı yaradıblar: "Yatmış şir", — deyə Хоук, mənə baxaraq. "İşarəsi Чаки. Onların devizi var: United Assegai. Bu söz o deməkdir nizə var зулусов, сисвати və ндебеле və göstərir ih ümumi mənşəyi və maraqları. Və indi də var ümumi plan: üsyan o qədər böyük ki, hətta əgər o, dözə bilməz uğursuz, ağ paylanma onların orada belə bir qanlı hamama ki, BMT-nin və böyük dövlətlərin müdaxilə etməlidir. Onlar düşünürlər ki bilərlər müstəqilliyini təmin Mozambik və Зулуленда".
  
  
  Bu məntiqi planı. Onu gördüm idi, sahələri, dağlar, orman, artıq истекающих qan bantu və BMT-nin və böyük dövlətlər tutublar kiminsə tərəfini. South korea Afrika və Portuqaliya, onda heyran olardı burada açıq demək ruhunu. Amma bu da plan tələb edirdi, olduqca böyük liderliyi saxlamaq üçün bütün bu bantu birlikdə. Kişi vəfat olardı, yan-yana külli miqdarda, lakin tək hiss etmək çətindir ki, sən giyim boyama işi. Bu da bacarıq tələb və pul təşkilatların və kifayət qədər ordu təmin etmək üçün güləşçilər azadlıq uğrunda edəcək dərhal yatırıldı.
  
  
  Onun soruşdu. — Mən orada nə?
  
  
  Хоук cavab vermədi. O, əsəbi halda uzanmış siqar zövq. Nə ego bizə bakıda, o, bütün licks, выходило səthi.
  
  
  - Унылые, gücsüz insanlar tək inkişaf etdirmək və belə bir plan, N3, yavaş - yavaş dedi qoca. "Bir əsas amillərdən bir çox yeni bölmələri ağ, muzdlu və mövcud Şurasının. Biz bilirik, kim ego kapitan. Amma kim bu bizim idi, o, yaxşı. Ondan da əlavə fayda var: əlaqələndirici şəxs olan yüksək mövqe hökumətdə Mozambik".
  
  
  Onu anlamağa başladım vəziyyəti.
  
  
  'Necə yüksək?'
  
  
  — Çox yüksək, — dedi Хоук. "Birbaşa təsiri altında müstəmləkə qubernator. Güləşçilərimiz azadlıq uğrunda hamı bilir ki, planlaşdırır hökuməti Arasında daha əvvəl o, öz planlarını həyata keçirir. Muzdlu təkrar bute müstəmləkə qoşunlarını".
  
  
  — Onlar bilir bu kimdir?
  
  
  "Onlar aşağı daralmış sayı variantları manatdan üç", — deyə Хоук. "Və daha üç". O, siqaret çəkirdi. "Выясни bu və öldür сыч onlarda bu adamın".
  
  
  Yaxşı. Bu, deyildi yeni vəziyyət və bu da mənim işlə. Onun edirdi əvvəl bu, bir çox dövlət, hökumət, onlarla Vaşinqton otel dost olmaq.
  
  
  Onun soruşdu: - "Niyə onlar bizi?. Niyə onlara heç də bunu özləri".
  
  
  "Ona görə ki, onlar düşünürlər ki, bilmirlər kimə olan bu üç", — deyə Хоук. "Və biz bilərik".
  
  
  Bir şey var idi ego şəkildə deyim ki, mənə nəzər. Ego сигара yenidən погасла, və o, жевал onun deyil, mənə baxaraq, məni anlamaq ki, biz gəlib çatmışıq ki, ego narahat edirdi. Yaranıb çətinlik və onun otel nə bilmək.
  
  
  "Niyə onlar düşünürlər ki, biz bunu edə bilərik, daha yaxşı onlar özləri?"
  
  
  Хоук doğranmış başladı də пепельнице və hiddətlə tikdi və onun qalıqları. "Ona görə ki, onlar bilirlər ki, biz işləmişik ilə qiyamçılar".
  
  
  Səsini belə. Ona icazə emu irəli getmək və qaldırması baş vermişdir, bütün bunlar aydındır. Lakin, onu tamamilə görüb. Vaşinqton ifa görə, hər iki tərəf gözləyir, kim qalib gələcək. Və kim bizi məğlub etdi Vaşinqton olacaq именинником . Yalnız indi birdən-birə gəlib, bir həqiqət anıdır. Барашковые vintlər idi sıx və Vaşinqton seçmək idi.
  
  
  "Biz onları silah və pul борцам azadlıq uğrunda Mozambik və qrup зулусов "Yatmış şir". Masa altında, təbii ki, köməyi ilə ört-basdır. Amma biz bunu etdik. Biz kömək Сибхузе və Свази. İndi cape town və Portuqaliya bizə bildirdilər ki, onlar bunu bilirlər və işə bizi".
  
  
  İndi onun hər şeyi bilirdi. 'Belə ki, bu AH kömək qiyamçılara pərdəsi altında?
  
  
  Хоук başını tərpətdi. "Vaşinqton indi lazım Lissabona və cape town daha çox üsyançılar".
  
  
  "Və azərbaycan dövlətini silah yoxdur", — deyə mən.
  
  
  Хоук yenə başını tərpətdi. O, mənə baxdı və mən bilirdim ki, nəhayət, narahat ego, mahiyyəti, bütün bu çirkin əməliyyatlar.
  
  
  — Biz iş yerinə, — dedim, — və öldürmək, bu üsyan. Ona görə ki, biz işləmişik ilə qiyamçılar. Bizdə əlaqə var və onlar bizə etibar. Lissabona və cape town istifadə edib, bizim istifadə edərək, qiyamçılara, bizə imkan verib ki, məhv ih. Вкуснятина.'
  
  
  Хоук gözlərini mənə.
  
  
  "Üsyançılar çıxıb və AH, uşaqlar, — dedim. "Əgər biz öldürəcəyik bu baş direktoru, güləşçilər üçün azadlığını tanıyır, kim, necə və niyə".
  
  
  Xok söyüş söydü. - 'Dedi. Yumaq da tualet beş il iş göndərmək cəhənnəm olsun! Cinayətkar tullantıları. Bizə lazım olacaq illərdə başlamaq üçün bu qurmaq və yeni bir şey. Bu, mənasız və səmərəsiz edir.
  
  
  Onun soruşdu. - "Lakin biz bunu edirik?"
  
  
  'Bunu edirik?' Хоук моргнул. "Var əmri".
  
  
  — Heç bir sədaqət qiyamçılara, biz onların həvəsləndirəcək?
  
  
  "Bizdə yalnız bir sədaqət, ilk və son", — рявкнул mənə Хоук.
  
  
  Bizim şəxsi maraq, ətrafında nə bütün крутится, fikirləşdim ki, necə deyərlər. "Bilərikmi saxlamaq bizim agentin var?"
  
  
  Хоук çiyinlərini çəkdi və zəif gülümsədi. "Bu sizdən asılıdır, N3".
  
  
  Bir şey var idi ki, o, bu dedi. Onun baxdı, onun pis язвительное şəxs amma ego kəskin köhnə gözləri idi təcəssümü təqsirsizlik. Onun rahat hiss etmədi.
  
  
  Onun soruşdu. - "Bunu necə etmək olar? Zaman başlayacaq?"
  
  
  "Sizin təyyarə qəzaları sabit vasitəsilə yarım saat", — quru deyib Хоук indi zaman etmək lazım idi hansı-hansı əməli işlər görür. "Biz çatdırmaq lazımdır, pul bəzi məbləği qiyamçılara. Transfer keçiriləcək, orada çaylar Ингвавума keçir sərhədi Звазиленда ilə Зулулендом. Условлено ki, pul üz tutacaq gizli kargüzar nəzarətindədir. Əgər o, görünür, siz öldürmək onun.
  
  
  "Varmı hansısa müəyyən bir metodu üstünlük verirlər?" — soruşdum, quru.
  
  
  'Bir şey. Bu dəfə heç bir тонкостей tələb olunur. Sonra edilir ki, bütün cəhənnəm разверзнется, — qısaca dedi qoca. — Siz işləyirsiniz, bizim yerli agent, orada aparmasına. O, сопроводит sizi yerə rozetka.
  
  
  O! Ən delle onun artıq bilirdi və bu объясняло nə qədər qəribə olsa da, zaman Xok mənə dedi ki, xilas bizim agent asılıdır məni. Deməli, köhnə tülkü bilirdi. O, bilirdi оборудова mənə və Дейдре Кэбот, və yəqin ki, bilirdi bu barədə çox yaşı var. Onun heç bir xüsusi təəccüb edirdim ki, o, heç kimi, guya, bir çox itirdi. O, gülümsünüb. Хоук yoxdur.
  
  
  "Sən işləyəcəksən, N3, yox, oynamaq. Bu, aydındır?
  
  
  "Kimi çoxdan bilirsiniz N15 və оборудова mənə?"
  
  
  Ego dodaqlar изогнулись, bu bir əyləncə, насмешливой ухмылке. — Lap əvvəldən, əlbəttə.
  
  
  — Sən niyə saxlamadı bizi?
  
  
  "Sənə lazım idi ki, təbii, sən isə çox ehtiyatlı olun", — qoca güldü. "Nə qədər ki, siz elə bilirdiniz ki, zarafat edirsiniz, əbədi mənimlə, siz davam olardı riayət etməyə məxfiliyini və təmsil təhlükə olardı". O, geri oturdu əvvəl və daha bir siqaret yandırdı başladı. "Nə qədər ki, sən işləmişdir kifayət qədər səylə aldatmaq üçün məndən başqa heç kəs səni görəcəksiniz".
  
  
  Beləliklə, o, bizi məcbur edirəm ki bilmir, və bütün bu müddətdə, demək olar ki, заглядывал vasitəsilə bizə çiyin. Onun əqli söyüş söydü. Onun, yəqin ki, arzusunda olardı emu əyləncə bir çox . Ego сардоническая təbəssüm oldu genişdir.
  
  
  "Deyəsən, bir qadın deyil?"
  
  
  Bu elə parlaq, həm də səmərəli və çox vaxt o, bununla razıyam. Onun, istəyirəm ki, o, geridə qaldı mənə. Hətta Şahin heç də həmişə hər şeyi bilir, və o, çox narahat idi zaman, onun danışdı emu haqqında istiqamətində Londonda. O, kəskin şəkildə irəli əyildi.
  
  
  "İşarəsi Чаки? Onda deməli onlar присматривают görə, N15, və üsyançılar şübhəli bizi".
  
  
  Kimsə hökumətdə Mozambik bilər разболтать". Хоук düşündü. — Əgər yalnız bu Kürd idi ikiqat agent. İsə portuqaliya etmək üçün cəhd edin, belə ki, biz çatdırdıq məsələ ilə qədər, həm də sonuna.
  
  
  Ola bilər, — dedim. "Ola bilər ki, onlar etibar N15, qorxu ki, o, oldu çox лояльной olan qiyamçılara".
  
  
  — Get, orada ehtiyatlı ol, — рявкнул Хоук. "Əgər siz düşünürsünüz ki, onlar da görəcəklər oyun N15 vasıtasıyla istifadə etməyin ee. Məgər ki, kimi yemi.
  
  
  Onun ayağa qalxdı. Хоук, əlini üçün qırmızı telefon, hesabat üçün görüşümüzdə. O, dayandı və mənə baxdı. Biz məcbur etməlidir, bu zabit sərin, belə və ya başqa cür. Sən başa düşürsən?'
  
  
  Onu başa düşdüm. Əgər Дейдры ortaya çıxacaq şübhələr ola bilər, mənə istifadə etmək lazımdır, bu fakt və atmaq onun dağıdılmasına львам. Yalnız iş омелой əhəmiyyəti və onun üçün lazım yerinə yetirmək üçün bütün mümkün vasitələrdən istifadə. Mənim öz hiss imkan vermədi oynamaq üçün hər hansı bir rol oynayır.
  
  
  
  
  Fəsil 5
  
  
  
  
  Biz yüksək sarışın onu basın 747-ci ildə " Боинге ətrafında London cape town zaman məlum oldu ki, hər iki gənc bu Мбабане. Onun adı Ester Машлер. O işləmişdir belçikanın dağ-mədən şirkətləri idi və kifayət qədər bilik, bunu sübut etmək üçün, belə ki, məndə yox idi səbəbləri şübhə onda. Lakin onu saxlayıb, gözləri açıq, qismən ona görə ki, həm tək idi ətrafında ən tam və yüksək bədən ürəklərdə ki, onu heç görməmişdim. Onun otel bilmək, onlar kimi baxdı olmadan bu geyim.
  
  
  "Mən hesab edirəm ki, biz də baxaq görək, hər şey necə gedəcək", — demişdi arasında Кейптауном və Лоренго Маркесом. "Sən cazibədar bir adam, Freddi".
  
  
  Həmin vaxt onun idi, Fred Морсом, beynəlxalq treyder горнодобывающим avadanlıqla, idmançı və hərisliklə bir oyunçu. Bu, belə idi isə yaxşı örtüyü kimi və hər hansı bir başqa, hər kəs üçün gedir Svazilend. Otel Royal Zwazi — biri ətrafında yeni yerləri üçün beynəlmiləl insanların toplaşdığı.
  
  
  "Səs хема onun çalışıram ola bilər", — deyə onu hey. O görünürdü çox günahsız, ən azı, siyasi cəhətdən.
  
  
  Bu Лоренго-Маркесе sahilində, Mozambik, biz пересели asan təyyarə ki, arzusunda bizi Мбабане. Paytaxtı Свазиленда — bu, "megapolis" əhalisi olan, təxminən 18 000 nəfər, hara əksər avropalıların yaşayan quruda, gəlib ziyarət etmək üçün onların böyük təsərrüfat və горнодобывающие müəssisələr. Onu heç vaxt görməmişəm, ego əvvəl və bir an üçün unutdum haqqında sarışın, biz məktəblilərin кикера üçün əkin.
  
  
  Avropada idi, geç qış, ona görə də burada idi, erkən payız və микрометрополис блестел, sərin və təmiz hava, təmiz dağlıq. Bu, mənim суматошный yaşadığım dağlarının ətəyində Colorado. Yaşıl, волнистое yer простиралось bütün istiqamətlərdə ətrafında beş bayrağı, əsasən, ağ ev, bir çox qırmızı dam. Orada idi, səkkiz və ya doqquz altıncı - ya семиэтажных göydələnlər və qrupunun ağ evləri və mənzillərin aşağı, приютившихся yamaclarında mühit tünd-yaşıl ağac. Yerləşən dayaz, усаженном ağacların açıq məkanda, kiçik bir şəhərcik idi bölünür məşğul dördzolaqlı əsas küçəsi ilə məşğul olan bir tərəfdən aparırdı üçün öz adımdan parka, digər yandan isə грунтовому şose. O, sanki idi tərk da глушь, belə ki, bütün küçələri üzü görüb azn torpaq yolları, извивающиеся üzrə бескрайним genişlik dağlıq.
  
  
  Yer üzündə onun yenidən sıçrayıb Хестер Машлер və biz birlikdə getdi gömrükxanasına. Bir neçə həmişə görünür ki, daha çox günahsız, çox tənha qadın. Gömrük Свази asan idi, mən heç nədən narahat idi. Məmurlar Мбабане hətta açdıq odin ətrafında mənim iki çamadan. Heç bir şey onlar üçün bir şey tapıb. Mənim şəxsi alətlər yaxşı gizli məşğul свинцовом bölməsində yan, mənim çamadan, əgər onun uçuram kommersiya uçuş və bütün ağır şeylər təslim ediləcək ilə əvvəlcədən оговоренной çatdırılması.
  
  
  Gülümsəyən sürücü gözləyirdi maşın ilə onu "Fred Sonra" sifariş London ətrafında. O, gənc idim və rahat, lakin покорной. Azad insan, azad ölkədə. O, təqdirə layiqdir, lakin nəzakətlə baxdı fantastik sinə Ester Машлер qədər ona kömək hey oturub avtomobil. O, bildirdi ego təbəssüm isə məni yavaş toxunuş, onun sinə və бедру zaman o, içəri girdi. Onun, ümid var ki, həm başqa heç bir planlaşdırma, başqa yavaş, uzun gecə ilə попутчиком evdən.
  
  
  Otel Royal Zwazi zalda təxminən on iki kilometr Мбабане və bizə oldum keçmək küylü şəhər. Maşın bürüyüb paytaxtı ilə onun yalnız trafik yüngül, yeganə bütün ölkəni və səkilər bu günəş axşam dolu idi прохожими və alıcılar. Var idi avropalılar bütün millətlərin, dik cənubi afrikalı, dəliqanlı portuqaliya ilə Mozambik və yüzlərlə свази bu əlvan gödəkçəsinin mix львиных və леопардовых dəriləri. Parlaq матерчатые yubka ilə жакетами üslubunda вестерн, neylon corab və lentlər ilə muncuq, papaqlar üslubunda вестерн və qırmızı lələk turaco, belirten yüksək mövqe.
  
  
  Burada Мбабане, zəngin, qərbpərəst və siyasi cəhətdən nüfuzlu свазилендцы məşğul idi vəzifələrin yerinə yetirilməsi ilə mübarizə üzrə полуторавековым avropa tərəfindən. Kol və meydanlarında, sadə insanlar hələ də yaşamış, həmişə olduğu kimi idi amma fərq, xüsusilə неграми qonşu Şurasının və Cənubi Afrika. Onlar hələ də yoxsul idi və savadınız yoxdur, avropa standartları, amma artıq belə deyildir, yoxsul, əvvəlki kimi deyil, belə ki, savadınız yoxdur; bundan başqa, onlar çox qayğı haqqında avropa standartları. İh kral rəhbərlik etdikləri əlli ildən çox, və onlar bilirdilər qərb dünyası və qərb adət. Onlar başa düşdülər ilə işləmək üçün necə avropalılar tərəfindən və ih istifadə etmək. Amma onlar çox deyil склонялись və inanmırdılar ki, Avropa bir şey təklif edə bilər ən yaxşı, daha ih öz həyat tərzi. Onlar sevdi ki, öz həyat tərzi və getdi fəxrlə. Onun sözləri yadıma düşdü Хоука: king Собхуза idi bantu və o, ağla deyil ki, qarşı xidmətlər bantu kimi qonşuları.
  
  
  Biz gedirdik sahəsində, сверкавшему göyərti və рябившему sərin payız gecəsi. Sarışın Ester Машлер uinstonun qarşısında oturdu, əlləri mənə və onun slid əli ilə onun paltar, задобрить onun zərif sinə. O, защищалась. Gecə vəd edilə maraqlı, amma mənim ağıl qaldı, diqqətli və onun осматривал landşaft öz ətrafında və yol geridə. Onun şübhəli bir şey görmədim.
  
  
  Otel Royal Zwazi приютился dağın döşündə, bu затененной vadisində Эзоэльвини əhatə isti bulaq, bir hovuz və golf ilə on səkkiz güllə ilə vurulub musiqi сверкая kimi lüks kruiz layneri okean. Onun ödənilir sürücü isə elə də razılığa gəlib ilə Ester Машлер haqqında görüşdə salonunda bir saat sonra. Öz nömrəsində onun yumaq, toz sonra uzun səyahət taxdı smokin və zəng azn rack qeydiyyat, hər hansı bir işlər. Hazırda ih yox idi. Xoşuma gəldi. Gələcək əlaqə və onu öldürmək öz qurban, amma mən tələsirdi.
  
  
  Onun aşağı düşdü bar və oyun otaqları. Altında cazibədar люстрами ilə fırça heç bir şey sanki daha uzaq, daha yayla kənarda və dəyirmi daxma свази. Slot maşın klik bir xain görə isə ailəliklə rulet ilə nümayəndələri, beynəlxalq elitanın atma oyun rəngli cips. Onun aşkar стройную Ester Машлер, ожидающую var stendlərin müşayiəti ilə şahzadə Свази ilə козлиной бородкой.
  
  
  Knyaz çox müsbət yanaşmışdır mənim gəlişi. O, ness yığını fiş, kifayət qədər böyük üçün boğmağa timsah ya impress sarışın, amma saxlayırdı ədəb. O getdi, amma çox uzaq deyil, cəmi bir neçə табуретах başqa sonunda bar. Onun izləmişəm ona.
  
  
  "Aclıq və ya susuzluq?" — soruşdum Хестер.
  
  
  "Susuzluq", — deyə o bildirib.
  
  
  Bizə tez verdilər içkilər və o, baxdı, sonra mənim çiyin azn masalar ilə rulet.
  
  
  O, soruşdu. — Sənə gətirmir, Freddie?
  
  
  'Bəzən.'
  
  
  — Görək, — dedi.
  
  
  Ağ və qara qarışdırılır görə рулеточными masası və diler смокингах tez скользили üzrə öz həllini tapmayıb gah sağa. Sürətli portuqaliya ilə Mozambik ifa qəşəng, чопорные ingilislər deyil дрогнув edirdilər qələbə və məğlubiyyət isə chunky африканец ifa təmkinlə ilə soyuq şəxs. Onlar təmsil bütün spektrini oyunçular, bir avid oyunçuların qoyan yüzlərlə bir sayı, səbirsiz edən turistlər risk bir neçə рандами, sikkə Свази, qırmızı və ya qara.
  
  
  Mən həmişə oynamaq eyni idi: iyirmi beş qırmızı və ya qara, cüt və ya импэр qədər hiss etsəm qorunması və təkər. Bunun üçün kifayət qədər yaxşı dəyər idi, amma riske ki, hər şey var. Onun bax, gözləyirəm, hələ ki, heç hiss etsəm müəyyən istiqamət: mən axtarıram nişan, tempi, nə oyunçular adlandırırlar "əhval-ruhiyyə" təkərlər. Bütün təkərlər var, müəyyən əhval-axşam. Onlar tərəfindən ətrafında ağac, metal və plastmas ki, dəyişiklik asılı olaraq temperatur, rütubət, sürtkü yağları və davranış müraciətlər xüsusi stickman.
  
  
  Belə ki, mən müşahidə gözləyirdim, сдерживая özünü. Ester idi фанатичной və emosional, sədaqətli və qapalı. Onun bu xoşuma gəldi. O uzatdı bir neçə fiş bəzi rəqəmlər, bir müddət oynayan bir və eyni sayda, sonra isə təsadüfi dəyişiklik etdi nömrələri. O, bir çox itirib. Bir də onu gördüm ki, knyazı ilə козлиной бородкой masaya yaxınlaşıb baxır bilər. O, tutdu və onun baxışı o, başladı böyük oyun, дерзко, bir çox qalib və güclü, məğlub olarkən. O, güldü, ucadan, diqqət çəkmək üçün qəsdən. Və həmişə оглядкой azn Хестер Машлер.
  
  
  O, sanki bunu hiss eləmirəm.
  
  
  Onu gördüm, necə дородный kostyum vətəndaş itaətsizlik сразился qara şahzadə. Sonra onu hiss etdim ki, müəyyən istiqamət sükan: bu благоприятствовало qara və нечетному. Onun artırıb dərəcələri. Bir saat sonra onun qazandı min dollar. İndi bu perspektivli görünürdü. Onun hazır idi artıq getmək daha высокооплачиваемые nömrəsi, ancaq mənim heç bir şans idi. Хестер qoymaq və onun son iki fiş 27, məğlub oldu və mənə baxdı.
  
  
  "Bu, bütün bu gün," o dedi. "Mən içmək istəyirəm, öz otağında səninlə, Freddi".
  
  
  Qumar — bu yaxşıdır, lakin cinsi yaxşıdır. Hər halda, mənim üçün, xüsusilə qadın bu cür cəlbedici, kimi Esther Машлер. Hətta mən bir çox almaq birbaşa dəvətlər, əgər o, bu омелой nəzərdə tutulur. Onu heç vaxt unutmaram, mən kiməm - əgər onun bunu etdi, bu, istərdim məni tez bir üsul öldürdü - zaman biz gedirdi, onun otağına, onu gördüm ki, şahzadə Свази yalnız itirmiş ehtiyatları da ayağa qalxdı görə kafedrasının. Дородный kostyum vətəndaş itaətsizlik getdi, bir neçə dəqiqə bundan əvvəl. Onu götürdü Ester üçün gözəl tam tərəfdən, biz yuxarı qalxdılar. Şahzadə Свази keçdi açıq qarşımızda da yuxarı qalxdı.
  
  
  Otaq Ester balaca idi üst mərtəbəsində. Ola bilər ki, o, olmuşdur, yalnız çox zəngin, развлекающейся qız. Biz yaxınlaşdı et seq aktları gün, şahzadə Свази artıq yox idi. Onu heç bir hiss, heç bir göz seyr görə etdiyimiz zaman içəri daxil olduq. O, повесила zənciri qapı və gülümsədi mənə.
  
  
  "Elə et ki, mənə ikiqat viski ilə buz", — deyə o bildirib.
  
  
  Ona yalnız etdi. O, paltarı geyindi və kəndin uzaq sonunda otaq, necə seyr onun edirəm ee içki. Onun haqqında söhbət Свазиленде haqqında майнинге və mərc oyunlarında. O, heç bir şey dedi və mən gördüm ki, ee boğazları yavaş-yavaş artırdı. O, sanki выстраивала ritm, повышающийся ritm kimi qadın bud zaman həm проникаешь. Onu başa düşdüm ki, bu, onun yolu, bir hissəsi yalnız. O, gətirib ego özünün kulminasiya nöqtəsinə çatanda etdi, son qurtum ətrafında öz stəkan, onun hazır idi.
  
  
  O, ayağa qalxdı öz yerindən onun artıq onu gözləyirdi. Biz görüşdük otağın ortasında. O, sıxdı ki məni çox görünürdü, sanki o, çalışır ki, məni itələmək vasitəsilə özünü. O, извивалась mənim silah, onun yüksək yumşaq sinə расплющивались. Ee gözləri qapalı idi. Zaman onun geri çəkildi, o, mənə izlədi. O, sadəcə orada oturmuşdu. Onun gözləri bağlanıb, bədəni вздымалось, onun əlləri свисали üzrə tərəflər оцепенении ehtiraslı konsentrasiyası.
  
  
  Onun yenidən yaxınlaşıb onu açdı, молнию azn paltar və açdım ego aşağı. Onun açdı, onun лифчик, imkan verdi ki, böyük сиськам sərbəst tökülmək üçün icazə verilir və спусти onun qısa tuman. Sonra onun üzərindəki nax balet başmaq və onu qaldırdı. Ee məqsədi arxasına söykəndiyini görüb geri zaman, onun, irəvanı, onun üçün yataq. Onun söndürüldükdə müqəddəs, ağ vasitəsilə şalvar və uzanaraq onun yanında. O, обвилась ətrafında mənim kimi böyük bir dragon. Biz daha sonra, o, вонзила dırnaqları mənə geri. Onu tutdu ee görə bilək saxlamaq üçün, və boşandı ee əlləri kimi uzaq budaqları araladı ee ayaq.
  
  
  Zaman hər şey bitdi, öpməyə başladı, o, məni hər yerdə. Sərt, ac kisses. Qapalı gözləri ilə mənə söykəndi, sanki ən delle otelin məni görmək üçün, sadəcə, əqli. Onun üçün əldə курткой və siqaret.
  
  
  Bu məqamda çöldən dəhlizdə addım səsləri eşidildi yüngül səslər.
  
  
  Onu tutdu şalvar. Ester oturmuş yataq qaranlıq otel nömrəsində görünürdü, eşitməmişəm ih. O qalmış azn yarı qapalı gözləri ilə, əllərini əlləri fists, подтянув diz döş сосредоточившись yalnız özünə. Onun, onu tərk etdi, orada slid bu gün basdı onu.
  
  
  Dəhlizdə chunky kostyum vətəndaş itaətsizlik əvvəllər keçmiş masada rulet ilə geri bərpa zaman onun baxdı. Əlində var idi avtomatik tapança ilə глушителем. Mərtəbəsində dəhlizdə yatan qara kişi.
  
  
  Kostyum vətəndaş itaətsizlik üzərində atladı vasitəsilə əsas forma və yox yanğın pilləkəni. O, vaxt itirmədən atəş açdı mənə, tez vasitəsilə kayması bilər противопожарную qapı və yoxa çıxdı. Onun və çölə qaçdım.
  
  
  Yanğın qapı idi artıq bağlı, kilidli digər tərəfdən.
  
  
  Onun üzərinə əyildi упавшим. Bu idi şahzadə Свази ilə козлиной бородкой ki, belə çalışırdım ki, impress Ester görə игорным masa. Aldığı dörd güllə: iki dəfə sinə və iki dəfə başını. O, bir çox idi, hətta ölü.
  
  
  Onun gördü nazik zənciri onun boyun harada idi порвана zərif köynək. Sonunda boyunbağı asılmışdı kiçik qızıl fiqurcuq yuxu aslan. Yenidən Nişan Gözləmə.
  
  
  Dəhlizdə qapı açıldı. Onun tez ayağa durub baxdı sakit dəhlizi. Heç bir müəssisələri tərk qapalı yanğına qarşı qapı, istisna olmaqla, bütün yol getmək üzrə dəhlizi üçün lift və əsas nərdivan. Digər gün açıldı. Səs mənə dedilər ki, buraya insanlar gedirlər.
  
  
  Əgər məni tapıb ilə ölü. †
  
  
  Mənə arxasında yanğın qapı açılıb.
  
  
  "Dərzi şeytana, tələs".
  
  
  Qadın səsi olan, onu tanımaq üzrə min.
  
  
  Onun atıldı vasitəsilə противопожарную qapı zaman səs dəhlizdə oldu qaraçuxurlu . Kimsə qışqırdı mənə вдогонку.
  
  
  "Stop!"
  
  
  
  
  Fəsil 6
  
  
  
  
  Дейдра qapını bağladı basmaqla, məni ötür.
  
  
  'Aşağı! Tez!'
  
  
  Onun endi yanğın pilləkəni aşağı üç pillə uğrunda dəfə. Дейдра mənə izlədi. Orada idi, yaxşı oturan комбинезоны, облегавший onun стройное bədən, əlcək kimi, istisna olmaqla, böyük qabarıq şəkildə sol tərəfdən, o yerdə onun подстрелили iki gün bundan əvvəl qaranlıq küçələrində London. Əlində qızcığazın "беретту". İki mərtəbə aşağıda, o, aparıb məni vasitəsilə противопожарную qapı aşağı dəhlizi. O, tərk edildi.
  
  
  — Sola — прошипела Дейдра.
  
  
  Dəhlizdə sol qapı açıldı, otaqlar. Yüksək худощавый zənci təhlükəsizlik kostyum rəng jungle işarə var. Дейдра keçirib, mənə bir otaq, bundan sonra açıq pəncərə. Гейбл arxadan свисала ip. Дейдра gedirdi birinci, hamar və sürətli pişik kimi. Onun, onun ardınca getdi və endi yanında onun yanında лендровера, спрятанного pənah подлеске. Yüksək zənci nəslindən son. O, выдернул ip vasitəsilə bərkitmə yuxarıda, tez смотал onu atdım "Лэндровер". Yuxarıda eşitdim onun ağlayır və cürbəcür səslər otel ətrafında olan olurdu louder və louder.
  
  
  "Tələsmək", — рявкнула bizə Дейдра.
  
  
  Biz прыгнули bu Ровер. Yüksək qara kişi aldı sükan, bir an verdi geriyə, sonra рванул irəli. Biz рванули irəli, onun bir insan gördüm kol, kölgədə otelin. Bu idi дородный kostyum vətəndaş itaətsizlik. Ego avtomatik tapança ilə глушителем yalançı yanında isə boğaz idi перерезано. Onun baxdı Дейдру, amma onun gözləri mənə heç bir şey dedilər və onu bizə bir şey haqqında soruşdu. Mən bilmirdim ki, hansı məsələləri, təhlükəli ola bilər.
  
  
  "Лэндровер" uçdu görə ağac qaranlıq грунтовую yol, aparıcı cənuba. Bir yol gecə hərarətli ağ-qırmızı işıq. Bizə Дейдра, bizə yüksək zənci deyil проронили bizə söz, zaman yol извивалась isə "Лэндровер" грохотал bundan sonra da yandıra-yandıra dilləndi yalnız qabarit işıqları, bir parıltı tutmaq üçün yol. Biz onlar kiçik загоны dəyirmi huts свази və bir neçə avropa tikililərin yüksək yamaclarında dağlar. Bəzi ətrafında bu ucqar evləri yanan müqəddəs və лаяли it zaman biz проносились mimmo.
  
  
  Bir müddət sonra biz keçdi bir kəndə, bir çox huts və bina avropa üslubunda. Bir sürü mal-qara ревело böyük dairəvi məkanda. Səsini atma, bizə zəng və o, gördüm ki, şiddətli göz və flash nüsxə: Ассегаи. Zənci deyil сбавил sürət və ассегаи və свирепые göz yoxa arxasında bizi. Ölçüsü kəndi, sürü, mal-qaranın və yeganə avropa evdə onu başa düşdüm ki, biz keçdi Лобамбу, mənəvi paytaxtı Свазиленда, yer жилки kraliça-ana: Ндловоэкази, слониха.
  
  
  Sonra Лобамбы biz bir müddət sürücülük üzrə орошаемым torpaqlara. Sonra biz öz azn qumlu yan əvvəlinə və on dəqiqə dayandıq, qaranlıq kənd. İt deyil, лаяли, daxma görünürdü опустевшими. Дейдра çıxıb ətrafında maşın daxil oldu, bir ətrafında dəyirmi huts звази. Sonra daxili, o, aşağı dəri üzərində giriş yandırdı geriyə qayıdanda neft lampası lampanı və söykənib bir ətrafındakı divarları, baxdı mənə.
  
  
  O, soruşdu. — Yaxşı, sən повеселился, Nick?
  
  
  Onun gülümsədi: "Завидуешь?"
  
  
  — Sən bilərdi korlamaq bütün missiya.
  
  
  Разозлившись, o, yıxılıb azn брезентовый stul. Kənarda onu eşidəndə necə gedir "Лэндровер"; səs motor azaldı uzaqlarda. Bu baraka idi, çox sakit və yalnız bir sönük yanan müqəddəs.
  
  
  — Yox, onun bilmədi, — dedim. "Mən içdim ki, onunla oynayırdı onunla kartları, sikilmiş onun, lakin ona etibar hey".
  
  
  O, ikrahla фыркнула və onun icazə hey bir az покипеть. Kiçik bir kabin deyil idi, windows, və başqa брезентового qorunması və fənərin, orada iki yataq bag, qaz soba, sırt ilə yemək, iki tüfəng M-16, güclü radio və diplomatik чемоданчик üçün зулусских pul.
  
  
  "Sənə, həqiqətən, ehtiyac atdırmaq hər bir qadın ki, sən встречаешь?" — nəhayət, dedi Дейдра.
  
  
  — Əgər onun bilərdi, — dedim.
  
  
  Bu qara kombinezon idi qamətli və çevik kimi panther. Gözəl və əsl qadın. Ola bilər, onun olmasaydı, otel bütün cəlbedici qadınlar, əgər bizim üçün mümkün idi normal həyat. Lakin, bu kimi idi indi.
  
  
  O gördü ki, mən baxıram bilər və öyrəndiyini ifadə mənim şəxslər. Sonra o, gülümsədi. Zəif təbəssüm, elə bil o da задавалась məsələ olardı ki, əgər bizim həyat başqa idi.
  
  
  — Ola bilər ki, onun qısqanc idi, — o, köks ötürdü. 'Bu, yaxşı idi?'
  
  
  "Zorla".
  
  
  "Bu fun ola bilər".
  
  
  — Bəli, — dedim. "Bu dəfə biz aldıq, bizim başladı, ikinci gün".
  
  
  — Yox, — dedi.
  
  
  Bu, bütün. O, siqaret çıxardı üzrə döş cibindən, закурила və oturacağın arxasına söykəndiyini görüb брезентового qorunması. Onun bir siqaret yandırdı ətrafında siqaret qızıl мундштуком və sel odin ətrafında yuxu çanta. Onun oteli, keçirmək, onunla başladı, ikinci gün. Ester Машлер idi sürətli və partlayıcı, lakin o, məni tərk yalnız qismən razı: şirin konfet yalnız müvəqqəti olaraq aclıq hissini aradan qaldırır. Дейдра idi ki, hansısa başqa, kişi xatırlayır, onun uzun müddət. Lakin сосредоточенному ifadə onun şəxslər ona deyə bilərdim ki, vaxt işlə məşğul olmaq. O baxdı обеспокоенной.
  
  
  Onun soruşdu. — Məhz nə baş verib? "Bir şey deyil "sifariş" üzərində biz indi çalışırıq?"
  
  
  "Xeyr, amma əgər onlar tutuldu, səni orada onlar tutduq, səni olmazdı vaxt üçün yenidən qurmaq", — dedi Дейдра. O oturacağın arxasına söykəndiyini görüb, öz холщового stul, sanki idi измотана. — Bu şahzadə Свази idi gizli üzv Avtomobil Gözləmək lideri buradakı yaraqlıların olan birləşdirmək istəyir, bütün bantu. Kostyum vətəndaş itaətsizlik idi əməkdaşı gizli polis cape town. Elə o gördü vasıtasıyla şahzadə.
  
  
  — Sizin şahzadə bunu bilirdim, — dedim. "O çalışdı, aldatmaq, düşmən притворившись ərköyün oyunçu, обманывающим белокурую туристку".
  
  
  — O, bilirdi, хема idi bu kostyum vətəndaş itaətsizlik, — dedi Дейдра, — amma o bilmirdi ki, bu riyaziyyat və əmr edildi onu öldürmək, Nik. Öyrəndik, lakin çox gec. Hər şey edə bilər Дамбоэламанци, — bu, öldürmək və bu южноафриканца.
  
  
  Onun soruşdu. - " Biz?"
  
  
  Siz artıq bilirsiniz ki, onun yerli əlaqələndirici şəxs AH ilə зулусами. İki ildən sonra, Ləqəb, sən сближаешься insanlarla.
  
  
  — Onda niyə onlar çalışırdılar ki, səni öldürmək Londonda?
  
  
  O, başını buladı. — Onlar bunu etmədilər, Nik. Bu atıcı idi, ikiqat agent ola bilər ki, sübut edir Хоуку ki, Lissabon və cape town bilirdi bizim kömək qiyamçılara.
  
  
  — Yaxşı, oldu iki, — dedim və danışdı burada başqa bir ниггере kimə gördüm dəhlizdəki ucuz otel "Chelsea".
  
  
  O, diqqətlə dinlədi, mənim təsviri. O, sonra ayağa qalxdı və getdi radio. O istifadə hər hansı bir kodu sözləri dilində olan bilmirdim. Kürd yəqin ki. Onun ego məlum oldu anlamaq üçün kifayət qədər ki, bu dil bantu.
  
  
  — Məsələ nədən ibarətdir, Дейдра?
  
  
  — Mən bildirirəm haqqında ikinci bir insan. Üsyançıların lazımdır xəbərdarlıq haqqında ikinci ikiqat агенте.
  
  
  Onun baxdı bilər. — Çox отождествляй özünü onlarla Дейдре. Sonra bu "sifariş" edə bilməzsiniz qalmaq. Biz partlatmaq onlarla əlaqələr.
  
  
  O başa vurub, öz ötürülməsi, söndürüldükdə radio və geri döndü брезентовому dartın. O, закурила daha bir siqaret uinstonun qarşısında oturdu, əlləri və başı üçün ah-daxma.
  
  
  — Ola bilər ki, onun bilərəm ki, heç bir xilas, Nik. Onun işləyib, onlarla burada iki il снабжая ih ətrafında Vaşinqton və parametrlər+. Biz sadəcə atmaq və ətrafında dönüb ona geri".
  
  
  — Təəssüf ki, biz edə bilərik, — dedim. "Belə ki, məsələ nə yerdədir".
  
  
  O, gözlərini bağladı və dərin uzandı сигаретой. — Ola bilər, onu deyə bilərəm ki, onlara səni подкупили, sən шталь xəyanət etdi. Siz həmçinin всадить mənə güllə üçün bu, yaxşı baxdı".
  
  
  O, bilirdi və öz işini daha yaxşı.
  
  
  Onun dedi. - 'Onlar AH daha çox etibar, heç kimə ətrafında AH, hətta onlar посчитают ki, məni подкупили". — Yox, qaçmaq vaxtıdır, əzizim. İndi siz nə istifadə etimadı qazanmışıq və bu üsyançıların məhv etmək üçün ih. Bu, bizim əmri.
  
  
  O, yaxşı bilirdi və öz işini iş ki, biz qeyd: nə üçün AH və Vaşinqton otellər üçün etdik. Amma o, gözlərini açdı. O oturmuşdu və sakitcə siqaret də sönük yanan kiçik baraka свази.
  
  
  "Böyük iş deyil, Nick?" - "Dünya gözəl".
  
  
  "Bu, eyni bir dünya ki, həmişə. Pis deyil və yəqin ki, ценымногие daha yaxşı yüz il bundan əvvəl — səmimi dedim. "Kimsə nə var işimizi. Biz bununla məşğul oluruq, ona görə ki, biz bunu istəyirəm, çünki bu, bizdə yaxşı alınır, ona görə ki, bu, maraqlıdır, ona görə ki, biz, daha da çox pul və daha yaxşı yaşamaq üçün, ən çox. Biz özümüzü aldatmaq, N15.
  
  
  O, başını buladı, sanki inkar edirlər, lakin hər şey onun gözü idi, parıltı, o, nəhayət, açdı ih. Onu gördüm, onun burun раздувались demək olar ki, kimi var охотящейся тигрицы olan o idi və ən delle. Bizə hər ikisinə lazım idi həyəcanını və təhlükə. Bu bir hissəsi idi, bizim özümüzü.
  
  
  O, dedi. - "Nə Vaşinqton istəyir ki, Vaşinqton olur". — Hələ mənə yaxşı ödəmək, elə deyilmi? Və ya, ola bilər, biz bunu boş yerə? Görəsən, bilir olub bunu Хоук.
  
  
  — Bilir, — quru dedim.
  
  
  Дейдра baxdı saat. — Əgər bizi görə bilərdilər, kimsə artıq burada ola bilər. Düşünürəm ki, biz təhlükəsizlik, Nik. İndi bizə daha yaxşı yatmaq, ona görə ki, biz tərk səhər tezdən.
  
  
  'Yatmaq?' — dedim ilə ухмылкой. "Mən hələ də istəyirəm, tot başladı, ikinci gün".
  
  
  — Hətta o, blondes?
  
  
  "Mənə unuda onun".
  
  
  — Biz gedək yataq, — dedi, ayağa durdu. "Bu gün ayrı yuxu çanta. Onun fikirləşərəm sənin haqqında sabah.
  
  
  Qadın bəzən danışmaq "yox". Bütün qadınlara. Onlar hiss etməlidirlər ki hüququna malikdirlər "yox" demək, və ağıllı adam bunu bilir. Doğru demək, "yox" — bu, ən fundamental azadlıqdır. Bunlar arasında fərq azad insanla qul. Problem ondadır ki, bizə bir kişi istəmir ki, ego qadın həmişə deyirdi ki, "yox".
  
  
  Biz забрались öz yuxu çanta və Дейдра заснула birinci. O daha az sinir, daha onun. İki dəfə məni будили səslər heyvanlar yanında atılmış kəndi, lakin onlar onda licks.
  
  
  Sübh başladıq işə. Onun hazırlamışdır səhər yeməyi isə Дейдра toplayıb şeyi və связалась ilə qiyamçılar üçün qəti sərəncam. Pul olmalı idi ki, qəbul неизвестному мозамбикскому чиновнику iki gün sonra sübh haradasa təxminən çayının Фугвавума bu зулусской tərəfində sərhədləri. Biz ikimiz də bilirdik, bu plan bundan başqa, mən öldürmək idi bu məmurun, lakin bu heç kəsi narahat, məndən başqa.
  
  
  — Sən bilirsən ego, Дейдре?
  
  
  "Heç kim bilmir ego başqa, bir neçə ali liderləri jungle".
  
  
  Heç bir şey üçün bunun əhəmiyyəti, onun öldürmək ego, хема ki, o, bizə idi. Sonra nahar biz gözləyirdik ki, dolu və hazır, boş kəndində yüksək sürücü, Дамбуламанзи. Bu aydın idi, sərin, bir günəşli gün Хайвельде. Bizə ətrafında xarabalığa çevrilmişdi suvarılan sahələri vadisi Малкернс isə uzaqda tərəfdə qayalı dağları, qərb sərhədləri Свазиленда. Biz bütün lazımi sənədləri. Biz Fred Морса idi icazə ziyarət Нсоко və dayandırmaq biz köhnə dost Дейдры Кэбот ilə məşğul olan жилки kiçik bir ranch yaxınlığında Нсоко.
  
  
  Дамбуламанзи nəhayət çıxdı bulud qırmızı toz. Çölə çıxdı, cip, biz getdik yolda şərqə doğru ticarət şəhərciyi Манзини. Baxmayaraq ki, Манзини daha az Мбабане, o, daha çox dolu yerləşir, uzun плодородном kəmər keçir ki, Svazilend şimaldan cənuba. Biz hətta qaldı, isə davam getmək üzrə bərəkətli torpaq. Bizə ətrafında səpələnmiş edilmişdir təsərrüfatı və sitrus ağacları. Avropa təsərrüfatı və təsərrüfat Свази yan-yana, öz torpağında.
  
  
  Bu Сипофанени yol davam boyunca Böyük çay Усуту, biz də getdik, bu Biq-Bend vasitəsilə aşağı qısır kol və quru yer, harada пасся cılız scott. Sürücü görünürdü, acıqlı-acıqlı baxırdı sürü.
  
  
  Onun soruşdu. — Sən sevmirsən scott?
  
  
  Yüksək зулус gözlərini saxlanılır yollar. "Biz çox sevimli, bizim ev scott, lakin o, məhv edir, bizi, əgər biz ehtiyatlı olun. Üçün зулусов ev scott deməkdir pul statusu, nikah; bu ruh hər bir insanın, bütün qəbilə. Zaman cənubi afrikalı qovdular bizi bizim ferma və göndərdik бантустан ki, onlar bizim üçün yaradıb, onlar verirdilər bizə lehim ki, yaşaya bilməz, bizə bir nəfər. Mənim insanlar yaşamaq istəmirlər qəsəbələrində, çünki vermək istəmirlər öz scott. Belə ki, onlar gezmek Зулуленду öz mal-qara, bir hissəsi böyük miqrasiya qara olmadan hər məqsədləri.
  
  
  — Дамбоэламанци, — dedim, — elə deyilmi adı general olan məğlubiyyətə uğradı bu Рорке Drift, növbəti gün sonra sizin böyük qələbə Зулусской müharibəyə?
  
  
  — Mənim ulu əmisi bizim son əsl kral Сетевайо, — dedi yüksək зулус, hələ mənə baxaraq. "Açıq döyüşdə biz məhv təxminən 1200 ətrafında onlara, ancaq itirilmiş 4000 öz. İsə Роркс-Дрифта bizi 4000 nəfər dayandırdıq 100 nəfər. Onlar silah və örtüyü. Var idi, nizə və bizim çılpaq sinə. Onlarda idi, nizam-intizam, bizdə yalnız idi cəsarət". İndi o, mənə baxdı, onun qara gözləri dolu, ağrı və acı əsrin. "Lakin ən delle, onlarda təhsil isə belə təhsil verən edir, avropa əsgər durmaq və ölmək nahaq yerə. Avropa əsgər döyüşür və ölür bizə ki, bizə pro ki, təkcə borc və qürur. Bu, nə bizə hələ öyrənmək".
  
  
  Onun dedi. - "İşarəsi Чаки?"
  
  
  Дамбуламанзи bir müddət mindi səssizcə. - "Gözləyin təsis millət зулусов, qovdu qalan bütün tayfalar və bunu bütün Наталом görə ego kənarda. Ego əsgərlər idi məğlubedilməz Afrikada, ona görə ki, mübarizə heç сыч şəxsi mənfəət. Bizim krallar və generallar sonra Чаки bunu unutmusunuz, biz də qul. Gözləyin yatır, lakin bir gün o, проснется".
  
  
  O, daha heç nə demədi. Onu tapmaq üçün cəhd ondan daha çox haqqında повстанцах, носивших Etiket Gözləmək və haqqında bir şey öyrənmək hərbi dahilər və ya, bəlkə də, haqqında безумце, превратившем zəif federasiyasına tayfalarının Натала qara milləti. Lakin o, bir az da, cavab vermədən və heç bir üz ifadələri. Onunla bir şey idi, guya ki, mənə hiss utandırıcı və narahat. İdi antaqonizm, bir o gizlədə bilmədi. Olub bu zərər yönəlmiş bütün ağ, nədir bilmədim günah ego, ya xüsusilə məni? Onun hələ də bu barədə fikir zaman biz var Нсоко.
  
  
  "Biz elə biz də burada qalaq", — dedi Дейдра.
  
  
  Zaman Дамбуламанзи getdim üçün axırıncı dəfə danışmaq öz adamları o tərəfə sərhədləri Дейдра muzdlu iki носильщиков-свази onu yığıb öz ləvazimatların. Başqa bir işçi люгера, стилета və qaz bombası var idi, M-16, iki осколочные nar, неприкосновенный ehtiyatı halda, lazım gələrsə, qaçmaq, çətin yolla, incə нейлоновая ip və xüsusi miniatür ötürücü üz tucked sırt.
  
  
  Hələ mənim idi, mənim köhnə xüsusi Springfield, optik nişan və инфракрасным снайперским nişan üçün gecə iş. Onun разобрал ego — mənim öz xüsusi dizayn və gizli müxtəlif yerlərində bel çantası. Onun hələ gəldi, necə öldürmək, bu naməlum məmurunun. Nəticədə bu vəziyyətdən asılı olaraq zaman onun ego görəcəyəm. Hələ ehtimalı var idi ki, mən çalışacağam uzaqdan və AH yol verə bilər bu. Bəlkə də mən idarə olardı yönəltmək ego hökumət patrul. Ən delle belə deyildi kimi, guya, çox ehtimal ki, onlar попадутся bu партизаны adətən bilirlər ki, bu, öz ölkəsində zaman yanında patrul.
  
  
  Дамбуламанзи qayıtdı. "Bizim insanlar haqqında məlumat əlavə патрулях bu rayonda. Var böyük fəallıq. Bu, mənim xoşuma gəlmir.
  
  
  Onun soruşdu. - Siz necə düşünürsünüz, onlar şübhəli əlaqə?
  
  
  Bəlkə də, — deyə зулус.
  
  
  "Onda gərək biz dərhal çıxmalıdır", — qərar Дейдра. "Biz ehtiyatlı olmalıdır, və bu çox vaxt alacaq".
  
  
  Дамбуламанзи tez перекусил bizdə, və getdi. Oldu gec axşam və biz yataqxanalarda keçmək mümkün qədər çox mil, qaranlıq düşənə qədər, gecə səyahət yavaş-yavaş və təhlükəli qrup üzrə beş nəfər düşmən ərazisində. Biz gedilən yol işıq: ov tüfəngi, bir az su, sursat və nın Дейдры. Свази daşıyırdı başqa hər şey mənim sırt və silah. Bir saat sonra çıxış biz keçdiyi sərhədi Зулуленда.
  
  
  Sonra Cənubi Afrikada, biz нелегалами, cinayətkarlar verilən özlərinə. Bizə bilər расстрелять yerində və Хоук heç bir şey edə bilməz. O bilməzdi опознать bizi, və ya, lazım gələrsə, basdırmaq.
  
  
  Onun səssizcə shell arxasında Дейдры fikirləşəndə, öldürmək kimi bu повстанческого məmurunun. Əgər onu öldürə bilərdim ego əvvəl biz almaq görüş yeri, və ya imkan var idi, pul almaq və təşkil emu lakin əgər sonra, bəlkə də onun bunu edə qorumaq AH. Amma əgər onun öldürdü ego əvvəl oldum olardı öldürmək və Дамбуламанзи. Və çətin ki, o, öz iradəsi, öz şəxsiyyəti qədər alacaq pul. Öldürmək ego sonra necə etdi, pul, demək risk sürüşmək, risk ləkələmək ego, və mənim vəzifəm idi, hər şeydən əvvəl öldürmək ego.
  
  
  Yox, yeganə düzgün yol öldürmək ego — bunu bu an emu pul verəcəklər, daha sonra isə inanmaq ki, sürpriz deyil və qarışıqlıq bizə kömək qaçmağa. Onun sevdiyi həyat, başqa heç kimi.
  
  
  Günəş kəndi низменному zamanı ani afrika alaqaranlıqda və biz oldu axtarmaq üçün yer bölgüsü düşərgəsinin. Onun haqqında düşünürdüm, istirahətdə və Дейдре. Onun otel sərf ikinci gecə onunla. Onun sifətində idi, zəif təbəssüm, elə bil, o da elə bilirdim bu haqda.
  
  
  Quru, köhnəlmiş məcrasından akarsularla, донги, yalan məlumat azn заросшей düzündə yerləşir. Дейдра göstərdi solunuza, dörddə bir, daha dərin, daha yaxşı gizli колючими кустами. Xeyli əvvəl başlanmışdır tarix, zaman, biz gedirdilər укрытиях yaşamış və mağara, insan yaşadığı qorxu və ehtiyat etdiyi təhlükə. Amma bəri insanların mağara var məqam xüsusi təhlükə: bir an, bir adam görür mağara burada açıq demək qarşısına. Bir an üçün o, rahat və çox erkən müdafiəsini zəiflədir. Bu hətta məndə olur.
  
  
  Onlar çıxıb ətrafında kol. Təxminən iyirmi ağ çəkməli və потертой formada. İki Свази qaçmağa cəhd və ölüm çəkilib. Onun əlini öz люгером.
  
  
  — Nik, — çəkib apardı Дейдра.
  
  
  Дамбуламанзи парализовал mənim əl zərbə приклада tüfəng və saxlanılır hədəfdədir. Ego şəxs idi невыразительным. Əllərini tutdu, bizim silah. Balacaboy костлявый kişi ilə nadir sarışın saç çıxış etdi və irəli işarə şimal gun.
  
  
  "Лауфен! Tələsmək!'
  
  
  Mənim ilk fikir bu oldu ki, bu cənubi afrika patrul isə Дамбуламанзи — ikiqat agent ki, bizi keçdi. İkinci mənim fikrim idi, daha аргументирована: bu adamlar gedirdi, çox sakit, çox yumşaq və çox səylə: əsgər kimi deyil, evdə isə düşmən ərazisində. Silah yaratmışdı qarışığı britaniya, amerika və rusiya istehsalı. İh lideri alman idi. Onu gördüm, isveçlilərin, fransız və digər bənzər южноамериканцев.
  
  
  Onun sözləri yadıma düşdü Хоука haqqında yeni qüvvədə Şurasının: наемниках.
  
  
  İki saatdan sonra onun idi və buna əminəm. Dairələrin ağac boyunca geniş dayaz çay, kamuflyaj qaranlıqda yerləşən çadır düşərgəsi. Безмолвные mühafizəçilər kimi seyr ilə bizi Deirdre aparıb üçün böyük bir çadır və втолкнули içəri.
  
  
  Yüksək, худощавый, мертвенно-solğun adam gülümsəyirdi, bizə görə öz полевого kafedrasının.
  
  
  
  
  Fəsil 7
  
  
  
  
  — Mən polkovnik Karlos Листера üzrə Birləşmiş cəbhə azad edilməsi Mozambik, — dedi yüksək, худощавый kişi. "Siz spyware və agentləri düşmən. Siz güllələnib.
  
  
  O, ingilis danışıb, bu isə o demək idi ki, o, bilirdi haqqında bizim daha çox istəyirdim. Amma diqqət var idi, ispan. Kastilyan, əgər dəqiq olmalıdır. Əsl ispan. Ego мундире idi ətrafında başqa vaxt. O, geydiyi yumşaq edir və sərbəst köynək, мешковатые şalvar və aşağı çəkmələr, eləcə də fərqlənmə nişanları polkovnik respublika qoşunlarının dəfə İspaniya Vətəndaş müharibəsi. Və yenə o ola bilməz-belə qoca deyil yaşlı əlli beş. Masa, onun yanında dayanmışdı diplomatik чемоданчик pul ilə. Onun acıqlı irəli çəkildi.
  
  
  — Sən axmaq axmaq, — snapped mən ona. "Biz düşmən. Bu sizin üçün pul təşkilatlar üçün зулусского повстанческого hərəkət. Дамбуламанзи yalan sizə.
  
  
  Костлявый alman və aşağı смуглый insan atılaraq dayandırmaq üçün məni. Polkovnik Листера отмахнулся, onlardan, demək olar ki, acıqlı, elə bil ego раздражала ehtiyac vur bizi. "Дамбуламанзи lider подпольного hərəkət зулусов, — deyə o bildirib. — O, bir ilə sıx əməkdaşlıq etmişdir miss Кэбот və bilir et seq aktları. O, yalan deyil. Biz bilirik siz nə üçün buraya gəlmisiniz bu dəfə.
  
  
  Дейдра выругалась. — Dərzi şeytana, polkovnik, bu, azərbaycandan çox uzaqdır. Mənə atəş Londonda keçdi Мбабане, indi də bu. Bütün Etiket Gözləmək deşik-deşik ikili agentlər. İndi bu, kimi Дамбуламанзи. .. '
  
  
  Balacaboy жилистый edən kişi ayağa qalxdı ki, məni dayandırmaq, birdən söyüş söydü ispanca. Ego qaranlıq şəxs təhrif hirs. Əvvəl hər kəs macal şəkildə reaksiya göstərə o çıxardı uzun bıçaq tutdu Дейдру ee uzun qara saçları, qaldırdı bıçaq. "Fahişə. Fahişə-bu yankee!
  
  
  "Emilio!" Səs polkovnik Листера absurd kimi zərbə хлыста. Ego gözləri idi sərt və soyuq. "Gedək onu."
  
  
  Kiçik bir insan, tərəddüd. O, davam etdi saxlamaq Дейдру görə saçları və оттягивал onun başını geri əvəz boyun üçün ножу. Səs polkovnik Листера шталь yumşaq. O danışdı ki, ıspan.
  
  
  — Olduqca, Emilio, — dedi polkovnik. "Biz quldurlar. Bu işlər üzrə qaydaları. İndi isə get, остынь.
  
  
  Смуглый insan, Emilio, gedək Дейдру, döndü və getdi ətrafında çadır. Polkovnik Листера seyr aradan çıxması ego, başını buladı və nəfəs aldı, baxmadan bizim Дейдре, bizə, mənə.
  
  
  "Emilio — чилиец. Üçüncü komanda. Yaxşı bir əsgər. O, yaşayır, burada müvəqqəti olaraq geri almaq üçün Çili və mübarizə azad edilməsi uğrunda, öz xalqının hərbi və abş-ın kapitalist. Hələlik isə o, burada vuruşur, lakin amerikalılar yalnız ego, sevimli xalqı".
  
  
  Onun dedi. - 'Sanki sən обходился olmadan AH, polkovnik?' 'Axı AH amerika. Siz mübarizə amerikalı dollar ilə amerika vasitəsilə.
  
  
  "Ona görə ki, bu maraqları, Vaşinqtonun", — snapped mənə Листера. O, yenə də başını buladı. Dərin əkilmiş gözləri yanırdı onun скелетообразной asılıdır. — Elə gəlir ki, sən düşünürsən, bizim bütün идиотами. Sən və sənin lideri kim olsaydı, bu, bizə çox idi. O, arxasında oturan hansısa böyük masa Vaşinqtonda, maraqlı və дергает görə ниточки və düşünür ki, bizə kimin daha heç bir sağlam ağıl.
  
  
  O, mənə baxdı. AH təklif edir Зулусам ödəniş, xüsusi ödəniş? Onun əldə edə bilər, yalnız bizim gizli öndər hökumətdə Mozambik. Qəribədir, elə deyilmi? sən düşünürdüm ki, biz зададимся məsələ niyə? O, güldü gözəl və acı-acı. "Beş saat sonra təkliflər, biz bilirdik ki, siz düşdü. Mən ölüm müstəmləkə hökumət az qalıb sirləri. Hər şey almaq olar. Zaman sizinlə deyir federal məmur, həmişə tapılacaq başqa bir danışacaqdır bizimlə məbləğdən eyni qiymət. Korrupsiya. Əgər siz işləyirsiniz ilə pornoqrafiya hökumətləri, sizə xəyanət edə bilər".
  
  
  O, mənə baxdı, amma heç nə demədim. O, birdən geri döndü, bizə öz kreslosunda.
  
  
  "Bəli". — o dedi. "Схватите ih".
  
  
  Məni tutdu костлявый alman və daha bir kişi. Digər iki tutdu Дейдру. O, среагировала qeyri-iradi: illərdə təlim və instinkt sağ сработали. Kəskin zərbə cüdo onun dirsək məcbur ətrafında bir kişi согнуться yarısında. Başqa o, срезала ладонью. Onun atdım костлявого alman yarı yolda vasitəsilə çadır və yoldan ikinci insan ayağı. Onlar qalxıb və yenidən кунулись bizə. Onun yenidən yoldan biri kimi Дейдра.
  
  
  Polkovnik покосился bizə, demək olar ki, qiymətləndirən, bizim bacarıq. Daha muzdlu boğuldu çadır və прижали Дейдру yer. Onun mübarizə bir az artıq. Birdən stick düşüb mənə дыхательное boğaz və mənim əlləri tez прижались üçün палке; Onun olardı задушил özünü, əgər cəhd mübarizə bundan sonra da.
  
  
  "Mübarizə, insan üzrə AH. -- dedi polkovnik Листера, - və siz задохнетесь. Гаротта , bizim qədim ispan yol cəzası çox effektivdir. Ölmək necə istəyirsən, amma inan mənə, daha yaxşı ola расстрелянным".
  
  
  Onun dayandırılıb mübarizə. Polkovnik gülümsündü Lister. O, başını tərpətdi və jestlə əmr etdi ki, öz insanlara çəkməyə bizi.
  
  
  Biz səviyyəsindən, Дамбуламанзи daxil çadır. O, mənə baxdı, yaxınlaşıb polkovnik və nəsə pıçıldadı emu qulağına. Polkovnik mənə baxdı, sonra Дамбуламанзи. Yüksək qara başını tərpətdi.
  
  
  — Развяжите yaxşı, — dedi polkovnik. "Выведите qadını küçəyə".
  
  
  Onun baxdı Дамбуламанзи, lakin şəxs ниггеры idi ki, həmişə olduğu kimi, невыразительным. O, təqib Deirdre, hələlik onun vahiməyə salaraq.
  
  
  — Əyləş, — dedi.
  
  
  — Əgər sən də getsən ona. .. — başladım.
  
  
  — Əyləşin, — рявкнул mənə polkovnik.
  
  
  Onun ayaq tərəfində oturdu. O, yavaş-yavaş покачивался kresloda, bizi bir an gözlərini mənə öz dərin əkilmiş göz.
  
  
  — Beləliklə, — deyə o, nəhayət. — Sən Nick Carter. Məşhur Nick Carter. Onun haqqında çox şey eşitmişdim sizi.
  
  
  Onun heç bir şey demədim.
  
  
  'Mümkündür . .. , — o, fikirli halda dayandı. "Maraqlıdır, Karter, nə qədər dəyər üçün, səni sənin həyatın? Ola bilər ki, saziş?
  
  
  "Hansı əqd?"
  
  
  Листера sarsıdan bu tarla kafedrasında düşünərək. — Atam haqqında mənə sizi. Bəli, Nick Carter tərəfindən AH, Киллмастер. Hamısı qorxur və bilirlər оборудова ki, bütün baş daxilində AX olur, hə?
  
  
  Ona dedi: "Sənin ata? Onu bilirəm ego?
  
  
  Onun cəzb edirdi zaman. Şans həmişə var, əgər siz artıq var, hətta ən kiçik bir ümid.
  
  
  — Bəli, — dedi polkovnik, — atam. Bədbəxt hadisə kubada bir neçə il bundan əvvəl. Zamanı həmin raket o.
  
  
  — General Lister? Bu, sənin ata?'
  
  
  Bu объясняло ego uniforma dəfə İspaniya Vətəndaş müharibəsi. Məşhur general-respublikaçı Листера, ego ata, odin ətrafında bir neçə rəhbərlərinin tapan həvəsini o qanlı münaqişədə, yaxşı vuruşmuş və выходивших ilə şərəf və nüfuzuna hətta sonradan məğlubiyyət. Bu, heç ego əsl adı. O, sadə ispan gənclərin olan шталь "general Листером". Sonra o, müharibə gedib, Sovetlər Birliyi davam etdirmək üçün dünya mübarizə. Bu adam deyil ki, bir dəfə görünməsə də kubada üçün məşqçi əsgər Kastro, kömək orada inqilab və bir dəfə gecə rast mənimlə və uduzdu.
  
  
  -- Onu xatırlayıram general, -- dedim. "Mən də xatırlayıram gəncin kubada bu zaman. Bu idi sənin?'
  
  
  'Onun orada idi.'
  
  
  "İndi sən burada yeni müharibə?"
  
  
  Polkovnik çiyinlərini çəkdi. "Mən iştirak etdiyim bir çox müharibələr, bir çox yerlərdə. Atam vuruşub azad İspaniya, o, kubada vuruşmuş, bütün açıq hovuz və onun davam ego işdir. Mənim kişilər bütün millətlərin: almanlar, fransızlar, чилийцы, braziliyalılar, isveçlilər, portuqaliya. Biz azad edəcəyik, dünyanın bu hissəsini, sonra isə onun daha da getmək".
  
  
  — Başqa bir yerdə, başqa bir müharibə, — dedim. — Sizin kimi mübarizə, polkovnik? Xoşuna gəlir ki, müharibə kimi öldürmək?
  
  
  "Mən istəyirəm mübarizə, bəli. Amma mən mübarizə aparıram"azadlıq uğrunda.
  
  
  "Azadlıq uğrunda burada ya Sovet İttifaqı?"
  
  
  O, mənə baxdı. 'Mənimlə gəl.'
  
  
  Onun təqib onun ətrafında çadırlar. Gecə qaranlıq idi, ağacların altında boyunca geniş çay, lakin artıq bir ay çıxdı, və yalnız mənim göz vərdiş, gördüm ki, onun düşərgəsində bir çox tədbirlər. Muzdlu oturan kiçik qruplar, təzələmək üçün silah, və ya onlar oturan kiçik parç, dinləmək ki, sanki dərs. Digər işləyib, kiçik qrupları ilə blacks. "Зулусские üsyançılar", — deyə Lister. "Biz işləyirik ki, sərhədin hər iki tərəfində və zaman зулусам, свази və ya digər чернокожим düşür qaçmağa ağ hökumətinin, biz kömək edirik, onları прячем ih və qoruyuruq yolunda təhlükəsizlik. Biz kömək edirik məşq ih, təşviq ih".
  
  
  Ən blacks gənc idi, bir çox qadın olmuşdur. Onlar baxdı полуголодными və испуганными, ih göz fikir mübadiləsi gecə. İh isveçlilərin idi arxadan cırıldığını və onlar əsirdi. Muzdlu verirdilər, onların təhsil, geyim və söhbət ilə onlara.
  
  
  — Bizsiz onlar olmasaydı, bizə şans, bizim ümidlərimiz, — dedi, - mənim yanımda polkovnik Листера. "Mu mənası, əgər biz çalışırıq başqası? Sizin AH işləyir, hər iki tərəf, amma hansı tərəfində sən сочувствуешь ən çox Karter?
  
  
  — O tərəfdən, məşğul olan mənə ödəyir, — dedim.
  
  
  "Contract master-qatil? Daha heç bir şey?'
  
  
  "Mənə görə, bu, yaxşı заплатят".
  
  
  Onun dəstəsi vaxt. Biz kənarda idi. Onun daha çox bağlı idi. Canlı düşərgəsi, qaranlıq ilə, густым подлеском və dərin донгами , çayı hər tərəfdən. Onu gözləyirdi rahat halda, amma mən də düşünürdüm Дейдре.
  
  
  "Ola bilər, — dedi Lister qoyaraq, gözləri qaranlıqda, — səni ödəmək".
  
  
  'Necə?'
  
  
  "Siz N3. Siz bilirsiniz ki, hər şey haqqında bilmək İsə,' — dedi Lister. "Bu necə işləyir, adları agentləri, adı, məsul katibi, insan. Onun istəyirəm ki, bütün bunlar bilmək.
  
  
  — Bu, sənə bəxş edəcək, qayğılar, — dedim.
  
  
  "Bu, ordu üçün məni və vəziyyətini, sizin üçün".
  
  
  — Sənin var-dövlət, Lister? Onun şübhəm yoxdur. Mən düşünmürəm ki, ödəyə bilərsiniz, mənim bir illik məbləğdən.
  
  
  — Mən bilirəm ki, harada pul, Karter, — рявкнул o. Ego göz светились gecə. — Sən olardı azaddır, zəngin və onun bilərdi, hətta imkan sənə başa çatdırmaq üçün öz tapşırıq. Onun bilərəm ki, bu, təşkil etmək. Siz öldürmək öz məqsədi, evə ilə yerinə yetirilmiş işlər və ya tapşırıq verib".
  
  
  "Yəni, imkan olsaydı, mənə öldürmək sizin öndərin, daha sonra isə gözləyirsiniz ki, mən sizə etibar, — dedim. "Sən isti və sadəlövh bir oğlan".
  
  
  "Mən daha vacibdir hər hansı bir zənci liderin".
  
  
  Üçün isə AY. Olmayacaq şübhəli məni, hələ ətrafında insanlar AX deyil başlayacaq ölmək necə olur. Yox, olmayacaq, əqdlərin, Листера.
  
  
  "Mən zəmanət sizin təhlükəsizliyi".
  
  
  "Əgər onun keçim digər tərəfdən". "Belə getməyəcək."
  
  
  — Sən ровня mənə, Karter. Sən demək olar ki, ölü.
  
  
  "Biz hamımız öləcəyik".
  
  
  Polkovnik üzünü və əmr verib. İnsanlar başda olmaqla alman olan görünürdü müavini idi komandiri, çıxdı bütün heç bir yerdə. Bütün bu vaxt, onlar bizə yaxın qaranlıq. Mən təəccübləndim. Məni tutdu və ənənələrin uzaq küncə düşərgənin geniş dayaz çay. Polkovnik yoxa çıxıb. Bir şey шевельнулось çayı. — Bax, — dedi костлявый alman.
  
  
  O, полез böyük buketler və çıxardı, böyük bir parça ət. Üzrə-волчьи ухмыляясь mənə, o ət atdı çaya. Qaranlıq & nb qalxdı güclü qasırğa və o donduran nəf. Onu gördüm geniş рты, uzun, ağız və ağır quyruğu olan взбивали su köpüklə: timsah. Çay dolu idi onların. Onlar vuruşmuşlar görə, bir tikə ət.
  
  
  Yəni sən heç fikir уплыть, elə deyilmi? — dedi костлявый bugger. — Yox, tək, — dedim. "Хема idin? Гестаповцем? BU SS? Gözətçi bu Дахау?
  
  
  Alman kimi qızardı. — Siz elə düşünürdü ki, mən bir, ətrafında bu donuz? Onun əsgər, eşidirsən, amerika? Çavuş, çavuş Helmut Kurz, 1-ci танково-гренадерская diviziya. Əsgər deyil, çirkli çaqqal.
  
  
  "Kim sən indi?"
  
  
  Alman занес əlini üçün girib məni, amma kəskin şəkildə dayandı. O gülümsədi. Onun çevrildi və gördüm ki, polkovnik Листера geniş dairə dünyada çayının sahilində. Altı işıq azn batareya operated idi yerləşən dairə işıqlandırmaq üçün yer. Mərkəzdə dairə dünyada üç muzdlu saxlanılır Дейдру. Geridə nax edib Дамбуламанзи keçirilməsi ассегай geniş лезвием, блестевшим əlində.
  
  
  — Nik, — sözlərini Дейдре. "Vermək".
  
  
  Muzdlu ətrafında toplanan bilər, rut azn nax kölgə. Polkovnik mənə yaxınlaşdı, hələlik ortaya açıq qarşımda. O, mənə baxdı, açıq şəkildə, göz və başını tərpətdi. Onun arxasında Дамбуламанци целился çiyin Дейдре. O, qışqıraraq, zaman ассегай hit ee.
  
  
  — Biz hamımız öləcəyik, — deyə polkovnik Листера deyil dönür. O, sadəcə mənə baxdı. — Sən bilərsən saxlamaq onun. Əvvəlcə onun bir, sonra isə özünüzü.
  
  
  "Ləqəb," çəkib apardı Дейдра; onun səsi idi bağlıdır, ancaq aydın. "Heç bir görüş emu".
  
  
  "Var sizin üçün daha yaxşı üsul", — deyə Lister.
  
  
  — Get cəhənnəm olsun, Lister, — dedim.
  
  
  — Mayor Курц, — рявкнул Lister.
  
  
  Alman mayoru yaxınlaşdı dairəsi işıq. Polkovnik Листера deyil vururdu ilə məni göz. Sonra ego onun çiyin gördüm Курца, işarələmə etmədən azn muzdlu державших Дейдру. Onlar məcbur etdi, onun ayağa qalxıb dizləri üstə, geniş раскинув əllərini və başını əyərək irəli. Muzdlu və bir neçə зулусов gələnlər girişdə toplaşaraq yolu bağlamasın ətrafında dairə dünyada. Mayor Курц təxirə salıb ih üçün yan bilərdi yaxşı görmək Дейдру.
  
  
  — Bir daha, Karter, — deyə polkovnik Листера. "Fair əqd".
  
  
  — Yox, — dedim, amma səs mənim idi, tutqun.
  
  
  Olacaq . .. ? Yox, bu ola bilməz...
  
  
  Lister hətta üzünü üçün hər il bir dairə dünyada olduğu Дейдра oturub diz onun görünən qara kombinezon, onun saç idi распущены və yumşaq. Polkovnik başını çevirdi. Дамбуламанзи qaldırıb öz ассегаай və yenidən sürətlə aşağı saldı onu.
  
  
  Onun qan, sanki, извергалась axını onun безголового torso. Məqsəd düşdü və откатилась. Düşərgə dolu sakit ропотом.
  
  
  Onun подпрыгнул və hit polkovnik Листера açıq üz. O düşdü və əllərini tutdu məni.
  
  
  Polkovnik ayağa qalxdı və məni vurmaq üzrə şəxsə ладонью. — Bax, — deyə qışqırdı. 'Bax!'
  
  
  Onlar idi mənim üçün, əlləri, boyun və baş məcbur izləmək üçün davam və içindən qaranlıq dairə dünyada. Стройному bədən qara kombinezon, hələ də orada idi sıx. Onun məqsədi idi, üzü yuxarı, və o, elə bil mənə staring. Qaranlıq olan qan, onun məqsədi, sanki baxır, məni şöhrətin dünyanın, onun uzun saçları aid idi yerin isə qara gözləri dondurulmuş ölüm.
  
  
  Lister yenə başını tərpətdi.
  
  
  Onu izləyib, onlar kimi seçilmiş orqan və atılan ego çaya.
  
  
  Su закружилась zaman timsah кинулись hər tərəfdən. dar çənə geniş açılıb üçün basın .
  
  
  Onun çox başladı titrəməyə. Bütün çay dəhşətli sürünənlər gəlirdilər görə əti və qanı ilə.
  
  
  Bu, mənim üçün bir şans. †
  
  
  Onu, düşdü, daş kimi, bursting ətrafında əllərin ki, məni saxlanılır. O an onun düşdü torpağa, onun özümü перекатиться sahilə çayı. Orada mən yenidən ayağa qalxdı. Bir tamah mənim qarşımda dayanmışdı. Onun hit ego ayaq paça və dedi ki, böyük barmaq emu göz. O, bağırdı. Onu tutdu ego gun, döndü atəş açdı üç zaman onlar başladılar mənə.
  
  
  Листера qışqırdı. 'Dayandırmaq ego. və, budur . .. '
  
  
  Onu tutdu, daha bir və shot emu baş ilə yaxın məsafədən. Onu götürdü ego tapança və bıçaq. Onun shot Листера. O, endi, kimi sərxoş, və lənətə gəlmiş.
  
  
  Qaranlıq idi. Yarısını onların ətrafında ослепило üzük işıq fənərlərinin. Onlar getdi, daha dost, qorxur vurmaq üzrə qorxu zərər başqa digər və ya polkovnik.
  
  
  Yarı dəli, onu vurdu və xanəndə daha üç. Onu tutdu və bir-bir boğaz və atladı geniş неглубокую çaya. Bu, kiçik bir şans, lakin hələ də bir şans. Timsah hələ ki, hərəkət onun nikah mərasimi işıqlandırmaq bədən Дейдры. Onun ölüm bilərdi xilas məni.
  
  
  Onun endi moonlit qaranlıq. Özü aysal sergey ifa ilə kölgələrlə çayı. Səthi üzünə logs və kollar və mən eşitdim və mənə yaxınlaşır timsah. Onun olardı təşkil onlara daha bir partiya.
  
  
  Onun xanəndə adam saxlanılır olan, ikimərtəbəli, emu boğaz üçün qan axdı və üzən üzrə мелководью, hələ ki, mənim yüngül hallarda. Вынырнул altında hərəkət edən beyin: timsah!
  
  
  Onun hit ego bıçaq vurub ona bir neçə порезов və yenə gizləndi. Güllələr uçurdu ətrafında məni. Bir şey поцарапало mənə çiyin və ölüm timsah царапнул mənə görə ayaq.
  
  
  Onun üzən da, amma indi onun истекал qan. Timsah. .. Böyük tiri проплыло mimmo məni necə okean layneri. Onun əlini gətirib, ona buraxılmış və yenidən tutdu.
  
  
  Onun ухватился ona görə də, стиснув diş, özüm qədər çıxardı üçün ona yuxarıdan. Onun yalançı düz olmaq, nəfəssiz zaman o, eksklüziv distribütor rusiya vasitəsilə mənə çay.
  
  
  
  
  Fəsil 8
  
  
  
  
  Onun oyandı. Heç bir şey двигалось.
  
  
  Onun yalançı şəxs tərəfindən aşağı, və heç bir şey шевелилось, çünki səs-küy çayının ətrafında idi mənə. Onun yavaş-yavaş başını qaldırdı, çox yavaş-yavaş. Beyin vurulmuş qum sandbanks, hər tərəfdən su və sıx ağaclar sahilində da. İki dandi qoymaq üçün sandbanks və mənə baxdı. Qanaxma dayansın və su çayının gecə омыла mənim yaralar.
  
  
  Çayı üzərində və uzaq саваннами разлилось boz səhər. Qara beyin, iki dəfə geniş məni, вдавался uzaq suya. Nəhayət, bu xilas məni timsah. Bu və sürətli ərzində, qaranlıq və ölü və окровавленное bədən Дейдры çayı, tam timsah. O, mənə verdi, mənim yeganə şansdır: çay. Onun qanı, onun sür-sümük və ee həyat.
  
  
  Kor qəzəb нахлынула mənə qədər onun yalançı dayaz çay. Дейдра. İndi olmayacaq start ikinci gecə. Yox, daha çox olacaq, sabah bizim üçün.
  
  
  Böyük Nick Carter, Киллмастер. Və onun idi müşahidə etmək, onun dəhşətli ölüm, ölüm ilə məşğul olan belə idi mənasız. Onun istifadə etmək məcburiyyətində onun ölüm xilas etmək üçün özünü. Ona imkan verdi ki, qəzəbi keçmək, məni, kor, обжигающей qəzəb ilə məşğul olan переполняла məni. Qəzəb, bir adam mənim iş həmişə onun itirir olsa elə anlar olur, bu zaman əhəmiyyətli deyil. Onun əvvəllər də nifrət həyatda, amma heç vaxt belə nifrət polkovnik Листера, indi olduğu kimi. Kor, acı nifrət.
  
  
  Soyuq осенним səhər ağır olsun ağac onun tir-tir əsirdi. Köməksiz bir uşaq kimi. Azdan doğacaq günəş, və onun heç bilmədi necə bilmək qədər, onu gözdən itdi biri düşərgə polkovnik Листера. İstənilən an onlar məni yenidən görmək
  
  
  Onun dikəldi azn olsun və шталь öyrənmək sahillərində geniş çay. Ona heç bir şey görməmişəm və eşitməmişəm. Amma bu, o demək deyil ki, ih orada yox idi, ola bilsin ki, onlar mənə baxdı, hələ ki, onun ih istəyirdi. Onlar da peşəkarlar və başa düşürdülər ki, öz iş. Təcrübəli və amansız, işə qatil. Onu necə?
  
  
  Yox, hirs, yenə demək olar ki, kor oldu mənə. Yox, elə onun kimi. Bu qatil idi ki, sevilən öldürmək, qan ilə... . †
  
  
  Onun bütün diksindi, mübarizə acıqlı. Qəzəb yalnız edərdi məni zəif. Vaxt düşünmək, bütün düşün ki, oxşar vəziyyət. Çay sakit və əhalisiz, sahil görünürdü təmiz.
  
  
  Bıçaq olan onu aldı adam, kimin ona скормил крокодилам, воткнулся da tiri. Gərək ki, onun bunu əvvəl itirib, şüur, fikir, bu barədə наемнике məni усмехнуться kimi canavar. Onun yalnız ümid edirdim ki, o, ölü idi, zaman timsah tutdu onu.
  
  
  Mənim çiyin idi, yalnız поцарапано isə yara ayaq təcrübəsi diş dandi deyildi, çox ciddi. Onun qeyd gun застрявший mənim üçün kəmər. Gərək ki, onu etdi, bu, avtomatik olaraq.
  
  
  Bu idi 9мм Люгер. Əlbəttə, onlar əlindən mənim bütün silah və sırt ki, bütün bu nen idi. Lakin onlar buraxılmış üzrə nəzərdə dörd düz mağaza daxili tərəfində mənim kəmərinin. Ammo üçün Люгера. Belə ki, məndə silah vardı: qılınc və люгер dörd mağazalar.
  
  
  Bu, olduqca yaxşı idi, onun daha yaxşı bilər ümid. Həyəcanla baxaraq, timsah, onun соскользнул ilə qeydlər və çalışıb onu ego. Heç mənim çəki o скользнуло üzrə sandbanks. Onun bildi azad ego, скинув əvvəl ilə yamacının qum sandbanks sonra отплыв kənara.
  
  
  Onun tədqiq doğan günəş. Sol sahili qaytaracaq məni sərhədində Свазиленда. Onun aşağı beyin geri suya. Gözlərini göz ilə timsah, onun yenidən uzanaraq azn tiri və tutulmuşdu vasitəsilə dərə yüksək травянистому sahilində yüksək bir ağac.
  
  
  Onun ayaq tərəfində oturdu kölgəsində ağac baxırdı, kimi tiri yavaş-yavaş torpaqlarının axarı və yox orada, orada günəş qalxdı üzərində diyarı dünyanın. Onun sözünə davam baxın, bu, hələ ki, heç yerə getməyib. Bu tiri xilas mənə həyat.
  
  
  O zaman уплыло, onu dərindən nəfəs aldı və düşünməyə başladı ki, bundan sonra nə etməli. Ətrafında məni yox idi, bizə səs dairələrin ağac və savanna idi tapança və bıçaq. Muzdlu heç yerdə görünmürdü və doğan günəş указало mənə yol geri Svazilend və yol xilas. Ona idi Killmaster, N3 üzrə AH, tapşırıq verib. Var idi vəzifələri.
  
  
  Cəhənnəm olsun ih, bu vəzifələri!
  
  
  Cəhənnəm olsun OH, və bu tapşırıq. Və belə sona qədər ilə Свазилендом və sıçrayış.
  
  
  Doğan günəş də подсказало mənə, onun haradan gəlib, orada düşərgə. Və onun otel və öldürmək üçün muzdlu . Onun otel və öldürmək polkovnik Carlos Листера.
  
  
  Onun, dönüb geri Свазиленду və rəhbərlik şimala, upstream, ora, harada vəfat Дейдра Кэбот. Mən getdi polkovnik Карлосу Листеру öldürmək üçün onu öldürmək mayor Helmut Курца və hər kəs onun bilərdi almaq.
  
  
  Və öldürmək Дамбуламанзи, xüsusilə Дамбуламанзи.
  
  
  Onun şell sakit və ehtiyatla aşağıdakı çaylar boyu, amma həmişə qalaraq diqqətdən kənarda. Günəş durmadan вставало və поднимающейся istilik get-gedə hər şey çətindir. Onu tərəddüd etmədən проследовал bir məsafə boyunca çayı, onun içərisində idi неизгладимо qeyd dolama xətti ağac onun sahilləri boyunca bu qışı quraq yer. Amma savannah idi, çox sərt, dağılmış və изрытой sonsuz впадинами və mənə lazım gizlətmək da sıx etmək qalır diqqətdən kənarda. Çünki mənim фляжку da işdən çıxardılar, məndə yox idi, özü ilə bizə bir damla su isə boğaz və dodaqlar саднило. Ancaq qaranlıq düşürdü, onun shell görə, su ilə çayların və bütün qalan gün hərəkət şimala.
  
  
  Onu görməmişəm, həyatımızın, heyvanların, bizim insanlar, yalnız bir neçə tərk paddocks bu подлеске. Bu idi Зулуленда, yoxsul və qəsdən tərk əsrdən artıq ağ hökuməti Cənubi Afrika. İndi o, geri insanlara ümid olmadan orada almaq. Onun nifrət cape town və otel layiqli həyat üçün зулусов. Lakin bu siyasəti idi, gələcək. Ancaq hər şey, nə onun, narahat olurdum və bunun otel, indi, bu, intiqam almaq üçün Дейдру.
  
  
  Kimi yoxsul, bu, bizə çox idi ki, qısır torpaq olmalı idi ki, bir: kiçik sürü mal-qaranın. Heç bir şey yox idi oxşayan nə yeyilmiş torpaq, otaq çəyirtkə. Ən delle idi, insan çəyirtkə, hər iki tərəfdən. Burada yaşayan insanlar qaçan zalımların və qondarma спасителей.
  
  
  Licks gecə onun aşkar park çayının sahilində, dairələrin ağac, harada vəfat Дейдра.
  
  
  Var idi boşdur, çadırlar və əsgər yox idi. Onun обыскал ətrafı və heç bir şey tapılmadı. Yəni bir şey ki, onun otel tapa. Onun gördük ki, otel tapmaq mümkün deyil. Dərin içərisində məni, bütün bu vaxt zəif idi şübhə, zəif ümid edirik ki, Дейдра ölməyib, mənim gözləri elə aldatdılar məni, gördüm ki, nə görmüşəm. Bu ümid öldü zaman onun baxdı лужу qurudulmuş qara qan qum çayının sahilində. Bu ölü idi. Ölü, Karter. Və yenə də məndə bir iş var idi. Onun içmək üzrə çayların, покопался da ih zibil otağı, aşkar qədər şüşə, su ilə doldurub qadının qarşısına qoydu və getdi. Onun heç bir el, onlarla хорька kimi iyirmi dörd saat əvvəl tərk Нсобо, amma mən ac idi. Onlar məni qabaqlayaraq, ən azı yarım gün. Onlar çox çalışıblar заместить izləri. Bu o demək idi ki, onlar bir istinad, öz sürəti uzaq qalmaq üçün düşmən. Keçmək ih gəzmək olacaq, nəinki.
  
  
  Onun bilərdi əlaqə Хоуком, xahiş vertolyot. Təcili tədbirlər mövcud yerdə ona am. Amma Хоук qədər verməzdilər mənə icazə ki, mən düşdü. İntiqam, faydasız, səmərəsiz edir, непродуктивный. Bundan başqa, o, olur, bənövşəyi, sonra hər вендетты. Belə ki, mən getməliyəm. Sonra shell açıq şimal Şurasının.
  
  
  Bütün gecə onun shell, jungle vasitəsilə. İdarə nifrət, onu qaçdı, çox tez düşdü незамеченную çökəkliyi və dağıldı və paltar tikanlı kol. Kimi ancaq qorxudan, o bilmədi затормозить və səhərə yaxın artıq bilirdi ki, догоняю ih.
  
  
  Onun aşkar ih düşərgə və kül təcrübəsi ih uzaqdan yemək üçün zingilti idi, hələ isti. Onlar sol az yemək, lakin, baxmayaraq ki, onun qeyri-el-daha çox otuz altıncı saat, onu hətta indi ac idi. Hirs, tamamilə dolu idi. Onu məcbur etdim ki, özləri bir şey yeyə. Buna baxmayaraq, hirs, onu bilirdim ki, mən bir şey yemək saxlamaq üçün güc. Onu məcbur özünü getmək, gizli yer və yuxulamaq, bir saat çox deyil. Sonra onun yenidən yola çıxdı. Licks gecə onun шталь натыкаться azn kəndi və insanlar. İdi bir az сбавить tempi. Mənim heç bir müəssisələrinin öyrənmək olub, bu adamlar dost və ya düşmən. Bəzi ətrafında uzaq səs, gecə deyirdilər üzrə-португальски. Onun idi Şurasının. Sonra muzdlu kəskin çevirdi şərq.
  
  
  Qalan gün keçdi, dumanda. Hələlik onun hərəkət, bütün ərazisində otel isə, olan onun mindi üzrə savannahs çevrilib jungle. Yol преградили su və мангровые bataqlıqlar. Onun sözünə davam getmək, izləri muzdlu olurdu, bütün отчетливее. Onu bilirdi ki, приближаюсь sahilə və lazımdır ki, yemək və istirahət. Riyaziyyat və lazım olan bütün qüvvələr ego öldürmək.
  
  
  İki dəfə onun проскальзывал kənd воровал hansı bir edu və shell, bundan sonra da. Onun bilərəm istirahət sonra.
  
  
  Hələ heç də tam qaranlıq zaman onun aşkar ih. Böyük yerli kənd üç tərəfdən защищенная мангровыми болотами sahilində dərin, yavaş-dərə, протекавшего boyunca yüksək burun tərəfə Hind okeanının. Amma туземцев kənddə onu görmədim. Hər halda, heç bir yerli kişi. Üzrə kölgələr sıx мангровых зарослей onu gördüm, bir neçə yerli olan qadınlar стирали geyim hazırlayıblar təhsil və təqib geyimli bir yaşıl наемниками bir daxma. Onun aşkar ih qərargahının. İndi onun ola bilər, bir az istirahət et.
  
  
  İlə soyuq növü ilə geri döndü, onu bataqlıq, соорудил kiçik bir platforma ətrafında yarpaqları və twigs bu мангровых da və jim. Bir neçə saniyə sonra onu yuxuda düşüb. Onun aşkar ih.
  
  
  Onun ayıldım, meydança qaranlıq və hiss elədi ki, kimsə gedir çox mənə yaxın. Onun hərəkətsiz uzanıb öz əldəqayırma platforma. Bir şey шевельнулось mənə aşağıda. Axtarır, onun təsəvvür edə bilər ki, bu idi. Təcrübəli, bacarıqlı komandir qoyacaq saat açar mövqeyi; ring daimi əlaqəli saat, патрулей ki, gedirdilər, sonra isə arasında bu üzük və патрулями gəzən saatlıq ki, heç vaxt keçirdi eyni yerə iki dəfə eyni vaxtda.
  
  
  Heç verərkən bizə səs, onun budaqları araladı filial mənə aşağıda və aşağı baxdı. Qaranlıqda yalnız saat dayanıb üzrə hər qəbilə ilə & nb. O, перекинул tüfəng vasitəsilə çiyin və ayaq saxlayıb istirahət etmək.
  
  
  Bıçaq əlində daş onun çökdü ona.
  
  
  O ilk idi. Onun ikimərtəbəli, emu boğaz və icazə emu tökülür, ego son qan swamp & nb. Onun sözünə davam vasitəsilə yol qaranlıq bataqlıq kənara kənd.
  
  
  Yüksək isveçli зарылся üçün пулеметом quru возвышении bataqlıq. Onun da, ikimərtəbəli, emu boğaz.
  
  
  Balacaboy худощавый fransız, eşitdim, onun подполз, və güclə macal пробормотать lənət sözü ana dilində olduğu kimi, onu üç dəfə hit ego bıçaqla sinə.
  
  
  Etdikcə o necə onlar vəfat bir-birinin ardınca, onun kimi hiss qəzəbi daha da güclü olur, mənim sinə. Onun idi, özümü idarə, özümü idarə və unutmayın ki, hər şeydən əvvəl, onun otel və öldürmək polkovnik Листера, alman старшины, hazırda mayor Курца və Дамбуламанзи. İndi onun idi ih qərargah-mənzilində.
  
  
  Onun keçirilib vasitəsilə hasar xarici perimetri kənarında huts, zaman gördüm ki, patrul gedir. Altı nəfər başında özü ilə mayor Курцем isə onunla Дамбуламанзи.
  
  
  Zülm axdı içindən, mənim kimi расплавленная lava. Hər ikisi birlikdə! Onun qayıtdı, eyni yolla, olan yalnız nə gəldi, və zaman patrul keçdi mimmo vasitəsilə mənə çirkli bataqlıq, qoşulub onlara.
  
  
  Onlar getdi şimal-qərb. Üç kilometr qəsəbəsinin onlar çıxıb vasitəsilə bataqlıqlar, bir sıra aşağı daşlı dağlar. Onlar daxil dar yarğan. Ona yaxın idi, onların arxasında.
  
  
  Bir qədər aşağıda silsiləsinin yarğan özünə qarşı bölünür və patrul özünə qarşı bölünür iki qrupa. Və Курц və Дамбуламанзи qaldı qrupu ilə, свернувшей sola.
  
  
  Nə mən hiss etdim ki o, yox idi, demək olar ki, приливом sevinc. Onun tutuldu ih həm də. Amma haradasa daxilində dərin göründü mənim təcrübə və təklif mənə ehtiyatlı olun. Heç pozsa. .. Ayıq-sayıq olmaq. †
  
  
  Ona imkan verdi ki, onlara getmək edərək onların arxasında dağ silsiləsi üzrə, daha sonra isə yenidən düşüb, başqa bir yarğan. Eniş aşağı зарос кустами və ağacların və gecə onu itirdim ih üzrə nəzərdə tutulur. Amma mən təqib səsləri aşağı yarğan, sonra yenidən üzrə длинному dairəsi yuxarı. Və birdən var, hissi var ki, onlar getdilər, çox uzaq irəli. Mən gedib tez yaxınlaşdı licks. Onun hotel ih bir az daramaq, gördüm ki, yarğan огибает aşağı təpə, və onun çıxdı vasitəsilə xəndək və ayağa qalxdı üst təpənin.
  
  
  Zaman onun var zirvələri, onu gördüm ki, təpə, bütün kol. Onun ayağa qalxdı və uşaqlara baxdı.
  
  
  Şəxsin ətrafında mənim kimi arı roy, əlləri saxlanılır ki, məni əhatə ağız, bütün qara. Zaman mənə baş врезалась дубина, onun yad kimi Хоук dedi ki, mənim qəzəb məni məhv edəcək.
  
  
  
  
  Fəsil 9
  
  
  
  
  Onun tutulmuşdu, dumanda. Ağrı пронзила başım, yox və yenə пронзила və... †
  
  
  Mənə elə gəlirdi ki, mən подпрыгиваю havada. Orada idi, təkərlər, təkər крутились ilə deli скрипом. Mənə ətrafında роились qara şəxs. Qara əlləri bağlanıb, mənə bir ağız. Ki, kimsə mənə toxundu. Bit. Хоук taxdı bir-birinin ətrafında öz твидовых жакетов, lənətə gəlmiş твидовые jaketlər, başını yellədi. Soyuq гнусавый səs absurd qıcıqlanır.
  
  
  "Şər məhv edir casus. Qəzəb məhv agent".
  
  
  Bir gün mənə elə gəldi ki, mən ayıldım və altında aşağı, solğun, boş tavan mənə смотрело qara şəxs. Mənim əl elədi, qan kimi yerindəcə donub qaldı orada. Nə üçün tavan solğun və рыхлый?
  
  
  Onu sarsıdan sonsuz ritm: aşağı-yuxarı... yuxarı-aşağı. .. Əlləri... səs... düşmək... aşağı... aşağı... və aşağı. .. Дейдра gülümsəyirdi mənə... etməyib... †
  
  
  O, oturdu taxta. Ərşin yüksək önə baxan, sanki, halo, ətrafında ego olubdur baş. Qızıl məqsədi. Kəskin dimdik... şahin. .. Şahin yerdə, sən...? insan -şahin ... insan-şahin ...şahin. †
  
  
  "Danış mənə Хоуке, Karter. Ki, Хоуком? Kim o? Kimsə ilə, хема siz işləyirsiniz? Danış . .. '
  
  
  İnsan-şahin, insan-şahin. Uzun əyri dimdik тетеревятник.
  
  
  Mənim boğuq səs absurd yavaş-yavaş. — Sən şahin. Əyri dimdik.
  
  
  "A, семит , hə? Siz qarşı семитов ? Bu Şahin də bu nifrət семитов ?
  
  
  Onun içərisində mübarizə aparırdı. "Sən, sən, şahin. Şahin.
  
  
  Orada heç kəs yox idi. Onun yalançı dar yataq altında гофрированным брезентовым tavan. Çadır? Belə ki, onlar yenə ver, məni çadırın Листера. Var idi ki, onun yenidən onun idi. †
  
  
  Pis Şahin dedi: "Sənin tantrums погубят səni, N3".
  
  
  Haze itdi. Onu yalançı, axtarır. Heç хольст's, təmiz. Onun моргнул. Ona istərdim ki, yaşıl forma. Orada yox idi, bizə bir. Mən çadırda. Şən, günəşli otağı ağ divarları, драпированными windows замысловатой мозаикой və qiymətli parça ipək, atlaz kimi, свисающими ilə tavan. Otaq tərəfindən 1001 gecə. İran. .. Bağdadda. †
  
  
  "Bağdad". — deyə yumşaq səs. — Ah, Karter, onun olardı otel üçün sən haqlı idi. Geri Bağdad, arzusu".
  
  
  O, oturdu eyni taxtında ki, onu görmüşəm, öz söyləyib. Böyük kişi развевающихся ağ robes ilə qızıl trim . O, o qədər kiçikdir ki, ego ayaqları toxunmayaq torpaq. Yumşaq, драгоценная, isveçlilərin, qızıl üzüklər, qiymətli daş hər bir əlində və кафтан ətrafında ağ qızıl, скрепленный qalın qızıl шнурами. Ərəb şahzadəsi isə kənarda ослепляющей otağı parlaq shone günəş .
  
  
  Günəş! İsə ərşin təmsil öz плетеное kreslo ilə yüksək önə baxan, böyük dairə olan образовывал halo ətrafında tünd ego горбоносого şəxslər və qara göz. Və sıx qara saqqal. Parlaq günəş брылев. Kafedra və otağı deyil, illüziya deyil, галлюцинация.
  
  
  — Onun harada, dərzi şeytana, — dedim. 'Kim sən?'
  
  
  Mənim beyin qızdırmalı işləyib, cavab gözləmədən. Haradan olsaydı, o, var idi, yox idi, kənddə muzdlu azn bataqlıq, amma nəzərə alaraq, günəş xaricində, onun uzun vaxt düşüncəsiz ya полубессознательном edə bilərlər. Bu объясняло hissi askerin olan təkərlər, шатающегося tavan: yük maşını ilə брезентовым başlıq. Onun sol kənarda düşərgə muzdlu və bıçaq əlimdə idi шприцем: sakitləşdirici vasitə qalmaq üçün şüursuz.
  
  
  Onun soruşdu. - "Kimi uzun müddət onun burada idi?" 'Harada? Kim sən?'
  
  
  — Burada, burada və — yumşaq töhmət, məni hərdənbir. — Belə tez suallar bu qədər çoxdur? Mənə bu suala cavab vermək. Sifariş onda. Sən mənim ev. Onun Талил Abdulla Фейсал Вахби əl-Хусайне, knyaz Яффы və Хомса. Onun üçün üstünlük məni adlandırırdılar вахби. Sən artıq burada təxminən on iki saat. Sən burada, ona görə ki, mən qorxdum ki, sən böyük təhlükə gezmek jungle vasitəsilə .
  
  
  "Onlar ki, insanlar hücum etdilər məni bu zəncilər, onlar sizin adamlar?"
  
  
  — Mənim insanlar, bəli.
  
  
  — Bizə зулусских üsyançı, bizim muzdlu?
  
  
  'No. Onlar olsaydı, onun bir şübhə yoxdur ki, siz hələ də olsun diri".
  
  
  — Onlar orada nə?
  
  
  "Belə deyək, mən istəyirəm nəzarət polkovnik Листером ".
  
  
  — Deməli, biz hələ Şurasının?
  
  
  Şahzadə Вахби başını yellədi. — Var, düşmən, Karter. Onun üstünlük açıqlamaq öz yeri.
  
  
  "Sən niyə yaşayırsan, mənim üçün?"
  
  
  Вахби qaldırıb onun qaş qaldırmaq. "İstəyirəm ki, hər il diş дареному atın? Karter? Şükür. Yaxşı polkovnik artıq çoxdan olardı asdı görə sizə testisler .
  
  
  Onun fikirli ona baxdı. — Şahzadə Яффо və Хомса? Yoxdur, onun dumanlı eşitdim sizi. Əl-Хусайне — хашимит isə Хомс və Яффо — indi hissəsi Səudiyyə Ərəbistanı və İsrailin deyil, dostlar хашимитов".
  
  
  — Изгнанный şahzadə, Karter, — dedi hərdənbir, onun üz потемнело. "Изгой isə əmim oğlu hökm sürür, İordaniya. Lakin Allah tanıyır, mənim mal".
  
  
  "Haradan bilirsən ki, kim onu; Mənim ad?'
  
  
  — Mən çox şey bilirəm, Karter. Onu bilirəm ki, məsələn, niyə polkovnik Листера istəyir sizə ölüm və mən bilirəm taleyini sizin girlfriend — dəhşətli. Şahzadə Вахби bir an diksindi. — Lakin sən burada da təhlükəsizlik.
  
  
  — Mənə lazımdır işə getmək üçün, — dedim. "Mən hesabat vermək".
  
  
  "Əlbəttə, razılaşmalar qəbul edilir. Lakin ilk siz yemək və istirahət. Çevirin öz qüvvələrini.
  
  
  O, gülümsədi və ayağa qalxdı. O, başını tərpətdi. O, haqlı idi. O, getdi. O, haqlı idi, lakin ona emu deyil, etibar edirdim.
  
  
  Onun gözlərini bağladı azn taxt, sanki idi обессиленн. Əgər o, nəsə fikirləşdi, mənimlə o olardı məcbur kimsə müşahidə etmək mənə haradansa. Buna görə də onu və gözlərini yumdu, lakin, o yatıb. Onu mən tanış yaddaş ego dosye: şahzadəsi Вахби, qardaşı oğlu-ilk хашимита Фейсала etdi türklərə qarşı Birinci dünya müharibəsinə. Cousin-xain, помогавший türklərə. Sonra müharibə köhnə sərxoş, игравший qumar Avropada, müflis və yoxa çıxdı. Belə ki, bu "şahzadə" Вахби idi ego oğlu, və o deyil baxdı разоренным .
  
  
  Mənə ya "yuxu" iki saat. Sonra onun пошевелился, əsnədi və siqaret yandırdı ilə bəzədilmiş ониксом qutu masa. Zaman siqaret догорела yarım, qapı açıldı və otağa daxil dörd nəfər qaradərili tamamilə ağ robes ilə подносами ilə yemək. Var idi kvadrat hədiyyə, çörək, qızardılmış quzu, şirələr, süd, şərab və kasa, tam hovering tərəvəz və düyü. Zəncilər qoymaq, bütün bu stul, разлагающиеся iki stul, bir расстелили onlara parlaq-ağ süfrə və yenə раскланялись. Onun sel görə bol yemək.
  
  
  Əgər o, haqlı idi, şübhələnən şahzadə Вахби, bir şey olardı эде.
  
  
  Bu doğru idi. Onun hiss ego iz. Onun bilirdi narkotik kimi bir şey транквилизатора olan сломит mənim istər. Bu o demək idi ki, Вахби otel və bir neçə sual, və yalnız bir yol tapmaq, niyə. Onun yalnız idi "yemək". †
  
  
  Heç vaxt öyrənmək, harada ki, məni izləyirlər. Onun tədqiq otaq, sonra isə axtardı vəzifə. Girdi bir-birinin ətrafında blacks. Onu da qeyd зарешеченное pəncərəsi kiçik bir yer.
  
  
  "Поставь ora kafedra. Mənə baxmaq istəyirəm küçəyə, hələlik onun em".
  
  
  Kargüzar, görünür, əmr edilmişdir müraciət mənimlə yaxşıdır. O, axtardı daha iki qulluqçuları. Накрыли kafedra niş müəyyən yanında mənim kafedra və yenidən səcdə etdi. Onun селл, sanki onu gözləyə bilməzdim, yemək bol edu.
  
  
  Şəxs pəncərəyə dar yerini heç bir şey görmədim, yalnız mənim geri haradan mənə görə təqib edə bilər, belə.
  
  
  Onun başladı var. Onun tərəf əyildi, el ilə zövq, роняя hər çəngəl salfet üzrə özünə diz. Onun жевал, içdi və idilər. Zaman-zaman onun qalxırdı, elə bil, görünüşü zövq, sonra isə prezident moskvadan сунуть несъеденную edu bu молочник. Ya iki dəfə onun yarısı çevrildi və həqiqətən də yedim parça, çox deyil.
  
  
  Zaman qablar var idi, demək olar ki, boş, onun geri oturdu əvvəl, sanki, tam və yandırdı принесенную yemək ilə başladı. Ego də обработали narkotika və onun səliqəli üstə çevrilərək elə uzandı ki, ki, ən delle siqaret ego. İlə siqar zövq tərəfdən onu geri divana, bir az пошатываясь. Onun sel və başladı кивать. Sonra onun выронил başladı üzrə обмякшей əlləri və heyvan mənşəli başını sinəsinə.
  
  
  Bir müddət sonra qapı açıldı və daxil, üç kişi. İki yük ниггеры, çılpaq üzrə kəmər də набедренных повязках və горбоносый arab qaranlıq подпоясанных geyimdə . Zəncilər daşıyırdı ov tüfəngi və прислонились bu gün və sol nalan. Arab geydiyi qiymətli daşlarla bəzədilmiş xəncər kəmər və ikiqat əlində. O, tez mənə yaxınlaşdı.
  
  
  Cek xəncər və уколол mənə boyun. Onun шевельнулся və zarıdı. Onun kimi hiss arab sel və daxil yazıcı.
  
  
  "Xoş gəlmisiniz, N3. Onun burada gözləyirəm, sənin hesabatın.
  
  
  Onun at inləyirdi və müqavimət göstərdi. — Yox... təkcə qərargah-mənzilində. .. '
  
  
  — Bu qərargah-mənzilinin, Karter, məgər görmürsən? Biz Vaşinqtonda. Vaxtı itirmək olmaz. Bu onun, Xok.
  
  
  O, başını tərpətdi. — Şahin, bəli. "Biz bu barədə məlumat verməlidir boss. .. '
  
  
  "Boss, N3? Harada o? Nə ad istifadə edir, bu gün?
  
  
  — Ego ev, Texas, — mızıldandı mən. — Bilirsən, onu Xok. Мэнксман. Con Мэнксман. Bəli? Məndən xəbər yoxdur. Portuqaliya hökuməti hazırdır. .. '
  
  
  Onun başını aşağı saldı və oradan səs qədər неслышного бормотания. Ругаясь, arab, ayağa qalxdı, sonra əyilib, əbədi mənə окутывая məni öz geyim . Mənim sol əl onun ego дыхательное boğaz və sıxdı ego ıso, bütün gücü isə onun sağ ego blade. Onun hit ego bıçaq tutaraq ego, bədən. O verib bizə səs. Onun arxalanırdı ki, zəncilər olacaq çox дисциплинированы. Ona təqlid yoxdur арабу.
  
  
  Dayan!'
  
  
  Onlar həm də прыгнули kimi mənə maral, həm də eyni zamanda. Onun atdı ölü bir ərəb bir onların ətrafında isə başqa вонзил bıçaq boğaz. Onun xanəndə ikinci macal tapmamış xilas ərəb, sonra nə qaçdım vasitəsilə zal otağına.
  
  
  
  
  Fəsil 10
  
  
  
  
  Dəhliz idi пустынен. Onun gözləyirdim ilə кинжалом hazır. Birbaşa təhlükə gəlir ona olan tamaşa otağı. Heç bir şey baş verdi.
  
  
  Arab, olan onun həlak olmalıdır, müşahidə otağı. Bu, verdi mənə nə mənə lazım idi: bir zaman. Onun qayıdıb içəri aldı, tüfəng birinin ətrafında ölü blacks və bütün silah-sursat, ki, tapa bildi, onlarda həm də çıxdı dəhlizi. Orada onun səssizcə şell işıq, видневшемуся sonunda.
  
  
  Onun aşağı baxdı побеленный həyət qaba ağ örtüyü, gümüģ şüaları предвечернего günəş, və üstündən divarları gördüm qalın jungle. Uzaqda gördüm, onun mavi okean. Ev şahzadə Вахби tikilmiş qala kimi səhrada, başdan-başa ağ divarlar, ağ qüllə və minarələri; üzərində alaqapı dalğalanırdı yaşıl islam bayrağı. Amma qalın jungle heç bir hissəsi idi Ərəbistanı və ya Şimali Afrika və bayrağı, mərkəzi qüllə idi португальским. Onun hələ olmuşdur Şurasının.
  
  
  Həyətində gəzən qadınlar altında uzun müddət qalıcı, bu kobud, onlara qulluqçuları isə трансепты divarları патрулировали silahlı ərəblər. Görünür, var şahzadə Вахби də var idi, onun şəxsi ordusu. Görə daxili divar, bağda ağacları ilə və əvəz etməkdir, gəzdik və бездельничали hələ qadınlar altında örtür. Bu qadının əynində ipək: hərəm. Onun davam etdirmişdir öz yolu parlaq-ağ dəhlizlərində, затененным üçün kölgədən решетками və украшенным gözəl мозаикой ciddi islam üslubda deyil допускающем images insan fiquru. Dəhlizlər idi, hamar, parlaq və тихими; şəxsi покои knyaz. Onu heç kim qarşıladı, aşkar qədər qara pilləkən aşağıda.
  
  
  Onun ilə görüşüb gözətçi olan oturdu üstdə daş pilləkən. O, off yarıyuxulu, və tərk ona ego şüursuz və bağladı ilə ego eyni бурнусом yan otaqda. Başlanğıc ikinci gözətçi var dal daha sayıq idi. O, hələ macal зарычать zaman onun yoldan ego ayağı, tüfəng butt. Onun bağladı ego və tədqiq həyət arxasında.
  
  
  Divarları çox yüksəkdir üçün залезть onlara, amma bir az arxa калитка bağlanıb yalnız daxildən ağır köprüsü. Onun geri aldı sonuncu qarovul бурнус taxdı ih və yavaş-yavaş getdi həyət parıldasa da, batan günəşin. Heç kim, hətta ayağa qalxdı, mənə yolda, sonra da iyirmi saniyə onun artıq idi jungle.
  
  
  Onun rəhbərlik şərq. Sahil boyu olacaq, kənd və vaxt əlaqə Хоуком və işə qayıtmaq üçün. Sonra tutulması неграми şahzadə Вахби və qətl üç muzdlu mənim qəzəb aşağı vəfat. Mən unutdum, bizim polkovnik Листера, bizə Дамбуламанци, amma indi bu idi soyuq qəzəb; хладнокровная və неторопливая ilə, zövq və diqqətlə düşünülmüş prosedur planları ki, var idi onlar üçün.
  
  
  Onun az qala heç rast qəsəbəsi jungle. Böyük обнесенная divar kəndi, demək olar ki, gizli yuxarıdan qalın ağac. Divarları gil və некрашеные; ümumi yolları vəli gətirib qapısı. Onun, o, bununla o, heyrətlə, hələlik bilməyib içəri baxmaq vasitəsilə зарешеченные əsas qapısı.
  
  
  Sonra əsas qapısı onu gördüm yarı dairəvi meydança üzrə утрамбованной gil ilə bir neçə qrupları huts ətrafında bilər, hər bir qrup idi ayrılmış başqa, hər iki tərəfdən. Və hər bir qrup üzrə on huts; çitler, onların arasında yüksək idi. Запертые qapıları sünbül təşkil edib hər qrupa huts yerlərindən kimi bir sıra mini-kənd ətrafında полукруглого mərkəzinin və ya kimi загоны üçün atlar və mal-qara ətrafında arena üçün родео.
  
  
  Onun artıq gedirdi yanaşmaq az qala облизывает eşidəndə səslər səs və ayaq ayağı, двигавшихся bir ətrafında geniş təbiət yolları üçün обнесенному divar qəsəbəsinə. Onun растворился gecə тенях jungle, зарылся bu yaş подлесок seyr тропой.
  
  
  Onlar tez yaxınlaşdı. Üç nəfər silahlı ərəblərin mən оплачивал, подпоясанных патронташами, ayıq-sayıq izləyirdik əhatə edən ih джунглями. Onların arxasında getdi, at və eşşək нагруженные əmtəə başda olmaqla неграми də увешанными патронташами. Karvan rəhbərlik ödənişlərin birbaşa əsas qapısı olan açdı, itkin ih. Amma mən onun deyil, baxdı qapıdan.
  
  
  Sonra necə bir at və eşşək getdilər mimmo, onu gördüm, daha dörd ərəblərin ki, aparırdılar təxminən on blacks. Onlar tamamilə çılpaq, səkkiz qadın və iki kişi. İki kişi idi, yüksək və мускулистыми ilə огненными gözləri ilə bağlı arxasında əlləri və zəncirinin ayaq üstə. Hələ üç ərəblərin yaratmışlar arxa və bütün sütun gizləndi yaşayış məntəqəsində. Qapıları yenidən bağlandı.
  
  
  Темнеющим axşam onun qaçıb gizləndi jungle itkin vasitəsilə özünü bütün, ki, yalnız gördüm. Bu kimi idi ki, mən gördüm əvvəl ki, kimi bir şey, xatirələr bir də ki, mən inana bilmədi. Onun bilməli idi, yəqin ki, ona görə ki, əgər sakit səs daxilində məni haqlı idi, Хоук bilməli idi. Bu o idi, nədən, Vaşinqton lazım deyil xəbərdar, və ehtiyatlanmaq.
  
  
  Ona qaldı jungle qədər qaranlıq, sonra yola çıxdı. Səslər наполняли gecə altında olan torpaq divarlarının: əyləncə, sərxoş gülüş, qışqırıq, qadınlar ağlayır, kişilər. Gözətçi qapısı, arab, gülərək seyr baş verən daxilində qəsəbəsinin. Bəlkə də, bütün qorunması yalnız yetirib, əsas gücünü diqqət olur ki, bir şey daxilində yaşayış yerləri. Bu, mənim üçün bir şans.
  
  
  Birinin ətrafında böyük ağac jungle qalın filial свисали ilə divar. Onun qədər barel və соскользнул irəli tolstoy filialı.
  
  
  Səhnə bu divarları görünürdü bir fantastik bir kabus. Zənci və ərəblər роились yer üzündə какофонии səs-küy və gülüş. Zəncilər içdi deyil, kuzə şərab, məzmunu проливалось torpaq içdi və bir neçə ərəblərin; amma ən çox ərəb əsgəri həyəcan idi, bir-biri. Onlar açdıq bütün qapıları kiçik qruplar huts və daxil idi və bayıra vasitəsilə hasarı qrupların huts. Bəzi kişilər idi whips, bəzi dəyənək, bəzi daşıyırdı səbət ilə yemək və rahat hansı bir yağı.
  
  
  Bu запертых otağında idik ölmüş zənci qadının. Gənc kişilər, qadınlar, çılpaq, ih dəri, parıldayan parlaq işıq odlar. Bir neçə qaradərili, gənc və güclü, həmçinin idik qapalı, hər kəs ətrafında olan bağlı olub столбам кандалами və zəncirlər. Zaman-zaman bir vasitəsilə ərəblərin хлестал gənc ниггеры diz.
  
  
  İdi və смуглых, qamətli qadınlar, lakin bu hələ hamısı deyil. Bəzi qadınlar qidalanır, nə var, kimi pul mükafatı heyvan hazırlayırlar bazara. Bəzi qadınlar омывали burda yağlı maye və silirdilər onu, hələ ki, ih qaranlıq dəri deyil засияла azn işıq. Ən ощупывали, гладили, затаскивали bir daxma və bir çox укладывали yerə olmadan hətta sığınacaq baraka.
  
  
  Bütün yaxşı, həm kişilər, həm də qadınlar, согнали böyük bir açıq yeri və ortaya atdılar ki, bunların qarşısında zəngin sərxoş kişilər, necə mallar bazarda.
  
  
  Bu, həm də bazar невольничий bazarı.
  
  
  Onda mən gördüm ki, yox idi qəsdən, расчетливым çevrilməsi, insanların порабощенных qul. Alıcılar yox idi, ən azı indi. Lakin bütün hazırlanır bundan əlavə, ana, nə zaman gəlib çıxmışdır. Невольничий bazarı - ancaq indi müasir təkmilləşdirilməsi, təcrübə və təcrübə Дахау, Бухенвальда, тигриных mobil Сайгона, eləcə də arxipelaqı Гулагом.
  
  
  Siz bunu necə qul, xüsusilə, kəniz, onlar daha çox satılıb hər hansı təsadüfən alıcıya. Necə etmək ətrafında azad insan o kəs artıq xatırlamır ki, azadlıq nə vaxtsa var idi, kim qəbul edə bilər köləlik, necə yaxşı, və heç bir narahatlıq verməkdə öz угнетателям.
  
  
  Ani bir sükut düşdü azn qəsəbəsi, kimi nəhəng gong. Səs-küy, qarışıqlıq və sonra sükut çökdü. Bizim vahid hərəkət və bütün baxışları idi riveted əsas tətbiq. Onu gözləyirdi.
  
  
  Şahzadə Вахби keçdi, qapıdan. Kiçik, грузный adam girdi həyətə öz qızıl və ağ geyimdə və onun ətrafında idi silahlı ərəblər. Негритянок idarə edildi geri запертые otaqları, qapıları bağladılar və kilidli. Birdən протрезвевшие, ərəb və qara əsgərlər astarlı iki sıra ilə проходом, onların arasında və gözlədi ki, hələlik Вахби keçiriləcək onların vasitəsilə.
  
  
  Bunun əvəzinə, knyaz sərt hərəkətlə geri döndü, itaətkar halda qızla üz və yaxınlaşdı burada açıq demək altında mesajı mövzu olan, onun yalançı və baxdı.
  
  
  "Sən idi qaçmağa, zaman bilər ki, Karter," deyə balaca arab. "Mən çox təəssüf edirəm".
  
  
  Üçün divar, aşağıda arxasında məni, on ego insanlar dursunlar, öz mənə tüfəngi. No oğurlanmış tüfəng, arakəsməni aşıb, onun vasitəsilə mesajı mövzu və спрыгнул yer. Ərəb əsgərlər mənim əlləri tutdu və aparırıq vasitəsilə geri qara orman qala Вахби.
  
  
  Onlar втолкнули məni eyni otaq və oturdu eyni divan. O, hələ olmuşdur rütübətli qan ərəb olan, onu öldürdülər, amma bədən yoxa ətrafında otaq. Şahzadə Вахби kədərli başını yellədi baxaraq qan ləkəsi.
  
  
  — Odin ətrafında mənim ən yaxşı лейтенантов, — dedi, - o, çiyinlərini. — Bununla belə, onun olmasaydı öldürdü səni. O bildirib ki, cəza görə, səhlənkarlıq, təhlükə солдатского işin".
  
  
  Onun soruşdu. — Sən niyə istəyirsən ki, məni öldürdülər?
  
  
  — İndi bilirsən nə onun istəmirdim sənə xəbər verməlidir. Səhv Karter. O götürdü, uzun rus siqaret və mənə təklif etdi. Onu götürüb, bu, var. O, yandırdı ego mənim üçün. — Və onun qorxuram, bir dəfə sən hələ ölmək lazımdır ki, mənim insanlar gözləyirlər, sənin üçün ağır ölüm üçün, hətta tələb edir ki, onun buna cavab olaraq. Üzr istəyirəm, amma lider xidmət etməlidir, öz insanlara isə onu demək olar ki, sivil yolla.
  
  
  — Amma siz цивилизованны?
  
  
  — Ümid edirəm ki, Karter, bəli, — dedi. — Mən çalışacağam ki, mümkün qədər az qarşısı sənin ölüm, eyni zamanda, özünün ehtiyacı mənim insanların возмездии. Razıyam?'
  
  
  "Bir adam yaşayır hesabına köləlik. Siz работорговец, — deyə ona nifrətlə. — Təməl, sənin, sərvət, elə deyilmi? Siz satmaq qara kəniz, Вахби.
  
  
  Şahzadə Вахби nəfəs aldı. - 'Təəssüf ki,. Qorxuram ki, ildən-ilə tələbat yaxşı kişi azalır. Çox təəssüf. Bizim günlərdə, mənim müştərilər adətən pul qazanırlar neft və investisiyalara. Onlara lazımdır ki, belə az ağır əmək.
  
  
  — Bəs qadınlar işlər yaxşı gedir?
  
  
  "Əla bəzi sahələrdə və çox прибыльно, siz təsəvvür edə bilərsiniz kimi. Əlbəttə ki, mənim müştərilər adətən, uzaq ərazilərdə yaşayır, üz, müasir dünyanın, harada onlar dəmir əl. İslam aləminə ibarətdir çox hissəsi ətrafında ayrı-ayrı hökmdarların. Quran qadağan etmir, köləlik və məşuqəsi isə ola bilər ki, daha yaxşı bir kəniz, daha рабыня? Düzgün обученная, o, minnətdaram hər hansı bir xoş rəftar, səxavətli, öz rəhmət və minnətdaram ki tələblər də onun belə sadə və yoldaşlıq. Xüsusilə sadə qara qız kasıb kənd jungle, harada ki, hər şey o ola bilər gözləmək, bu замужество və köləlik on iki il.
  
  
  "Belə ki, siz похищаете ih, пытаете və satışı zəngin извращенцам və crazy деспотам".
  
  
  — Mən "öyrətmək ih" göstərməyə hazır, — oğlan dedi Вахби. — Və adətən, onu похищаю. Ən yoxsul kənd var, artıq qadın və старосты kəndləri, hətta ataları, satmaq istəyən bu qadınlar. Praktika ilə məşğul olan tamamilə naməlum ölkələrdə ki, indi sayılır sivil".
  
  
  — Sən bilərsən, bunu cəzasız? Siz ki, bunu edə bilmədik olmadan, gizlin dəstək португальцев. Bəlkə daha çox, daha gizlin.
  
  
  — Harada iradə, orada yol Karter. Zəng azad sahibkarlıqla. Əgər yoxsul kənd pul almaq, və onlar daha az ртов lazımdır ki, yem, onlar üzərinə düşür, daha az yükü müstəmləkə hökuməti. Yaxşı ödənişli liderləri istəyirlər ki, hər şey necə var, və heç bir başqa zaman bir şey gedir, belə deyil. Belə düşünür, hər kargüzar. İsə müstəmləkə məmurlar həmişə pul istəyirlər. Səsi niyə əksəriyyəti gedir koloniyaları, onlar istərdiniz evdə oturmaq. Mən çalışıram ki, tarixi ilə məşğul olan çox az dəyişib.
  
  
  — Deməli, siz подкупаете hökuməti Arasında?
  
  
  'No. Mən çalışıram hökumətləri ilə. Onun işləyirəm, insanlarla. Hökumətin подкупаются".
  
  
  — Ancaq verir sənə bir qismini o, işlər necə gedir, elə deyilmi? Ola bilsin ki, sizə heç də yaxşı yaşayışı olardı повстанческом hökumətində. Liderləri üsyançıların meylli lənətləmək идеалистичным və çox məhdud baxışlarına.
  
  
  'Ola bilər.' - Şahzadə çiyinlərini çəkdi. — Amma siyasət, məni yorucu. Bu mənə lazım deyil. Və məqsəd və prinsiplərini, mənasız, onlar məni az maraqlandırır. Onun переживу bütün bunlar çox xoşbəxt Karter. Amma siz, təəssüf ki, yoxdur.
  
  
  O dayandı, orada bir müddət baxaraq mənə, elə bil, hələ də istəyirəm, məni öldürmək. O, başını yellədi.
  
  
  — Çox pis, — deyə o bildirib. "Verə bilərdiniz ki, mənə belə bir üstünlükdür. Sən çox bilərsən, mənə danışmaq. Amma mən onu heç обижу sizə təklif etməklə ən yaxşı sazişdir. Biz hər iki böyüklər və bilirik ki, heç vaxt edəcəyik etibar dost-birinə. Yox, gərək sən yox. Mən çox təəssüflənirəm.
  
  
  — Mən də, — quru dedim.
  
  
  — Kaş ki, sən yalnız qaçdı, heç tapmaq üçün mənim işinin. Amma sənin öz ehtiyaclarını , mənim isə öz. Mənim adamlar israr kütləvi edamlar sabah səhər. Lakin bu gün axşam onu edə bilərəm, ən azı, sizə təklif qonaqpərvərliyə.
  
  
  Kiçik hərdənbir gülümsəyərək dönüb və getdi qasırğa idarə развевающихся geyim . Qapı bağlandı, onun üçün bir idi. Ancaq bu da uzun.
  
  
  Asma qobelen yönəldi yan inilti və otaqda yarandı qamətli чернокожая qız. Ola bilər, on beş il. O, içəri girdi qapıdan, gizli çoxsaylı əlvan saplardan toxunmuş qobelen. O, çılpaq. O, qürurla oturmuşdu, onun tünd коричневое bədən блестело, ipək kimi. Onun ağır sinə idi, açıq-qəhvəyi və çox böyük стройного девичьего bədən; nipples idi, demək olar ki, çəhrayı. Onun ağır saçları sıx обмотаны ətrafında baş, saç лобке образовывали kiçik bir paz üzərində выпуклостью холмика Venus. Ağız var nax idi, kiçik və tünd-qırmızı, yüngül раскосые gözləri idi сердитыми.
  
  
  — Salam, — dedim sakitcə.
  
  
  O, keçdi mimmo mənə волнистому, плавному dəhlizi və yataq şəklə baxmağa başladı. O, gözlərini bağladı və раздвинула ayaqları. — Yox, sağ olun, — dedim. — De verən ki, ego təşəkkür.
  
  
  O, gözlərini açdı, və onun üz dəyişdi: isti, ehtiraslı və şəhvətli. O, ayağa qalxdı, yaxınlaşdı yanıma, обвила əlləri ilə mənim boyun və gizlənib mənim bədən. O, pıçıltı ilə deyirdi.
  
  
  "Onlar bilmək istəyirlər ki, bilirsiniz siz. Onun lazımdır mən sənə vermək sakitləşdirici vasitə, biz məşğul oluruq sevgi. Onun etməlidir утомить səni, məcbur, sənə bir söz demək istəmirdi. Onlar baxırlar. Biz məşğul olmalıyıq sevgi.
  
  
  
  
  Fəsil 11
  
  
  
  
  Onun edə bilmək. Şahzadə idi və ətrafında olanlar asanlıqla verilir. O, otel, məndən nə isə, nə otel məndən polkovnik Листера: hər şey məndə qalıb. Hər şeyi bilmək barədə AH. Bu bilik dəyər bir tale, əgər ego istifadə etmək və ya satmaq istədiyiniz vaxt. O, bilirdi ki edilmişdi ego ətrafında məni döymək və mən şübhə ilə nöqteyi-nəzərdən baxım hər hansı bir təklifi qaçış ya əfv. O, ümid edirdi ki, убаюканного aydın danışıq məni öldürmək, hiylə əməliyyatından.
  
  
  Əgər ona откажу qız var Вахби olacaq başqa plan var. Ola bilər ki, sonda, əgər onun yanında deyil, başqa bir seçim, o, yenə də olacaq, mənə əzab. Ola bilər ki, o, məni öldürəcək dərhal. Mənim heç bir seçim idi. Qız havadan asılı qalıb mənə. O, həyəcanla snuggled öz dodaqları ilə mənim, ee bədən idi, mənə yaxın, sanki o, qorxurdu, heç bir şey hey dedilər. Siz nə vaxtsa sevilən komanda, bilirsiniz ki, sizin izlənilir? Bir qadın olan sən bilirdi ki, o, daha çox istəyir, nədən sən? Hətta qadın və qız. Bu, asan deyil, amma məndə heç bir seçim idi.
  
  
  Onun qaldırıb onun mərtəbə və irəvanı, onun olan və burada açıq demək прижатую özünə, şəklə baxmağa başladı. Onu, qoydum ora məcbur, öz ağıl və bədən lazım gələrsə ee bədən ee dodaqlar və ee isti dəri. Onu qovdu ətrafında baş bütün fikirlər, hətta ölüm və cəhd yalnız hesab haqqında, bu qız və onun манящем bədən qarşımda.
  
  
  Bu, yalnız qız, ancaq jungle qızlar tez olur qadın. Yoxsul полуцивилизованных kəndlərində qız ilə uşaq bezi, tədris qadın olmaq; və o nə idi ki, bütün onun gücü, mənə kömək etmək üçün. O, преуспела; Onun aşkar ee əlləri var, onlar mənə lazım idi, ощупывая və masaj, зарывая onun dırnaqları dərin mənim эрогенные zonaları. Bütün bu vaxt ərzində o, sakitcə шептала, постанывая, dərindən nüfuz dili mənim qulaqları və ложбинках mənim boyun və boğaz. Birdən-birə onu başa düşdüm ki, хема ki, o, bizə idi, o, sadəcə, жилки jungle. O yox idi, hansısa полуцивилизованной kəndi.
  
  
  O, çıxış eləmək həvəsi artdı məni, güvən şəkildə шептала mənə ingilis dili. Təmiz ingilis olmadan xüsusiyyət. O bilirdi olduğu toxunmaq mənə və mən kimi hiss ehtiras artır. Bildim çıxmaq vasitəsilə şalvar və köynək. Biz qoymaq çılpaq digər qarşı bir dost və nax daha çox ifa deyil. Mənim üçün isə birdən-birə üçün deyil bilər. Onu hiss edə bilər həsrətlə dərindən вибрирующую ona.
  
  
  Onun arka kimi idi gənc oğlan, ayaqları isə nazik və dar kimi gənc maral. Möhkəm, gənc arka ki, onun davam edə bilər, bir tərəfdən. Onu tutdu ih və keçirərkən həmin altlığı hərəkət etdirərək onu yuxarı-aşağı özünə qarşı bir əli ilə tutaraq birlikdə bu böyük, покачивающиеся sinə başqa. Onun unudulmuş gözləri olan baxdı . Onun unudulmuş şahzadə Вахби. Onu unutmuşam, harada o idi, ya da mən bunu bu qız mən idim düşünmək, mənim ölüm və ya mümkün escape.
  
  
  Onun otel və bundan sonra, kiçik, sıx və sıx kimi, oğlan deyil, həm oğlan, o раздвинула ayaqları və обвила onların məni. Onun girdi həm də belə tez və asanlıqla bıçaq olan cəmi bir neçə saat bundan əvvəl вонзился də ərəb eyni бахарев. Кушетка, hələ də yaş olan, onun qan, indi bir qarışıq maye ilə ee bədən.
  
  
  Onun qarşılaşdığı onunla və o, qışqırdı: "ah, Ah. .. Allah . .. Haqqında!
  
  
  Göz qızlar genişlənib, hələ ki, elə dolu halda onun çox kiçik şəxsdir. Onlar mənə baxdı bütün dərinliyi ilə məşğul olan çox-çox uzaq görünürdü. Onlar başqa bir dünyada başqa bir vaxt. Bu dəfə geniş, açıq, dərin gözləri tərəfindən; bu müddət ərzində tam, dərin, güclü arzu.
  
  
  'Oi . .. '
  
  
  Onun kimi hiss mənim fikrimcə baxır nax ətrafında o, eyni dərinliyə görə , o, eyni prehistoric dövrün ətrafında o özü bataqlıqlar, ətrafında olan bütün çıxdıq, və ki, hələ də xatırlayırıq dəqiqə nifrət və qorxu. Onun, sanki, böyüyən daxilində bilər, daha çox, onun təsəvvür edə bilər, daha çox, onun təsəvvür edə bilər, və mənim diş впились öz qubaya. Onlar кусаются. sonra ... hər şey bitdi uzun, дышащим дыбом azad düşməsi və o, oldu, ona yuxarıdan əlində tutaraq bu balaca möhkəm arka. Onun hiss duz, öz qan dodaqlar.
  
  
  Sonsuz bir dəqiqəlik sükut, baxışları başqa digər dərin недоверчивыми gözləri. Oldu ki, o hal. Onu gördüm, bu, onun gözündə hiss edirdi bunu öz. Bir müddət bizə yox idi, bu əlvan gödəkçəsinin otaqda. Biz başqa bir yerdə görünməyən, yalnız biz ikimiz bir anda açılması. Zaman göy və bütün ərazisində otel isə hərəkətə keçiblər.
  
  
  Onun sakit pıçıltısı, mənə qulaq: "Onlar gəlib, indi onu sənə verəcəyəm ki, siqnal verib sənə şans".
  
  
  Onu öpdü onun qulaq. "Təsəvvür elə ki, mən заставляю səni məşğul olmaq, mənimlə sevgi, bir daha".
  
  
  Yumşaq: "Sən bilərsən bunu?"
  
  
  — Xeyr, amma çalış məni saxlamağa, öz daxilində. Onun iddia edəcək. Harada bu впрыскивает?
  
  
  "Mənim saç".
  
  
  Yeganə yer bilərdi ego gizlətmək. Onun idi, diqqətlə ifadə planı. Onun üstə çevrilərək elə uzandı ki, ki, davam məhəbbətlə məşğul olmaq. Qızcığazın məni öz daxilində həm möhkəm, həm də yalnız bilərdi, обхватив məni öz ayaqları saxlayın və mənim bud öz gənc qələm. Onun bit onun üçün qulaq. "Kim baxır?"
  
  
  O, уткнулась şəxs mənə boyun. — Yalnız şahzadə Вахби. O,. .. импотент. O, baxmağı və emu lazımdır qalmaq üçün bir zövq bu görüntü".
  
  
  Onun edə bilmək. Voyeur. Yəqin ki, yenə də садист.
  
  
  — Ah, o qapı, qapıdan onun daxil olub, iki kişi, — pıçıldadı o, dovşan, dodaqları mənim boğaz. "Onlar heç bir şey görmürəm".
  
  
  Biz bol-bol потели, buruq bu бахарев. Onun вжался şəxs arasında onun elastik, böyük грудями. "Nə zaman nə baş verəcək, onun də rahat hiss edərəm özümü təcrübəsi iynəsi?"
  
  
  "Sonra ona сигналю və daxil Вахби. Sonra o gizlənir görə, divan. Onun, sizə deyirəm ki, mənim adım Дейдра və mən sizə verirəm məsələlər haqqında bir şey haqqında təşkili və AH, sizin ulu öndər salamladı və sizin əməliyyatlarda.
  
  
  Onun idi, bütün tər içində idi, çünki idi ıso bütün gücü ilə çalışmalıdır qalmaq, onun üçün və nə cür, nə ehtiras, hələ getdi. 'Yaxşı. İndi biz притворяемся ki, yenidən кончаем, sən притворяешься ki, edirsən mənə prick isə onu əmin etmək lazımdır, bunu başqa".
  
  
  O, başıyla təsdiq elədi. 'Onun da. O, mənə baxdı моргающими gözləri. Sonra o, veyn başını döndərib geriyə və уставилась mənə geniş açıq gözlə ki, birdən-birə, elə qərq dərin bilər. Onun ağzı açıldı, gözləri bağlandı. — Mən... ah. .. oh . .. '
  
  
  Onun hiss yumşaq, möhtəşəm hərəkat kimi maye atəşi. Onu hiss etdim ki, yenidən наполняю onun və birdən yenə də bizə heç də lazım idi ki, iddia. Onu hiss, böyük güc, щупающей ee gözləri ee gərgin личиком və biz artıq притворялись, ifa deyil. Mənə artıq heç nə lazım deyildi səy qalmaq üçün ona. Onun bilməzdi çıxmaq üzrə nah, hətta əgər istəsəydi, əgər o, veribdir mənə bir şans. Onun istəmirdim tərk etmək onu, onun otel üçün bu, heç vaxt başa. Mən heç narahat Вахби, qaçış, planı haqqında və ya... Deyil, dayandırmaq yoxdur, dayandırmaq yoxdur. † yoxdur ... yoxdur...
  
  
  Onun yavaş-yavaş qayıdır çox uzaq yerlər. Onun ıso bütün gücü ilə çalışdı nəzarət etmək üçün öz ağıl. O, O,. .. Onun hiss yüngül əlaqə şpris mənim бедру. Onun пошевелился, baxdı ey göz. Tucking впрыскивает əlində yan özündən, onu bir görünüş etdi ki, mənə etdik prick və aşağı slid ilə nax. Onun sel, başını buladı, sonra жим geri, gülümsəyərək. Onun görünüş etdi ki, dərindən nəfəs aldı nəticələrinin ehtiras və fəaliyyət preparatın. O işarə edib. Onun qulaq verdi və eşitdim zəif səs hərəkatı divar. Var idi beş saniyə.
  
  
  Onun sıçrayıb ayağa qalxdı, keçdi lüks otaq və прижался bu ah yerdə qapı açılırdı. O, açdı. Şahzadə Вахби daxil etdi üç addım skamyada və dayandı. O, gözlərini yerə qoymaq bir zənci və ona baxdı, gözləri, məğrur.
  
  
  Onun dayanmışdı, bir neçə addım arxasında onun прикрывая ego heyran ağız və edilməsi emu inyeksiya edilməsi ego öz preparatın. Payına saniyə o iflic zərbə. Sonra da o, başladı mübarizə aparmağa. Onun heyvan mənşəli впрыскивает və saxlanılır ego, bir tərəfdən hələ прикрывая ağız. Qız ayağa sıçradı və нырнула torpaq üçün tutulmağa ego ayaqları. Onun saxlanılır ego öz qucağında düz beş dəqiqə потея və mübarizə sükutla otaq. Yavaş-yavaş ego gözləri oldu ki, boş idi. Ego, bədən расслабилось, başlanması və təbəssüm. Biz aparırdılar buradan пурпурную ego şəklə baxmağa başladı və qoymuşuq ora. O, bizə baxdı sakit, тихими gözləri, mehribanlıqla başını tərpətdi bizə, sonra моргнул, sanki üçün çalışırıq ki, bir şey xatırlayıram. Onun, qız başını tərpətdi.
  
  
  "Əgər ona deyim sənə, sən заставишь ego çağırmaq üçün insanlar o потайной qapı".
  
  
  O, mənə baxdı. "Onlarda şübhələr yarana bilər. Səndə yalnız ego bıçaq. Onun davam edəcək ego tək, nə qədər ki sən heç сбежишь.
  
  
  — Gələcək zaman özünü, o сдерет ilə səni dərini diri-diri, — dedim. "Ola bilər, hətta daha pisdir. Biz убежим birlikdə.
  
  
  O baxdı ошеломленного, улыбающегося şahzadə. "Mən ölümdən qorxuram. Burax ego qılınc və mən öldürəcəyəm ego ilk.
  
  
  — Yox, nə mən kimi deyirəm. Bizə lazımdır ki, bu iki saat. Onlar da daxil tapa ego tezdir. Biz birlikdə gedəcəyik.'
  
  
  Onun ayağa qalxdı görə yüksək şkafın yanında xalçanın qarşısında потайной qapısı və qız başını tərpətdi. O, deyirdi yumşaq və kəskin ilə Вахби. O, başını tərpətdi, istəmirəm müqavimət.
  
  
  'Əhməd. Гарун. Bura gəl.'
  
  
  Qobelen idi отодвинут yan və iki ərəblərin zorla vasitəsilə bir gizli qapı. Вахби yaxşı ih hazırlanıb. Onlar gəldilər, çox erkən üzrə ego komanda. Bir заколол onu bıçaqla Вахби əvvəl o, üç addım tutdu və başqa əvvəl o, yarısı döndü. Tez çıxarıb ondan silah və метнул qız бурнус. "Qalx və şeytana tapança və xəncər!"
  
  
  O, завернулась bu бурнус və bunu belə ki, görünmürdü пореза və kiçik bir ləkə, qan və onlara. Xoşbəxtlikdən, arab idi, bəstəboy. Mən nax idi tüfəng və xəncər və o hazır idi.
  
  
  Onun yaxınlaşdı Вахби qoydu ego ayağa. "Siz aparırsınız, bizim sizin qəsəbəsi qul".
  
  
  Şahzadə gülümsədi və sakit çıxdı vasitəsilə otaqlar qarşıda bizi.
  
  
  
  
  Fəsil 12
  
  
  
  
  İlk saat qaldırdı tüfəng, məni görəndə. O, yuxarıda, pilləkənin. O, yenidən aşağı tüfəng, zaman qeyd şahzadə Вахби. Onun şahzadə dedi ki, gözətçi, bu olmadı.
  
  
  "Onun beru, Karter görmək düşərgəsi qul", — deyə kiçik arab.
  
  
  Saat şübhəli bizə baxdı, amma niyyətində deyil narahat Вахби məsələləri. Ona görə də o, geri kənara sürətli təzim edərək. Biz pilləkəni düşdülər ön günü. Xoşuma gəlmədi, necə bizə baxdı gözətçi. Bizə lazım idi, ən yaxşı hekayə, ətrafında almaq üçün kimsə ilə böyük nüfuza.
  
  
  — Mən qoşulmaq qərarına gəlib sizə, — dedi ona Вахби, biz qaçıb üzrə nəzərdə boş dəhlizdə aşağıda. — Sən mənə bir qız, o mənim xoşuma gəlir. Belə ki, mən sizinlə. Sən отвезешь məni düşərgəsi qul göstərmək üçün mənə öz iş.
  
  
  — Yox, — başını yırğaladı şahzadə. — Mən buna şadam, Karter.
  
  
  O, mənə baxdı və bir qız. Onun dərindən nəfəs aldı, biz girdi həyətə. Spotlights залили bütün bu yer, dəniz, dünyada. Gözətçilər divarlarında gördük Вахби və dərhal ediblər настороженное, благоговейное münasibət. Bizə tələsik yüksək arab daha dəbdəbəli geyimdə , daha onun heç gördüm. Var idi şəxs köhnə стервятника ilə затененными qara gözləri və kəskin kəskin saqqal. O hörmətlə yanaşırdı Вахби, amma ətrafında tarama qarşısında.
  
  
  "Xəlil əl-Mənsur", — pıçıldadı qız mənə qulaq. "Baş müşaviri şahzadə Вахби və ego master".
  
  
  "Allah səninlə", — dedi yüksək kişi Вахби ərəb. O dedi: "Siz, yəqin, Xəlil. Şahzadə haqqında mənə sizi. Mən hesab edirəm ki, biz həll edə bilərik, bu, bir yerdəyik.
  
  
  Arab mənə baxdı qarışığı ilə qəzəb, bayraq icazə icrası və narahat. — Özünü Ələ Al, Karter? Bu, təmiz ingilis.
  
  
  Verdi onu verən Вахби daha bir görünməz təkan geri. Az adam başını tərpətdi: — Karter bizimlə, Xəlil. Həqiqətən, çox yaxşı xəbər. Вахби yenə başını tərpətdi. "Emu kimi qız onun emu bəxş etmişdir. İndi o bizimlə. Onun отведу ego qəsəbəsi, göstərmək lazımdır emu öz işini.
  
  
  Xəlil baxdı qız, sonra isə məni. O, başını tərpətdi. "Qadın bir neçə dəfə dəyişirdi fikri kişilər".
  
  
  — Pul kimi, — dedim. "Mən qadınları sevirəm və pul. Daha qəbrini.
  
  
  Yüksək köhnə arab başını tərpətdi. "Müdrik qərarı".
  
  
  — Və sənin üçün də, — dedim. "Məndə çox şey var edən dəyər satmaq".
  
  
  Göz ərəb заблестели. Necə ki, o, guya, çox inandırıcı görünürdü. — Düşünürəm ki, bəli, Karter, — o çevrildi verən — mənə çağırmaq sizin телохранителя şahzadə Вахби?
  
  
  — Biz tələsirik, — dedim. "Knyaz maşın istəyir".
  
  
  "Bəli", - dedi şahzadə zaman onun подтолкнул ego.
  
  
  Xəlil əl-Mənsur çağırıb göstərdim, əsgər. Biri böyük bir ev çıxdı, cip. Biz bu oyunu arxada sürücü. Darvaza açıldı və biz getdik üzrə geniş torpaq yol üçün düşərgə qul jungle. Bu dəfə onun шталь olardı ki, bizi baxın. Ölü saat bir otaqda, gec-tez tapacaq.
  
  
  Yol расходилась modern ev şahzadə jungle. Sürücü onu sağ развилку, yan qəsəbəsinin. Onun tez прошипел qulağına nəsə verən Вахби. O, irəli əyildi.
  
  
  "Dayan burada, əsgər".
  
  
  Sürücü dayandı və onu öldürdü ego və atılan ətrafında maşın, o əyləci basdı. Onun atıldı sükan arxasında. Qara qız mənə arxasında предупреждающе dedi: Carter.
  
  
  Onun çevrildi. Şahzadə gözlərini mənə, sonra baxdı sürücü yatan yer üzündə yanında джипа. Ego gözləri heyran idi. O, artıq azad idi təsirindən preparatın. O, hələ lap dalınca, amma təsir göstərən sonuna.
  
  
  — Yaxşı, — dedi, - onun bir qız. — Bizə daha yaxşı əlaqələndirməyə ego. †
  
  
  O cavab verdi. - 'Keçid?' - "Xeyr, var, yaxşı yol".
  
  
  Xəncər сверкнул gecə və şahzadə Вахби deyə çığıran. O vurdu, ego açıq qoyaraq dollar, вонзая xəncər yenidən və yenidən. Zaman qan fontan vurdu, o, geri oturdu əvvəl və выскользнул ətrafında джипа yer. Onun köpek aldı bıçaq ətrafında onun əlləri.
  
  
  — Sən, чертова səfehdir ki. O, bizə lazımdır.
  
  
  — Yox, — inadla dedi, — o bizə çox lazım deyil. O, ölməli idi.
  
  
  Onun söyüş söydü. 'Lənətə gələsən! Yaxşı, hara aparır bu yol. .. '
  
  
  Səs gəlirdi arxadan bizi yolda. Onun səssiz və dinləmişəm. Ona heç bir şey görməmişəm, amma eşitmişəm: bizim üçün yolda gedirdi, insanlar. Bizdə heç vaxt heç bir yerdə gizlətmək bədən şahzadə Вахби. Onun icazə джипу gəzmək irəli açıb ego və həyata köçürülüb sol развилки yol kimi sürətli kimi yalnız bilərdi.
  
  
  Az çox, bir dəqiqədən sonra onun qışqırıq eşitdim arxasında bizi. — Dərzi şeytana, — dedi, mən. "İndi onlar bizi güdürlər. Kimi uzaq salonda ən yaxın portuqaliyalı əsasən?
  
  
  O, başını buladı. — Portuqaliya bizə kömək edəcək. Onun бунтарка, sən isə casus. Şahzadə Вахби — hörmətli vətəndaş. O yetirir çox kim onların ətrafında.
  
  
  "O zaman ki, siz təklif etməliyəm?"
  
  
  "Başqa bir yolu, üç kilometr. O, gedir, cənub sərhədinə qədər. O tərəfə sərhədləri mənim bütün ərazisində otel isə. Biz orada olacağıq təhlükəsizlik və sizə kömək edəcək.
  
  
  Mən heç vaxt mübahisə. Və mən niyyətində deyil danışmaq hey ki, indi üsyançılar narazı mənə ya HƏ, daha çox olardı Xəlil əl-Мансир, əgər o, bizi tutdu. Bəlkə də mesaj gəlib çatmamışdı qədər bütün nəzarətindədir. Onun olardı oynaya uyğun hallar.
  
  
  Biz yol tapıb və rəhbərlik cənuba. Onun mindi işıqsız dinləmək səsləri təqib. Bir an mənə elə gəldi ki, mən bir şey eşitmək, sonra səs ayə, sanki onlar gedirdik yolda sahil boyunca. Onun sözünə davam cənuba getmək qədər yol deyil tərk edib jungle və, nəhayət, başa çatdı başqa bir şey kimi тропой vasitəsilə açıq düzənlik. "Biz getməliyik gəzmək, buradan" dedi qız.
  
  
  Biz getdik. Hələ beş verst gecə, işıqsız və səhra, dağılmış, yer ilə, kəskin və sərt кустами. Mənim şalvar idi изодраны isə onun ayaqyalın, başıaçıq ayaqları idi, qan.
  
  
  "Mən gətirərəm yeməkdən əvvəl biz ляжем yatmaq", — dedi qız.
  
  
  O itdi, gecə və birdən onu başa düşdüm ki, hər şeyi bilirəm, onun bədənində, onun ənənələrinin və qəzəb, amma bilmirəm onun adına. Müəyyən mənada o, xilas həyat mənə və mən heç bir şey onun haqqında bilmirdim, bundan başqa, ki, hotel yenə edilə onunla. O, geri döndü, onun бурнус idi dolu giləmeyvə və кореньев olan bilmirdim. Onlar dadlı istəyirik dad və o, yanımda oturdu, yemək zamanı.
  
  
  Onun soruşdu. - 'Adınız nədir? Kim sən?'
  
  
  "Nə fərqi var?"
  
  
  — Bəli, — dedim. 'Siz bilirsiniz mənim ad. Sən heç adi kənd qız. Sən çox gəncdir, amma sən adamı öldürmək.
  
  
  Onun sifəti gizli idi, qaranlıqda. "Mənim adım Индула. Onun qızı öndər зулусов. Bizim крааль yerləşir uzaq cənubda biz böyük çayı Тогела, bu qat dollar ölkəmizin, harada, nə vaxtsa yaşamış Gözləyin. Babam atamın biri idi üzrə индунов Каетевайо. O, vuruşub, bizim böyük ingilislər üzərində qələbə və həlak zamanı bizim qəti məğlubiyyət".
  
  
  — Məğlubiyyət zamanı Оэлинди?
  
  
  Onun gözləri светились məni bu gecə. — Bilirsiniz, bizim tariximizi, mister? Karter?
  
  
  — Onun ki-ki, bu barədə bilirəm, — dedim. — Məni yeri gəlmişkən, adı, Ləqəb.
  
  
  — Nik, — sakitcə dedi. Ola bilər, o, həmçinin haqqında düşünürdüm, bizim ikinci разе irina.
  
  
  — Necə Вахби səni заполучил?
  
  
  "Mənim babam və atam heç vaxt qəbul davranış ağ, bizə cənubi afrikalı, bizə ingilislərin. Bizim kişilər keçirdik, çox-çox illər həbsxanada. Zaman gənclər qoşulub Siqnal Gözləmək isə mənim atamın deyil oğlu idi, onun olardı göndərmək, onu, getdi. Onun oldu мятежником qarşı cənubi afrikalı. Məni tutdu, iki dəfə, sonra isə təklif mükafat mənim axtardığı. Dörd ay əvvəl oldum qaçmağa. Mənə kömək oldu bu insanlar və выслали üzrə Зулуленда. Dəstə muzdlu mənə kömək nüfuz Şurasının.
  
  
  — Bölməsi polkovnik Листера, — dedim.
  
  
  "Bəli, o, gizli, mənim ilə yanaşı, bir çox digər, переправил sərhədindən уберег təcrübəsi ağ əsgər".
  
  
  — Necə Вахби səni заполучил?
  
  
  "Mən indi əsas düşərgəsi muzdlu ilə kiçik bir dəstə insanların polkovnik Листера zaman bizə hücum quldurlar Вахби. Bildim qaçmağa, amma onlar aşağı izlenir, məni aparıblar düşərgəsinə qul. Onun aparıb orada üç ay. Ee gözləri idi огненными. "Əgər biz qaçdılar, onun olmasaydı продержалась orada və bazar günləri. Heç bir daha çox.'
  
  
  — Вахби bilmədi satmaq üçün sizə bu üç ay?
  
  
  O, güldü kobud bir gülüş. "O çalışdı, iki dəfə, lakin hər dəfə onun mübarizə kimi crazy, alıcı isə mənə almadı. Mən kifayət qədər обучена. Belə ki, Вахби обучал məni bir az daha. Bundan əvvəl o verirdi mənə bir çox kişi, bir çox kişilər hər gecə".
  
  
  — Bağışla , — dedim.
  
  
  — Yox, — tez dedi. "Bu idi səninlə..."
  
  
  O, diksindi. Onun baxdı, onun qara forma qaranlıq бурнусе.
  
  
  — Bu, mənim üçün də bu idi, başqa bir şey, — dedim. Onun toxunub onu hiss etdim ki, o, titrəmə. Onun hotel ee yenə, burada və indi o bilirdi ki, o da istəyir məndən.
  
  
  — Mən şadam ki, öldürmüşəm, onu, — dedi: o səs, перешедшим azn всхлип daha ağrılı. "Ego qorumuş, bütün ağ, bütün tərəflər sərhədlərin. Hətta blacks oxşarlıq var onunla. Свази, köhnə rəhbərləri, kəndli старосты satırdılar emu öz qızlar. Hətta зулукраалов, сыч pul və hakimiyyət.
  
  
  Da ee səs idi, nifrət, həm də başqa bir şey. O, deyirdi ki, düşünmək, hiss etmək. O, deyirdi haqqında şahzadəsi Вахби üçün deyil, danışmaq, bizə başqa bir şey.
  
  
  - Orada bir şey baş verib, - dedim. — Индула? Orada sizinlə nə isə baş verib.
  
  
  Onun, onun toxunub və o getdi. Yaxın, cəmi bir neçə düym, bəlkə də daha az. O bir şey dedi, lakin çox aydın.
  
  
  — Bəli, — dedi. "Orada baş verdi ki,-nə o, əvvəllər heç vaxt hiss edirdi. Ağ adam oldu hər halda. Lakin bu, heç də təkrarlana bilər".
  
  
  'Niyə də yox?'
  
  
  "Ona görə ki, mən çox bunu istəyirəm", — dedi. O, повернула üzünü mənə necə spot qaranlıq gecə. — Onu öldürmüşəm, bu мерзкого ərəb görə ki, o, məni alçaltdın ilə əllidən kişilər. .. və də ona görə ki, mən sevdim onu. Onun aşkar, ki, mənə çox istəyirəm sex və Ləqəb. Xoşuma gəlirdi ki, Вахби məni məcbur edirdi bunu. Utanıram.
  
  
  "Bütün kişilər?"
  
  
  — Bir şey deyil ki, sən, amma kişilərin əksəriyyəti — bəli.
  
  
  — Sən запуталась, Индула. Bəlkə də, biz sonra danışarıq.
  
  
  — Ola bilər, — dedi. 'Bəli, sonra. Biz indi istirahət etmək lazımdır.
  
  
  Закутавшись bu бурнус, o, yataq. Onun uzanaraq onun yanında. Onun hələ otel et seq aktları. Sizdə isə elə məqamlar olur ki, zaman imkan olmalıdır qadına öhdəsindən gələ hamıya öz istədiyi kimi. Mən nax idi onun öz döyüş. Onun yatırdı.
  
  
  Onun oyaq bir qədər əvvəl afrika sübh. Mənə soyuq oldu, və onun окоченел, lakin gecikmək olmazdı. Индула yuxudan dərhal sonra məni. Biz yedim son toplanmış etdiyi giləmeyvə və davam yol cənuba.
  
  
  Günorta günəş idi zaman, yüksək biz keçdiyi sərhədi və əldə Зулуленда. Индула görünürdü ускорила addımdır. O, mənə gülümsədi ki, sanki burada birdən-birə oldu az xəcalətli, öz ehtiyaclarını öz ölkəsində. Ona gülümsədi revmatizm, amma içində hiss elədi böyük həyəcan və davam müşahidə ətrafı. İndi, onun dostları üçün asan ola bilər, mənim düşmən. Bu ona tezliklə baxaram.
  
  
  Beş kişi yaxınlaşdı vasitəsilə bizə aşağı подлесок istifadə edərək, yarğanlar və digər sığınacaq. Onlar otellər üçün ih gördük, amma onun hələ də ih gördüm. Onun görmüşəm, hə qədər Индулы, onun bu delle artıq. Onlar qiyamçılar, партизанами, bunda heç bir şübhə ola bilməz. Sadə kənd sakinləri deyil daşıyırdı tüfəngləri və pan, heç uniforma geyinmək ilə birlikdə köhnə зулусской hərbi geyim və проскальзывают vasitəsilə подлесок aydın niyyətlə.
  
  
  — Индула, — dedim.
  
  
  O gördü ih və gülümsədi. - "Bizim kişilər". O, шагнула irəli çəkib apardı. 'Süleyman! Осебебо! Bu onun. Индула Мишване!
  
  
  Odin ətrafında onlardan soruşdu: "Kim bu səfər ilə Индулой Мишване?"
  
  
  — Başqa, uzaq ölkələr, — dedi qız. "Bu olmadan başqa onun hələ olardı əlində рабовладельческого şahzadə Вахби".
  
  
  Hamısı yavaş-yavaş yaxınlaşırdı bizə. Odin ətrafında kişi dedi: "ölkədə şayiələr gəzir ki, pis şahzadə Вахби ölü. Sən bilirsən, bu barədə Индула?"
  
  
  — Mən bilirəm, — dedi qız. — Bu, biz ego öldürdülər. Odin ətrafında digər dedi: "Bu gün sevinc üçün Зулуленда".
  
  
  "Tezliklə elə bir gün", — deyə başqa.
  
  
  — O gün, zaman Gözləmək проснется, — dedi Индула.
  
  
  Birinci, kim dedi, və bizi bir an buraxmırdılar, məndən nəzər, indi başını tərpətdi Индуле. O, açıq-aşkar lideri idi, bu dəstənin nəzarətindədir.
  
  
  "Sən danışırsan, onun dostu və bu, yaxşıdır", — deyə o bildirib. Bu, az idi худощавый зулус ilə смертоносными gözləri. — Amma biz hələ demirik, ego bir-biri. Hələ ki, o bizimlə qalsın. Gəl, qayıdaq bizim краалю. Digər bizə qoşulacaqlar. Индула başladı etiraz edə bilərik. — Siz etibar dostum Süleyman Ндейл? Elə bil, yalnız mən onun haqqında danışmaq, və ki, o, həlak olub Вахби və xilas mənə həyat. O zaman bil ki, o. .. '
  
  
  Onun sözünü kəsdi ee, onlara baxaraq bütün təbəssümlə. — Mən razı qalmaq oğulları ilə Чаки. Ağıllı, özünü inandırmağa ki, insan — digər, əvvəl zəng ego başqa".
  
  
  Dörd onların ətrafında görünürdü впечатленными. Amma Индула baxdı удивленной, sanki dərk edib ki, mən onu подрезал. Və ağası, Süleyman Ндейл, şübhəli mənə baxdı. O gic olub. O, heç kimə etibar. Mən bir az risk встревожить Индулу əvvəl o dedi emu ki, mən onlarla. Onun heç bir fikrim var idi ki, onlar demək altında AX.
  
  
  Amma Индула смирилась və Süleyman Ндейл jestlə məni dəvət etdi onlara qoşulmaq. Biz пробираемся vasitəsilə подлесок qədər nail olacağıq, dərin yarğan az загоном aşağıda. Təxminən on beş kişi və bir neçə qadın gedirdi arasında ailə dəyirmi хижинами bu tikanlı çəpərin.
  
  
  Индула və Süleyman Ндейл ilə məsləhətləşdik, kişi, yaşlı, sonra qayıdıb Индула və başını yan daxma.
  
  
  "Onlar görüşlər gözləyir. Biz gözləyək var.
  
  
  Onun прополз vasitəsilə aşağı deşik və селл azn haşiyə yataq ilə Индулой. Yataq, elə hərəkət edib. O, həqiqətən, hərəkət, кишащая тараканами. Индула, sanki, heç nə hiss eləmirdi; o, açıq-aydın, istifadə üçün невзгодам зулусской daxma. Onun haqqında unuttum тараканах, çünki mənim göz vərdiş qaranlıq. Biz tək deyilik.
  
  
  Digər tərəfdən daxma oturan üç nəfər. Biri də onların ətrafında idi qoca qırmızı перьями turaco, заправленными saç: qəbilə başçısı свази. Başlanğıc ikinci idi зулусская qadın ilə geniş afrika, geyimli, bu xara lentlə örtülmüş mantiya, закрепленную çiyin üzərində qızıl медальоном. Üçüncü kişi və orta yaş ilə отметинами Шанганского köməkçisi öndər. Bu qəribə görünsə də, həm toplantı üsyançı qüvvələrin orta səviyyədə.
  
  
  Köhnə Звази ilk danışıq, kimi üçün tələb ego yaşı. Ağ adam — bir bizə ətrafında Индула?
  
  
  O, istifadə suahili deyil, сисвати, imkan verdi ki, mənə ego anlamaq. O, nəzakətli mənimlə.
  
  
  "O, yenilməz qüvvət sahibi, başqa kömək edən, bizə uzaq", — dedi Индула. O baxdı Шанган. — Gün yaxındır?
  
  
  "Yaxın", — deyə Шанган. "Yaxşı ağ adamlar".
  
  
  "İndi biz gözləyirik yaxşı ağ", — qadın dedi. O istifadə ingilis dili. O зулуской, amma daha вежлива mənimlə olsa da , diqqət var, həm güclü idi. Onun ipək paltar və qızıl medalyon göstərirdi ki, o, хема bir əhəmiyyətlidir. Ee şəxs ilə geniş burun, qara gözləri və hamar qara dəri ola bilər, хема şey onun otuz-qırx il. Amma зулусские qadınlar erkən yaş və mənim qiymətləndirmələrimə görə, hey idi, təxminən otuz.
  
  
  — Sizin gələcək həyat yoldaşı? — soruşdu Индула.
  
  
  — O gedir, — qadın dedi. "Və daha mühüm bir şəxsdir. Kim deyir ki, bizə hər şey haqqında португальцах.
  
  
  Onun üçün cəhd göstərməli, öz maraq, amma mənim mədə сжался — bu, olmalıdır, омелой nəzərdə bundan naməlum бунтовщика hökumətdə Mozambik. Mənim məqsədim. Ola bilər bu mənim üçün bir şans. Var idi xəncər və tüfəng ki, onu aldı qarovul Вахби.
  
  
  Onun danışmaq çalışdı rahat. "Mən eşitmişəm ki, yüksək vəzifəli bir məmur Şurasının kömək edir. O, gəlir buraya?
  
  
  Bir müddət o, şübhəli baxırdı mənə. 'Ola bilər.'
  
  
  Ona imkan verdi ki, bu unudulmuş, lakin qadın sözünə davam etdi mənə nəzər. O, güclü görünürdü. Hələ gəncdir, lakin artıq qız; belə qız kimi Индула ilə мускулистыми əlləri və düz bir qarın əldə. Nə idi onun görünüşünü, onun qarşısında o, necə görünürdü. .. Salonunda isti idi. Onun kimi hiss mənə aşağıda səyriyir cockroaches və mənim sinir idi напряжены düşüncəsiylə, mən necə öldürmək həmin məmurun və yenə çıxıb getmək. Ola bilər ki, işi idi, bu, bəlkə o, birdən-birə başa düşdüm ki, baş verən bu зулусской qadın: o xatırlatdı mənə Дейдру Кэбот. Birdən-birə onun hiss zəifliyi və bulantı. Onun idi çıx bu daxma.
  
  
  Bu qorxulu idi. Mənə hələ tam etibar və qayğı olardı qəbul təhqir kimi. Amma risq etmək lazım idi. Fikir Дейдре, qan, хлынувшей ətrafında onun boyun o gecə çayının sahilində. .. Onun üçün ayağa qalxdı.
  
  
  — Mənə lazımdır, təmiz hava, Индула. De onlara bir şey.
  
  
  Onun шталь cavab gözləmək. Onun выполз vasitəsilə aşağı deşik edib və orada dərin nəfəs azn günəş işığından. Ola bilər, bu, yalnız idi vlad ya cockroaches. Deyərdim ki, bu, bizə çox idi ki, o, xilas mənə həyat.
  
  
  Heç kim məni gördü, günəş. Mənim yanımda hər kəs kəndi ətrafında yox idi. Onun uşaqlara baxdı ki, o xahiş etdi ki, зулусов və gördüm ih kənarında загона seyr görə yaxınlaşan sütun kişilər.
  
  
  Sütun ağ-yaşıl geyimdə. Dəstə muzdlu. Bu, onlar, kimsə onlar gözləyirdilər. Muzdlu başda polkovnik Листером. Onu gördüm, qarşınıza meyit испанца.
  
  
  Yəqin ki, onlar gəlib buraya ilə görüşmək üçün повстанческим məmuru tərəfindən Mozambik. Lakin indi mən heç bir vaxt bu barədə düşünmək. Çıxış yolu bu daxma mənə bir şans. Onun istifadə ego. Tərəddüd etmədən bizə bir saniyə, onun üzünü, обогнул хижину və qaçdı, tikanlı çəpərin arxasında. Orada onun ilə yarmaq bıçaq keçid və qaçdı dərin овраге qədər yox növü üzrə.
  
  
  
  
  Fəsil 13
  
  
  
  
  Qalmadım, qədər çıxdı ətrafında yarğan, dərin sığınacaq qatı подлеска. Hələ erkən günorta və подлесок idi, ən yaxşı cənnəti qarşısını almaq üçün necə зулусов, həm də muzdlu, amma əgər bir şans idi.
  
  
  Mənim vəzifə hələ də öldürmək idi повстанческого məmurunun.
  
  
  Tapılmadı kiçik yaylası, заросшую густым подлеском. Mən orada oturdu belə dərin bir dəfə ola bilər, baxdı ağıla, bu овраге. Polkovnik və ego patrul əldə загона və зулусы səs-küylü onu salamladılar. Onu gördüm Süleymanın Ндейла dayanan yanında Листером və baxma, gördüm ki, Индула və зулусская qadın çıxıb üzrə daxma, harada onun yalnız oturdu. Зулусская qadın yaxınlaşdı yaxın Листеру. O, gözləyirdi ki, əri. Təəccüblü deyil ki, o, geydiyi ipək və qızıl. Onu unutmuşam onun haqqında.
  
  
  Индула огляделась. Onu gördüm, o разговаривала ilə Соломоном. Hər iki оглядывались, həm də istəyirdilər. Зулусская qadın bir şey dedi. Polkovnik Листера çevrildi. Onu gördüm, o, acıqlı-acıqlı dedim öz adamları, sonra isə göz gəzdirdi кораль. Mənə lazım idi ki , eşitmək baş verib. Lister düşünürdüm ki, mən öldü, necə крокодилья əda çayı. Və ya, ən azı, boğuldu. İndi o bilirdi ki, mən diri və o, düşünürəm üç ölülər öz ölülərini.
  
  
  Bir də onu gördüm ki, Süleyman və Индула indulged var əmr зулусским qiyamçılara. Листера rəhbərlik öz патрулю. Bir neçə dəqiqə onlar görəcəklər ki, harada onun прорвался vasitəsilə hasar. Onu tərəddüd; mənim bütün təcrübə deyirdi mən gedim, mümkün qədər tez, lakin eyni zamanda, onlar mənə dedilər ki, əgər bu aləti onun qarşısını almaq ih, mənim üçün bir şansı olacaq öldürmək üçün məmurunun. Əgər onun qaçıb, onun üçün heç bir şans var götürsək, var. Əgər mən qaçdım, onun olsaydı, daha heç vaxt bizi heç kimə vurdu.
  
  
  Tək şəraitdə cüzi bitki, o, ih ölkədə yox idi elə bir şans. Onun qaçıb.
  
  
  Sabah gəlib bir gün. Предстоял bir gün, yalnız mənim ölüm yox edəcək, mənim missiyasını müəyyən uğur. Burada deyildi müəyyən uğur qazandırmaq üçün mənim intihar, ona görə də onun qaçıb.
  
  
  Var idi yaxşı bir üstünlüyü isə onlarda yox idi maşın. Olsa idi, ih tərəfindən, onun daha yaxşı idi təlim. Sonra onun bilərdi barədə düşünmək полковнике Листере və Дейдре. Onun istifadə ulduzları, ehtiyatla hərəkət içindən gecə подлесок. Onun yol kənd və добравшись qədər jungle və мангровых bataqlıqlar, rəhbərlik sahilinə. Bu uzun idi, yavaş səyahət.
  
  
  Heç ötürücü ən yaxın nöqtəsi ilə əlaqə AĞ idi Лоренго Markes. Bu olardı ki, asan deyil . Heç bir yardım португальцев onu gözləyirdi. Ona düşmən idi agent, casus, həm onlar üçün, həm də başqası üçün.
  
  
  Onun yuxuda saat cinsi log zaman gecə mimmo keçirdi зулусы. On nəfər bənzər qara ghosts, və hətta ay işığında onun bilik Süleymanın Ндале. Onlar aşağı izlenir və məni belə qədər. Onlar yaxşı idi və müəyyən следопытами. Bu dəfə hər şey çox ciddi idi. Təəccüblü deyil ki, ağ baş Lissabonda və cape town narahat idi.
  
  
  Zaman keçdi, onun соскользнул ilə qeydlər və onların arxasında getdi. Ən təhlükəsiz yer onun ola bilər. Ən azı, ona belə düşünürdüm . Onun səhv demək olar ki, фатально.
  
  
  Ay düşdü. Onun təqib onlara ih zəif səsləri, və əgər bu alman deyil dövrəyə girdi, onun olmasaydı, irəliyə doğru addım atmışdır ценымногие da.
  
  
  "Химмель".
  
  
  Bu partlayış olub вздохов azı iyirmi yard sol məndən. Sakit alman səsi, qışqırığı, dəhşət, ona görə ki, o, ağac hit və bir qançır böyük barmaq, ayaq və ya ki, bir şey. Onun qərq bataqlıq üzrə ən gözlərini, nəfəs belə asan, kimi ola bilər, və gözlədi. Onun hiss və ih öz ətrafında qara gecə. Muzdlu, böyük patrul роятся jungle və bataqlıqlar kimi dəstəsi, SS, qarlı ardennes ildə.
  
  
  Onlar проплыли mimmo kimi, cinlər, ih yaşıl paltar ağ idi kir. Sükut, ölümcül ghosts, Uçucu Hollandiya, iki, və onların ətrafında belə ki, yaxın bilərdim toxunmaq ih ayağı. Onlar baxdı elə gərgin deyil ki, dediniz mənə. Onlar heç vaxt aşağı baxırdıq.
  
  
  Onu gözləyirdi su altında üzrə ən burun. Yavaş-yavaş исчезая bataqlıq, onlar keçib mimmo məni.
  
  
  Onu gözləyirdi. Su gəldin mənə qulaq, burun və ağız, amma mən davam gözləyin.
  
  
  İkinci xətt kabus kimi muzdlu çıxdı, demək olar ki, yüz yard sonra birinci. Mən çalışıram ki, alman ordu taktika əsasən istifadə edilən qalın meşələrdə. Köhnə bir üsul, amma təsirli. Kimi преследуемому оленю və ya dovşana, преследуемый nəfər demək olar ki, heç qala bilər tərpənməz olur, sonra o, düşmən kimi keçdi. Böyük arzusu tullanmaq və qaçmağa başqa səmtə: azn açıq alətləri start ikinci, düşmən xətləri.
  
  
  Onun müqavimət göstərdi, bu iradə və müqavimət göstərdi emu ci ilin əvvəlindən ikinci dəfə. Qalmış hələ üçüncü xətt, qadın, sakit deyil snayper arxa cəbhədə. Onun gözlədi укрытии yarım saat. Sonra onun geri dönüb və yenidən getdim ki, sahilə. Çox uzun müddət gözləmək də təhlükəlidir, onlar geri çevirmək.
  
  
  Mən indi tez getdi. Nəzərə alsaq sayı muzdlu, onun başa düşdü ki, onlar qayıtmaq üçün öz ərazisini. Əsas kənd olmalı idi, haradasa bu bataqlıq. Və зулусов onun olsaydı, daha çox təhlükəsizlik, əgər onun шумел, əgər daha onun üçün cəhd ola sakit. Zaman məni axtarır, bir çox əsgər, səs-küy narahat edir ih-dən az sinir səslər возни. Onun seçim etdi, getdi risk сыч sürət və ümid edirəm ki, haqlı idi.
  
  
  Onun bunu. Onu gördüm, qara fiqurlar, kiçik bir yüksəkliklərdə bu мангровом bataqlıq. Aşağı səs выкрикнул bir şey зулусском. Onun kifayət qədər bilirdi, bantu, anlamaq üçün idi ki, çağırış, штопора. Onun acıqlı cavab verdi almanca:
  
  
  "Qaban öldürdü iki insanlarımızın bir neçə kilometr uzaqlıqda. Mayor Курц demək olar ki, загнал ego küncə. Onun sənə əl qumbarası, tez ! †
  
  
  Onun tələsirdi, dayanmadan. Onlarda olmayıb işıq izləmək üçün mənə və yalnız almanlar, onların bilirdi bu rayonda idi наемниками. Onu eşitdim, onlar geri qaytarılır vasitəsilə bataqlıq. Yol mənim qarşımda idi və azad olmaq.
  
  
  Hirs bir neçə gün bundan əvvəl — gün ki, indi görünürdü həftələrlə, — yenə зашевелился mənə. Onun idi yaxınlığında qərargah-mənzilinin Листера. İndi, bataqlıq, охотясь görə, hansısa görünməz hasilatı, onun bilərdi asanlıqla əldə çox daha çox. Bir-bir dəfə. Lakin onun olmasaydı шталь heç kəsi öldürmək indi. Polkovnik Листера hazır idi, həm də ki, mən bunu məhz bu, tapa bilərsiniz, mənim və нанесу zərbə.
  
  
  Belə ki, mən laquna tərəf yönəldi, belə ki, tez bir dəfə ola bilər, bir bataqlıq və rəhbərlik açıq sahilə. Bir orada, onun olsaydı, yaşadığım və əlaqə ilə AĞ.
  
  
  Bataqlıqlar əvəz sulu джунглями, daha sonra isə xurma ağacları və sahil саваннами. Zaman günəş qalxdı, onun çıxdı altından xurma və çıxıb təmiz ağ çimərlik. Yerli-qalaq edilmişdi öz şəbəkə dəniz, daha mavi & nb onu gördüm ki, kiçik bir donanma balıqçılıq qayıqlar, отправившихся üçün рыболовным əkinləri daha sahildən. Onun belə uzun idi, dərin ölkənin şəraitdə bataqlıqlar, jungle və quru kol ki, bu, sanki hansısa qeyri-adi bir möcüzə. Onun otel qərq ona və üzmək. Ola bilər ki, nə vaxtsa mənim olacaq vaxt üçün möcüzə və bəzi bacarıqları yelkenli, ancaq bu zaman da gəlib. Heç mənim şirkətləri var.
  
  
  Onun eşitdim yüngül təyyarə daha əvvəl, o, necə oldu daxilində görünmə mənim. Низменному скользя yer üzərində, o, vaxtı yaxınlaşdıqca mənə. O, kəskin şəkildə geri bərpa və uçdu eyni istiqamətdə, haradan gəldi. Onu gördüm ego nömrə nişanlarını və bilirdi ki, bu nə deməkdir.
  
  
  Kəşfiyyatçı portuqaliya ordunun. Və necə ki, o mənə yaxınlaşdı, onu başa düşdüm, istəyirdi ki, mənə. Оборудова mənə məruzə edildi, yəqin ki, Xəlil əl-Mənsur, теа hökumətdə olan ödənilir работорговец və portuqaliya patrul uzaq respublikasının kəşfiyyatçı.
  
  
  Patrul deyil bir şey, nə onun otel olardı döyüşə gedən açıq çimərlik. Onun geri çəkildi arasında xurma ağacları və ehtiyatla rəhbərlik şimala. Лоренго Markes olmaq idi haradasa yaxınlıqda.
  
  
  Bu on saat bizə bir patrul aşkar deyil, mənim isə artan sayı ferma və əkin göstərirdi ki, mən daxil yaşayış məntəqəsidir. Nəhayət, onu var sivilizasiyasının: мощеная yol. Onun başladı axtarmaq başqa dayaq müasir sivilizasiyanın — telefon. Əgər mən yorğun, onu olardı güldü zaman bu şəkil: az altı saat əvvəl mənə aşağı ovlamaq üçün bataqlıq, bu cür примитивном və vəhşi kimi min il, — kabilesi aşağı ovlamaq nizələr. İndi onun shell üzrə cobbled yol və istərdim ki, telefon. Afrika bu gün!
  
  
  Onun gördük, telefon, şüşə digital kamera ödənişlərin düz yolun kənarında, kimi kiçik bir parça Lissabon. Məlumata görə bilir nömrəli amerika konsulluğunun bu Лоренко Маркесе. Mən zəng etdim, verdim, kod sözünü, nə идентифицировало AH. Sonra iki saniyə konsulu artıq telefonla danışmışam.
  
  
  "Ah, yaş. - Sonra. Biz gözləyirdik ki, sənin zəng Bağışlamaq üçün bacısını. Ola bilər ki, biz daha görüşə bir saat sonra mənim ev.
  
  
  — Sağ olun, konsul, — dedim və dəstəyi asdı.
  
  
  — Təəssüf sənin bacısı. Bu o demək idi ki, konsulluq разверзся cəhənnəm. Mənə lazım ложить telefon zəng yenidən ривненской üç dəqiqə sonra, o, əldə telefonla mənə olan olub bağlı скремблер. Onun отсчитал üç dəqiqə və yenidən geri döndü. Qeyd dərhal.
  
  
  "Allahım, N3, harada idin? Yox, mənə. Biz almışıq hesabat ölüm ilə birlikdə N15; sonra məruzə ki, siz yenidən diri, ərəb головореза deyir ki, siz öldürdü yerli ərəb şahzadə. Bildirir ki, siz mənimlə əməkdaşlıq aparmasına üç ölkədə və hücum üsyançıların üç ölkədə; siz ki, toplanmış öz ordusunu və ki, siz uçdu Ay öz gedişi.
  
  
  "Mən məşğul idim". — quru dedim.
  
  
  — Yaxşı, sənə olmaz bura. Mənim burada patrul səkidə. O, arab, onun sən öldürdü, vacib idi. Biz daha yaxşı edə bilərsiniz. .. '
  
  
  — Sənin səkidə? Nə qədər ih?' — oğlan dedi, mən.
  
  
  'Nədir belə? Yaxşı, ən azı bir gün və ya iki.
  
  
  Çox uzun. Kiçik müstəmləkə şəhərlərində hərbçilər və polislər var limitsiz güc. Onlar прослушивали xətti konsulluq və скремблируя, ya yox, izləmisiniz zəng səmimi vasitəsilə qərargah-mənzili telefon şirkəti. Beş dəqiqə, və ya daha az, onlar öyrənmək, haradan gedir, zəng, və mən əsgərləri ilə əhatə olunmuşdur.
  
  
  Onun, dedi: 'Məruzə daxil AH, Sabah da günorta saatlarında". Ev şahzadə Вахби. Mənə lazım axtarış siqnal.
  
  
  O, artıq çıxıb vasitəsilə köşklər və keçdi yarısı ilk, bir sıra evlərin və konsulu, yəqin ki, hələ mızıldandı digər tərəfdən. Onun yalnız daxil sığınacaq ilk evlərin zaman ilk cip мчался üçün telefon qutusu. Əsgərlər və polislər çölə atıldı və başladı uzaqlaşmaq üzrə boş telefon köşkləri zaman zabitləri zorla kimi şüarlar səsləndirib öz əmr. Mənə qaşınma edirmi восхититься ih səmərəliliyi. Onun убрался yol kimi sürətli kimi yalnız bilərdi. Kimsə hökumətdə Mozambik dəhşətə nə ola bilər deyə, mənə Вахби, ya mənim повстанческий kargüzar çoxdan istəyirdim ki, mənim ölüm. Yəqin ki, həm də. Məni разыскивали bütün tərəflər. Bu səbəb məni hiddətləndirir.
  
  
  Zaman onun var okean, digər мощеная yol qoşulur məni cənuba. Mənim vaxt истекало. O, istəyirdi ki, daha sürətli nəqliyyat vasitəsi və aşkar ego yük maşını, припаркованном kənarında yaxın köşk. Sürücü sol düymələri ilə birlikdə demək olar ki, tam tank. O, qışqırdı və əsas, zaman onun gedib cənuba. Onun yalnız ümid edirdim ki, portuqaliyalı ordusu hələ düşünürdü haqqında блокпостах ki, son yeri, olduğu hər kəs bilər gözləmək ki, mən orada qala şahzadə Вахби.
  
  
  Onun çıxmışdır yük maşını zaman мощеная yol bitdi. Mən görməmişəm heç bir maneə. Onlara hətta gördüm ki, mən gedəcəyəm cənuba. O vaxta kimi qaranlıq düşürdü, ona yenidən düşüb bataqlıq. O, шталь orada demək olar ki, kimi köhnə başqa; insan, hər şeyə alışır. Lakin onun daha cəsarətli istirahət etmək, ən azı qədər .
  
  
  İlə паутиной intriqa, rüşvət və şəxsi maraqları daxilində, hökumətin insanlar Вахби artıq bilirdi ki, mən Лоренго Маркеса və üsyançılar və polkovnik Листера, yəqin ki, o da bunu bilirdi. Onlar gözləyirdilər ki, mən qayıdacağam buraya. Var idi bir neçə saat форы, lakin yük maşını var, və hər şey qoymaq, bir-birinin ardınca, səhər isə onlar alqışlamaq və qışqırmağa mənə sonra.
  
  
  Deməli bu belə idi. Onun yap etmişdir, bir neçə saat sonra getdim ki, qərbə, qala Вахби və düşərgə qul.
  
  
  Birinci dəstə, onunla, onun üzləşdiyi idi mobil portuqaliya patrul ki, o, bu yolda qərbin, nə də onun. Onun qorxdu ih. Onlar сойдут yolu ilə və heç bir gedəcəklər bataqlıqlar, bizim qiyamçılar, Листером və ərəblər ətrafında. Amma bu davam edəcək məni bataqlıq və bu, edəcək başqa daha təhlükəli mənim üçün.
  
  
  Onun qarşılaşdığı ilk патрулем muzdlu iyirmi mil ərazidə şahzadə Вахби. Onlar köçürülüb şərq və o şəkli kimi гнилая armud, bir ağac, nə qədər ki, onlar heç keçdi. Onlar qayıdacaqlar.
  
  
  Onun dairəvi cənubunda aşkar qədər зулусских nəzarətindədir. Onlar yerləşiblər düşərgənin təmiz sahəsində, kənar zolaqları bataqlıqlar.
  
  
  Bu məni yenidən getmək şimal-qərb isə ərəblər присматривали görə baş burada. Ola bilsin ki, onlar təmsil ən böyük təhlükə. Xəlil əl-Mənsur baxdı ki, sanki, bilirdi öz işidir. Bu idi mən də çalışıram ki, lisa və bu idi ego ərazisi. Yalnız, heç kim məni təqib edilmişdir Свази. Bu uzunsürən mənə rahatlıq. Əgər bir şey yanlış getdi və mən qaçmaq olardı, bu yolla, yəqin ki, onlar gözləyirdilər ki, mənə öz sərhədində.
  
  
  Ərəblər, nəhayət, tapıb mənim edildikdən sonra beş mil побеленной qala jungle. Onlarla хорька idi беговая irqi. Onun увернулся və onlar kilidli məni. Bəlkə də, bütün tərəflər nifrət dost dost və yəqin ki, söhbət bir-biri ilə; amma səssizcə bütün onlar bilirdilər ki, arzu mənə ölüm və cənazə mərasimində. Hazırda onlar ignore başqa, digər. Onun нырял, qaçdı və hopped geri və irəli, bu jungle kimi, bilyard top üç подушках. Mənim bir az vaxt var idi. Qəbul olardı Хоук mənim mesaj?
  
  
  Onun idi, adam öldürmək, bu da verdi Листеру bir ipucu üçün bağlamaq məni və mənə vermək, məncə, şimal ya da şərqə.
  
  
  Mən oldum istifadə öz tüfəng qarşı iki ərəblərin təxminən bir mil düşərgəsində qul, o an, onun cəsarət idi yanaşmaq çox yaxın yolda, onlar üçün gəlib dilə gətirərək, əvvəl o, затихло.
  
  
  Sonra mənim çiyin başlanğıcı yandırmaq.
  
  
  Bir siqnal, amma çox gec olub? Mənim xilas olub daha çox mil məndən, amma onlar artıq var idi, məni ardınca. Onun всмотрелся göy və gördüm ki, vertolyot кружит aşağı dairələri üzərində скалистым утесом, возвышающимся üzərində джунглями.
  
  
  Ola bilərmi ki, ona bunu? Mənim də təqib edə bilər, görmək üçün vertolyot.
  
  
  Onun çatdı təpənin ətəyində başladı dırmaşmaq. Xəlil əl-Mənsur və ego ərəblər gördülər məni. Güllə свистели ətrafında məni, hələlik onun yanına qaçdı навесу haradan vertolyot saldı öz веревочную nərdivan. Bir таращить gözləri düşüb, mənə çiyin və digər задела ayaq. Onun düşdü. Onun yenidən sıçrayıb ayağa qalxdı, ərəblər idi əlli yard məndən.
  
  
  Onu gördüm ih diş zaman onların altında partladı bütün qayalı escarpment. Böyük dairə взрывающихся daş və toz; mənimlə təhlükəsizlik dairəsi, AH! Ужасающая səmərəliliyi yenidən ошеломила məni. Hətta onu gördüm ki, bizim agentləri olan partlayıb bu karniz uçurum, amma gördüm nərdivan. Onun схватился görə bilər, və шталь artacaq, çünki vertolyot tez əldə hündürlüyü başladı açmaq.
  
  
  Onu fəth kabinəsinə və yalançı orada ağır-ağır nəfəs. — Yaxşı, N3, — dedi bərabər гнусавый səs. — Sən, həqiqətən, bütün korlanmış, elə deyilmi?
  
  
  
  
  Fəsil 14
  
  
  
  
  Хоук şəxsən bu твидовом pencək, arxa vertolyot.
  
  
  — Sağ olun, — dedim. "İşlər necə gedir?"
  
  
  — Mən qaydasında, — quru dedi. "Problem bundadır ki, biz necə edə bilərik başlamaq işini, həmin andan".
  
  
  Onun dedi. - "Onlar gözləyir bizi. Muzdlu. Onlar öldürdülər Дейдру".
  
  
  "Mən təəssüf edirəm N15", — dedi qoca.
  
  
  — Kimsə onlara verdiyi ucu, — dedim. "Kimsə hökumət Arasında, ya bəlkə də, Lissabon".
  
  
  — Mən də görürəm ki, başqa bir cavab, — deyə Хоук. — Amma məgər sizə lazım öldürmək, bu ərəb şahzadə? Bütün cəhənnəm azadlığa çıxıb.
  
  
  "Mən heç öldürürdü, lakin otel olardı".
  
  
  "Heç bir vəz, N3", — oğlan dedi Xok. Mənə lazım deyil səlib. Qətl bu şahzadə, bu da səhvdir. Bu ухудшило ilə münasibətlərimiz Лиссабоном".
  
  
  — Orada başqa bir работорговца?
  
  
  "Görünür, o, faydalı, və onlar kimi deyil, ki, biz bilirik fəaliyyəti haqqında ego, xüsusən ona görə ki, o, toplaşmışıq, öz mənfəəti ilə колониальными məmurları. Siz məcbur ih sərf böyük təmizləmə və qoymaq mövzu belə bir təcrübə. Bu, yaxşı əsəbiləşdirir o zaman ki, onlar üçün həssas tənqidçilər".
  
  
  — Əla, — dedim.
  
  
  "Bizim üçün deyil. Üsyançılar yüksəldəcək bir çox səs-küy bu barədə. Ola bilsin ki, Лиссабону həqiqətən lazımdır ki, o, bununla nə də yer üzündən silmək, bütün müstəmləkə maşın, və bu, çox zəiflədər ciddi ih rəğbət bizə".
  
  
  — Ki, sizə məlumdur ki, полковнике Карлосе Листере?
  
  
  "Yaxşı əsgər. Sovet xidmət amma indi burada işləyir nəzarətindədir. Onun burada ən yaxşı ordu vurur, bütün ola bilər, hətta португальцев.
  
  
  — Edə bilər, onu öldürmək ego?
  
  
  — Yox, — рявкнул məni qoca insanlar kobud mənə baxaraq. "Bizə lazımdır ki, balans burada hər şey ilə təmin etmək üçün balans".
  
  
  "O, həlak Дейдру, dərzi şeytana".
  
  
  — Yox, — soyuq tərzdə dedi Хоук, hələ ki, vertolyot uçan низменному üzərində dağları, şimalda. "O, iş görmüşük. Biz öldürdülər onu, N3. Biz səhv etdik, выдав öz planları.
  
  
  Onun ona baxdı. — Sən, həqiqətən, bu, allaha inanırsan?
  
  
  — Yox, Nik, — sakitcə dedi. 'Mən inanmıram buna . .. onun bilirəm. Və sən də bunu bilirsən. Biz burada oynayırıq uşaq oyunları.
  
  
  Biz burada gələcək, bütün dünya. Hər bir insan döyüşür, belə ki, necə lazımdır, və nə lazımdır mən. Дейдра də bunu bilirdi. İndi isə ən yaxşı məruzə edin ki, vaxtımız azdır.
  
  
  Onun sözünə davam baxmaq, hələ ki, vertolyot отскакивал təcrübəsi artan axını dağlarda. Zəng gərginlik son gün. Çünki mən bilirdim ki, o, haqlıdır, o bilirdi ki, mən bunu bilirəm. Biz də əsgərləri müharibədə, əbədi müharibəsində ilə məşğul olan heç də həmişə gözə çarpır, amma həmişə mövcuddur. Müharibə yaşamaq. Əgər onu öldürdü polkovnik Листера, o, yalnız ona görə idi ki, düşmən, yox, ona görə ki, o, həlak olub Дейдру. Və əgər, sonra yaşamaq mənim ölkəmin nəzərdə işləri ilə polkovnik Листером, onun kimi etdi. Sonra Дейдра olacaq işi неуместного keçən və o, bunu bilirdim. Ancaq bəzən bu idi göstərsin. †
  
  
  "N3?" — sakit dedi Хоук. Çünki baxmayaraq, onun səmərəliliyinin və soyuqqanlılıq, ölümcül bacarıq işində, o da insandır.
  
  
  Onu deyə hər şey. Xok qeyd bunlar öz yazıcı. Xüsusən də adları. Siz bilirsiniz ki, heç vaxt, zaman adı həyati ola bilər, silah, mədəniyyət çıxış edir, ən yaxşı halda mübadiləsi, yeni.
  
  
  "Yaxşı", — dedi, - off dönüş tərəfindən səs yazan və vertolyot etdi dik yayılması üzərində dağları, qərbdə. "Bəli, onlar hələ də istəyirlər ki, biz qətlə xain zəng onlar üçün. Onlar deyirlər ki, var, yeni bir plan etmək. Siz bir adam cavab sizə xəbər verəcəkdir bütün detalları. Kimsə üzrə Lissabon, Nik. Adı olmadan, lakin o, xüsusi, yuxarıda müstəmləkə qubernator.
  
  
  'Nə zaman?'
  
  
  ', Məhz indi.'
  
  
  Onun aşağı baxdı və gördü kilid, dağlarda. Bu, ola bilər Рейне və ya Тежу. Orada onun artıq görmüşəm, ego əvvəllər surəti qala yüksək üzərində Тежу qayalıq хребте artan bu orta əsrlərə aid dəfə Portuqaliya. İnşa hansısa müstəmləkəçilik бароном və ya qısqanc biznes-магнатом, mən onun heç vaxt belə bir qala Portuqaliya. Ego окружал yüksək dəmir hasar azn qayalı üst və onu gördüm ki, mühafizəçilər formada смотрящих vertolyot.
  
  
  "Olmalıdır, bu, kimsə vacib", — dedim baxaraq antenna radar məşğul olan yavaş-yavaş ətrafında fikir mübadiləsi aparıldı ərazisində qala və reaktiv qırıcı çökmüş üçün uçuş-enmə zolağı üçün kilid, uçuş-enmə zolağı, уходящей uzaq jungle.
  
  
  'O. Sən yalnız поговоришь, ona bax, mənə məruzə et sonra, — dedi Хоук. — Get.
  
  
  Vertolyot donub qaldı açıq-dən çox раскидистой лужайкой, вырезанной üzrə qayalı dağ silsiləsinin yüz illərlə əsarət qara. Onun enib. Məni dərhal mühasirəyə əsgərlər. Onlar nəzakətli kimi yaxşı təlim keçmiş diplomatlar və sürətli və энергичны kimi komando. Onun bu an zaman forması: португальские yoxlama qoşunları. Zaman məni aparmışlar kilid, onu gördüm ki, Şahin uçur sahilinə. Mənə lazım idi ki, görmək kreyser və ya sualtı qayıq "Поларис", bilmək, hara o göndərilir.
  
  
  Dəhlizlər qala idi, sərin, cazibədar və тихими. İdi, hava безмерного baxımsızlıq, sanki kilid azad edildi və böyük qüvvə gözləyirdi haradasa bu genişlik. Əsgərlər веления mənə dəhlizlərində və qapıdan otağa yuxarıda məşğul olan, indi xidmət kabineti. Sonra onlar tez çıxıb vasitəsilə otağı, və mən üz-üzədir olmayan kişi olan əyilib, yuxarıda öz stolu, arxasını mənə. O donub qalmışdı və elə bilirdi ki, mən bir otaq idi.
  
  
  Onun dedi. — Danışmaq istəyirəm mənimlə?
  
  
  Parçalanması ego напряглась. Lakin o, ehtiyatla qoymaq qələm və təntənə ilə, demək olar ki, nəcib çevrildi, sonra gülümsədi. Sonradan ona məlum oldu ego. Lissabona olmalıdır, çox narahat idi mümkün üsyana.
  
  
  'Cənab. Karter, — dedi o,-португальски, sanki hər hansı bir başqa dil aşağı olub, ləyaqət ego, — oturun.
  
  
  Bu idi bizim əmri, bizə xahişi ilə. O, çağırdım, mənə şərəfdir. Biz heç də həmişə sevmək lazımdır müttəfiqlərinin. Onun ayaq tərəfində oturdu. O, öz əlləri ilə yanaşı, dövlət xadimi kimi, ətrafında olan başqa bir əsrin və yavaş-yavaş itaətkar halda qızla otaq, deyirəm. Ego dərin bir səs, möhtəşəm öz hündürlüyü, əks разнесся otaq. Aydın idi ki, mən heç də dayandırmaq lazımdır, hələ ki, mənə heç veriləcək, belə bir imtiyaz. Onu vermək idi emu bir şey deyil: o, dərhal keçdi işə , heç bir təlaş.
  
  
  'Cənab. Karter, indi bizdə var, mütləq sübut edir ki, üsyan planlaşdırılır dörd gün sonra. Bu baş verərsə, o zaman bizim вероломный kargüzar görünür, televiziyada, elan edərək öz əməkdaşlıq və qiyam qaldıraraq arasında bizim əsgər. O, həmçinin edir gətirib üsyan üç ölkədə: Şurasının, Свазиленде və Зулуленде. Bu anda bütün повстанческие qüvvələr başqa bir başlayacaqlar hücum hökumət obyektləri üç ölkədə. Kimi парализующей прелюдий muzdlu polkovnik Листера hücum bizim yuxarıda choicest португальские qoşunları ih kazarmalarda cəmi iki saat əvvəl xain aşkar özünü.
  
  
  O, artıq gəzmək və baxdı, açıq-aydın mənə. "Bu çox yaxşı bir plan və o, açıla bilər, xüsusilə də əgər, наемникам Листера bilsə, iflic, bizim üçün ən yaxşı bölməsi".
  
  
  — Ancaq siz nəyə arxayınsınız ki, olacaq, əks hücum? - Dedim bu dəfə doğru zamanda.
  
  
  O, başını tərpətdi və шталь gözləyin.
  
  
  Onun soruşdu. - " Sizdə hansı plan?"
  
  
  "Əvvəlcə biz переведем bizim yuxarıda choicest dəstələri ətrafında barak düşərgəsinə altmış beş kilometr Имбамбы". O, gülümsədi və yandırdı başladı. — Gizli, əlbəttə ki, gecə. Və biz özümüzdə saxlayırıq, sonra özünü bir dummy ordu. Bu, heç kimə məlum deyil və məndən başqa zabitlər".
  
  
  O, başını tərpətdi. O, getməyə başladı ora-bura.
  
  
  "İkincisi, biz xəbərdar cape town və Мбабане".
  
  
  Bu tələb edirdi кивка.
  
  
  "Üçüncüsü, öldürün xain zəng əvvəl o, doqquzun yarısında evdə olacaq danışmağa". O, oxuyub öz başladı. "Heç bir çağırışdan yoxdur üsyan. Bu, əsas deyil.
  
  
  — Bu hələ ki, mənim işim?
  
  
  ', Məhz belə.'
  
  
  "İndi o, bilir ki, bir AH daşıyır ego, və o, intihar, — dedim. "Biz buraxılmış ego bir dəfə və bu dəfə daha çətin olacaq".
  
  
  "Siz itirdiyini uğursuz, ona görə ki, sizə xəyanət edib", — deyə o bildirib. — Bu daha çox yenə olmur, ona görə ki, yalnız onu bilirəm ki, sən попытаешься yenə. Siz buraxılmış ego, ona görə ki, sizin səyləriniz asılı etmək выманить ego vasitəsilə çadır və опознать.
  
  
  — Deməli, daha mənə lazım deyil ego опознавать? — Bilirsiniz bu kimdir?
  
  
  — Yox, o, bunu bilmirəm.
  
  
  "Bəli, çək, necə mən ola. .. '
  
  
  — Çox sadəcə, mister. Karter. Biz bilirik ki, o biri üç kişilər. Siz öldürmək ih bütün.
  
  
  Bəzən onun hətta bir hiss, bir az çirkin iş və содрогаюсь zaman düşünürəm necə aparılır bizim gizli müharibə. 'Hər üçünü? Zərərsizləşdirmək üçün bir?
  
  
  "Əmin olmaq üçün bir xain dözə bilməz uğursuz qarşısını almaq üçün demək olar ki, qaçılmaz döyüş, üçü ölmək lazımdır. Mən təəssüf edirəm ki, iki sadiq insan həlak olacaq, amma sən heç bilirsən üçün ən yaxşı yol?
  
  
  "Tap ego kimi bir şey. Olmalıdır yoldur.
  
  
  "Ola bilər ki, bir neçə ay, bir neçə həftə. Amma bizdə cəmi bir neçə gün. O, çalışır mühit bizi neçə ildir, bizdə isə yalnız bir gün.
  
  
  Mənə daha heç bir şey demək idi. Bu idi ego idarə heyəti. Bildiyimə görə, ən azı bir невиновных məmurların, yəqin ki, olmuşdur ego bir-biri. Nə qədər onun bilirdi, bəlkə də bir xain də. Onu gözləyirdi. Hətta o, tərəddüd, hələ bir an. Sonra o, dərindən nəfəs aldı.
  
  
  "Bu üç — general Molla bəli Silva, müdafiə nazirinin müavini, polkovnik Pedro Andrade, hərbi katibi, xalqımızın müstəmləkə qubernator və senyor Maximilian Parma köməkçisi rəisi, daxili təhlükəsizlik".
  
  
  — Siz nəzərdə tutursunuz gizli polis? Son? Parma?
  
  
  'Qorxuram ki, belə. Başlanğıc ikinci dərəcə.
  
  
  — Yaxşı, — dedim. 'Harada ih olar застать? Və necə?'
  
  
  O, gözəl gülümsədi. — Necə , onu güman edirəm ki , bu, sizin iş, bu, sizin ixtisası. Harada ki, tapa bilərsiniz, bu, bu sənəddə. Bu, ətraflı siyahıya burada mütəmadi olaraq tapmaq olar, hər kəsin ətrafında bu üç.
  
  
  O, mənə verdiyi bu siyahı докурил başladı və narahatlıqla dedi: "Mənim üçün özəl təyyarə bəxş edəcək, sizi Lorenzo-Markes, gizli hava limanı, məşhur bir az Lissabonda. Siz almaq lazımdır ki, bir silah istəyirəm, onda siz öz-özlüyündə. Yadda saxla əgər səni allah bu insanlar, o qədər sənin kimi закончишь öz işini, onun olacağam inkar etmək sənin varlığını. Mən hər üçünü var nüfuzlu əlaqədar Lissabonda.
  
  
  Bu, normal gedişi, del. Yəqin, o, bərk hansısa gizli düyməsini basın. Daxil əsgərlər; o, geri döndü və öz masa və o mənə nəzər. Əsgərlər çıxarıb məni çölə.
  
  
  Məni запихнули bu командирскую maşını ilə məşğul olan ildırım kimi bu dəmdə yüksəkdir. Hava limanında məni sərt şəkildə aparırıq üçün самолету və biz dərhal artıb. Artıq qaranlıq düşürdü, biz endi üçün gizli hava limanında yaxınlığında, paytaxtın. Bölmə üzrə beş nəfər сопроводило məni замаскированную хижину, onun harada almaq idi mənə lazım olan silahdır. Zaman məni qoyub tək санитаром, onu yoldan ego ayağı, выскользнул pəncərə və yoxa çıxdı, qaranlıqda.
  
  
  Mənim iş faydalıdır dəyişdirmək istədiyiniz cədvəli, tanınmış başqa kimsə sizdən başqa, mümkün qədər tez. Onun olsaydı, alıb öz silah öz istədiyi kimi, öz vaxtı. İndi o tək idi və heç kəs bilmirdi ki, zaman onun başladı ya onun harada idi. Heç kim.
  
  
  Onlar hətta bilmirdik olsaydı, yəqin ki, yerinə yetirirəm edirsiniz işlər, əgər o, həqiqətən idi ih tərəfində isə onun otel üçün bu, belə də olubdur.
  
  
  Onun şəhərə daxil gəzmək, yan keçərək bizim konsulluq və rəhbərlik üçün müəyyən qəhvə liman. O an onun daxil kafe, onu gördüm, geyim, davranış və iy yerli portuqaliya balıqçılar . Onu tutub masa arxasında, baxdı çox sərxoş və шталь gözləmək istəyər.
  
  
  — Viski, — dedim. — Bəs qadın, hə? Lulu, o zaman burada.
  
  
  Ofisiant sildi stul. — O, bilir ki, siz, senyor?
  
  
  "Balıq kimi məni tanıyır".
  
  
  "Biz yalnız amerika viski".
  
  
  "Əgər brendin yaxşı. Ola Bilər H. Ci.?
  
  
  "Lulu отнесет ego arxa otağa".
  
  
  O, getdi. Onun gözlədi iki dəqiqə ayağa qalxdı və getdi, arxa otağa. Kölgə basdı gun mənim geri. — Ad kralı olan heyran edirsiniz, — dedi səsi.
  
  
  "Yarısı, daha qara".
  
  
  Bir gun itdi. "Nə istəyirsən, N3?"
  
  
  "İlk növbədə, müraciət Хоуком".
  
  
  Ofisiant getdi mimmo məni, прижался bu inilti, və qapı açıldı. Biz keçib divar, pilləkəni düşdülər və düşmüşdür sirri радиорубке.
  
  
  — O təyyarə крейсера sahillərində. Səsi əsrlərin tezliyi və telefon nömrəsi.
  
  
  Onun qeyd etdi və селл radio. Ofisiant məni tərk tək. Onun demişəm ilə tək Хоуком. O, gəldi, açıq cihaza. Onun ətraflı məlumat verdi emu planları haqqında mühüm insan подавлению qiyamın və mənim iş haqqında.
  
  
  "Hər üçünü?" — dedi o, soyuq bir səslə. O susdu. — Mən görürəm, onlar ciddi əzmindəyik. Bilərsən bitirmək vaxtında?
  
  
  — Təkrar sınayacağam, — dedim.
  
  
  'Do ıt. Onun xəbər verəcəyəm bizim insanlara barədə digər planları.
  
  
  O, getdi, mən isə getdim axtarmaq istəyər üçün, o, silah arzusunda olan mənə lazım olacaq.
  
  
  
  
  Fəsil 15
  
  
  
  
  Biri üç kişi idi, xəyanət etdi. Amma kim? Hər üçü idilər ölmək, lakin qaydası olan bu baş vacib idi mənim üçün. Əgər onun ilk öldürdü iki günahsız, xain olardı xəbərdar və qaçmışdı. Bu oyun rulet olan heç bir zəmanət idi ki, mən qalib.
  
  
  Onun atdım sikkə öz-özü ilə. General uduzdu. Çox pis, onun üçün.
  
  
  Mənim siyahıda göstərilirdi ki, general Molla bəli Silva, adətən, mərhum iş; dul altmış il, böyüklər ilə uşaqlar Portuqaliya olmadan, pis vərdişlər və qüsurlar. Əsgər ruhu yaşayan, yalnız öz işi ilə. Kimi müdafiə nazirinin müavini Mozambik bəli Silva nümayəndəsi idi ordusunun və donanmasının. Ego iş idi nəzərdə, və bu edirdi, ego yüngül qurbanı.
  
  
  Müdafiə nazirliyi yerləşirdi похожем qalasına binada Лоренго-Markes. Səkkiz axşam saat onun daxil silahlı zalı formasında mayor ən elit alayının Portuqaliya. Sərbəst danışıram üzrə-португальски deyil, diqqət, onun размахивал kağızlar göstərərək, yalnız nə gəldi üzrə Lissabon şəxsi mesaj general üçün Силве.
  
  
  Mühafizə vasvası idi, amma mənə bir fərqi yox idi. Onun yalnız bir otel tapmaq məqsədi. Əgər o, işləyib mesai ofisdə, onun hazır idi öldürmək ego, orada, sonra isə təhlükəsiz üz almaq. Ego yox idi kabinetində.
  
  
  — Sadə , mayor, — deyə kapitan, назначавший görüşlər öz otağında. — Ancaq bu gün axşam general bəli Silva, deyir ki, söhbət qarşısında assosiasiyası xarici işlər maraqları. Ego deyil, burada səhərə qədər.
  
  
  Mayor просиял. "Əla verir, mənə əlavə bir gün və gecə - sizin şəhərində. Göstər mənə sağ zolaq, yaxşı? Siz başa düşürsünüz ki, mən nəzərdə tuturam... əyləncə və uh, şirkət.
  
  
  Kapitan gülümsünüb. "Cəhd Elə Мануэлос. Sənə zövq.'
  
  
  Protokol üçün: taksi отвезло məni Мануэло və o getdi, artıq olan mayor vasitəsilə qara gedişi. Kimi adi bir iş adamı, onun başqa bir taksiyə, getdim görüşə assosiasiyasının xarici işlər maraqları ilə məşğul olan keçirilən yeni otel lütf çimərlik.
  
  
  İclası hələ də davam edirdi, general hələ deməmişəm. Zaman yox idi. Müstəmləkə nazirinin müavini elə də önəmli deyil. Lakin xalqına zalda idi bir az, ən çox onların ətrafında, elə bilirdilər, daha başqa. Onun kayması bilər dəhlizi üzrə bu раздевалку heyət üçün arxa binalar. Bütün heyət, əlbəttə ki, qara idi, lakin qapını arxa soyunub-geyinmə otaqları aparırdı azn kürsüyə edən konfrans zalında. Onun приоткрыл yarıq və шталь baxın. Böyük alqış dolu otaq, hələlik onun baxırdım. Onun bunu vaxtında. General ayağa qalxdı və gülümsəyərək yaxınlaşdı kafedrada. O, yüksək artım üçün португальца ilə parlaq лысиной, çox qalın və geniş мошеннической bir təbəssüm ilə məşğul olan, heç vaxt aid idi ego göz. Bu kiçik gözləri, soyuq və canlı, sürətli göz оппортуниста.
  
  
  Ego söhbət edirdi bir sıra parlaq, boş, boş bəyanatlar və onun ömrü uzun dinlədi. O, daim hərəkətdə, işıqlandırma sıralarına simvol fərqlər. Onu görməmişəm, телохранителей, amma iki kişi dərin otaq baxdığını görmək lazım müşahidə görə, tamaşaçılar tərəfindən. Belə ki, özəl телохранителей. Müqəssir və ya невиновный xəyanət general bəli Silva idi, belə güman etməyə əsas var ki, düşmən.
  
  
  Onun sakit qapını örtdü və solğun ətrafında otelin. Maşın general idi припаркована kənarında otelinin qarşısında. Hərbi sürücüsü yuxuda qabaqdadır. Bu fikir bildirməyib mənə iki şeyi. General qalacaqdır burada qısa əks halda biz, sürücü olardı vaxt içmək və ya tapşırığı yerinə yetirmək və geri, həm də sonuna görüşlər. Bundan sonra ona məlum olub ki, general üçün nəzərdə tərk yığıncağı mümkün qədər tez vasitəsilə əsas giriş.
  
  
  Bulletin board lobbisi mənə bildirdi ki, məclisi başa çatacaq qədər az daha bir saat sonra.
  
  
  Mən getdi mehmanxanada bir az gedəndən sonra o, harada çıxarıb otaq kimi tacir dini obyektlərin ətrafında Lissabon. Tək bir öz otağında, onun taxdı qara комбинезоны üstündən kostyum. Onun quraşdırılmış infraqırmızı снайперский hədəfə tüfəng götürdüyü var mühafizəsi şahzadə Вахби, qoydu onun bir şey, çox oxşar uzun bir bag üçün kart. Zaman sonra yoxlanılır və bağladı silah ilə ərəblər Вахби, gözəl idi. Tərk ona öz çamadan və məni asan idi baxın qədər alman vətəndaşı olan yalnız gəldi sonuncu uçuş ətrafında cape town və əmin oldum ki, məni gördük уезжающим mənim qara kombinezon.
  
  
  İnzibati binada əksinə otellər, harada çıxış general bəli Silva, qaranlıq idi. Yenə onu gördüm ki, bəzi turistlər və qapıçı dəhlizdəki otelin gördüm, məni mənim qara kombinezon. Onun взломал kilid arxa gün ofis binasının və ayağa qalxdı üçüncü mərtəbədə. Mən orada qoyub, qapını azn nərdivan açıq, sonra ayağa qalxdı üst mərtəbə və qapı açıldı, dam. Onun çəkdi комбинезоны və sol ego nərdivan dam. Qayıdandan sonra üçüncü mərtəbədə, onun взломал kilid qəbul otağında bağlayıb, özləri üçün qapı досталь, tüfəng ətrafında yastıqları, oturdu, məni pəncərə və шталь gözləyin. Haradasa ilk qala bir saat qazdılar on.
  
  
  Onun qaldırdı tüfəng.
  
  
  Otelinin qarşısında sürücüsü atdı ətrafında maşın general üçün Силвы və tələsik onun ətrafında almaq üçün yaxın qapısını.
  
  
  General təntənəli surətdə çıxdı üzrə вестибюля. O, şell qabaqda, həmçinin qarşıda iki öz телохранителей kimi подобало ego əhəmiyyəti. Sürücü verdi şərəfdir.
  
  
  General bəli Silva dayandı, geri vermək şərəfinə əvvəl otur maşına.
  
  
  Onun etdim bir shot atdı, tüfəng yerində, sol pəncərə açıq idi dəhlizdə əvvəl elə ilk ağlayır.
  
  
  Onu pilləkənlə aşağı endi azn başladı, ikinci mərtəbədə. 'Bax ora! Üçüncü mərtəbədə. Bu, açıq pəncərə. Zəng polisə. Saxlayacaqsınız ego.
  
  
  Tez!'
  
  
  Onun взломал kilid not ofis ikinci mərtəbədə.
  
  
  — O, generalı öldürdü. .. !
  
  
  'Üçüncü mərtəbədə . .. ! Onu hər yerdə eşitdim tükürpədici polis whistles. .. siren yaxınlaşır uzaqdan.
  
  
  Onun çəkdi kostyum, forma mayor hələ də altında idi ona.
  
  
  Ayaqları стучали pilləkənlə gələrkən üçüncü mərtəbədə və стучали orada üzrə ofisinə. — Səs-o - tüfəng. Снайперский hədəfə. Onun eşitdim hirsli, qəzəbli səsi. — O bilmədi getmək çox uzaqdır. Axmaqlar. Olmalıdır, bu biri idi üzrə телохранителей, испугавшийся ki, ego boss güllələnib.
  
  
  Qaranlıq otaqda ikinci mərtəbəsində onun pəncərənin qabağında. Boş cip ilə визгом dayandı. İzlədi, daha iki nəfər. Zabitlər qaçdım ətrafında otellər küçəyə. Polis qışqırdı. Polislər və əsgərlər boğuldu ofis binası. Ağır shaggy səsləndi dəhlizlərində əbədi mənə. 'Dam! Tələsməyin.' Onlar bildiriblər açıq qapı dam. Bir neçə dəqiqə qara комбинезоны aşkar olunacaq. Şahidlər artıq danışırdılar ki, onlara şəxs haqqında kombinezon və məktəblilərin məni on müxtəlif üsullarla.
  
  
  Onun, keçib dəhlizi üzrə ikinci mərtəbədə, pilləkənə tərəf getdi və qoşulmuşdur axını əsgər və zabitləri, направлявшихся bu dam. Dam onun artıq командовал üç polis.
  
  
  "Bu комбинезоны kiçiltmək bilər. Siz artıq обыскали digər mərtəbələrini binanın?
  
  
  — Yox, mayor, — deyə bir-bir onların ətrafında. — Biz düşünürdük. .. '
  
  
  — Bu barədə düşünün, — oğlan dedi onu. "Hər kəs ətrafında götürür odin mərtəbədə. Onun lazımdır start ikinci.
  
  
  Mən gedib onlar üçün itələdi, hər bir boş mərtəbədə və özü çıxdı mənim ön qapıdan partlayış. Onun bic tərpəndi azn əsgər və zabit, küçədə.
  
  
  — Məgər siz saxlaya vətəndaş?
  
  
  Onun acıqlı baxdı bir an, sonra getdi, üz üzrə xaotik küçəsi. Bir neçə saatdan sonra onlar istirahət, выследят insan kombinezon qədər otellər də az gedəndən sonra o, bəlkə də, heç mənşəyi tüfəng, sonra isə ayda bir və ya belə başlayacaq axtarmaq kimsə mənim kimi.
  
  
  Onun ayaq saxlayıb bir az gedəndən sonra o, gizli olduğu geyim, adlı, atılan forma mayor da zibil buketler və поджег. Sonra mən getdim onun başqa bir mehmanxana nömrəsi və özüm hazırlanmış ko etmirdi.
  
  
  Mən dərhal yuxuya. Məni narahat edirdi mənim vicdan. Mənim əmr və heç kim olur португальским generalı, həlak deyil, bir az insanlar var. Bu idi narahatlıq və gərginlik. İndi onlar bilirdilər ki, qatil və edəcəklər ehtiyat tədbirləri. Var idi, çox az vaxt.
  
  
  Öldürmək aşağıdakı iki olacaq, nəinki .
  
  
  Altında parlaq səhər günəş onun yalançı bir təpə, gözəl bir durbin və saray qubernator пятистах metr məndən. Var polkovnik Pedro Andrade bir saray idi, geniş otaq; üçün yüksək divar dəmir darvaza, iki saat — bir qapısı və bir girişində saray — da saat ərzində парадных dəhlizlərində.
  
  
  Mən nə gözləyirdim, nə baş verdi. Polis maşınları, hərbi maşın mülki лимузины gəlib çıxıb getsinlər aram, sürətli axını. Bütün maşın və yük maşınları qaldı qapısı. Hər kəs çıxırdım daxil etmək üçün avtomobili saxlayıb onu salamlayır və обыскивали qapı ağzında malikanənin. Ordu buxar baxdı разъяренными, polis мрачными isə şəhər sakinləri обеспокоенными .
  
  
  Saat on şəxsən oldu mənim üçün çox önəmli bir insandır. Hətta ego idi dayandırmaq, onun обыскали və sənədlər yoxlanılır. Onlar yaradarkən, riskə getdik, mühafizəçilər çox sayıq, formal və нервными. Təhlükəsizlik tədbiri idi, çox ehtiyatlı şərait, çox ehtiyatlı şərait. Ola bilər, çox ehtiyatlı şərait. Onun iki saat yatan bir təpə üzərində baxırdı. İki dəfə maşında olduğunu подозрительный predmeti və əl kapitan hərbi polis dəstəsi ilə əsgər saxlamaq üçün maşın hədəfində isə kapitan yoxlanılır obyekt və dedi ki, hər şey qaydasındadır.
  
  
  Onun yaxınlaşdı əsas yol ilə məşğul olan keçirilirdi qarşısında xüsusi yer tutur. Onun tədqiq yol. O врезана, bu yamac, təpə və огибала ego, təxminən iyirmi beş metr ətrafında saray qubernator hündürlükdə divarları.
  
  
  Yola çıxardı yük maşını. Onun çıxardı avtomatik gun taxdı ona глушитель və zaman yük maşını sürüb mimmo əsas qapısı və tamamilə mənə yaxın, прострелил bir ətrafında, ön təkərlər. Təkər лопнуло və yük maşını ilə визгом dayandı. Kapitan çıxdı qapıdan, öz bölməsi və bir neçə saniyə sonra yük maşını ilə əhatə olunmuşdur.
  
  
  — Siz orada — рявкнул o, sürücü. "Getmək və вложите əlləri maşın. Tez.'
  
  
  Bütün gözətçilər var əsas qapısı çıxdı və tutan hər bir qəbilə, kömək gözləmədən əhatə yük maşını tüfəng.
  
  
  Onun gizləndi dairələrində ağac və kol.
  
  
  Qərargah-mənzilinin Milli təhlükəsizlik edirdi, özü мрачное bina, demək olar ki, heç bir windows azn невзрачном az gedəndən sonra o, şəhərin mərkəzində Lorenzo-Markes. Burada daha canlı, zaman idi əsgərləri, polislər və mülki şəxslər. Amma burada yenə çıxmış, yalnız милиционеры və əsgərlər. Polis saxlayıb şübhəli dindirilməsi üçün və bəlkə прочесала yaşadığım də mən xahiş edirəm ki, hər hansı bir şübhəli, hər hansı bir tanınmış повстанца, агитатора və ya siyasi rəqib.
  
  
  Mənim siyahısı göstərilmişdir ki, kabineti Максимилиана parma olan kiçik idi, ikinci mərtəbədə dərinliyində. Onun yan bina. Windows ikinci mərtəbədə arxadan deyil idi: примыкающее üçün ona bina четырехэтажным. Biz rəis müavini, daxili Xidmət təhlükəsizlik idi kabineti olmadan pəncərə.
  
  
  Windows dördüncü və beşinci mərtəbədən idi verilir. Kimi giriş olardı istifadə yalnız windows yuxarı mərtəbədə isə binanın divarları edirdi, özü bütöv saman olmadan hər dəstəkləyir. Onu izləyirdim bir müddət, gördüm ki, saat iki dəfə peeps görə, sonuna dam, deməli, dam qorunur. Heç kəs bilmədi bağlamaq üçün ip qalxmaq və ya aşağı.
  
  
  Zaman hava, onu geri kafe liman. Mən orada almışdır ki, otel, və artıq bir neçə saat idi binanın damında görə, milli təhlükəsizlik Xidmətinin binası. Var idi özü ilə xüsusi присоска, mənim incə нейлоновый шнурок, rezin çəkic və заначка qələm istifadə etdikləri alpinistlər. Mən iş getdi. Onun прикрепил suction fincan, mümkün kimi yüksək üçün daş ah-qaranlıq, özüm qədər çıxardı azn нейлоновом şnurdan asılmış çılpaq lampaya toxunacaqdı keçirilmiş vasitəsilə ağır metal gözə südəmər, daxil, iki pin bu sement arasında kərpicdən son çəkic. və qoyaraq ayaqları dirək, indi demək olar ki səviyyəsində südəmər, onu azaldıb suction fincan qoydu, onun təxminən beş metr yuxarıda divarın dibində.
  
  
  Onun təkrar olsa da, bu proseduru təkrar ülgüc üzrə inilti ilə addım beş fut. Bu idi утомительная, yavaş işdir. Onun потел ilə həmin qaranlıq gecə. Knock rezin киянкой üzrə штифтам idi, demək olar ki, бесшумным, lakin hələ də kifayət qədər sakit. Hər an kimsə keçərkən mimmo pəncərə və ya axtarır vasitəsilə aşağı kənar dam, eşitmək bilər və ya görmək məni. Onun sürüşmək bilər və удариться haqqında divar. Pin bilər yazmaq və cingilti ilə слететь aşağı. Присоска bilər buraxmağa məcbur mənə düşmək.
  
  
  Amma bunların heç biri olmadı. Bəxtim gətirib, və iki saatdan sonra onun idi hündürlükdə windows danışdın, прицепившись üçün ah, necə də milçəklər. Uğur mənim deyil açıqlayıb və ilk pəncərə ki, onu sınadım, heç bir bağlanmışdır. Bir neçə saniyə sonra onun artıq idi, bu sakit, yuxarı mərtəbəsində, kiçik kiler. Onu ehtiyatla qapını açdı və baxdı. Dəhliz yuxarı mərtəbədə idi пустынен. Onun çəkildi dəhlizinə.
  
  
  Onun eşitdim aşağıdan səs-küy, taqqıltı və ayaq səslərin və ayağı. Onun idi binada, amma inanmırdım ki, bu, mənə çox kömək öldürmək Максимилиана Парму. Amma, bəlkə də, bu, kifayət qədər tapmaq üçün zəif уязвимое yer ih təhlükəsizlik tədbirləri.
  
  
  Onun dərindən nəfəs aldı və getdi dar yanğın nərdivan, aparıcı dəhlizi beşinci mərtəbədə yerləşir. Əsgərlər загоняли şübhəli bilinən kamera. Polis köynək qolları ilə мчались ilə irəli кипами kağızlar altında siçan və tapança, болтающимися bu кобурах çiyinlərində ya заткнутыми набок üçün kəmər. Cəhənnəm, lakin məqsədyönlü və hər an məni aşkar bilər. Ən yaxşı halda məni сочтут şübhəli, daha sonra isə заберут ilə birlikdə başqa. Ən pis halda...
  
  
  Onun kayması bilər geri pilləkənlə çıxarıb, jaket, обнажив öz "люгер" seçilmiş məlumatların siyahısı haqqında mənim qurbanlarının yeganə sənəd var idi, özümlə, — və otaqdan çıxdı. Ona çəkildi burada açıq demək də canlı dəhliz arasında əsgər, polis və подозреваемыми. Heç kim layiq görüb, məni diqqətlə baxmaq. Məndə bir gun idi, belə ki, mən yox idim şübhəli və məndə idi sənədlər, belə ki, mənə idi ki, orada axtarmaq. Упаковавшись ilə birlikdə polis, əsgər və qulluqçuları, onun qalxdı lift azn başladı, ikinci mərtəbədə. Burada az idi qarışıqlıq. Əvvəl hər kabineti duran vəzifələr mühafizəsi. Bəzi onların ətrafında baxdılar mənə zaman onun keçirilib - kim ki, tanımadığı şəxs, - amma heç bir şey etməyiblər. Bu zəif yerini polis dövlətimizin: nizam-intizam o qədər sərt və iyerarxiya ki, insanlar demək olar ki, heç də belə deyil, sual özünüz. Əgər həyasızcasına gedin və nə cür ki, вписываетесь, sizə nadir müalicəvi çağırırıq olan surətdə, əgər siz heç bir nəzərə çarpan, miss.
  
  
  Hakimiyyəti polis, dövlət də ondan ibarətdir ki, gündəlik o qədər yayılıb ki, siz asanlıqla edə bilərsiniz etmək böyük səhv. Siz səhv hər saniyə və hər saniyə təhlükə artır.
  
  
  Kabinetində parma olan kiçik idi, heç bir otaq isə iki: bu otaq-lüks. Saatlıq dururdu hər gün. Daxil çətin çıxmaq daha çətindir. Onun üstə çevrilərək elə uzandı ki, öyrənirəm ki, öz siyahısı deyil çəkəndə duydum ilə göz qapı parma olan kiçik. Bir dəfə onu gördüm ego, çox da hündür темноволосого bir kişi ilə üz-üzə hansısa bədbəxt ублюдком, onun saxlanılır kafedrasında qədər Parma ona qışqırdı. Bir dəfə onu gördüm, o разглагольствовал haqqında yüksək rütbəli polis və əsgərləri onun ətrafında. Amma bir dəfə onu gördüm ego ci ilin əvvəlindən ikinci otaqda осматривающего uzun masa tanış maddələr: mənim tüfəng, çanta və qara комбинезоны.
  
  
  Bu, verdi mənə fikir üçün plan. Təhlükəli planı, lakin məhdud zaman üçün böyük riskləri yaradır. Onun geri kafe eyni yolla, kimə gəldi, заметая bütün izləri. Onun hazırladığı bir neçə şeyi mənə lazım idi, və yatmaq getdi. Sabah olacaq, gərgin bir gündür.
  
  
  
  
  Fəsil 16
  
  
  
  
  Onun keçirib səhər öz otağında hazırlayaraq öz ləvazimatların. Bu bürcün məndə hər səhər. Var idi ton avadanlıq üçün bu iş, və mənə lazımdır, və bütün bu, əgər mənim planı увенчается uğurudur. Məndə yox idi bizə, zaman bizim həllinə başlamaq üçün ikinci cəhd. Əgər bu iş deyildi, onun olmasaydı шталь bağladı almaq, bu başlamaq üçün ikinci cəhd.
  
  
  Licks günorta onun icarəyə götürüb kiçik bir furqon və gedib особняку qubernator. Onun припарковал maşın подлеске qalxdı təpə olan ərəfəsində müşahidə edirdim. Mən orada işə düzəldim və шталь gözləyin.
  
  
  Onun пролежал orada bütün günü kol və günəş, və стервятники uçurdu yüksək əbədi mənə baxırdılar qonaqlar daxil olur və çıxır vasitəsilə malikanənin qubernator. Onun bilmədi siqaret, ona görə də zaman-zaman bunu bir neçə глотков su. Onun sözünə davam gözləyin. Стервятники başladı fırlanması aşağıda, utancaq, çünki onun uzun müddət donub qalmışdı. Axşama doğru грифы polad aşağı oturmaq və üst filial акаций yaxın. Bəs polkovnik Andrade çıxıb cövlan bağlar malikanənin. Стервятники davam müşahidə etmək mənə. Onun sözünə davam müşahidə Andrade. Ego yerişi bunun doğru olduğunu mənə problemlər var. Mənə artıq heç nə lazım deyildi убеждаться ki, o, bu saray.
  
  
  Polkovnik qayıdıb içəri elə o an оранжевое afrika günəş batdı ilə ego şəxslərin görə dağlar. Стервятники uçurdu zaman onun köçürülüb. Onun gözlədi, hələ yarım saat sonra keçib telefon xətti ilə olan malikanənin üçün столбу əvvəl yol fasad ev. Onun qədər sütun, bağladım avadanlıq qulaq asmaq üçün bir telefon zəngləri və zəng edib təsərrüfat şöbəsi malikanənin.
  
  
  — Təmizlik, — рявкнул səs-португальски.
  
  
  Onun istifadə portuqaliya ilə yerli vurğu. "Üzr istəyirəm, zati-aliləri, lakin bu gün axşam yoxlamaq lazımdır проводку bu saray mövcudluğu yeni transformator ki, gələcəkdə istəyirlər müəyyən mənim rəisləri. Biz elektrik şirkətləri var.
  
  
  "Yaxşı, onda əmin olun ki, sizin rəhbərlik ilə təmin edəcək zəruri vasitələrinə yol verməlidir. Siz də göstərmək lazımdır, ki, ego var əsas qapısı, — səs dedi.
  
  
  "Biz edəcəyik, necə ki, siz deyirsiniz".
  
  
  Onun отключился qazanır və nömrəsi энергокомпании. "Bu qubernatorunun iqamətgahı. Ego Aliləri istəyir ki, bu gün axşam hər kəs yoxlanılır электропроводку. Əldə buraxılışı və əmin olun ki, siz burada ривненской doqquz axşam saat .
  
  
  — Üçün estestvenno. Dərhal.'
  
  
  Buraxılış veriləcək, qız gözlənilir insan, elektrik şirkəti idarə göndərmək, insan və uyğunsuzluq aşkar olacaq sonra.
  
  
  Onun enmək ilə altıncı və geri öz ayrılmış mikroavtobusu. Artıq tamam qaranlıq düşürdü başlamaq vaxtıdır. Mən fikir nəticələri çatışmazlığı və ya hətta haqqında ee qərarı ilə. Əgər bu edəcək Киллмастер və ya hər hansı bir başqa agent, o, heç vaxt yerinə yetirəcəkdir, öz ilk tapşırığı, ən azı, canlı.
  
  
  Onun çıxardı yeni комбинезоны, öz snayper tüfəngi tüfəng, böyük çanta formasını elektrik və ağır bir qara çamadan üzrə фургона əsas yol. Onun ego dəqiq bir şey isə yer dünən yük maşını dayandı, ön təkər olan onun проколол. Onun tədqiq saray, əmin olun ki, var, yaxşı yer. Bu, uyğun.
  
  
  Burada yol gedirdi təxminən səkkiz metr olan divar malikanə, demək olar ki, вровень ilə onun at belində. Берма спускалась təcrübəsi yolları haqqında divarları. Üçün divar özü ev idi, təxminən iyirmi beş yard məsafədə bağçası. Bu idi üçmərtəbəli bina ətrafında ağ daşdan ağır скатной dam, ətrafında tünd ağac.
  
  
  Şəxsi покои qubernator idi küncündə birinci mərtəbədə, üzü görüb windows bağ və divar, açıq əksinə yerlərdə onu gözləyirdi, свернувшись qaranlıqda.
  
  
  Onun hazırlamışdır öz qara комбинезоны, geyindim, bu uniforma elektrik başladım görə, material ətrafında qara portfelinin. Bu nen idi əlli yard nazik neylon göstərir, yüz yard daha qalın нейлонового beyni, çarxı, elektrik özühərəkətedən натяжное çarxı ilə привязью və xüsusi jack üçün mənim snayper tüfəngi. Zaman qara комбинезоны hazır idi, onun taxdı tüfəng şəraiti tutan və diqqətlə tapanca da dam malikanənin təxminən əlli yard məndən.
  
  
  Səs idi, başqa bir şey yumşaq шорохом gecə. Qara зазубренный uc очертил hamar əməliyyat дугу üzrə nalan və bağ зарывшись bu taxta dam ev. Keçərək, böyük bilək sonunda polad kəskin, нейлоновая mövzu свисала görünməz дугой başqa yerlərdə onun gizləndi, dam qarşı olduğu olmur лезвием.
  
  
  Onun отцепил mövzu təcrübəsi bərkitmə öz винтовке, bağladı bir axını daha kök нейлоновому шнуру və digər закрепил mövzu azn катушке verdi xeyriyyə fondunun vaxtında etdiyi ianə намотаться. Mövzu səliqəli намоталась coil çəkərək daha ağır шнурок divar vasitəsilə və bağ dam, sonra mənə geri vasitəsilə bilək polad tip. Onun azaldıb nazik məftil və bağladı həm də sonuna tolstoyun beyni üçün колышку, вбитому torpaq yollar var.
  
  
  İndi məndə idi möhkəm ip aparan yol divar vasitəsilə və bağ üçün особняку. Onu götürüb öz yolu ilə avadanlıq və gizli ego haradasa yolun kənarında. Onun пристегнул təkər сбруи üçün шнуру isə qara комбинезоны, dolu olur məzmunu böyük bag застегнул azn сбрую və ayağa qalxdı.
  
  
  Sonra onu götürdü, kiçik elektron idarəetmə paneli və slid üzrə əsas yol olan yerdə, ona çox yaxın, əsas məqsəd. Təşəkkür edirik, ziyarətçilərə qapıları açıq idi. İki saat oturdu караульной qutusu səmimi daxili divarları isə açıq girmədən əvvəl müəyyən edilib блокпост.
  
  
  Onun düyməsini basdı nəzarət panel. Qaranlıq gecə, mənim dolu olur комбинезоны hərəkət etməyə başlayıb üzrə ip; yol üzərində, divar vasitəsilə və göy yüksək üzərində bağçasının dam qarşı ev. Onun gərgin gözləyirdi, hazır qaçmağa.
  
  
  Heç bir şey baş verdi. Heç kim göründüyü kimi, "insan" ' lan etdi vasitəsilə bağ dam. Onun gözlədi, hələ ki, görmədim ki, bir dummy demək olar ki, çatıb dam, sonra bərk bir düyməsini panel. Bu səbəb səs-küy və vahimə.
  
  
  ', Stop! Orada, yuxarıda! Diqqət! Diqqət! Hücum!'
  
  
  Ağlayır ucadan səsləndi, və insanlar, kobud, həyəcan və çaxnaşma, divarlarında mənim sağ. Üç saat qapısı hər üçü səviyyəsindən və bir an baxdılar.
  
  
  'Diqqət! Həyəcan: qırmızı narahatlıq. Губернаторский nömrəli!
  
  
  Üç saat, настороженные və gərgin əmri ilə əlavə mühafizəsi, qaçdı qapısı bağlı narahatlıq.
  
  
  Onun перебежал yol, arxada maneə və sakit keçib, iyirmi beş yard подъездной track olan особняку. Heç kim dəvət edirdi, məni dayandırmaq.
  
  
  Mənim sağ dam malikanənin məlumatlar veribdir, projektor, dua zabitlər, əsgərlər vəli xəbərdarlıq çekim, mərhum dam uçdu shards. Evdən qaçdım, əsgərlər, ih подгоняли zabitlər. Saat var ön günü də yoxa çıxdı. Onun daxil oldu və keçdi sakit incə dəhlizlərində. Saatlıq daxilində də qaçdı üzrə narahatlıq.
  
  
  Bəlkə də, bəxtim gətirib. Çox sərt qorunması həmişə başa gələ bilər sizə rəhbərləri, o yaradır, çox böyük sinir gərginliyini. Onlar haqqında məlumat убийце qara kombinezon, indi isə onlarda bir adam idi, qara kombinezon, hüseyn hücum qubernator. Həyəcan bütün cəbhələrə aiddir. Bütün otellər xilas qubernator.
  
  
  Onun aşkar istədiyiniz mənə dəhlizi daxil oldu və ona tərəf yönəldi gün otaqları polkovnik Pedro Andrade. Ego qapı açıldı. Hələ ki, o, hələ geyimli edilib çıxdı. Vasitəsilə açıq qapı onu gördüm ki, onun arxasında bir qadın ilə məşğul olan da tez geyinirdi. Polkovnik yaxınlaşdı səmimi mənə.
  
  
  'Bu kimdir?' — soruşdu, komanda ton. 'Hücum? Harada?'
  
  
  Onu etdi, bir neçə addım ona muttering bir şey haqqında qubernatoru. Стилет ki, onun bağladı üçün əlində, kafe, yağan vasitəsilə qolları. Onun hit ego bıçaq atmaq dollar tutdu macal tapmamış düşmək və irəvanı kiçik bir yer. Mən orada oturdu ego azn dəzgah, arxası gün. Onun qayıtdı, dəhliz, aşkar, doğru dəhliz üçün vali və başladı sökmək xətti elektrik.
  
  
  İş diz çöküb, onu gördüm, öz elçiliyi çıxdı qubernatoru və hər tərəfdən ona надвигались əsgərlər. İki və onların ətrafında оттолкнули məni bir kənara. Onun dayanmışdı var divarları və baxdı испуганным və halda, necə və yaraşan iş.
  
  
  — Dummy? — qubernator deyib iki, öz insanlara. "Kimi bir şey кресельного lift. Bu qədər xüsusi material üçün манекена? Niyə? Sən əminəm ki?'
  
  
  "Dummy. Dolu olur, hansısa tolstoy соломой. Biz gördük ki, bir подозрительное. .. '
  
  
  "Onda bu, olmalıdır, hiylə", — deyə qubernator axtarır üzrə tərəflərə. 'Amma niyə? Heç cəhd də məni öldürmək, həqiqətən?
  
  
  Zabit başını tərpətdi. 'Siyahısı. Обыщите ev. Onlara lazım iyirmi dəqiqə tapmaq üçün bədən polkovnik Pedro Andrade. Qubernator, - deyə and içdi qayıtmaq, öz mənzil.
  
  
  "Andrade! Killer bilmədi çıxmaq, elə deyilmi?
  
  
  — Yox, ser . Onun, əminəm ki, yox. Bir saat qapının göndərdik, dərhal öz vəzifə.
  
  
  Onun başını çevirdi, dəhliz çevrilib crazy ev, tam гневных səs. İstifadə edərək sizin ən sivil portuqaliya, onun ucadan dedi: "Biz həbs burada bütün, hətta zabitlər".
  
  
  Onun bir şübhə yoxdur ki, qubernator və ya başqa hər kəs bilir, bunu kim qışqırdı, indiyə qədər. Bu an onlar fikrindən əl çəkmədilər təəccüb və dərhal перехватывали cry. Onun kimi seyr хватали və həbs edən bütün məxsus birbaşa aparatına və ya qərargah qubernator, təcrübəsi разъяренного köhnə polkovnik qədər kəniz və girlfriends polkovnik qətlə yetirilmiş Andrade.
  
  
  Onlar məni tutdu beş dəqiqə zaman hiss məni açıq sahibliyi burun altında. Bu vaxt gəlib, əsl kişi tərəfindən электрокомпании öz buraxılışla və ego də apardılar. Bizim затолкали avtomobil və mühafizə altında keçiriblər.. Gözətçilər tərəfindən insanlar idi ətrafında, milli təhlükəsizlik Xidməti, onu necə bilirdi. İndi başqa bir şey xarabalığa çevrilmişdi azn сеньоре Максимилиане yerləşir parma. Onun, ümid edirdim ki, o da məni məyus edəcək.
  
  
  Bu dəfə onun daxil bina, klub, milli təhlükəsizlik mənim ön qapıdan partlayış. Bizim hakim otağa üçün, dindirmə, nişanlar və обыскали. Bu saray onu xilas стилета və наручного mexanizminin. Bundan başqa, məndə yox idi, özü ilə heç bir şey ruhunda silah, ya da avadanlıq. Onun istəmirdim bunu çox asanlıqla, çox sürətli və ya çox inamla üçün parma olan kiçik.
  
  
  Xidmət daxili təhlükəsizlik yaşayır, bir chore kimi, bütün siyasi xidmət; lakin, polis, təhlükəsizlik, məsələ belə daha güclüdür. Bütün etməli idi üzrə kitab; iş öyrəndim ih ki, belə bir şey yaxşı işləyir, ih temperament edir ih sevgi işləmək beləliklə. Əgər şübhəli az idi, onlar bilər, sadəcə yoxlamaq электроэнергетическую şirkət, onlar da tapmaq olardı ki, məni orada, ümumiyyətlə, bilmirəm. Və o zaman bu baş istəyirəm ki, mənimlə dərhal .
  
  
  Bunun əvəzinə, çünki sorğu-sual çox idi, bizim bütün məlumata görə, bir və eyni пошаговому araşdırılması, o cümlədən bir neçə son dərəcə qəzəbli zabit və yoxlanılır bizim tarix və əlibaba. Onlar baxdılar ki, hər şey var idi, özü ilə, ayrı-ayrılıqda. Hər şey var idi, özü ilə, bir az pul, açarlar, cüzdan, saxta sürücülük vəsiqəsi, saxta ailə photos və kiçik mövzu çox əhəmiyyətli. †
  
  
  "Kimdir Manuel Quesada?"
  
  
  Bu idi худощавый kişi ilə soyuq üz, hələ geyinmişdi jaket, zaman dayanmışdı qapıda üçün otaqlar, dindirmə.
  
  
  Müstəntiqlər elə üzrə sütununa diqqət və demək olar ki, ползли qarşısında хладнокровным kişi. Onlar aşkar ego!
  
  
  — Bax o, ser , — dedi müstəntiq işarə məni.
  
  
  Худощавый rəisi yavaş-yavaş baxışlarını mənə yuxarıdan aşağıyadək. Emu xoşuma gəldi, və yüngül bir təbəssüm украшала ego şəxs. O, başını tərpətdi.
  
  
  "Yaxşı gəlin."
  
  
  Əsgərlər толкнули məni oraya. Biz çıxdıq vasitəsilə otaqları, keçdi dəhlizi üzrə olduğu bütün qaldı üçün hər il mənə və pilləkənlə yuxarı qalxdılar azn başladı, ikinci mərtəbədə. Onun saxlanılır şəxs невозмутимым və eyni zamanda o qədər əsəbi, nə qədər ola bilər. Bu, belə deyildi wouldnt çətindir, onun kifayət qədər həyəcanlıyam: adrenalin indi oldu vasitəsilə məni. Məni vermişdir kabinetinə Максимилиана parma olan kiçik.
  
  
  Kraliçəsi mənə görə. Худощавый kişi ilə soyuq gözləri dayanıb görə, kiçik yazılı masa. Otaqda idi daha üç kişi. Bütün polis, bir əsgər. Maximilian Parma oturub öz böyük yazılı masa məşğul hansı bir kağızlar. O, bir müddət deyil qaldırmışam göz. Çox köhnə bir oyun.
  
  
  'Belə. -- deyib o, mənə baxaraq, -- bu il Quesada, elə deyilmi? İşçi электрокомпании.
  
  
  Onun сглотнул. 'Bəli . .. ser.
  
  
  -- Necə, -- o, gözlərini qaldırdı, - orada heç vaxt sizin haqqınızda eşitmişəm?
  
  
  "Onun məni. .. — pıçıldadı mən.
  
  
  Parma başını tərpətdi. Kişi ayağa qalxdı və ağır hit mənə şəxsə. Onun sarsıldı, amma düşdü. Parma mənə baxdı. O, yenə də başını tərpətdi . Başqa bir kişi götürdü gun приставил ego mənim baş və tıklayan siz trigger. Siz trigger yalnız щелкнул.
  
  
  Heç bir güldü. Heç kəs deməmişdi. Parma ayağa qalxdı görə kafedra və yan onun gedərkən mənə. O, dayandı və mənə baxdı açıq göz. Ego gözləri kiçik idi və dərin səkilərlə, küçənin kənarında yaxşı.
  
  
  — Beləliklə, — dedi yenidən. "Manuel Quesada, dummy, qatil. Amma adi bir dummy və qatil? Yox! Adam bilir ki, ego tutuldu, amma çətin ki, dovşan vuruş. Adam yalnız gözlərini döyür, heç bir dovşan deyil хнычет zaman emu приставляют gun. Adi qatil, siz belə düşünürsünüz?
  
  
  Onun istifadə öz portuqaliya. — Mən... mən başa düşürəm. ... amma bir şey deyil.
  
  
  "Belə ki", sanki bu idi коронная söz parma olan kiçik. — Hələ portuqaliya və hələ də çox yaxşı. Çox yaxşı portuqaliya, ancaq yerli dialekt uyğundur. Bütün bu gözəl şeylər və bu, yalnız diqqət yayındırma. Çox ağıllı və çox effektiv.
  
  
  "Mənə əmr edilmişdir. Oni olub mənə . .. — deyə ona üzrə-португальски.
  
  
  'Oni?' — dedi Parma. O, başını buladı, sonra masaya, götürdü bir kiçik obyekt və mənə göstərdi. 'Sən bilirsən ki, bu? Biz gördük ego sizin düymələri.
  
  
  Onun qoymuşdur ego üçün oraya ego tapıb: iki yerdə. Bu idi a broken yarısı амулета Simvol Чаки, qızıl yuxu aslan.
  
  
  "Onun məni. .. ' Onun yenidən pauza elədi. — Olmalıdır, kimsə qoymuşdur ego mənə dəqiqə, zati-aliləri.
  
  
  — Sən elə bilirsən, mən bilmirəm ki, bu nədir və nə deməkdir? Ki, bu, mənə deyir?
  
  
  Əgər o, bilirdi ki, o, olmasaydı belə effektiv, mən düşündüm və mən bir çox səylər göstərdi və nahaq yerə. Onu da olardı ölü bir saat, əgər o, bilmirdi ki, mən ümid edirdim. Amma onun hələ heç nə deməmişəm.
  
  
  — Gedək, — o dedi.
  
  
  Məni apardılar ikinci otaq, harada dayanıb uzun kafedra ilə bütün уликами. Parma aşpaz idi ki, sevilən, özü-kontrol bütün məhsullar. İndi yaxın bütün materialları ilə iş üzrə öldürüldüyünü general üçün Силвы masasında uzanıb, mənim qara dummy də kombinezon. Əgər bu olmasaydı, onun qədər çox işləyib sərf olunur. Parma çatdı olan tolstoy соломе olan onun döyülmüş, комбинезоны və досталь soul mate yuxu aslan. O, mənə döndü və göstərdi ego mənə.
  
  
  — Bəli kiçik bir səhv, — deyə o bildirib. Sonra isə ingilis: "Ancaq eyni zamanda, mən bilirəm ki, çox mühüm bir səhv, elə deyilmi?"
  
  
  Onun, ona baxdı, sonra da istifadə ingilis dili. Danışa bilərik?'
  
  
  Аааа. O, demək olar ki, просиял sevinc, sonra sərt hərəkətlə geri döndü öz insanlara. — Gözlə mənim kabinetimdə. Onun, sizə позову. Heç bir fasilə. Bu, aydındır? Onun danışmaq istəyirəm adamla təklikdə".
  
  
  Onlar getdilər və bağlamaq üçün öz qapı. Parma siqaret yandırdı. "Nəhayət, biz görüşəcəyik və bütün qozları olacaq mənim əlindədir", — deyə o bildirib. O, dodaqlarını yaladı, onun gözləri заблестели təcrübəsi perspektivləri ki, o, gördüm. "Киллмастер şəxsən. N3, mənim əlimdə isə mənim əlindədir. Sən qatil tutuldu, Karter, AH, aparmaq lazım gələcək, bizimlə bahalı danışıqlar. Əlbəttə mənimlə.
  
  
  O, haqlı idi: əgər o, yalnız kiçik rəhbəri gizli polis, o bilməli idi ki, N3, salonda onun ərazisində və yəqin ilə əməkdaşlıq edir зулусскими qiyamçılar. Bir dəfə встревоженный, o da bilməli idi ki, mənim iş üsulu. Ona görə də, o, aşkar bir yuxu aslan olan, onu təqdim etdi, öz dummy, o heyran idi, amma zaman ikinci yarısı qalıb ilə Manuel Кесадой, o, tamamilə əminəm ki, onun N3 üzrə AH . Eləcə də, AH idi, çox vacibdir, onlar üçün də məşğul olurdum hər kəs, onun özündən başqa .
  
  
  — Səhv, — köksünü ötürdü, mən. "Mən mütləq oluram, çox köhnə".
  
  
  "Vəziyyət çox zərif, — yumşaq dedi Parma.
  
  
  "Əgər məndə şübhə qalmayıb ki, sən qatil. .. — o, çiyinlərini çəkdi.
  
  
  — Olar bir siqaret? O, mənə verdiyi bir və mənə verdi прикурить. 'Ondan başlayaq ki, AH, ən delle edir ki, burada? Onun siqaret çəkirdi. — Sən inanmırsan ki, mən danışmaq lazımdır, elə deyilmi?
  
  
  "Mən hesab edirəm ki, hansısa anda, hətta biz разговорим sizin", — deyə Parma.
  
  
  — Əgər sən проживешь kifayət qədər uzun müddət, — dedim.
  
  
  'Сердишься? Bəli, yaxşı, sizi tamamilə обыскали. .. '
  
  
  Onun yaxınlaşdı, sonra tətiyi basdı üstünə qoydu, onun əlini. O, şir məni tapança ilə əl və hiddətlə оттолкнул məni bir kənara. Onun dövrəyə girdi vasitəsilə bütün otaq. Parma əyildi üzərində манекеном tapmaq üçün, nə ego fikrincə, gizli, onun daxilində. Emu heç xoşuma gəldi.
  
  
  O, çalışdı tutdu, ayağa qalxdı. Ego şəxs olub mavi. O, задохнулся. Ego gözləri dəhşətli əllərində xaç ətrafında orbit və azı beş saniyə sonra, o, aşağı ölü torpaq.
  
  
  Onun qaldı uzaq otağın küncündə. Qaz, azad, zaman onu atıb siqaret maye olan onun пропитал straws idi, ən ölümcül silah ki, onun bilirdi. Bir dəfə nəfəs nəzərdə ani ölüm. Onun bir şübhə yoxdur ki, Parma heç başa düşdüm ki, ego metodu öldürdü, və ya hətta bir şey ki, o, ölüm. Bu baş əvvəl ego, ağıl macal tapıb bir şey demək.
  
  
  Polis əməkdaşı olan otel olardı özü tədqiq öz sübutlar, mütləq gətirdi olardı dummy öz kabinetinə. Mütləq zabiti ki, şəxsən məşğul olur, bir şey bu cür mühüm, AY kimi və ya N3 və otel razılığa gələ. Mən bu sayılır, və bu işə düşüb. İndi mənə qalırdı yalnız diri-diri çıxmaq .
  
  
  
  
  Fəsil 17
  
  
  
  
  Bu, o qədər də çətin olmamalıdır.
  
  
  O, vəfat etdikdə, Parma heç verib bizə səs. Ego insanlara başqa bir otaqda idi, ciddi əmr orada qalmaq, və onlar yaxşı дисциплинированы. Keçiriləcək öncə çox vaxt hətta ən yüksək rütbə, yəqin ki, o худощавый adam ilə soyuq gözləri ilə ki, məni buraya gətirdi, düşünürəm, lazımdır ki, giriş, zaman emu велели daxil deyil; və ya hətta təəccüb başladı, heç bir şey varmı ki, bir şey deyil.
  
  
  Bilmədim paltar geyinmək parma olan kiçik. O, çox azdır mənim üçün. Amma ikinci qapı ego kabinetində aparırdı dəhliz harada idi kəsilib, daha bir saat. Bu vaxtadək bütün ofis bilməli idi ki, qatil tutuldu ki, o məxsusdur gizli təşkilatın və boss, indi расправляется onunla. Onlar bütün alacaq şərəfli qeyd və ola bilsin ki, hətta əldə artırılması; şayiələr adətən tez yayılır, belə bir təşkilat kimi gizli polis. Əgər uğurlu edirsinizsə, sayıqlıq zəifləyəcək və indi bütün olunacaq ухмыляться-birinə dost, şərab içə.
  
  
  Bütün bunlar onun öz onlar bir neçə saniyə nəfəs keçirilmişdir, обыскал bədən parma olan kiçik etdi ego gun getdiyi gün, aparıcı dəhlizi. Onun açdı ee dedi, təqlid səs parma olan kiçik vasitəsilə burun dəsmalını: "Gəl indi həmin".
  
  
  Bir əsgər tələsik içəri. Yenə eyni çox güclü nizam-intizam polis dövləti. Onun qapını bağladı, və demək olar ki, eyni hərəkəti yoldan ego ayağı. O, dağıldı. O, demək olar ki, mənim artım. Onun olmasaydı, hələ də istifadə ego униформой, lakin bu uğurlar избавляла mənim böyük risk. Onun bölməsində ego taxdı forma və çıxdı dəhlizi.
  
  
  Onun tez çıxdı, sanki mənim idi mühüm bir tapşırıq üçün parma olan kiçik. Gözətçi, başqa bir gün gördüm ki, mən daxil, və ağla deyil ki, əgər onun yenidən atdı çölə. O da güclə gözlərini qaldırdı; bu şən söhbət ilə digər iki yolu ilə, покинувшими öz vəzifə həyəcan həbs qatil. Şayiələr burada həqiqətən getdi kimi sürətli kimi mən gözləyirdim.
  
  
  Yüksək vəzifəli məmurlara ilə olan Пармой səfərim zamanı dindirmə, əmr edilmişdir gözləmək başqa kabinetində və orada onlar, yəqin ki, yenə də gözləyirdik. Mənə lazım deyil nə narahat kimsə onların ətrafında görəcəksiniz mənim üz. Onun tələsdi üzrə səs-küylü dəhlizlərində endi azn aşağı mərtəbədə tərəf yönəldi giriş gündür.
  
  
  Saat var, əsas giriş, maraqla mənə baxdı. Onun jest xahiş içmək və saat gülümsədi. Sonra onun düşdüyü qaranlıq küçədə.
  
  
  Onun xilas formaları, başqa bir az gedəndən sonra o, yenə adlı спрятанную orada paltar və geri öz ucuz otel. Orada mən yığıb hər şeyi ödənilmiş və keçirilib, iki rüb artıq üçüncü otağın ki, bacardım. Onun yuxarı qalxdı və uzanaraq yatmaq üçün. Onun yaxşı yuxuda, bu, çox uzun bir gün.
  
  
  Hətta polis və ordu maşın olan bütün gecə колесили şəhərdə ilə ревущими maşınların siqnallarına, mane olmurdu, mənə yatmaq.
  
  
  Bütün növbəti gün onun просидел öz otağında. Onun televizora baxırdım və gözlədi öz əlaqə şəxslər. Televiziya azdır ki, deyirdi, başqa olunacaq bir sıra digər əşyalar. Çaxnaşma şəhəri əhatə; hərbi vəziyyət elan olundu və ərazisi оцеплена. Bu истерическом tonda hökuməti призвало üçün əmin-amanlığa. İndi lider öldürdülər, hər şey nəzarət altındadır. Belə ki, adətən və balacalar.
  
  
  Bir neçə həftə sonra heç kim olmayacaq qətlə yetirilib və daha heç nə baş vermir, hökumət həll edəcək ki, təhlükə sovuşmuşdu və müstəmləkə yenidən остепенится. Bütün təbrik hökuməti isə hökumət поздравляло özünü qətiyyətli hərəkət, спасшим işi və qalib gəlmiş подлого qatil. Yalnız bir az insanlara циникам, şairlərə, yazıçılara və bir neçə репортерам, ağlına gələrdi ki, qatil edə bilər ki, yalnız öz işini bitirmək və evə getmək.
  
  
  Mənim bağlı meydana çıxdı və qısa müddət əvvəl nahar şəklində ordu kapitanı ilə bir dəstə əsgər. O, döydü, mənim qapı və elan etdi ki, mənim həbs. Onun artıq gedirdi partlatmaq ih qapıdan zaman kapitan qışqırdı: "Heç сопротивляйтесь, senyor. Qardaşı artıq həbs olunub. Sənin əsl gücü məlumdur, escape mümkün deyildir.
  
  
  Söz var idi, "qardaşım".
  
  
  Onun soruşdu. - "Nə mənim, real şəxsiyyət?"
  
  
  "Siz — senyor Хальвдан Цварт, tutulmuş şirkəti Malmö Saw and AX" .
  
  
  O, qapını açdı. Kapitan gülümsədi yalnız bir dəfə. O, əmr etdi ki, öz insanlara məni həbs. Şəhər sakinləri qaçdım azn səki. Bəzi плевали mənə. Əsgərlər затолкнули məni командирскую maşın, sel kapitan və biz getdik.
  
  
  'Hara?' - soruşdum.
  
  
  Kapitan yalnız çiyinlərini çəkdi. Onun ona baxdı. Bir şey nen mənə xoş gəlirdi. Kapitan bildirdi, beləliklə, bizə maraq, bizim təbəssüm, bizim məsələlər. Bu nen bir şey idi мрачное, o, çox насторожен. Və o, kifayət qədər mənə baxırdı.
  
  
  Biz xadimlərimiz gedirlər üzrə şəhərin dabanları alaqaranlıqda, zəngin глушь cənubda. Artıq qaranlıq idi, biz girdi həyətə, böyük гасиенды kənd yerlərində. Əsgərlər dayanmışdı kölgə ətrafında var. Həmçinin iki helikopter, bir, ətrafında olan idi tanınma nişanları ABŞ. Onu hiss yaxşıdır. Kapitan sərf məni içəri. — Siz gözləyin, burada mister. Karter, — deyə kapitan.
  
  
  O məni tərk tək. İndi bu, mənim qətiyyən xoşuma gəldi. Onun tədqiq və böyük qonaq otağı, harada dayanıb. Bu nen idi, kimi lüks, həm də kənd vəziyyət, eləcə də kənd çox zəngin insan köhnə ailə. Heç afrika kənd isə portuqaliya. Stol və stullar, internet və silah divarlarında, bütün bunlar var idi keçirilib açıq üzrə orta əsrlər Portuqaliya.
  
  
  Əsgər burada yox idi, amma hər pəncərə onu gördüm kölgə. Onun hiss tələyə. Amma mən öz işinə. Heç bir şey yanlış getdi. Və ya bu düz idimi? Onun iş görmüşük və o, onlara daha çox lazım deyil?
  
  
  Onun çox bilirdi? Üçün vacib olan adam indi otel, əmin olun ki, mən emu daha lazım deyil? Bu baş əvvəl. Və kapitan bunu bilirdim.
  
  
  Qapı nalan əksinə, məni açılıb. Otağa daxil oldu, qadın və uşaqlara baxdı ki, eyni diqqətlə, necə və onun əvvəllər: Şahin.
  
  
  Gördü məni. 'Nik? Sən burada neyləyirsən?'
  
  
  — Məgər sən göndərdi mənə görə? — oğlan dedi, mən.
  
  
  O, qaşqabağını tökdü. — Bəli, onu təşkil əlaqə üçün mümkün sizi bütün ölkə, amma... ... bu "əmr" ilə bağlıdır, eləmi?
  
  
  — Bəli, — dedim. 'Nə?'
  
  
  "Mən elə bilirdim səni увезут geri Svazilend", — dedi qoca. "Nazir mənə dedi ki, telefon onun vacib işi var, onunla məşğul olmaq lazımdır mənə. Bəlkə də o, istəyir ki, sizə təşəkkürümü bildirim.
  
  
  — Ola bilər, — dedim. — Amma biz bütün windows gözətçilər və kapitan bilir ki, mənim əsl adı.
  
  
  'Adınızı!' Xok söyüş söydü. "Dərzi, bu zidd olan bütün əməliyyat. Nazir bilir. .. '
  
  
  Daha bir qapı açıldı. — Mən bilirəm ki, mister Хоук?'
  
  
  Ego aşağı səs, belə qoyulması üçün ego kiçik artım, əks разнесся otaq. Orada dayanmışdı, biri, ətrafında baş insanların Portuqaliya, seyr Хоуком və mənimlə. Хоук deyil, qorxdum. Тетеревятник deyil запугает bizi bir insan dünyada.
  
  
  "Heç kəs bilməlidir adı N3 zamanı tapşırıqlar".
  
  
  — Amma "tapşırıq" окончено, elə deyilmi? dedi balaca adam. "Bizim üç nəfər şübhəli ölü, çox peşəkar, cənab. Karter üzrə AH, çox təcrübəli.
  
  
  — Dərzi şeytana, — взревел Şahin, — переходи işə. Siz zəng vurub vacib işgüzar məsələ ilə bağlı. Siz dediniz ki, N3 burada olacaq ki, sizin adamlar çıxaracaq ego buraya kodu istifadə edərək verdi əlaqəyə girməyə kömək etmək üçün emu qaçmağa. Siz otel üçün o, getdim üzrə Mozambik, mümkün qədər tez. Onda niyə o, hələ də burada?
  
  
  — İşlər görülüb, — yavaş-yavaş dedim. Ola bilsin ki, indi naziri aşkar ört-basdır onun iştirakı və o, AH, daha çox ehtiyacı yoxdur.
  
  
  Хоук gözəl güldü. — Mən tövsiyə edirəm, bu, cənab katibi.
  
  
  Bu ego səs səslənirdi yüngül təhlükə, amma zaman Хоук xəbərdarlıq edir, o, var qüvvəsi İsə arxasındadır və bu, heç vaxt olur yumşaq. AH, bəlkə də, lazım gələrsə, məhv etmək, bütöv bir millət. Nazir idi bunu bilmək ancaq onun şəxslər titrək bizi bir əzələ. Onu hiss etməyə başladı ki, özümüzü çox narahat hiss. Nə...?
  
  
  "İşlər aparılır", — deyə nazir bildirib. — Amma olub, bu, həqiqətən də lazımdır? Üç ətrafında bizim aparıcı xadimlərinin dayanır, amma mənə maraqlı olub mühit onlardan ən delle bir xain.
  
  
  Sükut bulud kimi, havadan asılı qalıb dəbdəbəli yaşayış otağı, bu cür смертоносная kimi, qaz bulud, убившее Парму. Onun baxdı pəncərə üçün olan виднелись kölgə saat. Хоук sadəcə baxdı naziri, onun sifəti birdən-birə ciddiləşdi, dirsəklənib özünü düzəltdi.
  
  
  "Bu nə deməkdir?" — qoca soruşdu.
  
  
  "Biz əminik ki, üsyançılar bilirdi və bilərdik, nə bu, yalnız o halda onlarda idi lideri, altında başlanması ətrafında bir hökumət məmurlarının. Xain. Biz bilirik ki, olmalıdır, xain, amma ola bilər ki, biz istərdik ki, heç bir yerdə.
  
  
  — Bəs siz onda idi ki, əbədi baxmaq? — yumşaq soruşdu Хоук.
  
  
  'Cənab. Karter bizimlə bərabər öldürdü üsyançıların lideri, — dedi katibi, mənə baxaraq. "Amma üsyan plan üzrə gedir. Biz eşitmişik ki, bir neçə saat подпольному televiziya ilə çıxış edəcək polkovnik Листера üçün elan ego əvvəlində və zəng etmək бунтам və забастовкам mühit blacks. Biz eşitdim qonşularımız ki, üsyançıların dayandırmaq deyil, və məğlub, və ki, onlar öz planlarını həyata keçirmək olmadan görkəmli problemləri".
  
  
  İndi o baxdı Хоука. "Ötən gecə kimi yalnız ona məlum olan ölüm haqqında parma olan kiçik, ona əmr etdi ki, gizli перебросить bu yuxarıda choicest hissələri ətrafında barak də Имбамбу, 60 kilometr buradan. Hər şey plan üzrə. O, bizə baxdı, həm də. "Erkən axşam muzdlu polkovnik Листера hücum bizim qoşunlar Имбамбе. O, hücum ih gəldikdən sonra, onlar hələ də qeyri-mütəşəkkil və несформированы, və demək olar ki, məhv ih. İki həftə ərzində onlar faydasız olacaq bizim üçün. Polkovnik Листера gözləyirdi ih!
  
  
  Хоук моргнул. Onun əqli irəli baxdı. Necə bu mümkün idi. .. ?
  
  
  'Ancaq. .. — Хоук başladı qaşqabaq.
  
  
  "Əvvəl o, əmr verib, bu barədə hərəkət qoşunlarının bilirdi yalnız iki nəfər", — deyə nazir bildirib. "Mən və h. Karter.
  
  
  — Onun, — oğlan dedi Xok. "N3, əlbəttə ki, mənə məruzə etdi".
  
  
  — Sonra isə sən. — deyə nazir bildirib. Zülm indi olmuşdur dərin ego səs. 'Onun . .. və OH, və ona dedi onlara. Sonra onu düşünməyə başladı. Kim üzrə bütün aidiyyatı olan, bu var, bizimlə əlaqələri, eləcə də qiyamçılar? Kim işləyir, hər iki tərəf? AH! Əgər yalnız bir ətrafında, bizim məmurlar idi, xain, kim verə bilər, bununla qiyamçılarına bütün mövcud onlarda məlumat? Yalnız bir mənbə: AH.'
  
  
  Nazir щелкнул barmaqları ilə. Əsgərlər hücum otağa vasitəsilə bütün günü. Nazir проревел: "Арестуйте ih həm də".
  
  
  Onun шталь gözləyin. Onun heç bir tərəddüd bizə saniyə. Bəlkə də, mənim bilinçaltı üçün hazır idi, buna hazır andan mən var bu гасиенды. Onun vurulmuş, iki əsgər və göyərçin pəncərə. Altında şüşə yağış onun endi əsgər kənarda çevrilmiş və sıçrayıb ayağa qalxdı. Onun qaçdı divar vasitəsilə гасиенды.
  
  
  Digər tərəfdən onun, sıçrayıb ayağa qalxdı və göyərçin qara orman.
  
  
  
  
  Fəsil 18
  
  
  
  
  Onlar gəlib mənə görə. Onun idi, azı iyirmi metr aralıda jungle zaman ətrafında mənim qulaqları başladı fit güllə off ses, yarpaqları və twigs ilə ağac. Onun eşitdim aşağı qəzəbli səsi naziri, подстегивающего öz adamları. Əgər o, əmin idi ki, əvvəlcədən, mənim qaçması, xilas etdi onu şübhə yoxdur. Amma mənim şansı yox idi: o, heç bir шталь olardı qulaq asmaq heç bir izahat , əgər onlar var idi. Amma mən heç bir izahat və əgər onun otel tapmaq ego, onun olmalı idi azaddır, bu. Var, hissi var idi ki, revmatizm düşür düşərgəsində Листера.
  
  
  Bütün ərazisində otelin ətrafında isə гасиенды edirdi qarışığı jungle və savannahs və əsgərlər istifadə etməyə açıq çəmənlikləri üçün kəsilmiş məni və bağlamaq daha sıx zolaqlarında jungle. Onun eşitdim ih hər yerdə öz ətrafında, orada isə, geridə məni гасиенде, закашлял mühərrik vertolyot. Onu gördüm, o ' lan etdi bu gecə. Və ego spotlights сканировали torpağı o qədər поворачивал mən tərəfə. Nazir səbəb olacaq əlavə ordu, polis, hər kəs edə bilər. O bilər ki, sərəncamında olan bütün polis və ordu Arasında, əgər istəsəydi.
  
  
  İndi mənə gedəcək hər iki tərəfdən sərhəd və burada hər iki tərəf münaqişənin. Onun olmasaydı шталь maneə isə Хоук, mənim yalnız başqa, indi bir özü idi, bağlanmış. Onlar heç bir səbəb emu zərər; vardı bir çox qüvvələr üçün bu, ancaq onlar saxlayacaqlar ego, və bu an AH məhdud edirik. Haradasa mən tapmaq revmatizm, nə baş verib və bu, necə baş verdi. Onu tapmaq üçün idi polkovnik Листера. Vaxt oldu ki, vacib.
  
  
  Yalnız bir sürətli yoldur, ən yaxşı yol yaranmış zamanı digər hallarda. Bəlkə də yeganə xilas yolu. Qəddar və gözlənilməz. Məni bu hazırladıq illərlə. Onun geri гасиенду.
  
  
  Əsgərlər vertolyot davam təqibi ki, bu istiqamətdə olan onun qaçıb. Onun kayması bilər mimmo, onlarda, bir xəyal kimi. Lakin nazir deyil, varlı idi. O, əldən verməyib üzrə nəzərdə imkanı ki, mən qayıtmaq. Асиенда hələ кишела əsgər. Deyil, açıq-aşkar, lakin onlar hər yerdə прятались bu тенях gözləyir, mənim hərəkəti.
  
  
  Amma nazir belə olmadı. O, yanılmışdı. Var idi Ястребиный və o, bilirdi vacibliyini Тетеревятник. Ona görə də o, gözləyirdi ki, mən çalışaram ki, azad Хоука. Gözətçilər diqqət ətrafında özü ev, qorxu, hər hansı bir cəhd yenidən nüfuz daxilində və azad Хоука. Amma mən heç bir fikir bu cəhd.
  
  
  Onun o divar boyu qədər aşkar yan qapıları, взломал kilid və kayması bilər içəri. Vertolyot ABŞ ordusu hələ də qalırdı yerdə. Bu idi vertolyot ki, gətirmişəm Хоука görüşə. Pilot, yəqin ki, vurulmuş yerdə evi, lakin xoşbəxtlikdən, o, mənə lazımdır. Yalnız bir nəfər həmin vertolyot. Onun yoldan ego ayağı, bir метким zərbə tərk harada ki, o, aşağı atladı kabinəsinə. Aldı mühərrik və ' lan etdi əvvəl əsgər kimi başa düşdülər ki, baş verir.
  
  
  Onun artıb kimi sürətli kimi yalnız bilərdi vertolyot uçmaq. Bir neçə güllə hit gövdə və şassi, lakin heç bir düşmədi məni. Onun oldu наискось dairə üzrə xüsusi və işıqları yox bu gecə. Onun çevirdi üçün okeanına qarşısını almaq üçün portuqaliya vertolyot. Oradan, onun çevirdi cənuba, мангровым болотам və kənd polkovnik Листера.
  
  
  Onun endi eyni karniz kənarında, bataqlıq, harada məni tutdu insanlar şahzadə Вахби. Qaranlıqda onun yenidən onun yolu vasitəsilə bataqlıq bu kənddə muzdlu. Onun görməmişəm və eşitməmişəm, heç bir патрулей və aşkar ki, xarici ring zaman, demək olar ki, kimsəsiz idi. Ən kəndində daha bir neçə saat isə daxma məşğul idi yuxuda qadınlar.
  
  
  Bu baraka onun aşkar спящую Индулу və зулусскую qadını ipək plaş olan görüşüb kəndində üsyançıların dərəsində. O olmalıdır ki, həyat yoldaşı Листера. Daxma aydın idi хижиной Листера, daha çox qalan və ego səhra ofisi, amma ən polkovnik orada yox idi, necə və silah ego.
  
  
  O, harada idi? Harada idi muzdlu?
  
  
  Onun шталь sillage Индулу üçün xahiş. İstərdim ki, bizim baş aramızda bir otaqda qala Вахби, indi o, əlbəttə, elə bilirdim ki, mən düşmən yox idi həllinə sübut edir ki, bu, belə deyil. O idi, onun düşmən, həqiqətən də, deyildi düşmən зулусов. Amma mənim təyin edilməsi nəzərdə deyil, onlar üçün heç bir kömək an.
  
  
  Verdi hey yatmaq və kayması bilər geri bataqlıq. Orada, xarici halqa zaman oturan adam дремлющий üzərində əl пулеметом. O, aşağı və жилистым ilə üz xüsusiyyətləri индейца və bağlanmış imzalı qutuda əli. Ola bilər bu южноамериканец qaldı kənddə, çünki yaralanıb.
  
  
  O oyaq olan türbələr ilə bıçaq var boğaz.
  
  
  'Onlar harada?' — прошипел ona ispanca.
  
  
  O, yuxarı baxdı və стряхнул yuxu ilə öz göz. 'Kimdir?'
  
  
  — Дыши sakit, səssiz, — pıçıldadı, mən прижимая bıçaq gətirib ego boğaz. — Harada Листера?
  
  
  Ego göz şərikli orbitləri: "Имбамба. Hücum.'
  
  
  "Bu idi ki, erkən keçən gecə. Onlar artıq qayıtmalıdırlar.
  
  
  O baxdı tərəfindən narahat edilir. O, çox bilirdi. Ya o, qorxdu nə bilirdi ?
  
  
  "Onlar artıq qayıtmalıdır sabah cənub rəhbərlik", — dedim. "Cənub sərhədi üsyan".
  
  
  İndi emu idi, çox qorxuludur. Onun çox bilirdi. Əgər onu bilirdim ki, çox... daha kim bilirdi... nə idi şansını... azn pul. ..mükafatlar ? O, bir tamah. Cənubi koreya Amerika uzaq idi və o bilirdi ki, harada qoymaq ego birinci sədaqət. Nə ondan ibarətdir ki, o, insanların əksəriyyəti üçün: sadiq deyil. O, ağır сглотнул.
  
  
  — Onlar artıq yolda, ser .
  
  
  'Hara?'
  
  
  — Şimal, deyək ki, on kilometr uzaqlıqda. Dəmir yolu üzrə Свазиленда bu Lorenzo-Markes.
  
  
  'Şimal? Amma . .. '
  
  
  Dəmir yolu? Veb-dəmir yolu təcrübəsi Свазиленда qədər paltar?
  
  
  Paltar qədər Lorenzo Маркеса? Həyati vacib və strateji əhəmiyyət kəsb edir . .. Onun şübhəli başladı. Şimal!
  
  
  Onun yoldan ilə tamah ayağı. Onun artıq öldürdü kifayət qədər az və ya çox günahsız insanların, və hal-hazırda mənim üçün kifayətdir. Şimal!
  
  
  Səs harada üsyan olardı güləşçilər azadlıq uğrunda Mozambik, bəli. Lakin bütün plan nəzərdə tuturdu partlayış sərhəd rayonlarında, diqqət partlayış iştirakı ilə muzdlu Листера kimi əsas güc əks etdirmək üçün наступающих şimaldan португальцев və наступающих ilə qərbin müntəzəm cənubi afrika qoşunlarının. Əgər Lister və ego odlu gücünü şimal köçürülüb, uzaq sərhədləri, bu doğurdu olardı зулусов, üsyançıların Свази və əsas qüvvələr мозамбикских blacks təkbaşına qarşı müntəzəm qüvvələri Cənubi Afrika və Свазиленда.
  
  
  Və ya daha pis, əgər португальские qoşunları bilər maneəsiz hərəkət cənub tərəfindən muzdlu Листера — Листера şimalında və portuqaliya müstəmləkə qoşunlarının cənub — var зулусов və digər qara üsyançıların olmazdı şans. Bu, əsl qanlı hamam.
  
  
  Mənim şübhə gücləndi. Karlos Lister işləyib rus və niyyətində idi atmaq burada üsyançıların dağıdılmasına львам. Nə qədər ki, onlar vəfat çalışır hücum португальские və свазилендские ordu Lister irəliləyib şimala, adamı məftun edirdi Mozambik. Birdən-birə onun dəqiq məlumdur.
  
  
  Onun idi xəbərdarlıq зулусов və digər blacks, kimə görə mübarizə ilə müasir ordu qüvvələri ilə ассегаями və köhnə silah. Amma mən onu məcbur etdim ki, ih inana? Necə?
  
  
  Onun bağladı tamah və onun yolu geri boş kəndə muzdlu. Geri baraka olduğu yuxuda Индула və зулусская qadın, sahibə Листера. Onun səssizcə daxil хижину, üzərinə əyildi Индулой və onu öpdü dəfə, başqa bir, sonra vedrəni hey ağzını əli ilə.
  
  
  O, yuxudan diksinib. O, cəhd пошевелиться, amma onu dayandırdı ee, прикрыв hey ağız. Onun gözləri vəhşicəsinə şərikli, və разозлились zaman o, mənə baxdı.
  
  
  — Индула, — pıçıldadı və mən. — Sən elə bilirsən ki, mən sizin düşməninizdir, amma bu, belə deyil. Mən izah edə bilməz və bunlardan ancaq mənim idi, tapşırıq və indi o, sona çatdı. İndi də imkanım var olun ki,-ki, başqa: saxlamaq, səni və sənin qövmün.
  
  
  O, mübarizə, acıqlı baxaraq məni.
  
  
  — Qulaq as, — прошипел mən. — İndi zamanı deyil, eşidirsən? Листера bütün bizi aldatdı . Səni və məni. O, istifadə salamladı sizin insanların, sonra xəyanət ih. Onu dayandırmaq lazımdır ego, sən, xəbərdar olmalıdır, öz adamları. Harada Дамбуламанзи?
  
  
  O, başını buladı və cəhd yemək üçün mənə əlini onun gözləri vəhşicəsinə parıldayırdı.
  
  
  'Mənə qulaq as. Muzdlu şimala irəliləyir. Sən başa düşürsən? Şimala !
  
  
  O sakitləşdi və indi baxdı mənə şübhə ilə gözündə. Onu gördüm sual: şimal və xatirə haqqında nə baş verib, bizim aramızda bir otaqda.
  
  
  "Mən etiraf edirəm ki, məni göndərdi bir şey sizə qarşı idi, siyasi. Amma indi onu sizinlə, bu da siyasətdir, ancaq və daha çox. İndi onun edirəm ki, bir şey istəyirəm: çalışıram dayandırmaq Листера.
  
  
  O baxırdı mənə, hərəkətsiz. Onun istifadə etdi, öz şans, əlini çəkdi təcrübəsi ee tərəfində rta və gedək ee. O, ayağa sıçradı və уставилась mənə. Lakin o, heç etməyib.
  
  
  'Şimalında?' o, dedi. — Yox, sən yalan və danışmaq.
  
  
  — Sən gərək xəbərdar öz adamları. Tap Дамбуламанзи de emu. Mən də səninlə gəlim.
  
  
  — Mən sənə inanmaq, Nick?
  
  
  "Ona görə ki, sən bilirsən, məni də ona görə ki, sən mənə etibar əvvəllər".
  
  
  'Etibar? Ağ riyaziyyat?
  
  
  Ağ adam, bəli. Lakin heç bir düşmən. Var onun işi, o da onu etdi. Amma indi bu işlər görülüb və onun sizinlə.
  
  
  — Mən ... qadın bundan karıxdı.
  
  
  Birdən-birə onu eşitdim hərəkət və tez qapıya baxdı. Yaşlı зулусская kişi, qadın Листера, yuxudan oyandı və oturdu, onun ipək paltarı ilə qızıl пряжкой, сиявшей zəif işığında.
  
  
  — O yalan danışır, Индула. Bu, ağ casus. O, buraya gələndə öldürmək üçün bizim öndər və dayandırmaq üsyan. O, çalışır португальцев.
  
  
  O, başını tərpətdi. — Mənim üçün bu göndərdik. Amma indi hər şey başqa cürədir. Mən inanmıram ki, gizli portuqaliya lideri heç də mövcud idi. Siz nə vaxtsa görmüsünüz, ego, Индула? Yox, Листера yeganə ağ lider istifadə edir Etiket Чаки öz maraqları üçün".
  
  
  — Qulaq as ego! — ucadan qışqırdı qadın. İndi o, deyirdi ingilis olmadan xüsusiyyət.
  
  
  Индула baxdı qadını, sonra da məni, və mən gördüm ki, onun qarşısında artır sual. Ola bilsin ki, indi o yadıma düşdü haqqında digər, kiçik şübhə ətrafında keçən.
  
  
  — Шибена, — yavaş-yavaş o dedi, — sənin indi ingilis шталь çox yaxşı. Harada buna öyrəndim?
  
  
  — Onu mütəxəssislərə daha yaxşı bilirsən, — kobudcasına dilləndi yaşlı qadın. Çünki bizim işimiz. Bu kişi . .. '
  
  
  — Bu qadın Листера, — dedim. — Sən eşidirsən, həyat yoldaşı Листера, Индулу?
  
  
  Индула görünürdü haqqında düşünürdüm ki, hər şeyi yadda. — Sən hardan, Шибена? Nə vaxtsa biz bilirdik sizin qədər necə polkovnik Lister peyda olub burada? Siz bizə gəldi, necə ego müavini. Onun qarşısında idi зулуска, ona görə də biz etibar hey, amma...
  
  
  Шибена başladı görə işdir. Sürətli, отработанная hücum edir. Uzun bıçaq qaranlıq tərəfdən, gücünü də parıldayır altında qara dəri. Bu hücum idi mənə. O, среагировала belə tez və yaxşı ki, əgər Индула işləmirdi, o ki, mənə dəqiq öldürmüşəm. O qorudu məni рефлексом. Ona görə ki, biz sevirdik bir-birinə? Deyərdim ki, bu, bizə çox idi ki, Индула fəaliyyət göstərirdi kortəbii, və ayağa qalxdı yolunda Шибены. Шибена отбросила onun tərəfə sürətli bir dalğa, azad əlləri və Индулу отбросило kimi kənara lələk. Lakin bu kifayət idi. Xəncər az qala, gəlib mənə də yığın dollar, və məndə кольнуло bu aparılmış hesablamalar. Onun tez hücum etdi və hit Шибену üzrə кончику çənə. O düşüb, kimi поверженный bull. Onun idi, belə ki, çox kimi ola bilər.
  
  
  Onu tutdu Индулу tutub. 'Mənimlə gəl.'
  
  
  O daha müqavimət və getdi mənimlə çadırlar üzrə, demək olar ki, безлюдному düşərgə. Biz притормозили, və mən xəbərdar etdi, onun üçün o susurdu. Biz проскользнули içindən üzük saat postunda olduğu hələ də bağlı idi vurulan ilə ayağı tamah. O, heç bir cəhd mürəkkəbləşdirmək bizə həyat. Bəlkə də sevinirdi ki, o, yalan bağlı və bir daha bizə mane olur.
  
  
  Biz gəlib çatmışıq ki, vertolyot gələn. Qaranlıqda onun qalxdı ilə выступа uçurum və çevirdi maşın şimala. Индула hər zaman mənə staring обеспокоенно, hələ lap arxayın mənə. Onu tapmaq üçün idi muzdlu.
  
  
  Onun aşkar ih. Onlar şimalında, kimi dedi kişi. Sakit düşərgəsi olmadan uzaqdan, dəmir yolu boyunca üzrə Свазиленда bu Lorenzo-Markes, qırx kilometr şimal və yer, harada olmalı idi və cəmi bir neçə saat üçün yer, harada olmalı idi ki, qırx kilometr digər tərəfdən kənd.
  
  
  — Bu gün günortaya qədər onlar одолели və əlli mil, — dedim. — Əminəm ki ?
  
  
  Индула aşağı baxdı. "Buna səbəb ola bilər".
  
  
  — Yaxşı, — dedim. "Gəl aydınlaşdırarıq."
  
  
  
  
  Fəsil 19
  
  
  
  
  Boz seher bizi qarşıladı, biz indi kiçik bir açıq məkanda təxminən bir mil cənub muzdlu. Jungle burada çevrilmişdir aşağı kol və саванну. Sakit idi, vəhşi heyvanlar попрятались. İnsanlar возмутили .
  
  
  Biz ehtiyatla tərəf getdilər dəmir və kiçik ziyarətgah muzdlu astarlı digər uğrunda bir-biri. Onlar tam döyüş hazırlığının. Keşikçilər sahəsində diqqətlə ərazisini müdafiə edir. Görünür, polkovnik Листера istəmirdim ki, kimsə aşkar ih, o qədər başa çatacaq. İlə keçən qatar heç kim bilməzdi tutmaq heç bir iz əsgər. Canla başla düşərgəsi olacaq, o qədər də asan deyil. Onu gördüm çadır Листера demək olar ki, ortasında, təhlükəsiz və yaxşı qorunan. Onu gördüm, başqa bir şey, ya bir şey görmədim.
  
  
  Onun soruşdu. - "Harada Дамбуламанзи və digər zənci?" Индуле idi ki, özündə deyil. — Ola bilər, onlar дозоре?
  
  
  — Ola bilər, — dedim.
  
  
  Biz də yan keçməyib xarici ring saat. Baxmayaraq ki, mən tapa bilmədi ki, özü üçün təhlükəsiz bir yol düşərgəsi, Индула bilib, sadəcə daxil olun.
  
  
  "Əgər onun hüquqlarının, sən bilərsən daxil deyil çıxmaq", — deyə onu hey.
  
  
  "Əgər onun bilərdi almaq Листера və görüşmək, onunla üz-üzə, bu kifayət qədər olardı , - dedi. - Amma sən, onlar etdi səni ... "
  
  
  Sükutla budaq qırılıb. Onun столкнул Индулу yerdə düz torpaq, çalışırıq, mümkün qədər yaxşı прикрыться. Hələ bir budaq qırılıb və kənarında jungle çıxdı biçimsiz ə, rəqəm, остановившаяся üçün hər il kol və саванну. Arab. Odin insanların ətrafında ölü şahzadə Вахби! İdi ki, burada nə? Onun dərhal atılan bu problemi ətrafında baş. Hələ ki, bunun əhəmiyyəti yox idi. Xəlil əl-Mənsur, yəqin ki, присматривал görə наемниками üçün öz portuqaliya "dostlar". Amma bu, mənim üçün bir şans.
  
  
  Onun slid üçün ona. O, heç bilmir ki, onunla baş verib. Onun накинул emu boynuna loop və задушил. Onun tez bölməsində ego və taxdı ego qəhvəyi бурнус və qara куфию , вымазал şəxs yerin və натянул куфию üz və çənəsi.
  
  
  "Bu halda səninlə, — dedi, - onun Индуле, — onlar bilər wonder. Amma siz arab birlikdə, siz bunu edə bilər. Gedək.'
  
  
  Biz sakit, lakin çox rahat getdi bəs. İlk saat çağırıb bizi. Индула yarandı və kişiyə dedi ki, arab görmək istəyir polkovnik Листера. Onun saxlanılır əlini пистолете ilə глушителем altında мантией . Onun gərildi.
  
  
  Gözətçi başını tərpətdi. 'Davam yol. Polkovnik öz çadırında. Индула an mənə staring. Onun saxlayırdı бесстрастное üz ifadəsi. Saat təəccüb etmədim , görən, ərəb. Sanki, onu daha çox narahat edir iştirakı ilə burada Индулы. Şübhə yoxa çıxmışdı ətrafında onun göz.
  
  
  Biz keçdi səmimi vasitəsilə gizli düşərgəsi. Muzdlu yaşıl maraqla tamaşa etdilər bizə. amma bir şey bizə qarşı etməyiblər. Bizim buraxılmış iki saat əvvəlcədən tələb olmadan biz Индулы ki, o, burada yoxdur, niyə onun heç bir kəndində.
  
  
  — Var, əhəmiyyətli bir mesaj üçün, polkovnik, — dedi. Onun danışdı ərəb. "Mesaj Шибены. O, göndərir məni polkovnik Листеру".
  
  
  Индула nəfəsini dərdi və sonra soruşdu: "Harada Дамбуламанзи?"
  
  
  — Bu tapşırıq, — dedi, - saat.
  
  
  O, qaçırdı bizi. Sonra onu gördüm, alman, mayor Курца. O, qarşısında dayanan палаткой polkovnik Листера baxırdı açıq şəkildə bizə. Onun, gizli üzünü, nə qədər ola bilər. Biz gedək daha. Kurz görüşüb, bizi qarşısında палаткой Листера. O, gözlərini mənə, sonra birdən-birə döndü Индуле.
  
  
  — Sən niyə burada, qadın? — snapped o, suahili dilində. — Kim deyib sizə ki, biz burada?
  
  
  Bu, blah, təhlükəli штопора. Индула deyil titrədi. — Шибена, — sakitcə dedi. — Mən nax mühüm mesaj polkovnik.
  
  
  'Ah, hə?' — dedi Курц. Bütün ego diqqət telekanal azərbaycanda qız. Emu idi qayğı səssiz bir ərəb. "Шибена deyil göndərib olardı mesaj parol olmadan. Bu nədir?'
  
  
  "O, mənə verdi parol". — dedi Индула. Lazımdırmı müttəfiqlərinə parol? Bilirsiniz, kürd, мятежницу və qızı öndər, mayor Курц?
  
  
  Костлявый alman сузил gözləri. "Ola bilsin ki, xeyr, amma mən istəyirəm ki, bu mesaj eşitmək. Bəli, yaxşı, sizə hər ikisinə.
  
  
  Bu tolstoy əlində idi "люгер". O bildirdi bizə çadır məşğul olan yanında oturmuşdu палаткой polkovnik Листера. İçəri daxil olduq və o, gərgin əzələləri üçün universitetin, burada ona. Bu riskli idi, əgər o, səs-küy qaldıracaq, bizə sap, və biz bir daha heç выберемся ətrafında düşərgə canlı. Amma var idi. †
  
  
  Birdən-birə digər sonunda düşərgənin qarışıqlıq yarandı. Курц çevrildi. Onun bilmədi ki, görmək idi, amma bu, mənim üçün bir şans tez tutub, bu da. Onun пошевелился. O, getdi və qışqırdı saat.
  
  
  "Охраняй onların iki çadırda və al ih var, nə qədər ki, mən qayıtmayacağam".
  
  
  O, itaətkar halda qızla doğru qarışıqlıq zamanı. Saat yaxınlaşdı проему, подтолкнул bizi öz tüfəng geri inilti və örtdü sayı yemi bir çadır. Ego kölgə hər hansı bir, ki, o, diqqətlə baxır düzənliyə. — Nik, — dedi Индула, — əgər Курц xahiş mesaj, ki, biz ona demək idi?
  
  
  — İndi, sənə inanıram?
  
  
  O baxdı, başqa səmtə. — Qəribədir ki, Kurz mənə etibar etmir. Daha qəribədir ki, biz Шибены idi parol . "Курца sürpriz deyil ki, Шибена bilirdim ki, onlar burada, şimalda".
  
  
  — O, солгала, — dedim.
  
  
  — Amma bu səbəb ola bilər, — dedi Индула. Çətindir, itirmək iman, zaman, sənin arzularını azadlığı haqqında çevrilirlər tüstü. O, otel iman Листеру və Шибене, qadına üzrə öz xalqının.
  
  
  Onun dedi. - "Дамбуламанзи olmalıdır burada.O, sənin bağlı olmalıdır yanında Листером".
  
  
  — Bəli, amma...
  
  
  Hey, lazım olan hər hansı bir qəti sübut edir. Çadır polkovnik Листера idi yeganə yerdir ki, biz orada əldə edə bilər ki, hey lazım idi.
  
  
  Kurz обыскал bizi tələsik. Onu tutdu bıçaq etdi kəsik arxa divar çadır. Görə палаткой Листера saat dayanıb. Bundan başqa, xarici ring saat açılmışdır altında dəmir örtüklü. Onlar keşiyində dursun və baxdı ki, yalnız dəmir yolu. Sol dayanmış digər iki saat, və adama elə gəlirdi ki, müşahidə üçün bir şey sonda düşərgə üz dəmir yolları.
  
  
  "Arxadan gözətçi dayanır ki, mütləq bizi görəcək", — deyə onun Индуле. — Böyük bir şans var ki, Курц onunla söhbət deyil. Onun проделаю deşik arxa çadır, sən isə evlənmək zahiri və поговоришь bu saat. O, mütləq öyrənir sizi. Отвлеките ego kimi bir şey olardı ki, siz bizi gəlmişəm, və məcbur ego baxmaq tərəfə.
  
  
  O, başıyla təsdiq elədi. Səliqəli разрезаю arxa divar. Saat bu görməmişəm. Индула выскользнула və etinasız yaxınlaşdı saat. O, yaxşı saat, o bildirib, onun kimi yalnız o, yaxınlaşdı ona. O tapanca da bilər, sonra yavaş-yavaş aşağı tüfəng. O gülümsədi. Üstəlik, xoşbəxt bir gənc adam idi ki, ona yəqin ki, lazım idi qız.
  
  
  Onu gözləyirdi.
  
  
  O, yaxınlaşdı gənc saat, испанцу, görünən odur ki, gənc партизану xidmət ulu polkovnik Листера. Onlar deyirdilər hələ bir-biri ilə və Индула baxmayaraq, öz gəncliyini, artıq kifayət qədər çoxdan idi партизанкой. O gördü eyni olduğunu və onun o qadını otel. İndi o, oturub çox yaxın ona. Onu gördüm, o gərildi. Üçün bir saat idi zidd bütün qaydalara və təlim подпускать kimsə belə yaxın. O, успокоила onu və onun, gördüm ki, o, выгнула geri yaxınlaşdırmaq üçün sinə demək olar ki, k ego şəxsə. Çılpaq döş o омелой kimi qadın-зулуска. O, dodaqlarını yaladı, qoydu tüfəng yer tutaraq onun bir əli.
  
  
  O, развернула onu və onun, gördüm ki, o, осматривается ki, təmin etmək üçün digər mühafizəçilər deyil baxırlar. Sonra o, başıyla təsdiq elədi.
  
  
  Onun, ağ bir deşik vasitəsilə və tez getdi saat. Eşidəndə o, məni tez geri döndü və cəhd qaldırmaq tüfəng. Ego gözləri birdən-birə genişlənib, sonra остекленели. Onu tutdu, onun macal tapmamış düşmək. Əlində Индулы idi, balaca bir iti xəncər. O dəqiq bilirdi, hara hit kimsə.
  
  
  Onun tez uşaqlara baxdı. Bizə odin üzrə засевших muzdlu baxdı bizim yol. İki saat irəlidə idi, çox məşğul axtarışı, başqa yerdə. Onun irəvanı ölü saat geri çadır Листера. Bu idi ikiqat çadır ilə yataq zonası, arxadan, amma mənə risq etmək lazım idi. Onun прорубил arxa divar və biz gətirdi ölü saat içəri.
  
  
  Yeganə mebel idi спартанская çarpayı polkovnik, sinə və брезентовый stul. Başqa yataq sahəsi boş idi. Кладем ölü saat yataq altında. Ön hissəsində də heç bir şey двигалось. Onun baxdı yarıq və gördüm ki, Lister işləyir tək öz səhra masa. Zaman nen idi, tapança, bıçaq, патронташ və çiyin şeritler bel çantası. O, hazır dərhal tərk edir. Ego notepad ilə полевыми yazıları dayanıb sol, onun qorunması ilə açıq qapaq. Onun başını tərpətdi Индуле. Bizdə də olmalı idi ki, bu qeydlər. O, выжидающе mənə baxdı. Onun bilərdi öldürmək bunun polkovnik yerində və ümid içində yaşayan, lakin əgər onu öldürmək ego əvvəl mənim dəlillər Индула bizə görə ki, mənə inanmaz.
  
  
  — Qulaq as, — pıçıldadı və mən. — Gözləmək o qədər tərk edəcək çadır. Və ya hələ ki, biz ego kimi bir şey deyil вытащим. Ola bilər . .. '
  
  
  Onu başa söz. Bundan əvvəl Lister ayağa qalxdı və Курц daxil çadır. O baxdı rahat.
  
  
  — Qonaq, polkovnik, — dedi, - alman.
  
  
  Parça çadır idi отодвинуто və Xəlil əl-Mənsur daxil olub, əlini, çadır, выпрямил geri, gülümsəyərək yaxınlaşdı, polkovnik.
  
  
  — Çox gözəl, polkovnik, — dedi, - ingilis dili.
  
  
  Листера başını tərpətdi. "Mənim başsağlığı, əl-Mənsur. Ölüm şahzadə idi şok bizim hamımız üçün.
  
  
  Lister də ingilis danışıb. Yəqin ki, bu, yeganə dil var ki, onların ümumi idi. Xəlil əl-Mənsur, sel təbəssümlə. İki kişi arasında güclü idi oxşarlıq; həm də baxdı kimi матерые canavar, ətrafında fırlanan başqa, digər. Əl-Mənsur sözünə davam gülümsəmək.
  
  
  "Şok, lakin, xoşbəxtlikdən, heç непоправимая faciəsi", — deyə arab. — Sizin planları yaxşı gedir?
  
  
  — Əla, — dedi Lister. — Sənin planlarımız var, əl-Mənsur?
  
  
  — Hamıda olduğu kimi kişilər, — dedi Xəlil. "Şahzadə böyük işlər görüb, забрав sizi narahat qara üsyançıların ki, gəldi sizə yardım və dəstək üçün. Siz görünürdü başqa, bir adam kömək olan qaçqınlara, sonra isə heç bir təlaş избавлялся onlardan.
  
  
  "Şahzadə daxil olmuş ağıllı, i ih-da köləlik, — dedi Lister. — Seçim qara gənc, güclü və вспыльчивых. Ego zəngin müştərilərə xoşuma gəldi. Mənim təsir rəhbərlərinin облегчало порабощение digər qadınlar. Belə ki, siz kömək-birinə dost.
  
  
  Onun baxdı Индулу. Onun qaranlıq şəxs oldu, demək olar ki, boz. Onun gözlərində parlayırdı nifrət. İndi o bilirdi kimi düşüb əsir insanlara şahzadə Вахби zaman düşünürdüm ki, zalda "təhlükəsizlik" düşərgəsində Листера. Листера çatdırdı bütün blacks, olan, o, guya istirahət, Вахби üçün o satılır ih-da köləlik üçün onlar təsadüfi deyil ki, aşkar Листера idi bu yol.
  
  
  O, mənə baxdı və başını yırğaladı: indi o, mənə inandı. Başqa bir hissəsinin çadır Xəlil yenə sözə başladı.
  
  
  — Qarşılıqlı fayda, — dedi arab. — Varmı səbəbi bu ola bilməz davam mənimlə əvəzinə şahzadə?
  
  
  "Heç bir səbəb, — razılaşdı Листера. "Əgər sən bilərsən saxlamaq ego-yer, əl-Mənsur".
  
  
  — Ego yer və ego vədlər, — dedi Xəlil. "Bizim dəstəyimiz sizə Lorenzo Маркесе, Мбабане və cape town qarşılığında sizin razılıq bizim, yaxşı, əsl peşəkarlar, işgüzar münasibətlər".
  
  
  "Lazımdırmı mənə sənin dəstəyi bu yerlərdə, əl-Mənsur?"
  
  
  Xəlil yenə gülümsədi. — Hə, polkovnik. Onu bilirəm ki, sənin planları. O vaxt olmaması kimi sizin dəstək əzmək üsyançıların зулусов və свази, çünki португальские müstəmləkə qüvvələri gedirlər, cənuba, siz tətbiq zərbə burada şimalında. İstədiyiniz cəhd hakimiyyəti ələ keçirmək.
  
  
  "Mozambik azadlıq cəbhəsi ele bu hakimiyyət", — dedi polkovnik. "Asayiş bərpa ediləcək vasitəsilə xaos".
  
  
  "Xaos ki, siz özünüz yaradırsınız ataraq qiyamçıların məcbur cənubi afrikalı məşğul Зулуленде və tıqqıltı ilə heç bir fayda və məhv португальские qoşunları ilə qiyamçılar. Qırğın, olan olacaq qoymaq mövzu çağırıb öz qara əməkdaşlarının.
  
  
  Göz polkovnik Листера işıqlandı. "Biz olacağıq bütün qüvvə cəbhə azad edilməsi Mozambik. Dünya olacaq müraciət dayandırılması, qan tökülsün. O zaman biz yeganə gücə qadir bir qayda-qanun yaratmaq. Biz danışıqlar aparmağa ilə Лиссабоном sonra götürək hakimiyyəti: azad millət, amma bizim əlimizdədir". O baxdı, Xəlil. "Bəli, dəstək cape town, Lissabon, Родезии və hətta Свазиленда kömək edə bilər. Sən bilərsən saxlamaq üçün "biznes", Xəlil. Kiçik bir qiymət üçün güc.
  
  
  "Siz almaq hakimiyyət üçün rus. Siz əminik ki, onlar razı olacaq?
  
  
  — Razıyam, — snapped ona polkovnik Листера. "Onun beru hakimiyyət Şurasının özləri üçün, bizim üçün. Pul və güc, bu zəngin ölkədir".
  
  
  Xəlil güldü. — Mən görürəm ki, biz həm dünyəvi insanlardır. Biz поладим, polkovnik.
  
  
  — Onun, — dedi Курце, — biz hamımız. Yüksək post, qızıl, villa, xidmətçilər, nə üçün hələ mübarizə aparmaq mümkün?
  
  
  İndi onlar bütün güldü, gülümsəyərək dostuna dost, kimi стервятники quru filialı.
  
  
  Pıçıltı ilə Индулы idi, demək olar ki, çox yüksək. "Biz öldürmək lazımdır ih".
  
  
  — Yox, — pıçıldadı və mən. "Biz əvvəlcə saxlamaq lazımdır salamladı sizin insanlar. Onlar məhv olacaq. Əgər onun bir az başa düşürəm Листера, o, edəcək çox sadə olacaq keçirilməsi kənarda. O verəcək planları və xəbərdarlıq edəcək Cənubi Afrika. Biz xilas salamladı sizin insanların və dayandırmaq Листера.
  
  
  "Lakin biz tək. .. '
  
  
  — Görünür, onun görürəm ki, çıxış, — sakitcə dedim. 'Bir şans. Bəlkə də, Xəlil və ego insanlar bizə imkan verəcəkdir və biz gərək bundan istifadə etdiyi, indi isə. Nə deyirəm. Sən də onu Xəlil. Səssiz. Məhz indi!'
  
  
  Biz var ön hissəsində çadır. Bir xəstəlik Индула приставила öz xəncər üçün boğaz Xəlil macal tapmamış qalxmaq kafedrasının hətta qarış.
  
  
  Onun приставил tapança ilə глушителем üçün baş Листера və прошипел Курцу:
  
  
  — Heç nə eşitmək! Bizim bir səs!
  
  
  Onlar heç hərəkət. Qorxu içində gözlərini baxdı Индулу və уставились mənə mənim qəhvəyi бурнусе. Хема onun idi? O özünü, amma düşünürəm ki, Курц gördüm, kim onu belə. O, rəngi ağappaq idi. Ona idi Киллмастером, onu demək nə, dedi.
  
  
  — Biz hamımız indi gedirik, — sakitcə dedim. "Kurz qarşıda ilə Индулой. Siz ölü əvvəl bu barədə öyrənmək, çavuş, belə ki, mən daha yaxşı baxmaq və onu bıçaqla. Polkovnik və Xəlil edin mənə görə, tələb kimi yaxşı ərəb adət. Улыбайтесь, deyirsiniz və unutmayın ki, biz heç nə itirməyəcəyik, həlak sizi, əgər bizi heç. Əmin olun ki, bizi dayandırmaq olmaz.
  
  
  Onlar кивнули və o, başını tərpətdi Индуле. Qız getdi, birinci ilə Курцем, ee bıçaq воткнулся o yer onun geri olduğu bilər ölmək ilk vuruş. Onun təqib Халилом və Листером. Biz yavaş-yavaş gedirdi mərkəzi vasitəsilə düşərgə; Polkovnik və Xəlil naqqallıq edirlər və təbəssüm isə ərəb davamçısı Xəlil gedir arxasında. Əgər kimsə ətrafında saat və ya digər muzdlu düşünürəm ki, Xəlil daxil çadır olmadan bir vasitəsilə öz xalqı, o, yenə də olacaqdır, bu barədə xahiş. Niyə etməlidir? Polkovnik narahat deyiləm, və Курц şell qarşıda ilə улыбающейся зулусской qız ki, onlar hər şeyi bilirdilər.
  
  
  Hələlik Курц, Листера və Xəlil deyil набрались igidlik və ya ağılsızlıq, hər şey çox sadə idi. Onlar başa düşmədilər, ona görə asan oldu. Biz onlar xarici ring saat, və keçdi опушку jungle. Açıq qarşımızda idi ot təpə. Onu məcbur ih bütün yanaşmaq bir qədər aşağıda zirvələri, onlara icazə dayandırmaq, sonra isə oğrun onlara baxdı,
  
  
  Günəş yard əlli gördüm onu bir neçə gözləyən Xəlil ərəblər. Bir az daha hansısa hərəkət kol bildirib ki, orada qalan insanlar mərhum şahzadə Вахби.
  
  
  Onun çevrildi və gördüm ki, üzük muzdlu притихло metr mina məndən. Bir neçə muzdlu təsadüfən tərəfindən öz komandiri və ego leytenant. Konfrans yüksək səviyyəsi ilə Халилом. Hər hansı əsgərin həyəcanlandırır, belə şeylər? Onlara deyərdik ki, bunu, ona görə də onlar rahat.
  
  
  Bu olardı ki, sıfıra bərabərdir. Onun dərindən ah çəkdi və qeyd Индулу. Verdi hey "люгер" biri кобуры Курца.
  
  
  — Охранняй Листера və Курца, — dedi, - o, pıçıltı ilə. "Və əgər onlar двинут barmaq, siz стреляете onlara".
  
  
  O, başıyla təsdiq elədi. Onu götürdü Xəlil əl ilə top arxasında getdi, onunla üst təpənin. Zaman o əmin idi ki, ego insanlar gördüm, onun kimi dəyər var, onu çıxarıb глушитель, iki dəfə atəş açdı emu geri və başladı qışqırmağa ərəb.
  
  
  "Öldürdülər Xəlil əl-Mənsur. Muzdlu. Onlar öldürdülər ümummilli liderin. Hücum! Hücum! Allah ile Allah. Hücum!'
  
  
  Onu tez geri döndü və gizləndi üzrə nəzərdə tutulur. Onun eşitmişəm, ərəblər və qara əsgər вахбитов. Polkovnik Листера və Курц dayanmış, eyni zamanda, dəhşət.
  
  
  Kənarında düşərgə bütün muzdlu artıq idi, ayaqları və zabitlər irəli qaçdı ki, hər il. Sol ərəblər artıq ругались.
  
  
  — Çək onlardan, — deyə ona Индуле.
  
  
  O, застрелила Курца, sonra etdi gun azn Листера. Polkovnik idi, bir az daha sürətli və göyərçin sığınacaq kiçik лощине görə qaya. Shot Индулы buraxılmış...
  
  
  Muzdlu qışqırırdılar: "Ərəblər! Onlar güllələdilər mayor Курца və polkovnik. Həyəcan! Həyəcan!'
  
  
  Beş dildə əmr o geri və irəli boyunca sıralarında əsgər. Pulemyotlar başladı rattle. Partladı narı. Ərəblər qaçdı irəli istifadə edərək, sığınacaq. Onlar aşkar Xəlil.
  
  
  Onun qışqırdı Индуле. - 'Tərk ego. Mənimlə gəl!'
  
  
  Sağdan bizə jungle idi daha təmizdir. İndi Lister bilməz vəziyyəti dəyişmək. O, ola bilər ki, yalnız məcbur ih разозлиться. O, qalib gələcək, amma muzdlu olacaq безупречном потрепаны isə onun üçün hazırlanmış, onlara daha da çox.
  
  
  Biz qaçdı jungle vasitəsilə, sinə Индулы вздымались kimi, azad bir quş. Onun otel almaq, onu, amma bilirdi ki, daha çox etmək lazımdır. Biz mənfəət vertolyot gələn zaman ərəblər və muzdlu arxasında bizə təsir etmək daha da şiddətli mübarizə.
  
  
  Biz artıb olmadan bir shot və dönüb cənub. Onun köklənmiş radio tezliyi portuqaliya ordunun. Ona özünü danışdı planı polkovnik Листера və onlara dedi, getmək deyil, cənuba isə açıq azn polkovnik Листера. Onun istifadə adını naziri və davam təkrar mesaj qədər biz keçdiyi sərhədi Зулуленда. Onun saldı vertolyot yanında kənd овраге, əvvəllər yaşadığı idi Индулой.
  
  
  — İnsanları xəbərdar edin, — dedi, - mən o zaman çıxıb. 'De! Oni etibar sizə. Poçt, kuryer və saxlayacaqsınız öz adamları. Sadə, ancaq gələcək bir gün.
  
  
  O, başıyla təsdiq elədi. Ee gözləri idi, nəm və parlaq olur. 'Nik?' Onun gülümsədi. Çaparaq gəlib dedi Süleyman Ндейл və ego insanlar. Zaman onun çevirdi şimala, onu gördüm ki, o, söhbət ilə onlara. Onlar помчались geri kənd və o, gördüm ki, гонцы рассыпались fan bütün istiqamətlərdə. Biz bunu etdik. Üsyan dayandırılacaq. Heç bir qırğın olacaq. Azadlıq üçün зулусов gəlmək lazımdır sonra. Amma o gələr, və onlar hələ də yaşayacaq, qəbul etmək və istifadə etmək azadlığı.
  
  
  Onun yenidən daxil radio və təkrar başladı öz mesaj португальцам. Heç üsyan перепуганная muzdlu dəstə ilə müqayisə edilə bilməz португальскими qoşunları tərəfindən. Mozambik da idi gözləyin ki, öz azadlıq, hətta portuqaliya idi, daha yaxşı, daha acı azadlıq polkovnik Листера.
  
  
  Onun davam etdirmişdir xəbərdarlıq hesabat planı haqqında Листера. Səsi eşidildi.
  
  
  — Biz sizi eşitdim, — dedi aşağı olan səs onu dərhal tanıdım. "Bizim qoşunlar artıq yoldadır. Bu dəfə onlar убегут bizdən.
  
  
  — Bu, artıq yaxşıdır, — dedim. — Bəs Хоука katibi?
  
  
  "O, azaddır".
  
  
  "Ətrafında ih kənd də", — deyə onu, sonra adlandırıb və onun yeri.
  
  
  — Sağ olun, — dedi, səsi naziri. O, tərəddüd. "Mən sizə gətirə üzr, ser. Karter. Amma onun hələ də təəccüblənirəm.
  
  
  — Sonra, — qısaca dedim, söndürmədən radio.
  
  
  Bu idi окончено. Üsyan dayandırıldı, qırğın qarşısı isə muzdlu vaxt çıxmalı toplaşmaq haqqında. Amma bu, hələ də mövzu. Məndə qaldı незаконченная işdir.
  
  
  
  
  Fəsil 20
  
  
  
  
  Yumşaq, onun çəkildi vasitəsilə kölgə bataqlıqlar. Yalnız günorta və bataqlıqlar kəndi ətrafında muzdlu sükut hökm sürürdü. Bütün bunlar itdi. Vəzifə üçün vaxt boş və безлюдны. Mesaj məlum olub burada.
  
  
  Onun dayandı kənarında oturdu. Hətta qadınlar yox, bütün artıq vahid. Heç bir şey шевелилось altında bir neçə duş günəş. Bir neçə tel blacks və muzdlu qoymaq разбросанными, sanki baş ссора, sanki saxlanılır şəxsi puanları əvvəl muzdlu qaçdı onlar təhlükəsiz sığınacaq, artıq onların bilər almaq. Onlar yaranar təhlükəsizlik. Bu dünyada həmişə olmuşam, kimsə hotel işə insanlara; kişi idi ki, hazır mübarizə heç bir sual.
  
  
  Стервятники кружили üzərində kəndi. Bəzi edilmişdir ağac azn опушке, lakin heç yerə düşdü. Burada hələ kimsə, hələ sağ idi. Və ya bu kənddə hələ kimsə qaldı diri-diri. Onun çıxardı öz avtomatik tapança və yavaş-yavaş getdi arasında тихими хижинами yandırıcı günəşin altında, просачивающимся ağacların vasitəsilə.
  
  
  Əgər o, haqlı idi, polkovnik Karlos Листера qaldı olsaydı, öz adamları o an başa düşdüm ki, ego oyun bitdi. Var idi radio, belə ki, o, bilməlidir. Bu zaman португальские müstəmləkə qoşunlarını mühasirəyə ego insanlar. Dəmir yol imkan verəcək ki, asanlıqla almaq yerləri, onlar harada döyüşürdülər ərəblərlə. Lister getdi ki, gördüm kimi bir ana olmasaydı, qaçdı əvvəl zaman hiss elədi ki, mən сбегу üçün bütün xəyanət aşkarlıq.
  
  
  Штопора yalnız o, сбежит olub tək azn jeep drive və ya bir komanda, avtomobil, və ya hətta bir vertolyot, əgər o ego yerdə gizlədiblər ki, mənə heç bir sürpriz olardı. Ya o olacaq, özü ilə bir qrup öz adamları? İndi Курц ölü idi, o, inanmırdı ki, o, idi хема bir daha. Qaçmaq onların çox daha təhlükəli bir qrup üçün, nə üçün insan tək. Heç bilirsən, birdən onlar etibarlı insanlar, sən də gətirdi özü ilə şövq döyüş, birdən-birə сочтут səni трусом zaman sən убегаешь.
  
  
  Yox, polkovnik Листера özü də əsgər olmuşam, və улизнул ki, yalnız əgər bildi. O, sadiq idi, yalnız özünə və öz gələcəyinə işəgötürənə olan ehtiyacı nen və ola bilsin ki, ego istifadə etmək. Xüsusilə, əgər o, hazırladığı yol edirdimi, plan escape hər ehtimala qarşı, əlbəttə, idi.
  
  
  Plan escape və vəsait: pul, qazanc, mühüm kağız olar ki, satış və ya istifadə üçün şantaj. Onun yanında olmalıdır, hansısa xəzinə və olduğu kimi deyil, burada, bu kənddə, yəqin ki, himayəsində ego həyat yoldaşı. Səsi niyə onun burada idi. Əgər Lister geri qayıtmayıb buraya, onun olardı görüşüb ego başqa yerdə, bir nöqtədə, lakin mən gözləyirdim ki, gəlsin bura və indi стервятники mənə dedilər ki, bu kənddə kimsə canlı.
  
  
  Onu ehtiyatla getdi arasında избами dinləmək малейшему səs: ломающейся filialı, скрипу gün və ya divar, взводу курка tüfəng, yaxud tapança, səs вынимаемого üzrə ножен bıçaq... Mən heç nə eşitməmişəm, başqa bir neçə çekim uzaqlarda. Bu olmalı idi, muzdlu, onların indi tutuldu португальские qoşunları. Bununla belə, muzdlu az vuruşurlar, əgər döyüş проиграна. Onlar yox kimi yox bu kənddə.
  
  
  Onun eşitdim uzaqda atəş və nəf təyyarələrin uzaq və yaxın. Təyyarələr, летевшие yüksək üzərində kəndi və təyyarələr летевшие cənuba, xaricə. Bu olmalı idi ki, cənubi afrikalı ki, indi o, necə ümid hit bizə bir məqsədi var. Amma var idi məqsədi.
  
  
  Onun var daxma Листера və gördüm Дамбуламанзи. Yüksək зулус qoymaq toz qərargah-mənzilində Листера. O, ölü, yaralı baş. Mənə lazım deyil idi yanaşmaq licks. Ego мертвая əl сжимала nizə. O, həlak ilə mübarizə, хема-bir və ассегай bu ego tərəfdən təkzib yaranmış kiv-də mesaj haqqında mənə an, o zaman üstünə göndərdi baş Дейдре Кэбот. Mənə yox idi heyif bunu görmək ölü зулуса toz.
  
  
  Onun baxdı, onun bədən eşidəndə sakit oxuma. Dərin меланхоличное oxuma. Onun fikrincə, bundan ətrafında daxma Листера. Onu ehtiyatla içəri girdi, əlini, amma keçirilməsi, avtomat, qarşınıza hər iki əlləri ilə. Zaman gözümün vərdiş qaranlıq, gördüm ki, onun ih.
  
  
  Bu, böyük idi daxma, parçalanmış, iki hissəyə свисающими шкурами. Bir otaqda idi, boş соломенный döşək, digərində yazılı, kreslo və bir neçə stul. Зулусская qadın, Шибена, oturub bir ətrafında stul. Onun ipək cübbə var idi, demək olar ki, сорван ilə onun orqan və bütün qan. Onun qalın, afrika saç da oldu qan. Yavaş-yavaş, sanki раненая, o раскачивалась geri-irəli. Mahnı вырвалась ətrafında onun boğaz.
  
  
  Polkovnik Karlos Листера yalan üzərində öz stolu. Ego məqsədi свисала bir iki başa, ayaq çəkməli — başqa. Bu ölü idi. Onun перерезано boğaz. Var idi daha iki yara bədən kimi, əgər o, заколот əvvəl emu перерезали boğaz iş başa çatdırmaq üçün.
  
  
  Onun yaxınlaşdı licks. — Шибена?
  
  
  Yavaş-yavaş swaying geri-irəli, o, davam etdi oxumaq, onun gözləri üz göstərmək üçün ağlıq.
  
  
  — Шибена? Nə oldu?'
  
  
  Ee bədən etdi hamar hərəkət, hələlik o, silkələndi. Altında распущенными saç ee oval üz idi, az-çox onun özü təsəvvür edirdi, çox kiçik, onun üçün geniş burun. O, demək olar ki, çılpaq, onun paltar yalnız болталось azn xeyriyyə fondunun vaxtında etdiyi ianə ətrafında onun itburnu. Onun çiyinlərində idi, geniş və yumşaq isə, sinə dolu, tünd-çəhrayı сосков. Mən nax yox idi yağ yük itburnu və qamətli cavan dəri ortaya çıxarır, həyat idi, demək olar ki, düz. Qadın. Bir şey шевельнулось mənə.
  
  
  "Mən gərək idi bunu." — dedi birdən, ingilis dili təmiz, ingilis dili olmadan, vurğu təəccübləndirdi Индулу.
  
  
  — Sən öldürdü ego? Листера?
  
  
  — O, bura gəlib, zaman qaçıb üzrə kostyum. Onun ağ, gözləri genişləndi və уставились mənə. "O, qaçan, öz xalqının. O gəlib mənə görə, öz pul və sənədlər. Onun yanında olmalıdır, pul və sənədlər. O, dedi ki, onu da gərək var. Onun olmalı idi onunla getmək.
  
  
  O, разрезала dinləyir, hava kabin şiddətli jest əlləri yenidən məhv polkovnik Carlos Листера, ola bilsin ki, yenə həlak. Стирая ego öz ehtiyacları, öz məhəbbəti, onun zibil və həyat. Və həlak onu.
  
  
  "Var idi, maşın, pul, silah. O, otel məni. O, qəti замотала başını. "Mən heç bir gəncdir. Onun qadın. Onu sevirdim onu. Lakin bütün həyatını onun üçün çalışıb, öz xalqının, жилки qürbətdə üçün təhsil almaq, öz xalqı üçün. Bilməzdim xəyanət onun.
  
  
  O, yuxarı baxdı, pis və məğrur. "Bu xəyanət mənim xalqım. Sən haqlı idi, ağ adam. O dedi mənə. O dedi mənə. Bütün ego planları, bütün ego arzularını lider olmaq Mozambik, ego ilə danışıqlar ağ dünyaya hakim etmək lazımdır ki, burada. O bildirib ki, demək olar ki, müvəffəqiyyət, ancaq uğur əldə bir gün. Qan xalqımın. Belə ki, mən vurdu, ego bıçaq.
  
  
  O, ayağa durdu baxdı мертвеца. "Mən vurdu, ego bıçaqla, sonra isə перерезала emu boğaz. Ona imkan verdi ki, ego qan пролиться azn afrika torpağı, torpaq, ki, o, hotel tökmək afrika qan".
  
  
  — O həlak Дамбуламанзи?
  
  
  O, başıyla təsdiq elədi. — Bəli, Дамбуламанзи gözləyirdi ego burada. Mən bunu heç bilmirdim. Lakin, Carlos... Polkovnik. .. öldürdü ego. O, gəlib Дамбуламанзи, insan olan otel mübarizə yalnız onun xalqının azadlığını".
  
  
  Onun döş подпрыгивали yuxarı və aşağı hirs görə amansız münaqişənin daxilində bilər. Birdən onu gördüm ki, onun qara gözləri mənim üz. Demək olar ki, ac göz. Onun döş görünürdü вздымались və расступались eyni zamanda, расступаясь tebrik dünya. O, mənə baxdı baxdı, onun demək olar ki, çılpaq bədən. Ölüm, zorakılıq, qan və nifrət arabir var qəribə təsiri. Sevgi və nifrət bir sıra, həyat və ölüm, tamahkarlıq və zorakılıq. Onun hiss, bu, onun неприкрытое arzusu.
  
  
  Hiss edirdim olub ki, bu da eyni şey mənə?
  
  
  — Sən... sən. .. məhv ego, — deyə o bildirib. 'Sən bunu. Индула dedi mənə.
  
  
  Onu hiss onun yaxınlığı, öz ayaq barmaqlarını. Mənim səs absurd xırıltılı gəlir. — Sənə nə dedi Индула?
  
  
  'Nə.' ee təbəssüm idi, zəif, - "Sən kişi idi".
  
  
  'Burada?' — soruşdum, baxaraq Листера, свесившего baş kafedrasının. 'Onunla?'
  
  
  "Bu, yalnız ona görə".
  
  
  O, xilas olmuşdur son клочков onun ipək müəllifi, icazə emu düşə ankle, sonra çılpaq çıxıb. Onun baxdı, onun пухлое bədən, qadın bud, qabarıq бугорок Venera və üçbucaq, qara saç, onun qara dəri.
  
  
  Onun baxdı, сглотнул, lakin qısa müddətə. O, mənə yaxınlaşdı və притянула özünə mənim dodaqlar. Onu hiss onun dili, isti və kəskin bıçaq qarın. Onun unudulmuş polkovnik Листера, onu qaldırdı, irəvanı yataq otağına qoymaq üçün солому. O, gözlərini bağladı və açdı mənə, əlləri və ayaqları.
  
  
  Mən xatırlamıram, necə çıxmısan vasitəsilə ayaqqabı və ya şalvar. Xatırlamıram ki, onun yalançı onun yanında. Mən xatırlamıram kimi daxil slid bilər, bir cavan kimi, ilk dəfə götürən bir qadın, tam, ağır və demək olar ki, çırpıntı, nə də zərər. Onun yadımdadır onun nalan , onun kisses, onun ayaqları сомкнувшиеся mənə ətrafında və onun bud, davam edən üz qırmaq saman üçün onun daha dərin qərq bilər.
  
  
  Biz qoymaq yan-yana və onun toxunub, onun bədəninin yerdə венерин troll aşağıda həyat qaldırılmışdı altında клиновидными qara saç. O, köks ötürdü yanımda, yenidən gözlərini yumdu, sanki засыпая; ee sol əl погладила məni üzrə aparılmış hesablamalar və mənim sinə və birdən-birə onun sağ əli взлетела yuxarı və getdi, bu istiqamətdə mənim sinə.
  
  
  Onu tutdu ee görə bilək, hər iki əlləri ilə fəaliyyət göstərən, eyni bir qismini ki, ikinci və o tutaraq bilək əlləri olan qızcığazın bıçaq, uzaq məni. Uzun, iti ülgüc xəncər, bir o hərfi ətrafında saman yataq, yəqin ki, o ən onlara o öldürmüşəm Carlos Листера. Onun извивался, ıso, bütün qüvvələrin перебрасывал onun özü ilə eyni hərəkəti выдергивал xəncər ətrafında onun əlləri.
  
  
  Onun eşitdim crunch zaman onun bilək pozuldu. Xəncər yerə düşdü və o, ударилась haqqında divar daxma. Bir anda o, yenə ayağa qalxdı ayağa, перевернувшись o an düşdü yerə. Onun köpek aldı ətrafında şalvar öz avtomatik tapança olan heyvan mənşəli döşəməyə yaxın yataq etdi ki, həm silah tutaraq ego əlimlə.
  
  
  O dayandı. Ee fikirləşəndə heç bir qorxu, ya da qəzəbi isə cəhdləri müqavimət yerində. Bütün ee bədən idi напряжено üçün girib məni. Ee şəxs idi anlaşılmaz, daha ağrılı.
  
  
  Onun soruşdu. - 'Niyə?'
  
  
  O, heç nə demədi. O, yalnız mənə staring.
  
  
  — Дейдра, — dedim. 'Niyə? Niyə elədin bunu?'
  
  
  O, hələ heç nə demək deyil. O, orada idi ehtiyatla.
  
  
  Onun dedi. - "Шрамм müraciət edir. — Bu шрамм müraciət ilə tanış məsələnin sənin qarın, Дейдра. Onu gördüm, bu zaman sən azalıb paltar. Siz gizli digər yara, ideal maskeleme: saçları, burnu, qara piqment deyil ki, линяет. Siz olmalıdır istifadə ego il. Ancaq onu bilirdi шрамм müraciət edir, elə deyilmi? Onun çox yaxşı bilirəm, sənin bədən . Niyə, Дейдра?
  
  
  — Шрамм müraciət edir, — dedi Дейдра Кэбот. — Bəli, onun artıq sabah bu çapıq. Səsi onu niyə yox idi, tamamilə çılpaq zaman sən buraya gəlmişəm. Onun ümid edirdim ki, zəif işığında görə ölüm Carlos və ehtiras sən пропустишь шрамм müraciət edir və ver, mənə kifayət qədər vaxt... .. — O, çiyinlərini çəkdi. Qadınlar", — deyə fikirləşdim, — bu zəiflik Nick. Əgər o, kifayət qədər isti, o, görəcək ki, bu шрамм müraciət edir və bu dəfə onu, onu qazanmaq lazımdır. Bu dəfə hər şey çox ciddi idi, elə deyilmi, Nick? Onun olmalı idi səni öldürmək deyil?
  
  
  O, başını tərpətdi. — Onun olsaydı onsuz da gec-tez bunu başa düşdü. Başqa heç kim portuqaliya naziri, Хоука və məni bilmirdim bu barədə переброске qoşunlarının Имбамбу. Bununla belə, Lister bilirdi. Yeganə yol idi ki, dinləmək, mənim hesabatın Хоуку və yalnız agent AX ego bilər dinləmək üçün. Agent AX işləmiş ilə Карлосом Листером. Və bu, ola bilər yalnız bir agent AX: sən Дейдра Кэбот, N15, sürücü ilə məşğul olan illərlə yaxın idi qiyamçılara. Lakin siz iş aparmasına, siz çalışmışdır Листера. Və sən həmişə bu инсценированную cəzası almaq üçün mənə bir səhvi.
  
  
  "Güclü işıq və işlə məşğul olan təsiri", — dedi Дейдре. "Güzgü. Odin insanların ətrafında Листера zaman idi фокусником. Зулусская qadın qətlə yetirildi üçün bizdə idi bədəni qidalandırmaq üçün timsah. Və ətrafında çoxlu kişilər, hazır mübadiləsi, onun məni zamanı edamlar. Bu işləyib, amma sən çox yaxşı, elə deyilmi, Nick? O, sənin kimi istifadə bədən qurtarmaq üçün bir timsah. Karlos qəzəbli idi, amma bu məni təəccübləndirdi. Ona idi şadam ki, idi "ölü" zaman sən qaçdı.
  
  
  — Bu idi ki, sən bütün bu vaxt, — dedim. "Xain zəng yox idi. Bütün bunlar gəlib səndən, bu AH: bütün portuqaliyalı məlumat. Siz biləsiniz ki, yox idi, bir məmurun bir məlumat olsaydı, pul haqqında, belə ki, siz imkan Листеру dayandırmaq məni. Onu da, güman edirəm, siz Листером otel ala bu pulu . Niyə, Дейдра?
  
  
  "Güc, Nik. Və pul. Bütün həyatını, mənim və Carlos, biz üçün çalışıb savab işdir, yaradarkən, riskə getdik öz həyatları, amma nahaq yerə. Əgər biz hakimiyyəti ələ keçirdilər, burada, bizdə olsaydı, real güc və hal sərvət deyil, yalnız çirkli işlər, başqaları üçün. Bütün dünya коррумпирован. Baxın, ki, siz yalnız etdik. Heç bir əxlaq. Bütün bu kir. Onun otelinin sahibi hakimiyyət özü üçün, nə zaman ki, hər şey biz əldə edə bilər, bu, kir. Məndə demək olar ki, bu idi. .. '
  
  
  — Demək olar ki, — dedim. 'Deyil.'
  
  
  — Yox, — dedi o, mənə baxaraq. — Sən gördüm, шрамм müraciət edir, bu zaman onun azalıb mantiya. Sən bunu gördüm, əvvəllər. .. Və yenə sən apardı. .. '
  
  
  — Sən idi, gərək mənə ikinci gecə, — dedim.
  
  
  "Sən bilirdi. Və hələ, sən yuxuda mənimlə.
  
  
  "Mən də istəyirəm, qadınlar".
  
  
  — Yox, — dedi. O tapmışdır şalvar polkovnik Листера və надела ih. Sonra bir tərəfindən ego shirt və застегнула onun. "Mən sevirdim Carlos, amma onu məhv. Qaçmağa; o, çox yaxşı məni bilirdi. Sən məni sevirsən, Nik. Sən bilərsən, məni öldürmək?
  
  
  Onun натянул şalvar. - "Heç бросай mənə zəng Дейдра".
  
  
  Əvvəl onun macal пошевелиться keçirilməsi köynək bir tərəfdən, o, yanına qaçdı gün. Onun qaldırdı avtomatik tapança və tapanca var. Mənim baxışları idi ee geri. Onun tapanca. onun.. . .. o getdi.
  
  
  Onun dayandı.
  
  
  Kənarda eşidildi shot. Shot. Sonra isə daha bir. Onun qaçdım ətrafında daxma.
  
  
  Orada dayanıb Хоук günəş işığından. Əlində var idi bir gun. Дейдра qoymaq yer üzündə. Португальские əsgərlər hücum kəndə. Хоук mənə baxdı.
  
  
  'Onun burada idi. Onun eşitmişəm böyük hissəsi bu söhbət, — dedi, - öz aram гнусавым səs. — Onun heç bir shot üzrə пистолету on beş il. Amma o bilmirdi sərbəst разгуливать və ya məhkəmə qarşısında dayanmalı. Hey, verməzdilər, bu AH, gəl, danışaq, yaxşı?
  
  
  — Mən belə düşünmürəm, — dedim.
  
  
  Xok atdı tapança və geri döndü.
  
  
  
  
  Fəsil 21
  
  
  
  
  Onun xahiş Хоука sort bütün bu португальцами, bütün başqa hökumətlər, eləcə də üsyançılar, əgər o, olacaq. Yəqin ki, o, bir ekspert bu isə qiyamçılara heç bir yardım lazım ki, onlar əldə edə bilərsiniz, hətta təşkilatları ilə məşğul olan kimi onlar bilirlər ki, var ilə bağlı digər tərəfi. O, baxışlarını məndən самолету idi bir dizayn edilmişdir hisslərinizi məni Lorenzo Маркеса.
  
  
  "Bu Зулуленде indi sakit, — deyə o bildirib. "Hər yerdə olduğu kimi . Onlar hələ də tutmaq muzdlu Листера, ən azı, onlar ih tapa. Qul alverçiləri da run. Heç kimə üstünlük qazana və qul azadlığa çıxır. Onun edəcəyəm hesabat BMT-nin bu barədə работорговле, ola bilər, bu qoymaq hey bilər".
  
  
  — Heç рассчитывай bu, — dedim. "Təmiz buna həm də sonuna qədər var əmirliklərində, sənaye bosses və liderləri quldurları ilə pul və rəhbərləri yoxsul kəndlərində ki, digər tərəfdən öz kiçik, hakimiyyət və bir çox qızlar və вспыльчивых gənc insanların ətrafında".
  
  
  — Sənin мрачное təqdim insanlıq haqqında, Nik.
  
  
  "Xeyr, yalnız bundan əlavə, hesab olunur ki, azad sahibkarlıqla əksər hissəsində bu dünyanın", — dedim. "Əgər kimsə istəyir ki, bir şey almaq, həmişə var kim bilməz, bu, satmaq. Bir arab bir dəfə mənə dedi bunu.
  
  
  "Ölü arab. Nazir istəyir ki, onu təbrik edib, sizin hər şeyi ilə. Baxmayaraq ki, o, deyir ki, mahiyyət ondan ibarətdir ki, o, itirilmiş üç əməkdaşları bizə görə ki, evdə разверзнется cəhənnəm".
  
  
  — O, bunun qayğısına qalacaqdır. Siyasət və generallar risk zaman götürülür işə görə. Növbəti dəfə olub, daha çox əminəm ki, qol.
  
  
  — Məgər gözəl olardı, əgər biz bunu? — dedi Хоук. O baxdı təyyarələr. — O, bilmirdi, buna dözə, Nik. Bizim işimiz.
  
  
  Bu достало et seq aktları. Bəzən bizdə belə bir agenti olan düşünməyə başlayır ki, bütün bunlar etməz, sonra götürür, hər şey ola bilər nə həyata nail olmaq. Bu riski olan biz getmək lazımdır.
  
  
  — Əlbəttə, — dedim.
  
  
  — O, getdi dəli, Nik. Bu barədə düşünün. Mənşəyi görmək bizim gücümüzü, həm öz , həm unutdun, niyə biz həm var, bu güc.
  
  
  — Əlbəttə, — yenə dedim.
  
  
  "Bu dəfə istirahət edin həftə".
  
  
  — Ola bilər ki, iki, — dedim.
  
  
  Хоук qaşlarını çatdı. "Vermə özünə heç bir həddini əla bilir, N3".
  
  
  Sonra tərk ona ego. Bütün müstəvisində onu gördüm, o, alıcı qara sükunət. Söhbət yüksək səviyyədədir. Onun emu xoşuma gəldi . Son hesab edir ki, qətl bu nə edirəm, daha mənə uyğundur. Və hər halda, biz də öldürürük öz istədiyi kimi, bir, o da eyni səbəblə: daha təhlükəsiz və daha yaxşı bir dünya. Onu sadəcə davam etməlidir iman deyil.
  
  
  Necə ki, Индула gərək idi və davam ki, iman onun işi gətirəcək hey, daha yaxşı bir dünya. Zaman təyyarə başladı рулить altında məlumat мозамбикским günəş, onun, fikrə getdi, heç çıxmaq olub mənə axtarış Индулы. Nə oldu bizə, orada taxt şahzadə Вахби. Bir şey . ..amma mən nax idi, öz həyatı və onun dünya. O, lazım idi mənə, və bu "nə isə" artıq belə mənimlə əvvəl. Ən delle, onun hesab edirəm ki, bu həmişə olur mənimlə.
  
  
  Bu, bir daha təkrar keçirdikləri gizli görüşlərdə hansısa bir lane gizli şəhərin, harada olmamalıdır iki agentləri. Onun gedirdi unutmaq onlar anlar bu gizli otaqlar. Haqqında
  
  
  Amma çox darıxıram onlara.
  
  
  Hələ ki . .. Yüksək, demək olar ki, грузная, рыжеволосая qadın gedirdi koridorda təyyarənin zaman təyyarə hazırlaşır takeoff. O, elə bil mənə. Onun gülümsədi. Ən delle o qədər ağır. Sadəcə, böyük, böyük qadın.
  
  
  Onun tələsik onun arxasında. Sonra bir an biz gərək oturub пристегнуть təhlükəsizlik kəmərləri. Onun otel oturmaq düzgün kreslo. Onun tərəf əyildi üçün рыжеволосой, mütləq hər iki əlləri ilə məşğul idi.
  
  
  — Salam, — dedim. "Mən də sevirəm martini. Mənim adım . .. '
  
  
  
  
  
  
  Kitab haqqında:
  
  
  Afrika, раздираемая nəsillər irqi nifrət və illərlə qanlı üsyan, bir döyüş meydanına son tapşırıqlar Nick Carter: ov безликого qatil. Киллмастер Karter bilir ki, şəxsiyyət-ego qurban — gizli ki, qurban — bir xain, həm də və amansız kütləvi qatil...
  
  
  Var üç şübhəli. Əmr Nick: "Heç bir risk etmək, öldürmək bütün üç!" Amma bütün belə sadə deyil. O, mübarizə çətin vəziyyəti ilə, nifrətlə поглощающей vəhşi təbiət ilə dayanmış ibtidai варварством və sivil vəhşiliklə bugünkü Afrika. Hansı rolu bu tapşırıq oynayır Дейдра?
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Бейрутский qəza
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  Бейрутский qəza
  
  
  
  Film, insanlara məxfi xidmətlərinin Birləşmiş Ştatlarının Америк
  
  
  
  Birinci fəsil
  
  
  
  İsti və quru külək обжигал mənə şəxs обжигал dodaqlar, 130 dərəcə səudiyyə isti havanın. Üçüncü dəfə onun успокаивающе sərf barmaqları обжигающему прикладу Вильгельмины, mənim 9 mm люгера. Əgər onun nə vaxtsa догоню Həmid Rəşid və голландца, onun otel, əmin olun ki, onu heç вытряхнуло üzrə подпружиненной çiyinüstü geyimi кобуры ki, onun geydiyi altında mənim курткой. Pit azn zolağında yol spikeri çınqıl, петляющей səhrada, klik bir xain mənim dişləri.
  
  
  Onun güclü dartıb sükan və bərk qaz pedalına джипа mərtəbə. Arrow спидометра könülsüz yaxınlaşıb yetmiş.
  
  
  Peşəkar dalğa istilik səhrada искажали mənim görmə, lakin mən bilirdim ki, haradasa magistral qarşıda məni böyük bir yük maşını SAMOCO görə, onunla, onun гнался.
  
  
  Həmid Rəşid idi hiyləgər саудовцем, kiçik, смуглым, тонкокостным, гомосексуалистом. O da sadist-qatil. Onun yadına düşdü изуродованное bir bədən ətrafında mühafizəçilər neft kəmərinin, onun tapdıq səhrada cəmi üç gün öncə.
  
  
  Əlbəttə, bəzən öldürmək. Amma Хамиду Rəşid bu xoşuma gəldi.
  
  
  Onun прищурился arasından günəş nöqtələrində çalışdım çünki artıq olan джипа. Çünkü виднелась bir qrup yüksək, продуваемых külək qum dünlər, усеивающих onların arasında hazırda səhiyyə ilə yanaşı, kobud, sıx утрамбованных qaya silsilələri, çox отличавшихся təcrübəsi yeməkxana gore Arizona.
  
  
  Əgər onun догоню yük maşını bundan əvvəl, biz necə almaq qədər dünlər bir yerdə 37-мильном sahəsində yolun arasında Дахраном və Yarış-Танурой məni gözləyirdi olardı, lakin əgər. Və Həmid Rəşid bilirdi ki, покраснеет. Daha əvvəl bir gün sona çatacaq, odin bizə ətrafında öləcək.
  
  
  Hollandiyalı. Öz dostluq sarışın hollandiyalı Harri de Грут idi, bu cür смертоносен kimi, Rəşid. Qəza ilə голландцем baş verib ötən gün axşam kodlu məlumatında təcrübəsi AX, elit bölmələri amerika əks-kəşfiyyat:
  
  
  De Грут, Harri, 57 yaş. Hollandiyalı. Direktor müavini, Энхизен, 1940-44 illərdə Şərqi Almaniya, абдуразак, 1945-47-ci illərdə Türkiyə, Suriya, İordaniya, Səudiyyə Ərəbistanı, casusluq, 1948-60 il. Rumıniya, абдуразак, 1961-66 il. SSRİ-təlimatçı tərəfindən шпионажу, 1967-72 il. Təhsil: Геттингенский universiteti, geologiya. Ailə: Yoxdur. Reytinq: K-1.
  
  
  K-1 idi əsas. Bu qəribə stil AXE-bu o demək idi "amansız və professional". K-l idi эквивалентен mənim öz reytinqinə Killmaster. Harri de Грут idi, yaxşı təlim qatil.
  
  
  Geologiya, əlbəttə ki, объясняла, niyə ego göndərdik Yaxın Şərqə.
  
  
  Rəşid də oldu neftçi. On beş il bundan əvvəl o, oxuyub Amerika universitetində Beyrutda, ilk növbədə, kəşfiyyat sahəsində neft. Bu, çox məşhur predmeti, dünyanın bu hissəsində.
  
  
  Bu da var idi ki, məni gətirib Səudiyyə Ərəbistanına üzrə təcili vəzifə İlk prioritet təcrübəsi AX. Hər şey ondan başladı kifayət qədər безобидным 17 aprel 1973-cü il zaman, əsasən, "Nyu-York Tayms", "naməlum диверсанты cəhd partlatmaq boru kəməri Саудовско-Amerika neft şirkəti cənubi Livan".
  
  
  Partlayıcı ittihamlar qoyulmuşdur altında boru kəməri dörd mil terminal Zənginləşdirilməsi, amma ziyan az idi. Əvvəlcə bu uğursuz cəhd təxribat idi tahsil, kimi növbəti təqib Cəbhəsi Fələstin azadlıq Ясира Ərafatın.
  
  
  Lakin bu, sən demə təkcə, birinci üzrə uzun bir neçə təsdiqdən insidentlərin. Onlar yönəlib üçün poza axını neft Amerikaya. Oktyabr 1973-cü ildə, müharibə və onun ardınca onun boykot tərəfindən ərəb dövlətləri artıq görmüşük. Məqsədi idi dayandırmaqla axını neftin Qərbi Avropaya isə amerika Birləşmiş Ştatları bilmirdilər, bunu özümə rəva. Bizə lazım idi, güclü, iqtisadi cəhətdən getdikcə artan Qərbi Avropa neytrallaşdırmaq üçün güc sovet bloku isə neft ilə məşğul olan dəstəkləyib həyat ölkələrinin NATO-ya gəlirdi üzrə Səudiyyə Ərəbistanının. Belə ki, baxmayaraq ki, biz özümüz alırdıq, neft, amerika neft şirkətləri, ərəb ölkələrində sadiq təmin təchizat bizim qərb müttəfiqlərinin.
  
  
  Zaman terrorçular сровняли torpaqla нефтебазу Sidi Götürdü, məni çağırdı, mənim çılğınam rəisi AX David Xok.
  
  
  Mənim işim, mənə dedi Хоук, ondan ibarət idi ki, tapa вожаков və kəsmə ilə bitki və kök. Bu, uzun bir yol, пролегавший vasitəsilə London, Moskva, Beyrut, Tehran və Ər-Riyad, amma indi onlar məndə idi, - onlar мчались qarşıda məni üzrə quru yolu olan Ras-Тануре.
  
  
  Yük maşını vaxtı yaxınlaşdıqca, amma onunla birlikdə idi, iki hündür qum dünlər və qayalıq yal, aparıcı düz. Onun tərəf əyildi irəli gizlətmək üçün öz yanmış ərazini kimi indiyədək şəxs üçün kiçik yetirilməsi riskini azaltmaq üçün işlənib şüşə джипа. Onun bilərdi görmək üçün покачивающейся mavi forması böyük beşiyi qədər sərt dönüş yolu, harada ki, o, yoxa arasında dünlər.
  
  
  Onun niyyətində deyil bunu etmək.
  
  
  Yük maşını yüksək sürətlə hit soraq yox arasında dünlər. Onun söndürüldükdə yandırma джипа ki, sakit-sakit, isti havanın səhra idi, eşidilən yalnız səs işləyən mühərrikin yük maşını.
  
  
  Demək olar ki, dərhal bu səs kəsildi və o, bərk qorxutmaq, yarım вылетев ilə yollar əvvəl onu dayandırdı. Rəşid hollandiyalı daxil məhz belə ki, mən və şübhəli. Yük maşını dayandı, yəqin ki, yolun kənarında. Rəşid hollandiyalı мчались bu qayalar, yolun hər iki tərəfi ümid edir ki, mən врежусь bu blok yük maşını.
  
  
  Onun niyyətində deyil bunu etmək. Gizli görə seçmək yolları, onlar kimi, onun bir müddət oturdu, jeep drive, pondering öz gələcək hərəkətləri. Günəş parlaq vəziyyətdə qalmışdı bu безоблачном göy, rəhmsiz yanğın top обжигал kumu səhra. Oturub hərəkətsiz, onun hiss kimi, mənim sinə çalışır tər.
  
  
  Mənim fikrimi qəbul olundu. Onun çıxardı ayaqları ətrafında джипа və tez getdi önünə yüksək qum dünlər. Sol tərəfdən onun ness daşına bilən əlavə ilə benzinlə olan standart avadanlıq hər bir avtomobil SAMOCO səhra. Mənim sağ əlində idi mehtərə ilə məşğul olan, adətən, вешалась bracket altında aləti panel.
  
  
  Bu vaxtadək Rəşid hollandiyalı gözləyir, böyük bir qəza və ya, ən azı, mənim quduz cəhdlərinin qarşısını almaq ee - artıq başa düşdük ki, onun ih yakalanmış. İndi onlarda iki seçim var: ya məni gözləyir, ya getmək mənə görə.
  
  
  Onun arxalanırdı ki, onlar gözləyin: yük maşını xidmət və təbii баррикадой isə yol ilə dünlər hər iki tərəfə xidmət смертоносной huni olan, onun rast ödənişlərin birbaşa doula iki avtomat AK-47 edilmişdir ki, əlavə kəmərləri oturacağın altında maşın var. kabinəsi yük maşını. Ətrafında almaq üçün дюну sol, lazım olsa, bir saat, və daha çox. Дюну sağ, прислоненную üçün длинному выступу uçurum qeyri-mümkün olardı объехать. O, простиралась çox mil.
  
  
  Yalnız bir yol - bütün yuxarıda və yuxarı. Lakin mən əminəm ki, bunu edə biləcəyəm. Əbədi mənimlə нависшая sandy дюна idi, daha yeddi yüz fut hündürlüyü, sərin вздымаясь ilə dik yamaclarında изрезанными шамаалами, жгучими штормами səhra küləkləri əhatə edən qırmızı-qəhvəyi onların arasında hazırda səhiyyə.
  
  
  Mənə lazım idi, siqaret, amma ağız artıq boğazı quruyub. Crouching ətəyində dünlər, onun wolfing içdi солоноватую su ətrafında фляги imkan hey затекать mənə глотку. Qalan tökdü onun özünə başına. O, axıb tökülürdü, mənim üz və boyun пропитывая yaxası mənim камзолы və bir möhtəşəm an onun hiss relyef dözülməz istilər.
  
  
  Sonra tez открутив əhatə канистры, onun заправил флягу benzin. Zaman onu yenidən накинул qapağı daşına bilən, onun hazır idi işdə.
  
  
  Bu, inanılmaz idi. İki addım yuxarı, bir geri. Üç yuxarı, iki il bundan əvvəl, qum выскользал altında mənim ayaq başlı-başına buraxıb, mənim üz aşağı yanan yamac, qum idi və belə isti ki, əhatə mənim dərini волдырями. Mənim əlləri схватились üçün bir dik yamacı, sonra оторвались təcrübəsi parlaq qum. Bu, heç işləyib - bilmədim qalxa дюну səmimi yuxarı. Çalışan sands heç bir dəstək olardı mənə. Üçün, ümumiyyətlə, hərəkət oldum olardı растягиваться, раскинувшись ətəyində, maksimum almaq üçün clutch ilə əziz; amma bunu nəzərdə уткнуться şəxs qum və qum idi, çox isti etmək üçün ego olardı toxunmaq.
  
  
  Onun çevrildi və uzanaraq geri. Onu hiss kimi mənim baş arxasında görünür blister. Bütün дюна görünürdü axdı altında mənim jaket və aşağı mənim штанам, əhatə mənim вспотевшее bədən. Amma, ən azı, mənim geri mənim üz ətrafında idi qum.
  
  
  Mən лежу arxası, bu yuxarıda qum, onun başladı yavaş-yavaş qalxmağa dağa istifadə edərək, əllərini geniş hərəkətlərində, ayaqları isə - bu лягушачьих пинках. Sanki плыву geri.
  
  
  Çılpaq gücü günəşin yerdə ortaya bil məni. Çünki parlaq günəş, безрезультатного göyün və əks istilik, qum, temperatur, zaman, onun mübarizə ilə yuxarı холму, olmalı idi, 170 dərəcə. Əsasən коэффициенту Ландсмана, qum səhra əks etdirir təxminən üçdə biri istilik, ətraf seçmə hava.
  
  
  Mənə lazım düz iyirmi dəqiqə əvvəl onun çatdı yal, nəfəssiz, обезвоженный, susuzluq hiss etmədən və örtülü qum. Onu diqqətlə baxdı üstündən. Əgər hollandiyalı ya Hamid Rəşid təsadüfən baxdı ki, mənim bir kənara, onlar dərhal hiss məni, amma onlar üçün çox çətin olardı vurmaq - vurmaq.
  
  
  Bütün belə idi, mən onu təsəvvür edirdim. Yük maşını dayanmışdı arasında yolun hər iki günü açıq idi. Həmid Rəşid, kiçik bir rəqəm öz ağ галибе və qırmızı əynində dama-dama кафии, рысцой qaçıb yolun kənarında yerləşən geri yük maşını gəlir, və yer tutub ki, o bilər, məqsəd yolunda bir gün açıq kabin.
  
  
  Hollandiyalı artıq tutmuşdur müdafiə mövqeyini altında yük, qorunan böyük arxa təkər. Onu gördüm, günəş kimi блестело bu ego eynəkli, o zaman baxırdım görə раздутой qum şinlər, ego ağ kətan kostyum və zolaqlı qalstuk-kəpənək idi ilə bir araya sığmayan çirkli təmirə qəbuluna köhnə yük maşını səhra.
  
  
  Hər iki kişi idi şose.
  
  
  Onlar gözləyirdilər məni üst dünlər.
  
  
  Onun geri oturdu bundan əvvəl müdafiə yal və özüm hazırlanmış fəaliyyət.
  
  
  Əvvəlcə yoxlanılır, onun Хьюго, стилет, azn шпильке ki, mən həmişə yükü də замшевых ножнах, bağlı olan sol предплечью. Bir sürətli göstəricilərinə mənim əl və Хьюго olacaq əlimdə.
  
  
  Onun çıxardı Вильгельмину üzrə кобуры və yoxlanılır fəaliyyət, əmin olun ki, o, zabit qum. Взрывающийся "Люгер" оторвет əlini arrow onun bilek. Sonra onu çıxarıb bir глушитель Artemis ətrafında cibindən камзолы və ehtiyatla rəsmiləşdirilməyib ego təcrübəsi qum əvvəl qoymaq ego, az bir gun. Mənə lazım idi, əlavə ehtiyat ilə глушителем onun üçün nə edə bilər, üç və ya dörd vuruş əvvəl Rəşid hollandiyalı başa düşəcəklər, onlar gəlib. Shot люгера olmadan глушителя vaxtından əvvəl buraxılmış olardı mənim mövqeyimi.
  
  
  Mənə idi yerinə daha bir əməliyyat etməzdən əvvəl onun hazır idi hərəkət. Onun отвинтил əhatə əhatə брезентом фляги, скрутил kvadrat шестидюймовую ip və воткнул bu lülə. Ağız və boğaz boğazı quruyub. Su olmadan onun olmasaydı uzatdı və beş saat, bu tək isti havanın, amma mən yaxşı səbəb var idi əvəz su benzin. Üzrə nah çıxdı gözəl molotov Kokteyli.
  
  
  Onun yandırdı improvizə fitil və məmnuniyyətlə müşahidə kimi пропитанный benzinlə burun dəsmalını başladı çirk. Əgər onun bildi enmək kifayət qədər uzaq təpə əvvəl onu atdı, kəskin hərəkəti faktiki tökmə olmalıdır çirkli kifayət qədər benzin ətrafında bölməsinin фляги ki, bütün bu взорвалось. Lakin əgər mənim eniş çevriləcək dəli eniş üzrə yamacında sürüşmə qum, benzinlə вытечет ətrafında канистры, hələ ki, onu saxlamaq ee, və o, partlayışa səbəb var əlində. Onun söyləyib беззвучную namaz qoydu öz yanında тлеющую bomba üçün qum.
  
  
  Sonra onun aşması nəticəsində qarın raund qum və yavaş-yavaş irəlilədi üçün гребню ony kimi daha düz olar. Вильгельмина вытянулась qarşımda.
  
  
  Ona hazır idi.
  
  
  Həmid Rəşid hollandiyalı hələ də yerdə olmuşdur, lakin onlar olmalıdır başladı narahat olmağa, hələ bilmək olmaz ki, mən düşdü. Günəş əks olunurdu təcrübəsi tüfəngi Rəşid, выходило açıq qapı kabin, lakin onu heç bir şey göründüyü özü Rəşid başqa, kiçik bir ləkə qırmızı-ağ əynində dama-dama кафии ki, o, geydiyi qolları.
  
  
  Hollandiyalı təklif etdi ki, ən yaxşı məqsədi var. Crouching üçün arxa təkər, böyük bir yük maşını, o, bir az bucaq altında mənə. Bir hissəsi ego geri ego yan və ego bud idi обнажены. Atıcılıq üzrə təpə arasından peşəkar dalğa istilik deyil etdi ego ən yaxşı hədəfi dünyada, amma bu idi ki, hər şey var idi.
  
  
  Onu diqqətlə tapanca var. Uğurlu shot qırdı olardı emu bel, çox yaxşı bir - bud. Onun нацелился azn bel.
  
  
  Onun basdı bəhanədir çəngəl, yavaş-yavaş və bilə-bilə.
  
  
  Вильгельмина diksindi əlimdə.
  
  
  Qum брызнул ayaqlarına голландца.
  
  
  İstər-istəməz o дернулся əvvəl, qismən özü belə zənn edir. Bu, səhv idi. Bu, etdi ego daha yaxşı məqsədi. Başlanğıc ikinci shot hit ona, və o, geri bərpa yarı əvvəl yenidən dalış görə örtüyü və təkərlər bir yük maşını. Üçüncü shot qaldırdı daha çox qum.
  
  
  Onun söyüş söydü və vurmuşdur dördüncü shot vasitəsilə kabin yük maşını. Uğurlu рикошет çıxara bilər Rəşid toplaşmaq haqqında.
  
  
  İndi onun взбирался və переступал yal təpə, dalğıc, скользя, demək olar ki, hər qəbilə bir сыпучем qum; Onun ıso bütün gücü ilə çalışırdı ki, heç girib irəli ненадежной dəstək sıxaraq, sağ əlində Вильгельмину isə başqa - фляжную yanğın bomba, onu ehtiyatla havada saxlanılır.
  
  
  Üç shot üzrə tüfəng Həmid Rəşid прогремели sakit səhra. Onlar сплюнули qum qarşımda sürətli ardıcıllıqla. Məsafə deyildi wouldnt və pis, amma insan спускающийся yuxarıdan aşağı, - demək olar ki, невозможная məqsədi. Hətta ən yaxşı oxlar dünyada daim çəkmək olacaq низменному belə başqa şəraitdə və nə etdim, Rəşid.
  
  
  Amma indi onun vaxtı yaxınlaşdıqca və vaxtı yaxınlaşdıqca önünə təpənin. Onun idi, otuz yard məsafədə yük maşını, lakin hələ görməmişəm Rəşid ki, yenidən vurdu vasitəsilə açıq günü kabin. Таращить göz порвала dəqiqə mənim камзолы.
  
  
  İndi iyirmi yard. Bütün ərazisində otel isə birdən-birə oldu, hamar və ценымногие daha bərk. Bu da həyatın, həm də etdi, məni daha yaxşı bir hədəf. Mənim sağ прогремела tüfəng, sonra yenə. Hollandiyalı işinə geri döndü.
  
  
  İndi onun idi, on beş yard məsafədə kabin yük maşını. Az AK-47 Rəşid тянулось arasında ön oturacaq buraxaraq alov. Onun sağa qaçdı və möhkəm yerə cəmi полсекунды əvvəl таращить göz просвистела başı üzərində.
  
  
  Zaman onu dizləri üstə çökdü, onun взмахнул sol əli ilə uzun петлеобразной boyunca, səliqə ilə вбросив yanğın bomba kabinəsinə yük maşını.
  
  
  O, həm приземлилась oturacaq, перекатываясь vasitəsilə az tüfəng Rəşid kənara жилистого саудовца.
  
  
  Olmalıdır, o, cəmi bir neçə düym onun смуглого şəxslər yüksək sür-sümük, zaman partladı ревущим гейзером alov.
  
  
  İncə cry əzab eerily bitdi, оборвавшись yüksək крещендо zaman yüngül Rəşid müraciət edib kül. Onun artıq hərəkət baxmaq, dost sığınacaq başlıq altında böyük bir yük maşını SAMOCO.
  
  
  Mən bir dəqiqə söykənib ağır ön бамперу hava gasping qan пульсировала məndə zamanı alın təcrübəsi сверхнапряжения isə döş heaving.
  
  
  İndi bu idi onun, hollandiyalı. Sadəcə olaraq, biz birlikdə oynayırıq pişik-siçan ətrafında köhnə mavi yük maşını ilə колышками ortasında boş səudiyyə səhra. Cəmi bir neçə fut məndən onu hiss sedum qoxusu yanan əti. Həmid Rəşid artıq iştirak etmiş, bu oynayan, yalnız hollandiyalı.
  
  
  Ona irəlidə idi yük maşını, əldən düşmüş, içində, bütün qum, жарящийся öz tər. O, yaxşı yerləşən görə arxa təkər yük maşını. O, yaralanıb, lakin o, bilmirdi ki, nə qədər çox.
  
  
  O, silahlıdır bir tüfəng. Da, olduqca yaxşı bir şans var ki, bir gun var. Var idi Вильгельмина və Hüqo.
  
  
  Hər kəsin ətrafında bizim idi, yalnız iki seçimi var: ya təqib başqa, hər hansı oturmaq və gözləyin, hələ ki, rəqib ilk hərəkət etmək.
  
  
  Onun sürətli dizləri üstə çökdü üçün baxmaq altında yük maşını. Əgər o, hərəkət, onun görərdim, ego ayaqları. Yaxşı görünmürdü. Görə sağ təkərlər выглядывал xırda обрывок штанины, yalnız rəbb ağ kətan.
  
  
  İlə Вильгельмины onu çıxardım глушитель üçün daha dəqiq. Удерживаясь bir tərəfdən görə bamper və əyilib az qala ayaqları yuxarı, onu ehtiyatla shot обрывок ağ.
  
  
  Ən yaxşı halda, onun bilərdi səbəb ego рикошет və ya bəlkə hətta partlayış səbəb olan qorxutdu olardı ego üçün kifayət qədər çıxmaq ətrafında sığınacaq. Ən pis halda bu, imkan verəcək ki, emu dəqiq öyrənmək, onu harada am, və mən bilirəm ki, haradadır.
  
  
  Bir shot bir təsir sükutla, sanki biz özümüzü kiçik otaqda yox bir, ətrafında ən boş yerlərin dünyada. Şin выдохнула və yavaş-yavaş сплющилась əyərək böyük yük altında narahat bucaq sağ arxa. Nəticədə голландца idi, az qala, ən yaxşı баррикада əvvəl.
  
  
  Onun ayağa qalxdı qarşı ağır ızgara və başladı hesab edilsin. Hələ ki, mən onda dörd vuruş. Onun edərdim full klip ki, bizə baş verib. Onun выудил bir neçə mərmi ətrafında cibindən камзолы başladı перезаряжать.
  
  
  Eşidildi shot və bir şey толкнуло пятку mənim boot, qum axşama yaxın ətrafında heç bir yerdə. Onun diksindi, vurdu. Onun lə ' nət etdiyi üçün özünü ehtiyatsızlıq və şir bamper yük maşını da полусогнутом mövqe tutaraq, başını aşağı səviyyəli kapot.
  
  
  Hollandiyalı də mahir vurmaq altında vasitələri. Bəxtim gətirib. Əgər o, heç bir shot ilə son dərəcə əlverişsiz mövqedə - bəs olmalıdır, - o bilər прострелить mənə ayaqları.
  
  
  Hazırda onun təhlükəsiz idi, amma yalnız bir an. Və mən bilməzdim uzun qalmaq üçün bu, dözülməz isti metal başlıq. Mənim bədən artıq görünürdü, elə bil, eqo жарили külləmə.
  
  
  Mənim alternativ məhdud idi. Onun düşə bilər, yer üzündə, bir göz altında yük maşını və gözləyin, hələ ki, hollandiyalı edəcək, öz növbəsində, ümid shot onun altında şassi. Ki, istisna olmaqla, öz tüfəng, o bilər, yan qoruyucu təkər və olduqca yaxşı sprey istənilən nöqtəsinə sorğunun ki, onun edə bilər seçin, heç ifşa böyük bir hissəsini öz bədən.
  
  
  Yaxud onun bilərdi jump bu bamper və atılmaq açıq məkan sol, belə ki, mən bilərdim tam görmək insan. Amma necə olsa, onun bizə, hopped, onun приземлялся bir neçə itirərək tarazlıq, - hollandiyalı dayanıb diz və ya yalançı meylli və davamlı. Üçün прицельного shot emu kifayət idi ki, onu barel bir tüfəng üçün bir neçə düym.
  
  
  Əgər mən başqa yolla getdi, объезжая yük maşını, və ümid застать ego sürpriz digər tərəfdən, o, прострелил olardı mənə ayaqları o an onun yönəldi və bu istiqamətdə.
  
  
  Onu seçdi yeganə sərfəli mənə yol. - Yuxarı. Keçirilməsi "Люгер" sağ əlində onun istifadə sol, kimi qolu, və fəth üçün başlıq, radiator, sonra dam və kabin üçün səssiz düşə bilər yük maşını. Əgər uğurlu edirsinizsə, hollandiyalı olacaq olduqca низменному qum üçün спущенным sağ təkər, onun diqqətini olacaq telekanal azərbaycanda üçün məkan altında təmirə qəbuluna yük maşını gözləyir parıltı tutmaq, məni.
  
  
  Bizim shot, bizə шквала hərəkəti. Belə çıxır ki, onun onun hərəkət etdi gözədəyməz.
  
  
  Onun başını pəncərədən yer arasında рейками ban yük maşını ilə yüksək dayaqları. Sonra onu yavaş-yavaş crept sağ заднему küncündə maşın.
  
  
  Onun dərindən nəfəs aldı və qalxdı, öz tam altı fut dörd düym üçün onu seyr edə vasitəsilə yuxarı həddi буфетов, Вильгельмина hazır idi.
  
  
  Səslərin o, распростертый bucaq altında olan колесу, распластанный qum abdominal. Ego replika упиралась o, tüfəng qundağı - klassik vəziyyəti, yalan atəş açmaq üçün.
  
  
  O yox idi ki, mən orada idim, cəmi üç ayaq üzərində seyr emu geri.
  
  
  Ehtiyatla qaldırdı onun Вильгельмину səviyyəsinə çənə, sonra əlini uzatdı vasitəsilə yuxarı həddi yük maşını. Onun нацелился geri голландца
  
  
  O, qaldı görünüşünü gözləyir ilk əlamətləri hərəkatının ki, o, ola bilər ki, qeyd etmək altında yük. Lakin onun shell deyil, o, əziz. O, demək olar ki, ölü.
  
  
  Onun basdı bəhanədir çəngəl Вильгельмины.
  
  
  Bir gun yol sıxışan! Lənətə gəlmiş qum!
  
  
  Dərhal onun keçirmişəm аленка sol ayağı ilə sağ və kəskin şəkildə aşağı əlini azad etmək Хьюго. Стилет səliqəli slid mənim sol əlimi ego bubble qələm idi, isti bir hiss.
  
  
  Хьюго bilmədi vurulmuş. Onu tutdu qılınc görə рукоять və əlini qaldırdı keçirilməsi шпильку səviyyəsində qulaq. Onun adətən üstünlük atma bıçaq, lakin bu məsafə olmadan sıra üçün standart çevriliş, bu olardı atmaq handhold açıq aşağı, üç fut, açıq arasında çiyinlərini.
  
  
  Olmalıdır, голландца предупредило hansısa altıncı hissi. O, birdən-birə aşması nəticəsində geri gözlərini mənə, ego AK-47 boyunca getdim ki, mənə zaman onun böyük barmaq başladı basın bəhanədir çəngəl.
  
  
  Onun щелкнул sol əl irəli və aşağı.
  
  
  Blade стилета пронзило çox sağ göz küresi голландца və вонзило ego iti ilə üç tərəfdən blade ego beyin.
  
  
  Ölüm дернула barmaq диверсанта və shot безобидными əks разнесся qum səhra.
  
  
  Bir an onun hər iki əli ilə idi üçün üst bar yük maşını, dovşan alnını üçün geri tərəfində oynaqların. Mənim diz birdən-birə başladı titrəməyə. Mən qaydada, yaxşı hazırlanıb, heç vaxt tərəddüd. Amma sonra hər şey bitdi, mən həmişə yaranır hissi güclü bulantı.
  
  
  Bir tərəfdən, onun normal adam. Mən ölmək istəmirəm. Və hər dəfə onun təcrübəli qamış asanlaşdırmaq, əksinə yox. Onun dərindən nəfəs aldı və işinə geri döndü. İndi bu, adi bir hadisə idi. İşlər bitdi.
  
  
  Onun досталь, bıçaq, sildi ego начисто qaytardı və bu ножны azn предплечье. Sonra onun baxdı голландца. Onun vurdum ona, o dəli atəş altında qonşuluq, yaxşı. Таращить gözləri düşüb sağ грудную oturacaqlar. O, çoxlu qan itirib, və bu ağrılı idi, amma çətin ki, bu ağır yara.
  
  
  "Ən delle etməz, - fikirləşdim mən. Ki, bir əhəmiyyəti yox idi, belə ki, o, öldü, və iş bitdi.
  
  
  Azn голландце heç bir şey yox idi mühüm, amma mən onun переложил ego cüzdan dəqiqə. Oğlanlar laboratoriyada ətraflı məlumat əldə edə bilərsiniz vasitəsilə bu nəsə maraqlı.
  
  
  Sonra çəkdi, onun nə diqqət qalır Həmid Rəşid. Onun nəfəs keçirilmişdir qədər olardı ego paltar, lakin heç bir şey tapılmadı.
  
  
  Onun ayağa qalxdı, выудил bir öz ətrafında siqaret qızıl filtri üzrə cibindən камзолы və yandırdı, onu прикидывая ki, bundan sonra nə etməli. Sadəcə olaraq, qoy hər şey necə var, nəhayət, qərar onu minnətdarlıq hissi ilə tənəffüs tüstü baxmayaraq пересохшие ağız və boğaz, onun bilərdi göndərmək komanda садики geri almaq üçün yük maşını və iki bədən kimi, yalnız onun qayıdacağam Дахран.
  
  
  Qırmızı kareli кафри Rəşid mənim diqqətimi cəlb, və başlayıb, onun ego носком boot, ay ego qum. Bir şey блестело və o, əyildi, hesab üçün bu daha diqqətlə.
  
  
  Bu uzun, nazik metal boru, çox oxşar o ki, paket əziz jirinovski siqarlar. Onun çəkdi cap baxdı bilər. Oxşar şəkər tozu. Смочив ucu kiçik barmaq, onun cəhd toz. Heroin.
  
  
  Onun qapağını bağladı və fikirli сбалансировал dəstəyi xurma. Təxminən səkkiz unsiya. Bu, şübhəsiz ki, haqqı idi Rəşid tərəfindən голландца. Səkkiz oz təmiz heroin böyük fərq edə bilər, nə üçün əmir üzrə dilənçi, Yaxın Şərqdə. Onun etmek ego набедренный dəqiqə fikrə getdi, nə qədər ki, ətrafında bu borular arab alırdı keçmişdə. Onun olardı getdi ego geri AX. Onlar bunu onunla bütün otellərin.
  
  
  Onun aşkar флягу Rəşid ön və arxa yük maşını və içdi onun досуха əvvəl atmaq bir kənara. Sonra isə onu sel-da cip və getdim əvvəl yolunun Дахран.
  
  
  * * *
  
  
  Дахран низменному нависал üfüqdə yuxarıda, tünd-yaşıl silueti təxminən səkkiz kilometr yol aşağı. Onun güclü basdı акселератор. Дахран nəzərdə soyuq duş, paltar təmiz, yüksək sərin brendi və содовую.
  
  
  Облизнул пересохшие dodaqlar пересохшим dili. Hələ bir gün və ya iki gətirmək üçün öz hesabat qaydası və onun выберусь bu cəhənnəm. Geri Ştatları. Ən qısa marşrut vasitəsilə Qahirə, Касабланку, Azor adaları və nəhayət, Vaşinqton.
  
  
  Bizə bir bu şəhərlərin ətrafında deyil, məktəblər sırasına daxil ola bilmək bağları dünyanın, amma mənim kifayət qədər vaxt var idi, əgər Devid Хока yox idi, hazır və ожидающего tapşırıqlar. Adətən, o bunu, amma əgər onun istirahət hissə-hissə yolu ilə evə, o, az ki, ola bilər bu barədə nə. Mənə yalnız lazım idi, əmin olun ki, mən də qəbul edirəm ki, heç bir teleqram və ya teleqram yolu ilə.
  
  
  Hər halda, fikirləşdim ki, heç bir mənası yoxdur getmək сухому və неинтересному marşrutu. O getdi evə, başqa bir yolla vasitəsilə Kəraçidə, Nyu-Dehli və Bangkok. Ki, sonra Bangkok? Onun əqli çiyinlərini çəkdi. Kyoto, yəqin ki, belə də mənim kimi heç vaxt xüsusi deyil, çıldırdı və ya sis və səs-küy Tokio.
  
  
  Sonra Кауаи, garden mərkəzində Yerləşən Havay, San-Fransisko, Yeni Orlean və nəhayət, Vaşinqtonda və şübhəsiz ki yazaraq Şahin.
  
  
  Artıq bütün bu, əlbəttə, də var idi, bu gün gecə, - və, çox güman ki, sabah ola, gecə - də Дахране. Əzələlərin qeyri gərginləşib və o gülümsədi özümə.
  
  
  * * *
  
  
  Onun qarşıladı Betti Эмерс cəmi bir həftə bundan qabaq, onun birinci gecə Дахране sonra üç aylıq məzuniyyət Ştatları. Bir gün o gəldi klubu doqquz saat, axşam, bir də onların qadın belə bir cinsi aurası ilə məşğul olan hansısa bir xüsusi, incə şəkildə çatdırdı mesaj hər bir kişiyə bar. Demək olar ki, eyni bütün baş səviyyəsindən üçün hər il kim girdi. Hətta qadınlar baxdı bilər, o, belə idi.
  
  
  O, məni dərhal cəlb etdi, və o, oturub bir masası daha çox beş dəqiqə əvvəl onu yaxınlaşdı və özünü.
  
  
  O, mənə baxdı, amma öz qara gözləri ərzində qısa bir saniyə, əvvəl, geri döndü təqdimatı və məni dəvət qoşulmaq. Biz birlikdə içdilər və danışdıq. Onun məlumdur ki, Betti Эмерс idi əməkdaşı bir ətrafında neft şirkətlərinin mənsub olan Amerika və məlum oldu ki, ee həyat Дахране çatmırdı mühüm element: kişi. Ən azından, gecə davam edib və mən aşkar ki, məni daha çox çəkir, ona, onun bilirdi ki, tezliklə bu sabit olacaq.
  
  
  Bizim axşamı sona çatdı gecə яростных sevgi edilməsi, onun kiçik mənzildən zaman bizim bədən bilmədi gənc, digər dostu. Onun загорелая idi dəri daha yumşaq, məxmər kimi və touch, və bundan sonra biz necə istifadə özümüzü, biz rahat qoymaq, mənim əl zərif oxşadı hər qarış bu gözəl və hamar bir dəri.
  
  
  Zaman növbəti gün başıma getməyə, onun bunu könülsüz qəbul duş və одевшись yavaş-yavaş. Betti накинула azn həm incə mantiya və onun vida idi boğuq: "Görüşərik yenə, Nick". Bu məsələ deyildi.
  
  
  İndi onun haqqında fikir onun ideal bədən, parlaq gözləri, onun qısa, qara saç, və, o, hiss etdi, onun tam dodaqları altında öz zaman onu qucaqladı ee və bərk-bərk özünə, biz hələ ki, uzun və dərindən qərar tuta bilmədilər üzərində прощанием, обещавшим daha çox alır. gələn...
  
  
  İndi onun gedərkən yolda Ras-Танура isti пыльном jeep drive, onu yenə tərlədim. Amma bir şey deyil. Onun gülümsədi özümə keçərkən qapıdan kompleksinin Дахран. Tezliklə olacaq.
  
  
  Onun dayandı ofisində təhlükəsizlik xidmətinin və sol mesaj Дэйву Френчу, baş zabitə təhlükəsizlik xidmətinin SAMOCO, harada almaq lazımdır Rəşid və голландца. Onun отмахнулся təcrübəsi onu təbrik və arzu ətraflı. "Mən verirəm ki, sənə hər şeyi sonra, Deyv, indi onu içmək istəyirəm və vanna qəbul, məhz bu qaydada".
  
  
  "Nə onun, həqiqətən, otel, - dedi öz özünə, əyləşərək, bu, cip - bu, içmək, hamam və Betti Эмерс". Onu çox məşğul idi Хамидом Rəşid və ego bir dəstə üçün o, ilk gecənin keçirilməsi ilə Betti daha bir neçə telefon zəngləri. Mənə lazım idi ki, bir az наверстать упущенное.
  
  
  Onun saxladı, cip, mən öz daxma da Квонсете və çıxdı çölə. Bir şey yanlış getdi.
  
  
  Zaman onun əlini üçün qapı yaxud, onun eşitdim və qapı arasından доносятся səslər mahnı Bunny Берриган "Mən başlamaq bilməz". Bu idi mənim rekord, lakin onun mütləq tərk ego oynamaq zaman getdi, lakin səhər.
  
  
  Mən qəzəbli qapını itələdi. Şəxsi həyatı üçün yeganə çıxış yolu, ətrafında buxar qazan, Səudiyyə Ərəbistanı və o, lə ' nət, əgər gördüm ki, onun pozur. Əgər bu idi bir саудиков, dedi öz özünə, məndə olsaydı, ego isti imkan olmadan, qida, amma yaxşı.
  
  
  Bir hərəkətlə onun açdı, qapı və içərisində boğuldu.
  
  
  Rahat lounging çarpayı ilə, yüksək parlaq içki bir tərəfdən və недокуренной ucuz siqar zövq başqa idi, David Xok, mənim boss üzrə AX.
  
  
  Fəsil 2
  
  
  
  ======================= ================ ========
  
  
  "Günaydın, Nick", - sakitcə dedi Хоук, ego, мрачное şəxs tərəfindən Yeni İngiltərə idi, o qədər yaxın təbəssüm, nə qədər o heç imkan vermədi. O, ayaq açıb və селл kənarında yataq.
  
  
  "Ki, dərzi şeytana, sən burada nə edirsən?" Onun, onun qarşısında dayanıb, yüksək güclü üzərində kiçik седовласым kişi, nümayişkaranə расставив ayaqları подбоченясь. Unut Kəraçidə. Unut Deli. Unut Bangkok, Kyoto, Кауаи. Devid Хока yox idi göndərmək üçün mənə bayram.
  
  
  "Nick", - sakitcə xəbərdar edin. "Mən heç kimi görmək, sən necə itirmək nə var nəzarəti öz üzərimdə".
  
  
  "Sadə, ser. Müvəqqəti yayınma - sun". Onun hələ də qaynar, amma раскаивался. Bu idi David Xok, əfsanəvi rəqəm əks-kəşfiyyat, və o mənim rəisi. Və o, haqlı idi. Mənim poçt бизнесявляется yer yoxdur kişiyə olan üzərində nəzarəti itirir emosiyaların. Siz ya bütün vaxt saxlamaq nəzarət, və ya ölmək. Bu, belə sadədir.
  
  
  O, дружелюбного başını tərpətdi, möhkəm sıxaraq sakitləşdi diş ilə başladı xoşagəlməz qoxusu. "Mən bilmirəm, onu bilirəm." O, əyildi, irəli baxmaq, məni, bir az прищурившись. "Sən dəhşətli görünürsən", - deyə o vurğulayıb. "Mən belə başa düşürəm ki, siz ilə sona çatdı САМОКО".
  
  
  O, heç bilməzdi, amma elə bilirdi. Qoca belə idi. Onun yaxınlaşdı və aşağı əyildi, yoxlamaq üçün özünü güzgü.
  
  
  
  
  
  
  Onun kimi idi песочного şəxs. Mənim saçları, adətən, qara, qara sahəyə, bir neçə прядями седины idi спутаны ilə qum kimi mənim qaşlar. Sol tərəfində mənim şəxsin виднелись жгучие çizilmelere, sanki kimsə порезал məni kobud наждачной kağızla örtülmüş qurudulmuş qarışığı qan və qum. Hətta onu dərk edirdi ki, истекал qan. Onun olmalıdır поцарапался daha pis fikir карабкаясь üzrə qum дюне. Bundan başqa, ilk dəfə olaraq, onu dərk edirəm ki, mənim əlləri polad, incə ona görə ki, mən прижимал ih üçün раскаленному metal yük maşını səhra.
  
  
  Unutqan Хоука, onun скинула pencək və выскользнула vasitəsilə кобуры olan idi Вильгельмина və Хьюго. "Вильгельмина ehtiyacı hərtərəfli təmizləmə, - fikirləşdim mən. Onu tez xilas ayaqqabı və corab, sonra çıxarıb şalvar və şort xaki bir hərəkətlə.
  
  
  Onun rəhbərlik özlərinə arxa daxma Квонсет, kəskin kondisionerin sərin обжигала mənim azaldır.
  
  
  "Yaxşı, - deyə Хоук, - sən hələ yaxşı fiziki formada Nick".
  
  
  Xoş söz Хока idi, həqiqətən, qeyri-adi. Onun gərgin əzələlərin həyat və oğrun baxdı aşağı öz qabarıqdır bisepslər və üç başlı kas. Mənim sağ çiyin idi сморщенное qırmızı-лиловое dərinləşməsi - mən çalışıram ki, огнестрельная yaradır. Mənim sinə üzrə diaqonal протянулся uzun eybəcər qarın - nəticə ножевого döyüş Honkonqda çox-çox illər bundan əvvəl. Amma onun hələ də bilər yığmaq daha altı yüz manat isə mənim rekordları də qərargah-mənzilində AX hələ vardı təsnifatı "Top Expert" atəş, karate, xizək, at təmiri və üzgüçülük.
  
  
  Onun keçirib yarım saat da duş, мылся, ополаскивался və imkan ледяным шипам su quru əski ilə kir mənim dəri. Sonra o, kimi, onun qəti вытерся dəsmal taxdı, onun şort xaki və geri Xok.
  
  
  O, hələ georq. Ola bilsin ki, ego gözü idi işarə yumor, amma ego yox idi холодности ego səs.
  
  
  "Hiss edirəm ki, indi daha yaxşı?" o, soruşdu.
  
  
  "Mən əminəm!" Onun doldurdu qədəh курвуазье yarım, - deyə bir ıce cube və bir az soda. "Yaxşı, - qorxub dedim, - nə olub?"
  
  
  David Хоук çıxartdı və başladı ıso tərəfində rta və sıxılmış onun barmaqları arasında baxaraq клубящийся tüstü ətrafında kül. "Amerika Birləşmiş Ştatlarının prezidenti", - deyə o bildirib.
  
  
  "Prezident!" Onun hüququ idi görəsən. Prezident, demək olar ki, həmişə deyərək üz del AX. Baxmayaraq ki, bizim əməliyyatı biri idi ətrafında ən incə hökumət üçün, və, sözsüz ki, bir ətrafında ən mühüm, o, həmçinin hissəsində çıxırdı kənara əxlaq və qanuni olan hər hansı bir hökumət olmalıdır, ən azı, ilk baxışdan, saxlamaq. Onun, əminəm ki, prezident bilirdi ki, işlər, AX, və, ən azı, müəyyən dərəcədə, bilirdi, necə ki, biz bunu etdik. Və o, əminəm ki, o qiymətləndirib bizim nəticələri. Amma mən də bilirdim ki, o tercih özümüzü elə aparırıq ki, bizim mövcud deyil.
  
  
  Хоук başını tərpətdi, öz qısaca остриженной başını. O, bilirdi ki, nə haqda düşünürdü, onu. "Bəli, - dedi, - prezident. Var xüsusi tapşırıq üçün AX, və onun otel istərdim ki, ele onunla".
  
  
  Немигающие göz Хоука прижали məni стулу. "Sənə başlamaq açıq indi... bu gün axşam".
  
  
  Onun acizanə çiyinlərini çəkdi və nəfəs aldı. Əlvida, Betti Эмерс! Amma mən bundan qürrələndi ki, məni seçdi. "İstəyir ki, prezident?"
  
  
  David Xok özümü призрачную təbəssüm. "Bu cür əqd üzrə ленд-lisa. Siz iş olacaq FBI".
  
  
  FBI! Heç bir şey üçün FBI pis vəziyyətdə idi. Lakin o, heç bir liqa ilə AX və ya bəzi контрразведывательными təşkilatlar başqa ölkələrdə olduğu bizə mübarizə aparmalı olur. Məsələn, Ah Fu, Qırmızı Çin və ya N. OJ. Cənubi Afrika.
  
  
  Mənim fikrimcə, FBI idi səmərəli, məqsədyönlü qrupu sevənlər.
  
  
  Хоук oxumaq fikirlər mənim ifadə şəxslər və xurma qaldırdı. "Asan Nick, asandır. Bu, vacibdir. Çox vacibdir ki, prezident xahiş etdim ki, səni bir tək".
  
  
  Ona idi ошарашен.
  
  
  Хоук davam etdirmişdir. "O, eşitdim sizi гаитянского iddialarının, onun bilirəm, və yəqin ki, ətrafında cüt digər vəzifələri. Hər halda, o, xahiş etdi ki, siz konkret".
  
  
  Onun ayağa qalxdı etdi ki, bir neçə sürətli növbə yuxarı və aşağı kiçik bir hissəsində nə kimi mənim otağı. Təsirli. Az adam mənim poçt бизнесявляется seçilir şəxsən prezident səviyyəsi.
  
  
  Onun çevrildi Хоуку çalışaraq göstərmək deyil, öz birisi əyləncə. "Yaxşı. Bilər doldurmaq detalları?"
  
  
  Xok прикусил başladı məşğul olan погасла, sonra baxdı həm təəccüb edir. Əlbəttə, сигара olmamalıdır evi tərk zaman onun siqaret çəkirdi David Xok. O baxdı, ona ikrah hissi ilə və qaşqabağını tökdü. O hazır olanda, o, izah başladı.
  
  
  "Siz yəqin ki, bilirsiniz, - dedi, - mafiya bizim günlərdə daha çox təmsil разношерстную kolleksiyası siciliya quldurlar ilə məşğul olan qaçaqmalçılıq viski və maliyyə üzən дерьмовые oyun".
  
  
  O, başını tərpətdi.
  
  
  "Son illərdə başlayan, deyək ki, təxminən iyirmi il əvvəl - mafiya daha çox məşğul olmağa başlamışdır leqal bizneslə.
  
  
  
  
  
  Hey üçün, estestvenno, çox yaxşı. Onlarda pul idi, var idi təşkilatı var idi qəddarlıq haqqında olan amerikalı iş heç vaxt arzusunda əvvəllər ".
  
  
  Onun çiyinlərini çəkdi. "Belə ki? Bütün bunlar hamıya yaxşı məlumdur".
  
  
  Хоук rədd məni. "İndi, lakin, onlar sorun. Onlar bu günə qədər genişlənib və hərtərəfli inkişaf edibdir ki, itirmək birliyi. Daha çox ih gənclərin gedir qanuni müəssisə və mafiya - Syndicate və ya onlar kimi özünü indi adlandırırlar, üzərində nəzarəti itirir onlara. Onlar, əlbəttə ki, pulu var, amma ih təşkilatı çökür və onlar narahatlıq ".
  
  
  "Problem? Son məlumata görə, bir onu oxumaq deyildi ki, mütəşəkkil cinayətkarlıq, Amerikada öz pik nöqtəsinə çatdı və bunun heç vaxt olmayıb"
  
  
  Хоук başını tərpətdi. "İh gəlir artır. İh təsiri artır. Lakin ih təşkilatı dağılır. Siz deyəndə indi barədə mütəşəkkil cinayətkarlığın, siz deyirsiniz haqqında deyil, yalnız mafiya. Siz də deyirsiniz qara, пуэрториканцах, чикано. qərbdə və кубинцы floridada.
  
  
  "Görürsünüzmü, biz bilirik ki, bu meyllər artıq kifayət qədər çoxdan, həm də Komissiyası mafiya da". O, imkan verdi ki, daha bir solğun təbəssüm yumşaltmaq öz обветренное şəxs. - Mən güman edirəm, siz bilirsiniz ki, belə bir Komissiya?
  
  
  Onun стиснул diş. Qoca bilər lənətləmək беситься zaman, qəbul elə покровительственный növüdür. "Əlbəttə, onu bilirəm!" - dedi, mən də, mənim qıcıqlanma ilə bağlı ego izahat metodu, bu iş idi, belə çıxır ki, mənim səs. Onun çox yaxşı bilirdi ki, belə bir Komissiya. Yeddi ən qüdrətli capo mafiya Birləşmiş Ştatlarda, hər bir tərəfindən olan başçısı ətrafında bir əsas ailələri tərəfindən təyin olunmuş həmkarları kimi idarəetmə şurasının, məhkəmə və son instansiyalarda bu сицилийском stil. Görüşmüşük, onlar nadir, yalnız zaman грозил ciddi böhran, lakin ih həll olunması, hərtərəfli düşünülmüş, tamamilə praqmatik, toxunulmaz idi.
  
  
  Komissiya idi, biri ətrafında ən güclü rəhbər orqanlarının dünyada nəzərə alsaq, onun təsir cinayətkarlığı, zorakılığı və bəlkə də ən vacibi böyük biznes. Onun просканировал bank yaddaş. Bit və parçaları məlumat başladı qalxmaq öz yerində.
  
  
  Onun dalğın halda qaşlarını çatdı, sonra monoton ayarı dedi: "Bülleteni hökumət informasiya təhlükəsizliyi üzrə sayı üç-iyirmi yeddi, 11 iyun 1973-cü ildə". Son məlumatlar göstərir ki, Komissiya Sindikat indi aşağıdakılardan ibarətdir:
  
  
  "Yusuf Фамлиготти, altmış beş, Buffalo, Nyu-York.
  
  
  "Frankie Карбони, altmış yeddi, Detroit, Michigan.
  
  
  "Mario Salerno, yetmiş altı il, Mayami, Florida.
  
  
  "Gaetano Руджеро, qırx üç il Nyu-York, Nyu-York.
  
  
  "Alfred Гиганте, yetmiş bir il Phoenix, Arizona.
  
  
  "Yusuf Францини, altmış altı ildir ki, Nyu-York, Nyu-York.
  
  
  "Anthony Муссо, yetmiş bir il Little Rock, Arkanzas".
  
  
  Asan. Onun əlini yellətdi bu кондиционированной şəraitində. "Mən onu sizə verə разбивку hər bir onların ətrafında?"
  
  
  Şahin впился mənə baxışları. "Bəsdir, Karter", - oğlan dedi, o. "Mən bilirəm ki, sənin foto ağla... və sən bilirsən ki, mən dözməyəcəyəm, hətta təhtəlşüur сарказма".
  
  
  "Bəli, ser." Onun olardı etdi, belə şeylər təkcə Devid Хока.
  
  
  Yüngül смущении onun yaxınlaşdı aparatına Hi-Fi və çıxardım üç прослушанные caz val. "Mən çox təəssüflənirəm. Buyurun, davam et", - dedim əyləşərək bu капитанское kreslo üzə Хоуку.
  
  
  O davam yerdən olan dayandı, bir neçə dəqiqə bundan əvvəl, ткнув siqar zövq havada qarşımda üçün diqqət. "Məsələ burasındadır ki, Komissiya pis deyil, bizi görür ki, uğur tədricən dəyişir ənənəvi strukturu Sindikat. Kimi və hər hansı digər bir qrup qoca, Komissiya çalışır blok düzəlişlər, hamısını geri qaytarmağa çalışır ki, onlar kimi istifadə edilə."
  
  
  "Belə ki, onlar nə edir?" Onun soruşdu.
  
  
  O, çiyinlərini çəkdi. "Onlar artıq başlayıb. Onlar vurulub nə təşkil edir öpürəm yeni bir ordu. Onlar işə bütün Siciliya gənc, dik quldurlar ətrafında təpələr, necə ki, onlar zaman - ya ih atalar başladı . "
  
  
  O dayandı, прикусив ucu siqarlar. "Əgər onlar преуспеют kifayət qədər yaxşı ölkəni əhatə edə bilər fəal istirahət quldur zor ilə məşğul olan uyğun olacaq bunun vasitəsilə biz nə keçdi əvvəlində 20-30-cu illərin. Bu dəfə də o, olacaq ırqi çalar. Komissiya istəyir idarə etmək üçün qara və Puerto bilirsiniz ki, риканцы tərk edib, öz ərazilərini və onlar getmək niyyətində deyil olmadan boya ".
  
  
  "Bizə görə ki,. Lakin, kimi köhnə доны alırlar, onların maddə ölkəyə?" Onun soruşdu. "Varmı bizdə fikir?"
  
  
  Şəxs Хоука idi бесстрастным. "Biz dəqiq bilirik, - daha doğrusu, biz bilirik ki, mexanizmi, əgər detalları".
  
  
  "Bir dəqiqə." Onun ayağa qalxdı və irəvanı, həm də bizim stəkan k plastik барной duruşu ilə məşğul olan xidmət, eyni zamanda, bar və nahar süfrəsi kabin icraçı direktoru SAMOCO. Onun etdim emu daha viski ilə su töküblər özünü bir az brendi ilə soda və daha bir ıce cube və yenidən sel.
  
  
  "Yaxşı."
  
  
  "Bu,
  
  
  
  
  
  "Onlar, həqiqətən, maşallah, - dedi. - Onlar перекачивают öz maddə vasitəsilə Кастельмар Sicily və sonra üçün ih qayıq ada Nikosiya - siz də bilirsiniz, necədir Nikosiya".
  
  
  Onun bilirdi. Nikosiya - bu kollektor Aralıq paltar. Hər bir lil, сочащийся ətrafında Avropa və ya Yaxın Şərq, nəticədə коагулирует bu Никосии. Bu Никосии fahişə - изощренные insanlar, və nə başqaları, daha aşağı sosial səviyyələrdə неописуемо. Bu Никосии qaçaqmalçılıq şərəfli peşədir, oğurluq - iqtisadi dayaqlar və qətl - əyləncə.
  
  
  "Oradan, - deyə Şahin, - ih переправляют Beyrutda. Beyrutda, onların vermək, yeni şəxsiyyətlər, yeni pasport, sonra keçirirlər Ştatları".
  
  
  Bu elə çox çətin, lakin mən əminəm ki, bilmirdim, bütün detalların. Bir detal idi bir ətrafında dayaq nöqtələri Хока. "Bu ola bilməz, çox çətin dayandırmaq, elə deyilmi? Sadəcə, sifariş ilə əlavə yoxlama təhlükəsizlik və eyniləşdirmə məlumatları hər kəs üçün въезжает ölkəyə livan pasport".
  
  
  "Bu, asan deyil, Ləqəb".
  
  
  Onu bilirdi ki, bu mümkün deyil.
  
  
  "Bütün ih amerika pasportu. Onlar saxta, biz bunu bilirik, amma onlar o qədər də yaxşı ki, biz bilmirik ayırmaq saxta olanlara verir hökuməti".
  
  
  Onun fit çaldı. "Hər kəs bunu edə bilər, ola bilər qazanmaq kiçik dövlət müstəqil".
  
  
  "Yəqin ki, kim bu bizim edirdi, - razılaşdı Xok. "Lakin biz bir mafiya var və bir çox kiçik dövlətlərin, o bilər sərf xidmətləri".
  
  
  "Siz hələ də tətbiq edə bilərsiniz qadağa gələnlər ətrafında Beyrutun. Ən delle lazım deyil çox sorğu-sual etmək üçün kimə ki, insan pasportda həqiqətən, Sicily deyil, ətrafında Aşağı İst-Səid Manhattan".
  
  
  Xok səbrlə başını yellədi. "Bu, asan deyil. İh gətirirlər ilə bütün Avropa və Yaxın Şərqin deyil, yalnız Beyrutun. Onlar ilə başlamaq, Beyrutun, səsvermə, və bütün. Alan yeni sərnişinin şəxsiyyətini təsdiq edən sənədlər və pasport ih hissəsində göndərirlər təyyarə ilə başqa şəhərə, sonra əkmək təyyarə Ştatları. Onlar əsasən прилетали azn geri nizamnamə uçuşlar etdiyi çatmır ibtidai təşkilatının əvvəldən ki, ih nəzarət etmək çətindir.
  
  
  "Adətən var qrupu üzrə onlarda təyyarə böyük kruiz liners, onlar da geri Ştatları", - deyə o əlavə edib.
  
  
  Onun etdim böyük qurtum brendi ilə soda və обдумал vəziyyəti. "Bu zaman sizdə olmalıdır agent daxilində".
  
  
  "Bizdə həmişə agentləri daxilində mafiya, və ya bir şey var - biz FBI, lakin ih saxlamaq olduqca çətindir. Ya ih örtüyü elə partlayışa səbəb, və ya onlar özləri lazımdır partlatmaq ego vermək üçün göstərişlər".
  
  
  "Lakin indi mən, səni orada kimsə var", - mən israr etdim.
  
  
  "Biz FBI, əlbəttə, var, amma bizdə yoxdur, hər kəs bu конвейере, bir olardı cəlb edirdi maddə. Bu, bir ətrafında, bizim əsas narahatlıq".
  
  
  Onu görmək bilər istiqaməti olan, indi işlər gedir. "Sonra bir şey var, mən nə üçün lazımdır? Almaq üçün konveyer işləyir?" Dərzi, bu ola bilməz, çox çətin. Bu layihə üzərində düşünmək lazım idi, amma, şübhəsiz ki, ego olar ki, həyata kifayət qədər asandır.
  
  
  "Yaxşı, - dedi Хоук, - bəli. Mən nəzərdə tuturam, əsasən bu. Başa düşürsünüz, yavaş-yavaş o, davam etdi, - ilkin plan tələb edirdi ki, biz втянули insan konveyer işləyir, sonra isə ifşa onu dağıldı, bir şey . Və bu olmalı idi, biri ətrafında bizim insanlar. Siz bilirsiniz ki, FBI söhbət gedə bilməz, biz ilə məşğul olan özgə ölkədir ".
  
  
  O, başını tərpətdi.
  
  
  "Əlbəttə, bu, ola bilər, MKİ-nin, lakin indi o çox bağlıdır Argentina, və, hər halda, prezident..."
  
  
  Onun başa, bunun üçün söz. "Ümumiyyətlə, bu günlərdə prezident, çox məmnunam, MKİ-nin, xüsusilə Грефе".
  
  
  Bob Naziri idi, indiki başçısı MKİ və ego fikir ayrılığı prezidenti ilə idi, hər vaşinqton sütununda "инсайдеров" bir ay ərzində.
  
  
  "Tamamilə əslində, - qaşqabaqlı dedi Хоук. "Ona görə də, onlar qərara gəldik ki, bu iş üçün BALTA".
  
  
  "Yaxşı." Ancaq daha çox sol недосказанным. Niyə onu, məsələn? Bu AX çoxlu yaxşı insanlar var. "Daha nə?"
  
  
  "Yaxşı, - o dedi. "Bütün bu ideyası ondan ibarətdir ki, AX закажет insan boru kəməri, əlbəttə ki, olmalı idi çatdırılmışdır məlumat prezidenti, çünki burada замешана baxımdan Dövlət departamentinin". Onu başa düşdü ki, Хоук susdu, aldığınız doğru söz. "O, düşündü ki, bu əla fikirdir, amma sonra o, bildirib ki, hələ ki biz bunu edə bilərdik sevketmek onu daha da irəliyə qədər zirvələri".
  
  
  Nədənsə, bu xoşuma gəlmədi. "Deməkdir" qədər ən üst "?"
  
  
  "Bu o deməkdir ki, siz məhv Komissiya", - açıq şəkildə bəyan edib Хоук.
  
  
  Bir müddət onun oturdu ошеломленном sükut içində. "Gözlə bir dəqiqə, ser! Hökumət çalışır qurtarmaq üçün Komissiyanın 1931-ci ildən, onlar ilk dəfə olaraq öyrənildi, onun mövcudluğu. İndi siz istəyirsiniz ki, onun bunu etdi?"
  
  
  "Onun." Хоук baxdı özündənrazı. "Prezident."
  
  
  Onun çiyinlərini çəkdi, nümayiş, laqeydlik, onun hiss etdim. "Nə yaxşı, onda, zənnimcə, mənə cəhd etmək lazımdır".
  
  
  Onun, saatına baxdı. "Mən tərtib etməlidir haqqında hesabat Рашиде
  
  
  
  
  
  və голландеце, - dedim. - Onda, zənnimcə, mənə yaxşı almaq səyahət Beyrut, birinci növbədə-səhər ".
  
  
  "Bir dəfə keçən gecə ilə Betti Эмерс", - düşündüm. Betti ilə, onun heyrətamiz ana südü və səliqəli işgüzar yanaşma həyat.
  
  
  Хоук da ayağa qalxdı. O, çıxarıb ətrafında köynəyinin cibindən zərf və mənə uzatdı. "Sənin səs bilet Beyrut", - deyə o bildirib. "Bu səfər KLM bütün Kəraçidə. Прилетает bu gün burada altı iyirmi üç".
  
  
  "Bu axşam?"
  
  
  "Bu gün axşam. Onun istəyirəm ki, sən burada idi". Gözəl, lakin o, əlini uzadıb əlimi sıxdı. Daha sonra o geri döndü və getdi üçün qapı qoyub məni durmaq otağın ortasında.
  
  
  Onun допил öz içki stəkanı rack və tualetə getdi qaldırmaq üçün seks ilə paltar və toplanması başlamaq şeylər.
  
  
  Zaman qaldırdı onun öz гиллетт, alüminium konteyner ilə героином ki, onu götürüb üzrə tuş Хараида Rəşid, döşəməyə düşdü.
  
  
  Onun dəstəyi götürüb baxdı bilər, düşünərək onunla nə. Onun fikir vermək ego, amma indi mən başqa bir fikir yarandı. Onu başa düşdüm ki, mən dünyada yeganə, kim bilirdi ki, o məndə var.
  
  
  Hər şey mənə lazım idi bu bir neçə siqar belə bir konteyner və bu olardı kimi, köhnə oyun "üç shell və noxud haqqında" карнавале.
  
  
  Onun gülümsədi özümə və yığışdırmaq heroin də набедренный dəqiqə.
  
  
  Sonra onun çıxardı Вильгельмму üzrə ee yaz кобуры mənim комоде başladı diqqətlə onu təmizləmək, mənim fikirlərimi veering.
  
  
  Fəsil 3
  
  
  
  Uçuş Beyrutda keçdi olmadan hadisələri. Onun sərf iki saat atmaq üçün çalışırıq ətrafında baş fikir Betti Эмерс üçün çalışırıq tərtib fəaliyyət planı kimi yalnız onun gələcəyəm Livanda.
  
  
  Mənim poçt бизнесявляется, əlbəttə ki, olmaz plan çox uzaq irəli. Lakin başlanğıc üçün, gərək müəyyən bir istiqamət. Bundan sonra da bu kimi daha çox rus ruleti.
  
  
  İlk şey ki, mənə lazım olsa, bu, yeni bir şəxsiyyətdir. Ən delle bu ola bilməz, çox çətin. Çarli Харкинс idi Beyrutda, ya o idi, son dəfə Çarli idi, yaxşı yazıçı, böyük bilmirdi pasportlar, saxta коносаментах və bundan belə.
  
  
  Və Çarli задолжал mənə xidmət. Onun bilərdi cəlb ego zaman разогнал bu палестинскую qrup стремившуюся devirmək hökuməti Livan, lakin onun qəsdən istisna etməyib ego adı siyahıda olan hökumətinə çatdırdı. Hər halda o, dayaz сошкой və o, düşündü ki, nə vaxtsa o, yararlı ola bilər. Belə insanlar həmişə edirlər.
  
  
  Mənim ikinci problem Beyrutda idi bir az daha ciddi. Elə mən oldum almaq boru kəməri mafiya.
  
  
  Yaxşı - mən догадывалась ki, bu, yeganə yolu - özümüzü elə aparırıq ki итальянцем. Nə olar, arasında mənim смуглым rəng şəxslər və xətt Çarli bu, mümkün idi təşkil etmək.
  
  
  Onun groped metal ilə qarışıqdır героином yanında iki eyni тюбиками bahalı сигарами. Bu heroin ola bilər mənim girişində ovsunlu dairəsi.
  
  
  Mənim fikirlərimi geri Betti Эмерс və əzələ mənim hip подскочила. Onu yuxuya, yuxu.
  
  
  * * *
  
  
  Hətta doqquz axşam saat hava limanında Beyrutun idi, isti və quru.
  
  
  Etiket "Hökumət-biznes" mənim pasport səbəb təəccüb əməkdaşlarının livan gömrük, ancaq o, imkan vermədi ki, mənə bir vasitəsilə getmək üçün uzun növbə ərəblərin ağ geyimdə və avropalıların işgüzar kostyum. Bir neçə dəqiqə onun idi aerovağzal binasının cəhd basırıq ayaqları arxa oturacaq kiçik haqları Fiat.
  
  
  "Otel" Sen-Jorj ", - deyə, mən, - və, dərzi şeytana, istirahət". Əvvəllər onun idi Beyrutda. Sahəsi dik gedən yolun ətrafında hava limanının üçün şəhərin kənarında boyunca dik qayalar bir - biri ətrafında ən çox narahat edən marşrutları, придуманных insan idi. Taksi sürücüsü dönüb, oturacaq və gülümsədi mənə. Azn nen idi parlaq-sarı idman köynək açıq воротом, amma başlıq var idi тарбуш, konik qırmızı феска Misir.
  
  
  "Bəli, ser", - o güldü. "Bəli, ser. Biz полетим oraya низменному və yavaş-yavaş!"
  
  
  "Sadəcə, yavaş-yavaş, - donquldandı mən.
  
  
  "Bəli, ser!" - demək o, sonra gülümsəyib zarafatla əlavə elədi.
  
  
  Biz катапультировались aeroportun ətrafında maksimum sürəti ilə визгом покрышек və iki təkərlər öz üzərinə бейрутскую yol. Onun dərindən ah çəkdi, geri oturdu oturacağın və məcbur çiyin əzələləri istirahət. Onun gözlərini bağladı və cəhd haqqında düşünmək daha bir dost. Bu idi bu gün.
  
  
  Beyrut - qədim finike yaşadığım inşa qədər 1500 il. eramızdan əvvəl Aleksandr. Rəvayətə görə bu idi ki, yer Müqəddəs Georgi öldürdü dragon. Daha sonra yaşadığım tutuldu крестоносцами zamanı Болдуине, daha sonra - İbrahim-paşanın, amma o da verdi və mühasirə silah Саладина və etiraz британцам və fransızlara. Dönen arxa oturacaq мчащегося "Фиата zaman" biz düşmüşdü aşağı administrasiyanın yol, onun merak ki, bu, o deməkdir mənim üçün.
  
  
  Bütün Sankt-Erdal yüksəlir yüksək və zərif azn окаймленном xurma ağacları sahilində, Aralıq paltar, unutqan palçıq və inanılmaz yoxsulluğun Воровского məhəllənin.
  
  
  
  
  
  y bir neçə blokları üz.
  
  
  Onun xahiş otağın cənub-qərb küncündə üzərində altıncı mərtəbə, onu qəbul və qeydiyyatdan keçirib verərək, öz pasportunu невежливому kargüzar, qanunun tələb etdiyi kimi, Beyrutda. O, məni əmin etdi ki, ego edərək bir neçə saat ərzində. O nəzərdə ki, keçib, bir neçə saat sonra necə təhlükəsizlik xidməti Beyrutun yoxlanılır ego. Amma bu, məni narahat edir; o, israil casus partlatmaq üçün bir dəstə ərəblərin.
  
  
  Ən delle, o, olmuşdur, amerikalı casus partlatmaq üçün bir dəstə amerikalıların.
  
  
  Распаковав şeyi və yoxlanılması görünüşü залитое лунным işıq Aralıq dənizi ilə öz eyvan, ona zəng edib Çarli Харкинсу və dedi emu ki, istəyirəm.
  
  
  O, tərəddüd: "Hə, bilirsən, onun otel olsaydı, sənə kömək Nick". Bu ego səs səsləndi sinir завывание. Həmişə idi. Çarli idi, sinir, ноющим insan idi. O, davam etdi: "mən, Sadəcə, yaxşı ... mən sanki çıxıb, ətrafında bu biznes və ..."
  
  
  "Buğa!"
  
  
  "Bəli, bəli, mən demək, yoxdur. Mən demək, yaxşı, başa düşürsünüz də..."
  
  
  Məni deyil, çıldırdı, nə ego problemi. Ona imkan verdi ki, öz səs düşə, bir neçə desibel: "Sən gərək mənə, Çarli".
  
  
  "Bəli, Ləqəb, bəli". O, durduruldu. O, demək olar ki, eşitdim, o, əsəbi halda оглядывался vasitəsilə çiyin tapmaq üçün dinləyir hər kəs bir daha. "Sadəcə, indi onun işləməlidir yalnız bir paltar deyil, bir başqasına və..."
  
  
  "Çarli!" Onun göstərdi ki, öz səbirsizlik və qıcıqlanma.
  
  
  "Yaxşı, Ləqəb, yaxşı. Yalnız bu zaman, yalnız sənin üçün. Sən bilirsən, onun harada yaşayır?"
  
  
  "Ola bilər və ona zəng sənə, əgər mən bilmirdim ki, sən harada yaşayırsan?"
  
  
  "Ah, bəli, bəli. Yaxşı. Necə on saat... gətir və özü ilə öz foto".
  
  
  Onun başını tərpətdi boruya. "Saat on birdə." Quraşdıraraq dəstəyi, onun geri oturdu lüks белоснежную nəhəng bir yataq. Cəmi bir neçə saat əvvəl onun laquna tərəf yönəldi üzrə bu nəhəng qum дюне, охотясь görə Хамидом Rəşid və голландцем. Mənə daha çox xoş gəlirdi, belə bir tapşırıq, hətta yaxın idi Betti Эмерс.
  
  
  Onun, saatına baxdı. On otuz. Vaxt görmək Çarli. Onun aşağı slid yataq, dərhal qərar qəbul edib ki, yüngül qəhvəyi kostyum ki, onu geymişdi, üçün münasibdir kimi Çarli Харкинс və yola çıxdı. Bitirib, Çarli, onun düşündüm ki bilərəm daxil Black Cat Cafe və ya Məşhur Ərəb. Çox vaxt keçib o vaxtdan хорька kimi mən onu hiss etdim dadını gece Beyrutun. Lakin bu gün çox böyük bir gündür. Onun наклонил çiyinləri irəliyə uzanan əzələlərin. Onun daha yaxşı getmək və yatmaq.
  
  
  Çarli yaşadığı küçədə Альмендарес, məsələn, altıncı blokları üz, şərq kənarında Воровского məhəllənin. Nömrə 173. Onun qalxdı üç uş üzrə çirkli, sönük yanan nərdivan. İdi, rütubətli, bu безвоздушной isti havanın, təcrübəsi iy sidik və гниющего zibil.
  
  
  Hər meydançasında dörd gün idi ki, yaşıl, vəli qısa dəhlizi, əksinə провисших taxta перил, təhlükəli çıxış edənlərin üzərində pilləkən cell. Çünki bağlı qapılar gəlirdi səssiz ağlayır, ağlayır, partlayışlar gülüş, şiddətli ругательства azn on dil, nəf radio. İkinci mərtəbədə zaman onun keçirilib, ildırım расколол безликую qapı və dörd düym balta, bıçaq yapışdırılması vasitəsilə qadına qarşı oturacaqda. İçərisində qadın qışqıraraq, uzun və zəngulə kimi бродячая pişik ov.
  
  
  Onun etdim növbəti yaz dayanmadan. Onun idi, bir ətrafında ən böyük məhəllə qırmızı işıq dünyada. Üçün eyni orada qapı min безликих çoxmənzilli evlərin усыпанных zibil küçələrdə Rayonunda minlərlə deliği rəqabət aparmışlar hələ bir-biri ilə pul mükafatı ödəmək üçün cinsi ehtiyaclarını tullantıların bəşəriyyətin смытых bu кишащих трущобами xarabalıq. Beyrut.
  
  
  Beyrut, eyni zamanda, gem edir, Aralıq dənizi və выгребной önündə dayanarkən Yaxın Şərq. Qarşıda açıq partlayış qapı və nah, пошатываясь, qaçdım bold gombul. O, tamamilə çılpaq ətrafında, əgər hesab нелепого тарбуша, sıx oturan onun qolları. Ego şəxs contorted bu гримасе əzab ekstaz, gözləri потускнели, daha ağrılı və ya əyləncə, o, heç nə deyə bilmədim, nə. Ardınca gedirdi, çevik, kömür kimi qara qız geyimli, yalnız dəri çəkmələr qədər bud, ağır dodaqları oxşar флегматичную maska, o, yorulmadan gedirdi üçün qalın ərəb. İki dəfə o взмахнула bilək və iki dəfə qamçı ilə üç плетками, kiçik, incə və ağrılı-acılı, sürüşdü üzrə накачанным бедрам ərəb. O, задохнулся təcrübəsi zərər və altı kiçik sonra qan протравили ego дрожащую əti.
  
  
  Arab keçdi mimmo məni, unutqan, bizim ki, istisna olmaqla, öz dözülməz sevinc. Qız gedirdi, ona görə örtük. Ey, ola bilməz, bu daha çox 15 il.
  
  
  Onun əmr etmişdi ki, öz желудку bunu unutmaq və ayağa qalxdı son bahar nərdivan. Burada veb-qapı блокировала nərdivan. Onun zəngin düyməsini basdı. Çarli Харкинс tutub bütün üçüncü mərtəbədə onlarla хорька kimi onun ego bilirdi. Bir neçə saniyə əvvəl o, cavab verdi ki, mənim qol-də yayılan məlumatda iranın şəkil бескрайнего убожества ego kimi loft mənzilin: ego parlaq освещенная şübhəli ilə kameralar,
  
  
  
  
  
  Qələm, qələm və гравировальное avadanlıq həmişə burada, sanki, islet əmin-amanlıq mühit çirkli corab və alt paltarları, bəziləri ətrafında olan kimi mən onu xatırladım, baxdı sanki ih üçün istifadə etmək silə zərif emal olunmuş kiçik bir roller-mətbuat küncündə.
  
  
  Bu dəfə mənə lazım an öyrənmək üçün kiçik baxımdan açan qapını. Çarli dəyişib. Yox çökmüş çubuq və cavab üç günlük tük boz saqqal, ki, o, elə həmişə dəstəkləmişəm. Hətta ölü, ümidsiz bir nəzər ego gözü yox idi. Çarli Харкинс indi baxdı, ağıllı, bəlkə də, настороженным, amma artıq belə deyildir, напуганным həyat kimi onlar illərdə ki, mən onu tanıyırdım.
  
  
  Azn nen idi, yüngül клетчатая idman jaket, səliqəli отглаженные boz фланелевые şalvar və parlaq-parlaq qara balet başmaq. Bu idi o, Charlie Харкинс olan, onun bilirdi. Ona heyran etdi.
  
  
  O, etibarsız əlimi sıxdı. Ən azı, bu, heç nə dəyişməyib.
  
  
  Mənzildə, lakin. Yəni ki, əvvəllər заваленным беспорядком, indi oldu səliqəli və təmiz. Təzə yaşıl mat əhatə köhnə örtülü scarred половицы və divarları səliqə ilə boyalı də kremli rəng. Ucuz, amma, görünür, yeni mebel yerləşdirilib belə qırmaq üçün oxşar barns xətlərinin böyük otaq... qəhvə masa, bir neçə stul, iki divan, uzun aşağı düzbucaqlı yataq platformasında bir küncündə.
  
  
  Nə vaxtsa kəsilib xidmət etmiş, işgüzar guşə Çarli, indi yetirilmişdir решетчатыми panellər və parlaq otağının pəncərəsindən işıq gəlirdi, çünki düymələri vasitəsilə çıxırdı açılış arakəsmələrin.
  
  
  Onun qaşlarını qaldırıb axtarır. "Deyəsən, səndə hər şey yaxşıdır, Çarli".
  
  
  O, əsəbi halda gülümsədi. "Hə... eh... işlərimiz yaxşı gedir, Nick". Ego göz заблестели. "Mən indi yeni köməkçisi və hər şey həqiqətən də yaxşı gedir..." - ego səsi azaldı.
  
  
  Onun gülümsədi emu. "Bunu etmək üçün sənə lazım olacaq, daha çox yalnız yeni köməkçisi, Çarli". Onun əlini yellədi yeni dekorasiya. "Düşünmədən uşağa, onun deyərdim ki, heç olmasa bir dəfə həyatda sən gördük ki, o dayanıqlı".
  
  
  Baş əydi. "Yaxşı..."
  
  
  Yox, qəbul tapmaq фальсификатора ilə davamlı biznes. Belə işlər var tendensiya kəskin рывкам və uzun остановкам. Yəqin ki, bu, o demək idi ki, Çarli elə düşdü ilə oyun контрафактом. Şəxsən mənim üçün fərqi yox idi ki, o, bunu hələ ki, onun alırdı, o, nə üçün gəldi.
  
  
  Gərək ki, o mənim fikirlərimi oxuyurdu. "Eh... Mən əminəm ki, nə edə bilməyəcəyəm, bu, Nick".
  
  
  Onun дружелюбного gülümsədi emu və sel odin üzrə ikitərəfli divanın olan qalxdı düz bucaq altında öz близнецу formalaşdırılması yalan bucağı qonaq otağının ortasında. "Əlbəttə ki, edə bilərsən, Çarli, - asan dedim.
  
  
  Amma indi həmin Вильгельмину üzrə кобуры, onun etinasız elədi etdiyi hava. "Əgər deyilsə, onun sizi öldürəcəyəm". Onun olsaydı, əlbəttə, шталь. Mən getmək, insanları öldürmək nəyə görə isə bu, xüsusilə, belə gənc kimi Çarli Харкинс. Amma Çarli bunu bilmirdim. Hamı bilirdi ki, bu, nə mən bilərəm ki, bəzən insanları öldürmək. Bu fikir, açıq-aydın gəldi emu baş.
  
  
  O uzatdı умоляющую xurma. "Yaxşı, Ləqəb, yaxşı. Sadəcə, mən heç bir... yaxşı, hər halda..."
  
  
  "Yaxşı." Onun yenidən yaşayırdı Вильгельмину və əyilib irəli qoyaraq, dirsəklər, diz. "Mənə lazım tamamilə yeni bir şəxsiyyət, Çarli".
  
  
  O, başını tərpətdi.
  
  
  "Zaman ona gedəcəm burdan bu gün axşam, onu edəcəyəm Nick Картано, doğma üzrə Palermo, bu yaxınlarda isə ətrafında Fransız Xarici Legionu. Buraxın məni, təxminən bir il arasında Xarici Легионом və indi. Onun bilərəm ki, özümüzü elə aparırıq". Nə qədər az fakt olacaq yoxlamaq, insanlara, daha yaxşı mənə olacaq.
  
  
  Харкинс qaşqabağını töküb zorla görə çənəsi. "Bu o deməkdir ki, pasport, çıxarışın... daha nə?"
  
  
  Onun qoydum off ayaq. "Mənə lazım şəxsi məktublar ailə, Palermo, təcrübəsi qızlar Сиракуз, qızlar ətrafında Sen-Lo. Mənə lazım sürücülük vəsiqəsi üzrə Sen-Lo, isveçlilərin üzrə Fransa, köhnə bir çamadan və köhnə pul kisəsi".
  
  
  Çarli baxdı tərəfindən narahat edilir. "Yaxşı işlər, Ləqəb, mən hesab edirəm ki, məndə hər şey alınacaq, amma bu, bir qədər zaman alacaq. Mən indi bir şey başqası üçün, və mənə lazımdır yavaş-yavaş və... eh..."
  
  
  Və yenə məndə belə bir təəssürat yarandı ki, Çarli daim işləyib başqası. Amma hazırda mənə idi istəmirəm.
  
  
  "Mən istəyirəm ki, ego bu gün axşam, Çarli, - dedim.
  
  
  O, əsəbi halda dərindən ah çəkdi, başladı, nə isə danışmaq, lakin sonra fikrimdən daşındım və поджал dodaqlar ediyorum. "Mən rəsmiləşdirmək pasport və çıxarışı, yaxşı", - nəhayət, o dedi. "Onlara tələbat var kim blankları, var, amma..."
  
  
  "Достань ih", - onun sözünü kəsdi.
  
  
  Bir müddət o, qaşqabaqlı mənə baxdı, sonra acizanə çiyinlərini çəkdi. "Mən çalışacağam."
  
  
  Bəzi insanlar yalnız heç bir şey edəcək, əgər siz onlara положитесь. Onun оперся azn Çarli və təxminən gecə yarısına, o, gecə getdi, onun bu plastik zəriflik, bu зловонные Məhəllənin küçələri kimi Nick Картано. Telefon zəng səfirliyimiz qayğı mənim köhnə pasport və bir neçə şeyi onun sol otelində st. George.
  
  
  
  
  
  Bu andan, hələ ki, onu başa bu işi, ona idi Nick Картано, qayğısız сицилийцем ilə dumanlı keçmişi.
  
  
  Onun насвистывал yüngül italyan melodiya, küçədə gedərkən.
  
  
  Onun köçürülüb otel "Roma" və шталь gözləyin. Əgər vasitəsilə Beyrut shell axını сицилийцев, направляющихся Amerikaya, onlar vasitəsilə getdi qaraçı. Roma Beyrutda - bu непреодолимая maraq üçün italyanlar, sanki rack qeydiyyat bəzədilmiş sarımsaq dilimləri. Əslində, ona, onun kimi iy ola bilər.
  
  
  Ancaq buna baxmayaraq, mənim bütün planlarını, növbəti gün onun təsadüfən görüşüb Lui burada davam edən.
  
  
  Bu, tək idi üzrə bu isti gün, həm də ki, bir hissəsində də rast gəlmək olar sahilində Livanın. Палящая pəncərə səhra qum quru və çox isti, lakin soyuq голубизна Aralıq paltar bir rahat təsir.
  
  
  Səkidə qarşımda bədəvi ilə ястребиным şəxs qara абайях, отделанных qızıl парчой, прокладывали özünə yol mimmo hamar левантийских iş adamları; mimmo ora-bura gedirdilər, görünür, усатые tacirlər, возбужденно danışarkən fransız dili; burada, gah orada peyda тарбуши, ih daşıyıcıları bəzən ciddi покроенных qərb geyimli, bəzən галибах, əbədi mövcud olan gecə köynək. Səkidə безногий dilənçi валялся bu скопившейся küçədə palçıq, причитая: "Бакшиш, бакшиш" hər yoldan keçən gəlib вздернув xurma duasında isə слезящиеся göz rəsulullahın. Küçədə köhnə харидан, завуалированный bərk oturmuşdu yüksək облезлом dəvə, bir безутешно тащился küçədə, unutqan ittiham aleksandr уклоняющиеся təcrübəsi dar küçə və хриплые uğultu, tapılmadı bu диссонансе.
  
  
  Digər tərəfdən, küçələr iki amerikalı qız фотографировали ailə qrup негебов ilə məşğul olan yavaş-yavaş маршировала küçədə, qadınlar saxlanılır, onların rəhbərləri, böyük gil küp, və kişilər və qadınlar zərif-апельсиново-mavi rənglər olan tac hissəsi olur, bu zərif insanlardır. ih gizli və тюрбаны. Uzaqlarda, harada küçəsi Альмендарес изгибается cənuba doğru Sen-Jorj, gözəl ağ qum çimərlik idi усеян загорающими. Necə кружащиеся ants mavi şüşə dəniz onu görmək bilər, iki su skiers, волочащих öz bənzər oyuncaq qayıqlar görünməyən нитях.
  
  
  Bu baş birdən: taksi kor-koranə кружило ətrafında bucağı, sürücü ilə mübarizə sükan arxasında o zaman onu küçənin ortasında qarşısını almaq üçün bir dəvə, sonra isə çevirdi əvvəl keçmək üçün qarşılıqlı avtomobil. Завизжали şin, kabin çölə atıldı-nəzarət də кренированном yan заносе üçün нищему, пресмыкающемуся kənarında.
  
  
  Qeyri-iradi onun irəlilədi üçün ona sürətli пикировании, yarım толкнув, onun yarısı ərəb yolu ilə, sifariş və кувыркаясь tərəfindən ona сточную канаву zaman taksi врезалось, səki və врезалось bu лепную divar binalar. balking alıram bina tələb olunmurdu əzab раздираемого metal.
  
  
  Bir an dünya küçə Альмендарес stunned edilmişdir mənzərə muzeyinin mum fiqurların. Sonra qadın ağlamağa başladı протяжным протяжным inilti buraxmaq, bir высвободил onun qorxu və görünürdü, cavab əks asanlaşdırmaq üçün людной küçəsi. Bir müddət onun uzanıb hərəkətsiz, əqli hesab edərək, əlləri və ayaqları. Sanki, onlar hamısı orada olsa da, mənə elə gəldi ki, onun alnına çox vurdu.
  
  
  Onun yavaş-yavaş ayağa qalxdı, yoxlanılması hamı öz iş hissələri. Görünürdü ki, sümükləri sınıq deyil, oynaqların deyil uzanırdı, ona görə də o, pəncərəyə yaxınlaşıb ön günü kabin, причудливо втиснувшись bu sarsılmaz штукатурку.
  
  
  Arxamda eşidildi çoxdilli лепет zaman onun açdı qapını, necə olar ki, ehtiyatlı ol çıxardı, sürücü görə sükanı. Möcüzə nəticəsində o, elə-salamat, yalnız ошеломленным. Ego zeytun adam idi пепельный rəng, o zaman pozulur söykənib ah, тарбуш ilə mübarizə aparır, inanılmaz склонившийся üzərində bir göz, aydın deyil baxırdı ki, onun mövcudluğu.
  
  
  Məmnunam ki, yaşayır deyil, birbaşa bərpa. Onun çəkdi diqqətimizi yoxsul olan корчился geri çirkab, mesaj, çox ağır страдавший özünüz yardım üçün, və ya, bəlkə də, çox zəif. Allah şahiddir, o arıq, necə ki, hər bir ac adam ona həmişə görmüşəm. Onun sifəti yox idi, bir çox qan, əsasən ətrafında dərin yaralar azn скуле, və o, o, at inləyirdi. Lakin, o gördü ki, mən mac olurlar onun üzərində, o dikəldi bir dirsək altında uzatdı digər tərəfdən.
  
  
  "Güzəştlər, садики", - рыдал o. "Бакшиш! Бакшиш!"
  
  
  Onun üz çevirdi, hiddətlənmiş halda. Nyu-Dehli və bombay kimi eyni, onu gördüm, canlı hemoroid sümük və bloated животов yalan ki, küçələrdə gözləyərkən ölüm, aclıq, ancaq hətta onlar da malik böyük insan ləyaqətlə, çox yoxsul Beyrutun.
  
  
  Onun başladı getməyə, amma əl əlində saxlayıb məni. O, mənsub невысокому пухленькому человечку ilə херувимским şəxs və qara kimi ego saçları, gözləri. Azn nen idi, qara ipək kostyum, ağ köynək, ağ qalstuk idi ki, yersizdir bu istidə Beyrutun.
  
  
  "Momento", - deyə o, həyəcanla, ego və məqsəd hiss edirdi yuxarı və aşağı, sanki üçün səlahiyyət diqqət. "Momento, per favore".
  
  
  Sonra o, keçdi ilə italyan və fransız. "Vous vous êtes fait du mal?" Salam
  
  
  
  
  
  Diqqət dəhşətli idi.
  
  
  "Je me suis blessé les genous, je crois", - mən cavab verdim, ehtiyatla согнув diz. Onun rubbed başını. "Et quelque seçdi bien solide m' aogné la tête. Mais ce n 'est pas ağır".
  
  
  O, başını tərpətdi, qaşlarını çatır, lakin eyni zamanda усмехнувшись. Onu başa düşdü ki, ego anlayış yox idi ценымногие daha yaxşı ego diqqət. O hələ mənim əl keçirilir. "Danışmaq ingilis?" - ümidlə soruşdu.
  
  
  Onun əyləncə başını tərpətdi.
  
  
  "Əla, əla!" O, kifayət qədər qaynar, gur olan həvəs. "Mən, sadəcə, otel demək olar ki, bu, ən cəsarətli şey ona heç gördüm. Fantastika! Siz hərəkət, belə ki, tez, tez!" O, çox yüklənmişdir bütün bu.
  
  
  Onun güldü. "Düşünürəm ki, sadəcə рефлекторное fəaliyyət". Belə ki, o, idi, əlbəttə.
  
  
  "Yoxdur!" - o ucadan dedi. "Bu idi cəsarət. Mən demək idi, indi cəsarət, dostum!" O, çıxardı ətrafında daxili cibindən palto əziz portsiqar, açdı ego və mənə uzatdı.
  
  
  Onun siqareti götürüb və əyilib çəkmək üçün siqaret ətrafında ego səbirsiz barmaqlarını. Mən tamamilə başa düşürdü ki, ona lazım idi, lakin o, məzəli idi.
  
  
  "Bu idi, ən yaxşı reflekslerinin ki, onun heç gördüm". Ego gözləri parıldayırdı həyəcan. "Siz qırıcı və ya ki, bir şey? Ya contortionist? Pilot?"
  
  
  Oldum gülmək. "Yox, mən..." Baxaq. Ki, dərzi şeytana, o, idi? Açıq indi o idi Nick Картано, keçmiş sakini Palermo, son vaxtlar üzvü, Xarici legionu, hazırda... hal-hazırda mövcuddur.
  
  
  "Xeyr, mən heç onların", - dedim, протолкнув izdiham yaradılmış ətrafında qırılan taksi və ошеломленного sürücü və itaətkar halda qızla səkilərdə. Kiçik hərdənbir tələsik поспешить.
  
  
  Yarı yolda o, əlini uzatdı. "Onun Lui burada davam edən", - deyə o bildirib. "Adınız nədir?"
  
  
  Onun olmadan həvəs sıxdı emu əlini davam getmək. "Nick Картано. Necəsiniz?"
  
  
  "Картано? Ey, dostum, sən də italiyalı?"
  
  
  Onun başını yellədi. "Сицилиано".
  
  
  "Hey, əla! Onu da сицилиец. Və ya... mən onu nəzərdə tuturam ki, mənim valideynləri ilə Sicily. Onun, həqiqətən, amerikalı".
  
  
  Bu idi anlamaq çətin deyil. Sonra məni fikrinə düşüblər və onun birdən-birə шталь daha любезным. Bu, bir həqiqətdir ki, hər bir amerikalı siciliya mənşəli Beyrutda olacaq, əlaqə mafiya ki, ona istərdim, amma eyni dərəcədə, əslində, o, demək olar ki, hər hansı bir сицилиец Beyrutda göndərə bilər məni düzgün istiqamətdə, təsadüfən və ya qəsdən. . İdi ağlabatan ehtimal etmək olar ki, bir сицилиец bilər gətirib çıxara başqa.
  
  
  "Olmadan zarafatlar!" O, cavab verdi ki, öz yaxşı bir təbəssüm "mənə bax, onun ləzzətli oğlan". "Mən özüm yaşamışam, orada uzun müddət. New Orleans. Прескотт, Arizona. Los-Anceles. Hər yerdə".
  
  
  "Əla, əla!"
  
  
  Bu oğlan ola bilməzdi bu.
  
  
  "Ey Allahım!" dedi. "İki siciliya amerika Beyrutda, və biz görüşürük ödənişlərin küçənin ortasında. Bu kiçik lənətə gəlmiş dünya, başa düşürsünüz?"
  
  
  Onun başını tərpətdi, ухмыляясь. "Əlbəttə". Onun qeyd Aralıq dənizi, kiçik kafe küncündə Альмендарес və Fuad və işarə ilə bəzədilmiş бусами qapı rozetkası. "Sən nə deyirsən, biz birlikdə paylaşılan bir şüşə şərab?"
  
  
  "Böyük!" - o ucadan dedi. "Əslində, onu alım".
  
  
  "Yaxşı, dostum, sən azn əlaqədar", - cavab verdim ilə притворным ruh yüksəkliyi.
  
  
  Fəsil 4
  
  
  
  Mən tam əminəm ki, biz gəlib çatmışıq ki, bu mövzuya, ancaq aşağıdakı iyirmi dəqiqə və ya belə ki, biz müzakirə Qüds. Louis yenicə qayıdıb, oradan isə T. bir gün keçirib, orada iki bazar sağ olun təşkilatların mister Хока.
  
  
  Biz объехали yaşadığım söhbət baxdılar məscidi, Ömər və Divar Ağlayan, dayandırılıb Həyətində Pilate və quyunun yanında Rufi, keçmiş xaç stansiyalarını yuxarı Via Долор və daxil Məbədi müqəddəs məqbərə ki, indiyə qədər хорька qoruyub saxlamış, oyma inisialları səlibçilərin, построивших ego 1099 il. Buna baxmayaraq, onun bütün эксцентричность, Lui yaxşı bilmirdi, tarix, омела kifayət qədər dərin ağıl və olduqca высокомерное münasibət Ana Kilsəsi. O, mənə başladı xoşuna gəlir.
  
  
  Mənə zaman aldı söhbət getdi kimi, onun otel, amma nəhayət, mən bunu bacardı. "Nə qədər sən istəyirsən ola Beyrutda, Lui?"
  
  
  O, güldü. Onu başa düşdüm ki, həyat üçün Louis yalnız əyləncə. "Mən qayıdacağam sonunda bu bazar. Düşünürəm ki, şənbə günü. Hərçənd, əlbəttə, burada cəhənnəm əyləncə".
  
  
  "Nə qədər ki, sən-burada?"
  
  
  "Cəmi üç və bazar günləri. Bilirsən..., kiçik biznes, bir az əyləncə". O, geniş elədi. "Əsasən şən".
  
  
  Əgər o, etiraz etmədi suallara cavab, onun heç bir batistina etiraz etmədən ih vermək. "Hansı biznes növü?"
  
  
  "Zeytun yağı. İdxal zeytun yağı. Zeytun yağı Францини. Siz nə vaxtsa eşitmişəm nen?"
  
  
  Onun başını yellədi. "Yoxdur. Onun özüm işlədirəm, konyak və содовую. Dözə bilmərəm zeytun yağı".
  
  
  Louis güldü üzərində mənim zəif zarafat. O, onların ətrafında, kimin pis bir zarafat həmişə görünürdü layiqli gülüş. Yaxşı ego.
  
  
  Onun çıxardı ətrafında cibindən köynək смятую qutu "Галуаза" və bir siqaret yandırdı, halbuki mən sevinc hissi ilə başladı qurmaq gözlənilməz planları olmaq, bir-biri Lui burada davam edən, смеющегося oğlan qərb dünyası.
  
  
  Onun yaxşı bilirdim zeytun yağı Францини. Və ya, ən azı,
  
  
  
  
  
  kim idi Yusuf Францини. Yusuf "Popeye" Францини. Bir çox bilirdik, o kimdir. Bu günlərdə onlara idi Don Yusuf, başı start ikinci ən böyük ailə mafiya Nyu-Yorkda.
  
  
  Əvvəl Yusuf Францини шталь don Cozef, o, "Попаем" bütün cinayətkar sövdələşmələrdə dünyada Şərq sahilində. "Попай" çıxdı ətrafında ego çox qanuni biznes üzrə idxalı və satışı zeytun yağı. Ego hörmət ego безжалостную düzgünlük, ритуальную öhdəlik мафиозному qanuna омерты və effektiv üsulları biznesin aparılması.
  
  
  Zaman emu idi ki, otuz il, Попай heyran idi, hansısa xəstəliyə - o bilmədi xatırladaq ki, məhz ilə məşğul olan vadar etdi ego tərk bayrağı və ola inzibati vəziyyəti ilə mütəşəkkil cinayətkarlıqla. Orada onun gözəl işgüzar məqsəd idi əvəzolunmaz və çox qısa müddət ərzində nail ola bildi, o, real hakimiyyət mərc oyunlarında və ростовщичестве. O və iki ego qardaşı inşa onun təşkilinə diqqətlə və möhkəm malik olan spa хваткой. İndi o, Don Cozef, yaşlanma, ворчливым, qısqanc ürəklər hüquqlarının, o, işləyib, belə ki, nail olmaq çətindir.
  
  
  Məhz Папай Францини - don Yusuf Францини - dayanıb görə cəhdi gücləndirmək amerika təşkilatı gənc qan tərəfindən Siciliya.
  
  
  Onun istəyirdi, özünə çıxış сицилийские dairələr Beyrutda və bu bənzəyirdi, sanki onu yoluq jackpot. Şübhəsiz, Beyrut idi məntiqi yer dayandırmaq üçün tacir zeytun yağı. Xeyli hissəsi dünya təchizat gəlir görə, Livan və ego qonşuları, Suriya və İordaniya.
  
  
  Amma iştirakı ilə Lui burada davam edən üzrə Franzini Olive Oil zaman mafiya перебрасывала öz maddə vasitəsilə Beyrut, çox ağır artırmaq nisbəti təsadüflərin.
  
  
  Mənim də başqa bir fikir idi. Louis burada davam edən ola bilər ki, böyük bir şey, yalnız daha çox xoşbəxt hiss etdiyi görünürdü. Hər kim təmsil Popeye Franzini olardı səlahiyyətli və çətin olsa belə - belə görünür ki, воодушевлению olan Lui da şüşə - o meylli olub içmək və çox.
  
  
  Onun geri oturdu heels kiçik stulun ətrafında tel etdiyi oturdu və наклонил şüşə üzərində öz yeni амико. "Hey, Louis! Gəl içək daha bir şüşə şərab"
  
  
  O, sevinclə взревел, хлопнув stola düz ладонью. "Niyə də yox, müqayisə etmək! Gəlin deyək, bu ərəblərə kimi, onlar köhnə ölkədə". Üzük sinif Kolumbiya universitetinin onun sağ əlində zidd ego ностальгическим olunub, o, ofisianta işarə verdi.
  
  
  * * *
  
  
  Üç gün Louis burada davam edən ola bilər, o qədər də yorucu gəlmir. Biz gördük ki, futbol matçı Amerika universitetində keçirdik gün ederek köhnə roma xarabalıqları bu Баальбеке; biz çox içdilər Black Cat Café və Məşhur Ərəb, var və demək olar ki, artıq hər hansı digər bistro şəhərində.
  
  
  Bu üç narahat gün onun kifayət qədər çox olduğu məlum Louis. Onun düşündüm ki nen yazılmışdır mafiya zaman onun aşkar, nə qədər dərin, o, tarixini əks etdirən adlarını alıblar, bütün bells зазвонили. Louis burada davam edən idi Beyrutda iş üzrə zeytun yağı ilə Францини yaxşı təmsil öz əmisi Попая. Zaman Lui düşdü bomba dördüncü графин şərab ilə, onun подтолкнул öz затуманенную şərab yaddaş haqqında məlumat nen. Папай Францини böyüdüb oğlu, qardaşı onun yadına düşdü üzrə hesabatına ki, onu nə vaxtsa oxumuşam. Bu idi o, qardaşı oğlu? Yəqin ki, belə də olub və ego digər soyadı, çox güman ki, cüzi idi təmiz dəyişməsi. Onun heç bir təkid edirdim ki, niyə ego adı burada davam edən deyil, Францини, mö ' min ki, əgər bu əhəmiyyəti var, onu öyrənmək kifayət qədər yaxında.
  
  
  Belə ki, mən, həqiqətən, əlinə düşdü, onun bilet boru Францини. Mənim şən, шутливый həmsöhbət olan ilk istehsal təəssürat mobsters üzrə комедийной opera olmalıdır, cəhənnəm dərin altında bu разговорчивой, şərab ifa tərzi. Ya bu, ya da əmisi Yusuf bilmişdir qorumaq, öz qardaşı olan iyrənc reallıqları mütəşəkkil cinayətkarlığın, firavan göndərməklə ego qanuni mövzu ailə əməliyyatlar.
  
  
  Licks ortalarında qarın gün, üçüncü gün bizim кутежа onun cəhd göstərdi kimə dərəcədə əli olduğu Lui burada davam edən bu qeyri-leqal işlər əmisi Joe.
  
  
  Biz Qırmızı Фесе, hər bir stul var idi doldurulmuş öz kiçik обнесенную divar boşluğu, xatırladırdı ki, tövlə o коровнике. Louis растянулся kafedrasında, bir sahil, qara saç başladı свисать ilə geri atdı. Onun oturdu açıq-aşkar, lakin rahat qoyaraq əllərini balaca taxta masa, və çəkirdim nə kimi idi mənim сороковую галузу bir gün.
  
  
  "Hey, oğlan!" - mızıldandı Louis. "Sən qaydada." O, durduruldu baxaraq öz saatlar, nə kimi insanlar zaman dərk vaxt, hətta onlar düşünürlər günlərlə, həftələrlə və ya aylarla deyil, saatlarla, stench mənə gələn ya секундами. "Biz yenidən bir araya gəlib, Abş. Sən əgər geri almaq?"
  
  
  Onun çiyinlərini çəkdi. "Bilirsən, burada onu əldə edə bilərsiniz yaxşı bir pasport?" - təsadüfən soruşdum.
  
  
  O, qaşlarını yuxarı qaldırdı, ancaq ego gözü yox idi, bayraq icazə icrası. İnsanlar problemləri ilə pasportu idi həyat tərzi Lui burada davam edən. "Məgər sizin ego yoxdur?"
  
  
  Onun хмурясь, içdi şərab. "Əlbəttə. Amma..." Qoy o olacaq
  
  
  
  
  
  bunu öz nəticələri.
  
  
  O, понимающе gülümsədi, отмахиваясь махнув əli. "Amma axı siz gəldiniz üzrə Palermo, həqiqətən?"
  
  
  "Doğrudur."
  
  
  "Və siz artıb new orleans?"
  
  
  "Doğrudur."
  
  
  "Dörd ildən fransa Xarici легионе?"
  
  
  "Əslində. Sən bunu Lui? Qeyd etdi?"
  
  
  O, обезоруживающе gülümsünüb. "Bəs sən bilirsən. Yalnız убедись ki, T, bütün düzgün".
  
  
  "Əslində, - dedim. Onun bilirdi doğru apardığını ego məsələlər - ən azı onu ki, ümid bilirəm, və hətta əgər o, istəyirdi ki, dərhal hərəkət, əslində.
  
  
  O, götürdü cross dindirilməsi kimi, hər hansı bir yaxşı vəkil. "Son bir neçə il siz... uh... слонялись üzrə Бейруту?"
  
  
  "Doğrudur." Ona налила hələ şərab hər ətrafında bizim stəkan.
  
  
  "Yaxşı." O, çıxardı ego ilə kədərli görünüşü. "Mən, yəqin ki, olacaq, bu, təşkil etmək, əgər sən həqiqətən istəyirsən geri Ştatları".
  
  
  Onun baxdı ki, çiyin üzərində sadəcə effekti: "Mən, dərzi şeytana, gərək buradan çıxmaq".
  
  
  O, başını tərpətdi. "Bəlkə onun bilərəm sənə kömək, amma..."
  
  
  "Amma nə?"
  
  
  "Yaxşı", - o yenə gülümsədi, bu обезоруживающей ухмылкой. "Ən delle onun az bilirəm ki, sənin haqqında başqa sənin cəsarətin".
  
  
  Onu diqqətlə взвесил vəziyyəti. Onun heç bir otel çox tez oynaya öz boru. Digər tərəfdən, bu, ola bilər, mənim nöqtə hacking, mən həmişə edə bilər - əgər bir hadisə üçün tələb aradan Louis.
  
  
  Onun çıxardı metal ətirli altında olan siqarlar ətrafında cibindən köynək və etinasız atıb, stul. O çevrildi və dayandı. Onun ayağa qalxdı və подтолкнул öz stul. "Mənə getmək lazımdır, Cona, Lui". Onun похлопал ego çiyin. "Mən qayıdacağam."
  
  
  Onun, getdi tərk masa kiçik boru dəyəri təxminən 65000 dollar.
  
  
  Onun heç bir tələsik idi, lakin zaman geri Lui burada davam edən, hələ də orada idi. Belə idi heroin.
  
  
  İfadə ego şəxslər onu bilirdim ki, etdi düzgün addımdır.
  
  
  Fəsil 5
  
  
  
  Beş gün saat onu qarşıladı Lui lobbisi öz otelin. Bu dəfə ipək kostyum idi, mavi, demək olar ki, elektrik. Köynək və qalstuk idi, təzə, lakin hələ də ağ ağ. Ego narahat təbəssüm dəyişməyib.
  
  
  Küçədə biz dayandırdıq, taksi. "Saint-Jorj", - deyə Lui sürücü, sonra самодовольно geri oturdu oturacaq.
  
  
  Cəmi altı məhəllə, və biz getmək bilər gəzmək, ancaq məni narahat edən bu deyil. Məsələ ondadır ki, Sent-Джорджес yeganə yer idi ki, Beyrutda, harada ona tanınmışdır kimi Nick Carter. Lakin ehtimalı клера və ya menecer tərəfindən qədim və möhtəşəm bilər salamlamaq mənə adına idi əhəmiyyətsizdir. Həddindən artıq tanışlıq deyil, həyat tərzi, Beyrutda, əgər açıq-aydın bir amerikalı.
  
  
  Mənə heç nə barədə narahat. Hətta mənim обтягивающей geyim heç bir fakta məni bizim heç bir diqqət, çünki Lui əvvəlcə tez zəng edib üzrə ev telefon lobbisi, sonra aparıb məni lift, əsəbi söhbət.
  
  
  "Bu, həqiqətən, gözəl xanım, dostum! O... o, doğrudan başqa bir şey. Amma o da ağıllı. Oh, ana! O, ağıllı!" O, щелкнул böyük barmaq ön diş. "Lakin bütün, nə etmək lazımdır ki, bu, sadəcə, cavab onun məsələlər, başa düşürsünüz? Sadəcə, rahat oyna. Səsvermə görəcəksiniz".
  
  
  "Əlbəttə ki, Lui", - inandırdı onun ego. O, artıq keçmişdir, bu proseduru, yarım dəfə.
  
  
  Çox yüksək худощавый kişi ilə mavi невыразительными gözü ilə qapını açdı suites on birinci mərtəbəsində və jestlə bizi dəvət etdi daxil olun. O getdi zaman yan Lui keçdi, amma zaman onu izlədi, o, birdən-birə məni tutdu görə sağ dirsək daxili tərəfdən oxşar barmaqları və geri bərpa. məndən əvvəl. Ayaq arxada, mənim diz повалила məni döşəməyə zaman o, geri döndü, belə ki, mən ударился haqqında qalın xalça mənim üz, mənim əl вывернулась yüksək üzərinə isə костлявое hər qəbilə прижалось olan aşağı bel.
  
  
  O, yaxşı idi. Lakin yaxşı deyil. Onun bilərdi qırmaq emu коленную fincan daban zaman o, bir addım qabağa, lakin mən orada olmuşdum üçün deyil. Onun yalançı və imkan emu çıxarmaq Вильгельмину üzrə кобуры.
  
  
  Əl azad ötəri müayinə mənim bədən. Sonra təzyiq mənim bel zəifləyib. "Var idi, bu səsvermə, - dedi.
  
  
  O, неосторожен. Хьюго hələ də istirahət замшевых ножнах bağlı mənim предплечью.
  
  
  O, məni sövq barmaq, ayaq, və o, yavaş-yavaş ayağa qalxdı. O, olacaq, buna görə sonra.
  
  
  Onun təxminən saç bundan əvvəl bir əl və vəziyyəti qiymətləndirib.
  
  
  Onun idi, qonaq otağında böyük suit var və ona vəli bir neçə qapı. O, extravagantly bəzəkli - lüks. Ağır tünd-mavi xalça əlavə edilmişdir тканевыми драпировками mavi rəng. İki Klees və Modigliani həm гармонировали təmiz danimarkanın mebel üslubunda modern.
  
  
  Tərəflər iki divanın dururdu kiçik ониксовые lampa və xromlanmış külqabının. Əvvəl hər divan dururdu ağır aşağı журнальные masalar, böyük düzbucaqlı ətrafında boz mərmər oturan kimi solğun ada tünd-mavi dəniz.
  
  
  Əvvəl иллюминатором oturan zərif çin kukla biri, ətrafında ən gözəl qadın, onların da ona heç gördüm.
  
  
  həyatımda. Onun qara saçları düz və qara, demək olar ki, aşağı bel, обрамляя incə, yüksək üz xüsusiyyətləri. Badamı göz алебастровом şəxs qaşqabaqlı mənə baxdı, dolu dodaqlar dolu skeptisizm.
  
  
  Onun laqeydcəsinə idarə öz siması, hələ ki, mənim mind щелкал üzrə fayl yaddaş. On gün ki, aparıb onu qərargah-mənzilində AX, keçən il edərkən biz nə acı zəng "ev tapşırığına yoxdur", - getdi boş yerə. Onun şəkilləri dosye fayl otaqda B məni ахнуть zaman onun ilk dəfə gördüm ee. Əti zərbə idi стократным.
  
  
  Qadın boz ipək axşam paltarı ilə yüksək yaxası mənim qarşımda idi və Su Lao Lin yanında İstəyirəm Chen, ən yüksək rütbəli kəşfiyyat agenti olan qırmızı çinlilər dəstəkləmişik, Yaxın Şərqdə. İlə Çu Ченом onun qarşılaşıb əvvəllər olduğu kimi, Makao və hong Kong; Su Lao Ling olan yalnız onu eşitmişəm.
  
  
  Odur ki, mən eşitmişəm, kifayət qədər - xoşagəlməz, parlaq, qəddar, вспыльчивое, amma ərəb dilində, onun planlaşdırılması. Müharibə zamanı Vyetnamda, o, işlədiyi boru xətti ilə olan heroin hərəkət etmişdir Saigon. Saysız-hesabsız amerikalı hərbçilər bilər həvalə görə məsuliyyəti öz asılılığını gözəl ayaqları Su Lao Macos.
  
  
  İndi belə çıxır ki, o, başqa конвейере - yönəldilməsi oynayır mafiya States. Bu idi mürəkkəb əməliyyatdır. Əgər əmisi Lui və digər Komissiya üzvləri bilər ödəyə Su Lao Macos, bu olardı многомиллионное qoyuluşu ki, bəlkə də o dəyər, əgər onlar ala bilər - və ya geri almaq - böyük güc olan onlar sahib ölkənin böyük şəhərlərində. başqa bir dəfə.
  
  
  Baxaraq Su Lao Macos, mənim həyat əzələlərin qeyri gərginləşib. Boz ipək, şəffaf işığında торшера arxasında bilər, yalnız vurğulayıb kamillik bu крохотного bədən: tam cəsarətli kiçik döş, incə bel, yazır rahatlıq səliqəli dairəvi itburnu, ayaqları, gözəl uzun üçün bu, kiçik bir insan, dana qamətli və çevik olduğu kimi bu hissəsində olmur var кантонцев.
  
  
  Erotika затрещала aramızda iki, ildırım kimi. Edirdi ki, agent kommunist Çinin № 2, Yaxın Şərqdə ilə bağlı abş-siciliya mafiya, bir sirr idi, amma bu idi web səbəbi onun otel əldə onu.
  
  
  Ona imkan verdi ki, şəhvət açıq-aşkar gözlərimdə, mən gördüm ki, o, bu məlum oldu. Lakin o, bunu qəbul etmir. O, yəqin ki, gördüm eyni şəhvət gözü, yarım kişi, hər gün öz həyatında.
  
  
  "Siz Nick Картано?" Onun səsi yumşaq idi, lakin işgüzar, şərq rəy bərk samit, güclə gözə çarpan.
  
  
  "Bəli", - mən dedim, пробегая barmaqları ilə öz растрепанным saçları. Onun baxdı yüksək başlıq ki, bu, yeganə transfer zaman mənə onu, getdi qapını. O, dayanıb mənim sol, təxminən футе arxasında məni. O, saxlanılır Вильгельмину sağ tərəfdən bir işarə hey mərtəbə.
  
  
  O, təsadüfən жестикулировала, onun tünd-qırmızı лакированные dırnaqları abidəsi işıldayırdı da lampa işığında. "Hər hansı bir narahatçılığa görə üzr istədi edin, amma Harold hiss edir ki, mən yoxlamaq üçün bütün, xüsusilə insanların sənin..." O заколебалась.
  
  
  "Mənim nüfuzuna?"
  
  
  Onun gözləri затуманились təcrübəsi azaldır. "Olmaması sizin nüfuzunun. Tapa bilmədik heç kim heç eşitdim sizi başqa Lui".
  
  
  Onun çiyinlərini çəkdi. "Güman edirəm ki, bu, o deməkdir ki, məni yoxdur?"
  
  
  O qədər пошевелилась və müqəddəs ətrafında pəncərə qızın arxasında лился arasında ee ayaq vurğulayaraq, bu zərif siluet. "Bu o deməkdir ki, ya sən saxta, ya da..."
  
  
  Bu rəqs orta qarın təkliflər, elə vərdiş.
  
  
  "Yoxsa?"
  
  
  "... Yoxsa sən, həqiqətən də çox gözəldir". Xəyal təbəssüm промелькнул qədər qarşıqarşıya oturmuşdular; oğlanın gözlərində dodaqlar, və o gülümsədi-də revmatizm. O, otel, onun üçün idi "həqiqətən çox yaxşı". O, otel məni, və point. Onun bu hiss. Sensasiya idi-birinizə, amma biz hələ lazım idi, oynamaq üçün oyun.
  
  
  "Mənim poçt бизнесявляется biz рекламируем".
  
  
  "Əlbəttə, amma mənim poçt бизнесявляется biz adətən bilərik diqqətini cəlb etmək üçün əksər insanlar var... demək olar ki,... müttəfiq xətləri?"
  
  
  Onun groped gün altında bərq vuran dəstəyi təcrübəsi siqar köynək cibində.
  
  
  O, başıyla təsdiq elədi. "Mən bilirəm, - dedi mənə Louis. Amma..."
  
  
  Onun vinil onun. Mən nax idi nüfuzu olmayan insan etmişəm, səhv və mənim yeganə maddi sübut "qaranlıq keçmişdən" idi, səkkiz oz heroin də məlumat. Bu, faktdır ki, Lui, yəqin, bunu mənim üçün verilməsi. Lakin Lui idi qardaşı oğlu adam, çox güman ki, финансировал böyük bir hissəsini fəaliyyət Su Lao Macos. Nəhayət, bu, olmalı idi həlledici amildir. O, otel olsaydı səbəb narazılıq qardaşı Qarşı Францини.
  
  
  Hey də istəməzdim kədərləndirməyə özünü. Onun həyasızcasına tikdi bilər. Ee gözləri demək olar ki, görünmemesi genişlənib. O, düzgün başa düşdüm mesaj. Onun qərar çıxarmaq, onun off.
  
  
  Onun выудил qutu "Галуаз" cibindən və döydü açıq sonu əlində üçün əldə siqaret. Onun çox güclü döydü штору və bir uçdu tam və döşəməyə düşdü. Onun tərəf əyildi qaldırmaq üçün öz ego.
  
  
  Eyni zamanda, onun согнул haqq hər qəbilə və хлестнул sol ayağı açıq bundan əvvəl. Mənə arxasında dua Harold, ego коленная calyx kimi səpələnmiş olunur altında sərt son daban mənim boot, разбиваемая hər унцией qüvvələri ki, onun qoya bilər.
  
  
  Onun, döndü sola və селл. Zaman Harold kəskin şəkildə aşağı əyildi irəli хватаясь görə broken ego hər qəbilə, insanın daxili aləmi, onun iki barmağı sağ əl dərin ego подбородком, зацепив ih-də çənə; Onun перекатилась üzərinə, səliqəli flipping tərəfindən onun.
  
  
  Bu fərqi yox idi ki çıxarmaq üçün olan balıq ətrafında su atmaq onun irəli və mənə belə ki, o, təsvir qısa дугу havada. Qısa müddət əvvəl onun itirilmiş qolu, onun kəskin дернулся aşağı ego şəxs врезалось mərtəbə, arxasınca isə yalançı bütün аленка ego bədən. İdi, demək olar ki, eşidilmir, necə sınıq sümükləri ego burun.
  
  
  Sonra o, hərəkətsiz uzanıb. O idi, ya ölü görə sınıq boyun, ya da, sadəcə, huşunu itirdi şok və güc zərbələr göyərtə.
  
  
  Onun əlindən Вильгельмину və qaytardı ee bu наплечную кобуру olan o idi.
  
  
  Yalnız bundan sonra bu onun bir əli ilə istədiyinə saçları əvvəl və uşaqlara baxdı.
  
  
  Bizə Lui, bizə cəmi deyil köçürülüb yerindən, amma həyəcan gəldi üçün Su Lap Ling. Onu gördüm, bu, dir bu asan раздуванию onun burun, gərginliyin vyana keçirilən üzrə atmaqla yan xurma, parlaqlıq, onun göz. Bəzi insanlar yaşayır güclü seksual şövq nəticəsində fiziki zorakılıq. Su Lao Ling ağır-ağır nəfəs alırdı.
  
  
  O, ikrah hissi ilə göstərdi ki, qalır Harold mərtəbəsində. "Onu qoyun kənara, edin", - dedi o, Louis. O, imkan verdi ki, özümü yüngül təbəssüm. "Mən düşünürəm ki, bəlkə də sən haqlısan, Louis. Sənin əmisi istifadə edə bilər, burada belə bir adam kimi, mister Картано, amma mən hesab edirəm ki, sənə bir yaxşı, özümü təqdim özünə. Sizə, həm də daha yaxşı hazır olmaq отлету səhər reysi ilə".
  
  
  Onun tonda səsləndi отпущение və Lui yaxınlaşdı Гарольду üçün rəqabət. Su Lao Ling mənə tərəf döndü. "Gedin, mənim ofis edin", - deyə soyuq tərzdə dilləndi.
  
  
  Onun səsi idi və təmkinli, lakin həddən artıq модулированный ton verib onu. Həyəcan дрогнуло onun dodaqlar. Maraqlıdır, hiss etdim olsun Louis?
  
  
  Onun təqib ona qapıdan azn yaxşı təchiz olunmuş ofis - böyük müasir kafedra ilə işgüzar fırlanan стулом, rasional boz metal səs yazan, iki birbaşa metal stul, boz картотеке küncündə - yaxşı bir yer üçün iş.
  
  
  Su Lao Ling yaxınlaşdı masaya, sonra dönüb arxasına söykəndiyini görüb ego kənar şəxs mənə, onun kiçik barmaqları yarım зацепились görə kənar bir stul, скрестив ankle.
  
  
  Dodaqları aralandı düz dişləri və kiçik dili əsəbi cek, cəlbedici.
  
  
  İnsanın daxili aləmi, onun qapısını ayağı və çarpdı onun özü ilə.
  
  
  İki uzun addım mənə gətirib ona asan bir şey alt-üst oldu, onun dodaq zaman onu bərk-bərk ee özünə keçirilməsi, bir əlini onun altında подбородком, əyərək, onun yuxarı, mənim ac ağzını нащупывал et seq aktları. Ee əlləri qalxdı yuxarı, обвились mənim boyun ətrafında zaman söykəndi öz bədən mənim.
  
  
  Onun vedrəni onun ağız, dil, kəşfiyyat, əzici. Heç bir incəliklərini. Su Lao Ling idi, olduqca kiçik, ancaq vəhşi qadın корчилась, стонала, uzun dırnaqları рвали mənim geri, ayaq tutmaq üçün mənim.
  
  
  Mənim barmaqları нащупали застежку yüksək yaxalığında və расстегнули onun. Sanki görünməyən ildırım соскользнула aşağı özlüyündə. Onu qucaqlayıb hər iki əlləri ilə onun miniatür bel saxlanılır və onun uzaq, özünü havada. O, könülsüz qırılıb saxlamağa çalışır ağız mənim.
  
  
  Onu qoydu stul. Bu fərqi yox idi ki, müraciət incə фарфором, amma bu çini bilər извиваться.
  
  
  Onun geri çəkildi, стягивая ilə nax boz ipək paltar. O, hərəkətsiz halda oturmuşdu, откинувшись silah, onun döş вздымались, nipples yapışdırılması çölə, kiçik pəncənin masa ee diz geniş ayrı. Üzrə ee mədə axdı струйкой bank.
  
  
  Altında boz ipək paltarları, orada heç bir şey yox idi. Onun baxdı, bir an şaşqın, смакуя алебастровую gözəllik, восседающую kimi canlı obyekt incəsənət qolu metal masa. Yavaş-yavaş, heç bir dəvət, mənim barmaqları нащупали düymə azn köynək, tinkered ilə çəkmələrin və corab, расстегнули kəməri.
  
  
  Onu ehtiyatla qaldırıb onun arka, bir an уравновесив onun kimi fincanı üçün nəlbəki, və özünə sarı çəkdi, zaman dayanmışdı, расставив ayaqları qarşısında masa. Zamanı birinci planda müdaxilə o, ucadan ахнула, sonra qayçı ilə рассекла mənim belini öz ayaqları belə ki, o, idarə azn скатных itburnu.
  
  
  Dovşan masa dəstək üçün, onu geri oturdu bundan əvvəl isə Su Lao Ling qoymaq mənə. Dünya partladı вихрем fırlanan duyğular. Извиваясь, кружась, biz корчились də təchiz обставленном kabinetində də qızdırmalı истерическом rəqs. Двухтелый heyvan dikəldi, hit mebel və прислонялся bu inilti. Nəhayət, güclü titrək спазмом biz döşəməyə dağıldı, hərəkət, колотя basmaqla bütün напрягающимися əzələləri, hələ ki, birdən-birə o, qışqıraraq iki dəfə, iki qısa пронзительными shouts, ee, parçalanması выгнулась baxmayaraq, mənim аленка, давящий azn bilər.
  
  
  Onun çəkildi və aşması nəticəsində mərtəbəsində geri sinə heaving.
  
  
  . Bütün yataq otağı, dünyada mənə elə nail ola mərtəbəsində ofis. Onun gülümsündü və əlini uzatdı. Var taleyi bundan çox.
  
  
  Sonra onun qeyd kiçik əlini mənim hip. Zərif barmaqları ilə daxili tərəfində mənim ayaq idi нарисован филигранный naxış. Aydın idi ki, Su Lao Ling hələ başa vurub.
  
  
  Ən delle əvvəl o, насытилась, keçib, bir neçə saat.
  
  
  Sonra, biz вымылись, geyimli olmuşlar və yeyilmiş nahar edən, onun əmr oldu ki, məşğul olmağa bir iş deyildir.
  
  
  "Mənə hər il sənin pasport".
  
  
  Onun verdi. O, fikirli halda öyrəndilər ego bir an. "Yaxşı, əbədi almaq sənə yeni", - deyə o bildirib. "Mən hesab edirəm ki, tamamilə başqa adı".
  
  
  Onun çiyinlərini çəkdi və əqli gülümsədi. Deyəsən, mənim kimi həyat Nick Картано, həqiqətən, çox qısa - kiçik bazar.
  
  
  "Mən istəyirəm ki, sən buradan getdi səhər", - deyə o bildirib.
  
  
  "Niyə belə tez? Mən burada sanki istəyirəm". Bu doğru idi. Əslində bu da ki, onun otel öyrənmək mümkün qədər başa çatması barədə əməliyyat Beyrutda əvvəl onun, gedərəm, Abş.
  
  
  O, невыразительно, mənə baxdı və bu, mənə xatırladıb ki, bu Su Lao Ling, agent, qırmızı çin ilə məşğul olan getdik, bir çox amerikalı əsgər cəhənnəm Героиновой yol deyil, kövrək bir az vəhşi pişik mərtəbəsində ofis.
  
  
  "Hə? Bu, maraqlı bir gecə, razıyam".
  
  
  "Bu, biznes", - deyə soyuq tərzdə dilləndi. "Nə qədər ki, sən yanında, onu deyə bilərəm ki, unutmaq ödəyə bilməz..."
  
  
  "Deməli, siz istəyirsiniz ki, onun убрался buradan səhər reysi", - bitirmişdir nah. "Yaxşı. Amma sən bilərsən, belə ki, tez hazırlamaq mənim üçün sənədlər?"
  
  
  Onu bilirdi ki, Çarli Харкинс bilər. Ancaq mən şübhə edirəm ki, Beyrutda слоняется hələ Çarli.
  
  
  Su Lao Ling yenə özümü xəyal təbəssümün. "Mən təklif edərdim ki, əgər bilmədi?" Onun məntiq çətin idi günahlandırmaq. "Mən istəyirəm ki, sən çıxıb getdi, - dedi.
  
  
  Onun, saatına baxdı. "Artıq saat on".
  
  
  "Mən bilirəm, amma bu, bir qədər zaman alacaq... sən gərək bura gəlib, əvvəl tərk edir. Başa düşürsən?" Yenə xəyal təbəssümün. Su Lao Ling mənim əlimdən tutdu və qız bu gün.
  
  
  Onun gülümsədi hey. "Sən - boss", - deyə mən. "Onu hara getmək?"
  
  
  "Bir-yeddi-üç Альмендарес-yer üzündən. Bu ətrafında Mikrorayon. Görəcəksiniz, insan adı Charles Харкинс. O, qayğı var. Sadəcə deyin emu ki, mən sizi göndərdi. O, üçüncü mərtəbədə". O, zərif похлопала mənə əlində. Yəqin ki, bu oldu ən yaxın, onun zərif jest, bir o heç edə bilər.
  
  
  Onun özünü qınayırdı kimi axmaq, hələ ki, şell dəhliz və telefon edirdi lift. Onun bilməli idi ki, onun agenti idi Çarli Харкинс, bu isə o demək idi ki, problemləri var. Çarli bilməz təmin məni yeni dəsti kağızlar və hesabat Lady-Дракону ki, qız ilə oynayır səhra agent №1 BALTA.
  
  
  Əlbəttə ki, bir çıxış yolu. Onun hiss ободряющую ağırlıq Вильгельмины sahibliyi sinə zaman daxil lift. Yoxsul köhnə Çarli yenə gedirdi arxalanmalıyıq, bu dəfə də o, olmalı idi безупречном поджарым.
  
  
  Altıncı fəsil.
  
  
  Nömrə 173 küçədə Альмендарес. Çarli cavab verdi zəng qapı demək olar ki, bundan əvvəl mən onu yığışdırmaq barmaq ilə zəng. Lakin, o, kimə gözlənilir, belə ki, bu deyil məni.
  
  
  "Nick...! Burada nə edirsən?"
  
  
  Bu idi qanuni штопора. "Salam, Çarli", - бодро dedim, проталкиваясь mimmo onunla otağa. Onun sel odin üzrə divanın qarşısında журнальным masa çıxardı Галуаз üzrə boş paket, cibinizdə və yandırdı ego bol-bol bəzədilmiş masa üstü bıçağı ilə məşğul olan görünürdü, elə bil, o, ola bilsin görə, hong Kong.
  
  
  Çarli sinir, qapını bağlayıb, sonra isə müəyyən tərəddüd, sel kafedrasında əksinə məni. "Nə oldu, Nick?"
  
  
  Onun gülümsədi emu. "Var sənin üçün başqa işlər, Çarli və onun da danışmaq istəyirəm səninlə".
  
  
  O, yüngülcə gülümsədi. Oldu, çox yaxşı. "Mən... uh... mən edə bilmərəm çox danışmaq işlərdə, Nick", - взмолился o. "Sən bilirsən ki,."
  
  
  Əlbəttə, o, haqlı idi. Yarım səbəblərindən biri də dəyərlər Çarli üçün beynəlxalq cinayət dünya idi ego görkəmli istedadlara: qələm, fotoaparat, çap dəzgahı, аэрограф və dəsti kabartma. Digər yarısı qoymaq ego tam sükut içində. Əgər olsaydı, o zaman heç bir şey haqqında danışmağa o olardı ölü. Bir çox insanlar Yaxın Şərqdə çox olacaq qorxur ki, aşağıdakı, olan, o demək lazımdır onlar. Belə ki, sükut idi, bir hissəsi ego ticarət və zaman-zaman ilə görüşərkən Çarli, onun heç vaxt xahiş ego pozmaq ego.
  
  
  Ancaq həyat bəzən ağır, fikirləşdim mən. Bir an var idi, təəssüf ki, mən etmək niyyətində idi, ancaq onun təkzib meydana kiv mesajlar ki, özünü bu idi müvafiq yaşayış məntəqəsi rusiya. Çarli Харкинсы bu dünyada deyil arxalana bilər daha çox.
  
  
  "Sənə lazım idi, mənə deyə ki, sən işləyirsən, Ledi Dragon, Çarli", - deyə o, sakit tərzdə.
  
  
  O, qaşlarını çatdı, elə bil, bilmirdim ki, bu nə deməkdir.
  
  
  "Sən nəyi nəzərdə tutursan ... uh, Xanımı Dragon?"
  
  
  "Gəl, Çarli. Su Lao Lin".
  
  
  "Su Lao Lin? E... kim o?" Qorxu ifa ego gözü.
  
  
  "Necə uzun, sən işləyirsən azn bilər?"
  
  
  "Onun? Çalışıram, heç kimə?"
  
  
  Onun dərindən ah çəkdi. Məndə yox idi, bütün gecə oynamaq üçün oyun. "Çarli", - dedim ilə aydınlaşdırıcı. "O göndərmişdi məni buraya. Mənə lazım yeni dəsti kağızlar. Onun gedirəm Abş-səhər".
  
  
  O, gözlərini mənə, həm ego nəhayət, fırıldaqçıdır. Onu seyr ego gözü ilə qədər o, öz bu, nəzərə. O bilirdi ki, mən agent AX. Əgər Su Lao Ling məni göndərdi görə, yeni kağızlar, bu, o demək idi ki, mən elə qatıldım olaraq konveyer işləyir. Və əgər onun içindədir konveyer işləyir, bu, demək olardı ki, bu konveyer işləyir işləməyəcək bundan sonra. O, otağa göz gəzdirdi, elə bil gördüm, yalnız покрашенные divarları, yaşıl xalça və gözəl mebel yox onun gözləri.
  
  
  O, hər şeyi başa düşdüm və düzgün.
  
  
  O, soruşdu. "Sən əminsən?"
  
  
  "Mən əminəm ki, Çarli".
  
  
  O, dərindən nəfəs aldı. Tale qarşı idi Çarli Харкинса və o, bunu bilirdim. O idi bildirmək Su Lao Ling ki, agent AX взломал onun təhlükəsizlik sistemi. Amma agenti idi, AX səmimi orada, otaqda onunla.
  
  
  Onun emu olmayan paxıl.
  
  
  Nəhayət, o, qərar qəbul etdi və yenidən nəfəs aldı. O, əlini telefona azn кофейном restoranda masanın üstündə.
  
  
  Onun перегнулся vasitəsilə qəhvə masa və bir çox hit ego ладонью üzrə körpü.
  
  
  Göz yaşları by onun gözü qarşısında, o geri çəkildi. Sol burun axdı струйкой qan. "Mən zəng", - o, nəfəsini buraxdı. "Mən təsdiq etməlidir ki, o sizə göndərdi. Əgər o, bunu etmək lazımdır, o, öyrənir ki, bir şey deyil. Bu standart prosedur".
  
  
  Şübhəsiz ki, o, haqlı idi. Olmalı idi ki, hansısa bir sistemi təsdiq və telefon idi pis deyil, digər. İndi var idi ki, öz dilemma ilə, istədyiniz mübarizə idi. Əgər Çarli heç zəng Su Lao Линю, o ki, bilirdim ki, haradasa problem var. Digər tərəfdən, ən az onun otel, o an üçün Çarli acın ilə Su Lao Ling. Bir əli ilə çıxartdı və onu Вильгельмину üzrə кобуры və digər uzatdı Çarli telefon dəstəyini. "Səs. Zəng hey, əgər o biri idi ətrafında sənin adi müştəri сицилийцев. Həqiqətən?"
  
  
  O, qorxa-qorxa başını tərpətdi. "Əlbəttə, Nick".
  
  
  Onun elədi gun ona yox idi burun altında. "Mən istəyirəm ki, sən saxlanılır, telefon ki, onu da edə bilər, onu eşitmək. Və mən istəmirəm ki, sən demişəm ki, mən rədd etdilər olardı. Aydındır?"
  
  
  Харкинс qaşqabaqlı başını tərpətdi. O, nömrəsini edir, sonra onun dəstəyi ortalarında qarın stul, və biz hər ikimiz наклонились irəli, belə ki, bizim rəhbərləri, demək olar ki, соприкоснулись.
  
  
  Yumşaq аристократическая шепелявость Xanımı, Dragon доносилась ətrafında boru. "Hə?"
  
  
  Харкинс прочистил boğaz. "Eh ... miss Lao?"
  
  
  "Bəli".
  
  
  "Uh... Bu Charlie Харкинс. Burada mənim oğlan deyir ki, siz ego göndərdik".
  
  
  "Siz onu edin".
  
  
  Bir neçə düym məndən Çarli закатил gözləri. "Bəli, o, təxminən altıncı ft dörd düym artması, qara saç зачесаны əvvəl, kvadrat çənə və... eh... yaxşı, çox geniş omuz".
  
  
  Onun gülümsədi Çarli və погрозил emu ucu Вильгельмины.
  
  
  "Ego Nick name Картано", - o, davam etdi.
  
  
  "Bəli, onun ego göndərdi". Onun bilərdi eşitmək onun ucadan və aydın. "Bizə lazım olan bütün sənədlər, şəxsiyyəti təsdiq edən pasport, icazə səfər. O, çıxıb gedir səhər".
  
  
  "Bəli, mem", - itaətlə cavab verdi Çarli.
  
  
  "Charlie..." digər sonunda tel idi, fasilə. "Çarli, sən nə vaxtsa bu barədə eşitdim Картано? Onun əldə edə bilməmişdir ondan dəqiq məlumatların".
  
  
  Ona çıxılmaz başını tərpətdi və çerçeveli ağız Вильгельмины Çarli görə çənəsi, vurğulamaq üçün öz nöqteyi.
  
  
  "E... əlbəttə, miss Lao", - deyə o bildirib. "Düşünürəm ki, onun haqqında eşitdim nen bir az şəhərdə. Düşünürəm ki, o, olub hər şeydə bir az".
  
  
  "Yaxşı." O, razıdır.
  
  
  Çarli yararsız baxırdı telefon. O, mənə baxdı, dəhşətli istəyirəm выпалить hər hansı bir xəbərdarlıq edir.
  
  
  Onun etdim, kiçik bir addım ilə Вильгельминой.
  
  
  "Xudahafiz, miss Lao, - deyə o bildirib. O, dəstəyi asdı трясущейся əli və onun yenidən yaşayırdı Вильгельмину.
  
  
  O bilər çatdırmaq hansısa закодированное xəbərdarlıq və ya əldən təsdiq kodu, amma mən buna şübhə edirəm. Vəziyyət olan o idi, indi oldu, çox qəribə etmək üçün ego hissəsi əməliyyatlar gözləmək olardı ki, belə diqqətlə düşünülmüş təhlükəsizliyi.
  
  
  Başlanğıc ikinci dəfə andan gəldiyim Beyrut, onun ilə birlikdə Çarli keçdi proseduru emal qeydlər. O, yaxşı idi, amma dəhşətli медлителен, bu dəfə də bu davam etdi, demək olar ki, üç saat.
  
  
  Onun uzun müddət düşündüm, mənə onu qurtarmaq. Bu problem var idi. Canlı Çarli onu heç vaxt almaq lazımdır aeroportun demirəm, artıq o, qayıtmaq üçün Ştatları. Hətta əgər onu tərk ego bağlı və tıxac ağız, o, nəhayət, pulsuz, və məni достанут, harada onun bizə idi.
  
  
  Revmatizm, açıq-aydın idi ki, o, öldürmək ego. Amma mən bunu bilməz. Onu öldürürdü bir çox dəfə karyerası ərzində isə Çarli mütləq idi bəşəriyyətin incisi.
  
  
  Amma onu öldürürdü insanların qarşılaşdığı onun vuruşub, və ya təqib, ya güdürdü. Bu bir. Amma Çarli təkrar idi, хема-başqa bir şey.
  
  
  Görünür, başqa çıxış yolu yox idi. Çarli getməli idi. Digər tərəfdən, əgər Харкинс olacaq ölmüş və ya xəbərsiz itkin düşmüş və dərhal sonra necə bir araya mənim sənədlər Xanımı, Dragon hesab etdiyi bu, doğrudan da çox qəribə. Bu idi, kiçik bir dilemma.
  
  
  Amma Çarli bu qərar mənim üçün.
  
  
  Onun tədqiq öz yeni sənədlər paketi - bu dəfə üçün Nick Канцонери. Çarli həmişə sevmişəm qalmaq necə olar yalama indiyədək adına. "Sizi xilas etmək bəzən heç zaman cavab lazım deyil", - deyə o, bildirdi.
  
  
  Bütün kağız yaxşı vəziyyətdə idi. İdi pasport, orada deyilirdi ki, Nick Канцонери anadan kiçik калабресской kənddə Фуццио, iş icazəsi və sürücülük vəsiqəsi, ətrafında Milan, foto неотличимого gənc qızlar və держащихся əl-ələ qarşısında rum развалинами və dörd məktublar ana Nick Канцонери üzrə Фуццио.
  
  
  Çarli yaxşı iş görüb.
  
  
  Sonra zaman onun üzərinə əyildi журнальным masa və baxırdım öz yeni kağız, o, götürüb stulun lampanı və hit hey, mənə qol.
  
  
  Təsir qüvvəsi сбила mənə divan, qəhvə masa. Onu hiss etdim ki, o, necə parçalandı mənə aşağıda zaman onu döşəməyə çökdü, dünya idi, qırmızı дымкой sərt alınıb zərər. Onun heç itirib, şüurunu ona görə ki, vurdu, lampa. Qanun Шмитца: Dağılması hərəkət edən obyektin scatters ego təsir gücünü ödənişlərin düz mütənasib olaraq sürətlə dağılması.
  
  
  Amma mənə ağrılı idi.
  
  
  Zaman onu döşəməyə çökdü, onun qeyri-iradi оперся xurma və qaçdı kənara şəklində переката. Zaman ona bunu başqa bir şey - çox güman ki, başqa bir lampa - разбилось yanında başım, az qala, задев məni.
  
  
  İndi onun duran tortlar, qəti şəkildə inanıram başını kimi yaralı it üçün çalışırıq təmizləmək beyin. Adama elə gəlirdi ki, onun içərisində partladıb, kiçik bomba.
  
  
  Onun hələ də bilmədi aydın görmək. Amma bilmədim qalır bir yerdə. Charlie hücumda. Aşağı salıb əlləri və diz saldı, onun başını əyilmiş, əlləri etdi перекат irəli. Mənim ayaq düşüb döşəməyə və o çevrildi.
  
  
  Onun hit divar. Sanki təkan kömək etdi. Zaman onun qeyri-iradi пригнулся davam etmək üçün hərəkət, mənim görmə başlanğıcı mənada edəcək. Onun kimi hiss üzünə axan isti qan. Onun отпрыгнул kənara. Onun cəsarətli qalmaq üçün onlar müəyyən qədər aşkar düşmən. Hər hansı bir hərəkət, hansı ki, onun nə edə bilər, verə bilərdi, mənə səmimi üçün ona, amma o bilmədi yerdə qalmaq.
  
  
  Sonra onun ego gördüm.
  
  
  O, mərmi mənə görə bucağı divanlar, bir əl qoymaq vəziyyətləri divanlar və digər протянулась öz tərəfimizdən. Bu nen idi dəhşətli axtarır əyri bıçaq. Yəqin, o, çıxardı ego ətrafında dekorativ ərəb ножен ki, onu gördüm висящими azn nalan.
  
  
  Çarli saxlanılır bıçaq səviyyəsində kəmər, целясь mənə həyat. Ego ayaqları geniş üçün hər balans. O, yavaş-yavaş irəliləyib.
  
  
  Mənim dəyişməsi, ola bilsin ki, xilas mənə həyat, lakin onlar da məni tərk втиснувшимся küncə ilə, divan boyunca bir divar və ağır дубовым masa boyunca başqa.
  
  
  Çarli преградил mənə yol gedərdim.
  
  
  Onun прижался üçün ah, o irəli bir addım atdı, cəmi dörd fut məndən. Ego incə dodaqlar sıx сжались. Vaxtı yaxınlaşdıqca son hücuma keçmişlər.
  
  
  Mən heç bir çıxış. Onun qeyri-iradi köpek aldı Вильгельмину üzrə çiyinüstü geyimi кобуры atəş açdı.
  
  
  Таращить gözləri düşüb Çarli açıq boğaz və o, dayanıb bir an dayanaraq görə, zərbə güllə люгера. Onun sifəti meydana озадаченное heyrət və o, sanki, mənə baxırdı sanki onu yad idi. Sonra ego göz потускнели və qan fontan vurdu əsaslar üzrə ego boğaz. O düşüb geri, hələ sıxaraq bıçaq əlində.
  
  
  Onu ehtiyatla qədəm vasitəsilə ego, bədən və vanna otağı getdi üçün hər il, ola bilərmi ki, onun умыть üzünü. Ən azı, soyuq su прояснила olardı başını.
  
  
  Mənə lazım yarım saat üzərində умывальником, və hələ dəqiqə iyirmi iki дымящиеся fincan qara qəhvə ki, onun üçün hazırlanmış soba Çarli əvvəl onun idi, hazır. Sonra onu götürüb öz kağız Nick Канцонери və rəhbərlik geri Sent-Джорджес. Əvvəl onun bildi uçmaq Ştatları, hələ də "xüsusi şəxsi təlimat" Su Lao Macos.
  
  
  Və həm də oldu qurtarmaq üçün əvvəl onu, getdim üzrə Beyrutun. Mən bilmirdim onu tərk orada проталкивающую siciliya mobsters tranziti üzrə olan mafiya Nyu-Yorkda. Çünki o, son idi, kimsə o göndərilmiş üçün Çarli, onun ölüm deyil baxdı ki, elə mənim üçün yaxşı.
  
  
  Onun dərindən ah, zaman zəng edib lift bol-bol bəzədilmiş şöhrət Sent-Джорджеса. Onun heç bir otel öldürmək Xanımı, Dragon daha çox otel öldürmək Çarli, amma mən bir stop arasında ego mənzillə Məhəllədə və otel, və bu stop mənə kömək yerinə yetirmək üçün bu, işin bir hissəsidir.
  
  
  Zaman Su Lao Ling açdı mənə qapını onun gözü idi, yumşaqlıq, amma o, tez müraciət həyəcan, o baxdı və mənim zədələnmiş xüsusiyyətləri. Var idi zolaq yapışqan lent, keçən vasitəsilə mənim yüksək üzərində bir göz, harada lampa Харкинса прорезала ağrılı, lakin ən delle səth götürməni və bu göz опухшим, yəqin ki, artıq обесцвеченным.
  
  
  "Nick!" qız qışqırdı. "Nə olub."
  
  
  "Hər şey qaydasındadır", - arxayın, onun onu əhatə. Lakin o, отстранилась üçün hər il mənə üzünü. Onun yadına düşdü tolstoyun ərəb və o dövrün gənc qız, onu gördüm zamanı mənim ilk səfəri mənzil Çarli. "Mən yalnız qalxdı arasında ərəb və ego шлюхой", - deyə mən. "O, mənə yumruq atdı yana-yana, onun əvəzinə".
  
  
  O baxdı обеспокоенной. "Sən qayğısına qalmalıdır, özünə Ləqəb... костя məni".
  
  
  Onun çiyinlərini çəkdi. "Mən gedirəm Abş-səhər".
  
  
  "Mən bilirəm, amma orada görəcəksiniz".
  
  
  "Oh?" Bu, şok idi. Mən bilmirdim ki, o gedir Amerikaya gəlib.
  
  
  Onun təbəssüm yaxın idi təvazökar. O, əldə başını mənə sinə. "Mən, sadəcə, qərar bu gün axşam, hələ səni yox idi. Onun olacağam, orada bir neçə həftə sonra. Sadəcə, ziyarət. Onu yenə də görmək istəyirəm Францини, və..." Yenidən başlayıb fasilə ortalarında qarın təkliflər.
  
  
  "Və..." - mən təklif.
  
  
  "... Və biz apara bilərik hələ bir az vaxt birlikdə". Onun əlləri möhkəm обвились mənim boyun ətrafında. "İstəyirsən bunu? İstəyirsən məşğul olmaq mənə sevgi amerika Birləşmiş Ştatları?"
  
  
  "Onun otel məşğul olmaq səninlə sevgi hər yerdə".
  
  
  Söykəndi licks. "O zaman siz nə gözləyirsiniz?" Elə mənim zümrüd yaşıl шифоновая şey o geydiyi zaman kəşf etdikcə qapı yox. Mənə söykəndi, onun çılpaq bədəni.
  
  
  Onun qaldırdı və onun rəhbərlik yataq otağına. Qarşıda bizi böyük idi hissəsi gecə, o niyyətində deyil aparmaq onun ofisində.
  
  
  Mən dedim-hey, o, heç vaxt доберется artıq Ştatların və növbəti səhər mən daim düşürdü özünüzü xatırlatmaq amerika əsgərləri, onların məhv edib onun наркосеть əvvəl onun bildi, özünü məcbur etmək nə etməli idi.
  
  
  Onun zərif öpdü ee dodaqlar, gedərkən növbəti səhər.
  
  
  Plastik bomba ki, прикрепил onun изнанке yataq deyil əməliyyatından hələ yarım saat idi və mən əminəm ki, o, yatmaq belə ki, uzun müddət, bəlkə də, artıq, əgər hansısa səbəbdən кислоте tələb üçün daha çox vaxt nüfuz yazır. .
  
  
  Onun var bomba yolda Sent-Джорджес sonra necə evi tərk etdi Харкинса. Əgər siz nə vaxtsa lazım olsa, plastik bomba qəribə şəhərində, onda ee ən yaxşı almaq üçün yerli MKİ var agent yaşayış yeri üzrə - və siz demək olar ki, həmişə tapa bilərsiniz C. I. A. agent yaşayış yeri üzrə, изображающего öz ətrafında yerli nümayəndəsi Associated Press. Beyrutda idi, bu ildə ırving Файн, kiçik dəyirmi adam eynək horny rim, ehtirasla любивший çəkmək birbaşa.
  
  
  Biz rastlaşmışıq hələ bir-biri ilə daha Yaxın Şərqdə bir neçə dəfə, amma o, imtina etmək mənə взрывчатку, mən bilmirəm, kimə onun üçün nəzərdə partlatmaq deyil, söhbət pre ilə ego boss. Nəhayət, o razılaşdı, zaman əmin oldum ki, onun ego ki, bu, birbaşa əmr Ağ evin.
  
  
  Əlbəttə ki, ən delle bu belə deyildi və onun bilərdi üzləşə bununla daha sonra, lakin, o, onlara məxsus Su Lao Ling idi, düşmən agenti və onun lazım idi məhv.
  
  
  O, həmçinin özünü çox yaxşı hiss edir, o zibil. Səsi niyə onu öpdü onun vida getməzdən əvvəl.
  
  
  
  Yeddinci fəsil.
  
  
  
  Louis məni qucaqladı, mən çıxış aeroportun ətrafında Trans World Airlines bir saat sonra. O, söhbət iki смуглыми kişi ucuz kostyum ingilis cut. Bəlkə də, onlar satış zeytun yağı, ancaq onu nədənsə şübhə bu. Yalnız Lui məni gördü, o, tələsik üçün ona протянутой əli.
  
  
  "Səni xoş gördük, Nick! Səni xoş gördük!"
  
  
  Biz ürəkdən жалели-birinə dost əllərinə. Louis hamısını ürəkdən. Sonra o, məni təqdim kişi, onlarla söhbət, Джино Манитти və Fransa Локло. Biz Манитти idi, aşağı мочка, vurmağa başladı üzərində qaş arasında, müasir şəkildə neandertal. Локло yüksək idi və худощавым və içindən ego gərgin приоткрытые dodaqlar onun fikir gördüm желтоватую bir neçə pis diş. Bizə bir onların ətrafında deməmişəm, ingilis dili üçün kifayət qədər sifariş isti it azn Atlar Olan, lakin ih gözü idi животная sərtlik isə hər tərəfində rta onu gördüm kin.
  
  
  Daha çox torpaq üçün dəyirman mafiya.
  
  
  Bir board böyük təyyarə, onun селл pəncərə isə Lui qonşu oturacaq. İki yeni ailə Францини oturub səmimi arxasında bizi. Bütün uçuş ətrafında Beyrutun Nyu-Yorkda, onun bizə bir dəfə də olsun eşitməmişəm ki, kimsə bizə dedi sözlər.
  
  
  Üçün Lui idi, daha çox ona deyə bilər. O, закипел andan biz пристегнули təhlükəsizlik kəmərləri.
  
  
  "Salam, Nick", - deyə o bildirib ilə ухмылкой. "Sən bunu dünən axşam bundan sonra mən çıxdım Su Lao Macos? Kişidir! Bu, hansısa цыпочка, hə?" O, güldü, kimi kiçik oğlan bəhs edən çirkli zarafat. "Sən yaxşı apardı, onunla vaxt Nick?"
  
  
  Ona soyuq baxdı. "Mənə idi danışmaq bir oğlan ilə bağlı mənim sənədlərin".
  
  
  "Ah, bəli. Və onu unutdum. Bu, olardı
  
  
  Çarli Харкинс, yəqin ki. O, həqiqətən, yaxşı bir insandır. Düşünürəm ki, ən yaxşı öz delle ".
  
  
  İdi, fikirləşdim mən. "O, yaxşı işləyib, mənim üçün", - уклончиво dedim.
  
  
  Louis hələ bir neçə dəqiqə söhbət, haqqında Çarli, xüsusilə, və yaxşı insanlar ümumiyyətlə. O, mənə çox şey, nə onun hələ bilmirdim, amma o xoşuma gəldi danışmaq. Sonra o mövzusunda dəyişdi.
  
  
  "Hey, Ləqəb, özün də bilirsən ki, az qala öldürsəydi də o oğlan Harold mənzildə Su Lao Macos. Ey Allahım! Onu heç vaxt görməmişdim ki, kimsə köçürülüb və tez!"
  
  
  Onun gülümsədi öz dostuna. Onu da ola bilər məmnundur. "Mən sevirəm, məni boşluğunda", - sərt dedim. "O, yox idi, bunu etmək".
  
  
  "Bəli, Bəli. Onun dəqiq razıyam. Lakin, dərzi şeytana, sən öldürdü bu oğlan!"
  
  
  "Əgər siz top hit, sizə lazım deyil qamış döyüş".
  
  
  "Bəli, əlbəttə... dostum... Həkim xəstəxanada dedim ki, ego коленная calyx kimi, demək olar ki, dağıdılıb. Dedi ki, o bir daha heç vaxt gəzmək olacaq. Ondan da zədə bel. Ola bilər, iflic, bütün həyat".
  
  
  O, başını tərpətdi. Yəqin ki, ona görə zərbə karate verdi emu üzrə затылку. Bəzən o, həm fəaliyyət göstərir, əgər öldürür bilər.
  
  
  Onun pəncərədən baxdı azn исчезающую sahil xətti Livan, günəş shone mavi Aralıq dənizində altında bizə. Ona işləyib, az qala, daha çox gün və artıq iki nəfər ölüb, biri isə шталь şikəst bir ömür boyu.
  
  
  Ən azı gərək ki, iki ölü. Onun, saatına baxdı: on, on beş. Plastik bomba yataq altında Su Lao Macos etməli idi partlaya yarım saat bundan əvvəl ...
  
  
  Hələlik onun iş görmüşük. Dağıdılmış ağzında rusiya Beyrutda. Lakin bu, hələ yalnız başlanğıc idi. Sonra oldum etiraz mafiya ilə onun vətənə. Onun olardı ilə məşğul möhkəm kök salan təşkilatı, böyük индустрией ilə məşğul olan yayıldı kimi bir ölkədə məkrli xəstəlik.
  
  
  Onun yadına düşdü söhbət ki var idi Джеком Гурли bir neçə ay əvvəl, məhz əvvəl mənə, əgər tapşırıq разделаться ilə голландцем və Хамидом Rəşid. Biz içdilər pivə The Sixish Səksən səkkizinci küçə və Birinci prospekti, Nyu-Yorkda və Cek danışıb, onun sevimli mövzusu - Sindikat. Necə müxbir News, o, iyirmi ildir ki, işıqlı haqqında hekayələr mafiya.
  
  
  "İnanmaq çətindir, Nik, - deyə o bildirib. "Mən bilirəm bir ətrafında keçmiş ittifaq dövründə bu - idarə ailə Руджеро, - var, var olan непогашенные borclar həcmində səksən milyon dollar və faizlər üzrə bu ссудам üç faiz təşkil edir həftə. Bu yüz əlli altı faizlik illik səksən milyon.
  
  
  "Lakin bu, yalnız ilkin pul", - o, davam etdi. "Onlar hər şeydə".
  
  
  "Necə ki?" Onun bir çox bilirdim mafiya, amma həmişə öyrənmək olar var ekspertlərin. Bu halda Гурли mütəxəssis idi.
  
  
  "Yəqin ki, dünyanın ən iri onların ətrafında - bu yük. Daha bir mərkəz var paltar. Ən azı üçdə iki ego nəzarət mafia. Onlar məşğul olurlar qablaşdırma ət, onlar nəzarət edirlər əksəriyyəti ticarət avtomatları, şəhərdə özəl вывозки zibil pizzerias. barlar, görülməsi bürosu, tikinti şirkətləri, firmaları, daşınmaz əmlak üzrə кейтеринги, zərgərlik müəssisələrinin, biznes розливу içkilər - hər şey ".
  
  
  "Yox, görünür ki, onlarda çox vaxt əsl cinayət".
  
  
  "Özünüzü aldatmayın. Onlar bilikli угонах təyyarə, və bütün ki, onlar ələ olar yönəltmək ih qondarma qanuni ticarət nöqtəsi. Oğlan genişləndirir öz biznes geyim istehsal edən Yeddinci avenyu, yəqin ki, bunu pul ilə alınan narkotik oğlan açır zənciri qastronomiya mağazalar Квинсе, yəqin ki, bunu azn pul gəldi pornoqrafiyası Manhattan ".
  
  
  Гурли da bir az mənə danışdı Pontifik Францини. Emu idi altmış yeddi il, amma artıq pensiyalar ona uzaq idi. Onun sözlərinə görə, Гурли, o, rəhbərlik ailə ilə daha çox beş yüz təşəbbüsü üzvləri və yaxın on dörd yüz "müxbir üzvü". "Bütün köhnə" Мустачио Питов ", - deyə Гурли, - bu qoca it oğlu, şübhəsiz ki, ən qalıcı. O, yəqin ki, həm də hamıdan yaxşı təşkil olunub".
  
  
  Təyyarə, летевшем kənara Ştatlarının üzrə Beyrutun, onun baxdı, onun yoldaşı, qardaşı Luis Францини. Ətrafında minlərlə девятисот quldurları, təşkil edən ailə Францини, o, yalnız biri idi, onu kim bilər bir-biri adlandırmaq. Və onu şübhə etmirdi ki, o, çox faydalı olacaq və bunun üçün heç bir istisna olmaqla, fasiləsiz danışıq, əgər hər şey pis olacaq.
  
  
  Onun yenidən baxdı, pəncərə və nəfəs aldı. Bu, heç bir iş ki, xoşuma gəlirdi. Onu götürüb roman Riçard Галлахера başladı ego oxu, fikrini almaq üçün mənim ən yaxın gələcək.
  
  
  Üç saatdan sonra onun başa, biz hələ də var idi, havada, yaxın gələcək hələ baxdı soyuq və Lui yenidən danışdı. Bu uğursuz uçuş.
  
  
  Hava limanında bizi qarşıladı Larry Спелман, şəxsi cangüdənlər Францини. Mən belə başa düşdüm ki, Lui istifadə olduqca böyük hörmət var öz əmisi.
  
  
  Спелман idi, ən azı, bir qarış yuxarıda mənim altıncı ft dörd düym, lakin ensiz və костляв. Var idi, uzun burnu ilə yüksək перемычкой və tükürpədici, geniş расставленные mavi gözləri və sifəti ilə qara крапинками uzun бакенбардах, amma emu cəmi təxminən otuz beş il. Onun bilirdi ego nüfuzuna: bərk, kimi dırnaq, fanatically sadiq Pontifik Францини.
  
  
  O vermişəm gözəl bir gülüş, zaman o yumşaq tutdu Lui çiyninə qoydu. "Səni xoş gördük, Louis! Qoca məni buraya göndərdi, görüşmək səninlə təklikdə".
  
  
  Louis təqdim Манитти, Локло məni də, biz жалели-birinə dost əllərinə. Спелман, maraqla mənə baxdı, onun mavi gözləri deyil дрогнули. "Məgər mən bilmirəm ki, səni haradansa?"
  
  
  O, lənətləmək yaxşı, bunu edə bilər. Onun edə bilər hər hansı yadda üzrə дюжины vəzifələri olan məni bilər, müəyyən emu. Biri bütün amillərin uğuru, mütəşəkkil cinayətkarlığın bu ölkədə idi, onun gözəl kəşfiyyat sistemi. Cinayətkar dünya izləyir dövlət agentləri eyni diqqətlə, necə və hökumət üçün xadimləri cinayətkar dünya. Onun heç vaxt ilə görüşdüm Спелманом şəxsən, lakin tamamilə mümkündür ki, o, məni öyrənir.
  
  
  Lənət! Onun burada cəmi beş dəqiqə və artıq problem deyil. Lakin mən ifa bu insanlar ümid edirəm ki, dərin təmizləyir ki, onun əldə Səudiyyə Ərəbistanı, bir az ego запутает. Клейкая lent mənim alın da kömək etməli idi.
  
  
  Onun çiyinlərini çəkdi. "Siz nə vaxtsa idi new orleans?"
  
  
  "Yoxdur. Heç new orleans". O, əsəbi halda başını yellədi. "Siz var hər hansı bir münasibət Toni?"
  
  
  Toni?"
  
  
  "Toni Канцонери, döyüşçü".
  
  
  Dərzi şeytana, yenə! Onun unutdum ki, mənim adım Канцонери, hətta sonra o, kimi eşitdi, kimi Lui təqdim məni beləliklə, cəmi bir neçə dəqiqə bundan qabaq. Daha bir neçə belə saxlamaq, və mən, həqiqətən, problemlər olacaq.
  
  
  "O, mənim cousin", - dedim. "Ata xətlər".
  
  
  "Böyük bir döyüş!"
  
  
  "Ağa". Var, hissi var idi ki, Larry Спелман dəstəkləyir söhbət ola bilər, öyrənmək üçün mənə bir az artıq. Biz oynamışdır fun oyun. O bilirdi ki, mən yalnız gəlmişdi ilə madam Xu Lao Ling ətrafında Beyrutun ki, Канцонери deyil, mənim əsl adı.
  
  
  Onun heç xoşuma gəldi bu oyun. Gec-tez o, düşünürəm, kim onu və bütün bu шарада partlatmağı. Lakin, bu an onun az şey edə bilər, bu barədə nə. "Görüşərik bir dəqiqə", - dedim. "Mən tualetə getmək".
  
  
  Onu götürüb özü ilə bir bag və çıxmadan ətrafında kabinetinin kişi tualet, tez keçirmişəm Вильгельмину və Hüqo ətrafında çamadan da ih adi yer: наплечную кобуру üçün Вильгельмины, подпружиненные zamşa ножны üçün Хьюго. Livanda indi qəbul təhlükəsizlik tədbirləri ona görə də aşağı oturmaq olmaz, bu təyyarə ilə silah. Digər tərəfdən, tualet dəsti, обшитый свинцовой folqa, çox yaxşı səyahət sizinlə чемодане və görünür tamamilə безобидным və keçilməz üçün багажных x-ray aparatlarının. Hər hansı bir gömrük inspektoru, əlbəttə ki, həll edə bilər ala ego, və hər il ancaq həyat dolu şans və onun nədənsə görməmişəm üçün inspektor gömrük yoxlanılması tualet dəsti. Onlar baxmaq носочки salamladı sizin тапочек və iyləmək kisə ilə tütün, əmin olun ki, bu, marixuana, amma mən onu görməmişəm, bizə bir nəzər tualet dəsti.
  
  
  Onun çıxdı vasitəsilə kişi tualet daha çox təhlükəsizlik.
  
  
  * * *
  
  
  Böyük "крайслер" olan Спелман mindi geri şəhəri, dolu idi болтовней Louis. Bu dəfə onun qoydum ego sonsuz şaqqanaq monoloqu. Onun, ümid edirəm ki, bu, отвлечет məndən fikir Спелмана.
  
  
  İdi bir az daha 18:00. zaman böyük mavi bir maşın yaxınlaşdı üçün xüsusi невзрачному лофту bu Принс-yer üzündən silinmiş yaxınlığında Бродвея. Onun çıxdı vasitəsilə maşın son baxdı köhnə deyil, nişanı binanın fasadında: "Zeytun yağı Францини".
  
  
  Larry Спелман sərf vasitəsilə bizə kiçik qapı ilə остеклением və sonra açıq холлу, bağların kiçik ofisi, harada dörd qadın diqqətlə üzərində işləmiş, öz çap masası, sıxılmış vəziyyətdədir arasında boz шкафами üçün sənədlərin və divar. Ətrafında heç kim onlara baxdı, biz keçirdi mimmo; bəzi şirkətlərdə daha yaxşı bilirik, kim gedir üzrə ofisinə.
  
  
  Biz yaxınlaşdı gün tutqun şüşə olan idi, səliqəli yazılmış kitabə Cozef Францини. Sanki, biz hamımız idi призывниками, yalnız ki, gələn tədris düşərgəsi, biz əldə edir və qoyublar çamadanları bir divar, sonra ayağa qalxdı və ətrafında baxdı застенчивыми. Yalnız Lui idi невосприимчив üçün полковым incə məsələlərə, ehtimal ki, qrup; üzərində atladı kiçik taxta pilləkən, elə облапил чопорную секретаршу ilə məşğul olan приподнялась görə, bir stul, bir zaman, gördüm ki, o, içəri girdi.
  
  
  O, завизжала. - "Lui!" "Zaman qayıtdı?"
  
  
  O, onu boğaraq kisses. "Yalnız indi, Филомина, yalnız indi. Hey! Sən gözəlsən, əzizim, sadəcə, gözəl!" O, haqlı idi. O, çətinliklə высвободилась ətrafında ego гориллоподобных hugs, onun bu həyata. Baxmayaraq öz xarici görkəmi - nöqtələrində olmadan, rim, qara saç, toplanmış tarım çəngə, bluza ilə yüksək yaxası - o, əsl italyan, qadın, hündür, qamətli, lakin heyrətamiz südü, təəccüblü incə ilişdi və tam округлыми budları. Onun овальное şəxs подчеркнутое böyük dombalan gözləri ilə ona baxırdı və cəsarətli cəsarətli подбородком, düz idi üzrə Sicily ilə
  
  
  onun zeytun təsisçilərə dəri, relyef xüsusiyyətləri şəxslər və ağır hissiyyatlı dodaqlar.
  
  
  O, sheepishly gülümsədi bizim tərəfə qalxan görə kafedra və поправляя юбку. Bir anlığa baxışlarımız görüşüb digər tərəfdən otaq. Görüşdük və подержали, sonra o, yenidən məşğul olması oturdu və bir an keçdi.
  
  
  Спелман keçib masa və yoxa açıq günü ofisdə arxasında sağ və təcrübəsi kafedrasının Филомины. Louis işə düzəldim küncündə секретарского stul, sakit danışarkən onunla. Qalan ətrafında bizə yer tapıb parlaq rənglənmiş plastik stul burada açıq demək bir gün.
  
  
  Yenidən meydana çıxdı Larry Спелман basmaqla хромированное təkərli kürsü edən oturdu böyük qoca. O, qorxunc, наполнял böyük инвалидную uşaq arabası və разливался tərəflər. O idi çəkin üç yüz funt, bəlkə də daha çox. Altında təpənin yağ, образовавшего ego şəxs parıldayırdı pis, qara göz, qəribə haşiyələnmiş qara dairələr, klassik nümunəsi sindromu ay şəxslər, adətən bağlı müalicə ilə кортизоном.
  
  
  Məhz o zaman onun yadına düşdü ki, bir çox oxumaq il əvvəl: Yusuf Францини qurbanı olmuşdur çox skleroz. O, bu sandalye otuz yeddi il - dərin, həyasız, mərhəmətsiz, parlaq, güclü və искалеченный qəribə неврологическим xəstəliyi, поражающим mərkəzi sinir sistemi. O, təhrif və ya pozur motor impulslar, belə ki, qurban edə bilər, əziyyət zərər görmə pozulması əlaqələndirilməsi, iflic, ətrafların disfunksiyası bağırsaq və sidik kisəsinin və digər problemlər. Skleroz öldürmək deyil, o sadəcə əzab.
  
  
  Onu bilirdim ki, çox skleroz heç bir dərman yoxdur preventiv və hətta effektiv müalicə. Kimi və xəstələrin əksəriyyəti ilə çox skleroz, Францини xəstələnib, bu xəstəliyə o zaman gənc yaşda, otuz yaşında.
  
  
  Ona baxaraq və onun merak o, bunu etdi. İstisna olmaqla, bir neçə qısa dövrlər spontan remissiya, Францини onlarla araştırmak idi zəncirlənmiş bu təkərli kürsüdə olmaq qalın və dolgun çatışmazlığı səbəbindən həyata və öz məhəbbət поеданию italyan pastası. Bununla belə, o, rəhbərlik etdiyi bir və ətrafında ən nüfuzlu mafioz ailəsi ilə dünyanın spa хваткой və nüfuz dairələrində cinayətkar dünya, уступающей yalnız Qaetano Руджеро.
  
  
  Bu adam elə onun gəldim Nyu-York işləmək və məhv etmək, əgər bu, mümkündür.
  
  
  "Lui!" O, рявкнул lazımdır, lakin təəccüblü, uca səslə fəryad. "Yaxşı ki gəldin". O, gülə-gülə baxdı, qalan ətrafında var. "Bu insanlar kimdir?"
  
  
  Louis tələsik təqdim etmək. O, jest etdi. "Bu Джино Манитти".
  
  
  "Bon giorno, don Yusuf". - Sı yarım baş искалеченному гиганту.
  
  
  "Джорно". Францини baxdı Franko Локло.
  
  
  Səs Локло səsləndi lərzə, qorxu. "Franko Локло", - deyə o bildirib. Sonra ego şəxs aydınlaşmışdır. "Üzrə Кастельмара", - deyə o əlavə edib.
  
  
  Францини hırıldayıb güldü və mənə tərəf döndü. Onun qarşıladı ego yaxından nəzər, ancaq bu, asan məsələ deyildi. Bu qara gözləri parlayırdı, nifrət, ancaq mən onu gördüm nifrət əvvəl. Bu, başqa şeylər var idi ki, Папай Францини nifrət ilə ehtiras olan, onun əvvəllər heç vaxt rast gəldi.
  
  
  Birdən-birə onu başa düşdüm. Nifrət Францини belə idi злобной, ona görə ki, o, qarşı yönəldilib bir insan və ya insanlar qrupu və ya qarşı ölkənin və ya fikir. Францини nifrət özünü. O, nifrət, öz yara bədən və nifrət özünü, nifrət Allaha, onun yaratdığı öz öz image.
  
  
  Səs Lui kəsdi mənim fikirlərimi. "Bu Ləqəb Канцонери, əmisi Joe. O, mənim başqa. Onun qarşıladı ego Beyrutda".
  
  
  Onun başını tərpətdi, qocaya deyil поклонившись.
  
  
  O, yuxarı qaldırdı və bir ağ onun qaş qaldırmaq, ya çalışdı. Nəticəsi oldu daha маниакальная скривился zaman bir tərəfi ego tərəfində rta açılıb, məqsəd isə наклонилась набок səyləri. "Hələ?" - oldu, o,. "Səni göndərdi deyil dostlar. Ha!"
  
  
  Louis tələsik sakitləşdirmək ego. "O da bir ətrafımızda, əmisi Joe. Gözlə, onu da deyim sənə ki, o, bir dəfə etdim".
  
  
  Elə qəribə eşitmək, böyüklər kimi kişi çağırır digər "əmisi Joe", ancaq mən güman edirəm ki, bütün bunlar bir hissəsi olub, bir neçə gənclər yanaşma Lui həyat. Və nə qədər ki, o bilər deyə ki, mən bir dəfə etdim, o, yarım bilmirdim.
  
  
  Onun gülümsədi Францини o qədər səmimi, nə qədər ola bilər, lakin mən, həqiqətən, bilmədi gəlmək olar ki, demək, buna görə də, sadəcə çiyinlərini çəkdi. Bu gözəl italyan çıxış üzrə hər hansı bir vəziyyət.
  
  
  Bir müddət qoca diqqətlə baxdı revmatizm, sonra isə sürətli hərəkət əlləri yarım çevirdi təkərli kürsü belə ki, o, baxırdı Louis. Bu, çox gözəl idi addım üçün insan ki, ona bir an əvvəl çətin idi qaldırmaq onun qaş qaldırmaq.
  
  
  "Kitab bu uşaqlar" Мэнни ", - deyə o,. "Atın, onların sabah, ondan sonra de ki, onlar gəlmişdi Рикко". O, bizə baxdı çiyin üzərində. "Dərzi şeytana!" - dedi. "Unutmayın ki, pullar, onlar hətta deyirlər ingilis dili".
  
  
  O baxdı Louis. "Sabah axşam bizdə pm Toni-Гарденс. Bu gün ad günündə sənin кузины Филомины. Olun və orada".
  
  
  Louis məsud gülümsədi. "Əlbəttə, dayı, Joe".
  
  
  Ego кузина Филомина şirin qızardı.
  
  
  Qoca məharətlə çıxarıb, инвалидную uşaq arabası və onun gedişi rəhbərlik geri ofisi. Спелман soyuq baxdı mənə daha sonra təqib öz boss. Əgər o, heç bilirdi ki, mən kiməm, bir dəfə o yadıma düşdü olardı.
  
  
  Zaman Манитти, Локло və onun ardınca gedən Lui üzrə ofisinə daxil dəhlizi, məndə yarandı çox narahat hissi ilə bağlı Larry Спелмана.
  
  
  
  Səkkizinci fəsil.
  
  
  
  Biz Мэнни idi Chalfont Plaza, odin ətrafında böyük köhnə mehmanxana şərq tərəfində mərkəzi hissəsində Manhattan. Boyu uzun tarixi Chalfont Plaza etmişəm qonaq kimi deyil, bir kral ailəsinin üzvü, Avropa. Bu, hələ bir ətrafında standart dayanacaq üçün загородних iş adamları iştirak Nyu-York.
  
  
  Bir neçə il bundan öncə bir qrup tanınmış iş adamı alıb Chalfont Plaza, onun ilkin sahibləri kimi biznes investisiya, sonra satdı Эммануилу Перрини, gənc iddialı iş böyük kapitalı.
  
  
  Azn вывеске fasadında hələ də yazılıb "Чалфонт Plaza", ancaq mafiya görə öz əbədi ego çağırır ego "Мэнни".
  
  
  "İstəyirsən dayandırmaq və içmək, Nick?" - soruşdu Lui əvvəl girdim lift sonra qeyd.
  
  
  "Yox, sağ olun, Lui", - простонал mən. "Mən изможден."
  
  
  "Yaxşı", - бодро o razılaşdı. "Mən sənə zəng edəcəyəm, sabah heç zaman və məlumat verim ki, baş verir".
  
  
  "Yaxşı." Onun təsvir son дружелюбную təbəssüm elədi və vida zaman liftin qapısı bağlandı. Yorğun? Yalnız jet lag yadımdan çıxıbdır qoymaq Вильгельмину yastıq altında bedtime əvvəl. Bunun əvəzinə, onun atdım ee bu кобуру üstündən it paltar tərk yalan yarı zaman разделся.
  
  
  Zaman onun oyaq idi, o cəmi dörd düym mənim tərəfində rta və hər hansı açıq mənim, sol göz.
  
  
  "Heç bir hərəkət yoxdur, it oğlu, onun və ya səni öldürəcəyəm".
  
  
  Onun, ona etibar edilib. Onu yalançı, tamamilə hərəkətsiz üçün çalışırıq uyğunlaşdırmaq göz мгновенному ослепляющему işıq lampaları azn прикроватном sürüşdürün. Вильгельмина cəmi 9 mm, amma bu an mənə elə gəldi ki, mən baxıram, bu az шестнадцатидюймовой dəniz tüfəng.
  
  
  Onun oradakı çalışmaları izlədim öz gözləri ilə yuxarı стволу Вильгельмины üçün əl ilə məşğul olan saxlasın onun, sonra ayağa qalxdı, uzun tərəfdən, hələ ki, rast gəldi şəxs. Gözlənildiyi kimi, bu köhnə tanış: Larry Спелман.
  
  
  Mənim gözləri yanırdı yorğunluq və zaman, onun tam oyaq, onun hiss, ağrı, bədəndə. Onun yox idi, həm uzun müddət yuxuda onu. Təxminən otuz saniyə.
  
  
  Спелман дернул əli polad рукоять mənim öz gun ударилась mənə üz. Ağrı qalxdı mənim çənə. Bildim çəkinməyə cry.
  
  
  Спелман gülümsünüb çəkildi, hələ də keçirilməsi gun ştatlara mənə. O, ayağa qalxdı, схватился bir tərəfdən ərzində ən yaxın stul və притянул ego özünə, hətta göz alınmadan məndən.
  
  
  O, geri söykəndi etdi əlaməti Вильгельминой. "Otur".
  
  
  Ehtiyatla приподнявшись, onun hökuməti özü iki yastıqları. Gözəl və rahatdır, əgər hesab bu lənət olmalıdır gun. Onun, saatına baxdı azn прикроватном restoranda masanın üstündə. Üç saat, çünki onun pərdələri deyil nüfuz müqəddəs olmalı idi, üç gecə saat. Onun yuxuda təxminən dörd saat.
  
  
  Onun sual dolu baxdı Спелмана və zaman qəti oyandım və qərara aldı ki, o, olmalıdır, sərxoş. Bu ego gözü yox idi qəribə bir ifadədir; görünür, onlar səhv фокусировались. Sonra onu gördüm ki, зрачки сузились. O, sərxoş idi, o, həyəcanlı idi!
  
  
  Mənim çənə пульсировала daha ağrılı.
  
  
  "Elə bilirsən, sən çox ağıllı it oğlu deyil, Karter?"
  
  
  Onun əqli поморщился. O, açıqladı ki, mənim örtüyü, yaxşı. Maraqlıdır, dedi, olub, o, daha heç kəsə. Heç bir şey üçün bunun böyük əhəmiyyəti var idi. Güman ki, bundan bir şey kimi görünürdü bir an var idi, hər zaman dünyanın, demək ki, bu, kimə istəsə.
  
  
  "Mən hiss edirəm, indi çox ağıllı", - deyə mən.
  
  
  O, imkan verdi ki, özümü yüngül təbəssüm. "Mən nəhayət yadına düşdü ki, məsələn, bir saat bundan əvvəl. Nick Carter. Sən işləyirsən azn AX".
  
  
  Lənətə gəlmiş heroin! Bəzən olur: işə çoxdan unudulmuş yaddaş. Onu gördüm, bu, əvvəllər.
  
  
  "Bu idi, təxminən, dörd il bundan əvvəl", - o, davam etdi. "Tom Murphy mənə işarə sizi Florida".
  
  
  "Yaxşı şirkət ki, sən составляешь", - gülümsədi, mən. Altında ego fasad ola görkəmli hüquqşünas, щеголеватый boz Murphy biri idi, ətrafında ən uğurlu təchizatçıları ölkədə pornoqrafiyanın. Halda isə Murphy məsələ təkcə cinsi və героине; o, var ilə məşğul əsl kir.
  
  
  Спелман qədər təhlükəli dedi mənə gun. "Başqa kim bu səninlə?"
  
  
  Onun başını yellədi. "Əgər siz bilirsiniz ki, mən Nik Karter, siz bilirsiniz ki, mən adətən çalışıram bir".
  
  
  "Bu dəfə. Bir dəfə onu yadıma düşdü, kim, ona zəng edib Beyrutda. Su Lao Ling ölüdür. Çarli Харкинс ölü. Harold xəstəxanada".
  
  
  "Belə?" Ən azı, bu hissəsi mənim planının сработала.
  
  
  Спелман gülümsünüb. "Deməli, bu dəfə sən işləyə bilmədi biridir. Bu çin qız idi qətlə yetirildi, təxminən, yarım saat sonra
  
  
  sizin səfər artıb ".
  
  
  "Oh?" Onu tutdu yaxşı fikir. Ağlıma gəldi ki, əgər Спелман, düşündüm ki, mənimlə işləmək başqa insanlar bu bilərdi qazanmaq üçün mənə vaxt. Onun bilərdi, hətta cəlb bəzi qanuni ailə üzvlərinin Францини. Tezliklə onlar sübut edir ki, bu, rəsm, amma, ən azı, bu, səbəb olacaq, bəzi dəhşət.
  
  
  Onun atdım bu son fikir ətrafında baş. Mənim ilk vəzifəm yox, səbəb dəhşətdir. Bu idi ki, убраться buradan diri-diri. Açıq indi şansı var idi, çox yaxşı.
  
  
  "Əgər mənimlə kimsə işləyib, - deyə mən - niyə, necə bilirsən, onu deyərdim sənə?"
  
  
  Az Люгера описывало kiçik dərnəyi havada. "Папай Францини almaq istəyəcək bütün tarixi", - deyə o bildirib. Daha bir kiçik dairə havada. "Və o zaman onun gedib deyim emu, ona emu hər sizlərə".
  
  
  Daha bir hesab, mənim xeyir! Спелман hələ heç kəsə heç nə demədi. Əgər onun bilərdi, sadəcə qurtarmaq üçün əvvəl o, xilas mənə, hər şey ola bilərdi başlamaq qurulub. Start üzrə bütün müddəaları полулежа olmadan silah yumşaq yataq idi mənim üçün yaxşı bir başlanğıc, amma mənə lazım idi ki, bir şey etmək.
  
  
  Mənə lazım idi ki, işimi ego kifayət qədər yaxın, onu tutmaq və yeganə yolu onun bunu edə biləcəyəm, - bu səbəb ego hücum mənə. Fikrini qəsdən спровоцировании silahlı basqın, залетающего героинового junkie idi üzrə ən xoşbəxt ki, məndə heç yaranırdı. Mənim şansı var idi, çox kiçik. Digər tərəfdən, alternativ gördüm.
  
  
  "Sən axmaq, Спелман, - dedim.
  
  
  O dedi mənə gun. Elə bu ego sevimli jest.
  
  
  "Başla danışmaq, дергайся, və ya ölmək".
  
  
  Onun partladı. - "Стрелай!" "Sən edə bilməzsən məni öldürmək qədər biləcəksən ilə хема onun işləyirəm. Sən bunu bilirsən. Pontifik kimi deyil, Larri. Используй öz başını - əgər səndə məqsədi ilə bu doza heroin, səyahət sənin axan. "
  
  
  O, düşündü ki, bu barədə bir an. Normal iş zamanı və digər hallarda mən hesab edirəm ki, Larry Спелман kifayət qədər ağıllı insan. Gəzərkən bulud heroin, o, çətinliklə bilər istiqamətini dəyişmək, öz fikirləri.
  
  
  Onun söhbət saxlanılır. Daha onun danışmaq lazımdır, eyni zamanda, uzun yaşayacağam. "Necə belə bir şərəfli yəhudi oğlan sənin kimi düşdü, mafiya, Larry?"
  
  
  O, məni rədd.
  
  
  Onun cəhd digər гамбит. "Sizin ana bilir ki, qaldırılmış героинового junkie, Larry? O fəxr etməlidir özünə. Nə qədər ki, başqa analar deyə bilərlər ki, ih oğulları oldu narkoman olduqda, sərf edən hissəsini öz həyat basmaqla tolstoyun qocanın əlil arabasında? Bahis, o hər zaman deyir sənə, sən bilirsən: "oğlum, həkim, oğlum vəkili, daha sonra isə görünür sənin olur sözləri ilə" oğlum-narkoman "..."
  
  
  Bu idi-dən çox uşaq və çətin ki, ego nəticələndi bu ınsane qəzəb. Amma bu, həqiqətən rahatsız ego, heç olmasa, ona görə ki, mənim səs прерывал ego окутанные zibil fikir.
  
  
  "Kəs səsini!" - kifayət qədər sakit əmr etdi. O yarım addım stulun ətrafında olan oturdu və demək olar ki, təsadüfən vurdu məni yan люгера.
  
  
  Lakin bu dəfə ona hazır idi.
  
  
  Onun çevirdi, başını sağa qarşısını almaq üçün vuruş, və həmin anda kəskin şəkildə взмахнул sol əli ilə yuxarı və xaricə tutub dairədən çıxara bilsə, ego bilək kəskin zərbə karate idi, məcbur ego düşmə bir gun, amma bu baş vermədi.
  
  
  Onun перекатился sola yataq tutdu ego bilək və bərk ego ладонью yuxarı olan ağ простыням, sonra isə aşağı çiyin çiyin üzərində göstərmək üçün maksimum təzyiq. Digər ego əl обвила mənim bel çalışaraq, gözyaşardıcı məni скованной əlləri.
  
  
  O, прижимал mənim sağ əlini mənim öz bədən. Onun etdim sürətli конвульсивное hərəkət выгнув geri подставив hər bir qəbilə altında özü üçün qolunun edə azad əlini. İndi mənim boş idi, hər iki əlləri ilə işləmək üçün ego əl tapança ilə, sol прижимала ego bilək mümkün qədər güclü isə sağ хватала ego barmaqları çalışır отогнуть ih tapançadan.
  
  
  Onun высвободил bir barmaq və başladı yavaş-yavaş, yerdə ortaya əymək ego. Ego barmaqları idi fantastik güclü. Təzyiq ətrafında mənim bel, birdən-birə zəiflədi. Sonra ego azad əl обвилась vasitəsilə mənim çiyin və uzun костлявые barmaqları вцепились mənə şəxs зацепились görə mənim çənə və дернули başını geri istəyərkən qırmaq boyun.
  
  
  Biz səssizcə mübarizə кряхтя səyləri. Onun üzərində işləmiş, bu barmaq-tapança, çalışaraq рычагу, eyni zamanda, istifadə edərək, bütün gücünü, iradəsini və gücünü saxlamaq üçün başını опущенной.
  
  
  Onun əldə səkkizinci qarış, barmaq istifadə edərək, ancaq eyni zamanda hiss etdim, kimi başını отталкивают əvvəl. Barmaqları Спелмана dərin вонзились mənim boğaz altında mənim челюстью, гротескный деформируя mənim ağız, onun əlini sıxdı mənim burun. Sonra bir an, zaman сонная arteriyası olacaq kəsilib, onu itirməyəcəyəm şüur.
  
  
  Çəhrayı haze затуманила mənim göz və ağ lentlər və zərər промелькнули mənim beyin.
  
  
  Onun ağzını açdı və güclü прикусил bir ətrafında barmaq Спелмана kimi hiss dişlərim врезаются ona sanki bu bir parça idi qrildə qızardılmış qabırğa. İsti qan fontan vurdu mənə ağız zaman mənim diş сжались
  
  
  bumping azn ego birgə axtarır, zəiflik birgə, sonra прорезет tendons, раздавливая ölü hüceyrələri sümüyü.
  
  
  O, qışqırdı və isə əlimi geri itələdi, amma mənim məqsədim gedib onunla birlikdə, dəhşətlidir emu bir barmaq və dişləri. Onun vəhşicəsinə kəsilib, onu it kimi sümük kimi hiss dodaqlar, üz və grouted qan. Eyni zamanda, onu da gücləndirib təzyiqlər onun əlini tapança ilə. Ego böyük barmaq indi сгибался və edəydim yalnız çevirmək ego əvvəl.
  
  
  Amma mənim ноющие çənə azalmışdır, və başladı itirmək хватку onun barmaq. Qəfil hərəkət etdirin o, azadlığa çıxıb, lakin eyni zamanda digər barmaqları, əlləri zəiflətmişdir хватку azn Вильгельмине və "люгер" döşəməyə düşdü yataq yanında.
  
  
  Sarılma-birinə dost, biz корчились yataq dözülməz əzab. Ego dırnaqları istəyirdi, mənim göz alma, lakin o, уткнулась baş ego çiyin qorumaq üçün və схватилась görə ego qasıq. O çevirdi bud, özünüzü qorumaq üçün, və biz скатились yataq mərtəbə.
  
  
  Nə isə kəskin və непоколебимое вонзилось mənə baş, və o, başa düşdü ki, ударился barədə bucaq прикроватного stolun. İndi Спелман üstün oldu, onun iti şəxs bir neçə düym məndən, onun dişləri оскалились bu маниакальной ухмылке. Bir yumruq vurdu məni, üz, və digər əl snuggled mənim boğaz bu удушающем ələ keçirmək, zəif ego изуродованным barmaq.
  
  
  Onu bərk-bərk çənəsi boyun ıso, bütün qüvvə və soyada emu göz uzadılmış barmaqları, amma o, son anda çevirdi, başını qorumaq üçün ih, sıx прикрыв ih.
  
  
  Onun схватился görə, bir böyük qulaq və hiddətlə дернул çönərək. Ego məqsədi kəskin çıxdı və onun hit ладонью üzrə ego острому burun. Onun kimi hiss qığırdaq оторвался güc vuruş, qan fontan vurdu üzümə, ослепляя məni.
  
  
  Спелман vermişəm çıxılmaz cry zaman onun dolu üzrə tövsiyələr ego və выкатился. Hansısa bir an biz qalxdı tortlar, ağır-ağır nəfəs, nəfəssiz, заляпанные qan kimi iki yaralı heyvanların döyüş.
  
  
  Sonra onun qeyd Вильгельмину kənarda, və yanında прикроватного stolun. Aşağı salıb əlləri və diz, onun sürətlə suya baş vurdu, соскользнув irəli qarın zaman onun döşəməyə düşdü, yatmaq əlləri və keçirilməsi barmaqları gun. Mənim dırnaq поцарапал рукоять gun, və onun yenidən hücum etdi. Onun güclü hiss exultation zaman mənim xurma düşdü azn nəzarət düyməsini və mənim barmaqları tanış обвились ətrafında bilər.
  
  
  Məndə bir gun idi, amma Спелман kimi hansısa böyük костлявый pişik idi, artıq насверху mənə, onun böyük əl прижимала mənim ona uzatdığı əlini isə başqa-ego yumruq, sanki piston, hit mənə qabırğa. Onun aşması nəticəsində geri, перекатывая çiyin, sol, sağ və möhkəm diz belə ki, mənim ayaqları прижались döş iki dəfə.
  
  
  Sonra onun kəskin sövq ayaqları zahiri kimi раскручивающаяся yaz. Bir könüllü düşüb Спелману həyatında, digəri isə döş və o, отлетел əvvəl aşağı salıb хватку mənim bilək. O, endi ass, ətalət çıxıb ego geri. Sonra o, перекатился sağa dönüş başını aşağı və aşağı, və onun четвереньки şəxs mənə.
  
  
  O, ayağa qalxıb dizləri üstə, əlləri qalxdı, bir qədər qatlanmış kubok, hazır hücum. Ego şəxs idi залито qan ətrafında сломанного burun. Lakin solğun-mavi gözləri сверкало целеустремленное möhkəmlik.
  
  
  Onun vurularaq ona açılmışdır şəxs ilə məsafə təxminən səkkiz düym. Ego xüsusiyyətləri görünürdü сжались daxilində, amma o qaldı durmaq lap onun bədən покачивалось.
  
  
  O, artıq ölüdür, amma mənim böyük barmaq qeyri-iradi daha iki dəfə сдвинулся ilə курка, высыпая daha iki güllə bu изуродованное şəxs.
  
  
  Daha sonra bədən batdı irəli və hərəkətsiz xarabalığa çevrilmişdi xalça, qarşımda bir безжизненная əl шлепнулась mənə ayaq. Onun qaldı yerində, nəfəssiz, döş heaving. Tərəf mənim baş пульсировала zərbədən butt tapança və adama elə gəlirdi ki, guya, mənim сломано ən azı iki və ya üç qabırğa. Keçdi beş dəqiqə əvvəl mən, nəhayət, qalxa bilmişdir ayaq, sonra başıma qalmaq прикроватный masa düşmək üçün.
  
  
  Əvvəlcə onun qorxdu ki, səs üç çekim etmək, kimisə qaçmağa, amma mənim затуманенном edə bilmədim gəlmək, mən nə edə bilərdi bu barədə nə, əgər kimsə bunu etdi, buna görə də onun yalnız bir var idi, gic, sakitləşdirmək istəyərkən öz sınıq hissləri bir araya gəlib. Hər hansı başqa bir şəhərdə dünyanın polis постучалась olardı mənim qapı yalnız bir neçə dəqiqə. Onu unudun ki, ben, Nyu-Yorkda, yerdə çox az adam qalır və orada heç kim qarışmır, əgər o, kömək edə bilər.
  
  
  Nəhayət, onun vasitəsilə siz bədən Спелмана və поплелся vanna otağı. On dəqiqə isti duş və bir neçə dəqiqə güclü soyuq yaratmışlar möcüzə ilə mənim израненным bədən və kömək təmizləmək my mind.
  
  
  Belə görünür ki, nə dedi Спелман, onun idi, demək olar ki, əminəm ki, o, heç bir müraciət etmişəm biz kimə, biz öz məlumat kimi yalnız araşdırdım, kim onun. Onun qiymətləndirib bunu öz asılıdır. O deyə bir şey haqqında, "zaman Папай Францини öyrənir və bu barədə". Kifayət qədər yaxşı. Sonra o, əmin idi ki, bu barədə ən azı hazırda. Və ya, ən azı, onu edə bilər ki, bu ümid.
  
  
  İndi onun hələ də qarşılaşdığı problemi ilə ödənişlərin indi. O, mənim üçün aşkar bir otaqda ilə çirkli трупом Larry Спелмана, söhbət gedə bilməz. Belə bir vəziyyət heç bir üstünlük ola bilər, mənim münasibətləri ilə ailə Францини. Və onun, əlbəttə, otel polisin müdaxiləsi. Gərək onu qurtarmaq.
  
  
  Və oldum olardı qurtarmaq üçün belə ego aşkar bir müddət.
  
  
  Францини pərişan olacaq olmaması Larry Спелмана, onlar qəzəblənib, əgər o olmazsa ölü. Və qəzəb məcbur edə bilər, insanları düşünməyə vadar edir: bir gün onun çıxdı Beyrutda isə dörd gündən sonra ən yaxşı istehsalçı saxta sənədlər üçün mafiya Yaxın Şərqdə ölü ilə birlikdə ih həmkarı - çin agent. Sonra az-çox sonra iyirmi dörd saat sonra gəldiyim Nyu-York, öldürüldü-birinin ətrafında ali лейтенантов Францини. Onun heç bir hotel üçün Францини əgər bu barədə trend. Larry Спелмана hələ tapmaq mümkün olmayıb.
  
  
  Onun haqqında düşünürdüm, bu qədər geyimli edilib. Nə ilə altı футами beş düym ölü və döyülən гангстера? Bilmədim üz ego lobbisi və taksi tutmaq.
  
  
  Onun əqli məsulları vasitəsilə o, bilirdi ki, otel haqqında, andan kimi girdim lobbisi ilə Lui, Манитти və Локло əvvəl andan onun oyaq ilə дулом Вильгельмины, смотрящей mənə. Elə bir şey yoxdur, yalnız qeyri-müəyyən təəssürat ağır qırmızı xalça, güzgülər də позолоченных рамах, коридорных qırmızı gödəkçələr, нажимающих düyməsini liftlərin özünəxidmət, günəşə çıxmazdan dəhlizlərinin, camaşırxana bir neçə qapıda mənim otaq.
  
  
  Elə bir şey etmədi. Onu nəzərdən keçirdi öz otağına. Onun yuxuda orada bir neçə saat, demək olar ki, öldü, onun üçün, lakin ən delle onun baxdı bilər. Bu, olduqca idi standart, bu an, bir az kəsilib, lakin standart. Standart! Bu açar idi! Demək olar ki, hər bir otel nömrəsində Nyu-York var çox заметная otağın içərisində aparan qapı qonşu otaq. Qapı həmişə etibarlı idi kilidli və sizə heç vaxt verirdilər açarı, siz sifariş edirdilər qonşu otaqlar. Bununla belə, bu qapı həmişə və ya demək olar ki, həmişə burada olub.
  
  
  Yalnız onu fikirləşdim ki, bu barədə o dərhal baxdı üzümə. Əlbəttə ki, qapı yanında, şkafın. O, sadəcə yaxşı növlərlə qarışdırılır taxta konstruksiya ki, siz hətta heç bir fərq bu. Onun təsadüfi cəhd qələm, amma, əlbəttə ki, o, bağlanıb.
  
  
  Bu, problem deyil. Onun söndürüldükdə müqəddəs öz otağında və baxdı yarıq arasında cins və aşağı diyarı gün. Digər tərəfdən, dünyanın yox idi. Bu o demək idi ki, o hansı idi viran, hər hansı sakini yatırdı. O saat yəqin ki, yuxuda, amma yoxlamaq idi.
  
  
  Mənim otaq idi sayı 634. Onun əldə 636 və nəfəs keçirilmişdir. Bəxtim gətirib. Verdi emu zəng on dəfə, sonra dəstəyi asdı. Onun yenidən daxil edib, müqəddəs və seçilmiş iki polad zaman ermənilər tərəfindən dəsti üzrə altıncı ki, mən həmişə yükü öz туалетном dəsti. Daha sonra bir an otağın içərisində qapı idi отперта.
  
  
  Açaraq onu, onu tez yaxınlaşdı, digər nalan və daxil müqəddəs; o, boş idi.
  
  
  Qayıtdıqdan sonra öz otağına, onun bölmə Спелмана və səliqəli qoymaq ego paltar qoyub onun dibinə öz çamadan. Sonra затащил onun ego qonşu otağa keçir. Tamamilə çılpaq ilə qanlı месивом insan, ego olmaz dərhal опознать. Və nə qədər onu xatırlayıram, onu heç bir həbs edirdilər, ona görə də ego çap barmaq idi dosye isə ego-identifikasiyası daha задержится.
  
  
  Tərk ona bədən Спелмана bu ruhu bağlı qapılar üzrə tutqun şüşə və qayıdıb öz otağına geyinmək.
  
  
  Aşağıda piştaxtanın qeydiyyatı onun sözünü kəsdi gənc kargüzar qırmızı gizlətdi. Emu heç xoşuna gəlirdi ki, ego отрывают sənədlər, ancaq o, çalışırdı ki, heç göstərən bu, çox. "Bəli, ser?"
  
  
  "Mən özümü oda, altı otuz dörd, və əgər altı, otuz altı, mənim yanımda, səhra, onun otel qəbul edəcək, orada onun girlfriend. O,... eh... o sonra gələcək".
  
  
  O, понимающе gülümsünüb mənə. "Əlbəttə, ser. Sadəcə qeydiyyatdan keçirin, burada onun üçün bir dost". O çevirdi mənə notepad.
  
  
  Ağıllı oğlan ilə ölünün! Onun imzalayıb adı Ирвинга Фейна və ünvanı, olan olub, və ödənilmiş iyirmi üç dollar üçün birinci gecə şəhər.
  
  
  Sonra onun əsas götürüb və geri yuxarı. Onun daxil 636 etdi табличку "narahat" və asdı, onun qapı arxasında. Ona aiddir ki, onlara bu işarəsi gün keçə bilər, üç və ya dörd gün əvvəl kimsə edəcək daha çox беглую yoxlanılması.
  
  
  Onun qayıdıb öz otağına və saatına baxdı. Gecə saat dörd. Keçdi cəmi bir saat o vaxtdan хорька kimi Спелраан bu mənim yeganə verilməsi. Onun əsnədi və əlini uzatdı. Sonra onun yenidən çıxarıb, paltar və səliqəli asdı onun ətrafında bir stul. Bu dəfə onu gördüm ki, Вильгельмина уложена altında mənim yastıq, yatmağı xoşlayıram əvvəl.
  
  
  Sonra onun söndürüldükdə брылев. Dörd saat səhər Nyu-Yorkda nə bir şey yox idi.
  
  
  Onun yuxuya demək olar ki, dərhal.
  
  
  
  Doqquzuncu fəsil.
  
  
  
  Növbəti səhər onun həyata mindi "ev Мэнни" üçün doqquz saat. İsveçlilərin Спелмана idi dolu ilə birlikdə mənim də çamadan kimi, ətrafında bir mələfə və наволочка, sırılsıklam qan.
  
  
  Biri Chalfont Plaza onu götürüb taksi ilə gedərkən mərkəzi Лексингтону və getdim otel Chelsea İyirmi üçüncü küçəsi yaxınlığında Yeddinci avenyu. Bizim günlərdə, bu kimi bir şey забитого köhnə otelin привлекающего bir çox qeyri-adi simvol. Amma var idi, öz günlərdə şöhrət. Orada qaldı Dilan Tomas, Artur Miller və Jeff Берриман. Mənim əsas səbəbi orada hərəkət uzaq olubdur ədəbi nostalji: комбинезоны Larry Спелмана yox idi qonşuluqda.
  
  
  İlk növbədə onu göndərdi azn qəhvəyi оберточной kağız və клубком рапира. Sonra onun səliqəli qəbul paltar Спелмана, простыню və наволочку və irəvanı paketi poçt.
  
  
  Onun göndərib, əvəzində Папаю Францини. Əks ünvanı гласил: "Gaetano Руджеро, 157 Thompson-yer üzündən silinmiş, Nyu-York, Nyu-York ştatını, 10011". Artıq bədən Спелмана qalırdı неоткрытым, bir o qədər yaxşıdır, amma bu aşkar edilmişdir, onun otel üçün şübhə yox mənim. Hal-hazırda mən bilmirdim barədə hər hansı konkret pis münasibətlərində Руджеро və Францини, ancaq bu paketi veriləcək, onlar olunacaq.
  
  
  İndiki poçt sistemi, belə ki, mən etibar - ilə, ağlabatan əminliklə, - o faktdır ki, tapşırıq üçüncü dərəcəli, отправленная poçt ilə İyirmi üçüncü küçə Принс-yer üzündən silinmiş, uzaq məsafədən, təxminən otuz məhəllə, tutacaq az olmayan bazar günləri.
  
  
  Onun bura Angry Kavalye, xoş kiçik bar Yeddinci avenyu, köşedeki üz və aram ömrünün, запив iki parç yaxşı elia saab Уотни. Sonra ona zəng edib Louis ego mənzil Виллидж.
  
  
  Lui, həmişə olduğu kimi, qorxu idi. "Hey, Nick! Nə olub, dostum? Onun çalışdı tək qədər Мэнни Плейс, lakin onlar dedilər ki, sən ayrılmışdır".
  
  
  "Bəli. Çox wouldnt şıq mənim üçün. Onun köçürülüb" Chelsea ".
  
  
  "Əla! Əla! Onu bilirəm bu yer. Ey, qulaq as, Nik. Əmisi Joe istəyir bizi görmək üçün bu gün, heç zaman.
  
  
  Onun merak var məndə seçim. "Əlbəttə, niyə də yox".
  
  
  "Yaxşı. Təxminən iki saat. Ofis əmisi Joe".
  
  
  "Yaxşı", - arxayın ona ego. "Orada görüşərik".
  
  
  Bu, xoş idi, gün və onu gəzintiyə çıxmışdır aram. Onu uzun illər görmədim, Nyu-York. Bəzi hallarda o, çox dəyişib, digər baxdı məhz belə ki, mən onu xatırladım, yəqin ki, necə ki, əlli və ya yüz il bundan əvvəl.
  
  
  Getdi Altıncı prospekti, sonra getdim şəhərin mərkəzinə. Altıncı prospekti qədər Четырнадцатой küçələr hələ baxmaq eyni, lakin dəyişib, bir anlıq onu öyrənmək bilməz onu. Sonra məni sarsıdan və o gülümsədi özümə. Onun шталь belə космополитом ki, artıq görürdüm ki, bəzi şeyi. Altıncı prospekti ilə İyirmi üçüncü küçələr artıq Четырнадцатой idi, demək olar ki, tamamilə пуэрториканской. Söhbət ki, onun eşitdim öz ətrafında idi əksər hissəsi ispan dilində.
  
  
  Hörmələr dururdu orada, amma indi geydiyi ispan adları; Гротом Eİ, El-Серрадо, El-Портокеньо. Mən onu xatırladım, köhnə italyan delikateslər hələ də var idi, amma indi bu idi şərab və basdırmaq üçün bol meyvə və az miqdarda tərəvəz. Hər halda, Altıncı prospekti təmiz idi, nə zaman, hansı isə dəyirmi şən latın amerikası qızlar, щелкающие mimmo öz yüksək heels idi irəliyə doğru atılmış böyük addım ilə müqayisədə yavaş-yavaş движущимися водоворотами yaşlı xanımlar öz uşaqları üçün çantalarla alış-veriş ki, əvvəllər doldurub ətrafı. .
  
  
  Четырнадцатая küçəsi idi, daha çox bənzəyir Calle Каторсе San-Хуане, ancaq cənubdan Üçüncü kənarda baş verib kəskin keçid. Burada hər şey kimi idi və həmişə: kiçik bir hissəsi Kənd təsərrüfat mağazalar, apteklər, ərzaq alış-veriş, mağazalar delikates, десятицентовые mağazalar, kafe. Bu sahədə prospekti və heç vaxt xüsusi bir etnik mənsubiyyətindən və indi onun yox idi.
  
  
  Bu izdiham idi полиглотов; səliqəli geyimli iş adamları da attaşe, səyyah hippie ilə saç qədər çiyin və mavi gedəndə, zərif evdar qadınlar, толкающие qara plastik uşaq, ковыляющие qadınların əyriləri ilə üz xüsusiyyətləri və boş gözləri ilə, uşaq, silahlı beysbol marka əlcək, yoxsul azn crutches. Qarışıq cütlər çox böyük idi, onu xatırladım.
  
  
  Üçüncü küçəsi, onun çevirdi şərq mimmo Макдугала və Салливана, sonra yenə irəlilədi cənub azn Thompson-yer üzündən kədərli bir təbəssüm xatirələr mənim üz. Thompson-yer üzündən heç vaxt dəyişmir. Bütün yol aşağı Принс-əzik bu arzu italyan kəndi: sakit усаженные ağacların küçələr, tamamlayıram сплошными satır qəhvəyi daş, hər bir tərəfindən olan bir sıra ступенек aparıcı ağır дубовым входным qapı, hər bir ətrafında olan обрамлена dəmir var; telefon üçün nəzərdə tutulmuş imkan verməyin неосторожным insanlara düşə dik bir sıra beton pillə, aparıcı zirzəmi. Nədənsə zamanı застройке Kənd sonunda 1880-ci illərin sonlarında bir gün basdırmaq həmişə qoyurdular öndən deyil, arxadan.
  
  
  Burada tempi digər çox olduğu heç bir başqa şəhərdə. Səs-küy görünür bağlıdır, fəaliyyət zəifləyir. Qocalar durur qrupları üzrə iki və üç nəfər heç vaxt eyvanda oturub, sadəcə, durur, söhbət; толстогрудые evdar qadınlar da, şəhərin ətrafında üst pəncərələrin danışmaq üçün qonşularla
  
  
  duran səkidə aşağıda.
  
  
  Azn огороженной oyun meydançasında gənc orta məktəbin St Teresa yerli gənc italyan buxar, çoxdan məktəbi bitirib, qarışdırılır uşaqlarla əbədi oynayır voleybol. Üzrə тротуарам черноглазые, черноволосые italyan qız gedir, açıq şəkildə irəliyə baxaraq, əgər onlar tək. Əgər onlar bir qrupu ilə qızlar onlar извиваются və söylüyorum, daim danışır, hərə gözləri ilə yuxarı və aşağı küçəsi, məcbur ih gülmək.
  
  
  Azn Thompson-yer üzündən az müəssisələrin, bəzən çay bağı, istər-istəməz tünd yaşıl ilə выцветшим, полусрезанным навесом, укрывающим qəzet köşkü; neçə-üçlük təamların ilə böyük salyami, висящими windows; orada-burada aptek, demək olar ki, həmişə bir küncündə. Amma Thompson var görülməsi bürosu - üç və onların ətrafında. Siz gedin bir-bir, əgər siz hələ Руджеро, başqa, əgər dostluq edirsiniz ilə Францини, bu üçüncü, əgər sizdə heç bir əlaqə ilə, hansısa ailə və ya, əgər edə bilərsiniz, lakin istəmirəm ki, onlar bilsinlər.
  
  
  Həmçinin Thompson arasında Houston-yer üzündən silinmiş və spring valley, beş restoran, yaxşı italyan restoran, səliqə ilə расшитыми скатертями, şam hər masası, kiçik bar boyunca bir divar qonşu otağı. Qonşular hissəsində içirlər barlarda, amma heç vaxt yemək üçün masalar. Onlar yemək, evdə hər axşam, hər qəbul zingilti. Bununla belə, restoranlar, nədənsə, dolu, hər axşam, baxmayaraq ki, onlar heç vaxt reklam - onlar, deyəsən, sadəcə cəlb cüt, hər ətrafında olan hər hansı bir yolla aşkar öz kiçik italyan restoranı.
  
  
  Vaxt, zaman onun var spring valley yer üzündən çevirdi və sola doğru Qərb Бродвея, onun belə qərq atmosfer köhnə italyan məhəllənin ki, demək olar ki, unuttum ki, mənim iştirak idi bir az daha xoş. Böyük köhnə italyan bir ailə yaşayan cənub Houston-yer üzündən silinmiş, təəssüf ki, istisna etmirlər birinə bir mafiya.
  
  
  Onun gəlmişəm "Францини zeytun yağı" ривненской iki saat gün. Böyük bacım Louis Филомина idi geyimli, ağ sviter, rahatlıq hissi onun sinə və qəhvəyi замшевую юбку ilə məşğul olan застегивалась ön yalnız qismən, belə ki, o getmişdir, yaxşı gözə, yaxşı idi formalaşdırdığı əsaslarla. Bu daha çox idi, daha onu gözləyirdi təcrübəsi mühafizəkar belə Филомины ərəfəsində, amma bu ona görə deyil, onların, kim şikayət çox cəlbedici qız daha açıq paltar.
  
  
  O, aparıb məni kabinetinə Попая ilə nəzakətli təbəssüm və şəxssiz adı olan o bilərdi istifadə etmək üçün yuyucu windows və ya уборщицы.
  
  
  Louis artıq orada idi, dönen. O, söhbət Попаем. İndi o, geri döndü, sıxdı, mənim əlini isti рукопожатии, sanki heç bir gördüm, bir neçə ay məni qoydu, digər tərəfdən mənə çiyninə. "Salam, Nick! Necəsən? Səni xoş gördük!"
  
  
  Böyük qoca bir sandalye üçün qara stol впился mənə baxışları. O, könülsüz başını tərpətdi və əlini yellədi. "Otur." Onun селл kafedrasında ilə birbaşa önə baxan, sel və скрестил ayaqları. Louis götürüb başqa, kağızı açdı və sonra sel at belində nen, скрестив əlləri geri.
  
  
  Папай Францини yüngülcə başını yellədi, sanki Lui idi, bir sirr ki, o, heç vaxt həll edə bilər. Qalın barmaqları нащупали qutusu altında siqar onun masası üzərində və çəkmişdilər sellofan ilə uzun qara siqarlar. O etmek başladı ağız, yandırdı, onun siqaret masa, sonra mənə baxdı içindən tüstü.
  
  
  "Lui, elə düşünür ki, sən cəhənnəm yaxşıdır".
  
  
  Onun çiyinlərini çəkdi. "Mən ilə məşğul olur. Onun yanında olmuşdur".
  
  
  O, bir müddət mənə baxdı qiymətləndirərək yük. Sonra o, yəqin ki, qərar qəbul edib. "Yaxşı, yaxşı, - deyə mızıldandı. O mənasız və hər iki tərəfin öz sandalye, elə bil nə isə istəyirdi, sonra başını qaldırdı və o:
  
  
  "Филомина! Филомина! Dərzi şeytana! Səndə mənim portfeli?"
  
  
  Dərhal çıxdı кузина Lui, baxmayaraq ki, onun zərif qrasiya imkan vermirdi ee hərəkəti görünür tələsik. O, əldə köhnə deyil, köhnə boz attaşe qarşısında Попай və səssizcə выскользнула.
  
  
  "Sən gördüm bu lənət olmalıdır Larry?" - o, donquldandı Lui, расстегивая zip. "Ego yox idi, bütün gün".
  
  
  Louis boşandı əli ilə xurma yuxarı. "Mən görmədim, ego dünəndən dayı, Joe".
  
  
  "Mən də", - прорычал qoca.
  
  
  Allaha Şükür! Bu o demək idi ki, Спелман deyil, söhbət edirdi Францини əvvəl yaxınlaşdı mənə oyanmaq. Onun, yəqin ki, edə bilərdi təşəkkür fəaliyyət heroin bu, miss.
  
  
  Папай Францини etdi qutu kağızlar üzrə кейса attaşe, bir müddət tədqiq ilk səhifə, sonra isə qoymaq ih-də günəş eynəkləri qarşısına. Ego səsi, bütün ego davranış birdən-birə dəyişdi, indi o, шталь iş adamı.
  
  
  "Açıq deyirəm, Nik, sən heç həmin adam ona seçdi olsaydı, bu iş üçün. Biz kifayət qədər səni çox yaxşı bilirik və mən edərdim kimsə işləyib, bu təşkilatda. Lakin Lui burada deyir ki, istəyir səni, və əgər o, düşünür ki, bəlkə sənə etibar, bu, əsas odur ".
  
  
  Onu şübhə olmadan ifadə dua ego baxış.
  
  
  "Necə deyirsiniz, don Yusuf".
  
  
  O, başını tərpətdi. Əlbəttə ki, o, bizə dedi. "Məsələ burasındadır ki, - o, davam etdi, - ki, biz bu təşkilatın son zamanlar yaranıb, bəzi çətinliklər var. Bizim işlərimiz стопорятся var, bizim bir çox insanların problemləri ilə копами, Руджеро hərəkət sol və sağ. Başqa sözlə, elə-belə , məncə, biz itirilmiş nəzarət işləri. Bu zaman biznes təşkilatlarının, siz bizim internet saytımızda üzrə mütəxəssis səmərəliliyinin və bəzi dəyişikliklər etmək. Ki, ə, onun hesab edirəm ki, bizim biznes təşkilatı və gedirəm, sadəcə, onun yaxşılaşdırılması."
  
  
  Папай Францини çox uzanmış siqar zövq və sonra etdi, onun içindən tüstü azn Louis. "Mənim səs üzrə ekspert səmərəliliyinin".
  
  
  Onun baxdı Lui, yada salaraq, kimi tez dəyişdi, mənim fikir nen Beyrutda. Zahirən ego tərzi və davranış ehtimal ki, bir şey deyil, səmərəlilik. Onun ilk sevgi bu insan. Baxmayaraq ki, onun, əmin idi ki, o, daha ağıllı, daha çox görünürdü, əvvəlcə, onun şübhə etmirdi ki, o, çox sərin.
  
  
  Popeye davam etdi, sanki, oxu mənim fikirlərimi. "Lui ценымногие soyuducu, daha çox insanların əksəriyyəti düşünür. Onun təhsil ego beləliklə. Elə bil o, mənim öz oğlu". Ego şəxs скривилось bu təbəssüm baxaraq qardaşı olan gülümsədi emu də revmatizm. "Həqiqətən, Lui?"
  
  
  "Yaxşı, dayı, Joe". O, ifadəli boşandı əlləri ilə onun смуглое şəxs shone.
  
  
  Tarix Францини крутилась mənim qol zaman onun ən azı bir qulaq asdım, açıq-aydın bir hissəsinin повторяемую tarixi Попая necə Lui ross ancaq insan etdiyi o ego yetiribdir.
  
  
  * * *
  
  
  Əvvəllərinədək ikinci dünya müharibəsi üç qardaşlar Францини idi bir komanda. Atası Lui, Luigi, öldürüldü zamanı düşməsi dəniz piyada azn Гуадалканале avqust 1942-ci il; gənc Lui əlindən Cozef.
  
  
  Həmin vaxt Yusuf ilə mübarizə dağıdıcı təsiri PC, baxmayaraq ki, o, hələ də bilər, getməyə hər halda, kobud və maşın sürməyi. Emu də düşürdü ilə mübarizə, onun böyük qardaşı Alfredo; iki qardaş durmadan расходились, və sonra ölüm Luigi ih mübahisə çevrilmiş ağır müharibəyə nəzarət üçün ailə maraqları.
  
  
  Əgər krallığı arasında qardaş davam edib, bütün ailə Францини kimi mərkəzi hakimiyyət mafiya olardı xələl. Yusuf buna yol vermək niyyətində deyil. Fevral, 1953-cü ilin o barədə razılığa gəlib ilə dünyanın Alfredo. Gün görüşlər, o, aldı Кадиллак odin almaq üçün Alfredo və iki qardaş getdik şərq üzrə Виллиджа.
  
  
  Bu idi, son dəfə, hər kəs gördüm, Alfredo Францини.
  
  
  Yusuf iddia etdi, - və getdi demək ki, sonra necə ziyarət ev Alfredo Nyu-Cersi, o, onu, qardaşının geri yaşadığım tərk ego Sullivan-yer üzündən - o yerdə o ego sıçrayıb. Heç kim bilər əksini sübut. Rəsmi olaraq Alfredo Францини qaçırılan küçədə Nyu-York naməlum şəxslər. Qeyri-rəsmi hakimiyyət orqanlarına idi виднее.
  
  
  Yalnız Cozef Францини bilərdi təsdiq ih şübhə və Cozef Францини heç vaxt отступал öz tarixi var.
  
  
  Yusuf nümayiş etdirdi böyük arzusu intiqam kim qaçırdığı ego qardaşım. O, arvad etdi Alfredo, Məryəm Gül, öz ev - "qorumaq", - dedi, - birlikdə onun qızı Филоминой olan o vaxt idi ki, cəmi üç il. Mariya Roza öldü, iki ildən sonra xərçəng, lakin Yusuf davam uşaqlara qayğı göstərmək, iki qardaş kimi öz. O heç vaxt evli idi.
  
  
  * * *
  
  
  Папай Францини davam danışmaq, aydın ifadə meşə əti, encased хромированную брезентовую mobil ilə təkərlər ilə şüaları.
  
  
  "... Belə ki, onun Lui getdi Kolumbiya универ və o diplomu fərqlənmə ilə bitirmişdir. Onlarla хорька, o, rəhbərlik edir bizneslə istehsalı üzrə zeytun yağı Franzini və bu, demək olar ki, yalnız bir şey var ki, gəlir gətirir lazımdır ki,. "
  
  
  "Sən nə oxuyub, Lui?" Mənə maraqlı idi.
  
  
  O, sheepishly gülümsədi. "Biznes inzibatçılığı. Səsi niyə əmisi və Joe düşünür ki, mən bilərəm qurmaq bizim bəzi əməliyyatları".
  
  
  "Hansı əməliyyatlarda biz deyirik?" - soruşdum, qoca.
  
  
  O, mənə baxdı.
  
  
  "Baxın", - dedim. "Əgər siz istəyirsiniz ki, onun işləyib ilə Lui, onun bilməlidir ki, biz ввязываемся. Siz yaddan çıxarmayın, onun yalnız buraya gəlmişəm".
  
  
  O, başını tərpətdi. "Yaxşı. Biz də deyirik indi porno, qiymətli kağızlar, yük avtomobillərində ticarət автоматах, camaşırxana, mağazalarda korrupsiya və narkotik."
  
  
  "Heç bir fahişəlik?"
  
  
  O, nifrət отмахнулся bu fikir. "Biz özümüzdə saxlayırıq bu qara сутенерам". O, kədərli görünürdü. "Biz, əlbəttə ki, var və digər əməliyyatlar, amma mövzular onun adlandırıb, problemlər var".
  
  
  Onun çevrildi Louis. "Etdiyiniz nəticələr bu?"
  
  
  O, ah çəkdi və bir az baxdı смущенным. "Yaxşı..."
  
  
  Popeye izah etdi. "Lui heç vaxt iştirak etməmiş, bizim bir üzrə əməliyyatlar. Onun bir çox işlədiyim üçün ego imkan heç bir yerdə, başqa zeytun yağı, və bu da normaldır".
  
  
  Onun çalışmışam ki, gülümsəməsin. Qırmızı Фесе Beyrutda, bundan sonra mən onun çıxardı öz boru тюбиком heroin, Louis davranış
  
  
  nəzərdə tuturdu ki, o, səmimi orada, odin insanların ətrafında öz əmisi duran bütün рэкетами Францини. Ən delle o, demək olar ki, heç bir şey bilirdi barədə ih daxili cihaz. Və Францини otel üçün o araşdırdı ilə "əməliyyatları"? Olmalıdır, özünü mənim skeptisizm.
  
  
  "Bəli. Onu bilirəm", - dedi Popeye. "Ola bilər ki, bu səslər dəlicəsinə. Amma, işlər necə gedir... nə isə etmək lazımdır. Mən hesab edirəm ki, Lui bunu edə bilər, упростив bizim işgüzar təcrübə".
  
  
  Onun çiyinlərini çəkdi. "Bu, sizin oyun ilə topla. Hara mənə daxil ola?"
  
  
  "Lui - mənim ekspert effektivliyinin. Onun istəyirəm ki, siz - kimsə ətrafında yeni, təşkilatlarda, mənə kömək etdi. Bütün bu uşaqlar işləyirlər məni nə deyirəm. Amma bəzən ih lazımdır inandırmaq daha burada açıq demək. Əgər onlar istəsələr üçün Louis ковырялся da ih əməliyyatlarda, çünki onlar, çox güman ki, məni aldadırlar, haradasa, işin gedişində - mən bunu bilirəm. Əgər Lui gedəcək odin, onlar çalışacaqlar aldatmaq ego. Əgər siz gedəcəksiniz, onlar biləcəklər ki, mən göndərdi səni, bilsinlər ki, bu, ürəkdən gəlir, məndən, və хрена bu barədə bizə ".
  
  
  İş üçün ki, ona idim yerinə yetirmək üçün uncle Sam idi ниспосланная, göylərin imkanı. "Yaxşı. İndi siz qeyd porno, qiymətli kağızlar, yük avtomobilləri, ticarət avtomatları, camaşırxana qidalanma və narkotik vasitələr. Ki, bu"yük"?"
  
  
  Qoca ухватился görə, hər iki təkər öz sandalye kobud əlləri və отодвинулся kafedra azn metr və ya əvvəl cavab. "Yük maşınları" odur ki, biz deyirik bizim əməliyyat угону yük apardığı Joe Полито. Bu, əsasən, xırda üzrə statistika geyim, zaman-zaman bir az avadanlıq, belə ki, televiziya və ya plitələr. Bu günlərdə biz вывезли üç yüz sobaları üzrə Бруклина. Oldu pis. Копы, törədi, hətta Руджеро, bütün mane olur ".
  
  
  "Руджеро?" Ona təəccübləndim. Əgər o, düşünürdü ki, indi onun problemləri ilə Руджеро, gözləyin, o qədər almaq deyil, həmin paketi ilə paltar Larry Спелмана!
  
  
  O, gedək Руджеро dəfəyə əlinə. "Elə bir şey yoxdur. Bu günlərdə bəzi ətrafında bizim oğlanlar seçilmiş yük maşını ilə geyim, sonra cütlük oğlan Руджеро угнала ego bizim oğlanlar".
  
  
  "Mən düşünürdüm ki, hər şey razılaşdırılıb ailələri arasında Nyu-Yorkda".
  
  
  O, başını tərpətdi kütləvi başını. "Adətən. Bu dəfə Руджеро dedi ki, bu, səhv ego oğlanlar bunu özünüz".
  
  
  Onun güldü. "Siz buna inanırsınız?"
  
  
  O, mənə baxdı də revmatizm. Bir ana deyil bir hissəsi idi həyat tərzi Papaya Францини. "Bəli, bilirəm. Zaman-zaman sənə düşür qoy oğlan getməyə, bu məsələ özü-özlüyündə. Zaman sən çalışırsan nəzarət ih yüz faiz, o sənin yaranır, bir çox daxili problem".
  
  
  Onu görmək bilər ego nöqteyi: "Bəs digər əməliyyatların?"
  
  
  "Demək olar ki, eyni. Elə bir şey yoxdur. Görünür, işlər pis gedir. Mən hesab edirəm ki, bu, bəlkə də ona görə ki, biz bu illər ərzində çox rahat, çox vaxt sərf etməyə çalışırıq hər şey qanunidir. Biz nail olduq, daha da çox uğur, biz ifa çətin deyil. Bu, nəyə gətirib onu bir də qayıtmaq istəyirəm. Oynamaq çətin deyil! Yaxşı biznes prosedurları, amma çətin! "
  
  
  O, durduruldu. "Yeri gəlmişkən, siz istifadə edə bilərsiniz ki, iki sizinlə gələn, əgər onlar sizə lazımdır. Sadəcə, onlara bir həftə və ya iki üçün onlar vərdiş şəhəri, səsvermə, vəssalam".
  
  
  "Doğrudur."
  
  
  "Bu, mənə xatırladır." O, yarım üzünü öz sandalye, belə ki, ego müəyyən qapı rozetkası. "Филомина!", o, qışqırdı. "Филомина! Biz artıq əldə məruzə ilə Beyrutun?"
  
  
  O, dərhal çıxdı qapıda. "Yox", - sakitcə dedi. "Hələ ki, bir şey." O, yenidən yox oldu.
  
  
  "Dərzi şeytana!" o partladı. "Bu məruzə olmalı idi dünən və ego daha yoxdur! Mən tapa bilmirəm Larry! Bütün bu lənətə gəlmiş biznes dağılır!"
  
  
  "O, hələ bilmir və yarım", - düşündüm.
  
  
  Gözəl idi, o, necə ola bilər keçid bir şəxsiyyət üçün başqa bir təcrübəsi soyuq, самооценочного iş adamı ilə diqqətlə структурированными təkliflər qədər кричащего, раздраженного italyan zalım, раздражительного zaman gedirdi, heç kimi əbədi və bully, bu zaman baş verib .
  
  
  İndi o стукнул yumruq üzrə подлокотнику əlil uşaq arabası. "Dərzi şeytana! Sənə lazımdır bu sort. İndi! Və tap Larri də. O, yəqin ki, haradasa lənətləmək зарядился героином.
  
  
  Louis ayağa qalxdı və getdim bu gün, amma dayandı, zaman gördüm ki, mən qalıram oturmaq.
  
  
  Qoca впился baxışları. "Yaxşı?"
  
  
  Onun çiyinlərini çəkdi. "Mən çox təəssüf, don Yusuf. Amma mən işləyə bilmirəm nə pulsuz. Mənə pul lazım irəli".
  
  
  O, фыркнул. "Pul! Dərzi! Mənimlə qalmaq, səndən çox pul". Bir an o halda mənə baxdı, sonra yenə üzünü bu gün. "Филомина!", o, qışqırdı. "Ver bu yeni oğlana bir az pul. Verin emu böyük məbləğdə". O, yenidən üzünü çevirdi təkərli kürsü mən tərəfə. "İndi isə rədd ol buradan, dərzi şeytana! Mənim işin".
  
  
  "Təşəkkür." Onun ayağa qalxdı.
  
  
  "Və onu görmək istəyirəm səni, bu gün axşam bir partiya".
  
  
  "Bəli, ser."
  
  
  O, hələ də baxmışam, biz çıxırdı üzrə ofisinə, böyük qoca bir sandalye, qəribə birləşməsi acizlik və güc.
  
  
  Mən getdim ora, harada ego katibi
  
  
  пересчитывала hansısa pul öz ekranında.
  
  
  "Qarşı"." O, mənə uzatdı qutu pul.
  
  
  Onun baxdı əsginazlar. Bu idi iyirmilik və пятидесятки.
  
  
  "Sağ olun, Филомина", - nəzakətlə dedi mən. "Sənin əmisi və çox yaxşı pul verir, elə deyilmi?"
  
  
  "Əmim bəzən переплачивает", - sərt-sərt dedi vurğulayaraq, "fövqəl".
  
  
  O baxdı mimmo məni Lui ilə ani bir təbəssüm. "Baxın, bu gün axşam, Louis. Onun olduqca şadam ki, siz qayıdıb".
  
  
  "Əlbəttə, Phil", - pərt halda cavab verdi Louis.
  
  
  Biz birlikdə getdi səkilərdə. "Ki, sənin кузиной, Lui? Mənə dəyişdirmək nəmləndirici təraşdan sonra ya necə?"
  
  
  O, güldü. "Ah, fikir verməyin Филомину. O, əla öhdəsindən gələ bizneslə istehsalı üzrə zeytun yağı, lakin hər dəfə o düşür ... eh ... digər əməliyyatlar, o oturub öz yüksək at. O, istəyir ki, heç bir şey, bu, həqiqətdir ".
  
  
  "Ki, dərzi şeytana, bu nə deməkdir? O, kifayət qədər yetkin bilmək üçün, bilməz ki, o da, elə deyil?"
  
  
  O, əsəbi halda güldü, əlləri ciblərində dərin ciblər, hələ ki, biz gedirdi. "Nə olar, üçün Филомины bu deyil o, və daha çox. Sadəcə zaman-zaman o, verməlidir kiməsə bir az pul və ya bir şey kimi, o, yalnız ki, etdi sizə. Adətən, biz aparırıq təşkilati fəaliyyətini bu ofisdə. Düşünürəm ki, biz bunu bu gün yalnız ona görə ki, Larry harasa getdi və ego yox idi, yanında aparmaq üçün əmisi Joe Hesablama palatası ".
  
  
  "Hesablama palatası?"
  
  
  "Yaz hər şey yaxşı olacaq, əlbəttə. Bu, bir çox köhnə bina etdiyimiz qidalandırmaq bizim qeydlər. Kimi bir şey qərargah-mənzilinin".
  
  
  Bir neçə dəqiqə biz gedirdik səssizcə. Sonra yenə dedi: Louis. "Siz necə fikirləşirsiniz, biz harada tapa bilərik Larry?"
  
  
  "Heç nə soruşma məndən. Dərzi, onun yalnız dünən gəlmişəm".
  
  
  "Bəli. Onu unutmuşam". O, clapped edib məni çiyin. "Qulaq asın, niyə geri otel və istirahət. Görüşərik restoranında bu axşam... doqquz saat".
  
  
  Bu, mənə elə gəldi ki, yaxşı bir fikirdir. Mən, əlbəttə ki, heç bir istək getmək axtarış Спелмана. Üstəlik, mən bilirdim ki, o haradadır. "Əla", - deyə cavab verdi ona неподдельным ruh yüksəkliyi.
  
  
  O, бодро getdi, насвистывая, əlləri ciblərində mobil gedərkən, mən догадывалась, metro. Onun tutuldu taksi və geri döndü "Chelsea".
  
  
  Qayıdan otel, ona zəng edib gedən cekə Гурли bu "Yeniliklər". Qəribə idi ad üzrə telefon mənim doğru adı operator.
  
  
  "Nick Carter!" - təkrar yavaş səs Elədi. "Zaman, dərzi şeytana, sən geri yaşadığım?"
  
  
  "Bir müddət əvvəl", - o mən. "Qulaq as, Cek, onun lütf istəyirəm".
  
  
  "Əlbəttə. Mən nə edə bilərəm sənin üçün nə etməliyik?"
  
  
  "Görəsən bilər тиснуть haradasa tarixini ki, Larry Спелман getdi və Францини hesab edirəm ki, Руджеро ola bilər bu hansısa münasibət".
  
  
  Ən yaxşı yolu məcbur kimsə bəzən bir şey düşünmək - bu o demək idi ki, nədən o, düşünməlidir.
  
  
  Digər sonunda tel Cek присвистнул. "Bu çevirmək hekayə, dərzi! Onun edəcəyəm onlara nağıl! Lakin doğrudanmı, Nick? O, həqiqətən getdi?"
  
  
  "O, doğrudan da getdi", - dedim.
  
  
  "A францинисты düşünür...?"
  
  
  "Bilmirəm", - düzünü dedim. "Amma mən otel üçün onlar belə düşünürdülər".
  
  
  O, susdu bir müddət sonra: "Bilirsən, bu kimi bir şey səbəb ola bilər yeni müharibəyə dəstələri şəhərdə. Son zamanlar bu iki ailənin yola getmirlər, belə yaxşıdır".
  
  
  "Mən bilirəm."
  
  
  "Yaxşı, Nik. Əgər sən əminəm ki, Спелман həqiqətən getdi".
  
  
  "O getdi. Həqiqətən".
  
  
  "Yaxşı kişidir, sən azn əlaqədar. Mənə hələ ki, bir şey bilmək lazımdır?"
  
  
  "Yox, Cek. Lakin mən bunu çox qiymətləndirirəm. Onun indi sanki məşğuldur; ola bilər, biz bilərik, birlikdə şam və ya içmək bir ətrafında, bu axşam, bu zaman onun освобожусь".
  
  
  "Məmnuniyyətlə", - dedi və dəstəyi asdı. Məcbur Elədi Гурли başlamaq hekayə, və o, istəsə дурачиться светскими söhbətlərlə.
  
  
  Onun растянулся yataq və вздремнул.
  
  
  
  
  Fəsil 10
  
  
  
  
  
  Onun gəlmişəm Toni-garden mərkəzində partiya üçün Филомине doqquz saat, axşam və mənim ilk təəssürat ondan ibarət idi ki, mənə gərək zəng FBI isə Jack Гурли. Yer idi vurulmuş italyan mobsters ki, elə bil mitinq 1937-ci ilə Benito Mussolini
  
  
  Adətən Tony's - bu kiçik sakit bar-restoranı olan bir yer idi cazibə üçün keçmiş və gələcək yazıçılar və indi üçün Məkkəyə indiki məhsul ölkə başladı və hippie, iti fəlsəfəsi olan az pul. Глазок ilə dəmir barmaqlığı arxa günü bildirib ki, hələ zamanında quru qanun idi restoran-bar.
  
  
  Burada həmişə qaranlıq, qara divarları, отделанными tünd qəhvəyi rəngi və sessizleştirildi işıq. Yeməkxana kifayət qədər böyük, lakin заставлена kobud обтесанными ailəliklə. Keçərək mimmo masa görəcəksiniz kiçik барную otağa ilə прилавками səviyyəsində, sağlam və yaxın kryuçkov üçün geyim. Bu əsl peşəkarlar, o, qaranlıq, çirkli və məhrum bəzək, amma bir çox illər ərzində o, bir-biri ətrafında ən məşhur yerlərdən.
  
  
  Mənim ilk sürpriz idi insanların sayı застрявших bu yerdə. Bütün stolları var idi silindi, başqa üç uzun buxarının qarşısında заваленных italyan məcunu ilə inanılmaz müxtəliflik. Bu idi фуршетная pm ilə isveç stolu və açıq bar ilə hər bir və ya bir stəkan тарелкой əlində. Bu барре kiçik bir qrupu ruh yüksəkliyi ilə ifa italyan mahnıları.
  
  
  Don Yusuf Францини və ego fəxri qonaqlar oturdu yeganə выстроившись bir sıra üçün bir qalaq gül uzun стеблях, покрывавших zirvəyə yalnız uzun stulun müəyyən edilmiş bir küncündə. Bu axşam ad günü münasibətilə Филомины, amma Францини tutub şərəfli yer - böyük kütləsi əti bağladığı zərif smokin. Филомина Францини oturmuşdu sağ ondan və onun yanında idi, iri, sulu qadın ki, ona məlum deyil. Louis oturan sol Францини isə onun yanında balacaboy, дородный kişi ilə херувимским şəxs və yumşaq ağ yuyulmuş saç.
  
  
  Kiçik bir izdiham теснилась stulun ətrafında, sarsıntı əl verməklə, hörmət əlamətidir öyrənilməsi qoca ilə eyni zamanda və ya başqa. Bütün diqqət diqqət Францини; ego qardaşı oturmuşdu cute və təvazökar ilə застывшей bir təbəssüm şəxs, nadir müalicəvi danışmaq bizə söz. Amma zaman gəldi ki, onun yalama, onu gördüm, onlarla kiçik ağ zərflərin вкрапленных mühit gül. Hələlik onun baxırdım, kafedrasında, atılan daha bir neçə.
  
  
  Onun mənim beyin incidici etdik üzərində bu fenomenlə zaman Lui məni gördü kənarında dəstə-dəstə. O da dərhal sıçrayıb ayağa qalxdı və getdi.
  
  
  "Salam, Nick! Necəsən? Səni xoş gördük!"
  
  
  "Salam, Lui". O, apardı dirsək və sərf bar. "Gəl içək. Onun çəkirəm клаустрофобией, oturanda yanında bütün bu insanlar, palıd yarpaqları ətrafında məni".
  
  
  Onun sifariş brendi sodalı. Louis içdi eyni və Beyrutda, - qırmızı şərab.
  
  
  Biz прислонились geri ah-zar etmək, bizə ayaqlar altına. "Hansısa axşam isə?" deyə gülümsədi. "Unutmayın ki, pul bizdə, burada yüz əlli adam da, ən azı yüz onların ətrafında artıq sərxoş".
  
  
  Bu barədə o, haqlı idi. Onun səliqəli gəzdi, yüksək forma смокинге zaman o, пошатываясь keçib mimmo ilə bizə bir stəkan əlində və прядью saç azn мочку. "Мариатереза", - olduqca aciz çağırıb, o,. "Hər kəs gördüm, Мариатерезу?"
  
  
  Louis güldü və başını buladı. "Bir neçə saat sonra bu, doğrudan da böyük olmalıdır".
  
  
  "Bu, mütləq görünür deyil, belə ki, kimi xatırlayıram", - mən nəzərdən keçirdi bir vaxtlar tanış otaq, indi наполненную səs. Zaman onu tanıyırdım, bu, bir çox il əvvəl, bu yer üçün sakit pivə və daha sakit şahmat.
  
  
  "Mən bilmirdim ki, bunu bir ilə salamladı sizin yerlik", - dedim.
  
  
  Louis üçün, estestvenno, güldü. Bu, belə deyil". Bizdə ətrafında var on yeddi restoran aşağı qərb rayonunda, və daha a çox və ya belə deyək ki, var" filialı ", həm də" Toni "bir deyil, onların ətrafında".
  
  
  "Sonra nə üçün qane burada partiya Филомины deyil, öz?"
  
  
  O, clapped edib məni çiyin və yenə güldü. "Bu, asandır, Nik. Görürsən ki, burada, bütün bu uşaqlar? Bəzi onların ətrafında qaydada, yaxşı, nüfuzlu iş adamları, dostları, ailə və sairə".
  
  
  O, başını tərpətdi və o, davam etdi. "Digər tərəfdən, burada da bir çox uşaqlar, onların da adlandırmaq olar ... eh ... mobsters. Aydındır?"
  
  
  Onun yenidən başını tərpətdi. Onun bilmədi emu bu imtina edə bilər. Onlarla грубоватых insanların söhbət, içdi, oxuyur, dua və ya sadəcə, daima qəmli-qəmli dayanırdı açılar. Onlar baxdı, elə bil muzdlu ətrafında Mərkəzi Кастинга çəkiliş üçün yeni film haqqında Al Capone. Və belə görünür ki, ot birlikdə курткам ki, onun bildirib, bu yerdə idi, daha çox silah, daha çox rus toplamaq edə bildik qarşı britaniyalıların bu Балаклаве.
  
  
  "Zaman daha burada pm deyil, bir ilə salamladı sizin yerlərinin?"
  
  
  "Sadəcə. Biz istəmirik ki, bir ətrafında bizim yerlərdə deyirdilər прославилось. Siz bilirsiniz, əgər копы istədilər, bilərdilər etmək çapqın, bu yer, bu gün axşam və ala çoxdur ki, onlar deyirlər" arzuolunmaz simvol ". Onlar olmasaydı oldu". Əlbəttə, onlar heç bir günahı yoxdur və daha heç bir, və sonunda onlara lazım ih gedək. Bu, sadəcə olaraq, təqib, amma qəzetlərdə bu barədə yaxşı olacaq başlıqları. Bu, pis iş ".
  
  
  Пьяная рыженькая ilə olur körpü пробиралась vasitəsilə переполненную otağa iki чернобровыми bullies dartmaq. O dayandı qarşısında Lui, sarıldı ego üçün boyun və möhkəm öpdü.
  
  
  "Salam, Lui, sən cute kiçik qoca. Kim də burada sənin gözəl dost?" O idi, şirin idi, hətta bir tərəfindən bu moda qızlar var ki, onların bədən четырнадцатилетнего oğlan, - və bu çox gözəl nail olduqlarını anlamır, öz seksuallıq. O, maraqla baxırdı mənə. İki və onun əshabının, acıqlı-acıqlı baxdı mənə, amma dedim hey gözləri. Onun gözləri deyirdilər ki, hey hələ ki, düşünür qalan dünya isə mənim deyirdilər, yaxşı, əgər sən də bunu istəyirsən.
  
  
  Lui özünü. Ee adı Dreadlocks Поллард işlədi müəllim kilsəsinin Müqəddəs Teresa. Bir tərəfindən gorillas onunla salamlaşanda Cek Бэйти, başqa - Rocco nə isə ...və ya başqa.
  
  
  Бэйти etdi, bir neçə kobud irad haqqında qeyri-peşəkar müəllimlərə, amma biz Dreadlocks çox yaxşı aparmışıq vaxt açaraq bir başqa.
  
  
  O возмутительной кокеткой.
  
  
  "Nə böyük oğlan sənin kimi edir, burada bütün bu kiçik приземистыми итальянцами?" - soruşdu, o, bir əlini incə üst bud, запрокинув başını.
  
  
  Onun baxdı nax ilə притворным испугом. "Kiçik çömbəlmək italyanlar? Davam eyni ruhda, sabah da siz alın pizza".
  
  
  O uçdu imkanı, легкомысленно махнув əli. "Ah, onlar zərərsiz".
  
  
  Onu diqqətlə baxdı Dreadlocks. "Belə ki, bir cute girl edir, burada bütün bu kiçik приземистыми итальянцами?"
  
  
  Dreadlocks güldü. "Daha yaxşı imkan verməyin мистеру Францини eşitmək, sizin Филомине kimi kiçik приземистому onda güclü yumor, comərdlik, əks halda siz alınacaq che-onda medvedev ilə pitsa".
  
  
  Onun çiyinlərini çəkdi, təklif hey, siqaret və прикурил üçün nax. "Siz cavab mənim штопора".
  
  
  O, göstərdi kafedra görə, onunla oturub Францини öz qardaşı. "Ola bilər ki, bir gün onun özü yığan bu kiçik ağ конвертики".
  
  
  Bir də onu gördüm ki, indi onlar səliqə ilə qatlanmış qarşısında Филоминой deyil, səpələnmiş снопам gül. "Ki, dərzi şeytana, onlar kimlərdir?" Onun soruşdu. "Kartları?"
  
  
  "Sizi adı Nick Канцонери və siz heç bilirsiniz bu nədir?" deyə soruşdu.
  
  
  "Əlbəttə bilirəm, - deyə mən, - ancaq siz mənə deyin, miss немаленькая italyan Поллард. O, sadəcə, bilmək istəyirəm ki, siz bilirsinizmi".
  
  
  O, güldü. "Oyun oynayan insanlar var. Hər ətrafında bu kiçik zərflərin düşür çek bir ətrafında silahdaşlarından mister Францини. Hətta kiçik buxar откопали ki, bilər. Bu, bütün ad günü Филомины. Biz həm orada, yəqin ki, yeddi və ya səkkiz min dollardır. "
  
  
  "Və siz istədiyiniz eyni?"
  
  
  "Ola bilər ki, bir-birinin ətrafında bu приземистых kiçik italyanlar təklif mənə bir şey, başqa həftə sonu Atlantik-Siti və o, bunu edəcək, onu ego схвачу. Və zaman bu ona edəcəyəm, onun nəticədə qurtarmaq masada oturan, tam gül baxanda çox kiçik ağ zərflərin ".
  
  
  "Nə o həftə sonu Atlantika..." - başladı, ona danışmaq, amma vasitəsilə bütün otaq Папай Францини, acıqlı-acıqlı mənə baxdı və hakim, mahalı bir tərəfdən jest deyil допускающим tərəddüd.
  
  
  Onun yarısı ibadət Dreadlocks. "Üzr istəyirəm, əzizim. Sezar çağırmaktadır. Ola bilər, o, səndən sonra догоню".
  
  
  Ee dodaqlar надулись. "Siçovul!" Lakin onun gözündə hələ də qalırdı zəng.
  
  
  Onun протиснулся vasitəsilə dolu zalı və bildirdi ehtiramımı Францини və Филомине.
  
  
  Ego şəxs idi залито şərab isə söhbət qalın idi. "Yaxşı bir vaxt var?"
  
  
  "Bəli, ser."
  
  
  "Yaxşı, yaxşı." O qucaqladı Филомину çiyninə qoydu. "Mən istəyirəm ki, sən onu mənim освещенную qız evə". O, sıxdı, onun omuz, və o, sanki bir az сжалась aşağı salıb gözlərini, heç bizə baxaraq, heç kimə bizim ətrafımızda. "Bu, yaxşı hiss deyil, lakin axşam artıq başlayıb. Belə ki, sən отвезешь onun ev, a?"
  
  
  O çevrildi Филомине. "Həqiqətən, əzizim?"
  
  
  O, mənə baxdı. "Mən verirlər, mister Канцонери".
  
  
  Ona baş əydi. "Əlbəttə."
  
  
  "Təşəkkür." O, sadə qalxdı. "Sağ ol, əmi Joe. Bu sadəcə gözəl, amma mənim кружится qol". O, наклонилась və öpdü köhnə qurbağanı yanaq. Mən istədim ki, onun bazarını təmas, ölçmək imkanı.
  
  
  "Əslində-həqiqətən!" o взревел. O məni bərk-bərk мутными gözləri. "Özünüzü qayğı, mənim kiçik qız".
  
  
  O, başını tərpətdi. "Bəli, ser." Biz Филоминой köçürülüb vasitəsilə kömək gün. O, mızıldandı bir neçə yaxşı gecə burada və orada, amma, görünür, heç bir fakta nax xüsusi diqqət, baxmayaraq ki, guya bu idi ee pm.
  
  
  Nəhayət, biz протиснулись və çıxıb, qapını Bedford-yer üzündən. Təmiz hava idi, xoş dadı. Biz Филоминой dərin o sighed və gülümsədi dost-birinə. Onun təmiz idi-ağ ziyafət donu ilə açıq çiyinlərini istisna olmaqla, parlaq-qırmızı zolağın keçirilən çapraz ön. Ee əlcəklər və örtük uyğun qırmızı zolaq. Şəfəqli.
  
  
  Onun qaldı hörmətli. "İstəyirsinizsə, əvvəlcə üzərində dayanmaq qəhvə, miss Францини, ya getmək üçün daha açıq bir ev?"
  
  
  "Ev, edin". Miss Францини yenidən bəlkə. Onun çiyinlərini çəkdi və biz köçürülüb yol. Yeddinci avenyu və Barrow-yer üzündən silinmiş bildim taksi tutmaq.
  
  
  Artıq yaşayış evinin Филомины - London terraslar - cəmi on dəqiqə, və biz kral sükutla qədər sürüyən kimi daxil навесу, обозначающему daxil olun.
  
  
  Onun yalnız taksi və getdi, sonra kömək Филомине. O, əlini geri çəkdi və əlini. "Bu, münasibdir", - deyə soyuq tərzdə dilləndi. "Çox sağ olun."
  
  
  Onun bir az kobud onu tutdu dirsək, çevirdi etdi bu gün. "Mən çox təəssüf miss Францини. Zaman Папай Францини mənə deyir aparmaq sizi evə, onun отведу sizin qədər özünə ev".
  
  
  Güman edirəm, o edə bilər bunu başa düşürük, amma hiss edirdim ki, hey, cavab vermək lazımdır. Biz qalxdıq lift soyuq sükut isə hə çalışıb özümüzü elə aparırıq ki, sanki yoxdur.
  
  
  Biz çıxdıq yeddinci mərtəbədə, o qadının ardınca düşdü, onun bir gün, 17-Bu.
  
  
  Götürdü əsas soyuq və mənə baxdı.
  
  
  "Gecəniz xeyrə qalsın, mister Канцонери".
  
  
  Onun zərif gülümsədi və möhkəm etdi açarı var nax üzrə əlləri. "Bağışlayın, miss Францини. Daha yoxdur. Onun istəyirəm ki, istifadə sizin telefon".
  
  
  "Siz istifadə edə bilərsiniz ki, bir barda, küçədə".
  
  
  Onun yenidən gülümsədi, daxil, əsas kilid və qapı açaraq. "Mən daha çox istifadə mənəm". O, az, nə edə bilərdi bu barədə nə. Ona idi, demək olar ki, iki dəfə çoxdur onun.
  
  
  Филомина yandırdı müqəddəs kiçik lobbisi, ondan sonra daxil səliqəli обставленную qonaq otağına daxil edib bir ətrafında iki торшеров duran tərəflər rahat divan. Onun селл kənarında divanın üzərindəki telefon nömrəsini edir.
  
  
  Филомина bəxşiş etmişdir mənə çirkin baxışları, скрестила əlləri və söykənmişdi qarşı nalan. O, hətta yox idi çəkmək palto, hələ ki, mən heç выберусь oradan.
  
  
  Artıq gecə yarısı, amma mən imkan telefon зазвонить. Telefon mərkəzi, informasiya şöbəsindən AXE işləyir iyirmi dörd saat. Nəhayət, qadın səsi cavab verdi. "Altı-doqquz-ci-ci".
  
  
  "Sağ olun", - dedim. "Bilərsinizmi ödəyə bu zəng ilə nömrələri mənim kredit kartı edin? H-281-766-5502". Son dörd rəqəm idi, əlbəttə ki, əsas, mənim ardıcıl nömrəsi, necə agent №1 BALTA.
  
  
  "Bəli, ser", - deyə bir səs digər sonunda tel.
  
  
  "Mənə lazım qırmızı fayl yoxlamaq", - dedim. Филомина, əlbəttə ki, bilərdi eşitmək ki, mən deyirəm, ancaq o anlaya bilmədim bunun ətrafında xüsusi mənası. Qırmızı yoxlama file idi yoxlanılması ciddi gizli siyahısı məxfi agentləri FBI. Ağ fayl üçün nəzərdə tutulmuşdu, MKİ-nin, mavi - üçün milli təhlükəsizlik Agentliyinin, amma mən догадывался ki, bu, qırmızı, ki, mənə lazımdır.
  
  
  "Bəli, ser", - dedi qız telefonla.
  
  
  "Nyu-York", - dedim. "Филомина Францини. F-r-a-h-m-və-n-də". Onun baxdı bilər və yüngülcə gülümsədi. O oturmuşdu, подбоченясь, əllərini fists var itburnu, gözləri ee щелкали.
  
  
  "Bir dəqiqə, ser".
  
  
  Bu, çox böyük idi, bir an, amma o, səbirlə gözləyirdi, amma Филомина baxdı.
  
  
  Səs yenidən qarışdım. "Филомина Францини, ser? F-r-a-h-m-və-n-və?"
  
  
  "Bəli".
  
  
  "Bu, yes, ser. Qırmızı fayl. Statusu C-7. Dörd il. On ikinci sinif. Şirkət Franzini Olive Oil Company. Siz başa düşürsünüz statusu və sinif, ser?"
  
  
  O ki, izah ih, ancaq onu bilirdi, yaxşı. Филомина idi FBI agenti dörd il. Statusu C-7 demək idi ki, o, bir ilə bu min информаторов FBI olan könüllü və heç vaxt təmasda olurlar digər nümayəndələri ilə, başqa yeganə insan cavab verən onlara. Sinif 12 demək idi ki, onu heç vaxt olmaz xahiş fəaliyyəti haqqında və nax yox idi giriş üçün hər hansı bir məxfi məlumat Bürosu.
  
  
  Cek Гурли bir dəfə mənə dedi ki, min agentləri statusu C-7 - demək daha yaxşıdır, müxbir təsdiq - iş qanuni şirkəti Nyu-Yorkda təşkil aylıq hesabatlar biznes əməliyyatlarında. Üzrə ego sözlərinə görə, doxsan beş faiz və aşkar heç bir şey qiymətli, amma qalan beş faiz etdi, bütün gündəlik işlər üzrə görüntü hesabat duran.
  
  
  Onu qoydu və dəstəyi çevrildi Филомине.
  
  
  "Bəli, sən nə bilirsən?" - dedim. "Məgər sən heç bir şirin kiçik qız?"
  
  
  "Siz nəyi nəzərdə tutursunuz?"
  
  
  "Casus öz əmisi. Bu, sadəcə olaraq, düzgün deyil, Филомина".
  
  
  O, побелела. Bir əl подлетела onun ağız və o прикусила тыльную kənara birgə. "Siz nəyi nəzərdə tutursunuz?"
  
  
  "Dəqiq nə mən deyə. Шпионю görə sizin əmisi xeyrinə FBI".
  
  
  "Bu dəlilik! Mən başa düşmürəm, nə danışırsan!"
  
  
  O baxdı напуганной və mən bilmirdim onun günah. Nə qədər o, bilirdi ki, ona, sadəcə, daha bir mobsters idi ki, ailəsi ilə görüşmək Францини. Nə mən demişəm, ola bilər, onu məhv. Heç bir mənada onun əzab. Onu izah etməyə başladı hey, ancaq dayandı.
  
  
  O nə bir yüngül hərəkət, sanki сдерживая рыдания, onun əlləri tinkered altında яро-qırmızı yaylıq. Birdən-birə onun əlində idi kiçik eybəcər bir gun model "Şənbə gecəsi". O göndərilmişdir ödənişlərin birbaşa mənə. Az qəribə görünsə də çox böyük.
  
  
  Onun tələsik всплеснул əlləri. "Hey, dayan! Dayan!"
  
  
  Baxış испуганной çaxnaşma, заставивший mənə təəssüf, onun bir an əvvəl yoxa çıxdı. Onun qara gözlərində soyuq idi, demək olar ki, bədxah fikrimcə, isə onu yumşaq, həssas ağız сжался sıx bir xətt.
  
  
  O, göstərdi çirkin kiçik bir gun. "Otur!"
  
  
  "İndi isə bir az gözlə ..."
  
  
  "Dedim, otur".
  
  
  Onun üzünü tutmaq üçün divan, yüngül stolun kimi, insanların çoxu zaman onlar başlayırlar oturmaq, bir şey bu cür dərin сидящем necə divan. Sonra bir раскачивающимся hərəkət tutdu, onun sıx mavi yastıq, украшавшую oturacağın divan və atdı ee hey, dalğıc başını aşağı kənarında üzərində taxt.
  
  
  Bir gun заревел mənə qulaq və таращить göz врезалась divar ödənişlərin birbaşa başım üzərində.
  
  
  Döşəmədə onun tez пригнулся və atladı ora, harada olmalı idi durmaq, mənim məqsədim вылетела kimi irəli таран və ударилась hey, həyatda.
  
  
  Lakin o, ehtiyatla geri çəkildi kənara. Onun bir an gördüm gun вспыхивающий sonra опускающийся. Bir şey ударилось ey əlaməti yoxdur və mənim qol-partladı, böyük flash qırmızı zərər və qara boşluq.
  
  
  Zaman onun özünə gəldi, onun arxa yalançı mərtəbəsində yaşayış otağı. Филомина Францини oturub at belində, mənim bədən. Onun etibarsız dərk edirdi ki, onun yubka idi задрана yüksək üzərində onun budları, amma yalnız yöndəmsiz. Onun daha kəskin dərk edə haldır ki, az bir gun воткнулось mənə bir ağız. Soyuq metal görünürdü mənə möhkəm və безвкусным.
  
  
  Onun моргнул təmizləmək üçün ih bir film.
  
  
  Baxmayaraq ee нелюбезное mövqeyi, səs Филомины soyuq idi və təsirli.
  
  
  "Yaxşı. Danışmaq. Onu bilmək istəyirəm, sən kimə zəng etdiyini və niyə. Sonra ona deyərəm səni FBI. Aydındır? Və lazımdır, əgər onun səni öldürmək edəcək".
  
  
  Onun qaşqabaqlı baxdı bilər.
  
  
  "Danışmaq!", o, təkərlər daşlı yolda. O, отодвинула tüfəng geri ривненской belə ki, o, heç заткнул mənə ağız, amma azdır, hələ də əskik mənim dodaqlar. Филомина, deyəsən, daha çox atəş buraxın.
  
  
  "Danışmaq!", o, tələb etdi.
  
  
  Mən heç bir xüsusi seçim. 12 sinifdə hey, qoyulmuşdur almaq üçün məxfi məlumat. Və onun, əlbəttə, idi засекречен. Digər tərəfdən, o, приставила bu lənətə gəlmiş bir gun mənim üz və çatdırmaq, həm də sonuna fars zamanda məcbur etmək mənə çevirmək məni FBI, elə axmaq.
  
  
  Onun danışdı.
  
  
  Çətin ola, ciddi, zaman, sən лежишь geri isə sənin sinə oturur yaxşı упакованная və parlaq qız isə az bir gun edən və sənin dodaqlar. Amma onu cəhd. Onun çox çalışırdı.
  
  
  "Yaxşı, əzizim. Sən выигрываешь, amma sakit ol".
  
  
  O, mənə baxdı.
  
  
  Onun bir daha cəhd. "Baxın, biz bir tərəfdən bu məsələdə. Düz sözümdür! Siz necə düşünürsünüz, kimə biz onu yalnız ki, zəng etmişdi? Onun sadəcə zəng etdim, o, FBI yoxlamaq üçün sizə".
  
  
  "Ki, bunu etdi?"
  
  
  "Sən nə dedi. Necə sən burada bütün nifrət edirlər və hələ də остаешься burada. Səbəbi olmalıdır".
  
  
  O, başını yırğaladı, dodaqlarını bir-birinə sıxaraq. "Niyə zəng o, FBI deyil, əmim Joe?"
  
  
  "Dediyim kimi, biz bir tərəfində".
  
  
  Şənbə axşam məsələ deyil, titrək, lakin onun fikirləri olmalıdır dəyişib. "Nə nömrəsi FBI?" - огрызнулась o.
  
  
  Bu, sadəcə yox idi. "İki-iki-iki, altı-altı-beş-dörd".
  
  
  "Onlar ki, sənə dedilər?"
  
  
  Onu deyə hey, Sinfi və Status, bütün bunlar. Onun Və söhbət davam, tez. Bilmədim məlumat hey gizli detalları, həm də danışdı burada barədə ekspertlər hesab Бранденбурге və Madlen Лестон ofisində FBI göstərmək üçün, hey, mən nə tanıyıram bu. Mən dedim ə, nə idi, AX, ya nədən idi, mənim yaşayış məntəqəsi, rusiya, amma mən dedim hey üçün kifayət qədər başladı, o başa bu fikir. Tədricən, bir az gun olub uzaqlaşmaq mənim şəxslər.
  
  
  Zaman onun başa, o, ürək sıxan всхлипнула və göstərir gun döşəməyə yanında başım. Gözlərini yumaraq, hər iki əlləri ilə, o, ağlamağa başladı.
  
  
  "Daha asandır, əzizim. Daha asandır". Onun əlini uzatdı, qamarlamaq üçün onun çiyninə qoydu, və özünə sarı çəkdi üçün edənlər əlini hey görə, baş. O heç bir müqavimət göstərmirdi və o, aşıb onun, belə ki, biz müharibə şəraitinə düşdüyümüz yanında yarı, onun məqsədi покоилась mənim tərəfdən, digəri isə mənim əl, orada onun.
  
  
  "Asan gəlsin, Филомина, asan gəlsin". O, hələ də ağlayırdı, indi безудержно. Onun bilərdi ödəmək! onun dəyirmi döş mənim sinə. Öz barmaqları hey, altında çənəsi, onun baxışlarını onun üzünü, onun çiyin. Onun yanaqlar axdı göz yaşları.
  
  
  Kişilər yalnız bir yol var saxlaya qadın şirin badam yağı. Onun, onu öpdü, mehribanlıqla, güvən şəkildə, bərk-bərk özünə, yenə öpdü.
  
  
  Tədricən ağlayan aşağı vəfat və ee bədən oldu daha податливым, rahat. Бесчувственные dodaqlar смягчились, sonra yavaş-yavaş, az-az, aralandı, sonra daha çoxdur. Ee dil sığalladı, mənim, sonra onun əllərini möhkəm обвились mənim boyun ətrafında.
  
  
  Onu bərk-bərk ee, özünüz üçün kimi hiss ee dairəvi sinə yanaqlara tökülmüş nəm mənə. Onun zərif öpdü nəm verir və отстранилась ривненской belə danışmaq üçün.
  
  
  "Asan əzizim, asandır. Sakit ol", - mızıldandı mən.
  
  
  Üşümək пробежала onun bədən və o притянула mənim ağız özünə və indi onun dilinə çevrilib sürətli canlı orqanı, dərin проникающий, onun dodaqlar прижались mənim.
  
  
  Mənim sağ əli, прижимая onu mənə aşkar etmişdir застежку-молнию geri, onun geyimləri ilə açıq çiyinlərini və onu ehtiyatla təxirə salıb, onun kimi hiss paltar рассыпается altında mənim barmaqları, onlar qədər nail olmuşuq ee bel, toxunub zərif saqqız onun qısa tuman.
  
  
  Onun, onun ağcaqanad əl altında qısa tuman və ehtiyatla keçirdi üzrə ee ягодицам, belə ki, geri tərəfi xurma onlar потянулись aşağı. Onun bud az приподнялись, belə ki, onlar bağlı deyil, cinsi, və bir an onun çəkdi qısa tuman və üz ih. Bir hərəkətlə barmaqları onun yaxasını düymələdi, onun bra və отодвигаясь üçün bir yer idi ki, ego aradan qaldırılması, onun kimi hiss barmaqları Филомины возятся mənim şalvar.
  
  
  Sonra bir an Филомина və S edilmişdir обнажены, və onun sifəti уткнулось mənə çiyin. Onun, irəvanı, onun yataq otağına удовлетворился hissi onun çılpaq döş mənim sinə,
  
  
  sonra bərk-bərk ee özünə, пульсируя istəyinə.
  
  
  Sonra Филомина hərəkət etməyə başladı, əvvəlcə yavaş-yavaş, yumşaq, azca toxunan məni, гладя mənə, onun rütubətli və isti ağız toxunur mənə. Mənim gücünü də gərginləşib, взывая onun yaşca təcrübəsi səbirsizlik oxunur.
  
  
  İndi o, daha sürətli hərəkət intensivliyi dəyişildi incə, alov сжигало tüstü. Bir güclü судорожным hərəkəti onun köçürülüb azn bilər, bərk-bərk ee yataq, idarə, rammed, qırdı, onun udulmuş və udulmuş.
  
  
  O, извивалась yuxarı корчась də vəcd, onun əlləri onu mənim arka və прижимали məni özünə. "Allahım!" dedi: o,. "Aman Allah!" Onun ayaqları sıx обвились ətrafında mənim bel zaman o yuxarı qalxdı qarşı mənim çəki və onun dikəldi diz üstə yerləşdirilməsi üçün onun slid daha dərin, daha zərif, daha sonra başladı vəhşicəsinə, сползает yelləncək və nəhayət, partladı böyük axını sevinc.
  
  
  
  
  Fəsil 11
  
  
  
  
  
  Sonra, hələ də лежу mərtəbəsində, möhkəm mənə söykəndi. "Deyil, tək qoyma məni, Nik. Xahiş edirik, deyil, tək qoyma məni. Onun təkəm və belə qorxuram".
  
  
  O, uzun müddət idi kimsəsiz və напуганной. O, mənə danışdı bu barədə biz oturmuşduq masa arxasında pəncərə ilə seyr полосатым dan yeri şərqdə və içə fincan qara qəhvə.
  
  
  Bir çox illər ərzində o artmışdır ailə Францини azn Sullivan-yer üzündən kiçik qız, o, heç bir fikir омелой ki, Папай Францини idi хема isə, bundan başqa, onun xoş və sevən "дядюшки Joe". Onlarla хорька kimi hey idi doqquz ildir ki, o, böyük məmnuniyyətlə imkan hey, bazar günləri təkan ego əlil arabasında park Vaşinqton-skverdə, olduğu, o, sevdiyi yem ağı.
  
  
  Onun прихлебнул fincan qəhvə və yadda bir ətrafında ən maraqlı bulmacalar həyat. Niyə hər bir qadın ilə məşğul olan qeyri-adi dərəcədə yaxşı zibil bilməz qaynaq layiqli bir fincan qəhvə? Bir mənim, digər deyirdi ki, çox seksual qadını ayırmaq mümkündür üzrə çıxış edən axan azn atmaqla tərəfdən onun əllərini. Amma mənim təcrübə göstərir ki, siz deyə bilərsiniz ih üzrə отвратительному keyfiyyətinə ih qəhvə.
  
  
  Qəhvə Филомины dadı kimi idi olduğunu. Onun ayağa durub yaxınlaşdı, onun tərəfində kafedrasının. Onun tərəf əyildi və zərif öpdü ee dodaqlar. Mənim əlim sürüşdü altında mavi xalat ki, o, indi daşıyırdı və zərif oxşadı, onu çılpaq sinə.
  
  
  O, bir an kürəyini stulun arxasına söykədi, onun gözləri bağlandı, uzun kirpikləri yumşaq прижались üçün yanaq. "Ммммммм!" Sonra o, yumşaq оттолкнула məni. "Otur və допей öz qəhvə".
  
  
  Onun çiyinlərini çəkdi. "Əgər istəyirsənsə".
  
  
  O, хихикнула. "Deyil, ancaq gəlin, yenə də допьем qəhvə".
  
  
  Onun atıb, həm arxadan istehzalı baxışları rədd biri heyecan kişi шовинизмом və yenidən sel. Mən qəhvə hələ olmuşdur dad heliantenin.
  
  
  Onun soruşdu. - "Sən məlum oldu?"
  
  
  "Siz nəyi nəzərdə tutursunuz əmi Joe?"
  
  
  O, başını tərpətdi.
  
  
  O, fikirli halda склонила başını. "Düşünürəm ki, yaşım on üç və ya belə. Jurnalında" Nyu-York Tayms "idi və böyük tarixi haqqında əmim Joe. Biz oxumaq deyil" Tayms ". Heç kəs Sullivan-yer üzündən oxumaq deyil. Biz bütün oxumaq" Deyli Nyus ", amma kimsə onu parçaladı. və göndərdim mənə mail ". O gülümsədi. "Əvvəlcə onu sadəcə bilmirdi buna. Orada deyilirdi ki, əmisi Joe idi, mafia boss, гангстером.
  
  
  "Mən uzun zaman idi dəhşətli расстроена, baxmayaraq ki, başa düşmədim bunların". O, susdu, onun ağız сжался. "Mən hətta bilirəm ki, kim göndərdi ego mənə. Ən azı, ona belə düşünürəm".
  
  
  Onun фыркнул. İnsanlar adətən bir müddət yeniyetmə inciklik əkəlik. "KİM?" Onun soruşdu.
  
  
  O, поморщилась. "Dreadlocks Поллард".
  
  
  "Oh nazik kürən qız yaşıl paltar bir partiya?"
  
  
  "Bu, mənim". O, köks ötürdü və imkan ton tərəfindən verilmiş səsləri bir az смягчиться. "Biz Dreadlocks keçdi, bütün məktəb birlikdə. Biz həmişə nifrət bir-bir. Zənnimcə, indiyə qədər хорька nifrət. Baxmayaraq ki, indi biz bir az повзрослели".
  
  
  "Niyə siz həmişə nifrət dost dost?"
  
  
  Филомина, çiyinlərini çəkdi. "Zəngin italyan, yazıq ирландка, qonşuluqda yaşayan. Nəyi gözləyirsiniz?"
  
  
  "Sonra nə oldu, necə, nə hekayə?" Onun soruşdu.
  
  
  "Əvvəlcə mən buna inandı, lakin müəyyən mənada gərək idi. Mən demək, nəhayət, bu idi" Tayms ". Və onun bu nifrət! Onun, sadəcə, ona nifrət edirdi bu! Onu sevirdi, öz əmisi Joe və onun əvvəllər mənə belə idi heyif ego ego sandalye və bütün elə, sonra birdən-birə onun dözə bilmir, o toxunur, mənə, ya da mənimlə idi ".
  
  
  Ona idi donuq idi. "Amma siz davam onunla yaşamaq".
  
  
  O, поморщилась. "Mən qalıb onunla, çünki məcbur oldu. Nə idi, nə edərdim on üç yaşlı qız? Qaçır? Və hər dəfə onu göstərirdi az da olsa, itaətsizlik, o idi". Şüursuz o потерла yanaq. Onun yaddaşında qaldı çoxdan unudulmuş qançır. "Belə ki, sən учишься tələsik".
  
  
  "Bu, odur ki, etdi sizi getmək FBI?"
  
  
  O, налила özünə başqa bir fincan acı qəhvə. "Əlbəttə, yox", - deyə o, bir az düşündükdən sonra.
  
  
  "Mən nifrət bütün bu dəhşətli şeylər ilə bağlı qətl, oğurluq və aldadıcı, amma mən oxumuşam ki, yaşayacağam bu.
  
  
  Oldum. Onun, sadəcə olaraq, qərara gəldim ki, zaman mənə olacaq, on səkkiz, onu сбегу, qoşularam Bədən dünyanın edəcəyəm bir şey ".
  
  
  "Qadınların əksəriyyəti ailədə belə hesab?"
  
  
  "Yoxdur. Ən çox onların ətrafında heç vaxt bu haqda düşünürlər. Onlar imkan vermir ki, özü bu barədə düşünmək. İh tədris bunu zaman onlar gənc idi, qızlar. Bu köhnə siciliya yolu: nə kişi, heç dəxli qadınlar. "
  
  
  "Ancaq, sən başqa idi?"
  
  
  O, qaşqabaqlı başını yırğaladı. "Mən idi очарована bu. Onu tapıb bu отталкивающим, amma bilməzdim ki, kənarda qalmaq ona. Onu oxumaq hər şeyi tapa biləcək kitabxana haqqında mafiya, təşkilat, оборудова bütün bu.
  
  
  Səsi "nə üçün onun qaldı və onu niyə getdi FBI. Ailə əlaqələri. Atam. Əmisi Joe öldürdü atamın! Siz bilirdiniz bunu? O, ən delle həlak olub, öz qardaşım! Atam".
  
  
  "Siz bilirsiniz, bu, yəqin ki?"
  
  
  O, başını buladı. "Deyil, ancaq onu oxudum şeylər haqqında, baş verən zaman mənə üç yaşında idi - mən hesab edirəm ki, onun o vaxt oxuyub yuxarı məktəbdə - onun, sadəcə, bilirdi ki, bu, doğrudur. Bu nə etdi ki, əmisi Joe, onun yalnız bunu bilirəm. bundan öncə, onun inamlı ki, mənim anam da belə düşünürdüm. O köçürülüb əmim Joe yalnız ona görə ki, o, məcbur ee.
  
  
  Onu yenidən ayağa qalxdı və getdi, belə ki, tutqac, onun başını öz mədə. "Sən ki əsl qız", - deyə o, yumşaq. "Geri yataq".
  
  
  O, gözlərini qaldırdı və gülümsədi və onun gözləri заблестели. "Yaxşı", - pıçıldadı. Sonra hey, idarə захихикать. "Mən olmalıdır ofisində bir neçə saat sonra".
  
  
  "Mən, vaxt itirmək əbəs yerə", - deyə mən.
  
  
  Gözlərini ilə məni baxışdan, o, ayağa qalxdı və расстегнула kəmər, belə ki, mavi xalat распахнулся. Onu bərk-bərk onun mənə, mənim əlləri altında распахнутой мантией və прижались üçün ee bədən, yavaş-yavaş поглаживая kəşfiyyat ego. Onun yuxarı qaldırdı və bir sinə və öpdü sıxılmış məmə, sonra başqa.
  
  
  O, застонала və стукнула hər iki əlləri ilə ön hissəsində mənim şalvar, сползает, lakin zərif yapışaraq məni. Onun diksindi anları yaşayırlar, və sonra bir neçə dəqiqə idi, biz mərtəbəsində, корчась təcrübəsi ehtiras.
  
  
  Ee dərslər sevgi idi belə yaxşı olduğu kimi pis qəhvə.
  
  
  Sonra necə Филомина çıxıb işə bununla səhər onun бездельничал bir neçə saat yağışına, geyindim, sonra isə keçirilib, iki rüb üzrə İyirmi üçüncü küçəsi qədər "Chelsea". Mənim poçt qutusuna qeyd edilib: "Zəng мистеру Францини".
  
  
  Gözündə kargüzar da настороженный baxış. Bu günlərdə Nyu-Yorkda deyil, belə ki, bir çox францинцев.
  
  
  Onun təşəkkürünü bildirdi kargüzar və ayağa qalxıb öz otağına baxdı nömrəsi kitabda toplayır.
  
  
  Филомина cavab verdi. "Zeytun yağı Францини".
  
  
  "Salam."
  
  
  "Ah, Nick", - выдохнула o boruya.
  
  
  "Nə, əzizim?"
  
  
  "Oh... ah, mister Канцонери". Onun səsi birdən-birə шталь qəti. Kimsə olmalıdır, bura ofis. "Bəli", - davam etdirib, o,. "Mister Францини otel görmək istəyirəm ki, sizi bu gün iki saat bir gün".
  
  
  "Yaxşı, - dedim, - ən azından, mənə verəcək bir şans görmək səni".
  
  
  "Bəli, ser", - sərt-sərt dedi.
  
  
  "Sən bilirsən, onu dəlicəsinə sevir səni"
  
  
  "Bəli, ser."
  
  
  "Sən şam mənə bu axşam?"
  
  
  "Bəli, ser."
  
  
  "... Sonra onu отведу səni evə yataq".
  
  
  "Bəli, ser."
  
  
  "... Və məşğul səninlə sevgi".
  
  
  "Bəli, ser. Sağ olun, ser". O asılıb.
  
  
  Ona gülümsəyirdi bütün yol qədər lift. Onun gülümsədi kargüzar, bir görünürdü нервировал onun. O, "etdi" mənim boss mafiya və bu ideya ego deyil устроила.
  
  
  Onun qəbul üçün bucaq Angry Kavalye da gec səhər yeməyi, sonra necə etdi sayı News köşk küncündə Yeddinci avenyu.
  
  
  TEZLİKLƏ YENİ БАНДСКАЯ MÜHARİBƏ MAFİYA SİRR QƏTL
  
  
  Onun sözlərinə görə, polis kapitanı Hobbi Miller, sirli yox Larry Спелмана, tanınmış leytenant başçısının mafiya Cozef "Попай" Францини, başlanğıc ola bilər arasında yeni müharibənin və quldur dəstələri.
  
  
  Miller, məsul xüsusi şöbə Departamentinin mütəşəkkil cinayətkarlığa qarşı mübarizə bildirib ki, bugünkü ki, müsahibə Спелман, daimi yoldaş və cangüdənlər Францини əvvəlindən bazar günləri getdi vasitəsilə öz adi sığınacaqlarda.
  
  
  Kapitan Miller, əsasən, tarixi, dedi ki, cinayətkar sövdələşmələrdə dünyada şayiələr də yayılırdı: deyirdilər ki, Спелман idi, ya qətlə, onun bədən məhv edilib, ya qaçırılan və удерживался üçün fidyə ailəsi başçılıq etdiyi Qaetano Руджеро.
  
  
  Cek Гурли görüb gözəl iş.
  
  
  Onun bitmiş bölməsinin, yavaş-yavaş, купаясь isti xatirələrində haqqında Филомине və fikir ki, hər şey həqiqətən də yaxşı gedir, necə bizə inanılmaz, bu kimi görünürdü, zaman, onu yalnız başlanğıc.
  
  
  Onun gəlmişəm şirkətin ofisi Franzini Olive Oil Company ривненской iki saat gün. Манитти və Локло idi qarşıda məni hiss edərək özünüzü narahat hiss müasir stul. Onun gülümsədi Филомине zaman o, aparıb bizi kabinetinə Попая. O, qızardı, amma избегала mənim baxış.
  
  
  Bu gün Popeye baxdı, az yaşlı və qalın. Axşam ərəfəsində öz təsirini göstərib. Və ya, bəlkə də, bu olmuşdur təsiri hekayə Гурли. Masa Францини qoymaq nüsxə qəzet.
  
  
  Söykənib ah-uzaq sonunda otaq, Lui sinir zaman biz üçümüz rahatsız qarşısında masa ego əmisi.
  
  
  Popeye acıqlı baxdı bizə nifrət o ego, duş qaynadılmış bu ego gözü.
  
  
  "O, dilxor görə Спелмана", - sevinclə deyə fikirləşdim, amma ошиблась.
  
  
  "Sən, Locallo!" - рявкнул o.
  
  
  "Bəli, ser." Mobsters baxdı испуганным.
  
  
  "Kim ətrafında, uşaqlar, son idi, kim gördüm bu çin бабу Su Lao Ling Beyrutda?"
  
  
  Локло aciz boşandı əlləri. "Bilmirəm. Biz Манитти birlikdə getdi".
  
  
  "Düşünürəm ki, burada idi Канцонери", - dedi Lui göstərən, mən tərəfə. "Mən tərk ego zaman orada onu Harold xəstəxanaya". O, mənə baxdı, gözləri "mən həqiqəti demək".
  
  
  "Siz orada son?" - рявкнул Popeye.
  
  
  Onun çiyinlərini çəkdi. "Mən bilmirəm. Onun danışdım onunla bir neçə dəqiqə sonra qulluq Lui, sonra o, göndərib məni həmin oğlan Харкинсу".
  
  
  "Bilirsiniz, gözləyirdi olub, o kimsə gedəndən sonra?"
  
  
  Onun başını yellədi.
  
  
  Ego gözləri fikirli сузились, mənə baxaraq. "Hmmm! Sən olmalıdır da son idi, kim gördüm Харкинса".
  
  
  O, rəbbinə çox yaxın etmək, sakitləşdirmək, baxmayaraq ki, onun, həqiqətən, hiss etdim ki, indi mən böyük problemlər var. "Yox, - günahsız dedim, - orada idi o, başqa bir oğlan. Daxil oldu, burada açıq demək qarşısında mənim getməsi. Amma gözlə!" Onun təsvir birdən вспомнившийся baxış. "Mən hesab edirəm ki, bu, həmin adam onu gördüm, otel lobbisi miss Ling zaman уходила". Onu bərk-bərk barmaqları ko alın. "Bəli, həmin adam".
  
  
  Popeye dikəldi və стукнул yumruq stola. "Hansı oğlan?"
  
  
  "Dərzi, bilmirəm, yadıma düşdü olub. Gəl görək... Харкинс təqdim etdi məni. Фугги, mən hesab edirəm ki, və ya kimi bir şey... Фуджиеро... mən dəqiq xatırlamıram".
  
  
  "Руджеро?" O, vicdanla atdı mənə söz.
  
  
  Onun щелкнул barmaqları ilə. "Bəli. Səsvermə və bütün. Руджеро".
  
  
  "Dərzi şeytana! Necə ego adı?"
  
  
  Onun çiyinlərini çəkdi. "İlahi, mən bilmirəm. Bill, ola bilər, və ya Joe, və ya ki, bir şey".
  
  
  "Və siz deyirsiniz ki, gördüm, ego otelində?"
  
  
  Onun boşandı əli ilə xurma yuxarı. "Bəli. O, dəhlizdəki, gözləyir, lift zaman onun çıxdı. Onun indi yadıma düşdü, onun ego məlum oldu daha sonra o, evinə daxil Харкинса".
  
  
  "Görünüşü necəydi?"
  
  
  "Bildiyiniz kimi, orta. O, темноволосым..." Mən притворилась сосредоточенной, fikirli dilxor oldu. Eyni ilə onu uğurla edə bilərdi bu qədər yaxşı məşğul olurdu. "Mən hesab edirəm ki, təxminən beş metr, on düym növü qaranlıq dəri. Bəli oh, onu xatırlayıram. Azn nen idi tünd mavi kostyum".
  
  
  Popeye başını yellədi. "O, tanış gəlir, amma orada çox проклятых Руджеро ki, demək çətindir". O, yenidən yumruq vurdu stola, sonra çevirdi təkərli kürsü belə, baxmaq üçün açıq Louis. - Bu çin nənə bir şey deyirdi haqqında sizə Руджеро?
  
  
  Louis başını yellədi. "Yox, ser, bizim söz". O, tərəddüd. "Nə olub, əmi Joe?"
  
  
  Popeye qəzəbli ona baxdı. "Yaxşı partlatdılar! Səs nə baş verib! Hansı it oğlu içəri girdi, ora dərhal sonra o, uşaqlar kimi artıb və partlatdı bu darn yer. Dərzi şeytana! Bomba! Vinnie yalnız zəng etdim, Beyrutun. O, deyir ki, bu, artıq bütün qəzetlərdə. orada".
  
  
  "Haqqında nə Su Lao Macos?"
  
  
  "Ölü kimi qanlı mismar, - deyir Vinnie".
  
  
  Lui idi, indi də eyni kədərli olduğu kimi, ego, dayı, уперев əlləri boca və sonu olmayan, başını irəli. Maraqlıdır məşğul olub və onunla da.
  
  
  "Kimsə daha yaralanıb?"
  
  
  Popeye başını yellədi, sanki incidir. "Yoxdur. İstisna olmaqla, lənət olmalıdır Çarli Харкинса olan güllələnib".
  
  
  "O da ölü?"
  
  
  Popeye başını tərpətdi. "Bəli, guya."
  
  
  Louis qaşlarını çatdı. "Siz düşünürsünüz ki, bunu Руджеро?" - Yaxşı oğlan, Lui, - xısın-xısın аплодировал ona.
  
  
  "Əlbəttə, mən hesab edirəm ki, bunu Руджеро", - прорычал Popeye. "Ki, dərzi şeytana, sən düşünürsən? Канцонери burada görür Руджеро oteldə xanımı, sonra cavab verir ego ev Харкинса. Sonra iki meyit. Siz heç düşünürsünüz ki, əlaqə var? Siz düşünürsünüz ki, bu, sadəcə təsadüfdür?"
  
  
  "Yox-yox, əmi Joe", - an üçün Louis. "İstisna olmaqla, mən bilmirəm ki, niyə Руджеро vurulmuşdur ih heç nə. Hətta biz dəvət etdik, onlar üçün bir neçə uşaqlar vasitəsilə Beyrut. Bu heç bir mənası yoxdur, əgər onlar sadəcə istəyirlər ki, bizi tapa bildilər".
  
  
  "Dərzi şeytana! Nə günahı var ki, sən düşünürsən?" Popeye götürüb stulun qəzet və elədi, ondan: "Sən oxumaq проклятую qəzeti bu gün səhər?"
  
  
  Louis çiyinlərini çəkdi. "Mən bilmirəm, dayı, Joe. Larry yaşayır itirilmiş və əvvəllər o, getmişdi əsmək . Bu hekayə ola bilər, sadəcə чушью. Siz elə bilirsiniz ki, nə Hobbi Miller. Bu oğlan Гурли məcbur edə bilər ego nə demək istəyir. "
  
  
  Lakin qoca olmaz idi, alçaltmağa. O, təkrar elədi kağız. "Haqqında nə Beyrutun, ağıllı alec? Nə olub?"
  
  
  Louis başını tərpətdi çalışaraq həll edir. "Hə, onu bilirəm. İkisi birlikdə - bu, artıq çox. Düşünürəm ki, onlar toplanır düzəltməyə bizə, amma, dərzi şeytana, cəmi bir neçə həftə əvvəl bütün görünürdü, yaxşı getdi".
  
  
  "Dərzi şeytana!" Qoca hit yumruq üzrə xurma
  
  
  digər ego əlləri. "Bu səs mənim üçün yaxşı deyil!"
  
  
  Louis başını yellədi. "Mən bilmirəm, onu bilirəm, dayı Joe. Amma küçə müharibə indi heç bir mənası yoxdur. Bizdə kifayət qədər problemləri".
  
  
  "Biz bir şey etmək lazımdır! Onun bizə kiminlə niyyətində deyil çıxarılmasına belə bok", - qışqıraraq Popeye.
  
  
  "Yaxşı, yaxşı, - dedi Louis. "Belə ki, siz istəyirsiniz ki, biz etmişik?"
  
  
  Gözləri qocanın сузились və o, cins-dövriyyəsinin yola qorunması. "Öldür məni, dərzi şeytana! Ola bilər, az da olsa. Mən istəmirəm ki, heç bir Руджеро. Hələ ki, yoxdur. Onun istəmirəm. O, sadəcə, istəyirəm ki, onlar bilirdilər ki, biz eşələnmək". Nifrət gözündə Попая indi bu qarşıdurmadan təşviş. Qoca iy verirdi qan. Ego qalın əl sıxdı дугу əlil uşaq arabası. "Sən, dərzi şeytana!" - o, qışqırdı. "Пошевеливайся!"
  
  
  
  
  Fəsil 12
  
  
  
  
  
  Biz Lui oturdu, сгорбившись üzərində fincan kapuçino bir qəhvə mağazası Decima Qərb Бродвее.
  
  
  Divarları шоколадно-qəhvəyi isə köhnə linoleum mərtəbəsində, bəlkə, yaşıl, bir çox il əvvəl idi çirkli-qara. Divarlarında свисала a çox böyük rəsm позолоченных рамах, ih canvases idi, güclə seçilən görə hücumundan sığınmağa təcrübəsi uçur və yağ. Vitrin üzrə çirkli şüşə nümayiş edilib уставшая toplusu çörəkçilik - наполеоне, nənə əl-rum, millais фогли, канноли, пастициотти. Yeganə sübutdur təmizlik idi gözəl espresso maşın digər sonunda bərkitmə. O, parlaq блестел, bütün gümüşü və qara отполированный qədər parlaq. Azn nen yeritdi, təqiblər başladı qartal, nümayişkaranə onlar cavab verərlər ki, qanadları və царствовал bu dəmir tökmə şöhrət.
  
  
  Louis baxdı bir az xəstə.
  
  
  Ona mane oldu qəhvə. "Nə oldu, Lui? Похмелье? Ya sən əvvəl heç vaxt heç kimə sərf boş yerə?"
  
  
  O, qaşqabaqlı başını tərpətdi. "Yox... yaxşı ki, yoxdur. Siz bilirsiniz ki..."
  
  
  Onun bilirdi, yaxşı. Birdən-birə üçün kiçik qardaşı əmisi Joe Lui oldu, belə deyil, sırf. Bütün həyatını o, məşhur oyun mafiya ilə onun bütün азартами, pudralı, pul və загадочностью. Lakin o, özü heç vaxt cəlb edilib. Üçün Lui həyatı yaxşı, özəl məktəb, yaxşı zövq isə kollec, yaxşı, asan işlərlə aparılması qanuni biznes istehsalı üzrə zeytun yağı, yaxşı bir vaxt ilə ünsiyyət məşhur quldurları, amma незапятнанным onlardan.
  
  
  Onun yenidən yadıma düşdü ki, hətta ego adı təmiz idi. "Lui, - soruşdum, - niyə adın burada davam edən? Məgər sənin ata adı Францини?"
  
  
  Louis başını tərpətdi, kədərli gülümsəyərək. "Bəli. Luigi Францини. Burada davam edən - qız soyadı anamın. Əmisi Joe dəyişib, onun üçün zaman mənə onun köçürülüb üçün ona. Düşünürəm ki, otel allahdan məni bütün çətinliklərə. uşaq adlanacaq Al Capone-junior "
  
  
  Onun güldü. "Bəli. Məncə, sən haqlısan. Onun soruşdu. - Belə ki, sən indi nə istəyirsən?"
  
  
  O, aciz boşandı əlləri. "Mən bilmirəm. Ən delle heç bir şey etmədi. Mən demək, dərzi şeytana, yalnız çıxmaq və öldürmək oğlan, çünki o məxsusdur Руджеро..."
  
  
  "Bu faktlar həyat, oğlum, - deyə fikirləşdim. Onun sıxdı ego çiyin. "Sən ki, heç vaxt fikirləşib tapa bilməzsən, Lui", - успокаивающе dedim.
  
  
  Biz çıxdıq üzrə Децимы və Lui bir an küçəyə göz gəzdirdi, elə bil qərar etmək üçün çalışırıq. "Qulaq as, Nik, - deyə o, qəfil ухмылкой, - niyə mənə göstər, sənə Hesablama palatası?"
  
  
  "Hesablama palatası?"
  
  
  "Bəli. Bu sərin. Unutmayın ki, pul bir növ". O, apardı dirsək və gətirib küçədə bir neçə qapı. "Bu, açıq-aşkar burada, Dörd, on beş Qərb Бродвея".
  
  
  Bu, heç də baxdı xüsusi. Daha bir tərəfindən o böyük köhnə лофтов görürsünüz ki, rayonda Soho mərkəzində Nyu-York. Üzərində geniş пандусом böyük idi göy qapı ilə məşğul olan, necə mən başa düşməsin idi yük lifti. Sağ idi adi ilə qapı pəncərələr yaşayış tipli standart dəsti poçt qutuları çoxmənzilli ev.
  
  
  Louis sərf məni qapıdan. Foyesində o, düyməsini basdı.
  
  
  Cavab verdi бестелесный səs. "Hə? Bu kimdir?"
  
  
  "Lui burada davam edən və mənim dostum".
  
  
  Haqqında "salam, Louis. Gedək". Səsləndirilmişdir yay, uzun və suyun, və Lui açdı незапертую qapı. Buradan beş dik пролетов dar pilləkənlər. Zaman əldə etmişik zirvələri, mənim hər hansı bir problem, tənəffüs və Lui idi, demək olar ki, mümkün dağılması, onun nəfəs müdaxilə isə şəxsin kapal tər.
  
  
  Dəhlizdə beşinci mərtəbədə bizi qarşıladı dostluq hərdənbir və Lui, nəfəssiz, təqdim etdi məni. "Bu Ləqəb Канцонери, Чики. Чики Wright, Nik. Чики idarə edir, Hesablama palatası əmisi Joe. Onun düşündüm, siz otellər olardı bunu görürük".
  
  
  Onun çiyinlərini çəkdi. "Əlbəttə."
  
  
  Чики az idi cırtdan və bu kimi şəxs ilə прядями boz saç, küləkdə dalğalanan geniş sinəli üzrə ego лысеющей başlıq və qalın boz qaşlar, прорастающими azn yumoristik личике. Azn nen idi, tünd-mavi ipək köynək, гиллетт qara-ağ kvadrat və boz фланелевые şalvar. Al-qırmızı qalstuk-kəpənək və qırmızı подвязки azn рукавах edirdilər ego пародией azn oyunçu yarış. O, geniş gülümsədi və ayağa qalxdı tərəfə sərf etmək vasitəsilə bizə böyük mavi qapı olmadan tanınma simvol.
  
  
  Louis edib ego geri, приоткрытый.
  
  
  "Getmək, geniş dedi. "Bu, bir ətrafında ən yaxşı ofis Nyu-Yorkda".
  
  
  Bu, belə idi. Mən bilmirdim nə gözləmək лофта beşinci mərtəbədə "adlı Hesablama palatası" lakin bu, mütləq deyil ki, mən tapdım. Чики sərf bizi addım-addım izah bütün əməliyyat.
  
  
  "Biz görmüşük ki, - dedi, - o, aydın iftixar, - belə ki, bu компьютеризовали bizim букмекерскую qısa müddətdə və əməliyyatların nömrələri ilə".
  
  
  Bütün çardaq idi çevrilmişdir, müasir, parlaq отполированный biznes-ofis. Qarşıda гудел və щелкал böyük kompüter bank, stocked ciddi gənc insanlar опрятных işgüzar kostyumlarda olan əla bilik işin обрабатывали kompüter məlumatları. Cute katibi diqqətlə işləmiş aydın boyunca cərgə расставленных masalar, ih elektrik yazan maşınları bir-biri ilə rəqabət bir-biri ilə. Burada saxlanılır, bütün atributları, hər hansı bir inzibati binasının.
  
  
  Чики geniş əlini yellədi. "Burada ele bütün dərəcələri nömrələri edilən aşağıdakı Houston-yer üzündən silinmiş və bütün bahis at. Bütün nəticələr yarışı gəlir birbaşa telefonla Арлингтона Çikaqoda şərq. Bütün pul dərəcələri buraya göndərilir, bütün qeydlər aparılır, buradan istehsal olunur, bütün ödənişləri ".
  
  
  Onun başını tərpətdi, heyran. "Elektron məlumatın emalı gəlir букмекерскую idarəyə getdi. Çox xoşdur!"
  
  
  Чики güldü. "Çox səmərəli. Biz sahəsindəki burada təxminən səksən min dollar gündür. Biz güman edirik ki, bizə lazımdır, səs-küy kimi bu biznes. Gün balaca oğlan qənnadı bloknot arxa cibində bitdi".
  
  
  "Necə, sizə təsir qiymətləri oyundankənar?" Ofislər OTB Nyu-York şəhər ətrafında əvvəlcədən təsdiq edilmiş seçicilər yalnız bir yol kimi qazanmaq üçün şəhərin və rahatlığı üçün oyunçular, həm də bir vasitə kimi qovulması bahis ətrafında cinayətkar dünya.
  
  
  Чики yenidən gülümsədi. O, elə xoşbəxt adam idi. "Bu, qətiyyən причинило bizə zərər, olsa da bir gün onu narahat və bu zaman o, yalnız başlamışdır. İnsanlara sevgi ilə məşğul köhnə təsbit edilmiş firma, mən düşünürəm ki, onlar sanki şübhəli yanaşırlar hökumətinə edir ki, faiz dərəcələri tətbiq edilir.
  
  
  "Və əlbəttə ki, bizdə çox rəqəmlər isə hökumət məşğul olur rəqəmlərlə".
  
  
  "Hər halda, hələ ki yox, - deyə Louis. - Amma belə görünür ki, işlər necə gedir, onlar, yəqin ki, tezliklə olacaq". O, clapped edib məni çiyin. "Sən necə düşünürsən, Nick? Olduqca sərin, elə deyilmi? Əmisi Joe baxmaq bilər və davranmaq kimi köhnə Мустачио Pitt, amma bu, olmalıdır, ən müasir cihaz poçt бизнесявляется".
  
  
  Flash Lui превосходила yalnız ego də sadəlövhsünüz. Hesablama palatası idi addım irəli təşkilatının cinayətkar dünya, amma heç də son yazı ilə. Onun bilərdi göstərmək Lui mərkəzi əlaqədar, idarə olunan mafiya, oteldə Индианаполисе, etdi nə olardı New York Telefon kimi switch ATS. Nəticələr bütün mərc oyunlarının ölkədə yarış, beysbol, basketbol, futbol və s. - daxil olan bu otel hər gün, sonra микросекунды verilir bukmeker kontorları sahildən sahili.
  
  
  Bununla yanaşı, Hesablama palatası idi maraqlı yenilik: mərkəzləşdirilmiş, mütəşəkkil, səmərəli. Pis deyil. "Əla" - dedim. "Gözəl!" Onu özünə sarı çəkdi görə мочку qulaq. "Mən düşünürəm ki, sən də burada məşğul vasitələri isə?"
  
  
  Louis qaşlarını çatdı. "Yox, amma... mən bilmirəm, bəlkə də, bu yaxşı fikirdir. Siz demək kimi bir şey, mərkəzi komanda məntəqəsinin?"
  
  
  "Doğrudur."
  
  
  Чики baxdı, bir az fikirli. "Hə, biz, həqiqətən, belə ki, boş yer çoxdur, Lui, demirəm necə tapmaq çətindir kimsə, kimə etibar etmək olar bizim günlərdə".
  
  
  Oldum gülmək. O, boğaz poçt бизнесявляется cinayətkar dünya, amma hərəkət kimi hər hansı bir ofis-meneceri hər hansı bir qanuni delle ... narahat idi ki, onun daha çox ola bilər iş və ya ola bilər dəyişə öz iş üsulları. Yalnız vicdanlı insanlar dəyişikliklərə müqavimət.
  
  
  "Nick yeni şəhərdə, - deyə Lui, - və onu fikirləşdim ki, mən emu bizim demo əməliyyatı. Hər halda, əmisi Joe məcbur bizi Nick keçirmək bütün əməliyyatlar bu, sadəcə, hər il biləcəyikmi, biz". bir qədər formalaşdırmaq. "
  
  
  "Bəli, guya." Чики şübhəli görünürdü.
  
  
  "Biz əsasən edəcəyik narahat təhlükəsizlik", - dedim.
  
  
  Чики просиял. "Ey, yaxşı. Orada mənə kömək lazımdır".
  
  
  Onun soruşdu. - "Sizin problemlər var idi?"
  
  
  O, dərindən ah çəkdi. "Bəli. Daha çox onu istəyirəm. Gəl, mənə ofis və mən deyim ki, sənə bu barədə".
  
  
  Biz bütün daxil, gözəl обшитый panellər ofis küncündə böyük лофта. Mərtəbə idi, səliqəli xalça isə boyunca bütün divar dayandı, polad, kabinetlər. Səmimi masada Чики qara şəkildə dayanıb qalın seyf. Masa qoymaq şəkillər cəlbedici yolda bir qadın və bir yarım uşaqlar müxtəlif yaş.
  
  
  "Присаживайтесь, uşaqlar". Чики işarə bir neçə stul ilə birbaşa önə baxan və oturdu azn вращающееся kreslo stol arxasında. "Məndə problem ola bilər, mənə kömək eləyəcəksən".
  
  
  Louis yuxarı qaldırdı və kafedra
  
  
  Onun inamla emu gülümsədi. Hazırda o, unutdu ki, Попай verdi emu olduqca aydın təlimat. Əmisi Joe otel üçün kimisə öldürdü.
  
  
  "Nə oldu, Чики?" - soruşdu Louis.
  
  
  Чики geri oturdu əvvəl və siqaret yandırdı. "Bu, yenidən Lemon-Drop Droppo", - deyə o bildirib. "Ən azı mən belə düşünürəm ki, bu, o,. O, yenidən ободрал bizim runner. Və ya, ən azı, kimsə".
  
  
  "Dərzi şeytana, Чики", - deyə Louis. "Kimsə həmişə грабит idmançı. Nə var ki, bunda?"
  
  
  "Əsas odur ki, bu böyük olur işlə! Ötən həftə bizə vurdu on dörd dəfə, bu - artıq beş. Mən təsəvvür edə bilməz, bu imkan".
  
  
  Louis mənə tərəf döndü. "Adətən biz düşünürük ki, üç-dörd dəfə bir həftə biz alaraq runner görə ki, o daşıyır, amma bu ценымногие daha çox adətən".
  
  
  Onun soruşdu. - "Məgər sən bilmirsən qorumaq ih?"
  
  
  Чики başını yellədi. "Bizdə də var, yüz qırx yeddi uşaqlar ki, hər gün gətirirlər buraya pul ilə bütün ərazisində aşağı Manhattan. Biz bilmərik qorumaq ih bütün". O, gülümsünüb. "Ən delle, onun hətta etiraz etmirəm, əgər bəzi zaman-zaman onların ətrafında olacaq ограблены ki, səbəb başqa, daha diqqətli olması. Lakin bu, bir çox bir heck!"
  
  
  "A ki, bu barədə дроппо ilə limon damla?"
  
  
  Louis güldü. "O, burada uzun müddətdir ki, Nik. Odin ətrafında qrupunun Руджеро, lakin bəzən o gedir, kimi özünü. Bir zaman o, özü idi runner üçün Qaetano Руджеро, və görünür ki, hər dəfə emu pul yoxdur, o, seçir runner. İh tapmaq olduqca asandır ki, bilirsiniz. "
  
  
  "Bəli, guya." İdmançı var ki, ən alt kriminal nərdivan. Onlar aparır pul və kuponlar və göndərirlər ih-də полисный bank və bütün. Adətən bu полусумасшедшие köhnə алкаши, çox uzaq спустившиеся üzrə желобу престарелой yoxsulluğun etmək üçün başqa bir şey, ya balaca uşaqlar, tez набирающие pul. Nyu-Yorkda ih min, çirkin ants qidalanan отброшенной падалью cinayətkarların.
  
  
  "Elə bilirsən, bizə kömək qurtarmaq üçün bu simvol Limon Damla?"
  
  
  Чики yenidən gülümsədi. "Zərər yoxdur. Hətta əgər bu, o deyil, bu, bəlkə kimisə qorxutmaq üçün".
  
  
  Onun başını tərpətdi və baxdı Louis. "Ola bilər, hətta öldürmək iki зайцева, Lui".
  
  
  Bu reallıq da Louis burada davam edən asan deyil. O baxdı turş. "Ağa", - deyə o bildirib.
  
  
  "Niyə zəng ego Limon Damla?" Onun soruşdu.
  
  
  Louis cavab verdi. "O, помешан azn limonlu дольках var ih bütün vaxt, zaman. Mən hesab edirəm ki, ego əsl adı - Греггорио, lakin bu adı, necə Дроппо, və paket, limonlu леденцов cibinizdə hər zaman ... Mənə çox istərdim ki, hit ego sadəcə nə üçün yoluq bir neçə idmançı. Mən demək, dərzi, onun gedirdim məktəbə bu oğlan ilə. O, belə wouldnt yox, sadəcə чокнутый.
  
  
  Onun çiyinlərini çəkdi. Görünür, onu çox məşğul zamanı tapşırıqları yerinə yetirmək. "Bu, sizdən asılıdır. Bu sadəcə bir fikirdir".
  
  
  Louis narazı baxdı. "Bəli. Biz bu barədə düşünərik".
  
  
  "Bu iki dovşan bir daş?" - soruşdu Чики.
  
  
  "Fərqi yoxdur", - oğlan dedi Louis.
  
  
  "Bəli, ser." Чики hələ də yaxşı başa düşürdü ki, Lui qardaşı oğlu olmuşdur Qarşı Францини.
  
  
  Ardınca неловкая fasilə. Onun əlini yellədi kənara parlaq шкафов ilə картотеками, hər стопка bağlıdır və nəhəng görünüşü dəmir özəyi keçən cinsindən asılı yuxarı vasitəsilə hər bir qələm qutusu və прикрученным üst qovluq. "Nə var orada, heirloom normativlər; - müəyyən?"
  
  
  Чики siqaretini söndürdü, yan-yörəsinə gülümsədi, razı переменой şəraitində. "Bu, bizim faylları", - deyə o bildirib. "Qeyd bunların dən əvvəl İsə mən".
  
  
  "Hər şey?" Onun üçün cəhd impress. "Siz nəyi nəzərdə tutursunuz bütün əməliyyat yerləşdirilməsi üzrə dərəcələrin?"
  
  
  "Mən nəzərdə tuturam bütün təşkilat", - deyə o bildirib. "Hər şey."
  
  
  Onun огляделась. "Nə yaxşı sizin təhlükəsizliyiniz?"
  
  
  "Yaxşı. Yaxşı. Bu, məni narahat etmir. Biz burada beşinci mərtəbədə. Qalan dörd mərtəbəli boş, bir neçə istisna olmaqla, mənzil, biz istifadə edən fövqəladə hallarda. Hər gecə biz qoyuruq polad qapıları hər mərtəbədə. Onlar uyğun açıq divar və orada qeydə alınır. Bir də ki, it var, - o əlavə edib fəxrlə.
  
  
  "İt?"
  
  
  "Bəli. Hər mərtəbədə var iki gözətçi itlər, доберманы. Biz gedək ih hər gecə, iki hər mərtəbədə. Mən demək, dostum, heç kim qalxacaq pilləkənlə bu itlər. Onlar mənfur сукины oğulları! Hətta onlara olmadan heç kəs bilməz vasitəsilə pozmaq, bu qapıdan heç bir xəbərdarlıq Böyük Julie və Раймонда ".
  
  
  "Kimdir onlar?"
  
  
  "Mənim iki mühafizəçilər. Onlar burada yaşayır, hər gecə. Kimi tezliklə bütün ölkəni tərk edəcəklər və запрут bu qapıdan, heç kəs bilməyəcək daxil olun".
  
  
  "Xoşuma gəlir", - dedim. "Əgər Böyük Julie və Raymond bilər qayğı özü".
  
  
  Чики güldü. "Narahat olma, dostum. Böyük Julie ən güclü oğlan tərəfindən bu tərəfinə sirk isə Raymond biri idi üzrə ən yaxşı çavuşlar hazırlayacağıq artilleriya Koreya. O, bilir ki, belə bir silah".
  
  
  "Kifayət qədər yaxşı mənim üçün". Onun ayağa qalxdı və Lui eyni idi. "Çox sağ olun, Чики", - dedim. "Mən hesab edirəm ki, biz görüşərik səninlə".
  
  
  "Əslində, - dedi. Biz жалели-birinə dost əlləri və biz Lui pilləkənlə aşağı düşdülər. Насторожившись, onu görmək bilər, polad, qapıları, divarları daxil hər meydançasında. Bu, yaxşı idi sərt silah, amma onun idi təqdim onu necə aradan qaldırmaq olar.
  
  
  
  
  Fəsil 13
  
  
  
  
  
  Şam yeməyi ləzzətli idi, kiçik bir masa arxa Minetta's, gecə olan zaman, orada demək olar ki, heç kəs yox idi - asan антипасто, yaxşı oso buco, qızardılmış bir qızardılmış əşyalar etmişdim ki, кабачков və qəhvə espresso. Филомина içində olmuşdur ki sevən bu insanın, сияющем əhval-ruhiyyədə olan, öz həyatına bir az həyəcan.
  
  
  Zaman onu öpdü ee gecə əvvəl onun qapı, bütün çevrilib çılğın qəzəb Сицилиано. O, топнула ayaq ittiham edib mənə ki, mən ложусь yatmaq altı digər qızlar, разрыдалась və, nəhayət, обвила əlləri ilə mənim boyun və задушила məni kisses.
  
  
  "Nick... edin, Nik. Qısa müddətdə".
  
  
  Onun möhkəm высвободился. Onu bilirdim ki, əgər mən, o задержусь orada uzun müddət. Var idi işin o gecə. Onun möhkəm öpdü və onun ucu, burun, açıb belə ki, o baxır, öz qapı və sərt vurdu, onu geri. "Davam edir. Sadəcə olaraq, tərk qapı приоткрытой və görəcəyəm zaman sizi başa şeyi ilə, olan mənə qayğı lazımdır".
  
  
  Onun təbəssüm idi всепрощающей və yenidən обрадовавшись, o dedi: "Vəd?"
  
  
  "Söz". Onun geri hall əvvəl mənim qətiyyət zəiflədi.
  
  
  Birinci, mən nə zaman var, öz otaqlar "Chelsea", - zəng Louis. "Salam, bu Ləqəb. Qulaq as, necə mənimlə görüş bu gün axşam? Hə, onu bilirəm ki, artıq gecdir, amma bu vacibdir. Əslində! Bəli, gecə yarısına yaxın. Və şeytana Локло və Манитту. Biz Toni, mən hesab edirəm. Bu kimi yaxşı və bütün. Yaxşı? Yaxşı ... bəli, Lui almaq ünvan Лемон-Damla Дроппо əvvəl приедешь, yaxşı? "
  
  
  Onun dəstəyi asdı macal tapmamış reaksiya son sorğu. Sonra onu aşağı düşdü və qəbul üçün bucaq olan Angry Kavalye. Onun sifariş parç pivə var, Salli, yaraşıqlı ingilis барменши, sonra isə zəng edib, Vaşinqtona ki, telefon şəkli azn nalan sonunda bar. Bu adi idi yenilənib ehtiyat halda, əgər telefon otel otağı qulaq.
  
  
  Ona zəng edib şöbəsinə təcili təchizat şirkətləri BALTA və düzgün çəkdirən, sifariş dəsti sökülməsi 17B, göndərilən mənə o isə gecə avtobus Greyhound. Onun bilərəm ala ego səhər автовокзале administrasiyasının port Səkkizinci prospekti.
  
  
  Set 17B çox səliqəli, çox dağıdıcı. Altı kapsul-детонаторов, altı qoruyucu timer ilə edilə bilər ki tənzimləmək üçün təkan caps hər hansı interval bir dəqiqə manatdan on beş saat, altı ədəd грунтовочного şnurunu üçün az mürəkkəb işlərin və plastik üçün kifayət qədər üz əsir tacı ilə baş Azadlıq Heykəli.
  
  
  Var idi anlamaq çətindir məni görə səs-küy yaratdığı çox yaxşı, amma çox səs caz birləşməsi məsələn, altı fut məndən, amma mən, nəhayət, донес öz yazı və dəstəyi asdı.
  
  
  On otuz onu tərk Angry Kavalye və çıxıb getdi üzrə Yeddinci avenyu, planlarımızı qurarkən Lemon-Drop Droppo. Küncündə Kristofer və Yeddinci onun çevirdi düz Kristofer mimmo bütün yeni göy-size, sonra yenə sola çevirdi azn Bedford-yer üzündən silinmiş və yarımdan sonra rübü ilə qədər Toni.
  
  
  Bu, tamamilə başqa idi səhnə, daha dünən axşam partiya Филомины. İndi yenə oldu sakit və rahat qayıdaraq öz normal şəraitdə oxşar bir zindan, donuq narıncı işıq tünd-qəhvəyi divarları məlumatlar veribdir, ancaq kifayət qədər yüngül ki, otellər arasında hərəkət edə bilər, masalar ki, qayıdıb öz adi yerindən əsas otaqda. .
  
  
  Əvəzində orda geyinmişdi смокинги italyan mobsters və ih qadınların uzun paltarlar, yerini indi az idi yaşayış полдюжиной длинноволосых gənc uşaqlar mavi gedəndə və джинсовых gödəkçələr və bərabər bir çox gənc qızların qısa saç ilə. belə ki, eyni geyimli. Lakin söhbət heç bir xeyli seçilirdi əvvəlki axşam. Əgər söhbət bir partiya idi diqqət əsasən seks, futbol və at, bugünkü camaat deyirdi əsasən, seks haqqında, futbol oyunlarında və fəlsəfə.
  
  
  Louis stol arxasında oturub odin, divarın dibində sol giriş qaşqabaqlı склонившись üzərində bir şüşə şərab. O baxdı, çox xoşbəxt.
  
  
  Onun sel onunla sifariş brendi ilə soda və похлопал ego çiyin. "Gəl, Lui, развеселись. Hər şey o qədər də pis deyil!"
  
  
  O, çalışdı ухмыльнуться, amma alınmadı.
  
  
  "Lui, sən, həqiqətən, istəmirsən bunu, elə deyilmi?"
  
  
  "Nə etməliyəm?"
  
  
  Kim o zarafat var? "Qayğı Дроппо".
  
  
  O, kədərli başını buladı, heç bir ilə görüşərkən mənim gözlərim. "Yox, mən demək, bu, sadəcə... ah, dərzi! Yoxdur!" - dedi o, daha çox güc ilə, şadam ki, bu, açıq-aydın. "Xeyr! Mən bunu etmək istəmirəm. Mən düşünmürəm ki, bunu edə biləcəyəm. Onun sadəcə... dərzi, onun artıb, bu oğlan, Nick!"
  
  
  "Yaxşı! Yaxşı! Mən hesab edirəm ki, fikir var, məşğul olan qayğı uşaq Damla Limon edəcək sənin əmi Joe xoşbəxt və azad edəcək, səni təhlükə. Necə ki, sənə belə etmək?"
  
  
  Bu ego gözü блеснула ümid və ego, gözəl təbəssüm başladı расплываться onun üzünə. "Vicdanla? Hey, Ləqəb, bu çox yaxşı olardı!"
  
  
  "Yaxşı. Siz etdi mənə lütf, Beyrutda, доставив məni buraya. İndi onun edəcəyəm sizə bir şey, həqiqətən?"
  
  
  O, başını tərpətdi.
  
  
  "Yaxşı. Birincisi, onu alıb və bu gün öz qutusu olan" Chelsea "". Onun çatdırdı emu qeyd ki, özü yazmışdır.
  
  
  Канцонери: Siz tapa bilərsiniz Спелмана
  
  
  Otaq 636 otelin Chalfont Plaza.
  
  
  O, çılpaq ölünün və cəhənnəm ölü.
  
  
  Louis əvvəllər qaldırıb gözlərimi ona zillədim. "Dərzi şeytana! Ki, dərzi şeytana, bütün bunlar? Sən necə düşünürsən, bu, doğrudur?"
  
  
  "Yəqin ki, bu, doğrudur, yaxşı. Olmasaydı, olmazdı heç bir mənası göndərə bu mənə".
  
  
  "Yox, yəqin ki, yoxdur. Amma nə günahı var ki, onlar ego göndərdilər? Siz yalnız gəldik!"
  
  
  Onun çiyinlərini çəkdi. "Knocks məni cəhənnəm olsun. Клера yalnız bildirib ki, hansısa oğlan yaxınlaşdı və sol ego. Ola bilər, kim bunu bizə fikir, ona yalnız xeyirli və hələ verəcəyi ego səni".
  
  
  Louis baxdı озадаченным, necə olmalı idi. "Mən hələ də başa düşmürəm". O, fikrə getdi bir an. "Qulaq As, Nik. Sən necə düşünürsən, bu idi Руджеро?"
  
  
  Атта, ekli, cocu bala, - Lui! Onu düşünürdüm. "Ağa", - dedim. "Вотум ki, mən hesab edirəm".
  
  
  O, qaşqabağını tökdü. "Belə ki, nə dəxli var ki, buraya gəlmək, bu gün axşam? Və Lemon-Drop Droppo?"
  
  
  "Sadəcə olaraq bir fikirdir. Sizinlə Локло və Манитти?"
  
  
  "Bəli. Onlar maşında".
  
  
  "Yaxşı. Səs ki, biz nə olacaq". Onun izah emu öz fikir və o qorxu idi.
  
  
  "Əla, Nick! Əla!"
  
  
  Artıq 88 Horatio cəmi bir neçə məhəllə, yəni təxminən rübündə təcrübəsi Гудзона. Onun izah Локло və Манитти zaman biz bir qədər sürüyən kimi. "Unutmayın. Biz istəyirik ki, o diri-diri. Qorxulu heç bir şey yoxdur, əgər o, bir az zədələnmiş, lakin mən istəmirəm ki, heç bir teller. Aydındır?"
  
  
  Sükan arxasında Локло çiyinlərini çəkdi. "Bu, mənim üçün səslənir dəlicəsinə".
  
  
  Louis az hit ego üzrə затылку vermək üçün anlamaq, kim burada əsas. "Heç kim səndən tələb deyil. Sadəcə, onu et, necə deyir Nick".
  
  
  Horatio səksən səkkiz təmsil özü pünhan boz bina ilə yanaşı eyni yüksək ступенек və dəmir перил. Манитти etdi təxminən qırx beş saniyə keçmək kilid xarici gün və daha otuz açmaq üçün daxili. Biz pilləkənlə yuxarı qalxdılar kimi olar sessiz, və nəhayət dayandırılıb meydançada altıncı mərtəbənin dayandırmaq üçün qəsb təcrübəsi yüksəliş. Bizi cəmi üç - Локло, Манитти və onun - onlardan хорька, biz necə tərk Lui aşağıda maşında.
  
  
  Biz Манитти problem yox idi qapı ilə mənzil 6B. O, istifadə etdiyiniz plastik kartı kimi, indi bütün spyware kitab. O, sadəcə, istifadə старомодное плоское blade formada bənzər cərrahiyyə neştər və kiçik alət, polad boruya bənzər bir спицу. Keçmədi və iyirmi saniyə kimi qapı səssizcə açıq partlayış və Манитти geri çəkildi bir kənara, imkan mən daxil, böyük təbrik təbəssüm könül onun неандертальском insan.
  
  
  O ki, açıq-aydın idi otağı yox idi, dünyanın, lakin müqəddəs ulduzların bağlı qapı arxasında başqa sonunda otaq. Onun sürətlə irəli getdi, Локло və Манитти idi, burada açıq demək arxasında, hər ətrafımızda tapança ilə əlində.
  
  
  Onun çatdı gün onu taybatay açdı və bir sürətli hərəkət otağa girdi. Onun, vermək istəmirdi Дроппо getmək imkanı görə bir gun.
  
  
  Mənə lazım deyil narahat idi.
  
  
  Gregorio Дроппо çox məşğul idi, ən azı o zaman üçün narahat belə kiçik insident kimi трехрукий insan ворвавшийся bu ego yataq otağına gecə saat. Çılpaq bədən Дроппо əsəbi вздрагивало, скручивая və взбивая yorğan altında qız ilə məşğul olan o sevgi. Ee əlləri möhkəm обвивали ego boyun, притягивая özünə, ih şəxslərin сомкнулись bir-biri ilə, belə ki, hamı bilər ki, görmək, - bu зализанные yağ saçları, растрепанные цепкими barmaqları qızlar. Ee nazik ayaqları, qamətli və ağ fonunda волосатой qaranlıq ego bədən idi обтесаны ətrafında ego bel üçün riveted скользкому tər, лившемуся də ona. Onun əlləri və ayaqları var idi ki, bütün bilərdik görmək.
  
  
  Böyük bir səy ilə Дроппо etdi klassik hərəkət diş əvvəl və yuxarı qarşısında ın final qışqırmağa bound ildə. Olmadan əl stəkan su buzlu, onun etdim növbəti addım və hit ego üzrə ребрам носком boot.
  
  
  O dondu. Sonra ego məqsədi kəskin döndü, gözləri genişləndi, heyrət. "Ki-a-a ...?"
  
  
  Onun yenidən hit ego ayaq, və o, задохнулся daha ağrılı. O, çıxıb, перекатился ilə qız geri, əzab keçirilməsi üçün yan.
  
  
  Qəfil gediş sevgilisini tərk qız распластанной geri artıq vaxt sərf edirdim təcrübəsi dəhşət gözləri. O, приподнялась azn dirsəklər, onun ağız açılıb üçün закричать. Onun vedrəni sol əli ilə onun ağzını da bərk-bərk onun arxası простыне, sonra əyilib etdi nax Вильгельмину, ağız idi, cəmi дюйме onun göz.
  
  
  Bir müddət o, mübarizə, arching öz вспотевшее bədən təzyiqi ilə mənim əl sonra başa düşdüm ki, o baxır, yerindəcə donub qaldı, приковывая baxışı üçün пистолету. Бусинки bankda idi ki, onu alnından спутывая растрепанные liflər рыжих saç.
  
  
  Onun yanında Дроппо başladı свешивать ayaqları vasitəsilə kənar yataq, amma Локло var idi. Demək olar ki, təsadüfən o, hit onun дулом silah üz Дроппо və o ilə ağrılı-acılı, fəryad düşdü qabaq, хватаясь görə, əgər yenə burun. Bir tərəfdən Локалло оторвал смятую yastıq ilə cinsi və bərk ee üzə Дроппо, заглушая səslər. Digər tərəfdən, o, врезал arasında uzadılmış ayaq Дроппо, belə ki, po ego gun hit qasıq çılpaq kişi.
  
  
  Altında yastıqları eşidildi heyvani səs və bədən вздрогнуло yüksək havada расщелины выгнулась, bütün аленка qoymaq çiyinlərində sonra безвольно çökdü yataq.
  
  
  "O, huşunu itirdi, boss, - lakonik dedi Локло. Mən hesab edirəm ki, o, məyus.
  
  
  "Gonbul yastıq, ki, o, heç задохнулся", - baxdım qız və bir qədər təhlükəli elədi Вильгельмине. "Heç bir səs, heç bir zaman onun убираю əlini. Aydındır?"
  
  
  O, sanki nodded, mənə baxaraq dəhşət içində. "Yaxşı", - dedim. "Zəiflətmək. Biz причиним sənə zərər". Onun əlini geri təcrübəsi ee tərəfində rta və geri çəkildi.
  
  
  O qalmış döşəmədə hərəkətsiz isə biz üçümüz dururdu orada tapança əlində və любовались onun gözəlliyi. Baxmayaraq ki, onunla idi tər təcrübəsi seks, dəhşət gözündə və спутанные saç, o, gözəl. Onun çılpaq sinə heaving və ətrafında yaşıl göz birdən хлынули göz yaşları.
  
  
  "Lütfən, heç nə mənə zərər", - захныкала o. "Lütfən, Nick".
  
  
  Sonradan ona məlum oldu et seq aktları. Bu idi Dreadlocks Поллард, balaca kürən yaşıl paltar olan onun флиртовал partiya da var Tony, o, ən, bir çox illər əvvəl başlamışdır əzab Филомины ilə anonim zərf olan idi can əti olan "Tayms".
  
  
  Duran yanımda Манитти başladı ağır-ağır nəfəs. "İt oğlu!" - o ucadan dedi. O, перегнулся vasitəsilə yataq, bir tərəfdən, əlini onun sinə.
  
  
  Onun hit ego zamanı baş tapança və o, ошеломленно дернулся.
  
  
  Yanaqlar Dreadlocks axdı göz yaşları. Onun nifrətlə baxdı ee, çılpaq bədən. "Əgər bu, bir çömbəlmək italiyalı, sonra başqa bir, həqiqətən, Dreadlocks?"
  
  
  O, сглотнула, amma cavab vermədi.
  
  
  Onun əlini uzatdı və sövq Дроппо, amma o, hərəkətsiz. "Şeytana ego", - deyə onun Locallo.
  
  
  Onun yenidən döndü Dreadlocks. "Qalx və geyin".
  
  
  O başladı yavaş-yavaş aşağı oturmaq, və baxdı öz çılpaq bədən, sanki indicə dərk elədim ki, yalan tamamilə çılpaq ilə bir otaqda dörd kişi, üç və onun ətrafında idi, demək olar ki, kənar.
  
  
  O, kəskin kəndin oturan mövqe əlaqə diz birlikdə və согнув ih qarşısına. O, скрестила əlləri sinə və vəhşicəsinə baxdı bizə. "Siz, pis сукины uşaqlar", - выплюнула o.
  
  
  Onun güldü. "Əgər belə bir təvazökar, Dreadlocks. Biz artıq gördük ki, sən справляешься bu придурком. Biz çətin ki, görəcəyik ki, sən pis görünürsən". Onun дернул ee əlindən çıxardı ətrafında zibil mərtəbə.
  
  
  Onu hiss kimi dərhal ətrafında həm meydanda, kiçik искорка mübarizə. Onun gedək onun və o, yavaş-yavaş ayağa qalxdım və yaxınlaşdı стулу yataq yanında aradan qaldırılması göz. Götürdü krujeva qara bra və şəraitdə ego qoyulması, bu zaman baxaraq divara. Tam təhqir.
  
  
  Манитти dodaqlarını yaladı və mən ona baxdı. Локло qayıtdı vasitəsilə mətbəxi ilə dörd banklar soyuq pivə.
  
  
  O, göstərir bütün ih коммода və ehtiyatla açdı. Bir o verdi mənə, odin Манитти özüm götürüb bir-bir. Sonra o etdi, dördüncü və eyni tökdü onun инертное bədən Lemon-Drop Droppo, pivə töküldü azn вспотевшую forma və намочило простыню onun ətrafında.
  
  
  Дроппо ayıldı ilə inilti buraxmaq, qeyri-iradi потянувшись əlləri ilə gətirib возмущенным гениталиям.
  
  
  Onun стукнул ego üzrə körpü изуродованного burun Вильгельминой ilə elə bir qüvvə ki, onun gözləri qarşısında çıxış ediblər göz yaşları. "Nə?" o gasped ki,"...?"
  
  
  "Yalnız sən nə deyirəm, dostum, sən bilərsən yaşamaq".
  
  
  "Nə?" emu yenidən nail çıxmaq.
  
  
  Onun yaxşı xasiyyətli gülümsədi. "Папай Францини", - dedim. "İndi isə qalx və geyin".
  
  
  Dəhşət göstərirdi ego gözü zaman o, yavaş-yavaş ayağa qalxdı, yataq, hələ sıxaraq qasıq bir tərəfdən. O, yavaş-yavaş geyimli edilib və tədricən onun hiss dəyişikliklər ego münasibətlər. O, çalışırdı vəziyyəti qiymətləndirmək istərdim ki, çıxış yolu. O, nifrət daha çox əziyyət isə ненавидящий insan təhlükəli.
  
  
  Дроппо başa кропотливый prosesi tying ayaqqabı, ara-sıra вырывался inilti üzrə ego sıx müxtəsər dodaqlar, sonra iki əlləri ilə götürüb yataq çıxmaq üçün ayağa. Sonra o, ayağa qalxdı, hit onun ego diz üzrə промежности. O, qışqırdı və yerə düşdü ölü обмороке.
  
  
  Onu da qeyd Локло. "Göydən ego yenidən Franko".
  
  
  Digər sonunda otaq, tam geyinmiş, Dreadlocks Поллард birdən-birə ожила. Ee saçları hələ растрепаны isə pomada qeyri-səlis, lakin kelli-yaşıl yubka və qara ipək bluza idi onun.
  
  
  надетая üstündən bra və qısa tuman yenidən verib hey cəsarət.
  
  
  "Bu idi insafsızlıqdır", - прошипела o. "O, sənə bir şey etməmişəm".
  
  
  "Göndər bu вырезку Филомине Францини bir neçə il bundan öncə də var idi, insafsızlıqdır", - mən etiraz etdim. "O, da heç bir şey atıb səninlə".
  
  
  Son bir vəhşilik burada Лемон-Дроппо son izlərinin döyüş ruhunun və o aşağı endi bizimlə birlikdə pilləkənlə qədər əlini, həm də əlləri ilə dovşan üçün mədə.
  
  
  Biz əkmək Dreadlocks qarşıda ilə Локло və Манитти və зажали Дроппо arasında Lui və mənə arxa oturacaq. Sonra biz getdik Chalfont Plaza. Lui, Дроппо və onun daxil, əsas giriş, ev Мэнни, qalan üç nəfər daxil oldu tərəfindən Lexington avenue.
  
  
  Biz görüşdük, qarşısında sayı 636. Onun çəkdi табличку "narahat" ilə gün və açarı burdu. İy idi, belə deyil wouldnt və pis, çünki onun daxil kondisioner tam gücü getməzdən əvvəl iki gecə əvvəl, lakin o, gözə çarpır.
  
  
  "Nə üçün iy nədir?" - soruşdu Dreadlocks, geri çəkilməyə çalışır. Onun çox sövq onun və o, растянулась yarı yolda vasitəsilə otaq və biz bütün daxil olmusunuz. Манитти bağladı üçün bizə qapı.
  
  
  Onun xəbərdarlıq qalan gözləmək nə, və Дроппо idi çox xəstə üçün həqiqətən narahat. Lakin Dreadlocks. O, ayağa qalxdım aydın qəzəbli görünüşü. "Ki, dərzi şeytana, burada nə baş verir?" - завизжала o. "Nə üçün iy nədir?"
  
  
  O, qapını açdı, vanna otağı göstərdi hey, çılpaq bədən Larry Спелмана.
  
  
  "Allahım! Allahım!" Dreadlocks причитал, gizli üzə əlləri.
  
  
  "İndi geyim çıxarın, siz də, - deyə mən.
  
  
  Дроппо, şəxs onun hələ də təhrif ağrısı, gic başladı itaət. O, artıq suallar verirdi.
  
  
  Yalnız Dreadlocks. "Daha sən планируешь məşğul olaq?" o etməyib, mənə. "Allahım..."
  
  
  "Unut Allah haqqında, - oğlan dedi, mən, - və разденься. Yoxsa sən istəyirsən ki, Джино etdi, bu sənin üçün?"
  
  
  Манитти gülümsünüb və Dreadlocks yavaş-yavaş başladı расстегивать onun bluza. Halında qaladan çıxaraq ruslara qəfil qədər bra və qısa tuman bikini, o, yenidən заколебалась, lakin onun elədi hey Вильгельминой və o, nümayişkaranə bitirib işə salındıqda onun paltar kiçik bir dəstə mərtəbə.
  
  
  Louis aldı, hər iki dəst geyim və etmek ih kiçik bag ki gətirdi özü ilə. Дроппо sel kənarında yataq baxaraq mərtəbə. Коммода оттолкнул Dreadlocks küncündə, belə ki, bütün ki, biz görmək bilər, idi, onun çılpaq ətrafında, onun hip. Onun əlləri накрыли sinə və o, bir az diksindi. Otaq soyuq idi təcrübəsi kondisionerin.
  
  
  Onu dayandırdı дверном проеме zaman biz çıxdıq. "İndi onun istəyirəm ki, siz, iki неразлучников, burada qaldı, - dedim. "Bir müddətdən sonra kimsə düşməz, sən edə bilməzsən hər şey düzeltmek. Hələlik isə Манитти durmaq səmimi qapı arxasında. Əgər o, az da olsa, açılacaq kiçik bir yarıq əvvəl hər kəs buraya gəlib çatsın, o," öldürəcəyəm səni. Sən bunu başa düşürsən? "Mən durduruldu. "Ən azı, dərzi, səni öldürəcək, Дроппо. Mən bilmirəm ki, o piyləri ilə Dreadlocks".
  
  
  Onun qapını örtdü və biz bütün düşdülər azn lift.
  
  
  Dəhlizdəki ona zəng edib gedən cekə Гурли telefon-avtomat.
  
  
  "İt oğlu!" - o, donquldandı telefonla. "İndi iki gecə saat".
  
  
  "Unut", - dedim. "Var, sizin üçün tarixi bir otaqda 636 meydanların Чалфонт".
  
  
  "Yaxşı olardı ki, hər şey yaxşı olsun".
  
  
  "Yaxşı", - uzatdı mən. "Gözəl səslənir, Cek. Orada otaqda 636, üç nəfər adam, bütün çılpaq, və bir-bir onların ətrafında ölü. Və bir onların ətrafında - qadın".
  
  
  "İsa Məsih!" İdi, uzun pauza. "Mafiya?"
  
  
  "Mafiya", - dedim və dəstəyi asdı.
  
  
  Biz bütün küçəni keçdilər bir kokteyl-bar Sunrise və içdilər. Sonra biz də getdik evə.
  
  
  Fəsil 14
  
  
  
  Филомина убрала mənim əl ilə onun sol döş və kəndlər, o zibil приподняв yastıq geridə üçün o dəstəkləyib bel. O, tərəddüdlə нахмурилась.
  
  
  "Amma mən bilmirəm, Nik. Bu, gülməli, ya qorxudan, ya ki, bir şey. Polis sübut edə bilməz ki, Dreadlocks və Дроппо qətlə Larry Спелмана, elə deyilmi? Mən nəzərdə tuturam..."
  
  
  Onun öpdü ee sağ döş və поерзал qoymaq üçün başını hey, həyat, yalançı arasında çarpayı.
  
  
  Onun izah etdi. "Onlar biləcəklər ki, sübut Dreadlocks və Дроппо qətlə Спелмана, amma bu iki cəhənnəm olacaq, çox vaxt sübut etmək üçün ki, onlar bunu etmədilər".
  
  
  "Siz nəyi nəzərdə tutursunuz ki, копы ih yalnız отпустят?"
  
  
  "O qədər də yox. Yadındadır, onun sənə demişəm ki, qoyub bu metal konteyner üçün siqar azn комоде, əvvəl getmək?"
  
  
  O, başıyla təsdiq elədi. "O, dolu idi, heroin. İh həm də tutacaqlar saxlanılması üçün".
  
  
  "Oh." O, нахмурилась. "Mən ümid edirəm ki, Dreadlocks yoxdur oturub həbsxanaya. Yəni, onun nifrət edirəm, lakin ..."
  
  
  Onun похлопал onun dizinə idi ki, haradasa sol mənim sol qulaq. "Narahat olmayın. Qəzetlərdə çox olacaq material və bir çox insanların baş verdiyi, lakin bu o qədər хреновая silah ki, hər hansı bir yaxşı hüquqşünas edə ih отделать".
  
  
  "Mən hələ də başa düşmürəm
  
  
  
  
  
  və bu, - dedi. - Məgər polis axtarış edəcək, sizi və Lui?
  
  
  "Heç bir şans. Дроппо bilir, amma o, danışmaq niyyətində deyil копам ki, baş verdi. Bu lənətləmək humbling. O, heç vaxt etiraf edir ki, onlara bunu edə bilər düşmək əlləri ilə конкурирующая dəstə. Руджеро olacaq безупречном разозлены. digər tərəfdən, bu məhz biz nə istəyirik ".
  
  
  "Nə edəcək?"
  
  
  "Nə deyirəm ki, əgər onlar отреагируют belə, mən ümid edirəm ki, onlar vurmaq üçün çıxacaqlar".
  
  
  Növbəti gün, əlbəttə ki, çıxıb, qəzetin haqqında bir atəş. Verin газетчику çılpaq kişi və çılpaq qız otaq otelin ilə çılpaq трупом, o xoşbəxt olacaq. Əlavə iki rəqib qruplaşmalar cinayət sülh və konteyner ilə yüksək keyfiyyətli героином və o, heyecanlandım olacaq. Cek Гурли idi, göyün yeddinci qatında xoşbəxtlik sahələrdə jurnalistikanın.
  
  
  Növbəti səhər şəkillər "Xəbərlər" idi belə yaxşı, hansı, ona heç gördüm. Fotoqraf yenilik idi Дроппо oturmuş çılpaq yataq fonunda çılpaq Dreadlocks çalışan прикрыться скрещенными əlləri. Onlara oldum bir az toxunmaq аэрографом etmək üçün ego kifayət qədər layiqli üçün möhür. Müəllif adı da yaxşı vaxt:
  
  
  Çılpaq mobsters və gal застукали nude bədən və допэ
  
  
  The New York Times olmayan hesab ego-ci maddəsində birinci səhifədə olduğu kimi, Xəbərlər, amma olardı təşəkkür edirəm переплет üzrə altıncı sütun üzrə xvı olacaq səhifə ilə полуторной колонкой və yan panel tarixi haqqında mafiya Nyu-Yorkda. . Və Францини və Руджеро böyük rol oynadı, o cümlədən kifayət qədər ətraflı məruzə qəbul ссоре Попая atası ilə Филомины görə, bir neçə il bundan əvvəl.
  
  
  Ən Попаю idi istəmirəm. O, xoşbəxt idi, belə bir dərəcədə ki, ego nifrət, açıq hovuz, ona icazə idi qalmaq. O, qəhqəhə çəkib güldü, zaman Lui göstərdi emu bu hekayə növbəti gün, откинувшись oturacağın qorunması və завывая. Bu faktdır ki, Larry Спелман öldürülüb, görünür, heç narahat edirdi ona görə ki, istisna olmaqla, ölüm Спелмана böyük kimyaçı təhqir tərəfindən Руджеро Францини.
  
  
  O ki qaldı Попая, bu, pozulması və onun dəstəsi ləyaqətinin ki, verdikləri Руджеро ona görə ki, bir-birinin ətrafında ih ədəd düymə hit belə нелепую vəziyyəti daha kompensasiya qətlə. Üçün Францини bu dünyanın sirli qətl - adi işdir, sonra isə - qeyri-adi deyil.
  
  
  Louis də sevindim, yeni vəziyyətinə görə ki, o, əldə gözündə əmisi. Mənə lazım deyil idi vermək emu verilən. O vaxta kimi onunla səhər onun var ofis Franzini Olive Oil, Lui artıq idilər həmd. Onun, əminəm ki, Lui ən delle dedi Попаю ki, bu, bir fikir idi ego, həm də heç bir dedi emu ki, bu, belə deyil.
  
  
  Onun sel və шталь qədər gözləyin Руджеро cavab verəcəklər.
  
  
  Heç bir şey olmadı və mən revize etdi öz mövqeyimizi. Onun açıq-aydın недооценил Руджеро. Geriyə baxarkən, onu anlamaq üçün idi ki, Qaetano Руджеро idi ətrafında o liderləri, mümkün olan запаниковать qanlı və дорогостоящую müharibə dəstələri görə, onların fırıldaqları ki, bunu istəyir.
  
  
  Popeye Францини asanlıqla yarada, lakin Руджеро. Belə olan halda onu yenidən seçdi Попая. Onun arxalana bilər, onun reaksiya və ağrılı reaksiya. Məndə planı idi əvvəllər, ona görə də onun sifariş, bu dəsti 17B Vaşinqtonda, mənə yalnız lazım idi, kiçik bir yardım Philomina daxil etmək üçün ego fəaliyyət. Mənim məqsədim idi, Hesablama palatası, qat dollar bütün əməliyyatlar Францини.
  
  
  Onun var ego cəmi beş gün sonra каперса Lemon-Drop Droppo.
  
  
  Hər şey mənə lazım idi təcrübəsi Филомины, - bu alibi halda, əgər bir ətrafında mühafizəçilər Hesablama palatasının edə опознать mənə sonra. Onun üçün nəzərdə əmin edə bilməzlər, lakin bu, kifayət qədər sadə yenilənib ehtiyat.
  
  
  Üçün Franzini Olive Oil Kimsə yox idi, sirr ki, Филомина "gördüm çox olması yeni kişi, Nika, oğlan ki, onun Lui gətirdi ki, oradan". Hər şey sadə idi. Həmin axşam biz, sadəcə, getdi konsert Devid Амрама bu Linkoln mərkəzində. Bizim günlərdə, demək olar ki, mümkün deyil, əldə bilet bir konsert Амрама Nyu-Yorkda, ona görə də təbiidir ki, biz gərək bir az güvənmək ki, onun almışdır. Ancaq heç kim bilmirdi ki, onlar Jack Гурли olan "Nyus".
  
  
  Onun gözlədi, hələ evinə sönür müqəddəs, və getdi. Амрам, bəlkə də, ən yaxşı, müasir bəstəkar, Amerikada, amma məndən çox idi, iş və vaxt nax az idi. Onun otel geri başa çatana qədər çıxışlar.
  
  
  Az on beş dəqiqə davam etdi almaq üçün taksi biri Linkoln-mərkəzin Soho, 417 Qərb Broadway yanında Счетным ev.
  
  
  Bu idi oxşar bina, dörd mərtəbə mənzil ilə böyük чердаком, yuxarı mərtəbədə. Bu nen yox idi yük lift etdiyi bildirildi bina, qonşuluqda, həm də çatmırdı gözətçi itlər hər mərtəbədə dursun polad решетках hər meydançasında. Onun bizə görə ki niyyətində deyil qalxmağa pilləkən Hesablama palatası. Demək olar ki, mümkün deyil bir tərəfdən hack kilid, polad, hörmələr və digər mübarizə обезумевшим qan доберманом.
  
  
  Onun daxil bina azn 417 və сканирую
  
  
  
  
  
  Adları yanında cihazı qapını. Onu seçdi bir təsadüfi - Кэнди Əks - və zəng etdi, zəngə.
  
  
  Keçdi bir an əvvəl ətrafında daxili dinamikası səsi eşidildi. "Hə?"
  
  
  Xoşbəxtlikdən, bu, qadın səsi idi. "Gül mağazası Фремонти", - dedim.
  
  
  Fasilə. "Nə?"
  
  
  Onun əlavə olaraq öz ton notları səbirsizlik oxunur. "Gül mağazası Фремонти, mem. Var gül üçün Candy Əks".
  
  
  "Ey! Gəl isə, dur". Baş tutdu yay açaraq avtomatik kilid daxili giriş fanarlar və ona daxil yuxarı qalxdı, salınan новеньким çamadan attaşe kimi, hər hansı bir sanballı nyu-yorkdakı bir iş adamı.
  
  
  Onun, əlbəttə, deyil dayandırdı mərtəbədə Candy Галко. Bunun əvəzinə, onun qalxdı səmimi yuxarı keçdi beşinci mərtəbədə qalxdı sonuncu kiçik лестничный yaz, aparıcı dam.
  
  
  Vaxt keçir, cəmi bir neçə dəqiqə əvvəl onun oturmuşdu çömelme dam 417 Qərb Бродвея, gözdən on fut açıq seçmə havanın arasında iki bina və mənim təsəvvür olmadan əmək çilik-çilik olub torpağa.
  
  
  Onun baxdı оклеенную смолой dam, və mən лежу var kərpic дымохода, nəhayət tapdı ki, bir şey istəyirəm - uzun dar board. İstərdim ki, o, heç də belə idi dar, amma bu yox idi ümid. Mənə lazım idi körpü. Zaman onun kollec, onun atıldı uzunluğu iyirmi dörd fut altı düym, amma bu, çoxdan idi, idi zaman gün işığında, yaxşı uçuş-enmə zolağı, шипованной ayaqqabı və ən başlıcası, yer səviyyəsində, onun niyyətində deyil cəhd edin, o, gecə atılmaq on fut binaların arasında.
  
  
  Lövhə idi eni cəmi altı düym, kifayət qədər geniş alış-veriş üçün, amma çox dar olduğu üçün inam. Onun протолкнул ego vasitəsilə yarıq arasında iki binaları üçün o, eyni yalançı hər bir dam. Keçirilməsi qarşısına çamadan hər iki əli ilə onu ehtiyatla qoydu ayaq öz шаткий körpü toplaşdı və qaçdı üç addım.
  
  
  Oldum qaçmağa. Adətən, mən çəkirəm акрофобией, lakin əgər onun üçün cəhd qarşılaşmaq yoxdur vasitəsilə nah, onun heç vaxt bilmədim. Qorxu məcbur elədi ki, mənə səhv etmək üçün həm yer yox idi. Bir neçə dəqiqə onun hərəkətsiz dayanmışdı успокаиваясь, hələ də yaşca, amma вспотев təcrübəsi asanlaşdırmaq.
  
  
  Zaman onun sakitləşdi, onun yaxınlaşdı gün aparan pilləkən. Əgər o прикручен daxildən oldum olardı almaq kontorları, Hesablama palatası vasitəsilə işıq lyuk, bu isə çətin olardı.
  
  
  Qapı bağlı deyil. Mənə lazım deyildi, sadəcə olaraq, açmaq ego və протолкнуться. Bu idi ki, bir şey nə etdi britaniyalılar Sinqapurda: bütün ih silah yönəldilmişdir dənizə əks etdirmək üçün hər hansı bir dəniz hücum; yaponlar getdi quru yolla daxil olublar "qara kurs" əsir və Sinqapur. Eynilə, müdafiə Hesablama palatasının idi nəzərdə qarşısını almaq üçün fikirlərini alt; onlar heç vaxt düşünürdük ki, işğal gedə bilər yuxarıdan.
  
  
  Onun haqqında düşünürdü ki, qapını döymək kontorları Hesablama palatasının beşinci mərtəbədə, sadəcə vermək üçün Böyük Julie və Раймонду bir şey düşünmək də ih забаррикадированном kiçik bir yuva, amma mən ödəyə bilməz xəbərdarlıq ih, sadəcə, təmin etmək üçün öz извращенное yumor hissi.
  
  
  Onun накинула, üz qara нейлоновый stocking, qapını açdı və içəri girdi, saxlanılması, bir tərəfdən öz attaşe isə başqa - Вильгельмину.
  
  
  İki kişi уставились mənə застигнутые edir. Onlar oturub hər tərəfdən kafedrasının ilə polad qapaq olan oynamışdır kart. Masa idi полупустая şüşə gina ilə birlikdə iki eynək və bir neçə dolu пепельниц. Yan qəhvəyi kağız paketi покоились qalıqları sendviç. Altında низменному висящим masa üstü işıq, hava asdı tüstü. Kölgəsində, böyük bir otaq böyük kompüter səssizcə mühafizə sıralarına hələ masa və безмолвных yazan машинок.
  
  
  Bir neçə fut kafedra yanında dayanmış iki köhnə ordu, belə.
  
  
  Odin ətrafında kişi masa arxasında böyük idi, onu çox böyük мускулистое bədən блестело azn işıq. Azn nen idi anası olmadan qolsuz bir neçə ilə istehza ilə güldü boz şalvar, azad зацепленных altında ego geniş qarın. Siqareti tolstoy siqar vedrəni saralmış dişləri altında böyük bir kol bığlarının. Şübhəsiz ki, Böyük Julie.
  
  
  Ego yoldaşı idi artıq orta boylu, əsl küçə dostum yaşıl фетровой papaq ilə geniş sahələri, o, al-qırmızı ipək köynək, расстегнутой demək olar ki, aşağı bel və расклешенных şalvar də mobil "su kemeri". Sol tərəfdən Раймонда parıldayırdı iki nəhəng üzük brilyant ilə, контрастируя ilə чернотой ego dəri. O, məni təəccübləndirdi. Mən gözləmirdim ki, ətrafında bir oğlan Чики Wright qara olacaq. Əgər italiyalı üzrə aşağı təbəqə ilə böyük ideyaları nəhayət başladı itirmək, öz fitri xurafat, dünya, doğrudan da həyat üçün ən yaxşı yer.
  
  
  Poliomielit xəstəliyinə bayraq icazə icrası davam cəmi bir an. Sol əl Раймонда birdən gəldi kənara çiyinüstü geyimi кобуры, висящей vəziyyətləri kafedrasının машинистки yanında.
  
  
  Вильгельмина залаяла və таращить göz врезалась bu stul qoyaraq ego bir neçə düym. Əl Раймонда yerindəcə donub qaldı havada, sonra yavaş-yavaş qayıtdı masa.
  
  
  
  
  
  
  "Sağ olun", - nəzakətlə dedi mən. "Sadəcə, qalın yerində, cənablar".
  
  
  Gözləri Böyük Julie выпучились, сигарный siqareti əsəbi зашевелился guşəsində ego tərəfində rta. "Nə günahı var ki..." - oldu, o гортанным səs.
  
  
  "Kəs səsini." Onun elədi emu Вильгельминой diqqətlə izləmək Раймондом. Ətrafında bu iki nəfərin onun qərarına gəlib ki, "o, çox təhlükəli. Ona deyildi, haqlısınız, amma sonra o, bunu bilmirdim.
  
  
  Onu qoydu casey azn səliqəli kafedra öz qarşısında açdı ego sol əl. Onun çıxartdı iki uzun tikə сыромятной ki, dəri sıçrayıb həmin gün emalatxanasında təmiri üzrə ayaqqabı.
  
  
  Haradasa alt лаяла it.
  
  
  İki mühafizəçilər tamaşa etdilər bir-bir, daha sonra yenə mənə.
  
  
  "İt", - прохрипела Böyük İyun. "Sən istədiyin kəsə itlər?"
  
  
  Onun gülümsədi. "Sadəcə sığalladı, ih daha çox qol zaman onun keçirilib mimmo. Onun sevgi dog".
  
  
  O, əvvəllər hırıldayıb güldü. "Moskovskiye Qapısı"...?"
  
  
  Onun yenidən gülümsədi. "Onun yandırdı ih xırtıldayan mənim суперлучевой silah". Onun addım atdı licks, yenə взмахнул gun. "Sən. Raymond. Uzan mərtəbə üz".
  
  
  "Getdi, sən, kişidir!"
  
  
  Onun vuruldu. Shot hit yuxarı hissəsini qorunması və срикошетил. Demək çətindir, harada sıçramalar таращить gözləri, amma belə görünür ki, işarə, нанесенной iş kreslosu, o olmalıdır ki, миллиметры düşmədi burun Раймонда.
  
  
  O, geri söykəndi, əllər başı üzərində. "Bəli, ser. Mərtəbə. Dərhal". O, yavaş-yavaş ayağa qalxdı, yüksək qaldırılan əlləri, sonra ehtiyatla döşəməyə oturduğu üz aşağı.
  
  
  "Əlləri qoymaq üçün geri".
  
  
  O, dərhal tabe olmadı.
  
  
  Sonra onun çevrildi Julie və güldü. O, hələ də saxlanılır göyərtə kartları əlində. O, gərək ticarətlə məşğul olurdum, zaman onun içəri girdi.
  
  
  "Yaxşı", - dedi mən ataraq emu odin üzrə saralıb üzrə сыромятной dəri. "Свяжи dost".
  
  
  O baxdı qısa tuman, sonra mənə. Nəhayət o qoydu kart və yöndəmsiz ayağa qalxdı. O gic qaldırdı kəmərləri və ayaq saxladı, onlara baxaraq.
  
  
  "Двигай! Свяжи emu əlləri arxasında".
  
  
  Böyük Julie etdi, kimi emu dedilər. O, başa və geri çəkildi, onun yoxlanılır qovşaqlarının. O çox işlər görüb, kifayət qədər yaxşı bir iş.
  
  
  Onun yenidən elədi emu edir: "Yaxşı. İndi növbə var. Mərtəbə".
  
  
  "Nə üçün..."
  
  
  "Mən dedi yarı!"
  
  
  O, ah çəkdi, ehtiyatla çıxarıb siqareti ıso tərəfində rta və qoymuşdur ego masasında külqabını. Sonra o, jim mərtəbəsində bir neçə fut üz Раймонда.
  
  
  "Əlləri qoymaq üçün geri".
  
  
  O, yenidən nəfəs alır və əllərini görə geri, dovşan yanaq mərtəbə.
  
  
  Onun qoymuşdur Вильгельмину kafedrasında olan oturmuşdu Böyük Julie və шталь onun üzərində diz, оседлав ego bədən keçid üçün emu əlləri.
  
  
  Ego ayaqları взметнулись yuxarı врезавшись mənim geri və onun nəhəng bədən изогнулось və вздрогнуло böyük конвульсиях təcrübəsi səyləri, onun məni stola yaxınlaşır və itirərək tarazlıq. Onun taala öz axmaqlıq və göyərçin görə bir gun, amma o məni tutdu görə bilək küt möhkəm лапой, dikəldi, məni öz bədəni və bərk mərtəbə özünün çox böyük çəkisi.
  
  
  Ego şəxs idi, mənim yaxın, прижимаясь mənə. O dikəldi və onu vurdu, başını aşağı istəyərkən onun hit mənim. Onun sərt hərəkətlə geri döndü və ego məqsədi ударилась haqqında mərtəbə. O, заревел kimi застрявший bull, yenə də mənə tərəf döndü.
  
  
  Onun цеплялась görə ego gözləri azad tərəfdən, mübarizə ağırlığı, давящей mənə arching geri üçün bədən yox idi aciz расплющено onun altında. Mənim ищущие barmaqları tapıb ego gözləri, lakin onlar sıx прищурены. Onu seçdi növbəti ən yaxşı variant, sanki iki barmaq emu bu nostrils və оторвав ego əvvəl və yuxarı.
  
  
  Onun kimi hiss parça özü verir və o, bağırdı, buraxın, mənim başqa bilək, ola bilər, натянуть атакующую əlini. Onun оттолкнулся azad əl və biz перекатывались mərtəbə. Biz уперлись də budu kafedrasının. Onu tutdu ego üçün hər iki qulaq və hit ego başını metal mebel.
  
  
  Ego hakimiyyəti zəiflədi və mən çıxıb azadlığa yıxılaraq ondan üz. Onun ayağa sıçradı, ayaq bir vaxtında görmək Раймонда, əllərini onun hələ də bağlıdır arxasında və o, ıso bütün gücü ilə qalxmağa çalışır. Onun hit ego ayaq həyat nin ayaqqabı və suya baş çəkmək üçün Вильгельмину olduğu yerdən onun qoyub onun kafedrasında.
  
  
  Onu tutdu "люгер" və geri bərpa an Böyük Julie qaçdı məni cins kimi кряхтящая, вспотевшая catapult. Onun heç bir uyğunluğu və icazə emu пролететь mimmo zaman mənə onun hit ego zamanı baş butt gun. O, hit baş kresloya uzanıb, birdən-birə ləng, qan ətrafında разорванного burun залила alt çənə, пропитав bığ. Yanında mərtəbəsində Raymond корчился və at inləyirdi, hələ сцепив əlləri arxasında.
  
  
  Onun переоборудовал Вильгельмину. Bu, belə olubdur xalis əməliyyatlar qədər Böyük Julie oldu qəhrəmanlıq mənə. Onun gözlədi, hələ ki, heç başlamaq normal nəfəs, sonra bağladı Böyük Julie birlikdə silah kimi başladı, bir neçə dəqiqə bundan əvvəl. Sonra onun daxil bütün işıqları
  
  
  
  
  
  оффисе başladı keçirmək üçün böyük bank fayl meneceri, ofis Чики Wright.
  
  
  Onlar kilidli idi, amma mənə lazım deyil, çox vaxt hack etmək qalalar. Amma nə tapmaq istərdim idi, başqa işlə. Amma nəhayət tapdı. Aktivlərin ayrılması Францини üzrə dollarına işgüzar maraqları şəhəri.
  
  
  Onun fit çaldı. Popeye nəinki məşğul, bütün qanunsuz şəhərində, o, buraxılmış bir çox leqal əməliyyatlar: ət qablaşdırma, маклерство, tikinti-abadlıq işləri, taksi, otel, elektrik cihazları istehsalı makaron, supermarketlər, çörək, masaj salonları, kinoteatrlar, əczaçılıq istehsalatı.
  
  
  Onun açdı, bir-birinin ətrafında qutuları üçün sənədlərin və qeyd neçə böyük zərflərin üzrə манильской kağız, irəli hərəkət arxadan. Onlarda yox idi, yazıları isə klapan bağlanıb. Onun yarıb ih və bilirdi ki, сорву jackpot. Bu zərfləri olan yazıları və tarixləri ilə satış, satış, adları və bütün qalanlarına haqqında героиновой əməliyyatların Францини, mürəkkəb boru kəməri ətrafında Yaxın Şərq, Nyu-Yorkda.
  
  
  Görünür, mənim rəhmətlik digər Su Lao Ling tərk üzrə narkobiznes, zaman bizim hərbi getdim üzrə hind-çin kimi. O, yalnız köçürülüb, Beyrut, bir neçə min mil. Bu gözəl qadın alırdılar narkotik kimi kişilər. O məşğul idi qız.
  
  
  Ee münasibət Францини həmişə озадачивало məni. Mənə həmişə mənə baş, niyə onu qarşıladı, qırmızı çin agent və keçmiş distribyutoru narkotik çalışan məşğulluq xidməti üçün amerika гангстера. O, yalnız yerinə yetirmişdir ikiqat iş isə onu cəlb olunmuşdur yalnız bir yol-ee çoxsaylı təşkilati əsaslarının istedad. Hər şey aydın oldu və o, yüngülcə gülümsədi zaman fikirləşdim ki, təsadüfən sarsıldı əlaqədar Францини ilə Yaxın Şərqlə.
  
  
  Bütün qorxu, ki, var idi əvvəllər ilə bağlı onun məhv edilməsi, tamamilə itdi.
  
  
  Onun səliqə ilə qatlanmış kağız masa yanında çamadan, sonra çıxarıb plastik взрывчатку ətrafında qutusu və выстроил ih bir sıra. Plastik çox sabit, onunla da idarə etmək lazımdır ki, ehtiyatlı olun. O göndərilib, mənə avtobus üzrə Vaşinqton, o göndərilib iki paket - biri özü üçün partlayıcı, digər üçün caps və детонаторов. Beləliklə, bu təhlükəsiz idi.
  
  
  İndi onu ehtiyatla daxil caps və taymer-детонаторы. Müəyyən edilmiş maksimum детонаторы oturacağının hava yastıqları açılacaq beş dəqiqə sonra aktivləşdirmək. Onun təqdim etdi bir yerdə idi məhv kompüter, sonra isə yaradan elə etdi, qalan üç otaq, harada bilərdilər maksimum zərər. Mənə lazım deyildi olmalıdır, çox dəqiq. Dörd plastik bomba olduqca bilər yıxmaq Hesablama palatası.
  
  
  "Dostum, sən оставишь burada bizim". Bu, böyük dua, nə məsələdir qara insan mərtəbəsində. O, üzünü görmək məni. Bir müddət əvvəl o, artıq inilti.
  
  
  Onun gülümsədi emu. "Yox, Raymond. Sən və sənin qalın başqa, mənimlə gedərsiniz". Onun baxdı Böyük Julie ilə məşğul olan приподнялась mərtəbəsində baxdı mənə налитыми qan gözü ilə. "Mən istəyirəm ki, kimsə mənə təqdim mesaj Папаю Францини".
  
  
  "Nə üçün mesaj?" Raymond çox otel edin.
  
  
  "Sadəcə de emu ki, bugünkü işlər olunub комплиментом Qaetano Руджеро".
  
  
  "Yaxşı, dərzi şeytana..." Bu Böyük idi Julie. Qan axdı üzrə ego şəxsə üzrə разорванного burun.
  
  
  Onu diqqətlə перепаковал öz attaşe, arxayın ki nen idi cinayətin bütün sənədlər, sonra bağladı və kilidləri onun. Onun qaldırdı Рэймонда və Böyük Julie ayaq məcbur ih ayağa qalxıb otağın ortasında isə, mən gedirdim ətrafında və aktivləşdirilmiş timers hər tərəfindən детонаторов. Sonra biz üçümüz, tələsik выбрались oradan artıb pilləkənlə dam və захлопнули öz arxasınca qapı dam.
  
  
  Onun yenidən məcbur Рэймонда və Böyük Julie yalan şəxslərin, sonra dərindən nəfəs aldı və özünü itirərək qaçmaq istədi üzrə шаткому дощатому körpü növbəti yaradılması. Gedərək onu təxirə salıb board, atdı onu, dam və pilləkənlə enməyə başladı, sevincək насвистывая özümə. Bu, yaxşı idi gecə işdir.
  
  
  Yarı yolda pilləkənlə aşağı, onun kimi hiss bina задрожало zaman ətrafında, qonşu evdə прогремели dörd güclü partlayış. Zaman onu küçəyə çıxdı, yuxarı mərtəbədə 415 West Broadway yanğın olub. Onun küncündə dayandım, yandırmaq üçün yanğın siqnalları, sonra doğru getdi Altıncı prospekti saxladı ki, bir taksi ехало azn окраину şəhəri. Onun yerinə qayıtdı yanında Филоминой qarşısında sonu konsert Амрама idi ki, finala hazırlığın bir əlaməti proqramı.
  
  
  Mənim isveçlilərin idi, bir az взъерошена, lakin onun стряхнул böyük bir hissəsini kir ki, sıçrayıb edərkən mərtəbə Hesablama palatasının. Qeyri-formal isveçlilərin olan bəzi insanlar bu gün bəzəmək üçün konsertlər, heç bir xüsusi diqqəti çəkir.
  
  
  Fəsil 15
  
  
  
  Növbəti səhər, zaman Филомина getdi işə, onun dayandırıb kağız, götürülmüş bütün Hesablama palatasının və getdim ih Açandan Бранденбургу. Var idi saxlamaq üçün kifayət qədər avtobus FBI, maliyyə Nazirliyinin və Hədəf qrupunun Cənubi dairəsi üzrə mütəşəkkil cinayətkarlıqla mübarizə.
  
  
  
  
  
  y növbəti altıncı ay.
  
  
  Sonra ona zəng etdi, Vaşinqton və dolu bir dəsti partlayıcı 17В. Onun işə başlayanda hiss Deli бомбардировщиком, amma sən bilmirsən öhdəsindən gəlməyi mafiya tək olan yalnız bir tapança və стилет.
  
  
  Zaman və nəhayət, onu istədim, ona zəng edib Louis.
  
  
  O, demək olar ki, şir vasitəsilə mənə telefon xətti. "İlahi, Ləqəb, kimi mən şadam ki, sən zəng edib! Bütün bu darn müəssisəsinin сошло dəli! Sənə lazım dərhal buraya gəlmək. Biz..."
  
  
  "Помедленнее, помедленнее. Nə baş verir?"
  
  
  "Hamısı!"
  
  
  "Sakit Ol, Louis. Sakit ol. Olur ki, dərzi şeytana?"
  
  
  O, belə həyəcanlı idi ki, emu idi demək çətindir mənə, amma sonda bu məlum oldu.
  
  
  Kimsə ətrafında izdiham Руджеро partlatdı Hesablama palatası, yanğın güclə macal xilas iki mühafizəçilər idi ki, döyülüb, bağlı və atılan ölmək dam.
  
  
  Qaldı ölmək, dərzi şeytana! Lakin ona heç nə demədi.
  
  
  Папай Францини, davam Lui, qəzəbli idi, qışqıraraq və döyülmüş stola arasında dövrləri угрюмой depressiya, o, yalnız oturub, öz sandalye və pəncərədən baxdı. - Məhv Hesablama palatasının son saman idi, - mızıldandı Louis. Dəstə Францини "gedirdi üçün матрасам" - nəzərindən mafiya, xatırladaq ki, çılpaq mənzil və şəhər ətrafında, yerdə gizlətmək altıncı manatdan on "əsgər", üz onların adi qaçqınların, sığınacaq bir dost başqa. Mənzillər ilə təchiz olunmuş, əlavə матрасами üçün qalan onlara mobsters, xidmət deyil, yalnız "убежищами", həm də verilənlər bazası ilə olan кнопочники bilər zərbə vurmaq üçün qarşı duran qüvvələrə.
  
  
  Bu, başlanğıc idi, ən böyük müharibə dəstə Nyu-Yorkda onlarla хорька kimi Галло və Коломбо vuruşmuş və döyüşdə ilə məşğul olan sona çatdı iflici Коломбо və ölü Галло.
  
  
  Lui, onun Локалло və Манитти ilə birlikdə полудюжиной digər головорезов Францини yaxınlaşdı матрасам yaşayış mənzil üçüncü mərtəbədə azn Houston-yer üzündən. Bu nen idi, üç pəncərə, ətrafında olan açdı yaxşı görünüşü küçə və - kimi yalnız onun qapını bağladı, dam - yalnız bir vasitə giriş - yuxarı dar pilləkənlər.
  
  
  Biz də daxil, belə bir oyun və gözləməyə başladılar növbəti addım. Bir neçə blokları yuxarı küçədə Руджеро daxil belədir. Bizdə idi, yarım digər mənzillərin, tutduğu eynilə, bizim rəqibləri də: hər bir idi, yarım və ya daha ağır çamadan, hər bir tərəfindən olan idi tam təchizatı tapança, tüfəng, tapança-pulemyot və döyüş sursatlarının, hər bir idi, öz yerli gətirən. gətirilməsi, qəzet, təzə pivə və təhsil paket, hər kəs öz круглосуточной oyun poker, hər kəs öz sonsuz tv, hər kəs öz dözülməz скукой.
  
  
  Филомина telefonla danışdım, gündə üç dəfə, belə ki, o, səbəb bir neçə şəxslərlə etdikləri əxlaqsız şərh biri ətrafında dostları Louis капюшоне. Onun bilmişdi ona idi ki, iki diş, sonra bunun heç bir комментировал.
  
  
  Məhz Филомина və qəzet gündəlik приносимые bizim посыльным, bizi həmişə dəstəklədiyinizə əlaqə ilə xarici dünya. Ən delle xüsusi bir şey baş vermirdi. Əsasən Филомине, bir qulaq o idi ki, Qaetano Руджеро israr edir ki, o, heç bir münasibətlər bizim üçün ölüm Спелмана, bizə doğru gəlirdi isə Hesablama palatasına. O, hər zaman deyirdi ki, razılığa gəlmək istəyir, amma Popeye soyuqqanlı idi. Keçən dəfə Руджеро danışıqlar aparmışam, bir neçə il bundan əvvəl qarışıqlıq zamanı ilə San-Remo idi, tələ ilə məşğul olan qədər başa ki, San-Remo öldürülüb.
  
  
  Digər tərəfdən, onun sözlərinə görə, Филомины, Popeye onlara məxsusdur ki, əgər Руджеро həqiqətən istəyirsə, danışıqlar aparmaq, bir o istəyir daha çox səbəb düşmənçilik öz rəqibə. Belə ki, iki həftə ərzində hər iki dəstə asdı bu унылых mənzillərdə görmək dost xəyali kölgə.
  
  
  Hətta italyan mobsters zamanla bilər надоесть. Biz idik tərk mənzil bizə, nə səbəbdən, ancaq mən oldum danışmaq Филоминой olmadan kənar. Bir axşam başqa uşaqlar təsdiq ideyasını içmək, bir az da soyuq pivə - mənim təklif - və onun könüllü getmək üçün ona. Bildim rədd etmək qarşısının alınması haqqında digər hirs Францини və təhlükə olan, onun подвергал özünü və onlar, nəhayət, razılaşdı, mö ' min ki, mən ən dəli, bütün şirkətlər.
  
  
  Qayıdanbaş, ətrafında yaxın гастронома ona zəng edib Филомине.
  
  
  "Mən hesab edirəm ki, əmisi Joe hazırlaşır görüşdə mr Руджеро", - dedi mənə.
  
  
  Mən bilmirdim bunu özümə rəva. Yarısı mənim döyüş plan ondan ibarət idi ki, натравить bir izdiham başqa çatdırmaq, məsələ bu dərəcədə od ki, Komissiyanın olacaq müdaxilə.
  
  
  Onun bir az düşündü. "Yaxşı. İndi diqqətlə qulaq asın. Qoy Cek Гурли zəng mənzil on min və xahiş Lui". Sonra onu geniş təqdim hey, nə hotel üçün Cek dedi Louis.
  
  
  Telefon çaldı beş dəqiqə sonra necə geri döndü və Lui götürdülər.
  
  
  "Hə? Heç zarafatlar? Əlbəttə... Əlbəttə ki... Yaxşı... Hə, əlbəttə... Dərhal...? "Yaxşı.
  
  
  O, dəstəyi asdı ilə başlanmış ifadə şəxslər. O, sheepishly basdı böyük 45-ci çaplı bağlı bir sinə çiyinüstü geyimi кобуре. "Bu, bir ətrafındakı uşaqlar əmisi Joe", - deyə o bildirib.
  
  
  "O dedi ki, üçü bizim uşaqlar qətlə yetirilmiş, küçədə Бликер cəmi bir neçə dəqiqə bundan əvvəl ".
  
  
  Onun soruşdu: - "Kim öldürdü, Lui? Kimsə, kimsə, biz tanıyırıq? Nə qədər pis?"
  
  
  O, başını buladı və boşandı əlləri. "Ey Allahım! Mən bilmirəm. Oğlan dedi ki, yalnız bildiriş almış. Bilmirdim heç bir digər detalları". Louis dayandı və təsirli otağa göz gəzdirdi. "O dedi ki, dayı, Joe istəyir ki, biz hit insanlara Руджеро. Vurdu ih yaxşı".
  
  
  Bu dəfə həyəcan пересилило hər hansı şübhə edən Lui bilər tez yaşanır. Yarış döyüşlərdə edir ki, bu, insanlarla, hətta Lui ətrafında idi, bu dünyanın.
  
  
  * * *
  
  
  O gecə biz casino ziyarət Garden Park, Nyu-Cersi, səkkiz nəfər iki rahat лимузинах. Gözətçi dəhlizdəki Garden Park Hotel kimi geyimli hə, təmsil problemləri; yox idi və operator, özəl lift, bir şell yalnız Casino guya несуществующий on üçüncü mərtəbədə. Biz idarə edildi təhlükəsizlik işçisi olaraq lift hədəfində, вырубили ih həm özləri də başlayıb lift.
  
  
  Biz çıxıb, ətrafında lift hazır, qarşımızda idi maşın var. Bu idi parlaq səhnə. Büllur çilçıraqlar свисали ilə yüksək tavan isə plush драпировки və dərin xalça kömək заглушить oxuma stickman, klik polad dünyanın sükan rulet və yalançı onun altında zümzümə приглушенной söhbətlər, перемежающейся təsadüfi восклицаниями başlanmasının. Bu, ən böyük oyun zalı Şərq sahilində.
  
  
  Gözəl qadın dəqiq скроенном смокинге üzünü yüngül bir təbəssüm. Emu idi ki, 30-a yaxın, bir az chunky, lakin parlaq, qara, qara sahəyə saç və parlaq ağıllı gözləri, - Entoni Руджеро, əmisi oğlu don Qaetano.
  
  
  O, həyata əhəmiyyət bizim girişində bir миллисекунду, geri bərpa yüksək daban və atladı üçün выключателю azn nalan. Pulemyot Локло acıqlı застрочил - kobud zorakılıq cazibədar şəraitində. Расщелины Руджеро подогнулась, sanki ego разрубила iki görünməyən nəhəng bir əl var, və o, dağıldı, necə bez bebek, divar.
  
  
  Kimsə qışqırdı.
  
  
  Onun запрыгнул kafedrasında üçün блэкджека və shot tavan, sonra təhdid izdiham öz gun. Masa arxasında oyun üçün sümük-on fut ondan Манитти eyni şeyi etdi. Lui, onu görmək bilər diyarı gözləri açılmışdır var, lift baxaraq bədən Руджеро.
  
  
  "Yaxşı", - deyə mən. "Səsinizi çıxarmırsınız və hərəkət edin və heç bir zərər gəlməz". Sol stickman birdən-birə пригнулся masası. Odin ətrafında digər mobsters, gələn ilə bizim qrupla, atəş emu baş.
  
  
  Birdən-birə gəlib гробовая sükut olmadan hərəkət. Sonra quldurlar Францини hərəkət etməyə başladı içindən bir izdiham toplanması pul ilə masa və бумажников irəli gedir, üzük, saat və əziz jirinovski броши. Böyük bir izdiham idi şok kimi Louis.
  
  
  Biz выбрались oradan daha az yeddi dəqiqə və geri bizim лимузинах kənara Holland tunelin və bizim sığınacaqlarda Greenwich village-Виллидж.
  
  
  Louis bütün vaxt, zaman təkrar etdi. - "Ey Allah!" "Ey Allah!"
  
  
  Onun похлопал ego çiyin. "Sakit Ol, Louis. Bu, bütün oyun hissəsidir!" Mən özüm də oldu, bir az pis. Onu da sevirəm, zaman belə расстреливают insanların, amma göstərən bu idi ki, mənasızdır. Onun olmalı idi sərin. Amma bu dəfə məsuliyyəti mənə həvalə olunmuşdu, çünki mən onun təşkil bu saxta telefon zəngi. Bilmədim qoy bu çox uzun məni narahat edir. Oynamaq zaman o oyunu ki, ifa onu kimsə zərər görə bilər.
  
  
  Artıq növbəti gün bir çox tutulduqda.
  
  
  Birincisi, Руджеро ediblər qalıqları restoran "Alfredo" küçədə Макдугал hara, əksinə əmri ilə, ускользнули dördü üzrə mütəxəssislərin угону yük maşını "Попая" nahar üçün. İki yaraqlı xatırladaq ki, arxadan atəşə ih ətrafında avtomat, hələ ki, onlar bir oturub, tez getdi. Bütün dörd nəfər öldü masası.
  
  
  Францини vurub cavab zərbəsi. İki gün sonra Nick "Milan", стареющий leytenant ailə Руджеро, qaçırılan ətrafında evinin Brooklyn-Хайтс. İki gün sonra bu ego bədən обвязанное ağır məftillərlə aşkar edilmişdir dump. O vuruldu boynunun.
  
  
  Sonra Чики Wright öldürülüb pillələrində kabinetinin həkim, hara getdi görə таблетками təcrübəsi сенной od.
  
  
  Aşağıdakı kimi idi Frankie Маркетто, uzun süreli подчиненный Руджеро - ego tapıb sükan arxasında öz maşınları ilə dörd çekim sinə.
  
  
  Çılpaq bədən, iki insan Францини aşkar edilmişdir qayıq, дрейфующей körfəzində Yamayka. Hər iki перерезано boğaz.
  
  
  Mickey Монсанно - Mickey Mouse - biri ətrafında liderləri dəstənin Руджеро, xilas xəsarət zaman göndərdi bir vasitəsilə öz oğullarını çıxarmaq, öz maşını ətrafında qaraj. Avtomobil partladı, zaman oğlan daxil yandırma, dərhal həlak onu.
  
  
  Son damla oldu cümə günü, zaman altı kişi Руджеро, silahlı ov tüfəngi və pulemyot boğuldu şirkət Franzini Olive Oil Co.
  
  
  Yalnız təsadüf xilas Францони, Филомина yalnız etmişdir Попая azn gündəlik gəzintiyə parka. Dörd digər kişilər ofisdə ölüm çəkilib, amma iki qadın-məmurlar toxunulmaz qalıb.
  
  
  Biz завершали üzərində işə tərzinin heyrətamiz plan Попая etmək düzündə kənd Руджеро bu garden mərkəzində-parque kimi birdən-birə ego ləğv edilmişdir. Deyilənə görə, Komissiya обеспокоенная qəfil yüksəlməsi diqqət işlər mafiya kimi gündəlik sayının artması həlak olmuş, созвала məclisi Nyu-Yorkda baxılması üçün vəziyyət.
  
  
  Louis yenə həyəcanlı idi, biz çıxdıq bizim mənzil Houston-yer üzündən silinmiş və rəhbərlik ev, Lui - o ego subay mənzil Виллидж, ona - geri Филомине ".
  
  
  "Bir Oğlan, Bir Nick! Bilirsən, onlar bütün gəlmək lazımdır! Dik Joey Фамлиготти, Frankie Карбони, Литтлс Salerno, bütün böyük buxar! Hətta Elli Гиганте gəlir üzrə Phoenix! Onlar iclas keçirməyə. Bu субботние səhər".
  
  
  O, kimi uşaq, haqqında çəkilmiş, öz sevimli qəhrəmanları beysbol, şəhərə gələn deyil, yeddi ən mühüm фигурах cinayət Amerikada.
  
  
  Onun əvvəllər başını buladı, amma gülümsədi emu. "Harada olacaq?"
  
  
  "İclas zalı Assosiasiyasının bankirlər Park-avenyu və Пятнадцатой küçəsi".
  
  
  "Sən zarafat edirsən? Bu, ən mühafizəkar bank şəhərdə".
  
  
  Louis qürurla güldü. "Biz, öz onlara! Və ya, ən azı, mən onu nəzərdə tuturam ki, bizdə var, aksiyada".
  
  
  "Fantastika", - dedim. Mənə gərək daha diqqətlə oxumaq, onlar kağız etdi ki, onun ətrafında Hesablama palatasının, lakin bu, demək olar ki, vaxt çatmadı. Onun похлопал Lui çiyin. "Yaxşı, Пайсано. Bu gün mənim ilə bir tarix Филоминой. Məni istəyirsən?"
  
  
  O, qaşqabağını tökdü. "Yox, bu gün yox. Amma şənbə günü hər komissarı mən gətirmək üçün iki uşaqlar banka. İstəyirsən mənimlə getmək və əmisi Joe? Bu fun bir çox ola bilər".
  
  
  "Əlbəttə, - fikirləşdim mən. Безудержное əyləncə. "Рассчитывай mənə, Lui, - dedim. "Kimi səslənir böyük bir fikirdir". Onun, əl elədi və sel taksi, lakin əvəzinə getmək açıq k Филомине, onun üzərinə getdi окраину şəhərin Banker's Trust Association Park-avenyu. Onun otel hər il olduğu kimi görünür. Bu, baxdı eerily.
  
  
  Getdi avtovağzal aldı, öz dəsti 17B və geri döndü "Chelsea", düşün, öz problemi var. İmkanı iştirak Komissiyanın iclasında idi, uğurlar, amma mənə lazım idi, ilə gəlmək üçün bir yol çıxarış üzrə nah maksimum fayda. Bu nəinki. Sabah bina Banker's Trust Association olacaq кишеть mafia, hər kəs ətrafında olan fanatically narahat qorunması, onun boss.
  
  
  Nə qədər qəribə olsa da, məhz Филомина edib mənə fikir o axşam, sonra şam yeməyi.
  
  
  Mənə söykəndi irina və əsnədim. "Elə et ki, mənə lütf zaman gedəcəksən sabah görüşə ilə əmisi Joe və Lui, yaxşı?"
  
  
  Onun qoymuşdur əl bax, sinə: "Əlbəttə".
  
  
  "İndi dayandırın, bu!" O, убрала mənim əl. "Yolda ofis bilər dayandırmaq və almaq üçün yeni грелку üçün əmisi Joe?"
  
  
  "Şüşə isti su?"
  
  
  "Olmasaydı belə heyrət dolu. Bilirsən ... bir onların ətrafında qırmızı rezin штуковин. Zaman dayı Joe başlayır, belə ki, çox silkələmək bilər ki, bu nəzarət elə gəlir ki, kömək isti грелка biləcəyi ələ almaq. O, həmişə daşıyır, onun özü ilə. bu kiçik ön oturacağın altında ego sandalye rahatdır ki, o, istəsə ".
  
  
  "Yaxşı, əgər siz belə deyirsiniz. Nə ilə köhnə?"
  
  
  "O, oldu baş verəcək", - deyə o bildirib. "Onda o, istifadə olunmurdu, uzun müddət".
  
  
  O gecə mən getdi əczaxana küncündə Doqquzuncu prospekti və İyirmi üçüncü küçə və alınmış bir. Sonra, sonra o, gecə, zaman o əmin idi ki, Филомина möhkəm yatır, onu ayağa qalxdı və diqqətlə начинил onun plastik.
  
  
  Yüklemek взрывчатку, yazır timer ilə bu грелку su ilə çətin idi, lakin mən hələ də mümkün olub. Görüşü olmalı idi, on saat, növbəti səhər, ona görə də onun müəyyən timer-on il, otuz və скрестил barmaqlarını.
  
  
  Mənə lazım idi ki, ilə gəlmək üçün bir yol olmaya yaxın zaman partlayışa səbəb bu lənətə gəlmiş şeydir, ona görə ki, o, həqiqətən, partlayışa səbəb olacaq güclü partlayış . Amma mənə oynamaq lazımdır, qulaq deyil. Necə olsa da, bu, bizə idi, etiraf edim ki, o gecə onun olduqca narahat olan zibil.
  
  
  
  
  Fəsil 16
  
  
  
  
  
  Локателло apardı Попая, Lui və məni üzrə ofisinə Assosiasiyasına bankirlər və bizə kömək boşaltmaq Попая ətrafında maşın ego təkərli kürsü. Sonra zaman Lui parsons инвалидную arabası isə onun, o onun yanında, biz daxil böyük binadır.
  
  
  İclas zalı idi тридцатом mərtəbədə, amma dəhlizdəki birinci mərtəbədə bizi saxladılar iki çox bacarıqlı головореза ki, nəzakətlə yoxlanılır bizi predmeti olduğundan silah. Biz Popeye yox idi утюгов, amma biz Lui idi ridiculously kiçik Дерринджер oldum vermək Вильгельмину və Хьюго. İki mobsters, əgər mənə nömrələnmiş qəbz mənim silah və biz də qalxıb lift. Diqqət yetirmədi azn грелку isti su ön oturacağın altında əlil arabası Попая.
  
  
  Qaetano Руджеро artıq orada idi ilə birlikdə двоими üzrə ego minions,
  
  
  daxil olduqda da çox qonağı qarşılamaq üçün dəhlizə kənarda iclas salonunun. O, dayanıb yüksək və ciddi olaraq digər sonunda otaq, kiçik, daha onu düşünə bilər, ancaq boz ləkələr üçün, qara бакенбардах. Oğurluq və qumar idi ego əsas maraqları, belə deyək də, təmiz cinayətləri, amma o da maraqlanırdım narkotiklərlə isə öldürülməsi idi ego həyat tərzi. Əmri ilə Qaetano öldürülüb köhnə don Руджеро Alfredo, onun əmisi üçün gənc bilərdi üçün məsuliyyət ailə.
  
  
  Qalan daxil ardınca bizə, hər iki телохранителями.
  
  
  Yusuf Фамлиготти - Dik Joe - biri Buffalo. Balacaboy, chunky ilə, qaranlıq və qalın şəxs və böyük abdominal, перегибавшим ego kəmər. Yolda o, ковылял, ego pencək расстегнут belə ki, прилегать üçün mədə. O, mehribanlıqla gülümsədi Руджеро və Францини, sonra getdi, açıq otağa üçün sərbəst toplaşmaq. İki ego телохранителей ehtiramla qaldı koridor.
  
  
  Frankie Карбони ətrafında Detroit. Седовласый, zəngin görkəmi, gözəl скроенном kostyum üzrə boz yun, boz туфлях kəskin iti kənarları, boz ipək köynək və ağ ipək qalstuk. O miras köhnə bir qrup Detroit və etdi onun кровожадную taktika azn безжалостную, lakin səmərəli iş, onun həmişə qibtə edirdim, bütün mütəşəkkil cinayətkarlıq. O idi kimi şən bəy.
  
  
  Mario Salerno - Kiçik Testisler Salerno - ilə Mayami - Quş növü, сморщенный hərdənbir məqsədi şübhəli uçurdu geri və irəli, sıx загорелая dəri гротескный натянулась kəskin torpaqlarda sümükləri, böyük dimdik burun və iti çənəsi. O, başladı qumar müəssisələrinin Havanada köçürülüb, Mayami, sonra uzatdı öz окровавленные tentacles dərin Karıb dənizi, qərbdə isə, Las Vegas. Onların yetmiş altı ildir ki, o, ən köhnə boss dəstənin Amerikada, lakin pensiyaya niyyətində deyil. Emu xoşuma gəldi ego peşədir.
  
  
  Alfred Гиганте üzrə Phoenix. Belə bir parlaq, necə və Mario Salerno, orta boylu, səliqəli geyimli, сгорбленный, hər bir hərəkət yavaş və неторопливое göstərən hər ego yetmiş bir illərin, amma ego gözəl mavi gözləri soyuq və yayılmak безволосую başını. Danışırdılar ki, bunu ego cinsi zövq müraciət balaca qızlar. O, ayağa qalxdı, karyera pillələri ilə mafiya kimi bir-birinin ətrafında ilk iri idxalçıları heroin amerika Birləşmiş Ştatları.
  
  
  Anthony Муссо - Toni cook şirkəti: da nıcola - biri Little-Rok, Arkanzas. Hündür, qamətli və zərif, zəngin xeyirxah görünüşü. Onun ayaq abidəsi işıldayırdı бриллиантовые üzüklər, ətrafında isə qalstuk gümüşü алмазная sancaq. O, geydiyi mavi qaranlıq nöqtələrində ki, gizlədirdilər yara ətrafında nə idi ego sol göz olana qədər o, itirilmiş ego arasında müharibələr və quldur dəstələri, 1930-cu illərin. Yetmiş bir il o, hələ olmuşdur kralı fahişəlik, baxmayaraq ki, iddia qazanıb və daha çox pul oğurlanmış əmlakı, nə də başqa öz əməliyyatlarında.
  
  
  Bir-birinin ardınca onlar daxil iclas salonu. Onu görmək bilər ih vasitəsilə açıq qapı, onlar əllərini sıxır masa üzərində və mübadiləsi nəzakətlə. Yeddi ən təhlükəli kişi Америк. Popeye Францини son daxil olub, onun ввез əlil arabası Louis. Onlar idi, onu gördüm, грезку isti su altında əlil arabası bağlanmış.
  
  
  Qalan bizə ətrafında adam on beş və ya təxminən o, narahatlıqla dayanırdı koridor, şübhəli axtarır, bir-bir. Heç söhbət. Sonra qapı iclas salonu bağlanıb.
  
  
  Mənim yumruq əsəbi сжался. Mən sayılır ki, Lewis qalacaq iclas zalında onun əmisi ilə. Dərzi şeytana! Mənə bu oğlan xoşuma gəldi! Amma əlbəttə ki, siz bunu özümə rəva mənim poçt бизнесявляется.
  
  
  Mən necə dəfə gedirdi getmək zaman qapı açıldı, və Lui çıxdı yumaraq, onun özü ilə. O, mənə yaxınlaşdı.
  
  
  Onun, saatına baxdı. 10:23. Sol yeddi dəqiqə. "Gedək", - dedim ilə напускной беспечностью. "Gəl прогуляемся və bir az подышим hava".
  
  
  O, baxdı onun saatları və gülümsədi. "Əlbəttə! Niyə də yox? Onlar пробудут orada ən azı bir saat, bəlkə də daha çox. Dərzi şeytana! Məgər bu, Frank Карбони? İlahi, bu adam, sadəcə, görünür, zəngin. Amma Toni-cook şirkəti: da nıcola! Onu gördüm ego bir zaman ... "
  
  
  O, hələ söhbət, biz düşdülər azn lift əsas vestibül topladılar silah üzrə soyunub-geyinmə otaqları, sonra isə çıxıb Park-avenyu.
  
  
  Biz yalnız ki, küçəni keçdilər və baxdı fəvvarələr, cari meydanında böyük ofis binasının zaman partlayış разнес böyük bir hissəsini тридцатого mərtəbəli binanın bankirlər assosiasiyası.
  
  
  Louis döndü, o, bir əlini mənə предплечье, baxdı qara tüstü, поднимающийся yüksək üzərində divar binalar. "Bu nə idi?"
  
  
  "Yalnız ehtimal, - etinasız cavab verdim, - amma mən güman edirəm ki, siz yalnız polad başçısı start ikinci ən böyük mafioz ailəsinin Nyu-Yorkda".
  
  
  Amma o, məni eşitmədi. O, artıq qaçmışdı, уклоняясь təcrübəsi hərəkət Park-avenyu kimi futbol xatırladaq ki, naəlaclıqdan çalışır geri bina, öz əmim Джозефу, altında öz məsuliyyətini.
  
  
  Onun əqli çiyinlərini çəkdi və taksi tutdu. Nə qədər mənə məlum oldu, mənim iş başa.
  
  
  Bütün, nə etmək lazımdır, bu, ala Филомину onun mənzil və mal hava limanı. Var idi iki bilet mənim cibində, və mən qərar
  
  
  biz iki keçirə bilərdik təxminən üç həftə Карибах, sadəcə, istirahət sevən və расслабляясь. Sonra onun məruzə edirəm Vaşinqton.
  
  
  O, görüşüb, məndən günü mənzillər zaman onu içəri girdi, sarılma, mənim üçün boyun və dovşan mənə bütün bədəni.
  
  
  "Salam, əziz", - sevinclə dedi. "Gəl, qonaq otağına. Məndə sənin üçün sürpriz".
  
  
  "Sürpriz?"
  
  
  "Dost". O, güldü. Onun daxil qonaq otağına və David Хоук gülümsədi mənə divan. O, ayağa durub yaxınlaşdı, ona протянутой əli. "Şadam səni görmək, Nik, - deyə o bildirib.
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Ölüm сокола
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Ölüm сокола
  Fəsil 1
  
  
  
  Telefon zəngi mənim otaq icazə riyaziyyat üzrə vasitəsilə ev xaricində yaşamaq hələ otuz saniyə. O, əmin idi ki, telefon зазвонит yenidən, sonra olacaq səssiz iyirmi saniyə əvvəl o, зазвонит daha iki dəfə; bu xüsusi sistem iki zəng Хоука, сигнализирующая mənə dərhal zəng emu. İllər keçdikcə məndə inkişaf edib, demək olar ki, instinktiv bir hiss birinci гудку bilsin, zaman gəlir, siqnal Хока. Və doxsan doqquz hallarda nömrələr o, haqlı idi. Onun yenidən сфокусировался azn прицеле Anschutz 1413 Super Match 54 zaman zəng çaldı ci ilin əvvəlindən ikinci dəfə, sonra susdu. Qarşısında ikinci ikiqat call basdı bəhanədir çəngəl.
  
  
  Eniş mükəmməl idi. İçindən qismən açıq fransız gün küçə, onu gördüm, necə bir alnından mənim qurban birdən-birə ortaya çıxdı üçüncü göz. Bu, bir az yuxarıda iki ölkə arasında olan digər bir daha heç olunacaq sevinclə seyr agent AX məruz işgəncə üçün получившийся məlumat. İh pis parıltı dayanıb əbədi, zaman Крищиков stula çökdü. Yalnız bu üçüncü göz görünürdü diri zaman nen çıxdı, kiçik bir şiş qan ilə məşğul olan parıldayırdı azn işıq, sonra скатилась üzrə körpü.
  
  
  Başlanğıc ikinci ikili, telefonun zəng çalındı qısa bir müddət sonra mənim shot və qalxan ətrafında açıq pəncərə öz обшарпанной посуточной mənzilin, onun üstünə tüfəng, yataq götürdülər. Onun əldə birbaşa sayı Хоука və o, dərhal cavab verdi.
  
  
  "Səni deyil перепутали", - həmişə olduğu kimi, əvvəlcədən xəbərdarlıq etmişdi.
  
  
  Ehtiyac yox idi yüklemek üçün scrambler telefon bu kiçik monreal mənzil. Və öyüd-nəsihət Хоука, lakin o, heç vaxt imtina etməyib, ona, və o avtomatik cavab verdi: "Mən bilirəm".
  
  
  "Siz artıq görülən bu satışa?"
  
  
  "Cənab. Кэй yalnız ego alıb, - dedi, - ona emu. "İndi mənə lazımdır ki, mümkün qədər tez bağlamaq, bu ofis və hərəkət".
  
  
  "Düşünürəm ki, sənə qayıtmaq vaxtıdır home office", - yavaş-yavaş dedi Qoca. "Biz müştəri şəhərində, kimə lazımdır sizin xidmətlər". O, bir az gözlədi, sonra əlavə etdi: "Bu, bir ətrafında, bizim ən böyük müştəri Vaşinqtonda. Siz başa düşürsünüz?"
  
  
  Bu belə məni bir an. Heç hissəsində Хоук otel üçün onun Vaşinqtonda olub; o, risk etmək istəmir ki, kimsə ətrafında rəqiblərin qeyd edə bilərsiniz, məni, bizi öz tərəfinə bizə bizim; ona görə ki, əgər bir şey baş verərsə, paytaxtda, o ego agentləri ilə qiymətləndirilib N, ola bilər ki, orada bu vaxt olacaq ittiham budur. Səsvermə çox problem ilə reytinqinə, N - mənim N3 - və icazəsi ilə qəti qərar problemləri. Hamı düşünür ki, sən pis oğlan; bu, mütləq hissi ilə ih tərəfdən, bizim də əgər, yalnız siz deyil, kiçik bir çirkin iş olduğu, onlar idarə edə bilməz. Sonra Killmaster olur qəhrəmanı - hələ ki, iş görəcəklər.
  
  
  Bundan başqa, Хоук heç vaxt göstərmiş həvəs verilməsi haqqında mənə borc başqa agentliyinə və ego qeyd "müştəri" ola bilər, başqa bir kəşfiyyat təşkilatı. Onun otel xahiş ego hansı bir super-kəşfiyyat agentlikləri yenidən дурачилось də var idi ki, biz birlikdə qoymaq üçün onların parçaları, amma, biz danışdıq telefonla olmadan şifrələmə, ona görə də mənim suallar idi gözləyin, hələ ki, mən qayıdacağam Ştatları.
  
  
  Bundan başqa, onun başa düşdüm ki, yavaş, намеренный ton Хоука idi çatdırmaqdan daha çox, sadəcə olaraq, sadə tükənməsi sonunda daha bir uzun gün. Onun bilirdim bu daha yaxşı. Bir insan üçün преуспевал bu illərdə, ola bilər, müdafiə mövqelərini ən yaxşı ətrafımızda zaman bu tələb işi. Yox, Хоук demədim belə bir tərzdə, ona görə ki, yorğun; kimsə idi ofisində onunla ehtiyatlı ton səsləri ego mənə xəbərdarlıq vermək üçün emu imkanı demək ki, bir şey verərdi, bu, kiməsə heç olmasa, hansısa bir işarə, harada onun idi və ya nə işlə məşğul olurdu.
  
  
  "Bəli, ser", - sadəcə dedim.
  
  
  "Toplamaq, hər şeyi gedin və hava", - quru проинструктировал o. "Mən alım sizə bilet təyyarə növbəti səfəri Dc ... Ah, bəli, mən hesab etmirəm ki, sizə lazım olan bütün avadanlıq. "Mən düşünürəm ki, siz bunu edə bilərsiniz, bəzi onların ətrafında yerli ofisində".
  
  
  Onu bilirdim ki, bizim zabit silah deyil, bundan çox məmnun olar, zaman bilsin ki, onun qoyub bir tərəfindən ego sevimli tüfəng, Montreal; amma Хоук, görünür, otel üçün onun geri sürətli və o, istəyirdi ki, onun задерживался görə icazə hava limanında olardı ki, istər-istəməz, əgər onun üçün cəhd oturub təyyarə ilə bu silahı. Mənim idi, xüsusi hazırlanmış portfeli ilə səbəb ekran üçün mənim öz silah üçün deyil, tüfəng.
  
  
  "Mən sizin ofis, sabah səhər tezdən", - dedim.
  
  
  Ondan başqa fikir. "Xeyr, gedin açıq otel" Уотергейт ". Onun свяжусь sizinlə orada. Adı artıq görülüb şərtlər ". O, hətta deməmişəm, mənim adını demirəm nömrədə otaqlar, metin bilərsiniz. "Mən öz üzərinə götürüb cəsarət göndərmək ora kimsə ilə geyim sizin üçün. Ümid edirəm, sən qarşı deyil.
  
  
  "Yox, ser. Bu, çox qayğı ilə, sizin tərəfinizdən ".
  
  
  Хоук çox formal разыгрывал onun qarşısında öz şirkəti, və mən bilirdim ki, bu, olmalıdır kimsə xüsusilə mühüm; adətən üzrə
  
  
  
  
  
  Pentaqon MKİ-nin və ya onlar gəlib xahiş mərhəmət.
  
  
  Sonra necə, biz də sərt попрощались, onu qoydu bir telefon və bir müddət dayanıb, ona baxaraq. Ona idi, demək olar ki, əminəm ki, prezident gəlib ofis Хоука. Amma Vaşinqtonda yalnız bir adam Qoca həqiqətən hörmət: biri üzrə ego köhnə məktəb arkadaşları olan idarə etmək üçün düzgün müxtəliflik. Tələsik qablaşdırma, hər şeyi onun merak, nədən abş-ın dövlət katibi ilə danışdım Хоуком və bu kimi təsir edə bilər məni.
  
  
  Kontrol xaricində əmin olmaq üçün трехглазый meyit mister Körpünün hələ aşkar edilib və kimsə heç bir araşdırdım bir xətt oddan, onu yenidən çıxardı, dəstəyi, zəng etmək üçün, bizim yerli ofis; Mənə lazım idi razılığa haqqında almaq üçün ayrılmış avtomobil olan, onun sürücülük Montreal və tüfəng ki, onu kilidləri onun baqajından. Son dolu idi mənim Люгер Вильгельмина bu çiyinüstü geyimi кобуре və mənim стилет Хьюго bu замшевых ножнах azn предплечье. Onlar daxil orijinal bölməsində portfelində olan laborantlar сконструировали üçün agentləri ilə səyahət silah kommersiya uçuşlar. Xüsusi свинцовая qorunması предотвращала oturacaqlar, siqnalizasiya, biz садились təyyarə. Təəssüf ki, vaxt yox idi etmək oxşar çamadan daşınması üçün tüfəng; Onun olardı otel geri ego şəxsən Eddie Блессингу, bizim оружейнику. Ego şəxs doğrudan da yanır, zaman-birinin ətrafında ego "toddlers" evə qayıdır. Neyləməli, o, kifayət qədər xoşbəxtəm ki, götürmüşəm özümlə uşaqlar. Var, hissi var idi ki, onlar mənə tezliklə lazım olacaq.
  
  
  Cəmi on dəqiqə sonra, onun сожалел haqqında поспешной qablaşdırma. Gediş üzrə обветшалого pansionatın əksinə, əvvəllər qorunan ev Крищикова, onu gördüm ki, iki kişi, развалившихся icarəyə götürdüyü "yeni deyil" ki, onun припарковал iki qapı bundan sonra da küçədə. Çamadan ilə bir tərəfdən və portfeli başqa, o, bilmədi görünə çox təhlükəli, ona görə ki, onlar yalnız və yalnız azacıq qaldırıb göz səs bağlayıcı mənə gün sonra davam söhbət. Onun məlumdur ki, bu rus dili və ötəri nəzər ih şəxslərin işığında küçə işıqları mənə dedi, kimdir onlar.
  
  
  Onun шталь zəng ih "Laurel və Hardy" qısa vaxt ərzində zaman izləmişəm Крищиковым və bu bir neçə təqib edən ego izi. Yerli ofis AXE mənə dedi ih əsl şəxsiyyət ih kimi iş sevimli qatil və телохранителей casus. Saat əvvəllər onu gördüm, onlar qədər sürüyən kimi öz boss çatıb, ego qarşısında ego cənnəti; sonra onlar çıxıb getdilər. O vaxt mənə elə qeyri-adi deyil ki, daxil onunla bina, adətən, və o, yanlış qərar verdi ki, o, olmalıdır, getdim ih hansısa bir məsələ. Aydındır ki, ancaq ki, onlara əmr edilmişdir geri getmək və gəzmək kənarda. Və ya Крищикова idi, hansısa iş haqqında olan o istəyirdi ki, onlar bunu ya o gözləmirdi, kimsə də getdi ih gözləmək çöldən, bəlkə də, almaq üçün öz qonaq və onu yoxlamaq, əvvəl ego впускать ev .
  
  
  O an mənim üçün əhəmiyyəti yox idi ki, idi ih gündəlikdə; Mənə lazım idi düşmək bu Нову və oradan çıxmaq, əvvəl bir-birinin ətrafında qulluqçuları, insan üç gözü ilə otağa girdi Крищикова və aşkar bədən. Ki, yalnız bir şey mənə mane oradan çıxmaq, bir cüt - qatil. Ona idi, demək olar ki, əminəm ki, onlar barədə məlumat verildi ki, necə görünür bizim adamların çoxu, o cümlədən məni. Bizim разведывательная şəbəkə deyil veb -, kifayət qədər ağıllı, saxlamaq üçün düşmən gizli saxlanılır.
  
  
  Bilməzdim bir daha durmaq astanasında, səbəb olmadan, onlarda şübhə isə "Yeni" idi, yeganə nəqliyyat, mədəniyyət çıxış edir, ən yaxşı halda ki, var idi, tərk etmək üçün bu rayona, ona görə də onun tərəf yönəldi ona. Hardy - gombul olan BALTA xəbərdarlıq məni, bu смертоносная dəstə bərk əzələlərin, - durdu, mənə geri. Uzundraz - Laurel, tanınmış ekspert ilə выкидным bıçaq olan məmnuniyyətlə sow ' un kiçik parçaları öz əsirləri, onlar qədər hazır idi, danışmağa, - baxırdım, açıq-aydın mənə zaman onun vaxtı yaxınlaşdıqca, amma ən delle görməmişəm, məni kölgə kimi o idi dalmış söhbət.
  
  
  Onu görmək bilər ki, məsələn, həmin an onu yanaşıram багажнику maşın, onu özümü tapmaq kiçik dairə işıq küçə fənərinin ki, Laurel, ola bilsin ki, olacaq, müşahidə etdiyim zaman onun yer licks. Onun çevrildi бордюру üçün расщелины Hardy qismən ilə obscured mənə göstər ego peykinin. Boy bu geri bilər blok zoom tank М16 istisna olmaqla ki, Laurel idi, təxminən bir baş yuxarıda öz ortaq. Qeyri-iradi onu başa düşdüm ki, nəsə mənə diqqət çəkib Laurel zaman off səkinin üstünə qoydu baqajını arxasında maşın var. Keçirilməsi baş повернутой küçəyə, onun açarları çıxarıb açdı rack hiss edən kimi ki, onun Laurel susdu və doğru gedir arxa maşın.
  
  
  Click выкидного bıçaq, mənə dedi ki, məni öyrəndim. Onun tərəf dönüb ona üz zaman o, qaçdı yanıma, kimə əvvəl, beş düym oldu. Onun geri çəkildi və icazə ego inersiya ı üz bilərlər ego irəli, sonra isə geri
  
  
  
  
  
  
  və hit emu yan boyun də нервном mərkəzində bir qədər aşağıda qulaq. O, düşdü üz aşağı rack, onun əlini uzatdı və çarpdı qapağı ego aşağı bel. Sonu ağır metal hit ego, məsələn səviyyəsində kəmər və onun eşitdim yüksək klik edən gərək idi ego geri.
  
  
  Onun yenidən təxminən qapağı bura gətirmişdi və zəif отблеске ego dünya gördüm ego şəxs искривленное təcrübəsi zərər, ağız açıq беззвучных sevinc sədaları altında əzab ki, heç kəs eşitmirdi.
  
  
  Həmin vaxt Hardy artıq yöndəmsiz yan maşın, bir tərəfdən, oxşar окорок, тянулась mənə isə başqa возилась ilə ego kəməri də xahiş etdim ki, bir gun. Onun çıxardı ətrafında bura gətirmişdi düyməsini qaldırıcı istifadə edərək, onun davamı kimi əlləri, врезал hey, həqiqətən bu böyük bir şəxs üçün puding. O, geri çəkildi, həyata spitting bu növ diş və рыча təcrübəsi zərər, zaman qan хлестала ətrafında nə idi ego burun. Əli ilə məşğul olan çalışırdı tutub məni, çevrildi качающийся altı, eyni bərk, iki, dörd, zaman cek düyməsini qaldırıcı ətrafında mənim əlləri. O, gəldi keçdi, hava və uçdu küçəyə.
  
  
  Əgər o, asan idi, o olardı davam cəhd azad öz ov tüfəngi ki, ətinə batıb qalmışdı arasında ego переполненным abdominal və тугим istifadə edin. Bunun əvəzinə, dəli, zərər, o qaçdı kimi irəli yazaraq ayı, geniş раскинув əlləri bağlamaq üçün məni bir mən bilirdim ki, olacaq ölümcül объятием. Mənə xəbərdarlıq etdilər ki, bu, ego sevimli metodu kəsildiyi. Ən azı iki kişi olan bilirdik aşkar edilmişdir сдавленными demək olar ki, artıq vəziyyətini göstərir, ih qabırğa əzilmiş haqqında həyati əhəmiyyətli orqanları, onlar da dəhşətli ölüm idi, утонув öz qan. Onun yenidən tutmuşdur səki; baxaraq onun nəhəng əlləri.
  
  
  Zaman onu yola, bu dəhşətli hugs, o ilişdi haqqında ayaqları ölü Laurel düşdü və diz çökdü. Əllərini birlikdə silah, onun əldə ih emu boynuna arxadan və o, растянулся küçədə bütün artması. Zərbə anında öldürdü olsaydı, insanların çoxu, ancaq hələ ki, onun baxırdı ona heyrətlə, o, hırıldayıb güldü, illər uzunu özünüzü elə aparmısınız kütləvi başını, sanki üçün çalışırıq təmizləmək dolaşıq, beyin və olmağa başlamışdır diz. Ego наощупь протянулись əlləri üçün dəstək, və bir onların ətrafında сомкнулась azn выкидном ноже Laurel edən düşdü səki. Barmaqları oxşar sosiska, qrifi tutduqdan sonra рукоять bıçaq, o, qalxmağa başladı. Onda idi ki, demək olar ki, bir təbəssüm yarandı, bu окровавленном, indi artıq зазубренном ağız və kiçik поросячьи gözləri güldü блеснули, onlar diqqət mənə. Узнавание də gəldi onlara, o zaman başa düşdüm, mən kiməm və qan axmağa başladı daxil üzrə ego dodaqlar, o söyüş söydü üzrə-rus və dedi:
  
  
  "Собачкин oğlu! Onun разделю səni yarısında, Karter və скормлю свиньям. Əzələlərin onun boyun gərginləşib isə ağır nəbzini гротескный rəqs burada açıq demək altında покрасневшей əti ego qalın boyun. O iki based addım mənə. Kimi oyunçu olan, sonra da atdı xətti müdafiə viking, onun hit ego ayaq bu уродливому ilə üz-раздавленной göyərti və boranı.
  
  
  Güclü açılan əti yenidən üz qoydu, irəli. Əl сжимающая bıçaq, ilk ударилась küçədə keçirilməsi blade dik, və qalın boyun düşüb ona. Onun heç bir uyğunluğu təcrübəsi qan sprey, хлынувшей üzrə ego перерезанной arteriya və yaxınlaşıb arxa hissəsində "yeni bir şey deyildir"; выдернув hələ дергающееся bədən Laurel ətrafında barel, onun захлопнула qapağı.
  
  
  Zaman onun кладу sizin baqaj arxa oturacaq, onun eşitdim cry ev vasitəsilə yol. O getdi açıq fransız gün ikinci mərtəbədə, və o, bilirdi ki, meyit Крищикова aşkar edilib. Giriş "Нову", onun sürətlə tərk hələ ki, sakit küçəyə tərəf yönəldi hava limanında, qaşqabaqlı düşünür ki, daha çox sürprizlər gözləyir insan yuxarıda zaman başlayacaq axtarmaq телохранителей Крищикова.
  Fəsil 2
  
  
  
  Bir şey ki, ona demək idi o rolu ki, Xok məcbur edirdi məni, oynamaq - bu yaxşı şərait. Güman ki, биркам azn baqajda Gucci, gözləyirdi ki, otaqda var Уотергейта zaman onun gəldim, ona idi Nick Carter ilə 48-ci Şərqi küçə Manhattan. Ona məlumdur bu ünvanda evin ətrafında qəhvəyi daş Тертл-Bay ki, bizim büro istifadə edirdi ki, kimi ofis, "liman" və yaşayış binasının Nyu-Yorkda. İsveçlilərin çantaları idi, açıq-aydın, əziz, mühafizəkar rəng isə покрой xatırlatdı dad qərb neft milyonçusu. Bu oğlanlar ətrafında Dallas və Hyuston, bəlkə də, heç bir asılılığı parlaq твидами və hüceyrələri, lakin onların xoşuna üçün ih yol, isveçlilərin belə idi, rahat, necə və levi ' s-in, onlar daşıyırlar köhnə загоне. Камзолы ilə geniş omuz və yan deşik yeni обтягивающие şalvar yerləşən ön mobil stil mavi jeans və geniş loops üçün sərt kəməri ilə латунными пряжками idi ki, onlarla birlikdə. Çox yumşaq, ağ pambıq köynəklər var idi, ikili mobil ədəd düymə ilə ön. Bir də onu gördüm ki, hər şey uyğun ölçüsü, hətta bir neçə cüt açılış əl üçün üç yüz dollar.
  
  
  "Əgər Хоук istəyir ki, onun ifa zəngin neftçi, - mən düşündüm распаковывая şeyi və yığma şeyi böyük sarğı, - mən buna etiraz etmirəm. Kömək və otaq. Belə böyük kimi bəzi mənzil-studiya olan onun jil - məhz belə ki, onlar əgər əvvəlcə, ona görə ki, Уотергейт idi dizayn kimi
  
  
  
  
  
  
  O, ilk dəfə açılıb, bu yataqxana - qonaq otağı-yataq otağı, совмещенная ilə otağı idi, təxminən iyirmi dörd fut uzunluğunda və on səkkiz metr eni. Bu nen idi tam ölçülü divan, neçə oturacaq, böyük rəngli televizor, tam təchiz olunmuş kiçik mətbəx isə yeri müəyyən edilib, böyük ikiqat bed.
  
  
  Sergey лился otağa vasitəsilə windows cinsindən asılı tavan, выходивших azn terrası. Onun baxdı Уотергейтский kompleksi sahəsi on hektar, azn величественную tarixi çay Потомак, gördüm dörd kəllə rəvan проносящихся su üzərində. Mövsüm yarışı başlanmalıdır, başa düşdüm, mən necə seyr komanda kollec ritmik поглаживают веслами. Onun bilərdi kimə məhz an sükan rəqib artırdıq tempi, ona görə ki, mərmi birdən qaçdı irəli üzrə sürətli axarı. Mənim qiymətləndirilməsi ilə sıx əlaqələndirilməsi гребцов kəsildi call bir telefon. Bahis, Xok, zaman, dəstəyi qaldırdı. Amma səs ki, dedim: "Mister. Karter? mənə dedi ki, bu, tək idi разз nömrələr ki, mən səhv etmişdim.
  
  
  "Bu, cənab Karter".
  
  
  "Bu, konsyerj, mister Karter. Sənin avtomat var ön günü.
  
  
  Mən bilmirdim haqqında nə maşın, o deyir, amma digər tərəfdən, mübahisə etmək niyyətində deyil. Onun, sadəcə olaraq, cavab verdi: "Sağ ol, indi gedim".
  
  
  Guya, Xok yeganə adam idi, bilirdi ki, Nick Carter idi Уотергейте, buna görə də onu fikirləşdim ki, o göndərib mənə maşın; Onun rəhbərlik vestibül.
  
  
  Yan keçərək rack konsyerj yolu ilə ön günü, onun ehtiyatla uzadıb nümayəndəsi gözəl bir növ qara kostyum əks arxasında пятидолларовую купюру və əyləncə dedi: "Sağ olun ki, zəng barədə mənim maşın". Əgər Хоук otel üçün onu deməliyəm ki, bu, onun olardı ifa, zəngin - pul BALTA.
  
  
  "Sağ olun, cənab Karter". Ego zərif ton itib ardınca mənə zaman onun толкнула şüşə qapı, aparıcı üçün onlara dairəvi подъездную yol ilə məşğul olan gizlədir hotel giriş. Qapıçı xahiş başladı, heç bir olub ona siqnal birinə üzrə вездесущих taksi park var подъездной track, sonra dayandı, zaman onu doğru getdi лимузину Continental ki, dayanıb boş getmək var kənarındakı. Çünki bu yeganə növüdür, onun qərar olmalıdır ki, bu, mənim maşın. Zaman ona yaxınlaşdı, avtomat, прислонившийся k ego aparılmış hesablamalar, gərildi, diqqətini cəlb etmək və yumşaq dedi: Carter? Zaman onun başını tərpətdi, o, qapını açdı.
  
  
  İçəridə heç kəs yox idi ki, mənə bir az насторожило; qeyri-iradi onun toxunub очертаниям öz люгера və чехла inandırmaq üçün özünüz ki, mənim ən yaxşı dostlarım var idi yanında, sonra onun işə düzəldim geri перчаточную dəri обивку zaman sürücü yaxınlaşdı yerini tutmaq üçün sükan arxasında. O, kağızı açdı böyük bir maşın üzrə dairə və подъездной track olan Virciniya prospekti, haradan onu düz.
  
  
  Biz dayandıq üçün svetoforun, onun cəhd qapı və o, heç bir problem olmadan açılıb. Bu, bir az sakitləşdirmişdi məni, buna görə də onu qaldırdı örtüyü panel, bu подлокотнике və bərk keçid edən опускал стеклянное pəncərə ayıran mənə sürücü. "Siz əminsinizmi ki, bilirsiniz, yol?" - mən soruşdum etmək üçün çalışırıq, bu, asan.
  
  
  "Bəli, ser", - sürücü cavab verdi. Onun dəqiqə gözlədi, gözlədi ki, o, əlavə edəcək bir şey ola bilərdi mənə deyə, biz hara gedirik, lakin heç bir şey gəldi.
  
  
  "Hissəsində Siz olursunuz var?"
  
  
  "Bəli, ser." Bir zərbə, iki.
  
  
  "Bu qədər?"
  
  
  "Yox, ser, biz Ağ ev bir neçə dəqiqə".
  
  
  Qaç evə. Əslində, təmizləmək park top; ziyarət Ağ ev yox idi ki, mənim adi marşrut. Nə deyirəm ki, - dedi öz özünə, bir anın içində sən çevrilib vasitəsilə dövlət qeydiyyatdan prezident. Amma niyə?
  
  
  Lakin məhz Хоук deyil, prezident mənə dedi ki, mən tezliklə ifa edəcəyəm dayə qadın ki, adı Silver Şahin isə o idi ki, ən partlayıcı qadın dünyada.
  
  
  Gümüş şahin.
  
  
  "Onun adı Liz Ченли və o, gələcək Vaşinqton sabah", - deyə Хоук. "Və sənin iş - təqib etmək, onunla heç bir şey olmadı. Onun prezidentə bildirdim və katibinə ki, biz toplamaq üçün məsuliyyət onun təhlükəsizliyinə, o qədər хорька, hələ o deyil, deməli, təhlükə ola ".
  
  
  Zaman Хоук qeyd digər iki otaqda bizimlədir, onun gözlərini hər bir vasitəsilə onlara növbə. Onun heç bir şey kömək edə bilər. Prezident tutdu məni, bu və yüngülcə başını tərpətdi. Dövlət katibi də tutdu məni, bu, ancaq o, çox böyük centlmen üçün gərginləşdirmək, mənim xəcalət, tanınmış faktdır bu. Onun, qərara aldı ki, mənim yeganə şans qaytarılması ondan ibarətdir ki, baxmaq üçün ağıllı, ona görə də söhbətə qarışdı: "Mən bilirəm, kim belə bir Liz Ченли, ser".
  
  
  Хоук baxdı, sanki edə bilər məni öldürmək səmimi indi, nə üçün belə göstərib ki, odin üzrə ego pul mükafatı insanların bilər, bilmirəm, kim bütün mühüm, amma mən hiss etdim ki, relyef, zaman, əvvəl o, qoruyub saxlaya bildi, bunu öz məqsədləri üçün üzərində dayanmaq daha sonra dövlət katibi birdən-birə soruşdu: "Necə?"
  
  
  "Mənim bir neçə iş Yaxın Şərqdə, ser, bizim yardım informasiya kifayət qədər тщательна".
  
  
  "Sən nə bilirsən haqqında Liz Ченли?" katib davam etdirmişdir.
  
  
  "O, keçmiş həyat yoldaşı şah Адаби. Onun ərəb adını - Шерима və altıncı il bundan əvvəl onlarda anadan тройняшки. Təqribən yarım il bundan öncə onlar şah boşanmış. O, amerikalı isə onun atası idi тексом
  
  
  
  
  
  neftçi kimi, kömək edən, təşkil qazma işləri Адаби və шталь yaxın dostu şahmat ".
  
  
  Görünür, heç kəs istəyirdi ki, mənim çıxışımı dayandırmaq, ona görə də Ton. davam etdi: "Dərhal sonra boşanma Şah Həsən evli qızı, suriya generalı. Liz Ченли - Шерима yenidən istifadə edir ki, amerika öz adı - жилки kral sarayında Sidi Хасане təxminən iki bazar günləri əvvəl və sonra İngiltərəyə getdi səfərə. Guya, o, qayıdır Ştatları almaq üçün yer rayonunda Vaşinqton və остепениться. Mən həm də burada bir neçə dost, ən ətrafında olan o qarşıladı illər ərzində diplomatik səfərləri ilə şah.
  
  
  "Nə vaxta qədər adına, - dedim, - onun ego heç vaxt eşitməmişəm. Onun güman edirəm ki, bu засекречено ".
  
  
  "Müəyyən mənada bəli", - başını yırğaladı katibi və onun dodaqlar yaranıb, ancaq заметная təbəssüm. "Gümüş sokol" - bu adı olan şah verdi, hey, sonra toy üçün rəmzi onun yeni kral vəziyyəti. Bu idi ih şəxsi ayrılması, hələ başladı ki, bu problem ".
  
  
  - deyə prezident. "Biz bu istifadə, belə demək kodu".
  
  
  "Aydındır", - dedim. "Başqa sözlə, zaman, bəzi hallarda əsassız danışmaq, onun haqqında birbaşa..."
  
  
  "O olur Gümüş şahin", - başa Xok üçün mc.
  
  
  Onun məktubla müraciət etmişəm prezidentə. "Ser, onun inamlı ki, mən haqqında daha çox bilmək keçmiş kraliça və haqqında Адаби".
  
  
  "İcazənizlə, cənab prezident, onun дополню ki, bəzi detallar cənab Karter bilər, bilmirəm", - başladı dövlət katibi bildirib. Əldə одобрительный buna, o, davam etdi: "Адаби - balaca, amma güclü bir millət. Güclü, ona görə ki, bu, bir ətrafında ən zəngin neft hasil edən ölkələrin, eləcə də ona görə ki, onun ordusu - biri ətrafında ən hazırlanmış və təchiz edilmiş, Yaxın Şərqdə. Və həm də bu fakt, ilk növbədə təşəkkür edirəm ki, amerika Birləşmiş Ştatları. Şahmat təhsil alıb bu ölkədə, və məhz o vaxt, o zaman bitirib aspiranturaya Harvard, onun atası öldü xərçəng sümük. Köhnə şah bilərdi yaşamaq uzun, əgər Адаби idi adekvat tibbi yardım, amma onun yox idi və o, imtina tərk etmək, öz ölkəsinə.
  
  
  "Zaman şah Həsən шталь hakimi, - deyə katibi, - o, müəyyən edilmişdir, bir daha heç vaxt bizə bir ego insanların ehtiyac yoxdur tibbi yardım. O, həmçinin otel, əmin olun ki, ego испытуемые alırlar və daha yaxşı təhsil həllinə ki, pul ala bilərsiniz. Amma pul Адаби yox idi, ona görə ki, bu zaman orada yox idi aşkar neft.
  
  
  "Həsən başa düşdüm ki, ego bütün ərazisində otel isə, əslində, var, eyni geoloji tərkibi, digər ölkələri kimi, neft çıxaran, buna görə də o, məktubla müraciət etdim, bizim hökumətinə yardım üçün keçirilməsində kəşfiyyat qazma işləri. Bir neçə yerləşən Texas neft şirkəti yaratmışıq korporasiyası etdi, onların mütəxəssislər tərəfindən qazılmasına bu Адаби də revmatizm sorğu prezidenti Truman. Onlar tapmışdır daha çox neft hər kəs bilər, təsəvvür və pul gəlməyə başlanmışdır xəzinəsinə Sidi-Həsən ".
  
  
  Daha sonra katibi izah edib ki, keçmiş həyat yoldaşı Həsən qızı idi biri техасских neft ekspertlərin Адаби. Liz Ченли oldu müsəlman zaman ərə şah. Onlar qeyri-adi dərəcədə xoşbəxtik ilə birlikdə onun üç balaca qızı. Mən nax heç vaxt oğlu idi, amma Həsən və bu, artıq əhəmiyyəti yox idi. Nikah müqaviləsində оговаривалось ki, tac keçək ego kiçik qardaşım. "Kimə, onu əlavə edə bilərəm də istəyirəm ki, amerika Birləşmiş Ştatları, amma çox deyil, necə Hasan", - deyə dövlət katibi bildirib.
  
  
  "İllər ərzində, xüsusilə də sonra ərəb-israil müharibəsi və 1967-ci ildən, - o, davam etdi, - Şah Həsən nail ola bilmişdir mülayim səs ərəb sovetlərində. Ancaq təzyiq, orada xeyli artmışdır. İki dəfə, son illərdə fanatics cəhd öldürmək Həsən. Bədbəxtlikdən üçün conspırators hakimiyyətə qarşı şahın sui-qəsd yalnız сплотили ego insanlar üçün ego geri ".
  
  
  Onun bilməzdi dayanın, xahiş, niyə Həsən boşandı ilə Шеримой.
  
  
  Dövlət katibi başını yellədi. "Boşanma idi ideya Шеримы. O təklif etdi ki, bu sonradan sonuncu sui-qəsd Həsən, lakin o, bunu eşitdi. Amma o, sözünə davam etdi danışmaq emu ki, əgər o tərk edəcək, onun digər ərəb ölkələrinə bilər ələ ibrət kimi, ki, o, həqiqətən təcrübəsi ih tərəfində, ləğv etmək və öz kampaniyasını üzrə ego devrilməsinə. Sonda o, əmindir ego ki, o, bunu etməliyəm, əgər сыч öz təhlükəsizlik vladimir öz kiçik qız.
  
  
  "Шерима də var idi olanlara təklif etdi ki, o, dərhal evlənmək yenidən və o, israr edir ki, ego yeni bir qadın idi арабкой. Həqiqətən, məhz o qız seçib, sonra kəşfiyyat üçün ittifaqının edə biləcək keçid Həsən ilə qüdrətli hərbi başqa bir ölkədə ".
  
  
  "Niyə burada belə bir qayğı, onun təhlükəsizliyinin?" Onun soruşdu. Mənə elə gəlirdi, - deyə mən ki, bir dəfə o, itirir həyat yoldaşı olmaq şahın, ey heç bir təhdid edəcək heç bir təhlükə.
  
  
  Prezident çevrildi Хоуку və dedi: "Düşünürəm ki, sənə daha yaxşı anlamaq üçün bu hissəsi ilə izah edir. Mənbələr sizin agentliyi haqqında məlumat verdilər, sui-qəsd, qətl məqsədilə keçmiş queen Шеримы. O, üzünü təcrübəsi Тетеревятник mənə, daha sonra yenə qayıdıb, əvvəl demək: "Və sizin agentliyi обнаружило hissəsi sui-qəsd üçün"
  
  
  
  
  
  
  sübut edir ki, hər zaman evlilik o, fəaliyyət göstərirdi kimi gizli agent hökumətinin, amerika Birləşmiş Ştatlarının ".
  Fəsil 3
  
  
  
  - Siz, əlbəttə, tanış mexanizmi Silver Scimitar, - başladı, Xok. O qədər gözlədi, onun bu faktı etiraf, və mən bilmirdim günah ego ki, o, cəhd impress prezidenti fərziyyə ki, ego baş agenti, əlbəttə ki, tanış idim ki, bütün Şərqdə baş; axı, o, İnsan idi, məşğul olan zaman gəldi ki, nəticədə belə, bizə lazım olan, əməliyyat aksiyaları ilə bağlı aksiyaların MKİ və Pentaqon. O, davam etdi: "o vaxtdan хорька kimi, o, əvvəlcə yaradılıb kimi güc bölməsi hərəkatının" Qara sentyabr ", fanatizm ego üzvlərinin artırılıb, demək olar ki, gündən-günə.
  
  
  "Son aylar miqyası vəhşiliklər törədilən Ятаганами, təşvişə saldı, hətta Əl-Fəth. O yerə çatıb ki, "Qara sentyabr", снабжающий Ятаганом əməliyyat fondları, qorxur cəhd qan tökülməsini dayandırmaq. Odin üzrə sentyabr liderlərindən olan, hər halda, cəhd натянуть o, aşkar edilmişdir həlak Bağdadda. Hökumət İraq скрывало kimi o, öldü, amma bizim bağdad ofis bilik ətraflı ego "cəza". Ego vurdu onu. Sonra necə ego bölmələr, həlak və искалечили, ətrafında ego bədən idi обернута zəncir; sonra концам разбивать присоединяли клеммы aparatının дуговой qaynaq və daxil tok. Hər bənd прожигало ego və əti. Onlarla хорька ev Scimitar idi, öz yolu; heç bir etiraz ".
  
  
  Хоук durduruldu üçün çeynəmək başladı, sonra davam etdi: "Lider Ятагана çağırır, özünüzü Qılınc Allah ego əsl şəxsiyyəti məlum yalnız iki və ya üç üzvlərinə ali komandanlığının Sentyabr. Hətta onlar qorxurlar zəng ego əsl adı. Hansısa səbəbdən o, nifrət şah Həsən əzmindədirlər qovmaq ego ilə taxt. Biz bilirik ki, o, duran ən son cəhdi qətl və yəqin ki, ilk bəyanatı səbəb olub.
  
  
  "Bizim ofis, Sidi Хасане əsir ətrafında bir əsas лейтенантов Qılınc və gördüm ego demək ki, bizə o bilirdi planları haqqında Ятагана..."
  
  
  "Necə?" - soruşdu prezident.
  
  
  "Ser?"
  
  
  "Siz ego убедило?"
  
  
  "Biz texnika istifadə дуговой qaynaq, - deyə Хоук. "Yalnız biz keçid deyil нажимали. Kişi iştirak edib edam sentyabr öndər və gördüm onun nəticələri. O, danışdı, zaman bizim adam əlini üçün выключателю.
  
  
  Sonra qısa bir sükut, sonra prezident dedi: "Davam edin".
  
  
  "Шерима seçildi kimi məqsədlər üçün cəhdlər məhv Həsən", - dedim Хоук. "Zaman Qılınc məlumdur ki, o, qayıdır Ştatları, o icad parlaq planı.
  
  
  "Ki, əgər onu öldürdülər, o zaman idi Vaşinqtonda? Eyni zamanda, fatimə, Həsən və təqdim olundu dəlil - saxta və yalan, əlbəttə ki, lakin demək olar ki, təkzib etmək mümkün deyil ki, bütün vaxt, zaman ih nikah Шерима xəfiyyəsi olub bizim hökumətin ".
  
  
  "Məgər əksi?" Onun soruşdu. "Əgər o, agent, amerika Birləşmiş Ştatları, məgər o olsaydı, burada təhlükəsizlik?"
  
  
  "Səsvermə bu görünür kiçik bir oyunçu baxımından", - deyə Хоук. "Hansısa bir mənbə, yaxın Шериме, o, var bəyanatı, guya olan tanınması. Əslində nen deyilir ki, o, doğrudan da gəldi, Vaşinqton demək üçün öz капиталистическим боссам ki, o, məyus nə etdi ilə insan olan, həmişə sevirdi, o demək olacaq fatimə, Həsən və həqiqəti. Sonra tarix Qılınc ibarət olacaq ki, o, qətlə yetirildi, MKİ-nin, əvvəl o bilər deyə, bir çox ölkələri kimi, o istifadə. Ee поддельное "etiraf", əlbəttə ki, olacaqdır əlində şah ".
  
  
  "Kim inanmaz siz şahmat, bu?" Dövlət katibi otel bilmək.
  
  
  "Biz bilirik ki, nə qədər dərin, o, emosional bağlı onu demək çətindir, buna necə reaksiya verəcəyindən belə vurğun kişi", - deyə Хоук. "Əgər ego olar inandırmaq idi ki, Шерима israr etdi azn boşanma, çıxmaq üçün bütün ölkənin, çünki o, artıq otelin verməkdə emu ağrı, o da qəbul edə bilər, məntiqi saxta sübutlar onun aid CIA".
  
  
  "Cənab. Karter, - dedi katibi, - siz təsəvvür edə bilərsiniz ki, baş vermiş olsaydı, Yaxın Şərqdə, əgər Şah Həsən üzünü bizə qarşı? Uzun illər Həsən sayılırdı biri ətrafında bizim ən yaxşı dostları onun bir hissəsinin dünyanın. Bundan başqa, ego silahlı qüvvələri oldu, demək olar ki, davamı, bizim öz fikir və planlaşdırma Pentaqon o ki, qaldı тотальных hərbi səy. Vacibdir ki, o, qaldı başqa, Birləşmiş Ştatların ".
  
  
  Yolda ətrafında Ağ evin qərargah-mənzili AX azn лимузине dövlət katibinin Хоук baxdı narahat. O vermişəm sadə suallar haqqında mənim əks marşrutu haqqında, mən istəyirəm ki, mənim otağı Уотергейт və uyğun olub-mənə bir şkaf, bir o əmr toplamaq. Ona idi, demək olar ki, əminəm ki, o, hotel, demək mənə daha çox, lakin o, heç bir risk etmirdi ki, sürücü bilər, qulaq asan olmazdı baxmayaraq, ağır şaşırtmak, отделяющую bizə ondan. Sürücüyə əmr edilmişdir almaq üçün bizi ora, biz hara, yataqxanalarda, sonra geri almaq üçün qeydiyyatçı, olan oldu, hələ nə qədər ki, müzakirə etmək üçün prezidentlə.
  
  
  
  
  
  
  
  Biz oturub ofisdə Хоука - yeganə otaqda o, həqiqətən, hiss təhlükəsizlik, çünki o məcbur edirdi ki, öz ekspertlərin elektronika, hər gün yoxlamaq, onun predmeti olması qurğular, müşahidə, - o da bəhrələnsin Dunhill kimi uzun kimi hiss etdim özümü ən rahat hiss edir. Onun rahat bir bütün ağır palıd капитанских qorunması, ki, qarşısında duran ego stol isə o, tələsik baxırdım son xəbərlər нескончаемом axını депеш, kodlaşdırılmış mesaj və qiymətləndirmə haqqında hesabatın edən hallar axdı vasitəsilə ego ofisi.
  
  
  Sonda стопка kağızlar azalmışdır manatdan üç qovluq üzrə манильской kağız. O, mənə təqdim etdi ilk geniş dosye azn Шериму ki, geri gedir, onun детству Texas və daxil, demək olar ki, bütün ki, o etdi, o vaxtdan. Cəlb mənim diqqət son məlumatlara görə keçmiş kraliça, o, qısa ih deyə göstərilməklə məlumat alarkən səhərə qədər. Onun sözlərinə görə, Хоука, Şah Həsən idi, son dərəcə səxavətli bir qadın qarşı olan boşandı göstərməklə ki, bizim цюрихский ofis məlum oldu ki, 10 000 000 dollar tərcümə olunub, onun hesab günü, o zaman tərk edib Otur Həsən.
  
  
  Üzrə ofisinə AXE Londonda, hara Шерима getdi sonra ilk gediş üzrə Адаби şəxsi Боинге 747 şah idi, haqqında qısa məlumat yüz neçə saatlıq film çəkilən bizim жуками. Məlum oldu ki, Шерима kimi artıq mənə dedilər planlaşdırır almaq kənd haradasa kənd altında Vaşinqton. Ərəb жеребцов və damazlıq кобыл, olan o sevgi ilə, qayğı sarayında, Sidi-Хасане idi переправить ona, o поселится.
  
  
  Hesabata əsasən, Шерима gələcək dairəsi Kolumbiya, cəmi iki gün sonra. Səfirliyə Адабов burada sifariş edilib təşkil etmək üçün, həm də onun qonaqların otel otağı "Уотергейт". "Hər şey hazırdır, - dedi Хоук. "Sizin otaq yanında bu люксом. Elə bu çətin deyildi. Ancaq biz hələ ki, mümkün olmayıb düzeltmek bu paketi. Bir neçə ilə məşğul olan, indi zalında nen deyil, buranı tərk etmək səhərə qədər o gün, o gəlsin, və, əfsuslar olsun ki, qadın nen заразилась virus iki gün bundan qabaq və o vaxtdan хорька çıxmayıb ətrafında otaq. Biz cəhd edəcəyik təşkil etmək, kimisə ora gələnə qədər yahoo Шеримы, lakin рассчитывайте səhv gün ərzində bir və ya iki ".
  
  
  Onun пролистал dosye insanlar olacaq ki, səyahət Шеримой. İh idi, iki-iki. A. cangüdənlər və yoldaşı. Sonra o, necə seçəcək kənd üçün, həm olacaq işə bir ştatı.
  
  
  Birinci qovluq прикрывала телохранителя Abdulla Бедави. O, oxşar Ömər Şərif istisna olmaqla, burun ilə görkəmli переносицей ilə məşğul olan verirdi ona idi ki, adətən ərəb çəngəl. "O, şəxsən seçilmiş bu iş Həsən", - dedim Хоук. "Bu adam keçmiş saray стражником xilas edən həyat fatimə, Həsən və zamanı son sui-qəsd. Bizdə yoxdur ona çox məlumat istisna olmaqla bundan sonra o, bunun шталь şəxsi телохранителем şah və guya çox sadiq emu - və Шериме. Biz eşitmişik ki, o, протестовал zaman Həsən təyin ego keçmiş kraliça və отослал, lakin sonda etdi ki, emu sifariş edilib.
  
  
  "Abdul güclü olmalıdır быком və ekspert cüdo və karate, eləcə də əla стрелком ətrafında bütün növ silahların. O, yararlı ola bilər, əgər siz bir затруднительную vəziyyəti. Lakin iman emu. Heç kəsə etibar eləmə ".
  
  
  Хоук yüngül təbəssümlə aşağıdakı qovluğu uzatdı və dedi: "mən hesab edirəm ki, sənin kimi, bu, işin bir hissəsidir, Nick".
  
  
  Onu başa düşdüm ki, o, demək, bir dəfə baxdı şəkil прикрепленную daxili tərəfində əhatə edir. Qız уткнулась burun гриву ağ gülsarının böyrünə. Onun рыжевато-sarışın saç yaratmışlar öz гриву zaman onlar ниспадали aşağıda onun qamətli, çiyin обрамляя gözəl üz yüksək скулами. Ee dodaqları nəm idi və tam isə böyük qəhvəyi gözləri, sanki, güldü хема-bir və ya bir şey üzərində uzaqlarda.
  
  
  Bədən şəxslə hələ великолепнее. Orada idi, qara sviter yüksək воротом, amma ego həcmi bilmədi gizlətmək birds yetişmiş, tam sinə, yüksək və demək olar ki, gərgin azad etmək. Cılız qara-ağ şalvar da mobil bildirirdi ki, dar bel və bildirirdi ki, onun zərif bud və uzun qamətli ayaqları.
  
  
  Хоук прочистил boğaz ilə davamlı кхм. "Siz başa zaman izləmək şəkil bilərsiniz nəzər qalan dosye", - deyə o bildirib. Onun itaətlə köçürülüb.
  
  
  Hər tərəfindən dəstək vərəqə idi озаглавлен candyce şəkillər (Candy) Cəngavər. İlk olan əsasları. Baxmayaraq ki, bu cür hey idi, iyirmi il, üç, ən delle hey idi, təxminən otuz. Kimi və Liz Ченли, o, anadan Texasda isə onun овдовевший atası biri idi üzrə neftçilərin ilə birlikdə Ченли getmişdilər Адаби keçirmək üçün разведочное qazılması. Onun həyati anlamaq üçün, hansı paltar seçdi, mənim üçün Xok. Ata Candace Knight və Bill Ченли edilmişdir yaxın dostları isə Candace daha bir ilə Шеримой.
  
  
  Bu dosye haqqında danışıldı digər sui-qəsddə şah; necə və Əbdül, ata Candy istirahət şah. Lakin fərqli olaraq, "Rahib" ego qəhrəmanlıq bunlardan həyat qarşısında ata Candy. O qaçdı qarşısında стрелком. Həsən, görünür, bunu heç vaxt unutmamışam.
  
  
  
  
  
  
  ona görə ki, biz bir gənc qız yox idi, ana, o, demək olar ki, o, azərbaycan dilinin Candy kral evi. O, onlara məxsusdur ki, onun dostluğu kraliçası ilə bir neçə облегчила bu keçid.
  
  
  Biz Candy Knight qalmayıb, ailə, sonra ölüm ata. O, evləndi və hesabatına görə, aydın, düzgün idi Шериме. Sonra boşanma şah razı getmədim Candy gedib onunla Vaşinqton.
  
  
  O, açdı hesabına yarım milyon dollar üçün gənc qadın Sürix eyni zamanda, hesab açılması ilə Шеримы.
  
  
  Əsasən müşahidələrinə görə, ev şahmat, Candy həmişə görünürdü soyuq münasibətdə Həsən baxmayaraq, onun maddi və insan yaxşılıq münasibətdə onun. Bizim müstəntiq tərəfindən Sidi-Həsən dedi ki, şayiələrə görə, Konfet zaman idi ben Həsən.
  
  
  Onun başladı bağlamaq qovluq planlaşdırırıq, bir daha diqqətlə oxumaq və bütün bu, onun otel otağı.
  
  
  "Yox, gözlə", - dedi Хоук. "Arzuya bax sevgilim son hissəsi".
  
  
  "Təsdiq olunmamış bölmə?" - soruşdum, yenə açaraq dosye. "Lakin Неподтвержденные hissələri əksər dosye, bir qayda olaraq, heç bir daha çox fərziyyələr, çünki..."
  
  
  Onun sözünü kəsdi, özlərini zaman, mənim fikrimcə düşdü ilk bir neçə abzas "Candace Knight: неподтвержденные". Qeyd ətraflı описывалась cinsi həyat obyekt.
  
  
  "Bir az однообразный qalan daha bir hesabat deyil, Nick?"
  
  
  "Bəli, ser." Onun ikinci döndü şəkillər gənc qadınlar haqqında, şəxsi həyatında olan oxumuşam.
  
  
  Belə görünür ki, yazıçı istəmir, bunu açıq demək, amma belə görünür ki, toplanmış onlara toplanması hörmə və eşitmə görünürdü ki, qonur gözləri gənc qadın, наперсница keçmiş queen Адаби idi нимфоманка. Deyilənə görə, Candy keçmişdir əsl legion amerikalıların нанятых neft şirkətləri Адаби və davam xidmət çoxu əlavə səfirliyinə, amerika Birləşmiş Ştatları, Sidi-Хасане.
  
  
  Müstəntiq kifayət qədər düşüncəli, qeyd etmək ki, həddindən artıq fəal cinsi həyat Candy başlayıb qısa bir müddət sonra ölüm onun ata və nikah Шеримы ilə şah başa düşdü ki, ola bilsin ki, məhz bu hadisələr nəticəsində o, yola düşdü axtarışına çıxmaq. ee hissləri.
  
  
  Sonuncu bənddə bildirilir ki, son yarım il o, elə azaldıb öz cinsi fəallıq, ən azı, necə ki, məlumdur BALTA.
  
  
  "Kifayət qədər diqqətlə, - dedim.
  
  
  "Elə bilirsən, sən справишься, N3?" - soruşdu Хоук.
  
  
  "Mən əlimdən gələni edəcəyəm ki, ser", - cavab verdim, çalışır, təbəssüm.
  Fəsil 4
  
  
  
  Çünki mənim örtüyü idi mədəniyyətinin çıxış edir, ən yaxşı halda, nasazlıqların aradan qaldırılması üçün neft şirkətləri tərəfindən Hyuston dünya maraqla, onun keçirib start ikinci gün keçirdiyi brifinqdə görə neft biznes. Günün birinci yarısı keçdi fonunda; başlanğıc ikinci - штопора ki, ona məlumdur. Mənim yaddaş banklar iş olduqca yaxşı idi və mən əminəm ki, keçib zaman Хоук məni çağırdı, sizin ofis, təxminən on gecə saat o, təbəssümlə.
  
  
  "Yaxşı, Nik, - deyə o bildirib. "Brifinq mənə deyir ki, sən yaxşı hal-əhval tutdu. Siz buna necə münasibət bəsləyirsiniz? "
  
  
  "Düzünü deyirəm, ser, - dedi, - ona emu, - mən istərdim ki, hələ bir neçə gün də. Amma mən düşünürəm ki, idarə ".
  
  
  "Yaxşı, çünki vaxt, sadəcə olaraq, yoxdur. Шерима və digər gəlirlər London ətrafında sabah günorta saatlarında. İndi biz demək olar əminik ki, onunla heç bir şey baş verərsə, gün ərzində və ya belə. Plan Qılınc kimi biz ego başa düşürük, - imkan hey, həll etmək, otel və əlaqələr qurmağa; sonra o keçirəcək qətlə səbəb şübhə CIA.
  
  
  "Abş-ın dövlət katibi artıq söhbət Шеримой Londonda. Onu dəvət üçün ona evə nahar. Abdul Бедави qovmaq onun evinə naziri İsgəndəriyyə. Bu birləşdirəcək ih iki axşam və tərk qız-cəngavər bir.
  
  
  "Və səsvermə burada onun gəlib", - dedim.
  
  
  "Doğrudur. Siz свяжетесь sizinlə erkən axşam. Onun istəyirəm ki, siz iki nəfər idi, yaxşı dost. Kifayət qədər yaxşı etmək sizə asan idi görüşmək Шеримой və sizin aydın bağlılıq Candace Knight, ola bəhanə qalmaq üçün onların yanında. Doğru?"
  
  
  "Bəli, ser. Kimi uzun məndə olacaq? "
  
  
  "Katibi görəcək ki, nahar davam xoşdur. Sonra zaman Шериме vaxt gələcək qayıtmaq, onun üçün maşın yaranacaq kiçik problemləri ilə zavodun. Xüsusi bir şey və heç bir şey ola bilərdi səbəb şübhə Бедави ".
  
  
  Onun gülümsədi. Mənim дублирующая komanda idi hündürlükdə. "Salamat qalın, ser", - dedim, gələrkən bu gün.
  
  
  "Uğur", - deyə cavab verdi Xok.
  
  
  Yeddi il iş otel Watergate обслужил dünyanın məşhur və ego heyəti üçün estestvenno, inkişaf надменное münasibət iştirakı tanınmış insanlar gəlir və gedirlər. Ən böyük ulduzları, rəqs və teatr bu və ya digər zamanda meydana Mərkəzində kennedy, ny, ona görə də qonşu evi mərkəzi ilə - məntiqi seçimi onlar üçün qalmaq. Kinoaktyorlar gələn Dairəsi üçün şəxsi çıxışları, daim dayanırlar Уотергейте; və bu evi evdən üçün джигитов. Əksər siyasi xadimlərinin dünya
  
  
  
  
  
  
  qaldı orada, və hətta bir neçə beynəlxalq liderlərdən yüksək səviyyəli olan müvəqqəti məskunlaşdıqları rəsmi hökumət saray qonaqlar üçün Blair House hissəsində çıxış iclaslarında bir tərəfindən dəbdəbəli banket zalları, otelin.
  
  
  Bununla belə, baxmayaraq ki, otelin kollektivi üçün istifadə edirəm, belə bir beynəlxalq знаменитостям, keçmiş həyat yoldaşı bir ətrafında qalan mütləq монархов dünyanın etdi ih düşünməyə vadar edir. Aydın idi ki, Шерима xüsusi diqqət yetirir və zaman onu seyr edir, öz oruc lobbisi, onun görmək bilər ki, o, olur bu da.
  
  
  Onun olmağa qərar dəhlizdəki qiyamət günü onu bilirdi ki, Шерима gedir, İsgəndəriyyə. Yerlərdə oturmaq olar, çox deyil, lakin sonra onun bir az побродил qarşısında газетным киоском, tədqiq bağ evlərini qəzet və dayandı mağaza Gucci var, əsas giriş otel, bildim tələb odin ətrafında stul. hollundakı. Hərəkət gərgin idi, ancaq onu edə bilər, nəzarət etmək üçün iki kiçik liftləri, обслуживающими üst mərtəbələr və mətanətli konsyerj.
  
  
  Təxminən beş saat onu gördüm ki, bir şəxs ona məlum olan adı ilə Бедави çıxmışdır lift keçdi nərdivan, aparıcı гаражу və yoxa çıxdı. Onun o gedən görə лимузином, onun etinasız yanaşdım подъезду; Təxminən on dəqiqə böyük bir "кадиллак" diplomatik nömrə idarə kilidli və dayandı. Qapıçı danışmağa başladı sürücüyə ki, emu getmələrinə daire, amma sonra qısa söhbət Бедави çıxdı və içəri girdi, tərk maşını qapıda. Aydındır ki, qapıçı razılaşdı ki, keçmiş queen deyil, daha da getməlidir cüt üçün addımlar öz карете.
  
  
  Onu gördüm, necə Бедави yaxınlaşdı sütununa konsyerj sonra qayıtdı üçün gözləyin öz sərnişinin. O, daha aşağıda onu gözləyirdi, təxminən beş metr, on düym, lakin möhkəm bədən. Azn nen idi, yaxşı скроенный qara pencək, rahatlıq hissi ego kütləvi omuz və kəskin keçən incə belini. Dar qara şalvar bildirirdi ki, ego inanılmaz əzələli bud. Üzrə телосложению o, xatırlatdı erkən müdafiəçi peşəkar futbol. Saç шофера покрывали фуражку ki, o, bilirdi üzrə ego şəkillər idi qısaca острижены və чернильно-qara. Ego gözləri ilə üst-üstə saç, və onlar əhatə edən bütün keçirilib mimmo ona. Onun geri mağaza Gucci müşahidə etmək üçün onlara görə bir sıra kişi çantaları, висящих pəncərənin yanında gündür. Onun, qərara aldı ki, o, heç bir şey əldən verilmiş olur.
  
  
  Onu bilirdi ki, o an Шерима çıxdı ego- - sahəsində baxımından üzrə ani gərginlik verən doldu insan. Onun yaxınlaşdı gün, bir vaxtında görmək kimi keçir. Üzrə hesabatına AX onu bilirdi ki, o artması beş fut beş düym, amma şəxsən o görünürdü ценымногие azdır. Ancaq hər qarış idi ölçüsü queen.
  
  
  Бедави açdı, onun qarşısında qapı və o zaman проскользнула bu sedan, ee paltar bir an соскользнуло yuxarıda arşın əvvəl o, втянула ayağını içəri. Bir neçə nəfər duran yaxınlıqda gözləyən taksi səviyyəsindən üçün hər il, və onu deyə bilərdim üzrə ayıb ilə yanan ki, bəzi onların ətrafında məlum oldu bundan sonra, ola bilər ki, sizin photos ki, yerli qəzetlər, onlar gətirdi, bu səhər haqqında hekayələr onun gözlənilən gəlişi paytaxta.
  
  
  Onun qərarına gəlib ki, bu vaxt işə getmək üçün, tərəf yönəldi лифту.
  Fəsil 5
  
  
  
  Ee bədən idi, belə isti və qəbul etdi, kimi mən onu təsəvvür edirdim. Və onun iştaha məktəblərdə dərsə sevgi oldu bu çağırış isə, onunla onun heç üzləşib. Amma покалывающее dəvət onun barmaqları, sürüşmə, mənim boyun və mənim sinə пробудил mənə ehtiras, hələ ki, bu ərköyünlük olmaq daha tələbkar, daha настоятельными.
  
  
  Düşünmürəm ki, heç yazılarımda belə yumşaq, həssas dəri. Hələ ki, biz qoymaq yorğun və yorğun azn hörülmüş evimdə gəzən, onu yığışdırmaq uzun sahil ipək saçları ilə onun sinə imkan barmaqlarını dovşan toxunmaq, onun çiyin. Bu kimi idi поглаживание məxmərdən və hətta indi, измученная sevgi, o стонала, məcbur etmək mənə və irəli tapmaq, mənim dodaqlar öz.
  
  
  "Nik, - pıçıldadı o, - sən fantastik".
  
  
  Приподнявшись azn dirsək altında, onun baxdı, bu, böyük qəhvəyi gözləri. Qısa bir müddət məndə yarandı fikir obrazı, onun şəkilləri dosye və o, başa düşdü ki, o, tamamilə əks etdirirdi dərinliyi onun erotika. Əyilib, onun saldı, onun tam bir ağız, bir an aydın oldu ki, biz heç də belə yorğun kimi düşünürdülər.
  
  
  Məni heç vaxt inanan, özünü cinsi трусом, amma o gecə onun gəlib həddə qədər təmiz tükənməsi ilə qadın olan tələblər eyni idi güclü - və возбуждающими - hər bir qadın kimi, olan onun heç məşğul sevgi. Lakin, daha sonra, hər bir azğın acma zaman biz dururdu, silah və digər başqa, onun kimi hiss arzusu daha da dərinləşir, o, imkan vermirdi, öz barmaqlarını tənbəl-tənbəl nəvaziş mənim bud və ya aid idi, dodaqları mənim.
  
  
  Lakin məhz Candy Knight deyil, onun, nəhayət, yuxuya yorğun yuxu. Zaman onun baxdı, düz etdirməyə və опускания onun döş, indi yarım gizli mələfə ki, накинул onun bizə, o daha çox походила azn günahsız yeniyetmə daha ненасытную qadını, kimin nalan hələ də əks-səda verirdi əks olunurdu mənim qulaqları. O qədər пошевелилась, придвигаясь mənə licks zaman onun, uzatdı əlini прикроватной içində və saat etmişdir.
  
  
  Gecə yarısı idi.
  
  
  
  
  
  
  
  
  Sərin meh nüfuz vasitəsilə приоткрытое pəncərə, çiyninə saldığı şalını yellədirdi pərdələr və məcbur edirdi məni поеживаться. Onu əlini və dəstəyi götürüb çalışaraq kimi ola bilər, sessiz, və düyməsini basdı "Bəli".
  
  
  Operator otelin dərhal cavab verdi.
  
  
  Yumşaq baxma спящую Candy, ona dedi: "bilərsinizmi mənə zəng on iki otuz? Məndə təyin görüş, və mən istəyirəm ki, gecikmək ... Təşəkkür.
  
  
  Mənimlə yenidən зашевелилась Candy, sıx накинув простыню üzərinə, o zaman aşıb. Kiçik bir səs, demək olar ki, oxşar хныканье, çalındı, onun boğaz və sonra o, hələ də baxdı, daha çox uşaq həmişəkindən daha. Onu ehtiyatla aşağı əyildi, yığışdırmaq saç ilə onun alnından və zərif öpdü ee səmimi üzərində onun gözləri ilə.
  
  
  Sonra onun uzanaraq geri gözlərini yumdu. Otuz dəqiqə mənim üçün olardı, və kifayət qədər istirahət, bəli və Şirniyyat da. Biz həm проснемся əvvəl Шерима qayıdacaq otel.
  
  
  Расслабляясь, onun özümü xəyalən özünüzü batırmaq keçmiş ki, vaxtı ilə saat zaman onun yuxarı qalxdı, sonra yola Шеримы. Onun yaxınlaşdı gün ee nömrələri və ayağa qalxdı, возясь açarı ilə çalışır воткнуть ego qala ...
  
  
  Bir çox insanlar kimi, Candy etmişdir səhv açaraq qapının dəstəyini заслонку giriş глазка ilə зажженным onun işıq onun üçün deyə bilər ki, o, çalışırdı görmək, kim almaq üçün çalışır otağa. Yəqin ki, onun deyil, оттолкнуло ki, o gördü, ona görə ki, qapı birdən açıldı. Ee baxışda eyni idi вопрошающим kimi və onun səsini.
  
  
  "Hə?" dedi.
  
  
  Симулируя təəccüb, onun tikdi bilər, baxdı öz açarı sayı et seq aktları gün sonra geri dəhlizi üzrə öz gündür. Смахнув öz stetson, onun bildirib, onun ən yaxşı техасском протяжном sözü: "Bağışlayın, mem. Mən ürəkdən arzulayıram. Düşünürəm ki, onun haqqında bir şey düşündüm və bura da çox uzaq deyil. Mənim otaq var, arxadan. Üzr istəyirəm narahatlıq ".
  
  
  Geniş, настороженные qonur gözləri davam qiymətləndirmək mənim qeyd edərək, şapka, kostyum və ayaqqabı kvadratşəkilli corab, nəhayət, yenidən окинули mənim шестифутовую forma və gördük mənim üz. Eyni zamanda, onu yaxşı gördüm, et seq aktları. Parlaq çilçıraq foyesində suites qeyd edirdi ki, onun uzun ayaqları altında şəffaf пеньюаром demək olar ki, aydın kimi nazik parça раскрывала hər восхитительную ətraflı ee möhkəm sinə, şəhvətli xidmət mənə. Arzu qalxıb mənə, həm elektrik şok və demək olar ki, dərhal onu hiss etdim ki, o da bunu hiss etdi zaman onun baxışları düşdü mənim bel və aşağıda və burada onun bilirdi ki, dar şalvar vermişəm ki, mənə, əgər biz dayanıb baxa-baxa bir-bir an artıq. Bir jest saxta pozulması onun передвинул stetson qarşısına. O, gözlərini qaldırdı və aydın idi ki, mənim jest qorxutdu onu. Onun sifəti покраснело zaman o, nəhayət, dilləndi:
  
  
  "Hər şey qaydasındadır, - dedi. "Sən məni heç də narahat edirdi. Onun, sadəcə, burada oturmuşam, zövq alıram, öz ilk an tək, son bir neçə həftə ərzində ".
  
  
  "Üstəlik, mən üzr istəməlidir, bu səhvindən mem", - dedim. "Mən bilirəm ki, sən hiss edirsən. Onun idi, yolda qaçırdım ilə sərbəst toplaşmaq burada, Vaşinqtonda, Dallas, Nyu-Yorkda, demək olar ki, üç və bazar günləri və mən yorğun söhbət insanlar tərəfindən. Onu hiss кайюс ki, bakıya загоне hansısa yazım, lakin heç bir yaxşı çalışır. Onun səssizcə ümid deyil переборщил öz vurğu.
  
  
  "Siz техасец, mister isə...?"
  
  
  "Carter, mem. Nick Carter. Bəli, mem, onun inamla. Onun anadan olub yaxınlığında Потита, ilçe Атакоса. Sən hardan bilirsən?"
  
  
  "Kovboy, sən bilərsən almaq oğlan Texas, amma sən bilmirsən ala Texas var, oğlan. Və onun bilməlidir; Onun da техасец.
  
  
  "Yaxşı, onu edəcəyəm..." - partladı mən. "Necə ki, haqqında? Amma sən dəqiq deyil benzer bir qız Texas. Ona imkan verdi ki, öz gözləri ilə az ehtiyatla yuxarı və aşağı hərəkət onun пышному, təchiz одетому bədən yenidən, sonra cəhd qaldırmaq ih k ee ilə üz-sheepishly-günahkar bir ifadə şəxslər. Ee удовлетворенная təbəssüm mənə deyirdi ki, mən idarə льстить hey, belə ki, o açıq-aydın sevirdi, yaltaqlıq.
  
  
  "Onun çoxdan köçüb getmişdir üzrə Texas", - deyə o, demək olar ki, kədərli və əlavə edib: "Çox uzun".
  
  
  "Nə yaxşı, mem, bu, çox yaxşı deyil", - посочувствовал ona. "Ən azı onun ev almaq olduqca hissələri. Lakin belə güclü kimi mən istərdim ki, son zamanlar. Görünür, onun keçirirəm çox vaxt, бегая oraya-buraya arasında buradan Nyu-Йорком izah etmək üçün burada insanlar, niyə biz qaldırırıq daha çox neft və insanlara Nyu-Yorkda, niyə burada insanlar alt anlaya bilmirlər ki, siz sadəcə daha çox açmaq tap və imkan çoxdur daxil ". Mənim uzanan daha asan oldu, indi, bu zaman ardıcıl olaraq.bu убедило туземного техасца.
  
  
  "Məşğulsunuz neft biznesi, mister Karter?"
  
  
  "Bəli, mem. Amma heç bir günah məni, əgər sənə çatmır, benzin. Bütün günahı bu ərəblər ". Sonra, sanki qəflətən yada salaraq, biz burada danışarkən, onun dedi: "Mem, mən çox təəssüf edirəm ki, siz burada durmaq.
  
  
  Onu bilirəm ki, sənin xoşuna qalmaq bir zaman onun sözünü kəsdi ego, və onu, sadəcə olaraq, geri, öz ...
  
  
  "Hər şey qaydasındadır, cənab Karter. Mənə çox xoş idi, sadəcə, dinləmək, sən necə deyirsən. Onu çoxdan eşitməmişəm belə bir треп kimi, sənin, onlarla хорька... artıq çoxdan. Bu gözəl səslənir
  
  
  
  
  
  
  
  oh, və bu xatırladır ev. Yeri gəlmişkən, - davam etdirib o, əlini uzadaraq, - mənim adım Candy Candy. Cəngavər.
  
  
  "Bu, əsl zövq, mem, - dedim, götürüb onun əlindən. Dəri yumşaq idi, lakin hakimiyyət idi, bərk, və o пожала tərəfdən, kişi kimi deyil, o, ölü хваткой ki, təklif bəzi qadınlar. Elə bil dovşan qəfil ruhdan ilham alaraq, onun, qaçdı da. "Mem, siz şam mənimlə? Əgər yox, mister knight adlı olacaq, kimə olardı etiraz.
  
  
  "Təmiz mister knight adlı olacaq", - deyə o, yenə də kədərlə səs. "Bəs missis Karter?"
  
  
  - Missis Karter də yoxdur. Məndə, sadəcə, vaxt var idi heç bağlamaq özünü beləliklə ".
  
  
  "Nə deyirəm, cənab Karter ..."
  
  
  "Nick edin, mem".
  
  
  "Yalnız sən позвонишь mənə Konfet və забудешь vaxt bu barədə mem".
  
  
  "Bəli, mem... uh... Candy".
  
  
  "Yaxşı, Ləqəb, onun həqiqətən çıxmaq istəmirəm nahar". Sonra görəndə mənim şəxs açıq-aşkar incidir, o поспешила da. "Amma niyə biz bilərdik, sadəcə, şam otelində? Ola bilər, hətta açıq burada? Mən olmaq istəyirəm, tək belə güclü etmək şansı əldən yenidən söhbət əsl, canlı техасцем ".
  
  
  "Yaxşı, miss Candy... uh... Candy. Asan səslənir sərin. Qulaq asın, niyə yalnız vermək mənə bir şey нащупать xidməti vasitəsilə доставок yemək qoymaq, bütün bunlar mənim qazıntılar və sizə sürpriz. Belə ki, sənə belə yoxdur geyinmək. O, baxdı onun неглиже idi ki, geniş разорвано zamanı onun canlı danışıq, sonra sheepishly обвиняюще mənə baxdı ki, izləyirdim, onun baxışları. "Mən demək, mmm, sən bilərdi, sadəcə, geyinməyə bir şey rahat və narahat deyil ki, оденешься".
  
  
  "Sənə elə gəlmirmi ki, bu, lazımlı, Nick?" - pis soruşdu, çəkərək пеньюар bir az daha böyükdür ön, sanki bu, elə-belə gizlədə bilər, onun sinəsi altında şəffaf parça.
  
  
  "Mənə elə gəlir ki, bu belədir, - başladı, mən sonra, yenidən daunted, əlavə etdi: - mən onu nəzərdə tuturam ki, əgər sən спустишься otağa, sən, bəlkə də, istəsən bu qalıcı vasitəsilə hall".
  
  
  O, высунула başını bir gün, çoxmənalı tərzdə baxdı boyunca təxminən iyirmi fut qədər mənim bir gün dedi: "Sən haqlısan, Nik. Bu, uzun gəzmək və onun istəyirəm ki, heç şok da Уотергейте ". Sonra əlavə etdi, göz vuraraq: "Burada artıq kifayət qədər qalmaqal. Yaxşı, mənə bir saat və ya belə, mən də gələcəyəm. Onun səsində o gülüş, o sheepishly əlavə etdi: "Və onun çalışacağam ki, ehtiyatlı olmaq üçün heç bir gördüm, mən getmək kimi sizin otaq".
  
  
  Haqqında", mem, mən bunu nəzərdə tuturam", - ağızından qaçırdı mən, qəsdən geri və elə hey vurur, ayaqlarına. "Mən demək-
  
  
  "Mən bilirəm ki, sən demək, böyük техасец", - deyə o, ürəkdən sonra gülümsəyib zarafatla əlavə elədi üzərində mənim aydın смущением zaman onun davam su qalxdıqca geri çəkilən henrinin öz gündür. "Görüşərik bir saat sonra. Və xəbərdarlıq edirəm ki, onun ac.
  
  
  Məlum oldu ki, əda - heç bir şey, nə hey istəyirdim.
  
  
  Çətin idi ki, iman kimsə ilə belə bir qamətli rəqəm yaşlanma bir çox şeyi bir qəbul zingilti. Və hələ ki, bu, gəl, söz выплеснулись çölə. Biz danışdıq mənim iş haqqında və Texas ki, məntiqi olaraq ona gətirib çıxardı ki, o, izah etdi ki, necə düşmüşdü bu Адаби və oldu yoldaşı Шериме. O, elə bil, yalnız bir dəfə, məsələ bu qədər müzakirələr ölüm ata. "Daha sonra atam xəstələndi..." - başladı, o, bir nöqtədə, lakin dəyişib ego", sonra İsə mənim atam vəfat edib və o, tək qalıb ..."
  
  
  Vaxt, zaman onun verdilər şokolad doldurur ki, bir ofisiant qoydu demək olar ki, boş soyuducu, mini-mətbəx, o qaldı, soyuq, Candy olduqca diqqətlə öyrəndiyini, öz keçmişini. Bu, dəqiq uyğun gəlirdi ki, mən artıq bilirdim üzrə hesabatına AX istisna olmaqla, o избегала hər hansı bir yazıya kişilər öz həyat. Amma mən niyyətində deyil və bu barədə danışmaq. Ancaq çətin idi, heç bu barədə düşünmək zaman, onu müşahidə etdim kimi, bu, möhkəm bədən напрягалось hər shwe, və ya, o kimi наклонилась seçmək üçün salfetka, соскользнувшую ilə onun diz, və bir mükəmməl formalaşmış sinə demək olar ki, выскользнула ətrafında dərin V ee köynək.
  
  
  Mənim əlləri зудели altında almaq üçün bu köynək var, hissi var idi ki, o, bunu bilirdi. Sonda şam yeməyi zaman onun arxasında durub Candy kömək etmək üçün hey, ayağa qalxıb stulun, onun birdən-birə tərəf əyildi, tamamilə öpmək ee dodaqlar, sonra tez çəkildi. "Mən təəssüf edirəm. Onun, sadəcə dura bilməzdi ... mem.
  
  
  O, deyirdi ki, onun böyük qəhvəyi gözləri yumşaq idi. "Yeganə, nəyə qarşı, onun ağla, Ləqəb, bu, mem. Qalan xoşuma gəldi... "
  
  
  - Onda gəl, cəhd edək, bir daha. Onu qucaqladı və dodaqlarıyla bərk-bərk onun tam ağız. O, qısa напряглась, sonra onun kimi hiss istilik приливает onun tətbiq olunur, onlar bir-birimizdən ayrıldıq. Yavaş-yavaş, lakin qeyri-iradi o cavab mənim ərköyünlük, расслабившись mənim qucağında. Onu bərk-bərk onun özünə güclü sürüşmə ilə əl bir az irəliyə, hələ ki, mənim barmaqları deyil, düşüb bir qədər aşağıda əyilmə sinə. O, двинулась mənim əlimdə, belə ki, mənim əlim sürüşdü yuxarı, və o yumşaq, onu qucaqladı, sonra isə daha da güclü, zaman kimi hiss məmə опух və затвердел altında mənim barmaqları ilə.
  
  
  Candy arxasına söykəndiyini görüb, taxt, və o qadının ardınca düşdü, mənim dodaqlar, hələ yapıştırılmış onun tətbiq öpücük ildə görünürdü ki, sonsuz. O, çəkildi bir tərəfə, onun üçün edə uzanır onun yanında deyil, danışmaq, bizə söz. Hey, bu ehtiyac olmayıb, ona görə ki, hiss etdim ki, necə onun bədən nestles mənə. Ee gözləri
  
  
  
  
  
  
  
  bağlanıb, amma onlar geniş açıldı, bir an показавшись испуганными və ya сбитыми heç nə əvvəl yenidən bağlana.
  
  
  Mənim əlim sürüşdü daxilində onun köynək və onun ipək oldu dəri yumşaq və isti rəhbərliyim altında tap. Candy застонала dərin boğaz və onun əlləri oldu daha tələbkar.
  
  
  Hələ deyirlər ki, bizə bir söz, o корчилась yumşaq подушках. Bir an mənə elə gəldi ki, o, çalışır təkan mənə divan, lakin, onun əlləri olan царапали omuz эротически annoying царапинами, köçürülüb mənim bel və mən başa düşdüm ki, o, çalışır ki, mənə vermək üçün bir yer yatmaq geri, belə ki, o bilərdi keçməlidir məni. Mənim köməyi ilə, hey oldu, asan, sonra yumşaq əlləri çəpinə mənim sinə üçün воротнику köynək. Onun təkidi ilə onun artıq çəkdi tie daha əvvəl biz belə bir oyun var ki, heç bir şey mane olurdu, onu axtaran barmaqlarını zaman onlar başladılar расстегивать düymə.
  
  
  Qaldırıb yuxarı yarısını öz bədən, amma dostluq qoparmaq, kiss, o расправила mənim köynək və выдернула bitir mənim şalvar. Mənim əlləri də məşğul idi və demək olar ki, eyni hərəkatlar biz стянули digər tərəfdən köynək, sonra geri getdi, yenə сцепившись birlikdə bütün uzunluğu, bu çılpaq sinə соприкасались və ласкались.
  
  
  Biz dururdu, belə uzun əvvəl onu tutdu ee belini azca yuxarı qaldırdı, sonra aparıb əli ilə bizim aramızda üçün açın пряжку onun kəmərindən. Cip döndü набок üçün mənə asan idi və onun revmatizm tez açdı, böyük düymələri Levi. O, yenə bir az приподнялась üçün onun bilərdi спустить jeans ilə onun itburnu.
  
  
  Formalar mənim dodaqlar və başını qaldıraraq, Candy, mənə baxdı. "Mənim növbədə", - yumşaq dedi. Hərəkət əvvəl boyunca mənim bədən, o наклонилась öpmək üçün döş, sonra qalxıb diz çökdü. O, əvvəlcə ayaqlarını bir штанину öz jeans və qısa tuman, sonra ikinci, daha əvvəl yenidən əyilmək üçün açın пряжку mənim kəmərinin.
  
  
  Biz silah köçürülüb üçün yataq, və digər məqam onun artıq heç bir ifa...
  
  
  Telefon zəng qısa oldu, amma dərhal bu, yeganə veriliş məni. Onun qaldırdı dəstəyi ilə qədər sonra o, yenidən зазвонила, sakit dedi: "Salam".
  
  
  "Cənab. Karter, indi on iki otuz. Operator uşaqlar avtomatik və sözə başladı: yumşaq və o поспешила, demək olar ki, üzr istəyərək: "Siz məndən xahiş etdiniz sizə zəng üçün siz buraxılmış görüş".
  
  
  "Bəli, çox sağ olun. Onun oyandım." Onun etdim мысленную пометку keçirmək üçün, bir az da Хока упорнейшей üçün pul və göndər ki,-ki, operatorlara paylayıcı lövhələri. Zərər yoxdur, əgər sizin tərəfdə olacaq, mümkün qədər çox adam var.
  
  
  Candy oturdu və простыня düşdü ilə onun sinə. "İndi bir saat?"
  
  
  "1230."
  
  
  "Allahım, Шерима olmalıdır evdə". O, əvvəlindən bura girib-çıxmaq ətrafında zibil tələb edir: "sən Necə verə bilərdi, mənə yuxu belə uzun çəkdi?"
  
  
  "Sən yuxuda cəmi yarım saat", - dedim. "Zaman endi, gecə yarısı idi".
  
  
  "İlahi, hara gecə hara getdi?" - o dedi, aşağı tərəfdən gətirmək ayaqları döşəməyə və ayağa qalxıb yataq var.
  
  
  Ona imkan verdi ki, öz gözlərinə çoxmənalı tərzdə uçmaq üzrə əlini onun çılpaq bədən isə sonra смятой yataq, bir şey demirəm.
  
  
  "Belə deməyin", - o güldü, sonra dönüb qaçdı üçün divana almaq üçün öz jeans və köynək. Наткнувшись onlara dedi: "Ümid edirəm ki, Шеримы yoxdur. Bu mütləq olacaq narahat isə Əbdül разозлится ".
  
  
  Son hissəsini onun sözləri idi tələffüz asan испугом. Onun qərarına iz görə bu. "Abdul? Niyə, gərək o, qəzəbli olan? Axı o, heç sənin boss?
  
  
  Bir an взволнованная, o, cavab vermədi. Sonra toplaşıb qüvvələri ilə, o getdi, bu gün, güldü və dedi: "Xeyr, əlbəttə, xeyr. Amma emu, hər zaman istəyirəm mən harada bilmək. Güman edirəm, o da belə hesab edir ki, gərək mən olmaq mənim телохранителем.
  
  
  Onun ayağa qalxdı və sonra onun günü. Sarılma onun üçün son uzun öpüş, ona dedi отпустив onun: "Mən çox şadam ki, o, həmin bədən bu gün axşam, mem".
  
  
  O, mənə baxdı və onun gözləri dolu idi застенчивости. "Mən də, Nik. Və onun, həqiqətən də, bunu nəzərdə tuturam. İndi isə, lütfən, mənə vaxtıdır.
  
  
  Onun qaldırıb öz stetson kafedrasının aparıb onlara çılpaq бедрам. "Bəli, mem. Görüşərik üçün səhər yeməyi.
  
  
  "Səhər yeməyi? Ah, bəli, попробую onun Nika, onun, doğrudan da çalışacağam.
  Fəsil 6
  
  
  
  Onun haqqında fikir cinsi müsabiqədə keçən gecə, zaman telefonum çaldı.
  
  
  "Nik, sən qalxıb? Bu Konfet.
  
  
  Onu deyə hey ki, yalnız одеваюсь, baxmayaraq ki, ən delle onu yuxuda bir az sonra beş. Sonra təlim və duş onun keçirib, təxminən otuz dəqiqə telefonla qərargah-mənzilində AX. Onun otel tapmaq gəlirdi olub, hər hansı əlavə məlumat planları haqqında Qılınc, amma mənə dedilər ki, yox idi əldə edilib. Bizim yerli agentləri öyrəndim ki, ən radikal gizli qrupların rayonunda, rayon daha da artmış olar, sonra necə demək olar ki, bir il qalsın nisbətən тихими. Bəzi onların ətrafında, xüsusilə bir inqilabi-terror qruplaşması kimi tanınan Koalisiya amerika ərəblərin aparmış, gizli yığıncaqlar, onların iştirak ediblər yalnız bölmələrinin rəhbərləri, baxmayaraq ki, bütün üzvləri gətirildi, hərbi hazırlıq vəziyyətinə. Nə üçün heç kəs görür
  
  
  
  
  
  
  heç bilməlidir.
  
  
  - Səhər yeməyi, Nik, - səbirsiz dilləndi dedi Candy.
  
  
  "Əla" - dedim. "Pilləkənlə aşağı?"
  
  
  "Bəli. Baxın, Terrasda, təxminən yarım saat.
  
  
  - Deməli, siz satılır Шериму, выбравшись və tanış, onun publika?
  
  
  Candy cavab verdi: "Bizim yalnız iki nəfər, Шерима və onun". Bu revmatizm mənim штопора deyil, bunun xüsusi bir mənası var, lakin sonra onu anladım ki, keçmiş queen, yəqin ki, yaxın idi ki, Candy bilməzdi danışmaq çox sərbəst. Arzu tease onun belə başqa şəraitdə çox güclü idi ki, müqavimət, ona görə də ona dedi:
  
  
  "Mən daşıyacağam ilə gəlmək kovboy papaq və quraşdırma".
  
  
  Onun gülüş dolu mənim boru əvvəl o asılıb.
  
  
  Əvvəlcə yalnız bir neçə əhəmiyyət bacarıq hücum mənə arxa çevirdi, göz üçün iki cəlbedici qadınlar, gedən mənim masaya; amma zaman метрдотель, açıq-aydın, öyrənmək Шериму, перехватил ih yarı yolda vasitəsilə otağa başladı qaldırmaq, onun üzərində formal boş insanlar diqqət çəkdi. Səs birinə çevrilib, pıçıltı isə təsadüfi baxışlar çevrilmişdir пристальные baxışlar qədər Шерима разговаривала ilə официантом. Bu zaman onlar nəhayət keçdi mimmo покровительственного метрдотеля, onu gördüm ki, demək olar ki, bütün zalda öyrəndim keçmiş queen. Hətta adətən çalışan ofisiantlar və xörəkpaylayan qarşısında toplaşıb uzun фуршета müzakirə etmək üçün məşhur gəlməsi.
  
  
  "Ləqəb, mən təəssüf edirəm ki, biz gecikmişik, - başladı Candy, - ancaq onun ..."
  
  
  - İnanmıram hey mister Karter, Nik, - прервала Шерима. "Candy deyil омелой ilə heç bir əlaqəsi yoxdur, bizim gec. Bu, mənim günahım. Mənə vaxt lazımdır, həll etmək, ki, hazıram qarşılaşa nə ona, əminəm ki, baş arxasında bizi ". O, əlini uzatdı və əlavə etdi: "Onun Liz Ченли".
  
  
  Əldə olan nax işarə непринужденность, onun əlini sıxdı.
  
  
  "Salam, Liz. Candy deyir ki, siz bu gün getdi ov, - dedim. "Siz hara getmək?"
  
  
  "Bu Maryland", - deyə o bildirib. - Rayonda Потомака və şimal oradan. Dünən axşam onun ужинал ilə Secre ... ilə köhnə dostu və o, başa düşdü ki, bu rayonda dəqiq ola bilər ki, mən arıyorum. Onun istəyirəm ki, haradasa yerləşir, onun bilərəm yerləşdirmək öz atlar.
  
  
  Xoşuma gəldi, necə Шерима dayandı əvvəl demək госсекретарю və çevirmişdir bu, "köhnə bir dost". Bu, onu göstərdi ki, o, kifayət qədər əminəm ki, özü üçün deyil, imtina məşhur adları təmin etmək üçün özünə bir vəziyyətdir. Onun qərarına görə ki, bu gözəl şəxs gizlənir yaxşı insandı.
  
  
  Ofisiant ehtiyatla məhkəmə bosniya və herseqovinanın pisləyib arxa planda, və o, jest dəvət ego sifariş etmək bizim edu. Yumurta-пашот, tost, qəhvə üçün Шеримы; eyni ilə, Konfet, yalnız onun yumurta olunacaq uçmaq üzərində müzakirələr zamanı ermənistanın müxalifətdən bir hissəsi солонины; vetçina və yumurta, tost və qəhvə mənim üçün.
  
  
  Onun nəfəsini dərdi söhbət günlük gündəmə Шеримы, xahiş təklif etməklə öz xidmətləri kimi çeklər saxlamaq lazımdır - təbii ki, icazəsi ilə Onun Высочества. Eyni mehribanlıqla qəbul edib xidmətlərin отзывчивого amerika. Bir neçə Candy терлась haqqında mənim, yavaş-yavaş və şəhvətli. Zaman onun baxdı bilər, o günahsız mənə gülümsədi, sonra dönüb üçün təklif Шериме hələ qəhvə ee ayaq dayanmırdım, bizi bir an.
  
  
  Mənə çətin idi diqqət rieltor Maryland.
  
  
  Boğuq cangüdənlər qapını açdı лимузина, bir dəfə gördüm ki, Шерима və Şirniyyat çıxdı girişdə otelin. Sonra o birdən-birə gördü ki, mən gedirəm, yaxın arxadan onun sağ əli отпустила qapı və avtomatik olaraq устремилась kəmər. Sözləri Шеримы dayandırdıq ego əvvəl o, mümkün çıxarmaq gun ki, kimi bilirdi olmalıdır, üz tucked var. O da, açıq-aydın, başa düşdüm ki, nəzərdə ego qəfil hərəkət.
  
  
  "Hər şey qaydasındadır, Abdul". - sakitcə dedi, dönüb mənə əlavə edib: Carter bizimlə. Onun, yaxınlaşdı ona və Şirniyyat, və o davam etdirib: "Nik, mister Karter, onun istəyirəm ki, siz tanış olduq Абдулом Бедави olan присматривает mənə və Şirniyyat. Abdul, mister Karter gedəcək, bizimlə bu gün. O, mənim dostum və o, bilir ki, biz hara gedirik ".
  
  
  Mən qərar verə bilər, olub üz ifadəsi Abdulla nəticəsi şübhə baxır mənim ad və ya açıq-aşkar düşmənçilik. Amma bir anda o əhatə edib və bu, geniş bir təbəssüm olsa da, ego gözləri davam qiymətləndirmək mənim rəhbəri ilə qədər, mənim qədər, o, baş əyir. Danışmaq Шеримой, o, diqqətlə izləyirdi məni. "Necə istəyirsiniz, miledi".
  
  
  Onun sağ əlini uzatdı və dedi: "Salam, Əbdül. Şadam tanış oldum. Onun çalışacağam ki, itirilmiş almaq deyil.
  
  
  "Mən də çalışacağam ki, heç bizə yoldan gedir", - o cavab verdi.
  
  
  Ego tərəfdən idi bir az tərəddüd əvvəl o, nəhayət, mənim əlimdən tutdu. İl ərzində daha bir qısa anları biz test hələ bir gücü, amma hər ikisi hiss etmədi bunu. Ego hakimiyyəti idi сокрушительной, və o, elə heyrət dolu ki, mən heç bir cəhd ayrıla bilər. Lakin heç kim tərəfindən seyr heç bir qeyd şübhəli olardı bizim kiçik döyüş üzrə улыбкам bizim şəxslər və ya ego səmimilik, o, nəhayət, gedək, baş əydi və dedi: "Xoş tanış olmaq, mister Karter". Ego ingilis idi formal, dəqiq və tipik üçün ərəblərin böyümüş ölkələrdə ingilislər və amerikalılar güclü təsiri var idi.
  
  
  Бедави insan qapını, biz hələ ki, olmayan hamı oturdu arxa oturacaq maşın, sonra yan və öz yerini tutubdur
  
  
  
  
  
  
  Onun, qeyd edib ki, ilk növbədə endirdi pəncərə, отделявшее arxa yuvası olan oturacaqlar шофера ki, adətən, nə olardı sərnişinlər zaman hazır idi sürücüsü danışmaq. O, risk etmirdi keçmək bizim söz bildirib.
  
  
  Biz köçürülüb yol, Шерима, ətrafında axtarır maşın, dedi: "bu Gün digər bir maşın, Əbdül?"
  
  
  Nifrətini açıq-aydın idi ki, ego səs, o cavab verdi: "Bəli, miledi. Mən bilmirəm, nə baş verir səfirliyində. Görünür, onlar başa düşə bilmirlər ki, bizdə də olmalıdır, öz maşın. Onu aparıb bir-iki saatdan sonra, biz geri dünən axşam yoxlanılması başqa bir maşın, əmin olun ki, bu gün bizdə daha bir problem olmayacaq. Sonra zaman onun bu gün səhər gəlmişəm səfirliyi, onlar hazırlamışdılar ki, bizə bu maşın. Başqa getdi ".
  
  
  Ağlıma gəldi ki, ola bilsin, Şahin yenidən ifa ilə oyun maşın, amma mən kifayət qədər əminəm ki, o, deyərdim ki, mənə bu haqda. Onun merak olub, kimsə səfirliyində запричастным üçün заговору Qılınc, zaman sərf edib Бедави vasitəsilə Corctaun M-yer üzündən silinmiş k Kanal-s. Çətin idi oynamaq навигаторе və turizm çek lazımdır qoruyub saxlamaq, eyni zamanda, ancaq mən idarə qeyd neçə maraqlı mağazalar və gözəl restoranlar bu cazibədar köhnə sektorunda paytaxtın zaman biz проезжали mimmo.
  
  
  "Bu Kanal-s, Əbdül, - dedim, biz öz M-yer üzündən silinmiş və köçürülüb üzrə живописному şose. "Biz hələ bir müddət qalırıq və bu yolda. Nəticədə o olur bulvar Corc Vaşinqton və aparır bizi məhz ora, biz hara istəyirik ".
  
  
  "Bəli, cənab Karter", - soyuq tərzdə cavab verdi sürücü. "Bu gün səhər onun bir müddət tədqiq kart".
  
  
  "Sən heç vaxt yatırsan?" Onun soruşdu.
  
  
  "Mənə lazım olan çox az türbələr, ser".
  
  
  - прервала Шерима hiss edərək, onu necə hiss gərginlik olan odur ki, bizim aramızda. "Niyə zəng Kanal-s?"
  
  
  "Yaxşı, görürsünüz, o böyük канаву, наполненную su", - deyə mən işarə pəncərə. Onlar avtomatik olaraq кивнули, onun davam etdi: "Bu, o ki, qaldı köhnə barjlar idi kanalları Чесапикского və Ohio. Barj ilə yük və sərnişin буксировали qatırlar haqqında. Siz hələ görmək yə başlayıb. Bu çılpaq полоска ot kanal var.
  
  
  "Nə qədər onu xatırlayıram ki, kimsə mənə danışmışdı ki, əvvəllər kanal shell qədər Камберленда, Maryland, amma bu, olmalıdır, demək olar ki, iki yüz mildir. Nəhayət, o, bağlı idi, hansısa виадуком vasitəsilə Потомак ilə Александрией. Yüz yaş axırdı gedirdi kanalı ilə, sonra isə o idi bağlı təxminən o zaman ki, bitdi Birinci dünya müharibəsi ".
  
  
  "Onlar ki, indi bu barədə nə?" - soruşdu Candy.
  
  
  "O, qeyd Xidməti milli parkın, - deyə mən, - və insanlar istifadə ego yalnız gəzinti üçün, və ya xizək, velosiped trail. Bilmirəm, bunu onlar bu günə qədər хорька, ya yox, amma zaman onun idi və burada bir neçə il bundan əvvəl, kanalı ilə hələ də getdi qayıq gəzinti üçün. Əlbəttə ki, bu deyildi biri, ətrafında orijinal və yalnız bir nüsxə. Onlar mənə deyirlər ki, bu, çox fun ride ilə мулом olan тащил баржу. Olmalıdır, günü əla keçdi.
  
  
  Hələlik qadın baxdı, pəncərə, yenidən və yenidən восклицая üzərində gözəlliyi landşaft marşrutu boyunca kanalı, onun izləmişəm necə Бедави idarə böyük bir maşın. O, əla sürücü, baxmayaraq ki, sürücülük üzrə tanımadıqları çox diqqətlə nəzarət etmək üçün hər проезжающим tanış və ya dönüş. Hansısa anda o bildirib ki, müşahidə edirəm görə onlara arxa güzgü və натянутая təbəssüm yarandı onun sifətində.
  
  
  "Narahat olmayın, cənab Karter, - quru dedi, - mən təhlükəsiz доставлю bizi ora".
  
  
  "Yaxın vaxtlarda biz выезжаем bulvara Corc Vaşinqton", - dedim, elə bil ki, izah etmək üçün diqqətini ona yol. "Biz davam etdiririk getmək tərəfindən ona o qədər çevriləcək bulvar Макартура. Onda biz biləcəyik düşmək, onunla demək olar ki, hər hansı bir nöqtədə və getmək, ölkəyə atların ətrafında Потомака, Maryland ".
  
  
  "Miledi, - tez dedi: - məgər siz otellər getmək yerləri almaq üçün bu marşrutun?"
  
  
  "Hə, - o dedi. "Great-Фолс. Orada olmalıdır gözəl. Bu, bizə mane olur, Nick?
  
  
  "Heç bir şey üçün. Bulvar Макартура aparır açıq şəkildə üçün ona. Və bu, həqiqətən ki, hər il ".
  
  
  Bir neçə dəqiqə maşın rəvan въехала park istirahət zonaları Great-Bu. Maşın idi təəccüblü azdır. Onun birdən-birə başa düşdüm ki, bu günü, və böyük hissəsi Vaşinqtonun iş olmuşdur.
  
  
  Шерима, Candy və onun doğru hərəkətə başladılar водопаду. Бедави qaldı. Zaman onun üzünü üçün hər il ki, o, düşdü o, əyilib, üzərində açıq başlıq, açıq-aydın возясь motorlu.
  
  
  Biz köçürülüb track vasitəsilə nə zaman idi шлюзом kanal, üç kişi ki, durmuşdu yanında ofis Park Service rayonunda ki, əvvəllər yer idi dayandırılması üçün istirahət sahilində, böyük və otellər də köçürülüb bu tərəfə. Belə görünür ki, onlar demək olar ki, müdaxilə фотографировали digər başqa əvvəl yaxın вывеской və birlikdə kameralar, висевших boyun hər bir onların ətrafında, onun qeyd şübhəli ki, onlar da yaponlar. Bir də onu gördüm ki, haqlı idi, biz çatdıq licks, onlar keçdilər, digər tərəfdən kanalının.
  
  
  
  
  
  
  Gəlin gedək, - deyə bir-bir onların ətrafında onun əshabının, saat baxaraq. "Biz gərək tələsmək, əgər biz istəyirik ki, şəkil çəkmək şəlalə və bütün eyni vaxt şəhərə şəkil çəkmək üçün Kapitoli və Vaşinqton anıtı".
  
  
  Onun gülümsədi özümə düşündükdən sonra, nə qədər tipik idi ih arzu qeyd edir ki, hər şey onlar gördük, film. Sonra məni birdən-birə yadıma düşdü ki, qeyri-adi bu səhnə o idi ki, aşkar lider üçlüyü demişəm, ingilis və yapon. Hələlik onu izləyib, onlar kimi tələsik sahil boyunca kanal və göndərilir распускающимся ağaclar və кустарникам, dərin ürəyimin səslənib kiçik bir xəbərdarlıq zəngi. Hələlik Шерима və Şirniyyat пересекали track üzərində kanalı, onun dayanıb baxdı bir kənara bundan yerlərdə Бедави hələ mənasız altında qaldırılmasından başlıq. Onu başa düşdüm ki, bizim maşın idi və yeganə maşın böyük bir ərazidə istisna olmaqla, Datsun, припаркованного uzaq sonunda. Görünən odur ki, bir qrup turist, qarabağ səfərindən qayıtmış ilə şəlalənin etdikcə, bizim gəlməsini, köçüb getdi digər maşın. Aydındır ki, cangüdənlər Шеримы də düşündüm ki, biz daxil xidməti bina, park, əks halda o, getdi bizə.
  
  
  "Nick! İrəli!" Candy mahal, mənə əli ilə dönmə meşə. Onun elədi, onlara getdi, onların arxasında danışan yalnız bir an üçün, bir daha tuta görmək üçün eşitdim olub onun Бедави və gedəcək olub bizə. O, baş qaldırdı. "Yəqin ki, motor çalışır, və ona heç nə eşitmirəm", - fikirləşdim mən.
  
  
  Zaman onun yakalanmış Шериму və Candy, onlar səylə oxumaq медную board прикрепленную böyük валуну var yolları üçün водопаду. Yapon жучков kamera, heç bir yerdə yox idi, görünür ki, məni təəccübləndirdi, ancaq onu gözləyirdi eşitmək ih üzrə dolama yol ilə məşğul olan qarşıda dururdu. Lakin meşə ətrafında var idi, sakit və yalnız bir səs idi, qadın boş.
  
  
  Onun keçirilib mimmo onlara, sonra bir az da gözlədim, onlar qədər догнали piyada körpüsü vasitəsilə ilk ətrafında kiçik sürətli akarsularla, səs-küylü, cari meşə vasitəsilə. Onlar baxdılar azn пенистую su altında bizim Candy soruşdu: "Niyə o, belə пенная? Görünür, su hərəkət deyil belə sürətli, üçün yaratmağa malikdir ".
  
  
  "Bu bubbles yaradır deyil, təbiət. Bu, adi köhnə bir amerika çirklənməsi, - dedim. "Bu köpük, məhz belə, olduğu kimi görünür - мыльная pen. Dəqiq desək, yuyucu. Onlar düşmək çay yuxarıdan aşağı, sonra zaman burada ih заводит sürətli ərzində başlayır образовываться köpük kimi, paltaryuyan maşın ".
  
  
  Biz keçdilər başqa пешеходному ki, körpü keçdi daha sürətli ərzində, прорезавшее daha dərin yarğan qaya. Шерима göstərdi bizə bir yer sürətli su вырыла oyuq; daxilində pit idi зажат kiçik bir daş, və, su, протекавшая vasitəsilə oyuq сползает вращала ego. O, başladı danışmağa Candy haqqında ледниковом bağçasında olan bu səfər də Люцерне, İsveçrə. Onun istifadə ih maraq müzakirəsinə necə su bilər, nə kiçik daşlar ətrafında böyük və ускользнул irəli cığır.
  
  
  Təxminən iyirmi yard məndən kəskin çartıltı budaqlar yan və bir az məndən qabaqda onu dondurdu. Onun bir anlığa gözlədi, sonra, daha heç bir şey deyil eşidən kimi, gəlib ilə yolları və slid bu kol, hərəkət üzrə geniş dairəsi.
  
  
  "Harada?"
  
  
  Pıçıltı idi, yapon, mənim sol, licks k trail üçün водопаду. Проползая irəli, onun aşkar baxıram geri iki yapon turistlərin ki, притаились üçün böyük валуном.
  
  
  "Kəs səsini", - прошипел start ikinci bir kişi revmatizm azn narahat штопора yoldaşı. "Onlar tezliklə olacaq".
  
  
  Əsəb olmaz idi susdurmaq. "Niyə ih üç nəfər? Bizə dedilər ki, olacaq cəmi iki qadın. Biz də öldürmək lazımdır, bu insan? Kim o?"
  
  
  "Mən bilmirəm o kimdir", - deyə başqa. Ona bəlli olub nen англоговорящего tamaşaçı.
  
  
  Tərcümə yapon pıçıltı çətin idi və mən istəyirdim ki, o, yenidən istifadə ingilis dili. "Хема ki, o, bizə idi, o ölmək lazımdır, onlar kimi. Şahidlərin olmamalıdır. Aleksandr əmr Qılınc. İndi isə səssiz olun; onlar səni eşidəcəklər ".
  
  
  Yapon və işləyən Qılınc! "Gözlə, hələ Хоук deyil öyrənir, bu barədə", - deyə fikirləşdim və əlavə etdi özünə, əgər nə vaxtsa öyrənir. Ona idi, demək olar ki, əminəm ki, öhdəsindən gələ bilərəm bir neçə qarşımda baxmayaraq, tapança ilə глушителем ki, onlar saxlanılır əlindədir. Bu oldu üçüncü, kim məni narahat edirdi. Mən heç bilmirdim ki, məhz burada o, qadın yanında olacaq, hər an. Dua üçün выбоина və крутящийся daş гипнотизировали ih hələ bir neçə dəqiqə onun çıxardı Вильгельмину ətrafında кобуры kəmər və icazə Хьюго düşmək mənə əlini ətrafında ножен qolun. Hər iki gözləyən qatil idi, ölmək eyni zamanda, heç bir səs-küy. Təmizlənməsi jaket, onun намотал onun sol əl və люгер. Bu idi improvizə глушитель, ancaq o idi yanaşmaq.
  
  
  Onun tez irəliyə doğru addım atmışdır dörd addım irəli, bir səmimi görə, bir neçə ilə əvvəl onlar bildiriblər mənim iştirakı ilə. O an замотанный parça Люгер toxunub, arxa boyun əsəb yapon insan, onun натянул siz trigger
  
  
  
  
  
  
  . Onun qayğı ki, az idi əyilmiş üçün yuxarı таращить göz keçmişdir ego beyin çıxıb ətrafında макушки. Mən onun рассчитал, таращить gözləri davam etdirib öz yolunu göy. Mən yol verə bilməzdi səs-küy idi ki, qaçılmaz olardı, əgər o, ударился bir daş və ya bir ağac, zaman uçdu ego kəllə.
  
  
  Hətta onun məqsədi дернулась əvvəl смертельном azaldılması, mənim bıçaq скользил arasında disk onurğa başqa dostluq qoparmaq dəstə nəzarət edən ego sinir sistemi. Mənim əl gizlətdi çıxıb və irəli сомкнулась ətrafında tərəfində rta мертвеца halda, əgər o, закричит, amma ağzı hava çatmadı. Onun illər uzunu özünüzü elə aparmısınız, onun hip üçün tutqac ilk ölü insanın валуну isə ikinci sakitcə saldı yerə, sonra icazə ego товарищу sakit sürüşmək yanında. Zaman ona bunu onun qışqırtı eşitdim arxadan cığır.
  
  
  "Nik, sən hara?" Bu idi Candy. Olmalıdır, onlar başa düşdülər ki, məni yoxdur, və, bəlkə də, qorxdular sakitlik meşələr.
  
  
  "Burada", - cavab verdi və mən, amma ki, mən gərək imkan üçüncü убийце tapmaq məni. "Yalnız sən gedən cığır".
  
  
  Уложив jaket, elə bil, onun etinasız перекинул onun vasitəsilə əlini onun çıxdı yə başlayıb və getdi. Onu bilirdim ki, o olmalıdır ki, yaxın - onlar dağıldı, nə çox uzaq bir-birindən və haqlı idi. Zaman onun обогнул böyük гранитную soba ilə məşğul olan, həqiqətən verdi təhsil divar yanında тропой, o, birdən-birə ortaya çıxdı baxımından sahəsində, преградив mənə yol. Tapança ilə глушителем tapanca mənə həyatda
  
  
  "Heç bir vur; Onun Qılınc, - pıçıldadı ona görə yapon. Ego dəyişməsi göstərir ki, o, непрофессионал, və dəyəri emu həyat. Таращить gözləri mənim люгера, завернутого də jaket, düşüb emu də qat dollar və полетела yuxarı, bir an приподняв ego əvvəl bədən başladı kəskin şəkildə irəli düşmək. Onun tutuldu ego və потащил görə гранитную soba, başlı-başına buraxıb, oraya. Üzrə ego разинутого tərəfində rta qaçıb eerie бульканье. Bilmədim risk ki, Шерима və ya Candy eşitsin ego, zaman keçir, ona görə də onu yoluq çəngə ot və soxub ego dərin arasında dodaqları ki, artıq посинели. Qan fontan vurdu altında mənim импровизированного кляпа, amma ona heç проникало bizə səs. Dönüş və отбежав bir neçə metr yerə qoymaq digər ölü yaponlar, onun baxışlarını ih ətrafında bir qaya parçasının üzərindən qarı təmizləyib olan onlar qurdular lakin əgər, və hərəkət sürətli, hələ ki, onun sözləri eşitdim Шеримы və Şirniyyat səsləri yaxınlaşır. Bu zaman onlar gəlib mənə, onun yenidən dayanıb, cığır, mənim jaket yenidən etinasız накинулась tərəfdən, belə ki, пулевые deşik edilmişdir görünən, yaxalıq və qalstuk расстегнулись. Onun переложил gun кобуру və cüzdan şalvarının cibinə.
  
  
  Candy задала штопора edilmişdir ki, ih şəxslər. "Çox səmimi, Nick?"
  
  
  "Bəli, mem", - uzatdı mən. "Belə bir isti gün məhz bu, şübhəsiz ki, isti olacaq işi. Ümid edirəm, xanımlar, siz qarşı deyil.
  
  
  "Mən dəqiq bilmirəm, - dedi Шерима. "Bu kostyum ilə шерстяными şalvar da görünür başlayır olduqca narahat".
  
  
  "Mənim də", - müdaxilə Candy. "Ən delle, mən düşünürəm ki, yalnız накиню bu jaket özünə omuz". O, ayaqlarını pencək, və zaman onun kömək hey düzəltməyə onun çiyinlərində, onu gördüm ki, o, dayandı azn бюстгальтере altında bugünkü сшитой üzrə kişi deyil ki, ağ özüllər. Hey, uğursuz saxlamaq ee sulu sinə. O, elə elədi, mənim tənqidi qiymətləndirilməsi, çünki dönüb ривненской o qədər də toxunmaq mənim sağ ana südü, sonra isə günahsız mənə baxdı. Onun ifa onunla bu oyunu, əlini qaldıraraq, sanki, nəsə təmizləmək сбившуюся sahil mənim saç, lakin bu zaman çalışırıq ki, mənim barmaqları скользили üzrə qabarıq köynək. Ee sürətli tutqun ah, mənə dedi ki, o, yaşayır, eyni istək, nə də onun.
  
  
  "Düşünürəm ki, biz daha yaxşı hərəkət", - dedim, отходя təcrübəsi nax və yenə gedərkən qarşıda üzrə cığır. "Artıq şəlalənin lap az. Əgər diqqətlə dinləmək, eşitmək mümkündür suya ".
  
  
  "Yəqin ki, bu idi ki, o, səs-küy, edən, onu eşitdim", - dedi Шерима çönərək üçün Candy. "Amma mən düşündüm ki, bu sən, Ləqəb, передвигался kol qarşımızda sonra necə, biz buraxılmış, səni o yerdə выбоиной".
  
  
  "Gərək idi şəlalə", - mən razılaşdım, qədirbilən görə artmaqda səs-küy, доносившийся bizdən əvvəl, hələ biz gedirdi. "Mən davam etmək qərarına qədər siz iki baxırsınız qalalar. Onun həvəskar kameralar və düşündüm ki bilərəm tutmaq o yapon turistlərin və hər il nə qədər onlarda avadanlıq. Lakin onlar olmalıdır, səsə qulaq verdilər ki, kim belə narahat vaxt, çünki yaxşı heç yaxın, və, çox güman ki, onlar artıq ценымногие keçdi bizi. Biz görəcəyik ih azn müşahidə meydançası var şəlalə ".
  
  
  Həmin vaxt nəf su, несущейся üzrə водопаду qabaqda idi, olduqca yüksək, daha sonra, biz завернули görə, göstəricilər, bizi heyran qoydu bütün gözəllik, böyük, dik каскада.
  
  
  "Allahım, bunu fantastika", - ucadan Шерима. "Belə ki, şirin və belə dəhşətli eyni zamanda. Həmişə olub, bu belə qəddarcasına, Nick?
  
  
  "Yox", - dedim ki, biz gəlib çatmışıq ki, metal boru, служившей hasar ətrafında müşahidə meydançası yaradılmış təbiəti və Xidməti парковый. "Bu zaman ildən ilə весенними оттепелями su yüksəkdir.
  
  
  
  
  
  
  Mənə deyirlər ki, bəzən bu çevrilir струйку, lakin indi bu, çətin inana. Və ətrafında nə mən xatırlayıram üzrə son səfəri buraya sel, görünür, смыли burada olduqca çox sahillərində ".
  
  
  "Varmı təhlükə?" - soruşdu Candy, bir az mən təcrübəsi перил.
  
  
  "Yox, onun əminəm ki, bu, təhlükəsiz, başqa bir kimsə tərəfindən park xidmət подпустит bizi", - dedim. Onun накинул jaket azn qorxulu, sonra döndü, aldı, onun əl və yenidən потащил irəli. "Qulaq asın, siz görəcəksiniz ki, & nb hələ yüksələcək, əvvəl o, доберется buraya".
  
  
  O... əmin təhlükəsiz, bizim nöqteyi-sorğu, onun çəkdi ih diqqət sahilə çayı. "Bu tərəfi Virciniya", - deyə mən. "Bütün ərazisində otel, orada isə yuxarıda. O, təşkil частоколы kimi bir şey, o ki, Гудзоне, əksinə Nyu-York, yalnız belə dik. Boyunca o, eyni tərəflər keçir, şose və belə bir yayla var əla başa çatması hərbi yerində üçün hər il aşağı hədləri. Orada da məğlub kiçik рощу piknik. Bəlkə siz bundan da görmək oradan Great-Фолс ... Hey! Слей bu!"
  
  
  Haqqında", Ləqəb, sənin jaket!" - ucadan Candy, перегнувшись vasitəsilə qorxulu və kədərlə necə seyr mənim jaket sürətlə irəliləyir hava k & nb.
  
  
  Onun yalnız bir ah çəkdi və o, Шерима söz застонали zaman o suya düşdü və унесен пенящимся axını altında bizə. Cəlb ih diqqət əks sahilində, onun üzərindəki jaket vasitəsilə qorxulu. Ola bilsin ki, Xok olmazdı çox şadam ki, bir hissəsi əziz qarderob idi, belə ki, asanlıqla verən, amma onu olardı, onsuz da bilməzdi qoymaq, onun yenidən. Heç kəs etibar etdi ki, iki dəyirmi опаленные дырочки idi, son hadisə bir kişi moda - hətta Texasda.
  
  
  Haqqında", Ləqəb, sənin gözəl jaket, - yenə простонала Candy. "Kifayət olub-nen bir şey qiymətli?"
  
  
  "Yoxdur. Xoşbəxtlikdən, pul kisəsi və ən kağızlar mənim şalvar, - dedim göstərən cüzdan və ümid edir ki, onlar fikirləşsin ki, выпуклость Люгера digər tərəfdən - bu, mənim "sənədlər". Onu, əlavə etdi: "Bu, vərdiş var ki, onu əldə Nyu-Yorkda, sonra necə карманник qaldırdı demək olar ki, bütün ki, mən ness, hələlik onun bağlı olan emu almaq üçün necə Times-square".
  
  
  "Ləqəb, onun hiss məsuliyyət", - dedi Шерима. "Siz mənə imkan əvəz ego sizin üçün. Nəhayət, siz burada, çünki. Onu görmək üçün otel şəlalə. Mən təəssüf edirəm ki, digər Abdulla heç vaxt bunu etmədi ".
  
  
  "Mən burada ona görə ki, burada olmaq istəyirəm", - deyə onu hey. "Heç narahat ego əvəz edilməsi; siz bilirsiniz, nə qədər pul ki, biz, insanlar, neft sənayesində atırıq hesabları, лоббируя Vaşinqtonda ".
  
  
  O, nə isə qəribə səsləndi, mənə baxdı, sonra onlar ilə Candy рассмеялись zaman mənim təbəssüm onlara dedim ki, mən zarafat edirəm. "Əgər onlar yalnız bilirdi, - düşündüm, - haradan məndə hesabına!
  
  
  Onun, saatına baxdı və dedi ki, bizə yaxşı qayıtmaq üçün maşın və davam etdirmək bizim ana ov. Biz qayıdıb öz izi, onun dedi: "Mən ümid edirdim ki, biz edə bilərik nahar etmək haradasa yaxşı yerdə rayonunda Потомака, amma mən hesab edirəm ki, mənimlə köynək qolları ilə bizə lazımdır content Biq Mac".
  
  
  "Belə ki, Biq-Mak?" - soruşdular ki, onlar həm də dərhal bu ih edir yoğrulmuş sürpriz və əyləncə.
  
  
  "Əslində", - dedim, хлопнув özünü üzrə alnından, - "unutdum ki, siz iki nəfər belə ki, uzun müddət gedərək, bütün ölkə var ki, heç vaxt вкусностей əsrin. Xanımlar, onun sizə söz verirəm ki, əgər biz tapacağıq Mcdonald, sizi gözləyir əsl sürpriz ".
  
  
  Onlar məni inandırmaq istəyirdilər ki, onları izah ayrılması Biq-Macs, hələ ki, biz gedirik, və o, israr öz oynayır, imtina ki, bir daha izah etmək. Onun şəxsi ağır ih bu смехотворное müzakirə, hələ ki, biz keçirdi mimmo sahəsinin olduğu üç meyit idi dotted olunur подлеском və onlar keçib mimmo, heç görüb, bizi göstərişlər qan tökülməsinin ki, bu yaxınlarda orada baş vermişdir. Biz necə dəfə gəlib, körpü, orada qadınlar izləyiblər fırlanan bir qaya, bu выбоине zaman bizə qədər qaçdı Abdul. Onun merak, niyə o, meydana çıxdı, əvvəllər nəzərə alaraq, ego ehtimal limit öhdəlik rolu patrul stansiyası живицу, lakin biz ona hazır oldu izah edib.
  
  
  "Miledi, bağışla məni", - dua o, demək olar ki, düşmə səcdə Шеримой. "Mən düşünürdüm ki, siz gəldiniz bu binaya yaxın tut, ona görə də onun başladı yoxlamaq mühərrik maşınlar kimi onun otel, biz əvvəl nə etmək getdilər. Cəmi bir neçə dəqiqə bundan əvvəl onun gördük ki, sizin heç bir, və dərhal gəldi sizin. Məni bağışla." Ego soğan, yenə demək olar ki, yer toxunub.
  
  
  "Ey Əbdül, hər şey qaydasındadır", - deyə Шерима alaraq ego əlini belə ki, emu dırmaşmaq idi. "Bizə əyləncə idi. Biz, sadəcə, getdi водопаду və geri. Sənə gərək yanında olmaq... Gördüm ki, o səhv edib, onun dərk edərək bu töhmət, o поспешила izah: "Xeyr, mən onu nəzərdə tuturam ki, sənə gərək ola görmək üçün şəlalə. Onlar möhtəşəm kimi və sizə dedim dostu. Və siz müşahidə edə, jaket kimi mister Karter улетела azn sabun köpük.
  
  
  O, elə mükəmməl озадаченным onun son sözləri, və zaman zaman o, başa
  
  
  
  
  
  
  Ed izah emu mənim itirilməsi, biz geri лимузину. O, fikirli halda mənə baxdı, biz bu oyun bir avtomobil və o, qərara aldı ki, o, yəqin ki, maraqlıdır ki, ehtiyatsız bir idiot, əgər onu itirməyəcəyəm dəyərli jaket, onu necə, lakin o, yalnız nəzakətlə bildirdi öz təəssüf, sonra sel və başladım qayıtmağa Bu yol.
  
  
  Biz yalnız başladılar vasitəsilə Потомак, balaca xəncər, пронзивший mənim fikirlərimi, birdən-birə qaldırıb özlərini: hansı digər Abdullah rəvayət emu haqqında Great-Фолс? O, əvvəllər heç vaxt olub bu ölkədə. Belə olduqda isə, o, görüşüb, burada başqa? İki dəfə Шерима упоминала ki, təklif haqqında lateral səyahət üçün водопаду işlər görülüb, bu naməlum bir-iki dəfə mənim beyin qeydiyyatdan bunlar sonra keçib başqa şeylər. Onun etdim daha bir мысленную qeyd etmək üçün cəhd edin tapmaq və ya biri-Candy vasitəsilə, ya da bilər, harada Əbdül görüşüb bu, tanış.
  
  
  Aşağıdakı bir neçə saat sərf olunmuşdur ki, yalnız ətrafında sürücülük üzrə ərazi imkan verdi ki, Шериме görmək növ əmlakın ki, усеяли onun холмистую sahə ilə məşğul olan müşayiət edib ih. Bizə uçota dayanmaq bir neçə dəfə o, восхищалась qabağında lovğa-lovğa atlar, пасущимся azn otlaq, yaxud o gəlirdi vəcdə özəl yolları üçün çalışan maneələr ilə məşğul olan простиралась demək olar ki, artıq kənarındakı.
  
  
  Biz həm də tapılmadı "Makdonalds", ona görə də T, nəhayət, oldu deyə onlara şəbəkə бургеров ih menyu. Günorta biz dayandıq, kiçik kənd mehmanxanasında, sonra necə yoxlanılır, onun üçün əmin olun ki, məni обслужат olmadan камзолы.
  
  
  Bir anda onu, üzr istədi və getdi kişi otağa əvəzinə onların telefon qutusu, bildirib ki, yaxın kassa. Onun təəccübləndim tapmaq üçün Abdullah qarşısına. O, imtina nahar bizimlə; zaman biz daxilində, Шерима ki, izah etməyə üstünlük verir bişirmək üçün özü ali təhsil ciddi riayət öz dini pəhriz haqlı olaraq ədalət.
  
  
  O, məni gördü, demək olar ki, eyni zaman onu gördüm ego telefon qutusu, o, tez və dəstəyi asdı çıxıb üçün güzəştə getmək, mənə yer.
  
  
  "Mən məlumat verdim səfirliyi, biz harada idik", - soyuq tərzdə dedi. "Ego Əlahəzrət bilər aldanmaq əlaqə mənim xanımı, hər hansı bir zamanda, və mənə əmr mütəmadi olaraq hesabat bizim səfirə bizim harada".
  
  
  Bu elə məntiqi ilə izah olunur, buna görə də ona heç bir şey demədi, sadəcə olaraq, imkan ona keçmək idi və seyr, o qədər çıxacaq avtomobil. Sonra ona zəng edib Хоуку üçün özü məlumat vermək. Heç lazım da deyildi narahat olmaması barədə scrambler telefon-avtomatik. O, bir az üzdü oldu, zaman onu xahiş etdim ki, kimsə qaydaya landşaft Great-Фолс. Tərk ona detalları necə toplamaq üç meyit, heç bir səbəb şübhələr var hansısa xidmətinin əməkdaşı парковый, onun qarşısında sadəcə qısa, təqdim emu bizim iş qrafiki qalıq gündən sonra dedi emu ki, свяжусь onunla. biz geri Уотергейт.
  
  
  Bir müddət əvvəl o, necə mən dəstəyi asdım, soruşdum nail olub Корпусы əlaqədar nüfuz mənzil Шеримы çıxarmaq üçün bizim səhv. Ego grumblings ikrah dedi ki, mənə подслушивающие cihazlar quraşdırılıb, daha sonra isə o, izah etdi ki, niyə. "Görünür, kimsə zəng edib səfirliyi Адабии və başa düşdü ki, Шерима bilərdi hiss etmək kimi daha çox ev, əgər yerli internet və məmulatlar əl göndərilmişdir bəzək üçün otaqlar, hələlik ee yox idi. Hər halda Birinci katibi idi, otaq demək olar ki, bu andan etibarən siz hamınız getmisiniz, və bütün gün onun yanında adamlar var idi ki gətirmişdir və уносили şeylər. Biz hazırıq заселению, bir dəfə onlar oradan çıxacaqlar, amma mənə elə gəlir ki birinci katibi olmaq istəyir, yaxın zaman Шерима qayıda bilsin götürmək üzrə işləri başa.
  
  
  "Zəng edən, təklif edir ki, bütün bunlar?"
  
  
  "Biz bilməmişik bilmək - hələ ki", - dedi Хоук. "Bizim adam səfirliyində düşünür ki, zəng göndərilmişdir birbaşa səfirə, ona görə də o idi, əsas ən Шеримы, sizin miss Knight və ya, bəlkə də, o бедави".
  
  
  "Yeri gəlmişkən haqqında nen, - dedim, - gəlin, edə bilərəmmi öyrənə bilir, o, kimsə ilə səfirlikdə və ya var olub imkanı əlaqə, bir-biri ilə burada".
  
  
  Onun danışdı emu kimi təklif edilmişdir bizim yan səfər Great-Bu. Хоук dedi ki, bunu mənə vermək revmatizm zaman biz də qayıdacağıq.
  
  
  Sonra artıraraq səsi, demək olar ki, artıq предостерегающего ton, o dedi: "Mən əmin etmək lazımdır, bu barədə üç paketləri yapon malların ki, siz qeyd etdiniz, tərk ih var, şəlalə, amma, cəhd edin, daha diqqətli olması gələcəkdə. Bu cür инкассаторскую xidmətini təşkil etmək, bu sahədə kifayət qədər çətindir. Arasında rəqabət agentlikləri etdiyi ola bilər iştirak etmək də bir o qədər böyükdür ki, bir onların ətrafında hesab edə bilər sərfəli istifadə məlumatı bizə qarşı baxımından biznes ".
  
  
  Onu bilirdim ki, o, demək ki, emu olacaq razılığa gələ ilə FBI və ya MKİ-nin gizlətmək taleyini üçlüyün potensial qatil. Bu cür sorğu yardım haqqında ego həmişə расстраивали, çünki o əmin idi ki, emu olacaq отплатить xidmət üçün on dəfə sonra. "Üzr istəyirəm, ser", - dedim üçün çalışırıq səs sanki onun idi. "Bu, daha çox yenə olmur. Növbəti dəfə onun arxasında qalacağam ".
  
  
  "Buna ehtiyac olmayacaq", - sərt-sərt dedi,
  
  
  
  
  
  sonra dəstəyi asdı.
  
  
  Qayıdan Шериму və Şirniyyat, onu gördük ki, günorta artıq gəlib. Biz bütün проголодались sonra gəzinti, və, çünki onun məşğul olmuşam, bir az bol təlimlər, daha mənim mədə qışqıraraq оборудова bütün, və əda yaxşı idi. Biz başa sürətli, sonra apardıq, bir saat, səyahət ölkədə ov isə Candy səylə edirdi qeydlər qədər Шерима hey danışırdı, hansı bölmələr xüsusilə maraqlandırırdı. Onlar qərara gəldilər ki, Candy başlayacaq əlaqə agentləri ilə daşınmaz əmlak üzrə növbəti gün. Ümid edirəm ki, onlar öz ev ərzində yaxın bazar və ya iki.
  
  
  Bu idi və qısa bir müddət sonra altıncı pm. zaman Abdul yenidən sedan çevirdi azn подъездную track olan Уотергейту. Həmin vaxt biz qərara gəldik ki, nahar Джорджтауне. Onun iddia etdi ki, onlar mənim qonağım restoranında 1789, əla nahar yerində yerləşən binada həmin il zaman restoran adını aldı. Шерима yenidən olmamışdır tətbiq məni, amma mən onu inandırıb, onun qəbul edərək onu dəvət edilə onun qonağı növbəti axşam.
  
  
  Biz çıxıb, ətrafında maşın, Шерима əmr Абдулу qayıtmaq otuz səkkiz almaq üçün bizə. Onun məsləhət gördü ki, bizə asan səyahət Corctaun taksi ki, Əbdül bilər keçirmək üçün yaxşı bir gecə.
  
  
  "Sağ olun, cənab Karter, - dedi, - öz adi buz сдержанностью, - amma mənə lazım deyil çıxdı. Mənim iş - ola ixtiyarında miledi. Onun qayıdacağam səkkiz, otuz ".
  
  
  "Yaxşı, Abdul", - dedi Шерима, bəlkə də, hiss edən ki, hisslərini onun sadiq телохранителя ola bilər задеты. "Amma sən mütləq taparsan ki, yeməyə bir şey".
  
  
  "Bəli, miledi", - deyə o, ibadət. "Mən dərhal bunu səfirliyində. Onun bilərəm ki, asanlıqla ora getmək və qayıtmaq, buraya, sizin dediyiniz kimi. O, başa müzakirəsi, tez bəlkə maşın və уехав.
  
  
  "Abdul çox ciddi yanaşır, öz işinə, Nick", - dedi Шерима zaman biz yüksəlmiş, bizim mərtəbədə azn lift. "O, yox olmaq istəyir, nəzakətsiz; bu, sadəcə ego tərzi ".
  
  
  "Mən başa düşürəm", - dedim, indi biz öz günə qədər onlar davam yol nömrənizi. "Baxın lobbisi".
  
  
  Bir neçə dəqiqə sonra onun acın ilə Хоуком, olan oldu mənim üçün nə-nə məlumat.
  
  
  "Birincisi, - o danışmağa başladı, - bu axmaq Birinci katibi atdılar gözləmək Шериму on beş dəqiqə bundan əvvəl. Biz həm də hit lüks, belə ki, рассчитывайте azn səhvlər ".
  
  
  Onun başladı ki, bir şey haqqında danışmaq telefon olmadan, mətn kodlamaları, lakin o, müdaxilə etmək demək olar ki, ən azı, Rabitə əbəs yerə sərf günü Уотергейте. "Sizin telefon müəyyən скремблер bilərsiniz, belə ki, sərbəst söhbət".
  
  
  "Böyük! Bəs üç dostlarım водопаде? "
  
  
  "Elə indi, - yavaş-yavaş dedi, - ih tam сгоревшие cəsədləri bərpa ətrafında zibil ih" Дацуна "bulvarda Макартура, Mərkəzi yaxınlığında hərbi-dəniz tədqiqatları. Olmalıdır, лопнула şin, ona görə ki, onlar birdən-birə öz və врезались bu бензовоз gözləyirdi ki,, etmək üçün daxil Mərkəzidir. Bu zaman проезжала bir neçə zabit, hərbi-dəniz kəşfiyyatı, görmüşəm ki, bir qəza idi. Xoşbəxtlikdən, sürücü автоцистерны atıldı burada açıq demək qarşısında partlayış. Belə görünür ki, nə şahidi olmuşuq, Hərbi-dəniz institutunun məlumata görə, polis, Merilend, yük maşını sürücüsü zalda tam təhlükəsizlik. Bu, sadəcə olaraq təsadüfdür ".
  
  
  "Nail olub sizə bir şey öyrənmək, onların haqqında artıq qəza?"
  
  
  "İh şəkillər və çap edilmişdir, və biz gördük ki, onlar üzv Ренго Сэкигун. Biz düşünürdük ki, ən çox yapon фанатиков Qırmızı ordu ələ keçiriliblər və ya məhv edilir, lakin aydındır ki, bu üç nəfər qaçdı ilə Tokio və rəhbərlik Livan; ih əlindən "Qara sentyabr".
  
  
  "Onlar buraya düşüb?"
  
  
  "Biz hələ də müəyyən etmişik, ancaq bunun üzərində işləyirik. Бейрутский ofis məlumatına görə idi ki, məruzə ki, bəzi yaponlar, обучаемые "Qara sentyabr", qərara gəldik ki, сентябрьская təşkilatının kifayət qədər воинственна onlar üçün buna görə də onlar müstəqil şəkildə təsir etmək ilə əlaqə uşaqlar ətrafında Gümüş Ümumilikdə Qılınc. Bəlkə də o təşkil edib ih göndərmək üçün buraya bu iş Шериме.
  
  
  "Deməli, onlar düşünürdülər ki," Qara sentyabr "kifayət qədər döyüşkən", - düşündüm mən. "Onlar düşünürdü o kiçik qırğın, onu təşkil ih həmvətənlər hava limanında Lode Təl-Əvivdə bir neçə il bundan əvvəl, - təzahürüdür pasifizm?"
  
  
  "Hansı planları var azn axşam?" Xok otel bilmək. "Siz istəyirsiniz təyin hansısa bir nüsxəsini?"
  
  
  Onun danışdı emu bizim ужине restoranında "1789", sonra zəng edib. Həm komanda, mənim qapı döyüldü.
  
  
  Ослабив qalstuk, onun yaxınlaşdı gün və onu taybatay açdı. Konfet dərhal протиснулась mimmo məni, tez qapını bağlayaraq, özləri üçün.
  
  
  "Məgər sən heç vaxt заходишь otağına?" Onun töhmət onu.
  
  
  "Heç vaxt demək olmaz, kim var", - o, cavab verdi, sonra mənə sarıldı üçün boyun və öpdü məni çox dərindən. Bizim dil müddət oyun oynadı, sonra o оторвала ağız və dedi: "Mmm. Onun oteli, bunu bütün gün, Nik. Sən heç təsəvvür eləyirsən, necə çətin idi, özünü yaxşı aparmaq qədər idi Шерима ".
  
  
  "Sən heç təsəvvür eləyirsən, mənə çətin idi, amma necə Шеримы?" - soruşdum, tamamilə çevirirsən ki, o açılmışdır.
  
  
  
  
  
  
  расстегивая köynək, расстегивая kəmər və yönəldilməsi məni yataq.
  
  
  "O, tez duş qəbul və sonra dedi ki, gedir yatmağa manatdan yeddi qırx beş", - cavab verdi Candy əyləşdi yataq və jestlə məni dəvət qoşulmaq. "Bu o deməkdir ki, bizim bir saatdan çox əvvəl onu mən oraya qayıtmaq və özünə geyinmək".
  
  
  Onun sel onun yanında götürüb öz əlləri ilə üzünü.
  
  
  "Siz heç qarşı təhlükəli həyat bizim kiçik sirr deyil?"
  
  
  O, əvvəlcə gülümsədi revmatizm, bu, ancaq birdən onun sifəti омрачилось, böyük qəhvəyi gözləri baxdılar mimmo məni qapı. Onun səsində qəribə səsləndi acısını, o zaman dalğın halda dedi: "hər kəsin bir sirri". Biz hamımız, elə deyilmi? Sən, mən, Шерима, Abdul... Son deyildi ilə cansıxıcı гримасой, və o, bir anlığa fikrə getdi, niyə. "Mən Hətta ego Yüksək və Qüdrətli Əlahəzrət Həsən..."
  
  
  O, başa düşdüm ki, mən diqqətlə müşahidə edirəm görə, ona hələ ki, o deyirdi, elə оторвалась onun əhval-ruhiyyəsi, обвила öz incə əlləri ilə mənim boyun və потянула aşağı.
  
  
  Haqqında", Ləqəb, al məni. İndi heç bir sirr - yalnız tutun məni.
  
  
  Onun yaşayırdı ee qurtum öz öpdü. O, həyata keçirirdi barmaqları mənim saçları, sonra aparıb onlara mənim boyun, cavab mənim öpüş uzun və dərin. Biz bölmələr digər başqa. O, yaxınlaşdı yataq.
  
  
  O qalmış mərtəbəsində geri, onun uzun, dalğalı saçları vardı səpələnmiş yastığı başı üzərində. Ee gözləri var idi, qismən bağlamaq, və üz oldu, daha rahat. Onun keçirib barmaq onun sözünü kəsdi, sonra onun uzun klassik boyun və bu, imkan verdi ki, dərin вздоху сорваться ilə dodaq zaman mənim ərköyünlük oldu daha интимными. O, dönüb ona və israrla məni öpdü.
  
  
  Bir neçə dəqiqə biz qoymaq yan-yana deyil danışarkən, demək olar ki, etibarsız toxunan digər başqa, sanki, hər kəs bizə ətrafında gözlənilir ki, başqa bir şəkildə возразит. Onu gördüm ki, o, geri döndü, öz fikirlərinə. Zaman-zaman o, sıx ilə obscured gözləri, elə bil, стирая ətrafında baş hansısa bir fikri, sonra geniş kəşf etdikcə ih üçün hər il mənə imkan təbəssüm görünür, onun dodaqlar.
  
  
  Nəhayət, onun soruşdu: "nədir, Candy? Siz çox fikirləşirsiniz ki, bu və ya başqa ". Onun danışmağa çalışırdım ki, maksimum dərəcədə etinasız.
  
  
  "Heç bir şey, həqiqətən, heç bir şey", - yumşaq dedi. "Onun... onun olardı otel üçün görüşdük on il əvvəl..." O, təkrar перекатилась geri çünki əlləri görə başını. "O olsaydı çox olmadı... səninlə üçün sevmək..." O susdu, tavana baxırdı.
  
  
  Onun dikəldi azn dirsək altında baxdı bilər. Onun oteli, bu gözəl qadın mənə aşiq. Amma o vaxt onun da niyyətində deyil yaşamağa belə hisslər ona, onu necə.
  
  
  Onun heç bir şey deyə bilmədi, bu revmatizm ee sözlər ki, heç verib olardı, bu faktı mən bilirəm ki, haqqında daha çox, onun öz gizli keçmişdə və nə haqqında o, yəqin ki, deyərdi, indi, - ona görə də, onun dolu sükut uzun bir öpücük.
  
  
  Bir xəstəlik bizim bədən deyirdilər lazım olan hər şey demək idi o vaxt. Biz sevişmişik yavaş-yavaş və asan kimi, iki insan, bilən və bir-birini uzun müddət доставляя və əldə eyni zövq var.
  
  
  Sonra biz rahat qoymaq qoyaraq başını Candy mənə çiyin, onu hiss etdim ki, o, расслабилась, gərginlik ee əvvəlki fikir yoxa çıxmışdı. Birdən o kəskin şəkildə dikəldi.
  
  
  "Allahım, saat neçədir?"
  
  
  Götürüb ilə saat прикроватной тумбочки, ona dedi: "Ривненской yeddi, qırx, mem", - преувеличенно uzanan sözləri.
  
  
  O, güldü. "Mən sadəcə istəyirəm ki, sən deyirsən, Nick". Sonra da: "Ancaq indi mənə qaçmaq lazımdır". Toplayaraq, geyim və praktiki прыгнув da bilər, o, бормотала, kimi məktəbli приближающаяся üçün комендантскому saat. "Allahım, ümid edirəm ki, o, hələ oyandı ... Hə, onu, sadəcə olaraq, onu deyim ki, mənə lazım idi enmək lobbisi üçün bir şey ... Ya mən прогулялся və ya kimi bir şey ..."
  
  
  Geyinmiş, o наклонилась üzərində yataq və yenidən məni öpdü, sonra dönüb qaçdı ətrafında otaq. "Baxın vasitəsilə qırx beş dəqiqə", - deyə o, hey ondan sonra.
  
  
  Duş alaraq, onu dərk etdi ki, asılı olmayaraq, nə onun сосредотачивал öz fikirlərini, onlar həmişə də qayıdıb üçün formalaşa ətrafında image Candy və onu təkrar söz. İnsanlar idi sirləri - bu, faktdır. Və bəlkə də, mənim ayrılması nax idi, ən böyük, bütün. Lakin bir şey onun tonda məni narahat edirdi.
  
  
  Bu превращалось daha çox bir şey, daha sadə məsələ müdafiəsi üzrə keçmiş queen. İdi tapmaca ilə məşğul olan запутала həmin adamların həyat və baxmayaraq ki, bu ola bilərdi şəxsi işi, o hələ заинтриговала məni. Buna baxmayaraq, adama elə gəlirdi ki, bu daha çox şəxsi mülahizələr və onlar, sanki, diqqət ətrafında Abdullah.
  
  
  Бедави bilər, yalnız paxıllıq necə ki, onun узурпировал ego rolu. O, mütləq görünürdü униженным ona görə ki, ускользнул öz vəzifələrini daha водопаде, və sonra bu ego soyuqluq, mənə qarşı yalnız güclənib. Bununla belə, o, xilas edə bilər duyğular ki, уродливую выглядящем телохранителе çox böyük idi, elə ilk baxışdan. Tariximiz AX o nen idi çox natamam.
  
  
  Ümid Хоук alacaq haqqında daha ətraflı məlumat dostları Бедави Vaşinqtonda, onun çıxdı vasitəsilə ruhunu altında согревающими şüaları üst lampa. Onun idim qoymaq
  
  
  
  
  
  
  Onun öz-özünə dedi ki, mənim əsaslandırıcı nə vaxt mənə imkan istirahət etmək, hələ ki, məndə deyil, daha çox etibarlı məlumat.
  
  
  Seçerek smokin, o, iştirak etdiyi texas stil, onu geyinməyə başladı, xısın-xısın gülərək necə üzərində Xok buraxılmış bizi bir detal mənim qarderob. Pencək olsa da, rəsmi fabrikdə idi düymə logo ilə mənim iddia biznes.
  Fəsil 7
  
  
  
  "Bu, gözəl idi, amma mənə elə gəlir ki, mən bu dəfə ən azı on manat", - восторгалась Konfet, onlar ilə Шеримой gözləyir, hələlik onun saxlayım ih palto bütün sarğı. "Əgər o xeyrinə yazılan də qabarıq, bu, nəzərə çarpacaq dərəcədə, - fikirləşdim ki, keçən edər. Ağ paltar-the uzunluğu qədər cinsindən idi ki, bu ona bənzəyirdi ki, sanki o idi сшито onun zərif əllərini прижимали yumşaq material hər изгибу. Heç qolsuz ilə cut qədər diz, o vurğuladığı kimi красноватые nəzər onun распущенных saç, həm də qızılı qaralma ki, mən bilirdim, покрывал hər ləzzətli qarış onun bədən. Onu dedi ki, o, seçib paltar məhz bu səbəbdən.
  
  
  "Mən də", - razılaşdı Шерима. "Ləqəb, şam gözəl idi. Burada mətbəx geri qalmır hər hansı bir mətbəx, ki, onun cəhd Parisdə. Çox sağ olun ki, gətiriblər bizi ".
  
  
  "Məmnuniyyətlə, mem", - dedim alaraq, onun uzun соболью şuba var kəniz və накинув ee ee incə çiyinləri, o zaman göstərdi ki, üstünlük geyinmək ego stil плащей kimi o, nə əvvəl. Orada idi qara paltar üslubunda ikinci imperiyasının ki, подчеркивало onun qara saçları omuz qədər yüksək sinə, украшавшую onun qamətli rəqəm. Onun üçün fəxr idi, daxil kaşığı 1789 ildə iki belə gözəl qadın və soyuqqanlılıqla cavab paxıl, baxışlar hər тамошнего kişi. Təşəkkür edirik, öz zahirən sonsuz xarici əlaqələr, Хоуку idarə, qısa müddət ərzində təşkil etmək üçün bizə bir neçə tənha stul, lakin mən başa düşdüm ki, şayiələr iştirakı ilə keçmiş queen tez yayılmışdı zaman insan axını başladı bəhanələr axtarmaq üçün getmək mimmo, bizim hələ ki, biz nahar etdik. O, əmin idi ki, Шерима və Şirniyyat da qeyd amma bizə odin onların ətrafında qərar deyil və bu barədə danışmaq.
  
  
  "Вотум sən harada", - dedim uzadaraq леопардовое palto Candy. O закуталась bu lüks geyim ilə məşğul olan səbəb olardı hiddət müdafiəçilərinin vəhşi təbiətin, onun üçün icazə öz əlində qalmaq, onun çiyinlərində bir an, toxunan, onu yumşaq, həssas dəri. O, bəxşiş etmişdir mənə tez понимающей bir təbəssüm. Sonra dönüb üçün Шериме, o dedi ki, məni az qala задушило.
  
  
  "Bilirsən, mən hesab edirəm ki, gedirəm doldurulması əvvəl yatmağı, bu gün axşam".
  
  
  "Bu yaxşı bir fikirdir", - razılaşdı Шерима, sonra diqqətlə baxdı Konfet, ola bilsin ki, şübhələnən ikili əhəmiyyət ff başqa.
  
  
  Zaman Candy qaytarıb öz baxışları ilə günahsız bir ifadə şəxs dedi: "Əgər, əlbəttə, onun çox yorğun idi. Gecə hələ gəncdir, şəxs Шеримы расплылось ilıq təbəssüm. O, zərif əlləri toxundu Candy və biz tərəf getdilər gün.
  
  
  Biz küçəyə çıxıb, onun keçirilib arasında iki qadın, imkan hər altına almaq və əlini. Onun əlini sıxdı Candy dirsək altında, və o, qaytarıb jest, əllərini mənim предплечье. Sonra yüngül titrəyiş ilə məşğul olan, onu necə bilirdi yaranıb cinsi arousal, əhatə onu.
  
  
  "Soyuq?" - soruşdu, ухмыляясь hey.
  
  
  "Yoxdur. Bu gözəl bu gün axşam. Burada belə səmimiyyətlə, kimi daha çox yayda daha yaz. Nick, Шерима, - tez o, əlavə etdi, - sən nə deyirsən haqqında kiçik bir gəzinti? Bu köhnə evlər, burada belə gözəl və həyata xeyri olacaq bizə, bizim hamımıza ".
  
  
  Шерима mənə çevirdi və soruşdu: "Bu, təhlükəsiz, Nick?"
  
  
  "Ah, ona belə düşünürəm. Görünür, bu gün axşam bir çox insan zövq alır, yaxşı hava. Əgər istəyirsinizsə, biz bilərdik cövlan üzrə Джорджтаунскому universitetinə, sonra alt və ətrafında gəzmək N-yer üzündən silinmiş qədər min silahlı sülhməramlılarını təkid edirlər ki, abş-avenyu, sonra M-yer üzündən. Səsvermə, harada ki, siz qeyd etdiniz, bütün bu mağaza bu gün səhər mən də düşünürəm ki, bəzi onların ətrafında gec açılır. İndi bir az daha, on bir, ən azı, siz bunu edə bilər, kiçik bir vitrin.
  
  
  "Get, Шерима, - dedi Candy. "Əyləncə səslənir".
  
  
  Həmin vaxt biz var лимузина, harada dayanıb, Əbdül, придерживая qapı. - Yaxşı, - razılaşdı Шерима. Dönüb öz телохранителю, o dedi: "Əbdül, biz gedirik, bir az gəzmək".
  
  
  "Bəli, miledi", - deyə o, həmişə olduğu kimi, ibadət. "Mən gedim görə sənə maşınla".
  
  
  Haqqında", buna ehtiyac olmayacaq, Abdel", - dedi Шерима. "Ləqəb, bilməzdik, biz seçin bucaq olduğu Əbdül bilər rast gəlmək bizim bir müddətdən sonra? Daha sonra yaxşı bir fikir var. Abdul, qal gecə pulsuz. Siz bu gün bizə çox deyil понадобитесь. Biz qaytarmaq haqları otel, doğrudur, Nick?
  
  
  "Əlbəttə, - dedim. "Min silahlı sülhməramlılarını təkid edirlər ki, abş-avenyu həmişə çox taksi".
  
  
  Zaman onun cangüdənlər başladı etiraz edə bilərik ki, emu o qədər də çətin olmayacaq bizi izləyin maşın, və ki, bu, ego-yer, onun olmaq, Шерима əlini qaldırdı, məcbur etmək üçün ego susdurulub. Bu jest, açıq-aydın idi пережитком ee gün kimi queen Адаби və Abdullah, təcrübəli bir məhkəmə, çünki susdu, dərhal.
  
  
  "Bu əmr, Əbdül, - dedi, - emu. "Siz, daim qayğı bizi onlarla хорька, necə ki, biz gəlib bu ölkəni, və mən əminəm ki, siz istifadə edə bilərsiniz başqa bir şey. İndi onu et, necə mən deyirəm ". Onun tonu da qoymurdu üçün yer mübahisələrinin.
  
  
  Dərin Поклонившись,
  
  
  
  
  
  
  Əbdül dedi: "Necə istəyirsiniz, mənim xanımı. Onun qayıdacağam səfirliyi. Nə vaxt istəyirsinizsə, onun idi oteldə səhər? "
  
  
  "On saat, yəqin ki, kifayət qədər tezdir, - dedi Шерима. "Mən hesab edirəm ki, biz Candy da biləcəyik yaxşı kifayət qədər yuxu almaq, və bu kiçik bir gəzinti kimi olacaq, daha nə bizə lazımdır".
  
  
  Əbdül bir daha baş əydi, qapını örtdü və yan maşın, тронувшись yerindən! biz başladıq getmək prospekti ilə avenue üçün universitet ərazisinin cəmi bir neçə blokları bizdən.
  
  
  Keçən mimmo köhnə binaların kampus, onun danışdı qızlar az nə bilirdi məktəb haqqında. O, demək olar ki, iki yüz il də, nə vaxtsa o idi aparılmasında cizvit, sonra çevrilib bir ətrafında ən dünyanın tanınmış təhsil müəssisələrinin öyrənilməsi üzrə beynəlxalq və diplomatik xidmət. "Bir çox ətrafında bizim ən mühüm dövlət xadimləri, burada təhsil almış, uzun illər ərzində, - dedim, - ki, onun hesab edirəm ki, məntiqi, çünki o, zalda paytaxtda".
  
  
  "Bu, çox gözəldir", - dedi Шерима, kimi готическим əzəməti bir ətrafında, əsas bina, biz keçirdi mimmo. "Burada isə belə sakit, demək olar ki, elə gəlir ki, biz geri çəkildilər vaxt. Onun, hesab edirəm ki, bu gözəl, kimi saxlanılır binalar. Həmişə belə kədərli görmək kimi əzəmətli memarlıq köhnə rayonların şəhər rədd edir və tənəzzülə uğrayır. Amma bu dadlı ".
  
  
  "Nə yaxşı, mem, bizim zamana səyahət başa zaman biz qayıdacağıq buraya qədər min silahlı sülhməramlılarını təkid edirlər ki, abş-avenyu", - dedim. "Bu gecə pub olacaq dolu gənc insanları cəlb olunmuş çox müasir sosial mərasimlər! Və, yeri gəlmişkən, Vaşinqtonda olmalıdır bəziləri ətrafında ən gözəl qadınlar dünyada. Mənim köhnə hələ ətrafında Hollywood burada işləyərkən film üzərində və and içdi ki, əvvəl görüldü heç vaxt o qədər də cəlbedici qadınlar bir yerdə. Səs deyəcək ki, hollivud kişi.
  
  
  "Deyil, ona görə də olub sizə sərf etmək istəyirəm, çox vaxt Vaşinqtonda?" - zarafatla soruşdu Candy.
  
  
  "Yalnız biznes mənimlə mem", - israr etdi ki, onun və biz bütün gülmək başladı.
  
  
  Həmin vaxt biz öz N-yer üzündən silinmiş və onlar qeyd köhnə evlər, diqqətlə saxlanan ih ilkin vəziyyətdə. Ona izah etdim ki, 1949-cu ildən qəbul edilməsi haqqında Qanunun Köhnə Джорджтауне, heç kəsə icazə verilmir qurmaq və ya işlə yanaşı, binanın Tarixi rayonunda Komissiyanın icazəsi olmadan, təsviri incəsənət.
  
  
  "Nik, sən deyirsən kimi travel guide", - bir dəfə подшутила Candy.
  
  
  "Bu, ona görə ki, mən sevirəm, Corctaun, - düzünü dedim. "Zaman onu tapa bilərsiniz burada zamanda, səfər, mən hər zaman qurtarır və bulvar küçələrində, sadəcə, zövq, bütün atmosfer, bu rayon. Ən delle, əgər bizdə vaxt olacaq, və siz çox yorğun kampaniya, onu göstərmək lazımdır ki, ev onun otel almaq olardı ki, nə vaxtsa, və sadəcə həll nen. Bu, Otuz start ikinci küçə və küçə Ay. Nə vaxtsa bəlkə çox yaxında, - amma nə vaxtsa mənim olacaq bu ev, - düşünürdü, onu ucadan.
  
  
  Davam etdirərək, öz kiçik tur ilə məruzələrlə, onun dərk edirdi ki, bir gün mənim son pensiyalar bilər, heç vaxt gələ. Ya da ki, bu, baş verə bilər, çox tezliklə - qəddar.
  
  
  Diyar onun gözləri gördüm ki, köhnə çirkli deyil gəzərək проезжает mimmo bizi üçüncü dəfə biz dayandıq, əksinə 3307 N-Strit və ona izah etdim ki, bu, bir ev alıb, prezident kennedi, ny, sonra senator. üçün Jackie hədiyyə, sonra ad günü qızı Kerolayn. "Onlar yaşadığı qədər burada hərəkət Ağ ev" - dedim.
  
  
  Hələlik Шерима və Şirniyyat baxdı ev və sakit söhbət, onun istifadə imkanı kimi iz gəzərək irəliləyir olunmalıdır. Dərhal köşedeki Otuz üçüncü küçənin o dayandı, iki dəfə припарковавшись qaranlıq yerdə işıq fənərlərinin. Hələlik onun baxırdım, iki qara fiqurlar çıxıb üzrə sağ gün, küçəni keçdilər və getdi, demək olar ki, artıq kəsişməsində qarşıda bizi. Onun, qeyd edib ki, универсале idi, dörd adam belə ki, iki-iki, onlarda qaldı bizim tərəfimizdədir küçələr. Heç olarkən üçün aydın Шеримы və Şirniyyat, axsitan onu gizli olan geydiyi sonra sağ əlini, digər tərəfdən sonra necə qoymaq, öz Люгер sol əlini belə ki, palto idi накинуто ona. Sonra onun yenidən döndü qızlar ki, hələ də pıçıltı ilə deyirdilər faciəsi haqqında Con kennedi, ny.
  
  
  "Gedin, siz iki nəfər, - dedim. "Bu, olmalı idi, gecə əyləncə üçün. Mən təəssüf edirəm ki, mən burada dayandı ".
  
  
  Onlar gəlib mənə, həm yatırıldı və bir az danışdıq, biz hələ gedirdi. Biz keçdilər Otuz üçüncü küçə və tərk ona ih tək ih fikirləri. Yan görmə, onu gördüm ki, iki kişi, keçən küçəyə. Onlar geri bizim tərəfə düşdü bizə. Təxminən otuz yard qarşıda iki gün фургона ilə sürücülük tərəfindən açıldı, lakin heç kəs çıxdı. Onun, düşündüm ki, bu baş verərsə, biz daxil olacağıq licks, orada qaranlıq idi, ən dərin hissədə.
  
  
  Mənim yoldaşlar, yəqin ki, heç hiss addımlar, sürətlə yaxınlaşan bizə, amma mən onun idi. Daha bir neçə meydançaları və biz окажемся ehtiyacı arasında iki cüt qatil, hazır etmək üçün daha bir cəhd Шериме. Onun qərarına hərəkət etmək, hələ ki, biz idi
  
  
  
  
  
  
  yerdə hissəsi işıq küçə fənərinin проникала onun budaqları hələ безлистных ağac.
  
  
  Birdən-birə dönüb onun rast iki yüksək, мускулистыми qara, ki, həmin vaxt artıq demək olar ki, qaçan, tutmaq üçün bizi. Onlar qaldığınız zaman onu kəskin şəkildə tələb etdi:
  
  
  "Siz yalan danışırsınız, bizim?"
  
  
  Arxamda onu eşitdi, kimi, bir, ətrafında qadınlar havası çatmadı, onlar birdən-birə mənə arxa çevirdi və rastlaşdıq неповоротливой bir neçə qaranlıq geyimdə olan qaşlarını çataraq mənə baxdı. Onu da eşitdim metal küt zərbə üz məhəllənin arxasında, mənim olan mənə dedi ki, qapı припаркованном iki tərəfdən универсале açıq partlayış və врезалась bir tərəfindən avtomobil yol kənarında.
  
  
  "Yox, nə danışırsan?" odin ətrafında kişi etiraz etdi. Lakin ego fəaliyyət zidd ego sözlərinə görə, o, birdən irəli açıq bıçaq.
  
  
  Mənim əl, закутанная palto, gətirib bıçağı kənara, hələ ki, onun нажимал azn bəhanədir çəngəl "Люгера". Таращить gözləri düşüb emu sinə və отбросила əvvəl. Onu eşitdim, o кряхтел, amma artıq çevrildi öz ortaq olan царапал gun застрявший onun kəmər. Mənim стилет düşdü mənə sağ əlini və onun вонзила ego onu bir an basdı ego əlini ego mədə əvvəl çıxarmaq onun. Sonra onun hücum etdi irəli bir daha və воткнул blade dərin ego boğaz, sonra dərhal çıxardı ego.
  
  
  Kimsə, düşündüm onu, Candy, bağırdı səs mənim shot sonra digər cry - bu dəfə təcrübəsi Шеримы - dərhal məni geri qaytardı onlara. Daha iki düz, qara idi, demək olar ki, ayaq üstə. Bir qaldırmışam gun; başqa, görünür, cəhd açmaq застрявший bıçaq ilə выкидным лезвием. Onun yenidən atəş Вильгельмину, bir hissəsi də alnından ox birdən-birə yox oldu, və onun dəyişdi qan axını.
  
  
  Dördüncü нападавший mühitində ilişib qalacaq, yer, zaman onun çıxardı "люгер" biri переплачивать etdi ego onu. Bu дверном проеме evinin yanında bizə atəş müqəddəs rəbb, mən gördüm ki, qorxu çevirir qara şəxs parlaq maska bank. Onun yaxınlaşdı licks, və sakitcə dedi:
  
  
  "Kim belə bir Qılınc? Bəs o? "
  
  
  Xüsusiyyətləri испуганного insan görünürdü demək olar ki, парализованными, o mənə baxdı, sonra isə az люгера göndərdiyi yuxarı altında ego подбородком. "Mən bilmirəm, dostum. And içirəm. Vallah, dostum, onun hətta başa düşmürəm ki, nə danışırsan. Onu bilirəm ki, yalnız bir şey bizə dedilər silmək səni yer üzündən.
  
  
  Onu deyə bilər ki, Шерима və Şirniyyat yaxınlaşırdı mənə, qeyri-iradi axtarır müdafiəsi. Və onu da bilirdi ki, mənim misli həqiqəti deyir. Heç kəs ətrafında olanlar belə qorxurdu ölüm deyil шталь saxlanılması barədə narahat sirləri.
  
  
  "Yaxşı. - dedim. "Və de ki, kim verib sənə əmr sərin, ya o dediyim kimi, burada sənin dostlar".
  
  
  Hətta o, cavab vermədi, sadəcə döndü, özünü itirərək qaçmaq istədi üçün универсалу və buraxdı olan mühərrik qalıb qoşulmasını, və getdi, heç narahat bağlamaq gün ki, врезались iki maşın park küçə boyunca.
  
  
  Birdən-birə dərk edib ki, işıqlar yanır demək olar ki, hər qonşu bir ev, onun üzünü və aşkar ki, Шерима və Şirniyyat прижались birimizə, dəhşət içində mənə baxaraq və üç раскинувшихся yer üzündə fiqurların. Nəhayət, Шерима dilləndi:
  
  
  "Nik, nə olub? Onlar kimlərdir?" Onun səsi idi, boğuq bir pıçıltı.
  
  
  "Хищный", - dedim. "Bu köhnə oyun. Onlar dörd nəfər və боксируют öz qurbanları üçün onlar bilmirdilər qaçmağa bizə bir istiqamətdə ".
  
  
  Onu başa düşdüm ki, onlar ikisi də baxırlar tapança və bıçaq mənim silah - xüsusilə də, hələ ki, əgər yenə стилет. Onun əyilib, воткнул ego dərin torpağına yanında cobbled yolu çıxardı ego təmiz. Özü belə zənn edir, ona dedi: "imkan verməyin, bu, sizi üzür. Mən həmişə geymək ih özü ilə. Onun əldə vərdiş Nyu-Yorkda, amma əvvəllər heç vaxt istifadə etdikləri. Mən, onlar və onlarla хорька kimi məni orada bir gecə qarət olunub və o, aparıb bir həftə xəstəxanada наложив və təmizlənməsi palçıq ".
  
  
  İnamlı ki, zəng polisə vasitəsilə qəbul edilib biri indi parlaq yanan evlərin ətrafı, onun qoymaq Люгер geri кобуру və üstünə bıçaq geri kol, sonra götürüb qızlar, əl və dedi:
  
  
  "Gəl, buradan gedib. Siz istəmirəm məşğul olmaq kimi ". Mənim sözlərim var idi yönəlib Шериму baxmayaraq onun şok, o, başa düşdüm ki, mən nəzərdə tuturam.
  
  
  "Yoxdur. Yoxdur. Bu, bütün qəzetlərdə ... Amma ki, onlarla? O, mənə baxıb, bədən torpağa.
  
  
  "Narahat olmayın. Onlar haqqında qayğı polis. Biz qayıdacağıq otel, onun aldim öz dostuna görə, polis və izah edir ki, baş verib. Onun опознаю siz iki, əgər bu, son zərurət yoxdur. Və, hətta əgər bu, belə ki, mən düşünürəm ki, polis dairəsinin Kolumbiya eyni olacaq çalışacağıq ki, gizlətməyə, əsl tarixi qəzetlərdən, sizin kimi. Mövzular hücum haqqında sizə olardı, hətta daha geniş necə güllələnib senator Стенниса və mən əminəm ki, Rayon istəmir daha çox belə yalnız.
  
  
  Söhbət zamanı onu tez apardı ih mimmo iki ölü və bir ölüm, лежавших yer üzündə davam aparmaq ih görə, bucaq, Otuz üçüncü küçəyə. Hərəkət tələsik və gözləyirik ki, gələn polis maşını istənilən an, onun davam ih hərəkatının qədər biz доехали qədər bucaq.
  
  
  
  
  
  
  of O Street, sonra isə onlara istirahət dəqiqə əvvəl tarixi köhnə episcopal kilsəsi Müqəddəs John.
  
  
  "Nick! Bax! Taksi! "
  
  
  İlk sözləri Candy əvvəlindən hücum idi, ən xoş ki, onun eşitdim görə uzun müddət. Bu, təkcə o demək idi ki, o, çıxıb bütün şok edən müvəqqəti парализовал onun səs telləri, və yenidən başlamaq düşünmək səmərəli, lakin o anda, bizə bir şey yox idi, daha çox boş taksi. Onun, küçəyə çıxdı və onu dayandırdı. Onun kömək etdiyi oturub, sel, onların arxasında və sakit dedi, sürücüyə: "Otel Уотергейт edin" zaman onu clapped edib qapı. O, yerindən tərpəndi, Otuz üçüncü küçəsi nərilti ilə проехала dairə polis maşını. Bundan əlavə vaxt, zaman, biz var min silahlı sülhməramlılarını təkid edirlər ki, abş-avenyu və M-yer üzündən silinmiş, baş kəsişməsində Джорджтауна, polis maşın görünürdü yaxınlaşırdı hər tərəfdən.
  
  
  "Olmalıdır, baş bir şey möhtəşəm", - deyə taksi sürücüsü, dayandırılması üçün imkan birinə üzrə круизеров обогнуть ego. "Ya bu, ya da uşaqlar yenə yaxınlaşır Джорджтауну və копы istəmirlər keçmək və bu, bu dəfə, bu halda, əgər qız problemlərini həll edəcək qoşulmaq".
  
  
  Ətrafında heç kim bizi istəmir cavab emu, və bizim sükut olmalıdır оскорбило ego, yumor hissi, çünki o, bizə dedi sözlər qədər biz otel geri, və o, heç bir gediş haqqı elan edib. Ucu iki dollar qaytardıq emu təbəssüm, ancaq mənim cəhd ağarmaq şəxslərin yoldaşlarımın zaman biz daxil vestibül, dəhşətli düşdü, çünki, biz demək olar ki, bütün onlarda heç bir cavab mənim штопора:
  
  
  "Gedək üçün лифту?"
  
  
  Biz qapının üzərində zərif bizim qədim və möhtəşəm, məni birdən-birə yadıma düşdü ki, onlar, yəqin ki, bilirdi zolaqlarında, çünki yox idi kəndində zaman bu dəb baş verib. Onun da bilmir, izah etmək, sadəcə sərf ih qədər qapı və dedi: "Gecəniz xeyrə qalsın". Onların hər ikisi qəribə baxdılar ki, mənə bir пробормотали, sonra bağlanıb, qapı qarşısında mənim burun. Onun gözlədi, hələ защелкнется köprüsü, sonra onun otağına getdi və bir daha zəng edib Хоуку.
  
  
  "İki nəfər onların ətrafında, bütün Nyu-York, ölü. Kimə таращить gözləri düşüb sinə, bütün otağında hələ də xəstəxananın reanimasiya və gözlənilir ki, o, доживет hətta gələcək şüur. O, ətrafında dairəsi Kolumbiya. Görünür, onların hamısı ilə bağlı Qara azadlıq ordusu. Nyu-Yorkda deyib ki, bir neçə oradan avqustda Konnektikut qətlinə görə dövlət əsgər. Yerli çıxdı girov bank qarət, amma ego yenidən axtarırlar görə qarət supermarket ".
  
  
  İdi, demək olar ki, iki gecə saat, zaman, Şahin döndü mənə. O baxdı belə fikirli, kimi zaman ona zəng emu əvvəllər üçün bildirim ki, baş Джорджтауне. Ego bilavasitə qayğısı ilə o vaxt idi qurulması правдоподобного ört-basdır dairə polis. Biri-biri üçün ətrafında ən yüksək səviyyəsi, cinayətkarlığın ölkədə onlar bilmirdilər ki, gözləmək onlar mehribanlıqla qəbul et daha üç qətllər, yerli ümumi sayı statistik hesabatlarda FBI.
  
  
  "Nə olacaq, rəsmi versiyası?" Onun soruşdu. Onu bilirdi ki, polis tapmaq lazımdır hər hansı izahat atəş və nə cür, bir bütün yaxşı yaşayış sahələri şəhərin.
  
  
  "Dörd грабителя ediblər səhv seçməklə komanda приманок, iki nəfər isə dedektifler verirdilər, özünü görə qadınlar və atışmada ziyana düşmüşdür".
  
  
  - Ala bəs, qəzetçilər?
  
  
  "Bəlkə də yoxdur, lakin ih redaktorlar bunu edər. Xahiş barədə ih əməkdaşlıq təklif edilib ki, yüksək bilmirdilər onunla razılaşmamaq. Tarix yazacaq bir qəzetin, amma onu tamam olacaq обыгрывать. Eyni həqiqətən, radio və televiziya; onlar, çox güman ki, tamamilə imtina edib, bu ".
  
  
  "Bağışlayın ki, arzusunda sənə bu qədər narahatlıq".
  
  
  "Mən düşünürəm ki, burada heç nə edə bilməzsən, N3". Ton Хоука xeyli yumşaq, daha bir neçə saat əvvəl. "Ki, məni hər şeydən çox narahat edir, - o, davam etdi, - bu, ola bilər ki, nə öz örtüyü ilə Шеримой və qız. Onun indiyə qədər araştırmak başa düşə bilmirəm, niyə siz, ümumiyyətlə, razılıq bu gəzmək. Mənə elə gəlir ki, разумнее olardı geri otel avtomobil ".
  
  
  Ona izah etməyə çalışdı ki, qarşımda durdu штопора: görünə olub тусовщиком və bəlkə də itirmək üstünlüyü nə mənim olacaq kimi baxmaq xoş bir şirkət və ya etmək, gəzmək, üzrə nə olmalı idi, nisbətən təhlükəsiz bir yer.
  
  
  "Mən heç sayılır ki, bu dördlük edəcək bahis restoran, - deyə mən. "Lakin həmişə ehtimalı var ki, əgər onlar догнали bizi yolda, onlar aradan maşın və yalnız atəş etməyə başladı".
  
  
  "Bu sinir bozucu ola bilər", - razılaşdı Xok. "Bizim informasiya, bütün Nyu-York, bir də oradan adətən istifadə edir lüləsi kəsik. Səs kimi, onlar bağladı ego qətli ilə əsgər. Əgər o, açdı bu zaman, siz üç втиснули arxa oturacaq лимузина, var olduqca yaxşı bir şans var ki, rayon polis olardı eyni sayda itki, yalnız digər tərkibi. Maraqlıdır, niyə o, istifadə ego küçədə. Yəqin ki, bu idi универсале ".
  
  
  "Ola bilər, Qılınc müəyyən əsas qaydaları", - hit mən. "Əgər o planlaşdırır
  
  
  
  
  
  
  пригрозить MKİ-nin ölüm Шеримы, çünki biz şübhələnir ov tüfəngi bilmədi görünə uyğun silah istifadə üçün məxfi agentlər ".
  
  
  "Onun ümumiyyətlə, ideya kiçik bulvar?" Xok otel bilmək.
  
  
  Bu an düşündürən və narahat edən, məni bu andan etibarən biz üçümüz bu oyun bizim təsadüfi taksi və rəhbərlik geri Уотергейту. Onun əqli özəlliklərini anladırdı söhbət gətirib çıxarmışdır, bizim demək olar ki, qaçılmaz olmuşdu gəzmək və dedi Хоуку ki, indiyə qədər araştırmak qəbul qəti qərar mənşəyi haqqında ego.
  
  
  "Mən əminəm ki, bu idi Candy ilə məşğul olan bildirdi ki, bu gözəl gecə, və birdən-birə вдохновилась bulvar", - deyə onu öz rəisinə. "Lakin bu ideya deyəsən, gəlib, bax, başını yalnız bundan sonra onlar ilə Шеримой danışdıq, fiziki hərəkətlərində. Və söhbət fiziki hərəkətlərində, nə qədər onun bilərəm припомнить, həqiqətən başlandı zaman Candy etmişdir remark üçün nəzərdə tutulan məni və baş vermiş heç bir dəxli gəzinti ".
  
  
  "Necə?"
  
  
  Çalışırıq, heç bir səbəb mənəvi hiddətinə Хоука, T. mümkün kimi kimi asan izah etdi ki, onun sözləri, sanki üçün nəzərdə tutulmuşdur nə mesaj çatdırmaq ki, bu ziyarət mənim otaq daha sonra o gecə. O, bir az hırıldayıb güldü, sonra qərar kimi onun çox-çox əvvəl bu ki mümkün deyil əlini üçün günah gəzinti Джорджтауна hər hansı gizli motivləri. Ən azı indi.
  
  
  Lakin Хоук niyyətində deyil imtina etmək mövzular mənim seksual macəra. "Mən əminəm ki, yaxın vaxtlarda Шериму olacaq törədilmiş daha bir sui-qəsd", - deyə o bildirib. "Ola bilsin ki, hətta bu gün axşam. Ümid edirəm, sən heç bir imkan olacaq, özü çevirirsən, N3.
  
  
  "İndiyədək mənim inam lazımdır möhkəm yatmaq, ser. Bu gün Great-Bu Candy mənə dedi ki, biz həm var транквилизаторы, buna görə də onu məsləhət görürəm ki, hey və Шериме qəbul üzrə bir və ya iki yatmamışdan əvvəl bu gün axşam. Və onlar razılaşdılar ki, bu, yaxşı ideyadır. Onun, ümid edirəm ki, yaxşı bir gecə istirahət edəcək, onların unutmaq bəzi detalları bu axşam və ümid edirəm ki, ih saxlamaq dən artıq şübhə ilə bağlı mənim izahat nə mən, silahlıdır.
  
  
  Əvvəl bağlamaq, Xok dedi ki, yerinə bir işdir ki, o görübdür bizim ilkin söhbət, sonra hücumları. "Biz müzakirə etmişik, mənə zəng помощнику idarəetmə otelin. Emu dedilər ki, bu, zəng səfirliyinin Адабии ki, bu gün axşam arxasında nahar üçün Шериме yaxınlaşdı yaxın fotoqraf-müstəqil. "Centlmen Адаби" xahiş etdim ki, bu gün axşam hər kəs izləmişəm dəhlizi sizin mərtəbədə və izləyirdim ki, heç kim narahat edirdi onu. Gecə meneceri dedi ki, dərhal qayğı ki, bu barədə orada olmalıdır kimsə ".
  
  
  "O var", - dedim. "Mən özüm yoxlanılır dəhlizi əvvəl və yaşlı irlandiyalı edilməli olan ev детективом, üstə çevrilərək elə uzandı ki, nə axtarır ciblərindən açarını nömrələri, hələ ki, mən qayıdıb içəri".
  
  
  "Məgər o, qeyd şübhəli deyil ki, siz высунули baş yaşadığım?"
  
  
  "Yoxdur. Mənə göndərmişdilər ki, qəhvə kimi yalnız onun qayıdıb, ona görə də onu qoymuşam sini geri qapını. O, çox güman ki, sadəcə olaraq, başa düşdü ki, mən кладу ego oraya almaq üçün ego xidmətinə xidməti otaq var.
  
  
  "Yaxşı, o zaman orada, yalnız digər giriş otağa Шеримы - bir balkon və mən hesab edirəm ki, siz bu yaxın", - deyə Хоук.
  
  
  "Mən baxıram, bu səmimi indi, ser. Xoşbəxtlikdən, mən ikinci telefon bu otaqda uzun шнурок və onun indi балконной gün.
  
  
  "Yaxşı, N3. Onun burada gözləyirəm zəng səndən səhər ... Ha, mən belə düşünürəm, çünki artıq səhəri, yəni bu səhər.
  
  
  Zaman ona dedim ki, buraxıb gedərəm səkkiz səhər Хоук dedi: "Gəl yeddi. Həmin vaxt onun qayıdacağam buraya.
  
  
  "Bəli, ser", - dedim və dəstəyi asdı, mən bilirəm ki, qoca doğrudan da getməyəcək evə yatmaq isə keçirəcək qalıq gecə поношенном кожаном бахарев öz ofisində. Bu idi ego "növbətçi otağı" zaman bizdə gedirdi, böyük bir əməliyyatdır.
  
  
  Onun çevirdi iki stulun üzrə dövme dəmir mənim kiçik terras improvizə lounger isə mənim gizli - yorğan. Gecə idi, hələ də xoş, amma nəmişlik Потомака, nəhayət, daxil, və mən ayağa qalxdı üçün bir az пошевелиться və xilas soyuqdan qədər sümük. Azn светящемся dial ərzində mənim saat idi, otuz üç, və mən bir necə dəfə idi cəhd fleece sıkılmış zaman mənim diqqət cəlb edib yumşaq səsi növbəti balkon yerləşən kənarda otaq Шеримы. Вжавшись ən qaranlıq künc yanında bir gün, onun baxdı vasitəsilə aşağı divar, отделяющую mənim balkon ilə, eyvan Шеримы.
  
  
  Əvvəlcə onun orada heç bir şey görmədim. Nuru gözləri qaranlıqda, onun qeyd ip свисающую dam otel və keçən mimmo balkon Шеримы. Onun qərarına gəlib ki, mən eşitdim ip ударилась düşdü mimmo əyri ön divar. Sonra onu eşitdim yuxarıdan daha bir səs, baxma yuxarı, gördüm ki, kimsə enir üzrə ip. Ego ayaqları təhlükəli çəpinə mimmo свеса, o başladı yavaş-eniş, перекладывая əlləri. Bilmədim görməkdən başqa bir şey ego ayaqqabı və наручников şalvarının zaman üzərində atladı vasitəsilə şaşırtmak və прижался üçün qarşı ah, dərin kölgəsində. İndiyə qədər хорька, bu, mümkün deyildi
  
  
  
  
  
  qeyd etmək məni. Bir an sonra o, möhkəmlənib azn nalan balkon, üç metr hündürlüyündə, o, daha az on fut məndən. Onun gərildi, nəzarət, öz nəfəsi, mən durmuşam, tamamilə hərəkətsiz.
  
  
  Tam geyimli qara, o, bir anlıq özünü ələ aldı, daha sonra isə sakit döşəməyə düşdü terraslar. O dayandı, elə bil nə isə gözləyirdi. Düşünür ki, o bilər gözləmək zaman onlara спустится üzrə ip silahdaşı, onun da gözləyirdi, lakin heç kim çıxdı yuxarıdan qoşulmaq üçün ona. Nəhayət ki, o yaxınlaşdı, sürüşmə şüşə gün elə bir şey qulaq, ola bilsin ki, kimə, hərəkət etmir varmı daxilində.
  
  
  O zaman cəhd qapı açmaq, onun, qərara aldı ki, hərəkət etmək vaxtıdır. Onun, yaxınlaşdı ona arxadan qərq vasitəsilə çiyin və vedrəni ego ağız ладонью, eyni zamanda, imkan ona idi hiss, az mənim люгера yan onun baş.
  
  
  "Bizim söz, bizim səs", - pıçıldadı mən. "Sadəcə geri qayıt geri, onun kimi və отойди gün".
  
  
  O, başını tərpətdi və o, geri çəkildi üç addım, hələ прижимая əlini ego ağız, belə ki, o, təqib mənim отступлением, otel, o, bundan sonra, ya yox. Onun çevirdi ego özünə şəxs, zaman və biz gəldik qədər uzaq günü bucaq. Yumşaq işıq, bir струился aşağıdan yuxarı həyətində Уотергейта, onu görmək bilər ki, o, ərəb idi. Üstəlik, qorxmaz. Hətta bu incə свечении onu gördüm nifrət o ego gözü; onun гневном şəxs deyil промелькнуло bizim kölgə qorxu ona görə ki, ego tutuldu.
  
  
  Tutaraq öz beyin Саночника burada açıq demək qarşısında ego ağzı soruşdum: "Kimsə bir dam?"
  
  
  O, cavab vermədi, onun пометил ego peşəkar kimi; aydındır ki, o, başa düşdüm ki, mən heç hazır idi vurmaq ego etmək, oyatmaq, bütün otel. Yoxlanılması, nə qədər cızığından çıxdı ego peşəkarlığı, onun смахнул namlulu ağır bir gun emu üzrə körpü. Crunch sümük yüksək idi, amma o, bilirdi ki, bu baş verdi və yalnız ona görə ki, oturub belə yaxın ona. Onun yenidən cəhd təyin штопора. O, bu pro, cavab vermədi və hətta risk qaldırmaq üçün əlini silə qan ilə məşğul olan dəstə onun çənəsi.
  
  
  Переместив gun sol əlini onun yol verdi стилету düşmək sağ və onun emu ego altında boğaz, danışan, ancaq heç bir zərər olmadan təmizləyir. O diksindi, amma ego gözləri davam zəng zəng və dodaqlar qaldı сомкнутыми. Onun bir az yuxarı qaldırdı və лезвием iynə və o, покало ego dəri çəkərək, daha çox qan. Hələ də o, dinmədi. Kiçik təzyiq səbəb nöqtə ego boğaz dərin, açıq altında ego адамовым alma, bir başlanğıc əsəbi покачиваться.
  
  
  "Bir qarış, sən də daha heç vaxt bilməzsən danışmaq", - xəbərdarlıq, onun ego. "İndi isə gəlin cəhd edək, bir daha. Var, kimsə...
  
  
  Səs açıq балконной gün Шеримы kəskin saxladı çağırılıb. Keçirilməsi стилет boyun dustaq, yüngül onun üzünü, mənim "Люгер" swung, örtmək üçün bir rəqəm, выходящую giriş ətrafında fanarlar. Bu idi Candy. Bir an, zaman, o gördü жуткую səhnə, o girdi, öz shaggy. Zaman onun gözləri vərdiş qaranlıq, məlum oldu ki, o, məni; sonra o, невыразительным dəhşət içində baxırdı окровавленного insan, demək olar ki, пронзенного лезвием əlimdə.
  
  
  "Nik, nə olub?" - yumşaq soruşdu, ehtiyatla yanaşma mənə.
  
  
  "Bilməzdim ki, yuxulamaq, - dedi, - ona salam, - ona görə də çıxmışdır eyvan üçün hava almaq və bir az istirahət. Onun gördü bu oğlan, qapı ağzında dayanan Шеримы, ona görə də üzərində atladı divar vasitəsilə və tutdu ego ".
  
  
  "Sən nə istəyirsən, onunla nə edək?" deyə soruşdu. "O, quldur?"
  
  
  "Вотум biz nə barədə danışdıq", - dedim. "Lakin bütün deyirdi onu".
  
  
  "Nə oldu ego şəxs?"
  
  
  "Mən hesab edirəm ki, o, təsadüfən gəlib balkon",
  
  
  Ona врал.
  
  
  Mənim misli olmayan bir hərəkət istisna olmaqla, ego edən göz скользил bizim şəxslərə zəng zamanı. Amma, zaman onu qeyd ego "bədbəxt hadisə" guşələri ego tərəfində rta растянулись dar təbəssüm.
  
  
  "O, ərəb görünür", - pıçıldadı Candy. "Ola bilər olub çalışırdı zərər Шериме?"
  
  
  "Düşünürəm ki, biz gedək, qonşuluqda, mənimlə bir az da bu barədə danışacağıq", - deyə onu görmək üçün xoşbəxt idi ki, gözündə gecə бродяги nəhayət çıxdı, sonra qorxu.
  
  
  "Məgər biz bilmirik polis zəng, Nick?" - dedi Candy, gözlərini gözləri ilə ərəb. "Nəhayət, əgər kimsə çalışır zərər Шериме, biz almaq lazımdır bəzi müdafiə. Bəlkə mənə zəng səfirliyi və səbəb Abdulla ".
  
  
  Adı çəkiləndə onun adına телохранителя burun böyük bir ərəb защемлялись, o zaman втягивал hava. Adı açıq-aşkar bir şey deməkdir, onun üçün; hələ ki, onun müşahidə etmişəm ona, bir damla bankın çıxış etdilər ondan alın və məndə belə bir təəssürat yarandı ki, o, ehtiyatlanır qəzəb sadiq qəyyum keçmiş queen. Ego göz şərikli üzrə балкону sonra метнулись yuxarı, sanki o, istəyirdi ki, hər hansı bir çıxış yolu.
  
  
  "Yaxşı olardı zəng Абдулу, - mən razılaşdım. "Ola bilər ki, o kəs cavab əldə dostumuz, burada".
  
  
  Göz ərəb yenidən метнулись yuxarı, lakin o, heç bir şey dedi.
  
  
  "Mən gedim, bunu indi", - dedi Candy, уклоняясь. "Шерим
  
  
  
  
  
  O, möhkəm yatır, həb çox tə ' sir etdi, belə ki, mən deyim Абдулу ... Ləqəb, ehtiyatlı ol!
  
  
  Onun fəryadı idi негромким, amma eyni zamanda, o, onun mənim əl və ego tamamilə gözlənilməz bir güc толкнула mənim əlini irəli вонзив bıçaq dərin boğaz mənim пленницы. Ego gözləri bir an açılıb, heyrət, sonra isə bağlandı, demək olar ki, eyni vaxtda. Onun отдернул стилет. Sonra bu dəstə də qan və o, dərhal başa düşdüm ki, o daha heç vaxt bizi хема deyil заговорит. Bu ölü idi. Bununla belə, o heç də narahat olmasın haqqında nen səmimi sonra, ona görə ki, оглядывался üçün hər il, səbəb nə var Candy ah, dəhşət.
  
  
  Hələ sıxaraq mənim əl, o, göstərdi yuxarı, görünür, hələ dərk edərək nəticələrinin onun qəfil təkan üçün mənim əlləri. "Orada bir şey hərəkət edir", - pıçıldadı. "Kimi ilan".
  
  
  "Bu ip", - dedim, сдерживая artımı öz qəzəb. Onun çevrildi və əyilib üzərində ərəb olan соскользнул küncə terraslar. "Səs kimi o bura gəlib".
  
  
  "Ki, ona nə oldu?" - soruşdu, baxaraq qaranlıq громадину mənim ayaq.
  
  
  Onun verə bilər hey anlamaq o idi ki, ölüm səbəb ego. Biz həm kifayət qədər narahatlıq və hey, lazım keçirmək daha bir yükü. "O çalışdı getmək zaman, sən bağırdı kayması və düşdü mənim bıçaq", - deyə mən. "O öldü."
  
  
  "Ləqəb, biz nə edəcəyik?" Onun səsində yenə də absurd, qorxu, və o anda onu istəyirdim ki, məndə əlində idi, belə isterik qadın. Tez əyilib, onun qanı sildi ilə bıçaq haqqında jaket мертвеца, sonra soxub blade kol və qaytardı "люгер" bu кобуру.
  
  
  "Əvvəlcə, - dedim, - onun перенесу bədən divar vasitəsilə öz otağına. Biz qala bilmərik burada söhbət, biz oyanmaq Шериму və yaxşı olacaq, əgər o heç bir şey bilirik ki, bu barədə sonra o, ki, o, artıq yaşadı bu gün axşam. Sonra mən kömək edərəm sənə üzərində qalxmaq vasitəsilə divar, və biz səninlə bir az danışmaq. İndi isə, hələlik onun olacağam qayğı nen, sən нырни geri daxilində və убедишься ki, Шерима hələ də yatır. Və xalatı geyin, ya da ki, bir şey, sonra isə buraya qayıtma ".
  
  
  Bu hadisələr inkişaf etdi, belə ki, tez deyiləm ki, hiss etmirdi, o qədər ferrets infects ki, hər şey var idi ki, Конфетной idi incə solğun-sarı неглиже, вырезанным qədər dərin V və ancaq önləyici onun səxavətli sinə ilə məşğul olan əsəbi heaving hər sinir nəfəs.
  
  
  O çıxdı etmək üçün, dediyim kimi, onun qaldırdı ölü insan cinsindən və бесцеремонно azaltdı ego vasitəsilə divar, разделявшую iki balkon. Sonra onun, yaxınlaşdı, ip potensial qatil ilə məşğul olan hələ свисала üzərində ön divar terraslar Шеримы. Onun idi, tamamilə əminəm ki, o, otelə gəldim deyil, bir; çox güman ki, hələ ən azı daha bir yoldaş hələ də gözləyirdi dam yuxarı mərtəbədə bizi.
  
  
  Ona da əmin idi ki, o, kim idi ki, orada, çəkdi j bundan sonra o, bu kimi geri qayıtmayıb vasitəsilə, ağlabatan bir məbləğ sərf. Əgər şərik ərəb idi ki, eyni профессионален kimi ego ölü başqa, o, kaş ki, həyata bir şey yanlış getdi. Qətl halda uğur olmalı idi, ən böyük beş-on dəqiqə. Və fikrimcə, mənim bir saat mənə dedi ki, keçibdir, on beş dəqiqə onlarla хорька kimi ego ayaqları ilk dəfə çıxdı ip. Və baxmayaraq ki, bütün söhbət kənarda otaq Шеримы aparılıb pıçıltı ilə, əksəriyyəti isə hərəkat idi bağlıdır, hər şey eyni olaraq qalıb, ehtimal ki, başlanğıc ikinci kişi və ya insanlar bir şey eşitmişəm, ona görə ki, həyətdə Уотергейта bu saat sakit idi. Yalnız səs təsadüfi maşın, проезжающей üzrə близлежащему yolu var Потомака, peyğəmbərin və gecə sakitlik, və bunu heç bilməzdi dayandırmaqla səs-küy balkon.
  
  
  Onun qərarına heç qalxmağa üzrə ip dam; bunun Əvəzinə, onun haqqında çıxdı qorxulu eyvan və qismən ilə yarmaq ip ослабив onun ривненской belə ki, əgər kimsə çalışacaq enmək, onun yenidən, o, dözə bilməz çəki giriş və сбросит ego həyətində on mərtəbə aşağıda. Candy yenidən yaranıb var балконной, bir gün onun, спрыгнул ilə перил. O, подавила cry, sonra gördüm ki, bu onun.
  
  
  "Nick ki?"
  
  
  "Sadəcə əmin olun ki, daha heç kəs istifadə edir, bu marşrut bu gün axşam", - dedim. "Necə Шерима?"
  
  
  "O, sönür kimi müqəddəs. Mən hesab edirəm ki, o, qəbul edib, hələ bir neçə транквилизаторов, Nik. Verdi hey iki əvvəl o, yataq yatmaq, lakin yalnız indi o, öz vanna otağı, onu gördüm ki, şüşə durur sink. Onun пересчитал ih, ih məlum oldu ki, ən azı, iki az, nə gərək olardı.
  
  
  "Siz əminsinizmi ki, onunla hər şey qaydasındadır?" O narahat idi ki, keçmiş queen ola bilər dünyasını dəyişmiş amerikalı tədqiqatçı qadın overdoses.
  
  
  "Bəli. Onun yoxlanılır, onun nəfəsini, bu, normal ola bilər, bir az yavaş. Onun inamlı ki, o, azacıq, yalnız dörd mənim tablet, və bunun üçün kifayət qədər müalicə onun on və ya on iki saat.
  
  
  Üzrə baxışlarına Candy onu başa düşdüm ki, mən nax idi məsələlər çoxdur. Bir müddət ona oldum axtarış cavab tələb olmadan onun: "nə haqqında? Sən niyə oyandım? Məgər sən də götürüb bir şey üçün yatmaq?
  
  
  "Düşünürəm ki, onun belə maraqlanıram sedasyon və Шеримы
  
  
  
  
  
  
  Onun, sadəcə olaraq unutmaq, Nik. Nəhayət, onu güclə də olsa, yataq və başladı oxumağa. Onun olmalıdır off yarıyuxulu bir saat deyil alaraq транквилизаторов. Zaman onun oyandı, onu bura yoxlamaq Шериму, və sonra onun səs-küy eşitdim ee balkon ... bilirsən, sonra nə oldu bu. O, bir anlığa susdu, sonra isə kəskin şəkildə soruşdu: "Nik, sən isə kim ən delle?"
  
  
  "Heç bir sual, Candy. Onlar gözləyə bilərlər, biz hələ ki, almaq qədər mənim otaq. Gözlə, burada bir an.
  
  
  Onun yenidən üzərində atladı vasitəsilə şaşırtmak və irəvanı ölü bir ərəb onun otağına gizli ego, duş və задернул pərdəni vasitəsilə vanna halda Candy daxil vanna otağı. Sonra onu geri balkon Шеримы qaldırdı Candy üzərində bölüm aşağıdakı ona görə ki, o, necə ümid idi mənim son gecə cənnəti.
  
  
  Candy olmamışdır otağa daxil, və o, başa düşdü ki, o, yəqin ki, gözləyirdi görmək ölü insan mərtəbəsində. Onun saldı, onun daxili və örtdü bizə раздвижную qapı. Onun müqəddəs daxil olarkən daxilində, əvvəllər üçün gizlətmək meyit. Candy tez süzdü otaq, sonra ah çəkdi, rahat bir zaman heç bir yerdə ego görməmişəm. O, mənə döndü və dedi: "İndi sən mənə deyə bilərsən, Nick?"
  
  
  O baxdı, açıq şəkildə mənə geniş açıq немигающими gözləri, o сжимала şəffaf пеньюар üstündən münasib geyim. Onu qucaqladı və rəhbərlik üçün divana. Onun sel yanında onun və etdi onun əllərini. Продумав nəzərə nə kimi ümid edirdim olacaq inandırıcı olmuşdur tarixi, onun danışmağa başladı.
  
  
  "Ən delle mənim adım Nick Carter, Кэнди, və mən çalışıram neft şirkətinin, lakin onun o qədər лоббист, nə qədər özəl detektiv. Adətən onun məşğulam test personalın təhlükəsizliyi və ya, əgər kiminsə ətrafında insanlarımızın problemlər yaranır, onun çalışıram ki, ütü qabarıqlıq və nəzarət etmək üçün belə yox idi ki, adları ortaya atdılar ki, bunların olardı şirkətini pis işığında. Var lisenziya silah gəzdirmək və bir neçə dəfə xaricdə mənə lazım ego istifadə etmək. Onun başladı geyinmək bıçaq, sonra o bir dəfə idi ki, olduqca mürəkkəb qarışıqlıq Qahirədə - neçə головорезов əlindən məndə tapança və mən xəstəxanaya düşdüm ".
  
  
  "Amma niyə sən burada indi? Bu Шеримы?
  
  
  "Bəli", - deyə mən. "Bizə dedilər ətrafında bizim ofis Səudiyyə Ərəbistanı ki, ee həyat ola bilər, sui-qəsd törədilib. Təhlükə kimi çox ciddi, lakin rəhbərliyin qərarına göndər, məni buraya hər ehtimala qarşı. Əgər kimsə bir şey istəyən, və mən bilərəm xilas ee, şirkət ümid edirdi ki, Şah Həsən olunacaq bizə çox minnətdaram, - bizim şirkəti artıq bir müddətdir ki, çalışır və bu sort ilə münasibətlərimiz var. Bu Адаби hələ çox var potensial neft ehtiyatları olan heç kimə istifadəyə verilmişdir üçün icarəyə kəşfiyyat və mənim bosses otellər olardı üzərində işləmək, onlara ".
  
  
  Sanki, o, cəhd etmək mənim izahat, amma задала aşkar штопора: "Məgər amerika hökumətinə heç də deyildiyi barədə təhlükəsi üçün Шеримы? Məgər ih iş deyil, onu müdafiə?
  
  
  "Bir müddət onun də belə düşünürdüm, - dedim, çalışır, görünür смущенным. "Lakin insanlar ödəmək mənə məbləğdən isə o, yaxşı istəyirlər görünə yaxşı uşaqlar, əgər bir şey baş verəcək. Payı olacaq milyardlarla, əgər onlar hüquqları qazılması üçün bu Адаби. Və, düzünü deyirəm, mən hesab etmirəm ki, kimsə həqiqətən də ciddi yanaşmışdır təhlükəsi. Adama elə gəlirdi ki, kimsə yox idi səbəbləri istəyirəm öldürmək Шериму. Ola bilər, əgər o, hələ də evli edilmişdir Həsən, lakin bizə deyildi ki, sonradan boşanma hey təhlükə altındadır ".
  
  
  "Amma bu adam balkonda ... sən elə bilirsən, o, cəhd zərər Шериме?"
  
  
  "Dəqiq bilmirəm. O ola bilərdi, sadəcə, грабителем, baxmayaraq ki, bir təsadüf ki, o, arab, indi məni təəccübləndirir ".
  
  
  "Bəs o kişilər Джорджтауне bu gün axşam? Bu da təsadüf?
  
  
  "Mən əminəm ki, bu, təsadüf idi. Bu yaxınlarda onun yoxlanılır dostu ilə rayon polis idarəsində, və o, mənə dedi ki, hər üçü kişi, onların aşkar küçədə var yazıları kimi хищный və ya kiçik oğrular. Görünür, onlar ətrafında gəzən də xahiş etdim ki, ehtimal olunan qurbanlar və qeyd etdiniz ki, biz çıxdıq, bütün restoran, gördük ki, bizdə var sedan, amma biz başladıq getmək, belə ki, onlar təqib etdiyimiz ".
  
  
  "Siz dediyiniz o idi ki, atəş onlar? Olacaq mı bizə suallara cavab keçəcək polis araşdırma? Шерима yalnız ölmək, əgər o, ictimai rəyinə hesablanıb belə işlər. O, belə göstərməyə çalışır xəcalətli Həsən.
  
  
  Ona izah etdi ki, heç bir məlumat öz предполагаемому dost-полицейскому ki, mən heç bir şey bilmirəm insident haqqında da Джорджтауне istisna olmaqla, yalnız dedi ki, mən bu rayonda bu zaman gördüm ki, bütün polis maşınları və merak, nə baş verib. "Məndə hissi idi ki, polis düşünür ki, bu kişilər səhv etdik, yarmaq üçün çalışırıq, hansısa böyük наркодилеров ya ki, bir şey, və ört-basdır etdilər bunu. Mən düşünmürəm ki, polis çox olacaq çalışmaq tapmaq, kim ih öldürdü. Yəqin ki, onlar hesab edirlər ki, küçədə onlara narahat ehtiyac yoxdur, üç головорезах azdır ".
  
  
  "Haqqında, Nik, bu, bütün belə dəhşətlidir", - pıçıldadı o, прижимаясь mənə. "Əgər kimsə çalışır səbəb hey ağrı?
  
  
  
  
  
  
  Ki, əgər səni öldürüblər? Bir an üçün o, susdu, dərin ediyorum. Sonra birdən o kəskin şəkildə дернулась və mənə baxdı, yanan gözləri. "Nick haqqında nə bizi? Görüş mənimlə bir hissəsi idi, sənin işin? Sən məcbur idi məni sevmək sənə yalnız etmək üçün siz bilər keçirilməsi yaxın Шериме?
  
  
  Bilmədim imkan hey inanmaq, ona görə də o, demək olar ki, kobud притянул onun özünə və dərin öpdü, baxmayaraq ki, o, müqavimət göstərmirdi. Zaman onun gedək ee, ona dedi: "Əziz xanım, mənə əmr edildi, hətta qoşulmaq ilə əlaqə Шеримой və ya хема-ya onunla, yalnız təhlükə yaranmır. Mənim bosses təşkil mənim üçün bu otağa yanında onun otağı, bəli, amma sizinlə görüşüm idi, ciddi, saf bir təsadüf. Çıxdı, çox gözəl. Amma zaman şirkət öyrənir ki, mən болталась sizinlə və Шеримой, məni gözləyir, böyük bir problem. Xüsusilə, əgər onlar düşünürlər ki, mən nə edə bilər ki, bir şey ola bilərdi vurmaq ih net sonra, onlar çalışacaqlar almaq, bu neft müqavilələri ".
  
  
  Sanki, o, mənə inandı, çünki onun qarşısında birdən-birə meydana narahatlıq və o наклонилась öpmək üçün mənə yumşaq deyirəm: "Nik, onun heç kimə demərəm. Hətta Шерима. Onun, qorxdu ki, siz məndən istifadə edirsiniz. Düşünmürəm ki bilərəm... " - Təklif оборвалось, o уткнулась şəxs mənim sinə, lakin mən bilirdim ki, o demək idi, və mənə maraqlı idi, kim istifadə və onun səbəb olub belə bir ağrı. Toxunan və ona, onu qaldırdı, onun şəxs və yenidən yumşaq прижался dodaqlar üçün ee vardır. Ee revmatizm idi, daha tələbkar zaman onun dilinə toxundu mənim dodaqlar zaman isə onun açdı ih, o устремилась daxilində olmaq üçün зондирующим, дразнящим демоном ki, bir səbəb var ani reaksiya.
  
  
  Nəhayət qoparmaq hugs soruşdu: "Nick bilərəm ki, onun burada qalmaq səninlə, həm də sonuna gecə?"
  
  
  Onun otel zəng AX və razılığa başqa kolleksiyalar haqqında kişiyə vanna, - buna görə də onu легкомысленно dedi: "Qorxuram, gecə qalmayıb kimi, guya, bir çox vaxt. Günəş doğacaq bir neçə saat sonra. Əgər Шерима проснется və aşkar edəcək ki, səni yox?
  
  
  "Mən isə sizə dedim ki, o, yox olacaq, bir neçə saat". O, надулась və dedi: "Məgər sən istəyirsən ki, onun qaldı... indi onu bilirəm ki, sənin haqqında hər şey?" Надутая məqsədi çevrilib обиженное ifadə və o bilirdi ki, o elə bilirdim ki, onun yenidən istifadə.
  
  
  Alaraq onun əl, onu ayağa qalxdı və irəvanı, onun üçün yataq. "Shoot bu paltar", - deyə, mən, gülümsəyərək. "Mən sənə göstərəcəyəm kim istəyir ki, sən qaldı". Zaman onun soyunmağa başladı, onun dəstəyi götürüb və göstəriş əməkdaşlarına yuxudan məni otuz yeddi.
  
  
  Zaman zəng çalındı üçün oyanış, onun ayağa qalxdı və yerinə təlimlər. Onun dəstəyi qaldırdı, sonra ilk zəng, sakit təşəkkür operator üçün deyil, oyanmaq Candy. Mənə lazım idi ki, hələ bir neçə min özəl əvvəl onun dərc ediləcək onu geri mənzil Шеримы.
  
  
  Birincisi oldum geyinmək və sürüşmə balkon almaq üçün самодельную işıqlarını. Sonra o, necə onu atıb Konfet, yataq, o, israr o, vanna otağı getmək əvvəl başladıq, məhəbbətlə məşğul olmaq. O, izah etdi ki, o, otellərin vyaçeslav makiyaj, lakin mən əmin idi ki, onun güclü maraq və, onun səbəb olduğu yoxlamaq, onun gizli ölü insan.
  
  
  Onun istifadə etmək imkanı çıxarmaq uzun bir parça qara tellər ətrafında rulonlarda ki, mən həmişə geydiyi baqaj. Обвязав bir ego mövzu ətrafında stəkan ətrafında mətbəx yerində və выскочив vasitəsilə divar üçün балконной gün Шеримы, onun bağladı, başqa bir mövzu üçün sapı ilə. Qaranlıqda ego görünmürdü. Yenə перепрыгнув tərəfində, onun bir stəkan üst bölümü. Hər kəs cəhd qapını açmaq Шеримы, оторвал şüşə və qəzaya haqqında mərtəbə eyvan. Çünki bir neçə saat əvvəl sübh yox idi bizim bir qəza, onu bilirdi ki, heç kim cəhd almaq Шеримы bu yolla. Və detektiv otelin dəhlizdə səs-küy qaldırdı.
  
  
  Zaman onun qayıdıb otağa, gördüm ki, onun tələbləri, biz vermişdilər birinə dost ərzində daha iki saat ehtiras əvvəl Candy, nəhayət, заснула, öz təsirini göstərib, onun simasında, залитом səhər günəş olan shone vasitəsilə qapı giriş eyvan. O, məşğul sevgi ilə tam самоотдачей və отдалась belə intensivliyi ilə məşğul olan превзошла bizim bütün əvvəlki görüşlər. Biz yığışıb birlikdə yenidən və yenidən, və sonra hər pik o, yenə hazır idi, onun incə əlləri və tantalizing ağzını, demək olar ki, məni məcbur yenidən sübut bağlılıq, silmək və hər hansı bir fikir ondan ibarətdir ki, mən yalnız onun istifadə.
  
  
  Onun əyildi və onu öpdü yumşaq nəm dodaqları. "Konfet, almaq üçün vaxt var". O, tərpənmək bilmirdi, ona görə də onun slid dodaqları ilə onun nazik boyun, tərk özü sonra sürətli kisses. O, sakit застонала, aparıb əl, üz zaman onun üz sürətlə yayılan məlumatda iranın uşaq нахмуренность. Onun, onun ağcaqanad əl altında простыню və bərk ee onun sinə, zərif masaj, yenidən поцеловав onun dodaqları.
  
  
  "Hey, babe, qalxmaq vaxtıdır", - deyə mən qaldıraraq başını.
  
  
  O, mənə verdi ki, bilmək, yuxudan uzadıb əlini обвив hər iki əli ilə mənim boyun əvvəl onun bildi ayağa. O, притянула məni özünə, bu dəfə də o oldu öpmək mənim üz və boyun. Biz düşmüşdür uzun silah və onun gedək ee
  
  
  
  
  
  
  üçün nəhayət, demək:
  
  
  "Шерима tezliklə проснется. Demək olar ki, səkkiz saat.
  
  
  "Vicdansızcasına göndərmək mənə səs belə, - o mızıldandı, откидываясь azn yastıqları və моргая parlaq səhər günəş. O, mənə döndü şəxs və sheepishly gülümsədi, sonra baxdı mənim şalvar.
  
  
  "Siz geyimli", - deyə o bildirib. "Bu da ədalətsizlikdir".
  
  
  "Mən yatmaq deyil və geyinirdi artıq bir neçə saat", - поддразнила onun. "Etdi təlimlər, kitab yazıb, gəzdi, dairə, və, mənim üçün vaxt idi, hər il qısa film".
  
  
  O, kəndin doldurulması otağı gülüş. "Mən güman edirəm ki, siz də заклеймили bütün sürü mal-qara", - deyə o bildirib arasında gülüş.
  
  
  "Nə yaxşı, mem, - dedim, - indi siz qeyd etdiniz, bu barədə ..."
  
  
  Haqqında", Ləqəb, hətta nəzərə alaraq ki, bütün baş verib", - o, köks ötürdü, onun sifəti olub yumşaq, - "düşünmürəm ki, bu, mənə yaman kişi şirkəti, belə ki, çox, həm sənin, - qısa".
  
  
  Təbəssüm yox oldu, onun şəxslər və o, yenidən ciddi oldu, onun alnından meydana задумчивое ifadəsidir. Bir an üçün o, skamyada oturdum azn yastıqları, dinləmək, həm də ki, hey danışdı, onun mind. Sonra birdən-birə o, yenə çəkdi məni öz parlaq qəhvəyi gözləri və o, gördüm, kimi yerlərində onun tərəfində rta təbəssüm yarandı.
  
  
  "Шерима hələ durur", - усмехнулась o, başlayan откидываться yataq. "Ən azı daha... oh... yarım saat..."
  
  
  "Barədə yox, həmişəlik!" - dedim, вскакивая kafedrasının olan tutub. "Bu dəfə mən tuturam görə!"
  
  
  Var idi çox-del-bu səhər üçün güzəştə yer gəlirdi приглашениям Candy. Yaxınlaşaraq yataq, onun aşağı əyildi və стянул yorğan, eyni hərəkəti aşıb, onun həyat və шлепнул üzrə попе.
  
  
  "Oh! Bu ağrılı!"
  
  
  Onun şübhə doğurdu hey ağrı, lakin o, ayağa sıçradı yataq.
  
  
  "İndi isə, - uzatdı mən, - biz gərək üz sizi sizin otaq".
  
  
  Əvvəlcə o, sonra da atdı mənə озадаченный görünüşü, sonra baxaraq öz неглиже və пеньюар yatan kafedrasında dedi: "Ey əslində. Mən heç düymələri var.
  
  
  "Doğru, deməli, bu, sizin kimi gəldi".
  
  
  O надела пеньюар, o, elə birdən yadıma düşdü, sizin digər böyük iştaha. "Ləqəb, bəs səhər yeməyi?"
  
  
  "Bir az sonra. Mənə zəng etmək lazımdır. "
  
  
  "Əla. Mənə oğrun geri otağa? "- o soruşdu, möhkəm uzatmaqla пеньюар.
  
  
  "Səs belə." Onun qaldırıb onun əlləri və irəvanı balkon, sonra qaldırdı vasitəsilə разделительную divar. Əgər o səhər Уотергейт və digər insanlar var idi ki, erkən qalxıb, onlar olmalıdır, düşündüm ki, görür ki, bir şey. Aşağı enərək mərtəbə, o, arxasına söykəndiyini görüb, divar və tez məni öpdü, sonra dönüb i. qaçdım, qapıdan otağa Шеримы.
  
  
  Qayıtdıqdan sonra öz otağına, o, telefona yaxınlaşdı və başladı yığmaq, Хоука. Mən necə dəfə idi yığmaq son rəqəmi zaman mənim qapı zəngi başladı dəlicəsinə cingilti, eyni zamanda, taqqıltı eşidildi, bu qapının dəstəyini panel. Salındıqda boru, onun gedən günü və onu taybatay açdı. Candy orada idi, onun sifəti побледнело isə gözləri yaşla doldu.
  
  
  "Nik, - qız qışqırdı, - Шерима getdi!"
  Fəsil 8
  
  
  
  Onun затащил Candy geri sayı Шеримы və çarpdı üçün bizə qapı. Məndə kifayət qədər problemlər var idi, eyni zamanda, üçün dəvət maraqlı qonaqları üçün görünür lobbisi və ya zəng rack qeydiyyat öyrənmək üçün, niyə qız qışqırır belə bir saat. Candy oturmuşdu var bir gün otağa Шеримы, заламывая əlləri və təkrar-təkrar: "Bu, mənim günahım. Onun heç vaxt idi tərk onu bir. Ki, bizə nə Nik? Biz nə edəcəyik?"
  
  
  Onun artıq nə isə edirdi. Xarici görünüşünə qonaq-yataq otağı keçmiş queen aydın idi ki, heç bir mübarizə. Onun geri foyesində olduğu Candy bərk qısılmışdı дверному проему, hələ də təkrar-təkrar öz литанию ümidsizlik. Ötəri nəzər ee otaq mənə göstərdi ki, orada da heç bir mübarizə. Aydındır ki, Шериму унесли, zaman o bütün daha olmuşdur təsiri altında транквилизаторов. Lakin, hijackers kimi sürüklənəcəklər onun ətrafında otel? Bəs nə oldu, gözətçi Уотергейта olan kimi nəzərdə sərf gecə dəhlizdə? Mənə lazım idi kontrol ego tapın, amma mən bilməzdim risk ki, стонущая Candy yenidən sözə görə mənə hall. Onun idi tuta et seq aktları.
  
  
  Möhkəm alaraq ee çiyninə, onu yüngülcə silkələdi, onu, sonra isə daha da güclü, o qədər dayandırılıb fəryad və mənə baxdı. "Candy, onun istəyirəm ki, sən просмотрела paltar Шеримы və mənə dedi, yox olub getdi bir şey. Biz öyrənmək lazımdır ki, o geyimli zaman çıxırdı ətrafında otelin. Hələ ki, sən bu nə mənə lazımdır bir dəqiqə geri otağa, aydındır? Onun istəyirəm ki, siz onu bu qapı bağlı və kilidli. Heç впускайте başqa heç kim mənə. Sən dinləyirsən? Siz başa düşürsünüz ki, sizə nə etmək lazımdır? "
  
  
  O, başıyla ilə дрожью çənə və göz yaşları gözü qarşısında. Onun dodaqlar silkələmək başladı, o, soruşdu: "Nik, biz nə olacaq? Biz onu tapa. Məgər biz bilmirik polis zəng? Ya Abdul? Haqqında nə Həsən? Biz ona verə bilmək idi? Amma səfirlik?
  
  
  "Mən оборудова bütün əmin etmək lazımdır", - arxayın, onu et seq aktları.
  
  
  
  
  
  
  əhatə an sakitləşdirmək üçün. "Sadəcə et, necə mən deyirəm, bax gör edə bilərəmmi öyrənmək o idi kimi geyimli. Onun tezliklə qayıdacağam. İndi yadınıza salın ki, mən dedim ki, heç kəsi buraxmasınlar. Və bir telefon zəngləri üçün açıq indi. Heç разговаривайте telefonla üçün, əgər Шерима çalışacaq sizə tək, xətti olmayacaq məşğuldur. Sən yaxşımı bu, Konfet? "
  
  
  Нюхая burun, o приподняла bir kol əziz пеньюара və вытерла göz yaşları, cari onun üz. "Yaxşı, Nik. Onun edəcəyəm, sən nə deyəcəksən. Amma geri qayıt edin. Mən olmaq istəyirəm, burada bir. Buyurun."
  
  
  "Mən qayıdacağam bir neçə dəqiqə", - deyə mən. Zaman onun çıxıb arxasında qapını bağlamışdı mənə kilid, cd sistem.
  
  
  Dəhlizdə hələ də yox idi iz qarovul otelin. Ya da o gedib ilə iş, nə çətin görünürdü, əgər ego dəyişməyib digər əməkdaşı, ya da ... geri çevriləndə onu, basdı düyməni, olan zəng çalındı gün nömrələri Шеримы. Zaman Candy əsəbi halda soruşdu: "bu Kimdir?" Onun yumşaq özünü, o, sonra da atdı köprüsü və впустила məni.
  
  
  Başladı danışmağa: "Nik, onu yalnız başlanğıc axtarmaq..."
  
  
  Проскользнув mimmo həm onun, qaçdı onun otağına və yoxlanılır vanna otağı. Burada boşdur. Забежав geri kabin Шеримы, onun daxil olub, onun vanna otağına. Hazırlanmış örtük və duş geli idi натянута azn hamam və o, təxminən onun bir kənara.
  
  
  Belə çıxır ki, ona yalnız bir deyil, kim gizli, bədən o gecə. Bu застывшей лужице qan çəllək yalançı стареющий ev detektiv olan, onu gördüm, əvvəllər шарившим də xahiş etdim ki, düymələri. Ölüm idi, yeganə relyef ki, o var, onu görmək bilər, harada qan axdı ətrafında bir neçə колотых rea bu ego sinə. Yəqin ki, o səhv edib, yoxsa çox yaxın bir kimsə yaxınlaşıb gün nömrələri Шеримы deyil, amma indi həmin əvvəlcədən revolver. Onun yenidən расстелил pərdəni çəllək çıxdı üzrə vanna otağı yumaraq öz arxasınca qapını.
  
  
  Mənim üz şey olmalıdır göstərmək, ona görə ki, Candy boğuq səslə soruşdu: "Nik, nə olub? Ki, orada? Birdən o, ахнула və onun əl подлетела ağız: "Nik, bu Шерима? O, orada?
  
  
  "Yox, bu heç Шерима", - dedim. Sonra zaman o çatdı bu gün yaxud vanna otağı, onu tutdu ee tutub. "Getmə ora, Candy. Orada kimsə var ... O ölüdür. Mən bilmirəm o kimdir, amma mən düşünürəm ki, o, ola bilər, bir zabit təhlükəsizlik xidmətinin otelin cəhd edən qorumaq Шериму. İndi biz bir şey edə bilmirik, bunun üçün nə etmək, ona görə də mən istəyirəm ki, sən ora daxil idi.
  
  
  Candy belə görünürdü ki, sanki o, вотум-вотум düşəcək huşunu itirərək, ona görə də onun yenidən keçirib, onun əsas qonaq otağı və oturdu bir an, поглаживая onun gözəl saç, hələ o boğurdu рыдания. Nəhayət, o, mənə baxdı və dedi:
  
  
  "Biz polis zəng, Nik. Və onun məlumat verməlidir səfirliyinə bilsinlər əlaqə Həsən. Bu, mənim işimdir. Onun olmalı idi, onunla kömək və onu müdafiə ". O, yenidən başlamaq ağlamaq.
  
  
  Onu bilirdi ki, nahaq yerə sərf qiymətli vaxt, lakin idi saxlaya ee zənglər edə bilər ki, şayiələr yaymaq barədə исчезновении Шеримы qədər sarayının Sidi-Хасане. Vaxt var deyə hey həqiqəti - ən azı ee versiyası. Onun qaldırdı ee başını, gözlərini gözləri ilə nax çalışdım danışmağa tam səmimiyyətlə dedi:
  
  
  "Candy, onun lazımdır mən sənə nə deyim. Odur ki, mən sizə dedim, dünən axşam görülən işlər barədə müstəntiq tərəfindən neft şirkətinin, həqiqətə uyğun deyildir.
  
  
  O, oteli ilə nəsə demək, amma barmaq qoymaq üçün onun titrək dodaqları işıqlandırır və davam danışmaq.
  
  
  "Onun sanki müstəntiq, lakin hökumət üçün amerika Birləşmiş Ştatları. Onun iş şöbəsində icra müdafiə Məxfi xidmətin. Məni təyin müdafiə Шериму sonra necə aldıq bildiriş üzrə xarici mənbələrdən ki, hər kəs öldürmək üçün cəhd Шериму ".
  
  
  Göz Candy genişlənib mənim sözlər, və o, durduruldu bilməsi üçün təyin sizin штопора. "Niyə, Nick? Niyə kiməsə münasibətdə olur, bütün evlərdə ətrafında Шериме? O, artıq queen.
  
  
  "Qoymaq üçün ABŞ-da utandırıcı vəziyyətə, - deyə mən. "Bu, bütün mahiyyəti. Bu Адаби insanlar var ki, mehmanxana istərdim ki, amerika Birləşmiş Ştatları öz təsirini itirib Şahmat Həsən. Və əgər bir şey baş verərsə ilə Шеримой burada Abş, biz əminik ki, bu baş verəcək. Siz də bilirsiniz ki, o hələ çox onun haqqında qayğı deyil?
  
  
  "Əlbəttə", - dedi Candy, silinerek daha bir gözyaşı. "O, sevir, onu hər şeydən çox. O həmişə belə edirdi. O, istəyirdi onunla разводиться, amma bu, o etdi ego bunu. Nick, bu, ee ayrılması; sən yadındadır, onun sənə demişəm ki, biz bütün sirləri var? Nə olar, Шерима dedi ki, Həsən oldum imtina edə bilər, onun həyatını xilas etmək və uşaqlar, və ... Haqqında, Nik ki, onunla olacaq? Onlar onunla etdik?
  
  
  "Narahat olmayın", - dedi, - mən ki, ümid звучу inamla. "Tapacağıq Шериму və firavan qaytaracağıq et seq aktları. Amma sən kömək etməlidir. Yalnız Шерима, həm də öz növbəsində ". Bu revmatizm azn штопора olan промелькнул biz həm insan, onun davam etdi: "bilirsinizmi, əgər siz indi свяжетесь səfirliyi ilə Адабии, распространятся xəbərləri oğurlanması Шеримы. -Dərhal dünya bilsin ki, amerika Birləşmiş Ştatları qoruya bilmədilər, onun. Bu da odur ki, onun похищают
  
  
  
  
  
  
  hijackers ümid edirlər. Mən hesab edirəm ki, onlar plan tutmaq, onun bir müddət, bəlkə də, kifayət qədər uzun müddət üçün diqqət bütün ov arxasınca, sonra isə... "Mən heç danışmaq lazım idi bariz ifadəsidir şəxsin Candy подсказало ki, mənə o başa düşdüm ki, mən nəzərdə tuturam. .
  
  
  "Belə ki, bilirsinizmi, - deyə mən, - nə qədər ki, biz edə bilərik gizlətmək onun yox, o, təhlükəsiz olacaq. İnsanlar onun əlindən lazımdır mövzular. Ən azı, vaxt edə bilərik saxlamaq ih-dən ih əldə. Amma mənə lazımdır, sizin yardım. Siz görəcəksiniz ki, iddia Шерима burada və təhlükəsizlik? Bu xilas edə bilər hey, həyat və kömək ölkənizdə ".
  
  
  "Nick; Onun çoxdan buradan getdim ki, artıq bu barədə düşünürəm kimi öz ölkəsinə. Amma mən əlimdən gələni edəcəyəm ki, sənin fikrincə, kömək Шериме.
  
  
  "Bu, həmçinin kömək fatimə, Həsən və Адаби", - deyə onu. "Əgər şahmat gedəcək ətrafında Birləşmiş Ştatlarının, o, uzun yaşamaq deyil. Yaxın Şərqdə insanlar var, sadəcə, gözləyir həllinə hərəkət ego ölkəyə. Və məsələ təkcə sürgündə ego taxtından. Bu demək olardı ego həyat ".
  
  
  Bir an üçün göz Candy bir qığılcım parladı və o, выплюнула: "Mən qayğı yoxdur nen. O, layiqdir, nə olur ". Mənim heyrətdən olmalıdır təsir göstərmişdir mənim üz, çünki o, davam etdi, çox подавленно: "Haqqında, Nik, mən bu омелой nəzərdə tutulur. Sadəcə olaraq, məni ən çox narahat edən Шерима. O, heç vaxt nə bir şey üçün bu, heç kimə zərər deyil ".
  
  
  Mən heç vaxt yaxşıca analiz edilməsi və onun haqqında onun aşkar ehtimal ki, Həsən veribdir insanlara ağrı, amma mən onu etdim мысленную qeyd qayıtmaq üçün, bu sonra. Bunun əvəzinə ona dedi: "Onda onun arxalana bilər sənin köməyini?" O, başıyla təsdiq elədi, onun dedi: "AM, səsvermə ki, sənin üçün nə etmək lazımdır..."
  
  
  "Abdul tezliklə gələcək Уотергейт, onu almaq və Шериму üçün yenidən axtarışı ilə getmək ev", - deyə onu qeyd zaman. Onun işi ondan ibarət idi vermək üçün emu haqqında məlumat исчезновении Шеримы, çünki o qulluqçusu idi, şah Həsən və məcburiyyətində hiss dərhal məlumat verməlidir, onun haqqında исчезновении. Candy, otelin necə olmalıdır, bunu, ona görə də o, məsləhət gördü ki, zaman Abdul zəng edib üzrə вестибюля, o dedi emu ki, Шерима özünü pis hiss edir və qalmaq qərarına gəlib öz nömrəsində istirahət günü. Bununla belə, o gərək idi deyə телохранителю ki, ego sahibə otelin ki, o, onu Candy geri Maryland bilməsi üçün əlaqə agentləri tərəfindən daşınmaz əmlak, çünki Шерима dayandı bu rayonda almaq üçün əmlak.
  
  
  "Əgər Abdul istəsə danışmaq Шеримой?" - soruşdu Candy.
  
  
  "Sadəcə de emu ki, o, yenidən заснула və istəyir ki, onu narahat edir. Deyin emu ki, əgər o israr emu olacaq məsuliyyət daşımalıdır. Mən hesab edirəm ki, o, kifayət qədər hazırlanıb, tabe olmaq üçün əmrlərinə tabedir Шеримы vasitəsilə sizi ki, o, nə edəcək, ona demək idi. İndi isə onun istəyirəm ki, siz gedib onunla görüşə və saxlanılır ego Потомаке, kimi uzun mümkün kimi. Dayandırmaq hər bir daşınmaz əmlak agentliyi, ki, tapa bilərsiniz, və məcbur ego qədər gözləyin gəzən siyahıları. Mənə mümkün qədər çox vaxt əvvəl geri Vaşinqton. Sonra zaman sizə lazım geri izah etmək lazımdır ki, alış-veriş üçün Шеримы və xahiş ego almaq üçün sizə bəzi mağazalar şəhərin mərkəzində. Mənə verəcək bir neçə saat üçün cəhd ovlamaq Шериму və hər il biləcəyikmi, biz onu geri almaq artıq sizin geri. Əla?"
  
  
  Qadın başını tərpətdi, sonra isə tələb etdi: "Lakin, əgər sən tapa bilməzsən onun da həmin vaxt üçün, Nick? Mən bilmirəm təxirə ego əbədi. O, istəsə zəng həkim ya ki, bir şey, əgər Шерима gözləmək lazım deyil ki, zaman-zaman biz də qayıdacağıq. Mənə o vaxt demək Абдулу? "
  
  
  "Biz sadəcə, lazımdır ki, bunu побеспокоиться, vaxtı gələndə. Siz deyə bilərsiniz menecerə əvvəl buradan bu gün səhər ki, Шерима özünü pis hiss edir və istəyir ki, onu narahat... горничные və ya telefon zəngləri. Beləliklə, heç bir gün üçün cəhd almaq bir otaq. Və switch deyil zəngləri qəbul otağına. Better hələ, bəlkə, sizə yaxşı проинструктировать meneceri üçün switch qeyd edək ki, bütün zəng edən Шериме ki, onun heç bir oteldə bir gün. Əmin olun, ki, o, anlayır ki, bu, demək lazımdır bütün, hətta əgər üzük, kimsə tərəfindən səfirliyinin. Qeyd edək ki, faktı Шерима нездорова istəmir zəng və ya ziyarətçilərin. O, sizi выслушает, çünki, belə görünür ki, siz artıq mənə dedilər andan sizin gəlişinizi ilə məşğul otelin kollektivi.
  
  
  "Sən necə düşünürsən, bu əməliyyatından Nick? Bilərsən tapmaq Шериму əvvəl o, bir zərər gəlməz?
  
  
  "Mən əlimdən gələni edəcəyəm. İndi isə mənə getmək lazımdır, qonşuluqda və bir neçə zənglər. Mən indi demək istəmirəm ki, bağlamaq, bu telefonlardan hər ehtimala qarşı. Dəbli geyinmək və hazır olun, zaman gələr, Əbdül. Və unutmayın keçirmək paltar Шеримы tapmaq üçün bir o idi ki geyimli zaman onun əlindən.
  
  
  Bir də onu gördüm ki, o ayağa durdu və sərnişinlər əvvəl geri otağa və zəng Хоуку. Necə ble onun qısa danışdı emu, nə də ki, mən ilə təşkil edilir Candy üçün bu xəbər heç yayılıb. O, belə idi və əminəm ki, mən haqlı idi adlandırıb özünü agent icra Xidmətinin müdafiə - əgər bir şey yanlış gedir, bu ciddi nəticələri ola bilər və bu bənzəyirdi, sanki bu bürosu
  
  
  
  
  
  
  Sən gedirdi götürmək günah edir, lakin o da qəbul etdi ki, bu tarix daha yaxşı izah hey həqiqəti özünüz haqqında və AX.
  
  
  O da bir az yığcam heç nə görə, nə emu idi razılığa çatdırılma haqqında iki tel, bu Уотергейте, amma biz sürətlə inkişaf planı. İki tərəfindən ego insanların çatdırmaq mənə otağa bir neçə qablaşdırma qutularının - guya icarəyə götürülmüş кинопроекционным avadanlıqla təchiz edilmişdir. Hər bir otel işçiləri, проходящему vasitəsilə giriş göndərmə, təklif olunacaq yüklemek üçün avadanlıq, biznes-konfranslar mənim otaq, sonra qayıtmaq daha sonra onlara. Cəsədləri gedirlər ilə birlikdə упаковочными коробками.
  
  
  "Haqqında nə qarovul otelinin?" - soruşdum Хоука. "Ehtimal var ki, tezliklə kimsə gəlib ego dəyişmək. Guya ki, o, bütün gecə дежурил.
  
  
  "Biz başa söhbət, telefonla, - dedi, Xok, - mən məşğul olaram. Çünki bizdə elə bir təsir ki, göstərdiyimiz insanların idarə edən otel, biz kifayət qədər yaxşı vəziyyətdədir, lakin hətta bu halda biz lazım olan bütün səyləri göstərməyə saxlamaq üçün bu gizli. Və biz yalnız замалчивать bu, o qədər də хорька qədər olacaq hər hansı rəsmi izahat ölüm ego ".
  
  
  Mənə əmr edilmişdir qalmaq, öz otağında və gözləmək gələcək məlumatların təcrübəsi Хоука. Onun oteli işə başlamaq, lakin etiraf edib, o, işarə etdi ki, hazırda onun həqiqətən də çox az şey edə bilər. O, məni əmin etdi ki, dərhal оповестит bütün rəsmi kanallara baxmaq üçün bir qadın təsviri Шеримы, heç zəng də onun adı ilə. Bundan başqa, bütün agentləri AX olan внедрились bu воинствующие radikal qrupları və tanınmış təxribat təşkilatın fəaliyyət göstərən rayonunda, Rayon olacaq, əmr istifadə hər hansı mövcud ih sərəncamında vasitələri üçün müəyyən tapın keçmiş queen.
  
  
  Bu revmatizm azn штопора Хока ona dedi emu ki, əminəm ki, Candy Knight əməkdaşlıq edəcək cəhdi gizlətmək yox Шеримы. "Çox deyil, ona görə ki, bu, onun üçün ölkə, - deyə onun Qocaya, - üçün isə ən Шеримы. Və guya, məhz сыч Həsən, - deyə onu izah emu onun haqqında açıq-aşkar düşmənçilik üçün riyaziyyat üzrə bir çox nax etdi. "Onun otel bilmək istəyirəm ki, arxasında onun hissləri üçün şah", - dedim.
  
  
  "Mən görüm, ola bilərmi ki, mən onu almaq başqa bir şey bizim filialda, Sidi-Хасане, - dedi Хоук. "Amma mən düşünürəm ki, onlar yerləşdirilir, bu dosye bütün mövcud məlumat. İndi, N3, əgər sizdə artıq heç nə yoxdur, onu gətirmək istəyirəm bütün bu hərəkətə ".
  
  
  "Həqiqətən, ser. Onun gözləyəcəyəm sənin zəng. Ona sadəcə getmək istəyirəm, qonşuluqda üçün hər il hazır olub-Candy yayındırmaq Abdulla Бедави, sonra onu geri otağa necə yalnız eşidirəm ki, onlar gedirlər Maryland ".
  
  
  Əvvəl dayandırmaq söhbətimiz, Xok təkzib meydana kiv mesajları mənə asmaq табличку "narahat" mənim bir gün və gün nömrələri Шеримы. "Biz imkan verə bilmərik ki, qız daxil bizə bir ətrafında otağının və başlamaq yumaq, duş", - deyə o vurğulayıb. Onun razılaşdırılmış, həmişə olduğu kimi, успокоенный ego diqqət мельчайшим detallar, nə qədər çətin idi əməliyyatı ümumiyyətlə. Sonra повесили asdım.
  
  
  "Abdul gözləyir məni alt", - dedi Candy kimi yalnız azad edib qapı və впустила məni sayı Шеримы.
  
  
  "O, qəbul etdi barədə xəbər Шерима qaldı bu gün evdə?"
  
  
  "Əvvəlcə o, iddia ilə söhbətində ona. Sonra ağlıma bir fikir gəldi ki, ola bilər, biz çox bayram etdik, sonra necə tərk ego dünən axşam - İlahi idi, yalnız dünən axşam? Görünür, bu, çoxdan olub - də o idi ki, akşamdan kalmalık ilə deyil, otelin heç kimi görmək, heç öyrəşib ki, çox içmək ... O bir az заперт bu - bilirsən, müsəlmanların və spirt. Amma sonunda o, bununla razı oldum. Onun davam edəcək ego uzaq olacaq bir şey məşğuldur, nə qədər olacaq, Ləqəb, amma sən gərək, onu tez tapa. Abdul məni öldürəcək, əgər hesab etsə ki, mən hansısa münasibət onun yox, və ya əgər o, hətta заподозрит ki, mən qoruyurdum, onun bundan sonra da xahiş edirəm ".
  
  
  "Narahat olmayın, Konfet", - dedi kimi mən də daha inamlı olar. "Biz onu tapacağıq. Onun yalnız acın ilə qərargahının-qərargahı və bir çox insanlar artıq onu axtarır. Bir o idi ki geyimli?
  
  
  "Mənə elə gəlir ki, onun hələ də var idi неглиже. Nə qədər onu tanıdığıma görə deyə bilərəm ki, bizə bir ilə onun paltar deyil getmişdi, amma biz nax ih belə çoxdur. Bəli oh, onun uzun su da yox oldu.
  
  
  "Onlar, yəqin ki, qoymaq ətrafında bu nah çəkmək üçün onun. Üstündən неглиже görünə bilər ki, onun üzərində axşam paltar. Nə qədər onu başa düşdüm ki, onlar, yəqin ki, спустили onun xidməti lift, sonra isə vasitəsilə qaraj. Əgər o, hələ də idi одурманена bu таблетками edə bilərdi baxmaq kimi bir qız ilə məşğul olan bir çox içdi və onun bir neçə dostları kömək edir evə.
  
  
  Bu vaxt telefon zəng çaldı, напугав bizi həm. "Məgər siz elə etmişik ki, switch deyil zənglər etmişəm?" Onun soruşdu.
  
  
  "Bəli. Menecer hələ дежурил, amma köməkçi meneceri idi, çox nəzakətli. O, məni əmin etdi ki, kraliça heç побеспокоит.
  
  
  "Cavab ver", - dedim, zaman, üzüyü yenidən səsləndi. "Ola bilsin, bunlar Əbdül deyir ev telefon lobbisi. Paylama qalxan
  
  
  
  
  
  Mən nəzarət edə bilməz, kim qazanır nömrəsi açıq oradan. Əmin olun emu görə töhmət zəng və nə üçün o, risk yuxudan Шериму ".
  
  
  Candy ayaqlarını dəstəyi, qısaca maraqla qulaq asan və кивнув mənə ki, mən haqlı idi, onun ehtimal üzrə davam etdirib hekayə! Абдулу görə ki, o, cəsarət zəng otağa zaman emu dedilər, sadəcə, gözləmək, onu narahat etmir Шериму. O, pis yetirməlidir, bu, və mən ruhi аплодировал onun актерским qabiliyyəti yüksək stress.
  
  
  O dəstəyi, o qızcığaza tərəf çevrildi və dedi: "Nik, getməliyəm. Əgər o, bunu etmək lazımdır, o burada aşağıdakı. O, deyir ki, indiyə qədər araştırmak deyil, əminəm ki, emu lazımdır getmək yaşadığım zaman "miledi" özünü pis hiss edir ".
  
  
  "Yaxşı, Konfet", - razılaşdı, mən tez поцеловав onun, o накинула лисьую jaket üstündən öz белоснежной bluz. "Yalnız imkan verməyin emu şübhəli bir şey. Aparıcı özünü normal və saxlamaq ego uzaq, kimi uzun mümkün kimi ".
  
  
  "Mən bunu edəcəyəm, Nick", - пообещала o zaman onu azad onun üçün qapını. "Sadəcə tap Шериму". Daha bir sürətli öpücük və o getdi. Yumaraq arxasınca qapını, mən bir an dayandı, baxaraq kilid və zəncir, qapı - möhkəm polad cihazlar. Onun merak kimsə kimi ola bilər almaq üçün bir otaq, heç bir sıçrayış zəncir yaradaraq, kifayət qədər səs-küy oyanmaq üçün bütün mərtəbəsində. Yəqin ki, zəncir idi, yerində deyil. Bu ola bilməz, çünki Candy idi mənim otaq zamanı insan oğurluğu və artıq bu biz həm yox idi qərarı ilə çapa onun yerində. Hələ ki, biz sevişmişik, kimsə istifadə edib azad edilmiş qapı üçün daxil ol və dizayn edilmişdir hisslərinizi keçmiş queen ki, onun müdafiə etməli idi. Və zamanı bu öldürdülər insan, onun karyerası qarovul heç vaxt настраивала ego, kiməsə qarşı daha təhlükəli, daha çox canfəşanlıq ovçu автографами və ya неказистый kiçik oğru. Nifrət bəsləyərək özünə, накинул onun табличку "narahat" düyməsini gün nömrəsi Шеримы və qayıdıb öz otağına. Zaman onun açılan qapı, telefon zəng vurdum və o qaçdı emu cavab. Şahin danışdı kimi yalnız hiss səsimi:
  
  
  "Kişilər çatdırmaq sizin кинопроектор və digər şeylər, deyək ki, bir saat sonra. Öldürülən onların gözətçi idi холостяком görə, ego şəxsi məlumatlara görə, heç bir ailə dairəsində. Ən azı, bu fasilə; heç kim gözləyəcək ego evdə bu gün səhər-səhər. Otelin baş meneceri məlumat versin xidmətinin rəis təhlükəsizlik Уотергейта var ki, Hoqan - belə ki, adı bu insan - xüsusi tapşırıqlar üzrə, və o olmalıdır ki, xaric üzrə növbətçi bir neçə gün. Bütün bunlar var ki, sənin üçün - bir dəqiqə dayan ... "
  
  
  Onun eşitdim yay, сигнализирующий daxil olması barədə zəng vasitəsilə digər çox masa üstü telefonlar Хоука və eşitdim ki, o, necə danışarkən хема bir digər sonunda teller, amma bilmədi analiz etmək ego söz. Sonra o, geri döndü, mənim xətt.
  
  
  "Bu link idi, - o dedi. "Bizim monitorlar bildirir ki, siqnal verilib, açıq-aydın, kodu, stansiya bu Адаби ən azı on dəqiqə bundan əvvəl. Göndərən idi efirində kifayət qədər uzun ola bilər ki, bu düzeltmek burada. Mesaj idi ki, qısa deyilibdir üç dəfə. İndi bunun üzərində işləyir decoding - əgər onlar nə vaxtsa gələcək, mən sizə dərhal geri olacaq.
  
  
  "Bizdə maşın var, прикрывающая sedan Шеримы?" Onun soruşdu. Bu planının bir hissəsi idi ki, biz Хоуком inkişaf əvvəllər. Biz, həmçinin, mehmanxanalar üçün kimsə tutdu телохранителя Candy və Шеримы. Onun qəsdən qeyd unuttum bu barədə qərarı Candy, mən istəmirəm ki, təlqin hey, hey, ola bilər ki, nədən narahat şəxsən.
  
  
  "Bəli. Gözləyin, və onun kontrol edəcək ih tapın.
  
  
  Onun yenidən eşidəndə, Şahin kimi danışarkən daha. Onu başa düşdü ki, bu радиорубка olan rəhbərlik yerli əməliyyatları, sonra o, yenidən məktubla müraciət edib, mənə:
  
  
  "Açıq indi sürücü və bir qız var Джорджтауне hazırlanır gəzmək Kanal-s; məsələn, eyni marşrut üzrə seçdi bu günlərdə ".
  
  
  "Yaxşı. Düşünürəm hey, idarə, onu inandırmaq ki, bu, ih iş kimi tez mümkün kimi tapmaq Шериме ev. İndi, əgər o kəs tuta ego gün böyük bir hissəsi, bizdə bir az müddət əvvəl bir mesaj çatacaq səfirliyinin.
  
  
  "Ümid edəcəyik", - razılaşdı Xok, sonra əlavə etdi: "Mən свяжусь sizinlə kimi yalnız almaq lazımdır ki, bir daha sizin üçün, N3".
  
  
  O, dəstəyi asdı, onun, getdi vanna otağı və yoxlanılır orada ölü bir ərəb. Meyit mühitində ilişib qalacaq çəllək, xoşbəxtlikdən, belə sıx vəziyyətdədir ki, ego asan idi yerləşdirmək improvizə tabut ki, tezliklə idi təqdim edilə otağıma. Ona idi, buna sevinir; yox idi bir istək başlamaq şaşdırmaq əl və ya ayaq ölü riyaziyyat üzrə.
  Fəsil 9
  
  
  
  İdi günorta zaman onu yenidən qəbul bildiriş Хока. O vaxt cəsədləri apardı, kimi ətrafında mənim otaqları, həm də ətrafında mənzil Шеримы. Son iş idi belə bir sadə. O vaxta kimi mənfəət insanlar Хока, горничные artıq işləyib yarı. İdarəolunan bir ərəb bir ətrafında qutuları ilə təchiz mənim otaqda heç bir yerdə heç bir əmək, lakin lazım idi ki, bir az yayındırmaq горничную mənim qanadına qədər onlar daxil yaxınlıqdakı nömrəsi və çəkmişdilər dəhşətli сверток.
  
  
  
  
  
  üzrə vanna otağı ora. Bunun üçün mənə keçməli dəhlizlə otağa, harada işləyib, bir qız almaq və onun silly məsələləri ilə qədər onlar yerinə yetirsinlər, öz işlərini.
  
  
  Zaman qız izah etdi mənə ki, o, çox məşğuldur üçün пришить bir neçə ədəd düymə mənim рубашкам və şəxsən emal bəzilərini evdə təmizləmək üçün məni - xadimə və xidmət valet sevinclə позаботятся haqqında hər hansı bu cür vəzifələr, o, dəfələrlə təkid etdi, halbuki o, bunu növüdür ki, başa düşmürəm, ki, o, омелой nəzərdə tutur - o, olmalıdır, elə bilirdim ki, mən tam idiot. Nəhayət, buna baxmayaraq, o, demək olar ki, mümkün danışmaq onun göstərən hey двадцатидолларовую купюру. Onun üstə çevrilərək elə uzandı ki, ki, сдаюсь eşidəndə dəhlizdə öskürək - bu siqnal ondan ibarətdir ki, insanlar Хоука başa, - tərəf yönəldi, qulluq mövqeyindən, əqidəsindən лифту qoyaraq, iyirmi il bundan əvvəl bir dəqiqə. Lakin onun məyus görünüşü idi qismən yer üzündən beş dollar edən ona uzatdı hey, kimi "təsəlli" isə pulsuz xərcləri, əgər onlar sadə - техасец cəlb edib, hələ bir başqa ştatında Уотергейт.
  
  
  Lakin zəng Хоука mənə kömək deyil, asanlaşdırmaq həsrətlə ki, onun təcrübəli ona görə ki, vurulmuş bu otaqda. Onu bilirdim ki, haradasa Шерима idi aparır Qılınc və ya ego insanlar isə onun oturdu butt və heç nə bilmədi bu barədə nə qədər gizli agentləri AXE ih müxbir təsdiq deyil, irəli зацепку. Və revmatizm Хока mənim bilavasitə штопора bu barədə potensial зацепке kömək:
  
  
  "Heç bir şey. Görünür, heç kəs heç nə bilmir. Və bu, hələ ən pis, N3 ".
  
  
  "İndi?"
  
  
  "Dövlət departamenti almışdır sorğu səfirliyinin Адабии nisbətən təhlükəsizlik Шеримы. Səfir hərəkət birbaşa sorğu Şah Həsən. Kimsə Адаби - kim bizi qəbul bu radio siqnal - şaha çatdırdı ki, həyat Шеримы burada təhlükədədir. Biz indiyə qədər araştırmak bilmirəm, kim çatdırdı siqnal, bu gün səhər, ya kim var ego, Sidi-Хасане. Amma bu mesajı Decoding проанализировало əsasında siqnal görə, bir neçə dəq əvvəl zəng etmək səfirliyinin Адабии: "Qılınc hazır zərbə vurmaq" ".
  
  
  "Deyəsən, o, hələ də canlı", - onun sözünü kəsdi. "Məgər siz elə düşünürsünüz ki, orada olardı deyildiyi kimi bir şey" Qılınc vurdu " əgər o ölü idi?"
  
  
  Хоук, yəqin bir də belə qərara gəldim ki, eyni nəticəyə, çünki o da mənim fikrimlə razılaşdı, baxmayaraq, mən hesab edirəm ki, biz həm də etiraf etdilər ki, özümü ümid ən yaxşı, ən pis qorxusu. "Amma, - qaşqabaqlı o, davam etdi, - mən düşünmürəm ki, bizdə çox vaxt. Verilən məlumata görə mənə ştatında səfirliyi Адабии artıq etdi sorğu Уотергейт və yeri haqqında Шеримы. Onlara demişdilər ki, o, köçüb getdi günü, belə ki, siz xahiş qız razılığa meneceri ilə. Nəhayət, səfirlik поговорило meneceri ilə birbaşa və o, yerinə göstəriş bildirən birinci katibi kimi o, başa düşdüm, Шерима getdi Maryland ev axtarmaq. Hal-hazırda bu ih təmin lakin indi onlara təzyiq artır ".
  
  
  "Necə?"
  
  
  "Görünür, kimsə səfirliyində birdən-birə dərk etdi ki, Əbdül Бедави-olmadı bütün gün kimi aydın idi".
  
  
  "Bu, mənə də qəribə gəlir, - deyə mən. "Görəsən, o zəng. Əvvəllər o, qeyd edirdi bu. İndi harada sükunət?
  
  
  Xok tərk xəttini yoxlamaq üçün радиорубку, sonra mənə təqdim məruzə: "Sizin dost indi oturub ofisdə üzrə риэлтора bu Потомаке. Bu başlanğıc, ikinci штопора olan o dayandı. Sürücü gözləyir maşında.
  
  
  "Bir şey deyil, - dedim. "Adətən, o, istifadə edərdim imkanı zəng etmək üçün telefon bu barədə məlumat verməlidir. Əgər yalnız..."
  
  
  "Əgər ki, N3?"
  
  
  - Əgər yalnız o, artıq bilirdi ki, öyrənir zaman əlaqə səfirliyinin, ser. Siz bundan sonra saxlamaq, onların yanında bizim maşın? Mənə daha çox kimi deyil, bütün bu silahlar ". Fikrimi мчался irəlidə mənim sözlər, zaman bütün olub öz yerlərinə. "Mənə elə gəlir ki, biz məhz ki, bizdən istəyirlər".
  
  
  "Biz artıq belə ki, necə olar ki, yalama onlara heç убирая əlləri tamamilə. Amma dayanın bir dəqiqə, Nick - Kommunikasiya mənə deyirlər ki, bir gün səhər-səhər bu adamlar maşında pərdəsi altında düşündük ki, onlar məhz qətlə yetirilib. Biri лимузина Шеримы ih kəsilmiş və patrul avtomobil сопровождавший похоронную həyatında. Onlar nəhayət davam etdirə hərəkət, sükunət, aydındır ki, dərhal hərəkət idi, çünki o, cəmi bir neçə məhəllə onlardan. Belə təəssürat yaranır ki, Бедави, bəlkə də gözləyir ki, nə qədər ki, onlar наверстают упущенное ".
  
  
  Хоук danışmağa başladı başqa bir şey, sonra məndən xahiş etdi ki, gözləmək zaman onun eşitdim, hələ bir telefon zəng ego ofisdə. Zaman onun öyrəndim bu, üzük, məni əhatə etmişdir titrək - ikiqat zəng. Onu bilirdim ki, o gəlirdi qırmızı telefon yerləşən yanında, sağ dirsək və Хоука, və ki, o, birbaşa bağlıdır Овальным kabineti, Ağ ev. Bir dəfə onun idi Хоуком, o zaman səslənib və ego avtomatik revmatizm - "Bəli, cənab prezident" - təklif mənə, nə mən zəng edib "qaynar xətt" ə. O, heç vaxt təsdiq edirdi fikir
  
  
  
  
  
  
  Onu deyə bilər ki, o, tahriş am özü nə cavab verib telefon zəngləri beləliklə, хема-ya daxilində слышимости.
  
  
  Onu gözləyirdi ki, o qayıdacaq xətti olmalıdır, bütün beş dəqiqə, lakin bu, sanki saatlarla. Mən eşitdim ki, o deyirdi; biz qırmızı telefon idi, xüsusi hazırlanmış mouthpiece olan məhdudlaşdırıla sözləri transmitter. O, əmin idi ki, bu xətt də var суперскремблер.
  
  
  "N3?" Nəhayət Xok geri telefonla mənə.
  
  
  "Bəli, ser."
  
  
  "Sən öyrəndim üzüyü?" O bizə bir dəfə də olsun, heç bir şey buraxılmış olsa da, zaman onun idi ego ofisində həmin gün o, cavab verdi zəng prezidenti, onun çalışıb özümüzü elə aparırıq ki, guya eşitməmişəm, o, cavab verdi qırmızı telefon. Bununla belə, o, açıq-aydın, amma bu hadisə.
  
  
  "Bəli, ser", - deyə mən.
  
  
  "Abş-ın dövlət katibi zalında prezidenti ilə. Onunla yalnız birbaşa əlaqə səfiri Адабиана fəaliyyət göstərən xüsusi əmri ilə Şah Həsən. Birləşmiş Ştatların hökumətinə təklif edilmişdir istifadə ilə həlli üçün dərhal aşkar keçmiş queen Шеримы və onun ilə birbaşa əlaqə Ego Kral Высочеством. Katibə bir şey qalmamışdı, necə deyim ki, görəsən, biz bunu dərhal ".
  
  
  "Tezliklə" dərhal "?" Onun soruşdu.
  
  
  "Katibi qazandı bizə bir az vaxt, N3, amma, eyni zamanda, qoydu bizi çıxılmaz vəziyyətə salır. O dedi səfiri Адабии məlumat şah Həsən, nə Шерима qayıtmaq idi evinə nahar bu gün axşam, lakin İsgəndəriyyə isə таунхаусе ki, o, saxlayır Джорджтауне. O dedi səfiri əmin şah ki, Шерима əlaqə saxlayaraq, onunla burada açıq demək oradan vasitəsilə радиосеть Dövlət departamentinin. Var, beynəlxalq əlaqələr ötürücü şəhər ətrafında ev və ego ev İsgəndəriyyə. Səfir bildirib katibinə ki, mən danışdım onunla, ki, şah olacaq, gözləmək, öz radio baxmayaraq шестичасовую fərq vaxt ".
  
  
  "Bizdə nə qədər vaxt var?"
  
  
  "Katib dedi ki, Шерима etməli idi, gələ gün, təxminən səkkiz saat. Bu iki gecə saat, Sidi-Хасане. Və siz bahis ki, şah olacaq, gözləyin. Bu o deməkdir ki, bizdə var, təxminən, yeddi saat yarım çatdırmaq üçün Шериму geri Уотергейт, Nik.
  
  
  Onun soruşdu Хоука, əlaqə saxlayacaq olub agentləri ilə avtomobil, прикрывающими Candy və Abdullah, və xahiş onlarda adı ofis риэлтора bu Потомаке olduğu park sükunət. O bildirib ki, bir an öyrənir, mənim üçün bu adı, sonra soruşdu ki, niyə mənə bu adı.
  
  
  "Mən верну ih buraya", - deyə ona emu. "Mən zəng Candy və deyim hey ki, səfirlik ki, şübhəli bir şey oldu Шеримой, belə ki, heç bir mənası yoxdur, onun притворстве ilə Абдулом. Ona deyim hey üçün o, göstərmişdir ki, mən zəng etdim, sadəcə onu deyim emu ki, qayıtmaq vaxtıdır; o deyə bilər ki, bu da narahatdır ki, Шерима tək qalıb, ya da ki, bir şey. Onun istəyirəm ki, hər il olacaq ki, onlar qayıdacaqlar. Bütün bu var ki, bir şey deyil, lakin mən başa düşə bilmirəm bunu. Və ya, ola bilər, mən sadəcə yorğun oturmaq, bu otel nömrəsində və mən hesab edirəm ki, beləliklə də yarada bilərəm, hansısa fəaliyyət. Sizinlə hər şey qaydasındadır, ser?
  
  
  "Sən baş, N3", - deyə Хоук. "Sənə başqa bir şey lazımdır, məndən açıq indi?"
  
  
  "Yox, ser. Sadəcə de ki, bu maşın ört-basdır etmək üçün o, sevgilimin yaxından onlara, və mən istəyirəm ki, mənə məlumat veriblər barədə ih harada, nə zaman qayıdacaqlar Dairəsi ".
  
  
  "Mən xahiş edirəm ki, радиорубку əlaqə sizinlə birbaşa hər on dəqiqə, N3", - deyə Хоук. "Mənə getməli olacaq Ağ ev. Prezident istəyir ki, onun orada idi, zaman o, abş-ın dövlət katibi həll etmək, nə varsa Шерима deyil vermədikdə danışmaq Həsən ".
  
  
  Onun otel demək emu ki, əlimdən gələni edəcəyəm ki, belə imkan yaranıb, lakin mən onu artıq bilirdi ki, o, bunu bilirdim.
  
  
  Qısa bir müddət sonra necə Хоук dəstəyi asdım, zəng радист AX məlumat üçün adı daşınmaz əmlak agentlikləri, harada Candy aparıb öz hissəsi charades. Onun var nömrəsi üzrə sorğu və zəng edib, təəccüblü, etibarsız qadını ilə məşğul olan cavab verdi, tələb olmadan haqqında miss Knight. Zaman Candy qalxıb xətti və aşkar ki, mən zəng hey, o görünürdü daha удивленной.
  
  
  "Nik, sən necə öyrəndim, məni harada tapa bilərsiniz?"
  
  
  "Heç bir zaman izah gözəl. Onun sənə hər şeyi danışacağam sonra. Meydana yeni işlənib hazırlanması, və mən istəyirəm ki, siz qayıtdınız, buraya mümkün qədər tez ".
  
  
  "Nə baş verib? Bu Шерима? Siz onu tapdınız? O ...
  
  
  Onun onun sözünü kəsdi, dedi: "Yox, bu heç Шерима və biz onu tapdıq. Amma bizə gəldi, söhbət gəzir ki, Şah Həsən çalışır, onunla əlaqə saxlayın. Elə biz necə düşünürük, emu bildirdilər ki, o getdi. İndi demək deyil Абдулу ki, siz nəsə bilirsiniz. Sadəcə, deyin ki, siz qərarına qayıtmaq; siz narahat Шериме, birincisi, o, ki, var, agentləri, onların ziyarət, artıq, görünür, kifayət qədər evlərin üçün Шерима bilər, hər il gedərək daha.
  
  
  "Ola bilər ki, o, mənə şiddətli cəza verməsindən əvvəl, Nick? Əgər onun bunu edəcəyəm, o, düşünə bilər ki, bir şey deyil ".
  
  
  Onun dəlilləri idi mənası, buna görə də onu məsləhət görürəm ki, ə, məcbur ego getmək açıq şəhər, getmək.
  
  
  
  
  
  Edin bizim ilkin plan - daxil, bir neçə mağazalar, guya yerinə yetirmək üçün hər hansı bir tapşırıq da Шериме. "Lakin tələsməyin, - xəbərdar edib mən, - və imkan verməyin Абдулу gəlməyə səfirliyi, əgər olar. Уведи ego nömrə, nə vaxt geri gələn bu Уотергейт.
  
  
  "Bu, indi haradasan, Nick?"
  
  
  "Bəli, Candy. Onun gözləyəcəyəm sənin qaytarılması.
  
  
  Candy bir anlığa susdu, sonra yavaş-yavaş soruşdu: "Nik, sən necə düşünürsən, Əbdül ola bilər запричастным üçün yox Шеримы? Ona görə də sən istəyirsən ki, o, qayıtdı?
  
  
  "Həqiqətən, indi mən bilmirəm ki, düşünmək. Amma mən edərdim ki, o, var idi, onu harada ola bilər arxasında cür. Sadəcə çalış geri buraya bir neçə saat sonra, əgər edə bilər, bu, çox açıq-aydın, bu barədə ".
  
  
  "Yaxşı, Nik. Tezliklə görüşənədək."
  
  
  Beş dəqiqə sonra o, mənim kimi qoymaq telefon və güclə də olsa, yataq, zəng радист AX və bildirdi ki, Candy tərk edib qısa müddətdə daşınmaz əmlak Потомаке və sedan getdi geri Vaşinqton.
  
  
  "Tutun, məni bu günə qədər hər ih hərəkat", - проинструктировал onun qarşısında necə bağlamaq.
  
  
  On dəqiqə yenidən telefon zəng vuraraq. Mənə məlumat verdilər ki, maşın ört-basdır hərəkət cənuba şossesi 190 - River-road - təxminən пятистах yard arxasında лимузина Шеримы və çıxarılması üçün перекрестку ilə Кэбин-Con-Паркуэй. Bu o demək idi ki, Əbdül seçdi daha düz yol Dairəsi daha o Candy istifadə almaq üçün ölkənin atlar Maryland. O, açıq-aydın oxumaq kartı hələ bir az sonra bizim əvvəlki ekspedisiya ora.
  
  
  "Ver göstəriş avtomobil ört-basdır daim saxlamaq ih sahəsində baxımından", - deyə onun радисту. "Məni narahat edir, əgər onlar qəza burada açıq demək də arxa bamper, mən istəmirəm, itirmək bu maşın".
  
  
  "Bəli, ser", - o cavab verdi, və daha əvvəl o, dəstəyi asdı, onun eşitdim ki, o, necə başlayır ötürmək mənim əmr vasitəsilə güclü ötürücü AX.
  
  
  Olan sürəti gəldi ego növbəti hesabat, o, sərbəst məni. Və ego hesabat zərrə deyil, erməniləri arxayın salmış.
  
  
  "Avtomobil подопытного dayandı servisdə yaxınlığında kəsişməsində River-road və Севен-Локс-gender". Onun groped kart, o isə davam etdi: "Avtomobil C bildirir ki, sürücü bura azn заправку isə növbətçi заправляет sükunət. Avtomobil "İlə" dayandı, diqqətdən kənarda stansiyası və bir agent irəli gedir gəzmək saxlamaq üçün müşahidələr... Bilərəm ki, onun qalmaq xəttində öyrənmək üçün ego məruzə, ser?
  
  
  "Yes", - deyə o, emu və gözlədi on dəqiqə əvvəl eşitdim çartıltı radio arxa planda hesabatı ilə. Радист döndü telefon ki, sözləri ilə təsdiq odin ətrafında mənim ən pis qorxu: Candy bilmədi mane Абдулу tək qədər telefon:
  
  
  "Agent avtomobil İlə bildirir ki, sürücü лимузина idi servisdə səkkiz dəqiqə qayıdana qədər öz maşını. Bu zaman agent müşahidə görə, sürücü telefonla автомату stansiyada sonra alınan təcrübəsi verilməsi vəzifə. Ən azı iki zəng edilmişdir sürücü və odin - qadın-пассажиркой, lakin agent yaxın kifayət qədər idi, görmək üçün yığılan nömrələr. Sükunət və indi sərnişinlər gedirlər cənub bulvarda Кэбин-Con... bircə Dəqiqə, ser. Onun eşitdim başqa ötürülməsi, amma bilmədi analiz etmək mesaj. Operator AX tezliklə mənə danışdı ki, gedir:
  
  
  "Avtomobil подопытного üzərində çıxardı Memorial bulvar Corc Vaşinqton, və hələ hərəkət cənuba. Maşın C bildirəcək yenidən beş min, əgər siz istəmirsinizsə ki, onun əlaqə saxlayırdım, ser.
  
  
  "Yoxdur. Yalnız bildir avtomobil C qorumaq üçün bu cədvəli hesabat ".
  
  
  Zaman onun sözünü kəsdi bağlantısı, mənə çox maraqlıdır, görəsən, хема Əbdül əlaqə saxlayıb. İdi məntiqi ki, odin üzrə ego zənglər edildi səfirliyinə, bu isə o demək idi ki, indi o, bilirdi ki, baş verənlər haqqında yerləşən Шеримы - əgər o, hələ də bilmirdi. Amma kimə daha zəng etdi?
  
  
  Aşağıdakı üç mesajları ilə пятиминутными fasilələrlə ətrafında olmuşdur, bizim maşınlar İlə məşğul olan mənə bildirdi ki, sedan Шеримы davam edir hərəkatı əvvəl rayonda bulvarda Corc Vaşinqton. Zaman xahiş etdi ki, radio operatoru ilə awakened yoxlamaq sürətli maşın göndərdi sorğu maşın C və tezliklə mənə dedi ki, Əbdül, deyəsən, dəstəkləyir, onlar isə 45-50 saatda mil ki, o, saxlanılır, hələlik mindi və Потомака. Onun xahiş təsdiq etmək, bu sürət və əmin idi ki, orijinal məlumat doğru.
  
  
  Bu səbəb daha çox şübhələr ki, bu istiqamətdə olan o tikilirdi. Əgər Abdul məlumat verildi səfirliyi ki, Шерима ola bilər, təhlükə, emu gərək olardı geri yaşadığım mümkün qədər tez. Mən çox istərdim ki, Şahin qayıtdı, sizin ofis, bilsin kontrol əlaqə səfirliyində və kimə, zəng olub oraya cangüdənlər. Lakin, çünki Xok deyil, mənə əlaqə, onu başa düşdü ki, o, hələ salonda Ağ ev. Радист AX təsdiqləyib mənə bu fakt zamanı onun növbəti hesabat.
  
  
  "Siz istəyirsiniz ki, Rabitə выдавала təcili zəng ego çağrı?" - soruşdu радист.
  
  
  "Xeyr, buna ehtiyac olmayacaq", - deyə ona emu, görən balaca bir boru Хоука ilə məşğul olan qəfil başlanğıcı гудеть
  
  
  
  
  
  Bununla belə, açıq şəkildə indi də faydalı olardı öyrənmək mümkün olub kiməsə ətrafında bizim gizli əlaqə səbəb yox Шеримы. Necə agent, məsul əməliyyatı, onun hüququ var idi əlaqə icraçı ofisi Хока və tələb status, hər hansı bir sahəsində hesabatları, amma mən belə qərara gəldim ki, gözləyirəm, hələ Qoca deyil qayıdacaq qərargahının. Hər halda o, əmin idi ki, o, əmr verdi ki, ona məlumat verildi оборудова bütün mühüm mesajlar olan, işə münasibət.
  
  
  Nəzarət maşın Шеримы mənim xəritəsi, hələ ki, mənə verilmişdi hesabatlar, oradakı çalışmaları izlədim onun və daha sonra giriş Kanal-s və başa düşdüm ki, o, yenidən dairəsində. Çünki ona elə gəldi ki, Əbdül bilirdi ki, Шеримой bir şey deyil, onu gözləyirdi ki, o, Candy, tezliklə qayıdacaqlar otel. O bilməzdi yayındırmaq onun hər hansı bir del, əgər o, hiss etdi ki, "Onun Əlahəzrət" təhlükədədir.
  
  
  Bundan cəmi iki dəqiqə sonra ego son hesabat радист AX, yenə döndü mənə telefon dəstəyini. "Müəllimim, bu baş, hansı ki, bir şey haqqında, mən hesab edirəm, sizə bilmək lazımdır. Avtomobil C başladı transfer vaxtından əvvəl bildirin ki, sükunət üçün olan bu təqib xeyli ləngidi. Sonra maşın C birdən прервала əlaqə və mən bilmədim, yenə onu qaldırmaq ".
  
  
  "Sən çalışırıq", - deyə mən. "Mən qalacağam bağlı".
  
  
  Yenə və yenə, onun eşitdim, o наговаривает telefon nömrələri maşın C. Emu lazım idi, mənə zəng üçün deyə bilərəm ki, o, cavab almayıb. Sonra, birdən-birə, telefon, onu eşitdim ki, hansısa bir mesaj, yerində радиорубку, və məndə ümid yarandı ki, avtomobil C, bəlkə idim zonasında stop ötürülməsi. İh tez dağıldı, zaman радист geri xətt:
  
  
  "Ser, onun, qorxuram ki, problemlər var. Monitorinq yalnız tutdu flash dairə polis ilə məşğul olan əmr патрульным крейсерам araşdırmaq qəza Kanal-s o ərazidə sonuncu dəfə gəlib bizim maşın C. sahəsi. Hansısa sifarişləri? "
  
  
  "Bəli. Uzaq keçin xətlərinin və xahiş Beholder mənə zəng birbaşa. Onu bilmək istəyirəm ki, hər bir söz dairə polis bu haqda zəng ". Радист kifayət qədər dərin olur ki, dərhal dayandırmaq rabitə, cavab mənim təlimat.
  
  
  Sonra doxsan saniyə mənim telefonum çaldı yenidən - switch Уотергейта olmalıdır, fikirləşdim ki, mən sifariş dərəcələri kənarda öz otağı ilə bu qədər zənglər. Müşahidəçi bölməsində monitorinq AX başladı, hansı ki, onlar öyrəndim, подслушивая səs dairə polis. Xəbərlər heç də yaxşı idi. Dairə kreyser, yəqin idi yaxınlığında yer Kanal-s və tez gəlib hadisə yerinə. İlkin hesabat qərargah-mənzili ibarət idi ki, maşın nigah və загорелась və zəruri maşın və təcili yardım.
  
  
  "Gözlə bir dəqiqə, ser", - deyə mənim yeni müsahibi, və mən yenə eşitdim arxa planda перекрестную laqqırtı radio. O, tezliklə geri xətt yenilənməsi ilə. "Pis görünür, ser", - deyə o bildirib. "Kreyser DP yalnız tələb edib % Name % cavab verdi zəng göndərdi və bütün mövcud ehtiyat maşınlar. Звонивший patrul dedi ki, gəlmişəm start ikinci kreyser və onlar çalışırlar ki, тушить yanğın, lakin yanğınsöndürmə maşını da lazımdır. Bundan başqa, o dedi ki, sübut var atıcılığı üzrə avtomatik silah ".
  
  
  "Heç bir əlamət yoxdur ki, hadisə yerində var, ikinci maşın - sedan?" Onun soruşdu.
  
  
  "Hələ ki, bir şey. Dayanın, səsvermə hələ ... Крузер xəbər verir ki, üç həlak olmuş, ser. Biz üç kişi bu maşın C; görünür, onlar ego alıb "
  
  
  Onun проинструктировал ego mesajı çatdırmaq bizim радиорубку göndərmək üçün yer hadisə yerinə yaxın sərfəli blok AX. "Mən istəyirəm ki, kimi tez mümkün kimi almaq tam şərhi nə oldu. Kimsə olmalıdır, bu, gördüm, başqa rayon polis fikirləşib belə tez olardı. O, geri xəttini, sonra transfer mənim əmr var idi, hələ nə qədər ki, onun üçün: "Şeytana digər telefon və tap, geri varmı Qoca..., Heç, daha da yaxşı imkan qəza siqnalı onun telefon. siqnal. Onun, istəyirəm ki, o, mənimlə əlaqə, burada mümkün qədər tez. Onun indi gedim telefonla ki, o, mənə zəng edib.
  
  
  Sonra onun dəstəyi asdım, mənim yenidən telefon çaldı. Dəstəyi qaldırıb, soruşdum: "Siz eşitdiniz, ser?"
  
  
  Bir səs, bir cavab idi Ястребом.
  
  
  "Nick? Bu, onun Candy.
  
  
  Çaşqın, onun az qala qışqırdı: "Sən haradasan?" sualına bilər.
  
  
  "Kiçik butiki azn min silahlı sülhməramlılarını təkid edirlər ki, abş-avenue Джорджтауне", - deyə o bildirib. "Niyə? Nə baş verib?"
  
  
  "Harada Abdul?" - tələb etdi, mən tələsmədən izah etmək.
  
  
  "Oturmaq qarşıda maşında. Niyə, Nick? Nə baş verib?"
  
  
  "Siz əminsinizmi ki, o var?"
  
  
  "Əlbəttə, onun inamla. Onun indi baxıram ona, pəncərə. Nick, balam, bu nə məsələdir. Onun kimi etdi, sən də dedim və xahiş etdim ki, ego dayandırmaq burada, ehtimal ki, onun edə ala sviter Шерима gördüm pəncərə ötən gecə olduğunu qeyd etdi istəyir. Bu, səhv idi? Siz dediniz ki, təxirə ego qaytarılması otel, hələlik onun bilərəm.
  
  
  O, əmin idi ki, Хоук olmalıdır, əlaqə çalışır ki, mənimlə zaman, amma mənə lazım idi ki,-nə öyrənmək Konfet. "Əzizim, sorma məni səmimi indi haradan tanıyıram, amma sən də, Əbdül dayandırılıb azn
  
  
  
  
  
  бензоколонке, o etdi, bir neçə telefon zəngləri. Siz bilirsinizmi kimə? "
  
  
  O, start xahiş haradan ona məlum yolətrafı dayanacağında, amma onun sözünü kəsdi ee və kəskin dedi: "indi Deyil, Candy. Sadəcə, mənə de görüm, sən bilirsən, kimə zəng vurmuşdu? "
  
  
  "Yox, Nik. Ona baxmıram stansiya. Onu saxlamağa cəhd ego təcrübəsi stop həmin yerdə, lakin o, təkid edirdi ki, bizə lazımdır, benzin, və ...
  
  
  "Siz bilirsiniz ki, onun otel olsaydı, bütün bu barədə eşitmək, amma indi mənə lazımdır ki, bağlamaq. Sadəcə et mənə lütf və займи Abdulla qədər bilərsən. Söz? "
  
  
  "Yaxşı", - dedi o, incik halda, ona görə ki, mən отмахиваюсь ki, onun tərəfindən, həm də baxdı yaxşı bir səy. "Sadəcə, mənə bir şey, - davam etdirib, o, - bir şey var mı haqqında Шериме?"
  
  
  "Yoxdur. Amma narahat olmayın. İndi mənə lazımdır bağlamaq ". Onu eşitdim, o, nə deyirdi, bu zaman onun нажимал düyməsini ilə məşğul olan отключила bizi, lakin hazırda onun bilmədi nə narahat idi. Və yenə dərhal, telefon zəng vuraraq. Bu dəfə onun gözlədi, hələ gördüm ki, bir səs, откликнувшийся mənim təbrik məxsusdur Хоуку əvvəl soruşdu: "eşitmişəm, nə oldu, ser?"
  
  
  "Bəli. Mən necə dəfə заходил ofis zaman mənim çağrı çaldı. Onun çalışdı tək qədər var, amma sizin xətt məşğul idi ". Son zamanlar idi ki, az qala выговором.
  
  
  "Mənə elə gəlir ki, mən apardım, bütün həyatını bu telefon ilə, - qaşqabaqlı dedim, - bu isə digər insanlar öldürüldü". Sonra onun başladı izahat üçün, mən bilirdim ki, səfər haqqında Candy bu Потомак və hadisələr haqqında olan təqib necə əlaqə saxladım, orada, və orada təşkil etmək üçün, həm də Abdulla qaytarılması yaşadığım. "Mən əminəm ki, ego zənglər kimi isə onunla bağlıdır ki, baş verib, daha sonra Kanal-road", - dedim, yekun məruzəsini.
  
  
  "Siz yəqin ki, haqlıdırlar", - razılaşdı Xok. "İcazə verin, sizə nə edə bildim haqqında məlumat, onlar bir neçə dəqiqə ki, mən qayıtdım..."
  
  
  Birincisi, aydın idi ki, üçü bizim kişilər ölü idi. Xok əlaqə ilə öz əlaqə şəxs dairə polis, daha sonra isə bir neçə tələsik sorğu radio və cavablar bir zabit hadisə yerində məlum olub ki, maşın idi bizim ki, öldürülmüş, yaxud idi ona, ya da kifayət qədər yaxın olmaq sərnişinlər tərəfindən. . "Və o, heç bir qəzaya", - deyə Хоук. "İlkin hesabat yanlış idi. O partladı - daha doğrusu, ona atıldı nar və o partladı, düşmə, onun канаву. Sonra sözlərinə görə, insan olan ilkin məlumat insident - o operatoru эвакуатора var ki, onun da yük maşını var, radio və məhz buna görə də, polis belə tez bildiriş almış ev təkərlər VW dayandı yaxınlığında yanan avtomobilin C. İki kişi çıxıb üzrə kempinq və atəşə dağıntı ətrafında avtomat ".
  
  
  "Var operator эвакуатора, lisenziyanın nömrəsi təkərlər?"
  
  
  Şahid oldu çox heyran qəfil flash zorakılıq etmək üçün nömrə nişanı VW a verilən məlumata görə, Хоуку, amma emu idarə vermək olduqca yaxşı təsviri maşın, устроившей lakin əgər. İş qaraj, o tanış idi çoxluğu ilə model minik və yük avtomobillərinin və məlumat, ki, o, təqdim artıq idi yerləşdirilib universal bülleten dairəsində ego ətrafında. Yol qılıncoynatma ucaldılırdı bütün körpülər və əsas магистралях ətrafında Vaşinqtonun isə polis ştatının ətraf xahiş merilend və Virciniya daim izləyib, bütün əsas проездами və отправляла kruiz avtomobil az istifadə olunan yollar.
  
  
  Vaxtım yox idi deyə Хоуку haqqında zəng Candy üzrə Джорджтауна zaman ona bunu ego nəticə eyni idi, həm də onun. "O, tutduğu gündəlik, - razılaşdı Xok, - üçün elə gəldi ki, o, var idi, hər hansı münasibət təşkilatının hücum bizim maşın C. O, yəqin ki, bilir ki, odin ətrafında bizim insanların üzündən ona, irəli getdi və müşahidə, o, zəng vurub bu stansiyasına xidmət. Nə qədər ona məlum idi, maşın C yalnız dayandı gizlənərək üzrə nəzərdə, və подождала, hələ ki, o yenə çıxacaq magistral ".
  
  
  Bir şey ki, yalnız bildirib Хоук, зазвонило mənim yaddaş, amma mən heç vaxt bu diqqət, çünki o, mənə bəzi təlimatlar. - Qal, öz otağında, Ləqəb, hələlik onun olacağam koordinasiya ov üçün bu "фольксвагеном". Onun istəyirəm imkanı ilə əlaqə, o zaman aşkar olacaq, o zaman mənim sizin üçün iş ". O, bu dedi, qoymadı məndə heç bir şübhə nə ilə bağlı, necə olacaq bu iş, zaman, qatil aşkar olunacaq. "Və onu istəyirəm ki, siz подождали zaman miss Knight və bu cangüdənlər Əbdül Бедави qayıdacaq otel. Əgər o, qalmaq, onun nümunəli, o qalxacaqdır outcall Шеримы üçün hər il, o, özünü necə hiss edir.
  
  
  "Mən burada, ser", - arxayın, onu mən, zaman söhbətimiz sona çatdı.
  
  
  Zaman Xok götürdü idarə rabitə, onu gözləyirdi ki, mənim telefon müddət sabit olacaq, amma mən səhv etmişdim. O, demək olar ki, dərhal zəng vuraraq yenidən, bu zaman ona cavab verdi, звонившая yarandı kargüzar butiki olan Джорджтауне - adı böyük mənası yoxdur, necə ki, bir pis.
  
  
  "Cənab. Karter, onun çalışırdı tək səni ancaq sənin xətt məşğul idi, - o dedi. "Bir qadın mənə verdi iyirmi dollar üçün nə söz vermişdim ki, sizə zəng edir və sizə bir mesaj. O, qaçdı, buradan belə ki, tez bilmədi zəng özüm.
  
  
  "Nədir
  
  
  
  
  
  
  elektron mesaj? "- soruşdu, mən də bilirəm, хема olmalıdır ki, bu xanım.
  
  
  "O, sadəcə, mənə dedi ki, onun dedim sənə ki, Candy dedi sənə zəng və demək ki, kimsə onun sadəcə adını yadda deyil, o, belə спешила ki, onu tutdu - hər halda, kimsə getdim və o, idi cəhd və ona tabe və o, sizə zəng sonra. Bu, bir şey demək üçün sizi, cənab Karter?
  
  
  "Əlbəttə", - deyə onu hey. "Bu, o demək çox. Siz təsadüfən gördüm, o, hara getdi?
  
  
  "Yox, bilmirdim. Bütün baş verib, belə ki, tez mən hətta fikirləşdim ki, hər il. O, yalnız onun qələmi ilə dəyər burada biz kassa, qeyd adınızı və telefon nömrəsini mənə verdi двадцатидолларовую купюру uzaqlaşdı ".
  
  
  "Çox sağ olun", - dedim, yenə tələb olmadan, onun adı və ünvanı və записав bu. "Bir gün və ya təxminən o sizə poçt gələcək hələ iyirmi dollar".
  
  
  O, çox təkid etdi ki, buna ehtiyac yoxdur, sonra isə xahiş etdi ki, məni saxlamaq xətti. Onu eşitdim, o danışarkən хема-o, əvvəl o tərəf döndü telefon və mənə dedi: "Cənab Karter, bir ətrafında qızlar ilə məşğul olan işləyir mənimlə burada bir tamaşa ərzində bir xanım o zaman çıxırdı mağazadan. O, deyir ki, gördüm, o, садилась taksi və o, tez улетело ".
  
  
  Onun minnətdarlığını bildirdi, onun hələ bir dəfə, sonra dəstəyi asdı və zəng Хоку məlumat üçün son dəyişikliklər barədə. O, qərara xahiş dairə polis çatdırmaq üçün radio siqnal оборудова bütün avtomobillərdə aşağı ov üçün sedan Шеримы. Onun məsləhət gördü ki, əgər maşını görəcəksiniz, heç dayandırmaq üçün cəhd saxlamaq, onun nəzarəti altında olan, hələlik o, dayandırmaq olmaz. O, əmr verdi, sonra isə dedi: "siz bu haqda Nə düşünürsünüz, N3?"
  
  
  "Mən hesab edirəm ki, Əbdül olmalıdır, gördüm ki, Candy deyilən bu ətrafında butiklər və başa düşdüm ki, ego planları dəyişdirmək lazımdır. O, bilməlidir ki, o, kömək edir, kiməsə gizlətmək yox Шеримы, və, yəqin ki, hesab edir ki, bu onun. Yəni, əgər o, var idi, hər hansı münasibət, onun adam oğurluğu.
  
  
  Və ego artması beləliklə edir ego aydın. Onun güman ki, o, yəqin ki, oraya göndərilir, onlar harada saxlayırlar Шериму. Əgər o, hələ sağdır. Onun, ümid edirəm ki, rayon polis tezliklə onu onu. Var hər hansı bir məlumat кемпере VW? "
  
  
  "Hələlik heç bir şey", - əzici dedi Хоук. "Mən перезвоню, əgər bir şey almaq lazımdır. Hər halda sənə gözləməli olacaq, orada halda, əgər miss Knight zəng eləsin.
  
  
  "Mən bilirəm", - qaşqabaqlı dedi mən hiss смиренной və əbədi gözləmək, öz otağında. "Mən yalnız ümid edirəm ki, o çalışacaq rolunu oynaya ən сыщика və gələcək, ona çox yaxın. Düşünmək olar ki, əminliklə ehtimal etmək olar ki, o, hələ bir yerdə üzrə gedir ego cığır. Əgər o, itirilmiş onu olardı, o, özü связалась mənimlə ".
  
  
  Baxmayaraq ki, bu yaxınlarda onun hiss etməyə başladı qıcıq ona görə ki, mənim telefon zəng daim, indi onun ümid edirdim ki, o, yenidən зазвонит sonra necə Хоук повесит asdım. Bu baş vermədi, və mən oturub baxırdım, necə saniyə çevrilir görünən sonsuz bir dəqiqə, mən bilirəm ki, bir dəfə onlar başlayacaq çevrilməyə saat, tezliklə, vaxt gələcək, zaman idi dəvət Шериму ev dövlət katibi, onun üçün söhbət üzrə radio ilə Şah. Həsən. Və mən onu da bilirəm ki, əgər biz bir yerə toplayacaq, bu tarixdə bütün dünya başlaya bilər разваливаться hissəsi kimi partlayışlar ki, распространятся Yaxın Şərq əyalətlərin kosmos.
  
  
  O vaxta kimi Candy zəng vurub dərhal sonra dörd, onu bilib-bir az yap birinin dəbdəbəli xalça örtük Уотергейта. Bu müddət ərzində Xok iki dəfə zəng etdim ilə удручающими mesajlaşma ki, bizim evimiz təkərlər qatil, bizə sedan Шеримы sürücü ilə aşkar edilməmişdir. Onu dərk edə bilər ki, sükunət tapmaq çətin mühitlərdə min dövlət və özəl şəxslərin Vaşinqtonda, amma ev təkərlər, olmaq daha asandır, əgər o üz tucked haradasa əvvəl bülleteni hit şəbəkə polis.
  
  
  Sözləri Candy хлынули, su kimi ətrafında irəliləyişə bənd; o, hətta дождалась, hələlik onun cavab verim onun məsələlər:
  
  
  "Nick, bu Konfet. Sən var mənim mesaj? Abdul gedib, onu tutdu taksi və onu izlədi. Biz hər yerdə idi. Bu dəyər mənə on beş dollar, ona görə ki, taksi sürücüsü dedi ki, emu lazım deyil bunu. İstənilən halda, Əbdül bayaqkı binanın qarşısında saxladı təxminən rübündə səfirliyinin Адабиан və yalnız malik orada bir müddət, sonra çıxdı şəxs ona məlum deyil və sel bir avtomobil və onlar getdilər. Onun təqib onlar bir müddət gedirdik dairələri, sonra isə ...
  
  
  "Konfet!" Nəhayət, onu pozmaq mümkün axın izahat, o zaman dayandı, dərmək üçün. "İndi haradasan?"
  
  
  "Kollec St John", - etinasız halda dedi, sonra zaman onun əvvəllər bu təsdiqləyib adı, o davam etdirib: "Mən gəlib burada, istifadə üçün telefon. Onlar çox yaşaması və imkan vermədi ki, mənə bir istifadə haqqı ödənilmədən sonra necə mən onu dedi ki, bu, təcili. Xanımı dedi ...
  
  
  Zaman onu yenidən bağırdı "Candy" və tələb etdi ki, o, mənə danışdı ki, burada salonda Əbdül, o, yenidən incidi, dedi: "Nik, bu nə istədim deyim sənə. O, ev təxminən rübündə buradan, Hərbi yol. O bildirib ki, cangüdənlər Шеримы пригнал sedan burada açıq demək qaraj ev. "Mən gördüm ego, ona görə ki, taksi sürücüsü, çox yavaş-yavaş sürüb mimmo zaman gördüm ki, Əbdül dayandırıb azn подъездную track. Onun xahiş ego azad məni növbəti küncündə,
  
  
  
  
  
  
  Utah prospekti, sonra onun keçmişdir geri mimmo ev, ancaq güman edirəm, o adam səfirliyin artıq daxil içəri ".
  
  
  "Nik, sən elə bilirsən, Шерима ola bilər?"
  
  
  "Bu kimi bir şey bilmək istəyirəm", - deyə o, hey, xahiş ünvan Hərbi yol.
  
  
  O, mənə verdi ego, sonra isə dedi: "Nik, sən özün oyundan çıxırsan və ya göndərmək istəyirsən polisə?" Zaman dedim ki, ə, mən bu yolu eləyən kimi enmək, aşağı və aşağı oturmaq taksi, o dedi: "Bu, yaxşı haldır. Шерима bilər смутиться, əgər gələn polis və səs-küy qalxacaq.
  
  
  Onun olardı güldü, əgər olmasaydı, belə bir ciddi vəziyyət; cəmi bir neçə saat bundan əvvəl Candy idi tamamilə görə, zəng etmək üçün bir ordu, donanma və hər kəsdən tapmaq Шериму, amma zaman aydın oldu ki, keçmiş queen tapa bilərsiniz ki, o narahatdır müdafiəsi nüfuzuna dost və işəgötürənin. .
  
  
  "Narahat olmayın, - deyə onu hey. "Mən çalışacağam ki, adı Шеримы heç bir qeyd qəzetlərdə. İndi gözlə məni məktəbdə. Kimi adı nədir yenə? Kollec St John... ", Onu rədd və onun etirazını ki, bu otel üçün onun əlindən aldı və onu götürüb özü ilə evə əvəzinə israr:" Sən necə mən deyirəm. Mən bilmirəm ki, затевают Əbdül və ego başqa, amma bir problem ola bilər, və mən istəyirəm ki, sən veribdir ağrı ". Yaxşı ki, o hələ bilmirdi, nə qədər kişilər, artıq öldü o gün ki, demək olar ki, onların arxasında ardınca gedənlər başqa. "Mən gələcəyəm görə sənə eləyən kimi. İndi isə mənə başlamaq vaxtıdır ". Onun dəstəyi asdı əvvəl o bildi davam mübahisə.
  
  
  Əvvəl взлетом mənə lazım idi zəng bir daha. Хоук dinlədim mən ona bağlı olan nə idi bildirdi Candy, sonra dedi: "elə bir İnsan ki, o, qədər seçilmiş səfirliyində ola bilər Qılınc, N3". Zaman onun razılaşdırılmış, o, davam edir: "Və onu dərk etdi, bu ünvanı, Hərbi yol. Odur ki, bəzən MKİ-nin kimi istifadə edir "sığınacaqlarda". Onun düşündüm ki, biz tək idik əlavə, MKİ-nin, kim bunu bilirdim, amma belə görünür ki, düşmən də var olduqca yaxşı mənbələri kəşfiyyat. Sən başa düşürsən ki, yəqin ki, olacaq nə Qılınc, Nick?
  
  
  "Səs olduğu" Silver şahin "olacaq ölü tapılıb", - dedim. "Və bir çox sübut, ki, o, işləyib, CIA idi və uşağı, o zaman təhdid ifşa sui-qəsd öz keçmiş işəgötürən Адаби. Amma məgər MKİ deyil saxlayır, kiməsə öz sahəsinə hər zaman? "
  
  
  "Mən belə düşünürəm. Lakin Qılınc, tərəddüd etmədən öldürür, hər kəs dəyər yolunda ego planlaşdırma. Və əgər, kimi deyir miss Knight, o, bu бедави daxil səmimi evinə, onlar, yəqin ki, artıq edib öz qətlə.
  
  
  "Mən artıq edu, ser", - deyə ona emu. Biz hələ ki, söhbət, onun yoxlanılması öz kart və прикинул ki, mənə lazım təxminən iyirmi beş dəqiqə almaq üçün ünvanlar Hərbi yol. Хоук bildirib ki, idarə göndərmək üçün mənə geri qrupa mümkün qədər tez. Əksəriyyəti yerli agentləri olublar çöl şəraitində çalışan ovlamaq ev, təkərlər və VW ego смертоносную komanda, amma o, dedi ki, dərhal edəcək komanda mənim yardım. Ancaq onu bilirdi ki, bu vəzifə ustaları qətllər, və xahiş etdim ki, ego проинструктировать öz adamları сдерживаться deyil, əgər tam əminəm ki, mənə yardım lazımdır.
  
  
  O dedi ki, təqdim edər, lazımi əmrləri, sonra arzu mənə uğur - nə o, adətən edirdi, - və əlaqəni kəsdi.
  Fəsil 10
  
  
  
  Zaman çıxdı və onun ətrafında otaqları, nə isə bərk врезалось mənə geri, və soyuq bərabər səsi yumşaq dedi: "Gəlin düşək bu xidməti lift, mister Karter... Yox, поворачивайтесь". Əmri icra edilsin daha bir zərbə bel. "Bu магнум .357 çaplı, və əgər mənə təkan olacaq bir bəhanədir çəngəl yerdə indi o, işarə, böyük bir hissəsi sizin bel çıxacaq vasitəsilə həyat... Belə daha yaxşıdır, sadəcə davam, dəhliz üçün лифту və istirahət mütləq əlləri burada açıq demək tərəflər ".
  
  
  Məndə yox idi qərarı ilə xəbərdarlıq operator zaman o, qapını açdı xidməti lift. Blackjack dərhal повалил ego mərtəbə maşın. Bundan bir qədər əvvəl onu hiss etdim ki, təzyiq geri an zəiflədi və baxaraq incidir мочка operator, onu başa düşdüm ki, mənim oğru переключил Магнум " sol əlini qoyub sağ azad etmək hit insan. .
  
  
  Yerinə yetirərək, əmr, onun затащил лифтера yaxın kətan şkaf və çarpdı qarşısında qapı, ümid edir ki, o, aşkar olunacaq vaxtında və tibbi yardım edəcək. Bu fəaliyyət verdi mənə görmək imkanı olan bir insan saxlanılır böyük bir gun yönəlmiş məni, hələ ki, onun işləyib. Bir arab, aşağıda artması və daha kim öldü, balkonda mənim bıçaqla boğaz. O, yenidən dəyişərək, əlinə tapança ilə kifayət qədər uzun müddət almaq üçün əsas бельевого şkaf ev müdirəsi ki, xoşbəxtlikdən ego məqsədləri - ya bəlkə üzrə razılığa - qalıb qala бельевого şkaf. O, alim dəri şirəsi. Zərbə qırdı açarı əmin aşkar ego потрепанного məzmunu olacaq təxirə daha uzun.
  
  
  "İndi düşək zirzəmi, mister Karter.
  
  
  
  
  
  
  - dedim, mənim chunky yoldaş. "Sadece burada açıq demək o, lift, üz arxa nalan... bəsdir... İndi sadəcə irəli əyilin bel və arxa qapağın əllərini inilti. Siz gördünüz ki, polis обыскивает bağlanmış, mister Karter, belə ki siz bilirsiniz ki, bunu... əslində, heç hərəkət edin.
  
  
  Biz səssizcə düşdülər aşağı səviyyəsi Уотергейта. Eşidildi yay anlayış ki, bir neçə mərtəbəli idi нажаты düyməsini verilməsi üçün siqnal haqqında пикапе, amma maşın tərcümə edilib manual idarə və arab, heç qaldı. Zaman bir gün, nəhayət açılıb, artıq mənə verilmişdir təlimat çıxmaq üçün: açmaq, əl tərəflər çıxmaq, açıq ətrafında maşın və sola çevirmək. Əgər kimsə gözləyir, sadəcə keçir mimmo, sanki heç nə baş verməyib. Əgər onu edəcəyəm ki, heç bir səbəb şübhə, onun və bir neçə невиновных məhv edilir.
  
  
  Zirzəmi heç kəs gözləyirdi, amma biz gedirdi üzrə dəhlizlərində, aparıcı üçün гаражу Уотергейта, bizi maraqla baxırdıq iki kişi geyim xidmət bölməsi otellərin. Xilas etmək üçün ih həyat, onun üstə çevrilərək elə uzandı ki, ki, дружелюбного insanlara danışmaq olan bir şəxs dayanıb yanımda, onu tapança indi вонзился mənə qabırğa ətrafında pencəyinin cibindən. Belə çıxır ki, onlar belə qərara gəldik ki, biz - otelin rəhbərləri və ya qonağı olan itirilmiş almaq da xahiş qaraj, və keçdi mimmo bizə heç bir şey dedi.
  
  
  "Əla, cənab Karter", - dedi, mənim nəzakətli oğru, biz oldu hüdudlarından kənarda слышимости cüt. O, yenidən geri çəkildi arxada, mənim verilməsi göstərişlər ki, son nəticədə bizi gətirib uzaq hissəsində qaraj. Var idi припарковано cəmi bir neçə maşın, üstəgəl ev, təkərlər Volkswagen. Təəccüblü deyil ki, ego hiss keşikçilər. Mənimlə arab olmalıdır, haradasa высадил öz yoldaşlarını, sonra getdim burada açıq demək qaraj Уотергейта gözləyirdim mənim gün demək olar ki, andan başladı həvəslə onlara.
  
  
  Avtomatik olaraq onun üçün rəhbərlik кемперу və arab düzgün başa mənim hərəkətləri. "Belə ki, siz bunu bilirsiniz, cənab Karter. Biz əminik ki, siz bunu edəcəksiniz. Səsi niyə məni göndərdi sizin. Lakin biz istifadə edəcəyik maşını ilə məşğul olan припаркована yanında Volkswagen. O, burada keçən gecə. Odin ətrafında bizim kişilər üçün deyil, həm də döndü, o, sonra ziyarət dam. Onun əminəm ki, bilirsən nə üçün.
  
  
  Mən cavab vermədi, amma mənim dilli-dilavər, digər tərəfdən, açıq-aydın bir cavab gözləmirdim, ona görə ki, davam edir: "yaxın gəlin, açıq şəkildə geri Веги, mister Karter. Siz tapa bilərsiniz ki, yük açıqdır. Yalnız qaldırın ego və yavaş-yavaş заберитесь içəri. Ətrafında heç kim yoxdur, amma yenə də onu istəyirəm ki, vurmaq, bunun ətrafında ov tüfəngi qaraj. Səs olacaq, olduqca yüksək, və əgər kimsə gəlib istintaqı ilə, onu da öldürmək lazımdır ".
  
  
  O, demək olar ki, var barel "Веги" zaman fəaliyyət, açıq-aydın, başa düşdüm ki, ciddi səhvə yol verdi və dərhal onun sabit. "Durun, mister Karter. İndi isə наклонись üçün qapaq yük yerinin... Mən götürürəm gun. Yaxşı, sən bilərsən, yenidən ayağa qalxmağa və yük açmaq ... Əgər sən yalnız сядешь və устроишься yerini rahatladı, biz gedək.
  
  
  Свернувшись da sıx kabin, onu gördüm ki, mənim qol zalında, necə olar bundan sonra da altında навесом, bu zaman ayaqları yanaqlara tökülmüş nəm olan отверстию. Hələlik onun сжимался, arab davam yol Магнум mənə baş; sonra zaman onu elə işə düzəldim, o, geri çəkildi, əlini üçün qapaq bura gətirmişdi. O, aşağı enməyə başladı, onun gözlərini saxlanılır ego bədən, əmin olun ki, o, отодвинулся da. O an onu bilirdi ki, ego baxış məni tam istifadə edilməsi məsələsi sual altındadır, demək olar ki, bağlı qapaq bura gətirmişdi, onu edib, onun hər iki ayaqları, çalışıb bütün gücünü öz свернутых ayaqları üçün zərbə vurub.
  
  
  Qapağı bura gətirmişdi подпрыгнула yuxarı, bir şey врезалась və davam getmək. O vaxta kimi bildim, görən onun aşkar baxıram гротескный искривленное şəxs başlıq ilə məşğul olan idi, saçları arxaya tərəf yığılıb əvvəl ki, mümkünsüz görünürdü bucaq. Невидящие gözləri artıq başlayıb тускнеть, mənə baxdı görə aşağı kənarları глазниц. Əl держащая böyük Magnum, qeyri дернулась doğru sürməyə maşın, lakin sinir sistemi deyil, həm də veribdir, bu donmuş barmaqlarını siqnal спустить siz trigger.
  
  
  Zaman onun перекинул ayaq vasitəsilə kənar bura gətirmişdi başladı seçilmiş, ölüm arab birdən-birə düşdü qabaq, окоченев kimi board. Ego boynunun əvvəlcə ударился haqqında beton döşəmə qaraj və yüksək gurultuyla дернулся irəli. Yalnız zaman onun tərəf əyildi çəkmək üçün öz Люгер görə, kəmər insan saxlanılır ki, məni əsirlikdə, onu başa düşdüm ki, baş zaman onun çarpdı qapağı bura gətirmişdi yuxarı. Ego blade kimi затупившееся blade гильотины, hər emu altında çənəsi, откинув baş bundan əvvəl belə bir qüvvə ki, сломало boyun.
  
  
  Обыскав ego cibləri, onu tapıb iki dəst düymələri olan maşın. Bir halqa idi birka ilə eyni nömrə: motorhome, VW və adı agentliyinin avtomobil icarəsi. Onun bir cəhd ətrafında düymələri başqa bir üzük baqajından Vega və bu işə düşüb. Bu idi ki, kifayət qədər inandırıcı sübutdur ki, bu adam idi kim, onun xanəndə.
  
  
  
  
  
  
  balkonda Шеримы keçən gecə. Mənə maraqlı idi, başqa kim ola bilərdi yanında nə olmalı idi vəzifəsi qaçırmaq keçmiş queen. Edə bilərəmmi Qılınc da ola damında otelin? Olub, kim onu həlak olub, təsadüfən zaman Candy запаниковала və ударилась mənə tərəfdən, demək istəyərkən, mənə bu söhbət bizə sözün, çünki o davam закатывать gözləri yuxarı?
  
  
  Heç vaxt yoxlamaq "фольксваген" və o, istəmirdi ki, kimsə qəfildən yaxalayıb mənə трупом qaraj. Onun atdım ego rack Веги, çarpdı qapağı унесшую ego həyat və селл yer sürücü. Nə günahı var ki, bu qənaət edəcək, gediş taksi AX qədər Милитари-road, bir meyit Хоуку az olacaq, əgər o, olmalıdır, olacaq təşkil gediş üzrə Уотергейта.
  
  
  İyirmi dəqiqə sonra o, mənim kimi ödənilir park Vega - bilet idi проштампован demək olar ki, шестнадцатью saat əvvəl gecə saat. - Mən gedəndə ünvanında olan otel, Hərbi yol. Xoşbəxtlikdən, ən maşın dairə polis həmin gün diqqət ov üçün кемпером VW haqqında narahat olmadan нарушителях svetoforun və ya спидерах, belə ki, mən bir az tez və dayanmadan. Onun dayandırıb görə növbəti künc və bayaqkı binanın qarşısında saxladı. Qayıdaraq перекрестку, onun dediyi böyük bir qrupunu aşağı binaların təpə üzərində küçə və qərara gəldim ki, bu, yəqin ki, bütün ərazisində otel isə kollec St John olduğu mənə gərək idi gözləyin Candy. Onun çevirdi üçün bucağı və tez getdi geri Hərbi yola istəmirəm risk və izah hansı bir услужливому yoldan keçən gəlib ki, mən bilirəm ki, bu tərəfində küçə olmamalıdır park və onun olmamalıdır məkanının digər tərəfdən, mən nə tələsirdi.
  
  
  Keçəndə mimmo, onun atdım bir sürətli baxmaq ev, haradan Candy dedi ki, Əbdül və şəxs onun подозревала idi Qılınc, проникшим içəri. Sanki o, вписывался rayonunda ətrafında qırmızı kərpic, многоуровневых ranch. Yaşı, yəqin ki, iyirmi manatdan iyirmi beş il yay затененный ağacların, o ilə əhatə olunmuşdur "canlı ortasından cığır, onun imkan inkişaf kifayət qədər yüksək olsun ki, yaxın baxış, təsadüfi прохожим, lakin olaraq aydın zəmanət qorunur. . Пролом ön çəpərin baş verib azn подъездной musiqi ilə məşğul olan aparırdı üçün гаражу iki maşının, evin arxa. Ön günü aparırdı daş yol. Zahirən o, baxdı, ev kimi mülayim təmin olunmuş ailə.
  
  
  Əgər MKİ onu idarə edirdi, onun "убежищами" kimi AX, bu obrazı респектабельности diqqətlə культивировали olardı daimi evin sakinləri. Хоук adətən, təyin edilmiş iki agent hər tərəfindən sığınacaqlarda ki, biz istifadə üçün gizli görüşlər, və ya ört-basdır etmək üçün düşmən agentləri olan "üz tutmuşuq" onlara хорька qədər onlar üçün yüklü deyil, yeni bir şəxsiyyət kimi və ya məntəqələrinin bərpası yaralanmış heyət. Yerli agentləri, adətən, kişi və qadın təsvir yoldaşından bir neçə olmalıdır dostluq qonşuları ilə, lakin bir o qədər də ünsiyyətcil insanlar üçün qonşuluqda qəfildən zəng vurub. Хоук sevir yaratmaq üçün öz yuvası yaşayış yerlərində və ucqar rayonlarda, daha açıq qəfil hücum. Və elə gəlirdi ki, MKİ-nin адаптировало analoji quraşdırma, ən azı, o ki, qaldı seçim rayonların.
  
  
  Onun keçirilib mimmo ev və yaxınlaşıb gün qonşu ev. O, açılıb vasitəsilə bir an sonra nə kimi ona zəng edib, ancaq nə qədər imkan vermirdi zəncir. Седовласая qadın сунула burun dəliyi isə ağız alman çoban высовывалась mənə. Qadın soruşdu xoş, asan şübhə: "Hə?" Çoban heç bir şey demədi, amma etdi şübhələri daha aydın, dərin рычанием. O, успокоила ego: "Sessiz, Artur!"
  
  
  "Sadə, - dedim, - amma mən onu axtarıram ДеРозов. Mən bilmirəm dəqiq sayı, amma onlar yaşamaq üçün Hərbi yolun yaxınlığında, Utah, və mən fikirləşdim ki, bəlkə, siz ih bilirsiniz.
  
  
  "Yox, mən tanımadım bu adı. Lakin son bir neçə il ərzində qonşu meydana bir çox yeni insanlar ".
  
  
  "Bu gənc cüt", - deyə mən. "O, sarışın, otuz il və Калинич təxminən eyni yaşda. O, böyük oğlan; siz mütləq görəcəksiniz ego, ona görə ki, o, təxminən altıncı ft dörd düym və ağırlığında iki yüz qırx manat. Ah, bəli, onlar çıxarır motorhome VW ".
  
  
  O, başını buladı, hələ ki, onun haqqında qeyd кемпере, sonra onun simasında yayılan məlumatda iranın kölgə tanıma. "Yaxşı, - tərəddüdlə dedi, - qonşuluqda yaşayır, əzizim, gənc cüt. Onlar orada təxminən bir il, amma onun məlum deyil ih kimi başqa bir salam demək. Amma mən əminəm ki, onlar sənin dostlar. O, sarışın, o isə heç cür, guya böyük. Bəlkə də bu quyruq, amma gözəl bir tərəfi. Ki, yalnız bir şey... "
  
  
  "Hə?" - mən israr etdim.
  
  
  "Yaxşı, onu gördüm, bu gün səhər getmişdim əri ilə avtobus getmək üçün bir iş ki, orada подъездной yolda dayanıb автофургон Volkswagen".
  
  
  "Olan bu saat idi?"
  
  
  - Düşünürəm ki, heç dörddə bir, səkkiz və ya belə ki, o vaxtdan хорька, necə ki, biz, adətən, tərk.
  
  
  "Mən indi hiss orada heç kəsi", - dedim. "Siz təsadüfən deyil
  
  
  
  
  
  
  gördük ki, o, necə gedəcək? "
  
  
  "Əslində mən də deyirəm ki, bəli. Mən necə dəfə çıxırdım üçün qapını daha sonra səhər - gərək idi günorta və ya, ola bilər, günorta otuz - zaman gördüm ki, o, отъехала, uzaqlaşdı. Onun gedirdi ziyarət dost Легэйшн-yer üzündən silinmiş və ...
  
  
  "Gördünüz, kim var idi?" - onun sözünü kəsdi. "Ola bilər ki, bu, mənim dostlarım".
  
  
  "Yox, bilmirdim. Ego artıq yox idi əvvəl mən aşağı azn səki və görünür, onlar vaxt. Mən təəssüf edirəm."
  
  
  Ona idi, demək olar ki, hara indi "Фольксваген" və ego komanda qatillər; onlarda idi tarixi Kanal-road idi ki, tələsik təyin telefon call. Onun təşəkkürünü bildirdi bir qadın üçün onun yardım və dedi ki, ola bilər, попробую onun qonşuluqda, bu halda, əgər insanlar кемпере idi dostları zəng edərək başqa qonşusu. Çoban yenə bic tərpəndi, zaman onun üzünü tərk etmək, və o, az qala схватился görə ağız zaman o, qapını bağladı.
  
  
  Təsadüfi strolling, подъездной track olan убежищу MKİ-nin, onun davam bypass əvvəl ev, qaraj. Ego çəninin qapı düşüb незапертой və o, сдвинул onun qədər yaxşı смазанных петлях. Sedan Шеримы hələ də dayanıb orada, yanında "мустангом" olan kimi ona məxsusdur onlara məxsus daimi sakinlərə ev. Sakitcə qapını bağlayaraq, onun keçib, kiçik bir daxili həyəti ranch. Orada idi tramvay barbecue üçün заржавевшая ona görə ki, seçilirdi şəraitdə qış qar.
  
  
  "Heç də hər şey yaxşı oğlanlar", - düşündüm. Bu homeowners yaşadıblar olardı bbq qaraj qış.
  
  
  Qapı grid ilə bağlı idi, lakin az поддевая nin стилета etdi, onu açmaq. Arxa qapı da bağlı idi. Mənim plastik kartı American Express отодвинула köprüsü və keçirilməsi, onun yeri, onun cəhd çevirmək üçün başqa bir tərəfdən. O döndü və qapı açıldı. Onun qaytardı kredit kartı cüzdan əvvəl толкнуть qapı hələ bundan sonra bir rahat nəfəs gördük ki, orada heç bir zəncirvari bağlamaları.
  
  
  Tez giriş daxilində, onun düşdüyü mətbəx. Zaman onun uşaqlara baxdı ki, ev sakit idi. Yeməyi, yəqin ki, sonra səhər yeməyi idi вымыты və dizilir сушилке yanında güzgüyə baxdım. Mən ayaqlarının ucunda yeriyərək keçib yemək, sonra da qonaq otağına. Aşağıda heç bir yerdə yox idi əlamətləri ilə mübarizə. Sonra zaman onun fikrində qalxa yarım лестничного uş, olan açıq-aydın aparırdı yataq otağı, mənim diqqət cəlb kiçik bir deşik gips стонами yanında pilləkənin. Yenidən istifadə blade стилета, onun qazılmış güllə nalan. Bu kimi idi 38-ci çaplı vurub sındırıblar, bu, gips. Əyilib, onun baxdı ucuz şərq şal, покрывавший cins girmədən əvvəl.
  
  
  Bu узоре demək olar ki, потерялось moruq ləkə. Kimsə ön qapı açıldı və vuruldu, qərar onun. Yəqin ki, bir .38 ilə глушителем. Kiçik foyesində idi qarderob. Onun gördük ki, qapı bağlı idi, və bu, kifayət qədər qeyri-adidir ki, mən istədim ki, hər il ki, orada daxilində. Çalışır, bir neçə öz отмычек, onun aşkar bir поворачивал sadə kilid, cd sistem.
  
  
  Mərtəbə tualet altında висевшими orada palto валялось bədən kişilər. Azn трупе idi papaq və palto, və onu deyə bilər ki, o, yüksək idi, ona necə ego diz idi qatlanmış iki dəfə etmək basırıq ego məhdud məkan. Keçəcək papaq, ссутулившуюся emu şəxs, onu gördüm, harada таращить gözləri düşüb emu sol göz. Belə ki, bir çox üçün yarısı "gözəl gənc cüt, qonşuluqda". Belə çıxır ki, o, gedirdi çıxmaq evdə kimsə yaxınlaşıb giriş gün, və o gedib роковую səhv istifadə edərək peephole bir görmək, kim zalında bayırdan açmaq əvvəl. Biz kim orada dayanıb, hazır idi tapança ilə глушителем, o da vuruldu, sonra qapı açıldı, daha sonra tutuldu qurbanı və ehtiyatla aşağı, onu xalça mərtəbəsində, belə ki, "arvad", hətta ölü deyil, məlum oldu ki, hadisə baş verdi.
  
  
  Onun, qərara aldı ki, o da olmalıdır, haradasa ev. İnsanlar Qılınc deyil рискнули olardı çıxarılmasına meyit. Alaraq Люгера, onun pillələri qalxıb üst səviyyə. Sükut hökm sürən ab-ev, yüngül cırıltı pillə ilə örtülü bir xalça görünürdü yüksək. Məndən sağ tərəfdə yuxarıda pilləkənlər açıldı qapı, yataq otağına. Onun daxil olub və gördük ki, orada boşdur. Onun tez yaxınlaşdı gizli. Bu nen idi kişi, isveçlilərin və daha heç bir şey. Tez flipping tərəfindən örtüyü, onu başa düşdüm ki, yataq altında heç nə yoxdur, buna görə də onu geri hall və yavaş-yavaş açılan növbəti qapı ilə, o tərəfdən. Bu idi vanna - boş. Bu tibb kabinet üzərində sink qoymaq kişi tualet ləvazimatları və əladır. Mən ölü aşağıda olmalıdır olmuşdur xəstəlik mədə; bir tərəfindən поллок dururdu şüşə ilə антацидами. Ki, ə, bu ego daha çox narahat etmir.
  
  
  Keçərək hall, onun vasitəsilə getdi daha bir açıq qapı otağa ilə məşğul olan, necə mən догадывался onun ölçüsü idi və əsas yataq otağı, ev. Kişi, olan, onu ovlamaq, səliqəli idi; isveçlilərin idi səliqəli разложена azn uyğun oda qoyun və onun ayaqqabı qutuları, irəli hərəkət стопкой mərtəbəsində böyük ikiqat tualet. Görünən odur ki, o və onun tərəfdaşı xilas ciddi, işgüzar münasibətlər, baxmayaraq ki, təxminən bir il birlikdə ömür sürmüşdük. Yalnız ətrafında bir iki
  
  
  
  
  
  
  yataq yastıqları idi помяты. Birdən mənim yadıma düşdü ki, простыня yataq заправлена yalnız bir tərəfdən. O, olmalıdır, придумывала zaman fəaliyyət qalxdı başladı, ikinci mərtəbədə.
  
  
  Yıxılaraq diz, onun baxdı yataq altında. Kor gözlərin baxdı mənə bir şəxs olmalıdır gözəl əvvəl таращить göz оторвала hissəsi çənə, забрызгав qan uzun qara saçları, səpələnmiş fan mərtəbə. Orada idi sırıqlı sarı ev xalatı və ego ön hissəsi əhatə edilmişdir запекшейся qan yerdə o düşüb ci ilin əvvəlindən ikinci shot.
  
  
  Onun örtüyü atdı və ayağa qalxdı. Tez keçərək qalan danışdın, onun yoxlanılır üçüncü yataq otağı və əsas vanna otağı daha onu göstərdi barədə опрятности ev müdirəsi CIA. Спрятавшись görə стопкой dəsmal da бельевом gizli, onun aşkar güclü ikitərəfli radio, yapılandırılmış tezliyi ki, ona məlum olduğu kimi məxsus olan CIA. Yəqin ki, o, işləyib, yalnız o zaman istifadə təhlükəsiz ev. Ehtiyac yox idi birbaşa təmasda ilə сверхсекретным qərargahı kəşfiyyat idarəsinin yaxınlığında Лэнгли, Virginia, istisna olmaqla belə halların. Onun щелкнул seçilən alıcı, amma televizorda yox idi, səs-küy. Ощупав görə, şkafın, onun qaldırdı bəzi teller idi ki çıxarılmış və перерезаны.
  
  
  Aşağı getmək, onu dayandırdı ön vestibül və diqqətlə qulaq verdi, heç eşitdim olub, nə bir səs, bir bilərdi qeyd Qılınc və Əbdül Бедави ümid edirəm ki, Шерима və, bəlkə də, iki-iki, üç qatil tərəfindən kempinq, hələ evinə. Yalnız тиканье köhnə ульевых saat Yanaşma Tomas azn bufetində yemək нарушало sükutu pozdu.
  
  
  Mən barmaqlarının ucunda geri mətbəxə gördük qapı ilə məşğul olan etməli idi aparmaq, zirzəmi. Onun yoxlanılır qələm və aşkar, ki, o, oxunuş, ona görə də приоткрыл onun. Ətrafında gedirdi o asan zümzümə, amma mən onu eşitdim ki, insan səs pilləkənlə on ступенек zaman geniş açdı qapını.
  
  
  Lakin sergey zirzəmi yanan, və aşağıda onu gördüm cins əhatə линолеумом. Zaman onun yavaş-yavaş düşürdü üzrə qalxmağa başladı, mən uzaq divar göründü стирально-сушильная maşın. Görə pilləkənin idi söndürülür yağlı burner və termosifonlar. Demək olar ki, ətəyində ступенек onu kəskin şəkildə dayandı, birdən-birə dərk edib ki, açıqdır, yalnız üçdə biri, bodrum; "ola Bilər, daha az", - fikirləşdim ki, mən xatırlayaraq беспорядочные otağı üstdə.
  
  
  Qalan bodrum kəsilib divarın ətrafında beton blokun. Divarları açıq-aydın əlavə edilib, sonra çox vaxt sonra necə bir ev inşa edilib, çünki boz blokları var idi ценымногие daha yeni, daha onlar ki, образовывали digər üç tərəfdən o sahələrdə ki, onu içəri girdi. Tez qiymətləndirərək boy özü ev, onun sayıbdır ki, MKİ-nin yaratdı потайную otaq, və ya otağın ümumi sahəsi, təxminən, min kvadrat metr. Beləliklə, bu, ən təhlükəsiz hissəsi sığınacaqlarda olduğu bilər sığınmaq dost və ya düşmən ehtiyacı olan müdafiəsi. Onu başa düşdü ki, daxili bəlkə də звукоизолирован, belə ki, əgər kimsə orada gizləndi, ego iştirakı ilə heç verib olmasaydı, heç bir səs-küy, əgər qonşular gözlənilmədən навестили yerli agentləri.
  
  
  Mənim ehtimal ki, bizə bir səs deyil nüfuz vasitəsilə divar və tavan gizli sığınacaq, ard-arda.bu убедило ki, mənə Шерима və onun похитителей də vardı daxilində. Onun şübhəli bir şey və ya kimsə gözləyirdi, amma bilmirdim ki, kimə. Əlbəttə, hər bir siqnal radio və yuxarıda, çünki ego faydalı pozulmuşdu edənlər, ikimərtəbəli, tel. Lakin bu idi ki, yaxşı bir şans mesaj Адаби - "Qılınc hazır hit" - verilmişdi buradan əvvəl radio idi tuta toplaşmaq haqqında.
  
  
  Görünür, heç bir giriş обшитую beton otaq, amma ona yaxınlaşdı, ah-hesab üçün yaxından. MKİ-nin yaratdı gözəl illüziya; yəqin ki, zaman lazım olsaydı, izahı qeyri-adi balaca, bodrum, əgər "gənc cüt" idi verə zirzəmi sayğacların sayğac və ya ремонтников, onlar, bəlkə də, deyərdim ki, insanlar onların bir ev satın hələ başa tikinti, abadlıq işləri aparılır. çəlləyi olmadığı üçün, və yalnız ki, bağlanıb, qalan hissəsi dağılıb. O, demək olar ki, eşitdim, qəşəng qadın saç rəngləri воронова qanad deyirdi любопытному nümayəndəsinə elektrik şirkətlərin: "Oh, biz nə vaxtsa başa özümüzü bu zaman daha asan olacaq əldə ipoteka pul. Lakin biz yaxşı bir ev alıb, ona görə ki, nen yox idi, tam bodrum ".
  
  
  Licks, ən uzaq nöqtədə divarları təcrübəsi pilləkən onu gördük ki, bir şey istəyirdi. Kiçik crack blokları очерчивала sahəsi təxminən yeddi fut hündür və bəlkə otuz altıncı düym geniş. Bu olmalı idi, qapını bir şey xarabalığa çevrilmişdi, onun hüdudlarından kənarda, lakin, o necə açılıb? Parlaq брылев biri незатененных xülya yüngül ampüller üzərində baş verirdi, çox yüngül, hələlik onun olmasaydı, hər hansı bir keçid, yaxud düyməsini ilə məşğul olan açdı olardı, heç bir gizli qapı. Ən ah bu cihaz kimi bir şey yox idi, ona görə də onun шталь осматриваться digər hissələrində, bodrum. Onun idi, tez almaq üçün bu qapı; vaxt поджимало.
  
  
  Onun olardı on dəqiqə xoşagəlməz, lakin heç bir şey tapılmadı. Mən necə dəfə idi başlamaq üçün basın
  
  
  
  
  
  
  adi beton blokları, bu ah-zar, ümid edir ki, bir onların ətrafında əsas ola bilər. Zaman onun geri çəkildi üçün потайной gün onun azalıb bir ətrafında böyük dayaq şüaları və diyarı göz gördüm ki, bütün vaxt, zaman idi, mənim qarşımda - keçid dünyada. Lakin daxil olan bu keçid? O ki, yuxarıda, pilləkənin zirzəmi, aydındır ki, nəzarət yalnız iki ampul və onlar artıq yanırdı.
  
  
  Onun yoxlanılır проводку ilə məşğul olan aparırdı təcrübəsi breaker. Ola bilsin, bu kimi bir şey ilə bağlıdır avadanlıqla üçün, yuma və ya yağlı горелкой. Bunun əvəzinə tel gedirdi açıq olan tavan və пересекала nöqtəsi yaxınlığında çatlar, ifadə karyera giriş gizli otağa. Bir tərəfdən onun saxlanılır люгер və digər щелкнул keçid. Bir an üçün heç bir şey baş verdi. Sonra onu hiss yüngül vibrasiya döşəmə ayaqları altında, və eşitdim tutqun скрежет zaman hissəsi divarları başladı раскачиваться çölə yaxşı смазанных шарнирах, belə görünür ki, elektrik mühərrik, haradasa onun arxasında.
  
  
  Əlində silah, onun çəkildi deşik kimi, yalnız o oldu ki, kifayət qədər geniş üçün впустить məni. Səhnə ilə məşğul olan qarşıladı məni, bilərdi ilə rəqabət apara обложкой bir ətrafında köhnə jurnallar üçün tamaşaçılar.
  
  
  Bu uzaq nalan əksinə idi bağlı Шерима. O, tamamilə çılpaq, amma vaxtım yox idi qiymətləndirmək sulu birds onun kiçik fiqurlar. Onu çox məşğul idi, baxaraq kişini duran də onun yanında прикрывая digər otaqda öz "Люгером". Abdul dayanmışdı, yanında Шеримой və ifadə onun şəxslər ona deyə bilərdim ki, o, idi ki, o iyrənc idi ki, müdaxilə mənim gəlməsi. Masa arxasında böyük açıq məkanda yaradılan MKİ-nin, oturub yaxşı geyimli arab olan kimi o, əmin idi, lakin, bir insan olan Əbdül sıçrayıb səfirliyində Адабии - eyni zamanda, biz kimə ilə Ястребом hesab Qılınc. . Belə çıxır ki, o, işləyib üzərində hansı bir kağızlar, o оторвал baş kağızlar və gözlərini mənə və bir gun.
  
  
  Digər iki ərəb istirahət bir-biri küncündə sığınacaqlarda. Bir oturub, çarpayının üzərində, adətən, istifadə olunan müvəqqəti qonaqlar CIA. Onun yanında qoymaq avtomatik tüfəng. Ego əkiz əlində idi, son yemək ətrafında bu qrupun sakinləri hökumət qaçqınların. O, başladı qaldırmaq tüfəng zaman onun otağına getdi, amma dayandı, zaman az mənim bir gun повернулось kənara ego. Heç kəs onların ətrafında görünürdü təəccübləndi, məni görəndə, başqa Шеримы, gözləri olan genişlənib ilk təcrübəsi bayraq icazə icrası və sonra qeyd xəcalət görə onun çılpaqlıq. O, əmin idi ki, məni gözləyir, zaman Abdul danışdı:
  
  
  "Gəlin, mister Karter, - deyə o, hələ də nəzakətlə, hətta belə bir gərgin vəziyyətdə olan o idi. - Biz gözləyirdik ki, sizin gəlişi. İndi mənim plan yerinə yetirilib ".
  
  
  Adlandıraraq bu ego planı, onun bir dəqiqə поразился. Biz Хоуком yanılmırdılar. Adam ifa телохранителя Шеримы və шофера məmurun səfirliyinin Адабии idi, Qılınc yox, kim idi ego sərnişin. Onun baxdı Abdulla indi sanki ona baxırdı ilk dəfə. Sonra diyarı gözləri onu qeyd hərəkatı tərəfindən otaqda iki kişi dondurulmuş yerində. Onun нажимал azn bəhanədir çəngəl, qəti şəkildə inanıram, baş və таращить gözləri olan "люгера" düşüb арабу avtomatik tüfəng, hündürlüyü zaman o, geri döndü, cəhd birbaşa magistral mənə. Bu ölü idi əvvəl döşəməyə düşdü ardınca öz tüfəng, выпавшей üzrə ego əlləri.
  
  
  "Heç пытайся", - xəbərdarlıq, onun ego yoldaş başlayan sürükleyin görə gun ona yaxın yataq. Mən əminəm ki, o, anlayır ingilis, ancaq o, var idi, görünür, heç yerdə əmək şərh ton mənim səs və ya mənim niyyət, çünki ego əlləri извивались əvvəl və yuxarı olan tavan.
  
  
  "Bu, ehtiyac yox idi, cənab Karter, - soyuq tərzdə dedi Abdul. "O olmasaydı atəş səni. Bu idi mənim planı ".
  
  
  "Bu gün o, tərəddüd etmədən istifadə bu dəqiqə", - təkzib meydana kiv mesajları onun Мечу. "Ya öldürmək, bu üçünü bir hissəsi idi, sənin plan?"
  
  
  "Bu, lazım idi", - deyə Abdul. "Mən demək olar ki, vaxt buraya gəlmək - və onlar çox diqqətlə izləyirdilər, mənim üçün bunu aşkar deyil, harada ki, mənim insanlar saxlamaq, Onun Əlahəzrət". Son deyildi istehzayla, o qədər çevrildi Шериме. "Olub, onlar yaxşı şirkəti, miledi?" O dedi bu son sözləri ton səbəb olan ih görünür daha çirkin bir şey daha, ki, o, ya iki ego головореза edə bilər bir gözəl ilə bağlı пленницей və ənlik, растекавшийся ilə ee şəxslər tərəfindən голому boğaz və вздымающейся sinə, mənə dedi ki, o, sınaq idi və həm zehni, həm də fiziki.
  
  
  Шерима hələ разговаривала onlarla хорька, onu necə açdı gizli qapı və daxil потайную otaq. Var, hissi var idi ki, o, şok və ya sadəcə çıxdı onun. Və ya, ola bilsin ki, onun накачали narkotiklərlə yanaşı, транквилизаторов ki, hey, versəydi, Konfet, və yalnız indi o, başladı tam nəzarət hisslərini.
  
  
  "Yaxşı, Əbdül, ya onu mən deyə Сеиф Allah?" Onun dedi. Ego reaksiya ki, istifadə etdiyim ərəb sözü demək üçün qılınc Allah idi, sadəcə, az ibadət. - Özünüzü bu разбивать ilə Onun Высочества. Tez."
  
  
  "Buna ehtiyac olmayacaq, Abdel", - səsi eşidildi .
  
  
  
  
  
  
  Onun dedi. "Əsanı gun, Ləqəb, və göydən əlləri".
  
  
  "Salam, Konfet", - dedim, heç dönür. "Baxışları onu saxlanılır ki, sizi? Onu gözləyirdi ki, siz bizə qoşulmaq burada. Əgər siz gəlib bir neçə dəqiqə əvvəl, siz ola bilər həyatını xilas bir vasitəsilə öz arkadaşları ".
  
  
  Şok ki, onun köhnə dostu və yoldaşı saxlayır gun azn olan bir insan gəldi saxlamaq, onu məcbur Шериму tamamilə ayılmaq. "Konfet! Nə edirsən? Nick üz gəldi, məni buradan! "
  
  
  Zaman ona dedi hey ki, Candy Knight yeganə idi, kim etdi mümkün ele onun əsir üçün keçmiş Queen bu vəhy idi çox çox böyük. O, расплакалась. İtdi kral ləyaqəti ki, mətanətlə tərəfindən onun qarşısında мучителей. O qadın ki, xəyanət kimsə bu sevilən kimi, bacısı və o рыдала yenə və yenə: "Niyə, Candy? Niyə?"
  Fəsil 11
  
  
  
  Onun hələ düşdü tapança və əllərini qaldırdı, amma Əbdül tərk Шериму və yaxınlaşdı almaq üçün məndə "люгер". Həmin an onun az şey edə bilər, başqa bir imkan idi bu götürək. Əgər Candy нажмет üçün siz trigger mənə qalmaz heç bir ümid üçün рыдающей qadınlar, məqsədi olan düşüb sinə. Onun dünya parçalandı milyard hissələri üçün də nax unutmusunuz fiziki zərər. Kobud katlanmalarda, врезанные веревками onun bilek və растопыренные ankle, daha çox deyildi qəddar kimi dağılması prosesi, onun həyat - bir prosesdir və bu proses başlanmışdır, o zaman idi ki, məcbur tərk etmək kişi, olan, sevilən və uşaqlar.
  
  
  "İndi əgər siz yalnız подойдете üçün ah, mister Karter", - deyə Abdul göstərən mənim tapança, hara o, otel üçün getdim.
  
  
  Üçün vaxt qazanmaq istədi, onun ego: "sən Niyə heç bir imkan olacaq Candy demək Шериме, o niyə satdı onun? Sənə indi heç bir şey itirmək.
  
  
  "Heç bir şey, başqa vaxt", - deyə o, çönərək üçün etmək боевику azn yataq gəlib qorumaq məni. Zaman kişi aldı avtomat və getdim ki, o, mənə danışdı ki, hər il öz ölü yoldaş. Qəzəb yayılan məlumatda iranın onun sifəti o qədər təhlükəli qaldırdı tüfəng etdi, onu mənə.
  
  
  "Stop!" - komanda verdi: Abdul, hələ danışarkən, onunla ərəb. "Ego öldürmək olmaz, bu silah. Hər şey hazır olduqda, istifadə edə bilərsən gun, istifadə etdiyi onlar, kim yuxarıda.
  
  
  Шерима başını qaldırdı və sual dolu mənə baxdı. Görünən odur ki, onun saxlanılır kənarda qədər insanlar Qılınc deyil xilas daimi MKİ-nin agentləri. "Yuxarıda ölü" əzizim, gənc cüt ", - deyə onu hey. "Ən azı, qonşusu охарактеризовала yaxşı, kimi yaxşı".
  
  
  "Onlar casusların sizin империалистического CIA", - прорычал mənə Abdul. "Biz bunu bilirdik ev bir müddət, mister Karter. Burada Səlim, - o, davam etdi, sinfi doğru insan masada olan döndü sənədlərə sonra o, məni necə обезоружили, - bu baxımdan çox kömək etdi. O, əlavə təhlükəsizlik xidmətinə səfirliyində və bir gün emu idi müşayiət Şah Həsən, burada zaman bizim məşhur hökmdarı idi Vaşinqtonda almaq üçün əmr öz sahibləri tərəfindən CIA. Bu görüş davam etdi, demək olar ki, altı saat, və mən Səlimin kifayət qədər imkanları layout xatırlamaq ev. Üçün casus onlar çox ağıllı; Селиму hətta imkan ayağa keşiyində var, gizli bir gün bu otağa, hər il olduğu kimi, bu işləri o qədər gözlədi Həsən ".
  
  
  "Şahmat heç vaxt bizə kimə tabe olmurdu!" - рявкнула Шерима öz keçmiş телохранителю. "Mənim yadımdadır ki, o, mənə danışırdı ki, bu görüş barədə zaman geri Otur-Həsən. MKİ məlumatlar veribdir ego ki, baş qalan Yaxın Şərq bilsin özünü qorumaq edənlər притворялся dostları, nə qədər ki, onlar başladılar planlar əlindən almaq, onun yanında ərşin ".
  
  
  "Kim sizdən başqa və Həsən inanır ki, bu выдумку?" - самодовольно dedi Abdul. "Zaman biz başa, hər bir ərəb dünyasında öyrənir haqqında ego xəyanət və o, imkan verdi ki, империалистическим поджигателям müharibə istifadə, özünü və öz xalqını. Və o шталь ih səyahət it sənə təşəkkür edirəm "
  
  
  Zaman gözəl şəxsin Шеримы ortaya böyük sual işarəsi, Əbdül злорадствовал. Haqqında "bəli, miledi, - deyə o, qayıdaraq ona, - məgər siz bilmirdiniz? Siz kim belə затуманил şüur Həsən, ki, o, bilmədim, kimə və nə üçün ən yaxşı ölkənin ego. Sən bu istifadə, öz pis bədən üçün alovlandıra ego ehtiras, o görə bilmədi, kim ego əsl dost ". Vurğulamaq üçün öz nöqteyi -, Əbdül, əlini uzatdı və nalayiq sığalladı Шериму üzrə sinə və бедрам, hələlik o, çalışırdı qarşısını almaq, onun iztirablı ласк; ağrı onun kobud ü və ürək bulanması onun варварского toxunan təsir göstərib, onun simasında eyni zamanda.
  
  
  "Sonra, siz Həsən öz qulu, sevgi, - deyə Abdul - siz başladı ötürmək emu əmr öz sahibləri burada, Vaşinqtonda".
  
  
  "Yalandır!" - dedi Шерима, onun sifəti yenə покраснело, bu dəfə qəzəb deyil, müdaxilə ona görə ki, onun keçmiş qulluqçusu edirdi bədəni ilə. "Həsən düşündüm haqqında yalnız yaxşı nə üçün ego xalqın. Və sən bilirsən ki, bu, doğrudur, Əbdül. O etibar, sənin kimi bir dost və bir hissəsinin etibar sənə o gün ki, sən xilas emu həyat ".
  
  
  
  
  
  
  Əlbəttə, onu bilirəm ki, bu, Əlahəzrət, - deyə Abdul. "Amma kim inanıram ki, zaman dünya görəcək sübut edən Səlim hazırlayır burada sübut edir ki, artıq gözləyir ih verdik могущественному şaha zaman biz sizi sizin ölüm əl CIA".
  
  
  Шерима ахнула. "Siz məni öldürmək və ittiham bu MKİ? Niyə şah inanmalıdır, bu yalan? Xüsusilə, gedir, əgər irəvanın ki, mən işləyib CIA ".
  
  
  Abdul mənə tərəf döndü və dedi: "Deyin görüm, hey mister Karter. Onun, əminəm ki, siz artıq fiqurlu mənim planı.
  
  
  Onun heç bir otel açmaq, nə qədər yaxşı AX haqqında bilirdi sui-qəsd Qılınc, ona görə də onu sadəcə olaraq dedi: "bəli, onlar inandırmağa cəhd şah ki, siz öldürülmüş, çünki siz qərar aşkar əməliyyatların MKİ Адаби fatimə, Həsən və Qalan dünya".
  
  
  "Tamamilə fantastik mister Karter!" Əbdül dedi. "Mən görürəm ki, sizdə əməkdaşlarının icra Xidmətinin müdafiə də var, beyin. Biz hesab edirdik ki, siz artıq məşhur телохранителей, годные bizi daha çox, daha durmaq var səfirliklərinin və konsulluqlarının ".
  
  
  Qılınc bunu bilmirdim, amma o, cavab verdi, böyük штопора idi ki, mənim baş onlarla хорька kimi o, ilk dəfə olaraq dedi ki, gözləyir məni конспиративной mənzil CIA. O, açıq-aydın bilmirdim barədə bizə AX, bizə kim haqqında, onun ən delle. Onun baxdı Konfet ilə məşğul olan sakitcə oturmuşdu, hələ əlində tutaraq kiçik bir gun boyu söhbət arasında Абдулом və Шеримой.
  
  
  "Düşünürəm ki, onu gərək sənə təşəkkür etmək üçün nə dedin emu, kim onun əzizim, - dedim. Ee şəxs idi qarşılanan zaman onun davam etdi: "Sən olduqca yaxşı istifadə edirsən bədən almaq üçün lazım olan məlumat. Sağ olun."
  
  
  O, cavab vermədi, amma Əbdül gülümsədi və dedi: "Bəli, mister Karter, o yaxşı istifadə edir, bədən". Ona kimi o насмехался zaman demişəm, onu başa düşdüm ki, o da təcrübəli beauty sevgi oyun Candy. "Amma sizin halda, - o, davam etdi, - bu həm heç bir təsir неконтролируемая ehtiras. Sənə, mənə tərəf üçün onun zövqlərə - mənim istiqamətləri. Mənə lazım bilmək, harada вписываетесь bir şəkil, və yalnız o aşkar ki, siz çox işləyirsiniz hökumətindən kapitalist onu yandırmaq qərarına gəlib sizi öz planları ".
  
  
  "Mənə xoş idi", - deyə mən üzümü Конфетной aid deyil, Абдулу. "De mənə, Candy, insan balkonda Шеримы - bu idi, bədbəxt hadisə, nə vaxt ki, sən вонзила mənim bıçaq emu boğaz? Ya sən qorxdu ki, o, gedirdi danışmaq və demək ki, mənə bir Qılınc da dam Уотергейта, azərbaycana cəhdi adam oğurluğu Шеримы? "
  
  
  Böyük qonur gözləri imtina baxmaq, məni də Konfet hələ də susurdu. Amma Əbdül idi bu self-nəzarət. Razı nə ego sui-qəsd məhv Şah Həsən увенчается bir müvəffəqiyyət və heç bir şey mane olur emu, o, sanki, demək olar ki, hazırdır müzakirə əməliyyatlarının bütün aspektləri.
  
  
  "Bu, çox ağıllı ilə, onun tərəfdən, elə deyilmi, cənab Karter?" - yumşaq dedi. "Mən də eşitdim bunu, zaman endi otağa Шеримы üçün hər il getdi ki, belə deyil. Məhz o zaman onun dedim-hey, o tutması, sizi bütün gecə qalan, hələ ki, biz сбегаем ilə Onun Высочеством... üzr istəyirəm, Onun keçmiş Əlahəzrət. Təsəvvür edin, bu qoca axmaq ətrafında mehmanxana və mehmanxana ən сыщика düşündüm ki biləcək, bizi dayandırmaq. O, yaxınlaşıb yaxından və otel bilmək ki, mən qapıda nömrələri bu saat, çıxarmaqla parading onun icon otel, sanki onun выгляжу разорванным. O, əlavə etdi - aşkar ki, emu yox idi olardı öldürmək qoca, - nəhayət, Əbdül tanınıb rəsmi телохранителем Шеримы.
  
  
  "Bədbəxtlikdən, onun üçün, bəlkə də, o belə düşündüm", - dedim. "O, həqiqətən, başa düşmürəm, ki, olur, yalnız onda idi ki, müdafiə qadın narahatlıq". Onun etiraf etdi ki, özümü bu, bizim səhv.
  
  
  Шерима, напуганная ki, bütün o eşidən kimi, son bir neçə dəqiqə, bir daha soruşdu biz öz köhnə məktəb girlfriend: "Niyə, Candy? Sən necə bilər, belə ki, daxil mənimlə? Siz bilirsiniz ki, biz Ego Высочеством sevilən sizi. Niyə?"
  
  
  Штопора nəhayət çatdı Candy. Gözlərini oynadaraq, o, saymazyana dedi: "Əlbəttə, Həsən məni sevdi. Səsi niyə o şəhid atamın! "
  
  
  "Sənin ata!" - ucadan Шерима. "Konfet, sən axı bilirsən ki, sənin atası öldürüldü eyni adam üçün cəhd edən öldürmək şah. Atanız xilas həyat Həsən edib öz. İndi isə yaxşımı bu, mənimlə və onunla ".
  
  
  "Atam heç жертвовал həyat!" Candy, demək olar ki, etməyib və dua eyni zamanda. "Həsən öldürdü ego! O, çıxardı atamın qarşısına xilas etmək üçün öz паршивую həyat, zaman, ona hücum etdi killer. O, and içdi ki, свяжусь ilə Həsən zaman öyrənirəm ki, bu barədə indi onun gedirəm "
  
  
  "Bu, doğru deyil, Candy, - ehtirasla dedi hey Шерима. "Həsən təəccübləndim zaman bu adam boğuldu himayədar sarayının və ardınca getdi ki, sadəcə olaraq dayandırılıb. Atanız şir qarşısında və bıçaqlanıb. Sonra Əbdül öldürdü qatil ".
  
  
  "Haradan bilirsiniz?" Candy cavab verdi hey. "Siz orada idiniz?"
  
  
  "Yox", - tanıyıb Шерима. "Siz bilirsiniz ki, onun idi, sizinlə bu zaman. Amma Həsən mənə bu barədə daha sonra. O, hiss ölümünə görə məsuliyyət sizin ata və
  
  
  
  
  
  
  o cavab verir ki, sizin üçün"
  
  
  "O, cavabdeh idi! O, трусом, atam vəfat edib, buna görə! O, bilmədim razılaşa üçün sizə həqiqəti demək, çünki o vaxt siz biləsiniz ki, o da oldu трусом ".
  
  
  "Konfet, - sədəqə ediyorum onun Шерима, - atam dedi, mənə eyni. Və o, olmasaydı, шталь yalan haqqında bir şey bu. O, ən yaxşı dost, sənin ata və ...
  
  
  Candy qulaq asmırdı. Yenə yarımçıq kəsərək Шериму, o qışqıraraq: "Sənin ata eyni idi mənim. İnsan ilk öncə şirkət. Neft şirkəti də bilməzdi imkan verə ego insanlar bilsinlər ki, Həsən zəlzələ, əks halda onlar heç bir dəstək olardı. Sonra qiymətli şirkət atılan olsaydı, bütün ölkə. Həsən yalan, və hər kəs neft şirkətində işləmişəm, onu dəstəklədi ".
  
  
  Onu seyr Qılınc, hələlik iki qız mübahisə və ухмылка onun üzünə, səbəb var ki, məni başa штопора. "Candy kimi deyil özünü, - fikirləşdim mən. Demək olar ki, kimi, əgər o, dəstəyə tarixi, ki, hey danışırdılar yenidən və yenidən. Onun qarışdı vermək üçün öz штопора. "Candy, kim danışdı sənə, nə baş verdiyini o gün?"
  
  
  O, yenidən mənə çevirdi şəxs. "Abdul. Və yalnız o, kim idi, kimə heç bir şey var idi itirmək, deyərək mənə həqiqəti. Həmin gün o da, az qala, öldürülüb, bu insan. Amma o, yox idi трусом. O, yaxınlaşıb bu сумасшедшему убийце və gəlib onun. Həsən sadəcə bəxtim gətirmişdir ki, Əbdül var idi, əks halda bu insan əlindən olardı ego dərhal sonra atamın ".
  
  
  "O zaman sənin bu barədə danışdı?" Onun soruşdu.
  
  
  "Həmin gecə. O, mənə yaxınlaşdı və çalışdım təsəlli. O, yalnız təsadüfən uinston ki, baş vermiş ən delle və onu parçaladı, ondan başqa hər şey. O, mənə söz vermək heç kəsə demək ki, etdi şahmat. O, dedi ki, o vaxt ölkə üçün pis olardı, əgər bütün bilirdilər ki, şah zəlzələ. Bu idi bizim sirr deyil. Onun isə deyirdi ki, biz bütün sirləri var, Nik.
  
  
  "Bəsdir, bu barədə", - kəskin bildirib Abdul. "Bizə hələ ki, görüləsi işlər çoxdur. Səlim, necə hərəkət edəcəyi sənədlər? Siz demək olar ki, sona çatdı? "
  
  
  "Hələ beş min". Onlarla хорька kimi o, otağa daxil oldu, rəsmi səfirliyinin nümayəndəsi ilk dəfə danışdı. "Mən istifadə кодовую ki, kitab tapdıq yuxarıda hazırlamaq üçün məruzə, orada göstərilib ki, Onun Əlahəzrət - keçmiş queen - bildirdi, onun rəhbərliyə ki, o, artıq inanır ki, o, ki, MKİ-nin etdi bu Адаби, düzgün, və ki, o, təəssüflənir ki, kömək etsin, onların hamısına. bu dəfə. O, təhdid, ifşa MKİ-nin Ego Высочеству və dünya mətbuatında ".
  
  
  "Daha nə?" - tələb etdi, cavab Abdul.
  
  
  "Kağız ki, onun indi onları axıra çatdırıram, təmsil kodlanmış olan insanlara ev приказывают qurtarmaq Шеримы, əgər onlar bilmirlər fikrini dəyişə. Qərarına əsasən, onlar elə etməliyik ki, bu kimi baxdı qəza. Əks halda onu vurmaq lazımdır, və onun bədən utilizasiyası üçün belə ego heç vaxt tapdı. Bu halda, məlumatında deyilir ki, azad örtüyü, deyilir ki, hesab olunur ki, o, yox oldu, çünki o, ehtiyat edir ki, hərəkət Qara sentyabr alacaqdır həyat. Başqa kağız da hazıram ".
  
  
  Onun üçün idi ki, etiraf etmək "Qılınc" inkişaf sxemi ilə məşğul olan əmin qoyacaq MKİ - və bununla da hökuməti və amerika Birləşmiş Ştatları - bir nöqtəyə ilə Şah Həsən və dünya ümumiyyətlə. Onun haqqında fikir mümkün ответвлениях fold paper zaman Candy birdən məndən soruşdu:
  
  
  "Nik, sən dedin ki, mənə gözləmək. Sən hardan bilirsən? Mən verib özünü? "
  
  
  "Buraya gələrkən onun iki şeyi xatırladım, - deyə onu hey. "Birincisi, o, bildirdi ki, bir-birinin ətrafında olan kişilər təqib etdiyiniz və Абдулом bu Потомак bu gün səhər-səhər. O baxırdı, kimi Abdul dayandırdı yanacaq, və siz hər iki telefon istifadə. Bu, mənim ki, mən sizdən soruşdum, olubmu sizdən eşitmək imkanı, kimə zəng Əbdül, ya hər il, hər hansı nömrəli o, aldığınız zaman sonra zəng vurdular mənə Уотергейт. Və siz dediniz ki, keçməmisiniz onunla sahəsi. Amma səndə idi, mənim əzizim. Yalnız siz deyil, bilirdik ki, kimsə gördüm, bunu necə, və bu barədə məlumat verdi ".
  
  
  "Deməli, bu insanlar var idi üzrə icra mühafizə Xidməti следовавшие bizə, mister Karter, - deyə Abdul. "Mən düşünürdüm bu haqda, amma məndə yox idi, kifayət qədər təcrübə bu ölkədə üçün mümkün ola bilmək, bütün müxtəlif gizli operatorları. Ancaq mən düşünmürdüm ki, kimsə onların ətrafında risk yanaşmaq belə yaxından izləmək üçün bizə stansiyasının. Onun düşündüm, onlar подождали görə seçmək, hələ görəcəksiniz, biz yenə выезжаем yol ".
  
  
  "Haradan siz gedirdiniz kifayət qədər yavaş, sizin insanlar kamp əldə nöqteyi-pusu", - deyə mən.
  
  
  "Dəqiq."
  
  
  "Sən etdi, iki zəng, Abdel", - deyə ona emu, və o, əsasən, başını tərpətdi. "Mən bilirəm ki, bu idi ilə kişi bu evi saxlanılır ki, Шериму əsirlikdə, nəhayət, həlak kişilər və qadınlar. Kim idi, digər call... Селиму? "
  
  
  - Bir daha faktiki olaraq, cənab Karter. Onun demək idi emu ki, tezliklə qismini ələ alacağam onu. Sonra necə, biz miss Knight разыграли bizim kiçik шараду bu Джорджтауне xeyrinə üçün sizi mümkün idi cazibe açıq buraya.
  
  
  "Deməli, sən zəng idi таксопарку", - dedim baxaraq Konfet. "Siz lazım idi, taksi sifariş burada açıq demək butiki üçün
  
  
  
  
  
  sən bilərdi tez çıxmaq üçün mütləq getməyə, hələ ki, bu qız deyil izlədi səninlə küçəyə təyin etmək üçün hər hansı bir sualınız ".
  
  
  "Əslində bir daha", - deyə Abdul vermədən Candy mənə cavab. O, otel və əmin olmaq ki, aldığı bütün xidmətləri üçün planlaşdırma bütün quraşdırma. "Və bu işləyib, cənab Karter. Siz olduğu kimi, burada da planlaşdırılır ".
  
  
  Onun otel bir az azad, ondan hava, buna görə də dedi: "ən delle, məhz bu hekayə ilə taksi məni düşünməyə haqqında Candy və bir çox təsadüflərin olan o iştirak edib. Yalnız filmlərdə kimsə həyata çalışır binanın ətrafında və dərhal oturur taksi. Sanki qəhrəman həmişə tapır, park yeri, məhz orada, harada ki, ona lazım idi. İstənilən halda, onu xatırladım ki, bu, bir fikir idi, Candy etmək o kiçik bir gəzintiyə Джорджтауну və ki, o, israr edir ki, sərf dünən gecə mənimlə qədər Шерима tərəfindən oğurlanaraq edilmişdir. Sonra yadıma düşdü telefon zəngləri yanacaq, və hər şey öz yerini tapdı ".
  
  
  "Qorxuram, çox gec, mister Karter, - deyə Abdul. O çevrildi riyaziyyat üzrə masa arxasında başlayan toplamaq ego kağız və засовывать ki, bir - кодовую kitab, CIA kimi mən guessed - bir dəqiqə. "Sən hazırdır, Səlim?"
  
  
  "Bəli". O uzatdı Мечу bir neçə листков kağız üzərində işləyib və dedi: "Bu, onlar tapa bilərsiniz ki, ev". Ego lideri etdi ih, sonra yenə əlini uzatdı. Səlim an ona baxdı, sonra qorxa-qorxa досталь ətrafında cibindən кодовую kitab. "Mən, sadəcə, fikirləşdim ki, mən qayğı bu barədə", - üzr istədi o,. "Həmişə şans var ki, zaman gələcək, polis, onlar обыскать sizi olardı ağılsız ola ee sizin ixtiyarınızdadır".
  
  
  "Əlbəttə ki, mənim "başqa", - deyə Abdul əhatə ego çiynindən. "Yaxşı idi, sizin tərəfinizdən barədə düşünmək mənim təhlükəsizliyi. Amma mən bu barədə narahat və eyni zamanda устраню sizin yolu hər hansı bir temptation. Var onlar, kim ödənilən olardı bir çox almaq üçün bu kiçik kitabı üçün ən yaxşı pul gəlsin birbaşa mənə və bizim şərəfli hərəkatına Silver Scimitar. Məgər bu belə deyil, Səlim? "
  
  
  Kiçik фальшивомонетчик üzrə səfirliyinin tez razılıq əlaməti olaraq başını tərpətdi və adama elə gəlirdi ki, hiss relyef, zaman Qılınc azaldıb ayı qucağı ki, o, şəfqətlə onun çiyninə insan. "İndi siz bilirsiniz ki, sizə nə?"
  
  
  "Mən gedim açıq səfirliyi, sonra isə..." O, kəskin şəkildə dayandı, baxdı təsirə məruz qalmış ərazilərdə sərhəd və soruşdu: "Hansı maşını onun etməlidir istifadə etmək idi? Bəs Məhəmməd, kim idi, çıxara buraya bu Carter? Onunla nə baş verdi?
  
  
  Abdul mənə tərəf döndü. "Ah, bəli, mister Karter. Onun otel haqqında soruşmaq Мухаммеде. Onun güman ki, ego başına eyni aqibət ki, bizim dost, Qara azadlıq ordusunun Джорджтауне. Və daha çox."
  
  
  Mən necə dəfə gedirdi cavab emu zaman gördüm вопросительное ifadə şəxslərin Konfet və qərara aldı ki, o heç bir şey bilir "başqa". Yada salaraq trio yapon olan поджидали bizi Great-Bu, onun aldığı daha bir vəhy idi, bu ideyanı gələcək istifadə üçün. "Əgər Məhəmməd - bu adam gözləyirdi ki, yanında mənim otaq, o, saxlanılıb. O, məndən xahiş edib ki, sizə deyə, ki, o, опоздает. Çox gec. Ən delle, mən düşünmürəm ki, o, ümumiyyətlə, yaşamaq olardı ".
  
  
  Abdul başını tərpətdi. "Mən bu şübhəli", - deyə o bildirib.
  
  
  "Konfet, sən baxdı, zaman mister Karter gəldi, necə mən sənə? - dedi. O, buraya düşüb? "
  
  
  "Mən gördüm ki, o, necə çıxırdım ətrafında maşın və onu припарковал köşedeki", - deyə o bildirib. "Bu idi Veqa".
  
  
  "Yenə də, mən və şübhəli", - deyə Abdul, поклонившись mənə. "Deyəsən, biz gərək üçün çox отплатить sizə, cənab Karter, o cümlədən buraya gətirmək bizim üçün avtomobil Səlim qayıda bilər səfirliyi". O, əlini uzatdı. "Olar mən açarlar? Дотянись qədər onlara çox ehtiyatla ". O da qeyd qatil avtomat, və o, gördüm ki, ego böyük barmaq qədər сомкнулся azn спусковом çəngəl.
  
  
  Onun выудил ring üçün düymələri ətrafında cibindən başladı atmaq ego riyaziyyat üzrə bir tüfəng ilə. "Xeyr! Mənim üçün, - tez dedi Əbdül hazır olan hər hansı bir şübhəli hərəkətləri ilə mənim tərəfimdən. Onun kimi etdi, o dedi, o etdi açarlarını maşın öz riyaziyyat üzrə Селиму dedi: "həyata Davam öz təlimat".
  
  
  "Səfirliyində onun gözləyəcəyəm sizin zəng. Bu zaman gəlir, onu polisə zəng və deyirəm ki, siz mənə zəng edirdilər ki, bu ünvanları və dedilər ki, tapıb Onu Əlahəzrət убитой. Sonra onun çatdırıram radio Ego Высочеству ki, baş verdi ".
  
  
  "Və mən gəlib bu ünvanda?"
  
  
  "Mən göndərdi, sizi buraya zaman məlum oldu ki, Onun Əlahəzrət getmişdi. Onun yadına düşdü ki, bir dəfə Ego Kral Əlahəzrət xahiş etdim ki, məni aparmaq ego bu evi ilə görüşmək üçün bəzi amerikalılar və fikirləşdim ki, ola bilsin, Onun Əlahəzrət приехало buraya ziyarət öz amerikalı dostları. Və ona daha heç bir şey bilirəm ki, che bu bir ev, ya da ki, bir şey.
  
  
  "Yaxşı. Unutma bizi sözləri ətrafında nə mən sənə dedim, Səlim, - dedim, Əbdül, похлопывая ego üzrə geri. "Gəl və дождись mənim zəng. Mustafa Bəy üz tutacaq maşını, daha sonra qaytaracaq və onu agentliyi icarəsi. Avtomobili ego park səfirliyinin yaxınlığında və deyin дежурному ki, kimsə gəlib görə, açarı ". Zaman Abdul щелкнул seçilən daxilində gizlətmək kimi o idi ki azn pillar kənarda, ağır qapı yenə açıq partlayış. Dedi, son sözü, öz mülahizələri üzrə riyaziyyat və sonra necə saatına baxdı. "İndi altı saat. Siz olmalıdır
  
  
  
  
  
  
  səfirliyində yarım saat və zaman biz başa çatdırmaq üçün var burada. Gözləyirik mənim zəng arasında altı otuz altı, qırx beş. Allah səninlə ".
  
  
  "Və səninlə Сеиф Allah", - deyə xəyanətkar адабский kargüzar, zaman beton panel yenidən bağlanıb, запечатывая bizə səs keçirməyən otaqda isə biz Шеримой baxdı ki, gözləri düzgün ölüm.
  Fəsil 12
  
  
  
  Yalnız Səlim getdi, Əbdül məşğul yerləşdirilməsi, onların saxta qeydlər CIA. Mustafa bəy ilə qəzəbli şəxs tərəfindən saxlanılır gun ştatlara mənə, yalnız ara-sıra tərcümə baxışda bir an üçün nəzər salmaq, çılpaq bədəni öz keçmiş queen. Elə onu bilirdi ki, bu o qədər davam etdirin ona, o asılmışdı azn веревках saxlanılır ki, onun əllərini və ayaqlarını раздвинутыми. Onun həmçinin əmin idi ki, o, ego indi ölü yoldaş, siz yəqin ki, var ciddi əmr, Qılınc deyil насиловать ih пленницу. Hər hansı bir bu cür cinsi zorakılıq məlum oldu olardı yarılma zamanı, və mən düşündüm ki, Qılınc, otel, bu cür fəsadların. Qətl olmalı idi səliqəli, əgər kimi bu törədilib mütəxəssislər CIA.
  
  
  Mən o qədər də başa düşmədim, Qılınc kimi izah fərq vaxt ölüm arasında ölü orqanları yuxarıda və Шеримой. Sonra mənim yadıma düşdü ki, bu tel ev tapmaq mümkün deyil. Bütün emu etmək lazım idi, bunu deyə bilərəm ki, o, boğuldu və gördük ki, bir gizli qapı açılır və bədən Шеримы yatır потайной otaqda. O da deyə bilər ki, gördüm ki, bir və ya iki nəfər getmiş, o gələndə azn лимузине. Və ya ola bilər, yük açmaq "Мустанга" qaraj və sonra demək, polis ki, kimsə qaçdı, o qədər çıxardı. Məntiqi ehtimalı olardı ki, qatil idi, ı üz bilərlər bədən Шеримы zaman onun cangüdənlər oraya gəldi və qorxutdum onu.
  
  
  Mənə maraqlı idi, harada onun yazıldı ego-plan. Sonra onun həyata etmişdim ki, bununla мертвецом ki, kömək etmək üçün tarixi Abdulla daha da keçilməz və o, başa düşdü, niyə məni öldürmək lazımdır tərəfindən avtomatik tüfəng. Onun ölmək idi gülləsindən ətrafında eyni gun, ki, həlak Шериму. Abdul deyə bilər ki, o, gətirdi məni evdə axtarmaq üçün onun bir adam qaçıb vasitəsilə qaraj, biz gələndə, onda daha bir shot əvvəl qaçıb ki, məni heyran etdi. Abdul üstə çevrilərək elə uzandı ki, heç bilirdi ki, onun tərəfindən icra Xidmətinin müdafiə (o indi düşünür ki, mən idi), və başa saldım ki, mən sadəcə bir insan idi ki, любезным ilə Шеримой olan o xahiş etdi ki, yardım.
  
  
  Ego tarix, əlbəttə ki, dözə bilməz tənqid çərçivəsində rəsmi araşdırmanın. Amma bilərmi hökuməti inandırmaq Şah Həsən ondadır ki, bizim tarix deyil pərdəsi ilə əlaqədar MKİ onun dağılması? Və hər hansı bir açıqlama mənim əsl şəxsiyyət kimi agent AX yalnız etmişdir olsaydı, bütün vəziyyəti daha çətin və şübhəli. Nəhayət, onun olduqca yaxın keçmiş kraliça demək olar ki, andan onun gəlməsinə Vaşinqton. Bunu necə izah etmək olar kişiyə ki, onu sevirdim?
  
  
  Hələ ki, onun haqqında fikir çətinlik süjet, onu seyr Konfet. O, kəndin yataq və adama elə gəlirdi ki, избегала mənə nəzər ya Шериму. Düşünmürəm ki, o, gözləyirdi görmək öz keçmiş dostu раздетым və vəhşicəsinə bağlı. Onu başa düşdüm ki, ip izləri onun bilek və лодыжках idi verilə hissəsi kimi işgəncə MKİ-nin üçün cəhd məcbur keçmiş queen fikrimi dəyişə haqqında tökmək üçün müqəddəs ee ehtimal olunan sui-qəsd azn Адаби.
  
  
  Həmin vaxt Əbdül başa gizlətmək saxta əskinaslar. O, yaxınlaşdı, mənim mühafizəsi və başladı vermək əmr ərəb dilində. "Qalxın yuxarı və onu yaxınlıqda yerləşən iki bədən yan gün. Sonra yanaşmaq лимузину kimi olar yalama k gündür. Gedin rack və yükləyin ih. Əmin olun ki, heç kəs görür ki, siz bunu edirsiniz. Sonra buraya qayıtma görə Каримом. Təəssüf ki, o, gərək sürücü ilə капиталистическими donuz. Magistral olacaq daha bir sərnişin, ona görə əmin olun ki, orada bir yer var ".
  
  
  Onun yeganə adam idi, kim bilərdi ki, eşitmək Qılınc demişəm öz qərarı ilə riyaziyyat və ego sözləri nəzərdə tuturduqsa mən bu barədə heç bir fikir bu nöqtəyə qədər. Əgər bizi Шеримой tapacaq ölü hadisə yerində, o yalnız "sərnişin" magistral olmalıdır Konfet! Və bir də onu başa düşdü ki, idi ", başqa bir kağız" onu başa фальсификатор Səlim və məzmunu haqqında olan o yol qeyd. O, əmin idi ki, nen Candy kimi təsvir olunmuşdur binder link MKİ ilə Шеримой və beləliklə, Şah Həsən. Bu planının bir hissəsi Abdulla gərgin idi olması faktı onun yox zamanı ölüm Шеримы görünür daha şübhəli, əgər MKİ-nin bilmədi təqdim onu təkzib etmək üçün sübutlar сфабрикованные Qılınc.
  
  
  Zaman Mustafa getdi və kütləvi qapı yenidən заглохла, onun dedi: "Candy, mənə bir şey. Zaman məcbur Abdulla sizə qoşulmaq istəyi intiqam Şah Həsən? "
  
  
  "Niyə? Bu nə deməkdir?" O, mənə baxdı, cavab vermək üçün, lakin yenə də üzünü çevirdi.
  
  
  "Mən güman edirəm ki, bu, təxminən o zaman məlum oldu ki, boşanma və qaytarılması Шеримы Abş, həqiqətən?"
  
  
  Qonur gözləri diqqətlə baxdıq, mənim üz və o, nəhayət, başını yırğaladı, sonra isə dedi:
  
  
  
  
  
  
  bu, təxminən o zaman. Niyə?"
  
  
  Əbdül heç bir şey deyib, amma ego qara ястребиные göz метнулись biri həm mənə, hələ ki, onu söhbət davam, və ümid edir ki, bu zaman o çox напряжен üçün qeyd edir ki, mən bir daha heç vaxt əl qaldırmışam sonra necə atdı açarlarını maşın emu.
  
  
  "O nə dedi?" Onun soruşdu, sonra dedi öz штопора. "Unutmayın ki, pullar bu idi ki, nə cür ki, o, nəhayət, başa düşdüm ki, sən haqlısan. Bu Həsən idi pis olan insan ən delle kömək xalqına isə yalnız накапливал özləri üçün sərvət və раздавал bir neçə məktəb və xəstəxana üçün insanlar susurdu ".
  
  
  Ee şəxs mənə deyirdi ki, mən gəlib bu məqsədi, lakin o hazır idi, etiraf edək ki, bu, hətta ən özünə. "Abdul göstərdi mənə bunu sübut! O, mənə göstərdi qeydlər üzrə isveçrə bankı. Siz bilirsiniz ki, köhnə xeyirxah bir филантроп Həsən qoyub ora daha sta milyon dollar? Necə ki, sənə kömək özünə deyil, öz ölkəmizdə? "
  
  
  Шерима yenidən ожила və qulaq söhbətimizi. Növbəti dəfə o, inandırmağa cəhd Candy ki, o, ошибалась haqqında öz keçmiş həyat yoldaşı. Bu, belə deyil", Candy, - sakitcə dedi. "Yalnız pul Həsən heç göndərirdi üzrə Адаби, - bu, ödənilməsi avadanlığı olan ehtiyac yoxdur, bizim xalq. Bu, pul o qoyubdur, Sürixdə bizim üçün sizinlə.
  
  
  "Səs kimi, bir çox bilirsən haqqında öz драгоценном Хасане", - sözlərini hey, Candy. "Abdul mənə göstərdi qeyd, və sonra o, təklif etdi ki, biz necə məhv etmək üçün onun istifadə edərək, sizinlə".
  
  
  "Qeyd edilə bilər ki, təhrif var, Konfet", - dedim. "Gördünüz, bu gün axşam, hansı ekspert Səlim belə şeylər. Bank sənədləri olardı ценымногие yaratmaq üçün asan, daha kodlu məqsədlər əskinaslar CIA ".
  
  
  Candy nəfəsini dərdi baxışları ilə məni Abdulla, amma tapmayıb asanlaşdırmaq təcrübəsi şübhə yoxdur ki, ona внушал emu. "Abdul deyil шталь olardı bunu", - sərt-sərt dedi. "O, mənə kömək etdi, çünki məni sevdi, əgər bilmək istəyirsiniz!"
  
  
  Onun başını yellədi. "Fikirləş bu barədə Candy. Məgər kişi sevən, siz bildirin ki, siz yatmağı xoşlayıram ilə хема bir başqa - əmr olsaydı, siz bunu - siz necə? "
  
  
  "Bu, lazım idi, elə deyilmi, Əbdül?" - dedi Candy, demək olar ki, ağlamağa, o zaman müraciət edərək, ona yardım üçün. "Danış emu, sənin kimi izah edib ki, ego saxlamaq lazımdır çalışan, gecə üçün siz bilər ala Шериму var ki, yalnız bir yol tuta belə bir insan kimi, o,. De emu, Abdul ". Son üç söz var idi yardım tələb edən məşğuldur qaldı cavabsız, çünki Abdul heç bir şey dedi. Onun üz dayandı amansız bir təbəssüm; o bilirdi ki, mən çalışıram etmək və emu fərqi yox idi, çünki o, hiss edirdi ki, artıq çox gec heç nəyi dəyişmək.
  
  
  "Mən bilmirəm, bu, almaq, Konfet", - dedi, - mən yavaş-yavaş yenə də qəti şəkildə inanıram başını. "Unutma, sən artıq bilirdi ki, mən insanam. Biz sizinlə bir yerdə idik, daha əvvəl Əbdül bilik оборудова mənə. O getdi, İsgəndəriyyə ilə Шеримой əvvəl onu qarşıladı, səni o birinci gecə. Siz də unutmayın ki, gecə, elə deyilmi? "
  
  
  "Bu sadəcə ona görə ki mən belə idi, tək-tənha!" İndi o рыдала, vəhşicəsinə axtarır Abdulla. Görünən odur ki, o, hər şeyi danışdı ki, o öz ilk görüşdə mənimlə. "Bizdə ilə Абдулом yox idi həll edilə birlikdə bir neçə ay. O qədər çox idi del hazırlamaq üçün gedişinə üzrə Otur Həsən. Sonra bütün vaxt, hələ ki, biz Londonda, mənə lazım ola Шеримой, ona görə ki, o aparırdı özünü, bir uşaq kimi. Əbdül elə ilk gecə onunla birlikdə heç bir şey yox idi. Siz mənə inanmaq. Sadəcə, kimsə mənə lazımdır. Bilirsiniz, hansı mən ".
  
  
  O, ona doğru qaçmağa başladı, amma o, попятился üçün спускать mənimlə göz. "Qal orada, mənim əzizim", - sərt-sərt dedi ki, aşağı onu. "Heç dur arasında mr Carter və mənim dostum". O, əlini tapança. "Bu, məhz o istəyir ki, sizdən".
  
  
  "Onda hər şey qaydasındadır? Siz başa düşürsünüz, Əbdül? "O, смахнула göz yaşları. "De ki, mənə hər şey qaydasındadır, əzizim".
  
  
  "Bəli, Əbdül, - подталкивал onun ego, - hey, danış hər şeyi.
  
  
  Hey Danış haqqında bütün Məşhur Ятагане ki, sən Qılınc Allah rəhbərlik edən ən qəddar стаю qatil dünyada. Deyin hey оборудова bütün günahsız insanların-2 etdiyi siz hədiyyə etmək üçün cəhd etmək öz nəzarətinə bütün Yaxın Şərq. Və mütləq danış, hey, o olacaq, növbəti qurbanı.
  
  
  "Kifayətdir, cənab Karter", - soyuq tərzdə dedi, o vaxt necə Candy soruşdu: "nə deyir, Əbdül? Bəs Gümüş Ятагана və nə məni, nə zaman olacaq, onun növbəti qurbanı? "
  
  
  "Sonra mənim əzizim" - deyə o, diqqətlə mənə baxaraq. "Mən hər şeyi izah edərəm, sonra Mustafa qayıdacaq. Hələ qarşıda görüləsi işlərimiz çoxdur ".
  
  
  "Həqiqətən, Konfet", - sərt-sərt dedim. "Öyrənmək, zaman Mustafa qayıdacaq. Açıq indi o downloads yük кадиллака orqanları iki nəfər üstdə. Sonra o, gərək geri Каримом mərtəbəsində. Və hələ o saxlayır yeri sizin üçün baqajından. Əslində, Əbdül? Ya sən предпочитаешь Qılınc, Allah, indi anda sənin qələbə belə yaxındır? "
  
  
  "Bəli, cənab Karter, güman edirəm, bilirəm - deyə o, bildirib. Sonra o, bir az çevrildi Candy, onun əlləri dəhşətə прижались mənim üz. O, şübhəli ona baxdı, o zaman ona dönüb davam etdi ледяным sərt tonda: "təəssüflər olsun ki, əziz mister Karter çox haqlıdır. Sənin
  
  
  
  
  
  
  hissi mənə artıq idi, yalnız siz olmadığını mənə etmək imkanı keçmiş queen mənim пленницей və lured buraya mister Karter. O ki qaldı sizə, cənab Karter, - o, davam etdi, yenə mənə müraciət, - mən hesab edirəm ki, siz dediniz kifayətdir. İndi isə, buyurun, промолчи və ya onun olacağam istifadə etməyə məcbur bu tüfəng, hətta əgər bu səbəb olacaq dəyişiklik mənim planlaşdırma ".
  
  
  Mesaj ondan ibarətdir ki, mən haqlı idi barəsində niyyəti Qılınc istifadə etmək mənim meyit kimi ən yaxşı sübut dəstək ego hekayələr - ki, o və onun etməyə xilas Шериму - etdi mənə bir az daha cəsarətli qarşısında avtomatik silahı. O vurmaq mənə yalnız bir çimdik qərarına gəlib mən və hələ getməyə məcbur ego buna. Onun otel və söhbət davam, Candy baxmayaraq onun təhlükəsinin ona görə də dedi:
  
  
  "Bilirsən, Candy, insanlar var ki, məşğul olurlar, sevgi natalya qarşılıqlı istifadə, kimi sən də, mən də, elə adamlar var ki, bu cür Абдулу, burada məşğul olan sevgi ilə nifrət məqsədlərinə nail olmaq üçün. Abdul шталь sənin sevgilisi zaman hazır idim istifadə səni deyil, əvvəllər olduğu kimi mən onu başa düşürəm ".
  
  
  O qaldırdı заплаканное şəxs və mənə baxdı, görən deyil. "O vaxta qədər biz sadəcə dost. O, gəldi və biz danışdıq mənim atam və necə dəhşətli üçün Həsən ola məsuliyyətli üçün ölüm ego xilas etmək üçün öz жадную həyat. Sonra, nəhayət, o, mənə dedi ki, xoşuma gəldi, məni uzun zaman və ... və o, belə ehtiyatlı olun, belə uzun müddət, və... - O, birdən-birə dərk elədim ki, o, danışırdı, özü haqqında və təqsirkardır baxdı Шериму, sonra isə geri. mənə.
  
  
  Onu dedi ki, çoxdan o danışdı ki, öz köhnə dostuna barədə intensiv axtarış məmnun olan bir aparırdı onun kişilər üçün kişiyə. Amma o bilirdi ki, mən bilirəm onun нимфомании. İndi açıq-aydın idi ki, başlayan, bunu qəbul zamanı mənə, o смутилась. Daha da əhəmiyyətlisi, onu başa kimi, vaxt keçir və Mustafa tezliklə geri gələcək, heç bir gizli otağa. Onun nə idi, gedişi, ondan əvvəl və imkan Candy iştirak etmək, müzakirə, onun romanı ilə Абдулом heç bir şey deməkdir, başqa necə sərf qiymətli dəqiqə.
  
  
  Рискнув ki, hiyləgər ərəb sui-qəsd getdi keçmişini, onun soruşdum: "Abdul nə vaxtsa sizə demişəm ki, o, kim idi ki, sui-qəsd, həlak olan, sizin ata? Ya da ki, qatil heç vaxt idi çata şah. Elə deyilmi? "Onun подтолкнул ego isə Candy və Шерима разинули ağız şok və etimadsızlıq. "Məgər o deyildi, sadəcə, хема-yəni, siz kimin istifadə istəyən vurmaq, onu, əvvəl o, bunun kifayət qədər yaxın etmək üçün ən delle kəsə Həsən? Siz biləsiniz ki, həyatını xilas şah qazanacaqdır ego inam, dis guya ki, o belə bir insan idi. Üstəlik, əgər Həsən öldürülüb, onda ego, insanlar məhv olacaq, hər kəs var idi münasibət dağılması və yəqin ki, bu, demək olardı mövzu sizin hərəkəti Gümüş Ятагана. Siz kifayət qədər güclü tələb etmək və yardım vardır, qalan ərəb dünyasının ".
  
  
  Qılınc heç bir cavab verdi, amma mən gördüm ki, ego böyük barmaq yenidən götürdü bəhanədir çəngəl. Ona idi, demək olar ki, əminəm ki, угадал, amma bilmirəm nə qədər onun bilərəm getmək əvvəl bu güllə başlayacaq vezuviy püskürməyə başlayan mənə. Oldum etmək daha bir addım cəhd təkan Candy k hərəkətlərə.
  
  
  "Görürsən, indi olduğu kimi, sakitcə böyük insan, Candy?" Onun dedi. "Mən hüquqlarını və o, tanımır, bu, ancaq ən delle o, günahkardır, ölüm, sənin ata və üstəlik..."
  
  
  "Nik, sən haqlısan!" - ucadan Шерима, yarımçıq məni. Abdul an оторвал baxışı üçün məndən nəzər, onun tərəfini, lakin soyuq baxışı döndü mənə əvvəl arada girib ona.
  
  
  Səs, tam başlanması, Шерима davam danışmaq: "Mən yalnız bir şey yadıma düşdü, dedi ki, Həsən zaman danışırdı ki, mənə sui-qəsddə onun həyat. Sonra bu, heç də qeydə alınıb, ancaq ki, siz indicə dediniz xatırladır, bu, məntiqi uyğundur. O, dedi ki, çox pisdir, Əbdül Бедави düşündüm ki, emu idi təkan mister knight adlı olacaq qarşısında bir qatil, əvvəl o ego gəlib. Ki, Əbdül artıq досталь tapança və yəqin ki, ola bilər götürsək, onun üçün çalışırıq yayındırmağa, толкнув mister knight adlı olacaq. Bu Abdul qurban, sənin ata, Candy deyil, Ego Əlahəzrət! "
  
  
  Qılınc bilmədi müşahidə etmək üçün bizim bütün троими. Məlum səbəblərdən o, diqqət Шериме və onun tarixi, eləcə də mən. Əgər Konfet вскрикнула təcrübəsi zərər və qəzəb, zaman dönüb, qamarlamaq üçün silah, bir yataq, o olmasaydı, нацелился azn həm də kifayət qədər tez. Ancaq o qaldırdı kiçik bir tapança kəmər kimi ağır güllə başladı etmek özünə yol ilə onun sinə və sonra əvvəl onun üz zaman, Əbdül çevirdi istiqamətdə öz пулевого gun. Miniatür fəvvarələr qan хлынули ətrafında saysız-hesabsız deşik, onun gözəl sinə və bu üzdən ətrafında карих göz ki, artıq сужались olan ehtiras, zaman o дразнила öz sevgilisi sonsuz nöqtəsinə çatdı.
  
  
  Bir ətrafında, ilk güllə Abdulla выбила gun Candy ətrafında onun əlləri və etdi onun закружиться mərtəbə. Onun кинулся bu ona, o isə davam etdi cilovlamaq bəhanədir çəngəl tüfəng, güldü пуская axını güllə də
  
  
  
  
  
  
  hədəfi ilə məşğul olan дергалась və извивалась vuruş, hətta vaxtilə gözəl рыжую baş отбрасывали geri yataq.
  
  
  Mən necə dəfə almaq niyyətində idi bir gun Candy - "Беретта model 20" 25 çaplı zaman mənim hərəkəti açıq-aşkar diqqəti cəlb ego. Ağır tüfəng выгнулась mən tərəfə. Zəfər indi o ego gözü və o, gördü ki, безрассудство və hakimiyyət hərisliyi, cəsarətli, bütün fikirlər ehtiyacları haqqında ego mənim трупе sonra. Vaxt var və onun üzünə təbəssüm yarandı, o, qəsdən tapanca дулом mənim qasıq.
  
  
  "Heç vaxt bir daha, cənab Karter", - deyə o, onun barmaq спусковом çəngəl побелел təzyiq, o olsun deyə ego bütün bundan sonra daha da, o qədər hərəkət dayandırılıb. Ego şəxs birdən-birə побледнело zaman o, dəhşət içində anladım, həmin anda, nə də ki, onun обойма boş idi, amma onun ölümcül məzmunu istifadə olundu dəhşətli сношении ilə трупом.
  
  
  Oldum gülmək üzərində ego непреднамеренным istifadə edərək, beynəlxalq yəhudi şüarı olan протестовал qarşı nə dəhşət, bir dəfə bürümüş avropa yəhudiləri heç vaxt təkrar. "Belə sözlər səni bilər atmaq üzrə ərəb dövlətləri Liqasının", - deyə ona emu zaman tutdu "Беретту" etdi emu ego həyatında.
  
  
  Ölüm Candy aydın deyil утолила охватившую ego qəzəb; məna улетучился vasitəsilə ego rəhbərləri, o söyüş söydü atdı mənə tüfəng. Onun heç bir uyğunluğu onun verdi emu üçün vaxt отдернуть öz обтягивающую pencək və çıxarmaq gun ki, kimi mən çoxdan bilirdim, yalançı кобуре. Sonra mənim öz növbəsində, düyməsini basın və siz trigger. Model, 20 tanınır öz dəqiqliyi və таращить göz сломала emu bilək, kimi, mən də gözlənilir.
  
  
  O, yenidən söyüş söydü baxaraq подергивающиеся barmaqları ki, saxlaya bilmirdi gun. O, döşəməyə düşdü bucaq altında və biz də müşahidə etdik, bir an hərəkətsiz və очарованные kimi o, qısa закружился var ego ayağı. O ilk idi, kim getdi, və bir daha onu gözləyirdi qədər ego sol əl схватилась üçün ağır bir avtomat. O, ayağa qalxdı, demək olar ki, artıq kəmər, Беретта Candy залаяла start ikinci dəfə idi ki, daha bir сломанное bilək; avtomat, yenidən döşəməyə çökdü.
  
  
  Qılınc, gəldi mənə, elə bil обезумевший insan, onun əlləri yararsız alqış üzrə концам kütləvi əlləri olan olunub ki, bağlamaq, məni əhatə edən, o bilirdi olacaq сокрушительными медвежьими silah. Mən niyyətində deyil risk ki, o, aşağı sayar məni. Başlanğıc ikinci çartıltı "Беретты" çalındı, əks-səda kimi kəskin cavab предшествовавшего emu bir anlığa.
  
  
  Abdel bağırdı iki dəfə, zaman güllə daxil ego diz чашечки, sonra daha bir qışqırıq dolu ətrafında ego boğaz, o zaman kəskin şəkildə aşağı düşdü və irəli endi diz ki, artıq göndəriblər tərəfindən ona kəskin bıçaq kimi zolaq zərər. İdarə olunan beyin, bir daha heç bir fəaliyyət göstərirdi məntiq, o dikəldi azn dirsəklər və yavaş-yavaş getdi, mənə üzrə kafel линолеума. Ədəbsiz лились üzrə ego скрюченных dodaqlar kimi, öd, o qədər nəhayət растянулся mənim ayaq işitilemez muttering.
  
  
  Onun üz çevirdi və yaxınlaşıb Шериме, birdən-birə dərk edən, nə də onun qışqırıqları başlayan zaman güllə Qılınc up parçaladı Candy hissələri keçdilər dərin хриплые рыдания. Qolu rearranging ilə əlləri silah üçün hazır halda, əgər gizli qapı qurulmağa başlayacaq, sonra onun öz стилет və rəmzi ilk üzrə-ee zəncirlər. Zaman onun безжизненная əl kürsünün tərəfində, o, dedi: mənim iştirakı ilə və qaldırdı склоненную başını. O, mənə baxdı, sonra Стонущий təcrübəsi zərər Qılınc mərtəbəsində, və mən gördüm ki, gərgin gücünü də onun boğaz, сдерживая refleks tıxac.
  
  
  "Yaxşı qız", - deyə onun qədər o, mübarizə ilə, qusma. "Mən səni bir an sonra gidelim".
  
  
  O, diksindi və qeyri oldu baxmaq doğru yataq. Onun yönəldi onun qarşısında görmək deyil əli qanlı bir qadını, ki, o, sevirdi, kimi bacısı, mənim blade высвободил onun digər əlini. O, düşdü mənə sinə, onun макушка ancaq toxundu mənim, çənə və выдохнула: "Oh, Nick... Konfet... Konfet... Bu mənim günahım... Bu mənim günahım..."
  
  
  "Yox, bu, belə deyil", - dedim çalışaraq təsəlli və onun, eyni zamanda, dəstəkləyərək onun bir əli və приседая kəsmək üçün ip ətrafında onun лодыжек. Qoparmaq son qəddar əlaqə, onun geri çəkildi və bərk ee özünə, успокаивающе deyirəm: "Bu, bizə bir günahı olmayıb. Candy heç bir şey edə bilmirdi, özü ilə nə etmək olmazdı. Abdul inandırıb ki, onun Həsən günahkardır ...
  
  
  "Xeyr! Yox! Yox! Sən başa düşmürsən, - всхлипнула o, откинувшись üçün geri döymək onun kiçik qısa yumruqları mənə sinə. "Bu, mənim günahım ki, o, ölüdür. Əgər mən dedim, bu yalan ki, yadıma düşdü, dedi ki, Həsən, o olmasaydı çalışırdı öldürmək Abdullah, və ... və bu heç vaxt baş verib ". Məcbur etdi ki, özlərini nəzər dəhşətli залитую qan rəqəm растянувшуюся yataq.
  
  
  "Bu, yalan idi?" - əvvəllər soruşdum. "Lakin mən əminəm ki, məhz bu baş verdi. Abdul daxil olmuş, məhz elə, - mən işarə Береттой azn Qılınc, bir yalançı, hərəkətsiz. Deyə bilməzdim, itirdi, o, şüur, ya yox. Əgər yox, onda o, göstərib ki, eşitdim, mənə deyirdi Шерима. "Səbəb nə sənə demək, əgər bu, heç vaxt olmamışdır?"
  
  
  "Mən gördüm ki, siz cəhd qaldırmaq
  
  
  
  
  
  
  ego ya yayındırmaq üçün, bəlkə də, atılmaq, onu ala ego gun. Onun düşündü ki, əgər onu deyim ki, bir şey etdi, o, ola bilər, hər il mənim doğru və ya, ola bilər ki, getmək üçün mənimlə olacaq sizin üçün bir şans. Heç vaxt düşünmürdüm ki, Konfet olacaq. Ee bədən yenidən содрогнулось dəhşətli рыданий, amma mən heç vaxt bu sözlər onun. İçindən bir səs onu ağlayan onun, eşitdim ki, hələ ki, vızıltı elektrik və mənim beyin закрутился onunla birlikdə xatırlayaraq səs-küy idi ki, qeyd birinci dəfə onun qapı açıldı sığınacaq CIA.
  
  
  Bir vaxtlar var idi incə olmaq. Onun подтолкнул Шериму masa və ümid edirdi ki, onun ayaqları bərpa kifayət qədər qan dövranı üçün basıb saxlayın. Zaman onun çevrildi отверстию, onun diyarı göz gördüm ki, o, qismən пряталась sığınacaq ki, onun üçün nəzərdə almaq.
  
  
  Məhz o zaman onun aşkar Qılınc симулировал şüursuz bir vəziyyətdir. Əvvəl böyük bir beton maneə açıldı kifayət qədər uzaq etmək üçün ego adam daxil ola bilər otağa, o yenə qalxdı, dirsəklər və выкрикнул xəbərdarlıq ərəb:
  
  
  "Mustafa bəy! Təhlükə! Biz Karter bir gun var! Ehtiyatlı olun!"
  
  
  Onun кинула baxış kənara ego zaman o, yenidən dağıldı kafel. Cəhd xəbərdar öz quldur отняла onun son qüvvələr gedirdilər üzrə ego ran zaman qan sızma. Gərgin, onu gözləyirdi, zaman qatil daxil qapı rozetkası. Lakin o, meydana çıxdı, həm mühərrik, приводивший hərəkətə ağır panel başa vurdu dövrü, qapını yenidən başlamaq закрываться. Fit seçmə hava mənə dedi ki, o, möhürlənmiş sığınacaq. Daxili biz təhlükəsiz idi, lakin mən bilirdim ki, gərək çölə çıxmaq. Onun, saatına baxdı. İyirmi altı. İnanmaq çətindir ki, o qədər cəmi ilə baş altıncı saat, zaman, Qılınc göndərib, öz приспешника Səlimin geri səfirliyi. Daha çətin idi inana ki, mənə lazım idi ki, oradan çıxaram Шериму çatdırmaq üçün onun госсекретарю cəmi doxsan dəqiqə.
  
  
  Onu bilirdi ki, Səlim təlimat var heç bir əlaqə ilə öz когортами Sidi Хасане qədər o, heç bir bildiriş alacaqlar, Qılınc. Onun, əlbəttə, təxirə saldı bu planının bir hissəsi, lakin heç cür mane ola bilmədi şah gözləmək səs Шеримы radio. Və hazır mənə mane ola almaq onun idi peşəkar qatil. Məndə ego idi avtomatik tüfəng, lakin hələ də itkin глушитель 38-ci çaplı ki, çox səmərəli vurulmuş iki MKİ-nin agentləri меткими çekim. Onun перевесил ego gücə malik olmasa da, belə isə, necə və mənim "Люгер", ancaq var idi üstünlüyü, ki, o, ola bilər ki, gözləyin, hələ ki, onun çıxmaq vasitəsilə yeganə çıxış yolu üzrə потайной otaq. Bundan başqa, məndə idi, son müddəti isə yoxdur.
  
  
  Mənə gərək gözləmək kənarda - insanlar Тетеревятник olmalıdır, artıq mənfəət, - lakin onlara veriləcək əmr müdaxilə etməməlidirlər, əgər yox olacaq aydındır ki, mənə yardım lazımdır. Yox həlli üçün onlarla ünsiyyət üzrə səs keçirməyən otaq.
  
  
  Mənim düşünmək qəbul etmək lazımdır, mənim qarşımda duran idi, birdən-birə müdaxilə titrək səslə geridə mənə: "Nik, indi hər şey qaydasındadır?"
  
  
  Onun unudulmuş keçmiş queen ki, kobud şəkildə itələdi mərtəbə. "Bəli, əlahəzrət", - deyə o, hey, sonra gülümsəyib zarafatla əlavə elədi. "Və сыч Soruşur, tap öz geyim. Məndə kifayət qədər fikirlər üçün çevirirsən deyil, sənin gözəlliyini.
  
  
  Sonra o, dediyi kimi, bu, mənə çox təəssüf ki, mən sözü istifadə edilmişdir gözəl.
  
  
  Bu səbəb xatirələr, gözəl bir qadın ilə məşğul olan güldü və sevirdi məni məşğul olan indi çevrilmişdir зарезанный güllə parça ət küncündə. Mənim öz növbəsində cilovlamaq dərəsində, поднимающееся daxilində məni.
  Fəsil 13
  
  
  
  Шерима tapmışdır неглиже olan o, idi zaman, onun унесли, lakin норковую şuba. Biz qərara gəldik ki, yəqin ki, kimsə onun əlindən, sonra o, tərcümə, onu zirzəmi. O, bilmirdi çox geri ətrafında nə baş verib, yəqin ki, ona görə, ki, транквилизаторы ki, hey verdi Candy idi, daha səmərəli, daha o bir ehtimal.
  
  
  Çətin idi saxlaya gözlərim zövq qızıl birds, miniatür fiqurlar Шеримы altında nazik aşağı бельем zaman o, tələsik mənə danışdı ki, o dumanlı yadıma düşdü, onu necə birdən-birə bu, yeganə transfer Əbdül bağlı olan ə, bir şey ki, kimsə cəhd verə hey, bütün evləri ətrafında, və ki, o, idi, onun ala, belə çıxır ki, heç kim bu barədə bilmirdi. Odin üzrə ego insanlar olmalıdır ki, onunla idi, çünki o, yadda, iki nəfər kimi dəstəkləmişik onun, o садилась də sükunət.
  
  
  Daha o, heç bir şey yadda başqa, kimi uyanık və sonra aşkar ki, bağlı olan inilti, çılpaq. O, kimin ki, adını indi biz bilirdik idi Mustafa sərf əlləri ilə ee bədən. O, görünür ki, otel demək deyil, bu barədə bir hissəsinin öz test və tez qatılmayıb bu, davam izah edir ki, Abdul sonunda gəlib ilə Селимом ətrafında səfirliyinin. Ee keçmiş cangüdənlər lazım bilməyib cavab vermək onun məsələlər və sadəcə güldü, o zaman ona əmr idi onu azad.
  
  
  "O, sadəcə, bildirib ki, tezliklə mənə daha heç nə barədə olacaq, narahat - ilə содроганием deyirdi Шерима, - və o bilirdi ki, o, demək".
  
  
  Hələ o deyirdi, onun tədqiq Qılınc və aşkar, ki, o, hələ də soyuq. Onun zolaqlı parçaladı
  
  
  
  
  
  
  неглиже Шеримы və перевязал ego yaralar dayandırmaq üçün qan ilə məşğul olan, hələ də sızma onların ətrafında. O, olardı diri, əgər onun bilərdi tezliklə çıxarmaq ego oradan almaq və tibbi yardım. Amma aydın idi ki, o, daha çox bilməz, çox şeyi əlləri ilə, hətta əgər ego bilək bərpa olunacaq. Və qeyd olardı geniş əməliyyat çevirmək üçün bu sınıq diz чашечки bir şey ki, ola bilərdi ki, imkan var idi, hətta волочиться kimi калека.
  
  
  Mən bilmirdim, kimi uzun Mustafa gözləyir xaricində, mən bilirəm ki, ego lideri шталь mənim aparır. Onun düşündüm, əgər o, eyni idi fanatik kimi insanların əksəriyyəti Qılınc, o olmasaydı daxil olmuşdur ağıllı və qaçdı. Ego yalnız iki hərəkətlərə heç bir cəhd daxilində almaq və saxlamaq Abdulla, ya oturmaq və gözləyin, hələ ki, onun çalışaram çıxmaq.
  
  
  Onun выскользнул üzrə камзолы və dedi Шериме: "Yenidən əyləş, bu kafedra. Onun gedirəm qapı açmaq və hər il edəcək ki, bizim başqa. O bilər, sadəcə, vurmaq, sən indi durmusan ödənişlərin birbaşa atəş xəttində.
  
  
  O gizləndi növü üzrə, onun щелкнул keçid edən keçirərkən həmin altlığı hərəkət etdirərək бетонную panel. Bir neçə saniyə olan çəkdi üçün açıla, göründü mənə saatlarla, və o, qaldı прижатым üçün ah, mənim Люгер hazır idi. Amma heç nə baş vermədi, və mənə lazım idi tapmaq, gizlətmək olub, hələ qatil xarici zirzəmi.
  
  
  Накинув jaket azn beyin boş avtomatik tüfəng, onun sneaked üçün qapı коссе, o yenidən başlamaq захлопываться. Ekipajın gödəkçəsi сужающееся deşik, onun kimi seyr o off təcrübəsi doula tüfəng, eyni zamanda, onun eşitdim kənarda iki gənc pambıq. Onun отдернул tüfəng əvvəl ağır qapı yenidən заперла bizi.
  
  
  "Nə deyirəm ki, o, hələ də var və görünür ki, o, daxil olacaq", - deyə onun özü daha çox, hər kəsdən. Шерима eşitdim məni və высунула baş səbəbiylə sonuna kresloda.
  
  
  "Biz nə edəcəyik, Nick?" deyə soruşdu. "Biz burada qalır, elə deyilmi?"
  
  
  O, bilirdi ki, nə qədər lazım idi, oradan çıxmaq, kimi tez mümkün kimi; mən heç vaxt tapdı, haqqında danışmaq üçün onun keçmiş həyat yoldaşı və vaxtı ego verilməsi üzrə radio.
  
  
  "Biz выберемся, narahat olmayın", - inandırdı, onun bundan sonra bilmirəm necə olacaq, biz bunu.
  
  
  Ağıllı adam, o susurdu, hələ ki, onun öz sizin növbəti addımdır. Onun визуализировал hissəsi, bodrum, əsas uğrunda дверным проемом. Birləşməsi стирально-quruducu maşınlar idi ki, çox uzaq gün üçün gizlənmək, əgər onu mən qıra. Yağlı burner oturmuşdu biz uzun məsafə divarın yanında nərdivan. Ona elə gəldi ki, Mustafa çox güman ki, qaçıb gizləndi altında ступеньками. Oradan o, davam edə bilər qapı giriş qapalı qalmaq diqqətdən kənarda halda qəfil hücum yuxarıdan.
  
  
  Onu süzdü sığınacaq MKİ-nin, ümid tapmaq üçün bir şey ki, ola bilərdi ki, mənə kömək. Bir bucaq böyük otaq idi отгорожен divar formalaşdırılması kiçik bir kabinəyə ilə öz qapı. Əvvəl, onun təsəvvür edir ki, bu, yəqin ki, vanna; Yaxınlaşaraq gün onun açdı, onun və aşkar ki, haqlı idi. Bu nen idik, batırmaq, tualet, güzgü dəsti və duş kabinəsi ilə plastik занавеской arasında nax. Mənzil idi, sadə, lakin qonaqların əksəriyyəti MKİ idi краткосрочными və yəqin ki, gözləmirdim ki, mənzillər olacaq, rəqib qonaq Уотергейте.
  
  
  Gözləmədən bir şey tapmaq qiymətli mənim üçün, onun avtomatik olaraq yoxlanılır a ilk yardım dəsti. Əgər shelter istifadə edirdi ki, kişi, bu, yaxşı idi təchiz edilib. Bu üç rəflər qoymaq tualet - təhlükəsiz ülgüc, аэрозольный баллончик krem təraş üçün, şüşə лосьона Old Spice, бандаиды və клейкая lent, eləcə də çoxlu sayda həb soyuqlamadan və антацидов, bu cür mövzular var ki, rəflərdə, vanna otağı. istifadə ölü agent üstdə. Bunu magistral лимузина kənarda, çünki приспешник Qılınc, açıq-aydın, başa oynamaq гробовщика üstdə.
  
  
  Onun başladı çıxmaq üzrə vanna otağı, amma çevirdi əvvəl zaman məni qismətinə fikirdir. Bu лихорадочной iş onu etdi, bir neçə keçidləri arasında vanna otağı və gizli дверным проемом, qatlanmış lazım olan hər şeyi yanında mərtəbəsində. Zaman ona hazır idi, onu çağırdım, Шериму onun sığınacaq, məlumat verdi və onun haqqında ki, o, bunu etmək lazımdır, sonra подтолкнул kafedra vasitəsilə плиточный cins yerə yaxın bir keçid olan həqiqəti anlaya hərəkətə qapı.
  
  
  "Yaxşı, səsvermə, vəssalam", - deyib və o, kəndin yanında stol. "Bildiyiniz kimi, istifadə edirsiniz?" Onun uzatdı hey, balaca bir gun Candy.
  
  
  O, başıyla təsdiq elədi. "Həsən iddia etdi ki, onun öyrəndim vurmaq, sonra ikinci hücum onun həyat", - deyə o bildirib. "Onu da yaxşı öyrəndim, xüsusilə mənim tapança". Ee hazırlanması göründü, o zaman yoxlanılır, ittiham gun olub. "Bu idi, eynilə. Həsən verdi mənə bir, və onun əkiz, bu, Candy. O öyrəndim və onu vur. O, heç vaxt gözləmirdim ki, nə vaxtsa... və Onun gözləri yaşla doldu və o susdu.
  
  
  "İndi yoxdur, bunun üçün vaxt, Шерима", - dedim.
  
  
  O, вдохнула göz yaşları və başını yırğaladı, sonra наклонилась və qaldırdı пеньюар silmək üçün ih. Hər hansı bir digər məqam onun olardı şükür
  
  
  
  
  
  
  Onun осмотрелся, amma indi onun üzünü üçün hazırlaşmaq bizim üçün cəhd escape.
  
  
  Alaraq баллончик ilə köpük kişilər üçün, onu çıxarıb, üst və надавил azn şəraiti tutan bir kənara, əmin olun ki, баллончике böyük təzyiq. Fit извергающейся köpük mənə dedi ki, bu yeni.
  
  
  Sonra gəldi hazırlanmış örtük və duş geli. Qucaqlayaraq gücü ilə krem təraş ucuz plastik plyonka, onun etdim pad ölçüsü o? basketbol topu, sonra yüngülcə закрепил ego zolaqları yapışqan lent, arxayın ki, o, çox sıx doludur, ona görə ki, onun otel, hava rast arasında складками pərdələr. Alaraq ego sağ əlini qoydu onun həlledici ki, onlara kifayət qədər idarə etmək üçün mənim qol.
  
  
  "İndi isə", - dedim uzadaraq Шериме sağ əlini.
  
  
  O, öz ətrafında bir iki ehtiyat rulon tualet kağızı ki, onu yığışdırmaq n vanna otağı, və hələ ki, onun saxlanılır ego yerdə başlayıb обматывать ego yapışqan lent, əlavə, onun daxili tərəfində mənim sağ əllərini, az qala, yuxarıda bilək. . O zaman görünürdü etibarlı təsbit olunmuş, o görübdür, eyni ilə ikinci рулоном, закрепив ego mənim tərəfdən bir qədər yuxarıda başqa. Bundan əlavə vaxt, zaman, o bitirib, məndə idi, təxminən, dörd düym bədahətən çəkilməsi boyunca bütün daxili hissəsində mənim əlləri bilək dirsək qədər. Onu bilirdim ki, kifayət qədər dayandırmaq üçün güllə, amma ümid edirəm ki, belə bir qalınlığı ilə məşğul olan bilərdi rədd güllə və ya azalda onun qüvvəyə malikdir.
  
  
  "Düşünürəm ki, bu, bütün", - deyə o, hey axtarır, əmin olun ki, başqa mənim avadanlıq, əl idi. Birdən-birə onun dayandı, təsirə məruz qalan öz близорукостью. "Kibrit", - dedim, aciz baxaraq bilər.
  
  
  Onu bilirdi ki, mobil ih net, ona görə də gedən ölü Кариму və обыскал ego, sərbəst sol əl. Yoxdur təsadüflərin. Eyni idi və Абдулом ki, titrədi, zaman onun перекатил ego üçün toxunmaq ego cibləri.
  
  
  "Nick! Səsvermə!"
  
  
  Onun çevrildi Шериме, рывшейся bu qutuları kafedrasının. O, протягивала bir ətrafında, bu birdəfəlik зажигалок. "İşləyir?" Onun soruşdu.
  
  
  O, щелкнула bilər; zaman heç bir şey baş verməyib, o, застонала təcrübəsi məyusluq isə bir zərər yoxdur.
  
  
  "Eyni zamanda, gərək sən keçirilməsi bu kiçik əmr as o həzrətin əsgərlərini", - dedim, подбегая ona, çünki anladım ki, o, yəqin ki, görməmişəm bir çox belə зажигалок bu Адаби. O, çalışdı, bir daha, lakin heç bir şey alınmadı. Onu götürdü ego var nax və щелкнул колесиком. Alov ожило və onun mübarək naməlum çəkməyən ki, unuttum öz alışqan.
  
  
  Onun öpdü Шериму yanaq uğurlar və dedi: "Gedək burdan". O çatdı üçün дверному переключателю zaman onun yerinə qayıtdı, qaldırıb basketbol bomba sağ əlində tutaraq alışqan başqa.
  
  
  "Hal-hazırda!"
  
  
  O, basdı düyməni, sonra döşəməyə düşdü, masa arxasında sıxıcı bir gun bir yumruq. Onun дождался zaman başlayacaq завихрение velosiped və bu hadisə baş verəndə, щелкнул bıçağı. Zaman qapı başladı распахиваться, onun toxunub alov olan пластиковому paketi əlində. O, dərhal atəş, və zaman zaman qapı yarıaçıq idi, əlimdə artıq idi alovlu top. Yaxınlaşaraq nöqtədə daxilində giriş imkan vermirdi, обхватил onun deşik əli etdi alovlu top yerə kimi o fikir olmalı idi tucked Mustafa.
  
  
  O, çıxıb müqəddəs zirzəmi üçün işıq içəridən işıqlandırmaq hər kəs keçir qapı. Əksinə, bu hərəkət müşahidə olunur, bu ego fayda; zaman qaranlıqda birdən-birə ortaya çıxdı alovlu bir parça plastik, o zaman kor oldu ego belə ki, o, mümkün məqsəd zaman o, atəş açdı mənim əl.
  
  
  Bir ətrafında güllə 38-ci çaplı оторвалась təcrübəsi coil tualet kağızı, yaxın mənim запястью. Başlanğıc ikinci hit barel licks mənim qoluna dəyirdi idi, bir qədər başqa və düşmüşdü orada salır hissəsi mənim əlləri. Onun əlini geri çəkdi və əlini zaman сердитой parçalar mənim tərəfdən qan axmağa başladı daxil.
  
  
  Mən dayanmaq bilmədi dayandırmaq ego. Acgöz avtomat, прислоненный üçün ah, onun vedrəni ego arasında qapı qutusu və ən kütləvi panel. Onun arxalanırdı ki, qapı olacaq səliqəli уравновешена, belə ki, tüfəng edəcək kifayət qədər möhkəm, o heç bağlanıb.
  
  
  Vaxt yox idi, hər il əməliyyatından olub. Oldum həyata keçirmək üçün aşağıdakı hissəsi mənim planının. Çünki mən niyyətində deyil сунуть başını qapı jamb üçün hər il nə qədər təsirli idi ki, mənim zərbə огненным top, onun istifadə зеркальную qapı, onu çıxarıb ətrafında, ilk yardım çantaları, vanna otağı. Qucaqlayaraq ətrafında ego çərçivə və gözləyir ki, mənim improvizə перископ разобьется növbəti güllə Mustafa, onun baxdı səhnə xaricində.
  
  
  Mən düşdü məqsəd yer üçün pilləkənli zirzəmi. Bunun əvəzinə ev odlu şar düşdü yanında neft горелкой. Hələlik onun baxırdım, Mustafa, yəqin ki, qorxu üçün böyük qızdırıcı partlaya bilər, atdı ətrafında öz sığınacaq və hər iki əli ilə tutdu hələ də alovlu сверток keçirilməsi ego azn məsafəsindədir üçün alov deyil опалило onun. Bu o demək idi ki, o, bir atdım gun etmek ya ego geri görə çıxmışdı. Onun daha çox gözləyirdi, görmək üçün. No güzgü, onun çıxardı öz Люгер və küçəyə çıxdı ki, həyata
  
  
  
  
  
  
  Mən hesab edirəm ki, mənim paz ilə tüfəng heç bir icazə bağlana beton gün.
  
  
  Mustafa hələ də saxlanılır yanğın top, çıxılmaz bir az zirzəmi mən xahiş etdim ki, yer hara ego atmaq. Sonra o, məni gördü, onların qarşısında duran ilə прицелившимся tapança və ego artıq qorxu içində gözlərini daha da genişlənib. Onu deyə bilər ki, o, gedirdi atmaq məni пылающую qutu, ona görə də basdı bəhanədir çəngəl. Məndə yox idi həllinə görmək almısınızmı onun ego.
  
  
  Crack mənim люгера затерялась partlayış nəticəsində bürüyən birleşmek Qılınc. Mən bilmirəm, взорвала olub mənim таращить göz баллончик ilə krem təraş təzyiq altında və ya bomba təsir köz təcrübəsi пылающего plastik. Bəlkə də bu idi birləşməsi üçün və başqa. Mustafa qaldırdı сверток atmaq ego mənə və partlayış edib, ona açılmışdır şəxs. Повалившись diz gücü partlayış, onun kimi seyr ego xüsusiyyətləri распадались. Sonra zirzəmi yenə потемнел - partlayış söndürdü, yan-yörəsinə alov, - mənə elə gəldi ki, sanki göz killer çevrilmişdir maye axırdı ego yanaqlar.
  
  
  Şok, lakin невредимый, onun sıçrayıb ayağa qalxdı və qışqırıq eşitdim Шеримы otaqda ilə məşğul olan bir qədər bundan əvvəl idi onu kamera ilə işgəncə.
  
  
  "Nick! Nick! Səninlə bütün впорядке? Nə baş verib?"
  
  
  Onun geri çəkildi, bu qapı giriş bilməsi üçün məni görmək.
  
  
  "Набери iki xal bizim komanda", - dedim. "İndi isə mənə aradan qaldırılması, bu mənim əlləri. Hər şey yaxşı olacaq.
  Fəsil 14
  
  
  
  Lent ilə məşğul olan удерживала hopdurulmuş qan tualet kağızı rulonlarda mənim tərəfdən də удерживала mənim стилет yerində. Mənə gözləməli idi, hələ Шерима tapacaq qayçı qutusuna kafedrasının əvvəl o edə bilər kəsilmiş малиновую parça. Hələ əşyalar etmişdim ee təmiz неглиже oldu mənim üçün etiket, və zaman zaman saxladı qan пузырящуюся üzrə katlanmalarda gülləsindən, nə zaman, nə bahalı predmeti paltarları, demək olar ki, qalmayıb.
  
  
  "Sən həqiqətən olacaqsan sensasiya bu gün nahar vaxtı", - mən dedim, kimi kiçik elastik südü ilə məşğul olan прижималась üçün yumşaq parça zaman, o, işləyib ilə mənim əl. Mənim rushing izahı onun təyinat ev dövlət katibi azı bir saat yaradıb, ona görmək üçün xoşbəxt idi, tipik qadın reaksiya: "Nick", - ахнула o. "Mən bilmirəm belə ki, getmək!"
  
  
  "Qorxuram ki, sənə lazımdır bunu. Heç bir zaman geri Уотергейту və səkkiz saat hələ saxlamaq radio. İndi isə buradan gedib.
  
  
  O, geri çəkildi geri, dönüb üçün hər il əvvəlcə bədən Candy yataq, sonra Qılınc, разложенный mərtəbəsində. "Nick haqqında nə Candy? Biz onu tərk vəziyyətdədir ".
  
  
  "Mən xahiş edəcəyəm, kimsə qayğı, onun Шерима. Və Əbdül da. Amma inanın ki, indi ən vacibi - bu imkanı vermək danışmaq üzrə radio ilə ...
  
  
  "DİQQƏT AŞAĞI. BU EVİ İLƏ ƏHATƏ OLUNUR! ÇIXIN İLƏ QALDIRILAN ƏLLƏRİ! DİQQƏT AŞAĞI. BU EVİ İLƏ ƏHATƏ OLUNUR. ÇIXMAQ, ÖZ əlləri yuxarı ".
  
  
  Megafon yenə dedi, echo, sonra susdu. Kömək gəldi. İnsanlar Тетеревятник olmalıdır hücum edərək evi zaman eşitdik kimi partladı bomba ilə krem təraş və yəqin ki, sərf axtarış otaqlara, yuxarı mərtəbələrində, əvvəl qərar qəbul üz вопящего bu gün bodrum. Çox güman ki, onlar çox təəccüb zaman açdıq, onun və onların süpürülmək fretting haze təcrübəsi потушенного plastik alov.
  
  
  Onun yaxınlaşdı бетонному дверному проему və qışqırdı: "Bu Nick Carter", sonra isə özünü neft şirkətinin rəhbəri ilə məşğul olan ehtimalla muzdlu məni. Onun daha çox şey izah Шериме isə nə bir-hey ki, heç vaxt deyəcəklər. Bu an mənə elə gəldi ki, ən yaxşı qayıtmaq necə ki, o, məni əvvəldən bilirdi.
  
  
  "Mən burada... miss Liz Ченли. Bizə kömək lazımdır. Və təcili yardım ".
  
  
  "KEÇİR QAPI KEÇİD, əllərini yuxarı".
  
  
  Onun itaət təlimatlara мегафона. Bir vasitəsilə agentləri AX yuxarıda bilir mənim və zirzəmi tez заполнился insanlar Тетеревятник. Mənə lazım olan bir neçə qiymətli dəqiqə üçün проинструктировать qrup lideri haqqında nə ev, daha sonra isə onun, dedi: "Mənə lazımdır maşın".
  
  
  O, verdi öz düymələri və mənə dedi ki, harada припаркована ego maşın. "Sənə lazım olan bir şey, kim səni olacaq?"
  
  
  "Yoxdur. Biz bunu edəcəyik. Onun çevrildi Шериме uzatdı hey əl dedi: "Gedək, Əlahəzrət?"
  
  
  Yenə Queen, baxmayaraq ki, надела kral paltar разорванное ortalarına qədər onun itburnu və оставившее az yer üçün təxəyyül, mənim əlimdən tutdu. "Biz şadıq çıx pensiyaya, mister Karter".
  
  
  "Bəli, mem", - dedim və apardım onu mimmo сбитых heç nə agentləri AX, artıq üzərində işləmiş Qılınc. Onlar çalışırdılar ki, geri qaytara ego, şüur əvvəl gələn təcili yardım ilə məşğul olan müxtəlif ego kiçik özəl xəstəxana ki, Хоук səxavətlə tərəfindən vəsait agentliyin belə ki, emu təmin edilmiş xüsusi palata xəstələr üçün olan bu maraqlı idi. Шерима dayandı var, bir gün o, yenə inilti eşitdim ego, və döndü zaman onun gözləri açıldı və o tikdi bilər.
  
  
  "Abdul, səni işdən çıxartdılar", - deyə o, şəstlə, sonra вылетела üzrə qaçqınların və pilləkəni qalxmağa başladı qarşıda məni.
  
  
  Necə mucus
  
  
  
  
  
  
  
  Görə-görə gün kitabxana, обшитой zəngin panellər, meydana katibi, Dövlət və Şahin, onun ayağa qalxdı. Kreslo носильщика ilə балдахином rahat idi və o, demək olar ki, off yarıyuxulu. Katibi qısaca danışdım Qoca ilə, sonra qayıdıb otağa idi ego güclü verici. Хоук mənə yaxınlaşdı.
  
  
  "Biz otelləri vermək hey, bir neçə m özəl radio onunla", - deyə o bildirib. "Ən azı, belə bir şəxsi, hansı, yalnız mümkün, avadanlıqla üçün monitorinq ki, bu gün də var".
  
  
  "Necə keçdi?" Onun soruşdu.
  
  
  - Hər şey olduqca formal, - deyə o, nəzakətlə soruşdu: "necəsən?" və "Hər şey qaydasındadır?"
  
  
  Mənə maraqlı idi, nə qədər formal görünürdü ki, bu mənzərə onun üçün, əgər onun yoxlanılır кладовку lobbisi, biz çıxırdı üzrə конспиративного ev MKİ-nin və aşkar orada норковую şuba Шеримы. Katibi təklif edib kömək bax bu zaman biz gəlib, amma Шерима təşkil ego əlində, izah edir ki, yolu oraya o простудилась və davam edəcək ego bir müddət sonra izlədi katibi kitabxana kimi baba. saat ego dəhlizdəki qazdılar səkkiz dəfə.
  
  
  Keçən dövr ərzində o vaxtdan хорька, onun danışdı Хоуку, nə ev, Hərbi yol. O, bir neçə dəfə acın verməklə, təlimat və уточняя hesabatları üzrə müxtəlif bölmələrinin etdiyi tapşırıb xüsusi şəxsi vəzifələri, sonra necə mən bitmiş bir hekayə. Biz katibi xətt idi şifrələmə ilə məşğul olan birbaşa соединялась ofisi ilə Хоука və təlimat Qoca baş, onun vasitəsilə bizim kommunikasiya şəbəkəsidir.
  
  
  Хоук getdi, bir daha zəng və onu yenidən geri oturdu böyük, qədim hörmə kresloda. O, geri döndü, onu deyə bilərdim ki, xəbər yaxşı idi, ona görə ki, iştirak edirdi, yüngül təbəssüm olan bildirirdi həddindən artıq zövq verir.
  
  
  "Qılınc ilə hər şey qaydasında olacaq", - deyə Хоук. "Biz qoymaq olacaq ego ayaq, sonra göndər ego Şah Həsən əlaməti olaraq, bizim qarşılıqlı dostluq".
  
  
  "Biz nə əldə edirik qarşılığında?" - mən soruşdum, şübhəli yanaşaraq belə щедротами tərəfindən mənim boss.
  
  
  "Yaxşı, N3, biz qərara gəldik ki, təklif edirik ki, yaxşı olardı, əgər şah yalnız qaytardı bəzi üzrə o kiçik hədiyyələr edən oğlanlar tərəfindən Pentaqonun подсовывали emu, heç baxırdım".
  
  
  "O, qəbul etməyəcəkdir?"
  
  
  "Mən belə düşünürəm. Güman ki, həm də ki, mən yalnız eşitdim ki, kitabxana, zənnimcə, şah tezliklə imtina edərsə, öz taxt. Bu o deməkdir ki, ego qardaşım üst olacaq, və mən düşünmürəm ki, Həsən istəyir ki, kimsə hələ də saxlanılır barmaq спусковом çəngəl bu oyuncaqlar. Ona belə başa düşürəm ki, daha bir boşanma də uzaqda deyil, ...
  
  
  O, geri döndü səs açıq günü kitabxanaların. Çıxıb Шерима, bu barədə abş-ın dövlət katibi, kim dedi: "Bəli, əzizim, mən hesab edirəm ki, biz nəhayət getmək nahar. Mənə yemək прибавили istilik, belə ki, mən əminəm ki, palto sənə indi lazım deyil.
  
  
  O, əlini uzatdı, onu, onun, güldü. Шерима bəxşiş etmişdir mənə təbəssüm və qadınsa, sonra dönüb üçün sürüşmə vasitəsilə su samuru. Qarışıq, Xok подтолкнул məni və giley dolu öz-özünə dedi altında burun: "sən Nə хихикаешь, N3? Onlar səni eşidəcəklər.
  
  
  "Bu sirr deyil, ser. Biz bütün var odin.
  
  
  Zaman uzun palto сошло ilə çiyin Шеримы görünürdü, sanki Gümüş şahin azaltdı qanad. O царственно gedirdi üçün yemək, yanan şam, mənim gizli doğması. Və onun da.
  
  
  
  Mövzu.
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Ацтекский мститель
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Ацтекский мститель
  
  
  tərcümə Aslan Шкловского
  
  
  
  Birinci fəsil.
  
  
  Bir neçə ay əvvəl mənimlə oldu ki, psixoloq adlandırıb olardı böhranı şəxsiyyət. Simptomlar asan idi, kimə. Əvvəlcə onun başladı, maraq itirmək, öz işində. Sonra bu çevrildi şiddətli narazılıq və nəhayət, birbaşa qarşı nə edirdim. Var, hissi var ki, mən tələyə və mən rast olması faktı ilə mən özümü yaxşı həyat və nədən, dərzi şeytana, onun çatdı?
  
  
  Onun verdim özümə əsas штопора.
  
  
  "Siz kimsiniz?"
  
  
  Və revmatizm idi: "Mən qatil".
  
  
  Xoşuma gəlmədi revmatizm.
  
  
  Belə ki, mən getdi üzrə AX, ətrafında Хока üzrə Düpon-Серкл Vaşinqtonda, Dc və and içdi ki, heç vaxt etməyəcəyəm yerinə yetirmək üçün, onların başqa işləri, hələ ki sağam.
  
  
  Вильгельмина, çaplı 9 mm. Люгер idi ki, demək olar ki, davamı kimi mənim sağ əlləri idi doludur ilə birlikdə Hüqo və Pyer. Onun zərif sərf barmaqları смертоносной, заточенной oldu стилета əvvəl qoymaq ego və qəbul tapança, bıçaq və kiçik qaz bomba замшевую подкладку. Üçü getdi, mənim сейфовую hüceyrə. Növbəti gün məni yox idi,
  
  
  Onlarla хорька onun gizləndi bu полдюжине ölkələrin altında iki dəfə çox qondarma adları. Onun otel sakitlik və rahatlıq. Onun otel üçün məni qoyub tək, üçün o, əmin idi ki, mən yaşamaq, hər gün zövq aşağıdakı.
  
  
  Var idi ривненской altı ay və ya iki gün əvvəl otel otağı, telefon zəng vuraraq. Səhər saat doqquzda.
  
  
  Mən gözləmirdim telefon zəng. Onun, düşündüm ki, heç kəs bilmirdi ki, mən El Paso. Zəng zınqırov demək idi ki, kimsə bilir оборудова mənə belə bir şey, bunun onlara heç bilmək lazımdır. Mənə bu ideya lənətləmək deyil, xoşuma gəldi, ona görə ki, bu, o demək idi ki, onun шталь unutqan isə səhlənkarlıq edə bilər məni öldürmək.
  
  
  Telefon gecə restoranda masanın üstündə mənim yataq daim o da. Onun əlini uzadıb dəstəyi götürdü.
  
  
  "Hə?"
  
  
  "Sizin taksi burada mister Стефанс", - dedi həddindən artıq nəzakətli bir səs qapıçı.
  
  
  Onun заказывал taksi. Kimsə verirdi mənə bilməlidir ki, o, bilir ki, mən şəhərdə, və ki, o da bilir ləqəb altında olan onun yoxlanılır.
  
  
  Faydasız hələ bilmək olmaz, kim idi. Yalnız bir yol tapmaq.
  
  
  "De emu ki, mən bir neçə dəqiqə", - dedim və dəstəyi asdı.
  
  
  Onun xüsusi tələsirdi. Onun yalançı растянувшись böyük iki çarpayı, подперев baş сложенными tənzimləyici sistemlər və hava yastığı, zaman telefon zəng vuraraq. Onun закинул əlləri üçün başını və gözlərini vasitəsilə bütün otaq öz əksini böyük bir sıra yetkinlik yaşına çatmayanlar daha uzun, обшитым ореховым шпоном, hətta üçqat комодом.
  
  
  Onu gördüm тощее, çevik bədən şəxslə qeyri-müəyyən yaşa. Bu şəxs sadəcə olaraq, скучало gözəllik, ancaq məsələ bunda deyil. Bu idi şəxs əks etdirən soyuq gözləri çox gördüm bir həyat. Çox ölüm. Bir çox qətllər. Çox işgəncə, xəsarət və daha çox qan, daha görmək lazımdır, hər hansı bir kişi.
  
  
  Onun yadına düşdü ki, bir dəfə, bir neçə il bundan əvvəl, otaqda kiçik bir pansionatın, bu çox zərif rayonunda Heç bu mənə yarandı qız və adlandırıb təkəbbür хладнокровным сукиным oğlu.
  
  
  "Sənə, sadəcə, istəmirəm! Bizə оборудова mənə, bizə haqqında çox şey! " o etməyib, mənə. "Mən səni heç bir duyğu! Onun, düşündüm ki, bir şey значу sənin üçün, amma səhv etmişdim! Sən, sadəcə, köpük! Sənin üçün bir şey demək deyil - biz daha məşğul son saat? "
  
  
  Məndə olmayıb üçün nax-dir. Onun yalançı çılpaq azn смятой yataq baxırdı, o başa geyinmək, kölgə olmadan emosiya mənim üz.
  
  
  O, onun çantası və tərəf döndü günü.
  
  
  "Nə səni belə, nə sən var?" o, soruşdu ki, məni demək olar ki, aciz. "Niyə səninlə olmaz əlaqə? Bu onun? Məgər mən tuturam, sənin üçün heç bir əhəmiyyəti yoxdur? Onun sənin üçün tamamilə heç bir şey yoxdur?
  
  
  "Mən sənə zəng bu gün yeddi", - qısaca dedi mən məhəl qoymadan, onun qəzəbli tələblər.
  
  
  O, kəskin şəkildə aparılır və çıxıb arxasında qapını захлопнув onun özü, onun baxırdı hey sonra, mən bilirəm ki, axşama doğru o, bir anda öyrənir ki, mənim üçün o, hələ tamamilə "heç bir şey". O, imkan vermirdi ki, öz hiss etmək hər hansı bir dəyər, ona görə ki, lap əvvəldən bizim romanının o biri idi tərəfindən edən bir çox rol oynamışdır mənim tapşırıq AX. Onun rolu bitdi, bu gecə. O, məlum oldu çox və yeddi pm onun saldı ee son pərdə, öz стилетом.
  
  
  İndi, bir neçə il sonra, onu yalançı, digər yataq otel nömrəsində El-Paso baxsın üzünü güzgü. Bu şəxs обвиняло məni ondadır ki, mən bununla, хема o, məni adlandırdığı - yorğun, həyasız, təkəbbürlü, soyuq.
  
  
  Onu başa düşdüm ki, edə bilər, bu yataq saatlarla, amma kimsə gözləyirdi məni taksi və o, yerə getməyəcək. Və əgər onun otel tapmaq, kim nüfuz mənim anonimlik, yalnız bir şəkildə bunu. Aşağı getmək üçün ona üz.
  
  
  Belə ki, mən спустил ayaq yataq, ayağa qalxdı, paltar düzəltdi və çıxıb öz otağın, mən istəyirəm ki, təhlükəsizlik şəklində Вильгельмины idi спрятана altında mənim подмышкой - və ya hətta soyuq смертоносности incə, kimi qələmi Хьюго üçün mənim əlimdə idi, əlavə möhkəmlənən polad.
  
  
  
  
  Dəhlizdəki onun başını tərpətdi xidmət edən, keçən mimmo və gediş vasitəsilə вращающуюся qapı. Sonra кондиционированного soyuq oteldə rütubətli savçenko yay səhər erkən El-Paso ağuşuna aldı məni nəm, silah. Taksi простаивало var kənarındakı. Onun yavaş-yavaş yaxınlaşdı, kokpit, avtomatik olaraq bir az onun. Heç bir şey yox idi şübhəli bizi sakit bir küçədə, bizi şəxslər çox az adam, təsadüfən прогуливающихся səkilərdə. Sürücü və yan taksi ilə uzaq tərəfindən. "Cənab. Стефанс? "Mən başını tərpətdi. "Mənim adım Хименес, - deyə o bildirib. Onun tutuldu parlaq ağ diş qaranlıq bərk şəxslər. Kişi idi коренастым və möhkəm сложенным. Azn nen idi idman köynək açıq воротом üstündən mavi şalvar. Хименес açdı mənə arxa qapı. Onu gördüm ki, taksi və daha çox heç kim yox idi. O tutuldu, mənim fikrimcə. "Razı qaldınızmı?" Mən heç bir cavab verdi emu. Onun sel arxadan Хименес qapını örtdü və getdi водительскому yerə. O, kayması bilər qabaq oturacaq və çıxardı maşın yüngül axını maşın. Onun irəliləyibdir bundan sonra da sola qədər sel, demək olar ki, açıq şəkildə üçün коренастым kişi. Bu zaman onun aşağı əyildi irəli, mənim əzələlərin gərginləşib, barmaqları mənim sağ əlləri согнулись belə ki, oynaqların gərginləşib çevirərək mənim yumruq, ölümcül silah. Хименес baxdı, arxa güzgü. "Niyə sənə oturmaq və istirahət?" - asan təklif etdi. "Heç bir şey baş vermir. O, sadəcə, danışmaq istəyir səninlə ". "Kim?" Хименес sıxdı могучими çiyinlərini. "Mən bilmirəm. Mən mən sizə demək, bu, nə Xok dedi ki, siz təlimatlara əməl edin lazımdır. Deyərdim ki, bu, bizə demək idi. Bir çox deməkdir. Bu o demək idi ki, Хоук mənə imkan verdi ki, bir az istirahət et. Bu o demək idi ki, Хоук həmişə bilirdim ki, mənimlə əlaqə saxlayın. Bu o demək idi ki, mən hələ də işləyib Хоука və AX, сверхсекретное kəşfiyyat agentliyi Америк. "Yaxşı, - yorğun-yorğun dilləndim, - hansı təlimatları?" "Mən aparmaq sizi aeroport", - deyə Хименес. "Арендуйте yüngül təyyarə. Əmin olun ki, baki dolu. Siz подниметесь üzərində əraziləri üçün hərəkət sürəti altmış dərəcə. Və öz bədəninizi rabitə, radio, Unicom. Sonrakı təlimat almaq havada ". "Aydındır ki, onun gedirəm ilə görüşmək хема-nə", - dedim, çalışırıq daha ətraflı məlumat alın. "Siz bilirsiniz bu kimdir?" Хименес başını tərpətdi. "Грегориус". O, atdı adı havaya aramızda, elə bil, azaltdı bomba. * * * Yarısı xı onun idi hündürlükdə 6500 metr məzənnə ilə 60 ® mənim stansiyası, çalışan 122,8 ilkin aşağı ayaqqabı olduğunu tezlik Unicom söhbət arasında təyyarələrin. Göy idi, təmiz, kiçik bir ləkə duman var üfüqdə. Onun saxlanılır Cessna 210 inamla kurs yavaş kreyser rejimi. Onun sözünə davam vasitəsilə baxmaq yan tərəfdən görən göy ətrafında özünü. Onu gördüm, başqa bir təyyarə ilə gedən azn ələ, o zaman hələ belə uzaq görünürdü, kimi kiçik bir nöqtə ilə məşğul olan, ola bilər ki, bir şey, hətta optik illüziya. Onun daha aşağı sürət öz təyyarənin оттянув дроссель və görə də məhz trimmer. Bir neçə dəqiqə başqa bir təyyarə edib forması. O, tezliklə geri bərpa enli qövs üzrə кружась yaxın ki, mənə, mən uçuram təcrübəsi qanad üçün кончику. Təyyarə idi Bonanza. Bu nen yalnız bir kişi. Pilot "Бонанзы" qaldırdı mikrofon. Onun eşitdim qulaqlıq kobud bariton. "Beş... doqquz... Alfa. Bu sən, Karter? Onu götürüb öz mikrofon. "Yes". "Sən mənə", - o deyib, və Bonanza rəvan getdi şimala, onun qabaqda mənim təyyarənin bir az левее və bir qədər yüksəkdir məni, harada onun bilərdi asan saxlamaq ego baxımından sahəsində. Onun çevirdi Cessna 210 üçün ona əməl edin. basmaqla дроссель irəli yığarkən sürəti saxlamaq üçün ego baxımından sahəsində. Təxminən bir saat sonra Bonanza сбавил sürəti aşağı закрылки və şassi və çevirdi azn dik sahilində üçün torpaq zolağında çəkilən бульдозером altındakı dərə. Aşağıdakı görə "Бонанзой", onu gördüm ki, sonda uçuş-enmə zolağının park "Лирджет", və bilirdim, ki, Грегориус gözləyir məni. Daxili əla salonun Лирджета onun oturdu əksinə Грегориуса, demək olar ki, donunu əziz dəri kreslolar. "Mən bilirəm ki, sən рассержен", - sakitcə dedi Грегориус, onun səsi idi, aram və отточенным. "Lakin etməyin emosiyalar sizə mane düşünür. Bu olardı ki, lap heç kimi səni. "Sənə dedim ki, daha çox olacaq, heç vaxt yerinə yetirmək üçün, səndən başqa iş Грегориус. Ona da dedim, bu Хоуку. Onu diqqətlə baxdı böyük bir insan. "Sən belə də etdi", - deyə Грегориус. O qurtum öz içkinin. "Amma heç bir şey bu dünyada heç vaxt qəti - ölümdən başqa". O, gülümsədi və mənə böyük bir son ilə üz iri üz xüsusiyyətləri. Böyük ağız, böyük gözləri, выпученные kimi щепки, altında qalın boz qaşlar, böyük, qabarıq burun ağır nostrils, kobud qara желтоватой dəri şəxs Грегориуса kimi idi kobud глиняную baş heykəltəraş, отлитую azn qəhrəman ölçüləri uyğun qalan ego bədən. kobud bədən. "Bundan başqa, - sakitcə dedi, - Şahin lent səni mənə belə ki, sən, həqiqətən, işləyirsən, ona başa düşürsən.
  
  
  
  
  
  
  "Bunu sübut."
  
  
  Грегориус çıxardı ətrafında cibindən bağlandı yarpaq nazik dəri. O, əlini uzatdı və mənə təqdim etdi.
  
  
  Mesaj idi kodu. Belə wouldnt və çətin deşifr. Расшифровано, o, bəyan edirdi yalnız: "N3 üzrə ленд-lisa Грегориусу. Təmiz AX artıq bu iş başa. Şahin.
  
  
  Onun başını qaldırdı və soyuq baxdı Грегориуса.
  
  
  "Bu, ola bilər, saxta", - dedim.
  
  
  "Səs sübut edir ki, o, əsli, - o cavab verdi və mənə uzatdı paketi.
  
  
  Onun baxdı, özünə bir əl. Paketi idi завернут kağız və zaman onun оторвал onun, onun aşkar bir qablaşdırma altında замшей. Və замше idi запеленут mənim 9 millimetrlik "Люгер", nazik bıçaq olan onun geydiyi bu ножнах bağlı, sağ предплечью və Pyer, kiçik qaz bomba.
  
  
  Onun olardı yığışdırmaq ih - təhlükəsiz, - düşündüm, - yarım il əvvəl. Onun heç vaxt tanımadım, kimi Хоук aşkar mənim сейфовую mobil və ya onu qəbul məzmunu. Amma sonra Хоук bildi, nə çox, nə haqda heç kəs bilmirdi. O, başını tərpətdi.
  
  
  "Siz sübut etdiniz ki, öz nöqteyi", - deyə onun Грегориусу. Mesaj "əsli".
  
  
  "Belə ki, sən məni indi послушаешь?"
  
  
  "Get, - dedim. "Mən dinləyirəm."
  
  
  İKİNCİ FƏSİL
  
  
  Onun təklifini rədd Грегориуса nahar, amma mən onun qəhvə içdi o qədər böyük idi edu. O, söhbət qədər el, сосредоточившись azn эде ilə demək olar ki, tam самоотдачей. Bu mənə imkan verdi araşdırmaq, hələ ki, onun siqaret çəkirdi və qəhvə içdi.
  
  
  Aleksandr Грегориус biri idi ətrafında ən zəngin və скрытных insanların dünyada. Düşünürəm ki, onun haqqında bilirdi nen daha çox, hər kəsdən, çünki mən yaratdım ego inanılmaz informasiya şəbəkəsi zaman Хоук bundan əvvəl vermişəm, mənə emu icarəyə.
  
  
  Dediyi kimi Хоук: "Biz istifadə edə bilərik ego. Adam ego hakimiyyəti və pul edə bilər, bizə çox kömək edir. Sənə lazım xatırlamaq yalnız bir Nick. Nə olursa olsun o bizim bilirdim, onu da bilmək istəyirəm.
  
  
  Onun yaratdığı fantastik informasiya sisteminə ilə məşğul olan etməli idi işləmək üçün Грегориуса sonra протестировал onun sifariş məlumatlar toplanmış haqqında ən Грегориусе. Onun çatdırdı bu məlumat faylları BALTA.
  
  
  Haqqında ego erkən illərdə idi lənətləmək az etibarlı məlumat. Çox hissəsi üçün, bu, təsdiq deyil. Camaat arasında söhbət gəzir ki, o, anadan olduğu bir Balkanlarda və ya Kiçik Asiya. Camaat arasında söhbət gəzir ki, o, qismən киприотом isə qismən ливанцем. Və ya suriyalı və türkdür. Bir şey qəti yox idi.
  
  
  Amma mən aşkar ki, ego, əsl adı deyil, Aleksandr Грегориус, bilirdi ki, çox az. Hətta o, anlaya bilmədim, haradan o, ən delle gəldi və nə işlə məşğul olurdu, ilk iyirmi beş ildir öz həyat.
  
  
  O, meydana çıxdı və ətrafında heç bir yerdə dərhal sonra ikinci dünya müharibəsinin başlanması. Bu иммиграционном dosye Afinada o значился kimi gələn ilə, Ankara, amma ego pasport idi, livan.
  
  
  İlin sonuna qədər 50-ci illərdə o, dərin idi batırılır судоходством Yunanıstan, neftlə Küveyt, Səudiyyə Ərəbistanı, livan, bank fəaliyyəti, fransız idxal-ixracı, cənubi amerika, mis, marqans, вольфрамом - bir şey. Praktik olaraq mümkün deyildi baxın bütün fəaliyyəti ego, hətta yerindən инсайдера.
  
  
  Üçün mühasib olardı bir kabus ortaya ego dəqiq məlumat. O, gizli ih, инкорпорировав Lixtenşteyn, Lüksemburq, İsveçrə və panama yaşadı - ölkələr korporativ gizli praktiki olaraq sarsılmazdır. Bu, ona görə ki, S. A., sonra şirkətlərin adlarını üzrə bütün Avropa və Cənubi Америк deməkdir Societe Anonyme. Heç kim bilmir ki, kim səhmdarları.
  
  
  Mən hesab etmirəm ki, hətta özü Грегориус bilər, dəqiq kimə ölçüləri sərvət. O, artıq измерял bu dolları isə baxımından hakimiyyəti və nüfuzunun və bundan da başqa çox idi.
  
  
  Odur ki, mən onun üçün, bu ilk vəzifə biri Хока, ondan ibarət idi yaradılmasına xidmət məbləğində məlumatlar məşğul idi üzrə sığorta şirkətlərin, təşkilatların yoxlanılması üzrə kredit və xəbər jurnalının ilə xarici bürosunun, otuzdan artıq ölkəsində və daha çox. yüz müxbir və стрингеров. Bu əlavə firma tərəfindən elektron məlumatların emalı və biznes bazar araşdırma. İh birləşmiş tədqiqat resursları heyrətamiz olub.
  
  
  Göstərdi onun Грегориусу, necə biz toplamaq, bütün bu məlumatları birlikdə artaraq tam ətraflı dosye bir neçə yüz min nəfər. Xüsusilə işləyən şirkətlərdə olan o maraqlı idi, ya kimə və o, tamamilə yaxşı bilirdi. Və ya kim işləyib, onun rəqibləri.
  
  
  Məlumat gəlirdi təcrübəsi müxbir, kredit ekspertlərin üzrə sığorta hesabatların olan mütəxəssislərin marketinq tədqiqatları üzrə fayl ego xəbər jurnalın. Bütün bu göndərildi banka kompüterlər IBM 360 şirkət, EDP yerləşən Denver.
  
  
  Az altmış saniyə onun əldə edə çap istənilən ətrafında bu insanların наполненную belə ətraflı məlumatlarla ki, bu bilərdi qorxutmaq ih qədər adamdır.
  
  
  O, tam andan ih ad günü, məktəb ki, onlar gəzir, qiymətləndirilməsi, onlar almaq dəqiq əmək haqqı üzrə hər bir iş ki, onlar heç yerinə yetirsinlər, borclar ki, onlar heç götürür və ödənişlərin ki, onlar bunu etmək lazımdır. Hətta ola bilər hesablamaq üçün nəzərdə tutulan illik levi mənfəət hər il üçün iş.
  
  
  Emu məlum olan işin var idi ya edilmişdir. Dərhal adları və əlavə qayğı ih ərə getməlidirlər. Və nen olmuşdur barədə məlumat ih cinsi наклонностях və извращениях
  
  
  
  
  
  .
  
  
  Var da biri xüsusi çarxı plyonka ilə, olan, təxminən, iki min və ya daha çox dosye ilə istismara verilməsi və çıxarılması ki, müalicə yalnız diqqətlə seçilmiş bir neçə keçmiş əməkdaşı FBI. Çünki bu məlumat çox gizli və çox təhlükəli üçün onun bilərdi görmək başqa.
  
  
  Hər hansı bir rayon prokuroru ABŞ satılır olsaydı, soul almaq üçün toplanmış coil haqqında məlumatların ailələrdə mafiya və üzv Sindikat.
  
  
  Yalnız Грегориус, ya onu həll edə çap ilə bu xüsusi rulonlarda.
  
  
  * * *
  
  
  Грегориус nəhayət доел nahar. O, təxirə salıb yemək və kresloya yayıldı, промокнув dodaqlar kətan parça.
  
  
  "Problemlər Carmine Сточелли", - sərt-sərt dedi. "Siz bilirsiniz ki, o kimdir?"
  
  
  O, başını tərpətdi. "Bu, hələ ki, xahiş edirəm, məni kimə məxsusdur Getty Oil. Carmine idarə ən böyük mafioz ailəsi Nyu-Yorkda. Rəqəmlər və narkotik - ego ixtisası. Siz onunla rastlaşdıq? "
  
  
  Грегориус qaşlarını çatdı. "Сточелли qoşulmaq üçün çalışır, bir ətrafında mənim yeni müəssisələrin. Mən istəmirəm ki, orada onun var ".
  
  
  "Danış mənə ətraflı".
  
  
  Tikili bir sıra sanatoriyaları. Bir də hər altıncı ölkə var. Təsəvvür edin anklavı ibarət ətrafında dəbdəbəli otel, bir neçə aşağı yaşayış evləri-condominiums, ora ilə bağlı olan otel və təxminən 30-40 özəl villa, ətraf bütün kompleksini ".
  
  
  Onun gülümsədi emu. - "Yalnız və yalnız миллионерам, həqiqətən?"
  
  
  "Doğrudur."
  
  
  Onun tez ürəyində nəyisə hesabladı. "Bu qoyuluşu, təxminən səkkiz yüz milyon dollar", - deyə mən. "Kim ego maliyyələşdirir?"
  
  
  "Mən, - dedi Грегориус, - hər bir qoyulan onu seç - mənim öz pul".
  
  
  "Bu səhvdir. Siz həmişə istifadə edib borc pul. Niyə bu dəfə də onlar, sənin?
  
  
  "Ona görə ki, mən həddə qədər verilmiş bir neçə neft hasil edən müəssisələr", - deyə Грегориус. "Qazma Şimal dənizində, olduqca bahalı həzzdir".
  
  
  "Səkkiz yüz milyon". Onun fikirləşdim və bu barədə bir dəqiqə. "Mən bilirəm ki, siz necə işləyirsiniz, Грегориус, onu deyərdim ki, siz nə gözləyirsiniz qaytarılması öz investisiyalar təxminən beş-yeddi dəfə çox, bitirdiğinizde".
  
  
  Грегориус diqqətlə mənə baxdı. "Çox yaxın bu, Karter. Onu görürəm, sən itirdi toxunan mövzu. Problem ondadır ki, hələlik bu yeni rusiya layihələr başa çatacaq, mən bilmərəm toplamaq bizə qəpiyə ".
  
  
  - Və Сточелли istəyir ego barmaqları idi sənin пироге?
  
  
  "Daha qısa".
  
  
  "Necə?"
  
  
  "Сточелли açmaq istəyir, casino hər ətrafında bu kurort. Ego игорное casino. Onun olmasaydı, iştirak ".
  
  
  "De emu getmək xətt".
  
  
  Грегориус başını yellədi. "Bu bilərdi başa mənə həyat".
  
  
  Onun склонил başını soruşdum, приподняв onun qaş qaldırmaq.
  
  
  "O, bunu edə bilər", - deyə Грегориус. "Onda insanlar var".
  
  
  "O dedi sənə bunları?"
  
  
  "Bəli".
  
  
  "Nə zaman?"
  
  
  "O vaxt mənə göstərdi və öz təklifini".
  
  
  "Və siz gözləyirsiniz ki, mən избавлю sizi Сточелли?"
  
  
  Грегориус başını tərpətdi. "Dəqiq."
  
  
  "Həlak ego?"
  
  
  O, başını yellədi. "Bu olardı asan yoludur. Amma Сточелли açıq-aşkar mənə dedi ki, əgər onun попробую bir şey bu qədər axmaq, ego insanlar alacaqlar əmr almaq, məni nəyin bahasına olursa-olsun. Gərək başqa bir yol ".
  
  
  Onun təsdiqləyib gülümsədi. - "Mənə lazımdır ego tapmaq, elə deyilmi?"
  
  
  "Kimsə bilməz, o, yalnız bilərsiniz", - dedi Грегориус. Səsi "nə üçün ona yenidən soruşdu ki, sənin haqqında mən Хоука".
  
  
  Bir an mənə maraqlı oldu ki, məcbur edə bilər Хока borc məni. AX işləmir üçün özəl şəxslərin AX işləyir yalnız amerika hökuməti, hətta doxsan doqquz faiz abş hökumətinin bilmirdilər mövcudluğu haqqında ego.
  
  
  Onun soruşdu. - "Sən həqiqətən belə ki, əminəm, mənim qoyulurdu?"
  
  
  "Şahin", - deyə Грегориус və bununla da hər şey bitdi.
  
  
  Onun ayağa qalxdı. Mənim qol-demək olar ki, toxunub tavan kabin Learjet.
  
  
  "Bu, bütün Грегориус?"
  
  
  Грегориус mənə baxdı. "Hər kəs deyir ki, bu, belədir", - deyə o,.
  
  
  "O ki, bütün?" - yenidən soruşdum. Onun baxdı, ona yuxarıdan-aşağı. Soyuq bir onu hiss etdim ki, onsuz da üzü görüb mənim səs.
  
  
  "Mən hesab edirəm ki, bu kifayət edəcək, hətta sənin üçün".
  
  
  Onun çıxdı üzrə Лирджета endi formadır yer səhra hiss edən insan gündəlik isti, demək olar ki, elə bir güclü olduğu kimi, qəzəbi başlayan toplamaq mənə.
  
  
  Hər hansı bir xüsusiyyəti Хоук mənimlə edirdi? N3, killmaster-u qadağan öldürmək? Картеру qarşı высокопоставленному mafia boss - zaman onun çatdı, ondan, o idi ego toxunmaq?
  
  
  Ya rəbb, Хоук cəhd məni öldürmək?
  
  
  ÜÇÜNCÜ FƏSİL.
  
  
  O vaxta kimi o, uçdu Cessna 210 geri hava limanı Eİ Paso, keçdi açar və yalnız hesabına gəlib günorta. Mənə keçməli, təxminən, yüz yard aralıda uçuş köşklər əvvəl baş aerovağzal binasının.
  
  
  Lobbisi və onun rəhbərlik açıq banka telefonlar. Onun daxil qutusu, bağladı, özü ilə qapı və tökülür pullar kiçik bir şelfində üzrə paslanmayan polad. Onun daxil, on qəpik slot, əldə sıfır sonra əldə qalan nömrəsi Denver.
  
  
  Daxil operator.
  
  
  "Əldə zəng", - deyə onu hey. "Mənim adım Karter". Onun izah idi bu.
  
  
  Onun səbirsizliklə gözləyirdi, hələlik mənim qulaq пульсируют chimes, hələ ki, heç bir telefon zəngi eşitdim.
  
  
  
  
  
  
  Sonra üçüncü zəng kimsə cavab verdi.
  
  
  "Beynəlxalq məlumat".
  
  
  Operator dedi: "Bu, operator, El-Paso. Mənə zəng mister Karter. Siz içirsiniz? "
  
  
  "Bir an edin." Eşidildi basın, və sonra bir an eşidildi, kişi səsi.
  
  
  "Yaxşı, qəbul et", - deyə o bildirib.
  
  
  "Davam edin, ser". Onu gözlədim, eşitdim qədər aradan operatoru
  
  
  "Karter burada, - dedim. - Siz artıq eşitmisiniz təcrübəsi Грегориуса?
  
  
  "Qaytarılması ilə", - deyə Denver. "Biz sözü var".
  
  
  "Mən effektiv?"
  
  
  "Sən effektiv və səni yazdırır. Qaydası."
  
  
  "Mənə lazım qəbzi haqqında Carmine Сточелли", - dedim. "Bütün var ki, ona ego təşkili. Əvvəlcə şəxsi məlumatları, o cümlədən telefon nömrəsi olan, onu deyə bilərəm ki, onunla əlaqə saxlayın ".
  
  
  "Yaxın zamanda", - deyə Denver. Ardınca daha bir qısa fasilə. "Hazır copy?"
  
  
  "Hazıram".
  
  
  Denver verdi mənə bir telefon nömrəsi. "Hələ bir kodu istifadə etmək lazımdır almaq üçün ona", - deyə Denver və mənə izah ego.
  
  
  Onun dəstəyi asdı Denver, sonra nömrəsini edir, Nyu-York.
  
  
  Telefon çaldı yalnız bir dəfə, əvvəl ego çıxardılar.
  
  
  "Üçün wouldnt?"
  
  
  "Mənim adım Karter. Onun danışmaq istəyirəm ilə Сточелли ".
  
  
  "Sən səhv nömrəsi, oğlan. Burada heç bir adı yoxdur.
  
  
  "De emu ki, mənimlə əlaqə üzrə bu nömrəyə", - dedim, məhəl səs. Onu oxumaq nömrəli telefon köşkləri, El-Paso. "Bu таксофон. Onu almaq istəyirəm bildiriş ondan on min ".
  
  
  - Roll, Çarli, - прорычал səs. "Mən isə dedim ki, siz səhv nömrə". O, dəstəyi asdı.
  
  
  Onun telefon yazmaq üçün çəngəl və geri oturdu geri almaq üçün çalışırıq yerini rahatladı, bu dar hallarda. Onun çıxardı, bir öz ətrafında siqaret qızıl ucu və siqaret yandırdı. Vaxt, elə пролетело üçündür. Onun ifa pul ilə şelfində. Onun siqaret yandıran, demək olar ki, artıq filter əvvəl atmaq onun mərtəbə və əzmək ботинком.
  
  
  Telefon çaldı. Onun, saatına baxdı və gördü ki, bu andan etibarən mən dəstəyi asdım, keçdi yalnız səkkiz dəqiqə. Onun dəstəyi götürüb dərhal, danışmaq, bizə söz qoymaq və onu çəngəl. Onun kimi seyr saniyə arrow mənim saatlarının əsəbi тикает. Keçib ривненской iki dəqiqə əvvəl yenidən telefon zəng vuraraq. On min, sonra necə mən dəstəyi asdım, Nyu-Yorkda.
  
  
  Onun dəstəyi götürüb dedi: "Carter, burada".
  
  
  - Yaxşı, - dedi ağır boğuq səsi olan ona məlum oldu Сточелли. "Mən Sizin yazı."
  
  
  "Sən bilirsən, kimdir o?"
  
  
  "Грегориус mənə dedi gözləmək səndən zəng. Sən nə istəyirsən?"
  
  
  "Sizinlə görüşmək üçün."
  
  
  İdi, uzun pauza. "Грегориус razı mənim təklifim?" - soruşdu Сточелли.
  
  
  "Вотум haqqında daha onu sizinlə söhbət etmək istəyirəm", - dedim. "Harada və nə vaxt görüşə bilərik?"
  
  
  Сточелли gülümsədi. "- Yaxşı, indi siz yarı. Onun görüşəcəyəm səninlə sabah Acapulco.
  
  
  "Acapulco?"
  
  
  "Bəli, guya. Onun indi Montreal. Onun gedirəm buradan Acapulco. Baxın, orada, aşağıda. Siz qeydiyyatdan otelində "Матаморос". Mən sənə bu adı? Mənim oğlanlar sizinlə əlaqə saxlayacaqdır və biz görüşəcəyik ".
  
  
  "Çox yaxşı."
  
  
  Сточелли tərəddüd sonra прорычал: "Qulaq as, Karter, onun nə ki, eşitmişəm sənin haqqında. Belə ki, onun, sizi xəbərdar edirəm. Heç oyna mənimlə oyun! "
  
  
  "Baxın Acapulco", - dedim və dəstəyi asdı.
  
  
  Onun выудил ətrafında cibindən hələ on sent, və yenə zəng etdi, Denver.
  
  
  "Carter", - dedim, şəklində görünen olmadan ambulator. "Mənə lazım qəbzi əməliyyatlarının Acapulco. Kim orada ilə bağlıdır Сточелли? Bu nə dərəcədə böyükdür? Bu necə işləyir? Hər şey olar, onların çıxarmaq. Adları, yerləri, tarixi ".
  
  
  "Başa düşdüm."
  
  
  "Nə qədər vaxt aparar?"
  
  
  "O vaxta kimi siz доберетесь qədər Acapulco olacaq məlumatlar, eləcə də digər materialları ki, siz xahiş etdik. Bu, kifayət qədər tez? Başqa bir şey?"
  
  
  "Bəli, guya. Onun istəyirəm ki, telefon aparatı gətirdi mənə hava otel Матаморос. Və onun, istəyirəm ki, o məni gözləyirdi, zaman ona gələcəyəm ".
  
  
  Denver başladı etiraz edə bilərik, amma onun sözünü kəsdi: - ego. "Dərzi şeytana, арендуй kiçik təyyarə, əgər lazımdır", - sərt-sərt dedim. "Çalışmayın qənaət bizim qəpik. Bu pul Грегориуса deyil, sənin!
  
  
  Onun dəstəyi asdı və küçəyə çıxdı tutmaq üçün taksi. Növbəti mənim dayanacağı idi Мексиканское turizm bürosu üçün alınmış icazənin üçün baxış və oradan onun rəhbərlik sərhəddən Хуарес və hava limanı. Onun ancaq bir arada tutmaq Aeromexico DC-9 ştata чиуауа, Торреона, Meksikada və Acapulco.
  
  
  DÖRDÜNCÜ FƏSİL
  
  
  Denver olub yaxşı oğlan. Телекопировальный aparatı gözləyirdi məni mənim otaq zaman onun qeydiyyatdan oteldə Матаморос. Hələ heç vaxt hesabat üçün, ona görə də onun endi geniş terrası, выложенную plitələr bəy baxan, sel geniş плетеное qorunması və sifariş fincan roma. Onun yavaş-yavaş потягивал onun vasitəsilə axtarır bəy azn şəhər işıqları ki, yalnız işıqlandı və qaranlıq, qeyri-səlis dağlar, güclü şəhəri üzərində şimalında.
  
  
  Onun просидел orada uzun müddət zövq axşam, sakit, işıqları şəhərin və sərin сладостью roma.
  
  
  Zaman onun, nəhayət, ayağa qalxdı, onun içəri girdi keçirmək üçün uzun sehrli ləng şam, belə ki, yalnız demək olar ki, bir gecə yarısı mənə zəng vurub bir Denver. Aldı öz otağında.
  
  
  Onun daxil телекопировальный aparatı və daxil, ona asdım. Kağız çıxarılmağa başladı üzrə aparatı.
  
  
  Onun сканировал onun o qədər выскользнул, hələ ki, nəhayət, məndə heç yaranıb kiçik qutu şəklində стопки kağız qarşımda.
  
  
  
  
  
  Maşın dayandı. Onun yenidən dəstəyi götürüb.
  
  
  "Səs və hamı, - dedi, Denver. "Ümid edirəm ki, bu, sizə kömək edəcək. Başqa bir şey?"
  
  
  "Hələ ki yoxdur".
  
  
  "Onda məndə bir şey var ki, sənin üçün. Biz yalnız məlumat aldıq bir ətrafında bizim əlaqə şəxslərin Nyu-Yorkda. Dünən axşam hava limanında kennedy, ny gömrükçüləri əlindən üç fransızların. İh tutuldu cəhd edərkən переправить partiya heroin. İh adı Andrey Ермаков, Morris Бертье və Etyen Дюпре. Biləcəksən ih? "
  
  
  "Bəli, - dedim, - onlar ilə bağlıdır Сточелли fransa hissəsində ego əməliyyatları üzrə narkotiklərlə mübarizə".
  
  
  "Siz gömrükçülər hesabat etdikcə ego daxilolmalar", - ittiham edib məni Denver.
  
  
  Onun, fikrə getdi bir an, sonra isə dedi: "bu heç bir mənası yoxdur. Bu insanlar çox böyük bir müstəqil daşıyan yük. Niyə onlar istifadə kuryer? "
  
  
  "Biz də başa düşə bilmirik, bu. Əsasən полученному bizə verdiyi məlumata görə, təyyarə uçdu vasitəsilə Orli. Oleq sıçrayıb öz çanta dönüş platforma və irəvanı ih üçün sütununa gömrük sanki emu heç bir şey gizlətmək idi. Üç bag, həm də demək olar ki, bütün onlarda idi chunky on килограммами təmiz heroin ".
  
  
  "Nə dedin?" - onun sözünü kəsdi.
  
  
  "Siz məni düzgün расслышали. On kiloqram. Bilirsiniz, bu nə qədər lazımdır? "
  
  
  "Dəyəri küçələr? Təxminən iki milyon dollar. Topdan satış? Bu, başa gələcək nömrələri on manatdan şık iyirmi min üçün idxal. Səs nə üçün belə inanmaq çətindir ".
  
  
  "Sənə bir yaxşı, bu iman. İndi isə bu lətifə. Ермаков iddia etdi ki, haqqında heç bir şey bilirdi героине. O, təkzib, nə torba idi ego ".
  
  
  "Bu idi?"
  
  
  "Bəli, bu idi casey attaşe - biri ətrafında ən böyük və nen idi выбиты ego inisialları. Və ego birka adı ilə əlavə edilmişdir gətirib yaxud ".
  
  
  "Nə haqqında digər iki?"
  
  
  "Eyni şey. Бертье ness on iki kiloqram gecə, bag, və Дюпре - səkkiz kiloqramdır. Məbləğdə çıxır, təxminən, otuz kilo, ən təmiz heroin olan heç görüşmüşəm gömrüklə ".
  
  
  "Və hər şey onlar eyni şeydir?"
  
  
  "Düz tapmısan. Hər qoyur, öz bag nəzarət rack qalın hərflərlə, necə brass, sanki orada heç bir şey yoxdur, başqa shirt, və corab. Onlar qışqırır ki, bu mövzu ".
  
  
  "Ola bilər, - düşündüm, - bir başqa. Pul sərf etmək lazım deyil, narkotik də üç yüz əlli min dollar yaratmaq üçün фрейм. Полкилограмма - dərzi, hətta bir neçə oz - kifayət qədər.
  
  
  "Belə hesab edir ki, gömrük".
  
  
  "Görəsən наводка?"
  
  
  "Bizə söz. Onlar keçib tam proseduru axtarış, ona görə ki, gömrük bilir barədə ih fəaliyyəti Marsel, ih adları xüsusi siyahıya daxil. Və bu edir ki, bu, daha qəribə. Onlar bilirdilər ki, edib və bu siyahı. Onlar bilirdilər ki, ih diqqətlə yoxlayacaq gömrük, çünki onlar saymaq bilər ki, bu enməsi ilə əl? "
  
  
  Onun шталь şərh. Denver davam etdirmişdir. "Siz tapa bilərsiniz, bu daha maraqlı, əgər cütlük ego başqa фрагментом məlumat faylı ki, biz yalnız sizə verdik. Ötən həftə Сточелли idi Marseille. Guess ilə хема o görüşmüşəm, hələ orada idi? "
  
  
  "Miso, Бертье və Дюпре", - dedim. "Ağıllı oğlandır." Onun bir an susdu: "Səncə, bu, təsadüfdür?" - soruşdu Denver. "Mən inanmıram üst-üstə düşməsi", - qətiyyətlə dedim. "Biz də".
  
  
  "O ki, bütün?" - Onun soruşdu və Denver dedi "bəli", istəyirlər ki, mənə uğurlar və dəstəyi asdı. Onun endi və içdi hələ.
  
  
  İki saat sonra onun qayıdıb öz otağına, раздеваясь zaman yenidən telefon zəng vuraraq.
  
  
  "Mən cəhd əlaqə sizinlə artıq bir neçə saat, - deyə Denver ilə ноткой azaldır səs.
  
  
  "Nə olub?"
  
  
  "Bu vurdu azarkeşləri", - deyə Denver. "Biz bütün günü alırıq hesabat bizim insanlar. Hələ ki, hesabda Даттуа, Торрегросса, Виньяль, Гамбетта, Макси Yeritdi və Солли Webber! "
  
  
  Onun heyrətlə присвистнул ki, Denver yalnız adlandırıb altı ətrafında baş наркодельцов ilə bağlı Сточелли bu ego əməliyyatlarda Şərq sahilində. "Danış mənə ətraflı".
  
  
  Denver dərindən nəfəs aldı. "Bu gün səhər hava limanında La Guardia həbs olunmuş FBI Раймон Даттуа Даттуа uçdu reysi üzrə Montreal. Даттуа обыскали və cibində ego palto tapmışdır əsas udur, və bir qutu hava limanının. Bu чемодане üçün şkafda idi iyirmi kiloqram təmiz heroin ".
  
  
  "Davam etdirmək."
  
  
  "Bu gün səhər tezdən Vinnie Торрегросса alıb qutusu, öz ev Вестчестере. Ego gətirdik adi mikroavtobusda United Parcel Service. O, güclə macal onu açmaq kimi ona hücum agentləri Bürosu tərəfindən narkotik və təhlükəli narkotik fəaliyyət göstərmiş üzrə tip-off qəbul etmişdir. Bir qutu idi, on beş kiloqram heroin!
  
  
  "Гамбетта və Виньяль həbs olunub bu axşam təxminən yeddi axşam saat polis Nyu-York, - o, davam etdi.
  
  
  "Yaxşı xəbərdar telefonla. Onlar seçilmiş bu iki maşında Гамбетты mərkəzində Manhattan və aşkar iyirmi iki kiloqram heroin, dolu bölməsində üçün ehtiyat təkər baqajından ".
  
  
  Onun heç bir şey deyib, hələ ki, Denver davam etdi öz konserti.
  
  
  "Yaxın on axşam saat törədi daxil mehmanxana talvar Макси Yeritdi Mayami-Məni. Yeritdi və ego tərəfdaş Webber, yalnız başa nahar. Agentləri aşkar on beş kilo heroin də bölməsində nahar kafedrasının ofisiant gətirdi ilə nahar azı bir saat əvvəl.
  
  
  
  
  
  Denver dayanıb gözləyir ki, mən bir şey deyim.
  
  
  "Tamamilə aydındır ki, onlar подставлены", - düşündüm mən.
  
  
  "Əlbəttə", - razılaşdı Denver. "Извещены yalnız törədi və yerli polis, həm də qəzet. Var idi bir reportyorların bizim informasiya bürosunun hər ətrafında bu görüşlər. Sabah bu tarix tutacaqdır birinci yerdə hər bir qəzetə ölkə. Bu, artıq efirdə ".
  
  
  "Həbslər qalacaq?
  
  
  "Düşünürəm ki, hə", - dedi Denver, bir az düşündükdən sonra. "Onlar bütün qışqırır haqqında saxtalaşdırılması, amma törədi və yerli polis" uzun müddət gözləyirdilər üçün пригвоздить bu uşaqlar. Bəli, mən hesab edirəm ki, onlar insanlar gəlib gedir, ardınca bunu etiraf ".
  
  
  Onun bir az bildim nəzərə. "Bu, yalnız yüz və iki kiloqram heroin, - dedim, - əgər nəzərə alsaq ki, onlar etdi, var olan mıso Бертье və Дюпре iki gün əvvəl".
  
  
  "Açıq burun", - deyə Denver. "Nəzərə alsaq ki, yükü var уличную dəyəri yüz manatdan iki yüz iyirmi min dollar kiloqrama görə, bu məbləğə belə çıxır ki, artıq iyirmi bir milyon dollar. Dərzi şeytana, bəli qiyməti on manatdan on iki min dollar kiloqram Стокелли, o zaman idxal ego ətrafında Marsel, bu, artıq milyon ədəd min dollar
  
  
  "Kimsə zərər", - deyə onu.
  
  
  "İstəyirəm dinləmək başqa bir şey?"
  
  
  "Bəli".
  
  
  "Siz biləsiniz ki, Сточелли dünən idi Montreal?"
  
  
  "Bəli. Onun danışdım onunla, orada ".
  
  
  "Siz biləsiniz ki, o, ilə görüşdüm Раймоном Даттуа, zaman var idi?"
  
  
  "Yox", Ancaq informasiya ilə ki, mənə yalnız verdi ki, Denver, tapdım, bu, çox gözəl.
  
  
  "Ya bir gün qalmış ilə görüşlər Даттуа Сточелли idi Mayami Beach ilə görüşüb Макси Yeritdi və Солли Уэббером?"
  
  
  "Təmiz"
  
  
  "Ya bir həftə sonra nə kimi qayıdıb ki, Fransa, o, görüşdü, həm Торрегроса bu Вестчестере, həm də Виньялом və Гамбеттой bu Brooklyn?"
  
  
  "Mən soruşdum. - Haradan, dərzi şeytana, siz ki hər şeyi bilirsiniz haqqında Сточелли?"
  
  
  "Грегориус bizi məcbur aşağı ov Сточелли təxminən üç həftə əvvəl, - deyə Denver. "Onlarla хорька bizdə idi, komanda iki və üç nəfər olan izləyirdik ona iyirmi dörd saat". O gülümsədi. "Mən sizə deyə bilərəm, nə qədər ki, gündə bir dəfə o, getdi, tualet və nə qədər kağız hesabatı istifadə edir."
  
  
  "Boşla öyünmək", - deyə ona emu. "Mən bilirəm ki, nə yaxşı informasiya xidməti".
  
  
  "Yaxşı, - dedi, Denver. "İndi isə səsvermə hələ bir haldır, onun və sizin üçün qoruyub saxlamışdır. Bir qədər əvvəl necə ego tutdu törədi, Макси Yeritdi söhbət Хьюго Донати Klivlenddə. Макси xahiş Komissiya müqavilə Сточелли. Emu dedilər ki, bu, artıq işlənməsi ".
  
  
  "Niyə?"
  
  
  "Çünki Макси ki, narahat Сточелли çerçeveli Miso, Бертье və Дюпре. O, eşitdim radioda haqqında Торрегроссе, Виньяле və Гамбетте. O, düşündü ki, yaxşı çerçeveli Сточелли və ki, o, növbəti ".
  
  
  İlə mehriban sarcasm ona dedi: "Güman edirəm ki, Макси Yeritdi zəng və sizə dedim ki, şəxsən o, dedi Донати?"
  
  
  "Вотум-вотум, - dedi Denver gülərək. "Onlarla хорька kimi Макси ilə görüşüb Сточелли, biz прослушивали ego telefonu".
  
  
  "Макси o qədər axmaq istifadə etmək üçün telefonu onun otaq otelin üçün belə zəng", - deyə mən. "O olsaydı, istifadə edərdim будкой küçədə".
  
  
  "Bəli, - dedi, Denver, - amma o, kifayət qədər беспечен istifadə etmək üçün bir və eyni будкуу daha bir dəfə. Biz yaratmışıq прослушку azn полдюжине будок ki, biz aşkar, o, daim istifadə son bir neçə gün. Bu gün axşam bu окупилось ".
  
  
  Bilmirdim günah Denver üçün mənəm-mənəmlik. Ego insanlar gördük, olduqca yaxşı bir iş.
  
  
  Onun soruşdu: "siz Necə başa düşürsünüz?" "Siz düşünürsünüz ki, Сточелли çerçeveli öz tərəfdaşları?"
  
  
  "Bu, həqiqətən, belə görünür, elə deyilmi? Və Komissiya görünür, o da belə düşünür, belə ki, onlar qərara onunla müqavilə. Сточелли ölü.
  
  
  "Ola bilər", - deyə o, уклончиво. "O, həmçinin rəhbərlik etdiyi bir və ətrafında ən böyük ölkədə ailələrin. Onlara nəinki almaq üçün ona. Başqa bir şey?"
  
  
  "Bu, bəs deyilmi?"
  
  
  "Düşünürəm ki, hə", - dedim. "Başqa bir şey varsa qırmaq mənə bildirin".
  
  
  Onun fikirli halda dəstəyi yerinə qoydu və sel kafedrasında kiçik balkon pəncərənin arxasında. Onun, siqaret yandırdı, axtarır, qaranlıq yumşaq meksika gecə və baxanda məlumat məşğul olan, belə ki, birdən-birə məni heyran.
  
  
  Əgər bir şey ki, dedi, Denver, doğru idi, əgər Сточелли müqavilə imzalandı - o vaxt, onun yanında olardı məşğul hələ bir neçə ay var. Belə ki, vaxt yox idi narahat Грегориуса. Bu halda mənim iş görüldü.
  
  
  Və yenə də bu, görünürdü, çox sadə, çox təsadüfi problemin həlli Грегориуса.
  
  
  Onun yenidən nəzər saldım faktlar. Və baş başladılar закрадываться şübhə.
  
  
  Əgər Сточелли həqiqətən təsis edib подставы, o olmasaydı bilirdi ki, ego öz həyatı təhlükədədir. O bilirdi ki, emu olacaq getmək, dibinə qədər subsides savçenko. Əlbəttə, o, heç vaxt gəlmişdi ki, Acapulco belə açıq.
  
  
  Bu heç bir mənada.
  
  
  Штопора: Hara getdi, əldə etmək, yüz və iki kiloqram? Bu, çox heroin. O, var olacaq ego öz марсельских dost - əgər o, gedirdi istifadə üçün əvəz ih. Əgər o, məktubla müraciət etdim, digər mənbələrə, onun eşitdim olardı haqqında belə bir böyük satın.
  
  
  
  
  
  Штопора: Harada əldə edə bilər milyon dollar pul etmək üçün alınması? Hətta cinayətkar sövdələşmələrdə dünyada mafiya və sindikat, bu cür pul almaq çətindir bilər və kiçik deyil, отслеживаемыми hesabları. Heç kim götürür çekləri və kredit təklif edir!
  
  
  Штопора: o Harada qidalanma şeylər? Niyə heç bir var idi, bizim sözləri bu barədə bir yazıda əvvəl məruz? İnterpolun, fransa bürosu tərəfindən narkotiklərlə mübarizə - L ' Office Central Pour la Suppression du trafic des Stupefiants - bizim öz nazirliyi tərəfindən narkotik və təhlükəli narkotiklər ABŞ - hamı bilməli idik, bu barədə əvvəlcədən öz ətrafında geniş şəbəkə pullu информаторов.
  
  
  Başqa bir fikir: əgər Сточелли çıxarda bilər, bu qədər böyük miqdarda heroin, demək olar ki, bu bilərdi almaq daha da böyük məbləğlər?
  
  
  Səs ki, doğrudan da səbəb ola bilər titrək insan.
  
  
  Bu məsələlər ih çoxsaylı mümkün cavablar крутились mənim başlıq kimi karusel olmadan atlı ilə taxta atlarla, скачущими yuxarı və aşağı, öz polad шестах kimi təkcə onun yüksək yerlər zamanı bir fikir yaranır, başqa məşğul olan görünürdü daha məntiqi. .
  
  
  Nəhayət, onu daxil itirilmiş almış labirent məyusluq.
  
  
  Ən böyük штопора idi ki, niyə Хоук lent məni Грегориусу? Açarı çıxartmaq yalan söz "ленд-liz". Mənə verirdilər borc və Хоук almaq niyyətində idi ki, bir əvəzində mənim xidmətlər. Nə?
  
  
  Və üstəlik. "Təmiz AX" o demək idi ki, mən bilmədim müraciət istehsal obyektlərinə və ya insan resursları AX. Bu idi sırf özəl müəssisədir. Хоук mənə dedi ki, mən özüm-özlüyündə!
  
  
  Yaxşı. Onun bilərdi bunu başa düşmək olar. AX - сверхсекретное agentliyi ABŞ hökumətinin və bu, mütləq idi ki, dövlət işi. Belə ki, heç bir zəng Vaşinqton. Heç bir ehtiyat. Kimsə təmizləmək üçün mənimlə mess.
  
  
  Yalnız onu Вильгельмина, Hüqo və əlbəttə ki, Pyer.
  
  
  Nəhayət, onu dedi ki, hər şey cəhənnəm, bu və aşağı düşdü, içmək üçün son xoş içki terrasda, əvvəl getmək və yatmaq.
  
  
  BEŞİNCİ FƏSİL
  
  
  Onun oyandım, qaranlıq, öz otaqlar hansısa атавистического, əzəli duyğular təhlükə. Çılpaq altında asan yorğanın və mələfə, onun yalançı, heç bir hərəkət çalışaraq açmaq deyil, göz deyil, göstərə hər hansı bir şəkildə ki, mən oyandım. Hətta onu davam nəfəs yavaş, müntəzəm yuxu. Onu dərk edirdi ki, bir şey разбудило məni, bir səs, bir deyil, məxsus bir oda, toxunub, mənim yuxu ağıl və məni sövq dövlət edim.
  
  
  Onun köklənmiş, öz qulaqları üçün az olan hər şey fərqlənib adi gecə eşidilmir. Onun eşitdim yüngül xışıltı pərdələr külək kondisionerin. Onun eşitdim zəif тиканье balaca zəngli saat səyyah olan qoydu nightstand yanında mənim yataq. Onun hətta eşitdim ətrafında kran vanna düşdü damla su. Bizə bir ətrafında olan bu səs deyil parçaladı mənə türbələr.
  
  
  Hər şey başqa idi, idi mənim üçün təhlükəlidir. Keçdi нескончаемая dəqiqə əvvəl ona yenidən bu eşitdim - yavaş, ehtiyatlı sürüşmə ayaqqabı ilə ворсу xalça görə təqib etdiyi incə exhale idi ki, çox güclü saxlanılıb.
  
  
  Hələ heç bir hərəkət və dəyişmədən dərəcəsi onun nəfəs, onun приоткрыл göz наискосок seyr kölgələrlə otaqda göz küncləri. İdi, üç özgə. İki ətrafında onlara yaxınlaşdı mənim yataq.
  
  
  Buna baxmayaraq, hər təkan, onu getməyə məcbur özünü qalmaq tərpənməz olur. Onu bilirdim ki, bir xəstəlik qalmaz vaxt qəsdən planlaşdırılmış hərəkətləri. Yaşamaq asılı olacaq sürəti mənim инстинктивной fiziki reaksiyalar.
  
  
  Kölgə yaxınlaşdı. Ayrılıblar, bir-bir hər tərəfdən mənim yataq.
  
  
  Onlar наклонились əbədi mənə, onun partladı. Mənim torso kəskin dikəldi, mənim əlləri взметнулись və tutdu ih üçün boyun qırmaq üçün baş birlikdə.
  
  
  Onun idi, çox yavaş payı saniyə. Mənim sağ əlim onun bir kişini, lakin digər вырвалась mənim tövsiyələr.
  
  
  O vermişəm hirsli səs və əlini aşağı. Zərbə vurdum mənə sol tərəfində, boyun və çiyin. O, məni vurmaq deyil, yalnız yumruq; Onun az qala huşunu itirdi qəfil zərər.
  
  
  Onun qamış cəhd ilə zibil. Onun var cinsin zaman üçüncü kölgə набросилась mənə, bir parlaq, məni geri haqqında yataq. Onun yoldan ego diz, güclü bir parlaq ego qasıq. O, qışqırdı və lianlar yarısında və onun вонзил barmaqları emu şəxs, heç görüb ego göz.
  
  
  Bir an onun azad idi. Sol əl онемела təcrübəsi zərbə ключице. Onun çalışdım buna fikir bu diqqət yıxılaraq azn mərtəbə приседе ривненской belə ki, qolu naçararyan bərkdən güldü, havada. Mənim sağ əsaslarla sərt vurdu, üfüqi. O, düşüb bir-bir ətrafındakı kişilər yüksək sinəsinə qoyaraq ego divar. O, nəfəsini buraxdı, daha ağrılı.
  
  
  Onun tərəf döndü üçüncü kişiyə və sonu mənim əl взмахнул üçün ona qısa bir zərbə yan idi ki qırmaq emu boyun.
  
  
  Ona olmuşdur kifayət qədər sürətli. Onu xatırlayıram ki, başladı zərbə vurmaq və gördüm ki, ego əl замахивается məni, və başa düşdüm, o split ikinci, mən nə edə bilmərəm əks etdirmək üçün vaxt.
  
  
  
  
  
  
  O, haqlı idi. Hər şey keçdi, dərhal. Onu, düşdü ən dərin və ən qara deşik olan bir heç idi. Mən qeyd bütöv bir əbədiyyət düşmək üçün, və düşmək mərtəbə. Sonra isə uzun müddət idi şüurun.
  
  
  * * *
  
  
  Onun ayıldı və aşkar ki, лежу yataq. Sergey daxil edilmişdir. İki kişi oturdu bağlı pəncərə. Üçüncü kişi dayanmışdı var изножья mənim yataq. O, əlində böyük avtomatik gun Габилондо Llama çaplı 45-ci çaplı ispan istehsalı yönəldilmiş məni. Odin ətrafında kişilər bağlı əlində кольт 38-ci çaplı ilə двухдюймовым namlulu. Digər döydü rezin дубинкой o, əlini sol əlinin.
  
  
  Məqsəd xəstə idi. Məndə zərər boyun və çiyin. Onun tərcümə ilə baxmaq bir başqa. Nəhayət, onun soruşdu: "Nə, dərzi şeytana, bütün bunlar?"
  
  
  Böyük kişi var изножья mənim yataq dedi: "Сточелли görmək istəyir. O, bizə göndərdi gətirmək səni ".
  
  
  "Zəng etdi ki, bu", - turş şərh onun.
  
  
  O, арийцев çiyinlərini çəkdi. "Sən edə bilər, məncə".
  
  
  "Niyə mənə qaçmaq? Onun buraya gəlmişəm ki, onunla görüşüb ".
  
  
  Cavab yoxdur. Yalnız пожатие мясистого çiyin.
  
  
  "İndi haradadır Сточелли?"
  
  
  "Yuxarıda, пентхаусе. Geyin."
  
  
  Yorğun onu ayağa qalxıb yataq. Onlar diqqətlə müşahidə mənə görə, hələlik onun натягивал paltar. Hər dəfə onun тянулся sol əl, çiyin əzələləri zərər. Onun söyüş söydü altında özünü burun. Altı aydır ki, onun keçirib üz AX, işimizi gördük. Onun göz qoymağa da imkan tapmırdı yerinə öz gündəlik yoga təlimlər. Ona imkan verdi ki, öz bədən istirahət. Çox deyil, amma bu, bir az əhəmiyyəti yox idi. Mənim reaksiyalar artıq deyil belə sürətli, əvvəlki kimi. Üç головорезам Сточелли dolly kifayət qədər saniyə gecikmə. Əvvəl onun bilərdim tutmaq ih iki склонившихся üzərində mənim yataq və etmek ih baş birlikdə. Üçüncü heç vaxt ayağa qalxıb, cinsi, sonra necə onun ego, məsələn.
  
  
  "Gedək", - dedim, daşları qarşı silinən ноющую ключицу. "Amma biz istəmirik ki, məcbur Carmine Сточелли gözləmək, elə deyilmi?"
  
  
  * * *
  
  
  Carmine Сточелли oturdu aşağı кожаном kafedrasında yumşaq обивкой uzaq sonunda böyük qonaq otağında onların пентхауса. Ego дородная rəqəm idi закутана də rahat xara lentlə örtülmüş mantiya.
  
  
  Daxil olduqda, o, qəhvə içdi. O, bir fincan qoydu və diqqətlə mənə baxdı. Ego balaca gözləri выглядывали ətrafında dəyirmi üz ilə, qara подбородками, наполненного враждебностью və şübhə.
  
  
  Сточелли altında idi, əlli. Ego məqsəd idi, demək olar ki, лысой, əgər hesab monastr yolu пострига üzrə маслянистых qara saç, ki, o, отрастил və зачесал скудными прядями üzrə полированному голому kəllə. O, mənə baxdı baş ayaq, ondan belə aura безжалостной qüvvələri ilə belə bir gücü, mən ola bilər ki, bu hiss.
  
  
  "Otur", - прорычал o. Onun селл şəklə baxmağa başladı, əksinə, onun daşları qarşı silinən yara çiyin.
  
  
  O, gözlərini qaldırdı və gördü üç, onların oğlan duran yaxınlıqdakı. Ego şəxs нахмурилось.
  
  
  "Rədd olun!" - oğlan dedi, o, göstərən, böyük barmaq. "Sən indi mənə daha çox lazım deyil".
  
  
  "Sən qaydada?" soruşdu böyük.
  
  
  Сточелли mənə baxdı. O, başını tərpətdi.
  
  
  "Ağa", - deyə o bildirib. "Mən gözəl olacaq. Отвалите."
  
  
  Onlar qoyublar bizi. Сточелли yenə mənə baxdı və başını buladı.
  
  
  "Mən təəccüb edirəm ki, səni belə asanlıqla idarə öhdəsindən gəlməyi, Karter, - deyə o bildirib. "Mən eşitmişəm, sən ценымногие sərt".
  
  
  Onun qarşıladı ego baxış. "Hər şey inanmıram ki, eşitmək, - dedim. "Mən yalnız özümü olmaq bir az unutqan".
  
  
  Сточелли heç bir şey deyib, gözləyir ki, mən davam etdirəcəyəm. Onun полез dəqiqədə çıxartdı və bir qutu siqaret və siqaret yandırdı.
  
  
  "Mən buraya gəlmişəm, - dedim, - demək üçün sənə ki, Грегориус qurtarmaq istəyir səni. Mənə nə etmək lazımdır inandırmağa ki, sizə pis olacaq, əgər siz ona gələcəksiniz?
  
  
  Kiçik, sərt gözləri Сточелли ayrılmasınlar, mənim üz. "Mən düşünürəm ki, sən artıq başladı məni переубеждать", - soyuq прорычал o. "Və mənim xoşuma gəlmir ki, siz edirsiniz. Ермаков, Бертье, Дюпре - siz yaxşı ih подставили. Mənə cəhənnəm olacaq çətindir yaratmaq üçün başqa mənbəyə deyil, уступающий onlara ".
  
  
  Сточелли davam qəzəbli boğuq səslə.
  
  
  "Yaxşı, ona danışacağam, sizə öz şübhələr. Deməli, siz aşkar ih əvvəl danışdıq, mənimlə yaxşıdır? Sanki sən idi mənə göstər ki, sənin var, yumurta, sən bilərsən, mənə bir zərər yetirmək xüsusi zərər. Mən злюсь bu. Lakin zaman onun danışdım sizinlə üzrə Montreal, onun sizə dedim ki, daha heç bir oyun. Doğru? Məgər mən sənə demişəm, bir çox oyunlar? Belə ki, nə baş verir? "
  
  
  O, belə hesab etdim ki, yaxşı ayaq.
  
  
  "Торрегросса! Виньяль! Гамбетта! Üçü mənim ən iri müştəri. Onlar bir ailə var ki, onlarla mən istəmirəm ki, mübahisə. Sən mənə təqdim etdi, öz post, yaxşı. İndi mənim növbədə. Ona deyirəm - sizin boss пожалеет ki, azad sizi azadlıq! Eşidirsən məni?"
  
  
  Şəxs Сточелли покраснело qəzəb. Onu gördüm, hər hansı bir səy emu başa qalmaq kresloda. O, oteli ayağa qalxıb hit məni öz ağır yumruqları.
  
  
  "Mən heç buna heç bir münasibət!" Onu atdı və bu sözləri emu şəxs.
  
  
  O, partladı. - "Фигня!"
  
  
  "Bu barədə düşünün. Harada onun əlinə çox nömrələri kiloqram heroin? "
  
  
  Aldı vaxt üçün bunu dərk. Tədricən ego insan öz əksini tapmışdır inamsızlıq. "Yüz kiloqram?"
  
  
  - Dəqiq desək, iki yüz. Səs oldu ki, onlar əlindən Макси Yeritdi və Солли Уэббера ...
  
  
  
  
  
  "... onlar apardılar Макси?" - sözünü kəsdi o.
  
  
  "Bu gecə. Təxminən on saat. Birlikdə пятнадцатью килограммами bunların.
  
  
  Сточелли deyil шталь xahiş ətraflı. O adam kimi, ошеломленного.
  
  
  "Sən danışmaq olar", - deyə o bildirib.
  
  
  "Onlar qərarına sizinlə müqavilə".
  
  
  Ona icazə sözlərinə görə nazil ona, amma yeganə reaksiyası ki, onu görə bilərdi idi sıxılma əzələlərin Сточелли altında ego ağır челюстями. Daha heç nə yox idi, görünür onun şəxslər.
  
  
  O, tələb etdi. - "Kim?" "Kim tamam müqavilə?"
  
  
  "Klivlend".
  
  
  "Донати? Хьюго Донати deyə mənimlə müqavilə? Hər hansı xüsusiyyətidir? "
  
  
  "Onlar düşünürlər ki, siz tutmaq üçün çalışırıq, bütün Şərq sahili. Onlar düşünürlər ki, sən çerçeveli dostları ".
  
  
  "Gəl!" - acıqlı прорычал Сточелли. "Bu pox?" O, впился mənə baxışları, sonra isə gördüm ki, mən zarafat edirəm onunla. Ego ton dəyişib. "Siz ciddi? Siz, həqiqətən, ciddi?
  
  
  "Bu, bir həqiqətdir."
  
  
  Сточелли rubbed tolstoy əl kobud əl ilə hazırlanmış yığcam təraş chin.
  
  
  "Lənətə gələsən! Bu, hələ də heç bir mənası yoxdur. Onu bilirəm ki, bu idi onun.
  
  
  "Deməli, səni yenidən xəstələndi qol", - səmimiyyətlə dedi ona emu. "Ola bilər ki, aşağıdakı siyahıda olan qurmaq lazımdır".
  
  
  "Mən?" Сточелли idi etibarsız.
  
  
  "Siz. Niyə də yox? Əgər siz ona görə baş verir ki, demək, kimsə digər etməyə üstünlük qazana. Və emu olacaq qurtarmaq səni, Сточелли. Kim idi?"
  
  
  Сточелли davam qəzəbli jest потирать çubuq. Ego ağız скривился bu гримасе azaldır. O siqaret yandırdı. O süzdü özünə bir fincan da qəhvə. Nəhayət, o, könülsüz dedim: "Yaxşı, sonra. Onun burada oturacağam. Onun üzərindəki talvar. Bütün dörd suit var. Heç kim daxil deyil və belə çıxır ki, başqa mənim oğlan. Onlar göndərmək hər kəs, lakin o, mühafizə, hələ ki, onun üçün də buradayam. Əgər lazım olsa, onun qala bilərəm, bir neçə aya ".
  
  
  Onun soruşdu. - "Bəs nə baş verəcək o zaman?"
  
  
  "Bu nə deməkdir?" - Şübhə приподняло ego qaşlar.
  
  
  "Nə qədər ki, siz burada oturan, Донати çalışacaq ələ sizin təşkilatı, Nyu-Yorkda. Siz tərləmək, hər gün guessing deyil, var olub Донати artıq bir ilə salamladı sizin hazırlamaq zərbə vurub. Sən yaşayacaqsan tapança ilə əlində. Siz var, ona görə ki, onlar zəhər sizin edu. Sən heç olacaqsan, yatmaq. Sən проснешься, guessing deyil, hökumətin olub, kimsə динамитную шашку oda altında sənə. Yox, Сточелли, etiraf, bu. Siz, burada qalmaq üçün təhlükəsiz. Çox uzun."
  
  
  Сточелли dinlədi məni, danışmaq, bizə söz. Ego смуглое şəxs idi, ciddi бесстрастным. O, sürücülük mənim balaca qara глазкова. Zaman onun başa, o halda başını tərpətdi, öz dairəvi başını.
  
  
  Sonra o qoydum ki, bir fincan qəhvə və birdən gülümsədi mənə. Bu kimi idi, bir şey kimi qalın стервятник gülümsədi emu, onun incə dodaqları dəyirmi masada insan изогнулись mənasız parodiya mehribanlıq.
  
  
  "Mən yalnız muzdlu səni" - dedi, razı olur.
  
  
  "Sən ki?"
  
  
  "Nə baş verib? Siz məni heç eşitmisiniz? Onu dedi ki, yalnız muzdlu səni, - təkrar Сточелли. "Siz. Həm hazırladığınız məni off Komissiyası ilə və Донати. Və siz докажете ki, onlara mən var heç bir dəxli nə baş verib.
  
  
  Baxdıq bir-bir.
  
  
  "Onu niyə olmalıdır, mən bunu sənə belə bir xidmət?"
  
  
  "Çünki, - yenə Сточелли mənə gülümsədi, - mən заключу səninlə müqavilə. Sən избавишь məni məsuliyyətdən ilə Донати və onu tərk Грегориуса tək.
  
  
  O, mənə tərəf əyildi, incə, лишенная yumor, təbəssüm соскользнула ilə ego şəxslərə.
  
  
  "Siz bilirsiniz ki, neçə milyon onun bilərəm qazanmaq üçün bu oyun müəssisələrində layihələrdə Грегориуса? Siz nə vaxtsa qaldı, bunu anlamaq üçün? Belə ki, вотум nə üçün mənə dəyər ki, sən yerinə bu işləri? "
  
  
  "Nə mane olur mənə imkan Komissiyasının qayğı sizi?" - açıq soruşdum ego. - Onda səni deyil, yanında üçün narahat Грегориуса.
  
  
  "Çünki göndərəcəyəm, onların oğlan arxasında, əgər заключу səninlə müqavilə. Düşünmürəm ki, emu və bu kimi.
  
  
  Сточелли susdu, onun kiçik, qara göz-düymə впились mənə.
  
  
  "Bəsdir axmaqlıq etdin, Karter. Bu işi? "
  
  
  O, başını tərpətdi. "Bu işi".
  
  
  "Yaxşı", - прорычал Сточелли, откидываясь azn divan. O, kobud əlini böyük barmaq. "Yol. Getdi.
  
  
  "İndi yox". Onu masaya yaxınlaşdı və aşkar notepad ilə гостиничными ləvazimatı və шариковую qələm. Onun yenidən sel.
  
  
  "Mənə bəzi məlumatlar lazımdır", - dedi, - mən başladım bunu yazmaq qədər Сточелли demişəm.
  
  
  * * *
  
  
  Qayıtdıqdan sonra öz otağına, onu çıxardım və dəstəyi, поспорив operatoru ilə otelin, daha sonra isə operatoru ilə uzaq rabitə, axır ki zəng etdi, Denver.
  
  
  Heç преамбулы soruşdum: "Necə də tez əldə edə bilərsiniz çap mənə üzrə полдюжине siyahıları sərnişin havayolları?"
  
  
  "Nə vaxt?"
  
  
  "Çox cüt həftə. Bəzi yalnız bu günlərdə.
  
  
  "Daxili və ya beynəlxalq uçuşlar?"
  
  
  "Və bir də çox."
  
  
  "Bizə gün və ya iki".
  
  
  "Onlar mənə lazım əvvəllər".
  
  
  Onun eşitmişəm, bədbəxt can Denver. "Biz hər şeyi edəcəyik ki, bizim əlimizdədir. Sizə nə lazımdır? "
  
  
  Onu dedi emu. "Сточелли idi növbəti uçuşlar. Air France aeroportun ətrafında JFK bu Orli, xx keçən ayın. Air France göndərir üzrə Orli Marsel həmin gün. TWA ətrafında Qartal da JFK iyirmi altıncı. Milli hava yolları, bütün Nyu-York Mayami iyirmi səkkizinci...
  
  
  "Bir az gözləyin.
  
  
  Siz bilirsiniz, nə qədər reyslərin onlar yerinə yetirirlər gün? "
  
  
  "Məni sadəcə maraqlandıran o, burada idi Сточелли. Eyni aiddir Air Canada: bütün Nyu York Montreal dördüncü, ətrafında Şərq Nyu-Yorkdakı beşinci və Aeromexico olan Acapulco həmin gün ".
  
  
  - Yalnız uçuşlar Сточелли?
  
  
  "Bu, doğru deyil. Bu olmamalıdır, çox çətin. Onu da otel istərdim ki, siz almış sərnişin manifesti yarış Даттуа üzrə Montreal Nyu-Yorkda ".
  
  
  "Əgər bizdə idi reyslərin nömrələri, biz ki, xilas, çox vaxt".
  
  
  "Mən sizi, yaxşı olacaq, əgər artıq sizin insanlar onu nəzarət edir", - deyə onu.
  
  
  "Siz istəyirsiniz ki, sizə göndərilən surətlərini bu манифестов?"
  
  
  "Mən belə düşünmürəm, - fikirli halda dedi mən. "Sizin kompüter işləri yerinə yetirə bilər, daha sürətli, daha onun. Onun istəyirəm ki, siyahıları ilə tanış edilmişdir görmək üçün, varmı hər hansı bir ad rast gəlinir iki və ya daha çox ətrafında bu reyslərin. Xüsusilə beynəlxalq reyslərdə. Onlara lazım olan pasport və ya səyahət icazə, belə ki, istifadə вымышленное adı daha çətin olacaq.
  
  
  "Mənə hər il düzgün olub olmadığını məndə bu uçuşlar".
  
  
  "Şeytana ilə bu lent", - deyə ona emu. Onu da yorğun və səbirsiz. - Ümid edirəm ki, siz məni yazıla bilər?
  
  
  "Əslində, - dedi, Denver.
  
  
  "Mən bunu şükür görə informasiyanın əldə edilməsi kimi sürətli kimi olacaq, onun откопать. Və daha bir - əgər siz görəcəksiniz ki, adını qeyd daha bir ətrafında, bu reys ilə Сточелли, mənə lazımdır, tam xülasə kim bu adam. Bütün haqqında tapa bilərsiniz nen. Tam məlumat. Вложите ona qədər kişi, nə qədər sizə lazımdır. Və davam qidalandırmaq mənə məlumat etdikcə, onun daxil olduğu vaxtdan. Gözləmək deyil, toplamaq üçün bütün birlikdə ".
  
  
  "Uyğun", - deyə Denver. "Başqa bir şey?"
  
  
  Onun bir az düşündü. "Düşünürəm ki, yox", - dedim və dəstəyi asdı. Onun растянулся bir yataq və bir an, möhkəm yuxuya baxmayaraq, çırpıntı baş ağrısı, çiyin.
  
  
  ALTINCI FƏSİL
  
  
  Onun yuxuda gec. Zaman onun oyandım, məndə ağız, boğazı quruyub ki, mən çox yandıran ötən gün axşam. Onun qəbul duş və taxdı ərinti və yüngül пляжную köynək. Onun taxdı qaranlıq bal və aşağı endi hövzəsinə ilə фотоаппаратом boyun və zippered çantası ilə avadanlıqla azn çiyin.
  
  
  Avadanlıq üçün kamera və qaranlıq nöqtələrində ilə birlikdə canlı idman özüllər model ilə yaradır yaxşı маскировку, əgər siz istəmirsinizsə ki, insanlar sizi gördük. Siz yalnız bir turist şəhərində, tam ih. Kim baxmaq digər гринго?
  
  
  Var hovuz onun sifariş səhər yeməyi huevos rancheros. Ətrafında bir hovuz var idi, cəmi bir neçə nəfər. Var idi bir neçə cute gənc англичанок. Qamətli, sarışın ilə, sərin, təmiz ingilis səsləri gələn ilə, demək olar ki, sabit incə. Ton idi, hamar, sait səslər idi жидкими, su kimi, və hələ də parıldayırdı təcrübəsi ih günəşdə yanmış orqanları.
  
  
  Hövzəsində olub, digər iki qadın плещущиеся ilə əzələ xarakteri, baxdı ki, sanki emu altında idi, otuz. Onu gördüm növü. Bütün ego qabarıqdır, sinə əzələləri və bisepslər həddindən artıq inkişaf etmiş görə daimi yüksəliş ağır.
  
  
  O aparırdı özünü, həm заноза butt. Emu heç xoşuma gəldi iki qız & nb. O, otel англичанок, lakin onlar xüsusi игнорировали onun.
  
  
  Bir şey nen məni rahatsız. Və ya, ola bilər ki, onun otel sübut edə bilərəm bunu. Onun gözlədi, hələ англичанки görsünlər ki, mənim doğru və gülümsədi onlara. Onlar gülümsədi mənə revmatizm.
  
  
  "Salam." Длинноволосая sarışın, mənə əl yellədi.
  
  
  Onun jest dəvət ih yanaşmaq və mənə qoşulmaq və onlar belə etdi, капая su, раскинувшись oberschenkel və təsadüfən.
  
  
  "Sən nə vaxt gəlmisən?" soruşdu başqadır.
  
  
  "Dünən axşam."
  
  
  "Həm də elə bilirdim", - dedi. "Biz sizi burada əvvəllər heç hiss etmisiniz. Qonaqlar qədər çox deyil. Siz bilirdiniz bunu?
  
  
  "Mənim adım Marqaret", - birinci dedi qız.
  
  
  "Onun Linda ..."
  
  
  "Onun Cinsi Стефанс", - deyə onun zəng, öz örtüyü.
  
  
  Zaman Масклс çıxdı çölə, hovuz elə sprey.
  
  
  Ona baxmadan, Linda dedi: "Səs və yenidən bu зануда. Onlar bütün belə San-Fransisko?
  
  
  "San-Fransisko?" - озадаченно soruşdu Marqaret. "Bu gün səhər səhər yeməyi Henri mənə dedi ki, o, Las-Вегаса".
  
  
  "Fərq etməz, - dedi, Linda. "O, harada bizim idi, onun ego dözə bilmərəm".
  
  
  O parladı, mənə təbəssüm yaranıb və uzun günəşdə yanmış ayaq üstə. Marqaret toplayıb ih dəsmal. Onu izləyib, onlar kimi qalxmışdı pilləkənlə aparıcı terrası otelin ih çevik, bürünc ayaqları hərəkət, gözəl контрапункте ih полуоблаченным həssas orqanları.
  
  
  Eyni zamanda, mənə maraqlı idi bilmək Henri olan gəldim görə, San-Fransisko və ya Las-Вегаса.
  
  
  Məsələn, bu zaman gənc cüt düşdü pilləkənlə və bitdi öz şeylər yanımda.
  
  
  Kişi idi худощавым və смуглым. Çox tüklü ayaqları. Qadın onunla idi qamətli və gözəl rəqəm. Onun sifəti idi, çox cəsarətli, çox gözəl. Onlar daxil sudan quruya, daha sonra isə çıxıb. Onu eşitdim, onlar söhbət edir, hələ bir-biri ilə, fransız dili.
  
  
  O, dəsmalla əllərini sildi və досталь qutu "Qoluaz". "Kibrit nəm", - deyə qışqırdı qadın.
  
  
  O bildirib ki, baxıram ona da yaxınlaşdı. O, mehribanlıqla dedi: "səndə var, ravik?"
  
  
  Onun atdım emu alışqan. O, öz xurma qarşısında, siqaret yandırmaq üçün.
  
  
  
  
  
  
  "Sağ olun. Mənə özüm təqdim edək. Jan-Pol Севье. Gənc xanım - Celeste. Və siz?"
  
  
  "Gender Стефанс".
  
  
  Jan-Pol təsdiqləyib gülümsədi mənə.
  
  
  "Sadə ki, inanmıram sizə, - dedi. "Sən Nick Carter".
  
  
  Onun dondu.
  
  
  Jan-Pol asanlıqla əlini yellədi. "Narahat olmayın. O, sadəcə danışmaq istəyirəm səninlə ".
  
  
  "Danışmaq olar?"
  
  
  "Biz donuq sizin rabitəsi ilə Сточелли".
  
  
  "Biz?"
  
  
  O, çiyinlərini çəkdi. "Mən təsəvvür edirəm ki, bir qrup ətrafında Marsel. Adı Andrey Ермаков bir şey sizin üçün nə deməkdir? Ya Moris Бертье? Ya Etyen Дюпре?
  
  
  "Mən bilirəm ki, adları".
  
  
  "Onda bilirsiniz təşkilata ki, onun təmsil edirəm".
  
  
  "Sən nə istəyirsən məndən?"
  
  
  Jan-Pol sel görə mənim masa. "Сточелли изолировал özünü. Bizə çata ona. Bizim meksika dostlar burada da bilməz, ona qədər almaq. Siz olacaq."
  
  
  "Mən bilmirəm, siz məndən nə gözləyirsiniz. Getmək və vurmaq insan? "
  
  
  Jan-Pol gülümsədi. "Yoxdur. Daha heç bir şey kobud. Biz, sadəcə, istəyirik ki, sizin əməkdaşlığı - dediyiniz kimi - подставило ego. Bunu başqa qalacağıq ".
  
  
  Onun başını yellədi. "Belə getməyəcək."
  
  
  Səs Jan-Sahəsində шталь çətin deyil. "Heç bir seçimi var, cənab Karter". Əvvəl onun macal sözünü kəsməyə cəhd etdim, o sürətlə davam etdirmişdir. "İstənilən halda, biz gedirik öldürmək Сточелли. Bununla mən onu nəzərdə tuturam ki, bizim meksika əlaqə edəcəklər bizə bir lütf. Açıq indi hər şey haqqında onlar xahiş edirlər, - bu barədə sizinlə görüşürəm. Bu, az deyilmi?
  
  
  "Sadəcə, görüş?"
  
  
  O, başını tərpətdi.
  
  
  Onun, fikrə getdi bir an. Bu, ola bilər vurmağa cəhd məni heç nə. Digər tərəfdən, mənim üçün ən sürətli yol tapmaq, kimdir bu мексиканцы. Mənim poçt бизнесявляется siz heç bir şey əldə hədiyyə. Əgər bir şey istəyirsinizsə, siz imkanı.
  
  
  "Mən onlarla görüşəcəyəm", - mən razılaşdım.
  
  
  Jan-Pol yenə gülümsədi. "Belə olan halda, mən sizi bu gün bir tarix. Onun adı sinyora Консуэла Дельгардо.
  
  
  Mənə dedilər ki, bu, çox gözəl qadın. O, sizə müvəkkil burada otel, təxminən otuz yeddi.
  
  
  O, ayağa qalxdı.
  
  
  "Mən əminəm ki, sizdə də olacaq, xoş bir axşam", - deyə o, nəzakətlə və geri qoşulmaq üçün Celeste ilə məşğul olan yenə yalnız çıxmışdır üzrə hovuz.
  
  
  * * *
  
  
  Licks, axşama doğru onun taksi endi təpənin üz qədər El-Mərkəzi, rayonda kafedral meydanında və abidənin qəhrəmanları. El Mərkəz - bu, şəhərin mərkəzidir. Buradan bütün tarifləri taksi və avtobuslar hesablanır ərazilərinin zonalar üzrə.
  
  
  Acapulco - baş yaşadığım Guerrero. Və Guerrero - ən беззаконный ştatı, Meksika. Təpələri yaxınlığında Acapulco dolu quldurları ki, bir neçə peso перережут sizə boğaz. Polis iqtidarında riayət olunmasını təmin qanun, şəhərdən kənarda. Hətta bir ordu ilə onların problemləri.
  
  
  Parlaq idman köynək, bir cüt açıq-mavi şalvar və ayaq yeni dəri şalvar, onu bura park yanında bulvar.
  
  
  Hara ki, onu bizə tərəf döndü, onu gördüm, los-Индеос, geniş смуглые şəxsin kişi ilə qısaca остриженными qara qara sahəyə saç. Onların yanında, çömelme oturub ih qadınlar. Və hər bir onların ətrafında idi обсидиановые gözləri, yüksək almacıq sümükləri, brooding şəxsin hindistan.
  
  
  Zaman onun, onlara baxdı, onu başa düşdüm ki, mən çalışıram ki, heykəltəraşlıq ih qədim tanrıların idi daha böyük şəkil hansısa naməlum tanrı; bundan Başqa, bu, gərək yaxşı oxşarlıqlar, eyni zamanda, onlar günlərdə baxdı özləri тольтеки.
  
  
  Və onlar çox dəyişməyib görə, əsrin. Bu, ona görə idi, belə ki, sanki onlar hələ də edə bilərlər açmaq sənin sinə кремневым bıçaq və nə кровоточащее пульсирующее qat dollar.
  
  
  Onun rəhbərlik daha sakit bir hissəsi bulvar fotoşəkilləri yolda. Daha изгибу bulvar onu gördüm kommersiya gəmini tutmaq üçün tuna, коренастое və приземистое. Ego göyərtə edilmişdir su altında qalmışdı avadanlıqla və bağlı idi ki, o, burun və sərt ağır манильскими тросами olan qara dəmir тумбам azn бетонном малеконе.
  
  
  Uzaqlarda, doklar altında kütləvi daş кладками qala San-Diego, binicilik, təpə, onu gördüm yük gəmisi, пришвартованное yanında anbarları vardır.
  
  
  Onun прошелся üzrə малекону. Daş pillələrdə, aparıcı su kənarında, onu dayandırdı və aşağı baxdı.
  
  
  Var idi iki balıqçı. Gənc və qoca. Hər iki idi обнажены istisna olmaqla, рваных siyahıda. Öz aralarında onlar saxlanılır böyük шестифутовую черепаху. Tısbağa yatan geri və aciz.
  
  
  Gənc досталь bıçaq ilə uzun incə лезвием, отточенным çox dəfə ki, indi o, çevrilib nazik aypara ətrafında qabarıq oldu.
  
  
  O, onun ağcaqanad blade altında alt hissəsi панциря bağa yaxınlığında arxa плавника. Qan qızardı ilk vuruş. O, kəsici edilib sürətli яростными zərbələr apararaq bıçaq altında diyarı alt mərmi, рассекая dəri, əti, əzələ və перепонки sürətli hərəkəti запястий zaman o, oturdu корточки yanında черепахой.
  
  
  Tısbağa крутила başı üzərindən yan-yavaş, sakit bir əzab. Onun раскосые göz sürünənlər idi darıxdırıcı günəş. Ego ласты veering ildə tutuldu истерической çarəsizlik.
  
  
  Onun kimi seyr bıçaq gəncin daha dərindən вонзился bu черепаху. Hər bir zərbə ilə ego silah olurdu qırmızı qan, əvvəlcə barmaqlarını, sonra əllərini, sonra bilək və, nəhayət, biz ego предплечье qədər dirsək.
  
  
  
  
  Onu görmək bilər, daxili bağa, hareketli çəhrayı nəm, клубками içalat.
  
  
  Bir neçə dəqiqə onlar sona çatdı. Onlar töküb formadır port bar sakit dəniz, su və уложили черепашье əti бушельную səbət.
  
  
  Onun çəkdi tam roll rəngli film, onlar забивали черепаху. İndi onun перематывал film və başladı перезаряжать kamera, onun eşitdim geridə səs.
  
  
  "Onlar kifayət qədər yaxşı deyil? O, kimin qılınc, hə?
  
  
  Onun çevrildi.
  
  
  Emu idi, yalnız bir az daha iyirmi, o yaxşı idi, bir-biri ilə коренастым idman bədən gücünü də asanlıqla hərəkət altında ego qaranlıq mis-qırmızı dəri. O geyimli pambıq şalvar, sandal və idman köynəyini, tam раскрывающуюся göründü geniş bir sinə. O kimi idi bütün qalan ətrafında yüzlərlə çimərlik oğlan olan слоняются üzrə otellərə.
  
  
  "Nə istəyirsən?"
  
  
  O, çiyinlərini çəkdi. "Bu, asılıdır. Sizə lazım bələdçi, senyor?
  
  
  "Təmiz" Mən çevirdi və evlərinə getdi Костере Migel Алеман. Oğlan getdi yanımda.
  
  
  "Bəs qadınlar, senyor? Hə? O, mənə göz vurdu. "Mən bilirəm ki, çox gözəl bir qız ilə məşğul olan bilir ki, bir çox tövsiyələr..."
  
  
  "Потеряйся!" - dedim, səhvlər yazaraq rahatsız ego qeyri-adi əzmlə. "Mən sevmirəm сутенеров!"
  
  
  Bir an mənə elə gəldi ki, bu adam набросится mənə. Ego смуглое şəxs покрылось ləkələr qəfil qaranlıq qan. Ego əl geri döndü набедренному cibinə və dayandı. Onu gördüm, necə ego gözü qarşısında baş verdi təmiz öldürücü qəzəb.
  
  
  Onun gərildi, hazır прыжку.
  
  
  O, dərindən nəfəs aldı. Sergey söndü ətrafında ego göz. O dedi çalışır, təbəssüm, ancaq buna nail ola bilmədik: "Senyor, siz belə danışmaq. Nə vaxtsa sən nə deyirsən bu sözü kiməsə və o, воткнет sənə bıçaq qabırğa.
  
  
  "Mən isə dedim ki, lazım deyil, yardım".
  
  
  O, çiyinlərini çəkdi. "Çox pis, senyor. Onun bilərəm sizə çox kömək edir. Ola bilər, sən передумаешь zaman onun təklif edəcək sənə, gələn dəfə isə? Mənim adım Luis. Luis Апарисио. Hələlik isə, əlvida.
  
  
  O çevrildi və itaətkar halda qızla üz tuneldə преувеличенной hər halda nümayiş etdirərək, öz kişi xarakteri daşıyır.
  
  
  O, yalnız nə idi ki, bir az qəribə səslənir. Onun təhqir etdi onu. Onun adlandırıb ego adı olan kimi deyərdim ki, hər hansı digər meksika kişi, приставило olardı ego mənim boğaz bıçaq. Bununla belə, o, uddu öz qürur və davam iddia edir ki, o, yalnız bir turist directory.
  
  
  Onun gedirdi içmək şəhərin mərkəzində əvvəl geri otel, ancaq indi fikrini dəyişdi. O, əmin idi ki, təkliflər mənim gələcək dost idi, təsadüfi deyil. Onu bilirdim ki, yenə görəcəyəm Luizanın Апарисио.
  
  
  Onun, küçəyə çıxdı, махая əl haqları ilə fiber-optik вывеской. Zaman onun daxil olub, onu gördüm tanış rəqəm digər tərəfdən Костеры. Bu idi Jan-Pol. Arıq fransız idi Селестой. O, əlini qaldırdı əlaməti olaraq salam, zaman mənim taksi уезжало.
  
  
  * * *
  
  
  Sinyora Консуэла Дельгардо поспешила. O, yaxınlaşdı üçün otel demək olar ki, ривненской yeddi otuz kiçik qırmızı "фольксвагене". Onu gördüm, o kimi daxil vestibül və огляделась. Zaman onun mərmi onun, o gördü, məni və əlini uzatdı. Biz birlikdə çıxıb, qapını.
  
  
  Консуэла gedirdi üzrə dolama yollar, sanki iştirak edib, Mille Miglie.
  
  
  Biz içdilər bu Sanborn's olduğu qeyd edildi yalnız oturacağın ətrafında piano bar. Onun bildirib ki, o etdi, bizi bu столам. Bilmədim heç kəsi görmək, lakin hər kəs edə bilər mənə, dərzi şeytana, görmək.
  
  
  Sonra biz getdik, nahar üçün Эрнандо. Biz qarşıladılar yüksək рыжеволосого англичанина belə güclü britaniya vurğu idi ki, demək olar ki, пародией. Консуэла mənə dedi ki, ego adı Ken Хобарт və ki, o, idarə edir charter aviaşirkət tərəfindən. Onun altında клювом burun idi, qalın bığ növü RAPH. Nəhayət o çıxıb getdi, bizi tək qoyub.
  
  
  Консуэла Дельгардо idi, gözəl bir qadın. Hey, altında idi, otuz, o çox cəsarətli idi, gözəl bir qadın ilə yadda qalan şəxs. Biz həm uzun, tünd-qəhvəyi saçı olan qız daşıyırdı, demək olar ki, aşağı bel. O, yüksək idi, gözəl ayaqları dar ilişdi və tam südü. Onun ingilis yox idi və kölgə diqqət.
  
  
  Məni xəlifələri odur ki, o baxır, məni də cəsarətlə və оценивающе kimi, onun nax.
  
  
  Qəhvə üçün ona dedi: "Sinyora, siz çox gözəl qadın".
  
  
  "... Və sən otel olardı yatmaq mənimlə yataq - başa o.
  
  
  Onun güldü.
  
  
  "- Siz belə dediniz, əlbəttə".
  
  
  "Həm onun, - dedi, - mən güman edirəm ki, siz çox yaxşı bir insandır. Amma mən də səninlə gəlim bu gün yataq ".
  
  
  "Belə olan halda, - dedi, - mən ayağa qalxıb ayağa, - gəl gedək bu sənin dostların və dərk etmək ki, onlar mənə"demək.
  
  
  Biz getdi Johnny Бикфорду.
  
  
  * * *
  
  
  Бикфорду idi, yalnız bir az daha altmış, o idi kimi, ilə сломанным burun və dərin tan. Костяшки hər iki əl idi, yastı ona görə ki, ih bir çox dəfə dağıtmışdı azn üzük. Geniş çiyinləri выпирали üzrə хлопкового трикотажного kazak qısa qolları. Выцветшие tatu, mavi üçün tünd-qəhvəyi dəri, покрывали hər iki qolun.
  
  
  Ego həyat yoldaşı Doris idi, demək olar ki, eyni bərabər, onun kimi. Platin sarışın saç, обесцвеченные günəş qaş və zəif işıqlı rəng əlində. Özü də o idi ценымногие kiçik Бикфорда. Onu deyərdim ki, burada idi, otuz. Və o дразнила. Mən nax yox idi bra altında paltarları və onun dekolte idi tam və qəti.
  
  
  O iyi ruhlar Арпеж. Və onun hazır ki, bahis zaman o, cavandır, o, dayana ən azı iki yüz gecə ərzində. Siz həmişə qeyd keçmiş qız zəng. Onlara bir şey var, belə ki, ih verir.
  
  
  İlə terraslar ev Бикфорда açdı görünüşü dar bəy, aparıcı ətrafında Sakit okean körfezi. Onu görmək bilər, qaranlıq bir sahə okean, eləcə də işıqlar Las-Брисаса və hərbi-dəniz bazası ətəyində təpələri vasitəsilə bəy. Kəsilib səpələnmiş yuxarı və aşağı təpə təpə idi işıqlar, digər evlərin kimi hərəkətsiz светлячки bağlanmış jelatin пурпурных gecə oluna bilər.
  
  
  Biz birlikdə idi bəzi terrasında. Консуэла üzr istədi və getdi daxilində təravətləndirmək üçün makiyaj. Doris getdi, onunla göstərmək üçün hey, yol дамскую otaq.
  
  
  Onun risk və kəskin dedi qaranlığa: "Mən istəmirəm iştirak sənin əqd Бикфорд".
  
  
  Бикфорд təəccüb etmədim. O, asanlıqla dedi: "Вотум ki, bizə dedilər, mister Karter. Amma gec-tez alacağıq Сточелли. Çünki sizə daha asan almaq üçün onlara, nə bizə, siz xilas edəcək, bizə çox vaxt ".
  
  
  Onun çevrildi Бикфорду və kəskin şəkildə dedi: "Mən istəyirəm ki, siz geri düşdük təcrübəsi Сточелли".
  
  
  Бикфорд güldü. - İndi isə gedək, mister Karter. Ego səsi boğuq idi, kimi keçmiş mükafatçısı. "Siz bilirsiniz ki, siz qeyd edir ki, bizə nə".
  
  
  "Mən разнести bütün sizin təşkilata hissəsində", - dedim. "Hansı mövqe, ona əsir düşüb?"
  
  
  Бикфорд gülümsədi. "Bu təhdiddir?"
  
  
  "Zəng etməyin, bu, necə istəyirsiniz, amma yaxşı отнеситесь mənə ciddi, Бикфорд".
  
  
  "Yaxşı, - o dedi, - onu sübut edir".
  
  
  "Cəmi bir neçə fakt", - dedim. "Sizin adamlar göndərirlər heroin States. Məsələn, bir il bundan əvvəl siz bağlı idi yalnız məhsulları ilə, выращенными Meksika. Amma hakimiyyətin təqib istehsalçıları xaşxaş və bu məhrum sizi təchizat mənbəyi, buna görə də siz müraciət Marsel. Sizin təşkilat oldu hissəsi boru kəmərinin ətrafında Marsel States. Siz доставляете malları Ştatları vasitəsilə Матаморос bu Браунсвилл üzrə Хуареса El-Paso üzrə Нуэво-Ларедо bu Ларедо üzrə Тихуаны Los-Anceles. Bir çox onların ətrafında gedir səmimi buradan San-Diego, San-Fransisko, Seattle, adətən, тунцовом gəmi və ya yük gəmisi. Bir çox onların ətrafında çatdırılır özəl təyyarə ilə sərhəddən Texas, e və arizona xilas və Nyu-Meksiko. Sizə lazım adları bəzi gəmi, istifadə etdiyiniz? Onun bilərəm ih təmin etmək, mister Бикфорд. Толкните məni kifayət qədər güclü, və onun verəcəyəm ih hakimiyyətinə ".
  
  
  "İsa Məsih!" - dedi Бикфорд yavaş-yavaş və yumşaq, sanki o, şok vəziyyətinə düşmüşdüm. "Nə sən bilirsən, kifayət qədər səni öldürmək üçün, Karter!"
  
  
  "Mən bilirəm, çox şey haqqında ki, onların məni öldürmək olar", - soyuq tərzdə cavab verdim. "Bəs bu? Siz отстанете təcrübəsi Сточелли? "
  
  
  Бикфорд hələ stunned edilmişdir eşitdim. O, başını yellədi. "Mən... mən bunu edə bilməz, o, qəbul etmək iqtidarında belə qərar".
  
  
  "Niyə?"
  
  
  Ardınca, fasilə, sonra o, etiraf etdi: "Çünki mən yalnız oğlan ortasında".
  
  
  "Onda söz ver", - dedi ona emu, güclü прижимая ego. "De boss, - mən gördüm, Бикфорд diksindi mənim istifadə sözün, - mən istəyirəm ki, o, tərk Сточелли tək".
  
  
  Bir də onu gördüm ki, iki qadın çıxdı evdən cavab bizə. Onun ayağa qalxdı
  
  
  "Düşünürəm ki, bizə lazım run", - dedim, götürüb Консуэлу əlini zaman o, mənə yaxınlaşdı.
  
  
  Бикфорд ayağa qalxdı, böyük, худощавый kişi, ağ ay işığında saç ilə narahat ifadə şəxslər измученном şəxs və o, bilirdi ki, düzgün qiymətləndirib onun. O, выбыл üzrə kostyum, çünki emu çatmadı cəsarət, tab gətirmək üçün güclü bir zərbə və geri ilə vüsət alıb. O, bütün kəsilib azn görmək. Ego müqavimət idi xarici.
  
  
  "Sənə lazım yenidən gəlib", - бодро dedi Doris, mənə baxaraq, onun gözləri dolu idi dəvəti. "Gələcəksiniz keçirilib", - deyə o,.
  
  
  "Biz bunu edəcəyik", - deyə mən gülümsəyərək: - hey, o, revmatizm. Onun çevrildi Бикфорду. "Mənim üçün xoş idi səninlə danışmaq".
  
  
  "Tezliklə eşidəcəksiniz bizdən", - deyə Бикфорд deyil, saxlamaq üçün çalışırıq, üzdə də olsa. Doris, sonra da atdı ona kəskin xəbərdarlıq baxış.
  
  
  Biz dörd nəfər yaxınlaşdı balaca maşın Консуэлы arzuladılar gecəniz xeyrə.
  
  
  Qayıdanbaş, mənim otel Консуэла susurdu. Biz demək olar ki, biz məqsədləri zaman onun birdən-birə soruşdu: "Kimdir Luis Апарисио? O, bir ilə salamladı sizin insanlar? "
  
  
  "Kim?"
  
  
  "Luis Апарисио". Onun təsvir gənc мексиканца olan qarşıladı, heç bir zaman малеконе.
  
  
  Sonra bitirdikdən sonra o dedi: "Onun ego bilmirəm. Niyə?"
  
  
  "Sadəcə olaraq, fikrə getdi. Əminsinizmi?"
  
  
  "Mən heç vaxt haqqında nen eşitməmişəm". Daha sonra o, əlavə etdi: "Mən bilmirəm, hər təşkilatın".
  
  
  "Və daha az bilirsiniz, bir o qədər yaxşıdır?"
  
  
  Консуэла uzun cavab vermirdi. Nəhayət, o dedi səslə məhrum edilmiş hər kəs mehribanlıq: "Mən hələ diri-diri, mister Karter. Və, öz istədiyi kimi, məndə hər şey yaxşıdır ".
  
  
  YEDDİNCİ FƏSİL
  
  
  Консуэла высадила məni otelində davam etdirib öz yolunu, стуча шестеренками "фольксвагена". Vestibül idi пустынен. Onun, keçib onun vasitəsilə geniş terrası, выходившую azn yaşadığım vasitəsilə bəy. Onun gördük, kafedra və селл, mən istəyirəm выкурить son siqaret əvvəl getmək gecə.
  
  
  Zaman onun прикурил siqaret, onun aşıb onun üzərində var; раскаленный kömür образовывал qaranlıqda крохотную qırmızı дугу. Gələndə ayağa qalxmaq, onun eşitdim, kimsə kimi çıxdı terrası.
  
  
  Henri mənə yaxınlaşdı mənə baxaraq qaranlıqda çalışır, məni tapmaq.
  
  
  "Salam. Siz hövzəsində bu gün səhər, elə deyilmi? - ehtiyatla soruşdu.
  
  
  "Bəli".
  
  
  O, imkan verdi ki, öz ağır bədən aşağı düşmək kafedrasında əksinə məni. "Onlar belə yarandı", - şikayət o rahatsız olan məyusluq səs.
  
  
  "Nə danışırsan?"
  
  
  - Bu цыпочки, - nifrət Henri dedi, - bir dənə də onların ətrafında. İndi bir saat otuz, bizə də bir ətrafında, bu küt adamlar девок heç vaxt gəlirdi çimmək нагишом.
  
  
  "Siz həqiqətən də düşünürdük ki, onlar çimirlər нагишом?"
  
  
  "Əlbəttə. Ən azı, onlar iki, qarşılaşdığı onun idi. Yəqin ki, bunun əvəzinə onlar aşkar hansısa проклятых meksika пляжников! "
  
  
  O, полез dəqiqədə köynək də xahiş etdim ki, siqaret. Flash kibrit осветила ego ağır, загорелое şəxs, əvvəl o, задул alov.
  
  
  "Bu ingilis цыпочка - cü ki, onun otel olardı вцепиться", - qaşqabaqlı dedi. "Slim. Digər göstərilir pis deyil, amma bütün charm çatmışdır Marqaret. Ee qoca dolu. Veb-problem ondadır ki, o, belə lənətləmək, soyuqluq, yəqin ki, səni обморожит!
  
  
  Diqqət etmədən öz ikrah var ona, ona soruşdu bacardıqca laqeydliklə: "Nə edirsən?"
  
  
  "Nə edirəm? O, səni başa düşürəm, dostum.
  
  
  "Хема sən işləyirsən?"
  
  
  Henri güldü. "Hey, kişidir, mənim üçün deyil! Onun yaşayıram! Mən əlavə işə. Onun qalıram azad, başa düşürsən?
  
  
  Onun dedi. - "Xeyr, mən başa düşmürəm."
  
  
  "Mənim əlaqələri var. Onu bilirəm ki, lazım olan uşaqlar. Zaman-zaman onun edirəm, onlara xidmət. Məsələn, əgər onlar istəyirlər ki, onu kimsə arxalanmışam. Bu məndə çox yaxşı alınır.
  
  
  "Sən əzələlərin?"
  
  
  "Bəli, belə demək olar".
  
  
  "Siz nə vaxtsa ciddi azn kimsə gəlmək? Siz nə vaxtsa müqaviləsi bağlayıb yürüşlərini davam etdirir? "
  
  
  "Yaxşı, onu istəyirəm ki, bir şey haqqında danışmaq belə, - Henri dedi. "Mən demək olardı ağılsız, qaralar səs, elə deyilmi?" O, durduruldu, imkan sözlərinə nüfuz işin mahiyyəti, sonra isə dedi: "Mən mütləq otel olardı yatmak, bu kiçik цыпочке Лайми. Onun bilərəm ki, onun öyrətmək bir neçə трюкам! "
  
  
  Və onu özü ilə Las Vegas?
  
  
  "Siz уловили"ideyasını.
  
  
  "Ya bu olacaq San-Fransisko? Haradan? "
  
  
  Baş vermiş kiçik bir fasilə, sonra Henri dedi çətin qeyd edək səslə: - "sizin Nə məsələdir?"
  
  
  "Məni maraqlandıran olmayan insanlar bilirlər ki, onlar gəlib. Bu, məni narahat edir ".
  
  
  - Əsgərləri öz lənətə gəlmiş burun mənim del, - прорычал Henri. "Belə olacaq ценымногие sağlam".
  
  
  "Sən cavab mənim штопора, Henri", - yumşaq mən israr etdim, təəccüblü, etibarsız, onu произнеся ego adı.
  
  
  O, söyüş söydü və ayağa qalxdı, неповоротливая kölgə qaranlıqda, onun böyük əlləri сжались daş fists.
  
  
  "Dur ayağa!" - acıqlı dedi ki, o, gözləyir ki, mən durub. O təhlükəli bir addım licks. "Dur, ona dedi!"
  
  
  Onun полез dəqiqədə çıxartdı və siqaret qızıl ucu və asanlıqla siqaret yandırdı. Захлопнув alışqan, ona dedi: "Henri, niyə sənə yalnız aşağı oturmaq və heç bir cavab vermək üçün mənim штопора?"
  
  
  "Olsun, sən də lə' nət!" - dedi Henri qədər təhlükəli. "Dur, it oğlu".
  
  
  Onun çıxartdı və siqaret ıso tərəfində rta və davamlı bir hərəkət вонзил onun üzünü Henri, kül рассыпался, qığılcımlar uçdu bu ego gözləri.
  
  
  Ego əlləri qeyri-iradi müdafiə etmək üçün ayağa qalxdılar şəxs, onun əbədi рефлекторное bağlandı; bu, saniyədə onu yerindən sıçrayıb stulun, mənim предплечье выгнулось, mənim bütün bədən перехватило zərbə zaman mənim donmuş yumruq ilə yastı keçib sümüklü barmaqlarıyla dərindən daxil olmuşdur həyat Henri bir az aşağıda ego sinə.
  
  
  O vermişəm partlayıcı хрюканье və lianlar əzab. Onun hit ego üzrə şəxsə, o zaman düşdü, zərbə vurdum emu bu переносицу, сломав qığırdaq. Henri заткнул ağız, onun diz подогнулись, o zaman соскользнул üçün плитам terraslar. Qan axdı ətrafında burun azn çənəsi və kafel.
  
  
  "Aman Allah!" - gasped o, ağrı. Zərər. O, bərk-bərk əlini разбитому burun. "Artıq həmişəlik!"
  
  
  Onun geri çəkildi geri, baxaraq böyük, беспомощную, скорчившуюся rəqəm qarşımda.
  
  
  "Sən, Henri?" - sakitcə soruşdum ego.
  
  
  Böyük insan halda dərindən ah çəkdi.
  
  
  "Vegas", - dedi və ego səs səslənirdi ağrı. "Son bir neçə il onun idi Vegas. Bundan əvvəl idi, San-Francisco ".
  
  
  "Sən nə edirsən bu Vegas?"
  
  
  Henri başını yellədi.
  
  
  "Heç bir şey", - deyə o bildirib. "Mən əvvəllər idi вышибалой klubda. Məni işdən çıxartdılar, ötən ay ".
  
  
  "Qalx."
  
  
  Henri yavaş-yavaş ayağa qalxdı, скрестив bir əl qarın, və ikinci bərk-bərk olan bir burun, unutqan, qan стекавшую onun bilək.
  
  
  "Kim sizin əlaqələriniz?"
  
  
  Henri başını yellədi. "Mənim bir yox, yox", - deyə mızıldandı. "Bu, sadəcə, söhbət". O tutuldu, mənim fikrimcə. "Vallah! Onun sənə deyirəm həqiqəti!" O, cəhd etmək, dərin nəfəs alın. "Ey rəbbim, elə bir hiss, elə bil sən qırdı qabırğa".
  
  
  "Mən hesab edirəm ki, sənə lazımdır, buradan", - deyə təklif etdim.
  
  
  "A?"
  
  
  "Bu gün axşam", - deyə o, demək olar ki, mehribanlıqla. "Mən hesab edirəm ki, bu, sizin üçün daha yaxşıdır".
  
  
  "Hey, qulaq as..." - başladı Henri sonra dayandı, gözlərini mənim üçün çalışırıq oxumaq mənim ifadə qaranlıqda, lakin buna nail ola bilmədik. O, təslim oldu.
  
  
  "Yaxşı, - köksünü ötürdü, o,. "Onun kifayət qədər xalqa uşaqlar mənim vaxt.
  
  
  Düşünürəm ki, indi mənim növbədə, hə? O, başını yellədi. "Mən və mənim böyük bir ağız".
  
  
  O, yavaş-yavaş попятился məndən qədər yaxınlaşdı, qapı вестибюля, sonra isə sürətlə dönüb içəri girdim.
  
  
  Onun yenidən sel kresloya çıxardı, daha bir siqaret.
  
  
  "Sən çox куришь", - deyə bir səs bütün uzaq, daha tünd, həm də sonuna terraslar. "Mən təəccüb edirəm ki, bir adam siqaret çəkir, nə qədər, sən, hərəkət edir, belə ki, tez. O, əmin idi ki, sənə zərər olacaq. Ki, Henri, o nəhəng kişi, n ' ce est pas? "
  
  
  "Salam, Jan-Pol", - olmadan bayraq icazə icrası dedim. "Nə qədər ki, sən-burada?"
  
  
  "Kifayət qədər uzun. Siz подвергаете özünü çox bir çox təhlükələr, digər tərəfdən mənim.
  
  
  "O, təhlükəli deyil. O, punk.
  
  
  "O, az qala həlak olmuşdur, - deyən Jan Pol. "Əgər o, bilirdi ki, nə qədər yaxın gəldi, mən hesab edirəm ki, o, испачкал olardı paltarları".
  
  
  "Mən səhv haqqında ona", - dedi, - onun ayıq başla. "Mən düşünürdüm ki, o, ovlamaq üçün Сточелли. Onun idi bilmək yaxşı. O, heç kəs ".
  
  
  "Olur. Yaxşı, səhv və üzr bilmirsənsə, ola bilər haqlısan. Yeri gəlmişkən, kim idi o мексиканцев ki, yaxınlaşdı, bu gün sizə heç zaman?
  
  
  "O dedi ki, ego adı Luis Апарисио. O, satmaq üçün cəhd, mənə öz xidmətlərini, çeklər gərəkdir saxlaya, köməkçisi və ya сутенера - niyə o, bizə otel. Onun fikir, sənin dostlar bilər ego göndərin.
  
  
  "Bəlkə də. Sizi nə məcbur edir ki, düşünmək belə?"
  
  
  "Mənim şübhəli natura", - quru deyib mən. "Digər tərəfdən, Консуэла deyir ki, əvvəllər heç vaxt haqqında nen eşitməmişəm".
  
  
  Jan-Pol susdu. Sonra, demək olar ki, gecikmiş bir fikir dedi: "yeri gəlmişkən, var mesaj sizin üçün. Şübhəsiz ki, sən bizə onlara dedi bu axşam, sən, var tez revmatizm. Sabah heç zaman, lütfən, plan getmək El-Кортихо azn корриду. O, başlayır dörd saat ".
  
  
  "Zaman var bu mesaj?" - şübhəli soruşdu mən.
  
  
  "Bir qədər əvvəl o, necə siz otel geri. Onun çıxırdım çatdırmaq ego, zaman çıxdı dostu Henri. Onun qərarına gəlib qədər gözləyin biz tək qalacağıq ".
  
  
  "Kimsə bu?"
  
  
  "O dedi ki, ego adı Бикфорд. O dedi ki, təqdim sözü boss. Siz danışmaq rəhbərləri ".
  
  
  "Bütün bunlar?"
  
  
  "Bu kifayət deyil?"
  
  
  "Əgər siz deyirdilər ilə Бикфордом, - dedim, - siz bilirsiniz ki, mən onlara dedim. Onun istəyirəm ki, siz geri düşdük təcrübəsi Сточелли ".
  
  
  "Belə ki, o bildirib. O da mənə sizin təhlükəsi.
  
  
  "Yaxşı?"
  
  
  Hətta qaranlıqda onu gördüm, bir şəxs kimi və Jan-Sahəsində ciddi oldu. "Mənim insanlar Marsel istəyirlər cəza Сточелли. Biz bilmirik vadar etməyəcəkmi bizim meksika dostları daha çox etdik. Bu ih qərar ".
  
  
  "Bəs sən?"
  
  
  O, çiyinlərini çəkdi. "Lazım gələrsə, biz gözləyə bilərik. Сточелли heç vaxt çıxacaq ətrafında bu otelin diri-diri. Lakin, - deyə o, əlavə edib, - əgər onlar karar razılaşa ki, siz təklif edirsiniz, əgər onlar həll edəcəklər təqib Сточелли baxmayaraq, sizin təhlükəsi, böyük bir ehtimalla siz də uzun deyil проживете. Siz bu barədə düşünür?
  
  
  "Düşünmək üçün bir şey deyilmi?" - asan dedi, onun özü də daxil vestibül.
  
  
  * * *
  
  
  Onun otağında, onun распаковал Xerox Telecopier 400 üzrə case qoydu ego yanında telefon. Mənim zəng Денверу gətirildi olmadan uzun gecikmə.
  
  
  "Siz bir şey gəldi?"
  
  
  "Biz hit məqsədi", - deyə Denver. "Hələlik bizdə yox, bütün siyahıları sərnişin манифестов, amma biz gördük ih-də Air France Air Canada və Eastern. Bilərikmi danışmaq üçün açıq, ya istəyirsinizsə, bu telefon aparatında?
  
  
  "Avtomobil", - dedim. "Burada bir çətinlik var. Bu işi daxil olmuşdur təşkilatı Miso. Və onlar cəlb etməyə, onların yerli dostlar ".
  
  
  Denver присвистнул. "Sənin isə əlinə məşğul olur, elə deyilmi?"
  
  
  "Mən bu məsələ ilə öhdəsindən gəlmək."
  
  
  Denver dedi: "Yaxşı, biz qoyaq bu telefon копировальный aparatı. Yeri gəlmişkən, biz xoşbəxt idi. Var fayl bu mövzu. Keçdi vasitəsilə bizim büro kredit çek. Bir neçə il bundan əvvəl onlar haqqında məruzə ego şirkətlər. Biz siyahıda bəzi məqamları bizim məruzə. Hələlik bizdə yox, bütün məlumat nen, amma o, dəqiq uyğun deyil dostlar bir qrup Сточелли kimi, biz görə bilərik ".
  
  
  "Вложите ego tel", - deyə onun Денверу, təsdiq telefon dəstəyini də stand Telecopier və daxil avadanlıq.
  
  
  Zaman maşını bitirib işləmək, onu çıxardım dəstəyi və dedi: "mənə hər şeyi öyrəndim, mümkün qədər tez".
  
  
  "Oxumaq, sonuncu xətt, hesabatın?" soruşdu Denver.
  
  
  "Hələ yox."
  
  
  "Oxuyun, bu, - dedi, Denver. "Bu etməlidir qədər adamdır qorxutmaq Сточелли, əgər o, öyrənir və bu barədə".
  
  
  Onun toplayıb avadanlıq və qayıdıb oxumaq üçün bir neçə abzas факсимильного hesabatın.
  
  
  MÜQAYİSƏ SƏRNİŞİN Манифестов üçün? AİR FRANCE, JFK TO ORLY, 20 aprel - AİR FRANCE, ORLY TO MARSEİLLE, 20 aprel - MİLLİ HAVA yolları, JFK TO MİAMİ INTERNATİONAL airport, 28 aprel - AİR CANADA, NEW YORK MONTREAL, 5/4.
  
  
  BİRİNCİ DƏRƏCƏLİ SƏRNİŞİNLƏR ÜÇÜN STOCELLİ BÜTÜN YUXARIDA UÇUŞLAR. QADAĞA TƏKRARLANMASI DİGƏR ADLARI BİRİNCİ SİNİF SƏRNİŞİNİN. LAKİN, ДУБЛИКАЦИЯ BÜTÜN YUXARIDA UÇUŞLAR - TƏKRAR - BÜTÜN YUXARIDA UÇUŞLAR BÖLMƏSİNDƏ "İQTİSADİYYAT" SƏRNİŞİNLƏR YENİDEN YAZILMIŞ ADI ALTINDA HERBERT DİETRİCH.
  
  
  YOXLAMA MANİFESTİ SƏRNİŞİN AİR CANADA
  
  
  MONTREAL BU ЛАГУАРДИЮ, 5/6 - SİYAHILARI ADINA РЭЙМОНДА ДАТТУА VƏ HERBERT ДИТРИХА.
  
  
  NƏHAYƏT, YOXLAMAQ, AEROMEXİCO, JFK TO MEXİCO CİTY AND AC
  
  
  
  
  
  АПУЛКО, 4/5 - СТОЧЕЛЛИ VƏ ДИТРИХ.
  
  
  DAVAM ETDİRƏRƏK, ÇEK DİGƏR SƏRNİŞİN МАНИФЕСТОВ. СООБЩУМ KİMİ MƏLUMAT ALIR.
  
  
  ƏN YAXŞI OXU: HERBERT DİETRİCH SALONDA ACAPULCO.
  
  
  - MÖVZU -
  
  
  Onun diqqət çəkib başladı, ikinci hesabatı:
  
  
  MƏLUMAT ВЫВЕДЕННАЯ ÜZRƏ YOXLAMA HAQQINDA HESABATA KREDİT DİETRİCH CHEMİCAL COMPANY INC.
  
  
  HERBERT ДИТРИХ PREZİDENTİ. MÖVCUDDUR TAM HESABAT. NÖVBƏTİ YALNIZ ŞƏXSİ MƏLUMAT: HERBERT ДИТРИХ, 63 YAŞ, ВИДУЭР, ÜNVANI 29 ФЭРХЕЙВЕН, МАМАРОНЕК, NYU-YORK. ДИЕТРИХ БОРН LOURENS, KANZAS. MƏZUN КАНЗСКОГО UNİVERSİTETİ. Magistr diplomunu kimya, Kornell. TƏDQİQAT KİMYAÇI, UNİON CARBİDE, E. I. "DUPONT" ÜZƏRİNDƏ İŞLƏYİRDİ KİMYA АТБОМБ LAYİHƏSİNDƏ MANHATTAN ZAMANI DÜNYA MÜHARİBƏSİ МЕЖМИРОВЫЙ KİMYA VƏ KİMYA TƏDQİQATLAR ÜZRƏ DİREKTORU, SONRA MÜHARİBƏ. AÇIQ ÖZ HAZIRLANAN LABORATORİYA, 1956. BU DİETRİCH CHEMİCAL CO. Hal-hazırda ƏMƏKDAŞLIQ OTUZ ƏMƏKDAŞLARININ. FAYDALI FƏALİYYƏTİ SAHƏSİNDƏ İXTİSASLAŞMIŞ TƏDQİQAT LAYİHƏLƏRİNDƏ
  
  
  TAPŞIRIQ. BƏZİ MÜSTƏQİL ARAŞDIRMALAR. SATIŞ BİR NEÇƏ QİYMƏTLİ XÜSUSİ DÜSTURLAR GƏTİRİR İLLİK GƏLİRLƏRİ ŞƏBƏKƏ ÜZRƏ YEDDİ DƏYƏRLƏR. ÜMUMİ İLLİK HƏCMİ ARTIQ 3 000 000 ABŞ dolları. ДИТРИХ JİL BU МАМАРОНЕКЕ İLƏ 1948-Cİ İL. BÖYÜK HÖRMƏT EDİRİK. MALİYYƏ TƏHLÜKƏSİZLİYİ. FƏALİYYƏT KİLSƏ VƏ İCTİMAİ QRUPLAR. UŞAQLAR: SUZAN, 1952-Cİ İL TƏVƏLLÜDLÜ. ELİS, 1954 AD GÜNÜ. BİZƏ БРАКАХ. ARVAD: Charlotte vəfat edib 1965-ci ildə.
  
  
  BAŞLADI TAM TƏDQİQİ. YETİRİRƏM HESABATI BAŞA ÇATDIQDAN SONRA.
  
  
  - MÖVZU -
  
  
  Ona oldum, iki vərəq kağız, разделся və uzanaraq yataq. Hələlik onun yalançı qaranlıq, bir qədər əvvəl o, necə yatdı, onun əqli перебрал son xətt, birinci səhifə hesabatın:
  
  
  SON GÖSTƏRİŞLƏR: HERBERT DİETRİCH SALONDA ACAPULCO.
  
  
  Onun merak kim, dərzi şeytana, belə bir Herbert Дитрих, və hər hansı mümkün əlaqəsi ola bilər, bu, belə cinayətkarlar kimi Сточелли, Miso, Даттуа, Торрегросса, Виньяль, Webber və Клиен?
  
  
  SƏKKİZİNCİ FƏSİL
  
  
  Növbəti səhər onun idi, evlər, hovuz, zaman Консуэла Дельгардо düşdü üzrə qalxmağa başladı və keçdi çəmənliyi ətrafında hovuz üçün mənə qoşulmaq. Onu gördükdən sonra təəccübləndim, nə qədər o, cəlbedici zaman gündüz işığında. Onun boş idi плетеное yüngül yaxşı dincəlmək palto, bir başa bir qədər aşağıda onun itburnu, nümayiş, parlaq ayaqları olan fikir mübadiləsi ildə tutuldu hamar походке, o zaman o, mənə.
  
  
  "Sabahınız xeyir", - dedi öz xoş boğuq səslə, gülümsəyərək mənə. "Siz məni dəvət oturub?"
  
  
  "Mən gözləmirdim görmək üçün səni yenə", - dedim. Onun irəli hey stul. "İçmək istəyirəm?"
  
  
  "Belə deyil, səhər tezdən". O, ayaqlarını yaxşı dincəlmək palto və накинула ego oturacağın шезлонга. Onun altında idi, tünd-mavi üzgüçülük kostyum, demək olar ki, şəffaf istisna olmaqla, sinə və промежности. Kimi baxdı, əgər o daşıyırdı мелкоячеистый сетчатый tədarük üstündən купальника. Baxmayaraq ki, bu покрыло onun daha çox ola bilərdi şalvar, demək olar ki, eyni səmimi və şübhəsiz ki, daha наводящим düşüncə. Консуэла gördüm ki mən baxıram bilər,
  
  
  "Sevgi nədir?" deyə soruşdu.
  
  
  "Bu, çox cəlbedici", - deyə mən. "Az kim ətrafında qadınlar daşıya bilər ego və eyni baxmaq sizin kimi yaxşı".
  
  
  Консуэла yataq kresloya ki, onun üçün nax irəli sürüb. Hətta altında birbaşa günəş şüaları onun dərisi kimi hamar və elastik.
  
  
  "Mən onlara dedim ki, oldu sizin qonağı, - deyə Консуэла, - güman edirəm ki, siz qarşı deyil".
  
  
  "Heç bir şey üçün. Amma niyə? Onun inamlı deyil ki, sosial zəng ".
  
  
  "Siz haqlısınız. Məndə sənin üçün bir mesaj.
  
  
  "Çox?"
  
  
  "Бикфорда".
  
  
  "Ey корриде El Кортихо? Onun aldığı mesaj dünən axşam.
  
  
  "Mən də səninlə gəlim", - dedi Консуэла.
  
  
  "Belə ki, onlar məni tanıyacaq?"
  
  
  "Bəli. Ümid edirəm, sən buna etiraz edirsən tac hissəsində çıxış məni evdən, - deyə o, əyləncə səsində. "Əksər kişilər otellər olardı bu"
  
  
  "Dərzi şeytana!" - hirslə dedim. "Nə üçün onlar, sadəcə olaraq, demək mənə sadəcə bəli və ya xeyr? Nəyə lazımdır bütün bu boş-boş danışırsan? "
  
  
  - Görünən odur ki, dünən axşam siz danışdılar Бикфорду ki,-nə barədə ih fəaliyyəti. Bu ih sarsıtdı. Onlar düşünmürdülər ki, kimsə bilir ki, belə barədə çox əməliyyatlar ki, onlar keçirirlər. Güman edirəm, sənə bilib ih qorxutmaq.
  
  
  "Harada və sən bütün bu вписываешься?" - açıq soruşdum et seq aktları.
  
  
  "Bu sənin işin deyil."
  
  
  "Mən bunu edə bilər, öz işidir".
  
  
  Консуэла dönüb mənə baxdı. "Məgər onun heç bir vacib əməliyyat. Yalnız prima bakım mənim üçün təmiz pul ".
  
  
  "Və bu nədir?"
  
  
  "Sadəcə, cəlbedici qadın ki, zaman-zaman yola salır şəhəri üzrə".
  
  
  "Yox, - dedim, - sən bu daha böyükdür. Hazır ki, bahis əgər onun baxdı, sizin pasport, onun olardı ki, aşkar, o, dolu визовыми штампами. Ən azı, səkkiz-on səfərlər Avropaya. Ən giriş markalı olacaq İsveçrə və Fransa. Doğru?"
  
  
  Şəxs Консуэлы bəxtiyar. "Piç, - deyə o bildirib. "Siz bunu görmüsünüz!"
  
  
  "Xeyr", - deyə mən qəti şəkildə inanıram başını. "Bu, aydındır. Sizin poçt бизнесявляется pul çox. Onlar bilmirlər imkan onlara üzmək burada, Meksika və ya Ştatları. Üçün ən yaxşı yer gizlətmək ego - İsveçrədə və ya Багамах - нумерованными hesabları. Kimsə olmalıdır çəkmək pul buradan oraya. Kim daha yaxşı səni? Cəlbedici, mədəni, zərif qadındır. Siz edəcəksiniz ipod üçün ola kuryer onlar üçün.
  
  
  
  
  
  Kim törədir bütün gözəl səfərlər və belə gözəl gülür таможенникам keçərkən mimmo ölkənin və onun bilirlər, yarım bank кассиров Sürix, Bern və Cenevrə.
  
  
  "Daha sən belə əminəm ki?"
  
  
  "Siz heç vaxt keçirmək narkotik. Onlar heç vaxt рискнут ki, səni tutuldu edirsinizsə qaçaqmalçılıq, narkotiklərin. Sonra onlara tapmaq lazımdır, başqa bir kuryer olan bilərlər etibar pul kimi indi sizə etibar. Bu isə çətin məsələdir ".
  
  
  "Siz lənətləmək doğru!" Консуэла возмутилась: "Onlar bilirlər ki, mən heç vaxt etməyəcəyəm keçirmək narkotik".
  
  
  "Sənə asan hesab edirəm ki, sən gəldin, yalnız pul?" - soruşdum et seq aktları ilə az çalar сарказма səs. "Bununla hər şey qaydasındadır? Bilirsiniz, pul gətirmək heroin. Əgər siz olacaq əxlaqi, harada keçirirsiniz bir şey? "
  
  
  "Sən kimsən ki, mənə belə danışmaq?" - acıqlı soruşdu Консуэла. "Hər şey nə də dözə bilməz yoxlamaq".
  
  
  Ona heç bir şey demədi.
  
  
  "Biz belə wouldnt və müxtəlifdir", - dedi mənə Консуэла, hirs həlli elmi-tədqiqat vəzifələri ee səsi kimi ağ-mavi buz ortalarında qarın qış прикрывающий daş. "Mən çoxdan başa düşdüm ki, bu, ağır həyat. Sən başın çıxır kimi, daha yaxşı olar. Siz öz işinə, mən isə öz. Yalnız осуждай məni ". O, üzünü çevirdi məndən. "Qəbul et, məni bu cür, hansı, onun var, səsvermə, vəssalam".
  
  
  "Mən bunu çox az mülahizələr", - deyə onu hey. "Və heç bir şey sənin halda".
  
  
  Onun, uzatdı əlini tutdu ee görə, çənə və üz çevirdi özünə. Ee göz dondurmaq soyuqdan hiddətinə. Lakin altında nazik təbəqə сдерживаемой qəzəb onu hiss girdap бурлящих emosiyalar ki, o, ancaq bilərdi nəzarət. Onun daxilində hiss sərt reaksiya qəfil hissi hiss aparmaq, onun dəri mənim ayaq və mənə yaranıb непреодолимая ehtiyac ortaya qarışıqlıq, бушевавшее ona.
  
  
  Ərzində uzun, sonsuz bir dəqiqə onu məcbur edirdi onu baxmaq özünü. Biz vəli sakit döyüş bir neçə düym məkanı разделявшего bizim şəxslər, sonra isə onun imkan verdi ki, öz barmaqlarını yavaş-yavaş uçmaq üzrə ee sözünü kəsdi və uçmaq üzrə ee vardır. Buz əriyib, hirs getdi, ətrafında onun göz. Onu gördüm, necə onun üz смягчилось, оттаявшее tam və mütləq təhvil verilməsi.
  
  
  Консуэла az açmışdır dodaqlar, yumşaq кусая mənim barmaqları, gözlərini gözləri ilə mənə. Onun əlini bərk-bərk onun ağız hiss edən kimi onu dişləri ilə bağlı mənim əti. Sonra o, отпустила. Onun əlini geri onun şəxslər.
  
  
  - Dərzi səni şeytana, - dedi Консуэла шипящим pıçıltı ilə olan çətin доходил qədər məni.
  
  
  "Mən də eyni şəkildə hiss." Mənim səs idi qaraçuxurlu et seq aktları.
  
  
  "Haradan bilirsən ki, mən hiss edirəm?"
  
  
  İndi qəzəb göndərilmişdir qarşı həm özü, nə üçün belə olub, zəif və mənə imkan verdi ki, aşkar deyil.
  
  
  "Ona görə ki, siz buraya gəlmisiniz üçün danışmağı mənimlə, onda necə ola bilər ki, eyni asanlıqla zəng etmək. Çünki ifadələr sənin şəxslər açıq indi. Çünki mən nə heç bir sözlə ifadə edə və ya belə izah cəhd ".
  
  
  Onun susdu. Консуэла qalxdı və götürüb öz dənizkənarı xələt. O, надела ego bir çevik hərəkət. Onun ayağa qalxıb onun yanında. O, mənə baxdı.
  
  
  "Gedək", - dedim, götürüb onun əlindən. Biz keçdi üzrə kənarında hovuz və гравийной musiqi qalxıb bir neçə лестничным пролетам, aparıcı terrası və lift olan gətirdik, bizi otağa.
  
  
  * * *
  
  
  Biz dururdu yaxın birimizə gah da прохладе otaq. Onun задернул pərdələr, lakin sergey hələ də nüfuz.
  
  
  Консуэла mənə sarıldı və yanağıma sıxdım şəxs mənim çiyin, yaxın mənim boyun. Onun hiss yumşaqlıq onun yanaqlar və rütubət onun dodaq zaman onun dişlərini yumşaq прикусили tendons mənim boyun. Onu bərk-bərk ee yalama mənə ağır dolğunluq ee bədən ürəklərdə yumşaq snuggled mənim sinə, mənim əlləri onu onun bud.
  
  
  İndi o, qətiyyətlə üz qaldırdı və mənə, onun aşağı əyildi hey qarşısına. Ee ağız başladı bədxah, əbilov, sarsılmaz axtarış mənim üz tərəfində rta. Onun üzərindəki həm yaxşı dincəlmək palto, стянул kəmərləri mayo ilə ee çiyin və стянул kostyum qədər itburnu. Ee sinə idi, inanılmaz dərəcədə yumşaq - yumşaq dəri mənim çılpaq sinə.
  
  
  "Oh, gözlə", - dedi, nəfəssiz. "Gözlə." Və o çıxıb, ətrafında mənim əlləri üçün kifayət qədər uzun стянуть kostyum öz itburnu və ondan çıxmaq. O, sonra da atdı пригоршню siyasətinin bağlı kafedrasında çatdı və kəmər mənim seçmələrdə. Onun çıxdı, onların vasitəsilə və biz birlikdə hərəkət belə, qeyri-iradi, əgər biz edirdilər, bu fəaliyyət bir çox dəfə bu qədər, indi oldu bizim başlamaq ikinci натурой və bizə lazım deyil düşünmək ki, bundan sonra nə etməli.
  
  
  Biz getmişdi yataq. Onun yenidən əlini uzadıb onun var idi, onunla çox incə və çox davamlı, o qədər ожила mənim əlimdə.
  
  
  Bir dəfə o dedi, nəfəssiz: "Mən elə bilirdim ki, hər şey belə olacaq. Allahım, nə yaxşı.
  
  
  O, diksindi, mənim əlimdə. "Ey allahım, bu yaxşı!" - qız qışqırdı, tənəffüs mənə qulaq, öz isti nəmdir nəfəs. "Mən istəyirəm ki, sən mənimlə edirsən! Dayandırmaq yoxdur! "
  
  
  Ee idi dəri incə və yumşaq, hamar, nazik, hamar, parlaq, bank, kimi hamar спелое qadın bədən, опухшее həyəcan. Ee dodaqlar idi, isti və nəm və rütubətli tutmaq üçün məni hər yerdə, harada ki, o, məni целовала. O, hərəkət yavaş-yavaş revmatizm mənim pats barmaqları qədər oldu rütubətli və tam və bilmirdi çəkinməyə qətiyyətli dönmə mənə.
  
  
  Axı, biz bir araya birlikdə uyğun olaraq, deli, onun əlləri обвились mənə ətrafında, onun ayaqları переплелись mənim, o прижималась mənə belə güclü kimi bilərdi, втягивая məni öz əlləri ilə özünü, ee boğaz az пронзительно səslər səviyyəsinə yüksəlib кошачье growl, tam acizlik.
  
  
  Son anda onun gözləri açıldı və baxdılar üzümə, yalnız xurma təcrübəsi bilər, və o, вскрикнула отрывистым səslə: "Darn heyvan!" zaman bədəni взорвалось ey, ee bud бились haqqında mənə яростью ki, o, bilmədi.
  
  
  Sonra biz birlikdə qoymaq qoyaraq, onun başını, mənə çiyin, hər ətrafımızda hisə verilmiş siqaret
  
  
  "Bu, heç nəyi dəyişmir", - dedi mənə Консуэла. Ee göz qeydə alınmışdır tavan. "Bu o idi, onun daha bir otel məşğul..."
  
  
  "... Biz otellərdə bunu", - düzəltdi onu et seq aktları.
  
  
  "Yaxşı, biz", - deyə o bildirib. "Lakin bu da heç bir şey dəyişmir. Fikirləş bu barədə açıq indi ".
  
  
  "Mən düşünmürdüm ki, bu, olacaq".
  
  
  "Baxmayaraq ki, bu, yaxşı idi", - deyə o, çönərək mənə gülümsəyərək. "Mən istəyirəm məhəbbətlə məşğul olmaq zamanı gündüz işığında".
  
  
  "Bu, çox yaxşı idi."
  
  
  "İlahi, - dedi, - nə yaxşı idi, yenə bir var bir adam. Heç kəs narahat idi. Sadəcə səmimi, - mən möhkəm qucaqladı.
  
  
  "Bu dəlilik", - düşünür, Консуэла. "Bu ola bilməz, belə ki, yaxşı ilə ilk dəfə".
  
  
  "Bəzən olur".
  
  
  "Mən hesab edirəm ki, səninlə həmişə yaxşı olacaq", - deyə Консуэла. "Yalnız dəyməz bu barədə düşünürük, elə deyilmi? Biz bilmirik, təkrar olub, bu nə vaxtsa yenidən, elə deyilmi? "
  
  
  O, mənə döndü belə ki, yataq tərəfində, ancaq bir ayağı mənim və yanağıma sıxdım mənim bədən.
  
  
  "Qulaq as, - dedi davamlı pıçıltı ilə, - ehtiyatlı ol, yaxşı? Şəxsən mənə nə edəcəksən ehtiyatlı olun.
  
  
  "Mən özüm qayğı", - dedim.
  
  
  "Belə ki, hamı deyir, - dedi. Onun barmaqlarını toxundunuz yara, mənim sinə. "Siz deyil idi, belə ki, ehtiyatlı olun, zaman var, elə deyilmi?"
  
  
  "Mən ehtiyatlı ol".
  
  
  Консуэла отскочила məndən və yataq geri.
  
  
  "Dərzi!" - deyə o, boğuq yetkin bir səs. "Qadın olmaq - dərzi şeytana. Sən bilirsən bu nə deməkdir?"
  
  
  DOQQUZUNCU FƏSİL
  
  
  Консуэла getdi evə geyinmək. O bildirib ki, qayıtmaq təxminən bir saat sonra almaq üçün məni görüşə sonra. Onun yavaş-yavaş etmiş, duş və брился zaman telefon zəng vuraraq. Kobud bir səs lazım bilməyib özünü zəng.
  
  
  "Сточелли görmək istəyir. Açıq indi. O, deyir ki, bu, vacibdir. Dur, buraya mümkün qədər tez.
  
  
  Telefon замолк mənim əlimdə.
  
  
  * * *
  
  
  Смуглое dəyirmi üz Сточелли idi, demək olar ki, багровым təcrübəsi gücsüz qəzəb.
  
  
  "Oldu", - проревел o, mənə. "Lənətə gələsən! Siz bir baxın, bu! İt oğlu var buna baxmayaraq bizi azn ki.
  
  
  O dedi qalın şəhadət barmaq сверток bükülmüş qəhvəyi kağız ilə приклеенным üçün ona mavi kağız vərəqi.
  
  
  "Sən düşünürsən ki, bu, mənim lənətə gəlmiş camaşırxana?" Сточелли qışqırdı, məni öz boğuq səslə. "Götür bunu. Gəl, şeytana! "
  
  
  Onun çəkdi paketi ilə журнального stolun. O idi ценымногие daha ağır olmalıdır.
  
  
  "Biz açdıq ego, - прорычал Сточелли. - Tap görüm ki, daxilində".
  
  
  "Mənə lazım deyil guessing".
  
  
  "Sən haqlısan", - hiddətlə dedi. "Beş kiloqram at. Necə ki, sənə bu?"
  
  
  "O, buraya düşüb?"
  
  
  "Gətirən gətirdi ego. O qalxır lift, ona görə də mənim oğlan yolda ego girişində. O, onlara deyir ki, bu paltar ona göndərib dünən qoyur ego kafedrasında enir geri lift. Onlar hətta verirlər emu məsləhətləri. Bu küt ублюдки! Lənətə gəlmiş etmək durur orada bir saatdan çox əvvəl onlar fikirləşsin demək bu barədə mənə. Kimi, bu sənin xoşuna gəlir? "
  
  
  "O, xidmət edən otel?"
  
  
  Сточелли başını tərpətdi. "Bəli, o qulluqçusu. Biz gətirmişik ego buraya ... Hər şeyi o bilir ki, o, oturur counter obrazın əks парковщика gözləyir çatdırılması. Blankında üçün yuma yazılıb, mənim adı və nömrəsi пентхауса, ona görə də o, bu qaldırır buraya ".
  
  
  Onun soruşdu. - "Mən düşünürəm ki, o, gördüm ki, bunu kim qoyub?"
  
  
  Сточелли başını dairəvi, demək olar ki, лысой başını. "Yox, bu yox idi, sadəcə belə. Bu bilərdi qaldırmaq istənilən üzrə xidmət edən otel, xidmətdə çalışan dayanacaq. O, yalnız təsadüfən gördüm bu ilk və düşündüm ki gətirəcək daha bir paketi ".
  
  
  Сточелли ağır топнул, pəncərəyə tərəf getdi. O, key baxırdı paketi, onu gördüm. Sonra o, mənə tərəf döndü şəxs tərəfindən öz qalın бугристым bədən.
  
  
  "Ki, dərzi şeytana, sən bunu son yarım gün?" - əsəbi halda soruşdu.
  
  
  "Уберегал səni ölüm", - deyə o, qədər də kəskin şəkildə. "Təşkilat Miso göndərmişdi buraya insan üçün yerli təşkilat öldürdü sizi".
  
  
  Bir an Сточелли speechless tərk. O, ümidsizlik стукнул yumruq üzrə xurma, başqa əlləri.
  
  
  "Ki, dərzi şeytana?" o partladı. "Lənətə gələsən? Əvvəlcə Komissiya, indi isə dəstə Miso? O, başını buladı kimi balacaboy hirsli öküz. O, tələb etdi. - "Necə almısan bunu?"
  
  
  "O, mənə əlaqə var".
  
  
  "Niyə?" - Kiçik gözləri Сточелли diqqət mənə şübhəli сузившись onun dəyirmi üz. O, брился və qara tük, контрастировала qara parıltılı bir neçə saç liflər ki, o, зачесал öz лысине.
  
  
  "Onlar istəyirlər ki, onun kömək və onlara öldürmək".
  
  
  "Və siz bu barədə mənə nə danışmırsınız?" O, əlləri qoymaq bud, onun ayaqları oturub at belində, əyilib mənə, sanki o, çətinliklə удерживался hücumları mənə.
  
  
  "Niyə də yox? Bilmək istəyirsiniz, elə deyilmi? "
  
  
  "Sən onlara dedi?" - soruşdu Сточелли.
  
  
  "Üçün отцепились səndən".
  
  
  Сточелли sorğu yuxarı qaldırdı və onun qaş qaldırmaq. "Üçün wouldnt? Başqa bir şey? Əgər yox, onda nə? "
  
  
  "Sonra onun раскрою ih təşkilat".
  
  
  "Siz bu onlara dedilər?"
  
  
  O, başını tərpətdi.
  
  
  Сточелли fikirli поджал kiçik süngər ... "Sən oynayırsan kobud deyil ..."
  
  
  "Onlar da".
  
  
  "Onlar dedilər zaman onlara bu dedilər?"
  
  
  "Mən almaq lazımdır ki, ih revmatizm bu gün heç zaman".
  
  
  Сточелли deyil cəhd göstərmək narahatlıq. "Sizcə, onlar nə deyəcəklər?"
  
  
  "Özünüz düşünün. Onlara lazım təşkilatı Miso, daha çox, siz daha. Bu edir istehlak edir materialdır ".
  
  
  Сточелли idi realist. Əgər o idi qorxdu, o, bunu göstərdi. "Bəli, guya. Sən belə düşünməlidir, həqiqətən? O, birdən mövzunu dəyişdi. "Kim burada ətrafında Marsel?"
  
  
  "Kimsə tərəfindən adından Jan-Pol Севье. Sən ego bilirsən?"
  
  
  Ego мочка fikirli qaşqabağını tökdü. "Севье?" O, başını yellədi. "Düşünmürəm ki, heç görüşüb ego".
  
  
  Onun təsvir Jan-Sahəsində.
  
  
  Сточелли yenə başını yellədi. "Mən indiyə qədər хорька ego bilmirəm. Amma bu, heç nə demək deyil. Onun heç fikir vermirdim, bizə kimsə onların ətrafında, başqa uşaqlar idarə edən təşkilat. Ермаков, Бертье, Дюпре. Onun digər olmasaydı bilirdi ".
  
  
  - Adı Дитрих sizin üçün bir şey demək?
  
  
  Heç bir reaksiya verilmir. Əgər Сточелли bilirdim bu adı o, yaxşı ego gizlədirdim. "Heç vaxt haqqında nen eşitməmişəm. İlə хема o?
  
  
  "Mən bilmirəm var mı o, хема-bir. Siz nə vaxtsa ilə məşğul хема-bir ilə bu adı? "
  
  
  "Qulaq asın, - прорычал Сточелли, - öz həyatım üçün onun görüşüb, bir neçə min uşaqlar. Kimi, dərzi şeytana, sən ожидаешь ki, mən xatırlayıram, hər kəs görüşüb? Bu, dəqiq heç kim onların ətrafında ilə хема onun heç vaxt işinin. Kim bu adam?"
  
  
  "Mən bilmirəm. Zaman eşidirəm, mən sizə bilmək.
  
  
  "Yaxşı, - dedi Сточелли, unutqan bu mövzuda. "Mən indi sizin üçün kiçik bir işdir. Onun istəyirəm ki, sən xilas və bu lənət olmalıdır paket. O bildirdi ki, böyük barmaq сверток.
  
  
  "Mən sənin oğlan tapşırıq. Попроси kimisə vasitəsilə öz xalqı atmaq ego.
  
  
  Сточелли ucadan güldü. "Nə olub sənə? Siz düşünürsünüz ki, mən axmaq? Sən elə bilirsən, onun kifayət qədər küt, imkan hər kəs ətrafında mənim kimi oğlanlar run bu otel beş килограммами heroin? Əgər ih tutuldu edirsinizsə, bu, hələ ki, ona soxmaq mənə barmaq. Bundan əlavə, sən lənətləmək yaxşı bilirsən ki, mən onlara etibar qurtarmaq. Bilirsiniz, bu nə qədər lazımdır? Kimə ki, onu ego, bizə çatdırdı, o ilk şey edəcək, bu çalışacaq gəlmək, nə bucaq, o, sata bilər onu. Beş kiloqram, bu, daha yaxşıdır milyon dollar küçədə. Bu, çox temptation. Yox, ser, bizə odin ətrafında mənim kimi oğlanlar! "Mən fikrimi dəyişdim. "Yaxşı, - dedim. - Mən bir almaq lazımdır və bu." Сточелли birdən-birə yanaşmışam mənim dir bu asan sazişə şübhə ilə. "Gözlə saniyədə", - прорычал o. "Belə tez. Niyə sən tapşırmışdı geri qala? Onu xahiş edirəm ki, səndən böyük xidmətləri. Səni tutuldu edirsinizsə bu və sonrakı otuz il sən adamı aldatmaq olmaz-də meksika həbsxana əslində? Nə qədər onun eşitmişəm, orada heç bir yer keçirmək üçün, hətta otuz dəqiqə. Belə ki, niyə istəyirsən belə ki, bundan sonra əvəz, mənim üçün boyun? "
  
  
  Onun gülümsədi emu və dedi: "fərq etməz, Сточелли. Onun yeganə burada, kimə etibar etmək olar qurtarmaq üçün bu, sizin üçün və çirkli öz ass. Mən niyyətində deyil ona izah edilmişdir ki, nəzərdə tuturam. Çox az Стокелли bilirdim mənim planları haqqında, bir o qədər yaxşıdır. Сточелли yavaş-yavaş başını tərpətdi. "Bəli, guya. Əgər düşünmək üçün bu əyləncə, elə deyilmi? Sən demə, ətrafında mənim bütün oğlanlar sən yalnız, kimə onun etibar edə bilərsiniz.
  
  
  "Çox maraqlıdır."
  
  
  Onu götürdü сверток və etmek ego altında siçan, sonra dönüb getmək üçün.
  
  
  "Mənə bildir ki, baş verir", - deyə Сточелли demək olar ki, mehriban bir səs. O getdi və mənə bu gün də. "Mən həyəcanlıyam, burada oturan, mən bilmirəm, nə baş verir".
  
  
  Onun endi azn lift otağa, heç kim qarşılayan. Onun öz açarı ilə qapını açdı və içəri girdi. Və dayandı. Mənim yataq qoymaq qəhvəyi, bükülmüş kağız paketi ilə прикрепленным üçün ona mavi siyahısı camaşırxana, eyni, həm də ki, onun saxlanılır azn bend da birds aşağı əllərini və onun yalnız seçilmiş üzrə пентхауса Сточелли.
  
  
  * * *
  
  
  Mənə lazım deyil daha, on dəqiqə, hər şeyi düzəltmək üçün, gələndə polis də, heç nə tapmayıb. Əgər şəkil belə idi, onu bilirdi ki, polis alıb bildiriş olardı ki, onlar bir tapmaq gizləndiyi yer ilə героином bu пентхаусе Сточелли, digəri isə mənim otaq. Yəqin ki, onlar artıq göndərildiyi otel.
  
  
  Daha az yarım saat sonra onun idi dəhlizdəki gözləyirdim zaman məni заедет Консуэла. Onun geydiyi kamera boyun ilə прикрепленным ona telefoto lens 250 mm Azn çiyin var idi böyük bir çanta üçün kamera tərəfindən коровьей dəriləri.
  
  
  Консуэла gecikibdir. Onu qoydu bir bag ilə ağır фотоаппаратом və fotoaparat azn
  
  
  oturacaq stul. "Nəzarət etmək, bu mənim üçün yaxşıdır", - deyə onun bir vasitəsilə посыльных uzadaraq emu банкноту on peso. Onu masaya yaxınlaşdı.
  
  
  Клера mənə baxdı təbəssümlə.
  
  
  - Senyor Стефанс, elə deyilmi? Onun bilərəm ki, sizə çox kömək edə?"
  
  
  "Ümid edirəm ki, hə", - nəzakətlə dedi mən. "Var qeydə alınmış qonaq adı ilə Дитрих - Herbert Дитрих?"
  
  
  "Momentito", - deyə клера müraciət edərək картотеке qonaq. O, baxmışam, sonra gözlərini qaldırdı. "Bəli, senyor. El-senyor Дитрих dünən gəlmişəm.
  
  
  Dünənki gün? Əgər Дитрих uçdu dünən isə Сточелли ərəfəsində və o, təyyarə ilə bir təyyarə ilə Сточелли, o harada isə Дитрих idi, iyirmi dörd saat?
  
  
  Onun bir an fikrə getdi, bu barədə sonra soruşdu: "Siz bilirsiniz, hansı otaqda o zalda?"
  
  
  "O, tutur sayı doqquz-üç", - deyə клера, yenidən yoxlanılması qovluq.
  
  
  "Siz isə təsadüfi deyil ki, bilirsiniz, o, necə görünür?" Onun soruşdu. "Ola bilsin ki, olub, ola bilər ki, təsvir ego mənə?"
  
  
  Клера çiyinlərini çəkdi. "Lo siento mahnını, senyor Стефанс. Bu, mümkün deyil! Bağışlayın, ancaq mən bir deyil idi дежурстве zaman senyor Дитрих yoxlanılır.
  
  
  "No es importante", - deyə ona emu. "Yenə də təşəkkür." Onun çatdırdı emu bağlandı библ.
  
  
  Клера gülümsədi mənə. "De nada, senyor. Əgər onun bilərəm kömək gələcəkdə mənə bildirin ".
  
  
  Onun qayıdıb vasitəsilə vestibül və götürüb öz avadanlıq. Onun asdı kamera boynuna zaman mənə yaxınlaşdı Консуэла.
  
  
  "Allahım, - dedi, gülə-gülə əbədi mənə - sən, həqiqətən görünürsən turist kimi bütün bunlarla фотографическим avadanlıqla bağlı sənə".
  
  
  Onun gülümsədi hey, o, revmatizm. "Alətlər mənim işin", - asan dedim. "Mən fotoqraf-müstəqil, yadındadır?"
  
  
  "Danış mənə bu barədə sonralar", - dedi Консуэла baxıb öz qol saatı götürüb məni tutub. "Biz опоздаем, əgər попадем bu döndərib".
  
  
  Biz necə dəfə gedirdilər ilə dairəvi yolun otelinin qarşısında, zaman polis maşını свернула və nərilti ilə siren dayandı girmədən əvvəl. Dörd polis çölə atıldı və tez daxil mehmanxanaya.
  
  
  "Sizcə, nə istəyirlər?" - soruşdu Консуэла axtarır, arxa güzgü.
  
  
  "Olsun, onun mənfur, əgər bilirəm".
  
  
  Консуэла çəpəki mənə baxdı, amma daha heç nə demədi. O, сосредоточилась azn sürətləndirilməsi üzrə Костера Migel Алеман, mimmo Acapulco Hilton üçün Диане Серкл olduğu Paseo del Фараллон keçir Костеру. O, idarə tərəfindən yolunun 95, aparıcı şimala, Mexikoda.
  
  
  Təxminən bir mil uzağa yolda Консуэла свернула azn грунтовую yol açılan ön. Nəhayət, o danışdı гравийной park, yarım dolu maşın.
  
  
  - El Кортихо, - elan, o,. "Fermer evi".
  
  
  Onu gördüm taxta tikili выкрашенное parlaq qırmızı və ağ rəng, ən delle deyil, daha böyük dairəvi platforma üzərində qurulmuş hündürlükdə altıncı ayaqları yer üzərində, окружавшую kiçik ilə əhatə qum ring. Üzərində meydançasında ucaldılmış черепичную dam, mərkəzi olduğu açıq göy və parlaq günəş. Platforma özü idi, yalnız bir az daha, on metr, eni kimi bir dəfə kifayət üçün perimetri olardı qoymaq kiçik masalar dərinliyi iki.
  
  
  Biz belə bir oyun kafedrasında var перил, əksinə qapısı olan vasitəsilə keçməli idi bulls. Bu baxımdan bizim ümumi üzük altında bizimlə idi tamamilə əngəl-pulsuz.
  
  
  Qrupu açılmış медленную melodiya. Üzrə утрамбованному qum rinq çıxmış, dörd nəfər kişi, хвастаясь musiqi beat. İzdiham onlara alqışladı.
  
  
  Onu gözləyirdi ki, onlar geyimli ənənəvi trajas de luces, sıx скроенные, parlaq naxışlı "geyim işıqları ilə" tərəfindən geyilən матадоры olan onun müşahidə arenalarda üçün boyalar da öküz Pamplona, Barselona, Madrid və Mexikoda. Bunun əvəzinə bu dörd qısa idi qaranlıq камзолы, ağ köynək, günorta bir dalğalandırmaq bir və boz şalvar, tucked qara çəkmələr qədər dana uzunluğu. Onlar dayandırılıb uzaq sonunda ринга və ibadət.
  
  
  Elə səpələnmiş alqış. Матадоры üz tutmuşuq və getdi qabaq, исчезая altında platforma altında bizə.
  
  
  Bizimlə yanaşı nəcis dolu idi. Qrup idi ki, altı nəfər. İki üç qızların bu oyunu geri rinq. Odin onların ətrafında idi, sarışın, digər рыжеволосым. Üçüncü qız idi, kiçik və смуглой, ecazkar daş şəxs.
  
  
  Başında bir stul, bir slim bu kişi böyük брюшком başladı zarafat qızlar. Arasında рыжеволосым və коренастым мексиканцем ilə bürünc şəxs oturdu yüksək arıq kişi.
  
  
  Onun tərəf əyildi üçün Консуэле. "Bu, sizin adamlar?"
  
  
  "İki nəfər onların ətrafında." Onun səsi idi, ancaq qaraçuxurlu pıçıltı ilə. O, отворачивалась təcrübəsi üzüklər.
  
  
  "Hansı iki?"
  
  
  "Onlar verəcək bilmək".
  
  
  İndi пикадор üzərində çıxardı ring at ilə ağır набивкой sağ tərəfində və uzun шлепкой yan sağ gözü görən, görmək deyil öküz.
  
  
  Bull saldı buynuz və at qaçdı. Bu злобном təkanla qaldırmada пикадор əyildi və вонзил blade öz kürəkləri dərin sol çiyin öküz əsaslanaraq bütün çəki, uzun рукоять. O çox müqavimət göstərdi напору öküz tutaraq buynuz, üz, onu atın. Bull çıxıb üzrə dözülməz ağrı və qaçdı üzrə rinq, хлыстая parlaq qanı ətrafında yaralar azn çiyin, zolaqlı qırmızı lent tozlu qara geyimləri..
  
  
  
  Azn rinq çıxdı ilk бандерильеро. Hər tərəfdən o, saxlanılır, nizə ilə uzun древком, və yatmaq əlləri üçbucaq formasında etdi əyilmiş xahiş edirəm, bir öküz. Bull başını aşağı saldı üçün qamış. Əyilib, бандерильеро qoydu sıx işarə nizə hər çiyin öküz. İti dəmir проскользнуло sərt üzərində heyvan, sanki o edildi üzrə toxuma kağız. Onun baxdı insanlar üçün qonşu masa. Ətrafında heç kim onlara fikir vermədim məni diqqətə. Onlar müşahidə hərəkətləri üzük. Matador yenidən çıxdı daşıyan kiçik мулету. O, qısa addımlarla yaxınlaşıb быку üçün çalışırıq ego girib. Bull idi, çox pis. Lakin матадором bundan da pis idi. Sarışın görə, qonşu masa üzünü çevirdi təcrübəsi üzüklər. "Hey, Гаррет, onlar öldürmək öküz?" "Bir dəqiqə və ya iki", - deyə cavab verdi sıx kişi. "Siz görəcəksiniz ki, bu qədər повернетесь". "Mən istəmirəm ki, bunun görmək. Mənim xoşuma gəlmir, qan görünüşü ". Bull yorğun. Matador hazır idi cinayəti. Boca öküz вздымались təcrübəsi tükənmə məqsədi ego склонилась üçün qum. Matador yaxınlaşdı опущенной baş aşağı əyildi və воткнул qılınc öküz üzrə ən рукоять. O, промазал üzrə позвонкам .. Əgər kəsmək bel bull dərhal dağılır. Bu sürətli, təmiz ölüm, demək olar ki, ani. Bu bull deyil düşdü. O, dayanıb qılınc boyun, qan axdı təzə yaralar və axdı ətrafında iki nüsxə onun çiyinlərində və ətrafında зияющей yaralar şəkil. Və səs qan dəstə tərəfindən ego tərəfində rta qalın özlü jet. Səsi "bok", - deyə sarışın, istər-istəməz отвернувшаяся üçün rinq. "Bu elə lənətə gəlmiş qanlı əli! Kimə lazımdır bütün bu qətl ". Мексиканцев təəccübləndim, onun nifrət. "Biz hələ də primitiv xalqı", - deyə o, hey. "Qılınc, bıçaq - polad və кровопускание gücləndirir bizim mənada kişilik, mərdlik, cəsarət. Siz нортеамерикано, çox yumşaq. "Sən danışma, Karlos", - рявкнула o, dönüb geri aləmdə. Matador döndü быку ilə колющим qılınc əlində. Odin üzrə бандерильеро çıxardı başqa qılınc. Matador əyildi üzərində быком etdi рубящее hərəkət. Blade перерезало onurğa beyni və bull çökdü üçün qum. Гаррет çevirdi, başını tutdu ki, mənim fikrimcə. O, ayağa qalxdı. "Mənim avtomobil var, bir neçə şüşə viski, - ucadan dedi. "Gəl, onlar üçün Karlos". Onu gördüm, necə keçdi, perimetri, arenanın və keçdiyi taxta platforma ilə məşğul olan aparırdı üçün park. Консуэла təsirləndirdi məni tutub. "Siz onlara qoşulmaq indi". Onun təqib onlara вольера. Гаррет laquna tərəf yönəldi içindən park maşın qədər çatdı qədər uzaq, həm də sonu var. O dayandı, çevirmək üçün gözlə məni. Zaman ona yaxınlaşdı, o, soyuq tərzdə mənə baxdı. Onun qarşısında dayandı. Mən bilmirəm ki, o, gözləyirdi məndən, amma mən onun deyil, imanımı bizim söz, bizim vaxt. - Отставь Сточелли, - sərt-sərt dedim baxaraq ağır döyüş şəxs Гаррета. Sonra mənim fikrimcə yerə yüksəlib azn Carlos olan görüşüb mənim fikrimcə laqeydcəsinə nəzakətli ifadə şəxslər. Carlos idi geyimli açıq-yaşıl şalvar, köynək ətrafında xam ipək, ağ лоферы ilə fırça kiçik ayaqları. O baxdı kimi придурок, amma mən hiss etdim nen dərin mahiyyəti sərtlik olan Гарретт verilməyib. Гаррет idi блефом və напыщенным. Carlos idi daha təhlükəli ətrafında iki. Carlos, əlini uzatdı və тронул mənim əl. Ego səsi idi çox sakit və nəzakətli. "Senyor, mən hesab edirəm ki, iqlim Acapulco шталь sizin üçün çox qeyri-sağlam".
  
  
  "Mən qorxuram".
  
  
  Karlos yüngülcə sıxdı məlumat çiyinlərini. "Bu çox pis haldır", - deyə o vurğulayıb. "Bir az qorxu bəzən həyatını xilas edə bilər kişiyə". Onun üz çevirdi, onların gizlədilməsi qəzəb. Onun geri ring vasitəsilə masalar üçün Консуэле. Onun toxunub onun əlləri. "Problemlər olacaq. Bilərsən getmək geri yaşadığım dostları ilə? ""Əlbəttə. Niyə?" "Mənə açarlarını sənin maşın. "Mən tərk ih öz otelində". Консуэла başını buladı. "Onun привзла səni buraya. Onun apararam səni əvvəl. "Onda gəlin." Onun toplayıb fotoaparat və böyük bir bag ilə təchiz edilmişdir. Aşağıdakı görə Консуэлой bir addım arxada, mənim, onun, çıxıb üzrə вольера. Biz пересекали kiçik taxta körpü, Консуэла oturmuşdu yanımda zaman onun birdən-birə diyarı gözləri tutuldu, hansısa hərəkəti. Təmiz, инстинктивным рефлексом onu atdı Консуэлу özünüzü перилам və qaçdı üçün taxta inilti ilə məşğul olan idi, bir tərəfi əgər pass. Onun rebounded divarları bucaq altında, geri bərpa və düşdü hər bir qəbilə. Mənim boyun загорелась, sanki kimsə опалил onun раскаленным dəmir. Onu hiss kimi воротнику axmağa başladı daxil струйкой qan. "Bu nədir?" - ucadan Консуэла, sonra isə onun baxışları düşdü бандериллу uzun sapı ilə məşğul olan hələ дрожала o nalan, aramızda ee отточенный polad sünbül, dərin вонзился ağac. Uzun bir qələm ilə lent раскачивающиеся geri və irəli, kimi смертоносный metronom.
  
  
  
  
  Onun yadına düşdü ki, kimi asan tikanlı polad вонзилась da dəri üzərində öküz. İdi, təsəvvür etmək çətin deyil ki, kimi перевязочная подвздошная sümük пронзает mənim boğaz, əgər mən heç bir hərəkət belə tez.
  
  
  Onun ayağa qalxdı və отряхнул diz şalvarının.
  
  
  "Sənin dostlar heç vaxt itirmək əbəs yerə", - zorla dedim. "İndi isə gedib buradan".
  
  
  * * *
  
  
  Jan-Pol gözləyirdi məni lobbisi. O, yerindən sıçrayıb ayağa zaman onun içəri girdi. Onun rəhbərlik vasitəsilə vestibül üçün lift, və o getdi yanımda.
  
  
  "Yaxşı?"
  
  
  "Mənə dedilər çıxmaq cəhənnəm olsun üzrə Acapulco".
  
  
  "Da?"
  
  
  "Onlar da cəhd məni öldürmək".
  
  
  Biz daxil lift. Jan-Pol dedi: "mən düşünürəm ki, sən pis vəziyyətdə, başqa mənim".
  
  
  Mən heç bir cavab verdi. Lift dayandı, mənim mərtəbədə. Biz çıxdıq və getdi dəhlizlə. Biz yaxınlaşdı mənə otağa, onun çıxartdı açarı.
  
  
  - Gözləyin, - kəskin bildirib Jan-Pol. O, sol əlini uzatdı üçün açar: "Ver ego mənə".
  
  
  Onun aşağı baxdı. Jan-Pol saxlanılır sağ əlində tapança. Mən mübahisə eləmirəm silah belə yaxın. Verdi emu key.
  
  
  "İndi отойди tərəfə".
  
  
  Onun çəkilmişdi. Jan-Pol daxil, əsas kilid və yavaş-yavaş çevirdi onu. Qəfil hərəkətlə o, qapını açdı, yıxılaraq bir hər qəbilə, tapança ego əlində нацелился otağa hazır hit hər hansı daxilində.
  
  
  "Orada heç kim yoxdur", - deyə ona emu.
  
  
  Jan-Pol ayağa qalxdı.
  
  
  "Mən heç utancaq deyil ehtiyatla həyata keçirir, - deyə o bildirib. Biz otağa girdilər. Onu bağlamaq üçün bizə qapı pəncərəyə yaxınlaşıb terraslar və çölə baxdı. Arxamda Jan-Pol hazırlayırdı bizim üçün içkilər. Onun atdım bag avadanlığı ilə stulun üstünə qoydu azn həm kamera.
  
  
  Baxaraq bəy, onu gördüm, motorlu qayıqlar, буксирующие su skiers. Bu yaxt-klubda demir idi, bir neçə mühərrik парусников. Qayıq tutmaq üçün tuna ki, onu gördüm ərəfəsində, hələ olmuşdur bağlı olan bulvar. Onu düşünür bu barədə.
  
  
  Jan-Pol soruşdu: "Məgər sən qorxursan üz çevirmək məni?"
  
  
  "Təmiz"
  
  
  O mane oldu içkilər. "Hələ ki, sizə yox idi, bizdə idi, hansısa həyəcan. Mehmanxanaya наведывалась yerli polis. Onlar обыскали mənzil Сточелли bu пентхаусе ".
  
  
  "Belə?"
  
  
  "Onlar da обыскали sizin otaq". Jan-Pol diqqətlə baxdı üzümə üçün çalışırıq tutmaq ən kiçik ifadə bayraq icazə icrası. "Bu, sizi narahat etmir?"
  
  
  "Mən bunu gözləyirdim".
  
  
  Onun yenə çıxdı və yenə pəncərədən baxırdım. Onu bilirdi ki, andan kimi gördüm onun yataq saxta kətan paketi, məni səbəb olacaq polisə.
  
  
  Hə, yəqin ki, xəbərdarlıq etmişdilər ki, onlar обыскали kimi mənzil Сточелли, həm də mənim otaq predmeti narkotik. Kimsə cəhd tətbiq azn Сточелли ağır yataq.
  
  
  Lakin məni narahat edən bu deyil.
  
  
  "Niyə polis axtarış kottec Сточелли?" - soruşdu Jan-Pol.
  
  
  "Ona görə ki, bu gün emu gətirdik beş kiloqram heroin, bükülmüş kimi, qutu camaşırxana", - dedim.
  
  
  Jan-Pol təəccüblə присвистнул.
  
  
  "Görünür, deməli, o, bundan xilas oldu. Eh bien? "
  
  
  "Mən xilas bunun radiasiya ona".
  
  
  "Oh?" Daha bir uzun fasilə. "Səs niyə onlar обыскали sizin otağına?"
  
  
  "Yoxdur. Daha bir bağlama, sanki o idi gətirilib otağa, - sakitcə dedi, mən hələ də geri Jan-Sahəsində. "Hələ beş kiloqram, tam olaraq eyni qablaşdırma".
  
  
  Jan-Pol fikirli переваривал məlumat. Sonra o dedi: "Çünki polis heç bir şey tapmayıb bilərəm ki, onun xahiş etdik ki, ilə героином?"
  
  
  "Mən aldı ego özü ilə".
  
  
  "Və sən də xilas oldu, onun bu gün heç cür nə zaman? Nə sən bir ağıllı, mon dilbər.
  
  
  Onun başını yellədi. "Yox, o, hələ də mənim bir bag ilə təchiz edilmişdir. Bütün on kiloqram. Onun geymək ego özü ilə bütün gün ".
  
  
  Jan-Pol dönüb baxdı громоздкую bag avadanlığı ilə təchiz ki, onun qoyub kafedra pəncərə. O, başladı gülməyə.
  
  
  "Səndən əla başa çatması hərbi yumor hissi, digər mənim. Siz bilirsiniz ki, nə oldu, əgər polis tapdı və bu sizdə? "
  
  
  "Bəli. Otuz il müddətinə katorqa qərarı çıxarılmışdı işləri. Mənə belə dedilər.
  
  
  "Bəs sizi narahat etmir?"
  
  
  "Çox deyil, nə qədər ki, bir daha".
  
  
  Jan-Pol gətirdi mənə içmək. O etdi və sel odin ətrafında stul.
  
  
  Qaldırdı və öz stəkan. "A voire sante!" O bir qurtum aldı. "Nə səni narahat edir?"
  
  
  Onun çevrildi."Siz." "Siz təşkili üzrə Miso".
  
  
  Jan-Pol içdi rom. Bu ego boz gözlərində problem olmuşdur. "Siz niyə belə fikirləşirsiniz?"
  
  
  "Birincisi, siz çox dostuq mənimlə. Sən daha çox bənzəyir mənim телохранителя. İkincisi, siz lap delle deyil israr etməyin məhv Сточелли. Nəhayət, bütün gün siz biləsiniz ki, kimsə çalışır əvəz Сточелли kimi подставили Miso. Bu, gərək sübut etmək idi ki, sizə Сточелли deyil çerçeveli Miso, ona görə də siz преследуете deyil, o oğlan. Ancaq siz heç bir şey etməyiblər, bu ".
  
  
  Jan-Pol heç bir şey dedi.
  
  
  Mən getdi. "Təkcə bu deyil, amma siz yapışdırılması oteldə bütün gün, baxmayaraq ki, dörd копов обыскивали restoran xahiş etdi ki, narkotik. Əgər siz, həqiqətən idi марсельской təşkilatlar, siz ki, qaçdılar kimi, dərzi birinci planda nəzər saldıqda onların ".
  
  
  "Belə?"
  
  
  "Belə ki, siz kim, dərzi şeytana?"
  
  
  "Kim onu sənin?"
  
  
  "Polis."
  
  
  "Nə, hesab edir ki, bu, belə?"
  
  
  "O, sizin kimi daxil qapı, bir neçə dəqiqə bundan əvvəl. Bu
  
  
  ciddi polis texnikası. Səni belə ki, tədris edilmişdir.
  
  
  "Siz проницательны, mon vieux! Bəli, onun polis.
  
  
  "Narkotik?"
  
  
  Jan-Pol başını tərpətdi. "L' Office Central Pour la Suppression du Trafic des Stupifiants. Biz işləyirik, sizin Federal bürosu tərəfindən narkotik və təhlükəli narkotiklər, BNDD ".
  
  
  "İsə meksika polisi?"
  
  
  "Bu əməliyyat üçün. Федераты. Onlar bilirlər ki, mən işləyirəm pərdəsi altında ".
  
  
  "Məgər də təşkilat Ермаков həqiqətən göndərib bura, kimisə məcbur etmək üçün bir qrup Acapulco aradan Сточелли? Və ya bu idi pərdəsi? "
  
  
  "Ah, onlar göndərdik insan, yaxşıdır. Səsvermə kimi, biz bu barədə bilirdi. Biz xahiş мексиканскую polisə tutmaq, onu, o, getdi, ətrafında təyyarənin Mexikoda ".
  
  
  "Və o danışdı, sizə hər şey barədə ih planları ilə bağlı Сточелли? Onun fikir корсиканцы deyil danışırlar. Ehtimal olunur ki, onlar hətta daha kim bilir, daha сицилийцы.
  
  
  Jan-Pol gülümsədi mənə. "Meksika polisi deyil сдержанна kimi biz. Xüsusilə xarici cinayətkarlar. Onlar прикрепили elektrodlar üçün ego яичкам və daxil tok. O, qışqıraraq beş dəqiqə sonra pozuldu. O, heç vaxt əvvəlki, lakin o, bizə hər şeyi danışdı ".
  
  
  Onun mövzusunda dəyişdi. "Haradan bilirsən оборудова mənə?"
  
  
  Jan-Pol çiyinlərini çəkdi. "Mən bilirəm ki, sən üzrə AX, - dedi". Onu bilirəm ki, siz N3 - killer elite bu təşkilatda. Səsi niyə onun otel istərdim ki, siz bizimlə əməkdaşlıq etsinlər ".
  
  
  "Kimdir" biz "? Və necə?"
  
  
  "Amerikalılar istəyirlər Сточелли. Meksika polisi tələb ləğv təşkilatların Acapulco. Və biz, fransızlar, otel olsaydı qırmaq arasında əlaqə dəstə Miso, Сточелли və bir dəstə Acapulco ".
  
  
  "Mənim əmr gəlir üzrə Vaşinqton, - dedi, - ona emu. "Mənə lazımdır ki, onların aydınlaşdırmaq".
  
  
  Jan-Pol gülümsədi mənə. "Siz demək lazımdır ki, məsləhətləşmək ilə Хоуком".
  
  
  Ona heç bir şey demədi. Jan-Pol heç bir münasibət ki, haqqında bilmək Ястребе - ya ki, mən №3, ya mənim təyin qatil. O, çox bilirdi.
  
  
  "Salam, mən onu sənə verəcəyəm bilmək", - dedim.
  
  
  Jan-Pol ayağa qalxdı və stəkanı. O, yaxınlaşıb günü, açdı onun. O çıxmağa başladı, sonra isə açıq qapı проеме.
  
  
  "Onun otel almaq sizin revmatizm gec olmayaraq bu axşam", - deyə o bildirib. "Niyyətindəyik..."
  
  
  Sanki iynə, патефоны, birdən-birə оторвавшаяся təcrübəsi val, onun səsi qırıldı ortasında qarın təkliflər isə söz оканчивается невнятным мычанием bayraq icazə icrası. O ilişdi, ayaq üstə ləngər vurdu ki, yarım addım irəli otağa захлопнув öz arxasınca qapını. Sonra o, geri oturdu bilər və соскользнул mərtəbə.
  
  
  Onun üzərində atladı vasitəsilə otağa. Əbədi Jan-Sahəsində bağlanıb. Köpüklü allıq bubble birdən-birə çıxıb ətrafında ego ağciyər. Üzrə ego tərəfində rta qan fontan vurdu. Ego ayaqları ağır дергались haqqında cins etiraz əlaməti olaraq, ölüm.
  
  
  Onun əlini üçün qapı yaxud, amma ego bədən çökdü aşağı panel və imkan vermədi mənə onu açmaq.
  
  
  Çöldən qalın xalça lobbisi заглушал bütün mümkün shaggy. Onun gedək qələm və dizləri üstə çökdü qarşısında qamətli bədən fransalı. Onun пощупал nəbzini. Ego yox idi. Onun yarısı tərəf dönüb ona baxdım рукоять bıçaq əsasında рукоятью, выступающую bütün geri Jan-Sahəsində qəribə злокачественным təhsilli.
  
  
  ONUNCU FƏSİL
  
  
  Killer uğurla seçilmiş vaxt. Mən eşitməmişəm, gün kimi açılır və ya bağlanır. Bu dəhliz heç kim gələn deyil. Dəhlizdə, kənarda mənim otaq sakit idi. Onun uzun müddət üzərində dayanıb, bədən Jan-Sahəsində, əvvəl əlini uzatdı və схватился görə, mat, bu koridor, затащил meyit dərin otağa təxirə salıb, onun bir gün. Onu ehtiyatla qapını açdı və baxdı. Dəhliz idi пустынен. Onun örtdü və qapı kilidləri azn köprüsü, dizləri üstə çökdü qarşısında qamətli bədən fransalı, растянувшегося azn окровавленном xalça, və uzun baxdı emu şəxs hər zaman hiss kimi içində çalxalanır, hirs, ona görə ki, mən səhv etmişəm.
  
  
  Onu anlamaq üçün idi əvvəllər El Кортихо ki, Karlos artıq gətirdi fəaliyyət bütün planları olan o idi ki, məni xilas olmaq üçün, əvvəl o, Brian Гарретт mənimlə görüşdülər. Onun bilməli idi ki, o heç vaxt fikrində mənə imkan tərk Acapulco canlı, hələlik onu bilirdim ki, mən bunu edəcəyəm ilə ego təşkilatı. Onun düşündüm ki vaxtım çox olacaq, ən azı, sabah səhərə qədər, amma mən səhv etmişdim, bu ehtimal. Vaxt gəldi və indi Jan-Pol öldü buna görə. Onu da bilirdi ki, mən heç vaxt məcbur мексиканскую polisə, xüsusilə leytenant Фуэнтеса, inana bilmirdim ki, iştirak ölüm Jan-Sahəsində.
  
  
  Mənə çoxdan çatıb hərəkət idi. Onun baxdı açıq пристальные göz Jan-Sahəsində və əlini uzadıb bağlamaq üçün əbədi. Onun açdı, ego pencək. Revolver Smith & Wesson Airweight Model 42 38 çaplı ilə qoz рукоятью idi doldurulmuş bu qısa кобуру üçün kəmər ego şalvarının. Onun переложил gun öz набедренный dəqiqə. Onun, saatına baxdı - çox erkən axşam üçün cəhd qurtarmaq üçün bədən. Baxmayaraq ki, oteldə yox idi, bir çox qonaqları olardı çox çətin güman ki, dəhlizlər, indi boşdur.
  
  
  Onu diqqətlə bükülmüş ego meyit incə, döşəmə örtüyünün. heç ankles qədər onun, amma ego şəxs bağlanıb.
  
  
  Zolaqlar toxuma ki, onun оторвал təcrübəsi наволочки, onun bağladı mat k ego, sinə və qız.
  
  
  Xahiş etdi ki, onun otağında açılan. Şkafı ilə paltar idi, çox təhlükəlidir, ona görə də onun qərarına gəlib itələmək завернутое bu xalça bədən altında двуспальную yataq, aşağı salıb örtüyü tərəfində belə ki, ego son уперся demək olar ki, yarım.
  
  
  Bir an убрав Jan-Sahəsində yol, onun сосредоточил öz diqqət təmizlənməsi bu bir həqiqətdir ki, baş verdi. Onun müqəddəs daxil lobbisi yoxlanılması divarları predmeti sprey qan. Onun gördük. Alt panel günü idi mess. Vanna otağı onun смочил dəsmal soyuq & nb, geri hall və yuyulur qapı və divar.
  
  
  Mat imkan vermirdi qan almaq mərtəbə.
  
  
  Sonra bu onun сполоснул dəsmal, necə ola bilər, скомкал ego atdı mərtəbə altında güzgüyə baxdım. Onun çəkdi öz əli qanlı paltar və duş etdi.
  
  
  Onun istifadə daha iki dəsmal, вытиралась və скручивая ih və tökmə batırmaq ilə birlikdə başqa dəsmalla. Qoy qız fikirləşir ki, mən неряха. Ən azı, bu pis olmazdı hey, çox diqqətlə nəzərdən ilk dəsmal.
  
  
  Bundan sonra, o, побрился, onun adlı təmiz idman köynəyini, слаксы və jaket Mədrəsə.
  
  
  Onun gedirdi qoymaq Хьюго və don Вильгельмину, mənim 9 mm-lik tank əleyhinə Люгер, lakin 9 mm-lik tank əleyhinə gun hər hansı bir ölçüsü verir, olduqca böyük выпуклость. Bu, çox asanlıqla görmək altında yüngül geyim, ona görə də tərk ona tapança və bıçaq фальшивом günü öz attaşe-кейса.
  
  
  Bunun əvəzinə onu dayandırdı yüngül револьвере Jan-Sahəsində 0,38.
  
  
  Adətən onun olmasaydı geydiyi jaket. May pm Acapulco çox səmimi etmək üçün jaket lazımsız, ancaq mənim idi revolver Jan-Sahəsində, və baxmayaraq ki, o, kiçik idi, o hələ çox gözə çarpır, əgər onun надену bir şey örtmək üçün ego.
  
  
  Bitirib, geyinmək, onun yenidən qayıtdı, vanna otağı. Onu götürdü üzrə бритвенного dəsti пузырек ilə снотворным нембуталом. Bir flakon idi, on və ya on iki kapsul. Bəzən, mən bilmərəm yuxulamaq, onun beru bir onların ətrafında. İndi mənim başqa idi tətbiqi onlar üçün. Onun qoymuşdur kiçik bir plastik konteyner dəqiqədə ilə birlikdə рулоном полудюймовой yapışan tape ilə məşğul olan idi mənim tibb kabinet.
  
  
  Yataq otağına qayıdaraq, onun götürdü, kamera və перекинул çiyin üzərində громоздкую bag ilə фотоаппаратом.
  
  
  Çıxıb arxasında qapını onun asdı табличку "NARAHAT" xarici yaxud gündür. Onun кладу açarını nömrələri dəqiqə. Bir çox otellərdə, матаморос прикрепили düyməsi ilə əməliyyat edin ağır bürünc табличку, qonaqlar üçün deyil, otellər geyinmək, onun özü ilə idi və adəti tərk etmək, əsas sütununa. Mən sevirəm bunu. Onun istəyirəm imkanı girmək və çıxmaq, öz otaqlar cəlb diqqət, hər dəfə dayandırılması u qorunması. Əsas lövhəsi və ağır xarabalığa çevrilmişdi arxa cibində mənim şalvarının.
  
  
  Enən lobbisi, onun heç bir gördüm, bizi dəhlizdə, nə də lift. Ön masasında, onun dayandı, xahiş yox olub mənim üçün poçt. Onun heç bir şey gözləmirdim, amma zaman клера çevrildi стойкам onun arxasında və onun mümkün yoxlamaq üçün slot Suite 903. Hər iki açarı vardı qutuda. Görünən odur ki, Дитрих yenə də gəlmədi.
  
  
  Клера çevrildi öncə, təəssüflə gülümsəyərək. "Yox, senyor, sizin üçün heç bir şey yoxdur". Bu idi o клера, onunla söhbət onun əvvəllər heç bir zaman,
  
  
  "Bilirsiniz, sinyora Дитриха?"
  
  
  "Senyor Дитрих?"
  
  
  "Lüks doqquz-üç", - təklif, ona emu.
  
  
  "Ah! Əlbəttə. O, çox mehriban centlmen ki, dünən gəlmişəm. Onu qeydiyyatdan keçirib ego tək ".
  
  
  "Ego indi yoxdur, eləmi?"
  
  
  Клера başını yellədi. "Yoxdur. Onu gördüm, necə getdi təxminən yarım saat bundan əvvəl.
  
  
  "Sən əminsən? Kişi yaş altmış - onu dayandırdı. Bu, hər bir şey var idi ki, mən bilirdim görünüşü Дитриха. Onun, buna ümid bəsləyirdim ki, клера клюнет azn balıqçılıq.
  
  
  "Əlbəttə, onu bilirik ki, o, necə görünür! Olduqca yüksək. Çox nazik. Çox böyük. Gümüş saçları. Mavi gözləri. O gedir, bir az прихрамывая, baxmayaraq ki, canes yoxdur. Ego qızı çox gözəldir ".
  
  
  "Mən qızı?"
  
  
  "Bəli, senyor. Unutmaq olmaz belə gözəl bir qız kimi o! Hansı ki, uzun sarışın saç! "Sonra клера tutdu ki, fikir ego, fırıldaqçıdır. O, понимающе yuxarı qaldırdı və onun qaş qaldırmaq. "Əlbəttə, ola bilər ki, o, ego qızı isə, senyor? Biz veririk, belə məsələlər ".
  
  
  - Yaxşı, bu Дитрих. Onun çatdırdı библ kargüzar. "Mən свяжусь onunla sonralar".
  
  
  - Bilərəm ki, onun tərk emu весточку, senyor?
  
  
  "Yox, mən bilmirəm, nə zaman olacaq, ego görmək. Məlumat üçün təşəkkür edirik."
  
  
  "De nada".
  
  
  * * *
  
  
  Ofis Hertz onu icarəyə götürüb avtomobil və getdim Санборн, harada alıb ətraflı xəritəsi, bayrağı Acapulco. Yeməkxanada, onu sel də qutusu, sifariş qəhvə və разложил kart masa qarşısına. Onun üçün cəhd çəkmək üçün yol villa Бикфорда olan məni dünən axşam провезла Консуэла. Xəritədə göstərilməyib daha kiçik küçələri, ona görə də o idi tamamilə əminəm ki, seçdi, istədiyiniz küçəni. Onu xatırladım ki, bu, qısa oldu və dalana ki, bu nen cəmi bir neçə ev var. Bütün evlər baxan buxtasını.
  
  
  
  
  
  O, əmin idi ki, bircə küçə, əgər tapacağam, onun yenidən. Ev Бикфорда idi, ən sonuncu sonunda dalandan, təcrid, digər.
  
  
  Xəyalən onun перебрал qərarı ilə qədər сузил ih manatdan üç. Mənə aldı, iki fincan qəhvə və yarım siqaret əvvəl onun, nəhayət, qoydu kart və getdi.
  
  
  Mövzu küçə deyil, dalana dirəndi kimi kart göstərdi. O, genişlənib qoşulmaq üçün başqa bir döngə, ona görə də onun üzünü və ikinci cəhd. Bu idi çıxılmaz küçəsi, amma orada çox idi evlərin sıx прижатых birimizə, bu nə qədər mümkün idi.
  
  
  Onun etdim daha bir cəhd. Bu da bir səhv idi, buna görə də onu getdim geri şose və həyata köçürülüb ilə yollar. İndiyədək idi, demək olar ki, on otuz. Onun daxil yanır və yenidən açıb kart tapmaq üçün çalışırıq, onun harada səhv edib. Nəhayət onu tapıb bu. Onun dayandırıb deyil ki, kəsişmə. Onun söndürüldükdə müqəddəs dayandırıb kart və yenə yolu üzərində çıxardı.
  
  
  Bu dəfə onu tapdı küçəyə ca start ikinci cəhdləri. Üzrə ego boyunca yerləşən dörd geniş ayrılmış ev. Ev Бикфорда idi, son fars körfəzi sahilində; küçəyə çıxmırdı yüksək divar ətrafında çiy kərpicdən ilə dəmir решетками qapısı. O, gətirib ona çıxardı. Onun qoyub, maşını diqqətdən kənarda köşedeki və getdi üzrə torpaq yol olan qapısı olan qorunur zəncir və qala. Onun zəngin düyməsini basdı və шталь gözləyin. Qaranlıqda onu eşitdim tweet həşərat və цокающий xışıltı xurma yarpaqları, трущихся daha bir başqa altında zərif, tutqun dəniz a breeze.
  
  
  Keçdi bir neçə dəqiqə əvvəl çıxdı qapıçı mi, yaşlı yolda метисов ilə щетинистой kıllar bığlarının, tucking köynəyi мешковатые şalvar, tuneldə track.
  
  
  Onun verdi emu vaxt düşünmək.
  
  
  Onun kəskin şəkildə kəsilmiş və ispanca. - "Tələs, viejo!" "Senyor Бикфорд gözləyir məni!"
  
  
  Qoca dayandı футе qapısı, mənə baxaraq, fikirli наморщив qaşlar.
  
  
  "Mən heç nə bilmirəm-"
  
  
  "Gedin qapıları!"
  
  
  Qoca досталь ətrafında cibindən fənər. O çevirdi ego üzümə.
  
  
  "Yox, mənim gözləri, qoca axmaq! Bəzi брылев mənim tərəfdən ".
  
  
  Qoca itaət etdi fənər aşağı. O, gördüm вороненую polad təcrübəsi Smith & Wesson .38. Gözlərini ilə göz gun, qapıçı mi çıxarıb ətrafında cibindən öz поношенных şalvarının qalın verib düymələri. Ego barmaqları əsirdi, o zaman seçdi əsas və daxil, onun. Kilid açılıb. Onun əlini sol əli və отцепил zəncir. Onun qapısı açmaq sövq hələ yönəldilməsi üçün bir gun bir qoca içəri girdim.
  
  
  "Yaxın qapıları, lakin запирай".
  
  
  O etdi, onu necə emu dedi.
  
  
  "Kim daha burada?" Onun göstərdi tapança üçün üz almaq yolları.
  
  
  "Yalnız senyor və sinyora", - əsəbi halda cavab verdi.
  
  
  "Sənin həyat yoldaşı?"
  
  
  "Mi mujer es muerta. O, ölüdür, qaldı təkcə onu.
  
  
  "Digər qul?"
  
  
  "Gələn. Onlar burada yatmaq yoxdur. Onlar geri qayıtmayacaq səhərə qədər ".
  
  
  "Senyor Бикфорд artıq uzanaraq yatmaq?"
  
  
  Qoca başını yellədi. "Mən belə düşünmürəm; Alt hələ də yanır müqəddəs.
  
  
  O, mənə baxdı və sulu gözləri qorxu içində. "Окажите mərhəmət, senyor, onun qoca. Mən istəmirəm ki, çətinliklər var.
  
  
  "Bu gün burada ola bilər, bir çox çətinliklər", - dedim, onu seyr.
  
  
  "Mən çox uzaq, çox qısa müddətdə", - dua qoca. "Xüsusən də, əgər bilər gəlmək polis".
  
  
  "Yaxşı, - dedim. Onun əlini üçün бумажнику və sonra dörd yüz peso - təxminən, otuz iki dollar.
  
  
  "Nə üçün sizin səfər asandır. Görə sizin narahatçılığa. "Mən qoymaq banknotlar da əlini привратника.
  
  
  Qoca aşağı baxdı və üstünə əskinaslar dəqiqə: "İndi onun gedə bilmərəm?"
  
  
  O, başını tərpətdi. Kişi приоткрыл qapıları azn eni xurma və kayması bilər onlara. O, dərhal qaçdı üzrə çirkli yol ego başmaqlar alqış üzrə пяткам və nəşr yumşaq царапающие səslər гравию. O çevirdi üçün bucağı və bir neçə saniyə sonra yox növü üzrə.
  
  
  Onun sövq qapıları və yönəldi qaranlığa sakit ərazidə ev.
  
  
  Giriş ətrafında fanarlar, aparıcı üzrə mətbəxi, yemək otağı, onu seyr Бикфордом və ego həyat yoldaşı. Onlar ikisi də oturub bu hissəsində yaşayış otağı, ki onu görə bilərdi sonra yemək.
  
  
  Бикфорд idi ki, jurnalın əlində və çıxardım bal oxumaq üçün qalın rim.
  
  
  "İçmək istəyirsən əvvəl biz gedək yataq?" - o soruşdu Doris.
  
  
  Doris oturmuşdu taxt və böyük konsentrasiyası красила dırnaqları ayaq üstə. Heç qaldıraraq, göz, o dedi: "elə Et дубль".
  
  
  Onun girdi yeməkxanaya və dayandı var tağları, отделявшей onun otağı. "Təklif edirəm ki, bu tərk, sonra", - dedim.
  
  
  Бикфорд təəccüblə gözlərini qaldırdı. Doris azalıb şüşə lak dırnaq üzərində ağ divan. Səsi "pox!" idi ki, bütün o dedi.
  
  
  Onun daxil qonaq otağına və icazə Бикфорду görmək gun əlimdə.
  
  
  O, tələb etdi. - "Ki, dərzi şeytana, bütün bunlar?"
  
  
  "Sənin dost deyil istəyirlər ki, hər şey asan idi".
  
  
  O, licked dodaqları əsəbi halda baxaraq gun. "Onu niyə? Onun nə xahiş etdi ki, sən ".
  
  
  
  "Sən bir dəfə dedi ki, sən, sadəcə, bir oğlan ortasında. Düşünürəm ki, bu, o deməkdir ki, siz alırsınız, bu, hər iki tərəfin ".
  
  
  "Nə istəyirsən?"
  
  
  "Bir az. Biz səninlə olacaq gəzmək birlikdə ".
  
  
  "Hey, dayan bir saniyə!" - qışqıraraq Doris.
  
  
  "O, bir zərər gəlməz, əgər edəcək ki, mən emu deyirəm", - inandırdı onu et seq aktları.
  
  
  "Nə barədə?" Бикфорд hələ də sinir görə gun.
  
  
  "O qalır". Onun çıxartdı пузырек ətrafında cibindən və вытряхнул iki kapsul üst батончика.
  
  
  "Xanım. Бикфорд, bunu şükür olacaq, əgər sən sadəcə примешь bu həb ...
  
  
  "Yoxdur!" - partladı Бикфорд ayağa qalxıb ayağa. - Burax onu bir kənara!
  
  
  "Bu, nə mən. Mən o qədər axmaq keçid üçün onun. Çox ehtimal ki, o, pulsuz. Və onun edərdim deyil, onun döymək lazımdı.
  
  
  O, soruşdu."Ki - bu nədir?"
  
  
  "Həb götürdü. Onlar heç bir səbəb hey zərər ".
  
  
  Doris ayağa qalxdı ilə taxt yaxınlaşdı бару. Onu gördüm ki, o deyil, nəinki qorxdum. O, hətta tez gülümsədi mənə, nə Бикфорд görmədim. Götürdü həb və налила özünə bir stəkan su.
  
  
  "Sən əminəm ki, onlar mənə bir zərər yetirmək zərər?" Bu onun səsi idi, rəng əyləncə, ee yaşıl gözləri ilə pantenol kirpikləri, cəsarətlə baxdı ki, mənim. O, əldə tablet ağız və запила ih, sonra mənə yaxınlaşdı. "Hər şeyi ki, mən gedirəm yatmağa?"
  
  
  "Oturun, missis Бикфорд".
  
  
  "Doris", - o mızıldandı, hələ də cəsarətlə baxaraq mənə üz kiçik bir təbəssüm onun dodaqlar.
  
  
  "Yenə divanda". Doris yavaş-yavaş üzünü çevirdi məndən və geri döndü, divana, qəsdən swaying budları. Бикфорд yaxınlaşdı ona və sel bir sıra. O, diqqətlə aldı onun əlindən, amma o отстранилась.
  
  
  "Сыч ən müqəddəs, Johnny. Onun qaydada belə ki, sakit ol, yaxşı? Əgər o, otel mənə zərər verə, siz bilməzdik dayandırmaq ego ". O, mənə döndü şəxs. "Nə qədər vaxt aparır?"
  
  
  "On manatdan iyirmi dəqiqə", - dedim. "Ola bilər sadəcə uzatmaq və istirahət. Biz gözləyək.
  
  
  * * *
  
  
  Daha az on beş dəqiqə Doris gözlərini yumdu. Onun döş yüksəlmiş və ağlasığmaz göründü yüngül ritm türbələr. Onun gözlədi, hələ beş dəqiqə və jestlə təxirə salıb Бикфорда biri nax.
  
  
  "Getdilər."
  
  
  Бикфорд ayağa qalxdı. "Hara?"
  
  
  "Biz gedirik ziyarət qayıq üçün tuna, - dedim. - O, bir ilə məşğul bağlı olan bulvar..."
  
  
  "Ki, dərzi şeytana, sən несешь?"
  
  
  "... Və sonra təyyarə, - mən davam etdi, sanki Бикфорд dedi ki, bizə bir söz, sən gərək rast gəlmək ustaları və göndər emu pack. De emu ki, ego заберут San Diego adi yoldur.
  
  
  "Sən dəlisən!" - partladı Бикфорд. "İstəyirsən bizi öldürmək, həm də?"
  
  
  "Sən hələ öldü", - dedim, təklif gun ego sinə.
  
  
  O, var idi, неповоротливый, стареющий məğlub etdi ego onun yaşından böyük. "Lakin onlar da məni öldürələr, zaman tanınır. Siz bilirsiniz, bu, elə deyil? "O, mənə baxdı. "Haradan almısan haqqında qayıq üçün tuna?" - gic deyə soruşdu.
  
  
  "Dünən axşam ona dedim ki, sizə var siyahısı gəmilərin ki, sizin insanlar üçün istifadə qaçaqmalçılıq heroin States. Qayıq üçün tuna - "Mary Jane" San Diego. O, həyata sərvətdən artıq bir neçə gün, gözləyir, növbəti etmək ".
  
  
  "Siz tahmin edə bilərsiniz", - tərəddüdlə dedi Бикфорд, amma onu tutdu мелькание onun şəxs idi və lazım olan hər şeyi mən də təsdiq edir.
  
  
  "Daha yox", - dedim. "Gedək, eyni gətirəcək onlara paketi olan gözləyirlər".
  
  
  * * *
  
  
  Bütöv bir bağlama üçün qayıq üçün tuna bir problem yox idi. Biz aparıblar maşın Бикфорда olan bulvar Бикфорд sükan arxasında, mən isə onunla bir sıra ilə 38-ci yuxarı kalibrli minaatan əlində.
  
  
  Sonra bir qayıq, Бикфорд getdim ki, burada açıq demək bu капитанскую kabin. Üçü bizə ətrafında dolu kiçik otaq. Бикфорд hekayə bildirib. Kapitan verirdi məsələlər istisna olmaqla, şübhəli mənə baxdı, zaman ona uzatdı emu paketləri.
  
  
  "Onunla hər şey qaydasındadır", - поручился mənim üçün Бикфорд. "Bu, ego alınması. O, yalnız əmin olmaq istəyir ki, biz ego çatdırmaq ".
  
  
  "Bizdə heç bir problem yox idi", - şikayət edib kapitan irəli gedir, məndə сверток. O baxdı bilər və покрутил əlində. "Camaşırxana? Bu, mənim üçün yenilik.
  
  
  "Tezliklə sən bilərsən yola düşməyə?"
  
  
  "Yarım saat - bəlkə bir az".
  
  
  "Sonra sənə daha yaxşı gedəcək".
  
  
  Kapitan sorğu baxdı Бикфорда. "Bunu etmə, o deyir, - dedi emu Бикфорд.
  
  
  "Bəs nə etmək ki, onu gözləyirdi?"
  
  
  Бикфорд çiyinlərini çəkdi. "Bu, təxirə salındı. Biz yol verə bilmərik ki, sən задерживался burada çox uzun.
  
  
  "Yaxşı, - dedi, kapitan. "Nə qədər tez siz iki təmizləyin mənim bir dəst, bir o qədər tez onun başlaya bilərəm".
  
  
  Biz Бикфордом çıxıb üzrə kabin, yavaş-yavaş onlar qaranlıqda üzrə захламленной göyərtə. Mən orada dayandı var örtülmüş брезентом xilasetmə lander və tez dönüb geri, ona ki, o görə bilmədi ki, mən, başlamaq ikinci etmek paketi altında ağır брезент bu шлюпку.
  
  
  Biz спрыгнули azn körpü eşitdik start mühərrikləri. Göyərtə idi, qızğın fəaliyyət.
  
  
  Biz yaxınlaşdı yerə Бикфорд припарковал öz maşını azn Костере.
  
  
  "İndi?" - məndən soruşdu Бикфорд zaman içəri daxil olduq.
  
  
  "Düşünürəm ki, bizə lazımdır ziyarət Brian Гарретта", - dedim. Бикфорд dedi etiraz edə bilərik, lakin одумался.
  
  
  
  Onun saxlanılır qısa revolver ilə tünd gümüşdən hazırlanmışdı oldu ki, cəmi bir neçə düym ondan. O, evə bir maşın şərq üzrə Костера Migel Алеман, aləminə qərq olacaqsınız üzrə şəhərin üst burun. Nəhayət, o, onu ikinci yol və bir neçə dəqiqə dayandı.
  
  
  - Orada, aşağıda ev Гаррета. Siz istəyirsiniz ki, onun idarə burada açıq demək? "
  
  
  Ev fərqlənirdi, özü, açıq şəkildə altında qar uçqunu başladı yal azn uçurum kənarında уходившего aşağıda ona iki yüz fut dənizə. Biz yard hər hansı bir подъездной track aparan əsas məqsəd ev.
  
  
  "Yox, stop burada".
  
  
  Бикфорд çevirdi maşını yolun kənarına. O dayandırdı ego və söndürüldükdə yandırma və işıqlar. Qəfil qaranlıq окружила bizi, və bu zaman onu edib, onun butt gun затылку Бикфорда, vuruş emu səmimi görə, ən azı. O, çökdü azn sükan. Onun üstünə tapança sağ dəqiqə камзолы, ətrafında isə başqa cibindən досталь, roll скотча. Onun затащил əlləri Бикфорда üçün ego geri заклеив emu bilək onlarla növbə cərrahiyyə lent. Onun soxub emu ağız burun dəsmalını, приклеив zolaqlı yapışqan bir komanda digərinə keçirilməsi üçün tıxac yerində.
  
  
  Bəlkə də avtomobil açdı, onun hər iki solçu gün. Бикфорд çox ağır idi. İllər tərcümə ego ağır аленка. Oldum ıso bütün gücü ilə hərəkət ego инертное bədən bədən седана. Onun tərəf əyildi və перевязал ego ankle və diz. Zaman onun bitirib, mənim başa lent, lakin o, etibarlı bağlıdır. Mənə olmasaydı narahat idi ki, o, azadlığa çıxacaq.
  
  
  On dəqiqə sonra, onun səssizcə irəliləyirdi qaranlıq yolun kənarı ilə qədər yaxınlaşıb yüksək ah, окружавшей villa Гаррета. Divar başlayırdı var обрывистого döyürdü, mənim sağ прорезала sahəsində, sonra образовывала yarım dairə ətrafında geniş ev sonuna qədər uçurum azn uzaq tərəfində.
  
  
  Üçün divar yanan müqəddəs. Onun bilərdi səsləri eşitmək, перекликающиеся bir-biri ilə. Gələn licks k ah, onun eşitdim tədbirdə, həmçinin, su. Onun bilik birində üzrə fəaliyyətinin səslərin səs sarışın, gördüm ki, həmin gün El-Кортихо.
  
  
  Onun sneaked boyunca əsas divarları, nə qədər ki, var подъездной parçaları ilə məşğul olan aparırdı yol. Fasad qapısı məlumatlar veribdir, iki lanterns, yüksək asma əsas dayaqlar üzərindən. Məndə yox idi həllinə keçmək подъездную track belə yaxın ev üçün mənə verməyiblər, buna görə də onun пополз geri yol keçdi və onun olduğu yerdə, onun sol Бикфорда və maşın. Mənə lazım iyirmi dəqiqə üçün tam görmək tərəfə evinin kənarında olan uçurum artıq yolun hərəkət hissəsinin, sonra onu geri qayıtdı və yenidən geri yolun kənarında.
  
  
  Onun gedirdi hərəkət yolunu, gücünü də, mənim ayaqlarım artıq gərginləşib etmək üçün addım, zaman hansısa dərin kök salmış hissi təhlükənin qarşısını almışdı məni.
  
  
  Gecə səslər dəyişməyib. Altında обрывом onu eşitdim dalğa balaca haqqında qayalar öz yavaş, неравномерном ritm dar qumlu çimərlik. Dəniz küləyi ilə qərbin шелестел palma yarpaqları, sanki daşları qarşı silinən quru əlləri. Gecə həşərat скулили və щебетали, cik-cik qaranlıqda ətrafında məni, amma mənim ağıl sanki сработала hansısa первобытная narahatlıq.
  
  
  Çoxdan onu öyrəndim tam etibar instinktlərdən. Daha əvvəl birinci zəif pıçıltı, səs çatdı mənim qulaqları, ona atdım bir kənara, уклоняясь onun görünməyən düşmən.
  
  
  Onun demək olar ki, heç bir əziyyət. Zərbə yönəlmiş mənim bel hit mənə предплечье zaman onun üzünü, bıçaq blade daxil oldu mənim sağ əlini bir az aşağıda dirsək, пронзив ego qədər bilek, məni məcbur düşmə gun saxlanılır ki, onun əlində. Həmin an məni врезалось bərk, мускулистое bədən выбившее məni üzrə balans.
  
  
  Onun düşdü üz aşağı, çətin успев yayınmaq idman vuruş zaman blade рассекло havası olan yerdə, ona idi ki, cəmi bir saniyə əvvəl. Heç раздумывая fəaliyyət göstərən, sırf рефлекторное, onun tez откатился üçün дальнему yolun kənarında.
  
  
  Onun başını qaldırdı və gördü kvadrat rəqəm mənim нападающего, стоявшего yaradır, döyüşçü ilə geniş раскинутыми ayaqları. Ay müqəddəs отражался təcrübəsi заточенного bıçaq üzrə polad ülgüc ki, o, keçirilən протянутой əlində sürüşmə ilə əli irəli və geri. Onun eşitdim хриплые вдохи zaman kişi getdi, mənə шаркая addım-addım.
  
  
  Onun toplayıb ayaqları altında olur. Mənim sol əl царапала yol. Onun tapdı, tutdu daş ölçüsü ilə yumruq. Onun hiss nəmdir isti qan, струящееся mənim sağ предплечью və запястью. Onun üçün cəhd пошевелить sağ əli. O, demək olar ki, yararsız онемела vuruş.
  
  
  Kişi yaxınlaşdı açıq pəncərəyə sürücülük yerləri yanında maşın. Onu gördüm, o, əlini onun ağcaqanad vasitəsilə pəncərəsi birdən-birə işıqlandı əleyhinə işıqlar, maşın, осветив yol və kənar sahəsində, прижали məni öz kəskin ağ işıq.
  
  
  Yavaş-yavaş onun ayağa qalxdı, прищурив göz aydınlığı odlar.
  
  
  
  Onun başladı hərəkət etmək üçün çalışırıq çıxmaq altında şüa yuyucusu.
  
  
  Qolçu çıxdı qarşısında maşın, kəskin və təhlükəli silueti fonunda parlaq qütb parıltı verir.
  
  
  Onun bir addım atdı.
  
  
  "Qaçmağa sənə dəyməz".
  
  
  Uzun bıçaq blade bu ego əlində yenidən başlamaq yavaş, змеиное плетение.
  
  
  "Dayan, хомбре! Onun bunu tez sənin üçün.
  
  
  Onun səsi tanıdım. O, mənsub коренастому gənc riyaziyyat ki, iki gün bundan əvvəl mənə yaxınlaşdı azn bulvar - Луису Апарисио. Zikr tərəfindən axınının başqa. Nədənsə, mənim baş промелькнул obrazı выпотрошенной bağa. Öz başlıq onu yenidən görmək bilər черепаху, aciz əsas geri sürətli zərbələr bıçaq balıqçı, мускулистую əlini əli qanlı bir qədər dirsək və uzun cerro çəhrayı клубки yaş bağırsaq, səpələnmiş üzrə qalxmağa başladı port bar.
  
  
  Keçəcək obrazları onun səy ilə saxlayırdı əmin-amanlıq olsun. "Salam, Lewis".
  
  
  "Mən sizə dedim ki, biz hələ görüşəcəyik", - dedi Luis. O, daha bir шаркающий addımdır. "Bu gün axşam onu göndərdim, o müqəddəs sənin bir oteldə. İndi onun qayğı lazımdır sizə".
  
  
  "Sən məni təqib edib?"
  
  
  Luis başını yellədi. "Yox, mən izləyirəm sənə. Onun buraya gəldim görmək üçün Carlos Ортегу danışmaq üçün emu, nə işlə məşğul olurdu, onun otel. Onun gedirəm yol və avtomobil bax. Sən necə düşünürsən ki, mən tapmaq daxilində, o, bağlıdır, bəs? Belə ki, burada gözləyirəm. Siz necə düşünürsünüz, tezliklə çıxacaq kim? "O, безрадостно gülümsədi və bir addım atdı mənə. "Hombre, onun gedirəm kəsilmiş, səni yavaş-yavaş, və sən heç bir şey edə bilməz".
  
  
  Fikrimi метался, прикидывая bir neçə variantları var idi. Qaçmaq, yalnız yumurta mövzu bir neçə çıxılmaz dəqiqə. Bu cür faydasız idi durmaq və mübarizə istifadə edərək yalnız bir daş kimi silah və беспомощную əlini. Mübarizə olmadan silah ilə hazırladığı döyüşçü ilə bıçaq olardı təmiz özünü asaraq intihar edib.
  
  
  O saniyədə onun yüksək qiymətləndirib və rədd bütün variantlar, başqa bir, və hətta sonra onu bilirdi ki, şansı olacaq çox, mənə qarşı. Onun yadına düşdü kiçik bir faktdır. Onun, yad, kimi tez Lüis çıxıb öz ətrafında zaman onun imtina edib onun təkliflərini olmaq mənim üçün bələdçi. Onun bahis bu.
  
  
  "Belə kiçik punk, kimi sən?" - Mən qəhqəhə çəkib güldüm, ona üzərində və усмешку mənim səs uzatdı və bitten onun kimi пощечина. "Yalnız arxa və qaranlıq və sən buraxılmış!"
  
  
  Luis dayandırılıb irəli hərəkət. Biz idi deyil, daha səkkiz ayaqları, digər tərəfdən də,
  
  
  "Sən elə bilirsən, mən bilmirəm bunu?"
  
  
  "Gəlir və cəhd edin!" Onun uzadıb sol əlini belə ki, Lui gördüm daşı ki, onu saxlamışdı onu. Onun şüurlu aşıb əlini icazə emu düşür torpağa.
  
  
  "Kişi üçün lazım ola bilər, silah", - mən dedim qoymaqla öz səsini mümkün qədər çox nifrət. "Sənin üçün..." - выплюнул onu yola.
  
  
  Luis az mənə tərəf döndü. İşıqlar toxunub və осветили ego şəxs iti qara-ağ треугольниками. Ego ağız скривился bu сердитой гримасе.
  
  
  Yavaş-yavaş onun yenidən полез bu набедренный dəqiqədə sol əl və dəsmalını çıxardı. Onun намотал ego порезанное haqq предплечье.
  
  
  "Sən nə istəyirsən istifadə zaman onun разрежу səni həyat?" Luis gülümsədi.
  
  
  Onun heç ona baxırdı, baxmayaraq ki, hər sinir mənim bədən qışqırdı ki, o, gözlərini saxlanılır bıçaq da yumruq Luizanın. Onun yenidən uzadıb sol, mənim barmaqları daxil olub, onun eni və обвились ətrafında ağır mis qablar, əlavə düyməsi ilə əməliyyat edin, mənim nömrələri oteldə. Onun saxlanılır bədən uzaq Luizanın, вытаскивая əsas və boşqab ətrafında cibindən.
  
  
  "Biz sizi heç cəsarət yanaşmaq mənə üz-üzə", - насмехался onun üzərində. "Mən geri ala mən səni bu bıçaq, səni məcbur durmaq четвереньки və yalama ego dili, it kimi! Sənə olardı bu xoşuma gəldi, elə deyilmi, kiçik маладонада.
  
  
  "Demək belə!" Louis bic tərpəndi, yaşca təcrübəsi qəzəb.
  
  
  Onun yenidən подтолкнул onun. "Малькредо, чико! Onun плюю bu cür kiçik сутенеров, sənin kimi! "
  
  
  Onun şüurlu tərəf dönüb ona arxa və doğru addım atdı ona. Luis deyə çığıran təcrübəsi qəzəb və qaçdı mənə görə.
  
  
  İlk царапающим səs onu atdım bir kənara və geri bərpa. Bıçaq Luizanın хлестнул məni, рассекая hava yerdə onun dəyər yalnız bir qismini saniyə əvvəl.
  
  
  Qəzəbli vüsət ego выпада sol ego geniş açıq. Iso bütün qüvvələrin ki, onun edə bilər toplamaq, onu kəskin şəkildə açıb sol əlini vurdu mis дощечкой və açarı açıq üzünü Луису ilə məsafə cəmi bir neçə düym. Ağır sonu mis boşqab insanın daxili aləmi ego əbədi.
  
  
  O, qışqırdı, nə də zərər. Bir tərəfdən qeyri yanına qalxdı ego ослепленным gözləri, başqa bir çıxılmaz высунула bıçaq zaman qəflətən sarı-qırmızı rəngli, onun sandal скользили üzrə рыхлому гравию yollar. O, düşdü hər bir qəbilə, onun sol əl вытянулась dayandırmaq üçün aşağı düşməsi, digəri isə hələ сжимала bıçaq.
  
  
  Onun etdim uzun, vəhşi bir addım irəli, bütün gücü ilə sağ ayaq vurmuşdu güclü zərbə ayaq - əzələ itburnu, икроножные əzələlərin geri əzələlərin - bütün взрывно сконцентрированные ilə bütün qüvvə mənim bədən, mənim лодыжка kilidlənir, mənim corab sərt beşguşəli.
  
  
  Və Lui çıxılmaz подталкиваясь tək ayağa qalxdı, kor-koranə качаясь zərbədən bir ucu mənim boot burada açıq demək ortasında ego boğaz.
  
  
  Ego ağız распахнулся. Ego bıçaq düşdü. Həm də əlləri qoymaq idi ona görə boyun. O, çox çətinliklə ayağa qalxdı, пошатываясь, özü belə zənn edir ki, nəhayət, durmaq согнутых lap məəttəl, приседая, kobud heyvani səs ego cry блокировался bu ego boğaz dağılmış bilərlər.
  
  
  Luis mənə tərəf döndü, qəddar müqəddəs fara qabarıq o ego выпученные gözləri və измученное şəxs. Qan axdı üzrə ego əsrin, harada əsas və бляшка up parçaladı ih. Ego ağız açılıb və bir kayuta girib qapını bağlamışdır zaman çalışırdı cəlb hava yüngül. Ego sinə содрогнулась təcrübəsi böyük və тщетного səylərini. Sonra ego ayaqları подогнулись və o, əsəbi bir nəfəs, düşdü qabağa, ударившись şəxs haqqında çınqıl yollar. O, метался kimi крабб, palçıq, cəhd nəfəs çalışıb durmaq. Ego мускулистое bədən выгнулось bir nəhəng final спазме sonra o, yerində donub qaldı.
  
  
  Uzun müddət, tərcümə, nəfəs, onu diqqətlə onu seyr. Sonra onun, yaxınlaşdı ona və bıçaq götürdü yanında bədən ego. Onun sildi öz qanı ilə bıçaq haqqında köynək Luizanın qoydu blade də nəzarət düyməsini qoydu ego dəqiqə. Onun tapdı, açarı otel və sonra bir neçə dəqiqə axtarış, aşkar revolver 38-ci çaplı, которвй o bilmişdi ətrafında mənim əlləri ego birinci planda, убийственном qamış.
  
  
  Nəhayət, onu geri, maşın və söndürüldükdə işıqlar. Mən bilməmişəm, hələ nə qədər qalıb qədər, kimi, kimsə yarana bilər. O, gözlənilmədən наступившей qaranlıq, onun hiss истощенным və yorğun və mənim əl başladı ağır xəstə, amma həm də sonuna gecə mənə vur-nə-nə. Birincisi, o ola bilər bədəni tərk Luizanın yerində. Onu hələlik heç bir hotel üçün bu, aşkar.
  
  
  Onun açdı yük maşınları və buna baxmayaraq, yorğunluq, потащил ego bədən avtomobil və затащил də kupe, sonra çarpdı qapağı.
  
  
  Onun yorğun fəth qabaq oturacaq və götürüb özü ilə bir avtomobil. Onun açıb ego qaranlıqda əvvəl daxil işıqlar və səyahət geri ev Бикфорда.
  
  
  * * *
  
  
  Yarım saatdan sonra onu səbirlə oturub qonaq otağında Бикфорда gözləyir, hələlik здоровяк gələcək şüur. Mənim əl устроила mənə cəhənnəm, xüsusilə oldum köçürmək инертное bədən Бикфорда ətrafında maşın, ev, amma mən hal-əhval tutdu, bu münasibətlə baxmayaraq, ağrı. Onun промыл порез перекисью və sıx обмотал ego bint ki, onun aşkar tibb kabinet hamam Бикфорда. Yara idi неглубокой, tendon deyil kəsilmişdir, amma indi keylik keçdi, məlum oldu zərər. Onun çalışırdı ki, heç bir diqqət ağrı, təlimatlandırma, barmaqlarını, onlar üçün gərginləşib. Zaman-zaman onun özü də tapança раненую əlini möhkəm götürdü qundağı. Bir müddət sonra onu gördüm ki, istifadə edə ego sağ əli ilə, əgər tələb olunur.
  
  
  Бикфорд hələ də yox idi. Və ego qadınlar da. Doris, yəqin ki, проспит gec saatlara qədər səhər. Hələlik onun qədər gözlədi Бикфорд опомнится, ona yaxınlaşdı, telefon nömrəsi alıb, bir mən lazım üzrə sorğu. Ona zəng vurdum, polis sahə və tez dəstəyi asdım, çünki istəmirdim cavab bizə hansı məsələlər. Onu kresloya qayıdıb və səbirlə gözlədi.
  
  
  Bir dəqiqə on beş Бикфорд oyandı. Onu gördüm təəccüb onun üzünə, o zaman gördük ki, o, растянулся mərtəbəsində baxır mənim balet başmaq. O, ağır hırıldayıb güldü və aşması nəticəsində geri. Onun tərəf əyildi və yoluq izolyasiya ilə ego tərəfində rta. O, выплюнул tıxac.
  
  
  "İt oğlu, - dedi, - o, boğuq səslə, - ona görə ki, sən məni vurdun?"
  
  
  Onu rədd штопора. "Mən istəyirəm ki, sən zəng edib Гаррету".
  
  
  Бикфорд впился mənə baxışları. "Ki, dərzi şeytana, onu mən emu demək?" - turş deyə soruşdu. "Mən nə qədər berbat? Ki, siz burada oturan, mənim bir ev, bir tapança ilə, əlində istəyirsinizsə, onunla danışmaq?
  
  
  "Dəqiq. Hətta artıq son detalları ".
  
  
  Onun enib onun yanında diz çıxartdı ətrafında cibindən bıçaq Luizanın və düyməsini basdı yan рукоятке. Blade sözlər ağzından güllə kimi çıxdı üzə, göz Бикфорда genişlənib təcrübəsi qəfil qorxu. Kobud deyirəm, aşıb onun ego, dcs, прорезав yapışqan lenti kəsdi ilə məşğul olan bağlı ego bilek onun arxasında, sonra ikimərtəbəli lenti kəsdi, onun лодыжках və diz.
  
  
  O, yavaş-yavaş, sel, flexing barmaqlarını. O, etibarsız ayağa qalxdı, тяжеловесно hərəkət otaq. Ego baxış düşdü divan olan qoymaq Doris.
  
  
  "O, hələ də yatır. Onun daha artıq yoxlanılır.
  
  
  "Hey, daha yaxşı ola qaydasındadır", - прорычал Бикфорд.
  
  
  Onu rədd şərh: "Şeytana dəstəyi və de Гаррету ki, mən burada gözləyirəm ego burada almaq lazımdır ki, o, özü ilə onun dostu Karlos".
  
  
  Бикфорд впился mənə baxışları, lakin o, əlini arxasında telefonla da zəng edib. Bizə heç bir şey qalmamışdı, necə gözləmək gələcək Brian Гарретт və Karlos Orteqa.
  
  
  ON FƏSİL
  
  
  Doris hələ yuxuda taxt. Бикфорд oturdu yanında, yöndəmsiz, həm məxluq, solğun yorğunluq və narahatlıq. Karlos oturan bir tərəfindən qorunması, səliqəli cross-ayaqlı qarşısına korlamamaq üçün katlanmalarda azn şalvar.
  
  
  O, dinməz-söyləməz baxırdı açmamalı, закрывавшую mənim sağ əl, dirsək qədər bilek. Mənim jaket Мадрас qoymaq mərtəbəsində yanımda, onun sağ kol idi yarmış. Bir gun mənim sağ əlində idi davamlı olmadan heç bir əlamət дрожи, baxmayaraq ki, ağrı hiss edirdim onun. Bilmədim imkan düşünmək idi ki, mən ağır yaralanıb. Brian Гарретт otururdu, bir-biri kresloda, irəli əyilib, onun мясистое şəxs покраснело, qəzəb, və o, diqqətlə mənə baxırdı.
  
  
  "Sadəcə olaraq biləsiniz ki, o, nə dedi sizə Бикфорд, doğrudur, - dedim. Onun tərəf əyildi üzərində журнальным masa, заваленным jurnal və qəzet. Bazar buraxılışı "Yeniliklər Mexikoda" idi hündürlükdə. Onun qaldırdı hissəsi qəzet. Onun altında idi funt plastik paketi dolu olur, ağ toz.
  
  
  Karlos və Гаррет həm də baxdılar bag, ih gözləri açıqdır приковывались ona. Sol tərəfdən onun bıçaq çıxardı, Luizanın və щелкнул лезвием.
  
  
  Üz ifadəsi Carlos dəyişib. Əgər o, öyrəndim, bıçaq, o ложи heç bir nişanının, amma sonra şəhərində hələ də yüzlərlə bu cür, odin, ətrafında olan dərin вонзился da bel Jean-Sahəsində.
  
  
  Onun воткнул bıçaq blade bag, yüngül qoparmaq onun. Bir hissəsi toz растеклась şüşə countertop.
  
  
  "İstəyirsinizsə bu test?"
  
  
  Karlos ucu barmaq дотронулся qədər toz. O, əlavə edib ucu barmaq dili. O, başını tərpətdi.
  
  
  Onun yenidən uzatdı bıçaq və onun kəsik. Üstünə bıçaq geri dəqiqə, hələ прижимая özünə gun. Sonra onu götürdü yarmış bag sol əlini tərəf yönəldi fransız qapı. Onun sövq ətrafında bir qapı ayaq. Mən durmuşam bu дверном проеме, hələ onlara baxaraq, "Smith və Вессон" 38-ci çaplı, нацеленного açıq azn Carlos, onun aşıb порванный bag belə ki, ağ toz üz uçtu gecə.
  
  
  Гаррет sıçrayıb ayağa qalxdı, o partladı: "Axmaq!" "Bilirsiniz, bu nə qədər lazımdır?"
  
  
  "Əyləş, Brayan, - sakitcə dedi Karlos. "Bu oyun böyük dərəcələrinə. Bu adam bizə göstərir ki, ödəyə bilər, bu işdə iştirak etməyə ".
  
  
  Brian yenə stula çökdü. O, aparıb мясистой tərəfdən öz седеющим saçları. "Dərzi səni şeytana", - hiddətlə dedi mənə. "Nə istəyirsiniz bizdən?"
  
  
  "Məhz ki, onun otel əvvəllər. Əl çəkin təcrübəsi Сточелли. Durun məndən uzaq ".
  
  
  "Yoxsa?" - sakitcə soruşdu Karlos.
  
  
  "Mən sizi edəcəyəm разобью. Ona dedim bunu sənə əvvəl.
  
  
  "Siz deyirsiniz ki, geniş, mister Karter. Mən inanmıram ki, sən bilərsən, bunu ".
  
  
  "Mən baxırdım açıq fransız gün. İndi o, dedi: "Onun bir dəqiqə. Onun istəyirəm ki, siz ki, ki, gördük.
  
  
  Onlar apardıq baxışları. Karlos çiyinlərini çəkdi, sanki demək deyil ki, başa düşür ki, mən nəzərdə tuturam. Troy onların ətrafında ayağa qalxmışdı çıxıb terrası.
  
  
  "Var. Nəzər hərbi-dəniz bazasını ".
  
  
  Biz bilərdik seçmək dalğa fəaliyyəti, zaman qəflətən atəş sergey. Dərin, настойчивое улюлюканье корабельного гудка, əzmkar хриплые səslər döyüş stansiyaların gəlirdi qədər bizi vasitəsilə bəy. Cəmi bir neçə min bildik görmək zəif silueti корвета olan пятился təcrübəsi vəzifə və sonra o, geri döndü, взбивал, su və yem. O qazanmağa başladı etdi hərəkət. O vaxta kimi istədi corvettes çatıb dar giriş okeanı, o, hərəkət, demək olar ki, ilə фланговой sürətlə pinstripes ağ sprey образовывали, burun və iki петушиных quyruq.
  
  
  "Bütün bunlar nə deməkdir?" - soruşdu Гаррет.
  
  
  "De emu, sən nə düşünürsən", - deyə onun Бикфорду. Hətta ay işığında onu gördüm qorxu onun sifətində.
  
  
  "Onlar getmək üçün qayıq üçün tuna, - o, başa düşdü.
  
  
  "Tamamilə fantastik."
  
  
  "Lakin necə? Onlar kimi edə bilmək üçün bu barədə? "
  
  
  "Mən onlara dedi", - deyə onun qısa. "İndi isə gəlin qayıdaq içəri?"
  
  
  * * *
  
  
  "Mənə dəqiqləşdirmək bu, - Karlos dedi. "Siz varmı kapitan beş kiloqram heroin və göndərdik ego?"
  
  
  Бикфорд o, başını tərpətdi. "O, olsaydı öldürdü məni, Karlos. Mənim heç bir seçim idi."
  
  
  Karlos mənə tərəf döndü. "Sonra siz уведомили hərbi-dəniz bazasını?"
  
  
  "Dolayısı ilə. Ona zəng edib polisə. Düşünürəm ki, onlar заберут sənin gəmi yaxın yarım saat və ya belə.
  
  
  Karlos inamla gülümsədi. "Siz düşünürsünüz ki, mənim atam olacaq qədər axmaq imkan verir ki, polis board gəlib öz gəmi, heç aşağı salıb əvvəlcədən paketi bayıra?"
  
  
  "Əlbəttə, yox", - mən razılaşdım. "Amma o, bilmir ki, digər dörd kiloqramla ki, onun qoymuşdur zaman biz Бикфордом gedirdilər ilə gəmi. Onlar tapacaq start ikinci paketi, çünki mən onlara, harada ego axtarmaq. İlk idi, yalnız yemi ".
  
  
  Şəxs Carlos yaratmışdı, özü оливковую maska ilə iki прищуренными gözləri yönələn məni.
  
  
  "Niyə?"
  
  
  "Siz hələ də düşünürsünüz ki, mən dağıtmaq, sizin təşkilata?"
  
  
  "Mən də görürəm." O, geri oturdu oturacağın qorunması. "Siz yalnız bizə çox baha обошлись, mister Karter. Bizim kapitan oturub fikirləşsin, görsün ki, biz ego aldatdılar. Çətin olacaq, onu saxlamaq söhbət qədər o, belə düşünür.
  
  
  "Bu, birinci addımdır, - dedim.
  
  
  "Mən hesab edirəm ki, bizə lazım intihara onunla əbədi", - ucadan düşünürdüm Karlos. "Biz risk ki, o, заговорит".
  
  
  "O, böyük, onun dəstəsi. Qoymaq qalan ziyanın ".
  
  
  "Biz də itirmiş gəmi. Bu nə idi olduğuna görə? Doğrudur. Worse - şayiələr dispersiya. Bizə çətin olacaq tapmaq emu əvəz ".
  
  
  "İndi sən başa düşürsən".
  
  
  
  
  "Və сыч bu siz imtina edib - icazə verin, hər il daha dörd, beş, doqquz manat, üstəgəl o, ki,, siz gəzmək belə kəskin istehsal etmək, bizə təəssürat - on kiloqram heroin? "
  
  
  O, başını tərpətdi.
  
  
  "Bu, böyük məbləğdir ki, pul atmaq lazımdır", - deyə Karlos, seyr etdiyim.
  
  
  "Bu dəyər."
  
  
  "Biz sizi недооценили". Ego səsi hələ də sakit idi. Ola bilərdik, iki iş adamları, обсуждающими dəyişməsi fond bazarında: "Biz bu ilə bir şey edəcəyik".
  
  
  "Heç пытайся. Bu, artıq dəyər sizə iki kişilər.
  
  
  "İki?" Karlos yuxarı qaldırdı və onun qaş qaldırmaq. "Kapitan odin. Kim? "
  
  
  "Luis Апарисио".
  
  
  Bu dəfə onun necə edə bilər sözlərim sarsıdan Carlos, amma kişi demək olar ki, dərhal bərpa nəzarəti təşkil edir. Onu da qeyd sarğı, əlində.
  
  
  "O, demək olar ki, etdi məni. Lakin o, kifayət qədər yaxşıdır ".
  
  
  "Harada Lui?"
  
  
  "Ölü."
  
  
  Onun kimi baxdı Karlos mühitində ilişib qalacaq, bütün başqa ego göz ki, mənə baxdı şübhə ilə, sanki, o əmanət ki, eşitdim.
  
  
  "Siz tapa bilərsiniz ego sürməyə maşın Бикфорда", - dedim, diqqətlə seyr kimi mənim söz təsir etdi, bütün üç. Бикфорд az qala yerindən sıçrayıb kafedrasının. Карлосу idi əlini uzatmaq, onu saxlamaq üçün. Şəxs Гаррета oldu пятнисто-qırmızı. Karlos irəli əyildi və onu ilk dəfə gördüm təmiz nifrət onun üzünə.
  
  
  "O, mənim qardaşı oğlu, - Karlos dedi. Sözləri слетавшие ilə ego dodaqlar, key təcrübəsi anladıqdan ki, mən dedim.
  
  
  "Sonra olacaq bir ailə borcu закопать ego bədən", - dedim və сдвинул əlini belə ki, pəncərədən revolver 38-ci çaplı idi məqsədi daşıyır özümüzü vicdanlı baş Carlos. Carlos yenidən oturduğu kresloya.
  
  
  Onun soruşdu. - Məgər siz mənə soruşun Jan- - Sahəsində Севье?
  
  
  Karlos başını yellədi. "Mənə lazım deyil. Sizin штопора mənə deyir ki, Luis uğur qazanmayıb ".
  
  
  "Deməli, Luis deyil, səhv edib?"
  
  
  "Mən başa düşmürəm, nədən sən". Carlos yenidən özünü ələ aldı.
  
  
  "Mən düşünürdüm ki, Jan-Pol öldürülüb səhv, mən nə idi məqsədi. Amma əgər Luis öldürdü ego qəsdən, deməli, siz biləsiniz ki, o, agent polis.
  
  
  Karlos yavaş-yavaş başını tərpətdi. "Bəli".
  
  
  "Siz necə bildiniz?"
  
  
  Karlos çiyinlərini çəkdi. "Keçmişdə bir neçə dəfə nüfuz təşkilatımızı. Son zamanlar biz oldu, çox ehtiyatlı olmalıdır. Dünən üçün ikiqat əmin olun ki, Jan-Pol idi, eyni zamanda, хема o, özünü adlandırıb, ona zəng edib dostlarımıza Marseille. Hər şey yoxlanılır, birindən başqa. Jan-Pol Севье heç uyğun altında təsviri şəxs göndərdilər. Ona görə də ona dedi Луису qurtarmaq üçün ".
  
  
  Ego səsi hələ də bildirmişəm narahatlıq. Ego şəxs qayıdıb öz adi soyuqqanlılıq və üz xüsusiyyətləri əldə adi yumşaqlıq.
  
  
  "Biz çatmışıq разрядки, senyor Karter, - Karlos dedi. "Yəqin ki, bizə bir-bir, ətrafımızda heç bir hərəkət edə bilər, heç bir səbəb amansız qisas tərəfindən başqa".
  
  
  "Belə?"
  
  
  "Dayan bir saniyə, Karlos!" Гаррет qarışdı, etiraz etmək üçün. "Sən demək istəyirsən ki, biz gedək birlikdə bu сукиным oğlu?"
  
  
  Onun baxdı рассерженное şəxs ilə подбородком, kiçik sınmış vyana burun Гаррета, parçalar azn ego толстом chin olduğu порезался zamanı kişilər. Onu başa düşdüm ki, bu adam idi, kimin səbirsizlik məhv edə bilər ego qoyaraq bu fikri.
  
  
  Karlos çiyinlərini çəkdi. "Daha nə var, alternativ амиго?"
  
  
  "Lənətə gələsən! O, bunlardan bizə iki nəfər və gəmi. Sən istəyirsən imkan idi tərk bunun? "
  
  
  "Bəli". Karlos baxdı Гаррета qədər demişəm. "Hazırda biz daha heç nə edə bilmərik".
  
  
  "Bəs sən запланировал mənim üçün daha sonra?" - fikirləşdim mən. O, əmin idi ki, Karlos tərk etmək niyyətində deyil, məni diri-diri, əgər o, kömək edə bilər, onun idi, onun üçün çox təhlükəli. Onu bilirdi ki, hələ ki, Karlos mənimlə getsə, ona görə ki, onun heç bir seçim idi. Штопора idi ki, nə qədər bu davam edəcək?
  
  
  Onun ayağa qalxdı. "Mən belə başa düşürəm ki, siz razılıq geri qala təcrübəsi Сточелли?"
  
  
  Karlos başını tərpətdi. "Siz deyə bilərsiniz emu ki, o, təhlükəsizlik bizimlə".
  
  
  "Və onu da?"
  
  
  Carlos yenidən başını tərpətdi. "Biz tətbiq edəcəyik bütün səylər müdafiə etmək üçün bizim təşkilata zərər, ki, siz artıq vurmuşdur. Yaşamaq hər şeydən üstündür, senyor Karter.
  
  
  Onun olmadan tələsik getdi üçün fransız qapı. Danışan qapıda, onu deyib: "bu gün Siz görülən bir səhv. Onun sizə dedim ki, bu, bahalı olacaq. Heç преследуй məni yenidən. Olardı, daha bir səhvdir ".
  
  
  "Biz извлекаем fayda vasitəsilə öz səhvlər". O vururdu ilə məni göz. "Əmin olun ki, növbəti dəfə biz belə bir silly".
  
  
  Bu irad mümkün idi qəbul rubl. Onun düşündüm ki, əminəm ki, növbəti dəfə o, göndərir kimsə mənə görə, o, daha diqqətli.
  
  
  "Yalnız bir Luizanın", - xəbərdarlıq, onun ego. "Əgər mənim həyat olacaq daha bir sui-qəsd, onun gedim görə adam ego üçün göndərdi sənə! Энтьенде, senyor Orteqa?
  
  
  "Mən çox yaxşı başa düşürəm".
  
  
  Onun tez döndü və otaqdan çıxdı vasitəsilə fransız gün tərk üç otağı: Karlos oturub dərin kresloda, hamarlıq ego şəxslər idi ağla sığmaz bir maska скрывающей ego hiss edir, o baxdı, mən gedirəm; Бикфорд, серолицый громила oturan irina yanında öz спящей həyat yoldaşı; və Brayan Гаррет, acıqlı baxaraq toz ağ toz xalça və boş yarmış plastik paketi, yalançı mərtəbəsində yanında giriş fanarlar, onu hara ego düşdü.
  
  
  
  
  Onun keçdi terrası və перекинул ayaqları vasitəsilə декоративную балюстраду ətrafında beton blokun önünə ot həyətində. Sonra, спрятавшись qaranlıqda, onu geri döndü və qalxıb pəncərə açıq yanında terras, dovşan geri nalan evdə tapança ilə əlində gözləyir, heç gedəcək olub ki, onlar mənə görə.
  
  
  Joan başını gördüm ki, onun ih qonaq otağında. Ətrafında heç kim onlara yönəldi yerindən.
  
  
  Bir neçə dəqiqə Brian Гаррет yaxınlaşdı və qaldırdı plastik paketi ilə героином.
  
  
  "On kiloqram! Harada, dərzi şeytana, o, əlləri qoymaq on kiloqram atmaq üçün yaxşı, sanki onlar durur, bizim sent?
  
  
  "Sən axmaq!" Karlos выплюнул sözləri. Гаррет tərəf dönüb ona üz. "Unut героине. Onun istəyirəm, Karter. Onun istəyirəm ego ölüm! Məgər siz başa düşürsünüz ki, o, bizimlə edir?
  
  
  ON İKİNCİ FƏSİL
  
  
  Onun daxil otel vasitəsilə xidməti giriş, ona görə ki, istəmirdi belə olub, onun iştirakı ilə. Əksinə getmək üçün öz otağına, onun qalxdı xidməti lift doqquzuncu mərtəbədə.
  
  
  Nömrə 903 idim sonunda dəhlizinin. Onun, saatına baxdı. Üç otuz am, amma ətrafında gedirdi arasında qapı və подоконником пробивалась kiçik tutqun işıq zolağı. Maraqlıdır, niyə Дитрих belə gec qalxır. Ehtiyatla daxil metal щуп qala və вдавил incə plastik kart qapı защелке.
  
  
  Çekim dönüb geri rəyasət heyətinin yalnız zəif basın. Onu gözləyirdi ki, qulaq və zaman o tərəfə gün hələ də yox idi, səs-küy çıxardı, onun курносый 38-ci çaplı "Smith və Вессон" və səssizcə qapını itələdi.
  
  
  Onun daxil qonaq otağına. Onun eşitdim səs-küy üzrə bir yuxu. Demək olar ki, dərhal дверном проеме çıxdı yüksək седовласый kişi. Arıq və костлявый, o, elə kövrək, kimi mantis ilə ego удлиненным костлявым şəxs və soyuq dir. O dayandı, tam möcüzə,
  
  
  "Hansı şeytan, sən burada nə edirsən?" - hakim, tələb etdim ki, o. "Gonbul gun!"
  
  
  "Siz Herbert Дитрих?"
  
  
  "Bəli, onun Дитрих. Bu nədir? Qarət? "
  
  
  "Mənim adım Pol Стефанс, - dedim, - və mən hesab edirəm ki, bizə çoxdan çatıb danışmaq, mister Дитрих".
  
  
  Узнавание мелькнуло bu ego gözü. "Sən adam Сточелли!" - o dedi обвиняюще.
  
  
  Onun başını yellədi. "Sizcə, niyə onun ilə bağlıdır Сточелли?"
  
  
  "Mənə dedilər ki, biz sizə gizli görüş onunla, üç gecə saat gecə sizin gəlişinizi".
  
  
  Onun dərindən ah çəkdi. Görünür, bütün otelində bunu bilirdik полуночном viza.
  
  
  "Mən heç bir adam Сточелли. Onun nə işi üçün Aleksandr Грегориуса. O, göndərdi məni buraya düzmək ilə Сточелли üzrə işgüzar işi ".
  
  
  Дитрих istifadə məqamı anlamaq üçün ki, mən emu yalnız bildirib.
  
  
  O dedi: - "pərvərdigara!" "Mən yalnız etdi ki, dəhşətli bir şeydir. Artıq gec поправлять! "
  
  
  Onun soruşdu. - "Siz nəzərdə tutursunuz beş kiloqram heroin, mənim otaqda?"
  
  
  Дитрих başını tərpətdi və - bu idi doğru mənə də təsdiq edir. O, az etiraf etdi ki, bu o çerçeveli tərəfdaşları Сточелли və cəhd etmək eyni ilə Сточелли və mənimlə.
  
  
  "Mən xilas buna", - deyə ona emu.
  
  
  Дитрих başını yellədi. "Hətta daha çox. Onun göndərdi коридорного sənin otağına ilə çamadan üzrə qara parça. Bu nen demək olar ki, otuz kiloqram heroin. Artıq saat bundan əvvəl ".
  
  
  "Siz artıq polisə məlumat?"
  
  
  Дитрих yavaş-yavaş başını yellədi. "Mən idi... zaman eşitdim və qapı açıldı".
  
  
  "Polis bu barədə mənə heç побеспокоит", - deyə ona emu, seyr reaksiya ego.
  
  
  Bu ego səs səsləndi notlarda qorxu.
  
  
  "Siz kimsiniz, mister Стефанс? Ki, adam, sən də ki, səni göndərdi tək anlamaq belə зверюшкой kimi Сточелли? Polis səni narahat etmir. Sizi heç narahat edən odur ki, sizin otaq kifayət qədər heroin göndərmək üçün sizə barmaqlığı, bütün qalan həyat. Siz врываетесь bu otel nömrəsi, demək olar ki, dörd səhər tapança ilə əlində. Kim, dərzi şeytana? "
  
  
  "Kim yoxdur verə, sənə zərər", - inandırdı onun ego. Onu gördüm ki, o astanasında bursting. "Hər şey mən istəyirəm sizdən, - bu, bəzi məlumatlar".
  
  
  Дитрих tərəddüd. Nəhayət, o, nəfəsini buraxdı. "Yaxşı, gedirik".
  
  
  "Hazırda onun насчитал daha sta qırx kiloqram heroin, bir распределили. Ego bazar dəyəri olan iyirmi səkkiz və otuz iki milyon dollar. Kimi, dərzi şeytana, elə bir insandır ki, sənin kimi edə əldə çox heroin? Hətta Сточелли edə bilməz, bu, bütün əlaqə ilə. Haradan, dərzi şeytana, siz bunu almaq? "
  
  
  Дитрих üzünü döndərdi məndən, onun şəxs öz əksini tapmışdır inad.
  
  
  "Bu, yeganə şey mən sizə deyim ki, mister Стефанс".
  
  
  "Mən hesab edirəm ki, səni həmişəlik demək."
  
  
  Qadın səsi eşidildi arxasında bizi.
  
  
  Onun çevrildi. O oturmuşdu qapıda bir yataq otağı, geyimli, yüngül полупрозрачное неглиже. Altında onlara orada idi, qısa нейлоновая gecə köynəyində qədər diz. Onun uzun birbaşa sarışın saç ниспадали demək olar ki, aşağı bel. Hey idi, haradasa iyirmi beş, onun sifəti yox idi, daha yumşaq, qadın zərifliyi olan versiyası удлиненных dərzi Дитриха. Altında geniş alnını ee загорелое şəxs da ayırmırdı nazik uzun burun bir az baxdı, çox incə. Ee gözləri eyni idi yumşaq, kimi var onun ata.
  
  
  Chin təmsil öz incə bağlantısı geniş birds çubuq və çənə.
  
  
  "Onun Susan Дитрих. Onun подслушала ki, siz dediniz, mənim əvvəl ata. Onun qarşısında üzr sənə. Bu, onun idi günahkardır. Bu, onun подкупила messenger ki, o, haqqında məlumat verdim sizə. O, mənə dedi ki, yaxın günlərdə sizi gördüm üzləşdiyi üzrə пентхауса Сточелли. Səsi niyə biz düşünürdük ki, siz ego bir tamah.
  
  
  O, içəri girən qonaq otağına və ayağa durdu atasının yanında sarılma onun.
  
  
  "Düşünürəm ki, bu, sənə ki, nə demək. Bu разрывало səni bir hissəsində, illərlə. Sənə dayandırmaq lazımdır. Sən заходишь çox dərindən.
  
  
  Дитрих başını yellədi. "Mən danışacağam, Susan. Mən dayana bilmirəm! Əvvəl hər görə, onların ...
  
  
  Susan tətbiq barmaqlarını gətirib ego vardır. - "Edin?"
  
  
  Дитрих yığışdırmaq ee əlini. "Mən deyərəm idi", - deyə o, cəsarətlə, ego səs шталь demək olar ki, фанатичным. "O, deyir polis, və onlar bütün ölkəni tərk edəcəklər cəzasız. Hər kəs onların ətrafında! Siz ki, başa düşmürəm? Mənim bütün səyləri - bütün bu illər sərf olunacaq ".
  
  
  "Yox, - dedim, - sizə açıq deyirəm, mən istəmirəm insanlara siz подставили, və ya bir kimi uzun onlar çürütmək həbsxanada. Bütün, mən bilmək istəyirəm ki, - bu, haradan atdığınız bütün bu heroin.
  
  
  Дитрих qaldırıb mənə pis solğun sifətini. Onu görmək bilər xətti əzab, dərin врезавшиеся bu ego azaldır. Yalnız illər əzab səbəb ola bilər əzab ifadəsi gözündə qoca. O, diqqətlə mənə baxdı və kölgə olmadan ifadə səs dedi, sadəcə: "Mən onu idarə edə bilərsiniz, mister Стефанс".
  
  
  * * *
  
  
  Дитрих möhkəm saxlanılır Susan əlindən hər iki əlləri ilə danışıb, mənə öz tarixi var.
  
  
  "Var idi ki, daha bir qızı, mister Стефанс. Onun adı Alice. Dörd il bundan əvvəl onun tapıb ölü görə dozada heroin çürük palçıqlı otel nömrəsində Nyu-York. Hey, o zaman yox idi və on səkkiz. İl ərzində ölüm o fahişə idi. Mənə danışdılar polis, o бралась görə hər kəs bilər ödəmək hey, heç olmasa, bir neçə dollar, ona görə ki, hey naəlaclıqdan lazım idi pul ödəmək üçün öz asılılığı. O, bilmirdi olmadan yaşaya heroin. Nəhayət, o, vəfat buna görə.
  
  
  "Mən nəzir intiqam almaq. O, and içdi ki, tapa insan hesab edən hər kəs bu mümkün edir - hər kəs üstdə! Böyük insanlar, polis bilməz, toxunmaq, ona görə ki, onlar heç vaxt anlamırlar şeyi tək. Belə insanlar kimi Сточелли, Торрегросса, Виньяле, Гамбетта Yeritdi və Webber. Bütün мерзкая dəstə! Xüsusilə edənlər ih yapar. Belə kişilər, İqor, Бертье və Дюпре.
  
  
  "Əgər siz nəsə bilirsiniz оборудова mənə, onda siz bilirsiniz ki, mən kimyaçı. Bu yaxınlarda onun intiqam almaq üçün bir yol tapdı. Onun yol tapdı sözün basdırmaq ih ih öz palçıqlı axını! "
  
  
  O, dayandı, gözləri заблестели işıq irəli gələn bütün dərinliyi ego insandır.
  
  
  "Mən aşkar şəkildə istehsal sintetik heroin".
  
  
  Дитрих gördüm ifadəsi mənim şəxslər.
  
  
  - Siz mənə inanmırsınızsa, mister Стефанс. Lakin bu, bir həqiqətdir. Onun əslində açdı istehsal üsulu гидрохлорида heroin təmizlik yuxarıda doxsan bir faiz ". O, ayağa qalxdı. "Mənimlə gəl."
  
  
  Onun təqib ardınca mətbəxə.
  
  
  Дитрих daxil müqəddəs göstərdi. "Hər il özünü."
  
  
  Azn masasına qoymaq sadə sistem, şüşə реторт və şüşə borular. Çox hissəsi bu deyil, bunun mənim üçün bir mənası var, lakin mən deyil, kimyaçı
  
  
  "Bu doğrudur", - deyən Susan və yadına düşdü ki, başlanğıc ikinci səhifə hesabatın olan Denver mənə göndərdi vasitəsilə Telecopier, əsas söz haqqında Dietrich Chemical Inc. idi "tədqiqat və inkişaf". Məgər də qoca üçün bir yol tapdı istehsal heroin sintetik yolla?
  
  
  "Bəli, mister Стефанс, - demək olar ki, qürurla dedi Дитрих, - sintetik heroin. Bir çox kəşflər, onun, demək olar ki, rast gəldi texnika sintezi narkotik, baxmayaraq ki, mənə lazım az vaxt, təkmilləşdirmək üçün onun. Sonra, - Дитрих uzatdı əlini counter qaldırdı qəhvəyi plastik şüşə üzrə кварты keçirilməsi, onun yuxarı, - onda onu açdı, kimi концентрировать sintetik maddə. Bu şüşə konsentrat sintetik heroin. Düşünürəm ki, yaxşı аналогией olardı müqayisə ego ilə qatılaşdırılmış maye сахарином, bir damla olan bərabərdir tam çay qaşıq dolusu şəkər. Nə olar, bu, hətta daha концентрированно. Onun разбавляю ego sadə tap su, cins oz azn gallon ".
  
  
  Onun gərək ki, bir qədər tərəddüd etdim, çünki Дитрих tutuldu, məndən əl. "Siz mənə inanmaq, mister Стефанс. Axı siz özünüz bu test, elə deyilmi? "
  
  
  Onun bilmirdim, amma yadıma düşdü ki, mən Karlos Orteqa uzadıb barmağı da toxunub onlara toz, toxunub, onlara öz dili, sonra başını tərpətdi, razısınız ki, bu, həqiqətən heroin.
  
  
  "Bu necə işləyir?" Onun soruşdu.
  
  
  "Axı sən bilirsən ki, onu heç vaxt раскрою formula".
  
  
  "Mən heç kimə sənə bu barədə. Onun, sadəcə başa düşmürəm kimi, bunun ətrafında almaq кристаллический toz - mən işarə şüşə və sadə su.
  
  
  Дитрих nəfəs aldı. "Çox sadə. Konsentrat malikdir əmlak кристаллизовать su. Necə ki, soyuq çevrilir yağış snowflakes təmsil edən başqa bir şey deyil кристаллическую su. Q su ağırlığında təxminən üç kiloqram. Bu şüşə kifayət qədər yüksək bişirmək üçün demək olar ki, iki yüz kiloqram sintetik heroin olan ayırmaq mümkün deyil təcrübəsi bu гидрохлорида heroin. Dünyanın heç bir kimyəvi test edən göstərdi olardı, heç olmasa, kiçik bir fərq. Və onu nə edə bilərəm, bu, cəmi bir neçə dollar üçün lira. Bilirsinizmi, bu nə deməkdir?"
  
  
  Onun, əlbəttə ki, bilirdi, hətta o, bunu etmədi. Nəticələri nə yalnız nə dedi Дитрих, böyük idi. Fikir edib ətrafında, necə bir dağıntı qasırğa. İnana bilməzdim ki, Дитрих bilmirdim ki, o, dedi.
  
  
  Biz qayıdıb qonaq otağına, Дитрих расхаживал geri və irəli, sanki enerji ilə nen etməli idi tapmaq, hansısa azad, başqa söz. Onun səssiz qaldı, ona görə ki, otel anlamaq fikir mənim asılıdır.
  
  
  "Mən bunu hər yerdə. Heroin olan, onun üçün cəhd подбросить sənin otağına? Siz fikir, onun ввез çox heroin Meksika? Mənə yox idi ego çəkmək. Onun bilərəm ki, burada nə kimi asandır o, bunu Fransada olanda ego onlara fransızların. Onun bunu Nyu-Yorkda. Onun bunu Mayami ".
  
  
  Susan kəndlərə divan. Onun kimi seyr Дитрих расхаживал geri və irəli hüdudlarında yaşayış otağı, və bilirdim ki, bu adam deyil, öz ağıl.
  
  
  Onun çəkdi ego diqqət. - "Cənab. Дитрих ".
  
  
  "Hə?"
  
  
  "Əgər xahiş mənə əvvəllər, bilirəm olub, mən, o deməkdir ki, sizin açılışı? Siz?"
  
  
  Дитрих озадаченно mənə tərəf döndü şəxs.
  
  
  "Siz bilirsiniz, nə qədər sizin açılması üçün qiymətlidir ki, o insanlar çalışdığınız məhv etmək? Bilirsiniz, hansı risk indi onlar gedir, провозя narkotik ABŞ? Və ya neçə milyon dollar nağd onlar ödəmək lazımdır bu? Onlar, bu, yalnız bir səbəbdən. Fantastik gəlir. Yüz milyon il. İndi gördük ki, bir yol aradan qaldıracaq risk qaçaqmalçılıq narkotik Ştatları, eləcə də gətirəcək onlara böyük mənfəət, onlar nə bilsinlər yuxu. Məgər siz bilmirsiniz, nədən onlar üçün dəyər sizin formula? "
  
  
  Дитрих непонимающе gözlərini mənə.
  
  
  "Yox, bizə bir, ətrafında bu insanların bir olmasaydı edib bir çox qətllər almaq üçün sizin formula. Ya sizi, əgər o getdi.
  
  
  O dayandı, demək olar ki, ortasında, onun sifəti olduğunu ani bir qorxu.
  
  
  "Mən... mən heç... mən heç vaxt bu barədə düşündüm", - deyə mızıldandı.
  
  
  "Dərzi şeytana, bu barədə düşünün!" Nəhayət, onu дозвонился qədər ona. Daha çox danışmağa heç nə yoxdur.
  
  
  Qoca yaxınlaşdı, taxt və oturduğu yanında qızı, gizli üzə əlləri. Susan sarıldı ego görə incə çiyinləri, təsəlli etmək üçün ego. O, mənə baxdı vasitəsilə otağı solğun-boz gözləri var.
  
  
  "Siz bizə kömək edəcəksiniz, mister Стефанс?"
  
  
  "Ən yaxşı bilərsiniz ki, nə indi, - bu, ev almaq və saxlamaq dilinə sahib. Heç vaxt heç kimə heç nə demir, bizə söz ".
  
  
  "Bizə daha heç kimə yardım etmək", - deyə o bildirib. "Lütfən?"
  
  
  Onun onlara baxırdı, ata və qızı, пойманных bu web köçürülüb. Mənim borcum idi, qarşısında Грегориусом və kömək üçün emu, onun idi saxlaya vədi, bu Сточелли, təmizləmək ego qarşısında Komissiyası tərəfindən. Bütün, nə etmək lazımdır, - bu çatdırım ki, bu iki emu, amma fikri Сточелли edəcək, əgər ego əlinə düşəcək ölümündən sonra, səbəb olurdu nifrət. Və əgər onun çatdırdı Дитриха Сточелли, bu olardı ki, eyni şey çatdırmaq emu formula Дитриха. İl ərzində Сточелли nəzarət edəcək bütün narkobiznes, Abş. Heç bir böyük operatoru bilməz, onunla rəqabət aparır. Aradan qaldırılması ilə risk qaçaqmalçılıq heroin, Abş və inanılmaz mənfəət görə ego aşağı istehsal xərcləri deyil, bir vaxt var idi, zaman Сточелли шталь çatdırmaq üçün bütün наркоторговцы hər yaşadığım ölkə. Ego dayandırmaq deyil. Vermək Дитриха Сточелли olardı hələ ki qanun yaratmaq ölkəyə чуму.
  
  
  Onu bilirdim ki, mən saxlamaq formula Дитриха uzaq Сточелли. Çünki bu idi заперто şüurunda qoca oldum çıxarmaq ih iki görə, Meksika.
  
  
  "Yaxşı, - dedim. "Lakin siz bunu dəqiq nə mən sizə deyirəm".
  
  
  "Biz olacağıq."
  
  
  "Nə qədər var, orada heroin?" - soruşdum Дитриха.
  
  
  Дитрих gözlərini qaldırdı. "Demək olar ki, qırx kiloqram formasında kristal".
  
  
  "Qurtarmaq bu. Və bütün ki, siz варили da. Qurtarmaq, bütün şüşə qab. Siz risk ki, ego görəcək qız və ya gətirən. Kitabçada bu yer ".
  
  
  "Başqa bir şey?"
  
  
  "Bəli. Sabah onu istəyirəm ki, sən забронировал öz əks səfər Ştatları isə ilk təyyarə ilə.
  
  
  "Bəs sonra?"
  
  
  "Hələ ki, bir şey. Bu, bütün bilərsən etmək.
  
  
  O, birdən hiss измученным. Mənim əl yanırdı olan küt bir çırpıntı zərər. Mənə lazım idi istirahət və yuxu.
  
  
  "Haqqında nə Сточелли?" - soruşdu Дитрих, фанатичный yanğın ego qarşısında yenidən baş verib. "Nə haqqında ona? O, belə çıxır ki, cəzasız? Bu o deməkdirmi ki, ego deyil накажут?
  
  
  "Salam, onun qayğı lazımdır Сточелли. Sizə söz verirəm.
  
  
  "Bilərəmmi mən sizə inanaq?"
  
  
  "Siz iman."
  
  
  Onun qalxdı və onlara dedim ki, yorğun gedirəm, və çıxıb qapını ehtiyatla прикрыв onun özü ilə. Zaman onun getmişdi, heç kəs bizə heç nə demədi. Daha heç bir şey demək idi.
  
  
  * * *
  
  
  Zaman onun gedərkən təcrübəsi Дитриха və ego qızı idi artıq uzaq dörd am, lakin mənə hələ lazım idi etmək son iş, əvvəl onun bilərəm yuxulamaq. Onun qayıdıb öz otağına almaq üçün maqnitofon - el və bir az daha böyük ölçüdə.
  
  
  
  Daha böyük yazıcı ilə təchiz edilmişdir yüksək sürətli surətçıxarma. O bilər, yeniden bir saat lent az qalmış otuz saniyə. Hər kəs üçün ego qulaq, səs, bir o vermişəm idi ki, daha çox şiddətli vail.
  
  
  Hər iki maşın onun endi tərk vestibül və işə düzəldim bir ətrafında telefon будок. Bil ki, deyirəm mikrofon, onun diktə məruzə haqqında öz fəaliyyətinə kiçik bir el səs yazan seçin. Onun işıqlı demək olar ki, bütün baş verən hadisələr, həmçinin qətlə Luizanın Апарисио. Mənə lazım təxminən on beş dəqiqə əvvəl, onu bitirdim.
  
  
  Sonra ona zəng edib Денверу.
  
  
  "Sən yorğun görünürsən", - deyə Denver zaman yaxınlaşdı xətti.
  
  
  "Bəli, - едко dedim, - belə ki, gəl onu aşmaq, bu, yaxşı?"
  
  
  "Mən indi qeyd edin".
  
  
  "Yüksək sürət", - yorğun-yorğun dilləndim. "Gəl heç işləyəcək, bütün gecə".
  
  
  "Rocer. Hazır qəbulu ".
  
  
  "Yaxşı, bu, şəxsi. Yalnız oynamaq üçün Грегориусу. Təkrar - yalnız Грегориуса.
  
  
  Onun daxil dəmir ilə maqnit lent yüksək sürətli pleyer və bərk ee mikrofona telefon. Onu, basdı "play" düyməsinə və maşın завизжала kimi şiddətli cry uzaq gördüm. Səs davam yeddi və ya səkkiz saniyə sonra kəskin şəkildə qırıldı.
  
  
  Onun onun dəstəyi qulaq və soruşdu: "Necə keçdi ziyafət?"
  
  
  "Cihazlar göstərir ki, hər şey qaydasındadır, - deyə Denver.
  
  
  "Yaxşı, - dedim. "Mən istəyirəm ki, bu film məhv edilib, dərhal sonra transfer Грегориусу".
  
  
  "Edəcəyəm. Başqa bir şey?"
  
  
  Onun dedi - "Yoxdur. Düşünürəm, bu, hələ hər şey".
  
  
  Onun dəstəyi asdı. Tərk etməmişdən qutusu, onun перемотал orijinal dəmir, artıb mikrofon başlayıb və onun rejimi "yazmaq" haqqında высокоскоростном магнитофоне qədər tape tamamilə silinəcək.
  
  
  Qayıtdıqdan sonra öz otağına oldum задернуть pərdələr qarşısını almaq üçün parlaq işıq qarşıdan gələn sabah. Onun разделся, uzanaraq yataq və uzun qoymaq раздумьях, ona görə ki, mənim fikirlərimi, diqqət son hissəsi mesajı ona göndərib Грегориусу:
  
  
  "Nə açdı Дитрих, o qədər təhlükəlidir ki, emu etibar etmək olmaz. Kişi son dərəcə невротические və неустойчиво. Əgər ego tərkibi sintetik heroin, nə vaxtsa düşəcək də yanlış əlləri, mən istəməzdim ki, haqqında düşünmək nəticələri. Obyektiv olaraq onun məsləhətdir aradan ego - bu, mümkün qədər tez ".
  
  
  XIII FƏSİL
  
  
  Onun yuxuda axşam gec saatlara qədər zaman belə isterik və напуганная Susan разбудила məni öz vəhşi стуком mənim qapı.
  
  
  Onun ağ ətrafında zibil və etibarsız qapını açdı. Susan idi geyimli yalnız bikini və şəffaf пляжную pencək. Onun uzun sarışın saç ниспадали şəlalə sinə.
  
  
  O, qışqırdı. "Atam getdi!"
  
  
  Qorxu yazılmışdır kölgədə qaldı onun simasında. Onun gözləri çevrilmişdir çox boş baxış şok ki, o, ancaq bilərdi nəzarət.
  
  
  Zaman və nəhayət, onu ee an, onun taxdı şalvar, köynək və sandal. Biz qalxıb onun nömrəsi.
  
  
  Onun göz gəzdirdi qonaq otağına Дитрихского suit var. Bu idi darmadağın. Lampa idi, təhvil, qəhvə masa qoymaq набок. Üzrə пепельниц mərtəbəsində idi səpələnmiş kötükləri.
  
  
  Onun, geri dönüb, mətbəxə. O, tamamilə пустынен. Biri реторт, borular və digər laboratoriya avadanlığı ki, onu gördüm ki, orada cəmi bir neçə saat bundan əvvəl bir şey qalmamışdı.
  
  
  "Var!" - dedi Susan. "Bax, bu!"
  
  
  "De ki, mənə baş verdi."
  
  
  O, dərindən nəfəs aldım ki, sakitləşmək. "Mən ayıldım, bu gün səhər saatlarında, təxminən on otuz. Atası hələ də yatırdı. Biz yataq getdi dərhal sonra o, sənin kimi getdi, lakin o, belə həyəcanlı idi ki, mən məcbur etdi ego qəbul həb götürdü. Ona zəng vurdu da hava yolları, sonra ayağa qalxdı və забронировала bizim üçün gediş bu gün heç zaman. Bu ən erkən səfər edən bildim sifariş etmək. Sonra azacıq, bir fincan qəhvə. Vaxt var idi, saat on birdə. Onun otelinin, artıq qaralmaq və düşünürdüm ki, daha yaxşı olacaq, əgər imkan əvvəl atası yuxu kimi uzun mümkün kimi, buna görə də onu düşdü hövzəsinə tökülür. O, orada idi, yalnız bir neçə dəqiqə bundan əvvəl. Onun geri toplamaq üçün əşyalar və - və tapdı bu! "O, ümidsiz, şübhəli baxışlarla otağa əli.
  
  
  "Siz tapıb burada qeyd və ya başqa bir şey?"
  
  
  O, başını buladı. - "Heç bir şey! Görünən odur ki, atam yuxudan oyandı və geyindim. O, olmalıdır hazırlamışdır özünə səhər yeməyi. Qab-qacaq hələ də durur, masa terrasında. Bütün var ki, heç yox idi, - bu şirə, qəhvə və yumurta ".
  
  
  Onun göz gəzdirdi кухоньку. - O, burada прибирался?
  
  
  "Mən bilmirəm. Ötən gecə o, bunu etmədi. O, çox yorğun idi. O bildirib ki, bunu bu gün səhər-səhər.
  
  
  "Nə olardı, o лабораторным avadanlıqla?"
  
  
  "O, mənə dedi ki, разобьет ego olaq və bir anda bu zibil buketler".
  
  
  "Bəs o?"
  
  
  Susan qaldırıb qapağını zibil tank. "Yoxdur. Burada heç bir qab.
  
  
  "O, mənə dedi ki, görmüşük, hələ qırx kiloqram heroin. Haradan o, bu qidalanma? "
  
  
  "Gizli üzərində güzgüyə baxdım".
  
  
  "Bu, orada?"
  
  
  O, açdı çıxarıb şkaf üçün onu gördüm ki, rəflər boş. O, повернула mənə озадаченное şəxs.
  
  
  "O ego atdı?"
  
  
  O, başını buladı. "Mən bilmirəm. Onun belə düşünmürəm. Dünən axşam o, heç bir şey edirdi, başqa kimi yatmaq.
  
  
  "Bəs konsentrat?
  
  
  Susan yenidən nəzərdən mətbəxə. O, qapağını qaldırdı çarxlı zibil üçün. "Səs", - deyə o, aldığınız istifadə olunan kağız dəsmal. O qaldırdı plastik butulka. "O, boş."
  
  
  - Ən azı, allaha şükür.
  
  
  Onu qonaq otağına qayıtdı.
  
  
  "O, oynayır, başqa bir oyun?" - soruşdum Susan. "O getdi görə Сточелли?"
  
  
  "Allahım!" dedi: o, dəhşət içində: "Mən heç vaxt elə bilirdim bu haqda!"
  
  
  "Mən dedi emu ki, o, oynayır qatillər! Ki, dərzi şeytana, o etdi? "
  
  
  Susan sakitcə başını buladı. Göz yaşları dolu ee gözləri. O, birdən-birə üz qoydu mənim hugs. Onun uzun sarışın saç струились üzrə geri. Onun hiss məqamı, onun demək olar ki, çılpaq bədən yanında, mənim, onun kiçik bərk sinə прижимались mənim sinə.
  
  
  O, принюхивалась mənim sinə və onun обхватил onun çənəsi əl çevirmək üçün onun üzünü özünə. O, gözlərini yumdu, dodaqları yanağıma sıxdım mənim və ağız açdı.
  
  
  Sonra bir anda, o оторвала ağız, lakin yalnız bir qismini düym.
  
  
  "Ey allahım, - pıçıldadı o, - заставь məni unutmaq! Onun daha çox bilməz, buna dözmək Edin, edin ... заставь məni unutmaq! "
  
  
  Onu da, bunu etdim. Bu niyyəti də гостинной. O, günəşin şüaları altında işıq, струящегося pəncərədən. Elə biz iyləyib ilə özünü geyim və qucaqladılar başqa, biz həm də tapıb unutqanlıq və xilas, öz gərginlikli.
  
  
  Ee sinə yanaşsınlar mənim ладоням, əgər onlar вылеплены da ih formada. Onun bud раздвинулись və səviyyəsindən ətrafında məni. Heç bir поддразниваний. Başqa heç nə qəfil яростной döyüş bir-biri ilə. O, öz üzərinə götürdü, mənim kimi onun et seq aktları.
  
  
  Və nəhayət, yad sonra, скользкая bank, охваченная zorakı artması ilə cinsi enerji, o partladı mənim silah, onun dırnaqları впились mənə geri, onun dişləri впились mənim çiyin və onun nalan ancaq onlar bu otağa.
  
  
  Biz yalnız dağıldı, yorğun, amma пресыщенные zaman telefon zəng vuraraq.
  
  
  Baxdıq bir-bir.
  
  
  - Cavab ver, sən, - yorğun-yorğun dilləndi.
  
  
  Onun keçmişdir otaq masa pəncərə. "Hello?"
  
  
  "Mən şadam ki, səni orada Karter", - sərt-sərt dedi kişi səsi. "Həyat sinyora Дитриха bu salamladı sizin əlinizdədir. Xanım, hansı ki, siz də görüşürsünüz, sizinlə bir yerdə olmaq bu gün axşam. Səkkiz saat. Eyni yerdə, harada yemək, onunla əvvəllər. Və əmin olun ki, sizin deyil izləyir polis.
  
  
  Telefon vurulmuş və məndə qulaq, amma əvvəl onun səsi tanıdım Carlos Ортеги, yumşaq, nəzakətli, təmkinli, heç bir kiçik işarə, emosiya və ya drama.
  
  
  Onun dəstəyi yerinə qoydu.
  
  
  "Kim idi?" - soruşdu Susan.
  
  
  "Bir nömrəli", - deyə mən də qayıtdım ona.
  
  
  * * *
  
  
  Biz keçirdik, gün xoş şəhvət. Susan зарылась mənə, sanki üçün çalışırıq qurtarmaq dünyanın. Biz girdi, onun yataq otağına, biz pərdələr və bağlamaq, müqəddəs və şərəfdir. Və biz sevişmişik.
  
  
  Sonra ценымногие sonra, qoyub ona və bundan sonra getmək üçün otağa dəyişmək.
  
  
  "Mən istəyirəm ki, sən burada qalsın", - deyə onu hey. "Heç bir qələm ətrafında otaq. Deyil, aç qapını. Ödənişi istisnalarsız. Siz başa düşürsünüz?"
  
  
  O, gülümsədi mənə. "Siz tapa bilərsiniz, elə deyil?" - soruşdu, lakin bu çox idi təsdiq, nə штопора. "Atası ilə hər şey qaydasında olacaq, düzdür?"
  
  
  Mən cavab vermədi ey. Onu bilirdi ki, mənim heç bir müəssisələrinin məcbur etmək, onu dərk dəhşətli qəddarlıq kişilər, mühit olan onun gəzdi, ya ih черствое laqeydlik, zərər başqa bir kişi.
  
  
  Necə ola bilər mən izah hey bir dünya ki, orada siz оборачивали zəncir ətrafında knuckle həssaslıq və yenidən insan idi üzrə ребрам qədər eşitdim, quru crunch ломающихся sümük və laqeydcəsinə seyr necə başladı изрыгать öz qanı? Və ya qoymaq ego əlləri board və qırdı ломом barmaqlarının sümükləri? Və heç fikir vermirdim azn heyvanlar ağlayır, nə zərər, исходившие üzrə ego разорванного boğaz və heç fikir vermirdim azn sarsıdıcı spazmı ki, məcbur ego bədən çevirmək безвольные əzələ və разорванные parça.
  
  
  Necə ola bilər öz məcbur tutmaq kişilər kimi Carlos Ортеги, Сточелли və ya Luizanın Апарисио? Və ya, əgər mənə bir şey yanlış getdi.
  
  
  İlə Susan onun теперешнем edə ağıl daha yaxşı idi, bir şey demək deyil. O idi Консуэлой Дельгардо.
  
  
  Onun öpdü ee yanaq çıxdı, заперев özü nömrəsi.
  
  
  * * *
  
  
  Mənim öz nömrəsində onun dərhal, qeyd qara çamadan olan Herbert Дитрих haqqında mənə otuz kiloqramla təmiz heroin. Heç açaraq, кладу özünə çamadan. Başqa bir şey - bədən Jan-Sahəsində. Əgər onun yarada bilərdi AX, onu qurtarmaq olardı ki, çətin deyil. Amma mən tək idim və bu, problem idi.
  
  
  Sadəcə olaraq, yox idi müəssisələrinin qurtarmaq üçün bu, vaxt isə az idi və o, nəhayət, qərar qəbul təxirə hər hansı fəaliyyət. Onun açıb bədən, sonra qaldırdı və mən əl və çıxarıb azn terrası, ehtiyatla qoyub, bir ətrafında шезлонгов. Hər hansı bir təsadüfi müşahidəçi o baxdı, sanki вздремнул.
  
  
  Onun qəbul duş və sürətli adlı, sonra bağladı Хьюго onun sol предплечью və taxdı наплечную кобуру aşağı, açılış. Onun baxırdılar kimi Вильгельмина slaydlar altında dirsək. Onun çıxartdı обойму 9 mm güllə, перезарядил обойму və щелкнул qısqacını патроннике əvvəl müəyyən fuse.
  
  
  Onun taxdı başqa yüngül jaket.
  
  
  
  
  Heç bir zaman bu mənə qətiyyən сошло əlləri ilə. 9 mm-lik tank əleyhinə Люгер - böyük bir gun bizim kimi sərt və выпуклость altında курткой verib ki, mənə. Lakin gecə onun bilsin bu məsələ ilə öhdəsindən gəlmək. Yəni, əgər heç kəs mənə baxırdı çox diqqətlə.
  
  
  Zaman ona hazır idi, çıxdı, onun ətrafında otaqları və aşağı endi dəhlizi üzrə bu xidməti лифту, mal qara dənizə çıxmaq.
  
  
  Az-çox beş dəqiqə onun xaricində idi otelin съежился arxa oturacaq taksi və indi də El-Mərkəzidir.
  
  
  Bir dəfə keçmişik bir neçə məhəllə, onun селл oturacaq. Biz gedirdik qərbə üzrə Костере. Costera çox açıqdır və onun bir çox polis maşını, onun üçün hiss edə bilər, özünüzü rahat hiss edir, buna görə də onu xahiş etdi ki, sürücü gəzmək zaman biz bir qədər sürüyən kimi daxil Calle Sebastian el Cano. Üç rübün biz öz sola azn Avenida Cuauhtemoc ilə məşğul olan keçirilir paralel Костере demək olar ki, artıq özü El-Mərkəzidir. Harada Куаутемок ilə birləşdirir Avenida Constituyentes, biz yenə də sola dönüb. Onun xahiş ego dayandırmaq küncündə Авенида Синко-de Mayo və ödənilmiş emu, seyr, o, necə gedir vasitəsilə diqqətdən əvvəl onun irəlilədi.
  
  
  Ona idi ki, cəmi iki blok katedral, onun zərif, выкрашенные mavi rəng шпили луковиц etmək ego kimi rus pravoslav kilsəsi. Onu götürüb başqa taksi və o, высадил məni bir neçə məhəllələrində ev Эрнандо. Onun bilərdi getmək üçün bu məsafəni piyada, ona görə ki, bu, belə deyildi wouldnt da, lakin onu cəlb edirdi olardı daha az diqqət, подъезжая taksi.
  
  
  İdi ривненской səkkiz saatlıq zaman onun daxil olan Эрнандо. Pianoçu ifa yumşaq ritmləri, fortepiano öz böyük qara əlləri, gözləri qapalı, yumşaq geri və irəli swaying onun oturacaq. Onun огляделась. Консуэлы yox idi piano bar. Onun, keçib столовым. Onun yox idi, bizə bir onların ətrafında.
  
  
  Onun sel bar, içmək üçün isə gözləyirdi onu. Onun, saatına baxdı. Beş dəqiqə vaxtınız var. Onun ayağa durdu, telefona yaxınlaşdı-автомату və zəng otel. Onlar zəng vurub, bu Suite 903. Cavab yox idi. Aydındır ki, Susan ciddi sonra mənim əməl edin. O, hətta cavab vermirdi telefon zəngləri.
  
  
  Zaman onun üz çevirdi telefon, Консуэла oturmuşdu mənim dirsək. O, mənim əlimdən tutdu və yanağından öpdü.
  
  
  "Siz cəhd ilə əlaqə Susan Дитрих otelində?"
  
  
  O, başını tərpətdi.
  
  
  "Onda bilirsiniz ki, miss Дитрих təmiz, öz otağında", - deyə o bildirib. "O orada idi, ən azı yarım saat. O, getmişdi ilə хема-o kimsəni siz artıq qarşılayırdılar ".
  
  
  "Brian Гарретт?" - dedim, hiss etibarsız.
  
  
  Консуэла başını yırğaladı.
  
  
  "Mən güman edirəm ki, o söz açdı hey tarixi ki, qovmaq onun qarşısında ata?"
  
  
  "Sən, ümumiyyətlə, təsəvvür edə bilər? Məhz bu, o idi. O, qətiyyən суетилась ".
  
  
  "Niyə?"
  
  
  "Media hər şeydən əmin olmaq üçün ki, sən доставишь problemlər, zaman və sonradan onu götürürəm səni görüşə ilə Карлосом". Onun sifəti смягчилось. "Mən çox təəssüf, Nik. Sən özün bilirsən ki, onu mən getmək, onlarla, hətta əgər bu verə, sənə ağrı. Nə qədər bu qız sənin üçün nə deməkdir? "
  
  
  Mən təəccüblə baxdı Консуэлу. "Mən onu görüşüb, yalnız dünən axşam", - dedim. "Məgər siz bilmirdiniz?"
  
  
  "Nədənsə, məndə belə bir təəssürat yarandı ki, o, sizin çalışıram girlfriend".
  
  
  "Unut bu. Bəs sonra? "
  
  
  "Siz məni dəvət şam La Perla". O, gülümsədi mənə. "Biz gedirik dadlı yemək və müşahidə hay-dalğıc".
  
  
  "A Karlos?"
  
  
  "O, görəsən, bizim orada". O, əlini uzatdı və zərif toxunub mənim yanaq barmaqları ilə. "Сыч allah, Ləqəb, baxma belə ciddi. Onun o qədər непривлекательна ki, sən bilərsən, mənə təbəssüm, elə deyilmi? "
  
  
  * * *
  
  
  Biz düşdülər dar daş pillələri, sərin врезавшимся daxili səthi qayaların Кебрада altında otel El Mirador. Biz yedim yüngül şam yeməyi restoranda El Gourmet üst səviyyədə və indi onun təqib Консуэлой, o спускалась qaranlıqda k La Perla aşağı səviyyədədir. O tapmışdır yer uğrunda bir-biri ətrafında stolların yanında var; çıxırdı ki, dar karniz paltar və dalğa набегающие azn ayaq uçurum.
  
  
  İdi, demək olar ki, on saat. Консуэла deyil çalışırdı aparmaq kiçik müzakirəsi zamanı nahar.
  
  
  "Hələ nə qədər?" - soruşdu ki, onun bundan sonra, biz belə bir oyun.
  
  
  "Çox çəkmədi. O, tezliklə burada olacaq. Hələlik isə biz müşahidə hay-dalğıc ".
  
  
  O vaxta kimi biz допили birinci qədəhi, müxtəlif çıxıb aşağı qayalı zolağına sol bizim düşdülər azn escarpment açıq su üzərində. İh idi, üç. Odin onların ətrafında göyərçin buxtasını ilə обнажения uçurum və переплыл başqa tərəfinə. İndi bütün işıqları, başqa bir projektor, söndürüldükdə edilmişdir. İlk ныряльщик çıxdı vasitəsilə su, onun yaş bədən блестело. Spotlights təqib onlara, hələ ki, o yavaş-yavaş qalxırdı üzrə, demək olar ki, şəffaf qaya olan gedirdi dalış. Keçirilməsi üçün dayaq ony barmaqları görə qayaya, o, laquna tərəf yönəldi üst. Nəhayət, o ayağa durdu azn escarpment hündürlükdə telefon nömrələrinə otuz fut üzərində körfəzi.
  
  
  Gənc ныряльщик qısa dizləri üstündə oturub, qarşısında kiçik bir kilsə arxasında уступа, наклонил başını vəftiz əvvəl ayaq üstə durmaq.
  
  
  
  Sonra o, geri döndü və uçurum kənarında.
  
  
  İndi spotlights погасли idi və o, qaranlıqda. Aşağıda altında bizə грянула güclü, fəal istirahət və ağ penya yüksək qalxdı üzərində əsas qədərdir. Qarşı tərəfində uçurum atəş tonqal üzrə скомканной qəzetinin, parlaq adama осветило səhnə. Oğlan dedi bir daha. O, əlini azn носках.
  
  
  Zaman zərb alətləri qərarı ilə artır, o, atdı qaranlığa, onun əlləri взлетали tərəflər, ego ayaqları və расщелины выгибались, o qədər çevrilib смычок havada, əvvəlcə yavaş-yavaş, sonra daha sürətli dalaraq, parlaqlıq. dünyanın açırdılar və nəhayət, böyük aktiv istirahət - ego silah off düşmə jump cygnus və son anda qalxır üzərində ego başını.
  
  
  Ölümün baş verdiyi və sükut, hələlik ego rəhbərləri satılır, su, sonra isə eşidildi ağlayır, alqış və salam.
  
  
  Zaman hay-küy bizə ətrafında ayə, onun eşitdim arxadan mənə dedi Karlos Orteqa. "O, bir bütün yaxşı ныряльщиков". O, придвинул kafedra yanımda və селл.
  
  
  "Zaman-zaman, - nəzakətlə qeyd Karlos əyləşdi və поправляя stul, - onlar öldürmək özünü. Əgər ego əsaslarla qaçmaq ilə уступа zamanı jump, və ya əgər o, отскочит kifayət qədər uzaq, üz qırmaq daşlar... - o, çiyinlərini çəkdi. "Ya, əgər o düzgün qiymətləndirir dalğa soxulur və çox sərin zaman su çatışmır. Və ya əgər geri zərbələr ego dəniz. Ego bilər etmek, aktiv istirahət. qarşı daş. Belə ki, vəfat Anxel Qarsia zaman burada atəşə film haqqında jungle 1958-ci ildə. Siz bilirdiniz bunu?
  
  
  "Siz atlayabilirsiniz onların pozulmasının qarşısını almaq mühazirə", - dedim. "Gəlin, keçək işə".
  
  
  "Bilirsiniz ki, senyor Дитрих - mənim qonağım?"
  
  
  "Bildim anlamaq üçün bu özlərini".
  
  
  "Siz bilirsiniz ki, ego qızı qərarına qoşulmaq ona?"
  
  
  "Belə ki, onun bilir", - deyə onun laqeydcəsinə. "Ki, dərzi şeytana, sən məndən istəyirsən?"
  
  
  Sözə Başladı: Консуэла. "Bilərəmmi mən onu tərk səni indi Karlos?"
  
  
  "İndi yox". O, çıxarıb bir az incə başladı və yavaş-yavaş siqaret yandırdı. O, mənə baxdı və onun gözləri və mehribanlıqla dedi: "istərdik ki, siz bizimlə əməkdaşlıq etmək?"
  
  
  Onun gözlənilən təhlükələrin. Onun gözləyirdim və fikir demək olar ki, оборудова bütün hadisələr bundan başqa. Təklifi sürpriz mənə etdi. Onun baxdı Консуэлу. O da gözləyirdi mənim cavab.
  
  
  Karlos mənə tərəf əyildi, hələ yalama. Onun iyi ego лосьона sonra kişilər. "Mən bilirəm formula Дитриха", - o deyib, və ego səsi güclə çatdı mənim qulaqları. "Mən bilirəm ego ilə söhbətində sizin də ki, o istehsal edə bilər".
  
  
  "Bu, əsl casus sistemi otelində", - deyə onu.
  
  
  Karlos rədd mənim remark.
  
  
  "Nə açdı Дитрих edə bilər, bizim bütün миллиардерами".
  
  
  Onun geri söykəndi.
  
  
  "Niyə cəlb məni əməliyyat Orteqa?"
  
  
  Karlos baxdı heyrət dolu. "Mən düşünürdüm ki, bu, sizin üçün aydındır. Biz ehtiyacımız var sənə".
  
  
  Və sonra onun hər şeyi başa düşdüm. - Сточелли, - mızıldandı mən. "Sizə lazımdır distribütor heroin. Сточелли olacaq sizin distribütoru. Və ona lazımamsa, sənə çatmaq üçün Сточелли.
  
  
  Karlos mənə gülümsədi, incə bir злобной гримасой.
  
  
  Консуэла sözə başladı. Буррито etdi, onun susdurulub. "Bəlkə də, sənə dəyər tərk bizim indi, əzizim. Bilirsiniz, harada bizim cavab - əgər cənab Karter razı bizə qoşulmaq ".
  
  
  Консуэла ayağa qalxdı. O, gəzdi, kiçik stolu mənimlə və göstərir əlini mənə çiyninə. Onun hiss sıx təzyiq onun incə barmaqları.
  
  
  "Etməyin heç bir şey опрометчивого, Nik, - o mızıldandı. "Üç kişi üçün qonşu masa silahlanmış. Məgər belə, Karlos?
  
  
  "Эсвердад".
  
  
  Консуэла doğru irəliləyib nərdivan. Onun ona tamaşa, bir müddət əvvəl yenə döndü Ортеге.
  
  
  "İndi onun daha yoxdur, Буррито, nə demək istəyirsən mənə bir şey haqqında istəyirsən ki, o bilirdi?"
  
  
  Bir an Orteqa cavab vermədi. O, başını qaldırdı, bir-birinin ətrafında bizim boş stəkan və tənbəl-tənbəl покрутил barmaqlarımın. Nəhayət, o qoydum və mənə tərəf əyildi.
  
  
  "Siz düşünürsünüz ki, mən bilmirəm ki, Con Бикфорд - wuss oluna biləcək xüsusi problem olmadan təkan? O, düşünür öz пенисом. Onun üçün əhəmiyyətlidir yalnız ego qadın, bu əziz путана. Və Brayan Гарретт? Siz nə düşünürsünüz, mən bilirəm ki, Гаррет güclü deyil Бикфорда?
  
  
  Karlos indi pıçıltı, onun üzünü cəmi bir neçə düym mənim. Hətta qaranlıqda onun necə edə bilər ego gözləri işıqlandı gücü ego, daxili görmə.
  
  
  "Mən bir olmaq ətrafında ən zəngin insanları olan dünyada. Amma özüm də bilmirəm. Burada, Meksika, mən tuturam, müəyyən təsir göstərir. Məndə əlaqələri var. Amma nə baş verəcək, biz перенесем fəaliyyətimizi Ştatları? Olardı, yalnız Бикфорд, Гаррет və mən. Siz görəcəksiniz ki, necə Бикфорд qarşı Сточелли? Ya Гарретт? Onlar испачкали olsaydı, öz şalvar, ilk dəfə görüşdük, kaş onunla üz-üzə. Siz başa düşürsünüz, mən bu barədə sizə deyirəm?
  
  
  "Bəli. Siz ki, xilas olduq Гаррета və Бикфорда üçün mənimlə müqavilə bağlamaq.
  
  
  "Dəqiq. Sən nə deyirsən? "
  
  
  "Hansı krallığı?" - Mən dedim, mən bilirəm ki, Orteqa qəbul mənim штопора, ilk addım olaraq, mənim razılığı getmək, onunla bərabər, Karlos gülümsədi. "On faiz", - ucadan güldü mən. Onu bilirdi ki, Orteqa уговорит məni sövdələşmə.
  
  
  
  Əgər onun bu olmadı, o, qeyd şübhəli olardı. On faiz - bu, gülünc bir şeydir. "Əgər onun gedim səninlə biz поделим bərabər".
  
  
  "Əlli faizlik? Dəqiq yoxdur."
  
  
  "Onda tap özünə başqa bir oğlan". Onun geri söykəndi və götürüb öz qutu siqaret, əsas masa. Alov balacaların əlinə alışqan onu gördüm, bir şəxs kimi Ортеги yenidən yüksəldi hamar, soyuq duruş.
  
  
  "Siz sövdələşmə".
  
  
  "Kim belə dedi? Qulaq as, Буррито, onun sənə lazımdır. Sən yalnız mənə dedi ki, mən yoxam, sən bilməzsən bağlamaq və bu müqavilə. Бикфорд və Гарретт? Сточелли yemiş olsaydı, ih, выплюнул və təqib etmək istəyirəm. İndi qulaq asın. Əgər sən istəyirsən uzatmaq mənə морковку üçün onun растянул ee sonra, sənə, dərzi şeytana, daha nə onun yağlı, şirəli, əks halda onun hətta edəcək qapma.
  
  
  "Qırx faizlik?" - ehtiyatla təklif Karlos, diqqətlə seyr mənə.
  
  
  Onun başını yellədi. "Əlli faiz. Və əgər onun nə vaxtsa поймаю ki, sən çalışırsan məni bezemek - hətta qəpik - mən gələcəyəm görə sənin шкурой.
  
  
  Carlos, tərəddüd, və mən bilirdim ki, razı saldı onu. Nəhayət, o, başıyla təsdiq elədi. "Siz торгуетесь həqiqətən, - könülsüz dedi. O, əlini uzatdı. "Razılaşdırılmışdır."
  
  
  Onun baxdı, onun əlini. "Gəl, Orteqa. Biz hələ də dostlar belə ki, пытайся məcbur məni düşünür ki, mən sənin dost. Bu, sırf işgüzar sövdələşmə. Mən də istəyirəm, pul. Sizə də. Gəl qoyaq bu əsasən.
  
  
  Orteqa gülümsədi. "Ən azı, siz vicdanlı". O, əlini aşağı tərəfində və ayağa qalxdı. "İndi, biz tərəfdaşlar, bəs biz gedək, senyor Karter?"
  
  
  "Hara?"
  
  
  "Mən qonaq гасиенде Гаррета. O, məndən xahiş etdi ki, dəvət edirik sizi bizə qoşulmaq var - əgər siz qərar bizimlə birləşib ". O, gülümsədi öz istehza.
  
  
  Biz qalxmışdı dar daş və beton pilləkən, aparıcı ətrafında gecə klubu, La Perla, onu gördüm ki, bizim tərəfimizdən təqib üç kişi ki, bütün gecəni oturub görə, qonşu masa.
  
  
  Dairəvi, cobbled çay daşı küçə, üst uçurum bizi maşın gözləyirdi. Sürücü придержал qapı zaman biz gəlib onunla. Orteqa ilk sel arxa oturacağı və jestlə məni dəvət qoşulmaq ona. Zaman onun işə düzəldim, sürücü qapını örtdü və getdi ön сиденью. O buraxdı mühərrik, sonra mənə döndü şəxs ego qalın yumruq götürdü butt böyük bir gun "Маузер Парабеллум", ego, az yönəldilmişdir açıq şəkildə üzümə ilə məsafə cəmi bir neçə düym.
  
  
  Heç bir hərəkət, soruşdum: "Nə, dərzi şeytana, bütün bunlar, Karlos?"
  
  
  "Sənin bir gun", - deyə Orteqa, əlini uzatdı. "Bu заставляло məni sinir bütün gecəni. Niyə mənə vermək üçün onun relax bilər? "
  
  
  "De emu ki, o, ehtiyatlı idi", - dedim. "Mən xahiş edirəm ki, bu indi".
  
  
  - Boş şeydir, - oğlan dedi Orteqa. "Əgər o, elə вылезет üzrə камзолы, o, onu top atəşinə tutacaqdır".
  
  
  Onu ehtiyatla çıxardı Вильгельмину üzrə кобуры. Orteqa etdi bunu mənə.
  
  
  "Var, digər silah, senyor Karter?"
  
  
  Mənə lazım cəmi dolly saniyə həll etmək üçün. Onun çıxardı Хьюго üzrə ножен və çatdırmışdır incə стилет Ортеге. "Narkotik qayğı, onların əvəzinə məni", - asan dedim.
  
  
  "Ваманос, Pako!" Orteqa-sözünü kəsdi sözləri. Sürücü geri bərpa verdi maşına. O, объехал mərkəzi adası və aşağı endi təpənin.
  
  
  Biz yavaş-yavaş aşağı getdi üzrə cobbled küçələri ilə qayaların Кебрады və dar küçələrində köhnə hissəsində Acapulco. Biz öz azn Costera Miguel Алеман və getdik şərq, onu seyr edə vasitəsilə bəy azn işıqlar otelin Матаморос. Orteqa-tutdu məncə.
  
  
  "Olardı çox sizin üçün pis, hətta düşünmək qaytarılması haqqında otel, senyor Karter", - quru deyib Orteqa.
  
  
  "Siz bu guessed?"
  
  
  "Qarşılaşa bilərsiniz Теньенте Feliks Фуэнтес bütün Federasiyasının", - Karlos dedi. "Və bu, pis olardı bizim üçün həm də, yox?"
  
  
  O, üzünü çevirdi, başını mənə onun qara gözləri блеснули qəzəbli şənlikdən.
  
  
  "Siz düşünürdünüz, mən bilmirdim ki, Тениенте Фуэнтес idi burada, Acapulco?" o, soruşdu. "Sən elə bilirsən onun axmaq?"
  
  
  On dördüncü fəsil.
  
  
  Ön planda mərtəbədə böyük гасиенды Гаррета gedirdi səs-küylü gecələri. A çox ego dostlar gəldi üzrə Newport beach восьмидесятифутовом mühərrik паруснике. Stereo гудело, qonaqların yarısı idi artıq sərxoş olan vaxt bədəni nəsə. Orteqa-Pako затащили məni yuxarı, yataq otağına. Pako втолкнул məni otağa bağladı və üzümə baxıb gülümsədi və kilidləri qapını arxamca.
  
  
  Консуэла yatan böyük kral yataq. Otaq arasında olan nax idi, bütöv bir divarı шкафов günü olan idi зеркальными əks etdirmək üçün hər əksini otaqda.
  
  
  O, mənə gülümsədi və birdən-birə o çevrilmişdir hamar, извилистую pişik ətrafında jungle, şəhvətli потянувшуюся. Qızcığazın əlləri. "Bura gəl."
  
  
  Onun вытянулся kresloda, geri oturdu əvvəl və скрестил ayaqları.
  
  
  "Mən istəyirəm ki, sən məşğul mənimlə məhəbbət", - dedi Консуэла, полузакрыв göz və изгибаясь kimi hamar, çevik pələng. Onu oturan yerdə və fikirli baxdı bilər.
  
  
  "Niyə?" Onun soruşdu. "Ona görə ki, evinə insanlar doludur? Səni bu işləri başlayır?
  
  
  "Bəli". Göz Консуэлы idi açıqdır.
  
  
  O, собственнически gülümsədi mənə. "Sən məni дразнишь", - deyə o bildirib. "Bura gəl."
  
  
  Onun ayağa qalxdı və getdi yataq.
  
  
  Onun oturduğu azn həm yuxarıdan, прижался dodaqlar üçün rahat ee boğaz, onu keçirilən uzun спелое bədən öz əlindədir. Ona imkan verdi ki, öz çəki nazil nax zaman onun nəfəs hey qulaq.
  
  
  "Ah, sən köpük!" Консуэла qaldırdı başını götürüb, onun hər iki əli ilə və gülümsəyərək mənə göz.
  
  
  Onun qalxdı ilə həm də keçmişdir otaq
  
  
  "Hara gedirsən?"
  
  
  "Побриться", - dedim, daşları qarşı silinən əli əl ilə hazırlanmış yığcam təraş yanaqlar. Mən tualetə getdi, geyim off etdi, sonra daxil duş və onu düşüb.
  
  
  Onun вытерся dəsmal quru və sabun şəxs, zaman, eşidən kimi o, qışqırdı: "sən belə uzun çəkdi?"
  
  
  "Mənə qoşul", - cavab verdi onun.
  
  
  Sonra bir an, onun eşitdim, o mənə yaxınlaşdı, arxadan, sonra onu hiss etdim, onu necə, çılpaq bədən nestles mənə, yumşaq sinə yanaqlara tökülmüş nəm mənim geri hamar əlləri обвивают mənim belini, nəm dodaqları целуют mənim yerə vurur və qaçır mənim bel. mənim boyun.
  
  
  "Sən заставишь məni порезаться".
  
  
  "Побрейся sonralar", - pıçıldadı o, mənə geri.
  
  
  "Duş qəbul et, hələ ki, onun başa qırxmaq", - dedim.
  
  
  Onun baxırdı bilər ki, bu zaman o, çıxıb gedirdim ... O salmışdır su və gizləndi görə занавесками qəlbin. Onun eşitdim ətrafında лейки duş dəstə güclü axın edir. Onun tez göz gəzdirdi rəflər güzgü qarşısında. Counter üzərində onun tapmışdır şüşə лосьона sonra təraş ölçüsü pinto ağır хрустальном графине.
  
  
  Консуэла çəkib apardı məni. "Bura gəl mənimlə, əzizim!"
  
  
  "Bir an", - dedim.
  
  
  Onu götürüb bir dəsmal üçün əlləri ilə stendlərin və bükülmüş ətrafında ego графина. Keçirilməsi, həm də sonuna dəsmal, bir tərəfdən, onun раскачивала ego geri və irəli, sonra hit ağır yük импровизированного silah, sol əlində. O, məni vurmaq üzrə xurma ilə ümidverici bərk zərbə.
  
  
  Onun yaxınlaşdı, vanna otağı və ehtiyatla pərdəni çəkib.
  
  
  Консуэла oturmuşdu mənə geri, onun sifəti idi приподнято, gözləri isə bağlıdır güclü sprey su, бьющихся haqqında nax. Bir anlığa onun baxdı zəngin, əyri əzəmət onun bədən, hamar, onun geri və onun bel изгибалась, sonra isə genişlənib ilə əlaqə dəyirmi budları və uzun xətt itburnu.
  
  
  İlə yüksək ah təəssüf, onun qısa sürətli hərəkət bilək hit завернутым dəsmal графином onun затылку. Zərbə vurdum hey üçün açıq qulaq.
  
  
  O zaman iflasa uğradı, onun tutuldu ee аленка sol əllə hiss kimi onun yumşaq dəri tonal krem mənim öz hiss edən kimi bütün hamar, elastik əti birdən-birə rahat olan bend da birds aşağı mənim əlləri. Onun atdım графин mat arxasında özünü və полез sağ əli altında onun ayaqlarını.
  
  
  Həyata pulling onun ətrafında hamam, onun irəvanı yataq otağına. Onu ehtiyatla qoydu yataq, sonra yaxınlaşıb uzaq tərəfində və təxminən bir yorğan. Onun yenidən onu qaldırdı və ehtiyatla qoymaq простыню.
  
  
  Onun uzun, qəhvəyi saçları, nəm sonra soul idi və tər yastığı. Bir ətrafında, onun qamətli, günəşdə yanmış ayağı idi полусогнута diz, digər uzadılmışdır burada açıq demək. Ee məqsədi yüngül наклонилась набок.
  
  
  Onun hiss qamış vicdan əzabı barədə nə oldum nə zaman onun натянул azn həm yuxarı простыню örtmək üçün gözəl bir əlaqə ee ayağı. Sonra onu qaldırdı, onun sağ əlini qoydu onun yastıq üzərində onun başını. Onun geri çəkildi baxdı bilər. Təsiri idi en dəfə - elə bil, o, yatırdı.
  
  
  İndi onun təxminən yorğan digər yarısında yataq, qəsdən смяв vərəqələri. Onun döyülmüş üzrə yastığı, o qədər растрепалась, kəsilib швырял onun haqqında изголовье yataq. Onun çıxıb bütün müqəddəs bir otaqda başqa bir kiçik lampa uzaq otağın küncündə.
  
  
  Qayıdan vanna otağı, onu geyindim və yoxlanılır yataq son dəfə əvvəl выскользнул vasitəsilə yüksək fransız gün qaranlıq balkon, ehtiyatla yumaraq öz gündür.
  
  
  Səslər yahoo gəlirdi mənə aşağıdan. Musiqi idi belə bir səs kimi, zaman onun gəldim ilə Карлосом. Hovuz işıqlandırılıbdır projektor, nəyə görə yer onun ətrafında sanki daha qaranlıq. Eyvan olan onun duran idi ən qaranlıq hissəsi kölgə.
  
  
  Otaq arxamda idi qanadına ev, выходившем hovuz, və o, əmin idi ki, ailə Дитрихов olacaq başqa bir qanadına ev. Hərəkət səssiz, onun şaqalın əsərlərini asdılar üzrə балкону, прижимаясь bu inilti üçün kölgədə qalmağa.
  
  
  Birinci qapı olan onun, yaxınlaşıb idi отперта. Onun приоткрыл onun və baxdı, otağa. O boş idi.
  
  
  Onun köçürülüb. Onun növbəti cəhd otaq. Yenə də heç nə. Onun, yaxınlaşıb qarşısında гасиенды. Olduğu yerdən onun hələ kölgə eyvan, və onu görmək bilər, iki gözətçilər var парадных qapısı ki, parlaq və kəskin şəkildə işıqlandırıldı projektor, müəyyən üzərində giriş. Onun arxasında idi подъездная yol ilə məşğul olan aparırdı yol kənarında döyürdü. Yəqin ki, ərazini патрулировали digər mühafizəçilər.
  
  
  Onun geri qanadı, harada idi yataq otağı Консуэлы Дельгардо. Onun yoxlanılır, orada hər bir yataq otağı. Son idi disk etdiyi yuxuda Буррито.
  
  
  
  Ağır iz ego лосьона sonra təraş edib, məni ноздрях kimi, yalnız onun içəri girdi. Onun risk və lampanı yandırdı. Biz uzun məsafə divarın böyük idi платяной şkaf. Onun açdı ikili gün. Üçün səliqəli развешенными şalvar və idman köynək Ортеги onun aşkar karton qutu, klapan olan bağlanıb. Onun açdı ego. Daxilində qoymaq kütləsi artıq bizə tanış, plastik paketləri ilə героином. Bu idi qırx kiloqram var idi ki, Дитриха.
  
  
  Закрепив karton qutu, onun etmek onun geri şkaf və örtdü çıxarıb, sonra çıxıb lampanı və getdi.
  
  
  Nə olar, onu aşkar heroin, amma Дитриха və ego qızı hələ də görünmürdü. Mən durmuşam qaranlıqda eyvan, прижатый üçün ah-ev, onu hiss etməyə başladı və öz incidir. Onun baxdı parlaq oxlar öz saatlarının. Keçib daha, on dəqiqə.
  
  
  Hələ qalırdı kontrol altda, onun geri uzaq mövzu balkon və asan yıxılaraq endi yerə. Kənar uçurum idi ki, cəmi bir neçə fut ondan və sərin azalıb və dəniz demək olar ki, yüz fut aşağıda. Gizli kol, onun mətləbə keçir və deyirdi bir otaqda başqa, tamamilə nəzərdən keçirərək aşağı mərtəbədə. Heç bir əlamət Дитрихов.
  
  
  Otaqları üçün qulluqçuları? Bəli, əlbəttə. Ola bilər ki, var. Bu çox idi mənası, nə saxlamaq ih əsas evi olduğu, onların olardı təsadüfən hata. Onun hərəkət səliqəli подстриженной ot keçəndə bir xurma başqa, maşın arxasında gizlənən də ih kölgə. İki dəfə mənə lazım qarşısını almaq патрулирующих mühafizəçilər, xoşbəxtlikdən ki, onlarla yox idi itlər.
  
  
  Sahəsi qulluqçuları üçün yaratmışdı, özü uzun невысокое одноэтажное bina çiy kərpicdən. Onu seyr edə, hər görə, altıncı otağının pəncərə vasitəsilə. Hər bir idi освещена və hər bir yox idi, başqa heç kim meksika помошников Гаррета.
  
  
  Onu yola binalar, пригнувшись yarpaqları altında низкорослой ананасовой xurma. Onun yenidən baxdı гасиенду. O tikilmişdir təməl üzərində ətrafında beton plitələr olmadan, bodrum. Yox idi və şansları çardaq. Onu diqqətlə yoxlanılır ev və əmin idi ki, Дитрихов bu nen yox, əgər, yalnız onlar ölü idi, ih bədən edilmişdir daxil doldurularaq bişirilir, hansısa bir kiçik şkaf, bir onu gördüm. Lakin bu inandırıcı deyil. Карлосу onlar lazım idi, diri.
  
  
  Onun yenidən saatına baxdı. Keçib, iyirmi iki dəqiqə. Onlar harada ola bilər? Bir daha перебрал qalan mənə variantları. Onun qayıda bilər otağa qoymaq şüursuz Консуэла və gözləmək üçün nümunə üçün Карлосом. Biz çıxdıq, otel ətrafında El Mirador, o dedi ki, biz tərk Abş, təxminən, dörd və ya beş saat. Lakin əgər onu, bunu, əgər onun дождался bu andan təşəbbüsü və üstünlüyü olardı üçün Карлосом.
  
  
  Bu bir səhv olardı. Onu bilirdim ki, mənə nə etmək lazımdır fasilələr özünüz. İstənilən halda, onu bilirdi ki, mən getmək üzrə əl Carlos, və nə üçün lazım idi və tez.
  
  
  Onu ehtiyatla verməkdən boyun qaçırdı təcrübəsi патрулирующих стражников və обогнул гасиенду, sonra getdim kənarında qayalar. Düşüb kənarında onu aşağı enməyə başladı.
  
  
  Qaranlıqda onun az qala bilərdi seçmək baxımından dəstəkləyir, hələlik düşürdü üzrə qaya. Uçurum oldu soyuducu, daha çox görünürdü. Qarış görə дюймом ony əlindən tutub, onu yerə qoy özünü. Bir dəfə mənim ayaq barmaqlarını соскользнули ilə sürüşkən, yaş paltar yerüstü və yalnız çıxılmaz zəngin mənim barmaqları axırda məni düşməsi ilə hündürlüyü nömrələri ft azn усыпанное валунами əsasları uçurum.
  
  
  Onun endi cəmi on fut aşağıda sonunda uçurum eşidəndə necə başı üzərində keçdi стражники. Səs dalğaları və külək mənə mane əvvəllər eşitmək ih yaxınlaşması. Onun yerində donub qalmağı uyğun bildi, qorxur nəşr səs.
  
  
  Odin onların ətrafında kibrit yandırdı. İdi, qısa flash, sonra yenə qaranlıq. Onun, düşündüm ki, bu hər hansı bir saniyədə odin onların ətrafında hərəkət edə bilər bu uçurum kənarında və ətrafa baxmaq, və mən ilk şey eşidirəm ki, mənim qeyd edəcək güllə, вырвавшей vasitəsilə mənə mənim ümidsiz dəstəkləyir. Ona tamamilə zəif, tamamilə aciz. Mənim əlləri zərər mən idi o неудобном vəziyyətdə zaman onun ilk dəfə eşitdim ih başı üzərində.
  
  
  Onlar сплетничали qız haqqında şəhərində gülə-gülə üzərində hansısa уловкой ki, o, əl atdı bir onların ətrafında. Siqareti дугой gəldi keçdi üzərində обрывом, ego qırmızı kömür düşdü mimmo məni.
  
  
  "... Ваманос!" dedi bir-bir onların ətrafında, nəhayət.
  
  
  Onun özünü məcbur qalmaq görünüşünü daha da, demək olar ki, bir dəqiqə əvvəl cəsarət etmək ki, onlar getdilər. Onun yenidən başladı enmək, mənim mind diqqət enişdə. Onun ayağını uzadıb, aşkar və digər dayaq üçün ayağı, diqqətlə yoxlanılır, onun və aşağı endi daha altı düym. Bu vaxtadək mənim əzələlərin zərər əzabından qurtarmaq. Mənim haqq предплечье olan Luis порезал məni başlayıb пульсировать daha ağrılı. Şüurlu bir səy, iradə, onun maneə idi ki, hər şey mənim baş, başqa tədricən, yavaş düşür.
  
  
  Bir dəfə mənim əsaslarla соскользнула bu crack, və mən nə onun. Məndə yanırdı лодыжка təcrübəsi kəskin dönüş zaman onun düşürdü aşağı. Mənim əlləri idi разодраны, dəri ayaq və ладонях əlləri idi ободрана haqqında daşlar.
  
  
  Onun bütün vaxt, zaman təkrar etdi ki, özümü mənə qalıb getmək üçün cəmi bir neçə metr daha bir neçə dəqiqə, bir az daha.
  
  
  Sonra isə ağır-ağır nəfəs, demək olar ki, tamamilə əldən düşmüş, o, oldu dar, çimərlik və hərəkət haqqında süxurların aradan qaldırılması, qayaların məcbur özünü yorğun qaçmağa üzrə изгибу burun, çalışır, düşünür, nə qədər vaxt sərf edilmişdir mənim eniş.
  
  
  XV FƏSİL
  
  
  Uzaq sonunda burun onun aşkar və incə yarğan вырубленный arasında dik утесами. Yağışlı mövsüm bu olardı ki, su axını olan выливал паводковые su təpələri ilə dənizdə. İndi o, mənə təqdim üst yol uçurum.
  
  
  Elə hey vurur, скользя üzrə рыхлому сланцу, onun sütun kimi havaya yuxarı ущелью qədər çıxdı yüz yard aralıda yolun. Şərq, demək olar ki, yarım mil buradan, onun ayırt edə bilər, müqəddəs projektor üzərində парадными qapısı гасиенды Гаррета.
  
  
  Onu gözlədim mən yolun kənarında yerləşən, özünüzü məcbur səbirlə gözləyir, çalışır, düşünür, kimi tez məndən qaçır zamanı. Saat edən, ona özümü, keçdi daha çox dörddə üç hissəsi. Nəhayət uzaq засветились işıqlar. Onun çıxdı və orta yollar, salınan əlləri. Maşın dayandı, sürücü başını vurulmuş pəncərədən.
  
  
  "Qui pasa?" - o, qışqırdı mənə.
  
  
  Onun, yaxınlaşdı, maşına. Sürücü idi yeniyetmə uzun qara saç ilə, зачесанными əvvəl, qulaqları.
  
  
  "Telefon. Siz çatdırmaq məni telefona? El asunto es muy importante! "
  
  
  "Залезай!"
  
  
  Onun, gedən ön hissəsinin maşın və slid oturacaq. Hətta onun gasped: "Vaya muy de prisa, por Favor!" o daxil grip başlanğıc çərçivəsində. Çınqıl yola altında arxa təkərlər, maşın рванулась irəli arrow спидометра göstərdi altmış, yetmiş, daha sonra isə yüz on kilometr saat.
  
  
  Az-çox bir dəqiqədən sonra o, визгом bura stansiya Pemex və yandırdı резину dayandırılması.
  
  
  Onun açdı, qapı və qaçdı telefon-автомату. Ona zəng etdi, oteli "Матаморос", düşünərək, bu kimi qəribədir ki, Orteqa özü mənə dedi ki, harada tapmaq Teniente Fuentes!
  
  
  Keçid üçün ego ilə boru, davam etdi, demək olar ki, beş dəqiqə. Aldı, hələ beş dəqiqə inandırmağa ego ki, mən gedirəm göstərməyə emu yardım haqqında olan məndən xahiş etdi ki, Jan-Pol dəqiqə əvvəl ego qətllər. Sonra ona dedi Фуэнтесу istəyirəm ki, onun harada, mənə rast gəlinir.
  
  
  "Tezliklə sən bilərsən, buraya düşmək?" - nəhayət soruşdum.
  
  
  "Bəlkə də, on dəqiqə".
  
  
  "Bunu əvvəl, əgər edə bilərsiniz", - dedim və dəstəyi asdı.
  
  
  * * *
  
  
  Biz Теньенте Feliks Фуэнтеса idi şəxs kimi büt тольтеков, вырезанного bütün qəhvəyi daş. Qısa kütləvi sinə, güclü əlləri.
  
  
  "Sən gətirmişəm tüfəng?" - soruşdum, aşağı oturan ego polis maşını olmadan tanınma simvol.
  
  
  "O, arxa oturacaqda. Bu, mənim şəxsi ov silahları üçün xırda ov quşlarının. Qayğı nen. Sən nəyi nəzərdə tutursan? "
  
  
  Фуэнтес aldı polis maşını. Onu dedi emu, hara getmək. Hələ ki, biz gedirdik, onun haqqında danışdı, nə baş verdi. Onun danışdı Фуэнтесу haqqında Дитрихе və ego formula istehsalı üçün sintetik heroin. Onu dedi emu ki, Orteqa indi saxlayır Дитриха əsir və Orteqa etməyi planlaşdırır. Фуэнтес ayıq başla qulaq kimi, o bildirib emu оборудова bütün.
  
  
  "İndi isə, - dedim, - mənə qayıtmaq lazımdır, o ev, əvvəl onlar biləcəklər ki, yoxdur. Və yalnız onun qayıdacağam, onu istəyirəm ki, insanlar sənin ediblər çapqın ona. Biz qurtarmaq lazımdır Ортеги. Əgər biz bilsək, çaxnaşma tetiklemek üçün böyük bir şans var ki, Orteqa mənə səbəb Дитриху.
  
  
  - Nə qədər bəhanə var ki, hücum etmək üçün гасиенду Гаррета, senyor Karter? O, çox nüfuzlu adamdır. Orteqa da.
  
  
  "Olub-olmadığını qırx kiloqram heroin kifayət qədər bəhanə?"
  
  
  Фуэнтес ucadan присвистнул. "Qırx kiloqram! Azn qırx kiloqram ona olardı boğuldu ev prezidentinin!"
  
  
  Onu dedi emu, harada tapmaq heroin. Фуэнтес etdi mikrofon və əlaqə üzrə walkie-də qərargah tələb möhkəmləndirilməsi. O, səmimi idi. Bir var, heç bir мигалок, heç bir hərəkət, o qədər siqnal verəcək.
  
  
  Bu zaman biz yenidən gedirdik yolda ilə məşğul olan aparırdı mimmo гасиенды Гаррета. Demək olar ki, çox yerdə onun припарковал maşın Бикфорда ötən gün axşam o, dayandı buraxmaq üçün məni.
  
  
  Onu götürdü ilə arxa oturacağın tüfəng və buraz. Onun silah qaldırdı. "Bu, gözəllik", - deyə ona emu.
  
  
  "Mənim призовое sahiblik, - dedi Фуэнтес. "Yenə də, onun sizdən xahiş edirəm ki, ola bununla ehtiyatlı ol".
  
  
  "Elə bil, bu mənim öz", - dedim və dönüb getdi, nəhayət, пригнувшись, bir az sahəsində. Фуэнтес dəstəklədi polis maşını yolda, təxminən, yüz yard ələ qalan zaman onlar подъедут.
  
  
  Onu seçdi yer kiçik bir возвышении təxminən iki yüz fut təcrübəsi подъездной parçaları ilə məşğul olan aparırdı təcrübəsi yolun ego ev. Onun altında idi, kiçik bucaq qapısı. Onun atdım çəngəl ayaqlarına və ehtiyatla uzanaraq həyat keçirilməsi tüfəng əlində.
  
  
  Bir neçə dəqiqə qədər sürüyən kimi iki polis maşınları, ikinci, demək olar ki, dərhal sonra birinci. Фуэнтес etdi ih mövqeyinə, bir-bir hər tərəfdən yollar, aparıcı подъездной yolu, kişi maşın, gözləyən ilə выключенными mühərrikləri və sönməsi.
  
  
  
  Onun qaldırdı ağır ov tüfəngi çiyninə. Bu, çox gözəl hazırlanmış tüfəng Şults & Larson 61 çaplı .22, однозарядное silah ilə продольно-commerzbank çekim, namlulu 28 düym və ball мушкой. Kişilər üçün əl idi tənzimlənən üçün mənim sol əlləri. Ложи idi вырезана ilə deşik üçün böyük barmaq üçün onun davam edə bilər полуформованную пистолетную nəzarət düyməsini sağ əli. Tüfəng, xüsusi hazırlanmış üçün beynəlxalq oyunları idi, o qədər dəqiq, mən ola bilər ki, kök güllə vasitəsilə ucu siqaret məsafədə nömrələri yard. Ee ağır аленка, on altı yarım funt etdi, onun davamlı, mənim əlimdə. Onun etdim mən bir ətrafında iki projektor, quraşdırılmış yüksək üzərində sol tərəfin парадных qapısı.
  
  
  Mənim yumruq yavaş-yavaş сжался, mənim barmaq basdı bəhanədir çəngəl. Tüfəng az покачнулась mənim əlimdə. Projektor söndü ilə eyni vaxtda kəskin gurultuyla səs mənim qulaqları. Onun tez çevirdi çekim çəkərək ego yuxarı geri, və işlənmiş patron artıb yuxarı. Onu dövriyyəyə buraxmışdır şef daha bir şef, çarpdı çekim və kilidləri.
  
  
  Onun yenidən vurdu. Partladı start ikinci projektor. Bu гасиенде elə ağlayır, amma парадные qapıları ərazisi də onların ətrafında idi, qaranlıqda. Onun yenidən üz гильзу və перезарядил tüfəng. İçindən açıq barmaqlığı qapısı onun görmək bilər стеклянное pəncərə qonaq, выходившее hələ də işıqlı hovuz.
  
  
  Onun köklənmiş hədəfə əlavə məsafə və yenidən tapanca var. Onun всадил güllə şüşə, hörümçək toru заткнула ego demək olar ki, ən mərkəzi. Zaman onun перезаряжался, onun eşitdim zəif ağlayır, bütün ev. Onu dövriyyəyə buraxmışdır dördüncü güllə pəncərədən ətrafında güzgü şüşə artıq olmayan məsafədə 30 sm-dən başqa bir deşik.
  
  
  Ev və qışqırıqlar eşidildi. Birdən-birə bütün müqəddəs söndü. Musiqi də. Kimsə nəhayət çatdı əsas breaker. Onun üstünə tüfəng belə ki, Фуэнтес bilər, onu tapmaq asan aldı, ip və qaçdı vasitəsilə sahə üçün ah, ətraf ev.
  
  
  İndi onun yanında idi, onun bilərdi eşitmək üçün səs-küy və qışqırıqlar, daxildən gələn. Onu eşitdim Karlos qışqırdı mühafizəçilər. Odin onların ətrafında vurularaq qaranlığa qədər разрядил öz gun. Karlos hiddətlə qışqırdı emu üçün dayandı.
  
  
  Onun tez getdi divar boyu. Məsələn, qırx və ya əlli fut qapısı onun dayandım və çıxardım çəngəl ilə çiyin. Onun перебросил çəngəl vasitəsilə divar və diş зацепились görə ilk atmaq, metal möhkəm daxil kərpic кладку divarları. Əl-ələ verib, onu azacıq qalxdı, üst divarları. Отцепив çəngəl, перебросил onun ego vasitəsilə digər tərəfə və спрыгнул yanında приземлившись çömelme.
  
  
  Zaman qaçıb kol vasitəsilə bu at inləyirdi ev uzaqda hovuz, onun yenidən dayandırıb ip. Danışan aşağıdakı balkon, onun hələ bir dəfə də atdı, çəngəl və o, зацепился üçün qorxulu.
  
  
  Onu özüm qədər çıxardı, hələ ki, mənim barmaqları deyil зацепились görə кованое dəmir перил və onun arakəsməni aşıb vasitəsilə diyarıdır. Üçün натянуть ip etdi və yalnız bir an, və o qaçdı üzrə балкону otağa ki, tərk edib, daha bir saat əvvəl.
  
  
  Zaman ona qapını açdı üçün sürüşmək daxilində, onun eşitdim ilk artmaqda vail var polis maşınları. Консуэла hələ olmuşdur olmadan şüurun. Qaranlıqda onun soxub свернутую ip altında двуспальную yataq. Tez çıxarıb, paltar, imkan hey, düşə paul bir dəstə. Çılpaq, onun kayması bilər altında üst geyim yanında isti çılpaq bədən Консуэлы.
  
  
  Onun eşitdim əbilov поднимающийся və düşən vail yaxınlaşan polis var, sonra ağlayır aşağıdan və bayırdan. Sonra kişi konyakı gətirdi yataq otağı. Qələm acıqlı задрожала.
  
  
  Kimsə воткнул açarı kilid və vəhşicəsinə çevirdi ego. Qapı açıq partlayış və ударилась haqqında divar. Orteqa edib flashlight ilə bir əlində tapança, digər.
  
  
  "Ki, dərzi şeytana baş verir?" - tələb etdi, mən.
  
  
  "Geyin! Vaxtı itirmək olmaz! Polis burada! "
  
  
  Onun tez-tələsik tutdu şalvar və köynək və taxdı ih. Onun etmek ayaqları mokasin, heç удосужившись qoymaq corab.
  
  
  "Oyanmaq onun!" - прорычал Буррито yönəldilməsi, fənər azn Консуэлу. O qalmış mərtəbəsində zaman onun sol ee, ee saç развевались üzrə yastığı, ee əli idi согнута, onun məqsədi, onun sifəti повернуто набок.
  
  
  Onun gülümsədi emu. "Heç bir şans. O, çox içdi. O, отключилась məndən oldu zaman maraqlıdır ".
  
  
  Karlos təəssüflə söyüş söydü. "Sonra biz onu tərk", - qərar, o,. "Getdi!" - O, əlini tapança.
  
  
  Onun, çıxıb qarşıda ona. Onun yenidən eşitdim polis siren.
  
  
  Onun soruşdu. - "Hansı cəhəti burada edir ki, polis?"
  
  
  "Mən özüm otel bilmək istəyirəm bu", - acıqlı kəsilib Karlos. "Amma mən gedirəm qalmaq və öyrənmək".
  
  
  Onun təqib Ортегой dəhlizlə doğru dartdı. O, həsr flashlight azn pillə. Brian Гарретт edib ətəyində pilləkən, моргал də şüalarının altında atılıb düşən işıq və yuxarı baxırdım ilə испуганным ifadə ego parlaq şəxslər. O, qaçdı, yarı doğru, bizə sərxoşluq вымыло ondan çaxnaşma.
  
  
  
  
  O, qışqırdı. - "Сыч allah Karlos!""Ki, dərzi şeytana, biz indi nə edək?"
  
  
  "Çəkilin yolumdan." Karlos endi üzrə qalxmağa başladı keçmək üçün mimmo Гаррета. Гаррет tutdu ego tutub. "Bəs qırx kiloqram heroin?" - boğuq səslə soruşdu. "Lənətə gələsən! Bu, mənim evimdir! Onlar mənə görə bu посадят! Hara mənə qaçmaq? "
  
  
  Karlos ortasında dayandı. O çevrildi Гаррету və müqəddəs ego fənəri eerily o ih.
  
  
  "Sən haqlısan, - Karlos dedi. "Sənə heç qaçmağa, hə?"
  
  
  Гаррет ona baxdı испуганными gözləri, səssizcə dua ego.
  
  
  "Əgər onlar tutuldu edirsinizsə səni, sən заговоришь. Düşünmürəm ki, mənə lazım problemlər - kobud Karlos dedi. O, başını qaldırdı, tapança və iki dəfə tıklayan siz trigger. İlk shot hit Гаррету ödənişlərin düz ortasına sinə. O, şok ağzını açdı, zaman ikinci таращить göz разнесла emu şəxs.
  
  
  Baxmayaraq ki, bədən Гаррета zəif прижималось üçün перилам, Karlos artıq pilləkənlə düşürdü. O, demək olar ki, qaçdı, sonra isə ona idi ki, cəmi bir addım geridə idi.
  
  
  "Bura!" - deyə mənə Karlos vasitəsilə çiyin, zaman biz də dönüb bu mövzu otağı. O getdi üzrə dəhlizi mətbəxə getdi vasitəsilə xidməti qapı. Orada gözləyirdi böyük sedan, mühərrik üzərində işləmiş, boş yolda isə sükan arxasında oturan həmin sürücü.
  
  
  Karlos açdı qapını. "Залезай!" - oğlan dedi, o. Ona atdım maşına. Karlos gedən ön сиденью, захлопнув qapı.
  
  
  "Ваманос, Pako!", o, qışqırdı. "Пронто! Пронто! "
  
  
  Pako daxil ötürülməsi və bərk qaz pedalına. Qalın şinlər ilə geniş hami впились bu çınqıl. Biz nömrəli qərarı ilə təsdiq edilmiş sürəti, выскакивая görə, əsas ev, hərəkət üzrə изгибу dairəvi yolunun girişində əvvəl. Pako çıxılmaz крутил təkər üçün giderim üçün qapısı, çıxılmaz yaxınlaşırdı, necə ola bilər ucadan ругаясь azn sarsaqlardan ki, onlar qapıları açdıq.
  
  
  O, bir an tıklayan zorbalık, özünə maşın, hələlik bəzi ətrafında qapısı deyil açıldı kifayət qədər bilək протиснуться sonra o, yenidən bərk qaz pedalına. Böyük maşın вылетела ətrafında qapısı.
  
  
  Birinci ətrafında polis maşınları idi припаркована azı iyirmi yard ev blok kilidli üçün əsas yol. Polis притаилась üçün maşın və müddətinə azadlıqdan məhrum edilib qapıları zaman biz проезжали mimmo.
  
  
  Pako heç tərəddüd. Выругавшись, o çevirdi sükan, maşın göndərməklə onu подъездной track неровную torpaq sahələri, hələ прижимая qaz pedalına. Qaranlıqda olmadan mayak ağır avtomobil мчался sahəsində, раскачиваясь və swaying kimi birdən-birə обезумевший vəhşi мустанг həyata atma özü xoruzun quyruğu ilə toz və mühafizə kir.
  
  
  Подскакивающий, поворачивающийся roll sınıf sedanları aciz швырял məni yan. Onun eşitmək kimi bizə atəş açdılar. Arxa şüşəyə рассыпалось, осыпая məni осколками битого şüşə.
  
  
  Elə daha çekim sonra maşın dayandı грохотать zaman Pako birdən-birə yenidən sükan çevirdi və sonra bizim yol. Biz рванули çox böyük sürətlə.
  
  
  Təqib olmayıb. Çünki şossesi, Pako daxil işıqlar və çatdırıb böyük bir maşın demək olar ki, artıq yarış sürətli.
  
  
  Karlos sel və перегнулся vasitəsilə oturacağın ön oturacaq. O, mənə gülümsədi və dedi: "İndi siz aşağı oturmaq, senyor Karter. Hal-hazırda mən hesab edirəm ki, biz təhlükəsizlik ".
  
  
  "Ki, dərzi şeytana, bütün bunlar var idi?" Onun qalxdı ilə cinsindən, harada məni atdı və geri oturdu yaddaşlı oturacaqlar. Onun dəsmalını çıxarıb və ehtiyatla смахнул ilə şalvarının kəskin şüşə parçaları.
  
  
  "Mən hesab edirəm ki, bu, ona görə baş verdi ki, bizim gəminin kapitanı danışdı", - hit Karlos. "O bilirdi ki, bizə göndərmək lazımdır yükü. Düşünürəm ki, polis fikirləşib ki, bu, var idi, Гаррета.
  
  
  "İndi?"
  
  
  "İndi biz заберем sinyora Дитриха və ego qızı və gedəcəyik Ştatları. Bizim planlar dəyişməyib. İh yalnız məhbusları bir neçə saat ".
  
  
  "Haqqında nə Консуэлы?"
  
  
  Karlos çiyinlərini çəkdi.
  
  
  "Əgər o, özünü saxlamaq əlində, hər şey qaydasında olacaq. Qonaqlar Гаррета haqqında heç bir şey bilirdi fəaliyyətimizin. Консуэла kifayət qədər ağıllı, mübahisə etmək üçün, o çox yalnız idi qonağı və heç bir şey bilir ki, onlar tapacaq.
  
  
  "A qətl Гарретта? Onu başa düşürəm, siz qayğı bu problem barədə.
  
  
  Orteqa çiyinlərini çəkdi. "Gec-tez bu olmalı idi edilir".
  
  
  "İndi hara?"
  
  
  "Bu Бикфорду", - deyə Orteqa. "Səs harada saxlayırlar Дитрихов".
  
  
  FƏSİL ШЕСТНАДЦАТАЯ
  
  
  Yumşaq, zərif ifadəsi yoxa çıxmışdı ilə üz Doris Бикфорд. Odur ki, indi просочилось idi неукрашенным, amansız nüvəsi idi ki, onu əsl "mən" ki, sanki daha sərt görə kontrast ilə onun kiçik кукольными xüsusiyyətləri, обрамленными ee uzun платиновыми işıq saç. Con Бикфорд wandered qonaq kimi böyük стареющий aslan, хромающий son bir neçə ay öz həyat злобном zərər zərər qüvvələr ego mane побелела illər keçdi. O bilmədi ala söz. O, başa düşə bilmirdi ki, baş verən dəyişikliklər ilə ego həyat yoldaşı, son bir neçə saat.
  
  
  Herbert Дитрих sel, yataq, Susan yanında.
  
  
  
  Дитрих idi изможденный, yorğun adam утомление təcrübəsi gərginlik gün показывающего onun şəxslər, qoca astanasında dağılması, amma oturur açıq və inadla imtina etiraf yorğunluq ilə məşğul olan məskən salmışdı ego kostyumunda. Amma ego gözləri idi əhatə edir, невидящим baxışları, занавеской üçün olan o yox dünyanın.
  
  
  Doris müraciət etdi bizə, biz ilə Карлосом girdi otağa, bir gun onun əlində idi, tez diqqət bizim tərəfə, o əvvəl bizə məlum oldu.
  
  
  "Сыч allah, - acı-acı dedi o dedi, отворачивая gun - niyə belə uzun çəkdi?"
  
  
  "İndi cəmi üç saat", - asan Karlos dedi. "Biz planlaşdırdığımız getməyə demək olar ki, artıq beş".
  
  
  - Deməli, biz hazırıq ki, getsin? Mən düşünmürəm ki, o, - o, göstərdi ər ilə tapança, - edə biləcək həyata keçirilməsi artıq. O, dolaşıq sinir. Bu onun səsi idi, dramatik və kəskin nifrət. Бикфорд çevrilib narahatlıq açıq-aydın özünü büruzə onun грубоватом, покрытом scarred şəxs. "Mən heç торговался görə, bu, Carlos, - deyə o bildirib. "Siz mənə arxalana bilərsiniz".
  
  
  Karlos atıb başını tikdi böyük keçmiş mükafatçısı. "Siz, doğrudan da, bu, nəzərdə tutursunuz?"
  
  
  Бикфорд ciddi şəkildə başını tərpətdi. "Mən olduqca əminəm. Mən istəmirəm qəbul etmək heç bir iştirakı oğurlanması və ya öldürülməsi ".
  
  
  "Kim deyib ki, bir öldürüldüyünü?"
  
  
  "Siz başa düşürsünüz ki, mən nəzərdə tuturam?" - sözümü kəsdi Doris. "O, belə idi, bütün günü onlarla хорька kimi sən buraya gətirdim qoca. Və Brian Гарретт içəri girdi bir qız ilə, o, tamamilə разошелся ".
  
  
  "Mən buna dözə bilmərəm, Carlos, - извиняющимся tonda dedi Бикфорд. "Mən təəssüf edirəm."
  
  
  Doris məni göstərdi. "Ki, onun haqqında?" Karlos ilk dəfə gülümsədi hey. "Bu andan etibarən o, bizimlədir", - deyə o bildirib. Doris təəccüblə mənə baxdı.
  
  
  Susan Дитрих başını qaldırıb. Onun sifətində yazılmışdır şok. Tərk ona öz üz boş. Susan üzünü çevirdi məndən, onun gözlərində əks olunub ümidsizlik və qorxu.
  
  
  Doris оценивала, məni elə soyuq kimi nəzərdən keçirə bilər bahalı соболью şuba, принесенную hey təsdiq. Nəhayət, o dedi: "O gələcək. Düşünürəm ki, ценымногие daha yaxşı Johnny.
  
  
  Бикфорд çevrildi. "Sən nəyi nəzərdə tutursan?"
  
  
  "Siz otel getmək, elə deyilmi?"
  
  
  "Bu, doğru deyil. Bizim üçün hər ikisi. Sən gedəcəksən, mənimlə ".
  
  
  Doris başını buladı, onun uzun platin saç колыхались qarşısında ee şəxs. "Yox, onu, əzizim", - acı-acı dedi deyə o bildirib. "Heç getmək istəmirəm. Deyil indi. Heç bir zaman başlayacaq gələn böyük pullar ".
  
  
  "Nə olub sənə?" - şübhəli soruşdu Бикфорд. O, gəldi və tutdu onun çiyninə qoydu. "Sən mənimsən, qadın! Get ora, hara gedirəm mən! "
  
  
  "Dərzi şeytana! Onun istəyirəm ki, kişini deyil, сломленного köhnə boksçu bilər ki,, danışmaq, bizə haqqında çox başqa yaxşı köhnə zamanlardan zaman ondan вышибали bok. Ki, ə, yaxşı köhnə gün, yalnız başlayırlar gəlmək mənim üçün əziz. Və siz помешаете mənə zövq onlardan! "
  
  
  Бикфорд baxdı, sanki o, yalnız tutuldu, güclü sağ zərbə çənə. Göz ego dondurulmuş zərər. "Qulaq as", - deyə o, kobud тряся onun. "Mən də sizinlə səni həyatda, o,. Verdim sənə hər şeyi. Onun etdim ətrafında səni xanıma isə heç bir qız zəng üçün yüz dollar! Ki, dərzi şeytana, sənə tapmışdır?
  
  
  "Onun убрала özümü o, həyat!" - sərt-sərt dedi emu Doris. "Və onun disklər, kim подтолкнул səni ki, sən ödəyə bilər vermək mənə hər şeyi. Kim tanış etdi sizi Брайаном Гарретом? Kim çəkdim, sizə yol? Əgər varlı Johnny. Bu idi onun bütün yol. Əgər sən istəyirsənsə getmək səninlə, onun gedim bir. Düşünmürəm ki, edə bilməzsən, məni dayandırmaq.
  
  
  Бикфорд uzaq bilər. O gic baxdı Doris, sonra aciz çevrildi Карлосу. "Karlos?"
  
  
  "Mən üstünlük müdaxilə etməməlidirlər".
  
  
  "Nə pislik edirsən", - inamla dedi Doris müraciət edərək Ортеге. "Biz səninlə artıq cəlb olunub. Vaxtıdır, buna xüsusi глупому придурку haqqında məlumat bizim Karlos.
  
  
  Бикфорд baxdı, hər görə, onlar növbə ilə, bir şəxsin раскачивали bir zərbənin ardınca, lakin o, hələ ki, dayanıb, hələ atmaq cəza.
  
  
  "Siz iki?" - ошеломленно deyə soruşdu.
  
  
  "Bəli, biz iki-iki", - deyə Doris. "Bütün bu vaxt. Məgər sən bilmirdim, Johnny? Siz hətta bir az sizdə şübhə varsa? Necə düşünürsünüz, nə üçün biz hər il edirik, bir çox səfərlər, Meksika? Siz necə düşünürsünüz, niyə Karlos həm hissəsində ziyarət etdi bizi Los-Ancelesdə? "
  
  
  Telefon çaldı pozaraq sülh, последовавшую görə də, onun sözləri. Буррито tez çıxardım asdım. ""Köçüb gəldim madridə"!... Ah, bu sənsən alliance, hobart. Harada, dərzi şeytana... hava limanında?... Yaxşı! Kimi tezliklə siz bilərsiniz ki, getsin? "O, baxdı onun saatları. - Bəli, ən çoxu iyirmi dəqiqə. Bəlkə də az. Onun istəyirəm ki, sən hazır idi takeoff zaman biz orada almaq. Tam baki, gedək, həm də sonuna.
  
  
  Буррито dəstəyi asdı. "Gedək? Хобарт hava limanında.
  
  
  Бикфорд qalxıb onun qarşısında. "Hələ yox", - birmənalı şəkildə deyə o bildirib. "Biz səninlə var, bir şey haqqında danışmaq. Onun istəyirəm ki, əvvəlcə nə olduğunu aydınlaşdırmaq ".
  
  
  "Sonra", - səbirsiz dilləndi dedi Orteqa.
  
  
  "İndi!" - dedi Бикфорд, acıqlı шагнув üçün ona və отдернув qısa, qırıq, bir yumruq врезать Ортеге şəxs.
  
  
  "Johnny!"
  
  
  Бикфорд çevrildi cin. Doris qaldırdı tapança əlində выпрямила əlini belə ki, o, hər hansı, ona və потянула siz trigger.
  
  
  
  Eşidildi kəskin shot. Susan qışqıraraq. Şəxs Бикфорда contorted. O, geniş gözlərini açdı. Mən deyə bilmədi, baş olmadığını ifadə heyrətlə onun üzünə dəyən güllə врезавшейся ona, ya şok anladıqdan ki, bu Doris, застрелила onun. Ego ağız açılıb və sözünü kəsdi axdı струйкой qan. O, özünü məcbur etmək ошеломляющий addım Doris uzadıb ona həm öz güclü əlləri. O, попятилась və yenidən basdı üçün siz trigger. Бикфорд döşəməyə çökdü.
  
  
  Sükutla Doris tərəf döndü Карлосу və qətiyyətlə dedi: "Biz gedirik ətrafında asmaq üçün burada bütün gecə?"
  
  
  * * *
  
  
  Bu kiçik özəl hava limanı, veb-çirkli zolağı ilə iki ангарами, yaxın sonunda. Хобарт gözləyir bizi, zaman böyük bir sedan uçdu əsas yollar və özünü itirərək qaçmaq istədi üzrə изрезанной колеями üçün дальнему sonuna sahələri. Ay işığında təyyarə görünürdü daha çox idi, ən delle. O məlumdur ki, təyyarə Piper Aztec Model D, iki mühərrikləri ilə gəlir, o, düz гондолах.
  
  
  Biz çıxıb, ətrafında maşın, bütün başqa Pako. O, hərəkətsiz oturmuşdu, mühərrik işləyib.
  
  
  "Salam!" - dedi Хобарт, məni görəndə. "Sən o adam onu qarşıladı, dünən axşam. Xoş qarşılamaq, səni yenidən belə tezliklə.
  
  
  "Sən hazır getmək?" - səbirsizliklə soruşdu Karlos.
  
  
  "Mən özüm долил adlandırırlar. Biz bilərik çıxarmaq kimi yalnız siz hər şeyi özünüz təyyarə.
  
  
  Susan kömək edib öz qarşısında atası забраться təyyarə və onu izlədi. Doris daxil görə onlara взойдя kök qanad, gözləyir, hələlik onlar əyləşəcəklər və пристегнут təhlükəsizlik kəmərləri, əvvəl o daxil olacaq.
  
  
  Onun qədər qanad və dayandı. Bu andan etibarən biz mənfəət üçün Бикфору, indiyə qədər araştırmak vaxtım yox idi atmağa hər hansı fəaliyyət. Əgər ona bir idi, hər şey fərqli olardı, amma mən görmüşəm, necə amansızcasına Doris Бикфорд всадила iki güllə ər. Onu bilirdi ki, o, olmadan təəssüf birbaşa gun azn Susan və ya Дитриха. Həlak kimisə onların ətrafında, o tərəddüd etdi, daha çox, nə zaman öldürülməsi Johnny Бикфорда.
  
  
  Bu, olsaydı, son imkanı fasilə etmək, belə və ya başqa cür, ancaq əgər onu bilirdim bu fakt barədə, Karlos da. O, sərt şəkildə dedi: "cəhd etməyin bizi tutmaq. Vaxtımız azdır ".
  
  
  Onun heç bir şey edə bilmədim, bizə Doris təyyarədə, держащей gun Дитрихе və Susan, bizə Карлосом, держащим revolver ki, o bilər çevirmək mənə qarşı payına saniyə, xüsusən də ona görə ki, Pako indi əriyib vasitəsilə peeking edib pəncərə avtomobil əlində tutaraq böyük 9 millimetrlik tapança "Маузер Парабеллум", elə bil ki o, yalnız ümid imkanı ego istifadə etmək.
  
  
  Onun artıq gedirdi batırmaq baş təyyarədə zaman bir səs eşitdim avtomobil мчащегося üzrə torpaq yol bizə.
  
  
  "Торопись!" - deyə mənə Буррито.
  
  
  Polis maşın daxil edib сирену və qırmızı проблесковый маячок. O, мчался bizə üzrə ölkə yol səsləndirildi seriyası çekim. Onun səs eşitdim güllə врезавшихся də xaricdə ağır седана. Pako açdı, qapı və qaçdı qarşısında maşın var. O, atəş başladı üzrə полицейскому avtomobil. Böyük Парабеллум вздрагивал bu ego əlində hər shot ilə.
  
  
  Onun qışqırtı eşitdim Ken Хобарта, amma ego qışqırıq idi, tutqun partlayış маузера Pako.
  
  
  Birdən polis maşını вылетела ilə yolun borc заносе, крутясь bu крике покрышек, tamamilə çıxmışdı nəzarət ee işıqlar образовывали qaranlıqda fırlanan qövs kimi nəhəng вращающееся təkər Müqəddəs Yekaterinanın. Pako kəsib atmaq. Onun eşitdim хрипящее nəfəs Carlos.
  
  
  Sükut idi, demək olar ki, tam, və bu an təhlükə sovuşmuşdu, Pako çaxnaşma düşdü. O, sıçrayıb ayağa qalxdı və qaçdı sürücülük oturacaq. Əvvəl Karlos bildi ki, dərk edir, Pako daxil ötürülməsi və мчался gecə sahələri üzrə belə tez, bir dəfə ola bilər sürücü, bir avtomobil.
  
  
  Karlos qışqırdı emu ki, o, qayıtdı. "İdiot! Axmaq! Heç bir təhlükə! Hara gedirsən? Geri qayıt!"
  
  
  O baxırdı arxa işıqları maşınlar ki, hər saniyə onun bütün azdır. Sonra o, çiyinlərini çəkdi və спрыгнул ilə qanadı, нырнув onun altına almaq üçün Ken Хобарта. Uzundraz redhead ingilis yalançı скорчившись mess yer üzündə yanında sağ əsas rack şassi.
  
  
  Karlos yavaş-yavaş ayağa qalxdı, безвольно keçirilməsi gun tərəfdən, məyusluq əks olunurdu, hər bir xətt ego bədən.
  
  
  "O öldü." O, dedi bu sözləri sakit tonda idi. "Bu axmaq getdim". O, üz çevirdi bədən. Onun спрыгнул ilə qanad və dizləri üstə çökdü yanında Хобартом. Məqsəd англичанина düşdü sağ təkər təyyarənin. Ego sinə idi шататься qanı ilə məşğul olan, hələ də yavaş-yavaş sızma ondan.
  
  
  Onun оттащил Хобарта, mümkün təyyarənin. Silinerek qan əlləri ilə платком, onun geri Карлосу ki, hələ də dayanmışdı, yanında təyyarə ilə. Onun soruşdu ego kobud. - "Nə olub sənə?"
  
  
  Məğlubiyyət yazılıb, hər bir cəhəti ego şəxslərə. "Biz başa, амиго", - gic dedi. "Pako getdi maşın ilə. Хобарт ölü
  
  
  
  
  Bizdə təmiz həllinə qaçmağa bu yer ətrafında. Sən necə düşünürsən, nə qədər vaxt keçəcək, əvvəl burada görünür daha çox polis? "
  
  
  Onun bic tərpəndi ona. - "Əvvəl biz gedəcəyik. Əyləş bu təyyarə! "
  
  
  Karlos gic mənə baxdı.
  
  
  "Dərzi!" Onun söyüş söydü onu. "Əgər sən orada durmaq idiot kimi, biz heç vaxt выберемся buradan! Tez hərəkət yoxdur! "
  
  
  Onun fəth qanad və sel kresloya pilot. Karlos məni təqib, захлопнув qapısı kabin və oturdu oturacaq.
  
  
  Onun daxil yuxarı müqəddəs salonunda və tez nəzər saldım panel. Heç vaxt keçə tam siyahısı. Onun bilərdi, yalnız ümid edək ki, Хобарт haqlı idi, bu zaman dedim ki, təyyarə hazır takeoff və mən dua edirəm ki, bizi bir-birinin ətrafında çekim istehsal olunmuş polis tərəfindən heç bir bəla həyati bir hissəsi təyyarənin.
  
  
  Demək olar ki, avtomatik olaraq mənim əl özündə baş keçid qoşulmuşuq, avtomat, açarları турбонагнетателя, turbo açarları. Onun daxil магнето və elektrik yanacaq nasosları, sonra bərk-bərk дроссели təxminən полдюйма və sövq çıxardan yanacaq qarışığı tam gücü. Başladı qeydiyyatdan hərəkəti metr, yanacaq. Qayıdaq el aradan qaldırılması boş dayanma vuruş. Onun daxil sol keçid starter və eşitdim воющий, artmaqda cry başlanğıc.
  
  
  Sol vida swung bir, iki dəfə, sonra dayandım cırıltı ilə dağılırlar. Qarışığı yenidən tam doyma. Götürüb sağ mühərriki.
  
  
  Heç vaxt kontrol bütün cihazlar. Vaxt çatmadı, yalnız sinə gərmək üçün, liftlər, элероны və sükan istiqamətləri, hələlik onun ложи gücü dual mühərrikləri və təyyarə выруливал azn uçuş-enmə zolağını, свернув azn nax üçün çalışırıq выровняться ilə ego küt kontur qaranlıqda. Onun söndürüldükdə müqəddəs salonunda və daxil enmə işıqlar. Onun müəyyən четвертные закрылки sonra mənim əlləri girişdilər dual дроссели, rəvan basmaqla ih irəli, nə qədər ki, onlar əldə çəkin. Böyük Лайкомингс turbogücləndiricili заревел zaman təyyarə başladı hərəkət zolağında daha sürətli və daha sürətli edir.
  
  
  Zaman göstərici sürət əldə səksən mil, onun zorla штурвал əvvəl. Burnu azacıq qalxdı, qapıya təkərlər üzrə kələ-kötür və çirkli zona dayandı. Onun söndürüldükdə брылев. Biz vardı havada.
  
  
  Qalan yüksəliş onu görüb tam qaranlıq qaldırdı keçirmə qolu, eşitdim vail, sonra ağır zərbələr əsas ötürülməsi, втягивающейся bu çarx tağları. Sürətli yüz iyirmi mil, onun сбалансировал təyyarə üçün sürəti saxlamağa hündürlüyə qalxma.
  
  
  Bu eyni səbəbdən, olan onun выключал enmə işıqlar, yalnız çıxardı yer, onun daxil qırmızı və yaşıl işıqları və ya fırlanan проблесковый маячок. Onun otel üçün heç yerdə görməmişəm təyyarənin. Biz təyyarə ilə gələrkən şəhərin tam qaranlıq, cəhənnəm qanunsuz və yalnız zəif mavi alov ətrafında bizim işlənmiş qaz выдавало mövqeyimizi və zaman onun уменьшил güc dəsti hündürlüyü, və hətta onlar yox.
  
  
  Hündürlükdə min səkkiz yüz fut onun çevirdi təyyarə şimal-qərb keçirilməsi dağının sağ özünü. Onun çevrildi Карлосу. "Baxın bəy üçün kart. Bax, varmı orada var Хобарта ego kart.
  
  
  Orteqa çıxardı yığını kartı ÜAK.
  
  
  "Yaxşı", - dedim. "İndi isə, əgər sən deyəcəksən mənə, biz hara gedək, onun çalışacağam ki, bizi oraya çatdırmaq".
  
  
  XVII FƏSİL
  
  
  İdi artıq açıq zaman onun уменьшил gücü də aşağı endi, dağlarda üçün qəhvəyi çılpaq ətrafında təpələri, bir yerdə rayonda, məhdud Durango, Торрином və Матаморосом. Biz uçdu hündürlükdə az beş yüz fut isə Orteqa əriyib vasitəsilə peeking edib pəncərənin sağ bead və verirdi mənə göstəriş.
  
  
  Onun endi zolağında şimal təcrid edilmiş ranch. Sonunda zolağı idi, yalnız taxta daxma. Onun подрулил üçün ona böyük təyyarə və həlli elmi-tədqiqat vəzifələri mühərrikləri.
  
  
  Bizə qarşısına çıxdı мексиканцев ilə угрюмым şəxs поношенных şalvar, чинос. O, söhbət etdiyimiz zaman başladı xidmət təyyarə, əlavə tanklar və yoxlamaq yağı.
  
  
  Biz bütün çıxıb üzrə müstəvidə. Onun разложил аэрокарты üzrə azn təyyarənin qanadına və Carlos çəkdi mənə marşrut üzrə olan onun idi riayət bildirən bir nöqtə, biz harada idik прокрасться sərhəddən Ştatları.
  
  
  "Səsvermə, biz harada пересекаемся", - deyə o, işarə yer çayı üzərində Rio-Bravo cənub texas dəmir yolu şəhərin Sierra Blanca. "Başlayaraq, buradan o, yenə də işarə yeri daha çox yüz mil içərisində Meksika, - sizə uçmaq məcburiyyətində mümkün qədər aşağıdır". Siz şəhərlərin stansiyaları əlaqə çay hündürlükdə deyil, yuxarıda верхушек ağac, bir dəfə bunu etmək göstəricilərinə обогнуть Sierra-Бланку şimala, daha sonra isə, bu yerdə, o tayındakı şimal-şərq ".
  
  
  "Oradan isə?"
  
  
  Karlos dikəldi. "Oradan onun olacağam yol səni yenidən. Unutmayın, minimum hündürlük, hələ ki, biz heç bir hərəkət sərhədi ".
  
  
  Onu yalnız qoymaq chart qoydu ih o, əmri, onun ih istifadə. Мексиканцев başa заправку təyyarə yanacağı. Doris qayıtdı ilə Susan, həm qoca. Onlar qalxıb xaricdə təyyarə, Susan deyil yetirib, əsas gücünü mənə diqqət, elə bil ki, məni yox idi, Дитрих şaqal, insan kimi transa ildə. Karlos daxil oldu, ardınca isə mənimlə.
  
  
  O bağladı, qapını bağlayıb və пристегнул təhlükəsizlik kəməri. Onun malik orada bir an, daşları qarşı silinən blister chin, gözləri yorğun yuxusuzluq, yanırdı sağ əli.
  
  
  "Gedək?" - israr Буррито.
  
  
  ;
  
  
  Onun başını tərpətdi və buraxdı mühərrikləri. Onun açıb təyyarə ilə külək və enerji verib, hələ ki, biz ağ üzrə грязному sahə və взлетали olan aydın mavi мексиканское göy.
  
  
  Uçuş üzrə Торреон-de-Durango Rio-Bravo bir neçə saat çəkir. Mən çox vaxt fikir və narahat edən ideyalar yaranmağa başladı mənim baş ötən gün axşam, - vəhşi, demək olar ki, mümkün olmayan fikirlər başladı кристаллизоваться sərt şübhə ki, getdikcə daha bərk, hər an.
  
  
  Talimatları istifadə edərək, Carlos, onun endi aşağı səviyyədə keçdi və sərhədi hündürlükdə верхушек ağacların cənub Sierra-Blankları, sonra yan yaşadığım üzrə изгибу kifayət qədər uzaq olmaq diqqətdən kənarda. On kilometr şimalda, onun çevirdi təyyarə şimal-şərq. Sonra bir neçə dəqiqə şübhəli mənim baş başlayıb застывать çevrilib və daha çox bir şey, sadəcə, dumanlı narahat шевеление.
  
  
  O, təkrar etdi kartı hava yolları. El-Paso idim şimal-qərbdə bizdən. Onun спроецировал xəyali xətt təcrübəsi El-Paso bucaq altında altmış dərəcə. Xətt gedib, Nyu-Meksiko, yaxın Розуэллу. Onun baxdı kompas panel təyyarənin. Bizim cari uçuş biz пересечем bu xətt yalnız bir neçə dəqiqə. Onun baxdı saat.
  
  
  Sanki, o da baxırdı kart və высматривал xəyali xəttini, Karlos ən lazım olan anda dedi: "Buyurun, seçin, bu yol", və işarə barmağı ilə yerə, yalançı, bizim şimalda, vadilərində gore Гваделупы.
  
  
  İndi bu, artıq şübhəli idi. Bu fikir çevrilib inam. Onun riayət Carlos, hələ ki, biz, nəhayət, heç перелетели silsiləsi və gördük vadisində və Carlos işarə bilər və deyirdi: "Səs! Səsi olduğu üçün onun istəyirəm ki, siz endi.
  
  
  Onun yenidən daxil дроссели, переключил çıxardan idarəetmə qarışığı tam gücü ilə aşağı закрылки və şassi və özüm hazırlanmış üçün приземлению. Onun açıb двухмоторный təyyarə dik roll, выпрямляясь son mərhələdə ilə enməyə закрылками son dəqiqə.
  
  
  Mən də təəccübləndim, görən böyük reaktiv təyyarə "Lir" uzaq sonunda uçuş-enmə zolağının və ya одномоторный təyyarə Bonanza yanında. Onun qoymuşdur təyyarə aşağı və icazə emu yumşaq məskunlaşsınlar azn çirkli zolaq əlavə edərək yalnız kiçik bir gücü uzatmaq üçün раскатку, belə ki, zaman və nəhayət, onu dayandırıb təyyarə ilə uçuş-enmə zolağının, o, dayandı kiçik bir məsafə ilə, digər iki təyyarə.
  
  
  Karlos mənə tərəf döndü.
  
  
  "Təəccüb siz?" - soruşdu, o, yüngül bir təbəssüm nazik dodaqlar və parıltı əyləncə qaranlıq gözlərində. Gun yenə olmuşdur ego əlində. Bu kiçik bir məsafə onun görmək bilər ki, hər bir kamera цилиндре "ittiham tolstoy güllə mis shell.
  
  
  Onun başını yellədi. "Ən delle, təmiz. Heç sonra necə mənə son istiqaməti. O, olardı heyran, əgər bütün yaranmışdı başqa ".
  
  
  "Mən hesab edirəm ki, bizi gözləyir Грегориус", - Karlos dedi. "Gəl heç заставим ego daha gözləyin".
  
  
  * * *
  
  
  Parlaq günəş işığı, Nyu-Meksiko, onun yavaş-yavaş şell yanında kütləvi rəqəm Грегориуса. Carlos, Doris Бикфорд, Susan Дитрих və onun atası olmuşdur təyyarədə "Lir" ilə şərtlənir. Мускулистый döyüşçü ilə scarred təcrübəsi pimples keçdi bir çox addımlar bizə arxa, bizim bu dəfə də gözlərini mənə göz.
  
  
  Грегориус şell yavaş-yavaş, yavaş-yavaş qoymaqla arxasında öz əlləri qoymaq və başını qaldırıb üçün сияющему безоблачному göyə.
  
  
  O, etinasız halda soruşdu: "Nə etdi ki, şübhəli mən ola implicated?"
  
  
  "Karlos çox məlumdur çox tezdir. Onun, sadəcə, inana bilmədi, bu ki, ego insanlar mənə saxlanılır altında belə ciddi nəzarətində, bilirdi ki, mənim hər bir hərəkət. Əlbəttə, ilk dəfə onun ilə görüşüb Сточелли, onun насторожился. Nə mən qəbul edə bilər, belə ki, insanlar Ортеги təqib mənə bu gecə, zaman onu gördüm Дитриха, və ya ki, onlar eşitdim bizim bütün söhbətimiz. Bu, çox təsadüf. Karlos qaçırdığı Дитриха bir neçə saat sonra o, kimi mən öz məruzəsini Денверу - və bu məruzə idi, yalnız üçün nəzərdə tutulmuşdur salamladı sizin qulaqları! İstisna olmaqla məni, siz yeganə adam idi ki, dünyada bilirdim ki, açdı Дитрих, və bu nə qədər qiymətlidir. Deməli, Orteqa idi sizdən məlumat.
  
  
  "Nə deyirəm ki, - dedi Грегориус, - штопора ki, siz bu barədə nə gedir?"
  
  
  Mən heç bir cavab verdi emu. Bunun əvəzinə ona dedi: "Gəl, baxaq görək doğru olub mənim fərziyyələr, Грегориус. Birincisi, mən hesab edirəm ki, siz qazandıqları öz ilkin vəziyyətini azn qaçaqmalçılığı morfin üzrə Türkiyə. Sonra siz dəyişdilər adı və polad законопослушным vətəndaşı, ancaq həm də çıxmamışıq üzrə narkobiznes. Doğru?"
  
  
  Грегориус dinməzcə başını tərpətdi, onun böyük baş.
  
  
  "Mən hesab edirəm ki, siz kömək maliyyələşdirilməsi Сточелли. Və indi onu bilirəm ki, sən adam pul arxasında dayanan Ортегой.
  
  
  Грегориус diqqətlə mənə baxdı, sonra baxışlarını göz. Ego мясистые dodaqlar раздвинулись, sanki o, надулся. "Lakin siz də biləsiniz ki, Orteqa deyil, bu işin öhdəsindən gələ ilə Сточелли".
  
  
  "Siz görməlisiniz ilə Сточелли", - rahat hiss Грегориус.
  
  
  "Bəli, onun bilərəm. Səs niyə verilib Ортеге cəlb məni əməliyyat. Tək o, heç vaxt bunu edə bilmədi. Çox qürur və çox nifrət görə ki, mən öldürmüşəm ego qardaşı ".
  
  
  
  "Sən çox aydın мыслишь, Nick".
  
  
  Onun başını yellədi. Onun idi уставшим. Qüsur türbələr, gərginlik dən çox saat təyyarə uçuş, порез mənim sağ tərəfdən - bütün bunlar ilk başladığı yerə təsir mənə.
  
  
  "Xeyr, deyil. Onun səhvə yol verib. Mənə gərək öldürmək Дитриха kimi yalnız ona məlum oldu ego formula. Burada olsaydı, bu işi idi axını ...
  
  
  "Amma, sənin şəfqət qoca buna yol verməz. İndi isə təklif edirəm ki, onu sizə, onlar eyni həllinə ki, Буррито. Yalnız unutmayın, siz mənim tərəfdaşım deyil, ego, və onun, əlbəttə, verərəm sizə tam əlli faiz. Lakin bu da kifayət olardı olmaq üçün çox zəngin bir adam idi.
  
  
  "Yox, əgər ona bir deyim yoxdur?"
  
  
  Грегориус başını tərpətdi kənara пугливого quldur durmuşdu ki, bir neçə yard aralıda bizi seyr etdiyimiz. "O, səni öldürəcək. Emu narahat olduğunuzu göstərmək, nə qədər yaraşır ".
  
  
  "Bəs AX? Amma Şahin? Bilmirəm necə sənə bilmişdir belə ki, uzun müddət aldatmaq ego məcbur edirəm ki, sən əsl insan, amma əgər onun gedim səninlə Хоук öyrənir niyə. Və mənim həyat deyil başa və seç! Şahin heç vaxt verilir ".
  
  
  Грегориус məni qucaqladı çiynindən. O, sıxdı ego mehriban jest. "Bəzən sən məni удивляешь, Nik. Sən qatil. Killmaster N3. Məgər siz cəhd üz AX, ilk növbədə,? Ona görə yox olub ki, yorulmusunuz öldürmək yalnız сыч туманного ideal? İstəyirsən zəngin olmaq, və mən verə bilərəm sənə bu Nik.
  
  
  O, əlini çəkdi və səs ego шталь ледяным.
  
  
  "Ya ona verə bilərəm sənə ölüm. Açıq indi. Буррито məmnuniyyətlə оторвет sənə başını! "
  
  
  Ona heç bir şey demədi.
  
  
  - Yaxşı, - kəskin bildirib Грегориус. "Mən sizə verəcək barədə düşünmək üçün vaxt görəcək sizin şübhələr və pul haqqında, ola bilər ki, sizin".
  
  
  O, baxdı onun qol saatı. "İyirmi dəqiqə. Sonra onu gözləmək lazımdır cavab ".
  
  
  O, geri döndü və getdi geri "Лирджету". Mobster geridə qaldı, ehtiyatla keçirilməsi məndən məsafədə.
  
  
  İndiyə qədər araştırmak onun, əmin idi ki, Грегориус deyil, məni öldürəcək. O, lazım idi mənə, öhdəsindən gəlmək üçün Сточелли. Amma yox, əgər onun deyərəm idi və getmək cəhənnəm olsun. Yox, əgər onun emu откажу. Və onun gedirdi emu imtina edə bilər.
  
  
  Onun dayandırılıb haqqında düşünmək Грегориусе və məşğul problem çıxmaq canlı bunun ətrafında mess.
  
  
  Onun baxdı çiyin üzərində azn громилу, növbəti mənə görə. Baxmayaraq ki, o, geydiyi tapança çiyinüstü geyimi кобуре deyil əlində, o, geydiyi öz idman gödəkçəsi расстегнутой bilsin çıxartmaq tapança və shoot əvvəl onun bilərəm yaxınlaşmaq ona. O, şell zaman onun shell və dayandı zaman onun qaldı, həmişə keçirilməsi məsafədə azı on beş-iyirmi yard aralıda, mənim üçün mən heç bir şans atılmaq ona.
  
  
  Problem idi ki, yalnız o mənə qaçmağa. İstənilən halda, mənə yəqin ki, mümkün olmazdı üz bu головореза. Lakin Дитрихи. Bilmədim tərk ih əlində Грегориуса.
  
  
  Hər şey etmək qərarına gəldim, gərək açıla ilk dəfə, çünki ikinci şansı yox idi.
  
  
  Xəyalən onun yoxlanılır ki, məndə idi, mən bilərdim silah kimi istifadə qarşı quldur arxasında məni. Bir neçə meksika монетт. Dəsmalını və pul kisəsi bir набедренном cibində.
  
  
  Amma başqa - qatlama bıçaq Luizanın Апарисио. Bu olmalı idi kifayətdir, ona görə ki, bütün bunlar var idi.
  
  
  Onun, keçdi uzun torpaq zolağı demək olar ki, iki yüz yard. Sonra onun, döndü və getdi geri enli qövs, odur ki, oğrun ona, bildim yanaşmaq bizim təyyarə, скрывшись biri Learjet.
  
  
  Bu zaman günəş idi, demək olar ki, açıq başı üzərində, gündüz savçenko посылала flickering dalğaları, отражающиеся yuxarı çılpaq torpaqlar. Onun arxasında dayandı təyyarə və досталь, yaylıq, silinerek tər ilə geri atdı. Zaman onu yenidən köçürülüb, məni çağırıb fəaliyyət. "Salam! Siz уронили cüzdan.
  
  
  Onun ayaq saxlayıb ona sarı çöndü. Mənim pul kisəsi yatan, onu hara xüsusi düşdü zaman досталь, yaylıq.
  
  
  "Mən belə etdim", - dedim, təsvir, təəccüb. "Təşəkkür." Təsadüfən onun qayıtdı və onu qaldırdı. Mobster deyil yönəldi yerindən. O, dayanıb var təyyarənin qanadı, diqqətdən kənarda bütün "Лирджете", indi isə o idi ki, cəmi on fut ondan. O, bir çox дерзок, ya da çox беспечен üçün geri.
  
  
  Yenə ona baxaraq, və onun etmek cüzdan başqa набедренный dəqiqə сомкнул barmaqları рукоятке bıçaq Luizanın Апарисио. Onun çıxartdı və əlini ətrafında cibindən, mənim bədən прикрыло əl arrow. Kiçik düyməsini basaraq azn рукоятке, onun kimi hiss шестидюймовое blade выскочило üzrə рукояти və artmışdır yer. Onun çevirdi bıçaq əlində, acgöz blade bu метательной mövqeyi. Onun başladı отворачиваться olan oxlar, sonra birdən-birə döndü geri. Mənim əl qalxdı və mənim əl рванулась irəli. Bıçaq yağan ətrafında mənim əlləri əvvəl o, başa düşdüm ki, baş verir.
  
  
  Blade gəldi emu boğaz az xal əlaqələri ключиц. O, gasped. Hər iki əlləri qalxdı k ego boğaz. Ona qaçdı, onun acgöz ego görə, diz və повалил yer. Əllərini qaldırıb, onun схватился görə рукоять bıçaq, amma ego silah artıq var idi, ona görə də onu sıxdı ego əllərini yumruq və kəskin дернул.
  
  
  
  ;
  
  
  Qan dəstə tərəfindən cırılmış əti və хрящей ego ağır boyun. Ego рябое şəxs cəmi bir neçə düym mənim, onun gözləri mənə baxdı ilə sakit-sakit, çıxılmaz nifrət. Sonra ego əlinə düşmüş, və bütün ego, bədən расслабилось.
  
  
  Onun селл azn корточки, qan mənim əlləri oxşar idi yapışqan allıq losyon. Onun yumşaq əllərini silib, parça ego камзолы. Onun əldə bir ovuc qum və соскреб ki, bütün qalıb.
  
  
  Nəhayət, onun полез bu ego jaket görə gun ki, o, belə axmaq geydiyi altında siçan deyil, yumruq, hazır vurmaq.
  
  
  Onun çıxardı silah - böyük revolver "Smith və Вессон" 44 kalibrli "Магнум". Bu, böyük bir gun, xüsusi yaradılmış təmin etmək üçün dəqiqlik və поражающую qüvvəyə hətta məsafədə. Bu, həqiqətən çox güclü silah geyinmək ego özü ilə.
  
  
  Əlində tutaraq gun arxasında, onun qalxdı və tez keçdi ətrafında təyyarənin üçün Learjet. Onun qalxdı üzrə qalxmağa başladı kabin.
  
  
  Грегориус ilk gördü məni.
  
  
  "Ah, Nick", - deyə o, soyuq üz bir təbəssüm. "Siz qərar qəbul etdik".
  
  
  "Bəli", - dedim. Onun çıxardı-süpürə ağır магнум və doğru yola ona. "Bəli".
  
  
  Təbəssüm соскользнула ilə üz Грегориуса. "Sən səhv edirsən, Nik. Sənə bu enməsi ilə əl. Yoxdur burada."
  
  
  "Ola bilsin". Onun baxdı Susan Дитрих. "Bayıra çıx çölə", - deyə mən.
  
  
  Doris qaldırdı tapança və приставила ego k başdan, Susan. "Sən sadəcə, sakit otur, əzizim", - deyə o, öz kəskin incə səs. Mənim əl bir az dəyişmiş və mənim barmaq basdı siz trigger. Ağır таращить göz магнума 44-cü çaplı vurdu, Doris əvvəl переборку, оторвав yarısını onun baş partlayış ağ sümük, boz beyin maddələr və qırmızı хлынувшей qan.
  
  
  Susan basdı əlləri ağız. Onun gözlərində отражалась xəstəlik ki, o, hiss edirdi.
  
  
  "Çıx get!" - kəskin bildirib, onun hey.
  
  
  O, ayağa qalxdı. "Haqqında nə atamın?"
  
  
  Onun baxdı o yerdir ki, Дитрих yalançı, растянувшись bir ətrafında böyük dəri oturacaq idi ki, tam откинуты. Qoca düşüncəsiz.
  
  
  "Mən istəyirəm ki, sən çıxıb birinci", - Susan ehtiyatla gəzdi, Грегориуса. Onun geri kənara, o bilib get arxasında məni. O, çıxıb arxasında qapını.
  
  
  "Necə olacaq ego çəkmək?" - soruşdu Грегориус işarə Дитриха. "Siz gözləyirsiniz ki, biz sizə kömək edəcəyik hərəkət ego?"
  
  
  Mən heç bir cavab verdi. Onun dayandı bir an axtarır əvvəlcə Грегориуса, sonra Karlos və nəhayət, qoca. Danışmaq bizə söz, onun попятился üçün qapı və aşağı endi üzrə qalxmağa başladı.
  
  
  Bu Лирджете birdən-birə çıxdı, qızğın fəaliyyət. Pillə qalxdı, qapı bağlanıb, örtüldü, Susan подбежала mənə rushed və mənim əl.
  
  
  "Siz sol, orada atamın!", o, qışqırdı.
  
  
  Onu qucaqladı ee və попятился təcrübəsi təyyarənin. Sonra kiçik pəncərə kabin onu gördüm, necə pilot kayması bilər öz yeri var. Ego əlləri qalxdı, tez snapping, переключателями. Sonra bir an, onun eşitdim mühərrikləri başladı завывать zaman fikir mübadiləsi bıçaq rotor.
  
  
  Susan отстранилась mənim əlləri. "Sən məni eşitməmişəm? Atam hələ daxilində! Забери ego! Xahiş edirik, вытащи ego! "O, indi etməyib məni, перекрикивая nəf reaktiv mühərrikləri. Onun sifətində yazılıb ümidsizlik. "Buyurun! Elə bir şey!"
  
  
  Onun məhəl onun. Onun dururdu orada ağır револьвером sağ tərəfdən bir də baxdı kimi "Лирджет", həm də mühərrikin indi artıq yandırılmış, yöndəmsiz переваливается başlayır roll bizə.
  
  
  Susan onun mənə görə sol əlini тряся onun və истерически etməyib: "Heç onlara getmək!"
  
  
  Sanki onun dayanmışdı ayrı bizim, həm запертый öz одиноком dünyada. Onu bilirdi ki, nə etmək lazımdır. Başqa yol yox idi. Mənə oldu soyuq olmasına baxmayaraq, isti günəş Nyu-Meksiko. Soyuq nüfuz dərin daxili məni, işarələr mənim qədər qəlbin dərinliyi.
  
  
  Suzan, əlini uzatdı və məni heyran şəxsə. Onun heç bir şey hiss etmədim. Sanki o, məni, ümumiyyətlə, yox idi.
  
  
  Onun qışqırmağa mənə. "Müəyyən emu, сыч allah!"
  
  
  Onun kimi baxdı təyyarə yaxınlaşır дальнему sonuna uçuş-enmə zolağının.
  
  
  İndi o idi, bir neçə yüz metr bizdən ego mühərrikləri partlayıb qasırğa toz arxasında idi. O, geri bərpa zolaqda və başladı runout. Dual yanacaq indi hay-küy qopardı, şiddətli qasırğa və səs-küy, bərkdən vurdu, bizim барабанным перепонкам sonra təyyarə əldə sürəti və мчался üzrə torpaq zolağında bizə.
  
  
  Onun hərfi sol əlini üzrə tövsiyələr, Susan. Onun qaldırdı .44 Magnum və обхватил öz haqq bilək sol əl qaldırıb revolver səviyyəsi göz выровняв bar мушки bu пазу целика.
  
  
  Zaman təyyarə yakalanmış bizi, o, demək olar ki, maksimal uçuş sürəti, və o dəqiqə əvvəl narahatçılıq burun təkər qalxmağa başlaması, onun etdim shot. Sol təkər partladı, разлетелась ədəd ağır güllə. Sol qanad düşdü. Ego ucu зацепился torpaq uğrunda dönüş təyyarə ilə güclü ağrılı-acılı bir yuh ломающегося metal. Baki azn законцовках qanadları açıldı və yanacaq извергалось hava qara yağlı jet.
  
  
  
  Yavaş hərəkət quyruq təyyarə qalxırdı, bütün yuxarıda və daha sonra, zaman qanad оборвалось kökündə, təyyarə aşması nəticəsində yuxarı və aşağı, geri, скручивая uçuş-enmə zolağını bulud qara yanacaq toz və qəhvəyi toz parçaları, metal vəhşicəsinə разлетаются parlaq осколками.
  
  
  Onun shot daha самолету, sonra üçüncü və dördüncü. Baş sürətli flash alov; Narıncı-qırmızı alovlu top genişlənib ətrafında сломанного, искалеченного metal gövde. Təyyarə dayandı, alov qaçıb ona zaman qalın kiler qara tüstü ilə nəticələndi üzrə holokost прыгающего yanğın.
  
  
  Hələ olmadan heç bir əlamət emosiya mənim şəxs, onun kimi seyr təyyarə məhv özünü ego sərnişin. Onun saldı silah və yorğun dayanıb altındakı dərə; Tək. Susan соскользнула mənimlə diz, dovşan şəxs mənim ayaq. Onun eşitdim хныканье ümidsizlik, вырвавшееся ətrafında onun boğaz və ehtiyatla uzadıb sol əlini də toxunub onun ucunda золотистых saç olmadan qərarı ilə danışmaq, onunla və ya heç olmasa onu təsəlli.
  
  
  FƏSİL ВОСЕМНАДЦАТАЯ
  
  
  Onun bildirdi Хоуку telefonla El-Paso və sonunda təsdiqləyib dedi emu ki, Грегориус aldadır, ego il. Ki, o, verdi mənə icarəyə təcrübəsi AX ətrafında bir dünyanın əsas cinayətkarları.
  
  
  Onun eşitdim quru gülüş Хоука xətti ilə.
  
  
  "Sən doğrudur, bu inanırsan, Nick? Siz necə düşünürsünüz, niyə onun bütün qaydaları pozub və fəaliyyət imkan verir ona? Və bildirmək istəyirəm ki, siz müraciət edə bilərsiniz AX yardım üçün? "
  
  
  "Nəzərdə tutursan-?"
  
  
  "Mən bir çox il maraqlanırdım Грегориусом. O xahiş etdi ki, sizi onun, düşündüm ki, bu, böyük bir imkandır выкурить ego açıq havaya. Sən bunu etdi. Böyük iş, Nik.
  
  
  Və yenidən Şahin idi addım qabaqda məni.
  
  
  "Yaxşı, - прорычал mən, - bu halda, onun əldə məzuniyyət".
  
  
  "Üç bazar günləri", - oğlan dedi Xok. "Və şübhəsiz salam Тениенте Фуэнтес". O, kəskin dəstəyi asdı tərk məni hələ bilmək olmaz ki, o, necə öyrəndim ki, mən gedirəm geri Acapulco yenə?
  
  
  Belə ki, indi bej şalvar, сандалиях və açıq idman köynək onun oturan kiçik masa arxasında yanında Тениенте Feliks Фуэнтес üzrə Federal polis Сегуридад. Kafedra duran geniş terrasda otelin Матаморос. Acapulco heç vaxt daha gözəldir. O, блестел şüaları tropik günəş licks, axşama doğru смытый tezdən heç zaman ливнем.
  
  
  Su bəy idi dolğun göy rəngli, yaşadığım qarşı tərəfində, demək olar ki, gizli görə xurma ağacları, окружавшими малекон və park təmsil öz boz bir ləkə ətəyində qəhvəyi təpələri ilə tarak.
  
  
  "Mən başa düşürəm ki, siz mənə hər şeyi danışdılar, - deyə Фуэнтес. "Mən əminəm ki, istəyirəm hər şeyi bilmək, ona görə ki, o vaxt mənə, bəlkə də, qəbul etmək lazımdır rəsmi tədbirlər və mən bunu etmək istəmirəm, senyor Karter. Ancaq məndə var bir штопора. Сточелли? "
  
  
  "Siz nəyi nəzərdə tutursunuz, o getdi cəzasız?"
  
  
  Фуэнтес başını tərpətdi.
  
  
  Onun başını yellədi. "Mən belə hesab edirəm, - dedim. "Siz xatırlayırsınız ki, mən xahiş etdim ki, sizi nə zaman zəng dünən heç zaman ətrafında El-Paso?"
  
  
  "Əlbəttə. Onun şəxsən xəbərdar baxmayaraq Сточелли ki, mənim hökumət hesab edir ki, ego və persona non-qrata və şəhvət ego tərk Meksika gec olmayaraq, bu səhər. Niyə?"
  
  
  "Ona görə ki, mən zəng edib emu dərhal sonra söhbət səninlə. Onu dedi emu ki, оборудова bütün əmin etmək lazımdır, və ki, o qayıda bilər Ştatları ".
  
  
  "Siz ona imkan idi çıxsın?" Фуэнтес qaşlarını çatdı.
  
  
  "O qədər də yox. Onun xahiş ego etmək mənə lütf və o, razılaşdı ".
  
  
  "Lütf?"
  
  
  "Geri özü ilə mənim baqaj".
  
  
  Фуэнтес idi donuq idi. "Mən başa düşmürəm. Hansı məqsədlə idi? "
  
  
  "Nə olar, - dedim baxaraq saat, - əgər ego təyyarə gələcək vaxtında, Сточелли gələcək hava limanı kennedy, ny, yaxın yarım saat. O, gərək olacaq keçmək gömrükxanasına. Mühit ego baqaj qara bezi çamadan olmadan hər hansı qeydlər, növbə çatır ki, o, kimə məxsusdur, heç bir başqa Сточелли. O, bəyan edə bilər ki, bu, bir ətrafında mənim çantaları, amma yoxdur həllinə bunu sübut edir. Bundan başqa, mən hesab edirəm ki, gömrük обратит diqqət onun etirazları ".
  
  
  Anlaşma озарило göz Фуэнтеса.
  
  
  - Bu, çamadan, bir Дитрих getdi, sizin otağa?
  
  
  "Bu, belədir, - dedim, gülümsəyərək - də nen hələ saxlanılırlar otuz kiloqram təmiz heroin olan Дитрих ona qoyub".
  
  
  Фуэнтес başladı gülməyə.
  
  
  Onun baxırdım mimmo ona qapı giriş, aparıcı üzrə вестибюля otelin. Bizə gedirdi Консуэла Дельгардо. O, yaxınlaşdı, onu gördüm ki, onun üz ifadəsi. Bu qarışıq idi ki, sevinc və gözləmə və baxışda olan demişəm ki, mənə elə haradasa, elə o, intiqam almaq olacaq mənə görə ki, mən onunla azn гасиенде Гаррета.
  
  
  O, masaya yaxınlaşdı, yüksək, əzəmətli, tam qadın, onun овальное şəxs heç vaxt daha gözəl görünürdü, nə indi. Фуэнтес çevrildi kafedrasında, gördüm, onun və ayağa qalxdı, o bizə yaxınlaşdı.
  
  
  "Sinyora Консуэла Дельгардо, leytenant Feliks Фуэнтес".
  
  
  Консуэла əlini uzatdı. Фуэнтес onun ego üçün tətbiq olunur.
  
  
  "Biz görüşmüşük", - mızıldandı Фуэнтес. Sonra o, dikəldi. O dedi: "Əgər siz olacaq пробыть Meksikada bir müddət, senyor Karter, ona olardı şükür, əgər siz heç bir gecə mənim qonağım oldular şam yeməyində.
  
  
  
  Консуэла собственнически mənim əlimdən tutdu. Фуэнтес tutuldu, bu jest.
  
  
  "Xoşbəxt olardıq", - boğuq səslə dedi Консуэла.
  
  
  Фуэнтес baxdı bilər. Sonra o, mənə baxdı. Bu ego gözü bir anda baş verən, ancaq различимое ifadəsi, lakin şəxs qalırdı eyni невозмутимым və sərt, həmişə olduğu kimi - nut-коричневое şəkil qədim тольтекского allah.
  
  
  "Развлекайся", - quru deyib mənə Фуэнтес. Sonra o, bağladı bir göz yavaş сладострастном подмигивании.
  
  
  Mövzu.
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Иерусалимское işi
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Killmaster
  
  
  Иерусалимское işi
  
  
  
  
  
  Bağbanın qulluqçusu məxfi xidmətlərinin Birləşmiş Ştatlarının Америк
  
  
  
  
  Siz görüşürsünüz kafirlər ilə, отрубайте onların rəhbərləri, hələ устроите böyük qırğın mühit onlara; və keçid ih tellərlə bir-birinə, sonra isə ya azad ih etmək, pulsuz, yaxud tələb fidyə ...
  
  
  Quran
  
  
  
  
  
  
  Proloq
  
  
  
  
  
  Kondisionerlər işləyib maksimum sürət позолоченном бальном zalında otelinin "Eden", ancaq otaq dolu idi, iki yüz iştirakçılarının vahid yahoo, və tüstü, ət və ümidsizlik idi isti, kimi jungle. .
  
  
  Böyük ikiqat gün sonunda otaq vəli uzaq, çox uzaq bir mövzu üzrə yerli alimləri çaşqınlıq içində qoydu yə başlayıb, спускавшуюся çimərlik üçün прохладному свежему hava, bu тихому yerdə иссиня-qara okean olmadan hər vəsaiti ilə görüşüb qumlu biri sahili. Sonny, sənin sahibi azn istirahət günləri.
  
  
  Ən azından, gecə uyğun sonuna yaxın, bəzi üzrə тусовщиков getdi. Onlar, şanslı, getdi əl-ələ, kişi расстелил jaket qum qız üçün. Bədbəxt çıxıb bəziləri. Bu barədə düşünməliyik ki, niyə onlara belə xoşbəxt deyil; haqqında düşünmək xərclənən pul və ötən məzuniyyətdə və ya təzə hava nəfəs, daha əvvəl daha bir cəhd edin. Bəziləri isə, sadəcə, çıxıb hər il ulduzlar əvvəl getmək ev, mənzil, Abş-da şəhərin olan daha yoxdur ulduz.
  
  
  Heç bir qeyd yüksək insan gizlətdi Кардена ki, şell üçün дальнему sonuna çimərlik. O, şell tez flashlight ilə, şell it ilə bir bahalı otel Багаме aşağı, ora, harada ki, çimərlik idi, ən qaranlıq və sakit. Bir gün o, baxdı keçən mimmo tək. Fikrimcə, bir olardı şərh kimi qıcıqlanma. Lakin heç kəs bunu qeyd etməyib.
  
  
  Vertolyot da heç bir qeyd. Yalnız bu zaman o, oturduğu belə низменному ki, siz düşündük ki, o, uçur burada açıq demək sizinlə, və əgər o heç приземлится tez, o, uçmaq vasitəsilə böyük şüşə gün və приземлится ortasında сверкающего ballroom dance video tutorials riayət zalının.
  
  
  Ətrafında bir vertolyot вывалились üç kişi капюшонах. Onlarda silah vardı. Kişi pencək Кардена hər kəs kimi, gözlərini qaldırdı, sakit heyrətlə. O dedi: "Nə günahı! Sonra isə onlar tutdu ego və tez kobud sövq vertolyot gələn. İnsanlar kənarında hərəkətsiz dayanmışdı, hərəkətsiz kimi xurma çimərlik, guessing olub ki, onlar yuxu idi, sonra kiçik adam tərəfindən Бруклина qışqırdı: "Stop ih!" Bir şey оборвалось sakit dəstə-dəstə, izdiham суетливых ziyana ətrafında böyük şəhərin və bəzi onların ətrafında qaçdı doğru yuxu üçün mübarizə, bəlkə də həyatında ilk dəfə. insanlar капюшонах gülümsədi qaldırmışıq tapança-pulemyot və покрывали çimərlik güllə və shouts, altında громовой tüstü, zəif cızırdama фосфорной nar, sonra isə yanğın - tez ildən, təbliğ yanğın olan пожирал alınmış paltar. münasibətilə, və kiçik uyğun kazak və icarəyə götürülmüş смокинги və kiçik hərdənbir üzrə Бруклина və müəllim tərəfindən Байонны ...
  
  
  On dörd öldürülmüş, iyirmi iki yaralı.
  
  
  Və insan ilə it etdi vertolyot.
  
  
  
  
  
  
  Birinci fəsil.
  
  
  
  
  
  Onun yalançı çılpaq günəş tan. Onun шевелил bizə мускулом saatdan çox. Bu, mənə ilk başladığı yerə xoşuna gəlir. Onun haqqında düşünməyə başladı ki, daha heç vaxt шевелить əzələləri. Onu fikirləşdim ki, əgər siz пролежите günəş səhra kifayət qədər uzun bilərmi köz sizi çevirmək heykəli? Və ya heykəl? Ola bilər, onun ola bilər abidəsi. Burada yerləşir Nick Carter. Bahis, onun olardı oldu heykəli turist
  
  
  Cəlb edilməsi. Ailə навещали mənə четырехдневным istirahət və uşaqlar dayanmışdılar və корчили рожи - onlar nə ilə gözətçilər tərəfindən Buckingham sarayının - məcbur çalışır, məni пошевелиться. Yalnız onun olmasaydı шталь. Ola bilər ki, mənə uğur əldə Ginnesin rekordlar kitabına salınıb: "Rekord unudursan hərəkətlərin əzələ - 48 yaş və on iki dəqiqə müəyyən edilmiş Nick Carter Tucson, Arizona".
  
  
  Onun прищурился baxaraq uzun bir üfüq, bu tutqun-mavi dağlar, ətraf səhra, və dərin bir nəfəs hava, bir o qədər təmiz ki, mənə elə gəldi ki, mənim ağ ciyər - bu трущобы.
  
  
  Onun baxdı öz ayağı. O, yenidən шталь baxmaq hissəsi kimi məni. Ən azı, o, oldu belə isə tünd-qəhvəyi kimi, qalan hissəsi isə mənim bədən, daha çox oxşar deyil, tozsoran hose isə əsl insan ayağı.
  
  
  Mən deyirəm ki, heç bir hərəkət əzələləri, altı həftə əvvəl bu var idi incə mövzudur. Altı həftə əvvəl gips hələ idi mənim ayaq və doktoru Шилхаус vermişəm кудахтанье və müzakirə mənim şəfa bu "əgər" əvəzinə "zaman". Таращить gözləri olan nəsib ублюдку Дженнингсу, расколола sümük, amma parçaları врезались əzələ, sinir və ya başqa bir şey edir ki, nə qədər öz işini, biz də zarafat etmək olmaz, zaman artıq irəliləyirik.
  
  
  Onun yenidən baxdı cür. Bu бескрайнем dünyada qum, adaçayı və günəşin uzaqlarda - tənha atlı oğlan bürünc кобыле. Onun gözlərini bağladı və üz tutulmuşdu.
  
  
  - Bəy!
  
  
  O məni heyran свернутой kağız və разбудила məni yuxular kateqoriya "X". O dedi: "Carter, sən безнадежен. Onun sizə izin saat, sən isə уйдешь".
  
  
  Onun gözünü açdı. Milli. Gözəl. Hətta bu çərdəymiş maşınlarını ağ geyim tibb bacıları. Böyük bir paket şirəli белокурых saç, qızıl-platin və sarı-çəhrayı saç, böyük qəhvəyi gözləri parlaq dərinin və yumşaq tam ağzına, sonra isə hərəkət, aşağı və oxu sol, sağ, iki ən gözəl sinə dünyada zəngin və yüksək və dəyirmi, sonra isə dərzi şeytana, onun пошевелил мускулом.
  
  
  Onun zarıdı və çevrildi. "Get, - dedi. "İşə qayıtmaq üçün." İşlər nəzərdə физиотерапию mənim ayaq. Milli idi физиотерапевтом. Mənim ayaq. Başqa hər şey var idi, qeyri-rəsmi.
  
  
  Onu götürüb bir dəsmal bükülmüş ego öz ətrafında. Onun yalançı брезентовом коврике azn массажном masa balkonda özəl yataq otağı, böyük ispan saray-da миссионерском üslubunda təxminən otuz beş kilometr cənub-qərbdə Тусона. Sığınacaq xala Tilli Ya ego az mehribanlıqla adlandırırlar, A. T. R. AX müalicə və reabilitasiya. İnternat evinə veteranları üçün "soyuq müharibələr".
  
  
  Onun orada idi, təşəkkür nəzakətlə Harold ("Хэппи") Дженнингса, keçmiş бутлегера, keçmiş məhbus, экспатрианта, sahibinin kiçik mehmanxanalar adalarında Кайкос, açıq əksinə Haitidə. Mehmanxana Хэппи idi hesablaşma palatası qrup üçün çevirmenler var çevirmenler adlı Blood And Vengeance. Ego общепризнанной məqsədi var idi qan və intiqam almaq seçilmiş bir qrup amerikalı alim. Hərəkatı tərəfindən maliyyələşdirilirdi zəngin южноамериканским eks-нацистом ki, bunu bütün bunlar layiqli Хэппи. Qan və intiqam keçmişdə qaldı, ancaq onun üçün ödənilən qələbə двухнедельной комой və broken ayaq. Qarşılığında bu AX təmin mənə iki ay, günəş və bərpa təlimlər və Milli Barnes.
  
  
  Milli Barnes onun mənim sol ayaq və прикрепила ona metal yükü. "Və потянуться, - o dedi, - və согнуться... və согнуться... və потянуться, iki-üç - hey! Bu da pis deyil. Unutmayın, pul, gələn həftə sən olacaqsan gəzmək olmadan qoltuqağacı". Onun baxdı həm şübhə ilə. O, çiyinlərini çəkdi. "Mən dedi run".
  
  
  Onun gülümsədi. "Bu da normaldır. Onun, sadəcə olaraq qərar verdim ki, mənə çox tələsmək. Onun yalançı burada düşünür ki, ömür qısadır və çox vaxt sərf həyat".
  
  
  O, qaşlarını qaldırıb. "Bu kimi replika Killmaster".
  
  
  Onun çiyinlərini çəkdi. "Belə ki, bəlkə bu, belə deyil. Ola bilər, onun подумываю haqqında atmaq üçün AX. Gəzmək. Nə etmək, real insanlar". Onun покосился azn bilər. "Nə edir bu adamlar?"
  
  
  "Yalan, mən istəyirəm ki, onlar Nick Carter".
  
  
  "Iso, bütün gücü."
  
  
  "Yoluna davam et, hərəkət ayaq".
  
  
  "Хема sən otel ola bilər?"
  
  
  O, mənə bağışladı açıq qız təbəssüm. "Mən səninlə, onun xoşbəxt ola Milli Barnes".
  
  
  "Zaman isə onun gedəcəm?"
  
  
  "Ah! Zaman sən уйдешь, onun запрусь bu ən otaqda ilə xatirələrini, mənim göz yaşları və mənim сборниками şeirlər". O, поджала dodaqlar. "Bu o, revmatizm, bir otel eşitmək?"
  
  
  "Mən-otel bilmək, nə istəyirsən, həyat".
  
  
  O oturmuşdu mənim sol, biz перил eyvan, скрестив əlləri sinə, günəş shone sarı ulduzları onun saç. O, çiyinlərini çəkdi. "Mən heç bir fikir arzusu haqqında bir şey illərlə".
  
  
  "... Dedi, nənə Barnes gün onun doxsan yaşım tamam olduğu. Gəl, əzizim. Bu fikir gənc qadın.
  
  
  O genişləndirdi gözləri. Mənə iyirmi səkkiz ".
  
  
  "Bu köhnə, hə?"
  
  
  "Sən ayaq çəkmək "
  
  
  Onun ayağını uzatdı. O, əlini uzatdı və qaldırdı, onun daha yuxarıda gümbəzli və salamlayan günəş. O, убрала əl qaldırdı ih yuxarı ценымногие daha yüksəkdir onu düşünürdüm. "Növbəti dəfə подтолкни özünü belə yüksək". Onun сгибался, наклонялся və толкался belə yüksək.
  
  
  "Milli... Əgər onun getdi..."
  
  
  "Boş Sözdü, Nick! O, sonra sən проходишь, - tipik düşüncə двенадцатой bazar".
  
  
  "Mən укушу. Bu nədir?"
  
  
  O, köks ötürdü. . "Bu, yalnız birinci ay uşaqlar, keçirəcəklər burada siz bütün пылающем tələsin çıxmağa başladı, ikinci ay siz diqqət işləri çətindir, üçüncü ay. - Mən bilmirəm, - sizin dəyişikliklər maddələr mübadiləsi üçün istifadə almaq, bütün bu yalan. Siz başlamaq философствовать, başlamaq sitat gətirmək, Ömər Xəyyamın. Sizdə затуманены gözləri, siz baxın Bu Waltons ". O, başını buladı. "Tipik düşüncə двенадцатой bazar günləri",
  
  
  "Belə ki, nə olacaq bundan sonra?"
  
  
  O gülümsədi. "Səs görərsən. Sadəcə sən əymək bu qədər. O sənə lazım olacaq".
  
  
  Mənim otaq, telefon zəng vuraraq. Milli getdi cavab. Onun kimi seyr mənim ayaq əsir əzələlərin. Bütün gülsarının qarşısında yenidən peyda olmuşdu. Yəqin ki, o, sağ idi. Gələn həftə bilərəm ki, onun üz crutches. Onun dəstəkləyib qalan hissəsini öz bədən şəklində istifadə edərək, qantellərin və скакалок və davamlı gündəlik səyahət, onun hələ çəkisi düz 165. Yalnız, ki, mən əlavə vaxt üçün öz başında olduğu xala Tilli, gözəl idi, cəfəngiyyat pirat toxunurdu. Milli dedi ki, bu, mənə baxmaq, həqiqətən, pis. Onun düşündüm ki, выгляжу kimi Ömər Şərif. Milli dedi ki, bu, eyni.
  
  
  O, geri döndü балконной gün. "Ola bilərmi ki, mən ona etibar sənə, bu dəfə işi davam etdirmək? Yeni qəbul..."
  
  
  Onun baxdı bilər və заворчал. "Gözəl bir roman. Əvvəlcə sən оставишь məni günorta, indi də bir kişi. Kim bu adam?"
  
  
  "Kimsə adına Dunn".
  
  
  "Dunn ətrafında Berlinin?"
  
  
  "Eyni şey".
  
  
  "Hmm. Bütün bunları nəzərə alaraq hallar onun daha çox həsəd aparıram, yeməyə".
  
  
  "T!" - qız yaxınlaşdı və məni öpdü. O, otel, bu parlaq idi. Kiçik bir öpüş zarafatla. Elə bu çevrilib başqa bir şey. Nəhayət o, köks ötürdü və отстранилась.
  
  
  O dedi: "onu mənə Ver bu qəzeti əvvəl gedirsən. Hesab edirəm, vaxtı gəlib çatıb və mən yenə yetişdirmək öz beyin".
  
  
  O, sonra da atdı mənə qəzet və qaçdı. Onu yalnız qoymaq ego geri, birinci səhifə.
  
  
  Leonard Фокса oğurlanaraq.
  
  
  Ya deyirəm sözlə Tucson Sun:
  
  
  Milyarder, padşah otel Leonard Фокса, qaçırılan ətrafında öz müqəddəs ada Grand Багама ruslar güllə yağışı altında və nar.
  
  
  Karlton Варн, xəzinədar holdinq şirkətinin Фокса, aldım bu gün səhər bir qeyd üçün alınması haqqında tələbi ilə 100 milyon dollar. Qeyd imzalanıb "Əl-Şeytan" ki, ərəb dilindən tərcümədə "deməkdir şeytan".
  
  
  Bu, ilk terror aktı qrupunun ilə məşğul olan hesab осколком "Qara sentyabr", fələstin blog, məsul katibi, öldürülməsi üçün Olimpiya oyunlarında Münih və kütləvi qırğınlar hava limanlarında Şer və Afina.
  
  
  Necə soruşduqda o planlaşdırır pul toplamaq, Варн dedi ki, şirkətin olacaq yenidən aksiya və satmaq holdinq "ilə əhəmiyyətli itkilərlə. Amma, - deyə o, əlavə edib, - indi heç vaxt pul haqda düşünmək. Nəhayət, mühüm həyat kişi ".
  
  
  Yasir Ərəfat, baş nümayəndəsi P. L. O. (Fələstin azadlıq Təşkilatının rəhbər komitə bütün gücü федаинов) təklif etdi ki, öz adi "no comments".
  
  
  
  
  Bu idi hansısa vəhşi istehza. Fox getdim Багамы, ilk növbədə, saxlamaq üçün öz azadlığı və dövlət. Törədi hazırlanırdı atmaq onun kitabı. Xüsusi Nəşr кожаном переплете, oyma, qızıl; bir-bir sadalayır, yalnız cinayət milyon dollar - dələduzluq, qiymətli kağızlarla iş, dələduzluq elektron vasitələrdən istifadə olunmaqla, misir, vergi dələduzluq. Amma Фоксу idarə qaçmağa. Təhlükəsiz hüquqi liman Böyük Багамских adaları.
  
  
  İndi isə istehza sayı iki: hətta əgər Варн pay fidyə ən yaxşı ümid Фокса diri-diri qalmaq idi, əgər federal agentləri oğurlanaraq ego geri. Bu, son bir misal, köhnə ideyalar ki, şeytan onun bilirsiniz, daha yaxşı şeytan - ya Al-Şeytan - siz heç bilirsiniz.
  
  
  Vaşinqton возьмется işi, yaxşı. Heç bir sevgi Леонарду Фоксу. Hətta nəinki görə задействованного prinsipi. Biz olardı bu sadə səbəbdən ətrafında mülahizələr özünü müdafiə etmək üçün yüzlərlə milyon abş dolları pul hit terrorçuların əlinə.
  
  
  Onun təəccüb başladı olub implicated bu SEKTORDA. Kim AX. Və nə planı idi. Onun baxdı залитый günəş landşaft və birdən hiss etdim ki, ehtiyac buz səkilərdə, sərin fikir və bərk soyuq silah bir əlimdə.
  
  
  Milli sağ idi.
  
  
  On ikinci bazar günü başa çatıb.
  
  
  
  
  
  
  İkinci fəsil.
  
  
  
  
  
  Leonard Fox ölü idi.
  
  
  Ölü, amma ego həlak Əl-Şeytan. O, sadəcə olaraq, öldü. Ya dediyi kimi mənim başqa, "ego qat dollar zərər vurmuşdur".
  
  
  "Keçirərək iki bazar günləri düşərgəsində terrorçuların, firavan приземлившись hava limanında Лукая, sonra necə onu salamladı телекамерами ödəyərək yüz milyon dollardır, yaşamaq üçün bir - Leonard Fox vəfat edib. Üç saat ev və пфф!
  
  
  Əgər belə bir şey kimi Taleyi, razılaşın, biz həm мрачное yumor hissi.
  
  
  Дженс baxdı kartları. "Mən seç".
  
  
  Campbell çıxardı və bir закусил. Феррелли dedi: "Estafetini". Onu atdı, on sent qaldırdı пятак. Biz gözəl bir qrup oyunçular. Ətrafında toplanan xəstəxana sözünə. Дженс, прижав ayaqlarını tavan, bu великодушной пытке kimi tanınan dartma Campbell ilə повязкой bir göz və Феррелли ilə qalın qara четырехмесячной saqqal oturan bir sandalye, оправляясь bütün zaman olur ki dəstə güllə düşmək sizə bağırsaq. O ki qaldı, mənim, onun, keçib paris səhər və başqaları ilə müqayisədə, onun hiss və sağlam.
  
  
  Onun çevrildi Дженсу. Bizim nəfər Dəməşqdə. Ən azı bir həftə əvvəl. O, təcrübəsiz bu AX, amma bilirdim ki, Yaxın Şərq. "Belə ki, siz necə düşünürsünüz, onlar nə pul?"
  
  
  "Uyğundur ki, sizə пятак." O, atdı пятак yataq. "Dərzi, mən bilmirəm. Sizin ehtimal kimi yaxşı və mənim". O, оторвался olan kart. "Sizin nə tahmin?"
  
  
  Onun çiyinlərini çəkdi. "Mən bilmirəm. Ancaq mən şübhə etmirəm ki, onlar istifadə etdiyi üçün ehtiyatda olan konserv, belə ki, güman edirəm, biz yalnız накупили özünə bir yığın dəhşət.
  
  
  Campbell подумывал oynaya eləcə. "Bəlkə də onlar alır, hələ bir neçə raket SAM-7. Попади bir neçə təyyarə, заходящих enməyə. Hey zaman isə mövsüm ov Boeing 747?"
  
  
  Феррелли dedi: "hər ay dördlüyü"
  
  
  "Fun", - dedim. "Biz oynayırıq kart?"
  
  
  Campbell qərarına sürücünü qəpik. Mən bilirəm Кэмпбелла, ondan yaxşı idi əli. "Ən pisi - o məktubla müraciət edib Феррелли, - hansı terror onlar bizə qərara almaq, onlar almağa ego köhnə amerika pul".
  
  
  "Düzəlişin. Pul Leonard Фокса". Феррелли gülümsədi və sığalladı, saqqal. "Memorial terror Leonard Фокса".
  
  
  Campbell başını tərpətdi. "Mən düşünmürəm ki, Fox itirir çox cola".
  
  
  "Sən издеваешься?" Феррелли azaltdı kart. "Orada, harada ki, indi Fox, onlar yatmaq yoxdur. Od və kükürd vermir və yalnız suya çatanda söndü. Dostum, onun eşitdim ki, bu, tək idi, pis ruh".
  
  
  Дженс baxdı Феррелли. Biz Джинса idi şəxs britaniya zabiti. Səhra tan, выбеленные günəş sarışın saç; ideal folqa üçün buz mavi göz. Дженс gülümsədi. "Mənə elə gəlir ki, onun улавливаю yaşıl səs qısqanclıq".
  
  
  Onun qaşları çatıldı. "Kim ola bilər qısqanc rəhmətlik Леонарду Фоксу? Mən nəzərdə tuturam kimə lazım olacaq bir neçə milyard dollar kilid, İspaniya, villa, Yunanıstan, şəxsi təyyarə, стометровая yat və buxar dünya ... girlfriends məşhur film ulduzları? Dərzi! Biz Феррелли ən yaxşı dəyərlər, elə deyilmi, Феррелли? "
  
  
  Феррелли başını tərpətdi. "Əlbəttə. Belə şeyi məhv edə bilər sənin ruhunu".
  
  
  "Əslində, - dedim. Ən yaxşı həyat - bu, günəş və ay, və Oreo cookies ".
  
  
  "Mənim sağlamlıq", - deyə Феррелли. "Mən öz sağlamlıq".
  
  
  "Almaq deyil, əgər geri gələn yataq". Milli oturmuşdu qapıda. O, pəncərəyə yaxınlaşdı və geniş ego açdı. "Allahım, - dedi, - siz nə kurilə? Bu kimi əsl задымленную otaq". O, mənə döndü. "Doktor Шилхаус görmək istəyir, səni on beş dəqiqə, Nick". O, прочистила boğaz. "O da görmək istəyir Феррелли bu zibil və Кэмпбелла idman zalında".
  
  
  "A, Дженс?" - dedi Феррелли. "Nə olardı, o, görmək otel Дженса?"
  
  
  "Bu sürükleyin kimi", - deyə Campbell.
  
  
  "Borc", - deyə Феррелли.
  
  
  "Dəlilik, - dedi, - Campbell.
  
  
  "Bu..."
  
  
  "Gedin!" - Milli dedi.
  
  
  Onlar getdi.
  
  
  Milli kəndləri qara plastik stul. "Bu, olduqca maraqlı bir hekayə Леонарде Фоксе. Mən inana bilmədi, bu zaman xəbər eşitdim. Hansı vəhşi final".
  
  
  Onun başını yellədi. "Bu, heç də mövzu пупсик. Bu, ola bilər, bir mövzu Leonard Фокса, amma bu, yalnız başlanğıcdır başqa bir şey. Hansı tövsiyələr onlar bizi planlaşdırılır pul ilə".
  
  
  Milli nəfəs aldı. "Mən bilirəm ki, hansı каперсы onun olardı устроила. Bəli, mənə sual, uşaqlar, minsk каперсы".
  
  
  Дженс çevrildi və atdı nax buz baxışı. "Siz ki, həqiqətən?" O, birdən-birə шталь çox ciddi. Ego мочка изрезался dərin qırışları. "Mən nəzərdə tuturam - bu şeylər sizin üçün vacibdir?"
  
  
  O dayandı bir an, və onun gözləri dəyişib. Sanki o oxudum arasında bir şey satır. "Yox", - yavaş-yavaş o, cavab verdi. "Yox, Ted. Heç də yox". O, kəskin переключила ton. "Elə düşünürsünüz ki, Əl-Şeytan pul sərf edəcək terroru".
  
  
  Дженс da yerə yüksəlib. "Əgər biz tapacağıq ih ilk".
  
  
  Milli sürətli nəfəsini dərdi ilə göz Дженса azn məni Дженса yenə. "Yeri gəlmişkən," biz ", onu güman edirəm
  
  
  nəzərdə tutursunuz AX? "
  
  
  O, baxdı onun ayaq тянущуюся üçün tavan. "Yaxşı, demək belə, - mən, demək deyil mənə. Təşəkkür edirik, buna пьяному тупому идиоту. Bilirsiniz, bir gün ərəb qaraçı mənə dedi ki, çərşənbə axşamı - mənim uğursuz gündür. Belə ki, hər bazar ertəsi axşam onun убираю silahını və onun heç vaxt устраиваю qaranlıq işlər çərşənbə axşamı. Belə ki, nə baş verir? Onun, küçə aşağı gəzmək ilə günahsız tapşırıq və vurulan daş turist çaşdırıcı məni öz maşın. Nə zaman? "
  
  
  "Cümə günü?"
  
  
  Дженс rədd məni. "Onun verərdim öz sağ ayaq üçün ola indi Suriyada".
  
  
  Onun baxdı, onun ayaq. Ona dedi: "Heç kim, bu, olacaq".
  
  
  O, davam etdi ignore mənə baxdı Milli. "Hər halda, cavab, sizin штопора, əzizim, sən bilərsən saxlamaq üçün pul bir çox buxar açıq indi axtarırlar Şeytanın". İndi o, mənə tərəf döndü. "Ey allah, mən onlardan çox idi iki həftə ərzində, bütün dünyanı isti agentləri və onlar - ola bilər gəlmək bizim funksiyası".
  
  
  "Sonra Fox çıxır və ölür, heç успев danışmağa. Bahis, Vaşinqton həqiqətən dəli am". Onun покосился azn Дженса. "Siz düşünürsünüz ki, orada idi, AX?" O, başladı пожимать çiyinlərini.
  
  
  Milli sürətli dedi: "Nə Əl-Şeytanın - hansı tədbirlər, sizin fikrinizcə, onlar planlaşdırırlar? Mən demək, kimə qarşı?"
  
  
  Дженс yenidən çiyinlərini çəkdi. "Bu asılıdır, kim belə Al Şeytan. Bu федаинов var onlarla fraksiya və onlar bütün bir neçə müxtəlif məqsədlər və bir az başqa siyahısı düşmən".
  
  
  Milli нахмурилась. "Heç izah edə bilərsinizmi?"
  
  
  O, hey göz vurdu. "Mən sevirəm, izah etmək. Bunu mənə hiss edir, ağıllı. Qulaq asın: var, bir neçə ekstremist qruplar, deyil ki, yalnız istəyirlər silmək İsrail yer üzündən, həm də devirmək istəyirlər ərəb rejimləri başlamaq bütöv bir inqilab. Və əgər Əl-Şeytan bir hissəsi də bu dəstənin siyahısı "kimə qarşı" ola bilər ki, kifayət qədər uzun. Digər tərəfdən, var, Əl-Fəth, ən böyük qrupu. Onlar az və ya çox olduğuna kompromis ola bilər ki, чушью. Çünki Black Sentyabr - ən qanlı buxar bütün FAT - gərək bir hissəsi olmaq FƏTH ". O, всплеснул əlləri. "Belə ki, siz cəhd və bunu başa düşmək olar".
  
  
  "Lakin qəzetində deyilirdi ki, Şeytan da ola bilər, bir hissəsi Qara sentyabr". Milli mənə baxdı. "Bu nə deyir onlar?"
  
  
  Onun başını yellədi. "Tamamilə heç bir şey yoxdur. Qulaq asın, onlarda belə ki, bir çox fraksiyaları, çünki hər kəsin öz fikir. Belə ki, onlar bir qrup yaratmaq, və çox qısa bir qrup dağılmağa başlayır, qruplar, və çox tezliklə bu dağılır, qruplar, və bildiyimiz kimi, Şeytan ola bilər altı silly uşaqlar, onların xoşuna gəlməyən bir şey alırdılar nahar ". Onun çevrildi Дженсу. "Bu kimi nəzəriyyəsi üçün? Qadın помешанных azn hakimiyyəti qədərdir?"
  
  
  Дженс baxdı mənə çox qəribə.
  
  
  Onun qaşları çatıldı. "Bu halda, əgər siz başa düşmədiniz - bu, bir zarafat idi".
  
  
  O, davam etdi baxmaq mənə çox qəribə. "Ola bilsin, sən haqlısan."
  
  
  Onun çevrildi Milli. "Mən hesab edirəm ki, emu lazımdır prick".
  
  
  "Mən qaydasında". O, hələ qəribə baxdı. "Mən çalışıram ki, sizə, bəlkə, siz doğru deyirsiniz. Əl-Şeytan ola bilər, хема şey. Ola bilər ki, ümumiyyətlə, hər şey. Güman ki, ih cəmi altı uşaqlar - lazım deyil, daha çox həyata keçirmək üçün düzündə Fox..."
  
  
  "Belə?"
  
  
  "Belə ki,... belə ki, ola bilər, onlar özləri tərəfindən. Bəlkə, onlar, həqiqətən, sizin crazy sxemi".
  
  
  "Bəlkə də onlar istəyirlər ki, leqallaşdırmağa yerkökü?"
  
  
  "Ya bəlkə, onlar partlatmaq dünya".
  
  
  Biz birdən-birə apardıq, uzun sakit baxışları. Biz icad olduqca çirkin bir fikir. Əgər Şeytan idi, altı безумцев tək, onlara olardı ценымногие daha nəzərdən guesses. İh hərəkət və planları ola bilər bir şey. Tamamilə bir şey.
  
  
  Onun bu barədə fikir vasitəsilə bir neçə dəqiqə, zaman Шилхаус yoxlanılması məni parsons mənim ayaq və məndən yaxşı, belə. "Ценымногие yaxşı, N3. Demək olar ki, yüz faiz", - o, gülümsədi.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Milli gülümsəyirdi. "Ценымногие daha yaxşıdır."
  
  
  Onun clapped edib ee üzrə ee çılpaq gözəl butt. "Неромантичная qadın deyilik", - dedim. "Mən deyirəm mənim ayaq belə bir zamanda..."
  
  
  "Yaxşı ki, yaxşı - pis qız dedi, - mən bilmirdim etməmək..."
  
  
  "Siz, ümumiyyətlə, lazım deyil heç bir şey hiss. Siz olmalıdır çox məşğul baxaraq rəngli işıqları".
  
  
  "Oh, guya bu, - dedi, çox yavaş-yavaş apararaq barmaq mənim geri, bütün geri. "Siz nəyi nəzərdə tutursunuz onlar qırmızı-mavi flickering şeylər baş verir, bu zaman zəng bells...?"
  
  
  Onun baxdı bilər. "Sənə, sadəcə, bəxti gətirib, - dedim, притягивая onun özünə, - ki, J sevir ağıllı qadınların". Mənim əlləri saxlanılır kuboku ətrafında onun sinə və mənim kubok idi переполнена ee şirəli женственностью.
  
  
  "Əzizim?" o dedi, çox yumşaq: Üçün "protokol" - o, məni öpdü qulaq, - "siz bütöv bir möhtəşəm светозвуковое göstərir".
  
  
  "Sən də olardı...
  
  
  - Mən öpdü, onu sinəsinə: -"İstəyirəm yenə oynaya, bu mahnını? "
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Milli yuxuda deyil. Onu hiss etdim, onu necə kirpikləri çəpinə mənim çiyin. O, притворилась спящей və onun səbəb hey xidmət edərək, bu cür iman hey. Zaman qadın oynayır bu oyun, biz həm adətən var olduqca yaxşı bir səbəb. Və onların böyük bir hissəsi deyil oynadı axmaq oyunlar.
  
  
  Otaq sakit idi və qaranlıq istisna olmaqla, ay işıq пробивался içindən pərdələri formalaşdırılması model üzrə bütün lentlər tavan. Gecə sərin idi, və möhtəşəm коричневое olan bir orqan idi обернуто mənə ətrafında oldu накрыто tünd-göy, yorğanın, mənə lazım deyil idi ego görmək. Floated mənim baş rəqs arasında zolaqları ay tavan.
  
  
  Milli idi парадоксом. Çətindir, sadə bir qız. Mən nax idi sarsılmaz işgüzarlığı. Milli heç bir şey narahat edirdi. O bilərdi sənə baxmaq, göz, hətta əgər yarısı sənin şəxsin partladılıb. Və bu baxışdan yox idi, bizə mərhəmət, bizə qorxu. Və siz istədiyiniz bilirdik ki, o, oynamışdır.
  
  
  İdi ki, bütün ilə Milli, adi bir hadisə idi, o cümlədən bizim. Bu, yaxşı idi, dərin dostluq, həmçinin sex, lakin heç bir sevgi romanı. Bir dəfə mən Milli idi bir məhəbbət əlaqəsi - Sam, amma Sam vəfat edib.
  
  
  Yalnız şəkil yanlış idi. Heç kim, heç vaxt "daha çox sevir". Əgər Cülyetta çıxmayıb, öz ətrafında, dörd il sonra o çıxdı olardı, başqa bir ərə, son beş almaq on çıxdı olardı ərə sevgi. Ola bilər, deyil, həqiqətən belə bir sevgi, ancaq sevgi, tam olaraq eyni. Çünki sevmək - bu kimi hər hansı digər istedadı. Əgər bir şey nə yaxşıdır, nə etmək lazımdır, bu, yenə. Biz Milli istedad idi. O, sadəcə, qorxurdu ego istifadə etmək.
  
  
  O, пошевелилась mənim üçün çiyin. "İndi bir saat?" o, soruşdu.
  
  
  Var idi on saat.
  
  
  Onun uzadıb ayaq və televizoru yandırdım barmaqları ayağı. O dedi: "Dayandırmaq выпендриваться" və ehtiyatla əsnədim.
  
  
  Televizora qoşulması, və qadın elan karotid Amerikada, nə onu narahat etmir iy подмышек. Milli прикрыла şəxs yastığı. "Əgər siz baxın film, ona deyim sizə, o daha çox başa çatacaq. Amerikalılar, bu kovboyları və polis həmişə məğlub".
  
  
  O dedi: "Yox, istəyirəm ki, sizə danışmaq olar, amma mən onun planı hər il novosti".
  
  
  "Eyni final. Amerikalılar, bu kovboyları və копы həmişə məğlub".
  
  
  Mən dedim: "Terroru yenidən başlıqlarını". Onun kəndləri burada açıq demək. Milli перекатывалась mənim hugs.
  
  
  "Üç gündən sonra ölüm Leonard Фокса daha bir zövq смельчака. Bu dəfə İtaliya rivyerasında, zaman amerika milyonçusu Харлоу Уилтс tərəfindən oğurlanaraq öz şəxsi şəhərkənarı villa. Уилтс kimə məxsus səhmlərin nəzarət zərfi şəbəkə motel Cottage, yalnız gəlib İtaliyaya müzakirə etmək planları alınması otelinin "Роналди" ". (Çərçivə olan Уилтс gəlib İtaliyaya.) "Chris Walker tərəfindən Minnesota söhbət onun həyat yoldaşı ilə..."
  
  
  Kamera göstərmişdir lüks qonaq otağına daxil миллионерском ətrafında Somewhere, Minnesota, harada ağlayan missis Уилтс danışırdı eyni soyuq bir tarixi var. Üçün gəlib tələb yüz milyon dollar. İki ərzində bazar günləri. Nağd pulla. Onlar adlandırdılar özünü Əl-Şeytan. Şeytan.
  
  
  İstərdim ki, onlar bizə planlaşdırılır ala bu pulu, indi qiymət çatırdı iki yüz milyon. Və əgər kimsə xilas etməyəcək Уилтса, ödəmək Şeytan.
  
  
  Onun gözlərini bağladı. Məhz o, indi nə lazımdır, açıq hovuz. Terrorun iki yüz milyon dollar.
  
  
  Milli çatdı və söndürüldükdə tv. "Mənə ətrafında silah qoyun", - deyə o bildirib. "Sadəcə подержи məni, yaxşı?"
  
  
  Onu qucaqladı ee. O, həqiqətən, lax. Ona dedi: "Əzizim, hey! Bu nədir? Qulaq as, görə sənə heç kim chase".
  
  
  "Mmm, onu bilirəm. Amma məndə dəhşətli foreboding ki, kimsə güdür səni. Ki, bu son gecə, zaman bir yerdə olacağıq".
  
  
  Onun qaşları çatıldı. "Gedirik. Kimsə güdür məni? Kim ümumiyyətlə, bilir ki, mən burada?"
  
  
  "BALTA", - sakitcə dedi. "AX bilir ki, siz burada".
  
  
  Biz çox uzun müddət baxdı ki, bir-bir. Və birdən-birə bu dayandırıb boş səs. Birdən-birə bu oldu ценымногие yalnız daha çox mehribanlıq.
  
  
  "Bilirsən..." - başladı.
  
  
  Onun öpdü ee. "Mən bilirəm.'"
  
  
  Onun притянул onun yaxın necə olar yalama, sonra isə bunun heç bir şey dəyişib.
  
  
  Əslində, bu bir əhəmiyyəti yox idi.
  
  
  Növbəti səhər Хоук zəng edib üzrə AX Vaşinqtonda və axşam çağı onun nin Yaxın Şərq. Tapşırıq: tapmaq və dayandırmaq Şeytan.
  
  
  
  
  
  
  Üçüncü fəsil.
  
  
  
  
  
  Рехов Дизенгоф - bu, Broadway Təl-Əvivin. Və ya, daha dəqiq desək, bu sahə İstəyirsən, sunset strip-Zolaqlar və Mayami-Collins-avenyu, bir üz. Bu, kafe, mağazalar, bar, bar, brilyant, cins parça, musiqi, teatr, müqəddəs, səs-küy, avtomobil, dəstə-dəstə və yeni plastik stendləri üçün pizza.
  
  
  Onun stol arxasında oturub bu
  
  
  kafe açıq səma altında olduğu, onun içirəm üçüncü pivə, Gold Star və müşahidə edirəm görə qürub şəhər üzərində. Bu kimi idi qalın qırmızı çimərlik top, yavaş-yavaş кувыркающийся üzrə оранжевому göyə.
  
  
  Onun burada idi, çünki, Robbi Jackson ölü idi. Robbi yaşamış Təl-Əviv. Lakin o, yanılmışdı. Ego viza определяла ego kimi amerikalı jurnalist, müxbir jurnalı World Yaxın Şərq üzrə. Mövzu imkan emu xahiş çoxlu suallar və göndərmək teleqramlar, sirli və digər Amalgamated Press and Wire Service. Bir dəfə elə oldu ki, Vaşinqton Эйкс. Ego bu məşğuliyyəti idi müşahidəçi AX.
  
  
  İş müşahidəçi çox bənzəyir, o, bu nəyə bənzəyir. Müşahidə. Bilmək olur ki, ego hissələrində dünyanın. Bu, o deməkdir mühit, digər şeylər bilirik, kim belə müxbir təsdiq, нанятые gücünü və yerli quldurlar, eləcə də onlar kim anlamaq, uşaqlar, bilər ki, borc sizə qayıq verə sığınacaq və ya kəsilmiş güllə. Robbi yaxşı idi. Yaxşı, çox yaxşı. Robbi, mütəfəkkir idi. Var idi bir bu analitik ağıl şahmat ustası. O, işləyib bu işə daha üç il və daha adlandırıb bizə yanlış стрелком. Ona görə də, zaman Robbi телеграфировал четырехзвездочным kod: "Aşkar şeytan. Göndər qoşunları", qaldı vermək yalnız bir штопора: varmı, yuxarıda Рашмор-yeri olan şəxslər üçün Qul?
  
  
  Cəmi bir saat sonra Robbi vəfat edib. O bıçaqlanıb geri иерусалимском az gedəndən sonra o. Bu baş verən zaman, Fox hələ olmuşdur aparır, amma əgər Qul, həqiqətən, məlum olduğu zalda milyonçu, vaxt yox idi deyə bu barədə kiməsə bir daha. Ən azı, vaxt yox idi deyə bu barədə AX.
  
  
  Mənim işim ondan ibarət idi ki, cəhd və bərpa müzakirəsi. Getmək biri Qul olan убежищу Əl-Şeytan və saxlamaq üçün yeni bir qurban, Харлоу Уилтс. Onun başlamaq qərara Təl-Əviv, çünki məhz orada başladı Jackson Qul. Sonra öyrəndim ki, o, Təl-Əvivdə, отправило ego cığır Qüds.
  
  
  Ola bilər.
  
  
  Ola bilər, bu, yaxşı şey səndə var. İş agent ibarətdir dağlar ehtimallar, nəhəng стога ehtimallar. Və siz həmişə oynamaq və "tap iynə" həmişə oynamaq və vaxt qarşı.
  
  
  Onun, saatına baxdı. Vaxt var idi, getmək. Onun dayandırdı, ofisiant və tələb etdim ki, çek isə göy verir sergey gül, daha sonra isə покраснело qədər tünd малиново-çəhrayı rəngli, əgər kimi bu услышало flicks bütün ivan etmişdir və özünü narahat bağlı bütün bunlara.
  
  
  Onun və rəhbərlik vasitəsilə kömək Алленби-yer üzündən silinmiş, seyr qızlar gedəndə aşağı internat və yumşaq, xidmətlər вышитых köynək, намекающих azn dəyirmi sərvət olmadan görünmür. Onun kimi seyr oğlanlar baxır, qızlar isə туристки də pambıq paltarlar baxırlar eyni пылкими gözü ilə sərgiyə çörəkçilik azn тележках qəhvə.
  
  
  Onun aşkar taksi verdi səhv ünvan Яффо, köhnə ərəb şəhərdə olan olarkən bir neçə kilometr cənubda və bir neçə əsr bundan öncə. Qayıdaq dar əyri-üyrü, сводчатым daş küçələri və лабиринтам üslubunda Касба. Qayıdaq, həqiqətən, Yaxın Şərq və üz Universal Müasir görünür çevirir, hər bir şəhər, dünyanın hər hansı bir başqa şəhərə dünyada.
  
  
  Onun ödənilir sürücü və keçdi dörd rüb qədər Рехов Шишима, bu приземистому binaya ilə qalın divarları və qırmızı dam. Sonra daş həyət və odin bahar yuxarı.
  
  
  Onun üç dəfə döydü ağır taxta qapını.
  
  
  "A?" deyən bir səs. O, sərt və dərin.
  
  
  "Glidat vanil", - deyə cavab verdi ona фальцетом.
  
  
  "Хайом har?" O, başladı gülməyə.
  
  
  "Lo", - soprano dedim. "Йорад гешем".
  
  
  Bir tərcümə bunun olardı: "Nə?" "Bəlli мороженное." "Soyuq?" "Xeyr, qar yağır". Digər tərcüməsi ondan ibarət idi ki, mənə görə deyil izləyirdik.
  
  
  Qapı açıldı. Benyamin gülümsəyirdi. O, mənə işarə tünd rahat otaqda mess. "Hər dəfə mənə düşür istifadə birinin ətrafında bu кодового onu hiss проклятым agent parlaq metal. İstəyirsən konyak?"
  
  
  Ona dedim ki, istəyirəm.
  
  
  O getdi mətbəxə və iki stəkan süzdü. David Benyamin idi agent ilk rütbəli israil kəşfiyyatının Əsas Beth. Onun işləyib, onunla təxminən on il əvvəl burada olmuşam, ona görə ki, Robbi bilər, onunla işləmək də. Tək müşahidəçi AX dost ölkədə borcludur ilə əməkdaşlıq, yerli agentləri tərəfindən. Və əgər o, bununla bağlı Беньямином, onda, bəlkə, Benyamin bilsəydim ilə хема o контактировал.
  
  
  O, qayıtdı ilə xal və bir şüşə qoydu öz неуклюжее шестифутовое bədən köhnə qəhvəyi dəri divan. Qaldırıb kubok, o dedi: "Le хаим. Səni xoş gördük, Karter". O qoydu ayaqları örtülmüş scarred stul.
  
  
  Benyamin dəyişib. İtirilmiş, parlaq görünüş, gənc döyüşçü ilə ego sərin ehtimalı haqqında бессмертии. İndi o baxdı kimi əsl döyüşçü. Və möhkəm və yumşaq, daha o oğlan olan o idi. Şəxs idi kəsilmiş qədər əsas açılar isə mavi gözləri обрамлены косыми xətləri. Azn nen idi зудящий sviter
  
  
  və jeans.
  
  
  Onun yandırdı. "Mən dedi Вадиму, niyə onun otel səni görmək. Belə ki, güman edirəm, mənə yuxarıdan başlamaq lazımdır".
  
  
  O, başını yellədi. "Yoxdur. Onu başa düşürəm, problem nədir. Problem ondadır ki, bizim ümumi birinə çatmırdı ruh əməkdaşlığın. Ah, bəli, əlbəttə, - o, çiyinlərini çəkdi və geri oturdu əvvəl - əgər mənə lazımdır, məlumat, əgər o, var, o deyəcək ki, mənə. Əgər onun soruşdu ego. O, dəqiq olmayan könüllü olmuşdur ".
  
  
  Onun, ona baxdı və gülümsədi. "Mənə deyin görüm, - dedim, - əgər siz biləsiniz, harada gizlənir Şeytan, siz ki qaçdı üçün telefon qutusu və zəng vurub bu AX?"
  
  
  Benyamin güldü. "Yaxşı, - o dedi. "Belə ki, bu ehtiyatlar bizə. Əgər onu bilirdi onun getdi oraya öz adamları və qəbul edərdi ih üçün böyük şöhrət İsrail. Amma əgər onun bilirdim və siz dediniz ki, mənə, ona olardı borcludur sizə deyə . Və çünki ona belə başa düşürəm ki, siz soruşursunuz, yox. O, heç bir şey mənə dedi ki, harada ola bilər Al-Şeytan ".
  
  
  "Bilirsən, kimsə başqa, ki, o, deyə bilər?"
  
  
  "Bu Shin Beth"? Yoxdur. Əgər o, dedi kim, bu nə olardı onu. Onun bir az покопался sizin üçün. Fikirləşirəm ki, nə edə bilər bir şey deyil, o deməkdir ki, o, ya bu ola bilər başlamaq üçün bir yer. Məhz qarşısında Qul aləminə qərq olacaqsınız üzrə Təl-Əviv, Qüds, o var, təxminən, on iki min lirə ətrafında öz fondun ".
  
  
  "Üç min dollar".
  
  
  "Bəli".
  
  
  "Ödəniş kiməsə?"
  
  
  "Belə ki, mən təsəvvür edirəm. Və nə ki, mən bilirəm ki, haqqında Jackson Qul. O, heç vaxt pulu, hələ yoxlanılır məlumat. Belə ki, siz lazımdır ki, hesablamaq üçün üç min dollar kimsə dedi emu böyük həqiqəti".
  
  
  "Olaraq qalır штопора: edilmişdir olub pul kimsə üçün burada, Təl-Əviv, ya kimsə ilə хема o gedir görüşməyə, Yerusəlimdə?"
  
  
  Benyamin gülümsədi. "Bu, yarpağı штопора". O, tökülür daha bir hissəsini yüngülcə сладковатого konyak. "Və yenə də əgər onun bilirdi revmatizm, onun deyərdim sənə. Və yenə də onu bilirəm", - o tez bir qurtum və скривился. "Qulaq asın, - dedi, - bu шайтанская dəstələri də bizi narahat edir. Allahım, biz, onlar, onlar kimə həqiqətən daşıyır. Əgər onlar alacaqlar öz əlləri bu dörd yüz milyon..."
  
  
  "Gözlə saniyədə! Dörd? Haradan onun, bir üstəgəl bir - iki. Fox və Уилтс. İki yüz milyon".
  
  
  "Və Jefferson, və Miles. Dörd yüz milyon". O, otağa keçdi və götürüb qəzeti "Jerusalem post". "Qarşı".".
  
  
  O, atdı mənə qəzeti. Onu oxumaq hesabat Roger R. Джефферсона, idarə heyəti sədrinin National Motors. Тургуд Miles, varisi köpek yem, зарабатывающий bir neçə milyon dollar. Hər iki oğurlanaraq edilmişdir ötən gün axşam, oğurlanaraq üzrə təhlükəsiz evlərin Ştatları. İndi oldum xilas üç uşaqlar. Onun откладываю qəzeti.
  
  
  "Bu Şeytan səslənir, çox ağıllı, doğru olmaq".
  
  
  Benyamin başını tərpətdi. "Lakin onlar deyil". O, qaşqabaqlı gülümsədi. "Və mif qeyri ərəblərin door toz"
  
  
  Onun tədqiq ego və nəfəs aldı. "Siz dediniz ki, Shin Beth də narahat edir..."
  
  
  "Əlbəttə. Kimsə bunun üzərində işləyir". O, başını yellədi. "Amma kim? Harada? Onun belə cahil, sizin kimi. Edə biləcəyimiz yeganə şey, əminliklə ehtimal etmək - bu, nə baza Şeytanın zalında İsrail deyil. Bu, yarpağı bir çox digər variantları. Liviya? Livan? Suriya? İraq? Партизаны разрастаются ".
  
  
  "Yaxşı, demək, biz bilirik ki, bu, Yaxın Şərq və birinci зацепка Robbi gəldi üzrə Təl-Əvivin".
  
  
  "Ya Qüds. Qulaq as, Vadim bilir ki, sən niyə burada. Sən demişəm, bu gün onunla. Vadim kimi mənim boss Şahin, hər şey sənin. Belə ki, əgər o, sənə heç bir şey dedi, sən düşünə bilərsən ki, o heç bir şey bilir ... və ya o bir şey bilir və istəmir sizə danışmaq. Onun, onun burada başqa bir işə. Yaxşı ki, mən bunu göstərmək düzgün istiqamətdə və demək istəyirəm ki, əgər siz nə vaxtsa прижали bir az gedəndən sonra o, geri ah-altı tapança mədə - əgər siz almaq qədər telefon köşkləri, zəng edin, mən də gələcəm ".
  
  
  "Sağ Olun, Devid. Sən əsl şaftalı".
  
  
  O gülümsədi. "Onlar uyğun deyil, məndən yaxşı. Sizə lazım зацепки?"
  
  
  "Mən cavab verməlidir?"
  
  
  "Mən sizə məsləhət görərdim ki, axtarış Sarah Лави. Алленби-yer üzündən burada, Təl-Əviv. Amerika репатриантка. Mən hesab edirəm ki, müəllimə. Onlar Robbi... əsməcə tutmuşdu. Bu söz?"
  
  
  "Silkələmək", - güldü, mən. "Lakin bu, eyni".
  
  
  O, düşündü ki, bu barədə bir dəqiqə və gülümsədi. Sonra da o, başladı gülməyə. Aşağı, tam, катящийся səs. Bu, mənim çoxdankı pm. David və ego qız. Onun soruşdu, o necə.
  
  
  Ego göz поседели. "Dafna ölüdür". O, əlini uzatdı görə сигаретой, onun sifəti daş idi. Onun bilirdim üçün kifayət qədər demək olar ki, cüzi "sadə". O, davam etdi ривненской. "Var bir hesab-- etdiyi ola bilər, istəsəniz mənimlə". Ego göz rəsulullahın məni məcbur ego hiss.
  
  
  "Çək", - dedim.
  
  
  "Restoranı küçədə Əl-Джаззар. Və əgər siz irəvanın haqqında rayonunda, El-Джаззар - bu bir ərəb sözü məna quldur. Hər halda, biz
  
  
  присмотрели görə bu yer və bir gün gördüm ki, Robbi daxil oraya. Bəlkə də onun orada idi əlaqə ".
  
  
  Bəlkə, hələ qırx bir.
  
  
  O, geniş çiyinlərini çəkdi. "Mən bilirəm ki, bu, bir az, lakin bütün bunlar haqqında daha onu düşünmək olar". O, geri oturdu əvvəl gəlib mənimlə görüşdü baxışları. "Mənim öz mənbələri faydalı bir şey bilmirəm".
  
  
  "Əgər onlar?"
  
  
  O, прочистил boğaz: "Mən sizə dedim".
  
  
  "Vallah?"
  
  
  "Get cəhənnəm olsun."
  
  
  Onun ayağa qalxdı. "Onun. Onun gedirəm cənnətə. Mənim xalis fikir və yaxşı işlər". Onu etdi, son qurtum konyak.
  
  
  O, əlini uzatdı. "Uğur", - deyə o bildirib. "Onun ciddi, Nik. Əgər sənə lazım olsa, kömək edə bilərsən mənə arxalana".
  
  
  "Mən bilirəm", - gülümsədi, mən. "Nə qədər ki, var, on sent telefon üçün".
  
  
  
  
  
  
  Dördüncü fəsil.
  
  
  
  
  
  Danışaq adet. Daxili Club El Jazzar baxdı kimi Yeddinci dairəsi Dante. Yeri var ki, onlar üçün tərk qatil. Bu izdiham idi, yalnız kişilər üçün, və kişiyə elə gəlirdi ki, onlar çox güman ki, öldürəcəklər səni çox выпьют.
  
  
  Otaq balaca, многолюдной və qaranlıq, выкрашенной dərin tünd qırmızı rəng. Ятаганы свисали azn шнурах ilə fırça, və ilan tüstü взбирались divarları gedərkən üçün низкому пестрому tavan, yerdə qara qanadları кружащегося yelpik məğlub edərək, ih geri mənasız bulud. Haradan-o, dərinliklərində itib etmək, səs və zəng бубна.
  
  
  Zaman onun daxil qapı, hər şey dayandı. Qırx cüt göz пронеслись hava; səksən göz hərəkət və eyni anda. Siz demək olar ki, eşitmək bilər, onlar bütün крутятся. Sonra söhbət başladı yenidən. Aşağıda. Урчание. Və qaval.
  
  
  Kiçik смуглый kişi yaş bank köynək yaxınlaşdı və atdı mənə, yüngül tutqun görünüş. O, скрестил əllərini, gözlərini, mənə çox qısaca üçün ego hər yaxşı işləyib. O, плюнул mərtəbə. Mənim boot azn полдюйма.
  
  
  Onun gülümsədi. "Və sənə də axşamınız xeyir".
  
  
  O, склонил başını. "Американи?"
  
  
  "Əslində. Amerika. Ac amerika. Mənim başqa Dünyada məsləhətdir, sənə yer". Dedim ki, bu ucadan.
  
  
  O, переместил öz аленка; silinib, sonra yenə qaşları çatıldı. "Siz gəlib yemək üçün?"
  
  
  O, başını tərpətdi. "Və içmək."
  
  
  O, başını tərpətdi. "Eft. Biz verəcəyik, sənə yaxşı". Mənim artıq idi heartburn təcrübəsi iz ego nəfəs, və güman ki, necə ki, o dedi: "Biz verəcəyik, sənə bir yaxşı", onun qərarına gəlib ki, bu, yaxşı bir fikirdir, və qərara gəldim ki, bir şüşə almaq kömür. Aktivləşdirilmiş kömür - lənətləmək yaxşı bir panzehir, demək olar ki, hər hansı bir zəhər və ya dərman olan bir kimsə bilər подмешать sizin içki. Və ya piy da stew. Yemək qaşıq stəkanda, və yəqin ki, доживете üçün bu hekayə demək.
  
  
  O, aparıb məni boyunca dolu otaqları, mimmo insanların свистящих göz, ikinci otağa arxadan. Mənə gətirib plastik qutusu şərab rəngləri ilə məşğul olan görünürdü idi üzük, kiçik bir səhnə. İki gənc bullies qara атласных köynək durmuşdu yanında səhnə və бренчали musiqi isə üçüncü струящемся ağ бурнусе, dağınıq halda тряс qaval çalan.
  
  
  Onun heç bir fikir idi, cəhənnəm, harada ona idi. Onun tutmuşdur kiminsə ərazisini. Бандитское yuva. Amma hansı dəstə?
  
  
  Gətirib masaya yaxınlaşdı böyük, geniş oğlan. O, смуглым, enerjili ərəb. O, aldı mənim siqaret qutusunu götürüb, bir siqaret yandırdı, çəkdi, sel və baxdı qızıl ucunda мундштука. "Amerika?" O, deyirdi ilə asan diqqət.
  
  
  "Mən - bəli. Siqaret - yoxdur".
  
  
  "Türk?"
  
  
  "Bəli. Həqiqətən. Türkiyənin". Onu gözləyirdi ki, o, keçək işə. Və ya, ən azı, nə qədər ümid edirdim idi məğzi. Mənim plan sadə idi. Gic, amma sadəcə. Onun разыгрывал iki майба qarşı ortalarına. Ola bilər, bir nömrəli idi ikiqat şans, bir şey ki, bəlkə, vokalçı Robbi burada idi və ola bilsin ki, o, cəhd əlaqə yaratmaq, ümid, tez qazanmaq daha üç min. Bəlkə də, nömrəni, iki idi ki, bəlkə də burada idi, qatil Qul. Bu da bilərdi saxlamaq üçün mənə çox vaxt. Ən qısa yol tapmaq üçün, sizin düşmən - bu getmək zolaqlı və hər kəs çalışır ki, sizi öldürmək.
  
  
  Onun tədqiq kişini vasitəsilə nəcis. O, bərk ilə kvadrat челюстью və мускулами. Altında обтягивающей yaşıl хлопковой футболкой. Altında выпирающими jeans потускнели. Ofisiant gəldi. Sifariş arak. Şüşə. İki stəkan.
  
  
  İnsan vasitəsilə nəcis dedi: "Siz трущобитесь?"
  
  
  "Трущобы?"
  
  
  O, сузил göz демонстративном zəng. "Əgər siz gördünüz, bu трущобы. Heç bir böyük otellərin baxan okean. Heç bir günəş otağı ilə ayrı-ayrı özəl vanna otağı".
  
  
  Onun ağır-ağır nəfəs aldı. "Belə ki, bu, nəyə gətirib bizi aparır? Bu ritorika və ya dava bir az gedəndən sonra o?" Onun başını yellədi. "Qulaq as, başqa mənim, onun, bütün bunlar eşitdim. Onun освещаю səhnə üçün jurnalının World Magazine". Ona imkan verdi ki, bu dərk davam əvvəl. "Və bir də onu eşitdim ki, bütün sözləri, onu gördüm ki, bütün müharibə və səmimi indi onun yalnız bir hotel olacaq
  
  
  oturub içmək və düşməyə bizə nə isti qayğılar ".
  
  
  "World Magazine", - sakitcə dedi.
  
  
  Onun dedi: "Ağa" və yandırdı. Gəldi arak.
  
  
  O dedi: "adın nədir?"
  
  
  Onun dedi: "Mackenzie".
  
  
  "Mən buna şübhə etmirəm."
  
  
  Ona dedi: "Bəs siz?"
  
  
  "Yusif", - dedi mənə. "Əbu Абдельхир Шукаир Youssef".
  
  
  "Yaxşı, - dedim. "Mən buna şübhə etmirəm"
  
  
  Parlaq, müqəddəs ilə yarmaq tüstü səhnəyə və тамбурин qışqırdı: "Наам! Наам!" və daxil парализованное dəlilik Jangles. Fit çalındı əvvəl bu çıxdı; tutqun qız şam flickering işıq altında серебристом parça грачи və yubka, ki, ниспадали kimi hazırlanmış örtük üzrə полновесные, bütün tape ilə məşğul olan başlayırdı ценымногие aşağıda bel. Axınları qaranlıq saç ниспадали hey, geri, обрамляя zərif, gözəl üz, demək olar ki, tamamilə məhrum verir.
  
  
  Musiqi açılmış безвкусная, demək olar ki, гипнотическая öz monoton. Və qız başladı yavaş-yavaş. Волнообразно, rəvan, hələ ki, onun bədən oldu, görünür ibarət üzrə maye və işıq əks olunurdu təcrübəsi gümüş var forması dairə, onun paltar, ulduzlar kimi волнистом fantastik, göy və ee bədən davam плавиться, bu, inanılmaz bir bədən.
  
  
  İcazə verin, sizə rəqs və həyat. Adətən onlar tam, yağ baba ilə dörd ton makiyaj və dörd животами. Və zaman elə xanımlar başlayır tullamağı ego, siz oturmaq və ümid edirik ki, bu, catchy. Bu bir qız idi, başqa bir şey. Siz heç vaxt arzusunda yaxşıdır. Hətta ən cəsarətli və dəli yuxular.
  
  
  Rəqs, əgər belə demək mümkündürsə, sona çatdı. Onun çevrildi Юсефу. O, getdi. Bunun əvəzinə вспотевший sahibi üzərinə əyildi будкой, onun üz искажалось ржавой bir təbəssüm. Onun, qərara aldı ki, o, mənə daha çox xoşuna gəlir, o, qaşqabağını tökdü. "Əda", - deyə o bildirib. "Siz deyirsiniz ki, istədiyiniz yemək?" Ona dedim ki, etdi. Ego təbəssüm oldu genişdir. "Biz sizə yaxşı". Alınardı miqyaslı şey enən нотт. Qaval зазвенел.
  
  
  O, getdi. Onun içdi öz arak, kəskin içki, bir az oxşar ouzo və ya türkiyə ракию. Üç quldur üzrə bar keçdi mimmo bir stul, bir trio ətrinə shirt ilə çap, açıq qədər bel, обнажающих əzələlərin və məharətlə bəzədilmiş medalyon. Gəldi угрюмый ofisiant yemək ilə. Sürətli göz окидывают məni baxışları. Əda normal görünürdü, bu isə o deməkdir ki, mənə lazım olacaq чудодейственные dərman. Brom, bəli. Kömür, təmiz. Onun başladı var.
  
  
  Trio, məni geri qəbul etdi məni, подсчитывая artım аленка və güc. Onlar geri bar və məruzə etdilər ki, onların nəticələri ilə bağlı qalan. Şəbəkə.
  
  
  Hansı dəstə?
  
  
  Hansı ki, bu bizə idi ih oyun, bu, yox idi, incə. Üç digər oğlanlar bar ətrafında прогулялись. A-one, bir-iki, bir-three-və a - shaggy növü artıq öyrənmişdilər Jangling. Onlar keçib mimmo məni, üz tutmuşuq və quruya geri. Orta hündürlüyü: beş metr, on düym; orta yaşı: iyirmi bir ildir. Onlar gəlib mənim masaya və hamı oturdu bir qutusu ətrafında məni. Onun sözünə davam elədi var. Onlar baxdı. O, kim idi фиолетово-narıncı köynək, оперся stul və irəli əyildi. Var idi, uzun saç və мясистое, надутое şəxs dik man. "Beləliklə, - dedi, - ingilis dili - sən sevirsən kabab?"
  
  
  Gedib, deyə fikirləşdim. Bu, olacaq belə bir səhnə. Sökülməsi üslubunda капюшона 1950-ci illərin köhnəlmiş "ağıllı тупица".
  
  
  "Net, onun bildirib. "Mən sifariş комарову. Amma həyat onu, öyrəndim almaq ki, bir şey almaq. Siz necə, uşaqlar, məsələn". Onun sözünə davam elədi var.
  
  
  Малиново-narıncı çevrilib qırmızı zolağın. "Smart", - deyə o bildirib. "Amerikalı ağıllı".
  
  
  "Smart", - dedi Qırmızı Zolaqlı idi ki, kifayət qədər ağıllı deyil, gəlmək üçün bir şey daha.
  
  
  "Belə ki, mən bilmirəm..." idi Yaşıl Gül ilə geniş ухмылкой. "Mən düşünmürəm ki, o, bir o qədər ağıllıdır".
  
  
  Yeni iliniz mübarək, 53-cü, dedi öz özünə. Onu bilirdim ki, onlar silahlı idilər. Dar parlaq köynək və dar parlaq şalvar idi sewn belə yaxın ih sinir orqanları, onlar gizlədə bilər, hətta qayçı üçün idealdır. Onun bilərdi qoymaq ih və bütün gedə gülür. Amma onlar bunu bilmirdilər, ya da onlara bir fərqi yox idi. Onlar gənc idi, pis və rəsulullahın haqqında dava.
  
  
  "Belə ağıllı", - deyə Al-Narıncı. O, onlara məxsusdur ki, o, lideri idi nömrələri. (Hansı paketi?) "Belə ağıllı, gəlmək üçün Əl-Джаззар. Siz bilirsiniz, nə deməkdir, El-Джаззар?"
  
  
  Onun dərindən ah çəkdi. "Qulaq asın, uşaqlar. Mən hesab edirəm ki, bu, çox yaxşıdır ki, siz buraya gəlir. Mən demək, deyil bir çox insanlar alaraq taym-aut yalnız üçün biləydin tək qərib. Belə ki, mən istəyirəm, siz biləsiniz ki, mən deyirəm, bu böyük minnətdarlıqla və verilən yüksək qiymətdir. Siz indi - off ".
  
  
  İdi kiçik həsr olunmuş konfrans əhəmiyyətinə sözləri "üz". Onu qoydu sağ əlini özünə diz halda, əgər mənə olacaq çatmaq, öz люгера. Flash Вильгельмины ih отпугнет. Tək onlarla deyil, problem, lakin burada yalnız başlayacaq кулачный mübarizə, onun olacağam mübarizə bütün клиентурой. Və altmış bir - heç də ən yaxşı şansını.
  
  
  Onlar расшифровали "üz" və etdi sizin ilk addım hədələyən şəxslərin ayağa qalxıb
  
  
  Onun saxlanılır xurma azn прикладе gun, amma köməyə gəldi deyil qundağı Вильгельмины. Səhnəyə qayıtdı ifaçısı rəqs həyat. "Cənablar, - deyə o, ərəb, - mən istəyirəm ki, qiçs xüsusi rəqs. Kim mənə kömək edir?" O süzdü otaq. "Sən!" - tez dedi Малиново-Оранжевому. O, согнула böyük barmaq işarəsi salam. "Gedək", - razı saldım, o,.
  
  
  O, tərəddüd. Yarım səhvlər yazaraq rahatsız, yarım польщенный. "Gedək", - yenə o bildirib. "Ya sən стесняешься? Ah, стесняешься? Ah, necə də pisdir!" O, поджала dodaqlar və wiggled budları. "Böyük adam qorxur, elə bir kiçik qız?"
  
  
  Otaqda güldülər. Səs və малиново-narıncı atıldı səhnəyə. O, həyata keçirirdi əli üzrə ego uzun qara saçları. "Ola bilsin ki, sizə lazım olacaq dostlar, sizi qorumaq üçün. Gəlin gedək, dostlar". O baxdı, müqəddəs və поманила barmaq. "Gəl, müdafiə ego".
  
  
  O, parça etdi. Yenə isti bir gülüş üzrə задымленной otaq. Və bir neçə saniyədən sonra səhnəyə çıxdılar qırmızı zolaqları və yaşıl gül.
  
  
  Musiqi başladı. Bədəni вздрогнуло. Плетение və üzgüçülük ətrafında üç kişilər. Əlləri aşağı düşür və махают, qıcıqlandırmaq; выгибание geri выпрямление itburnu. Üzrə средневосточным standartlara idi arıq. Güclü və çevik ilə легчайшим вздутием həyat. Dar bel. Yumru, qəşəng, дынные sinə.
  
  
  O baxırdı mənə.
  
  
  O, hələ istəyirdi.
  
  
  O, kəskin махнула başını. Bir saniyə sonra o, bir daha bunu, diqqətlə mənə baxdı və başını buladı; nəfəsini dərdi baxış kənara gün. Beynəlxalq dil üçün Scram.
  
  
  Onu izlədi, onun məsləhət. O, убрала uşaqlar ilə mənim geri. Bəlkə, bu, bir təsadüf deyil. Bundan başqa, onun başa El-Джаззаре. Onun göstərdi ki, onun üzünü və подсунул наживку. Söz paylanacaq. Əgər kimsə otel məni tapmaq, o bunu etdi. Və səbəb ola bilər ki, indi getmək. Ola bilər, kimsə hotel mənimlə tanış olmaq. Bəlkə, kimsə hotel məni öldürmək. Onun pul atdı və getdi.
  
  
  Problem yoxdur çıxmaq vasitəsilə bar. Bizə, kimdə deyil, hətta свистели gözləri. Bu olmalı idi, mənim ilk bir işarə.
  
  
  Onun, küçəyə çıxdı. Qarşısında klubu onu yandırdı. Onun qulaq səslərinə qulaq, ola bilər ki, səslər шороха ayaqqabı ilə küçədə üzrə битого daş, выскакивания bıçaq blade üzrə панциря və ya uzun ilham qarşısında bound ildə. Amma onun heç bir şey eşitmişəm.
  
  
  Mən getdim. Küçə idi, artıq on iki fut enində; divar k ah, eni on iki fut. Binanın наклонились. Mənim shaggy jurnalının nüsxələri paylanıb əks-səda verirdi. Hələ də heç bir səs, yalnız dar dolama küçə, pişik cry yanan ay.
  
  
  Блам! O atıldı vasitəsilə pəncərə tağları, yenə insan врезалась mənə ortasında çiyin, увлекая məni də özü ilə uzun səfər spiral əvvəl. Zərbə qoruyub bizi, həm də hava və перекатил çıxış ətrafında zolaqlı boyun qaçırmaq.
  
  
  Onlar gözləyir, altı, рванулись çıxış. Və bu idi нетерпеливые, неряшливые uşaqlar. Bu idi böyüklər və onlar bunu öz işidir. Beyin divarın və o, ayağa qalxdı götürdü, Хьюго, mənim Стилет, mənə də xurma. Amma bu, ümidsiz idi. Daha iki oğlan çölə atıldı arxadan, acgöz üçün mənə əl свернув boyun.
  
  
  Onun hit ayaq birinci natiq паху çalışdım çıxmaq vasitəsilə həbsxana cüdo. Bizə görə ki,. Yalnız bir şey daha onun mübarizə son on dörd həftə ərzində, - bu боксерская armud var xala Tilli. Və boks armud cavab verir. Mənim vaxt воняло. Onlar mənə hər yerdə, бодая məni həyat, взрывая çənə və che-o çəkmələr вонзился mənim baldır, mənim bu yaxınlarda отчеканенную sol baldır və əgər bilmək istəyirsinizsə ki, baş verdi, ondan sonra bu, yaxşı sual ih. Məni yox idi.
  
  
  
  
  
  
  Beşinci fəsil.
  
  
  
  
  
  Birinci, mən nə gördüm idi qara dəniz. Sonra yavaş-yavaş ulduz göründü. Və aypara. Ona mənsubdur ki, onlara ölməmişəm və göyə getdi, çünki güman edirəm ki, zaman, sən ölü, sənin çənə kimi deyil ушибленную bostan isə ayaq deyil göndərir sənə mesaj əlifbası Морзе ağrısı ilə.
  
  
  Mənim göz adaptasiya. Onun baxırdım pəncərədən dam, лежу azn taxt böyük otaqda. Studiya. Emalatxana rəssamın. Ego məlumatlar veribdir, şam yüksək stendlərdə və onlar отбрасывали kəskin kölgə çılpaq taxta döşəmə və canvases, qırışıqlıq azn yolu.
  
  
  Sonunda otaq, təxminən otuz fut məndən, bir kafedrasında oturan Əbu-Абдельхир Шукаир Yusif, öyrənilməsi mənim bir gun.
  
  
  Onun gözlərini bağladı və düşündüm bu haqda. Yaxşı, onu getdim El-Джаззар, безмозглый və paslı, deməli, narahatlıq və qəribə cin ifa mənim arzum. Üç axmaq hərəkət üçün qısa bir axşam. Dünya rekord döymək axmaq. Tez. Zəng Guinness. Onu bilirdi ki, gec-tez попаду bu ego ginnesin rekordlar kitabına.
  
  
  Birincisi, məni подставила тухлая nənə, ölümlə rəqs edən qarın; ikincisi, məni избила dəstə головорезов bir az gedəndən sonra o; üçüncüsü, ən axmaq ətrafında bütün, onu fikirləşirdim ki, mən bu ağıllı, səsvermə, bu söz. Daha çox cəsarət, daha ümumi mənada.
  
  
  Və indi onun vurulmuş oynayır.
  
  
  Onun çalışıb durmaq. Mənim bədən deyil, görmək idi, bu yaxşı bir fikir. Əslində, bu mənə, mənim baş çıxarmaq. Mənim qol, itaət - dəyirmi və dəyirmi.
  
  
  Yusif başladı keçmək otaq. Bir gun əl - Люгер Вильгельмина.
  
  
  O dedi: "Deyəsən, siz bir az поссорились".
  
  
  O, görünən belə kiçik ".
  
  
  O, güldü olmadan yumor. "Burada - əgər siz переживете mübarizə, biz hesab edirik ki, onun əhəmiyyətsiz". O, oturduğu döşəməyə uzatdı və mənə bir gun. "Mən düşünürəm ki, sən itirirlər bu". O, çəkdi mənim стилет. "Eləcə də, bu".
  
  
  "Yaxşı, ol lə 'nət onu". Onu götürdü люгер, soxub ego görə, kəmər və soxub стилет geri ножны. Onun baxdı Юсефа. O itirdi tutulmuş amansız baxışları və mənə baxdı ilə sakit qiymətdir.
  
  
  "Mən buraya düşüb?"
  
  
  "Mən elə bilirdim, sən indi. Onun sizə aşkar bir az gedəndən sonra o".
  
  
  Onun diksindi bu ifadələr. Bu məni hiss orange коркой və ya paket подтекающей qəhvə гущи. Hər şeyi tapa bilərsiniz ki, xiyabanlar.
  
  
  "Mən də tapdım sənin gun görə sütun. Onlar pis səninlə işlədik".
  
  
  "" Yaxşı "asılıdır, siz oturmaq". Ona onunla görüşdüm baxışları. "Siz harada oturub?"
  
  
  "Mən demək olar ki, pis, başqa bir dəstə".
  
  
  İndi isə. Nəhayət. "Hansı dəstə?"
  
  
  "Siz istəyirsiniz içmək?"
  
  
  "Hansı dəstə?"
  
  
  O, ayağa qalxdı və aşkar bir şüşə araq. "Başlanğıc üçün, - dedi, - sonra otağa, - onlar özləri zəng Бнай Мегиддо. İngilis dilində: Oğulları, Armageddon. Və əgər siz xatırlayın öz Müqəddəs ..."
  
  
  "Armageddon - bu axını işıq".
  
  
  "Siz yaxındır. Burada onlar mübarizə son müharibəsində".
  
  
  "Mənim qol-onlar harada döyüşürdülər son müharibədə. Kim bu buxar? Və var ki, qarşı mənim baş?"
  
  
  O, mənə uzatdı şüşə. Onun üzərindəki nax çəni diqqətlə tədqiq ego şəxs. Böyük костлявое şəxs əyilmiş burun. Qısaca остриженные saç. Ağıllı-kədərli gözləri. İndi onlar мерцали yüngül əyləncə. "Ola bilər ki, onlar yalnız otel səni rob... bəlkə də, başa düşürlər ki, kim sən".
  
  
  "Kim? Onun? Mackenzie Dünyada?"
  
  
  O, başını yellədi. "Və onun kral Фейсал. Düşünmürəm ki, Мегиддо bilir ki, siz kimsiniz, amma mən onu bilirəm. Siz işləmişik ilə Robbi və onun da. Amma reportyorlar daşımır люгеры və стилет azn шпильке. İndi siz istəyirsiniz haqqında danışmaq poçt бизнесявляется, ya yox? "
  
  
  "Nə qədər lazımdır?"
  
  
  "Beş yüz dollar sənin pullar".
  
  
  "Nə Robbi ödənilir?"
  
  
  "Bəli. Tamamilə fantastik. Onu bağışlayıram xilas sənin həyat".
  
  
  Onu etdi, bir qurtum. "Necə araq? Bu ev?"
  
  
  O, geri oturdu əvvəl soyuq və diqqətlə mənə baxdı. "Ah bəli. Siz inciyirsiniz mənə ittihamlar. Sırf мыслящий, prinsipial amerika və böyük, küylü, əxlaqsız arab".
  
  
  Onun başını yellədi. "Uh. Düzgün deyil. Və hələ ki, biz dururuq stereotiplər, onun возмущаюсь, məni nə hesab edirlər təmiz ağıl". Onun uzatdı emu şüşə. "Amma bir sən haqlısan. Mən şübhə ilə yanaşıram oğlanlara satmaq yeniliklər, ona görə ki, xəbərlər - bu nə satmaq olar, iki dəfə. Bir dəfə də olsun, hər yol. Təmiz ikiqat gəlir".
  
  
  Ego əl sıxdı, bir şüşə. Ego göz рассекали mənim. "Aid deyil".
  
  
  Bizim göz mübarizə bir neçə saniyə. "Yaxşı, - dedim, - mən düşünürəm ki, alım bu. Başlamaq üçün, deyin mənə, necə düşdünüz qəzet oyun?"
  
  
  "Başlayanlar üçün - təkrar o, qeyd söz - onun друз. Siz başa düşürsünüz?"
  
  
  Onu başa düşdüm. Druzlar - kiçik bir islam təriqət, преследуемая əksər ərəb ölkələri. Təxminən 40 000 tərəfindən yaşayır İsraildə yaşayırlar ценымногие yaxşı, çox zaman ərəblər. Ona icazə emu davam edin.
  
  
  "Mən əslən ilə yüksəklikləri. Bütün ərazisində otel, və, ki, İsrail qazanıb 1967-ci ildə. Amma onun heç bir овощевод. Və onun heç bir плетчик corzine". Onun tez baxdı стопки kətan. Güclü, qayalıq, qara dekorasiya. "Beləliklə, - sadəcə, - dedi, - mən gəlmişəm, Təl-Əviv".
  
  
  "Mən belə başa düşürəm ki, heç bir sevgi сирийцам".
  
  
  "Tamamilə sevgi olmadan. Onun suriyalı". O, tikdi bir şüşə, onu əlində. "Amma əvvəlcə onun kişi. İkincisi, друза". O smiling başladı. "Görəsən bir insan kimi привязывается öz ярлыкам. Düzünü deyirəm, onu güman edirəm ki, mən ateist, amma onlar mənə zəng друзом. Onlar məni təqib kimi друза. Və buna görə də onu qürurla deyirəm ki, mən друз".
  
  
  O, böyük bir qurtum aldı və qoydu şüşə. "Və bu tarix də" ev ". İndi biz müzakirə edirik Бнай Мегиддо ".
  
  
  Yusif dedi ki, mənə Бнай Мегиддо idi ilham qrupu adlı Мацпен. Tərcümə: Kompas. Onlar düşünürlər ki, qeyd düzgün istiqamətdə. Onlar qeyd həddindən artıq sol istiqamətdir.
  
  
  Bu Мацпене təxminən səksən üzvlərinin, həm ərəblərin, həm də yəhudilərin əksəriyyəti onların ətrafında tələbələr. Onlar istəyirlər ki, İsrail dövləti idi распущено və əvəz kommunist.
  
  
  Belə bir idarə forması. Bu ideyanı onlar ortaya atdılar ki, bunların oğlan parlamenti və bizə bir şey səbəb deyil. Bu faktdır ki, ih namizəd bu zaman olarkən həbsxanada casusluq ittihamı ilə xeyrinə suriya kəşfiyyat deyil, увеличивал ih şansı.
  
  
  Lakin terror deyil, ih stil. Elə də uzaq deyil. Onlar əsasən nəşr olunur fələstin qəzetlərdə, bir keçid "коммунистам hər yerdə", o cümlədən fələstin komando. Onlar isə баллотировались azn vəzifələr və azad etmək üçün cəhd öz namizədi, yəni, onlar yerli барам vurmaqla zərbələr belə yerinə kimi küçə El-Джаззар, harada yaşamaq çətindir, və mahnı siren ih manifesti kimi görünə bilər cazibe Крысолова. .
  
  
  Və aşağıdakıları ki, siz bilirsiniz, bu, Бнай Мегиддо. Qadın разочарованных qəzəbli olan uşaqlar düşünürlər ki, "kommunizm" deməkdir: "bir şey əbəs yerə". Və təkcə bu deyil. Bu da bir yoldur buxar, qırmaq, bir neçə pəncərə, qırmaq, bir neçə челюстей və beləliklə yüklemek üçün ən yaxşı yoldur.
  
  
  Dis guya biz danışmağa başlayıblar, bu, müzakirə edək, ən yaxşı yoldur. Gərək bir-bir. Gərək yol istisna yoxsulluq və тупиковые трущобы, nifrət, xurafat və bütün digər əsrlik qüsurları. Lakin kommunist sistemi ilə ih чистками, əmək düşərgələri və регламентацией ilə ih öz məntiqsiz əziz ətrafında sarı kərpic ih sərt boğulması ih королевскими dövlətlər deyil, mənə soruşsanız, yaxşı yolu.
  
  
  "Bəs onlar ilə bağlıdır Əl-Шайтаном?"
  
  
  Yusif başını yellədi. "Бнай Мегиддо? Mən əminəm ki, bu onlar. Ən azı, hələlik. İcazə verin, başdan başlamaq. Onun yaşayıram yalnız blokları El-Джаззара, ona görə də mənə asan gedib orada hissələri. Onun Suriyalı rəssam. Çox güman ki, mən də edəcəyəm inqilabi. Belə ki, mən deyirəm partiya xətti, və onlar da mənimlə danışırlar. Hər halda, bir neçə gün əvvəl adam oğurluğu Фокса odin ətrafında uşaqlar orada ucadan danışırdı. O, otel Мегиддо almaq üçün bir çox silah, dedi ki, ala bilər avtomat Kalaşnikov min iki yüz funt. Bu üç yüz dollar. Hamısı çox sevindilər.
  
  
  "Məsələ burasındadır ki, bu oğlan da məcbur гашиш. Yarısında hallarda, o, bulud yuxarıda, buna görə də onu fikirləşdim ki, bu, bəlkə də bir ilə ego несбыточных xəyalları. Onun, dedi:" Bu pul ilə düşəcək ağac? Və ya görməyi planlaşdırırsınız rob anbarlarının Hilton? "O, mənə dedi ki, yox, var mənbəyi böyük pul".
  
  
  "Bu nə etdi o?"
  
  
  "Kim bilir? Bu kimi idi böyük tort bir parça göy. O, danışmağa başladı və onun qardaşı, var olan başqa bir birdən-birə deməliyəm. Ego qardaşım tərəfindən ego sözlərinə görə, soruşdu dost, harada ki, etdi, pul, və o dedi ki, onun işi idi uzlaşdırılmışdır. İş planı daxil adam oğurluğu və ego sözlərinə görə, geri payment olsaydı, böyük ".
  
  
  "Və Мегиддо idi implicated?"
  
  
  "Tələsməyin ilə nəticələri. Nə qədər onu tanıyıram, heç kim iştirak edib. Heç kim gördüm, qardaşı, ya ego başqa. Onlar yaşayırlar, Suriyada. Kənddə adlı Beyt-Mövzu. Cəmi bir neçə mil выступа. Zaman onun sizə deyirəm ki, bu, səsləndi kimi medvedev göy, onu nəzərdə tuturam ki, hər şey bu idi pilləkənin "əgər". Əgər qardaşı ilə gəldi işə, o verirdi Мегиддо bəzi iş. Əgər Мегиддо yerinə bu işləri, onların olardı pul, silah ".
  
  
  "Da?"
  
  
  "Və mən görməmişəm pul, onun görməmişəm silah və heç kəs Мегиддо deyil хвастался oğurlanması".
  
  
  "Əksinə, oğlan, sənə demişəm bunu?"
  
  
  "Bəli. Oğlanı öldürdülər".
  
  
  Biz ikimiz də bir an susdular istisna olmaqla ki, bizdə qol щелкали колесики.
  
  
  "Siz də danışdılar bu tarixi haqqında oğurlanması Qul".
  
  
  O, başını tərpətdi. "Bəli. Həm o, həm də bunu eşitdim".
  
  
  "Zaman isə öldürüldü, böyük bir ağız?"
  
  
  Yusif покосился nöqtəsinə havada. "Gözləyin, mən sizə deyəcəyəm düz". Hava təqvim keçdi tarixə. O, щелкнул barmaqları ilə. "İyirmi beşinci. İki gün əvvəl həlak Qul. Dörd gün əvvəl qaytarılması Leonard Фокса. Amma heç - cavab sizin növbəti штопора - mən bilmirəm, görəsən əlaqə. Mən bilmirəm, izləyirdim Qul olub bu. "
  
  
  Onu xatırladım ki, Benyamin dedi, Robbi. O, heç vaxt расплачивался qədər yoxlanılır məlumat. "Lakin o, ödənilmiş sizə?"
  
  
  "Əlbəttə. O gün, o zaman getdi, şəhərin ətrafında".
  
  
  "Baxmayaraq ki, nə qədər siz bilirsiniz ki, heç bir zəmanət vermir ki, причастная bu qrup idi Əl-Шайтаном və ya qurbanı adam oğurluğu olmaq idi Leonard Fox".
  
  
  O, başını yellədi. "Mən deyirəm, Robbi həqiqəti. Faydalı olub, bu düzdür, ego işi deyil, mənim".
  
  
  Belə ki, Robbi bilər emu ödəmək hər halda. Vicdanlılıq. Xeyirxahlıq.
  
  
  "Bilirsiniz, niyə Robbi getdim Qüds?"
  
  
  Yusif gülümsündü. "Başa düşmürəm. Onun rəhbərlik Qul məlumat. Əksinə".
  
  
  Ona gülümsədi-də revmatizm. "Başa cəhd". Bir şey məni narahat edirdi. "Digər qardaşı olan мигал pul..."
  
  
  "Bəli. Nə olub?
  
  
  "Əvvəl oğurlanması o высвечивал pul".
  
  
  Yusif прищурился. "Belə?"
  
  
  "Belə ki, наемному головорезу deyil дозвонились əvvəl aksiyanın. Ən azı, elə bir şey".
  
  
  İndi biz ikimiz də baxdı ki, xal ətrafında seçmə hava.
  
  
  Onun çevrildi Юсефу. "Kimi adı qətlə yetirilmiş oğlan?"
  
  
  "Mənsur", - o cavab verdi. "Хали Mənsur. Qardaş, mənə elə gəlir ki, adı Əli".
  
  
  "Qardaşım hələ də yaşayır Beyt-Namə?"
  
  
  O, çiyinlərini çəkdi. "Əgər qardaşım hələ də sağdır".
  
  
  "Bəli, - dedim, - mən başa düşürəm ki, siz nəzərdə tutursunuz. Bəzən ölüm ola bilər yoluxucu".
  
  
  Təşkil etdik və bu, mənim üçün yer onun bilərdi pul göndərmək və Yusif zəng dost, olan oldu incidir yük maşını üçün gəlmişdi və əlindən aldı məni.
  
  
  Başqa idi сирийцем, lakin rəssam. Daha doğrusu, demək, o, bir növ старьевщик - bu mənada "junk" xıx əsrdə və yük maşını idi воткнуть köhnə paltar, помятыми горшками və böyük испачканным ləkələr döşək göy zolaqlı ki, bütün vaxt, zaman sarsıdan yer. onun çiyinlərində, o maşın aparırdı. O, поворачивался, проклинал ego, отбивал ego, və davam aparmaq maşını başqa bir tərəfdən. Ego adı Рафа, o, высадил məni ünvana ki, ona emu verdi deyirdilər emu uğurlar ego yeddinci oğlu.
  
  
  O, ah çəkdi və mənə dedi ki, onun səkkiz qız.
  
  
  
  
  
  
  Altıncı fəsil.
  
  
  
  
  
  "İstəyirsiniz qəhvə?" Bu uzun gecə. Qəhvə, yəqin ki, yaxşı bir fikir idi. Ona dedim ki, olacaq, və o itdi, qoyub məni bir adi qonaq Universal Modern. Qəhvəyi zolaqlı divan, şüşə masalar, surəti kafedrasının Barcelona.
  
  
  Sara Лави qüsursuz zəng vurub qapını gecə yarısı. Ən delle var, hissi var idi ki, o salamladı, işğal. Görünür, o, çalışırdı yuxulamaq bu gecə. Sergey yanan bütün mənzil və böyük yarımçıq наволочка ilə nin iynə qoymaq var əsasları kafedrasının ilə birlikdə клубками parlaq yun. Həmişə musiqi, çırpıntı boss-yeni.
  
  
  O, geri qayıdıb ilə горшком və fincan. "Mən istəməyib - siz almaq üçün qəhvə qaymaq və şəkər?"
  
  
  "Şəkər, əgər o səndə varsa".
  
  
  O, yox oldu girdabında юбок. Kaloritli insan Sara Лави. Bütün kəndli çatdı və kəndli kofta ilə, nəhəng qızıl обручами qulaqları. Bu materialı təkzib yaranmış kiv-də mesaj haqqında mənə mağaza boya Seattle. O ki, неоновой вывеской pəncərə: "Əgər bizim heç bir rəng, ego yoxdur". Biz həm qaranlıq idi, demək olar ki, qara saç, güclü зачесанные əvvəl ki, gedirdi hey yaxşı - onlar оттеняли işıqlı şəxs yüksək скулами və böyük, ресничные, demək olar ki, qara gözləri. Hey idi, təxminən, otuz, o da yaxın idi, həm də ki, onlar deyirlər, əsl qadın.
  
  
  "Belə ki, Dünya göndərdi səni tuta yer Elədi". O, mənə uzatdı, bir fincan şəkər tozu və bir qaşıq.
  
  
  "İş deyil, xırda, bildiyimə görə, onun eşitdim ki, o, yaxşı idi".
  
  
  Kiçik bir sükut çökdü.
  
  
  "Başqa bir səbəbi göndərmişdilər ki, onlar məni, - dedim mən, - biz yataqxanalarda olardı haqqında daha ətraflı məlumat... niyə o, öldü".
  
  
  Ee göz səssizcə оторвались məndən. O, aciz, çiyinlərini çəkdi və yenidən girdi uzaq sükutu pozdu.
  
  
  Onun dedi: "Mən-otel olsaydı, sizə bir neçə sual vermək. Mənə... mənə çox təəssüf edirəm".
  
  
  O daha diqqətlə mənə baxdı. "Mən çox təəssüflənirəm", - deyə o bildirib. "Mən istəyirdim kimi davranmaq zərif gül. Davam edin. Suallarınızı verin".
  
  
  "Yaxşı. İlk növbədə, - sən bilirsən, üzərində hansı tarixi işləyib?" Oldum подыгрывать örtüyü Qul. Qız ya da bilirdi ya bilmirdi, həqiqət. Çox güman ki, o, və daha çox. O, bilirdi və bilirdi. Belə şeyləri qadınlar pros. Onlar bilirlər və bilirlər ki, zaman ih kişilər xəyanət edirlər. Onlar bilirlər və bilirlər ki, siz yalan danışırsınız.
  
  
  O, başını buladı. "O, heç vaxt mənə danışırdı ki, öz işində..." Kiçik yüksəkliyi sonunda təkliflər превращающий ego бессознательный штопора: mənə deyin haqqında ego iş ".
  
  
  Onu rədd çalar. "Siz deyə bilərsiniz ki, mənə bir şey haqqında ki, o bunu. O, əsl peşəkardır. Deyək ki, bir həftə əvvəl ego gediş".
  
  
  O, yenidən baxmaq, boş. "Var idi, iki gecə, o, qalmışdı bir şam. Geri qayıtmayıb qədər... hə, ola bilər, gecə yarısına qədər. Siz bunu nəzərdə tutursunuz?"
  
  
  Ona dedim ki, bu idi. Onun soruşdum, bilir o, hara o getdi, gecə onlar. O, bunu etdi. O dedi ki, heç bilmirdim. O, heç vaxt istəməyib. O, yüngülcə qızardı, və mən fikirləşdim ki, bilirəm niyə.
  
  
  "Şübhə etmirəm ki, bu idi, başqa qadın", - deyə onu hey.
  
  
  O, mənə baxdı əyri ilə ifadə şəxslər. "Bu, fərqi yoxdur, - o dedi. "Həqiqətən." Hey idi qoparmaq baxış təcrübəsi "həqiqətən".
  
  
  O, отпила qəhvə bir fincan qoydu. "Qorxuram ki, siz tapa bilərsiniz mənə olduqca разочаровывающий informasiya mənbəyi. Onun belə az barədə bilirdi qalan həyat Elədi. Bu da bir hissəsi idi, bizim... hə," sövdələşmə "ki, ona heç vaxt öyrənmək üçün çalışırıq". O, həyata keçirirdi barmaq rəsm üçün bir fincan.
  
  
  O bunu bir daha, və sonra yavaş-yavaş dedi: "Düşünürəm ki, mən həmişə bilirdim ki, bu qısa müddətdə".
  
  
  Son idi dəvəti söhbət.
  
  
  Onun soruşdu ki, o, омелой nəzərdə tutulur.
  
  
  "Mən onu nəzərdə tuturam ki, bu məndə çox yaxşı alınmırdı. Onun bilirdi ego qaydaları və sadiq ego etdim, amma mənə həmişə maraqlı idi ki, niyə qaydaları var?" Ee gözləri oxşar idi ki, brilliant spotlights mənim üz. Heç bir şey aşkar deyil. Onlar geri çəkildilər üçün fincan. O, çiyinlərini çəkdi, təcrübəli və zərif özünü oyunlarında uğursuz olmaz. "Mən heç vaxt əmin idi. Onun heç vaxt bizə nə idi əminəm. Cek idi, çox özünə əmindir". O hərfi сережку və yenidən əyri gülümsədi. "Kişi heç vaxt ola bilər əminəm, bu kişi ki, özünə əmindir".
  
  
  "Ana öyrəndim səni buna?"
  
  
  "Yoxdur. Onun tək hər şey məlum oldu. Amma mən əminəm ki, siz burada etmək deyil, öyrənmək olması haqqında ona məlum olan kişilər haqqında. Belə ki, suallarınızı verin, mister Mackenzie".
  
  
  Onun dayandı üçün, siqaret çəkmək. Tanımaq barədə qız ölü agent - bu, birinci, mən dərk etdim. Kifayət qədər olub ki, bu da ağıllı olmaq üçün düşmən agent? Kifayət qədər iddialı, satmaq üçün ego? Kifayət qədər axmaqdır üçün verə ego? Və ya kifayət qədər pis? Onun bir şübhə edirəm ki, Sara idi, bir şey, bunun ətrafında, amma o, əmin idi, bu nen. Və bu səbəb var, nax maraq əksinə olaraq, ən hey. Əgər bir qadın, maraqlı, o da ola bilər неосторожной. Baxmayaraq özünü.
  
  
  "Biz danışdıq ego ötən həftə burada. Siz bilirsiniz ki, bir şey etdi - ilə хема o, deyirdi?"
  
  
  O, başladı danışa yoxdur. "Hə... gözləyin. O, həqiqətən çox zəng etdim, şəhərlərarası. Onun bilirəm, ona görə ki, biz... ona görə ki, mən təkcə var hesabına".
  
  
  "Olar ki, mən hər il?"
  
  
  O, masaya yaxınlaşdı, пошарила geri qayıtdı ilə telefon hesabı ilə qələbə qazanıb. Onun tez ona baxdı. Zənglər idi детализированы. Beyrut. Dəməşqin. Listelenen edilib nömrələri. Ona dedim ki, istəyirəm tərk özünə ego atdı dəqiqə. "Ego" telefon kitabçası", - dedim. "Siz var?" Bu, tək idi, hər şeyi ətrafında olduğu üçün, onun gəldi. Kitab bilərdi mənə vermək xəttini onun əlaqə. Əgər bu sətirləri onun çalışıb olardı qaranlıqda.
  
  
  "N-yoxdur", - deyə o bildirib. "Bu idi qutusuna başqa şeylər ilə".
  
  
  "Nə qutu?" Onun dedi. "Hansı digər şeylər".
  
  
  "Öz yazıları və kağızlar. O, saxlanılır ih gizli olaraq запертом ray".
  
  
  "Bəs nə oldu qutusu ilə?" - yavaş-yavaş dedim.
  
  
  "Ah. Digər amerikalı etdi bu".
  
  
  "Digər bir amerika?"
  
  
  "Başqa məruzəçi".
  
  
  "Dünya?"
  
  
  "Bütün Dünyada".
  
  
  Onun başladı, bu turda hissi ilə fading. Sensasiya idi və indi zirzəmidə.
  
  
  "Təsadüfən bilmirsiniz, ego adı?"
  
  
  O, diqqətlə mənə baxdı. "Əlbəttə. Onun olmasaydı, xidmət şeyi Jack незнакомцу".
  
  
  "Çünki ego adı?"
  
  
  "Дженс", - deyə o bildirib. "Дженс, Ted".
  
  
  Onun sonuncu dəfə uzanmış сигаретой və yavaş-yavaş, yavaş-yavaş затушил onun пепельнице. "Bəs nə vaxt bu idi... Дженс, Ted burada?"
  
  
  O, sual dolu baxırdı mənə. "Üç və ya dörd gün bundan əvvəl. Niyə?"
  
  
  "Heç bir səbəb yoxdur", - tez dedim. "Mənə sadəcə maraqlıdır. Əgər Дженс yenə gələcək, mənə bildirin, yaxşı? Onun olardı otel var ki,-ki, soruşum".
  
  
  Onun sifəti расслабилось. "Əlbəttə. Ancaq mən şübhə etmirəm ki, dərzi şeytana. O, ofisdə Dəməşqdə, sən isə bilirsən".
  
  
  Onun dedi: "Mən bilirəm".
  
  
  Onun getmək qərarına gəlib başqa yolla. "Bundan kağızlar edən aldı Дженс, varmı başqa bir şey Elədi ki, hələ də burada? Necə ki, hər şeyi var idi, özü ilə Yerusəlimdə?
  
  
  "İdi. Ən delle, onlar gəlib bu gün. İh göndərmişdi mehmanxana. Mənim indi çamadan yataq. Onun kəşf etdikcə onun. Onu... onu hazır idi. Ancaq əgər siz elə düşünürsünüz ki, bu, kömək edəcək... "
  
  
  Onun, onun ardınca getdi yataq otağına. Bu böyük, geniş otaq atılmış çarpayı. O, start поправлять yataq. "Bax, orada", - o qeyd подбородком azn köhnə dəri çamadan.
  
  
  Onun dedi. "Açarlar?"
  
  
  O, başını buladı. "Birləşməsi. Rəqəm 4-dən 11. Mənim ad günü".
  
  
  "Sənin ad günü?"
  
  
  "Bu, mənim çamadan. Çamadan Jack dağıldı".
  
  
  Onun обработал birləşməsi və bag açdı. O, bitirmişdir yataq. "Gətirdik buraya".
  
  
  Onun qaldırdı çamadan qoydu ego yataq. O, oturdu yanında. Onun olsaydı, otel demək hey üçün o çıxıb vasitəsilə otaqlar. Təkcə ona görə yox ki, o, idi, mənə çiyin üzərində, həm də ona görə ki, o, olduqca cazibədar bir qadın. Amma hal-hazırda qadın onu saxlamaq lazımdır. Onun başladı vasitəsilə çeşidlənməsi şeyi, Robbi.
  
  
  Heç bir kağızlar. Təmiz bir gun. Azn adət çantalar heç выскользнуло. İlə məşğul olan qoydu paltar. Jeans. Чиносы. Bir neçə толстовок. Tünd-qəhvəyi kostyum. Pencək. Çəkmələr.
  
  
  Çəkmələr. Ağır çəkmələr. Şəhər üçün Qüds? Onu götürüb bir də diqqətlə baxdı ona, flipping tərəfindən. Bu ayaqqabı vurulmuş toz narıncı zolaq. Onun почесал ego barmaq. Narıncı zolaq toz.
  
  
  Və alt şalvar чинос, portağal toz. Robbi idi şəhərində isə başqa yerdə. O düzündə. Düzənliyi ilə меловыми qayalarla paslı rəng.
  
  
  Sara mənə staring ilə озадаченной настороженностью.
  
  
  "Siz alırdılar bildiriş Jack qədər ego yox idi? Siz bilirsiniz ki, ayrıldığını olub harasa ətrafında, Qüds?"
  
  
  "Bəli, Bəli, - dedi. "Sən necə tanıdım? O, getdim Qüds açıq buradan. O, hotel qalmışdır American Colony. Onu bilirəm ki, o, getdi oraya birinci, ona görə ki, o, mənə zəng vurdu bu gecə. Sonra isə iki gecə sonra... yox, üç yox, bu iyirmi beş. beşinci. O, yenidən mənə zəng vurdu və dedi ki, çıxıb gedir, bir neçə gün, və mənə, narahat olmayın, əgər mən bilsəm, onunla əlaqə saxlayın ". Onun bəyanatlarında yenidən məsələləri dururdu. Onun шталь xahiş bilir o hara getdi.
  
  
  Belə ki, bütün, mən bilirdim ki, bu nə Robbi getdim Qüdsün ətrafında X və geri Yerusəlimə. Hara o, bizə getdi, qayıtdı olardı diri-diri. Ego qətlə Yerusəlimdə. İyirmi yeddinci.
  
  
  Onun sözünə davam öyrənmək paltar Qul. Gözü qarşısında Sarı, onu hiss стервятником. Хладнокровная quş, питающаяся bəzi bərpa işləri. Pencəyinin cibində onun aşkar спичечный qutuları. Onun soxub ego öz dəqiqə. Bilərəm ki, hər il, daha sonra.
  
  
  Və bu idi son effektləri Ceksonun Qul.
  
  
  "Nə maşın? O, hələ də Yerusəlimdə?"
  
  
  O, başını buladı. "O, maşın aldı. O, onu tərk etdi, mənə".
  
  
  "Pul kisəsi, açarları, pul?"
  
  
  O, yenə də başını buladı. "Kim öldürdü onu, əlindən hər şey. Ego, bir saat da. Səsi niyə o, əmin idi ki,... yaxşı, kimi dedi ki, polis, - oğurluq. Ən azı... mən əmin idi artıq bu gün axşam" Digər штопора.
  
  
  Verdi, hey, revmatizm. Bu revmatizm o ki, inandı və inandı olardı. "Yəqin ki, bu idi soyğunçuluq", - dedim.
  
  
  Onun bağladı çamadan.
  
  
  O qaldı yataq.
  
  
  Musiqi доносилась başqa bir otaq. Sexy bit bossa nova.
  
  
  "Yaxşı", - dedi. "Əgər sən başa...", Lakin o, двинулась yerindən. Onun təəccüb etdilər ki, o getmişdir. Lakin o, hələ də heç bir hərəkət edib. Onun da. Onun baxırdı ee omuz. Hamar birds keçirdi üçün ee boyun isə uzun ipək boyun çevrilib artıq yuxarı qalxmış və kiçik çənəsi isə çənəsi mətləbə keçir və deyirdi üçün yumşaq озадаченным vardır.
  
  
  "Bəli", - dedim. "Düşünürəm ki, onun başa".
  
  
  Bir həftə sonra o, kimi, kimsə məni vurmaq bıçaq az gedəndən sonra o, mən istəmirəm ki, hansısa başqa bir oğlan dabbled mənim qız. Onun fikirləşdim ki, ola bilər, Robbie eyni şəkildə hiss.
  
  
  Onu arzulamaq gecəniz xeyrə və getdi.
  
  
  
  
  
  
  Yeddinci fəsil.
  
  
  
  
  
  Bu, böyük bir bazar səhər yeməyi üzrə dörd yeməklər və xidmət nömrə qoymaq kafedra balkonda. Gec idi, 10:30. Onun yuxuda dərin, паучьим yuxu və ego mövzu hələ də əzab mənim beyin.
  
  
  Hava yumşaq idi, günəş shone isə balkon çıxırdım Aralıq dənizi. Səs dəniz quşları. Sünbül-dalğa. Gün kimi idi, şirin улыбающуюся vətəniniz matu Hari ilə məşğul olan etməyə çalışdı ki, onu mənə borc.
  
  
  Onun, yenə qəhvə süzdü, siqaret yandırdı, əlini üçün qəzetə verdiyi sifariş ilə səhər yeməyi. Kiçik bir məqalə mənə bildirdi pis xəbər.
  
  
  Qaçırılan Harrison Kafedra, iki və redaktor məşhur aylıq jurnalının Public Report. Yenə Əl Şeytan. Yenə, yüz milyon dollar.
  
  
  Və dörd bir - beş yüz milyon. Yarım milyard dollar.
  
  
  Nə üçün?
  
  
  Onun çalışmışıq, hələ ki-ki. Onu skanerdən siyahısı qurbanlarının adam oğurluğu. Fikrimi avtomatik və aşkar nümunəsidir. Heç bir səbəb yaşaması üçün şablon, amma fikrimi qurmaq üçün axtarış seçin.
  
  
  Leonard Fox, padşah otellərin. Böyük şüşə calve hər bir şəhərdə dünyanın. Nəhəng şüşə altında pay "koka kola" səpələnmiş skyline. Biz Фокса problemlər var idi. Böyük bir problemdir. Hər şeydən əlavə, bu, problem idi, pul ilə. Özəl zərərin əvəzinin ödənilməsi haqqında iddia iki yüz milyon; indi et ki, hökuməti əldə edə bilər. Neçə milyon ödənilməmiş vergilərin, habelə cərimələr ən azı üzrə on hallar dələduzluğun. Fox yaşamış Багамах, amma biz Foxx Hotels Inc. idi kövrək vəziyyəti.
  
  
  Rocer R. Jefferson: National Motors. Avtomobil biznesi ilə aşağı liqa, baş ağrılı ali liqasının. Satış avtomobil düşdüyü halda, bütün sahələri üzrə bir sıra səbəblər - enerji böhranına, qiymətlərin artmasına və изобретению ilə avtomobil axını səkkiz mil / q. National Motors bağlayıb, iki zavod və hal-hazırda zərbə vurur üçüncü. Jefferson idi, adi bir insan ilə əmək haqqı 200 000 dollar il). Necə olsa da, bu, bizə idi, o qaldırmaq bilməz fidyə. Tələb edilmişdir qarşı ən şirkətinin National.
  
  
  Харлоу Уилтс: Коттеджные мотелях. Cənub-qərb şəbəkəsi turları, bir gecə. Мотельный biznes də işləyir benzin və insanlar iki dəfə haqqında düşünmək üçün məzuniyyət almaq zaman burger dəyər əlli dollar, funt. Amma Уилтс idi artıq çox растянут öz planları almaq italyan otel.
  
  
  Harris
  
  
  azn Штоле: onda ki, onlar "deyirdilər redaktoru-крестоносцем". Poçt və poliqrafiya fəaliyyəti çatmışdır belə yüksək səviyyəli, o saxlayırdım "İctimai hesabat" tələb, əlavə əmanətlərinin.
  
  
  Belə ki, indiyə qədər хорька qanunauyğunluq idi. Biz bütün problemlər var idi, pul ilə. Bu nə deməkdir? Bu o demək idi ki, banklar olacaq vermək borclar yüz milyonlarla dollar. Bu o demək idi ki, şirkətlərə olacaq satmaq üçün öz aktivlərini, onlar обанкротятся. Ki, bütün bunlar deməkdir? Heç bir şey. Niyə Əl-əbədi qalacaqlar olmalıdır məsələ artıq iflas?
  
  
  Və daha bir hadisə ilə Тургудом Майлзом, mürəkkəbləşdirmək üçün sxemi. Maylz üzrə Песик Bag Dog Food plus internat məktəbləri, gözəllik salonları, mağazaları, geyim, suvenir mağazaları, xəstəxana, mehmanxana və görülməsi chapel - bütün itlər üçün. Və bütün bu mənfəət gətirir, məşğul olan bilər hit təxəyyül. Тергуд Miles: giriş seçin.
  
  
  Və heç bir səbəb yaşaması üçün bir şablon.
  
  
  Telefon çaldı. Ona cavab verdim əlavə otaq, balkon. Mənim zəng cavab verdi David Benyamin.
  
  
  Onun soruşdu ego, heç yoxlayacaq olub, o, telefon nömrələri. Məlumat əldə edin, kimə zəng Qul Beyrut və Dəməşq həftə qalmış onun ölüm.
  
  
  O, qeyd rəqəmlərdir. "Siz bir şey öyrəndim, daha bir mühüm?" O, elə уклончивым. Sanki o bilirdi ki, mən bir şey bilirəm.
  
  
  "Elə bir şey".
  
  
  "Hmm. Sən əminsən?"
  
  
  "Əlbəttə, onun inamla". Onun baxdı çimərlik, daha doğrusu, konkret qırmızı bikini, çimərlik.
  
  
  "Belə ki, nədir sənin planları? Qalacaqsan şəhərdə?"
  
  
  Onun оторвал gözləri bikini. "Xeyr", - deyə ona emu. "Mən gedirəm Qüds".
  
  
  "Nə deyirəm ki, əgər siz planlaşdırır və icarəyə maşın keçir Копель küçədə Яркон. Edə bilər, özünə Fiat 124 və dəyişdirmək ego Yerusəlimdə cip... əgər o sizə lazım olacaq".
  
  
  Onun durduruldu. "Mənim nəyimə gərəkdir, axı cip Yerusəlimdə?"
  
  
  "Lazım deyil, cip, - dedi, - Qüds".
  
  
  "Varmı digər faydalı təkliflər?"
  
  
  "Yeyin yarpaqlı tərəvəzlər və bir çox отдыхайте"
  
  
  Onun məsləhət emu ki,-nə etmək.
  
  
  Onun icarəyə götürüb Fiat 124 şirkət Kopel Rent-A-Car küçəsi Яркон. Doqquz dollar günü plus on qəpik kilometr. Onlar dedilər ki, mən bilərəm mübadiləsi ego cip Yerusəlimdə.
  
  
  Onun rəhbərlik cənub-şərq tərəfindən четырехполосному şossesi, протянувшемуся yetmiş kilometr. Təxminən qırx dörd mil. Onun daxil radio. Amerikalı rok-Panel diskussiyalar aparılır удобрениям. Onun söndürüldükdə radionu.
  
  
  Onun tamamilə yalan Беньямину zaman dedi emu deyil ki, aşkar heç nə vacib. Ən delle bu, yəqin ki, ağrılı idi qədər doğru. Görə-beş yüz dollar mənə alıb adını qardaşı meyit bu Beyt-Namə. Səs vermək və bütün, və yəqin ki, bir şey.
  
  
  O ki qaldı, beş yüz dollar, o, əgər bu, bütün Robbi yalnız Юсефу, vur iki min beş yüz dollar. Haradasa o, gələcəkdə nail oldum da.
  
  
  Kimə ödənilir?
  
  
  Bez ego əlaqə siyahısını, onun, yox idi.
  
  
  Və heç bir işarə beş uşaqlar itirə bilər beş yüz milyon. Bəlkə ih həyat.
  
  
  Bu, mənə gətirir sual: kimdən idi, göstərişlər? Kim əlindən hər şeyi Qul? Bu asan idi. James. Lakin o, Arizona bağlı çarpayı. Bu başlanğıcdır. İh etdi "amerika". Agent? Casus? Hələ? Düşmən?
  
  
  Onun yenidən daxil radio, əlini üçün сигаретой zaman yadına düşdü.
  
  
  Спичечный qutuları. O ki камзолы Qul.
  
  
  Hamam Шанда
  
  
  Küçə Ömər 78
  
  
  Qüds
  
  
  
  
  Daxili yan örtüyü yazılı əlindən adı Хаим.
  
  
  Və yenə də, bəlkə də, bu, heç nə demək idi.
  
  
  
  
  
  
  Səkkizinci fəsil.
  
  
  
  
  
  Kart İsrail oxumaq göstərici kimi Müqəddəs. Siz başlamaq üçün Yaradılış və keçmək Копи Süleymanın, Məzarı Davud, Bethlehem və Назарет və başa Армагеддоном. Əgər istəyirsinizsə, qısa versiyası, gəlin Qüds.
  
  
  Yaşadığım nefes hər addım. Ona görə ki, siz durmaq harada Süleyman saxlanılır, onların atları və indi siz gedin dolorosa vasitəsilə, bir küçədə olan şell ilə Məsihin xaç. Və orada Məhəmməd qalxdı göyə. Və türbə Avşalomun. Və qəbri Məryəm. Divar Ağlayan. Qızıl məscidin günbəzi Ömər; витражная otağı Gizli pm. Bütün bunlar var. Və hər şey görünür, həm onda.
  
  
  Yerusəlimdə 200 000 yəhudi, 75 000 müsəlman və 15 000 xristianlar; da var, gərginlik, amma daha indi, yaşadığım bölündü və ərəblər yaşayırdı hakimiyyəti altında ərəblərin olmadan su və kanalizasiya.
  
  
  Şəhərin bir hissəsi "adlı Şərqi Qüds" məxsus olan İordaniya ilə qədər müharibə 1967-ci il. Eyni bir dağ kimi Скопус və Елеонская dağ.
  
  
  Beləliklə, "Şərqi Qüds" var ərəb xarakter daşıyır.
  
  
  "Ərəb xarakterinə görə" olar, səhv anlamaq. Çünki ərəb xarakter başa düşülür düzgün deyil, ən azı çoxluğu ilə bizə ətrafında, qərb ərəblərin, qərb şüurunda qalır son əsl barbarian-экзотиком. Düşmənləri ilə dörd arvadları ilə Şəriət qanunları ilə, şübhəli əxlaq və pis diş. Беглые tacirlər ki, satmaq və sizə "əsl qədim xalça" və elə ərzində qızı iki пиастров bahadır. Pis buxar ki, insanı incidir, yaxşı uşaqlar və kino deyil замышляют yaxşı heç gündən vəfat Rudolf Valentino. Terrorçular imicinə heç bir kömək. Həqiqətən, onlar hətta polad imicin. Və bu çox mənasızdır.
  
  
  Bütün ərəblər deyil, daha qəddar terrorçuları tərəfindən daha bütün ərəb əmirliklərində. Əgər mənə, bunu etmək lazımdır ümumiləşdirilməsi barədə ərəblər, ümumiyyətlə isə, onun nifrət cv - mən deyərdim ki, onlarda gözəl, ağıl, geniş yumor, gözəl davranış və mehribanlıq olan hissəsi ilə həmsərhəddir həddindən artıq.
  
  
  Amerika koloniyası zalında Şərqi Qüdsdə. Nə vaxtsa bu idi sarayı qələbə. Qızıl suyuna плиточный günbəz üçün alır. İndi otaqları durur iyirmi dollar gündür. Böyük otağın ilə потолочными балками və şərq naxışlı divarlarında.
  
  
  Onun yoxlanılır kimi Mackenzie Dünyada və çıxdı залитый günəş həyət nahar. Əda fransız, eləcə də yaxın şərq. Onun sifariş fransa təhsil və israil şərab. Gec idi yemək üçün ən кафельных masa boş idi. Sonra грядку onu ətirşah daşqalaq dörd yerli biznesmenlərin. Yanımda загорелая, əzizim cür cüt baxır, gümüş кофейник üçün espresso gözləyir qədər qəhvə почернеет sizin təvəccöh. Kişi köks ötürdü. O, istəyirdi ki, ego məcbur gözləyin.
  
  
  Qurtardı mənim şərab və kişi uzadıb boyun görmək üçün etiket. Ona icazə emu cəhd edin. Onu fikirləşdim ki, əgər onun emu deyim ki, aşağıdakı yarım saat edəcəyik əyarlı şərab. Sonra o, istəsə haqqında danışmaq restoranlarda Fransa və ən yaxşı изготовителе shirt azn Сэвилл-Роу. Belə ki, mən icazə emu içmək.
  
  
  O, прочистил boğaz. "Sadə, - deyə o bildirib. Amerika. "Mənə sadəcə maraqlıdır ..."
  
  
  "Микве İsrail".
  
  
  "Üzr?"
  
  
  "Şərab". Onun раскрутил şüşə. "Микве İsrail".
  
  
  "Oh." O, etiket oxumaq. "Микве İsrail".
  
  
  O geyimli kostyum dəyəri altı yüz dollar - qəhvəyi kostyum, tutqun köynək, tutqun dəri və qəhvəyi saç. Nə adlandırmaq olar bir maddi uğur. Xanım yanında başa çatıb tərzi. Sarışın Grace Kelly tərəfindən solğun-mavi ipək.
  
  
  "Mən fikirləşdim ki, əvvəl sən görünürsən tanış". O, deyirdi bilərsiniz. Diqqət, fransız. "Amma indi bunu bilirəm, kimə siz mənə напоминаете". Baxış idi флиртующим. Düzdür, ancaq isti. O, müraciət edərək reklam лосьона üçün məlumat. "Kim sən elə bilirsən, Bob?"
  
  
  Bob dinmədi . Mənim əda gəlmişdir. O, наклонилась üçün ofisianta və mənim əlimdən tutdu. "Ömər Şərif!" Ofisiant mənə göz vurdu və getdi. O, наклонилась irəli. "Siz heç ... elə deyilmi?"
  
  
  "Ömər Şərif. Uh. Üzr istəyirik". Onun затушил siqaret başladı görə lanç. Bob baxırdı, mənim siqaret. Bir dəqiqədən sonra o maraqlanır göstərmək qutu. O, прочистил boğaz.
  
  
  "Onun Bob Ламотт. Bu isə Jacqueline Reyn".
  
  
  Ona təslim oldu. "Mackenzie". Biz bütün жалели-birinə dost əllərinə.
  
  
  "Siz burada məzuniyyətdə?" soruşdu: - Bob.
  
  
  Ona dedim ki, işləmək World Magazine. Onun tac hissəsi bunu demişəm, başladı ki, iman deyil.
  
  
  O, mənə dedi ki, çalışıb Murabaha Oil. Onun "dedi Ci" davam etdirmişdir var. Heç Bir "Oh?" Sadəcə Olaraq "Ci". Ego olmamalıdır qorxutmaq idi.
  
  
  "Necə medvedev ilə заварным polish?"
  
  
  "Hmm?"
  
  
  O da qeyd boşqab. "Kiş. Bu, necə?"
  
  
  "Əla."
  
  
  "Heç belə gözəl, həm madam Vardır unutmayın ki, pul. Siz nə vaxtsa var idi, madam Vardır Parisdə? Ən yaxşı medvedev ilə заварным krem, dünyada istinasız".
  
  
  "Mən запомню bu"
  
  
  "Sən burada bir?"
  
  
  "Mmm. Ağa".
  
  
  "Yaxşı" dedi Jacqueline. "Belə olan halda, bəlkə də..." Fikrimcə, ki, o, sonra da atdı azn Bob, sankt kimi kart телесуфлера. Bob həyata ego replika.
  
  
  "Ah... bəli. Bəlkə, sən istəyirsən bilet bir konsert bu gün axşam? Məndə görüş, işgüzar görüş, və, yaxşı, Jacqueline buraya getmək istəyir, amma hey, yaxşı, olduqca yöndəmsiz getmək bir. Belə ki, uh. ... "
  
  
  Jacqueline uzun və yavaş-yavaş mənə staring. Fikrimcə, "niyə mən pişik-off-niyə-o-qeyri-bilir-heç bir zərər verməyindən". Ee gözləri yaşıl idi və усыпанными qızıl.
  
  
  Ona dedi: "ey Rəbbim, üzr istəyirəm, amma mənim başqa planları".
  
  
  Belə insanlar kimi Ламотт məcbur mənə danışmaq kimi bir şey "dərzi şeytana". Amma belə qadınlar kimi Jacqueline, zərərli bir insan üçün. Siz eşitmək ih təkərlər щелкают zaman onlar planlaşdırırıq edənlər sizi, lakin incə ətir, ipək saçları, yüngül, əl, sizin əl, sonra ускользающая... və aşağıdakı bilirsiniz ki, siz прыгнули əyri. Və növbəti bilirsiniz ki, sonra bu, siz yenə okean.
  
  
  "Ola bilər, başqa bir dəfə?" Onlar birlikdə, sonra isə hər iki рассмеялись.
  
  
  "Ola bilər", - deyə onun, nə qədər ki, onlar güldü.
  
  
  Onu tələb etdim ki, çek, ödənilmiş və getdi.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Var, türk hamamları var və türk hamamları.
  
  
  Bir də var Шанда.
  
  
  Orijinal türk və otantik hamam. Heç bir ерунды. Seçin - buxar istilik və ya quru lezzet, isti hovuz, soyuq hovuz və ya orta ixtisas-isti. Шанда yerləşdirilir başqa keçmiş sarayında. Vitraj, мозаичные mərtəbəli, yüksək tərəfə və qızılı rəngli купольные tavanlar.
  
  
  Və хема, Allahın adı idi Хаим? Хаим bilər, burada işləmək və ya sadəcə ətrafında asmaq. Хаим gələ bilər heç olmasa, bir dəfə görüşmək üçün Robbi. Хаима burada ümumiyyətlə ola bilməz. Ya Qul da. Ola bilər ki, o yalnız aşkar спичечный qutuları. Bağışla, xanım, sizdə var müqəddəs? Əlbəttə. Burada. Hər şey qaydasındadır. Saxlamaq ih.
  
  
  Onu masaya yaxınlaşdı. Köhnə deyil, yazılı kafedra üslubunda ofis 1910-cu ilin ortasında вестибюля üslubunda paşanın. Azn табличке yazılıb: "Qəbul IL 5. $ 1,15". Onun ödənilmiş kassirə. O kimi idi mənim xatirələri S. Z. Сакелл - hinduşka ilə, yağlı boya ilə çəkilmiş top eynək.
  
  
  Onu qoydu verilməsini və düşündüm bir an.
  
  
  "Belə?" dedi, ingilis dili, "belə bir şey?"
  
  
  Onun dedi: "Mən выгляжу, elə bil, nə isə baş verib?"
  
  
  "Siz heç görmüsünüz ki, kimin ki, heç bir şey olmadı? Biz bütün bir şey var onun. Belə ki, siz niyə fərqlidir?"
  
  
  Onun gülümsədi. "Onu yoxdur."
  
  
  O, çiyinlərini çəkdi. "Belə?"
  
  
  Belə ki, niyə yoxdur. Onun dedi: "Хаим burada?"
  
  
  O dedi: "Хаим kim?"
  
  
  "Mən bilmirəm. Kim sənin?"
  
  
  O, başını подбородком. "Burada heç bir Хаима". O, склонил başını. "Belə ki, niyə soruşursan axı?"
  
  
  "Kimsə mənə dedi ki, xahiş Хаима".
  
  
  O, yenə də başını подбородком. "Burada heç bir Хаима".
  
  
  "Yaxşı. Yaxşı. Harada soyunma?"
  
  
  "Əgər siz dediniz ki, sizi göndərdi Хаим, bu, nə isə başqa şeydir".
  
  
  "Başqa bir şey?"
  
  
  "Əgər siz dediniz ki, sizi göndərdi Хаим, ona zəng boss. Əgər ona zəng boss almaq xüsusi müraciəti".
  
  
  Onun почесал baş arxasında. "Bilərsinizmi zəng boss?"
  
  
  "Zəng boss, onun xoşbəxt və bilmir. Yalnız bir problem var. Хаим səni göndərdi".
  
  
  "Qulaq asın, tutaq ki, biz ilk başlamaq. Salam. Yaxşı gün. Məni göndərdi Хаим".
  
  
  O gülümsədi. "Hə?"
  
  
  Onun gülümsədi. "Bəli. Siz zəng boss?"
  
  
  "Əgər ona zəng edib boss, onun xoşbəxt və xoşbəxtəm. Yalnız bir problem var. Boss burada yoxdur"
  
  
  Onun gözlərini bağladı.
  
  
  Dedi: xəbər ver ki, sən gedirsən, bu парилку. Onu göndərmək lazımdır boss sonra ".
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Set üçün парилки idi Fellini. Dəyirmi və yüksək kimi kiçik Coliseum ilə əhatə dəyirmi ağ daş plitələrlə ki, tribunadan, bu turnirlərdə yüksək куполообразному tavan üzrə rəngli şüşələr. Bərə ilə bu kimi idi yuxu сюрреалиста haqqında Pompey. Bədən раскинувшиеся daş pillələrdə, meydana havada, lakin yenə də vaxtında qarşısını almaq üçün toqquşması. Görünürlüğünü idi, demək olar ki, sıfır.
  
  
  Onun gördük, soyunma və icarəyə götürüb böyük bir dəsmal ilə fars model və волокнистый ərsin ki, onlar zəng мочалкой. Mən bilmirdim necə boss edə bilər məni tapmaq. Onun hətta tənbəl-tənbəl saçını düzəltdi.
  
  
  Onu fəth azn soba hündürlüyü təxminən iyirmi fut. Qalxır cüt. Yaxşı idi və isti. Onun fikir müalicə вмятины əvvəlki gecə. İstirahət xəstələr əzələ. Onun gözlərini bağladı. Ola bilər, Robbi Jackson gəlib buraya yalnız istirahət. Bəlkə də o, gəldi görə, bərə, hovuz və xüsusi müalicə ki, məni göndərdi Хаим.
  
  
  Onun idi, etiraf etməliyik ki, müraciəti xüsusi idi. Haradansa üzrə помпейских tümən tez səma cüt əl. Onlar məni tutdu çəkic və вырвали məni üzrə balans. Belə lənətləmək isti, onun ego görməmişəm. Amma mən bilirəm ki, götürmək ehtimalı ilə, çəkic. Onu deyə bilərəm ki, bunu, necə deyərlər, yaradacağına əlləri görə geri.
  
  
  O, cavab verdi zərbə cüdo üzrə və oğlan отлетел məndən, yenidən və yenidən yoxa çıxdı klublarda cüt.
  
  
  Uzun sürmədi.
  
  
  O, məni vurmaq butt üzrə ребрам (sizə lazım radar üçün mübarizə orada), və o, kayması daş. Dəsmal полетело idi və o, çılpaq ətrafında, daha sonra isə o, yenidən getdim ki, mənə böyük безликая damla başlayaraq dalış bomba öldürmək üçün.
  
  
  Onun gözlədi, hələ ki, ikinci əsaslarla оторвется yerin və перевернется! Onun aşağı slid azn ступеньку və aşağıdakı ego bədən врезалось boş daş. Onun idi nen əvvəl o, macal tapıb demək olar ki, "tfu"! Onun hit ego üzrə boğaz tərəfi əlləri, amma o, məni maneə əli ilə qalın barel ağac. O tikilmişdir kimi King-Kong, və onun baxışları şəxs dəyişməyib mənim fikir. Biz demək olar ki, məşğul hindistan mübarizə o qədər крякнул və diksindi, və biz hər ikimiz перекатывались yenidən və yenidən, və birdən onun üzərinə düşdü ступеньку,
  
  
  o isə ударился baş daş.
  
  
  Məsələn, o zaman onu istifadə edə istifadə Вильгельмины. Lakin, əlbəttə ki, onun özü öz Люгер bu парилку, amma onun götürüb Хьюго, öz sadiq стилет. Təəssüf ki, onun gizli ego kəmər üçün dəsmal və o, üz uçtu zaman dəsmal полетело və onun haradasa itirib ego bu cüt.
  
  
  Lakin, kimi, kim isə dedi axtarmaq və tapa bilərsiniz. Onu hiss etdim ki, nəsə kəskin покалывает mənim geri. Bu блокбастере məni пригвоздили kimi fly və mən cəhd etmək ətrafında baş рубленую qaraciyər, isə mənim öz bıçaq başladı prick up məni arxadan.
  
  
  Onun almış, kifayət qədər silah, hərəkət etmək üçün. Onun схватился görə ступеньку əbədi mənimlə оттолкнул, və biz hər ikimiz перекатывались ora-bura, aşağı - və indi məndə idi стилет. Amma indi var idi mənim əl ilə bıçaq və biz yenidən перевернулись basmaqla bıçaq, yalnız indi o, yuxarıdan və прижимал mənim əlləri. Onun qaldırdı hər qəbilə və ego göz başladı выпучиваться və biz yenə gəlib ona. Onu eşitdim ki, bir хрустнуло, onun nəfəs oldu свистящим isə əl расслабилась. Onun vaxtı yaxınlaşdıqca və başa düşdüm ki, толкаю bıçaq meyit.
  
  
  Onun yavaş-yavaş ayağa qalxdı, baxaraq нападавшего. Ego boynu qırılıb haqqında bucaq pilləsində isə məqsəd свисала ilə sona. Onun ayağa qalxıb, ağır-ağır nəfəs. Ego bədən çökdü. O, roll başladı. Yuxarı və aşağı vasitəsilə tribunaları ağ daş pillə aşağı vasitəsilə поднимающиеся cəhənnəm bulud cüt.
  
  
  Onun yan ротонду və aşağı endi üzrə qalxmağa başladı. Onun yarısı idi qapı arxasında zaman, eşitdim, kimsə dedi: "siz Necə fikirləşirsiniz, nə idi, bu səs?"
  
  
  Ego yoldaş cavab verdi: "Nə qədər səs-küy var?"
  
  
  Onun qərarına ziyarət boss. Onu geyindim və biləndir gün deyir ki, "Direktor". Ego katibi mənə dedi ki, ego yoxdur. Onun keçirilib mimmo ee kafedrasının et seq aktları etirazlar və qapını açdı kabinetinə boss. Ego yox idi. Katibi oturmuşdu məndə altında dirsək; dolğun, insanların косоглазая qadın orta ildən aşağı, onun əlində idi, keçdi sinə. "Yəni hansısa bir mesaj?" dedi. Саркастичный.
  
  
  "Ağa", - dedim. "De emu ki, burada idi Хаим. Və onun son dəfə gəlir ego yer".
  
  
  Onu dayandırdı qəbul.
  
  
  "Хаим bir çox dostları göndərdi?"
  
  
  "Yox-yox, - dedi. "Birinci - bu sənsən. Boss dedi mənə yalnız iki gün bundan əvvəl." Diqqətli olun,kimsə deyir ki, Хаим ".
  
  
  İki gün əvvəl. O, başladı yaratmaq, öz yerin mənası.
  
  
  Ola bilər.
  
  
  "Belə?" o, soruşdu. "Nəsə olub?"
  
  
  "Yox", - yavaş-yavaş dedim. "Hər şey qaydasındadır. Sadəcə qaydada".
  
  
  
  
  
  
  Doqquzuncu fəsil.
  
  
  
  
  
  Kopel Rent-A-Car, mənə kömək etmədi. Və Avis uşaqlar. Bu Hertz bəxtim gətirib. Bəli, mister Robbi maşını icarəyə götürüb. İyirmi beşinci. Yeddi səhər. O, xüsusi olaraq sifariş Ленд Ровер. Zəng ərəfəsində ayırdığım üçün.
  
  
  "Bəs o ego qaytardı?"
  
  
  O, həyata keçirirdi barmaqları tərəfindən verilən qəbzlər. Çirkin qız pis dəri. O, bəxşiş etmişdir mənə bir təbəssüm kimi muzdlu. "İyirmi yeddinci. On otuz".
  
  
  İyirmi dəqiqə sonra o, телеграфировал AX. Bir saat sonra, sonra o vəfat az gedəndən sonra o.
  
  
  O, start yaxın qutusu faylları üçün.
  
  
  "Siz mənə deyə bilərsiniz hələ ki, nə?"
  
  
  Lövhəsi counter üzərində гласила ki, onun adı miss Мангель.
  
  
  "Siz mənə, neçə mil o, sərf Ровере?"
  
  
  O, dalı öz сливовые dırnaqları şəklində nizə vasitəsilə geri məktub "P" qədər yaxınlaşdı Robbi. "Beş yüz qırx kilometr, ser".
  
  
  Onun кладу alınması купюру əlli lirə. "Bu nədir ki, nə üçün?" - şübhəli soruşdu.
  
  
  "Bu, ona görə ki, siz heç vaxt eşitdim мистере Robbi və burada heç kəs haqqında soruşurdum nen".
  
  
  "Kimsə haqqında?" - o dedi və öz купюру.
  
  
  Onu götürdü kartı ilə rack və getdi.
  
  
  İdi адв = β, və onu yalnız катался bir müddət çalışır, istirahət, öz ağıl və hazırlamaq üçün növbəti ciddi приступу fikir. Yaşadığım idi rəng çəhrayı qızıl kimi nəhəng bir bilərzik dəyən arasında dağlar. Zəng kilsə bells isə позолоченных minarələrin раздавался səs муэдзина ölkədə. La ilahə илла Allah. Müsəlman namaz üçün zəng.
  
  
  Şəhər özü qardaşı üçün bir növ dua. Ərəb qadınlar ekzotik bu вуалях, балансирующие azn корзинах öz бусах, сливающиеся ilə turist обрезанных gedəndə və pravoslav keşişlər öz uzun qara geyimdə və uzun qara saç ilə, və kişi кафиях yolu ilə məscid və хасидов. Yəhudilər getmək, İnilti. Onun merak bilərmi ki, nə vaxtsa yaşadığım adlanan Allah üç adları, сверкнуть göydən güzgü və demək: "Qulaq asın, uşaqlar, belə də olmalıdır. Bütün birlikdə yaşayır dünyada". Shalom-Алейхем, Salam-Aleykum. Sizə salam olsun.
  
  
  Onun qayıdıb öz otağına və sifariş araq, sonra isti su tökülür
  
  
  hamam və götürüb özü ilə araq hamam. İstisna olmaqla, yerlərdə baş arxasında olduğu mənə ağrılı idi darayıcı saç, bədən забыло gün. Heç bağışlayan, yalnız unutmadan.
  
  
  Telefon çaldı. Onun zarıdı. Mənim iş kimi şey yoxdur опоссумская lüks imkan zəng telefonlar və ya zəng qapını. Və ya kimsə istəyir ki, səni tapmaq və ya kimsə istəyir ki, səni tapmaq. Və heç vaxt bilmirsən ki, nə qədər ki, ответишь.
  
  
  Onun söyüş söydü və ağ ətrafında hamam, капая telefon, tərk izləri ayağı, şərq xalça.
  
  
  "Mackenzie?"
  
  
  Benyamin. Onu dedi emu gözləyin. Ona dedim ki, vanilli dondurma yedim. Onun otel əldə edir. Onun düşündüm, o əriyir. Kodu prikol: ola Bilər ki, bizim прослушивают. Onun, əlbəttə, yoxlanılır otaq, amma telefon keçid izləmək mümkündür hardan gəldi. Və kimsə Yerusəlimdə güdürdü məni. Onun dəstəyi yerinə qoydu və насчитал iyirmi zaman onun dəstəyi qaldırdı, dedi ki, emu getmək lazımdır; ego qapı zəng zəng etdim. Onun, dedi ki, перезвоню emu. Dedim zəng on.
  
  
  Onun подумывал geri hamam, amma bu, hələ ki, разогревать sağlıq - iş daha çox dəyər. Onu götürüb bir dəsmal, öz içki və xəritə və растянулся böyük iki yataq.
  
  
  Robbi sürüb 540 kilometr geri və irəli. İki yüz yetmiş bir tərəfə. Başlayaraq, Qüdsün. Onun yoxlanılır miqyası aşağıda kart. Qırx kilometr qarış. Onun sözlərinə görə, onun 6 düym və начертил dairəsi ətrafında, Qüds; 270 kilometr hər tərəf. Cəmi 168 mil.
  
  
  Dairə şell şimala və böyük bir hissəsini əhatə edirdi Livanın; şərq-şimal-şərq, o, idarə Suriyaya; Hərəkət, cənub-şərq, o, əsir, böyük bir qismi İordaniya və пятидесятимильный parça, Səudiyyə Ərəbistanı. Cənubda o, yarısını əhatə edib Синая və cənub-qərbdə endi eyvanda Port-Səid.
  
  
  Haradasa bu dairədə Robbi aşkar Şeytanın.
  
  
  Haradasa bu dairədə onun tapıb Şeytanın.
  
  
  Haradasa düzündə ilə narıncı toz.
  
  
  Birinci-hər şeydən öncə. İordaniya - düşmən ərazisi üçün komando isə Misirdə tez etibarsız olur. Sinay yarımadası - yaxşı gizlətmək üçün bir yer, lakin o, tam israil və BMT-nin müşahidəçi, eləcə də misirli Sadat, olan olur, olduqca rahat Birləşmiş ştatlarla. Kene bu kimi "ola bilər" kimi deyil, birinci variant. Yox idi və Ərəbistanı ilə məşğul olan sol hissəsini, Suriya və böyük hissəsi, Livan, ölkənin böyük fələstinli kontingentinin. Suriya ordusu olan, hələ də mübarizə aparan İsrail ilə hələ də ümid edir möhkəmlənmək, baxmayaraq ki, sülh danışıqları. Livan, məşhur baza спецназовцев.
  
  
  Belə ki, şəkil Şeytanın idi, Livanda və ya Suriyada.
  
  
  Amma qaldı olub, harada olub, nə zaman ih aşkar Qul? Ya onlar qərara gəldilər ki, onlar kifayət qədər təhlükəsizlik üçün yalnız bir yerdə qalmaq, sonra öldürür?
  
  
  Livanda və ya Suriyada. Robbi zəng Dəməşq, Beyrut, Suriya və Livan.
  
  
  Sonra mənim baş şayiələr peyda olub.
  
  
  Ola bilər, Benyamin отследил zənglər.
  
  
  Bəlkə də, var idi zəhmli məlumat.
  
  
  Bəlkə, mənə dəyər geyinmək və getmək nahar.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Restoran "adlanırdı Ərəb knights", divarları və tavanı əhatə olunub parça; tünd qırmızı, qırmızı, sarı və başı. Nəhəng olan mobil batırdı, mərkəzi otaqları və малиново-qırmızı-sarı quş güldü baxırdı baxış zamanı şam.
  
  
  Onun seçilmiş stul və sifariş araq və yeməyi qoyun əti, pecans, noxud, düyü, ədviyyat və aradan qaldırır. Onun dedi: "Mən açmaq istəyirəm, toxum aradan qaldırır". Ofisiant nəzakətlə baş əydi və попятился.
  
  
  Bir neçə dəqiqə qayıdıb ilə içki, sonra isə bir neçə dəqiqə geri Jacqueline Reyn.
  
  
  "Mən elə bilirdim, sən küncündə. İstəyirsən yalqız qalmaq, ya ...
  
  
  Biz dayandıq üzərində "ya", və o kəndin. O geyimli Parisdə və nax smelled Paris və işıqlı saç toplanmışdır ee başlıq düşən kimi kiçik завитками boynuna. Brilyant pis abidəsi işıldayırdı var nax qulaqları, və bir şey daha pis блестело onun gözündə.
  
  
  O, aşağı ih və dedi: "Mən sənə deyil, sevirsən, hə?"
  
  
  Onun dedi: "Mən sizi bilmirəm".
  
  
  O, bir az kobud güldü. "Var" ifadəsi dua vermək штопора? "Mən hesab edirəm ki, siz yalnız yüklü bu штопора. Onun verirəm ego yenə. Niyə mən sizin xoşunuza gəlmirəm?"
  
  
  "Sən niyə istəyirsən ki, onun bunu etdi?"
  
  
  O, поджала qırmızı dodaqlar və склонила başını. "Kişi üçün o qədər də cəlbedici ki, bu, sadəlövhlük olardı",
  
  
  "Üçün belə cəlbedici qadın - onun üçün cəhd oxuya bu блески onun gözündə, - sənə lazım deyil dalınca kişi olan sən xoşuma gəlirsən".
  
  
  O, başını və gülümsədi. "Əl atəş aça bilməz. İndi isə siz almaq mümkün olmayan, mənə içmək və ya отправишь məni evə olmadan yatmaq şam yeməyi?"
  
  
  Göstərdi onun ofisianta və sifariş
  
  
  qırmızı hey, içmək. O baxır quş. "Mən ümid edirdim ki, biz ola bilərik, yaxşı dost bir-biri ilə. Onun ümid..." - onun səsi dondu və susdu.
  
  
  "Siz ümid edirdilər?"
  
  
  O göstərdi mənə öz yaşıl-qızıl göz. "Mən ümid edirdim ki, sən malı məni özü ilə zaman уйдешь. Uzaq buradan".
  
  
  "Kimdən?"
  
  
  O, надулась aparıb barmaq ona. "Mənim xoşuma gəlmir ki, o, mənimlə edir". Onun baxdı parlaq daxil ee qulaq brilyant və düşündüm ki, emu istəyirəm ki, o, onunla edir. O bildirdi ki, mənim fikrimcə. "Ah, bəli. Pulu var. Pul çox. Amma pul, onun hesab edirəm ki, bu hələ hamısı deyil. Var incəlik və cəsarət... və..." - o, mənə baxdı uzun тающим baxışları. "Və çox daha çox". O, açmışdır dodaqlar.
  
  
  Şeytana və распечатай. Bu, çox pis idi səhnə ətrafında, pis film. Mən nax idi, sinif, amma o, oynaya bilməz. Və baxmayaraq ki, onun etiraf edirəm ki, cəsarətli və zərif, və kimi baxdı Ömər Şərif və bütün belə ki, bütün shone onun gözü yox idi sevgi. Bu belə yox idi, yaxşı təmiz şəhvət. Bu, o zaman idi ki, hələ, amma mən bilməzdim ego oxumaq.
  
  
  Onun başını yellədi. "Heç o пэтси. Amma vermək. Necə ki, haqqında bundan yüksək oğlan?" Onun işarə gözəl ərəb istəyər. "Pul elə də çox deyil, amma unutmayın ki, pul var ki, onun ih çox daha çox".
  
  
  O, stəkanı uzatdı və kəskin surətdə qalxdı. Onun gözləri yaşla dolu idi. Bu göz yaşları. "Mən çox təəssüf edirəm, - dedi. "Mən bu barədə özünü дурой. Onun düşünürdüm - nə olsun ki, mən elə bilirdim". Bu göz yaşları, həqiqətən axırdı onun şəxsə və o вытирала ih titrək barmaqları ilə. "Sadəcə mən ... mən belə bir ümidsizlik, onun-ah!" O, diksindi. "Gecəniz xeyrə qalsın, cənab Karter".
  
  
  Cip döndü və yarım qaçdı ətrafında otaq. Onun oturdu zərər. Mən gözləmirdim, bu, həm də sonuna.
  
  
  Onu da deyə hey ki, mənim adım Karter.
  
  
  Onun допил qəhvə manatdan on, yaxınlaşdı, telefon qutusu və zəng Беньямину.
  
  
  "Kimsə заводит istilik, hə?"
  
  
  Cavab kimi ona danışdı emu tarixi buharlı.
  
  
  "Maraqlıdır."
  
  
  "Eləmi? Sən necə düşünürsən, sənin vaxt var, bunu test etmək üçün bir yer? Xüsusilə boss? Хаим, onu düşünürəm, yalnız idi подсказкой".
  
  
  "Хаим həyat deməkdir".
  
  
  "Hə, onu bilirəm. Mənim həyat zərbələr məni zamanı çox qəribə yerlərdə".
  
  
  Fasilə. Onu eşitdim, o ürəkdən bir kibrit və uzanmış сигаретой. "Siz düşünürsünüz ki, Robbi edirdi ilə спичечным коробком?"
  
  
  Ona dedi: "Gedin, Devid. Bu nədir? Yoxlama kəşfiyyat ön planda xəbərdar? Спичечный qutuları idi растением üçün yalnız mənim göz. Kimsə qoymuşdur ego baqaj Robbi, mən bilirəm ki, kimsə mənim kimi tapa ego. Və iz arxasında. Mən ən Çox bu fikir mənim xoşuma gəlmir ki, bir şey ki, mən indi tapa bilərsiniz, ola bilər растением ".
  
  
  O, güldü. "Əla."
  
  
  "Hmm?"
  
  
  "Göyərtə. Və ya, ən azı, onun yanına gəldi eyni cavab. Başqa bir şey, siz daha otellər bölüşmək?"
  
  
  "Hal-hazırda yoxdur. Amma sən mənə zəng etmişdi".
  
  
  "Telefon zəngləri Qul. Onun oradakı çalışmaları izlədim nömrələr".
  
  
  Onun досталь kitab və qələm. "Danışmaq."
  
  
  "Nömrəsi Beyrutda - bu, bütün" Fox ". Robbi zəng stansiyası stansiyası, ona görə də heç bir qeydlər barədə o, kimə zəng vurmuşdu".
  
  
  "Necə Toxuma?"
  
  
  "Bəli. Aydındır. Telefon verdiyi siyahısı. Şəxsi ev. Teodor Дженс. Bir şey demək?"
  
  
  Oi oi. Var idi özü ilə telefon библ Sarı. Onun yoxlanılır tarixi zənglər Qul. Onun ifa poker ilə Дженсом Arizona, o zaman ehtimalla söhbət Qul.
  
  
  Nə demək idi ki?
  
  
  Ki, bədbəxt hadisə nəticəsində onun Дженс düşdü var xala Tilli, təşkil edilmişdir. Bu Robbi söhbət самозванцем Дженса. Ki, hansısa kənar bir nüfuz olaraq AX. Və həmin kənar edə bilər тронуть Qul. Hələlik...
  
  
  "Net, onun bildirib. "Mənim üçün heç nə demək deyil".
  
  
  "İstəyirsən ki, onun bu yoxlanılır?"
  
  
  "Mən Sizə bildirin."
  
  
  Daha bir fasilə. "Siz ki, polad çürük кибуцник, başa düşürsünüz?"
  
  
  "Mənası var?"
  
  
  "Yox, əməkdaşlıq ruhu kimi - ilə Qul".
  
  
  "Bəli. Sən haqlısan. Məktəbdə onun qaçırdım azn track əvəzinə, futbol oynamaq. Və yalnız bir şey haqqında daha ona heç сожалел, odur ki, sənə heç bir xeyir toxunsa, чирлидерш kamp. və komanda yoldaşları ".
  
  
  "Yeri gəlmişkən, onu göndərdi ki, sənə yoldaş komanda".
  
  
  "Nə göndərdilər mənə?"
  
  
  "Narahat olmayın. Bu idi mənim ideyamdır. Onun, necə deyərlər, tabe idi".
  
  
  "Vadim?"
  
  
  "Hawk-перепелятник. Sizin boss mənim boss. Məndən sizə".
  
  
  "Nə günahı var?"
  
  
  "Nə üçün gedəcəksiniz Suriyaya və ya Livan - ya harasa bir şey haqqında siz mənə deyirsiniz".
  
  
  "Nə, hesab edir ki, onun təhsil?"
  
  
  "Gəl, Karter. Onun yalnız отследил bu rəqəmlər üçün Toxuma və Beyrutun. Və bundan başqa, mən hesab edirəm ki,
  
  
  Şeytan gizlədir beş amerika mərkəzində, İsrail. Birdən sən elə bilirsən ki, mən болван? "
  
  
  "Birdən mənə lazımdır, dost? Bu, dərzi şeytana?"
  
  
  "Hey, səssiz olun. Əmr əmr var. Bu" dost " olan, ona göndərdi səni, arab. Tam agent, amma kim idi ki, sizə xeyirlidir. Və əvvəl siz отвернете burun, mən düşünürəm ki, sizə yardım lazımdır. Və arab ilə kağızlar. Onun göndərib sizə ih da. Çalışın, üzərində vasitəsilə bu sərhədləri kimi, bu yaxınlarda dünyaya gələn amerikalı jurnalist və siz ola bilər, sadəcə onlara demək ki, siz casus ".
  
  
  Onun dərindən ah çəkdi. "Yaxşı. Onun zərif неудачница".
  
  
  "Cəhənnəm kimi. Onun eşitmək kimi sən горишь".
  
  
  "Belə?"
  
  
  "Belə ki, bu sənin addımdır".
  
  
  "Yaxşı. Onu sonra sənə zəng gün və ya iki. Harada gəlib ki, onun bizi idi. Bilmək ki, sən öyrəndim ваннах Шанда". Onun durduruldu. "Mən inanıram ki, sizin düzgün deyil agent davam edəcək xəbərdar оборудова mənə".
  
  
  O, güldü. "Sən də dedi ki, idi incə oyunlarında uğursuz olmaz".
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Onu yalnız bağlı чеку, bir çox var verilməsi və getdim otel "Интерконтиненталь". Onun aşkar telefon qutusu və işə düzəldim ona.
  
  
  Birinci-hər şeydən öncə. Ehtiyatla. Onun üçün idi, bunu ötən gün axşam, amma onun deyil, otel daxil zəngli saat.
  
  
  "Hello?" Daha bir boss-nova arxa planda.
  
  
  "Sara? Bu Mackenzie".
  
  
  "Mackenzie!" dedi. "Mən uzun müddət düşündüm, sənin haqqında".
  
  
  "Var?"
  
  
  "Var."
  
  
  O etdi, istirahət etmək üçün fasilə ilə iki bar. "Mən hesab edirəm ki, idi axmaqdır".
  
  
  Daha iki bar bossa nova.
  
  
  "Dünən axşam, sən gedəndə onun подошела pəncərəyə və шталь baxmaq kimi sən də gedirsən. Fərqi yoxdur nə. Hər halda, pis vərdişdir zaman sənin taksi отъехало ilə подъездной track выехала maşın vasitəsilə yol. Qara Reno, Və birdən-birə onu başa düşdüm ki, bu maşın idi, orada iki gün və həmişə хема idi. İki gün - sən məni eşidirsən, Mackenzie? "
  
  
  "Eşidirəm səni, Sara".
  
  
  "Maşın köçüb getdi, sonra necə getdilər. Və onun yox idi".
  
  
  Хема olar ki, onlar bizə idi, onlar тупыми. Onlar bilirdilər ki, kimsə üzrə AX sözə görə Qul və застали ego yer tapmaq üçün. Bu o demək idi ki, onlar bilmirdilər kim onun qədər onu gedib ziyarət Sarah. Belə ki, onlar bilmirdilər ki, mən görüşmüşəm ilə Юсефом və ya gördüm, Беньямина.
  
  
  Ola bilər.
  
  
  "Gördünüz oğlan daxilində?" Onun soruşdu.
  
  
  "Yaxşı, oldu iki. Onu gördüm, yalnız sürücü. Tipli Jack Armstronqun. Всеамериканский oğlan".
  
  
  "Siz nəyi nəzərdə tutursunuz böyük və sarışın?"
  
  
  "Varmı, yoxsa başqa cür?"
  
  
  "Belə ki, indi de görüm mənə, niyə bütün bu edir səni səfeh".
  
  
  O, yenidən dayandı. "Güman edirəm ki, bütün bunları etdi, mənim ağıllı. Axmaq idi bütün bu zaman. İndi onu bilirəm Mackenzie. Haqqında iş Elədi. Və... və sənin, yəqin ki. Mən həmişə bilirdim, düzdür. Onun bilirdi. və onun sadəcə otel bilmirəm. Bu, çox dəhşətli üçün həqiqətən bilmək. Əgər onun bilirdim, mənə lazım gəlsəydi, narahat, hər dəfə, çıxanda ev ". Onun səsində böyük mənası yoxdur qəzəbli самообвинение. "Sən məni başa düşürsən də, Mackenzie? Asan idi, narahat" digər qadınlar "və ya özünüz haqqında. Cute az, təhlükəsiz kiçik qız narahatlıq".
  
  
  "Asan Gəlsin, Sara".
  
  
  O, öz sözlərim və раскрутила ih. "Bu, asan məsələ deyildi. Bizə hər iki çətin idi". Onun səsi idi acı. "Oh, əlbəttə. Onu heç vaxt narahat edirdi onu. Onun heç vaxt sual vermir, ona suallar. Onun sadəcə etdi özünü qəhrəmanı." Görürsən kimi ona deyil verirəm sənə suallar? "Bəzən onun yalnız qayıdırdı. Нырнула bu sükutu pozdu. Oh, bu, olmalı idi etmək ego çox xoşbəxt sayıram ". Mənim səs olmuşdur aram. "Mən əminəm ki, siz etdik ego, çox xoşbəxt. O ki qaldı qalan, o, başa düşdüm. O idi. Siz düşünürsünüz ki, o bilmirdi vasitəsilə siz keçiddə? Biz bilirik ki, Sara. Və, necə siz bu ifa, yalnız tək yolu oynayan bu ".
  
  
  Bir müddət o, susurdu. Əzizim, uzun, междугородняя sükut.
  
  
  Onun sükutu pozdu. "Mən zəng etdi, təyin etmək üçün штопора".
  
  
  O, çıxıb üzrə trance üçün kifayət qədər рассмеяться öz üzərində. "Siz demək deyil ki, zəng etmək və dinləmək problemləri?"
  
  
  "Bu barədə narahat olmayın. Onun şadam ki, siz danışdıq mənimlə. İndi onun haqqında danışmaq istəyirəm Теде Дженсе".
  
  
  "İnsan Dünyada?"
  
  
  Mən heç bir cavab verdi. O dedi yavaş-yavaş, tərəddüdlə, dözülməz: "Oh".
  
  
  "O necə görünür?"
  
  
  "Allahım, mən..."
  
  
  "Haradan sənin ağlına? Gedirik. Danış mənə. O necə görünürdü".
  
  
  "Yaxşı, qum saç, mavi gözləri. Var idi olduqca güclü tan".
  
  
  "Hündürlük?"
  
  
  "Orta, orta bədən quruluşları".
  
  
  Hələ ki, o описывала Teda Дженса.
  
  
  "Başqa bir şey?"
  
  
  "Mmm... gözəl, onu deyərdim. Və yaxşı geyimli".
  
  
  "O, göstərdi ki, sizə hansısa bir şəxsiyyət vəsiqəsi?"
  
  
  "Bəli. Mətbuat kartı üzrə jurnalı World Magazine".
  
  
  World Magazine məgər
  
  
  çünki, Джинса.
  
  
  Onun dərindən ah çəkdi. "O vermişəm sizə hər hansı bir sualınız? Və siz emu cavab versin?"
  
  
  "Bəli, o soruşurdu ki, eyni şey və sən. Başqa cür. Lakin əsasən o, otel və bilmək ki, mən bilirəm işlər haqqında Jack və ego dostlar. Və ona dedi emu həqiqəti. Odur ki, dedim sənə. Mən bunu bilmirdim. bir şey."
  
  
  Onu deyə hey olmaq, ehtiyatlı, lakin itirmək yuxu. Onun bir şübhə edirəm ki, onlar daha çox olacaq onu narahat edir. O, öz funksiyasını yerinə - rabitə mənimlə.
  
  
  Mən bunu başa çatdı verilməsi, və mənə lazım olan etmək üçün hələ bir zəng.
  
  
  Ona deyirdilər Sara Лави gecəniz xeyrə.
  
  
  Onun скормил автомату daha bir neçə монетт qazanır və nömrəsi Yuva Kelly, evin Beyrutda. "Cek Kelly" təsvir Yuva Kelly. Vəhşi fransız-irlandiyalı. Бельмондо təqlid Эрролу Флинну. Kelly də idi, bizim bir insan Beyrutda.
  
  
  O da idi zibil zaman ona zəng edib. Güman ki, невнятности bu ego səs, o müdaxiləsi olmadan bizə bir yaxşı gecə etmirdi, bizə Late Show Livanda.
  
  
  Ona dedim ki, bunu tez və çox çalışdım. Onun xahiş ego daxil edin və "Fox Beyrut almaq üçün" siyahısına qonaq, onlar bir gün zəng Qul. Onu da dedi emu ki, Теда Дженса var, dorian. Onu dedi emu çatdırmaq bu xəbəri üzrə teleqraf Хоуку və əmin olun ki, kimsə keçmədi, Dəməşq. AX göndərdi olardı əvəz Дженсу, amma mən risk etmirdi, etibar dəyişdirin. Yox, əgər onun bilmirdim, o kimdir, amma onun bilmirdim.
  
  
  "Necə haqqında ən Дженса?" o, məsləhət gördü. "Ola bilər ki, bizə dəyər keçirmək o nen tarixçəsi. Anlamaq, burun ego qayıq su axır".
  
  
  "Bəli. Bu, aşağıdakı. Və de Хоуку ki, mən təklif edirəm ki, emu istifadə Milli Barnes".
  
  
  "Nə?"
  
  
  "Milli Barnes. Qız ilə məşğul olan kəs suallar Дженсу".
  
  
  Kelly etdi söz oyunu deyil ki, bir təkrar etməyə dəyər.
  
  
  Onun dəstəyi yerinə qoydu və sel bir qutusu. Onu başa düşdüm ki, qəzəbli idi. Onun siqaret yandırdı və hirs yekunlaşıb. Birdən-birə onun başladı gülməyə. İki gün məni aldatdılar, tutuldu, iki dəfə həlak təqib, çox güman ki, прослушивали, və ümumiyyətlə, onun xidmət telefon stansiyası üçün daxil olan və çıxan pis ərazisində баренцева dənizinin. Amma ki, sonda mənə рассердило?
  
  
  Cinsi pun Kelly haqqında Milli.
  
  
  Çalışın bunu başa düşmək olar.
  
  
  
  
  
  
  Onuncu fəsil.
  
  
  
  
  
  İSLAM MƏDƏNİYYƏTİ.
  
  
  14:00 sabah бальном zalında
  
  
  Dəvət olunmuş müəllim: dr Cəmil Раад
  
  
  
  
  "Sizin verilməsi?"
  
  
  Onun aşağı baxdı ilə lövhələr və yenə qız əks arxasında siqaret. O, təqdim mənə bir dinar əlli агорот və mənim qutu эксцентричных siqaret. Yalnız Yaxın Şərq və bəzi yerlərində Parisin mənim crazy markası ilə qızıl tipped satmaq adi tütün прилавках otellərin. Onun bilərdi olmadan qızılı tip. Mənə müraciət edirlər, nəinki təsərrüfat müdirəsi orta yaşlı, dizayner geyim və gənc qızlar-hippie ilə накрашенными yaşıl rəng vanna ("haradan götürüblər, bu cute / sinif siqaret?"), Həm də mənə baxmaq lazımdır ki, mən nə ilə окурками. . Onlar oxunur, kimi lövhəsi "yazısı ilə Karter burada idi".
  
  
  Onu dayandırdı kafedrasında yoxlamaq üçün bir mesaj. Клера захихикал. O, davam etdi və mənə nəzər sheepishly və понимающе. Zaman onu xahiş etdim ki, məni oyadıb yeddi am üçün "tezliklə başlayacaq", siz, bəlkə də, düşündük ki, mən Robert Бенчли olan olarkən bir ətrafında ən yaxşı səhnələri. Onun почесал baş arxasında və zəng etdi, lift.
  
  
  Hə da yüksək əhval-ruhiyyə. Onun əsnədi və dedi: "gözləyin Bilməz, yatmaq" və metr хихиканья qeydiyyatdan yağ 1000.
  
  
  Onun yoxlanılır öz qapısını istifadə etməzdən əvvəl əsas və - ho-ho - qapı açılıb, hələ ki, yox idi. Kimsə зацепился görə mənim xüsusi qapının dəstəyini yemi və arxamda bura gələn qonaqlar.
  
  
  Mənim ziyarətçi, hələ məni ziyarət etdi?
  
  
  Onun çıxardı gun щелкнул предохранителем və qapını açdı, kifayət qədər gücü ilə qırmaq üçün hər kəs onun arxasında gizlənir.
  
  
  O, ахнула və çarpayıdan qalxdım.
  
  
  Onun daxil брылев.
  
  
  Rəqqasə həyat?
  
  
  Bəli, rəqqasə, həyat.
  
  
  "Əgər siz yaxın, qapı, onun простужусь". O, ухмылялась. Yox, gülmək. Azn məni. Onun qara saçları растрепались. Onun hələ də dayanmışdı qapıda tapança ilə. Onun qapını bağladı. Onun baxdı gun sonra qız. O, silahlanmışdı. İstisna olmaqla, bu bədən. Və bu saç. Və bu gözlər.
  
  
  Ona görüşdüm onunla baxışları. "Mənim artıq idi mənim üçün battle gün, belə ki, əgər plan əvəz məni, siz çox gec".
  
  
  O, mənə baxdı və səmimi недоумением. "Mən başa düşmürəm ki, bu ..." setup "?"
  
  
  Ona oldum tapança və yaxınlaşıb çarpayının. Onun ayaq tərəfində oturdu. "Mən də. Belə ki, tutaq ki, sən mənə nə deyəcəksən". O, прикрывала özünü yorğanın, выглядя испуганной və смущенной. Böyük топазовые göz сканируют mənim üz.
  
  
  Onun gəzdirdi. "Siz işləyirsiniz Бнай Мегиддо, elə deyilmi?"
  
  
  "Yoxdur. Edir ki, səni danışmaq olar?"
  
  
  Onun dərindən ah çəkdi. Edəcək "sillə də çənə, zərbə baldır və kəmər qarın - səsvermə yalnız bəzi onların ətrafında. Tutaq ki, biz başlayaq təzədən. Kim işləyirsiniz və niyə siz burada? Və onun sizdən yaxşı предупредлю. Məndə də var idi mənim Вильгельмина. Bu vampir, belə ki, пытайся aldatmaq məni öz zərif gənc bədən ".
  
  
  O, sonra da atdı mənə uzun maraqlı baxış; qol набок, qrız uzun dırnaq. "Sən çox danışırsan, - asta-asta dedi. Sonra isə daha bir təbəssüm, şən, уговаривающая.
  
  
  Onun ayağa qalxdı. "Yaxşı. Yuxarı!" Ona хлопал-birinə vurub. "Lickety-split. Paltar. Bax qapı. Bax!"
  
  
  O, потянула örtüyü yüksək və gülümsədi genişdir. "Mən düşünürəm ki, sən başa düşmürsən. Məgər David demədim sənə məni gözləyir?"
  
  
  "Deyvid?"
  
  
  "Benyamin".
  
  
  Qatlanmış bu birlikdə almaq Devid Беньямина. David - Onun,-mən-səni-yoldaş komanda - Benyamin.
  
  
  Komanda yoldaşı, dərzi. Bu idi чирлидерша.
  
  
  Onun tədqiq onun. "Mən hesab edirəm ki, sənə bir yaxşı sübut".
  
  
  O, çiyinlərini çəkdi. "Əlbəttə." Və ayağa qalxdı.
  
  
  Heç də çılpaq. Orada idi bədən sarılma çin paltarı ilə dərin olan. Бирюзово-mavi. Unut paltar. Bədən... cute Rəbb!
  
  
  "Burada." O, протягивала mənə zərf. Qeyd təcrübəsi Беньямина. O idi artıq olmayan məsafədə altıncı düym. Mənim qan axını davam hey qarşısına. Onun məktubu götürdü. Birinci hissə idi ki, o, dedi telefonda mənə. Və başqa:
  
  
  Siz, şübhəsiz ki, unutmayın, miss Калуд, bizim gizli agent, El-Джаззаре (və ya daha yaxşıdır, demək bizim "раскрытого agent"?). O, mənə dedi ki, artıq təkidlə məsləhət görürük ki, sizə yardım. Sizin kafedra klubda müəyyən edilib günəş qapaqları, sonra isə necə проглотили son parça yemək, cinsi planlaşdırılır udmaq sizə.
  
  
  
  
  Səsi niyə mənə verdi siqnal qaçmağa. Onun, qadına baxdı qarşımda və gülümsədi. "Əgər siz fikrini dəyişə təklif bədən..."
  
  
  O, birdən-birə возмутилась. O, geri qayıdıb mənim yataq, залезла yorğan altında, ancaq hələ baxmaq возмущенной. "Mister Karter, - dedi, və onun dərhal başa düşdüm ki, görülən iş, - onun burada iddia edirəm ki, fakt missis Mackenzie, ona görə ki, bu, mənim əmr. Onun edirəm bu əmr, çünki арабка onun nifrət edirəm ki, onları terrorçular. Ona görə də mən istəyirəm ki, bir qadın kimi olmaq, azad zülm вуали və пурды. Bu, mənim səbəbləri. Yalnız siyasi. Siz də xahiş edin, münasibətlərimiz siyasi ".
  
  
  O, взбила yastıqları və натянула yorğan. "İndi isə, - o dedi, - mən yatmaq istəyirəm". O, gözlərini bağladı və yenidən açdı ih. Söndürün müqəddəs edin çıxış "
  
  
  Onun bağlıdır hey növü, bir tərk etmək üçün марсиан və bəzi az кубистских rəsm. "Mən hesab edirəm ki, yavaş - yavaş dedim, - bizə yaxşı götürsək, bu, bir daha. Bu mənim otaq. Və disklər, olan siz yalan, mənim yataq, missis Mackenzie. Və hətta əgər onun bilərdi aradan qaldırılması biri otağa, o, olmasa idi, mənim". Görünür, düzgün, missis Mackenzie baxımından bizim ört-basdır missis Mackenzie, əgər onun keçim yuxarı və выбегу bu yeməyi sizin kimi ".
  
  
  O, kəndin оперлась azn dirsək və düşündü: "Hə... sən haqlısan". O, sonra da atdı yastıq döşəməyə başladı çəkmək yorğan yataq.
  
  
  Onun təxminən bir yastıq. "Sanki biz bu bizim oynayıb, bu, olacaq, yeniyetmə, amma mən lə, əgər keçirəcəyəm gecə yarı". Onun tez-tələsik başladı zəiflətmək qalstuk. O, mənə baxdı geniş açıq gözləri görünürdü gəncdir. "Mən ... mən sizi xəbərdar edirəm, - o dedi, saxlamaq üçün çalışırıq ton xəbərdarlıq, - mən ... mən ... mən ..." və nəhayət, o, mızıldandı: "Mən bakirə".
  
  
  Mənim əl dayandı node qalstuk. Məsələ ondadır ki, mən hey etibar etdi. Двадцатипятилетняя, şirəli, sexy, ölümlə rəqs edən rəqs həyat judas... bakirə.
  
  
  Tərk ona lingerie və söndürüldükdə uzaq. Onun sel yataq və siqaret yandırdı. "Sizin adınız nədir?" - yumşaq soruşdum et seq aktları.
  
  
  "Leyla", - deyə o bildirib.
  
  
  "Yaxşı, Leyla. Biz qoruyacağıq münasibətlərimiz ciddi siyasi".
  
  
  Onun qürub altında yorğan və tez baxdı bilər. O, isə mənə geri, və gözləri bağlanıb.
  
  
  Siyasət yoxdur qəribə yoldaşları üçün zibil.
  
  
  
  
  
  
  On fəsil.
  
  
  
  
  
  Demək olar ki,, lakin hələ də gündüz. Otelin vestibülündə hələ də yanan müqəddəs və gecə kargüzar idi ifadəsi ağır gün və gecə. Müşayiət edən tünd-yaşıl kombinezon aparırdı vakum üzrə коврику. Ego zümzümə əks разнесся üzrə пустому холлу. Düzəliş: tamamilə boş hall.
  
  
  Var idi şəxs kimi plakatlar çağırışı ilə orduya. Bütün saçlı, голубоглазые, gənc və dik. Əziz amerika kostyum. Amma bir az комковатый altında siçan. Məsələn, harada asma кобуре. Və bir az sərin göz ətrafında. Və məhz o, bunu lobbisi, oxu qəzeti beş, səhər. İlahə-bakirə idi mənim zibil deyil, ego.
  
  
  Onu bilirdim ki, o kimdir. Jack-Armstrong isə
  
  
  Всеамериканский rəmzidir.
  
  
  Bütün, mən demək nə, zaman çıxırdım ətrafında otaqları, - bu, gəzmək ətrafında məhəllənin təcrübəsi yuxusuzluq. İndi qərara almaq, maşın və baxmaq arxa güzgü.
  
  
  Və, əlbəttə ki, qara Renault. O, mindi yerləri ilə üzbəüz otelin. Mən hər şey var, bu, sürətli təəssürat ego görünüşü. Arıq, qarasaçlı idi və sarı yürüdü. Amma bir ərəb o qədər oxşar idi. Хема idi bütün bu buxar? Və buna nə dəxli Əl-Şeytan?
  
  
  Onun dayandırıb birbaşa Хайесод-yer üzündən.
  
  
  Renault onu sağa küçəyə Хайесод.
  
  
  Onlar niyə birdən-birə məni qovdu indi? Heç kəs təqib məni yolda ətrafında Təl-Əvivin. Dünən isə yol arxasında idi azad. Bəs niyə məhz indi?
  
  
  Ona görə ki, indiyə qədər хорька onlar bilirdilər hara onun gedirəm. Amerika koloniyası. Hamam Шанда. Onlar cəhənnəm əmin olduq ki, mən gedirəm Шандские hamam, və qərara gəldik ki, oradan onun gedəcəyəm meyitxanasına. İndi onlar bilmirdi gözləmək nə. Belə ki, mənə idi kölgə.
  
  
  Ya mənə qatil idi?
  
  
  Onun yenidən geri döndü. O, yenidən döndü.
  
  
  Onun dayandı uzaq sonunda Рэмбон-yer üzündən silinmiş, haradan açdı görünüşü hələ yatmış şəhər. Onun sol motor işləmək və çıxardı gun.
  
  
  "Reno" sürüb mimmo.
  
  
  Heç bir qatil.
  
  
  Mütləq deyil.
  
  
  İlə Агрон-yer üzündən maşın yaxınlaşdı. Gənc sevgililər gəlir, heyran içindən günəşin qalxmasını.
  
  
  Yəqin ki, vaxt var idi tərk Qüds.
  
  
  Əgər əlaqə Robbi hələ də burada idi (əgər var Robbi idi əlaqə burada əvvəldən), oğlan gördüm olmasaydı, kölgə və yol məni, vəba kimi. Kölgə-kölgə? Narahat olmaq lazım deyil. Bu tipik kiçik muzdlu. Шанда? Shin Beth yoxlayacaq bu. Lakin, çox güman ki, bu, hansısa ikinci dərəcəli süjet. Onun istəyirdi ərəb terrorçularının. Amma onun hələ ki, hətta ərəb görmədim.
  
  
  Vaxt var idi tərk Qüds.
  
  
  Onu da dəqiq bilirdim ki, hara getmək istəyirəm.
  
  
  Штопора idi ki, bilirdi edirsiniz, kölgə?
  
  
  Onun, siqaret yandırdı, daxil musiqi və icazə günəş parlaq mənə şəxs pəncərədən. Onun gözlərini bağladı.
  
  
  Və Jacqueline Reyn rəqs mənim asılıdır.
  
  
  Hara növlərlə qarışdırılır Jacqueline Reyn?
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Onun istifadə parça asetat və защелкнул kilid, cd sistem.
  
  
  O, yatırdı.
  
  
  Onun üz ifadəsi zaman ona qapını açdı idi парадоксом безмятежного dəhşət. O zaman gördüm ki, bu onun, o, köks ötürdü və arxasına söykəndiyini görüb yastıqları.
  
  
  Ona dedi: "Sən otel danışmaq".
  
  
  O dedi: "Ah, Allaha şükürlər olsun".
  
  
  Onun скинула kafedrasının krujeva пеньюар və kəndlər. Jacqueline tətbiq thumb üçün tətbiq olunur. "Ehtiyatlı ol, - pıçıldadı o, - Bob - o qalır otaqda, əksinə".
  
  
  Onu deyə hey ki, bilirəm ki, yoxlanılması, qeydiyyatdan olub, onlar birlikdə. O, siqaret istədi. Onun atıb, hey sırt. O, убрала sarışın saç ilə şəxsin, onun əl az дрожала. Şəxs, bir az опухшее.
  
  
  O, задула kibrit. "Sən malı məni özü ilə?"
  
  
  "Mən buna şübhə etmirəm", - dedim. "Lakin siz inandırmağa cəhd məni".
  
  
  O, mənimlə görüşdü baxışları və yüngül наклонилась irəli, onun döş çıxış altından yaşıl кружевного paltar ...
  
  
  İlə "məntiq", - deyə mən. "Belə ki, sadiq öz cute сундучок yer".
  
  
  O, задрала yorğan və əyri gülümsədi. "Sən bütün ürəyimlə".
  
  
  "Mən bütün qulaqları. Sən danışmaq istəyirsənsə, - yoxsa sən, istəyirsən ki, onun getdi?"
  
  
  O, mənə baxdı və dərindən nəfəs aldı. "Nədən mən başlamaq?"
  
  
  "Kimdir Ламотт?"
  
  
  "Mən... mən bilmirəm".
  
  
  "Nə Qədər Ki, Jacqueline. Çox xoş idi chat".
  
  
  "Yoxdur!" - sərt-sərt dedi. "Mən bilmirəm. Onu bilirəm ki yalnız o, хема o, özünü çağırır".
  
  
  "Nə qədər bilirsən ego?"
  
  
  "Təxminən iki ay".
  
  
  "Yaxşı. Onun alım bu. Sən harada tanış olub?"
  
  
  "Dəməşqdə".
  
  
  "Necə?"
  
  
  "Bir partiya."
  
  
  "Che ev?"
  
  
  "Heç bir ev. Restoranda"
  
  
  "İstirahət pm və ya işgüzar pm?"
  
  
  "Mən başa düşmürəm".
  
  
  "İstirahət pm və ya işgüzar pm?"
  
  
  "Mən başa düşmürəm, niyə soruşursunuz ki, bu detallar".
  
  
  Çünki ən yaxşı yolu tapmaq, yalan olub, kimsə - bu suallar kimi пулеметные güllə. Fərqi yoxdur, hansı məsələlər. Vacib sürəti. Yalnız peşəkar bilər, belə ki, tez. Və yalnız peşəkar olan yaxşı отрепетировали. Jacqueline Reyn, хема ki, o, bizə idi, heç bir halda idi professional.
  
  
  "İstirahət pm və ya işgüzar pm?"
  
  
  "Biznes"
  
  
  "Che?"
  
  
  "Konfrans neftçilər".
  
  
  "Ad firmalar ziyarət konfransı".
  
  
  "Trans-Com, Murabaha, S-Standart, mən hesab edirəm. Onun ..."
  
  
  "Sən ora düşüb?"
  
  
  "Mən bir-biri ilə".
  
  
  "Hansı başqa?"
  
  
  "Kişi. Bu, həqiqətən vacibdir? Onun..."
  
  
  "Hansı başqa?"
  
  
  "Ego name - ego name - Jan Mantiya".
  
  
  Yalan.
  
  
  "Yoluna davam et."
  
  
  "Nə ilə?"
  
  
  "Mantiya. Hələ? Və ya o, sənin sevgili?"
  
  
  "Sevgilisi". O, dedi sakit səslə.
  
  
  "Yoluna davam et."
  
  
  "Nə? Allahım! Nədən?"
  
  
  "Ламотт. Siz atıb sobanın üstündəki saata həmişə сыч Ламотта. Belə ki, siz bilirsiniz, haqqında Бобе Ламотте?"
  
  
  "Mən sizə dedim. Elə bir şey yoxdur. Onun... mən sadəcə bilirəm ki, o, implicated zamanı nə isə pis. Bu, məni qorxudur. Onun qaçmaq istəyirəm".
  
  
  "Belə ki? Səni dayandırır".
  
  
  "...O, bilir".
  
  
  "Necə?"
  
  
  Sükut. Sonra: "O, ... var iki kişi ki, izləyir məni. Onun iddia edirəm ki, fakt ki, bilmirəm. Amma mən onu bilirəm. Onlar baxırlar. Mən hesab edirəm ki, onlar da məni öldürələr, əgər onun çalışaram qaçmağa. Mən hesab edirəm ki, onlar da məni öldürələr, əgər onlar biləcəklər ki, biz deyirik ".
  
  
  Sükut.
  
  
  "Yoluna davam et."
  
  
  "Nə istəyirsən?"
  
  
  "Doğrudur. Başlamaq yuxarıdan. İlə хема olmusunuz neft konfransın?"
  
  
  Bir an mənə elə gəldi ki, o düşəcək huşunu itirdi. Ee bədən kəskin şəkildə aşağı düşmüşdü, əbədi silkələmək başladı.
  
  
  "Ola bilər də deyə mənə. Onun artıq bilirəm".
  
  
  O düşüb huşunu itirdi. O, yalnız задыхалась təcrübəsi рыданий. O, застонала və aşıb üzə inilti.
  
  
  "Дженс, Ted. Həqiqətən? O, çalışır Trans-Com Oil Dəməşqdə. Ən azı, bu hissəsi ego iş. Siz də satılır ego бриллиантовые sırğa". Onun fikirləşdim necə Дженса допросила Milli. Qayğı li Milli pul haqqında. İndi hər şey əldə məna, dərzi şeytana. "Sən ego az qala öldürmüşəm, bilirsən".
  
  
  "Əbədi deyil! Edin!"
  
  
  "Sən çox мягок eşitmək haqqında bu cür şeylər. Necə bilirsən, nə olub?"
  
  
  O, безвольно kəndi. "Бобу lazım idi, yalnız açarları mənzil. O, dedi ki, emu sadəcə istifadə etmək lazımdır mənzil Теда, Bunun heç kəs tanımaz. Biz zəngin".
  
  
  "Edirdi ki, mənzildə Теда?"
  
  
  O, başını buladı. "Məni orada yox idi".
  
  
  "Bəs harada idi Ted?"
  
  
  "O ... o, Beyrutda"
  
  
  "O gedəndən sonra?"
  
  
  "Bilmirəm. Düşünürəm ki, çərşənbə".
  
  
  "Xıı?"
  
  
  O, çiyinlərini çəkdi. "Yəqin ki. Mən hesab edirəm".
  
  
  Bu прикинул. Дженс tərk Dəməşq çərşənbə günü, xıı sayının. O gedib, Beyrut və ego сбила maşın. "Çərşənbə axşamı", - deyə o bildirib. Deməli, bu idi çərşənbə axşamı, восемнадцатое. Bu idi onun əlavə vaxt, zaman, o, meydana çıxdı, Arizona. O, bu dedi, o, düşündüm ki, bu ilə bağlıdır AX.
  
  
  Yalnız belə də olmalı idi.
  
  
  Ola bilər, hətta bağlıdır Sonuncu.
  
  
  Фокса oğurlanaraq on beşinci sayı. Zaman haqqında Ламот başladı istifadə mənzillə Джинса.
  
  
  Və Robbi başladı горячиться işi üzrə.
  
  
  Və kimsə bilirdim ki, isti olur. "Zaman Robbi Cekson ilk dəfə zəng edib?"
  
  
  O, hətta uzun müddət tərəddüd etdi. "Bir dəfə axşam. Ola bilər, gecə saat".
  
  
  "Və Теда orada yox idi".
  
  
  O, qətiyyətlə başını yırğaladı.
  
  
  "Və Ламотт idi".
  
  
  O, başıyla təsdiq elədi.
  
  
  "Sən verdi emu asdım. Sən dedi:" bir Dəqiqə, onun позову Теда ". Və siz bağladı Ламотта ilə Qul telefonla ".
  
  
  O, başıyla təsdiq elədi.
  
  
  "Sonra bunun o xahiş etdi ki, açarı".
  
  
  Hələ bir buna.
  
  
  Və sonra bu Дженс qısa idi.
  
  
  Və Ламотт qaldı, cavab zəngləri Qul. Robbi xəbər verir ki, haqqında istintaq.
  
  
  Belə ki, zaman Robbi aşkar Şeytanın, Ламотт bilirdim da bu barədə kiməsə məlumat verib. Və həlak Qul.
  
  
  "Daha bir штопора. İlk gün zaman onun buraya gəldim. Bu dəvət almaq səni konserti. Məgər də Ламотт düşündüm ki, yıxılsam, sənə əl və ondan pıçıltı sənə qulaq dövlət sirri?"
  
  
  "Yox", - yavaş-yavaş o, cavab verdi. "Bu mənim fikrim idi. Onu dedi emu ki, hesab edirəm ki, edə bilməyəcəm məcbur sənin haqqında danışmaq sənin delle. Amma hər şey ki, onun otel, - bu qala səninlə tək... xahiş sənə yardım haqqında".
  
  
  "Siz də planlaşdırılır demək mənə hər hansı bir tarixi haqqında xuliqanlıq. Qız problem".
  
  
  Qız gözlərini yumdu. "Mən narahatlıq".
  
  
  Onun ayağa qalxdı.
  
  
  Onun gözləri açıldı və çaxnaşma yarandı. "Buyurun!" o sədəqə ediyorum. "Sən edə bilməzsən, sadəcə, buraxın məni. Ted sağdır və Allah bilir ki, mən çox təəssüflənirəm. Onun bütün düzeltmek edəcək. Mən sizə kömək edəcəyik".
  
  
  "Tokio Rose, eyni söylədi".
  
  
  "Həqiqətən! Onun olacağam. Onu... Onu bilirik ki,-ki, Bob və danışacağam sənə".
  
  
  Onu götürüb yataq siqaret. Onu yandırdı və bir qoymaq sırt dəqiqə. Görünür, onun обдумал onun təklif edir. "Siz başa düşürsünüzmü, - dedim, - əgər sizin dost Ламотт öyrənir ki, mən burada idi və birdən-birə siz verirsiniz məsələləri, o, kifayət qədər dərin toplamaq üçün bütün birlikdə. Bu o deməkdir ki, siz ölü"
  
  
  Onun yaxınlaşdı gün, və sakitcə onun açdı. Zalda heç kim. Gözlərim baxmır. Səslər xoruldama oda ətrafında Ламотта. Onu içəri girdi və qapını bağladı. Onun затушил siqareti пепельнице var qorunması.
  
  
  "Yaxşı, - dedim. "Mənə lazımdır, məlumat, və mən istəyirəm ki, onun bu gün axşam".
  
  
  O, ağır сглотнула. "Siz əminsinizmi ki, Bob deyil öyrənir ki, siz burada idi?"
  
  
  Onun yuxarı qaldırdı və onun qaş qaldırmaq. "Mən heç vaxt deyə bilmərəm".
  
  
  O, ah çəkdi, başını yırğaladı.
  
  
  Onun gülümsədi və getdi.
  
  
  Hər halda, bu işə düşüb, məni qane edirdi. Ola bilər, hey, uğur əldə hər hansı bir məlumat. Onun çox bu şübhə, amma, bəlkə də, o edə bilərdi. Digər tərəfdən, daha yəqin ki - əgər Ламот asan idi, o olardı, bilirdi ki, mən orada idim.
  
  
  Otaqda Jacqueline idi iki окурка.
  
  
  Окулы ilə qızıl tipped, oxunaqlı əlaməti kimi. Lövhəsi "yazısı ilə Karter burada idi".
  
  
  Onun geri yuxarı və uzanaraq yataq. Leyla var idi, hələ də möhkəm yatırdı.
  
  
  Onun lənətləmək, yorulmuşam, mənə bir fərqi yox idi.
  
  
  
  
  
  
  On ikinci fəsil.
  
  
  
  
  
  Mən gördüm ki, mən лежу haradasa səhra ilə əhatə iri narıncı daş, daş çevrilib bir forma şeytan və başladıq nəfəs, yanğın və tüstü. Onun hiss ləzzət və öz qazan, amma nədənsə bilmədi пошевелиться. Başqa istiqamətdə idi bənövşəyi dağlar, sərin və kölgəli isə uzaqlarda - tənha atlı oğlan bürünc кобыле. Qarşımda ətrafında torpaq qalxdı parlaq daş. Qaya üzərində yazılmışdır. Onun прищурился oxumaq üçün: "Burada yalan Nick Carter". Onu hiss etdim ki, nəsə soyuq yan mənim baş. Onun başını yellədi. O donub qalmışdı, onun gözlərini açdı.
  
  
  Bob Ламотт idi, mənimlə əbədi. "Soyuq bir şey" idi дулом gun. Onun baxışlarını göz sola. Çarpayı boş idi. Leyla yox idi.
  
  
  Mənim fikirlərimi geri daha erkən səhnədə. Onun durmaq lobbisi bu səhər. Mən durmuşam, qapı qarşısında Ламотта. Взвешивая dəyər invading. Onu, bundan imtina etdi. Onun пробежался ən вероятному ssenari və qərara aldı ki, dialoq deyil keçiriləcək.
  
  
  Onun (mənim bir gun məqsədi açıq emu baş): Yaxşı, Ламотт. Deyin ki, kimə işləyirsən və harada onun bilərəm ih tapa.
  
  
  Ламотт: Sən убьешь məni, əgər o, bunu etmək lazımdır, elə deyilmi?
  
  
  Onun: Səsi və bütün.
  
  
  Ламотт: siz Də mənə icazə beş, əgər ona bu edəcəyəm? Onun çətinliklə buna inanıram, mister Mackenzie.
  
  
  Onun: Рискни.
  
  
  Ламотт (вытаскивая üzrə heç bıçaq və yöndəmsiz zərbə vurur mənə yan): Tfu! Ah!
  
  
  Onun: Tarak!
  
  
  Heç bir şey üçün onun fikir Ламотта qəhrəman. Men daşıyan пятидесятидолларовые qalstuk, digər saxlamaq boyun təhlükəsizlik. Onun, sadəcə düşündüm ki, o qiymətləndiriləcək şansı. Əgər o, dedi, mənə idi olardı öldürmək ego. Əgər o, dedi, mənə idi olardı öldürmək ego. Nə edə bilərdim? Tərk ego diri-diri xəbərdar etmək üçün Əl-Şeytanın? Onlar переместят öz sığınacaq əvvəl onu almaq ora, və bütün ki, mən попаду olacaq tələ. Və Ламотт idi kifayətdir üçün ağıllı yol deyil. Ona görə də əvəzində mənə vermək, hər hansı bir revmatizm - başqa, ola bilər, səhv cavab - çalışırdı məni öldürmək oldum olardı öldürmək ego. (Bu idi ssenari ilə xoşbəxt sonu.) Hər halda onu almaq üçün heç bir real informasiya və bəlkə də öldürəcəyəm dəyərli bir ipucu.
  
  
  Ona görə də onun dünyasını dəyişib gün Ламотта, düşünür ki, istəyirəm ki, onunla bir-bir başqa cür.
  
  
  Səsvermə və bütün.
  
  
  "Hə, nəhayət ki, sən oyaq", - deyə o bildirib. "Əlləri yuxarı."
  
  
  Ламот idi geyimli min dollar və dalğa Зизани хлынули ilə ego şəxslərə. Sara dedi ki, o, "çox gözəl" - adam gəldi və verdiyi üçün özünü Дженса, - amma o, elə mənə ərköyün bir uşaq. Dodaqları çox yumşaq. Tutqun gözləri.
  
  
  "Ağa", - dedim. "Təşəkkür edirəm xidmət. Dözülməz ayılmaq üzrə звенящей narahatlıq. Belə ki, indi zaman onun ayağa qalxdı ki, mən sizə təklif edirik?"
  
  
  O gülümsədi. "Sən bilərsən ölmək. Düşünürəm ki, bu, məni keçirəcək".
  
  
  Onun güldü. "Bu olardı ağılsız, Ламотт. Birincisi, sənin səsini qeyd film. Sən başlayıb maşını zaman qapı açıldı". O, başladı otağa atıb bazanı dörd dolandı. "Uh", - dedim. "Şübhə yoxdur ki, tapa bilərsiniz, əgər onu izləmək lazımdır bütün gün". Onun dodağını dişlədi. "Əgər siz var zamanda axtarış, belə uzun".
  
  
  O, tapa bilmədi ego, ona görə ki, ego orada yox idi. Onu bilirəm ki, bu, yaxşı deyil, amma bəzən də, yalan danışıram.
  
  
  "İndi məsələ burasındadır ki, - deyə onu sakit, - dostlarım bilirlər ki, bir neçə faktlar toplayıb onun indiyə qədər araştırmak. O cümlədən:" Mən ona baxırdı ", fakt, sənin olması. Əgər sən убьешь məni, sən ölü. Əgər siz mənə icazə yaşamaq, onlar sizə imkan verir yaşamaq, bu halda əgər səhv olmaz və приведете bizi əbədi qalacaqlar ".
  
  
  Ego göz сузились üçün çalışırıq mənə oxumaq. Bir gun qaldı sabit, indi o göndərilmişdir mənə sinə. Müəyyən hissəsinin istəyirdim ki, məni gülmək. Silah idi "Беретта" 25 çaplı. Bir Gun James Bond. Əlbəttə, biz Ламотта olacaq gun James Bond.
  
  
  O, sarsıldı edir baş. "Mən düşünmürəm ki, sənə inanıram".
  
  
  "Onda niyə sənə deyil, məni öldürmək?"
  
  
  "Mən tamamilə tapıb bunu".
  
  
  "Lakin tez... nə? Əgər bir şey ki, sənin ağıl idi, qətl, sən olardı gəlib məni əvvəl mən проснусь".
  
  
  O, nədən hirslənib özlərindən çıxırlar. "Mən sevirəm, məni olunduğunu". O, absurd qıcıqlanır. "Ən az zaman bunu potensial cəsədləri. Onun istəyirəm ki, siz mənə dediniz, nə qədər bilirsiniz. Və kimə, əgər kimsə sizin dediyiniz".
  
  
  Mən: sən убьешь məni, əgər o, bunu etmək lazımdır, elə deyilmi?
  
  
  Ламотт: Səsvermə və bütün.
  
  
  Mən: sən imkan olacaq, mənə yaşamağa, əgər onun bu edəcəyəm? Mən buna inanıram, mister Ламотт.
  
  
  Ламотт: Снике...
  
  
  Onun (mənim əl çəkir irəliyə doğru güclü zərbə olan knocks Беретту üzrə ego əlləri, mənim ayaqları sway irəli düşmək mərtəbə, mənim hər qəbilə qalxır, salam demək üçün ego abdominal və mənim əl kimi тесак azn atmaqla yan ego boyun, hələlik o, hələ свалился irəli zərbələr həyat): Bəs indi nə sən de ki, otel bilmək?
  
  
  Ламотт (enir, amma sonra götürür, məni özü ilə, indi artıq mən onun əllərini mənim boyun və ego пряжка kəmərinin продырявливает mənim həyat): Tfu! Ah!
  
  
  Onun: Tarak!
  
  
  Bu küt piç çıxartdı, mənim bir gun altında yastıqları və etmek ego dəqiqədə pencəyinin. Bütün bunlar ona məlum oldu zaman ковырялся bu ego ciblərindən.
  
  
  Qan axdı üzrə ego tərəfində rta isə yan, onu gizlətdi образовывалось ləkə. Əgər o, sağ idi, o olardı crazier cəhənnəm. Belə bir yaxşı kostyum korlanmış.
  
  
  Onun подтолкнул ego bədən обыскал ego cibləri və aşkar açarlar. Bütün qalan azn nen əhəmiyyəti yox idi. Ego I. D. oxuyun kimi mən də düşünürdüm. "Robert Ламотт ətrafında Murabaha Oil". Ev ünvanı idi küçəsi Dəməşqdə.
  
  
  Onun geyinməyə başladı.
  
  
  Qapı açıldı.
  
  
  Leyla azn хлопковой yubka və kofta. Onun saç заплетены bu pigtailler. Kiçik məyus olmurlar yapışqan клубничного gemma sevinclə покоилось onun tərəfində rta. "Sən də durub", - deyə o bildirib. "Onun otel deyil, səni oyatmağa, ona görə də səhər yeməyi yeyə getdi ..."
  
  
  "Nə olub?" Onun dedi. - "Siz heç görmüsünüz bədən?"
  
  
  O, qapını bağladı və söykənmişdi ona, onu deyə bilərdim ki, burada idi, heyf ki, o yeyilmiş fasilə ...
  
  
  "Kim o?" dedi.
  
  
  "Bir adam idi qalmaq zibil. Biz bununla məşğul olacağıq sonra. Hələlik isə onun istəyirəm etdi mənə lütf".
  
  
  Onu deyə hey barədə одолжении. O getdi bunu.
  
  
  Onun asdı qapını табличку "narahat" və yaxınlaşdı, otaq Ламотта.
  
  
  İki min Abş dolları pul. On dörd kostyum, üç дюжины shirt və bir o qədər də kravatlar. Yarım kilo yüksək keyfiyyətli heroin və kiçik dəri günəş eynəkləri Gucci bütün aksesuarları ilə çəkilişləri üçün. Deyil ki, nəzərdə Gucci.
  
  
  Daha heç bir şey. Heç bir çeklərin. Heç bir məktub. Heç bir qara kitabçaları ilə telefon nömrələri. Onun yaxınlaşdı ego telefon.
  
  
  "Bəli, ser?" Səs operatoru sevincli idi.
  
  
  Bu mister Ламотт üzrə 628. Onun otel bilmək istəyirəm, xahiş edirik, var məndə hər hansı mesaj? "
  
  
  "Yox, ser, - o dedi. - Yalnız, bir şey varsa, bu gün səhər".
  
  
  "Odur ki, mister Pearson?"
  
  
  "Yox, ser, - o dedi, - dan mister el-Ямаруна".
  
  
  "Ah, bəli. Bu. Onun var bu. Operator, onun otel bilmək istəyirəm ki, onun, bəlkə də, выписываюсь bu gün axşam, və mənə lazımdır, yazmaq библ xərcləri - çox olub məndə невыполненных şəhərlərarası zənglər?"
  
  
  O, dedi ki, mənə lazım danışmaq хема bir daha. Belə ki, bir an, ser. Basın və basın, zəng edin.
  
  
  Yalnız idi o zəng ki, onun etdim Cenevrəyə. Onun qeyd nömrəsi.
  
  
  Onu xahiş etdim ki, mənə əyri, xarici operator, zəng Kelly görə geri ödəniş.
  
  
  Onun danışdı emu nə öyrəndim Jacqueline. Kelly присвистнул. "Bu, demək olar ki, kifayət qədər məcbur etmək mənə yuxu bir". O, fasilə etdi və əlavə etdi: "demək olar ki, onun"dedi.
  
  
  "Biz sizə yoxlamaq imkanı bütün?"
  
  
  "Bəli və xeyr. Bu yerdə hökm sürür səs-küy. Bir neft şeyx görə, Əbu-Dabi tutur mərtəbədə və bütün vaxt, zaman. Biz Qaya dörd arvad, a çox köməkçiləri və ştat ego şəxsi olar. öz aşpaz ".
  
  
  "Belə ki, nə biz burada?"
  
  
  "Sadəcə düşündüm ki, sən otel bilmək istəyirəm, niyə görə sənin hesabına görə qaz və elektrik belə yüksəkdir. Yox olsun belə səbirsiz, Karter. Bizə bu aidiyyəti var ki, onlarda hər yerdə mühafizəsi ona görə ki, şeyx salonda ih saxlama. Və çünki mən выпросить və ya məlumat almaq, onun üçün cəhd etməlidir oğurlamaq onu başa düşürsünüz? Və hər şey necə ayırmaq, oğurlamaq siyahısı qonaqlar edir ki adlandırıb Robbie eyni kimi çətin törədilməsinə soyğunçuluq milyon dollar. Hər şeyi mən sizə deyə bilərəm поспрашивая hər yerdə, bu nə, bu həftə keçirilən neft konvensiyanın. Otel idi воткнуть amerika типажами və bir çox ərəb şeyxov və Meksika körfəzi sahilində ".
  
  
  "Bəs otel işçiləri?"
  
  
  "Heç nə maraqlı. Amma tam xülasə tutacaq bir neçə gün. Və, yeri gəlmişkən, - mən nə axtarır? Bir dost və ya düşmən? Robbi mənə zəng etmişdi.
  
  
  Ona dost idi, məlumat almaq üçün, və ya o, zəng şübhəli üçün o gətirib işi?
  
  
  "Bəli, dəqiq."
  
  
  "Bəli, məhz nə?"
  
  
  "Bu, məhz o штопора".
  
  
  "Sən cazibədar, Karter, bilirsən bunu?"
  
  
  "Mənə belə dedilər, Kelly. Mənə belə dedilər".
  
  
  Onun dəstəyi asdı və yaxınlaşıb gizli Ламотта. Onu gördüm, böyük bir çamadan Vuitton. Багажный iki min dollardır. Siz ala bilər, özünə daha əziz tabut. İyirmi min Ламотт içərisində idi. Поминальная xidmət keçmişdir sadə, lakin zövqlə. Onun dediyi "Bon вояж" və əlavə etdi: "Amin".
  
  
  Leyla qayıtdı vasitəsilə yürüşü alış-veriş. O, böyük əks səbətə друзов.
  
  
  "Problem var?"
  
  
  O, başını buladı.
  
  
  Onun, saatına baxdı. Saat idi otuz. "Yaxşı", - dedim. "Sonra bizə daha yaxşı gedəcək".
  
  
  
  
  
  
  Xııı fəsil.
  
  
  
  
  
  İki yüzdən çox insan toplanan бальном zalında mühazirə doktoru Раада barədə islam mədəniyyətinə dolduraraq satır складных stul əksinə драпированного помоста ilə микрофонами, наполнив hava nəzakətli кашлем və yumşaq qoxusu брасс.
  
  
  Auditoriya idi, əsasən ətrafında turistlər, əsasən amerikalılar və əsasən qadınlar. Mühazirə olmalı idi hissəsi paketi ilə yanaşı, pulsuz трансфером ətrafında hava limanı, avtobus, siz tur şəhəri üzrə və xüsusi gecə dəyirmi üzrə turistik. İdi, həm də sinif yuxarı sinif şagirdləri və təxminən iyirmi ərəblərin, bəzi olmuşdur kostyum və ağ куфиях, baş уборах tipik kişi-ərəb. Qalan gizli, bu развевающихся, onlara daha tam baş уборах və tünd eynək.
  
  
  Sonra isə edilmişdir Mackenzie - Leyla və onun. Yalnız Leyla deyil, lazım qaranlıq nöqtələrində tətbiq etmək üçün. İlə cerro qara, uzun müddət qalıcı və kimi çadır плащом o, demək olar ki, замаскирована altında roll parça.
  
  
  Bu idi, yaxşı ki, mən gəlib bilər, bu da pis olmadı. Onun yadına düşdü təbliğ mühazirə dəhlizdəki və göndərilən Leyla üçün o, alıb bizə paltar və bu dəfə bir qrup ərəblər qarşısında formada ört-basdır etmək üçün.
  
  
  Bacarığı şəhəri tərk etmək üçün sizinlə heç kim izləyirdim.
  
  
  Doktor Cəmil Раад cavab məsələləri üzrə zalında. Раад kiçik idi və turş kişi ilə впалыми yanaqları olan və hər şeyi bilməyə can atan gözləri. Хафия, обрамлявшая ego прищурившееся şəxs ego, bizi məcbur edirdi izləmək vasitəsilə занавешенное pəncərə.
  
  
  Görəsən islam mədəniyyəti вестернизирована?
  
  
  Yoxdur. Ego модернизировали. Revmatizm davam edib. Xanımlar başladı bilər azn stul. Saat dörd idi.
  
  
  Dərin otağından çıxdı ofisiantlar, onlar gətirdilər подносы ilə qəhvə də içə bilərsiniz və расставили ih azn фуршетном sürüşdürün.
  
  
  Tələbə ayağa qalxdı. Varmı Раада şərh bağlı bugünkü insan oğurluqları?
  
  
  İldırım otaqda. Onun çevrildi Leyla. O, çiyinlərini çəkdi üçün katlanmalarda вуали.
  
  
  "Siz nəyi nəzərdə tutursunuz, onu güman edirəm ki, beş amerikalıların. Çox acınacaqlıdır", - deyə Раад. "Təəssüf. Aşağıdakıları?"
  
  
  Qul-qul. İnsanların çoxu öyrənir ərazisində баренцева dənizinin axşama qədər. Camaat da eşitdi haqqında похищениях.
  
  
  "Hansı amerikalılar?" - qız qışqırdı qadın.
  
  
  "Sakit edin!" Раад ударился barədə üzərinə. "Bu mövzu üçün olan biz burada yox olacaq. İndi isə qayıdaq mədəniyyət məsələləri". O, сканировал auditoriyaya xahiş mədəniyyət. Çox hissəsi bu idi ki, əvvəldən.
  
  
  Старшеклассник hələ də dayanmışdı. Görünür, futbolçu ilə döyüş прыщами, o niyyətində deyil dözmək digər zərərlər. "Amerikalılar, - o dedi, - daha beş nəfər amerikalı milyoner. Onlar hansısa illik ov şahid yanaşı səfər. Onlar bəzi hansısa özəl baraka meşə. İh досталь Əl-Şeytan". O baxdı Раада. "Ya o olmalıdır, mən deyə bilərəm ki, Əl-Şeytan azad ih".
  
  
  Qul-qul.
  
  
  Uşaq getdi. "Onlar yenə də xahiş yüz milyon dollar. Tərəfindən yüz milyon dollara görə hər bir insan. Və bu dəfə son müddət - on gün".
  
  
  Qul. Ah. Zərbə çəkic.
  
  
  "Onlar hələ də var və onlar, dörd digər kişilər, elə deyilmi?" Bu səsi idi qadınların orta yaş, ətrafında dəstə-dəstə. O, birdən-birə nəinki qorxdum.
  
  
  Onun da. Doqquz amerikalılar idi, hədəfdə, və xalis mənfəət təşkil edib doqquz yüz milyon. Fix. İndi bu idi bold milyard. Doqquz adet sıfır ilə vahid rəhbərlik. Onlardan artıq pul idi Фокса.
  
  
  Mənim isə idi, on gün.
  
  
  Старшеклассник başladı cavab verəcək.
  
  
  Раад hit помосту ладонью, sanki cəhd yazmaq emosiya ползавшие və гудящие otaq. "Mən hesab edirəm ki, bizim bu görüşümüz, burada artıq sona çatdı. Xanımlar. Cənablar. Onun sizi dəvət edirəm qalmaq və dadmaq sərinləşdirici içkilər". Раад kəskin səhnədən getdi.
  
  
  Onun otel убраться oradan cəhənnəm olsun. Tez. Onu tutdu Leyla əl baxdı, bir, ətrafında bizim ərəblər. O, başladı hamı kimi biz wade
  
  
  qapı. Hamı kimi biz bu uzaq getdi.
  
  
  Bizə ətrafında кишели amerikalı qadın. Nəhayət, biz əsl ərəblər. Bu экзотически-варварская şeydir. Həmçinin hazırda nümayiş əclafdırlar, yaramazdırlar! Qadın sərbəst radikallardan və termal zədələrdən седыми saç və plastik nişanı "Salam, onun Ирма", прикрепленным onun свитеру, bəxşiş etmişdir mənə baxışları, предупреждающим haqqında vermişdi. Раад də indi bizim yol. Onun pıçıldadı Leyla üçün o, doğru onu. Mən onu idarə edə rolu ilə bir Ərəb üçün Раада. Gün vestibül idi, geniş, açıq, və iki tanış kölgə içəri baxdı. Leyla idarə rast gəlmək Раада. Bundan əlavə vaxt, zaman, o, istədi ondan min прощений - bir - Раада uddu dairəsi turistlərin.
  
  
  Salam, mən пробиралась mənə. Onun tam adı, görünür idi Salam, onun Marta.
  
  
  Otaqda deyildi, zorakılıq və dəhşət içində. Onun özüm hazırlanmış üçün hansısa gizli qalıb.
  
  
  "Mən istəyirəm ki, sən mənə dedi ki,-nə", - başladı. O, порылась bag və hərfi broşür, "Böyük işlər islamın nəzakət Azadlıq Budget Tours". "Bu şeir haqqında pedaqoji yat...?"
  
  
  "Rübailər yazmışdır", - dedim.
  
  
  "Рубиновая yat. Onun otel bilmək - kim yazar?"
  
  
  Onun başını tərpətdi və nəzakətlə gülümsədi: "Xəyyamın".
  
  
  "Sən!" o qızardı. "Allahım! Francis - sən heç vaxt угадаешь, kim onu burada!" Francis gülümsədi və rəhbərlik bizə. Francis həqiqəti anlaya Мэдж və Cəhənnəm.
  
  
  "Ni gonhala mezoot", - dedi, - onun Mart ayında. "İngilis dili danışmaq olmayan." Onun попятился.
  
  
  "Oh!" Mart baxdı, bir az смущенной. "Yaxşı, belə olan halda, de ki, bizə bir ərəb".
  
  
  Leyla toplayıb bizim üçün çıxış tərəf. Onlar gözləyirdilər məni qrupu qapı ağzında.
  
  
  "Bizə гонхала мезоот". Onun təkrar gibberish dilinə çevrildi. Mart приготовилась rushed və mənim əl.
  
  
  "Digər son nöqtəsi) qeyd gon-holler mezoo. Ki, indi bu nə deməkdir?"
  
  
  "Ah, салуд", - gülümsədi, mən. "Ah салуд bül bilər."
  
  
  Onun çıxıb və yaxınlaşıb gün.
  
  
  Biz keçmişdir vestibül açıq mimmo yerlərdə müşahidələr; Yeddi ərəblərin, занавешенных parça, gur və qızğın müzakirə edirlər. "Ni gonhala mezoot", - demişəm, onu zaman biz проезжали mimmo və biz bütün bu oyun bu tozlu Ровер gözləyirdi ki, bizim qapı qarşısında.
  
  
  Getdilər şəhərin ətrafında heç bir işarə quyruq.
  
  
  Bir müddət onun hiss çox ağıllı.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  "Biz hara gedəcəyik indi?"
  
  
  Leyla və onun edilmişdir tək вездеходе. Biz hələ də əynində kimi, ərəblər. Biz gedirdik şimala. Onun daxil radio və aşkar bir az бренчащей yaxın şərq musiqisi.
  
  
  "Sən tezliklə görəcəksən".
  
  
  Revmatizm hey, heç xoşuma gəldi. O, поджала dodaqlar və baxdı, burada açıq demək qarşısına.
  
  
  Onun, dönüb baxdı, o, mənim yanımda oturubdur. O, откинула örtük, закрывавшую onun üzünü. Onun profili mükəmməl idi. Açıq və царственно. Onun baxmışam, çox uzun, və başladı, o qızarmaq. "Sən убьешь bizi, əgər baxırsan yolu", - xəbərdar edib bildirirlər o.
  
  
  Onun gülümsədi və üzünü üçün hər il yol. Onun əlini uzatdı dəyişmək üçün radio və o dedi: "Xeyr, onun bunu. Ki, sənin xoşuna gəlirmi?"
  
  
  Onun dedim ə, deyil ki, bir şey дребезжало. O tapmışdır piano amplified musiqi. Ona dedim ki, hər şey qaydasındadır.
  
  
  Biz проезжали kilometr portağal ağacları gedərkən vasitəsilə şimal əməkdaşı işğal altındakı İordaniya, sahəsi kimi tanınan Qərb sahili. Burada yaşayan fələstinlilər. Və иорданцы. Və israillilər. Kimə məxsus bütün ərazisində otel, eləcə də onun kimə məxsus olmalıdır - səsvermə məsələlər ki, onlar soruşurdular özünə ərzində iyirmi beş ildir ki, konfrans zalları, barlar, bəzən isə hərbi otaqlarda, amma bütün ərazisində otel isə davam edir bəhrəsini kimi, bir neçə il bundan əvvəl. min il də, mən bilirəm, bəlkə də, bu həmişə olur yerlə ki, o, çox yaşasa, bütün rəqibləri. Nəhayət, bütün ərazisində otel isə sahib olacaq onlar.
  
  
  O çatdı və söndürüldükdə radionu. "Ola bilər ki, biz danışaq?"
  
  
  "Əlbəttə. Ki, sənin ağıl?"
  
  
  "Yoxdur. Mən demək, bəlkə də biz deyirik ərəb".
  
  
  "Mmm, - dedim, - mən bir az заржавел bu nen".
  
  
  "Ni gonhala mezoot", - gülümsədi o da. "Olmadan zarafatlar."
  
  
  "Gedirik. Səmimi olmaq. Bu sadəcə притворством. Ən delle, onun deyirəm ərəb kimi, ana". Onun baxdı bilər və gülümsədi. "Əsl amerikalı".
  
  
  Belə ki, aşağıdakı yarım saat biz потренировались ərəb, sonra dayandırılıb kafedə nahar.
  
  
  Bu idi ki, ərəb qəhvə - bu кахва - və onun sifariş акель üzrə суфраги, tam правдоподобном ərəb, fikirləşdim mən. Əgər mənim diqqət oxunuş, bu bilərdi almaq üçün dialekt. Kimi cənubi ben səs görünə bilər, bu yankee. Leyla gəlib, belə də eyni nəticəyə. "Bu yaxşıdır", - deyə o, zaman ofisiant getdi. "Sən görünürsən, onun hesab edirəm ki, kifayət qədər... əsl". O, oxuyub mənim üz.
  
  
  Onu da öyrənirdi, onun kiçik masa arxasında zamanı şam. Gözləri oxşar ədəd bürünc топаза, böyük və yumru, gözləri; dəri kimi hansısa canlı atlas,
  
  
  və dodaqlar, siz otellər dairə barmaqları ki, əmin etmək üçün deyil, sadəcə, təqdim ih birds.
  
  
  Sonra burada yenidən lazım olacaq bütün bunları gizlətmək altında складками bu qara вуали.
  
  
  "Sənin rəng, - deyirdi o, - çox yaxşı. Və, bundan əlavə, bu səbəb üçün narahatlıq, - o, əli ilə göstərdi uzunluğu mənim bədən.
  
  
  Onun, dedi; "Qız lazım deyil hiss belə şeylər".
  
  
  Onun sifəti покраснело. "Lakin agentləri olmalıdır".
  
  
  Ofisiant gətirdi yaxşı ağ şərab ilə kəskin qoxusu. Onu düşünməyə başladı taleyində. Onun düşündü ki, bütün olub idi hissəsi ih planının. Onun лежу çılpaq ətrafında günəş altında Arizona. Məgər onlar da hazırladıq məni прослыть ərəb? Hətta onun подумывал çıxdıqda və dedi ki, Milli - шталь философствовать, процитировав, Ömər Xəyyamın?
  
  
  Onun qaldırdı kubok uğrunda Leyla. "İçki - ona görə ki, bilmirsən, sən hardan və niyə; içki - çünki bilirsən ki, sən niyə gəlirsən və hara". Onun içib öz stəkan.
  
  
  O, nəzakətlə gülümsədi. "Sevgi sitat gətirmək Xəyyamın?"
  
  
  "Bəli, bu класснее, daha çox oxumaq, sənə qulaq" Old Black Magic "". O, başa düşmədim. Onun dedi: "fərqi Yoxdur". Onun tökülür, hələ şərab. "Qapı idi, hansı ki, onun aşkar breaker; orada idi, örtük, içindən ki, onun bilərdi görmək; bir az danışdım, bir az оборудова Mənə və Sənə sonra isə artıq yox idi, Səni və Məni". şüşə. "Bəli. Mən istəyirəm Xəyyam. Bu, olduqca gözəldir".
  
  
  O, поджала dodaqlar. "Bu da çox yaxşı ideyadır. Daha heç bir söz-söhbət haqqında Sənə və Mənə". O, отпила şərab.
  
  
  Onun yandırdı. "Bu qəbul edilmişdir, necə haqqında düşünmək ölümü, Leyla. Mənim fərziyyə daha düz. Hər halda, onun otel olsaydı haqqında danışmaq Sənə. Sən hardan? Sən bura necə düşüb?"
  
  
  O gülümsədi. "Yaxşı. Onu Ər-Riyad".
  
  
  "Ərəbistanı".
  
  
  "Bəli. Atam - tacir. Onun pulu çoxdur".
  
  
  "Yoluna davam et."
  
  
  O, çiyinlərini çəkdi. "Mən universitetində təhsil alıram-da Ciddədə. Sonra onun qalib oldum təqaüd üçün təhsilini Parisdə, və sonra uzun bir çətinlik atam buraxır məni. Yalnız altı aydan sonra o, mənə zəng vurub evə. Bundan əvvəl Ərəbistanı". O dayandı.
  
  
  "Da?"
  
  
  "Və onun hələ də gözləyirəm ki, olacaq geyinmək, nə bilim. Onun вожу bir avtomobil, hələ də qanunsuz olaraq. Yoxdur icazə almaq hüquqlarının". O gözlərini aşağı saldı. "Məni ərə verirlər tacir orta yaş. Bu kişi artıq üç həyat yoldaşı".
  
  
  Biz hər ikisi susurdu. O, gözlərini qaldırdı, onun baxdı, ey göz, və biz hər ikisi susurdu.
  
  
  Sonda ona dedi: "Və шабака. Sən necə, onlarla əlaqə saxladım?"
  
  
  Yenə gözləri aşağı. Kiçik пожатие çiyinlərini. "Mən убегаю ev. Onun qayıdıram Parisə. Amma bu dəfə hər şey başqa cür. Ən delle məndə heç bir məktəb və dostları. Onun çalışıram ola qərb, amma onu yalnız tək qalmışdır. Sonra onu qarşılayıram Сулеймонов. İsrail ailə. Onlar çox gözəldir, mənim üçün. Onlar deyirlər ki, bizimlə gedək. Qayıtma Qüds. Biz sənə kömək almaq ". O, dayandı və onun gözləri заблестели. "Başa düşmək lazımdır. Onlar mənim ailə. Və ya bir ailə kimi, onun haqqında mən həmişə arzulamışam. Onlar səmimi, səmimi və yaxın dost bir-birinə. Onlar çox gülürlər. Ona deyirəm ki, gələcəm. Onlar летят ev isə ona deyirəm ki, qoşularam ona gələn həftə. Yalnız ih öldürmək hava limanında Лода ".
  
  
  "Terrorçuların hücumları".
  
  
  "Bəli".
  
  
  Daha bir sükut çökdü.
  
  
  "Belə ki, mən hələ də прилетаю. Onun getmək üçün hökumətinə təklif edirəm ki, öz xidmətlərini".
  
  
  "Və onlar səni танцовщицей həyat?"
  
  
  O, yüngülcə gülümsədi. "Yoxdur. Onun məşğulam, bir çox başqa şeylər. Amma rəqs həyat - bu, mənim fikrim idi".
  
  
  İdi ki, bir şey haqqında düşünmək.
  
  
  Gəldi əda və o tərəf döndü, öz rahat, susdu və qızardı zaman onun baxdı bilər. Qəribə bir xanım. Funny qız. Yarısı Şərqə, yarısı Qərbin və onlar düşmüşdür astanasında ziddiyyətlər var.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Çıxıb full moon. Ay sevgilisi və ya ay snayper asılı olaraq, siz necə baxırsınız şeylər. Son mil biz getdilər dinməz-söyləməz dayandılar var мошава, kolxoz adlı Ein-Гедан. Yerini dəyişib, on il ərzində, lakin mən onu tapıb, doğru yol, istədiyiniz torpaq sahəsi və taxta fermer evi "yazısı ilə Лампек".
  
  
  Onu ibadət, riyaziyyat üzrə открывшему qapı. "Üzr istəyirik, mehriban ser", - deyə o, ərəb. O, tez başını tərpətdi və baxdı настороженным. Onun yenidən baş əydi və стянул yaylığı. Ego qaş artıb.
  
  
  "Nick Carter?"
  
  
  "Siz gözləyirik, ola bilər, missis Нусбаум?"
  
  
  Uri Лампек məni qucaqladı və başladı geniş təbəssüm. "Sən peyğəmbərləri мешуганер! Gəl". O baxdı Leyla, sonra yenə mənə. "Mən görürəm ki, hələ də görürsən ki, ağır iş".
  
  
  O, aparıb bizi kiçik спартанскую otaq, uşaqlara çay, коньяком, yemək; bizə dedi ki, Raisa, onun həyat yoldaşı, yuxuda; əsnədi və dedi həmişəlik ki, hansısa təcili və ya sadəcə, mənə lazım yataq?
  
  
  Onun baxdı Leyla. "İki yataq", - dedim.
  
  
  O, fəlsəfi çiyinlərini çəkdi. "Xoşbəxtlikdən üçün sənə, bu ki, hər şey var".
  
  
  O, aparıb bizi otağa ilə çarpayı çarpayı, dedi "Shalom, бойчик" və tərk bizi tək.
  
  
  Onu tutub üst yataq.
  
  
  Onun gözlərini bağladı.
  
  
  Onun sözünə davam eşitmək kimi Leyla hərəkət mənə aşağıda.
  
  
  Məni сводило dəli bir şey edə bilmədim onu görməyə.
  
  
  Onun olardı crazy əgər gördüm onun.
  
  
  
  
  
  
  On dördüncü fəsil.
  
  
  
  
  
  Karniz bir hissəsi, Suriyaya ki, İsrail işğal etmisən, bu oktyabr müharibəsində. Təxminən on mil dərinliyi və on beş mil, eni o uzanır şərqə yüksəklikləri. Kənar выступа idi xətt atəşkəs. Yalnız yanğın daha aşağı vəfat deyil. Bu idi ki, bir çox ay sonra "müharibə qurtardıqdan" isə suriya artilleriya hələ müddətinə azadlıqdan məhrum edilib və insanlar həlak olmuş, hər iki tərəfdən yalnız onlar yalnız adlandırırdılar, bu, müharibə.
  
  
  Beyt-Mövzular) idi, dörd mil şərq xətti. Dörd mil daxili suriya tərəfindən. Onun otel almaq Beyt-Mövzu. Ən yaxşı idi aparıcı rol Юсефа isə aparıcı rolu Юсефа idi Beyt Mövzular. Harada ki, Əli Mənsur ola bilər ki, bir və ya ola bilməzdi запричастным bu adam oğurluğu bilər ki, və ya ola bilməzdi ilə bağlıdır Леонардом Sonuncu, edə və ya edə bilmirdi hələ də yaşayır.
  
  
  Və bu idi mənim ən yaxşı fikirdir.
  
  
  Orada əldə çox idi ki, kifayət qədər şübhəli görünür.
  
  
  Biz bu mövzunu müzakirə etmişik bütün səhər. Uri, Raisa, Leyla və onun üçün qəhvə fincanı mətbəx Лампека. Mənim xəritəsi idi разложена azn taxta masa, toplanması сувенирах ləkələr qəhvə və mürəbbə.
  
  
  Odin bütün yolları - geri cənub və hərəkət İordaniyaya. Heç bir problem yoxdur. Sərhədi ilə İordaniya idi, normal şəkildə. Oradan biz gedək şimala, переберемся Suriyaya orada böyük problem və almaq qədər Beyt-Намы vasitəsilə qara gedişi. Tapşırıq невыполнимо. Hətta əgər bu sənədlər çıxaracaqdır bizim Suriyaya atəşkəs xətti olacaq əhatə qoşunları və giriş bu rayon məhdud olacaq. Bizim olardı dönüb geri yol deyil, əgər cəza vermək.
  
  
  Başqa bir yol - keçmək Hündürlüyü və daxil karniz, israil tərəfdə. Da deyil утиный şorbası. İsraillilər də izləyirdik hərəkatı. Və heç bir zəmanət idi ki, dünya müxbir və ya hətta amerikalı agent bilərlər tək. Və hətta onun almaq lazımdır cəbhəsi, sən necə перейдешь xətti yanğın?
  
  
  "Çox ehtiyatla", - güldü Uri.
  
  
  "Çox faydalıdır." Onun поморщился.
  
  
  "Mən deyirəm ki, biz gedək uzun yolu ilə. Gedək, İordaniya vasitəsilə". Leyla oturmuşdu, qatlanmış ayaqları altında özünü və устроилась üslubunda yoga taxta kafedrasının. Jeans, pigtailler və ciddi şəxs. "Və biz almaq qədər Suriyada, onun danışmaq lazımdır".
  
  
  "Əla, əzizim. Amma sən nə deyirsən? Və sən nə deyirsən suriya ordusunun zaman onlar dayandırmaq olmaz bizim yol Beyt-Наму? dağlar?"
  
  
  O, mənə baxdı ki, bəzi bildik çirkin olardı. Nəhayət o, çiyinlərini çəkdi. "Yaxşı, sən qalib gəlib. Belə ki, biz geri sənin orijinal məsələyə. Bizim kimi hərəkət yol ordunun qarşısında?"
  
  
  Ən pis bu cümlə idi: "biz". Mən onun bilərdi, üzərində altında suriya silah və bunu etmək başqa - başqa şeylərdir.
  
  
  Dedi Uri. Uri bilər ikiqat olar əvəzinə Эцио Пинцы. Böyük bir güclü kişi ilə böyük güclü şəxs, əsasən, ağ saçlı, böyük burun. "Mən görürəm ki, siz buradan yanaşmaq xətti. Mən demək, bu tərəfdən. Əgər bu, kömək edəcək". O, mənə danışdı, amma baxırdı və onun həyat yoldaşı.
  
  
  Raisa yalnız yüngül приподняла onun qaş qaldırmaq. Raisa - bir tərəfindən o nadir şəxslərin Выветренная və adət və hər bir line edir, onu daha parlaq. Bu möcüzəvi şəxs худощавое, ancaq incə bədən, qırmızı, amma седеющие saç qədər bel, стянутые зажимом azn baş arxasında. Əgər Taleyin verəcək mənə yaşamaq qədər dərin qocalıq, onun istəyirəm ki, payız aylarında Раису.
  
  
  "Mən başa düşmək olmaz", - dedi və erkən qalxmaq. Uri qoyub ee.
  
  
  "Tələsməyin, - deyə o bildirib. "Qoy Ləqəb qərar qəbul edəcək, ilk"
  
  
  Onun dedi: "Mən bir şey buraxılmış? Bu nədir?"
  
  
  Uri nəfəs aldı. "Vaxt var, - dedi. Əvvəl "ev hələ də durur штопора kimi hərəkət xətt".
  
  
  "Cəhənnəm olsun bunlar, - dedim. - Mən keçəcəyəm xətt". Bilmirəm, necə. Sadəcə, mənə lazımdır bunu. Qulaq asın - Musa bölünür dənizi, ola bilər, cəhənnəm bölünür suriyalı ".
  
  
  Uri çevrildi Раисе. "Bu adam həmişə bu cür dəhşətli каламбуры?"
  
  
  "Mən belə hesab edirəm, - dedi. "Lakin o zaman biz kiçik idi".
  
  
  Uri hırıldayıb güldü və yenə döndü mənə. "Sonra bu qərar?"
  
  
  "Bu, mənim qərarımdır. Hər halda, məndə problemlər olacaq xəttində, lakin eyni müvəffəqiyyəti məndə ola bilər, dostluq silah arxamda". Onun çevrildi Leyla. "Sanki sən otel
  
  
  qalmaq fermada? Onun, əminəm ki, Raisa və Uri ... "
  
  
  Ee məqsədi тряслась qətiyyətlə inkar edirlər.
  
  
  "Onda icazə verin, demək başqa cür. Siz sərf edir, bir neçə gün fermada".
  
  
  O, hələ тряслась. "Mənə verilir və mənim öz tapşırıq. Onu mən orada getmək səninlə ya sənsiz. Mənim üçün daha yaxşıdır, əgər onun gedim səninlə". O, mənə baxdı ciddi. "Sənə də yaxşı olacaq, əgər sən gedəcəksən, mənimlə.
  
  
  Otaqda sakitlik çökdü. Raisa onun kimi Uri baxır, kimi baxıram Leyla. Bir hissəsi onun öz tapşırıq xəbər idi. Amma birdən-birə bu çıxdı, çox yaxşı məna daşıyır. Sürətli əqd arasında Ястребом və Вадимом. Bosses чешут-birinə dost, kürəyin isə onun işləyirəm müşayiət xidməti.
  
  
  Uri прочистил boğaz. "Sən, Leyla? Sən razı planı ilə Nick?"
  
  
  O, yavaş-yavaş gülümsədi. "Hər şey deyəcək, doğru olardı". Onun baxdı bilər və прищурился. O, mənə baxdı və çiyinlərini çəkdi.
  
  
  Uri və Raisa bir-birinə baxıb gülümsədilər. Qırx yeddi mesaj və geri görə iki saniyə bu baxış ər və arvad. Onlar hər ikisi ayağa qalxdı və çıxıb vasitəsilə otaqlar. Əldə etmək üçün "bu".
  
  
  Onun çevrildi Leyla. O məşğul idi təmizləmə qəhvə fincan üçün çalışırıq ilə görüşmək mənim baxışları. Bir zaman o, öz üzərinə götürdü fincan tutaraq, dayanmış qızın var, dirsək, onun əl yüngülcə toxunub, mənim əlləri.
  
  
  Uri geri, onun əli möhkəm sıxdı, "o". "O" idi, belə görünür ki, az çörək qutusu. Güman ki, ifadə şəxsin Uri, "bu" da yox idi səbəb zarafatlar. "Sən qorumaq həyat, sən вернешь bu mənə". O, hələ разжал yumruq. "Bu, sizə kömək edəcək, aradan qaldırmaq hansı блокпост İsraildə, amma mən sizə xəbərdarlıq edirəm ki, əgər ərəblər heç, o ki var, sizə yaxşı vurmaq, özünü daha çox imkan onlar sizə almaq". O, açıqladı xurma.
  
  
  Ulduz Davudun.
  
  
  Onun dedi: "Mən yüksək qiymətləndirirəm, bu jest", Uri. Amma dini medal ... "
  
  
  O, məni dayandırdı gülərək. Əla böyük bir gülüş. O, закрутил loop üst medal, o, məşğul olan sevdiyi qadınla birləşdirməkdən disk zənciri ilə. Atdı yuxarı üçbucaq, Ulduz isə aşağıda idi həkk olunmuş:
  
  
  '/'
  
  
  
  
  A. Alef. Birinci hərfi yəhudi əlifbasının. A. Alef. İsrail контртеррористическая qrupu.
  
  
  Belə ki, Uri Лампек üçün yenidən bir işdir. O, bir hissəsi idi Иргун 46-m. üzrə Ekspert, öz təsirini göstərir. Adam otel və müstəqil İsrail və iman yanan daş döşənmiş yolla ego geri. Zaman onu qarşıladı ego, 1964-cü ildə, o, qrupu ilə işləmiş üzrə kəşfiyyat tam adı. İndi emu idi, əlli, o, yenə məcbur edirdi getmək, gecələr.
  
  
  "Səs", - deyirdi. "Sən bu patent kəmərləri".
  
  
  Onu götürüb, medal və taxdı onun.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Biz getdilər gecə. Hələ ki, biz olmadan kostyum, ancaq mənim idi, ərəb kağız parlaq подделанные və выветренные və ulduz David Uri boyun.
  
  
  Siz həmçinin bilər səyahət Yüksəkliklərdə gecə. Deyil ki, baxın. Плоское базальтово-qara yayla, усеянное zibil üç əsgər. Əyri, ржавые, сгоревшие tanklar və dağıntı zirehli səpələnmiş kimi məzar üzrə каменистым sahələri ilə yanaşı, istənilən qəza evləri olmadan dam, ржавой tikanlı məftillərlə və nişanları ilə deyir ki, "Təhlükəlidir!" Mina!
  
  
  Lakin kənarda, yolların on səkkiz israil, ferma və ərəb kəndlilər əkirlər öz sahələri əkilir qoyun qaçırlar, və ya hətta narahat olmayın, zaman başlayır atəşə. Bütün onlar ya dəli, ya da sadəcə insanlar. Bəlkə də, işi bir və eyni.
  
  
  Bizi dayandırdı oğlan ilə M-16. Onun göstərdi ki, onların buraxılışı üzrə dünya çempionatı üçün mətbuat və o, bizə imkan verdi ki, sürücü sonra. Cəmi iyirmi yard sonra görə, bu dönüş yolunu gözləyirdi tam blokada. Müəyyən edilmiş azn треноге pulemyot 30-cu çaplı güldü işarə barmaq роверах.
  
  
  İsrail leytenant idi, nəzakətli, amma səbr. Əvvəlcə o, mənə dedi ki, mən yox, özü üçün hara-heç cəbhəyə ki, bu, müharibə necə ki, onu bizə deyirdilər, heç kəs təminat verə bilməz mənim təhlükəsizliyini. Onu dedi emu ki, gəlmişəm deyil, piknik. O yenə dedi yox. Dəqiq yoxdur. Lo. Onun baxışlarını kənara ego göstərdi medal qazanıb.
  
  
  Onun geri Ровер və getdim uzağa.
  
  
  Biz dayandıq, israil mövqeyi ovalığında, bir neçə yüz yard aralıda suriya xətti. Nə vaxtsa bu yer idi ki, ərəb kəndi. İndi bu, sadəcə, set zibil. Heç bir hərbi ziyan. Müharibədən sonrakı zərər. Nəticə gündəlik suriya topçu yanğın xətt vasitəsilə.
  
  
  "Bu kimi hava proqnozu əhval haqqında ih prezidentinin", - dedi mənə israilli əsgər. Ego adı Sağ Koen. O, gəldim vasitəsilə Chicago. Biz qələbələri, sendviçlər və qəhvə Raisa oturan daş hasar üç metr hündürlüyü olan zaman idi divarlı ev. "On bir dəqiqə od - o, sadəcə здоровается. Bir saat, və o deyir ki, bütün ərəb açıq hovuz ki, onlar razılığa gələ оборудова hər kəs ki, istəyir başqa, Suriya.
  
  
  Suriya istəyir mübarizə həm də sonu ".
  
  
  "Sən də inanırsan buna?"
  
  
  O, çiyinlərini çəkdi. "Əgər onlar bunu edəcəklər - biz ih добьем".
  
  
  Yaxınlaşdı israil kapitan. Kim baxdı medal və mənə dedi ki, əlindən gələni edəcək ki, kömək. Kapitan Harvey Джейкобсу idi otuz il. Güclü, yorğun, жилистый sarışın oğlan gimnaziyasında dərs deyən zərif incəsənət universitetində zaman onu deyil, səbəb müharibə, Leyla налила emu qəhvə ilə термоса.
  
  
  Jacobs məndən soruşdu, mən gedirəm hərəkət xətti. Mən heç bir plan, lakin o, meydana çıxdı, onun mütləq emu danışdı. Mənası yoxdur vurmaq, hər iki tərəfdən.
  
  
  Cüt Джейкобса mənə idi ehtiyatlı. Alef mənim boyun hans mənə danılmaz statusu, amma ego nöqteyi-nəzərdən, o, həmçinin fərdi problemləri. Niyyətində olub, onun xahiş və ona mənəvi dəstək və ya gedirdi ona xahiş огневую dəstək? Biz Джейкобса kifayət qədər problemlər var idi və mən yoxam. Onun soruşdum, heç göstərəcək olub mənə xəritədə yerləşdirildiyi suriya silah. "Hər yerdə", - deyə o bildirib. "Amma siz istəyirsiniz ki, bu xəritə idi, onun sizə göstərəcək xəritə".
  
  
  Biz keçmişdir xaraba bazar və moonlight rəhbərlik üçün xüsusi daş binanın ən yüksək şəhərində, köhnə полицейскому məntəqəsi. Bu idi əla başa çatması hərbi nəzarət, sonra isə böyük bir məqsədi var. Girişində idi ki, hər şey görünürdü duran. Qalın двустворчатая qapı-daş taxtası üzərində Gendarmerie de L ' Etat de Syrie və tarix - 1929 ili zaman Suriya hakimiyyəti altında idi fransızların.
  
  
  Biz getdik ətrafında deyil, qapıdan və düşdülər üzrə усыпанным səpinti pillələri zirzəmi. Bu импровизированную hərbi otaq master Джейкобса. Bir stul, bir neçə faylları, veb-çılpaq ampul, telefon ki, möcüzəvi bir şəkildə işləmişdir. Onun üzərində öz kart və o, yavaş-yavaş dolu onu o tic və нулями; zastavaları, roadblocks, komanda məntəqələri, tanklar. Oyun tic-tac-barmaq, bir ömür boyu.
  
  
  Onun keçirib tərəfdən gözlərinə.
  
  
  "Mən güman edirəm ki, qız təhsil üzrə döyüşlərdə?" O, dayandı, перегнувшись vasitəsilə kreslo, üst ampul отбрасывала сорокаваттные kölgə тенях, нарисованных altında ego gözləri.
  
  
  Cavab vermək əvəzinə, onun siqaret yandırdı və təklif etdi ki, emu bir. O, aldı mənim siqaret kimi cavab vermək. O, sarsıldı edir baş. "Belə olan halda sən həqiqətən dəli", - deyə o bildirib.
  
  
  Qapıda peyda əsgər; dayandı, zaman gördüm ki, məni. Jacobs üzr istədi və dedi ki, qayıdacaq. Onu xahiş edə bilərəmmi mən onun istifadə ego telefon, hələlik ego yoxdur. Onun üçün çalışdı Беньямином ilə təsərrüfatı Лэмпека, amma bilmədim aşağı ov ego. Bəlkə də bu, mənim üçün son şansdır.
  
  
  Jacobs qayıtdı və dəstəyi qaldırdı. O, başını boru üç və ya dörd dəfə, sonra isə dedi: "Блюм? Jacobs. Qulaq as. Onun istəyirəm ki, sən çatdırdı bu zəng..." O, mənə baxdı. "Hara?"
  
  
  Bu "Təl-Əviv."
  
  
  "Təl-Əviv. Əsas prioritetdir. Mənim icazə". O, qaytardı mənə telefon, sübut etmişdir ki, onun VIP isə o, VİP çox. O, getdi, öz əsgər.
  
  
  Verdi qırmızı telefon nömrəsi Беньямина, on və ya on beş dəqiqə keyfiyyət statik elektrik və telefon xətti dəyişib, və onun vasitəsilə onun eşitdim Benyamin dedi: "Hə?"
  
  
  "Hamam Шанда", - dedim. "Siz nə bildiniz?"
  
  
  "Yer - bu, ... bez".
  
  
  "Yer - bu nə? Hər şey var idi, bu статика".
  
  
  "Pərdəsi ticarət üçün narkotiklərlə. Əvvəllər idi anbarı göndərmək üçün опием. Amma sonra türkiyə маковые sahələri bağlandı - cek-бвупррип - boss əvəzinə başladı ticarət хешем. Yalnız yerli ticarət.
  
  
  "Kim burada ev sahibi?"
  
  
  "Бвуп-cek-бвввупп-ct-cek-t-бвуп".
  
  
  
  
  
  
  "Yenə də?"
  
  
  "Bütün bunlar?"
  
  
  "Bəli".
  
  
  "Terhan Edir-rrip-ccrackle. Olmadı bu yer sadəcə olaraq idarə edir, onlara"
  
  
  "Bu, ego ideya və ya bələdçi?"
  
  
  "Yəqin ki, ego. Ev məxsusdur kral və sadəlik edir, Inc. Kral Və Sadəlik Edir, Inc. - isveçrə korporasiyası - bwup. Belə ki, biz bilmərik ki, baxın, kim, bu iki. Bəs siz? Harada - cek-t?"
  
  
  
  
  
  
  "Mən..."
  
  
  "Бвуп-треск-сттт-поппп-жужжание-ззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззззз"
  
  
  
  
  
  
  Bir müddətdir.
  
  
  Bağışlayın, Devid. Və onun hətta deyərdim həqiqəti.
  
  
  Bir neçə dəqiqə Jacobs qayıtdı. "Belə?" dedi.
  
  
  Onun başını yellədi. "Mənə lazım olsa bir neçə saat plan etmək üçün".
  
  
  "Mmm", - deyə o bildirib. "Mən sadəcə istəyirəm ki, sizi xəbərdarlıq etmək. Onlar atəş zamanı bütün hərəkət edir. Onun bilərəm ört-basdır etmək, sizi olduğu yerdən zalda mənim silah, amma mən risk insanlar üçün getdi, sizinlə birlikdə. Heç o olmalıdır ki, самоубийственной səfər . "
  
  
  "Mən xahiş etdim ki, səni?" Onun yuxarı qaldırdı və onun qaş qaldırmaq.
  
  
  "Yox", - o cavab verdi. "Amma indi bu, mənə lazım deyil nə narahat sən".
  
  
  Onun geri Роверу və gözlərini yumdu.
  
  
  Bu əməliyyatından. Döyüş planı Скарлетт O ' Jara, onun olacağam narahat özü haqqında
  
  
  Sabah idi burada. Və mən hələ yox idi, yaxşı fikir.
  
  
  Plan birinci: tərk Leyla kapitanı. Воспользоапться mənim şans bunu tək. Cəhənnəm olsun məşğul arasında Ястребом və Вадимом. Əgər onu tərk, və bundan sonra ən azı, o, olsaydı yaşayır. Ki, çox böyük idi, onu təmin edə bilər, əgər o, getdi mənimlə.
  
  
  Plan başlamaq ikinci: açmaq. Geri üzərindən İordaniyaya və ya qalxın, Livanda və çalışın saxtalaşdırmaq vasitəsilə suriya sərhədi. Amma başlanğıc ikinci plana dözmədi, yenə orada, harada ki, əvvəllər də. Onun olardı, hətta yaxınlaşıb Beyt-Namə. Nə üçün bu yer belə yaxın xətləri?
  
  
  Plan üçüncü: hərəkət Beyt-Наму. Çox gülməlidir.
  
  
  Plan dörd - gedirik olmalıdır dördlük.
  
  
  Onun smiling başladı.
  
  
  Plan dördüncü.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Güllə uçdu. Yoxdur bizim rəhbərləri, amma kifayət deyil. Yalnız dawn və biz asan hasilatı; iki ərəb rəqəm qaçır sahəsində. Onun şir daş və atəş açdı, diqqətlə прицеливаясь: Crack!
  
  
  Onun jest göstərdi Leyla üçün etmək istəyərkən, o, daha çox метража. Whiz! Boeing! Güllə o tərəfindən qaya olan onun gizləndi. Çox yaxın. Bu, məni разозлило. Onun qaldırdı tüfəng və tapanca; Трескаться! Shot tərəfdəki açıq başı üzərində Джейкобса. Siçovul-a-tat-tat. O, bir məktub aldı. Növbəti turda o, tapanca, mənə cəhdi boşa çıxdıqda metrdir.
  
  
  Suriya gun hələ başlamamışıq. Yəqin ki, onlar məşğul idi dopinqə. İsrail yanğın göndərilmişdir deyil onlara. İdi əlaqə bənd - ağa! - biz iki ərəb rəqəmlər, qaçan sahəsində. Axmaqlar! Onlar nə edirdilər? Qaçmağa cəhd vasitəsilə israil sərhədlərindən? Siçovul-a-tat-tat. Jacobs yenidən zərbə vurur. Трескаться! Mənim shot, həqiqətən də, alt-üst oldu. Leyla споткнулась düşdü daş.
  
  
  "Sən qaydada?" Onun pıçıldadı.
  
  
  "Lənət!" dedi.
  
  
  "Sən qaydada. Getmək next".
  
  
  Biz çalışmışıq, hələ beş yard. Çekim Джейкобса qalıb məsafədə yard.
  
  
  Və səs suriyalılar atəş açıb. Lakin bizə. Plan baş tutdu. İsrail gun indi atəş üzrə сирийцам və haradasa sonunda раздалась ağır shot zaman tank tüfəng 105 millimetr kölgədə T-54 sovet istehsalı. Ordu dəstəkləmişik bir dost nəzakətli və işğal qədər biz Leyla пересекали xətti.
  
  
  Birdən-birə biz rastlaşdıq suriya əsgəri.
  
  
  "Mann!" o, etiraz. (Qulaq asın, kim gedir?)
  
  
  "Бассем Ələddin", - gülümsədi, mən. Mənim ad. Ona baş əydi: "Salam". O, qaşqabağını tökdü. "Имраа?" (Qadın?) Onun çiyinlərini çəkdi və dedi emu ki, bu, mənim baqaj. O, mənə dedi ki, ona tabe tutaraq ego pulemyot ştatlara mənə. Bunu bildirən Leyla. O, jest edib. "Qoy bir qadın".
  
  
  İndi onun daxil suriya hərbi otaq. Daha bir daş bina. Daha bir parça çınqıl. Daha bir stul ilə daha bir çılpaq ampul. Digər kapitan, yorğun və hirsli. Ona dua многоязычному allaha Берлица, mənim üçün yaxşı bir ərəb mənə kömək keçmək.
  
  
  Onu seçdi şəxsiyyətdir. Məzlum, səbirsiz, bir az axmaq. Kim hələ başqa axmaq, edəcək bir şey etdi ki, onun? Spy, səsvermə kim. Onun edilməli idi, ya da casus, ya varlı. Onun arxalanırdı demək olar ki, ideal нелогичность ilə məşğul olan həmişə обрекает ölüm ən логичные ağıl. Onun sərhədi keçib kobud, açıq; onun arxasında israil qoşunları tərəfindən. Bu o qədər bariz şəkildə göndərmək casus ki, heç kim inanmaz ki, ego düşmən bunu edəcək. Ki, açıq-aydın görünür ki, doğru ola bilər. Bu cür məntiqsiz məntiqi müharibə.
  
  
  Əsgər qapı ağzında əlindən aldı, mənim tüfəng. Onun gülümsədi, baş əydi və praktiki təşəkkür ego. Onun yenidən baş əydi suriya kapitan söhbət açılmış, gülən, coşğun, sözü перекатывались digər başqa. Альф шукур - min благодарностей; Məni gördüyü işlər düşmənləri (adouwe, onun yadıma düşdü), onlar mənə keçirilib mənim карии, mənim kənd. Lil əli əl-an - indiyə qədər хорька onlar mənə saxlanılır, amma onun həyata sökülür emu saç aldı ego мусад - mən işarə tüfəng ki, onun iddia etdi ki, oğurlayıb, sonra isə min фадлак edin, yaxşı Kapitan, onun aşkar öz имра və наехал azn djebel. Onun sözünə davam səcdə, təbəssüm və buraxmaq tökülmək.
  
  
  Suriya kapitan yavaş-yavaş başını yellədi. O xahiş etdi ki, mənim sənədlər və yenidən başını yellədi. O, baxdı onun köməkçisi və dedi: "Nə fikirləşirsən?"
  
  
  Köməkçisi deyib ki, düşündüm ki, mən axmaq ilə азами. Удачливый axmaq. Onun sözünə davam təbəssüm, bir axmaq kimi.
  
  
  Onlar soruşdular ki, məni, onu haraya gedirəm buradan. Ona dedim ki, mən bir insan olaraq, Beyt-Namə. Digər tərəfdən, kim mənə kömək edəcək.
  
  
  Kapitan nifrətlə əlini yellədi. "Onda gəl axmaq. Və qayıtma".
  
  
  Onun yenidən gülümsədi və başını tərpətdi, gediş: "Шукран, шукран. Lil-al-lak". Təşəkkür edirik, kapitan; Sağ olun, xudahafiz.
  
  
  Onun çıxmısan ətrafında полуразрушенного binalar, aşkar Leyla və başını tərpətdi. O getdi görə mənə on addım geridə.
  
  
  Biz onlar ilk üzük suriya qoşunlarının, o, eşitdim, o, mızıldandı: "Джиид джиддан". Siz həqiqətən gözəl idi.
  
  
  "Xeyr", - deyə o, ingiliscə. "Onun
  
  
  удачливый axmaq ".
  
  
  
  
  
  
  Xv fəsil.
  
  
  
  
  
  Axmaq və ego uğurlar tezliklə sənətlərindən ayrılmırlar. Onun yalnız bu nə ilə gəldi, lakin siz sitat məni, əgər istəyirsinizsə.
  
  
  Sonra paris, bizi dayandırdı yol gözətçi. Təkəbbür, qəddar it oğlu vasitəsilə edənlər kifayət qədər pis, həm mülki, amma verin emu tapança və солдатский kostyum, və siz almaq lazımdır qaçaq садиста. Emu darıxdırıcı idi, və o, yorğun və susuz əyləncə: üslubunda Tom və Jerry.
  
  
  Bu yol bağlanacaq.
  
  
  Onu ibadət, gülümsədi və dedi: "Buyurun..."
  
  
  O, gülümsünüb. "Xoşuma gəlmir". O baxdı Leyla və gülümsünüb, tam qara və yaşıl diş. "O, xoşuna gəlir? Bir qadın? Sənə o sevgi?" O, протиснулся mimmo məni. "Düşünürəm ki, onu görüm, kimi olsun, mənə o".
  
  
  Onun dedi: "Xeyr, sən, bir dəstə peyin!" Yalnız mənə nəsib oldu, demək, bu, ingilis dili. Onun çıxardı öz стилет açdı onun. "Abdel!", o, qışqırdı. "Mən tutdu casus!" Onun ikimərtəbəli, emu boğaz, amma artıq gec idi. Gəldi Abdel. Üç başqa.
  
  
  "Əsanı bıçaq!"
  
  
  Onlar saxlanılır pulemyotlar.
  
  
  Onun heyvan mənşəli bıçaq.
  
  
  Odin ətrafında əsgər mənə yaxınlaşdı şəxs. Qaranlıq və темноглазые; ego qolu sarıqlı. O, məni vurmaq üzrə çənə deyərək, sözü olan, məni başa düşmədim Leyla. Onu tutdu ego açdı qarşısına, скрестив əlləri ego geri. Bu vəziyyətdə o, шталь qalxan. Mənim gizli hələ olmuşdur üz tucked gun. Əgər onun bilərdi yalnız ...
  
  
  Unut bu. Pulemyot переключились azn Leyla. "Gedək onu."
  
  
  Onun gedək onu. O, geri bərpa edib mənə boğaz. O, güclü яростью və mən bilməzdim çıxmaq. Onun istifadə öz аленка üçün yer onu yıxmaq, bizə həm yer üzündə. Biz tanımadığım üzrə qayalı toz, amma ego əlləri idi, polad kimi. Onlar qaldı mənim boyun.
  
  
  "Kifayət qədər!" - dedi наводчик. "Abdel! Gedək ego!" Abdel susdu. Kifayət qədər uzun. Onun yoldan ego ilə özünü ciddi zərbə boğaz. O, təhrif toz, nəfəssiz. Alət! - dedi balacaboy. - Bizdə problemlər olacaq. Polkovnik istəyir sual bütün casus. O istəmir ki, biz gətirmişdir emu meyitlər ".
  
  
  Onun yerə oturdu və массировал boyun. Abdel ayağa durub, hələ də çalışaraq, bir nəfəs. O, плюнул və adlandırıb məni кишкой donuz. Yüksək əsgəri söz кудахтал. "Ah, yazıq Əbdül deyil отчаивайся. Zaman polkovnik istifadə edir, öz xüsusi şəxsi üsulları, casus istəyir ki, sən öldürdü ego indi". O, gülümsədi və geniş qara-yaşıl bir təbəssüm.
  
  
  Ah, bəli. Çarpıcı edir. "Xüsusi texnika". Onun haqqında fikir medalları boyun. Heç kim mənə обыскивал. Məni heç kəs обыскивал. Mənim hələ bir gun idi - və mən hələ olmuşdur medal qazanıb. Hər şeydən əvvəl, at medal qazanıb. Onun üçün əldə qucaqlamaq.
  
  
  "Up!" gəldi sifarişi. "Əllər yuxarı!" Tapa bilmədim проклятую застежку! "Up!" İdi, heç vaxt üçün qəhrəmanlıq. Onun əllərini qaldırdı. Odin ətrafında uşaqlar приставил bir gun daş yaxınlaşdı və bağladı mənə əllərini arxasında. O, дернул görə, ip qaldırdı məni ayağa. Bir oğlan var idi şəxs oxşar отколотую boşqab. Треснутая günəş, külək və hirs. "İndi, - dedi o. "Gətiririk ego olan polkovnik". Məhz o vaxt Leyla fəaliyyətə başladı. Leyla ilə məşğul olan oturan sakit, kimi qaya. Birdən o qışqıraraq: "La! La" və üz qoydu mənə, споткнулась düşdü. İndi o, yalan прахе, fəryad, fəryad və вопя: "Xeyr! Yox! Buyurun! Yoxdur!" Əsgər gülümsədi öz тартановой bir təbəssüm. Oğlan веревках başladı дергать məni əvvəl. Leyla ayağa qalxdı və qaçdı; fəryad, fəryad, vəhşi, crazy, nəhayət, üz qoydu mənim feet, acgöz mənim üçün ankle öpərək mənim çəkmələr. Heck o, orada nə? Abdel tutdu, onun və оттащил. Sonra o, sövq onun burun gun.
  
  
  "Hərəkət!" dedi. "Gedək olan polkovnik. Gedək olan polkovnik-də Beyt-Namə".
  
  
  Nə olar, fikirləşdim ki, bu odin bütün yollarla almaq üçün oraya.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Kabineti polkovnik yanında olub вестибюлем ki, əvvəllər şəhər mehmanxanası. O ego insanlar ələ ego isə mehmanxana "yağışlı mövsüm" müttəqilər müstəsna olmaqla, özündə bütün ən pis: fahişəxana, barak və mərkəzi üçün sorğu-sual.
  
  
  Musiqi доносилась oda ətrafında bundan sonra da dəhlizlə. Böyük bir gülüş. Qoxunu выпивки. Vestibül dolu idi, yerli ərəblər, bəziləri ətrafında olan idik həbsdə əsasən özləri isə əsgərlər патрулировали parlaq tüfəng. Leyla hakim yerə dəhlizdəki. Məni веления olan polkovnik Каффиру.
  
  
  Məni ilk dəfə gətirib, onun ego görməmişəm. Polkovnik dayanıb geri gündür. O, əyilib, üzərində kiçik güzgü, dalğın halda выдавливая прыщик. O, əlini охранникам və öz işini davam etdirmişdir. Баржа! Ego şəxs вылилось güzgü. O, dərindən ah ilə, demək olar ki, cinsi zövq. Onun anası məhz belə edə bilərdi. Onun oturmuşdu kafedrasında qarşı tərəfində otaqları, mənim əllərim hələ bağlıdır, onun arxasında. O, yenidən tədqiq üzünü güzgü kimi olardı
  
  
  bu idi kart düşmən düşərgələri; polkovnik düşünürdüm, harada vura növbəti zərbə.
  
  
  Onun огляделась. Ofis diqqətlə отделан böyük ənənələri ərəb qaranlıq. Divarları ilə əhatə tünd-sarı suvaq, увешанной мрачными пыльными xalçalar. Ağır mebel, oyma taxta gün və kiçik yüksək vitraj. Hörmələr qoyurdular. Çıxışı yoxdur. Otaqda toz iyi gəlirdi, sidik iy və гашишем. Qapı ofisində olmuşdur az yarıaçıq. Bu səbəb çılpaq оштукатуренной digital kamera. Yeganə kafedra. Və hansısa ayrıca duran metal gizmo. Kimi bir şey nəhəng polad asılqanları ilə qalın dəmir прутом yerləşən düz bucaq altında top. O, demək olar ki, задевал двенадцатифутовый tavan. Maşın işgəncə. "Xüsusi texnika". Bu və объяснялся turş bioloji iy.
  
  
  Polkovnik etdi, son seçim. O, пикировал iki çirkin barmaqları və onu vurdu. Alma! Yaşayış məntəqəsi rusiyanın yerinə yetirilmişdir. O sildi çənəsi haqqında манжет камзолы. O, geri qanrıldı. Kişi zeytun rəngli və geniş toxunurdu və ağrılı, бугристым, рябым şəxs.
  
  
  O, ayağa qalxdı və mənə baxdı kimi olmalıdır, insanlar ona baxdı əvvəl o, шталь polkovnik. Hələ o adlandırdığı məni кишечником donuz.
  
  
  Mənim söhbət yenə hazır idi. O, ən ki, onun istifadə azn огневом növbəsində. Yeganə oğlan olan eşitdim mən deyirəm ingilis dili idi, adam onu öldürdülər hələ yolda. Onun öldürdü ego, ona görə ki, o, hücum mənim qadını. Onun hələ olmuşdur Бассемом Аладином, axmaq, təvazökar, gözəl придурком.
  
  
  Nə ticarət "adlanır qalın şans"!
  
  
  Mənim çıxışım idi, parlaq və qüsursuz həmişə olduğu kimi, bir fərqlənmə. Polkovnik Каффир. Каффир həzz alırdım tətbiq işgəncə və ego aldatmaq niyyətində deyil. Müharibə, sadəcə, verdi ona qanuni bir bəhanə. Dinc dövrdə o, yəqin ki, loitering üzrə küçələri, cazibədar, küçə hookers azn maraqlı ölüm.
  
  
  Каффир hər zaman demişəm ki, mənə danışmaq ona idi ki, öz missiyası.
  
  
  Onun hər zaman demişəm Каффиру ki, mənim heç bir missiya. Ona idi Бассемом Аладином, və mən heç bir missiya idi. Revmatizm emu xoşuma gəldi. O baxırdı sonasına oxşayan qız telefonla kimi qalın kişi, разглядывающая расколотый banan. Məni əhatə keylik yorğunluq. Məndən əvvəl işgəncə veriblər.
  
  
  Каффир ayağa qalxdı və axtardı öz mühafizəçilər. O, açdı xarici qapı ofis və onun eşitdim musiqi və gülüş və gördüm ki, Leyla, oturan dəhlizdəki arasında bir neçə бдительных tapança.
  
  
  Daxil gözətçilər və qapını bağladılar. İki xoşagəlməz cür tikə mal əti, forması və sarıqlı, kokulu pivə. İndi məni обыскали. Tez, lakin kifayət qədər. Oraya getdi mənim mən də çalışıram ki, dost Вильгельмина. O, oturdu stula üstündən hər hansı bir qovluq молчаливая və dəyərsiz, necə press-papye.
  
  
  Nə bir şey yox idi. Əlində, necə deyərlər, bağlı idi. Onun alıb bu. Hər hansı bir xüsusiyyət idi. Və bu medalı hələ də var idi, məni boyun. Ola bilər, Каффир öyrənir ki, bu nədir. Ola bilər, bir loop deyil крутил. Onun idi və dibində mümkün barel.
  
  
  Ola bilər...
  
  
  Ola bilər, mən sadəcə olaraq, ortaya yaxşı bir fikirdir.
  
  
  Onlar hakim məni geri oyun otağına Каффира.
  
  
  Onlar atdı məni cins və развязали əlləri. Polkovnik подбросил mənə ip. O, mənə dedi bağlamaq, özünə ankle birlikdə. "Sıx", - deyə o bildirib. "Elə bu, sıx və ya onun bunu sıx". Onun bağladı ankle birlikdə. Bu обтяжку. Mənə hələ də yüksək idi dəri ayaqqabı üçün səhra. Polkovnik də xoşuma gəldi mənim çəkmələr. Bu, xəstə придурок. O baxdı, onu necə скручиваю ip, o ego gözü idi ulduz. Onun saxlayırdı öz üz ifadəsi.
  
  
  O, başladı tərləmək. O, gedək qolu nəhəng вешалке və перекладина yuxarıda соскользнула yer. O, başını tərpətdi, öz охранникам. Onlar bağladı mənə əllərini, o, isə ip ki, bağlı mənim ayaq. Onun lianlar və toxundu, barmaqları ayağı.
  
  
  Onlar перекинули ip vasitəsilə tirdən yapışır stendlər və yenidən qaldırdılar tirdən yapışır üçün tavan. Onun orada qaldı asmaq kimi yatmış ленивец kimi farş parça pəncərədə qəssab.
  
  
  Və onda medal соскользнула aşağı çıxdı və göründü üz ortasında mənim geri.
  
  
  Polkovnik bu görmüşəm. O bilmədi промахнуться. "Ağa! Aydındır. Бассем Ələddin ilə ulduzu David. Çox maraqlıdır, Бассем Ələddin".
  
  
  Şans daha qaldı. Əgər o, aşkar спрятанную məktub "A", onda ego axtarış medalları həqiqətən kömək edə bilər. Tamamilə uyğun gəlirdi mənim yaxşı fikir.
  
  
  "Belə ki, вотум ki, bu nədir", - deyə Бассем Ələddin. "Ulduz David!"
  
  
  Каффир vermişəm səs oxşar фырканье və gülüşlər. "Tezliklə siz, çox zarafat etmək. Tezliklə siz dua, mənə imkan danışmaq. Ciddi məsələlər barədə. Məsələn, sizin missiya".
  
  
  O, çıxardı uzun dəri хлыст. O çevrildi охранникам. O, onlara dedi getmək.
  
  
  Gözətçilər getdi.
  
  
  Qapı bağlandı.
  
  
  Onun özüm hazırlanmış qarşıdakı.
  
  
  Xələt idi сорван ilə geri.
  
  
  Sonra çıxdı verir.
  
  
  Odin.
  
  
  İki.
  
  
  Əlavə olaraq. Обжигающий. Yanan. Разрывание. Начинаясь mənim əti və взрываясь mənim beyin.
  
  
  20.
  
  
  30.
  
  
  Onun dayandırılıb hesab edilsin.
  
  
  Onun kimi hiss qan irəli tam buxar yuvarlanan mənim geri. Onu gördüm, qan kimi damlama, mənim запястьям.
  
  
  Onun fikir, polkovnik nəzərdə bundan.
  
  
  Onu düşünürdüm ki, mənim yaxşı bir fikir deyil, belə yaxşıdır.
  
  
  Onun düşündüm ki, mənə lazımdır bir az istirahət edim.
  
  
  Onu düşüb huşunu itirdi.
  
  
  Zaman onun ayıldı, bu, bir neçə saat sonra, və deyil, zərif yavaş dan yeri. Mənim расщелины idi, kiçik чикагским yanğın. Bu piç втирал duz mənim yaralar. Gözəl arzu biblical işgəncə.
  
  
  Onun qərarına gəlib ki, mənə bəsdir. Kifayət qədər ölkə üçün qürur və borc.
  
  
  Onun pozuldu.
  
  
  Onun başladı qışqırmağa "Dayan!"
  
  
  O dedi: "Sizin yaşayış məntəqəsi rusiya. Siz demək istəyirəm ki, bu barədə mənə öz missiyasını?"
  
  
  "Bəli... bəli".
  
  
  "Demək." O, məyus. O, hələ терся də dənəvər və yanğın. "Niyə sizi buraya göndərdi?"
  
  
  "Etmək üçün... əlaqə yaratmaq. Buyurun! Dayan!"
  
  
  O dayandı. "Əlaqə хема?"
  
  
  İlahi, necə də ağırdır!
  
  
  "Əlaqə хема?"
  
  
  "M-Mənsur", - dedim. "Əli Mənsur".
  
  
  Və burada bu adam? "
  
  
  "X-burada. Beyt-mövzular".
  
  
  "Maraqlıdır", - o deyib.
  
  
  Od yanan, lakin isti deyil, oldu.
  
  
  Onu eşitdim, o mərmi öz ofisi.
  
  
  Onun eşitdim və qapı açıldı. O, səbəb öz mühafizəsini. Onu eşitdim, o adlandırıb adı-Əli Mənsur.
  
  
  Xarici qapı bağlandı. Ego shaggy yaxınlaşdı. Qapı oyun otaqları ardınca bağlanıb.
  
  
  "Mən hesab edirəm ki, indi siz danışasınız mənə bütün tarixi. Amma əvvəlcə onu vermək bir az daha motivləri. Kiçik bir motivasiya, inandırmağa, nə həqiqəti". Polkovnik mənə yaxınlaşdı və ayağa durub qarşımda, onun payına пульсировал, gözləri parıldayırdı. "Bu dəfə də, mən hesab edirəm ki, biz tətbiq edəcəyik təzyiq haradasa... yaxın ev".
  
  
  O, atdı əl ilə qamçı və başladı прицеливаться.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Zaman gözətçilər gətirib Əli Mənsur ofis, polkovnik dayanıb geri gündür. O, yenə də əyilib üzərində güzgü. O, əlini охранникам və öz işini davam etdirmişdir. Nəhayət, o, dönüb baxdı Mənsur.
  
  
  Əl Mənsur bağlı idi arxasında, ancaq o, çalışırdı ki, saxlamaq угрюмое üz ifadəsi. Biz Mənsur idi, dəyirmi, demək olar ki, мальчишеское şəxs. Qalın yastı burun. Dolğun, подергивающиеся dodaqlar. Şəxs, qorxu əsasında problem.
  
  
  Каффир niyyətində deyil dözmək itaətsizlik.
  
  
  O salamladı Mənsur qamçı üzrə şəxsə. "Beləliklə, - deyə o bildirib. "Əgər əməkdaşlıq edirsiniz ilə casusların".
  
  
  "Yoxdur!" Mənsur baxdı qapı. Baxaraq nəhəng bir parça çiy ət, bir свисал ilə tirə azn nəhəng вешалке.
  
  
  Каффир oradakı çalışmaları izlədim görə, bir kişi. "Siz danışmaq istəyirəm indi, ya istəyirsiniz ki, sizi əmin?"
  
  
  "Xeyr! Yəni bəli. Yəni - mən heç bir şey bilmirəm. Mənə heç bir şey demək. Onun düzgün, Suriyada. Onun fələstinlilərlə. Onun inanıram федаинов. Onun olmasaydı шталь... mən... Polkovnik, mən ... "
  
  
  "Siz! Siz - bağırsaq donuz! Siz söhbət israillilərlə. Amerikalı agentlər. Siz təhlükə altında qoymuşdur müəyyən bir plan var. Plan adam oğurluğu. Siz və sizin köpük donuz qardaş". Каффир взмахнул хлыстом hava. Mənsur zarıdı və başını yellədi, onun gözləri kimi cockroaches, veering geri və irəli. "Yox!" dedi. "Mənim qardaşım. Deyil onun. Və qardaşım ölü. Amma! Şeytan öldür ego. İndi. Görürsən ki, olub. Bu, gərək sübut edir. Əgər onun xəyanət bəli, onun da olardı ölü".
  
  
  "Onda nə üçün o bir parça ət olan nə vaxtsa agenti idi, mənə dedi ki, ego yaşayış məntəqəsi rusiya ilə əlaqə?"
  
  
  Mənsur bir əzab idi. O, sözünə davam başını bulamağa vasitəsilə yan. "Mənim... mənim qardaşım, o, söhbət amerika agenti. Bəlkə də, onlar düşünürlər ki, mən də deyirəm. Onun olmasaydı шталь. O, ölmək üçün ilk. And içirəm. Onun".
  
  
  "Sonra de ki, sən bilirsən və onun qardaşı".
  
  
  "Mənim qardaşım idi axmaq edirik. Mən bilmirdim bu zaman danışdı emu planı haqqında. Ona dedim ki, ola bilər ki, pul çox. Qardaşım istəyir pul alınması silah. Zaman plan проваливается, qardaşım hirslənir. O, deyir. o, gedir, gərək özünə pul. Aşağıdakı ki, mən öyrənmək, Хали ölü. Deyirlər ki, o, söhbət amerika casus. O, gözləyirdi ki, Yerusəlimdə bir zaman casus pay emu ".
  
  
  Tarix olurdu, öz yerlərinə. Onun стиснул dişləri daha ağrılı. Mənim geri скрипела formada Каффира. Onun, dərzi şeytana, ümid edirdim ki, mənim hələ ki, getmir, qan. Baxmayaraq ki, Mənsur bilər ki, hesab edirəm ki, bu, başqasının qanı. Qan insan asma oyun otağı. Qan əsl polkovnik Каффира.
  
  
  "Sən nəyi nəzərdə tutursan - zaman bu plan iflasa uğradı? Planı haqqında olan bir onu bilirəm ki, artıq həyata keçirilib".
  
  
  "Plan - bəli. Bizim iştirak nen - yoxdur".
  
  
  Onun qalıram
  
  
  bu, digər Əli idi ki, implicated. Özü Əli. "Dost", - dedim. "Kim sizə dedim baxımından..."
  
  
  "Əhməd Рафад?"
  
  
  "Harada o indi?"
  
  
  "Düşünürəm ki, Рамазе. Əgər Şeytan yenə orada, mən hesab edirəm ki, o, onlarla".
  
  
  "İndi isə sən расскажешь mənə nə bilmirdim sənin, qardaşım".
  
  
  Mənsur mənə baxdı. "O bilirdi - həqiqəti".
  
  
  Onun ifa ilə qamçı. "Danışmaq mənə həqiqəti". Onun dəqiq bilməlidir tarixi olduğunuz emu danışdılar, belə ki, mən tarixini bilmək, onu danışdı шпиону. Və səbəb olur ki, sizdə belə bir qürur biz Əmir, siz nə düşünürsünüz ki, siz dediniz həqiqəti? Amma! Siz? Onlar dedilər ki, sizə həqiqəti? Hmm!"
  
  
  Ego göz поползли mərtəbə. "Ola bilsin ki, bu izah edir", - deyə o bildirib xalça.
  
  
  "A? Nə? Deyirlər, червяк".
  
  
  O, gözlərini qaldırdı, onlarla bərabər və səs. "Ola bilsin, sizin dediyiniz kimi, Рафад yalan mənə. Bəlkə də, ona görə də onlarla хорька, onun ego görməmişəm".
  
  
  Plan kimi o, bu dedi, ondan oğurlanması Фокса. Aça ego suriya kəndində Рамаз. Yox, o, bilmirdi ki, nə ev Рамазе. İş üçün muzdlu dörd nəfər. Ego başqa Рафад idi idarə təyyarə ilə. "Xeyr, heç bir təyyarə. Amma..." Mənsur otel жестикулировать əlləri. Ego əlləri bağlı idi.
  
  
  "Vertolyot."
  
  
  "Vertolyot", - deyə o bildirib. "Eyni, hə? Рафад dedi ki, onlar заплатят emu pul çox. Bəzi əvvəlcədən, digər sonra bir. Onlar deyirlər emu axtarmaq, digər yaxşı işçilərə. Heç bir işə - sadəcə olaraq, hər il". Mənsur yenidən baxdı напуганным. "Bu, hər şeyi bilirəm. Hər şeyi bilirəm".
  
  
  "Və planı iflasa uğradı?"
  
  
  "Рафад dedi ki, onlar öz fikrini dəyişib haqqında işə qəbul. Onlar otellər üçün iş və başqaları idi".
  
  
  "Kimdir onlar?"
  
  
  Mənsur başını yellədi. "Mən düşünmürəm ki, hətta Рафад bunu bilir. Onlar deyirdilər ki, onunla yalnız telefonla. Onlar dedilər ki, hesab özünü təhlükəli görüşmək. Onlar bilirdilər ki, o, vertolyot uçurdu. Onlar bilirdilər ki, o, sadiq. Onlar dedilər ki, bu, onlar lazım olan hər şeyi etmək üçün, o Ki qaldı başqa, onlar nahardan ona çoxlu pul və bu, lazım olan hər şeyi bilmək idi Рафаду ".
  
  
  Onun etmek göz çirkin, kimi dedilər. "Mən sizə inanmıram. Siz bilirsiniz onlar kimdir. Əgər onlar dedilər sizə, bəlkə, siz guessed". Onun birdən-birə дернул ego görə yaxası. "Nə idi, sizin fərziyyələr?"
  
  
  "Mən... mən догадывалась".
  
  
  "Biz bütün var guesses. Nə oldu sizin?"
  
  
  "Və... Kimi Сайка. Onu düşünürdüm ki, onlar hissəsi idi Əs Сайки. Amma qəzetdə bildirilir ki, onlar" Qara sentyabr ". Onun... mən hesab edirəm ki, bu da ola bilər".
  
  
  Onun gedək ego yaxası və ona baxdı, gözləri. "C-polkovnik, xahiş edirəm, mənim qardaşım bilmədim, çox danışmaq, amerikalılar. O, bilirdi ki, yalnız mən emu dedi. Və bütün bu şeylər - onun yalnız sizə dedim. Və - və - izah, öz qardaşım, o, heç bir yanlış bir şey deyil Şeytan dedi Рафаду cəlb etmək və Рафад dedi, bəli, onun bilərəm danışmaq onun qardaşı ilə. Onun pozmayıb inam. Mən heç pis deyil. Xahiş edirik, polkovnik. İndi siz mənə buraxın? "
  
  
  "Mən azad səni, indi... o biri otağa".
  
  
  Ego göz dondurulmuş. Onun baxışlarını ego o biri otağa. Onun ego idi kafedrasında bağladı və заткнул ona ağız. Biz də baxdıq, bədən Каффира. Ego məqsədi idi повернута irəli üzü bu inilti. Keçiriləcək, bir müddət əvvəl kimsə olacaq ego qeyd - əvvəl onlar удосужатся nəzər onun üzünü.
  
  
  Zaman isə onlar bunu edəcək, onun olacağam bundan sonra.
  
  
  Ola bilər.
  
  
  
  
  
  
  Шестнадцатая fəsil.
  
  
  
  
  
  Ola bilsin ki, siz istədiyiniz öyrənmək, mən bunu etdim.
  
  
  Gərək siz geri səhnədə bir təpə üzərində, başqa yerlərdə gunners dedilər: "Atın bıçaq", artıq yer də mənim ayaq qoymaq Leyla. Səsini belə ki, onun qaytardı Хьюго. Leyla qaldırdı ego zaman "споткнулась düşdü", sonra isə сунула стилет mənə çəkmələr.
  
  
  Mən bilmirdim, mən bu istifadə. Və ya hətta əgər imkanı var idi, onlara fayda. Onun hətta bilmirdim, zaman idi kabinetində polkovnik. Bütün düşündüm ki, bir zaman daxil gözətçilər, bu nə mənə bilməyəcək getmək ziyarət Əli Mənsur. Sonra yayılan məlumatda iranın islam deyərək: "Əgər Məhəmməd gələ bilər dağ, meşə gələcək Məhəmməd". Ona görə də, qərara aldı ki, Mənsur, mənim yanıma gələcəkdir. Mən imkan polkovnik öz işi ilə məşğul ki, bir müddətdən sonra onu edəcəyəm ki, iddia qırdı və qeyd Mənsur və gətirim ego özünə.
  
  
  Başqa bir hekayə idi, təmiz uğurlar. Qalan - həmişə uğurlar. Xoşbəxtlik - bu kimi insanların əksəriyyəti qalır və diri-diri. Beyin gücünü, silah və bağırsaq məbləğində təşkil cəmi əlli faiz. Başqa - uğurlar. Uğur ondan ibarət idi ki, heç kim обыскивал məni mimmo gun ki, Каффир sevilən görmək, oğlan kimi bağlayır özünü və aşağıdakı gedişi idi snap mənim əllərini лодыжкам. Zaman Каффир çıxdı ətrafında otaqları üçün həbs Mənsur, onu tutdu bıçaq, порезался, повис orada (və ya top), sanki onun bağlı idi, amma zaman Каффир döndü, onu şir, ona закинул ona аркана, öldürdü və onu öldürdü. Və döyülməsi, əlavə edirəm, onu edildi yalnız üçün mübadiləsi orqanları baxdı qanuni.
  
  
  Sonra o, necə mən onu kilidləri Əli Mənsur, onun yaxınlaşdı gün çağırdı və "qadın". Onu bərk-bərk əlini üz, və bütün ki, mənə lazım idi qışqırmaq idi: "Имраа!" Qadın]
  
  
  Zaman onu gətirib, onun yenidən idi güzgülər. Onun hətta gülümsəyirdi. Onun haqqında fikir maddələrində tibb jurnal. Onun açdı dünyada yeganə müalicə yaradır. Ölüm.
  
  
  Gözətçilər getdi. Onun çevrildi. Onun baxdı Leyla, o, mənə baxdı və onun gözləri çevrilmişdir ətrafında ədəd buz çaylarda və sonra bu, o, idi mənim əlimdə və örtük düşdü, və divarları dağıldı, və xanım deyil целовалась kimi, bakirə .
  
  
  O dayandı ривненской belə ki, hər il mənə göz. "Mən düşünürdüm - mən nəzərdə tuturam, onlar orada dedilər - o Каффире - oh - oh, ki, o, edir ..."
  
  
  O, başını tərpətdi. "O bilir... Ancaq o gəlib yalnız mənim geri. Yeri gəlmişkən, yeri gəlmişkən..." Onun azaldıb onun хватку.
  
  
  O, geri çəkildi, birdən-birə oynamaq Клару Barton. "Ver-ka düşünmək."
  
  
  Onun başını yellədi. "Uh. Görmək - bu bir şey deyil ki, emu lazımdır. Ona nə lazım idi, belə ki, bu новокаине və ауреомицин, və yəqin ki, palçıq və çox yaxşı sarğı. Amma görmək - bu nə emu lazım deyil. Getdi. Bizdə hələ iş var".
  
  
  O, огляделась. "Necə bizə çıxmaq?"
  
  
  "Bu işlər nə etməliyik. Düşünün, necə çıxmaq, sonra isə bunu".
  
  
  O dedi: "Qarşıda припаркованы canavar".
  
  
  "Onda hər şey ki, bizə lazımdır ki, bunu almaq üçün "cip". Yəni ki, hər şey etmək lazımdır, bu keçmək üçün polkovnik Каффира gözü qarşısında ego lənət olmalıdır взводов. Nə qədər uşaqlar var, lobbisi?"
  
  
  "Ola bilər ki, on. Yoxdur daha, on beş", - o склонила başını. "Siz kimi Каффира?"
  
  
  "Yalnız bir az ətrafında bığlarının". Onun izah fərqləndirici xüsusiyyətləri Каффира. "O daha gözəl, daha park yaz. Və bu, mənim bir şey olan bütün скучают. Kifayət qədər bir oğlan üçün demək deyil ki, mən кафр, onlar da tez başa düşəcəklər ki, Каффир ölü. Sonra isə ....., biz də. "
  
  
  Leyla dayandı və bir az düşündü. "Əgər yalnız səni heç kim baxır".
  
  
  "Mən həmişə bilərəm geyinmək табличку deyir ki," baxma "".
  
  
  "Onun geyinmək bilər табличку deyir ki," mənə Bax "".
  
  
  Onun baxdı bilər və qaşqabağını tökdü. Kiçik bir sükutla onu eşitdim musiqi. Emalatxanadan musiqi ətrafında holl.
  
  
  "Leyla - bilirsən, nə haqqında düşünürəm?"
  
  
  "Sizcə, mən nə düşünürəm?"
  
  
  Onun çaba sərf tərəfdən onun покрытому халатом bədən. "Bu necə olacaq?"
  
  
  "Mən narahat deyiləm ki, bunu necə etmək. Siz sadəcə qulaq asın münasib məqamdır. Sonra siz çıxmaq və oturun, bu, cip. Объезжайте geri otelinin".
  
  
  Onun bir şübhə edirəm.
  
  
  O dedi: "Siz məni недооцениваете. Unutmayın, bu kişilər demək olar ki, heç vaxt görürlər qadınlar. Onlar yalnız ходячие dəstə geyim".
  
  
  Onun birdən-birə baxdı daha da şübhəli. Onu deyə hey, ki, deyil недооцениваю onun, amma düşündüm ki, o, недооценивает bu uşaqlar, əgər düşünür ki, ola bilər silkələmək və silkələmək və sadəcə çıxıb getmək, elə bil heç bir şey baş verdi.
  
  
  O gülümsədi. "Hələ heç bir şey baş vermədi". Sonra o birdən çıxıb arxasında qapını.
  
  
  Onun başladı axtarış kreslo polkovnik. Onun aşkar ego kağız qoydu ih dəqiqə. Onun artıq seçilmiş ego tapança və кобуру, mənim bıçaq idi пристегнут kəmərini mənim рукаву və onun xilas Вильгельмину və soxub onun öz çəkmə. Hələ var idi kart Герца ləkələr qəhvə, saat, o tic, нулем və dərnəyi ki, onun çəkdi uyğun səfər Qul.
  
  
  Onun baxdı kart. Kiçik suriya yaşadığım Рамаз düşdü, iyirmi mil həddində dairəsi. Onun başladı усмехаться. Buna baxmayaraq, hər bir şans idi ki, mənə qarşı, onun bilərdi, bəlkə qazanmaq milyard dollar. Düşərgə Əl-Şeytan. Seminar şeytan.
  
  
  Səs effektləri lobbisi dəyişib. Musiqi idi qaraçuxurlu, lakin bu hələ hamısı deyil. Ufultu, mumbling, fit, mumbling, səs yetmiş свистящих göz. Leyla, yaxşı, напыщенно alıb öz rəqsi həyat El-Джаззар. Onun gözlədi, hələ ki, səslər əldə крещендо; Sonra onun открылдверь polkovnik və getdi vasitəsilə dolu vestibül, görünməz kimi qalın qız çimərlik Malibu.
  
  
  Canavar qarşıda qaldı sahibsiz, onun sürüb bir onların ətrafında və шталь gözləmək припарковавшись görə kol ağacları.
  
  
  Beş dəqiqə.
  
  
  Heç bir şey.
  
  
  Onun planı müşahidə olunur.
  
  
  Mənə olacaq, orada getmək və xilas Leyla.
  
  
  Hələ beş dəqiqə.
  
  
  Və bir səs çıxdı. Qaçır mənə. Geyimli kostyum ilə gümüş sequined.
  
  
  O, прыгнула bu, cip. O, dedi. "Gəl!"
  
  
  Onun отъехал, və biz tez getdik.
  
  
  Sonra полмили qız başladı izah etməyə. "Mən davam çıxmağa bir gün bağa qayıtmaq daha az geyim".
  
  
  
  "Onlar düşünürdülər zaman sən çıxıb axırıncı dəfə...?"
  
  
  O, озорно, mənə baxdı və güldü, вскинула başını icazə külək dağıtmaq hey saç. Onu məcbur gözləri geri yol apardı cip kimi sürətli kimi yalnız bilərdi.
  
  
  Leyla Калуд. Qızıl жилки Freydin. Oyun astanasında seks və heç vaxt yaxınlaşmaq, həqiqətən. Zəhlətökən və özü kimi bütün başqa. Onun dedi: "Yaxşı, amma indi прикрывайся. Biz istəyirik ki, min göz baxdı, bu, cip".
  
  
  O, çətinliklə облачилась da oxşar bag mantiya və обернула üzünü örtür. "Belə ki, biz hara, indi gedək?" O görünürdü az обиженной.
  
  
  "Yer adlı Рамаз. Cənub-şərqdə, buradan".
  
  
  O, öz kartı ilə oturacaqlar yanımda. O, просмотрела ego və dedi: "Biz üzərində dayanaq Илфидри".
  
  
  Onun dedi: "Xeyr".
  
  
  O dedi: "sənin qanaxma. Onu bilirəm ki, həkim yaşayır Илфидри. O, artıq bu yolda".
  
  
  "Sən bilərsən etibar bu oğlan?"
  
  
  O, başıyla təsdiq elədi. "Bəli".
  
  
  Ильфидри balaca, amma sıx деревушкой aşağı приземистыми daş ev. Əhali bəlkə iki yüz. Gəldilər, alaqaranlıqda. Azn немощеных küçələrdə heç kəsi yox idi, amma səs hammer böyük hadisə idi. Maraqlı şəxsin выглядывали ətrafında windows görə, daş divarları və zolaqlı.
  
  
  "Bax, - dedi, Leyla. "Ev doktoru Насра". Onun qarşısında dayandı ağ daş zəng vurmaq. "Mən gedirəm bir də deyirəm, niyə biz burada".
  
  
  "Düşünürəm ki, onun və səninlə gəlim".
  
  
  O, çiyinlərini çəkdi. "Hər şey qaydasındadır."
  
  
  Doktor Davud Nasr cavab knock. Balacaboy худощавый kişi, сморщенный və geyinmişdi. O bildirib necə kəs xüsusi bayram paltarı mənim suriya polkovnik və ego göz заблестели təcrübəsi sürətli настороженности.
  
  
  "Salam, mənim polkovnik". O, yüngülcə baş əydi.
  
  
  Leyla прочистила boğaz və откинула örtük. "Və heç bir салям üçün sənin Leyla?"
  
  
  "Ah!" Nasr qucaqladı ee. Sonra o, çəkildi və dodaqlarına yapışdırdı. "Qonaq daxilində. Daha heç bir şey deyir. Polkovnik?" O, mənə baxdı оценивающе. "Mən hesab edirəm ki, ola bilər ki, siz mənə gəldi ofisə?"
  
  
  Nasr qucaqladı məni görə geri ego xələt прикрывал mənim əli qanlı pencək. O, gətirib bizi kiçik otaq. Изношенный mat əhatə beton döşəmə etdiyi azn вышитых подушках oturub iki kişi. Digər iki oturub örtülmüş yastığı dəzgah ilə məşğul olan tikilmişdir ətrafında daş divar. Kerosin işıqları məlumatlar veribdir otaq.
  
  
  "Dostlar mənim, - dedi, - sizə təqdim edirəm mənim üçün yaxşı bir dost, polkovnik...", - o durduruldu, lakin yalnız bir an, - "Хаддура". O, sözünü kəsdi adları digər qonaqlar. Сафади, Нусафа, Тувейни, Xətib. Onlar bütün orta yaş, dərin kişi. Amma heç kim onların ətrafında deyil, mənə baxırdı həyəcanla olan Nasr baxdı, məndən bir gün.
  
  
  O, onlara dedi ki, bizdə var "özəl biznes", və hələ də əhatə mənim əl apardı məni otağa arxa ev. Leyla, yox, mətbəxdə. Oğrun.
  
  
  Otaq idi primitiv kabineti, həkim. Tək gizli saxlanılırdı ego sursatı. Otaqda idi sink olmadan axar su və bir növ improvizə kafedra baxış üçün; taxta брусок ilə бугристым döşək. Onun çəkdi pencək və пропитанную qan köynək. O, втянул hava vasitəsilə сомкнутые diş. "Каффир", - dedi və başladı işə görə.
  
  
  O, istifadə süngər ilə maye və təqdim seams bir neçə olmadan anesteziya. Onun sakit простонал. Mənim spin bilməz ayırmaq yaxşı uşaqlar pis. O ki qaldı mənim sinir, Nasr və Каффир zalım olmuşuq.
  
  
  O, başa çatdı, öz işini, намазав bir az mucus azn zolaqlı marley və намотав ee mənə ortasına kimi o, обматывал edibl. O, bir az geri çəkildi və heyran öz işi. "İndi isə, - o dedi, - sənin yerində düşünürəm ki, onun olsaydı, çalışdım çox sərxoş alın. Ən yaxşı vasitədir təcrübəsi ağrılı olan, onu deyə bilərəm sənə vermək - bu, aspirin".
  
  
  "Mən götürürəm bu", - dedim. "Mən bir almaq lazımdır və bu."
  
  
  O, mənə verdi həb və bir şüşə şərab. O, çıxdı vasitəsilə otaq üçün bir neçə dəqiqə geri atdı, mənə təmiz köynək. "Mən verirəm məsələlərdən birinə Leyla, və daha yaxşı deyil задавай mənə məsələləri". O, suvarılan mənim jaket maye və qan ləkələri fade başladı. "Tibbi nöqteyi-nəzərdən onun sizə məsləhət görürəm ki, burada qalmaq. İçmək. Yatmaq. İcazə verin, dəyişmək səhər". O, tez оторвался işdən химчистке. "Siyasi baxımdan siz çox mənə kömək edin, əgər qalacaqsınız. Siyasi baxımdan onun aparıram kifayət qədər mürəkkəb oyun". O, bildirib ki, fransız dili: Un jeu Complqué. "Sizin iştirakı üçün mənim masa çox kömək edəcək mənə... qarşısında qalan".
  
  
  "Qalan kimi, mən başa düşürəm, başqa bir tərəfdən".
  
  
  "Qalan, - dedi, - bu, digər tərəfi".
  
  
  Əgər onu düzgün oxumaq, mənim üçün yeni, başqa bir Nasr idi ikiqat agent. Onun yuxarı qaldırdı və onun qaş qaldırmaq. "Un jeu d ' addresse, irəli". Oyun çeviklik.
  
  
  O, başını tərpətdi. "Sən остаешься?"
  
  
  O, başını tərpətdi. "Salam, mən qalıram".
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  Nahar oldu bayram. Biz oturmuşduq mərtəbəsində вышитых подушках və yemək bez ki, qoymaq mat. Stəkan фасолевого şorba, toyuq-qril, böyük qablar buxar düyü. Söhbət idi və siyasi. Düz irəli ədəd. Загоняем İsrail dəniz. Qaytarılması, bütün yüksəklikləri. Geri Qəzza və Qərb sahili olmaq üçün ev yoxsul fələstinlilərin.
  
  
  Mən mübahisə eləmirəm ki, fələstinlilər yoxsul və mən mübahisə eləmirəm ki, onlar bir zərbə alıb. Ki, məni darıxmağa qoymur, belə ki, bu təqva ərəblərin nəzərə alaraq, ih baş töhfə ümumi problemin həllini fələstinlilərin. Düşünün: qəzza və Qərb sahili əvvəlcə idi qorunur üçün fələstin dövləti var. Lakin İordaniya stole Qərb sahili 48-ci ildə isə Misir udulmuş qəzza və onlar atdı, fələstinlilər qaçqın düşərgələrinə. Bunu ərəblər deyil, israillilər. Bəs ərəblər yaxşı deyil buraxırlar.
  
  
  Ərəblər hətta ödəmək düşərgəsinin. Əda, mənzil, təhsil, tibb - üçün lazım olan hər şeyi qoruyub köçkünlərin həyat - bütün bunlar gedir pul BMT-nin. ABŞ-ın verir, 25 milyon dollar, ildə isə böyük bir hissəsi qalan gəlir ətrafında Avropa və Yaponiya. Ərəb ölkələri ilə bütün öz söhbətlər və öz neft milyardlarla sizə üçün nəzərdə cəmi iki milyon dollar. Amma Rusiya və Çin bu böyük müdafiəçiləri недосягаемых kütlələrinin ривненской heç bir şey verirlər.
  
  
  Fikir ərəblərin kömək fələstinə ondan ibarətdir almaq üçün onlara tapança və birbaşa ego İsrail.
  
  
  Ancaq onun dedi: "Bax, buraya!" - Və, bəli!" Və "qələbə Uğrunda" içib sağlıq üçün ordu və prezident Əsəd.
  
  
  Sonra isə onun söyləyib sağlığına Əl-Şeytanın.
  
  
  Bunu Əl-Шайтане az adam bilirdi. Qrup olan onun idi, idi, As Saiqa. Suriya bölməsi P. L. O. Çünki Сайка tərcümə ilə suriya deməkdir "ildırım". Buxar masada atəş. Onlar çox danışdıq, amma heç bir döyüşçülər idi. Ola bilər, планировщики. Strateqləri. Бомбастеры. Mənə maraqlı idi ki, suriya dilində deməkdir ildırım.
  
  
  Adam adına Сафади - balaca, səliqəli bığ, dəri rəngi qəhvəyi kağız paket - dedi ki, o, əminəm ki, Əl-Şeytan idi hissəsi baş komandanlığının Джебриля, livan raiders edən zərbələr vurmuş israil Kiryat-Шмоне.
  
  
  Нусафа qaşları çatıldı, başını buladı. "Ah! Onu xahiş edirəm ki, razılaşmamaq, mon ami. Bu, çox gözəl üçün ağıl Джебриля. Onun, hesab edirəm ki, bu əlaməti Хаватме". O, məktubla müraciət edib, mənə görə təsdiqidir. Хаватме başçılıq edir, başqa bir qrup федаинов - Milli-demokratik cəbhəsi.
  
  
  Onun, gülümsədi, təbəssüm "bilirəm, amma deyə bilmərəm". Onun yandırdı. "Mənə maraqlıdır, cənablar. Əgər pul var idi, sizin kimi olsaydı, siz ih xərcləyib?"
  
  
  Masa arxasında elə шепотки və təbəssüm. Daxil qadın Насра ilə кофейником. Чадра - kimi bir şey шали tam artım olmuşdur накинута onun başını və o möhkəm стиснула onun ətrafında olan şəxslər. O, налила qəhvə məhəl qoymadan, onun iştirakı ilə. Bəlkə də o idi göstərməkdədir və ya robot, bu саване.
  
  
  Тувейни geri oturdu əvvəl поигрывая öz saqqalı ilə istiot və duz. O, başını tərpətdi və сузил göz haşiyələnmiş xətləri. "Mən hesab edirəm ki, - dedi, - yüksək гнусавым səslə, - mən hesab edirəm ki, pul daha yaxşı sərf tikinti-abadlıq işləri zavodun diffuziya səhmlər uranın".
  
  
  Şübhəsiz ki, bu uşaqlar idi планировщиками.
  
  
  "Bəli, mən hesab edirəm ki, bu, çox yaxşıdır, elə deyilmi?" O, məktubla müraciət edib öz həmkarlarıma. "Belə bir zavod tikmək olar milyard dollar, və çox faydalı olacaq ego".
  
  
  Nüvə kit, öz əlləri ilə.
  
  
  "Bəli, ancaq mənim əziz və hörmətli dostum, - поджал ağız Сафади, - bu, çox uzunmüddətli plan. Bəs biz alacağıq texniki yardım? Ruslar bizim kömək hökumətinə, bəli, amma fədailər - yox. - ən azı, heç bir birbaşa ".
  
  
  "Bəs bizə almaq uran, digər mənim?" Dördüncü kişi, Xətib, - deyə səsini. O, başını qaldırdı, bir fincan qədər qadın Насра наполняла onun qəhvə, sonra qayıdıb mətbəxə. "Yox, yox, yox", - deyə Xətib. "Bizə lazımdır, daha müddətli plan. Əgər pul idi, mənim, onun istifadə olardı ih yaratmaq üçün kadrların федаинов, hər böyük şəhərində dünya. Hər bir ölkə ilə məşğul olan, bizə kömək edir - biz взрываем ih binaların, похищаем ih liderlərinin . Bu, yeganə bir yoldur nail ədalət ". O, dönüb öz sahibinə. "Ya sən, razı deyiləm, mənim mühafizəkar, başqa?"
  
  
  Xətib məmnuniyyətlə seyr Насром. Altında isə şadlıq ego göz yazıb narahatlıq. Səsi niyə Nasr otel üçün onun yanında idi. Ego "mühafizəkarlıq" şübhə altında idi.
  
  
  Nasr, yavaş-yavaş bir fincan qoydu. O baxdı yorğun və üstəlik, утомленным. "Mənim əziz Hatib. Mühafizəkar deyil, başqa söz demək üçün нелояльности. İndi ona inanıram, həmişə olduğu kimi, düşündüm ki, biz çevrilirik bizim злейших düşmən zaman çalışırıq terrorizm bütün yer kürəsi. Bizə kömək lazımdır, dünyanın qalan. qorxu və düşmənçilik olar ki, səbəb yalnız və yalnız terrora ". O, mənə tərəf döndü. "Amma mən hesab edirəm ki, mənim başqa bir polkovnik yorğun. O, yenicə qayıtmışam cəbhədən".
  
  
  "Daha bizə söz."
  
  
  Хувайни ayağa qalxdı. Qalan ardınca. "Biz hörmət səyləri, polkovnik Хаддура. Bizim kiçik biznes - bu, bizim öz töhfəsini". O baş əydi. "Bəli, ola bilər, səninlə Allah. Salam".
  
  
  Biz apardıq саламами və va-aleykum əs-саламами və dörd incə terrorçuları orta yaş çəkildi o пыльную gecə.
  
  
  Nasr sərf məni yeganə yataq otağına. Böyük qalın döşək daş soba əhatə tənzimləyici sistemlər və hava yastığı və çox təmiz простынями. O, etiraz edirdi. Ego ev idi mənim. Ego yataq var idi mənim. O ego qadınlar olacaq, ulduzlar altında yatmaq. Axı bu gün isti idi, elədirmi? Yox, o, heç eşitmək bizi hansı başqa cəhətdən. O, olardı оскорблен. İnsanlar deyirdilər ki, əgər biləsiniz ki, o, verdi polkovnik ev.
  
  
  "Leyla?" Onun dedi.
  
  
  Nasr çiyinlərini çəkdi. "O, yuxuda yarı başqa bir otaqda". O, əlini qaldırdı. "Yox, mənə dedi, öz-qərb, cəfəngiyyatdır. Bu gün onun yox idi, və, hey, yoxdur mübarizə sabah.
  
  
  Ona icazə emu məni inandırmaq. Bundan başqa, nen idi rəng poetik ədalət. Yerusəlimdə o dedi mənə yatmaq yarı. Onun yavaş-yavaş başını buladı və düşündüm ki, nə qədər непрактична bakirəlik.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Onun olmalıdır, yuxuda yarım saat. Onun səs eşitdim, bir gün bir yataq otağı. Onu tutdu gun. Bəlkə Nasr çerçeveli məni. ("Yatmaq, - deyə o bildirib. - Yatıb. Напейся".) Və ya, ola bilər, kimsə tərəfindən ego arkadaşları başa düşdüm. ("Bu polkovnik Хаддура qəribə oğlan, elədirmi?")
  
  
  Qapı yavaş-yavaş açıldı.
  
  
  Onun artıb fuse.
  
  
  "Nick?" deyə pıçıldadı. Onu, basdı fuse.
  
  
  O, плыла üzrə qaranlıq otaqda. Onun kimi, yorğanın обернули çadra. "Leyla, - dedim. "Heç валяйте axmaq. Onun xəstə adam".
  
  
  O gəldi və kəndin kənarında yataq.
  
  
  Чадра açıq partlayış. Onun gözlərini bağladı, lakin artıq gec idi. Mənim bədən artıq ümid əldə yüngül porno ee bədən. "Leyla, - dedim. "Sən çox доверяешь mənə".
  
  
  "Bəli. Ona etibar edirəm sənə, - dedi, - kifayət qədər".
  
  
  Onun gözlərini açdı. "Çox?"
  
  
  "Çox."
  
  
  O, həyata keçirirdi barmaqları mənim üz, boyun, üzrə sinə olduğu saç qalxıb дыбом və rəqs başladı. "Ver müəyyən" kifayətdir ", - deyə o, qəti.
  
  
  İndi onun öz növbəsində, gözləri bağlamaq. "Bəsdir, arzu... məşğul mənimlə sevgi".
  
  
  Mənim əl görünürdü омела öz arzusu. O, обхватил onun sinə və səbəb var, həm də təzə мурлыканье. "Əzizim, - nəfəsini buraxdı, mən - mən deyiləm mübarizə səninlə çox güclüdür. Sən əminəm ki, bu, nə sən, həqiqətən istəyirsən?"
  
  
  Onun boynu idi выгнута, gözləri isə hələ də bağlıdır. "Mən heç vaxt... biz nə əmin deyil... heç vaxt".
  
  
  O, пошевелилась və чадра döşəməyə düşdü.
  
  
  Güman edirəm ki, bu, ümumi bir yuxu. Birinci olmaq. Ya deyirdilər ki, "Ulduzlu yol", "ora getmək, hara əvvəllər getdi, bizə bir nəfər". Amma, allahım, bu cute. Bu hamar, спелое, inanılmaz bədən, yavaş-yavaş раскрывающееся altında mənim əlləri ilə hərəkət edərək, deyil ki, yalnız hərəkətləri və восхищало, con, ilk duyğular, refleks ripple, нетерпеливое, intuitiv зажатие barmaq, tərəddüd itburnu, gecikmə nəfəs. Son anda azn uçurum kənarında o, azad hansısa lirik səs. Sonra isə o, diksindi, deyərək, "Bütün böyüklər".
  
  
  Biz birlikdə qoymaq, və o tamaşa, onun şəxs və nəbzi olan пульсировал onun boğaz, onun oradakı çalışmaları izlədim onun bədən və onun keçirib barmaq изгибу onun dodaqlar, o qədər dayandırıb mənim böyük barmaq dili. O, gözlərini açdı və onlar baxdılar mənə, сияя. O, əlini uzatdı və əli ilə həyata keçirirdi, mənim saçları.
  
  
  Sonra isə o, pıçıldadı yeganə söz deyirdi ki, indi o, освобожденная qadın.
  
  
  "Hələ", - deyə o bildirib.
  
  
  
  
  
  
  Xvıı fəsil.
  
  
  
  
  
  Var ifadəsi yəhudi: дрехрд оффен dekabr. Bu o deməkdir ki, deyir mənə Uri kənarında torpaq; aydın deyil, harada; getdi cəhənnəm olsun. Bu idi Рамаз. Hər hansı bir kilometr cənub Parça və yüz mil israil cəbhəsi. Son otuz mil keçib bir Yerdə. Безгородное, безлесное, забрызганное lava Heç nə ilə dumanlı hava və sakit havada toz. Mənzərə idi усеян yol boyu ржавыми корпусами ölü tank, bir dəfə isə - xarabalıqları, qədim bizans qala.
  
  
  Leyla idi закутана öz həyət ərəb xanımı ki, indi, ən azı, bunun praktiki təyin edilməsi; уберегая toz və günəş. Bu, hələ yox idi yay və günəş, o yastıq-булавкой göy ilə məşğul olan salır iynə istilik sizin dəri. Lakin kifayət qədər isti və toz və haze царапали mənə göz görə hətta qara xal polkovnik Каффира.
  
  
  Leyla veribdir mənə фляжку su ilə. Onu aldı və içdi və geri qaytardı. O, отпила, sonra ehtiyatla смочила barmaqları və aparıb qadın soyuq barmaqları ilə mənim boyun. Onun baxdı bilər
  
  
  və gülümsədi. Qadınlar həmişə bilmək istəyirəm "dəyişib olub". Leyla dəyişib. O, xilas olmuşdur, necə sərt hücumundan sığınmağa nişasta, istərsə də gündəlik Rita-Хейворт-oynayır-Сэди-Thompson. O, çalmağına və yalnız oynamışdır. Onu çıxarıb, onun əl ilə boyun və öpdü. Bütün ərazisində otelin altında isə bizə oxşar idi kövrək gil və bu çarxın раздавливали onun взбивая toz. Narıncı zolaq toz.
  
  
  Onu, basdı ayaq, və dedi sürəti.
  
  
  Yaşadığım Рамаз çətin şəhəri idi. Kimi daha çox kiçik bir qrup binalar. Tipik bir daxma üzrə çiy kərpicdən ilə yastı damlarında, bəzi boyalı mavi rəng dəf etmək pis deyil.
  
  
  İlk sakini Рамаза fərq edən bizim yol idi, kişi yaş nömrələri səksən. O, ковылял bədahətən canes və görən cip, низменному baş əydi, mən də düşündüm ki, mənə lazım ego saxlamaq.
  
  
  Onun dayandı. O, elə heyrət dolu. "Xoş gəlmisiniz, - dedi o, нараспев, - o, достопочтимый polkovnik".
  
  
  Onun əlini irəli uzatdı, Leyla və qapını açdı. "Əyləş, qoca. Onun səni подвезу".
  
  
  O, gülümsədi gözəl зубастой bir təbəssüm. "Polkovnik edir mənə şərəfdir".
  
  
  Onun склонил başını. "Bəxtim gətirdi ki, mən kömək edə bilər".
  
  
  "Versin sənə xeyir-dua Allah". O, yavaş-yavaş заскрипел bu, cip. Onun hazırlaşmış və yönəldi yolda şəhərə.
  
  
  "Mən arıyorum ev Рамазе, qoca. Bəlkə də, sən biləcəksən ki, ev onun axtarıram".
  
  
  "İnşallah", - deyə o bildirib. Əgər Allah bunu edər.
  
  
  "Olan ev, onu axtarır, bir çox kişilər. Bəzi ətrafında, onlar amerikalılarla. Qalan - ərəblər".
  
  
  O, başını qoz скорлупой şəxslər. "Yoxdur belə bir evdə, Рамазе", - deyə o bildirib.
  
  
  "Siz əmin, qoca? Bu, çox vacibdir".
  
  
  "İstəmirəm təhqir polkovnik, Allah lazım bildiyi tərk mənə mənim hissləri. Məgər insan olmazdı kor olmasaydı bilirdi ki, belə evlər, əgər belə bir ev mövcud idi Рамазе?"
  
  
  Onu dedi emu ki, ibadət ego hikmət və müdriklik Allah. Amma mən imtina etmədim. Qərargah-mənzilinin Şeytanın olmalı idi burada. Ona görə ki, orta heç Yerdə ideal bir yer idi. Və ona görə idi ki, yeganə yer olan onun bilirdi. Onun soruşdu-ego, ola bilər, hələ var bir ev, harada baş verir, qeyri-adi bir şey.
  
  
  Bir qoca mənə baxdı лакричными gözləri. "Heç bir qeyri-adi heç nə günəş altında. Olur ki, hər şey olurdu əvvəllər. Müharibə və sülh dövründə, təlim və unutqanlıq. Hər şeyi təkrar təkrar təcrübəsi səhvlər üçün maarifləndirmə və geri səhv". O işarə məni костлявым barmaq altında qolları ego pulsuz gəlib eşidər və deyər ki müəllifi bilək səsləndi ki, bir gümüş: "Veb-qeyri-adi bir şey yer üzündə bu adam şən, ürəyi".
  
  
  Ah! Ətriyyat ərəb ağıl! Onun boğazını arıtladı. "Mən dözürəm ziddiyyət səninlə, qoca, lakin bu sevinc rast gəlinir hər gün. Yalnız soruşmaq, öyrənmək üçün ki, bu, belədir".
  
  
  O, baxdı mənim əl sapı bar üzərində. "Polkovnik hesab edir ki, onlar deyirlər, bəşəriyyət sözün yaradılmış, ətrafında yaxşı insanlar var. Amma eyni zamanda da dəqiq kimi müqəddəs səmavi günəşin əks normativlər; - müəyyən üzük polkovnik, ona deyirəm, polkovnik ki, bu belə deyil".
  
  
  Onun üzərindəki barmaq üzük Каффира. "Mən sevirəm, mən ziddir, qoca. Onu məsləhət görürəm ki, sənə qorxu altında mənim ulu неудовольствия, bunu qəbul üzük simvolu - yoxsul, lakin подаренное məmnuniyyətlə, - sonra da, etiraf etməliyik ki, sən недооцениваешь öz qardaşları". Onun əlini irəli uzatdı, Leyla və uzatdı emu ring. Onun yenidən gördüm gümüş flash onun bilək.
  
  
  O, könülsüz qəbul ring. "Mən bunu yalnız üçün incitmək deyil, amma, bəlkə də, mənim qərar yenə də səhv idi".
  
  
  Biz başladıq yaxınlaşmaq kiçik, mavi səmada домику. Qoca məni bağışladı və dedi ki, bu, ego ev. Onun çıxardı qarşıda saxladı, cip. O, yavaş-yavaş çıxıb, sonra mənə döndü şəxs.
  
  
  "Bəlkə də, hələ ki, polkovnik проезжает vasitəsilə Рамаз, o dayana bilər, ev Калуриса". O da qeyd sahil qayalıq olur məkan. "Ev Шафтека və Серхана Калоориса yeganə sarı ev Бхамазе. Bu baxımdan o, ən... qeyri-adi".
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  O, lap sarı. Kimsə cəhd boya ego sarı rəng, ancaq onlar olmalıdır, istifadə səhv boya. Böyük ədəd gül оторвались göründü təsadüfi sahələri daş.
  
  
  Bəli və özü ev, yanan işıqları. Daha bir ikimərtəbəli kvadrat песочного rəng idi, açıq yol boyunca. Yeganə digər obyekti, boş yerə landşaft idi qadın narıncı daşlar зазубрины yarı yolda iki ölkə arasında evlərlə.
  
  
  Mənim plan idi yalnız o, qol vurmaq üçün yer Onun niyyətində deyil врываться tək tapança ilə və bu xətti; "Siz həbs olunub." Lakin, onun tərk Leyla o, jeep drive, припаркованном təxminən yarım mil yol. Qalan yolu ona olardı keçdi gəzmək.
  
  
  Ev vasitəsilə yol görünürdü tamamilə безлюдным; windows bağlanıb, qapı распахнута.
  
  
  Onun baxışlarını полужелтый ev geniş spektri. Ego pəncərə bağlandı və onların arxasında idi qaranlıq oynaqların. Arxa idi, kiçik, dar bir giriş kimi bir şey miniatür daş həyət, ola bilər ki, beş fut dərinliyi beş fut eni olan, bir dam altında ikinci mərtəbədə bir ev. Покоробленная taxta qapı idi sonunda həyət. Onun qoymaq üçün ona qulaq, lakin heç bir şey eşitdim. Onun bərkdən döydü. Suriya polkovnik ehtiyacı məlumat.
  
  
  Heç bir şey.
  
  
  Cavab yoxdur. Heç bir səs-küy. Yox, heç nə. Onun çıxardı tapança və açdı qapını.
  
  
  O, ударился haqqında divar, sonra раскачивался geri və irəli. Cırıltı, cırıltı.
  
  
  Daha heç bir şey.
  
  
  Onun daxil olub.
  
  
  Çılpaq mərtəbəli, çılpaq daş divarları və çılpaq daş skamyalar onların ətrafında. Qara çirkli пузатая soba. Kerosin lampası. Dörd boş banklar altında olan pivə səpələnmiş mərtəbə. Onlara заткнута a çox окурков. Qarayanıq kağız kibrit mərtəbəsində.
  
  
  Daha bir otaq, demək olar ki, eyni. Demək olar ki, istisna olmaqla, bir. Çılpaq daş bench idi əhatə qırmızı ləkələr. Böyük qan ləkəsi ölçüsü ölü insan.
  
  
  Hələ bir otağı ön planda mərtəbədə. Bir yığın zibil altında olan pivə. Daha bir çirkin, забрызганная ölüm bench.
  
  
  Yuxarı dar formadır. Daha iki otaq. Daha iki səhnə qanlı qətl.
  
  
  Və yalnız bir səs, külək, pəncərə və cırıltı, cırıltı, cırıltı gün aşağı mərtəbəsinin.
  
  
  Dərzi şeytana. Batdı. Bu idi sığınacaq Əl-Шайтане üçün Jackson və Robbi da burada idi. Və bu доказывала yalnız narıncı zolaq toz. Bu gümüş flash bilək qoca idi standart saatlarla-хронометром AX.
  
  
  Onun təxminən xərək almaq və селл. Əvvəl скамейкой dayanıb kiçik лакированный masa əhatə üzük pivə qutuları. Həmçinin bir qutu siqaret. Suriya brendin. Və спичечный qutuları olan yazılıb: Həmişə lüks - təl Foxx - konqres, istirahət.
  
  
  Onun söyüş söydü atdı спичечный qutuları geri stul. Onun bitirib. Səsvermə və bütün. Mövzu yollar. Və əvəzinə cavab idi, ancaq suallar.
  
  
  Onu yandırdı və başlayıb пивную banka. O, aşıb və göstərdi, öz deşik. Пулевые deşik. Bir-bir hər tərəfdən. Bir tərəfdən, digər tərəfdən isə. Onun qaldırdı ego üstünə qoydu stul. Biz уставились bir-bir.
  
  
  Bu yəqin ki, bunun heç bir əhəmiyyəti yoxdur, amma əgər shot vasitəsilə баллончик idi промазанным güllə ilə ...
  
  
  Onun, durdu, başladı trajectory saymaq.
  
  
  Qırğın baş vermişdi gecə ortasında. Olmalıdır, burada hər şey qətlə skamyada. Застали дремлющих. Ətrafında tapança ilə глушителем. Belə ki, təsəvvür edin ki, mən целюсь baş yuxu oğlan, ora, harada qan ləkəsi. Masa bankın pivə. Onun целюсь bu oğlan, əvəzində попадаю bu banka. Belə ki, durmaq, onun... harada? Onun burada durmaq və таращить göz keçirilib olardı vasitəsilə banka və приземлилась - və o səs. Onun çıxardı ego ətrafında yumşaq daş. Таращить gözləri kiçik kalibrli .25. Necə Kiçik David. Kiçik, amma, allahım.
  
  
  Onun evdən çıxıb mənim ön qapıdan partlayış. Yolda isə idi, park, cip. Leyla oturdu yanında.
  
  
  Onun yönəldi onun, cəhənnəm pis. "Leyla, nə üçün..."
  
  
  "Nick! Geri qayıt!"
  
  
  Трескаться! Dərzi!
  
  
  Oxlar damlarda. "Aşağı!" Onun qışqırdı hey. Dərzi! Çox gec. Таращить göz задела onun ayaq zaman o, нырнула sığınacaq. "Uzan altında cip!" Onun qaçdı daşlar. Cek! Dərzi! Orada idi, dörd uşaqlar iki-iki, hər bir dam. Onun tapanca da стрелкака vasitəsilə yol. Alma! O, дернулся və düşdü toz. İki güllə отлетели mənim dam. Onun tapanca başqa oğlan və buraxılmış Whang! O, buraxılmış, daha az ft. Onlar bütün var idi üstünlüyü artmasında, Van! Onun, qaçdı üçün qapalı tətbiq, güllə взметнули toz mənim ayaq. Onun göyərçin daxilində və ağır-ağır nəfəs, ayaq saxladı, kənarda ih zəngin. Bir müddət.
  
  
  Onu gözləyirdi ki, gəlib.
  
  
  Мертвая sükut.
  
  
  Qapı cırıltı.
  
  
  Bir addım. Başqa heç bir səs. Onun eşitdim ih yalnız öz xəyal. İndi, - dedi kart vaxt və yer mənim asılıdır. İndi onlar əldə uçurum, indi onlar evlər, indi onlar... Mən aşağı əyildi, yerə və özüm hazırlanmış. Bir, iki, üç, indi. Onun başını pəncərədən atəş açdı, eyni zamanda. Onun təsdiq ego mərkəzində ego təmiz ağ müəllifi və göyərçin əvvəl vaxtında keçmək üçün daha bir zərbə o oğlan, başqa bir gun. Bu hərəkət digər tərəfdən. "Инал абук!" - deyə atıcı. Lənət atamın. Onun shot hələ bir dəfə suya baş vurdu və geri öz kiçik гротом.
  
  
  "Yallah!" - o, qışqırdı. Торопись! Və yenə onu gördüm, necə oynadı, mənim qol əvvəl bu, necə baş verdi. Onu edib, hələ bir shot burada açıq demək bu qapı rozetkası. Oğlan dam рассчитал öz jump, onu tutmaq üçün. Yarı-dən jump aşağı düşməsi.
  
  
  Bundan əlavə vaxt, zaman, o, yerə düşdü, qan fontan vurdu, bütün bağırsaq. Onu öldürsəydi də, ego sürətli ikinci güllə ilə. İndi bu idi odin odin. Qaldı bir atıcı. Belə ki, harada, dərzi şeytana, o, idi? Диафильм mənim baş göstərdi boş kadrlar. Əgər onun son idi oğlan ki, onun edirdi?
  
  
  Onun baxdı görə bucağı və onu gördüm. Basın! Mənim bir gun idi пустынен. O, birdən-birə шталь igid. O, eşitdim basın və irəli getdi. Onun göyərçin geri və ucadan söyüş söydü, sonra atdı faydasız bir gun bir qapı rozetkası. Hesabına dörd, və o, baxdı görə bucağı təbəssümlə qalib вспотевшем üz. Clap! Onun vurularaq ona açılmışdır də ухмылку.
  
  
  Bir gun Каффира idi пустынен isə Вильгельмина - yox.
  
  
  
  
  
  
  Восемнадцатая fəsil.
  
  
  
  
  
  Onun yoxlanılır cihazları. Bir oğlan olmadan şəxslər də yox idi sənədlər. Ərəb arab, bu, hər şeyi bilirdim. Şəxs idi, ərəb, oxşar саудовца.
  
  
  Bədən sayı iki: ныряльщик dam ilə. Daha bir adsız arab.
  
  
  Bədən sayı üç: onun başlayıb ego ayaq. Ego клетчатая patch baş yatırdı. Onun sakit присвистнул. Bu idi Jack-Armstrong. Böyük işıqlı oğlan tərəfindən вестибюля otelin. O, elə bil, saçları öz dəri, ancaq boyalı saçları. Onun yalnız sol, qəti şəkildə inanıram başını.
  
  
  Bədən sayı dörd: evin qarşısında. Mənim ilk uğurlu shot yoldan ego dam ilə. Onun çəkdi və baş geyimləri. Oğlan izləmişəm mənə "Reno".
  
  
  Onun yavaş-yavaş getdi джипу. Leyla artıq qabaqda otururdu, onu sel azn sürücülük oturacaq və qapını bağladı.
  
  
  "Kimi bir səviyyədədir?" - gic dedim.
  
  
  O, maraqla mənə baxdı. "Ağrılı deyil, çünki, guya pis".
  
  
  Onun baxırdım irəli dumanlı üfüq.
  
  
  "Nick?" Onun ton ehtiyatlı idi. "Nə olub sənə? Sən görünürsən... sanki sən hansısa transa ildə".
  
  
  Onu yandırdı və bütün yandıran əvvəl dedi: "Mən dalana dirənib, səsvermə, məsələ nədən ibarətdir. Milyon göstərişlər və heç bir şey yaranır. Onun yenidən sıfır".
  
  
  Onun çiyinlərini çəkdi və götürüb özü ilə velosiped. Onun çevrildi Leyla. "Yaxşı, qoy Nasr взглянет bu qədər. Amma əvvəlcə mənə lazım stop etmək..."
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Onun шталь vaxt sərf dostluq dolayı müraciət. Onun boğuldu qapı tapança ilə əl qaldırıb qocanın mərtəbə. "Danışaq", - dedim.
  
  
  Ego hekayə belə idi:
  
  
  Bir dəfə gecə gec, bir neçə həftə əvvəl qoca səs eşitdim göy. Bu ego разбудило və o qaçdı, pəncərəyə tərəf getdi. Nəhəng həşərat, dəhşətli ağcaqanad ilə böyük вращающимися qanadları. O, gördüm ki, o, düşdü burada açıq demək göydən yanında sarı ev Калоориса. Qoca artıq görmüşəm bu məxluq əvvəl. O, düşdü göydən eyni şəkildə. Emu dedilər ki, o, daşıyır insan qarın, və bu, ego fikrincə, şübhəsiz ki, doğrudur. Çünki evinə çıxdı qardaşı Шафтека və Серхана Калуриса və iki ih əmiuşağı.
  
  
  Amma amerika?
  
  
  Yox, amerika.
  
  
  Səs nə oldu sonra?
  
  
  Elə bir şey yoxdur. Qardaşım getdi. Süfrə qaldı.
  
  
  Haqqında nə насекомого?
  
  
  O, hələ yox idi burada. Yaşayır düzündə, iki mil şərq şəhəri.
  
  
  İkincisi isə həşərat? Elə ki, çıxdı ortasında gecə?
  
  
  O, üz uçtu bir saat sonra.
  
  
  Daha nə oldu?
  
  
  Növbəti gün gəlib bir qərib. Ola bilər ki, amerikalı.
  
  
  Azn насекомом?
  
  
  Avtomobil.
  
  
  O da getdi, sarı ev. Qoca onu təqib, maraq etdi ego qalın. O, pəncərədən baxırdım sarı ev. Шафтек Калурис yalançı skamyada. Ölü. Sonra o, gördüm ki, qərib otağa girdi. Qərib də onu gördüm pəncərə. Qoca qorxdum. Qərib qaldırdı gümüş bilərzik və əmr etmişdi ki, qocaya deyil, qorxmaq. Qoca etdi bilərzik və heç bir şeydən qorxmadı. O, qərib yuxarı qalxdılar. Yuxarıda tapmışdır daha üç bədən. Серб Калоорис və əmiuşağı.
  
  
  Bəs sonra?
  
  
  Sonra isə qərib bir neçə sual verdim. Qoca danışdı emu haqqında həşərat. Səsvermə və bütün.
  
  
  "Bütün bunlar?" Onun hələ də saxlanılır gun нацеленном onun başını.
  
  
  "Allaha and olsun mərhəmətli Allaha, məgər bu kifayət deyil?"
  
  
  Yox, bu, kifayət deyil. Kifayət qədər göndərmək üçün Qul Qüds телеграфировать AX ki, o, aşkar Şeytanın. dörd cəsədi, və bizi bir Leonard Фокса? Yoxdur. Bu kifayət deyil.
  
  
  Amma bu, hər şey var idi. Robbi baxırdı cihazları və pivə banklar, o etdi, siqaret və kibrit. Səsvermə və bütün. Bu, bütün. O, evdən çıxıb qəzəbli olur. Sən necə görünürsən, indi, - deyə qoca. Lakin hər şey.
  
  
  "Kim закопал bədən?"
  
  
  Göz ego застилала ağır örtük qorxu.
  
  
  
  "Söz verirəm, onlar sizə zərər zərər ".
  
  
  O, tərcümə baxışları ilə mənim bir gun azn mənim üz və geri. "Gəldik, daha dörd nəfər. Növbəti gün. Onlar hələ də orada dayandıq, ev Калуриса".
  
  
  "Onlar dayandırılıb var", - deyə onun qocaya.
  
  
  O, başa düşdüm.
  
  
  "Альхамдулила", - deyə o bildirib. Allaha Şükür.
  
  
  Çarpıcı edir. Onu öldürdülər, onun son dörd göstərişlər.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Vertolyot idi düzündə. Aydın görünür. Açıq. Onun qalxdı üzrə kiçik alüminium nərdivan. Maşını mən çalışıram, amma a baxımlı. Газомер göstərdi ki, ego bəsdir daha yüz əlli mil.
  
  
  Onun irəvanı Leyla kabinəsinə və yenidən втащил nərdivan içəri.
  
  
  "Bilirsinizmi uçan bu?" Baxmaq bir az напуганной.
  
  
  Onun rahatsız görünürdü. "Sən istəyirsən ola pilot arxa oturacaq?"
  
  
  "Mən bunu anlamıram". Onun səsi görünürdü zülm.
  
  
  Mən heç bir cavab verdi. Mənim qol idi, çox sıx bir yer tapmaq üçün söz. Onun groped pedallar, sükan onların ayağı. Yaxşı, əvvəlcə kontrol, mühərrik. Onun maneə təkərli sataşma və bərk qolu tənzimləmək hündürlüyü ton. Daxil yanacaq və tıklayan starter. Mühərrik кашлянул narıncı toz. O, зашипел və nəhayət başladı гудеть. Onun gedək sataşma rotor, çevirdi дроссель və nəhəng bıçaq rotor başladı fırlatmaq kimi bir nəhəng мухобойка. Onun gözlədi, nə qədər ki, onlar раскрутятся azn 200 haqqında / dəq, sonra gedək təkərli sataşma və sürəti artırıb. İndi bir az da qaz və biz qalxmağa başladı. Yuxarı, yuxarı və yan.
  
  
  Haqq sükan.
  
  
  Dur, irəli.
  
  
  İlk dayanacağı, Ильфидри.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Leyla yuxuda yataq Насров.
  
  
  O, yatırdı geniş mavi хлопковой gecə köynəyi, əhatə olunmuş parlaq rəngli saplarla işlənmiş hava və сверкающими dalğaları öz qara saç. O, gözlərini açdı. Onun sel yataq. O, əllərini açdı və o, bərk-bərk onun özünə.
  
  
  "Mən çox təəssüf edirəm", - pıçıldadı və mən.
  
  
  "Nə üçün?" dedi.
  
  
  "Nə üçün mən başqa bir yerdə. Onun ..."
  
  
  "Əbədi". Bu tətbiq, böyük barmaq mənim də tətbiq olunur. "Lap əvvəldən onun bilirdim ki, sən məni sevmirsən. Və o, bilirdi ki, elə bilirsən, öz işləri haqqında. Və hər şey qaydasındadır. Hər şey, həqiqətən, yaxşıdır. Onun - onun üçün otel sən ilk idi. Bəlkə də sonuncu. uzun müddət. Amma bu, mənim qayğı yox sizin ". O, yumşaq gülümsədi. "Düşünürəm ki, tezliklə biz ayrılırıq, hə?"
  
  
  Onun baxdı bilər. "Hara gedirsən?"
  
  
  O, köks ötürdü. "Mən qalacağam, burada bir neçə gün. Mən rəqs ilə забинтованной ayaq".
  
  
  "Rəqs?"
  
  
  O, başıyla təsdiq elədi. "Mən bura gəlib işləyə suriya gecə klubunda. Yer harada olacaq ordu zabitləri".
  
  
  Onun kəskin şəkildə qaşqabağını tökdü. "Leyla Калуд - sən bilirsən nə edirsən?"
  
  
  O, yenə gülümsədi. Geniş mənada. "Bizə bir qadın edə bilməz, daha yaxşı qorumaq üçün öz fəziləti daha çox sürücü ilə məşğul olan etmişəm, bu iyirmi beş il". O, hələ də gülümsəyirdi. "Məgər mən deyil, bizi məcbur edirdi səni, hətta keçirilməsi məsafədə?"
  
  
  "Bəs sən?"
  
  
  "Mən nəzərdə tuturam zaman onun üçün otel sən bunu etdim".
  
  
  Onu da gülümsədi. Onun dedi: "indi mənim tərəfimdən?"
  
  
  O, gülümsəyirdi. "Licks, pis olmazdı".
  
  
  Licks çox xoş idi.
  
  
  Onun qaldırdı pulsuz mavi pambıq çiyidi paltar və ehtiyatla потянула, bu, hələ ki, heç yerə getməyib.
  
  
  Əla.
  
  
  Gözəl.
  
  
  Ən xoş.
  
  
  Onun dəyirmi sinə snuggled mənim sinə, və onun bədən yanaqlarından altında mənim çayı; daimi, zərif, cari çay. Sonra isə onun nəfəs oldu tez-tez və sürətli, çay ревела, sonra isə стихла. Onu hiss onun göz yaşlarını öz dəri.
  
  
  "Səninlə hər şeyi впорядке?"
  
  
  O, başını buladı.
  
  
  "Yox?"
  
  
  "Yoxdur. O, qaydasında deyil. Mənə kədərli, mən də xoşbəxt, həm qorxuram, həm canlı, həm ton tərəfindən verilmiş və... və hər şey, hər şey, yalnız yaxşı deyil".
  
  
  Onun keçirib tərəfdən, onun burun və изгибам onun sulu dodaq. O, двинулась və göstərir başını mənə sinə. Belə ki, biz пролежали bir müddət.
  
  
  "Leyla, sən niyə belə uzun gözləyirdi?"
  
  
  "Məhəbbətlə məşğul olmaq?"
  
  
  "Bəli".
  
  
  O, mənə baxdı yuxarıdan aşağı. "Siz məni tam başa düşmədim, elə deyilmi?"
  
  
  Onu sığalladı, ee saça qulluq edir. "Çox yaxşı."
  
  
  O, aşıb azn dirsək. "Ən delle bu, olduqca sadə. Ona idi qaldırılmış olmaq üçün yaxşı konsul əlavə edib. Ola hamısına daha onu bilirdim ki, yox idi. Mülayim xasiyyətli, послушная, почтительная, добродетельная, носительница oğul, qulluqçusu insanların. Onun oldu, nifrət bütün kişilər. Sonra onu, sadəcə olaraq, nəinki qorxdum. Ona görə ki, təslim olmaq deməkdir, başa düşürsünüz də... təslim olmaq. Çünki qadın olmaq - o deməkdir... qadın olmaq. Siz başa düşürsünüz? "
  
  
  Onu bir az da gözlədi. "Bir az. Ola bilər ki, mən edirəm. Mən bilmirəm. Heç də bütün kişilər haqqında xahiş, tam təhvil".
  
  
  "Mən bilirəm, - dedi o - və bu,
  
  
  da problemləri ".
  
  
  Onun baxdı bilər. "Mən başa düşmürəm".
  
  
  "Mən bilirəm", - dedi. "Başa düşmürəm".
  
  
  Onu başa düşürdüm ki, problem ondadır ki, mən səyahət çox asan keçirmək üçün özü ilə məğlubiyyəti qadınlar. Onun, sadəcə olaraq səssiz qaldı.
  
  
  Vaxt, zaman onun daha danışmaq istəmədi, o, заснула, свернувшись yumrulanıb uzanıb, mənim əlindədir. Onun olmalıdır задремала. Bir dəqiqə qırx beş. Sonra isə avtomat oyun üçün langırt, mənim qol başladı: ipək-boom-ipək; fikir врезались digər başqa, ударялись haqqında divarları, отбрасывали Ламотта əvvəl.
  
  
  Bütün bunlar elə gətirib Ламотту. Ламотт olan verib üçün özünü Дженса; kim söhbət Qul. Ламотт gözləyirdi ki, məni Yerusəlimdə.
  
  
  Ki, bir daha onun haqqında bilirdi Бобе Ламотте?
  
  
  O asılılığı наркотику, zəng harasa Cenevrəyə.
  
  
  Cenevrə.
  
  
  Hamam Шанда məxsus isveçrə korporasiyasının.
  
  
  Və Benyamin dedi ki, Шанда idi pərdəsi üçün narkotik. Tiryək qədər türk sahələri deyil bağlandı. İndi bu kiçik biznes istehsalı üzrə həşiş.
  
  
  Yusif dedi ki, Хали Mənsur irəli sürüb hash. Хали Mənsur ki, söhbət Qul. Che qardaşım, Əli, gətirdi məni Рамаз. Olub boss банях Шанда связным ilə el-Хали?
  
  
  Ola bilər.
  
  
  Bəlkə də, yoxdur.
  
  
  Boss Шанде. Ego adı Терхан Kir - треп-cek. Статика разорвала cümlə Беньямина. Терхан Kir - оорис? Üçüncü qardaş?
  
  
  Ola bilər.
  
  
  Bəlkə də, yox.
  
  
  Головорезы olan onun gəlib damlarda da Рамазе, - onlar ən buxar ki, застали məni Yerusəlimdə müşahidə ev Sarı Tel-Əvivdə. Nə isə mənə deyirdi ki, onlar Ламотта, buxar, onlardan qorxdu Jacqueline.
  
  
  Ламотт. Səbəb: bütün Ламотту. Robert Ламотт ətrafında Murabaha Oil. Ego gun James Bond 25 çaplı. Necə таращить göz 25-ci çaplı James Bond ki, onun aşkar mərtəbəsində sarı ev.
  
  
  Qoyun hamısı bir yerdə, nə var?
  
  
  Boş şeydir. Xaos. Ədəd uyğun birimizə və təşkil online. Onun apardı.
  
  
  Onun bir mağaza idi bitkilər. Burada artırdı cacti, mixək, филодендрон və лимонные ağaclar. Və апельсиновые ağaclar.
  
  
  Mənə yaxınlaşıb satıcı. O idi kimi geyimli arab isə baş geyimi və günəş nöqtələrində əhatə ego şəxs. O, satmaq üçün cəhd mənə üz ağac və dedi ki, əlavə üç горшка ilə ivy. O, çox satırdım. "Siz həqiqətən almaq lazımdır", - israr edir. "Son kitabını oxumusunuz? İndi bizə deyirlər ki, bitkilər söhbət edə bilərsiniz. Bəli, Bəli", - o, məni əmin etdi. "Bu, tamamilə fantastik". O, yaşıl gülümsədi. Üzrə ego tərəfində rta artırdı bitkilər.
  
  
  Апельсиновые ağaclar idi mağaza arxa. Ona dedi ki, axtarıram апельсиновое ağac. O xoşbəxt görünürdü. "Mükəmməl seçim", - deyə o bildirib. "Portağal, limon - bütün bunlar eyni şeydir". O məni təqib geri harada böyüsünlər, portağal. Onun yaxınlaşdı, ağac və cadar! pancake! güllə uçdu dam vasitəsilə yol. Ona olmuşdur evin qarşısında Калурисов. Onun geyimli kimi polkovnik. Onun shot revmatizm. Dörd ərəb döyüşçüləri düşüb dam da yavaş hərəkət atəş кошмарном stil. Onun çevrildi. Ərəb satıcı hələ də orada idi. O, dayanıb var portağal ağacı və geniş gülümsəyirdi. Əlində var idi bir gun. Bu idi Bob Ламотт.
  
  
  Oyandım tər içində idi.
  
  
  Sel burada açıq demək bu zibil və gözlərini divar.
  
  
  Sonra isə bu mənə gəldi. Nə olmalı idi revmatizm. O, var idi hər zaman. Onun özü bunu demişdir. "Спичечный qutuları idi растением", - deyə onun Беньямину və əlavə etdi: "mənə ən çox bu xoşuma gəlmir, belə ki, bütün ki, mən indi tapa bilərsiniz, ola bilər растением".
  
  
  Səsvermə və bütün. Bütün bu idi bitki. Diqqətlə проработанное bitki. Hər bir detal. Nağıllar Mənsur əl-Хали El-Джаззаре - bitkilər danışa bilər - qədər ev Рамазе. Bu ev Рамазе heç bir şey baş verdi. İstisna olmaqla ki, orada öldürülmüş, dörd bitkilər. Ev idi растением. Bütün sonra idi растением. Tüstü hazırlanmış örtük, pərdə, yemi.
  
  
  İndi hər şey azad bitir qalxıb öz yerini. Hər şey başa düşmədim. Niyə terrorçu qrup hires insanlar. Niyə onlar həvəsləndirəcək boş söhbətlər. Ona görə ki, onlar yaradırdılar yalan зацепку və otellər üçün tarixi satılmışdı.
  
  
  Мансуры və Калоорисы idi невинными обманщиками. Onlar inanırdılar ki, bütün var ki, onlar nə idi bu. Lakin ih istifadə edirdilər. İnsanlar o qədər ağıllı ki, bu, sadəcə gözəl təxəyyül. İnsanlar bilirdilər ki, var ilə məşğul isti rəhbərləri və хмелями və bilirdi gözləmək nə. Onlar hesab edirdilər ki, Хали Mənsur продастся və onlar əlaqə saxlayırdıq ilə Qul yoxlamaq üçün öz nəzəriyyəsini. Sonra öldürdülər ih həm yeritmək üçün tarixi аленка.
  
  
  Yalnız Robbi Jackson dərk həqiqəti. Qayıdanbaş üzrə Бхамаза o, bunu başa düşdüm. Elə mənim kimi. Ola bilər ki, onun heç bir дописал bütün detalları, lakin, əgər uğurlu edirsinizsə, mənim olacaq, bütün cavablar. Tezliklə.
  
  
  Və necə ki, haqqında Беньямина?
  
  
  O bilirdi? O, gərək ki, bir şey bilirdim. O, oynamışdır bu, çox sərin və bir az sheepishly. Və o, idi mənim yanımda Leyla Калуд.
  
  
  Onun bu yeganə transfer et seq aktları.
  
  
  Onun dedi: "Mən kokusu siçovul". Onun təsvir крысу.
  
  
  O, ciddi, mənə baxdı və başını yırğaladı. "Bəli. Sən haqlısan. Shin Beth " şell eyni cığır ki, Qul. Onlar da aşkar bədən ev Бхамазе. Onlar da qərara gəldik ki, o, idi... dediyiniz kimi... растением".
  
  
  "Belə ki, onlar qoyublar məni dalana, istifadə, məni tutmaq üçün Əl-Şeytanın onlar üçün master шабака - ola bilər çıxmaq və tapmaq, əsl yə başlayıb. Çox sağ olun, Leyla. Onun sevirəm, mən istifadə edirlər".
  
  
  O, sakitcə başını buladı. "Sən heç nə başa düşmürsən."
  
  
  "Dərzi kimi onu edirəm".
  
  
  "Yaxşı, siz qismən səhv başa düşdülər. Onlar da bilirlər ki, Robbi телеграфировал AX. Ona görə də, onlar düşünürlər ki, o, bəlkə, aşkar həqiqəti mühit yalan. Həqiqəti ki, onlar, bu, haqdır. Onlar düşünürdülər ki, əgər siz gedəcəksiniz üzrə cığır Robbi tapa bilərsiniz ... ki, bu, bizə çox idi. Shin Beth səylə çalışır, bu Ləqəb. Demək olar ki, hər agent... "
  
  
  "Bəli, Bəli. Yaxşı. Saytda Беньямина onun olardı eyni idi. Məsələ ondadır ki, bu işə düşüb".
  
  
  "Nə deməkdir - işləyib?"
  
  
  "Mən onu nəzərdə tuturam ki, bilirəm, harada, salonda Əl-Şeytan".
  
  
  O, mənə baxdı geniş gözlü. "Sən nə edirsən? Harada?"
  
  
  "Uh, əzizim. Növbəti dəyirmi mənim.
  
  
  
  
  
  
  Девятнадцатая fəsil.
  
  
  
  
  
  Nə yeməyibsiz йогуртом, meyvə və şirin çay. Nasr və onun. Qaydaları üzrə ego evdə men yedim ki, eynidir. Biz müzakirə Əs Сайку, bir qrup komando ki, nüfuz Nasr. Son zamanlar ih hərəkətləri idi diqqət alyaska suriya yəhudilər. Yəhudilərin getto. Məcbur qanunla yaşamaq getto, işləyə bilməz, yaxın və küçələrdə komendant saatı elan olunmuşdu. Bizə pasport, bizə azadlıqlarının, bizim telefonlar. Hücum küçəsi, зарезали şıltaqlıq var. Əgər bilmək istəyirsinizsə, nə ilə антисемитизмом, onda bəzi yerlərində Yaxın Şərq, o, sağ və salamatam. Yəhudilər bilmirlər almaq üçün Səudiyyə Ərəbistanına və ümumiyyətlə çıxa bilmirlər Suriya üzrə. Onun bilərdi anlamaq üçün asan bir çox şeylər haqqında израильтянах, настоящеев ih bir neçə min il əvvəl.
  
  
  Onun soruşdu Насра, niyə o шталь двойником.
  
  
  O baxdı heyrət dolu. "Soruşursunuz ki, niyə onun işləyirəm ikiqat agent - mən düşünürdüm, biz yalnız müzakirə". O, başını qaldırdı, kiçik bir üzüm. "Bu dünyanın bir parçası çox qədimdir. Və bizim bütün ərazisində otel isə həmişə qidalanırdı qan. Oxuyun Müqəddəs. O, yazılı qan. Yəhudi, misir, филистимский, хеттский, suriya, xristian, roma. Sonra da Müqəddəs idi. müəllifidir. Müsəlmanlar. Türklər. Səlibçilərin. Ah, səlibçilərin tökdülər çox qan. Adı sülhpərvər Məsihin töküblər ee ". O, покрутил üzüm havada. Onun yorğun var, qida, выращенную qan. Onun yorğun sonsuz безумства insanların спорящих haqqında yaxşı və pis kimi əgər onlar həqiqətən də bunu bilirdi. Sizcə, onun hesab edirəm ki, israillilər haqlısınız. Yoxdur. Onu, yalnız belə düşünürəm ki, onlar, kim istəyir ih məhv etmək, yanılırlar. - O zaman üzüm və smiling başladı. - Və, bəlkə də, belə суждением onun həyata keçirirəm öz axmaqlıq.
  
  
  Ona dedim ki, hesab edirəm ki, mühakimə etməlidir kişi. İnsanlar fəxr edirlər ki, deyirlər ki, mən heç вынослю mülahizələr", amma bəzi şeylər həqiqətən də danışmaq lazımdır. Bəzən, əgər siz осуждаете, sükut edir bağışlanma. Ya dediyi kimi, başqa kimsə, nə vaxtsa сражавшийся öz əqidəsinə görə:" Əgər bir hissəsi qərarlar, siz bir hissəsi problemləri ".
  
  
  Nasr çiyinlərini çəkdi. "Və qərar yaradır, yeni problem dəsti. Hər bir inqilab edir семенем - nə? Növbəti inqilab! Amma, - o, взмахнул hava əl - biz hər şey etməliyik ki, bizim bahis mükəmməl bir dünya deyil? Və Taleyin bəxş сговариваются, elə deyilmi? Ona kömək edirdim, sizə, siz də mənə kömək edib. Zaman bizə gətirmir, biz inanırıq ki, Allah seçdi bizim tərəfə ".
  
  
  "Zaman isə bəxtimiz gətirmədi?"
  
  
  "Ah! Onda biz bilmək seçiblər bəs biz tərəfə bir Allah. Eyni zamanda, sənin əvvəlindən ikinci səfər mənə bu işgüzar vertolyot, şübhəsiz ki, dedi mənə uğurlar. Maraqlıdır bilərəmmi mən onu hələ sizin üçün nə edə? "
  
  
  "Bəli. Siz nəzarət edə bilərsiniz Leyla".
  
  
  "Bu sənə lazım deyil soruşmaq, dostum. Ah!" Nasr baxdı vasitəsilə mənim çiyin. Onun çevrildi və gördüm ki, Leyla duran qapıda. Nasr, ayağa qalxdı. "Düşünürəm ki, onun nə edə, hələ ki-ki. İndi onu tərk edə bilərəm sənin üçün vida".
  
  
  Nasr getdi. Leyla двинулась mənə, yüngül прихрамывая. Onu deyə hey dayandırmaq. Onun qaldırdı, onun və irəvanı bu bench. Bir an, sanki, tələb hansısa голливудского dialoq. Onun dedi: "nə vaxtsa, Tanya, müharibə nə vaxt qurtaracaq, biz görüşəcəyik pillələrində Leninqrad".
  
  
  O dedi: "Nə?"
  
  
  Onun gülümsədi. "Fərqi yoxdur." Onun idi, onun oturacaqlardan və sel onun yanında. Funny an sözüm. Sən nə danışırsan?
  
  
  O dedi: "Mən fransızların var, yaxşı söz.
  
  
  Deyirlər à bientôt. Növbəti dəfə qədər."
  
  
  Onu götürdü ee tutub. Onun dedi: "gələn dəfə".
  
  
  O, öpdü mənim əl. Sonra o, tez dedi: "Sadəcə, gəl, yaxşı?"
  
  
  İdi o an mənim ayaqları heç bir hərəkət. Sonra ona əmr etdi onlara. Ayağa qalxdı. Onun danışmağa başladı. O, başını buladı. "Yoxdur. Sadəcə get".
  
  
  Ona idi, demək olar ki, qapı ağzında.
  
  
  "Nick?"
  
  
  Onun döndü.
  
  
  "Sən deyə bilməzsən mənə, hara gedirsən?"
  
  
  Onun güldü. "Sən преуспеешь rolu agent шабака. Əlbəttə ki, ona deyim sənə, onu haraya gedirəm. Onun beru vertolyot və uçuram".
  
  
  Hara?"
  
  
  "Hara hələ? Qüds, əlbəttə".
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Onun gəldi keçdi üzərində Иорданом və endi uçuş-enmə zolağında kənarda Qüds. Bu asan deyildi. Mən çox və çox sürətli danışa. Təcrübəsi радиоуправления qədər qala hava limanının. Hətta o vaxt onun ilə üzləşdi silah, zaman qapı açıldı. Nəzərə alsaq kostyum suriya polkovnik, onun olmasaydı, hələ də keçdi dindirilməsi olmasaydı, sehrli Alef Uri. Bu işləyib, necə medal Müqəddəs Xristofor ivrit.
  
  
  Onun qayıdıb öz otağına Amerika koloniyaları, yağışına, побрился, sifariş копченого qızıl və bir şüşə araq və işə başladı.
  
  
  Onun zəncirlər qorunur, qərarın təyyarə.
  
  
  Onun забронировал mehmanxanada nömrə.
  
  
  Onun etdim üçüncü bir telefon zəngi. Onu dedi emu ki, gətirmək, harada və nə zaman məni qarşılamağa. Onun etdim dördüncü telefon zəngi. Onu dedi emu ki, gətirmək, harada və nə zaman məni qarşılamağa.
  
  
  Onun, saatına baxdı.
  
  
  Onun off yonulmuş olunur bığ.
  
  
  Onun почистил və перезарядил Вильгельмину.
  
  
  Onu geyindim öz geyim.
  
  
  Onun, saatına baxdı. Onun xərcləyib cəmi bir dəqiqə qırx.
  
  
  Onun toplaşdı və ralf hələ yarım saat.
  
  
  Onu həyətə çıxdım və sifariş içmək. Mənə qalmışdı öldürmək və daha iki saat.
  
  
  İçki heç bir şey etmədi. Ona müəyyən edilib hərəkətlərinin. Onun artıq var idi və выбивал qapı. Onlar bütün var idi. Doqquz milyoner. Və Əl-Şeytan. Yaxşı köhnə E-S. Onun olmalı idi haqlıdır. Ona görə ki, mən daha çox ödəyə bilməz ola. Onun hər zaman səhv idi.
  
  
  İndi bir şans var olmaq tamamilə doğru.
  
  
  Onun içdi buna görə.
  
  
  Və o səs. Jacqueline Reyn. Gözəl leytenant polis tutub. Ofisiant aparırdı ih vasitəsilə terrası mimmo mənim stolun. Jacqueline dayandı.
  
  
  "Hə, salam, mister... Mackenzie, elə deyilmi?" Onunla eyni mavi ipək paltar, onlar isə işıqlı ipək saçları, eyni ipək üz ifadəsi. Maraqlı kimi görünür, onun fotoqrafiya çardaq?
  
  
  "Miss... Qar..." - mən щелкнул barmaqları ilə. "Yoxdur. Bu, miss Reyn".
  
  
  O gülümsədi. "Bu isə leytenant Яблон".
  
  
  Biz apardıq, alqış.
  
  
  Jacqueline dedi: "Leytenant Яблон idi belə yaxşı ilə təchiz olunub. Mənim başqa... intihar edib. Böyük bir şok". O tərəf döndü Яблону. "Düşünmürəm ki, mən sağ sənsiz". O, bəxşiş etmişdir ego parlaq bir təbəssüm.
  
  
  "İntihar?" - dedi və onu hələ bilmək olmaz, fikir olub ki, Ламот застрелился sonra daxil masasına və ya daxil sütununa, sonra isə застрелился.
  
  
  "Bəli. Ego bədən tapılmışdır onun yataq".
  
  
  Və onu da dəqiq bilirdim ki, bunu kim müəyyən etmişdir. Onun minnətdarlıqla başını tərpətdi hey. O, narahat olurdu. O, dönüb öz leytenant. "Hə..." - dedi. Ofisiant gətirdi mənə başlamaq ikinci içki. Onun qaldırıb öz stəkan. "Le Хаим", - dedim.
  
  
  "Le Хаим?" - təsdiqləyib o.
  
  
  "İntihar", - dedim.
  
  
  Leytenant baxdı озадаченным.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Beş saat onun endi Beyrutda.
  
  
  Uri gözləyirdi məni hava limanında geyimli qaranlıq spa kostyum, ağır cür baqaj və çirkli plastik zippered çantası üçün uçuş Air France. Biz dayandırdıq, ayrı-ayrı haqları.
  
  
  Onun барабанил özünü üzrə, qız, zaman mindi şəhəri üzrə. Beyrut adlandırırlar yaxın şərq Paris. Ego adlandırırlar паразитом. Ticarət mərkəzi, böyük bir butik; o hesabına yaşayır məhsulların digər ölkələrin kimi fəaliyyət göstərir nəhəng çalışır maddə nəhəng idxal-ixrac ofisi. Стрипы, sıxaclar, yüngül pul; sonra, digər tərəfdən, qeyri-sabit iştirakı ilə fələstinlilərin iştirakı ilə ki, baha başa gəlir, bu reydlər, sərhəddən, bu возбужденную, волнующую sol mətbuata bu "hadisələr" qarşı hakim rejimin olan qalmamışdır altında fələstin, şantaj yolu ilə.
  
  
  Mənim bir maşın yaxınlaşdı üçün ""Fox Beyrut". Onun çıxdı və ödənilmiş qədər qapıçı məcbur messenger çatdırmaq baqaj. Onu gördüm, necə Uri keçmişdir qızıl gün. Onu öldürüb, daha bir dəqiqə də onu izlədi.
  
  
  Onu masaya yaxınlaşdı. "Mackenzie", - dedim. "Var sifarişi."
  
  
  "Mister Mackenzie". Клера idi смуглый, cute
  
  
  gənc adam. O, перебирал yığını çəhrayı blanklarının. "Bəs, səs və biz. Mister Mackenzie. Bir ilə, vanna otağı". Onun imzalayıb reyestrinə. O, mənə dedi ki, gözləyin. Gəlib qapıçı və aparmışam, mənim otağıma. Uri da gözləyirdi. Onu yandırdı və göz gəzdirdi vestibül. Ağ mərmər, dərzi şeytana, hər yerdə. Ağ xalçaları ilə qırmızı каймой. Ağ divan, qırmızı stullar. Ağ лакированные masalar və lampa ilə qırmızı gül ilə. İki gözətçilər cerro qəhvəyi forması ilə выпирающими oberschenkel кобурами çaplı 38-ci çaplı. İki deyil, üç - mülki geyimli.
  
  
  A səs və Kelly. On dəqiqə sonra. Kelly və köhnə dəri çamadan.
  
  
  Biz messenger aparırdılar çanta Uri azn тележке. O, набивал mənim bag hazır olan iş.
  
  
  Onun yaxınlaşdı Kelly.
  
  
  "De görüm, sən isə ..."
  
  
  "Əlbəttə. Sən isə ..."
  
  
  "Mackenzie".
  
  
  "Mackenzie. Əlbəttə. Sən burada сыч..."
  
  
  "Bəli. Dəqiq. Sən də?"
  
  
  "Dəqiq."
  
  
  Клера uzatdı və Kelly qələm. Onu gördüm, o kimi daxil sistem: O Meyers.
  
  
  "Bəs Maureen?"
  
  
  "O yaxşıdır."
  
  
  "A kiçik Ki?"
  
  
  "O, qumar oynayır, daha çox hər gün".
  
  
  "Oh, onlar həqiqətən artır".
  
  
  "Bəli, əlbəttə".
  
  
  Bu vaxtadək qapıçı səbəb носильщика, kamera saxlama baqaj və Kelly idi тележке ilə birlikdə bizim. Qapıçı dedi: "Cənablar?"
  
  
  Biz gülümsədi və getdi irəli. Lift açılıb. Gətirən idarə груженую çətindir. Qapıçı onu izlədi. Sonra biz üç nəfər olduq. Hə açılmış qapını bağlamaq. Aşağı, yağ qadın orta yaş bütün бриллиантах və nəhəng ana südü протиснулась vasitəsilə daxili закрывающиеся gün.
  
  
  "On ildə", - deyə o, ingilis qaldırıb yuxarı hər şey öz dolğun barmaqları və высветив brilyant beş ilə on.
  
  
  Maşın завелась.
  
  
  "Altı", - deyə qapıçı baxaraq bu açarlar. "Altı, sonra isə yeddi".
  
  
  "Eleven", - deyə Kelli.
  
  
  Operator təəccüblə ona baxdı. "Mümkün deyil, ser. On - özəl mərtəbədə. Mən çox təəssüf edirəm".
  
  
  "Mən çox təəssüf edirəm", - dedim, вытаскивая gun. Kelly tutdu operator arxadan əl-ələ, macal tapmamış basın hər hansı düymələri siqnalizasiya isə Uri tutdu матрону ətrafında tərəfində rta əvvəl o bildi nəşr şlyapası isə xalis brilyant cry.
  
  
  Носильщик və gətirən, dairəvi gözləri qorxdu.
  
  
  Onun, Stop düyməsini basdı. Lift dayandı. Kelly taxdı qandal лифтера və высветил öz polis 0,38-ci gabari. Uri hələ; titrəyə-titrəyə əl ağız qadınlar. "Xanım, - dedim, - sən scream və ölüdür. Siz başa düşürsünüz?"
  
  
  O, başıyla təsdiq elədi.
  
  
  Uri gedək ee.
  
  
  Onu bərk altı. Lift запустился. Kimi və ağız qadınlar. Bir mil, bir dəqiqə.
  
  
  "Əgər sən düşünürsən ki, sənə bu enməsi ilə əlləri, sən ... sən ... sən yanılırsan, yağış kimi. Onun istəyirəm ki, sən bilirdi ki, ər - vacib adam. Ərim nəzarət edəcək, sənə sonuna qədər torpaq. Mənim ərim..."
  
  
  Uri yenidən vedrəni hey ağzını əli ilə.
  
  
  Biz çatmışıq altıncı mərtəbədə yerləşir.
  
  
  Kelly götürdü var qapıçı üç dəst düymələri. "Yaxşı, - o dedi. "İndi biz bütün выезжаем. Tez və sakit. Bir səs, bir jest, onu bir dəfə. Aydındır?"
  
  
  Bütün dörd кивнули. Onu dedi посыльному tərk baqajın. Uri azad əlini ətrafında tərəfində rta. O, yavaş-yavaş dedi: "Artıq yerin".
  
  
  O, qapını açdı. Orada heç bir hərəkət. Kelly sarsıtdı düymələri və üzünü zala döndərib təzim etdi. "Otaq, Altı Və On İki? Səmimi buraya, madam".
  
  
  Onlar keçmiş холлу. Onun qapını bağladı lift. Biz Uri нырнули görə baqajda. Bu чемодане Kelly idi iki kostyum. Tünd mavi köynək, şalvar və Mei Вестс ton. Yumşaq əlcək. Qalay dəbilqə. İki rəsmi şəxsiyyət vəsiqələrinin. kartpostal. Biz разделись başladılar keçmək, yeni bir paltar. Onun təqdim etdi Uri ego medal terrorçu. "Söz verdiyi kimi", - dedim.
  
  
  "Bu kömək etdi?"
  
  
  "Bu kömək etdi. Onlar gətirdilər Siz вещицы?"
  
  
  "Hər şeyi deyirsiniz. Sən böyük verilib əmr, бойчик. Sən verirsən mənə dörd saat üçün sərhədi keçmək və demək istəyirsən ki, təsvir komanda саперов".
  
  
  "Belə?"
  
  
  "Belə ki,... hələ ki mən istəyirəm ki, tələsmək. Onun sərhədi keçib, kimi maskalı qocalar. Və mən nə gətirdi özü ilə, əzizim, - bu zibil". O, dayanıb öz волосатой sinə və şort, çəkərək tünd-mavi köynək.
  
  
  Onu dedi _ "Nə üçün zibil?" .
  
  
  "Zibil. Televiziya antenası var. Rolik üçün makina. Ancaq gülmək deyil. Ekranın bu antenna o nalan, və onlar fikirləşsin ki, bu, hansısa qəribə гадальный rod".
  
  
  "Mən istəməzdim ki, qoymaq, bu, öz həyatını. Daha nə sən gətirdi?"
  
  
  "Mən belə xatırlayıram. Belə ki, bir az gözlə. Sən təəccüb edəcəksən".
  
  
  "Yaxşı. Onun xoşuna gəlir, sadəcə, sürprizlər".
  
  
  O, yuxarı qaldırdı və onun qaş qaldırmaq. "Siz, şikayət?" dedi. O, öz atdı
  
  
  jaket çamadan. "Başqa sizin tərəfində rta salamladı və sizin böyük ideyaların ki, siz özümüzlə bu partiya?"
  
  
  "Kartof salatı".
  
  
  "Fun, - deyə o bildirib.
  
  
  Qapısını döymək lift.
  
  
  "Nə parol?"
  
  
  "Getdi, sən də."
  
  
  O, qapını açdı.
  
  
  Kelly kostyum лифтера. O, tez getdi və qapını bağladı. Nəhayət, onun rəsmən təqdim ego Uri, hələlik onun пристегивал ağır утепленный гиллетт.
  
  
  "Bizim dostlar?" Onun deyən Kelly. "Siz saxlamaq ih işğal?"
  
  
  "Ağa. Demək olar ki, onlar bütün bağlıdır".
  
  
  "Yazıq xanım, - dedim.
  
  
  "Yazıq ər, nəzərdə tutursan".
  
  
  "Artıq yerin", - нараспев dedi Uri.
  
  
  Kelly etmişdir plastik paketi üçün uçuş. "Radio burada?"
  
  
  Uri dedi: "Səkkiz. Oturun dəhlizdəki və siqnalõ gözləyin. Sonra bunun - siz nə bilirsiniz".
  
  
  Kelly başını tərpətdi. "Yalnız попади narahatlıq ilk on dəqiqə. Mənə bir az vaxt ver dəyişmək və almaq вестибюля".
  
  
  Onun dedi: "Mən güman edirəm ki, sən belə gözəl, nə sən var".
  
  
  O ki ədəbsiz jest.
  
  
  Onun çevrildi Uri. "Düşünürəm ki, sənə daha yaxşı deyə, mənə necə müraciət siqnal Kelly".
  
  
  "Bəli, Bəli. Əlbəttə. Sənin qutusuna var oxşar bir şey üçün sensor. İki düymələri. Basın və yuxarı, və siz подадите siqnal Kelly".
  
  
  "Bəs aşağı?"
  
  
  O gülümsədi. "Siz подадите siqnal açıq hovuz".
  
  
  Uri распаковывал iki metal qutuları. Onlar oxşar nəhəng rahat nahar üçün rəng hacks.
  
  
  Kelly başını yellədi. "Siz чокнутые. Siz həm".
  
  
  Uri ona baxdı. "Siz isə mister hər bir şüurlu? Belə ki, burada nə edirsiniz, mister Yox?"
  
  
  Kelly gülümsədi öz təbəssüm Бельмондо. "Bu, səsləndi üçün çox yaxşı ego keçmək. Hər halda. Əgər Karter hüquqlarının, bu, ən böyük sui-qəsd haqqında oğurlanması, insanların onlarla хорька kimi yox Эйми Семпл Макфирсон. Və əgər o yanılır - mən isə hesab edirəm ki, bu, belə - bəli, bu, özlüyündə bir dəyər qiyməti verilir."
  
  
  Uri просеивал məzmunu, onun qutusu. "Amerikalılar", - köksünü ötürdü, o,. "Sizin ruh yarışlar, bu bir möcüzədir ki, siz uşaqlar udduq, müharibəni".
  
  
  "İndi, indi. Gəlin gülləboran heç nə ruh yarışlarının. Nəhayət, o, azad Эдсел və Diet Cola".
  
  
  Uri mənə uzatdı metal qutu. "Və Уотергейт".
  
  
  Onun çiyinlərini çəkdi. "Və ego müalicə". Onun çevrildi Kelly. "Belə ki, nə bizə gözləmək olar? Mən demək, yuxarıda".
  
  
  Kelly, çiyinlərini çəkdi. "Narahatlıq".
  
  
  Uri çiyinlərini çəkdi. "Belə ki, burada yeni?"
  
  
  "Gözətçilər", - deyən Kelly. "Mən hesab edirəm ki, biz görəcəyik mühafizəçilər zaman açmış qapını. Hər mərtəbədə otuz otaq". O, təqdim etdi, hər kəs tərəfindən bizə əsas giriş düyməsi.
  
  
  Onun baxdı Uri. "Sən malı sağ tərəfində, mən - sol".
  
  
  O dedi: "mən düşünürəm ki, biz birlikdə getmək lazımdır".
  
  
  "Uh-ə keçəcəyik böyük hissəsi mənim yol. Bundan başqa, mənim yol, əgər bir ətrafımızda tutuldu, başqa, daha bir şans var siqnal".
  
  
  Uri aşağı bal şəxs. "Və güman ki, onlar tutuldu edirsinizsə bizə, amma onlar Əl-Şeytan. Tutaq ki, onlar dəqiqliyi belə, onlar necə deyirlər ki. Qrupu şeyxov üzrə... - o, döndü Kelly, - haradan siz dediniz?"
  
  
  "Abu-Dabi. Və bu, bir şeyx. Əhməd Sultan el-Ямарун. Qalan neçə - xidmətçilərdən birinə verib içəri, qulluqçuları və arvad".
  
  
  "Ego arvad buxar?"
  
  
  "Awesome", - dedim. "Bu, dərzi şeytana? Эббот və Костелло qarşılayırlar Əl-Şeytanın? Gedin, sağ və sol, amma костя allah, getdi". Onun, düyməsini basdı.
  
  
  Biz пустились yol.
  
  
  11 mərtəbə
  
  
  Kelly qapını açdı.
  
  
  Lobbisi dayanırdı iki gözətçilər formada. Rəsmi növüdür. Amma onda var idi və biz.
  
  
  "Dəstəsi саперов", - dedim göstərən kart. Onun, çıxıb qapını. Yol преградил gözətçi.
  
  
  "Gözlə", - o deyib. "Nə barədə?"
  
  
  "Bomba!" Onun kifayət qədər ucadan dedi. "Yol". Onun çevrildi Uri və başını tərpətdi. Biz də başladıq əks istiqamətdə hərəkət. Gözətçilər apardıq baxışları. Kelly qapını bağladı lift. Odin ətrafında mühafizəçilər başladı təqib mənim ayaq "N-b-ancaq", - deyə o bildirib. "Biz almamışıq, bizə söz əmrin".
  
  
  "Bu, bizim problemdir, - boğuq səslə dilləndim. "Kimsə bomba qoymaq, bu oteldə. Bizə kömək etmək istəyirsinizsə, iz ki, hər kəs qalıb öz otağında". Onun var o qədər yerlərdə keçirilirdi göstəricilərinə, baxdı təhlükəsizlik işçisi. Bu, "əmr", - dedim. O, почесал burun və попятился.
  
  
  Onun, keçib qırmızı-ağ xalça həm də sonuna. Qapı deyir ki, "Pilləkən" etibarlı idi, bağlı, kilidli içəridən. Onun döydü son qapı çevrilir. Cavab yoxdur. Onun çıxardı əsas giriş və qapını açdı.
  
  
  Yataq möhkəm yuxuda kişi. Onun yanında masa qoymaq dəsti. İşarələr və rəmzlər. . İynə üçün подкожных iynə. Onun olmalı idi haqlıdır.
  
  
  Kim qaçırdığı amerikalıların olmalıdır burada. Onun yaxınlaşdı, yataq və aşıb kişi.
  
  
  Харлоу Уилтс. Milyonçu, iki villa motel. Onun yadına düşdü ego şəxs tərəfindən televiziya kadrlar.
  
  
  Qapı смежную otaq idi, bir az yarıaçıq. Onun arxasında, onun eşitdim tv jurnalının nüsxələri paylanıb çağırışlar futbol edib. Görə ki, səslər kəs işləyir və baritoned barlar pornoqrafik mahnı. Qapıçı Уилта edir fasilə. Onun baxdı yarıq. Yataq oturan ərəb бурнус, kareli baş geyimi və silah 38-ci çaplı.
  
  
  İdi. Qızıl жилке. Sığınacaq Əl-Şeytan. Əla, Albert. Gözəl ideya. Özəl mərtəbədə məşğul otel. İstifadə örtüyü neftlə zəngin şeyx. Özəl qul, şəxsi aşbaz. Bütün bu предназначалось üçün kənar buraxmaq. Hətta rəhbərliyi deyil, aşkar həqiqət. Amma Robbi bilir ego, və onun da. Çünki yalnız siz aşkar, хема idi Əl Şeytan, siz sərbəst tapmaq, kim belə Al Şeytan.
  
  
  Yaxşı. Bəs sonra? Tapın Uri, tapın çekip və sonu hər şey.
  
  
  Bu baş deyil, bu qaydada.
  
  
  Onun çıxdı hall və hit təhlükəsizlik işçisi.
  
  
  "Şeyx görmək istəyir".
  
  
  Mən hazır deyildi ilə görüşdə şeyx. Onun cəhd oynamaq Bomb Qurumu bir daha. "Bağışlayın, - dedim, - mənim vaxtım yoxdur". Onun qapını döydü vasitəsilə hall. "Polis", - deyə mən. "Aç."
  
  
  "Nə?" Qadın səsi vurulan heç nə.
  
  
  "Polis", - deyirəm.
  
  
  Gözətçi çıxardı gun.
  
  
  Ona взмахнул metal qutusu əlində və bucaq onun выдолбил parça ego çubuq zaman məzmunu qutusu рассыпалось mərtəbə. Стражник düşdü arxası ah, ego ov tüfəngi vəhşicəsinə стреляло və qaldırıldı, şeytan - ən azı, qulluqçu şeytan. Dörd gün açıldı, dörd gun нацелились və mənim kənara köçürülüb dörd головореза, o cümlədən yaş, yalnız sonra özlərinə. Şansını cəhd atışma aşağı idi. Onun düşdüyü tələyə dar dalana dirənib zalı.
  
  
  "Kim?" - təkrar qadın səsi.
  
  
  "Unut", - dedim. "Aprel günü."
  
  
  Mən getdim, kimi dedi kişi, şeyx. Özü də cənab Əl-Şeytan.
  
  
  Bu idi, Royal suite. Hər halda, bir otaqda. Сорокафутовая otağı ilə qızıl suyuna çəkilmiş mebel, ağ обивкой, персидскими xalçalar və çin lampaları. Dominant rəng idi бирюзово-mavi. Uri oturdu бирюзовом kafedrasının tərəflər, ondan dayanmış silahlı ərəb saatlıq. Digər iki gözətçilər yanında durmuşdu cüt ikili qapı. Onlar əynində tünd-göy rəng ilə бирюзовыми baş уборами. Bəli, ser, biz zəngin, həqiqətən də dadı var. Kimin daha olacaq скоординированный rəng dəstəsi головорезов?
  
  
  Mənim öz свита tez обыскала məni tapdı Вильгельмину sonra Хьюго. Son bir həftədə mənə belə bir hissəsinin разоружали ki, işə başlamışam hiss Венерой Милосской. Onlar затолкали məni firuzəyi qorunması və qoymuşuq mənim "bomba" yanında Uri, masa, təxminən on fut məndən. Onlar birlikdə qoymaq məzmunu ilə cinsi və tələsik запихнули qutusuna. Qapağı açıq idi, göründü vintlər Molly çarxları və makina baxdı ki, dəqiq kimi vintlər və Molly çarxları машинок. Bir şey подсказало ki, mənə konserti başa çatdı.
  
  
  Biz Uri və жалели çiyinlərini. Onun baxdı qutuları, sonra isə ona baxdı. O, başını yellədi. Yox, o da deyil ложи siqnal Kelly.
  
  
  Sonda, otağın açıldı ikili gün. Mühafizəçilər dayanmışdılar üzrə sütununa diqqət. Kim bu mantles, iki forması və həmin üzrə duş dəsmal ilə kəmər.
  
  
  Qapıdan də ipək gizli, ipək повязке qızıl агалом, qara пуделем altında siçan daxil Sehrbaz ölkənin Oz lideri terrorçuların Əl-Şeytan, Şeyx əl-Ямарун:
  
  
  Leonard Fox.
  
  
  O, sel görə stul qoydum ki, it cins üçün ayaq və шталь baxmaq, sonra mənə, sonra Uri, sonra mənə, sonra onun mühafizəçilər, təntənəli bir təbəssüm nazik dodaqlar.
  
  
  O, məktubla müraciət etmişəm стражникам, отпустив ih bütün başqa dörd mavi shooter. O, переставил iki edilmişdir ki, yaxın Uri gün üçün hall. Фоксу idi, təxminən qırx beş, son iyirmi il ərzində o, milyonçu idi; son on kimi milyarder yaşayır. Onun tədqiq solğun, demək olar ki, салатово-yaşıl gözləri, incə, iti, yaxşı причесанное şəxs. Bu heç uyğun başqa birinə. Necə portretdə, написанном iki müxtəlif rəssamların şəxs elə zidd özünə. Gözlərində baş verən голодное sürpriz; ağız qoyulub daimi istehza. Müharibə əyləncə və aşkar zövq. Ego uşaq arzusu неисчислимом zənginliyi oldu uşaq reallıq və haradasa o, bunu bilirdi, amma o yəhərli yuxu kimi, adam at belində тигре, və indi, dağın, o, idi, onun aparır. O baxdı Uri, sonra mənə tərəf döndü.
  
  
  "Nə deyirəm, cənab Karter. Onun düşündüm, siz gələcəksiniz odin".
  
  
  Onun dərindən ah çəkdi. "Deməli, sən elə bilirdin ki, mən gələcəyəm. Yaxşı
  
  
  sən bilirdi ki, gələcəyəm? Onun hətta bilmirdim ki, artıq keçən gecə. Və onu izləyirdim, mənə nə qədər onu tanıyıram ".
  
  
  O, götürdü masa qutusu ətrafında saf qızıl və siqaret çıxardı. Mənim brendin. O, mənə təklif etdi ki, bir. Onun başını yellədi. O, çiyinlərini çəkdi və yandırdı təcrübəsi qızıl balacaların əlinə alışqan. "Gəl, Karter. Mənə lazım idi ki, səni təqib etməyə. Mənim gözətçi aşağıda запомнила üz. Sizin şəkil idi mənim ilə Təl-Əvivin. Və onun bilirəm, sənin böyük istedadların bəri ona görə ki, su çirkli idi".
  
  
  "İzmir".
  
  
  Cek gözlərini yumdu və azad bir bulud, tüstü çıxsın. "Beş il bundan əvvəl. Siz bağladılar türkiyə опиумную şəbəkə".
  
  
  "Sizin?"
  
  
  "Təəssüf ki,. Siz çox ağıllı. Çox ağıllı. Demək olar ki, eyni ağıllı, mənim kimi". Təbəssüm мерцала kimi tik verir. "Zaman ona məlum olmuşdur ki, onlar göndərdi, sizi təqib Qul, bir an idi, əsl qayğının. Sonra onun başladı zövq. Fikir var və bu düşmən. Bu yoxlama mənim mind. Əl Şeytan qarşı Nick Carter yeganə insan kifayət qədər ağıllı ki, hətta başlamaq araşdırmaq həqiqəti ".
  
  
  Uri восхищенно mənə baxdı. Onun поерзал kafedrasında. "Sən bir şey unuttum, Fox. İlk səni gördüm Robbi Jackson. Ya sən bunu bilmirdim?"
  
  
  O, irəli uzada-uzada başını və gülümsədi, - ha! "Belə ki. Siz, həqiqətən, bu, etibar edir. Yox, mister Karter və ya onun bilərəm sizə zəng Nick? Yoxdur. Bu da bir hissəsi idi, yemi. Biz kim телеграфировал bu AX. Qul Deyil".
  
  
  Onun fasilə götürüb. "Mənim komplimentlər, Fox və ya onun bilərəm sizə zəng etmək E?"
  
  
  Dodaqlarını yenidən тикнули. "Zarafat edirsiniz nə qədər istəsən, Nik. Zarafat idi sizin. Zəng planının bir hissəsi idi. Plan saxlamaq üçün AX rejimini yolu. Haqqında deyil, yalnız AX. Bildim aldatmaq çox öyrənə bilərsiniz. Shin Beth", İnterpolun, CIA. Bütün bunlar çox ağıllı yaxınlaşdı Рамазу. Bəzi gördüm bədən, bəziləri, sadəcə, gördüm, qan. Lakin onlar hamısı getdi, убежденные ki, onlar doğru yolda. Onlar yalnız, haqdır imkanı tapa Əl-Şeytanın. O vaxt əvəz izləri ".
  
  
  "Öldürmək qazlar, отложивших saf qızıl yumurta".
  
  
  "Bəli".
  
  
  "Necə Хали Mənsur".
  
  
  "Necə Хали Mənsur və ego həmkarlarım. İnsanlar onu istifadə üçün ilk göstərişlər. Və, əlbəttə ki, bizə oldum öldürmək bir vasitəsilə öyrənə bilərsiniz. Yaratmaq görüntüsü bilirəm Рамазе, o, bilirdi həddindən artıq çoxdur".
  
  
  "Nə Qul?"
  
  
  O, заткнул siqaret fincan ilə нефритовыми üzük. "Belə deyək, var BALTA, lazım olan размолоть. Daha bir şəkildə alçaltmaq, Vaşinqton. Daha bir yol yavaş sizin hamınızı. Əgər Qul ölü idi, siz ki göndərdik başqa bir insan. Yenidən bütün başlamaq - səhv yoldur."
  
  
  "Biləsiniz etmək vasitəsilə bizim ikili cəfəngiyatdır".
  
  
  "İkili fools? Yoxdur. İki dəfədən çox, Karter. Birinci etdi ki, Vaşinqton bu cəhd təqib Leonard Фокса".
  
  
  Uri mənə baxdı, приподняв onun qaş qaldırmaq.
  
  
  O, cavab verdi Uri. "Siz Unutmayın ki, baş Эдселем", - mızıldandı mən.
  
  
  Fox gülümsədi. Tik-ənd-burax, - dedi. "Əgər siz cəhd sərf mənimlə analogiya, siz səhv edirsiniz. Tamamilə yanlış. Mənim xəyalları deyil, çox böyük və çox рококко. O ki qaldı, mənim təkliflər, bütün ego alırlar. Leonard Fox ölü. İsə ərəb terrorçuları dayanır. zövq insanlar ".
  
  
  Uri прочистил boğaz. "Nə qədər ki, biz deyirik ki, bu barədə daha sən мечтаешь?"
  
  
  Fox narazı baxdı Uri. "Bəlkə yuxu idi uğursuz seçim söz. Və mənim planlarının tez həyata keçirilir. Onun artıq qəbul yarım haciz. Və bu halda, əgər siz qəzet oxumaq, onun adı bildiriş iştirakçıları üçün ki, bizə bir ətrafında qurbanlarının olmayacaq azad, hələ ki, pul olmayacaq, mənim əlimdə. Üzr istəyirəm. Əlində Əl-Şeytanın ".
  
  
  "Və siz ego tədqiqat?"
  
  
  "Mən həmişə keçirdi ih. Arxasında yaxşı bir həyat. Düşünün, yalnız, cənablar, bir milyard dollardır. Vergiyə cəlb olunmur. Onun построю özünə sarayı, bəlkə Ərəbistanının. Onun götürürəm dörd növ və beş əzəmət, naməlum Qərb державе? Onun, onu alacaq. Qeyri-məhdud hakimiyyət. Feodal hakimiyyəti. Güc olduğu bilər malik yalnız şərq şahzadələri. Demokratiya idi, belə безвкусным ixtira ".
  
  
  Onun çiyinlərini çəkdi. "Bu olmadan, sən onsuz da olardı... хема? Хема idin, nə zaman başladı? Bir yük maşını sürücüsü, elə deyilmi?"
  
  
  Vaxtilə onu alıb bir az daha mehriban baxışları. "Siz səhv salmısınız demokratiya ilə капитализмом, Nik. Ona borcludur öz xoşbəxtlik, azad sahibkarlığa. Demokratiya - səs istəyir ki, məni həbs həbs. Bu, sübut edir ki, biz demokratiya var məhdudiyyətlər". O, birdən qaşlarını çatdı. "Lakin biz var nə haqqında danışmaq, və mən əminəm ki, siz, cənablar, otellər içmək olardı. Onu bilirəm ki, otel olardı".
  
  
  O, zəngin düyməsini basdı, çıxdı qulluqçusu. Босоногий kişi.
  
  
  "Siz başa düşürsünüz ki, mən nəzərdə tuturam?" Fox işarə mərtəbə. "Bizdə demokratiya var məhdudiyyətlər. Siz tapa bilərsiniz belə qulluqçularının Ştatlarda". O, tez əmr və gedək adam yığışdırmaq bu metal qutusu qoydu ih cins masa altında. Əlçatmaz və indi
  
  
  görünmə.
  
  
  Bizə Uri, bizə onun xüsusi deyil, böyük təlaş içində idik. Fox məşğul idi, onda mən bağırsaq, biz də diri-diri və hələ yaxşı forma və biz bilirdik ki, tapacağıq yolu ilə əlaqə Kelly. Və biz necə edə itirmək? Fox hətta bilmirdim Kelly. Demirəm artıq bizim çərdəymiş maşınlarını sxemi.
  
  
  
  
  
  
  İyirminci fəsil.
  
  
  
  
  
  Nökər uzatdı də revmatizm böyük латунный sini ilə polşa araq və фужерами Баккара, torpaq ölçüsü futbol topu, ətrafında ağ balıq kürüsü, soğan, рубленых yumurta və dilim qril sendviç ilə pendir. Fox tökülür özü buz araq. Silahlı gözətçi yaxınlaşdı və uzadıb bizə bal.
  
  
  Fox boğazını arıtladı və geri söykəndi. "Planlaşdırma başladı, bir neçə ay əvvəl..." O, tez mənə baxdı. "Mən güman edirəm ki, siz eşitmək istəyirəm bu hekayə. Onu bilirəm ki, çox eşitmək istəyirəm sizin. Belə ki. Dediyim kimi, planlaşdırma başlayıb bir neçə ay ərzində irəli. Mənə darıxdırıcı idi azn Бермудских adaları. Təhlükəsizlik, ancaq darıxdırıcı deyil. Onun kişi vərdiş bütün səyahət açıq hovuz. Səyahət, macəra, təkliflər. Bu mənim həyatımdır. Amma birdən-birə onun düşdüyü məhdud çox neçə yerlərdə. Və mənim vəsait məhdud idi. Mənim pul idi bağlı məhkəmə тяжбах, qoyulmuşdur mülkiyyətinə, itirilmiş mənim üçün doğrudur. Onun otel öz azadlığı. Mənə də lazım idi, pul. Onun haqqında oxumaq fələstin террористах və birdən-birə düşündüm ki, niyə də yox? Niyə təşkil etmək üçün mənə oğurlanaraq və bütün bənzəyirdi, sanki bunu ərəblər? Var idi bir çox əlaqə, Yaxın Şərqdə. Onun bilərdi işə insanlar üçün bu, baxdı qanuni. İsə ərəb ekstremist qruplaşmaların o qədər çoxdur ki, heç kəs tanımaz, bu, haradan gəldi. Belə ki, onun icad Əl-Şeytanın ".
  
  
  O, durduruldu etdi ki, böyük bir qurtum araq. "Mənim ən yaxşı bazası burada idi Hamam Шанда. Ümid edirəm ki, siz bilirsiniz, mənim onlarla bağlı. Bir hissəsi опиумной şəbəkə olan idarə edirdi, onun pul фильтровались vasitəsilə isveçrə korporasiyasının. Шанда idi mənim... belə deyək ki," agentliyi tərəfindən muzdlu ". Калурисов, фронтменов bilərdi almaq asandır, mənə ordu головорезов. Толкачей edəcək ki, bütün müəyyən haqq müqabilində. Və narkomanların edəcək ki, hər şey onun üçün junk ".
  
  
  "Olduqca etibarlı ordusunun".
  
  
  "Ah! Məhz. Lakin onun çevirdi və bu öhdəliyi də get. İcazə verin, davam edin. Birincisi, onun xahiş Калориса tövsiyə kişilər. O anda bir iş idi, sadəcə, инсценировке mənim adam oğurluğu. Biz gömrükçülər adlar və o, ad aldı, el-Хали Mənsur. Калурис bilirdi ki, el-Хали ilə bağlı idi küçə dəstə, eləcə də qardaşı ilə yaşamış, Suriyada. O, düşündüm ki, bu, ola bilər, nə yaxşı слепую halda, əgər kimsə başlayacaq izlemek bizi. Lakin sonra dedi ki, yox. Хали Mənsur ненадежен. O satılır ki, biz, əgər pul idi doğru. Və o zaman məndə yaranıb real bir fikirdir. Qoy Mənsur bizi satacaq. Onu, bilirdi ki, iş üzrə olacaq agentləri və etibarsız belə insanlar kimi Mənsur, onu edə bilər ki, əmin agentləri getdi yanlış yolu ilə.
  
  
  Məsələ Mənsur idi, çox dartır. Onun hotel ego yarada. Zəhlətökən ego qədər xəyanət. Daxil ego, sonra isə разочаровай. Lakin onun idi, hərəkət etmək, böyük qayğı ilə təmin etmək üçün ki, o, öyrənir, əsər-əlamət həqiqət. Belə ki, getdim vasitəsilə qara gedişi. Biz başladıq bir insanın adı ilə Əhməd Рафад, digər qardaşı-Хали üzrə Beyt-Намы. Рафад oldu vertolyotla ki, arzusunda məni Бермудских adaları. Lakin bu, sonralar olmuşdur. Biz əvvəlcə dedilər Рафаду və daha bir neçə kişilərə kömək etmək, bizə işə digər iş. Qəbul edərək, işə, onlar əməyi yayılmasına dalğa eşitmə. Şayiələr gəlib qədər qulaqları. Qulaqları информаторов. Biz də bilirdik ki, Рафад завербует dost Əli. Bəs Əli, öz növbəsində, завербует qardaşı el-Хали ".
  
  
  "Və bu Bazarı zaman onun yaradacaqlar, satacaq səni".
  
  
  "Dəqiq."
  
  
  Onun yellədi başını və gülümsədi. Mən hesab edirəm ki, bu Lourens, ərəbistan regionunda dedi: "Şərqdə and olsun ki, üç tərəfdən daha yaxşı keçmək sahəsi". Bu halda biz Фокса idi, əsl şərq ağıl, возводивший dolayı yolla aidiyyəti olan, yüksək sənətə ".
  
  
  Onun yandırdı. "İndi danış görüm mənə necə yazıldı Ламотт. Və Дженс".
  
  
  Fox scooped böyük tennis topu dana başladım намазывать ego azn тосте.
  
  
  Cavab vermək üçün bu iki məsələnin bir yerdə, "o off bitten və sprey dana рассыпались stola kimi бусинки biri qırılan boyunbağı. O qurtum araq təmizləmək üçün göy." İstifadə etmək olmaz tiryək ortalarında qarın. Şərq, bilmirəm, kim belə bir agent ABŞ, Ламотт işləyib mənim təşkili. Дамаскское bəy. O, bilirdi haqqında Дженсе. Və Ламот əyri edilmişdir, зависел məndən. Yalnız heroin, həm də böyük pul. Pul emu lazımdır dolandırmaq üçün başqa bir vərdiş "
  
  
  "Bəli. O da щеголем".
  
  
  Fox gülümsədi. "Bəli. Tamamilə fantastik. Zaman bizim tiryək biznes dayandı, Ламотт idi qorxdu. O, ödəyə bilməz, eyni zamanda, öz kimya vərdiş, həm də onun... belə demək hissi, moda. Hətta onun məbləğdən olaraq, Murabaha Neft, ki, o, sizi inandırıram ki, olduqca böyük. Belə Ki, Дженс. Var idi bir məlumat haqqında Дженсе. Biz bilirdik ki, onun беспокойное vəziyyəti.
  
  
  Və stress. Qadın var, onun da bir hiss idi moda. Necə asan Ламотту aparmaq onun. Ən delle yazıq Бобу idi, çox əyləncə var. Ego dadı deyil çatdı çəkinmirdilər. Lakin kişi gəlirdi pis görə, heroin və pul, buna görə də Bob aldadılmaq bu Jacqueline, - və etdi onun xəyanət, öz keçmiş sevgilisi. Biz əvvəlcə fikirləşdik ki, istifadə Джинса kimi обманщика. Amma qarışıqlıq baş verdi. Şayiələr ki, biz razılığa gəldik yaymaq Dəməşqdə əvəzinə gəlib ilə qədər MKİ-nin əməkdaşı. Ancaq o vaxt - nə uğurlar. Sizin Qul xoş şayiələr Təl-Əvivdə ".
  
  
  "Şayiələr ki, Mənsur danışdı El Jazzar..."
  
  
  "Bəli. Robbi eşitdim ih ilə görüşüb Мансуром. Sonra o, cəhd zəng Дженсу Dəməşq. Oradan, mən güman edirəm, siz bilirsiniz ki, baş verdi. Amma biz Qul hər hansı şübhə. Heç Mənsur isə Дженса / Ламотта. O, zəng etmək üçün buraya Fox getdim Beyrut, harada əsl Дженс qaldı öz neft konfransında ... "
  
  
  "Harada və qara Renault yoldan ego küçədə".
  
  
  "Mmm. Həlak ego, lakin hər şey qaydasındadır. Ən azı, emu mümkün olmadı danışmaq Qul".
  
  
  "Və siz bütün vaxt var idi burada, bu oteldə".
  
  
  "Bütün vaxt, zaman. Hətta o vaxt kimi maskalı neft şeyx. Amma siz, yəqin, artıq hansı ki, bunun ətrafında müəyyən ediblər".
  
  
  "Ağa. Məsləhət dirildir mühafizəçilər. Onu eşitdim ki, onlar burada qorumaq üçün pul şeyx. Pul, gizli saxlama otelin. Bu, çox эксцентрично doğru olmalıdır. Əmirliklərində Fars körfəzi gətirirlər öz pul Livan, lakin onlar qoyurlar ih banklarda qalan kimi. Belə ki, məni birdən-birə yadıma düşdü. Nə pul, siz olmasaydı qoymaq bank? Pul fidyə ".
  
  
  "Lakin nə onun, Nick? Nəhayət, - mən ölü idi".
  
  
  "Mütləq deyil. Siz mənfəət Бермудские ada canlı, təyyarə. Bu telekameralar da göstərdi. Amma, siz tərk Бермудские ada qapalı deyiləm. Heç bir gördüm ki, bədənin başqa salamladı sizin" yaxın silahdaşlarından ". İsə qapalı tabut - yaxşı yol çıxarmaq canlı insan adaları. İndi məndə штопора. Nə vaxt qərar verdiniz qaçırmaq qalan? Bu yox idi, bu ilkin plan ".
  
  
  Fox çiyinlərini çəkdi. "Bəli. Siz yenə də doğru. Mənə ideyası ilə gəldi, zamanı mənim... əsirlikdən. Onun oturub bu otaqda bu iki bazar və fikir оборудова bütün insanlarda olan, mənə heç xoşuma gəlirdi. Və onun fikir - ah! Əgər sxemi əməliyyatından bir dəfə, niyə deyil əməliyyatından yenidən və yenidən. İşte! Əl-Şeytan шталь böyük biznes. Amma indi düşünürəm ki, nə vaxt sənə demək mənə ... "
  
  
  "Mən öyrəndim"
  
  
  "Sən necə öyrəndim ki, mən ümid edirəm ki, sən mənə üz demək, Nick?"
  
  
  Onun çiyinlərini çəkdi. "Sən bilirsən, mənim E". Onun baxdı xalça, sonra isə Uri. Fox ego kreslonun çox uzaq. O, saxlanılır, bizə həm təhlükəsiz məsafədə və təhlükə altında ikiqat çarpaz atəş. Onun itirirdi ümid almaq qutuları. Qaldı start ikinci plana. Onun razı sala bilər Фокса ölüm. Əgər Kelly qəbul siqnal, daha bir saat sonra, o, yenə də getdi olardı və bunu öz işidir.
  
  
  Onun прочистил boğaz: "mən onu dərk etdi. Mən bilmirəm, Fox. Bir dəstə xırda. Yalnız onu başa düşdüm ki, Рамаз - dalana ki, bütün bunlar var idi, saxtalaşdırılması, saxta başdan həm də sonu, digər hissəsinin başladılar dağılmağa. město. Və ya, ən azı, onu görmək bilər ki, bu idi ərzində digər hissələri. Məsələn, bir ətrafında səbəblərinin ilə problemləri var, федералами ilə bağlıdır vergidən yayınma. Şayiələr salamladı sizin isveçrə korporasiyalarda və hiyləgər əməliyyatlar üzrə təmizləməyə çirkli pulların. Belə ki, sənin üçün haradandır bütün çirkli pul? Ətrafında otellərin. Bu olmalıdır ki, hansısa qeyri-qanuni. Kimi bir şey narkotik. Və nə bilirsiniz? Üç hissədən mənim puzzle Əl-Şeytan hamı birtəhər ilə bağlı narkotiklərlə. Mənsur Ламотт idi наркоманом. İsə vanna Шанда idi pərdəsi üçün üzüklər. Hamam Шанда - məxsus isveçrə korporasiyasının. Sizin isveçrə korporasiyası. Və Ламотт zəng edib İsveçrəyə. Mükəmməl bir dairə. İlk raundu.
  
  
  "İndi Ламотте. O, qulaq, Əl-Шайтане. Onu da düşündü ki, o, atəş uşaqlar Рамазе. Çox deyil terrorçular daşıyırlar özü ilə 0,25 mm ammo. Amma bu yox idi. Ламот ilə işləyib FAT? məna. Lakin o vaxt bir çox şeylər yox idi mənada. Ah, amerikalılar ki, davam görünür. Və bütün pul вспыхивали ətrafında. Ordu komando - bu нанятые головорезы. Onlar sədaqətli, ненавидящие addımlar atmağa hazır. dilim yox idi - əgər puzzle həll olundu Əl-Шайтаном. Amma adını dəyişdirmək Leonard Fox ... "
  
  
  Fox yavaş-yavaş başını tərpətdi. "Mən, haqlı idi, hesab edirdi ki, səni əsl düşmən".
  
  
  Onun ifa daha çox vaxt. "Bir şey var ki, mən başa düşmürəm. Siz deyirdilər ilə Ламоттом bir səhər, o, vəfat etdikdə. Emu zəng şeyx əl-Ямарун. Niyə siz dediniz emu ki, o, mənə dəstək?"
  
  
  Fox yuxarı qaldırdı və onun qaş qaldırmaq. "Mən çox yorğun mister Ламотта. Və o, mənə dedi ki, düşündüm ki, siz ego bir şey, şübhəli. Onu da düşündü ki, daha yaxşı ola bilər, saxlamaq üçün cahil, nə etmək, sizi öldürmək yeganə əsl зацепку".
  
  
  "Siz biləsiniz ki, mən öldürəcəyəm ego?"
  
  
  "Yaxşı, onu həqiqətən düşündüm ki, emu öldürmək üçün idarə səni. Amma digər tərəfdən, əgər o, bunu etdim ... yaxşı,
  
  
  - O, yenə yuxarı qaldırdı və qaşlar. - Sizin hekayə olardı bitdi və ya başqa bir şey?
  
  
  "Hələ ki,-ki. Qurban adam oğurluğu. Əvvəlcə bu сводило məni dəli edir. Anlamağa çalışıram, niyə məhz bu buxar. Sonra onu, fikirləşdi: hə... bir səbəb olmadan. Quirks. Lakin bir dəfə onun başladı şübhəli səni yumruq qurdu qanunauyğunluq. Уилтс bir sözünü kəsdi: - sizin ipod, italyan otel. Stol ki, tamam sizi öz jurnalında, Тургуд Miles собачий food-oğlan - sizin qonşu, Uzun Olan. Sonra təsəvvür edin, beş ovçular. Yeri sığınacaq idi və dərin kədərli bir sirr. arvad bilmirdik haradadır. Ərəb terrorçuları bilmirdilər. Amma yadıma düşdü ki, oxumuşam ki, sizin hobbi idi, həvəslə. Siz nə vaxtsa mənsub kiçik eksklüziv ov şahid yanaşı qrup ".
  
  
  "Çox yaxşı, Nik. Həqiqətən, yaxşı. Bu yazı haqqında mənim marağı ov olmalıdır çıxdı, zaman - on il bundan əvvəl? Amma bir insan var, onun sən buraxılmış. Rocer Jefferson".
  
  
  "Milli avtomobil".
  
  
  "Mmm. Mənim inciməyim ondan başladı iyirmi il əvvəl. Bundan başqa. İyirmi beş. Sizin dediyiniz kimi, bir dəfə onun aparırdı yük maşını. Milli yük maşını. Və məndə bir fikir idi. Onun gedib, Detroit və qarşıladı Roger Джефферсона. O vaxt o idi başçısı ədəd yük daşımalarının. Onun təqdim emu yeni dizayn yük maşını. Dizayn, istehsal edən olardı inqilab poçt бизнесявляется. O imtina edib mənə. Soyuqdur. Kobud. Güldü üzümə. Ən delle, mən hesab edirəm ki, o, yalnız razılaşdı. görmək üçün mənə zövq almaq gülüş mənə şəxs ".
  
  
  "Bəli. Yaxşı, sən, əlbəttə, güldü son".
  
  
  O gülümsədi. "Və onlar haqlıdırlar. Bu, ən yaxşı variantdır. Və qeyd Тургуд Miles, satıcı itlər üçün yem, mənim siyahısında ona görə yox ki, o mənim bir qonşu isə ona görə, necə ego klinikanın müalicə itlər. yalnız усыпляют xəstə heyvanlar, onlar satırlar ih bu kolleclər üçün вивисекции. Vəhşilik! Нечеловеческое! Ego dayandırmaq lazımdır! "
  
  
  "Mmm", - dedim, düşünərək слуге, свалившимся döşəməyə haqqında düşünərkən обманщиках qətl Рамазе və günahsız insanlar qətlə çimərlik. Fox otel üçün itlər ilə müraciət kimi insanlarla deyil, lakin o etiraz etməzdi müraciət insanlarla kimi itlər. Amma necə dedi Alice: "Mən sizə deyə bilərəm ki, indi necədir bu əxlaq, amma o bunu bir müddət sonra".
  
  
  Biz səssizcə oturublar və bir neçə dəqiqə. Uri dedi: "Mən başlayıram hiss Харпо gəl başımı ətəyinə al. Məgər sən istəmirsən xahiş mənə bir şey haqqında? Məsələn, necə ağıllı dahi kimi mən, düşdüm bu narahatlıq? Və ya, ola bilər ki, sən mənə nəsə ответишь. plan məşğul bizimlə indi? "
  
  
  "Yaxşı штопора, mister...?"
  
  
  "Mister Moto. Amma siz mənə zəng Kvazi".
  
  
  Fox gülümsədi. "Əla", - deyə o bildirib. "Həqiqətən əla. Bəlkə də, mənə dəyər saxlamaq həm də bu zaman həyətdə kimi saray шутов. Deyin mənə, - o, hələ baxırdı Uri, - daha hansı istedad edə bilərsiniz tövsiyə sizə?"
  
  
  "İstedad?" Uri çiyinlərini çəkdi. "Kiçik mahnı, kiçik rəqs. Onun edirəm ki, yaxşı bir omlet".
  
  
  Göz Фокса dondurmaq. "Bu da kifayət olardı! Onun soruşdum ki, sən nə edirsən".
  
  
  "Bomba", - deyə Uri. "Mən bomba. Necə disklər, yatır qutusuna var salamladı, sizin ayaq".
  
  
  Göz Фокса genişlənib əvvəl сузились. "Siz блефуете", - deyə o bildirib.
  
  
  Uri çiyinlərini çəkdi. "Ye məni." O, baxdı onun saatları. "Var yarım saat, əmin olun ki, mən yalan danışıram. Siz düşünürsünüz ki, biz зайдем buraya iki dəlilər tək, heç тузов bilər çıxarmaq Gemma? Siz düşünürsünüz ki, bu окончено, mister Leonard Fox".
  
  
  Fox обдумал bu. O baxdı altında kafedra. Ego it də var idi, masa altında. O, щелкнул barmaqları və it qaçdı, бросившись üçün dizinə sığınıb Фокса, ayağa sıçradı və gedə-gedə onun arxasında ilə köpek sevgi. Fox qaldırdı ego və bunu özünə diz.
  
  
  "Yaxşı, - o dedi. "Adını çəkəcəyəm sənin blefdir. Bilirsən, mənim heç bir şey saxlayır, bu otel otaqları. Onun şeyx Əhməd Sultan el-Ямарун, onun bilərəm ki, gəlmək və getmək. Amma sən, digər tərəfdən..." - рявкнул o, öz охранникам. "Привяжите ih k стульям", - deyə o, ərəb. O təzədən bizə tərəf çevrildi. "Və sizi əmin edirəm ki, cənablar, əgər bomba öldürmək deyil, yarım saatdan sonra - öldürəcəyəm".
  
  
  Uri başladı dalış üçün qutuları. Onun ayağa qalxdı və axmaq onu ego çənə zaman üç gun shot, cek-cek-cek - cəhdi boşa çıxdıqda üzrə ona, yalnız ona görə ki, mən dəyişdi ego istiqamətdə.
  
  
  Axmaq hərəkət. O, heç vaxt bunu edə bilmədi. Qutular idik məsafədə, artıq on ft. Və hər halda lazım deyil, buna görə ölmək. Onlara yox idi, bomba, yalnız uzaq. Mən inanmıram qəhrəmanlıq. Onun, sadəcə, inanıram ki, xilas edəcək ih bir ətrafında iki dəfə. Zaman sən bilərsən itirmək. Və zaman sənə heç bir şey itirmək. Onu da, bunu başa düşmədim - hələlik.
  
  
  Onun düşündüm ki Tülkü götürəcək öz mühafizəsini və gedəcək. Və hər hansı bir şəkildə, hətta bağlı olan bu стульям, biz ikilikdə çata bildilər qutuları və iki düyməsinə basın. İlk xəbərdar olmalıdır Kelly, kişilik, dəhlizdəki, və başladı, ikinci olan iki dəqiqədən sonra səbəb səs-küylü partlayış uçuş bag. Əsl bomba. Yalnız böyük partlayış. Kifayət qədər qırmaq üçün plastik torba. Kifayət etmək
  
  
  göndər qara tüstü клубиться havada. Və kifayət qədər zəng etmək üçün polisə Beyrutun ki, Kelly layihəsindəki on birinci mərtəbədə. Müstəqil polis reed.
  
  
  Planı iki planı "əgər sən-deyil, pıçıltı-biri-bizi-bir-saat-hər halda, almaq və polis", çətin ki, baş tutdu. Yox, əgər Fox mənim söz saxlanılır. Əgər bomba deyil öldürmüşəm bizi yarım saatdan sonra, o, olmasaydı, bizi öldürdü. Копы hələ gəlib, amma tapacaq bizim tərəfdə. Gözəl illüstrasiya pyrrhic qələbə. Amma yarım saat ola bilər çox. Vaxt isə qəhrəmanlıq idi ki, kifayət qədərdir.
  
  
  Biz bağlı idi стульям, bizim əllərini ручкам stul, bizim ayaqlarını ego ножкам. Uri ayıldı elə o an Fox və ego головорезы gedirdilər. Fox onun ağcaqanad başını qapı.
  
  
  "Ey, bir şey, mən heç bir qeyd, centlmen. Biz gördük dostunuza oturan lobbisi".
  
  
  O, qapını açdı, bir az genişdir. Onlar atılan Kelly fars xalçası. O, bağlı idi əl və ayaq, onun əlində idi, arxasında isə onun üzünü çıxış mavi və mavi qançırlar.
  
  
  "İndi o, bizə deyir", - deyə onun Uri.
  
  
  Fox qapını bağladı. Biz eşitmişik ki, o, necə запирал onun.
  
  
  "Yaxşı, - dedim. "Вотум plan..."
  
  
  Onlar həm də baxdılar məni belə ki, sanki o, məndə doğrudan da var idi.
  
  
  "Üzr", - dedim. "Yumor виселицы. Burada çanta, Kelly?"
  
  
  Kelly çətinliklə çevrildi. "Yaxşı, Поллианна. Səsvermə sənin yaxşı xəbər. Onlar hələ də dəhlizdəki".
  
  
  "A səs və sizin pis xəbər, mister Böyük", - Uri, acıqlı-acıqlı mənə baxdı. "Hətta əgər bilsək məcbur ego partlaya, копы deyil догадаются ki yanaşmaq lazımdır bura. Sən niyə məni vurdu, küt придурок? Bizdə yaxşı idi, şans, zaman bizi стесняли".
  
  
  "Birincisi, - mən də nədən hirslənib özlərindən çıxırlar, - bundan yaxşı nə ola bilər? Nəzərə alsaq ki, Kelly artıq yoxdur".
  
  
  "Yaxşı. Amma o vaxt sən bunu bilmirdim".
  
  
  "Yaxşı. Mən bunu bilmirdim, amma onu hələ də xilas sənə həyat".
  
  
  "Yarım saat ərzində bu çətin başa səy".
  
  
  "İstəyirsən aparmaq onların son dəqiqə разгребая məni?
  
  
  Yaxud istəyirəm ki, bir iş görmək, yaşamaq üçün çalışırıq ".
  
  
  "Güman edirəm ki, mən həmişə bilərəm подбросить səndən sonra".
  
  
  "Onda gəl təyyarə və взорви bomba".
  
  
  Uri tərəf yönəldi ящикам öz kafedrasının. Bu idi qarış görə дюймом "Фавус?" dedi. "Onu niyə bunu edirəm? Üçün polis Beyrutun olardı, bir az gəzmək?"
  
  
  Onun yaxınlaşdı öz stulun üstündə olan Kelli, ki, çətinliklə mənə yaxınlaşdı. "Bilmirəm niyə", - mızıldandı, onun Uri. "İstisna olmaqla ki, Leonard Fox və ego qrup mavi головорезов deyil keçəcək, bundan sonra da вестибюля. Onlar orada oturmaq və hesab yarım saat. Bəlkə, onlar qorxarlar zaman görəcəklər копов. Run ona. Çıxış ətrafında otelin. Və ya, ola bilər, onlar kimi bir çıxaracaqdır buraya копов. Və ya, ola bilər, onlar elə başa düşər ki, bizdə hər yerdə bomba ".
  
  
  "Копы götür, ya Fox düşünsün?" Uri hələ olmuşdur dörd fut olan qutuları.
  
  
  "Dərzi, mən bilmirəm. Onun, sadəcə, deyirəm ki, bunu edə bilərəm".
  
  
  "Sən haqqında unuttum bir", - deyən Kelly artıq məsafə ft. "Bəlkə, bu, sadəcə, pis yuxu".
  
  
  "Mən bunu istəyirəm", - dedim, əyərək kafedra belə ki, o, döşəməyə düşdü. "İndi, bəlkə də, sən istəsən cəhd məni ortaya?"
  
  
  Kelly yavaş-yavaş ayağa qalxdı, hələlik ego silah deyil düşmüşdür yanında mənim. O, yöndəmsiz başladı clutch mənim ip. Uri yerə çatdı yanında masa və atdı, öz stul mərtəbə. O, sövq açıq qutusu подбородком. O, əyildi, irəli выплескивая məzmunu. Uzaq düşmüşdü və düşüb yanında. "Yoxdur!" - birdən o dedi. "Hələ yox. Var iyirmi üç dəqiqə, üçün, bomba partlatmaq. Bəlkə də, kimi sevir danışmaq, bizim ev sahibi, ola bilər, partlayış göndərir buraya Фокса. Yaxşı, əvvəlcə bir az istirahət edək".
  
  
  Kelly vermədi mənə bir şey zəif olur. Uri baxdı беспорядочный zibil mərtəbəsində. "Başa düşdüm", - deyə o bildirib. "Mən başa düşdüm, onun başa düşdüm".
  
  
  "Siz demək istəyirsiniz ki?"
  
  
  "Qayçı. Onu xatırlayıram ki, atdı kəsici alət aşkar edilib. Yalnız bir problem var. Qayçı var, ikinci ray. Və lənətə gəlmiş ray çox uzaq masa altında. Və mən orada almaq üçün bir tethered buna. kafedra." O, başını çevirdi, bizim tərəfə. "Tələs, Kelly. Düşünürəm, mənə lazım uğurlar ирландцев. Uğurlar yəhudilər burada çalışan".
  
  
  Kelly пополз masa. Bu kimi idi futbol sahəsində. Nəhayət o yerə düşüb. O, istifadə, öz ayaqları bağlı, necə sonda, və вытолкнул qutusu təmiz yer.
  
  
  Uri baxırdım. "Allahım. Kilidli olunur".
  
  
  Onun yavaş-yavaş dedi: "Bəs açarlar?"
  
  
  "Unut. Düymələri zəncirində mənim boyun".
  
  
  Uzun an dəhşətli sükut. "Narahat olmayın, - dedim. "Bəlkə, bu, sadəcə, pis yuxu".
  
  
  Daha bir sükut çökdü. Var idi on dəqiqə.
  
  
  "Gözlə", - dedi Uri. "Sizin qutusu da ildə kilidli oldu
  
  
  . Sən necə ego açdı? "
  
  
  "Mən etdim", dedim. "Mən atdı ego təhlükəsizlik və o, açılıb özü".
  
  
  "Unut", - yenə o deyib. "Bizdə heç vaxt silah atmaq üçün bu şey".
  
  
  "Yaxşı. Antenna".
  
  
  "Ki, bu sarıdan?"
  
  
  "Şeytana."
  
  
  O, hırıldayıb güldü. "Aydın məsələdir. Ki, indi?"
  
  
  "Balıq üçün qutuları. Götürün, onu çəkin. Sonra çalışın çevirmek onun kimi güclü olar".
  
  
  "Dərzi şeytana. Sən ola bilərsən, belə küt".
  
  
  O, bunu etdi. Bu işə düşüb. Qutu ударилась haqqında kənar kafedra açıldı və bütün zibil showered sonra mərtəbə.
  
  
  "Bu, həqiqətən, dəhşətli kilid, Uri".
  
  
  "Siz, şikayət?" o, soruşdu.
  
  
  Kelli artıq qurtardı onun.
  
  
  "Oh!" dedi.
  
  
  "Siz, şikayət?" - soruşdu Kelly.
  
  
  Bizdə qalırdı demək olar ki, beş dəqiqə. Mükəmməl vaxt. Gəmi uçuş bag. Копы gələcəklər azı beş dəqiqə. Biz tərəf getdilər gün. Biz unutduq ki, o, kilidli.
  
  
  Digər gün idi ki, bir mövzu aparmışlar qalan nömrələr. Onun aşkar Вильгельмину azn комоде atdı mənim стилет Uri Kelly olan досталь ətrafında mətbəx qutusu bıçaq.
  
  
  "Telefon!" Onun dedi. "Allahım, telefon!" Onun göyərçin üçün telefon və dedi operator ki, o, göndərdi ci. O, dedi "Bəli, ser", onu eşidəndə partlayış.
  
  
  Bütün günü otaqda kilidli idi. Və onlar bütün edilmişdir небьющегося metal. Hər şey qaydasındadır. Belə ki, biz gözləyə bilmərik itirmək indi. Biz qayıdıb qonaq otağına, oraya haradan başladı. Uri mənə baxdı. "Siz istəyirsiniz getmək və ya qalmaq birlikdə?"
  
  
  Bizə belə yox idi həll etmək.
  
  
  Qapı açıq partlayış və uçurdu güllə. Tapança-pulemyot acı göz yaşı, bir otaq. Onun göyərçin görə, kreslo, ancaq hiss etdim ki, güllə обожгли mənim ayaq. Onu vurdu və getdi arrow ego, облаченное göy paltar qat dollar, lakin iki shooter keçdi, qapıdan həyata spitting güllə hər yerdə. Onun gördüyü bir dəfə, və onlar hər ikisi aşağı düşdü.
  
  
  Dayan bir saniyə.
  
  
  Onun bu qaydada, amma o qədər.
  
  
  Uzun an dəhşətli olduğu sükut. Onun otağa göz gəzdirdi. Uri yalançı ortasında xalçası, подбитом kimi görülmüşdür güllə deşik. Sağ əli Kelly idi, bütün qırmızı, amma o göyərçin sığınacaq görə, divan.
  
  
  Biz tamaşa etdilər bir-bir, sonra isə qapını.
  
  
  Və mənim köhnə dost David Benyamin.
  
  
  O, gülümsəyirdi lənət bir təbəssüm. "Narahat olmayın, xanımlar. Arme burada".
  
  
  "Get cəhənnəm olsun, Devid".
  
  
  Onun подполз bədən Uri. Mənim ayaq axdı qan. Onun пощупал ego nəbzini. O, hələ də orada idi. Onun açdı, гиллетт. Bu, xilas emu həyat. Kelly saxlanılır öz əli qanlı əlini. "Mən hesab edirəm ki, tapa bilərsiniz, bir həkim oldu qədər ağırdır". Kelly yavaş-yavaş çıxıb vasitəsilə otaqlar.
  
  
  Uşaqlar tərəfindən шабака idi indi bütün zala. Onlar livan yerləşdirin təşkil olduqca maraqlı bir birləşməsi alaraq, əsir. Sonra isə gəlib копы. Polis Beyrutun. Haqqında danışmaq qəribə соратниках, Təkər Битахон.
  
  
  "Livan istifadə edəcək, bu hekayə uzun illər ərzində. Onlar deyəcəklər:" siz bizi ittiham yardım fələstinə? Məgər biz bir gün işləyib ilə ШАБАК? "Yeri gəlmişkən, - deyə Benyamin, - var Leonard Fox. Beyrut şadam ego vermək. Və biz məmnuniyyətlə qaytaracağıq ego Amerikada ".
  
  
  "Bir штопора, Devid".
  
  
  "Mən buraya düşüb?"
  
  
  "Doğrudur."
  
  
  "Leyla mənə bildirdi ki, siz olacaq Qüds. Onun xəbərdarlıq uçuş-enmə zolağını, hesabat üçün mənə gəldiyi zaman. Sonra onun adlanan birliyi sizi. Yaxşı, deyil, həqiqətən слежка. Ordu maşını ilə məşğul olan доставила sizi otel idi bizim. taksi ki, поставляло sizi hava limanı. Sürücü gördüm, siz садились təyyarə, направляющийся Beyrutda. O vaxt bu belə deyildi wouldnt çətindir. Unutmayın onun yoxlanılır sizin üçün telefon zəngləri Qul. Və bir bütün nömrələri idi "Fox Beyrut". Onun belə başa düşdüm Əl Şeytan idi Леонардом Sonuncu, lakin mən başa düşdüm ki, siz buraya dayandırılması və düşündüm ki, sizə lazım ola bilər, kiçik bir yardım görəcək dostları. Var oğlan hava limanında Beyrutun - hə, var idi bir oğlan - indi ego örtüyü разлетелось . Sən olursan yaşıl, Karter. Onun çalışacağam ki, tez başa ki, sən itirə bilərdi şüur. Bunu harada idi? Ah bəli. Onu gözləyirdi lobbisi. Mənimlə üç uşaqlar. Biz gördük ki, Mackenzie yox idi ego otaqda "Belə olduğu Mackenzie? Bir oğlan getdi axtarmaq səni bar. Mən getdim yoxlamaq operator. Bəlkə Mackenzie zəng edib başqa rouminq".
  
  
  "Yaxşı. Danışmaq deyil mənə. Sən söhbət operatoru zaman onun doğururdu polis".
  
  
  "Yaxşı, mən deyim sənə. Ancaq bu, belə idi. Sən çox yaşıl, Karter. Qismən, yaşıl və ağ. Mən düşünürəm ki, sən indi itirirlər şüur".
  
  
  "Ölü", - dedim. Və отключился.
  
  
  
  
  
  
  İyirmi birinci fəsil.
  
  
  
  
  
  Onun yalançı çılpaq günəş.
  
  
  Balkonda. Onun düşündüm ki, mən nə ilə миллиардом dollar. Onun olsaydı, yəqin ki, başqa heç bir şey etmədi. Orada nə etməliyəm? Var on dörd geyim, var-Bob Ламотта? Var sarayı Ərəbistanının? Nea. Darıxdırıcı. Səyahət? Bu, hələ ki, bir şey insanlar pul ilə. Hər halda səyahət - bu, bir daha ona fond am. Səyahət və macəra. Bir çox macəra. İcazə verin, sizə və sərgüzəştləri haqqında - bu shot əlini. Və ya ayaq.
  
  
  Onun hər zaman təsəvvür edin ki, bu pul. Yarım milyard dollar. Beş yüz milyon. Pul onlar qəbul üzrə deposu Leonard Фокса. Pul fidyə. Beş yüz milyon dollar əllinci illərdə. Siz bilirsiniz, nə qədər bu isə? On milyon. On milyon пятидесятидолларовых əskinaslar. Altı düym azn банкноту. Beş milyon pul ft. Bir qədər az minlərlə mil. Bəs əxlaq, belə bir xoşbəxtlik üçün bu, əldə oluna bilməz. Ən azı Фокса. Bu, hətta ala bilər emu ipod. Hər şeydən əvvəl ona görə ki, qaytardıq pul. İkincisi, hakim uyğun olaraq hüquqi məzhəkə müəyyən ipod üçün Фокса bir milyard dollardır.
  
  
  Берущих yox idi.
  
  
  Telefon çaldı. O, yalançı yanımda balkonda. Onun, saatına baxdı. Günorta. Onu süzdü özünə bir stəkan polşa araq. Onun yol verdi telefon зазвонить.
  
  
  O, zəng saxlanılır.
  
  
  Onun qaldırdı ego.
  
  
  Şahin.
  
  
  "Bəli, ser."
  
  
  "Sənin xoşuna gəlirmi?"
  
  
  "Eh, bəli, ser... Siz zəng vurub, xahiş, yaxşı olub mənə?"
  
  
  "O qədər də yox. Necə əsaslarla?"
  
  
  Onun durduruldu. "Mən bilmirəm, yalan, ser. Bir neçə gün sonra hər şey qaydasında olacaq".
  
  
  "Nə deyirəm, ona eşitmək üçün şadam ki, sən bilərsən, mənə bir yalan. Bəziləri düşünürlər ki, sən siyahıda tənqidçilər".
  
  
  Ona dedi: "təsəvvür edə Bilməz, necə getdi bu şayiələri".
  
  
  "Mən də bilmirəm, Karter. Onu da deyə bilmərəm. Belə ki, gəl, danışaq sənin haqqında növbəti tapşırıq. Dünən sən başa işi Фокса, belə ki, indi sən hazır olmalıdır və növbəti".
  
  
  "Bəli, ser", - dedim. Mən gözləmirdim Nobel mükafatı, amma həftə sonu... "Davam edin, ser", - dedim.
  
  
  "Siz indi meydana çıxır. Onun istəyirəm ki, siz orada qalsın, aşağıdakı iki bazar günləri. Bu müddətdən sonra onu almaq istəyirəm tam hesabat haqqında dəqiq sayı кипрских ağac Kiprdə".
  
  
  "İki bazar günləri, sən deyən?"
  
  
  "Bəli. İki bazar günləri. Mənə lazım deyil bayağı sürətli hesablanması".
  
  
  Onu dedi emu ki, o, mütləq etibar edə bilər məni.
  
  
  Onun dəstəyi asdı və bir daha da etdi qaşığı dana. Harada idi o? Ah, bəli. Kimə pul lazımdır?
  
  
  Onun səs eşitdim ki, əsas gündür. Onu tutdu dəsmal və çevrildi. Və o səs. Mən durmuşam astanasında балконной gün. O, mənə baxdı geniş gözlü və подбежала mənə.
  
  
  O, ayağa qalxdı diz azn циновке və mənə baxdı. "Mən səni öldürmək edəcək, Nick Carter! Onun, həqiqətən, hesab edirəm ki, səni öldürəcəyəm!"
  
  
  "Hey. Nə oldu? Məgər sən mənim gəlişim?"
  
  
  "Şadam səni görmək? Ona idi qorxdu qədər полусмерти. Onun elə bilirdim, sən giyim boyama. Onlar oyadıb məni gecə ortasında və dedilər:" Karter yaralanıb. Sənə uçmaq lazımdır Kipr "".
  
  
  Onun keçirib tərəfdən ee sarı-çəhrayı saçları. "Salam, Milli... salam".
  
  
  Bir dəqiqə sonra o gözəl təbəssüm; sonra onun gözləri yenə işıqlandı.
  
  
  "Yaxşı, - dedim, - əgər sənin üçün daha yaxşı olacaq, onun tezdir. Загляни altında sarğı. Orada hər şey kobud. Və bir səs kimi sən относишься üçün раненому qəhrəmanı - раненному xətti, öz ölkəsinin müdafiəsi? Ya mənə başqa cür. Belə münasibətiniz necədir bundan edən kişilər təşkil sizə iki həftə məzuniyyət Kiprdə? "
  
  
  "Bayram?" dedi. "İki bazar günləri?" Sonra o, поморщилась. "Nə idi birinci qiymət?"
  
  
  Onun притянул ee yalama. "Mən evi üçün darıxırdım, sənə, Milli. Mən, həqiqətən, çatmırdı sənin дерзкого tərəfində rta".
  
  
  Verdi hey başa düşmək kimi güclü, onun evi üçün darıxırdım ona.
  
  
  "Bilirsən nə var?" - yumşaq dedi. "Mən hesab edirəm ki, sənə inanıram".
  
  
  Biz öpüşür aşağıdakı yarım saat.
  
  
  Nəhayət, o, dönüb yataq, mənə sinə. Onun dodaqlarına sahil, onun saç, nəfəsi ih ətir baxdı Aralıq dənizi, düşünür ki, biz elə etdik tam dairə.
  
  
  Milli baxdı, mən baxıram dənizə. "Düşünmək və yenidən çıxmaq AX?"
  
  
  "Uh. Düşünürəm ki, bu, mənim taleyim".
  
  
  "Təəssüf. Onun fikir, sənə xoş olsun"evə getmək.
  
  
  Onun öpdü макушку onun şirin, sarı, baş. "Əzizim, onun olardı шталь паршивым штатским, amma unutmayın ki, pul bilərəm ki, təşkil, belə ki, almaq üçün ciddi xəsarət heç olmasa, ildə bir dəfə. Necə ki, haqqında?"
  
  
  Cip döndü və bitten üçün mənə qulaq.
  
  
  "Hmm", - deyə o bildirib. "Vədlər, Verilən Vədlər".
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Doktor Ölüm
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Doktor Ölüm
  
  
  Film, insanlara məxfi xidmətlərinin Birləşmiş Ştatlarının Америк
  
  
  
  
  Birinci fəsil
  
  
  Taksi kəskin şəkildə dayandı var giriş, küçəyə Малуш. Sürücü çevirdi mənə бритую başını моргнул налитыми qan gözü ilə. O, həddindən artıq çox siqaret çəkirdi кифа.
  
  
  "Pis küçə", - qaşqabaqlı прорычал o. "Mən, mən. İstəyirsən daxil ol, sən gəlirsən".
  
  
  Onun gülümsədi. Hətta sərt ərəb sakinləri Tangier yol küçələr Малуш, dolama dar, pis yanan və deyirdilər пахнущей xiyabanlar ortasında Mədinə, танжерской versiyası Касбы. Amma mən gördüm, və pis. Və mən orada işə. Onun ödənilir sürücüyə verdi emu tip beş dirhəm çıxdı. O, kəskin şəkildə daxil ötürülməsi və yüz yard məndən əvvəl onun macal, siqaret çəkmək.
  
  
  "Siz amerika? İstəyirsinizsə, yaxşı bir vaxt var?"
  
  
  Uşaqlar meydana ətrafında heç bir yerdə və ardınca mənə görə, hələlik onun shell. Onların yox, daha çox, səkkiz və ya doqquz yaş, onlar əynində çirkli оборванные джеллабы baxdı və hər kəs kimi cılız uşaqlar, görünür ki, ətrafında heç bir Tangier, Kasablanka, Dəməşqdə və on digər ərəb şəhərlərinin.
  
  
  "Sənə nə istəyirəm? Sənin kimi oğlanlar? Qızlar? İki qız eyni zamanda? Sənə baxmaq istəyirəm şou? Qız və eşşək? Sənin kimi çox kiçik oğlan. Ki, sənin xoşuna gəlirmi?"
  
  
  "Nə istəyirəm, - deyə ona qəti şəkildə, bu, tək buraxın. İndi isə проваливайте ".
  
  
  "İstəyirsən киф? İstəyirsən гашиш? Sən nə istəyirsən?" - israrla dua onlar. Onlar hələ də asılıb mənim heels zaman onun qarşısında dayandı qapının ətrafında plitələr olmadan tanınma simvol və döydü dörd dəfə artmışdır. Bar gün açılıb üzrə nah выглянуло усатое şəxs və uşaqlar qaçdı üz.
  
  
  "Qoca?" dedi şəxs olmadan ifadə.
  
  
  "Carter", - qısaca dedim. "Nick Carter. Onun gözləyirəm".
  
  
  Panel dərhal aralandı, çalındı klik qalalar, və qapı açıldı. Onun daxil olub, böyük bir otaq aşağı tavan ilə məşğul olan ilk göründü, hətta daha qaranlıq küçəsi. Kəskin qoxusu yanan həşiş edib mənə burun. Kəskin ağlayır ərəb musiqi mənim qulaqları deşdi. Tərəflər otaqları, cross-ayaqlı, bu xalçalar və ya откинувшись azn yastıqları, çəkilirdi bir neçə onlarla tünd və rəqəmlər. Bəzi intizarla gözləyən nanə çay, digər kurilə гашиш ətrafında qəlyanın. İh diqqət telekanal azərbaycanda mərkəzi otaqları və onun dərk edə bilər nə. Rəqs mərtəbə mərkəzində, yanan lounge sönük пурпурным işıq projektor, rəqs qız. Orada idi, yalnız qısa bir bra, şəffaf şalvar və örtük. Mən nax idi-möhtəşəm bir bədən, dolu bir sinə və hamar bud. Ee hərəkət idi, yavaş, məlumat və эротичными. Biri nax smelled təmiz cinsi.
  
  
  "Siz oturmaq, müsyö?" - soruşdu, bığlı. Ego səsi hələ də idi невыразительным, gözləri isə, sanki, heç bir hərəkət, o danışanda. Onun könülsüz verdim baxışda olan qızlar və işarə yeri var divarları, əksinə günü. Standart əməliyyat proseduru.
  
  
  "Bax, - dedim. "Və gətir mənə мятного çay. Qaynar".
  
  
  O, растворился gah. Onun селл yastıq var divarları, gözlədi, hələ ki, gözlərim tam приспособятся qaranlıq və diqqətlə baxdı yeri var. Onun, qərara aldı ki, adam onun idi rast gəlmək seçdi pis deyil. Otaq kifayət qədər qaranlıq, musiqisi isə kifayət qədər yüksək ola bilər ki, təqaüdə. Əgər onun bilirdim bu insan kimi yaxşı mən elə bilirdim, o, bizə olardı lazımdır. Bir də ki, bizə lazım ola bilər bir ətrafında bir neçə çıxışı ki, onun dərhal gördü. Onu bilirdi ki, başqaları da var və ola bilsin ki, hətta güman, məhz burada. Bizə bir klub Tangier deyil просуществует uzun olmadan bir neçə kiçik nəticələri halda səfəri polis və ya hətta bir az arzu baxış.
  
  
  O ki qaldı əyləncə - bəli, bu barədə mənim də olmayıb iddia edir. Onun söykənib kobud gil ah, baxırdı, bir qız. Ee saçları qara qara sahəyə və gəlib çatırdı bel. Yavaş-yavaş, yavaş-yavaş o раскачивалась qaranlıq işıq altında əbilov бьющий qarın уд. Ee məqsədi arxasına söykəndiyini görüb əvvəl, sonra irəliyə, sanki o, bilmirdi ki, nəzarət bədəni хотело nə var idi, nə. Угольно-qara saç toxunduq bir sinə, sonra başqa. Onlar at, sonra açdıq əzələlərin həyat, rütubətli parlaq bank. Onlar rəqs boyunca onun yetişmiş itburnu kimi əlləri kişilər, yavaş-yavaş погружающие onun эротическую лихорадку. Onun əlləri qalxdı, проталкивая irəli gözəl sinə, sanki o, təklif ih təklif ih bütün kişi otaqda.
  
  
  "Ləqəb. Nick Carter".
  
  
  Onun yuxarı baxdı. Əvvəlcə onu tanımadım темнокожую rəqəm gedəndə ilə məşğul olan oturmuşdu əbədi mənə. Sonra onu gördüm dərin dəsti, göz və iti ülgüc, kənarları, çənə. Birlikdə onlar безошибочными. Rémi Sen-Pyer, odin üzrə beş yüksək rütbəli əməkdaşlarının bürosunun Deuxieme, fransız ekvivalenti bizim CIA. Və hələ. Bir an bizim göz görüşdük, ondan sonra biz hər ikisi gülümsədi. O, sel yastıq yanında
  
  
  
  
  
  "Mən yalnız bir штопора", - deyə onun aşağı səs. "Kim sənin dərzi? De mənə, onun üçün edə ego qarşısını almaq".
  
  
  Daha bir flash təbəssüm yayılan məlumatda iranın azn gərgin üz.
  
  
  "Həmişə fikir, mon ami, - o cavab verdi, belə isə sakit. - Bu qədər ildən onlarla хорька kimi gördüm səni, son dəfə, amma sən dərhal başa düşürsən kəskinliyi zaman, nəhayət, biz yenidən görüşəcəyik".
  
  
  Bu, doğrudur. Bu, çoxdan olub. Əslində, onu görməmişəm, Rémi onlarla хорька kimi David Xok, mənim boss və şöbə rəisi əməliyyatların AX, tapşırdım ki, mənə kömək bürosunun Deuxieme qarşısını almaq qətl prezident de Qollun. Onun heç bir pis hal-əhval tutdu, bu, əgər onun belə deyirəm. İki potensial qatil məhv edilib, prezident de Qoll vəfat təbii və dinc ölüm, öz zibil bir neçə il sonra, biz Rémi ayırdı zamanı qarşılıqlı hörmət.
  
  
  "Hələ onun bilərəm əyləncə, Rémi?" - dedim, вытаскивая siqaret və təklif emu bir.
  
  
  Güclü çənə qaşqabaqlı сжалась.
  
  
  "Mən hesab edirəm ki, mon ami var ki, hansı ki, əyləndirmək üçün hətta səni, ən səmərəli və ölümcül casus, onun ona heç bilmirdim. Təəssüf ki, bu, məni qətiyyən darıxmağa qoymur".
  
  
  O, siqareti götürüb, baxdı onun qızıl ucu qoymaq əvvəl, onun ağız və yüngülcə başını yellədi.
  
  
  "Hələ də siqaret ilə onun monogram edilən sifarişi, onu görürəm. Sizin yeganə hal zövq verir".
  
  
  Onun siqaretini yandırdı ego, sonra öz nəzər salındıqda танцовщицу.
  
  
  "Haqqında, onun gəldi ki, daha bir neçə nəfər. Əlbəttə, ciddi, xidməti vəzifələrinin icrası zamanı. Ancaq siz heç də göndərdik bu təcili zəng ali prioritet vasitəsilə Хоука - və onu əlavə edə bilərəm dayandırmaq xoş kiçik bayram - haqqında danışmaq üçün mənim сигаретах, mon ami. Onun şübhələnir ki, siz hətta məni buraya dəvət etdilər ki, hər il olduğu kimi, bu qız üçün çalışır məşğul sevgi ilə bütün kişilər bir otaqda, eyni zamanda. Heç bir şey üçün ona etiraz etdim ".
  
  
  Fransız başını tərpətdi.
  
  
  "Təəssüf edirəm ki, bəhanə üçün görüşümüz deyil, çox xoş, amma..."
  
  
  Ofisiant yaxınlaşdı iki дымящимися eynək мятного çay və Rémi saldı şəxs başlıqlı öz джеллабы. Ego əlamətlərin demək olar ki, yox oldu kölgə. Rəqs mərtəbə bir az artıb tempi sərt musiqi. Hərəkət qızlar olurdu ağır настойчивее. Onun gözlədi, hələ ofisiant дематериализуется kimi bunu марокканские ofisiantlar, sonra sakitcə sözə başladı.
  
  
  "Yaxşı, Rémi", - dedim. "Gəlin".
  
  
  Rémi uzanmış сигаретой.
  
  
  "Gördüyünüz kimi, yavaş - yavaş o başladı, - mən boyalı, öz dərini və geymək марокканскую paltar. Bu axmaq maskarad olan görünə bilər. Hətta bu yerdə ki, onun təhlükəsiz hesab edirəm, bizim düşmən ola bilər ətrafımızda. . Və biz bilirik, biz əminik ki, onlar kimlərdir. Bu, ən qorxulu cəhəti bu vəziyyət. Biz bilirik ki, onlar kimdir və biz bilmirik ki, ih motivləri. Biz yalnız təxmin edə bilərik ".
  
  
  O, durduruldu. Onun çıxardı vasitəsilə pencəyinin gümüş фляжку və oğrun tökülür, bir az барбадосского roma qala 151 bu, həm də bizim stəkan. Müsəlmanlar içmək deyil - ya lazım deyil - və mən heç bir fikir keçmək ih iman. Rémi minnətdarlıqla başını tərpətdi etdi qurtum çay və davam etdirmişdir.
  
  
  "Mən keçəcəyəm birbaşa işə", - deyə o bildirib. "Kimsə yox. Kimsə təmsil edən həyati əhəmiyyətli maraq təhlükəsizlik üçün yalnız Fransanın deyil, həm də bütün Avropa, böyük Britaniya və ABŞ. Qısa deyirəm, kimsə maraq doğuran qərb dünyası üçün".
  
  
  "Alim." Bu bəyanatı idi, yox, штопора. Gözlənilməz yox, bir alim səbəb daha çox vahimə, daha fərarilik on bürokratlar, hansı ölkədə bu yox idi.
  
  
  Rémi başını tərpətdi.
  
  
  "Siz nə vaxtsa eşitmişəm Фернане Дюроше?"
  
  
  Onun fikirli halda uzanmış сигаретой və fikrən nəzər saldım bio-faylları AX o fransız elmi liderləri. On beş fut aralıda, məni rəqqasə ıso bütün gücü ilə çalışırdı ki, məni yayındırmaq. Musiqi durmadan yığır artır. Onun hiss qotur qarın. Qız дрожала, əzələ həyat сокращались beat musiqisinə, hip пульсировали.
  
  
  "Doktor Фернан Дюрош, fəlsəfə doktoru üzvü Fəxri legion. Anadan Эльзасе 1914-cü ildə. Birinci sinfində bitirmişdir Политехническую məktəb, Paris, 1934-cü il. Tədqiqatlar sahəsində sualtı güc qurğuları üçün fransa hərbi-dəniz donanmasının qədər alman işğalı. Fransızlar rəhbərliyi ilə de Qoll azad olunanadək. Müharibədən sonrakı iş: əsas nailiyyətlər sahəsində kompüterləşdirilməsi üçün inkişaf atom sualtı fransız donanması. 1969-cu ildən - direktoru РЕНАРД, gizli layihə fransız donanmasının. Müharibə zamanı məlum olmuşdur kod adlı "Doktor Ölüm" görə iş ilə, partlayıcı maddələrlə Adı indiyə qədər хорька kimi istifadə olunur zarafat görə məzlum xarakterli Дюроша ".
  
  
  Rémi yenə başını tərpətdi. İndi ego gözlər də var idi riveted qız. Onun дрожащие sinə rütubətli parıldayırdı bu дымном işığında. Ee gözləri idi praktiki surətdə qadınlardan zaman o, rəqs edirdi.
  
  
  "Siz öz
  
  
  
  
  ev tapşırığı. AX yaxşı məlumat toplayır. Bəlkə də, çox yaxşı, mənim üçün, kimi, üzrə direktoru, təhlükəsizlik РЕНАРД. Lakin, bu insan deyirik ".
  
  
  "Və əsas söz ego dosye əlbəttə ki," atom ", - dedim.
  
  
  "Ola bilsin".
  
  
  Onun yuxarı qaldırdı və onun qaş qaldırmaq.
  
  
  "Ola bilər?"
  
  
  "Başqaları da var, açar sözlər. Məsələn," компьютеризация "və" sualtı motor quraşdırılması. Hansı tərəfindən, onlarda düzgün, biz bilmirik ".
  
  
  "Ola bilər ki, bütün onlar?" Onun soruşdu.
  
  
  "Yenə də, ola bilsin". Rémi az пошевелился. Onun da. Otağa вторгалось yüngül narahatlıq, üstəlik, və demək olar ki, hiss olunan gərginlik. Bu idi təmiz cinsi gərginlik, исходящее təcrübəsi qızlar mərkəzində. Onun təravət, indi idi спущена. Yalnız nazik şəffaf parça шароваров və bra ilə obscured sulu sinə ilə parlaq сосками və parlaq budları. Bu material vasitəsilə, hər bir kişi otaqda görə bilərdi qara üçbucaq onun юбку. O, гипнотически двигала onlara жестикулируя əlləri ilə dəvət, dua haqqında danışılır.
  
  
  Rémi прочистил boğaz etdi ki, daha bir qurtum çay ilə rum.
  
  
  "İcazə verin, mən başdan başlamaq, - deyə o bildirib. "Məsələn, üç ay əvvəl həkim Дюрош tərk qərargah-mənzili РЕНАРД bu Кассисе əlbəttə, onun hər il üç həftəlik məzuniyyət. Üzrə ego sözlərinə görə, həmkarları, o, yüksək əhval-ruhiyyə. Layihə tez bir vaxtı yaxınlaşdıqca üçün uğurla başa çatmasına və, əslində, Qalıb dəqiqləşdirmək yalnız bəzi detallar. Дюрош indi göl Lucerne İsveçrədə, o harada nəzərdə aparmaq, məzuniyyət qayıq ilə köhnə dostu, yaşamış olan Politexnik universiteti. O yığıb öz çamadan və səhər İyirminci noyabr öpdü qızı vida də... "
  
  
  "Mən qızı?"
  
  
  "Дюрош tanınıb. Ego двадцатитрехлетняя qızı Mişel yaşayır, onunla işləyir библиотекарем bu РЕНАРД. Amma mən qayıdıram sonra onun üçün. Dediyim kimi, Дюрош öpdü qızı vida hava limanında Marsel. sel təyyarə Milan olan uçur Lucerne. Təəssüflər olsun ki,... "
  
  
  "O belə çıxdı", - başa, bunun üçün onun.
  
  
  Rémi başını tərpətdi. O, yüngülcə üzünü üçün rəqqasə deyil düşdü baxımından sahəsində ego. Onu dərk edə bilər nə. O, heç bir səbəb konsentrasiyası. O, tərk edib mərkəzi zalın və indi извивалась mühit tamaşaçıların сладострастно toxunan ana südü və budları bir нетерпеливого kişi, daha sonra digər.
  
  
  "O, sel, təyyarədə, - deyə Rémi. "Biz bunu bilirik. Ego qızı gördüm bu. Lakin o, heç keçirilib gömrükxanasına və immiqrasiya nəzarəti Люцерне. Ən delle, o verilmişdir təyyarə ətrafında Milan Lucerne".
  
  
  "Belə ki, vəcd, əgər bu, zövq, reallaşdı Milan. Və ya təyyarə ətrafında Marsel", - fikirli halda dedi mən.
  
  
  "Zahirən belə", - dedi Rémi. Hər halda ego qızı alıb ondan məktub iki gün sonra. Və madmazel Дюрош, və bizim ən yaxşı ekspertlər tərəfindən почерку razıyam ki, bu, həqiqətən də yazılıb özü Дюрошом. qəfil ehtiyac tək, və o, qəbul spontan qərar təcrid oluna haradasa üçün "bütün düşün".
  
  
  "Штемпель?" - mən soruşdum, özünüzü məcbur deyil baxmaq танцовщицу. O, çıxarılması. İndi ətrafında onun boğaz вырывались aşağı nalan; et seq aktları hərəkətlərin bədənə olurdu безумными.
  
  
  "Штемпель məktub idi-Roma. Amma bu, əlbəttə ki, heç bir şey deməkdir".
  
  
  "Az-çox şey. Kim ego qaçırdığı bilərdi məcbur ego məktub yazmaq, daha sonra isə göndərmək ego poçt hardan gəldi". Onun допил rom və çay asan bir nəfəs. "Əgər, yəni, onun qaçırdığı".
  
  
  "Tamamilə fantastik. Əlbəttə ki, buna baxmayaraq, onun parlaq təcrübə vətənpərvərlik, biz etiraf etməliyik imkanı fərarilik Дюроша. Əgər biz görəcəyik ki, sözləri və ton ego e-poçt görə təmiz sikkə, bu, çox güman ki".
  
  
  "Bu, daha çox bir hərf?"
  
  
  "Üç bazar günləri daha sonra ego yoxa Mişel Дюрош alıb daha bir məktub. Bu nen, yenə də yazılmış əl, Дюроше bildirib ki, ego daha çox narahat edir xarakter yerinə yetirdiyi iş onlara РЕНАРД və o keçirməyi qərar hələ altı ay tək, üçün, "düşünmək", istəyir olub onu davam etdirmək. Yalnız bundan sonra ego qızı həqiqətən-tutu-xanim - o qeyd məktubda olduğu zalda deyil, işarə, o təkrar edəcək, onunla söhbət etmək - və qərara gəldim ki, bu onun borcudur əməkdaşı kimi РЕНАРД, həmçinin ego qızı, əlaqə hakimiyyəti ilə. Məni dərhal cəlb etdik işə, lakin onlarla хорька bizim istintaq, demək olar ki, heç bir şey qiymətli deyil gördük ".
  
  
  "Ruslar? Çinlilər?" Qız idi, bizə yaxındır. Onun hiss iy nəfəsli və müşk ee сияющего bədən. Onu gördüm, bir damla bankı arasında ee sulu ana südü. Men olunub, toxunmaq, onu схватиться görə bilər.
  
  
  
  
  
  "Bizim bütün agentləri mənfi yanaşırlar, buna", - deyə Rémi. "Belə ki, görürsünüz, mon ami, biz, həqiqətən, qarşısındayıq kar divar. Biz bilirik хема o, asılı olmayaraq, zalda olub, onlarla öz залп, ya yox, və, ən əsası, biz bilmirik ki, haradadır. həqiqətən, biz bilirik ki, informasiya ilə olan qol Фернана Дюроша, layihə РЕНАРД ola bilər продублирован хема bir şey, dünyanın hər yerində cəmi bir neçə milyon dollar ".
  
  
  "Nə qədər bu, ölümcül?"
  
  
  "Ölümcül", - qaşqabaqlı dedi Rémi. "Heç водородная bomba və ya bakterioloji müharibə, lakin ölümcül təhlükə başqalarının əlindədir".
  
  
  İndi qız idi, belə ki, yaxın hiss etdim ki, onun isti nəfəsi onun simasında. Ee nalan olurdu гортанными, tələbkar, onun çanaq irəliyə getsin və bundan əvvəl də onların arasında, əlləri olunub yuxarı, sanki olan görünməz любовнику, производившему экстатическую əzab onun əti; sonra onun bud раздвинулись qəbul etmək. Digər kişilər потянулись ona, ih gözləri yanırdı aclıq. O, ускользала onlardan heç vaxt itirmədən konsentrasiyası öz daxili конвульсиях.
  
  
  "A qızım? Doğrudanmı da elə düşünür ki, Дюрош həqiqətən getdi, özü üçün" hər şey düşünmək "?"
  
  
  "Siz özünüz danışmaq qızı, - dedi, Rémi. "O gizlənir və mən gətirim sizin ona. Bu, bir ətrafında səbəbləri mon ami, onu xahiş etdim ki, siz buraya gəlməyə, bir Tangier. Başqa bir səbəbi, və səbəbi onun şəxsi ağır sizi və AX, bu, mənim şübhə. . Zəng, sizin dediyiniz kimi, догадкой. Amma kim yaxşı ola bilər nüfuz layihə РЕНАРД, öyrənmək, necə və nə ego istifadə edə bilərsiniz, və sonra qaçırmaq doktoru Дюроша və ya təşviq ego getmək? Kim ...
  
  
  Onun tərəf əyildi licks üçün çalışırıq sözləri eşitmək Rémi. Musiqi kəskin etməyib, zaman qız qarşımızda açaraq ağız беззвучном крике ekstaz başlayıb выгибать bədən kənara son спазма. Diyar onun gözləri görmək bilər, iki kişi, məqsədyönlü şəkildə hərəkət vasitəsilə otağa. Bouncers? Saxlamaq üçün зевак nəzarəti altında yol verməmək üçün səhnə çevrilib səhnə kütləvi zorlama? Onun baxdı, onlardan ehtiyatlı olun.
  
  
  "... Yenə köhnə dostlar - hesabat agent - vulkan..." Mən eşitdim not söhbət heç-Heçə. Seyr necə iki kişi uyğun licks onun əlini uzadıb götürdü ego tutub. Bir neçə düym-dən nax bədən qızlar задрожало sonra, nəhayət, содрогнулось.
  
  
  "Rémi, - dedim, - və iz..."
  
  
  O, başladı dönmüş. Bu nöqtədə hər iki kişi atılır öz джеллабы.
  
  
  "Heç-heçə!" Onun bağırdı. "Aşağı!"
  
  
  İdi, çox gec. Otaqda aşağı tavan оглушительный ildırım çekim avtomat Divarları. Bədən Rémi gurultu ilə ударилось irəliyə, sanki ego sınıq sürüşər nəhəng çəkic. Boyunca ego geri çıxdı xətti qanlı deşik, sanki onlar orada вытатуированы. Ego məqsədi partladı. Kəllə parçalandı извержением qırmızı qan, boz beyin və ağ sümük fraqmentləri. Mənim üz idi пропитано qan ego, əlləri və köynək забрызганы.
  
  
  İndi onu bir şey edə bilmədim üçün heç-Heçə. Və mən heç vaxt ağlamaq onun. Sonra split ikinci sonra axan ilk güllə onu düşdü və roll başladı. Вильгельмина - mənim 9 mm люгер və daimi peyki - artıq idi məndən əl. Лежу qarın, onun qürub görə kərpic sütun və açmış, cavab atəşi. Mənim ilk таращить gözləri düşüb məqsədi. Bir də onu gördüm ki, ətrafında bir və iki kişi düşdü tapança-pulemyot və выгнул başını geri, хватаясь üçün boyun və крича. Qan dəstə tərəfindən karotid arteriya kimi ətrafında hose yüksək təzyiq. O düşdü, hələ yapışaraq özünü. O, мертвецом, смотрящим kimi ölür. Amma başqa kişi hələ sağ idi. Hətta mənim ikinci таращить göz ранила ego şəxs, o döşəməyə düşdü və irəli bədən onun hələ sağ olan digər qarşısına. İstifadə ego kimi qalxan, o, davam vurmaq. Güllə qaldırmışıq toz və çirk parçaları cinsin bir neçə düym mənim üz. Onun heç vaxt sərf və sursat üçün çalışırıq hit bir neçə düym kəllə arrow ki, onu görə bilərdi. Onun çevirdi Вильгельмину yuxarı baxdım üç donuq ampul idi ki, yeganə işıq mənbəyi otaqda. Onun промазал ilk dəfə söyüş söydü, sonra qırdı ampul. Otaq girdi zəngin qaranlıq.
  
  
  "Müəyyən etmək! Buyurun! Müəyyən mənə!"
  
  
  Üzrə оглушительного xaos və qışqırıqlar, qışqırıqlar və çekim yanımda qadın səsi eşidildi. Onun başını çevirdi. Bu idi rəqqasə. O, bir neçə fut məndən, çıxılmaz yapışaraq döşəməyə xahiş mənzil, onun orada yox idi, onun sifəti искажалось təcrübəsi dəhşət. Bu qarışıqlıq zamanı onun bra idi сорван isə çılpaq sinə шататься parlaq брызгами qan. Qan-Rémi Sen-Pyer. Onun əlini uzatdı, kobud tutdu, onun üçün uzun, qalın, qara saçları və потащил üçün rulolar.
  
  
  "Heç спускайся", - прорычал mən. "Heç bir hərəkət yoxdur".
  
  
  O, "snuggled mənə. Onun hiss yumşaq birds onun bədən əksinə, mənim əlinə tapança ilə. Onun saxlanılır yanğın dəqiqə, сосредоточившись azn вспышках silah arrow. İndi o обстреливал bütün otaq açan xətti yanğın lazımdır ki, olardı əhatə məni - əgər mən heç bir sığınacaq.
  
  
  
  Otaq çevrilib cəhənnəm кошмарную pit ölüm, усыпанную ölü orqanları olan daha canlı ilə yuh ayaqlar altına извивающиеся bədən ölüm, скользили yığınları qan спотыкались haqqında разбитую və изуродованную əti, düşmə kimi güllə. acıqla vurdu ih tərəfindən geri və ya şəxsə. Bir neçə fut onlardan bir kişi davamlı qışqıraraq, прижимая əllərini mədə. Ego həyat idi yarmış güllə və bağırsaq вываливались mərtəbə.
  
  
  "Buyurun!" захныкала qız yanımda. "Buyurun! Çıxardın bizi buradan!"
  
  
  "Yaxın zamanda", - oğlan dedi onu. Əgər imkanı var tutmaq, bu quldur və almaq ego canlı, ona bu otelin. Onun уперся əl qütb diqqətlə tapanca və shot. Yalnız vermək bilmək idi ki, mən hələ də var. Əgər onu məcbur edə bilər ego imtina öz taktika qatlama atəş tutmaq üçün ümid məni təsadüfi məcbur ego axtarmaq məni, qaranlıqda onun bilərdi hiss Хьюго, mənim incə, həm qələmi, стилет, rahat устроившийся bu ego zamşa tərəfdən.
  
  
  "Dinlə!" - birdən qız yanımda.
  
  
  Onun onu rədd etdi, daha bir shot. Atıcılıq приостановилась bir an sonra başlasın. Mobster перезарядил. Və o, hələ heç təsadüfi.
  
  
  "Dinlə!" - yenə qız, daha təkidlə çəkərək mənə tutub.
  
  
  Onun başını çevirdi. Haradasa uzaqlarda, görə kəskin tıqqıltı gun Divarları, onun eşitdim xarakterik şiddətli cry polis maşınları.
  
  
  "Polis!" dedi bir qız. "Biz indi tərk etmək! Biz gərək!"
  
  
  Atıcı, olmalıdır da səs eşitdim. Qapının son shot: kərpic раскололись üzrə столбу və gil gil qalxdı ilə cinsi narahat yaxınlığında o yer ki, biz orada dururdu, sonra isə ölümün baş verdiyi və sükut. Əgər siz zəng edə bilər, bu скопище qışqırıqlar, ağrıyan groans və titrəyişlərin və sakit. Onu tutdu qız əl və etdi onu və özünü приподняться. Heç bir məqam var idi ətrafında asmaq da укрытии. Mobster artıq çoxdan gedib.
  
  
  "Arxa çıxış", - onun atdı bir qız. "O ki, bizə hansı küçəyə çıxmır. Tez!"
  
  
  "Bax, orada", - birdən o dedi. Görə "divar qobelen".
  
  
  Onu görə bilmədi ki, o, hər hansı qaranlıq, amma hey həvalə söz. Çəkərək onun əlini onun ощупью laquna tərəf yönəldi boyunca divar arasından cəngəlliyi insan orqanları, ölü və ölüm. Əlləri сжали mənim ayaqlarım, mənim belini. Onun оттолкнул ih kənara, unutqan ağlayır ətrafında məni. Mən heç vaxt oynamaq Florence Найтингейл. Mən heç vaxt dindirilməsi moroccan polis.
  
  
  "Altında çoxsaylı əlvan saplardan toxunmuş qobelen, - eşitdim, onun pıçıltı qızlar mənə arxasında, - var, taxta колышек. Siz ego дернуть. Güclü".
  
  
  Mənim əlləri tapıb kobud yun moroccan гобелена. Onun оторвал onun və groped onun altında колышек. Mənim əlləri idi, yaş və sürüşkən bir şey, mən bilirdim ki, qan idi. Визг polis maşın indi шталь licks. Birdən-birə bu kəsildi.
  
  
  "Торопись!" sədəqə ediyorum qız. "Onlar xaricdən!"
  
  
  Onun aşkar колышек kobud forma və özünə sarı çəkdi - guya haradasa sərin uzaq hissəsində öz ağıl onu qeyd faktı üçün невиновного beholder qız, deyəsən, çox narahat olmamalıdır şurasının, onun qarşısını almaq üçün polis.
  
  
  "Торопись!" o sədəqə ediyorum. "Lütfən!"
  
  
  Onu özünə sarı çəkdi güclüdür. Birdən Sən kimi hiss parça gil divar подался. O, swung əvvəl впустив bir bora sərin gecə seçmə hava ölümcül qiyaməti otaq. Onun sövq qız rozetkası və onun ardınca getdi. Arxadan kiminsə əl çıxılmaz вцепилась mənə çiyin və hansısa bədən çalışdı протиснуться deşik qarşımda. Mənim sağ əli взмахнула yuxarı, sonra isə kürsünün bu полусмертельном təsir karate. Onun eşitdim şiddətli grumblings və bədən batdı. Onun вытолкнул ego deşik vasitəsilə bir ayaq və keçdi içindən bir çuxur, görə də məhz bölmə divarları yer geridə. Onun durduruldu. Biz harada bizim idi, qaranlıq idi, necə meydança.
  
  
  "Bura", - eşitdim, onun pıçıltı qız yanımda. Ee əl протянулась və tapmışdır mənim. - Sağ sizin üçün. Ola ehtiyatlı olun. ".
  
  
  Ona imkan verdi ki, onun əl çəkmək məni aşağı pilləkənlər vasitəsilə hansısa dar tunel. Onun idi buraxmaq başını. Bu gecə havada toz iyi gəlirdi, разложением və затхлостью.
  
  
  "Bu çıxış nadir müalicə olunur", - pıçıldadı mənə qız qaranlıqda. "Bu barədə bilir, yalnız iki və bir neçə ego dostlar".
  
  
  "Kimi iki kişi ilə tapança Divar?" Onun təklif edib.
  
  
  "İnsanlar tapança ilə deyil, dost olmuşuq. Amma... indi biz dırmaşmaq lazımdır. Ehtiyatlı olun. Açılış çox deyil".
  
  
  Ona düşdü qarın, onlar vasitəsilə keçid, ancaq kifayət qədər böyük mənim bədən üçün. Rütubətli və soyuq idi, воняло. Mənə lazım deyil, çox düşünmək,anlamaq ki, biz qoşulub köhnə, неиспользуемому məntəqəsi kanalizasiya sistemi. Amma sonra beş gərgin dəqiqə axını təzə seçmə hava güclənib.
  
  
  
  Məndən qabaqda bir qız birdən-birə dayandı.
  
  
  "Budur, - o dedi. "İndi siz толкнуть yuxarı. Qaldırın barmaqlığı".
  
  
  Onu əlini və hiss ржавую dəmir barmaqlığı. Обхватив üçün özünü diz, onun geri qalxdı yuxarı. O, təkərlər daşlı yolda sonra qalxıb qarış görə дюймом. Zaman deşik olub, kifayət qədər böyük, onun jest təklif qız протиснуться. Onun полез onun arxasında. Radiator barmaqlığı ilə bağlıdır лязгом qayıtdı yerinə. Onun огляделась: böyük saray, solğun işıqlı bir ay işıq kənarda, kölgə maşın.
  
  
  "Biz harada?"
  
  
  "Bir neçə blokları uzaq klubu", - dedi qız. O, ağır nəfəs. "Tərk üçün qaraj qapısı. Burada biz təhlükəsizlik. Lütfən, icazə verin, bir az istirahət etmək".
  
  
  Onun bilərdi özü istifadə möhlət. Amma mənim fikrimcə, daha vacib işləri var.
  
  
  "Yaxşı", - dedim. "Siz dincəlirsiniz. İsə hələ ki, istirahət edirsiniz, tutaq ki, siz cavab verəcəksiniz bir neçə məsələ var. Birincisi, niyə belə əminsiniz ki, bu silahlı adamlar dost olub ana? ona görə ki, nümayəndə heyəti polis? "
  
  
  Bir an davam elədi ıso bütün gücü ilə çalışmaq mənim nəfəs tutmaq üçün görünə. Onu gözləyirdi.
  
  
  "Revmatizm sizin ilk штопора, - deyə o, nəhayət, onun səsi hələ də idi сорван ki, yaraqlılar tərəfindən qətlə Rémi Sen-Pyer. Sen-Pyer dostu idi sahibləri və buna görə də yaraqlılar ola bilməz dostları sahiblərinin ".
  
  
  Onu tutdu ee çiynindən.
  
  
  "Bilirsiniz ki, haqqında Rémi Sen-Пьере?"
  
  
  "Lütfən!" - qız qışqırdı, вертясь. "Edirsən mənə zərər!"
  
  
  "Cavab ver mənə! Sən nə bilirsən haqqında Rémi Sen-Пьере?"
  
  
  "Mən... mister Karter, onun elə bilirdim, siz bilirsiniz".
  
  
  "Bilirəm?" Onun azaldıb хватку onun çiyin. "Bilirəm ki?"
  
  
  "Onun... onun Mişel Дюрош".
  
  
  
  İkinci fəsil
  
  
  Onun baxırdı bilər, hələ də keçirilməsi onun çiynindən. O, diqqətlə baxdı mənə.
  
  
  - Deməli, Sen-Pyer sənə dedi?
  
  
  "Saint-Pierre macal mənə, - dedim. "Emu kəsə məlumdur başını elə o zaman tarix maraqlı olurdu".
  
  
  O, diksindi və üzünü çevirdi.
  
  
  "Mən görmüşəm", - pıçıldadı. "Bu baş düym mənim üz. Bu dəhşətli idi. Mənə olunacaq сниться nightmares bütün qalan həyat. Və o, belə bir lütf, belə утешительным. Sonra o, atası kimi yoxa çıxdı ..."
  
  
  "Əgər bu idi sənin ata", - dedim. "Əgər siz Mişel Дюрош".
  
  
  "Ah, onu başa düşürəm", - tez dedi. "Siz təsəvvür etmək çətindir, qızı Фернана Дюроша, görkəmli alim, исполняющую rəqs du-вантр bu moroccan гашиш-klubda. Amma..."
  
  
  "Yox, tamamilə yoxdur", - dedim. "Ən delle, bu, məhz nə qane edəcək Rémi Sen-Pyer. Nə üçün ən yaxşı yer gizlətmək, sənə? Amma bu hələ mənə sübut edir ki, sən Mişel Дюрош".
  
  
  "Və mən onu sübut edir ki, siz Nick Carter, adam Sen-Pyer mənə ən parlaq və ölümcül casus dörd qitədə?" - soruşdu, onun səsi шталь kəskin.
  
  
  Onun fikirli baxdı bilər.
  
  
  "Mən bilərdi bu, sübut edir", - dedim. "Nə dəlil lazımdır?"
  
  
  "Très bien", - deyə o bildirib. "Bilmək istəyirsinizsə, bilirəm olub onun salamladı, sizin üsulları müəyyən etmək. Çox yaxşı. Bir mənə göstərin daxili yan, sizin sağ dirsək".
  
  
  Onun təxminən qolları jaket və köynəklər. O, наклонилась irəli oxumaq üçün müəyyən BALTA, вытатуированную məndə daxili bir tərəfdən dirsək, sonra başını qaldırdı və başını yırğaladı.
  
  
  "Mən də bilirəm ki, sizin kod adı: N3 və sizin adı: Killmaster", - deyə o bildirib. "Saint-Pierre də mənə izah mister Karter ki, bu BALTA ki, siz işləyirsiniz, ən gizli agentlik sistemində dövlət kəşfiyyat Birləşmiş Ştatların ki, görüləcək işlər, o yerinə yetirir, çox çətin və çox грязна, hətta CIA ".
  
  
  "Gözəl", - dedim, закатывая qolları. "Sən bilirsən оборудова mənə hər şeyi. Nə isə, mən bilirəm ki, haqqında sənə..."
  
  
  "Mən yalnız bir qızı Фернана Дюроша, - tez o dedi, - ancaq və kitabxanaçı layihənin РЕНАРД. Var buraxılması təhlükəsizlik sinif 2 kimə tələb edir ki, belə işlər. Əgər siz zəng qərargah-mənzili РЕНАРД, onlar sizə verəcək vasitə qəti müəyyən məni: üç şəxsi məsələnin olan yalnız onun və РЕНАРД bilirəm cavablar ".
  
  
  "Nə sənin haqqında nə ana?" - soruşdum. "Məgər o, bilmirdi olardı cavablar bəziləri bu məsələlər ətrafında?"
  
  
  "Şübhəsiz", - soyuq tərzdə cavab verdi qız. "Əgər, siz, şübhəsiz ki, bilirsiniz, o, ölü deyil, on altı il bundan əvvəl".
  
  
  Onun yüngülcə gülümsədi.
  
  
  "Siz çox подозрительный adam mister Karter", - deyə o bildirib. "Amma belə anlamaq lazımdır ki, bizdə zinət əşyaları özünü tatuirovka ki, mənə qətiyyən kimi, mənim də az idi yerlərdə olardı gizlətmək şəhadətnamənin məşhur kostyum ki, mən ..."
  
  
  O, ахнула
  
  
  
  
  birdən-birə və çünki hər iki əllərini onun çılpaq sinə.
  
  
  "Mon Dieu! O, tamam unutmuşam..."
  
  
  Onun yenidən gülümsədi.
  
  
  "Mən bilmirdim", - dedim. Onun çəkdi pencək və uzatdı hey. "Biz buradan çıxmaq, sən də belə привлечешь kifayət qədər diqqət küçədə. Onun istəyirəm ki, qane üsyan".
  
  
  Hətta solğun ay işığında, bir просачивался vasitəsilə çirkli pəncərələr, onu gördüm, o краснеет, o zaman onun jaket.
  
  
  "Lakin biz hara gedə bilərik?" deyə soruşdu. "Mən yuxuda balaca otaqda azn mərtəbədə üzərində klubunun ki, Rémi təşkil mənim üçün öz dostları ilə sahibi. O, qorxurdu..."
  
  
  "... Ki, əgər atanızın oğurlanaraq, bu əməkdaşlıq öz похитителями, ola bilər ki, aşağıdakı siyahıda. Girovuna əməkdaşlığın sizin ata". Bitirmişdir nah.
  
  
  O, başıyla təsdiq elədi. "Tamamilə fantastik. Lakin, biz bilmirik indi geri klubu. Orada olacaq, polis və сбежавший atıcı yarana bilər yenə".
  
  
  Onun əsasını qoydu, əlini burada çiyninə apardı gün.
  
  
  "Biz fikrində deyilik yaxınlaşmaq klubuna", - inandırdı onu et seq aktları. "Var bir. Ego adı Əhməd və var bar. Onu çağırdım, emu bir xidmət". Onun bilərdi et, necə xilas etdi, onu ömürlük nəticə fransa həbsxana, lakin шталь. "İndi o, gedir bunu mənə bir neçə cavab və xidmətlərin".
  
  
  "Deməli siz həqiqətən inanırsınız ki, mən Mişel Дюрош?" deyə soruşdu. Onun səsi dua.
  
  
  "Əgər yox", - dedim baxaraq aşağı görünüşü arasında лацканами mənim камзолы ilə məşğul olan xeyli təkmilləşdirilmişdir ilə müqayisədə olanlar indi onun adını daşıyır, - "siz maraqlı dəyişdirilməsi".
  
  
  O gülümsədi, mənə baxaraq zaman o, qapını açdı və içəri daxil olduq.
  
  
  "Mən daha yaxşı hiss edirəm", - deyə o bildirib. "Mən qorxurdu..."
  
  
  O, yenidən ахнула. Bu, daha çox tutqun cry.
  
  
  "Üz ... sənin üzünü ..."
  
  
  Mənim ağız сжался. Parlaq ay işığında ona təqdim edə bilər, necə baxmaq mənim üz, əl və köynək, sırılsıklam qan-Rémi Sen-Pyer. Onun çıxardı ətrafında şalvarının cibindən təmiz yaylıq, намочил ego rum üzrə фляжки etdi ki, hər şey ola bilər. Zaman onun başa, onun deyə biləcəyini ifadə monitorinq dəhşət onun simasında ki, mən hələ də xatırlatdı ki, o, ətrafında bir kabus.
  
  
  "Get, - dedi, - mən alaraq onun əlindən. "Bizə hər ikisinə lazım isti duş, amma bu canı çıxaçıxa gözləyəcək. Bir neçə saat sonra burada olacaq ordu, polis".
  
  
  Onun увел onun üz, qol, üz klub. Mənə etdi və bir neçə məhəllə, əvvəl onun dəqiq bilirdi, harada olduğumu hamı bilirdi. Sonra onu aşkar küçəyə Жирана və çevirdi düz uzun əyri küçə aparan бару Əhməd. İyi gəlirdi, həm də istənilən başqa az gedəndən sonra o Tangier, sidik iy, nəm gil və полусгнившими tərəvəz. Гниющие gil ev, sallaq hər tərəfdən bizi idi, qaranlıq və тихими. Gec idi. Mimmo bizi getdilər cəmi bir neçə nəfərdir, lakin onlar, kim keçdi, atdı bir peek və отворачивая baş sakitcə göstərmək. Bizdə olmalıdır alınardı narahat şəkil: gözəl və gur длинноволосая qız geyimli, yalnız şəffaf şalvar və kişi pencək müşayiəti ilə мрачного insan dərisi olan idi шататься, insan qanı. Yoldan keçənlər qeyri-iradi bizə yol: bizdən smelled неприятностями.
  
  
  Belə alındı və bar Əhməd.
  
  
  Marrakesh Lounge idi, ən шикарным, bahalı və гламурным bar Mədinə. O, xoşuma gəldi zəngin və təcrübəli марокканскому iş, eləcə də o turist deyil ki, otel bizə həşiş, bizə hazırlayıb turizm tələ. Əhməd uzun müddət копил üçün pul almaq, və indi çox ehtiyatla göstəriş verib ki, onlardan. O, təbii ki, ödənilən polis pul qorunması üçün, eynilə onun kimi ödənilmiş ih bir sıra digər nüfuzlu maddələr üzrə digər tərəfdən qanun. Amma o, həmçinin, yol problemləri ilə qanunla təqib etmək, bar deyil шталь cənnəti treyderlər üçün narkotik, narkomanlar, qaçaqmalçıları və cinayətkarların. Bir hissəsini təmin etmək ego vəziyyət idi ego qəbulu: bar idi, uzaq sonunda həyət. Həyətində idi, yüksək divar, увенчанная битым şüşə, вбитым beton və ağır taxta qapını. Gün olub buzzer və domofon. Müştərilər жужжали, ona öz adlarını və yol verilirdi, yalnız o halda Əhməd bilirdi, yaxşı və ya şəxs ih etdi. Sonra həyətdə, onlar daha da məruz öyrənilməsi yönəltdiyi iti baxışlarla süzdü baxışları Əhməd. Bu halda, arzuolunmaz, onlar göstərilsin küçədə rekord qısa müddətdə. Zaman səhərə yaxın bar bir kayuta girib qapını bağlamışdır və qapı daxili həyət və qapı özü bar kilidli idi cüt qala.
  
  
  Bar bağlanıb. Amma qapıdan həyətə idi, bir neçə düym приоткрытой.
  
  
  Onu görməmişəm, onlar üçün altı ildir ki, Əhməd məxsus bu yer.
  
  
  "Nə olub?" - qız pıçıldadı zaman gördüm ki, mən tərəddüd qapı qarşısında.
  
  
  "Bilmirəm", - cavab verdim. "Bəlkə heç bir şey. Ola bilər, Əhməd müvəffəqiyyət ilə davranır невнимательно və təsadüfən. Lakin bu qapını açmaq olmaz".
  
  
  
  
  
  
  Onu diqqətlə baxdı vasitəsilə yarıq gün həyətdə. Bar qaranlıq idi. - Əlamət, hərəkət.
  
  
  "Etməlidir daxil ola?" - etibarsız soruşdu qız.
  
  
  "Gedək, - dedim. "Lakin sonra həyət. Heç yerdə olduğumuz üçün ideal hədəf olanlar üçün ola bilər, bar, спрятанном qaranlıqda, hələ ki, biz parlaq ay işığında".
  
  
  "Onda necə?"
  
  
  Danışmaq bizə söz, onun apardı ee çiyin küçədə. Biz Əhməd də var idi, ehtiyat çıxış yolu, hətta əgər onun fikrində deyildim istifadə ego kimi çıxış edir. Ən azı, bu, onunla bağlı deyil рывками bu неиспользуемой kanalizasiya. Biz yaxınlaşdı küncündə, onun bərpa olunur, bir qız bir an, hələ ki, gördüm ki, küçə, boşdur, sonra biz dönüb birbaşa və səssizcə getdi üçüncü binaya küçədə. Sözləri "Məhəmməd Франци", "Ədviyyat və пахучих maddələrin" yazılmışdır ərəb çap azn rəngi qaçmış, отслаивающейся вывеске qapının üzərində. Özü də qapı ətrafında ağır paslı metal bağlı idi. Amma mənim əsas var idi. O, mənim son altı il. Bu hədiyyə idi Əhməd mənə premyerası: zəmanəti var ki, həmişə təhlükəsiz evi, zaman onun olacağam Tangier. Onun istifadə açarı, qapını itələdi, yaxşı смазанных, бесшумных петлях, bağladı və onu bizimlə. Yanımda bir qız dayandı və принюхалась.
  
  
  "İy", - deyə o bildirib. "Bu qəribə qoxu?"
  
  
  "Ədviyyat", - dedim. "Ərəb ədviyyat. Ətir, tütsü, аллои, hər şey haqqında oxuduğunuz Müqəddəs. Və mən deyirəm ki, Müqəddəs kitab haqqında..."
  
  
  Onun ощупью laquna tərəf yönəldi mimmo бочек ilə xırda-xırda doğranmış ədviyyat və çanta ilə buxur, bu yer, bu iniltilər. Orada məharətlə bəzədilmiş, parça qoymaq nüsxə Quran, müqəddəs kitab və islam. Təcavüzkar-müsəlman bilər rob bütün bu yerdə, amma, o, yeri nə mən ona toxunub. Açdı müəyyən səhifə dəyişən balans çəkilər olar. Aşağıda, və onun qarşısında hissəsi cinsindən откатилась əvvəl.
  
  
  "O ki qaldı gizli sürücü artımı, - deyə qız onun alaraq onun əl, - bu ценымногие daha yaxşı bir biz yalnız buraxdı".
  
  
  "Üzr istəyirəm, - dedi qız. "Allah eləməsin ki, Нику Картеру hata gizli keçid turist dərəcəli".
  
  
  Onun əqli gülümsədi. Görəsən o qızı Фернана Дюроше, ya yox, amma var bu qızın kifayət qədər cəsarət. O, artıq yarım bərpa təcrübə ki, aylar gedirdi olardı, bir çox insanların vəziyyətini şok.
  
  
  "Biz hara gedək?" deyə pıçıldadı mənə arxasında.
  
  
  "Keçid aparır altında iki evləri və аллеей", - dedim, işıqlandırma bizim yol dar daş mina карандашным flashlight. "Bu, əladır ..."
  
  
  Biz də kəskin dayanmışdır. İrəlidə o səs-küylü səs, sonra isə xəcalət əsl tamaşa idi: eşidilmir.
  
  
  "Bu nədir?" - təkidlə pıçıldadı qız yenə прижимаясь mənə öz isti bədən.
  
  
  Onun qulaq, hələ bir an sonra isə onun yük maşınını təyyarənin.
  
  
  "Narahat bir şey yoxdur", - dedim. "Sadəcə, siçovul".
  
  
  "Siçovul!" O məni dayandırmaq. "Bilmirəm ..."
  
  
  Onu özünə sarı çəkdi, onun irəli.
  
  
  "Biz indi heç vaxt delikates", - dedim. "Hər halda, onlar bizdən qorxurlar daha çox biz ih".
  
  
  "Bu, onun bir şübhə yoxdur".
  
  
  Mən heç bir cavab verdi. Keçid sona çatdı. Biz ayağa üzrə qısa dik daş pilləkən. Qarşıda, bir ah-zar idi axını şərab barel beş fut diametri. Onun etdik ona nur proyektor, sərf incə лучом saat əqrəbinin əksi istiqamətində ətrafında barel və aşkar dördüncü rod üst. Onu itələdi. Açıq axını распахнулся. Çəlləyi boş idi istisna olmaqla, kiçik kəsilmiş uzaq yuxarı sonunda olan saxlanılmışdır bir neçə galon şərab olar ki, istifadə etmək lazım idi aldatmaq üçün hər kəs qeyd şübhəli ki, çəlləyi - пустышка.
  
  
  Onun döndü qız. Söykəndi yaş ah, yaşca indi öz хлипком kostyum.
  
  
  "Burada qal", - dedim. "Mən qayıdacağam görə sənə. Əgər mən qayıdacağam, gedin, amerika səfirliyi. Onlara deyin ki, siz ilə əlaqə Devid Хоком bu AX. Onlara deyin, amma bundan artıq heç nə. Heç разговаривайте ilə хема başqa Хоука. Siz başa düşürsünüz ? "
  
  
  "Yox", - tez dedi. "Mən də səninlə gəlim. Mən istəmirəm ki, burada qalmaq üçün bir".
  
  
  "Unut", - qısaca dedim. "Yalnız filmlərdə sənə bilər düşmək əlləri ilə odur ki, mən də səninlə gəlim". Əgər hansısa problem, sən istəyirəm yalnız mane oldun. Hər halda, - mən aparmışam barmaq onun sözünü kəsdi və boyun. , "sən çox gözəl gəzmək ilə ayrı salındı başını".
  
  
  Əvvəl o bildi yenə etiraz, onun qürub mövzu barel və çarpdı qapağı özü ilə. Dərhal aydın oldu ki, çəlləyi ən delle istifadə üçün yemək, şərab əvvəl üzrə nah etdi dummy. Qalıq iy заткнул mənə ağız, və məndə закружилась qol. Onun ralf bir an, sakitləşdi, sonra подполз üçün дальнему sonunda qulaq verdi.
  
  
  
  
  İlk əvvəl onu heç bir şey eşitmişəm. Sükut. Sonra bir məsafə səs. Və ya, ən azı, səslər ola biləcək səsləri. İstisna olmaqla ki, onlar təhrif və demək olar ki, нечеловеческое keyfiyyəti подсказало ki, mənə təhrif yox idi səbəb, sadəcə məsafə.
  
  
  Onu tərəddüd hələ bir an sonra qərar risk. Yavaş-yavaş, ehtiyatla onu надавил azn торец barel. O, səssizcə распахнулся. Onun oturdu ilə Вильгельминой əlində hazır.
  
  
  Heç bir şey. Qaranlıq. Sükut. Lakin solğun ay işığında, проникавшем vasitəsilə kiçik kvadrat pəncərə, yüksək nalan, onun ayırt edə bilər həcmli forma şərab бочек və taxta ярусы поллок üçün şüşə şərab. Şərab tutan keg Əhməd, burada saxlanılan ən yaxşı kolleksiya марочных şərab Şimali Afrikada görünürdü tamamilə normal bunun üçün gecə saat.
  
  
  Sonra onun yenidən səslər eşitdim.
  
  
  Onlar хорошенькими.
  
  
  Onun выполз ətrafında barel, ehtiyatla прикрыв onun özü və прошлепал tərəfindən daş yarı üçün metal решеткам, обрамляющим giriş şərab tutan keg. Onlar üçün mənim də əsas var idi, və o, dinmədi. Dəhlizdə aparan bu nərdivan olan бару, qaranlıq idi. Lakin ətrafında otaqları üçün dəhlizi gəlirdi zəif sarı düzbucaqlı işıq.
  
  
  Və səsləri.
  
  
  İh idi, üç. İkincisi, indi onun bilik insan. Hətta onu edə bilmək edən dil onlar deyirdilər, - fransız dili. Üçüncü - yaxşı ego səslər idi звериными. Səslər əzab heyvan.
  
  
  Dovşan bədən üçün ah, onun yönəldi üçün прямоугольнику işıq. Səs olurdu qaraçuxurlu, звериные səslər мучительнее. Zaman ona bir neçə düym təcrübəsi gün наклонил onun başını irəli baxdı, bu rozetkası arasında qapı və jamb.
  
  
  Nə gördüm, перевернуло mənim həyat. Sonra isə mənə güllə yemək qəzəb.
  
  
  Əhməd idi обнажен, onun bilek bağlı idi çəngəl ət üçün olan o idi подвешен. Ego torso təmsil öz почерневшие qalıqları обгоревшей dəri, əzələ və sinir. Qan axdı üzrə ego tərəfində rta və выдолбленных кратеров глазниц. Hələlik onun baxdı, bir-birinin ətrafında iki kişi затянул başladı, hələ ki, onun ucu deyil шталь qırmızı, sonra isə vəhşicəsinə bərk-bərk ee k aparılmış hesablamalar Əhməd, bu yumşaq əti altında siçan.
  
  
  Əhməd dedi. Yalnız o, daha çox bilmədi nəşr əsl cry. Yalnız bu nəsə qurtuldadan нечеловеческие səslər zərər.
  
  
  Ego cin bəxti daha çox. O qalmış mərtəbəsində bir neçə fut məndən. Onun boğaz idi перерезано belə ki, dərin və geniş ki, məqsəd idi, demək olar ki, оторвана boyun.
  
  
  Ucu siqar yenidən müraciət əti Əhməd. Ego bədən əsəbi дергалось. Onun çalışmışam ki, heç səsləri eşitmək, onu əsas götürmüşük ki, ətrafında ego tərəfində rta və görmək deyil бурлящую qan ilə məşğul olan çıxırdı bu zaman.
  
  
  "Sən hələ də ведешь özünü axmaq, Əhməd", - dedi kişi ilə siqar zövq. "Siz düşünürsünüz ki, siz hələ откажетесь danışmaq, biz imkan vermərik ki, sizə ölmək. Amma mən sizi əmin edirəm ki, siz diri qalmaq lazımdır, təəssüf ki, diri - nə qədər biz sizə arzulayırıq - hələ ki, siz deyirsiniz ki, bizə edirəm, bilmək ".
  
  
  Əhməd heç bir şey dedi. Onun, şübhə yoxdur ki, o ümumiyyətlə sözləri eşitdim bu insan. O, ценымногие licks, ölüm daha çox fikir bu insanlar.
  
  
  "Alors, Anri, - dedi digər расторопном fransız dilində уроженца Marsel, - bəlkə кастрировать bu iyrənc?"
  
  
  Onun насмотрелся. Onun geri addım atdı, сосредоточил bütün enerji və başlayıb. Qapı сорвалась ilə loops və рванулась otağa. Onun uçdu səmimi görə bu. Və nə vaxt iki kişi mənə arxa çevirdi, mənim böyük barmaq ehtiyatla basdı bəhanədir çəngəl Вильгельмины. Alın insanın ilə siqar zövq çıxdı parlaq qırmızı dairə. O, geri bərpa və рванул irəli. O, трупом, əvvəl bir döşəməyə düşdü. Onun bilərdi qurtarmaq üçün digər şəxsin vasitəsilə split ikinci köməyi ilə digər güllə, ancaq mənim idi, başqa planları var. Əvvəl ego əl bilib çatmaq silah 38-ci çaplı, спрятанного bu кобуре altında ego sol, Вильгельмина yox oldu, və Хьюго slid mənim əlini. Havada yayılan məlumatda iranın parlaq flash polad клинка və blade Хьюго səliqəli рассекло tendon əlləri ikinci insan. O, qışqıraraq, хватаясь tutub. Amma o, yox idi трусом. Baxmayaraq ki, ego sağ əli idi окровавлена və faydasız, o qaçdı məndən. Onun qəsdən bir az da gözlədim, o qədər olarsa, cəmi bir neçə düym əvvəl kənara çəkilməlidirlər. Onun hit ego dirsək üzrə kəllə zaman onun bədən, indi tamamilə вышедшее nəzarət, пролетело mimmo məni. Ego məqsədi kəskin вскинулась zaman qalan hissəsi ego bədən ударилась haqqında mərtəbə. Ancaq o düşdü, aşıb onun ego şəxs yuxarı və bərk iki barmaq çılpaq седалищный sinir ego окровавленной əlləri. Cry, вырвавшийся ətrafında ego boğaz, demək olar ki, оглушил məni.
  
  
  "Heç kimə sən işləyirsən?" Onun заскрипел. "Sizi kim göndərdi?"
  
  
  O, gözlərini mənə, onun gözləri genişləndi təcrübəsi zərər.
  
  
  "Sizi kim göndərdi?" - yenidən tələb etdi, mən.
  
  
  Dəhşətə gətirdi ego gözü qarşısıalınmaz idi, lakin o bir şey dedi. Onun yenidən сдавил седалищный sinir. O deyə çığıran və ego göz şərikli.
  
  
  
  
  
  "Demək, dərzi, səni şeytana", - проскрипел mən. "Nə Əhməd hiss idi məmnuniyyətlə ilə müqayisədə nə baş verəcək, səninlə, əgər sən заговоришь. Və sadəcə xatırlamaq, Əhməd idi, dostum".
  
  
  Bir an üçün o, sadəcə mənə baxdı. Sonra əvvəl onu, başa düşdüm ki, o edir, onun çənə tez və hiddətlə adamlar hərəkətə gəldilər. Onun eşitdim zəif çartıltı. Bədən kişilər gərildi isə ağız растянулся də təbəssüm. Daha sonra bədən batdı, неподвижное. Zəif iy acı badam çatdı mənim burun.
  
  
  Kapsul deyil, спрятанная bu ego olunur. "Əvvəl ölmək заговоришь", - dedilər emu - хема olar ki, onlar bizə idi, - və o, belə də etdi.
  
  
  Onun оттолкнул ego, bədən. Zəif nalan, ki, onun hələ də eşitdim Əhməd, вырывались mənim içəridən. Onun Хьюго qaldırdı ilə cinsi götürüb ego bədən sol əlini yarıb istəyir dostum. Onun qoymuşdur ego cins kimi yumşaq olar. Ego nəfəs idi səthi, zəif.
  
  
  "Əhməd", - sakitcə dedim. "Əhməd, hələ bir mənim".
  
  
  O, пошевелился. Bir əl нащупала mənim əl. Gözəl, amma измученном окровавленном ağzında yarandı ki, sanki bir təbəssüm.
  
  
  "Carter", - deyə o bildirib. "Mənim dostum".
  
  
  "Əhməd, bəs onlar kimlərdir?"
  
  
  "Fikir... посланная Sen-Pyer... açdı, onlar üçün moskva qapısı" sonra bağlanması bar. Karter... qulaq as..."
  
  
  Ego səs da zəif olur. Onun склонил baş ağız.
  
  
  "Çalışıram əlaqə iki həftə ərzində... burada nə isə baş verir... bizim köhnə dostlar..."
  
  
  O, закашлялся. Ego dodaq axdı струйкой qan.
  
  
  "Əhməd", - dedim. "Söylə mənə."
  
  
  "Həyat yoldaşım", - o pıçıldadı. "O qaydasındadır?"
  
  
  Danışmaq emu idi mənasızdır.
  
  
  "O qaydasındadır", - dedim. "Sadəcə, huşunu itirdi".
  
  
  "Yaxşı... qadın", - o pıçıldadı. "Azərbaycanın cəhənnəm kimi. Karter... qulaq as..."
  
  
  Onun tərəf əyildi licks.
  
  
  "... Çalışdı... sizinlə əlaqə, sonra Sen-Pyer. Bizim köhnə dostlar... ублюдки... eşitdim ki, onlar kimisə oğurlanaraq..."
  
  
  "Kimin qaçırdığı?"
  
  
  "Bilmirəm... amma... ilk gətirdi ego buraya, Tangier, sonra..."
  
  
  Onun çətinliklə разобрал sözləri.
  
  
  "Sonra Əhməd haradadır?" - təcili soruşdum. "Onlar hara apardılar ego sonra Tangier?"
  
  
  Ego bədən əhatə qıc. Ego əli sürüşdü üzrə əlimdə. Изуродованный ağız etdi, son çıxılmaz cəhdi danışmağa.
  
  
  "... Леопарды... - elə, deyirdi. - леопарды ... ... inci..."
  
  
  Sonra: "Vulkan, Karter... vulkan..."
  
  
  Ego məqsədi düşdü набок və ego, bədən расслабилось.
  
  
  Əhməd Джулиби, mənim başqa, öldü.
  
  
  O, отплатил mənim xidmətləri üçün. Sonra da bir az.
  
  
  Və o, tərk mənə miras. Sirli söz yığını.
  
  
  Леопарды.
  
  
  Mirvari.
  
  
  Və eyni söz Rémi Sen-Pyer sonuncu dəfə dedi bu yer üzündə:
  
  
  Vulkan.
  
  
  
  Üçüncü fəsil.
  
  
  Zaman onu keçiribdir qız vasitəsilə boş barel ilə şərab zirzəmi, qız tir-tir əsirdi. Onun, demək bilər, onun gözləri idi ki, bir o qədər soyuqdan, nə qədər qorxu.
  
  
  "Nə olub?" - sədəqə ediyorum o çəkərək mənə tutub. "Mən eşitmişəm çekim. Kimsə yaralanıb?"
  
  
  "Dörd", - dedim. "Bütün dayanır. İki dostları. Qalan idi подонками. Подонками müəyyən tipli".
  
  
  "Xüsusi növüdür?"
  
  
  Onun keçirib onun dəhlizlə otağa Əhməd və ego qadınlar qoymaq ölü yanında öz мучителями, öz qatil. Onun otel üçün o gördü, bu cür insanlar biz məsələ, - əgər o alıb kifayət qədər təhsil, sonra qırğın klubda.
  
  
  "Baxın", - qaşqabaqlı dedim.
  
  
  O, заглянула içəri. Onun ağzı açıldı və o, побледнела. Bir an sonra o, yarı yolda dəhlizi üzrə, наклонилась və задыхалась.
  
  
  Onun dedi. "Görürsünüz ki, mən demək?"
  
  
  "Kim... kim onlar? Niyə..."
  
  
  "İki faslılar - dostlarım, Əhməd və ego qadınlar. Digər iki - insanlar işgəncə və öldürdülər ih".
  
  
  "Niyə axı?" - soruşdu, onun sifəti hələ də var idi, ağ şokdan. "Kimdir onlar? Nə onlar otel?"
  
  
  "Onun ölümündən əvvəl bir müddət Əhməd mənə dedi ki, çalışıb əlaqə mənimlə bir neçə həftə ərzində. O, dərk etdi ki, nə baş verir burada, Tangier. Kimsə oğurlanaraq və buraya gətiriblər. Zəng hər hansı bells. ? "
  
  
  Ee gözləri genişləndi.
  
  
  "Tərəfindən oğurlanaraq? Sən nəzərdə tutursan - bu, ola bilər, mənim ata?"
  
  
  "Rémi Sen-Pyer, olmalıdır, belə düşünürdüm. Ona görə ki, bir zaman Əhməd bilmədi mənə müraciət, o, əlaqə, Sen-Pyer. Şübhəsiz ki, məhz buna görə də, Rémi gətirdi ki, bizim sizinlə buraya".
  
  
  "Danışmaq Əhməd?"
  
  
  O, başını tərpətdi.
  
  
  "Amma əvvəl Əhməd danışa bilmədim ilə хема-ya, bu iki kişi var onun. Onlar представились посланцами Sen-Pyer, o deməkdir ki, onlar bilirdilər ki, Əhməd cəhd əlaqə ilə heç-Heçə. Oni mehmanxana tapmaq ki, Əhməd bilirdi ki, ümumiyyətlə, o çatdırdı "
  
  
  
  .
  
  
  "Lakin onlar kim idi?"
  
  
  Onu götürdü ee əl apardı dəhlizlə. Biz pilləkənlə qalxmaq başladı, aparıcı бару.
  
  
  "Adlandırdığı əhməd ih" bizim köhnə dostları ", - dedim. "Amma bu o demək deyil ki, mehriban dostlar. Bir qədər əvvəl onun öldürülməsi Rémi Sen-Pyer istifadə, onlar eyni sözləri işarə etmək üçün insanlar ola bilər ki, arxasında durmaq aradan çıxması, sizin ata. O da ki,-nə dedi ki, bu insanlar vəziyyətində nüfuz РЕНАРД və öyrənmək haqqında kifayət qədər öz ata qaçırmaq üçün ego lazımi anda ".
  
  
  Qız dayandı. "Onlar da tapa bilmisiniz, Sen-Pyer və öldürmək ego", - asta-asta dedi. "Öldürmək ego o zaman ki, onlar öldürmək bilər və bizim iki".
  
  
  O, başını tərpətdi. "Daxili məlumat ətrafında bir çox mənbələrdən fransa hökumətində. Ki, bunu kim edir?"
  
  
  Baxışlarımız görüşüb.
  
  
  "ОАС", - deyə nino düzünü dedi.
  
  
  "Əslində. Gizli ordu təşkilatı ilə məşğul olan torpaqşünaslıq və aqrokimya qarşı üsyan prezidenti, de Qoll, və bir neçə dəfə cəhd öldürmək ego. Rémi və onun çalışmış, onlara qarşı birlikdə. Biz Əhməd oğlu idi, işləyən телохранителем de Qoll, oğlu öldürülən biri haqqında покушениях. Biz nə mane oldu bu cəhdləri, lakin məhv ОАС. Biz bunu həmişə bilirdik. O, çox живучая... "
  
  
  "İndiyə qədər araştırmak var yüksək rütbəli tərəfdarları", - bitirmişdir o, forma.
  
  
  "Əslində, bu, yenə".
  
  
  "Lakin onlar lazımdır ki, mənim ata?"
  
  
  "Bu, - dedim, - biri ətrafında şeyi biz tapmaq olacaq".
  
  
  Onun qalxdı üzrə qalan pilləkənlər vasitəsilə getdi bar və qapını açdı yaşayış sahəsinə Əhməd arxa ev.
  
  
  "Lakin necə?" dedi qız mənə arxasında. "Nə məlumat var? Sizin başqa sizə demişəm ki, bir gün əvvəl onun ölümü?"
  
  
  Onun qarşısında dayandı yataq otağı.
  
  
  "O, mənə dedi ki, bir neçə şey. Mən demək fikrində deyiləm, heç bir şey onların ətrafında. Hər halda, hələlik".
  
  
  "Nə? Amma niyə?" O, возмутилась. "Bu, mənim ata tərəfindən oğurlanaraq, elə deyilmi? Onun mütləq düşünməlidir..."
  
  
  "Mən görmədim, heç bir real sübut edir ki, siz bir qızı Дюроша". Onun açdı, qapı yataq otağına. "Mən əminəm ki, sənə nə lazımdır, duş almaq və dəyişmək kimi mənə. Biz Əhməd qızı var ki, məşğul olur, gedir məktəbə Parisdə. Sənə dəyər tapmaq üçün onun paltar gizli. O, bəlkə də yanaşmaq. Mənim xoşuma gəlmir ki, siz indi keçirmək ".
  
  
  O, qızardı.
  
  
  "Su olmalıdır isti", - dedim. "Mən Əhməd veb-müasir santexnika Mədinə. Belə ki, əylən. Onun qayıdacağam bir neçə dəqiqə".
  
  
  O, içəri girdi içəri, danışmaq, bizə bir söz, qapını bağladı. Onun hit onun harada жилки - onun qadın boş. Onun qayıtdı, bar və idarə dəstəyi. Beş dəqiqə onun etdim üç zəng: bir-Fransaya, bir авиакомпанию və odin Хоку. Zaman onun qayıdıb yataq otağına, vanna otağı qapı açmaq idi hələ bağlıdır və onun səs-küy eşitdim qəlbim. Onu tutdu bir tərəfindən мантий Əhməd və atmış balet başmaq və corab, rəhbərlik tərəfindən dəhlizi başqa vanna otağı. İsti duş, demək olar ki, məcbur elədi məni yenidən hiss adam idi. Bu dəfə onu geri yataq otağı, vanna otağı qapı açıldı. Qız tapdı bir tərəfindən мантий qızı Əhməd və надела onun. Geyinməyə bir şey yox idi, nə idi, sadəcə подчеркивало nə yox idi прикрыто. Nə yox idi əhatə edən, yaxşı idi.
  
  
  "Nik, - dedi, - ki, biz indi nə edək? Məgər biz buradan getmək, hələ ki, bir kimsə gəlməyəcək və heç tapacaq onlar bir bədən?"
  
  
  O, çarpayıda oturub, расчесывала öz uzun, qalın, qara saç. Onun sel onun yanında.
  
  
  "Hələ yox", - dedim. "Mən, bir şey burada gözləyirəm".
  
  
  "Nə qədər bizə gözləmək lazımdır?"
  
  
  "Az."
  
  
  O, çəpəki bir nəzər saldı məni. "Nifrət gözləyin", - deyə o bildirib. "Ola bilər, biz bilərik yol tapmaq sürətləndirmək zamanda", - deyə o bildirib. Bu onun səsi idi, xüsusi ton, boğuq, hamar, dumanlı ton. Bir ton təmiz erotika. Onun təravət hiss ee ağ, yumşaq əti.
  
  
  "Necə otellər vaxt?" Onun soruşdu.
  
  
  O qaldırdı, əlləri, başı üzərində, раздвигая sulu konturları sinə.
  
  
  O, heç nə demədi, amma mənə baxdı altında, aşağı salınmış əllərdə əsr. Sonra bir hamar hərəkət o откинула mantiya və yavaş-yavaş həyata keçirirdi ладонью üzrə yumşaq dəri daxili bud qədər diz. O gözlərini aşağı saldı və проследила görə tərəfdən, təkrar-təkrar hərəkət. "Nick Carter", - yumşaq dedi. "Əlbəttə ki, belə bir insan kimi, sən imkan özünə bəzi sevinc həyat".
  
  
  "Kimi?" Onun soruşdu. Onun keçirib barmaq onun затылку. O, diksindi.
  
  
  "Məsələn..." - onun səsi idi, indi boğuq, gözləri bağlandı, o, ağır uinstonun qarşısında oturdu, əlləri, mənə tərəf üzünü şəxs mənə. "Bu cür, bu kimi ..."
  
  
  
  
  Yavaş-yavaş dözülməz erotika, onun iti dırnaqları qədər царапали yuxarı dəri mənim ayaq. Ee ağız метнулся irəli və onun ağ diş прикусили mənim dodaqlar. Sonra onun dilini свернулся mənim. Ee nəfəs isti idi, tez-tez. Onu bərk-bərk ee yataq və ağır, tam birds onun bədən birləşdi mənim, o корчилась mənə aşağıda. O, səbirsizliklə сбросила xələt zaman onun соскользнул öz, bizim bədən qovuşublar.
  
  
  "Ah, Nick!" o ахнула. "Allahım! Nick!"
  
  
  Mənə açıldı gizli qadın guşələri onun bədən. Onun cəhd onun əti, проехался onun mövzu. O, bütün nəm. Ee ağız eyni idi isti kimi, onun əti. O yanırdı, hər yerdə - birləşməsi mənimlə. Biz bir araya kimi birlikdə qasırğa, bədəni выгибалось və металось ritm mənim. Əgər onun rəqs idi və çılğın, ee sevgi edilməsi üçün kifayət yandırmaq xırtıldayan böyük bir hissəsini Tangier. Mən ağla qarşı bu cür yanıq. Və bir neçə dəqiqə sonra o, od kimi aşağı vəfat, o, yenidən baş verib. Və yenidən. O, mükəmməl qadın və mükəmməl üz atılır. Fəryad istək və sonra çox məmnun.
  
  
  Bütün bunları nəzərə alaraq hallar idi lənətləmək üçün yaxşı bir yol gözləmək telefon zəng.
  
  
  * * *
  
  
  Zəng gəldi dan yeri. Onun işdən sonra-dən səbirsiz, hələ də tələbkar ətrafların və getdi üzrə isti-soyuq daş yarı bar. Söhbət davam edən az iki dəqiqə. Sonra onun qayıdıb yataq otağına. O baxırdı mənə сонными, amma hələ də ac gözü. O, mənə uzatdı əllərini, onun сочное bədən dəvət, mənim davam pir.
  
  
  "Mən dedim ki, yoxdur. "Oyun başa çatdı. Məndən üç sual var ki, sən cavab verməlidir. Cavab ver onlara düzgün, mən biləcəyəm ki, sən Mişel Дюрош".
  
  
  O, моргнула, sonra oturdu burada açıq demək.
  
  
  "Soruş", - o dedi, onun tonu birdən-birə шталь işgüzar.
  
  
  "Birinci: Hər rəng idi sizin ilk pet uşaqlıqda?"
  
  
  "Qəhvəyi". - birdən o dedi. "Bu hamster".
  
  
  "İki: Nə hədiyyə təqdim etdi sənə ata azn on beşinci ad günü?"
  
  
  "Yoxdur. O, unutmuşam. Növbəti gün o, mənə gətirmişdi motosiklet üçün наверстать упущенное".
  
  
  O, başını tərpətdi.
  
  
  "Nə qədər ki, əslində. Daha bir. Adı nə idi, sizin ən yaxşı dostu internat zaman sizə yox idi on iki?"
  
  
  "Sən", - birdən o dedi. "Ona görə ki, o, англичанкой və həmişə otelin çay, sonra nahar".
  
  
  Onun селл kənarında yataq.
  
  
  "Yaxşı?" dedi. "Siz mənə inanırsınız, indi?"
  
  
  "Əsasən РЕНАРД, bu olmadan heç bir ağlabatan şübhə edir Mişel Дюрош. Və nə üçün kifayət qədər yaxşı РЕНАРД, kifayət qədər yaxşı mənim üçün".
  
  
  O, gülümsədi, sonra əsnədim və qaldırdı, əlləri, başı üzərində.
  
  
  "Vaxt geyinmək", - dedim. "Biz də səninlə gedirik gezmeye bir təyyarə. Adam adına David Xok danışmaq istəyir səninlə. Və mənimlə".
  
  
  Onun gözləri yenə başladılar işgüzar. O, dinməzcə başını və выскользнула ətrafında zibil. Başladı, o göz paltar gizli. Onun ağır сглотнул baxaraq onun lüks, çılpaq bədən. Elə hallar olur ki, ola işgüzar xəfiyyəsi nəinki.
  
  
  "Daha bir штопора", - dedim.
  
  
  O çevrilmişdir. Onun yenidən сглотнул.
  
  
  "Necə, - soruşdum, - qızı Фернана Дюроif öyrəndim yerinə ən erotik rəqsi həyat ki, ona heç gördüm həyatda? Beləliklə?"
  
  
  O gülümsədi. Onun səs düşdü, dörd oktava.
  
  
  "Xeyr, - dedi. "Sadəcə istedad. Təbii istedad".
  
  
  Oldum ola bilməz.
  
  
  
  Dördüncü fəsil
  
  
  Biz Air Maroc var, sürətli, rahat və rahat səhər səfər Tangier ki, gələn Madrid kimi bir dəfə неторопливому nahar, daha sonra isə keçir və bu cür sürətli, rahat və rahat günorta səfər Nyu-York vasitəsilə İberia.
  
  
  Bahalı turistlər üçün. Gözəl iş adamları üçün. Əla diplomatlar üçün.
  
  
  Pis üçün gizli agentləri.
  
  
  Biz belə bir oyun yavaş, köhnə və шаткий səfər Малагу olduğu просидели-dək isti hava limanının üç saat əvvəl oturub başqa yavaş, qədim və mütləq шаткий təyyarə Севилью haradan idi, tozlu, пропитанный sonra, axşam, əvvəl bildik oturub xaricdə çarpıcı uçuş Nice. Orada əda yaxşılaşıb və təyyarə ki, biz belə bir oyun Paris idi, Air France DC-8. Parisdə əda idi, hətta daha yaxşı, əgər biz hər iki deyil, çox yorğun üçün həqiqətən zövq və təyyarə 747 şirkətinin Air France əvvəl Nyu-Yorkdan olan biz belə bir oyun, yeddi səhər, rahat və пунктуален. Lakin, zaman biz endi hava limanında Con kennedi, ny, mənim cazibədar isti rəqqasə həyat çevrilib измученную və çılğın kiçik bir qız ilə məşğul olan bilmədi düşünmək və ya danışmaq olar - bir şey haqqında, başqa təmiz zibil və türbələr haqqında nə yox idi, heç bir hərəkət.
  
  
  "Sən yuxuda", - обвиняюще mızıldandı o zaman biz спускались üzrə ramp paint təyyarə terminal.
  
  
  
  
  
  
  "Hər dəfə təyyarə artıb, sən засыпал, sanki выключал keçid, və yuxuda körpə kimi, hələ ki biz heç bir hədəf sağ endi bilər. Bu, çox səmərəli. Sən insan yox, maşın".
  
  
  "Əldə edilmiş istedad", - dedim. "Zəruri yaşamaq üçün. Əgər onun зависел təcrübəsi ədəd çarpayı rahat istirahət üçün, onun olsaydı, çoxdan itirmiş şüur".
  
  
  "Nə olar, onun indi etdiyi bir şeyi, şüur əbədi, - dedi, - əgər mən bilmərəm yatmaq üçün yataq. Məgər biz bilmirik..."
  
  
  "Yox", - qətiyyətlə dedim. "Biz bilmirik. Birincisi, biz gərək qayğı baqajda".
  
  
  "Hə, - o mızıldandı, - забери bizim baqajın. Əlbəttə".
  
  
  "Heç bir bəri dəstəyi, - dedim. "Qurtarmaq artıq baqaj. İnsan baqajın. Arzuolunmaz olan dostları çox toxunan bağlıyıq biz".
  
  
  O, озадаченно, mənə baxdı, ancaq mən heç bir zaman izah bəli, izdiham, собирающейся indi keçmək üçün immiqrasiya nəzarəti, hələ də heç bir yerdə idi. Biz başladıq bir hissəsi bu izdiham, bizə qoyublar ştamplara bizim real axtarır, lakin saxta pasportlar, sonra biz getdik gömrük vasitəsilə yazmaq üçün bizim baqaj. Bir neçə dəqiqə sonra onun idi telefon qutusu etdi кодированный zəng qərargah-mənzili AX azn Düpon-Серкл, Vaşinqton, Dc. Qədər onu gözlədim zəng скремблере, onun baxdı vasitəsilə şüşə divar köşklərdə.
  
  
  Onlar hələ də bizimlədir.
  
  
  Çin qız, выглядевшая çox экзотично və cazibədar azn vyetnam tao, yəqin idi qapılmaq alınması fransız jurnalının moda dolu газетном köşk. Fransız, çox nəzakətli bir сшитом xüsusi kostyum, parlaq ifadə və qoşulmuş edilə gümüş прядями saç, süzgün baxdı tutun, elə bil, gözləyirdi maşını ilə sürücü.
  
  
  Əlbəttə ki, bu deyildi, o, bir fransız, bir yola bizimlə səyahət. Kim görüşüb, bizi hava limanında Tangier idi лысеющим, помятым человечком pis seçilmiş, həmçinin idman köynək və şalvar, прятавшимся görə экземпляром Paris Match. Bu Малаге ego əvəz quldur, şəxs olan göstərirdi çox uğursuz karyera azn üzük və ya haqqında bəzi kobud bar. O, qaldı vasitəsilə bizimlə Севилью, açıq Nice olduğu ego əvəz дипломатичный xarakter görə, onunla, onun indi izləyib.
  
  
  Çin qız подобрала bizi hava limanında Tangier da qalıb bizimlə yolu hər bir addım, heç gizlətməyə çalışır, bu faktdır ki, o, следила bizə. O, hətta çox qəsdən üzləşib mənimlə uçuş zamanı Paris ətrafında və cəhd söhbət başlamaq. İngilis dili. Bu, o anlaya bilmədim. Və, düzünü deyirəm, o məni narahat edirdi.
  
  
  Amma ridiculously окольный marşrut ki, onun çəkdim təcrübəsi Tangier qədər Nyu-York, mənə verdi ki, mən hotel: öyrənmək imkanı olub bizə sonra, və kim. Onun çatdırdı bu məlumat Хоуку zaman o, yaxınlaşdı, teleqraf. Zaman onu başa gəlib pause.
  
  
  "Ser?" - nəhayət dilləndim.
  
  
  "Hack hack harurrmunmrnph!" Хоук boğazını arıtladı, fikirləşə-fikirləşə gəlib. O, demək olar ki, hiss dəhşətli bir iz üzrə ego ucuz siqar. Onun tam hörmət Хоука, amma mənim heyranlıq yox idi, onun seçimi siqar.
  
  
  "Çin. Sən eşitdim regional dialekt?" - nəhayət o soruşdu.
  
  
  "Kanton. Təmiz və klassik. İngilis..."
  
  
  Onun durduruldu.
  
  
  "Yaxşı?" - tələb etdi, cavab Хоук. "Mən nax idi, müəyyən vurğu zaman o, deyirdi ingiliscə?"
  
  
  "Мотт-yer üzündən silinmiş", - quru deyib mən. "Ola bilər ki, Пелл".
  
  
  "Hack hack hack", - səslər eşidildi. Хоук düşünürdüm. "Харумп. Deməli, o, anadan olub burada. Nyu-York, Чайнатаун".
  
  
  "Mütləq, - dedim. Daha çox sakitlik. Lakin indi o, əmin idi ki, biz fikirləşirik ki, bir dalğa. Ola agent çin kommunist idi, demək olar ki, duyulmamış işi üçün etnik çinlilərin amerika mənşəli. Belə ki, kimə işləyib? - soruşdum Хоука.
  
  
  "Biz deyə bilmərik ki, birmənalı şəkildə", - asta-asta dedi. "Bir sıra maraqlı xüsusiyyətləri. Amma indi bizdə heç vaxt yoxlamaq et seq aktları. Yalnız встряхни ee. Və встряхни fransalı. Onun istəyirəm ki, sən Vaşinqtonda gecə yarısı. Bir qız ilə. Və Nick..."
  
  
  "Baxın, ser", - çətinliklə dedim. Çöldən köşklər Mişel, прислонившаяся onun gözlərini yumdu və başladı sülh yolu ilə uçmaq üzrə şüşə səthi kimi падающая damla yağış. Встревоженный onun uzatdı bir əl onu qaldırdı. Onun gözləri açıldı və o, heç də baxdı qədirbilən övlad.
  
  
  "Ləqəb, потряси fransalı, amma sən də ona ağrılı idi".
  
  
  "Heç..." Mən yorulmuşam. Onun шталь раздражаться. "Ser, o olmalıdır ОАС".
  
  
  İndi Хоук absurd qıcıqlanır.
  
  
  "Əlbəttə, o, ОАС. Bizim adam immiqrasiya xidmətinin JFK təsdiqləyib, bu, bir neçə dəqiqə bundan əvvəl. O, həmçinin bir fransız diplomatik məmuru tərəfindən. Başlanğıc ikinci sinif. Qəzetlər. Açıqlıq - yox, bir çox inkişaf AX, elə deyilmi, Nick? Belə ki, yalnız стряхните ego və qız uyğun ненасильственной və неприглядной şəkildə və gedin buraya, Vaşinqton.
  
  
  
  
  
  
  "Aydın ser", - dedi, - mən necə gümrah.
  
  
  Eşidildi basın və xətt kəsildi. Xok sevmədiyi прощаний. Onun etdim daha bir zəng - bu agentliyi специализировалось azn icarə иномарок insanlar üçün bir neçə qeyri-adi ehtiyac - sonra çıxıb vasitəsilə köşklər və aşkar ki, Mişel aşkar edilə bilər ki, yatmaq və durmaq. Onun silkələdi onun.
  
  
  "Siz, - dedim, - uyan".
  
  
  "Xeyr", - deyə o, qəti, amma сонно. "Mümkün deyil".
  
  
  "Hə, - dedim. "Bu, mümkündür. Sadəcə sən kifayət qədər zəhmət çəkmə".
  
  
  Verdi hey yumruq. Onun gözləri açıldı şəxs contorted təcrübəsi qəzəb, və o çatdı qamarlamaq üçün məni görə, gözləri. Onun saxlanılır ee əl-ələ. Vaxtım yox idi vaxt sərf və uzun izahat, ona görə də onun səmimi deyə hey.
  
  
  "Gördünüz ki, nə oldu, Əhməd və ego həyat yoldaşı? İstəyirəm ki, bu, nə oldu bizə? Əminliklə demək olar ki, belə də olacaq, əgər biz bilmərik off silkələmək, bu iki simvol olan güdürlər bizi. Və biz sarsıda əgər mənə sərf vaxt üçün sürükleyin спящую gözəlçə ətrafında bir yer var.
  
  
  Bir hissəsi qəzəb vəfat onun gözündə. Narazılığına qalıb, amma ego idarə nəzarət.
  
  
  "İndi isə, - dedim, - qəhvə".
  
  
  Biz xatırladaq ki, yaxın qəhvəxananı hava və qəhvə içdilər. Bir də qəhvə. Bir də qəhvə. Qara, bol şəkər tez enerji. Bundan əlavə vaxt, zaman, mənim ad - yəni, adı mənim pasport - idi adlanır vasitəsilə пейджинговую sistemi, hər kəsin ətrafında var idi beş fincan. Buna baxmayaraq, ona əmr verməyə, özü ilə daha dörd, biz gedək.
  
  
  Park bizi gözləyirdi BMW. Bu, kifayət qədər kiçik, maşın, var, həm yoxdur броского idman növü Jag və ya Ferrari. Amma ego sürəti dağıdılması bərabərdir sürət Porsche, o saxlayır, yola, həm sedan, "Mercedes". Bundan başqa, düzgün işlərə, o bilər разгоняться əvvəl 135 mil, dərhal. Bunun üzərində düzgün işləyirdilər. Onun bilirdi. Onun getmişdim azn nen əvvəl. Onun atdım, bizim çantaları yük verdi рыжеволосому oğlana arzusunda olan avtomobil, beş dollar kompensasiya etmək üçün ego məyusluq ki, o, buraya gəlib belə nazil nəqliyyat axını ki, o, heç vaxt разгонял maşın yuxarıda 70 mil.
  
  
  Biz gedərək ilə burada hava limanı, onu açıq-aydın gördü fransalı. O, qonur-ağ "Lincoln Континенталь" 74-cü il, sükan arxasında olan mindi böyük görünüşü kiçik xarakteri ilə qara saç, зачесанными əvvəl ilə geri atdı. Onlar qədər sürüyən kimi bizə arxadan bir neçə maşın arxasında.
  
  
  O, bunu gözləmirdi. Ki, məni озадачило, belə ki, bu, cəmi. Biz проезжали mimmo, o садилась qırmızı "porşe" park və özünü elə aparırdı ki, sanki mən nax idi, hər zaman dünyada. O, hətta heç bir nəzər saldı, biz keçirdi. Məgər də o bilməsələr də, bizim другму quyruq?
  
  
  İndi ən münasib vaxt tapmaq üçün.
  
  
  "Təhlükəsizlik kəməri пристегнут?" - soruşdum Mişel.
  
  
  O, başıyla təsdiq elədi.
  
  
  "O, nəzarət edin tanış qadağan siqaret qədər uçuş çatana seyir boyu".
  
  
  Mişel озадаченно, mənə baxdı, ancaq onun başqa heç nə dedi, сосредоточившись o təravətləndirmək üçün yaddaş duyğular maşın və onun idarəetmə orqanları. Həmin vaxt, zaman var idi giriş скоростную avtomagistrala Van Vika, onun hiss, elə bil, mindi, onun son səkkiz saat. Onun притормозил, sonra dayanıb gözləyir, kifayət qədər böyük fasilədən hərəkət üzrə sürətli автострады. Təxminən bir dəqiqədən sonra bir neçə maşın arxasında bizi объехали bizim xadimlərimiz gedirlər azn скоростную yol. Heç fransız və ego siçovul dost ki, indi məcbur olub getmək açıq şəkildə bizə.
  
  
  "Nə gözləyirik ki?" - deyə Mişel.
  
  
  "Biz gözləyirik, - dedim, - bunu!"
  
  
  Onun hit ayaq ilə qaz pedalını və uçdu azn скоростную avtomagistrala. Bir neçə saniyə sonra odometri göstərdi ki, 70. Fransız shell səmimiyyətlə bizə də ускоряясь. O, olmalı idi. Fasilə hərəkət idi üçün kifayət qədər böyük iki maşın. Əgər o, gözləyirdi ki, o, olardı itirdi bizi.
  
  
  "Mon Dieu!" ахнула Mişel. "Хема sən işləyirsən..."
  
  
  "Sadəcə tutun və наслаждайся", - dedim. İndi bizdə daha çox olsun 70, fransız səmimiyyətlə bizə ardınca. Daha sonra bir neçə saniyə sonra, biz dayanmaq dam maşın qarşımızda. Amma mən niyyətində deyil gözləyin, bu saniyə. Mənim göz diqqətlə öyrənmişik qarşılıqlı nəqliyyat və onu gördük ki, mənə lazımdır. Mənim əsaslarla basdı sataşma, sonra отпустила onun qədər onun крутил təkər və maşın ilə визгом yaranıb azn двухколесном развороте vasitəsilə разделительную şaşırtmak və çıxdı встречной zolaqda. Bu məkan kifayət qədər yerləşdirilməsi üçün, yalnız bir maşın.
  
  
  "Mon Dieu!" Mişel yenidən ахнула. Diyar onun gözləri, gördü ki, onun üzü ağ idi. "Sən убьешь bizi!"
  
  
  Fransız oldu mimmo, hələ gələrkən üçün Nyu-York. Emu lazımdır, daha bir dəqiqə və ya belə bir yer tapmaq üçün geriyə, xüsusilə avtomobil, ilə məşğul olan şəkli rahatlığı üçün
  
  
  
  
  və rahatlığı idarə uzaq səfərlər üçün deyil, маневрировании.
  
  
  "Sadəcə əlimdən gələni vermək üçün sənə yatmaq", - deyə o, Mişel, sonra yenidən крутанул sükan narahat deyil, bu dəfə притормаживать və ya понижать transfer göndərməklə maşın Cənubi bulvar Dövlət.
  
  
  "Allaha and olsun, sənə, - dedi Mişel, - mən bir daha heç vaxt усну. Yalnız притормози".
  
  
  "Yaxın zamanda", - dedim. Sonra baxdı arxa güzgü və sakit söyüş söydü. Fransız var idi. İyirmi maşın arxasında, lakin arxadan bizi. Ego balaca siçovul dost idi, ən yaxşı sürücü, nə onun onlara məxsusdur.
  
  
  "Gözlə", - deyə o, Mişel. "Vaxtıdır olmaq ciddi".
  
  
  Onun kəskin дернул sükan arxasına keçdi və ən sol zolaqda bir neçə düym-dən тракторного qoşqu və sonra davam etdirmişdir daha разозлить ego sürücü azaltmaqla sürəti 30 mil. O getdi, düz ilə возмущенным səs рожка. Digər maşın eyni idi. İndi fransız geri qalırdı cəmi iki maşın var, uşaqlar da ən sol zolaqda. Onu diqqətlə tədqiq sxemi hərəkatının alternativ artırılması, sürətli və aşağı yavaşlatan, hərəkət, zaman, biz yaxınlaşırdı üçün светофору, aparıcı gətirib növbəsində park Бейсли long pond yaxınlığında. Onu tutub sol zolaqlı olub ki, artıq 20 saatda mil zaman meydana sergey və onu gördüm ki, o, qırmızı.
  
  
  200 meydançaları, yollar açıq, mənim qarşımda idi və təmiz bir az gedəndən sonra o mənim. Atəş yaşıl müqəddəs və onu basdı ayaq, qaz. Bundan əlavə vaxt, zaman, biz xadimlərimiz gedirlər azn kəsişməsi, BMW gedirdi 60. Lincoln shell, dərhal bizə, demək olar ki, o, həmin sürətlə. Onun yol verdi BMW sürücü üçdə iki yolu ilə kəsişməsində, heç сбавляя sürətli, daha sonra kəskin şəkildə дернул sol sükan arxasında, keçid tərəfindən понижающую transfer olmadan əyləc. BMW крутится kimi dreidel demək olar ki, bir yerdə. Məni və Mişel çox швырнуло, amma прижало təhlükəsizlik kəmərləri. Daha az sonra полсекунды mənim əsaslarla yenidən çıxdı qaz pedalını göndərməklə BMW yolu ilə Linkolnun, daha az düym onun radiator azn kəsişməsi. Onun ayağa qalxdı zorbalık kimi hiss BMW kəskin şəkildə dayandı bir vaxtında keçmək üçün bir olanlar, maşını, sonra bərk qaz pedalına özünü itirərək qaçmaq istədi vasitəsilə kəsişməsi, bir vaxtında keçmək üçün başqa azn uzaq zolaqda. O bilər qəza başqa bir maşın və ya səbəb nəzarətsiz fırlanma və qırılmasına, amma BMW yenidən rəvan sürətləndi zaman onu edib-ego yol boyunca parkının.
  
  
  "Sən qaydada?" - soruşdum Mişel.
  
  
  O, ağız açdı, amma heç danışa bilərdi. Onu hiss etdim, onu üşütmə.
  
  
  "İstirahət", - dedim təmizlənməsi bir əli ilə sükanı və похлопав onun бедру. "İndi daha asan olur".
  
  
  Sonra onu yenə gördüm Lincoln. Demək olar ki, dörddə bir mil əvvəl boş düz yolda, hətta сгущающихся alaqaranlıqda onun bilərdi seçmək, onun xarakterik aşağı siluet.
  
  
  Bu dəfə onun hətta шталь and içmək. Siçovul hərdənbir, yəqin ki, olmuşdur anadan sürücü. O bilər müqayisə mənimlə cəsarətli трюками ilə смельчаком kifayət qədər uzun müddət - ən delle, kifayət qədər uzun müddət üçün polis qaçılmaz dayandırıb bizi. Bilmədim özünə rəva, hətta əgər o, diplomatik nömrə, çox güman ki, ola bilər.
  
  
  "Vaxtıdır, - dedi, - onun özünü necə və Mişel, - dəyişmək tempi".
  
  
  Onun yol verdi BMW yavaşıtmaq qədər rahat, leqal, 40 mil. Yaxınlaşıb "Lincoln". Arxa güzgü onun görmək bilər ki, bir ön qanadı çox broken, fara söndürülüb isə yan şüşə sınıq. Fransız baxdı шокированным. Y ego sürücü idi ошеломленное ifadəsi ilə безумными gözləri.
  
  
  Onlar отъехали bir neçə maşın arxasında və qarşısında dura məsafə. Bu isə sürətlə onun üzərində çıxardı bulvar Nyu-Yorkda. Onlar qalmışdır. Arxa qədər sürüyən kimi digər maşın, beş, on, on beş. Fransız heç bir cəhd keçmək.
  
  
  Ola bilsin ki, onlar sadəcə, çalışırlar ki, bizi izləyin təyinat. Digər tərəfdən, onlar сдерживаться gözləyir, hələlik biz попадем sakit bir qaranlıq yer.
  
  
  Vaxt gedirdi. Qiymətli vaxt.
  
  
  Onun qərar vermək üçün onlara bir top.
  
  
  Onun sürüb daha iki mil və sağa çevirdi bulvara Linden, gələrkən olan hərbi-dəniz госпиталю. Yarı yolda anbar, mebel, effektivliyinin istifadə olunmayan gecələr olub, demək olar ki, məhəllə. Onun qarşısında dayandı və шталь gözləyin. Bu mükəmməl yer üçün pusqu.
  
  
  "Linkoln" yaxınlaşdı əlli ft.
  
  
  Onu gözləyirdi.
  
  
  Heç kəs çıxdı.
  
  
  Onun gözlədi, hələ bir an və zaman fransız və ego sürücü hələ də köçürülüb ilə yer verdi Mişel təlimat. K ee tez-tez, hətta əgər o, hələ də дрожала, o, yalnız başını yırğaladı, onun gözləri сузились təcrübəsi hazır.
  
  
  Sonra onun çıxdı "BMW" və getdi geri "линкольну". Zaman gəldi kifayət qədər yaxın etmək üçün bir göz qalan фару və almaq, maşın, onun kimi seyr şok şəxs fransalı tədricən çevrilir ifadə qövs şəklində tərəddüdlə asılı qalır настороженности zaman onun vaxtı yaxınlaşdıqca. Ego sürücü, yorğun təcrübəsi tövsiyələr, sadəcə baxdı heyrət dolu və axmaq.
  
  
  
  
  
  Onun перегнулся vasitəsilə başlıq "linkoln" və döydü üzrə qabaq şüşəyə burada açıq demək qarşısında fransalı.
  
  
  "Axşamınız xeyir", - nəzakətlə dedi mən.
  
  
  Sürücü həyəcanla baxdı fransalı. Fransız davam baxmaq burada açıq demək qarşısına, narahat, ehtiyatla, bir şey demirəm.
  
  
  Mişel etməli idi indi oturub azn sürücülük oturacaq, çünki mənim məqsədim, və bədən alırdılar baxış üzrə Linkolnun.
  
  
  "Var cazibədar antenna üçün ikitərəfli radio", - dedim, yenə nəzakətlə gülümsəyərək.
  
  
  İndi Mişel olmalıdır daxil verilişi hələ də iqlimə BMW gözləyir, mənim növbəti addım.
  
  
  "Lakin yerləri, o, bir az yorğunluğu nəticəsində öskürək zəifləyə", - deyə onu. "Sənə, həqiqətən, ehtiyac ego ilə əvəz edilsin".
  
  
  Və bir split ikinci Вильгельмина idi mənim əl və müddətinə azadlıqdan məhrum edilib. Birinci таращить göz оторвала радиоантенну maşın və etdi onun dönüşümlü havada, ikinci выстрелила qalan фару və zaman Mişel повернула BMW qarşı kəskin развороту, o cümlədən uzaq müqəddəs zaman o, davam etdi Lincoln üçün kor və fransalı və sürücü, mənim üçüncü və dördüncü güllə qazdılar iki təkər sağ tərəfdən böyük седана.
  
  
  Bu idi növbəti manevr olan, onu narahat idim, lakin Mişel gözəl onunla yetirməlidir. Bir neçə yard aralıda "linkolnun" o затормозила ривненской o qədər mənim üçün jump, təyyarədə mənə icazə tutmaq üçün açıq pəncərə yan və keçirilməsi üçün qapı. Sonra o, yenidən sürət yığır, indi müqəddəs söndü, кикера ətrafında Linkolnun və üzərində тротуаром, var olan o idi park qoyaraq, mənim согнувшееся bədən var, uzaq tərəfinin BMW qədər, səkidə, biz gəlib çatmışıq, həm də sonuna küçələr. . Sonra yenidən визжащий göstəricilərinə düz, bədən tamamilə bağlanıb üzrə nəzərdə, və biz мчались bulvarda, Nyu-York, mənim əlləri tutmaq üçün qapısını kimi iki пиявки.
  
  
  Sonra dörddə bir mil o dayandı. Bir hamar hərəkət onun düşdüyü üçün sürücülük oturacaq, o, sərnişin oturacağı, bizə bir-bir, bizim ətrafımızda dedi, bizə söz.
  
  
  Keçdi daha bir mil əvvəl o, sözə başladı.
  
  
  "Bu idi... çox risklidir", - deyə o bildirib. "Onlar öldürmək bilər zaman sizi yanaşsınlar ih maşın. Heç bir təhlükə hesab edərək sizin акробатического jump bu maşın".
  
  
  "Bu idi hesablanmış risk", - dedim. "Əgər onlar otel hücum bizi, onlar olmasaydı, oturub belə, sadəcə olaraq, biz bir qədər sürüyən kimi bu yol. O ki qaldı, siz deyirsiniz, mənim акробатикой - əgər mən hazır idi, belə ki, risk etmək, ona olardı hazır pensiyalar. Onun hələlik belə deyil ".
  
  
  Mişel, yalnız başını buladı. O, hələ də baxdı потрясенной. Onun səssizcə çevirdi колесоа və rəhbərlik kənara Manhattan, hərəkət, yerli dar olduğu olardı asanlıqla görmək daha bir quyruq. Amma mən demək olar ki, əminəm ki, biz bu itirilmiş fransız, digərləri ego dostlar. Xilas antenna üçün ih ikitərəfli radio o demək idi ki, onlar bilmirdilər göndərmək başqası üçün həmin tutub ih yer. O ki qaldı китаянки, o, əmin idi ki, silkələdi, hər hansı digər quyruğunu ki, bəlkə o bizə qoymaq.
  
  
  Стряхнул əvvəlində. Çətinlik olmadan.
  
  
  Çox asan.
  
  
  Niyə onlar belə tez təslim olmaq?
  
  
  Bu, məni narahat edirdi. Lakin indi o, heç nə bilmədi bu barədə nə. Onun yalnız qidalanma onun narahatlıq hansısa bölməsində öz ağlı, hazır tökmək ego hər an.
  
  
  Manhattan onun bayaqkı binanın qarşısında saxladı məşğul az gedəndən sonra o, və telefonla zəng. On beş dəqiqə sonra gəlib insan bütün avtomobil agentliyinin tamamilə heç nə ilə yaddaqalan nə çox anonim Ford Galaxy. Tamamilə heç nə ilə əlamətdar deyil, əgər hesab bir neçə dəyişiklik başlıq altında verir ki, çətinlik olmadan nə qədər 110. O aldı, BMW, heç bildirən heç bir marağı və ya bayraq icazə icrası ilə bağlı mənim qəfil dəyişməsi maşın və getdim arzu bizə uğurlu səfər.
  
  
  Zaman sən, sükan arxasında sən yuxuda qırx səkkiz saat, bu yaxşı idi, necə ola bilər ki, hər hansı bir səfər. Mişel bəxti gətirib. O, дремала qoyaraq başını mənə çiyninə. Onun saxlanılır "Ford" sürətli ривненской beş mil artıq sürət və mişar qara qəhvə ətrafında qablar, hələ istəyirdi ağzını yummaq.
  
  
  Bu, bizim üçün heç də izləyirdik.
  
  
  Heç on dəqiqə gecə yarısına qədər onun припарковал maşını bir neçə fut üz qərargah-mənzilinin Amalgamated Press and Wire Services, olduqca köhnə köhnə binanın Düpon-Серкл ki, маскировало qərargah-mənzili AX.
  
  
  Хоук gözləyirdi öz ofisində.
  
  
  
  Beşinci fəsil.
  
  
  "Səs və bütün, ser", - bir saat sonra, onu bağladı hesabı. "Biz ОАС demək olar ki, var Дюрош. Onlarla o, könüllü, ya yox - bu, başqa məsələ".
  
  
  "Harada o ОАС - bu daha bir hekayə", - qaşqabaqlı əlavə Хоук.
  
  
  O, başını tərpətdi. Ona dedim emu öz подсказках, üç sözləri: Леопарды, Mirvari, Vulkan. Var idi bir fikir əhəmiyyəti haqqında bu sözləri, lakin Хоук aydın idi əhval ih eşitmək. O, qaşqabaqlı uzanmış öz çirkin siqar zövq axtarır harasa vasitəsilə mənim sol çiyin. Ego kəskin şəxs ilə bərkimiş köhnə dəri və qəribə yumşaq, mavi gözləri var idi, o ifadəsi bu idi ki, o, gərgin fikir və narahat idi. Əgər o, narahat idi, onu uşaqlar.
  
  
  Birdən-birə, elə bil ki, bir qərara, Xok irəli əyildi və söndürdü başladı də треснувшую da külqabı iyirmi beş sent.
  
  
  "Beş gündür", - dedi.
  
  
  "Ser?" Onun dedi.
  
  
  "Var ривненской beş gün, - dedi, - o, soyuq və dəqiq, - tapmaq üçün Фернана Дюроша və apara ego üzrə ОАС".
  
  
  Onun baxırdım. O baxdı revmatizm, nüfuz mənim, öz mavi gözləri, indi çevrilmiş bərk kimi möhkəmlənən polad.
  
  
  "Beş gündür!" Onun dedi. "Ser, onun agenti deyil, quldur. Güman ki, bundan nə ilə mənə işləmək lazım gəlir, bu çəkə bilər, məndə beş həftə isə o, yalnız..."
  
  
  "Beş gündür", - dedi yenidən. Ton səsləri ego demək idi "olmadan müzakirələr". O, kəskin şəkildə itələdi öz вращающееся qorunması və geri bərpa belə ki, üzünü döndərdi məndən, baxaraq çirkli pəncərə. Sonra o dedi mənə.
  
  
  "Bir neçə saat ərzində sizin səfəriniz əvvəl Nyu-Yorkda aldıq mesajı. Təcrübəsi polkovnik Рэмбо. Mən hesab edirəm ki, siz ego xatırlayıram".
  
  
  Onu xatırladım. O, ускользнул vasitəsilə bizim əlimizlə sonra sui-qəsd de Qoll və tamamilə çıxarılması. İspaniya ego şübhəli. Lakin o, hələ də yüksək vəzifəli bir şəxs ОАс.
  
  
  "Рэмбо bizə bildirdi ki, indi ОАс çevirmək bilər enerji böhranı ABŞ-da daha çox bir şey, daha böhran. Fəlakət. Və əgər o, deyir ki, bizə həqiqəti, qəza olacaq, mülayim şəkildə bu ifadə".
  
  
  Ton Хоука idi, quru və soyuq. Həmişə belə olub, bu zaman ciddi problemlər olubdur.
  
  
  "Və məhz bu qüvvə, ser?" Onun soruşdu.
  
  
  "Əsasən Рэмбо, - dedi Хоук, daha çox quru və soyuq həmişəkindən daha, - indi ОАС bilər tamamilə məhv bütün neftayırma zavodları və qazma qurğuları qərb yarımkürəsində".
  
  
  Məndə отвисла çənə, istər-istəməz.
  
  
  "Bu, qeyri-mümkün görünür", - dedim.
  
  
  Хоук yenə döndü mənə şəxs.
  
  
  "Heç bir şey mümkün deyil", - qaşqabaqlı dedi.
  
  
  Bir neçə dəqiqə biz baxırdıq bir-bir vasitəsilə ego kafedra sükutla, hər kəs narahat hiss, dərk edərək, məhz bilərdi, demək, bu təhlükə, əgər o, real. Olardı kifayət qədər pis, əgər neft qazma qurğuları məhv edilmişdir; bu отключило olardı xeyli neft açıq burada. Lakin məhv neft emalı zavodlarının ki, перерабатывали neft deyil, yalnız ətrafında qərb yarımkürəsində, həm də bütün ərəb ölkələri azalda bilər kişilər, ABŞ-ın neft düz səksən faiz.
  
  
  Neft üçün əsas sənaye sahələri üçün benzin üçün подогретого üçün yenidən digər enerji formaları, məsələn, elektrik.
  
  
  Amerika birləşmiş Ştatları, nə biz ih bilirdi, dayandırmaq. Bizim tərəfimizdən olacaq, demək olar ki, şikəstdir.
  
  
  "Bəlkə də bu, kobud?" Onun soruşdu. "Onlar olmadığını sübut edə bilər ki, bu həyata?"
  
  
  Xok yavaş-yavaş başını tərpətdi.
  
  
  "Onlar bildirirlər ki, sübut təqdim beş gün ərzində. Sübut edir ki, yalnız onlar bunu edə bilərlər, amma hətta ilkin xəbərdarlıq edə bilmərik ih dayandırmaq".
  
  
  "A sübut?"
  
  
  "Beş gün sonra ОАС взорвет və tamamilə pozmaq olacaq neft emalı zavodu Shell sahillərində dən curacao köçürülüb. Əlbəttə, əgər biz bilmərik dayandırmaq ih. Və çıxarmaq ih işlər üzrə".
  
  
  "Əgər biz bunu edəcəyik? Nədir ih qiymət görə ki, onlar heç partlayıb başqa bir şey?"
  
  
  Хоук yavaş-yavaş çıxardı daha bir başladı üzrə döş cibindən öz помятого qəhvəyi kostyum.
  
  
  "Onlar bizə bu barədə məlumat verdilər. Buna baxmayaraq,. Onlar bəyan edirlər ki, daha da yoldaşlıq davam etdiriləcək sonra necə onlar sübut edir ki, onlar bir şey edə bilər".
  
  
  Emu yox idi getməliyik. Əgər ОАС həqiqətən sübut etdi ki, yerinə yetirə bilər ki, öz təhlükə, tələblər, onlar irəli sürə bilər ABŞ-ın olardı məəttəl maliyyə, siyasi və bütün başqa münasibətlərdə.
  
  
  Bu, şantaj, qəsb, bu inanılmaz tərəzi.
  
  
  Biz Хоуком baxdılar bir-bir vasitəsilə ego stul. Onun ilk danışıq. Bir söz.
  
  
  "Дюрош", - dedim.
  
  
  Хоук başını tərpətdi.
  
  
  "Əlaqə çox güclüdür üçün üst-üstə düşməsi. Biz ОАС var Дюрош. Дюрош - mütəxəssis - dahi - bu sualtı двигательных qurğularda, kompyuterləşmə, bu cihazlar ih istifadə ilə nüvə başlıqlı. Qarşı sahil neft buruqlarının və neft emalı zavodlarının bu yarımkürəsində. Ona görə də... "
  
  
  "Beləliklə, Дюрош verdi, onlara bu qabiliyyəti", - başa, bunun üçün, mən.
  
  
  Хоук vedrəni başladı dişləri və yandırdı onun qısa яростными затяжками əvvəl yenidən danışmağa.
  
  
  "Əslində", - o deyib. "Ona görə də..."
  
  
  "Buna görə də var ki, beş gün üçün apara Дюроша üzrə ОАС", - yenə bitirmişdir.
  
  
  "Sənin var beş gün üçün
  
  
  
  
  apara Дюроша off biri ОАС və məhv etmək üçün bütün cihaz, ki, o, onlar üçün hazırlamışdır. Və təsvirlər onlardan ".
  
  
  Belə ki, вотум o ki,. Beş gün.
  
  
  "Və Karter, - səs Хоука hələ olmuşdur quru və soyuq, - bu, solo. ОАС xəbərdar edib bildirirlər ki, əgər biz заручимся dəstəyi hər hansı xarici, polis və ya rəsmi şəxslərin, onlar dərhal məhv bütün offşor neft buruqları və neft emalı zavodları. biri Каракаса Mayami ".
  
  
  O, başını tərpətdi. Bu прикинул.
  
  
  "Sənə lazım olacaq bir qız etmək, özü ilə", - o davam etdi, qeyri-ixtiyari uzatmaqla başladı. "O verə bilər dəqiq müəyyən atası. Biz yol verə bilmərik ki, siz sürüklənəcəklər deyil, insan. Mən sevmirəm cəlb etmək onu, lakin..."
  
  
  "Əgər Дюрош getməyəcək könüllü?"
  
  
  Göz Хоука сузились. Onun, artıq bilirdi ki, revmatizm.
  
  
  "Выведите Дюроша!" - oğlan dedi, o. "Azad və ya qeyri-ixtiyari. Və əgər sən bilməzsən ego çıxarmaq..."
  
  
  Emu ehtiyac yox idi qurtarmaq. Onu bilirdim ki, əgər mən bilmərəm çıxarmaq Дюроша hər hansı bir səbəbdən, mənə öldürmək lazımdır ego.
  
  
  Onun, buna ümid bəsləyirdim ki, Mişel bunu başa düşmürdüm.
  
  
  Onun ayağa qalxdı, sonra nə olduğunu yadıma düşdü.
  
  
  "Çin girl", - dedim. "Pc bir şey haqqında nax aşkar?"
  
  
  Qaşlar Хоука приподнялись.
  
  
  "Maraqlıdır", - o deyib. "Bu maraqlıdır, çünki orada heç bir şey yoxdur, xüsusən də maraqlı. Yoxdur qeydlər İnterpolun. Heç bir mesaj və əli olduğu haqqında hər hansı formada casusluq. Ee name Qin Olub. İyirmi iki il. Çox erkən bitirib Вассар, ən yaxşı-in-class. Diplom işidir mit. Sonra o, köçüb getdi, Hong kong və işlədim il orada işləyərək ailə poçt бизнесявляется Import-Export. Yalnız qayıtdı Nyu-York bir neçə ay bundan əvvəl. Təsəvvür etmək çətindir ki, o, uyğun şəkil hal-hazırda ".
  
  
  Bu maraqlı idi. Səs ki, məni narahat edirdi. Lakin indi o, heç nə bilmədi bu barədə nə. Onun qaytardı Olub Chin onun xüsusi kiçik şöbəsi öz asılıdır.
  
  
  "Fikir var, nədən başlayım?" - soruşdu Хоук.
  
  
  Onu dedi emu. O, başını tərpətdi. Сигарный kül düşdü, onun pencək, rahat qoşulmaqla bir sıra digər zərbələriylə və ləkələr. Parlaq Хоука deyil yayılsın şkaf və ya qulluq ona.
  
  
  "Mən свяжусь sizin üçün Гонсалесом, əgər siz ego istifadə etmək. O, ən yaxşı deyil, amma o, yaxşı xəbərdar yerlərində".
  
  
  Onun təşəkkürünü bildirdi ego tərəf yönəldi gün. Zaman onun fikrində yaxın ego özü, onun eşitdim Хоук dedi:
  
  
  "A, Karter..." - mən dönüb. O, gülümsədi və ego səs смягчился. "Əgər sən ola bilərsən diqqətli olsun, yaxşı".
  
  
  Onun gülümsədi. Bu idi fərdi zarafat aramızda. Yalnız ehtiyatlı agent yaşamaq şansı var idi. Выживал yalnız yaxşı bir agent. Vaxtilə Хоук idi, daha yaxşı idi. O, yaxşı idi. O, dərhal dedi bu, ona görə idi ki, heç ego stil, amma o bilirdi ki, mənim qarşımda. Və o, qayğı.
  
  
  "Yaxşı, ser", - sadəcə dedim və qapını bağladı.
  
  
  Bir də onu gördük ki, Mişel oturub - daha doğrusu, сутулится kafedrasında yanında darıxdırıcı kiçik otağı olan Maklaflin, N5, vaxtımı onunla vaxt yekun vurmaq üçün. Artıq o, qeyd edib ki, hər şey o, deyirdi film, indi də bu film olacaq, hərtərəfli təchiz edilmiş bir neçə digər agentləri, sonra isə yük kompüter üçün получившийся hər hansı bir məlumatın ona buraxılmış ola bilər. Amma vaxtım yox idi nəticələri gözləmək. Onun tərəf əyildi və əsdi hey qulaq. O, yuxudan oyandı, necə təkan.
  
  
  "Yenidən zamanda səyahət", - dedim. "Vaxt üçün yaxşı səfərlər təyyarə".
  
  
  "Xeyr, - простонала o. "Etməlidir?"
  
  
  "Biz", - dedim., yardım hey artacaq.
  
  
  "Biz hara, indi полетим ora? Şimali pole".
  
  
  "Xeyr, ona dedi. "Əvvəlcə biz поднимемся yuxarı, bu Special Effects almaq üçün bizim yeni örtüyünün, o cümlədən pasport və şəxsiyyət vəsiqələrinin. Sonra biz gedək Puerto-Riko".
  
  
  "Puerto-Riko? Ən azı, orada isti və günəşli".
  
  
  Onun başını tərpətdi, apararaq onun dəhlizi üçün лифту.
  
  
  "Niyə axı?"
  
  
  "Ona görə ki, - dedim düyməsini basaraq lift və çıxararaq yeni bir qutu siqaret ətrafında cibindən, - mən başa düşdüm mənası bu son sözləri Əhməd".
  
  
  O, sual dolu, mənə baxdı. Onun etmek siqaret ağız.
  
  
  "Mən elə bilirdim, Əhməd dedi" bəbir ". O, bildirib. O, bildirib ki," idi, cüzamlı. Olduğu kimi cüzam ".
  
  
  O, diksindi. "Amma necə əmin ola bilərsiniz?"
  
  
  "Çünki gələn sözləri. Onu fikirləşdim ki, o, dedi" inci ". Amma ən delle idi" La Перла "".
  
  
  Onun yandırdı, kibriti və onun onun сигарете.
  
  
  "Mən başa düşə bilmirəm", - deyən Mişel.
  
  
  "Bu iki söz birlikdə getmək, - dedim. "La Перла - bu rayonu gecəqondu Köhnə San Хуане, Puerto-Riko. La Перла var koloniyası lepers. Olmalıdır, atanızın əlindən üzrə Tangier və спрятали cəzaçəkmə müəssisəsində lepers".
  
  
  Göz Mişel genişlənib təcrübəsi dəhşət.
  
  
  "Atam - saylı cəzaçəkmə müəssisəsində üçün lepers?"
  
  
  Onu uzanmış сигаретой. O, погасла. Onun yandırdı daha bir kibrit və onun onun кончику.
  
  
  
  
  
  "Mən deyərdim üçün ideal yer gizlətmək ego".
  
  
  Mişel ağ idi.
  
  
  "Biz də gedək ki, bu cəzaçəkmə müəssisəsinə lepers?"
  
  
  Onun başını tərpətdi, sonra əsəbi halda qaşlarını çatdı. Siqaret sadəcə зажигалась. Onun tənbəl-tənbəl baxdı uc.
  
  
  "Əgər bizə xoşbəxt isə o, hələ də burada, biz..."
  
  
  Onu dayandırdı orta sözü. Məni əhatə soyuq üşütmə. Böyük və şəhadət barmaqları ilə onun off bitten ucu siqaret və стряхнул kağız və tütün.
  
  
  "Bu nədir?" - deyə Mişel.
  
  
  "Bu o, idi", - qətiyyətlə dedi, mən uzadaraq əlini. Bu nen idi kiçik metal obyekt. O idi formasını rod, uzunluğu deyil, daha полдюйма və kiçik diametri, nə siqaret, ki, o, üz tucked.
  
  
  Mişel наклонилась hesab üçün onun.
  
  
  "Səhv, əgər istifadə populyar terminologiya", - dedim və mənim səs olmalıdır təsir göstərib ikrah özünə görə mənim laqeyd. "Müşahidə qurğusu. Və bu, bir ətrafında ən müasir. Приемопередатчик Corbon-Dodds 438-U, O, yalnız улавливает və xəbər verir ki, bu səs məsafə daha mil, həm də radio elektron siqnal. ki, hər kəsdə var, müvafiq qəbul avadanlığı istifadə edə bilər müəyyən etmək üçün bizim yeri dəqiqliyi ilə qədər bir neçə metr ".
  
  
  "Nəzərdə tutursan, - Mişel dikəldi ilə heyrət dolu görünüşü, - kim bu подбросил, nəinki bilir, biz harada yerləşirik, həm də eşitmişəm ki, hər şey biz demişik?"
  
  
  "Tamamilə fantastik", - dedim. Və bir də onu bilirdi ki, məhz buna görə də cəmi deyil удосужилась выслеживать bizi. Hər halda, heç ərzində görünmə. O edə bilər bunu asudə görə, полмили və ya belə ki, hər zaman dinləmək bizim söhbətə.
  
  
  O cümlədən mənim ətraflı tətbiqi Mişel ki, biz hara gedək və nə üçün.
  
  
  Mişel mənə baxdı.
  
  
  "ОАС", - pıçıldadı.
  
  
  "Xeyr." Onun başını yellədi. "Mən belə hesab etmirəm. Bütün yol təcrübəsi Tangier qədər Nyu-York bizə следила çox simpatik cəmi. O, üzləşdiyi mənimlə təyyarə Paris ətrafında. Mənim köynək idi полупустая bir qutu siqaret. bir dəqiqə və неоткрытая cibinizdə mənim камзолы. Hey, idarə əvəz mənim tam bir qutu siqaret, öz ".
  
  
  Və, nəzərə alsaq ki, mən siqaret və yalnız öz siqaret çəkilən sifarişi ilə ярлыком NC, напечатанным filter, o, tətbiq etmək üçün səy bir çox bu. Və ona kifayət qədər geniş imkanları var.
  
  
  "Bəs biz indi nə edək?" - deyə Mişel.
  
  
  Onu diqqətlə tədqiq прослушку. Ön yarısı растаяла təcrübəsi savçenko mənim kibrit. Mürəkkəb fiş dağıdıldı və жучок, belə çıxır ki, dayandırılıb göndərə bilərsiniz. Штопора idi ki, hansı maşın aparılırdı прослушка ilə, birinci və ya start ikinci? Əgər bu ilk idi, nə idi, böyük ehtimal ki, qadın yalnız almayıb kifayət qədər məlumat, bilmək, hara gedəcəyik. Əgər bu idi ikinci ...
  
  
  Onun скривился, sonra ah çəkdi və bərk жучок mərtəbə daban. Bu поставляло mənə müəyyən emosional məmnunluq, amma daha heç bir şey vermədi.
  
  
  "Biz nə indi, - deyə o, Mişel zaman liftin qapısı açıldı və biz içəri girdik içəri, - bu полетим Puerto-Riko. Tez".
  
  
  Daha onu heç bir şey edə bilmədim. Onun yenidən qaytardı китаянку onun öz coupe mənim şüurunda. Növbəti dəfə.
  
  
  Kupe alınmırdı olduqca böyük.
  
  
  Onun oteli, o qaldı nen.
  
  
  
  Altıncı fəsil
  
  
  Cənab Tomas S. Доббс üzrə Dobbs Plumbing Supplies, Inc., Grand-Рапидс, Miçiqan ştatı, və ego qadın franko-kanada mənşəli, Mari, çıxdı evdən. baş terminal hava limanından San-Xuan; onlar нагружены фотоаппаратами, ləvazimat snorkeling üçün, bütün qalan avadanlıqla, zəruri üçün ih tətili azn Карибах daxil olmaqla, bir saman hat ilə плетением Puerto-Riko ki, mister Доббс alıb terminal dərhal gəldikdən sonra. Onlarda olmalı idi, necə mister Доббс dedi hər kəs, kim ih qulaq asmaq, "vaxt ревущего". Onlar yığışıb "boya bu kiçik, köhnə bir ada qırmızı rəng". Onlar yığışıb "вывернуть tərsinə çevirdi old San Juan, o cümlədən casino".
  
  
  Necə var idi, elə idi, bir neçə tipik, ən yaxşı xoşagəlməz amerikalı turistlərin.
  
  
  "Taksi! Taksi!" - проревел mister Доббс, dəlicəsinə salınan əlləri.
  
  
  Missis Доббс sessiz idi. Baxmaq bir az sürətləndirir. Lakin o, açıq-aydın наслаждалась günəş və isti.
  
  
  "Мммм", - deyə o, ərinə dönüş öz gözəl üz yuxarı. "Məgər bu, heç də gözəl günəş? Və sən hiss edirsən iy çox rəng. Haqqında, Nik..."
  
  
  Onu tutdu ee əlini, sanki, nəsə затащить taksi ki, dayanıb qarşımızda.
  
  
  "Tom", - mızıldandı mən шевеля dodaqları. "Heç Bir Ləqəb. O".
  
  
  "Tom", - özlərini təsdiq etdi o. "Məgər bu gözəl? O, sadəcə, istəyirəm qoymaq üzgüçülük kostyum, полежать çimərlik yerdə günəş və dinləmək okean". Sonra o, поморщилась. "Bundan əlavə, onu da, güman edirəm, sizdə var, başqa işi var, və sizə lazım olan, onun üçün getdi sizinlə".".
  
  
  "Dərzi şeytana, əzizim, - проревел onun. "Bu məhz biz nə etmək olacaq. Шлепнуться həmin çimərlik almaq, olduqca gözəl təmizləyir. Biz hazırıq ödəmək üçün bu kifayətdir".
  
  
  Носильщик başa download bizim çantaları rack kabin. Onun çirkin недооценил onu восполнив bu qəddar səmimi шлепком üzrə geri, və dedi: "Heç кидай hər bir yerdə, dost!" və запрыгнул kabinəsinə yanında Mişel, хлопнув qapı ki, belə güc ilə kabinəsi maşın затрещала. Sürücü ilə aydınlaşdırıcı mənə baxdı.
  
  
  "Otel" San-Джеронимо ", dost. Oraya biz gedirdi. Yalnız üçün ən yaxşı Tomas K. Доббса və ego kiçik həyat yoldaşı", - dedim. Sonra kəskin və şübhəli: "Bu, ən yaxşı, doğrudur? Bəzən bu турагенты..."
  
  
  "Bəli, senyor, - xısın-xısın dedi sürücü, - bu, ən yaxşı. Orada sizə xoşuna gələcək".
  
  
  O, əmin idi ki, əgər onun etdik ego ictimai tualet, o, deyərdim ki, bu da ən yaxşı variantdır.
  
  
  "Yaxşı, dostum. Sən доставишь bizi oraya tez, bu var, sənin üçün yaxşı tip", - geniş dedim.
  
  
  "Sən", - sürücü cavab verdi. "Mən доставлю səni oraya tez".
  
  
  Onun geri oturdu yaddaşlı oturacaqlar və досталь ətrafında pencəyinin cibindən başladı ki, məşğul idi, yalnız bir az daha az xoşagəlməz, onlar nə ki, sevilən Хоук. Onun necə edə bilər sürücüsü yüngül морщился zaman onu et seq aktları зажигал.
  
  
  Onun, əlbəttə, переусердствовал. Çox притворства. Əmin olduqdan sonra ki, məni xatırlayır.
  
  
  Və bu mənası var idi. Yaxşı bir agent deyil, gərək перебарщивать, oynaya çox şeyi ego xatirəsi. Olduğuna məni ya çox pis agent, ya da çox ağıllı, yaxşı bir agent, haqqında olan heç bir fikir olardı barədə агенте.
  
  
  "O, - sakit dedi Mişel, - sən, həqiqətən, demək o, bildirib ki, səfər haqqında çimərlik?"
  
  
  "Əlbəttə, милыая, - deyə onun mülayim tonda. "Əvvəlcə biz отправляемся köhnə çimərlik. Sonra biz одеваемся, bizə verilir, bir neçə bu Peeny Colazza və ya başqa bir şey, sonra biz вонзаем diş ən böyük qanlı istəyirəm ki, yalnız tapa bilərsiniz bu adada, ondan sonra biz gedək, onların casino və развлекаемся. Bu kimi səslənir üçün ilk gün və gecə, hə? "
  
  
  "Ən delle?" - deyən Mişel eyni alçaq səslə. "Amma mən elə bilirdim, sən ..."
  
  
  "Sən elə bilirdim ki, sənin köhnə koca bacarmırsa, yaxşı vaxt keçirmək. Elə bilirdim ki, o, hesab edə bilər, bizə haqqında çox başqa santexnika aksesuarları. Yaxşı, dur üçün papaq, əzizim. Çimərlik və içki, nahar və sümük, səsvermə, və biz ! "
  
  
  Və biz səs, bu радостному sürpriz Mişel, getdik. Birincisi, bu nə etdi olardı mister Tomas S. Доббс və ego qadınlar. Və, ikincisi, olardı intihar məşğul mənim ciddi işlə San-Хуане gecə yarısına qədər. Yalan çimərlikdə ağ qum, yandırıcı günəşin altında mənim bədən və gurultu karib internet sakitləşdirici mənim qulaqları yox idi, olduqca gözəl bir şəkildə vaxt keçirtmək gözləmə.
  
  
  "Volume".
  
  
  Onun çevrilmiş tərəfində və baxdı Mişel. Və belə qərara gəldim ki, bu, sadəcə, yaxşı idi ... yaxşı, bu ad sizin üstün dərəcəsi. Uyğun, bütün və ya hər şey: sulu sinə Mişel daha çox batırdı, kiçik, demək olar ki, şəffaf bra təcrübəsi bikini ki, o daşıyırdı, ipək, dəri-ee həyat сужалась alt bikini təmsil edən özləri bir qədər daha çox, daha iki kiçik üçbucaq və parça çıxarma düyməsi, uzun qamətli ayaqları сладострастно шевелящиеся qum.
  
  
  "O, - промурлыкала o, gözlərini yumdu və üzünü günəşə, - xahiş edirəm, süz mənə bir az yağı çəkin".
  
  
  "Məmnuniyyətlə."
  
  
  Onu yaradan elə etdi isti yağ ilə ee boyun üzrə hamar onun çiyinlərində görə, mədə və бедрам. Ee əti yumşaq шевелилась altında mənim əlləri. Onun dəri olmuşdur isti, yumşaq. O, перекатилась həyat, və onun yenidən yaradan elə etdi yağı onun çiyinlərində, açdı, onun bra və yaradan elə etdi ego tərəfindən onun geri, mənim əlləri çəpinə onun tərəflər, toxunan, onun sinə. O, dərindən nəfəs aldı və səs idi, daha çox oxşar inilti, çox ah çəkdi. Zaman onun başa, biz formalaşan bir sıra boyunca, bir-biri ilə. Bizdə həm qapalı idi, göz və aura seks aramızda qalın idi, isti və yüksələn xətt. Parlaq günəş, sanki, yerdə ortaya сближало bizi maqnit kimi və dəmir.
  
  
  "Tom", - nəhayət pıçıldadı o, - "daha dözə bilmirəm bu gün. Gəl qayıdaq, bizim otağa".
  
  
  Onun səsi yumşaq idi, amma davamlı. Onun hiss eyni zərurətdir. Danışmaq bizə söz, onun yenidən insanın daxili aləmi, onun bra ayağa qaldırmışdı apardı geri otel. Biz otağa daxil olanda, o, bir az aralandı məndən.
  
  
  "Yavaş-yavaş, Nick", - deyə o bildirib aşağı, boğuq səslə, onun qara gözləri seyr mənim. "Bu dəfə istəyirəm ki, bu, davam yavaş-yavaş. Qoy bu, əbədi davam edəcək".
  
  
  Mənim əl протянулась ona. O, поймала ego basdı fincan onun ən tam изгибу.
  
  
  "Elə bu, əbədi, əziz. Onun istəyirəm ki, hər şey indi yalnız".
  
  
  
  
  Altında mənim tərəfdən onun qızarmış günəş əti напряглась. Onun hiss nəbzini, qan. Nəbz участился. Onun притянул ee özünə və mənim açıq ağız yaşayırdı onun, mənim dilini tədqiq, möhkəm və требовательно. O, эротично корчилась, amma yavaş-yavaş, sanki altında неслышный a mübarizə tempi onun artıb ilə dözülməz nəzarət sürəti.
  
  
  "Ola bilərmi ki, su qoymaq, bu yanğın?" - kəskin şəkildə pıçıldadı, mən.
  
  
  "Yalnız усиливай alov, əziz", - deyə o, dərhal başa düşdü ki, mən nəzərdə tuturam.
  
  
  Bir sürətli hərəkət onun üzərindəki nax bra və sonra əritmək təcrübəsi bikini. Şəhvətli təbəssüm скривила onun dodaqları. Ee əl оттолкнула mənim əlləri və gözləri axın məni fəxr və fərəhlə.
  
  
  Onun kimi hiss mənim öz instinktlərdən tamamilə üst etdi zaman onun qaldırdı və onun verdi, vanna otağı. Bir an sonra biz dururdu altında обжигающей su qəlbin, bu yaş, дымящиеся bədən прижались birimizə və hiddətlə кормились bir-biri ilə. Bu idi və hələ yavaş-yavaş, amma qan-isti tempi saf, şəhvətli ekstaz, переходящего bu, dözülməz, mütləq və mütləq sahib kişi, qadın, qadın və kişi.
  
  
  Bu zaman nəhayət ki, baş verdi, biz də hay-küy qopardı, бессловесно kimi təmiz instinktlərdən olduğu qısa müddət oldu.
  
  
  "Kafi?" - mızıldandı, o zaman biz də bir az sağalmısınız.
  
  
  "Tamamilə fantastik", - dedim mən, hələ ki, çalışır, ona cəlb etmək istərdik baxış və mənim nəfəs tutmaq üçün görünə.
  
  
  * * *
  
  
  Qalan gecələri də tam və qənaətbəxş - ən azı olardı, əgər O, həqiqətən idi Tomas K. Доббсом. Biz içdi pina-коладу açıq terrasda yerləşir oturmuşdu ordusunun суетливых ofisiantlardan qədər karib адв = β hans красочность, sanki tələbi ilə. Biz içəri daxil yemək, ordu ofisiantlardan birinə çevrilmişdir alayı, menyu idi, üç metr uzunluğunda və cəmi müəssisələri smelled потраченными pul kimi su. Hər şey mümkün idi almaq üçün pul, mövcud idi və покупалось külli miqdarda.
  
  
  Təəssüf ki, mix üçün tropik içkilər - bu, mənim bir fikir kimi, ən yaxşı korlamaq yaxşı rom, və mən tamamilə razıyam Albert Einstein ki, istəyirəm ki, iyirmi dörd oz - ideal əda üçün şir, yalnız və yalnız şir. Daha adi zamanı və digər hallarda - mənə bəzən təsəvvür etmək çətindir - mən həzz yalnız başında "конком" və ya dəniz ежами, обжаренными ilə sarımsaq və карибскими ədviyyatlarla. Lakin Tomas S. Доббс позеленел olardı, zaman barədə fikirlər istənilən onların ətrafında isə hal-hazırda o idi Доббсом. Buna görə də onu inadla təsvir ego axşam тешился növü Mişel da şəffaf paltar verərdi hər bir kişiyə çox zövq mənim yerdədir.
  
  
  Sonra, biz götürüb taksi ilə qədər casino Caribe Hilton, onun утешился itirilməsi neçə yüz dollar pul BALTA təkər rulet ki, şübhəsiz ki, etdi ki, Tomas S. Доббс. Nick Carter etdi ki, bu oynayan masada blackjack və qazandı. Heç nəhəng məbləği, amma sistemi üzrə pul mükafatı, bir neçə min deyil, həyəcan.
  
  
  Nə etdi Mişel.
  
  
  "Nə qədər?" - tələb etdi ki, mən qayıdanda otel, taksi.
  
  
  "On dörd yüz. Ən delle idi, on beş, lakin verdi, onun diler стодолларовую çip tip kimi".
  
  
  "Amma mən verdim, sənə yalnız əlli dollar oynamaq!"
  
  
  "Əlbəttə, - бодро o cavab verdi, - amma bu, mənə nə lazımdır. Bilirsinizmi, var, bu sistem..."
  
  
  "Yaxşı, yaxşı, - qaşqabaqlı dedim. Vaxt var idi ki, zaman Tomas K. Доббса idi отчетливая ağrı arxa.
  
  
  Lakin zaman onun haqqında düşünürdüm bizim otaq San-Джеронимо zaman onun kimi seyr Mişel çıxır çılpaq bütün vanna otağı, zaman geri Нику Картеру də, bunun da öz mənfi cəhətləri.
  
  
  Vaxt geri Нику Картеру.
  
  
  Onun televizoru yandırdım üçün заглушить bu səs, əgər otaqda прослушивают прослушку və özünə sarı çəkdi Mişel.
  
  
  "Vaxt iş üçün", - dedim, ıso bütün gücü ilə çalışır azaltmaq üçün göz ilə onun boyun. "Mən geri getmək lazımdır ki, dörd və ya beş saat, ən azı, səhərə qədər. Hələlik isə qal ilə bir otaqda kilidli qapı və heç kəsi впускай bizə, hər hansı səbəbdən. Siz bilirsiniz, nə varsa, ona bunu etməyəcəyəm". Onun geri səhər ".
  
  
  O, başıyla təsdiq elədi. Biz bütün bunları müzakirə getməzdən əvvəl üzrə Vaşinqton. Biz də müzakirə etdik штопора lazım olub hey gun ola. O, heç vaxt müddətinə azadlıqdan məhrum edilib üzrə hər cür silah. Ona görə də gun hey deyil qalıb. Hər halda bu, heç də gətirərdi hey xeyir və mən inanmıram ki, silah verməyə olmayan insanlar bilirlər ki, necə və nə zaman - istifadə ego. Ki, o, həqiqətən etmişdir, belə ki, bu üzüyü ilə süni бриллианта. Almaz idi безвредным. Azn rim dörd idi dalğa olub ki, basdıqda kəmər çıxırdı kənara almaz. Əgər kimsə ətrafında bu diş пробивал dəri, düşmən nəticəsində o, dərhal huşunu itirirdi. Problem ondadır ki, düşmən idi yanaşmaq kifayət qədər yaxın ki, Mişel istifadə edə bilərsiniz ring. Onun, buna ümid bəsləyirdim ki, hey yoxdur, bu istifadə.
  
  
  
  
  Onun, buna ümid bəsləyirdim ki, hey yoxdur, bu istifadə.
  
  
  Onu deyə hey bu barədə sonra çıxdıq, seçimi qarşısında vurğulamaq mənim sözlərimi uzun bir öpücük və getdi.
  
  
  Onun çıxdı vasitəsilə otellər, necə deyərlər, filmlərdə, "arxa əziz". Ki, istisna olmaqla, çıxmaq vasitəsilə hər hansı otel ", arxa əziz deyil" wouldnt və yalnız. Birincisi, tapmaq lazımdır geriyə yol. Bu halda o, özü ön və təmsil öz dar bahar yanğın nərdivan. Çünki bizim nömrəsi idi on dördüncü mərtəbədə və ağlı heç keçdi olardı on dörd пролетам isə onun keçirilib on dörd пролетов. Sonra, qədirbilən olmaları üçün idman zalı ilə Уолтом Хорнсби, təlimatçı fitness AX, onun nəslindən daha iki пролетами üçün подвалу. Orada oldum gizlətmək üçün pilləkənli, hələlik iki geyinmişdi комбинезоны xidmət edən otel, izah çirkin lətifələr ispan deyil çıxarıblar onlarla zibil tankları. Onlar yoxa yuxarıda, onu küçəyə çıxdı. Bu idi zolaqlı, bir az daha çox zolaqlı təcrübəsi zolaqları Кондадо. Amma Gonzalez, sükan arxasında oturmuş təvazökar невзрачной qırmızı Тойоты idi park deyil, daha çox əlli fut ondan. Zaman onu fəth azn sərnişin oturacağı yanında gözündə heç kəs yox idi.
  
  
  Xoş gəlmisiniz "ən yaxşı taksi xidməti adada Puerto-Riko", - бодро dedi. "Biz təklif edirik..."
  
  
  "Təklif sürətli ride La Перла", - dedim götürdü, Вильгельмину özünə əl və yoxlanılması-sursat. "Hələlik isə, siz avtomobil idarə edərkən, deyin mənə, necə çata cəzaçəkmə müəssisəsində lepers La Перла".
  
  
  Cəsarət Гонсалеса dərhal испарилась. O, daxil ötürülməsi və yerindən tərpəndi, amma heç baxdı xoşbəxt. Ego bığ başladı əsəbi подергиваться.
  
  
  "Bu", - yavaş-yavaş o dilləndi, daha sonra bir neçə dəqiqə sükut, - "dəlilik. Getmək La-Перла belə bir gecə vaxtı - ağılsızlıqdır. Getmək cəzaçəkmə müəssisəsinə lepers istənilən vaxt ağılsız, amma getmək bu vaxt gecə yalnız dəlilik deyil, həm də, bəlkə də intihar ".
  
  
  "Ola bilər", - razılaşdı, mən yenidən razıyam Вильгельмину bu обивку və yoxlanılması, rahat olub Хьюго oturur замшевых ножнах.
  
  
  "Siz bu günə qədər ki, böyük bir hissəsi xəstəxana лепрозорной cəzaçəkmə müəssisəsində salonda заразном qanadına?"
  
  
  "Mən bu günə qədər", - dedim.
  
  
  "Siz bu günə qədər ki, hətta прокаженные üzrə незаразного qanad təhlükəlidir, çünki onlar naəlaclıqdan yoxsul yoxdur qanuni yollarla hasil pul?"
  
  
  "Mən də bilirəm, - dedim, прижимая Pyer mənim бедру.
  
  
  Gonzalez çevirdi sükan yönəldilməsi "Тойоту" biri Кондадо Köhnə San Хуану.
  
  
  "Və müddəti, mənim Mavi Xaç başa çatıb", - qaşqabaqlı dedi.
  
  
  "Sən sadəcə explorer", - deyə ona emu. "Mən də gəlirəm, tək".
  
  
  "Amma bu daha da pisdir!" - deyə o, həyəcanla. "Mən verə bilmərəm daxil sənə bir-bir. Bir insan olmasaydı, şans, hətta Nick Carter. Onun dururam..."
  
  
  "Unut", - qısaca dedim.
  
  
  "Amma..."
  
  
  "Gonzalez, sizin rütbəli N7. Siz bilirsiniz, nə məndə. Onun verirəm sizə əmr".
  
  
  O, aşağı vəfat apardıq qalıq səfər sükut içində. Gonzalez жевал bığ. Onun baxdı arxa güzgü mümkün quyruq. İh yox idi. On dəqiqə əyri növbə ilə kiçik, dar küçələri ilə bizi gətirib mimmo köhnə malikanənin qubernator təpə təpənin окраинам dənizkənarı gecəqondu La Перла. Hələ ki, biz проезжали tərəfindən ona karib breeze fikirləşəndə жестяными dam. Siz eşitmək bilər enirdi, разбивающийся haqqında dəniz divar və iy разлагающейся balıq, zibil və kiçik загроможденных otağının olmadan su. Gonzalez обогнул kiçik kvadrat keçirib "Тойоту" döngə ilə olan verirdi hey, təxminən bir qarış boş yer hər tərəfdən bayaqkı binanın qarşısında saxladı köşedeki. Qaranlıq küçə idi əhalisiz. Latın musiqi zəif доносилась üzərində pəncərədən bizə.
  
  
  "Siz əzmindəyik etmək, bu axmaqlıq?" - soruşdu Gonzalez səs, tam həyəcan.
  
  
  "Başqa çıxış yolu yoxdur", - qətiyyətlə dedim.
  
  
  Gonzalez nəfəs aldı.
  
  
  "Прокаженная cəzaçəkmə müəssisəsində zalında küçənin sonunda. Ən delle bu лепрозарий, özündə xəstəxana və yataqxana üçün lepers. O ərazini əhatə edir, müvafiq meydanında şəhər rübü və forma var, qalanın ibarət ətrafında bir böyük bina ilə mərkəzi həyət. Yalnız bir giriş və çıxış. O, aparır kabinetləri лепрозария. Ardınca bir запертая qapı. O, aparır həyətə. Həyətindən üç qanadı: şərq qanadı, bir xəstəxana, qərb qanadının ki, təmsil yataqxana üçün lepers, dövlət onların vəziyyəti sabitləşib və cənub qanad ".
  
  
  Gonzalez çevrildi və diqqətlə mənə baxdı.
  
  
  "Cənubi qanadına, - dedi, - var, onlar прокаженные ki, yoluxucu və kimə icazə verilmir çıxmaq üzrə лепрозария".
  
  
  O, başını tərpətdi. Onun etdim ev tapşırığı azn уродливую mövzu cüzam. Bu, xroniki infeksion xəstəliyi olan
  
  
  
  
  hücum dəri, toxuma və orqanlarının və sinir. Erkən mərhələlərində, o, istehsal ağ ləkələr dəri üzərində, sonra ağ чешуйчатые yara-xora, гнилостные yara-xora və узелки. Nəhayət, bədən hissələri sözün tükənmiş отваливаются səbəb qorxulu deformasiya. Təşəkkür edirik antibiotik davamlı hazırlanmış daha sonra ikinci dünya müharibəsinin başlanması, indi bəlkə dayandırmaq xəstəlik bir anda. Lakin erkən mərhələlərində, o, hələ bir çox yoluxucu.
  
  
  "Var ki, mən xahiş gətirmək üçün?"
  
  
  Söz olmadan Gonzalez полез arxa oturacağı və mənə uzatdı doktorluq bag və iki dəst şəxsiyyət vəsiqələrinin. kart. Одино məxsus doktor tibb Джонатану Миллеру.Başqa - inspektora Миллеру ətrafında gömrük idarəsinin San Juan.
  
  
  "Dolu şpris", - deyə Gonzalez. "Odin onların ətrafında olmalıdır neçə saniyə ərzində нокаутировать yetkin kişi və saxlamaq ego olmadan şüurun ən azı səkkiz saat. Karter..."
  
  
  O, durduruldu. Onun ona baxdı.
  
  
  "Прокаженные, onun yaralar var idi залечены, bu cür təhlükəli olduğu kimi, заразные. Onlar yatmaq və yemək burada etmək pulsuzdur, və onlara verir dərman. Lakin, onların pulu yoxdur, digər hər şeyi - siqaretləri, rum, qumar - az, onların ətrafında bilərlər işə getmək. Belə ki, yaxşı məlumdur ki, onlar cəlb bir çox qaranlıq şeylər. Onlar ... "
  
  
  O, qapını açdı maşın çıxdı.
  
  
  "Bu, - dedim, - bir səs, nə mən ümid edirəm. Onu da olacaq ümid edir ki, siz gözləyin məni o kiçik bir yerdə, mimmo olan keçmişik, səhərə qədər. Əgər mən çıxmaq üçün ona vaxt verin. . Siz nə bilirsiniz."
  
  
  Gonzalez başını tərpətdi. Onun, döndü və getdi, üz, əvvəl o, hətta daxil bilər.
  
  
  "Buena suerte", - eşitdim, onun ego sakit səsi ilə mənə arxasında.
  
  
  Uğurlar.
  
  
  Mənə bu lazımdır.
  
  
  
  Yeddinci fəsil
  
  
  Лепрозарий təmsil öz приземистое, ağır, çirkin binası осыпающейся suvaq ki, kimsə выкрасил parlaq qırmızı rəng etdi ego daha çirkin. O, двухэтажным və pəncərə hər mərtəbədə bağlanıb ağır taxta panjurlar, sıx bağlı, hətta bir şəraitdə qoşulmuş ilə карибской istilik. Onun aşkar zəng yan təcrübəsi taxta gün və güclü дернул. Onun eşitdim daxilində yüksək metal cingilti, daha sonra sükutu pozdu. Onu yenə özünə sarı çəkdi. Yenə cingilti. Sonra shaggy. Qapı приоткрылась və nah выглянуло incə sleepy qadın üzü.
  
  
  "Nə istəyirsən?" - əsəbi halda soruşdu ispanca.
  
  
  "Mən həkimi Conatan Miller", - deyə ona qəti şəkildə, mənim də bir neçə ржавом, lakin kifayət qədər беглом ispan. "Mən burada görmək üçün xəstənin Диаса".
  
  
  Bu лепрозарии olmalı idi xəstə adı ilə Diaz. Bu, bir ətrafındakı ən geniş yayılmış adları Puerto-Riko.
  
  
  "Bu saat gəldiniz ziyarət xəstə?" - qadın dedi daha da qıcıqlanır.
  
  
  "Onun ətrafında Nyu-Yorkun", - dedim. "Mən burada cəmi bir neçə gün. Onun edirəm lütf ailə Диаса. Məndən başqa heç bir vaxt. Xahiş edirik, ay məni, sinyora. Onu mən qayıtmaq, öz klinikasına müraciət sabahkı gününə".
  
  
  Qadın заколебалась.
  
  
  "Sinyora, - dedim, səs verərək sərt notları səbirsizlik oxunur, - siz boş yerə sərf mənim vaxt. Əgər ay mənim sizə zəng kimisə ətrafında müxtəlifliyini".
  
  
  "Bu gecə, burada artıq heç kəs yoxdur", - deyə o bildirib ilə ноткой-şübhə səs. O, baxdı mənim doktorluq bag. "Xəstəxanada дежурят cəmi iki tibb bacısı. Bizdə çox az kadrların".
  
  
  "Qapını sinyora", - sərt-sərt dedim.
  
  
  Yavaş-yavaş, könülsüz o, qapını açdı və çəkilib üçün yan впустить məni, sonra bağladı və заперла onun mənə görə.
  
  
  "Məhz hansı Diaz sənə lazımdır? Felipe və ya Эстебан?"
  
  
  "Felipe", - dedim, bir az böyük otaq, уставленную qədim картотечными шкафами və обставленную iki шаткими metal masası və bir neçə stul. Güclü iy дезинфицирующего vasitələri və zəif, amma отчетливый iy разлагающейся insan əti.
  
  
  "Felipe Diaz zalda qərb qanadına ilə стабилизированными qutuları. Amma mən bilmirəm almaq üçün sizi oraya. Onun qalmalıdır günü", - qadın dedi. O, masaya yaxınlaşdı, açdı qutu çıxardı və dəstə düymələri. "Əgər sən getmək istəyirsən, gərək sən gedə bir-bir".
  
  
  ""Köçüb gəldim madridə", - dedim, - mən gedim, özüm.
  
  
  Onun üçün əlini irəli uzatdı düymələri. Qadın uzatdı ih. Onun baxdı, onun əl və подавил ah çəkdi. Bir xurma отходили yalnız böyük qarış və onun qalıqlarını şəhadət barmağımdan təmizlədim barmaq.
  
  
  Qadın поймала mənim fikrimcə və gülümsədi.
  
  
  "Belə bir şey, senyor", - deyə o bildirib. "Mənim halda sabitləşib və o, yoluxucu deyil. Onun bir tərəfindən şanslı. Onun itirib cəmi neçə barmaq. Başqaları ilə bu cür, necə Felipe..."
  
  
  Onu məcbur etmək üçün özünüzü düymələri ətrafında bu əlləri və yönəldi bu gün uzaq inilti.
  
  
  "Diaz zibil on iki, səmimi gün əksinə", - qadın dedi mənə arxasında zaman o, qapını açdı. "Və, senyor, ehtiyatlı olun, heç getmək cənub qanad. Orada çox yoluxucu hallarda".
  
  
  Onun başını tərpətdi və həyətə çıxdım yumaraq öz arxasınca qapını. Тусклая elektrik ampul ancaq işıqlandırmış çılpaq, çirkli həyətə bir neçə тощими xurma ağacları və bir neçə cərgə oturacaq qoyulmuşdur.
  
  
  
  Windows bu tərəfdən açıq idi, темны və o, eşitdim snoring ufultu, öskürək və bir neçə ağrıyan groans. Onun tez keçdi həyət, bu yol qərb qanadı, sonra отпер qapı böyük dəmir açar.
  
  
  İy vurdu məni, necə çəkic. O, густым və ağır gəlirdi seyr edir, insan əti, iyi gəlirdi разлагающимся трупом istilik. Heç bir дезинфицирующее vasitə dünyada gizlədə bilmir bu qoxusu oldum mübarizə захлестнувшей məni dalğa bulantı. Əmin deyil заболею çıxardı, onun ətrafında cibindən fənər-qələm və sərf лучом tərəfindən bir qaranlıq otaq. Sıralarında tel dayanan azn койках, скрючились də narahat müddəaları türbələr. Burada və orada göz açdı və diqqətlə mənə baxırdı. Onun etdim ray, yataq açıq əksinə, gün və sakit keçmişdir otaq. Şəkil yataq натянула простыню başına. Haradansa altında vərəqələri itib полосканный snoring. Onun əlini uzadıb əlimi bir çiyin.
  
  
  "Diaz!" - kəskin şəkildə pıçıldadı, mən. "Uyan! Diaz!"
  
  
  Rəqəm зашевелилась. Yavaş-yavaş meydana bir əl açdım və простыню. Məqsəd çıxdı və məlum oldu görünən şəxsdir.
  
  
  Onun ağır сглотнул. Bu idi şəxs ətrafında bir kabus. Burun yox idi, bir qulaq çevrildi çürük əvvəl poçt əti. Qara diş mənə baxdı yerdə истощился yuxarı хп. Sol qolu təşkil edirdi görmüşəm, сморщенную aşağıdakı dirsək.
  
  
  "Kimə?" - boğuq səslə soruşdu Diaz, сонно mənə baxaraq. "Sizin nə quiere?"
  
  
  Onun qürub pencək və щелкнул şəxsiyyət vəsiqəsi ilə.
  
  
  "İnspektor Miller, gömrük idarəsi, San Juan, - dedim. "Səni axtarırlar dindirilməsi üçün".
  
  
  Изуродованное şəxs непонимающе посмотрело mənə.
  
  
  "Geyin çıx bayıra", - sərt-sərt dedim. "Burada, lazım deyil sillage bütün".
  
  
  O, hələ də baxdı непонимающим, amma yavaş-yavaş скинул простыню və ayağa qalxdı. Emu ehtiyac yox idi qoyulması paltar. O, yuxuda onunla. O məni təqib mərtəbə çıxdı qapıdan həyətə, harada dayanıb моргал, mənə baxaraq gah.
  
  
  "Mən vaxt sərf əbəs yerə, Dias", - dedim. "Biz məlumat aldıq ki, vasitəsilə лепрозарий fəaliyyət göstərir şəbəkəsi qaçaqmalçıları. Bir tərəfdən, burada saxlanılır yolla gətirilmiş mallar. Narkotik. Və bizim informasiya, siz bütün qulaqları".
  
  
  "Kimə?" - dedi Diaz, bu da öz növbəsində baxış dəyişdi yuxulu. "Qaçaqmalçılıq? Mən başa düşə bilmirəm, siz nədən danışırsınız".
  
  
  "Heç bir məqam iddia тупицей", - oğlan dedi onu. "Biz bilirik ki, nə baş verir, və biz bilirik ki, siz bağlantısı var buna. İndi siz olacaq, əməkdaşlıq etmək, ya yox?"
  
  
  "Amma mən sizə demək, onun heç bir şey bilmirəm", - dedi Diaz. "Mən heç bir şey haqqında bilmək narkotik qaçaqmalçılığı və ya burada və ya başqa yerdə".
  
  
  Onun впился onun gözləri ilə. Mənim xoşuma gəldi və bunu nə mən bundan sonra nə etməli, amma mən bunu etdim.
  
  
  "Diaz, - yavaş-yavaş dedim, - bir seçimi var. Sən bilərsən hansı bizimlə əməkdaşlıq etmək və almaq azadlığı, yaxud onun bilərəm səni həbs etmək ödənişlərin burada və indi. Bu o deməkdir ki, mən dərc ediləcək səni həbsxanaya. Əlbəttə ki, bir kamera, çünki mühitlərdə digər məhbus ola bilməz tövratı. Və yəqin ki, uzun müddət, çünki bizə lazım ola bilər, çox vaxt aşkar etmək üçün bu işi sizsiz. Və bu dövr ərzində, yəqin ki, biz verə bilmərik, dərman lazım deyil dayandırmaq sizin xəstəlik ".
  
  
  Gözündə Диаса мелькнул dəhşət.
  
  
  "Yox!" o gasped: "Sən edə bilərsən, bunu! Ona öləcəyəm! Dəhşətdir! Allaha and olsun, sənə, məzarı anamın, onun haqqında heç bir şey bilmək..."
  
  
  "Bu sənin bir seçim Dias", - qaşqabaqlı dedim. "Və sənə yaxşı, indi nə etmək".
  
  
  Изувеченное şəxs Диаса покрылось sonra. O, задрожал.
  
  
  "Lakin mən heç bir şey bilmirəm!" - dua verdi. "Daha onun sizə kömək edə bilərəm, əgər onun ..."
  
  
  O, durduruldu. Mənim əsəbləri gərginləşib. Bu, ola bilər ki, mən tutdu.
  
  
  "Gözlə", - asta-asta dedi. "Gözlə. Bəlkə də..."
  
  
  Onu gözləyirdi.
  
  
  "Bir neçə ay bundan əvvəl, - o dedi, - bu, baş verib, bir neçə ay bundan əvvəl. Burada kənar. Heç прокаженные. Heç həkimlər. Lakin onlar bir şey gizli və ya, ola bilər ki, kiminsə".
  
  
  "Gizlətmək, bu, ya ego, harada?" - tələb etdi, mən.
  
  
  "Hara, heç olmasa baxdı. Bu инфекционном şöbəsində".
  
  
  "Get, - dedim.
  
  
  "Onlar getdilər, təxminən, bir ay sonra. Забрав, hər şeyi özünlə ki, onlar прятали. Bu, bütün, mən bilirəm ki, allaha and olsun, sizə şərəf anamın".
  
  
  "Daha ətraflı məlumat lazımdır mənə, Dias", - qətiyyətlə dedim. "Onlar haradan götürüblər ki, прятали?"
  
  
  "Mən bilmirəm, allaha and olsun, Əgər onu bilirdi onun deyərdim sənə. Amma..."
  
  
  O, durduruldu. Bu ego gözü meydana narahat edir.
  
  
  "Yoluna davam et", - tələb etdi, mən.
  
  
  "Xorxe. Xorxe bilməlidir. O, cüzamlı, həbs olunmuş.
  
  
  
  
  çalışır ki , медбратом bu заразном qanadına. O olsaydı, hər şey gördüm, ola bilsin ki, подслушивал bir şey qiymətli sizin üçün. Amma..."
  
  
  "Amma nə?"
  
  
  "Ona danışmaq, bizə oldum olardı keçmək yoluxucu qanad. Mənim üçün bu, kiçik bir şeydir. Amma sənin üçün..."
  
  
  Emu ehtiyac yox idi bitirmək təklif edir. Onun bilirdi təhlükə. Amma mən də bilirdim ki, mənə nə etmək lazımdır.
  
  
  "Siz mənə gətirmək стерильный xalat, əlcək, кепку, bütün materialı?"
  
  
  Diaz başını tərpətdi.
  
  
  "Do ıt", - deyə onun qısa. "Tez".
  
  
  O, yoxa binasında və bir neçə dəqiqə çıxdı yenə daşıyan odur ki, mən xahiş etmişəm. Zaman onun taxdı xələt, кепку, maska cərrah və əlcəklər, o подтолкнул, mənə bir cüt ayaqqabı.
  
  
  "Tərk etməlidir, öz ayaqqabı qapı arxasında. Bütün bu şeylər olacaq qəbul edəcək olacaq, zaman yenidən ih hesabatı geri götürəcəksiniz".
  
  
  Onun kimi etdi, o dedi, sonra getdi vasitəsilə həyət əlində tutaraq öz çəkmələr.
  
  
  "Siz əsas almaq cənub qanad?" Onun soruşdu.
  
  
  Diaz yüngülcə gülümsədi, ego, отсутствующая yuxarı quba çevrilib dəhşətli ağız.
  
  
  "O, заперт yalnız kənarda, senyor", - deyə o bildirib. "Saxlamaq üçün lepers. Çətin deyil saxlaya başqa".
  
  
  Diaz открутил köprüsü digər ağır taxta gün və geri çəkildi bir kənara, mənə imkan keçmək birinci. Onun kəskin jest dəvət ego irəli getmək. Yenə qaranlıq otaq, amma bu dəfə işıqlandırma ilə bir sonu olduğu masada oturan bir adam ağ, подперев, əlləri ilə başını yatırdı. Yenə sıralarına uşaq кроваток, неловкие ədəd. Amma burada bəzi скручивались daha ağrılı. Oradan və orada qırıq-qırıq gəlirdi nalan. İy idi, hətta daha pis qərb qanadına. Diaz keçdi, koridorda olan kişiyə ağ, diqqətlə ona baxdı, sonra başını qaldırdı üçün saç.
  
  
  "Jorge", - kobud dedi. "Xorxe. Ayılmaq. Senyor danışmaq istəyir səninlə".
  
  
  Göz Xorxe aralandı, o mənə baxdı, heç bir diqqət, sonra ego, məqsəd düşüb öz əlləri. Bir hissəsi ego sol çubuq yox, göründü ağ sümük.
  
  
  "Айи", - deyə mızıldandı. "Belə gözəl. Və belə bir igid ilə işləmək üçün прокаженными. Belə gözəl".
  
  
  Diaz, mənə baxdı və поморщился.
  
  
  "Sərxoş", - deyə o bildirib. "O, istifadə edir, öz məbləğdən üçün напиваться hər gecə".
  
  
  O, yenə də başını qaldırdı Xorxe və kobud clapped edib ego çürük yanaq. Xorxe задохнулся daha ağrılı. Ego gözlərini açdı və diqqət.
  
  
  "Siz danışmaq сеньором, Xorxe, - dedi, - Dias. "O, polis, gömrük, polis".
  
  
  Xorxe gözlərini mənə, başını qaldırıb ilə aydın bir səy.
  
  
  "Полисия? Niyə?"
  
  
  Onun çıxdı və kənara Диаса və aşıb öz şəxsiyyət vəsiqəsi. bizdə Xorxe.
  
  
  "Məlumat üçün", - dedim. "Haqqında məlumat, kim burada gizləndi, хема və onlar hara gedirdilər, zaman sol, buradan".
  
  
  Baxmayaraq ki, o, sərxoş idi, gözündə Xorxe meydana pis ifadədir.
  
  
  "Burada heç kim gizlənir. Burada yalnız прокаженные. Yoluxucu. Çox təhlükəlidir. Səni burada olmamalıdır".
  
  
  Onun qərarına davranmaq ilə Xorxe bir az başqa cür, daha Диасом.
  
  
  "Məlumat üçün var mükafat", - deyə, onu yavaş-yavaş və aydın, qız cüzdan. Onu görən kimi gözləri Xorxe qədər genişlənib zaman onun götürübdür beş двадцатидолларовых əskinaslar. "Yüz dollar. Ödənilib dərhal".
  
  
  "Айи", - deyə Xorxe. "Mən bir otel bu qədər pul var, amma..."
  
  
  "Qorxu üçün heç bir şey. Heç kim öyrənir ki, sən mənə dedi, başqa Диаса. Və Diaz daha yaxşı bilir, daha danışmağa".
  
  
  Baxış Xorxe idi zəncirlənmiş pul əlimdə. Onun сдвинул ego vasitəsilə nəcis. Xorxe облизнулся, sonra birdən-birə tutdu pul.
  
  
  "Mən bilmirəm, kimdir onlar, - tələsik dilləndi, - lakin onlar латиноамериканцами. İh idi, üç. Onlar gəlib bir gecə və заперлись boş otaqda arxa qanad. Daha iki. bazar günləri onlar yaranırdı. Cüzamlı ilə арестованным xəstə versin edu gündə iki dəfə. Məhz bu cüzamlı стерилизовал otaq gecə artıq ih gəlişi. Sonra bir dəfə gecə onlar getdilər, birdən-birə, necə gəldiniz. Cüzamlı də yoxa çıxdı, lakin sonra öyrəndik ki, ego bədən tapılmışdır bir neçə blokları buradan. Ego заглушили dal ".
  
  
  "Siz də olsa, təmsil, onlar hara getdi burdan?" - tələb etdi, mən.
  
  
  Xorxe tərəddüd.
  
  
  "Mən əmin deyiləm, amma düşünürəm - iki dəfə, zaman cüzamlı otağa girdi ilə yemək, mənə elə gəlir ki, onun bir eşitdim ətrafında kişi deyirdi ki, bir şey haqqında Мартинике".
  
  
  Bir şey щелкнуло mənim beyin.
  
  
  Мартиника. Vulkan.
  
  
  Birdən-birə üçün Xorxe da nalan qapı açıldı. Onun vasitəsilə keçmişdir rəqəm, geyinmiş olduğu kimi, onun стерильный xələt, maska, кепку və başqa hər şey. Xorxe полуобернулся, baxdı, sonra gülümsədi.
  
  
  "Buenos ночес, сеньорита", - deyə o bildirib. Sonra mənə elə gəlir ki, bu ego səs qayıtdı hissəsi sərxoş. "Belə gözəl, belə bir cute kiçik чинита və o, gəlir kömək cüzamlı. Yalnız gəlmişdir".
  
  
  
  
  
  Чинита. Cəmi.
  
  
  Üzərində cərrahiyyə maskalar şərq gözləri ilə iki əsrlər boyu baxdı ki, açıq-aydın mənə.
  
  
  Çox tanış şərq gözləri ilə iki əsrlər boyu.
  
  
  "Xoş gəlmisiniz partiya, Karter", - deyə o bildirib.
  
  
  Onun qaşqabaqlı baxdı bilər.
  
  
  "Sənin üçün Olub Qin, - dedim, - axşam bitdi".
  
  
  Onun irəlilədi ona. O, əlini qaldırdı.
  
  
  "Heç qılın səhvlər haqqında danışdığınız peşman olacaq", - deyə o bildirib. "Var..."
  
  
  Onun səsi dondu azn orta sözü və mən gördüm ki, onun gözləri birdən-birə genişlənib qorxudan.
  
  
  "Karter!" qışqırdı qadın. Görə "sənə!"
  
  
  Onun geri bərpa. Şüşə Jorge, bir neçə düym промазала mənim kəllə, разбившись haqqında kafedrasının o ego əlində. Sonra pay saniyə mənim karate hit ego haqqında boyun və buraxılmış. O, döşəməyə düşdü, kimi срубленное tiri. Hətta o düşdü, yenə onun səsini eşitdi Olub Masa. Bu dəfə o, düz, möhkəm və ölümcül sakit.
  
  
  "Qapı", - deyə o bildirib. "Və sizin sol".
  
  
  Qapı ağzında ih idi, üç. Zəif теневом işığında onu görmək bilər гротескные, çirkin əzalarını, şəxslərin изъеденными xüsusiyyətləri, boş глазницы, обрубки əlləri. Onun da görə bilərdi parıltı iki bıçaq və смертоносный parça свинцовой borular, onlar yavaş-yavaş hərəkət mənə.
  
  
  Lakin bu rəqəmlər sol məndə üzrə geri məsulları холодок. İh idi, beş, altı, bəlkə də daha çox onlar hamısı ayağa qalxdılar ilə ədəd çarpayı üçün ehtiyatla uçmaq mənim tərəfə.
  
  
  Bu idi прокаженные ilə заразными xəstə. İh yarıçılpaq bədən yaxınlaşırdı bütün licks, örtülü ağ язвенными şişlər nəticəsində dəhşətli торчащими ətrafında xəstə əti.
  
  
  Mu Qin keçib mənim tərəfə.
  
  
  "Odin üzrə salamladı sizin, qərb filosoflarının bir gün gördüm, - deyə o, sakit, demək olar ki, söhbət ki, düşmən mənim düşmən - mənim başqa. Siz razısınız?"
  
  
  "Bu an, - dedim, - tamamilə dəqiq".
  
  
  "O vaxt qarşı müdafiə edək", - dedi, və onun bədən bir qədər согнулось, əlləri выскользнули irəli ki, mən dərhal hiss kimi klassik duruş hazır kung fu.
  
  
  Sonra, sonra nə oldu, oldu belə tez, mən çətin ki, ola bilər iz görə bu. Qrup lepers gün birdən-birə baş hərəkət və parlaq flash bıçaq blade yayılan məlumatda iranın hava. Onun üzünü kənara. Mu Qin deyil yönəldi yerindən. Bir ətrafında, onun əlləri метнулась yuxarı çıxdı verdi təhsil sürətli параболу və bıçaq yenidən yönəldi hərəkət - k riyaziyyat üzrə бросившему ego. O vermişəm qışqırtı ki, sona çatdı ah, zaman blade пронзило ego boyun.
  
  
  Növbəti an otağı partladı düzensiz hərəkət. Прокаженные irəli köçürülüb qrupu və başladılar bizi. Mənim sağ əsaslarla вылетела və tapmışdır, o, qarın bir нападающего zaman onun barmaqları sərt soyada irəli günəş plexus başqa. Свинцовая boru просвистела mənim üçün çiyin. Хьюго idi mənim əl və insan ilə свинцовой трубой düşdü, onun, zaman ölümcül bir blade вонзилось emu boyun. Qan dəstə tərəfindən karotid arteriya fəvvarə. Yanımda bədən Qin Olub двигалось hamar əyri-üyrü hərəkət ee əlləri скручивались və ağlasığmaz göründü, bədən isə гротескный покачивалось hava və aşağı düşürdü скомканным ilə başı altında, qeyri-mümkün bir bucaq.
  
  
  "Bu, faydasız, Karter", - eşitdim хриплое карканье səs Диаса haradansa ətrafında alaqaranlıqda. "Qapı kilidli xaricində. Sən heç vaxt выберешься indi. Sən olacaqsan, cüzamlı, bizim kimi".
  
  
  Onun рассек Хьюго havada qarşısına, оттеснив iki yarı çılpaq lepers əlləri.
  
  
  "Sənin isveçlilərin", - onun atdı, Mu Qin. "İmkan verməyin, onlara qırmaq sizin paltar və toxunmaq lazımdır. Onlar çalışırlar sirayət bizi".
  
  
  "Sən istəyirsən сгнить kimi, biz, Karter", - yenə eşitdim хриплое карканье. "Sən və kiçik чинита. Sənin əti düşəcək..."
  
  
  Qışqırıq başa ахом, zaman Varmı Chin skamyada oturdum, geri bərpa, düşdü qabaq, хватая hərəkətləri və getdik bədən Диаса k ah-gücü ilə catapults. Ego gözləri ağ, sonra bağlandı, o, düşdü. Həmin an onun və hiss etdim ki, necə onun-bir əl tutdu məni görə geri, və səs eşitdim qusma. Onun geri bərpa alaraq, tövratı geri arxasında bir tərəfdən həssaslıq, zaman Хьюго hit bucaq altında yuxarı doğru ego günəş сплетению. O, смялся, ıso tərəfində rta axdı qan. Bir parça mənim стерильного müəllifi hələ götürdü o ego əlində. Geri çevriləndə onun dediyi kimi Olub Qin tarar ətrafında növbəti pişik приседа isə bədən tövratı düşür bu inilti. Onun bir paltar da var idi разорвано. Payına saniyə baxışlarımız görüşüb və bu, eyni fikri olmalıdır, gəldi bizə başını eyni zamanda.
  
  
  "Qapı" - dedim.
  
  
  O, yüngülcə başını yırğaladı, və onun bədən yenidən oldu кошачьим. Onu gördüm, o запрыгнула bir kafedrasında istifadə Xorxe.
  
  
  
  
  sonra edibdir невозможный uçuş rəhbərləri üzərində üç hücumçu və приземлитесь yanında gündür. Onun shell, səmimi üçün onun istifadə edərək, Хьюго üçün bir yol sil. Biz birlikdə idi ki, bir gün bizdə qaldı cəmi bir neçə saniyə əvvəl прокаженные yenidən hücum etdilər bizə.
  
  
  "Bütün birlikdə!" - рявкнул mən. İndi!"
  
  
  Bizim ayaq shot eyni zamanda, iki təranə. Eşidildi yaratma, amma petukhov olublar. Növbəti dəfə. Çartıltı idi qaraçuxurlu. Növbəti dəfə. Qapı tərəfdən ətrafında loops və biz qaçdı, onun həyətinə, ən adi hal əlləri cəlb olunub, bizə хватали bizim paltar qoxusu ölüm əti nüfuz bizim burun.
  
  
  "Qapını ofisinə!" Onun qışqırtı eşitdim Olub Qin. "Açıqdır!"
  
  
  Onun ayaq səsləri eşitdim qaçan ayaq, bir иссушенной yer həyətində zaman прокаженные təqib bizi qrupu. Bizə mane bornoz cərrah, və onlar sürətlə yaxınlaşırdı bizə. Onun qoyub bütün son enerji ehtiyatları son bir sıçrayış sürəti, gördüm ki, Qin Mu etdi, eyni arxasında məni, və üz qoydu vasitəsilə açıq qapı ofis. Şəkil Qin Olub, arxamda çevrilib slick sürətlə zaman onun çarpdı qapı, qəddar, надавив аленка yaxınlaşan tel. Bir an onu, hiss etdim ki, qapı yenə hücumu. Sonra birdən-birə o, bağlanıb və o, atəş qala. O tərəfə gün eşidildi səs-küy səsləri, sonra sükut çökdü.
  
  
  Mu Qin oturmuşdu yanımda.
  
  
  "Bax", - dedi, işarə bir guşələrindən ətrafında otaq.
  
  
  Qadın ilə məşğul olan, məni впустила, aid bir qalaq, hərəkətsiz. Asan anlamaq niyə. Onun boğaz idi перерезано qulaq qədər qulaq. Onun yanında yalançı telefon aparatı, məftil ego idi вырвана ətrafında divar.
  
  
  "Cüzamlı olan hücum edərək bizi olmalıdır ödəyib ОАС", - dedim. "Bu qadın, açıq-aydın deyil ödənilir. O, bəlkə, bu barədə bir şey bilmirdi. O, eşidən dogfight bu заразном qanadına, o olmalıdır çalışırdı zəng polisə və..."
  
  
  "Və səhv etdi, qoyub qapını həyətinə açıq zaman, o, bunu etdi", - bitirib, mənə görə Olub Qin.
  
  
  O, başını tərpətdi.
  
  
  "Lakin heç bir zəmanət yoxdur ki, kimsə üzrə lepers heç istifadə telefonla zəng etmək üçün möhkəmlətmə ОАС. Və mən olmaq niyyətində deyil, burada zaman, onlar gələcəklər. Biz buradan çıxıb gedə indi. Və birlikdə. Siz lazımdır ki,-izah ".
  
  
  "Əlbəttə", - sakitcə dedi Qin Olub. "Amma necə bizim geyim?"
  
  
  Bornoz, həm də bizim cərrah kəsilib. Alt isveçlilərin çirkli idi. Tamamilə aşkar idi ki, etmək lazım idi.
  
  
  "Striptiz", - deyə, mən, подстраивая öz hərəkətləri altında öz sözləri.
  
  
  "Hər şey?" - soruşdu Qin Mu şübhə ilə.
  
  
  "Bütün", - dedim. "Əgər yalnız siz istəsəniz bir gün ayılmaq və aşkar ki, sizdə отваливаются barmaqları".
  
  
  "Lakin biz hara gedək? Geyim olmadan..."
  
  
  "Kimsə gözləyir məni maşında. Cəmi bir neçə blokları buradan", - arxayın, onu et seq aktları.
  
  
  Mu Qin qaldırıb gözlərini расстегивания görünmür.
  
  
  "Bir neçə məhəllə var!" dedi. "Siz nəyi nəzərdə tutursunuz ki, biz gedirik..."
  
  
  Onun başını tərpətdi, ağ üzrə siyahısını və yönəldi ön günü.
  
  
  "Hazırdır?"
  
  
  Mu Qin qoyaraq parçası qısa tuman, şübhəli görünürdü, amma başını yırğaladı. Onu tutdu ee üçün əlini açdı, ön qapı.
  
  
  "Axır!"
  
  
  Düşünmək istəyirəm ki, biz birinci olmuşuq oyunçular "San-Xuan".
  
  
  
  Səkkizinci fəsil
  
  
  Gonzalez дремал. Zaman o oyaq mənim постукивания, pəncərə, o, aşkar çılpaq Nick Carter dayanan ilə əl-ələ verib gözəl və son dərəcə çılpaq китаянкой, onun çənə düşdü azn balet başmaq. O, bir müddət heç bir şey edirdi, başqa kimi baxırdı. Yox, mənə. Onun bilmədi ego günah. Mu Qin balaca, demək olar ki, kiçik, amma, hər qarış onun bədən омела ideal proporsiyaları. Jet qara saç ниспадали onun kiçik möhkəm sinə, böyük венчиком və торчащими сосками. Ee itburnu və ayaqları idi, hamar, həyat поджатым və əyri. Ee şəxs çəkib mükəmməl olan kuklalar və o, gətirib bir kənara aydın xətlənmiş dodaqları, onun dişləri ослепили. Çətin idi ki, iman bu qız idi ustası kung-fu - ya, daha yaxşı deyə, любовницей, - məşğul olan, apara bilər hər hansı bir çox kişilər рукопашном döyüş. Heç bir şey onun üçün idi, bunu unutmaq.
  
  
  Onun yenidən döydü pəncərə, выбив Гонсалеса üzrə ego трансового baxışdan.
  
  
  "Gonzalez, - dedim, - əgər sən qarşı dayandırmaq öz öyrənilməsi, bədən tərbiyəsi, onun olardı şükür, əgər sən qapını açdı. Və mən düşünürəm ki, xanımı qiymətləndiriblər olardı sizin jaket".
  
  
  Gonzalez qaçdı üçün qapı yaxud.
  
  
  "Qapı", - deyə o bildirib. "Bəli. Əlbəttə. Qapını. Pencək. Əlbəttə. Ona olardı çox xoşbəxt vermək xanım mənim qapı. Mən demək mənim jaket".
  
  
  Etdi, bir neçə saniyə qarışıqlıq, lakin, nəhayət, qapı açıldı, və Olub Qin idi прикрыта təcrübəsi çiyin qədər diz курткой Гонсалеса. onun var
  
  
  
  
  gizli deyil ki, nəzərə alaraq, aşağı artım Гонсалеса çətinliklə дотянулся qədər mənim itburnu.
  
  
  "Yaxşı", - dedim, усаживаясь arxa oturacağı ilə Olub Chin, müvəqqəti усаживая Вильгельмину və Хьюго üzrə карманам ödəyir Гонсалеса və məhəl ego dilə gətirilməyən, amma, yəqin ki, çıxılmaz bir arzusu olduğunu öyrənmək baş verib. "Gəl убираемся buradan cəhənnəm olsun. Lakin hələlik qayıdırıq otel. Yalnız покатайся bir az. Bu kiçik bir xanım var ki, mənə".
  
  
  "Əlbəttə", - sakitcə dedi Mu Qin. O, порылась ciblərindən камзолы Гонсалеса, hələ ki, tapmayıb qutu siqaret, bir təklif mənə zaman isə onun imtina закурила bir özüm üçün və dərindən uzandı. "Nədən mən başlamaq?"
  
  
  "Əvvəllərində. Əsasları ilə. Məsələn, məhz çalışdığınız nə üçün və niyə?"
  
  
  "Yaxşı. Məgər sən elə bilirsən ki, riyaziyyat ki, sükan arxasında baxmaq lazımdır qarşısına daha tez-tez, o baxır, arxa güzgü?"
  
  
  "Gonzalez", - deyə onun предостерегающе.
  
  
  Gonzalez təqsirkardır baxdı və yolunu davam etdirmişdir sürücü sürəti ilə təxminən iyirmi mil.
  
  
  "Siz bir şey haqqında bilmək Чайнатауне?" - soruşdu Qin Olub.
  
  
  "Hər kəs bilir ki, bir şey haqqında Чайнатауне, əgər onlar etnik çinlilər?"
  
  
  "Yaxşı dəlil var", - gülümsədi Qin Olub. "Hər halda, onun qızı Лунг Masa. Onu da ego yeganə uşaq. Лунг Chin - ailə başçısı Qin ya klan Qin, əgər istəyirsinizsə. Bu, böyük bir qəbilə, mən də əleyhinə deyiləm, siz ki, o, çox zəngin. Ondan çox müxtəlif biznes maraqları deyil, yalnız çin məhəlləsində, Nyu-York, hong Kong və Sinqapurda, həm də bütün açıq hovuz. Çünki atam yox idi, digər uşaqların, xüsusilə də, heç bir oğulları, ona idi qaldırılmış və təşkil etmək, qayğı göstərmək naminə klan Qin, harada onlar bizi idik və nə qədər ki, onlar bizə edilmişdir. Hər halda, onun bilərdi, bunu ".
  
  
  "Daxil olmaqla, ağlabatan bürc bu gün bacarıq döyüş?"
  
  
  "Bəli", - başını yırğaladı Qin Olub. "Və öyrənilməsi humanitar elmlər Вассаре. Və texnologiyaların öyrənilməsi, ümumiyyətlə, mit".
  
  
  "Geniş savadlı gənc xanım", - deyə mən.
  
  
  "Mən gərək belə. Mənim işim həmin an, bəli, çəkə bilərsiniz, bu, mədəniyyət çıxış edir, ən yaxşı halda, nasazlıqların aradan qaldırılması üçün qəbilə. Zaman bir şey gedir, belə ki, həm birdəfəlik, ya var maraqlarına təhlükə klan, harada və nə olardı, bizə yox idi, mənim vəzifəm - müdaxilə və vəziyyəti düzəltmək ".
  
  
  "A, an ki, işləmir fasiləsiz və ya zalda təhlükə altında?" - soruşdum, artıq özünə cavabdehdir.
  
  
  "Hə, yaxşı, sənə, Karter", - deyə o bildirib. "Siz olmalıdır guessed bu barədə. Klan var ciddi maraqları венесуэльской neft. Və neft bir neçə digər nöqtələrində Cənubi Amerikada da. Və ОАС təhdid məhv offşor neft buruqları və neft emalı zavodları boyunca və aşağı. sahil. Həqiqətən? "
  
  
  "Çox yaxşı", - qaşqabaqlı dedim. "Çox yaxşı məlumatlandırılıb. Düşünmürəm ki, sən istəyirsən deyə, mənə niyə sən belə yaxşı məlumatlıdır?"
  
  
  "Əlbəttə, yox", - бодро o, cavab verdi. "Daha, daha o, sizə danışa bilərəm, necə onu bilirəm ki, siz ilə görüşüb Mişel Дюрош bu Tangier, və öyrəndim bu vaxtında izləmək üçün sizə oradan. Yalnız deyək ki, klan Qin böyükdür və onun çox qulaq bir çox yerlərində ".
  
  
  "O cümlədən elektron ucları, вставленные siqaret", - təkzib meydana kiv mesajları onu hey.
  
  
  "Bəli", - quru cavab verdi o. "Siz mənim yeganə açarı çıxartmaq keçirilməsi Дюроша. Bilməzdim ki, risk itirmək. Və biz də lənətləmək yaxşı bilirik ki, Фернан Дюрош açardır bütün təhlükəsi ОАС. Hər halda, indi biz ikimiz də bilirik ki, burada, bu salonda bizim əziz doktor. Ölüm oğurlanaraq sonra necə ego спрятали bu лепрозарии ... "
  
  
  "Gözlə", - sərt-sərt müdaxilə etdi onu. "Sizcə, hara məhz o gətirildi?"
  
  
  "Hə, yaxşı, sənə, Karter. Sən yenə oynayırsan mənimlə oyun", - səbirsiz dilləndi dedi. "Mən eşitdim ki, dedi Jorge, belə ki, yaxşı, sizin kimi. Siz necə düşünürsünüz, niyə onun səma buraya gəldiyi kimi tibb bacısı kimi, yalnız mənim beetle подхватил öz söhbət qızı ilə Дюроша - burada açıq demək əvvəl siz выкурили ego toplaşmaq haqqında. bu kimi idi dad? "
  
  
  "Фал", - dedim. "Amma siz cavab mənim штопора".
  
  
  Xorxe dedi: "Мартиника. Son söz sizin bir Əhməd idi," Vulkan ". Bilərəm ki, onun bütün sizə bələdçi?" Fransız karib adası Мартиника ev yuxu, çox güman ki, потухшего vulkan Mon-Pele. Nəticə: Дюрош və qərargah-mənzilinin OAS salonda кратере Mon-Pele azn Мартинике və ya onunla yanaşı ".
  
  
  Onun səssizcə söyüş söydü. Bu qız yaxşı idi.
  
  
  "Yaxşı, - dedim. "Sizin yanğın təhlükəsizliyi işlər тщательна. Və siz pis öhdəsindən gəlirsiniz ilə sərt problemləri. Amma indi, kiçik çekirge vaxt sizə imtina ümumi online. Siz maraqlarını təmsil cəmiyyəti. Klan Qin, lakin onun maraqlarını təmsil amerika Birləşmiş Ştatları, qeyd etmək deyil, hər hansı digər ölkədə neft hasilatı, bu yarımkürəsində. Bu штопора haqqında üstünlüyü.
  
  
  
  Aydındır? "
  
  
  "Lakin bu bütün", - dedi Mu Qin ataraq siqareti pəncərədən. "Maraqları olan, ona xidmət edirəm və maraqları, kimə xidmət edirsən, heç bir-birinə zidd olan birinə. Biz də istəyirik ki, eyni çıxarmaq sxemi ОАС toplaşmaq haqqında. Və biz də bilirik ki, hərəkət etmək lazımdır, eyni istəyən, azad Дюроша. Nəticə: vaxt komanda ".
  
  
  "Unut", - dedim. "Siz ki, yalnız bütün çətinləşdirmişdir".
  
  
  "Mən onu etdi лепрозарии?" - soruşdu Qin Olub, pis mənə baxaraq. "Qulaq as, Karter, onun kömək edə bilər, bu delle, sən bunu bilirsən. Hər halda sən bilməzsən, məni saxlamağa bundan. Onun daha çox ровня üçün hər ilə хема bilərsən saxlamaq üçün cəhd məni əsir, və əgər siz məni həbs, bu olardı, sadəcə olaraq, öldü sizinlə ".
  
  
  Bir an onu, pəncərədən baxdı və düşündü. Bir şey ki, dedi, doğru idi. Yəqin ki, onu saxlaya bilməzdi ee bu. Yəqin ki, o, indi oturub orada, ilə, hansısa bir qəribə yol zərər mənə ayaq dırnaqları varsa, onu həll edəcəyəm cəhd edin. Digər tərəfdən, ola bilsin ki, o, işləyib müxalifətə baxmayaraq, onun olduqca правдоподобную tarixi, gəlib mənə kömək лепрозории üçün снискать mənim xeyrinə. Lakin hətta bu halda, yaxşı olardı ki, onun malik olduğu, onun bilərdi izləmək üçün ona daha çox imkan tarama haradasa diqqətdən kənarda.
  
  
  "Gəl, Karter, - deyə o bildirib. "Boşla oturmaq və cəhd baxmaq недостижимым. Bu işi?"
  
  
  "Yaxşı, - dedim. "Hesab edin ki, siz müvəqqəti muzdlu AX. Ancaq, o qədər də хорька qədər siz yapışın, öz аленка".
  
  
  Mu Qin çırpıldı kirpikləri çəpəki mənə baxdı.
  
  
  "Nəzər köhnə çin sözü", - deyə o, ən boğuq bir diqqət edən, onun eşitdim dövründən Çarli Chan.
  
  
  "Bu nədir?" - dedim.
  
  
  "Siz cilovlamaq yaxşı insan, ona görə ki, zaman gedir, ağır və onlar fəaliyyətə başlayır, və onun yalnız başlayıram mübarizə".
  
  
  "Hmm", - dedim. "Konfutsi?"
  
  
  "Yoxdur. Chinatown High, 67 sinif".
  
  
  Onun razılıqla başını tərpətdi.
  
  
  "Hər halda, çox dərin. Amma indi bizdə var, bizim mədəniyyət günü, onun otel müzakirə edəcək, biz necə olacaq getmək Мартинику".
  
  
  Onun bütün üz ifadəsi dəyişdi. O, tamamilə və spa.
  
  
  "Əgər siz yaxşı прочитаете öz bələdçi, - deyə o, hey, - siz bilirsiniz ki, Мартинике - bu заморский departamentinə və Fransa kimi Hawaii - ştat amerika Birləşmiş Ştatları. Bu o deməkdir ki, qanunları və administrasiyası, fransız..."
  
  
  "Bu o deməkdir - başa, mənə görə Olub Qin ki, onlara bilərlər nüfuz üzvləri ОАС".
  
  
  O, başını tərpətdi.
  
  
  "Bu o deməkdir ki, biz daxil olmalıdır azn Мартинику olmadan ih xəbəri bizim gəlişi. Bu qaldırır problemi nəqli. Biz Mişel səyahət pərdəsi altında, ancaq biz risk ki, ego olmayacaq, xüsusilə, sonra başqa hadisə лепрозарии ".
  
  
  Olub Chin fikirli погладила bir tərəfə, onun şəxslər.
  
  
  "Deməli, heç bir hava", - deyə o bildirib.
  
  
  "Yox", - mən razılaşdım. "Bu, dağlıq ada. Yeganə yer olar ki, torpaq - bu aeroport bizə lazım olacaq keçmək gömrük və immiqrasiya nəzarəti. Digər tərəfdən, baxmayaraq ki, yalnız bir yer var əkmək üçün, təyyarə, yüzlərlə var yerlərinin nisbətən kiçik ölçülü. qayıq bilərdi atmaq demir və qalmaq diqqəti bir neçə gün ərzində ".
  
  
  "İstisna olmaqla ki, icarə qayıq olsaydı yaxşı şəkildə bildirmək sərvət insanların bu adada ki, biz planlaşdırırıq ki, səfər", - dalğın halda dedi Mu Qin, закуривая daha bir siqaret Гонсалеса.
  
  
  "Razıyam", - dedim. "Beləliklə, biz düşünürük ki, qayıq icarəyə deyil, icarəyə götürmək, onu".
  
  
  "Əlbəttə ki, heç bir bilik sahibi".
  
  
  "Yox, hələ ki, biz qaytaracağıq ego ödənişli görə ego bürc bu gün".
  
  
  Mu Qin atdım сигаретный külü pəncərədən baxdı və işgüzar.
  
  
  "Biz belə müzakirə bu штопора ilə ödənilməsi, Karter", - deyə o bildirib. "Son vaxtlar onun bir az переборщила xərcləri ilə".
  
  
  "Mən danışacağam ilə mühasib", - deyə onu hey. "Bununla yanaşı, biz həm lazımdır, bir az yatmaq. Bu gün axşam. Siz bilirsiniz, harada zalında vəzifə üçün yaxtalar?"
  
  
  O, başıyla təsdiq elədi.
  
  
  "Şərq ucunda var kafe" adlı Puerto Qaydasında ". Onun görüşəcəyəm sizinlə orada sabah gecə yarısı. Var, harada dayanmaq onlara araştırmak?"
  
  
  "Əlbəttə", - deyə o bildirib. "Klan Qin..."
  
  
  "Mən bilmirəm, onu bilirəm. Klan Qin - çox böyük bir qəbilə. Yaxşı, Gonzalez bilər yuxulamaq məni yanında mənim otel, sonra ala, sənə paltar almaq üçün, səni oraya, hara istəyirsən".
  
  
  "Yaxşı", - dedi, выкидывая siqareti pəncərədən. "Ancaq. Karter, haqqında bu geyim..."
  
  
  "O gedəcək mənim hesabım", - arxayın, onu et seq aktları.
  
  
  O gülümsədi.
  
  
  Yaxşı ki, хрень. Dəyər almaq üçün bir paltar kimi görmək o, rədd başqaları.
  
  
  
  
  Zaman onun yenidən daxil mənzil "San-Джеронимо" idi, sabah isə Mişel hələ də möhkəm yatırdı. O da yox idi çox geyimli hətta türbələr. Əslində, hər şey onunla var idi одето idi bucaq vərəqələri, стыдливо прикрывавший təxminən dörd düym onun bud. Onun yağışına, sakit, lakin diqqətlə istifadə edərək, bir az карболового sabun ki, onu götürüb özü ilə xüsusi olaraq bu məqsəd üçün və uzanaraq yataq onun yanında. Onun idi уставшим. Onun idi, yuxulu. Hər şey onun otel, bu, gözlərinizi bağlayın və insan храпеть. Ən azı, belə ki, onun və düşünürdüm, hələ ki, Mişel deyil пошевелилась deyil açdı, bir göz gördüm və mənə heç dönüb üçün tutqac öz sulu sinə - belə непохожую kiçik, bərk, приподнятые sinə Olub Qin - mənim çılpaq sinə.
  
  
  "Necə keçdi?" - o mızıldandı, bir tərəfdən başlamaq ütülü mənə geri gətirib haqqında məlumat.
  
  
  "Bundan başqa, hərbi əməliyyatların ilə alayı yoluxucu lepers, silahlı bıçaq və dəyənəklərlə silahlanmış, bu barədə heç bir şey yox idi", - cavab verdim, öz əlləri ilə başlayan tədqiqata cəlb hansısa maraqlı bir kənd.
  
  
  "Siz demək lazımdır, mənə bu barədə", - boğuq səslə dedi Mişel, bütün ee bədən indi прижималось mənə прижимаясь mənə.
  
  
  "Mən bunu edəcəyəm", - dedim. Sonra isə bir müddət daha heç nə demədi, mənim dodaqlar məşğul idi, başqa üsulla.
  
  
  "Zaman sən nə deyirsən mənə?" - mızıldandı Mişel anda.
  
  
  "Sonra", - dedim. "Daha sonra."
  
  
  Və bu idi ценымногие sonra. Əslində, həmin gün zaman biz yenidən yerinə qoymaq üçün ağ qumlu çimərlik, nemlendirici, bir az daha isti karib günəş.
  
  
  "Lakin doğrudanmı etibar və bu çin qız?" - deyə Mişel vurmaqla isti yağı çəkin, mənim geri разминая əzələlərin mənim omuz.
  
  
  "Əlbəttə, yox", - dedim. "Bu, bir ətrafında səbəblərinin, onun üstün ola onun üçün, onu edə bilər, ona görə cür".
  
  
  "Bu, mənim xoşuma gəlmir", - deyən Mişel. "O, təhlükəli görünür".
  
  
  "O, bu cür var", - dedim.
  
  
  Mişel bir müddət dinmədi.
  
  
  "Və siz deyirsiniz ki, o разделась догола sizin qarşınızda?" - soruşdu, o birdən-birə.
  
  
  "Ciddi xidməti vəzifələrini yerinə yetirərkən", - arxayın, onu et seq aktları.
  
  
  "Ha uh!" o фыркнула. "Mənə elə gəlir ki, o, bir ekspert olaraq bir neçə şeyi, başqa kung-fu".
  
  
  Onun gülümsədi. "Bilmək maraqlı olardı".
  
  
  "Yox, hələ ki, onun yaxın, sən olacaqsan!" - рявкнула Mişel. "Mənim xoşuma gəlmir ki, fikri o bizimlə olacaq".
  
  
  "Siz mənə bunu dedilər", - dedim.
  
  
  "Yaxşı, onu sənə deyirəm yenə", - qaşqabaqlı o, cavab verdi.
  
  
  Və o, yenə mənə dedi. Biz yedim, hələ bu проклятых Пинья Колад nahar əvvəl. Və biz nahar zamanı притворялись şir. Və biz taksi, sonra nahar, sürücülük casino.
  
  
  "Baxın", - nəhayət, dilləndim. "O, gedir, bizim üçün hər şey. Mən istəmirəm bu barədə eşitmək yenə".
  
  
  Mişel girdi угрюмую sülh ilə məşğul olan oldu daha угрюмой zaman biz çıxdıq üzrə casino və belə bir oyun ayrılmış olan avtomobil onun arzusunda. Onun məhəl onun sərvətlərinin, hər şey öz qərarı ilə sürücülük, проезде və ətraf San-Xuan qədər əmin oldum ki, itirdi hər kəs bilər təqib bizi. İdi, demək olar ki, gecə yarısı zaman onun припарковал maşını bir neçə blokları uzaq vəzifə ilə sürətlə qayıq çalışan çəkiliş etməklə və biz переоделись bu комбинезоны və fikirləşdim ki, ona gətirdi özü ilə portfelində.
  
  
  "Biz görəcəyik, bu, sənin çempionu kunq-fu üzrə?" - deyə Mişel zaman onu götürüb ee əl apardı üzrə qaranlıq və sakit küçələrdə hövzəsinə ilə sürətlə qayıq çalışan çəkiliş etməklə.
  
  
  "Bu palçıqlı, qaranlıq, tamamilə şübhəli трущобе", - əyləncə dedi, onu hey. "Bu sənin xoşuna gəlməyəcək."
  
  
  Puerto Qaydasında idi, bu трущобой. Və bu çirkli idi, qaranlıq və tamamilə deyirdilər. Bu idi də yer insanlar öz işləri ilə məşğul olsunlar və çalışırdıq ki, çox diqqətlə baxmaq kənar. Başqa sözlə, bu, ən yaxşı yer üçün görüşlər ki, onun gəlib bilər. Onun təxirə salıb pərdələri üzrə полновесные asdı ki, üzərində giriş və baxdı, qaranlıq, dumanlı interyer. Uzun перекладина üzrə konsentrat tüpürmək тянулась vasitəsilə bütün otaq və yarım убогих simvol içmək üçün, onun bəzi oynamışdır domino ilə barmen, bəzi sadəcə seyr məkana. Əksinə bar qoymaq var осыпающейся divarları штукатурной görə, bir neçə шаткими masalar idi, səs-küylü oyun sümük, bir neçə vahid içənlərə və bir sərxoş olan sözün ağladı öz pivə. Bütün smelled несвежим pivə, несвежим сигаретным tüstü və rum. Mişel nifrətlə скривилась zaman onun yekun ee masa.
  
  
  "Bu, daha pis Tanger", - o mızıldandı mənə. "Nə vaxta qədər biz gözləməliyik ki, bu qız?"
  
  
  "Nə qədər ki, o, görünür", - dedim. Mən necə dəfə getmək niyyətində idi, bar, içmək üçün, zaman ətrafında bir tək içənlərə ayağa qalxdı görə kafedrasının başqa sonunda otaq və sarsıldı bizə daşıyan bir şüşə və bir neçə stəkan. Belə çıxır ki, o, sərxoş və emu bəxti görə olduqca çirkli, заляпанного boya комбинезона, gəlib eşidər və deyər ki yundan təmizlənmiş kazak və yun papaqlar, yarısı yaxın şəxs.
  
  
  
  .
  
  
  "Hey, амигос", - deyə sərxoş перегнувшись vasitəsilə bizim stolu, - "леши içmək birlikdə. Nifrət içmək tək".
  
  
  "Отстань, dost. Biz..."
  
  
  Onu dayandırdı orta sözü. Altında кепкой mənə birdən tanış şərqi göz. Onun çıxardı və nəcis.
  
  
  "Qin Olub, - dedim, - tanış ol Mişel Дюрош".
  
  
  "Salam", - dedi Qin Olub, ухмыляясь zaman o, sürüşdü kresloya.
  
  
  "Axşamınız xeyir", - deyən Mişel. Sonra şirin bir səslə: "Nə var, gözəl materialı".
  
  
  "Mən şadam ki sənin xoşuna gəldi", - cavab verdi Qin Olub. "Lakin siz ki, gördüm, o, mənim dünən axşam. Karter bilər sizə demək".
  
  
  Göz Mişel təhlükəli сверкнули. "Mən təəccüblə ki, o, ümumiyyətlə, hiss", - kəskin şəkildə qışqırdı qadın.
  
  
  Mu Qin yalnız gülümsədi.
  
  
  "Konfutsi dedi, - dedi, yenə edərək хоккейный diqqət, - yaxşı şeylər gəlib kiçik paket".
  
  
  "Yaxşı, xanımlar, - deyə mən. - Saxla dostcasına söhbət hər hansı başqa bir vaxt. Bizdə iş var və biz bunu etməliyik birlikdə".
  
  
  Mu Qin dərhal başını yırğaladı. Mişel подавила baxış. Onun şüşəni götürdü ki gətirdi Olub Qin, və разлил bütün рюмкам. Mu Qin azacıq öz içki asan bir nəfəs, sonra oturdu, axtarır, məni gözləyir. Onu etdi, bir qurtum aldı və az qala partladı.
  
  
  "Ey Allah!" Onun gasped. "Bu material?"
  
  
  "Yeni rum", - etinasız halda dedi Qin Olub. "Bir az güclü, elə deyilmi?"
  
  
  "Qüdrətlidir!" Onun dedi. "...Hər şey yaxşı baxın. İşə başlayacağıq. Bizə lazımdır qayıq, kifayət qədər böyük bizim üçün dörd ilə kifayət qədər gücü üçün tez almaq Мартиники, lakin kifayət qədər böyük diqqətini cəlb etmək və tələb dərin dalış su liman ".
  
  
  "Bir gün xanım", - dedi Qin Olub.
  
  
  Onun sual dolu baxdı bilər.
  
  
  "O dayanır demir təxminən dörddə bir mil liman", - deyə o bildirib. "Məxsusdur amerika миллионеру adına Hunter. O, heç onun yanında idim təxminən üç ay. Yalnız bir nəfər üçün təyyarə qayğı bu barədə o, напивается şəhərdə ".
  
  
  "Siz məşğul idi", - razılıqla dedim.
  
  
  "Mənə darıxdırıcı oturmaq olmadan işin, - dedi Qin Olub. "Hər halda, onun yatıram cəmi dörd saat, belə ki, mənə lazım olan bir şey məşğul olmaq, və mənə hələ də istəyirəm qayıq. Bu gözəllik, Karter, xüsusilə ona görə ki, biz düşdü. Bu восьмидесятифутовая бригантина. ilə усиленным korpusu və такелажем, üç мачтами, низменному tikilmiş davamlılıq üçün açıq & nb və güclü küləkdə. Görünür, bu nen yatmaq azı dörd, bəlkə də daha çox. girmək və çıxmaq üzrə liman sürət açıq & nb, hətta altında sail. Bu gözəllik, əsl arzumdur ".
  
  
  O, başını tərpətdi.
  
  
  "Yaxşı səslənir".
  
  
  "Yalnız bir problem var", - deyə Qin Olub. "Sorğu. O, qayıdacaq və aşkar edəcək ki, qayıq getdi, o, mütləq müraciət edəcək, polisə".
  
  
  "O tapacaq qayıq sahilində yerləşən", - dedim. "Biz cür подожидать ego. Zaman gələcək, biz sizə təklif edirik emu kiçik bir səyahət. Əlbəttə ki, bağlanıldı etmək kabin".
  
  
  "Əlavə daha bir şəxsin biz etibar edə bilərsiniz", - hirslə dedi Mişel. Onun gözləri çəpinə Olub Qin.
  
  
  "Nə etmək olar, - dedim. "Biz isə burada oturmaq boş yerə, əbəs yerə deyil. Baxaq Gün ledi".
  
  
  Onun ayağa qalxdı. Mişel отодвинула stul, ayağa qalxdı və çıxıb vasitəsilə bar, baxmadan Olub Masa. Biz getdi arxasında. Sonra pis əhval bar isti, karib gecə hava qasıq qeyri-adi yaxşıdır. Üzrə hövzəsinə yat sailed qayıqlar, təhlükə-xəbərdarlıq işıqları işıqları. Bu idi ki, dinc, gözəl səhnə. Onun, ümid edirdim ki, belə də olacaq, hələ ki, biz "одолжим" Lady Day.
  
  
  "Bax", - dedi Qin Olub, вытаскивая altında olan kazak kiçik bir durbin. "Orada".
  
  
  Onu götürdü durbin etdi ego göstərilən istiqamətdə. Sonra bəzi нечеткости və bəzi uyğunlaşma sahəsində baxımından tərəfdən Günü "ledi". Onun sakit присвистнул təcrübəsi heyranlıq. Kimi dedi Qin Olub, bu, belə gözəl idi. Ego uzun, hamar xətti səhvsiz olsa da okean qayıq isə yüksək mast azn миделе nəzərdə böyük bir güc altında sail. Güman ki, necə ki, o gedirdi, onu deyə bilərdim ki, o, asanlıqla götürə bilər lövbər dayaz. Onun tədqiq ego bir az daha оторвал durbin gözü.
  
  
  "Mənə bu sevgi deyil, yalnız bir", - dedim.
  
  
  "Bu nədir?" - soruşdu озадаченный Olub Qin. Onu deyə bilər ki, o, aşiq qayıq ilə ilk baxışdan. "Qarşı sərt bağlı шлюпка, - dedi ona.
  
  
  "Nə?" - dedi Qin Olub və onun durbin. O, çox yaxşı bilirdi, nə onun клоню: əgər шлюпка idi, qayıqlar, gözətçi, olmalıdır, artıq qayıdıb. Mu Qin bir an oxuyub Günü "ledi", sonra aşağı saldı durbin və başını buladı.
  
  
  
  
  "Əmim oğlu Хон Фат itirəcək bir neçə çubuq yemək üçün bu", - deyə o bildirib. "O, idi cür bu gözətçisi və hesabat mənə, o qayıdacaq. O, heç vaxt məni daha əvvəl heç yerə qoy".
  
  
  "Bu, ola bilər gözətçi", - təkzib meydana kiv mesajları onu hey. "Ola bilər, başqa bir ekipaj üzvü, gələn hazırlamaq üçün onun yanına səyahət. Və ya hətta bir kimsə olan, nəzərə kiçik oğurluq. Kimsə tədqiq vərdişləri keşikçi tutmağa kimi, siz də. Hər halda, bir Gün xanımı da yaxşı məqsədləri üçün, təslim olmaq. Bizə sadəcə lazım hazırlamaq yeni qonaqlara səyahət ".
  
  
  Mu Qin görə, başıyla təsdiq elədi. Baxışlarımız görüşüb. Biz, gərək, hər iki barədə fikir eyni - əgər bir Gün xanımı, kimsə idi, bilmirdik imkan görmək mümkün idi, necə ki, biz yaxınlaşırıq qayıq, - ona görə ki, aşağıdakı ki, o, sadə idi:
  
  
  "Акваланг?"
  
  
  "Əslində", - dedim və dönüb olan Mişel. "Siz nə vaxtsa məşğul sualtı üzgüçülük dalğıc?"
  
  
  Mişel baxdı Olub Masa.
  
  
  "Nə haqqında?" dedi.
  
  
  "Mən qaydasındadır", - deyə cavab verdi Qin Olub.
  
  
  "Yaxşı, mən özüm də belə deyil wouldnt плоха, - deyən Mişel.
  
  
  Onun bir şübhə edirəm. Əgər Qin Olub dedi ki, o, təcrübəli alpinist, onun şübhələnir ki, Mişel iddia olardı ki, fəth etdi Everest. Amma mən bununla razı oldum.
  
  
  "Yaxşı, - dedi, ona Mu Qin. "Акваланги üç. Və suya bag üçün bir silah".
  
  
  "Əlbəttə", - deyə o bildirib. "İyirmi dəqiqə."
  
  
  Və o getdi, растворяясь qaranlıqda, necə hərəkət edən kölgə.
  
  
  "Biz həm əmisi var, ola bilər ki, sonra baxmaq üçün gözətçisi. O ala bilər dalğıc xahişi ilə", - hirslə dedi Mişel. "Harada o, bütün bu tapır?"
  
  
  "Klan Qin, - dedi, - mən ciddi şəxs - çox böyük klan".
  
  
  Və bizim konkret qolu klan Qin qayıtdı azı iyirmi dəqiqə. Onu müşayiət olduqca qalın çinli ildən on doqquz ki, ağır-ağır nəfəs alırdı, qoyarkən экипировке.
  
  
  "Dolu balonları", - dedi Qin Olub. "Mən bildi əldə yalnız bir глубиномер, ancaq biz hər şey edə bilərik davam edənlər ego daşıyır. Bu, mənim cousin Hun Фат".
  
  
  "Зовите məni Jim", - deyə Hong Фат. "Qulaq as, sən onu heç vaxt отходил bu keşikçi tutmağa. Onun özü yarı sərxoş, yalnız ona görə ki, özünə belə ego nəfəs məsafə on ft. Və o kişilik başını bir stul, bir yuxu kimi, sərxoş uşaq, səmimi qəlbdən bu dəqiqə".
  
  
  "Biz sadəcə, lazımdır ki, risk etmək, kimə olsaydı, bu, bizə çox idi ki, bu Gün xanım", - dedim. "Gəl. Biz оденемся orada, bulvar, bu bir qalaq шлакоблоков".
  
  
  Biz затащили jaket körpü, nişanlar və başladı geyinmək гидрокостюмы. Onlar yeni və пахли, rezin. Onun taxdı ласты, sonra yoxlanılır öz maskanı və oksigen kimi və başqaları. Хьюго və Вильгельмина daxil водонепроницаемую bag ilə birlikdə ölümcül kiçik дерринджером olan gətirdi Olub Qin. Pyer davam rahat устраиваться daxili tərəfində mənim bud altında гидрокостюмом.
  
  
  "Wow", - deyə Hong Фат. "Canlılar ətrafında qara lagoon yenə hücum edir".
  
  
  "Qulaq as, cousin, - dedi Qin Mu, - qayıtma o, bar və спускай göz ilə bu keşikçi tutmağa və ya onun bir qismini ələ alacağam, sənin хонду. Əgər o qayıtmaq başlayacaq Xanımı bir Gün ver mənə bir heyecan".
  
  
  Hyun Фат hörmətlə başını tərpətdi və покатил qaranlığa.
  
  
  "Əsmək?" Onun dedi.
  
  
  "Mənim earring", - qısaca deyib Qin Olub. "Elektron qəbuledici. Bəzən rahatdır".
  
  
  "Şübhəsiz", - quru deyib mən. Onun yoxlanılır, hazır olub, üçü, sonra jestlə dəvət Olub, Masa və Mişel kənarında bulvar. Bu gecə parlaq ay işıq, amma mən görməmişəm ki, bizə baxdı.
  
  
  "Edin, mənimlə", - dedim. "V-yaradır формация. Qalın, mənim dərin".
  
  
  Hər iki кивнули. Onun maska taxdı, üz daxil oksigen və düşdü suya. Bir an sonra biz üç rəvan скользили azn плавниках vasitəsilə yaşılımtıl-qara dərinliyi liman Gününə Xanımı.
  
  
  
  Doqquzuncu fəsil.
  
  
  Böyük hissəsi Karib paltar ilə teeming shirks və rayonu liman ətrafında San Juan istisna deyil, ona görə də onu saxlanılır, hazır ov tüfəngi ki Mu Qin təqdim edib. Təsadüfi baxış çiyin üzərində an, mənə haqqında nə Mişel. O, hərəkət ilə & nb asan və rəvan ki göstərirdi təcrübəsi il tanış dalğıc. Hər halda, o, ровней Olub Qin, və içindən şüşə onun maskalar onu fikirləşdim ki bilərəm tutmaq təbəssüm məmnun bu. Lakin onun bir hissəsi deyil оглядывался. Liman idi переполнена qayıq, və bizə lazım wade, onların arasında, bəzən isə onların altında diqqətlə izləmək леской, якорями və hətta təsadüfi gecə леской. Və, əlbəttə ki, shark. Su idi, yaşılımtıl-qara və qaranlıq gecə, amma mən gördüm ki, zaman-zaman bizdən uçmaq ədəd kiçik balıq ilə остроконечными top qara dəniz ежей.
  
  
  
  
  dəniz dibi isə bir dəfə громоздкое, gözəl gözəl və sürətli retreat кальмара. Onun göründü bir dəfə qısa, müəyyən istiqamətləri, sonra yenidən suya baş vurdu və getdi boyunca dib. Növbəti dəfə onun göründü üçün tutmaq demir Günü "ledi". Saniyə sonra, bir neçə düym onlara göründü məqsədi Mişel, sonra Qin Olub. Biz bütün выключили oksigen və çəkmişdilər maskalar ilə şəxslərin, sonra прижались кучкой və прислушивались.
  
  
  Gün xanım yox idi, bizə səs.
  
  
  Onun dodaqlarına yapışdırdı, səsləyirdi sükutla, daha sonra təsvir edir ki, поднимусь ilk və onlar gözləyin, hələ ki, onun heç bir siqnal. Hər iki görə кивнули. Onun çəkdi ласты çatdırdı ih Olub Qin başladı qaldırmaq якорную ip keçirilməsi водонепроницаемую bag раскачиваясь zaman qayıq раскачивалась dalğaları.
  
  
  Göyərtə heç kəs yox idi. Fener üçün причаливания daim светился sərt, lakin kabin qaranlıq idi. Onun arakəsməni aşıb vasitəsilə qorxulu, çıxardı Вильгельмину üzrə suya bag, və bir an susub oturdu göyərtə qulaq asdı.
  
  
  Bununla belə, bizə səs.
  
  
  Onun перегнулся vasitəsilə qorxulu və jestlə dəvət Qin Olub və Mişel mənə qoşulmaq. Mu Qin çıxdı birinci, sürətli və çevik, ilan kimi. Mişel getdiyi üçün onun yavaş-yavaş, lakin gözəl əminlik və rahatlığı. O vaxta kimi mən onun saldı кислородный balon və maska göyərtə iki qadın dururdu yanımda, капая, ih barmaqları ilə işləyib təhlükəsizlik kəmərləri.
  
  
  "Burada qal", - pıçıldadı onun Mişel. "Qin Olub və olacaq salam demək edənlər zalında kabin".
  
  
  Və ümid edirəm ki, уснув, əqli əlavə mən.
  
  
  Mişel zorla başını buladı.
  
  
  "Mən gedirəm ilə..."
  
  
  Onu tutdu, onun üzünü hər iki əli ilə və diqqətlə baxdı bilər.
  
  
  "Biz artıq bu yolu keçirdi", - pıçıldadı o, içindən стиснутые diş. "Mən dedim ki, burada qal".
  
  
  Bir an üçün o, cəsarətlə baxdı revmatizm. Sonra onun gözləri düşüblər və o, ancaq xeyli başını yırğaladı. Onun gedək onun üzünü, başını tərpətdi Qin Olub və səssiz пополз üzrə göyərtə. Gün kabin onu dayandırdı və hərəkətsiz oturdu qulaq asdı.
  
  
  Heç bir şey. Bizə, hətta xoruldama. Hətta ağır nəfəs.
  
  
  Mu Qin sorğu qaşlarını qaldırdı. O, başını tərpətdi. Söykəndi bir tərəfində gün zaman onu ehtiyatla потрогал qapının dəstəyini qələm.
  
  
  Bu oldu.
  
  
  Yavaş-yavaş onun qapı açmışdır. Ay işığında, проникавшем vasitəsilə иллюминаторы, onu görə bilərdi iki yataqlar, kabinetlər üçün ərzaq, əşya, kafedra və dəzgah.
  
  
  Sözünə və bench boş idi. Sözünə idi səliqəli yataqxananın.
  
  
  Hər hansı bir iz, insan varlığı yox idi.
  
  
  Onun təkrar etdi əlaməti Olub, Rütbə və diqqətlə, səssizcə vasitəsilə kayması bilər yarıq gün yerə qarşısını almaq üçün hər hansı bir, kim ola bilərdi, orada.
  
  
  Bizə bir. Heç kim.
  
  
  Li Sin məni arxasında, onun basdı qapı mətbəx.
  
  
  Boşdur.
  
  
  Və kabin və ya камбузе yer yox idi, harada olardı gizlətmək. Onun dayandı bir an, ediyorum. Шлюпка ki, nəzərdə təyyarə kimsə var. Əgər kabin və ya камбузе, harada? Odin lyuk idi sıx задран.
  
  
  Eyni olmalı idi, bizimlə həm də eyni zamanda, ona görə ki, Qin Olub, birdən-birə məni tutdu, əl və işarə sözünə. O, sonra qaldırıb iki barmaq və sual dolu приподняла qaşlar.
  
  
  O, sağ idi. Bu, çox böyük bir qayıq iki nəfər üçün. Ona imkan verdi ki, öz gözlərinə, yavaş-yavaş uçmaq hər bir сантиметру divarları kabin.
  
  
  Onlar dayandırılıb var panel uzaq sonunda görə, камбузом.
  
  
  Edərək əlaməti Olub Rütbə əhatə məni arxadan onun səssizcə yaxınlaşdı, panel və hiss etməyə başlamışdı ee sonunda. Əgər onlar demirdilər hiyləgər kilid ya yayı çıxarın, onlar bunu yaxşı gizlədirdilər. Onun yumşaq bərk-bərk лепной ornament ətrafında bar, ehtiyatla yuxarı hərəkət bir tərəfdən yuxarıdan aşağı, digər tərəfdən. Onun yalnız işə başlayıb ilə aşağı qapının eşidəndə geridə cırıltı. Onun çevrildi və əqli söyüş söydü.
  
  
  Onun işləməyib, o, panel. Panel olan onun iş idi, idi ki, gün vasitəsilə ki, biz daxil kabin. Bu panel aralandı.
  
  
  Və onun arxasında duran yüksək худощавый qara kişi. Azn nen idi pijama ilə çiçək naxışlı. O, наставлял ov tüfəngi. Azn məni.
  
  
  Ego dodaqlar gülümsədi. Ego gözləri yox idi.
  
  
  "Oh, oh", - o, sakitcə başını yellədi. "Siz uşaqlar молчите. Onun ümumiyyətlə, heç bilirdi ki, məndə var evdə".
  
  
  Onun atdım baxış Olub Masa. O oturmuşdu çox uzaq, o ov tüfəngi, onu tutmaq, əvvəl o kəs götürsək, kimsə bizə ətrafında almaq üçün ona. Onun kiçik дерринжера heç yerdə görünmürdü. O gördü ki, mən baxıram bilər və çiyinlərini çəkdi, sanki təəssüflə.
  
  
  "Üzr istəyirəm, Karter", - deyə o bildirib. "Mən ... hə ... sən bilirsən, dərzi şeytana, düzdür ki, mən unutmuşam almaq ego
  
  
  
  
  ətrafında bag ".
  
  
  "Əla", - qaşqabaqlı dedim.
  
  
  "Yaddan çıxarmaq ego ətrafında çanta?" - deyə qara adam притворным təəccüb edir. "Unudulmuş çıxarmaq ki, ətrafında çanta? Pişik?" O, yenə də başını buladı. "Siz uşaqlar məni озадачиваете.
  
  
  Ego sol qolu - ci olan yox idi tüfənglər kürsünün masa yanında kabin üçün трюковой panel. O, üstünə bir şey ağız və yavaş-yavaş жевал, gözlərini ilə bizə göz, bizə bir anlığa.
  
  
  "İndi bax, gözləyirəm ki, onu ziyarətçi olan mehriban. Və onun çox yüksək qiymətləndirirəm ki, siz bir az развлекли məni, çünki onu bir az hiss, kimsəsiz, уволив mənim keşikçi tutmağa görə ki, o, daha çox xəyanət ediblər, daha Xanımı Дэй. Ego sol qolu yenə düşdü və yenə də bir şey сунула emu ağız. Bu idi ki, şübhəli görünür, bir parça şokolad. "Lakin olaraq əsasən maraqlı pişik, onun yəqin ki, maraqlandım ki, mən bilirəm səfərinizdən məqsəd. Mən demək, heç nə deyə bilərsiniz оборудова mənə ki, məhz burada baş verir? "
  
  
  Onun baxdı Olub Masa və yüngülcə başını yellədi. Biz hər ikisi susurdu.
  
  
  Kişi yenə başını yellədi. Digər şokolad - bu, mütləq o idi ki, - съедали güclü cür dişləri.
  
  
  "Nə olar, mənə heyif bunu eşitmək", - deyə o bildirib. "Mən səmimi qəlbdən inanıram. Ona görə ki, bu, o deməkdir ki, mənə lazım etmək kiçik bir səfər sahilə, sən başa düşürsən? Gərək bir az danışmaq, yerli polis".
  
  
  Onun hələ heç bir şey dedi. O, yavaş-yavaş girdi kabin, biz harada dayanıb. O, jest əmr Varmı Dərəcə geri çəkilməyə daha.
  
  
  "İkinci dərəcəli fikrin?" o, soruşdu. "Mən eşidirəm hər hansı bir başqa fikir?"
  
  
  Əgər o ola bilər eşitmək mənim fikirlərimi, o, olmasa, bu söhbət aramızda. O idi cəhd anlamaq Mişel - məşğul olan спускалась üzrə qalxmağa başladı kabin azn pişik qara, дерринджер Olub Masa göndərilmişdir burada açıq demək arxadan qara şəxs.
  
  
  "Çox təəssüf, - deyə o bildirib. "Bu, həqiqətən ..."
  
  
  "Heç bir hərəkət yoxdur!" - sərt-sərt dedi Mişel. O, ağır vurdu, дулом дерринджера üzrə kəllə kişi. O dondu. "Əsanı ov tüfəngi!"
  
  
  O, getdi bizə qarış. Hətta ego göz almalar deyil пошевелились. Lakin ego silah deyil zəiflətmişdir tövsiyələr azn дробовике.
  
  
  "Yaxşı, indi", - asta-asta dedi. "Mən inanmıram ki, bunu edəcəyəm. Mən necə olardı bağlı bu ружью demək olar. Və mənim böyük barmaq, sanki möhkəm saxlayır спусковом çəngəl, demək olar. Əgər таращить göz keçirilib mənə baş, bu barmaq рефлекторное sıxdı olsaydı, çarxı bir çəngəl və sənin iki dost düşməzdi украшающими divar ".
  
  
  Biz hamı təəccübdən donub qalmışdı sükutla, rəsm üzrə tüfəngləri, gərginlik və бьющихся ürəklərdə.
  
  
  Birdən ilə inanılmaz sürəti, insan üçün belə bir yüksək və долговязого, kişi düşdü və geri bərpa. Tüfəng qundağı edib Mişel həyat. O, смялась və ахнула. Дерринджер düşdü və bir полсекунды qara adam artıq saxlanılır ego sol əlində. Amma Qin Olub artıq idi hərəkət. Ee sağ əsaslarla метнулась irəli və bütün ee bədən скользнуло irəli. Tüfəng sözlər ağzından güllə kimi çıxdı üzrə əl qaradərili və düşdü переборку. Bir neçə saniyə sonra o, özü mənim silah, məqsədi və ödənişlərin birbaşa ona.
  
  
  Amma дерринджер, indi içində ego tərəfdən, прижался boyun Mişel verilməsi ilə qədər, onun kəllə. Və o, saxlanılır bədən Mişel öz aralarında və mənimlə və bir ov tüfəngi və Вильгельминой.
  
  
  O gülümsədi.
  
  
  "Mən inanıram ki, bu мексиканское qarşıdurma. Və ya necə afro-amerikan qarşıdurmasının bu halda. Və ya, əgər laqeyd kiçik xanımı, çin-abş qarşıdurması?"
  
  
  O, haqlı idi. O, davam edə bilər, bizi sükunət istifadə edərək, Mişel bədən qalxan kimi, hələ durmaq bilər. Lakin o da var idi обездвижен. İstifadə etmək üçün radio - "gəmi-sahil", emu oldum olardı azad Mişel, o, nə edə bilməzdi etmək deyil bildirən haqqında bizə nen.
  
  
  Mən niyyətində deyil risk ki, Mişel оторвет kəllə.
  
  
  Və mən risk yarada polisə San Juan.
  
  
  Və guya, məhz nəzərdə tutulurdu ki, mən расстреливать bizə daha heç bir günahı olmayan, amerika sahiblərinin yat.
  
  
  Onun qərar qəbul edib.
  
  
  "Gəl danışaq", - qaşqabaqlı dedim.
  
  
  "Əla, dostum, - dedi. Дерринджер deyil сдвинулся bizə qarış.
  
  
  "Mən belə başa düşürəm ki, siz Hunter, bu iki yat", - dedim.
  
  
  "Bu, onun", - deyə o bildirib. "Robert F. Hunter. Üzrə Robert F. Hunter Enterprises. Amma dostlarım mənə zəng Свитс. Ona görə ki, mən bir az asılılığı şirin".
  
  
  "Yaxşı, Hunter", - deyə, onu yavaş-yavaş və yavaş-yavaş. "Mən gedirəm, sizinlə razıyam, ona görə ki, bizə lazımdır, sizin əməkdaşlıq edir. Mənim adım Nick Carter, və mən çalışıram agentliyində hökumətinin, amerika Birləşmiş Ştatlarının".
  
  
  Зоркие gözləri az блеснули.
  
  
  "İndi sən olmasaydı шталь məni подставлять, elə deyilmi?" - uzatdı Hunter. "Çünki mən hesab edirəm ki, cənab Хоук qoymaq olardı ki, kimsə verib üçün özünü insan nömrəli". "İndi sən olacaqsan
  
  
  
  
  
  Bu dəfə mənim göz блеснули.
  
  
  "Danış mənə Ястребе". - tələb etdi, mən.
  
  
  "Hə, yaxşı, başa düşürsən, dost var, kiçik biznes üzrə idxal-ixracı. İlə yanaşı, kiçik bizneslə daşınmaz əmlak, kiçik bizneslə reklam və bir neçə digər biznes. Onlar pis öhdəsindən gələ bilmir. Mən hesab edirəm ki, siz deyə bilər ki, mən sanki milyonçu ki, mənim fikrimcə, olduqca sərin var. Amma mən unutdum idi ki, köhnə ABŞ A. hamı ilə ego aparmalısan. verdi mənə imkan yandırmaq öz çörək.Ona görə də, zaman köhnə mister Xok əlaqə mənimlə bir neçə il bundan əvvəl və məndən xahiş xidmətlərindən istifadə etmək, mənim ixrac-idxal ofisində Qana göstərmək üçün emu və AX bir neçə xidmətləri, onun tamamilə etiraz etmədi. Onun hətta ağla zaman mister Nick Carter agent Хоука ki, əvvəlcə mənə dedi ki, gedir işə başlamaq, olur ilə əlaqədar fövqəladə vəziyyət, haradasa Cənub-Şərqi Asiya, və oraya göndərilən insan ikinci səviyyəli ".
  
  
  Onun yadına düşdü haqqında iş. Qana əhəmiyyətli olmuşdur. Cənub-Şərqi Asiya oldu vacibdir. Onun heç vaxt Qana. Macdonald, N5, göndərilib əvəzinə məni.
  
  
  "Yaxşı, - dedim. "Siz bilirsiniz ki, mən kiməm. İndi isə icazə verin sizə deyim ki, mənə lazımdır".
  
  
  Birdən-birə dilləndi: Mişel ilə məşğul olan oturmuşdu ilə остекленевшими gözləri, парализованная dəhşət, eləcə də хваткой hunter sindromu.
  
  
  "Edin, edin... bir gun..."
  
  
  Hunter baxdı bilər və yüngülcə çəkdi дерринджер ilə ee baş.
  
  
  "Əvvəl sən deyəcəksən mənə, sənə nə lazımdır, - dedi, - mən, - necə vermək üçün mənə nəzər kiçik bir şəxsiyyət".
  
  
  Onun səssizcə çəkdi гидрокостюм və emu göstərdi ki, tatu daxili tərəfində əlləri. O, diqqətlə baxdı bilər. Sonra kinayəli geniş təbəssüm. Дерринджер diqqətsiz atılan azn yataq. Mişel döşəməyə düşdü və mən eşidəndə dərin bir nəfəs asanlaşdırmaq.
  
  
  "Киллмастер, - qəddar Ovçu dedi, - bu, əsl zövq verir. Ovçu şirniyyat və Gün xanım, sənin sərəncamında".
  
  
  "Sağ olun", - qısaca dedim. "Tanış olun, mənim əhli Olub rütbə görə, mütəxəssis giderme klan Qin olan dünya maraqları və Mişel Дюрош, qızı fransız alim Фернана Дюроша".
  
  
  "Bu, çox xoşdur, xanım", - dedi Hunter, ibadət hər bir insana, sonra qürub dəqiqədə pijama və ağ bir-biri ilə onun kiçik qutusu, ki, o, təntənəsi ilə uzatdı. "Edin, şokolad. Zövqlə portağal. Görülən mənim sifarişlə Perugia, İtaliya".
  
  
  Mişel sakitcə başını buladı. Li Sin hərfi konfet bar ətrafında qutuları və сунула ağız.
  
  
  "Hey, - dedi. "Yaxşı."
  
  
  "İcazə verin, sizə təklif, uşaqlar, bir az освежиться", - deyə Hunter doğru gedərkən камбузу. "Mənim burada tam naçararyanın biləyindən sodalı. Nə yaxşı dondurma ilə soda və ya dondurma ilə isti помадкой?"
  
  
  Biz Mişel покачали rəhbərləri.
  
  
  "Mən выпью газировку", - deyə Qin Olub. "Moruq, əgər o səndə var, Hunter".
  
  
  "Зовите məni Конфетой", - deyə o bildirib. "Uyğun bir təzə малиновая soda pop".
  
  
  Свитс mənasız var fəvvarə ilə газировкой. Onun baxdı Mişel. O baxdı потрясенной, amma yavaş-yavaş boya geri döndü, onun şəxsə. Mu Qin, mən gözlənildiyi kimi, heç bir пошевелилась.
  
  
  "Salam, dostum, - dedi Свитс, - sənə vermək lazımdır mənə daha çox məlumat, daha çox istəyirsən, amma mən yəqin ki, göstərə bilər, bir az daha çox yardım, əgər bir az daha bilə-bilə baxımından, məlumatların, yəni . "
  
  
  Onun artıq bu barədə qərar qəbul etdim. Mənim intuisiya - əgər bir agent ola bilməz hissələri qəbul поспешные qərarları əsasında öz intuisiya, o, ölü agent - məsləhət verirdim ki, mənə Hunter haqlı idi.
  
  
  "Hesab özünü komandasının üzvü", - dedim. "Çünki bizdə heç vaxt itirmək əbəs yerə, səsvermə tarix".
  
  
  Verdi emu bu, aşağı salıb ətraflı, ki, o, bilməli idi, o vaxt necə Olub Chin məmnunluqla потягивала газировку isə Свитс tək копался sözün əsl mənasında dəhşətli выглядевшем банановом halda.
  
  
  "Çünki səs və bütün", - bitirmişdir onun. "Bizə lazımdır sizin qayıq sürətli səyahət Мартинику".
  
  
  "Siz bu var", tez dedi Свитс, слизывая şokolad siropu ilə bir barmaq. "Biz tərk?"
  
  
  "İndi, - dedim. "Nə qədər insanları bir komanda üçün lazım olan" bir Gün ledi "?
  
  
  "Mmm, - dedi Свитс, - hər kəs ətrafında heç işləmişdir komanda?"
  
  
  "Mən onu idarə edə bilərsiniz", - dedim.
  
  
  "Mən bir az поигралась-də yaxt-klubda honq konq", - etinasız halda dedi Mu Qin, yəqin ki, onu nəzərdə tuturam ki, o, kapitan qalibi регаты.
  
  
  "Mən artıb apararaq yay qayıq atamın göl Lucerne", - dərhal dedi Mişel.
  
  
  "Nə olar, Karıb dənizi - bu, tamamilə göl Lucerne, - dedi Свитс, - amma mən düşünürəm ki, biz dörd nəfər gələcəyik, bu, normal haldır".
  
  
  "Kartları?" - soruşdu Olub Qin, допивая газировку.
  
  
  "Başqa bir kabin", - deyə Свитс. "Başqa bir kabin", - deyə Свитс. O, полез qutusu. "Bir kimsə, sonra soda nanə?
  
  
  
  
  Onun başını yellədi.
  
  
  "Qin Olub draw kursu şimal tərəfə adaları, haradasa sahilində yerləşən Sen-Pyer", - dedim. Sonra Свитсу: "nə Qədər sakit sənin mühərriki?"
  
  
  O, gülümsədi və ayağa qalxdı.
  
  
  "Остынь, dostum, - dedi. "Hətta balıq deyil öyrənir ki, biz gedək. Gedəcəyik bu liman əvvəl demək olacaq" boo ". İndi isə mənə gətirmək üçün sizə bir neçə комбенизонов. Bu гидрокостюмы çox yaxşı su".
  
  
  Daha az yarım saatdan sonra biz çıxdıq üzrə liman San Juan və rəhbərlik cənuba, indi artıq altında парусами və söndürülməsinə mühərrik üçün Мартинике.
  
  
  Kənara vulkan.
  
  
  
  Onuncu fəsil
  
  
  Bir liman San Juan qədər Мартиники təxminən 400 dəniz mili. Səhərə yaxın biz geridə qırx mil, обогнув qərb sahilində Puerto-Riko və çıxıb açıq Karıb dənizi. Hesablamalara görə, Mu Qin, tələb daha da iyirmi dörd saat əvvəl biz бросим demir haradasa şimalda Sen-Pyer. Bu o demək idi ki, bizim olacaq cəmi iki gün yol verməmək üçün ОАС məhv edib, neft emalı zavodu azn-dən curacao köçürülüb. Bu, çətin olacaq. Onun sərf vaxtın çox hissəsini baxanda hər ətraflı məlumat olan, öz başlıq və qaldırılmasının ətraflı planı.
  
  
  Qalan vaxt biz Mişel qələbələri, uzaq kabin. Var idi iki yataqlar, amma bizə lazım idi, yalnız bir. Biz gördük, buna yaxşı bir tətbiq. Gəldiyi zaman belə bir şeyi, onun özü malik olduqca zəngin təxəyyül, lakin Mişel göstərdi ki, mən etiraf etməliyəm idi yaradıcı dahi. Həmin vaxt, zaman başa ilk on səkkiz saat təyyarə onun idi, demək olar ki, eyni işarəsi ilə hər изгибом bədən Mişel və daha çox heyran onlara nə işi ilə Вильгельмины. Yalnız licks, axşama doğru bildim əlindən qurtulmağa can atırdı üzrə ee hələ coveted əl yuma, duş almaq və надела комбинезоны ki, bizə verilmiş Свитс.
  
  
  "Hara gedirsən?" - deyə Mişel, сладострастно шевелясь o zibil.
  
  
  "Göyərtə", - dedim. "Mən danışmaq istəyirəm ilə Свитсом və Mu Qin. Onu da istəyirəm ki, sən də orada idi".
  
  
  "Narahat olmayın. Onun olmasaydı, düşünürdü ki, azad səni bütün sahələri baxımından indi", - deyən Mişel, dərhal вылезая ətrafında zibil və тянувшись görə bir neçə комбинезона və футболкой olan zaman надевании məcbur onun baxmaq, hətta az belə ki, çox zaman o, olmadan geyim.
  
  
  Onun gülümsədi də revmatizm və başladı pilləkənlə qalxmaq üçün göyərtə.
  
  
  "Salam!" Onun eşitdim. Sonra стучащие səslər кряхтение və yenidən "Salam!"
  
  
  Sərt altında гротом Olub Qin, və Свитс məşğul kimi bir şey импровизированного dəniz qadağandır. Свитс idi раздет qədər kəmər, onun qara dəri parıldayırdı bank parlaq günəş işığı Karib paltar. Mu Qin idi kostyum ki, onun sahibi, bəlkə də təsdiqləyib: bikini idi, o qədər dar ki, elə bil, sanki, bu işlər üzrə ip. Amma ki, maraqlı idi, belə ki, bu bacarıq Olub Masa kung fu противопоставлено açıq-aydın qarşısının alınması ustalığı Свитса də karate. Karate угловатое kəskin şəkildə istifadə сосредоточенных əks-qüvvələr. Kung-fu edir xətti üçün rəqib öyrənmək bilməz, haradan siz. Onu heyranlıqla izləyirdim kimi Qin Olub və Свитс mübarizə, маневрировали və ona istehza etməsinlər başqa digər bir qədər tam dayandırmaq. Ətrafında bu iki verdi Olub Rütbə kiçik bir üstünlük. Amma yalnız az. Onun, qərara aldı ki, Sweets Hunter edəcək qiymətli komanda üzvü kimi, həm quruda, həm də dənizdə.
  
  
  "Salam, Karter", - deyə Qin Olub, bundan sonra, o və Свитс təntənəli ibadət dost-birinə. "Hava almaq?"
  
  
  "Сыч efir və konfranslar", - dedim. "Və bu daxildir səni. Şirinlik".
  
  
  "Əlbəttə ki, dostum", - deyə Свитс, silinerek sinə böyük bir dəsmalla. "Sadəcə, icazə ver, mənə kontrol, avtomatik pilot".
  
  
  Bir neçə dəqiqə biz bütün toplaşmışıq qapaq lük, склонившись üzərində kartı Мартиники ki Mu Qin tapmışdır yaxşı təchiz olunmuş sinə kartları ilə. Onu da qeyd sahil şəhərciyi Sen-Pyer.
  
  
  "İndi bu, sadəcə сонная bir balıqçı kəndi idi", - deyə onun onlara троим. "Az məskunlaşmış. Heç bir şey baş vermir. Amma onun arxasında bir neçə mil bizi, salonda bizim vulkan Mon-Pele".
  
  
  "Çox yaxın rahatlığı üçün, əgər o, fəal", - deyə Свитс; hadisədən, təxminən mmc şokolad, karamel.
  
  
  O, başını tərpətdi.
  
  
  Məsələn, əsrlərin qovuşuğunda o, fəal. Bu zaman Sen-Pyer idi, sadəcə, karotid деревушкой. Ən böyük yaşadığım adada. Və bir ətrafında, ən işlək və müasir şəhərlərin Karib hovuz. Həqiqətən, onlar zəng ego Paris Vest-Hindistan. Sonra partladı Mon-Pele. Sen-Pyer tamamilə məhv edilmişdir. Məhv edilmişdir qırx min nəfər - bütün şəhər əhalisi, başqa bir məhkum olan yeraltı həbsxana. Hətta bu gün də görmək olar qalıqları binaların, sırılsıklam lava.
  
  
  "Lakin indi o, azaldı, elə deyilmi?" - deyən Mişel.
  
  
  "Yəqin ki, azaldı, bəlkə də, yalnız бездействующий", - dedim. "Yatır. Bəlkə yenidən partlaya nəzərə alaraq hallar.
  
  
  
  
  İlə vulkanlar az olub ki. Məsələ burasındadır ki, əgər gedir istehsal etmək və saxlamaq partlayıcı qurğular, кратера Mon-Pele olan böyük, olsaydı yaxşı bir yerdir bu. Çünki hər kəs düşünür sizə hücum edəcək tərəddüd görə qorxu yarada vulkan ".
  
  
  "Və əgər bu partlayıcı qurğular nazil edilmişdir qayıqlar, kiçik сонная bir balıqçı kəndi idi, bu kimi Sen-Pyer, olsaydı yaxşı, ненавязчивым yeri bunun üçün", - deyə Qin Olub.
  
  
  "Yaxşı", - mən razılaşdım. "Belə ki, biz əlamətləri axtarmaq qeyri-adi fəaliyyəti daxilində vulkan, həm də onun ətrafında, eləcə də Sen-Пьере. Sonra o, necə tapacağıq yer atmaq demir, orada bizim hiss deyil, biz разделитесь komanda iki insan. Biz Mişel özünü təqdim turistlər və осмотрим Mon-Pele. Mu Qin, siz və Свитс bilərsiniz özümüzü elə aparırıq və yerli. Siz, həqiqətən, dediyiniz fransız? "
  
  
  "Çox yaxşı", - dedi Qin Olub. "Mən kifayət qədər sərbəst danışıram, fransız, amma mənim əsas diqqət Cənub - Şərqi Asiya. Yaxşı əməl ispan və demək ki, mən expat Kuba. Orada çox çinlilərin".
  
  
  "Və bir çox blacks", - deyə Свитс hadisədən, təxminən bir karamel. "Biz bilərdik gəlmək Мартинику kimi iş plantasiyalarda. Mənim olduğu-yəni əla başa çatması hərbi balaca pala".
  
  
  "Yaxşı", - dedim. "O vaxt siz ikiniz gedin Sen-Pyer".
  
  
  "Biz nə etməliyik, əgər biz bir şey tapacağıq?" - deyə Mişel.
  
  
  "Paytaxtda restoran da var. Fort-de-Frans adlı La Reine de la Caribe. Biz orada görüşərik, və birləşdirsək üçün güc hərəkətləri günün sonunda".
  
  
  Свитс bir az baxdı tutucu.
  
  
  "Nə üçün restoran, dostum?" deyə soruşdu. "Mən bir az разборчив öz эде".
  
  
  "Bu Мартинике ən yaxşı əda azn Карибах, - deyən Mişel. "Daha nə gözləmək olar fransız adaları?"
  
  
  "Yaxşı desertlər?" tələb Konfet.
  
  
  "Ən yaxşı", - dedi Mişel aydın, zərif, шовинизмом.
  
  
  "Mən bunu bilirəm", - dedi Qin Olub ayağa qalxıb alaraq, mümkün olmayan yaradır. "Güman ki, həm də ki mən eşitmişəm haqqında fransız mətbəxində, siz yenə проголодаетесь yarım saat sonra necə başa var".
  
  
  Mişel, sonra da atdı azn nax iti baxışları, başladı bir şey danışmaq, sonra açıq-aydın dərk edərək, istehza şərh Mu Qin, dodaqlarını sıxdı və üzünü çevirdi.
  
  
  "Qulaq asın, - sərt-sərt dedim, - siz iki olacaq, işləmək birlikdə bu komanda, ona görə də siz olacaqsınız əməkdaşlıq və düşmən münasibət birimizə, xoşunuza gəlir, ya yox. Mən gedirəm danışmağa yenidən bu. İndi isə gəlin поедим, sonra isə bir az поспим. Onu almaq lazımdır ilk alınır ".
  
  
  "Həm onun, - deyən Mişel, ehtiyatla, baxmadan Olub-Masa, - olacağam hazırlamaq. Rifahı naminə bizim hamımızı".
  
  
  Əda Mişel yaxşı idi. Yaxşı, çox yaxşı. Hətta Qin Olub согласилсь bu. Amma mən güman etmirəm ki, kimsə bizə ətrafında yuxuda daha yaxşı olan zaman biz kənarda дежурств. Zaman gündüz, biz bütün dörd yanında dayanmışdılar перил baxaraq qayalıq, dağlıq, amma пышно-yaşıl profil ada Мартиника, düzgün quruluşlu fonunda şərq göy. Təxminən şimali sonunda ada, dağ Mon-Pele sərin və зловеще heaving geniş тупому kənarında кратера.
  
  
  "Murdar növü qarışqa topası, elədirmi, - deyə Свитс çatdıraraq təkər штурвала Olub Qin.
  
  
  "Elə də qorxulu deyil, ki, bir şey kimi ola bilər daxilində", - dedim. "Var odlu gücünü ki, siz daşıyırlar?"
  
  
  Şirin gülümsünüb. O, çıxardı ətrafında cibindən köynək обернутую folqa вишенку şokolad, kağızı açdı və onun etmek ağız bütünlüklə.
  
  
  "Baxmaq istəyirəm arsenal?" deyə soruşdu .
  
  
  Yarım saatdan sonra biz də çıxıb göyərtə bir an, zaman Varmı Chin, sonra da atdı lövbər təcrid bəy, gizli paltar çəp və əhatə olunmuş sıx bitki jungle ilə məşğul olan zaman gizlətməyib olardı Günü xanımı yerüstü yollar. Üzrə etkileyici qutusu ilə silah Свитс seçdi 50 millimetrlik lindner hotel yerləşir, iti, ülgüc, гравитационный bıçaq, ki, o, keçirilən üçün kəmər üzərində aşağı bel və on beş güclü mini-nar, bill altında muncuq ki, o, geydiyi zəncir boyun. Ego рваными şalvarı, развевающейся özüllər və çirkli saman şapka, eləcə də изношенным, lakin kəskin pala ki, o, geydiyi üçün dəri ремешках, heç kim qəbul edərdi ego haqqında bizə ki, başqa iş şəkər əkin. Gündəlik, lakin bahalı idman köynək və şalvar, ki, o, обставил üçün Michelle və məni olardıq qəbul varlı turistlər üçün. Olub Chin də kombinezon, изношенной t-shirt, saman papaq, səbət üçün səhər yeməyi və kifayət qədər təvazökar görünüşü baxdı itaətkar həyat yoldaşı ilə məşğul olan əks nahar öz çalışan ər.
  
  
  Свитс ilə gəldi, və ki-ki, hələ: açılan push mini bike Honda, onun ancaq kifayət edərdi iki. Sakit, hər kəs bizə ətrafında fikir haqqında öz fikirlərini, biz çin onun vasitəsilə xaricdə bir qayıq. Hələ də sükutla, eşitmə, boğuq визг quş jungle bizə ətrafında və hiss başlıca səhər günəş.
  
  
  
  
  Üçün разогреться qədər обжигающего zərbə günorta, biz avarçəkmə sahilə. Jungle artırdı qarşımızda kimi keçilməz divar, lakin sonra, biz etibarlı strapped bir qayıq üçün плантационному ağac və qaldırdılar "Хонду" sahilə Свитс sonra sizin machete və başladım işə görə. Biz yavaş-yavaş gedirdi, arxasınca o qədər расчищал bizə yol. Sonra, demək olar ki, yarım saat dayanmışdıq kənarında rəsmiləşdirilməsi. Sahəsində vasitəsilə, bir neçə min metr bizdən rəvan вымощенная yol вилась üçün Sen-Пьеру cənubda isə şimal-şərqində idi, Mon-Pele.
  
  
  "Baxın", - deyən Mişel. "Görürsünüz, bu yarğanlar, eni yüz fut gedən кратера vulkan cənubunda, orada heç bir şey artır? Bu idi yolları lava aparıcı Sen-Пьеру".
  
  
  Bu idi stunner edir. Və növü, bir o səbəb oldu məncə, oldu daha устрашающим - min ton daş унесло göy, yanan çayının lava yedim onun yolunda hər şey qəfil leysan vulkan külü çevirdi, insanların və heyvanların fosil, nə qədər ki, onlar dursunlar. Amma mən bir dəfə oynamaq turist həqiqətən.
  
  
  "Прибереги sightseeing sonra", - dedim. "Burada biz bölündük. Biz Mişel gedəcəyik" Хонде " yoxlamaq üçün vulkanın krater və yanaşmalar ona. Сладс, sizə və Mu Qin olacaq gəzmək, Sen-Pyer. Lakin bu kiçik ada , və sənə qalmayıb daha neçə mil ".
  
  
  "Əla", - asan dedi Свитс. "Mən hələ də istifadə edə bilər, bu hərəkəti".
  
  
  "Mən həmişə daşıya bilərəm onu, əgər o, устанет, - dedi Qin Olub.
  
  
  Свитс gülümsədi, поправляя öz "Valter" və гравитационный qayıq.
  
  
  Bunu bildirən Mişel tutdu "Хонду" sükan arxasında başladı təqib sahəsində.
  
  
  "Tarix bu gün, yeddi Reyn-de-la-Кариб yaxınlığında, əsas meydanında For-de-Frans", - deyə onun çiyin üzərində.
  
  
  Свитс və Mu Qin кивнули, помахали köçürülüb və əks istiqamətdə. Bir neçə dəqiqə Michelle arxasında oturmuşdu məni "Хонде" və biz yavaş gedirdik azn yanaşma кратеру Mon-Pele.
  
  
  
  On fəsil
  
  
  Sonra yeddi saat öyrəndik iki fakt. Bu yeddi saat sürücü tərəfindən tozlu kir yollarda altında parlaq günəş, işıq, tər пропитывал bizim bədən, toz забивала рты, günəş слепило gözləri. Yeddi saat mübahisə ilə polis tərəfindən bilə-bilə yalan göstərişlər sahəsində iş, moody imtina etmə təcrübəsi məlumat, şəhər hakimiyyəti. Yeddi saat gəzmək üzrə зарослям və вулканическим sahələri, sonra isə лежу qarın həmin daş sahələrində çalışır görmək olur ki, bir neçə yüz metr bizdən.
  
  
  Bütün bu dəyər oldu.
  
  
  Öyrəndiyimiz kimi, vulkanın krater bağlanıb üçün açıq olmaq. İki rəsmi olaraq müəyyən yolları bazasının qədər кратера təsdiqlənmiş turistlər üçün xoş iki saatlıq fasiləyə yürüşü idi преграждены yüksək taxta maneələr. Hər bir maneə idi qapıları arxasında olduğu duran gözətçi forması olan nəzakətlə, lakin qətiyyətlə əlindən gələn köməyi çıxış, mən deyirəm ki, yol кратеру "bağlıdır təmir işləri".
  
  
  Digər iki yol кратеру da bağlanıb tamaşaçılar üçün. Və bu yolları idi. Bu yollar var idi, yaxşı örtüklü, yəqin çıxan üzrə montaj son yarım il və ya təxminən o. Onlar idik şərq tərəfində vulkan və yaxşı idi, gizli, ictimai yolların ətrafında əsasları vulkan, birləşmiş ilə bu yollar torpaq yollar, yollar, hər bir ətrafında olan bağlanıb ağır taxta qapısı - yenə mühafizəsi ilə formasında.
  
  
  Əgər siz keçəcəyi uzun yol gəzmək, ощупью onlar arasından cəngəlliyi jungle ətrafında əsasları vulkan, sonra kol və vulkanik süxurları, siz nə edə bilərsiniz двигалось bu yollarla üçün кратеру.
  
  
  Yük avtomobilləri. Ən azı, bir dəfə on beş dəqiqə. Ağır тентованные yük maşınları qapısı. Boş. Onlar getdi, cənubdan ilə атлантической tərəflər ada və yaxınlaşırdı tez. Onlar çıxıb vasitəsilə krater qayıdaraq cənuba, ağır, yavaş, aşağı.
  
  
  Arxa hissəsində hər bir yük maşını görmək olardı iki mühafizəçilər. Onlar geyimli tam döyüş forma və onlarda idi avtomatik silahı.
  
  
  "Mən onu izah etmək, bu sizə?" Onun soruşdu Свитса və ya Masa arxasında danışan onlara bütün tarixi o axşam.
  
  
  "İzah etmək lazım deyil bu, bu чуваку", - deyə Свитс. "Məktublar - ОАС, hündürlüyü parisə. Və военизированной əməliyyatlar eni parisə. Və elə o qədər aydındır".
  
  
  "Bu, bir ətrafında səbəblərinin onlar Мартинику öz əməliyyat bazası", - deyə Qin Olub. "Onlar burada dostlar ilə fransa administrasiyasının hazır olan göz yummaq, bütün bunlar".
  
  
  "Üstəlik, əlavə etdi ki, Mişel, - bu, şübhəsiz ki, ideal yer üçün hücum neft emalı zavodu azn-dən curacao köçürülüb".
  
  
  Onun, əsasən, başını tərpətdi etdi ki, bir qurtum da öz içkinin.
  
  
  
  Biz masa arxasında oturub restoranda de la Reine Caribe içdi və yüksək şaxtalı стаканах yerli ромовый punch. Bu, yaxşı idi və mən ümid edirəm ki, лангуст - карибская version лобстера ki, biz sifariş, sonra olacaq pis deyil. Və qidalandırıcı qida. Var, hissi var idi ki, bizə lazım çox enerji ehtiyatlarından, növbəti iyirmi dörd saat. Свитс və Mu Qin etdiyi idarə ala bazarda daha респектабельную paltar, baxdı eyni утомленными kimi, Michelle, və onun.
  
  
  "Nə deyirəm ki, - dedi Свитс əlavə daha iki qaşığı şəkər sizin punch, - sənin idi və gərgin gün Karter. Ancaq onun və mənim dostum burada afrika-asiya alyans bu kimi adlandırmaq olar, bilmişik откопать bir az baş verir ki, özümüzü ".
  
  
  "Kimi?" - tələb etdi, mən.
  
  
  "Məsələn, Sen-Pyer мертвее Şərqi Пеории bazar günü axşam fevralında sonra çovğun olacağı", - deyə Qin Olub. "Balıq, balıq və başqa balıq. Və balıqçılar. Balıqçılıq. Səsvermə və bütün".
  
  
  "İndi biz deyil, qarşı heç bir şey balıq", - deyə Свитс. "Ən delle var idi, çox dadlı nahar turşa-şirin sousu. Amma..."
  
  
  "O, var nəzərdə şirin və şirin", - сказалаа Olub Qin. "İlk dəfədir ki, onun el desert kimi əsas yeməklər. Və hələ скумбрию".
  
  
  "Hər halda sözünə davam Свитс təbəssümlə, - biz belə qərara gəldik ki, sizin də dediyiniz kimi, bu kiçik ada, ona görə də biz bu oyunu bir ətrafında bu marşrutları, bu ictimai toplantılar, təşkil bizə kiçik bir ekskursiya ada cənuba. dəniz sahili."
  
  
  "Mde", - sözünü kəsdi ego Olub Qin məcbur ih iki çox bənzəyir fəaliyyət Матта və Jeff, - "biz gördük fəaliyyət. Əgər istədiyiniz hərəkətləri edin Лоррена və Мариго".
  
  
  "Balıqçılıq kəndinin cənub sahilində", - dedim.
  
  
  "Orada, harada baş verir, lənətə gəlmiş balıq", - deyə Свитс toplanması şəkər dibindən осушенного stəkan. "Heç vaxt həyatda görməmişəm, bu qədər balıqçılıq qayıqlar, böyük və kiçik əyləşən olmadan işin və balıq tutmaq üçün yaxşı balıq havada. Və yük maşınları, gələn liman çəkmək üçün onları bir texnika zaman bu, mənə elə gəlir ki, bir çox ətrafında, onlarda hətta heç mühərrikləri ".
  
  
  "Yat?" Onun soruşdu.
  
  
  "Yat, qayıq, шлюпы, бригантины, yat - hər şey qayıq qədər шхуны", - deyə Qin Olub.
  
  
  Bir müddət biz bütün sakitcə oturmuşdu. Ofisiant yaxınlaşdı qoydu səbət çörək və scones. Kənarda baş meydanında gəlirdi musiqi və gülüş, qışqırıq yerli səs. Dəstə-dəstə. Bu başladı, bir müddət bundan əvvəl və oğrun odur ki, hələlik biz oturmuşduq görə içkilər. Onu gördüm, necə Свитс метнулся, pəncərəyə tərəf getdi.
  
  
  "Orada nə baş verir?" - tənbəl-tənbəl soruşdu istəyər. Mənim sürpriz deyirdi deyil, fransız dili və ya ingilis dili üçün isə беглом креольском dilində, doğma fransız üçün Antil adaları.
  
  
  "Carnival, müsyö", - deyə ofisiant, geniş gülümsəyərək. "Bu Mardi Cı, son günü bayram əvvəl Böyük oruc. Var paradlar, kostyumlar, rəqslər. Burada fun bir çox edir".
  
  
  "Əyləncə səslənir, - dedi Свитс. "Təəssüf ki, biz ..."
  
  
  "Heç bir şey funny mənim üçün, mənim ata olduğu zalda", - sərt-sərt müdaxilə Mişel. O, mənə döndü. "Ləqəb, biz nə edəcəyik?"
  
  
  Onun etdim qurtum öz içkinin. Səs-küy izdiham getdikcə qaraçuxurlu, licks. Onun bilərdi eşitmək maye покачивание polad olunur orkestrinin, yəqin ki, привезенного üzrə Тринидада və yaddaqalan ritm yerli бегинии Мартиникэ, сыгранной azn валторнах.
  
  
  "Əsas silah, açıq-aydın, - yavaş-yavaş dedim. "Biz ОАС var növ qərargah-mənzil кратере Mon-Pele. Asan olardı, kəsilmiş şəbəkəsi tunel və ivan üzrə vulkanik süxurları - əgər siz nəzərə təhlükə yenidən partlayan vulkan. Və mən düşünürəm ОАС istifadə etməyə, hətta belə bir şans bağlayaraq, onlarla müqavilə ".
  
  
  "Siz düşünürsünüz ki, mənim ata saxlamaq var?" - həyəcanla soruşdu Mişel.
  
  
  O, başını tərpətdi.
  
  
  "Mən hesab edirəm ki, nə qədər sualtı partlayıcı qurğular, bizim istehsal ОАС, o, istehsal orada. Sonra ego nəqliyyat vasitələri iki port yükvurma üçün qayıq".
  
  
  "Kiçik qayıqlar?" - dedi Свитс asan inamın olmaması. "Kiçik qayıqlar? Adi balıqçılıq qayıqlar?"
  
  
  Səsi "nə onun hələ də anlamıram", - deyə mən. Onun gördük ki, mənə danışmaq lazımdır qaraçuxurlu üçün eşitmisiniz vasitəsilə küçə səslər karnaval. Parad olmalıdır, indi lap yanında restoran. "Necə başlamaq olar sualtı qurğu ilə sualtı mühərrik ilə kiçik qayıqlar? Və əgər o tərəfindən yayılmaqda olan, necə ola bilər ki, hətta günahsız выглядящая balıqçılıq qayıq daxilində əldə edilmiş, dənizdə bir sıra təhlükəsizlik ki, indiyədək müəyyən olunacaq ətrafında dən curacao köçürülüb. neft emalı zavodu? Amma biz bilirik ki, ОАС nəsə yükləyir, bu qayıq, və biz güman ki, bu, partlayıcı qurğular. Ki, bizə gətirir bizim bu problemə ".
  
  
  Səmimi pəncərənin arxasında eşidildi boğuq lampasını. Onun fikir gördüm ухмыляющиеся, çığıran, oxuyan şəxs, keçən mimmo, держащие hansısa bayrağı.
  
  
  
  
  Problemləri", - deyə, mən, - o ki, əgər biz dartın üzrə рыбацким лодкам biləcəyik çıxarmaq üzrə montaj partlayıcı qurğular, qərargahın daxilində vulkan olacaq vaxtında xəbərdar barədə evakuasiya. Hətta əgər bütün texnika, ən azı, personal lazım idi qurmaq ego yenidən başqa bir zaman və başqa bir yerdə. Və bu daxildir atası Mişel əsas olan bütün əməliyyatları ".
  
  
  Səs-küy çöldən uğultu keçdi. Küçənin o tərəfində pəncərələr var idi vurub. Onu gördüm, flash rəng, və sonra bir. Böyük maskalar üzrə papye-maşe quşlar, рыбками, qəribə canlılar ətrafında karib əfsanələr, cizgi insanların, bütün parlaq, rəngarəng və şişirdilmiş xüsusiyyətləri, маршировали mimmo, раскачиваясь ətrafında yan. Bəzi üzrə rəqəmlər idi ölçülü, insanlar isə onların içərisində tamamilə gizli göz. Zaman isə onlar getdi çıxacaq, onlar rəqs altında вкрадчивый ritm бегинки.
  
  
  "Digər tərəfdən, - deyə mən перегнувшись vasitəsilə qorunması üçün məndən eşidilmirdi, başqaları üçün, əgər biz ilk çəkmək üzrə вулкану, qərargah transfer edə лодкам əmr üzmək". liman, bu balıqçılıq qayıqlar itirilmiş olacaq mühitin on minlərlə digər Karib. İlə взрывными cihazlar artıq təyyarə ".
  
  
  "Və ona verilmiş olardı olduqca yaxşı bir ehtimal, - dedi Qin Mu, - nə qədər yaxın əks отсчету hücumları azn-dən curacao köçürülüb, onlar, yəqin ki, artıq silahlanmış".
  
  
  "Biz güman ki, bu, belə, - mən razılaşdım. "Belə ki, bizə o qalır ki, bunu yalnız bir şey. Bu böyük bir şans, lakin bu, bizim yeganə şansdır".
  
  
  Çöldən раздалась daha yüksək musiqi. Bir şey ətrafında pəncərə şüşə giriş gün разбилось. Onun eşitdim ofisiant əsəbi halda söyüş söydü və qaçdı ön günü. O, onu taybatay açdı və başladı etiraz iştirakçılarına parad. Küçə eşidildi gülüş və ağlayır.
  
  
  "Əgər onun копаю sənə düzgün, dost - yavaş dedi Свитс, - biz gərək hücum qayıqlar və vulkan eyni zamanda".
  
  
  "Mümkün deyil!" - прошипела Mişel.
  
  
  "Qəribədir, - quru dedim, - amma qeyri-mümkün deyil. Və bayaq dediyim kimi, bizim yeganə şansdır. Свитс və Mu Qin idarə edəcəklər qayıq. Mişel, biz səninlə отражаете kiçik səfər Mon-Pele".
  
  
  Mən bir gün birdən-birə baş verib rəng. Odin üzrə парадеров, bütün ego bədən idi əhatə parlaq yaşıl-qırmızı костюмом balıq, оттолкнул, ofisiant və indi durub qapıda. O, mahal əl, qaranlıq плавником, dostlara, küçədə, подзывая ih baxmayaraq, etirazlar возмущенного istəyər.
  
  
  "Salam, dostum, - dedi Свитс. "Mən bir daha kiçik bir fikirdir. Niyə ..."
  
  
  "Baxın!" - dedi Qin Olub. "Onlar gedir! Wow! Hansı qeyri-adi səhnə!"
  
  
  Парадеры birdən-birə накрыли istəyər, kimi gelgit aktiv istirahət, yaşıl və qırmızı balıq ih rəhbərləri. Var idi nəhəng, tutuquşular, shark ilə оскаленными ртами və sağlam diş, nəhəng угольно-qara гротескная rəqəm получеловека-полуптицы ətrafında əfsanələr Karib voodoo, parlaq-çəhrayı donuz böyük snout və adama elə gəlirdi ki, onlarla parlaq рыбьи baş örtülü folqa. İndi onlar dəli kimi rəqs üzrə restoran, qışqırdı, раскачивались ətrafında yan. Harada ki, əvvəllər bu otaqda idi, sakit və rahat, indi xaos hökm sürürdü, insanların hərəkətləri və boğuq səs-küy.
  
  
  "Sən ki, bilirsən. Karter, - dedi mənə Mu Qin zaman rəqqasələr gəlib bizim masaya - bu fun bir çox ola bilər. Və bəlkə bütün bunlar. Amma nədənsə bu, mənə xoş deyil. "
  
  
  Onun da. Və mən heç nə deyə bilmədim niyə, necə və Mu Qin. Məhz bu, altıncı hissi xəbərdarlıq edir, hər hansı bir yaxşı agent təhlükə barədə yerdə başqa heç bir şey edə bilməz. Onun otel dərhal çıxarmaq bizim dörd tərəfindən bu otağın uzaq dəstə-dəstə. Lakin bu, mümkün deyildi. Rəqəmlər üzrə papye-maşe saxlayırdı, ətrafında indi bizim kafedra, dəlicəsinə танцуя bizə ətrafında altında musiqi bayrağı.
  
  
  "Дансез!" onlar başladılar ağlamağa. "Дансез!"
  
  
  Birdən əlləri протянулись və Qin Olub və Mişel ayağa qalxmışdı, zaman səs çağırıb ih qoşulmaq танцу. Onu gördüm, necə Olub Qin başlanğıcı скручивать əlini tənzimləmək öz аленка bu инстинктивной reaksiya kung-fu, sonra ildırım kimi, əl Свитс вылетела saxlamaq üçün onu.
  
  
  "Sərin ih!" - komanda verdi: o,. "Bu insanlar incə, nəzakətli və dostluq təbiət, amma təhqir ih qonaqpərvərliyə - o cümlədən dəvət rəqs - və ola bilər, yenə əvvəlki kimi eybəcər!"
  
  
  Mişel, hələ сопротивляясь потянувшимся onun əllərinə, потянула onun və qorxa-qorxa baxdı mənə.
  
  
  "Konfet - bu doğru deyil". Onun dedi. "Yaxşı ценымногие daha çox bizi, və ən son və bundan biz istəyirik ki, bu mübarizə ki, cəlb polis".
  
  
  Bir an sonra iki qadın ayağa qalxmışdı və qaçdı jogging.
  
  
  
  "Qalmaq Mu Qin", - onun atdı Свитсу. "Heç выпускайте onun bütün sahələri baxımından. Onun lazımdır Mişel".
  
  
  Biz həm atılaraq ayağa və втиснулись bir izdiham ilə məşğul olan tez уносила iki qadın kafedrasının. Onun kayması bilər, iki ölkə arasında balıq ətrafında folqa və оттолкнул dirsək və qara-ağ-qırmızı xoruz, vəhşicəsinə alqış qanadları musiqi beat üçün o, yaxınlaşdı, Mişel. Çəhrayı donuz кружила onun головокружительными dairələri, onun böyük ağız aid idi, onun şəxslər.
  
  
  "Бувез!" - birdən bağırdı səs. İçki! Və qışqırıq разнесся bütün otaq. "Бувез! Бувез!"
  
  
  Qətiyyətlə çalışaraq keçirilməsi yanında Mişel, onu gördüm, necə rack швыряют pul və onların şüşə. İh atırdı hava vasitəsilə otağa вытаскивали tıxaclar keçirdi üzrə əlləri.
  
  
  "Бувез!" - deyə mənə qulaq səsi, yarım оглушив məni. "Voici! Buvez!"
  
  
  Əvvəl onu dərk etdi, bu, mənə əlini сунули şüşə və прижали ağız. Üçün son qoyacaq, bu, поднесла onun ego üçün vardır və tez atıb bir qurtum aldı. Bu, təmiz idi, yeni rom üzrə тростниковых sahələri, bold və şirin, o обжигал mənə boğaz kimi серная turşusu. Bir arzu ağzını yummaq, bildim ухмыльнуться və göndər şüşə ee sahibinə, серебристо-boz чайке ilə uzun заостренным çəngəl əvəzinə клюва. O qaytardı ego əlimə. Onun onun ego ağız, üstə çevrilərək elə uzandı ki, nə bir nəfəs verdi ego səbirsiz ələ ухмыляющейся зубастой shark.
  
  
  Sonra onun, baxdı yan Michelle, və o getdi.
  
  
  Onu zorla проталкивался bu izdiham istifadə edərək sizin omuz və dirsəklər, yol açan isə vasitəsilə кошмарное çox fiqurları heyvan, quş və balıq.
  
  
  "Mişel!" Ona zəng edib. "Mişel! Mənə cavab ver!"
  
  
  "Səs!" Onun eşidəndə onun zəif səsi. "Burada!"
  
  
  Birdən onu gördüm ee. O oturmuşdu bir gün, bu dəfə silah nəhəng xoruz. Və тащил onun üçün qapını. Sonra birdən-birə onun hiss etdim ki, məni doğru sövq gün. Bütün istiqamətlərini dəstə-dəstə dəyişib. Belə ki, onlar kimi zorla restoran kimi gelgit aktiv istirahət, indi onlar yenə də üz keçirilir üz. Ona imkan verdi ki, özünüzü daşıya özünü mühitdə толкающихся tel hiss qalın iy bank, mənim qulaqları заглушены хриплыми shouts, shouts gülüş və nərilti mis buynuzu. Qarşıda onu görmək bilər ki, uzun qara saçları Mişel zaman onun vasitəsilə sarsıldı edir yan tərəfdən ee tərəfdaş, ya heyvan, ya bir quş, ya balıq.
  
  
  "Бувез!" - крикнули mənə qulaq səsi. "Бувез!"
  
  
  Bu dəfə onu təxirə salıb şüşə bir kənara. İndi biz küçədə idi, və onun bilmədi risk itirmək üzrə nəzərdə Mişel, hətta bir an. Şirniyyat və Olub Masada heç yerdə görünmürdü.
  
  
  Ani bir залп partlayışlar разнесся üzrə musiqi. Onun gərildi. Sonra göy озарилось yayılması və zolaqları işıq. Qırmızı, ağ, yaşıl, mavi - fəvvarələr dünyada, şəlalələr rəng. Atəşfəşanlıq. Bu xüsusi hesabına. Onlar bir an ослепили məni. Sonra mənim görmə aydınlaşmışdır və bütün bədən зазвенел həyəcan zəng.
  
  
  İzdiham iki yerə bölünüb. Böyük bir hissəsi gedirdi açıq-aşkar, lakin fidan çevirdi bucaq küçə. Və Mişel idi dairələrində bu filialı.
  
  
  Onun laquna tərəf yönəldi içindən bir izdiham kimi bull hündür ot. Zaman onu qəbul üçün bucaq, onun, oldu dar küçəsi ilə məşğul olan idi bir az daha yaxşı zolaqlı boyun qaçırmaq. Mişel mərkəzində olmuşdur qrupunun sonunda, və hələ ki, onun baxırdım, küfr edilmişdir, onu gördüm, necə onun üz keçirilir başqa bucaq. Onun протискивалась dirsəklər və omuz içindən bir izdiham гуляк, bir çox ətrafında olan içdi ətrafında şüşə? qırılma şüşə haqqında брусчатку. Ən azından, onun shell küçəsi olurdu, bütün qaranlıq və artıq, hələ ki, nəhayət, yeganə işıq mənbəyi olmaq sarsıdıcı partlayışlar, dünyada göy yüksək. Onlar отбрасывали dəhşətli kölgə лепные divar və binaların üzərində saxta barmaqlığı pəncərələrin. Onun çatdı bucağı çevirdi, lakin oldu daha bir qaranlıq küçədə, oxşar zolaqlı.
  
  
  Şok onu başa düşdüm ki, orada boşdur.
  
  
  Mişel görünmürdü.
  
  
  Sonra birdən o, artıq boş idi. İdi axını tel, qəribə maskalar idi və o, əhatə dairəsi рыбьих əhəmiyyət bacarıq hücum ətrafında folqa.
  
  
  An mütləq sakitlik birdən-birə başa partlayış təkərlər искр göy başı üzərində.
  
  
  Əlində onlarla birlikdə olan adamları məni rəqəmlər onu görmək bilər, ultra parlaq bıçaq pala guşəli qədər bıçaq ülgüc.
  
  
  "A, müsyö, - dedi, - biri ətrafında simvol, deyəsən, balıq поймала balıqçı".
  
  
  "Balıq - yavaş və təkidlə dedi ona, - onun mümkün olacaq yemək nahar, əgər o olmasa durmaq balıqçı".
  
  
  "Balıq - зарычала rəsm, - indi выпотрошит balıqçı".
  
  
  Blade pala baş verən bu ego əlində və ego əl yumruq atdı irəli. Ancaq o, yavaş-yavaş mənim əlləri ilə Вильгельминой ona. Çartıltı güllə əks разнесся döngə ilə demək olar ki, dərhal sonra necə o getdi yerindən, o da düşdü, qan fontan vurdu deşik vasitəsilə ego folqa bükülmüş sinə və sızma ıso tərəfində rta.
  
  
  
  İki kişi onun arxasında köçürülüb hər tərəfdən məni. İkinci таращить gözləri Вильгельмины düşüb ki, sol məndən, ego həyat, və o, bağırdı təcrübəsi zərər və dəhşət zaman mənim sağ əsaslarla vurdu, ayaq üzrə паху başqa, məcbur ego dərhal düşmək vəziyyətində зародыша.
  
  
  Onun ancaq bir arada tuta görmək üçün гротескном işığında взрывающейся başı üzərində roma şam parlaq parıltı bıçaq pala, шипящего havada. Onun çevrildi və çəkildi kənara və o, zərərsiz, лязгнуло üzrə брусчатке arxasında məni. Вильгельмина yenidən сплюнула və daha bir rəqəm balıq düşdü, ego kəllə dərhal çevrilmişdir püskürməsi qırmızı qan, boz maddə, beyin və ağ sümük fraqmentləri.
  
  
  Amma mənim hərəkətləri aşkar nə-nə. Digər sonunda, dar küçənin qarşı mənə yavaş-yavaş çıxarılması digər bir qrup fiqurları, balıq. Mənə hücum hər iki tərəfdən və bütün yollarını xilas edildi bağlanacaq.
  
  
  Bundan başqa, onun birdən-birə dərk etdi, hələ bir roman şam partladı göy və осветила zolaqlı bir tərəfə. - Yuxarı.
  
  
  Üç ədəd balıq отделялись dəstə-dəstə mənim qarşımda, ehtiyatla yaxın ki, mənə расставленные o qədər uzaq, nə qədər imkan vermirdi xiyabanı. Ətrafa vasitəsilə çiyin, onu başa düşdüm ki, üç rəqəm mənə arxasında eyni şey bunu. Onlar hərəkət yavaş-yavaş hansısa bir ritm, sanki ifa hansısa смертоносный ritual rəqs. Ətrafında dəstə-dəstə onların arxasında artıq gənc sarışın qızın гудящее oxuma. Var idi dərin, qan donduran ton qətllər.
  
  
  "Туэц... Туэц... Туэц... Туэц..."
  
  
  Öldürmək... Öldürmək... Öldürmək... Öldürmək...
  
  
  Onu gözlədim, irəli hərəkət və bir az kənara qiymətləndirərək, ih təşviqi. İndi onlar kifayət qədər yaxındır, belə ki, mən ola bilər ki, görmək üçün göz, parlaq görə рыбьими rəhbərləri ətrafında folqa. Qeyri-təbii geniş açılmış gözləri, закатывающиеся, həyəcanlı. Qızğın öldürmək. Bununla belə, onu gözlədim.
  
  
  "Туэц... Туэц... Туэц... Туэц..."
  
  
  Rəqs qətl vaxtı yaxınlaşdıqca. O, demək olar ki, hiss azn insan ölümcül nəfəs. Pala qalxmaq başladı. Onu gözlədim, укрывая Вильгельмину, mənim gücünü də gərginləşib hazır.
  
  
  "Туэц... Туэц... Туэц... Туэц..."
  
  
  Hal-hazırda!
  
  
  Onun yerindən sıçrayıb yüksək up istifadə edərək, bütün qüvvələrini. Mənim açılan əlləri ухватились görə saxta qorxulu eyvan başı üzərində isə mənim ayaq, sıxılmış kimi birlikdə iki dəyənək, раскачивались bu зловещей boyunca pendulum. Eşidildi промокший knock zaman mənim balet başmaq врезались kəllə, sonra hələ bir zaman onlar откинулись əvvəl.
  
  
  Sonra gedib onun vasitəsilə qorxulu bir balkon. Blade pala лязгло haqqında qorxulu atılan həddindən artıq нетерпеливыми, məyus əlləri ilə, daha sonra isə daha bir. Bir neçə saniyə sonra Хьюго idi məndə, əlində onu vurdu məni aşağı, оторвав dörd barmaq, əl ilə insan çalışan взобраться balkon. Ego cry разрывал qulaqları.
  
  
  Sonra onun yenidən atıldı yuxarı ухватившись üçün qorxulu eyvan, mənimlə əbədi. Oxuma aşağıda çevrildi xaos яростных qışqırıqlar, qarışıq ilə стонами və qışqırıb edənlər onu yaralayıb. Balıq geyim ya onun üçün yan hücum edə bilər забраться azn eyvan, onu necə. Amma o vaxt, mən kimi var dam, yalnız birinə nail olmaq üçün ən aşağı eyvan. Onun üzərində atladı vasitəsilə karniz oturdu, прищурившись, qaranlıq qaranlıq dam ətrafında məni.
  
  
  Sonra onun gasped.
  
  
  Bütün ev hər tərəfdən məni соединялись damlarında bir səviyyədə. Amma dam ən uzaq evdə toplaşıb, izdiham костюмированных fiqurların.
  
  
  Dəstə-dəstə ortasında sıx əhatə olunmuş orqanları idi Mişel.
  
  
  Və izdiham ilə зажженного петардами göy düşürdü vertolyot.
  
  
  Вильгельмина прыгнула mənə əlini, o da atdım qabağa, tez пригнувшись. Onun qət ilk qorxulu, şir aşağıdakı dam və dayandırılacaq vurmaq. Nəhəng çəhrayı donuz böyük snout geri bərpa, bərk-bərk əlləri üzə və yıxılaraq, bağırdı, şir və boğaz брызгами qan.
  
  
  "Nick!" Onun qışqırtı eşitdim Mişel zaman, o gördü məni. Sonra: "Bundan Əvvəl, Nick! Bundan əvvəl! Onlar səni öldürərlər. Onlarda avtomat..."
  
  
  Onun влетел bu dam bir vaxtında. Qəddar knock tapança Divar ilə yarmaq, gecə və güllə yolu korlayıb kərpic parçaları ətrafında boru ödənişlərin düz arxamda. Onun başını qaldırdı atəş açdı. Daha bir rəqəm aşağı düşüb, amma səsi tapança Divar çəkdi. Vertolyot idi, səmimi üzərində dam, yavaş-yavaş əyləşdi enməyə. Onun стиснул diş və qərara gəldim ki, risk. Bir dəqiqə sonra çox gec olacaq; Mişel возьмут xaricdə vertolyot.
  
  
  Mənim əzələlərin gərginləşib və o, irəli atıldı.
  
  
  
  
  Ona çıxılmaz qaçdı зигзагами dəf edərək парапеты dam, ulduz kimi track. Qarşısına onu görmək bilər ölümcül baş shot gun ilə Divar və vertolyot ki, alıcı, dam ego qapı açılırdı, içəridən.
  
  
  Sonra mənim kəllə partladı, özü kimi, Mon-Pele, mənim beyin atəş və o hiss etdi ki, бросаюсь irəli.
  
  
  Чернота.
  
  
  Sükut.
  
  
  Heç bir şey.
  
  
  
  On ikinci fəsil.
  
  
  Ki, haradasa гнало məni ideya. Bu yox idi, aydın fikir, lakin mən bilirdim ki, bu, çox narahat idi. Onun qarşısını almaq üçün cəhd, bu kimi uzun mümkün kimi. Ancaq o davam edirdi zingilti. Nəhayət, mənə idi ki, tanımaq mən bilirdim ki, bu idi.
  
  
  "Göz", - deyə o bildirib. Siz göz açmaq.
  
  
  Onun etdim. Onun heç bir otel və otel.
  
  
  Tanış gözləri ilə ikili əsrlər boyu tanış şərq şəxsin baxdı mənə yuxarıdan aşağı. Onlar моргнули, sonra isə quba изогнулись bu искрящейся təbəssüm asanlaşdırmaq. Daha bir şəxs bu dəfə qara və belə bir tanış, meydana göz qabağındadır. Də gülümsəyir.
  
  
  "Salam, Karter, - deyə şərq-birinizin sifətinə, - sən həmişə ложишься yatmaq belə erkən, axşam? Mən onu nəzərdə tuturam ki, biz daha hətta yemək yedik".
  
  
  Onun başını qaldırdı və zarıdı. Ağrı пронизывала mənim kəllə qədər mən düşündüm ki, mənim göz alma вотум-вотум вылются. Onu ehtiyatla, etibarsız дотронулся əli ilə qədər kəllə. O, aşkar böyük sarğı.
  
  
  "Mən hiss edirəm", - deyə o, çətinliklə, - "bir insan kimi, che скальп idi рассечен güllə ilə tapança Divar".
  
  
  "Yəqin ki, ona görə ki, siz kişi, var olan yalnız оторвалась qol gülləsindən gun Divar", - hit Mu Qin.
  
  
  "Hey, dost - yumşaq dedi Свитс, - məgər heç kəs heç sənə demişəm ki, hücum insan стреляющего üzrə avtomatik silah səbəb ola bilər выстрелу?"
  
  
  "Onlar затащили Mişel da vertolyot", - dedim, усаживаясь. "Mən cəhd dayandırmaq ih".
  
  
  "Bəli, bu, yaxşı idi cəhd", - dedi Qin Olub. "Mən demək, onun əvvəllər heç vaxt gördüm ki, heç olmasa, bir nəfər çalışıb hücum ordu. Xüsusilə ordu одетую, donuz kimi ilə musluklar və balıq. Və müddətinə azadlıqdan məhrum edilib üzrə пистолету Divarları. Biz ilə Свитсом gördük ki, vertolyot torpaqları və gəldilər qalxdı, bu dam və fikir gördüm, sənin kimi набираешь sayı Yüngül Briqada, onun ilk deyil ki, gəlib öz gözləri ".
  
  
  "Bir dəfə o, gəlib öz gözlərinə, - dedi Свитс, - o, oldu olduqca sürətli цыпочкой ilə повязкой".
  
  
  "Bu, sadəcə шишка, Nik, - dedim Qin Olub. "Hər şey qaydasında olacaq, əgər heç bir hesab baş zərər ölçüsü Böyük Çin səddini".
  
  
  "Bu arada, - dedim, - onlar tutdu Mişel. Və onlar getdilər".
  
  
  "Narahat", - köksünü ötürdü, Свитс. "Hal-narahat zamanda, bunun üçün".
  
  
  "Ən pis", - mən razılaşdım. Və bu, pis idi, cəmi. Faktı üzrə...
  
  
  Hardasa qəlbimin dərinliyində başladı dönüşümlü təkərlər.
  
  
  "Siz hələ də düşünürsünüz cəhdi, eyni zamanda, hücum qayıqlar və vulkan, elə deyilmi?" - soruşdu Qin Olub. "Ona görə ki, bütün bunları nəzərə alaraq hallar ona olardı otel yaşamaq bir az da. Yox, əgər..."
  
  
  Onun jest əmr hey susdurulub. Опершись azn dirsək, onun полез dəqiqədə köynək görə, siqaret çıxardı смятую və siqaret yandırdı. Bir müddət onun səssizcə siqaret çəkirdi. Və düşündüm. Və artıq onu düşündüm, daha bir daha əmin olurdu ki, aydın görmək üçün hər şeyi birinci melodiyalar.
  
  
  Xoşuma gəlmədi, onlar kimi baxdı.
  
  
  Ancaq mənim idi, bir üstünlükdür. Ona idi, demək olar ki, əminəm ki, düşmənlərimiz bilmirdilər ki, mən bilirdim.
  
  
  Onun gedirdi istifadə etmək üçün bu üstünlüyü ıso, bütün gücü.
  
  
  Onun yenidən döndü Olub Rütbə və Свитсу, eyni zamanda вытаскивая Вильгельмину üçün yenidən.
  
  
  "Plana, - dedi, - onun onlara, - dəyişmişdir. Biz bütün попадем bu vulkan".
  
  
  Onlar кивнули.
  
  
  "Bu, ih qərargah", - deyə o bildirib. "Mənə elə gəlir ki, məhz onlar oraya qəbul Mişel".
  
  
  "Mənə elə gəlir ki, onlar da belə düşünürdü, - daxil Olub Qin.
  
  
  "Tamamilə fantastik", - dedim. "Və bu, əlbəttə ki, otel olsaydı, ih məyus etmək. Ancaq bir əlavə bonus kimi, biz əlavə edək kiçik tərkib hissəsi olan onlar deyil, gözləyir".
  
  
  Qaşlar Свитса və ya Masa qalxıb eyni zamanda. Onun yenidən yaşayırdı Вильгельмину üçün çalışırıq deyil, diqqət azn головокружительную ağrı və danışmağa başladı. Zaman onun bitirib, onlar həm də, bir müddət dinməzcə mənə baxdı. Sonra Свитс yavaş-yavaş gülümsədi. O, выудил ətrafında cibindən mmc şokolad karamel, kağızı açdı və onun etmek ağız.
  
  
  "Mən düşünürəm ki", - deyə o bildirib. "Bu, əsl canlı, dram. Və mən həmişə oteldə ola ifaçısı".
  
  
  "Bəli, lakin siz həmişə oteldə bitirmək kiçik dilim?" - soruşdu Qin Olub. Sonra mənə: "Qulaq as, Karter, onun tərəfdarı cəsur hərəkətləri və drama, amma mən güman edirəm ki, ola bilər bəzi fəsadlar, Əgər biz nəticədə взорвем bütün ada ilə qədər, göylərin, bizdə yarana bilər ki, bir neçə etiraz. Və var olduqca böyük ehtimal ki, biz bunu edəcəyik. Demirəm artıq ki, biz olardı artıb qədər göylərin ".
  
  
  
  ».
  
  
  "Bu, əlbəttə, oyun, - dedim. "Amma bizdə qaldı, yalnız bir neçə saat, və bu, bizim yeganə şansdır".
  
  
  Mu Qin susub fikrə getdi.
  
  
  "Yaxşı, nə deyirəm ki, - dedi, - mənə həmişə maraqlı idi, nə bu oyun mahjong ilə ТНТ. Və mən hələ bir daha heç bir şey edəcəyik bu axşam. Hesab edin ki, məni".
  
  
  "Əslində, - dedim. "Gəl. Vaxtı itirmək olmaz".
  
  
  Qayıdandan sonra küçəyə, onlar vasitəsilə zorakı dəstə-dəstə şən карнавалов gördük ictimai taksi ki, ехало üzrə Fort-de-Frans vasitəsilə Sen-Pyer və daha sonra Morne-Rouge, yaşadığım ən yaxın вулкану. Səxavətli чаевыми onu məcbur sürücü getmək Morne-Rouge tərk yalnız bizim üç sərnişin. Biz gedirdik səssizcə, hər kəs bizə ətrafında idi batırılır öz fikirləri.
  
  
  Bu "Morne Rouge", çıxdıq. Biz Qin Olub səssizcə жалели-birinə dost əlləri Свитсу, bizim göz görüşdük və görüşdük. Sonra biz köçürülüb yolda yerə idi, üz tucked Gün xanım. O, başqa yolla getdi. Kənara Mon-Pele.
  
  
  İndi var Olub Stol idi, yalnız bir earring.
  
  
  Biz Свитса idi geyimli başqa.
  
  
  Bu радиорубке Günü "xanım" mən əlaqə Гонсалесом verdi emu, öz təlimatları vurğulayan ih aktuallıq. Sonra biz gözləyirdik ki, bir-iki saat. Bu ən çətin iki saat bütün əməliyyat. Amma bizə lazım idi vermək Свитсу vaxt işləmək. Və mənə lazım idi bildiriş almaq təcrübəsi Гонсалеса. Zaman ona bunu eşitdim, o dedi, adrenalin axşama yaxın mənim bədən. Onun söndürüldükdə və radio çevrildi Qin Olub.
  
  
  "Sıfır saatı", - dedim. "Getdilər."
  
  
  Yarım saatdan sonra biz artıq yalan qarın, onlar arasından hündür olmayan kol, окаймлявшие yanaşmalar кратеру Mon-Pele. Bundan başqa, mənim adi ailə Вильгельмины, Хьюго və Pyer var idi israilin MKR Sten. Bu, bir ətrafında ən gözəl avtomat silah, amma verilən ego yüksək dəqiqliyi, aşağı həllinə qırılması və ən gözəl, глушителя deyil ki azaldır dəqiqliyi və ya скорострельность də nə qədər bir şey nəzərəçarpacaq dərəcədə. Mu Qin əks ego əkiz, hər iki tərəfindən внушительного оружейного qutusu Свитса.
  
  
  "Gözlə", - qəflətən pıçıldadı, mən, işarə Qin Olub.
  
  
  Az-çox hər hansı yard bizdən fonunda gecə göy seçilirdi kənar кратера Mon-Pele. Onun onun durbin Свитса üçün gözümə baxmışam. Onun, artıq bilirdi ki, bizim istehsal səfər o gün ki, ring ətrafında наэлектризованной tel hündürlüyü yeddi metr keçir, bütün diametri üzüklər. Nə mən istəyirdim, indi başqa idi. Zaman onun aşkar ego, onun çatdırdı durbin Olub Qin və jest göstərdi hey hər il.
  
  
  "Projektor", - deyə onun qısa. "Müəyyən edilmiş ikiqat yönəlib də əks tərəfdən, hər bir baza rack hasarın."
  
  
  "Ha uh, - dedi Mu Qin, прикрыв göz биноклем, - və əgər bir şey qaldı hasarın, onlar davam etdirilir".
  
  
  "Əslində, - dedim. "İndi isə gəlin bir az daha çox bilmək".
  
  
  Onun groped kol və aşkar ağır stick, sonra прополз daha meydançaları əlli Olub Qin arxasında məni. Sonra atdım stick. Eşidildi səs tıqqıltı zaman o, ударился haqqında tel потрескивание elektrik zaman tok davam etmişdir vasitəsilə şeh ilə, ona və var idi; iki lanterns. Yalnız iki.
  
  
  "Ha uh", - deyə Qin Olub. "Spotlights nəinki işıqlandırmaq, həm də müəyyən mənbə müdaxilə hasar".
  
  
  "Bu olmadı, - dedim, расплющивая kimi özünü Qin Mu, - və meydana silahlı mühafizə".
  
  
  Həm komanda, səmanın fonunda meydana iki mühafizəçi ilə tüfəng. Biz baxdı, başını aşağı salıb, onlar светили фонариками təpə aşağı və ətrafında hasar, sonra isə, yəqin ki, qərar verərkən, pozulması yaradılmışdır heyvan itdi.
  
  
  Onun çevrildi Qin Olub.
  
  
  "Sənin kimi akrobatika bu gün axşam?"
  
  
  O, sual dolu, mənə baxdı. Onu dəqiq deyə hey, biz nə olacaq. O, başıyla təsdiq elədi, heç раздумывая və vəsait sərf etmişik, hələ beş min, ползая boyunca hasar, üz almaq sahəsinin görə, kimə indi müşahidə edə gözətçilər əvvəl biz üz tutmuşuq və поползли açıq şəkildə üçün ona. Biz bir neçə fut məndən, onun üzünü və başını tərpətdi hey. Qalxıb tez və eyni zamanda.
  
  
  "Hoop-la!" - kəskin şəkildə pıçıldadı, mən.
  
  
  Ee sağ əsaslarla idi mənim сомкнутых əlində, onun bədən выскользнуло onların ətrafında və o кувыркнулась havada və перелетала vasitəsilə hasar, kimi tez, demək olar ki, görünməz bir kölgə. Eyni tez o катилась yer daxilində olduğu kimi, onun mədə başqa bir tərəfdən. Bütün bu bürcün artıq üç saniyə. Dördüncü onun artıq нащупывал bir sıra digər stick. Edərək onu, onun, saatına baxdı və bir az da gözlədim, qalan otuz saniyə, haqqında danışdığımız, razılığa gəliblər. Sonra atdı.
  
  
  Qoşulmuşuq фонарики.
  
  
  Onun qaldırdı Divarları özünə çiyninə переключил azn одинарное fəaliyyət, və iki dəfə tıklayan siz trigger.
  
  
  Şüşəni eşidildi iki zəif çatlar, sonra yaratma və yenə qaranlıq.
  
  
  Meydana çıxanda siluetləri mühafizəçilər, onlar dayandılar, посветив фонариками üçün spotlights ki, elə inexplicably işıqlandı, sonra погасли.
  
  
  Onun yenidən basdı bəhanədir çəngəl Divarları.
  
  
  Sol gözətçi düşdü shot baş. Və çünki onun istifadə single deyil, fasiləsiz atəş düşdü irəli hasar. Demək olar ki, olmadığına görə səs mənim ətrafında silah - sanki o, birdən-birə tərəf əyildi, yoxlamaq üçün onu. Ancaq gözətçi sağ yaxşı bilirdi və ego tüfəng, artıq qalxıb, bu ego çiyin çönərək üçün kimə mənbə güllə zaman ətrafında qaranlıq dumandan kəskin pıçıltı Olub Masa.
  
  
  "Dayan!" - sonra da atdı o, fransız. "Heç bir hərəkət yoxdur! Onu arxadan səni və sənin qarşında kişi. Bizdə hər ikisi var avtomatik silahı. Yaşamaq istəyirsənsə, onu et ki, mən deyirəm".
  
  
  Hətta solğun işığında onu gördüm dəhşət üz kişi. O, aşağı tüfəng və gözlədim, yəqin yaşca.
  
  
  "Çağır, bu barədə cümə günü hissədə nəzarət, - dedi Qin Olub. "Deyin emu ki, sizin yoldaşım düşdü hasar. Deyin emu söndürmək tok. Və inandırıcı səs fikirli!"
  
  
  Kişi dərhal tabe olmadı.
  
  
  "Arman!" - o, bağırdı, çönərək və крича bu idi. "Сыч allah kilidini açmaq cari hasar! Marsel düşdü!"
  
  
  Ego dəhşətli ton idi inandırıcı hətta mənim üçün, yəqin ki, ona görə, ki, o, həqiqətən qorxdu. Bir neçə saniyə sonra zəif uğultu, исходивший təcrübəsi электрифицированного teller, dayandı. Gecə sakit, əgər hesab cod həşərat, sonra isə uzaq cry ətrafında кратера.
  
  
  "Cari oxunuş, - dedi təşkilatçı. O, hələ də titrəyirdi.
  
  
  "Сыч, sənin, onun, ümid edirəm ki, bu belə deyil", - eşitdim, onun pıçıltı Olub Masa. "Ona görə ki, indi ki, sən istəyirsən ona toxunmaq. Əvvəlcə alt sahil. Tutun onu, bütün əli açıq yanında altıncı".
  
  
  "Yoxdur!" - dedi kişi. "Buyurun! Ola bilər səhv..."
  
  
  "Do ıt!" - oğlan dedi Mu Qin.
  
  
  Yaşca başıpozuq, onun nəfəs belə idi затрудненным, mən ola bilər ki, açıq-aydın eşitmək, onu kişi yaxınlaşdı забору. Onun saxlanılır öz gun ştatlara ona, amma baxmayaraq ki, indi o, cəmi bir neçə fut məndən, o, demək olar ki, görmür, kimi, yavaş-yavaş onun üz искажалось və təhrif olmuş bir əzab, qorxu, o, əlini uzatdı aşağı və ən aşağı tel.
  
  
  "Şeytana, bu!" - o təhlükəli əmr Qin Olub.
  
  
  Kişi sonra hələ bir an sonra necə üzgüçü, ныряющий soyuq su, схватился görə toxunur.
  
  
  Heç bir şey baş verdi. Şəxs təhlükəsizlik az расслабилось. Onu gördüm, necə ego ilə çənə damlama tər!
  
  
  "Tutun onu, hələ ki, mən heç прикажу sənə dayanmaq", - əmr etdi ki, ona emu.
  
  
  O, başını tərpətdi ifadəsi ilə онемения. Onun keçirilib, daha bir neçə fut qədər дотянулся qədər tel çıxardı ətrafında arxa cibindən bir neçə кусачков. Sonra, bir neçə düym daha əlləri təhlükəsizlik üçün, əgər elektrik və yenidən daxil olub, hələ onun işləyib, o заземлял olardı ego öz bədən və onun həyatı - onun ikimərtəbəli, alt sahil.
  
  
  "İndi isə ətrafında silah qoyun aşağıdakı sahil", - əmr etdi ki, ona emu.
  
  
  O itaət etdi. Onun kəsilmiş və aşağıdakı sahil və dedi emu hərəkət tərəfdən gələn. Onun təkrar olsa da, bu proseduru o qədər хорька qədər bütün liflər yox idi, sonra, sonra dedi охраннику yola və vasitəsilə siz поручни istifadə edərək, bədən, mühafizəçi və qorumaq üçün məni baxışdan hər kəs baxır, yuxarı ətrafında huni.
  
  
  "Orada heç kəs görünmür", - sakitcə dedi Qin Olub.
  
  
  Onu diqqətlə baxdı çiyin üzərində стражника bir huni. Bu idi, yumşaq deyirəm, qala. Labirent binaların ətrafında sement blokun divarları olan, elə idi, qalın azı dörd fut, və heç bir yerdə heç bir windows. Eyni güclü kimi bədnam Furhrerbunker olan Adolf Hitler sərf son günlərdə qarşısında öz özünü asaraq intihar edib. İki xal binanın встраивались bu krater ən vulkan. Üç idi çıxması ilə, iki ilə, onların ətrafında idi qapılara ölçüsü insan, aparıcı üçün qarşı tərəflər xarici кратера, bir-bir onların ətrafında kifayət qədər böyük bir yük maşını. Bu gün aparırdı böyük yol gedən ətrafında barədə sonunda кратера.
  
  
  Mu Qin haqlı idi. Heç kəs görünmürdü.
  
  
  Onu dedi qarovul həyatında öz gun.
  
  
  "Yerdə qalan gözətçilər?" - kəskin şəkildə tələb etdi, mən.
  
  
  "Inside", - deyə o, işarə, iki qanadı ilə çıxış ölçüsü ilə insan. "Videomüşahidə sistemi tarar bütün krater".
  
  
  "O necə ola bilər sonuna almaq, biz harada yerləşirik?" - tələb etdi, mən.
  
  
  "Burada, yuxarıda, bu, digər yolu", - deyə o, inandırıcı, mənim ki, həqiqəti deyir, onu bu ego gözü. "Skanerlər - bu spotlights və aktiv, onlar yandırılır".
  
  
  
  Belə ki, hazırda biz də diqqətdən kənarda. Ancaq biz başlamaq enməyə bu krater, artıq bizim çox yaxşı görünür. Onun, fikrə getdi bir an dönüb pıçıldadı bir neçə qısa sözlər Olub Qin ilə məşğul olan qoymaq yanında qarın. Bir neçə dəqiqə onun üzərindəki qətlə yetirilmiş təhlükəsizlik фуражку və jaket və taxdı ih özünü.
  
  
  "Çağır insan dispetçer", - dedim. охраннику. "Deyin emu ki, tərəfdaş erkən və siz ego приведете".
  
  
  Təşkilatçı tərəf döndü və dedi daxil idi. İndi onun necə edə bilər açılmışdır bir ilə çıxış qapıları və meydana rəqəm, обрамленная işıq içəridən. O, əlini yellədi və bir şey выкрикнул, razılıq əlaməti olaraq.
  
  
  "Yaxşı dost", - deyə onun охраннику. "İndi sən bura aid etmək olar məni bu dispetçer. Və yavaş-yavaş. Üçün sənin kürəyini ilə məsafə bir neçə ayaq boyu səyahət durmaq gun".
  
  
  Onun, eşitdim gözətçi сглотнул. Sonra, silinerek tər ilə göz o heyvan mənşəli tüfəng, əyildi və qaldırdı məni əlləri. Onun üzünü belə ki, mənim israil səssiz Divarları hazır idi, amma böyük barmaq hələ olmuşdur спусковом çəngəl. Lakin bu dəfə onun olsaydı, atəş avtomatik olaraq.
  
  
  "Yaxşı, xilas edən", - deyə onun охраннику. "Getdi. Və zaman onu deyim ki, sənə atmaq məni, nə tez".
  
  
  Yavaş-yavaş o, aşağı enməyə başladı təpə daxilində кратера. Onu eşitdim Olub Qin ползла qarın arxasında bizi. Aşağıda, bir açıq qapı, onu görmək bilər, rəqəmlər, hərəkət edilməlidir. Onun насчитал, ən azı, bir çox. Hələ də onu gördüm ki,-nə maraqlı. Məlum idi ki, yalnız bir qapı, aparıcı üzrə dispetçer zamanı daxili kompleksinin binalar.
  
  
  "Karter! Bax! Yol!"
  
  
  Onun, baxdım istiqamətdə olan hər hansı Olub Qin. Kənarı vulkan yolda, aparıcı kütləvi çelik гаражным qapısı, sürüb ağır bir yük maşını ilə скрипящими шестернями, o zaman переключался azn пониженную transfer ətəyində. O, qapı ağzında dayandı. Bir an sonra gün xısın-xısın açdı və bir yük maşını daxil oldu. Bu zaman onun fikir açıq qapı gördüm. İki silahlı mühafizəçi, həm ağ, həm də avtomatla silahlanmış və iki yerli iş, şübhəsiz ki, нанятые balans texnikanın.
  
  
  Yoxdur. Bir yerli iş.
  
  
  Və bir Ovçu şirniyyat geyimli, bəlkə də, ən убогую paltar, ki, o, heç daşıyırdı öz həyat. Demişəm, güldü azn беглом наречии ilə Мартиникэ yanında baxaraq bütün dünya, insan kimi razı olması ki, yalnız bir var yaxşı ödənişli iş.
  
  
  Plan və tədbirlər cədvəli.
  
  
  Növbəti addımdır.
  
  
  İndi biz daha az istənilən yard məsafədə açıq gün edilməlidir. Gözətçi, несший məni ağır-ağır nəfəs alırdı və başladı hata yorğunluq. Yaxşı.
  
  
  "Hazır Olub Qin?" - mən soruşdum sıxaraq əlində Nalan.
  
  
  "İşte", - o onun qısa bir pıçıltı.
  
  
  "Gözətçi, çağır dostları üçün onlar mənə kömək daşıyırlar", - deyə ona emu. "Sonra hazır olun atmaq məni. Və heç bir tövsiyələr. Unutmayın, bir gun yönəlmiş sizə geri".
  
  
  O, oğrun başını tərpətdi və yenə ağır-ağır сглотнул.
  
  
  "Salam, dostlar, bəs kiçik bir yardım?" - qədərdə böyük təsir bağışlamır проревел o. "Marsel yaralanıb!"
  
  
  Üç və ya dörd rəqəm daxil qapı rozetkası və rəhbərlik bizə. Daha bir neçə nəfər yığışıb qapının arxasında maraqla baxaraq zahiri. Mənə arxasında onun eşitdim asan klik, zaman Varmı Chin переключила silah avtomatik yanğın. Mənim gücünü də gərginləşib hazır. Onu gözləyirdi. Rəqəmlər artmışdır. İndi onlar yalnız otuz yard. 20. 10.
  
  
  Hal-hazırda!
  
  
  "Кидайте məni!" - onun atdı охраннику. Və bir neçə dəqiqə onun yayma yer üzrə-xətləri yanğın Olub Qin, qundağı ilə Divarları, uzanaraq mənə altında çənəsi, ego göz нацелился bir qrup insanlar mənim qarşımda onlar başladılar altına düşəsiniz yanğın Olub Masa. Daha bir düşdü, yerə güc güllə zaman mənim öz silah başladı извергать yanğın. Bu idi ani qırğını: kəllə çevrilmişdir qanlı kütlə üzrə, bütün beyin və sümük şəxslərin оторваны, əzalarını оторвались təcrübəsi gövdə və aşağı düşmüşdür hava. Və глушителей divarlarında bütün baş verən dəhşətli sükutla kimi untitled balet xəsarət və ölüm, itki idi ki, çox sürətli və çox çətin ki, onlar hətta bilərlər qışqırır və ya ağlayır. üzrə.
  
  
  "Qapını!" - birdən qışqırdı mən. "Atəş qapını!"
  
  
  Onun saldı gun комбинезоны kişilər bizim qarşımızda atəş açdı qapını. Bu idi bağlama. Sonra onun söyüş söydü. Divarları idi пустынен. Onun çıxardı boş обойму çıxardı ətrafında cibindən bir tam, вонзив onu tapança, eləcə Qin Olub, arxamda davam vurmaq. Bir an qapı dayandırılıb hərəkət, sonra yavaş-yavaş başlamaq закрываться yenə də, elə bil kimsə onun arxasında yaralanıb, amma çıxılmaz cəhd bağlamaq xəttini müdafiə. Onun istehsal daha bir shot və sıçrayıb ayağa qalxdı.
  
  
  
  
  
  "Прикрой məni!" Onun qışqırdı Qin Olub, eyni zamanda пуская bir sıra güllə bir ətrafındakı kişilər burada açıq demək, qarşımda olan dırmaşmaq üçün çalışırıq.
  
  
  Sonra onu, qaçdım, пригнувшись, Divarları плюнул qarşımda öz sakit, lakin ölümcül yanğın. Onun hit qapı çiyin tam sürətlə, sonra geri bərpa, обстреливая otaq. Eşidildi оглушительный partlayış разбивающегося şüşə və bütün divar tv ekranlarında çevrilmişdir heç bir; sonra mənim sol tərəfimdə bir shot üzrə gun olmadan глушителя. Onun yenidən geri bərpa, Divarları xısın-xısın partladı. Üzrə-gün ərzində bir-web rəqəm рванулась yuxarı gücü ilə güllə düşən emu sinə, sonra yavaş-yavaş dağıldı irəli.
  
  
  "Karter!" Onun eşitdim çöldən qışqırıq Qin Olub. "Digər qapını! Daha mühafizəçilər!"
  
  
  Onun atıldı gün sonra cansız bədən idi ki, yeganə sakinləri otaq. Mənim əl tapdı və щелкнула keçid, çölə çıxdı, otaq qaranlıq. Çünki əsas bina kompleksinin, bu gün digər tərəfdən кратера, çıxıb böyük bir qrupu mühafizəçilər, ih avtomatik silah, artıq o. Televiziya monitorlar onlara izah etdik ki, onlar lazım olan hər şeyi bilmək idi - raid vulkan!
  
  
  "İçəri!" Onun qışqırdı Olub Rütbə cavab atəşi mühafizəçilər. "Торопись!"
  
  
  Güllə забрызгали sement blokunun yanında qapı qaldırıb смертоносный sonra toz üçün пятками Olub Qin zaman o, zorla üz qoydu yanıma. Onun hiss kəskin ağrı, çiyin və geri çəkildi bir addım, sonra gördüm ki, Qin Olub tərəfdən də qapı giriş, dönüb захлопнула özü polad qapını bağlayaraq ağır засовы. Danışarkən təcrübəsi zərər çiyin, onun groped keçid. Bir an sonra onun aşkar ego, otaq залил брылев. Mu Qin ayağa qalxdı ilə дымящимся tapança və озабоченно mənə baxdı.
  
  
  "Yaxşı, sənə göstərmək mənə bu yara, Karter", - deyə o bildirib.
  
  
  Lakin mən onu artıq özüm bunu görürdüm. Таращить gözləri yalnız задела mənim yuxarı hissəsini бицепса. Ağrılı idi, amma mən hələ də istifadə edə əli və qan az idi.
  
  
  "Vaxt yoxdur", - oğlan dedi onu. "Gəl!"
  
  
  Onun irəlilədi bu gün kompleksin daxilində, eyni zamanda, həyata pulling tərəfindən Divar, boş обойму dörddə üç və протаранив daha bir tam. Magistral gun раскалился, дымился, və o, yalnız ümid edirdim ki, o, öz fəaliyyətini davam etdirəcək.
  
  
  "Biz hara gedək?" Onu eşitdim Qin Olub dedi arxasında məni.
  
  
  "Hər iki qanadı ilə çıxış də krater açılanda bir mərkəzi qanadı, harada idi ki, o, встроено burada açıq demək bədən vulkanik süxurları. Onlar orada yaşadıblar ən dəyərli silah və yerləşdirirlər öz emalatxanaları".
  
  
  "Və məhz orada onlar gözləyirdilər ki, biz gedək", - təkzib meydana kiv mesajlar Qin Olub.
  
  
  "Yaxşı", - dedi, - mən dönüb ona və усмехнувшись. "Biz istəmirik ki, ih məyus etmək, elə deyilmi?"
  
  
  "Yox, yox", - dedi Mu Qin, təntənə ilə qəti şəkildə inanıram başını. "Göyləri Betsi, yoxdur".
  
  
  Onun yavaş-yavaş açdı, daxili qapı və sol əl sağ - Divarlarının hazır. O aparırdı uzun dar dəhliz, çılpaq, əgər hesab fluoressensiya borular boyunca tavan. Qalın divarları ətrafında sement blokunun заглушали bütün səslər xaricdən, həm içəridən səslər kompleksinin, o hərəkət kimi nəhəng echo-kamera. Və ki, səslər onun o vaxt eşitdim, belə olsun, mən gözlənilir. Çünkü, emalatxanadan ayaq ayağı ağır döyüş çəkmələr. Bir çox insan, gedən iki tərəfdən.
  
  
  Onun çevrildi və görüşüb gözləri ilə Olub Chin. Bu olmalı idi, ən çətin hissəsi bütün əməliyyatlar.
  
  
  Onun dedi. "İndi"
  
  
  Biz qaçdı dəhlizi ilə yan-yana, çalışan. Knock qaçan ayağı idi qaraçuxurlu, licks. O gəlirdi kimi, pilləkənin sonunda dəhlizi, həm də bir dəhlizinin aparıcı sola. Biz azı iyirmi fut olan pilləkənlər, meydana çıxanda iki baş, tez поднимающиеся pilləkənlə.
  
  
  Onun bağırdı. "Aşağı!"
  
  
  Biz düşüb döşəməyə eyni zamanda, bu Divar, eyni zamanda, getdi bizə omuz, və ətrafında ih ртов вылетела ölümcül xətti güllə. İki bədən idi, dönməz geri, elə bil ki, zərbədən nəhəng yumruqları, qan fontan vurdu yuxarı, onlar yoxa çıxıb pilləkənlə aşağı. Men aşağıda olmalıdır уловили fikir. Başqa heç bir əhəmiyyəti bacarıq hücum yox idi. Ancaq onu edə bilər, səsləri eşitmək gələn pilləkən, diqqətdən kənarda. Çox səs qazanıb.
  
  
  Onu da edə bilər, səsləri eşitmək gələn dəhlizi üzrə sol.
  
  
  "Gəlin, oyuncaq kiçik balıqçılıq", - deyə o Dərəcə Olub.
  
  
  O, başıyla təsdiq elədi. Yan-yana biz ползли üzrə dəhlizi azn животах, hələ tutaraq barmaqlarını спусковых крючках Стенов. Biz çatmışıq dönmə dəhlizdə cəmi bir neçə fut üz pilləkən qarşıda bizi, onun şapkasını çıxardı ki, üzərindəki ölü təhlükəsizlik işçisi çıxardı və onun qarşısında özü üçün göstəricilər.
  
  
  Elə оглушительные çekim. Papaq idi arxadan cırıldığını azn lent.
  
  
  
  
  "Yaxşı işlər", - deyə Qin Olub. "Ordu, sol bizi. Ordusu bizim qarşımızda. Ordu arxasında bizi. Onun başlayıram əsl клаустрофобию".
  
  
  "Bu, çox çəkmədi", - dedim. "Onlar bilirlər ki, tutdu bizə tələ".
  
  
  Və bu uzun sürmədi. Zaman səsi eşidildi, o, qəzəbli idi, разъярен. Biz qətlə azı 20 əsgər ОАС. Amma səsi də контролировался.
  
  
  "Karter!" - o, qışqırdı və səsi əks-səda verirdi разнесся üzrə dəhlizi ətrafında sement blok. "Siz məni eşidirsiniz?"
  
  
  "Yoxdur!" - deyə ona revmatizm. "Mən oxuyuram üzrə vardır. Sənə getmək olacaq, ora, harada ki, o səni görürəm".
  
  
  Olub-Chin-усмехнулась yanımda.
  
  
  "Останови axmaqlıq!" - проревел səs отозвавшись əks güclü, daha heç. "Biz mühasirəyə səni! Nə olardı, sən bizim idi, biz разнести səni parça-parça! Onun çağırıram səni və qız təslim olmaq! İndi isə!"
  
  
  "Siz nəyi nəzərdə tutursunuz ki, əgər biz двинемся, siz разнесете bizi parça-parça, lakin əgər biz сдадимся, siz yalnız atmayıb, bizi diri-diri yağda?" - deyə ona revmatizm.
  
  
  Güman ki, приглушенному рычанию ki, sonra bu, o əmin idi ki, bu, məhz odur ki, o, hotel etmək olardı. Və daha çox. Amma yenə natiq özünü ələ aldı.
  
  
  "Xeyr", - deyə qışqırdı. "Sizə və qız zəmanət sizin təhlükəsizliyiniz. Ancaq əgər siz сдадитесь indi. Siz əbəs yerə sərf bizim zaman".
  
  
  "Boş yerə vaxt sərf edirlər?" - mızıldandı Qin Olub.
  
  
  Onun yenidən qışqırdı: "mən sənə inanaq?"
  
  
  "Sizə söz verirəm, zabit kimi və centlmen!" səsi qayıtdı. "Bundan başqa, mənə xatırlatmaq ki, sizdə bir az seçim".
  
  
  "Bəli, Olub Qin, - sakitcə dedim, - biz, bizim emu söz kimi zabitə və джентльмену?"
  
  
  "Nə olar, Karter, - dedi Qin Mu, - var dumanlı bir şübhə ki, o, sıravi və sneaker. Amma nə günahı var. Mənə həmişə maraqlı idi, necədir, bu, ola сварившимся diri-diri yağda".
  
  
  "Nə günahı var", - mən razılaşdım. Sonra dedi: "Yaxşı, ona inanıram, sənə söz. Biz выкинем bizim avtomatik silah dəhlizi".
  
  
  Biz bunu etdik. Çox yaxşı deyil, lakin, biz tapşırığın öhdəsindən gəldik.
  
  
  "Très bien", - səsi eşidildi. "İndi isə çıx bayıra, ora, harada ki, biz edə bilərik, səni görmək. Yavaş-yavaş. Öz əlləri ilə başını".
  
  
  Bizə bu da xoşuma gəlmədi. Amma biz bunu etdik. An biz köçürülüb, беззащитные, nəzərə və zəngin ərzində keçib, əbədi, əbədi olan biz gözləyirdik öyrənmək üçün разорвут olub bizi hissəsində güllə və ya imkan yaşamaq bir az da.
  
  
  Sonra bir an keçdi və biz sağ qalmışlar əhatə olunmuş insanların formada fransız paraşütçü. Bu kişilər, amma edilmişdir lentlər azn рукавах imzası ilə OAS. Və ölümcül avtomat, BARLAR yönəlmiş bizim qurğular ilə məsafə bir neçə ft. İki və onların ətrafında tez və vəhşicəsinə обыскали hər ətrafımızda, забрав дерринджер Olub Stol, Вильгельмину və Хьюго, amma yox, sağ olun ego укрытию, Pier.
  
  
  "Bon", - dedi adam açıq-aydın idi ih lideri və che səs danışıqlar aparmışam. "Mən leytenant Rene Дорсон və mənə qətiyyən xoş tanış sizinlə. Amma var əmri. Siz mənimlə gedərsiniz".
  
  
  O, göstərdi pilləkənlə aşağı qarşımızda tapança ilə 45 kalibrli əlində. Şin tüfəng ткнули bizi arxadan və biz enməyə başladı formadır, leytenant şell qarşıda bizi. Aşağıda idi, bir çılpaq dəhlizi ilə люминесцентным işıqlandırma tavan. Biz gedirdi ölü sükutla ki, peyğəmbərin yalnız ayaq ordu çəkmə üzrə цементу. Sonunda dəhlizinin iki gün. Дорсон göstərmiş, o ki, sol.
  
  
  "Giriş", - deyə o bildirib. "Və yadda saxla ki, sənə həmişə olacaq hədəf maşın var ".
  
  
  Biz içəri girdik. Bu, böyük idi otağı ilə полированными panellər üzrə орехового ağac divarları ətrafında sement blok. Mərtəbə idi əhatə qalın iran xalçaları. Mebel idi orijinal Louis Quatorze. Kiçik masalar qarşısında divan dururdu büllur kubok ilə qızıl ободами. Tutqun, müqəddəs gəlirdi təcrübəsi lampa masalar və cinsini göstərən bar. Üçün hərtərəfli düşünülmüş stolu, on yeddinci əsrin oturan bir adam formasında ОАС. O, yaşlı idi Дорсона, ağ saçlı, incə, həm qələm, ağ toxunurdu və худощавым kübar ailələrindən şəxs. Biz Olmadığını ilə Chin otağa girdilər, o, sakitcə gözlərini qaldırdı və ayağa qalxdı.
  
  
  "Ah, - dedi. "Mister Karter. Miss Qin. - Şadam sizinlə tanış olmaq".
  
  
  Lakin onun ego demək olar ki, eşitməmişəm və görməmişəm. Mənim fikrimcə idi zəncirlənmiş başqa bir rəqəm otaqda oturmuş irina və потягивающей üzrə хрустального badə brendi.
  
  
  "İcazənizlə özümü təqdim edim", - dedi adam süfrə arxasında. "Mən general Raul Destin, komandanı qərb qoşunlarının təşkilatların" Gizli ordu ". O ki qaldı mənim maraqlı yoldaş, mən hesab edirəm ki, siz artıq tanışdır".
  
  
  Mənim fikrimcə heç də ayrılmamışdır qadın irina.
  
  
  "Bəli", - yavaş-yavaş dedim. "Mən düşünürəm ki, bəli. Salam, Michelle".
  
  
  O, gülümsədi və etdi içki brendi.
  
  
  
  
  "Bon soir, Nick", - yumşaq dedi. "Xoş gəlmisiniz, bizim qərargah-mənzili".
  
  
  
  
  Xııı fəsil.
  
  
  Sonra uzun bir sükut çökdü. Nəhayət, Mu Qin сломала ego.
  
  
  "Görürsən, Karter?" dedi. "Biz bilməli idik. Heç vaxt etibar qadına ilə məşğul olan çox bilir fransız mətbəxi".
  
  
  Göz Mişel işıqlandı. O, başıyla təsdiq elədi general.
  
  
  "Mən istəyirəm qurtarmaq üçün bu qız!" - gülə-gülə dedi. "İndi! Və ağrılı!"
  
  
  General əlini qaldırdı və qəbul укоризненный səs.
  
  
  "İndi isə, mənim əzizim, - dedi, - ingilis dili ilə оксфордским vurğu, - bu, çətin olacaq, qonaqpərvərliklə. Yoxdur. Ən delle, mən düşünürəm ki, biz çox xoşbəxt miss Qin oldu qonağımız. O, sonda nümayəndəsi, böyük və nüfuzlu kommersiya konserninin. Konsern olan bir çox maraqları neft sahəsində. Onlar çətin ki, istəsələr, bu maraqları məhv edilmişdir. Belə ki, mən əminəm ki, o, hesab sərfəli bizimlə əməkdaşlıq etmək ".
  
  
  "İnsan üçün yalnız itirib, təxminən iyirmi bir əsgər, sən kifayət qədər yaxşı xasiyyətli", - dedim.
  
  
  "Bu barədə narahat olmayın", - sakitcə dedi, general. "Onlar некомпетентны, ona görə də onlar həlak olub. Bu odin üzrə müəssisə əsgər hər hansı bir ordunun".
  
  
  O çevrildi leytenant.
  
  
  "Mən belə başa düşürəm ki, siz gördünüz ki, onlar безоружны?"
  
  
  Leytenant şıq отсалютовал.
  
  
  "İş, general. İh diqqətlə обыскали".
  
  
  General əlini yellədi kənara gün.
  
  
  "Belə olan halda, buraxın bizi. Bizə lazımdır müzakirə işin".
  
  
  Leytenant kəskin şəkildə geri bərpa daxil qapı giriş, забрав özü ilə, öz insanları. Qapı sakitcə bağlanıb.
  
  
  "Buyurun, cənab Karter, miss Qin, - deyə general, - присаживайтесь. Heç istəyirsiniz bizə qoşulmaq üçün коньяком? Bu da pis deyil. Qırx il bir barel. Mənim şəxsi ehtiyatı var".
  
  
  "Seasoned синильной turşusu?" - dedi Mu Qin.
  
  
  General gülümsündü.
  
  
  "Siz həm daha qiymətlidir mənim üçün diri, nə ölü", - deyə o, наливая konyak, iki хрустальных badə və uzadaraq ih bizə, biz belə bir oyun divan əksinə Mişel. "Ancaq ola bilər ki, mənə vaxtıdır ki,-ki, sizə izah etmək olar".
  
  
  "Mən bütün qulaqları", - quru deyib mən.
  
  
  General geri söykəndi və yavaş-yavaş etdi qurtum konyak.
  
  
  "Siz yəqin artıq başa düşdünüz, - dedi, - bizim prezident de Голлю, bizim ego varisləri mümkün olmadı tamamilə məhv ОАС, hətta sonra uğursuzluq bizim cəhdləri qətl ego və məcburi sürgün əksəriyyəti bizim военачальников. Həqiqətən, bu, məcburi çıxarılması, sadəcə gətirib çıxardı tam dəyişməsinə bizim taktika. Biz qərara gəldik ki, yaratmaq bizim təşkilat kənarda materik Fransanın, o zaman biz yenidən hərəkət etmək üçün hücum kənardan. Bu arada biz davam sayını artırmaq gizli yaranır " hökumətdə və sayını artırmaq fizioloji üzvlərinin Fransa kənarda. Bu hərəkətləri əldə zenit bir müddət əvvəl alınması ilə Mon-Pele kimi bizim bazasının alınması ilə Фернана Дюроша kimi bizim - belə deyək. texniki məsləhətçisi?"
  
  
  "Əldə Фернана Дюроша?" - quru onu təkrar.
  
  
  General baxdı Mişel. O, çiyinlərini çəkdi.
  
  
  "De emu", - etinasız halda dedi. "İndi bunun əhəmiyyəti yoxdur".
  
  
  "Qorxuram ki, m-сье Дюрош idi, - deyə general, - oğurlanaraq. Mişel uzun müddət gizli saxlayırdı, bizim işimiz. M-сье Дюрош qəti idi bizə qarşı. Lazım idi реквизировать ego xidmətləri altında məcburetmə. . "
  
  
  "Həm e-poçt, ki, o, sizə yazmışdım ki, siz göstərirdilər Rémi Sen-Пьеру - фальшивки", - deyə onun deyil, soruşdu.
  
  
  "Bəli", - deyən Mişel. "Kimi və məktubları ki, atam aldı məndən, zaman idi əsirlikdə. E-poçt onların ona dedi ki, mən də oğurlanaraq və olacaq замучена ölüm, əgər o, heç nə etməz, necə ego xahiş edirdilər".
  
  
  "Vay, - dedi Qin Mu, - bu uşaq - sevən qızı".
  
  
  "Elə şeylər var ki, daha mühüm, daha çox ailə əlaqələri", - soyuq tərzdə dedi Mişel.
  
  
  "Həqiqətən, var", - general razılaşdı. "Və неохотной istifadə Фернана Дюроша biz bu məqsədlərə nail olmaq. Amma tutaq ki, ona imkan m-сье Дюрошу şəxsən necə izah etmək üçün, biz buna nail olacağıq".
  
  
  General götürdü telefon, onun ekranında, düyməsini basdı verdi və ona əmr. O, stəkanı və konyak içdi. Heç kəs deməmişdi. Onun oğrun-oğrun, saatına baxdı. Sonra bir an qapı açıldı və otağa daxil oldu, kişi. Ona deyirəm tutmuşdur. Onu deyərdim ki, притащился. O düşdü, sanki tamamilə məğlub, onun gözlərinə baxdı yarım. Onun bilməzdi haqqında düşünmək nə qədər ироничным ən delle idi ego köhnə adı, doktor Ölüm.
  
  
  "Дюрош, - deyə general necə müraciət edərək bir daha низкому sinif qulluqçuları, - bu Nick Carter, agent, amerika kəşfiyyat və miss Qin Olub müşaviri, böyük maliyyə konserninin. Gəl görüm bura danış onlara, bu kimi смолоду.". Onlara maraqlıdır ki, siz bizim üçün inkişaf etmişdir və bu kimi işləyir. Buraya gəl görüm və onlara çatdır ".
  
  
  Дюрош, danışmaq, bizə bir söz, irəli keçdi və otağın ortasında dayandı şəxs bizə.
  
  
  "Danışmaq!" - əmr etdi ki, general.
  
  
  Дюрош başını qaldırdı. Ego gözləri ilə görüşüb gözləri Mişel. O, soyuq ona baxdı. İfadə zərər промелькнуло onun üzünə, sonra yoxa çıxmışdı. O qədər расправил omuz.
  
  
  "Sağ ol, qadın ki, onun fikir öz qızı, - dedi, - titrək səslə ancaq açıq-aydın oxunduğu ego hekayə, - ancaq ki, məşğul olur, bunun əvəzinə bir xain və atasının və öz ölkəsinin, məni шантажировали və məcbur işləmək bu подонков. Onun ilə ayıb etiraf edirəm ki, düzəldiblər, onlar üçün unikal sualtı двигательное cihaz. O, artıq beş metr uzunluğunda və bir fut diametri edir və artıq otuz manat trotil. Ego çalıştırmak üçün lazım deyil, ətrafında borular, amma ego almaq olar vasitəsilə xaricdə hər hansı bir gəmi, və o olur самоходным zaman dərinliyə çatır və 100 fut. Bu zaman offline kompüter, proqramlaşdırılmış məqsədlər üçün göndərir, onu təsadüfi kurs məqsədi. Ego kurs proqramlaşdırılmış yalnız olmaq, təsadüfi, həm maneələrin qarşısını almaq və cihazlar təqibi.
  
  
  Дюрош mənə baxdı.
  
  
  "Bu cihaz çalışan, - dedi, - ego dayandırmaq mümkün deyil. Çünki ego kurs təsadüfi deyil, onu proqnozlaşdırmaq mümkün deyil. Çünki o bilər maneələrin qarşısını almaq və pursuers, ego mümkün deyil uğurla hücum. Kompüter göndərir ego kompüter. məqsəd hər dəfə. "
  
  
  "Bu, təsdiq olundu", - deyə general. "Test bir neçə dəfə".
  
  
  Дюроше narazı başını tərpətdi.
  
  
  "Belə ki, başa düşürsünüz, Karter, - deyə general geniş salınan рюмкой ilə коньяком, - siz heç bir şey edə bilməz dayandırmaq üçün bizi. Azı iki saat onlarla qayıqlar bütün ölçüləri və nümunəvi çıxsa Мартинику. Onlar çıxsa onu. Olacaq səpələnmiş Карибскому hövzəsinə və Cənubi Atlantika. Bəzi hallarda onlar verəcəklər, bizim silah digər лодкам. Sonra onlar затеряются şəraitdə əhalinin böyük masonluq yaşayan kiçik qayıq. Siz bilməsəniz, daha çox tapmaq ih il, demirəm artıq bir həftə və ya belə, - demirəm ki, artıq ki, biz dartın-dən curacao köçürülüb, səkkiz saat sonra, nə qədər tapa bilərsiniz onlarla konkret песчинок böyük çimərlik ".
  
  
  O, durduruldu təsir üçün.
  
  
  "Çəkinin dramatizmi, general, - dedim. "Выскажите öz nöqteyi".
  
  
  O, yüngülcə kimi qızardı, sonra yaxşılaşmışdır.
  
  
  "Mən demək istəyirəm, - o dedi, - ki, neft emalı zavodu azn-dən curacao köçürülüb bütün praktiki məqsədlər üçün bir развалиной. Bu ona göstərmək üçün nə edə bilərik. Və biz nə edəcəyik, əgər amerika Birləşmiş Ştatları, belə deyək, heç də əməkdaşlıq edəcəklər".
  
  
  "Məsələ burasındadır ki, general, - dedim. "Licks işə. Ki, şantaj?"
  
  
  O, yenə kimi qızardı.
  
  
  "Şantaj - bu bir şey deyil sözü istifadə edə bilərsiniz ki, qarşı əsgər, vuruşan görə öz işidir. Buna baxmayaraq,. Şərtləri belədir: amerika Birləşmiş Ştatları iki gün sonra etiraf edirlər Мартинику artıq Fransa hissəsi isə müstəqil respublika".
  
  
  "Şübhəsiz ki, səninlə və sənin лакеями".
  
  
  "Yenə də, onun bir etiraz yoxdur sizin terminlər. Amma fərqi yoxdur. Bəli, ОАС idarə edəcək Мартиникой. O, müdafiə olunacaq, həm Birləşmiş ştatlar, həm də ih vəziyyətlə kimi müstəqil ölkənin Birləşmiş Millətlər Təşkilatının".
  
  
  "Və əlbəttə ki, siz razı qalacaqsınız Мартиникой", - istehzalı təbəssümlə dedim.
  
  
  General gülümsündü.
  
  
  "Kimi müstəqil tərəf Мартиника idarə göndərmək diplomatik nümayəndəsi Fransaya. Ölkəmizdə ilk dəfə olaraq məcburiyyətində qalacaq davranmaq ilə ОАС də yerləşir günəş. Və qısa - qısa bir müddət sonra bu vəziyyət yaranarsa, analoji üsyan генералиссимуса Franco. qarşı İspan respublikasının ".
  
  
  "Fransa hərbi keçəcək tərəfinə ОАС, qərargah-evi olan zalda Мартинике və захватят Fransa", - dedim.
  
  
  "Tamamilə fantastik. Bundan sonra isə - bəli, nəinki fransızlar сочувствуют, bizim işimizə və bizim fəlsəfə. Bəzi başqaları..."
  
  
  "Şübhəsiz ki, bir neçə nasistlər qalmış sonra ikinci dünya müharibəsinin başlanması?"
  
  
  Və yenidən general gülümsündü.
  
  
  "Bir çox оклеветанные insanlar bölüşən bizim can дисциплинированному açıq hovuz, açıq hovuz olmadan cinayətkar əmin-amanlıq, açıq hovuz olan ali təbiət tutur, öz təbii yerini kimi liderləri".
  
  
  "Bu gün Мартиника, sabah bütün dünya", - nifrətlə dedi Qin Olub.
  
  
  "Bəli!" - zorla ucadan Mişel. "Dünya bunu aristokratlar təbiətin, həqiqətən ağıllı olan deyəcəklər axmaq kütləsinə ki, onlar üçün yaxşı və aradan qaldıracaqlar edənlər problemlər yaradacaq!"
  
  
  "Зиг Хайль", - sakitcə dedim.
  
  
  General məni rədd. Bəlkə, ona sadəcə yox idi xoşuma gəldi səslənən bir söz.
  
  
  Belə ki, cənab Karter, biz gəlib sizin şəxsi hissəsində bizim planının. Bu hissədə o, костя olan biz indiyə qədər хорька saxlayırdılar sizi canlı".
  
  
  
  "Fun, - dedi Qin Olub. "Mənə elə gəlirdi ki, sən qoruyub emu həyat, çünki bilmədi öldürmək ego".
  
  
  General yenə kimi qızardı. Var idi belə bir işıqlı dəri ilə məşğul olan çox sürətli və açıq-aydın краснеет. Olmalıdır, bu, ego смутило, və bu, mənim xoşuma gəldi.
  
  
  "Bir neçə dəfə gəlib, çox yaxın, çox tez. Bu çatışmazlıq var idi Mişel. O olmalı idi ki, görmək olmadı qədər münasib andan".
  
  
  Öz növbəsində Mişel göstərmək xəcalət, amma o bunu качнув başını.
  
  
  "Mən demişdim sənə. Bu axmaqlar-прокаженные deyil, öhdəsindən öz tapşırıq verib. Zaman zaman ona məlum olmuşdur ki, baş işləyib ilə китаянкой, və məndə yox idi həllinə toplamaq ih birlikdə qədər Karnaval. Bu zaman mümkün olmadı..."
  
  
  General əlini yellədi.
  
  
  "Bu, çox əhəmiyyətli deyil. Vacibdir ki, biz idarə aldadıcı məcbur hücum vulkan ümid xilas Mişel, indi isə əsir sizi və zərərsizləşdirdik. Biz davam edəcəyik, sizi burada, nə qədər ki, məhv olacaq neft emalı zavodu-dən curacao köçürülüb, bizim isə silah zalında açıq dənizdə və ola bilməz ki, aşkar. Sonra siz hərəkət bağlayıcı kimi bölmələrinin məlumat vermək üçün öz hökuməti bizim tələblər və bizim bərk chart ih qəbul edilməsi. Nədən ibarətdir sizin rol əvvəldən, Mişel, следящей ona görə ki, siz gəlmisiniz, biz könüllülük əsasında deyil, siz bunu etmisiniz. "
  
  
  Onun kimi hiss mənə закипает qəzəb. Bu nazi bullies gözləyirdik ki, mən ih посыльным? Onun çətinliklə geri keçirilən səsi.
  
  
  "Yalnız bir problem, general, - dedim. "Mən buraya tək. Və öz şəraitdə".
  
  
  O, onu əlləri ilə.
  
  
  "Admittedly, sizin gəlişi idi, daha qəddar, daha onun arzu bilər. Lakin, dediyim kimi, bu, daha çox əhəmiyyəti yoxdur".
  
  
  "Düşünürəm ki, bəli, - dedim. Sonra dönüb: "Olub Chin? Kimi telefon işləyir?"
  
  
  Olub Chin gülümsədi.
  
  
  "Bells звенят. Zəng edirlər, son üç dəqiqə".
  
  
  "Telefon?" dedi general.
  
  
  Mişel ахнула.
  
  
  "Ee earring!" dedi. "Bu трансивер! İsə-həm də yalnız bir!"
  
  
  General ayağa qalxdı və otağa keçdi ilə təəccüblü bir sürətlə insan üçün ego yaşına. O, взмахнул əl və yoluq серьгу ilə мочки qulaq Olub Masa. Onun поморщился. Onun qulaqları idi проколоты və o sözün sizə серьгу ətrafında ee bədən. Ee мочке dərhal ortaya geniş qan ləkəsi.
  
  
  "Oh", - sakitcə dedi.
  
  
  "Burada başqa bir earring?" tələb etdim ki, general. Ton приветливого qonaqpərvərlik tamamilə yoxa ətrafında ego səs.
  
  
  "Mən lent ego öz dostuna, - dedi Qin Olub. "Oğlan adı ilə Свитс. Bizə zövq əlaqə saxlamaq".
  
  
  Bu dəfə Mişel ah çəkdi, daha kəskin.
  
  
  "Qara adam!" dedi. "Ovçu! Olmalıdır, o заходил bir vulkan tək!"
  
  
  General atıb, nax fikrimcə, sonra yenidən baxdı приемопередатчик sırğalar.
  
  
  "Vacib deyil, - o dedi. "Əgər o, zalda, bu кратере, bizim televiziya monitorlar tapa bilərsiniz ego. Və indi onu məhv edəcək bu cazibədar kiçik alət dayandırmaq üçün sizin onunla əlaqə".
  
  
  "Mən heç шталь bunu, general, - dedim. "Прервите bizim ilə əlaqə, onlara və bütün ada, ola bilər унесен külək yarı yolda olan Fransanın".
  
  
  General gözlərini mənə, sonra açıq-aydın bir səy расслабил öz üz недоверчивой təbəssüm.
  
  
  "Mən hesab edirəm ki, siz блефуете, mister Karter", - deyə o bildirib.
  
  
  Onun, saatına baxdı.
  
  
  "Əgər Свитс Hunter siqnal almaq deyil, öz трансивере ривненской iki dəqiqədən sonra otuz bir saniyədə, bizim bütün öyrənmək üçün bir şansı olacaq", - sakitcə dedim.
  
  
  "Bu müddət ərzində çox şey baş verə bilər", - deyə general. O, yaxınlaşıb onun masa üzərindəki telefon dəstəyini verdi və bir neçə əmr. Ümumi xəbərdarlıq edir. Tapın Ovçu. Dərhal gətirin ego buraya.
  
  
  "Bu, faydasız. General, - dedim. "Bu siqnal demək idi ki, Свитс artıq bir şey tapılmadı istəyirdi".
  
  
  "Nə?" soruşdu general.
  
  
  "Bir ilə, iki, - dedim. "Ya silah-sursat üçün, sizin silah, ya ih kompüter".
  
  
  "Kompüter", - deyə Фернан Дюрош, əvvəl general macal məcbur ego susdurulub.
  
  
  "Дюрош, - deyə general, стиснув dişləri olan qəzəb, daha bir söz, və mən istifadə tapança üçün əbədi bağlamaq, sənə ağız".
  
  
  "Fərq etməz, general olmalı bir şey və ya başqa", - dedim. "Mən bilirdim ki, siz подождете son dəqiqəyə qədər əlavə etmək üçün heç olmasa, bir həyati vacib element öz silah, əmin olun ki, o, yox idi захвачено bütöv zamanı qəfil olur azn qayıq. Və kompüterlər olan ən vacib elementi , çox güman ki, dəyər tərk sonda ",
  
  
  General heç bir şey deyib, amma ego göz сузились. Onu bilirdi ki, hit məqsədi.
  
  
  "Bilirsinizmi, general, - dedim, -" vəcd "Mişel, bu axşam baş verib, çox münasib vaxtda. Üçün rahat bilər və sizi, əgər siz birlikdə işləmişik.
  
  
  
  . Üçün rahat bilər və sizin üçün, əgər siz birlikdə işləmişik. Əgər siz biləsiniz ki, biz burada, Мартинике, siz biləsiniz ki, biz Puerto-Riko və onun bilər qaçırmaq, çox-çox əvvəllər. Əgər o, işləyib, sizi, əlbəttə. Çünki o, işləyib, sizə rahat idi imkan hey bizi müşayiət qədər o öyrənir ki, bu, bizim planlarımızda var idi sizə hücum. Sonra ee rahat "oğurlanaraq" tutmaq üçün sizə bütün ".
  
  
  Onun полез dəqiqədə tapdı siqaret yandırdı.
  
  
  "Yalnız onu başa düşdüm, - deyə mən - mən dəyişdi planlarımız. Biz Olub-Chin üçün bura gəldi vurmaq sizə kiçik bir səfərdir. Biz bilirdik ki, bu, heç sürpriz olacaq, ancaq biz heç bir otel üçün siz öyrəndik ki, biz bunu bilirdik. Səsi niyə biz замаскировали bizim bu səfərimiz bu şəkildə hücum, sonra isə imkan verdi ki, siz bizi ələ ".
  
  
  İndi nəzər general idi zəncirlənmiş mənim üz. O, imtina heç bir iddiaları ki, biz блефуем.
  
  
  "Bilirsinizmi, əgər biz sadəcə daxil oldular və dedilər ki, istəyirik ki, danışmaq, Ovçu Şirniyyat bilməzdi vura öz kiçik səfəri başqa üsulla. çünki mənasız olardı, əgər bir nəfər tək cəhd hücum kənardan кратере, o olmalıdır daxilində. Daxili, saxlama kompüter. Burada o, indi ".
  
  
  "Патуа!" - birdən-birə dedi ki, Mişel. "O deyir ki, portuqal! Ego bilər işə necə bir ətrafında yerli iş üçün yük maşınlarının!"
  
  
  Göz general qızışdı. Ego-ələ gəldi kənara telefon. Amma macal tapmamış qaldırmaq dəstəyi, o çaldı. Ego əli bir an donub qaldı, sonra onun asdım.
  
  
  "Kui?" - qısaca deyə o bildirib. Sonra ego barmaqlarının sümükləri azn aləti üzrə ağ və o bir neçə dəqiqə səssizcə dinlədim.
  
  
  "Heç bir şey etməyin", - nəhayət, o dedi. "Mən götürürəm öz üzərimə məsuliyyət".
  
  
  O, dəstəyi yerinə qoydu və mənə tərəf döndü.
  
  
  "Bizim mühafizəçilər deyirlər ki, yüksək arıq qara kişi həlak olub, iki nəfər onların ətrafında hissə israilin nəzarətinə keçib ih avtomatik silah və забаррикадировался kompüter saxlama. O, təhdid partlatmaq kompüter, əgər biz атакуем".
  
  
  "Bu, - dedim, - ümumi ideya".
  
  
  "Mümkün deyil", - deyə general öyrənilməsi mənim şəxs tələb reaksiya. "Mümkün özü maskalamaq üçün altında iş daxilində almaq üçün, bəli, amma mümkün deyil keçirmək взрывчатку. Bütün iş keçirilir axtarış".
  
  
  "Əgər partlayıcı - bu bombası ilə yüksək şok gücü, maskalanmış altında boyunbağı ətrafında van?" Onun soruşdu.
  
  
  "Mən sizə inanmıram", - qətiyyətlə dedi, general.
  
  
  "Siz bunu edəcəksiniz, - dedim, baxma saat, - ривненской üç saniyə sonra".
  
  
  "Countdown", - deyə Qin Olub. "Üç... iki... bir... sıfır!"
  
  
  Partlayış baş verdi, dəqiq qrafik üzrə, necə ki, biz razılığa gəldik ilə Свитсом. Bu, tamamilə funt trotil və ya hətta belə bir böyük kimi standart nar, lakin daxilində bunker ətrafında sement blokunun, olan olub, bütün gücü partlayış, bu, böyük mənası yoxdur nəhəng. Səs-küy idi оглушительным. Və hətta belə uzaq bilərdik hiss zərb alətləri dalğa. Amma ən çox sarsıtdı şəxs general.
  
  
  "Mon Dieu!" o gasped. "Bu dəlilik deyil..."
  
  
  "Bu, yalnız başlanğıcdır, general, - sakitcə dedim. "Əgər Свитс deyil alacaq bizdən гудка öz трансивере daha iki dəqiqədən sonra, o buraxacaq daha bir mini-qumbara. Onlar böyük, lakin kifayət qədər böyük partlatmaq üçün bir neçə salamladı sizin kompüter".
  
  
  "Siz bilməzsiniz!" - ucadan Mişel. Onun üzü ağ idi. "Olmaz! Deyil daxilində vulkan! Bu..."
  
  
  "Bu безрассудство!" dedi general. "Hər hansı bir partlayış burada səbəb ola bilər zərb alətləri dalğa məcbur edir ki, vulkan! Baş verə bilər ki, güclü püskürməsi ki, pozmaq olacaq bütün ada! Hətta biz выкопали bizim qərargah-mənzili vulkanik daş növləri, biz istifadə взрывчатку, biz istifadə xüsusi yumşaq qazma ".
  
  
  "Bir shot hər iki dəqiqədən bir, general, əgər..."
  
  
  "Əgər yalnız?"
  
  
  "Əgər siz və bütün insanlar qoymaq silah, tərk vulkan və сдадитесь hakimiyyətinə Fort-de-Frans. Hökumətə, onun bilərdi əlavə edilmişdir ki, xüsusi olaraq seçilmiş bürosunun Deuxieme üçün симпатизировать ОАС".
  
  
  General скривил dodaqlarını усмешке.
  
  
  "Cəfəngiyyatdır!" dedi. "Niyə biz vermək lazımdır? Hətta əgər siz məhv burada bütün kompüterlər kimi, öyrəndim ki, biz artıq оборудовали silah hissəsi olan hazır tərəfindən əmr qayıqla?"
  
  
  "Bilmirəm", - dedim. Səsi "nə xüsusi эскадрилья amerika təyyarələri ilə bazasının Puerto-Riko кружит üzərində гаванями Лоррена və Мариго. Əgər heç olmasa, bir tərəfindən qayıq, bu liman çalışacaq hərəkət su kifayət qədər böyük dərinliyi başlamaq üçün bir ilə salamladı sizin silah, bu təyyarələr olacaq взрывать ih ilə & nb ".
  
  
  "Mən inanmıram!" - deyə general. "Bu olardı düşmən aktı ABŞ münasibətdə Fransanın".
  
  
  
  "Bu akt çatdığını, şəxsən Fransa prezidenti kimi təcili tədbirlər görülməlidir".
  
  
  General susdu. O dodağını dişlədi və прикусил onun.
  
  
  "Siz başa, general, - dedim. "Siz və ОАС. İmtina etməyin. Əgər deyilsə, biri olacaq partlayış hər iki dəqiqədən bir qədər məhv ediləcək, bütün bu kompüterlər, - və, bəlkə də, hamımız onlarla bir yerdə. Bu riski olan biz getmək üçün hazırıq. sən?"
  
  
  "Mister Karter?"
  
  
  Onun döndü. Фернан Дюрош baxdı tərəfindən narahat edilir.
  
  
  "Mister Karter, - dedi, - başa düşmək lazımdır ki, demək olar ki, bütün ..."
  
  
  General sürətli idi, lakin mən daha sürətli idi. Ego əl deyil дотянулась qədər кобуры hip qədər onun heç qaçdı onun разбега. Mənim sol çiyninə zorla врезалось emu sinə və o, отлетел əvvəl kafedrasında. Zaman onun məqsədi ударилась gender haqqında, mənim yumruq toxunub ego çənə. Diyar onun gözləri gördüm ki, Mişel qalxdı, onun əlində birdən-birə baş verib qılınc. Onun yenidən vurdu general yumruq üzrə sözünü kəsdi, hiss etdim ki, o, necə обмяк və groped var hip şef 45-ci çaplı.
  
  
  "Stop!" Mişel qışqıraraq. "Dayan, ya onun перережу emu boğaz!"
  
  
  Onun üçün ayağa qalxdı, hər bir qəbilə keçirilməsi gun 45 sağ əlində və gördüm ki, bu sevən qızı ilə лезвием bıçaq, прижатым üçün яремной vyanada boğaz, onun ata. Mu Qin edib, bir neçə fut onlardan ehtiyatla swaying axtarır boşluğu.
  
  
  "Əsanı bu!" - зарычала Mişel. "Əsanı bir gun ya onu öldürəcəyəm, sənin qiymətli doktoru Ölüm!"
  
  
  Sonra söndü брылев.
  
  
  
  Fəsil on dörd.
  
  
  Qaranlıq idi, mütləq, mütləq. Bu безоконном məkanda bina kompleksinin ətrafında sement blokunun bizə bir işıq şüası bilmədi nüfuz kənarda, hətta günorta. Dərhal mənim eşitmə шталь kəskin, daha doğrusu. Onun bilərdi tutmaq demək olar ki, гортанное nəfəs Mişel, qorxu içində удушливые səslər onun ata kimi bir şey yarım шлепающего, yarısı sürüşmə səs-küy, zaman Varmı Ayin vaxtı yaxınlaşdıqca ona. Və birdən-birə səsini Qin Olub:
  
  
  "Karter! O, gedir, bu gün!"
  
  
  Onun geri stulun ətrafında tapança ilə hazır tərəf yönəldi gün. Ona idi, demək olar ki, biz məqsədləri zaman mənim əl toxundu əlləri.
  
  
  "Отойди!" - прошипела Mişel, bir neçə düym mənim qulaq. "Heç yanaşmalar, ya da ..."
  
  
  Qapı açılıb, heç bir xəbərdarlıq edilmədən və şüa fənəri hit otaq.
  
  
  "Baş!" - deyə kəskin kişi səsi. "Səninlə hər şey qaydasındadır? Orada idi..."
  
  
  Onun basdı bəhanədir çəngəl qırx beş. Eşidildi гулкий shot və fənər döşəməyə düşdü. Onun qaldırdı ego etdi ki, şüa dəhlizinə. Mişel artıq keçmişdir qapı və qaçdı. Onun qaldırdı 45-ci çaplı və tapanca, zaman, ətrafındakı digər iki başa zalın eşidildi оглушительный shot avtomat. Güllə врезались bu sement blok yanında mənim şəxslər. Onun qayıdıb otağa оттолкнул bədən əsgər olan, yalnız həlak olub, bağladı və qapını bağlayıb.
  
  
  "Дюрош!" - рявкнул mən. "Sən orada?"
  
  
  "O, burada", - səsi eşidildi Olub Masa. "O qaydasındadır. Onun выбила bıçaq üzrə ee əlləri".
  
  
  Onun etdim ray fənəri azn formalı Olub, Masa və Дуроше. Дюрош tir-tir əsirdi; ego dar üzü ağ idi, amma gözləri var idi keşiyində.
  
  
  "Siz bizə demək olduğu zalda kompüter saxlama?" Onun soruşdu.
  
  
  "Əlbəttə", - deyə o bildirib. "Lakin siz qeyd etdiniz ki, burada hava, artıq pis olur? Havalandırma sistemi etmişlər. Kimsə olmalıdır artıb əsas düyməni sorğu. Əgər biz покинем binalar kompleksi yaxın vaxtlarda..."
  
  
  O, haqlı idi. Otaqda artıq istidir. Burda havasız, havasız.
  
  
  "Hələ yox", - dedim. "Hansı yol kompüter кладовую?"
  
  
  "Buradan var birbaşa keçid laboratoriyasında isə daha anbar binaları", - deyə Дуроше işarə qapı uzaq sonunda otaq. "O, yalnız istifadə olunur general və ego ali qərargahı".
  
  
  Onun, əyilib götürdüm var, qətlə yetirilmiş əsgər 45-ci çaplı uzatdı Qin Olub.
  
  
  "Gedək", - dedim.
  
  
  Onu ehtiyatla qapını açdı ki, işarə Дурош. Dəhliz arxasında eyni idi qara, kimi otağı və xarici zalı. Onun etdim " nur " fənəri uzunluğu boyunca. O boş idi.
  
  
  "Karter!" - dedi Qin Olub. "Dinlə!"
  
  
  Bir sıra səs-küylü zərbələr başqa dəhlizdə. Onlar çalışırdılar ki, выломать qapı otağa. Eyni zamanda kənardan kompüter saxlama eşidildi daha bir partlayış. Konfet hələ də var idi bu. Onun jest dəvət Mu Qin və Дюроша məni izləmək üçün, və biz getdik həyata trotted koridorda ilə фонариками bir tərəfdən və 45 - başqa. Onun qışqırıq eşitdim, çekim və беготню ətrafında yaxın zalların və otaqların.
  
  
  "Sənin, başqa dayandırmaq lazımdır partlayışlar!" Onun eşitdim geridə cry Дюроша. "Təhlükə artır, hər!"
  
  
  
  
  - qışqırdı Ард Дюроше arxasında məni. "Təhlükə artır, hər!"
  
  
  Daha bir partlayış. Mənə elə gəlirdi ki, bu dəfə onun kimi hiss bina titrəyir. Hava isə daha pis idi: sıx sıx. Nəfəs, ağır olubdur.
  
  
  "Hələ nə qədər?" - deyə ona Дюрошу.
  
  
  "Orada! Sonunda dəhlizinin!"
  
  
  Kimi tezliklə o, bu dedi, qapını sonunda dəhliz açıldı və bir nax нырнула yüksək rəqəm. Var idi avtomatik tüfəng və o, tez vuruldu ki, bu istiqamətdə haradan gəldi. Patron 45 əlimdə, avtomatik qalxdı, sonra aşağı düşdü.
  
  
  "Şirniyyat!" Onun bağırdı.
  
  
  Məqsəd rəqəm azacıq dönüb bizim yol.
  
  
  "Hey, dost, - eşitdim, onun qışqırıq Свитса, hətta zaman o, bərpa atəş, - xoş gəlmisiniz partiya!"
  
  
  Biz пробежали qalan dəhlizdə və плюхнулись yanında Свитсом. O, aşıb ağır laboratoriya, kafedra qarşısında öz shot bir qrup əsgər, прятавшихся üçün digər masa uzaq sonunda laboratoriya.
  
  
  "Kompüter", - mən dedim, ağır-ağır nəfəs, nəfəs almaq üçün çalışırıq.
  
  
  "Qəzaya cəhənnəm olsun və getdi", - dedi Свитс edilməsi, fasilə əldə etmək üçün boş обойму və yapışdırıb tam. "O, son partlayış ki, eşitmisiniz, добил ih. Bildim almaq üçün əsas düyməni sorğu köməyi ilə bu rahat kiçik БАРУ ki, onun borc kimsə, kimə daha çox lazım deyil. o, artıq qərar hər ".
  
  
  Дюрош çəkdi məni onun çiyninə işarə otaq sonunda dəhlizinin otağı olan çıxdıq. İki şüa fənəri прорезали qaranlıq. Qapını olmalıdır, раскрылась.
  
  
  "Mən hesab edirəm ki, - qaşqabaqlı dedim, - biz bütün ayrılmaq vaxtıdır".
  
  
  Свитс buraxmışdır daha bir partlayış laboratoriyada.
  
  
  "Sənin fikir var, necə?" - soruşdu, o, demək olar ki, təsadüfən.
  
  
  Şüaları lanterns прорезали keçid. Onun выдернул bir mini-nar Свитса üzrə ego boyunbağı və atdı, onun burada açıq demək dəhlizinə. O, влетела otağa və bir an sonra bina сотрясло daha bir partlayış, az qala сбив bizi ayağı. Şüalarından daha çox işıq yox idi.
  
  
  "Mon Dieu!" gasped Дюроше. "Vulkan..."
  
  
  Onu rədd ego, yuxarı işarə flashlight.
  
  
  "Səsvermə bu mine", - dedim. "Bu nədir? Hara bu aparır?"
  
  
  "Havalandırma mina", - deyə Дюрош. "Bu aparır dam. Əgər olsaydı, biz bilərdik..."
  
  
  "Biz gedirik", - oğlan dedi onu. "Qin Mu?"
  
  
  "Yenə zamanda, akrobatika, hə?" İndi o, ağır nəfəs, hamımız kimi.
  
  
  Danışmaq bizə söz, onun mövqe tutub altında deşik havalandırma mina. Bir an sonra Qin Olub durdu mənim çiyinlərində çıxardı barmaqlığı ilə mina. Onun uzatdı hey öz fənər və gördüm ki, necə işıq saçır onların yuxarı. Bir neçə fut üz nax Свитс davam vurmaq laboratoriyada.
  
  
  "Bu, layiqli səviyyədə dırmıq", - deyə Qin Olub. "Mən hesab edirəm ki, biz bunu edə bilərik".
  
  
  "Siz, yaxın barmaqlığı, biz içəri girəcəyik?" Onun soruşdu.
  
  
  "Əlbəttə."
  
  
  "Onda irəli."
  
  
  Verdi, hey, daha bir təkan, əlləri ilə Olub Qin yox oldu, mina.
  
  
  "Yaxşı, Дюрош", - dedim, nəfəssiz, - "indi sən".
  
  
  Çətinliklə Дюроше qədər əvvəlcə mənim сцепленные əlinə, sonra çiyninə. Əl Li Masa высунулась ətrafında mina, və yavaş-yavaş, Дурош, кряхтя təcrübəsi səy yüksələ bilmişdir içəri.
  
  
  "Şirniyyat, - dedim, hava gasping - sən hazırdır?"
  
  
  "Niyə də yox?" dedi.
  
  
  O, istehsal, son shot laboratoriya, tez выкатился giriş ətrafında fanarlar və qaçdı yanıma, tıklayarak БАРУ zaman başa çatmışdır. Onun özüm hazırlanmış. O, ayağa qalxdı və mənə üzərinə necə böyük pişik, sonra isə sürətlə qalxdı mina. Onun нацелил BAR qapı laboratoriya və tıklayan bəhanədir çəngəl zaman iki kişi daxil bilər. İh bədən idi выбиты geri laboratoriya. Onun qışqırtı eşitdim bir onların ətrafında. Onun, yuxarı baxdı və çatdırmışdır БАРУ bu gözləyən əlləri Свитса zaman ray fənəri o dəhlizi oda ətrafında olan biz idik.
  
  
  "Tez olun!" Şirniyyat təkid etdi. "Gəl, kişidir!"
  
  
  Onun lianlar diz hava gasping, mənim məqsədim закружилась və o, bütün gücü ilə подпрыгнул yuxarı. Onu hiss kimi hər iki əlini Свитса сжали mənim çıxardı edirik, elə o an ray fənəri o mənim ayaq. Onun ayağa qalxdı, ıso, bütün qüvvələrin, hər bir əzələ mənim bədən qışqıraraq səyləri. Eşidildi смертоносный ildırım BAR-yanğın, və o hiss metal kəsik şalvar. Sonra onu sübut daxilində mina.
  
  
  "Qril", - dərhal nəfəsini buraxdı onu. "Ver mənə!"
  
  
  Kiminsə əlləri qoymaq barmaqlığı mənim. Onun daxil ego çərçivə qoyub, bir tərəfi açıq, çalışır açın kəməri.
  
  
  Onu dedi qalan. "Start tarama!"
  
  
  "Nə var?" soruşdu Свитс zaman o, geri döndü.
  
  
  
  Onun çıxardı Pyer üzrə ego sığınacaq və daxil пятисекундный fuse.
  
  
  "Sadəcə kiçik bir vida hədiyyə dostlarımıza alt", - dedim və atdı Pyer dəhlizinə, dərhal qoyaraq barmaqlığı yer və sıx yumaraq onun oynaqların. "Və ümid edək ki, onlar тугие", - qaşqabaqlı fikirləşdim ki, zaman çıxdı və başladı dırmaşma üzrə mina ardınca başqaları.
  
  
  Zaman Pyer getdi, onun qalxdı təxminən beş metr. Partlayış deyildi, güclü, mini-nar Свитса, amma bir an sonra onun eşitmək bilər ağlayır ki keçdilər задушенный öskürək, хрипение boğaz, dəhşətli səslər ölüm insan üçün insan qətlə yetirilmiş ölümcül qazla Pyer.
  
  
  Oynaqların iltihab kababı olmalıdır, eyni idi sıx kimi ümid edirdim, ona görə ki, hava mina getdikcə daha yaxşı, biz yuxarı qalxmışdı və biz bir hissəcik üzrə qaz biri Хьюго düşmədi bilər.
  
  
  Üç dəqiqə sonra biz bütün qoymaq dam ətrafında sement blokunun, всасывая yüngül, təzə, gözəl, təmiz gecə hava.
  
  
  "Hey, baxın", - qəflətən dedi Qin Olub. O, hər hansı aşağı. "Nəticələr. Heç kəs onlardan istifadə etmir".
  
  
  Дюрош başını tərpətdi.
  
  
  "Zaman general göndəribdir xəbərdarlıq tutulması barədə burada sizin başqa çıxış bağlana elektronika, ki, o, heç qaça. Sonra necə сработала qaz bomba mister Karter..."
  
  
  Baxdıq bir-bir ilə soyuq anlaşma var. Gün idi ki, kilidli elektronika qarşısını almaq üçün escape Свитса, imkan qüvvələrə ОАГ üz Pyer. Çünki azarkeşləri deyil işləmişik, qaz Pierre ilə indi ölümcül səmərəliliyi yayılsın, bütün kompleksi binalarının.
  
  
  Qərargah-mənzilində ОАГ idi çevrilmişdir, bu crypt, кошмарную ölümcül tələ, bu cür səmərəli və etibarlı necə və qaz kameraları olan, nasistlər istifadə, onların konsentrasiyası düşərgələrdə.
  
  
  "Onlar olmalıdır, səbəb bütün binalarda üçün çağırış Свитсом", - deyə Qin Olub. "Mən görmürəm heç kəsi çöldən кратере".
  
  
  Onun aşağı baxdı, пробегая gözləri daxili hissəsi кратера və ego diyarıdır. Heç kim. Başqa giriş qaraj...
  
  
  Onu gördüm ee, elə həmin an ki Дюрош.
  
  
  "Mişel!" o gasped. "Bax! Ora! Mən giriş qaraj!"
  
  
  Bu въезду qaraj qədər sürüyən kimi iki yük maşını. Ego gün idi sıx bağlıdır, amma dedi ki, Mişel otelin getmək deyil, qaraj. O, разговаривала iki silahlı gözətçilər tərəfindən ətrafında bir vasitəsilə yük və müşayiət edən ego yolunda кратеру, zorla жестикулируя, demək olar ki, истерически.
  
  
  "Necə edə bilərdi çıxmaq?" tələb Konfet.
  
  
  "Təcili çıxış", - deyə Дюрош, diqqətlə baxaraq, öz qızı və ifadə ego şəxslərin разрывалось arasında aydın sevinclə ki, o, canlı və maarifləndirmə ki, o, veribdir və ego, və öz ölkəsinə. "Gizli çıxış yolu yalnız tanınan general və bir neçə ali əməkdaşlarına. O, olmalıdır da bilirdi".
  
  
  "O, heç vaxt getməz ada", - dedim. "Hətta əgər o, bunu edəcək, olmadan hazırlanmış sizin silah və ya təsvirlər ilə onun üçün ОАС olacaq şey bitib".
  
  
  Дюрош mənə tərəf döndü və məni tutdu çiynindən.
  
  
  "Siz başa düşürsünüzmü, cənab Karter", - deyə o, həyəcanla. "Bu nə idi sizə demək, zaman general cəhd məni vurmaq. Bütün kompüterlər məhv edilmişdir".
  
  
  "Nə?" - snapped mən. "Siz nəyi nəzərdə tutursunuz?"
  
  
  "Bir ilə cihazlar artıq təchiz kompüter və hazır işə salınması. Bu idi qəzalı. Və indi bu zalda kiçik bir liman Sen-Pyer. Heç Лоррене və ya Мариго harada təyyarələri daşıyırlar watch. . Amma Sen-Pyer ".
  
  
  O dedi ki, son sözləri kimi, komanda, Mişel və iki silahlı mühafizəçilər забрались kabinəsinə yük maşını. O, geri bərpa sonra başladı, nə geriyə dönmək üçün çıxmaq vasitəsilə idi. Onun səssizcə köpek aldı БАРУ var Свитса etdi ego kabinəsinə yük maşını və tıklayan bəhanədir çəngəl.
  
  
  Heç bir şey.
  
  
  Onun çıxardı boş обойму baxdı Свитса. O, kədərli, başını yellədi.
  
  
  "Daha yoxdur, dostum. Səsvermə və bütün".
  
  
  Onun atdım БАРУ və dayandı zaman yük maşını ilə Mişel bir nen sürətləndi aləminə qərq olacaqsınız üzrə кратера və yoxa görə ободом. Mənim ağız idi sıxılmış.
  
  
  "Şirniyyat, - dedim, - mən ümid edirəm ki, bir Gün xanımı keçəcək kimi tez deyirsiniz. Çünki, əgər biz bilmərik irəlidə Mişel ağzında liman Sen-Pyer, azn-dən curacao köçürülüb olacaq bir neft emalı zavodu azdır. . "
  
  
  "Edək", - deyə Свитс.
  
  
  Sonra biz карабкались vasitəsilə dam üçün гаражу və оставшемуся qarşısında yük maşını gəlir, iki ошеломленных mühafizəçilər qaldırıb gözlərini bir vaxtında üçün ih sinə çevrilib qanlı huni görə çekim ətrafında sağ əlləri.
  
  
  
  Xv fəsil
  
  
  "Bir gün ledi" обогнул ağzında liman Sen-Pyer, Свитс azn sükan sürəti ilə məşğul olan məni düşünməyə, yat bu və ya гидроплан. Durmaq yanımda burun, hələ ki, onun mübarizə dalğıc Olub Qin baxışlarını liman bir neçə güclü биноклей Свитса.
  
  
  
  
  
  "Baxın!" - birdən o dedi, işarə.
  
  
  Onu götürüb, durbin və baxdı ona. Liman hərəkət yalnız bir qayıq. Kiçik bir yelkənli qayıq, yuxarı olmayan on beş metr və yəqin, heç təchiz olunmuş mühərrik, o, yavaş-yavaş hərəkət altında asan breeze çıxış liman.
  
  
  "Onlar heç vaxt mümkün olmayacaq, - dedi Qin Olub. "Biz догоним ih vasitəsilə dəqiqədə".
  
  
  "Bu, çox sadəcə", - mızıldandı mən, gözlərini göz qayıq. "O, başa düşməlidir ki, biz ih догоним. Biz həm olmalıdır, başqa bir fikirdir".
  
  
  Onda biz kifayət qədər yaxın ki, onun ayırt edə bilər fiqur hərəkət edən göyərtə qayıq. Bir fiqurların ətrafında idi Mişel. Orada idi dalğıc və onun necə edə bilər, o, hiddətlə жестикулирует iki охранникам. Onlar balans üzrə göyərtə uzun incə bir boru.
  
  
  "Nə olub?" - maraqla soruşdum Qin Olub.
  
  
  Onun çevrildi gərgin, dözülməz rəqəm Фернана Дюроша.
  
  
  "Nə qədər ağır, sizin sualtı silah?"
  
  
  "Deyək ki, əlli manat", - dedi. "Ancaq bunun nə əhəmiyyəti var? Onlar bilmirlər run ego buradan. O, yalnız düşəcək alt və orada qalacaq. Onlara lazımdır hüdudlarından kənara çıxmaq liman sıfırlamak üçün ego olmasa dərinliyi nömrələri ft əvvəl o, yalnız -aktiv və başlayacaq təşviq etmək üçün özünüzü. "
  
  
  "Və biz догоним ih əvvəl onlar дойдут qədər liman girişində", - deyə Qin Olub.
  
  
  "Mişel bunu başa düşür, - dedim. Səsi "nə üçün o, акваланге. O çalışacaq спустить silah dərinliyi qədər şık ft".
  
  
  Y Qin Olub отвисла çənə.
  
  
  Bu, belə deyil "qeyri-mümkün kimi görünür", - dedim, поправляя qalan iki silindr hava ilə geri. "O, gözəl su altında, yadındadır? İsə əlli manat su altında - bu başqa bir şey, kimi əlli manat kənarda su. Onun догадывался ki, o, cəhd edə bilərsiniz ki, bu kimi bir şey".
  
  
  Onun düzəltdi bıçaq kəmər aldı, tüfəng Свитса və üzünü vermək üçün emu təlimat. Lakin o, gördüm ki, baş, və məni qabaqladı. O, çıxıb mühərrikləri Günü "xanım" və slid onun burun artıq olmayan məsafədə əlli ft.
  
  
  Onun köçürülüb vasitəsilə xaricdə, kimi etdi Mişel ilə торпедой Дюроше onun əlindədir.
  
  
  Su idi, qara, bulanıq. Bir an ona bir şey görmədim. Sonra, daim işləyərək kanatlı, рассекая su, onun qeyd неглубокий kil парусника. Onun döndü, döndü və шталь axtarmaq Mişel, ümid görmək əlamətləri nəzarət bubbles üzrə ee maska. Heç bir yerə aparmır.
  
  
  Sonra, on beş fut aşağıda, məni və bir az irəlidə, dibində, onu gördüm торпеду Дуроше. Tək. Heç yerdə yoxdur Michel.
  
  
  Onun baxdı və çarəsiz döndü birdən-birə сообразив, sonra nə olacaq. Və o, gəldi - uzun ölümcül mizraq рассекло suya bir neçə düym mənim üz. Mənə arxasında onun fikir gördüm Mişel, скользящую üçün затонувшим gəmi qədim yelkənli gəmi.
  
  
  O idi məni xilas olmaq üçün əvvəl выплыть ilə торпедой böyük dərinliyi. Əgər təkcə onun deyil, избавлюсь olan həm birinci.
  
  
  Mənim heç bir seçim idi. Mən onun arxasınca getdi.
  
  
  Tüfəng hazır, onun yavaş-yavaş yan затонувший gəmi. Üzrə çürük tərəflərin təhlükəli çıxış зазубренные taxta лонжероны. Mənim yol təyyarə nömrəsi balıq. Onun dayandırılıb keçirilməsi üçün qırıq мачту, sonra ayağa qalxdı, bir neçə metr və aşağı baxdı.
  
  
  Bu dəfə o, gəlib aşağıdan, bıçaq onun əlində zorla рассек mənim həyat zaman sonra onun соскользнул kənara, mənim üz. Onun нарезал bıçaq прогнившую qapağı lük, выровнял öz ov tüfəngi və heç bir hərəkət. Arrow метнулась irəli рассекла dəri çiyin Mişel. Onu gördüm içindən onun maska şiddətli contortion ee tərəfində rta. Onu da gördüm, incə струйку qan onun ətrafında çiyin, окрашивающую su.
  
  
  İndi bu lazım idi bitirmək tez. Shark bilərlər hücum etmək, bizə hər an, почуяв qan və ac.
  
  
  Onun çıxardı bıçaq ətrafında ножен və yavaş-yavaş tutulmuşdu irəliyə. Mişel проткнула bıçaq рангоут batmış gəmi və üz qoydu məni. Ff bıçaq nəticəsində hit mənə baş. O, çalışırdı kəsmək mənim кислородную asdım. Onun tutulmuşdu aşağı, sonra birdən-birə çevirdi və flips əvvəl. Onu birdən çıxdı, onun üzərində yuxarıdan və mənim sol əl rushed onun əlini bıçaq, dəmir хваткой. O, ıso bütün gücü ilə çalışırdı azad, və bir neçə dəqiqə biz раскачивались geri və irəli, yuxarı və aşağı смертельном sualtı balet. Biz idi maskalar bu maska, bizim şəxslər idi, cəmi футе digər tərəfdən də. Onu gördüm, onun ağız скривился səyləri və gərginlik.
  
  
  Və mənim bir qılınc пронзил ee yuxarı, içindən ee həyat və sinə, gördüm ki, onun sifəti olan, onun tac hissəsi öpdü, təhrif edilmiş bir əzab.
  
  
  
  
  Və bədən ki, onun kimi bir çox dəfə məşğul sevgi, конвульсивно корчится, dovşan, sonra birdən-birə обмякает təcrübəsi hücum ölüm.
  
  
  Onun qoyub bıçaq ножны tutdu ee bədən altında siçan və başladı yavaş-yavaş üzmək yuxarı. Zaman onun вынырнул ətrafında su, Xanımı Дэй idi ki, cəmi bir neçə yard məndən və mən gördüm ki, Qin Olub спускает веревочную nərdivan, çıxılmaz жестикулируя və крича.
  
  
  Sonra onu eşitdim ki, onun qışqırmağa: "Shark, Karter! Shark!"
  
  
  Mənim heç bir seçim idi. Onun gedək bədən Mişel, yoluq kəmərləri кислородного şüşə, öz geri tutulmuşdu və bu Günü "nə həsr ledi" kimi olimpiya ulduz. Onun схватился görə веревочную nərdivan və çıxardı, özünü ətrafında su görə, bir neçə saniyə bundan əvvəl bir sıra kəskin ülgüc, diş yoluq yarısını bir ətrafında mənim плавников.
  
  
  Sonra onun idi göyərtə və gördüm ki, mühafizəçilər iki ilə парусника oturan yanında Свитса bağlı əl və ayaq ilə угрюмыми şəxslər təcrübəsi məğlubiyyət. Və necə görmək Фернан Дюрош baxır vasitəsilə qorxulu, geniş gözlü təcrübəsi dəhşət, bu кипящую qırmızı cluttered olan shark разрывали bədən Mişel.
  
  
  Onun yorğun çəkdi ласты və yaxınlaşıb ona.
  
  
  "Mən bilirəm ki, bu, çox rahat deyil, - dedim, - amma o ölü idi, daha əvvəl onu vurdu shark".
  
  
  Дюрош yavaş-yavaş üz çevirdi. Ego omuz поникли daha çoxdur. O, başını yellədi.
  
  
  "Bəlkə də, - dedi, - прерывисто, - belə yaxşıdır. Onun elan olardı предательницей - mühakimə - göndərdik həbs ..."
  
  
  Onun dinməzcə başını tərpətdi.
  
  
  "Carter - yumşaq dedi Qin Mu, - gərək varmı hakimiyyəti haqqında bilmək Mişel? Mən demək nə qədər fərq var indi?"
  
  
  Onun bu barədə fikir.
  
  
  "Yaxşı, Дюрош", - deyə o, nəhayət, - "yeganə, mən nə edə bilərəm sənin üçün. Məlum olduğu kimi, açıq hovuz, sizin qızı ölü qəhrəmanı, mübarizə üçün öz azadlığı və öz ölkəsinə qarşı ОАС. . "
  
  
  Дюрош baxdı. Təşəkkür onun şəxslər idi, demək olar ki, ağrılı.
  
  
  "Sağ ol" deyə pıçıldadı. "Təşəkkür."
  
  
  Yavaş-yavaş, утомленно, lakin bəzi утомленным ləyaqətlə o getdi, üz dayandım və sərt.
  
  
  "Salam, Karter, - dedi Свитс görə, sükanı, onun yalnız alıb, kiçik bir mesaj sənin üçün radio. Təcrübəsi pişik adı ilə Gonzalez. O, deyir ki, köhnə mister Хоук прилетает üzrə Vaşinqton üçün yaxşıca analiz edilməsi səni. fransa hökuməti прилетело tərkibində ordu alayları ələ keçirmək üçün bu gəmilərin гаванях Лоррен və Мариго qurtarmaq tərəfdarları ОАС administrasiyası Мартиники ".
  
  
  "Bəli, - dedi Qin Olub. "O, hətta demişdim ki, bir şey haqqında благодарственном məktubunda fransa hökumətinin görə ki, o, сломало silsiləsi ОАС ih planı udma".
  
  
  Свитс gülümsədi və işarə bağlı iki mühafizəçilər.
  
  
  "Biz bu insanların ОАС qalmayıb kimi, guya, bir çox istək üçün mübarizə. Onlar təslim bizə o an Mişel спрыгнула qayıq".
  
  
  "Nə oldu торпедой?" - soruşdu Qin Olub.
  
  
  "O, orada, təxminən iyirmi yard, - dedim. "Sonra zaman shark çıxsa, bu rayon bilərik qaldırmaq deyil. Hələlik isə biz olaraq qalırıq, burada, əmin olun ki, başqa heç kəs getməyəcək".
  
  
  "Qulaq asın, dostum, - dedi Свитс, - sərin idi, lakin mənim, demək olar ki, başa ehtiyatı помадки. Əgər siz uşaqlar, etiraz etmirsinizsə, onun сбегаю şəhərə. "
  
  
  "Şeytana qüdrətli qayıq", - dedim. "Və hələ ki, bunu çatdırın ki, hakimiyyət bu iki pankovun üzrə ОАС".
  
  
  "Mister Karter?" - dedi Фернан Дюро.
  
  
  Onun döndü.
  
  
  "Mən minnətdaram sənə nə üçün xilas etdik mənim üçün..."
  
  
  O, başını tərpətdi.
  
  
  "Amma indi onun etməlidir qayıtmaq, öz insanlara. Büro Deuxieme istəsə, mənimlə danışmaq".
  
  
  "Gedək ilə Свитсом ", - dedim. "O, qayğı ki, siz top hit üçün gərəkli insanlara".
  
  
  O, başını tərpətdi, sonra əlini uzatdı. Onu silkələdi, onu və o, geri döndü və getdi yerə Свитс тащил qüdrətli qayıq yanında.
  
  
  "Sonra görüşərik, dostum", - deyə Свитс sonra necə xaricdə прыгнули iki kişi tərəfindən ОАС, Дурош və o özü. "Bəlkə də, onu bir az gözləyərəm və özümlə özü ilə köhnə mister Хоука".
  
  
  "Do ıt", - deyə Qin Olub. "Hələ bir az tələsmə. Bizdə ilə Carter çox del".
  
  
  "Ki, məhz siz nəyi nəzərdə tuturdunuz?" - soruşdum, zaman annapolis оторвался.
  
  
  Mu Qin mənə yaxınlaşdı licks. Ценымногие licks.
  
  
  "Bilirsən, Karter, - dedi, - var, arzusu çin deyərək:" vaxt Var, işləmək və vaxt oynamaq ".
  
  
  "Hə?"
  
  
  "Ha uh". İndi o qədər yaxın ki, onun balaca, bərk sinə прижимались mənim sinə. "İndi isə oynamaq vaxtıdır".
  
  
  "Hə?" Onun dedi. Bu, hər bir şey var idi, nə deyə bilərdim.
  
  
  "Mən demək, siz inanırsınız ki, bütün bu cəfəngiyyatdır ki, fransız qadınları ən yaxşı məşuqələr, elə deyilmi?"
  
  
  "Yaxşısı var?"
  
  
  "Ha uh. Ценымногие yaxşıdır. Öyrənmək istəyirsənsə,
  
  
  
  
  Onun dedi. "Niyə də yox?"
  
  
  Onu araşdırdım. O, sağ idi. Mən demək, o, sağ idi!
  
  
  Mövzu.
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Altı qanlı gün yay
  
  
  
  
  Annotasiya
  
  
  
  ПУСТЫННАЯ TƏLƏ ÖLÜM.
  
  
  Qətlə yetirilmiş amerika səfiri. Prezident Менданике həlak olan "təsadüfi" bir təyyarə qəzası. Ego gözəl dul əsirlikdə. Amansız və xain adlı bir adam Əbu Osman замышляет yeni hökumətin devrilməsi. Bəs polkovnik Məhəmməd Дуза rəhbəri, gizli polis, onun planları ilə qətl ...
  
  
  AX bilərdi imkan kiçik şimali afrika respublikasında yanmağa öz qanlı qırğın, əgər "Кокай" - украденная raketlər ən öldürücü silah nüvə arsenal NATO-nun. İş üçün Killmaster: giriş bu cəhənnəm səhrada tək-tənha tapmaq raket və onu məhv etmək.
  
  
  Mən ona bir az vaxt var idi. Var idi ривненской ALTI QANLI YAY GÜN!
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  Fəsil 1
  
  
  
  
  
  Fəsil 2
  
  
  
  
  
  Fəsil 3
  
  
  
  
  
  Fəsil 4
  
  
  
  
  
  Fəsil 5
  
  
  
  
  
  Fəsil 7
  
  
  
  
  
  Fəsil 8
  
  
  
  
  
  Fəsil 9
  
  
  
  
  
  Fəsil 10
  
  
  
  
  
  Fəsil 11
  
  
  
  
  
  Fəsil 12
  
  
  
  
  
  Fəsil 13
  
  
  
  
  
  Fəsil 14
  
  
  
  
  
  Fəsil 15
  
  
  
  
  
  Fəsil 16
  
  
  
  
  
  Fəsil 17
  
  
  
  
  
  Fəsil 18
  
  
  
  
  
  Fəsil 19
  
  
  
  
  
  Fəsil 20
  
  
  
  
  
  Fəsil 21
  
  
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Killmaster
  
  
  Altı qanlı gün yay
  
  
  
  
  
  Bağbanın qulluqçusu məxfi xidmətlərinin Birləşmiş Ştatlarının Америк
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Fəsil 1
  
  
  
  
  
  
  
  Onun sel, qayıq və qulaq verdi qarşı sükut edir. Su parıldayırdı günəş qızıl. Onun прищурился onun parlaqlıq baxaraq iynəyarpaqlılar ağaclar, toplanmış гномоподобными конклавами gölünün sahilində. Azn avarçəkmə qalxıb yemək və ağcaqayın. Lakin daxilində mənim görünmə deyil двигалось bir şey böyük ağcaqanad. Bu, qeyri-təbii idi; birləşməsi belə amillər. Onun gözləyə bilər və ya başlamaq fəaliyyət. Mən sevmirəm gözləyin. Nə mən istəyirdim, çox xoşuna gələ bilər ожиданию. Mənim sağ əli rəvan qayıtdı geri, sol əl расслабилась və расслабилась sonra irəli hərəkət etmək, açıq və irəli ehtiyatla ilə bilək.
  
  
  Sakitlik çökdü. Mənim sol əl başladı öz müasir qadınlar tapşırıq. Onun hiss tər boyun və alın. Hava deyil yanaşmışdır. O olmalı idi, ola sərt və sərin isə külək çiyninə saldığı şalını yellədirdi su. Bunun əvəzinə, onu gördüm ki, kiçik bir dalğa və tutuldu rəng dəyişikliklər onun altında.
  
  
  Mənim rəqibim onun hərəkət etdi. Dəhşət idi sürətli və dəqiq məqsədi, o vurdu... və qaçdı. O, weighed təxminən üç yüz, əgər edilmişdir унцией, bütün крапинках arktik kömür və enerji dolu. Onun saxlayıb üçün mübarizə. İki gün onu təqib ego. Onu bilirdi ki, baxmayaraq ki, digər alabalıq torpaqda dəfələrlə dərin su-istilik deyil, mövsümə uyğun olaraq, bu loner sevilən öz yolu ilə getmək, кормясь dayaz sulu mühitlərdə камышей. Onun ego gördüm. Onun təqib ego, və ego müstəqillik bir şey idi ki, mənə xoş gəlirdi. Ola bilər ki, o, təkzib edib meydana kiv mesajları mənə məni, Nick Carter olan idilər, bu cür zəruri istirahət göl, səhra Quebec.
  
  
  Onu bilirdi ki, o, bir döyüşçü, lakin o, böyük idi, o, dolu idi, pis. "Ola bilər, daha çox oxşar Хоука, daha çox pul mükafatı", - fikirləşdim ki, o zaman atıldı, qayıq və cəhd qırmaq леску. "Yox, belə uğurlar, dost, - dedim. Bir an elə gəldi ki, yalnız iki ətrafımızda rəqabət not dünyada. Lakin bu, uzun müddət davam edə bilməzdi, necə davam edə bilməz sükut.
  
  
  Vızıltı ağcaqanad, amma sonra qaraçuxurlu, şikayət artır tanış чепуху. Соринка göy uçtu, səmimi mənə, mənə lazım deyil idi sehrli əks & nb üçün mənə deyə ki, bu, o deməkdir əlvida R&R və daha beş gün balıq ovu üçün göl Клосс. Həyat bir gizli agent heç vaxt müdaxilə kimi o оправляется təhlükələrdən öz peşəsinə.
  
  
  Lakin indi, dərzi şeytana! O, sübut edib ki, bütün balıqçılıq tarixi var, uzun ayaqları və eni брюха shark. Mənim xətt idi, balina, qalan hər şey canı çıxaçıxa gözləyəcək. Amma bu baş vermədi.
  
  
  Böyük RCAF AB-206A yöndəmsiz qəflətən mənə təkan ego azarkeşləri nəinki взбивал su, həm də az qala məni yoldan ilə ayağı. Bu məni позабавило. Onun отмахнулся təcrübəsi окровавленной məxluq və o покатилась yan, necə стрекоза-переросток.
  
  
  Mənim rəqibim qərq çaşdırdı. İndi o, atdı səthi və atdı suya, yaşca kimi terrier üçün çalışırıq atmaq çəngəl. Onun, ümid edirəm ki, bu mənzərə впечатлит edənlər oturur vertolyot. Olmalıdır, ona görə ki, onlar oturub havada hərəkətsiz və ucadan də xışıldayırdı, hələ ki, onun ifa dostu ilə bir xətt üzrə. O, hopped görə, & nb yarım dəfə
  
  
  daha əvvəl onun daha da yaxınlaşdırıbdır ego üçün qayıq. Sonra çətin idi vəzifə tutmağa леску натянутой sağ əl isə sol протягивать şəbəkəsi onun altında. Balıq tutmada istəyirsinizsə, balıq, heç vaxt. Siz qalmaq, sakit və sakit, слаженным; ki-ki, məndə yaxşı alınır.
  
  
  Bəlkə də, o, uzun fut, amma baxdı. Və rəng var - bol çəkin, tam qırmızı-qəhvəyi tonları ilə gözəl крапчатым abdominal. O, измотан, lakin atdılar. Hətta onu dəstəkləmişəm ego qarşısında öz hava auditoriya, o, cəhd azad olmaq. O, çox azaddır və dolu ruh üçün təslim olmaq və bir də onu bilirdi ki, gedirəm. Onun öpdü ego boşluğunun selikli başını geri atdı suya. . O, clapped edib üzrə & nb quyruğunu, lakin minnətdarlıq əlaməti olaraq etiraz əlaməti olaraq, sonra isə getdi.
  
  
  Onun доплыл qədər sahilə bağladı qayıq üçün причалу və yığıb öz ləvazimatların üzrə kabin. Sonra onun çıxdı sonuna panel və vertolyot azaltdı веревочную nərdivan və mən yuxarı qalxdı, nəfəs alan və сосной mənim ilə vidalaşan zaman ilə покоем və расслаблением.
  
  
  Hər zaman mənə və ya hər hansı bir başqa agent AX verilir zaman R&R, biz bilirik ki, o, заимствовано, başqa hər şey kimi zaman. Mənim halda, onu da bilirdim ki, əgər ehtiyac yaranarsa, mənə müraciət, RCAF üçün istifadə olunacaq mesaj göndərmək, ona görə də təəccüblü deyil ki, vertolyot gəldi keçdi üzərində верхушками ağac. Ki, məni doğrudan da təəccübləndirdi, belə ki, içəridə məni gözləyir Хоук.
  
  
  David Xok - mənim boss direktoru və rəhbəri əməliyyatlarının AX, ən kiçik agentliyində ABŞ hökumətində və ən смертоносном. Bizim biznes - bu, qlobal casusluq. Gəldiyi zaman kobud şeyi toplayırıq məsuliyyət yerdə dayanırlar MKİ-nin və qalan uşaqlar ətrafında kəşfiyyat. Bundan başqa prezident, bizim mövcudluğu haqqında bilirlər ki, ən azı on məmurların bütün bürokratiyanın. Aleksandr və olmalıdır İntellekt. AX analoji аксиоме Ben Франклина: üç insan bir sirri saxlaya bilərsiniz, əgər iki və onların ətrafında dayanır. Biz yalnız kim qalır canlı və Хоук - baş. İlk baxışdan, siz düşünə bilərsiniz ki, o, yaşlı və çox uğurlu satıcı köhnə avtomobil. Yaxşı örtüyü üçün şəxs onun hesab edirəm ən dərin operatoru ən смертоносной oynayır ətrafında bütün.
  
  
  Zaman onu, onun ağcaqanad baş lyuk, və bir-birinin ətrafında ekipaj üzvlərinin əlini mənə uzatdı ilə zippered çantası, onu gördüm, necə Хоук əyilib, yuxarıda öz сложенными xurma çalışır прикурить öz вездесущую başladı azn сквозняке. O vaxta kimi o, ayağa qalxdı və getdi, bir kayuta girib qapını bağlamışdır və lyuk, o, artıq oturdu, откинув başını geri, və məmnunluqla высасывал tüstü və kükürd ətrafında göyçək пахнущей markaları, siqarlar, ki, o, dururdu.
  
  
  "Yaxşı oldu, - dedi, сардонически mənə baxaraq. "Oturun və пристегнитесь bilək çıxmaq ətrafında bu cənnət səhra".
  
  
  "Əgər onu bilirdim ki, siz gedin, onun olsaydı, iki nəfər tutuldu, ser", - dedim, yanımda oturaraq dilləndi onunla.
  
  
  Ego əzilmiş kostyum uyğun emu kimi dəyən bag, və heç bir şübhəm yoxdur ki, səliqəli geyimli ekipaj üzvü anlaya bilmədim, niyə belə idi VİP müraciəti ilə неопрятным köhnə чудаком və рыбаком yaxşı форелью.
  
  
  "Oğlum, - o g? n? rale Хоука, перекрыв ağır фырканье vertolyot, - bax, edə bilərəmmi kömək пилоту".
  
  
  Komandir, капралов, tərəddüd, yalnız bir an. Sonra qısaca кивнув, o getdi üçün kokpit. Yumşaqlıq şəxsin Хоука yox, onunla birlikdə. İndi худощавое şəxs əldə etmiş və bu cür bir hissəsi наводил məni fikir ki, kimsə генеалогическом ağac Хоуков idi, hərbi rəhbəri siu və ya шайеннов. Üz ifadəsi əks etdirən сдерживаемую güc, tam idrak və qavrama, hazır hərəkət.
  
  
  "Üzr fasilə. Var siqnalı defcon hacker". Xok istifadə rəsmi sözləri, elə bil, ı qəbul pul xərcləyir.
  
  
  "Qlobal, ser?" Onun hiss yüngül tingling baş arxasında.
  
  
  "Yoxdur. Pisdir". O danışanda, onun yanında diz üstə uzanıb çamadan attaşe. "Verəcək fon". O, mənə təqdim etdi informasiya qovluq AX qırmızı zolağın örtüyü nəzərdə tutulan, yalnız göz prezidenti. Bu idi, ikinci nüsxə. İdi ki, qısa xülasə. Bu kimi idi geniş ssenari söhbət var ki, bizim Хоуком idi, çox yox, bazar günləri, geriyə. Bu, o demək deyildi ki, qərargah-mənzilinin AX bu Düpon-Серкл ölkənin paytaxtı прослушивалась. Üçün çirkli обложкой Amalgamated Press and Wire Services biz bunu səhv. Bu da o demək deyildi ki, biz ясновидящими olsa elə anlar olur, bu zaman onun inamlı ki, Хоука bir hədiyyədir. Bu, sadəcə o deməkdir ki, ətrafında mövcud şərtlərin nəticəyə gəlmək olar ki, heç istifadə edərək, kompüter, nə olacaq müəyyən nəticələri. Bu halda nəticə idi gecikmiş - nüvə oğurluq. Bu da idi nüvə oğurluq yeni сверхсекретного taktiki silah, ki, o demək idi ki, prezident tərəfindən qəbul olunacaq, bəzi щекотливые diplomatik həlli.
  
  
  Cockeye aiddir sinif SRAM - ударная raket qısa mənzilli. Bu növ raketlər olan qoymuşuq ki, israil müharibəsi zamanı Yom Киппур. Bu oxşarlıq başa çatır. Петушок - bu, nüvə bomba,
  
  
  və hər hansı digər fərqli taktiki nüvə silahları, yaxın məsafəli əməliyyatları, onun effektivliyi təşkil edir doxsan faiz. Tərcümədə bu o deməkdir ki, başqaları isə nüvə döyüş sursatı eyni ölçüsü və növü - olub арсеналах Varşava müqaviləsi də, pekin бункерах və ya bizim öz - məhv edə bilər ki, şəhər, məhəllə, Cockeye məhv edə bilər yaşadığım. Çox mobil silindrik obyekt, uzunluğu ривненской on altı metr, çəkisi az полутонны və дальностью fəaliyyət 150 mil, Cockeye - güclü boru sizin qoruyucu paketi. Və bu стерло bəzi narahat xüsusiyyətləri ilə şəxslərin, bizim planlaşdırma və siyasətçilərin SHAPE və Пентагоне.
  
  
  Ətraflı oxu zərər "Петушка" idi, bir bariz amili; ekspertiza onlara sərf edən əməliyyat. Bu, olub hamar, zərif işlər və o, göstərdi dəqiq bilik sığınacaq yeri də Кацвейлере şimal Кайзерслаутена bu Рейнланд-Платц, harada saxlanılır эскадрилья raketlərinin.
  
  
  İdi sıx duman var idi ki, adi hal il bu vaxt ya 03:00. Dəstəsində mühafizəsi üzrə əlli nəfər yox idi, sağ və detalları, zaman və hərəkət toplanmışdır CID xəstəlik. Onlar gəliblər ki, yük maşını olan, daha sonra aşkar edilib, kimi maskalı amerika ordu altı səkkiz. Nəzərdə tutulurdu ki, əgər onlar əynində paltar G. I., onlar qarşıladılar olardı, heç olmasa, hansısa müqavimət. Bıçaq tətbiq edilmiş, üç hərbi qulluqçulara, дежурным qapısı və охранникам bunker. Güman ki, xeyr, son, onlar düşünürdülər ki, ih qatil idi ih спасателями. İki zabit, qalanları isə öldü öz çarpayı təcrübəsi zəhərlənmə, qaz.
  
  
  İdi oğurlanmış yalnız bir raket ilə nüvə боеголовкой. Bilavasitə şübhə mərkəzi olacaq DTK-ya Чиком SEPO, использующем komanda qafqaz маоистов.
  
  
  Lakin uzun. Eyni zamanda, zaman захватывался "Петушок" bir neçə kilometr cənubda, fond bu Оттербахе gəldi, daha bir oğurluq. Bu idi ci qrup ilə məşğul olan stole Петушок, lakin istifadə, onlar eyni üsulları. Bu halda gripped obyekti idi və bizim son model ДПЛА - uzaqdan беспилотная maşın - qara qutusu, və bütün belə.
  
  
  ДПЛА deyil ценымногие daha uzun Cockeye. Onun qısa qısa qanadları və o, uçmaq bilər sürəti 2 maa. Ego əsas təyinatı - фоторазведка. Amma cütlük Cockeye ilə ДПЛА, sizdə də olacaq, nüvə raket ilə дальностью fəaliyyət 4200 mil və qabiliyyəti öldürmək milyon nəfər.
  
  
  "Nüvə şantaj, səsvermə, və biz delle, - dedim.
  
  
  Şahin hırıldayıb güldü və o çatdı üçün bir öz ətrafında siqaret, bütün sifariş etmək üçün cəhd zəif iz ego siqarlar.
  
  
  İdi, yalnız bir abzas həsr nə adlandırmaq olar acı пилюлей:
  
  
  Çünki hava və müvəqqəti şəraitini, eləcə də ona görə ki, bütün задействованный heyəti ləğv olundu, oğurluq da Кацвейлле aşkar edilmişdir təkcə 05:40 isə Оттербахе qədər 05:55. Baxmayaraq ki, USECOM bu Хидельберге və SHAPE bu Касто idi və dərhal xəbərdar hücum da Оттербахе, qərargah-mənzilinin ABŞ və NATO-nun məlumat verildi səbəblərə görə, hazırda araşdırılır, bu haqda исчезновении Cockeye qədər 07:30.
  
  
  
  
  "Niyə bu mess?" - dedim, axtarır.
  
  
  "Hansısa deyinə-deyinə öz ad komandiri, briqada ki, düşündüm ki biləcək bütün həll tək, çünki o, aşkar yük maşını. Bu əhəmiyyətli ola bilər".
  
  
  Aşağıdakı qiymətləndirmə izah etdi ki, niyə. AX, necə və bütün kəşfiyyat agentliyinin müttəfiqləri qoymaq üçün bütün səylərini aşağı izlemek qatil və geri oğurlanmış şeyi. Radius 1500 kilometr Кайзерлаутена yox idi, bizə bir yük maşını, qatar, avtobus və ya təyyarə, onlar olmasaydı, biz heç обыскивались. Bütün yerüstü nəqliyyat, пересекающий qərbi avropa sərhədləri və sərhədləri "dəmir pərdə" məruz qalmış, ikiqat yoxlama. Hava müşahidə istifadə etməklə xüsusi cihazlar aşkar покрыло yer kürəsi. Hər bir agent yerlərdə təcrübəsi Киркенеса qədər Хартума idi bir yaşayış məntəqəsi rusiyanın tapmaq Петушок. Əgər yay daxil edilmişdir artırılması üçün səylər açılışı zamanı deyil, demək olar ki, iki saat sonra, onun, bəlkə də, hələ də balıq tutdu.
  
  
  AX irəli sürüb iş ehtimal əsasında dörd meyarlar: 1. Heç bir böyük противоборствующая güc deyil, bu əməliyyatı keçirib. Onlar öz ДПЛА və oğurlamaq odin kimi təxribat olardı çox risklidir. 2. Beləliklə, oğurluq ДПЛА idi, elə üçün vacib kimi əməliyyatlar və oğurluq Cockeye. 3. Sonra oğurluq vaxt əsas amildir. Onlar, kim aparmış, ikiqat əməliyyatı edə bilmək, nə qədər onlara vaxt. Bu o demək idi təcili ehtiyac sığınacaq və ya nəqli üzrə bu sahədə.
  
  
  Əgər onlar qalacaq bu rayonda sahibləri altında olacaqdır, daimi təzyiq açıqlanması, ih qabiliyyəti hərəkət edəcək ciddi məhdud. 4. Cockeye və ДПЛА, çox güman ki, təslim edilmişdir ətrafında ehtimal olunan baxımdan daxilində sahədə ehtimal limit nöqtəsi, onun hüdudlarından kənarda da.
  
  
  Araşdırma hərəkəti ilə bütün hava hərəkətinin əhatə dairəsində dərhal sonra oğurluq verir yeganə ipucu. Yük təyyarəsi винтового tipli DC-7 məxsus şimali afrika xalq təbabətində Respublikasında, uçdu şəhərin ətrafında Рентштуль Флюгцойгтрагер yanında Кайзерлаутена 05:00 həmin gün.
  
  
  Təyyarə gəlib bir həftə əvvəl təmir üçün mühərriklər, şirkət Rentstuhl ixtisaslaşmış təmir нереактивных təyyarələrin.
  
  
  Duman DC-7 artıb minimum yoxlanılması. Ego manifesti, sınanmış gömrük ötən gün axşam göstərdi ki nen idi, ehtiyat hissələri mühərrikləri. Park uzaq sonunda ramp, təyyarə idi təcrid edilmiş vəziyyətdə və duman ego görünmürdü ətrafında buruqları və ya inzibati binasının kritik bir dövrdür.
  
  
  Ekipajı üç nəfərdən ibarət olan baxdı kimi hərbi pilot NAPR, gəlib əməliyyatı 04:00. Onlar təqdim uçuş planı hava limanına Heraklion Afinada. 07:20-də hava hərəkəti İdarəsinin Civitavecchia idi проинформировано ki, uçuş planı dəyişib Kəsiklər - düz paytaxtı НАГР.
  
  
  Mümkün nəticə: Cockeye və ДПЛА idi təyyarə DC-7.
  
  
  "Bu, olduqca gözəl, ser", - deyə mən yumub qovluq.
  
  
  "Dünən idi. Onlarla хорька oldu qalın, mən də bilirəm ki, haqqında nə düşünürsünüz ki, Ben d 'Göz Менданике üzrə şimali afrika xalq təbabətində Respublikası heç vaxt втянул özünü bizə nə verir".
  
  
  Səs haqqında çox onu düşünürdüm.
  
  
  "Bəli, o, artıq implicated bu. O ölüdür". Хоук başını обрубком öz siqarlar və прищурился təcrübəsi batan port-günəşin ". Həmçinin Carl Petersen, bizim səfir NAPR. Onlar hər ikisi həlak sonra necə görüşüb gizli görüşə. O, hesab edir yoldan yük maşını və Менданике təyyarə qəzası bu Будане məsələn, üç saat sonra, və bütün bu, eyni zamanda zərbə "Петушкам ".
  
  
  "Bu, bəlkə də təsadüfdür".
  
  
  "Ola bilər, amma hər hansı bir fikir var yaxşı?" - сварливо dedi.
  
  
  "Yox, ser, amma bundan Менданике bilmir plan oğurluq nüvə materiallarının, ondan heç kəs ətrafında ego rat nömrə, kim bilər rob komandalarımız. Və, kimi, biz də bilirik ki, vəziyyət НАГР çoxdan yetişib üçün çevriliş polkovnik ".
  
  
  O, diqqətlə mənə baxdı. "Düşünmürəm ki, cürət edib sənə yenidən порыбачить. Odin!" Qaldırdı thumb. "Nüvə bomba və ДПЛА köç nöqtəsi ətrafında A. İki!" Ego barmağı qalxdı. "Hələlik, görünür ki, yaxşı bir şey, bu DC-7 - veb-lənətə gəlmiş зацепка ilə məşğul olan var. Üç!" Qalan barmaqları qalxıb yuxarı - də onu gördüm ki, ondan uzun bir həyat yolu - "Nick Carter göndərilir nöqtəsi Yoxdur ki, hər il bilərmi, o, bir şey tapmaq idi ki, vaxtilə ətrafında baxımdan A. Aydın?"
  
  
  "Az və ya çox." O, gülümsünüb emu, və turş baxış dəyişdi nə adlandırmaq olar ego mehriban хмурым baxışları.
  
  
  "Bu meydan, oğlum, - dedi, - mən. "Mən bilirəm ki, bu gözəl, lakin vaxt yoxdur. Aydın deyil ki, nə var, demək bu ублюдки. oni захватилили silah, haqqında olan heç bir şey bilirlər ki, bu, ola bilər məqsədini daşıyır odin ətrafında ih şəhərlərində ".
  
  
  Şahin ətrafında olanlar heç bir şey narahat etmir. Tək deyil, ətrafında var. Əks halda, o, olmasaydı oturdu öz yerində, və onun olmasaydı, oturmuşdum yanında. Amma угасающем полуденном işığında qırışları onun şəxslər görünürdü daha dərin isə неподвижностью ego solğun-mavi göz таился fikir narahat edir. Bizdə bir problem idi.
  
  
  Mənim üçün bu adı oyun məni günahlandırırdılar. Qurtarmaq, bütün "amma", "əgər" və "lakin", qurtarmaq rəsmi ana və yalnız штопора üçün, siz necə edəcəksiniz.
  
  
  Хоук mənə dedi ki, biz направляемся hava limanına Дорваль kənarda Montreal. Mən orada oturacağam balıqçılıq Air Canada burada açıq demək Roma, sonra isə "Каравеллу NAA" artıq Ламаны. Onun hərəkət kimi Ned Cole, baş müxbir Amalgamated Press and Wire Services - AP&WS. Mənim iş - hesabat qəfil və faciəli ölüm baş naziri Ben-d ' Göz Менданике. Dam kifayət qədər möhkəm. Amma kimi подстраховки idi start ikinci pasport, fransız, adı Bağlayıcı D ' Avignon, гидролога və mühəndis-водника евроконцерна РАПКО. Şirin su üçün, MƏSƏLƏN, idi bir səviyyədə neftlə. Və bundan da başqa, onlar var olduqca azdır.
  
  
  Bizdə yox idi əməkdaşlarının AX edə biləcək məni dəstəkləmək. Onu deyərdim ki, biz kiçik. Mənim yeganə rəsmi əlaqə olacaq Henri Sutton, rezident və MKİ-nin kommersiya attaşe ABŞ səfirliyinin. O, məni gözləyirdi ölümü ilə əlaqədar səfiri, amma bilmirdim barədə mənim bu missiyanın. Hətta belə bir vəziyyətdə siyasəti AX ibarətdir разглашении operativ planlaşdırma xüsusi xidmət orqanları ilə əməkdaşlıq edən, yalnız istədiyi agent yerlərdə.
  
  
  Əvvəlcə mənim iki yol vardı yanaşma: pakistan dul Менданике, Шема və ekipaj DC-7. Dul, ona görə ki, o edə bilmək mövzu gizli görüşlər səfiri, o, hesab edir ki, onun mərhum əri və səbəbini qəfil uçuş bu Будан. O ki qaldı ekipaj DC-7, onda məlum səbəblərdən onun otel müzakirə etmək, onlarla planları uçuş.
  
  
  Dediyim kimi, bu, adi idi proseduru. Bu Xok dedi: "Mən sizə maksimum yoxdur öyrənmək üçün vaxt var, orada Cockeye və ДПЛА".
  
  
  
  
  
  
  
  Fəsil 2
  
  
  
  
  
  
  
  Qalan hissəsi ərzində yol üzrə рыбацкого düşərgəsinin onun xatirəsi böyük bir hissəsini istinad material verdi mənə Хоук. Əsasən bu, narahat şimali afrika xalq təbabətində Respublikası.
  
  
  Hər bir agent AX var aktual şəkil geosiyasi şəxslər yer kürəsinin. Necə Killmaster N3, mənim biliyim, əlbəttə ki, genişdir və dərindir. Belə də olmalıdır, üçün, сосредоточившись detalları, onun artıq ortasında.
  
  
  Ətrafında bütün ölkələrin Maghreb НАГР ən yoxsul. O, yaradılmışdır və BMT-nin sonunda 50-ci görə qışı quraq keçən hissəsində keçmiş fransız mülkiyyətindən. Kimi "bu yaxınlarda yaranmış üçüncü dünya ölkələri", onun meydana gəlməsi idi sırf siyasi.
  
  
  Ego paytaxtın Kəsiklər - bu глубоководный limanı strateji yerləşən və çoxdan arzu etdiyi üçün Sovet İttifaqı. Admiral İlə.Q. Горошков, baş komandan, Rusiya XİN bildirib ki, gizli ifadəsində əvvəl Mərkəzi komitəsi Siyasi bürosunun ki, Kəsiklər üçün açardır nəzarət qərb Средиземноморьем. Lazım deyildi ali məktəbin dahi başa düşmək üçün niyə.
  
  
  Buna nəzarət mane arasındakı münasibətlər prezidenti НАРН Ben d ' Göz Менданике Vaşinqton. Bu münasibətləri olmuşdur, скрепленные xeyirxah cəmiyyəti. Ki, yalnız bir şey xoşuma gəldi Менданике ABŞ-da, - bu, fasiləsiz axını vasitələri. O aldı bu, bir tərəfdən, zaman hər həllinə şifahi alqış öz xeyriyyəçi tərəfindən şəxsə. Lakin qarşılığında yardım, o, verdiyi Məsləhət hüququnun бункеровку bu Ламане, eləcə də, kifayət qədər ağıllı üçün qorxu ih varlığı öz ərazisində.
  
  
  Mövcud bəzi paralellər vəziyyətlə bağlı Tito və sovet basqısı azn Адриатические limanlarına. Adı Менданике hissəsində əliyevin adı ilə yuqoslav lider. Ən delle qalın mövzu banner bir Montreal Star гласил: "Менданике, североафриканский Tito ölü".
  
  
  Цейлонец mənşəcə təhsil almış, Oksford, Менданике hakimiyyəti ələ keçirdi 1964-cü ildə aşırdaraq və həlak köhnə king Факи nəticəsində qanlı çevriliş. Qohum Факи, Qəşəng Həsən Əbu Osman, çox sevindim, keçid və zaman Vaşinqton verməkdən imtina etdi emu silah, o getdi, Pekin. Ego десятилетняя partizan kompaniyası cənubi sektorunda qum kurqanları NAPR ətrafında Будана zaman-zaman adı mətbuatda. Təsir Osman az idi, amma, necə və Mustafa Bərzani İraqda, o niyyətində deyil idi, və ego çin təchizatçılar səbirli idi.
  
  
  Nəticədə qəzası ilə Менданике həlak olub, altı ego yaxın məsləhətçiləri. Əslində, yeganə qalan üzvü ego hakim ətraf idi general Salem Аззиз Тасахмед. Üzrə indiyə qədər хорька naməlum səbəblərə görə ego deyil sürüklənəcəklər üçün zibil ilə birlikdə altı digər törətmək üçün gözlənilməz səfər bilet bir axın sütun cenaze ilanı.
  
  
  Sonra izvestiya haqqında fəlakətə Тасахмед elan özünü marşalı və bildirib ki, başçılıq edəcəkdir müvəqqəti hökumət. General idi, qırx, o, təcrübə keçirdim Sen-Сире, keçmiş fransız Vest-Point idi polkovnik zamanı çevriliş 1964-cü il. Var idi qadını, bacısı Менданике və onlar Ben idi, sadiq dost ölüm. Bu barədə AX İnform гласил:
  
  
  Тасахмед məlum olduğu kimi, iyun 1974-cü ildən ilə məşğul DTK-nın agenti, A. V. Селлиным başçısı резидентуры Malta, прикомандированным rəhbərliyinə. Yanında idi, qara dəniz donanması olan командует vitse-admiral V. S. Сысоев.
  
  
  ;
  
  
  Necə xəbərdar edib bildirirlər Ulduz", "faciəli ölüm" Менданике səbəb hiddətlənmiş tələbləri bir sıra liderləri üçüncü və dördüncü dünyanın çağırılması barədə təcili sessiya BMT-nin Təhlükəsizlik Şurasına. Təsadüfi ölüm deyil, qəbul olunarkən nəzərə. Осажденное MKİ yenə oldu oğlan üçün битья, olsa da yox idi, hiss edir ki, Təhlükəsizlik Şurası səbəb ola bilər dirilmə ", tanınmış dövlət xadimi və hüquq müdafiəçisi xalqların", görüş verib olardı geniş ifadə etmək imkanı kin qarşı imperialist müharibəsi amerika birləşmiş ştatları.
  
  
  Bütün əlavə təcrübə göstərirdi ki, mənə Xok, mənim ilkin qiymətləndirilməsi dəyişməyib. Məsələ ondadır ki, bu, çətin idi. Bu vəziyyət iştirak etdiyi bütün tərkib hissələri klassik контрпереворота yazda Sovet İttifaqı. Və yeganə link arasında Кацвейлером və Ламаной idi o təyyarə DC-7 edən görünürdü artıb adi reyslə, ego yeganə şübhəli hərəkət idi dəyişikliklər təyinat ortasında.
  
  
  O vaxta kimi biz endi var anqara " RCAF bu Дорвале, onun
  
  
  adlı spa-kostyum və qəbul şəxsiyyət Неда Koulun üzrə P. & WS. Mən heç дежурстве, tam упакованная yol çantası və xüsusi casey üçün attaşe AX tərk qərargah-mənzilində üçün tez əldə olunan və Хоук ih əlindən aldı. Kənarda xidmət və ya xidmət mənim standart isveçlilərin ibarətdir Wilhelmina, mənim 9-rəy люгера, Hugo, стилета ilə dağı əl və Pyer, qaz bomba ölçüsü ilə qoz, ki, o, adətən, geyinmək, öz жокейских şort. Məni diqqətlə обыскивали daha çox dəfə daha onu saya bilərəm, bir ətrafında səbəblərinin, onun danışmaq istəyirəm, ondan ibarətdir ki, heç bir fikir обыскать bu yer.
  
  
  Onun dayanmışdı xəttində sahələri ilkin axşam qaranlıq ilə Хоуком, o zaman idi ki, hazırlanırdı əkilməsi üçün təyyarə "nümayəndəlik" sinif, bir увезет ego geri paytaxta. Daha ehtiyac yox idi demək daha ətraflı tarixinin.
  
  
  "Üçün, estestvenno, prezident lənətləmək istəyir ki, bu məsələ idi dolu əvvəl bu olacaq sərvəti ictimaiyyətinin", - deyə Şahin öz xurma və закуривая daha bir başladı.
  
  
  "Mən güman edirəm ki, onlar susurlar bir ətrafında iki səbəbi, bəlkə də hər iki. Yerdə onlar bizi спрятали Cockeye, onlara tələb olunan vaxtı təyin etmək üçün ego ДПЛА və işləmək авионикой. Bu, bəlkə çox çətin, onlar üçün."
  
  
  "Hər hansı başqa bir səbəb?"
  
  
  "Logistics. Əgər bu, şantaj, tələbləri yerinə yetirilməlidir, şərtləri yerinə yetirilmişdir. Tələb olunan müddət üçün həyata keçirməyə belə bir plan".
  
  
  "Ümid edək ki, bu, kifayət qədər vermək üçün bizə kifayət qədər... Sən hiss edirsən özünü yaxşı?" O, ilk dəfə olaraq, qeyd səbəbini olan onun рыбачил göl Quebec.
  
  
  "Mən dözə bilmərəm uzun məzuniyyət".
  
  
  "Kimi bir səviyyədədir?"
  
  
  "Yaxşı. Ən azı, o məndə var, amma bu piç Тупамаро шталь baş aşağıdır".
  
  
  "Hmmm." Mövzu siqar светился qırmızı soyuq alaqaranlıqda.
  
  
  "Yaxşı, ser", - səsi eşidildi bütün müstəvidə.
  
  
  "Üzr tərk ki, mənim balıqçılıq təsərrüfatları снастями", - dedim.
  
  
  "Təkrar sınayacağam uğurlar Потомаке. Əlvida, oğlum. Qal bağlı".
  
  
  "Ego əl idi, kimi ağac cinslərindən dəmirağac".
  
  
  Avtomobil, məni aparıblar də aerovağzal. Zamanı qısa səfər və onun yenidən натянул qoşqu. Qeydiyyatdan keçib dərhal. Təhlükəsizlik xidməti, əgər siqnal keçmək, məni sərbəst baxan mənim casey attaşe və обыскав bədən kimi пирожное. Boeing 747 demək olar ki, yox idi taşıma kapasitesi. Baxmayaraq ki, mən gedirdim, iqtisadi sinif kimi hər hansı bir müxbiri yaxşı ərazisində баренцева dəniz var idi, üç yer idi ki, yaxşı istirahət və azadlıqlarının.
  
  
  Zamanı içmək, şam yeməyi, onu rahat, Lakin dediyi kimi, Xok, bütün aşağı gəldi, bir-bir. Oğurlanmış ola bilər haradasa НАРР. Əgər o, var idi, mənim vəzifəm deyil, yalnız tapa ih, həm qurtarmaq üçün kim ego ora təqdim etdi. Kömək üçün mənə yuxarıdan olacaq " peyk və kəşfiyyatı ilə маолета CP-71.
  
  
  Düzdür, əvvəllər güclü idi bədii. İndi ee zorakılıq ценымногие qabaqlayır fantaziya. Tv, filmlər və kitablar heç bir vaxt yoxdur. Məhz bu məsələ üstünlük. Bunun da başlıca səbəbi sürətləndirilməsi ondan ibarətdir ki, bu gün Los-Anceles, Münhen, Римэ və ya Afina edənlər çox hissəsi olub onun qardaşları, bu, düşmür əlindən. Köhnə xeyirxah ABŞ-ın havadarları narahat hücum haqqında yox, qurbanların. AX fərqli işləyir. Əks halda o, ümumiyyətlə, heç işləyə bilərdi. Bizdə çox köhnə kodu. Öldürmək və ya öldürülmək. Bu nə müdafiə etmək lazımdır. Sadiq ki, hər şey gəldi düşmən əlinə. Ən delle heç bir edirdi. Yalnız nəticələri.
  
  
  
  
  
  
  
  Fəsil 3
  
  
  
  
  
  
  
  Bina hava limanında terminal Leonardo da vinçi Римэ təmsil uzun застекленный вогнутый dəhlizi ilə bir dəstə rafları havayolları express-size və qəzet köşklərinin. Şüşə içində xətt sahələri var спускающиеся rampaları bir çox giriş qapısı olduğu bir araya təyyarələri iri aviaşirkətləri. Az nüfuzlu daşıyıcıları bağlı Şimali Afrika və cənub və şərq ilə dolu arxa qanadları terminal ki, sübut edir ki, ən azı Римэ baxmayaraq, yenə də обретенное təsir ərəb neft hasil edən ölkələrin, var, müəyyən set fərqi. hələ də müşahidə edilir.
  
  
  Gəzinti, geniş, густонаселенному dəhlizi idi üçün faydalı iki şeyi bir - bir şərh və təlim выздоравливающей ayaqları. Müşahidə edilmişdir vacibdir. Andan gediş marşrutu ilə hərəkət edən Air Canada onu bilirdi ki, ben nəzarət olunur. Bu daxili hiss əsasında borc təcrübə. Onun heç vaxt mübahisə etmirəm bu. Zaman var idi, onun высадился üzrə пандусу və artıb ilə birlikdə kapuçino ki, onun sifariş express-барре. O qalırdı möhkəm zaman onun yaxınlaşdı газетному киоску alıb Rome Corriere Delia Sera, sonra isə sel istəyir ki, kafedra keçirmək üçün mövzular. Менданике hələ də qalırdı, birinci səhifə. Bildirilib ki, ölkədə gərginlik müşahidə olunur, amma sıx nəzarəti altında. Onun, qərara aldı ki, getmək vaxtıdır kişi ayaqyolu düzəldə qalstuk.
  
  
  Onu gördüm mən, öyrənilməsi yeniliklər təcrübəsi Ламаны.
  
  
  O, kiçik artım və жилистого ilə землистым rəng şəxslər və невзрачной paltar. O ola bilərdi hardan gəldi, tipik üz dəstə-dəstə. Məni maraqlandırırdı ego niyyət deyil, ego anonimlik. Yalnız Şahin və mərkəzi nəzarət AX bilirdi ki, mən Римэ... ehtimalla.
  
  
  Güzgü kişi tualet mənim üz acıqlı смотрело mənə. Onun etdim пометку, özünüzü xatırlatmaq lazımdır ki, əbədi daha çox gülümsəmək. Əgər mən deyil ehtiyatlı idi, onun olardı başladı baxmaq, elə bil, kimsə gəldi gizli agent.
  
  
  Olduqca idi daimi hərəkət insanların çıxan ətrafında otaqları, amma mənim kiçik müşahidəçi daxil olmadı. Bəlkə də, çox təcrübəli pro. Zaman onun çıxdı və pilləkənlə aşağı endi əsas dəhliz, o, yoxa çıxdı.
  
  
  Artıq uçuş kifayət qədər vaxt var idi, amma getdi uzaq nöqtədə qeydiyyatı üçün hər il, ola bilərmi ki, onun ego спугнуть. O, meydana çıxdı. Onun sel düşünmək. O, bu шпиком. Ego məqsədi, yəqin ki, təsdiq etmək mənim gəlməsi və bu barədə məlumat verməlidir. Kimə? Məndə cavab idi, lakin əgər ego nəzarət xəbərdarlıq edilib, onun da. Bəlkə də üstünlüyü var idi ərzində rəqib, lakin onlar ediblər, ciddi səhv. İh maraq göstərir ki, uzaq planda Хоука bir şey yanlış getdi.
  
  
  Onun döndü oxu Corriere. O, dolu idi, fərziyyələr haqqında ölüm Менданике və onun üçün əhəmiyyəti NAR. Ətraflı qəzası ilə üst-üstə mövzuları təmin edən Хоук. Təyyarə olub adi yanaşma enməyə ADF zolağına kənarında Буданского оазисах. Normal, bütün sahələrdə istisna olmaqla ki, o, hit torpaq səkkiz mil, həm də sonuna uçuş-enmə zolağının. Təyyarə partladı zaman göstərir. Bu fəlakət idi саботажем, lakin indiyə qədər хорька heç kim izah edə bilmirdi, necə DC-6 влетел qum səhra ilə irəli sürülən təkərlər və standart sürəti azaltmaq, zaman hava idi "aydın" arasında günlük işıq və qaranlıq. Bu исключало partlayış, təyyarə və ya başqa bir təyyarə, сбивший Менданике. General Тасахмед bildirib ki keçiriləcəkdir tam araşdırılması.
  
  
  Mənim səyahət yığışmağa başladı. Qarışıq auditoriya, əsasən, ərəb, bəzi qərb geyim, başqaları yox. Bir neçə неарабов. Üç güman ki, söhbət idi fransalı mühəndislərin, iki - britaniya bir neçə ağır texnikanın. Nəzərə hallar, mən düşünmürdüm ki, ih zamanda biznesin aparılması üçün uğurlu olmuşdu. Amma belə şeylər deyəsən, narahat etmir britaniyalıların.
  
  
  Собравшаяся qrup az diqqət yetirib, əsas gücünü daha başqa vaxt сверяла saat və gözləyirdi gəlişi təyyarənin başlamaq üçün ritual qeydiyyatdan və yoxlamaların. Sonra sonuncu döyüş hava limanında Рифму hətta ərəb hava yolları başladı ciddi yanaşmalı, təhlükəsizlik. Вильгельмина və Хьюго idik öz qapalı kameralarda da attaşe-кейсе. Bu barədə problem yaranmır, amma bir zaman gəlib yalnız bir клера NAA-kişi, oferta üçün gecikmiş iyirmi min planşet altında siçan, onu başa düşdüm ki, problem gəlir ətrafında başqa bir mənbə.
  
  
  Əvvəlcə o, danışdı, ərəb, sonra pis ingilis, onun гнусавый səsi idi aram və barışmaz.
  
  
  Bəzi üzrə ожидающей dəstə-dəstə застонали. Qalan suallar verirdi. Bəziləri başlayıb etiraz və mübahisə ilə xidmətçisi ki, dərhal tutub mövqeyini müdafiə.
  
  
  "Mən deyirəm, - elə gəlirdi ki, böyük dair iki ingilislərin birdən-birə dərk etdi mənim iştirakı ilə, - bu, daha bir problem kimi görünür? Gecikmə?"
  
  
  "Qorxuram ki, bəli. O, təklif edir geri saatda gün".
  
  
  "Bir saat! Amma bu, əvvəllər..."
  
  
  "Bir saat", - köksünü ötürdü, ego yoldaşı ilə kədərli gözləri.
  
  
  Nə qədər ki, onlar обдумывали pis xəbər, onun haqqında düşünürdüm ki, zəng roma papası nömrəsi və təqdim sərəncamına təyyarə. Birincisi, bu idi штопора o, başa olub onun dəstəsi vaxt risk xüsusi gəlişi cəlb edən olsaydı, diqqət zaman şübhələr Ламане oldu daha параноидальными çox normal. İkincisi idi штопора, настраивали siz məni öldürməkdə. Onun, qərara aldı ki, necə bir наверстать упущенное. Hələlik isə onun olsaydı, bir az istirahət etdim. Tərk ona iki britaniyalı müzakirə olunacaq olub ki, onlar var başlanğıc ikinci səhər yeməyi ətrafında qanlı бифштексов əvvəl onlar отменит öz şərtlər, ya sonra.
  
  
  İkinci mərtəbədə terminal zalında qondarma müvəqqəti mehmanxana olan çıxarmaq mümkün nömrəsi-kamera ilə двухъярусной койкой. Задерните ağır pərdələr windows, və siz edə bilərsiniz dayandırmaqla müqəddəs, əgər istirahət etmək istəyirsiniz.
  
  
  Aşağı səviyyə onun qoymuşdur hər iki yastıqları altında yorğan və icazə pərdələri parça-parça olmuş свисать. Sonra ayağa qalxdı üst səviyyə və uzanaraq gözləyin və hadisələrin inkişaf.
  
  
  Клера NAA elan edib ki, трехчасовая gecikmə baş verib görə mexaniki nasazlıq. Öz yerləri zonasında gözləmə, onu görmək bilər, bizim Каравеллу xətləri aşağıdakı sahələri. Baqaj загружался aşağı hissəsi təyyarə isə qulluqçusu бензовоза доливал tanklar təyyarənin JP-4. Əgər təyyarənin mexaniki
  
  
  problemlər yox idi, görünür, bizə, mexanika, bizə sübut edir ki, kimsə nə isə bunu etmək üçün bir şey düzeltmek. Bu, qeyri-səlis idi vəziyyət. Onun qərar qəbul etmək, öz hesabına. Yaşamaq mənim poçt бизнесявляется tələb birbaşa əlaqələri var. Daha yaxşı ola уличеным неправым, nə ölü. Bu halda otellər yazıb ona öz adını iri, aydın hərflərlə.
  
  
  O, gəldi, bir saat on beş dəqiqə. Onu tərk edə bilər, açarı və mürəkkəbləşdirmək emu vəzifə, lakin mən istəyirdim ki, bu, çətin idi. Onun otel, ona danışmaq. Onun eşitdim zəif klik тумблеров zaman onun əsas çevrildi.
  
  
  Onun nəslindən ilə yataqlar və xısın-xısın endi soyuq mərmər döşəmə. Çünki, qapı açıldı içəri, onun yan onun sonu. Göründü yarıq. Giriş genişlənib. Yeritdilər - "Беретты" ilə çətin глушителем. Ona məlum костлявое bilək, parlaq mavi pencək.
  
  
  Bir gun iki dəfə кашлянул və gah yastıqları inandırıcı подскочили də revmatizm. İmkan emu davam etdirmək idi itkisi döyüş sursatlarının. Onun поранил ego bilək və zaman "Беретта" ударился barədə mərtəbə, onun катапультировал ego otağa hit ego haqqında двухэтажную yataq və çarpdı qapını ayağı.
  
  
  O, kiçik idi, lakin tez bərpa və sürətli idi, kimi zəhərli dragon. O, geri bərpa arasında шестами yataq закружился və getdi məni лезвием sol tərəfdən bu kimi idi kiçik pala. O, oturdu ilə qeyd edək ifadə şəxslər. Onun натупал, тесня ego, стилет Хьюго кружился .
  
  
  O, tüpürdü üçün çalışırıq yayındırmaq məni basmaqla məni həyat, sonra isə onu vurdu üzrə boğaz. Ego nəfəs idi прерывистым, onun желтоватые göz остекленели. Onun etdim yalan hücum ilə Хьюго, o, vurmuşdur контратакующий zərbə vurub, ona zərbə ayaq paça. O xilas çox hissəsi zərbə, lakin indi onu bərk-bərk ego k ah. O, çalışdı qurtarmaq istəyən parçalamaq mənə kəllə. Onun tutuldu ego bilək əvvəl o, arada bölüşmək mənim saç. Sonra onu məcbur ego ətrafında çevirmək, onun üz врезалось divar, bir əl oldu вывернута k ego boyun, Хьюго протыкал ego boğaz. Ego silah etmişdir xoş лязгающий zaman səs düşdü mərtəbə. Ego nəfəs boğuq idi, sanki o məsulları çox uzun bir yol və uduzdu irqi.
  
  
  "Mən səni heç vaxt peşman. Kim səni göndərib?" Onun cəhd dörd dildə, sonra isə əlini qaldırdı həddə qədər. O, корчился və təngnəfəs olmuşdu. Onun qan tökmək ilə Хьюго.
  
  
  "Hələ beş saniyə - sən ölü", - deyə o, italyan.
  
  
  Onun səhv idi, bizi hansı dildə. O, öldü, dörd saniyə. O vermişəm всхлипывающий səs, daha sonra isə onun kimi hiss ego, bədən содрогнулось, onun gücünü сжались, sanki o, çalışırdı çıxmaq içəridən. O, dağıldı, və mən ego saxlayın. O, normal bit ampula, yalnız o dolu idi sianid. Onun iyi acı badam, zaman qoymaq ego azn yataq.
  
  
  Bu ritual ölüm o baxdı daha yaxşı idi diri-diri. Onun heç bir sənəd ki, təəccüblü deyil. Odur ki, o, intihar, mane olmaq üçün mənə məcbur ego danışmaq sübut edibdir və ya фанатичную sədaqət, ya qorxu daha dözülməz ölümündən sonra necə o заговорит, - ya da və sair.
  
  
  Onun селл azn yataq və siqaret yandırdı. Onun heç vaxt sərf düşüncə vaxt ki, ola bilər, əgər onun daxil olub, başqa cür. Lüks самообвинения, onu tərk filosof. Burada var idi qalıqları kiçik qatillər ki, əvvəlcə yoxlanılır gəlməyim, sonra ıso bütün gücü ilə çalışdı mane olmaq mənim gedişinə.
  
  
  Haradasa arasında ego nəzarət və ego yekun aktı kimsə ilə əhəmiyyətli təsiri otel cazibe məni həbs görə qətl sifariş uzun müddətli gecikmə planlaşdırılmış səfər. Təlimat mənim potensial qatil metodu ilə bağlı olan, o bilər məni xilas olmaq üçün, olmalıdır, çevik idi. O bilməzdi ki, mən həll edəcəyəm, bir az istirahət et. Onu edə bilər ki, bir daha yarısı bir çox başqa şeylər, vaxt keçirtmək üçün, və onlar bütün olardı göz qabağındadır. Bu öldü olardı işləri qatil və artırmışlar olardı ehtimalı ego tutulması. Bütün bu gəlməsi müəyyən dərəcədə ümidsizlik.
  
  
  Bu cəhdi də səbəb ciddi məsələlər: kimsə bilirdi ki, onun Nick Carter deyil Ned Cole. Kim? Əgər bu kimsə ilə bağlı idi NAPR, niyə öldürmək üçün mənə Римэ? Niyə mənə heç bir imkan mənə gələ Ламану və risk olmadan off başa məni orada? Odin üzrə cavablar ibarət ola bilər ki, kim etdi, mənim yeni roommate bağlı idi, heç NAPR isə Şimali Afrika Airlines. Çünki bu iki hissəsi bir qurumun, əmr həlak onu əsas götürmüşük kənardan, amma yaşadığınız əhəmiyyətli təsir daxilində aviaşirkətlərin.
  
  
  Məlum olub meyit var mənim yataq davamçısı. Hər halda, kimsə gözləyir barədə hesabatın uğurlu missiya. Maraqlı olardı ki, hər il təşkil edəcək ki, sükut. Tərk ona ego, yorğanın altında.İlə береттой yastıq altında. Карабинерам olardı əyləncə üçün cəhd zaman bunu başa düşmək olar.
  
  
  Kimi və Xok. onun
  
  
  getdi emu кодированную teleqram targeted missis Helen Cole ünvanında dairəsi Kolumbiya. Bu nen onu xahiş etmək haqqında bütün məlumatları əldə etmək və nəzarəti Şimali Afrika Airlines. Onu da qeyd edir ki, görünür, mənim örtüyü idi açılıb. Sonra onun verdikdən, restoran, hava limanında üçün cəhd yaxşı каталонцы və фиаски Бардолино. Yalnız ofisiant yetirdim, mənə diqqət var.
  
  
  İdi, heç on dəqiqə vaxt onu geri zonasına əkin. Sərnişinlər artıq yoxlama keçirdi, mexaniki problem həll. İki британца, daha покрасневшие, lakin heç də похудевшие görə, gecikmə, рвалились başqa digər zaman sərt arab ilə qırmızı феской обыскивал ih-də tələb etdim ki, silah.
  
  
  Mənim öz buraxılması idi adi haldır. Bizə biri üç köməkçiləri-kişilər deyil yetirirdi, mənə daha çox diqqət, hər kəsdən. Onun keçmişdir qapısı açmaq və nərdivandan endi altında bəlkə günəşli müqəddəs çalışaraq ola mərkəzində sərnişin axını. Mən düşünmürdüm ki, kimsə çəkmək mənə bu əlverişli mövqeyi, amma sonra onun gözləmirdim və qəbul komissiyası.
  
  
  Salon Caravelle idi dar və ikili oturacaqlar, tərəflər dərələr idi hesablanıb faydalı yük deyil, rahatlıq. Aşağıda üçün yer var idi əl yükündə və üst rəf nəzərdə tutulmuş üçün yalnız palto və papaqlar, dolu idi, və bütün növ mallar. İki uçuş aksiya iştirakçıları tünd-mavi forması ilə qısa tam yubka cəhd etmək qaydaları, mən bilirəm ki, bu əhəmiyyətsizdir. Boya отслаивалась kimi və bej dekor mənim asılıdır. Onun, ümid xidmət təyyarə olacaq və daha professional. Onu seçdi yer arxadan. Belə ki, onun edə bilər yoxlamaq üçün yenidən gələn və bizə kimə deyil, ola da böyüyür.
  
  
  Bu 13.20 əkin sərnişin dayandı. Bir çox yerlərdə məşğul idi. Bununla belə, хвостовая аппарель qalıb опущенной və pilot deyil, daxil mühərrikləri. Развлекал bizi ərəb музак. Çətin ki, biz gözləyirdik ki, növbəti reklam haqqında mexaniki задержке. Biz buna hazırıq. Gözləyirdik gəlişi sonuncu sərnişinin.
  
  
  O, gəldi фырканьем və пыхтением, ağır elə hey vurur üzrə qalxmağa başladı, emu kömək daha yüksək iki uçuş aksiya iştirakçıları gözləyən ego görüşlər.
  
  
  Onu eşitdim, o хрипит fransız: "Tələsin, tələsin, tələsin. Bütün tələsir... mən İsə həmişə gecikmirəm!" Sonra o, gördüm стюардессу və keçid ərəb: "Əs-salam аликум, binti".
  
  
  "Ca аликум əs-salam, абуи", - o, cavab verdi, gülən uzadaraq emu əlini. Sonra isə fransız dili: "Heç bir tələsik, doktor".
  
  
  "Аааа, de, bu onun ön şərt!" O nazil edilmişdir ilə полиэтиленовым paketi, tam şüşə ilə şərab və böyük çirkli çamadan.
  
  
  Stüardessa захохотала onun üzərində, onu azad şeyi, eyni zamanda o, ağır-ağır nəfəs alırdı və протестовал qarşı неестественности vaxt yola düşmə. Ego taksi ətinə batıb qalmışdı bu проклятом roma hərəkət edir. Ən azı ki, edə biləcəyi, FAO - bu verməyə emu maşın və s., Və s.
  
  
  Doktor idi, böyük kişi ilə ağır şəxs. Var idi papaq üzrə buruq qısaca остриженных boz saç. Bu ilə yanaşı, ego ирисовой dəri gəlməsi bəzi qara damazlıq. Ego tünd mavi gözləri təmsil maraqlı əksinə. Zaman stüardessa yığırdı ego şeyi, o шлепнулся oturacaq yanımda, silinerek şəxs платком və üzr istəyərək, tərcümə, nəfəs.
  
  
  Onun danışdı, onunla ingilis zaman хвостовая pilləkən qalxdı və зафиксировалась yerində. "Hansısa çətin irqi, hə?"
  
  
  İndi o, mənə baxdı maraqla qarşılandı. "Ah, ingilis, - deyə o bildirib.
  
  
  "Bir neçə dəfə atəş səfər. Amerikalı".
  
  
  O, geniş раскинул öz мясистые əllərini: "Amerika!" Görünür, o etdi, maraqlı açılması. "Nə deyirəm, xoş gəlmisiniz! Xoş gəlmisiniz!" O, əlini uzatdı. "Onun doktoru Otto van der Meyer tərəfindən Ərzaq və kənd təsərrüfatı təşkilatının, BMT-nin". Ego vurğu idi, çox güman ki, fransız, daha holland.
  
  
  "Təhlükəsizlik kəməri, doktor, - stüardessa dedi.
  
  
  "Nə-nə!" Var idi, bir yüksək səs və o, bildirib ki, bir neçə sərnişin оглянулись və ya gülür, ya машут emu.
  
  
  Kəmər застегнул ego qabarıq orta və o, yenə çəkdi diqqətimizi zaman mənə "Каравелла" çəkildi yastıqları və başladı рулить. "Belə американски. РАПКО?"
  
  
  "Yox, onun jurnalist. Mənim adım Cole".
  
  
  "Aaa, onu başa düşürəm, jurnalist. Necəsiniz, mister Cole, çox xoşdur". Ego handshake göstərdi ki, altında подпругой durur ki, o daha möhkəm. "İlə хема siz, The New York Times?"
  
  
  "Yoxdur. AP və WS."
  
  
  "Ah, bəli, bəli. Çox yaxşı". O, bilirdi AP&W, AT&T və emu bir fərqi yox idi. "Mən güman edirəm ki, siz səyahət Ламану görə ölüm baş nazirin".
  
  
  "Bu təklif mənim redaktor".
  
  
  "Dəhşətli bir şey deyil. Onun burada idi, bu Римэ zaman eşitdim".
  
  
  O, başını yellədi. "Kədərli zərbə".
  
  
  "Siz biləsiniz ki, ego yaxşı?"
  
  
  "Bəli, əlbəttə."
  
  
  "Ağla deyil, əgər onun совмещу xoş faydalı və sizə bir neçə sual vermək haqqında nen?"
  
  
  O, моргнул, mənə baxaraq. Ego мочка idi, geniş və uzun, nəyə görə aşağı hissəsi şəxslər görünürdü qəribə укороченной. "Yox, yox, tamam yoxdur. De ki, mənə sənin kimi, mən deyim sənə hər şey edə bilərəm".
  
  
  Onun досталь öz notebook, və növbəti saat ərzində o, suallara cavab verirdi və A. Onun dolu bir neçə səhifə informasiya ilə məşğul olan mən artıq idi.
  
  
  Həkim sadiq məşhur fikirdədir ki, hətta ölüm Менданике təsadüfi idi, nə o, şübhə, çevriliş polkovnik idi, haradasa prosesində.
  
  
  "Polkovnik - general Ташахмед?"
  
  
  O, çiyinlərini çəkdi. "O, olsaydı ən aydın bir seçimdir".
  
  
  "Lakin bu çevriliş? Менданике daha yoxdur. Məgər ardıcıllıq deyil, keçək general?"
  
  
  "Bu nen ola bilər implicated polkovnik. Polkovnik Məhəmməd Дуса - təhlükəsizlik xidmətinin rəisi. Deyirlər ki, o, qurub öz təşkilatına nümunəsi misir Мухабарата".
  
  
  İlə məşğul olan idi смоделирована köməyi ilə sovet məsləhətçilər tərəfindən nümunə KQB. Onun haqqında oxumaq Дуза öz informasiya materialları. Onlar müəyyən etmişlər ki, o bir insan idi Тасахмеда. "Nə o, nə edə bilər, əgər ordu məxsusdur Тасахмеду?"
  
  
  "Ordu - bu Мухабарат", - deyə mızıldandı. Sonra o, dərindən ah çəkdi, скрестив öz мясистые əlləri sinə baxaraq oturacağın qarşısında. "Siz lazımdır ki,-ki, anlamaq, mister Cole. Onun həyatının ən sərf Afrikada. Onu gördüm, belə şeylər əvvəl. Lakin onun beynəlxalq, dövlət qulluqçusu. Siyasət məni maraqlandırmır, onlar doğurur məndə ikrah. çaqqal üçün mübarizə bir şey, görmək, kim ola bilər, yuxarı шакалом. Менданике, bəlkə də göründü tərəfindən пустозвоном, lakin o, yox idi, varlı, öz vətənində. O, qayğı haqqında, onun xalqı, necə ola bilər, və demək çətindir-dən artıq olub, indi zaman o getdi, amma əgər hər şey necə əbədi, bu qanlı olacaq ".
  
  
  Həkim vurulmuş diş və mənasını başa düşdüm. "Siz deyirsiniz ki, Дуза yardım alır kənardan?"
  
  
  "Nə olar, mən istəmirəm ki, məni də vaxtaşırı, lakin çərçivəsində işlədiyim onun gərək bir çox ölkədə səyahət və mən kor deyiləm".
  
  
  "Siz nəyi nəzərdə tutursunuz ki, Əbu Osman uyğun deyil bu?"
  
  
  "Osman!" O, mənə baxdı geniş gözlü. "Osman - köhnə реакционный axmaq, бегающий qum səsləyən müqəddəs müharibə kimi dəvə, dəbdəbəli haqqında & nb. Yox, yox, fərqli bir şeydir".
  
  
  "Mən gedirəm oynamaq guessing oyun, doktor".
  
  
  "Qulaq asın, onun həddən artıq çoxdur deyirəm. Siz yaxşı bir amerikalı jurnalist, lakin mən, həqiqətən, sizi tanımıram. Mən bilmirəm ki, siz bunu mənim sözlə".
  
  
  "Mən dinləyirəm deyil, sitat. Bu məlumat. İstərdim ki, siz bizi demək, mənə hələ də yoxlamaq lazımdır".
  
  
  "Mən demək, mister Cole ki, sizdə problem yarana bilər yoxlanılması ilə bir şey. Ola bilsin ki, siz hətta heç icazə ölkəyə gəlmək". O, bir az da kəskin.
  
  
  "Bu şans onların istifadə etməlidir, hər hansı bir jurnalist zaman onun redaktor deyəcək: çıxın gedin".
  
  
  "Qoca. Onun inamlı ki, bu belədir. Amma indi olmayacaq, heç bir mehribanlıq olan amerikalılar, xüsusilə edənlər suallar soruşur".
  
  
  "Nə olar, əgər onu almaq üçün gedirəm şübhəli şərəf ola вышвырнутым bu yer ətrafında əvvəl mən попаду oraya, onun çalışacağam ki, danışmaq yumşaq", - dedim. "Bilirsiniz, əlbəttə, ölüm haqqında da bizim səfirin?"
  
  
  "Əlbəttə, amma insanlar üçün bu, heç nə demək deyil. Onlar düşünürlər yalnız ölüm haqqında öz lideri. Görürsünüz, onlar arasında əlaqə? Nə deyirəm", - o, dərindən nəfəs aldı və nəfəs aldı, adam könülsüz qərar qəbul etdi - "Qulaq asın, onu deyim ki,-ki,, və bəsdir, bu müsahibə. Son aylarda ölkəyə bir neçə adam gəlirdi. Onu bilirəm ih fikrimcə, ona görə ki, gördüm, yaxşı və başqa yerlərdə. Партизаны, muzdlular, komando - sevindirici haldır ki, - bir neçə adam gəlir, eyni zamanda, heç də qalır Ламане, çıxıb gedir kəndə. Onun görürəm ki, ih-də kənd. Niyə belə adamlar lazımdır gəlmək bu yer? Onun soruşuram özünü. Burada heç bir şey yoxdur. Onlara kim ödəyir? Heç Менданике. Belə ki, ola bilər, onlar turistlər məzuniyyətdə, oturublar, kafe, lorda uzadır görünüşü. Siz özünüz başa düşürsünüz, mister газетчик. Шпоном ". O qoydu nöqtəsi, boşandı əlləri. "İndi siz məni bağışlayın. Mənə istirahət lazımdır". O, təxminən başını, təxminən oturacaq və yatdı.
  
  
  Ego mövqeyi ondan ibarət idi ki, insan oteldə danışmaq, amma könülsüz idi, bu, getdikcə daha неохотным ən azından o, davam etdi, o qədər çatdı baxımdan, o zaman pərişan və narazı öz açıqlığı ilə naməlum jurnalist. Ya o çox demişəm, ya da o, yaxşı aktyor idi.
  
  
  Hər halda, ehtiyac yox idi danışmağa haqqında mənə притоке, əgər o, belə düşünmürdülər. Komando oğurlanmış nüvə silahı olmasa da, Yaxın Şərq Касабланки qədər Cənubi Yəmən dolu idi, onlardan, bu, ola bilər зацепкой.
  
  
  Zaman yaxşı doktoru oyandı, sonra
  
  
  sonra yap-o, yaxşı əhval. Bizdə qalırdı, təxminən, bir saat, və o, məsləhət gördü ki, emu haqqında danışmaq, onların kənd təsərrüfatı layihələrində. O, həyatının ən sərf Afrikada. Onun atası idi-бельгиец deyil hollandiyalı - o, oxuyub Лувенском universitetində, amma ondan sonra ego həyatına həsr olunmuşdu ərzaq problemləri Qaranlıq qitə.
  
  
  Zaman pilot başladı he, van der Meyer keçid ilə yaşlılar haqqında mənə dünya fəlakətə yayılması quraqlıq azn quraşdırma təhlükəsizlik kəmərindən. "Təəssüf ki, mənim daha, - dedi, - adət burada heç vaxt yüngül olur. Sizin üçün bu zamanda, bu, çox çətin ola bilər. Qalın mənimlə. Onun səni yazıçı, FAO, bu, necə?"
  
  
  "Mən istəməzdim ki, çatdırmaq sənə narahatlıq".
  
  
  O, фыркнул. "Mənim üçün problem deyil. Onlar bilirlər ki, məni kifayət qədər yaxşıdır".
  
  
  Bu kimi idi imkanı. Əgər bu idi ki, o, hələ ona olardı araşdırdım niyə. "Mən qiymətləndirirəm təklif", - dedim. "Mən gedim görə sənə".
  
  
  "Mən güman edirəm ki, siz deyirsiniz ki, ərəb?"
  
  
  Həmişə var üstünlüyü ondan ibarətdir ki, zəif dili düşmən ölkə. "Bu, tək deyil, ətrafında mənim istedad", - dedim.
  
  
  "Hmmm." O, понтификом başını tərpətdi. "Bəs fransız?"
  
  
  "Un peu."
  
  
  "Nə olar, istifadə edin bu necə olar ki, yaxşı, əgər sizi xahiş olunacaq və edəcək dindirmək". O, закатил gözləri.
  
  
  "Təkrar sınayacağam", - dedi və onu hələ bilmək olmaz, ola bilərmi ki, onun altında обложкой jurnalist məqalə yazmaq haqqında niyə "освобожденная" elit keçmiş fransız mal üstünlük fransız danışmaq kimi bir status simvolu deyil, öz ana dilində.
  
  
  
  
  
  
  
  Fəsil 4
  
  
  
  
  
  
  
  Yaşadığım Kəsiklər yerləşir kənarında qədim liman aypara şəklində inşa əvvəl romalılar qovublar carthaginians tərəfindən müstəmləkələşdirildi. Biz пролетели üzərində onun və üzərində tozlu мегаполисом aşağıda. O, çox artıb, mənim son dayanacağı.
  
  
  "Sən əvvəl burada idi?" - doktor soruşdu.
  
  
  "Mən gözləyirdim ki, Kəsiklər, daha çox olacaq". Onu deyə eyham ki, yoxdur.
  
  
  "Biz onun səbəbi olmalıdır artım üçün. Roma xarabalıqları bu Портариосе idi turist cəlb edir. Ola bilər, əgər biz tapmaq neft, kim bilir".
  
  
  Terminal hava limanının Ламаны təmsil öz tipik kvadrat bina sarımtıl parıltısından rəng ilə, ətraf qanadları. Ayrıca ona oturmuşdu yeganə böyük tatyana yüksək сводчатой dam. Bundan başqa, bizim digər təyyarə xəttində sahələri yox idi. Xətti sahələri idi platon piyada ağ-mavi клетчатых куфиях kimi baş geyimlərinin. Onlar təchiz belçikanın avtomatı FN 7.65 və yedeklenir полдюжиной rahat yerləşdirilmiş fransız döyüş maşınlarının Panhard AML.
  
  
  Bəy взводов idi растянуто boyunca parlaq günəş asfalt. Biz keçdi mimmo onlara gələrkən gömrük qanad terminalın. Bir stüardessa aparırdı parad, digər замыкала. Yardım doktor öhdəsindən congestion, onu gördüm ki, dəstə pinti görünürdü, heç выправки və əlamət yox, yalnız moody baxışlar.
  
  
  "Bu, mənim xoşuma gəlmir", - dedi həkim. "Bəlkə də çevriliş artıq var".
  
  
  Доуан - "gömrük" - hər hansı bir dövlətdə üçüncü və ya dördüncü dünyanın işi uzun kurs. Bu odin bütün yolları поквитаться. Bu da işsizliyi azaldır. Verin kişiyə formasını, deyin emu ki, o, rəisi və payment yoxdur emu çox o qaldı iş. Lakin burada əlavə olundu iki yeni amil - hiddət itirilməsi lider və etibarsızlıq. Nəticəsi budur ki, gərginlik və qorxu hissi mühitlərdə yenidən gəlmiş. Onun hiss ego iz зловонном безвоздушном anbar sərəncam üçün salam gəlmiş.
  
  
  Növbədə hərəkət ilə əvvəlcədən медленностью, səyyah idi təqdim kart silindi, pasport və kart immunizasiya ayrı-ayrı məntəqələrində, harada idik müfəttişləri istəyən səbəb narahatlıq və tutma. Qarşıda eşidildi гневный səs перебранки arasında üç fransızlar və tərəfindən. Trio Paris ətrafında deyil робели; onlar müdrik da oynayır.
  
  
  Zaman yaxınlaşdı növbədə van der Меера, o salamladı və zabitinin arxasında ərəb - necə çoxdan itirilmiş qardaşım. Qardaşım уклончиво hırıldayıb güldü də revmatizm və əlini ağır əli ilə.
  
  
  Zaman onun yaxınlaşdı counter doktoru keçib, fransız dili mənim üçün. "Bu insan - digər. O, gəldim vasitəsilə Рифму yazmaq barədə eksperimental təsərrüfatları".
  
  
  Kargüzar ilə qalın boyun və kvadrat üz-elədi, doktor və qatılaşdırılmış mənim kağızlar. O zaman gördüm ki, pasport, o, çiyninə başını tikdi məni гневным məmnuniyyətlə. "Amerika!" o выплюнул bu, ingilis, çirkli söz. Sonra isə прорычал ərəb: "sən Niyə bura gəldim?"
  
  
  "C' est dommage, M ' sieu. Je ne comprend pas", - dedim baxaraq emu bu çirkin gözləri.
  
  
  "Raison! Raison!" - o, qışqırdı diqqətini cəlb. "Porquoi êtes-vous ici?" Daha sonra isə ərəb "Son навозоеда".
  
  
  "Sizin kimi məşhur doktoru
  
  
  Van der Meyer dedi: "Mən sadiq fransızların". Afərin=) etmək haqqında məruzə etsinlər ki, nəyə nail oldunuz çevirərək səhra də münbit torpaq. Bu, yaxşı xəbər haqqında olan məlumat olmalıdır, hər yerdə. Siz razı deyiləm, müsyö mayor? "
  
  
  Bu ego bir az отодвинуло. Artırılması adı ilə kiçik leytenant zərər deyil. Bu səbəb кряхтение.
  
  
  "Bir şey olduğu fəxr etmək olar". Onun досталь, portsiqar uzatdı emu. "Xoşbəxt var ki, bir insan kimi doktoru". Onun gülümsədi van der Мееру ki, öz növbəsində dayanıb mən gələn rack və озабоченно bizə baxırdı çiyin üzərində.
  
  
  Bu yaxınlarda almış mayor rütbəsi yenidən крякнул alaraq siqaret, heyran qızıl imzası. Onun saxlanılır, alışqan. "Necə uzun siz planlaşdırırıq burada qalır?" - прорычал o, hər dəfə mənim viza подделанную AX.
  
  
  "Bazar günü, in-Шалах".
  
  
  "Yox, залп Allah isə залп Mustafa". O, nəfəsini buraxdı bulud, tüstü, özünü işarə.
  
  
  "İstəyirsinizsə, onun помещу sizi məqalə yazmaq üçün gedirəm. Mayor Mustafa edən məni qarşıladı və mənə verdi imkanı haqqında digər demək böyük işlərdə ki, burada nə edirsiniz". Onun böyük jest etdi.
  
  
  Əgər o, bilirdi ki, bu yalandır, o, başa düşürdü ki, daha yaxşı göstərmək deyil bu. Onun demişəm kifayət qədər ucadan üçün eşitmisiniz qalan bütün müfəttişləri. Biz ərəblərin quru yumor hissi. Onlar başqa bir şey daha yaxşı görən kimi gülürlər крикунами mühit var . Onu hiss edirdim ki, ən azı bəzi duh Mustafa.
  
  
  Ən delle, onunla idi ценымногие asan oynamaq daha форелью. Keçərək mimmo onu, yoxlamaq və punch oldu daha рутинными. Axtarış baqajın idi hərtərəfli, lakin kifayət qədər ətraflı öyrənilmiş üçün побеспокоить Вильгельмину və Хьюго. Onu yalnız iki dəfə eşitdim ki, məni "deyirdilər çirkin amerika casus". Üstəlik, zaman-zaman mənim çamadan və çanta ilə təltif edilmişdir ağ мелом yol verilir, onun hiss ev kimi.
  
  
  Van der Meyer gözləyirdi məni, və biz çıxdıq üzrə душного сераля, iki британца deyil, bizə danışan fransız, bizə ərəb, ругались ilə Mustafa.
  
  
  Носильщик atdı bizim baqaj yük qədim шевроле. Həkim payladım tip və xeyir-duası ilə Allahın biz qalxdıq xaricdə.
  
  
  "Siz off sol sarayında Kəsiklər?" Mənim ev sahibi çox tərlədim.
  
  
  "Bəli".
  
  
  Onun səhnəyə baxdı. Terminal ön baxdı daha человечным. Bu idi dairəvi yol ilə çıxış edən ox hərəkət üçün asılqanları və гравийной əziz, aparıcı vasitəsilə Djebel üçün миражу göllərin. İsti duman, cənub изломанные dağlar idi yuxarıda продуваемые külək, выжженные günəş. Sərt mavi səma idi, daha amansız səviyyəyə излучателем günəş.
  
  
  "Siz tapa bilərsiniz, ki, o, uyğun öz adına... sarayı". Həkim köksünü ötürdü, откинувшись oturacağın qorunması verərək sürücü təlimat. "Amma bu, daha yaxşı təklif edə bilər ki, Kəsiklər".
  
  
  "Mən sizə təşəkkür etmək istəyirəm yardım üçün". Onu da oturmuşdu, hələ ki, sürücü cəhd təkan qaz pedalını vasitəsilə gender əvvəl o, başa göstəricilərinə üçün çıxa yollar.
  
  
  Biz doktoru bunun səbr yox idi. "Притормози, altıncı oğlu погонщика dəvə!" O, проревел ərəb. "Притормози və ya onun haqqında məlumat verim sənə təhlükəsizlik xidmətinə!"
  
  
  Sürücü təəccüblə baxdı güzgü yuxarı qaldırdı və ayaq və надулся.
  
  
  "Ah, bu, artıq çox". Van der Meyer sildi şəxs платком. "Bütün bunlar belə axmaq, belə расточительность. Onun хвалю sənə görə, sənin kimi aparırdı özünü. Sənin idi, yaxşı bir fransız".
  
  
  "Pis ola bilər. Onlar ala bilərsiniz, mənim pasport".
  
  
  "Onlar заберут ego, otel və Allah bilir, siz ego qaytaracaqdır".
  
  
  "Bilirsiniz, ola bilər ki, onun çıxmaq və yazmaq haqqında məqalə sizin iş. Harada onun bilərəm ki, siz tapa bilərsiniz?"
  
  
  "Mənim üçün olacaq şərəfdir." O, absurd belə ki, sanki o, ciddi. "Əgər onun qaldı şəhərində, onun olsaydı, sizi dəvət etmişəm ola qonağım olun. Amma mən gedim Пакар. Bizdə var stansiyası, biz harada выращиваем сою və pambıq. Onun qayıtmaq lazımdır, sabah. Niyə sizə almaq mənim kartını? Əgər siz hələ də burada, mənə zəng edin. Onun keçirəcəyəm sizin əsas istiqamət bizim iş və siz soruşa bilərsiniz ki, məni sevirsən ".
  
  
  "Əgər o, həbsxanada və ya mənə bax, biz cəhd edək, doktor. Necə düşünürsünüz, artıq baş vermiş dövlət çevrilişi?"
  
  
  Van der Meyer məktubla müraciət edib sürücüyə: "şəhərdə sakitlikdir?"
  
  
  "Əsgərlər, tanklar, amma sakitlikdir".
  
  
  "Gözləyin, hələ ki, onlarda cənazə. Sizin yerinizdə, mister Cole, onun olacaq, bu zaman küçə ilə gedirdi. Ümumiyyətlə, niyə mənimlə getmək indi? Hələ ki, deyil, bir qədər sakitləşmək".
  
  
  "Təşəkkür edirəm, lakin mən qorxuram ki, mətbuat olmayacaq gözləyin, hətta dəfnində".
  
  
  Çünki şikayətlərin pis istifadə edilən mühərrik, onun yeni səs eşitdim. Onun baxdı. İçindən boz ekranı bizim toz tez çıxarılması, digər maşın. Bu idi двухполосная yol. onun
  
  
  bilirdi ki, əgər qarşılıqlı sürücü otel ətrafında, o olardı, artıq dayandırıb zolağına üçün обгона. Brifinqdə vaxt yox idi. Onun köçürülüb vasitəsilə oturacaq, yoldan sürücü ilə sükan, ağır çıxardı "Шевроле" sağa, sonra isə sola. Onun ıso bütün gücü ilə çalışırdı ki, qala yolda qədər сыпался çınqıl və визжал rubber. Eşidildi yeganə ломающий cingilti metal haqqında metal zaman mimmo təyyarə bir maşın. O, bir az çox tez yavaş və разъехаться.
  
  
  Yox idi həllinə nəzər, və keçərək mimmo, o, dərhal hərəkət. Sürücü başladı qəzəbli cəsəd iyini, sanki çağıran dindarlar namaz. Sound track Van der Меера görünürdü vurulmuş канавке. "Mənim söz! Mənim söz!" idi ki, hər şey alındı. Onun qaytardı sükan sürücü hiss edərək özünüzü yaxşı ki, ümid yaxın miss idi əlaməti nəyəsə daha kimsə öldürücü tələsik.
  
  
  
  
  
  
  
  Fəsil 5
  
  
  
  
  
  
  
  Doktor insanlara sağollaşdı mənimlə girişində otel. O, göndərir mesajı kimi yalnız qayıdacaq üzrə Пакара. Zəng etmək üçün telefon mümkün olmazdı. O, ümid edirdi ki, mən ehtiyatlı və s., Və s.
  
  
  Biz gedəndə boyunca Adrian Пельта, огибая liman idi ki, bir çox əlamətlər general Тасахмед tamam qoşunu görmək. Biz bir qədər sürüyən kimi bu çirkli-ağ фасаду otelin qoşunları рассыпались mühit xurma və sərv kimi alaq otları. İh iştirakı ilə, sanki, yalnız gücləndirdi narahatlıq van der Меера оборудова mənə. "Je vous remercie est, həkim", - dedim, gediş üzrə taksi. "A la prochaine fois. Bon Chance en Pakar".
  
  
  "İş! İş!" O, vurulmuş başını pəncərədən, az qala itirərək papaq. "Mon plaisir, a bientôt, a bientôt!"
  
  
  "Siz ipod". Sürücü heç vaxt bağışlamaq niyyətində idi, məni nə üçün mən xilas emu həyat, lakin бакшиш ki, onun emu təqdim etdi, gətirdi mənə mənim baqaj və onun tez ayağa qalxdı tərəfindən daş pillələri qaranlıq yer foyesində otelin.
  
  
  Qırx il bundan əvvəl sarayı Kəsiklər yaxşı idi üzrə nə fransız koloniyaçılarının bilər özümüz təklif edir. Qaldı mən çalışıram ki, патина, qaldı, sərin. Lakin qoxusu idi, daha təzə kimi konsyerj.
  
  
  Təzyiq artıq vaxt imkan vermirdi lüks oyun oynamaq. O zaman ki, aşkar danışa bilərəm, fransız, girdi deyil bir vərdiş əldə etmək xahişini sifariş haqqında. Təəssüf ki, bütün otaqlar dolu idi. Var idi, ay üzü ilə колючими qara saç və şəffaf qara gözləri. Spirtli olduğu qapılır, uyğun ego жестам kimi ego sarı-qəhvəyi гиллетт.
  
  
  Onun yeganə adam idi gələn an isə foyedə kifayət qədər böyük, heç bir çəkəcək bizi diqqət. Onun gətirdi öz təsdiq edən teleks sol əl isə sağ застегивалась azn kimi. Sonra onun сблизил ih, qismən sürükleyerek ego vasitəsilə alınması.
  
  
  "Bir seçimi var", - sakitcə dedim. "Siz yemək bunu təsdiq mənim zireh və ya vermək açarını mənə mənim otaq burada açıq demək indi".
  
  
  Bəlkə də bu ifadə var idi ego выпученных göz mənim. O bildirdi ki, deyil ac. Onun gedək onu. Amma pərişan lələk, o досталь açarı.
  
  
  "Merci, bien". Onun gözəl gülümsədi.
  
  
  "Siz doldurun şəxsiyyət vəsiqəsi və tərk pasport", - oldu, o, sinə daşları qarşı silinən.
  
  
  "Sonra", - dedim, kart alaraq. "Zaman onu bir az посплю".
  
  
  "Lakin, müsyö ...!"
  
  
  Mən getdim, üz göstərən, oğlan üçün o ness mənim bag.
  
  
  Zaman mənə lazımdır informasiya və ya xidmət şəhərində, mən iki mənbə: taksi sürücüləri və qulluqçuları. İndiki halda bu, son olmuşdur. Ego adı Əli. Var idi xoş bir şəxs və mavi gözləri. O gözəl danışırdı пиджин-fransız. Onu dərhal başa düşdüm ki, mənim çıxdı başqa.
  
  
  O, atdı mənə понимающий fikrimcə, biz hələ ki, getdi лифту barok. "Master etdi pis insan düşmən". Ego şəxs озарилась geniş ухмылкой.
  
  
  "Mən aşkar ego pis davranış".
  
  
  "Ego anası idi свиньей, ego - ata, ələ keçirə bilmirdi. O sənə bəxş edəcək, narahatlıq". Ego səs çıxıb ətrafında ego həyat.
  
  
  Yüksələn lift ölçüsü ilə buraya düşmüşdü, tövləyə, Əli adlandırıb mənə adınızı və bildirdi ki, konsyerj, Arif Лакуте idi, polis casus, сутенером, педиком və meanest ублюдком.
  
  
  "Master qədər uzaqdır", - deyə Əli, qapı açaraq otağa.
  
  
  "Və hələ bundan sonra da Əli". Onun keçirilib mimmo ona sönük освещенную otağa ki, mənə ayırıb Лакут. Əli qatdım müqəddəs deyil ki, çox kömək etdi. "Əgər mənə lazım olacaq maşın, sən bilirsən də, bunu harada tapa bilərsiniz?"
  
  
  O, gülümsünüb. "Hər kəs istəyir ki, Master, Əli tapa bilər... və qiymət deyil, sənə unutdursa, sanki, mənə çox ağır".
  
  
  "Mən istəyirəm ki, maşını ilə məşğul olan yerə gedir, daha yaxşı bir köhnə dəvə".
  
  
  "Ya yeni", - o güldü. "Tezliklə?"
  
  
  "İndi yaxşı vaxt olardı".
  
  
  "On bir dəqiqə, və o, mənəm".
  
  
  "Deyil"
  
  
  Burada var arxa çıxış yolu? "
  
  
  O, mənə baxdı tənqidi baxışları. "Master niyyətində deyil gətirilməsi narahatlıq?"
  
  
  "Bu gün yox. Ətrafında nə üçün belə çox əsgər?" Onun qeyd ego konsentrasiyası zaman çıxartdı ətrafında cüzdan tam yumruq риалов.
  
  
  "Bu işi general. İndi Boss ölü. O, boss".
  
  
  "Olub-ölü Boss yaxşı bir insan?"
  
  
  "Necə ki, hər bir boss", - pit o, çiyinlərini.
  
  
  "Olacaq, problemin?"
  
  
  "Yalnız hər kəs üçün qarşı generalı".
  
  
  "Çox olub?"
  
  
  "Şayiələr var ki, onlar var. Bəziləri istəyirlər ki, onun yerində qayda gözəl xanımı ölü Sahibi".
  
  
  "Sən nə danışırsan?"
  
  
  "Mən demirəm. Onun dinləyirəm".
  
  
  "Nə qədər ki, ətrafında bu sizə lazımdır?" Onun размахивал emu банкнотами.
  
  
  O, покосился mənə. "Master çox ağıllı deyiləm. Onun bilərdim səni rob".
  
  
  "Xeyr." Onun gülümsədi emu. "Mən istəyirəm ki, işə səni. Əgər sən məni обманешь - yaxşı, in-улла".
  
  
  Etdi ki, emu lazım idi, sonra mənə dedi, necə çata arxa çıxış ətrafında otelin. "On min", - deyə o, mənə göz vurdu və getdi.
  
  
  Onun qapını bağlayıb bağladı, pərdələri tək pəncərə otaq. Ən delle idi qapı ilə məşğul olan çıxırdı kiçik bir balkon. Ona açdı görünüşü düz dam və liman. O, həmçinin впускал təmiz hava. Salarkən Вильгельмину öz наплечную кобуру əlavə Хьюго üçün предплечью, onun haqqında fikir Henri Саттоне, резиденте CIA. Əgər mövqelərimiz dəyişdirildikdə yerləri var idi, hər kəs hava limanında yoxlamaq üçün gəlməyim, bir sürücü, bir olardı ayıq-sayıq və əlaqə burada oteldə asanlaşdırmaq üçün mənim daxil olun. Olardı bir mesaj olduğu maşın. Henri bir az mənə göstərdi.
  
  
  Arxa hotel giriş çıxırdım bu зловонный zolaqlı. O, kifayət qədər geniş üçün Fiat 1100. Əli və iki maşın gözləyir, məni ilk almaq üçün mənim xeyir və başlanğıc ikinci üçün hər il nə qədər onun edəcəyəm ego daha zəngindir.
  
  
  "Bu sənin xoşuna gəlir, Usta?" Əli похлопал plyonka toz azn qanadına.
  
  
  Mənə daha çox xoşuma gəldi, zaman daxil olub və gətirdiyi ego. Ən azı hər dörd silindr işləyib. Bir gün bir ana idi korlanmış zaman onun imtina sövdələşmə verdi emu nə yarım adlandırdı azn четырехдневную icarəyə və tərk üzrə dalandan çağıran, Allahdan xeyir-dua ih həm də.
  
  
  Kəsiklər, daha çox походила böyük bir park, daha bir şəhərdir. Fransızlar inşa ego küçələri yelpik şəklində və переплели ih çox çiçək парковый, sağ olun əldə etdiyi yerləşən və ərazisi. Qarışığı мавританской memarlıq və fransız planlaşdırma verdi Ламане köhnə dünya charm ki, bilmədilər silmək hətta onun освободителей.
  
  
  Onun xatirəsi, ego küçə uçuş zamanı vertolyotla Montreal, mən də hərəkət dar mövzu maşın gedərkən üçün окраинам və ABŞ səfirliyinə küçədə Hansı. Əsas yolayrıclarında dayanmış, zirehli maşın çevrildi bilər və istirahət qrupları. Onun xüsusi sürüb mimmo Prezident sarayının. Ego bol-bol bəzədilmiş qapılarını задрапированы qara крепом. İçindən qızıl ızgara onu gördüm, uzun, увитую xurma ağacları yol. Layout, xarici və daxili də var idi, mənim xatirimdədir. Müdafiə Sarayının idi, yaxşı deyil, daha çox hər hansı digər yerində. Ola bilsin ki, Тасахмед etdi və öz qoşunlarını impress deyil, ona görə gözləyirdim ki, çətinliklər var.
  
  
  Səfirlik, kiçik ağ villa, yerləşirdi, uzun yüksək ağ divarlı. Bayraq onun dam olmuşdur yarım ştatlı. Görmək mənə çox xoş idi marines keşiyində duran qapısı, və daha çox məni sevindirdi ih ciddi şəkildə davranış. Mənim pasportum yoxlanılır. Fiat yoxlanılır təcrübəsi kapot artıq yük. Саттону zəng vurub. Revmatizm gəldi və mənə dedilər ki, orada park və məruzə сержанту girişində səfirliyi. Bütün bu bürcün təxminən iki dəqiqə, çox nəzakətlə, amma heç kim əldən verməyib, bizə bir tricks.
  
  
  Qapı arxasında onun aşkar старшины. Ego olardı etməmək çətindir. Ona sevindim ki, biz bir tərəfində. O, sizin download page geri yoxlanılır, sonra mənə məsləhət almaq sol əlini geniş pilləkən ilə iki qolları. Otaq 204 idi mənim məqsədim.
  
  
  Onun qalxdı ilə örtülmüş xalçası nərdivan mühit iy, rəng, sakitlik, cənazə sakitlik. Sakitlik idi, yalnız bir tədbir hadisələr, həm saat. İdi artıq beş.
  
  
  Onu döydü nömrəsinə 204 və cavab gözləmədən qapını açdı və içərisində boğuldu. Bu idi qəbulunu və рыжеволосая qadın ilə məşğul olan gözləyirdi məni etdi ki, o, yumşaltmaq üçün buxar axını ki, onun köklənmiş azn Саттона. "Qəşəng" idi, mənim ilk reaksiya; adi katibi idi, mənim ikinci təəssürat.
  
  
  O, haqlı idi üzrə hər iki punkt.
  
  
  "Mister Cole, - dedi, yanaşma mənə, - biz də sizi gözləyirdik".
  
  
  Mən gözləmirdim onu görmək, lakin bizim qısa handshake dedi ki,-nə yaxşı halda gözlənilməz. "Mən gələn kimi tez mümkün onu ".
  
  
  "Oh". O, diksindi mənim сарказма, onun solğun-yaşıl gözləri сверкнули. Onun təbəssüm idi, nazik, necə ee iy, rəng onun saç idi, nə isə xüsusi, Yates və Kathleen Хулихан - bütün bir üz. Bunun əvəzinə, o idi Içiboş Matthews, помощницей və katibi itkin Henri Саттона. "Harada?" - dedim, arxasınca gedərək, orada ofis.
  
  
  O, cavab vermədi, hələ ki, biz belə bir oyun. "Henri - mister Sutton üzərində işləyir hazırlanması... ilə bağlı ölüm səfiri".
  
  
  "Bu həll edəcək?"
  
  
  "Mən... mən, həqiqətən, bilmirəm... Ancaq bu cavab bilər, niyə ego öldürdülər".
  
  
  "Orada heç bir şey yoxdur?"
  
  
  "Xeyr." O, başını buladı.
  
  
  "Zaman Sutton qayıdacaq?"
  
  
  "O fikirləşir yeddi".
  
  
  "Bir şey gəldi ki, mənim üçün?"
  
  
  "Ah, hə, az qala unutmuşdu". O, təqdim mənə zərf öz stulun.
  
  
  "Məni bağışlayın." Закодированный revmatizm Хоука mənim roma sorğu idi, qısa və vermədilər real cavab: sahib NAA 60% Mendanike, 30% Tasahmed, 10% Shema. Əgər Тасахмед və ya Шема məni öldürmək istədilər, bunu mütləq etmək olar, burada daha asandır Римэ.
  
  
  Onun baxdı Paulo bildirdi ki,, onun ürəklərdə kəskin artıb fonunda bluz. "Mənə lazımdır, sizin ofis rabitə".
  
  
  "Biz nə kömək edə bilərik". Onun jest idi incə.
  
  
  "Gedək danışaq barədə rabitə".
  
  
  Şöbə rabitə və ego baş operatoru Çarli Neil bir az успокоили. Avadanlıq idi yeni, Nil bilirdi öz işidir. İstifadə edərək digər saxta ünvanı, onun закодировал AX-Sp. üçün Хоука: lazım haqqında bütün FAO dr Otto van der Meyer.
  
  
  "Mən almaq lazımdır ki, revmatizm yarım saat ərzində Çarli". Onun dedi. "Siz mənə vermək bilmək".
  
  
  "Biz mənim kabin", - просветила bizim, həm Paula.
  
  
  Səfirliyin ərazisində, обнесенной divar, bir neçə kiçik bunqaloda əməkdaşları üçün. Paula mənə bildirdi ki, son vaxtlara qədər yaşaması belə bir ev idi əlaqəli, lakin qarşı terror aktları əməkdaşları ABŞ-ın etdi ih olmalıdır ki, bütün qadınlar, xüsusilə də tənha, təyin olunmuş NAPR yaşayırdılar onlara.
  
  
  "Yaxşı fikirdir", - deyə, mən, hələ ki, biz gedirdi üzrə cığır onun коттеджу.
  
  
  "Bu nen öz üstünlükləri var, lakin bu məhdudlaşdırır".
  
  
  Ətraf cypresses hans bu yer xoş hissi özəl, baxmayaraq ki, yaxın idi oxşar kottec. Qırmızı бугенвиллия fonunda ağ başa добавляла atmosfer sakitləşdirmə, bu cür иллюзорного, başqa hər şey kimi.
  
  
  "Adətən, onun olardı bölüşdü öz имением ilə хема-bir, kim onun, yəqin ki, heç bir şeyə dözərəm, amma bu dəfə günah insanlarda окупился". Xoşuma gəldi, o качнула başını.
  
  
  Arxasında daha az mətbəx idi, kiçik bir veranda, biz belə bir oyun nen və cəhd bir cin və tonik. "Mən fikirləşirdim ki, burada daha rahat olacaq", - deyə o bildirib.
  
  
  "Like qərar. İcazə verin, ərköyün bir ətrafında mənim поблажек". Onun təklif etdi ki, öz siqaret.
  
  
  "Hmm... qızıl hərflərlə, necə gözəl".
  
  
  "Sənə zövq saat, həftədə. Siz məşğul olursunuz eyni bizneslə ki, Henri?"
  
  
  O, başıyla təsdiq elədi zaman onun uzatdı alışqan.
  
  
  "Zaman dözür dam?"
  
  
  "Sabah dəfnində problemlər olacaq. Lakin general Тасахмеда heç bir real müxalifət".
  
  
  "Ki, burada baş verən ölümündən əvvəl Менданике və səfiri?"
  
  
  O, sonra da atdı məni ehtiyatlı умозрительный baxış. "Bəlkə, yaxşısı gözləmək və bu barədə danışmaq ilə mr Саттоном".
  
  
  "Vaxtım yoxdur gözləməyə. Nə olardı, bizi tanısınlar, gəlin açıq indi".
  
  
  Hey, xoşuma gəldi mənim ton. "Qulaq asın, mister Cole ..."
  
  
  "Yox, qulaq asın. Siz təlimat qəbul əməkdaşlıq. Mən istəyirəm, siz necə əməkdaşlıq edirsiniz, amma demək deyil оборудова mənə rəsmi. Mən bilmək lazımdır, səmimi və indi". Onun baxırdı bilər və hiss qığılcımı.
  
  
  O, üzünü çevirdi. Mən deyə bilməzdi olub ənlik var nax yanaqlar, çünki o, oteli ilə mənə deyə ki, mən cəhənnəm ol, ya ona görə ki, biz göstərmiş, bir-bir qarşılıqlı təsiri. Sonra bir an onun gözləri geri mənim, soyuq və bir qədər düşmən.
  
  
  "İki şey var. Birincisi, onu təəccüblə ki, siz hələ bilmirsiniz. Avqust biz göndəririk-də Лэнгли barədə məlumat gələn kimi, peşəkar terrorçuların ətrafında müxtəlif yerlərdə..."
  
  
  "Gəlişi tək, cüt-cüt və тройками". Onu başa nah. "Штопора - onlar harada?"
  
  
  "Biz əmin deyil. Onlar sadəcə gəlib, yox. Biz düşünürdük ki, arxasında baş nazir. Səfir Petersen otel bu müzakirə onunla".
  
  
  Mənə kədərli idi ki, van der Меера idi çox cavab çox bu insanlarda. "Onlar hələ də daxildir?"
  
  
  "İki mənfəət iyirmi dördüncü üzrə Дофара".
  
  
  "Əgər hiss edirsiniz ki, Менданике gətirdi ih gücləndirmək üçün öz təzyiq qarşı Osman? "
  
  
  
  "Biz cəhd yoxlamaq imkanı".
  
  
  "Hansı münasibətlər var Ben d' Göz ilə general?"
  
  
  "Целующиеся süfrə".
  
  
  Mən həm bütün standart cavablar. "Varmı ki, sübut edə bilər ki, öpüşün dayandırmaq ki, Тасахмед xilas Менданике?"
  
  
  "Üçün, estestvenno, bu, ağla gəlir. Amma bizdə heç bir dəlil yoxdur. Əgər Henri edə bilmək şəxsiyyət sürücü qətlə yetirən səfir o, hesab edir ki, ola bilsin, biz bunu da aydınlaşdırarıq".
  
  
  Onun поморщился öz stəkan. "Harada uyğun polkovnik Дуза?"
  
  
  "Cibinizdə general. O, bunu çirkin bir iş və sevir. Nə zaman baxırsan onu görürsən чешую ilan".
  
  
  Onun qoyuram boş şüşə. "Nə start ikinci bənd siz qeyd etdiniz?"
  
  
  "Bu şey ola bilər. Adam var adı Hans Гайер istəyən ilə əlaqə yaratmaq üçün mr Саттоном".
  
  
  "Kim o?"
  
  
  "O, baş mexanik Şimali Afrika Airlines".
  
  
  Mənim qulaqları насторожились. "O, verdiyi hər hansı bir göstəriş odur ki, o, hotel?"
  
  
  "Yoxdur. O, otelə gəlib. O dedi ki, biz geri zəng".
  
  
  Baxımından mənim cinsi sürücü Matthews Paula омелой ошеломляющий uğur. Necə оперативник MKİ-nin və ya köməkçisi оперативника, və ya, necə ki, orada bizim idi, o, xatırlatdı mənə öz пропавшем боссе. "Bilirsiniz, harada Гайер?"
  
  
  "Yaxşı, hava limanında yalnız bir tatyana-stand. O, dedi ki, orada səkkiz".
  
  
  Onun ayağa qalxdı. "Paula, mənə çox təəssüf ki, vaxtım yoxdur danışmaq gül sənin saç və iy витек. Onun olsaydı, otel kontrol ego yağış. Hələlik isə bilərsinizmi xahiş Henri mənimlə görüşmək bar da Lamana Palace səkkiz gətirmək revmatizm mənim teleqramı? "
  
  
  O, ayağa qalxdı, onun komanda yenidən əldə ənlik. "Biz mister Саттона ola bilər görüşü".
  
  
  "De emu ləğv etmək". Onun кладу hey, əllərini çiyinlərinə. "Və sizə təşəkkür edirəm içki". Onun целомудренно öpdü onun мочку və üz getdi, gülümsəyərək onun озадаченному göz.
  
  
  
  Fəsil 6
  
  
  
  
  Zaman onun подъезжал hava limanına, müqəddəs fading bu выжженном günəş göy. Yanırdı sahəsində işıqları və mayak qurğusu əks ağır qırmızı twilight. İndi qarşısında подъездом dayanmış üç броневика əvəzinə iki. Onu bilirdi ki, giriş aeroport da olacaq hesab olunur. Mənə görə deyil izləyirdik şəhərinin ətrafında və heç kəs seyr mənim çıxışı səfirliyi və ya ondan. Qarşıda blokada olacaq bir az çətindir.
  
  
  Onun dayandırıb əsas yolu ulaşıma kiçik bir kəsiyində yollar, aparıcı ангарам. Yolun sonunda duran vəzifələr mühafizəsi, yanında isə - fransız komandi cip AMX və бронетранспортер TT 6. Bəzi insanlar бездельничали qədər gördük ki, yaxınlaşan am. Sonra onlar огрызнулись, sanki onun idi və o, zor gücünə işğal etdiyi onlar gözləyirdilər. Mənə jest dedilər qalmaq xoş əlli fut qapısı.
  
  
  Çavuş-kəbir dəstəsi tərəfindən dörd nəfər ilə döyüş qüvvələri hazır. Salam idi kəskin və ərəb. Onun idi azn qadağan ərazisinin. Hansı xüsusiyyəti onu, düşündüm ki, edirəm!
  
  
  Mənim revmatizm idi, fransız. Onun nümayəndəsi idi Paris аэронавтического cəmiyyəti. Var idi işləri ilə m-сье Гайером, baş mexanik Mecanicien des Avions Africque Nord. Olub bu, yanlış yer daxil olmaq üçün? Bu məsələ ilə onun irəli sürməkdə öz rəsmi fransız pasportu ilə lazımi möhürü ilə təsdiqlənir.
  
  
  Çavuş etdi sənəd və uzaqlaşdım onunla qutusu mühafizəsi, harada iki zabit diqqət перелистывании səhifələr. Mənim dörd стражника mənə baxdı və sevgi olmadan. Onu gözlədim, növbəti addım, çox gözəl bilirəm, necə olacaq.
  
  
  Bu dəfə старшины müşayiət leytenant. O qədər az düşmən və məktubla müraciət edib, mənə fransız. Nə idi mənim səfərimin məqsədi? Niyə onun otel görüşmək ilə m-сье Гейером?
  
  
  Ona izah etdim ki, biz NAA hər hansı bir problem ilə авионикой öz yeni Fourberge 724C və məni göndərdi Paris ətrafında bu problemin həlli üçün. Sonra ona inamla leytenant və jest təsvir texniki detalları ki, hər şey baş verdi. Onun воодушевился. Nəhayət, o, насытился, qaytardı mənə mənim pasport və əlini mənə əl, əmr verərək məni əldən.
  
  
  "Allah-маак!" Onun qışqırdı və отсалютовал keçərək qapıları. Salam qaytarılıb. Biz hamımız bir tərəfində. Allah razı olsun Allah və zəif təhlükəsizliyini.
  
  
  Park anqar var idi, cəmi iki maşın var. Onun gözləyirdim rast gəlmək əlavə mühafizəçilər, amma yaxşı idi. Keçərək perimetr, siz düşmüşdür daxilində. Xətlərin sahələri idi cüt köhnə DC-3. Daxili anqara olduğum bir ilə выпотрошенными mühərrikləri. Bundan başqa, "Каравеллы" və bir neçə двухдвигательных təyyarə kiçik idi, bir daha və bir çarpıcı yeni təyyarə Gulfstream. Pəncərənin altında kabin emblem idi, MƏSƏLƏN. Şübhəsiz ki, bu idi version Air Force One Менданике. Niyə getmək DC-6 Будан?
  
  
  Əgər sizdə belə idi qəşəng təyyarə?
  
  
  Diqqət müxtəlif təyyarələri zaman onun keçirilib vasitəsilə daxili hissəsi anqara, mən heç bir qeyd hərəkət tel idi zamanı işdən çıxarılması, bu dəqiq idi. Boyunca arxa anqara idi застекленная ofis bölmə. Bu ego pəncərə onu gördüm sergey tərəf yönəldi ona.
  
  
  Biz Hans Гейера idi озорное şəxs ilə хитрыми gözü ilə oxşar düymə. Ego keçəl günbəz idi rəng müalicə dəriləri. O, aşağı və коренастым, böyük bazu önü və böyük əlləri ilə покрытыми yağ ямками. Var idi qabiliyyəti склонять başını kimi малиновка, выслушивающая qurdu. O, mənə baxdı, bu zaman onun daxil qapı.
  
  
  "Mister Гайер?"
  
  
  "Bu da mən." Ego səsi idi натерт наждачной kağız.
  
  
  Zaman onun əlini uzatdı, o sildi öz çirkli ağ комбинезоны əvvəl uzatmaq ego. "Siz otel görmək mister Саттона?"
  
  
  O, birdən-birə насторожился baxdı vasitəsilə şüşə şaşırtmak, sonra yenə mənə. "Sən Sutton".
  
  
  "Əslində. Mənim adım Cole. Biz mr Саттоном tanıyırıq bir-birimizi".
  
  
  "Hmmm." Onu eşitdim ego güclü нахмуренным alnını щелкают təkərlər. "Sən bura necə düşüb? Onlarda bu yer застегнуто daha böyükdür, daha коровья kimin zamanı gələcəkdir".
  
  
  "Mən gəlmişəm etmək deyil, доить".
  
  
  O, mənə baxdı ikinci, sonra güldü. "Olduqca yaxşı. Əyləşin, mister Cole". O da qeyd kafedra digər tərəfdən ego захламленного kafedrasının. "Mən hesab etmirəm ki, kimsə bizə mane olacaq".
  
  
  Biz bu oyunu açdı ray, onun qorunması və досталь şüşə скрепленного бурбона və bir neçə kağız fincan. "Hiss edirsən özünü normal? Heç bir buz?"
  
  
  "Sənin də hər şey qaydasındadır", - dedim, nod bir şüşə.
  
  
  "Bəli, onun üçün bir az səyahət. De zaman".
  
  
  - dedim, sonra əlavə, biz onlar alqış və yandırılıb, bizim öz markaları, Hans склонил başını mənə yaxınlaşdı və işə. "Nə edə bilərəm, sizin üçün, mister Cole?"
  
  
  "Düşünürəm ki, hər şey əksinə baş verir. Siz otel bizi görmək".
  
  
  "Siz nə ilə məşğulsunuz səfirliyində, mister Cole? Onun düşündüm ki, bilirəm, bütün, orada".
  
  
  "Mən gəlmişəm ki, bu gün heç bir zaman. Henri xahiş etdim ki, məni ego ilə əvəz edilsin. İnsanlar üçün olan, onun işləyirəm, əgər mənə təlimat - əbəs yerə vaxt itirməyin. Biz bununla məşğul olacağıq?"
  
  
  O qurtum ətrafında öz stəkan və irəli uzada-uzada başını. "Mən bəzi məlumat var. Amma mən aşkar ki, bu dünyada heç bir şey asan və ya ucuz".
  
  
  "Olmadan dəlilləri. Hansı məlumatlar? Nə qiymət?"
  
  
  O, güldü. "Ya rəbb, sən dəqiq deyil arab! Və bəli, onu bilirəm ki, mən səni heç vaxt itirmək əbəs yerə". O, əyildi, irəli qoyaraq əllərini stul. Biri yuxarı dünyanın onun куполе блестел tər. "Yaxşı, ona görə ki, ruhu onun vətənpərvər, öz ölkəmizin, onun verirəm sizə bu barədə qəpik. Min dollar abş dollar hesabına və beş min, əgər onun bilərəm təmin sübutlar".
  
  
  "Nə yaxşı birinci hissəsində, siz istehsal ikinci?"
  
  
  Haqqında", ancaq mən edə bilərəm. Bu, sadəcə olaraq, bir az vaxt ala bilər, ona görə ki, indi burada hər şey bərbad vəziyyətdədir. İstəyirsən artıra ehtiyatları?"
  
  
  "Yox, sağ olun. Deyək ki, belədir. Onun verəcəyəm ki, sizə üç əmanət. Əgər birinci hissə yaxşı olacaqdır, siz almaq qalan yeddi və təminat məbləğində beş min əgər istehsal edəcək".
  
  
  O, içdim mənə görə qalıqları onun içki, uddu və tökülür özünə daha. "Mən ağıllı", - deyə o bildirib. "Baxaq üç yüz".
  
  
  "Yalnız bir şey var". Onun çıxardı cüzdan. "Əgər mən düşünmürəm ki, nə var, dəyər əmanət lazımdır ala ego geri".
  
  
  "Əlbəttə ki, heç потей, səsvermə görərsən".
  
  
  "Həmçinin onu istəyirəm ki, cavab almaq üçün bir neçə mənim öz məsələləri".
  
  
  "Hər şeyi ki, mən kömək edə bilərəm". O, nə hesablanması altı əllinci və götürdü, ih döş dəqiqə комбинезона. "Yaxşı", - o yoxlanılır şaşırtmak, склонил başını və oradan səs. "Авиакатастрофа Менданике heç bir təsadüf idi. Onu bilirəm ki, bu, necə baş verdi. Sübutlar var atəşpərəstlər məbədinin qalıqları üzərində, bu Будане".
  
  
  "Siz bilirsiniz ki, bunu kim etdi?"
  
  
  "Xeyr, lakin hər hansı bir axmaq edə bilər, bu olduqca yaxşı bir ehtimal. İndi Тасахмед - nömrəli".
  
  
  "Mənim insanlar заплатят görə guesses. Burada DC-7?"
  
  
  "DC-7! Bu idi altılıq olan uçurdu Менданике və ego dəstənin". Ego səs yüksəlmişdir. "Və onlar, dərzi şeytana idi gedilir" Гольфстриме ". Bu ilk şey idi ki, məni предупредило. Lakin bu idi əkin..."
  
  
  "Hans", - mən əlini qaldırdı. "Yeddilik, burada DC-7 məxsus NAA?"
  
  
  Ego saxlayıblar. O, nöqsanlı idi. "Bu Руфе, hərbi bazasında. Nə günahı var, bunu etmək lazımdır..."
  
  
  "Nə üçün o, salona Руфе? Adətən, o, orada əsaslanır?"
  
  
  "O götürülmüşdür orduya bir neçə ay".
  
  
  "Nə haqqında ego komanda?"
  
  
  "Ciddi hərbi. Qulaq asın, məgər sizə maraqlı deyil, onlar kimi qəbul Менданике?
  
  
  
  Bu istəyirlər tarixi. Bu baş əvvəl. Şablon idi, eyni yanaşma, eyni idi. Bu idi mükəmməl silah. Bu..."
  
  
  "Siz idi дежурстве zaman Менданике' lan etdi?"
  
  
  "Dərzi şeytana, yox! Əgər o, var idi, o olardı, bu gün canlı ... və ya, ola bilər, onun da olardı ölü. Xalid idi дежурстве. O gecə rəisi. Yalnız ego yoxdur yanaşı, bizə heç zaman, bizi gecə. Mənə dedilər ki, mən xəstəyəm. Belə ki, mən cəhd və sənə deyə ki,-ki, əvvəl заболею, yalnız sən istəyirsən bu barədə danışmaq проклятом DC-7. Onlar apardılar ego buradan ona dedi скатертью yol! "
  
  
  O qədər гремел, onun aparmış, adi yoxlama vasitəsilə şüşə şaşırtmak. Azn вешалке deyil, yanan müqəddəs, amma alaqaranlıqda üçün kifayət görmək siluetləri yenidən gəlmiş. İh idi, beşi. Onlar hərəkət üzrə разложенному angara geniş qaydasındadır. Keçid dünyanın başı üzərində idi inilti arxasında Hans.
  
  
  "Выключи müqəddəs, tez!" - söhbətə qarışdı mən.
  
  
  O, aldığı mesaj vasitəsilə mənim ton və həmin fakt o idi ki, bir sıra kifayət qədər uzun zaman bilmək üçün заткнуться etmək kimi emu dedilər.
  
  
  Onun hiss xoşagəlməz бронхиальный öskürək, qarışıq düşür və cingilti ilə qırılan şüşələr, zaman onun geri söykəndi və qalxıb diz çökdü. Вильгельмина əlində. Qaranlıqda onu eşitdim Hans ağır-ağır nəfəs alır.
  
  
  "Qara kurs?"
  
  
  "Bu соединительном ofisində". Ego səsi titrəyirdi.
  
  
  "Заберись orada gözlə. Onu əmin etmək lazımdır оборудова bütün burada".
  
  
  Mənim sözlərimi kəsilmişdi daha bir neçə güllə və bir neçə рикошетов. Mən istəmirdim ki, atəş açmaq üzrə 9-mm pulemyot və səbəb piyada. Hücum idi tamamilə əbəs. Ehtiyac yox idi şaşdırmaq şüşə pəncərə üçün beş simvol edə işğalçı bir невооруженного mexanika. Глушители getməsi demək deyil ki, şirkətinin idi, охраняющей hava limanı. Ola bilər, ih ideyası ondan ibarət idi ki, qorxutmaq Hans ölüm.
  
  
  Onu eşitdim Hans kayması bilər yaxınlıqdakı ofisə. Onun ayaq tərəfində oturdu gün və шталь gözləyin. Uzun sürmədi. İlə лязгом ayağı, влетел ilk hücum. Onun низменному onun ego, və o zaman dövrəyə girdi, hit onun ego butt Вильгельмины. Ancaq o, döşəməyə düşdü, kimi üçün onu təqib sayı iki. Onun yuxarı qaldırdı ego, və o, qəbul Хьюго üzrə maksimum. O, verdim bu qışqırıq və dağıldı mənə çiyninə. Onun irəli getdi istifadə edərək, ego kimi qalxan və biz stumbled sayı üç.
  
  
  Zaman baş verib əlaqə, onun azaltdı emu ilə çiyin изрезанное bıçaqla bədən. O, шустрее və ağıllı. O, выскользнул vasitəsilə ölü yük və getdim ki, mənə bir tapança ilə, hazır vurmaq. Onun göyərçin burada açıq demək qarşısında güllə ilə, bura altında ego əlini və biz düşdülər döşəməyə anqar. O, böyük və güclü, ondan smelled sonra səhra. Onun saxlanılır ego bilək tapança ilə. O, yol vuruş və mənim diz da промежности, sol əl isə işğalçı mənim boğaz. İştirakı ilə daha iki ego arkadaşları vaxtım yox idi vaxt sərf incəsənət yunan-roma güləş. Ona imkan verdi ki, ego azad əlində tapmaq mənim boğaz və загнал Хьюго emu altında siçan. O titrədi və başladı, döyülməsi və onun tez спрыгнул ilə ona hazır olan digər iki. Onu eşitdim, kimsə kimi çalışır. Onun, düşündüm ki, bu, yaxşı bir fikirdir, və döndü, qapıdan ofis, пригнувшись.
  
  
  "Hans!" - прошипел mən.
  
  
  "Cole!"
  
  
  "Aç qapını, amma tutun orada".
  
  
  "Narahat olmayın!"
  
  
  Qapı çıxırdı geri anqar. Çalışan ayaqları demək olar ki, bizim qonaqlar, qərar rast gəlmək bizim orada. Ki işıqları ilə hava limanı, işıqları vəzifəsində mühafizəsi və aydınlığı ilkin axşam qaranlıq, problem yox idi, eyni zamanda, görmək üçün, var нежеланная şirkətləri var. Hazırda biz bu aşkar deyil.
  
  
  "Mənim maşın var kənarındakı", - dedim. "Sən следуешь mənə görə. Bax görə bizim geri. Gedək".
  
  
  Bu, kifayət qədər неприкрытая gəzinti, arxa anqara " sərbəst park. Fiat fərqlənirdi abidə kimi Vaşinqton.
  
  
  "Harada ki, sənin maşın, Hans?" Onun soruşdu.
  
  
  "O tərəfə "anqara". Emu düşürdü qaçmağa ayaqlaşmaq üçün məndən, və o, təntiyir, yalnız nə ki, yorulmuşam. "Mən припарковал ego oraya, ona görə ki, orada daha çox kölgə və..."
  
  
  "Yaxşı. Siz oturun, arxadan, yatmaq, mərtəbə və heç bir hərəkət bizə qarış".
  
  
  O, heç bir mübahisə. Onun başlayıb Fiat, подсчитывая məbləğinin iki sayar. Əgər ziyarətçilərin погнались mənə görə, onlar bilirdilər olduğu припаркована mənim maşın. Əgər onlar tərkibinə komanda охраняющей hava limanı, onlar fətəli ki, partizan - problem deyil. Hər halda, onlar üçün gəlib Hans deyil mənə görə.
  
  
  Yaxınlaşaraq postunda mühafizəsi, onun maşını, приглушил işıqlar göstərmək üçün qayğı, və getdi. Əgər leytenant və ego oğlanlar bilirdi barədə dəstəsində qatil, ona olardı məlum olub indi.
  
  
  İlkin dördlük başda olmaqla сержантом mənə yaxınlaşdı. "Vive la NAPR, çavuş", - qulağına oxudum onu, hərəkət onlara.
  
  
  "Ah, sən" - deyə çavuş
  
  
  .
  
  
  "Mən qayıdacağam səhər. Siz qoymaq istədiyiniz möhürü mənim pasport?"
  
  
  "Sabah gün namaz və fəryad", - прорычал o. "Heç daxilolmalar buraya".
  
  
  "Ah bəli. Onu başa düşürəm".
  
  
  "Hələ də buradan", - əli ilə işarə jest göstərdi çavuş.
  
  
  Onun yavaş-yavaş döndü maşın, gözlərini gözləri ilə изогнутого силуэта "anqara". Hər şey normal gedir. Onun gülümsədi, elədi охранникам başladı getməyə.
  
  
  
  
  
  
  
  Fəsil 7
  
  
  
  
  
  
  
  Sonra aeroportun ətrafında və arxayın ki, bizə heç kəs izləyir, onun üzünü öz спрятанному sərnişinə.
  
  
  "Yaxşı, dostum. Gəl və mənə qoşul".
  
  
  O, yaxınlaşıb заднему сиденью və глотнув çıxardı vasitəsilə комбинезона şüşə бурбона. "İsa!" - dedi və içdi böyük bir qurtum aldı. "İstədiyiniz bir?" - nəfəsini buraxdı, o, heç zaman bir şüşə.
  
  
  "Heç vaxt трогаю ego zaman onun sükanı arxasında".
  
  
  "Allahım, sən kimi bir şey o dost. Səs..." - o, əlini uzatdı ki, bu нагрудному cibinə, - "забери bu geri. Sən yalnız xilas, mənə həyat. Bütün, mən nə var, nə istəyirsən, - nə etmək pulsuzdur".
  
  
  "Asan Gəlsin, Hans". Mən özünü saxlaya bilmədi laughing. "Bütün xidməti vəzifələrinin icrası zamanı. Tərk pul deyil. Siz ih qazanmaq".
  
  
  "Amma küçəyə! Siz harada nə vaxtsa oxusunlar belə hərəkət!"
  
  
  "A? Niyə, mənim bütün həyat. İyirmi il Afrikada və" Necə uzun sən təyyarələrdə? "
  
  
  "A? Niyə bütün həyatını. İyirmi il Afrikada, bundan əvvəl isə..."
  
  
  "Mən güman edirəm, siz bilirsiniz ki, pilot boru fərqli turbinləri. Siz professional öz delle". Onun bir onun. Hara onun bilərəm aparmaq səni, sən harada olacaqsan təhlükəsizlik? "
  
  
  "Mənim yer. Onun yüksək divar və möhkəm qapısı, və köhnə Peyin откусит ass жестяного qaz, əgər onun emu deyim".
  
  
  "Sən штурман. Fikir var, kim bu öz evində soyuq?"
  
  
  "Ey rəbbim, xeyr! Onun hələ də yaxşı görmədim".
  
  
  "Varmı orduda Ташамеда dəstələri komando?"
  
  
  "Məni öldürmək. Yeganə şey bilirəm ki, bir şey onlar bütün daşıyır mavi kareli baş geyimi".
  
  
  Bu nöqtəyə. Odin tərəfindən hücum edilmişdir almaq, digər iki - heç papaqlar.
  
  
  "Sən əminəm ki, istəmirsən bu? Onun выпью bütün bunlar, sonra isə поймаю əsmək".
  
  
  "Yalnız теряйся bu o qədər də deyil, diqqət, yəni, mən nə deyirəm. Amma sən də bilirsən ki, ölüm Менданике heç bir təsadüf idi. Kimə daha sən bunu dedim?"
  
  
  "Heç kimə. Yalnız səni".
  
  
  "Varmı bir səbəbi kiməsə lazımdır və sənin скальп?"
  
  
  "Məni qoyub?".
  
  
  Onu, basdı təqibi dayandırdı və Fiat. Hans отбросило irəli tablosuna, ego şüşə təhlükəli лязгнула. Onu tutdu ego комбинезоны və подтащил özünə şəxs. "Mən istəyirəm ki, almaq üçün bir neçə cavablar səmimi, indi, ya da sən gedəcəksən evə şüşə ilə diş. Aydındır?"
  
  
  O, gözlərini mənə, bu dəfə məğlub speechless, geniş açdı, gözlərini açaraq ağız və gic sinfi. Onun gedək və biz yenidən köçürülüb yol. Onu bir az da gözlədim, o qədər очнется, sonra səssizcə təklif emu siqaret. O, bunu elə sakit.
  
  
  "Belə ki, siz kimə danışmış, onun nəzəriyyəsi haqqında fəlakət?"
  
  
  "Xalidə... O, anqar ildə zaman onun дежурил. Şayiələr fəlakət artıq etmişik. Zaman onun soruşdum ki, niyə onlar qəbul DC-6 əvəzinə, Gulfstream, o, bildirib ki, təyyarədə heç bir generator işləyir. Onu bilirdim ki, o, yalan danışır. Onun yoxlanılır bütün Гольфстриме ərəfəsində. Onu da bilirdi ki, o, cəhənnəm qorxdu. Qorxutmaq üçün ego daha məcbur danışmaq, onun, dedi emu ki, bilirəm, necə DC-6 idi саботирован ".
  
  
  "Və o, deyirdi?"
  
  
  "Nea."
  
  
  "Necə öyrəndim ki, bu саботаж?"
  
  
  "Dediyim kimi, bu kimi idi daha bir qəza, xalqımızın başına gəlmiş Afrikada. Eyni şey. Hamı bilirdi ki, bu саботаж, ancaq heç kim bilmədi, bunu sübut etmək. O zaman onun bunu sübut etdi. Əgər onun bilərəm almaq Будана, onun olacaq, bu, sübut. bu da ".
  
  
  Siren, завывающая üz verdi gözlənilməz revmatizm. "Bu, ola bilər, təcili yardım. Baxaq görək ki, bu arabası üçün dünlər". Onun keçib, ikinci və həyata köçürülüb Fiat olan kimi o, ümid, çətin idi.
  
  
  "Biz dəqiq застрянем". Hans naçararyan bərkdən güldü, axtarır, geri və irəli.
  
  
  Təkərlər tapmışdır bəzi cravings zaman onun hərəkət bucaq altında olan укрытию not döyürdü.
  
  
  "Onlar getmək olduqca tez!"
  
  
  Onun ümid getmək kifayət qədər uzaq yollar olmaq üçün zonasından kənarda zəngin yaxınlaşan yuyucusu, yəni обрывом. Təkərlər başladı закапываться və скатываться. Bununla mübarizə aparmaq mənasız idi. "Gözlə", - dedim, заглушив mühərrik və вылетев öz tərəfimizdən.
  
  
  Bir ağımtıl rəng, Fiat, gözəl вписывался səhra. Üçün kifayət qədər zaman mimmo проехала böyük командирская maşın, ardınca isə təcili yardım, bizi gördünüz. Siren завыла soyuq gecə havada. Sonra onlar getdi, biz isə ayağa qalxıb köçürülüb geri maşın isə Hans mızıldandı: "Nə üçün yol bitirmək gün".
  
  
  . Sonra onlar getdi, biz isə ayağa qalxıb köçürülüb geri maşın isə Hans mızıldandı: "Nə üçün yol bitirmək gün".
  
  
  "Siz şükür Allaha ki, heç başa ego əbədi".
  
  
  "Bəli. Necə ki, biz indi выберемся buradan?"
  
  
  "Biz протрем sənin şüşə, və bəlkə də, gəlib fikir. Əgər yoxdursa, onun əminəm ki, sən yaxşı s maşın".
  
  
  Edərək yalnız bir neçə kiçik nöqtə, biz geri bir yol, on min, sonra iyirmi dəqiqə var villalar Hans.
  
  
  Ölkədə rayonunda Ламаны təmsil özü hissəsi evlərin ağ divarları, bu moorish stil сосредоточенных ətrafında parkın adına Лафейетт. Biz apardıq kəşfiyyat əvvəl giriş zamanı üzərində mülkiyyət Hans. Ego ev idi, az gedəndən sonra o yanındakı parkı. Biz də yan keçməyib ego iki dəfə. Küçədə yox idi, maşın və işıq.
  
  
  - Və siz bütün bu danışdılar Xalidə?
  
  
  "Bəli, guya."
  
  
  "Sən dedin, kiməsə hələ?"
  
  
  "Erik, qızım, ancaq o, heç nə demədi".
  
  
  "İndi isə mənə de görüm, daha nə sən məşğul olmuşam, nəyə görə kimsə o qədər üzdü oldu ki, istədim səni öldürmək?"
  
  
  "Olsun, onun mənfur, əgər bilirəm. Düz sözümdür!" O, əlini uzatdı saxlamaq üçün məni. "Mən bir az oluram qaçaqmalçılığı, bütün edirlər. Amma bu səbəb deyil öldürmək oğlan".
  
  
  "Yox, götürəcəklər səni yalnız sağ əlini. Güman edirəm ki, təyyarədə var airborne jurnallar, bu DC-7".
  
  
  "Bəli. Əgər bu, kömək edəcək, siz ola bilər, jurnallar, köhnə mühərrik. Sən bilməzsən almaq Руфу".
  
  
  "Təhlükəsizlik xeyli ciddi, daha burada?"
  
  
  "Bəli, dərzi şeytana."
  
  
  "Siz deyirsiniz ki, təyyarə verilmişdir hərbi. Bilirsiniz nə üçün?"
  
  
  "Əlbəttə. Təlim paraşütçü. Ola bilər siz mənə demək, niyə..."
  
  
  "Siz harada yerinə saxlanılması, əsaslı təmiri və sairə?"
  
  
  "Biz bütün başqa baş, açıq burada. Bunun üçün onun istifadə" Olimpik "Afina".
  
  
  "Zaman var idi ən son yoxlama?"
  
  
  "Oh, bu olmalı idi, onlar ego etdi. Onlar dedilər ki, eləyəcəklər".
  
  
  "Daha bir штопора, - dedim, söndürmədən əleyhinə işıqlar, - bu yolda var göstəricilərinə?"
  
  
  O, kəskin дернулся sonra baş çevrilmişdir həyata mesaj. "Bizim xüsusiyyət! Ey rəbbim, sən elə bilirsən, onlar bizi güdürlər".
  
  
  Onun çıxardı, o isə ağ və yaxınlaşdı, günü ah-zar, olan oldu pəncərə Yəhuda. Onun eşitmək kimi bir Gübrə işarət рыкнул. Hans zəng edib zəng etməklə iki qısa və uzundur. Atəş yuxarı брылев.
  
  
  "O olmalıdır, narahat olmamalıdır, şuranın onun оборудова mənə", - o, gülümsədi. "Erik, bu mən, əzizim", - çağırdı o. "Var, digər tərəfdən, belə ki, tutun Tövrat".
  
  
  Zəncirvari çıxardı edirik. Qapı açıq partlayış və mən onu təqib həyətə. Solğun işığında mənə elə gəldi ki, o yüksək. Onun üzərində idi ki, bir ağ və qızcığazın рычащую it. "Thor, boşla!" - deyə o, boğuq səslə.
  
  
  Hans dizləri üstə çökdü, əlini qoyaraq, ya toro, iddia başına. "Thor, bu, mənim daha bir. Sən относишься üçün ona dost kimi!"
  
  
  Onun oturdu yanında it və icazə hey iyləmək mənim əl. "Salam, Thor, - dedim, - sən tərəfindən bu uşaqlar ki, onlarla görüşmək olar, zaman lazımdır qorunması".
  
  
  O, фыркнул başladı вилять quyruq. Onun ayağa qalxdı və gördüm ki, Erik göz gəzdirə-gəzdirə yazı məni. "Mənim adım Ned Cole. Onun sürüb atanı evə".
  
  
  "Güman ki, ego qeyri, onun inamlı ki, o, bu lazım". Bu kobudluq idi rəng yumor.
  
  
  "Bu, yaxşı dedin". Hans вытолкнул şüşə. "Qulaq asın, mən çətinliklə выловил bu səthində".
  
  
  Biz bütün güldülər, mənim də xoşuma gəldi, onun səs раскованный. "Getmək, mister Cole. Nə oldu sizin maşın, papa?"
  
  
  "O ... ah ... pozuldu. Onun otel vaxt sərf etməyin, onun fix, əsasən ona görə ki, mister Cole, burada ..."
  
  
  "Məşğulsunuz aviasiya bizneslə?" O, qapını açdı və uzatdı bizə keçir. İşığında daha yaxşı разглядел onun.
  
  
  Mən nax idi miniatür burun onun atası bir qədər jumping ilə батуты. Bundan başqa, o, olmalıdır, müsbət münasibət var idi ki, öz anasına. Afrodita ağ şort. Fonunda soyuq idi göy sviter ilə yaxası-водолазкой olan baxdı çətin deyil, əldə saxlamaq üçün bütün daxili. Qalan onun ölçüləri bərabər olsun və o, qapını bağladı və keçdi mimmo, baxmaq kimi yaxşı уходила kimi irəli. Ən delle, ayaqyalın və ya atla Erik Гайер uzun və təbii qara saç, düz və проницательными mavi gözləri idi, ən gözəl bir tamaşa üçün hər hansı bir görmə.
  
  
  "Mən onu sizə təklif bir şey?" Zəif təbəssüm дразнила məni.
  
  
  "İndi yox, sağ olun". Onun qaytardı xidmət.
  
  
  "Qulaq as, əzizim, burada kimsə var idi? Kimsə zəng edirdi?"
  
  
  "Təmiz... Onun gedək Каззу evə gələndə ətrafında klinikasının. Sən niyə gözləyirsən şirkətinin?"
  
  
  "Ümid edirəm ki, yox. Yəni, yoxdur. Amma indi hər şey yaxşı deyil və..."
  
  
  "Doktor Рабул dedi ki, daha yaxşı olacaq, əgər mən sabah gələcəm. Mən hesab edirəm ki, o axmaq
  
  
  və sən də. Siz razılaşırsınız ki, mister Cole? "Biz hələ də baxdı ki, bir-bir.
  
  
  "Afərin=) sadəcə qərib, miss Гайер. Amma mən güman edirəm ki, hər şey edə bilər nəzarətdən çıxa. Hər halda yaxşı bir səbəb var ki, istirahət günü idi, elə deyilmi?"
  
  
  "Dok haqlıdır. Hey, necə soyuq pivə və qəlyanaltılar?" Mən bilmirdim soruşur olub məni Hans ya deyir hey.
  
  
  "Mən çox təəssüf edirəm, - dedim. "Mən qala bilmərəm". Mənim təəssüf səmimi idi. "Bəlkə də, sənə idarə etmək çıxış Hans".
  
  
  "Nə olub?" - deyə Erik, tərcümə, baxışları ilə məni öz ata.
  
  
  "İndi isə, mənə elə baxma, - o, diksindi. "Onun bizə pislik etmədi, elə deyilmi?"
  
  
  "Bir şey deyil ki, mən bilirəm o." Ona göz vurdu hey. "Mən aydınlaşdırmaq, siz həm səhər. Mən istəmirəm ki, bu maşını tərk orada çox uzun. O, itirə bilər, lazım olan hər şeyi".
  
  
  "Mən açım qapıları, və siz onu, onun həyətində". Hans da otel üçün onun getmişdi.
  
  
  "Mən də gəlirəm, səhər yeməyi, əgər siz məni dəvət edin". Onun başını tərpətdi Эрике.
  
  
  "Kimi səni yumurta?" O, yenidən склонила başını mənə jest копировал onun ata.
  
  
  "Mən götürürəm iş yeməyi evdə. Nə vaxt?"
  
  
  "Sən nə vaxt gələcəksən, onun getməyə hazıram".
  
  
  "A bientôt", - uzatdı əlini. O, çox istəyirdi ki, bundan imtina etmək handshake.
  
  
  "A bientôt". Biz hər ikisi güldülər və Hans baxdı озадаченным.
  
  
  "Mən səni aparıram", - deyə o bildirib.
  
  
  Maşında verdi emu bir neçə ipucu. "Yaxşı, sənə hər şeyi danışım. Əgər səndə var, dostlar, harada sən bilərsən gecələmək, bu yaxşı fikir. Əgər qalacaqsan burada, de, ya toro, iddia edir ki, o, затачивал diş. Səndə var bir gun?"
  
  
  "Bəli. Hər kəs çalışacaq keçmək üçün bu divar bununla siqnalları ilə məşğul olan səsləri ölü. Onun özü, onun köklənmiş".
  
  
  "Səhər görüşərik, Hans".
  
  
  "Əlbəttə. Və, ey hər şeyə görə sağ olun, amma mən hələ qazanılmış bu qənimət".
  
  
  "Qal azad, və sən onlara olacaqsan".
  
  
  Onun getmişəm, mən qalmaq istəyirəm. Mən heç vaxt müdafiə ih olub, böyük ehtimal ki, головорезы yenə gəlib ov.
  
  
  
  
  
  
  
  Fəsil 8
  
  
  
  
  
  
  
  Qayıdandan sonra şəhərin mərkəzinə, onun başına uzun və çox məhsuldar gündür. İstisna olmaqla, birbaşa vurmaq cəhdləri məni Римэ, mənə nə üçün sol bir az daha çox zaman Хоук çıxardı vasitəsilə mənə mənim идиллического xüsusi göl var.
  
  
  Demək olar ki, hər şey, nə onlarla хорька, göstərirdi daxili problemləri üçün НАРН, lakin çox az adam üçün o oldu cənnəti üçün nüvə silahının. Avtomobil bir az yoldan Van der Меера və məni ola bilər паршивым sürücü və ya qonaqpərvər komitəsi üçün нежеланного amerika. Hələ ki, Sutton təklif yalnız qız adı ilə Paula ilə məşğul olan idi layiqli təklif, əgər sənə heç bir şey var idi, nə.
  
  
  Yeganə подозрительный hücum bucağı Hans ondan ibarət idi ki, niyə rəqəmlər və niyə yer? Revmatizm ibarət ola bilər ki, onlar bu otellərin bütün saxlamaq üçün hazır, və ola bilər ki, daha yaxşı sahəsində altında hərbi nəzarəti. Rəqəmlər bilər ki, demək, onlar planlaşdırılır öldürmək ego qədər qorxutdunuz ego söhbət. Axınını muzdlu idi yeganə zəif зацепкой. Verilən хема bir партизаны və təlim haradasa bir qətl törətmək. Aydın хема idi Тасахмед, amma xarici görünüş və davranış ego əsgər yalnız усиливали nə bildirilirdi faylları AX olmaması, peşəkar keyfiyyətlər. Əlbəttə ki, Rufa hər şey başqa cür də ola bilər. A çox sovet müəllimlər edə bilər, bu başqa. Görünür, səfər Руфе idi prioritet. Yeganə müsbət məqam DC-7 o idi ki, xidmət etmək üçün ego getdi, daha çox bu daha çox vaxt lazım idi. Qoymaq, bütün bu və alınacaq yaxşı dəstə bulmacalar.
  
  
  Парковать "Фиат" bir az gedəndən sonra o, harada onun ego etdi, mənasız idi. Tərk ego küçədə də var idi, yaxşı deyil; gözəl idi bir yol itirmək deyil.
  
  
  Şəhərdə bütün bağlanıb, piyada axını idi, demək olar ki, eyni разреженным kimi hərəkət maşın və atlar. Onun rəhbərlik mərkəzi meydanı. Yanında mərkəzi bürosu tərəfindən poçt idi Komissarlıq, polis. Əvvəl ego выцветшим fasad idi, yarım maşın. Onun çıxardı bir - жучку фольксвагена, baxdı ki, artıq rəsmi olaraq, daha mənim öz maşın. İki polis binanın girişində atdı məni ötəri bir nəzər. Bu, sanki, yaxşı bir yer üçün dayanacaq qədər Əli qoymaq yaxşı bir şey. Qədim Ламанийская atalar sözü də var: "Əgər siz istəyirsiniz ki, sizin qeyd avtomobili öz dəvə стаде düşmən".
  
  
  Bar otelin adı "Yaşıl otaq". Yaşıl idi, çünki o, əhatə qədim yaşıl geçirmez. Барной dolduran yox idi, amma ətrafında masa ətrafında bərk ağac idi, bir sıra mərakeşdəki stul eyni yaşdadır. Yarım əsr bundan əvvəl idi zərif fransız salon, harada cənablar нюхали öz kokain və ya глотали konyak "Курвуазье" .
  
  
  
  İndi bu idi yan dəqiqə harada kafir ola bilər içdim, ona görə ki, müsəlman qanun idi alaraq iqtisadi reallıqları. Reallıq idi, dörd dəfə bahadır adi içki. Ən azı bu idi, biri ətrafında şikayət Henri Саттона.
  
  
  Onun bilərdi qeyd ego Mərkəzi vağzalında beş saat günü cümə gününə. Bu idi Тафта, yale və yəqin ki, Harvard biznes məktəbi. Благовоспитанное şəxs, yüksək, angular, bu ego paltar, saat, браслете, klassik üzük, və bu qeyri-müəyyən şəkildə скучающей inam həmsərhəd özündənrazı görünüşü, özünü bir növ sərvətlərinin. O, проштампован Госдепом. Niyə məhz MKİ-nin приставило üçün ona etiket, onu tərk ekspertlərə.
  
  
  Yaşıl otaq dolu idi сигарным tüstü və kiçik сгустками iş adamları, скармливающих-birinə dost, son söz-söhbətlər gəzir. Onun qeyd mühit, onlara bir neçə britaniyalıların. Sutton, indi onun adı, şübhəsiz, daha bir Дункана Колдрича Эшфорта Üçüncü, oturdu bir küncdə, деля vaxtilə olmaq arasında потягивать el və baxmaq saat.
  
  
  Onun sel yanında və əlini uzatdı. "Mister Sutton, onun üçün Ned Cole. Üzr istədi, ona gecikdim, tıxaclar".
  
  
  Ani heyrət уступило yer sürətli qiymətləndirilməsi. Haqqında", necəsiniz. Biz eşitmişik ki, siz gələrsiniz". O idi ih öz вздором. Səs səviyyəsi idi, güclü üçün toplaşan, amma toplaşan kifayət qədər məşğul edə bilək söhbət tam məxfilik.
  
  
  "Mən bunu bir neçə mühüm qeydlər", - dedim gülümsəyərək, qız el notepad. "Cavab verəcəksiniz bir neçə məsələlər".
  
  
  "Mən hesab edirəm ki, olardı ki, daha çox mənası, əgər biz getdik səfirliyi". Var idi аденоидный səs гармонирующий ilə ego yüksək burun.
  
  
  "Mən artıq idi səfirliyində, Henri. Onu eşitmişəm ki, siz məşğul idi. Onlar gətirdilər Siz revmatizm prioritet çox "Mən"?
  
  
  "O, mənim cib, amma bax, buraya..."
  
  
  "Keçə bilər ego zaman mənə çıxacağıq. Bir var ki, hansısa görüş barədə Менданике və o, hesab edir".
  
  
  O, mənə baxdı, dəli, buz kimi. "Mən heç отчитываюсь qarşısında sənə Cole. Onun..."
  
  
  "Siz bunu indi də, siz daha yaxşı çatmaq üçün bu, olduqca sürətli". Onun, gülümsədi və başını tərpətdi edərək пометку səhifə. "Sizin təlimat gəlib vasitəsilə Ağ evə, belə ki, gəlin çıxacağıq, bu crap. Amma ki, nə o, hesab edir?"
  
  
  "Səfir Petersen, - deyə o, ilk söz idi mənim şəxsi başqa. Onu hiss üçün şəxsən məsuliyyət ölüm ego. Onun..."
  
  
  "Mənim üçün fərqi yoxdur". Bunu bildirən ofisianta göstərməklə пивную şüşə Саттона və qaldırıb iki barmaq. "Xilas öz yaralananlar hisslər və mənə deyin faktlar". Onun qeyd hələ bir boşluq notepad üçün imkan var idi, mənim nəfəs tutmaq üçün görünə.
  
  
  "Yük maşını, врезавшийся avtomobil səfiri idi yük olmadan tanınma simvol". O, bildirib ki, sanki плевался diş. "Mən öyrəndim".
  
  
  Onun ona baxdı. O, надулся təcrübəsi досады, tez keçən qəzəb.
  
  
  "Sərxoş sürücü, sənin üçün. Sən tapdı, onlara kim bilir?"
  
  
  O, başını yellədi. "Hələ yox."
  
  
  "Bu sizin yeganə göstəriş məqsədi gecə yarısı məclisin?" Mənim ton daha dərin təsir göstərdi, onun загорелом üz.
  
  
  "Görüş 01:00. Biz indiyə qədər araştırmak bilmirik, onun məqsədləri".
  
  
  "Əgər siz dediyiniz bu, əvvəldən bilərdik dəqiqə saxlamaq. Nə qədər onu başa düşürəm, Менданике heç bir hörmət səfiri".
  
  
  "O, başa düşmürdü səfiri. Səfir cəhd və cəhd..."
  
  
  "Belə ki, xarakter zəng Менданике Петерсену qeyri-adi idi".
  
  
  "Bəli, mümkün idi, belə demək".
  
  
  "İlə хема məhz Petersen söhbət getməzdən əvvəl o, Prezident sarayı?"
  
  
  "Yalnız ego həyat yoldaşı və dəniz пехотинецем. O, sadəcə, bildirib cin, hara gedir, və o, həmçinin bildirib dəniz пехоте. Emu gərək almaq onun sürücüsü. Əgər o, mənə zəng vurdu..."
  
  
  "Biz sizi heç bir əlaqə sarayında?"
  
  
  "Elə bilirsən asandır?"
  
  
  Ofisiant gətirdi, pivə, və mən fikirləşdim ki, nə çox tam bu oğlan. Federal ehtiyat agent AX üzrə bölməsinin R, дислоцированный bu Ламане və onun qəbul olardı cavabları.
  
  
  Var, hansı ki, sizə yaxşı bilmək burada açıq demək indi, - dedi o zaman ofisiant getdi. - Bizdə məlumat var ki, sabah burada problemlər olacaq. Daha məntiqli olardı bir gün sərf səfirliyində. Hər şey ola bilər çox некрасивым ".
  
  
  Onun pivə içdi. "Партизаны ki, bura gəldi, kimə məxsusdur?"
  
  
  "Mən şübhələnirəm ki, onlar yeridildi Менданике istifadə etmək üçün qarşı Osman cənubunda".
  
  
  "Sən руководствуешься догадками, hə?"
  
  
  Təəssüf ki, bu belə idi. Ego göz сузились və o, mənə tərəf əyildi. "Mister Cole, siz əməkdaşı mənim agentliyinin. Siz DVD və ya hansısa digər əməliyyatlar. Ola bilər, vacibdir ev, ancaq mən rəhbərlik edirəm stansiyası burada mənim bütün məlumatlar var..."
  
  
  Onun ayağa qalxıb: "Mən də səninlə gəlim", - dedim, gülən emu və кладя notepad dəqiqə.
  
  
  notepad. O məni təqib vasitəsilə otaq, dəhliz вестибюля.
  
  
  "Yalnız bir-bir", - deyə, mən, o, yöndəmsiz getdi yanımda. "Mən, yəqin ki, свяжусь sizinlə sabah. Mənə lazım yazılı hesabat ölüm səfiri, bütün detalları ilə; heç bir guesses, yalnız faktlar. Mənə lazımdır ki, hər şey var, наемниках. Onu bilmək istəyirəm ki, hansı əlaqə var bu şəhərdə və bu ölkədə. Onu bilmək istəyirəm ki, düşdü Osman, və ... "
  
  
  O dayandı. "İndi görürsünüz, burada ...!"
  
  
  "Henri, bir oğlan, və başa onun bir təbəssüm ilə, - sən yaxşımı mən nə deyim və ya onun dərc ediləcək, səni buradan tez də vardır ki, səni heç vaxt toplamaq rəqs balet başmaq. biz getmək salon üçün ev və mənə verə bilər prioritet A-dan mən. Səni yalnız ki, əgər öz ".
  
  
  O getdi, tam sürətlə və o çıxıb getdi üçün лифту, düşünür ki, agentlik daha çox şeyə nail ola bilər, hətta belə bir yerdə bağda, bu kimi.
  
  
  Əvvəllər onun qeyd edirdi ki konsyerj Лакута əvəz gecə insandır. Onun başını tərpətdi emu, və o, soyuq tərzdə mənə gülümsədi-bilirəm-nə-ə-nə-sən nə bilmirdim. Diyarı göz gördüm, onun kimi qol-Əli высунулась görə palma bir qazan. O, verib mənə tez siqnal, və keçdi mimmo mədəni ağac şadam daxil et. Ola bilər, mənim Ələddin səbəb olacaq hər hansı bir yemək edu.
  
  
  "Master!" - прошипел o zaman onun dayandı bağlamaq üçün шнурок, - gəzmək üçün deyil, öz otağına. Orada polis donuz. Baş və ego dik buxar.
  
  
  "Mənim köhnə dostlar, Ah, - dedim, - amma sağ olun. Onun istəyirəm ki, hansısa bir yerdə onun bilərəm qalmaq, təklik, bir müddət".
  
  
  "Getmək ətrafında lift ikinci mərtəbəsində".
  
  
  Onun dikəldi, düşünür ki, Əli nə olacaq işi ilə Henri Саттона. Ola bilər, onun sabahkı almaq emu təqaüd Yale universitetində.
  
  
  O, məni qucaqladı, ikinci mərtəbədə sərf otağa oxşar otağıma iki mərtəbə yuxarıda. "Burada təhlükəsiz olacaq, Usta", - deyə o bildirib.
  
  
  "Mən edərdim, сытый mədə. Siz gətirmək, mənə yemək üçün bir şey?"
  
  
  "Кускус?"
  
  
  "Bəli, və qəhvə. Yeri gəlmişkən, harada daha yaxşı park maşın?"
  
  
  O qədər gülümsünüb sinə. "Ola bilər ki, əvvəl polis komissarlığı?"
  
  
  "Rədd ol buradan". Onun нацелил açılış emu arxa.
  
  
  O, üz çevirdi. "Master deyil wouldnt və axmaq".
  
  
  Onun kilidləri arxasınca qapı və sel oxumaq revmatizm AX. Məbləğdə oldu iki sıfır. Doktoru Otto van der Meyer idi və məhz bununla belə, хема o, özünü adlandırdığı və ego də yüksək qiymətləndirmişik. Ego anası idi зулуской. Afrika idi ego kənd mərkəzidir. Peyk və aerofotoçəkiliş bu НАГР heç bir şey vermədi.
  
  
  Məndə yox idi измельчителя məhv etmək üçün revmatizm Mən, ancaq mənim idi, kibrit. Onun yandırdı, sonra yumaq ego və haqqında düşündüm, mənim qonaq gözləyən üstdə. Məni təəccübləndirdi ih gəlməsi. Zəng olub onlara Лакуте, ya yox. Gömrük çatdırdı istədiyiniz söz. Onun bilərdi qarşısını almaq yaxşı, əgər istəsəydi. Onu seçdi, lakin gözləməli, hələ ki, mənim daxili adam deyil bərpa ediləcək.
  
  
  Ah, əslində, кус-кус yaxşı idi, və qalın qara qəhvə də. "Sahibi istəyir ki, buraya gətirmişik maşını?" o, soruşdu.
  
  
  "Elə bilirsən orada təhlükəsizdir?"
  
  
  "Mən düşünmürəm ki, ego украдут". O, ifa açıq.
  
  
  "Təklif edə bilər daha xüsusi yer?"
  
  
  "Bəli, zaman Müəllim gətirəcək ego, onun göstərəcək emu".
  
  
  "Bu, baş verə bilər ценымногие sonra".
  
  
  "Qalın bu otaqda, bu gün axşam, ev sahibi, və siz yatmaq. Onlar, kim yuxarıda, yorğun və ölkəni tərk edəcəklər. O donuz bubble Лакуте, o gətirdi ih".
  
  
  "Təşəkkür наводку, Əli". Onun gətirdiyi bir neçə həmçinin. "Gözlərinizi bağlayın və götürün кирку".
  
  
  "Master çox bilikli pul".
  
  
  "Bu, daha çox şurası. Bu məlumat. Siz bilirsiniz ki, amerikalı səfir öldürüldü. Onu bilmək istəyirəm ki, kim ego öldürdü".
  
  
  Ego gözləri genişləndi. "Ola bilər набить əlini on dəfə daha çox saxlamaq və onun bilmədi vermək revmatizm".
  
  
  "İndi deyil, lakin qoymayın öz kəskin qulaqları açıq və məlum deyil ki, sən eşidəcəksən".
  
  
  O, başını yellədi. "Mən istəmirəm ki, onlar kəsilmiş".
  
  
  "Qulaq as, sakitcə".
  
  
  Əgər onun bir şey eşidirəm, siz mənə ödəmək. Deyil indi. Siz artıq ödənilmiş mənə iki dəfə çoxdur. Belə ki, heç bir fun. Siz sövdələşmə ".
  
  
  O gedəndən sonra, onun выгрузил Вильгельмину, Hüqo və fransız pasportu. Люгер getdi altında döşək, Хьюго - də tualet otağı isə pasport - arxa rəflər var. Vaxt var idi ki, tanış müxalifət və necə deyərlər, istədim ola təmiz.
  
  
  Onun, girdi otağa, зарегистрировав lazımi sürpriz, öz qəbul otağındadı. Otaq olsaydı, üç zabit insanlar tərəfindən. Beş idi, demək olar ki, KİMİ.
  
  
  
  Qapı örtüldü, kilidli və məni обыскал odin ətrafında intruders formasında.
  
  
  Halbuki ordu buxar əynində xaki, mənim ziyarətçilər idi geyimli оливково-yaşıl. Polkovnik, kresloda oturmuş şəxs mənim yanıma alıb mənim pasport mənim search engine, gözlərini mənə göz.
  
  
  "Burada nə baş verir!" Bildim çıxmaq. "N-kim sən?"
  
  
  "Kəs səsini, - deyə o, сносном ingilis. - Mən danışacağam, deyirsiniz. Harada idin?" Demək olar ki, dolu пепельнице aydın idi ki, bu, səbirsiz, ofisiant.
  
  
  "Sən nəyi nəzərdə tutursan, onun harada idi?"
  
  
  Verildi qısa komanda və bull sol, məni vurdu, məni üzrə pastalar. Onun hiss dad kükürd və qan. Onun gasped çalışdım təsvir şaşqın.
  
  
  "Mən dedim ki, deyirsiniz yox, mənasız səs". Polkovnik döydü təzə сигаретой haqqında öz gümüş portsiqar. Var idi жилистые barmaqlarını. Onlar getdi, qalan biri ona; laxtalanmış dragon üzrə блэкджека. Уговорчивое şəxs idi, dəhşət idi gözəl - nazik dodaqlar, incə burnu, nazik gözləri. Обсидиановые gözləri; amansız, ağıllı, məhrum yumor hissi. Güman ki, опрятной formada idi, o привередлив, yaxşı təşkil edilib, heç kimi o, hərbi, onların onu gördüm, indiyə qədər araştırmak. Bu səhra geyim bilər oynaya Abd el Крима, baş qüvvələr.
  
  
  "İndi, harada idin?" - demək, o,.
  
  
  "Bu... ABŞ səfirliyində". Onun заткнул dodaqlar, burun tam платком. "Mən... mən orada idim üçün şahid öz ehtiramımı bildirirəm. Onun газетчик".
  
  
  "Biz hamımız bilirik ki, sizin haqqınızda. Kim sizi buraya dəvət etmişəm?"
  
  
  "Mən gic başını yellədi." N-heç kim məni dəvət etdi. Onun-onun, sadəcə, gəldi ... üçün, ... haqqında yazmaq salamladı, sizin kənd təsərrüfatı layihələrindən ".
  
  
  "Biz польщены, - nəfəsini buraxdı, o, bulud, tüstü, - amma sən yalançı". O, başını tərpətdi bir ət sağ məndən. Mən bir necə dəfə üçün kifayət qədər vaxt the əzələlərin həyat və cəsarətli bir zərbə. Lakin hətta bu halda, ağrılı şərtdir öskürək və ikiqat artırılmasını deyil, sadəcə, bir oyun. Onun düşdü diz схватившись həyat üçün. Saç məni ayağa qaldırdınız. Onun рыдал ağır-ağır nəfəs, düşən edir altında скальпом.
  
  
  "Heck!" Onun zəif gasped.
  
  
  "Ki, dərzi şeytana, doğrudan da. Nə üçün buraya gəlmisən?"
  
  
  "Yazmaq haqqında ölüm baş nazirin". Onun çıxardı bu, притворившись ki, глотнул kömək etmək üçün.
  
  
  "Və ola bilər ki, bu barədə yazmaq, bundan başqa, sizin вонючее MKİ metodu öldürdü ego?" Ego səsi acıqlı затрещал. "Ola bilər ki, siz MKİ! Haradan onu bilirəm ki, bu, belə deyil?"
  
  
  "Yox, MKİ!" Onun əlini uzatdı.
  
  
  Mən görməmişəm zərbə gedən üçüncü şəxsin arxasında məni. Bu idi zərbə boyun, bu dəfə onun həqiqətən düşdü. Oldum ıso bütün gücü ilə mübarizə aparmaq üçün heç bir hata fars mat göz. Ən sadə üsul - özümüzü elə aparırıq ki huşunu itirmiş. Onun dondu.
  
  
  "Axmaq!" - рявкнул polkovnik ərəb. "Siz yəqin ki, elə emu boyun".
  
  
  "Bu, yalnız yüngül bir zərbə, ser!"
  
  
  "Bu, amerikalılar çox şey çıxardırlar", - o mızıldandı.
  
  
  "Aç şəxs və набери su".
  
  
  Su memnun idi. Onun зашевелился və zarıdı. Yenidən qalxıb ayağa, çalışıb onun bir əli потереть boyun, digəri isə həyat.
  
  
  "Mənə qulaq asın, çağırılmamış yazıçı, yalan, - əli, mənim saç вздернула başını üçün ona yetirib polkovnik lazımi diqqət, - var, səfər uçan üzrə Ламаны 07:00-da Qahirə. Siz hava limanında 05:00, belə ki, sizin üçün kifayət qədər vaxt olacaq qalmaq nen. Əgər siz nen, sizin burada olmağınız daimi olacaq ".
  
  
  O, ayağa qalxdı və göz var idi, hətta kəskin, daha ülgüc. O silkələdi mənim pasport qarşısında mənim burun. "Mən saxlayacağam bu qaytara bilərsiniz ego, zaman keçəcək gömrükxanasına. Bu, sizə aydındır?"
  
  
  Onun dinməzcə başını tərpətdi.
  
  
  "Və siz istədiyiniz bir hekayə yazmaq haqqında öz приятном olması burada, deyin ki, polkovnik Məhəmməd Дуза bir insan idi ki, развлекал sizi hər şeydən çox".
  
  
  O, keçdi mimmo məni və dandy ki, məni vurmaq кроличьим yumruq edib məni сапогом arxadan itələdi vasitəsilə mənə bir otaq, yataq.
  
  
  Дуза dedi bir gün. "Tərk, onu burada Ашада təmin etmək üçün sizin müdafiə. Biz sevimli göstərmək qonaqpərvərliyə hətta незваным qonaqlara".
  
  
  Bundan başqa затекшей boyun və qarın ağrısı, mənə heç bir şey var idi göstərmək ona görə ki, mən qaçdı üçün львам səhra. Onun qarşıladı Дузу və hiss elədi ki, o, heç bilirdi Nick Carter isə yalnız Неда Koulun, bu isə o demək idi ki, o, ifa heç bir rolu sifariş mənim öldürülməsi. O, gördüm, mənə problem idi və mənim nöqtəsi baxımından. O, heç narahat edəcək və mənə hələ ki, mən getmərəm balıqçılıq. Cəmi 21:00, deməli, məndə qalırdı saat doqquz. Məndə gündəlikdə idi və hələ bir neçə nöqtə, və vaxt getmək idi. Əgər onlar yaranar eyni quru qalan kimi, onun bilərdi təşkil etmək, öz çevrilişi.
  
  
  Ашад, onun sol cür arxamca idi, kim veribdir mənə ən çox zərər, özü də arxadan. O qədər sel kresloya ki, azad Дуза, onun daxil kabin, обозначенную kimi salle de bain və yığışdırmaq qırıqları. Əgər hesab ушибленной dodaqlar, onun baxdı deyil ценымногие daha pis adətən.
  
  
  .
  
  
  Ашад ilə grin seyr etdiyim zaman onun aşağı əyildi qaldırmaq üçün yaylıq. "Sizin anası ella peyin", - deyə o, ərəb.
  
  
  O, inana bilmirdi ki, məni düzgün расслышал. O, ayağa qalxıb stulun ilə geniş раскрытым ağzı və gözləri tam qəzəb, və o qaçdı tullanmaq və hit ayaq karate. Mənim əsaslarla задела ego верхушку boyun və çənə, və o, hiss kimi sümük раскололись zaman onun qol, az qala оторвалась. O, gedib vasitəsilə oturacağın stul, ударился barədə divar və ударился barədə döşəmə gurultu ilə, kimə задребезжала qab-qacaq.
  
  
  Başlamaq üçün ikinci dəfə bir gün onun уложил cəsədi yataq. Sonra onun adlı, sizin qara kostyum və uyğun köynək ilə yaxası-mətanətli. Heç bir şey onun üçün matəm içərisində idi, lakin rəngi göstərən münasibətilə.
  
  
  Gedərkən, onun endi otağa ikinci mərtəbədə. Mən orada bir araya toplayıb öz avadanlıq və keçdi bir bag və casey. Ətrafında çamadan досталь ən lazım olan - artıq iki daraq götürülmüşdür üçün люгера, bir onların ətrafında зажигательная. Görə diz onun закрепил xüsusi cihaz самонаведения ölçüsü düyməsini AX. Əgər ehtiyac yaranarsa, ego siqnal səbəb olacaq batalyon rangers 600 nəfər bütün Altıncı donanmasının. Ehtiyat Pyer daxil daxili dəqiqə. Nəhayət, səliqəli спрессованная нейлоновая ip uzunluğu otuz fut, onun etibarlı dağı ətrafında dönüb mənim ortalarına kimi başlamışdır ikinci kəməri.
  
  
  
  
  
  
  
  Fəsil 9
  
  
  
  
  
  
  
  Onun çıxdı vasitəsilə otellər üzrə döngə və əsas tutaraq, belə isə zolaqlı, var artıq Prezident sarayının y ego şimal divarları. Divar idi, uzunluğu полмили ilə qutuları qorumaq üçün, həm də bütün sonra və ortada iki.
  
  
  Mühafizəçilər deyil aparmışıq daimi патрулирования. Məsələn, hər on dəqiqə komanda ətrafında iki nəfər маршировали əks istiqamətdə, qarşılayırdılar həmvətənlərinin və qayıdıb bazaya. Baxmayaraq ki küçəsi, gedən buna paralel olaraq, inilti, омела yuxarı adama, onu gördüm ki, canla başla vasitəsilə perimetr deyil artaraq xüsusi problemlər var. Bu zaman məsələsi idi. Küçə işıqları bir az məlumatlar veribdir, divar. Ancaq divar idi xoşməramlı iyirmi fut hündürlüyündə idi və ağ. Geyimli qara, onun gedirdi baxmaq kimi тарантул, надвигающийся ona.
  
  
  Onun gözlədi, hələ ki, mərkəzi komanda başa vuracaq öz нерешительное patrul, sonra onun yönəldi bir xəndək olduğu üçün onun, qeyd edib ki, sürətli çalışan ən inilti. Boyunca həm edilmişdir aşağı kol, və mən düzəldim onlara hazırlamaq üçün ip.
  
  
  Zaman onun müəyyən edilib, onun yerə yüksəlib dırnaq üçün açıq mərkəzi mətanətli müdafiəsi. İki sərnişin oturdu əvvəl onunla danışdıq. Onu görmək bilər parlaq ih siqaret və eşitmə ih boğuq səs. Yalnız əgər onlar повернутся, onlar məni görəcəksiniz.
  
  
  Onun ayağa qalxdı, yoxlanılır və etdi atmaq. İp getdi yuxarı və yenidən. Eşidildi zəif cingilti zaman onun xüsusi qurğu avtomatik olaraq вонзилось uzaq bir kənara. Səs narahat siqaret çəkənlər. Onu özünə sarı çəkdi görə, ip də getdi. Onun etdim пометку üçün təşəkkür AX Supply ee ayaqqabı sahəsində əməliyyatlar. Yeganə oxşar idi ki, maqnit.
  
  
  Şərq görə, üst tərəfdən divar var idi усыпан осколками битого şüşə. Onu ehtiyatla соскользнул, dəyişib, vəziyyət, və перебив ip спрыгнул park sahəsi prezident həyət.
  
  
  Ölkə tarixində heç vaxt prezident yox idi, amma yalnız o oldu, MƏSƏLƏN, görə бессмысленности siyasi агитпропа adı dəyişdirilib ilə Kral sarayının üçün Prezident. Necə olsa da, bu, bizə yox idi, bu idi, bu obyekt риэлтора. Qaranlıqda elə gəlirdi ki, o, zalda ilə bir sırada Версалем.
  
  
  Onun tərəf yönəldi zəif işıq, göydə bir işarə yeri sarayının. İdi, gecə quşları, amma yox idi bizim, mühafizəçilər, bizim it. Bu, mənim demir ki, hiss Тасахмед ən delle gözləmirdim, kiminsə müxalifətin.
  
  
  Ona idi, demək olar ki, görməyimə şadam ki, özü sarayı zalında altında bir növ mühafizəsi. Bu idi ilə yanaşı, oğlan, охранявшими xarici divar. Onun keçmişdir onlar kimi viski ilə треснувшему buz. Mənim giriş nöqtəsi idi vasitəsilə başqa divar, cəmi on fut hündürlüyü. O, məhz daxili həyəti olan bağlanıb, bütün başqa Шемы Менданике və onun verəcəyəm ki, sanki bir qadın разврата əksinə. Onun, ümid edirdim ki, heç kim onların ətrafında gözləyin, hələ ki, onun qədər onun qoruyucu əlini. Bir tərəfi həyət idi sarayının divar və təsvirlər AX göstərirdi ki, bu qanadına idi mənzil Шемы.
  
  
  Həyətində jasmin qoxusu gəlirdi. Bu nen idi qapalı keçid və mərkəzi fəvvarə. Var da var idi увитая üzüm лозой, oxşar nərdivan barmaqlığı ilə məşğul olan qalxıb üzrə yüksək tərəfində saray divarları artıq bal pəncərənin altında olan светился zəif брылев. Necə ola bilər səyyar agent ignore bu?
  
  
  Сосредоточившись azn nen, onun demək olar ki, başa Nick Carter və axşam Douglas Фэрбенкса.
  
  
  
  Bütün bunlar çox asan idi, və onu görməmişəm, - ego qaranlıqda уединенной gəzinti. Mənim fasilə idi ki, o, məni gördü, mən isə heç endi клумбе.
  
  
  Əgər o, asan idi, o olardı, bir az da gözlədim yerdə, nə qədər ki, məni vurdu arxadan. Ya idi mis gong və doğururdu böyük yardım. Bunun əvəzinə o, uçdu ilə yolları ilə лаем kimi морж, qismən bayraq icazə icrası, qismən hirsindən.
  
  
  Onu gördüm, flash bıçaq ego tərəfdən kömək трусу tərk edir. Vaxt var idi dəyəri isə onun heç bir otel ilə görüşmək ego dostları. Uçuş Хьюго idi, qısa və dəqiq: o, nüfuz üzrə рукоять bu уязвимое yer boğaz ilə birləşdirir zirvəsi sternum.
  
  
  O düşdü, nəfəssiz qan, разбиваясь ey gül. O qədər дергался son конвульсиях, onu iki dəfə yoxlanılır həyət, əmin olun ki, biz tək deyilik. Zaman onun geri emu idarə almağa Хьюго ətrafında boğaz. Bu idi ego son hissəsini hərəkət. Onun sildi стилет haqqında ego köynək və keçdi hasara ilə barmaqlığı.
  
  
  O, kifayət qədər möhkəm durmaq üçün mənim аленка. Tərk ona ip azn лозах kimi, Cek azn Бобовом kök, getdi.
  
  
  Daha əvvəl o, pəncərəyə yaxınlaşıb, onun səs eşitdim: qadın və kişi. Almaq üçün pəncərə, gördü ki, onun mənə lazım tarazlaşdırmağı üst hörmələr, mənim bədən прижато üçün at inləyirdi, əlləri, başı üzərində sürükleyin üçün выступу. Bu, bir ilə bu müəssisələri ilə dərin выемками ilə uzun наклонным подоконником və остроконечной аркой. Qalmaq deyil ki. Yük etməli idi keçmək barmaqları və ayaq. Səs səs məni razı saldı ki, istifadə ip alternativi yoxdur. Əgər burun ударилась olardı barədə şüşə və ya лязгнула haqqında bir şey var idi, bu belə olardı. Mən nə qədər çətin olsa da.
  
  
  Durmaq носках ilə Хьюго arasında diş, onu tutmaq mümkün barmaqları üçün karniz. Sonra oldum qoparmaq çənəsi, прижав barmaqlarını ayaq, k inilti, lakin выталкивая aşağı bədən bayıra. Zaman onun уперся подбородком də bağla, ona icazə emu götürmək hissəsi çəki, gedək sağ əlini və схватился görə daxili hissəsi daxilində pəncərə eşik.
  
  
  Qalan o idi ki, almaq üçün bir otaq yaratmaq deyil, səs-küy. Bu idi створчатое pəncərə, открывающееся içəri, mən də keçdi, onun vasitəsilə, həm porsuq, пытающийся keçmək tunel крота. Sonunda onu gördüm ki, müqəddəs gəlir ətrafında otağın ki, onun daxil gedirdi üzrə isə başqa. Səs haradan də səsləri gəlirdi.
  
  
  Onu başa düşdüm ki, bu yataq otağı idi və güman ki, ölçüsü çarpayının dir bu asan və qeyri-брасс, bu qadın будуар. Güzgü покрывающее bütün divar, поймало mənim də öz əksini an повторило məni.
  
  
  Vasitəsilə açıq qapı onu gördüm ki, çox böyük bir otağa, əsl kral salonu. Lakin ego ölçüsü və qəbulu yalnız регистрировались zaman onu gördüm, ego sakinləri, xüsusilə də qadın.
  
  
  O эльфийкой, черноволосой, черноглазой və yəqin ki, qohumu hummingbird. Orada idi bütöv qızıl кафтан üzrə topal, застегивающийся boyun. Lakin, onun qəzəb ee sinə акцентировалась isə, o necə hərəkət sürətli вихрями və дротиками, акцентировало qalan onun həm kamil bir bədən. "Sən o yalançı, Тасахмед"; - рявкнула o, fransız.
  
  
  Tələb yeniləmə faylı AX haqqında генерале. O yaxşılaşmışdır. Ego şəxs idi çox dolgun başlamışdır ikinci çənəsi dən yaxşı, və başladı lazım formasını yerdə onu da gərək, qaz. O, hələ gözəl kişi idi; yüksək, yüngül ayaqları, ağır üz xüsusiyyətləri və vərəqləri tökülüb dağılmış toxunurdu. Rəngi var idi, zeytun və məbədlər seçilirdi седина.
  
  
  Ego, açıq-aydın, heç narahat davranış və ya söz Шемы Менданике. Həqiqətən, o, eyni zamanda, təəccüb və idilər, onun hərəkətləri. "Mənim əzizim madam, - gülümsündü, - siz, sadəcə, başa düşmürəm, təbiəti hallarda".
  
  
  "Mən başa düşürəm, bu, kifayət qədər yaxşı". O, kəndin qarşısında axtarır. "Sən məni burada saxlamaq əsirlikdə qədər убедишься ki, hər şey nəzarət altındadır!"
  
  
  "Sən məcbur edirsən və bu səs kimi hansısa мелодрама", - o, gülümsədi. "Əlbəttə, onun öz üzərinə götürməlidir idarə edilməsi. Daha kim edə bilərdi?"
  
  
  "Ən delle daha kim edə bilərdi! Sən xilas köhnə голубиных lələkləri və...!"
  
  
  O, güldü və cəhd qoymaq əlləri bax üzərinə. "Madam, bu şəkildə danışmaq sizin покойном kişi və ya оборудова mənə. Artıq qeyd etdiyim kimi, sizə heç bir dəfə onun haqqında heç bir şey bilirdi ego бегстве əvvəl mənə məlumat verdilər haqqında ego payız. Ölüm ego - voleybol Allah".
  
  
  "Hətta əgər ona inandı sənə, bu nə aidiyyatı var, nə məni çəkindirir bu yerdə?"
  
  
  "Шема!" O, yenidən cəhd tətbiq azn nax əlləri. "Mən səni zərrə qədər də задержу. Amma indi getmək təhlükəlidir, sabah dəfn".
  
  
  
  "Bu gün heç zaman onun otelin getmək Pakistan səfirliyi çatdırmaq üçün bildiriş mənim əvvəl ata. Siz mənə mane gedib. Niyə?"
  
  
  "Dediyim kimi, - köksünü ötürdü, o, adam pis istifadə üçün - sizin öz müdafiə. Bizdə əsaslar var ki, mö 'min Ben d' Göz öldürülüb xarici qüvvələr tərəfindən. Bizdə təmiz həllinə bilməlidirlər ki, onlar çalışacaqlar öldürəcəyəm səni. Sən necə düşünürsən, bu zaman onun mən edilir qədəm sənin qiymətli rəhbərləri? "O, əlini uzatdı ki, onun pet, amma o, qaçıb. O, başladı onu həyata keçirmək.
  
  
  "Hansı xarici qüvvələr?" o усмехнулась.
  
  
  "Məsələn, CIA. Onlar çoxdan otel təmizləmək Ben d 'Oka". O, kədərli, başını yellədi.
  
  
  "Oni otellər əldə ego belə güclü, kimi sən?"
  
  
  "Sən niyə belə недоброжелательна mənə? Onun edəcəyəm, sənin üçün hər şey".
  
  
  "Siz istəyirsiniz ki, onun oldu sizin başladı, ikinci, üçüncü və ya dördüncü arvadı?"
  
  
  Bu ego şəxs покраснело. "Nə etməliyəm ki, inandırmağa mən riyakarlıq etmirəm salamladı sizin xeyrinə?"
  
  
  "Sən, doğrudan bilmək istəyirsən?" O, yenə oldu qarşısında.
  
  
  "Bəli". O, başını tərpətdi, baxaraq bilər.
  
  
  "Siz sifariş edə bilərsiniz mənə maşın üçün məni almaq üçün Pakistan səfirliyi".
  
  
  "Bu saat, əzizim? Bu, mümkün deyil". Və səs ego əlində idi, onun çiyinlərində. O, cəhd отодвинуться, amma o tutdu ee.
  
  
  "Gedək, навозник!" - прорычала o, çıxmaq üçün çalışırıq.
  
  
  O, artırdı хватку, o, cəhd hit ego diz də qasıq, плюясь emu şəxs və бодая başını. O yox idi təslim olmadan boya, hətta əgər o idi, həm çox güclü.
  
  
  Тасахмед qaldırıb onun mərtəbə və nə qədər ki, o, mübarizə, пиналась və ругалась, o, rəhbərlik yataq otağına. Onun прижался üçün ah-günə. Amma indi o, gördüm ki, mənə, əgər ona geyimli, qırmızı rəng yanğın maşın idi haqda неоновыми işıqları.
  
  
  O, atdı onu, yataq deyə bir şey içindən diş zəruriliyi haqqında anlayış. Bu emu kifayət qədər idi. O, azad əlini rushed və onun çalışırıq zaman tutqac onun. O, söyüş söydü və bir dəfə. O, вскрикнула verdi hey, hələ iki halda. O, start ağlamaq deyil, məğlubiyyət isə təcrübəsi qəzəb və məyusluq. Onu eşitdim кафтан cumdu, o şəkli ego bilər, və indi o, hiddətlə mızıldandı ərəb. Yol cənnətə idi изрыт сопротивляющимися huri.
  
  
  Fiziki güc və аленка qəti пересилили ruh və qətiyyəti. O, vedrəni ee diz arasında ayaq və budaqları araladı onun bud. Sol tərəfdən o, onu keçirilən bilek onun üzərində, baş və sağ стянул ilə özünü paltar. Yalnız qalan biz həm silah idi hip. O, davam etdi vadar etməyəcəkmi ih k, ona arching geri istəyərkən оттолкнуть onun. Bu hərəkət yalnız возбудило onun. O, ругалась və рыдала, o isə dayanıb diz arasında onun ayağı zaman onun qırdı bu.
  
  
  O, heç bilirdi ki, ego vurdu, amma bu və otel. Onun оглушил ego, хлопнув xurma emu üzrə qulaqları. O, gərgin şok, onun göstərdim, böyük barmaqlarını gətirib nöqtələrinə təzyiq, onun boyun. Sonra lazım оттолкнуть ego və saxlamaq Шему nəzarəti altında.
  
  
  "Gül gecə", - deyə o, urdu dilində, вытаскивая Тасахмеда. "İnan mənə, onun bir dost".
  
  
  Gah ağlıq onun bədən görünürdü ртутью. Bu an ki, bütün bu edə bilər, bu sürükləyə hava və уставиться mənə.
  
  
  "Mən burada, kömək üçün sənə". Onun sıçrayıb not кафтана atdı hey. Görünür, o, торопилась ego qoyulması. O oturmuşdu, daşları qarşı silinən bilək və onun bilərdi посочувствовать niyyət general.
  
  
  Nəhayət o, dil tapdı və dedi: ingilis: "O it oğlu! Lənətə gəlmiş donuz! İt!"
  
  
  "O, çox düşüncəli, xüsusilə general". Dedim ki, bu, ingilis dili.
  
  
  O, acıqlı-acıqlı накинула üzərinə кафтан. "Kim sən? Sən hardan və nə istəyirsən?"
  
  
  "Onun başqa. Və onun danışmaq istəyirəm səninlə".
  
  
  O baxdı vasitəsilə kənar yataq. "Sən öldürdü ублюдка?"
  
  
  - "Xeyr, onun yalnız xilas ego vaxt əziyyət".
  
  
  O, спрыгнула yataq. "Bədbəxtlik! Onun göstərəcək emu hansısa üstdə!"
  
  
  Onu eşitdim, o ударилась ayaq. Bədən general əsəbi дернулось. O, bilmirdi ki, necə emu xoşbəxt ola başqa yerdə. O, sürüşdü üçün алькову öz sarğı. "Çıx get buradan, hələ onun şey надену", - deyə o bildirib.
  
  
  Onun qayğı Тасахмеде, o isə çalışmışam haqqında прикрытии. Onun istifadə ego boyun yaylığı üçün lentlər göz, ego burun dəsmalı üçün затычки və ego kəmər bağlamaq ego bilək. O, шталь yaxşı ilə dolu.
  
  
  Zaman onun başa, o, qəbul etmişdir yuxarı müqəddəs və biz yenə də baxdılar daha, bir daha, nəhəng bir yataq. O, надела solğun-mavi неглиже. Bu скрывало nə aşağıda. O, yalnız əmin oldum ki, siz biləsiniz ki, bütün bu var.
  
  
  
  Daha sonra baxış Nick Carter idi, bu cür hərtərəfli.
  
  
  "Sən ilk amerikalı olan, onu qarşıladı, baxdı ki, kişi kimi", - deyə o bildirib. "Harada öyrəndim danışmaq urdu?"
  
  
  Onun aspiranturaya daxil olmuşdur Исламабадского texnoloji institutu. Sən harada öyrəndim, ingilis dili danışmaq olar? "
  
  
  "Ata məndə idi, ingilis qubernatoru idi ki, evli пакистанке, ya heç kim heç vaxt bağlı sizə haqqında İmperiyasının? Siz indiyə qədər araştırmak cavab mənim suallar - kim siz? Əgər onun zəng qorunmasını, onlar перережут sizə boğaz!"
  
  
  "Onda mən deyə bilmərəm sənə, mən kiməm".
  
  
  O, ухмыльнулась, выглядя eyni zamanda фальшивой və utancaq. "Mən edə bilmərəm təşəkkür edirəm sənə görə ki, sən üzərindəki məni bu donuz".
  
  
  "Belə ki, niyə bizə heç bir əyləşmək və söhbət əvvəlcə".
  
  
  "Mən deməliyəm ki, əvvəllər məni heç знакомили kişi ilə mənim yataq otağı. Lakin onlarla хорька, biz necə başlamışıq, burada". O, kəndi öz tərəfinə yataq və jestlə məni dəvət almaq mənim. "İndi başla".
  
  
  "Mən yolu ilə getdi, bu pəncərə, - dedim, - ümid застать səni evdə".
  
  
  "Nə idi, gəldi keçdi bu yolu, onun xalça-təyyarə?" - огрызнулась o. "Heç пытайся məni aldatmaq".
  
  
  "Mən heç oldu, onun лазил, həm vaxtım yoxdur, sizi aldatmaq olardı".
  
  
  "Siz bir bu проклятых agentləri olan demişəm general".
  
  
  "Mən kim istəyir vermək sizə bir neçə sual. Sonra onun сойду öz xalçası və полечу".
  
  
  O, ayağa qalxdı, pəncərəyə yaxınlaşdı və высунулась çölə. Ee hərəkət edirdilər diqqət derriere olan hər hansı bir şair yazmaq bilər sone.
  
  
  "Unutmayın ki, pullar, sən yaxşı Nanqa Parbat", - deyə o, qayıdaraq yataq. "Bu qəribə hadisənin, amma onun ki-sənə nə lazımdır. Sən bilmək istəyirsən?"
  
  
  "Niyə ər belə tələsik bu Будан gecə ortasında?"
  
  
  "Ha! Bu dəli! O, heç vaxt mənə danışırdı ki, niyə harasa gedirdi. Adətən, o, sadəcə verirdi mənə bildiriş üçün onun gəlmişdi. Emu idilər nümayiş məni parading üçün hamı düşünürdü o bilir ki, necə seçmək həyat yoldaşı, cinsi, zəngin пакистанец, ixtisası məktəb Londonda. Kiçik oğlan idi, nə emu xoşuna gəlirdi ".
  
  
  "Deməli, siz bir az görüşürdülər onunla və siz heç görmüsünüz, ego əvvəl o, üz uçtu?"
  
  
  O, ayağa qalxdı, əl-ələ verib üzrə dirsəklər və başladı oxumağa kimi hummingbird. "Bəli, əslində, danışmaq, onun ego olub. O, mənim yeganə verilməsi. O, qorxdu. Əlbəttə ki, o idi, kimi qarı, amma ola bilər ki, mən onda gərək yetirmək üçün bu, daha çox diqqət".
  
  
  "Sən bilərsən xatırlayıram ki, o, nə dedi?"
  
  
  "Əlbəttə ki, edə bilərəm! Sən necə düşünürsən, onun axmaq! O, bildirib ki, əgər ona bir şey verərsə, onun etməlidir getmək səfirliyi ölkəmin və xahiş səfiri Əbdül Hannah qorumaq məni. Ona dedi:" Niyə, hara gedirsən? 'O dedi: "Mən edu bu Будан ilə görüşmək üçün, Əbu Osman". Onu dərk edə bilər, nə üçün o, qorxdu. Qəşəng təhdid ego кастрировать, baxmayaraq ki, mən bilmirəm, olub, bu, mümkündür. Onun dedi: "sən Niyə görmək istəyirsən bu dəyərsiz birisiydi? O, mənə verdi revmatizm. O, sadəcə bildirib ki, o barədə ki, bu iradə, Allah. Onun hələ yox idi və çox xoşbəxtəm ki, yuxudan oyandı. Ola bilər, mən gərək buna fikir ona daha çox diqqət " O, köks ötürdü. "Yazıq qoca Ben d' Göz, əgər o, heç olmasa, yarım, belə yaxşı zibil kimi o, naçararyan bərkdən güldü ildə BMT-nin. Təsəvvür edin, o, гонялся görə oğlan insanların ətrafında olanda var ola bilər hər hansı bir qadın bu ölkədə!"
  
  
  "Səmimi deyirəm, məndə belə təsəvvür Шема".
  
  
  O kənd mənim yataq tərəfində. "Siz bilirsiniz ki, onun yuxuda bu zibil bir dörd il!" O bildirib ki, bu idi mənim günahım deyil, mənə baxaraq, nipples onun döş cəhd pozmaq içindən bir hörümçək toru onun неглиже. "Adınız nədir?"
  
  
  "Ned " Koul".
  
  
  "Yaxşı, Edvard", - o, əldə silah, mənə üzərinə. "İndi mənim növbəsində, və əgər biz göstərəcəyik mövzu dörd il boşluq, onun позову qorunmasını və kömək edərəm ona üz səninlə".
  
  
  Siz eşitdiniz köhnə özlərini bir qadına məşğul idi тигром o zibil. Шема etdi ki, onu kimi кошечку. Biz öpdü və o, onun mənim dil, посасывая ego asan hərəkət etdirin. Mənim əl tapıb, onun ürəklərdə, onun əlləri getdi mənə, sanki onlar qəzəb mənim geyim. Dörd il ərzində nigahsızlıq o разучилась расстегивать kəmər və расстегивать молнию. Zaman onun başladı cavab qarşılıq, o запрокинула başını.
  
  
  Ee gözləri idi, geniş, açıq və parlaq isə dodaqları надутыми. "Sən mənim qonaq!" - выдохнула o, urdu dilində. "Şərqdə qəbul əyləndirmək sizin qonağı. Bu, mənim yataq, və siz burada mənim dəvətimlə".
  
  
  O, sıxdı məni geri başlanması və onun dodaqları nəm çəkmək kart mənim bədən. Sonra birdən-birə o оседлала məni. İlə əyri geri, ee sinə выпячены, ee diz обхватывают mənim bud, o, onun öz əlləri, öz və dedi: "Mən sənin üçün rəqs edəcəyəm".
  
  
  
  Onu seyr şəxs tərəfindən onun zaman o, yavaş-yavaş, qarış görə дюймом, aşağı düşübdür yer. Onun gözləri моргнули və genişlənib, dodaqları aralandı, o втянула hava. Daha sonra o rəqs başladı, və bütün hərəkət payına düşüb ee bud və çanaq. Onun ласкал ee. Ee məqsədi заблудилась, hələlik o, çalışırdı наверстать dörd il sevgi olmadan.
  
  
  O двинулась yuxarı, onun qoymuşdur mövzu və bundan sonra танцу başladı və öz. Onun qaldırıb onun başı üzərində tutaraq havada. Daha sonra, o zaman başladı müqavimət, qəzəbli ki, mən dayandırıb, onun həssas гавот, onu yoldan onu, перекатываясь dəyişdirmək üçün bizim mövqeyimizi.
  
  
  "Yoxdur!" - o dedi başlayan mübarizə. "Yox, yox, yox!"
  
  
  Nəhayət, onun idi, onun qonağı. Onun перекатился əvvəl asanlıqla затащив onun özünü. Bu təkanlar oldu sürətli яростнее. İndi biz hərəkət kimi bir tam, və onun gözləri bağlandı, düşdü qabağa, сдерживая yal bizim son dalğa.
  
  
  Onu ehtiyatla çıxdı altında nah flipping tərəfindən bizə hər ikisi. Sonra onun baxdı bilər, kimi hiss onun ayaqları сомкнулись ətrafında məni. Onun barmaqlarını впились mənə geri ee dişləri düşüb, mənə çiyin, o diksindi: "Buyurun!" İndi yox idi qarşısının alınması. Biz bir araya birlikdə экстатическая üşütmə keçdi mənim üçün bədən et seq aktları.
  
  
  Əgər biz birlikdə keçirməyi qalıq gecə biz yaza bilər, yeni nəşr Камасутры. Necə olsa da, bu, bizə idi, Тасахмед çəkər, real dünyaya.
  
  
  "Niyə sənə öldürmək ego?" - dedi, o zaman onun yandırdı üçün nax bir öz ətrafında siqaret.
  
  
  "Əgər onun gördüyü, harada idin?" Onun dizləri üstə çökdü, yoxlamaq üçün onu.
  
  
  "Pis deyil, daha çox onun indi Edvard".
  
  
  "Haqqında çox pis Шема. O, istəyir ki, sənə bir şey oldu. Amma əgər onunla nə vaxtsa baş verərsə, burada sənin otaqlarda - bəli, bu risk dəyməz".
  
  
  Bu, o deyil, bu başqa səbəbdən. Ölü Тасахмед mənə bizə nə. Ola bilər ki, canlı. Eyni zamanda, əgər onun soruşdu ego qarşısında Шемой, o, heç bilirdi ki, alındı. Bu araba qarşısında dəvə. Dəvə idi Osman.
  
  
  O, acı rəqibi səbəbiylə düşmən Менданике, və hələ Ben-d ' Göz getdi bütün görüşmək üçün onunla. Sanki məntiqi ki, Osman imtina iştirak olardı, əgər yox idi ilkin göstərişlərinin məqsədi pau-wow. Həmçinin məntiqi görünürdü ki, Нику Картеру yaxşı, dərhal cavab Osman əvvəl suallar Тасахмеду. Səsi əsrlərin və məntiq.
  
  
  "Шма, niyə sənə zəng oğlanlar və idarəolunan general yataq. De ki, o, huşunu itirdi həyəcan". Onun çəkiliş başladı tıxac.
  
  
  O, хихикнула. "Bilirsən, demək olar ki, kimi yaxşı işlə məşğul olursan, sevgi. O zaman gedəcək apara biləcəyik qalıq gecə".
  
  
  Onun qeyd edək ki, hey pis ərazisində баренцева dənizinin. Onun qaçıb gizləndi, soyunma qədər iki-iki, mühafizəçilər, bir neçə озадаченные, amma ухмыляющиеся, увозили azaldığı ərəb cəngavəri olan ego ev.
  
  
  "İndi, - o, içəri girdi, yataq otağına, rut mantiya ki, надела yollanmazdan əvvəl general, - bu dəfə bizim olacaq güzgü bizə göstərmək üçün, biz daha bundan zövq alırıq". O, geniş раскинула əlləri etdi və qarşımda пируэт çılpaq, yenə uğultu.
  
  
  Onu qucaqladı ee, mən bilirəm ki, səhər-səhər, yəqin ki, nifrət edirəm özümü. O cavab verdi. Onu təzyiq orada, harada ki, bu ən az gözləyirdik və ya istəyirdilər. O bir an dayandı, sonra обмякла. Onun qaldırdı, onun və irəvanı yataq. Onun уложил onu öpdü gecə. Sonra çıxıb брылев və həyətə baxan pəncərə vasitəsilə ehtiyatla çıxdı.
  
  
  
  
  
  
  
  Fəsil 10
  
  
  
  
  
  
  
  Хоук deyərdim ki, vaxt sərf Шемой idi təhlükəli tullantılar. Ola bilər. Amma bundan başqa, əyləncə, mənə lazım idi bu vəhşi qarışığı Şərq və Qərbin müttəfiqi olaraq, kimsə, kim bilərdi dəstək qarşı Тасахмеда, əgər belə bir imkan yaranarsa. Lakin, vəsait xərclənib çox vaxt. Onun daha çox sərf ego boş yerə irəli gedir "Фиат" qarşısında Osmanlı polis və gedərkən səfirliyi. Zaman onun çıxardı k ego qapısı, onun artıq oyun başladı.
  
  
  Qapıları bağlı idi. İdi zəng və söhbət köşkü. Ona zəng etdi, zəngə bir neçə uzun очередями. Zaman yox idi oynamaq, onun yenidən zəng güclüdür.
  
  
  Bu dəfə səsi eşidildi, giden üzrə divar dinamikası kimi yazılan mesaj. "Səfirlik bağlanıb, artıq 8:00 pm, ser".
  
  
  "Bu, gözətçi dəniz piyada?" - soruşdu, onu qutusu.
  
  
  "Bəli, ser, bu bədən Симмс".
  
  
  "Капралов, siz bilirsiniz ki, belə bir, yeddi, beş-üç?"
  
  
  Baş qısa pauza. "Bəli, ser." Bu çox idi anker.
  
  
  "Bəli, bu, yeddi, beş-üç, və o olardı şükür, əgər siz məni dərhal içəri buraxdılar".
  
  
  "Siz kimsiniz, ser?"
  
  
  "Mister Sutton bilər bu sizə demək. Bu, yeddi, beş, üç. Onun istəyirəm dərhal hərəkətə капралов ".
  
  
  
  Daha bir keçirdiniz fasilə və sonra: "Gözləyin, ser".
  
  
  Onun qayıdıb avtomobil razı nə təklif verilmiş AX, çevrilib СОП səfirlikləri ilə ABŞ və müəssisələri üzrə bütün açıq hovuz. İdeya ondan ibarət idi ki, artdıqca, terrorizmin və insan oğurluqları lazımdır ki, sadə bir identifikasiya verilə bilər hər an bir fövqəladə halda. Hər gün Vaşinqtonun məzunlar müxtəlif ardıcıllıqla rəqəm. Çünki təchizatçısı idi, AX, mən həmişə işləmişəm siyahısı ilə olan yadda iki bazar günləri ard-arda.
  
  
  Qapıları açdı və mən idarə освещенную zona giriş. Üçün xoş komitəsinin üç dəniz пехотинца ilə M16 və bədən Симмс ilə .45.
  
  
  "Sadə, ser, sizə lazım çıxmaq vasitəsilə maşınlar", - deyə o, mənə baxaraq. "Sizin şəxsiyyət vəsiqəsi, edin".
  
  
  "Mister Sutton ilə təmin edəcək, bu da", - dedim, вылезая ətrafında maşın. "Buyurun, götürün var".
  
  
  "Onunla birləşir". Капралов tez maşına baxdı. Onun verdi emu açarları bura gətirmişdi. Bununla da söhbət bitdi. Dəniz kimi seyr o закуривал siqaret qədər gözlədim Sutton titrəmələri ölünün. Bu arxa bir hissəsi idi ценымногие, daha yaxşı Саттона, amma o, məni взбесила.
  
  
  Azn Пауле Matthews, soyuqdan idi uyğun şalvar üzrə твида və uçuş jaket ilə xəz подкладкой. İlə ee saç irlandiya сеттера, зачесанными bir çəngə və onun кремово-şaftalı rəng şəxslər, hələ bir az испачканным sonra türbələr, o, oldu olacaq bir xoş bir əlavə demək olar ki, hər hansı bir yığıncaq. Baxmayaraq ki, üç dəniz piyadası deyil сводили mənim üçün göz, onlar razılaşdılar.
  
  
  "Siz bilirsiniz, bu insan miss Matthews?" - soruşdu капралов Симмс.
  
  
  "Bəli, капралов". O, bir az запыхалась və bilmirdim, gərək olub o, olmaq ruhunda deyil. "Problem nədir, mister Cole?"
  
  
  "Harada Sutton?"
  
  
  "O, çox yorğun və məndən soruşdu..."
  
  
  "Mən hotel istifadə etmək sizin telefon капралов".
  
  
  Капралов idi, bir az шаткий. O baxdı Paulo də tələb etdim ki, təsdiq.
  
  
  Bunun əvəzinə, onun ego. "Bu əmr, капралов. Açıq-indi!" Mənim ton almış olardı təsdiq təlimatçı təlim düşərgəsinin.
  
  
  "Bəli, ser!" Biz üçümüz səssizcə yaxınlaşdı postunda mühafizəsi. Kiçik daxili otaqda o da qeyd telefon.
  
  
  O getdi, və o gördü ki, şəxs Паулы yanır onun saç. "Bax! Sən necə düşünürsən..."
  
  
  "Nə var, onun nömrəsi, və vaxt sərf etməyin, atma boot".
  
  
  İlə qısa yumruqları və искрящимися gözü ilə baxmaq üçün kifayət qədər yaxşı şəkil çəkə. "Beş, sıfır iki, üç", - прошипела o.
  
  
  Onun çevrildi və nömrəsini edir. O, çaldı çox uzun əvvəl Sutton başladı şikayət: "Paula, onu demişəm sənə..."
  
  
  "Sutton, mənə lazım olacaq istifadə etmək təyyarə ilə səfirliyinin, açıq şəkildə indi. Встряхни öz ass xəbərdarlıq komanda. Sonra спускайся buraya, qapısı üçün miss Matthews bilərdi geri yataq olduğu hey-yer".
  
  
  Onu eşitdim buzz tel zaman o qədər seçer diş. O, dilləndi, o mənə uzatdı .- "Təyyarə səfirliyinin hələ də zalda Tunisdə. Onun güman ki, onunla ekipaj. İndi hesab edirəm ki, əgər..."
  
  
  "Mən hesab edirəm ki, bu formada yazılı və göndərilən sizin direktoru bu Лэнгли. Hələlik isə var ehtiyat təyyarə?"
  
  
  "Yoxdur. Yalnız Convair".
  
  
  "Biz sizin üçün şərait var çarterin?"
  
  
  O istehzalı təbəssümlə фыркнул. "Kimdən! Özəl mənbələr yoxdur. Biz səfirlik. Biz heç bir ölkədir".
  
  
  "Mən güman edirəm ki, biz digər səfirliklərin təyyarələri var. Yox olub, qarşılıqlı anlaşma fövqəladə halda?"
  
  
  "Hərəkət etmək lazımdır səfir isə, bildiyiniz kimi,... bizdə yoxdur səfiri". O, самодовольно gülümsədi.
  
  
  "Deyək ki, başqa. Bu prioritet Red One. Mənə lazım təyyarə. O lazımdır, indi mənə. Siz kömək edə bilərsiniz?"
  
  
  Yenə tapılmadı tel. "Bu, olduqca qısa müddət ərzində, özü də gecə ortasında. Onu görüm, mən nə edə bilərəm. Перезвоните mənə bir saatdan sonra". O, dəstəyi asdı.
  
  
  Onun çevrildi və gördüm ki, Paula dilxor oldu, öyrənir məni. "Bilərəmmi mən ona kömək?" dedi.
  
  
  "Aha." Onun досталь qələmi və kağızı yazmağa başladı. "Bu, ötürülməsi tezliyi UHF. Xəbərdar edin, öz rabitəçilərini üçün onlar nəzarət ih. Onun zəng edə bilərəm. Mənim kod adı olacaq Piper. Onun olacağam zəng Çarli. Başa düşdün?"
  
  
  "Yaxşı, hara gedirsən?"
  
  
  "Nə vaxtsa biz oturaq sizdə daxili həyətdə, və mən sizə hər şeyi danışacağam".
  
  
  O getdi, mənimlə avtomobil. Onu fəth içəri. "Henri kömək edəcək?" dedi.
  
  
  Onun baxdı bilər. "Get yatmaq, Paula". Verdi əlaməti капралу daxil keçid qapısı.
  
  
  
  
  
  
  
  Fəsil 11
  
  
  
  
  
  
  
  Bəzi missiyaları fasilələr gedirlər, sizinlə birlikdə. Digər atdığınız bir neçə yolda. Bəzi siz ih almaq deyil.
  
  
  Yalnız onun qəbul üçün bucaq küçəyə Hans Гайера. Onu fikirləşdim ki, mən ondan ola bilər, bir fikir almaq üçün necə bir təyyarə ilə qədər Будана.
  
  
  İşıqlar məlumatlar veribdir, dar küçə. Azn nen idi припаркована web avtomat, açıq qapısı Гейера. Bu çirkli idi "mersedes" rəsmi növ. Onun sürüb mimmo. Var idi boşdur və ya sürücü yuxuda oturacaq. Son zamanlar çətin idi. Onun əldə sürəti və объехал bucaq. Mind gözü onu görə bilərdi Eric bu şort və sviter yüksək воротом.
  
  
  Tərk ona фиат olan parque. Yox idi bizim, piyadaların, hətta bizi бродячей it ilə məşğul olan bilərdi baxın, mən necə мчусь küçədə gedən paralel Гайеру. Var idi ip üçün keçmək aralıq divarları və ərazisindən villa ilə məşğul olan oturmuşdu ikimərtəbəli tarixi Xannanın bu moorish stil. Var idi eyvan tağları və kafel. Pəncərədən birinci mərtəbənin azalıb брылев. Sanki onun bizə otel almaq evdə onun ilk yan ev.
  
  
  Kənar mühafizəsi yox idi. Yalnız ölü Gübrələr. Ona bir neçə dəfə atəş. Arasında ego стиснутыми клыками bir parça idi zeytun rəngli. Ona qaçdı mübarizə pəncərədən.
  
  
  İdi ki, bu səhnədə bir şey напоминавшее əvvəlki olan onun oynamışdır heç bir şey подозревающего Подглядывающего Tom. Biz bu idi ki, hansısa komik çalar. Bu heç bir şey yox idi funny. Hans Гайер ilə распухшим və окровавленным şəxs tərəfindən ıso bütün gücü ilə çalışdı çıxmaq üzrə tövsiyələr ağır insan оливково-yaşıl formada olan yarım душил ego bir tərəfdən, прижимая bıçaq blade üçün boğaz mexanika.
  
  
  Səy Hans idi çox, o, xilas üçün onun oğru, nə qədər ki, xilas etmək üçün öz qızı. İlə Эрики çıxardılar, paltar və o dururdu nahar masa. Geridə bilər, ony görə bilək, dayanan daha bir tanınan çuqunəridən оливково-yaşıl rəngdədir. Ayaqları Эрики свисали hər tərəfdən qorunması, ankle təsbit olunub ip. Sonunda kafedrasının edib eybəcər it oğlu. Geyimli, o da olardı оливково-yaşıl. Rəhbərlik və rəhbər kiçik bir ana səhnə polkovnik Məhəmməd Дуза. O, oturub üz vəziyyətləri kafedrasının əsasında подбородком onun yal.
  
  
  Onun tərk fəlsəfəsini философам, amma mən həmişə düşünürdü ki, yalnız mübarizə yolu ilə насильником - bu, məhrum ego qabiliyyəti насиловать. Bu halda Шемой mən düşünürdüm ki, bu nə vaxtsa olacaq изнасилованием, ən azı, o mənada ki, burada olmalı idi. Эрике заткнули ağız və bütün gücünü də onun bədən idi напряжены və выгнуты, крича tələb azad.
  
  
  Onu gördüm, necə Дуза başını tərpətdi головорезу, eşitdim Hans qışqırdı: "Bella ən müqəddəs, onun sənə hər şeyi danışdı!"
  
  
  Sonra sözə başladı: Вильгельмина. Bir dəfə üçün nəzərdə abuser, bir ilə, fəryad düşdü. Bir dəfə atıb üçüncü göz qol мучителя Hans. Bir daha ödəmək üçün üçüncü riyaziyyat üzrə saxlanılır ki, Eric görə bilək. C ə getmək üçün imkan axtarır, öz silah.
  
  
  Дуза idi, ayaq üstə qoyaraq, bir tərəfdən, öz 45-ci gabari. "Замри, və ya siz ölü!" Əmr emu fransız. "Sadəcə, mənə bir səbəb Дуза!" O, fikrini dəyişdi. "Əllərinizi qaldırın, başını! Üz ah!" O itaət etdi.
  
  
  Hans və Erik şok idi. "Hans!" Onun keçib ingilis dili. "Çıx bayıra! Grab bir gun! Əgər o, heç olmasa, gözlərini döyür, çək onu!"
  
  
  Hans hərəkət, bir insan kimi gedən yuxuda. Onun qırdı qalan hissəsini də şüşə butt Вильгельмины, mən istəyirəm daxilində əldə. Həmin vaxt mən bunu etdim, Erik azad və yox oldu. Корчащийся xarakter mərtəbəsində qoymaq скомкнувшись, və hələ də öz qan, şüursuz, ya ölü.
  
  
  Hans üzən ayaqları, gözləri qalmışdı остекленевшими, olduqca inamlı ki, kabus sona çatdı. Onun azad ego təcrübəsi ФН və похлопал çiyin. "Alıb özünə kəmər bu бурбона. Onu əmin etmək lazımdır оборудова bütün burada".
  
  
  Bu gic başımı, gümbəzli, mətbəxə çıxdı.
  
  
  Onu dedi Дузе. "Повернись."
  
  
  O, mənə yaxınlaşdı, mən görmək istəyirəm, olub, onu eyni zamanda, хема o, məni düşündüm. O, başladı ухмыляться zaman dedi: "Vous serez..."
  
  
  Mənim бэкхенд üzrə ego отбивным yalnız yığışdırmaq ухмылку saxladı və sözləri, həm də onun ego başını divara və ego dodaqlar qırmızı axmağa başladı daxil ручеек.
  
  
  "Sən səssiz", - dedim, zaman ani şok çevrilib сдерживаемую qəzəb. "Deyirsiniz zaman səninlə заговорят belə, sən məni проинструктировал. Heç искушай məni. Mən astanasında etmək выпотрошить səni. Nə istəyirsən bu insanlar?"
  
  
  "Bu lənətə gəlmiş piç otel bilmək ki, mən bilirdim da," fəlakət. Hans yuyulur şəxs saxlanılır şüşə əlində, və baxmayaraq ki, o, hələ nəfəs alırdı, bir insan kimi, qaçdı, çox uzaq, onun boğuq səsi qayıtdı harmoniya isə стеклянность göz itdi. "Yalnız o mənə etibar etdiyi zaman onun emu dedi. Mənə etmek bu şüşə emu üzrə kəllə!" O, irəli çıxdı, onun покрытом синяками şəxs yazılı gərginlik.
  
  
  "Get bax, kimi поживает Erika". Onu tutdu ego tutub.
  
  
  O, birdən-birə yadına düşdü barədə Эрике və qaçdı, üz окликнув onun adı ilə.
  
  
  "Sizi niyə narahat edir ki, o, bilir fəlakət?"
  
  
  Дуза çiyinlərini çəkdi. "Mənim işim - qayğı. Əgər o, bilir ki, bu necə oldu, o, bilməlidir ki, bunu kim etdi. Səni yaxşı məlumat verəcəklər..."
  
  
  Mənim yumruq qədər getdi. Bu ранило onun. Onun gözlədi, hələ ki, bu yaramaz dayandırmaq və o geri gələcək, sonra onun воспроизвел emu ego, öz valı: "Mən dedim ki, deyirsiniz yox, издаешь axmaq eşidilmir. Belə çıxır ki, o, bilir kim, hətta bilir. Və ya siz necə düşünürsünüz, o, imtina, cavab, hələ ki siz imkan biri ilə salamladı sizin meymunlar zorlamaq ego qızı? "
  
  
  Səs Дузы fit çaldı, bu ego boğaz. "Bu, mənim iş - öyrənmək".
  
  
  "Mənim də." Onun воткнул люгер emu həyat və воткнул blade Хьюго emu altında çənəsi. "Mənim çox az vaxt, polkovnik. Sizdə olacaq daha az, siz sizinlə əməkdaşlıq etmək". Onu bərk-bərk ego k ah, boyun əvvəl, çənəsi qara təcrübəsi kəskin стилета. "Niyə Менданике otel görmək Əbu Osman?"
  
  
  İçindən diş qəti şəkildə inanıram başını, o, boğulmuş: "Allah Qarşısında and içirəm, bilmirəm!"
  
  
  Хьюго qan tökmək. Дуза çalışdı geri divar vasitəsilə. "Allaha And Olsun Quran! Məzarı da anam!"
  
  
  Onun bir az azaldıb təzyiq. "Niyə Менданике otel görmək səfiri, o, hesab edir?"
  
  
  O, başını yellədi. "Mən cəmi rəisi təhlükəsizlik xidmətinin! Onun olmasaydı bilirdi belə!"
  
  
  Bu dəfə Хьюго yalnız щекотал. Дуза стукнулся başını divara və o da. "Bir daha. Ona dedi ki, niyə? Bu, yalnız zaman sən alacaqsan".
  
  
  O, рассыпался başladı лепетать, всхлипывая: "Çünki! Ona görə ki! O, qorxdu çevrilişi! Ona görə ki, qorxurdu ki, general Ташахмед gedir öldürmək ego!"
  
  
  "Və siz öldürdü bizim səfirin".
  
  
  "Bu qəza olub!"
  
  
  "Sanki саботаж təyyarə idi, bədbəxt hadisə. Тасахмед qorxdu ki, Менданике çalışacaq bağlamaq ilə məşğul Osman".
  
  
  "Xeyr, yoxdur!" O, başını buladı vasitəsilə yan. Səsi "nə üçün ona buraya gəlmişəm sual Гейера. Biz разговорились ki, o, bilirdi kimi, qəza olub, və..."
  
  
  "Sənin vaxt çıxmayıb". Onun geri çəkildi və o, baxdı beyin Вильгельмины, onun gözləri idi, geniş və qara kimi onun azdır. O, düşdü dizi üstə, kimi eşitdi, kimi müəzzin çağırır iman gətirib namaz. Nədənsə o məni vurdu, öz yumşaqlıq altında odla, lakin onda heç bilirsən, nə qədər dəyər sözü, sənin nitqin.
  
  
  Əgər bir şey ki, dedi, doğru idi və ya heç olmasa, yarım, doğru bir şey deyil, yalnız ego vaxt qədər, həm də mənim də. Bu it yox idi oğurlanmış nüvə silahı, yalnız qadın третьесортных çevriliş iştirakçılarının üçüncü dünya. Oyun kifayət qədər aydın. Тасахмед bağlanmış müqavilə ilə Sovet İttifaqı. Kəsiklər idi, mükafat isə Менданике - жертвенным ələ keçirə bilmirdi. Менданике anladım ki, ən delle bunun heç bir əhəmiyyəti yoxdur, kim qəzaya ego ya təyyarə kimi... və yenə və yenə - "Mən bilərdim bütün bunlar toplamaq və məlumat Хоука üçün o başladı, başqa yerdə axtarır, ya onun istifadə edə bilər sərf qiymətli vaxt və çıxış ego qədər qalib, həm də sonuna.
  
  
  "Sadəcə, dayan diz", - dedim, zaman Hans və Erik otağına döndü. Orada idi şalvar və digər водолазка. O бледна, amma onun gözləri aydın idi və vasitəsilə nəzarət.
  
  
  "Necəsiniz?"
  
  
  Biz həm zəif idi təbəssüm. "Mən qaydasında... çox sağ ol".
  
  
  "Məmnuniyyətlə. Niyə sənə getmək, o biri otağa, hələ ki, biz burada оборудова bütün qayğı göstərək?"
  
  
  Bədən mərtəbəsində, canlı və ölü kimi baxdı finalda səhnə "Hamlet". Kimi tibb bacıları dünyanın bu hissəsində, o, şübhəsiz ki, görürdüm öz payını запекшейся qan bilməz yaşamağa xüsusi mərhəmət olan останкам. "Mən qoymaq lazımdır sənə səhər yeməyi olan sən idi", - o dedi, onlar vasitəsilə otağa.
  
  
  "Sən nə istəyirsən, onunla nə edək?" - Hans dedi baxaraq поверженного xidmətinin rəis təhlükəsizlik.
  
  
  "Mən hələ heç bir qərar vurmaq emu baş və ya kəsmək emu boğaz".
  
  
  Hans склонил başını mənə deyil, inamlı, омела olub, ona bu nəzərdə tutulur. Veb-səbəbi onun bu heç nə idi həllinə nə Дуза canlı ola bilər faydalıdır daha Дуза cənnətdə. "Mən geri buraya təyin etmək üçün sizə штопора", - dedim.
  
  
  "Dost - başını yellədi Hans, - səndə var, daimi dəvət gəlib buraya hər gün və ya gecə vaxtı, xahiş barədə mənə bir şey!"
  
  
  "Yaxşı. Cavab yaxşı. Mənə lazım təyyarə çatdırmaq üçün məni Будан açıq indi. Harada mənə ego tapmaq?"
  
  
  O, mənə baxdı, моргнул, rubbed çənəsi, sonra gülümsünüb kimi Чеширский pişik etdi şüşə azn Дузу. "Bu it oğlu bilərdi sifariş etmək, bizə biridir. Bu iki NAA Дакоты, oturan xəttində, sübut və işə hazır. Odin onların ətrafında getmək lazımdır ..."
  
  
  "Mənə lazım deyil ih tarixi uçuşların. Orada bizə götürüm komandaya?"
  
  
  "O, sifariş edə bilərsiniz ekipaj.
  
  
  bütün emu etmək lazımdır, bu dəstək zəng. Pis telefon rabitəsi, amma bu saat ... "
  
  
  "Qalx, Дуза".
  
  
  Emu lazım deyil təkrar iki dəfə, amma mən görürdüm ki, o, qismən bərpa duruş. Bu ego gözü yenidən yanğınlar baş vermiş və parıltı. O, başladı оттряхивать forması.
  
  
  Telefon idi dəhlizdəki. Bu nen idi, ağ divarlar və parket döşəmə. Yeməkxanada hamısı затемнено, amma burada, xəbərdarlıq işığında, biz hər şeyi açıq-aydın seçilirdi. Дуза mənə baxdı, elə bil, o, mənim üz otel xatırlamaq, amma, eyni zamanda, otel olsaydı, unutmaq.
  
  
  "Mən sizə verəcək bir neçə qərar", - dedim. "Siz onlarla təqib, ya da biz tərk edəcək, sizin üçün сборщика, meyitlər və zibil. Siz закажете təyyarə, siz закажете komanda. Onlar gözləyin, sizin gəlişi". Onun bildirdi emu detalları hələ ki, Hans ilə əlaqə saxlayıb, uçuşları.
  
  
  Biz çıxıb evdən, biz Хансом idi şəkildə iki insan Дузы. Bir dəqiqə, onun düşündüm ki, Hans pozmaq olacaq təsəvvür. O, gördü ki, onlar nə ilə ego it də getdi görə Дуза. Polkovnik idi, iki dəfə yuxarıda ego, amma bilmədi ilə müqayisə edilə разъяренным mexanik. Bu, bütün, nə edə bilərdim çəkmək üçün onun qədər Erik ego успокаивала. Sonra onu yenidən qoyub Дузу ayaq yaratmışdır bəzi bənzər марширующего asayişin. Onun heç bir hotel üçün o baxdı belə измученным üçün deyil, yoxlamadan keçmək.
  
  
  Hans mindi ilə Дуза yanında. Onun üçün sel polkovnik, Erik yanımda. Yolun çox hissəsini o, susurdu, onda поглядывая mənə. Onun əlini uzadıb götürdü ee tutub. O, sevgilimin möhkəm, ee, ölü хваткой isti idi və qədirbilən övlad.
  
  
  "Siz yaxşı hiss?"
  
  
  "Mən artıq qaydasındadır."
  
  
  "Mənasız idi tərk səni arxasında".
  
  
  "Sən tərk bilmədi məni".
  
  
  "Siz olmusunuz Будане əvvəl?"
  
  
  "Hissəsi. Onun işləyirəm Ümumdünya səhiyyə təşkilatı. Onun mütəmadi qaydada oluram, orada klinikaya".
  
  
  "Yaxşı. Onda səfər edəcək потрачена əbəs yerə sənin üçün".
  
  
  "Hər halda bu, heç də boş yerə sərf olunacaq". O qaldırdı термос. "İstəyirsən, hələ bir fincan?"
  
  
  "İndi yox, sağ olun".
  
  
  Hans deyil отвлекался sürücülük təcrübəsi isə onu heç bir göz ilə Дузы. Onun otel əkmək ego arxadan mənimlə, lakin bu halda Erik idi irəlidə olardı. Diqqət cəlb olmasaydı, qadın, едущая qarşısında xidməti maşın bu saat. Дуза bilirdi ki, o, uzaq məsafədən barmaqlarını ölüm. O, heç bir трусом, ya da yaxşı aktyor. Əgər biz idi, tək-tək, vaxtı idi, onun olmasaydı, kifayət qədər tez dərk etdi, хема məhz. Amma hələ ki, mənə lazım oynamaq наощупь və mənə çox xoş gəlirdi ki, hiss etdim.
  
  
  Дуза göstərişlər telefonla ki, o, gələcək üçün qapısı nəzarət-buraxılış məntəqəsindən təxminən 02:30. Дежурным bildiriblər ki, gecikmə olmamalıdır. Bu idi o, əmri yerinə yetirməkdən olan onun asılı ola bilər. "Gəl убедимся ki, bilirsən öz replica, dostum. Zaman bizi dayandırmaq olmaz ki, sən bu справишься?"
  
  
  "Mən elan edəcək, mən kiməm..."
  
  
  "Fransız dilində deyil, ərəbcə".
  
  
  "Və ona прикажу onlara keçmək bizi, əgər onlar edəcək və bu, avtomatik olaraq".
  
  
  "Tutaq ki, sizə izin istəsələr çıxmaq, ətrafında maşın?"
  
  
  "Mən olacağam yerdə, və xahiş görüşmək komandanı".
  
  
  "Hans, əgər bir şey yanlış gedir, mən onun пристрелю polkovnik, sən nə edəcəksən?"
  
  
  "Mən выпью hələ kontrol edəcək və təyyarə. Yox, onu əvvəlcə getmək üçün angara. Biz выскочим ətrafında bu ədəd var lateral giriş keçəcəyik vasitəsilə tatyana və заберем mənim arabası, harada onun ego sol, digər tərəfdən. Sonra da bu onu tərk sizə ".
  
  
  Sonra da bunu edəcəyik oynamaq ciddi söz-söhbət. Onun, ümid edirəm ki, buna ehtiyac yoxdur, lakin qorxu Дузы, ya ego gizli aktyorluq istedadı bu baş vermədi.
  
  
  Biz yaxınlaşdı qapısı-keçid məntəqəsinin "anqara", bizə gəlib ослепляющий брылев. Hans dayandı isə Дуза vurulmuş başını pəncərədən və acıqlı o.
  
  
  Biz keçmişdir qapısı açmaq, cavab salam saatlıq. Bu, ola bilməz ki, daha hamar. Onun kimi hiss Erik расслабилась, onun nəfəs almış, uzun bir nəfəs. Onun похлопал onun dizinə.
  
  
  "Biz подъедем üçün самолету, Erik, sən evlənmək ətrafında mənim tərəfimdən, пройди mimmo məni otur xaricdə. Heç sənə heç sözüm yoxdur, heç kimə. Дуза, sən, sən onun arxasında. Onun olacağam səmimi arxasında. siz gedin, arxa. Pilot tapmaq istəyirəm, biz hara gel. Deyin emu ki, Будану, və ki, o, göndərə bilər öz uçuş planı sonra necə biz взлетим ".
  
  
  Bizim təyyarə tapmaq idi də çətin deyil. İşıqları sahəsində məlumatlar veribdir xətti sahələri, biz də görə bilsinlər iki nəfərlik uçuş heyəti olan проверяли köhnə DC-3 Dakota. Hans çıxardı ona, amma heç çıxdı ətrafında maşın kimi deyildi. Onun plan həyata keçirmişdir
  
  
  Niyə. Bundan başqa pilot idi, daha iki mütəxəssis tərəfindən texniki xidmət NAA ki, yoxlama aparmışıq son dəqiqə. Hətta ego pis oturmuş şəkildə, Hans qərara aldı ki, onlar, gələcək onun.
  
  
  Erik tez qalxıb xaricdə. Pilot elə qarşısında Дузой salamlayaraq onu. O, onlara göstərişlər verdim və onlar dursun kənarda, gözləyir, o zaman qalxacaq formadır.
  
  
  Bilmədim risk tərk arxasında Hans və əlbəttə ki, bilmədi üz göz Дузы. Onu bilirdi ki, yerüstü döyüşçüləri öldürmək olmaz. Başlanğıc təyyarənin onlara oldum ilə durmaq огнетушителями. Onlar парили girişində təyyarə kimi bir neçə мотыльков.
  
  
  "Polkovnik, ser, - dedim, - siz otel kontrol daxil olub bu zəngi. Bilməzdim olub, bir-birinin ətrafında bu insanların bunu?" Onun başını tərpətdi cüt. "Və digər edə bilər baxmaq bizim arxa ox".
  
  
  Дуза tez oxuyub. O, ikinci gic mənə baxdı sonra çiyninə, sonra isə əmr verib.
  
  
  "Ser, - dedi, pilot, - biz müraciət əməliyyatları bazasının radio və öyrənmək sizin zənginizi".
  
  
  "Ehtiyac yoxdur. O, istifadə edə bilər, bu təyyarə". O bildirdi daha округлого ətrafında iki, sonra ayağa qalxdı, xaricdə. Onun təqib ona düşünərək lazımdır ki, bundan sonra nə etməli. Bu, çox, olduqca risklidir. Amma istərdim ki, bu, bizə çox idi ki, o, olmuşdur, məni ora hara, onun otel və baxışları onu saxlanılır Дузу diri-diri idi nömrəli ego siyahısı.
  
  
  Pilot təqib etdiyimiz, və bir neçə saniyə sonra içəri girdi Hans. O, aktivləşdirilmiş mexanizmi bağlanması gün kabin. Закрепив ego, o yorğun söykənib ona. "İlahi, bu iki simvol iş məni!"
  
  
  "Təyyarəçilər bilirlər sizi?"
  
  
  "Yoxdur. Onlar hərbi üzrə Руфы. Belə bir piç uçur, onlar istifadə edirlər hərbi komanda".
  
  
  Dakota idi представительским növü üçün VİP-persson. Bu nen bir neçə geniş холлов gedən tərəflər, bar, kreslo, kreslonun ilə lift-up önə baxan və xalça.
  
  
  Başlanğıc ikinci pilot başını vurulmuş bir gün kabin və dedi: "heç Bir ismarıc sizin üçün, ser. Siz пристегнете təhlükəsizlik kəmərləri? Biz dərhal взлетим".
  
  
  Bir neçə saniyə sonra onun eşitdi, motor kimi qurmağa başladı гудеть, sonra mühərrik задохнулся, закашлялся və yenidən güclü flash. "Bütün xaricdə Будана", - deyə Hans baxaraq bar.
  
  
  Polkovnik sel əksinə, məni пристегнув təhlükəsizlik kəməri və rahat. Ego ifadə şəxs kifayət qədər boş, ancaq mən onu gördüm işarə könül bu ego gözü.
  
  
  "Дуза, əgər sən sabote təyyarə Менданике, sən necə düşünürsən, bunu kim etdi?"
  
  
  "Ola bilsin ki, mister Гайер sizə xəbər verəcəkdir, bu,", - deyə o, çalışır qaytarmaq oyun dairələr öz.
  
  
  "Mənə maraqlı olardı eşitmək sizin nəzəriyyəsi", - dedim. "Bu, yalnız uzun bir yol Будана, bu uzun yol boyu olan biz полетим oraya qədər torpaq. Siz seçə bilərsiniz, bu marşrut isə biz başqa".
  
  
  O, fikrə getdi bir an, hələ ki, təyyarə dayandı və başladı scan mühərrikin qarşısında взлетом. "Fikirləş, hələ ki, biz heç поднимемся hava", - dedim.
  
  
  Bu başqa idi hissi, biz взлетали köhnə двухмоторном təyyarə. Siz merak наберет olub bu şey kifayət qədər sürət uçmaq üçün, və sonra siz başa düşdünüz ki, siz gəlirsiniz.
  
  
  Yalnız mühərrikləri idi заглушены, onun dedi Ганьсу irəli getmək və xahiş pilot söndürmək yuxarı брылев. "Əgər sürücü onlarla. Zaman, biz təxminən bir saat enmə, onun istəyirəm ki, onlar ilə əlaqə saxladıq Буданом üçün qərargah-mənzili təhlükəsizlik xidmətinin olar ki, məlumat verim ki, ih rəisi gəlib. Emu lazımdır sonuncu olduğu yer barədə məlumat Osman, həmçinin maşın, ожидающая hava limanının ".
  
  
  "Siz ipod". Hans qalxıb bir şüşə ilə əlində.
  
  
  "Və siz daha yaxşı tərk burada. Siz istəyirsiniz səbəb şübhələr və istəmirəm edilməsi və hər hansı pis vərdişləri".
  
  
  O, qaşlarını, baxdı, bir şüşə qoydu yerə. "Yaxşı, dostum, hər şeyi, sən nə deyirsən".
  
  
  "Erika", - dedim - "niyə sənə yalan var və gizlənmək?"
  
  
  O, gülümsədi mənə və ayağa qalxdı. "Bəli, ser."
  
  
  Off dönüş tərəfindən baş müqəddəs və o cümlədən cəmi bir neçə габаритных işıqlar, biz Polkovniki oturub kölgədə. Onun heç bir təklif emu siqaret. "İndi isə gəlin dinləyək bu, yüksək və aydın. Siz клянитесь Quran ki, sizin boss öldürsəydi də Менданике. Bunu kim etdi?"
  
  
  "Biz şübhəli xarici qüvvələr".
  
  
  "Əbədi danışmaq mənə cəfəngiyyatdır haqqında CIA".
  
  
  "Biz bilirik kim. Məsləhətlər, çinlilər, israillilər".
  
  
  Onu bilirdim ki, o, yalan hesabına sovet ki, o demək idi ki, o, yalan, və point. "Hansılardır əsaslar?"
  
  
  "Çünki biz bunu etmədilər, bunu başqası. Osman dəstək çinlilər".
  
  
  "Əlbəttə. Belə ki, Менданике tələsik görmək Osman və onlar vurulan ego əvvəl onlara deyəcək, niyə".
  
  
  Дуза çiyinlərini çəkdi. "Siz dediniz ki, mənə kim. Elə bir şey yoxdur. Qəza kimi görünürdü adi qəza. Sənin digər dedi ki, haqqında bilirdi başqa
  
  
  
  Üçün estestvenno, biz otellər bilmək, biz ... "
  
  
  "Bəs muzdlu olan gətirdiniz, yaraşıqlı oğlanlar ətrafında Cənubi Yəmən və digər nöqtələr?"
  
  
  Bu vermişdir an sakitlik. "Bu insanlar daxil ölkəyə əmri ilə Менданике. O, bildirib ki, heç nə. Bizdə, sadəcə olaraq, yox idi göstəriş впустить ih. Bu narahat edirdi, general Тасахмеда. Biz..."
  
  
  "Harada тусовались bu muzdlular?"
  
  
  "Əsasən Пакаре".
  
  
  "Nə var?"
  
  
  "Bu, bizim başlamaq ikinci böyük şəhəri. O, uzaq liviya sərhədləri".
  
  
  "Onlar nə etdiklərinizi üçün həyəcan".
  
  
  "Heç bir şey. Yalnız asdı".
  
  
  Bu idi bankın dragon və bank yalan. Bu, bütün bunlar bir daha добавляло aşkar. Bu piç idi şöbəsinin rəisi executions MƏSƏLƏN, amma necə və Тасахмед, o, hələ də mənim üçün idi, daha çox canlı dəyərli və kifayət qədər yaxşı bir şəkildə, çox ölü - ən azı, artıq o хорька, hələ ki, məndə deyil qərarı ilə danışmaq Osman.
  
  
  Təyyarənin arxa var idi və kiçik tualet. Onun soxub ora polkovnik. Əmin olun ki, o, heç bir hərəkət, onu bağladı emu əlləri və ayaqları вверевкой ətrafında şalvar o, formaları olan o idi. Bu полосках üzrə şalvarının alınardı olduqca işıqlı edir. Tərk ona ego oturub taxtında, öz şalvar birlikdə tərtib edilmişdir qədər щиколоток üçün etibarlılıq. Sonra onun растянулся qonaq otağında əksinə Эрики və yuxuya vasitəsilə iki dəqiqə.
  
  
  Bir anda cənnətə hit deyil Дуза isə Nick Carter. İsti və yüngül əl расстегнула mənim dilimi. O, çevrilib mənə nəvaziş və ütülü. O, расстегнула düymə və расстегнула молнию. O, yayılmış və mənim bədən və onun tərəfdar çıxdığı digər tərəfdən. Döş, mənim həyatım, mənim bütün touch idi тончайшим touch gecə musiqi.
  
  
  Onun uyandýrdý zaman ee dodaqlar və bədən toxundunuz mənim. Onu qucaqladı ee, təəccüblə aşkar edir ki, onun heç bir sviter isə yalnız dairəvi sinə. Yumşaq kəşfiyyat bu dilləri, onun aşıb bizi yan, və mənim əl kürsünün tapmaq üçün nə idi раздето yuxarıda idi обнажено aşağıda. Onun başladı cavab hey nəzakətlə və o застонала, кивнув başını, sonra pıçıldadı mənə dodaqlar: "bəli! Bəli!"
  
  
  Onun заглушал, onun sözləri, onun ağzı və imkan versin, digər tərəfdən diqqət ee sinə. Mənim dodaqlar da istəyirdi ih.
  
  
  "Buyurun!" o havası çatmadı zaman onun расслабил onun altında öz hiss kimi onun bud axtarır ümumi ritm.
  
  
  Onun yavaş-yavaş girdi nah, ee barmaqları çox otellər təqdim məni nax. "Gözəl!", o, ахнула.
  
  
  Üçün həm bu idi cür emosional reaksiya, bir şey ki, az qala baş verib isə qismən dilə gətirilməyən, lakin tez узнаваемое sürücü arasında apardığımız. Onun bilirdim bu zaman məşğul olmuşam, onunla, sevgi, və buna görə də yox idi, yorğunluq. Bunun əvəzinə dərin idi отдавание və alınması, məqsədyönlü qarşılıqlı təsirlər və qarşılıqlı təsir.
  
  
  Bu, çox yaxşı ki, uzun müddət davam, və çox təcili ki, biz həm də bilər, çıxış yolu tapmaq. Biz gəldik, o, рыдала təcrübəsi zövq təcrübəsi orgazm, onun bilirdim ki, sən tapa bilməzsən bir cənnət, əgər yatırsan.
  
  
  Biz лежим otağı, istirahət və курим siqaret. Daimi рокот mühərriklər yenidən убаюкивал məni. "Bilirsən, - deyə o fikirli halda, - mən bilmirəm, kim sən".
  
  
  "Onun təhsil Будан səyahət xalça-təyyarə birinci dərəcəli".
  
  
  "Lakin ən-delle-fərq etməz - qatılmayıb, o, mənim revmatizm, - ən azı, indi".
  
  
  "Yadıma bir dəfə özümü təqdim rəsmən".
  
  
  O, взъерошила mənim saç və наклонилась mənə öpmək üçün. "Mən hesab edirəm ki, sən mənə daha çox xoşuma gəlirsən qeyri-formal şəraitdə. Mən istəyirəm ki, sən спасаешь məni насильников-kişi, sən mənə səndən xoşum gəlir, burada göy, orada bizi heç kim побеспокоит".
  
  
  Onun притянул ee özünə. "Ola bilər ki, siz istədiyiniz təkrar çıxışı".
  
  
  "Mən otel təkrar çıxışı". Onun əli qalxıb ödəmək üçün siqaret.
  
  
  "Yaxşı bir göstərici layiqdir başqa, - dedim.
  
  
  
  
  
  
  
  Fəsil 12
  
  
  
  
  
  
  
  Bu mənim yeganə transfer səs mühərrikləri, dəyişdirən hündürlüyü ton. Erkən səhər sergey şüası хижину. Erik qalmış mərtəbəsində qonaq əksinə, məni свернувшись yumrulanıb uzanıb yuxuda. Onun sel, əsnədi və başını pəncərədən port. Biz quru quru ərazi, atlama, təmiz səma, heç bir istilik дымки ilə məşğul olan yaranandan sonra. Dağlar idi, çılpaq, və onların arasında heç bir yaşıllıq çox idi. Onu bilirdi ki, Будан idi istisna olmaqla. O, yalançı vadisində, питаемой yeraltı водосборами, yeganə real mənbəyi su, on minlərlə kvadrat mil.
  
  
  Hans çıxdı, bütün kabin. Buna baxmayaraq, onun köhnə deyil, bir görünüşü var idi, aydın, göz və tüklü quyruğu üzərində perspektivi, irəlidə. "Biz gedək, - o dedi, - biz açıq şəkildə daxil olacağıq yerə uğradı. Hadi qabaqda, mən sənə göstərəcəyəm ki, baş verdi".
  
  
  "Otur bir dəqiqə", - dedim. "Olub-Будан haqqında məlumat bizim расчетном gəlişi vaxt?"
  
  
  "Əlbəttə, sənin kimi dedi".
  
  
  "Yaxşı. İndi isə shoot bu forma və qal burada, bizimlə".
  
  
  "Amma mən ..."
  
  
  "Siz кипите və qulaq asmaq. Bu tur üçün əyləncə, Hans Гейера".
  
  
  "Bəli, bilirəm, amma təsadüfən..."
  
  
  "Siz öyrənmək nə qədər şey, yalnız onun görəcəyəm ki, vəziyyət necədir. Дуза mənimlə olacaq".
  
  
  "Hey, bəs o hardadır?"
  
  
  "Припудрил burun. Siz olmusunuz əvvəl burada ki, vəziyyət hava limanında - escorts, otel və sair?"
  
  
  Erik oyandı, o, mənə hər şeyi danışdı. Var idi veb-bar "şərq-qərb", tatyana və terminal binası. Çünki, bu rəsmi səfər, yoxlama icazə aparılmışdır idi, mühafizə etmək isə həmişə ondan ibarət idi yalnız mühafizəsi üzrə terminalın. Təxminən belədir, mən onun təmsil etmişdir.
  
  
  "Mən güman edirəm ki, burada qonaq evi və ya oteli qonaqlar üçün".
  
  
  "Əlbəttə, Ашбал".
  
  
  "Siz Эрикой orada olacaq, nə qədər ki, mən getmərəm görə sizə".
  
  
  "Bir dəqiqə dayan, dostum, sən nəyi nəzərdə tutursan, останься?"
  
  
  "Zaman sən копаешься bu atəşpərəstlər məbədinin qalıqları üzərində, ya səhifə almaq həbs isə Erik deyil səfərlər klinikaya - qalacaqsan var. Mən bilmirəm, nə qədər vaxt aparacaq. Aydındır?"
  
  
  "Bəli, Bəli, əlbəttə ki, yaxşı. Onun səni anladım". O, yenə də xoşbəxt idi.
  
  
  Onun eşitdim стукнула gear. "Və əgər sən вылезешь ətrafında bu forma, onun sibili onun səni".
  
  
  Onun başladı danışmaq Эрикой çalışaraq deyil, diqqət, onun baxışı. "Bu çəkə bilər məndə bir gün, bəlkə də daha da çox, lakin səninlə hər şey qaydasında olacaq, əgər sən olacaqsan keçirilməsi yaxın klinikada. Olacaq vail üzrə Менданике burada eyni интенсивен kimi Ламане?"
  
  
  "Xeyr", - deyə Hans, стягивая оливково-yaşıl şalvar. "Burada bir çox yaranır Осману".
  
  
  Onun ayağa qalxdı, amma nə vaxt ki, bizim ev sahibi qoşulmaq izdiham. "Bir: heç bir bəri özü ilə heç bir silah. Спрячь ki, səndə var". Onun planlaşdırılır eyni istisna olmaqla, .45 Дузы və Pyer.
  
  
  Rəisi təhlükəsizlik xidmətinin idi daha yaxşı formada. Y ego смуглого şəxslər idi холерический rəng. Ego налитые qan gözləri parıldayırdı. Ego aşağı hissəsi надулась. O, çox uzun oturan bir qazan.
  
  
  Onun azad ego, əlləri və ayaqları və o, oturdu, acıqlı daşları qarşı silinən bilək. "Siz özünüz натянуть şalvar", - dedim. "Sonra bilərsən bizə qoşulmaq üçün qəhvə".
  
  
  İdi qəhvə. Erik çalışmışam, bu barədə kiçik камбузе qabaqdadır. O, oynamışdır стюардессу və обслуживала ekipaj. Biz Hans yox idi bərpa vaxt, və onun sifəti idi прижато, pəncərəyə tərəf getdi.
  
  
  "Hey, bura gəl, gör! Onu görürəm, hara onlar daxil oldular! Açıq-aşkar eləcə də, dediyim kimi! Əla!"
  
  
  Onun başını pəncərədən pəncərə və gördüm ki, biz полетим oraya kənarına paralel dərə. Bu, baxdı пышно, lakin dağın hər iki tərəfdən bizim idi, başqa bir şey. Onun, ümid edirəm ki, Osman uzaq, ya отсиживается mağara. Xok " aşkar sabit məhdudlaşdırılması üçün vaxt mənim axtarışlar, lakin hər dəqiqə, cavabsız idi, çox uzun bir dəqiqə.
  
  
  "Görəcəksiniz ki, qırıqları?" Hans gülümsədi.
  
  
  Onu gördüm, bir anda. Bu kimi idi kiçik zibil раскинувшуюся boyunca düz yerin bir neçə mil uçuş-enmə zolağının, uzun qara zolaq, çayın mənzərəsi, oradakı gəmilərin сгоревшими və broken ayaq dayandırmaq hissələri təyyarənin. Aydın idi ki, heç bir məlumatım ih araşdırılması üçün. Bu fakt idi demək mənim üçün daha çox, lakin Дуза çıxıb, ətrafında kabinələr, хромая, hələ daşları qarşı silinən bilək, yönləndirmə, mənim diqqət.
  
  
  "Burada otur, ilahi", - deyə onun və o, sərt sel.
  
  
  "Erik, qəhvə gətir və bizə qoşul. Onun verməlidir xeyir. Hans, sən də".
  
  
  Sonra o, necə ki, biz приземлимся, - deyə onun Дузе, - siz verəcəksiniz komanda əmr qalacaq bazada. Hans, siz Эрикой qalmaq təyyarə o qədər хорька qədər biz ilə polkovnik deyil gedəcəyik. Ətrafında heç kim bizi çıxmaq deyil, ətrafında təyyarənin qədər yox olacaq ekipaj. Hans, bəs nəqliyyat sizin üçün iki? "
  
  
  "Olmalıdır haqları, amma əgər eqo yoxdursa, onu verə bilərəm cip rəisi stansiyasının. Onun apararam Eric klinikaya, sonra gedim azn xətt".
  
  
  "Əgər siz" Ашбале "ya qayıtmaq xaricdə zaman onun getməyə hazıram, siz qalacaqsınız arxasında".
  
  
  "Hə, necə, dərzi şeytana, onu mən bilmək, nə vaxt olacaq!"
  
  
  "Zaman onu edəcəyəm ki, hazırdır, onun ilk kontrol edəcək Ашбал, sonra klinikasında, daha sonra isə burada. Bu, ən yaxşı, mən nə edə bilərəm sənin üçün etmək".
  
  
  "Sənə nə lazımdır?" - deyə Erik zaman təyyarə yavaşladı zaman azaldılması, закрылки azad, təkərlər elə üçün əlaqə. "Ola bilər ki, onun kömək edə".
  
  
  "Mən otel üçün siz ola bilər, ancaq polkovnik könüllü olmaq mənim üçün bələdçi". Polkovnik отхлебнул qəhvə aşağı salıb əhatə edir.
  
  
  Təkərlər соприкоснулись, скрипнули və biz düşmüşdür Будане. Hava limanı deyil baxdı işlək. Ancaq hələ ki, biz рулили, onun qeyd yarım partizan ki, qarşısında duran terminalı və müşahidə bizim yaxınlaşdıqca. Onlara edilmişdir патронташи və Kalaşnikov avtomatları İsə-47. Də rəsmi avtomobil park xəttində sahələri.
  
  
  
  "Bu fəxri keşikçi və ya adi keşikçi?" - ona dedi Juan.
  
  
  "Görünür, məsələn, kimi normal".
  
  
  Pilot açıb təyyarə mühərrikləri заглохли, vintlər ilə лязгом dayandırılıb. Hans qapını açdı və спустил trap əvvəl pilot çıxıb bütün kabin. Дуза verdi, onlara öz təlimat. Onu gördüm ki, başladı, ikinci pilot idi, donuq idi faktı ki, biz Hans artıq daşıyırdı оливково-yaşıl rəng. "Hakimiyyət formaları", - deyə o, emu və göz vurdu. O, aldığı mesaj, mənə gülümsədi və onlar getdilər.
  
  
  Biz, bu oyun bir təyyarə sükutla erkən səhər. Onun qeyd незаметное dəyişiklik davranış Дузы. Bəlkə, qəhvə müalicə, və ya o, düşünürdüm ki, gördüm ki, mövzu öz əsirlikdə. O, baxdı, sonra məni vasitəsilə mənim çiyin port vasitəsilə seyr ətrafında bəzi üzvlərinin ego fəxri qarovul ki, выбрались azn trajectory.
  
  
  "Les règlec de jeu - oyun qaydaları - Дуза, sən kimi oynamaq mən прикажу, başqa oyun başa çatacaq. Yox olsun, gözəl. Biz səninlə, indi gedirik. Sən iki addım irəlidədir. gəl açıq avtomobil və otur da bilər. Bu, hər şeyi edirsən. Gedək, indi ". Onun ayağa qalxıb ego 45-m yuxarı kalibrli minaatan əlində.
  
  
  Ona icazə emu müşahidə etmək, onu necə накидываю jaket əl gizlətmək üçün deyil. "Apres vous, mon Colonel. Çalışın ki, sizi qoruya iki narahatlıq", - dedim, biz çıxırdı.
  
  
  Fəxri keşikçi deyil düzüldü yararlı hərbi qaydada, biz gəlib çatmışıq, avtomobil, Citroen, ehtiyacı olan косметическом təmiri. Onlar dayandı, baxdı ki, bir təyyarə, bizə baxdı və ümumiyyətlə, istehsal təəssürat отстраненности. İh forması idi неоднородной, uyğun yalnız ih экипировке. Onlar, əlbəttə, deyil наемниками, amma zaman onu təqib Дузой arxa hissəsi maşın, zəng siqnal bells. Onlar дежурили onun üçün, belə ki, onlar bunu dedi boş hava limanı? Revmatizm ola bilər - sadəcə olaraq təhlükəsizlik tədbirləri səbəbindən baş verənlərin. Təəssüf ki, bu, səhv idi revmatizm.
  
  
  "Аллоны". Onun sürücüyə dedi, sonra Дузе ingilis: "Soruşun, onun gətirdiyi olub запрошенную məlumat".
  
  
  Sürücü başını tərpətdi, çıxarkən azn dairəvi açar quyu, aparıcı hava limanına. "Əlaqə müəyyən edilmişdir, ser", - deyə o, fransız. "Mən aparıram sizi onunla görüşüm. O, bilir ki, harada zalında Qəşəng Həsən Əbu Osman".
  
  
  Дуза geri oturdu əvvəl, скрестив əlləri sinə. O, yenidən aşağı əbədi deyil göstərən, heç bir reaksiya verilmir.
  
  
  "Soruş, nə qədər biz getmək lazımdır?"
  
  
  Sürücü işarə kənara gore qabaqdadır. "Cəmi iyirmi mil", - deyə o bildirib.
  
  
  Biz gedirdik vasitəsilə vadisində deyil, tək Будан. Geniş səpələnmiş ötürücü mühit sahələrində buğda, pambıq, soya. Yolayrıcılarında dayanmış maşın, belə ki, ona olmuşdur hava limanında. Bir hissəsi qoşun silahlanmışdı AK-47. Digər edilmişdir FN, ih daha ağır avadanlıq idi, eyni dərəcədə qarışıq. Onlar görmədilər heç bir səy dayandırmaq üçün bizə və mən etiraf etməyə hazıram ki, onlar ayaq üstə, kimi ih qardaşlar hava limanında edilmişdir, çünki bu gün dəfn Менданике və Тасахмед заверял ki, ego hakimiyyətə gəlməsi idi düzgün təşkil edilib. Daha sonra, zaman var idi ki, düşünmək üçün vaxt üzərində öz çıxarılması, onun fikirləşdim ki, deyərdim Хоук, əgər o, mənim yanımda oturmuşdu.
  
  
  "Osman səni öldürəcək", - sükutu pozdu polkovnik, mən deyirəm, ingilis dili.
  
  
  "Mən təsirləndim ki, siz narahat edir".
  
  
  "O, nifrət amerikalılar".
  
  
  "Üçün estestvenno. O səninlə edəcək?"
  
  
  "Bundan başqa, siz boş yerə vaxt itirmək".
  
  
  "Əgər bəli, onu mən verərəm şikayət sizin ofis".
  
  
  "Bu adam gedirik görmək, onu bilirəm. O, ненадежен".
  
  
  "Polkovnik ... sessiz. Onun, əminəm ki, əlaqələrimiz ən yaxşı nə verə bilər sizin xidmətin. Şübhəsiz ki, köhnə Həsən повесит görə sizə yumurta üçün просохнуть, amma bu sizin problemdir".
  
  
  Biz keçdiyi dar vadisində başladılar qalxmağa üzrə dolama гравийной yolu, göyərti tez рассеялась. Başlanmışdır savçenko, amma biz yazmayıblar bir rütubət, o bulud, toz. Yüksəlişi qısa ömürlü idi. Biz xadimlərimiz gedirlər olan göstəricilər, hər kəsin yadındadır azn yayla ilə daş strukturu üzrə kənarında. Var idi yüksək ətraf divar və görünüşü qalanın 19 əsrin kvadrat mərkəzi və iki qalın qanadları.
  
  
  Sürücü ilə həyata köçürülüb yolun верблюжью yə başlayıb və biz врезались hey, divar. Heç kəs görünmürdü.
  
  
  Sürücü danışdı ərəb axtarır güzgü. "Sizi gözləyir, ser".
  
  
  Onun çıxdı vasitəsilə maşın ardınca Дуза hiss edərək nen isti külək və çöküntü toz. "Yoluna davam et", - dedim, imkan ona eşitmək klik курка 45-ci çaplı.
  
  
  Biz keçmişdir арочные giriş qapısı geniş həyət daş olduğu, heç bir şey artırdı. Bu yerdə idi pəncərə ilə çapığı ki, hiss edək убираемся buradan.
  
  
  "Necə name bizim əlaqə?"
  
  
  "
  
  
  "Цфат". Polkovnik baxırdı daş кладку. O baxdı uzun, окоченевшим və solğun üzlü.
  
  
  "De emu ki, o, üzərində öz ass".
  
  
  "Цфат, bəxtsiz oğru dəvə", - dedi polkovnik, - "çıx bayıra!"
  
  
  Necə непослушный uşaq Цфат heç bir şey dedi, heç bir şey olmadı. Qapını ikiqat dəmir, qapalı qalıb. Bizə ətrafında külək əsirdi.
  
  
  "Yenidən cəhd edin." Onun dedi. İkinci cəhdi səbəb deyil, daha çox reaksiyalar daha bir ilk.
  
  
  "Baxın, açıq olub, o da". Onun baxdı ki, o, necə yaxınlaşır, mən bilirəm ki, bütün bu üfunət. Külək насмехался.
  
  
  Onun üzərində onun pıçıltı eşitdim başqasının səs. Zaman onun tərəf dönüb ona şəxsin, onun bilirdi revmatizm. Onun fikir gördüm, əbədi bir varlıq şəxs sürücü və dörd insanlar ilə приставленными Kalaşnikov avtomatı.
  
  
  Bunu iki əvvəl bir shot hər şey mənim baş взорвалось обжигающей dalğası alov və унесло məni heç bir yerə aparmır.
  
  
  
  
  
  
  
  Fəsil 13
  
  
  
  
  
  
  
  Hansısa qeyri-müəyyən bir nöqtədə və hər hansı bir yerdə, mənim məqsədim idi расплавлена və выкована zəng. Onun iştirak hər ikisində. Xoşuma gəlmədi bizə o, bizə başqa. Onun dözüb ih səssizcə. Bu штопора kondisioner. Amma zaman hansısa uca piç шталь döymək гонгом mənim yeni куполу, onun qərarına etiraz xüsusilə hesabına перевалил görə on iki.
  
  
  Onun məktubla müraciət edib Kainatın dili urdu, çünki Шема idi царицей gecə və bu, sanki tamamilə uyğun. Onun heç vaxt öyrənmək olub bu ton mənim ədəbsiz, knock гонга və ya hər ikisi, nəyə görə məni изрыгнули bütün qaranlıq heç qaranlığa hansısa bir yer. Hal-hazırda bütün nə mən bilirdim, nə mən hazır idi dəyişə şey bizə nə. Sonra bir an keçdi və mənim beyin yavaş-yavaş yığışdı qüvvələri ilə başladı qurtarmaq vurulan zərbələr.
  
  
  Onun yalançı циновке ətrafında maye saman. Mənim əlləri və ayaqları bağlı idi. Mənim qol-lənətləmək yanırdı, пульсировала, elə bil nə isə istəyirdi ki, çıxmaq. Onu ehtiyatla çevirdi ki, onun meydana gəlməsinə gətirib çıxarmışdır çox ağ odlar qarşımda, orada heç bir od. Daha sonra bir neçə bu cür eksperimentlər onun həlledici ki, bütün pis, ona əziyyət yüngül shake beyin. Sürücü atəş açdı mənə, o, yalnız оглушил məni. Mənim isveçlilərin deyil qaldırdı. Pyer yerində idi. Həyat və dövründə Nick Carter işi idi daha pisdir.
  
  
  Bir şey скользнуло mənim feet, və mən bilirdim ki, məndə şirkəti var. Kiçik bir dava проникала bir gün kamera. Amma onsuz da mənim vəziyyət tələb edirdi öyrənilməsi memarlıq. Hava çox yaxalığı. Biz siçovullar idi, əvvəlki sakinlər.
  
  
  Sonra bir neçə cəhd edə bildim oturub. Пятками onun продирался mərtəbə, hələ ki, arxamda idi ki, daş divar. Zaman ağ işıqlar dayandırıb yanıb və ripple mənim черепе düşmüşdür məqbul səviyyəsi, onun yoxlanılır ip, удерживающие mənim bilək məngənəsində.
  
  
  Qalırdı yalnız istirahət və gözləyin. Onun görməyə gəlmişəm Osman. İndi onun, fikirləşdim ki, məndə çox yaxşı bir şans görmək ego. Onun alıb mesajı bir az gec. Əgər onu qəbul ego əvvəl, onun olardı xilas baş acıyor. Oğlan hava limanında oğlanlar kimi, yolayrıcılarında və встречающий komitəsi, burada yox idi qoşunlarının Менданике və ya Тасахмеда, onlar mənsub Шиек. Osman tutub Будану idi ki, kədərli ölümü Ben d ' Göz. Çinlilər istehsal Ak-47 kimi Məsləhətlər.
  
  
  Onun haqqında məlumat gəlişi Дузы və xəbərdarlıq himayədar. Bizi apardılar mərkəzinə Будана, ona görə ki, biz açıq-aydın gördük olardı ki, əlamətləri uğrunda döyüş davam etdi. Bunun əvəzinə bizi gətirib bura. Штопора idi ki, niyə Дуза deyil, bilik, insanların Osman hava limanında? Onu da düşünürdüm ki, bilirəm revmatizm. Hər halda, mənim bilməməsi tanımaq üçün əvəz qarovul bu Будане onlardan əvvəl araştırmak, hələ mən özünü tələyə bilər, yenə də işləmək daha yaxşıdır dalınca Osman bütün dağlar, təyin etmək üçün ona idi штопора.
  
  
  Məni oyadıb cingilti əsas qala və açma gün. Yuxu kömək edir. Keylik əl və запястий verdi, daha çox narahatlıq, daha ripple da qol. Onun gözlərini bağladı təcrübəsi parlaq işıq hiss əlləri, ayaqları və bıçaq перерезавший ip mənim лодыжках.
  
  
  Məni ayağa qaldırdınız. Dünya закружился. Ağ flash çevrilmişdir parlaq neon. Onun втянул hava və icazə cüt кураторов saxlaya məni.
  
  
  Bütün yol ilə daş dəhlizi onun ifa qədər xəstəlik öyrənilməsi layout otaqlar vardır. Bu, belə deyildi, guya çox - yarım ivan hər tərəfdən mühafizə otağı, sol. Mənə maraqlı idi, verdilər olub Эрике və Ганьсу cür yaşamaq. Bu divar кронштейнах idi, dörd normal işıqlandırma qurğular və yeganə çıxış yolu idi daş pilləkənlər, aparıcı yuxarı bucaq.
  
  
  Mövzu birbaşa əsas выводил bizi полутемное foyedə.
  
  
  Yeganə müqəddəs mütərəqqi fricatives pəncərə. Yaxşı olar ki, yox idi deyə bu yer haqqında, - bu sərin. Foyedə bir neçə qapı. Onun hazır idi özünə xüsusi. Orada mənim sağ gözətçi - və o, istifadə edə bilər neçə - döyülmüş qapını волосатым yumruq və zəng var.
  
  
  Onlar məni başlayıb niyyəti ilə qoymaq, mənim üz aşağı toplaşanlar qarşısında. Bildim qalmaq dik. Otaq idi освещена daha yaxşı foyedə, lakin bir qədər. Qarşımda dayanmışdı kafedra görə olan oturan üç oğul səhra qara-ağ клетчатых кефиях. Biz nə mərkəzdə idi şəxs köhnə стервятника, крючковатый burun, bağlı, qara gözləri, nazik bərk ağız və iti çənəsi. Bu cütlüyün hər iki tərəfinin ondan güclü idi oxşarlıq var. Ailəvi portret - Osman və ego oğlanlar. Onlar tədqiq məni bütün очарованием кобр, намеревающихся zərbə vurmaq.
  
  
  "Tfu!" Həsən pozub sükut çökdü. "Kimi və bütün itlər bu yankee, o üfunət!"
  
  
  "Səyahət империалистическая it", - нараспев söyləyib oğlu sol.
  
  
  "Gəlin öyrənmək ego bəzi islahatı düşüncə", - təklif başqa.
  
  
  "Əgər o danışa bilər, nə dedi?" Gözündə Osman səsləndi nifrət.
  
  
  O, cavab verdi emu ərəb: "Аиш, ja кдиш, disklər юнбут əl - гашиш -" canlı, bəli мулы qədər artacaq ot ". "
  
  
  Bu boğulmuş ржание və заткнуло ih dəqiqə. "Beləliklə, - qəşəng əlləri qoymaq stul, - dediyiniz dildə iman".
  
  
  "Mərhəmətli və rəhmli Allahın adı, mərhəmətli, - bildirib, onun, - mən укрываюсь var, Rəbbin insanların Padşah insanlar, Allahın insanlar təcrübəsi pis pis pıçıltı ilə, шепчущего sinə kişi və ya gina və kişilər ".
  
  
  Onlar уставились mənə, sonra oğulları baxdı atasının öyrənmək üçün reaksiya. "Oxuduğunuz Quran. Siz bir ətrafımızda?" Bu ego səs üzrə наждачной kağız səsləndirilmişdir yeni maraqlı ton.
  
  
  "Mən oxuyub sizin kitab Məhəmməd peyğəmbər. Bu halda ehtiyac onun sözləri güc verir".
  
  
  "Gəlin dinləyək belə sözlər". Osman düşündüm ki, var ki, onu mən yaxşı yazmaq bir neçə şeir və bütün.
  
  
  Onun başladı açılması ilə: "Həmd olsun Gedərkən, Rəbbinə bütün varlığı". Sonra onun keçib, bir neçə şer biri "İnək", "Ev İmran", "Halal" və "Gecə səyahət".
  
  
  Osman məni dayandırdı və başladı выкидывать sətri üzrə kitablara Meri və ta Ha üçün ona uyğun idi. Mənim qabiliyyəti cavab gəlir foto oturacaqlar. Bir müddət sonra o, atdım bu və селл araşdırmaq üçün məni.
  
  
  "O ki qaldı çirkli гнилого империалистического oğlu верблюжьего навозоеда, onda siz kifayət qədər yaxşı bilirsiniz ki, bizim kitab. Bu, sizin xidmətinizdir. Ola bilsin ki, o, götürür cənnətə, lakin вытащит sizi buradan. Siz casus və biz отрубаем baş шпионам. Niyə bura gəldiniz? "
  
  
  "Tapmaq üçün səni, əgər sən Həsən Əbu Osman".
  
  
  Ego oğlanları təəccüblə baxdılar ona. O, çalışdı gizlətmək ухмылку, və onlar bütün güldülər. "Bəli, - dedi, - şöhrət Gedərkən, onun Həsən Əbu Osman. Nə sən məndən, gəl al?"
  
  
  "Bu hər kəsin şəxsi işidir".
  
  
  "Ah! Heç bir şəxsi bu iki keçi. Onlar mübarizə üçün mənim sümük zaman onun öləcəyəm. Niyə bu yankee-шпиону istəyirəm, məni görmək? Siz istəyirsiniz məni həbs taxta də Ламане? Allahın köməyi ilə onu bunu özü ".
  
  
  "Mən düşünürdüm ki, sən kömək qəbul Mao".
  
  
  O, обуздал özünü, o, elə bil, di və oğlanlar qoşuldu ona. "Ah, onu edəcəyəm ki, bu təklif imansız, necə ki, mən edəcəyəm ki, siz təklif edirsiniz, əgər mən hesab edirəm ki, bu dəyər. təklif çox var, bu yankee-casus? "Emu əyləncə idi.
  
  
  "Mən ümid edirdim ki, səndə var, mənə təklif edirik".
  
  
  "Ah, qorxma, bu. Əvvəl onun açıq казню sizə təklif edirəm ki, onu sizə, el-Феддана. O məcbur edəcək müraciət Gedərkən tez başa".
  
  
  "Mən deyirəm, bir şey haqqında mühüm".
  
  
  O, mənə baxdı və yenə qımışdı. "Vacib, salam! Onun, razıyam, sənin həyat etməz". O, stola döydü və dedi: "Mən istəyirəm ki, El Феддана! De emu, o gəldi, dərhal!"
  
  
  Kimsə arxamda tez getdi. "Tutaq ki, onu təmin edə bilər ki, siz grab qalan ölkələr", - dedim.
  
  
  "Bu olardı zəmanət verir ki, onun olardı плюнул". O, плюнул.
  
  
  "Belə ki, bir necə sən плюнешь ona штопора hələ də qüvvədə qalır. Sənin var Будан. Edə bilərəmmi saxlamaq ego, ya yox - bu, başqa штопора, amma sən heç vaxt almaq Ламану buradan və ya Пакара. Тасахмед deyil Менданик. Ən azı, Менданике. hazır idi müqavilə bağlamaq ".
  
  
  Göz Osman baş verib. "Deməli, o, haqlı idi. Siz, lənətə gəlmiş gəlmişdi, izləyib. Əgər o, sağ idi, onu qoymaq olardı ego baş meydanında!"
  
  
  "Siz demək ki, o sizə dedim!" Onun üstə çevrilərək elə uzandı ki davamlı göz qarşısında duran bu, lənətləmək yaxşı bilirəm, necə olacaq revmatizm.
  
  
  Qəşəng və ego oğlu apardıq baxışları, sonra baxdılar mənə.
  
  
  "Sən mənə de görüm, - dedi.
  
  
  "Тасахмед planlaşdırılır çevrilişi dəstəyi ilə rus. Mənim hökuməti ardıcıl olaraq.bu убедило Менданике ki, o, cəhd etməlidir barışmaq sizinlə və..."
  
  
  Osman vermişəm arxadan istehzalı səs yaxaladı və vurdu stola: Səsi "nə üçün bu bag bağırsaq otel məni görmək üçün, həqiqətən də, məşğul tətil! Ona dedim ki, bu, belədir! Odur ki, məni tuta Будану. Əgər o, belə pis idi ki, məni görmək, onu bilirdi ki, выдержу bu. O, kimi düşdü гнилый hindqozu! "O, bir daha плюнул.
  
  
  Onun otel qoşulmaq ona. Səsvermə və bütün. Revmatizm, bir o idi, demək olar ki, onu almaq niyyətində idi. O ki qaldı oğurluq nüvə silahı, bütün bu izdiham idi, başqa bir yerdə zamanı döyüş zamanı Хартуме. Bəla burasındadır ki, mən oxşar çin Gordon bütün pyesləri, o isə nəticədə idi пику.
  
  
  Onun, eşitdim, mənə görə qapı açıldı, və fikrimcə Osman yerə yüksəlib vasitəsilə mənim çiyin. "El-Феддан, - поманил o - alın, öz casus-bu yankee".
  
  
  El-Феддан deməkdir ki, öküz idi, bütün bu. O, məndən yüksəkdir, amma gərək ki, yenidən edilib, iki dəfə daha az, və bütün bu idi gücünü də. O, baxdı çox güman ki, монголом çox ərəb. Bu idi xoşagəlməz şəxs, o harada bizim anadan olub. Желтоватые göz приплюснутый burun, rezin dodaqlar. Boyun yox idi, yalnız мускульный təzə olan sevgilimin balqabaq ego бритой baş. Azn nen idi açıq jaket, amma heç kimə lazım təxmin etmək mümkündür ki, onun altında. O, məni rədd baxaraq öz rəisini gözləyir ki, sözü çevirmək, məni йойо.
  
  
  Baş gecikmə səbəbiylə kənar fəaliyyəti. Qapı yenə açıq partlayış və o çevrildi və gördüm ki, Eric və Hans затащили otağa bir neçə üzvü преторианской qvardiyanın. Onların arxasında getdi mənim köhnə dost Məhəmməd Дуза. Onun düzgün düşündü. Polkovnik idi, ya bir adam Osman zamanı вражеском düşərgəsində, yaxud insan Тасахмеда çadırda Osman... ya da belə insanlara. Mən heç zaman təfsilata varmaq, lakin onun otel, ki-ki, onu soruşmaq, bu şərtlə ki, mən bilsəm, heç спускать baş.
  
  
  Altında sol göz var Эрики idi ссадина. O бледна və ağır nəfəs. O, mənə staring ilə qarışığı, kədər və ümidlər.
  
  
  "Tutun, balam", - dedi ona, ingilis dili. O, başını aşağı saldı və başını, bilmir, cavab.
  
  
  Hans сковали, qandal və o elementləri idi, ayaq üstə. Zaman kuratoru gedək, o, düşdü dizi üstə.
  
  
  "Kim ətrafında istəyir ee?" - deyə Osman var canı susuzluq oğul.
  
  
  Onlar həm də сглотнули eyni zamanda, demək olar ki, пустив tökülmək. Hiyləgər köhnə piç взвыл sevinc və hit stola. "Siz mübarizə onun sümükləri, siz kimi mübarizə aparmaq üçün mənim... zaman onun ilə başa onun!"
  
  
  Onlar həm də заткнулись, staring kafedrasında, hələ bilmək olmaz, necə ola bilər gəlmək üçün bir yol ola ego ağrılı vəziyyət.
  
  
  "Belə ki, polkovnik, hər şey qaydasındadır?" Osman bəxş Дузу burda yağlı bir təbəssüm.
  
  
  Kimi "allah, Allah", - Дуза toxunub ko alın salam və masaya yaxınlaşdı. "Olarmı xahiş xidmətləri haqqında?"
  
  
  "Amma soruşun, bu barədə", - deyə Osman.
  
  
  "Mən istəyirəm ki, sual ego icra əvvəl".
  
  
  "Hmm". Osman почесал çənəsi. "Mən planlaşdırırıq çatdırmaq ego el-Феддану. O başa, mən hesab etmirəm ki, bu kəs ki, heç bir cavab. Bəs nə o it верблюжьего peyin mərtəbəsində, məgər o, uyğun deyil?"
  
  
  "Ah, onu da istəyirəm ki, ego sual".
  
  
  "Oh, sizə lazım ola bilər ki, mən təklif edə bilər, polkovnik. El-Феддану lazımdır həyata. Əks halda o, narazı olacaq". Bu doğurdu Öküz partlayış gülüş, və hətta одобрительный nida.
  
  
  Onun dedim.- "Lazımdır, əgər mübarizə bu коровьим выменем, səndən heç olmasa olunacaq kifayət qədər ümumi, mənə vermək üçün istifadə imkanı mənim əlləri".
  
  
  Bu ilk dəfə idi Дуза eşitdim, mən deyirəm, ərəb. Bu стерло ухмылку və mənim sözlərim deyil, güclü təsir yumor hissi el-Феддана.
  
  
  "Ah, sən alacaqsan əlləri", - qımışdı Osman. "İstifadə edə bilərsiniz ih namaz üçün. Hətta onu görüm, nə silah var".
  
  
  "Siz dərəcələri, Qəşəng Həsən Əbu Osman?" - ona dedi, bilirəm ki, heç bir ərəb deyil ki, anadan olmasaydı, sevgi азарту. "Siz istəyirsiniz ki, bu bull alıb məni öldürür. Niyə çevirmək bizim mübarizə öldürməkdə? Əgər onu qazanmaq lazımdır, biz, dostları ilə alacağıq təhlükəsiz yol geri Ламану".
  
  
  Bu, ona gətirib çıxardı ki, adlı hamilə sakit. Bütün baxışlar idi riveted məqsədi insan ki, mənə baxırdı. "Bilirsən, casus-bu yankee", - deyə o bildirib çəkərək çənəsi. "Mən güman edirəm ki, siz, gərək, kişi. Ona heyran insan, hətta bu pis kokulu империалист. Siz ölmək döyüşdə".
  
  
  "Əgər onu qazanmaq lazımdır?"
  
  
  "Sən выиграешь, amma yoxdur, səninlə məşğul olur. Əgər Allah hansısa bir görünməz zərbə tərk el-Феддану ilə pis taleyi, - o закатил göz Öküz, - onda biz görəcəyik". O, ayağa qalxdı və mən gördüm ki, o, necə idi chunky köhnə петушок. "Göstərin ki, ih", - deyə o,.
  
  
  Yer döyüş idi arxasında divar yayla, yaxın bir yerlərdə qoyduq Ситроен.
  
  
  
  Yaxın idi, bir neçə fransız "cip". Ego damlarında toplaşdı çox elçiliyi Osman, nə qədər mümkündür, bu isə qalan yalnız təxminən iyirmi nəfər, oturub полукругом izləmək üçün şənlikdən. Kafedra idi принесена və Osman, onun oğulları və Дуса, bu oyun onlara. Eric və onun atası məcbur oturub yerə.
  
  
  Mənim saat yox idi, lakin günəş idi, təxminən günorta və savçenko güclü idi. Aşağıda düzündə yerləşir кончалась göyərti, tozlu idi вихри. Yamac çılpaq dağlara qalxırdı, onu gördüm тетеревятник, tənbəl-tənbəl кружащего dairə üzrə bu axınları görə термиков. Yaxşı əlamətidir. Mənə lazımdır, o zaman onun rubbed bilək, flexing barmaqlarını bir-bir onlara bir az güc.
  
  
  Onun baxdı, el-Феддан çəkdi pencək və sonra torso. Sonra o, çəkdi калеконы altında sevincli qışqırıqları sıxlıq qarışıqlıq qrupu. Ərəb nudist, az deyil. Nə var idi ki, aşağı idi, demək olar ki, eyni nəhəng kimi bir şey idi ki, yuxarıda. Bu, tamamilə ахиллесова пята, lakin onun onlara məxsusdur və bu, həm də ona idi ki, çox yaxşı, əgər onun bilərəm yaxın olan раздавленным edəcəyəm.
  
  
  Onun разделся qədər kəmər altında ağlayır. David və Goliath, lakin olmadan потрескивает. Və hələ Osman, afrikanın silah haqqında. Onun, düşündüm ki, bu, olacaq, ciddi fiziki təmas. Ola bilsin ki, bundan əvvəl gəlir, lakin hər şeydən əvvəl, bu, baş verdi, mənə atılan incə grid ətrafında xurma lifindən və обернули də nax bıçaq ilə восьмидюймовым лезвием.
  
  
  Kimi sizə xəbər verəcəkdir həvəskar cüdo və ya karate, vacib deyil, boy. Bu sürət, koordinasiya və zaman. Demək olar ki, şübhə yox idi ki, mənim rəqibim sahibi hər üç. O ki qaldı Nick Carter belə deyək ki, sahib qılınc idi zirvəsi. Mənim sağ əsaslarla deyil, tam bərpa edildi, sonra keçən görüş. Mənim məqsədim olsa da, təmiz, пульсировала daha təzə seçmə hava. Günəş şüasına tələb kondisioner, nə baş verib, bir neçə морганиями əsr. Mümkün deyildi manevr olmadan ego təsir göstərir. Blade mənim əl kifayət qədər tanış və şəbəkə - yox. Necə çılpaq meymun qarşımda hə, öz, xatırladıb ki, mənə zalda digər sonunda öküz - тореро.
  
  
  Qoymaq kartı həyat - bir hissəsi işlədiyim. Əksər hallarda məsələ ani hərəkətləri. Ani bir əlaqə, amansız revmatizm və bir sürməyi. Belə bir problem - bu, yenə başqa bir şey. Qiymətləndirmək imkanı, nə ilə onun rastlaşıram, əlavə oynayır müəyyən стимуляцию. Onun bilirdi iki şeyi: əgər onu qazanmaq niyyətində idi, onun üçün idi, bunu tez. Ən yaxşı mənim silah idi, hiyləgərlik. Mən razı öküz və toplaşanları ki, onlar şahidi olacaqlar deyil, dava və qırğın.
  
  
  Onun yöndəmsiz qaldırdı şəbəkə: "Mən bilmirəm, bu istifadə!" Onun çağırdı Osman. "Mən elə bilirdim ki, bu olacaq, vicdanlı mübarizə!"
  
  
  Osman подавил istehza və ağlayır. "Sən bu xahiş haqqında görüşdə ilə el-Федданом. Səndən belə bir silah kimi var. Allah qarşısında yarışa vicdanla!"
  
  
  Onun başladı qızdırmalı оглядываться də xahiş müəssisələrinin qaçmaq. Yarım çevrilib dairəsi. "Amma - amma mən bununla mübarizə aparmaq!" Mənim səs idi notları dua və qorxu zaman onun uzatdı bıçaq və şəbəkə.
  
  
  Buna baxmayaraq, təhqir insanlar, Osman-hirsli qışqırdı: "O zaman ölmək onlarla, bu yankee-casus! Və onun qəbul etdi səni insan!"
  
  
  Onun geri çəkildi, hiss kobud daş ayaqları altında, razı edilir ki, mən ayaqyalın, mənim rəqib olan heç bir şey yox idi, başqa acidic усмешки. Bir də onu gördüm ki, Erik əlləri ilə üzünü örtdü. Hans qucaqladı ee, və mənə baxdı, solğun və köməksiz.
  
  
  "Прикончи, el-Феддан!" - əmr Osman.
  
  
  Çünki qəfil sakitlik dəstə-dəstə mənim cry: "Xeyr! Edin!" idi səviyyədə çıxışı ilə Дузы ötən gün axşam. Vaxtım yox idi tutmaq reaksiya ego. Onun məşğul idi, çıxmaq üçün çalışırıq vasitəsilə üzüyü раскинув əlləri, uğursuz çalışır saxlaya qaçılmaz.
  
  
  Bull mənə yaxınlaşdı, застыв ayaq üstə bir şey üslubunda yapon güləşçi sumo. Sol tərəfdən o, söhbət, grid; sağdan o, bərk-bərk bıçaq gətirib бедру. Ego planı kifayət qədər sadədir: çaşdırmaq məni şəbəkə sonra замариновать mənim öz qan.
  
  
  İzdiham yenə qaldırdı cry: "Öldür ego! Öldür ego!" Onun dayandırılıb veriləcək əvvəl və başladı irəliləməyə boyunca ego qarşısında. Onun kimi hiss tüpürcək vurur məni geri. Dırnaqları сгребли ego. Onun çalışırdı geri bundan sonra. Onun heç bir otel risk zaman məni толкнут arxadan və выбьют üzrə balans. Günəş bütün tər qaçdı.
  
  
  El-Феддан inamla, məni təqib edir, bu, tamaşaçılar üçün. Tədricən o, yaxınlaşdı, onun təbəssümü, yerindəcə donub qaldı, amma sarı gözləri dayandırılıb. Onu gözləyirdi əlamətləri ego hücumları. Həmişə bir şey var, nə görünməz, o, var idi. Çünki o, özünə əmindir, o телеграфировал. Və bu zaman onu və yönəldi.
  
  
  Zaman onun edirdi geriyə hərəkət və dairəvi və onun натягивал grid. Yalnız ego сетчатая əl başlanğıc hərəkətini, onun atdı, öz emu şəxs. Рефлекторное ego əl qalxdı qarşısını almaq üçün, və eyni zamanda o, пригнулся dəyişdi rack. Onun təqib ego hərəkatı istifadə edərək, ego zərər balans.
  
  
  
  Onun qürub altında ego şəbəkəsi, низменному толкаясь. Onun вонзил ona blade полдюйма. Sonra o, açıb əlini əks etdirmək üçün mənim hücuma keçmişlər. Bu baş ki, belə sürətli Osman, və şirkət hələ də cəhd anlamaq bu zaman o, geri döndü və qaçdı məni.
  
  
  Keçərək mimmo onlara öz выпаде, onun hit mərkəzi ринга və o, qəflətən mənim, onun, atdı altında ego təzyiq edib və onun ego ayaq geri, zaman keçdi mimmo.
  
  
  Gəlib мертвая sükut. Bu idi ih çempionu olan üzrə mədə, qan tökülürdü, bu daşlar düşmüşdü qırmızı damla, və, üçün inam, gizli casus-bu yankee yalnız hit ego ayaq tərəfindən geri. Onlar başa düşdülər mesaj və elə uca səslə ağlayır, gülür. İndi кошачьи ağlayır üçün idi El-Феддана. Ki, o, belə, toyuq əvəzinə öküz?
  
  
  Ərəblər başqa подшучивать. Camaat başa düşdü ki, mən öz oyununu oynadı. Onlar bunu qiymətləndirirlər. Bull etmədi, nə onun və otel. Bilmədim onu tutmaq, убедив onu deyil ki, mən durmuşam ego vaxt. İndi mənim yeganə üstünlüyü o idi ki, o, bir o qədər заигрался ki, itirilmiş mülahizələri vermək.
  
  
  O, mənə tərəf döndü, ухмылка yox, sarı, gözləri işıqlandı. Tər, стекавший üzrə ego sinə, блестел günəş. O, dayandı və üstünə bıçaq diş. Sonra o, istifadə əlini bıçaq üçün размазать qan ətrafında yaralar bütün sinə və üz. Dəyəri ускользнуло məndən, amma mən onu başa ego tualet, bir parlaq ego ayaq qasıq. O zərbə aldı бедру, və mənə elə gəldi ki, mən onu vurdu плугом haqqında bir daş divar.
  
  
  İzdiham idi, çox həyəcanlıyam. Onlar bilirdilər ki, maraqlı olacaq. Onun qışqırtı eşitdim, Hans: "Kəpək emu baş Ned!" Sonra onun выключаю səslər ağırlıq üçün yaşaması.
  
  
  Biz кружили, o притворялся axtarır boşluğu. Onu götürüb, öz şəbəkəsini və yenidən saxlanılır, onun sol əlində. İndi əvəzinə, geniş açıq bərkidilməsi üçün onun rast onunla приседе фехтовальщика, yarısı yatmaq əlini bıçaq, grid yuxarı və başımı sallayıb gedirəm. Mən ödəyə bilmirdi nəfəs alırdım, lakin başladı acılamaq ona.
  
  
  "Buğa! Sən bull, sən deyil, hətta inək - yağlı верблюжья isti imkan olmadan, qida, набитая экскрементами donuz!"
  
  
  Bu ego səbəb olur. O hücum etdi şəbəkə yüksək atdı низменному. Onu heç vaxt görməmişdim, daha sürətli hərəkət. Baxmayaraq ki, mən geri atıldı, şəbəkə защемила mənim sağ ayaq, demək olar ki, споткнув məni. Eyni zamanda, onun yalnız yarısı verməkdən boyun qaçırdı və onun davam etdirilməsi, çünki o çalışırdı tutmaq mənim əl ilə bıçaq, acgöz mənim bilək. Bunun əvəzinə, o, var mənim çiyin. Ego öz bıçaq qəflətən mənə рассекая yuxarı. Onu, hiss elədim o məni vurdu üzrə ребрам zaman üzünü sağa və полоснул emu boğaz, заклеймив sinə. Sonra onu geri bərpa edib mesh emu şəxs azad çiyin. Ego əl вцепилась mənə boğaz. Bizim bıçaq klik bir xain və искрились. O, geri addım atdı, tərk etmək mənim şəbəkə burada açıq demək qarşısında ego şəxs və onun çıxıb ətrafında ego, ağla. Sonra onu, getdi hücuma, o isə geri.
  
  
  Biz bununla məşğul olmuşuq ömrü uzun, lakin elə gəlirdi ki, bu, çox uzun. Mənim ağız idi высохшим deşik üçün su. Nəfəs idi, isti darıxdırıcı və aralıq idi. Ağrı sağ ayaq çalırdı eynilə tutulmasından nağara mənim asılıdır. Onun daha çox qan tökmək, çox, amma var onun da çox idi. Onun irəli bir addım atdı, gülümsünüb emu, bir bıçaq.
  
  
  Olsun, qürur, nəf dəstə-dəstə və ya qəzəb düşüncəsiylə ki, ego побьют, o qaçdı hücum. Onun üzərinə düşdü geri qaldırdı ego ayaq və катапультировал başı üzərində. O, endi şəxs yuxarı qarşısında Osman, bir an şaşqın.
  
  
  İzdiham yemiş idi bu. O, оторвался yerin, низменному stolun хватаясь görə mənim ayaq. Onun üzərində atladı ego bıçaq, amma o, səmimi qəlbdən ona görə də, mən heç vaxt qaçmaq onun sürətli sıçrayış. Ego şəbəkə yox, amma əli ilə məşğul olan, onu saxlasın. O gəlib mənə bilək bıçaq. Ego blade qayıtdı üçün ölümcül zərbə. Zaman zaman qədər, onun выложился ıso bütün qüvvələrin qazanmaq üçün əlavə xal.
  
  
  Çox həssas bədən hissələri. Ancaq bunu unutmayın: əgər siz nə vaxtsa özünüzü tapmaq tələyə yaxın, yox daha rahat əlaqə nöqtəsi, daha baldır sizin düşmən. Orada heç nə yoxdur, həmçinin sümük və sinir. Ön hissəsi mənim ayaqqabı gərgin idi nazik metal lent kimi bir dəfə belə bir hadisə.
  
  
  El-Феддан irəli uzada-uzada başını və bic tərpəndi k Gedərkən, onun əli ilə bıçaq havadan asılı qalıb ortalarında qarın vuruş. Onun karate порезал ego bilək, dartıb çıxardı bıçaq və atmaqla tərəfi ikimərtəbəli, boğaz qulaq qədər qulaq.
  
  
  O, düşdü dizi üstə, nəfəssiz üçün çalışırıq bərpa zərər əlləri. A complete qan хлестала arasında ego barmaq. El-Феддан düşdü, onun bədən содрогнулось, ego daban başladı топтаться. Əgər hesab səs ego ölüm hökm sürürdü mütləq sükut. Osman diqqətlə izləyib ego çempionu göndərilir cənnətə.
  
  
  Adətən zamanı boya öküz тореадору olan puanları öküz edəcəyəm, награждают qulaqları. Onun fikirləşdim ki, bu barədə lakin sonra qərara gəldim ki, kifayət qədər çox istifadə etmiş, öz uğurlar. Bunun əvəzinə onu masaya yaxınlaşdı, смахивая tər ilə göz qoydu, ona əgər yenə bıçaq. "Qoy min гурий ego gətirib çıxaracaq istirahət", - dedim.
  
  
  .
  
  
  
  
  
  
  
  Fəsil 14
  
  
  
  
  
  
  
  Çıxış mübarizə silkələdi köhnə Osman. Ego oğulları hamı üçün off başa məni dərhal. O, заткнул ih. El-Феддан yalançı böyük луже öz qan, milçəklər hücum ona канюки artıq кружили. Оборванная rota əsgər səssizcə oturub gözləyir, komanda öz предводителя. Hans bilmədi üz göz мертвеца isə Erik bilməzdi üz, göz, məndən.
  
  
  Şeyx qalxdı və mənə baxdı. "In-ллах, sən kişi, casus-bu yankee, böyük insandır. Əgər hər şey başqa cür idi, onun istifadə edə bilər səni. Onun fikirləşərəm əvvəl həll edəcəyəm ki, bunu". O çevrildi бородатому zabitə, стоявшему ilə скрещенными əlləri sonunda kafedrasının. "Qoyun ih kamera!"
  
  
  "Nə barədə?" sağ oğlu göstərmişdir.
  
  
  Atası onu rədd. "İki kişi bir digital kamera, qadın ayrı-ayrılıqda".
  
  
  Onun asan nəfəsini buraxdı. Əgər ego reaksiyası başqa cür idi, o olardı, mənim girovuna ilə bıçaq var ego boğaz. Onun vedrəni blade el-Феддана və o, воткнулся bu arxa bir dəqiqə.
  
  
  Qoşun başladı getmək. Verilib əmr təmizləmək meyit. Дуза durdu kənarda çalışaraq saxlamaq dilinə sahib. Zaman mənə icazə don köynək, imkan свисать хвостам ki, gizlədirdilər рукоять bıçaq.
  
  
  Gözətçi üzrə altıncı adam əhatə bizi üç və увел bizi geri bina.
  
  
  "İlahi, əgər onun доживу qədər şık il, - Hans ah çəkdi, - mən ümid edirəm yenidən görmək oxşar bir şey".
  
  
  "Kəs səsini!" - dedi komandir bölməsinin ərəb.
  
  
  Onlar türbəsi Eric ilk kamera açıq əksinə караульной. "Tezliklə görüşənədək, balam", - dedim. "Quraraq əhval-ruhiyyə".
  
  
  "Təkrar sınayacağam", - pıçıldadı.
  
  
  Onlar засунули bizi kameraya ki, onun tutduğu əvvəl. Mən güman edirdim ki, onlar bağladı bizə əlləri və ayaqları və sol bizi maye qaranlıq.
  
  
  Hans başladı qırıq-qırıq.
  
  
  Onun sözünü kəsdi: - ego. "Dediyi kimi, başqa bir kişi, kəs səsini, qədim zamanlarda".
  
  
  O dayandı ortasında cry.
  
  
  "İndi isə cavab ver mənə штопора, edə bilərəmmi idarə DC-3 kimi mənimlə ikinci pilot?"
  
  
  "Dakota? Əlbəttə, amma..."
  
  
  "Yaxşı. Bizdə işin var". Onun danışdı emu haqqında ноже və biz маневрировали qədər görüşüb, geri geri. Necə mexaniki, onun barmaqları idi çevik və özünə güvənən. O, çıxardı blade mənim ətrafında cibindən ilk cəhd, və lik həyata bir qamçı ətrafında xurma lifindən mənim bilek пропилили üçün bir neçə dəqiqə. Bizə işləməyə idi tez, bir neçə səbəbdən. Əgər kimsə birdən-birə başa düşdüm ki, bıçaq el-Феддана getdi, bizdə olardı tez çıxdı şirkəti.
  
  
  "Mən güman edirəm ki, səndə də var açarını qala". - прошипел Hans.
  
  
  "Xeyr, var. Onun istəyirəm ki, sən qışqırmağa başladı".
  
  
  "Dragon?"
  
  
  "Bu, mənim balam. Hansı hökmü çıxarıb bizə Osman, o istəyir ki, biz yaxşı formada zaman o ego çıxaracaqdır. Əgər biz öləcəyik təcrübəsi ilan sokması, bizim rəhbərləri də olacaq dayanır. Ən azı iki nəfər onların ətrafında çalışan gəlmək. Onun istəyirəm ki, siz bu oyunu bir küncündə arxası at inləyirdi, əlləri arxasında, ip ətrafında лодыжек. Başlayır qışqırmağa və qalmaq onlar qədər зайдут. Sonra bu hərəkət edin və heç nə etməyin, hələ ki, mən sizə deyəcəyəm . Başa düşdün?"
  
  
  "Bəli, əlbəttə ki, dost, kimi istəyirsən".
  
  
  "Qışqırmağa başlayacağam".
  
  
  - Hans dedi və həm də, o, davam etdi, onu təəccüb başladı hit olub biz bir dəstə ilan. Çünki ego воплей onun eşitdim приближающуюся mühafizəsi.
  
  
  Açarı var idi, qala, sürücü выдернута, qapı açıq partlayış. Nömrə ilə bir заряженным AK-47 hazır, müqəddəs ego geri doldurmaq kamera. O anda bıçağı El-Феддана öldürdü ego. Mən qurban deyil döşəməyə düşdü, hələ ki, onu geri götürmüşdür və digər. Onun hit ego başını divar kağızı açdı və qırdı emu boyun zərbə karate.
  
  
  "Sil ih джеллабы və sürüşmək bir onların ətrafında кефию da", - deyə, mən, bir az tez dəhlizi.
  
  
  Gözündə heç kəs yox idi və o, qaçmağa başladı. Bir əlimdə idi, Pyer, başqa - AK. Mən istəmirdim ki, ego istifadə məlum səbəblərə görə. Bu bir şou idi, Pierre. Bir iz ego брасс, - bu idi və son iz.
  
  
  Zaman onun var караульной, odin üzrə тюремщиков başladı çıxmaq üçün sərf edilmişdir. Var idi zamanda ağız açmaq. Magistral avtomat Kalaşnikov atdı ego geri artıb və hər hansı bir səs-səda. Pyer endi kafedra ilə açıq bərabər, harada oturub qalan üç nəfər. Onun qapını bağladı. Digər tərəfdən eşitdim zəif царапание. Bu, bütün.
  
  
  Onun сосчитал manatdan on, azad hava ətrafında ağciyər, sonra etdi qurtum. Onun daxil bağladı özündə metal qapı. Pyer mərtəbəsində qoymaq və görünürdü ki,
  
  
  
  kimi qoz. Ego qurbanlar böyük idi. İkinci edən обыскал idi açarlar.
  
  
  Bu Эрике idi ki, bir çox şeylər mənim xoşuma gəlirdi. Birincisi, o ola bilər dözmək bu və müvazinətini saxlamaq. O vaxta kimi mən çıxarmış, onun ətrafında kamera etdi ki, bizim verdi hey plan və o hazırdır hərəkət.
  
  
  "Mən bilirdim ki, sən gələrsən", - ki, bütün o dedi. Sonra o baxır, dəhlizinə qədər onun, yaxud teatra gedəndə geyinirdim джеллабу və куфию və biz hazır idi gedə.
  
  
  Plan sadə idi. Mən bilmirdim harada idi Osman, amma biz Hans gedirdi çıxarmaq Eric bu yer ətrafında, əgər biz bunu etdik. Biz keçdi dəhlizi ilə və pilləkənlə yuxarı qalxdılar, bu hərbi müşayiət. Göstərdi onun Ганьсу, kimi vurmaq üzrə AK ilə fuse vurmaq avtomatik olaraq. Necə avtomat Kalaşnikov ən delle edir пулеметом.
  
  
  Biz yaxınlaşdı girişinə, onu gördüm ki, orada idi ценымногие qaranlıq, daha əvvəl. Zaman onun приоткрыл qapı, onu başa düşdüm, niyə. Mavi səma почернело. Bizi gözləyirdi buludlu buludlu olacağı. Allah, həqiqətən idi, rəhmlidir. Onu gördüm, yarım əsgər, направлявшихся sığınacaq sol qanadına binalar.
  
  
  "Biz спускаемся üzrə qalxmağa başladı və burada açıq demək qapıdan", - dedim. "Əgər Ситроен getməyəcək, biz cəhd odin üzrə "cip".
  
  
  Əgər nəqliyyat, biz уплывем ilə dağlar ".
  
  
  Güclü göy ildırım məcbur Eric подпрыгнуть.
  
  
  "Bağışlayın ki, biz götürdük çətir", - gülümsədi, onu hey. "Gedək, nə qədər ki, əziyyət dolu".
  
  
  Biz çıxıb, qapı, külək опоясал bizi. Heç vaxt heyran görünüşü, amma gördüm ki vadisində bizə yaxınlaşan fırtına. Göy aşağıda idi, solğun-sarı isə yuxarıda mürəkkəb * рассыпались неровными zolaqları ildırım.
  
  
  Biz keçdi, qapıdan, içəri qaçdı, yeni insanlar. Onlar atdı bizə maraqlı baxışları, lakin çox vaxt qarşısını almaq üçün надвигающегося daşqın, bunu etmək üçün, daha sürətli edir.
  
  
  Ситроен yoxa kimi, canavar, bu isə o demək idi ki, Osman və şirkət köçüb başqa yerə. Bu, yaxşı idi xəbərlər.
  
  
  Hans dedi pis sözlər. "Kimi, dərzi şeytana, biz buradan çıxmaq?"
  
  
  "Bu yük maşını". Onun göstərib, böyük maşını, спускающуюся üzrə dağ yolu. O vaxta kimi o idi məsafədə оклика, onu gördüm ki, sürücü planlaşdırır dayandırmaq və qalmağı fırtına. Adaçayı. Ego yük maşını təmsil özü açıq platformadır. Əldən düşmüş və синяках, o, öhdəsindən gələ bilər çox böyük boulders таскал.
  
  
  Onun elədi ona idi ki, o, dayandı zaman eşidildi ildırım. O, əsəbi halda gülümsünüb mənə hələ ki, biz mərasim keçirdi. "Hələ bir, - dedim, - sən отвезешь bizi Будан".
  
  
  "Şübhəsiz ki, kapitan zaman fırtına keçiriləcək".
  
  
  "Yoxdur indi. Bu, çox təcili". Onun verdi Эрике işarəsi ətrafında haqları və залезть avtomobil. "Bu əmri".
  
  
  "Axı var canavar, orada görə, divar!" o жестикулировал.
  
  
  "Çatmır benzin". İlə əlverişli mövqe yolda onu gördüm ki, biz buraxılmış canavar, ona görə ki, ih занесли daxilində və park zaman sonunda binalar. Onlar demək mümkün zərər.
  
  
  "Lakin... lakin fırtına!" - deyə sürücü. "Və yer yoxdur!" deyə onu əlləri ilə.
  
  
  "Siz Шиеком Həsən Əbu Osman?" Onun qaldırdı barel AK və təbəssüm yox oldu.
  
  
  "Bəli, Bəli! Həmişə!"
  
  
  Eşidildi ildırım və külək aşağı vəfat. Onu hiss etdim ki, ilk güclü payız. "Hans, xahiş edirəm, bu Эрике. Biz düşək ilə dağlar, qoy o повернет ön planda yolayrıcında".
  
  
  "Harada olmaq istəyirsən?"
  
  
  "Mən edəcəyəm çox lazım hamam-daş кучке. İndi isə get!"
  
  
  O vaxta kimi o, arakəsməni aşıb vasitəsilə arxa qapı, yağış başladı tökmək. Onun işə düzəldim mühit daşlar zaman yük maşını daxil ötürülməsi və yolu üzərində çıxardı. Onu bilirdim ki, bir neçə dəqiqə görünürlüğünü düşəcək manatdan əlli metr və ya daha az. Onun qorxdum ki, məni vurmaq ölüm buzlu su, ancaq buna baxmayaraq, bir şans арьергарда, idi, onu qəbul etməyə hazır cəza.
  
  
  Bizim escape tutub deyil, daha çox beş dəqiqə. Təşəkkür edirik, hava və buna yük maşını gəlir hər şey rəvan getdi. Ancaq mən düşünmürdüm ki, biz belə asanlıqla tərk, və haqlı idi.
  
  
  Yük maşını yalnız sürüb ilk geniş göstəricilər ilə yayla, zaman görə zərbələr ildırım və səs-küy sel onu eşitdim vail siren.
  
  
  Yağış çevrilib ослепляющий axını, пронизанный ослепительными yayılması ildırım. Onlar kim idi преследующем fransız jeep drive, var üstünlüyü olarkən pərdəsi altında. Var idi üstünlüyü sürpriz.
  
  
  Bizim sürücü sürüb aşağı verilməsi, yavaş-yavaş hərəkət təpə aşağı və cip Панара tez çıxardı. Onu bir az da gözlədim, o qədər вотум-вотум açmaq üçün irəlidə bizi əvvəl onun səbəb iki növbə ego ön təkərlər. Onun hit kir.
  
  
  Onun qeyd tutqun ləkə şəxs sürücü, çıxılmaz çalışan düzəltmək
  
  
  fırlanan göstərə avtomobil. Sonra o uçdu, yol və düşdü пропущенную yağış канаву. Parlaq işıq, ildırım, onu gördüm ki, daha iki bənzər uçan bizim torpağa. Aparıcı yüklü pulemyot 50-ci çaplı.
  
  
  Pulemyot açılıb, eyni zamanda mənimlə. Arxa qapı лязгнула və daşlar mənə ətrafında mahnı açdın ilə рикошетом. Mənim məqsədim idi, daha düz. Pulemyot dayandı, amma içindən bir örtük yağış onu gördüm ki, ikinci adam, yüksələn görə bir gun. Mən kənarda getdi sürücü və avtomat Kalaşnikov щелкнул boş. Mən heç bir ehtiyat patron.
  
  
  Başlanğıc ikinci atıcı üçün əldə шинами ki, verdi mənə şans перебросить qənbər vasitəsilə arxa qapı. Bu, böyük idi зверюга, və əgər onun расположили belə ki, onun edə bilər, istifadə, onun köməyi ilə tüfəng, onun olsaydı, heç vaxt onu qaldırdı.
  
  
  Cip idi, çox yaxın və наводчик atıyorum qurğuşun bütün landşaft, sürücü isə cəhd qarşısını almaq üçün o, gərək ki, gördüm. Ego məqsəd deyil, daha yaxşı insanın tapança ilə. O, ударился də qənbər , və Panhard sözün parçalandı yarısında ataraq jokey kimi тряпичных kukla.
  
  
  Biz də deyil idi belə yaxşı formada. Zamanı özünün bütün atəş наводчику idarə bir şey almaq, və zaman onu gördüm ki, o, yarış uçuş zamanı, onun kimi hiss elektrik yük maşını başladı раскачиваться. Sürücü də bunu hiss etdim və mübarizə ilə заносом. Onu bilirdi ki, əgər onun düşmək ilə şeyə, mənə lazım deyil dəfn olunacaq. Onun itirilmiş tarazlığı, amma atıldı sonuna bir gün bir barel. Onun схватился onun üçün zaman elektrik yük maşını опрокинулся və getdim yan yolda. Sanki yavaş-yavaş biz bizə gedirdik, аленка yükün bağlıdır hərəkatına инерцию. Nəticə ola bilər yalnız biridir.
  
  
  Var idi bir qədər kənarda, o zaman başladı переворачиваться. Tilt mənə verdi keçirin, lazımi etmək üçün üz qırmaq. Onun getdi jump əvvəl və endi kir yumşaq çiyin. Hətta onun hit, onu gördüm, necə mikroavtobusu aşması nəticəsində. Bir səs ki, o vermişəm idi, eyni səviyyədə yük ilə. Yük ослабевший enişdə, dağıldı лавиной. Hər şey bir əhəmiyyəti yox idi, - bu kabinəsi yük maşını. O, azad edildi yükün. Ya Allah, ya sürücü li emu nəzarətdən çıxa. O dayandı qarşı tərəfində yolun drenaj, mesaj, su dərə, ətrafında dəstə də onun ön təkərlər.
  
  
  Onun çıxdı vasitəsilə lil və qaçdı ona. Diyar onun gözləri gördüm ki, üçüncü cip yavaş-yavaş manevr edir içindən bir anda öz əkiz. Onun var kabin və açdı qapını. Hər üçü gic baxdılar mənə. Heç vaxt söhbət üçün. Onu tutdu AK diz Hans.
  
  
  "Salam!" Bu, bütün emu bilib və o, həyata keçirilir, bu zaman onun geri bərpa tələb sürətli sığınacaq, o, məni tanımadım.
  
  
  Görünürlüğünü əlli fut? Yox, daha çox iyirmi. Yağış idi, mənim müttəfiq. Son Панар ehtiyatla keçib, onun vasitəsilə. Onlar kəs orada idi, gördüm məhv ikinci джипа və qəza yük maşını - ən azı dərəcədə olan görüblər ki, heç bir ətraflı. Onlar görmədim, məni yalançı aşkar луже arxları var. Onlar проползли mimmo. Onun azacıq qalxdı və getdi, izi джипа, kor tərəfində. O dayandı yaxınlığında kabin.
  
  
  İh cəmi iki-iki. Onlar çıxıb ilə AK hazır. Onun gözlədi, onlar qədər olacaq arasında taksi və джипом əvvəl qışqırmaq onlara.
  
  
  "Atın silah! Hərəkət yoxdur, sən də ölü!" İldırım flash bilik işıqlı bizi залитом натюрмортом. Onun gözlədi, hələ ki, ildırım deyil стихнет danışmaq üçün onlara daha çox. "Atın silah qarşısına!"
  
  
  O, ki sol, bunu tez, ümid açmaq və tutqac məni. Bunun əvəzinə, onun пригвоздил ego, və o, düşdüyü üst silah. Kişi sağ etdi, kimi emu dedilər.
  
  
  "Перейди yol və sən getmək qədər достигнешь dərələr". Onun sifariş.
  
  
  O, istəmirdi bunu. "Amma məni унесет su!"
  
  
  "Elə et ki, öz seçimi. Tez!"
  
  
  O, getdi. Onu bilirdim ki, o, uzaq getmək deyil, lakin o, getmək kifayət qədər uzaqdır. Onun tamaşa onlara, hələ ki, o, yoxa çıxıb yağışın altında. Sonra onu geri taksi.
  
  
  Su, mesaj qaldırılmışdır və onun gücü раскачивала burun. Onun açdı, qapı və dedi: "Get, rədd ol, oradan qədər keçdiyi Ниагрский şəlalə".
  
  
  "Mənim yük maşını! Mənim yük maşını!" причитал sürücü.
  
  
  "Bir deyin görək, öz xeyriyyəçi allaha, fatimə, Həsən və Əbu-Осману üçün o alıb sizə yeni. Gəlin gedək, siz iki nəfər, - deyə o, ingilis dili - biz istəyirik ki, əldən bizim səyahət".
  
  
  O vaxta kimi biz düşdülər ilə dağlar, ən güclü fırtına keçdi. Panhard verirdi bizə rəsmi örtüyü o qədər də хорька, hələ ki, bizə heç bir avtomobili saxlayıb onu salamlayır azn CPT. Xoşbəxt idi, ona görə ki, leysan загнал bütün içəri. Onu narahat затоплении yollar, amma o tikilmişdir nəzərə alınmaqla, bu fikir. Drenaj вытаскивает hər iki tərəfdən idi, geniş və gur.
  
  
  Və Erik və onun atası susurdu оборудова mənə. Отсроченный şok bir şok üstündən başqa. Təlim əgər bu, o sizi çevirmək bilər balqabaq.
  
  
  "Bu, gərgin gündür", - dedim. "Siz, öhdəsindən əla - sol keçmək üçün daha bir çay".
  
  
  "Biz заберем buradan, bu təyyarə?" Öz галлабии Hans bir şey kimi görünürdü üzrə Bo Чтовы isə var idi ki, bütün müraciət hemoroid yaş paltar.
  
  
  "Bizdə olmamalıdır xüsusi problemləri", - dedi, - mən istəmirəm ki, onlar yenidən gərginləşib. "Pilotları əsir götürüldü. (Mən deyil, əlavə, və yəqin ki, güllələnib). Bu maşın - xidməti". Onun похлопал üzrə рулю. "Bu, baxmaq olmaz şübhəli zaman gələcəyəm onun sahələri və припаркуюсь yanında təyyarə ilə. Siz səviyyəsinə qədər almaq kabin və hərəkət başlamaq. Erik, əyləş xaricdə və расслабляйся. Onun вытащу стопра və qayğı lazımdır, bütün başqa ".
  
  
  "Aldınız, o, nə üçün buraya gəliblər?" O dedi ki, bu, çox sakit baxaraq özümüzü vicdanlı, qarşısına.
  
  
  Birbaşa revmatizm mənfi idi. Bütün bu idi ki, kağız aparırıq. Bu ətrafında çıxıb, yalnız bir maddi faktdır. Дуза. Kimi ikiqat və ya üçqat agent ego maraq mümkün maarifləndirmə, Hans Гейера haqqında fəlakət idi həddindən artıq aydındır. Bəli, gətirin ego çağırılıb. Vurmaq ego, bəli. Amma yoxlamaq ego belə dediyi kimi, tamamilə başqa idi.
  
  
  "Hans, - dedim, - ki, nə səni, sən, var, o, nə üçün gəldi?"
  
  
  O, sel səmimi, geri gedir həyat. "Allahım, bəli! Onun unutdum! O, haqlı idi, onun bu aşkar! Onun..."
  
  
  "Yaxşı, yaxşı", - güldü, mən. "Mənə xəbər ver bunu, biz выберемся bunun ətrafında bağçılıq yeri".
  
  
  "Amma mən həmişə haqlı idi! Onun lənətləmək yaxşı bilirdim necə edirlər!"
  
  
  "Yaxşı. Qarşıda, hava limanı. İndi isə diqqət yetirin. Əgər mən sizə başqa, hətta əgər bizi dayandırmaq olmaz, planı qüvvədə qalır. Заберитесь xaricdə və məcbur mühərrikləri işləyəcək. Hesab edirəm ki, sizdə alınacaq?"
  
  
  "Bəli, Bəli, əlbəttə".
  
  
  "Daha bir штопора bilərmi Osman qoymaq üçün bir şey bizi vurmağa?"
  
  
  "Yox, burada heç bir döyüşçü. Yaxşı ki, onlar var, - bu, zəif qorunması".
  
  
  "Əgər işlər gedəcək pis deyil начинай qalxmağa, hələ ki, onu edəcəyik, bunu".
  
  
  Onun pəncərəni açdı. Yağış утихал, lakin hələ də bu o zaman idi ki, daha güclü, daha günorta duş. "Kim ətrafında anadan olub işarəsi altında Su?" Onun dedi. "Mən düşünürəm ki, o bizim tərəfimizdədir".
  
  
  "Mən də belə güman edirəm", - deyə Erik. "Siz kimsiniz?"
  
  
  "Əqrəb."
  
  
  "Heç dövr Dolça". O, zəif gülümsəyirdi.
  
  
  "Sənin təbəssüm - ən yaxşı əlaməti üzrə bütün... Yaxşı, getdik".
  
  
  Biz gedirdik daire, şin поливали su, шипя azn asfalt üzərində. Kənarda terminal heç kəs yox idi. Onun mindi track, aparıcı qapısı. Arasında idi zəncir ətrafında bəndlərin. Ego klik azaldı göstərir ildırım.
  
  
  Qala hava limanının возвышалась üzərində terminalı. Ego fırlanan mayak idi işləyir. Yəqin ki, дежурит neçə operatorları. Onun çevrildi ramp paint və yavaş-yavaş sürüb mimmo binanın fasadı, прижимаясь k ego выступу üçün məni qeyd yuxarıdan.
  
  
  Şüşə pəncərə terminal idi grouted дождевым şüşə, amma onu görə bilərdi hərəkatı onların arxasında. "Yer tam əsgəri!" Hans gasped.
  
  
  "Problem yoxdur, onlar gluon uzaq rütubətdən. Unutmayın, biz выглядим belə ki, guya, biz ih tərəfində".
  
  
  Onun yaxınlaşdı sonunda bina etdi göstəricilər. Yağış səbəbiylə təyyarə yox idi mühafizə altında idi ki, bizim üçün növbəti передышкой. O, dayanıb bir gözləyir.
  
  
  "Hans, əgər başlayacaq atıcılıq, запусти mühərrikləri və çıx get buradan. Əks halda, bir az gözlə, hələ ki, onun qoşularam sənə salonunda".
  
  
  "Mənə tapança ilə джипа, - deyə Erik, - mən sizə kömək edə bilərəm".
  
  
  "Sən bilərsən, mənə kömək salonunda", - Hans dedi.
  
  
  "Qapını kabin bağlıdır, demək, o, kilidli?"
  
  
  "Xeyr, orada heç bir kənar qala". Hans ah çəkdi.
  
  
  Onun geri olan bu binanın divarları və dikəldi, paralel фюзеляжу, lakin kifayət qədər uzaq üçün quyruq bilər sürüşmək mimmo джипа.
  
  
  "Yaxşı, dostlar", - gülümsədi ona. "Geri Ламане. Hans, aç qapını qalxa bilərsən. Hələ bir az tələsmə, kənd özü üçün estestvenno. Ona deyim sənə zaman, Erik". Ona icazə двигателю işləmək boş getmək.
  
  
  Bir an seyr Hans, onu fikirləşdim ki, o, səhvsən, mən deyirəm ki, qapı kabin bağlı deyil. O bilmədi onu açmaq. Erik втянула hava. Sonra dönüş və çəkərək, o, çəkdi onu. Sonra daxili, o çevirdi qapını göstərdi ki, böyük barmaq yuxarı.
  
  
  "Yaxşı, Erik, get, sanki bu idi günlük gəzinti, yağışın altında".
  
  
  O, ayağa qalxdı xaricdə, onu gözlədim, seyr reaksiya terminalın. Əgər bu çevrildi перестрелку, onun istifadə olardı cip üçün üz qovacaq. Göy aydınlaşmışdır, üzərində uzaq şimalında və qərbində, yağış keçdi çiskin.
  
  
  
  Oğlanlar tezliklə çıxacaqlar hava almaq.
  
  
  Hər bir təyyarə var xarici qıfıllar üçün рулевых səthlər üçün belə bir külək kimi, bizdə yalnız idi ki, həyəcan, sükanın hündürlük və quyruq deyil, оторвались və təyyarə deyil çevrildi. İh adlandırırlar штифтами üzrə üç quyruq hissəsinin və bir-bir hər bir qanad. İlk olaraq mən bir dəfə azad azn quyruq, zaman gəldi şirkəti.
  
  
  İh idi üç, və onlar hazır AK.
  
  
  "Qardaş, - deyə mən махнув əl - siz kömək edə bilərsiniz?"
  
  
  "Biz bilmirik uçmaq", - dedi, - bir onların ətrafında, i. digər güldü.
  
  
  "Yox, amma siz kömək edə bilərsiniz edənlər olmalıdır. Polkovnik çox tələsir".
  
  
  O vaxta kimi onlar getdilər, mən artıq idi barmaqları ilə quyruq hissəsi. "Qanad var, - mən qaldırdı kilid, sadəcə uçmaq ego".
  
  
  Onlar üçün toplanan bu, onun keçib başqa bir qanad və çıxardım həyəcan. Zaman onun yan quyruğu var idi kilid əlində. "Bəli təqdis edir, səni Allah", - dedim alaraq onun.
  
  
  "Əgər siz uçdu, bu fırtına, sizə lazım olsaydı, daha çox həmd Gedən", - deyə ən iri onların ətrafında baxaraq mənim yaş vəziyyəti.
  
  
  "Mən nin bu nen, amma qanadları olmadan". Onun вывернул bir az su vasitəsilə qolları və biz bütün güldülər zaman onun üzünü çevirib onlara tərəf yönəldi джипу. Onun azaltdı yükü geri. Var idi bir tərəfindən наплечных loops AK. Onun görmüşdür ilə eyni ego близнецом isə üçüncü-ness əlində. Mənim son gedişi olaraq, jeep drive idi kəsilmiş keçid qoymaq açarı dəqiqə.
  
  
  Trio hələ də var idi, qanad, maraqla seyr mənim yaxınlaşdıqca, lakin olduqca şübhəli.
  
  
  "Qardaş, - dedim, - ola bilər, kimsə sizə ətrafında xahiş mexanika anqar ildə gətirmək şüşə yanğın üçün biz uçdu qədər hazır olacağıq?"
  
  
  Onlar əmin idi, özü haqqında təyyarə və ya şüşə my idarəsində a petrol bombası qarışığı və zaman bir onların ətrafında başladı getməyə, onlar bütün qərarına gəlib çıxmalıdır.
  
  
  "On min sağ ol!" - axtardı mən yüksələn xaricdə.
  
  
  Hans xilas ərəb geyim və сгорбившись, kresloda oturmuşdu pilot, keçən son yoxlama kabin. Erik oturmuşdu oturacaq ikinci pilot, əllərini qaldırıb aktivləşdirmək üçün keçid sorğu.
  
  
  "Hər şey hazırdır?"
  
  
  "Zaman." O, başını tərpətdi.
  
  
  "Siz xüsusi tezliyi qala?"
  
  
  "Bəli, guya."
  
  
  "Mənə mikrofon və buradan getdi".
  
  
  O qaytardı ego geri. "Заряжайся", - deyə o bildirib Эрике və kabinəsi ilə dolu artan воем активизатора.
  
  
  Ego sağ dəstəkləyir fikir mübadiləsi aparıldı isə sol dövrdə dolanmaq daha əvvəl qala ожила. "Yəni cinayət tan-dörd - bir, beş! Dərhal paylaş sizin kim təyyarə!"
  
  
  "Qala Будан, bu uçuş polkovnik Дуза". Bu, belə ego ikinci və o, geri döndü, Hans artıq рулил.
  
  
  "Dörd-bir, beş, bizdə heç bir icazə uçuş polkovnik Дузы. Kim siz? Nədir sizin uçuş planı?"
  
  
  "Буданская qalası, yenə də deyirəm, mən eşidirəm sizi".
  
  
  "Dörd-bir, beş!" ego səsi qalxdı halda: "geri qayıt xəttinə uçuş və доложи komanda hava limanından!" Onun arxalanırdı ki, Osman olmayacaq, onun зверинце operatorları dispetçer idi. İnsan pultunun ya könüllü keçib digər tərəfdən, heç bir xilas, öz boynuna. Hər halda, o qədər də yaxşı formada. O, qışqırmağa başladı. - "Geri qayıt! Geri qayıt!"
  
  
  Biz gedirdik üzrə uçuş-enmə zolağında paralel olaraq, uçuş-enmə zolağında hərəkət qarşı külək. "Hans, - dedim, eşidən сирену, завывающую mühərrikləri, - əgər sən məcbur edə bilər, bu quş uçmaq deyil, o istiqamətdə də, onun olmasaydı шталь narahat qaydaları haqqında uçuş".
  
  
  O, hərəkət, obyektiv dəyişkən дроссели qədər çəkin, irəli əyilərək, sanki ego hərəkət qoparmaq bilər, bizim yerin. Səs qala qışqırdı: "Biz vurmaq səni! Biz vurmaq səni!"
  
  
  Onun təəccüb başladı olacaq, bu, zərurətdir. Дросселям daha heç bir şey. Vintlər edilmişdir aşağı addım, qarışıq idi, təcili və mühərrikləri işləyib tam gücü. Amma biz oldu. Xurma kənarında sahələri artıb qədər inanılmaz hündürlüyü. Erik наклонилась, əlini qoyaraq keçirmə qolu. O baxır, atasının ki, sanki yerində donub qalmağı uyğun bildi. Onun arxasında dayanmışdı, onlara приглушая çıxılmaz səs operatoru qala bilmədi eşitmək atəş arasından uğultu "Pratt-Whitney".
  
  
  "Готовься!" - рявкнул Hans. O, əmin idi ki, biz оторвались yerin var, ancaq Erika deyil спорила, və nə qədər ki, o, nə hərəkət, Hans qaytardı çalmak və biz başladıq suvaşmaq ağacların. Çünki, səs-küy mühərrikləri onu eşitdim, onlar скребли üzrə yatmışdı, təyyarənin.
  
  
  Qalxıb havaya, o сдвинул çəngəl irəli отрегулировав дроссель, stendlər və qarışıq. Sonra dərindən ah çəkdi. "İnsan, heç vaxt sədəqə məni cəhd bir daha!"
  
  
  Bu mikrofon onun, dedi: "Qalası Будан, bu NAA, dörd bir-beş. Yenə və yenə".
  
  
  
  
  
  
  
  
  Fəsil 15
  
  
  
  
  
  
  
  Hündürlüyü on min fut biz kilidli idi завесе duman. Onun təxirə salıb oturacaq ikinci pilot əvvəl və досталь siqaret. "Bax, dostum, - dedim, - sən qazandı öz məbləğdən".
  
  
  Məşğul qəbulu autopilot, o əyri, mənə gülümsədi və dedi: "Bu, hansısa bir gündür.
  
  
  "Qəhvə Эрики mən kömək. Varmı daha bir yer olar, torpaq, başqa Ламаны?"
  
  
  "Mən bu barədə düşündüm". O, siqareti götürüb isə onu saxlayıb, alışqan. "Şərq şəhərin arzusu var enində. Onlar istifadə onun üçün məşqlər. Ola bilər, onun sabahkı bizi ora əkmək, amma sonra nə?"
  
  
  "Biz daxil olacağıq licks onun təşkil edəcəyəm nəqliyyat".
  
  
  O, наклонил mənə baş прищурившись. "Onun ki, biz bir dəfə də olsun bu etibar etdi. Hər bir halda, siz nə axtarır?"
  
  
  "Siz çoxdandır ki, otel demək mənə fəlakətə Менданике. İndi yaxşı vaxt. Bu, necə baş verdi?"
  
  
  Bu ego etmişdir edir. "Yaxşı, indi onun danışaram, bu, sənə, yavaş-yavaş ... bölməsində burun təkər DC-6B var altı цилиндровый ilə CO-2, üç ilə hər tərəfdən on düz altı onda galon hər bir material. Nə olar, əgər sizdə atəş mühərriki, yük və ya багажный bölməsində başlamaq ətrafında bu kabin və bütün altı onların ətrafında işə başlayırlar və тушат yanğın. İndi sistem avtomatik olaraq işləyir. Qaz шлангам gedən təcrübəsi butulkalar, CO-2, təzyiq altında keçirilir istənilən nöqtəsinə göstərilən pilot. Bilirsiniz, au, CO-2? "
  
  
  "O, iysiz. Nəfəs pisdir. Ego olmaz, baxın bu кровотоке".
  
  
  "Əslində. Подыши kifayət qədər, səni öldürəcək, dərzi şeytana. İndi, əgər kimsə etdi ki, qazı bu İLƏ bir-iki düşüb kabinədə isə ekipaj bunu bilmirdim, ekipaj yuxuya olduqca sürətli. Eşidirsən məni? "
  
  
  "Mən задерживаю nəfəs".
  
  
  "Yaxşı, indi bu, tələb edir ki, bəzi hərəkətlər, ona görə ki, dediyim kimi, sistem işləyir, avtomatik, və kimsə də səhv və azad edəcək hissəsi İLƏ-2, kabinəsi oxunuş üçün tüstü. Yaxşı bölməsində burun təkər var микровыключатель iyirmi səkkiz. V. gəlirdi cari индикаторную lampanı kokpit ilə məşğul olan onu göstərir ki, effektiv zaman, transfer. İndi, əgər onun keçirib tel bundan keçid üçün электрическому соленоиду bu Silindr nömrəli hər sırada zaman switch öz işini görür, o boşaldır CO-iki, həm də ki, avtomatik olaraq başlayıb digər dörd silindr. Səsvermə sistemi necə işləyir, bir nömrəli gedir, onlar hər gedir. Hələ izləmək mənə? "
  
  
  "Bu necə ola?"
  
  
  "Ah, bu, bütün charm. Tel biri соленоидов əlavə выключателю iki nəticələri və спусковым qəbul edilmişdir. Hər hansı bir mexaniki edə bilər ego. Siz прикрепляете ego üçün rezin yastıq burun təkər üçün zaman gear idi qalxır və narahatçılıq burun təkər yığışdırılır, bu korpusu o toxunur keçid və взводит ego ".
  
  
  "Zaman gear düşür, o, öz işini görür".
  
  
  "Siz başa düşdünüz bu! Amma bu, hələ hamısı deyil. Zaman bu açarı quraşdırılmış, bütün əlaqələri olan kabin artıq yanğınsöndürmə sistemi istisna olmaqla, əlaqələri ilə burun tam yük отсеком, aradan olmalıdır".
  
  
  "Bu, böyük bir işdir?"
  
  
  "Yoxdur. On dəqiqə istifadə edərək, kəlbətinlər və hazırdır. Bir nəfər ön təkər edə bilər ki, bütün işləri azı iyirmi dəqiqə".
  
  
  "Və o zaman başa var ki?"
  
  
  "Var etibarlı yol off başa bütün uçuş göyərtə zamanı enməyə. Təyyarə qədər uçur, yanır şassi, narahatçılıq burun təkər взводит bəhanədir çəngəl. Təyyarə hazırlaşır приземлению və əhəmiyyəti yoxdur, harada, aşağı düşür gear və zaman ön təkər düşür, enir bəhanədir çəngəl.
  
  
  Elektrik yükü boşaldır CO-2 azn цилиндре nömrəli, qalanları isə avtomobilə avtomatik olaraq. Beləliklə, burun yük bölməsində yerləşdirilir təxminən səkkiz galon CO-2. O, zalda altında kabin heyəti. O qalxır vasitəsilə vents idi ki, закорочены, ona görə də onlar bağlanır avtomatik olaraq. Sən necə dedi, iy hiss edilmir. Üç dəqiqə sonra necə çıxdı toplaşmaq haqqında veriliş heyəti hazırdır ".
  
  
  "Deyəsən, siz artıq bu çalışmışıq".
  
  
  O, gülümsədi, sinfi. "Doğrudur, biz çalışdıq. Yalnız bu idi sonra uğradı. Biz sübut etməyə, baş verən kimi daha bir qəza, amma bizi heç kim dinləmək və biz bilmirdik almaq üçün qırıqları. Onlar закопали ego və apardılar. mühafizə altında. Əgər onun bilərdi əldə ... "
  
  
  "Olub-olmadığını sistemi yanğınsöndürmə DC-6 xüsusi onun üçün?"
  
  
  "Başqaları var olduqca çox oxşar, lakin onun hər iki təyyarənin idi DC-6B və zaman bir dəfə onu eşitdim ətraflı onu düşündüm, ola bilər ki, təkrar. Bu uçuş da olub gizli, mənə dəqiq xoşuma gəldi təyyarə Менданике. Hava aydın idi, hər şey normaldır, və təyyarə edir standart yanaşma enməyə uçur burada açıq demək torpağa.
  
  
  
  Var idi üç qrupa müstəntiqlər, və yaxşı ki, onlar bildik gəlmək, bu, ola bilər ki, komanda заснула. Biz bilirdik ki, komanda və biz bilirdik ki, onlar ətrafında olanlar bunu edir, ona görə də buxar, bizə ətrafında başladı öz araşdırma və odur ki, biz gəlmişəm ".
  
  
  "Siz tapdı, sübut edir ki, məhz belə qəzaya Менданике?"
  
  
  "Dərzi, bəli! Var idi чертово sübut! Дуза və bu ублюдки əlindən ego var. Sistem dörd təlimatlar klapan. Hər bir var, əks klapanı, başa düşürsünüz? O çəkindirir, hər şeyi hazır qədər imkan stream CO-2. Sizin əks klapanı və bütün qaz gedəcək xətti ilə. Onun aşkar istiqamətləndirici valve üçün ön kəsmək. Əks klapanı getdi, onunla, lakin üç başqa. Bu mil... " O всплеснул əlləri.
  
  
  Onun geri oturdu əvvəl baxaraq красноватую дымку. Şübhəsiz ki, bu, sadəlövh metodu sabote. "Zaman Дуса допрашивал sizi, siz etiraf etdi ki, bildiyiniz kimi işlər görülmüşdür?"
  
  
  "Bəli, əlbəttə. Daha nə o, nə edə bilər? Erik idi..."
  
  
  "Lakin bu, ego təmin".
  
  
  "Yoxdur. O, otel bilirik, bunu kim etdi. Kimi, dərzi şeytana, onu gərək bunu bilmək?"
  
  
  "O, səni soruşurdu, bu barədə bu gün bir daha, zaman səni apardılar?"
  
  
  "Yoxdur. Onu görməmişəm, ego qədər ego головорезы deyil qaldırdılar məni dağa".
  
  
  "Bu, ilk qəza ki, siz расследовали əvvəllər baş vermişdir olub burada?"
  
  
  "Nea." O, yenə gülümsədi. "Bu, böyük bir xəbər, nə bu. Bu zaman idi, onun idi, Konqo, əvvəl o, шталь Заиром. Onun idi Леопольдвилле işləyib Tansair. O, təyyarə adı Albertine isə oğlan adı ilə Dağ Хаммершельд idi, onun sərnişini nömrəli. Əlbəttə, bu, olmalı idi, əvvəllər sizin vaxt. "
  
  
  Onun heç bir reaksiya verib. Ona icazə emu davam бессвязно. Bu idi mənim günahım deyil ki, mən götürübdür ondan əvvəllər məlumat. Onun əlini uzadıb başladı konfiqurasiya miqyaslı tezlik. "Siz danışdılar Дузе haqqında fəlakətə ilə Хаммершельдом?"
  
  
  "Yox... Yox, onun belə düşünmürəm".
  
  
  Onun gözlərini bağladı və yadına düşdü: хатанги, bu, отколовшаяся əyaləti Konqo. Moshe Чомбе, ee lideri, döyüşlərdə qarşı BMT qoşunları. Böyük britaniyanın yara. Sovet hakimiyyəti narahat edir ki, ih oğlan Лумумбы yoldan ih ilə ayağı. Xruşşov artıq gəlirdim BMT əvvəl xəbərdarlıq Хаммаршельда ki, emu yaxşı istefa verdi. Хаммершельд getdi Konqo тушить yanğın. Üz uçur azn məxfi görüşü ilə Чомбе bu Ндоле. Kimi və Менданике, прилетевший üçün Осману. Təyyarə düşür internat zaman. Hökmü - cəzası yoxdur. Səbəbini qəza deyil, həm də tapıb. Səhv pilot idi, yaxşı ki, onlar hesab edə bilər... Hələ çıxdı Hans Гайер. Штопора: Nə aidiyyəti var, qədim tarixi olan oğurlanmış nüvə möhkəmlik? Revmatizm: Hələ ki, heç bir şey.
  
  
  "Kifayət qədər olub, biz yaxın əlaqə üçün dostları ilə Ламане?" Onu deyə düzəltməyə qulaqlıq.
  
  
  "Cəhd edin. Lakin haqqında nə düşünürsünüz, mənim tarix?"
  
  
  "Sata bilər və onun üçün bir milyon dollar, amma mən bir az da gözlədim, hələ qayıdacağam Хобокен. İndi mənə təxmini çatma vaxtı və mən güman edirəm ki, sizə Эрикой yaxşı cədvəli bəzi vaxt sərf səfirliyində qədər bilmərik daşımaq sizi daha sağlam iqlim ".
  
  
  "Bəli, hesab edirəm ki, hərəkət etmək üçün vaxt var, lakin, dərzi şeytana, bu piç Дуза digər tərəfdən".
  
  
  "Heç рассчитывай. Bu zolaqlar ki, biz torpaq, adı var?"
  
  
  "Əvvəllər adlanırdı Kilo-Qırx, ona görə ki, bu qırx kilometr Руфы".
  
  
  "Yaxşı, təxmini çatma vaxtı".
  
  
  "De 18.30 . Kimə sən istəyirsən səbəb Səfiri?"
  
  
  "Yox, ego boss". Onun qaldırdı mikrofon. "Çarli, Çarli, bu, Piper, bu Piper. Təkrar zəng üç dəfə, əvvəl geri statik revmatizm.
  
  
  Свино-latın - bu, köhnəlmiş uşaq dili olan siz oynaqların son hissəsi sözləri qarşısında, sonra əlavə ay kimi, илкай умбай - öldür avara bir adamı n. O, əla işləyir yerdə ego bürc bu gün də məlum deyil. Deyirsiniz, açıq - və mesaj qısa. O, əmin idi ki, Çarli üzrə səfirliyinin edə tərcümə.
  
  
  Verdi emu iki dəfə və qəbul revmatizm, bir otel.
  
  
  "Илокай ортыфай - eeneightay irtythay, - dedim, - qırx kiloqram, on səkkiz, otuz".
  
  
  Revmatizm idi: "Иадингрей, ıa çıxır, удлей və ушная gil - oxumaq, sizi ucadan və aydın şəkildə".
  
  
  "Məgər sən belə xülya?" - Hans gülümsədi. "Mən heç istifadə etməmişəm, onlarla хорька kimi idi Икерсне".
  
  
  "Ümid edək ki, heç kim, digər tərəfdən də".
  
  
  Odur ki, onun otel göndərmək əvəzinə, harada və nə zaman siqnal idi çağırışı AX çatdırmaq öz fayl haqqında fəlakətə Хаммершельда sentyabr 1961-ci il. Məsələ çoxdan keçib, amma mən onu bir dəfə görmüşəm, azn nen fayl, və mən bilirdim ki, o siyahıda. altında xüsusi yaşıl kartı ilə məşğul olan təsdiqləyirdi - "Mümkün qətl". Amma hətta donuz latın onun bilmədi risk. Дуза otel bilmək məlum olub Hans, kim sarsıldı təyyarə Менданике. Əgər arasında bu qəza və qəza demək olar ki, on beş il əvvəl mövcud olmuş əlaqə
  
  
  bu yaranması adına Хаммершельд açıq радиочастоте hər hansı bir formada ola bilər təsadüfi deyil. Texnika məhv edilməsi, hər iki təyyarə bir şey yox idi ətrafında, üçüncü dünya ölkələri və ya bağışladılar üsulları. Bu idi birinci əlaməti ki, NAPR ola bilər kimsə ilə texniki biliyə - deyəsən, nə ilə bağlı idi кражей Cockeye və ДПЛА.
  
  
  "Hans, zamanı qəzası Хаммершельда, sən heç olmasa, təsəvvür, bunun arxasında kim durur?"
  
  
  "Yoxdur. Çox idi ki, simvol otel qurtarmaq köhnə Дага. Təyyarə uzun müddət охранялся əvvəl ' lan etdi. Hər hansı bir mexaniki ..."
  
  
  "Hər hansı bir mexaniki, bunu edə bilər, amma kimsə idi əvvəlcə bunu araşdıraq. Siz nə vaxtsa görmüsünüz kimsə Ламане, onun bilirsiniz tərəfindən dəfə Konqo?"
  
  
  "Əgər varsa, onda mən yaxşı görmürəm. Əlbəttə ki, bu, çoxdan olub. Hey, sən hara?"
  
  
  "Qoymaq daha qəhvə və yoxlamaq Eric".
  
  
  "İlahi olar ki, mənə içmək! Amma mən razı qəhvə".
  
  
  Erik oturmuşdu irina buruq ağ. Onun başladı uzaqlaşmaq o yer, o, harada qalmış mərtəbəsində zaman onun əl обвилась ətrafında mənim ayaq. O, gözlərini açdı və усмехнулась. "Onun otelin üçün gəlmişəm".
  
  
  "Sənə gərək zəng düyməsini basın".
  
  
  O, скинула yorğan. Bu бюстгальтере və saytının bikini o gözləri qarşısında baş verdiyini söylədi olardı, onun hər hansı yara, göz - sadəcə başlanğıc üçün. "Mən istəyirəm ki, sən mənə lütf..."
  
  
  Onun, dayanıb baxdı bilər. Təbəssüm yox oldu, səs absurd biz həm boğaz. "Düşünmürəm ki, bizdə çox vaxt", - deyə o, əlini qaldıraraq yuxarı mənim ayaq.
  
  
  Onun göstərdi bizə, həm də xidmət. Nəhayət, vaxt az idi. Onun выскользнул öz geyim isə o выскользнула ətrafında o balaca idi ki, ona. Onu ehtiyatla uzanaraq azn nax azn taxt, və bir xəstəlik bizim bədən polad vahid bir zaman biz birlikdə hərəkət, əvvəlcə yavaş-yavaş, sonra daha əzmlə, hələlik biz ikisi də silkələmək başladı ittifaqında, согнулись birlikdə ...
  
  
  Sonra o, necə onun yenidən уложил onun, o açdı ləng göz və göstərir əlini mənə dəxli. "Sizcə, onun nə vaxtsa tanıyıram, siz kimsiniz?"
  
  
  "Zaman bizdə imkanı olacaq, mən sizə deyim". Onun dedi. "Qəhvə istəyirsən?"
  
  
  "Bu, yaxşı olacaq". O, усмехнулась, причмокнула və gözlərini yumdu.
  
  
  Onun hazırlamışdır qəhvə.
  
  
  
  
  
  
  
  Fəsil 16
  
  
  
  
  
  
  
  Biz yaxınlaşdıq Kq-Qırx, Hans itirdi hündürlüyü və kursunu dəyişib. Biz daxil pərdə və səddin üzərində, ümid zirvəsinə dünlər, təkcə üçün üz radiolokasiya nəzarəti Руфы, həm də gizlətmək üçün ən yaxşı vizual müşahidəsi.
  
  
  Hans idi, belə isə yaxşı kimi poçt göyərçin kimi kimi mexanika, ona görə ki, birdən-birə biz uçdu zolağın üzərində beton, занесенного qum. Onun qeyd zolağına sonra necə gördüm park yaxın Land Rover. İlə kolye mühərrik amerika bayrağı dalğalanırdı. Onun yanında iki nəfər izləyib bizə.
  
  
  Onu seyr авиадиспетчером Руфы və zaman Hans gəldi keçdi mimmo vəziyyəti yoxlamaq üçün uçuş-enmə zolağının, onu tanış səs eşitdim. Bu idi Дуза, ancaq слышный səs. O, özünü adlandırdı və позывные Fəlakət-əkiz. O, xəbərdarlıq Руфу üçün o выслеживал bizi və сбивал bizi, əgər biz tabe olmayacağıq əmri ilə torpaq. Əgər bizi заберут canlı, bizi задержат qədər ego gəlişi.
  
  
  "Bu, ola bilər bir az kobud", - Hans dedi. "Bəlkə, yaxşısı geri oturmaq ilə Эрикой halda, əgər bu çatlar daha çox onlar baxmaq buradan".
  
  
  "Sadəcə опусти onun, dost, ona məşğul olacağam mexanizmi və закрылками sənin komanda". Onun üçün kifayət qədər idi, düşünmək, və mən dedim emu ki, bizim şirkət ola bilər.
  
  
  O aparırdı köhnə quş olan enmə zolağı kifayət qədər gücü, ola bilər, daha sürətli uçmaq, əgər aşkar edəcək ki, zolaq çox arxadan cırıldığını və ya devrilib.
  
  
  Biz bir qədər sürüyən kimi olan kələ-kötür dayanacaqda yarı yolda üçün əhəmiyyət kəsb edir uçuş-enmə zolağında, onun dedi: "Hans, sən əsl pro. İndi isə aç açarları və gəl убираемся buradan".
  
  
  Erik artıq idi günü kabin açaraq latch zaman onu, o, koridorda. "Heç tək qoyma ki, heç bir şey sənə məxsusdur, əzizim, - dedim.
  
  
  "Onun deyil, belə ki, bir çox gətirdi". O, gülümsədi mənə. "İndi?"
  
  
  "İndi biz gəlib çatdı deyil, uçan".
  
  
  "Hara istəsən, səninlə", - o dedi, biz də qapı açmışıq.
  
  
  Sutton dayanıb aşağıda və bizə baxırdı, ona bədən Симмс.
  
  
  "Şadam ki, sən mümkün bunu", - dedim, спрыгивая aşağı. Onun saxlanılır əlini Eric.
  
  
  "Bizə yaxşı hərəkət", - deyə o, baxaraq bilər.
  
  
  Biz belə bir oyun Land Rover, müqəddəs разгорался sürətli idi ki, ətrafında bir yaxşı söz, axşam toran səhra.
  
  
  "Mən düşünmürəm ki, səni bildiriblər". Sutton bizə tərəf çevrildi şəxs üçün yenidən araşdırmaq Eric.
  
  
  "Bu, miss Гайер və mister Гайер", - özünü mən. "Yaxşı lazımdır yerləşdirmək səfirliyində bu an.
  
  
  
  Onlar aldanmaq tez uçmaq buradan. Ona izah edəcəyik sonra. Hansı vəziyyət Ламане? "
  
  
  "Məsələn, biz gözləyirdik cənazə mərasimində qalxıb çox səs-küy, izdiham var səfirliyinin. İndi bütün sessiz. Onu da, güman edirəm, siz bilirsiniz ki, Osman əlindən Будан. Тасахмед planlar qurur onu qaytara. Görünür, burada o, hər şeyi möhkəm nəzarət edir".
  
  
  "Bir şey baş verir kənarda?"
  
  
  O, baxışlarını baxışda olan Эрики. "Bir şey məlum deyil", - qətiyyətlə dedi. Aydın idi ki, ego öz qərargah-mənzilinin a ego, yəqin ki, çünki o, üfunət ki, o qaldırdı ilə bağlı mənim iştirakı hadisə yerində. Ancaq nə olursa olsun o bizim bilirdi ki, bizi düşünür, məni maraqlandıran yalnız bir məqam var. Kim çaldı "Петушок" və ДПЛА, hələ elan edib, bu barədə açıq.
  
  
  Biz gedirdik tərəfindən nə vaxtsa idi подъездной əziz. Alaqaranlıqda bədən çıxardı вездеход üzrə dik təpə və çıxmısan ən yaxşı yol. Onun soruşdu. - "Капралов, siz qulaq Руфу bu штуке?"
  
  
  "Bəli, ser. Müşahidə edirdik ki, onların arxasında", - deyə o, onun əli переместилась üçün шкалам qəbulu alıcı azn пьедестале. Səsi eşidildi, danışan fransız, sonra повторявшийся bir-ərəb, aklımda döyüşçüləri üçün onlar высматривали bizim cənub Ламаны.
  
  
  "Deyəsən, siz mənfəət və elə vaxtında", - cəhd Саттона quru idi, bir az nəm.
  
  
  Səfirliyində məhz Paula aparıb Eric və onun atası harasa gedir, harada idi, isti su və əda. O da mənə bildirdi ki, mən xüsusi bir dəvət müsahibə madam Менданике Prezident sarayında sabah saat dörd gün. Məlum oldu ki, Шема istəmirdi, qarşılıqlı görüş.
  
  
  Sonra onun qaldı tək Саттоном. "Sən deyə bilərdim ki, mənə, - dedi, onun ton işarə etdi, yəni ki, hər şey başqa cür olardı, əgər onun bunu. - Əlbəttə, mən hesab edirəm ki, tapılması Петушка haradasa radius min mil buradan - təmiz verəcəyəm".
  
  
  "Onda nə mənası sənə danışmaq olar?"
  
  
  "Tamamilə heç bir əlaqə arasında ölüm səfiri, o, hesab edir və кражей", - deyə o bildirib. "Var yük maşını və polis tapdı sürücü. O, bütün etiraf edib. Bu idi чертова axmaq qəza".
  
  
  "Həyat dolu, onlar deyil. Sağ olun ki, seçilmiş bizi". Onun üz çevirdi və pillələri qalxıb, gələrkən otağa əlaqələri.
  
  
  Çarli Nil qoyub məni bir звукоизолированной kokpit ilə скремблером, özü isə getdi yüklemek üçün düzgün bağlantısı. Скремблер - böyük ixtira. O, çalışır elektron dönüş öz sözləri anlaşılmaz sonra həyata spitting ih digər sonunda kimi zaman. Скремблер biri var qüsur. Əgər ih tutar üçüncü şəxs sözləri deşifr edilə bilər bir şəkildə istifadə edərək, daha sadə elektron cihaz. Belə ki, bir çox dövlət sirləri məlum olub çox çox. Müqavimətilə bu olmasıdır daim dəyişən kodu daxilində scrambler. Bu, qeyri-mümkün edir monitorinq tərcümə. Ən azı, hələlik.
  
  
  Mən AX belə idi kodu və verib, Çarli Нилу xüsusi ardıcıllıqla dəstləri, onu bilirdi ki, Хоук və onun edəcəyik söhbət özəl, baxmayaraq ki, uzun uzun duraklamalar üçün zəruri olan скремблирования.
  
  
  Onun heç vaxt sərf azn salam. "Qəza Хаммаршельда". Onun dedi. "Nəticə ilə bağlı motivləri və fərdi iştirak etmək".
  
  
  Hətta vasitəsilə скремблер səs Хоука malik eyni драйвовыми keyfiyyətlərə. "Sorğu yoxlanılır. Eyni zamanda, heç bir müsbət göstərişlər üzrə hər hansı mənbələrdən həyata keçirilməsi haqqında itkin avadanlıq. Almaniya mətbuatı məlumat yayıb haqqında слухах barədə исчезновении. Бундесвер və SHAPE təkzib edir. Kreml təhdid hamısını açıqlamağa reklam saat 12.00-greenwich üçün saat, sabah, əgər problem yox. qərara alınıb ".
  
  
  O, daha danışmaq və onun oturmuşdu, bir şey demirəm, gözləyir ki, o, mənim suallara cavab verəcək. Haqqında iddia edilən israfçılıq nüvə materiallarının - o ego artan həllinə - çox yazılmışdır. Həmçinin yazılıb ki, biz Qərbdə o qədər öyrəşmişik terror hərəkətlərinə ki, təhlükə nüvə şantaj edəcək, sadəcə olaraq, növbəti addım kimi qiymətləndirilə artan miqyasda zorakılıq. Onu alıb bu.
  
  
  Verilmiş Kremlin proqram olacaq ölümcül психополитическим zərbə NATO və ABŞ üçün. Bu səbəb ümumi hiddət. Və bir şey ki, решало, bu штопора haqqında kimdə idi Петушок və hara göndərilmişdi. Nəticəsində yarana bilər nüvə qarşıdurma və bunun nəticəsində bütün qalan olacaq cüzi görünür.
  
  
  Səs Хоука kəsdi mənim fikirlərimi səbəb скремблером. "Rəyi AX haqqında fəlakətə də Хаммаршельде idi mümkün саботажем istifadə необнаруживаемого qaz var. Mexaniki sübutların aşkar. Şübhə diqqət doktoru Корнелиусе Мертенсе, vətəndaş Belçika. Мертенс, uzun müddət işləmiş KQB-nin ixtisaslaşmış texniki sahələrdə, eyni zamanda, xidmətin funksiyaları yerinə Birləşmiş Millətlər Təşkilatının təhlükəsizlik zabiti. Мертенс meylli deyil, nizam-intizam.
  
  
  Ola bilsin ki, o, müstəqil hərəkət Konqo. Bildirilir ki, o, öldürüldü, Misirdə müharibə zamanı 67-ci ".
  
  
  Zaman Хоук çatdırdı məruzə, mənim ümid göz açıb. O, yenidən bağlanıb. Onun oturmuşdu öz gözləri ilə: "nə Qədər dəqiq hesabat ölüm haqqında ego?"
  
  
  Onu gözləyirdi. "Məlumdur ki, o, idi, qərargah-mənzilində Мухабарата Port Səid. Bina взорвано, qalan yoxdur. Onlarla хорька Мертенса görmədim".
  
  
  Bu kimi idi dalana dirənib. Var idi son ace. "Olub doktoru Otto van der Meyer Misirdə müharibə zamanı 67-onun?"
  
  
  Ən uzun gözləyin. Zaman Хоук yenidən sözə başladı, hətta üstündən scrambler наждачная kağız idi, daha işıqlı. "Yes qarşı van der Меера. O, orada idi iyun ayında. Bildirilib ki, o, xəstələndi. Sonra döyüşçülər ego heç bir gördüm, o qədər ki, çıxdı sentyabrında Əlcəzairdə".
  
  
  "Mən əlaqə saxlamaq", - dedim.
  
  
  
  
  
  
  
  Fəsil 17
  
  
  
  
  
  
  
  Hələlik onun etmişəm duş və брился mənzil Саттона, sürücü səfirliyinin qaytardı mənim Fiat təhlükəsiz və səs. Bütün suallara emu düzgün cavab verirdi, amma kimsə yox idi ih vermək.
  
  
  Sutton otel çox bütün məlumat və təmizlənmiş dən keçmiş günahları. Mən bütün otel ondan üz - bu şəhərin xəritəsi. Hələ ki, onun tədqiq ee, telefon çaldı. Bu idi Paula. Şam yeməyi olardı hazırdır, əgər biz ac idi. Mənə vermək istəmədi zövq ilə. Onu dedi Sutton üzr. Sonra onu, getdi yerindən. Onun yorğun insanlar mənim yol, rəsmi və ya digər. Zaman məndə bir iş var, onu üstünlük verirlər, nə də onun tək.
  
  
  Villa Van der Меера idi küçədə Флажей, bir neçə blokları, mərkəzi meydanı. Onun yenidən bayaqkı binanın qarşısında saxladı binası qarşısında polis. Onun otel yaşamağa atmosfer Ламаны növbəti gün, daha sonra böyük dəfn. "Sakit" idi uyğun yazı ilə. Qoşun getdi. Gözətçilər milis бездельничали bu арке, kurilə siqaret və söhbət edirdilər. Onlar atdı mənə yalnız bir baxış. Görünür, Тасахмеда narahat edirdi yalnız qəzəb Шемы isə Будане işğal Osman. İlk emu istəyirdi ram etmək isə başqa o kəs tutmaq, zaman hazır olacaq.
  
  
  Onun keçdi park sönük yanan qaranlıq, mən bilirəm ki, əgər bu dəb olacaq, yalnız bir soy бобам və хлопку, mənə lazım siqnal Хоуку haqqında uğursuzluq, və tərk. Nə Мертенс ola bilər дублем van der Меера, tamamilə mümkün idi. Camo və boyanması dəri - üçün bir problem deyil, professional. Siz həmçinin təcrübə əldə kənd təsərrüfatında. Çünki Afrika və BMT-nin edilmişdir ih rayonlarla birgə əməliyyatlar Мертенс olduqca bilər иммитировать van der Меера, və əgər van der Meyer vəfat nəticəsində bədbəxt hadisə və ya göstərişi ilə zamanı Altıgünlük müharibə, qəbul ego şəxsiyyətlərin olardı əsl çevriliş tərəfindən Мертенса. Heç kəs bilmədi və yuxu haqqında ən yaxşı прикрытии.
  
  
  Küçə Флажи idi, qaranlıq və qapısında van der Меера yox idi dünyada. Olduq yenə üzərində qalxmaq divar vasitəsilə. Lakin ilk qorumaq üçün əlləri битого şüşələr, onun накинул palto. Onun etdim yaxşı oldu. Вытряхнув ego, onun yoxlanılır Вильгельмину və Hüqo, обрадовавшись ki, əkiz Pyer yaşayır ev. Sonra onu ayağa qalxdı azn корточки.
  
  
  Digər tərəf divar idi, bu cür qaranlıq. Villa yox idi dünyada. İdi, erkən yatmaq, yatmaq. Doktor yox idi evdə. Daha heç kəs yox idi. Yer idi заперто və qapalı görünürdü kimi, misir türbə, pəncərə yuxarıda idi, möhürlənmiş kimi aşağıda. Глушитель, tucked daxili cibində əlinə, sıx прилегал üçün Вильгельмине. Bir shot kilid, cd sistem, arxa giriş və o oldu daxilində.
  
  
  Hava ağır idi, necə qaranlıq. Bir müddət açıq-aydın, heç kim yox idi evdə. Nazik şüa mənim flash улавливал mebel, xalçalar, qobelen, əsərlər. Bu, böyük idi mərkəzi otağı, усеянная пуфами. Bu ona birləşən, yeməkxana, sonra hall arxasınca isə kabineti doktoru. Səsi olduğu üçün onun hit kir.
  
  
  Divarları уставлены kitabları, amma məni bərpa olunur kütləvi kafedra mərkəzində otağı. Şüa mənim flash ifa miniatürlərində üzrə papye-maşe. Bu idi model eksperimental kənd təsərrüfatı stansiyası və geniş ekspozisiyası xarabalıqları Портариуса.
  
  
  İnformasiya materiallarında olan Хоук mənə verdi öyrənmək idi qeyd xarabalıqları. Менданике bağladı ih tamaşaçılar üçün dörd il bundan əvvəl, sonra qəza zamanı işıq və səs şou zaman sütun düşdü və öldürmüşəm bir neçə tamaşaçı. O zaman ki, onun bu post oxumaq, məni geri çəkildi fikri insident çətin görünürdü kifayət qədər mühüm bağlamaq üçün xarabalıqları və bununla da kəsmək ətrafında bir neçə turistik Ламаны. İndi onu edə bilər, özünüzü günahkar görə ki, зациклился anlaşılmaz məqam. Məlum olduğu kimi keçirdi roma çərçivəsində azn колесницах isti şənbə heç bir zaman.
  
  
  Onun risk və daxil lampanı. Bu ego, şöhrətin Портариус раскинулся bütün vaxtilə изношенном daha da artırmağa çalışmışdır. Bu idi böyük şəhər koloniyası, qurulan, sonra da payız Karfagen.
  
  
  Zirvəsi, öz inkişaf yaşadığım üçün ev idi ki, otuz min romalılar ih qul. İndi ego modeli dururdu qarşımda nümayiş broken divarları, sütunların və dar bayrağı - yer, tam da çox qədim ghosts və ola bilsin ki, bir çox müasir nüvə silahı və ego raket-daşıyıcısı. Nə nəcib bir yer ki, onu gizlətmək, взобраться ona və run! Ego asanlıqla ört-basdır etmək üçün o, baxdı, digər sütun və ya arka. Peyk kamera bilməzdik ego aşkar.
  
  
  Bizim otaqda, bizə bir mühit kitab, bizə bol-bol bəzədilmiş masa yox idi ki, heç bir şey göstərirdi ki, arxeologiya idi fad doktoru van der Meyer, урожденного Мертенса. Стонами yaxşı idi kart gösteren ki, Портариус yatır 30 km - də təxminən 18 kilometr şərqində Ламаны ki, hələ 60 kilometr cənub Портариуса düşür Пакар. Sonra belə böyük məbləği heç bir şey uyğun bütün uyğun mükəmməl: отобранная komanda komando Doktoru прибывала üçün Ламане üzrə iki və üç dəfə gedərkən azn Пакар, sonra isə Портариус. Bu разбивать mənim fikir зазвенел xəbərdarlıq zəngi.
  
  
  Onun söndürüldükdə lampanı və dayandı qaranlıqda dinləmək скрежету - четвероногому deyil, двуногому. Lakin onlarla хорька, mən kimi var yuva, qaçış yox idi. Onun qapını bağladı şkaf daxil zaman. Onun dayanmışdı yan ondan ilə Вильгельминой əlində. İçindən iki qapalı pəncərə panjurlar otaqda ola bilməz göründüyü kimi, heç bir mübarizə. Əvvəl onun daxil arxadan görmədim, heç bir məftil, сигнализирующей alarm. Bununla belə, belə bir peşəkar kimi Мертенс, onun bilərdi hata şey haqqında, способном xəbərdarlıq Varşava müqaviləsi dağıldı.
  
  
  Məndən idi əhval-durmaq və nəfəs atom, toz, və перегретым hava cavab gözlədi. Onun yaxınlaşdı yaxın pəncərə. Ağrı idi metal опускаемыми pərdələri ilə. Onlar əlavə кольцам hər iki tərəfdən sadə latch. Onu qoydu люгер dəqiqə və yaxasını düymələdi ih. Onun verir затвору qalxmaq, прижимаясь k ego пружине üçün o закрутился. Mən durmuşam arxası gün mənə cəhənnəm xoşuna gəlmirdi vəziyyət; Onun oldu mükəmməl силуэтом üzrə məşqlər üçün atəş. Pəncərə idi, qələm, və o, üzünü çevirdi, onun demək olar ki, dərhal sonra qaldırdı oynaqların. Sonra hər şey bitdi.
  
  
  Onun olmasaydı Killmaster N3 olmadığından həssaslıq. Məhz bu gizli həssaslıq - beşinci, altıncı və ya yeddinci hissi - saxlamış, mənə həyat. Zaman onun qaçdı k ah, mənim bütün hisslər baş qaldırdı qırmızı. Onlar xilas edə bilmədilər məni, amma xəbərdarlıq kifayət qədər aydın və birdən-birə bütün yer oldu deyəsən stadionunda kennedy, ny zamanı başladı matç, onu bilirdi ki, mənim instinktlərdən yaxşı formadasınız, hətta əgər mənim gələcəyi şübhə altında idi.
  
  
  Onun geri bərpa və свернулся üçün yeganə əlverişli sığınacaq - əzəmətli günün. Arxa onun shot, yaxın iki mənbə dünyada inilti, sonra isə üstündən xətt çəkdi yaxın dam. Mənim меткая atıcılıq belə görünürdü, sanki затмевала müqəddəs паутиной. İh çox idi.
  
  
  Bu megafon fransız törədilib səs. "Выкиньте tapança və üz ah!"
  
  
  Avtomatik çəkiliş прервала komanda olur barel palma bir neçə fut başım üzərində. Atışma gedirdi ilə зубчатого qorxulu villa. Ardınca ardınca daha bir növbəsində ətrafında kol evin qarşısında. Böyük hissəsi xurma ilə zədələnmiş. Üçüncü, bu geri evdə cəhd. Əgər onlar belə etməsələr vurmaq, bir ağac öldürəcəklər.
  
  
  Oni məni həbs qutusu. Hətta əgər onun bildi üzərində qalxmaq vasitəsilə divar, ora olardı kimisə gözləyirdi. tələ idi, diqqətlə mövqedədir. Yeganə штопора ondan ibarət idi ki, bilirdi olub ki, onlar əvvəl və ya sonra o, evinə girdi necə ki, mən zəng gəldi.
  
  
  Onun alıb revmatizm kifayət qədər tez. "Müsyö Karter, siz ölmək, bir an sonra əgər təslim olun!"
  
  
  Bu, həqiqətən, mənə itaət. Heç bir təhlükə ki, mən ölərəm, əgər o, bunu etməyəcəyəm, ona görə ki, kimsə bilirdi ki, mən kiməm. Və yeganə, kim idi bu barədə bilmək-bütün NAPR idi Nick Carter.
  
  
  Könülsüz onun üz Вильгельмину, soyuq və sergey yaxınlaşdı at inləyirdi, necə insan idi ki, əminəm ki, вотум-вотум qarşılaşacaq onunla.
  
  
  "Əlləri qoymaq divar və наклонись!" gəldi komanda.
  
  
  Onun uzun gözləyir, çox güman ki, görə psixoloji təsir edən bu idi mənə göstərə əvvəl onun yaxınlaşdığını eşitdim shaggy. Kiminsə əl вцепилась mənə saç və дернула görə başını. Onun parıltı tutdu ordu ayaqqabı və оливково-yaşıl kol əvvəl mənə gözü düşüb sarğı. Kiminsə əl məharətlə oxşadı mənim bədən xahiş спрятанного silah. O, aşkar Hüqo və ya Pierre, lakin onun itirdi qərarı ilə mübarizə. Mənim əlləri idi, geri qoydu, biləklər bağlıdır. Sonra tutaraq əlləri ilə hər tərəfdən məni толкали irəli. Fikir, elə ondan ibarət idi ki, mənə birbaşa yolunda hər şey mənə hata və ушибить shin. Maneələr zolağı tökülmək kimi mən də düşünürdüm zaman onun oturdu arxa oturacaq maşın isə mənim iki düşmən hər yan tərəfdən.
  
  
  Sonra hər şey dayanıb.
  
  
  Onun irəli uzada-uzada, baş, tənəffüs gecə hava.
  
  
  Sonra onu soruşdu. - "Nə qədər mil qədər Портариуса?"
  
  
  "Kəs səsini", - deyib bir-birinin ətrafında mənim mühafizəçilər.
  
  
  "Kifayət qədər uzaq səfər üçün bir axın", - dedilər ön.
  
  
  
  
  
  
  
  Fəsil 18
  
  
  
  
  
  
  
  Onun qətiyyən etiraz etməzdi səfəri bir mövzu. Pəncərə çıxarılmışdır edilmişdir ilə paltar meh əsirdi, haradasa orada патрулировал təyyarədaşıyan gəmisi. Bütün, nə etmək lazımdır, bu aktivləşdirmək düyməsini самонаведения, прикрепленную mənim sağ ayaq üçün diz və onun bilərdi kifayət qədər sürətli ola altı yüz qoşun. Amma bu anda o, xoşbəxt idi oyun.
  
  
  Əvvəldən aydın idi ki, oğurluq deyil-nin gecə. Çox güman ki, dörd il iş onlarla хорька kimi Менданике bağladı Portarius görə hadisə idi ki, bir təsadüf. Ola bilsin ki, Мертенс, kimi özünü gösteren van der Меера, gördüm Менданике, o istəyir ki, istifadə xarabalıqları üçün hansısa başqa məqsədlər, başqa hazırkı. Bu andan Мертенс etdi, öz yemək üçün hətta üçqat pərdəsi ilə öz şəxsiyyət, развалинами və ümidsiz vəziyyəti.
  
  
  Bu ego ring daxil agentləri bu Касто və Хидельберге. Əks halda onun olmazdı həllinə ki, tapmaq, baxmayaraq ki, "Xoruz göz" ən ölümcül taktiki nüvə silahı arsenal NATO-nun, o, həm də ən həssas. Bütün digər nüvə döyüş sursatı sistem var dual-key ilə məşğul olan qoruyur, belə bir oğurluq.
  
  
  1970-ci ildə asi elementləri yunan ordusunun almaq üçün cəhd sığınacaq yaxınlığında Салоник olduğu хранилось taktiki nüvə silahı. İh dayandırıb эскадрилья qırıcı HAVA qüvvələri Yunanıstan. Hətta əgər onlar qazanmışlar nüvə silahı, onlar faydasız olardı onlar üçün, və heç bir təhdid olardı. Onlar olmasaydı, ikinci açar.
  
  
  İlə Cockeye bütün başqa. Ego ıntegrated circuit və aviyonik budur ki, hər kəs tutacaq ego qara qutu və anlayacaq ego işlər edə bilər, onu partlatmaq. Bu səbəbdən "Петушок" altında yaşayıb, xüsusi mühafizəsi. Nə Мертенс bildi hit mühafizəçilər, göstərdi, nə qədər çevik idi, o ego yoldaşları oynayır.
  
  
  Yazıq qoca Менданике və ya dərk acı həqiqəti, ya похолодел zaman Петушок düşdü, öz doğma torpağında. Ümidsizlik o, xəbərdarlıq səfiri, o, hesab edir. Baxmayaraq ki, məndə yox idi, bütün detalları, onu gördüm ki, Дуза və Тасахмед xüsusi əməliyyat əməliyyat. İh işlər ondan ibarət idi ki, dəstək cəbhəsi və saxlayın azn nen diqqət ictimaiyyətinin. Шема təmsil təhlükə. O, həm yanaşmışdır yaratmaq üçün mif контрперевороте. Yalnız Hans Гайер təmsil təhlükə və məhz təşəkkür emu onun oturdu arxa oturacaq maşın, скованный kimi, cücə, mənim yol şöhrət məşğul olan zaman məxsus Риму.
  
  
  Sonunda bu idi cütlük uzun gün. Onun, qərara aldı ki, bir az yatmaq lazımdır. Məni разбудило ki, mən почуствовал неровную torpaq isə gecə soyuq.
  
  
  Maşın dayandı. Səs deyirdilər tez, pıçıltı ilə. Biz köçürülüb, bundan sonra da. Zərbələr kəsildi və mən başa düşdüm ki, biz спускаемся. Külək səs-küy paltar утихли. Echo, отбрасываемое maşın, deyirdi ki, biz qapalı otaqda. Biz yenidən dayandırılıb. Bu dəfə mühərriki söndürülmüş oldu. Gün açıldı. Daha boğuq səs, iki almanca, biri deyir: "bir vaxt sərf Etməyin əbəs yerə".
  
  
  Gözətçi sağ məndən məni sövq sola. O, ki sol tərəfimdə saxlanılır mənə görə yaxası. Bildim çəkinməyə удушья. Гудел generator. Metal qapı лязгнула. Var idi корабельный səs. İdi, hələ gəzmək. Onun hiss dövranı sərin seçmə hava. Azn Portarius müəyyən edilmişdir yenilikləri.
  
  
  Sənəd oldu sürətli komanda və onun sel. Əl mənim yaxalığında yataq sarğı gözü. Onun моргнул bu ani işıq istəyərkən ona cəlb etmək istərdik baxış.
  
  
  İh üç nəfər oturmuşdu masada əksinə məni. Cüt hər iki tərəfdən böyük görünürdü tanımadığı və zəif işığında onlar daha çox idilər, kölgə daha ih rəisi. Həmçinin kölgəsində onların arxasında yüksək idi хвостовая hissəsi DC-7. Bu idi yeraltı tatyana idi və mən şadam ki, gedib ov təyyarə Руфе. Divarlar hər iki tərəfdən idi metal, amma bir örtü yuxarıda idi камуфляжным. Şübhəsiz ki, onun arxasında olmalıdır замаскированная uçuş-enmə zolağı, amma mənə maraqlı idi, nə üçün peyk ötürücüləri aşkar deyil onun.
  
  
  "Siz tapmaq bu möhtəşəm?" - soruşdu, mənim sahibidir.
  
  
  "Necə siz deyirsiniz, sonra romalılar və ya qardaşları barbara?"
  
  
  "Mən deməliyəm ki, gözləyirdim, səni, əvvəllər", - o, çağırışa məhəl qoymayıb, mənim comment.
  
  
  "Mən gəldim, sonra bildim, amma düşünürəm ki, lazımdır müzakirə gecikmə ilə polkovnik".
  
  
  O da rədd edir. "Bilirsiniz ki, az qala uduzduq mənə pul. Nifrət oynamaq dərəcələri. Məgər bu belə deyil, doktor Şröder?"
  
  
  Onun sol idi doktoru Şröder ilə dəyirmi sərt şəxs və boz qısa стрижкой. "Bəli", - idi ego revmatizm.
  
  
  
  "Bir deyin görək, nə adı var, van der Meyer və ya Мертенс?"
  
  
  
  "Ha!" o стукнул ладонью stola. "Yaxşı! Onun sizə dedim, onu dedim sənə!" - həyəcanla dedi o, öz приятелям. "Və bu, bir bahis ki, onun qalib doktoru, Vilya. Ona dedim ki, o öyrənir".
  
  
  Doktor Vilya, daha arıq növü ilə toxunurdu, hırıldayıb güldü.
  
  
  "Siz deyirsiniz ki, adam kimi oynayan qumar", - dedim.
  
  
  "Yox, onu heç vaxt oynamaq bu qumar. Onun qoyuram yalnız müəyyən şeylər. Kimi və onun qoyuram sizə, cənab Karter. Onun, doğrudan da, düşündüm ki, siz burada səhər yeməyi".
  
  
  "Hə, var idi imkanı dəvət məni".
  
  
  "Onun otel, amma dünən hələ çox tez idi. Sən korlanmış mənə bir gün və bir çox idi del".
  
  
  "Daha yaxşı olmaq üçün hərtərəfli".
  
  
  "Düzdür!" O, моргнул və zorla burun. "Necə bir peşəkar qarşısında başqa, onun əminəm ki, siz də razılaşarsınız ki, bu xislət ilə məşğul olan əhəmiyyəti var. Onu bilirəm ki, öz həmkarları və deyə bilərəm yekunlaşdırmaq uğurlu fəaliyyətimizin - bizim missiya", - o, əlini uzatdı xeyir. "vasitəsilə diqqət. Məgər bu belə deyil, cənablar?"
  
  
  Onlar пробормотали də revmatizm. "Bəli, diqqət. Siz bilirsiniz ki, cənab Karter, niyə əksəriyyəti ограблений bank, nə qədər olursa olsun, yaxşı, onlar digər, son uğursuzluq? Oğurluq ola bilər əla yerinə yetirildi, amma bu xəstəlik - bir ona!" o qədər böyük barmaq oxu mühazirə, "harada şey dağılır. Bunun bir səbəbi də, əlbəttə ki, uğursuzluq ola hərtərəfli əsl peşəkarlar planlaşdırma - bundan sonra necə, belə ki, ona qədər". O şirin gülümsədi. "Bildiyiniz kimi uzun, bizdə bu əməliyyat idi mərhələsində planlaşdırma?"
  
  
  "Təxminən dörd il plus-minus bir neçə ay".
  
  
  "Əla! Əla! Siz başa düşürsünüz, nədən onun?" O, məktubla müraciət etmişəm, öz naməlum tərəfdaşlara, sonra yenə mənə tərəf döndü. "Zaman birinci mərhələsi başa çatdırılıb, biz bilirdik ki, var kritik семидесятидвухчасовом dövründə. Высвободившийся material idi təqdim edilə buraya olmadan aşkar etmək. Və sonra burada, biz idik, əmin olun ki, o, heç bir aşkar edilib. основательность, mister Karter ".
  
  
  "Mən bilirdim ki, haradasa mənim üçün yer olmalıdır".
  
  
  "Biz bilirdik ki, Qərbdə bir təşkilat olan biz gözləyə bilərik ediblər. AX, a AX - Nick Carter. Axı bizdə sizə dosye eyni qalınlığı kimi, Müharibə və sülh".
  
  
  "Mən ümid edirəm ki, bu da oxunur".
  
  
  "Bəli, bəzi yollarla daha yaxşıdır". O, istifadə barmaqlarını. "Западногерманский BND - bu gülüş. MKİ-nin itirmiş və öz əməliyyat qabiliyyətinə görə ifşa və istifadə edənlər sarsaqlardan, onların buraya göndərirdilər. Mİ-6 занятаа bu Ольстере və meydana çıxır. Fransız və italyan SİD ilə bağlı доморощенными terrorçuları və sair, və sair. Yalnız AX və AX, siz özünüz - səs kimi, biz bu oxumaq və bizə lazım deyil idi kompüter üçün bu barədə bizə məlumat verin ".
  
  
  "Mən onun durmaq və təşəkkür etmək üçün vahid ziyaret?"
  
  
  "Buna ehtiyac yoxdur. Çünki sizin təşkilatın fəxr edir öz üstünlüyü ilə, biz, cənab Karter də fəxr edirik təşkil edir. Dediyim kimi, biz gözləyirdik ki, sizi".
  
  
  "Əgər siz gözləyirdi məni niyə öldürmək üçün mənə Римэ?"
  
  
  Мертенс qaşlarını çatdı: "Bu, səhv idi və mən üzr istəyirəm. Bizim rəis stansiyası Римэ bildirirdi ki, o, izləmişəm sizin. Çünki həddindən artıq qeyrət, o, düzgün истолковал öz təlimat. Yox idi həllinə nə öyrənmək rolunu oynamaq bizim təşkilati baxımdan. Hətta bu halda ego hərəkətləri idi непростительны və ego daha bizimlə deyil. Onun gəldim üzrə Ламаны qoşulmaq üçün sizə qaytarılması üzrə. Belə ki, indi siz başa düşürsünüz ".
  
  
  "Yox, bilmirəm. Əgər Дуза reallaşdırdı, onun olardı geri Roma vasitəsilə Qahirə".
  
  
  "Дуза bəzən axmaq. O, недооценил sənin qabiliyyəti, amma inan mənə, sən olmasaydı getdim Qahirə, sən olardı buraya gəlmişəm. Bunun əvəzinə sən gedib Будан arxasında vəhşi гусем".
  
  
  "Siz yanaşmaq altında təsviri", - dedim, necə seyr yoxa doğma ухмылка.
  
  
  "Tamamilə mümkündür. Ki, w, hərəkət etmək üçün vaxt". O, başını tərpətdi охранникам arxasında məni.
  
  
  O qədər davam etdi onu, fikirləşdi ki, tutqac arxa hissəsi ayaqlarını стулу və siqnalı qoşmaq самонаведения. Onun qərar gözləmək iki səbəbə görə. O arxalanırdı istifadə etmək, məni, bu isə o demək idi ki, cəzası burada açıq demək indi olmuşdur planlar və o hazır idi подыграть, hələ görəcəyəm "Петушок" əti.
  
  
  Gözətçilər qoyduq məni ayağa. Мертенс və ego həmkarları-doktor idi, belə ki, eyni geyimli аккуратную yaşıl döyüş forması. İh çəkmələr idi отполированы qədər parlaq. Baxdı, elə bil, Мертенс və şirkət cəlb edilmişdir yalnız nüvə silahına.
  
  
  Şröder durur, başını yuxarıda digər iki. Дуэльные yara onun yanaqlarını, плоское прусское üz - çıxar otuz il və siz əsir SS şərq cəbhəsində, реструктурировали, qaytardıq Şərqi-Германскую Demokratik Respublikasına üçün rəhbərlik terror dəstəsi sayı belə паркетов, sonra Afrika üçün eyni və deyərdim mənim dilli-dilavər sahibi", və sairə, və sairə".
  
  
  Digər tərəfdən, Villi, doğma ətrafında eyni yerdən
  
  
  морщинистое, dar əlavə sifəti ilə parlaq qara gözləri. Var idi cür заядлого инквизитора vasitəsilə hər kəs özü yandırılan yandırmaq üçün səni.
  
  
  "Mənim bilək, - dedim, - onlara daha yaxşı olardı ortaya".
  
  
  "Mən təəssüf edirəm ki, bu barədə, cənab Karter, - kədərli səsləndi Мертенс, - ancaq, dediyim kimi, biz planlaşdırırıq ki, diqqətlə və biz planlaşdırırıq qorumaq sizə nə dərəcədə mümkündür. Biz недооцениваем öz qabiliyyətinə".
  
  
  O jest zaman bir-birinin ətrafında mühafizəçilər yola məni metal günü və çevirdi ee dairəvi qələm. Qapı açıq partlayış və mən gördüm ki, yer производило təəssürat futbol sahələri ilə stadionu. Tamaşaçılar çalışmışıq ki, daha bir şey тонкому daha donuz dərisi. Bu şəhər colosseum. Biz çıxdıq ki, bir zaman idi подземельями və hüceyrələri altında döşəmə amfiteatr. Qədim hörgü qalıb daş döşəmə və ətraf divarları.
  
  
  İdi ay, və onun onun işığında görmək bilər сетчатую маскировочную grid başı üzərində isə onun üzərində - dəyirmi xarabalıqları ən Колизея. Mərkəzdə təmizlənmiş sahələrdə zindan idi itkin "Петушок". O, устанавливался azn ДПЛА. Hər ikisi oturdu başlanğıc рампе, наклоненной altında çox aşağı bucaq.
  
  
  Biz köçürülüb üçün başlanğıc рампе. Bu mükəmməl sığınacaq. Bizim peykimiz, bizə kamera SR-71 kosmosda heç vaxt görəcəksiniz ego - ən azı o qədər buraxılacaq. Bu, əlbəttə ki, ironik - burada, xarabalıqları, mükəmməl yaratmaq üçün cihaz xarabalıqları.
  
  
  "Bəli, cənab Karter, siz nə düşünürsünüz?" - dedi Мертенс.
  
  
  "Mən donuq idi".
  
  
  O dayandı. "Ah, bu, necə?"
  
  
  "Siz danışdınız diqqət. Hətta qaranlıqda onun görürəm ətrafında bu özünü, hətta, snayper, onlardan siz orada yerləşdiriblər. Bu heç bir mənası yoxdur".
  
  
  "Doğrudur? Siz eşitmək deyir ki, yoldaşları? Nə mənası yoxdur?"
  
  
  "Nə danışdınız ki, insanlar haqqında planlaşdırırlar soyğunçuluq, sonra isə uğursuz zaman, escape, onu deyərdim ki, siz ediblər, eyni səhvi".
  
  
  "Siz ki,? Horst, Xose, biz harada səhv etdik?"
  
  
  "İlk səhv, - deyirdi Şröder, almanca, - ondan ibarət idi ki, səbəb ego buraya".
  
  
  "Oh, heç bir начинай bu, yenə, - oğlan dedi Vilya, - sadəcə ona görə ki, sən çox axmaq anlamaq üçün..."
  
  
  "D! Onun kifayət qədər yaxşı başa düşürəm. Əgər mənim komanda, bu raket oturmaq deyil orada. Əgər..."
  
  
  "Sənin komando! Bu, onun planlaşdırılır üçün..."
  
  
  "Cənablar! Cənablar!" Səs Мертенса həlli elmi-tədqiqat vəzifələri mübahisə. "Odur ki, bizim qarşımızda addımlar bizim birgə səylərimizin nəticəsidir. Ehtiyac yoxdur mübahisə və vaxt yoxdur. Amma qonağımız deyir ki, biz səhv etdik və mən, məsələn, hotel bilmək olardı, nə biz səhv etdik. Bizə deyin, Cənab Karter ".
  
  
  Baxmayaraq ki, o zaman onun bunu bilməz, onun hazır idi düyməsini basın самонаведения azn atmaqla tərəfində ayaq. Onun gördük ki, məni göndərdi tapmaq, ancaq mən hər şey edə bilər, an - bu, çıxış yolu tapmaq. "Nə qədər ki, siz başlamaq deyil, bu quş, - dedim, - o, yaxşı спрятана. Siz bunu edəcəksiniz, НАДЖ, ya Altıncı donanması sığınıram et seq aktları. Siz bag əvvəl alınacaq məqsədi. "
  
  
  "Bu, heç vaxt baş üstə, elə deyilmi? Oh, yox. Yaxşı, diqqətlə baxın, mister Karter. Onun otel üçün siz gördünüz ki, sizə kömək olacaq run. İsə hələ ki, görüləsi işlər çoxdur".
  
  
  Onlar qaytardıq məni içəri, lakin поручни DC-7, a otağa qarşı tərəfində ana meydançaları vardır. Onun bir neçə mərkəzlərində, uçuşları idarəetmə. Onu gördüm, elektron konsol ih sistemi yaratmaq, ih телеметрию müşahidə. Mən heç bir şey göründüyü daha изощренного, nə Мертенс və qrup toplanmış dərinliklərində Портариуса.
  
  
  Otaqda bir dəstə olub texnik, hər şey eyni cür zərif formada, necə və ih rəhbərlik. İki oturmuşduq, mən nəzarət modulu və gömrükçülər siyahısı. Daxil olduqda, onlar bütün diqqət və Şröder ih an.
  
  
  "Onun üçün otel sən də bunu gördüm". Мертенс просиял. "İndi bizə oldum uyğunlaşdırmaq bizim öz idarəetmə qara dənizə təyyarə "Петушиного gözləri". Asan məsələ deyil, mənim başqa, amma, şükür istedadlara, biz onların burada toplanmış, biz yaxınlaşırıq əks отсчету".
  
  
  "Andre bilərəm ki, onun abort bir dəqiqə. Düşünürəm ki, bizim qonağa mane qısa təlimat. Olar, bizə bir nəzər məqsədi edin?"
  
  
  Biz Andre idi rəngsiz gözləri və uzun çevik barmaqlarını. Odin onların ətrafında bərk iki düymələr panelində soldan ondan. Tarama ekran ERX kilidi ilə Mark 7 əhatə divar. Azn nen ilə müstəsna aydınlıqla yalançı cür Qara paltar. Hub nen idi Krım yarımadası formasında ромбу. Dəmir yolu xətti, Dnepropetrovsk idi шнурком gedən vasitəsilə bilək Джанкой bu Sevastopol.
  
  
  Sevastopol - bu, daha çox qərargah Sovet Qara dəniz donanmasının, o zalında cənub sərhədində dəniz kimi, SSRİ-Murmanska şimalında.
  
  
  Biz Admiral Yeqorova şimal donanması ola bilər yüz daha çox gəmi, daha admiral Сысоева bu ego qara dəniz qoşunları komandanlığında olan o təchiz Aralıq dənizi, lakin altı raket крейсерами sinif "Xaç", 50 эсминцами "Кашина" və demək olar ki, eyni sayda sualtı qayıqlar sinif Y, o, heç bir tərəddüd.
  
  
  Skaner yaxınlaşıb Севастополю iri planda. Mənə o lazım deyil. O, orada idi. Bu mütləq idi məqsəd üçün kimsə ilə nüvə ambisiyaları.
  
  
  "Siz öyrənmək lazımdır bu?" Мертенс фыркнул.
  
  
  "Dumanlı şəkildə. Kimsə mənə dedi ki, ego radar keçilməz".
  
  
  "Kimsə dedi ki, sənə düzgün deyil. Məgər bu belə deyil, Andrey?"
  
  
  "Bəli, ser."
  
  
  "Andre göstərmək qonağımıza tutduğu kursu".
  
  
  Andre bərk hələ bir neçə düymələri, və biz oldu baxmaq, bütün Aralıq dənizi regionu Ламаны şərq, o cümlədən İtaliya, Yunanıstan, Türkiyə və Qara dəniz. Yaşıl xətt протянулась demək olar ki, açıq şəkildə qədər İon paltar arasında Китерой və Антикиферой arasında Пелопоннесом və Критом. Orada xətti пролегала vasitəsilə ada Cyclades Ege. O keçirilirdi şimal Лемноса və şərq Самофракии. O, обогнул dar keçid vasitəsilə Дарденеллы və keçərək, quru sub-Александропалиса, пересекала türkiyə ərazisinə, onların şimal Хаяболу gediş Qara dəniz ətrafında Даглари. Oradan o, getdiyi açıq-aşkar Sevastopol.
  
  
  "Çox səmimi və iş üzrə, - dedi Мертенс. "Ah, onu bilirəm nə barədə düşünürsünüz. Radar baş verən halda geri bilməz ki, bir şey tapmaq üçün uğursuz peyk камерам. ДПЛА hərəkət deyil belə sürətli və bu, imkan vermədi ki, bütün bu zaman tullantıları. Məgər bu belə deyil? "
  
  
  "Sizə söz", - deyə onu, mən istəyirəm ki, bütün almaq.
  
  
  "Əlbəttə, radar tutdu olardı bizim kiçik səylər... əgər emu idi ki, az olan. Hündürlüyü, mister Karter, hündürlüyü. Gördüyünüz kimi, bizim raket hərəkət edəcək su üzərində kiçik bir təcrübəsi həm məsafə. Biz запрограммировали ego daimi hündürlüyü otuz fut. Zaman keçir o torpaq, o gedəcəkdir kontur torpaq, ağaclar, ущельям - nə olacaq bir şey və ego hündürlüyü dəyişiklik olacaq. Və, necə siz yaxşı bilirsiniz ki, radar yox olacaq scan onun belə aşağı trajectory ".
  
  
  Onu gördüm, Sevastopol, ego dar лиманом, ətraf ego uçurum, möhkəm веерами-детекторами. Lənətə gələsən idi ki, hər hansı bir raket olmalıdır küncə doğru trajectory. "Петушок" müəyyən edilmiş azn ДПЛА, heç bu lazım. Bu idi məqsədi ego oğurluq. O, daxil ola bilər demək olar ki, sıfır nöqtəsi, açıq, ox kimi.
  
  
  "Mən cavab bütün sualları?" O, yenə nə.
  
  
  "Bütün birindən başqa. Siz niyə hər şey belə başlamaq istəyirəm ki, Üçüncü dünya müharibəsini?"
  
  
  Səsi "nə üçün siz, burada mister Karter, bunun qarşısını almaq üçün! Düşünün qurbanlarının ki, siz gətirin, bütün bəşəriyyətə. Gedək, var hələ nə qədər ki, mən sizə göstərmək istəyirəm əvvəl proqram. Təşəkkür Edirik, Andre. "
  
  
  Bu, dispetçer də olmuşdur qapı kilidi. O tikilmişdir nəzərə alınmaqla, müdafiə partlayış. Bu olmasaydı, xüsusi ehtiyac run ДПЛА ilə yük JP-4. Ola bilsin ki, ilk Мертен planlaşdırılır qaldırmaq межконтинентальную баллистическую raket.
  
  
  Onlar, vəli, məni üzrə idarəetmə mərkəzinin uçuş üzrə неосвещенному daş dəhlizi istifadə edərək, фонарики. Biz ayağa üzrə qədim nərdivan oldu mühit xarabalıqları. Orada ayı başladı bizim bələdçi. Biz getdi nə olmalıdır əsas küçəsi qədər gəldik одноэтажному kompleksinə, müasir tikililər. Gəzinti zamanı onu qeyd mühafizəçilər duran yüksəkliklərdə.
  
  
  "Nə deyirəm ki, - dedi Мертенс, - mən əminəm ki, siz üzr doktoru Шредера və doktoru Vilya. Görəcəksiniz ih sonra, amma indi var, işin və bizdə də".
  
  
  Mənə qaşınma edirmi oturub bir səbəbdən. Dovşan önə baxan kafedrasının ayaq, onun bilərdi artırmaq əhalisi Портариуса azn altı yüz nəfər. Adətən, onun öz işimi görürəm və armatur yoxdur. Amma bu qeyri-adi idi və Хоук verdi mənə əmr. Problem ondadır ki, bilmədim oturub.
  
  
  Kompleks daxilində deyil fənərlər işıq idi ki, bir ibrət planlaşdırma. Bizim kamera izleme Samos kifayət qədər güclü tutmaq üçün блоху yönəlib golf ilə məsafə neçə yüz mildir. Normal peyk улавливал işıqlar xarabalıqları. Bu qeyri-adi vəziyyətin фотоинтерпретатор qəbul edəcək, qeyd və məlumat versin.
  
  
  Мертенс getdi dəhlizi üzrə onun iş otağı. Orada idi, stul və bir neçə stul, amma bütün otağı idi, özü беспорядочную bir dəstə hissələri və hissələrinin elektron avadanlıq.
  
  
  "Mən üzr mess", - deyə o bildirib.
  
  
  "Siz gərək idi, daha səliqəli çıxır ilə bu Хаммаршельдом". - dedim, axtarır, boş stul, amma onu gördüm.
  
  
  O, mənə baxdı ikinci, sonra isə gülümsədi. O, oturdu masası, mənasız və öz kağızlar.
  
  
  "Nə qədər ki, sizin bu штуке?" - soruşdu, onu, yanaşma masa, gələndə oturub ona. "Ya bu, dövlət sirri?"
  
  
  
  "Sizdən elə bir gizli şey yoxdur, mister Karter". O, başını qaldırdı, hansısa kağız. "Sizinlə bizə ривненской əlli biridir. Biz hamımız burada hazır işə salınması. Zaman toz, belə demək уляжется, biz növbəti mərhələyə keçəcəyik. İndi gedirəm ki, oxumaq sizə sizin proqramda iştirak etmək. Siz yazın bu film və biz görəcəyik ki, bu veriləcəkdir etibarlı əllərə üçün dünya yayım. Siz məşhurdurlar ". O, gülümsünüb. Üz ifadəsi, mənim гиену, оторвавшуюся təcrübəsi başqasının hasilatı.
  
  
  "İnsanlar sülh!", o, oxumaq, kimi var, üçüncü növ: "təşkilatının məsuliyyətli görə, nüvə silahının məhv rusiya port Sevastopol adlanır AX. AX - bu, xüsusi casus agentliyi ABŞ hökuməti ilə məşğul olan qətllər və hökumətlərin devrilməsi. Ego direktoru rəisi və əməliyyat - David Хоук. Oğurluq raketlər "Кокай" və onun raket-daşıyıcı, həmçinin ih səliqə həyata keçirilib "Хоуком". Onun, Nick Carter, kömək missiyanın yerinə yetirilməsində. Onun bunu etiraz əlaməti olaraq. Onun olacağam ölü zaman bu sözlər yayılır. Onun cavab verirəm görə, qətl AX.
  
  
  "Bu aktla nüvə soyqırımı dəyər двоякий planı. Üçün məhv Sevastopol olacaq məsuliyyət qoyulmadıqda Çin Xalq Respublikasına. Bu mümkün nüvə müharibəsi "və sonrakı dünya потрясениях Xok" dəstəyi ilə Pentaqon, planlaşdırır hakimiyyəti ələ amerika Birləşmiş Ştatları. Heç bir zaman ətraflı məlumat vermək. Mənim son ümid ki, mənim sözlərimi olacaq eşidildi hər yerdə! "
  
  
  "Yaxşı, - o, gözlərini qaldırdı, adam yalnız dedi ki, proqram nitqi - bu necə səslənir?"
  
  
  "Vuruş. Qrammatika özü də çox dəqiq".
  
  
  "Ah, ancaq təsiri haqqında fikirləş".
  
  
  "Bu, olacaq kimi görünür broken yumurta", - dedim.
  
  
  "Kimi daha çox pişmiş, mister Karter, ya da, bəlkə də, unlu suda bişmiş qaz?"
  
  
  "Necə ki, bizə təqdim ego, heç kəs almayacaq".
  
  
  "Ha! Sevastopol viran. Dünya dəyər astanasında məhv. Düşünün, yalnız nəticələri haqqında sizin təsdiq amerika Birləşmiş Ştatları. Birincisi, bu onu göstərəcək ki, bu dəhşət məsuliyyət daşıyır gizli kəşfiyyat bölməsi sizin hökumət. o, məlumat versin amerika ictimaiyyəti haqqında casus agentliyi, haqqında olan heç kəs bilmirdi. Üçüncüsü, nəzərə artan olmaması, ictimai dəstək, bu ona gətirib çıxaracaqdır сбою sistem! "O, yumruq vurdu stola, bir anlıq o ego выпученных gözü səsləndi ki, ağılsızlıqdır.
  
  
  "Haqqında, sizi əmin edirəm ki, cənab Karter, biz hər şeyi düşündüm, biz çoxdan planlaşdırılır və bu an. Bilirsinizmi, bu təşkilatın biz bütün borcludurlar can bir, və o məqsədləri. Tahmin edə bilərsiniz ki, bu nədir?"
  
  
  "İndiki zaman öz hökmünə".
  
  
  O, əksinə, gülümsünüb. "Sizin ölkədə çatmır güc ruhun, edam etmək üçün kiməsə. Bizim məqsədimiz - dağıtmaq, sizin dözülməz sistemi. Donuz анархию... sonra zaman lazımi dəstəyi parçaları yığmaq və düzgün ih yaratmaq". O, yumruğunu və sergey qayıtdı.
  
  
  "Salamlayıram Sezar". Onun geri çəkildi əvvəl və селл kafedrasında, amma bir ətrafında mühafizəçilər оттолкнул məni.
  
  
  O, özünü elə aparırdı ki, sanki heç məni dinləmir. "Orada nə deyir sizin dəniz piyada - bir neçə yaxşı adam? Bəli, bu bir neçə yaxşı, hər kəsdən. Hər bir insan, peşəkar, öz sahəsində bilir ki, emu etmək, bunu necə, və müəyyən məqsədlə. məqsədi ilə məşğul olan əhəmiyyəti var sonunda. Onu da göstərmək lazımdır ki, mən nəzərdə tuturam ".
  
  
  "Mənə Тасахмед odin üzrə salamladı, sizin əlli peşəkarlar?"
  
  
  "General - müttəfiqimizdir. Qarşılığında onun əməkdaşlıq, biz xilas olduq Менданике. Ego mükafat - NAPR, bizim isə, - sakitcə çıxıb getmək üçün doğru zaman". O qədər бурлил, o, iki кинопроектор və продел ona film. O qoydu ego stul, və o, нацелил ego divar.
  
  
  "Siz təsəvvür edirsinizmi, nə qədər onu gözlədim, burada sizi, cənab Karter. Siz də professional, hətta əgər yox idi, onun əminəm ki, sizə maraqlı olardı, necə ki, biz əldə etmişik, bu, çox bilik AX və özüm haqqında. Diqqət. Səsvermə görərsən ".
  
  
  Onu gördüm, amma əvvəl oldum dinləmək daha çox. "Bugünkü dünyada tibbi texnologiyaların heç bir şəxs olmazdı işləməyə məcbur etmək kimi lazımdır. Amma bəzi şeylər onun xülya. İynə biri гипердермии çox sadədir. Onun istifadə etməyə üstünlük verirlər, fiziki vəsait əldə olunması üçün psixoloji məqsədləri".
  
  
  "Təqdim etdiyiniz yerlər üçün filmlərin?"
  
  
  "Bu halda deyil. Onun edərdim ki, sən qalxıb. Sizin rahatlıq daxil deyil mənim maraqlar". O, jest etdi və mühafizəçilər dönüb mənə belə ki, onun baxırdı divar ilə məşğul olan xidmət ширмой.
  
  
  O, щелкнул keçid. "Mən əminəm ki, sən biləcəksən ki, köhnə dost", - зажужжал proyektor.
  
  
  O, haqlı idi. Onun olardı öyrəndim Joe Бэнкса, əgər o замаскирован altında гориллу. Onun N-3 iyerarxiya. O, N-6, nə qədər ki, yoxa tripolidə açıqlayıblar təxminən dörd il əvvəl. - Xok mənə dedi ki, Joe ki,-məlumdur ki, təsadüfi deyil. Qəza başa ölümcül nəticəsi.
  
  
  Bir axşam o, oteli tərk yaşadığı ilə блошиными мешками və yoxa çıxdı. Heç bir iz. Və indi onu bilirdim ki, hara ego gətirdi külək.
  
  
  Hələ ki, onun heç bir filmə baxdı Мертена olan o idi təqdim, mənim ona qarşı idi, sadəcə хладнокровным. Onu öldürmək, onun kimi yalnız bilərəm. Yarı-k, ego qeydiyyat dişlərim сомкнулись ki, belə güclü çənə əzələləri hazır idi partlaya. Onun hiss tər boyun, dad желчи boğaz və ağ od, alovlu hər поре.
  
  
  Onu heç vaxt görməmişəm ki, insan qətlinə fotoşəkil diri-diri. Onun kimi seyr ilə belə Joe Бэнксом, приколотым, kəpənək kimi, bu yazı taxtası. Onun kimi seyr Мертенс göndərir iki головорезов, bıçaq aradan qaldırılması üçün dəriləri колотят ego kimi, əgər yenə üzümü. Onu gördüm, necə Мертенс praktiki gəlirdi слюной görə əzab Joe.
  
  
  Film başladı, lakin onun gözlərini yumdu. Onun idi, düşünmək və mən bunu bilməz, axtarır, kimi həyatına can atır və meydanda vasitəsilə köhnə dost. Dayanmaq və ya yatmaq, o bilmədi düyməsini basın самонаведения ilə bağlı əlləri. Cəhd etmək Хьюго azad etmək mənim bilek çox uzun və diqqəti cəlb edəcəkdir mənim müşahidəçilərin. Mənə lazım idi, ala bir şey qəti.
  
  
  Onun eşitmək kimi davam edir бессвязно Мертенс. "Bilirsən, nəhayət, o razılaşdı bizə deyə hamı - əgər biz yalnız ego güllələnib. Siz поливаете duz xam əti və ağrı çox güclüdür".
  
  
  Onun zarıdı və cəhd пошатнуться masa. Məndə yox idi altıncı düym, hələ ki, mənim köməkçilərim deyil qaytardıq məni yer.
  
  
  "Oh, bu incidir, hə". Мертенс nəfəs aldı. "Və əlbəttə ki, biz verdiyimiz sözə əməl etdik, öz sözünü. Amma əvvəl biz qurtardı, onu əzab-əziyyət, o, bizə danışdı haqqında kifayət qədər AX və Nike Картере, ona görə də vaxt keçdikcə bir yerə yığa bildik ki, bizə lazım bilirik. Əlbəttə ki, bu, belə deyil". Onlardan əvvəl хорька, hələ daha sonra biz qərara gəldik ki, proqram sizi və AX bizim əməliyyatları. Belə ki, görürsünüz. "O, çıxıb maşın və daxil брылев.
  
  
  Ona imkan verdi ki, ağız вытечь ıso tərəfində rta və döşəməyə çökdü alıb zərbə çiyin. Zaman mənə həvalə silah, onun tez yaxınlaşdı, planlaşdırma flips əvvəl ki, приземлит məni stula, onun harada olacaq упереться ayaq ego diyarıdır.
  
  
  Bizə görə ki,. Onlar əlil bütün hərəkət, möhkəm tutaraq məni. Onlar olduqca милыми. Bir корейцем, digəri isə латиноамериканцем. Asılı olmayaraq, ih coğrafiya, onlar tədqiq eyni bir mətn. -
  
  
  "Allahım, - dedi Мертенс, - mən düşündüm ki, sən edilir üzrə daha sərt material. Siz narahat ki, sizinlə müraciət edə bilər belə? Qorxmayın, siz bizə deyil, пригодитесь belə раздетом edə bilərlər. Biz istəyirik ki, siz yaxşı səsi var."
  
  
  O, yaxınlaşdı, gün və o, imkan verdi ki, öz охранникам etmək işlər изобразив huşunu itirərək imkan verib ki, onlara yarım qeyd məni özü ilə.
  
  
  Sonunda dəhlizinin biz yenə gəldik руинам və daş pillələri, terek sahilə enən aşağı. Мертенс basdı düyməni, və aşağıdan axşama yaxın müqəddəs göstərən, tozlu yol ölüm.
  
  
  O, etdi, sonra, mən ümid nə. O getdi, birinci. Mənim poçt бизнесявляется siz hər hansı bir xüsusi çətinlik, siz ih almaq. Onun dövrəyə girdi və hiss edəndə ki, hakimiyyət mənə güclənir, çiyninə ayaq подоткнул yaxşı və atdım. Onun əlaqə ilə geri Мертена. İlə визгом o, çökdü pilləkənlə aşağı. Güc mənim vuruş вырвала mənim müdafiəsi üzrə balans, və biz çox отставали payız.
  
  
  Cəhd itələmək başını, lakin heç bir əl, hər halda. Onun belə deyil çatdı dibinin. Haradasa arasında ona və başlanğıc nöqtəsi, onun çıxdı dərin kosmosa olduğu qaranlıq, soyuq və boşdur.
  
  
  
  
  
  
  
  Fəsil 19
  
  
  
  
  
  
  
  Kimsə məni çağırıb adı ilə, lakin ən delle bu deyildi mənim ad. "Siz səhv edirsiniz, - dedim, - sizə bir daha bütün başlamaq lazımdır".
  
  
  "Ned! Ned Cole! Edin, edin!"
  
  
  "Qorxma, əbədi. Cəhd edin dərindən nəfəs". Onun bilərdi səsini eşitmək, lakin idi, fərq ondadır ki, mən düşündüm ki, demişəm. Onun mübarizə düzəltmək üçün bu açaraq gözləri. Onun yenidən bağladı ih parlaq işıq. "Yalnız şeytana bıçaq", - mızıldandı mən.
  
  
  "Ned! Ned bu, onun Matthews Paula!"
  
  
  Növbəti cəhdi də onu gördüm ki, o, hüquq. O baxırdı mənə şəxs və baxdı heç vaxt belə şirin olur. Orada başqa bir şey deyildi makiyaj, bəli, nə demək olar ki. Onun qoymaq qədim daş soba - qurbanlıq qurbangah. Bir zaman idi, kamera işgəncə. Yeganə müasir bir əlavə idi, parlaq və parlaq adama.
  
  
  Hər hansı bir işığında Paula idi gözəl varlıqdır. İlə отведенными əvvəl əlləri ilə выпяченными грудями, сосками, возбужденными deyil ehtiras və qorxu ilə подчеркнутыми birds və сочленениями ee bədən, onun tez bütün araşdırdı.
  
  
  Haqqında "allaha şükür!" - o zaman gördüm ki mən baxıram bilər.
  
  
  "Nə vaxta qədər onun burada?" Otaq mərkəzində dayanıb daş sütun. Onun çox bağlı olub, ona təkcə əl və ayaq, həm də ətrafında sinə.
  
  
  "Mən ... mən bilmirəm. Zaman onun oyaq idin ... bütün qan. Onun düşündüm ..."
  
  
  Mesaj səsləndi kimi порез bıçaq aradan qaldırılması üçün dəriləri. Onlar yığışıb etmək, onunla eyni və Joe Бэнксом, əgər mən top oynamaq. "Onlar səni gözləməyə almış?"
  
  
  "Zəng idi. Onlar dedilər ki, sən qəza, və..."
  
  
  "Niyə gəldi Sutton?"
  
  
  "Ego ... ego səbəb görüşə sarayına ilə general Тасахмедом".
  
  
  Onun başını yellədi qurtarmaq üçün нечеткости və arzuladı ki, etmədi. "Paula", - başladı, mən.
  
  
  "Yaxşı ki, bizdə burada?" Polkovnik Дузе idi нагнуться üçün daxil olun. Azn nen idi yeni forması ilə генеральской ulduz çiyinlərində. "Oh, necə gözəldir". O, gəldi və uzun və dözülməz baxdı Paulo. O, əlini uzatdı və sığalladı onun sinə. Onu eşitdim, o втянула hava.
  
  
  "Çox gözəl, həqiqətən çox gözəl". O, aparıb əlləri ilə ee ayaq. "Real чистокровная. Onun böyük olur cins". O, всхлипнула, o zaman onun ağcaqanad лапу arasında ee itburnu. "Təmiz qızıl", - köksünü ötürdü, o,.
  
  
  "Sən kifayət qədər adam gəzmək üçün козье və свиноматка выбросит səni ətrafında загона", - dedim ümid притянуть ego özünə.
  
  
  Bu işə düşüb. O, mənə yaxınlaşdı ilə burda yağlı ухмылкой. "Sizi bir daha görməyimdən şadam."
  
  
  Var güclə kifayət qədər vaxt напрягаться kimi ego sol tərəfi врезалась o, həm sağ - mənim çənə. Onun плюнул ona qan və o işləməyə başladım əbədi mənə.
  
  
  Onun heç də bunu növüdür ki, o, məni увел. Lakin ağrı və онемения onun sözünə davam elədi, vaxt uzatmaq. Bu, çətin yoldur almaq, ancaq başqa idi.
  
  
  Zaman dayandı, o, ağır-ağır nəfəs alırdı. "Həkim dedi ki, mən heç причиню sizə çox böyük ziyan, amma biz cəhd bir daha, zaman, siz hiss daha çox hazır". O, üz çevirdi, məni geri Пауле.
  
  
  Var, hissi var idi ki, mənim bilek çox uzun idi ehtiyacı məngənəsində, amma mən hələ də bilərdi hərəkət barmaqları ilə. Bir çox saat onun tətbiq, bu cür hərəkət, idman zalı AX ilə Питером Андрусом. Peter idi Гудини. Emu yaxşı idi. Ego işlər ondan ibarət idi ki, проинструктировать və məşq etmiş, N-necə ki, bunu nə başqa heç kim edə bilərdi olub, bağlı, qandallı və ya dəyən çay barel ilə sementlə. Mənim barmaqları başladı протягивать yarım Хьюго altında özüllər.
  
  
  Sonra vaxt qədər və daxil Мертенс və Vilya.
  
  
  "Polkovnik, sizin əlləri bu qız!" Qol Мертенса idi забинтована və hətta опущенной başını ona deyə bilərdim ki, emu deyil ценымногие yaxşıdır. O, хромал sergey gördüm məni - qan damcılayırdı, görünür, soyuq.
  
  
  "Niyə dərzi şeytana!" - проревел o. "Ki, sən onunla nə etdi?"
  
  
  O, mənə tutdu görə saçları və yuxarı qaldırdı. Onu eşitdim, o втянул hava zamanı şəklində məni. "Doktoru, Vilya, su gətirin, əldə qorxudan! Дуза, əgər..."
  
  
  "Mən yalnız bir az смягчил, belə ki, o, daha meylli əməkdaşlığa".
  
  
  "Rədd ol buradan! Çıx bayıra, rədd ol!"
  
  
  Мертенс yenə mənə baxdı, пощупав mənim qat dollar. Sonra o, yaxınlaşıb Пауле, vəcdlə dedi, sanki: "Ümid edirəm ki, siz üzr ego davranış".
  
  
  "Mən də burdan getmək istəyirəm, doktor van der Meyer". Səs Паулы tir-tir əsirdi, amma o, yox idi истеричкой.
  
  
  "Və sən, əzizim... bu şərtlə ki, biz edə bilərik, xahiş vasitəsilə bu centlmen".
  
  
  O, вежлив, bu chanter - qayğı, onun rifahı, hazırlanması, diri-diri aradan qaldırılması ilə nax göstərilir.
  
  
  Qayıtdı Ki, qoca, və gətirdiyi su buketler üçün ноющей baş. Onun heç bir reaksiya verib. Villa hücum etdi məni, aşağı tərəfdən gətirmək mənə göz yoxlanılması mənim kəllə. "Ola bilər, çox zərər emu", - deyə o bildirib. "Bu ego qulaq və baş arxasında olduğu ударился daş, qan".
  
  
  "Amma bu, ola bilməz!" Мертенс həqiqətən причитал.
  
  
  "Ya o ola bilər dik".
  
  
  "Bəli!" İndi onlar həm də dayanırdı qarşımda. Onu eşitdim зажглась kibrit.
  
  
  "Daha sən планируешь məşğul olaq?"
  
  
  "Bu iş".
  
  
  Alov опалило mənim yanaq və взъерошило saç. Mənə bu bütün qalan nəzarət qalmaq üçün безвольным. Əzab ölçmək mümkün deyildi. Alov въелось mənim əti. Onun hiss iy gary.
  
  
  "Bu kifayətdir, - dedi Мертенс. "O, həqiqətən olmadan şüurun. Mənim heç bir arzum кремировать ego burada".
  
  
  "Mən hələ əmin deyil. Biz cəhd başqa bir yol, biz başlaya bilər".
  
  
  Mən gördüm ki, Şröder otağa girdi. Ego gırtlaksı səsi birdən-birə загрохотал. "Doktor, var on beş dəqiqə başlamaq üçün countdown. Siz lazımdır".
  
  
  "Start tutmayacaq qədər biz alacağıq, burada nə istəyirik", - deyə Мертенс.
  
  
  "Amma proqramlaşdırma quraşdırılıb, bütün məlumatlar daxil".
  
  
  "Mən bilmirəm, onu bilirəm. Sənə gözləməli olacaq, hələ ki, mən gəlirəm".
  
  
  "Bu, uzun müddət davam edə bilməz. Heç bir müddəaları haqqında задержке artıq müəyyən olunmuş vaxtdan başlamaq üçün ".
  
  
  "Mən gələcəm, bir dəfə bilərəm!"
  
  
  "D! Ona dedim ki, sənin planı onunla yaramır, o yaramır". O getdi, muttering.
  
  
  "O eşşək, - köksünü ötürdü, Мертенс, - o istəyir nə etmək, bu partlatmaq Sevastopol".
  
  
  "Qoy bu садист Дуза hücum etsə həm bıçaq, həm də biz baxaq görək, kömək olub, bu, ona var idi". Villa hələ ki, deyirdi almanca və o, ümid edirdi ki, Paula ego deyil oxuyur.
  
  
  Mənim ayaq az idi qüvvələr və az duyğular, amma onu aşkar edə bilər əvvəl poçt azn рукояти Хьюго. Скрутив əlini onun üzərinə qoymağı bacardı nax üç barmaq. Onun başladı cəhd azaltmaq ego xurma. Təzyiq idi структурировано belə azad etmək lenti kəsdi ilə məşğul olan удерживала blade mənim предплечье. Lakin o, azad edilib o ana qədər zaman Villa geri döndü Дузе.
  
  
  "Mən bilmirəm, çıxardı edirsiniz ego, qurultay, polkovnik", - oğlan dedi Мертенс. "Əgər belədirsə, səni казнят. Doktor Vilya düşünür ki, o bilər dik. Əgər belədirsə, sən diri. Sənə çox istəyirəm qız, sən bilərsən başlaya bilər".
  
  
  "Mən başa düşmürəm". Səs Дузы aşağı idi və ki, qaynar.
  
  
  "Bu, tamamilə sadə. Sənin təcrübə var. Başla ilə ee əlləri və ya sinə, ya hər yerdə istədiyiniz. Amma indi yazmaq başlayacaq işə indi!"
  
  
  "H-ki, sən nə istəyirsən!" Səs Паулы yüksək idi və demək olar ki, tükənmək üzrədir. Mənim barmaqlarını çatmadı qüvvələr azad Хьюго.
  
  
  "Mən heç vaxt bu qadınla", - səsi titrəyirdi Дузы.
  
  
  "Sən indi, ya ölmək". Səs Мертенса qardaşı azn оборванную məftil, hazır qıra.
  
  
  Onun saxlayıb, başını опущенной, barmaqlarını напрягались. Onun eşitdim yalnız ağır-ağır nəfəs. Paula захныкала: "Lütfən, yox!", sonra o, qışqırmağa başladı.
  
  
  Kəmər qədər zəifləyib və рукоять Хьюго idi mənim xurma. Onun сдвинул ego, və blade прорезало mənim köynək. İndi lazım əlavə стилет üçün шнурам deyil, aşağı salıb onu. Onun həlli elmi-tədqiqat vəzifələri domkrat Паулы və diqqət. Onun tərlədim qan və qan etmişəm mənim barmaqları липкими, zaman və nəhayət, onu gördüm ki, asanlaşdırdı, öz telləri.
  
  
  Onun gasped. - "Gözlə! Dayan!"
  
  
  Bu çıxardı ih xilas.
  
  
  "Siz də sağ idi, doktor Vilya, siz doğru idi!" Мертенс фыркнул.
  
  
  "Burax onu tək", - mızıldandı mən.
  
  
  "Əlbəttə, əlbəttə! Biz hər şeyə toxunmaq, bizə bir saç və onun baş, əgər sən сыграешь öz rolunu".
  
  
  Paula düşüb huşunu itirdi. Ee sol qolu oldu qan. Düzünü deyirəm, əgər lazım gəlsəydi onu qurban verə qarşısını almaq üçün çalışan, onun olardı səssiz qaldı, nə qədər dəhşətli bizim səhnə idi.
  
  
  Zaman Дуза məni öldürdü, onun vaxt qazandı. Paula alıb mənə bir az da. Bir fışqırıq və mənim əlləri olacaq azaddır. Əgər mənim ayaq pulsuz idi, onun olmasaydı шталь gözləyin. Necə olsa da, bu, bizə idi, üç ilə, onların ətrafında oldum подыграть.
  
  
  "Doktoru, Vilya, xahiş edirik, yazıcı".
  
  
  "Su!" - oldu, mən.
  
  
  "Senyor Karter itirir iddia və ya polkovnik geri qız". Villa yoxlanılır portativ kompüter Sony zaman Мертенс göstərdi mənim tanınması.
  
  
  "Oxuyun, bu, həm də sonu", - deyə o bildirib keçirilməsi, kağız mənim gözlərim qarşısında.
  
  
  "Heç bir şey oxuya bilmirəm olmadan su".
  
  
  Bucket hələ qalırdı az Дуза onu saxlanılır, hələlik onun давился və piqqi nəfəsini.
  
  
  "İndi götür, oxu, və heç bir zəhləm gedir", - deyə Мертенс. O, sarsılmış bu həyəcan.
  
  
  "Haqqında nə qız?"
  
  
  "Söz verirəm ki, onun daha çox təsirləndim". O, əl atıb ürəyinə.
  
  
  Onun toxunub, onun güllələnib kimi yalnız onun, çıxıb ilə yollar.
  
  
  "Oxuyun, Karter! Oxuyun!" Kağız задрожала qarşısında, mənim üz zaman Vilya onun mikrofon ağız.
  
  
  Onlar da məni öldürələr kimi tanınması qeyd olunacaq film. Onlar ikisi bir yerdə olacaqlar, onun bilərəm tapmaq ih ilə Хьюго. Qaldı Дуза idi ki, əlçatmaz. Bundan başqa ego öz кобуры 45-ci çaplı, emu idarə конфисковать Вильгельмину və o, vurulmuş ona görə kəmər. Əgər onun bilərdi подобраться üçün, ona yaxın olmaq, onun olardı etdi "Люгер" və gəlib bütün ih.
  
  
  Bildim üç dəfə korlamaq tanınması əvvəl Villa məni xəbərdar edib ki, əgər onun спроектирую düzgün Дуза yenidən başlayacaq стругать Paulo.
  
  
  Dördüncü дубле, onun hazır idi. Zaman onun yaxınlaşdı bar "vaxtım yoxdur ətraflı məlumat vermək", onun gedirdi təmin etmək üçün bir neçə öz. Məndə şansı yox idi. Zaman onu oxumaq: "bu aktı nüvə soyqırımı dəyər двоякий planı", Şröder onun ağcaqanad başını keçid və korlanmış mənim çıxışımı.
  
  
  "Мертенс!" - рявкнул o almanca. "Biz cilovlamaq hesablanması. Siz getmək lazımdır, dərhal!"
  
  
  "Bir dəqiqə", - yanına qayıdırdı Мертенс. "İndi sən bütün korlanmış!"
  
  
  "Heç vaxt mübahisə. Siz də lazım dərhal, əks halda, bizə dayandırmaq lazımdır".
  
  
  O getdi əvvəl Мертенс macal топнуть ayaq.
  
  
  "Polkovnik bilər
  
  
  məşğul yazıları, doktor, - təklif Villa, keçən səs yazan və mikrofon Дузе gedərkən girişinə olmadan qapı.
  
  
  "Yaxşı, yaxşı! Polkovnik, qeyd start əvvəldən. Onun, istəyirəm ki, o, sağ idi, zaman geri olacaq. Zaman onun bədən aşkar olunacaq Ştutqart, onun istəyirəm ki, ego öyrənmək mümkün idi". O, qaçıb uzaqlaşdı.
  
  
  Paula yenidən idi şüurunda, amma onun gözləri остекленели şokdan. Ee məqsədi üfüqdən yeni, sanki o, bilmirdi ki, başa düşmək olur. Дуза gülümsünüb mənə o zaman yaxınlaşdı keçirilməsi, kağız bir tərəfdən, mikrofon başqa.
  
  
  Onun плюю, onun yeni forma. O zaman reaksiya verib, aşağı axtarıram, onun son sözünü kəsdi sahil, tutma mənim bilək. Mənim əlləri azad altıncı, закрутились kimi yaz. Onu tutdu və sol əl üçün ego boyun və zaman onu bərk-bərk ego yaxından, mənim sağ толкнула Хьюго aşağı və сидбном hərəkət edir.
  
  
  Ego qışqırıq idi, fəryad ağrılı-acılı biliblər. O, çalışırdı ayrılmaq ölümcül клинка, amma indi mənim əl idi ətrafında ego geri. Ego boyun выгнулась məqsədi saçları arxaya tərəf yığılıb, gözləri və ağzı açıq Gedərkən, onun əl cəhd tutub, mənə görə bilək.
  
  
  Məndə yox idi bu ona mərhəmət. O, heç bir şey layiq deyil. Onun выпотрошил onun kimi balıq, həyat qədər грудинки və atmaq üz. O düşüb ilə мяуканьем, подтянув ayaqları yaradır, embrionun birləşmə nöqtəsi və embrion. O qədər метался, пиная пятками uğur olmadan saxlamağa çalışır, öz daxili, onun ikimərtəbəli, ip, onların ətrafında olanlar onu mənim ayaq. Nəhayət, mənim əl yataq düyməsini самонаведения. Monitorlar Altıncı donanmanın ələ mənim bir siqnaldır.
  
  
  Paula bilmirdim ki, nə baş verir və vaxtım yox idi deyə hey. Ee gözləri kimi idi агату, o baxır, kimi polkovnik çalışır əlində cənnətə. O, hələ копался dənizdə öz qan və içalat, hələ ki, onu et seq aktları высвобождал. Onu gördüm ki, o, yenidən aşağı düşüb huşunu itirərək ki, həmin zaman başqa bir halda idi ki, yaxşı ideya.
  
  
  Onun qaldırdı Вильгельмину mərtəbə, becərilmiş Doosa's Danse Macabre. Onu da çıxarıb, ondan bir gun 45-ci çaplı və aşkar ego cibində öz обойму ilə bayram şənliyini maddələrdir.
  
  
  "Hara, siz bizə rəhbərlik edə bilərsiniz yüngül səyahət", - deyə ona emu. O, məni eşitmədi. O, artıq idi bu yol.
  
  
  
  
  
  
  
  Fəsil 20
  
  
  
  
  
  
  
  Bu ofis kurort kompleksində Мертенса onun heç kəsə aşkar bəli gözləmirdi. Aksiya idi başlanğıc meydançada. Əlli nəfər mərkəzində olacaqdır idarəetmə missiyası və ya durmaq divarlarında təmin təhlükəsizliyini. Onlar, kim zalında dispetçer, kilidli olunacaq. Heç bir şans dayandırmaq başlamaq, oradan olmayacaq. Mənə lazım idi alacağını özü "Петушок".
  
  
  Onun keçib və on fut kompleksinin aşağıdakı əsas küçə zaman прожекторный fənər karniz haqqında eşitdim xarabalıqları врубил şüa və səs qışqırdı üçün mənə onu dayandırdı. Onun düşübdür aşağı divar корточки və qaçdı. Sergey cəhd nümunə mənə görə. Загремел pulemyot, onları əsən tərəfindən proqramı kərpic.
  
  
  Onun qəbul üçün bucaq, вырубив şlyapası isə xalis daş-zolaqlı. Sergey söndü, amma mən onu eşitdim, fit və qaçan ayaq səsləri ayağı. O, dünyaya qaranlıq onu deyə onun arch. Onun, keçib, onun vasitəsilə və ударился torpaq üçün дорическим столбом. Mimmo bu dəmdə bir neçə pursuers. Sonra gedib onun vasitəsilə arxa divar, yenə çevirməyə çalışırıq kənara əsas küçələr. Labirent xarabalıqları onun irəliləyib çox yavaş-yavaş. Mənim qarşımda idi divar yuxarıda qalan. Onun şir nax ilə разбега və лежу azn kobud üst gördüm yaylası. Yalnız onu almaq lazımdır, onu mənə daha da rahat olacaq diqqət Колизее.
  
  
  Keçəndə vasitəsilə sahələri, onun üzərinə başqa bir projektor. Bu dəfə tərəfindən avtomatik yanğın qaldı nar. Onun etdim пометку təbrik etmək üçün romalılar ilə möhkəm konstruksiyalı ih divarları. Onun qaçdı azn odin onların ətrafında və xilas səs-küy məruz qaldı.
  
  
  Bu çevrildi cəhənnəm oyun gizlənpaç. Bilmədim etmək, açmaq cavab atəşi; bu, yalnız müəyyən edəcək məni. Onlardan əvvəl хорька, hələ ki, onlar tutuldu, məni öz огнях və gördülər məni, onlar əmin ola bilər, harada ki, onun idi və hara gedirəm. Zaman və nəhayət, onu gördüm donqar bir tərəfində Колизея səmanın fonunda, onun da gördüm işıqlar, мигающие boyunca ego zirvələri. Arxasında ya da irəlidədir məni heç kim командовал, kifayət qədər ağıllı, başa düşürəm ki, faydasız məni təqib üzrə завалам zaman ki, yalnız onlara lazım qorumaq, - bu, "Петушок" və ДПЛА.
  
  
  Onu bilirdi ki, işə düşənə qədər ola bilər və yalnız bir neçə dəqiqə, və mənə sərf edib çox onların ətrafında almaq üçün amfiteatr Колизея, məni də hiss etmədi. Sonda onu düşdü lakin əgər. İh насторожил düşən daş, zaman onun перелезал divar vasitəsilə. Lakin bunun əvəzinə gözləyin, onlar atəş etməyə başladı. Onun испустил cry sonra, пригнувшись və qaçdı, onun çatdı giriş qapısı və göyərçin tunel ego.
  
  
  Troy onların ətrafında getdi, mənə görə. Aşağı salıb az, onun icazə пистолету "Дузы" başa ih həyat. Tunel cavab əks nəf çekim,
  
  
  
  
  əvvəl səs azaldı, onun girişində idi amfiteatr dəhlizdə axtarır ulduz göstərir.
  
  
  Camo gizli deyil. Onun aşağı enməyə başladı üzrə downtrodden izdiham formadır. Demək olar ki, dərhal qışqırtı eşidildi xəbərdarlıq. Yuxarıdan nüfuz брылев. Avtomatik çəkiliş başladı not əks-səda verirdi öz təsirini göstərə arxasında məni və üç tərəfdən. Onun испустил qışqırıq və yürüş etdi. Sonra üç hoppana-hoppana onun притормозил və idarə dayandırmaq eniş əvvəl etdi ego çox real. Onun əlləri və ayaqları üstündə sürünərək yaxınlaşdı növbəti koridorda. Sonra onu yenidən ayağa qalxdı və yenidən мчался aşağı.
  
  
  Onlar bildiriblər ki, məni və ih yanğın aşağı izlenir məni. Таращить gözləri düşüb mənə qədər. Daha bir заделаа mənə zərbə щепки скрутил məni, demək olar ki, düşdü. Aşağıda idi gölməçə qara rəngli. Onun amorgos yüksək forması обозначала sərhədi nə zaman nə cinsi Колизея. Qara idi маскировочной mesh. Onun göyərçin, выгнувшись onun üzərində, sonra düşdü açıq aşağı.
  
  
  Mənim əlləri toxundunuz siyasətinin bağlı. Onu hiss etdim ki, o, əyilib ağırlığı altında mənim jump sonra dəyişməyə başladı. Mənim ayaq düşüblər, hazır durmaq zərbə. Mən gözləmirdim ki, grid saxlanacaq məni, sadəcə ola bilər saxlaya qarşısında düşməsi. Düşmək standart парашютистским üslubu, опускаюсь azn четвереньки və перекатываюсь. Camo gizli bir şey idi ki, onun altında, ancaq o bilmirdi затемнять müqəddəs keçən onun vasitəsilə, xüsusilə də, indi onun görmüşdür nen çuxur. Üç güclü şüa yuxarıdan getdi, mənə görə. İdi выкрикиваемые komanda və səslər əsgər, собирающихся vurmaq. Onlar gəlib dəfn deyil, Sezar isə Nick Carter. Və onun gəlib etmək deyil, mübarizə ilə şir, çılpaq əlləri ilə isə etmək üçün mübarizə "Петушком" və ego ДПЛА. Son idi mənim məqsədim. Var idi Вильгельмина, заправленная патронами зажигательных aktiv maddələr.
  
  
  Adətən onun olmasaydı götürüb, özü ilə belə ekzotik sursat. Таращить gözləri yerinə yetirəcək və bu işi heç bir əlavə atəşfəşanlıq. Hallar istisna olmaqla, məqsədi ДПЛА, tam JP-4. Standart mərmi Люгера deyil воспламенил olardı reaktans yanacaq.
  
  
  Mən düşünürdüm ki, o fakt, və ya haqqında, mənim peşə öyrənmək qiymətləndirmək və hazırlaşmağa gözlənilməz hallar əvvəl onlar atılan sizi. Onun məşğul idi, tapmaq üçün kifayət qədər sığınacaq, sübut etsin ki, mən yaxşı hazırlaşmış əvvəl arrow yuxarıda aşkar məsafə və məqsədi.
  
  
  Mənim qarşımda idi qara siluet ДПЛА başlanğıc xətti ilə "Петушком" geri. O yaradılmasına yönəlib daha qlobal cəhənnəm haqqında daha ego yaradıcıları bilmirdilər, hətta yuxu. Bu ölümcül натюрмортом boyunca uzaq sonuna qılıncoynatma idi yarıq голубоватого işıq, отмечавшая смотровое pəncərə uçuşları idarəetmə mərkəzinin Мертенса.
  
  
  Olduğu yerdən onun yalançı açıq əksinə uçuşları idarəetmə mərkəzinin idi çox uzaq üçün, dəqiq atəş ilə Люгера. Onu bilirdi ki, yalnız başlamaq vurmaq, onun наткнусь yanğın. Mənim heç bir seçim idi, vaxt yox idi. Onun çıxıb ətrafında sığınacaq və qaçdı açıq k ДПЛА. Onun etdim üç shot, əvvəl məni tutdu, müqəddəs və güllə başladı, ətrafında uçmaq. Onun üzərinə düşdü перекате çiyin və shot dördüncü və beşinci dəfədir ki, yer üzündə və седбмой zaman onun ayağa qalxdı, açıq-aydın.
  
  
  Sonra mənə daha çox idi vurmaq. ДПЛА yanğınlar baş vermiş qəfil flash alov. O, parlaq yanğınlar baş vermiş və rəyasət heyətinin bədxah фыркающий səs. Onun yenidən ударился torpaq, və bu zaman yaxınlaşdı, onun yalama, onun вынырнул arxasında ana parçaları və doğru getdim, mavi səmada işıq.
  
  
  Projektor şüaları vurulmuş yanan ДПЛА və qalıb. Atışma dayandı. Əksinə idi çoxdilli ağlayır. Onlar bütün inkişaf: Qaç, sonra cəhənnəm! Onun eşitdim görülən tədbirlər. Adıçəkilən qrup, təcrübəli terrorçular güclü idi və yaxşı обученной, gözəl yanaşmışdır üçün təyyarələrin qaçırılması, qətl girov və ya hətta oğurluq nüvə silahının. Lakin bu ih elmi təhsil çatıb. Onlar ətrafında çalışan belə, heç vaxt əvvəl kimi, çünki şəxsi çiləmə üsulu hissəsi idi və müqavilənin.
  
  
  Aşağıdakı iki səs idi mexaniki. Qapının aşağı vail başlayan gənclərimizə dönüşümlü turbinləri ДПЛА və cingilti qala metal günü. Qapı yanında idi mavi оконным işıq və ətrafında nax çıxdı doktoru Cornelius Мертенс. O, mızıldandı kimi, qəzəbli meymun. Bu нарастающем işıq, alov və pilotsuz işıqları o, qardaşı bir zaman o, sütun kimi havaya üçün başlanğıc meydançada. Выпучив göz salınan əlləri ilə keçdi mimmo məni, unutqan, bizim ki, bundan başqa, onun raketləri. O da, alov öz плащом üçün çalışırıq yıxmaq ego, adam dəli am.
  
  
  Olmadan həllinə irəliləyişə arxadan, o qaçdı ön hissəsində dəmir yolu yol qədər onun трясясь və разглагольствуя. Sonra ego cek anlığa dayandı, zaman isə o, yenə deyə çığıran idi şiddətli cry dəhşət.
  
  
  Mənə ehtiyac yox idi hərəkət öyrənmək üçün ki, oldu. Onu gördüm, o, irəli uzada-uzada başını onun əlləri daha çox размахивали isə упирались burada açıq demək də hava ДПЛА, çıxmaq üçün çalışırıq ətrafında debriyajlar xilas öz qürur və sevinc.
  
  
  Amma bu, ego deyil отпускало. O, oteli "ego" və nə qədər ki, o, mübarizə, dua və qışqıraraq, yavaş-yavaş
  
  
  всасывал ego öz турбину, hələ o deyil задохнулся ölüm belə ki, onun güman edirəm ki, adlandırmaq olar Мертенсбургером. Bu elə emu uyğun şəkildə tərk edir.
  
  
  Daha əvvəl o, булькнул son dəfə gedirdi, onu həll etmək üçün hər-hansı sualınız. Metal qapı açıldı. O aparırdı girişinə əsas qapı edilməlidir. O da açıqdır. Sonra həm onun, gördüm otağa və onun sakinləri. İh idi, on, o cümlədən Vilya və Шредера. Onlar bütün baxdı öz başlanğıc ekran застывшем möcüzə seyr getməsi öz lideri. Onlar geri qalmayaq ona, və o, aşkar heç vaxt arzu onlara xoş səyahət.
  
  
  Onun atdım, Pierre də ih mühit. Sonra onun qapını örtdü və getdi фиксирующее təkər.
  
  
  
  
  
  
  
  Fəsil 21
  
  
  
  
  
  
  
  Alov ДПЛА подожгло bir şey легковоспламеняющееся bu маскировочной grid, və bütün bu, dərhal, lakin etkileyici baş verən. Bu vermişdir пилотам Huey bütün komanda Ranger yalnız daha çox elektron siqnal.
  
  
  Əgər izləmək tərəfindən Ламаны, bu da gətirib xilas Тасахмеда. O, bilirdi vaxt başlamaq. Qəfil pirotexnika сигнализировала ki, bir şey yanlış getdi və ego vəziyyətdə o, bilmədi bu ignore. Və belə başqa şəraitdə, o etdi ki, kimsə başqa araşdırılması üçün.
  
  
  O, dəstəsi ilə gəlib üzrə iyirmi bir insan idi ki, tez tərk-silah edildi рейнджерами, lakin gəlməsi general qoydu qrupunun komandiri, polkovnik yaxın olan супермаркету " bill Moore, bir yerdə ki, o, siyasi fikir. Ego əmr idi - geri oğurlanmış və çıxmaq cəhənnəm olsun. Ego güc вторгалась azn suveren ərazisi. Lazım idi ki, nəyin bahasına olursa-olsun qarşısını almaq üçün beynəlxalq hadisə. Əgər emu mübarizə olacaq qayıtmaq üçün "Петушок" bu, bir, amma bununla yanaşı, hətta əgər ona hücum, o, cavab verməlidir.
  
  
  İlk anlar görüşümüzün altında fan командирского vertolyot onun xəbərdarlıq ego və dedi ki, o hazır olmalıdır gəlişi general. Onu bilirdi ki, əgər Тасахмед deyil, görünür, gedim onu Ламану tapmaq üçün. Necə olsa da, bu, bizə olub, əməliyyatı зачистке tutması daha çox vaxt nəzərdə tutulurdu. Fiziki məqsədi ondan ibarət idi ki, qayğı Паулой - ilə daha səliqəli, öhdəsindən bir neçə həkim və nəzarət etmək üçün komando Мертенса ya təslim oldu, ya davam hərəkatı özləri bilər. Vaxt tələb edirdi texniki hissələri. Bütün причудливыми elektron oyunlar Мертенса texniki mütəxəssislərə Mura düşürdü nəzarət etmək üçün Cockeye idi, daha təhlükəsiz.
  
  
  Mur idi, bərk невозмутимым növü, немногословным, birbaşa əmri ilə - o, onların istəyən insanlar ona tabe hara. General demək olar ki, tamamilə bərpa duruş zaman onu gətirib polkovnik başlanğıc meydançada.
  
  
  "Siz kimsiniz, ser? Ki, sizin qoşunları burada yoxdur?" - mızıldandı Тасахмед fransız.
  
  
  "Polkovnik Uilyam C. Mur, ordusu amerika Birləşmiş Ştatlarının"! o, cavab verdi, ingilis dili. "Biz забираем buradan bu nüvə raket. O bizə məxsusdur".
  
  
  "Siz вторгаетесь! Siz империалистическая güc işğal! Siz də...!" O, keçib ingilis dili.
  
  
  "General, müzakirə edin, bu mənim hökuməti. İndi buyurun, keçin üz".
  
  
  "Və mənim həmvətənlərim, bunun siz зарезали, - o qeyd səliqəli bir sıra tel idi ki, toplanmış və yayılması qarşısında mərkəzi idarəetmə missiyası Мертенса, - mən götürürəm, bu, özü ilə deyil, yalnız sizin hökumətinizlə!" O, yazaraq özünü qədər köpük.
  
  
  Onun çıxdı vasitəsilə kölgə. "Nə qədər vaxt, polkovnik?"
  
  
  "Yeddi dəqiqə və biz havada".
  
  
  "General və onun olacağıq hasara. Onun gedim səninlə".
  
  
  "Yeddi min", - təkrar polkovnik çəkilmişdi üçün hər il olduğu kimi, ego insanlar yavaş-yavaş aradan qaldırır "Петушок" ilə yanmış ДПЛА.
  
  
  "Siz kimsiniz?" Тасахмед tədqiq mənim испорченное şəxs işığında qövs.
  
  
  "İnsan bir gun", - dedim, imkan ona idi bazarını təmas, ölçmək imkanı ağız Вильгельмины. "Biz gedək ora ilə DC-7 burada açıq demək indi".
  
  
  O, heç bir mübahisə. Onun oturdu ego kresloya, tutduğu əvvəl və селл stula söykənərək люгер.
  
  
  "İki variant var", - dedim. "Ya sən bilərsən qoşulmaq, bu, bir sıra dost... heç bilərsən xahiş sığınacaq".
  
  
  Bu mənə ego qaməti, qara gözləri заблестели. "Sığınacaq!"
  
  
  "General, mən gedirəm öz vaxt sərf söhbət sizinlə. Mənə lazım qaldırmağa yönəlmiş. Siz eyni məsuliyyət daşıyırlar görə ki, burada az qala baş verib, necə və hansı ilə salamladı sizin ölü dostlar. O zaman, necə Мертенс və ego oğlanlar психами, Sən belə. Siz var bütün onların düymələri. Sən подыгрывал, nə almaq üçün otel. Hə, var, necə ki, biz istəyirik ki. Verə bilərsiniz, bu, bizə və ya bu bütün ". Onu götürdü Вильгельмину.
  
  
  O, dodaqlarını yaladı. "Nə ... nə istəyirsən?"
  
  
  "İki şeyi. Шема Менданике kimi yeni PM və planları imkan sovetlər xəzərdə ələ Ламану. Ya siz сбежите və Vaşinqton bunu edəcək".
  
  
  rəsmi elan və ya madam Менданике lazımdır elan ölüm ".
  
  
  "Mən... mən lazım, düşünmək üçün vaxt".
  
  
  "Sənin ego, yoxdur". Onun ayağa qalxdı. "Biz çıxırıq üçün qapı birlikdə və ya onun deyiləm bir".
  
  
  Biz çıxıb birlikdə, yalnız fan komanda vertolyot başladı dönüşümlü.
  
  
  Onun mindi ilə Içiboş. O, altında idi снотворным və вялой, amma mənim gəlişim. Onun oturdu keçirilməsi üçün onun sağlam əlini yanında носилками olan o idi приязана. "Bilirsən, - dedi, - yüz il bundan əvvəl sən də dedi ki, gələrsən, сядешь mənim veranda, выпьешь bir cin və tonik və расскажешь mənə, bu, nə məsələdir. Düşünürəm ki, indi biz bunu edə bilmərik. "
  
  
  "Burada yox. Çox səs-küy. Lakin mən bilirəm ki yer hüdudlarından kənarda Afina Вулагмини, tam gül sahilində paltar olduğu şərab, quru və yaxşı hekayə".
  
  
  O, etibarsız nəfəs aldı: "Ey, pis səslənmir. Onun olsaydı, bu hotel". Sonra o, хихикнула: "Maraqlıdır ki, fikirləşsin Henri?"
  
  
  "Biz пришлем emu kart", - dedim. Onu fikirləşdim ki, mən də dərc ediləcək bir Хоуку.
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Sənəd Z
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Sənəd Z
  
  
  tərcümə Aslan Шкловский xatirəsinə погибшем oğlu Антоне
  
  
  Orijinal adı: The Document Z
  
  
  
  
  
  
  Fəsil 1
  
  
  
  
  Onun sözünə davam mübarizə öz yeni şəxsiyyət. Bu nə чуствуете kimi, agent, xüsusilə də əgər sizdə yox idi qərarı ilə barəsində düşünmək onun yeni прикрытии. Onun Nick Картерчувствовал özünü , ненавидящим avtobuslar Greyhound, xüsusilə, sonra gecə yarısı. Amma boş avtobus Greyhound üçün ideal yerdir haqqında özünəməxsusluğunun.
  
  
  Ancaq Fred Гудрам istifadə автобусам. O, kifayət qədər помотался ölkə üzrə bu avtobuslarda, ego köhnə deyil, çamadan və çirkli idman çantası yerdə baqajından qurtum ucuz бурбона bu ego глотке, tük şəxslər və qalıqları, iyirmi - beş ucuz nahar arxasında, мятый kostyum. Onun kifayət qədər yaxşı başa düşürdü öz örtüyü bilmək üçün, nə adət, bu Freddie, ucuz parazit deyil, olan olub, əsl problem onlarla хорька kimi o, pulunu verib ilə təchizatçısıdır. Amma onun hələ istifadə edilə köhnə xeyirxah Freddie.
  
  
  Baxmayaraq ki, mən yata bilmədim, mənim heç də daxil edilmişdir müqəddəs, çünki bizə, kimdə yox idi yazılmışdır dünyada. Sərnişinlər ibarət yeddi dənizçilərin возвращавшихся öz hissəsi Норфолке, səkkiz mülki şəxs, iki, ətrafında olan idi arvadları ilə əsgər вонючими, кричащими körpələr ki, indi yuxuda.
  
  
  Ucuz kostyum, verdi mənə, AH, mənə çox inteqrasiya ilə ətraf mühitlə bundan başqa, o, xidmət sığınacaq üçün Вильгельмины, mənim Люгера, Pier, kiçik qaz bombası və Хьюго, mənim стилета. Bir şey ki, dərzi buraxılmış tərəfindən nəzərə belə ki, bu подкладку üçün mənim sağrı nəzərə alaraq, kimi naçararyan bərkdən güldü avtobus.
  
  
  David Хоук verirdi mənə çox qəribə missiyaları görə mənim kimi karyerasını Killmaster N3, və o, əmin idi ki, o məni göndərdi görə mənim ölüm. O bilmədi припомнить ki, o, nə vaxtsa göndərirdi məni tapşırığı ilə belə bir qədər də dəqiq məlumat mövcud və belə извиняющихся ifadələr. Dərzi, Xok dedi ki, hətta bilmir ki, görəsən bu iş üçün Киллмастера. Onun bilirdim daha azdır.
  
  
  Gözlənilirdi ki, mən öyrənmək çox zaman olacaq Массаве və hökumət Efiopiya связалось mənimlə. Amma arasında Vaşinqton və Массава onun hərəkət невежественно.
  
  
  Doğmağa on iki gün əvvəl, bir an zaman onu tərk etmək niyyətində öz mənzil Columbus short-Серкл. Səbəbləri mən gedəndən idi sarışın adına Cynthia, nahar və italyan film. Artıq mənə yaman Cynthia və restoran, və o hazır idi razılaşa fikri ilə кинокритика ki, film yaxşı. Amma burada, telefon zəng vuraraq, və Хоук başladı, deyərəm ki, mənə bu axşam. Biz danışdıq üzrə скремблеру və o, mənə dedi ki, harada almaq araba açarları beynəlxalq hava limanında Baltimore-Vaşinqton iki gün sonra. Film oldu tam sucks, biz restoranın idi yeni iki nəfər isə Cynthia простудилась.
  
  
  Xok seçdi restoran Мордока kimi görüş yeri, рассчитав vaxt nahar uçuşu ilə mənim səfər və çox an, mənə lazım üçün almaq помятом "форде" ilə заведенным tam gücü mühərrik qədər пригорода Vaşinqtonun dairəsi Montgomery, Maryland.
  
  
  Çöldən "Мордок" baxdı eyni zamanda, hər hansı digər kimi bir restoran bir ticarət mərkəzi. Qonşuluqda idi, hətta supermarket isə bir qədər uzaq idi aptek. Onun gözləyirdim посредственной yemək, pis maketləri və неописуемо pis xidmət. Giriş yoxdur səbəbdən ümidləri doğrultmadı.
  
  
  Oynamışdır sakit fon musiqisi, медовые simli перебирали köhnə melodiyalar. Kassa aparatı dayanıb, şüşə counter tam konfet və siqaret. Əlamətləri göstərirdi, hansı kredit kartlarını qəbul edilirdi. Sağ idi, qarderob və sol qapı aparırdı yemək. Divarlarında idi, hansısa saxta yapon çiçəkli model ağrılı-çəhrayı rəngdədir. Mavi xalça idi изношен isə işıq üçün kifayət ofisiantlar hesab özünü pul.
  
  
  Sahibə deyil yaxınlaşdı tərəfindən qəbulu. Onun gözləyirdim официантку, ona görə ki, bu cür restoranlar, ticarət mərkəzləri ödəyə bilməz метрдотеля. Hətta onu təqdim edib, onun əvvəlcədən — keçmiş официантку, bilir bütün nəzakətli ifadələr, lakin tamamilə имевшую stil. Sarışın, подошедшей kimi mənə yalnız onun daxil foyesində idi, təxminən, otuz, hündür və qamətli, amma heç nazik, və təbii ki, inkişaf etmiş . O, hərəkət hazırlamaq грацией onun açıq-yaşıl paltar.
  
  
  O, soruşdu. — Siz yemək odin, ser ?
  
  
  — Mənim adım Karter, — dedim. — Mənim təyin görüş mr Хоуком.'
  
  
  O baxdı notepad sol əlində, sonra göstərir ego alınması. — Ah, bəli, mister Karter. Mister Хоук ayrıca otaqda sayı dörd. Olar ki, mən sizin palto, ser ?
  
  
  Əvvəldən hüquq və imkanlarının genişləndirilməsi qadınlar bir-bir, ən böyük, hər şeyi o idi ki, qadınlar çalışırlar ki, onların şəxsiyyətini təsdiq edərək, onlar bütün kiçik zarafatlar ki, kişi ənənəvi olaraq göstərmişlər qadınlara. Bir də onu gördüm ki, qız az qala dağıtmışdı silah, onun palto və ya az обжигали özünə burun zaman прикуривали siqaret. Bu qadın, ancaq bilmirdim ki, onun işi - mənə kömək вылезти üzrə palto və bunu çox məharətlə. O придержала mənim üçün qapını onun düşündüm ki, olacaq, əda, belə isə pis kimi divar kağızı, və ya bu cür yaxşı, kimi sahibə.
  
  
  Amma əgər Хоук seçdi restoran Мордока oldum qarşılaşa pis yemək. Хоук çox şey bilirdi, amma yemək və içki ego lüğət olmayıb.
  
  
  Biz gedirdi açıq, hələ ki, çatmamışıq, bir sıra otağının bağlı qapılar. Mən eşitməmişəm ki, kimsə söhbət, deməli, Xok kifayət qədər aşkar üçün təhlükəsiz yer görüşlər. Qız tıqqıltı olmadan açdı ikinci sağ qapı. Məni bəla tüstü somelye kurslarına, həmçinin siqar tüstü. O düşüb istədiyiniz otaq. Sahibə edib, bizim sifariş içki, Xok qaytardı mənə ona uzatdığı əlini o bildirib ki, əda artıq заказана. — Bəs, menyu yoxdur? — soruşdum, zaman sahibə getdi.
  
  
  "Orada yalnız bir yemək menyu", — deyə Хоук. "İstəmirəm".
  
  
  — O, səsini niyə. Güman edirəm ki, məhz buna görə də sən seçdi bu restoran.
  
  
  "Mən seçdim, bir yerdir, çünki məxsusdur AX, nə bu, bizə çox idi". Bundan sonra o, heç bir şey izah edib.
  
  
  Хоук həmişə молчаливым insan və ətrafında bir səbəb, olan, o, başçılıq edir AX agentliyi ABŞ hökuməti. Разговорчивые insanlar dəyərsiz üçün məxfi xidmətin. Хоук hətta mənə dedi ki, niyə AX sahibi bu restoran isə onun odin üzrə ego ən yaxşı insanlar var. O gözlədi, hələ ki, biz съедим bizim steaks, dadlı köhnə ət tikələri və допил qədəh şərab başlamazdan əvvəl öz nitqi.
  
  
  "N3, bizdə burada bir halda, kimə ola bilməz. Onu da deyim sizə ki, bütün bunları bilirəm, amma bu kifayət deyil, qəbul etmək üçün səmərəli həlli.
  
  
  "Bu işlər Киллмастера?"
  
  
  — Bu sənin öz işindir, — dedi mənə Хоук. O, çıxarıb bir yeni başladı — əgər bu pis kokulu çubuqlar, ki, o, дымит, ümumiyyətlə, yeni ola bilər, — paketi çıxarıb yandırdı və onun davam əvvəl.
  
  
  "Texniki baxımdan bu, heç bir iş üçün AX. Biz kömək edirik, müəyyən elementlər dostu, нейтральном hökumətində".
  
  
  'Kimdir?'
  
  
  "Kuşluların".
  
  
  Onun içdi şərab — калифорнийское бургундское ki, yox, bizə yaxşı, bizə pis, — sonra dedi: "Mən başa düşmürəm, ser" . Onun düşündüm ki, эфиопам kimi deyil, zaman amerikanın gizli xidməti delves ih qiymətli səhra.
  
  
  "Adətən yoxdur. Amma onlara lazım bizim kömək üçün insan tapmaq adı ilə Çezare da uzundur.
  
  
  "Mən düşünürdüm ki, o, öldü, neçə əsrlər bundan əvvəl".
  
  
  — Əsl adı bu oğlan — Karlo da uzundur. Ləqəb Çezare — преднамеренная hiylə, bacarığı vermək, açıq hovuz başa düşürük ki, o, amansız piç. Biz hətta əmin deyil ki, o, Efiopiya. Bəlkə də o, başqa bir yerdə. Və siz öyrənmək lazımdır, indi.
  
  
  — Və kuşluların bilmirəm, haradadır o?
  
  
  "Yox, əgər onlar vicdanlı bizimlədir", — deyə Хоук. "Və MKİ-nin da. Mən hesab edirəm ki, MKİ-nin və kuşluların donuq kimi, və onun. Səs var ki, bu da uzundur.
  
  
  Xok çıxardı vasitəsilə portfel, qovluq, tam hesabat qrifi ilə "Tam məxfi". Yuxarıda bir vərəqə idi etiket ilə məktub Z, son məktubu əlifbası və AX, o deməkdir ki, yalnız bir şey: hər hansı bir məlumat bizə содержала bu kağız, bu, demək olar axını dünyada. Bu, fövqəladə bir hal idi vəziyyət böyük hərflərlə. Хоук nəzər saldım sənəd, əvvəl danışmağa.
  
  
  "Sonunda 1950-ci da uzundur idi неофашистом İtaliya. O qədər ki, müstəqil siyasi fəaliyyət və leqal təşkilatların, o qaldı çox faydalıdır. Ego qrupu переманила bəzi ətrafında bu təcrid kommunistlər üçün daha münasibdir partiyasının davam edə bilər ki, normal iş. Lakin sonra o, açdı, özləri üçün dəyər siyasi zorakılıq. O, yoxa vasitəsilə Livorno kimi, daha əvvəl italyan polisi cəhd ego tutub. Onlar aşağı izlenir ego qədər Массавы sonra artıq Асмэры. 1960-cı ildə o, yoxa çıxdı".
  
  
  "Belə ki, o, edilən son vaxtlar maraqlandırmaq üçün bizi?"
  
  
  "Ola bilər ki, bir şey. Ola bilər ki, o qədər böyük ki, məni qorxudur", — deyə Хоук. "Misirlilər itirmiş 14 raket kiçik və orta mənzilli ki, onlar нацелили İsrail. Və israillilər itirmiş doqquz ki, həqiqətən üçün, Misir və Suriya. Hər iki tərəf düşünür ki, qarşı tərəf ih stole..."
  
  
  "Məgər belə deyildir?"
  
  
  "Biz tapa bilmədilər heç bir sübut bu. Ruslar, görünür, o da. Onlar ilk kim вычислил bu da uzundur, lakin ih sürəti və səmərəliliyi bizə nə verməyib. İh agent yoxa iki ay bundan əvvəl.
  
  
  — Necə düşünürsünüz, çinlilər ola bilər bu hansısa münasibət?
  
  
  — Mən bunu istisna etmirəm, Nik. Amma yenə də ehtimalı var ki, bu da uzundur müstəqil işləyir. Bizə bir ətrafında bu fikir mənim xoşuma gəlmir.
  
  
  — Siz əminsinizmi ki, o, rus agent?
  
  
  — Bəli, Ləqəb, onun inamla. Onlar istəyirlər ki, narahatlıq, Yaxın Şərqdə belə çox biz kimi. Amma bədbəxtlik ondadır ki, nə bu raketlər. Bütün iyirmi üç malikdirlər nüvə döyüş başlığı.
  
  
  Хоук yenidən siqaret yandırdı başladı. Oxşar vəziyyət idi qaçılmazdır 1956-cı ildən zaman baş Süveyş böhranı və Amerikada qazanmışdır ümumi inamsızlıq yaradır. Əgər israillilər və ərəblər istəyirlər ki, hər il shoot digər başqa ətrafında adi silah, bizim və rusların bu qane edir. Biz həmişə bilsinlər müdaxilə daha sonra o, bizim tanklar və tank əleyhinə vasitələrdən keçdi diqqətli sahəsində test. Amma nüvə döyüş başlığı əlavə yeni bir ölçü ki, qorxudur, hətta rusların".
  
  
  Onun soruşdu. — Hansı hissəsində Efiopiya hərəkət edə bilər ki, bu da uzundur?
  
  
  — Kuşluların özləri haqqında düşünürlər Данакиле, — dedi Хоук.
  
  
  "Bu, səhra".
  
  
  "Səhra kimi Sina. Bu çöl, burada demək olar ki, heç bir şey yoxdur və kuşluların ego heç bir nəzarət edirlər. Orada yaşayan insanlar , heç гнушаются öldürmək kənar. Данакиль əhatə ərazisi Efiopiya, lakin hakim orada амхарские tayfaları deyil planlaşdırırlar снаряжать ekspedisiya mənimsənilməsi üçün rayonunda. Bu адское yer.
  
  
  Bu idi ki, nadir bir app üçün Хоука və o, mənə sinir. Bundan başqa, bir şey öyrənə bildim haqqında Данакиле sonrakı günlər, məni heç sakitləşdirmişdi. Mənim örtüyü də məni narahat edirdi. Fred Гудрам kimi tanınmışdır mühəndis ictimai işlər, lakin bütün həmkarlar ittifaqları ölkələrin şimali və cənubi amerika занесли ego qara siyahıya görə problemləri ilə ödənişlərlə. İndi isə o, sifariş norveç yük gəmisi artıq Массауа. Эфиопскому hökumətinə lazım idi ki, insanlar bilsinlər qurmaq yollar.
  
  
  "Грейхаунд" gəlib Norfolk. Onun aşkar öz idman bag və əzilmiş çamadan, bu потайном şöbəsində olan idi, çoxlu döyüş sursatları üçün Вильгельмины və трансивер. Sonra onu aşkar taksi. Sürücü diqqətlə baxdı mənim növ və soruşdu: "var, səkkiz dollar?"
  
  
  'Bəli. Amma sən səliqəli, apar öz maşını, və ya onun засужу ki, hər şey səndən qalacaq.
  
  
  O, başa düşdüm mənim zarafat. Ola bilər ki, onun çox icazə Нику Картеру nüfuz mənim fikrimcə Fred Гудрама, çünki o verib bizə səs.
  
  
  O, высадил məni gömrükdə, və mən heç bir problem ilə keçir. Sürücü yük maşını sürüb qədər məni ", Hans Скейельмана".
  
  
  Бортпроводник, yüksək kişi ilə песочного rəng saç adına Ларсен idi, çox şadam ki, məni görmək. Bu hadisə ona görə olmuşdur ki, iki gecə saat, həm mənim xarici görünüşünün. O, aparıb məni mənim kabin. Verdi emu məsləhətləri.
  
  
  "Səhər yeməyi arasında ailə və doqquz", — deyə o bildirib. "Siz tapa bilərsiniz yemək pilləkənlə arxadan və bir палубой aşağıdır".
  
  
  "Harada tualet var ?"
  
  
  — Dərhal görə verilir. Duş da. Ehtiyatlı olun, şok verəcək.
  
  
  O, getdi. Onun qoymaq silah yük, qapını bağlayıb baxdı kiçik kabin. Veb-çarpayı yanında olmuş, иллюминатором kənar olan əsas göyərtə sol təyyarə. Bu da idi tərəfi bulvar və incə hazırlanmış örtük heç bir mane olurdu parlaq işıq nüfuz içəri. Sink var idi bir divar, kombinə edilmiş asma şkaf və şkaf var başqa. Qərara açın hər şeyi növbəti səhər.
  
  
  AX, mənə dedi ki, sərnişinlərin siyahısı, gözəl görünür. GƏNC ADAM, VERDİ MƏNƏ TƏLİMAT, İZAH ETDİ: "HƏR HALDA, TƏYYARƏ YOXDUR TANINMIŞ RUS VƏ YA ÇİN AGENTLƏRİNİN. BİZDƏ HEÇ VAXT DİQQƏTLƏ YOXLAMAQ EKİPAJ. Ona GÖRƏ də EHTİYATLI OLUN, N3".
  
  
  Hər şeyi danışdı mənə ehtiyatlı olmaq, hətta Хоук. Çətinlik ondan ibarət idi ki, heç kim deyə bilər mənə, kimə və ya nəyə lazımdır ehtiyatlanmaq. Onun söndürüldükdə, müqəddəs və qürub yataq. Mən çox yaxşı yatmışam.
  
  
  
  
  Fəsil 2
  
  
  
  
  Отплытие gəmi — məsələ шумное, amma ekipaj Hans Skejelman həqiqətən əlimdən gələni etdim, oyanmaq sərnişin. Onun, saatına baxdı. Yeddi saat vaxt qərar qəbul etmək. Götürüb olub onun Хьюго, ya Freddie Гудрам çətin olardı geydiyi стилет? Belə ki, ümumiyyətlə, heç bir qərar.
  
  
  Хьюго təşkil şirkət Вильгельмине və Пьеру bu потайном şöbəsində çamadan. İnsanlar onu görüşüb idi daha наблюдательны daha lehimli disklər, kondisioner stüardessa səhər.
  
  
  Onun irəli keçdi və duş etdi. Sonra onu geri, öz kabin və paltar seçdi. Onun taxdı фланелевую köynək, iş şalvar və непромокаемую pencək.
  
  
  Sonra səhər yeməyi idi.
  
  
  Yeməkxana işləyib. Var idi bir yer üçün on nəfər. Bu o demək idi ki, gəmi перевозил bir çox sərnişinlər. Ларсен, stüardessa, mənə gətirdi portağal şirəsi, pişmiş-болтунью, donuz və qəhvə. O, demək olar ki, başa zaman daxil yaşlı cütlük.
  
  
  Bu idi ingilislər - Harold və Aleksandr Blok. Var idi худощавое physique və solğun sifətini mühasib. O, mənə dedi ki, emu vurmaq idarə iki xoşbəxt qol futbol пуле etmək və müdrik qoyuluşu. Mən nax idi iyi verən lavanda kömək əbədi evdar qadınlar, onların ətrafında qadınlar, ətrafında olan ər qurur hasar üçün yalın ona. Azn cür idi, onlara görə əlli və ih ani xoşbəxtlik çevirdi ih-də тусовщиков orta yaşlı. Hər iki idi болтливы. — Siz Норфолка, mister Гудрум? — soruşdu ki, Vahid.
  
  
  "Yox, onu dedi.
  
  
  "Biz sevimli cənub amerika Birləşmiş Ştatları, — deyə o, izah edib.
  
  
  "Biz çox sevimli Amerika", — müdaxilə missis Blok. "Təəssüf ki, sizin hökumət təsdiq öz turistik yaxşıdır. İki il bundan əvvəl biz ilə yola Qərbə və bu kimi yerlərdə Qrand-Kanyon və Qayalı dağlar, bizi çox çox maraqlandırdı. Lakin dəyəri kifayət qədər yüksəkdir. Həmçinin...'
  
  
  Onun qismən kəsdi onun mühazirə. Kimi, Fred Гудрам, onun idi qulaq asmaq, amma mənim yeganə töhfə söhbət idi, zaman-zaman grumblings.
  
  
  Fred Гудрам dinlədim, çünki ola bilər içmək hesabına bu insanların səyahət zamanı. Fred sevilən istehlak içki — demək olar ki, kimi güclü almaq dolları. Nəhayət, o, задала qaçılmaz штопора. — Nə təyyarə bu gəmi, mister Гудрум?
  
  
  "Onun təhsil Эфиопию".
  
  
  "Nə üçün?"
  
  
  'İş üçün. Onun texnik. Onun quruluşuna yollar və drenaj sistemlərini yaratmalıyıq. Ki, bir şey.
  
  
  — Bu, mənə maraqlı görünür.
  
  
  "Əbədi eyni bir şey qazanmaq, — deyə onu hey.
  
  
  Mühasib və evdar qadın, bilməzdik ki, çox bilmək, yol tikintisində, belə ki, əgər onlar bununla daha bəyan edirdilər, onun ok idi. Onun edərdim ki, AX təşkil səfər Əddis-Абебу, amma DTK-nın agentləri izləyirlər hava limanı. Və bu ucuz nəqliyyat növüdür daha uyğun üçün mənim ört-basdır.
  
  
  İstintaq və monoloji xanımlar Blok kəsilmişdi zaman otağına girdi, başqa bir sərnişin və yük gəmisinin. O an, o zaman daxil qapı, o məni görmək mənim bütün mental faylları. Uzun qara saçları, tam rəqəm, xoş, əgər demək gözəl üz — mənə yadda qalıb daha çox, sadəcə olaraq, polis foto. Haradasa görmüşəm onu tamamilə çılpaq. Amma harada?
  
  
  — Onun Cin Fellini, — deyə o bildirib.
  
  
  O, bu dedi ki, mən bacardı yadda ee.
  
  
  Blokları представились. Məni təqdim etdilər - biz Cinlər idi möhkəm sərin handshake. İstədim çıxmaq ətrafında kabin, getmək радиорубку və göndərmək яростное kod mesaj Хоуку. Ki, istisna olmaqla, Xok düşə bilərdi təqsirsiz — CIA həmişə qoya bilər agent bu gəmi bildirən emu bu barədə. Bu birinci dəfə deyil ki, onlar göndərirlər kimsə sizin missiya AX.
  
  
  Missis Blok geri döndü öz oynayır-futbol-hovuz-biz-sevimli-səyahət. Cin nəzakətlə qulaq asırdı, amma unutmayın ki, pul deyil ki, daha məni. Sonra missis Blok onun əsasında məsələlərdir.
  
  
  'Sən nə edirsən?' — əyləncə soruşdu.
  
  
  "Mən müstəqil jurnalist, — dedi Peri.
  
  
  — Gənc məxluq kimi səni?
  
  
  'Evet.' - O, допила öz qəhvə. "Atam otel oğlan. Və o, gedir qoy bir neçə bioloji amillərə aldadıcı öyrətmək uşaq necə ki, yaşamaq dünyada kişilər. Ona görə də, zaman onun bitirib məktəbi jurnalistika, onun baxdı, o vakansiya mövcuddur ki, qadınlara və qərara gəldim ki, bizə bir onların ətrafında mənə uyğun deyil".
  
  
  — Sizin üçün qadın эмансипацию? — deyə mister Blok.
  
  
  'No. Yalnız костя macəra.
  
  
  Onun sarsıtdı soyuqqanlılıq ih belə ki, onlar bir an dayandırıb, onun əzab. O, mənə baxdı. Onun qərara aldı ki, birinci zərbə başa талера.
  
  
  — Siz yaxşı görünürsünüz tanış miss Fellini, — dedim. "Baxmayaraq ki, onun bir az oxuyuram".
  
  
  — Siz yəqin ki, oxumaq kişi jurnalları, mister Гудрум, — deyə o bildirib.
  
  
  'Evet.'
  
  
  — Deməli , sən məni gördü orada. Naşirlər güman ki, kişilər həzz alırlar təcrübəsi məqalələr yazılmış, qadın və sərgüzəştləri haqqında tək. Və əlavə bir neçə şəkil, bildim satmaq, bir neçə hekayələr. Siz görə bilərsiniz, mənim orada.
  
  
  — Ola bilər, — dedim.
  
  
  — Jurnalları? — deyə missis Blok. 'Şəkil?'
  
  
  'Bəli. Bilirsiniz müxbir vanna qəbul edir, Cakartada. Qəhrəman ilə çılpaq ölünün Rio. Ki, bir şey.
  
  
  İndi onu xatırladım, onun bütün dosye, AX bilmədi həll olub Cin Fellini yaxşı bir agent və ya yoxdur. İndi onu gördüm ee, fəaliyyət, onun təsəvvür edə bilərdi rəsmi çaşqınlıq yaradıb.
  
  
  Blokları mütləq вспомнят və s kimi yalnız переживут bu şok. Amma qız da çalışmışam ki, onlar sol, onun tək. Bu idi, ya da çox ağıllı, ya da çox axmaq addımdır. Onu heç cür başa düşə bilmirdi ki, məhz.
  
  
  "Ola bilsin ki, siz — tarixçi, mister Гудрам, — dedi Peri. — Niyə siz bu yük gəmisi?
  
  
  "Onun texnik, və mənə lazımdır, tikmək, yollar Efiopiyada".
  
  
  — Sizin üçün orada bir iş var?
  
  
  'Bəli. Kimsə seçər mənə orada zaman biz almaq qədər Массауа.
  
  
  "Pis tərəfdən. Efiopiya. Ehtiyatlı olun, onlar перережут sizə boğaz.
  
  
  — Mən gedirəm, ehtiyatlı, — dedim.
  
  
  Bizə hər iki fun bir çox idi, bu oyunu. Ola bilər, biz bilərdik aldatmaq Blokunun və kimə daha bilərdik rast gəlmək təyyarə - ola bilər; heç bir şey edə bilməzdi məni sevindirə Fred Гудрама və bu yavaş səfər Массауа, amma biz bizim ikinci deyil, aldatma və digər başqa. Cin təşkil ağzımı bağlamaq və onun da aparırdı özünü yaxşı. O, bir çox otel haqqında məlumat onun missiyası, və məndə idi şübhə ilə bağlı əldə edilən bu məlumat həm könüllü. Bizim qarşıdurmaya gözləmək lazımdır ummm.
  
  
  Ona görə də onun üzr istədi, aldı bir neçə kitab yumşaq örtüyü üzrə kitabxana gəmi və geri öz kabin.
  
  
  Harold Bloku və onun çalışdı oynaya şahmat ilk iki gecə dənizi. C emu başlanğıc ладью və fil, onun mümkün uzanır partiyaya təxminən qırx beş sürücü artımı, əvvəl o, əsnədi və onun mat. Belə ki, biz artıq şahmat oynamaq və oynamışlar bir neçə partiya, bric, oyun ki, mən daha çox sevirəm. Onun keçirib zamanda, çalışırıq ki, bir şey anlamaq. Blokları daha çox görünürdü mənə болтливой ingilis bir cüt , günahsız və zərərsiz bir oyuncağa çevirəcəksiniz, жаждущей səyahət açıq hovuz, əvvəl, nəhayət, məskunlaşsınlar və надоесть öz az şanslı edən dostlara deyil, həm də var Брайтона. Cin oldu daha bir sirr.
  
  
  O, kor-koranə, ifa kart. Ya da biz ağır qalib gəlmişik — biz yenidən və yenidən göstərilsin tərəfdaşları, — ya o тянула bizə сокрушительному məğlubiyyətə. Hər dəfə o, rüşvət götürmüşəm, o разыгрывала öz xəritəsi hərəkət bilək səbəb onun dönüşümlü üst стопки. Və daim знойно gülümsəyirdi mənə откидывая baş bundan əvvəl təmizləmək üçün uzun qara saç ilə parlaq карих göz. Ee мундире, elə ondan ibarət idi ətrafında qara şalvar və мешковатого kazak və mənə maraqlı idi ki, o, наденет zaman çatacağıq tropik və ekvator sularının.
  
  
  Üçüncü səhər biz oyaq tropik isti. Güman ki, xəritə, yeməkxana, biz idik противоветренном grand. Biz daşqalaq sürət rekordu. "Hans Скейельман" artıq скользил üzrə cerro yaşıl çıxarır var idi ki, Хаттераса və sahil amerika Birləşmiş Ştatları isə yumşaq yayma tərəfindən tünd-mavi sularına paltar ətrafında Kublar. Axşam idik gəlmək Corctaun. Onun ayağa qalxdı manatdan yeddi və позавтракал yeməkxana ilə növbətçi zabit. Yüngül lehimli disklər, kondisioner işləyib, kifayət qədər yaxşı etmək üçün mənim kabin edir.
  
  
  Blokları və Cin başa deyil. Ona görə də onun перетащил şezlonq hissəsi göyərtə üçün nəzərdə sərnişin və шталь qoy günəş aşağı oturmaq mənə обжигая mənim sol təyyarə. Zaman onu eşitdim скрежет qaldırdı başını və gördüm ki, Cin salır, daha bir şezlonq üzrə çelik плитам настила.
  
  
  "Mən düşünmürəm ki, bu ingilislər sevir səhər günəş", — deyə o bildirib.
  
  
  "Onlar gözləyirlər ki, günortaya qədər və sonra üzə çıxır", — deyə onu hey .
  
  
  O geyimli qısaldılmış jeans demək olar ki, gizlədirdilər şişlik ee sağrı və top təcrübəsi bikini, открывавший mənə nə qədər böyük və möhkəm idi,, onun ürəklərdə. Ee dəri, harada idi əhatə idi bərabər bərabər. O, вытянула öz uzun ayaqları yüngül gezinti arabası, скинула sandal və закурила. "Nick Carter, bu, bizə söhbət ", — deyə o bildirib.
  
  
  "Mənə maraqlı idi, nə vaxt ki, sən rəsmi уведомишь ki, bilirsən məni".
  
  
  "Bir çox var belə, bir şey haqqında David Хоук sənə demədim".
  
  
  — Çox şey?
  
  
  "Haqqında məlumat Çezare da uzundur. Хоук yox dedim sənə, çünki bilmirdim. Ölümündən əvvəl DTK-nın əməkdaşı mesaj təşkil edib. Bildik ego almaq. İndi isə onlar gözləyirlər ki, mən çalışacağam ilə bağlı yeni DTK-nın əməkdaşı. Amma biz onunla heç bilmək başqa, digər tərəfdən də hələ ki, almaq qədər Efiopiya. Mən tam əminəm ki, sən əgər geri almaq.
  
  
  Onun soruşdu. - "Siz deyə bilərsinizmi ki, mənə bu kimdir?"
  
  
  O, выбросила siqaret bayıra. — Olsun tamamilə sakit, Fred Гудрам — убедись ki, istifadə edirəm, sənin kod adı edin. Bu, stüardessa.
  
  
  "Mən inanmırdım ki, DTK istifadə edirdi ki, istədiyiniz hər hansı bir Blokun".
  
  
  — Onlar zərərsiz, əgər надоедают bizə ölüm qədər. Siz başa düşürsünüz ki, bu, ola bilər mənim son missiyası uzun illər?
  
  
  'Ağa. Əgər yalnız siz deyil, öldürmək, onun həmkarı, görülən zaman.
  
  
  "Mən heç Киллмастер. Lakin əgər, siz maraqlı bir serbest işlərdə mənə bildirin. Nə cür ki, Sem dayı peterburqda".
  
  
  — Niyə edir, bu da uzundur?
  
  
  — Sonra, Fred. Sonra. Biz səhv haqqında bizim солнцебоязненных ingilislərin.
  
  
  Çıxıb Blokları, zibil yer işaretini sürükleyerek özü şemsiye. Var idi özü ilə kitab, ancaq mən onu etmədim ki, iddia oxuyuram onu. Cin полезла kiçik пляжную bag olan saxlayırdı öz foto materiallar. O, навернула telefoto lens öz 35 mm digital kamera və dedi ki, bizə cəhd etmək rəngli şəkillər uçan balıq fəaliyyət. Bu daxil olaraq özünü перегибание vasitəsilə qorxulu saxlamaq üçün kamera hərəkətsiz, hərəkət zamanı olan, onun обрезанные şalvar sıx натягивались azn ass ki, belə görünürdü ki, çətin orada bir şey idi, daha çox sadəcə dəri. Hətta Harold Bloku etiraz смятению öz həyat yoldaşı və müşahidə.
  
  
  Baxmayaraq istiqaməti mənim baxışdan, mənim fikirlərimi məşğul idi və digər hər şeyi nə daha göstərdi bizə Cin. Ларсен, stüardessa idi üzrə KQB. İnsanlar bizim şöbə sənədlərinin çevirdilər bu halda bu ildən şiş. Onlar yoxlanılır, sərnişin və gördük ki, onların qarşısında idi CIA agenti olan məlumatları və fotoşəkilləri bizə lazım ola bizim faylları. Belə çıxır ki, MKİ-nin fəaliyyət göstərirdi olduqca gizli — Cin bilirdi haqqında da uzundur daha çox onun, bəlkə də, kifayət qədər demək üçün mənə lazım olub-olmadığını, o, bizə diri və ya ölü.
  
  
  Zaman gəmi çatıb Джорджтауна üçün gecəni sahilində, və əvvəl biz yenə getdi обогнуть burun ətrafında, Afrika, onun, qərara aldı ki, Фреду Гудраму çox darıxdırıcı və o, müflis üçün düşmək sahilə. Biz DTK idi, mənim üçün bir məsələ — bu, onun ego görməmişəm, amma mən söhbət insanlarla o, var, — və, bəlkə də, Ларсен məlum oldu ki, mənə. Guyana üçün idi nax münasib yer üçün müraciət başqa agent və yox amerikalı turist adı ilə Гудрам heç vəchlə, heç də pis olmazdı "Ганьсу Скейельману" getmək daha üzgüçülük.
  
  
  — Sən ətrafa baxmaq istəyirsən? — məndən soruşdu Agata Blok.
  
  
  — Xeyr, xanım, Vahid — dedim. "Səmimi deyirəm, mən sevmirəm belə ki, bir çox səyahət. Və mən, son can maliyyə baxımından. Onun gedirəm Эфиопию üçün hər il, ola bilərmi ki, onun bəzi pul qazanmaq. Bu увеселительная səfər.
  
  
  O, tələm-tələsik getdi götürərək ər. Məni tamamilə qane edirdi ki, mən cansıxıcı oldu yemək vaxtı və zamanı бриджа, lakin o, itirilmiş vaxt üçün çalışırıq danışmaq mənə düşmək sahilə. Jin, əlbəttə ki, getdi sahilə. Bu idi, bir hissəsi də onun ört-basdır kimi qalmaq təyyarə bir hissəsi idi mənim. Bizdə hələ yox idi həlli haqqında danışmaq da uzundur və o merak, zaman dəqiq bizdə, görünür, belə bir imkanı. Yemək üçün hər şey idi sahilində, başqa kapitanının ikinci köməkçisi və bununla hər şey bitdi, mən izah iki zabitlərə sevgi Америк olan digər avtomobillər .
  
  
  Görə qəhvə və коньяком Ларсен xahiş var kapitanının icazəsi almaq sahilə.
  
  
  "Mən bilmirəm, Ларсен var sərnişin..."
  
  
  — Bu, məni qane etmir, — dedim. — Mənə heç bir şey lazım deyil, artıq səhər yeməyi.
  
  
  — Siz gedir, sahilə, mister Гудрам? — soruşdu Ларсен.
  
  
  Onun dedi. - "Xeyr. "Səmimi deyirəm, mən təsəvvür edə bilməz, bu imkan".
  
  
  "Corctaun — çox dinamik bir yerdir, — deyə o bildirib.
  
  
  Ego tətbiqi olardı xəbər üçün yerli hakimiyyət orqanları, çünki turist-eş değiştirenler yalnız tutur və bir çox yerlərdə prioritetləri siyahısında Гайаны. Ларсен otelin üçün onun gəlib sahilə, lakin осмелилась məni məcbur edir. O gecə onu yuxuda yanında Вильгельминой və Хьюго.
  
  
  Növbəti gün onun da deyərək üz kimsənin heç bir göz. Tədbir yəqin ki, dəyərsiz idi. Ларсен высадилась məlumat üçün Moskvadakı ki, Nick Carter göndərilir Массауа. Əgər məlumatına görə, o, yalnız ona görə deyil ki, məlum oldu mənə. Əgər o, опознала, o bilməzdi dəyişdirmək üçün heç bir şey.
  
  
  "Tapdı, hər hansı bir yaxşı hekayə Джорджтауне?" — soruşdum Cin həmin axşam şam yeməyi zamanı.
  
  
  "Bu dayanacaq idi lənətləmək zaman tullantıları", — deyə o bildirib.
  
  
  Onun gözləyirdim, onun yumşaq tıqqıltı mənim qapını o axşam. İdi bir az daha, on saat. Blokları erkən yataq getdi, görünür, hələ də yorğun, daha sonra dünənki gəzinti. Onun впустил Cin. Orada idi, ağ şalvar və ağ köynək grid görə olan olmayan paltarları.
  
  
  "Mən güman edirəm ki, Ларсен опознала sizin" , — deyə o bildirib.
  
  
  — Yəqin ki, — dedim.
  
  
  "O istəyir ki, mənimlə görüşmək üçün yem göyərtə görə, надстройкой. Bir saat sonra.'
  
  
  — Sən istəyirsən ki, onu səni saldı?
  
  
  "Səs niyə onu geymək ağ. Bizim faylları dedi ki, sən yaxşı владеешь bıçaq, Fred.
  
  
  'Onun gələcəyəm. Axtarmaq deyil mənə. Əgər sən məni görəcəksən, sən bütün испортишь.
  
  
  'Yaxşı.'
  
  
  O, səssizcə qapını açdı və ayaqyalın прокралась dəhlizlə. Onun çıxartdı Хьюго ətrafında çamadan. Sonra onun söndürüldükdə müqəddəs öz kabin və bir az da gözlədim, az qala gecə yarısı. Sonra onun yoxa dəhlizdə gedərkən azn кормовую göyərtə. Arxa dəhliz açıldı qapı, aparıcı sol xaricdə əsas göyərtə. Heç kim bağladı, onun, belə ki, su kimi sakit idi və перегруженному кондиционеру ", Hans Скейельмана" ola bilər bütün yardım sərin gecə külək.
  
  
  Kimi və ən çox yük gəmiləri ki, maksimum scan fırtınalı dalğaları, "Hans Skejelman" idi mess. Брезент yalançı bütün yem göyərtə üçün надстройкой. Onu seçdi, bir neçə uzanır və qoyun ih ətrafında oxlar.
  
  
  Sonra onu qərq ona. Onun, buna ümid bəsləyirdim ki, Ларсен həll etməyəcək istifadə ih kimi yastıqları. Bəzi gəmilər var idi təyyarə mühafizəsi. Komanda "Hans Скейельмана" bu, heç də narahat edirdi. İçərisində idik keçid, aparıcı ətrafında sahələrinin ekipaj körpü радиорубку, maşın şöbəsi və mətbəx. Ona məxsusdur var ki, onlara bütün şansını ki, дозорный kişilik və biz sailed avtomatik pilot. Lakin o, heç bir показывался. Ларсен çıxdı ривненской gecə saat. Onun hələ olmuşdur jaket бортпроводника, ağ ləkə gecə. Onu gördüm, o теребила öz sol qol, başa düşdü ki, o, gizlədir orada bıçaq. Bu idi yaxşı bir yer üçün bu, baxmayaraq ki, onun edərdim yer var idi Хьюго. Onun saxlanılır стилет əlində. Sonra Cin çıxdı.
  
  
  Onun bilərdi nəzarət etmək üçün yalnız məktəb ih söhbət.
  
  
  "Siz oynamaq ikiqat rol, — deyə o bildirib.
  
  
  Revmatizm idi неслышен.
  
  
  "Ona məlum oldu ki, ego zaman o, ayağa qalxdı, xaricdə. Moskvada onsuz da, доберется o qədər Массауа, ya yox".
  
  
  'Onun bunu edəcəyik.'
  
  
  Revmatizm yenə olmuşdur prevrtljiv.
  
  
  "Yox, bu heç sex".
  
  
  İh ссора olurdu, bütün ожесточеннее isə səs sessiz. Ларсен mənə döndü geri, və mən gördüyüm kimi o, tədricən aparır Jin k polad надстройке lurking bütün azn мостике. Onu ehtiyatla qaldırdı брезент və выскользнул altında idi. Demək olar ki, qarşısında döşəmənin üstü ilə Хьюго hazır tərəfdən, onun подполз onlara.
  
  
  "Mən sizinlə işləmək", — dedi Ларсен.
  
  
  'Sən nəyi nəzərdə tutursan?'
  
  
  "Sən dəyişdi, mənə və ya sənin rəhbərliyə. Əvvəlcə onun избавлюсь səndən. Sonra Karter. Baxaq görək ki, Киллмастер düşünür üzgüçülük vasitəsilə okean.
  
  
  Ee əl çatdı üçün рукаву. Ona qaçdı nax tutdu və sol əl üçün boğaz, заглушая onun fəryadı. Onun hit onun стилетом Хьюго bədən və davam вонзать ego, o qədər обмякла mənim əlimdə. Onun подтащил bədəni əlində olan перилам qaldırdı. Onun eşitdim sıçratmaq. Və gərgin gözləyirdi.
  
  
  Cry pier yox idi. Mühərrikləri грохотали mənim ayaqları altında, - biz мчались kənara Afrika.
  
  
  Onu ehtiyatla Хьюго sildi haqqında şalvar və yaxınlaşıb Cin duran söykənib надстройке.
  
  
  "Sağ olun, Nick... yəni, Fred".
  
  
  "Mən başa düşə bilmirdi ki, bütün bunların, — deyə onu hey. — O, bəyan edib ki, mən доеду qədər Afrika?
  
  
  — O, bunu demədim, — dedi.
  
  
  "Mən hiss edirdim ki, Moskvada hər halda, gəlim olub, mən Массауа, ya yox".
  
  
  "Bəli, amma, bəlkə də, o, yazıb məruzə".
  
  
  'Mümkündür. Mən nax idi bıçaq qolunda.
  
  
  — Sən yaxşı Nik. Gedək sənin kabin.
  
  
  — Yaxşı, — dedim.
  
  
  Onun qapını bağlayıb kabin köprüsü və üzünü üçün hər il Djin. Onun hələ gözləyirdim ki, o, вздрогнет, reaksiya bildirəcək ki, Ларсен az qala öldürmüşəm, lakin o, bunu etdi. Знойная təbəssüm yarandı onun simasında o zaman расстегнула молнию azn şalvar və ayaqlarını ih. Ee ağ t-shirt heç bir zaman gizlətməyib, nipples gərginləşib, o наклонилась açdım və t-shirt vasitəsilə başını.
  
  
  "Gəl, baxaq görək, belə olub, sən yaxşı zibil kimi управляешься ilə bıçaq", — deyə o bildirib.
  
  
  Onun tez разделся baxaraq ee böyük sinə və sulu ayaqları. Onun bud yavaş-yavaş hərəkət, zaman dəyişirdi ayaqları. Onun tez yaxınlaşıb onun və etdi onun əllərini və biz, daha sonra. Ee dəri isti idi, sanki o idi sərin gecə havada.
  
  
  — Выключи müqəddəs, — pıçıldadı.
  
  
  Onun kimi etdi, o dedi, və jim onun yanında bir dar qəfəsdə. Onun dili düşdü mənə ağız, hələ ki, biz öpüşür.
  
  
  "Tələsmək," простонала o.
  
  
  O, rütubətli və hazır, və o partladı vəhşi dəlilik zaman onun nüfuz da bilər. Onun dırnaqları царапали mənim dəri və o издавала qəribə səslər, zaman onu partlatdı onun öz ehtiras. Tam taqətdən düşmüş halda biz прижались birimizə, və yalnız səslər bizim kabin idi, bizim nəfəs dərin, daha məmnun və cırıltı gəmi, biz удалялись başqa yerlərdə onun azaltdı Ларсен dəniz.
  
  
  
  
  Fəsil 3
  
  
  
  
  Üç saat, nəhayət, biz разговорились. Bizim bədən idi потными və biz dururdu, dovşan birimizə, dar kabin. Cin istifadə döş kimi, yastıq və imkan verdi ki, öz barmaqlarını oynamaq mənim bədən.
  
  
  — Bu gəmi bir şey deyil, — dedi.
  
  
  — O, çox yavaş gedir, kondisioner işləmir. Amma Ларсен варила qorxunc qəhvə. Siz bunu nəzərdə tutursunuz?
  
  
  'Yoxdur.'
  
  
  Onu gözləyirdi ki, o, izah da.
  
  
  "Nik, — dedi, — edə bilərsən olub, sən mənə deyə ki, AH рассказало haqqında "Гансе Скейельмане" ?"
  
  
  — O ki, прибцдет bu Массауа doğru zamanda. Ki, ilə, sərnişin, hər şey qaydasındadır.
  
  
  'Ağa. Bəs komanda?
  
  
  — Mən bilmirdim Ларсен, — dedim. "MKİ-nin saxlanılır, bu zaman özünüzü".
  
  
  — Mən bilirəm, sən niyə belə qapalı və gizli. O, geri döndü kabin. — Sən elə bilirsən, onu sənə изменяю . Amma bu, belə deyil. Onun tapılmadı üç itkin raketləri.
  
  
  "Dolu raketlər?"
  
  
  — Yoxdur, amma detalları üçün ih build. Nüvə başlıqlı.
  
  
  — Hanı onlar?
  
  
  — Qablarda göyərtə görə мостиком.
  
  
  Onun soruşdu. -'Sən əminsənmi?'
  
  
  'Kifayətdir.'
  
  
  — Və onlar göndərilir da uzundur?
  
  
  'Bəli. Ларсен öz üzərinə çox səlahiyyətlərin. Onun şübhələnir ki, DTK-nın предпочло məhv olardı bu raketlər, nə öldürmək Nick Carter".
  
  
  "Deməli, biz onları işlə köməyi olmadan Rusiyanın", — dedim. — Yaxşı переночуй burada.
  
  
  — Korlamaq və mənim nüfuzuna?
  
  
  — Yoxsa sən artıq olardı mələk yardım Allah.
  
  
  O, güldü və yenə də aparıb əlləri ilə mənim bədən. Ona cavab verdim onun ərköyünlük. Bu dəfə də dərslər sevgi idi, yumşaq və yavaş, başqa cür təsəlli, daha bizim ilk tebrik. Əgər qorxu Cin özünü doğrultdu yarım olardıq, yaxşı vəziyyətdə. Amma açıq indi onun imtina edib bu barədə narahat.
  
  
  Cin yuxuda. Lakin onun. Məni narahat edib və onu штопора haqqında hansı məlumatları barədə экипаже malikdir AH . Bu insanlar guessed ki, "Hans Скейельман" günahsız idi yük gəmisi ilə bir neçə sərnişin . Lakin bəzən intriqa daxilində intriqa, bir sui-qəsd daxilində sui-qəsd və sınaq balonları buraxılmış bizimlə çox deyil повинным heç bir şey подозревающим sərnişin təyyarə. Bəlkə də var idi, AX şübhələri haqqında "Hans Скейельмана" , və o məni dəvət katalizator kimi. Bu, bir stil idi Хоука — qoy bütün gedir özü-özlüyündə. Onun tanış, yalnız bir neçə ekipaj üzvləri. Sərnişin ilə deyil, ünsiyyətdə olmuşuq. Nahar vaxtı biz kapitanı Эргенсеном haqqında danışdıq maşın. cənab. Гаард başlamışdır ikinci köməkçisi, dinlədim. Baş köməkçisi, mister Tula, zaman-zaman приветственно xərclədiyin pulların və xahiş etdi ki, daha картошки, ancaq onun deyəsən, maraqlandırmırdı, sərnişinlər diri və ya ölü. Temsilcisi, mister Скьорн, tərk Ларсен bizə qayğı və bizim эде və, deyəsən, seçim istehlak gündəlik kalori miqdarı sakit və rahat . Радистка, yüksək arıq sarışın adına Биргитте Аронсен idi шведкой və belə idi gizlin kimi böyük köməkçisi. O zaman o, yeməkxanaya, o, üçün deyil, dünyəvi səfəri.
  
  
  Nəhayət, onun yuxuya asan yuxu gözləyir, qışqırıqlar və ya kim gələcək axtarmaq Ларсен. Onun uyandýrdý zaman иллюминатор boğuldu ilk səhər брылев. Cin пошевелилась və nə isə mızıldandı.
  
  
  Onun dedi. — "Hələ də dəhşətli şübhələr?"
  
  
  'Evet.' Qız birdən yüngül bir yorğan və перелезла vasitəsilə məni.
  
  
  — Gəl duş qəbul edərik, — dedi.
  
  
  — Bizə mütləq belə görkəmli birlikdə?
  
  
  'Xüsusilə. Mənə lazımdır bu örtüyü. Ola bilər, Ларсен idi qəbih qatil qadınlar.
  
  
  — Şübhə etmirəm, — dedim.
  
  
  Əgər Cin oteldə düşünür ki, mən bilərəm aradan qaldırılması ilə nax bütün şübhələri, onu bir ağla deyil. Vaxtilə bu yaşayış məntəqəsi rusiyanın çatacaq an, o zaman ciddi əngələ çevriləcək. O vaxt olardı, ona, onun işdən. Bu Данакиле yeri deyil, qadınlara, xüsusilə, o, məşğul olan bilməz intihara. Ancaq hələ ki, biz heç var Efiopiya, onun otel davam edə, onun cəmiyyət.
  
  
  O, master zibil. Və o, tamamilə nail olduqlarını anlamır, hansı effekti onun mükəmməl bədən производило kişilər. Son beş ildə o alırdılar babat tarixi, o cümlədən öz çılpaq şəkillər . Onun baxdı, o обмотала özünü dəsmal və getdi duş ilə uzun футболкой əlində. Biz, nəhayət, sona çatdı намыливать və ополаскивать digər başqa, bizi gözləyirdi uzun duş.
  
  
  Biz yenə çıxıb dəhliz, onun şalvar isə Cin yalnız öz uzun bir t-shirt ilə məşğul olan, demək olar ki, heç bir zaman gizlətməyib, biz az qala stumbled var Биргитту Аронсен.
  
  
  — Sən gördüm, Ларсен? — deyə soruşdu məndən.
  
  
  "Yox, sonra nahar," dedim.
  
  
  — Mən də, — dedi Cin, əyilərək mənə və gedirlər. Miss Аронсен, sonra da atdı bizə baxışda olan inam az idi, və keçdi mimmo bizi. Cin və onun mübadiləsi, fikir və geri getdi mənim kabin.
  
  
  — Забери məni ətrafında kabin, on dəqiqə, — deyə o bildirib. — Mən düşünürəm ki, bizə dəyər birlikdə səhər yeməyi.
  
  
  'Yaxşı.'
  
  
  Onu geyindim və yenidən cəhd qərara gəlmək, silah gəzdirmək. Nəzəriyyə Jin ki, "Hans Скейельман" перевозил ətraflı lazımi edilməsi üçün üç qitələrarası ballistik raketlərin, ehtimal ki, mən səndən ağıllı istifadə radio göndərmək üçün кодового mesajları. Ekipaj edə bilmirəm ki, onlar aparırlar, çünki bizə, kimdə təyyarə контейнеровоза heç bir səbəb yoxdur açmaq üçün qablar.
  
  
  Amma əgər onun bilirdi? Lazımdır olmaq silahlı? Təəssüf ki, onun qoymuşdur Хьюго və Вильгельмину ilə birlikdə Pyer bu gizli şöbəsi, mənim çamadan, harada idi mənim kiçik ötürücü bağladı ona. Bu gəmidə onun edibsə, vicdanlı səyahət Эфиопию və ya onun idi ценымногие daha çox bok , nə onu həll edə bilər köməyi ilə yalnız bir Люгера. Alternativ silah idi, son dərəcə məhduddur.
  
  
  Məni də narahat edən o idi ki, mən heç vaxt görmədim heç kimi, ətrafında dərəcəli maşinist. Ən azı, onun idi rast gəlmək bir onların ətrafında yemək. Amma Ларсен izah etdi ki, bizə artıq ilk günü dənizində: "Heç kəs ətrafında bizim sərnişinlərin heç vaxt gördüm dərəcəli maşinist, missis Blok. Onlar üstünlük qalmaq üçün aşağıda. Bu, yaxşı... necə deyərlər, ingilis dili... yaxşı идиосинкразия". Əlbəttə ki, bu штопора задала Agata Blok. Onu qəbul edib iman bəyanat Ларсен. İndi onun düşündü ki, olub, onu axmaq. Mənim həyat tərzində insan həmişə risk öldürülmək üzrə ağılsızlıq, amma mən niyyətində deyil təmin etmək üçün həmin axmaqlıq ilə məşğul olan qoşulur olacaq mənim üçün ölüm. Onun yenidən baxdı, öz çamadanını. Var idi özü ilə камзолы ki, Вильгельмина bilərdi gizlətmək. Siz geymək idi, ən azı, jaket, əgər siz otel saxlamaq Люгер özü ilə gözədəyməz. Amma geymək камзолы, adi bir yük gəmisi isti gün yaxın экватора səbəb şübhə hər bir vicdanlı ekipaj. Və onun heç bir idi, çox əminəm düzgünlük bu komanda.
  
  
  Безоружный onun daxil dəhlizi bağladı özü qapını onun kabin və keçdi bir neçə yard qədər kabin Jin. Onun yavaşca döydü. "Daxil edin", — çəkib apardı və o,.
  
  
  Onun gözləyirdim qadın mess, lakin aşkar аккуратное yer, baqaj səliqəli üz tucked altında койкой isə onun çantası ilə фотоаппаратом açıq qarderob. Onun merak, varmı onun kamera gun 22 çaplı bir ətrafında linzalar.
  
  
  Cin idi geyimli göy t-shirt və qısaldılmış jeans. Bu gün orada idi, balet başmaq əvəzinə сандалий. Bir şey olar deyə şübhəsiz ki, biz həm silah yox idi.
  
  
  O, soruşdu. - "Hazır обильному səhər yeməyi?"
  
  
  — Bəli, — dedim.
  
  
  Ancaq yemək yox idi bol səhər yeməyi. cənab. Скьорн, стьюард, hazırlanmış pişmiş-болтунью və поджарил sağlıq.
  
  
  Ego qəhvə idi pis deyil, daha Ларсен, həm də yaxşı deyil.
  
  
  Ətrafında heç kim, digər zabitlər iştirak etmirdi. Blokları, выглядевшие çox bədbəxt, artıq oturdu stol arxasında. Biz Cin qarşılandı soyuq maarifləndirmə nə kimi, biz səyahət, hələ ki, yaşayırıq, baxmayaraq ki, bizim pis əxlaq.
  
  
  "Biz tapa bilmirik Ларсен", — deyə Скьорн. "Mən bilmirəm onunla nə baş verdi" .
  
  
  "Ola bilər ki, o, azacıq, çox бурбона", — cəhd müdaxilə mən.
  
  
  "O, düşüb bayıra", — dedi Agata Blok.
  
  
  — O zaman kim bir şey idi, bu, eşitmək, — mən etiraz etdim. "Dünən yox idi, pis hava. Və dəniz hələ çox sakit.
  
  
  — Дозорный olmalıdır, yuxuda, — israr etdi missis Blok. — Xeyr, missis Blok — tez dedi Скьорн, — bu ola bilməz, gəmi komandanlığı altında kapitan Эргенсена. Xüsusilə Гаард və Tula дежурят.
  
  
  — Test edin, öz ehtiyatları viski, — yenə dedim. Onun Yalnız gülümsədi Cin gülümsəyirdi mənimlə birlikdə.
  
  
  — Kontrol edəcək, mister Гудрум, — dedi Скьорн.
  
  
  Ego sürətli etiraz missis Bloku haqqında yuxu наблюдателе, deyəsən, təsdiq mənim şübhə keçən gecə. Ekipaj daxil autopilot və вздремнул zaman imkan vermirdi hava və vəziyyəti. Bu, baş verir, bir çox ticarət gəmiləri, izah edir ki, niyə gəmilər bəzən сбиваются ilə kurs və ya toqquşur, bir-biri ilə, bir-biri olmadan hər hansı bir naviqasiya, izahat.
  
  
  — Burada var, material məqalələr, — dedi Peri.
  
  
  — Düşünürəm ki, bəli, miss Fellini, — dedi Скьорн. — Unutmuşam ki, sən jurnalist.
  
  
  — O, aşağı düşüb bayıra, — səmimiyyətlə deyə missis Blok. "Yazıq qadın".
  
  
  Arasında ee qəti вердиктом işi üzrə Ларсен və onun soyuq münasibət, insanlara zövq cinsi, az idi yerlər etmək üçün missis Blok stimullaşdırıcı şirkəti. Ee ər, oğrun baxdı ağır sinə Cin, покачивающиеся altında nazik parça, ehtiyat etdiyi, daha insani bir cavab.
  
  
  Поев, biz Gene geri onun kabin. "Mən əminəm ki, sən bacarmırsan müraciət kamera ilə", — deyə o bildirib.
  
  
  'Evet.'
  
  
  — Onda, Fred Гудрум, mənim çoxdankı ehtiras, sənə bu kimi təklif. Onun надену kamera 28 millimetrlik lens, belə ki, siz bir şəkil çəkmək mənə bu kabin.
  
  
  Dərviş mənə dedi ki, hansı dözümlülük və диафрагму seçmək və aparırdı vasitəsilə mənə bir bucaq başqa. Tamamilə çılpaq, o позировала mənə müxtəlif yerlərində kabin ilə son dərəcə həssas bir ifadə şəxslər. Bütün, nə etmək lazımdır, bu, məqsəd, ona cəlb etmək istərdik və basın eniş. Biz başa roll film, biz yenidən düşüb zibil. Onun başladı narahat onun seksual çatışmazlığı bəhs. Sanki mənə bizə xoşuna gəlirdi, onun yana əyildi və qıvrılan, пульсирующее bədən, mənə görə daim xatırladaq ki, özünüzü mən təyyarə "Hans Скейельмана" daha ciddi işi .
  
  
  "Bu gün onun üçün gedirəm bir neçə sual haqqında Ларсен", — deyə o bildirib. "Mənim rolunu допрашивающего jurnalist. Daha sən планируешь məşğul olmaq?'
  
  
  "Mən çıxmaq üçün göyərtə və çalışaram ki, istirahət".
  
  
  Onun растянулся yüngül gezinti arabası, mənim üz idi, kölgə eşidəndə onun hərəkət və kişi səsi dedi: "Heç bir hərəkət edin, cənab Karter".
  
  
  Onun görünüş etdi ki, eşitmək istəmirəm onun.
  
  
  — Onda, əgər istəyirsinizsə, mister Гудрум, heç hərəkət edin.
  
  
  "Əgər onun üstünlük verirlər ki?" — dedim, öyrənmək üzrə səs Гаарда, ikinci köməkçisi.
  
  
  — Əgər sən предпочитаешь diri-diri qalmaq.
  
  
  Qarşımda qalxıb iki dənizçi, həm də tapança ilə. Sonra bir sahəsində mənim baxımından edib Гаард, onun da özü ilə tapança.
  
  
  "General da uzundur istəyir ki, siz sağ qalmışlar", — deyə o bildirib.
  
  
  — Kim, dərzi şeytana, elə bir general da uzundur?
  
  
  "Bir adam, arxasında kimə lazımdır ov üçün efiopiya hökumətinin".
  
  
  "Гаард , hətta эфиопское hökumət наняло bizə general da uzundur, bizə general Qrant".
  
  
  — Kifayət Qədər Karter. Belə ki, siz Киллмастер. Siz, həqiqətən, qayğı Ларсен. Yazıq fahişə olmalıdır, ruslar завербовали onun ucuz".
  
  
  "Mən hesab edirəm ki, sizə yoxlamaq lazımdır ehtiyatları viski", — dedim. — Məgər Скьорн deyil verdim sənə bu mesajı? O, mənə cavab verdi danışıq tərzdə: "necə Gözəl belə болтливая şəxs kimi bu missis Bloku, bəzən həqiqəti danışmaq. Дозорный həqiqətən yuxuda keçən gecə. Дозорный yatır demək olar ki, hər gecə. Deyil onun. Lakin onun sadəcə, üstünlük deyil dönün gəmi üçün Ларсен. Azn ki, bizə DTK-nın agentləri ?
  
  
  "Ruslar перебьются".
  
  
  — Sən çox sakit, Karter. Çox güclü. Sizin sinir və bədən tamamilə nəzarət altındadır. Amma biz silahlanmış, siz isə yoxdur. Bu ekipaj bütün vasitəsilə agentləri da uzundur, həmçinin texniki heyət. Onlar kilidli öz mühərrik otağında şöbəsində. Və, əlbəttə ki, heç Ларсен, siz onun izni aradan keçən gecə. Harada bıçaq olan sən idi?
  
  
  "Qaldı bədən Ларсен".
  
  
  "Mən xatırlayıram ki, sən onu çıxardı, sonra isə qanı sildi".
  
  
  — Sənin pis, gecə görmə Гаард, — dedim. "Bu doğurur söyləyib".
  
  
  'Fərq etməz. İndi mən səni yox, bu bıçaq. Sən çox yaxşı, Karter. Sən yaxşı hər hansı bir ətrafımızda. Amma sən heç bizdən yaxşı üç silah ilə. Və biz yaxşı bilirik silah, Karter?
  
  
  — Doğrudan da, — dedim.
  
  
  — Sonra yavaş-yavaş ayağa qalx və get qabağa. Heç оборачивайся. Cəhd etməyin mübarizə. Baxmayaraq ki, general da uzundur istəyir ki, siz diri, sizin ölüm çətin ki, ego поколеблет. Mənim işim ondan ibarət idi ki, tapa da uzundur və əmin olun ki, o, düşdü. Onun edərdim bunu uyğun olaraq mənim ilkin planı, amma, ən azı, onu almaq lazımdır ona. Bundan başqa, Гаард tamamilə haqlı idi, zaman dedi ki, o və iki ego insanlar bilirlər silah haqqında. Bir onların ətrafında tapança ilə olardı mənim üçün çox çoxdur. Və onlar hörmət etsinlər ki, mənə edirdi, ih ikiqat настороженными.
  
  
  İsti тропическое günəş əks olunurdu ilə & nb. Biz keçdi irəli mimmo bağlı qablarda. İnsanlar tapança idi arxadan. Bu, mənim heç xoşuma gəldi. Əgər bildim çıxmaq oldum olardı, tibb bacısı üçün bir çox almaq üçün öz silah. Onun atdım, sonuncu baxışda okean əvvəl daxil qapı giriş yenilikləri. Əksər yük gəmiləri körpüdə zalında sərt və həvəsim yox idi li "Hans Skejelman" qismən çevrilmişdir hərbi gəmi kimi bir şey alman Q-катерова dəfə ikinci dünya müharibəsinin başlanması.
  
  
  — Dayan, — əmr Гаард.
  
  
  Ona idi, təxminən on fut təcrübəsi радиорубки. Çıxıb Биргитте Аронсен verilməsi gun mənə həyat.
  
  
  "Kapitan deyir ki, biz bundan istifadə etməliyik кладовку altında каморкой боцмана", — deyə o bildirib.
  
  
  "Bu, hər şey qabaqdadır" deyə Гаард.
  
  
  'Nə olar?'
  
  
  "İki англичанина-sərnişin bilərlər bizi görmək üçün. Nəhayət, Karter indi xəstə лазарета. Dəhşətli tropik qızdırma. Tələbləri ilə aksiyalar başladı bir gecə miss Fellini.
  
  
  "Xəstələr yerləşdirilir lazaret", — deyə o bildirib.
  
  
  Onu bilirdi ki, baş verəcək, lakin heç bir şey kömək edə bilər, onun tapança ilə onları səmimi mənə пупок. Və, hətta əgər o, malik olan xanım həm yaxşı vurmaq, cəhənnəm olardı çətindir промахнуться mənə bu məsafədə. O, həmçinin подстрелит Гаарда və iki digər, amma düşündüm ki, o, спишет yaxşı kimi lazım olan itkilər. Arxamda eşidildi shaggy. Onun üçün cəhd toplamaq və başa düşdüm ki, bu əhəmiyyətsizdir. Sonra onu gördüm ki, qarşımda partladı sergey kimi hiss ağrı пронзила mənim başını uçdu zamanı qaranlıq.
  
  
  
  
  Fəsil 4
  
  
  
  
  Onun oyaq baş ağrısı ilə məşğul olan, artıq yox idi, təzə və məndə belə bir fikir yarandı ki, расшатанным hissə-hissə bədən lazımdır, bir müddət əvvəl onlar yenidən istirahət. Bu çılpaq ampul, светившая mənə açıq-aşkar göz, az şey etmişəm, bunun qarşısını almaq üçün hiss. Onun gözlərini bağladı постанывая, anlamaq üçün çalışırıq, kim və harada onun.
  
  
  'Nik?' Qadın səsi.
  
  
  "Ki" – прорычал mən.
  
  
  'Nik?' Yenə bu əbilov səs.
  
  
  Buna baxmayaraq, ağrı, onun gözlərini açdı. Dərhal mənim fikrimcə düşdü сетчатую qapı. Onun xatırlayırdım ... Биргитте Аронсен. Ee bir gun. Kimsə haqqında qeyd fond altında чуланом боцмана. Cin də apardılar. Onun перекатился sol yan və gördüm ki, o, skamyada oturdum azn bead gəmi. Qançır altında sol göz təhrif onun üzünü.
  
  
  Onun soruşdu. — "Kim verib sənə sillə?"
  
  
  "Гаард." - Bu piç idi, çox sürətli mənim üçün. O, şir məni yoldan ilə ayağı, əvvəl bilib onun bu dərk etmək. Sonra o, заткнул mənə ağzına tıxac. Bu möcüzədir ki, o qırdı mənim kamera, o mənim boyun".
  
  
  — O, məni artıb zərbə arxadan , Cin. O zaman, necə радистка etdi gun mənə həyat.
  
  
  İki detal onun hekayələri səsləndi çox yaxşı deyil. Cin dedi bu irad haqqında öz digital kameralar çox etinasız, sanki qarşısını almaq üçün hər hansı şübhə. Və necə var agent var nax olmalı idi ki, hər hansı bir minimum üçün döyüş bacarıqları. Гаард böyük idi скотиной, və o, yəqin ki, çox pis müraciət etdim ki, yumruqları, amma o, yenə də vura bilər, hər hansı bir zərər və hey, gərək ayıq-sayıq olmaq.
  
  
  "Əks halda sizin qançır göz altında kifayət qədər inandırıcı", — dedim. — İnandırıcı? O, потерла sol tərəfində şəxsin əl və diksindi.
  
  
  Heç bir arzu ilə mübahisə onun haqqında tamamilə olub ki, bu добросовестна qarşı, amerika Birləşmiş Ştatları — o, şübhəsiz ki, поклялась olardı, bu isə bilmədim sübut öz şübhə, — onun çətinliklə ayağa qalxdı. Kiçik məkan раскачивалось daha güclü və daha sürətli olar ki, ehtimal üzrə hərəkətinə gəmi. Məni az qala вырвало. lənət. Niyə Гаард qəbul narkotik? İnjection keçir və bir müddətdən sonra, lakin zərbə затылку səbəb ola bilər сотрясению beyin etdiyi edə bilərsiniz bir neçə gün, həftə və ya ay. Onun, ümid edirdim ki, mənim zədə idi zaman.
  
  
  — Nik, sən qaydada?
  
  
  Əl Cin sürüşdü mənə bel. O mənə kömək almaq polad plitələr bottom və прислонила geri üçün bədən gəmi. 'Mən səni hər şey normaldır?' — təsdiqləyib o.
  
  
  — Bu lənətə gəlmiş gəmi davam edir fırlatmaq, — dedim. "Гаард vurub mənə dəhşətli zərbədir".
  
  
  O, ayağa durdu qarşımda diz və diqqətlə mənə baxdı. O, пощупала mənim nəbzim. Sonra çox diqqətlə baxdı mənə dəxli. Onun zarıdı, o zaman toxunub konusları.
  
  
  — Möhkəm durun, — deyə o bildirib.
  
  
  Onun yalnız ümid edirdim ki, o tapmayıb orada heç bir şey сломанного.
  
  
  Cin ayağa qalxdı və dedi: "Mən çox yaxşı bacarıram göstərmək, ilk yardım, Nik. Amma mən inanıram ki, səndə beyin silkələnməsi və ya dönüş. Siz yalnız lazım uğursuz bir neçə gün.
  
  
  Onun, saatına baxdı. Bu idi sonra üç.
  
  
  Onun soruşdu. - "Bu, hələ hər şey bu gün?"
  
  
  — Əgər nəzərdə tutursan, əgər bu gün o gün bizi tutdu, bəli.
  
  
  'Yaxşı.'
  
  
  'Biz nə indi nə etməliyəm?'
  
  
  "Mən çox ehtiyatla hərəkət, əgər, ümumiyyətlə, hərəkət edə, və ümid edirəm ki, orada, yuxarıda, heç bir şey yanlış getdi".
  
  
  — Mən demirəm ki, buradan çıxmaq üçün, — dedi.
  
  
  Onun soruşdu. — "Siz var hər hansı bir parlaq fikir?"
  
  
  "Mənim kamera — bu, qutu alətləri ilə".
  
  
  "Böyük alətləri orada yerləşdirilir".
  
  
  "Heç bir şey daha yaxşı."
  
  
  Onun soruşdu. — "Oni onlar gətirdilər bizə nahar?"
  
  
  O baxdı удивленной. - 'Xeyr.'
  
  
  "Baxaq görək, накормят olub ki, onlar bizi, biz əvvəl ...".
  
  
  'Yaxşı.'
  
  
  O, bir neçə dəfə cəhd bir söhbət başlamaq, lakin сдавалась zaman hiss eləmirdi ki, mən imtina edirəm cavab verəcək. Onun sel söykənib металлическому bədən üstə çevrilərək elə uzandı ki, ki, istirahət edirəm. Və ya, ola bilər ki, o, притворялся, belə ki, mən cəhd düşünmək da kömək etmir, mənim baş acıyor. Hələlik onun qərarına heç bir müzakirə bizim vəziyyəti ilə Gene. Mənim головокружения və baş ağrılı deyil, mənə mane araşdırmaq bizim yer olmaması isə bəzi zəruri əşyaların etdi düşünməyə kimi uzun biz burada пробудем.
  
  
  Məsələn, bizim həbsxana yox idi tualet. Baxmayaraq ki, onun və inanmırdım ki, su kəməri uzaq gedir aşağıdakı su, onun, inanırdım ki, müvəqqəti mənzil olmalıdır təchiz bucket. Bu, olardı, nəinki asan, bizim üçün, həm də olardı ağlabatan sanitar tədbir üçün ən gəmi. Və baxmayaraq ki, komanda hesab edirdim неряшливых beynəlxalq miqyasda adət-ticarət gəmilərinin, onların hamısı eyni olan "Hans Скейельман" kifayət qədər təmiz.
  
  
  Onu da gördüm ki, bizə çatmırdı içməli su. Və əgər su ilə bucket deyil peyda olardı burada gecə yarısına, onun bilərdi seçmək ətrafında iki xoşagəlməz xüsusiyyətləri: ya kapitanı və ego komanda gedirdi çatdırmaq, Cin və mənə qarşı da uzundur, ya da ele Cin idi bədii . Onu düşünmək saxlanılır ki, qətl Ларсен рскрыло mənim örtüyü ki, mən onun наущению. Ola bilər ki, bu Bayramda heç də pis olmazdı bəzi təzyiq.
  
  
  Dərhal sonra dörd, onun soruşdu: "siz Necə fikirləşirsiniz, təyyarə "Hans Скейельмана" siçovul var?"
  
  
  O, soruşdu. — "Siçovul?"
  
  
  Da ee səs onun tutuldu bir qorxu. Onun artıq heç bir şey demədi. Onun otel üçün bu fikir bir müddət yayılan məlumatda iranın onun təxəyyül.
  
  
  — Mən görməmişəm siçovulların, — deyə o bildirib.
  
  
  — Hə, yəqin ki, yoxdur, — успокаивающе dedim. — Mən gördüm ki, "Hans Скейельман" — qeyri-adi, təmiz bir gəmi. Ancaq varsa, siçovul, onlar burada yaşayırlar, dibində gəmi.
  
  
  — Sən hardan bilirsən ki, biz altındakı?
  
  
  — Əyrilik korpusun, — dedim, apararaq tərəfdən sərin metal boşqab. "Su hərəkət. Səs.'
  
  
  "Görünürdü ki, onlar daşıyırdı məni çox uzaq, aşağı", — deyə o bildirib.
  
  
  On dəqiqə ci ətrafında heç kim bizə danışdı.
  
  
  — Sən niyə barədə düşündüm anti-iltihab? — gözlənilmədən soruşdu Gina.
  
  
  "Mən bu təhlil potensial problemləri olduğu üçün biz burada məşğul", — deyə onu hey. "Siçovul da bunun bir hissəsi. Əgər onlar olacaqlar aqressiv, biz növbə keşiyində durmaq, hələ ki, başqa yatır. Bu, həmişə daha yaxşı ola укушенными".
  
  
  Cin diksindi. Onun düşündü ki, сравнила olub ki, bu da öz şort və t-shirt ilə mənim uzun şalvar və yun özüllər. Mən həm çox idi, ət üçün off yemək. Və hər hansı bir ağıllı siçanı схватится onun бархатистую dəri, cavablandırmaq əvəzinə прогрызть mənim qalın göstərilir.
  
  
  — Nik, — sakitcə dedi, — daha heç bir şey haqqında söhbət anti-iltihab. Buyurun. Onlar məni qorxudur.
  
  
  O, kəndin və устроилась yanımda. Bəlkə onun tezliklə öyrənmək, kimin tərəfində olduğunu.
  
  
  5:30 am, bu şərtlə ki, mənim saat сломались, mənə onlar gətirdilər edu. mr. Tula, böyük köməkçisi idi əsas. Onun yanında idi Гаард.
  
  
  Ego yeganə sözlər idi: "Siz həm arxası ah, əgər ölmək istəyirəm".
  
  
  Onunla dörd idi dənizçi. Odin onların ətrafında saldı gun bizim alt bədən hissələri. Digər atdı ədyal və təzə. Sonra göstərmişik təhsil və su. Mr. Tula bağladı сетчатую qapını daxil köprüsü və çarpdı asma kilid, cd sistem.
  
  
  "Su kifayət edər, bütün gecə", — deyə o bildirib. — Biz опустошим bu təzə bir səhər.
  
  
  O, дождался bizim minnətdarlıq. O qədər var idi, onu heç bir şey demədim, amma qətiyyətlə söykənib inilti. Mən bilmirdim ki, bu, ola bilər ki, mənimlə etmək, əgər o, недооценит mənim qüvvəyə ya yox, amma mən ödəyə bilməz əldən bizə bir həll. Cin götürüb iki qablar və dedi: "Bütün hər cür şəraiti. Onlar bunun".
  
  
  — Ya inamla. Biz ih olmaz. Гаард mənə dedi ki, da uzundur muzdlu bütün komanda, başqa мотористов.
  
  
  O, dedi. — "Мотористов-mexanika?"
  
  
  Səsi "nə üçün biz heç vaxt görməmişik ih yemək zamanı. Bilmədim xilas fikir ki, bu gəmi idi ki, bir az qəribə səslənir, amma mən anlaya bilmədim ki, məhz".
  
  
  — Mən də yox idi, çox ağıllı, Nik.
  
  
  Sonra o, necə ki, biz öz üzərimizə götürmüşük, biz расстелили ədyal azn стальном yarı etmək kimi bir şey yataq. Qoymaq buketler harasa küncə qabaqdadır.
  
  
  "Bizim burada olmağım mənə yüksək qiymətləndiririk kabin", — dedim. "Maraqlıdır, necə поживают bu Bloklar".
  
  
  Cin нахмурилась. - 'Düşünürsünüz...'
  
  
  'No. AX sərnişinlər yoxlanılır baxmayaraq, mənə heç bir məlumat verdi ki, siz CIA. Bu Blokları — məhz onlar görə ki, onlar özləri verirlər — cüt sinir bozucu ingilislərin uğurlu olan bu futbol пуле. Hətta əgər onlar ki, şübhəli təyyarə "Hans Скейельмана" bir şey baş verir, onlar hələ heç açacaq tərəfində rta zaman сойдут sahilə cape town. Biz öz-özlüyündə, Cin.
  
  
  — Bəs bu мотористы?
  
  
  — Biz onlara ümid, — deyə onu hey. "Bu briqadasında təxminən otuz və ya qırx adam da uzundur. Onlarda da var, biz. Onlar bilirlər ki, kim onun bu qədər mənim ad Ustaları qatil. Гаард buraxılmış bu zaman nəzərə emu idi, belə ki, əyləncə söndür məni. Onu da, güman edirəm ki, onlar eyni dərəcədə ilə tanış sizin karyera. Yeganə şey, mən başa düşmürəm, belə ki, bu, niyə onlar bizi tərk diri-diri.
  
  
  "Sonra mənim kamera..."
  
  
  "Unutmayın, indi bu barədə rəqəmsal kamera. Bizim ilk qayğı — anlamaq ki, oxşar ih cədvəli. Bizdə hələ var, üç -dörd günlük yol qədər cape town.
  
  
  Əda idi съедобной: рубленый istəyirəm azn тосте ilə kartof. Belə çıxır ki, biz eyni пайке ki, komanda. Скьорн, стьюард, getdi qarşılamağa kimin hansı arzularına — yəqin ki, öz — yox etməklə yanaşı, bizə yemək etdiyi kimi, biz sərnişinlər hüququna malik idi və etdiyi üçün ödənilir. Cin demək olar ki, heç bir yeyib. Onun heç onun təşviq. O, sanki heç nə başa düşmürdüm, nə qədər dəyərsiz, mənim fikrimcə, o, hətta baxmayaraq ki, o, çevirmişdir öz kamera qutusu alətləri ilə. Onun yedim öz payını və bütün ki, bu otelin. Onun üçün idi, öz gücünü bərpa. Sonra onun uzanaraq azn yorğan, yuxulamaq. Cin вытянулась yanımda, amma tapa bilmədi rahat mövqe. "Mənə mane müqəddəs, — deyə o bildirib.
  
  
  — Keçid, digər tərəfdən, bir gün təxminən üç fut olan bağlamaları, — dedim.
  
  
  — Mənə söndürmək ego?
  
  
  "Əgər siz almaq üçün ona."
  
  
  O, просунула öz incə barmaqları arasından grid tapmışdır keçid və погрузила rayonumuzun bütün qaranlıq. O, bundan istifadə bucket yenidən yataq yanımda və завернулась yorğan. Baxmayaraq ki, dibində gəmi deyildi wouldnt soyuq təcrübəsi rütubət bizdə tez холодела dəri. Və qiyaməti bütün gözləməyə də yaxşılaşdırıb, bizim vəziyyətimizi.
  
  
  "Təəssüf ki, bizə lazım olub-olmadığını yastıqları", — deyə o bildirib.
  
  
  — Попроси sabah, — deyə mən.
  
  
  "Bu ублюдки yalnız посмеются əbədi mənə".
  
  
  'Mümkündür. Və ya, ola bilər, onlar verəcəklər, bizə yastıqları. Mən düşünmürəm ki, bizimlə pis rəftar edirlər , Cin. Ekipaj bilər aid bizə ценымногие pis, əgər istəsəydi.
  
  
  O, soruşdu. — Siz düşünürsünüz üzərində eyni zamanda, buradan çıxmaq üçün? "Biz выберемся buradan yalnız o halda ki, əgər kimsə doğru, bizə tüfəng və deyəcək: "get". Onun, sadəcə olaraq, ümid edirəm ki, onlar düşəcək yenə mənə. Onun indiyə qədər хорька, eşitmək melodiyalar bells".
  
  
  — Yazıq Nik, — dedi, zərif keçirərək, əli ilə üzünə.
  
  
  Cin snuggled mənə qaranlıq. Onun bud yumşaq üz tutmuşuq və mən hiss etdim ki, qızmar isti, onun tam bədən ürəklərdə mənim tərəfdən. Onun otel et seq aktları. Kişi bilmir yalan yanında Gene düşünmədən onun соблазнительном bədən. Amma mən bilirdim ki, mənə yuxu lazımdır. Hətta söndükdə onun işığında davam etdi görmək flash işıq, вспыхивающие mənim gözlərim qarşısında. Əgər Cin sağ idi, və mən heç bir sarsıntı beyin, səhərə yaxın onu olardı kifayət qədər yaxşı şəkildə.
  
  
  O, azad, öz xəyal qırıqlığı ilə yüksək ah çəkdi. Sonra o, yalan hərəkətsiz.
  
  
  O, soruşdu. - "Siçovul gələn zaman, qaranlıq, Nick?"
  
  
  Səsi "nə onun deyil выключал müqəddəs".
  
  
  'Oi.'
  
  
  — Yox, əgər?
  
  
  "Biz bilirik bu, hələ bir onların ətrafında deyil, görünür".
  
  
  Cin qalmış narahat. Onun merak olub, onun qarşısında qorxu крысами real. O, davam etdi gülləboran mənə heç nə. Ya o idi, çox uğurlu agent, ya o idi помешанной və o, başa düşə bilmirdi ki, kim o ən delle.
  
  
  "Dərzi şeytana, daha yaxşı onun olacağam narahat mövcud anti-iltihab, çox yatmaq, işıqla gözü", — deyə o bildirib. — Gecəniz xeyrə qalsın, Nik.
  
  
  — Gecəniz xeyrə qalsın, Cin.
  
  
  Onun бодрствовал cəmi bir neçə dəqiqə. Onun niyyətində idi yatmaq, çox həssas, lakin bu zərbə zamanı baş mane oldu mənə toplamaq lazım самообладанием. Onun qərq dərin yuxu və oyaq yalnız o zaman Cin daxil müqəddəs, bir az daha çox altıncı səhər, gələn gündən.
  
  
  
  
  Fəsil 5
  
  
  
  
  Mənə etdi və üç gün, ilə gəlmək üçün ağlabatan planı. Bu zaman mənim qol-kifayət qədər зажила, və bu məni çox narahat edir, əgər kimsə həll etməyəcək hit məni düz eyni yer. Onun qərarına etibar Cin. O xərcləyib çox vaxt planının tərtib edilməsi escape, amma buna nail ola bilmədik.
  
  
  Biz adət etmişik ki, bizim mühafizəçilər yaranırdı gündə üç dəfə qaldırmaq üçün çirkli qab əvəz bucket yeni gətirmək tam səhəng su. Bir dəfə onlar, onlar gətirdilər şam, biz bilərdik ki, əmin ola, qalan hissəsi pm qalaq tək. Xüsusilə mənə maraqlı qapı petukhov grid ilə. Həm də möhkəm əlavə металлическому rod üç болтами isə daha üç bolt möhkəm gördüyü işlər ego var, polad gün. Onun şübhə edə toplamaq qüvvələri zəiflətmək üçün bu boltlar. Amma özləri ilə musluklar oxşar idi ki, onlar tapa bilərsiniz ki, sizin öz evi, onlar скреплялись metal giriş və çıxış məlumatlarının, çeşidlənmiş, şaquli içindən polad üzük.
  
  
  Onun soruşdu. - "Sənin digital kamera var, balaca möhkəm fərqli bir vintaçan, Cin?"
  
  
  'Bəli. Və hələ..."
  
  
  — Yox, — deyə onun hey. "Biz fikrində deyilik qaçmaq".
  
  
  'Niyə də yox?'
  
  
  — Biz ikimiz, bir möcüzə захватим bu gəmi və davam edəcəyik ego suda, hələ ki, bizə heç seçər donanması, biz окажемся deyil licks, a "da uzundur" və ego iyirmi üç ракетам, indi daha. Onun hətta cəhd edəcəyik qaytarmaq silah, Cin. O, пошатываясь, ayağa sıçradı, ayaq zaman "Hans Скейельман" бороздил dalğa. — Onda niyə sənə fərqli bir vintaçan, Nick?
  
  
  "Onu tapıb mesaj göndərmək AX, sonra yenidən запереться səninlə. Bir dəfə Vaşinqton öyrənir, biz harada yerləşirik, onlar hərəkət etmək necə və nə demək hökumətinə Efiopiyada".
  
  
  Gəmi yenidən suya baş vurdu. — Sən seçdi əla gecə üçün bunu, — dedi Peri.
  
  
  — Bu, bir ətrafında səbəblərinin, onu seçdi ego. Çətin ki, indi kimsə gəlib, боцманскую каморку görə də hər hansı bir şeyi. Və inandırıcı deyil ki, hansısa səs-küy, edən, istehsal edirik, dinləniləcək.
  
  
  "Heç bir risk yoxdur varmı biz ola смытыми bayıra?"
  
  
  — Yox. Onun bu edəcəyəm.'
  
  
  "Harada olacaq, onun o vaxt?"
  
  
  — Burada, — dedim.
  
  
  Bir müddət o baxırdı mənə. Sonra o, əlini uzatdı və onun mənə görə çiyin.
  
  
  — Sən mənə heç доверяешь, Nik, — deyə o bildirib.
  
  
  "Heç də hər şeyi" etiraf edir. — Sən убивала Ларсен, Cin. Bu idi onun. Гаард etdi mənə bir gun, amma o повалил səni yer üzündə əvvəl sən bilib toxunmaq ego. Əgər kimsə görəcək, məni bu gün axşam o, ölmək lazımdır. Tez və sakit. Bu, bizim ixtisası?
  
  
  'Yoxdur.' - O, отпустила mənim əl. "Mən sadəcə məlumat toplamaq. Nə ona kömək edə bilər?'
  
  
  "O, öz informasiya".
  
  
  'O nədir?'
  
  
  "Zaman məni buraya gətiriblər, ona düşüncəsiz; Bağlı azn xərək almaq ilə tıxac ağız. Amma siz olmalıdır gördüm, harada lyuk, bu göyərtə.
  
  
  — Biz dörd göyərtə aşağıdakı əsas göyərtə, — deyə o bildirib. "Burun hissəsində, harada надстройке göyərtə var lyuk. Böyük lyuk və pilləkən aparır azn başlamaq ikinci səviyyəsi. Üç aşağı mərtəbəsində aparırlar şaquli pilləkən yanında havalandırma шахтами.
  
  
  Onun soruşdu. — "Əsas lyuk açılır körpüdə?"
  
  
  'Evet.'
  
  
  "Bu şansını artırır tutdu".
  
  
  O, start sökmək kamera. Bəzi funksiyalar bir neçə qoruyucu bu катушке plyonka ilə idi, o qədər də böyük deyil, ona görə də mən oldum istifadə gücünü zəiflətmək üçün browser track olan петлях. Gəmi dəlicəsinə göyərçin və bucaq altında olan o, göyərçin idi, yalnız kəskin, ona görə ki, biz bu günə qədər irəli. Zaman browser track оторвались, Cin удерживала qapı yerində, hələ ki, onun ih выкручивал.
  
  
  Zaman ih idi, onun qoymuşdur ih bizim ədyal, və biz birlikdə толкнули сетчатую qapı. İlə musluklar, заскрипели sonra dağıldı. Biz ehtiyatla оттолкнули qapı kifayət qədər uzaq keçmək üçün məni.
  
  
  'İndi?' — soruşdu Cin.
  
  
  Onun, saatına baxdı. İdi bir az daha az və doqquz saat.
  
  
  — Biz gözləyirik, — dedim, bir qapı yeri var. 'Nə?'
  
  
  — Təxminən on saat, zaman, saat artıq yarım bitdi və дозорный və növbətçi artıq belə deyildir, sayıq. Əgər mən səhv etmirəmsə, Tula körpü. Çünki Гаард gördüm, onun Ларсен atdım bayıra, məndə bəlkə də daha çox şans ilə Tula, orada, yuxarıda.
  
  
  "Xahiş edirəm, bu радиобудку qədər on", — dedi Peri. "Sözlərinə görə Ларсена, Биргитте Аронсен saxlayaraq onun hər gecə təxminən bu zaman, sonra gedir bir kabin kapitan".
  
  
  — Var, hələ hər hansı bir faydalı məlumat?
  
  
  O, fikrə getdi bir an. — Yox, — dedi.
  
  
  Onun bağladı, özü ilə ağrı belə ki, ötəri müayinə çətin ki, ola bilər ih vəziyyət tapmaq. Amma əgər onun otel примчаться onlara qayıdanbaş bütün, nə etmək lazımdır, bu, bir az çevirmək üçün onlar yenidən açıldı. Onun обыскал ikinci göyərtə, lakin aşkar heç bir geyim üçün tufan. Ona görə də onun пролез deşik vasitəsilə mərkəzində lük, aparıcı əsas göyərtə, və baxdı hissəsi kabin боцмана. Odin ətrafında matrosov tərk barel köhnə şalvar və plaş. Onun çəkdi şalvar və balet başmaq və gəl dar şalvar və pencək.
  
  
  "Hans Skejelman" mərmi hava. Hər an burun качало dalğaları, mən də eşitmişəm, su kimi fasilələri haqqında полубак. Onun рылся kiler aşkar qədər parça брезент olan üstünə qoydu göyərtə yanında çölə baxan lük, və iki ədəd kiçik ki, olar kimi istifadə dəsmal. Onun da aşkar və gizli olan, mənə uyğun. Onu çıxarıb, pencək, köynək çıxardı və заправил onun şalvar və balet başmaq. Sonra onun yenidən taxdı pencək.
  
  
  Onun üstündən xətt çəkdi брылев. Meydança qaranlıq onun əl qoymaq qolu, приводивший hərəkətə bütün qıfıllar lük, və шталь qədər gözləyin "Hans Скейельман" açacaqdır dalğa və yenidən açılır. Sonra onun açdı lyuk və kayması bilər içəri. Bütün mümkün sürəti onun, qaçdı nəm göyərtə olan burun надстройке.
  
  
  Burun gəmi yenidən qərq, və o, hiss etdi, kimi mənə arxasında güclü divar su. Ona qaçdı əlavə və dartıb qorxulu zaman fəal istirahət mənə yumruq atdı. O, шлепнула haqqında mənə metal və выдавила hava ətrafında mənim ağ ciyər. Su ревела mənə ətrafında притягивая mənim üçün çalışırıq утянуть qaranlıq Атлантику. Ona çıxılmaz dartıb qorxulu, nəfəssiz və mübarizə dalğası головокружения.
  
  
  Zaman su şüşə mənə içində, onun davam etdirmişdir hərəkət boyunca sol bead gəmi. Onun deyərək görə qorxulu və прижимался üçün надстройке kimi olar yalama. Körpü idi hündürlükdə üç katlı və ehtimal ki , orada idik, zabitlər, və ya sentinel. Onlar cox рубке ilə рулевым. Və əgər onlar görməyiblər, onu necə, o üzrə göyərtə, onlar olmasaydı, gördüm, indi mənə.
  
  
  Aşağıdakı aktiv istirahət tutdu məni, zaman onu, çatdı off sol bead. Onun обхватил əlləri ilə tirdən yapışır və повис. Güc dalğa burada deyildi, güclü, ancaq ona görə ki, mən təyyarə, gəmi, məni böyük ehtimalla утащило olsaydı, bayıra. Üçüncü fəal istirahət başına gəlmiş göyərtə elə o an o idi, təxminən yenilikləri, və yalnız az miqdarda su выплеснулось mənim ankle.
  
  
  Onun söykənib arxa divar yenilikləri və imkan verdi ki, öz nəfəs gələ normasına. Biz yaxınlığında экватора, ona görə də su deyildi soyuq üçün немели ayaqları. Onun qazandı ilk tur üçün geyim. Lakin sonra hələ başlanğıc ikinci döyüş yolu geri otağa боцмана. Bunun üçün mən əvvəlcə lazım daxil радиорубку çıxarmaq Биргитт Аронсен üzrə montaj və göndər öz mesaj.
  
  
  Onun baxırdılar əsas göyərtə arasında iki add-ons. Onun böyük hissəsi idi qaranlıq olsa da, sergey лился ətrafında bir arxa ki, portholes. Onun, buna ümid bəsləyirdim ki, əgər kimsə məni görəcək, o, fikirləşsin ki, mən ekipaj üzvü, yalnız yerinə yetirən, öz işlərini. Onun yaxınlaşdı mərkəzinə gəmi və tez açdı, lyuk, aparıcı dəhlizinə gedən uzunluğu boyunca burun yenilikləri. Lyuk deyil vermişəm xüsusi səs-küy açılması və bağlanması, eləcə kazıma və nalan Hans Скейельмана idi заглушить mənim səslər və hərəkətlər. Onun səssizcə crept və irəli qulaq verdi açıq günü радиорубки. Onun heç bir şey eşitmişəm. Operator прослушивала hər hansı bir qeyd, onlar ya edilmişdir, xüsusi sakit, ya da o idi ki, qulaqlıq. Onu içəri baxdı. O, tək idi. Onun daxil olub, elə bil mənə lazım idi ki, bir şey axtarmaq радиорубке.
  
  
  Биргитте Аронсен oturmuşdu görə aləti panel sol məndən. O qaldırdı fikrimcə, zaman mənim əl выгнулась üçün ee boyun. O, öldü, heç успев qışqırmaq. Onun tez tutdu bədən və оттащил onun лежавшего qarşısında onun açarı. Yüksək səs-küy yox idi fərqi, əgər sistem idi qoşulmuşdur kabin kapitan.
  
  
  Onun çevrildi və ehtiyatla qapını bağladı. Onun yoxlanılır nəbz və gözləri Биргитты, əmin olun ki, o, ölüdür. Sonra onun soxub bədən altında tablosuna üçün hata haqqında ona. Böyük verici idi, divarın dibində sağ bead. Zaman gördüm ki, onun ego, onun az qala bilərdi yazmaq торжествующий nida. Var idi daha çox istehsal güclərinin çox onu düşünürdüm.
  
  
  Tamam tezlik aldı əsas və bağladım birbaşa передатчику. Mən heç vaxt bilmək kimi işləyir tablosuna. Onun, ümid edirəm düyməsini parametrlər işləyir və nisbətən yaxşı, və kim bizə idi дежурстве Braziliya və ya Qərbi Afrikada — mən əminəm ki, biz harada yerləşirik, amma biz mütləq idi zəngin ərzində bir ətrafında bu подслушивающих stansiyaları — o, yuxuda дежурстве.
  
  
  Kodu idi, sadə hesabatı haqqında vəziyyətlərdə olduqca mənasız üçün hansısa düşmən agenti olan təsadüfən olardı взломал onun. O, bir olan, təxminən, qırx ifadələr, hər ətrafında olan idi сокращена artıq bir neçə qrupları üzrə bütün dörd sözün. Mənim mesaj, предваряемое və закрывающееся siqnal tanıma, verdi mənə beş qrupa göndərmək üçün. Onun ümid edirəm ki, insanlar saxlanılır, bu, dərhal verəcəklər Хоуку idi, çünki o, yeganə, kim dərk edə bilər, bu arada ifadələr ki, ona seçdi.
  
  
  'N3. Tutuldu düşmən. Saxlamaq missiyasını. Çalışıram başqa agent. N3.'
  
  
  O mesaj göndərdi iki dəfə. Sonra onun daxil açarı geri control panel artıb ötürücüsü olan efir və перенастроил ego çıxış dalğa uzunluğu. Nick yaxınlaşdı gün barmaqlarının ucunda.
  
  
  Dəhlizdə səsi eşidildi. "Niyə радиорубка bağlıdır?"
  
  
  "Ola bilər ki, o getdi kabin, qoca, bir az əvvəl". Gülüş. Захлопывание lyuk, bəlkə də, bir baca aparan əsas göyərtə. Kişilər deyirdilər italyan.
  
  
  Onlara lazım, ən azı, iki dəqiqə almaq üçün yem yenilikləri. Hələlik onun ildə kilidli oldu радиорубке, onun bilərdi сымпровизировать bəzi yanlış pop göstərişlər. Onun çıxardı bədən Биргитте altında panel və растянул onun geri. Onun стянул ilə nax sviter vasitəsilə başını yoluq ilə nax лифчик. Sonra стянул onun həm şalvar, cırıb parça ətrafında ildırım və yarıb onun qısa tuman. Onun стянул şalvar ilə bir ayaq, amma imkan verdi ki, onlara qismən свисать başqa. Nəhayət, onun budaqları araladı hey, ayaq. Baxaraq onun худощавое bədən, onun merak tapılmadı ki, onun kapitanı. Mümkündür ki, yalnız o idi ki, mövcuddur.
  
  
  Effektiv araşdırılması tez göstərəcək ki, Биргитте həlak hansısa təcavüzçü. Peşəkar diqqət də müəyyən edib olsaydı, bəzi izləri Nick Carter kimi çap barmaq və bəlkə də saç. Lakin zaman onun выскользнул görə qapını tez və doğru getdi люку , onun qərar ki, çətin ki, "Hans Скейельман" təchiz olunmuşdur üçün belə araşdırmanın. Onun arxalanırdı ki, kapitan olacaq, belə ki, məyus olub, nə baş verib ego любовницей ki yoxlayacaq mənim hərəkət, bundan başqa qaçaq baxış. Və bu, onu göstərdi ki, mən ildə kilidli oldu öz qəfəsdə.
  
  
  Heç kim qışqırdı və yoxdur da məni zaman onun çıxdı əsas göyərtə. Onun onun yolu təyyarə yenilikləri və рассчитал öz sprint irəli almaq üçün, off, əgər su axır burun və хлынет üçün poop. Ona yalnız bunu. Mənim ikinci cəhdi qoşulur, məni səmimi-qəlbdən qarşısında yenilikləri, və daha fəal istirahət məni heyran haqqında metal, yapışaraq qorxulu.
  
  
  Mən yaxşı forma, mənim bədən möhkəm və мускулистое. Çünki güc və dözümlülük var qiymətli bir silah mənim sənət, onun saxlanılır ih ön planda yerdə. Amma heç kəs fəth dənizdə bir küt gücü. Onun bilərdi oturmaq harada idi ona, bütün gecəni, amma günəş doğacaq əvvəl dənizdə istirahət edəcək. Amma o anda mənim bir yox idi qüvvələr irəli hərəkət. Onun gözlədi ilə daha iki dalğaları olan vurdu barədə mənə əlavə. Zaman onun üçün cəhd hesablamaq ih zamanda, onu başa düşdüm ki, əldə edə bilərsiniz, yalnız təxmini dəyəri arasında interval, iki su divarları, перекрывающими göyərtə.
  
  
  İndiyə qədər хорька pis hava idi, mənim müttəfiq. Əgər indi onun heç bir irəli gedərdim və heç проберусь vasitəsilə lyuk, mənim bilər atmaq bayıra. Və elə gəlirdi ki, bu, olacaq astanasında. Onun çalışdı tibb bacısı mimmo oxlar ilə məşğul olan aydın idi, yalnız kimi zəif qara fiqur, onda onun hələ də bilərdi cəhd схватиться görə bilər, əgər onun çətin ki, успею bunu bir dəfə.
  
  
  Su, yenə qalxdı, fəal istirahət eyni яростная və yüksək kimi və əvvəlki. Burun yalnız qalxmağa başladı və su axıb tökülürdü zaman onun başladı irəli getmək, az qala düşən скользкую göyərtə. Su gəldin mənə diz. Sonra artıq щиколоток. Onu qaldırıb ayaq və qaçdı irəli kimi sürətli kimi yalnız bilərdi. Onun keçirilib погрузочную arrow. Burun gəmi göyərçin — çox tez — amma mən bilməzdim dayandırmaq dəli rush və схватиться görə мачту.
  
  
  Onun eşitdim bu suction, бьющий su səsi кружащейся ətrafında burun. Onun baxdı və gördü ağ köpük yüksək əbədi mənə isə yenilikləri yolunda mənə artıq aydın idi.
  
  
  Onun göyərçin irəli və dua etmək səhv və удариться haqqında lyuk və ya metal karniz altında olan mənə keçmək lazımdır. Onu dərk edirdi ki, mənə düşən ton su.
  
  
  İndi mənim bədən idi, demək olar ki, eyni səviyyədə və adama elə gəlirdi ki, yalnız ayaq barmaqlarını aid katlı. Onun kimi hiss mənim əlləri toxundunuz polad lük çıxarıb və dartıb qolu, yaxın sıxaclar. Su eşşək aşağı hissəsinə mənim bədən прижав məni göyərtə və çalışırıq üzərində dayamak bundan əvvəl bu надстройке atmaq üçün bayıra. Mənim barmaqları toxundunuz qolunun. Mənim sol əl соскользнула, amma sağ çıxmışdır zaman bilək etmişdi və dözülməz ağrı пронзила mənim əl. Bir an mənə elə gəldi ki, mənim çiyin oynaqların расслабятся.
  
  
  Diş, закрывавшая kəmər mənim şalvar, расстегнулась. Aktiv istirahət qismən pozub ilə məni şalvar. Su закружилась altında навесом dəyən duz, göz və məcbur məni həbs az nə məndə qaldı. Mənim qol-əvvəli xəstə orada, burada məni vurdu Гаард, ilk dəfə bu axşam. Əgər "Hans Скейельман" tez deyil qaldırdı sizin burun, рассекая su, ona olardı cəmi bir neçə ошметками, плавающими üzərində полубаком.
  
  
  İlə inanılmaz медлительностью burun yük gəmisinin yenidən qalxmağa başladı. Su скатилась mənim şəxslər və axıb tökülürdü, mənim bədən. Yaş şalvar qarışıq ətrafında mənim лодыжек, ona görə də mənə oldu və əlləri подтягиваться irəli düyməsini istifadə edərək, bir baca. Bu ümidsizlik onu azaltdı ilə özünü yaş parça. Gəmi indi tez qalxırdı, tez nail olmaq yal bəy və hazırlanması, yenidən özünüzü batırmaq yeni divar su.
  
  
  Onun üçün cəhd qolunu qaldırın. Heç bir şey baş verdi. Onu başa düşdüm ki, belə deyil. Mənim аленка göstəricisinin dəstəyində сдвинул ego ценымногие möhkəm, daha lazım idi bağlamaq üçün водонепроницаемую переборку. Amma bilik niyə qolu hərəkət etmir, az mənə kömək edəcək, zaman gələcək ki, aşağıdakı aktiv istirahət; Mən heç bir qüvvə tab gətirə daha bir dolu.
  
  
  "Hans Скейельман" hələ нырял. Onun geri bərpa cins-dövriyyəsinin edib onun sol çiyin üzrə рычагу. O, üst getdi. Onun hərəkət etdirin açdı, lyuk, ухватился üçün kənar və kayması bilər içəri. Mənim sol əl вцепилась bu qolu daxilində. Zaman onu düşdü, bildim tutmaq üçün bu qolu. Lyuk захлопнулся arxamda. Su fontan vurdu göyərtə əbədi mənimlə zaman onun əbəs yerə запирал lyuk. Mənim əl idi, çox yaxın mərkəzinə baca.
  
  
  Onun оттолкнулся əvvəl və sərt hərəkətlə geri döndü, mənim sağ əli güclü yumruq atdı üzrə рычагу. Su damcılayırdı içəri zaman onun захлопывал sıxaclar. Mənim qol ударилась haqqında polad lyuk. Onun titrədi, zaman ağrı пронзила mənim kəllə. Püskürdü parlaq işıqları və o, ağır-ağır düşdü брезент, расстеленный göyərtə. Dünya çevrilmiş, mənim gözlərində — olub hərəkatının gəmi olub növbəti zərbə asılıdır. Mən bilmədim, bu demək.
  
  
  Hələ ki, "Hans Скейельман" бороздил su, onun полустоял lap полулежал azn брезентовом rəngli çadırın arasında qıvrılan mesman üçün çalışırıq deyil блевать. Mənim yüngül zərər zaman onun втягивал hava. Mənim sol hər qəbilə idi, bu cihazınıza zərər verə, və mənə elə gəlirdi ki, mənim qol вотум-вотум partlayışa səbəb ослепительным güclü partlayış.
  
  
  
  
  Fəsil 6
  
  
  
  
  Mən istirahət daha çox iki-üç min olsa da, elə gəlirdi ki, yarım saat. Mənim saat göstərirdilər 10.35, amma eyni uğuru ola bilər 9.35 və ya 11.35. Onun yalnız guessed bilər dəyişiklik saat qurşağı.
  
  
  Onun aşkar keçid və daxil брылев. Çox ehtiyatla onu çıxardım gizli olan möhkəm натянул özünü tərk əvvəl bu otağa. Sonra o, necə onun əllərini sildi haqqında bir parça kətan, onu ehtiyatla toxundu öz saç. Onlar hələ nəm kənarlarında, lakin quru yuxarıdan. Onun спутал ih gizlətmək üçün nəm kəsik-küsük. Sonra onu çıxardım клеенку. Onun atdı хольст's və silin başladı bədən. Onun əmin oldum ki, высох, sonra onu kiçik bir parça kətan və клеенку böyük parça və qoruyub, bu сверток vasitəsilə kabin боцмана. Onun qoymuşdur ego olur, digər şeylərlə və холстом.
  
  
  Birdən-birə onun siqnal səsi eşitdim. Onu tutdu parça və metal borular, və tez geri döndü. Lyuk alt göyərtə açılıb. Onun скорчился üçün подпрыгнуть zaman gördüm ki, uzun saç, qara göz.
  
  
  'Nik?' — dedi Peri.
  
  
  "Siz yaxşı olardı ki, orada" dedi, onu hey.
  
  
  "Qala alt və gözləyin, bu дыре сводило məni dəli edir. Siz mesaj göndərdi?
  
  
  'Evet.' Onu da qeyd göyərtə, harada ətrafında плескалось bir neçə düym su.
  
  
  — Heç yanaşmalar da, — deyə onun hey. — Əgər biz gedək ora su sonra, heç bir sübut, ki, ötən gecə biz heç tərk etməmişlər bizim həbsxanaya. Dur uzaq bu pilləkənlər bir müddət.
  
  
  Hələ çılpaq, onu yığıb öz balet başmaq, corab, köynək və nəm dizlik. Onun tərəf əyildi və onlara icazə düşmək, lyuk vasitəsilə alt göyərtə. Sonra onun çevirdi üzünü kifayət qədər uzaq ki, Cin bilərdi görmək.
  
  
  "Şeytana bez silmək üçün ayaqları. Onun спущу ih vasitəsilə deşik.
  
  
  Onun gözlədi, nə qədər ki, eşitdim, onun pilləkəndə. Sonra onun селл kənarında bir baca və ehtiyatla onun ağcaqanad ayaqları deşik. Onun kimi hiss kobud parça dəsmal ih.
  
  
  — Yaxşı, — o dedi.
  
  
  Onun tez nərdivandan endi, bağladı, özü ilə lyuk və nəzarət düyməsini burdu. Azalması ilə qədər göyərtə, onun baxdı Cin. O, oturdu yanımda, əlində tutaraq şort.
  
  
  "Bu, bütün ki, mən tapa biləcək", — deyə o bildirib.
  
  
  — Tələs, — deyə mən. "Qayıdaq bizim qəfəs".
  
  
  Onun натянул şalvar, lakin heç bir fakta diqqət qalan paltar. Cin dayandırılıb qoyulması yaş şalvar. Добравшись qədər öz həbsxana, biz atdı paltar, yorğan. Hələlik onun mənasız tordan qapı, onu geri almaq üçün yer, Cin порылась arasında örtüklər və выхватила шарнирные browser track. Bizə lazım on dəqiqə qaytarmaq üçün ih yerində.
  
  
  Onun sildi arxa divar əl və загрязнил barmaqlarını. Hələlik onun idi kir browser track və ilə musluklar, Cin yenidən bir araya kamera. Növbəti problem kimi izah yaş paltarları, Cin və nəm jeans?
  
  
  Onun soruşdu. — "Sən bu gün axşam içdi qədər çox su otelində? Götürdü küp və istədiyim böyük bir qurtum aldı. Sonra onun прополоскал duzlu dad ıso tərəfində rta. Bu nen hələ kifayət qədər su üçün намочить guşəsi ədyal. Onun atıb, dizlik və jeans yaş yer.
  
  
  — Əxlaq bütün bu belə deyil: məhəbbətlə məşğul olma pis hava qoyaraq ayaqları yanında dolça aparan su ilə, — dedim.
  
  
  Onun gülüş отражался təcrübəsi polad divarları. "Nik, — dedi, — sən, gözəl. Nə qədər vaxt var?
  
  
  Onun, saatına baxdı. "Əgər onlar gəlib bu gün axşam onlar burada yarım saatdan sonra".
  
  
  Əl Cin sürüşdü mənə bel. O, зарылась dodaqları da dolaşıq saç mənim sinə. Sonra o, mənə baxdı və mən əyilib üçün onu öpmək. Ee dodaqlar edilmişdir isti, dəri kimi onun çılpaq kürək.
  
  
  "Mən bilirəm ki, kimi toplamaq sübut idi ki, çox məşğul tərk etmək mobil", — boğuq səslə dedi. "Bu одеялах qalacaq kifayət qədər izləri".
  
  
  Onun üzərindəki nax son hissəsi geyim, və mənim əlləri köçürülüb qədər onun bədən обхватив onun böyük döş. Bu idi daha bir fayda, əgər fərz etsək ki, bizim тюремщики tapacaq Биргитту və araşdırma aparacaqlar cədvəl üzrə. Zaman biz Cin məşğul idi sevgi, onlar narahat olardı bizi məsələlərlə ki, məhz baş радиорубке. Onun hələ tam etibar hey. Bu otel üçün sürətli idi və hiddətlə. Onun qəsdən bunu yavaş-yavaş və rahat istifadə edərək, əllərini və ağzını çatdırmaq üçün onun qədər лихорадочного orgazm. "Tələs, Ləqəb, onlar qədər gəldik", — anası hey deyirdi o. Keçmədi ki, beş min, və biz qoymaq yaxında azn чехлах zaman lyuk, aparıcı bizim göyərtə распахнулся çıxdı silahlı matros.
  
  
  — İcazə ver, mənə anlamaq bu, Nik, — pıçıldadı Cin.
  
  
  Onun прорычал razılıq. Əgər o idi təhvil məni, o yol tapdı .
  
  
  — Onlar burada, — dedi dənizçi Гаарду. "Mən artıq demişəm sənə..."
  
  
  — Gəmi batma edir? — qışqıraraq Cin, вскакивая ayaq və хватаясь görə, grid.
  
  
  Bağ tikdi ee, çılpaq bədən, və onun отвисла çənə. — Biz тонем, Nik, — qışqıraraq, o, dönüb mənə. "Biz тонем", — deyə Гаард.
  
  
  O, дернула grid. — İmkan, məni buradan, — deyə o bildirib. Qapı затряслась altında gücü onun яростной hücum edir. "Mən istəmirəm ki, boğmaq, əgər gəmi batma edir".
  
  
  — Kəs səsini, — рявкнул Гаард. O, baxdı mənim çılpaq bədən, qismən прикрытое yorğan, və güldü. "Deyəsən, siz cəhd sakitləşdirmək xanım, Karter, — deyə o bildirib. — Mən çalışdım onu sakit, — quru cavab verdim. "Təəssüf ki, bizim səhəng su ilə düşüb görə, bu pitching. Səsvermə olsaydı çox yaxşı oğlansınız ...
  
  
  — Get cəhənnəm olsun, — рявкнул o.
  
  
  "Biz тонем", — истерически qışqıraraq Cin, zaman gözlərim yaşla doldu. — İmkan mənə, mister Гаард. Onun üçün hər şey edəcəyəm səni. Hər şey. Выпусти məni.'
  
  
  — Sənə hələ ki, kifayət qədər var idi, bu gün axşam?
  
  
  — Cəhənnəm cute, — dedi Cin, всхлипывая daha ucadan. "Fellini, əgər sən заткнешься, onun xahiş dənizçi прострелить sənin глотку", - soyuq tərzdə dedi Гаард. O, mənə baxdı. — Uzun kimi bu davam edir, Karter?
  
  
  'Gecə. O, olsaydı qaydada, əgər siz вмешались. Onun, doğrudan da güman edirəm ki, sizə lazımdır göndərin стюарда aşağı ilə nəfəs viski üçün Cin.
  
  
  "Göndərmək стюарда aşağı? Sən, heç olmasa, təsəvvür edirsən, necədir, bu, göyərtə, Karter?
  
  
  — Haradan bilim?
  
  
  "Mən hesab edirəm." - O, uşaqlara baxdı. — Mən dedim kapitan Эргенсену ki, siz burada təhlükəsizlik. Amma əgər kimsə öldürdü lover qoca, gözləmək olar ki, o, bir müddət взбесится.
  
  
  Onun dedi. — O ego mistress?
  
  
  "Биргитте, связистка".
  
  
  — Тощая qadın bir tapança ilə, — dedim.
  
  
  'Bəli. Və kimsə zorlayan və onu öldürdü keçən gecə. Onu deyə kapitan idi ki, heç sən. Siz olmalıdır şadıq ki, bu belədir.
  
  
  Гаард və matros getdi. Cin bərk qısılmışdı ah, onlar qədər bağlanıb lyuk, onun рыдания əks разносились üzrə kiçik məkan. O, üzünü çevirdi təcrübəsi metal və başladı ухмыляться, onun baxdı nax прищуренными gözləri.
  
  
  — Sənə yaxşı ağlamaq daha погромче, — pıçıldadı mən. "Ola bilər ki, onlar dinləyir. Bu, əla, amma davam etdirmək lazımdır, hələ beş min".
  
  
  O, продержалась daha dörd dəqiqə. Bu belə idi, yaxşı şou ki, mən qərara gəldim ki, bu crazy цыпочке üzrə MKİ-nin etibar edə bilərsiniz.
  
  
  Heç bir şey demək idi ki, olmalı idi, və mənə heç xoşuna getmək yolu ilə AX , amma hələ ki, odin ətrafında bizə qaytaracaq məlumatlar, amerika Birləşmiş Ştatları, biz biləcəyik hit da uzundur.
  
  
  Cin oturub, ağ və mənə staring. — O, dedi "zorlama", Nick?
  
  
  — Mən deyim sənə, nə oldu, Cin, — dedim.
  
  
  Onun danışdı hey bütün tarixi, o cümlədən mesaj məzmunu ki, ona göndərdim.
  
  
  — Mən elə bilirdim ki, sənə lazım idi насиловать qadını, Nik, — dedi, apararaq əli mənim ayaq.
  
  
  Cape town biz belə uzun müddət qalıb. Cin və onun edilmişdir gözəl vəziyyət hökm barədə. Biz якорном yuvası. Ki, "Ганьсу Скейельману" bizə lazım boşaltmaq və yerdə gül atmaq cape town, bunun üçün lazım deyildi, heç bir liman qurğularının. Belə ki, biz qalxdı demir liman altı saat, on üç dəqiqə.
  
  
  Lakin dairələrində edənlər sol gəmi idi Blokları. Bu gəldi mənə baş, zaman növbəti gün mister Tula və dörd dənizçi gəldi Cin və mənimlə. Hava var, burun Xoşməramlı Ümid deyil, çox xoş, lakin kapitan, yəqin ki, qərar lazımdır istirahət etmək üçün göyərtə.
  
  
  — Necə ruh və təmiz geyim? — ona dedim Tula.
  
  
  — Əgər istəyirsən, — dedi.
  
  
  Yalnız bir matros idi вахте zaman onun etmişəm duş və aydın idi ki, Tula fikir Cin, daha təhlükəli bir insan kimi o, diqqətlə izləyib onun, o zaman o, duş. Lakin zaman onun переодевался yox idi həll çıxarmaq üzrə baqaj Hüqo, Вильгельмину, ya Pierre; insanlar, təyyarə, gəmi peşəkarlar.
  
  
  Günün sonuna qədər bizə препроводили körpü dindirilməsi üçün kapitan Эргенсеном. — Qorxuram, onu qeyd şübhəli sizi dəhşətli cinayət mister Karter, — deyə kapitan.
  
  
  'Cənab. Гаард mənə dedi ki, oxşar bir şey, dünən gecə, — dedim.
  
  
  "Siz — düşmən agenti təyyarə", — deyə o bildirib. "Bu mənada yalnız ondadır ki, mən şübhəli səni".
  
  
  'Nə oldu?' Onun istədi.
  
  
  O, tərcümə ilə göz Cin mənə, sonra yenə Cin. — Sən bilirsənmi, bu, elə deyil?
  
  
  Kapitan Эргенсен otel haqqında danışmaq, onun yüksəkdir. Биргитте Аронсен səngimək bilmirdi altında ego başlanması bir neçə ildir ki, ih münasibətlər artıq predmetinə çevrilib zarafatlar mühit ekipaj. Cin və onun idi kənar olan o bilər, haqqında danışmaq, öz sakit sevgi ona. Bu Норфолке o, böyük kimyaçı courtship bir dənizçi və məhz bu adam indi подозревался Эргенсеном öldürməkdə və zorlama. "Mən высадил ego cape town", — deyə kapitan bitən hekayə.
  
  
  "Deməli, o, qaçıb üçün zorlamaq başqası", — dedi Peri. 'Deyil.' Bu gülüşü kapitan yox idi, bizə bir damla yumor. — Mən general da uzundur var əlaqədar bütün Afrika. Və nəyə dəyər həyat, norveç dənizçi bu təhlükəli qitə?
  
  
  Qayıdan, bizim həbs, Cin, mənə dedi: "İndi bizə ətrafında qətlə yetirilmişdir невиновный insan".
  
  
  'Невиновный?' - Mən çiyinlərini çəkdi. "Cin, heç kəs ətrafında olanlar işləyir da uzundur deyil, sankt-peterburq. Onun bütün mümkün vasitələrlə çalışacağam ki, düşmənləri məhv".
  
  
  "Mən elə bilirdim, bu barədə əvvəllər də, — dedi.
  
  
  Cin idi, özü qəribə bir uyğunluq təqsirsizlik və fikir. Baxmayaraq ki, o onsuz da, bir neçə il işləyib agent, hey nadir bilmirdi bütün düşün. Onun merak, olacaqdır olub, o, istifadə və ya yük qarşılayaq, bu da uzundur. Bizim палубная təcrübə oldu gündəlik chore. Bir gün bizə icazə duş almaq. Və onun başladı şahmat oynamaq kapitanı.
  
  
  Bir gecə bir zaman biz yenidən idi tropik sularda, o da göndərdi mənə. Cin qalıb və yataq altında каютой боцмана. O, əmr etdi ki, bağlamaq məni ego kabin, onunla bir.
  
  
  Onun soruşdu ego. — "Sən рискуешь?"
  
  
  "Mən рискую öz həyatını qarşı sizin kəşfiyyat, mister Karter, — deyə o, öz yoxsul, ingilis. O, досталь ətrafında qutusu şahmat fiqurları və board. — General da uzundur çox sizinlə görüşmək istəyir. Nə üçün gedir, mister? Karter?
  
  
  'Nə?'
  
  
  "Amerikalılar əvvəl heç ona sevinər; yox, agent görə, general. O, bilir ki, sizin rütbəsi Киллмастера. Onun inamlı ki, o, çox güman ki, завербует sizi daha казнит.
  
  
  "Maraqlı seçimdir".
  
  
  - Siz oynamaq mənimlə sizin oyun, mister. Karter. İlə general da uzundur olacaq vaxt oyun. Düşünün ki, siz kimə istəyirsiniz xidmət".
  
  
  Növbəti gecə biz dayandıq, Qırmızı dəniz, zaman yanında "Hans Скейельманом" маневрировал loader . Ön погрузочная ox перемещала raket daxili hissəsində погрузчика. Biz Cin getmişdi ego yük hissəsi ki, arxadan saxlanılır hədəfində norveç dənizçilər isə ön hədəfində ərəblər ilə tüfəng duran bu рубке . cənab. Гаард müşayiət edirdi bizi.
  
  
  Onun söykənib taxta перилам, baxdı kimi "Hans Скейельман" уплывает . İlk onu gördüm, yalnız sol, yanğın, amma sonra rəsmiləşdirilməsi artıb, və onun gördü ağ брылев sərt.
  
  
  "Mən düşünmürdüm ki, sizin üçün darıxacağam bu корыту, lakin onun artıq тоскую tərəfindən ona", — dedim.
  
  
  Arxamda отдавались əmr ərəb dilində. Onun göstərdi ki, başa düşdüm.
  
  
  "Sizin pul üçün bilet gedir savab işdir", — deyə Гаард.
  
  
  — Da uzundur? — soruşdu Cin.
  
  
  'Bəli. Sən də getsən üçün ona.
  
  
  Ego italyan idi əclafdır, amma ego komanda başa düşürdü. Onlar bizi müşayiət altında палубой və biz kilidli idi kabin. Son zamanlar gördüm ki, idi поднимающийся yuxarı üçbucaq sail. Hərəkət, bizim gəmi подсказало bizə üzrə kurs dənizə doğru эфиопскому sahil.
  
  
  Üzrə обрывков söhbət подслушанных arasından taxta divar, onun nəticə çıxarsın ki, biz haradasa şimalda Ассаба və cənub Массауа. Biz lövbər atdı. Xaricdə qalxıb bir qrup kişilər. Raket перемещали üzrə göyərtə. Bir neçə dəfə onun səs eşitdim открываемых qablaşdırma qutularının.
  
  
  "Nə qədər təhlükəsizdir bu raketlər?" — pıçıltı ilə soruşdum Cin.
  
  
  'Mən bilmirəm. Mənə dedilər ki, bu da uzundur deyil king детонаторы üçün nüvə başlığı, və mən bilirəm ki, onların heç yanacağın.
  
  
  Əgər ki, səslər onun davam eşitmək idi, nə də onu düşündüm, o da uzundur yaratmış olardı olduqca компетентную təşkili . Əksər insanlar hesab edirlər ki, raket — bu, sadəcə, silindrlər üçün maşınlar qətllər ibarət ətrafında iki və ya üç hissədən. Amma ən delle onlar ibarətdir üzrə бесчисленного bir çox hissələri, yalnız yaxşı, çox böyük briqadası başçılığı ilə mütəxəssis tərəfindən ракетам bilər analiz etmək, üç gecə. Bizim üzərimizdə böyük mənası yoxdur, elə bil, doğrudan da orada işləyirdi zəruri işçi qüvvəsi.
  
  
  Salonda oldu istidir. Эритрейское sahilində Efiopiya — biri ətrafında ən isti bölgələrindən dünyada və günəş tez поднималось yuxarı. Bir neçə dəqiqə qapı kabin açıldı və açdıq. Qapıda peyda Гаард rus avtomat əlində. Onun arxasında dayanmış iki dənizçi silah. Üçüncü matros ness node ilə paltar. — Sən bilirdim ki, hara gedirsən, Karter, — dedi Гаард. "Əgər mənə yaxınlaşdı sənin çəkmələr, onun olmasaydı, imkan verdi ki, sənə ковылять səhrada terlik".
  
  
  — Mən bilirdim Данакиле, — deyə mən. "Sən götürüb bütün atributları üçün səhra ətrafında mənim idman çantaları?"
  
  
  — Yox, çəkmələr və qalın corab. Eyni ilə, miss Fellini. Siz də оденетесь üzrə-туземному.
  
  
  O, başını kişiyə ilə paltar. Kişi düşdü, onu taxta göyərtə. Hələ bir buna təcrübəsi Гаарда. O, попятился üzrə kabin. Гаард getdi qapı. Tapança-pulemyot icbari qaydada наводился bizə.
  
  
  — Переоденься, — deyə o bildirib. "Ağ adam dəyişə bilməz dəri rəngi. Amma əgər kimsə tapa şir və гиен ki, загрызут sizi, mən istəmirəm ki, sizi tanıdıq paltar. Hər şey yerli başqa salamladı sizin çəkmə və saat. O getdi, clapped edib qapı kilidləri onun.
  
  
  — Biz nə deyir, Nick? — soruşdu Cin.
  
  
  "Siz bilirsiniz alternativ, yanında olan onlar deyil пристрелит bizi dərhal?"
  
  
  Biz başlayıb soyunmağa. Bu, birinci dəfə deyil ki, zaman onun geydiyi ərəb geyim, və o, bilirdi ki, bu yöndəmsiz görünüşü geyim idi, daha практичными daha görürük ki, bütün qərb dünyasında. Qəhvəyi parça idi kobud touch, və salonda ilə обедненным oksigen narahat idi, bir isti. Onun bir an çəkdi və baş geyimləri.
  
  
  — Mən nə etməliyəm ki, bu, uzun müddət qalıcı? — soruşdu Cin.
  
  
  "Kəs səsini, — məsləhət görürəm ki, onu hey. — Tutun və öz üst geyim sıx bitişik bədən. Kişilərin əksəriyyəti burada müsəlmanlar. Onlar ciddi yanaşırlar rəmzlərinə, qadın ismət".
  
  
  Гаард geri və bizə əmr almaq qayıq. Onun taxdı baş geyimləri, və biz yuxarı qalxdılar. Günəş освещало mavi su kiçik körfəzlər, biz harada lövbər atdı və qum səhra простирались qərbə. Biz düşdülər kiçik qayıq üzrə веревочной nərdivan. Və tezliklə bizi sahilə gətiriblər.
  
  
  Cin оглянуласт xahiş etdi ki, maşın. Bu yox idi. — Gedək, — dedi Гаард.
  
  
  Biz keçmişik üç kilometr içərilərinə. İki dəfə biz keçdiyi yol, adət qum və qayalar, böyük yük maşını. Onlar baxdı, çox işğal, lakin hər dəfə biz yaxınlaşırdı, Гаард приказывал bizə dayandırmaq və göndərmişdi insanlar ilə биноклями hər il olub-olmadığını qarşıdan gələn nəqliyyatın. Yer idi, əsasən, çılpaq ətrafında qum, amma bu səhra ilə deşik-deşik olub təpələr və оврагами, окруженными qayalarla. Bağların ikinci yol, biz öz şimala və daxil ətrafında bir dar dərələr. Biz orada qoşulub каравану dəvə.
  
  
  Mühit, daş idi, xeyli, təxminən yetmiş beş dəvə. Hər bir atlı çıxdı. Kişilər deyirdilər azn мешанине dillər. Yeganə dildir ki, onu tanıdım, ərəb idi. Onu da eşitmişəm ki, bəzi qohumluq ərəb dilləri, bəlkə də start kimi olmuşdur dialekt. Görmək məsul kişilər təşkil əmək. Onlar geyimli başqa. Və bir çox oturan olmadan baş geyimlərinin kölgəsində qədərdir. Dəri vardı açıq-qəhvəyi. Onlar orta boylu və daşıyırdı yüksək dalğalı saç. Əksər idi раздвоенные мочки qulaqları və kolleksiya qolbaq. Məndə belə deyildi, bir çox məlumat üçün bu tapşırıqları, lakin insanlar ətrafında AX xəbərdar haqqında mənə Данакилах — xalqı adı altında şərəfinə səhra olan onlar məşğul olsunlar. Раздвоенные мочки qulaq idi, oturacaqlar haqqında birinci planda враге olan öldürdülər; bilərziklər kuboklar üçün bu qədər düşmən olan əsgər qalib gəlib.
  
  
  "Artıq yüzlərlə dəvə artıq göndərilir ölkənin içərilərinə, — dedi Гаард.
  
  
  "Sənə bilib bir az inkişaf", — idi mənim comment. "Заразись чумой", — idi ego revmatizm.
  
  
  Ego reaksiyası məni o azaddır. Bir müddət onu oxuyub bu səhnə, sonra başa düşdüm ki, niyə norveç köməkçisi reaksiya belə qıcıqlanır. Гаард idi статистом bu səfərdə, моряком idi ki, yersiz səhra. O, ayağa qalxdı uçurumdan olan oturan zaman yaxınlaşdı жилистый, ухмыляющийся Данакил. — Bu, Luigi, — dedi Гаард italyan. "Ego, əsl adı deyil, Luigi, amma siz tələffüz ego əsl adı".
  
  
  Əgər Гаард hesab etdiyi bu çağırış, o, cavab vermək niyyətində deyil. Məndə bir istedad var olan dil ilə birlikdə kifayət qədər səs mənası bilmək üçün zaman özümüzü elə aparırıq ki, mən heç bir şey başa düşmürəm.
  
  
  Данакил hərəkətsiz baxırdı Гаарда. Sol əli ilə o, əli ilə işarə Гаарду təmizləmək gun. Böyük dənizçi otel etiraz edə bilərik, lakin sonra fikrimdən daşındım. Данакиль bizə tərəf çevrildi.
  
  
  — Karter, — deyə o işarə məni. "Fellini". O baxdı Cin.
  
  
  — Bəli, — dedim.
  
  
  Ego italyan idi, daha yaxşı Гаарда. Amma heç ценымногие pis.
  
  
  — Mən komandanı sizin azadlıqdan məhrum olunub. Şişlik üç караванами. Nə soruşmaq istəyirəm?'
  
  
  Onun soruşdu. - 'Bundan sonra necə?'
  
  
  "Bir neçə gün. Верблюды onlar bizim su və yük üçün general da uzundur. Bütün kişilər və qadınlar gedirlər. Bu səhrada heç bir şey yoxdur, başqa xalqımın və ölüm. Su yoxdur, əgər sən Данакиль. Sən bu həyata?'
  
  
  'Evet.'
  
  
  'Yaxşı.'
  
  
  "Luigi, bu adam təhlükəlidir", — dedi Гаард. "O, peşəkar qatil. Əgər biz...
  
  
  — Səncə, o, həlak olub, bir çox insanlar? Luigi toxunub bilərzik bilək. O, qaldı бесстрастным, mənə baxaraq. — Sən убиваешь öz əks пистолету, Karter?
  
  
  'Bəli. Və bıçaq. Və əlləri.
  
  
  Luigi gülümsədi. — Biz səninlə öldürmək bilər birinə dost bu səfərdə, Karter. Amma bu, düzgün deyil. General da uzundur sizinlə görüşmək istəyir. Və sizi əhatə edən insanlar sizi qorumaq düşmən Данакила. Siz nəsə bilirsiniz ki, bu səhrada?
  
  
  — Onun ki-ki, bu barədə bilirəm.
  
  
  'Yaxşı.'
  
  
  O, getdi. Onun пересчитал ego bilərziklər. Əgər onun heç bir qaçırdı, azn nen olardı on dörd. Onun şübhə idi ki, yerli rekord idi, lakin ən yaxşı xəbərdarlıq, daha Luigi bilər bildirmək, hər hansı bir yazı ilə.
  
  
  Gec səhər təxminən üçdə bir qrup formalaşır karvan və yola çıxdı. Seyr ih getməsi, ona heyran təşkilatı. Данакили effektiv olmuşdur. Onlar tez üzərində qurub dəvə ilə ih qaçmağa hazır dayanmış gətirib əsir və artıq insanların orta və удалились görən ərazi gözləri, baxmayaraq ki, onlar hələ idik укрытии dərələr. Hətta погонщики dəvə başa hərbi dəqiq qurulması. Onlar heç bir mübahisə haqqında kuda ih qoymaq ih liderləri. Kişi idi, yaxından məhbusların deyil, dua yox idi, amma imkan özünüzü sakit əmrləri yerinə yetirilib tez. Özləri məhbuslar çox maraqlandılar, mənə.
  
  
  Bəzi edilmişdir разбивать, baxmayaraq ki, daha ağır hissəsində lentə alınmışdır. Bəzi onların ətrafında idi və qadınların əksəriyyəti onların ətrafında yenidən idi темнокожими. Efiopiya kimi, sivil ölkədir, ищущая təsdiq dünya xx əsrin rəsmi dözür köləlik. Təəssüf ki, yeni ənənələri hələ də sona nüfuz bəzi sakinlərinin böyük Afrika ölkələri. Zaman-zaman hökumət восточноафриканских və asiya ölkələrinin ətrafında Hind okeanının zərbələr vururlar работорговцам, lakin heç bir hökumət məmuru deyil fikirləşsin разозлить yaxşı və ya durmaq, onlarda yolunda. Tacirlər insan ət ehtiva özəl ordu və keçiriləcək, bir çox əsrlər əvvəl olacaq üzündən götürülsün xüsusi zaman bir nəfər ola bilər, əsarət altına almaq başqa.
  
  
  — Bu qızlar qul? — sakitcə soruşdu Cin.
  
  
  'Evet.'
  
  
  O, acı-acı усмехнулась. "Bir dəfə ona yeniyetmə idi, biz qızlar, getdi baxmaq lal kino. Azn nen nümayiş etdirilib izdiham полураздетых qadınlar, hərracda satılan. Biz bütün хихикали və deyirdilər ki, necə dəhşətli ola belə hərracda. Amma hər kəsin ətrafında var idi ki, öz fantaziya özünüz haqqında bu vəziyyət. Necə bilirsən, Nik, onun həqiqətən də gedirəm, bu fantaziya?
  
  
  — Şübhə etmirəm, — dedim.
  
  
  'Niyə də yox?'
  
  
  — Ona görə ki, sən peşəkar agent. Mən düşünmürəm ki, sənə olardı xoşbəxt olmaq üçün həyat yoldaşı hansısa bir öndər. Da uzundur öyrənmək istəyir ki, bir şey məlumdur bizə, həm də, bu piç, yəqin ki, безжалостен.
  
  
  — Sağ olun, — dedi. "Sən dəqiq bilirsən, necə pak kimsə".
  
  
  — Niyə двоим deyil заткнуться? — dedi Гаард.
  
  
  "Niyə sənə saxlamaq üzünü altında копытом dəvə," cavab verdi emu Cin.
  
  
  Səs ki, xoşuma gəlirdi, bu Jin — ee üçün döyüş instinktlərdən tam uyğun onun unudursan ümumi mənada. Гаард vermişəm hiddətlənmiş halda nəf ki, olmalıdır, qorxutdum, hər hansı bir dəvə bu rayonda sıçrayıb ayağa qalxdı və bir dəfə yumruq çırpmaq üçün onu uçurumdan olan oturduq.
  
  
  Onu tutdu ego əl atdı, öz аленка irəli вывернул bud və çiyninə atdı ego geri.
  
  
  "İndi sən, həqiqətən, bütün korlanmış", — mızıldandı, onun Cin. Bizə подбежало bir neçə данакилов. Onlar gördülər Гаарда necə danışaq mərtəbəsində, bəzi рассмеялись. Tez boş mənə bildirdi ki, onlar çox az adam, kim gördü ki, mən tərgitmişəm Гаарда torpaq, məlumat verirdilər qalan.
  
  
  Гаард yavaş-yavaş ayağa qalxdı. "Carter, — dedi, — mən səni öldürmək edəcək".
  
  
  Onu gördüm, Luigi, duran dairəsi ətrafında var. Mənə maraqlı idi ki, düşdü bu Данакилы. Гаард , ola bilsin ki, otel məni öldürmək, amma mən niyyətində deyil öldürmək ego. Onun heç cürət eləmişdi olardı. Və bu məhdudiyyət deyil zəifləyib olardı mübarizə.
  
  
  O, yüksək olmayan az beş fut, və düz iyirmi kilo ağır məni. Əgər emu mahnıları hit məni öz nəhəng yumruqları və ya əgər o, tutdu məni, onun idi, tam çaşqınlıq içindədir. O, mənə yaxınlaşdı, əllər. Гаард idi хвастуном, üçün kifayət qədər güclü əmri ilə hit буйного dənizçi, amma asan çıxarılması üçün agent AH, əgər o düzgün istifadə, öz hazırlanması.
  
  
  Гаард zolağına hücum edib. Onun, çəkildi kənara və dərhal edib, onun sağ ayağı zaman mövqeyini dəyişib. Uzun boş paltarında mənə mane, belə ki, mənim hücum deyil yoldan ego ayağı. Замедлившись görə geyim mənim ayaq задела Гаарда yalnız səthi olaraq диафрагму səbəb yalnız growl zaman o qədər sarsıldı. Onun suya baş vurdu yerə və перекатился, iti daşlar вонзились mənə geri. Zaman onu yenidən ayağa qalxdı, onun sarsıldı və hiss etdim ki, kimi əllərini arxamda basmaqla məni geri mərkəzi dairəsi, qarşısında duran Данакилом.
  
  
  O, yenidən zolağına hücum edib. Onun maneə ego vəhşi hücum sağ sağ предплечьем, üzünü belə ki, ego zərbə keçdi mimmo məni tutdu ego bir parlaq sol arasında ego göz. O bic tərpəndi, başını bulayaraq. Ego sol zərbə vurdum mənə qabırğa və o, задохнулся zaman ağrı пронзила mənim bədən.
  
  
  Гаард yenidən da, salınan yumruqları. Onun altında göyərçin ego əl qoymuş, həm də əlləri emu həyat və грудную oturacaqlar . Onun kimi hiss ego böyük fists düşüblər mənə geri. Qalxan əvvəl, onun etiraz etdim, daha bir ego sol və ухитрился almaq, öz sol yumruq emu bu çənəsi. Zərbə məcbur ego приподняться, amma o düşmək istəyirdi. Onun atdım, özünün bütün аленка sağ əl ilə məşğul olan düşüb ona açılmışdır bir yığın dollar. Гаард düşdü.
  
  
  Arxamda eşidildi ərəb səs: "Öldür bu подонка".
  
  
  Yavaş-yavaş Гаард çevrildi və o, hər bir qəbilə. Onun yaxınlaşdı üçün diqqət etmək, öz ağır səhra çəkmə emu altında çənəsi. O, əlini uzatdı ki, bu пистолету kəmər. Bu olmalı idi yaxınsan, amma mən fikirləşdim ki, o, gedir götürsək, əvvəl onun достану ego.
  
  
  Sol gəldi rəqəm qəhvəyi. Knock butt həyata sökülür tapança-pulemyot tərəfindən əl Гаарда. Tüfəng yenidən yüksəldi və gurultu ilə приземлилась sinə Гаарда, прижав ego yer.
  
  
  — Dayan, — komanda verdi: Luigi. O çevirdi tüfəng və нацелил onu yatan Гаарда.
  
  
  Güclü əlləri arxadan məni tutdu və прижали mənim bədən. Mən heç bir müqavimət göstərdi.
  
  
  — O... — başladı Гаард.
  
  
  — Gördüm, — dedi Luigi. "Mənim adamlar da görmüşük".
  
  
  O dedi Гаарда дулом gun. 'Qalxmaq. Siz gedirsiniz ilə aşağıdakı караваном.
  
  
  Гаард tabe olmadı. Qaldırdı və öz gun. Данакилы, hələ ətrafımızda. O, atdı bədxah fikrimcə, mənim doğru və gizli silah кобуру. Dörd данакила müşayiət onu, o, getdi, clumsy addımlarla.
  
  
  Luigi başını tərpətdi. Men ki, məni saxlayırdı, gedək məni. Luigi işarə tüfəng azn olan bir daş oturdu Cin və onun sel. — Sən deyirsən ki, onları insanların öz əlləri ilə Karter, — deyə o bildirib. — Sən niyə bacarmadın Гаарда?
  
  
  — Mən qorxdum ki, bu sənin xoşuna gəlməz.
  
  
  "Mən bu xoşuma gəldi. Kim командует dəniz, heç командует səhra. Karter, sən olacaqsan çalışır, məni öldürmək.
  
  
  O, absurd çox məhkum edir, və mən razı olmadım onunla.
  
  
  Başlanğıc ikinci karvan getdi ci başlanması günün ikinci yarısında. Bu gecə biz yuxuda каньоне. İki dəfə onun yatsın və gördüm туземцев keşiyində duran .
  
  
  Növbəti gün biz rəhbərlik qərbə.
  
  
  
  
  
  Fəsil 7
  
  
  
  
  Onu heç vaxt görməmişəm, Luigi ilə kompas, baxmayaraq ki, bir hissəsinin göründüyü kimi, o, gecə öyrənir ulduz. Görünür, onun hətta yox idi kobud секстанта. Görünür, o, bir o qədər yaxşı tanışam ulduzlu səma bilər, ona görə kimə bizim vəziyyətimizi. Və ya, ola bilər ki, o, şell üzrə cığır, bir oxuya bilirdi. Əgər belə olsaydı, o da bilərdi ki, dərhal getmək və diplom əldə sehrbaz. Böyük hissəsi şərqi Данакила təmsil geniş yer qum və o qədər də düşmən üçün bir həyat ki, bütün çaylar yox və dəmləmək edəcək duz hövzələrində.
  
  
  Biz yaxşı irəliləyir, buna baxmayaraq, güclü, isti və təsadüfi qum fırtına, onlar məcbur bizim натягивать şəxslərin kobud paltar və жаться birimizə. Baxmayaraq ki, o, yalnız idi aparır və buna görə də bilmirdim haqqında real təşviq karvan, onu başa düşmürdüm ki, niyə Luigi edir bizim tələsmək. İnsanlar içirdilər az su isə верблюды içmək, ümumiyyətlə.
  
  
  Dördüncü gün bizim səyahət biz keçirdi səhrada, başdan-başa покрытую qum, heç прерываемую скальными qurumlarla, sağdan bizə azn qum kurqanları çıxdı izdiham кричащих və кричащих Данакилов başladı vurmaq bizi tüfəngləri.
  
  
  Погонщик arxasında məni ucadan söyüş söydü və повалил öz heyvan yer üzündə. Onu tez gördüm ki, bir dəvə qaldı mənim aramda нападающими. Ona paxıl bu kür heyvanlar təkcə ona görə yox ki, onlar belə pis пахли, həm də ona görə ki, onları elə xoşuna gəlirdi yemək hər kəs göstərən, ona çox yaxın. Amma indi onun fikir bite dəvə az ciddi, daha таращить göz ətrafında tüfəng.
  
  
  Bütün riders artıq спустили dəvə yerə və başladılar çəkmək ilə çiyin tüfəngi. Спрятавшись qum var верблюжьего yarma, onun qiymətləndirib hücum qüvvələr on beş və ya iyirmi nəfər. Bizdə idi, iyirmi beş погонщиков və altı mühafizəçilər, eləcə də, dörd qadın və iki məhbus-kişi. Bullet tərəfindən hücuma məruz qalıb məni qum şəxs, o geri çəkildi. Onun arxasında idi və kifayət qədər qalın bir dəvə və güllə bilər keçmək asandır. Onun haqqında fikir Вильгельмине haradasa təyyarə "Hans Скейельмана" və arzuladı ki, o mənimlə idi. Bir neçə hücum oldu zəngin ərzində "Люгера".
  
  
  Ən azı iki ətrafında bizim данакильских mühafizəçilər düşüb ilə birlikdə bir neçə погонщиками. Qəfil hücum endirib yox bizim üstünlüyümüz sayının. Əgər Luigi və ego uşaqlar bilməzlər tez vurmaq, hər hansı bir zərbə, bizim olacaq, böyük bir problem. Xoşbəxtlikdən, sandy гряда gedirdi, yalnız sağ bizi. Əgər kimsə idi, digər tərəfdən, biz ki, həlak altında перекрестным yanğın.
  
  
  Dəvə yaxın bağırdı əzab zaman ona düşüb таращить gözləri. Ego растопыренные dırnağını parçalamışdılar kəllə погонщика. Onun başladı şübhə təhlükəsizlik, öz ziyarətgah. Onda mənim dəvə bic tərpəndi olub qorxudan, olub rəğbət раненому верблюду. Погонщик ayağa qalxdı. Выругавшись, o, atəş ilə mövcud olmuş, onun köhnə tüfəng M1. Birdən o, geniş раскинул əlləri, geri çəkildi və çökdü yerə.
  
  
  Onun подполз üçün ona. Qan axdı vasitəsilə дырки bu ego boğaz. Onun eşitdim tükürpədici qışqırıq qadınlar isə mənim sağ düşmüşdür hələ iki kişi... таращить göz keçirilib mimmo mənim dirsəklər дюйме.
  
  
  — Əbədi müdaxilə, — mızıldandı mən. Onu tutdu tüfəng M1 погонщика və пополз geri ətrafında yarma dəvə. Mən лежу orada, onun подстрелил данакила, qaçdı aşağı холму. O, göyərçin irəli. Onun tapanca başqa нападавшего. Tüfəng щелкнуло. Таращить göz просвистела başım üzərində.
  
  
  Onun dərhal cavab verib və tez пополз geri ölü погонщику, qum впитался mənim paltar. Ego kəmər ilə sursat idi ego qəhvəyi, geyim və mən iki dəfə çevirmək, onu azad etmək üçün. Bu anda, bizə bir таращить göz yaxınlaşdım mənə. Onun tez rast yeni mağaza ilə патронами və üzünü üçün hər il перестрелку.
  
  
  Təxminən дюжины hücum hələ də dayanmışdı ayaq üstə , lakin ən azı biz azad kifayət qədər güllə dayandırmaq üçün ih ilk hücumu. Dayanmaq və ya durmaq diz qumlu yamacında, onlar bir atəş bizi. Onun üçün ayağa qalxdı, dizi üstə seçdi məqsəd. Onun gördüyü bir dəfə. Onu gördüm, bir kişi kimi diksindi, amma, görünür, onun ego deyil öldürdü. Küfr edilmişdir ML kimi, ən pis hərbi silah ilə heç yaradılmış, onun bir az скорректировал ego hədəfə sağa və yenidən vurdu .
  
  
  O, aşağı tüfəng. Onun çox uzaq idi, görmək üçün ifadə ego şəxslərin, amma mənə elə gəldi ki, o, baxdı çırpılmış heç nə. Diqqətlə прицелившись, onun yenidən vurdu . O, düşüb baş qum, bir neçə dəfə дернул ayaq və dondu.
  
  
  Yüksək əsgər sol xəttindən hücum sıçrayıb ayağa qalxdı və atəş başladı mən tərəfə. Onu fikirləşdim ki, ego прицеливание olmalıdır dəhşətli, bizə bir таращить göz keçdi, hətta mənə yaxın, amma burada mənim dəvə завопил. O, qalxmağa cəhd ayaq zaman таращить göz раздробила hissəsi yükün onun geri. Onun yerə yüksəlib üçün baş karvan olmaq yolunda испуганного heyvan. Güllə взметали qum ətrafında növbəti dəvə və qəfil qışqırıq, hər iki tərəfdən karvan mənə dedilər ki, hücum döyüşçülər etmək üçün cəhd edin, bizim dəvə qaçmağa. Yeddi və ya səkkiz dəvə artıq idi, ayaq üstə, veering geri və irəli, топча müdafiəçiləri. Погощики atılan silah və qaçdı ona. Yenidən aşağı düşmüşdür iki kişi, güllələnmiş quldurlar.
  
  
  Onun qaçıb irəli каравану qədər çatdı məhbus olduğu aşkar, açıq məkan üçün atəş. Hücum idi indi ценымногие licks zaman ona qaçdı həyatında məqsəd üçün, onu başa düşdüm ki, biz uduzarıq. Yüksək əsgər sol zamanı вражеском qururam, sanki idi ih lideri. Mənə etdi və iki vuruş üçün yer onu yıxmaq onun.
  
  
  Gözətçi-данакил sol, məndən ki,-o, dedi, ayağa qalxdı və shot приближающуюся xətti. Daha bir mobster düşdü. Sonra düşdü və gözətçi. Məndə qalırdı üç shot. Onun shot bir hücum.
  
  
  Onun uşaqlara baxdı. Ağıl edə bilmədim hara düşdü, onun döyüş sursatı olan M1. Ancaq haradasa, уворачиваясь təcrübəsi dəvə, onu olmalıdır, heyvan mənşəli ih. Onu tutdu tüfəng düşmüş təhlükəsizlik işçisi. Bu idi "Olub-Enfield", yaxşı ov tüfəngi, amma köhnə. Ümid edir ki, o, hər şey daha yaxşı olacaq vurmaq, onu etdi ego yaxınlaşan hücum edən yaxınlaşdı bizə. Daha bir düşdü, yaralı həyatda yaxın məsafədən.
  
  
  Mənim sol раздалась seriyası çekim, və daha iki hücum düşüb. Yalnız dörd və ya beş nəfər qaldı quruluşuna, amma onlar tez yaxınlaşırdı. Mənim tüfəng щелкнуло. Boş. — Dərzi şeytana, — dedi, mən.
  
  
  Данакил shot məni məsafə on ft. Və hələ emu uğursuz almaq məni. Onun tez çevirdi tüfəng və hit butt emu üzrə şəxsə. O zaman düşdü edib, onun hələ bir dəfə, раздробив və taxta qundağı və ego kəllə.
  
  
  Kəmər üzərində o geydiyi qılınc. Ego tüfəng düşdü çox uzaq, onun üçün çatmaq bilər, necə yaxınlaşdı növbəti geyinmişdi коричневое нападавший. Onu tutdu bıçaq oturdu, tab gətirmək üçün нападающему бандиту. O, yüksək qaldırdı tüfəng, və o, göyərçin altında ego qəzəbli zərbə. Qum idi pis dayağı, ona görə də bıçaqla zərbə ilə qarın ki, onun beynində yalnız ehtiyatı emu qabırğa.
  
  
  O, bağırdı, zaman gəldi keçdi mimmo məni. Onun tez dönüb üçün кинуться arxasında. Bizə ətrafında artıq gənc sarışın qızın hələ bir neçə çekim görə, onların ardınca ağlayır və growl döyüşçülər də əlbəyaxa döyüş. Mənim rəqibim düşdü tüfəng və köpek aldı bıçaq.
  
  
  Təbəssüm сморщила ego şəxs o zaman başa düşdüm ki, mən Данакил. Ego bilərziklər abidəsi işıldayırdı günəş. Ətrafımızda bəlkə burda ümumi müharibəsi, amma kainat сжалась qədər bizi həm.
  
  
  O, kor irəli çəkildi keçirilməsi qarşısına bıçaq. Пригнувшись, onun geri çəkildi. Кривое blade məni narahat edirdi. Qələm yanlış görünürdü. Əgər mənimlə idi Хьюго, onun olardı inamla da, bu insan ancaq стилет qaldı təyyarə bu lənət olmalıdır, norveç yük gəmisi.
  
  
  Onun sözünə davam çəkilməyə əvvəl təsvir qorxu və qarışıqlıq və bil ki, qismən загипнотизирован качающимся лезвием. Данакил idi indi tam məmnun və heç fikir vermirdim ki, mən bunu öz əlləri ilə. O, tamamilə diqqət yetirilmişdir ki, воткнуть bıçaq mənə həyat. Onun приседал bütün dərin və daha dərin, geriyə addım ataraq , imkan üzünü tab gətirə gərginlik mənim сгорбленного müddəalar. Zaman və məsafə bizim aramızda doğru idi, onun tez aşağı sol əlini yerə, scooped bir az qum atdı emu göz.
  
  
  O, əlbəttə ki, bilirdi bu köhnə oyun, lakin o, bəlkə də düşünürdü ki, mən onu tanıyıram. Ucu ego клинка соскользнул ilə trajectory, o zaman царапнул mənim üz. Onun tez irəli atıldı qaldırdı, sol əlini altında ego sağ əlini hit üçün blade və рубанул öz лезвием. Ego həyat tamamilə yarmış. O, bağırdı.
  
  
  Данакил geri çəkildi üzrə ego разорванного həyat dəstə də qan. Yerə sol əli ilə onun рубил ego əlini bıçaq. O, heyvan mənşəli silah və onun yenidən yaxınlaşdı və hit ego, qat dollar. Mənim silah ola bilər clumsy, lakin ego mərhum iki nəfər üçün əlimdən gələni etdim blade idi ki, çox iti.
  
  
  Mənim rəqibim yerə düşdü. Onun göyərçin onun покрутил bıçaq ego sinə, o qədər dayandı. Onun, ayağa qalxdı və uşaqlara baxdı. Mənə ətrafında oturan kişilərin bir qrup qəhvəyi geyimdə. Bizim? Və ya hücum bir qrup?
  
  
  — Əsanı bu bıçaq, Karter, — dedi Luigi itələyib digər kişilər bir kənara.
  
  
  Onun heyvan mənşəli silah.
  
  
  O, əyildi, qaldırdı ego və dedi: "Neçə insanlar, belə asanlıqla öldürmək данакила , Karter".
  
  
  Onun dedi. — Kim dedi ki, asandır , Luigi? — Biz qalib döyüş?
  
  
  'Onlar ölü.' Eşidildi shot. — Ya, demək olar ki,. Kömək et, onlara toplamaq su.
  
  
  Biz keçirdi təcrübəsi kişilər üçün kişiyə irəli gedir, hər фляжку. Düşmən hələ дышащие, qətlə смеющимся Данакилом Luigi bir güllə sıxıb, başını. Mənə elə gəlirdi ki, bəzi başqa olardı müalicə üçün onlar xidmət qul, amma onun deyil çatdırıb ki, bu fikir artıq öz mühafizəçilər.
  
  
  Biz geri фургону qoymaq və su qabları, bir çox ətrafında olan edilmişdir xanımlar heyvan dərisindən, biri üzrə погонщиц ki,-o dedi və əli ilə поманила məni ötür. Onun, onun ardınca getdi ora, bir araya digər məhbuslar.
  
  
  — Mən istəyirəm ki, sən onu gördüm, Karter, — dedi Luigi. — Sən danışa bilərsən da uzundur, bu, necə baş verdi.
  
  
  Cin yalançı, öz kobud paltar. Kimsə rəmzi onun lingerie və sonra onun bədən. Kiçik дырочка burada açıq demək altında onun sol döş hələ кровоточила.
  
  
  "Bu idi əvvəlində boya", — dedi qadın ərəb.
  
  
  Ona dedim-hey, eyni dildə. "Таращить gözləri kimdən?"
  
  
  — Səhra, — deyə o bildirib.
  
  
  Onun пощупал nəbzini Cin. Bu ölü idi. Onun bağladı hey, göz və натянул azn həm geyim. Bu idi cəfəng, lakin o, hələ də bilmirdi ki, görəsən, o, yaxşı bir agent və ya yoxdur. Bütün, mən bilirdim ki, bu nə ola bilər, onu ən yaxşı hekayə səyahət "Onun kimi рабыня, efiopiya səhra", əgər o, yaşayıb üçün kifayət qədər uzun yazmaq ego. Onun ayağa qalxdı.
  
  
  Luigi mənə ərəb: "Гаард iddia etdi ki, o, sənin qadın. Bu, doğrudur?'
  
  
  'Evet.'
  
  
  — Sənin köçürülüb canlı qalmayıb heç kəs. Kim öldürdü onu, indi də eyni ölü kimi o, Karter.
  
  
  — Bəli, — dedi, onun yenidən.
  
  
  Mənə maraqlı idi, nə oldu onun kamera.
  
  
  — Sən deyirsən ərəb, — sakitcə dedi Luigi. — Lakin bu, kömək etmir, sənə dost olmaq ilə афарами.
  
  
  — Афары?
  
  
  'Mənim insanlardır. İnsanlar Данакила.
  
  
  "Səmimi indi, Luigi, — dedim, — mənə lazım deyil bu qədər insanlar sizin nə qədər dostlarım".
  
  
  'Onu başa düşürəm. Siz basdırmaq onun. Onun похороню öz xalqını".
  
  
  Karvan перегруппировался, amma bütün gün getdi ki, ölü basdırmaq, o cümlədən Çin, və tapmaq, hansı верблюды bilərlər məruz qalan yolu qədər düşərgəsinin da uzundur. Dörd dəvə çıxdı-nəzarət və yoxa səhrada, doqquz və ya daha çox ölü idi, ya da çox ağır yaralanmışdır, üçün, yola davam. Bizdə qalan on iki dəvə və on погонщиков. İki ilə dörd qalan Данакилов qismində çıxış etdilər погонщиков tərk Luigi və daha bir əsgər kimi mühafizəçilər. Dəvə təcavüzkarların biz tapmışdır.
  
  
  Dinləmək diskussiyaya arasında Luigi və погонщиками, onu gördüm ki, hücum etdi mənə xidmət. O, soruşdu. - "Nə aparan itkin верблюды?"
  
  
  "İki nəfər onların ətrafında su daşıyırdı. Lakin bir çox ətrafında bizim kuzə olsun. Su ilə, biz onu götürdük biz düşmən və mövzular bir neçə sürahiler və шкурами ki, bizdə qaldı, neçə ətrafımızda olmalıdır əldə edə quyunun canlı".
  
  
  — Yaxşı, — dedi. "Загрузи su və эду ilk dəvə".
  
  
  Onun oturdu kölgəsində bir ətrafında, bizim sağlam dəvə, anlamaq üçün çalışır, kimi tapmaq kamera Gina. Yəqin ki, hər halda mənə dəyər deyil, onu saxlamaq, hətta əgər onun onun gördük, amma nədənsə mən ümid edirdim ki, Luigi mənə imkan onu tərk üzrə sentimental səbəblərə görə. Kimi dindar bir müsəlman o, əmindir acizlik qadınlar, lakin, bir insan kimi yaşamış qəddar olduğu bir dünyada ölüm həmişə edə bilər gizlətmək üçün növbəti qum дюной, o bilər qiymətləndirmək o mənada ki, təcrübəli kişi onun çox istedadlı партнерше.
  
  
  Nə qədər dəyərli idi alətlər digital kamera? Onun hələ də əmin idi ki, Cin olduğu-yəni lens ilə однозарядным gun 22 çaplı. O danışdı mənə bütün öz tapşırıq kimi onu hey danışdı, onun haqqında. Əlbəttə ki, bu lens, çox güman ki, hələ idim təyyarə "Hans Скейельмана". Sonra onu gördüm, necə bir погонщиков şell bu kamera ilə. Əmin olun bu barədə fikir, qərar onun. Bu dəyər deyil, risk şübhə Luigi.
  
  
  Men səylə çalışmış, köçürmək üçün yük və təxminən bir saat sonra Luigi jest xahiş etdim ki, mənə kömək. Onun işləyib, at kimi, və ən azı üç dəfə, zaman heç kim baxdı, prezident moskvadan gizlətmək elektron ətraflı выскользнувшие üzrə треснувших qutuları, altında qum. Mənə də idarə çat bir neçə xəzinə ürəklərdə prosesində overload. Və sanki bir cəhənnəm, çətin ki, Çezare da uzundur hazırlayacaq hər üç öz mini-raket kimi buna ümid edir.
  
  
  
  
  Fəsil 8
  
  
  
  
  Üç gün sonra, demək olar ki, su olmadan, biz düşmüşdür ki, fərqli bir ölkədə. Orada çoxlu daşlı dağlar. Artan hündür olmayan bitkilər. Ухмылки üzündəki погонщиков və mühafizəçilər dedilər ki, biz indi yaxın & nb. Deyil asan səyahət. Biz itirdik daha iki dəvə. Onlar getdi azn qum və imtina qalxmaq, hətta sonra necə ih разгрузили.
  
  
  — Sərf etməyin, onlara güllə, — dedi Luigi. "Sadəcə, məndən su və digər heyvanların".
  
  
  Hovuz kiçik su dumanlı. Bu idi, başqa bir şey deyil deşik qayalarda kiçik кустиками ətrafında bilər. Su омелой qələvi dadı. Lakin пустынная hikmət погонщиков deyirdi ki, içmək üçün, onun təhlükəsiz və bildiyimə görə, bu, ən dadlı su dünyada. Birinci hissəsində yol idi ciddi пайке isə son üç gün bizə verirdilər su hələ azdır, belə ki, biz, demək olar ki, обезвожены.
  
  
  Bizim верблюды həyəcanla напились, tez deyə səviyyədə bir hovuz. Görünür, burada idi, yeraltı mənbəyi olan göz qoymağa da imkan tapmırdı görə испарением və просачивался ətraf torpaq. Çünki susuzluq верблюды heyran məni, və mən başa düşdüm ki, tayfaları səhra yaşamışıq, onlarla некоем симбиозе. Sanki, demək olar ki, mümkünsüz üçün hər hansı yerüstü heyvan keçirə bilər ki, çox su yoxdur распухнув və умерев. Погонщики qidalanır ih, izləyirdik, yük üçün rahat idi, onlar üçün möhkəm bağlı.
  
  
  "Bu gün biz axşam разобьем burada düşərgə, Karter, — dedi mənə Luigi. "Sabah səhər zaman quyu yenidən doldurulur, biz наполним бурдюки su".
  
  
  Onun soruşdu. - "Bəs, əgər kimsə hələ istəsə, su?"
  
  
  O, güldü. 'Şir?'
  
  
  "Ya insanlar".
  
  
  O, döydü üzrə ружью. "Əgər ih çox olacaq, Karter, biz verəcəyik, sənə hələ bir gun".
  
  
  O gecə biz qaladılar iki ocağın: biri üçün погонщиков, mühafizəçilər данакилов və məhbuslar üçün digər Luigi və hər kəs o otel dəvət edirik. O, məni dəvət etdi.
  
  
  — Biz edəcəyik, var da uzundur iki gün sonra, Karter, — deyə o bildirib.
  
  
  Onun soruşdu. - "Kimdir da uzundur?"
  
  
  — Məgər sən bunu bilmirsən?
  
  
  "Sadəcə, şayiə".
  
  
  "Şayiələr". O, tüpürdü yanğın. Bu şayiələr, bu hekayələr караванщики bəhs генерале da uzundur, нехороши. İdi ki, o, ölkəmizə çox-çox illər bundan əvvəl. Biz öldürmək bilər, lakin bəzi kabilesi xahiş edirik, bizi görmək nen digər yanaşmalı, ona müvafiq olaraq. Da uzundur bizə vəd sərvət və qul, əgər biz kömək edəcəyik emu. Belə ki, biz emu kömək etdi.
  
  
  Onun soruşdu. — "Mən səni indi var sərvət?"
  
  
  'Bəli. Belə bir nemətdir. O da qeyd karvan. Ağlayır qadın gəlirdi bizə, başqa bir tonqal. Onun вглядывался bu разделявшую bizi qaranlıq. Üç kəniz məcbur soyunmaq və kişi tutdu ih. Baş verən bir neçə döyüşlərdə . Onun yenidən baxdı Luigi. O, игнорировал orada nə baş verirdi.
  
  
  — Onlar qul, — deyə o bildirib. — Səsvermə bunun üçün də onlar var. General da uzundur gətirdi ki, buraya bir çox insan, hətta bəziləri ağ sizi. Və onlara lazım qadınlar. Bu sərvət da uzundur.
  
  
  — Və bu sənin xoşuna gəlmir?
  
  
  "Əsgər sevir öz nəslinin, öz silah və öz dəvə. Mənim xalqı yaşayır bu torpaqda uzun, çox demək olar. Biz bilirik ki, bir çox insanlar üçün, onların da uzundur gətirdi özü ilə, yer yoxdur. Və baxmayaraq ki, biz həmişə müdafiə ölkəmizi амхарских xristianlar şimaldan, biz müharibə etmək istəmirik qarşı olanlar bu qəribə ki, bir silah qurur da uzundur. Niyə qalxıb xaricdə gəmi Гаарда?
  
  
  "Öyrənmək, kimdir da uzundur".
  
  
  "Вотум ki, baş verir". - Luigi невесело güldü. "Digər kişilər üçün cəhd, bu tapmaq. Bəzi qoşulub general. Qalan ölü. Ümid edirəm ki, siz qoşul ona.
  
  
  Mən heç bir cavab verdi.
  
  
  "Eləmi?"
  
  
  — Yox, Luigi, — dedim. — Siz haqlısınız, qorxu ego planlaşdırma. Bir anda düşmən da uzundur tapacaq ego məhv edəcək. Onlar da öldürəcəklər edənlər mübarizə ilə yanaşı, da uzundur".
  
  
  'Mənim insanlar?'
  
  
  'Evet.'
  
  
  O, yenidən tüpürdü yanğın. "Zamanında atamın, buraya gələn insanlar, называвшие özünü итальянцами. Var idi özü ilə qəribə bir silah, o cümlədən təyyarə və bomba. Dağlarda edirdilər амхарские xristianlar, cənubda edirdilər gauls. Amma афары müqavimət. İtalyanlar nüfuz səhra və həlak olub. Həmişə belə olub. Əgər vermədi işğal Данакиль, onlar ölmək.
  
  
  Başqa ocağın üç qadın strapped колышкам yer isə данакилы barədə razılığa qaydada təcavüz. Luigi jest отослал məni. Onun yaxınlaşdı, təyin olunmuş yerə, yanında başqa bir qul, kimin mən anlaya bilmədim və свернулся калачиком üst geyim. Həmin gecə onun yatsın üç dəfə. Bir dəfə iki qadın hay-küy qopardı, eyni zamanda, bir dəfə aslan закашлялся və bir aydın səbəb olmadan. Və Luigi həmişə бодрствовал.
  
  
  Əsas düşərgədə da uzundur dörd idi yerləşdirilməsi üçün qul, bir qadın və üç kişi üçün. Onlar обнесены tikanlı məftillərlə və yalan dar ущельях mühit qayalı təpələrin. Çadırlar, qarşıya qoyulan var kol və bulaqların, həqiqətən, üçün rəhbərlərinin və xidmətlər insanlar. Qarşısına bizim каравану прибежала qrupu данакилов. Onlar başladılar danışmaq Luigi. İh dili burada məni speechless. Amma belə görünür ki, жестам Luigi və ego təsadüfi baxışlarına məni, onu başa düşdü ki, o, təsvir edir, dava. Qrupu mühafizəçilər tez qoşulur məni bir ətrafında düşərgə var qul. Onlar qapıları açdıq və əmr mənə daxil olun.
  
  
  "Siz ola bilsin ki, həmin amerikalı", — deyə britaniyalı səs sağ məndən. Onun çevrildi. Mənə yaxınlaşdı adam ilə bir ayaq crutches. O, əlini uzatdı.
  
  
  — Nick Carter, — dedim.
  
  
  — Edvard Smit, — deyə o bildirib. "Deyilənə görə, siz də MKİ-nin və ya hansısa casus bəhs edir. Oldu ki, bu qadın bir ilə məşğul idi səninlə?
  
  
  "O, ölüdür", — dedi, - mən izah hücum düşərgəsi. — Bloodthirsty ублюдки, bu Данакилы, — deyə o bildirib. "Polis məni beş il bundan əvvəl. Ona o zaman idi məsləhətçi efiopiya ordu patrul zaman biz rastlaşdıq bir qrup insanlar da uzundur. Məhz onda onun ayağını itirib. Onun yeganə выживший. Da uzundur, deyəsən, развлекается tərk məni diri-diri, həm imkan, nə də hər cür çirkin bir iş.
  
  
  Edvard Smit kimi göründü mənə çox saxtalaşdırılması, saxta. Bütün o bildirib ki, doğru ola bilər, lakin ego, saxta ingilis turnesi çox ağır воняло. Və hələ o düşə bilərdi üçün çox faydalıdır.
  
  
  — Mən düşünmürəm ki, hansısa bütün evlərdə ətrafında o, etiraf etmək, mən nə casus, — dedim. "Onlar gözləyirlər ki, mən выясню ki, düşdü bu da uzundur".
  
  
  "O planlaşdırır ələ bütün bu lanet dünya", — güldü Smit. — O, tezliklə sizə xəbər verəcəkdir bunu. Onlar səni gözləməyə almış?
  
  
  — Mən təyyarə hansısa vəhşi axırdı, направлявшейся üzrə Норфолка bu Массауа. Hələlik onun idi, göyərtə, развлекаясь və təbrik edən, özünü ilə pərdə meydana start ikinci köməkçisi və qrup matrosov ilə blazing. Onun çox müqavimət göstərə bilmədi. Onlarla хорька onun məhbusdur.
  
  
  — Fikir var, sizi necə tapıldı?
  
  
  'Evet.' Onun görünüş etdi ki, bir an düşünür, həll etmək üçün nə qədər ona etibar edə bilərsiniz Смайту. "Təyyarə idi, DTK-nın agenti. Onun öldürdü onu, amma yalnız bundan sonra o, bağlı kiməsə o, bütün komanda, kim onu belə. Başlanğıc ikinci köməkçisi iddia edir ki, gördüm ki, mən onlardan bir nəfəri öldürmüşəm, bu insan, amma mən buna şübhə etmirəm.
  
  
  — Bu, olmalıdır, Гаард, bu хвастливый azərbaycan, — dedi Смайт. — Yeri gəlmişkən, Karter, bu əməliyyat KQB. Əgər ruslar bunu bilirdik yerdə, onlar olsaydı, belə xoşbəxt silmək ego yerlə kimi sizin hökumətiniz. Bir neçə həftə əvvəl var idi rus casus, o qədər edilən general da uzundur, çox bədbəxt. Smith, mənə bəs, познакомив bir neçə ilə bağlanılan-амхарцами və digər avropalılar — iki almanlar, шведом və чехом. Onlar hamısı gəldi Данакиль ki, mö ' min ih muzdlu da uzundur və nəhayət qul oldu.
  
  
  — Gözəl səslənir, — deyə onun Смайту.
  
  
  "Bəli, hələlik sən остаешься sadiq qulluqçusu olmayan bir провалит bizə bir əmrin".
  
  
  Sonra nahar idi görüşmək imkanı da uzundur. Məndə heç elə bir fikir nen qəsdən. Yalnız şəkillər, onu gördüm, atıldı, bir neçə il əvvəl onların üzərində idi təsvir cılız siyasi tanıtımı ilə boş gözləri. İnsan oturmuş azn толстом xalça böyük bir çadır, yox idi, bizə arıq ilə ввалившимися gözləri. O, elə bil, saçları günəş, və ego gözləri görünürdü demək olar ki, ölgünləşir.
  
  
  — Əyləş, Karter, — dedi, - приглашающе. Onun sel digər tərəfdən aşağı stolun arxasında olan oturmuşdum, o,. O, gedək iki silahlı данакилов səbəb olan, məni buraya ətrafında düşərgə. Eyni zamanda qoymuşdur висевший onun kəmər üzərində tapança легкодоступное yer. — Mən eşitdim sizi maraqlı hekayələr, — deyə o bildirib.
  
  
  "Onlar olub, doğru?"
  
  
  — Həmişə inanmaq olar Luigi, Karter. O, mənə dedi ki, siz mühüm rol oynamışdır firavan gəlişi bizim son azadlıqdan məhrum olunub. Belə ki, ola bilər, mən sizə lazımdır.
  
  
  — Mən xilas özünə həyat, — dedim. "Bu quldurlar deyil, maraqlı idi mənim xilas".
  
  
  — Tamamilə fantastik. Şərab?'
  
  
  — Buyurun, — dedim. Onun çalışdım deyil засмеяться zaman o, diqqətlə süzdü şərab sol əl və çatdırmışdır kubok vasitəsilə nəcis. O, az qala tökmək qırmızı maye, ona görə ki, belə ki, diqqətlə mənə baxırdı.
  
  
  — Dediyinə görə, Гаарда, siz çox təhlükəli olsa da o, iddia edir ki, siz öldürürdülər связистку. Doğrudur, Karter?
  
  
  'Yoxdur.'
  
  
  'Onun da belə düşünürəm.' O, qaldırıb çiyninə. — Amma bu vacib deyil. Nə üçün buraya gəlmisən?'
  
  
  "Efiopiya hökuməti tərəfindən bizə müraciət yardım üçün, — dedim.
  
  
  — Siz işləyirsiniz ilə yanaşı, DTK?
  
  
  'No. Baxmayaraq ki, onu başa düşürəm ki, onlar eyni dərəcədə maraqlıdır sənə.
  
  
  — Əslində, — dedi. — Da, çinlilər kimi. Səbəbi nədir bu maraq, Karter?
  
  
  "İyirmi üç raket".
  
  
  — Yaxşı, nə sən söhbətcil. Sizin rus həmkarı imtina mənə bir şey danışmaq olar".
  
  
  Onun güldü. "Mən hesab edirəm ki, siz bilirsiniz, harada ki, bu raketlər. Hətta onu istəyirəm deyim sənə, niyə məni buraya göndərdi, - nə üçün onlar sənə? Niyə siz əlavə edib öz alış-veriş siyahısı üç raket "Минитмен"?
  
  
  — Unut bu barədə минитменах, — əmr etdi.
  
  
  Da uzundur tökülür mənə şərab süzdü özünə hələ də bir stəkan. O, soruşdu. — "Siz nə vaxtsa eşitmişəm пресвитере Иоанне?"
  
  
  "O, əfsanəvi imperator ki, bunu Efiopiya, Orta əsrlərdə".
  
  
  — Sən приближаешься həqiqət, Karter. Amma presbyter John əfsanə deyil, necə və kraliça Савская. Bu iki kuşluların sayəsində geniş kifayət qədər çox mif məcbur etmək ih inana ki, onlar yaxşı insanlar bütün Afrika. Onlar çox şadıq ki, siz bu web afrika ölkəsi ilə məşğul olan heç bilmirdim ki, avropa hökm etmişdir. Əlbəttə, ötən əsrin sonlarında ingilislər burada bir az порезвились isə italyanlar idi, burada 1930-cu illərdə, amma belə xoşagəlməz faktlar rahat unudulur. Və onlar atmaq kəsin başına tac qoymaq, yeni presbyter John".
  
  
  Onun dedi. - "Səni?"
  
  
  'Bəli, var.'
  
  
  Əgər da uzundur və crazy idi, o tamamilə axmaq. Üstəgəl var idi, nüvə raketləri. Ona görə də onun qərarına hörmətlə yanaşmaq, ona kimi здравомыслящему riyaziyyat üzrə.
  
  
  Onun soruşdu ego. - "Siz düşünürsünüz ki, эфиопское hökumət edəcək, buna etiraz etmirlər?"
  
  
  'Bəli. Lakin onlar nəzarət edə bilməz Данакил. Və məhz buna görə də onlar gedib Amerikaya. Sonra gəlir, N3, Nick Carter. Киллмастер üzrə AX. Və indi haradasan, Karter?
  
  
  "Mən öz işimi görürəm. Onun gərək mən bilmək ki, sən замышляешь.
  
  
  "Sonra onun упрощу sənin vəzifəni Karter, — deyə o bildirib. "Mən istəyirəm ki, idarə etmək lazımdır Şərqi Afrikaya. Presbyter John шталь əfsanə, ona görə ki, özünü əhatə ən yaxşı qoşunlarının bütün Şimal-Şərqi Afrikada və dayandı qəsd islam. Onun əhatə özünü ən yaxşı döyüşçülər, müasir dünyanın. Siz gördünüz ki, mənim insanlar?
  
  
  — Данакилы, — dedim.
  
  
  "Onlarda heç bir qorxu. Onlara, sadəcə, lider lazımdır və müasir silahlar".
  
  
  — Məgər onlar quldurlar ki, hücum karvan və mane sizə ala onların üç минитменов də Данакилы?
  
  
  — Dönük, — acıqlı dedi. — Və bu üç минитменов indi toplayır, Karter. Mənə işləyirlər, bəziləri ətrafında dünyanın ən yaxşı mütəxəssislər tərəfindən ракетам. Və tezliklə adı Çezare da uzundur olacaq, dünyada bir ev".
  
  
  — Mən düşünürdüm, adın Karlo da uzundur.
  
  
  "Karlo da uzundur zorla çıxarıldı üzrə İtaliya, dekadent demokratiyanın ki, bu cür декадентские kommunistlər istəyirdilər qəbul edir. Karlo da uzundur gənc idi, varlı bir cəhd məcbur işçi sinifi səs vermək üçün öz əzəməti və qalib gəlməyə cəhd cinayətkar siyasətçilərin ih öz manipulyasiyalar seçicilərlə. İtaliya çıxararaq, Karlo da uzundur. Belə ki, İtaliya olacaq cümlədən ilk ölkələrdən отправивших səfirləri üçün Çezare da uzundur".
  
  
  Çünki atası bu Çezare idi kilsəsi, — dedim.
  
  
  "Demək deyil, daha çox bir şey haqqında orijinal Çezare, — deyə o bildirib. "Məktəbdə əbədi mənə gülmək və zarafat etmək. - "Atanız evli anana, Çezare"? . "Harada Лукреция ? "
  
  
  Onu gördüm, o, sel. — Səs Лукреция, — deyə o, звоня bu zınqırov.
  
  
  Sayı cazibe çadır açıldı və içəri daxil olub, gənc амхарка. O, demək olar ki, beş fut artması və ee isveçlilərin gərək idi və yalnız nümayiş etdirmək, onun qürurlu bədən. Altında islam данакилем o gəzirdim çadralı, indi isə edilib geyimli yalnız uzun юбку. Ee ə sinə böyük idi və elastik və incə yubka омелой uzun parçalar tərəflər, обнажавшие onun əzələli, ayaqları.
  
  
  — Bu, Məryəm, — deyə o bildirib. "Miriam, gətir bizə hələ şərab".
  
  
  — Bəli, general da uzundur, — o, cavab verdi italyan olmadan xüsusiyyət.
  
  
  O zaman getdi, da uzundur dedi: "Onun atası və əmisi liderləri Коптской kilsəsinin. Onlar təsir hökuməti. Belə ki, hələlik o mənim заложница, kuşluların heç nə edəcəklər mənə qarşı.
  
  
  Məryəm Qayıdıb və o da uzundur yeni açıq bir şüşə qırmızı şərab.
  
  
  — Məryəm, — dedi, — mister Karter amerika. O, buraya gəldi xahişi ilə efiopiya hökumətinin.
  
  
  'Bu doğrudur?' — soruşdu, ingilis dili.
  
  
  'Evet.'
  
  
  — O, deyirdi italyan, — deyə qışqırdı da uzundur. 'Cənab. Karter olacaq qonağımız bir neçə gün, — dedi, - Miriam. "Ola bilər ki, o, проживет kifayət qədər uzun görmək üçün, sənin kimi atası və əmisi отпразднуют bizim toy".
  
  
  — Mən artıq sənə demişəm ki, onlar bunu istəmirlər.
  
  
  — Olacaq, əgər istəsələr, yenidən səni görmək, canlı.
  
  
  "Mən artıq ölü onlar üçün".
  
  
  — Üçün estestvenno. Səs nə oldu Karter, bizim çalışqan amerika. Səsi bizi niyə narahat etmir efiopiya qoşunları".
  
  
  O, отослал Məryəm. Mənə maraqlı idi, nə üçün o, lazım bilməyib göstərmək, onu mənə.
  
  
  — Mən axmaq, Karter, — deyə o bildirib. Hələ ki, mənim imperiyasının olacaq tanınmış hökuməti Efiopiya, amerikalılar qalacaq mənim düşmən. Ruslar. Belə ki, nə mən sizi, istisna deyil.
  
  
  — Mən qalacağam, sizin aparır?
  
  
  'Bu an, zaman. Данакилы выслеживают ki, bütün hərəkət səhra. Biz danışacağıq, yenidən bir neçə gün sonra. Hələ var bir neçə detalları haqqında olan sən mənə danışdı.
  
  
  O, clapped edib-birinə vurub. İki mühafizəçilər hakim məni geri düşərgəsi qul.
  
  
  
  
  Fəsil 9
  
  
  
  
  Aşağıdakı iki gün onun həyat tədqiq düşərgəsində. Dərhal sonra sunrise qul qidalanır səhər yeməyi sonra onlar yoxa iş dəstələrində, qorunan əsgərləri Данакил. Onun qaldı düşərgəsində bir neçə digər kişilər . Sonra onu gördüm xidmətlər амхарских kişilər, расхаживающих geri və irəli tozlu daş yerə vadisində. Əgər da uzundur, rüşvət müəyyən müvafiq efiopiya rəsmiləri, o bilər, məlumat almaq оборудова mənə перехватив mesaj Ларсен. Onu bilirdi ki, стюардессу опознали və o, başa düşdü ki, ego mesaj üzrə Джорджтауна Rusiyaya millətinə qarşı satqınlıq elədi məni, amma indi başa düşdüm ki, onlar bilirdilər ki, mən agent AX, əvvəl onu sel azn ", Hans Скейельмана". Bütün asılıdır ki, Хоук danışdı эфиопскому hökumətinə və nə qədər yaxşı təhlükəsizliyi təmin edilmişdir.
  
  
  Mənim ilk tam gün düşərgəsində Edvard Smit bura da mənə açıq nahar əvvəl. Onunla idi данакил avtomat və qara qul daşıyan сверток ilə paltar.
  
  
  — Gedək, Karter, — dedi Смайт. "General da uzundur istəyir ki, siz умылись və надели qərb paltar".
  
  
  Biz yaxınlaşdı ржавому металлическому bakı. Su nen deyil, təmiz idi, amma bildim yuyun böyük bir hissəsini kir səhra. Sonra onun taxdı xaki şalvar və köynək isə başına taxdı örgülü dəbilqə.
  
  
  "Mən hiss edirəm ценымногие daha yaxşıdır", — deyə onun Смайту.
  
  
  — Sən присоединишься bu da uzundur? — Smit soruşdu.
  
  
  "O, deyir ki, verə bilməz, mənə bir şans da bu".
  
  
  — Çox pis, Karter. Da uzundur ola bilər crazy итальянцем, amma o da çox ağıllı. Ego-plan kifayət qədər çevik üçün müvəffəqiyyətlə başa çata.
  
  
  "Sən onunla?"
  
  
  — Ola bilər — əgər o, mənə vermək imkanı.
  
  
  Geriyə yol tank verdi mənə yeni baxış düşərgəsi. Qısa müddət ərzində onlara idarə etmək ego demək olar ki, tamamilə görünməz ilə seçmə hava. Və çatmırdı, bir az ətraflı, daha dəqiq desək, iyirmi üç hissələri. Harada idi, bu lənətə gəlmiş raketlər? Ona görə də onun pis ориентировался, amma elə gəlirdi ki, biz bu yüksək yayla, daha yüksək, ən səhra Данакиль. Ola bilər ki, bu raketlər idi və gizli yerdə, dağlar.
  
  
  Əgər onun istəyirəm ki, məncə, bunun ətrafında düşərgə, onun nə etmək lazımdır, bu, o qədər, necə da uzundur başlayacaq məni dindirmək. Var, hissi var idi ki, bu, DTK-nın agenti dözə işgəncələrə məruz qalıb. Amma açıq indi onun bilmədi gəlmək kimi sizin hərəkət etmək. Heç bir zaman düşərgə mühafizə döyüşçülər данакилов, gecə isə yeganə yolu xilas etmək idi zamanı yalnız hərc-mərclik. Qul dərhal deyil, baxdı, elə bil, onlarda kifayət qədər döyüş ruhunun başlamaq üçün üsyan. Ki, əgər onun qaçıb ətrafında düşərgə? Onun hətta bilmirdi ki, harada onun idi. Onun bilərdi getmək şimal-şərqə doğru Эфиопскому нагорью və ümid rast gəlmək sivilizasiyasına. Amma çox güman ki, mən görüşüb olardı kənd Данакилов, əgər səhra deyil, başına gəlmiş əvvəl mənim. Kabelsiz olan sərf vasitəsilə mənə səhra, onun dolaşan kimi, kor və мучимый susuzluq.
  
  
  Onun hələ də öz minimal planı escape zaman növbəti gecəni yanımda sel çex Vasili Paket.
  
  
  'Deyirsiniz almanca?' — soruşdu, o, bu dildə.
  
  
  'Evet.'
  
  
  "Yaxşı". O, uşaqlara baxdı. — Bu lənətə gəlmiş Smith vyaçeslav müxtəliflik casusluq üçün хема-başqa bir şey. Sabah onu mən göstərmək sənə raketləri.
  
  
  'Sabah?'
  
  
  'Bəli. İlə birlikdə general da uzundur və Məryəm. Və mənim неуклюжей komanda köməkçiləri, Данакилов və Somali. Siz MKİ-nin, mister Karter?
  
  
  "Xeyr, lakin sən yaxındır", — dedim.
  
  
  "Yaxşı ki, siz deyil, KQB. Mənə gəlincə, mən daha yaxşı olacaq da uzundur, daha KQB. Mənə qaçmağı, onlar, ruslar əsir Düşdülər öz tankların. Onu düşünürdüm ki, bu da uzundur нацелил öz raket Moskvaya. Amma sonra onu aşkar, ki, o, целятся bütün dünyaya. Və əvəzinə edilə ego leytenant, onun indi ego qul.
  
  
  O, ayağa qalxdı və rubbed ayaqları, sanki ego əzələlərin idi напряжены. O başa, bu, o diqqətlə baxdı, öz ətrafında mövcud olması düşmən gözü.
  
  
  O, yenidən sel, onun sakitcə dedi: "Sənin hərtərəfli müayinə olmalıdır səbəbini. Onun getməyə hazırıq.'
  
  
  "Ola bilər ki, sabah olacaq qərarı ilə. Ən azı, bu gün yox. Əgər sən gizli agent, sən gərək yaxşı silah idarə. Bəli?'
  
  
  — Bəli, — dedim.
  
  
  O, başını tərpətdi. "Zaman gələcək, səhər və mühafizəçilər az olacaq və olacaq ih malo, sən поможешь mənə zaman döyüş başlanır. Siz bilirsiniz ki, данакилы дерутся yalnız üçün öldürmək?
  
  
  "Onlar hücum karvanı onunla ona gəlib".
  
  
  "Karvan idik idarəetmə orqanları üç raket минитменов. Ola bilər, sabah biz yatmaq düşərgəsində. Şeytana bu.'
  
  
  O getdi əvvəl onun macal gizlətmək incə изогнутое blade arasında öz geyim. Васил Qutu hətta düşündüm üçün əlavə silah mənim dəri tape.
  
  
  Da uzundur getmişdim dəvə. Eləcə də, dörd təhlükəsizlik işçisi ki, müşayiət edirdi bizi. Məryəm, Пачека, iki ego köməkçiləri və ona getdi gəzmək. Bizə lazım hər səhər və günün bir hissəsini almaq üçün разбивать göründü.
  
  
  Ona parıldayırdı kiçik речка. Kənd Данакиль yalan qum və daşlar var su. Bizə yaxınlaşdı yerli bilmək və onlar da uzundur apardıq səxavətli alqış ana dilində.
  
  
  — Kimdir bu? — soruşdum Məryəm.
  
  
  "O, idarə iş insanlar da uzundur. O, düşünür ki, olacaq, çox cana zamanı yeni həyətində da uzundur.
  
  
  Mən dedim ə, nə var öndər çox yaxşı bir şans, nə ego arzusu yerinə yetəcək. Hətta əgər bildik, məncə, bu gün və ya gecə, məni heyran şans, bir var idi, səhra. İsə öz nüvə raketləri da uzundur bilər, sadəcə, həyata keçirə beynəlxalq şantaj.
  
  
  Onun soruşdu et seq aktları. — "Sən niyə mənimlə?"
  
  
  "Mən olmalıdır həyat yoldaşı da uzundur, baxmayaraq ki, indi onun ego рабыня. Çünki mənim ailə mənim iştirakı ilə burada istehsal edən çox böyük təəssürat bu kiçik kənd. Bu gün isə olacaq пьяная pm.
  
  
  — Sən də onun partiya?
  
  
  — Yox, — dedi. "Olan рабыней, onu təmin edə bilərdi əyləncə, amma da uzundur ödəyə bilməz məhv mənim gələcək gözündə bu kişi".
  
  
  Da uzundur və qəbilə başçısı apardıq ритуальным içki ilə kubok. İdi coşqun gülüş əvvəl da uzundur döndü bizim qrup.
  
  
  — Raketlər, Qutu, — deyə o bildirib. "Raket".
  
  
  Göstərişi ilə Пачека данакилы və əl çəkməyib отвалили bir neçə daş və qayaların mağarası qarşısında.
  
  
  "Bu, bir mağara üzrə iyirmi altıncı", — dedi mənə da uzundur. "Yaxın vaxtlarda olacaq dolu və üç ən böyük".
  
  
  Onun bu barədə fikir. Raket ki, o, göstərdi bizə yerləşdirilmiş olduğu yük maşını hazır aparılması. Bu, rus modeli ilə ehtiyat hərəkət səkkiz, on, yüz kilometr. Onun ilkin meydançası və hər şey ətrafında nax olacaq yandırılmış başlanğıc.
  
  
  'Göstərmək cənab Картеру kimi insandır, onun OX, Qutu, — əmr da uzundur.
  
  
  Çex ekspert qarışıq ətraflı təsviri, işarə müxtəlif açarları və düymələri nəzarət panel. O, yanaşmışdır, bu, çox ciddi və bəzən терялся da səs-küylü ругательствах zaman iki ego ustaları nə boş-boş danışırsan. Və bu baş, ədəd. Çox hissəsi üçün, mən fikirləşdim. Hətta savadsız kabilesi bilərlər öyrənmək yerinə yetirməyə əmr və щелкать переключателями komanda.
  
  
  Onun ıso bütün gücü ilə çalışırdı ki, baxmaq впечатленным. Onun ucadan bağırdı ki, planlar da uzundur чудовищны və безумны zaman Paket mənə dedi ki, bu raket düçar olacaqlar neftayırma zavodları İsraildə.
  
  
  Da uzundur güldü mənim dəhşət.
  
  
  "De emu ki, hələ onlar hədəf, Qutu, — deyə o bildirib. 'Qahirə. Afina. Bağdad. Dəməşqin. Əsas şəhərləri. Yaxın Şərq, mister Karter, əgər dünya откажет general da uzundur o ego torpaqlarımızın.
  
  
  "Və bir raket нацелил onun əddis-абеба-Абебу, əgər kuşluların imtina təslim olmaq", — deyə da uzundur.
  
  
  Məryəm уставилась ona, onun gözləri genişləndi, qorxu və ya qəzəb. "Ola bilər, sən bilərsən qarşısını almağa çalışan bu raketlər, Məryəm", — deyə o bildirib. "Paket, yaxın yenidən bu."
  
  
  Onun oturmuşdu daş və çalışırdım ki, baxmaq, müvafiq отчаявшимся qədər Qutu aparırdı öz köməkçiləri azn маскировку sığınacaq raketləri. Onun düşündüm ki, doğrudanmı da bütün bu raketlər faydasızdır.
  
  
  — Nə fikirləşirsən, Karter? — soruşdu da uzundur.
  
  
  — Nə lazımdır, olduqca böyük təsiri əldə etmək üçün bu şeylər . Əsasən bizim məlumatlara görə, onlar oğurlanmış və bizə misir, bizə israil hökuməti deyil, bilirdik ki, baş verdi".
  
  
  — Onun otel üçün sən də belə düşünürdüm, — deyə o bildirib.
  
  
  — Deməli, var əlaqədar hər iki ölkədə.
  
  
  - Bu, qeyri-səmimi çıxarılması, mister. Karter.
  
  
  Onun soruşdu. - "Qazanmaq kimi lazımi vəsait?"
  
  
  "Nə üçün bu штопора belə?"
  
  
  "Çox məntiqidir. Siz tamamilə haqlısınız, da uzundur ki, hesab edirəm ki, biz çox az sizi bilirik. Amma biz bilirdik ki, sizin siyasi qarşıdurmalar İtaliyada deyil, sizin üçün tamamilə убыточным müəssisədir. Lakin tezliklə sənə yox idi sonra Livorno, belə ki, sənin olmalıdır, çoxdan bitdi, pul. İndi pul var və insanlar yaratmaq üçün lazım olan öz raket bazasının ortasında efiopiya səhra".
  
  
  "Siz itirilmiş məni?"
  
  
  "Biz eşitmişik ki, siz Afrikada".
  
  
  — Amma mənim başa выслеживать?
  
  
  "Bu səhv idi, biz artıq edək ki, bu səhv", — dedim.
  
  
  "Çox gec, mister. Karter. Sabah haqqında danışacağıq sənin gələcək. Əgər, sən deyil, olduqca təhlükəli bir çox rəhbərləri dairəsində otellər olardı ağ qul".
  
  
  Qutu və iki ego insanların başa маскировку raketləri. Gözətçilər bizi mühasirəyə və hakim kiçik хижину kəndi yaxınlığında. Bizim втолкнули orada, dedilər deyil yaratmaq heç bir problem yoxdur. Məryəm gözləyirdi bizim təhsil qapı ağzında. Bizə olub böyük kasa isti yemək.
  
  
  "Biz yemək əlləri", — deyə o bildirib.
  
  
  Onun soruşdu et seq aktları. - 'Nə baş verir?'
  
  
  "Da uzundur gedir partiya. Və yalnız iki əsgər burada qalacaqdır.
  
  
  Sonra o, necə ki, biz öz üzərimizə götürmüşük, Məryəm yenə çatdırdı kasa xaricində bir mühafizəçilər. O, bir şey прорычал və o, çıxıb çölə. Biz eşitmişik gurultulu səslər, ara-sıra çekim, bəzən keçmişdə bir qayda olaraq, kəndi ətrafında.
  
  
  — Gördünüz dəvə? — soruşdu Арфат-de-Somali üzrə təkrarladı. — Bəli, — dedim.
  
  
  "Bizdə olmalıdır qadınlar", — deyə o, bizə.
  
  
  'Niyə?'
  
  
  — Ona görə ki, onlar qadın. Onu bilirəm dəvə.
  
  
  "Qoy o steals bizim üçün dəvə", — təklif onun Пачеку. Саифа Данакиль baxdı рассерженным. Qutu davam xahiş onun, nə oldu, lakin o, yalnız deyə.
  
  
  Məryəm dedi: "Siz qoymusunuz сомалийца vəziyyəti təhlükə və inam. Onda niyə данакил deyil gərək buna etiraz?
  
  
  — Mən güman edirəm ki, onlar heç bir zaman unutmayacaqlar межплеменные çəkişmələr, biz cəhd edin, məncə, — dedim.
  
  
  'Əlbəttə ki, yox. Əl çəkməyib və данакилы hesab başqa digər bərabər. Və hər ikisi nifrət mənim xalqım olan istəyirdilər Efiopiya qanuna görə, qədim fəth".
  
  
  "Yalnız teli üzrə Данакилов apara bilər, bizi səhrada", — deyə Paket.
  
  
  "Сыч allahın, de görüm, bu Сайфе, o qədər dəli var və məhv bizim bütün plan", — dedim. Qutu oturdu yanında Сайфой. Данакил demək olar ki, heç demişəm, italyan və чеху etdi və çox vaxt almaq üçün fikir. Nəhayət Саифа başa düşdüm. O, mənə tərəf döndü.
  
  
  "Mən sizin bələdçi, nə qədər паршивыми var idi bu верблюды olan сворует bu сомалиец", — deyə o bildirib.
  
  
  — Nə qədər ki, biz daha gözləmək? — soruşdu Paket.
  
  
  — Artıq gecə yarısı, — dedi Məryəm. 'Zaman onlar dolu yemək və içmək. Sonra ih asanlıqla öldürmək. Onu eşitmişəm ki, siz əsgər, mister Karter?
  
  
  "Əgər biz сбежим birlikdə, çağır məni Nick", — deyə təklif etdim.
  
  
  — Vasili deyil, bir əsgər, bir Ləqəb. Biz asılıyıq sizi. Hələ ki, biz gözləyirdik ki, onun cəhd öyrənmək bir az daha çox. Onu da qeyd Василу Пачеку sakit bir yer var, arxa divar daxma. Biz danışdıq və bir daha bir-biri ilə broken alman dilində.
  
  
  Onun soruşdu ego. — "Bütün raketlər, belə dəyərsiz, necə ki, mənim sən mənə göstərdi?"
  
  
  "Dörd ətrafında bu qısa mənzilli raket var öz portativ start quraşdırma", — deyə o bildirib. "İki tərəfindən onlara mənim nəzarəti altındadır, belə ki, onlar безобидными olacaq, dənizdə".
  
  
  "Bəs başqa?"
  
  
  — Onlar almanlara məxsusdur. Bağışla , Karter, amma etibar etmir, almanlar. Onun cze. Lakin digər raketlər — kim onlardan bizə idarə edirdi, fərq etməz — самоуничтожатся anda başlamaq və dəymədən xüsusi bir zərər.
  
  
  — Deməli, böyük təhlükə da uzundur bu raket deyil realdır?
  
  
  - Mən ümid edirdim ki, siz bunu görəcəksiniz, mister Karter.
  
  
  Onun переместил öz аленка və hiss kimi lent, удерживающая blade daxili tərəfində mənim bud, натянулась. "Bəlkə də biz deyil, bütün выберемся canlı", — dedim.
  
  
  "Ola bilər ki, heç kəs", — deyə Paket.
  
  
  "Yaxşı, qulaq as. Əgər sizə uğur əldə ABŞ səfirliyinin, daxilində getmək. Tapın, orada məsul katib. Deyin emu var ki, mesaj N3 üçün AX. N3. AH. Siz bu xatirəsi?
  
  
  O, təkrar mənim kodu və adı mənim secret service. — Mən onlara demək?
  
  
  — Yəni ki, sən mənə yalnız bildirib.
  
  
  Bilməzdim bir şey ilə gəlmək üçün ən yaxşı vaxt keçirtmək, onun uzanaraq ilə cinsi üçün bir az yatmağa. Əgər biz gedirdi oğurluq dəvə böyük hissəsi gecə və пробиваться vasitəsilə kəndi ilə sərxoş Данакилами, onda mən bilərdim bir az istirahət edim.
  
  
  Təxminən on beş dəqiqə sonra necə onun uzanaraq, onun yenidən oyandı. Yanımda растянулась Məryəm.
  
  
  O, soruşdu. - 'Bu, yaxşı?'
  
  
  — Bəli, — dedim, çalışaraq toxunmayın ona.
  
  
  Onun yenidən yatdı.
  
  
  
  
  Fəsil 10
  
  
  
  
  Təxminən gecə yarısı onun yenidən oyandı. Məryəm hələ yalançı, mənimlə açıq gözləri ilə.
  
  
  O, soruşdu. - " Vaxtıdır ?"
  
  
  'Evet.'
  
  
  Сайфа dikəldi zaman onun çıxardı öz bıçaq. O, götürübdür eyni silah ətrafında qırış öz gizli və gülümsədi qaranlıq daxma. Bir münasibətdə biz seçdi неудачную gecə üçün bizim escape, çünki ay kimi yüksək idi və tam.
  
  
  Onun buraxılmış Сайфу irəli. Ehtiyatla o, budaqları araladı filial, xidmət ширмами. Onun dururdu orada, hələlik ego əl qayıtmadı və потянула məni ötür.
  
  
  O, səssizcə kayması bilər pərdə vasitəsilə. Onun təqib onunla ehtiyatla qoyaraq filial yerdə, onlar üçün шуршали. İki saat də arbat yaxın qapı rozetkası idi, bizə arxa, başını aşağı salıb. Onların yanında dayanmış üç böyük dərnəklər. Onun etdim onlara bıçaq.
  
  
  Сайфа getdi mənim sol, biz irəli köçürülüb. O, подстроился altında mənim походку, hələ ki, onlar ehtiyatla gedirdi üzrə утрамбованной yer отделявшей bizi iki mühafizəçilər. Heç vaxt biz onlara almaq kimi təkərlər daşlı yolda kobud bütün ərazisində otelin altında isə mənim сапогом, sağ saat yönəldi. Onun göyərçin irəli обхватил sol əl ego boğaz yatırtmaq üçün qışqırıq və zərbə vurdu. Onun çevirdi silah ego dana xahiş etdim ki, ürək. O, çökdü irəli. Onun çıxardı gun çevrildi və gördüm ki, Сайфа edir, eyni ilə digər gözətçi. "Mən götürürəm silah", — pıçıldadı Сайфа və yoxa qaranlıqda əvvəl onun macal tapıb bir şey demək.
  
  
  Sonra qapıda daxma meydana çıxdı Арфат və xısın-xısın qaçdı sürü dəvə. Elə bilirdi, hara gedir, onu heç bir cəhd ona əməl edin.
  
  
  Onun üçün ayağa qalxdı qarşısında diz, iki ölü gözətçilər tərəfindən. Biz bir olub, israil pulemyot. Biz başqa idi və "Li-Enfield", və köhnə "Smit-ənd - Вессон". 38. Onun разобрал ammo və otel vermək tüfəng Пачеку.
  
  
  "Mən əvvəllər heç vaxt əlində silah, — deyə o bildirib.
  
  
  "Məryəm?" Onun pıçıldadı.
  
  
  — Mənə tüfəng, — deyə o bildirib. "Mən çək, əgər öyrənmək kimi ego hesablanır".
  
  
  Onun tez göstərdi hey, harada və necə hesablanır "Olub-Enfield". ."Smith-ənd - Вессон" 38 onun verdi Пачеку. "Bu, çətin deyil", dedim. "Lakin o zaman ki, əgər yaxın almaq üçün öz məqsədinə sadəcə прицельтесь həyat və basın, siz trigger".
  
  
  Kölgə sol, onun hərəkət gördüm. Onun tez üzünü qaldıraraq, avtomat, amma Məryəm dedi: "Bu, bizim yoldaşı Данакила".
  
  
  Sonra bir an Сайфа düşüb bizimlə yanaşı, bir tüfəng ilə əlində tapança kəmər.
  
  
  "Mən bir çox öldürmək", — хвастался o.
  
  
  — Yox, — dedi Пасек. "Gəlin сбежим sizin insanlara".
  
  
  "Yalnız ev öndərin var сентри, — dedi данакил. — Gedək, — dedi, mən və getdi загону üçün dəvə.
  
  
  Məlumat Сайфы qərarına problemi. Əgər onun bilərəm öldürmək da uzundur, bir şans var ki, ego təşkilatı dağılacaq. Lakin mən onunla kifayət qədər yaxın olmaq üçün bu, tamamilə əmin. Mən bilmirdim ki, hansı mövqeyi tutur azad avropalılar ego düşərgəsində. Onu da bilmirdim ki, nə dərəcədə güclü idi ego эфиопская təşkili. Öldürmək ego olar ki, yalnız o halda mənə müyəssər qaçmağa kəndi ətrafında, tam разъяренных, похмельных Данакилов, ancaq bu, sanki, çox çətin.
  
  
  Və o, onlara məxsusdur ki, kimsə bu qədər vacib, kimi da uzundur almaq üçün belə bir fənd kimi, o gün, o yuxu olacaq bir ev öndər və ya haradasa, bu ətrafda, ev, qonaqlar üçün. Və Сайфа dedi ki, orada saatlıq. Belə ki, qətli da uzundur qoya bilər mövzu mənim missiya, onu rədd bu imkanı.
  
  
  Məlumat onu qəbul edilib vacibdir. Və ya Siqaret, ya da onun idi çata ABŞ səfirliyinin. Yalnız AX öyrənir, orada da uzundur gizli, böyük bir hissəsi öz raket ki, ən çox onların ətrafında yararsız və harada zalında düşərgəsi, həmişə tapılacaq yol qoymaq mövzu ego nüvə şantaj. Biz bilərdik, hətta bölüşmək bizim informasiya ilə rus olan kimi biz də, narahat idi, Yaxın Şərq.
  
  
  Almaq qədər загона üçün dəvə. Bir sıra deşik olan Арфат bağladı qalın dəmir məftillərlə, ölü yalançı Данакиль. Beş dəvə dayandı yanında kiçik хижиной və сомалийец məşğul idi оседланием dəvə.
  
  
  "Müəyyən emu", — deyə Qutu Сайфе.
  
  
  — Onlar pis верблюды, — o, donquldandı. "Bu barədə heç nə bilmirlər dəvə.
  
  
  Məryəm, Qutu və onun обыскали хижину də xahiş etdim ki, bütün mövcud бурдюков su sayı konserv. Ona olardı ценымногие xoşbəxt, əgər biz tapa bilərsiniz daha çox, lakin bizdə heç vaxt azn yürüş üçün qida.
  
  
  "Biz hazırıq", — deyə Ərəfat. "Bu, bildiyiniz".
  
  
  Onun qərarına sonra xahiş сомалийца, niyə o, iddia etdi ki, almaq üçün верблюдиц. Mənim təcrübə ilə ünsiyyət bu heyvanlar məhdud idi, amma onun əvvəllər heç vaxt hiss ki, bir cins üstünlük başqa. Və верблюды və bildiyiniz malik müstəsna dözüm və olduqca pis xarakteri.
  
  
  Biz artıq demək olar ki, şəhər zaman hər hansı bir silahlı şəxs atəş başladı. Zaman mimmo bizi просвистели güllə onu tutdu avtomat və geri bərpa yüksək yəhərdə. Onu gördüm, flash shot və cavab verdi birnəfəsə. Mən ümid almaq üçün hər bir şey, çünki dəvə yerişi edir ki, bu, tamamilə qeyri-mümkün, amma atəş dayandı.
  
  
  — Daha sürətli, — dedi Paket.
  
  
  "Sənə lazım deyil mənə bu danışmaq", — dedim. "De bu проклятым heyvanlar üçün daha sürətli qaçan".
  
  
  Арфат seçdi yaxşı heyvan, nə Сайфа bizi barədə fikir səviyyədə intellekt сомалийцев. Dəvə deyil, ən sürətli heyvan dünyada və əgər kənddə idi, at, onlar bizə dəqiq məlum deyil. Amma верблюды saxlamaq daimi tempi bir gəmi kimi, спасающийся ilk dalğa qasırğa, və əgər siz заболеете dəniz xəstəliyi və ya разобьетесь, oni çatdırmaq üçün sizi oraya hara lazımdır, doğru zamanda. İki saatdan sonra biz tərk edərək, kəndə, biz keçdi üzrə aşağı təpələri və qumlu полосам çaylar boyunca. Sonra Саифа jest göstərdi ki, bizə yol & nb.
  
  
  "Qoy верблюды içirlər, nə qədər istəyirlər", — deyə o bildirib. "Наполните hər bir gəmi su və özləri çox oxumaq".
  
  
  "Niyə biz getmək çay?" — soruşdu Paket. "Biz, sadəcə, gəl, upstream və bu, məhz bir istiqaməti olan biz istəyirik ki, hərəkət etmək".
  
  
  "Çay insanlar orada ih dostlar". - Сайфа işarə kəndinə arxasında bizi, və biz yalnız qaçdı. "Onlar mənim dostlarım. Bizi axtarırlar çayı boyunca. Biz gedəcəyik, səhra.
  
  
  — O haqlıdır, — dedi, - onun Пачеку. Onun çevrildi bizim проводнику Данакилу. — Bizdə kifayət qədər su və yemək?
  
  
  — Yox, — dedi. — Amma, bəlkə, biz bir şey tapacağıq. Və ya insanlar var. O, döydü üzrə пистолету.
  
  
  "Zaman onu buraya gəldim, biz переплыли çay azn sal, — dedi Paket. "Bu, uzun bir səfər, və..."
  
  
  — Səhra, — dedim, başa çatdıraraq, müzakirə. — Vasili, начинай наполнять бурдюки. Əgər da uzundur açıq возил sizə çay, onda ego əlaqədar çayı onun üçün tamamilə təhlükəsizdir.
  
  
  "Mən bu barədə fikir əvvəllər", — deyə o bildirib.
  
  
  -- Səhra, -- dedi Арфат, -- səhra -- çox yaxşı yaşamaq üçün bir yer.
  
  
  O, Сайфа üstün cəhd dost dost müraciətdə ilə верблюдами və bilik səhra. Məni qane edirdi ki, ih tayfa fərqlər выражались beləliklə, biz bütün taxmaq ətrafında bundan fayda. Amma mənə maraqlı idi, nə qədər partlayıcı olacaq birləşməsi Данакил-Сомалиец zaman bizim geyə bilməyəcək yemək və içmək. Və məni narahat edirdi qarşı Сайфы zaman biz daxil ərazisinə ego tayfasının. Ola bilsin ki, o, bundan sonra da olacaq saymaq bizim əhli, amma, bəlkə də, o da həll edəcək hesab etmək bizim olunub, belə gözəl qurbanları üçün получившийся bir neçə yeni qolbaq.
  
  
  Biz keçərək çay və qaçdı, bu gecə. Onu gördüm ki, biz gənc, şimal-şərq, ona görə ki, o gecə, qaranlıq dağlar, qərbdə başladı, yox. Bir an üçün ona sorğu-sual hikmət Сайфы. O, heç bir fikir səhra düşmən mühit, amma qalan ətrafında bizim olardı, orada aciz qaldılar.
  
  
  Sonra onu, öz-özünə dedi ki, plan bir mənası var. Seçerek zalım rayonunda səhra, biz yol kənd və ya qəsəbə, kiçik və ya разветвленными rabitələri, bizə imkan verdi ki, əldə əyalətində Тиграй şimalında və beləliklə, çıxmaq vasitəsilə təsir dairəsindən da uzundur. Təəccüblü deyil ki, Сайфа dedi etmək, çoxlu su var. Hələ ki, biz heç двинемся qərbə, biz qalacağıq bu qısır, yanan səhrada.
  
  
  Artıq uzaq günorta zaman Сайфа nəhayət əmr verib dayandırmaq. Tozlu qum qurdu səhra kimi bir şey котловины, giriş idi ki, yalnız bir dar dərə şərqdə. O, kifayət qədər böyük üçün on dəvə, bizim üçün də. Onun размял ayaqları və içdi kiçik bir hissəsini su. Daha bir saat sonra dünlər verəcək kölgə. Kölgə. Onun səssizcə lə ' nət Edvard Смайта ilə ego geyim üslubunda вестерн. Onun olsaydı, məmnuniyyətlə dəyişmiş, sizin dəbilqə туземную paltar. Son mərhələdə bizim səyahət onu görmək üçün gəlib resursları, insanlar və heyvanlar, onların burada yox idi. Onun içdi, hələ bir az su və düşündüm ki, biz necə yaşamaq olacaq bu səfərdə. — Bəlkə, bizə qoymaq mühafizəsini? — soruşdum Сайфу.
  
  
  'Bəli. Афары da uzundur güdürlər bizi. Onlarda güclü верблюды və bir çox insan var. Külək deyil silinib bizim izləri bir gündə. Onun və сомалиец дежурим heç bir zaman. Siz Пачеком pis görmək günəş.
  
  
  "Sonra biz дежурить gecə", — dedim.
  
  
  'Yaxşı.'
  
  
  Çox yorğun var, onun kimi seyr Сайфа qədər zirvəyə ən yüksək dünlər və зарылся qum üçün осмотривать ərazi görünməz. Onun uzanaraq kölgəsində öz dəvə və yatdı. Onun uyandýrdý zaman Арфат тряс mənə görə çiyin vasitəsilə yan. Günəş kəndi.
  
  
  — İndi Gözlə, — dedi. "Поешьте bir az yemək".
  
  
  O, deyirdi azn сомалийском dialekti, yaxın ərəb dili olan onun, onunla danışdım. — Yap, Арфат, — dedim. "Mən almaq lazımdır ki, yeməyə bir şey zaman olacaq keşiyində".
  
  
  Onun aşkar banka mal əti. Almaq üçün yemək oldum addım vasitəsilə yuxu Пачека. Чеху idi, təxminən əlli idi və o, pis fiziki vəziyyəti. Onun merak neçə gün o çıxaracaqdır kimi, bu, o проживет. Onun laboratoriya Praqa qədər efiopiya səhra idi, bütöv bir uçurum. Biz Пачека gərək idi, çox yaxşı bir səbəb qaçmağa rus. Onun üçün idi, bu barədə daha ətraflı öyrənmək.
  
  
  Zaman onu başa düşdüm ki, az nə mən bilirdim Пачеке, demək olar ki, etdi ego, mənim köhnə dostu, onun az qala gülə-gülə. Məryəm idi амхаркой, gözəl qızı və qardaşı yüksək rütbəli коптских сановников. Bu, bütün, mən bilirdim ki, onun haqqında. Арфат, сомалиец idi, yaxşı bir oğru və dəvə. Onun etibar edib öz həyat Сайфе sadəcə ona görə ki, o, Данакилом. Onun açdı banka və селл azn дюну. Сайфа və Арфат görmüşük və incə üst yol və onun ıso bütün gücü ilə çalışdı tarazlığı saxlamaq üçün təhlükəli зыбучем qumlu yamacında alt. Ulduz olub göydə və aydın gecə səhra idi, demək olar ki, soyuq, sonra dəhşətli gündüz bilməzsən.
  
  
  Yuxarıda öz sel və başladı var. Ət idi соленым. Bizdə yox idi, atəşin. Təpələri qərb bizi idi ki, daha bir qrup, daha inamlı, onun yaşaması, nə biz, həm də onlar açıq-aşkar gözləmirdim hücum. İh atəş idi bir az. Lakin o, yanan kimi orada parlaq mayak qaranlıqda. Və onun, ümid edirəm ki, bu, sığınıram insanların da uzundur yolu ilə.
  
  
  Yuxarıdan əbədi mənə dumandan səs reaktiv təyyarənin. Onu gördüm мигающие işıqlar təyyarə və qiymətləndirdi ego hündürlüyü təxminən iki min yarım metrdir. Ən azı, var da uzundur yox idi, təyyarə və vertolyotların. Onu fikirləşdim ki, kuşluların bilmədilər tapmaq da uzundur ilə seçmə hava. Və bu fikir засела mənim baş, hələlik onu izləyib.
  
  
  Zaman Paket məni dəyişib və onu gördük ki, Məryəm hələ yatırdı, onun soruşdum bu barədə.
  
  
  — O, pul var, — dedi. "Zaman onu geri olacaq, bəzi insanlarda böyük problemlər yaranacaq. Onu bilirəm ih adları. Da uzundur ətrafında olanlar off göstərir, zaman istəyir impress bir qadın.
  
  
  — Kimi siyasi vəziyyət Efiopiya, Məryəm? — Mən elə bilirdim, siz sabit hökumət.
  
  
  O, uinstonun qarşısında oturdu, əlləri mənə. - "Lion Yəhuda — köhnə, məğrur adam, Nik. Gənc insanlar, onun oğulları və nəvələri bilər рычать və təhdid, amma köhnə aslan qalır вожаком nömrələri. Bəzən yaranır, sui-qəsdlər, amma Aslan Yəhuda qalır hakimiyyətdə. Onlar, kim xidmət edir emu, həqiqətən, hiss ego intiqam".
  
  
  "Nə zaman Şir ölür?"
  
  
  "Sonra gələn yeni bir Aslan assamez qəbilə başçısı. "Ola bilər ki, kimsə üzrə ego irqi, bəlkə də yoxdur. Bu предрешенный nəticə. Bu da vacib deyil. Hər şey bilirdim barədə Efiopiya, uyğun milli xarakterinə uyğun olan da uzundur verdi mənə onun haqqında. Onlar fəxr edirdilər ki, onlar yeganə afrika ölkəsi deyil колонизированной Avropa. Bir dəfə onlar məğlub olublar qısa müharibə ilə ingilislər və bunun nəticəsində imperator intihar edib. Bir qədər əvvəl ikinci dünya müharibəsinin başlanması, onlar əziyyət italyanlar zaman çox gec bildik ki, səlahiyyətləri Millətlər Liqasının deyil uzatmaq kimi uzaq onlar bəyan ediblər. Lakin onlar heç vaxt dövlətə-müştəri. Nə olardı ki, bizə etdim da uzundur həll etmək səhra idi, daxili problem Efiopiya. Hər hansı bir европеец və ya amerika, ввязавшийся bu, böyük idi gic. Məryəm nail əlini mənə geri размяла altında əzələlərin özüllər.
  
  
  "Siz bu cür artım, kişi kimi, mənim xalqım", — deyə o bildirib.
  
  
  — Sən də böyük, Məryəm, — dedi ona.
  
  
  "Çox böyük olmaq üçün gözəl?"
  
  
  Onun sakit nəfəs aldı. "Siz qorxutmaq not kişini, amma ağıllı insan bilir ki, sizin artım — bu hissəsi sizin gözəllik", — dedim. "Hətta əgər sənin xüsusiyyətləri altında gizli örtür".
  
  
  O, əlini qaldırdı və pozub örtük.
  
  
  "Evdə, — dedi, — mən одеваюсь qərbsayağı. Amma mühit данакилов olan ardıcılları Peyğəmbərin, onun geyinmək, nə bilim əlaməti olaraq onun ismət. Hətta kiçik сомалиец, onun toyuq sümükləri onun сломаю bir əl düşünə bilər ki, mənim üz — bu dəvət изнасилованию".
  
  
  — Yazıq Арфат, — dedim. "Сайфа nəzərdə tutur ki, heç bir şey bilir dəvə. Qutu əmr emu bütün istiqamətlərdə. Siz isə издеваетесь üzərində ego artması. Nəyə görə o heç kimin xoşuna gəlmir?
  
  
  — O, сомалийец. O, oğru.
  
  
  "O, seçdi, bizim üçün yaxşı bir dəvə".
  
  
  "Əlbəttə" deyə o bildirib. — Mən demədim ki, o pis oğru. Onun yalnız dedi ki, bütün əl çəkməyib — oğrular".
  
  
  Ona gülümsədi qaranlıqda. Kifayət qədər tarixi sübutlar nifrət ilə məşğul olan çevirdi Эфиопию azad federasiyasına tayfalarının deyil, vahid bir millət. Məryəm məxsus ənənəvi olaraq hakim касте döyüşçülər-xristianlar, сдерживавших üsyan müsəlman qarşı durmaq və adamları qorumaq orta əsrlər dövründə davam edən uzun, çox qaranlıq əsrlər Avropa. Daha təzə xatirələr Avropada etdi məni bir az daha терпимым olan gərginliyin mühit kuşluların bizim qrup.
  
  
  Qutu, çex, imtina etibar hansısa немцу, ona görə də bizdə yox idi etibarlı rəqəmlər də işlək vəziyyətdədir, bütün iyirmi üç raket.
  
  
  — Da uzundur, çox az adam, — dedi Məryəm. "O, oteli ilə evlənmək mənə. Onun fikir, sən dedin ki, hər şey kiçik человечки qorxur məni?
  
  
  — Niyə o, oteli ilə evlənmək sənə?
  
  
  — Atam nüfuzlu. Qüvvə ki, onun verə bilər emu. O, bir anlığa susdu. "Nick, bu təhlükəli səyahət. Biz hər şeyi yaşamaq olacaq.
  
  
  — Siz var hər hansı bir xüsusi istedadı, bilmək belə şeylər?
  
  
  'Onun qadını. Onun sözlərinə görə, atamın və əmisi, belə istedadlara malikdirlər yalnız kişilər.
  
  
  — Sən hara возвращаешься, Məryəm?
  
  
  'Valideynlərə, utanıram. Ancaq bu, həmişə yaxşı, daha da uzundur. Daha yaxşı olmaq pis амхаркой çox evli konsul əlavə edib. Onun itirməyib, öz şərəf səhra. Ancaq kim mənə kim inanmaz?
  
  
  — Onun, — dedim.
  
  
  O, əldə başını mənə çiyninə. — Mən itirəcəyəm bu Nik. Amma bu gün yox. Deyil, başqaları ilə olan насторожены, müşahidə edir və həsəd aparırlar. "Mən qayıdacağam, bizim nikah, bizə müraciət kişiyə, Nick".
  
  
  Biz расстелили bizim yataq, oğurlanmış сомалийцами kobud ədyal üçün накинуть ih azn верблюжьи o, yaxında. Məryəm yuxuya getdi qoyaraq başını mənə çiyninə.
  
  
  
  
  Fəsil 11
  
  
  
  
  İnsanlar da uzundur hücum edərək bizə qədər Qutu дежурил. Ego xəbərdarlıq ağlayır məni oyadıb. Sonra onu eşitdim qısa çekim 38 çaplı. Cavab idi залп, ən azı, iki maşın və bir neçə tüfəng. Onu tutdu, öz oğlundan.
  
  
  İlə dünlər qaçdılar üç hücum, atəş və elə hey vurur. Onun qaldırdı tüfəng atəş başladı. Onlar düşdülər, heç kim onların ətrafında deyil, ayağa qalxdı.
  
  
  Tüfəng Məryəm грохнуло yanımda. Таращить göz просвистела başım üzərində. Арфат və Сайфа qoşulub və eyni zamanda atəş açıb. Əsas aktiv istirahət, bizim hücum keçmişdir dərəsində o qumlu yanaşı, dünlər ildə. Çünki onlar belə yaxın bir-birimizə, bu, səhv idi. Biz asanlıqla ih перестреляли.
  
  
  Belə isə, tez, kimi başlayıb, səs-küy, yenə dayandı. Onun uşaqlara baxdı ki, mən xahiş etdim ki, digər məqsədlər. Odin ətrafında bizim dəvə yatan və брыкался. Qalan шумели çalışaraq xilas ip çatışmır .
  
  
  — Верблюды! — deyə mən. "Bu верблюдам, Арфат".
  
  
  Сомалиец qaçdı ona.
  
  
  "Mən müşahidə orada", — deyə Сайфа işarə uçurum olan belə əsas hücum. "Sən поищешь Пачека".
  
  
  Данакил kor-koranə, qaçdı orqanları, разбросанным orada ay işığında. Onun yaxınlaşdı, lakin üç kimsə подстрелил, daha ehtiyatla. Tərəfindən dərələr dumandan cry qorxu və ağrı. Onun uşaqlara baxdı. Сайфа нацелил tüfəng yana əyildi və qıvrılan bədən.
  
  
  Onun yenidən üz çevirdi, əvvəl bir gun vuruldu. Onun başladı atıb bazanı dörd dolandı üç уложенных mənim. Odin onların ətrafında ölü idi, amma digər iki edilsə də ciddi yaralanıb, daha məni məftun etmişdi.
  
  
  Onu tutdu ih silah və kənara atdı düşərgəsinin. Sonra onun qalxdı дюну.
  
  
  Arxamda eşidildi shot. Onun tez üzünü qaldıraraq, tüfəng. Məryəm oturmuşdu üzərində kişi. Hələlik onun baxırdım, o yaxınlaşdı başqa, daha дышащему və всадила emu baş винтовочную güllə. Sonra o artıq mənə ətəyində.
  
  
  O, dedi. - "Nə yaxşı əsir?"
  
  
  — Mən gedirdi tərk ih var.
  
  
  — Onlar bildirdilər da uzundur, zaman və biz hara getdilər? O, güldü. — Onlar gəlib bizi öldürmək, Nik. Heç bir ələ keçirmək üçün bizi.
  
  
  Onun qalxdı ilə bundan sonra da qum дюне ilə Məryəm arxasında məni. Vasili idi, demək olar ki, üst. Onun aşıb ego və silinib qum ilə ego şəxslərə. Qan damcılayırdı var ıso tərəfində rta. Ego sinə və həyat idi dəlik-deşik пулевыми deşik. Onun qoymuşdur ego geri qum və qürub yuxarı; Onu diqqətlə aşağı baxdı. Birinci, mən nə gördüm, orqan idi ortasında təpəyə. Belə ki, Пачеку idarə vurmaq ən azı bir insan. Onu fikir apardı olub azn вахте və ya sadəcə qeyd ih приближений. Onun vasitəsilə baxdı залитую лунным işıq səhra ih dəvə. Onun ih görməmişəm.
  
  
  Gərək onlar gəlib ilə верблюдами. Avtomobil, onun olardı eşitdim. Onun sözünə davam atıb bazanı dörd dolandı, sahə keçirilməsi низменному üçün ay işığında yox idi görkəmli mənim siluet. Sonra onu gördüm, dəvə qaranlıq тенях bir ətrafında qum dünlər. Yanında dayanmış iki kişi; ih взволнованные hərəkətləri göstərirdi ki, ih narahat etməyə başlayıb ki, baş fincan digər tərəfdən. Onlar arasında mənə aman allah! aparıcı hövzəsinə, belə ki, bu yeri imkan vermirdi onlara necə görmək Сайфа amansızcasına истребляет ih müttəfiqlərinin.
  
  
  Onu çox ehtiyatla tutub огневую mövqe və tapanca var. Lakin mən kifayət qədər ehtiyatlı olun. Odin ətrafında kişilər qışqırdı və нацелился mənə. Verdi sürətli shot və buraxılmış, lakin ego hədəfə idi искажен ki, ego yalnız таращить gözlərini qaldırdı, qum. Bir neçə dəvə narahat etməyə başladı. Başlanğıc ikinci kişi запрыгнул azn dəvə. Bu dəfə də çox vaxt var idi,, etmək üçün düzgün məqsəd. Onun подстрелил ego, onda heyvan itdi və səhra. Üzrə uçurum yaranıb qaranlıq fiqur, таращить gözlərini qaldırdı, qum yanında, mənim üz. Bilmədim vurmaq vasitəsilə qaçan çaxnaşma dəvə. Və qısa bir müddət sonra onlar hamısı getdi səhra sıçrama olmadan atlı. Onu gördüm metal flash və qışqırtı eşitdim.
  
  
  Kişi ayağa qalxdı. Digər qaldı yerində. Məryəm ползла mənimlə üst dünlər. Onun saxlanılır avtomat hazır.
  
  
  "Bu Сайфа", — deyə o bildirib.
  
  
  'Sən əminsənmi?'
  
  
  'Evet.'
  
  
  — Sənin lənətləmək yaxşı yuyun.
  
  
  Biz ayağa qalxdı. Данакил bizə əl elədi.
  
  
  "Get, de Арфату ki, o, kimə shot deyil", — deyə onun Məryəm.
  
  
  — Buna ehtiyac yoxdur. Bu сомалиец gizlənir ilə верблюдами". Onun соскользнул ilə dünlər və qoşulmuşdur Сайфе.
  
  
  — Yaxşı iş bununla bıçaq, — dedim.
  
  
  — Biz öldürdülər yaxşı, — dedi o, ruhlandırır isə məni çiynindən. "Onlar məni tutdu, zaman odin onların ətrafında hücum etdi məni arxadan vurdu onu başa çatıb. Lakin bu афары deyil döyüşçülər. Hətta qadın öldürmüşəm, bir neçə. O, sevinclə güldü.
  
  
  — Bəs Арфат? Məgər o, həlak olub, bir neçə də?
  
  
  "Сомалиец? Ola bilər, o, həlak olub ih görə qorxu. O, uşaqlara baxdı ki, qaranlıqda. — Ki, əgər onlarda indi yox idi radio? Ola bilər, onlar zəng vurub da uzundur əvvəl biz ih öldürdülər. Onun aşkar bir şey geri kişilər. Mən hesab edirəm ki, bu radio.
  
  
  — Baxarıq, — dedim.
  
  
  O, açıqladı ki, məni ölü bədən. Onun baxdı açıq sırt olan ness kişi. Bu nen idi sahə radio stansiyası ilə olduqca böyük səthindən hündürə çıxan hərəkətlər.
  
  
  — Bu radio, — dedim.
  
  
  O, atəş приемопередатчик. Onun kimi baxdı разлетаются hissəsində zaman güllə пробивали ego qəlb. Onun üzünü üçün qışqırmaq Сайфе ki, o, dayandı, amma əvvəl onun macal nəsə demək, onun bir gun idi пустынен. O, atdım onu .
  
  
  "İndi onlar bizi tapa bilərsiniz", — deyə o bildirib. "Daha heç kəs istifadə edəcək, bu radio tapmaq üçün bizə".
  
  
  — Heç, — deyə mən. Sonra onun, onun yolu vasitəsilə cəsədləri bizim верблюдам.
  
  
  İndi Paket ölü idi, onun düşdüyü arasında bu Сомалийцем və bu Данакилом. Onun itirdi duruş. Onun danışmalı idi bu тупому разбойнику üzrə səhra, o etdi, lakin bu kömək etmədi olardı. Bu idi mənim günahım. Əgər onu əvvəlcə izah Сайфе ki, istifadə edə bilər, bu radio bişirmək üçün kimsə bizi xilas etmək üçün, o, olmasaydı, məhv ego. Onun idi düşünmək, bu kimi insanlar tərəfindən səhra, əgər onun otel yaşamaq.
  
  
  — Pis xəbər, Nik, — deyə Məryəm, biz geri düşərgəsi. "Dəvə bir vəzifə hər şeydən çox yeməkdən, ölü. Ego yük, o cümlədən bir çox su da xarab idi. Su aşağı damlama qum. Сомалиец xilas etməyə çalışır ki, bir şey edə bilər".
  
  
  'Nədir?' — dedi Сайфа.
  
  
  O, yavaş-yavaş izah emu bu təkrarladı.
  
  
  "Ola bilər ki, insanların da uzundur su idi".
  
  
  Bütün ih idi on. Пасек həlak olub, bir. Onun gəlib üç bert trepa oliveyranı bayıra təpənin. Və daha dörd каньоне. Digər iki idi мертвецами, оставленными ilə birlikdə верблюдами. Biz ki, bir pis öhdəsindən belə fors-мажором, baxmayaraq ki, ih опрометчивая hücum çox облегчила bizə bir vəzifə. Onun düşündüm ki, anlamağa başlayıram ki,-ki, ey ağıl данакилов. Ən azı , əgər Сайфа və Luigi idi tipik nümunələri bu. Onlarda başqa bir şey deyildi nifrət deyil, hər kəs məxsus ih öz qəbiləsinin.
  
  
  Bizim qrup idi ətrafında iki ağ, qadın-амхарки, сомалийки və данакиля görə, düşmən qəbilə. İnsanlar da uzundur hiss deyil, ehtiyac əhatə və осаждать, bizim hələ ki, adı yardım üzrə walkie.
  
  
  Yalnız üçü, onların ətrafında var zaman özü фляги. Və onlar полупустые. Aydındır ki, böyük bir hissəsi ih su qaldı dəvə — dəvə, sərbəst təkəbbürlə indi haradasa səhra.
  
  
  "Biz getmək lazımdır buradan", — deyə mənə Сайфа.
  
  
  'Bəli. Ola bilər, onlar istifadə radio əvvəl hücum etdilər bizə. Mən getdi Арфату. "Başqaları kimi верблюды?"
  
  
  — Yaxşı, — dedi.
  
  
  Biz belə bir oyun və getdik, gecə. Сайфа və Арфат baxdığını görmək lazım izləyirdik atmaq kifayət edirdi, zaman, günəş qalxdı, onlar baxdılar üfüq arxasında bizi xahiş etmişdim əlamətləri təqib. Onu da baxdı, baxmayaraq görmək üçün gözləmək yoxdur elə bir şey nə görüldü, onlar, insanlar səhra. Bizim escape görünürdü, gözədəyməz getdi.
  
  
  "Nə qədər uzanır təsir da uzundur?" — soruşdum Məryəm. "Çıxmalıyıq, bu gün ya sabah. Əgər qəbilə başçısı olur, çox qüdrətli, ya ego mal olur, çox böyük, bu barədə öyrənmək əddis-абеба-King. Amma haqqında da uzundur, bilmirəm. Ən azı, ona belə düşünmürəm.
  
  
  Dövlət həcmi bizim su məni narahat edirdi. Güclü savçenko высушила bizi. Biz belə нормировали su ki, mən daim hiss qum boğaz. Onun gicəlləndirmək hiss və лихорадку. Biz dayandıq, o gün onun soruşdu Сайфу problemi haqqında.
  
  
  "Bizə lazım su daha dörd gün", — o deyib. — Amma iki gündən sonra biz dağlara getmək və tapmaq üçün cəhd edin onu. Biz də bilərik ki, insanlar tapmaq, əldə silah.
  
  
  "Bizim su problem deyil, — dedi Арфат.
  
  
  Данакил rədd edir.
  
  
  Onun soruşdu ego. — Bilirsən, biz harada tapa bilərik su?
  
  
  'No. Amma mən bilirəm harada var, süd. Bax.'
  
  
  Арфат yaxınlaşıb öz верблюду aldı ilə o qədər boş бурдюк. O, diqqətlə baxdı, bag, əmin olun ki, o, bütün qorunub hələ bütöv. Sonra o bir neçə addım geri və шталь öyrənmək dəvə. O, yaxınlaşıb, bir-bir onların ətrafında başladı, onunla danışmaq. Heyvan geri çəkildi, ondan.
  
  
  "Əgər o, məcbur heyvan qaçmağa, emu olacaq run", — dedi Сайфа.
  
  
  Арфат söhbət saxlanılır. Dəvə görünürdü, demək olar ki, onu anladım. O etdi, daha bir neçə addımlar və dayandı, tərəddüd; böyük паршивый heyvan, demək olar ki, şaşqın yaxınlaşan ona kiçik bir rəqəm. Ee boyun çıxdı çölə və mən fikirləşdim ki, o, indi укусит və ya плюнет. Andan bizim escape onun daim vuruşub, öz скакуном və dörd bite mənim ayaq xatırlatdılar mənə, heyvan qalib gəlir.
  
  
  Арфат davam sakit danışmaq. Dəvə yaxınlaşdı ona, обнюхал və шталь qədər gözləyin, o, onun погладит. Yavaş-yavaş o прижался ona çevirdi və onun yan özünə. Davam etdirərək, demək, o, qürub böyük heyvan, və tutdu ananın. Dəvə переместил öz аленка.
  
  
  — Bu данакильские heyvanlar, — dedi Məryəm. "Yəqin ki, ih heç vaxt доили".
  
  
  "Bu ölüm ego", — deyə Сайфа.
  
  
  — Allah eləsin ki, bu, belə deyil, — dedim, birdən-birə разозлившись sabit etnik təhqir. "Əgər o uğur qazanmır, biz hamımız öləcəyik".
  
  
  Данакил saxlanılır ağzımı bağlamaq. Onun baxdı Арфата. O çox yavaş hərəkət və cəhd razı верблюдицу vermək emu süd. Onu gördüm, necə ego əli sürüşdü ətrafında məmə, o, digər tərəfdən o paketi yerində. Dəvə оторвался və getdi.
  
  
  Bir an Арфат dayanıb tamamilə hərəkətsiz anlayırlar ki, hər hansı bir qəfil hərəkət göndərir heyvan qum, nəticədə ən azı bir ətrafımızda öləcək səhra.
  
  
  Məryəm, Сайфа və onun çalışdılar müddət qalır hələ. Baxaraq верблюдицу, onu başa düşdüm ki, təbiət yaratmayıb, onun üçün asan daxil olmaq üçün qadın молоку. İnək ilə olar, sadəcə, aşağı oturmaq, və hətta неспециалист onsuz da tapacaq, orada висящий böyük çuval. Козу доить çətindir, lakin bu heç nə ilə müqayisədə верблюдицей. Yalnız bir dəvə — ya сомалийский — kifayət qədər crazy ki, hətta düşünmək belə.
  
  
  O, yenə yaxınlaşıb верблюдице və bərk bag aparılmış hesablamalar. Yenidən prosesi təkrar idi, məcbur etmək üçün iş çirkin heyvan çevirmek ego tərəfində bilsin tutub, onun həyata. O, yenidən sıxdı məmə. Dəvə vermişəm sakit, певучий səs, sonra susdu. Арфат доил tez, ara-sıra itkin струйку ilə məşğul olan sonra исчезала qum. Nəhayət, o, enmək ilə dəvə, zərif похлопал onun туловищу və bizə tərəf çevrildi və geniş üz bir təbəssüm.
  
  
  Dəri бурдюк набух süd. Арфат içdi və bir çox maraqla və mənə yaxınlaşdı.
  
  
  — Yaxşı süd, — deyə o bildirib. 'Cəhd edin.'
  
  
  Onun qaldırdı бурдюк və onun ego üçün tətbiq olunur.
  
  
  "Bu yetişdirilir azn верблюжьем süd, — deyir Саифа. "Onlar özləri çıxırlar vasitəsilə ot dəvə".
  
  
  Арфат hirs qışqırdı, əlini üçün bıçaq kəmər. Onun tez çatdırdı bag Məryəm və tutdu, həm də kişilər. Mənə çatmadı ağıl durmaq, onların arasında, amma застигнув ih sürpriz bilmişdir onun əlləri ilə yer onu yıxmaq, həm də kişilər üçün torpağa. Onun saldı, onlara avtomat, durmaq, onların üzərində.
  
  
  — Bəsdir, — dedim.
  
  
  Onlar acıqla baxdılar bir-bir.
  
  
  "Barədə nə düşünürsünüz эде və içmək, bizim üçün, bundan əlavə, верблюжьего süd?" — soruşdum Сайфу.
  
  
  O, cavab vermədi.
  
  
  Amma Арфату onun, dedi: "Siz, böyüklər?"
  
  
  "O, təhqir etdi məni, — dedi Арфат.
  
  
  — Siz də məni incitmişdilər, — dedi, mən.
  
  
  Onlar уставились mənim bir gun.
  
  
  Onu diqqətlə подбирал söz və yavaş-yavaş demişəm, italyan, onlar hər ikisi məni başa düşdünüz. — Əgər siz iki öldürmək istəyirəm başqa digər tərəfdən, mən bilmirəm siz dayandırmaq, — dedim. — Mən bilmirəm qorumaq sizin gecə və gündüz bir tüfəng ilə qədər biz окажемся təhlükəsizlik. Onu bilirəm ki, siz ənənəvi olaraq bir düşmən, dost-birinə. Lakin unutmayın ki, bir: əgər bir ətrafında öləcək, əgər bir ətrafımızda öləcək, hamımız öləcəyik.
  
  
  'Niyə?' — dedi Сайфа.
  
  
  "Yalnız Арфат təmin edə bilər, bizim yemək. Yalnız bilərsən çıxarmaq bizim üzrə səhra.
  
  
  'Sən?' — soruşdu Арфат.
  
  
  "Əgər onun öləcəyəm, da uzundur tezliklə idarə edəcək lazımdır ki, bütün atmaq kifayət edirdi və daha böyük olduğunu görərik. O, axtaracaq, sizi xüsusilə səylə, çünki siz ego düşmən və qul ego. Və yalnız Məryəm bilər vaxtında xəbərdar etmək, onların insanlar bilsinlər təmin etmək üçün silah öldürmək ego".
  
  
  Onlar помолчали. Sonra Сайфа переместил öz аленка və qoyub, öz qılınc ножны. O, откатился mənə və ayağa qalxdı. "Sən ağası döyüşçülər. Əgər siz deyirsiniz ki, bu doğrudur, onda mən sizə inanıram. Onun daha çox olacaq təhqir, bu сомалийца".
  
  
  — Yaxşı, — dedim. Onun baxdı Арфата. "Unut kin və əsgərləri öz bıçaq".
  
  
  O, yığışdırmaq bıçaq və yavaş-yavaş ayağa qalxdı. Mənə ifadəsi heç xoşuma gəlmədi ego şəxslərin, amma ona deyil, sənə cürət götürsək, var. Mən bilmirdim kimi, dərzi şeytana, доить dəvə.
  
  
  "Bu, çox dadlı, Nick", — deyə Məryəm uzadaraq mənə paketi. "Lakin bu питательно".
  
  
  Onun dərindən ah çəkdi və yenə onun bag üçün tətbiq olunur. Məni az qala вырвало təcrübəsi iy. Müqayisədə onunla козье süd zövqə görə xatırladırdı ballı içki. Bu smelled прогорклым və o, şübhə гомогенизация, пастеризация və soyutma edəcək ego daha dadlı. Hər hansı bir clumps bu nen sailed və mən əminəm olub, bu, qaymaq, yağ və ya zibil ətrafında ən paket. Süd də невкусное. Onun çatdırdı бурдюк Сайфе və yenidən təmiz havanı ciyərinə çəkdi. O, içdi, bizə baxdı ikrah hissi ilə və qaytardı ego сомалийцу. Арфат напился və güldü.
  
  
  "Adam yaşaya bilər əbədi olaraq верблюжьем süd", — deyə o bildirib. "Uzun həyat dəyər", — deyə ona emu.
  
  
  "İlk dəfə onun verdilər верблюжье süd, — mənə dedi Məryəm.
  
  
  "Məgər siz içirsiniz ego Efiopiya?"
  
  
  — Sən bir ətrafında liderlərinin öz xalqının, Nik. Məgər məkanlar mühit sizi yemək yoxdur ki, siz heç vaxt yemək?
  
  
  O bilmədi припомнить üçün nə vaxtsa el donuz başını ilə крупой öz mənzilində azn Columbus Серкл. Və menyu mənim sevimli restoranın kəpək də yox idi.
  
  
  — Doğrudan da, — dedim.
  
  
  Biz yenə belə bir oyun yəhər və sürücülük həm də günün sonuna. Bir qədər əvvəl qürub əldə etmişik geniş düzənliklər, oxşar şoran. Сайфа спешился və çıxardım qovşaqları ilə седельных çanta.
  
  
  "Əgər biz müşahidə edəcəyik, heç kəs bizi təəccübləndirmək burada", — deyə o bildirib.
  
  
  Qısa bir müddət sonra gecə yarısı zaman Арфат və Сайфа deyil, onun isə ness watch kiçik islet uzaq onlar mənim yanıma gəldi Məryəm. O baxdı geniş zolaqlı qum ki, məşğul idi, demək olar ki, gözəl yumşaq ay işığında.
  
  
  — Mən istəyirəm səni, Nik, — deyə o bildirib.
  
  
  O, artıq ayaqlarını örtük. İndi o, xilas olmuşdur, onun uzun etek, расстелила onun qum, ff hamar qəhvəyi rəngli dəri parıldayırdı ay işığında. Ee bədən idi ətrafında birds və birds, впадин və zərifdir.
  
  
  O, isti və tam arzusu zaman biz, daha sonra yavaş-yavaş düşüblər onun юбку. Biz öpüşür - əvvəlcə yumşaq, sonra daha çox ehtirasla.
  
  
  Onun keçirib əlləri ilə onun фантастическому bədən və bərpa olunur ih onun heyrətamiz sinə. Nipples затвердели altında mənim barmaqları ilə. O, cavab verdi yöndəmsiz, sanki tamamilə bilirdi kimi çatdırmaq üçün mənə zövq verir. Əvvəlcə o, yalnız aparıb əlləri ilə mənim çılpaq geri. Daha sonra, zaman, ona imkan verdi ki, öz əllərinə скользнуть biri ee bədən ürəklərdə aşağı onun плоскому твердому mədə üçün nəm ямке arasında onun budları, başladı, o nəvaziş mənim bütün bədən öz əlləri ilə.
  
  
  Onun yavaş-yavaş перекатился vasitəsilə həm də imkan verdi ki, öz çəki повиснуть bir müddət.
  
  
  — Bəli, — dedi. İndi.'
  
  
  Onun girdiyi bu nax ilə qarşı-qarşıya an müqavimət. O qərar verib səssiz bir qışqırıq, daha sonra isə səylə başladı hərəkət budları.
  
  
  Yavaş-yavaş o artırdı öz ritmi, reaksiya verərək mənim hərəkəti. Mən düşünürdüm ki, o, hələ olacaq bakirə.
  
  
  
  
  Fəsil 12
  
  
  
  
  Üç gün sonra, zaman bizim su ehtiyatları var idi, demək olar ki, canı isə əda tamamilə bitdi, biz rəhbərlik qərbə, aşağı скалистым təpələri əyalətində Тыграй. Bir qədər əvvəl qürub Сайфа aşkar kiçik bir quyu. Biz ehtiyatla içdilər, sonra isə ancaq onlar бурдюки su. Верблюды выказали öz adi susuzluq əvvəl başladı пастись şəraitdə cüzi göyərti.
  
  
  — Bu, pis yerdir, — deyib Сафаи.
  
  
  'Niyə?'
  
  
  "Mənim adamlar yaşayırlar, orada, aşağıda". O da qeyd geniş expanses səhra. — Biz almaq, şəhərin iki gün sonra. Onda biz təhlükəsizlik. Su çox, amma bu rayonda yaşayır pis insanlar".
  
  
  Çünki son günlər almırdıq çox qida zingilti, başqa верблюжьего süd, biz tez yorğun. O, gecə onu aparıb birinci watch qədər qalan yuxuda. Сайфа oyandım təxminən on saat, və sel mənim yanımda böyük qənbər. — Sən indi поспишь? — o dedi. "Mən понаблюдаю bir neçə saat sonra isə ona ayılmaq bu сомалийца".
  
  
  Onun доковылял qədər camp. Məryəm dinc qoymaq yanında dəvə və o, qərar onu narahat etmir. Quyunun yanında onu tapdı bir az ot və растянулся yerində. Sanki, dünyanı bir an закружился ətrafında məni, amma sonra onu yuxuda düşüb.
  
  
  Məni разбудило sinir hərəkət mühit dəvə. Onu hiss etdim ki, bir az qəribə səslənir, amma bilmədi kimsə. Mən belə uzun müddət yaşaya верблюдами və öz немытым bədən ki, mənim iy притупилось. Sonra eşitdim onun öskürək, growl.
  
  
  Onun çevirdi, başını sağa. Qaranlıq forması отклонилась məndən uzaqlaşdı. Hava шталь güclü iy zaman onun идентифицировал səs kimi adi bir nəfəs. Onu xatırladım ki, haradasa oxumuşam ki, şir dəhşətli воняют ıso tərəfində rta, amma mən düşünürdüm ki, mənim üçün nə hiss bu şirin пахнущее nəfəs yaxınlığında.
  
  
  Avtomat yalançı sol məndən. Onun bilməzdi ətrafında çevirmək, işğalçı ego qaldırmaq üzərində öz bədən üçün нацелиться azn aslan. Və ya onun bilərdi təhvil, подпрыгнуть qaldırmaq tapança və bir hərəkətlə отщелкнуть fuse. Ancaq mən aslan hər şey eyni idi üstünlükdür. O bilər запрыгнуть mənə yuxarıdan və yemək başlamaq əvvəl, onun bunu necə lazımdır məqsəd.
  
  
  — Nick, zaman проснешься, yatır, çox sakit — sakit dedi Məryəm.
  
  
  Aslan başını qaldırdı və baxdı, onun tərəfə.
  
  
  "Onun boyu həyat", — deyə Сайфа.
  
  
  "Bu nə deməkdir?"
  
  
  — O ki, deyil ac. Aslan düz bir qarın əldə etmək istəyir var və hücum. Amma bu yalnız öz üzərinə götürüb.
  
  
  Öz değişen tek bilmədim kontrol, gördüm, Данакил, amma mən görürdüm ki, mənim новообретенный tanış idi самцом uzun растрепанной yal. Onun çalışdı, yada ki, hər şey bilirdim львах. Bu idi çox deyil. Onun, əlbəttə, heç vaxt eşitməmişəm nəzəriyyəsi haqqında Сайфы ki, baxmaq lazımdır брюхо aslan, əmin olun ki, o, плоское. Mənə elə gəlirdi ki, hər kəs idim, belə ki, yaxın şir tədqiq etmək üçün ego брюхо, yəqin ki, mümkün olsaydı, daha diqqətlə öyrənməyə ego həzm prosesləri daxildən.
  
  
  Məryəm dedi yalan rahat. Aslan da hərəkətsiz dayanmışdı, ancaq quyruğunu mahal. Bu maddə narahat edirdi məni. Onu gördüm, bir çox pişik, səbirlə gözləyən quş və ya siçan, ih niyyət verilirdi yalnız непроизвольным hərəkətinin quyruq. Onun düşündü ki, tapa olub bu böyük pişik ifşa лапу və vurmaq mənə zərbə zamanı kiçik hərəkəti ilə mənim tərəfimdən. Məsləhət Məryəm kimi göründü mənə çox səs.
  
  
  Sonra onu yadda hələ ki,-ki, - şir падальщики. Məsələn, onlar отгоняют стервятников təcrübəsi seyr edir tuş üçün asan bir qəlyanaltı. Əgər onun olacağam, yalan rahat bu lev həll edə bilər qeyd məni növbəti yemək səhra.
  
  
  O tərpənmirdi və кашлял. Mənə: - qurtardı fəal istirahət xoşagəlməz iy ıso tərəfində rta. Mənim sinir idi astanasında pozmaq və o, mübarizə istəyi ilə tutub, avtomat.
  
  
  Çox yavaş-yavaş şir çevirdi bədən, belə ki, o, sən demə, paralel mənim . Onun baxdı, onun həyat. O, elə olduqca dəyirmi, əgər bu, həqiqətən bir şey demək idi. Aslan dönüb üçün yenidən hər il məni. Sonra o, yavaş-yavaş getdi колодцу. Əvvəlcə onun скосил gözləri, zaman keçdi mimmo mənim baş. Aslan shell çox yavaş-yavaş, ya da bilmirdim olub, var, olub, içmək. Onun gözlədi, hələ o olmazsa, demək olar ki, var su, əvvəl ki, qərar vaxtıdır alaraq, avtomat. Bütün güc onun iradəsi gözlədi bir dəqiqə də, hələ ki, aslan, həqiqətən, əyilib su üzərində. Orada o yenidən nəzərdən keçirdi düşərgəsi. Heç bir səs və hərəkətlərin təcrübəsi Məryəm və Сайфы onun eşitməmişəm. Razı nə emu heç bir təhlükə gözləmir, aslan başını aşağı saldı və шталь səs-küylü içmək. Mənə maraqlı idi, mənim kimi отреагирую növbəti dəfə görəcəyəm kitty, пускающего tökülmək nəlbəki süd ilə. Yavaş-yavaş onun sol əlini uzatdı və шталь vasitəsilə yer üzündə aşkar qədər soyuq polad unutmaq lazım deyil. Onun dərhal götürdü ego. Bunun üçün oldum üz baxmaq təcrübəsi aslan, lakin onun hələ də eşitdim, o da içir.
  
  
  Onun saxlanılır silah üçün təhvil sol, aradan fuse və qəbul klassik rack qoymaq bir hamar hərəkət. Mümkün deyildi yerinə yetirmək, bu manevr deyil, потревожив aslan, amma mən hiss etdim ki, bu, bir şans almaq və üst. Silah dolu idi mağaza, belə ki, əgər şir, heç olmasa, quyruğunu пошевельнул, onun olardı высрелил növbə. Uzun залп mütləq vurdu, bir şey olardı həyati əhəmiyyətli.
  
  
  Onun çevrilmiş və tapanca var. Məryəm ucadan ахнула zaman aslan başını qaldırdı.
  
  
  "Heç bir çək", — dedi Сайфа.
  
  
  Mən heç bir cavab verdi. Vurmaq, ya yox, özündən asılıdır heyvan. Əgər o, yenidən başladı içməyə, onun olmasaydı шталь vurmaq. Əgər o, getmək olardı olan Məryəm və Сайфе üçün верблюдами, zaman çıxdı ətrafında düşərgə, onun olmasaydı шталь ona çək. Və əgər o, geri döndü üçün məni yenidən görmək , onun olmasaydı шталь ego vurmaq. Bu qədər idi, onu qəbul etməyə hazıram, bu, kompromis.
  
  
  İdi, ən azı, iki tutarlı səbəbləri Сайфа dedi vurmaq deyil. O, insanlara etibar, yaşamış bu hissəsində ölkə və atıcılıq cəlb edə bilər ih diqqət. Digər bir səbəb idi licks,: çekim bilər разозлить aslan. Necə yaxşı olar ki, bir insan bizə vurdu, həmişə şans var ki, o промахнется, hətta ən əlverişli zamanı, digər hallarda. Bəli cəlb etməklə öz parlaq pedaqoji bacarıqları şərait var idi çox yaxşı.
  
  
  Sergey обманчив. Ay olsa da, tam, demək olar ki, düşdü. Və aslan yaxşı yazıldı ego ətraf mühit. Kimi, yalnız onun vəziyyətinə düşüb yalan, onun qaldı bu vəziyyətdə, və шталь gözləmək ki, nə olacaq aslan.
  
  
  Aslan içib, bir az da su. Razı, o, başını qaldırdı və bic tərpəndi. Верблюды завыли qorxudan.
  
  
  — Aslan, — deyə Арфат öz vəzifəsindən. "Düşərgəsində bir aslan".
  
  
  "Bu, uzun bir müddət oldu" dedi Məryəm.
  
  
  Bu ciddi söhbət görünürdü расстроил aslan. O baxdı Məryəm azn dəvə, sonra isə bir yerdə idi durmaq Арфат. Onun möhkəm sıxdı avtomat və təzyiqi artırdı şəhadət barmağı ilə sağ əlin. Bir az daha, və mən выстрелю.
  
  
  Aslan yavaş-yavaş getdi sol, üz bizi. Sanki o, растворился gecə və onu tez itirdi ego üzrə nəzərdə tutulur.
  
  
  İki dəqiqə sonra Сайфа dedi: "O çıxıb getdi".
  
  
  Onun ayağa qalxdı. "İndi də onu bilmək istəyirəm, kimi, dərzi şeytana, idi ki, o, bu düşərgə", — проревел mən.
  
  
  Арфат qarşıladı məni yarı yolda vasitəsilə bizim düşərgə və ego qənbər.
  
  
  "Şir gəldi, bu tərəflər ki, mən baxırdım", — deyə o bildirib.
  
  
  — Ya sən yuxuda?
  
  
  'No. Onun, sadəcə, görməmişəm bu aslan.
  
  
  — Get, düşərgə və yatmaq, — dedim. "Mən yatıram. Bu heyvan çoxdan nəfəs üzümə.
  
  
  — Deməli, o, ac deyil, — dedi.
  
  
  İstədim ki, geri dönüb salmaq Арфата сапогом. Amma bildim özünü ələ almaq. Hətta əgər сомалиец deyil yatdı, ego tərəfdən idi təmiz небрежностью etməmək bu aslan. Ya bu "səhv" idi qəsdən. Mən unutmamışam ifadə ego şəxslər zaman onun разнял ego ilə Сайфой.
  
  
  Qısa bir müddət sonra günorta növbəti gün biz dayandırılıb başqa bir quyudan üçün qısa istirahət. Yanında su mənə hiss ценымногие yaxşı olsa da onun idi, belə ki, ac ki, wolfing uddu olardı parça ət kəsilərək bir ətrafında, bizim öz dəvə. Zaman bizim səyahət səhrada onun itirilmiş, təxminən, on beş kilo oldum uzatmaq поясок son дырки. Lakin başqa, onun hiss və olduqca güclü. Onun, əlbəttə, mümkün yaşamaq üçün həmin gün bir yetirmiş bizə bir şəhər.
  
  
  — Necə bilirsiniz, varmı şəhərində polis məntəqəsinə? — soruşdum Məryəm. "O olmalıdır ki, orada. Mənə danışmaq, Nik. Onu bilirəm ki, onlarla danışmaq olar.
  
  
  'Yaxşı. Onun etməlidir almaq əddis-абеба-Абебы və ya Асмэры mümkün qədər tez".
  
  
  Biz yalnız tərk quyu zaman əldə təpənin yamacında və stumbled qrup üç данакилов. Baxmayaraq ki, onlar da təəccübləndirdi, amma reaksiya sürətli, daha biz. Onlar atəş etməyə başladı. Арфат bağırdı və düşdü ilə dəvə.
  
  
  Həmin vaxt mən artıq idi avtomat. Саифа və Məryəm də atəş etməyə başladı. Və artıq bir dəqiqədən sonra üç nəfər bizim rəqib düşüb, yer üzündə. Onun baxdı Məryəm. O, güldü. Sonra Сайфа yavaş-yavaş сполз ilə yəhər.
  
  
  Onun спрыгнул ilə dəvə və qaçdı ona. O, aldığı güllə çiyin, amma nə qədər onun bilərdi hökm yara idi, çox dərin üçün таращить gözləri zərər vura bilər, hər hansı bir həyati əhəmiyyətli orqanıdır. Onun промыл deşik su və перевязал onun. Məryəm преклонила qarşısında diz Арфатом.
  
  
  — O, bir ölü, — deyə o, qayıdan və artan yanımda.
  
  
  — Bu, çox pis, — dedim. "Xilas etdi, bizi öz верблюжьим süd".
  
  
  — O, bizi öldürdü, — xüsusilə səni, — çünki vaxtında xəbərdar edib, bizi bu barədə leo.
  
  
  "Арфат yatdı. O, cəsarətli, lakin kifayət qədər güclü bunun üçün səyahət.
  
  
  — O, yuxuda? Məryəm səssiz güldü. "Ləqəb, onu demişəm, sənə heç vaxt etibar сомалийцам. O, nifrət, sənə görə ki, sən imkan vermədi emu ilə mübarizə və bu Данакилом.
  
  
  — Ola bilər, — dedim. — Amma bu, artıq heç bir əhəmiyyəti yox.
  
  
  Сайфа моргнул, yavaş-yavaş gələn bir şüur. Onu gözləyirdi ki, o, застонет, lakin o, tərcümə baxış məni qaldı стоически sakit.
  
  
  O, soruşdu. - "Nə qədər çox onun ранило?"
  
  
  — Ola bilər , mən səni сломано çiyin. Daxilində heç bir təsirli zərbi endirdi, lakin таращить gözləri hələ də var".
  
  
  — Bizə lazımdır seçilmiş buradan, — deyə o, выпрямляясь.
  
  
  "Yox, hələ ki, mən heç надену sənə перевязь", — deyə ona emu.
  
  
  Biz yazmayıblar bədən üç hücum və Арфата. Onun, ümid edirdi ki, böyük otaq ac şir keçiriləcək mimmo əvvəl ih iştirakı ilə səbəb olacaq şübhə.
  
  
  Biz gedirdi, qaranlıq düşənə qədər. Данакиль, hiss etmədən güclü ağrı, lakin hələ keşiyində, bizə dedi etmek düşərgə wadi.
  
  
  "Biz, bəlkə də iki saat sürücü şəhər", — deyə o bildirib. — Biz olacaq oraya sabah. Bu gün, yanğın olacaq.
  
  
  — Sən yuxu — deyə ona emu.
  
  
  — Siz qorumaq lazımdır bizə.
  
  
  'Onun bunu edəcəyik.'
  
  
  Onun bağladı dəvə üçün nadir кустам, onlar yemək. Sanki, onlar bilən var, demək olar ki, hər şey mənə maraqlı oldu bilərmi onlar həzm hətta daşları. Ona çox fəxr idi, özü — onun шталь olduqca mahir müraciətdə bu heyvanlar və onun danışacağam Хоуку öz новообретенном istedad və xahiş ego alınmasını ego mənim işimdir.
  
  
  Onun yaxşı bir yer seçdi ciddi təpə və seyr başladı. Məryəm yaxınlaşdı və yanımda oturdu.
  
  
  "Düşünürəm ki, biz almaq mənim insanların Ləqəb", — deyə o bildirib.
  
  
  — Sən elə bilirdim hər halda, zaman biz gedirdilər?
  
  
  'Bəli. Amma mən daha yaxşı ölmək daha olacağam həyat yoldaşı da uzundur.
  
  
  Onu qucaqladı və sığalladı ee böyük döş. "Biz bu gün axşam" dedi. "Biz gərək cür görə Сайфой".
  
  
  — Mən bilirəm, — dedim.
  
  
  "Gözləyin, mən bilmərəm geyinmək kimi evləndim. Qadın İslamın lazımdır, gizlətmək, öz şəxslər, ancaq onların icazə обнажать sinə. Qəribə onlarda adət.
  
  
  — Mən istəyirəm zaman sənin döş çılpaq, — dedim.
  
  
  "Mən şadam ki, təhsil alıb, — dedi.
  
  
  Onun əlaqələndirməyə çalışıb ee comment bizim söhbətə, amma edə bilmədi. 'Niyə?'
  
  
  "Efiopiya dəyişib, Nik. Bir neçə il bundan əvvəl, uşaqlıqda valideynlərin belə похищенной qız, onu necə oldu olardı ilə yaşamaq ayıb, əgər o, sübut edə bildi öz bakirəliyini. İndi artıq lazım deyil bağlaya razılaşdırılmış evlilik. Mənim inkişafına təminat verir mənə iş hökumətində. Atam və əmim özləri təşkil etmək, bu mənim üçün müdaxilə olmadan. Sonra həyat eyni olacaq, kimi qərb ölkələrində".
  
  
  — Sən bilərdi geri bakirə deyil, əgər переспала mənimlə, — dedim.
  
  
  "Mən qayıtmaq istəmirdim девственником, Nick". O, ayağa qalxdı. — Məni oyadarsan, zaman устанешь. Çalışın ki, heç bir gecəsində yuxu. Onun görürəm gecə kimi yaxşı və siz və mən çox yaxşı deyil bir dəfə, mən həmişə bilərəm окликнуть zaman təhlükə gözləyir".
  
  
  — Yaxşı, — dedim.
  
  
  Daha bir puzzle bir parça ayağa qalxdı öz yerindən, bu zaman onun baxırdım, o, yox olur qaranlıq, öz ağ tuman. Məryəm упомянула əhəmiyyəti haqqında onun bakirəlik zaman ilk dəfə olaraq biz sevişmişik və ona bir anlıq qorxdum ki, o, пожалеет ki, переспала mənimlə, bir dəfə biz alacağıq амхарского highlands. Lakin o, elə bilirdim götürürdü. Məryəm idi храброй qadın idi və bütün ki, xoşbəxtlik yalnız bir əldə edə bilər. İstəməzdim ki, onu insanlar hansısa səbəbdən pis müraciət onunla. Onun da xoşbəxt ola belə bir nüfuzlu lover. Escape "Данакила" idi vəhşi догадкой, və mən heç həvalə olardı bilər, hələ ki, görmədim yük və insanların forma və yalın mülki şəxslərin, dinc gedən küçələrində.
  
  
  Amma escape da uzundur yox idi sonu, mənim missiyanın. Bu, sadəcə bir şans ilə qarşı-qarşıya yeni problemlər. Mən heç özləri ilə şəxsiyyəti təsdiq edən sənədin. Гаард əlindən aldı mənim sənədlər. Добравшись qədər səfirliyinin əddis-абеба-Kral və ya Асмэре, onu edə bilər, özünüzü müəyyən göstərərək məsul orada riyaziyyat və onun tatu ilə balta. O, bilməli idi hər şey. Amma ki, əgər bu, belə deyil? Olacaq o hesab edilsin, bu, real?
  
  
  Bəs hökumət Efiopiya? Bir ih onun xahişi ilə yola arxasında da uzundur. İndi onun təxminən bilirdi, harada və nə ilə məşğul olur. Bundan başqa, məndə heç bir dəlil yox idi ki, ego açığı idi деактивированных ракетах. Əgər onu öldürdü ego, o kənddə Данакил, mənim iş üçün BALTA olsaydı, başa çatıb. Amma onun deyil, onu öldürdü. Və onun heç bir fikir idi, nə istədiklərini və kuşluların .
  
  
  Biz Məryəm əlaqələr yaxşı idi. O, гарантировала olardı təhlükəsizlik mənim üçün. Onun переместил öz аленка və özünü məcbur qalmaq olmalıdırlar. Əgər onun засну, biz bir daha heç vaxt nail sivilizasiyaların.
  
  
  
  
  Fəsil 13
  
  
  
  
  İki saat sonra sunrise Сайфа çıxarmış bizə aydın обозначенную yə başlayıb, aparıcı olan kənd, biz onu yaxşı gördüm uzaqda. O, zəif və qarışıqlıq və zaman-zaman onu gördüm, o sarsıdan yəhərdə. Getməzdən əvvəl ətrafında düşərgə, onun baxdı ego yara və gördüm ki, o, воспалилась. Таращить göz, sümük parçaları və parçaları çıxarılmalıdır tez.
  
  
  Onun soruşdu. — "Sən bilərsən qalmaq yəhərdə? — Mən keçirmək lazımdır, sənin?"
  
  
  — Sən artıq xilas mənə həyat, — dedi. — Nick, onun ümid yalnız bir.
  
  
  'Nə üçün?'
  
  
  "Siz imkan verdi mənə öldürmək bu сомалийца".
  
  
  "Əvvəl ölmək, sən убьешь çox düşmən", — deyə ona emu.
  
  
  — Bəli, Nik. Amma onu bir daha heç vaxt edəcəyəm belə bir səfər. İnsanlar başlayacaq haqqında uydurmaq ki, biz səninlə etdi. Qutu öldü bizim birinci planda düşərgəsində. Сомалиец deyil, döyüşçü idi. Və yalnız başqa bir qadın idi. Nə qədər biz öldürdülər?
  
  
  — Mən сбился hesabından, — dedim. — Düşünürəm ki, on üç.
  
  
  "İndi biz bir yer tapmaq qurtarmaq üçün bizim silah. Şəhərdə bu bizə lazım deyil.
  
  
  Верблюды öz yolu ilə gedirdi, cığır. Biz çatmışıq sahəsinin böyük валунами, onu dayandırdı öz dəvə. "Gəl спрячем bizim silah mühit daşlar", — dedim. — Yaxşı, — dedi Сайфа.
  
  
  Biz Məryəm etdi ego silah, döyüş sursatı, ki, o, ness və отстегнули gun onun kəmərindən. Onun də gəlib çıxdı üzrə валунам aşkar qədər расщелину. Onun əsasını qoydu, orada iki tüfəng və tapança, sonra gözlərini öz avtomatik.
  
  
  Onun olardı hiss çılpaq ətrafında, əgər mənim ego daha çox idi, amma biz ödəyə daxil şəhəri, salınan silah. Biz istərdik ki, dost deyil, növbəti qırğın. Məryəm gedirdi, bir tərəfdən, ona və onun, digər tərəfdən. O, istəyirdi ki, ego aparan polis məntəqəsinə və davam etdi, yalnız öz qürurunu.
  
  
  "Miriam, — deyə o, ingilis, — siz razı polisə qayğı, bu barədə insan?"
  
  
  'Mən bilmirəm. Adından mənim atasının edəcək dua ih dərhal həkim zəng. Ona deyəcəyəm ki, o, əsas şahid, cinayət караемого icra ölüm.
  
  
  "Sonra isə hər şey Сайфа bizim üçün nə edib, onun otel üçün o, əlini itirib".
  
  
  — Mən başa düşürəm, Nik, — deyə o bildirib. "Lakin lazım olacaq bəzi səylər inandırmaq üçün polis, kim onu belə. Onlar məruzə hazırlamaq. Onlar adlandırmaq rəhbərliyə bizim adlar. Lakin onlar imtina поторопить onların hərəkətləri, əgər görəcəklər амхарскую qadını, одетую kimi müsəlman".
  
  
  Belə görünür ki, geyim, bu, müsəlman şəhəri, fikirləşdim mən. Biz getdik, özümüzü vicdanlı polis məntəqəsinə. Qaçdım iki kişi formasında xaki açıq кобурами. Məryəm başladı danışmağa амхарском dilində, o gün eşitdim ki, mənim ad sərbəst istifadə olunur. Onu görmək üçün xoşbəxt idi ki, onlar ehtiyatlı ilə yaralılara Сайфой. Odin onların ətrafında etdi, məni digital kamera, втолкнул daxilində və qapını bağladı.
  
  
  "Sən amerika?" — soruşdu ki, o, pis və ingilis.
  
  
  'Bəli. Mənim adım Nick Carter.
  
  
  — Var sənədlər?
  
  
  'Yoxdur.'
  
  
  'Жди burada.'
  
  
  Qorxur incitmək onu, onun yerinə yetirmişəm gülüş. Mənə maraqlı idi, hara üzrə ego fikrincə, onun və gedim.
  
  
  Küncündə kameralar валялось изношенное ordu yorğan. Onun, ümid var ki, çox zərərvericiləri. Son bir neçə gün onu yuxuda çox həssas, daim görüb sonra evlənmək istəyir kiçik əlamətləri təhlükələr . Amma belə, onu necə edə bilərdi yalnız gözləmək və digər tədbirlər, onun qərar задремать. Ehtimal ki, мародерствующие Данакилы olacaq fırtına həbsxanaya. Hakimiyyət da uzundur, heç простиралась belə ki, uzaq şimala. Onu, düşdü yataq və bir dəqiqədən sonra yuxuya getdi.
  
  
  Onun oyaq olan настойчивого səs səs. 'Cənab. Karter. cənab. Karter, h. Karter.
  
  
  Onun gözləri açıldı və saatına baxdı. Onun yap etmişdir az daha iki saat. Onu hiss ценымногие yaxşı olsa idi, kifayət qədər ac, yemək üçün верблюжий istəyirəm ki, hələ əlavə heyvanlar.
  
  
  'Cənab. Karter, buyurun, gedək mənimlə, — deyə polis olan baxışlarını mənə kamera.
  
  
  — Gəlirəm, — dedi, - mən ayağa qalxıb və почесываясь.
  
  
  O, aparıb məni dəhlizi üzrə bu обнесенный divar həbs həyət. Bağlanmış кинул odun ocaq üzərində idi кадка isti su ilə. Polis выкрикнул əmr. Bağlanmış tökülür hamam isti su və əlavə etdi soyuq.
  
  
  "Var, sabun, mister. Karter, — dedi, - mən polis. — Biz gördük səni paltar.
  
  
  Onun çəkdi öz çirkin xaki şalvar və yaxşı вымылся. Onun idilər isti su və hiss sabun mənim dəri. Bağlanmış mənə uzatdı böyük хлопчатобумажное dəsmal və onun tənbəl-tənbəl вытерся, zövq, yandırıcı günəşin çılpaq dəri. Bu köpek geyim irina onun aşkar təmiz şalvar, коротковатые bu штанинах cəmi bir neçə sm, təmiz corab və təmiz köynək.
  
  
  Polis порылся cibinizdə də xahiş etdim ki, bıçaq kişilər üçün. Bağlanmış gətirdi fincan su qoymaq oturacaqlardan balaca bir güzgü. Oldum oturmaq azn корточки görmək üçün üzünü güzgüdə, amma sonra təraş onu hiss tamam başqa bir adam idi. 'Lütfən, mənimlə gedək, mister. Karter, — dedi zabit.
  
  
  O, aparıb məni geri həbs və baxışlarını ayrı-ayrı otaq, haradasa ön yanında караульным yaradır. Orada oturmuşduq Məryəm və kargüzar. Onların qarşısında masa idi дымящаяся миска ilə yemək. İndi Məryəm idi ki, uzun paltar, закрывавшее böyük bir hissəsini ee bədən.
  
  
  'Cənab. Karter, onun rəisi bu həbsxana, — dedi kişi ərəb ayağa qalxıb əlini uzatdı. "Sonra isə o, sən oxuyursan, biz gedib Асмэру".
  
  
  O, mənə işarə yanında yer Məryəm və шталь vermək əmr kiçik толстушке. O, tez gətirsin mənə çörək bulka və bir fincan ilə yemək. Onun шталь xahiş məsələlər haqqında, onun tərkibində və başladı var. O, isti və tam сытных ədəd ət — quzu, kimi mən nikbin qərarına gəlib, — üzən yağında.
  
  
  Çörək idi, təzə və dadlı. Onun запивал edu acı çay.
  
  
  "Mən düşünürəm ki, əgər kimsə vacib", — sakitcə dedi, onun Məryəm.
  
  
  "Yox, bu sənsən", — dedi mənə. "Hər şey ondan başladı ki, polis adlandırıb sənin adını radio".
  
  
  Onun çevrildi komandiri. — Necə Данакил idi ki, bizimlə?
  
  
  — O, indi yerli klinikada. Həkim sifariş emu antibiotiklər. O, yaşamaq olardı.'
  
  
  'Yaxşı.'
  
  
  Komandir прочистил boğaz. 'Cənab. Karter, harada tərk silah?
  
  
  Onun dedi. — "Nə silah?"
  
  
  O gülümsədi. "Bizə bir insan keçir Данакиль silah olmadan. Sizin başqa idi подстрелен. Atəş, belə görünür ki, baş vermiş kənarda mənim yurisdiksiyası və mən başa düşürəm ki, siz işləmişik hökuməti adından. Onun verirəm öz штопора yalnız etmək üçün silah deyil, yalnız əlinə qəbilə üzvləri var ki, səbəbi sevgi deyil.
  
  
  Onun, fikrə getdi. — Bilmirəm, ola bilərmi ki, onun dəqiq təsvir bu shelter. Buradan biz gəlirdilər qədər şəhərin dəqiqə, iyirmi, çünki верблюды ləng gedirdi. Orada idi, daşlar...
  
  
  'Yaxşı.' O, güldü. — Siz yaxşı tanış пейзажах, mister. Karter. Hər Данакил gələn şəhəri, saklar, orada silah. Bu, bəlkə də yalnız bir yerdə.
  
  
  Sonra şam yeməyi komandiri aparmış, bizə qədər джипа və sıxdı bizə əlləri. Onun təşəkkürünü bildirdi ego yaxşılıq. — Bu, mənim borcumdur, — deyə o bildirib.
  
  
  "Efiopiya lazım bilən insanlar öz borcunu necə ki, siz də, — dedi emu Məryəm.
  
  
  Səsləndi, bir az bayağı kimi şərh hansısa кинофильма. Lakin, revmatizm komandanı bağlı mənə kifayət statusu haqqında Məryəm. Dikəldi və gülümsədi, — kimi sadiq qulu olan, ev sahibəsi ilə təltif etmişdir комплиментом. Onu başa düşdüm ki, onun vəziyyətini təmin olundu, onun ailəsinə və onun yalnız ümid edirdim ki, onun üzvləri kişi onları hiss edəcəklər ki, onun əlaqə mənimlə irqi bir lənət gətirdi ayıb bu ailə.
  
  
  İki копов придержали qapı джипа və bizə kömək almaq arxa oturacaq. Sonra biz getdik üzrə torpaq yol ilə məşğul olan görünürdü gedirdi dərinləşməsi arasında iki kiçik dağ silsiləsi. İlk on mil bizim qarşımızda yalnız bir nəqliyyat mədəniyyət çıxış edir, ən yaxşı halda, köhnə Land Rover ki, sanki təqib olduqca maraqlı yol ilə gedir. Bizim sürücü söyüş söydü və hit olan fiti. Biz elə keçdi ki, yaxın Məryəm, oturan sol, asanlıqla дотронуться qədər ona.
  
  
  Üç kilometr biz пробрались vasitəsilə dəvə karvanı. Mən bilmirəm, sürücü bunu ona görə ki, mənim gözləri qapalı idi. Biz одолели iyirmi kilometr torpaq yol olmuşdur, bir az ağır və sürücü çıxardı üzrə джипа artıq on kilometr sürəti. Biz də məlum deyil-digər maşın. Salyana çatmağa az qalmış artıq kifayət qədər böyük şəhərin, biz dik göstəricilərinə qarşısında стареньким italyan vertolyot. Ego sürücü ucadan qışqırdı. Biz xadimlərimiz gedirlər sahəsində və off sol yanında vertolyot.
  
  
  Pilot, ordu zabiti, atdı və şərəf verdi.
  
  
  O, bildirib. - 'R-n. Karter?
  
  
  'Evet.'
  
  
  "Mən aparmaq səni Асмэру, mümkün qədər tez".
  
  
  Beş dəqiqə biz vardı havada. Cihaz verdi, elə bir səs ki, hər hansı bir söhbət idi mümkün deyildir. Məryəm nail başını mənə çiyin və gözlərini yumdu. Ona elə gəldi ki, tezliklə biz almaq qədər Асмэры, onun выясню, kim məsuliyyət daşıyır, bütün bu спешку.
  
  
  Vertolyot endi hökumət hava limanında. Qəhvəyi mikroavtobusu ilə rəsmi yazılar təyyarə мчался bizə daha əvvəl bıçaq vida tamamilə dayandırılıb. Onu gördüm, necə baş ordu zabiti çıxdı vasitəsilə arxa gün. Onun bəslədiyi nifrətlə onu buraxıb getdi parlaq günəş брылев. Əgər mən yanılmadım...
  
  
  Xok qədər qaçdı yanıma, zaman onun enməsi ilə vertolyot və üzünü kömək etmək üçün Buradan enmək. Ego hakimiyyəti möhkəm oldu, bir anlıq mənə elə gəldi ki, mən gördüm ifadə asanlaşdırmaq ego gözü zaman biz salamladı, bir-bir.
  
  
  Onun soruşdu. — Nə Асмэре, ser ? "Əgər bu Асмара ".
  
  
  "Kapitan "Hans Скейельмана" dedi ki, siz həlak olub, N3." — dedi Хоук. "Bütün cəhənnəm azadlığa çıxıb".
  
  
  — Yəqin ki, kapitan Эргенсен fikirləşdim ki, mən öldü, — dedim. — Bütün ego lənətə gəlmiş komanda, başqa insanların ətrafında maşın şöbələri, aid шайке da uzundur. Ona belə başa düşürəm ki, gəminin daha yoxdur Массауа?
  
  
  'No. Biz yerli hakimiyyət heç bir əsası yox idi ego tutmaq. Qalan iki?
  
  
  — Hansı daha iki?
  
  
  — Cin Fellini, — dedi Хоук. "MKİ-nin agenti . Onu bilirdi ki, o, təyyarə, amma mən hələ əmin deyil, mən istəyirəm ki, bir yerdə işləmisiniz.
  
  
  "Biz səylərini birləşdirdilər öldürmək üçün bir agent və DTK-nın adı ilə Ларсен. O стюардом təyyarə Hans Skejelman. Bizim birlikdə əsir götürdülər. Sonra Gina alıb güllə sinəsini yolu ilə Qırmızı don qədər qərargah-mənzilinin da uzundur.
  
  
  — Bəs başqa?
  
  
  — Kim?
  
  
  "Ego adı Гаард..."
  
  
  "Start ikinci köməkçisi. Bu piç düşərgədə da uzundur. Ən azı idi, biz çıxıb getsinlər. Ancaq bu da bir hekayə, ki, biz ölü?
  
  
  — İzah etmək bacarığı, niyə sən доехал qədər Массауа, — dedi Хоук. — Kapitan, iddia etdi ki, siz hər üçü vəfat etmişdir бубонной vəba. Kimi təhlükəsizlik tədbirləri o похоронил siz bütün üç dəniz. Bu, bir tarix idi ki, efiopiya hakimiyyəti bilməzdik təsdiq. Məhz buna görə, onlara yenidən icazə tərk liman. Nick, sən olacaqsan ilk agent AX, ölmüş təcrübəsi бубонной vəba.
  
  
  O, elə bir az məyus nə mən heç yaratmış, yeni problemlər üçün машинисток də qərargah-mənzilində, və onu deyə bilərdim ki, bir саркастическое, əgər Məryəm və эфиопский general gəlməyiblər, bizə bu zaman. Onlar deyirdilər azn амхарском dilində və məndə belə bir təəssürat yarandı ki, bu adam mənim, köhnə dost.
  
  
  — General Сахеле, bu Nick Carter, — dedi Хоук.
  
  
  Biz general жалели-birinə dost əllərinə. O gözəl nümunə амхарца знатного mənşəli , təxminən beş metr artması ilə, qalın qara saçlı, yalnız başlayanda boz çevirmək.
  
  
  'Cənab. Karter, onu bilirəm Məryəm onun ad. Sağ olun ki, qaytardıq, onun təhlükəsiz və səs və mən də sizə təşəkkür edirəm ailəsi adından".
  
  
  Y ego ingilis idi mükəmməl məktəb diqqət və mən başa düşdü ki, o, aldığı təhsil, İngiltərədə.
  
  
  "General Сахеле, — dedim, — mən qoymaq bilməz, öz xidmətini onun qaytarılması. Biz birlikdə qayıtdılar. O, əks watch, tərkibində çıxış dəvə və müddətinə azadlıqdan məhrum edilib üzrə tüfəng kimi yaxşı təlim keçmiş əsgər. Biz də borclu öz həyatını Сайфе, Данакилу qaçdı bizimlə birlikdə.
  
  
  "Əgər siz qaçdılar olan da uzundur, ola bilsin ki, sizə lazım davam qaçmaq". Сахеле tərəf döndü Хоуку. "Miriam verdi mənə bir neçə adları ego müttəfiqləri qulluqçularının bizim hökumətində. Otel olsaydı, onu bilmək, bu bir neçə gün əvvəl.
  
  
  'Nə oldu?' — soruşdum Хоука.
  
  
  — Yalnız sən qaçdı, əgər onu düzgün başa ardıcıllığı da uzundur onun hərəkət etdi, — dedi Хоук. "Ego ultimatum gəlib dörd gün bundan əvvəl".
  
  
  — Bu, dərhal sonra gələndən qaçdılar, — dedim. "Olmalıdır, o qədər gözlədi ego patrul bizə qaytaracaq".
  
  
  — Patrul ki, biz onun öldürdülər? — Məryəm soruşdu.
  
  
  — Bəli, — dedim.
  
  
  — Bilirsiniz, ego tələblər? — soruşdu, general Сахеле.
  
  
  "Görünür, emu lazımdır yarısı Şərqi Afrika", — dedim. — O, təhdid istifadə öz raketləri?
  
  
  — O cümlədən üç минитменов, — dedi Хоук. — Onlar təyyarə " Hans Скейельмана ". Jan Fellini idi bu.
  
  
  Onun soruşdu. — "O zaman başlayacaq vurmaq?"
  
  
  'Sabah axşam. Əvvəllər də, əgər biz istəsək ona hücum.
  
  
  "Mən hesab edirəm ki, lazımdır, razı ego istifadə bu raketlər, ser ", — deyə onun Хоуку. "Xüsusilə, onlar минитмены". Ağız general Сахеле açılıb. O, gözlərini mənə. Хоук bir an baxdı озадаченным, sonra onun üzünə çıxdı zəif təbəssüm . - "Sən nə bilirsən bu nə bilmirik biz, N3?".
  
  
  "Ən azı yarısı raket da uzundur təhlükəli olan insanlar üçün yalnız ih buraxır. Onun, şübhə yoxdur ki, o, ümumiyyətlə, qazılmış əməliyyat sistemi минитменов ətrafında qum və ya hətta bilir ki, o, getdi. O, yaxşı ideyaları öz raket çünki yoxdur lazımi buraxılış qurğularının. Odin üzrə ego ən yaxşı insanları və ola bilsin ki, yalnız texnik ki, var idi, qaçdı bizimlə birlikdə. Vasili Qutu bilər ki, təmin etmək üçün sizə tam texniki hesabat. Lakin, təəssüf ki, o, öldürüldü патрулем da uzundur, onlar hücum edib bizi gecə, sonra escape. Yan da uzundur dəstə lənətləmək sərin döyüşçülər Данакиль, silahlı avtomatik silahı. Səsvermə və bütün ego təhlükədir.
  
  
  — Siz əmin, mister? Karter? — soruşdu, general Сахеле.
  
  
  'Bəli. Qutu üzərində işləmiş, bu raketlər. Da uzundur aldatdı ego, ona görə də Paket ıso bütün gücü ilə çalışırdı ki, təxribat bütün plan. Da uzundur olmalıdır arxalanırdı ki, səhra öldürəcək, çünki bizim kimi yalnız bir Qutu və ya onun keçəcəyik vasitəsilə nah üçün aşkar faktlar, hamı biləcək ki, bütün təhlükə ego — kimi başqa bir balon.
  
  
  "O bilir nə bilirdi Paket, — dedi Məryəm. "O, doğrudan da düşünür ki, bu raketlər oturacağının hava yastıqları açılacaq".
  
  
  — Eyni zamanda, onun üçün pis , — deyə general Сахеле. O, yenə də mənə tərəf döndü və qoymaq böyük, əlini mənə çiyninə.
  
  
  — Necə otellər bu gün mehmanxanada gecələmək, sonra isə geri qərargah-mənzili da uzundur, mister Karter?
  
  
  Onun soruşdu. - "Biz oraya попадем?"
  
  
  — Mənim vertolyot. Sən əmr nömrələri əllidən çox yaxşı döyüşçülər Afrika.
  
  
  "Təsəvvür edə bilməzdim ən yaxşı müəssisəsi. Onun, sadəcə olaraq, ümid edirəm ki, olacaq yenə, yer tapmaq".
  
  
  — Mənə göstər xəritəsi, — sakitcə dedi Məryəm. "Mən dəqiq bilirəm ki, biz harada idi".
  
  
  General Сахеле sərf bizi öz mütəxəssis maşın, biz də getdik hərbi düşərgəsi. O, iki dəfə üzr istədi olmaması üçün kondisionerin maşında. Bilmədim ki, onu inandırmaq sevirəm nəfəs təmiz dağ havası.
  
  
  Hələ ki, Məryəm və general склонялись üzərində xəritə ilə biz Хоуком məlumat mübadiləsi apardıq.
  
  
  Onun soruşdu ego. - "Məgər AX var, mənim mesaj?"
  
  
  "Bəli, lakin kodu ki, siz istifadə tələb edir hərtərəfli şərhi. "Zaman Hans Скейельман" atdı lövbər Массауа və təqdim olundu saxta ölüm haqqında şəhadətnamə, biz əminik ki, sizin post o deməkdir ki, gəmi məxsusdur da uzundur. Həmişə keçir, bir neçə gün əvvəl siz başa düşürsünüz ki, ilə məşğul фальшивой holdinq şirkəti , hətta əgər o yerləşən dost ölkə kimi Norveç. Bundan başqa, biz bilmirdik, sağ olub-siz hələ miss Fellini və anlaya bilmirdilər, sizin kimi göndərdik öz mesaj.
  
  
  O, dayanıb gözləyir. Onun danışdı emu onun escape ətrafında dəri altında каютой боцмана və necə, bundan sonra onun yenidən заперся. O, astadan güldü.
  
  
  — Yaxşı işdir, Nik, — yumşaq dedi. "Mesaj verdi ki, bizə lazım olan vaxtlarda. Açıq indi kuşluların ih afrika müttəfiqləri выслеживают "Hans Скейельмана" . Bu problem də yaxşılaşdırmış, bizim aramızda olan əməkdaşlıq və Rusiya arasında, eləcə də iki dünya dövlətləri və üçüncü dünya. Hər halda, bu, daha çox onu düşünürdüm. Amma əgər bu motor qayıq getmək Atlantik okeanı, o, olacaq hasilatı üçün hərbi-dəniz qüvvələrinin NATO ölkələrinin".
  
  
  'Cənab. Karter heç bir kömək edə bilər bizə bir dəqiqə? — soruşdu, general Сахеле.
  
  
  Onun keçmişdir otaq və tədqiq топографическую kartı Данакила. Məryəm artıq tapmışdır qərargah-mənzili da uzundur.
  
  
  "Bu rayon üçün uyğun вертолетной hücum?" — soruşdu, general Сахеле.
  
  
  "Bu sayından asılıdır insanların və firepower sizdə olan". Onu da qeyd point yuxarıda öz axarı ilə, ikinci nöqtə aşağı axarı və üçüncü nöqtə azn aşağı təpələri. "Əgər siz qoyun insanlar bu üç xal, — dedim, — siz o vaxt olacaq silmək bu kənd Данакиль kart".
  
  
  "Bizdə də var, iki канонерские qayıq", — deyə Сахеле.
  
  
  — Поставь bir var düşərgəsinin da uzundur, — deyə mən. — Sonra o, погонит ego insanların hugs salamladı sizin qoşun. Yoxdur böyük döyüş hazır qüvvələrin çox hissəsi bu asılıdır qul əməyinin".
  
  
  Bu məsləhət idi, yalnız любезностью, çünki general Сахеле artıq bilirdi kimi istifadə etmək üçün öz qoşunlarını. Nick Carter gedirdi qoşulmaq səfər və əgər amerika agenti heyran döyüş keyfiyyətləri efiopiya qoşunları, bir o qədər yaxşıdır.
  
  
  Heç kim əvvəl qeyd haqqında ракетах, və bizdə ilə Хоуком yox idi qərarı ilə bu problemi həll etmək. Lakin bu idi əsas səbəbi razılaşdırılmış onu müşayiət hökumət qoşunları ih missiya, əgər onlar hücum qərargah-mənzili da uzundur. Onun oteli, əmin olun ki, bu nüvə raketləri düşmək deyil deyil, onlar əlləri.
  
  
  "Nik, sən yuxuda, son vaxtlar?" — soruşdu Хоук.
  
  
  "Bu gün səhər bir neçə saat həbsxanada".
  
  
  "Bu gün də olmayacaq qədər tağları", — deyə general Сахеле. — Biz выезжаем üç saat, gecə və атакуем düşərgə da uzundur dərhal sonra sunrise. Uçmaq vasitəsilə dağları qaranlıq təhlükəli, amma biz anlamaq da uzundur, hələ ki, heç kəs macal ego xəbərdarlıq.
  
  
  — Mən лягу yatmaq, evə tez getmək, — deyə mən.
  
  
  "İndi sən gedə bilərsən otel", — deyə Хоук. "Yeri gəlmişkən, yerli hakimiyyət əmr edilmişdir "Ганьсу Скейельману" tərk sizin hər şeyi. Sən taparsan ih öz otağında.
  
  
  'Onun özünü hiss VİP-persona".
  
  
  "Novosti ki, onlar gətirdilər sizin üçün vacibdir efiopiya hökumətinin", — deyə general Сахеле.
  
  
  Atmosfer olurdu rəsmi, general əlimi sıxdı və əmr etdi ki, sürücü çox yaxşı оборудова mənə qayğı. Şahin, görünür, gedirdi погостить mən general bir müddət buna görə o, əlbəttə ki, deyə ki, mənim şeyi mehmanxanada. Ona görə ki, əgər ekipaj "Hans Скейельмана" aşkar потайное şöbəsi, mənim чемодане, sabah məni müşayiət edirdi olardı Вильгельмина.
  
  
  Onun düşündü ki, necə də yaxşı olardı təqdim onu Гаардом ya da uzundur.
  
  
  Baxmayaraq rəsmiləşdirilməsi, Məryəm idarə подобраться mənə və прошептать: "Görüşərik, sonra Ləqəb. Bu, mənə başa bəzi intriqalar, amma mən danışacağam, sizin otel.
  
  
  Onun soruşdu. — Necə etmək şam birlikdə bu gün axşam?
  
  
  — Mən gələcəyəm sənin yanına, otağa yeddi.
  
  
  
  
  Fəsil 14
  
  
  
  
  Zaman onun geyimli edilib axşam yeməyinə, onun aşkar etmədikdə: isveçlilərin ki, Хоук göndərdi otel üçün nəzərdə görə, mənim ört-basdır rolu Fred Гудрама, пьяницы və avara bir adamı n ki, getdi Эфиопию üçün qaçmaq, onların keçmiş günahları. Bir an onun haqqında narahat oldum ki, biz Məryəm edəcəyik baxmaq zaman nəzərə almaq lazımdır restoran, ancaq sonra onu göndərdik bütün bunlar cəhənnəm olsun. Efiopiya dolu idi avropalıların və bir çox onların ətrafında çox pul qazanırdılar. Hələlik onu gözləyirdi zaman Məryəm daxil otağıma, onun haqqında fikir ondan ibarətdir ki, General eşitdim məni və eşitdim ki, Хоук. Zaman iki nəfər birlikdə iş kimi uzun kimi Хоук və onun, onlara mütləq lazımdır sözlər çatdırmaq üçün fikir və ya xəbərdarlıq. Üz ifadəsi, sükut, dəyişikliklər ton — bütün bunlar deyə bilər ki, heç də az daha uzun bir söhbət. Onun bildirdi məhz ki Qutu dedi mənə Данакиле. Çex mənə dedi ki, o, tamamilə əminəm ki, yarısı raket da uzundur düzgün işləmir. General Сахеле dərhal başa düşdü ki, bu, bütün raketləri. Хоук yoxdur. Onun heç bir şəkildə əmin idi ki, Хоук başa riski ilə bağlı yə hücumu da uzundur, amma bununla belə, o, əmin idi ki, o, başa düşdüm.
  
  
  Çünki onun shell ilə эфиопскими qoşunları, onun ümid edirəm ki, ih planı hücum nəzərə alacağı, necə zərərsizləşdirmək nüvə döyüş başlığı. General Сахеле idi, belə ki, tez hücum öz qoşunları ki, insanlar da uzundur bilməzdik çıxarış raketləri ətrafında mağaralar və qoymaq ih başlanğıc mövqe. Qutu sabote yalnız yarım — və bir Qutu deyil, etibarlı alman mühəndislərə minnətdarlığımı, təşəkkürümü bildirirəm, üzərində çalışan digər yarım. İndi elə vaxt deyil ki, insanların etibar etdiyi bilmirəm.
  
  
  Onun eşitdim sakit səsi Məryəm qapısını. O geyinmişdi bir kolleksiya buraxılmışdır qərbi ki, geyim mənə çox xoşuma gəldi. Amma nə bax azn bilər, o, hələ də çox gözəl idi. Onun solğun-mavi paltar, облегавшее bədəni, подчеркивало ee оливково-qəhvəyi dəri. Yüksək heels bunu onun yuxarıda nömrələri səksən beş. Onun bəzək idi bahalı və təvazökar qızıl xaç azn ağır zəncirində və bilərzik ətrafında qiymətli qızıl. Çünki mən onu lap bilmirdim Асмэру, o xahiş etdi ki, onun restoranı seçmək. Odur ki, mən qalıcı olub, dilənçi kimi, sən demə, heç də günah. Özüm ev sahibi обслуживал bizi sakit bir guşəsində. İstəyirəm ki, çətin idi, amma gözəl приправленным isə şərab idi, italyan. Hər dəfə onun oteli, nə kompliment, sahibinə, bu işarə şərəf ki, o, hiss, xidmət qızı arxiyepiskop. Hər yeni qeyd ailə haqqında Məryəm заставляло məni düşünmək nə qədər çətin olacaqdır, əgər onun istəsəm tərk Эфиопию. Sanki угадав mənim fikirlərimi, Məryəm dedi: "Mən dedi general Сахеле ki, mənə təcavüz düşərgədə da uzundur bir neçə kişilər, əsasən Данакилы və əl çəkməyib".
  
  
  'Niyə?' — soruşdum, baxmayaraq ki, artıq bilirdi ki, revmatizm.
  
  
  — Sonra o deyil шталь narahat olardı ki, mən gedim, sənə, Nik.
  
  
  Mümkün idi, müəyyən məsələlər hələ də çoxdur, amma mən saxlanılır ağzımı bağlamaq. Biz Məryəm idi, çox bərk haqqında təsəvvürləri öz gələcəyi kimi, onun artıq gördüm, səhra. O yox idi, evinə qayıda və gözləyin, hələ ki, onun atası və əmisi состряпают evlilik üçün обелить опальную qadını, занимающую yüksək mövqe коптской kilsəsinin. Bəli, ola любовницей hər hansı bir zəngin амхарца hey, sən, yəqin, da istəmirdi. Hələ ki, biz intizarla gözləyən şərab və şərait yaratmaq yemək fincan möhkəm efiopiya qəhvə, onun qulaq asırdım söhbət, onun planları haqqında iş tapmaq. Bəlkə də, biz həm çox romantik bir fikir işləyən qadına, lakin onun istəyi və bunu özü üçün yox, geri qayıtmaq yerli formada Пурдаха olan yaşamış bütün imkanlı амхарские qadınlar, elə gəldi mənə çox ehtiyatlı. Hətta əgər mən onu görməmişəm fəaliyyət səhrada, onun arzusu ola şəxsiyyəti artıq partiyanın azlıqda qalacağı düşünülürdü olardı, mənim hörmət.
  
  
  Biz geri otel və əlindən bizim əsas. Клера ehtiyatla başını çevirdi, hələ ki, biz birlikdə getdi лифту. Məryəm düyməsini basdı mənim mərtəbə.
  
  
  Hələ ki, lift yavaş-yavaş qalxırdı, o, məndən soruşdu: "Nick haqqında nə o raketlər ki, bir Qutu deyil, sabote. Onlar oturacağının hava yastıqları açılacaq?'
  
  
  — Heç kim bilmir, — dedim.
  
  
  — Deməli, sabah sən təhlükə?
  
  
  'Bəli. İlə birlikdə general Сахеле.
  
  
  Onu gözləyirdi ki, o, cavab verəcək. O, bunu etdi. Əvvəl biz var mənim otaq. Onun, qapını açdı və adəti üzrə yoxlanılır vanna otağı, əvvəl çək pencək. Məryəm ахнула görəndə Вильгельмину və Хьюго.
  
  
  — Siz elə bilirdiniz ki, bu gün gecə biz risk idi? o, soruşdu.
  
  
  — Bilmirəm, — dedim. — Səni deyil, oğurlanaraq ortasında Данакила. Lakin onlar gördük səni bu şəhərdə. Siz və Сахеле hər ikisi haqqında söhbət предателях hökumətində. Onun çox gec dərk etdi ki, "Hans Скейельман" məxsusdur da uzundur.
  
  
  — Ümid edirəm, sən убьешь ego sabah, Nik.
  
  
  — Bu qanun olsaydı, bir çox problemlərin, — deyə mən.
  
  
  Onu qoydu öz люгер və стилет azn тумбочку isə Məryəm kəndin yeganə kafedra otağında. Otel idi funksional, çox стерильным. Onun heç vaxt, heç yerdə görmədim, lövhələr və ya vərəqələr, рекламирующей "otaq xidməti mövcuddur". Var idi çarpayı, stul, kiçik bir коммода, тумбочка və vanna. Mən başa düşə bilmirdi ki, görürdü olub Məryəm, hərəkətsiz oturmuş, bir kafedrasında çalışır натянуть mavi paltar azn çarpaz ayaqları, boş bir otaq, mənim silah və ya sonra ola bilər ki, növbəti gün.
  
  
  — Nik, — sakitcə dedi. "Mən istifadə səni".
  
  
  'Onun bunu bilirəm.'
  
  
  "Zaman gəldi sənə səhrada, onun bu otelin. Və bu axşam onun üçün yaşayacağam bu sənin otağında bizim istifadə etmək üçün - bizim üçün hər ikisi. Onun солгала general Сахеле, çünki qorxurdu ki, o çalışacaq, sizi məhv. O, nüfuzlu bir adam, Nik. Və o, nifrət bütün sakinləri Qərbin, avropalılar və amerikalılar. O, öyrəndim nifrət ih-də Сандхерсте.
  
  
  — Mən eşitdim ego britaniya vurğu, — dedim.
  
  
  "Görünür, İngiltərədə emu idi, çox xoş deyil".
  
  
  "Otel olsaydı, onun geri qayıtmaq, səhra, Məryəm".
  
  
  O, sakit gülümsədi, ani dəyişikliyi hiss edir. — Amma bu, belə deyil, Ləqəb, — dedi, ayağa durdu. — Əgər belə bir şey olsa, mən yenə olardı рабыней. Ən azı, biz bu gün burada, axşam. O, расстегнула paltar və tez çıxdı. O, sonra keçmişdir otaq və kənd yataq. Onun tərəf əyildi, digər tərəfdən əhatə ee. Öpücük başladı yavaş-yavaş və yumşaq ilə дразнящего tədqiqatlar. Amma zaman bizim dodaqlar сомкнулись, o притянула məni özünə və onun əlləri вцепились mənə omuz.
  
  
  "Bu gün axşam bizə lazım deyil baxmaq qum dünlər", — pıçıldadı və mən.
  
  
  Məryəm çökdü geri yataq. Biz yenə öpdü, onun əsasını qoydu, əlləri hey, sinə. Ee qısa tuman vardı isti təcrübəsi ee bədən.
  
  
  Səhrada o idi боязливой bakirə. Amma bu gün o qadın, məşğul olan dəqiq bilmirdim ki, nə istəyir və намеревалась hər andan zövq, o cümlədən təhlükəsizlik otaqları ilə qapalı qapı. Həmin zaman biz həm də обнажены, onun hazır idi. Ətrafında heç kim bizi geri döndü söndürmək üçün müqəddəs və bax, elə xoşuna gəlirdi, göstər mənə bir bədən kimi, mən любовался onlara.
  
  
  Растянувшись yataq, onun загорелая dəri baxdı eyni kimi hamar və hiss. Ee böyük sinə, geniş qoymaq onun торсе. O, yavaş-yavaş раздвинула ayaqları. O, повернула bud verərək daxil olmaq, onun isti bədən. Biz çalışmışıq başlamaq ləng və əvvəlcədən orgasm, amma bu idi тщетные səyləri, bizim üçün hər ikisi. O, извивалась və прижималась mənə, indi nə zaman tək idik, o, zəif стонала və etməyib, biz kulminasiya nöqtəsinə çatdı birlikdə.
  
  
  
  
  Fəsil 15
  
  
  
  
  General Сахеле məni dəvət проинспектировать ego yerləşdirmək kiçik hərbi aerodromda. Onlar baxdı воинственно və pendir kimi. Ən çox onların ətrafında idi выходцами üzrə амхарских tayfalarının və o, başa düşdü ki, onlar seçilib həlli üçün konkret problemlər Efiopiya. Onlar təmsil üstün коптскую xristian mədəniyyətini və sevinclə hücum olardı qəsəbəsi Данакиль.
  
  
  Özü hərbi əməliyyat idi absurd sadə. Vertolyot general seyr onun seçmə hava kimi üç hissəyə ego d-day mühasirəyə kənd Данакиль. Sonra biz rəhbərlik üçün qərargah da uzundur və iyirmi dəqiqə uçuş düşmüşdür üzərində düşərgənin.
  
  
  Radio yayıldı axını амхарского. General Сахеле etdi mikrofon verdi və bir sıra əmr.
  
  
  "Onlar çıxarırlar raket", — deyə o bildirib. - Biz преподнесем onlara pis bir sürpriz.
  
  
  Üç qırıcı hücum düşmən göydən извергая raket və напалм. Onların arxasında ardınca altı bombardmançı. Onun kimi seyr klubları tüstü вздымались iki raket bazaları da uzundur, bir şimalda arasında düşərgəsi və kəndi Данакил və bir cənub onun düşərgəsinin. Bir sıra atəşə напалмом рассеяла döyüşçüləri düşərgəsinin başlamış vurmaq bizim vertolyotlar. Yüksək partlayış yerdə cənubunda məcbur bizim vertolyot güclü раскачиваться.
  
  
  "Ümid edirəm ki, bu axmaqlar heç bir şey перепутают" , — dedim.
  
  
  "Nüvə partlayışı yəqin ki, bizi öldürəcək, — deyə general Сахеле ilə скупым gülüş, — lakin həmişə yaxşı partlayış, burada başqa bir şey yoxdur, qum, dəvə və данакилей, çox yerdə mühüm bir şəhərdə, Yaxın Şərqdə.'
  
  
  Bu idi nüvə partlayışı. General əmr etdi ki, yerləşdirmək, bizim düşərgədə da uzundur. Biri üzrə канонерских qayıq atəşə göstərən son müqavimət засевших daş yerə траншее başqa yerdə.
  
  
  "Çəkinin qatil", — xəbərdarlıq, o, alaraq gun üzrə кобуры.
  
  
  Onun çəkdi pencək və köpek aldı Вильгельмину. General baxdı "люгер" mənim əl və gülümsədi. O da qeyd стилет bu нарукавных ножнах.
  
  
  — Siz həmişə hazırıq, döyüş, mister. Karter, — deyə o bildirib. Və döyüş bizdə alındı. Biz gedirdi gətirib çadır da uzundur, bizi atəşə kiçik bir qrup, засевшая qayalarda yaxınlığında qadın düşərgənin. Biz нырнули torpaq və cavab atəşi açdıq.
  
  
  — general Сахеле ki, o, qışqırdı радисту öz. Bir neçə saniyə kiçik dəstəsi ego qoşunlarının daxil rayonu, cənub tərəfdən vadilər və başladı tamaşaçılara uçurum əl гранатами. Odin ətrafında düşmən qaçdı bizdən. Onun подстрелил ego üzrə пистолету. Bu idi mənim yeganə shot o gün. Hərbi atılan daha bir neçə əl qumbarası qayalar üzərində, sonra isə qaçdı tərəfə. Saniyə döyüş başa çatdı.
  
  
  — Sadə əməliyyat, — deyə general Сахеле, ayağa qalxıb və onun forması. — Gəlin tapacağıq bu самопровозглашенного general da uzundur, mister Karter.
  
  
  Biz test çadır. Biz обыскали bütün düşərgə. Və baxmayaraq ki, biz tapmışdır çox ölü Данакилов və bir neçə ölü avropalıların, general da uzundur görünmürdü. Yox idi ego və mühit горстки əsir.
  
  
  "Bizə lazımdır, ən azı bir neçə saat üçün məcbur Данакилов danışmağa", — deyə general Сахеле.
  
  
  Hələ ki, hökumət qüvvələri inandırmağa çalışırdılar insanların da uzundur ki, yaxşı, təslim olmaq, onun ətrafında wandered. Qul olub, sonra yenidən bir araya birlikdə mühafizə altında təxminən дюжины əsgər. Görən iki almanların qarşılaşdığı onun idi düşərgəsində, onun xahiş etdi növbətçi zabit icazəsi onlara danışmaq.
  
  
  'Mən bilmirəm ..
  
  
  — Danışmaq ilə general Сахеле, — dedim.
  
  
  O göndərib elçi general idi ki, sərf olur, daha on beş dəqiqə. General mənə icazə danışmaq almanlar tərəfindən.
  
  
  — Burada Da Uzundur? — soruşdum ih.
  
  
  "O getdi, bir neçə gün sonra səni", — deyə bir-bir onların ətrafında. — Necə Qutu?
  
  
  'O ölüdür. Hara делся da uzundur?
  
  
  'Mən bilmirəm. O və Luigi formalaşır karvan dəvə. Гаард onlarla getdi.
  
  
  Bu, bütün ki, mən otel bilmək, ancaq general Сахеле sərf qalıq gün пытая Данакилов və əldə onlardan təsdiq edir.
  
  
  — Deməli, da uzundur, dənizdə, — deyə general. "Ego daha da yoxdur, efiopiya, yer üzündə".
  
  
  "Bu, o demək deyil ki, o, bir daha deyil, efiopiya problemi", — hit mən.
  
  
  "Biz neytral ölkə olan heç bir böyük donanmasının. — Sizcə, biz nə edə bilərik?
  
  
  — Heç nə, — dedim. "Sizin adamlar və hərbi-hava qüvvələri ölkənizin görmüşük əla iş. Bizə sən, biz onu edə bilmərik доплыть qədər gəmi da uzundur və sink ego tək. Və onun şübhəli "Hans Скейельман" indi zonasından kənarda zəngin efiopiya, qırıcı. Bizə lazımdır bu tərk bizim rəhbərliyə zaman biz qayıdacağıq Асмэру.
  
  
  Zahirən onun qaldı sakit, baxmayaraq ki, özümə проклинал tutma, вызванную ola bilər general Сахелеса. Daha əvvəl onun bilərəm məlumat Хоуку qaçış da uzundur, lakin əvvəllər o kəs başlamaq planlar məhv "Hans Скейельмана" . Amma bilmədi bu problemi müzakirə etmək açıq радиолинии. Və bürc bu gün kodu заденет qürur general Сахелеса. Ən delle, hər hansı bir hərəkət mənim tərəfimdən разозлило olardı. O, burada idi boss və idilər vəziyyətlə.
  
  
  "Bizim öz ağlı başında olma, — dedi Хоук zaman onun lakin axşam geri Асмэру, — fərz edək ki, var da uzundur yoxdur, öz lənət olmalıdır, donanma və ki, o, zalda təyyarə "Hans Скейельмана" . O, zalda Atlantik okeanı, açıq dənizdə və üz ticarət yolları. Onun təqib təyyarədaşıyan gəmisi və dörd эсминца. İki rus sualtı qayıqlar əhatə afrika sahillərində.
  
  
  "Məndə belə bir hiss var ki, "Hans Скейельман", silahlıdır", — dedim. Və onun danışdı Хоуку haqqında iki ayrı-ayrı надстройках göstərməklə ki, deyəsən, altında палубой çox yerlərdə var, onun üçün mən heç bir izahat.
  
  
  "75 mm-lik top". O, başını tərpətdi: "AX məşğul idi məlumatların toplanması ilə onların хорька, siz necə tərk Norfolk".
  
  
  "Biz necə əmin da uzundur təyyarə?"
  
  
  "Siz soruşmaq qalan, əgər onlar var", — deyə o bildirib.
  
  
  
  
  Fəsil 16
  
  
  
  
  Onu gözləyirdi ki, Хоук göndərir ki, məni geri, Vaşinqton və elan edir ki, yaşayış məntəqəsi rusiyanın yerinə yetirilmişdir. Qərargah da uzundur təmsil özü başqa bir şey deyil xarabalıqları və bir çox meyitlər, və baxmayaraq ki, biz ordu generalı Сахеле şansı yox idi öldürmək özü da uzundur, onlar düşünürdülər ki, tanıyırlar, burada bu salondadırlar. Yeganə şey Nick Carter dərəcədə nail Efiopiya, — bu, xilas Məryəm ki, поставляло şəxsən mənə çox xoşdur, lakin heç bir səbəb olurdu üçün efiopiya hökumətinin saxlamaq, məni orada. Buna görə də onu çox təəccübləndim zaman Хоук aşkar mənə mənzil və dedim ki, onu alıb geyim yaxşı bir Асмэре.
  
  
  — O vaxt ki, burada mənə nə?
  
  
  — Sən əminsən ki, bu da uzundur azn Гансе Скейельмане ?
  
  
  'Yoxdur.'
  
  
  'O da yoxdur. Bu, çox sadə , çox sadəcə, bu komanda. Bu, doğru deyil. Sonra bizdə bir problem var ki, bu raketlər. Hətta əgər bu idi müttəfiq tərəfdən, bizdə hələ də olardı problemləri ilə ih qayıdışı, amma Efiopiya idi neytral ölkədir. Siz necə düşünürsünüz, niyə general Сахеле imkan vermir baxmaq, bundan sonra səhra?
  
  
  "İki səbəbi — o, nifrət, ağ, ümumiyyətlə, məni xüsusilə, və o, düşünürdü ki, ola bilər ki, orada nə isə gizlətmək".
  
  
  "Efiopiya—, olduqca zərif bir problem, — dedi Хоук. "Bəzi ətrafında bu raketlərin rəsmi misir, başqa — israil. Görə daxili təzyiqi müsəlmanların Efiopiya meyl kənara Misir. Amma kuşluların tamamilə maraqlı deyil artırılması silah, hər iki ölkənin. Nəticədə onlar bilirlər ki, nə bu raketlər. Belə ki, sən торчишь bu Асмэре. Sizin vərdiş hər bir missiya tapmaq qadınlar, AX, nəhayət, başlayır окупаться".
  
  
  — Verib mənə bəhanə burada qalmaq?
  
  
  'Bəli. Və onun səsləndirəcəyəm sizə daha bir rəsmi səbəb — onlar üç raket "Минитмен ki," siz belə səylə саботировали.
  
  
  Хоук geri Vaşinqton qoyubdur, məni Асмэре. İntizar — mənim iş hissəsi, və tez-tez siz heç bilirsiniz, nəyi gözləyirsiniz. Lakin, bu halda onun heç bir bilirdim, nə olub, bir şey sonunda bu gözləmə.
  
  
  General Сахеле tamamilə mənə игнорировал, və əgər allah Məryəm, mənə çox darıxdırıcı olardı. Асмэра deyil, belə möhtəşəm bir şəhərdir.
  
  
  Mənim связным idi zabiti amerika konsulunun. On gün sonra necə Хоук getdi, o, çıxdı və mənə uzun məruzə. Mənə aldı, iki saat başa düşmək üçün, bu zaman onun bitirib, onu başa düşdüm ki, kimsə yol verdi ciddi taktiki səhvə yol.
  
  
  Hərbi-dəniz donanması tapıldı "Hans Скейельмана" haradasa Atlantik okeanı, kənarda gəmiçilik yollarının, haradasa arasında Afrika və Cənubi Amerika, yalnız yuxarıda экватора. Yaxınlaşdı ударная qrupu üzrə авианосца və dörd эсминцев isə "Hans Скейельман" оборонялся. Ego 75 mm alətləri göstərmədi xüsusi müqavimət və edir. Heç sağ və cəhənnəm az zibil. Bu rayonda idi bir çox shirks, ona görə də heç смолгли tapmaq bizi bir meyit. Bu o demək idi ki, biz hələ bilmirdik ki, bu da uzundur diri və ya ölü.
  
  
  General Сахеле vurub mənə səfərin növbəti günü. O, aldım öz surətini hesabat. O imtina edib, mənim təkliflər içmək, sel azn divan aldı özü ilə söhbət.
  
  
  "Ən azı bir ətrafında bizim məqsəd yox idi təyyarə bu gəmi", — deyə o bildirib.
  
  
  — Da uzundur? Bu отчиталась ki, onu alıb, yox idi bir əminlik".
  
  
  — Mən bilmirəm haqqında da uzundur, mister. Karter. Məryəm verdi mənə bir neçə adları ego ehtimal olunan zaman dostlar çıxıb üzrə Данакила.
  
  
  Kəşfiyyat mənim ixtisası. Və o, mümkün deyil etibar böyük bir hissəsinin bizim kəşfiyyat aparatı. Amma mən inanıram məruzələr bəzi agentləri. Sessiz onlar müşahidə görə, bir neçə generallarının və siyasətçilər. Və onlar gördülər ki, bir ətrafında, bu zabitlər idi, gizli görüşlər böyük ağ kişi.
  
  
  — Bir немногого, mən gördüm ki, düşərgədə da uzundur, orada idi, yalnız bir yüksək ağ kişi, — dedim, — əgər fərz etsək ki, sizin agent deyirdi kimsə haqqında mənim yuxarıda artması. Bu isə Гаард. Siz demək istəyirsiniz ki, ego yox idi, təyyarə "Hans Скейельмана"?
  
  
  "Sənin donanması проворонил öz missiyasını, — dedi mənə Сахеле.
  
  
  'Mümkündür. Ancaq bu 75 mm alətləri, yəqin etdik board qeyri-mümkün".
  
  
  — Siz indi nə edəcək, mister? Karter?
  
  
  — Mən gedirəm, asılıdır, sizin hökumətin, general. Mənə əmr qalmaq Асмэре isə siz qərar verin, necə söküb bu raketləri qarşısını almaq üçün ih təkrar bürc bu gün da uzundur, əgər o, hələ də sağdır. Məlum olduğu kimi, üç, onların ətrafında oğurlanmış üzrə ABŞ. O, demək olar ki, əminəm ki, bizə odin ətrafında bu üç işləmir, ancaq onun hələ də otel olardı ala ih ətraflı evə".
  
  
  — Bu lənətə gəlmiş raket — ürəkdən dedi general Сахеле.
  
  
  Onu gözləyirdi izahat ego pəncərə. General Сахеле və onun heç vaxt dost olacağıq. Ego təcrübə Сандхерсте köklənmiş ego qarşı hər bir ağ англоговорящего insan. İndi bizdə bir problem Məryəm. Onu başa düşdü ki, o, gördüm mənə çox pis təsir nax. Və hələ onun etibar hissi ego tez-tez. O, and içdi ki, sədaqət maraqlarına Efiopiya və nə qədər ki, bu maraqlar üst-üstə düşən maraqları ilə AX, o, etibarlı müttəfiqidir.
  
  
  'Cənab. Karter, — dedi, — Efiopiya maraqlı deyil ki, ola nüvə dövləti. Biz imkan verə bilmərik ki, özü ilə bağlı, bu problemin".
  
  
  — Bu штопора ki, həll etmək lazımdır, yalnız kuşluların, general, — dedim. "Mən burada yox etmək üçün müdaxilə sizin suverenliyini. Amma əgər ehtiyac nüvə potensialı, siz başlaya bilərsiniz, bu raketlər. Lakin, onun olacağam məcbur xahiş qaytarmaq, bu üç минитменов.
  
  
  'Cənab. Karter, — dedi, — çox hissəsində son bir neçə gün onun eşitdim lehinə ki, biz oldu nüvə dövləti. Zaman var, raketlər, sizə də lazım məqsədi, qarşı bilərsiniz olan ih istifadə etmək. İsraillilər və misirlilər нацеливают raketlər, digər başqa. Siz məndən əvvəl rus və əksinə. Efiopiya var tayfaları bilər ki, məqsəd bu raket digər başqa. Amma mən qalıram rəqib bu, hətta tərəfdarları olmazdı ilə bağlı da uzundur keçən".
  
  
  "Ola bilsin ki, ən yaxşı həlli — geri raket o ölkələrə olan onlar oğurlanmış, general".
  
  
  'Deyil. Misirlilər sevinclə əlindən öz olardı, amma həyəcanla qarşıladılar olsaydı, belə bir qərəzli akt kimi geri qaytarılması raketlərin israil. Sizin hökumət təklif vermək bütün ih sizə. Lakin misirlilər bu da heç xoşuna gəlməyəcək.
  
  
  — Deyəsən, bütün угодишь, general. Baxın əziz kənara qoruyub saxlamaq üçün bu raketlərin. Onlar устареют iyirmi ildən sonra.
  
  
  — Mən bilirəm, — dedi. "Çünki planlaşdırırsınız qalmaq Асмэре bir müddət onun bilərəm yenidən ziyarət etmək, müzakirə etmək, bu problem necə ola bilər sirri".
  
  
  O, getdi. Onun, getdi konsulluğu təşkil кодированную teleqram üçün Хоука. Onun otel bilmək üçün nə qədər vaxt lazım çatdırmaq üçün mütəxəssislər tərəfindən ракетам bu Эфиопию. General Сахеле bildirib ki, raket idi, təhlükəli deyil, lakin o, heç bir шталь olsaydı belə narahat təhlükəsiz ракетах.
  
  
  İki gecə sonra Məryəm təklif etdi ki, onlar birlikdə getmək bu gece Асмэре. O, устроилась işə dövlət müəssisəsində — ee işlər kimi-nə ilə bağlıdır arxivlər və Сахеле onun oraya təşkil və həmkarı-qadın yerli bax, bu yer. O, gözləmirdim, heç bir narahatlıq, lakin hələ də mənimlə idi Вильгельмина, Hüqo və Pyer.
  
  
  Klub göstərdi bütün pis tərəfdən qərb mədəniyyətinin. Var idi rok-qrupu məşğul idi, çox yaxşı və müsabiqəyə çox əziz jirinovski içkilər. Bəzən mənə elə gəlir ki, rok-n-roll шталь əsas ixrac mal Америк. Əgər biz almışıq bütün haqları yalnız ego ideya və üslub, bizdə heç vaxt olardı çatışmazlığı tədiyə balansının. Biz Məryəm getdi, sonra iki saat səs-küy.
  
  
  İdi, sərin axşam, tipik dağ gecə. Biz çıxdıq, klub ətrafında, onun əbəs yerə istəyirdi haqları. Qapıçı edə bilər ki, bir zəng, artıq evə getdim. Lakin, xoşbəxtlikdən, qarşısında klubu idi припаркованы at və повозка ilə taxta скамейками qarşıya qoyulan daha bir əksinə başqa. Biz Məryəm, bu oyun verdi sürücüyə ünvanı, öz mənzil. Faytonçu непонимающе mənə baxdı. Onun təkrar ünvan italyan.
  
  
  O, bildirib. — "Sən синьор".
  
  
  Məryəm uinstonun qarşısında oturdu, əlləri mənə məndən sol, zaman brougham тронулась. Axşam görünürdü ikiqat sakit, sonra клубного səs-küy və səs копыт küçədə belə olsun düz, mən az qala засыпал. Məryəm, görünür, расслабилась. Lakin onun. Onun çalışıb həll etmək üçün bir puzzle.
  
  
  İngilis dili ən çox yayılmış ikinci dil efiopiya məktəblərdə. Асмэра - çox kosmopolit şəhərdir, burada taksi sürücüləri, heyət otel, mağaza sahibləri, ofisiantlar, бармены, fahişə və digər əməkdaşları, servis şirkətləri , adətən, deyirlər iki dildə. O ki, bizim sürücü danışdı, ingilis, heç bir şey yox idi mürtəce, amma bu, kifayət qədər qeyri-adi etmək üçün məni sayıq olmağa.
  
  
  Bəzən bir sıra rabitəsiz, hadisələrin və halların ki, özləri görünə bilər, tamamilə безобидными, xidmət edə xəbərdarlıq haqqında gizli təhlükələri. Bu faktdır ki , mən проглядел belə bir qanunauyğunluq təyyarə " Hans Скейельмана ", mənə almaq zərbə məqsədi var. Və o gedirdi təkrar eyni səhvi yenidən . Tezliklə onun aşkar ikinci səhv detal. Olduğum zaman Асмэре onun tədqiq ərazi, qismən ilə Məryəm, qalanını da özünüz üçün gözləmə vaxtı qısaltmaq. Və baxmayaraq ki, onun pis bilirdi şəhəri, onun başladı ki, şübhəli faytonçu səfər deyil ki, o tərəfə almaq üçün mənim mənzil.
  
  
  — Mən düşünmürəm ki, o gətirmir bizim evə, — sakitcə dedi, onun Məryəm. "Ola bilər ki, o, başa düşmür italyan".
  
  
  O, dedi ki, hansısa yerli dialekt. Sürücü cavab verdi və üzünü üçün жестикулировать əlləri. O, yenə sözə başladı. O, verdiyi ikinci izahat və yenidən ümid hərəkət davam.
  
  
  "O, deyir ki, gedir, qısa yolla — mənə dedi Məryəm. — Mən artıq eşitmişəm, bu, əvvəllər də, — dedim, отстегивая Вильгельмину onun çiyinüstü geyimi кобуры.
  
  
  Mənim etibarsız ton, sanki çatdı sürücü, baxmayaraq ki, o, deyəsən, başa düşmədim, ingilis dili — əgər başa, və, tez dönüb пошарил cibinizdə.
  
  
  Onun vurularaq emu baş. O, yarım düşdü ilə oturma. Gun ki, o, hotel çıxarmaq, gurultu ilə yerə düşdü, küçəyə. Высрел mənim Люгера qorxutdum at və onun dəstəsi təzyiq o etdi, onun irqi.
  
  
  — Gözlə , — dedi və onun Məryəm.
  
  
  Onun üstünə bir gun geri кобуру, irəli atıldı və пинком скинул kuçera ilə oturma. O, özü küçədə və sol arxa təkəri zərbə vurdu onu. Onu tutdu və o çalışdım deyil çəkmək çox ağır üçün at deyil, ayağa qalxdı şahə qalxırdı və опрокинула повозку, ancaq belə güclü heyvan почувствовало olardı təzyiq at. Biz etibarsız качнулись, hələ itirərək tarazlıq ona görə ki, перескочили vasitəsilə bədən ölü kuçera.
  
  
  O qarışıq, o da çalışdı açmaq yaxşı, hələlik biz мчались küçədə. Bir neçə piyadaların qaçdı kənara, mən dua üçün biz gördük bizi bir maşın. Ci hissəsi şəhər olan biz idik, gəldi ki, tamamilə əhalisiz, yalnız bir neçə maşın dayanmışdı, mən yolun kənarında yerləşən. At baxmaq çox zəif üçün разогнаться qədər belə bir sürət, amma bu an elə gəlirdi ki, o, qadirdir qazanmaq Grand National.
  
  
  Nəhayət, onun başladı və o başladı basın ki, bir az da güclü olsun. Onun qayğı ki, təzyiq var idi bərabər hər iki tərəfdən.
  
  
  Biz кареты idi, yüksək ağırlıq mərkəzi, və əgər at birdən-birə дернулась, biz Məryəm getdi olardı ətrafında uşaq arabası. Tədricən onun увеличивал təzyiq. At oldu, yavaş getmək. Onun danışdım onunla.
  
  
  — Sakit ol, oğlan, — dedim. "Gəl sakit".
  
  
  Onun şübhə etmirdi ki, o, anlayır, ingilis dili, sürücü danışdı, yerli dialekt, amma ola bilər ki, mənim sakit, yumşaq tonda успокоит onun. Onu görməmişəm, olub heyvan жеребцом və ya кобылой. Bu da heç vaxt yoxlamaq.
  
  
  At idi artıq, demək olar ki, nəzarət altında zaman onun qışqırtı eşitdim Məryəm. 'Nik. Bu, bizim üçün çox sürətli maşın gedir.
  
  
  "Necə yaxın?"
  
  
  "Bir neçə məhəllə var. Ancaq o, çox sürətlə yaxınlaşır.
  
  
  Onun дернул o. At qalxdı şahə qalxırdı, повозка закачалась. Sonra at yenə düşdü və yenidən qaçmağa cəhd. Onun yenidən дернул, mənim çiyin əzələləri gərginləşib dayandırmaq üçün heyvan. O, yenidən artmışdır şahə qalxırdı, məcbur aparan əyilmək əvvəl.
  
  
  — Прыгай, — deyə onun Məryəm.
  
  
  Onun gedək o üzərində atladı və sonra ön təkər. Onun выкатился yol натер hər qəbilə və dağıldı və pencək. Mən, пошатываясь, sıçrayıb ayağa qalxdı söykənib binaya baxdı ki, hər il atıb olub Məryəm. O, ayağa qalxdı on fut məndən.
  
  
  At, освобожденная təcrübəsi поводьев, yenə qaçdı. Повозка aşıb və heyvan düşdü. O, çıxılmaz брыкалось və ржало. Maşın мчалась bizə; o gedirdi, çox tez hətta efiopiya sürücü istəyən ölmək.
  
  
  Məryəm подбежала mənə dedi: "Nik, maşın..."
  
  
  — Tap eyvan, — dedim.
  
  
  Biz qaçdı küçə boyunca tapmaq üçün çalışırıq yarıq evləri arasında olan düşmüşdür anbarları vardır. Amma yox, bizi bir qapıdan bilər протиснуться insandır. Sonra biz yaxınlaşdı girişinə zirzəmi. Onun apardı Məryəm pilləkənlə aşağı. Aşağıda biz прижались binaya. Biz bir az səviyyəsindən aşağıda küçənin. Avtomobil fənərlər başladı işıqlandırmaq yerdir. Onun cırıltı eşitdim təkər zamanı əyləc.
  
  
  — Sessiz, — pıçıldadı mən çalışır bərpa etmək üçün normal nəfəs.
  
  
  Məryəm sıxdı mənim sol əlini, sonra geri çəkildi geri almaq üçün var idi ki, yer üçün silah.
  
  
  Çırpıldı дверца maşın. İkinci. Üçüncü. Mühərrik işləməyə davam etdi. Azı üç, və, bəlkə də, daha dörd sərnişin.
  
  
  — Tapın, ih, — deyə kişi üçün pis italyan.
  
  
  Hətta bunsuz отвратительного vurğu onun olardı səsi tanıdım Гаарда. Onu gözləyirdi ego andan faytonçu çıxardı tapança və ümid rast gəlmək ego andan Сахеле mənə dedi ki, o, Efiopiya. Bu dəfə bir gun idi bu an əlimdə.
  
  
  — Yaxşı yox, araba. Bu diqqət məxsus выходцу üzrə Efiopiya.
  
  
  "Onlar olmalıdır, burada", — deyə Гаард. "De Joe üçün o çıxıb bu qanlı mühərrik, bilək ih eşitmək". Məryəm дернула mənim əl. O, çalışdı, qapı arxasında bizi, və o açıq idi. Var idi temptation qaçmağa bu yolla, amma atmadı. İh söhbət saldı ki, fikir bizim təqib düşündüm ki, biz yaralanıb, belə ki, bəlkə də mən idarə застать ih sürpriz və çevirmək şansı bizim xeyrimizə. Onun olardı otel üçün biz Məryəm bir gun idi. Bu "Данакиле" onun artıq görmüşəm, nə yaxşı o, bilir mübarizə.
  
  
  Onun üçün çıxdı залезть şalvar və aradan qaldırılması Pierre ilə hip. Bomba содержала olduqca yeni bir növü sinir-паралитического maddələr çıxara bilən insan ətrafında quraraq, bir neçə saat. Məlumat verilmişdir ki, agentləri AX, zaman idi buraxılacaq bu yeni qaz bombası ehtiva haqqında xəbərdarlıq ki, onlar çox təhlükəlidir. Mənim heç bir üstünlük nisbətən nəticə zaman onun qaldırılmışdı pilləkən, demək olar ki, сложенной yarısında.
  
  
  Daha çox səs qazanıb. Səs mühərrikin kəskin şəkildə dayandı. Sonra səs eşidildi açılan gündür. Dik, onu atıb, sol əl Pyer, son anda скорректировав məsafə.
  
  
  Bomba düşüb məqsəd və partladı yaxınlığında sol bead avtomobil. Onun baxdı və işıqlı sönməsi yer. Onun, atəş gördü, adam kimi düşdü. Sonra kimsə atəş açdı, bəlkə də, Гаард, ətrafında maşın.
  
  
  Onun пригнулся zaman güllə отскочили olan daş divarlar üzərində bizə.
  
  
  — Binaya, — deyə onun Məryəm.
  
  
  Biz tez daxil zirzəmi. Qaranlıqda bizə saxlayırdı, ətrafında hündür xovlu qutuları. Biz getmişik, bundan sonra da tam qaranlıq. Küçədə раздалась növbəti növbədə ətrafında avtomat, o şüşə. Üst mərtəbə yenidən döyüldü shaggy. — Gecə gözətçi, — mızıldandı, onun Məryəm. "Ümid edirəm ki, o, polisə zəng".
  
  
  "Ola bilsin ki, biz daha çox təhlükəsizlik, əgər o bunu etməz", — yumşaq dedi. "Biz heç vaxt bilmirik, yan onlar tutsunlar". Shaggy загрохотали pilləkənlə aşağı. Məryəm xətt üzərində, demək idi, iki ölkə arasında кучами qutuları, və biz əyləşdilər.
  
  
  Sonra eşitdik səs ağır ayaqqabı səkilərdə xaricində.
  
  
  Гаард ?
  
  
  İki kişi görüşdük arasında satır qutuları. Hər iki shot. Гаард yalnız girdi qapıdan. Gecə gözətçi idi onun arasında bizə. Gecə gözətçi istehsal ilk shot, lakin etdi роковую səhv cəhdi boşa çıxdıqda. Гаард açılan atəş avtomat, və mən demək olar ki, gördüm ki, güllə вонзились bədən gecə keşikçi tutmağa, o zaman выронил fənər və yerə düşdü.
  
  
  Гаард kəsib atmaq. Onun atladı keçid saldı Вильгельмину azn həyat səviyyəsi və atəş bir dəfə. Sonra onu yerə düşdü.
  
  
  Гаард cavab verdi. Ego tapança-pulemyot verdiyi daha bir növbəsində sonra щелкнул boş. Güllə keçdi başım üzərində. Onun yenidən atəş ego fənər, eşitdim, Гаард yerə düşdü.
  
  
  Onun переложил Вильгельмину sol əlini götürüb Хьюго sağ, sonra qaçdı Гаарду. O, yatan gün. O, hələ nəfəs alırdı, amma nəfəs ego idi, zəif və неровным.
  
  
  Onun dedi : "'Meri düşmə. O, təhlükəli deyil. Biz çıxıb, qapı və pilləkənlə yuxarı qalxdılar küçəyə. Biz gördük rəqəm maraqlı olan insanların səylə olublar, bir az kənarda. Onun saxlanılır Вильгельмину görünən yerdə. Heç kim шталь olardı dəstə insan silah, xüsusilə də sonra atışma.
  
  
  "Hazır побежать?" — soruşdum Məryəm.
  
  
  — Bəli, — dedi. "Bizə tapmaq lazımdır telefon məlumat general Сахеле".
  
  
  Biz мчались üzrə qaranlıq küçələri və əyri-üyrü. Bir müddət sonra onu yığışdırmaq tapança və стилет və diqqət o ayaqlaşmaq üçün Məryəm. Nəhayət, biz gördük küçə ilə bir çox kafe. Biz dayandıq və разгладили paltar. Sonra biz içəri girdik içəri.
  
  
  
  
  Fəsil 17
  
  
  
  
  Biz seçilmiş ən yaxşı yer. Zamanı bizim uçuş üçün yerlər Гаард və ego insanlar təşkil bizə lakin əgər biz hit olduqca sərt rayonu. Və indi biz bir kafe, yəqin ki, xidmət yer toplanması advisory. Qızlar, ən ətrafında olan əynində yüngül yay paltarları, davam gətirə biləcək axşam soyuqluğu слонялись otaq nümayiş etdirərək, öz charm. Daxil olduqda, onlar baxdılar azn Məryəm. Hətta onlar, qadınlar məşğul olmuş, bir neçə ziyarətçilərlə-kişilər bir otaqda, artıq danışmaq üçün insanlar kobud hər il kənar daxil olan ih ərazisi.
  
  
  Üçün ih враждебностью edib və az aşkar amildir ki, o tipik эфиопское. General Сахеле bütün gözəl mənə izah etdi. Əvəzində düşmən xaricdə var kuşluların idi tayfaları olunur artımının başqa birinə boğazları.
  
  
  Məryəm idi амхаркой, представительницей ənənəvi hakim sinif. Fahişə, bu bar idi ətrafında digər tayfaların. Beləliklə, Məryəm elə bezdirmişdi ih iki yolla. O ola bilərdi, hələ bir шлюхой, бродящей üzrə ih torpaqlarının, və o, onlara xatırlatdı, хема onlar və хема onlar bilmirdilər olmaq üçün öz mənşəyi. Onun açdı, pencək. Əgər ziyarətçilər bu kafe görəcəklər Вильгельмину bu çiyinüstü geyimi кобуре, onlar, bəlkə, heç vaxt unutmayacaqdır yazmaq öz düşmənçiliyi. Məryəm qiymətləndiriblər vəziyyəti kimi sürətli kimi və onun, və sakitcə dedi: "Bax arxasında, Nik. Və hazır olun, döyüş. — Yaxşı, — dedim. Onun sütununa söykənib soruşdu бармена: "istifadə etmək Olar, sizin telefon?"
  
  
  "Var telefon, bir neçə blokları buradan", — deyə o bildirib.
  
  
  Onun açdı, öz jaket bir az genişdir.
  
  
  "Mən istəmirəm keçiriləcək bir neçə blok və axtarış telefon-avtomat", — dedim.
  
  
  Yerli наречии Məryəm nə isə acıqlı-acıqlı dedi. İstərdim ki, o, bizə dedi ki, kişi iki stul bar, deyəsən, başa düşdüm. O, полез dəqiqədə şalvar və bıçaq çıxardı. Onun çıxardı Вильгельмину və ego şəxsə. O, yerə düşdü və zarıdı, qan axdı ıso tərəfində rta.
  
  
  — Telefon — təkzib meydana kiv mesajları onun бармену.
  
  
  "O mənə arxasında."
  
  
  Mənim jump vasitəsilə tirdən yapışır təəccübləndirdi ego. Bu da ona mane oldu almaq, öz gun ki, o, saxlanılır yanında пивным nasos. Sol əl ona möhkəm sıxdı ego sağ başladı vadar etməyəcəkmi ego geri bar.
  
  
  — Heç nə boş-boş şeylər üstündə, — dedim. "Əgər sən malı gun, onun səni öldürmək edəcək".
  
  
  Məryəm də нырнула üçün rack, onun yubka havaya qalxdı yuxarı,və göründü, onun uzun ayaqları. O gun onun бармена və qaldırdı ego üzərində барной mətanətli üçün fahişə və сутенеры görmək bilər. O, deyirdi qısa və möhkəm, və mənə lazımdır, rəsmi tərcümə və anlamaq üçün, ki, o, произносила ruhlandırıcı vəz haqqında məziyyətləri etmək sakit oturub, sakit, içki öz içki deyil, qarışmaq.
  
  
  Barmen etdi, bizə telefon. Onun saxlanılır ego, hələ ki, Məryəm deyilən general Сахеле. O danışdı ki, ona idi ki, biz harada idi və nə baş verib. Sonra o, veribdir telefon бармену. Onun həm də dərk etməyib ki, Сахеле demişəm iş, lakin bu da qorxutdu ego, hətta daha çox biz Məryəm bilmişik oyatmaq öz feats. Hələ ki, biz gözləyirdik ki, bu бару deyil rəbbinə bizə bir qonaq, və barmen sözün öpdü cins zaman on beş dəqiqə daxil Сахеле ilə arasında ətrafında ən dəhşətli görünüşü və yüksək əsgər.
  
  
  — Axşamınız xeyir, cənab. Karter, — deyə general. "Miriam mənə verdi qısa məruzə fəaliyyəti haqqında. Görünür, mənim agent, tamamilə haqlı idi, опознав Гаарда.
  
  
  — Onu bizə bir an şübhə etmirdi ki, bu, — dedim. "Səmərəsiz insanlar uzun deyil, həcm, mükəmməl vurğu altında komandanlığı.
  
  
  — Mən təklif edirəm ki, sizi müşayiət və Məryəm. Onun свяжусь müvafiq insanlarla təmin etmək üçün ki, hadisə bu axşam qalacaq неопубликованными. Mənə danışmaq üçün bu cinayətkarlar.
  
  
  Təhlükə general Сахеле, yəqin ki, var idi излишними. Bar və ego müştəri təmsil öz kriminal element olan nadir müalicə əgər, ümumiyyətlə heç, cəlb olunur casusluq fəaliyyəti. Zaman hansısa səbəbdən işinə müdaxilə edir, bu kiçik негодяи, əsas zərbə həmişə xeyir toxunsa, головорезам. Barmen, müştərilər və fahişə olmalıdır, kifayət qədər ağıllı bir daha heç bu barədə danışmaq, hətta öz aralarında. Сахеле çevirdi bizi, öz şəxsi покои hərbi bazası yaxınlığında Асмэры. Biz Məryəm oturub rahat yaşayış və gözləyirdilər, o qədər başa bir sıra telefon zəngləri, başqa bir otaqda. Bizə heç bir şey qalmamışdı, nə kimi söhbət haqqında boş-boş şeylərdən və içmək. Sərhəd edən təchiz bizi içkilər də çox səmərəli şəkildə yerinə funksiyaları işçisi. Və onu da dedi ki, general bu səbəbdən təsdiq ego qonaq otağında. Zaman general, nəhayət, gəlib sual üçün bizi, mənə lazım deyil, imkan layihəsinin owed it düşmənçilik ondan ilə məşğul ki, qaldı onun dövründən ego qalmaq Сандрусте, захлестнуть məni.
  
  
  Yalnız dörd saatdan sonra, təxminən üç saat səhər, otağa daxil oldu, general Сахеле və gedək призывника. Əmin olduqdan sonra ki, bütün xidmətçilər yataq getdi, o süzdü özünə içmək və sel kresloda ilə birbaşa önə baxan. Parçalanması ego qalması tamamilə düz.
  
  
  — Siz hələ də inanırsınız ki, bu da uzundur yox idi, təyyarə, başqa bir gəminin qərq sizin donanması, mister? Karter? — o soruşdu .
  
  
  Onun çiyinlərini çəkdi. — Biz, sadəcə, xəyali. Düzgün штопора ondan ibarətdir ki, düşünürəm ki, olub ki, mən Гаард fəaliyyət göstərirdi öz təşəbbüsü ilə. Çünki onun görürəm Гаарде deyil, daha çox ağıllı ivanov, revmatizm bu штопора — yox. Onlar həm burada qaldı .
  
  
  — Onda harada da uzundur?
  
  
  — Haradasa Efiopiya, — dedim. — Hallar nəzərə alaraq, onun çətin ki, istəsəm ego axtarmaq. Və mən düşünmürəm ki, belə axtarış edəcək qarşılandı, bağrına basdı".
  
  
  "Əlbəttə, yox", — dedi Сахеле. 'Cənab. Karter, sənə daha az məmnun bu ölkədə. Гаард öldü əməliyyat masasında gəlmədən şüur. Bu, o deməkdir daha bir itirilmiş öyrənmək imkanı, indi harada saxlandığını da uzundur.
  
  
  — Lazımdır ki, o, nə bu raketlər, general. Bu nə çəkir sizin ölkənin mənfi elementləri".
  
  
  — Xeyr, mister. Karter, sən kim gedir ki, bir nə oldu. Bu an aparılır olduqca деликатные danışıqlar. Biz sizə icazə oğurlamaq ih. Belə недобрый əməl, əlbəttə, edir persona non qrata Efiopiya, lakin bu, kiçik bir qiymət qoymaq üçün mövzu təhlükəyə ki, onlar təmsil edirlər".
  
  
  Şəxsin Сахеле idi акулья ухмылка.
  
  
  Biz sizin ölkə var və ya olacaq təyyarədaşıyan gəmisi sahillərində Efiopiya. Kimi məlumat səfirliyi çatdırmaq texniki ölkəyə. Raket qalır, səhrada isə nüvə döyüş başlığı çatdırmaq üçün Amerikaya. Yaradılması raketləri tələb edir olduqca sadə texnologiyası, yalnız nüvə döyüş başlığı etmək ih təhlükəli. Bu plan tələb edir mənim tərəfimdən xəyanət, amma heç kəs öyrənir bunu, bu oğurluq, hələ ki, o olmayacaq, baş verdi və mən возложу bütün günahı amerikalılar üçün".
  
  
  "Siz nəzarət qoşunlarının ki, ih qoruyurlar?"
  
  
  — Bəli, — deyə o bildirib. "Onlar köçürülüb uzaq səhra. Ağıllı fikir deyil?
  
  
  Çox ağıllı, dedim nəzarət etmək üçün səs göstərmək heç bir emosiya. "Sənin planı cavab verir bir sıra ehtiyacları olan qanuna görə gətirmək, bütün iştirakçılara fayda. Və əgər sən düşünürsən ki, mümkün qayıtmaq Эфиопию — kiçik bir qiymət mənim üçün, qoy belə olsun .
  
  
  — General... — başlanğıc Məryəm.
  
  
  "Побереги öz sözləri, Məryəm, — deyə general Сахеле. "Mən güman edirəm, siz bilirsiniz ki, h. Karter ilk növbədə sədaqətli, öz ölkəsində deyil, səni.
  
  
  'Onun bunu bilirəm. Və ona görə də onun ego və hörmət edirəm, — acıqlı dedi.
  
  
  Сахеле qaşlarını çatdı. Onun merak olub, o, kifayət qədər тщеславен üçün devirmek bu planı pozmaq və təhlükəsizliyini öz ölkəsinin сыч olur. Sonra o, daş şəxs durub gedək bizə.
  
  
  "Yekun detalları razılaşdırıldıqdan növbəti bir neçə gün ərzində. Enjoy qədər qonaqpərvərliyi Efiopiya, mister Karter.
  
  
  Onun ayağa qalxdı. "Mən zövq alıram böyük qonaqpərvərlik bilər ki, təklif Efiopiya, general".
  
  
  Sürücü onu bizə geri mənim mənzilimi. Orada, zaman biz yenidən qalıb tək, Məryəm bildirdi qəzəbi.
  
  
  — Nik, — deyə o bildirib. "Necə Сахеле ola bilər, belə bir qəddar?"
  
  
  — O, daha çox istəyir, sən idi ego любовницей?
  
  
  'Artıq yoxdur.'
  
  
  "O, əmindir ki, gəlir doğru deyil. İnsanlar olur ki, ən qəddar, zaman öz anlayır fəziləti.
  
  
  Beş gün sonra, biz çalışmışıq ki, hər bir detal, bundan başqa, kimi çıxarmaq mənim geyim üzrə Асмэры zaman məni yox olacaq. Və bu məsələ məni narahat edirdi. Хоук bilər əvəz, və ya ala, yalnız onun oturacağam azn təyyarədaşıyan gəmisi.
  
  
  General Сахеле mənə bildirdi ki, o, şəxsən сопроводит mənə Асмэры altı saat səhər, gələn gündən. Bu, verdi bizə Məryəm son gecə birlikdə. Ona zəng edib, hey, o, işini bitirib, və soruşdu, o, hara getmək istəyir. — Bizə heç bir yerdə gedək, — dedi. — Gəlirlər, mənə ev, Nik.
  
  
  O, iddia yüngül təhsil və qəsdən переводила söhbət mövzusunda mənim qarşıdakı vida. Sonra şam yeməyi o uzatdı qablar da batırmaq və göstərdi mənə teddy divan otağı.
  
  
  — Nik, — dedi, — mən gərək sənə danışmaq, lakin general təşkil mənim üçün iş bizim разведывательном agentliyi. Bununla bağlı mənə lazım etmək üçün çoxsaylı səfəri, ziyarət üçün bizim səfirliklər və konsulluqlar".
  
  
  — Sən yaxşı поработаешь, — dedim.
  
  
  "Ola bilər, biz bu zaman bir görüşəcəyik üz-üzə".
  
  
  "Ümid edirəm ki, yoxdur, amma, heç kim bizə ətrafında bilməz bu nəzarət".
  
  
  — Mən güman edirəm ki, yox. Siz məni bağışlayın, Nick? O, içəri girdi, yataq otağına. Onun siqareti götürüb üzrə qutusu ilə fil sümüyündən masa. Ola bilər, o getdi yataq otağına ağlamaq. Nəzərə alsaq vasitəsilə ki, biz hamımız bir yerdə keçib, ona heyran olub ki, heç vaxt görmədim ki, Məryəm düşüb huşunu itirərək və ya ağlamağa başladı. Səbəbləri çox idi üçün sevinc Данакиле zaman elə gəlirdi ki, biz, bəlkə də, heç keçəcəyik aclıq və ya susuzluq, ya bizi öldürəcəklər düşmən tayfaları Данакила; o gecə o, mənə təklif etdi ki, öz bakirəliyini; o, gecə otel otağı zaman onun sağollaşdı ilə general Сахеле o, hücumda olan qərargah-mənzili da uzundur; o, gecə, şəxsi покоях Sahelian zaman o, qalib bir əda ilə etdi ki, mən elan persona non qrata Efiopiya; və əlbəttə ki, bu gün axşam.
  
  
  Miriam görünürdü, ailəli qadın çox vaxt o, nə etmişəm, ona görə də onun haqqında düşündüm, o bir neçə неделях ki, bilirdim onu. İlə tanışlıq bir çox qadınlar bir çox ətrafında olan çox gözəl idi, bir hissəsi idi, mənim peşə, amma mən xatırlayıram, çox az olardı ki, belə güclü stress kimi bu yüksək амхарская qız. Amma nə qədər bir dəfə də olsun, onun bizə, onu gördüm, mən həmişə xatırlamaq, onun kimi kiçik рабыню, gizli və çılpaq döş, qürur və окруженную qum səhra.
  
  
  Yataq otağı qapı açıldı. Onun baxdı ora. Bir an mənə elə gəldi ki, mənim söyləyib. Məryəm, otağa girdi kimi рабыня. Sonra onun iyi şirin yağları, сиявшего azn ee bədən, və başa düşdüm ki, bu, reallıq idi ki, o, necə olmalıdır-bir oxudum və ya угадала mənim gizli arzusu. Və o, indi əmin oldum ki, onlar yerinə bu son gecə.
  
  
  İki ətraflı fərqlənirdi, mənim ilk xatirələr Məryəm: biz səhra, və o, əhatə olunub çadra. Orada idi yalnız ağ yubka ilə demək olar ki, паутинообразной parça, увешанная muncuq. O, heç bir şey скрывало və kütləsinə xitab edəcəyini göstərmirdi hər fərarilik etmək əzələlərin, o qəşəng idi xalçanın üzərində.
  
  
  "Səs, hər şey necə başlayıb, Nik, — deyə o bildirib.
  
  
  — Belə deyil, Məryəm. Da uzundur bəyəndim, kaş səni belə gözəl geyindirin.
  
  
  "İçmək istəyirsən прохладительного içkinin?"
  
  
  — Mən istəyirəm səni, — dedim, heç zaman hey əlini.
  
  
  O, geri çəkildi təbəssümlə dedi: "İslam qadının deyirdilər isladılmış öz ərləri qarşısında necə getməli, onlarla yataq. "Sonra bunu," dedim, cavab, onun təbəssüm.
  
  
  O getdi mətbəxə. Onun səs eşitdim açılan şüşə və хлопнувшую soyuducunun qapısını. Sonra bir anda, o, qayıdıb ilə gümüş подносом ilə bir stəkan azn nen. O, mənə uzatdı sini asan полупоклоном üçün onun bilərdi almaq запотевшее şüşə.
  
  
  — Hanı sənin bir stəkan, Məryəm? Onun dedi.
  
  
  — İslam qadınlar içirlər, Nik. Alkoqollu içkilər üçün qadağan добропорядочного müsəlman".
  
  
  — Bəs onda necə bu данакилы belə напились gecə o, ki, biz qaçdılar bütün ih kəndi?
  
  
  "Əsasən Данакиль, Quran deyir içmək, şərab, — deyə o bildirib. — Və onlar içirdilər sonra şərab isə yerli самогонку. Onların çox çevik iman".
  
  
  Onun içdi şirin içki, hələ o oturmuşdu mərkəzində otaqları və gözləyirdi. Məryəm idi Эфиопкой, bu, asan deyildi. Yüksək, məğrur, kral — təəccüblü deyil ki, амхарским ailə bilmişdir uzaq avropa müstəmləkə dövlətlərinin xvııı və xıx əsrlərdə altında olan ярмом avropanın müstəmləkə gücləri.
  
  
  Onun soruşdu. - "Nə üçün sən bu gün одеваешься kimi рабыня, Məryəm?" — Çünki mən bilirdim ki, sən bunu istəyirsən. Bir gün sən dedin ki, otel istərdim ki, biz geri səhra. Və onu gördüm sənin şəxs, bu, asan bir ikrah zaman onun расстегивала лифчик və ya çəkilişlər edirdim qısa tuman. Onun istəyirəm ki, sən xoşbəxt idi.'
  
  
  Onun drained və öz stəkan. Götürdü, qoydu azn sini uzatdı ih kreslo. Onun işarə bax divan yanımda. Demək olar ki, tərəddüdlə o kürsünün azn yumşaq yastıqları. Biz qucaqladılar başqa, digər. Onu hiss etdim, onu necə əl zəiflətmişdir mənim qalstuk və köynək mənim расстегнута. O, оттолкнула mənim geyim, hələ ki, onun da özünü çılpaq ətrafında artıq kəmər. Ee dəri idi горяча mənim dəri, zaman o прижимала öz böyük bərk sinə mənim sinə. Biz yavaş-yavaş bölmələr digər başqa. Bir anlıq onu fikirləşdim ki, allah Məryəm воспроизведет vəziyyəti səhrada расстелив юбку irina və ya xalça. Lakin o, расстегнула kəmər və azalıb paltar, o, demək olar ki, dərhal ayağa qalxdı və yataq otağına getdi.
  
  
  Onun yenidən любовался ee düz geri, sağlam ягодицами və uzun ayaqları, hələ o gedirdi vasitəsilə otağa.
  
  
  Zəif müqəddəs nüfuz yataq otağına. Yataq artıq idi откинута. Gülümsəyərək, Məryəm yataq geri раскинула əlləri. Onun qərq onun isti qucağı və прижался ona. Sonra da onun idi, onun və o qədər aludə olmuşuq ki, var idi bir fikir kainatın, sonra başqa bir fikir dostum, və biz də çalışdıq ki, unutmaq, bu gecə olacaq ki, son.
  
  
  Lakin biz bilmirdik bunu dərk verdi əlavə ölçü bizim ehtiras, yeni bir güc və zəriflik, ucaltmış, onun yeni hündürlüyü.
  
  
  Beş saat biz hələ заснули. Məryəm möhkəm sarıldı mənə, bir anlıq mənə elə gəldi ki, o, hər halda, ağlamaq. O baxdı, başqa səmtə. Sonra o, yenidən baxdı, mənə göz, сдерживая göz yaşları.
  
  
  Onun qalx, Nik, — deyə o bildirib. — Mən başa düşürəm ki, sən niyə getməlidir. Onu başa düşürəm ki, niyə bilmirsən qayıtmaq. Çox sağ ol hər şey üçün.'
  
  
  — Çox sağ ol, Məryəm, — dedi ona.
  
  
  Onun qalxdım və geyindim. Onun artıq öpdü onun və daha heç nə demədi. Daha heç bir şey demək idi.
  
  
  
  
  Fəsil 18
  
  
  
  
  Hətta əgər mənim kifayət qədər vaxt, zaman onun расставался ilə Məryəm, onun olmasaydı, hələ də heç araya çamadan. Yeganə baqajda olan mənə lazım idi, idi Вильгельмина və Хьюго. Mən bilmirdim, kim bilər izləmək mənim evlə, lakin mən istəyirdim ki, insanlar da uzundur vaxt var idi, şəbəkə yaratmaq üçün müşahidəçilərin və məni təqib cənuba. Sanki mənə bizə idilər подшучивать bunun üzərində маниакальным ублюдком, назвавшим özünü şərəfinə amansız papa İntibah, onu başa düşdüm ki, mənim əsas vəzifə almaq, bu nüvə döyüş başlığı ilə Efiopiya. Onun atıldı avtomobil Сахеле kimi, yalnız o gətirib çıxardı бордюру və o, vaxt itirmədən, getdim. Bu gün o aparırdı maşını özü.
  
  
  "Bizim səfər edəcək bütün gün" dedi general. "Отдохни."
  
  
  Onun bir az yap etmişdir, sonra oyandım. General Сахеле yaxşı aparmışam, maşın və ağılla маневрировал arasında bütün heyvanlar və köhnə nəqliyyat vasitələrini olduğumuz rast ya проезжали bizim yol az qeydə alınıb.
  
  
  Baxmayaraq ki, Efiopiya, yolun daha yaxşı, dəmir yolları, təyyarələri daha üstündür . O, izah etdi ki, niyə getmək qərarına gəldim və mən niyyətində deyil şübhə ego hikmət.
  
  
  Yolun çox hissəsini o, bağlı öz günlərdə Сандхерсте haqqında, onun heyran və nifrət британцам. Məndə hissi yarandı ki, o, hotel mənə hiss günahkar görə ki, mən ağ. Onun монологе idi və onun məqsədi.
  
  
  "Məryəm xoşbəxt olacaq ilə амхарским kişi", — deyə o bildirib.
  
  
  — Çox xoşbəxt, — razılaşdı, mən onunla.
  
  
  — Məgər sən sevirsən onu?
  
  
  Onun, hörmət onu, — dedim, diqqətlə seçilməsi, söz. — Bilirsiniz, bu kimdir, general.
  
  
  "Sən casus".
  
  
  "Və məhz buna görə də onun bunlardan əvvəl daimi əlaqə ilə qadınlar".
  
  
  "Mən sizə yardım yalnız ona görə ki, Efiopiya ödəyə bilməz ola nüvə dövləti".
  
  
  General Сахеле позабавил məni. O, yaxşı insan idi, güclü hissi şəxsi tez-tez, amma emu heç vaxt dünyada yaşamaq casusluq. O, başa düşmədim, onu da edirdi. Və indi ki, mənim dünya ilə birləşdi etmişdir ego rəsmi dünya, o xəyanət ego, выказав aşağı barədə rəy gizli агентах. Emu ağrılı idi ki, ego ordusu qazana bilməz, hərbi əməliyyatlar olmadan məni... və ya kimsə mənim kimi.
  
  
  Biz gecəni qonağı qohumları general. Onu görməmişəm, bizə bir qadın. Bizim ev sahibi də hərbi qısaca danışdı mənimlə, ancaq məni razı qalmaq, öz otağında, hələ ki, biz görüşək idi. Və bu an gediş saat gəlib sunrise əvvəl.
  
  
  General Сахеле apardı bizi kiçik hava limanı.
  
  
  "Пилоту etibar etmək olar", — deyə o bildirib. "İstifadə edin radio, zəng etmək üçün öz adamlarına".
  
  
  Onun işə düzəldim bu bölməsində rabitə arxa vertolyot və əlaqə авианосцем zaman mühərrikləri прогрелись.
  
  
  "Raketləri idi təslim dərin səhra, — deyə general Сахеле. Yoxdur qoşunlarının qorumaq üçün ih. Zaman sizin adamlar gələcəklər oraya, ona gedəcəm. Onda siz уедете üzrə Efiopiya və onun olmasaydı, sizə məsləhət qayıtmaq. Zaman keçdikcə, onun edəcəyəm müfəttiş səfər və rəsmi обнаружу ki, nüvə başlığı daha yoxdur. Bir çox iğtişaşlar, sonra kimsə öyrənir ki, casus Nick Carter idi Асмэре və birdən-birə yoxa çıxdı. Sonra kimsə hələ də düşünürəm ki, bu, eyni zamanda sahillərində Efiopiya idi, amerika təyyarədaşıyan gəmisi. Ruslar olacaq, casus və heç ki, nüvə döyüş başlığı var-ABŞ. Onlar deyəcəklər bizə isə onun olacağam rant bu barədə lənət Amerika görə onun ненадежность. Siz başa düşürsünüz, h. Karter?
  
  
  — Bəli, — dedim.
  
  
  Bölmələrini ABŞ artıq idi, havada, on beş dəniz helikopterlərin texniki вторгшихся bu Эфиопию. Heç kim olsaydı, bu haqda bilmirdim, əgər general Сахеле saxlanılır vəd edir. O, əmin idi ki, sonradan o, həm də bildirib səfirliyi görmüşük yol içərilərinə suşi və qəbul xaricdə nüvə döyüş başlığı, geriyə yol təyyarədaşıyan gəmisi var idi deyil riskli istisna olmaqla, məgər ki, bir neçə texniki qüsurları. İyirmi üç müxtəlif nüvə cihazlar verirdilər çox etibarlı zəmanət xəyanət. İh avadanlıq yaxşı выдержало hücum düşərgə da uzundur, amma bu, o demək deyildi ki, o, sadəcə, qəza vertolyot.
  
  
  Mən inanmırdım ki, Сахеле xəyanət planlaşdırır. Bu, inkişaf etmiş üstün plan üzrə aparılması nüvə başlığı ölkə və вызволению mənə Efiopiya edib mənə günah ilə məşğul olan atıb olardı mənim persona non-qrata. General çox otelinin bu idi ego yol ayırmaq məni və Məryəm. Əgər yalnız o aldatdı, bir çox insanların, o cümlədən Хоука, o, mənə kömək etdi dair möhkəm əminlik üzvlük Nüvə assosiasiyasının deyil gətirəcək Efiopiya heç bir fayda.
  
  
  Faktın özü nə bu cür yardım etməli idi verilə gizli demək idi ki, başqa güclü tərəfi otelin ki, bu nüvə döyüş başlığı qalıb Efiopiya. Mənə qaldı, yalnız ümid edirik ki, general Сахеле перехитрил tərəfə. Onlar mövzular, kim bilər yıxmaq hərbi necə məlumat səfirliyi və təqib bizi.
  
  
  Biz пролетели üzərində üç верблюжьими караванами, направлявшимися şərq. Onlar qaytardıq xatirələrini mənə xüsusilə xoşuna gəlirdi. Onu da merak atmışıq olub kuşluların hər hansı bir hərəkəti qarşı данакилов dəstək olan da uzundur, amma onların yox idi kəndində düşərgə zamanı hücum edir. İndiki əhval-ruhiyyə general Сахеле mane oldu mənə uyğun öz maraq. Штопора bu istiqamətdə bilər, şərh, daxili işlərinə müdaxilə kimi.
  
  
  Biz başladıq boyu itirmək. Onun aşağı baxdı və gördüm ki, günəş, сияющее raketlərin düzülmüş səliqəli satır. Böyük traktorlar ki, ih отбуксировали ətrafında qərargah-mənzilinin da uzundur, səhra, yox. Yəqin ki, пли hava, ona görə ki, bütün izləri görünürdü gedirdi və yalnız bir istiqamətdə.
  
  
  "Nə qədər vaxt lazımdır sizin bölməyə almaq üçün buraya mister Karter? — soruşdu, general Сахеле.
  
  
  — Bir dəqiqə, İyirmi, — dedi, - ona emu.
  
  
  O, qışqırdı пилоту əmr. Biz зависли üzərində rayonu bir qədər qərbdə, raket və azalmağa başladı. "Heç bir səbəb yoxdur sərf yanacaq sərf olunur", — deyə general. Vertolyot ударился torpaq. General götürüb n tüfəng və jestlə mənə təklif etdi ki, almaq üçün bir. Onun özünü inandırıb ki, tüfəng ki, onun seçdi idi, tam mağazası.
  
  
  "Gəlin осмотрим ih", — deyə o, выскакивая bir gün sağ vertolyot.
  
  
  Mən necə dəfə idi ona tabe zaman maşın atəş açıb. Güllə изрешечили xaricdə vertolyot zaman onun göyərçin geri içəri. General Сахеле sarsıldı və схватился üçün kənar cinsi vertolyot. Onun tərəf əyildi və tez втянул ego. Vertolyot тряхнуло zaman vintlər yenidən закрутились. Bizə hit yeni güllə və o hiss fit güllə влетевшей açıq qapı. — Yuxarı, — deyə onun пилоту.
  
  
  O da sürətləndi və biz də artıb hava. Sonra пропеллеры qazandıqları tam gücü ilə getdi və biz altında olan atəşə. Onun преклонил qarşısında diz general Сахеле.
  
  
  — Увезите ih üzrə Efiopiya, — sakitcə dedi.
  
  
  — Bəli, general.
  
  
  — Onlara burada yer deyil. Eşidirsən...'
  
  
  Dükan sahibi yavaşca öskürdü qan və öldü, heç успев bitirmək təklif edir.
  
  
  Mən irəli getdi, sükan arxasında oturmaq üçün vertolyot və dedi emu ki, general ölü.
  
  
  "Mən apararam ego hospital", — dedi pilot.
  
  
  — Yox, biz burada qalırıq.
  
  
  "Mən aparıram general Сахеле nəzərdə tutulub", — demək o, потянувшись görə tapança üçün kəmər.
  
  
  Mənim sağ yumruq vurdum, ona altında idi, çənə. Onun стащил ego yerindən pilot və götürdü idarə vertolyot. Bir amerika təyyarəsi olan, onun tanış hava limanında AH, beş-altı il bundan əvvəl. Onun uçurdu çox yaxşı deyil, amma mənim kifayət qədər təcrübə üçün təsvir etmək böyük dairələr hələ ki, heç bir mənfəət və amerikalılar. Onun bir an azad, idarəetmə almaq üçün var pilot кольт 45 tərəfindən кобуры və əmin olun ki, патроннике var таращить gözləri və fuse защелкнут. Sonra onun davam fırlatmaq üzrə dairəsi.
  
  
  Bu, bizim üçün müşahidə, zaman və onun uçan şərqində raket, onun bilərdi aydın görmək ordu.
  
  
  Pilot hərəkatı başladı. O, gözlərini açdı və gözlərini mənə. Çalışıb durmaq.
  
  
  — Otur, — dedim, əlində tutaraq кольт 45 ego kənara.
  
  
  — Sən hücum etdi məni, — deyə o bildirib.
  
  
  "Biz qalacaq və havada, hələ ki, mənim insanlar buraya gələcəklər", — dedim. "Əgər sən uçurdu dairələri, mən sənə artıq demişəm, onun olmasaydı hücum etdi, səni". Onun qərarına sizə qarşı ego sədaqət. "Son əmri ilə general Сахеле idi çıxarmaq, bu nüvə döyüş başlığı ilə Efiopiya... və biz edə bilmərik, bunu, əgər полетим geri dağlar".
  
  
  Vertolyot girdi hava pit, və mənə lazım hər iki əl üçün yenidən almaq ego nəzarət. Zaman onu yenidən baxdı, pilot artıq ayağa durub, gümbəzli tərəf yönəldi орудийной rack. Əgər onun heç bir icazə vertolyot gələn bilmədən подпрыгнуть, onun yanında olardı şans işğalçı tapança və götürsək, məni. Onu diqqətlə tapanca və прострелил ona idi ki, hər qəbilə.
  
  
  O, sarsıldı, əvəzinə düşmək üçün. Vertolyot yenidən suya baş vurdu. Pilot dövrəyə girdi haqqında bədən general Сахеле və tökülür ailə otağı mərtəbəsində yastıqları vasitəsilə açıq qapı. Onun heç bir hotel üçün bu hadisə baş verdi. O idi yaşamaq o qədər danışmaq üçün rəhbərliyə haqqında ракетах gizlənən "Данакиле". İndi, çox güman ki, kuşluların məni ittiham ölüm general Сахеле. Onu götürüb, mikrofon, çağırmaq üçün yaxınlaşan amerikalıların.
  
  
  Onun soruşdu. — Sizinlə silahlı adamlar var?
  
  
  "On iki", — təqib revmatizm.
  
  
  — Bu, kifayət deyildir, lakin bunu etmək lazımdır. Səsvermə problem nədir. Onun məruzə etdi insanlara охранявшим raketləri .
  
  
  — On iki морпехов, — dedi komandir ədəd. "Əvvəlcə biz посадим vertolyot onlarla təyyarə. Siz görmək bizi təxminən üç dəqiqə sonra.
  
  
  — Əla, — dedim. — Mən приземлюсь qarşısında açıq sənə.
  
  
  On iki dəniz piyadası - biz ikincidə bir xal geri qaldılar, yalnız nisbətində bir iki.
  
  
  ***********
  
  
  Onun idi, onun vertolyot, kimi daha əvvəl mənfəət dəniz . Bu idi riskli manevr, amma приземлившись yan, raketlərin, onun ümid aşağı ov Данакилов, hər şeyi təşkil edir bizi lakin əgər. Onun endi, təxminən, yüz yard açıq səhra. Onu atdı və qaçdı helikopter.
  
  
  Qızmar günəş, o mənim bədən. Onun eşitdim, ildırım çekim və güllə врезавшиеся bu эфиопский vertolyot. Sonra partlayış baş verib; mənə пронзила палящая savçenko zaman таращить göz пробила yanacaq çəni və подожгла onun. Onun artıq imtina fikir уползти, möhkəm sıxdı ov tüfəngi və özünü itirərək qaçmaq istədi üz qum çalışaraq kimi ola bilər azdır.
  
  
  Onun göyərçin görə aşağı дюну zaman güllə вонзились qum və пролетели başım üzərində. Onu götürdü ilk tüfəng və qəbul огневую mövqe лежу. Təxminən on данакилов atırdılar, kimi vurmaq istəyirdilər mənə səhrada. Hələ on edilmişdir hələ raketləri. Onun açdı atəşi və məhv iki əvvəl mənim tüfəng опустела.
  
  
  İkinci tüfəng idi yarısı boşdur isə daha bir данакил düşdü, onlar нырнули qum. Onlar meydanına yaxınlaşmağa başladılar mənə, yanğın pərdəsi altında başqa. Onun köçürülüb, digər tərəfdən dünlər və idarə yer onu yıxmaq daha bir rəqib əvvəl əvvəlinə ikinci tüfəng qurtarıb ammo.
  
  
  Onlar artıq çox yaxın və çox tezliklə bir onların ətrafında məni подстрелит. Onun haqqında düşünməyə başladı ki, просчитался zaman göy kimi meydana çıxmışdır bildirib səfirliyi ABŞ hərbi DƏNİZ və морпехи atəş açıb. Döyüş sona çatdı beş dəqiqə. Məndə yox idi həll etmək daha bir shot. Çavuş dəniz piyada yavaş-yavaş shell mənə qum. O, şərəf verdi və dedi: "Cənab. Karter?
  
  
  — Əslində, çavuş, — dedim. 'Dəqiq vaxtında. Bir dəqiqə sonra, siz idik əldən zövq xilas məni.
  
  
  "Хема onlar?"
  
  
  Данакилы. Siz heç eşitmisiniz?
  
  
  "Yox, ser ".
  
  
  "Oni ikinci ən yaxşı döyüşçüləri dünyada".
  
  
  Ухмылка расколола ego şəxs. — Kim yaxşı, ser ?
  
  
  — Dəniz, ABŞ-ın, — dedim.
  
  
  O da qeyd yanan эфиопский vertolyot. — Kim başqa idi, sizinlə, ser ?
  
  
  'Bir insandır. Lakin o, artıq ölü idi. Kimi tezliklə biz biləcəyik run buraya üzrə mütəxəssislərin ракетам?
  
  
  Leytenant olan təcrübə ilə müraciət nüvə silahına командовал dəstə tərəfindən iyirmi texnik. Var idi bir çox məsələlərin, lakin onu məcbur ego susdurulub.
  
  
  — Bu, uzun tarixi, коммандер, — dedim. "Siz heç bir əlavəsi edilmişdir qulaq bütün bunlar, və sizə zövq ci hissəsi ki, onun gedirəm sizə demək".
  
  
  — Bu, mister? Karter? - o dedi .
  
  
  "Bu səhra ilə teeming insanlar düşünürlər ki, düşmən öldürmək üçün daha çox əyləncə, daha futbol oynamaq. Bizdə on iki dəniz piyadası. Və onu gördüm ki, otuz və ya qırx belə данакилов birlikdə.
  
  
  O, başa düşdüm vəziyyəti. Kişi dərhal başladıq демонтажу nüvə başlığı. Onlar ləğv beş nüvə başlığı və погрузили ih-də vertolyot zaman şərq tərəfdən raket artıq gənc sarışın qızın bir neçə çekim. Dəniz dərhal minib döyüşə kimi yalnız onun çıxdı vasitəsilə kölgə bir raket olduğu oturdu və çıxardı Вильгельмину. Onu gözləyirdi səs, yeni çekim, ancaq bu, belə olmadı. Sonra mənə üzrə üstündə gedən bir ətrafında matrosov.
  
  
  cənab. Karter, — deyə o, nəfəssiz. — Siz gələ bilər, indi isə? Hansısa manyak istəyir partlatmaq raketləri.
  
  
  Onun arxasınca qaçıb qum. Biz çatmışıq zirvələri aşağı dünlər və onu gördüm ki, qalın ağ adam qutusu ilə əlində. O dayanmışdı, yanında bir ətrafında oğurlanmış var misirlilər raket rusiya istehsalı. O gecə, mənzil Сахелеса onun угадал: Çezare da uzundur idi, hələ haradasa Efiopiya.
  
  
  
  
  Fəsil 19
  
  
  
  
  Onun dayanmışdı təxminən on beş yard məsafədə da uzundur. Yüngül shot ilə Вильгельмины. Təəssüf ki, mən ödəyə bilmirdi etmək bu shot. O, lazım izahatda o, kiçik qutu, onu da uzundur əlində, xüsusilə onu gördüm teller bir qutusu üçün nüvə боеголовке. Bu zəhmli idi, sadə bir silah. Adi partlayışlar hərəkətə gətirirlər nüvə döyüş başlığı. Elektrik impulslar doğurur adi partlayışlar. Bütün, nə etmək lazım idi da uzundur, — bu, bir düyməsini basın və ya basın keçid və qum Данакила baş verəcək ən böyük və ən güclü nüvə partlayışı tarixi ilə Nick Carter episentrində. - Endirin silah , mister . Karter, — bağırdı da uzundur.
  
  
  Onun Люгер atdı qum. O anda istəyirdim bunu iki şeyi. Biri də onların ətrafında idi öldürmək da uzundur. Amma, başqa bir şey yox idi разозлить hissəsinin komandiri. Əgər o, mənə göndərilən peyğəmbərləri, onun bilərdi yol tapmaq разузнать haqqında da uzundur və öldürmək ego.
  
  
  — Gəl görüm, mənə çox yavaş-yavaş, — əmr da uzundur.
  
  
  Məlum olub barədə Хьюго? Onun haqqında düşündüm, öz əvvəlki ilə əlaqələrindən insanlar da uzundur. Гаард gördüm, onun qətlə Ларсен təyyarə "Hans Скейельмана" , və əgər var idi əla başa çatması hərbi gecə görmə o olardı gördüm, onun hit ego bıçaq. Ancaq o məni tutdu, onun idi безоружен və сыщикам "Hans Скейельмана" tapmaq üçün uğursuz Хьюго mənim baqajda. Əlbəttə ki, düşərgədə da uzundur, onu da безоружен zaman isə geri idi arxasında şirkətin efiopiya инспекционных qoşunlarının. Altı gecə əvvəl Асмэре zaman Гаард və ego подручные hücum edərək mənim onun istifadə yalnız tapança və qaz bomba. Хьюго qaldı ножнах. Belə ki, hətta əgər kəşfiyyatı da uzundur işləyib normal, çox güman ki, düşünürdü ki, yalnız bir bıçaq olan, onu heç istifadə idim dibində Atlantik.
  
  
  Hə, onu hazır idi ego tətbiq etmək. Və sanki onun ego istifadə indi? Da uzundur saxlanılır sağ barmağı düyməsinə. İndi onun yaxın kifayət qədər idi ki, saymaq tel. İki və onların ətrafında qaçan qutusu olan baş hissəsində raketləri, вытянувшейся arxasında da uzundur sağda — solda məni sanki, bir növ futuristik dragon, греющийся günəş. Onun merak nə dərəcədə da uzundur mənə imkan olmaq hələ yalama.
  
  
  "Əl saxlayın, cənab. Karter, — deyə o bildirib.
  
  
  Üç metr. Onun dayandı. İdi, demək olar ki, günorta çağı və qızmar günəş, o mənim ayaqları arasından bazası ağır ayaqqabı və qalın corablar idi ki, mənə.
  
  
  — Da uzundur dayandırılıb qışqırmağa. O zorla mənə baxdı. O dedi: "Cənab. Karter, elə iki ehtiyatlı addım sağa.
  
  
  Ona itaət. Bədən daha çox закрывало baxış матросам və dəniz пехотинцам. Onun, ümid edirdim ki, heç kim mənə arxasında deyil göstərəcəkdir qəhrəmanlıq. Ən marines - снайперы bir tüfəng ilə. Şübhəsiz ki, bir onların ətrafında bilərdi yer onu yıxmaq da uzundur görə, raketlər, amma конвульсивное hərəkət ego barmaq olardı щелкнуло keçid və взорвало olsaydı bizi bir bütün. "Hazır olun ki, siz bütün getdilər", — dedi onlara. "Mən istəyirəm ki, siz bütün idi vertolyot və hava beş min" .
  
  
  Da uzundur crazy. Mən həmişə fikir ego deli, onlarla хорька kimi hiss elədim ki, o, adını dəyişib ilə Karlo azn Çezare. Amma indi var idi, sübut edir. Onun heç bir silah, başqa yazır, təhkim olunmuş üçün nüvə боеголовке.
  
  
  O heç nə edə bilmirdi off başa məni. O bilər məni öldürmək, yalnız взорвав raket, çox öldürdü olardı və özünü. O məni çağırdı ki, onun шталь şahidi ego son aktın ego vəhşi, intihar da partlayış atom bombası.
  
  
  Amma aydın olub ki, öz bunların? Su струилась mənim bədən deyil, yalnız günəş və isti qum . Var idi üç, və ya dörd dəqiqə üçün daxil fikirlər bu crazy öyrənmək ego planları ilə gəlmək üçün bir yol ih neytrallaşdırmaq. Hətta əgər o, mənə soyunmaq догола və yatmaq həyata, qum, sonra necə matroslar və dəniz yox, hətta əgər cek Хьюго və saxlanılır ego bir neçə düym mənim bədən olsaydı, çox ehtimal ki, o, mümkün olardı öhdəsindən gəlməyi Киллмастера. Onun idi, onun öhdəsindən tez. - "Bu dostları, hökumət Efiopiya olardı daha разумнее sizin tərəfdən yaşamaq üçün cəhd deyil, bizi narahat belə", — deyib onun təmkinli tonda. — Sən hələ bilərsən etiraz bizimlə sonra.
  
  
  "Dostlarım qorxuram, — dedi. - "Onlar fools. Onlar bilirdilər ki, mən hazırlayıb lakin əgər sizin üçün və sizin оперетточного general-də Данакиле.
  
  
  — Sizdə mütləq bir çox əlaqə mühit данакилов, — dedim.
  
  
  Onun heç bir hotel üçün da uzundur birdən-birə özünə gəldi. O, heç gözləmirdim ki, Данакилы bu gün itirirlər döyüş. O, onlara məxsusdur ki, onlar məhv edə biləcək морпехов üzrə pusu ki, o, təşkil Сахеле məni. Amma odin üzrə ego insanlar idi çox azərbayjan ərazisində və shot an peyda general. İndi o da uzundur yox idi çıx. Bir dəfə o, öyrənir, bu, o çevirmek edəcək keçid və göndərir elektrik cari tərəfindən проводам, aparıcı üçün nüvə боеголовке.
  
  
  Tel? Onun tez baxdı ih. Onun və ümid edirəm ki, onlar xilas olmaq mənə həyat.
  
  
  Onun обескураживающе, tərəddüd və təhlili ilə tərcümeyi-halı və xarakterli da uzundur. Siyasi reklam, İtaliya, tələbə kollec , onun təlim idi ki, əsasən akademik və nəzəri, parlaq lideri, düşüncələrini idarə siyasətçilər və hərbçilər, самопровозглашенный baş komandan qoyub getməsi, murdar bir iş kimi insanlara Vasili Qutu... niyə var da uzundur kifayət qədər bacarıq düzgün qoşa bu yazır? Onun aşkar ego уязвимое yer.
  
  
  Tel bunu başa çatdı metal зажимами, sanki o , əlavə edir ki, винтом. Da uzundur yalnız насадил ih nüvə боеголовку. Onun tədqiq ih maksimum diqqətlə. Odin idi ki, bağlı üst nöqtəsində bir əlaqə idi, əlavə yalnız наконечникам. Kiçik дерганье üçün tel разорвет zəncir edəcək детонацию mümkünsüz. Bütün, nə etmək lazımdır, bu, ayağa belə ki, onun edə bilər схватиться üçün tel əvvəl o, off keçid çevirmek edəcək. Onun addım atdı irəli.
  
  
  — Dayan yerində, — deyə qışqırdı da uzundur.
  
  
  Mühərrikləri vertolyot взревели zaman döyüş dəstəsi hazırlaşır отходу.
  
  
  — Bağışlayın, — sakitcə dedim. "Mənim qıc olaraq ayaq. Bu andıra qalmış эфиопском vertolyot az idi yerləri, mən çətin ki, ola bilər, hətta вытянуться tutmaq üçün yerini rahatladı".
  
  
  — Getmək üçün buraya onun bilərdi cür görə sənə.
  
  
  Onu etdi, bir neçə addım sola, hələ ki, demək olar ki, heç toxunub atom döyüş başlığı. Da uzundur deyil, bir mənə göz zaman yaxşı otel hesab məni və улетающих insanlar. Bu o demək idi ki, o, bilirdi ki, ego əlaqələr pis. Onun merak kömək olub mənə bu bilik və ya zərər.
  
  
  Mənə demək olar ki, oldu qışqırmağa, eşidilməsinin görə səs-küy вертолетного donanmasının. — Yadındadırmı Məryəm da uzundur?
  
  
  — Mən верну onun, — блефовал o. "Onlar edərək, onun mənə ya onun smetasını, bütün bu забытую Allah ölkəyə kart".
  
  
  — O, bir az pozulmuş, — dedim, sakit üçün üzr bilər.
  
  
  — Nəyi nəzərdə tutursunuz, mister? Karter?
  
  
  "O, mənim любовницей onlarla хорька kimi biz qaçdılar sənin ətrafında düşərgə".
  
  
  Belə kişilər, da uzundur, əziyyət səhv təsəvvürlər ki, hər bir qadın bir şəxsi mülkiyyəti. Normal kişi zorlayan olardı və ya cəhd aldatmaq belə gözəl рабыню. Hər halda, o, mütləq deyil шталь olardı cəhd etmək, onun simvolu onların ümid edir ki, bir gün o idarə edəcək lazımdır Efiopiya. O, artıq düşünmək, onun kimi qadın haqqında öz istəkləri və ehtiyacları . Və məhz buna görə də mənim comment разозлил onun. Və yalnız bir müddət o, qısa müddətdə itirilmiş diqqəti cari hallar.
  
  
  O, bir addım atdı mənə tutaraq qara qutusu ilə детонатором sağ əlində tutaraq barmaq təxminən üç четвертях daxil olan keçid. Bəlkə də bu idi deyil, o, məşğul olan mənə lazım idi, amma bu, hər şey var idi ki, mən almaq niyyətində idi. Onun göyərçin irəli.
  
  
  O, qeyri-iradi çiyninə, sol əlini əks etdirmək üçün mənim hücum. Vaxt hərəkət qədər zaman o, başa düşdüm ki, mən dalış whie o azn tel deyil, ona.
  
  
  Mənim əlləri tapıb ih. Onun ih yalnız дернул. Yuxarı teli ki, onun kimi tərif ən zəif, оторвался yerindən əlaqə nüvə döyüş başlığı.
  
  
  Onun eşitdim da uzundur ругается arxasında məni. Onun üzünü düzmək üçün onunla. Mənasız, o, bir neçə dəfə щелкнул keçid. Onu tutdu yeganə mövzu ilə məşğul olan hər şey başqa idi, əlavə və дернул onun; o da оторвалось. İndi o da uzundur əlində heç bir şey yox idi, başqa yazır, birləşmiş ilə песками səhra Данакиль. Kimi məlumat səfirliyi artıb və качнулись üzərində ölkələrimiz və onların rəhbərləri. Onun, buna ümid bəsləyirdim ki, kimsə ilə görünür, oraya, ona görə ki, əgər onun qalacağam, burada bir, var bu problem. Bir dəfə onun başına keçid vasitəsilə Данакиль, lakin şansını bunu ilk başlanğıc ikinci dəfə idi, kiçik və əhəmiyyətsizdir.
  
  
  Da uzundur dayandırılıb cəhd əlaqə yaratmaq üçün keçid və insanlar kobud gözlərini mənə. Onun sakit çıxardı Хьюго üzrə ножен.
  
  
  — Karter, piç, — hiddətlə dedi.
  
  
  Mənə daha çox heç bir şey var idi, demək da uzundur. Zaman Хоук göndərib məni bu missiyanı o gün, zaman var idi təyin görüş restoranında ətrafında Vaşinqtonun, o, dedi ki, bilmir, görəsən bu işlər Киллмастера, ya yox. Bu qərar bir hissəsi mənim tapşırıqlar. Var da uzundur idi çox mühüm əlaqə və Efiopiyada.
  
  
  İndi general Сахеле ölü idi, mən bilmirdim ki, hansı çətinliklər, o, yenə də səbəb ola bilər. Bundan başqa, emu çox xoşuna gəlirdi взрывать belə bir ədəd kimi, nüvə döyüş başlığı üçün görmək nen faydalı vətəndaş.
  
  
  Onun, yaxınlaşdı ona, Хьюго нацелился emu də qat dollar. O, atdı mənə faydasız yazır. Onun suya baş vurdu, amma hərəkətə mane oldu mənə məqsəd. Da uzundur cəhd qaçmaq üzrə рыхлому qum, amma dayaqları var idi, çox azdır. Sol əli ilə tutdu, onun ego görə yaxası və atdı yerə. Mənim hər qəbilə уперлось emu boğaz zaman onun üzərinə düşdü, ona yuxarıdan və стилет вонзился emu sinə.
  
  
  Onun ayağa qalxdı və onu əlləri ilə. Artıq yox olmuşdular daha iki vertolyot. Sonra bir birdən-birə dönüb. O, endi qum bir neçə yard məndən və ondan atıldı çavuş dəniz piyada.
  
  
  — Mən görürəm ki, siz ego нейтрализовали, ser , — o dedi.
  
  
  'Evet.'
  
  
  O, üzünü vertolyot gələn və bağırdı. "Bildir komandiri, əvvəl o, tamamilə çıxacaq vasitəsilə zonaları radio".
  
  
  — Bu komandir idi, havada ilə ilk vertolyot, çavuş?
  
  
  'San.'
  
  
  "Hələ də bu gözəl hekayə üçün yemək авианосца bu gün axşam".
  
  
  Ego təbəssüm çox gözəl ifadə etmiş, duyğularımı.
  
  
  Leytenant-коммандер William K. Шедвелл sevmədiyi məni qəlbən. Kimi və ən çox əsgər, o, az şey bilirdi barədə AX. Və o, bilirdi ki, bu barədə heç успокаивало onun. Mənim fikirlərim haqqında nen ego etdi, daha az content. Ona oldum bu bir kənara, hələ ki, mühəndislər davam söküb nüvə döyüş başlığı və gəmi ih xaricdə vertolyot. Var idi uzun və çox xoşagəlməz söhbət.
  
  
  — Mən etiraf edirəm ki, bir neçə yol verdi ciddi səhvlər, mister Karter, — deyə o, nəhayət.
  
  
  — Davam edin, bu tanımaq, коммандер, — deyə mən. "Getmək ikinci vertolyot — bu, qorxaqlıq. Bu ittiham, və o, demək olar ki crazy üçün təqdim ego".
  
  
  İlin əvvəlindən ikinci dəfə o yola, o etdi, daha yaxşı. O, sel son vertolyot üçün uçmaq, mənimlə birlikdə. Biz кружили üzərində rayonu, indi освещенным заходящим günəş. Nüvə döyüş başlığı var idi, digər vertolyot və təyyarələrin bir hissəsi artıq olmalıdır təhlükəsizlik авианосце. İndiyə qədər хорька efiopiya qoşunları deyil başladı istintaq pozulması bizə ih hava məkanının. Və ona elə gəldi ki, əmr Sahelian fəaliyyət göstərəcək, həm də sonuna bizim missiya. Raket qalmışdılar səhrada bir hissəsi kimi düşmüş, окаменевшего meşələr. Və onlar uzun müddət orada qoymaq, əgər olsaydı, ih heç kim tapılmadı.
  
  
  'Cənab. Karter, — dedi коммандер Шедвелл, — kim idi bu da uzundur?
  
  
  "İstedadlı dəli. O, otel olmaq imperatoru Şərqi Afrika və başlamaq Üçüncü dünya müharibəsi. Toplanmış sizin insanlar nüvə döyüş başlığı var idi yönəlib Qahirə, Dəməşq və Təl-Əviv.
  
  
  — O, dəqiq crazy idi. O, hazır idi partlatmaq bizim hamımızı. Bəs edərdi və bir nüvə döyüş başlığı, amma zəncirvari reaksiya əhatə olardı ki, bütün bu dünyanın bir hissəsini radioaktiv yağıntılı".
  
  
  Biz yarı yolda vasitəsilə Qırmızı dəniz, zaman Шедвелл verdim daha bir штопора: Carter, niyə bu kuşluların deyil, otellərin özündə saxlamaq nüvə döyüş başlığı?
  
  
  Onun baxdı qum, indi güclə nəzərə çarpan alaqaranlıqda. Onun haqqında fikir караванах dəvə, пробирающихся səhrada Данакиль . Sonra onun haqqında fikir Məryəm.
  
  
  — Var, hər şeyi daha yaxşı, — dedim.
  
  
  
  
  
  
  Kitab haqqında:
  
  
  Yox raket ətrafında Misir və İsrail səbəb oldu qarşılıqlı ittihamlar və iki ölkə arasında. Amma AX, kəşfiyyat xidməti prezidentinin Monoton var mötəbər informasiya, указывающая başqa istiqamətdə azn эфиопский Данакиль, odin ətrafında son regionlarda olduğu xain-italiyalı adlandıran özünü general "Çezare da uzundur", məşğul гнусными işləri. Adam olmadan vicdan əzabına yolunda hakimiyyətə. Aşağı ov və məhv da uzundur o ego yaxşı silahlı mübarizədə şəhərdə, səhra ərazi, tam зыбучих qurban idi, demək olar ki, qeyri-mümkün məsələ hətta Karter. Amma ehtiyac söküb nüvə silahı ki, tamamilə ola bilər, ortaya Üçüncü dünya müharibəsi, dəyər səy sərf edilən vəsait, hətta bahasına ağır itki... Yeganə партнершей Karter idi Məryəm, gözəl qızı efiopiya сановника.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Müqavilə Kathmandu
  
  
  tərcümə Aslan Шкловский xatirəsinə погибшем oğlu Антоне
  
  
  Orijinal adı The Katmandu Müqavilə
  
  
  
  
  Birinci fəsil
  
  
  O, daha sürətli və çevik, daha onu təsəvvür edirdim. Və o, ölümcül təhlükəlidir. Bir tərəfdən o, saxlanılır möhkəm taxta tırmanıştır bir klub ölçüsü кувалду bilən parçalamaq mənim kəllə yüzlərlə qanlı fraqmentləri. İnsan sümüyü artıq sınır təzyiq altında səkkiz yarım kilo, insan isə malik olan дубинкой, asanlıqla səy üç dəfə превышающее bu güc.
  
  
  Deməyə ehtiyac yoxdur ki, mən niyyətində deyil qoy bu ola.
  
  
  Mənim ayaq çəpinə üzrə гладкому yarı, o qaçdı üçün irəli hücum edir. O, üstünə düşməsindən ötrü hərəkət, salınan yarasa istəyən qırmaq mənə грудную oturacaqlar . O, belə cavab verdi, mənim kimi tədris edilmişdir, belə ki, onu necə tətbiq yenə və yenidən çox böyük ürək ağrısı və səy. Mənim bədən двигалось qeyri-iradi; hərəkət idi, demək olar ki, рефлексом. Onun дернулся sağa, əlçatmaz dəyənək ilə məşğul olan əkizlərin havada. Onu eşitdim, o свистит havada, amma onun niyyətində deyil durmaq mənasız, hələ ki, heç bir hiss, o, məni vurmaq üzrə ребрам , сокрушая sümük və əzələlərin ilə dözülməz gücü buxar rink. Onun blokadaya alıb hücum, alqış xurma və bazu önü üzrə tərəfdən düşmən. Mənim мозолистая əl vurdu, kişini üzrə qoluna dəyirdi. Digər mənim əl toxundu ego çiyin.
  
  
  Bir an üçün o, iflic vəziyyətinə düşdü. Sonra o, geri çəkilməyə çalışdı və yenidən hit yarasa. Amma indi mənim reaksiya vaxt daha yaxşı idi ego. Onun göyərçin irəli əvvəl o, macal tapıb tətbiq etmək, onun silah tutdu ego görə, kol və özünə sarı çəkdi. Ego isti nəfəsi
  
  
  соскользнуло mənim üz zaman onun qaldırdı digər tərəfdən. Bu olmalı idi, son zərbə, sərt zərbə mənim əlləri olan onun, nəhayət mənimsəmiş bir həftə əvvəl.
  
  
  Onun otel qaldırmaq üçün bir tərəfdən kəskin zərbə daban üzrə ego sözünü kəsdi. Ancaq əvvəl onu idarə etmək üçün hərəkət, o məni tutdu üçün ayaq və insanın daxili aləmi ступней üçün ankle. Bir sürətli hərəkət ego məqsədi arxasına söykəndiyini görüb əvvəl, əlçatmaz mənim əlləri, və biz hər ikimiz mərtəbəsində. Onun əlini üçün бите istəyərkən ələ keçirmək ölümcül silah.
  
  
  Mənim rəqibim nəfəsi, demək olar ki, təngnəfəs halda çalışırıq yıxmaq məni ayağı. Amma mən heç шевелюсь. Onu bərk-bərk diz daxili tərəfində ego запястий özünün bütün çəki, onların arxasında səbəb ağrılı ağrı lazımi nöqtələrində təzyiq ego əlləri. Bilək sümükləri vacibdir, əgər siz öldürmək istəyirəm kimsə mənim diz iflic ego əlləri ривненской belə ki, onun edə bilər almağa биду onun ослабевшей tövsiyələr.
  
  
  Onu bərk-bərk olan биду ego boyun. Ego şəxs покраснело zaman onun üzərinə gəldi və onun nazik və təhdid əzmək emu дыхательное boğaz. Amma sonra onu eşitdim ki, o, necə clapped edib ладонью üzrə yaxşı натертому паркетному yarı.
  
  
  Bu, işarə idi, onun və onu gözləyirdi.
  
  
  Onun dərhal geri çəkildi və ayağa qalxdı. Onun, baş əydi kəmər, kömək rəqibə qalxmaq ilə cinsi baxırdı, o da başını tərpətdi. O, geri döndü, gücünü yığmaq üçün onların bir-yan , müəyyən edilə bilməz paltar kobud ağ parça. Köynək idi застегнута sanballı qara kəmər yeddinci pillədə. Olardı kobud, əgər o, gətirib öz geyim qaydası deyil, dönüb mənə geri. Onun gözlədi, hələ ki, o, yenidən şeyi əminliklə mənə şəxs. Sonra o, əl qoymaq mənə çiyninə və başını tərpətdi, razılıqla gülümsünərək dedi.
  
  
  "Hər keçən, heç zaman, sən olursan hər şey daha yaxşı və ловчее, Çu-Sınaq", — ilə ухмылкой dedi mənim təlimatçı.
  
  
  Bu ego doğma Koreya bu adı demək idi "Yumruq". O, xoşbəxt idi комплиментом idi, çünki o, yaxşı sənətkar döyüş bizim hökumət və AH bilərdi ödəyə istifadə ego istifadə edir. Və master Чжоен idi, heç onlara kim səxavətli həmd. O, tələsirdi, nə kompliment, əgər yalnız hiss etdim ki, onlar, həqiqətən, заслужены.
  
  
  "Mənim ustalıq — bu, sizin bacarıq, Кван-Chan-ona", — cavab verdim istifadə edərək düzgün müddət üçün vəzifədə təlimatçı.
  
  
  "Xoş sözlər çox səxavətli, mənim başqa". Sonra biz bunun hər ikisi susdular, əllərini fists və поднеся ih döş klassik duruş döyüş arabaları zehni və fiziki konsentrasiyası, duruş tam və mütləq diqqət.
  
  
  "Кван-zhang-ona kyo ken-yox", Onun рявкнул çönərək, ibadət etmək üçün kişiyə yanımda. O, ən совешенной insan maşın ki, ona heç gördüm.
  
  
  O, cavab verdi, mənim üçün səcdə və mənə gətirib çıxış üzrə доджанга, yaxşı ilə təchiz edilmiş idman zalı yerləşir keçirdik günün çox hissəsi. Bu gün biz həm də mənə arxa çevirdi və ibadət. Bu sadə ritual, şahidlik kimi, qarşılıqlı hörmət usta və şagirdi, həm də bunu hörmət idman zala kimi tədris заведению. Baxmayaraq ki, bu, qəribə görünə bilər, bütün bu sivil nəzakətlə olduğu əhatə olunur, belə qəddar olma, ayrılmaz hissəsidir Кенг-quraşdırma və koreya formaları karate, тайквандо.
  
  
  Bir daha sağ olun, master Чжоен, — dedim. O, başını tərpətdi, üzr istədi və getdi vasitəsilə yan qapı açılan ego kabineti. Onun o dəhlizi üzrə bu leysan, zaman görə küncündən peyda kişi və преградил mənə yol.
  
  
  — Sən воняешь kimi keçisi, Karter, — deyə o, mehriban bir gülüş. Amma təbəssüm görünürdü idi rəng невыраженного narahatlıq.
  
  
  Asan deyildi ignore ego narahatlıq və ya вонючую başladı. Amma onun heç bir шталь zarafat, çünki Хоук indi mənə baxırdı ilə soyuq və demək olar ki, da qətiyyətlə. Direktoru vəzifəsində rəisi və əməliyyat-AH , ən gizli və ölümcül bölmələrinin amerika kəşfiyyatının ego olmazdı qəbul легкомысленно. Ona görə də onun qidalanma благоговейное sükut çökdü.
  
  
  — Sən məni yaxşı tanıyırsan, elə deyilmi?
  
  
  Çirkli qara вонючая сигара болталась arasında ego dodaqları, обглоданный mövzu idi зажат arasında ego diş. O, deyirdi ilə ölümcül danışırdı, və onun onun da fərqinə vardı ki, двигаю başını yuxarı və aşağı, sanki məndən qəflətən bitdi sözlər.
  
  
  -- Səsvermə nəyə siz məni öyrəndim, ser , -- dedi, onu nəhayət.
  
  
  "Hər şey çox əslində," deyə o, bildirib. O baxdı mimmo mənə, onun gözləri idi, uzaq nöqtədə. — Necə sənin əsaslarla? — soruşdu, o, bir an sonra.
  
  
  Zaman ona idi tapşırıq Nyu-Dehli , məni vurdu стилетом ki, bu mənim öz misilsiz Хьюго də, bud. Amma yara yaxşı зажила, və əgər hesab bir qədər прихрамывающей yeriş ilə məşğul olan tezliklə yox idi, onun kifayət qədər yaxşı şəkildə. "Qorxulu heç bir şey yoxdur... sadəcə шрамм müraciət edir, əlavə edə bilərsiniz ki, siyahı. Lakin başqa mən qaydasında.
  
  
  "Mən ümid eşitmək", — dedi, - mənim boss. Xok çıxardı недожеванную başladı ıso tərəfində rta və шталь gəzmək geri-irəli ступнях. O, nəfəsini buraxdı sinir gərginliyini; narahatlıq, hətta çalışıb zarafat və dedi ki, mənə necə çətindir bizim günlərdə almaq yaxşı гаванну. Amma mən bilirdim ki, siqarlar idi, son, nədən o, indi düşündüm.
  
  
  — Nə qədər bütün pis bu dəfə, ser ? — eşitdim, onu öz штопора. O, hətta görünürdü heyrət dolu ki, oxudum ego fikir. — Sanki bu, bizə pis idi, — fikirli halda dedi. — Amma... burada yer deyil-bu barədə danışmaq. Əvvəlcə duş qəbul et, sonra gəlir, deyək ki, yarım saatdan sonra mənə ofisə. Bunun üçün kifayət qədər az ola özünü qaydası?
  
  
  — Olacağam, iyirmi dəqiqə.
  
  
  Dediyim kimi, ривненской vasitəsilə iyirmi dəqiqə onun ofisində olarkən Хоука. Ego əhval pisləşib və yerlərində ego tərəfində rta və indi artıq морщинистом alın проступили xətti həyəcan və narahatlıq. O, saatına baxdı, işarə kafedra və əlləri qoymaq stul. Keçəcək kənara хрустальную da külqabı, наполненную azı altı окурками ego sevimli вонючих siqar, Хоук gözlərini qaldırdı və yorğun və обеспокоенно mənə gülümsədi.
  
  
  — Ki, sizə məlumdur ki, сенаторе Голфилде?
  
  
  Onun heç bir tələb ego təkrar bu adı, həm də rahat deyil və stula çökdü. "Ondan başlayaq ki, o təkdir, ətrafında ən hörmətli insanlar hökumətində. O, həmçinin edir başçısı nüfuzlu Komitəsinin silahlı qüvvələrinin. Bu, daha çox bağlıdır ölçüsü ilə büdcəmizin, əgər onu düzgün xatırlayıram. Ötən il o, yenidən üçüncü müddətə. Olduqca təsirli bir şey varsa, düşünmək. Nə isə, təxminən, altmış yeddi faiz verilmiş səslərin. Ego seçicilərin tam игнорировали partiya maraqları. Onlar, sadəcə, otellər Голфилда... və onlar ego var.
  
  
  "Mən şadam ki, siz hələ vaxt ayırırsınız qəzet oxumaq", — deyə cavab verdi Xok. "Amma bir sən hələ oxumaq deyil, Ləqəb, yəni nə var Голфилда problemləri, böyük problemləri".
  
  
  Onun irəli əyildi öz kreslosunda. Milli təhlükəsizlik deyildi üçün AY . Əgər mənə məşğul idi problemləri ilə Голфилда, o, yalnız ona görə ki, problemin senator yayıldı bütün açıq hovuz. Amma mən heç bir fikir idi, hansı çətinliyə düşə bilər senator. — Qulaq as, Ləqəb, onun bütün gecə yuxuda deyil bu layihəsinin owed штукой. Prezident mənə zəng dünən heç zaman, nə o demək idi, mənə yox idi, çox yaxşı. Qulaq as, onu qoy gedib skripkanı götürüm, səninlə açıq, ona görə ki, düşünürəm, sən artıq bilirsən ki, niyə onun danışmaq istəyirəm səninlə.
  
  
  Əgər Ağ evə zəng etdim, problemlər Голфилда, belə çıxır ki, təmsil beynəlxalq təhlükəsizliyə təhdid və dünya nizamına. Belə ki, mən başını tərpətdi, saxlanılır, ağzımı bağlamaq və gözlədi.
  
  
  "Голфилд tanınıb. Bəlkə, siz də oxumusunuz. Ego həyat yoldaşı avtomobil qəzasında həlak ötən ilin əvvəllərində. Mənasız faciəsi, усугубляемая belə ki, o, tərk nəinki həyat yoldaşı, həm də iki uşaq. Əkizlər, bir oğlan və bir qız. Onu bilirəm Gözləyir şəxsən, Ləqəb, baxmayaraq ki, bu heç bir aidiyyəti yoxdur, bu əməliyyatın. Onu da bilirdi ego həyat yoldaşı. Onu çox sevirdim onu, bu gün dəhşətli onunla darıxıram. Onu da görüşmüşəm uşaqlarla Голфилда. Ləyaqətli, ağıllı uşaqlar onlarla fəxr edə bilər, hər hansı bir kişi.
  
  
  O, kəskin şəkildə dayandı, baxdı əllərini və tədqiq dırnaqları; sarı ləkə olan nikotinin qaçıb getmişdi bir tərəfindən ego указательных barmaq. Onun dinmədi, gözlədi ki, o, izah edir mənə, bu, nə məsələdir.
  
  
  — Yaxşı, oğurlanaraq, Nik, — birdən dedi Хоук. 'Həm. Oğlan və qız.
  
  
  "Oğurlanmış ? Harada...? Nə oldu?'
  
  
  "Uşaq istirahət qrupu ilə. Müəllim və bir neçə şagird məktəbin ətrafında burada, Vaşinqtonda ki, onlar gedirlər. Beş gün bundan əvvəl onlar Yunanıstan. Sonra senator məktub aldı. O, əlavə edib pıçıltı ilə: "prezident də".
  
  
  — Onlar harada idi bu anda?
  
  
  "Afina", — o cavab verdi. — Amma bu, heç nə demək deyil, ona görə ki, yaxşı, daha yoxdur, Afina, Nik. Elə onlar çıxarılıb vasitəsilə ölkənin qaçaqmalçılığı, baxmayaraq ki, biz indiyə qədər araştırmak bilmirəm, bu kimi işlər görülüb. Lakin ih yoxdur Yunanıstan.
  
  
  — Belə ki, onlar harada?
  
  
  'Nepalda.'
  
  
  O mənə imkan verdi ki, bu, anlamaq, və hətta onun bu barədə fikir bu idi ki, inanmaq çətindir. 'Nepal?' — onu təkrar. Var idi tərzi, qarlı zirvələrə, hippie.
  
  
  Başqa heç nə, tamam heç nə. — Niyə, костя allah, ih oraya çəkmək?
  
  
  — Kömək etmək, maliyyələşdirmək inqilab səsi niyə, — o cavab verdi. Səsi niyə prezident istədi qoşun AH. Ona görə ki, Nepal hələ monarxiya. Kral malikdir mütləq hakimiyyəti. — Bəli... — o, əlini qaldırıb, zaman onun qarışdı, — var выборное hökumət, qanun, amma kral qoruyub saxlamış, demək olar ki, tam və total şəkildə nəzarət ölkədir. İndi, bildiyiniz kimi, Nepal — bu paz, bufer zonası. O, bəlkə bir az, bir qədər çox, Şimali Karolina, amma bu, heç də azaltmır, onun əhəmiyyəti, xüsusilə də əgər, bu kiçik ölkə salonda açıq-Çin və Hindistan arasında. Və bu an kral xeyirxahlıqla qərbdə.
  
  
  "Lakin inqilabçıları Nepalda".
  
  
  'Əslində. Uğurlu sol, inqilab, orada, Nepalda, hörmüz boğazını bağlayacaq буферную zonasına, və, bəlkə də, gətirib çıxaracaq, siyasi ilhaq bu rayonun Pekinin. Bilirsiniz ki, baş Тибетом. Nə demək olar, eyni, eyni siyasi, ssenari və onlar eyni siyasi çəkişmələr olar ki, eyni uğurla həyata keçirilməsi və Nepalda. Və əgər Nepal çökəcək əvvəl Pekin, biz bilmirik nə olacaq, Hindistan və ya bütün qitə".
  
  
  — Hansı münasibət var uşaqlar Голфилда? — soruşdum, halbuki bilirdim revmatizm daha əvvəl verdim штопора.
  
  
  İh verilərsə görə brilyant dəyəri bir milyon abş dolları. Səs ki, onlar bu barədə nə, N3, — deyə o bildirib. O, geri söykəndi və yumruq vurdu stola. "Bir milyon, bir Halda ki, Голфилд nə vaxtsa yenidən görmək istəsə uşaqlar... yəni diri. Bir milyon olan biz istəmirik ki, ödəmək, əgər bu, bizdən asılıdır. Belə ki, mən dayandım klassik variantda haciz. Əmək haqqı üçün gəlib və Çin olacaq Nepal kimi heç nə olmayıbmış. Heç bir fidyə ödəmək və Голфилда yalnız iki çox ölü uşaqlar.
  
  
  — Sən istəyirsən ki, onun verdi, bu, onlara elə deyilmi?
  
  
  — Və geri qaytardı, — deyə o bildirib. 'Aydındır?'
  
  
  "Gətirmək... və almaq..."
  
  
  — Yalnız brilyant, həm də iki uşaq senator. Səsvermə kimi prezident istəyir ki, bu işlər görülüb, çox sadədir".
  
  
  Həmin tapşırıq heç bir şey yox idi, sadə. Qətiyyən.
  
  
  — Bu, asan deyil, — dedim.
  
  
  Səsi "sən niyə burada, N3". O, yorğun, gülümsədi, əlini uzatdı və bir barmaq düyməsini basdı daxili əlaqələri. "Siz xahiş edə bilər senator giriş", — deyə o, katibədir. — Siz daha yaxşı eşitmək üçün bu, ilk əl. Sonra biz səni az şans olacaq səhv və Ləqəb. Olmaz idi ki, inkar senator Голфилд istehsal təəssürat... Var idi, kvadrat və kəskin очерченное şəxs, ancaq bu, artıq idi, şəxs insan излучающего özünə inam və qətiyyət. O baxdı solğun və осунувшимся zaman girdim kabinetinə. O, güclə də olsa, kafedra və icazə Хоуку özümü təqdim.
  
  
  — Onlar yalnız uşaqlar, yeniyetmələr, — deyə mızıldandı. "Mən ona dözürəm ki, insanlar yalnız qaçırmaq uşaqlar, öldürmək yaxşı deyil, bu barədə narahat. Və onun, həqiqətən fikir hərəkatının "Qara sentyabr" бесчеловечным. Onlar aşkar özünə bir neçə girov görə... mənim hesabım.
  
  
  Hesabına hamımız, düşündüm öz özümə.
  
  
  Голфилд baxdı, mənim doğru və kədərli başını yellədi. — Mənə çox tövsiyə sizin, cənab Karter. Хоук deyir ki, sən yeganə, kim onu idarə edə bilər.
  
  
  "Təşəkkür edirəm ki, mənə etibar, senator, — dedim. — Amma bilərəm ki, onun soruşmaq, nə haqqında daha əvvəl siz danışasınız ki, mənə məhz nə baş verib?
  
  
  'Əlbəttə.'
  
  
  "Nə üçün siz heç bir əlaqə hökuməti ilə Nepal? Nəyə lazımdır bütün bu sirri? Nə sükut? Ola bilər, bu axmaq штопора, amma fikirləşdim ki, bu, düzgün штопора.
  
  
  "Bu, axmaq штопора, mister Karter, — dedi, - senator. O, cibindən çıxardı üzrə камзолы ağ скомканный zərf. Nəzərə alsaq vəziyyəti kağız, onun deyil, başa düşdü ki, onun öyrənmişik, bir çox insanlar.
  
  
  O, verdi ego mənə və onu diqqətlə ego tədqiq edilmişdir. Azn nen idi yunan poçt штемпель və o göndərilib ətrafında Afina. İçərisində idi hesabatı напечатанный altında копирку olmadan su simvol, səliqəli tikilmiş üç dəfə. — Maşın məktub, — deyə mən. — Oh, onlar çox professional, mister Karter. Demək olar ki, пугающе, — qaşqabaqlı mızıldandı senator.
  
  
  Məktub var idi növbəti məzmunu:
  
  
  SENATOR: CİNNİ VƏ MARK DURUR. LAKİN AFİNADA. NEPALDA ONLAR YAXŞI SAĞLAMLIQ. SİZ ÖDƏMƏK LAZIMDIR, BİZƏ BİR MİLYON ABŞ DOLLARI GÖRMƏK ÜÇÜN İH YENƏ. AMMA HEÇ BİR PUL. ÖDƏNİŞ İSTEHSAL OLUNMALIDIR BRİLYANT. BİZ SİZİ AGAH EDƏCƏYİK HAQQINDA MÜQAVİLƏDƏ KİMİ TEZ MÜMKÜN KİMİ. CƏHD ETMƏYİN TAPMAQ UŞAQLAR. ƏGƏR НЕПАЛЬСКОЕ HÖKUMƏT EDƏCƏK УВЕДОМЛЕНО, ONLAR ÖLDÜRÜLÜB. BRİLYANT OLMALIDIR, BURADA 27, BU AYIN. GEC VƏ YA UŞAQLAR QƏTLƏ YETİRİLMİŞDİR. ÇALIŞMAYIN DAXİL ET. BİZ ZAMAN KEÇDİKCƏ SİZƏ HƏR ŞEYİ İZAH EDƏCƏK.
  
  
  "Bu iki bazar günləri", dedi Хоук. "İki ərzində bazar günləri alış-veriş qədər bu parlaq şeyi və səfər Kathmandu" .
  
  
  Onun soruşdu. - "Niyə Kathmandu? Niyə digər şəhər?"
  
  
  "Dünən heç bir zaman onun söhbət qızı, — dedi, - senator. "Zəng idi отслежен qədər baş teleqraf Kathmandu, bir də əhatə bütün ölkəni. Hətta evdə özəl телефонану deyil təchiz üçün şəhərlərarası zənglər".
  
  
  — O, sənə dedi?
  
  
  "Çox az, mənim yazığım gəlir bu danışmaq. Onlar imkan vermirdilər hey danışmaq, mənimlə daha çox dəqiqə və ya belə. Lakin o təsdiq edib ki, hər şey yalnız oxumaq. O, mənə dedi ki, onlar naümid qaldılar. Və o, mənə danışdı ki, bunun üçün pul lazımdır.
  
  
  "Bəli, - Xok mənə dedi ki, onlar burada sənə görə. Başqa bir şey?'
  
  
  — Heç nə, — deyə o bildirib. "O, Mark təhlükəsizlik... yəni belə, nə qədər lazım olacaq. Və o dəhşət içində, Karter. İlahi, bu uşaq qorxdu.
  
  
  — Mən günahlandırmıram, onun, — mızıldandı mən. "Bu, ən gözəl təcrübə kimsə üçün... nə qədər ki, sizin sözləri ilə, il sizin uşaqlar, senator Голфилд?"
  
  
  "On altı yaşı tamam oldu, iki ay bundan əvvəl". O, öz əlləri ilə diz çalışdım özümü saxlaya amma mən gördüm ki, o, sarsıntı və nəzarət edə bilmir öz emosiyalarını. — Mən dəqiq təqib ih təlimatlara, — deyə o, nəhayət. "Mən heç bir fikir var idi ki, karta qoyulub ki, beynəlxalq təhlükəsizlik, hələlik mənə dedilər ki, niyə uşaqları saxlamaq məqsədi ilə alınmış girov. Amma indi ehtimalı var ki, Nepal olacaqdır dövlətin əlaltısı Pekinin..."
  
  
  "...çox vacibdir ki, inqilabçıları dayandırılmışdır", — sözünü kəsdi ego Хоук.
  
  
  — Elədir, — cavab verdi Голфилд.
  
  
  — Bəs milyon dollar?
  
  
  "Prezident artıq qayğı bu barədə, — dedi mənə Хоук. "Belə ki, mənim iş indi də ondan ibarətdir almaq üçün təmizlənməmiş brilyant və çatdırmaq ih artıq iyirmi yeddinci bu ayın çatdırmaq iki uşaq senator təhlükəsiz yerə, sonra isə geri qaytarmaq daşları", — dedim. "Bu mənə verir, çox vaxt".
  
  
  — Heç bir seçimi var, — qaşqabaqlı dedi Хоук. — Elə bilirsən, sən справишься?
  
  
  — Mən əlimdən gələni edəcəyəm ki, ser . Lakin hələ nə qədər ki,... baxdım Хоука, biz onun arasında incə, qısa dodaqları idi qalıb yeni сигара. "Məhz mənə keçirmək, bu brilyant vasitəsilə gömrük sərhədlərində ki, onun bütün пересекаю?"
  
  
  "Qaçaqmalçılığı." deyə cavab verdi. O dayandı, öz nəzər mənə.
  
  
  "Qaçaqmalçılıq, ser ? O, başını tərpətdi. "Lakin bir neçə şey var ki təşkil edə bilər..."
  
  
  Məni kəsdi monoton səs Хоука . "Ağ ev istəyir, bu əməliyyat hər hansı digər hökumət. Bu, olmalıdır, tamamilə bizim əməl və tamamilə məxfi. Əgər biz kimə deyək bir daha, xüsusilə hökumətə Nepal, nə olacaq переправить bu ölkəyə brilyant azn məbləği 1 milyon dollar, birimiz yəqin ki, saatlarla vaxt lazım olacaq hər hansı bir izahat. Bizdə sadəcə heç vaxt icad ağlabatan tarixi".
  
  
  Senator Голфилд bərk-bərk barmaqlarını gətirib вискам. "Kim bilir, harada var bu partizan agentləri və ya осведомители? Əgər o, ümumiyyətlə, düşünür ki, непальское hökuməti пронюхало bu barədə delle, onda mənim uşaqlar... — O, ah çəkdi. — Bu sən haqlısan , — dedim. "Şans var ki, mən попаду müşahidəsi altına, sonra onlar biləcəklər ki, brilyant artıq yoldadır".
  
  
  "Əmin olun ki, sizə tabe ih təlimat", — deyə Хоук. "Nə deməkdir ki, daha heç kəs bunu bilir geri" .
  
  
  "Qaçaqmalçılıq..." Mən bilirdim ki, bu səbəb ola bilər, böyük осложнениям.
  
  
  — Bu, yeganə yoldur, Nik. Yalnız belə biz biləcəyik çatdırmaq üçün oraya brilyant, belə qısa müddət ərzində və saxlamaq üçün bunları gizli saxlayacağıq.
  
  
  Senator Голфилд ayağa qalxdı, təşəkkür bizi nə üçün biz girişdilər tapşırıqlar. Ego-ələ idi, bərk isə qəzəbli baxış ego göz verib ki, o, hiss olmalıdır daxilində.
  
  
  O gedəndən sonra, onun və tərəf döndü Хоуку. O, artıq işləyib ssenari üzərində olan onu ifa edəcəyəm əsas rolu. — Sən alırsan, bank çeki, Nik. Ki-ki, siz çevirmək milyon dollar isveçrə франках".
  
  
  — Mən güman edirəm ki, mənə lazımdır, dərhal işə başlamaq, ser ?
  
  
  'Sabah.' O, çıxardı ətrafında qutusu, kafedra sarı notebook və diqqətlə tədqiq yazılmış. "Amma getmədən əvvəl Amsterdam, сходите öz дантисту".
  
  
  — Ser ?
  
  
  — Kifayət qədər öz дантиста. O, test edilmişdir, və təmsil təhlükələrin. Bununla belə, demək deyil emu daha çox iş haqqında istədiyiniz üçün etdi.
  
  
  Onun məmnuniyyətlə dinlədim hissəsi olan var, AH var idi, vaxt başa düşmək olar. Mənə daha çox idi gəlmək zaman vəziyyət yaranırdı.
  
  
  Başa çatdırdıqdan sonra brifinq, Хоук qalxdı öz yerindən. — Mən sənə ümid edirəm, Nik. Prezident və, demək lazımdır, Голфилд, ümid edirlər, uğur üçün bu missiyanın.
  
  
  Daha çox lazım idi sort əvvəl onun oturacağam səfər Amsterdam.
  
  
  Mühit, digər şeylər idi, o səfər mənim дантисту, orada mənim kimi bilirdi: Nick Carter.
  
  
  Amma elə deyil, kimi: Carter, Ləqəb, Киллмастер N3.
  
  
  
  
  Fəsil 2
  
  
  
  
  Bütün alıb öz əmr.
  
  
  Голфилду ən asan idi. Bir dəfə o, aldığı mesaj похитителей, emu dedilər ki, kuryer olacaq bir Nikolas Karter tərəfindən ego öz ofisinin. Biz otellər risk. Adətən onun iddia edirəm ki, fakt əməkdaşı Amalgamated Press and Wire Services, amma Xok deyil, düşündüm ki, bu əməliyyatından örtüyü kimi, xüsusilə onun gedirəm, uzaq ev.
  
  
  Əmr AH idi, daha düz. Ağ evi otel üçün yaşayış məntəqəsidir rusiya keçirilib olmadan сучка gedir. Əgər bir şey yanlış gedir əgər bir şey yanlış gedir plan üzrə, Xok навлечет üzərinə narahatlıq prezidenti.
  
  
  Mənim əmr artıq mənə verilmişdir qızıl подносе zamanı mənim brifinq ofisində Хоука. Məhz əvvəl onu almaq niyyətində idi, taksi, hava limanına, o toplanmış bütün əvvəl. "Ləqəb, hər şey sizdən asılıdır", — deyə Хоук. "Heç bir inqilab. Heç bir ölü uşaqlar. Heç bir itkin brilyant.
  
  
  Mən hər şey edə bilər, bu кивнуть. Bu idi, yumşaq danışmaq, xoşagəlməz vəziyyət, onun haqqında dururdu çox ehtiyatlı, lakin tələsik planlaşdırma ki, bəlkə, var idi bir tərəfindən bir çox səbəbləri onun keçirib əvvəlki gün ziyarət öz дантиста Aparılmışdır Шалиера.
  
  
  "Nik, sən heç bir ciddi..." — dedi.
  
  
  Və ona dedi: "Bert et mənə lütf və heç nə soruşma, mənə, bizə nə". İnanın ki, mənim безумства bir səbəb var. Bundan başqa, kimi çoxdan tanıyırıq bir-birimizi?
  
  
  'Peşəkarlıqla? Beş il.'
  
  
  — Yeddi — düzəltdi onu. "Belə ki, əgər onun xahiş edəcəyəm, sizdə xüsusi коронку üçün bir ətrafında mənim aşağı моляров, siz nə edəcəksiniz?"
  
  
  O, ah çəkdi və çiyinlərini çəkdi, одарив məni yorğun təbəssümlə дантиста. "Sonra onun надену xüsusi коронку soruşmadan nə üçün o".
  
  
  — Sən yaxşı oğlan Berton Шалиер, — dedim. Sonra onun geri söykəndi və ağzını açdı.
  
  
  Шалиер başladı işə görə daha heç bir şey yoxdur dedi.
  
  
  Ona sevindim ki, o, etibar edirdim, çünki mənə heç ego xüsusi təcrübə mənim yaşayış məntəqəsi rusiyanın başladı olmasaydı ilə o, ayaqlarını və ya çox güman ki, heç o dişin. Bu məhsulları nəzərdən keçirirlər mənim fikirlərimi zaman onun селл balıqçılıq Boeing-747 də Схипхол, Amsterdam. Zaman stüardessa ilə geri gəldi mənim ikiqat viski, su ilə, onun və icazə gözümə gəzməyə onun bədən ощупал onun ac baxışları, sonra baxdı ki, bütün insanlar işləyib сверхсекретных laboratoriyalarda AH . Onlar inanılmaz qəhrəmanları, axı olmadan ih bilik və bacarıqlarının öz yaşayış məntəqəsi rusiya heç vaxt başladı düzgün. Bu an bətnində təyyarə rahat işə düzəldim брезентовый çamadan ilə ən gözəl ikiqat alt-üst etdi, heç insan əli ilə yaradılmış. Bu olmadan məharətlə спрятанного kəsilmiş, onu heç vaxt bilmədim переправить люгер Вильгельмину vasitəsilə az хитроумное elektron avadanlıqlar, hava, demirəm artıq iki başqa mənim любимцах, стилете Хьюго və miniatür möhkəmlik Пьере.
  
  
  Və yenə də bu, qəribə bir duyğu var idi, orada yüksəklikdə min fut üzərində Atlantik olmadan üç, mənim qiymətli əhli olan onun belə istifadə edilmişdir. Onun застегнул uşaq кобуру olan, adətən idi Люгер. Zamşa ножны ki, adətən daşıyır azn стилете deyil, bağlı idi mənim предплечью. Yox metal ədəd məşğul olan терлась olardı ey mənim bud: kiçik qaz bombası ki, onu mehribanlıqla прозвал Pyer.
  
  
  Aşağıdakı altı saat edəcək ən yüngül üzrə bütün, çünki zaman onun прибуду Amsterdam, mənim artıq heç bir zaman istirahət, oturmaq ilə bir stəkan əlində imkan verir ki, öz ağıl və gözləri bir az gezmek.
  
  
  Bu an onlar çalışırdılar ki, azad heyrətamiz bir dənə də cins yubka və qəhvəyi замшевом kimi. Onu bilirdi onun növü. Amma mən bilirdim ki, bu səs-küylü küçələrində hong Kong, daha захудалым игорным müəssisələrinə Makao, daha təhlükəli, amma elə o qədər məşğul şəhərinin mərkəzi küçələri Манилы, Sinqapur və Тайбэя. Nə qədər onun bilərdi mühakimə, o евразийкой ilə olduqca uzun, düz qara saç və ən пышным orqanı tərəfindən bu tərəfinə Тропика Xərçəng.
  
  
  O, oturan iki yerlər sırasında üç nəfərdən ibarət licks pəncərəyə; onun incə çiyinləri сгорбились, ee gözləri idi kitab ki, qızcığazın iki incə əlləri. Onun heç bir şey kömək edə bilər. "Sizə nə baş səhifə yüz on üç?" Onun dediyi ilə ухмылкой, ümid edir ki, o, cavab verəcək.
  
  
  O, gözlərini qaldırdı, məhəl ухмылку, dedi böyük замешательством və сдержанностью daha onu gözləyirdi: "Bağışlamaq? Mən eşitdim ki, siz dediniz.
  
  
  "Mən soruşdum ki, ola bilərmi ki, mən onu sizə, nə baş səhifə yüz on üç".
  
  
  — Əbədi, — deyə o bildirib. "Onu artıq səhifəsində..." və o, baxdı onun kitabı "qırx". Bu, ədalətsizlik olardı.
  
  
  Mən nax yox idi əsər-əlamət diqqət. Ee səs absurd kimi центральноамериканский, baxmayaraq ki, zahirən ona çox idi əlamətləri sirli Şərq. — İçmək istəyirsən? — soruşdu, mən də çəkdirən. — Sağ olun, — dedi. "Mənim adım Andrea. Andrea Yuen, mister Karter.
  
  
  — Nik, — avtomatik olaraq düzəltdi onu.
  
  
  — Yaxşı, Nik. O baxırdı mənə ehtiyatla, maraqlı və bir az çaşqınlıqla. — Onu olardı otel kubok şərab.
  
  
  "Ağ və ya qırmızı".
  
  
  — Ağ, — deyə o bildirib. "Qırmızı şərab təsir göstərir diş". O an əlini geri çəkdi və dodaqlar, və onun ilk baxışdan gördüm ki, o bizə bir dəfə də olsun прикасалась üçün qırmızı şərab içməyə görə, hər şey sizin daha çox iyirmi ildir.
  
  
  "Var diş həkimi olan bir çox verərdim üçün üzərində işləmək də belə gözəl ağzı".
  
  
  — Bunu izah etmək olar fərqlidir.
  
  
  "Götürün, siz daha çox xoşuma gəlir", — deyə o təbəssümlə və axtardı стюардессу.
  
  
  Zaman qaldırılıb şam yeməyi xeyli расслабившаяся Andrea dəyişdi yerləri və indi oturmuşdu açıq yanımda. O serbest jurnalist və istiqamətləndirilirdi Amsterdam yazmaq üçün bir sıra məqalələr problemi narkotik dairələrdə, gənclər bu şəhərin. O, təhsilini başa vurub, iki il bundan öncə. İndi o hiss hazır rast gəlmək ki, bütün baş verə bilər . 'Hər şey?' — soruşdum üçün çalışırıq deyil, diqqət azn boz maddə, считавшееся бифштексом mənim boşqab. — Sən sevirsən suallar mı, Nick? — qız dedi yox, o qədər, necə штопора, nə kimi təsdiq edilməsi.
  
  
  "Asılıdır, biz kimə".
  
  
  O, mənə baxdı öz dərin qara gözləri və geniş gülümsədi. Lakin o zaman mənə baxıb, öz boşqab, təbəssüm yox oldu, amma onun gözləri пробежали туччи.
  
  
  "Mən hesab edirəm ki, aşağıdakı içkilər olacaq qaydada miss Юэнь," dedim.
  
  
  — Andrea, — düzəliş verdim, o da məni.
  
  
  Belə ki, yox idi qəribə bir şey odur ki, biz gedirdik üzrə Схипхола şəhərinə eyni bir taksi. Və zaman Andrea təklif otel Embassy ki, onun sözlərinə görə, idi, şəhərin mərkəzində yerləşir, ağlabatan qiymətə, mənə heç idi, uzun раздумывать əvvəl qəbul etməyə, onun təklif edir. Amma bir halda ki, mövcud bir şey kimi "çox yaxın mənim boyun yaxşı hiss etmək", onun qayğı ki, biz imzalanmış iki müxtəlif otaqlar. Bundan sonra oldu vasitəsilə zalı. Otel idi Херенграхте. Ценымногие daha adsız daha Hilton azn Аполлоне. Otel Ambassade idi tam təchiz olunub, o heç bir zahiri bicili ki, başqa bir görmək amerikalı turistlər.
  
  
  Hər dəfə onun oluram Amsterdam, onun çalışıram ki, bir restoranda yemək Bali. İh təqdim yeməyi bir düyü stul. Biz yalnız vaxt baxmayaraq fərq vaxt ki, biz hər iki hiss var idi, daha xoş müəssisələrinin qalan sərf pm.
  
  
  Andrea başladı danışmağa. O, mənə danışırdı ki, onun uşaqlıq, öz ata-китайце, ana-amerikanlı. O, prototip qonşuluq qız, yalnız bir az daha sivil, daha çox mümkün idi ki, ehtimal üzrə onun mənşəyi ilə Orta Qərbin . Və bu artıq onun baxırdı bilər, oturan əksinə, məni masa arxasında daha çox onun otel və s. Yəqin ki, bu idi mənim son çıxış üçün nə qədər vaxt, onun otel maksimum istifadə edir.
  
  
  Yanında restoran və onu çağırdı ki, bir taksi проехало vasitəsilə Лейдсестраат. Andrea навалилась mənə подавила зевоту və gözlərini yumdu. "Siz cavab verən ən xoş insanların zaman səyahət", — deyə o bildirib. "Bu gözəl axşam, Nick".
  
  
  — Bu, hələ axını, — təkzib meydana kiv mesajları onu hey.
  
  
  Onun artıq teleqram göndərib AH, onlara bildirmek üçün onun harada dayanıb, amma, biz otel geri, counter yox idi məktublar, gözləyir məni. Əgər клера baxdı, bir az maraqlı (və bir az ревнивым, onu təsəvvür edə bilərsiniz), onun demək olar ki, heç hiss etmirdi. Bu anda idi, yalnız bir fikrinizi və Andrea ehtiyac yox idi inandırmaq mənə qoşulmaq mənim üçün otaq içmək son fincan brendi.
  
  
  "Sadəcə, icazə verin, düzeltmek," dedi; köhnə təklifi, lakin fikrincə, bundan ətrafında onun tam nəmli dodaqlar, böyük mənası yoxdur, tamamilə yeni.
  
  
  Və o, öz sözünə sadiq. Ancaq onun разделся çalışdım don rahat qəddar xələt, necə sakitcə qapısını döydü mənim otaq. Bütün, ki, hey, ehtiyac yox idi, görmək Вильгельмина, Хьюго və Pyer, etibarlı gizli idi. Onun fikir yoxlanılır otağa son dəfə açmazdan əvvəl onun qarşısında qapı.
  
  
  — Bəs onun, elə bilirdim ki, mən cəsarətli, — deyə o, öz qara ipək paltar свисавшем qədər cinsi. Gecə köynəyində idi şəffaf. Onun kiçik möhkəm sinə istilik snuggled mənə zaman onun притянул ee özünə. Tərəfdən ayaq və захлопнула qapı. Azad əlini onun kilidləri, onun vasitəsilə də bir an ehtiyatla aşağı, onu yataq.
  
  
  Bu hərəkət mənə aşağıda, onun dili высовывался altından yumşaq və ac verir. O, artıq məktəbli, mən isə heç bir məktəbli. Onu hiss etdim, onu necə uzun dırnaqları çəkirlər maraqlı naxışlar mənim geri. Ee dil впился mənim ağız zaman onun keçirib əlləri ilə qədər onun бедрам, mən istəyirəm araşdırmaq onun.
  
  
  — Yavaş-yavaş, yavaş-yavaş, Nik, — pıçıldadı. "Vaxt doludur."
  
  
  Amma mənim səbirsizlik götürdü və o, əlini uzatdı və расстегнула mənim xalat, onun шталь daha gözləyin. Xələt валялся unudulmuş mərtəbəsində yataq yanında. Yumşaq sarı işığında onun dərisi görünürdü sarımtıl-qəhvəyi, hamar və elastik edir. Bilmədim налюбоваться etdiyi zaman o, вытянулась və раздвинула ayaqları üçün imkan, mənim gözlərinə heyran yumşaq xəz arasında onun budları. Onun уткнулся də həm üz, dönüb vermək hey, bütün оборудова mənə bildirin. Bütün bundan başqa, ki, sonra mənim adımdan meydana olardı təyin N3.
  
  
  Onun dəriləri yoxa çıxmışdı yaradır. İndi светился yalnız üz və mənim yol zəngli saat. Qaranlıq otaqda onu gördüm ki, saat neçədir. Üç saat. Onu gözlədi, hələ ki, mənim gözləri привыкнут üçün demək olar ki, tam qaranlıq. Sonra yavaş-yavaş və səssiz, onun соскользнул yataq və ayağa qalxdı. Onun baxdı həm yuxarıdan aşağı. Onun sifəti повернулось mənə, həm o поднесла əlini vardır, kimi kiçik bir cam kimi a wilted gül. O baxdı, bir uşaq kimi, həmin o silahsız. Onun, ümid edirdim ki, o, məni məyus edəcək.
  
  
  Onun tapdı, açarı onun otaqları, harada azalıb ego mərtəbə. Onun yenidən baxdı bilər. Nəfəs Andrea idi, dərin və düz, heç bir əlamət, ki, o, özünü спящей və ya günahsız. Amma bir şey грызло dərinliyində mənim mind, altıncı hissi yüksək şüur məhrum mənə dinclik olan belə çıxılmaz var idi mənim bədən.
  
  
  Onun çox uzun bu casus sənət. Yenidən və yenidən onu məcbur qərarlar qəbul etmək, riskə getmək. Eyni gün axşam və gediş vasitəsilə otaqları, onun otel, əmin olun ki, mənim heyvanlar instinktlərdən deyil, yer tutublar ümumi mənada.
  
  
  Dəhliz idi пустынен, qalın teddy xalça заглушал mənim shaggy. Əsas rəvan daxil kilid, cd sistem. Onun çevirdi qələm və içəri girdi. O tərk edib, öz çamadanını yataq, geniş раскрытый olan виднелась dəstə geyim və tualet ləvazimatları. Ee bag çiyin üzərində təcrübəsi Гуччи oturmuşdu, qənimət kimi, taxta gizli yataq var. Onun açdı, пряжку və порылся məzmunu. Onun xahiş pasport Andrea, ümid edir ki, o, təsdiq edir ki, bütün mənə dedi.
  
  
  Amma bu yox idi.
  
  
  Növbəti səhər biz yenidən sevişmişik. Amma şirin, xoş tingling ki, onun hiss keçən gecə, yoxa çıxmışdı. Günəş artıq dururdu yüksək металлически-mavi, göy, zaman çıxdı və onun ətrafında otel, hələ də heç bir dəlil olmadan ki, mən düşündüm, mənə lazım idi. Ola bilər ki, o, məhz belə idi, kimi hey, dedilər, adi американкой qarışıq qan. Lakin hələlik onu gördüm ki, onun pasportu, onun olmaq niyyətində deyil yarım, belə доверчивым və yarım belə доверчивым kimi keçən gecə.
  
  
  Əgər Andrea və gördüm dəyişiklik əhval-ruhiyyə, o, bunu göstərdi. Mənə çox təəssüf, mənə dəhşətli idi bağışlayın, amma mən məzuniyyətdə və lazım idi ki, daha çox etmək üçün narahat onun обидах.
  
  
  Dərhal sonra bol səhər yeməyi onun gəlib Credit Suisse. Bir çox insanlar sadəcə gəlib çek milyon dollar. Kimi, yalnız onun elan edib, onların niyyətləri, məni qarşıladılar qırmızı xalça. Mister van Зейден, odin üzrə direktorlar, aparıb məni öz şəxsi kabineti. Yarım saat sonra o, şəxsən отсчитал bir az daha üç milyon isveçrə frankı.
  
  
  "Ümid edirəm ki, hər şey qaydasındadır, cənab Karter", — dedi, - sonra.
  
  
  Onu əmin etdim ki, onu daha çox ola bilər razıyam. Sonra onu yandırdı "Вирджинию" ilə выбитыми filter imzası "NC" . "Ola bilər ki, siz çox yaxşı oğlansınız, mənə kömək etmək üçün başqa bir məsələdə" dedim.
  
  
  "Və nə barədə, cənab Karter?"
  
  
  Ona imkan verdi ki, tüstü bürüyürdü çıxmaq ətrafında yerində tərəfində rta. — Brilyant, — dedim, geniş təbəssümlə.
  
  
  Van Зейден verdi mənə lazım olan bütün məlumat. Baxmayaraq ki, Amsterdam Antwerp və bu iki böyük алмазными mərkəzləri Avropada, onun otel və alış-veriş etmək, cəlb özünə əlavə bir şey diqqət. Nə qədər mənə məlum idi, bu zaman üçün mənə artıq izləyib bir və ya bir neçə agentləri-шерпов.
  
  
  Ən delle var idi, dumanlı və narahatlıq hissi ki, məni izləyirlər zaman onun çıxırdı bank vasitəsilə bir neçə saniyə sonra. Onun dayandı heyran vitrin. Çox deyil, ona görə ki, mən nə istəyirdim, çünki nə qədər ki, öz əksini pəncərə şüşə verdi mənə araşdırmaq imkanı tərəfə küçələr. Kimsə, elə tərəddüd qarşısında qəhvə, onun şəxs idi ki, gizli bir kölgə. Azalması ilə qədər bucaq, onun hərəkət etdirin başını çevirdi, amma hər şeyi mən gördüm ki, bu insanlar atan alınması, insanlar da, gedən iş.
  
  
  Və yenə də hissi, heç bir yerə getməyib, zaman onun bir az sonra çıxardı üçün Mərkəzi вокзалу. Hərəkət Дамраке idi çox məşğul görmək üçün güdür olub mənim haqları. Kimi, yalnız onun var stansiyası, mənə asan idi fitil ilə izdiham. Onun alıb geriyə bilet qədər fəxri prezidenti, haaqa, bu, təxminən əlli dəqiqə qatar. Səfər keçirilib olmadan hadisələri. Mənim преследователь, əgər mənim təsəvvür deyil oynadı mənimlə pis zarafat olmalıdır itirilibmi arasında haradasa bankı və Mərkəzi stansiyası.
  
  
  Yaxınlığında Маурицхейса biri və ən yaxşı kiçik muzeylər bütün Avropada və onun aşkar извилистую dar küçəyə baxdım ki, istəyirdi. Hooistraat 17 kiçik idi üzük barmağı bir ev, bir az daha geniş, daha tipik evdə kanalları Amsterdam.
  
  
  Ona zəng edib zəng və шталь gözləmək görən küçəyə dağıtmaq üçün son sual ondadır ki, mənim gəlməsi Гаагу keçib gözədəyməz. Amma Hooistraat idi tək, və bir neçə dəqiqə qapı açıldı və o, gördü insan раскрасневшимся, parlaq-qırmızı şəxs сжимающим bir tərəfdən ювелирную lupu və digər прислонившейся gün.
  
  
  — Hər vaxtınız xeyir, — dedim. Mister van Зейден üzrə Credit Suisse fikirləşdim ki, biz bilərdik iş aparmaq . Sən...'
  
  
  — Sinif van de Хеувел, — o cavab verdi, heç çalışır, məni dəvət daxil olun. — Bəs nə işi siz düşdü, ser ?..
  
  
  — Karter, — dedim. Nikolas Karter. Onun otel almaq olardı ki, bir neçə təmizlənməmiş daşlar. Алмазова.
  
  
  Sözləri sarqsyan kimi havada bubble. Amma sonunda bubble və o, dedi: "həqiqətən. Həqiqətən.' Ego diqqət çox ağır idi, amma aydın. "Bura edin."
  
  
  O bağladı və kilidləri üçün bizə qapı.
  
  
  Van de Hevel sərf mənə sönük освещенному dəhlizi. Sonunda o, açdı, ağır polad qapı. Dərhal onun сузил gözü bir anda kor, parlaq günəş, işıq, льющимся o, ideal kvadrat otaq. Bu idi ego kabineti, ego böyük sığınacaq. O bağladı üçün bizə qapı, gözümün tez оглядели ətrafında hər şey.
  
  
  "Oturun kafedrasında, mister Karter", — deyə o, mənə işarə stulun üstünə çökmüş var-taxta kreslo, buludlarla uzun qara məxmər скатертью. Kafedra edib ödənişlərin düz altında böyük pəncərə vasitəsilə bir лился günəşli, müqəddəs; yeganə doğru yer üçün hökm kimi brilyant.
  
  
  Əvvəl Клаас van de Хевель arada nəsə demək, onun полез daxili dəqiqə groped sakitləşdirici кобуру ilə Вильгельминой. Sonra onun досталь десятикратную ювелирную lupu qoydu lupu azn kreslo. Dəyirmi masada, geniş şəxs van de Хевеля oynamışdır zəif kölgə təbəssümün.
  
  
  — Mən görürəm, siz bir deyil, bir həvəskar, mister Karter, — razılıqla deyə mızıldandı.
  
  
  "Bu gün siz bilməsəniz, bunu özümə rəva", — dedim. Reytinq Киллмастер daxil olaraq, özünü daha çox yalnız bilik silah, karate və qabiliyyəti outsmart düşmən. Siz ixtisaslaşmış bir çox şeylər, o cümlədən, qiymətli daşlar. "Mən burada çevirmək üçün üç milyon isveçrə frankı azn təmizlənməmiş daşlar. Və mənə lazımdır daş çəkisi daha əlli каратов " .
  
  
  — Mən əminəm ki, ola bilər sizə faydalı, — dedi, - mənim ev sahibi olmadan, heç bir tərəddüd.
  
  
  Əgər van de Хевель və təəccübləndim, ifadə ego şəxslərin olduğunu və izlər bu qarışıqlıq. Ətrafında metal şkaf ödənişlərin birbaşa əksinə yerlərdə onun oturdu, o досталь val üzrə, обшитый belə edirlər, necə və masa. Cəmi nen idi, altı paketi ilə daş. Deyirəm, bizim sözləri, o mənə uzatdı ilk.
  
  
  Brilyant idi tabutu папиросную kağız. Onu ehtiyatla çıxarıb, qablaşdırma və nəfəs keçirilmişdir. Parlaq rəngli göy qurşağı мерцали mənim gözlərim qarşısında atəş искрами пойманного yanğın. Daş, elə idi, əla keyfiyyət, ancaq mən edə bilmək, yəqin ki, hələ onlara baxdı vasitəsilə büyüteç.
  
  
  Onun oteli, yalnız brilyant ən yüksək keyfiyyətli, çünki ih ola bilər satmaq açıq bazarda. Əgər onlar əvvəlcə aşağı keyfiyyətli idi, AH, heç vaxt qaytara bilər öz investisiyalar 1 milyon dollar. Ona görə də onun birbaşa, daxil, lupu və sağ göz götürüb bir-birinin ətrafında daş. Keçirilməsi ego arasında böyük və şəhadət barmaqları ilə, onun ona baxdı vasitəsilə büyüteç. Onun повертел əlində böyük xammal daş və gördüm ki, o elə mükəmməl, elə görünürdü невооруженному göz. Daş idi uyğun rəng bir parça olmadan işarə gücləndirir məşğul olan уменьшала olardı ego dəyər. Qüsurları yox idi, başqa kiçik nağara boyunca bir tərəfdən. Lakin başqa лупа deyil üzə çıxardı bizi вееров, bizə daxiletmənin, bizə bubbles, bizə bulud, bizə başqa пятнышек.
  
  
  Belə ki, onun bunu artıq iyirmi dəfə seçilməsi, yalnız onlar, daşlar idi ki, mütləq təmizlik və ağ rəng. Bəzilərinin idi углеродные ləkələr, проникавшие belə dərin içəri ki, портили təkmilləşdirilməsi. Digər edilmişdir crystal lentlər və daha bir idi xoşagəlməz дымки, onlardan xilas edə bilər, hər hansı bir təcrübəli alıcı brilyant.
  
  
  Nəhayət, bir saatdan sonra mənim kolleksiyası daşların ümumi çəkisi bir qədər az altı yüz karat.
  
  
  Van de Hevel soruşdu zaman onun bitirib. — Siz seçimi razı, mister? Karter?
  
  
  — Deyəsən, yaxşı, — dedim. Onun çıxartdı ətrafında daxili cibindən bir qutu isveçrə frankı.
  
  
  Van de Hevel davam ciddi riayət işgüzar etiket. O, sayıbdır ümumi dəyəri daş-qaş və irəli sürməkdə mənə hesabına. İdi bir az az üç milyon frank ki, ona gətirmişəm ətrafında Amsterdam. Zaman geri payment bitdi, o baş əydi. — Глик idi ацлаха, — deyə o bildirib. Bu iki идишских söz olan tacir brilyant haqqında qərar qəbul edir alınması və bağlayır, insan öz sözünə. Sağ olun, Cənab Van de Хевель, — təkrar. "Siz mənə çox kömək etdi" .
  
  
  — Səsvermə üçün nə onun, burada mister Karter. O, müəmmalı-müəmmalı gülümsədi və mənə gətirib gün.
  
  
  Brilyant etibarlı saxlanmışdır alüminium тубе, oxşar o ki, qoysunlar siqar ilə məşğul olan idi sıx bağlıdır. Zaman, onu bir addım da küçəyə Hooistraat, onu eşitdi, kimi Клаас van de Hevel bağladı mənə görə ön qapı. Günəş artıq idi низменному azn безоблачном göy. Tezliklə hücum twilight, ona görə də birbaşa onun boş küçələrdə mən arzulayıram almaq stansiyası və geri Amsterdam.
  
  
  Artıq Amsterdam gedir təxminən üç qatar saatda, ona görə də mənə lazım deyildi tələsmək. Lakin gəlişi ilə сумерек mənim qarışıqlıq da gücləndi. Onu görməmişəm, haqq və xam, soyuq külək əsirdi mənə, şimal-şərq. Onun qaldırdı yaxası öz palto və qaldırdı addım daha бдительный və ehtiyatlı, daha heç. Var idi brilyant milyon dollar. Qarşıda isə onlarda daha çox min mil qədər krallığının Nepal. Ən az mən istəyirdim ki, itirmək fidyə, o fidyə olan шерпы silah almaq üçün başlamaq üçün öz inqilab.
  
  
  Shaggy əks səsləndi mənə arxasında zaman onu tələsik stansiyası. Onun baxdı və gördü yalnız сгорбленную rəqəm qoca отягощенную ağırlığı перегруженного təsərrüfat bag. Arxasında həm qoymaq пустынная xiyabanı, обсаженная ağacların; yalnız удлиняющиеся kölgə отбрасывавшие öz qəribə formalı asfalt. Əgər varlı, dedi öz özünə.
  
  
  Amma bir şey yanlış görünürdü ki, o, nə mən anlaya bilmədim. Əgər mənə görə izləyirdik, onda kim məni təqib idi görünməz. Bununla belə, o niyyətində deyil çevirirsən qədər almaq lazımdır Amsterdam və heç bir qoymaq lazımdır daş təhlükəsiz otelin. Yalnız bundan sonra ona imkan olsaydı, özünə müvəqqəti lüks rahat bir nəfəs nəfəs.
  
  
  Десятиминутная gəzmək təcrübəsi Хустрата qədər vağzalının başa çatdı, əvvəl onun macal bunu dərk. Qatar uyğun beş dəqiqə, və onu səbirlə gözlədi platformasında çalışır, uzaq artan izdiham sərnişin rush saat ərzində. Onun hələ olmuşdur keşiyində, amma mənim daim двигавшиеся göz улавливали ki, heç bir şey zahirən az da olsa, şübhəli bir şey ola bilərdi səbəb olsa da, kiçik bir həyəcan. Onun baxdı boyunca platforma, gördüm приближающийся qatar və gülümsədi özümə.
  
  
  Kim bilir, sən harada idin, həmişə onun özünə, gözlərini gözləri ilə yaxınlaşan qatar. Qığılcımı слетали ilə rels kimi rəngarəng flash diamonds алмазах. Onun скрестил əlləri sinə və hiss sakitləşdirici выпуклость alüminium borular. Sonra onu, hiss etdim ki, kimsə toxundu, mənim mobil təxminən, çətin əl oğrun yaranmış ətrafında heç bir yerdə.
  
  
  O an mənim qulaqları eşidildi оглушительный səs qatarı, atmaq onun sol ayağını geri. Arxadan zərbə, yaxud illərdə-it-ця-ki, idi qırmaq коленную fincan kim cəhd gəzmək mənim mobil arxamda. Ancaq əvvəl onu kimsə edib, məni толкнула irəli cüt güclü əl. Onun sarsıldı və bağırdı qalmaq üçün çalışır dik. Qadın qışqırdı və onun царапал разреженный hava, və daha heç nə. Onun endi relslər dəhşətli nərilti ilə zaman qatar yayma üzrə yoldan, min ton dəmir və polad hazır idi roll kimi mənim pancake.
  
  
  Çox qanlı pancake.
  
  
  
  
  Fəsil 3
  
  
  
  
  Mən heç vaxt düşünmək.
  
  
  Onun qeyri-iradi hərəkət. Nə qədər gücüm, bizə qalırdı, onun перекатился yan dar arasında yer platforma və поручнями. Uğultu və vəhşi qatarlar fit ancaq onlar mənim qulaqları. Onun прижался arxası kənarında platforma və gözlərini yumdu. Bir мчащийся vaqon-birinin ardınca проносилась mimmo məni. Məni saxlayırdı, ətrafında qaynar qığılcımlar isə зловонный külək, elə bil, isti nəfəs, ən cəhənnəm гончей, мчался mənim yanaqlar, hələ ki, mənə elə gəldi ki, mənim dəri вотум-вотум birinci.
  
  
  Sonra qapının şiddətli визг əyləc. Dərhal sonra bu hava elə ağlayır qadın oxşar ağlayır перепуганных heyvan jungle. Zaman onu yenidən gözlərini açıb — bağladı, onun ih-dən toz və искр — mən tikdi bir təkər ətrafında vaqon. Çox yavaş-yavaş onlar yenidən çevirməyə başladı, belə ki, bir neçə dəqiqə şəhərətrafı qatar hərəkət etməyə başlayıb arxa gedişi.
  
  
  "Sən bunu Karter, — fikirləşdim mən. Belə ki, сохраняй əmin-amanlıq, отдышись və fikirləş, necə olmalıdır sənin növbəti addımdır. Onun əvvəllər də olmuşam, təhlükəli hallarda, lakin bu dəfə ona idi licks ölüm həmişəkindən daha. Bir var pis свинцовая таращить göz пролетевшая mimmo rəhbərləri və tamamilə başqa zaman üzərində sənin вотум-вотум прогремит bir qatar, lokomotiv ilə пятнадцатью vaqonun. Əgər bu dar arasında yer platforma və рельсами, Killmaster-a N3 daha çox olmazdı. Onda mənim bədən olardı разбросано üzrə yoldan bir qalaq kiçik ədəd dəri, sümük və раздробленного beyin maddələr.
  
  
  Birdən yenə oldu açıq. Onu ehtiyatla başını qaldırdı və gördü bir çox qorxaraq və недоверчивых göz. Rəisi stansiyası, avtobusun sürücüsü qapıları, sərnişinlər sanki, hər şeyi, eyni zamanda o sighed rahat nəfəs. Onun ayağa qalxdı, yaşca. Mənim isveçlilərin idi arxadan cırıldığını və orqan idi əhatə синяками və ağrıyırdı, elə bil, onun keçirmişəm bir ətrafında ən dəhşətli döyülməsi həyat. Amma sağ və brilyant hər şey daha təhlükəsiz idi təşəkkür xüsusi сконструированной кобуре ki, bağladı, onun daxili tərəfində əlləri çox oxşar zamşa ножны olan Хьюго, daim ayıq-sayıq idi. Alüminium günəş eynəkləri sıx помещался bu кобуре, bizə də bir карманник heç vaxt bilməzdim ki, ego tapmaq köməyi ilə və ya yardım olmadan грохочущего qatar.
  
  
  Avtobusun sürücüsü qapıları tez dedim üzrə-голландски: "necəsən?"
  
  
  'Əla.' İngilis dili onu, əlavə etdi: "Mən özümü yaxşı hiss edirəm. Təşəkkür edirəm.'
  
  
  'Nə oldu?' — deyə o, əlini uzatdı və mənə yardım qalxa platforma.
  
  
  Bir şey подсказало mənə заткнуться bu barədə. — Onun itirilmiş tarazlığı, — dedim. "Bədbəxt hadisə". Əgər bu asılıdır, mənim, onun istəməzdim üçün вмешивалась polis.
  
  
  "Sözlərinə görə bu xanımlar dərhal sonra o, necə düşüb, platforma vasitəsilə перебежал kişi", — deyə sürücü. O da qeyd qadını orta yaş yanında ilə məşğul olan baxdı ilə solğun kimi, təbaşir, şəxs və kədərli bir ifadə şəxslər.
  
  
  — Heç nə bilmirəm, — dedim. — Mən... mən dövrəyə girdi, səsvermə, və bütün.
  
  
  "O vaxt ehtiyatlı olmaq lazımdır ki, həmin andan, ser ", — deyə rəisi stansiyası ilə aydın предостережением səs.
  
  
  — Bəli, onun olacaq bu edin. Bu, qəza olub, səsvermə, və bütün — təkrar.
  
  
  Avtobusun sürücüsü qapıları geri ön vaqon və qatar yavaş-yavaş əvvəlki yerinə qayıtdı. İzdiham sərnişin davam baxaraq mənə, amma ih sorğu, maraqlı gözləri idi ценымногие çox uşaq yalnız az qala убивщий məni qatar. Zaman, gün açıldı, onun sel və gözlərini saxlanılır diz. Bir neçə dəqiqə biz скользили üzrə окраинам fəxri prezidenti, haaqa və qayıdıb Amsterdam.
  
  
  Saat sürücü mənə verdiyi üçün kifayət qədər vaxt bütün düşün. Onun heç bilmədi öyrənə bilərmi нападавший bağlı ola шерпами. O, əgər guya ki, məsələ, ola bilər ki, adi карманником qəbul etmiş, mənə görə varlı amerikalı biznesmen-səyyah. Başqa seçimi ondan ibarət idi ki, ih göndərdi Van de Хевель qaytarmaq üçün brilyant qoymaq üç milyon isveçrə frankı öz dəqiqə. Lakin van Зейден ətrafında bankın məni əmin etdi ki, van de Хевель çox etibarlı. Onun şübhə var ki, vaxt var idi niyyətindəyik və hesab edirəm ki, belə bir коварную ikili oyun. Yox, bu, olmalı idi, başqa kimsə olsa idi, bizə heç bir anlayışı haqqında ego şəxsiyyət. Kişi və ya qadın, переодетая kişi qaçır platforma vasitəsilə. Hər şey idi, mən idim, güman etmək. Və bu, heç də belə ki, guya, və çox.
  
  
  Onun bilməzdi görəsən qərarına olub olardı шерпы müraciət senator tələbi ilə əlavə girov kimi yalnız onlar var, öz əlləri təmizlənməmiş brilyant. Əgər belədirsə, onda onlara heç bir şey itirmək mənim ölüm... hələ ki, var bu brilyant. Və əgər bu adam heç göndərilib шерпами, bu, ola bilər kimsə üçüncü işləmiş, onun özü, ya da kimsə idarə внедриться bu inqilabi təşkilata. Lakin hələ də heç bir müəssisələrinin öyrənmək, hansı qərarı hara uyğundur. Bu kimi idi, açarı cibində, amma yox idi qalalar üçün cəhd edir. Ən azı, bir onu əmin idi: Amsterdam daha çox idi mənim üçün təhlükəsiz və daha sürətli, onun выберусь bu şəhər ətrafında, o qədər yaxşıdır. Onun qərarına təşkil davamı səfər növbəti səhər.
  
  
  Ancaq əvvəl bu ona edəcəyəm, onun ilk öyrənmək, necə aparıb, onun bir gün nadinc və раскованная avrasiya qız. O, tamamilə bilərdi ziyarət Гаагу. Və bu olmasaydı, təsadüf deyə fikirləşdim.
  
  
  Bundan başqa, bu oldu çox şad fikir. Qətiyyən.
  
  
  Sol onun üçün əsas öz otağı masa. Orada o, məni gözləyirdi ilə birlikdə məlumat versin. Onun açıb kvadrat kağız hesabatı və oxudu: nə üçün getmək otağa içki beş saat? Andrea.
  
  
  Hələ ki, fikirləşdim ki, ümid edir ki, o, mənə göstərəcək amerika pasportu. Bu və maraqlı tarixi haqqında, o aparıb bir gündür. Ona görə də onun yuxarı qalxdı, заперся öz otağında və простоял günəşin altında isti duş demək olar ki, otuz dəqiqə. Bu, təraş və paltar qaytardıq məni doğru məcraya. Tərk ona brilyant təhlükəsiz otel kimi saxlamaq ih otaq idi, çox risklidir. O niyyətində daha çox risk olardı ki, o, bu etmək.
  
  
  Люгер Вильгельмина zərər baxmayaraq düşən ki, onu edib. Onun yoxlanılır, onun əvvəl сунуть geri кобуру ki, geydiyi altında курткой. Sonra, son dəfə baxma güzgü çıxdı və onun ətrafında otaqları və mütləq kilidləri öz arxasınca qapını. Mən getdim dəhlizlə ki, ümid Andrea Yuen verə bilər mənə bütün cavablar kimi mənə elə gəldi mənə lazım idi.
  
  
  Amma, heç azalması ilə qədər onun otağı, onun başa düşdüm ki, mənim siqaret bitdi. Məndə hələ bir az da vaxt buna görə də onun düşübdür lift foyesində üçün axtarış ticarət avtomat.
  
  
  Orada meneceri tapdı məni, hələlik onun клал bir neçə гульденов və четвертаков bu ac oyun avtomatları. Kimi, yalnız onun düyməsini basdı öz seçimi ilə, səhvlər yazaraq rahatsız ki, mən yalnız yandıran son ətrafında öz xüsusi siqaret, o, mənim çiyin patted. — Hə, mister Karter, — deyə o bildirib. "Necə gözəldir."
  
  
  'Nədir?' — soruşdum, təxirə bir qutu siqaret. — Tapmaq üçün səni burada. Onun yalnız ki, zəng etmişdi, sənin otağına, lakin cavab almayıb. Var, telefonun zəng sizin üçün. Əgər istəyirsinizsə,, bilərsiniz, söhbət var, dayanır.
  
  
  Onun düşündü ki, Şahin olub, mənə vermək üçün son təlimat. Ola bilsin ki, senator Голфилд əlaqə похитителями və bildirib ki, məlumat məşğul dəyişəcək mənim planlarımız vardır. Piştaxtanın onu, dönüb geri kassir və götürdülər. "Salam, bu Karter", — dedim gözləyir eşitmək incə, жестяной variant зычного səs mənim rəisi. Bunun əvəzinə o, kim idi xəttinin digər sonunda, absurd, elə bil, o, səmimi köşedeki.
  
  
  'Nik?' o, dedi. — bu, Andrea. Onun çalışırdı əlaqə sizinlə bütün gün.
  
  
  'Sən nəyi nəzərdə tutursan?' Onun dedim, bir şey məhəl olunacaq ki, məni vurdu, necə oven təsadüfdür. 'Bütün günü? - Mən düşünürdüm ki, поднимусь yuxarı, içmək üçün, sənin otağında?
  
  
  "Haradan?" dedi.
  
  
  — Sənin otağında burada oteldə. Sən hardan звонишь?'
  
  
  — Van-de-Verəcəyəm, — dedi. "Mən heç vaxt heç bir şey haqqında yazırdı zövq istəyirdi ki, içməli. Onun otelin xahiş, heç bir şam olub, biz birlikdə, səsvermə, və bütün.
  
  
  "Məgər sən, tərk mesaj üçün məni masa?"
  
  
  'Mesaj?' — təsdiqləyib o artırmaqla səs. 'Xeyr, əlbəttə, xeyr. O idi, bütün günü burada söhbət oğlan və qızlar Paradiso bu Weteringschans. Mənim üçün kifayət qədər material, mənim maddəsinin birinci. Yeri gəlmişkən, haqqında işlənmiş narkotik...
  
  
  — Qulaq as, — tez dedim. 'Qalın yerdə. Görüşərik meydanında Xanımlar iki saatdan sonra. Əgər məni olmayacaq yeddi, sən getsən biridir. Mənə daha nə lazımdır ki, elə burada, bu oteldə.
  
  
  — Sən deyirsən ki, belə idi. Mən sizə bir şey kömək?
  
  
  "Yox, onu dedi. Sonra onu fikrimi dəyişdim. 'Bəli, bir şey var. Harada pasport?
  
  
  'Mənim pasport?'
  
  
  'Əslində.'
  
  
  — Mən bilməsələr ego azn rack. Nə oldu?'
  
  
  Heç bir şey ona dedi böyük relyef. — Amma siz baxın, yeddi. Ən azı , mən buna ümid edirdim .
  
  
  Zaman onun dəstəyi yerinə qoydu, onu bilirdi ki, nəhayət almaq, əlaqə, bir ускользал məndən bütün gün. Kim təqib mənə Credit Suisse, açıq-aydın üstün və Haaqada. İndi onlar burada daha çox intim partiya otaqda Andrea Yuen. Görüşü ilə məşğul olan, o ümid, cavab bir çox məsələləri.
  
  
  Zaman o biri idi lift, onu çıxarıb Вильгельмину üzrə кобуры. Саночника tumurcuqları çox etibarlı, ona görə də ehtiyac yox idi verə islah son dəqiqə. Bundan başqa, bəhanədir çəngəl dəyişib üçün belə bir səy idi əla başqa. Bu ki, aldı, çox az vaxt. Таращить gözləri onu top atəşinə tutacaqdır o an onun göstərəcəyəm təzyiq. Lakin mən istəmirdim istifadə , əgər mənə yox idi. Ölü deyil, danışırlar. Mənə lazım idi, yox, cavab bədən.
  
  
  
  
  Fəsil 4
  
  
  
  
  Запертая qapı deyil müdafiə ismət xanımlar isə anonimlik qatil. Bir gün otaq Andrea onun nəfəsini və шталь gözləmək dinləmək малейшему səs.
  
  
  Ego yox idi.
  
  
  Bundan sonra da dəhlizi üzrə загрохотал lift. Onun hiss yüngül qıcıq və axsitan аленка ilə bir ayaq başqa. Вильгельмина çarpayı mənim əlini. Biz həm yaxşı çəki paylanması, demək olar ki, yaxşı rəqəmdir, və o hiss düz və inamla zaman onun нажимал barmaq çox həssas bir bəhanədir çəngəl. Kim bizi gözləyirdi daxilində, eqo var idi ki, приколоть mənə medal qazanıb. Amma onu, əlbəttə, heç verdi ki, onların həlli всадить güllə mənim ildırım. — Andrea, — çəkib apardı, mən sakitcə qapısını döydü. "Bu, onun... Nikolas... Nikolas Karter".
  
  
  Cavab vermək əvəzinə, onun eşitdim shaggy: çox ağır qadınlar və çox ehtiyatlı olmaq artıq ümidli. Amma mən maksimum dərəcədə ehtiyatlı olun. Onun прижался arxası inilti dəhlizdə zaman əsas çevrildi qala. Bir neçə dəqiqə qapı qələm düşdü və qapı açıq partlayış. Hər şey qaçıb oda ətrafında idi zolağı ağ dünya. Bu idi ya indi, ya heç vaxt.
  
  
  Ya mənə снесло başını, heç kim idi içərisində kifayət qədər ağıllı olduğunu dərk etmək üçün ölü Nick Carter demək olacaq milyon çatışmayan brilyant. Onun və ümid edirdi ki, onlar və вполовину heç belə axmaq kimi düşünürdüm. Вильгельмина göstərdi sinə дородного голландца ilə kətan başını.
  
  
  Ego böyük barmaqları var idi засунуты üçün kəmər мешковатых şalvar, lakin ego geri həyata yapışdırılması Астра. 32 qarşı гладкому, смертоносному стволу Вильгельмины. "Астра" edib ki, zalda məsafədə nömrələri meydançaları, amma bu da var idi üstünlükdür двенадцатисантиметрового глушителя, hazır заглушить shot, hətta ən ağır güllə, əgər onlar astanasında ani ölüm. — Axşamınız xeyir, cənab Karter, — deyə hollandiyalı güclü гортанным vurğu. — Mən görürəm, sən hər şeyə hazır. Amma heç bir səbəb yoxdur müzakirə şeyi dəhlizdə kimi qadın adi oğru.
  
  
  O, bizə dedi sözlər, sadəcə olaraq saxlanılır barmağı azn спусковом çəngəl. İçəri otağa Andrea, onun hiss etdim ee hörmətsizlik olmasından bu kədərli insanlar ilə мрачными şəxslər. Kişi ilə "Астрой" idi азиатом şəxs kimi tam ay və qara kimi qara sahəyə saç. Fərqli olaraq, onun yoldaşı da ego yaxından izlənilməsində öz və коварном olma heç axmaq, ya слабоумного. Zaman bizim üçün bağlandı qapısı, o etdi, demək olar ki, незаметное hərəkat rəhbəri.
  
  
  — Mən şadam ki, siz bizə qoşuldu, içmək üçün, mister Karter, — deyə o bildirib. O, deyirdi ingilis belə sürətli və dəqiq sakinləri Бомбея və Nyu-Dehli. Amma o, yox idi индейцем. Çox güman ki, çinli, bu cəhətləri kifayət olan çirkləri qan hoqqa çıxarmaq üçün şəkilləri, qarlı zirvəsi və kiçik buddist məbəd festival.
  
  
  "Mən əlimdən gələni edirəm, xahiş edirik ki, insanlara" .
  
  
  "Mən ümid edirdim ki, bu" cavab verdi азиат, "Астра", hələ də göndərilmişdi səmimi mənə sinə.
  
  
  — Nə gözləyirik, Коенвар? — рявкнул hollandiyalı öz birleşmek.
  
  
  Adı idi непальское, cavab verib ki, ilk ətrafında mənim çoxsaylı suallar. Amma heç bir ev ona çox maraqlı cavab qalan suallar.
  
  
  "Biz gözləyək, hələlik mister Karter вытащит brilyant", — deyə Коенвар açıq, onun üzünə çevrildi boş maska, soyuq və məhrum ifadələr.
  
  
  — Brilyant? — onu təkrar.
  
  
  "Eşitmişəm ki, ego" dedi hollandiyalı, indi нервничая və az özünə güvənən. Var idi yalnız мясистые fists, təəccüblü deyil ki, emu narahat idi. — Məhz belə ki, cənab Karter, — deyə cavab verdi Коенвар. "Bu сэкономило olardı mənə çox vaxt... və поставляло olardı sizə bir çox narahatlıq, əgər siz sadəcə sürüklənəcəklər daşlar üçün onun bilərdi başa bu müqavilə və çıxmalıdır".
  
  
  Onun soruşdu. — Bəs nə üçün bu yol?
  
  
  Ego şəxs расплылось də təbəssüm. Bu pis idi ki, o nə edə bilər. Ego клыки idi подпилены qədər qəddarlıq кинжалов: kadrlar üzrə третьесортного dəhşət film "Şərq" count Dracula".
  
  
  — Gedək, mister Karter, — dedi Коенвар. — Axı sən istəmirsən, ölmək cəmi bir neçə brilyant, elə deyilmi? Onun inamlı ki, yaxşı senator Голфилд toplamaq olacaq daha çox vəsait üçün son nəticədə geri uşaqlar. Belə ki, gəlin yol lazımsız qan.
  
  
  Revmatizm başqa штопора. O, bilirdi ki, onun emissarı Голфилда. Amma əgər o, эмиссаром шерпов, bəzi mühüm aspektlərini sazişlər упущены üzrə nəzərdə uşaqlar da daxil olmaqla Голфилда. Əgər onun çatdırdı ih indi шерпы tələb edə bilər, daha çox brilyant. Və əgər o idi шерпом, mən elə bilirdim ki, mənə asan olacaq izah çarəsiz революционерам ki, fidyə oğurlanmış və qalın голландцем və yarım непальцем, bir çox oxşar azn vampir.
  
  
  Oldum məcbur ih danışmaq bir müddət. — Yox, əgər onun verirəm, onlar normativlər; - müəyyən olan, necə bilirsən, məndə də var, onda necə?
  
  
  Коенвар yenə gülümsədi, yavaş-yavaş ayağa qalxıb ayağa. Ego bədən idi dar və жилистым. Ego кошачьи hərəkət xatırlatdılar mənə, Valyuta Тсьоэне, mənim инструкторе üzrə karate.
  
  
  'Onda necə?' - O, döydü üzrə стволу "Астры" bir barmaq. "Bu ləzzətli alət ilə təchiz beş сверхбыстрыми патронами. Əgər onun нажму üçün siz trigger, yarısını ətrafında унесет kənara gün tərk ayaqları yerdə. Sən başa düşürsən?'
  
  
  — Əla, — dedim.
  
  
  — Belə ki, gəl dayandırmaq, mübahisə. Daşlar edin.
  
  
  — Kim səni göndərib?
  
  
  — Hansı sizə fərq, mister Karter?
  
  
  Ego səs və bütün ego əhval tündləşib təcrübəsi artan əzmi və ego barmaq əsəbi slid üzrə спусковому крючку.
  
  
  "Sən qalib gəldi", — dedim, düşünür, öz-özümə: "Sən daha böyük piç, daha sən heç bilmirdim". Onun saldı Вильгельмину və azad tərəfdən, əlini üçün jaket, sanki otel əldə brilyant ətrafında daxili cib.
  
  
  Bunu istəyirəm, yoxsa yox, cavab daha çox olacaq. Zaman Коенвар etdi revolver mənim tərəfə, onu etdi sürətli hərəkət bilək, belə ki, bir split ikinci məndə əlində idi Хьюго və o, düşdü dizi üstə. Onun çevrilmiş zaman "Астра" извергла partlayıcı və yanğın. Таращить gözləri idi və uzaq məqsədləri, amma Хьюго düşdü alma, bunda heç bir şübhə ola bilməz.
  
  
  Hollandiyalı qaçdı mənim istiqamətində содрогаясь edilməsi, bir судорожное hərəkatı başqa. Mənim atmaq idi möhkəm və ölümcül. Хьюго торчал üzrə ego ürək kimi, sancaq, держащая kəpənək, приколотую üçün kağız. Hər iki əlləri ilə льняная qol çalışırdı çıxarmaq üçün olan шпильку, amma artıq qan хлестала ondan гейзером, leysan qarşısında qovuqları ayaqqabıdan və qırmızı köpük.
  
  
  O, çökdü kimi bez bebek, her набивку, onun gözləri müraciət daxilində, sanki onlar ударялись haqqında неаппетитный və əgər yenə kassa aparatı. Amma Коенвара bu, qətiyyən maraqlandırmırdı. O, yenidən basdı bəhanədir çəngəl və onun eşitdim cızırdama раскаленной güllə прожигающей özünə yol demək olar ki, vasitəsilə kol mənim камзолы.
  
  
  Az adam sinir, üstəlik, mən istəmirdim istifadə Вильгельмину. Onun hələ otel üçün o, sağ idi, çünki mən bilirdim ki, o, verə bilər, mənə bir çox məlumat hələ ki, ego dili hələ də istifadə olunur, əgər daha onun həyata sökülür, bütün ego çıxış mərkəz üzrə ego tərəfində rta . Bir müddət onun idi təhlükəsizlik üçün yataq. Коенвар пополз irəli aydın hərəkətləri üzrə-köhnə, искривленному yarı. "
  
  
  Onun dua. — "Kompromis Коенвар, gəl belə danışaq!
  
  
  O, cavab vermədi və imkan verdi ki, öz Астре özləri üçün danışmaq. Saxta valter yenidən плюнул və güzgünü çarpayının yanındakı разлетелось yüzlərlə kəskin fraqmentləri. Onun olardı разлетелся qədər eyni növ kimi yalnız попаду altında ego xətti yanğın. Belə ki, mənim heç bir seçim idi, başqa necə ola Вильгельмину fəaliyyət. Целясь boyunca onun dolğun иссиня-qara gövdə, onun basdı siz trigger. Dərhal görə Коенваром, azı iki düym üzərində ego baş, bu inilti çıxdı deşik.
  
  
  O, пригнулся və slid üçün sarğı masa çalışır yaxınlaşmaq günü. Onun qorxdu yenidən istifadə Вильгельмину; ehtiyat personal ki, otelin eşitmək olur ki, ih möhtəşəm və респектабельном ocağında. Amma indi Коэнвар baxdı испуганным və məcburi etdi nəticə. Üçüncü dəfə üçün çox dəqiqə "Астра" заскулила ilə адским, əzmkarlıq və "Вильгельмина" вылетела ətrafında mənim əlləri.
  
  
  "Bax, berry brilyant!"
  
  
  Onun dua, задаваясь məsələ olub, o, bir o qədər çarəsiz və greedy, inanmaq üçün, mənə başladı ki, ikinci dəfə.
  
  
  O əmanəti.
  
  
  Yavaş-yavaş və qorxudan əsir, onun ayağa qalxdı və getdi, ona çox ağır hər halda. O keçirilən tapança yönümlü mənə sinə. — Əllərinizi qaldırın, — o dedi, heç, təngnəfəs halda.
  
  
  Gələn yaxından, onun kimi etdi mənə dedilər. Amma zaman Коенвар, əlini mənim jaket, mən istəyirəm araşdırmaq daha bir yalnız bahalı xara lentlə örtülmüş подкладку, onu vurdu, onun sol əl və barmaqlarını sıxdı . ətrafında ego bilək itələyib beyin "Астры" mənim sinə və yönəldilməsi ego yer.
  
  
  O vermişəm heyran рык və silah выскользнуло üzrə ego barmaq. Sonra o, cəhd çıxmaq, az qala, упустив təsiri ilə-kanal-chi-ki, zərbə рукоятью bıçaq idi, parçalamaq emu boğaza. Lakin onun irəliyə doğru addım atmışdır bundan sonra da sürüşmə zərbə yan tərəfindən ego мускулистой boyun.
  
  
  Sonra öz növbəsində Коенвара sürpriz məni. Zaman onun hit ego ayaq qasıq, o дернулся əvvəl və gedib bir ətrafında ən sürətli hoppana-hoppana ki, onu heç görməmişdim.
  
  
  Onun отдернул baş bundan əvvəl, belə ki, corab ego boot toxunub seçmə hava deyil, mənim boyun və çənə. Hər halda, o, itirilmiş üstünlüyü öz Астры. Amma ən delle emu idi lazım deyil. Коенвар bərabər ağıllı məxsus əlləri və ayaqları və təkrar zərbə vurdu, bu dəfə ayaq uçuşda əvvəl. Əgər o, məni vurmaq, əgər onun qapıya baxdı son dəqiqə, dalaq Nick Carter olardı oxşar çanta ilə pivəni noxudla içdi. Amma yenə də o idi məqsədi. Onun əlini qaldırdı, mənim əl çevrilib, ölümcül və ослепляющее двупалое nizə. Onun toxunub ego göz və o vermişəm сдавленный cry zərər.
  
  
  Sonra o, clapped edib diz edib məni özünə кончику çənə. Mənə elə gəldi ki, mən eşitdim crunch sümük zaman onu geri oturdu əvvəl, başını buladı və tarazlığı bərpa etdi. Коенвар artıq dayanıb qapıda, açıq-aydın istəyən təxirə sessiya artıq ikinci səfəri əvəzinə məşğul olmaq üçün, mənimlə dərhal və əbədi. Bir neçə dəqiqə sonra onun artıq idi, bu gün mənim qulaqları əks отдавался панический ritm qaçış. Onun göyərçin dəhlizi.
  
  
  O, пустынен.
  
  
  'Qeyri-mümkün.' Onun sakit söyüş söydü özümə. Dəhlizdə birdən-birə oldu, kifayət qədər sakit, eşitmək üçün payız sancaqlar. Onun пробежался bir sıra vasitəsilə yan. Amma Коенвар getdi.
  
  
  Bu adam kimi izsiz yoxa çıxdı, qaldı sirr. Ego-rabitə və motivləri qalıb qəribə bir sıra suallar cavabsız. Amma ola bilər ki, tamamilə əminəm ki, bir: Коенвар qayıdacaq, xoşuna gəlir, ya yox.
  
  
  Mənə çətin idi döymək hər gün soruşan olub, mən onu обыскать otaq. Hər halda, heç maraqlandırmırdı səs-küy, доносившийся vasitəsilə otaqlar Andrea baxmayaraq, o, onlara məxsusdur ki, qonaqların əksəriyyəti otel artıq oturdu üçün saysız masalar şəhər ətrafında qarşısında nahar. Ona görə də onun qayıdıb onun otağına və sakitcə bağlayıb, özləri üçün qapı.
  
  
  Hollandiyalı yalançı скомканный mərtəbəsində kimi istifadə olunmuş kağız yaylıq, bir otaqda smelled прогорклым qoxusu, qan, barıt və qorxu. Onun açıb pəncərə, yer üzünə çıxan Херенграхт, ümid edirəm ki, qiyaməti su рассеет daha nəzərəçarpacaq qoxunu zorakılıq və ölüm.
  
  
  Əgər onu edə bilər ki, heç bu barədə nə, Andrea bilmirdim olardı ki, baş vermiş qeyri-adi bir şey. Amma əvvəlcə mənə lazım idi qurtarmaq üçün bu bədən.
  
  
  Əlbəttə ki, geyimdə kişilər idi holland rekord etiket. Amma ego cibləri boş idi, əgər hesab paket siqaret və bir neçə гульденов. Ondan heç bir şey yox idi ki bilərdi ego müəyyən və o, şübhəli Коенвар muzdlu bu oğlan, burada, Amsterdam.
  
  
  — Axmaq piç, — pıçıldadı mən, baxaraq пропитанную qan ön hissəsi ego köynək. Bir tərəfdən qoruyurdum, onun ego bədən прижатым mərtəbə, hələlik вытаскивал Хьюго üzrə ego безжизненного bədən. Темнеющая qan axıb tökülürdü üzrə ego sinə. Ego dəri artıq əldə блеклый, ağrılı-yaşıl parıltı isə промокшие şalvar və бескровный cür demək olar ki, məni təəssüflənirəm haqqında тщетности ölüm ego. O, heç bir şey qazandı bu. Коенвара qətiyyən maraqlandırmırdı, onunla baş verib.
  
  
  Amma indi hətta bu cansız bədəni yox idi. Onu gördüm противопожарную qapı sonunda dəhlizinin başladı ov bədən kişilər gün unutqan red sonra kişi tərəfindən mərtəbəsində. Kimi yalnız bədəni yox, onun уберу mess. Bir şey deyil, tərk etmək üçün qalır. Xoşbəxtlikdən, heç kim çıxdı dəhlizi zaman onun потащил ego k yanğın gün. Onun açdı ego çıxardı.
  
  
  On dəqiqə, o, artıq yalançı dam otellər "Эмбасси" itlər köhnə paltar. Onlar tapacaq ego orada, amma, yəqin ki, sonra çox vaxt bundan sonra mən gedərəm üzrə Amsterdam. Yuxuda sakit, acı düşündüm. Onun qayıdıb əvvəl və kayması bilər otağına geri Andrea.
  
  
  Oldum təmizləmək, bütün bu qan olmadan belə чудодейственного yuyucu vasitələr. Ona görə də onun yalnız istifadə sabun və su qurtarmaq üçün ən dəhşətli ləkələr. Hətta onu etdi, bu, belə deyil, guya pis olduğunu nəzərə alsaq, gender idi oxşar döyüş. Sonra onu əvəz sınıq güzgü bir öz otağı var. Nəhayət, ona пододвинул sarğı masa üçün дыре təcrübəsi güllə inilti etmek dəqiqədə "Астру" Коенвара və diqqətlə baxdı Вильгельмину.
  
  
  Таращить gözləri olan "Астры" yalnız задела onun və отскочила təcrübəsi xüsusi uzun magistral yüksək təzyiq. Onun yoxlanılır визор Bomar, sevindim ki, hələ də belə yaxşı vəziyyətdə. Var idi Вильгельмина daha çox yaş, çox ona bilmək istəyirəm və ya edə xatırlayıram. Və onun istəmirdim, onu itirmək, xüsusilə indi, yaşayış məntəqəsi, rusiya, ancaq dəyişmiş ilə ölü nöqtə.
  
  
  Əvvəl çıxmaq vasitəsilə otaqları, onun düzəltdi qalstuk və sərf daraq ilə saçları. Gediş baxdı pis deyil. Çox yaxşı xatırlayırsınız, lakin mən onu düşünmürdüm ki, Andrea Yuen də görəcəksiniz, əgər hesab передвинутой mebel. Bundan başqa, o, heç bilmirdi ki, bilirik ki nə qədər insan öldü burada.
  
  
  Onun bağlayıb, özləri üçün qapı və düşübdür lift foyesində. Mənim hələ kifayət qədər vaxt var idi ki, getmək azn sahəsi Verəcəyəm, onu ala və birlikdə yemək üçün bir şey. Ümid edirəm ki, qalan pm keçdi sakit və rahat. Və heç bir insident baş verməyib.
  
  
  
  
  Fəsil 5
  
  
  
  
  "Bilirsən, — dedi, — sən ценымногие dadlı dünən, düyü stul".
  
  
  — Deməli, sənə hər halda, hindistan kimi əda?
  
  
  — Mən üstünlük verirəm səni, Karter, — deyən Andrea.
  
  
  — Bu, həmişə eşitmək xoşdur, — mızıldandı mən. Onun перекатился geri əlini üçün сигаретой. Andrea вползла mənə göstərir və başını mənə sinə. "Təəssüf ki, mənə lazım olan yerə getmək, bu gün heç bir zaman".
  
  
  O, soruşdu. - 'Niyə?'
  
  
  "İşgüzar sazişlər.
  
  
  "Nə biznes?"
  
  
  'Sənin işin deyil.' - Mən güldü və ümid edirdim ki, o başa düşər.
  
  
  O, bunu etdi. Ən delle o görünürdü tamamilə довольной öz vəziyyətindən, öz dəri hələ də nəm idi və çəhrayı təcrübəsi arctic parıltı bizim sevgi edilməsi. O, mənə özümü dəyişmək yatmaq полночи, amma gecəni onunla idi ценымногие gözəl şey deyək ki, Коенваром və ya ego чертовым yoldaşı.
  
  
  "Hara gedirsən uzaq, ya mənə icazə bilmək?" - помрачнела Andrea.
  
  
  — Bütün şərq göstərir, — dedim. Onun потушил siqareti пепельнице və üzünü söykədi. Mənim əlləri gezmek yuxarı və aşağı ee atlaz kimi hamar dəri. Bu idi çin kukla, bütün çəhrayı və saxsı; ağıl və gözəllik səliqə ilə dolu bir hədiyyə. Mən özünü saxlaya bilmədi üçün açın bütün bunlar bir daha heyran məzmunu. Gözlənilmədən onun dili idi, hər yerdə, və əvvəl onu anladım ki, nə baş verir, onun ağır uzanaraq azn həm yuxarıdan, dərin вонзаясь onun xəzinəsinə.
  
  
  "Sən, bura qayıtmaq Paradiso üçün yeni müsahibə?" — soruşdu, onun vasitəsilə bir saat zaman o çıxıb, ürəyincə. "Ola bilər ki, bu yaxşı ideyadır", — deyən Andrea qədər onun вытирал hey geri, tərəddüd şəklində yumşaq birds onun sağrı. "Məhz orada тусуется əksəriyyəti onların ətrafında qoşulmaq üçün əlaqə... və ya, daha doğrusu, müqavilə bağlamaq. Və onlar qarşı, mənimlə danışmaq, hələ ki, var, öz mühitində".
  
  
  "Mən aparmaq sizi taksi, əgər onun gedirəm almaq üçün təyyarə biletləri".
  
  
  'Əla. Bu qənaət mənə çox vaxt", — deyə o bildirib. — Məgər sən позавтракаешь getməzdən əvvəl?
  
  
  "Sadə qəhvə".
  
  
  Sonra bütün zorakılıq və sürprizlər keçən gecə, son səhər yeməyi Amsterdam yaxşı idi stimulyatoru ki, o, yalnız təsəvvür edə bilər. Sadəcə, orada oturmaq, əksinə Andrea görə, buğlanan qəhvə bir fincan, mənə sevgi, onun belə ki, mən demək olar ki, qorxdum. Heç nax olardı, daha tək-tənha. Amma, mənim həyatım təşkil deyil, və o, heç nə bilmədi bu barədə nə. Ona görə də onun üçün cəhd atmaq Andrea Yuen ətrafında baş an geyindim və onu qucaqladı, bəlkə də sonuncu dəfə.
  
  
  O özü deyil, baxdı, çox xoşbəxt. — Siz bir daha заедете Amsterdam qayıdanbaş? — soruşdu, hələ ki, biz gözləyirdik ki, lift.
  
  
  "Mən əmin deyiləm, — dedim, — buna görə də heç bir şey bilmirəm, sizə vəd. Amma əgər onun qayıdacağam buraya, sən isə hələ də burada..."
  
  
  "Sonra bizdə yenə olacaq masalar düyü ilə qeyd etmək üçün", — deyən Andrea ilə ухмылкой ki, o, sanki, ıso bütün gücü ilə çalışırdı saxlamaq yerində. Sonra o, basdı barmaq mənim vardır, və tez gətirib baxış.
  
  
  Çıxanda ətrafında otel, biz daxil parlaq işıqlı müqəddəs parlaq, əlverişli yaz am daxilində. Hava idi, məlumat və qasıq sərgüzəştləri və həyəcan. Andrea вцепилась mənim əlini, sanki, qorxdu, məni itirmək. Birdən yarı yolda səki ilə o, sanki, оступилась. O, споткнулась və onu tutdu ee üçün o, düşdü. Sonra onu gördüm, necə onun çiyin распустился al-qırmızı gül.
  
  
  — Nick, buyurun... — başladı. Sonra onun gözləri bağlandı və o, yıxılıb, məni bir ölü yük.
  
  
  Mən heç vaxt itirmək. Onun затащил ee bu припаркованную maşın və обыскал bir dam bütün Херенграхту. Ki, bir bürünc və metal əşyaları сверкнуло parlaq səhər günəş işığı və başı üzərində elə şiddətli çekim.
  
  
  Qapıçı gördüm ki, o, düşdü. O qaçdı küçə boyunca zaman onun bağırdı ona idi ki, o, gizləndi, çünki bir tərəfindən dam vasitəsilə küçə idi snayper.
  
  
  - Zəng təcili, - deyə mən. "O застрелена". Onun baxdı Andrea. Onun gözləri hələ bağlı idi, amma ani yox, onun şəxslər. İndi onun nəfəs idi прерывистым isə qan axını davam üzrə мерзкой yaralar azn çiyin.
  
  
  Bu anda onun nə edə bilər bir az daha cəhd digər tərəfdən almaq küçələr. Mən şübhə etmirdim ki, bu mənim və digər Nepal və ego məqsəd aydın, onun kimi ümid edirdim. Mən niyyətində qoy ona yenidən sürüşmək məndən, qan Andrea ego əlində, bəlkə də, hətta onun həyat etdiyi üçün o cür cavab verməli idim.
  
  
  Dar körpü Penya idi, yeganə yol almaq, başqa bir doğru kanal. Onun deyərək, mümkün qədər aşağı olsa qaldı, yüngül hədəfi. Arxamda eşidildi ikiqat səs siren təcili yardım мчащейся otel "Эмбасси" ; bu və şiddətli ağlayır, tez собирающейся dəstə-dəstə. Onun süpürülmək bir körpü vasitəsilə və təhlükəsiz gedib başqa tərəfinə. Kimsə qışqırdı mənə xəbərdarlıq zaman daha bir таращить gözləri düşüb azn səki mənim sol, подбросив hava ədəd pavers.
  
  
  Bir an sonra onun взбежал pilləkənlə ev grand. Xoşbəxtlikdən, qapı açıldı. Bu idi ofis binası və mənə lazım az vaxt almaq üçün danışdın. Aparan qapı, dam idi bağlı daxildən, bu isə o demək idi ki, Коенвар və ya, bəlkə də, bir нанятых onlara yerli qatillər deyil, ondan istifadə etdik ev almaq üçün bir sıra düz dam.
  
  
  Вильгельмина rahat устроилась əlimdə, mənə isti idi və успокаивающе. Onun отдернул köprüsü kimi olar sessiz qapını açdı. Günəş müqəddəs yayıldı daxili ilə birlikdə ревущей сиреной təcili yardım vasitəsilə kanal otelinin qarşısında səfirliyinin.
  
  
  Haydı, köpük, покажись, fikirləşdim ki, вылезая azn düz, заасфальтированную dam. Bu anda таращить göz пробила kərpic baca-dən az полуметре məndən. Onu güclə də olsa, dam və başladı dırmaşmaq irəli. Коенвара görünmürdü, hərçənd onun bilirdi ki, hansı tərəfdən aparılmışdır shot. O, məni gördü, amma mən onu hələ də onu tapa bilmirəm. Mənə çox xoşuma gəldi mənim açığı, amma mən çox az şey edə bilər, nə qədər ki, tutdu onun boyu parlaq qara gövdə mənim Вильгельмины.
  
  
  Sonra onun səs eşitdim, onun gözlədim, səs addımlar qaçan açıq arxasında məni. Onun ayaq tərəfində oturdu корточки baxdı görə başa дымохода. Bu, həqiqətən idi Коэнвар geyimli bütün qara, çevik və tutulmaz kimi jaguar. Onun qaldırdı Вильгельмину, tapanca və shot...
  
  
  Lakin bu dedik piç hətta сдерживался. Baxdı, elə bil, таращить göz задела ego kəllə, amma Коенвар hətta рефлекторное deyil, əlini qaldırıb üçün başlıq.
  
  
  Mən ardınca getdi və qalmışdı kimi olar yalama üçün ona. Var idi özü ilə 12-зарядный Моссберг, standart tüfəng, bir çox amerikalı polis sahələrinin. Lakin o, açıq-aydın vermişdir ona bəzi dəyişikliklər, çünki sursat ki, o, istifadə üçün daha çox olsa da shot dayandırılıb sal sistemi üzərində məhlulla M-70.
  
  
  Коенвар slid üçün karniz vasitəsilə iki dam. Ego Моссберг indi azn işıq, sonra səs səsləndirilmişdir kimi polad tıxac: пвок, sol məndən. Onun göyərçin əvvəl, lakin ego dəqiqlik olub və вполовину heç kimi olduqca ego bacarıqları karate. O anda onun edə bilər, buna yalnız sevinmək olar.
  
  
  Onun basdı siz trigger Вильгельмины. Ee стаккато dərhal sonra inilti qəfil спазматической zərər. Mənim qan закипела zaman onu başa düşdüm ki, bir ətrafında mənim güllə nəhayət düşüb məqsədi. Коенвар, əlini öz əlində üçün çalışırıq dayandırmaq, qan. O, onun "Моссберг" üçün yanaq. Lakin zaman hərəkət qaldı yalnız bir əl, таращить göz keçirilib mimmo və срикошетила bir dam başqa, bir sıra яростных partlayışlar.
  
  
  Sonra o yenidən qaçdı, kimi qara panther, gizlətmək üçün çalışırıq. Onun, ayağa qalxdı və arxasınca qaçıb, möhkəm sıxaraq barmaq bəhanədir çəngəl Вильгельмины. Коенвар sürətli idi, lakin bundan başqa, o, inanılmaz проворен. Zaman onu edib, hələ bir shot, kişi atıldı, iki ölkə arasında evləri və gizləndi görə qısa обугленной трубой. Zaman onun çatdı sonuna qədər dam ego və Моссберга heç yerdə görünmürdü. Verdi geriyə, təşəbbüs etdi və atladı. Bir an onu çıxarıb, özünüzü güclü раздавленного, изуродованного Nick Carter küçədə alt. Mənim əsaslarla соскользнула ilə sona. Onun atdım öz аленка üçün irəli daha yaxşı tutmaq üçün dam. Kirəmit грохнула və ударилась haqqında küçəyə alt səs ilə пулеметной çevrilir. Lakin onun və macal, bir vaxt gördüm ki, mənim hasilatı yoxa görə sinklənmiş qapı ilə məşğul olan, şübhəsiz, apardı küçəyə alt.
  
  
  Az geci iyirmi saniyə onun artıq idi bu gün, amma Коэнвар idi, bizə axmaq, biz unutqan. O, vaşinqtonda internetdə söz, qapını içəridən bağladı. Onun qaçdı əvvəl dam, пригнулся baxdı vasitəsilə фронтон. Var idi əla görünüşü bütün küçəyə. Təcili yardım artıq köçüb getdi. Bunun əvəzinə otelinin qarşısında idi припаркованы üç "Фольксвагена-böcək" emblemi olan amsterdam polis.
  
  
  Amma heç bir iz Коенвара, heç bir şey göstərirdi olardı ki, azı, beş dəqiqə bundan əvvəl o, gizləndi damında üçün götürsək, məni.
  
  
  Qeybi və исчезнувший Коенвар idi daha təhlükəli şeydən. O, əmin idi ki, o, hələ bir yerdə ev iqtidarında deyil sıçrayış etmək üçün küçə və son hesab təhlükəsizlik, buna görə də onun отполз geri baxdı, digər ucunu dam. Arxa hissəsi binanın yerində dar dalana dirənib. Коэнвару da yox idi ki, xilas edə bilməz.
  
  
  O, harada idi?
  
  
  Bunu aydınlaşdırmaq mümkün deyildi, başqa qapı açmaq və обыскать ev. Таращить göz dəlib keçdi qapı və kilid, sanki bu tort idi yağı ilə. Bir an sonra onun gizli və səssiz pilləkənlə aşağı endi edilməsi, iki addım görə dəfə. Al-qırmızı qan ləkəsi подсказало ki, mənə Коэнвар şell eyni marşrutla az iki dəqiqə bundan qabaq. Onu bilirdim ki, o, sona qan kimi bull zaman demək olar ki, itirilmiş tarazlığı birinci planda zamanı приземлении və kayması bu луже темнеющей qan.
  
  
  Onu pilləkənlə aşağı endi növbəti pad və heç bir şey eşitməmişəm, başqa öz nəfəs. Onun idi əhval, oyun üçün. Zaman qaranlıq sonunda dəhlizin açıq partlayış qapı və onu tez geri döndü və vaxtında saxlaya bilib barmaq спусковом çəngəl. Axır qoca eynək polad rim. O baxdı, silah, моргнул hər şeyi bilməyə can atan, gözləri və çiyninə, əlinə bir jest tam və tam dəhşət.
  
  
  — Lütfən... yox, yox. Lütfən, — взвыл o. 'Edin. Yoxdur.'
  
  
  Onun saldı öz Люгер və jestlə əmr emu susdurulub. Hələ yaşca, o, geri çəkildi geri qaçıb gizləndi qapı arxasında. Sonra döyülməyə başladı, sonra ayaq qaçan ayaq. Onun отстреливался gözləyirdim, bilmirəm nə gözləmək. Amma əvvəl onun macal tapıb bir şey demək və ya etmək, onun rast üç əməkdaşları tərəfindən amsterdam polis.
  
  
  'Əllər yuxarı! Heç bir hərəkət yoxdur! — залаял üzrə-голландски odin ətrafında kişilər.
  
  
  Onun etdim ki, mənə dedilər.
  
  
  — Sən anlamırsan, — cəhd, mən demək.
  
  
  "Biz başa düşürük ki, qadın ölə bilər", — deyə cavab verdi polis.
  
  
  "Amma mən axtarıram, bu isə insan kimi, siz, snayper".
  
  
  Mənə lazım çoxlu söz-söhbət olsun ki, onlara izah Коэнвар və mən bir — iki müxtəlif insan. Və hətta onu bilirdi ki, bir daha qiymətli zamanda, ona görə ki, азиата indi şans yaranıb tapmaq üçün təhlükəsiz sığınacaq.
  
  
  Nəhayət, onlar məni başa düşdünüz. İki kişi geri qaçdı küçəyə isə üçüncü polis müşayiət mənim üçün обыскать bütün ev. Lakin ilk başlanğıc, ikinci dəfə də bir neçə gün Коенвара idi. Nəhayət, onun pillələri qalxıb geri dam, küfr edilmişdir öz qəbul edilməməsi üçün pis şans. Sonra onu gördüm ki, bir-bir dağılmış bir gün nə gördüm, on dəqiqə bundan əvvəl. Onun tərəf əyildi və onu qaldırdı. Bu boş idi спичечный qutuları ilə çox xüsusi yazısı. Əskinasın üz tərəfində kağız çap edilib:
  
  
  Cabin Restaurant, 11/897 Асон Толе,
  
  
  Kathmandu
  
  
  
  
  Fəsil 6
  
  
  
  
  Mənə lazım idi ki, çox şey izah etmək.
  
  
  "Hansı var idi münasibətləri ilə miss Юэнь?"
  
  
  'Əvvəl idi?' — dedim, səhvlər yazaraq rahatsız nə mənim müstəntiq müraciət edir və mənimlə kimi adi cinayətkar. Onun oturdu düz taxta kafedrasının kiçik tutqun комнатке polis sahəsinin Марниксстраат. Mənə ətrafında plakatlar deyir ki, "aşkar" və qarşımda неподвижное şəxs inspektor Sean.
  
  
  "Var, çünki o, hələ də diri-diri... ən azı, hələlik", — o cavab verdi.
  
  
  Ən azı, mənə nəsə danışdılar, çox az, amma bir şey vəziyyəti haqqında Andrea. Zaman onu geri səfirliyi yaxınlığında, otelin məni gözləyirdi polis. Onlar bütün çox can atırdılar, tərcümə, məni də qərargah üçün deyil, dost söhbət. İndi snayper getdi, onlar heç bir yerə buraxmaq, məni almadan əvvəl bir neçə cavab.
  
  
  'Eləcə də, daha nə deyə bilərsiniz?' — təkrar Shen əyilərək belə uzaq mən nə deyə bilərdim ki, o, el səhər yeməyi.
  
  
  — Niyə? — soruşdum, çalışır, idarə, öz artan qəzəb. Əgər polis, ümumiyyətlə heç bir ворвалась ev var, kanal, mən, bəlkə də mümkün olardı dayandırmaq Коенвара. Sonra onun bilərdi çəkmək ego küncə əvvəl o, qaçıb. Amma indi o, getdi və bununla da az olar etməli idi.
  
  
  "Sizi nə ilə münasibətləri miss Юэнь?"
  
  
  — Mən onu görüşüb təyyarədə qədər Amsterdam, səsvermə, və hər şey, — dedim. — Biz sadəcə dost inspektor.
  
  
  — Sui-qəsddə qətlə yetirilməsi adi bir şey yoxdur, mister Karter, — deyə o bildirib. O dayandı, siqaret yandırmaq üçün, amma lazım bilməyib təklif mənə. "Və siz necə edib bu ölkəni ilə qadağan silah? Odlu silah olmalıdır задекларировано gömrükdə. Amma heç bir şey ətrafında bu məşhur gömrük kitab, mister Karter. Heç bir şey bu.'
  
  
  — Fikir, bu barədə, — dedi, - mən dilxor oldu. Hətta mənə deyil, əgər istifadə etmək, telefon. Onun, sadəcə, otel, zəng səfirliyi ki, sonra yenidən əlaqə Хоуком və уладит mənim üçün bu бардак itirmədən bizə gün. İndi olduğu kimi, onun deyil, həm də çıxmısan üzrə Amsterdam kimi planlaşdırılır. Artıq məni gördüyü işlər, eyni zamanda daha çox vaxt onun itirilmiş, və eyni zamanda çətin olurdu, mənim yaşayış məntəqəsi rusiya. Amma mən niyyətində deyil pop bütün burun Шену və izah emu, nə üçün məni özü ilə "люгер" və niyə kimsə cəhd vurmaq məni bununla səhər.
  
  
  Artıq günorta, amma inspektor, deyəsən, maraqlı idi naharda bizim üçün hər ikisi. Shen вертелся ətrafında mənim kimi tutuldu pələng qəfəsdə; əlləri arxasında, və siqaret, болтающаяся arasında qalın dodaqları. "Siz çox усложняете mənə həyat, mister Karter, — deyə o bildirib. — Görünür, siz bunu bilirsiniz delle daha çox onun. Və onun qətiyyən buna sevinirəm".
  
  
  — Çox sadə , — dedim, çiyinlərini.
  
  
  "Bizə kifayət qədər təəssüf".
  
  
  "Bu, yaxşı şey verə bilərəm. Onun iş, ev, senator ətrafında Birləşmiş Ştatları, və buna görə də onu dəvət edirəm sizi diplomatik toxunulmazlığı..."
  
  
  "Hələlik onun ki?" — soruşdu, komanda ton.
  
  
  Mən istəmirdim bu yolu run, buna görə də onu saxlanılır ağzımı bağlamaq və başını aşağı saldı. Hər hansı bir mess edir, fikirləşdim mən. Sanki məndə belə çatışmırdı problemlər, mənə indi daha və holland polis olur məşğul.
  
  
  Bununla yanaşı, onun, yox idi, nə oldu Andrea onu haraya apardı, hansı müalicə, o, indi də olur və tənqidi olub, onun vəziyyəti. "Qulaq as, Shawn, hər şeyi sənin üçün nə etmək lazımdır, bunu bir telefon zəngi, və sən olacaqsan əlaqəsi yoxdur, bütün bunlarla. Onda sənə daha çox narahat bir şey yoxdur".
  
  
  "Bəli məgər də?" - O, gülümsünüb, sanki inanmırdım mənə bizə söz.
  
  
  — Bəli, doğrudur, — dedim, стиснув diş. — Dərzi şeytana, dostum. Используй öz beyin. Mən onun edə bilər və çəkmək bir qız, əgər onun yanında olmuş, onunla zaman bu hadisə baş verdi?"
  
  
  "Mən sizi günahlandırmıram ki, siz güllələnib miss Юэнь", — deyə o bildirib. "Məni maraqlandıran yalnız məlumat. Amma istifadə edə bilərsiniz, telefon. Bir telefon zəngi, və bütün.
  
  
  Bir telefon zəngi hər şey dəyişdi.
  
  
  Dörd saat gün Вильгельмина öz yerinə qayıtdı, sağ-salamat qorunub saxlanılması, mənim çiyinüstü geyimi кобуре. Onun da öz yerində gələrkən, xəstəxanaya hər il olduğu kimi поживает Andrea.
  
  
  Shen istəmirdim məni buraxmaq olmadan gələcək расспросов. Lakin Ağ ev göstərə bilər, müəyyən təzyiqlər, xüsusilə də NATO ölkələrində. Və nəhayət, prezident və əlbəttə ki AH otel üçün kütləvi informasiya vasitələrində olmuşdur beynəlxalq insident edə biləcək korlamaq mənim son örtüyü. Коенвар bilirdim ki, məni göndərdi Голфилд. Kim kömək emu bu informasiya ilə, qaldı sirr, xoşuma gələn, ya yox. O, nədən, görünür, bilmirdim, belə ki, bu, nə də mən idim N3, mənə də tapşırılıb ki, nəinki çıxış brilyant, lakin qarşısını almaq və təhlükəli bir inqilab oldu.
  
  
  Yolda xəstəxanaya onu dayandırdı oteldə Ambassade. Zaman onun sol kabineti inspektor Sean, onun niyyətində deyil bunu, amma tanış hadisələri ilə bugünkü səhər etmişdir tez qərar. İki polis maşını hələ dursun kənarda. Onun gözədəyməz getdi. Qısa anda masaya, sonra otağa. Getməzdən əvvəl onun töküblər bir az su şəxs tez adlı başqa bir pencək və sərf daraq ilə saçları. Bir neçə nəfər gözləyirdi taksi otelinin qarşısında, ona görə də getdim aşağı kanalı tutmaq üçün taksi ki gedirdi otel.
  
  
  Onun adlandırıb sürücüyə adı xəstəxananın ki, onun sözlərinə görə, Sean gətirilib Andrea və səfər zamanı çalışdı atmaq ətrafında baş ən pisi də. Məlumata görə, polis idi, o çox pis vəziyyətdə və nə qədər onun bilərdi mühakimə yürütmək, onun məsuliyyətini daşıyıram, onun vəziyyəti. O, alıbdır güllə hazırlanmış mənim üçün.
  
  
  Nə olar, bir şey aydın idi: bu gün mən gedərəm üzrə Amsterdam qədər отращу bir neçə qanad.
  
  
  "Mən arıyorum miss Andrea Юэнь", — deyə onun швейцару xəstəxanada.
  
  
  O, dərhal başa düşdüm ki, mən deyirəm, ingilis, lakin ego bu смутило. Bir çox insanlar üçün Hollandiya ingilis bir növ ikinci dili. O, aparıb barmaq siyahısına xəstələr, sonra gözlərini qaldırdı biri üzrə ən şən ifadələr ki, onu gördüm ki, son günlər. "Üzr istəyirəm, lakin xəstənin yol verilmir ziyarətçilər. Ee vəziyyəti kimi... demək, əgər onun vəziyyəti çox ciddi?
  
  
  "Çox kritikdir".
  
  
  "Bəli, belə bir vəziyyətdə".
  
  
  — Onun həkim pulsuz? Onun otel olsaydı, ona danışmaq, əgər bu, mümkündür, — dedim. "Bilirsinizmi, onun gedirəm üzrə Amsterdam səhər, və mənə lazımdır görmək onun getməzdən əvvəl".
  
  
  "İndi onunla heç kəs buraxılmır", — dedi, - qapıçı. — O, komada onlarla хорька kimi onun gətirmişik, bu gün səhər-səhər. Lakin onun zəng doktoru Бутенса, ee ilkin qayğı həkim. Bəlkə də o, olacaq, sizinlə danışsın.
  
  
  Бутенс oldu səmimiyyətlə kişi yaş qırx. O məni qucaqladı, qəbul otağında azn aşağı mərtəbədə, lakin iddia etdi ki, onun aparmış, ego ego kabineti xəstəxananın dördüncü mərtəbəsində.
  
  
  "Siz hələ miss Юэнс...?"
  
  
  — Yaxşı başqa, — dedim. — Nə qədər ciddi və onun vəziyyəti, doktor?
  
  
  — Qorxuram, çox ciddi. Таращить göz vurulmuş üst payına sol asan. Xoşbəxtlikdən bilər, o düşmədi dalından. Əgər bu baş, o ki, vəfat edib, bir neçə dəqiqə ərzində.
  
  
  'Habelə?'
  
  
  O, jest dəvət etdi, məni öz kabinetinə və stul göstərdi. "Bunun nəticəsində, — o davam etdi, — o, itirilmiş xeyli qan ucbatından daxili qanaxma. Biz оперируем onun səhər. Lakin bu, çox çətin... və çox təhlükəli işdir, ser ...
  
  
  — Karter, Nikolas Karter, — dedim, опускаясь kafedrasında yanında stol.
  
  
  Хаутенс пододвинул mənə da külqabı. Onu yandırdı və azad otağa sinir bulud, tüstü çıxsın. "Onun otel olardı ödəmək tibbi hesabı burada əvvəl ölkəni tərk", — nəhayət, dedi, ona emu. — Bu, bir çox cute, — açıq dedi. "Əlbəttə, biz müzakirə edə bildik bu aspekti ilə bağlı vəziyyətin miss Юэнь, çünki o, idi ki, komada onlarla хорька kimi onun gətirdilər, başa düşürsünüz". Onu başa düşdüm ki, Коенвар öldürdü onu. Və bu, məni qətiyyən sevindirirdi. Açıq indi hər şeyi edə bilərdim, əmin olun ki, onun hesabına ödənilir və o bilir ki, kimi mənə müraciət... əgər o, çox çəkmək əməliyyatı. Verdi bir çox başqa şeylər. Бутенс nömrəsi amerika səfirliyinin. Onun olardı özü də onlarla əlaqə saxladım. O, AH var, ehtiyat fondu, belə gözlənilməz vəziyyət, və, çünki Andrea idi, biri ətrafında ən günahsız şahid, bir də onu bilirdim ki, məndə problemlər olacaq örtüklü xəstəxana xərcləri hesabına xidmətlər. Onun olsaydı da mesaj göndərib tərk ee səfirliyində, baxmayaraq ki, onun heç bir fikir idi, ola bilərmi ki, onun getmək lazımdı, Amsterdam ci ilin əvvəlindən ikinci dəfə geri dönərkən Amerikaya.
  
  
  Hər şey hələ bir vakuum. Dövlət Andrea uğur və ya uğursuzluq, mənim missiyası, həyatın Cinni və Marka Голфилдов, непальская inqilabından sonra Коенвар.
  
  
  Kim muzdlu ego? Qaldı ki, imkanı baxmayaraq mənim bütün şübhəsiz ki, o, hər halda məxsus шерпам. Belə isə uşaqlarla Голфилда bilər ki, bir ola. Bir şey haqqında daha onu düşünmək istəyirdi. Hey-allaha, əgər onun bilirdi cavablar. Ancaq hələ ki, mən heç var Kathmandu qədər restoran "Daxma", onun ətrafında wandered наощупь qaranlıqda. Ona görə də onun потушил siqaret ayağa qalxdı və yorğun. Doktor Бутенс, əlini uzatdı və vəd çatdırmaq mənim mesaj Andrea kimi, yalnız o, gələcək şüur.
  
  
  — Hansılardır onun şansları, doktor? — soruşdum, dayanmışam gün.
  
  
  O, üz çevirdi və шталь baxmaq öz подстриженные dırnaqları. Nəhayət, o, yenidən tərcümə baxış məni. — Çox yaxşı, mister Karter, — deyə o,. "Bu, olacaq... necə ki, siz deyirsiniz, bu, Amerikada? Ola astanasında? Bəli, onun, hesab edirəm ki, bu ifadə. O, qalacaq kənarında, hələ ki, biz bilmərik təhlükəsiz istifadə güllə. Sonra isə... — O, çiyinlərini çəkdi və yenidən başını aşağı saldı.
  
  
  "Bəs sonra?" — yumşaq dedi öz-özünə. Onun, qapını örtdü və getdi dəhlizi üzrə bir sıra bir lift. Nə olardı ki, bizə nə oldu, növbəti bir neçə gün onun müəyyən edilmişdir vasitəsilə mikrofonlar və natiqlər ilə puanları xain və tutulmaz Коенваром. Və bu yox idi, boş bir təhlükə və ya sadəcə səssiz arzu edirəm. Bu söz idi. Fakt.
  
  
  Onun bu inana bilmədi, lakin polis hələ околачивалась ətrafında otelin.
  
  
  Məgər də onlara daha çox olmur, məşğul olmaq? Fikirləşdim ki, ödəniş edərkən ilə таксистом və gedən otel. Amma binalarının blok girişində dayanmış üç ağ "фольксвагена" və qəribə səssiz insanların izdiham. Onun протиснулся vasitəsilə kömək fırlanan gün, amma məni dayandırdı polis çökmüş açıq girmədən əvvəl.
  
  
  "Heç kimə icazə daxil, ser ", — dedi o,-голландски.
  
  
  — Mən dayandım, oteldə — dedim. — Olur ki, zabit?
  
  
  O, oradan səs, baxmayaraq ki, o, otel demək, tez oldu mənim üçün aydın. Mahiyyəti ondan ibarətdir ki, az bir saat bundan qabaq kimsə cəhd partlatmaq təhlükəsiz otelin. Menecer idi, asanlıqla yaralanıb isə qapıçı çox əziyyət partlayış. İki kişi görüldü бегущими yerindən partlayış baxmayaraq, vaxtadək gələn polis və təcili yardım müvəffəq qaçmağa.
  
  
  "Ah, mister Karter... Mən elə bilirdim ki, gec-tez sizinlə görüşəcəyəm".
  
  
  Onun baxdı vasitəsilə çiyin və qaşqabağını tökdü. İnspektor Sean çıxıb ətrafında izdiham və mənim çiyin əl qoymaq. İdi ən dostluq jesti ki, onu təsəvvür edə bilər.
  
  
  — Mən nə edə bilərəm sənin üçün, Sean? — dedim üçün çalışırıq, sakit saxlamaq.
  
  
  "Mənə çox maraqlıdır ki, bu çətinlikləri sizi güdürlər, mister Karter, — deyə o, zərif, təkəbbür vardır. "Əvvəlcə səni bu gün səhər shot snayper. Sonra sizin oteldə baş verən partlayış. Çox maraqlıdır. Və çox pis. Onun, ümid edirəm ki, siz planlaşdırırıq yaxın zamanlarda tərk Hollandiya. Mənə elə gəlir ki, siz əmanətlər özü ilə tanınan... deyək ki, xoşagəlməz hadisə... hara, siz bizə getdi.
  
  
  — Mən başa düşmürəm ki, nə danışırsan, Shawn, — dedim. "Mən getdim otel Wilhelmina Gasthuis üçün necə öyrənmək işin var miss Юэнь".
  
  
  — Bəs sənin ... girlfriend? o, soruşdu. Səs səs ego, da qoymurdu heç bir şey üçün təxəyyül.
  
  
  "Mənim qız, — dedim, — çox плоха. "Səhər mən nax əməliyyatları".
  
  
  "Bəs siz sabah səhər, əgər onu xahiş edə bilər, mister Karter?"
  
  
  "Ölkə xaricində, inspektor. Və əgər siz məni bağışlayın, indi mənə lazımdır ki, bir çox paketi. Onun otel çevrilə, lakin o, hələ də saxlanılır əlini mənim çiyin. "Biz müşahidə edirik sizə, cənab Karter", — deyə o, əvvəl üz qoydu əlini. "Və çox ehtiyatla, mən onu əlavə etmək istərdim ki, bizim подумало xarici işlər nazirliyi del".
  
  
  — Bu, bir xəbərdarlıq, inspektor? Və ya təhlükə?
  
  
  "Mən tərk edəcəyik və bu, sizə, cənab Karter, — dedi, - Shaun. "Onun yorum tərk edəcək".
  
  
  O getdi və mənə nəhayət bildik vasitəsilə daxil вращающуюся qapı. Mən göz inana bilmədim.
  
  
  Foyedə idi fəlakət zonası.
  
  
  Əgər onu bir kənara atdı izdiham перепуганных qonaqlar hazırlamağa cəhd göstərən çıxmaq, bütün ətrafında stul tamamilə məhv edildi. Heç bir şey göstərirdi ki, az bir saat əvvəl hər şey rəvan gedirdi.
  
  
  Administrasiya otelin şad olacaq eşitmək ki, mən gedirəm, mən düşündüm basaraq barmaq düyməsini yanında lift. Kabinədə lift görünürdü etdi və bir neçə saat almaq üçün вестибюля. Bir dəqiqədən sonra onun özünü itirərək qaçmaq istədi dəhlizlə otağa.
  
  
  Onun bir neçə pis gözlənilir və bu, məhz odur ki, mən tapdım. Yataq idi перевернута yuxarı alt-üst etdi, döşək idi yarmış və bütün tərəflər kimi изуродованный meyit. Hər kəs irəli sürüldü isə ih məzmunu разбросано mərtəbə. İsveçlilərin ki, повесила onun gizli idi, onlar dağınıq bütün otaq.
  
  
  Onun bağlayıb, özləri üçün qapı və tualetə getdi, yarım gözləyir tapmaq hansısa mesaj ... güzgü ilk yardım çantaları, нацарапанное ən мелодраматическими mürəkkəb, nə qədər yalnız olar ki, təsəvvür etmək, qan. Lakin heç bir şey var idi: bizə зацепок, bizə tələsik yazılmış xəbərdarlıq.
  
  
  Çox ehtiyatla onun keçirib лезвием Хьюго kənarı şkaf və yavaş-yavaş çəkdi ego ətrafında dərinləşməsi də плиточной inilti. Nəhayət, bütün bu zaman kifayət qədər zəifləmiş güman, onun qoymaq стилет geri qındır, sonra ehtiyatla çıxardı, kiçik metal çıxardı.
  
  
  İlk dəfə olaraq bu gün onu tutdu ki, улыбаюсь. Bu незамазанной arxa divar düzbucaqlı deşik tape idi bağlanmış alüminium boru ilə ромбами. Onun çəkdi lenti kəsdi və открутил cap ilə kol. Parlaq flash işıq замигали qarşımda, mayak kimi dünyanın. Brilyant abidəsi işıldayırdı bütün göy qurşağı, gül, yüzlərlə karat, необработанная, təbii gözəllik. Effekti oldu, hipnotik. Bir müddət onun davam baxmaq daşlar, sanki onlar müqəddəsdir. Sonra onun üstünə mouthpiece formasında siqar onun eni və nəticədə də yer a ilk yardım dəsti. Sən axmaq, Коенвар, fikirləşdim mən. Amma sən də dahi deyil.
  
  
  Mənim həll edə qısa stop oteldə getməzdən əvvəl xəstəxanaya idi, daha ağlabatan, daha onu təsəvvür edə bilər o zaman. Və o an onu heç bir tələb meneceri açmaq mənə seyf, çünki düşünürdüm ki, Коенвар ego взорвет. Bununla belə, onun, bilirdi ki, gərək maksimum dərəcədə ehtiyatlı olun. Var idi üçün kifayət qədər vaxt belə qənaətə gəlmək ki, mən qoymaq daşlar saxlama və mənə elə gəlirdi ki, mən bilirəm, hara daha yaxşı ih qoymaq.
  
  
  Ona görə də onun səliqəli qoymaq daşlar a ilk yardım dəsti, əvvəl getmək üçün xəstəxanaya haqqında məlumat əldə edə Andrea. Mənim fikrimcə -- idi, xoşbəxt və soyuq ухмылка sürüşdü, mənim vardır, hələlik onun переставлял otaq. Коенвар korlanmış mənim çamadan, lakin bu, aşkar deyil хитроумного boş məkanı olan mühəndis AH etdi, mənim üçün. Onun yalnız ümid edirdim ki, buradakı gömrükçüləri bu cür kor. Çünki əgər belə olmasaydı... yaxşı, mənə yəqin ki, oldu olacaq yenə hazırlaşmağa söhbətə müfəttişi ilə Шоном.
  
  
  Toplayaraq şeyi geri, onun селл kənarında yataq və götürdülər. Haqqında söhbət getdi təxminən iyirmi dəqiqə. Və vaxt zaman, onun səs partladı məndə qulaq лаем bu cür qəzəbli, necə zərbə крупнокалиберной güllə. "Ki, dərzi şeytana, baş verir, N3?" qışqıraraq Şahin.
  
  
  — Çətinliklər, gərginliklər, — dedim, necə olar, sessiz.
  
  
  — Bəli, bu, mənə hər hansı bir axmaq edə bilər, demək — рявкнул o. "Mənim qırmızı telefon səssiz qaldı bütün gün".
  
  
  Qırmızı telefon idi ego "qaynar xətt" Ağ ev və o, hiss deyil, belə bir wouldnt şanslı. Onun dərindən nəfəs aldı və getdi, onun, belə demək boyun. Onun danışdı Хоуку baş vermişdir ki, lap əvvəldən.
  
  
  "Kim bu qadın ki, az qala güllələnib?" — soruşdu, o zaman ona izah edib ki, baş vermiş son otuz altı saat.
  
  
  — Tanış... — mızıldandı mən.
  
  
  "Tanış... mənim arxa hissəsi, Karter", — qışqıraraq, o,. 'Baxın. Onu göndərmişdi səni səyahət üçün подчепить шлюху və hər şey məhv olardı..."
  
  
  — Mən bilirəm, ser .
  
  
  "O zaman siz bir az daha səy gələcəkdə. Və heç bir günah mənə görə, mənim əhval-ruhiyyə, Karter. Lakin bu gün onun çox qəzəbli hər tərəfdən. Görünür, bu uşaqlar Pekində indi gedir sərf öz illik manevr ilə sərhəddə Непалом. Шерпы olmalıdır, göydə dostları ilə az-çox altıncı mil sərhədləri.
  
  
  "Mənim necə yaşayış məntəqəsi-rusiya..."
  
  
  — Üstəlik, bu, təcili, — deyə o bildirib. — Deyim ki, Nik. Ki, haqqında..."
  
  
  — Onlar istəyirdilər hack təhlükəsiz otelin saat əvvəl və ya belə.
  
  
  'Habelə?'
  
  
  — Hər şey qaydasındadır, ser . Sabah onun təyyarə ilə uçuram, yalnız bilet alım".
  
  
  — Səsvermə ki, onun otel eşitmək. Qulaq asın ilə Голфилдом yenidən əlaqə saxladıq. O, onlara dedi ki, siz artıq yoldadır. Onlar dedilər ona idi ki, tərk sizə bir mesaj, — mən eşitdim o копался hansısa kağızlar, — otelində "ölkələrinin kemp", Мароэхити 307 yaxınlığında sahəsi Дурбар Kathmandu. Nə qədər onu başa düşürəm, bu, hippie-yeri şəhərin mərkəzindədir. Belə ki,...'
  
  
  — Burax, - dedi, gözləri açıq — başa onun söz.
  
  
  ', Məhz belə.'
  
  
  — Sabah axşama yaxın onu olmalıdır Kathmandu. Uçuş edir ki, on iki manatdan on dörd saat. Onda varsa, sonrakı təlimatları, mənim üçün, ser , onu danışacağam və "Интерконтиненталь".
  
  
  'Bir?'
  
  
  — Bəli, ser.
  
  
  Odur ki, onun otel eşitmək, — dedi, - o, sakitcə sonra gülümsəyib zarafatla əlavə elədi. — Bundan başqa, bu an sən geri gələn, səndə kifayət qədər vaxt üçün belə dərslərin.
  
  
  "Sağ olun, ser ".
  
  
  - Uğurlu səfərlər, Nik. Yeri gəlmişkən, o, gözəl idi?
  
  
  'Çox yaxşıdır.'
  
  
  'Onun belə düşündüm.'
  
  
  Quraşdıraraq dəstəyi, onun qərarına şam oteldə deyil, haradasa küçədə. İndi rəqib əl atılıb möhkəmlik sonuncu dəfə mümkün deyildi proqnozlaşdırmaq, daha hansı zarafatlar var idi qolunda. Birincisi, mən bir iş idi. Yeganə yolu başa çatdırmaq idi tərk üzrə Amsterdam. .. diri-diri...
  
  
  
  
  Fəsil 7
  
  
  
  
  Yalnız bir yol almaq üzrə Amsterdam Kathmandu — sonra Kabil, изолированную paytaxtı Əfqanıstan. Mən bilirəm ki, bu, onun artıq забронировал nömrələri "Интерконтиненталь" kimi dedi Хоуку. Yalnız bir şey haqqında mənə öncədən düşünmək lazımdır, belə ki, bu barədə biletində təyyarə.
  
  
  Növbəti səhər onun çox sıx позавтракал kimi ehtiyat tədbirləri. Qız gətirdi sini yumurta ilə müxtəlif növləri holland pendir, vetçina, dörd dilim tost yağı ilə, джемом və şirin scones. Onun yedim ki, hər şey o qoyulub qarşımda, və запил iki eynək, odun süd. Hər hansı bir ana olacaq fəxr ki, həm var, bir oğlu. Onu qəhvə içdi. Hər halda, onun hiss, yaxşı və dəqiq idi ki, onun otel.
  
  
  Zaman sini təmizlənmiş, onun davam geyinmək. Onun выскользнул ətrafında otelin vasitəsilə arxa qapı. Mən heç bir niyyət vermək Коенвару daha bir şans нацелиться mənə, həm o bunu ərəfəsində. Bina КЛМ idi muzey sahəsi, təxminən on beş dəqiqəlik məsafədə. Фронтоны abidəsi işıldayırdı parlaq günəş işığı, amma yox idi bizim, parlaq metal, bizə əks olan magistral snayper tüfəngi. Lakin, onun davam izləmək üçün ətraf mühit. Ehtiyatsızlıq nəzərdə olardı düzgün ölüm, ona görə ki, mən əminəm ki, Коенвар sol tərəfindən şəhər və niyyətində deyil təslim sonra bütün səylərin ki, o göstərmiş almaq üçün normativlər; - müəyyən .
  
  
  Ancaq gözəllik heç bir gün нарушало başqa bir şey, mənim qorxu vəziyyəti ilə bağlı Andrea Юэнь. O an onun o tərəfindən Шпигельстраат, mənim fikirlərimi davam ətrafında fırlanmaq əməliyyatları ilə məşğul olan, indi həyata keçirilən Вильгельмине Гастуис .
  
  
  Haradasa şəhərdə məni gözləyirdi Коенвар. Əgər onu yalnız məlum olduğu...
  
  
  Onun забронировал yer şirkətinin KLM səfər Amsterdam-Tehran-Kabil olan вылетал yarısında üçüncü həmin gün. Çünki vaxt fərqi şərqdə onun gələcəyəm Kabil yalnız növbəti səhər. Lakin əgər mən gedəcəyəm, bu reyslə, mənə lazım ətrafında asmaq Amsterdam, həm də sonuna bazar günləri. Ona görə də onun забронировал bilet aldı taksi geri otel.
  
  
  Menecer dayanıb görə bədahətən arxasında ilə повязкой bir göz və bir tərəfdən, sapand. Əgər baxışlar bilər öldürmək, ona olardı ölü, sonra iki saniyə. "Mənə lazım deyil danışmaq sizə, cənab Karter, — deyə o bildirib alaraq mənim pul — ki, siz xoşbəxt olacaq, oteldə, əgər siz nə vaxtsa qayıdacaq, Amsterdam".
  
  
  — Mən başqa heç bir şey heç gözləmirdim ki, — dedi, ona sərt bir təbəssüm. Sonra onu ayağa qalxdı yuxarı, davam etmək üçün haqları.
  
  
  Mənə elə gəlirdi ki, daha yaxşı sürücü dərhal Схипхол, çox vaxt öldürmək oteldə, ona görə də onun bütün hazırlayıb üçün gedişinə. Onun yenidən istifadə etdi arxa çıxması çıxdı ətrafında otelin vasitəsilə zolaqlı arxa. Hələlik hər şey yaxşı getdi, fikirləşdim mən.
  
  
  Arxamda yox idi bizim addımlar, bizim oluna bilər ki, оживали bir an xəstəlik. Bir az gedəndən sonra o iyi gəlirdi неубранным zibil, amma Коенвар deyil шталь gizlətmək üçün мусорными баками üçün скосить məni öz nəticələnmişdi. Səs maşın qarşıda заманил məni bu tərəfə притупил mənim hissləri. Onun tələsdi, bu istiqamətdə istəyirəm плюхнуться arxa oturacaq taksi və раствориться səs-küylü izdiham Схипхола.
  
  
  Bir müddət elə gəlirdi ki, hər şey plan üzrə gedir olmadan сучка gedir. Heç kim, hətta mənə baxdı, bu zaman onun tutuldu taksi bağladı özü qapını.
  
  
  — Bu Схипхол edin, — deyə onu işıqlandırır, кудрявому gənc riyaziyyat üzrə olan, hər iki əli ilə saxlayıb, sükan və hər iki göz baxırdı, arxa güzgü.
  
  
  'İngilis?' — soruşdu, o zaman biz влились da sıx hərəkət.
  
  
  "Amerika".
  
  
  — Əla, — dedi. — Onda biz deyirik ingilis dili. Mənə lazım təcrübə; tezliklə onun Amerikaya gedirəm. Siz bu gün gedirsiniz üzrə Amsterdam?
  
  
  Allaha şükür, mən fikirləşdim. Sonra ucadan: "Bəli, bu gün heç zaman". Mən deyirəm, o, gözlərini saxlanılır maşın və yük maşınlarının arxasında bizi. "Tıxaclar, burada həmişə belə?"
  
  
  'Həmişə. Amma mən gedəcəyəm проселочными yolları, — o cavab verdi, dönüş üçün aşağıdakı trafik yüngül. Məhz o zaman onu başa düşdüm ki, başqası var, bu parlaq ideya. Onun bu qərarına saxlamaq ağzımı bağlamaq qədər əmin oldum ki, bizi izləyir. Bu, çox oxşardır, çünki bu zaman mənim sürücüsü sola çevirdi, sürücü tünd-göy "Reno" görüb eyni zahirən zərərsiz manevr. Kim idi sükan arxasında avtomobilin demək mümkün olmayıb. Günəş shone emu, göz və qabaq şüşəsi idi, sadəcə, parlaq səthli, səmərəli скрывавшей şəxs və ego, şəxsiyyətdir. Əgər bu idi Коенвар, bir kimsə işləyib, ona, ona görə ki, sonra dörd növbə ardıcıl olaraq mavi "Reno" hələ də qaldı arxada, bizim xoşuna gəlirdi mənə bu və ya yoxdur. Onun пригнулся və əyilib üçün işıqlandırır. — Sadə ki, причиняю sizə o qədər əngəl — başladım. "Nə dərdlər?" dedi gülərək. "Mən on dəfə sürücü də Схипхол və geri ilə sərnişin. Problem yoxdur, inan mənə.
  
  
  "Şübhə etmirəm ki, siz аттракционе təqib sərnişinlər üçün", — dedim.
  
  
  'Nə?'
  
  
  "Bizi izləyir. Daşıyır. Baxın, arxa güzgü. Görürsən, bu mavi "reno"?
  
  
  'Nə olsun ki?' dedi sürücü hələ də heyran. — O, gedir, bu, bizim üçün daha küçə ilə Розенграхта.
  
  
  — Sən zarafat edirsən, dostum, — dedi, - o, безупречном amerika. — Bu, dərzi şeytana, ümumiyyətlə nədir? Onu fikirləşdim ki, San-Fransisko emu yaxşı olacaq.
  
  
  — Təhlükəli bir zarafat, — deyə o gülərək, burada yox idi, yumor. "Əgər sən оторвешься bu avara bir adamı n, sən qazanacaqsan əlli гульденов".
  
  
  Sürücü, görünür, çox vaxt sərf amerikalı hippie, çünki o, başını tərpətdi və dedi: "Bok, dostum. Siz клевый.' Sonra o, bərk, qaz pedalını və biz рванули irəli.
  
  
  O, keçdi aşağıdakı göstəricilər bir az daha dörd təkərlər, amma Renault niyyətində deyil belə tez təslim olmaq. O, визгом qəbul üçün bucağı və погнался bizə dar cobbled lane, şəhər mərkəzinə yaxın. Onun baxdı, amma bilmədi görmək, kim idi sükan arxasında.
  
  
  Brilyant deyil saxlanmışdır təhlükəsiz. Onlar da yox idi yapıştırılmış tibb kabinet. Onun idi qurtarmaq Коенвара və ya kim sel sükan arxasında bu "reno", əks halda, işin ola bilər, çox xoşagəlməz üçün xarici siyasətimizin amerika Birləşmiş Ştatları və təhlükəsizlik Hindistan, dursun iki uşaqlara Голфилда. — O, hələ arxasında bizi? — sürücü soruşdu ilə ноткой əsəbilik, səsində.
  
  
  "Dərzi şeytana, o, hələ arxasında bizi", — рявкнул mən. — Sən gedə bilərsən, bir az daha sürətli?
  
  
  — Mən çalışıram, dostum. Bu, Formula-1, əgər siz bilirsiniz, mən nədən".
  
  
  — Bəli, onu, başa düşürəm ki, siz nəzərdə tutursunuz. Və bu, heç bir fun. Onun deyərək belə низменному kimi yalnız bilərdi, gözlərini gözü ilə "Reno", мчащегося küçələrində arxasında bizi. Mənim sürücü hərəkət зигзагом kimi daxil olmadan liman azn клипере, amma bu uzunsürən bizə üstünlüyü yalnız iyirmi-otuz yard.
  
  
  Boyun taksi sürücüsünü idi натянута kimi yaz görə воротнику köynək стекали damla bank. Daha sürətli, daha sürətli, fikirləşdim mən. Yaxşı gedirik axı. Amma oğlan ola bilər hər şeyi etdi. Niyə polis, indiyə qədər araştırmak gəldi bizə, onun hələ macal düşün, çünki həmin an "reno" hit arxa hissəsi taksi. Sürücü öhdəsindən gələ idarəsi, метнулся yuxarı səki ilə, qarış hit deyil, böyük vitrin, sonra yenidən düşüb küçənin ortasında.
  
  
  "Bu, başlayır sürücü məni dəli dostum", — qışqırdı o, дергая sükan.
  
  
  "Высади məni növbəti künc", — рявкнул ona revmatizm, düşünür ki, mənə yaxşı olacaq gedə bir-bir gəzmək. Onun ıso bütün qüvvələrin схватился üçün kənar ön oturacaq, zaman "reno" hit bizi ci başlamaq üçün ikinci dəfə. Biz itirilmiş qanadı, arxa fənər və bir hissəsi bamper. Sürücü крутил sükan, sanki ifa rulet çalışır etmək təhlükəli geriyə dönmək ümidi ilə birdəfəlik qurtarmaq "Reno" və yenidən onu. Biz yenə edilmişdir ki, şəhərin mərkəzində və sürücülük hava limanından deyil, bu ona. Onun yoxlanılır öz saatlar. Beş dəqiqə, xı.
  
  
  Dar dolama küçə təsvir turizm broşür, проносились üzrə hər iki tərəfə. Неряшливые evlərin причудливыми windows, ala-bula mağazaların vitrin — bütün bunlar bir hissəsi idi непрошенного dekorasiya.
  
  
  — Harada, dərzi şeytana, biz? Onun qışqırdı bu, tamamilə дезориентированный. — Dəniz дамба, — deyə o bildirib. ego səsi idi indi yüksək və qudurmuş.
  
  
  'Harada?'
  
  
  — Зидейк, Зидейк, — qışqırdı, o,. "Məhəllədə qırmızı işıq. Onun səsi də высаживаю səni. Mən Ceyms Bond, dostum, — deyə o, ucadan ругаясь keçmək istərkən körpü nəzərdə tutulan, yalnız velosipedçilər və piyadalar üçün deyil, avtomobil.
  
  
  Bu, böyük səhv idi.
  
  
  "Reno" vaxtı yaxınlaşdıqca bizə kimi cinli öküz, tam müəyyən başladığımız işi başa çatdırmaq. Salyana çatmağa az qalmış ortalarına qədər körpü, taksi впало bu xəyanətkar tailspin nəticəsində təkan Reno arxadan. Biz daxil tailspin və biz heç nə edə bilməzdik bu barədə nə.
  
  
  "Düşür, dərzi şeytana", — завопил taksi sürücüsü, ıso bütün gücü ilə çalışır üzərində nəzarəti bərpa maşın.
  
  
  O, bilmədi.
  
  
  Növbəti, anladım ki, bu nə idi, biz oldu ortasında bir kanal.
  
  
  Мелькнуло aydın mavi səma, daş evlərin fasadları var kanalları on yeddinci əsrin обветренные saxta qorxulu körpüsünün. Sonra biz hit su, hər şey daha sürətli, yaxın 40 милям. Onun sıxdı, başını diz və maşın уперлась bu маслянистые dalğaları, плескавшиеся ətrafında var. Xoşbəxtlikdən, pəncərə bağlandı və maşın sanki парила. Əgər başqa cür idi, bizə nə idi ценымногие pis.
  
  
  Sürücü ударился başını sükan və huşunu itirdi. Onun irəli əyildi və mühərriki söndürüldükdə və elə o an таращить göz qurdu qabaq şüşə və şüşə parçaları yağışına qabaq oturacaq. Qan düşüb, mənim gözləri zaman onu itələdi, sürücü və yenidən сжался. Daha bir таращить göz довершила, iş təcrübəsi qabaq şüşənin qalmayıb, heç bir şey, başqa bir neçə kəskin fraqmentləri kənarlarında.
  
  
  Коенвара onu hələ görməmişəm, ancaq mən niyyətində deyil oturmaq və gözləyin, hələ ki, kimsə bizi выловит. Və son görüş polislə demək olacaq ki, problemləri bu günə qədər başa çatdıqdan, xüsusilə də əgər, Sean пронюхает bu barədə son hadisə. Ona görə də mən, necə ola bilər ki, geri çəkilirdi xəttindən yanğın cəhd bütün düşün. O, əmin idi ki, hər an eşitmək səs polis siren. Amma ondan sonra onun eşitdim yalnız kəskin pambıq zaman növbəti таращить göz пробила dam taksi. Onun idi, hərəkət etmək nə qədər təhlükəli onlar bizə edilmişdir.
  
  
  Əgər onun qapı açıldı, maşın dərhal ilə dolu olardı su. Onun oteli, həyat üçün taksi sürücüsünü idi və mənim vicdan o qədər düşüncəsiz ön oturacaq. Ona görə də onun aşağı pəncərə və ümid yaxşı. Portfeli olacaq üzmək, ən azı, bir neçə dəqiqə, çünki qapalı şöbəsi xidmət edirdi, bir növ anbarı üçün seçmə hava. O, ilk yağan pəncərədən. Onu atdı, bir az pul qabaq oturacaq və slid geri pəncərəyə. Sonra mənim qol və omuz, daha sonra isə bütün qalan bədən getdik eyni marşrut ki, mənim portfeli.
  
  
  Коенвар - hər halda, mən əminəm ki, olub bu kim sükan arxasında oturmuşdu, "Reno", görünür, bu olmadı, çünki mənim deyil artıq gənc sarışın qızın zaman onun ətrafında ağ bir maşın. Bu qalırdı təhlükəli və çətin, amma mən hal-əhval tutdu, özüm hazırlanmış və qəbul buzlu hamam. Sonra nə baş vermədi dive və o, ударился haqqında, su, uşaq kimi dönen tərəfindən soyuq hovuz.
  
  
  Belə isə, soyuq, mən gözlənildiyi kimi.
  
  
  İsveçlilərin потянула məni aşağı, amma mən схватился çəkin portfelinin və tutulmuşdu olan körpü. Bir neçə gedən перегнулись vasitəsilə qorxulu və müşahidə mənim təşviqi deyə haray-həşir salıb sözləri dəstək, sanki onlar tamaşaçı idi yarışlarında üzgüçülük. Lakin bu, tamamilə heç nə ona, otel, izdiham, yəqin ki, cəlb olardı diqqət любопытного polis.
  
  
  Кирпичная hörgü körpü заросла və sürüşkən idi. Onu tapmaq üçün cəhd ki, tutmaq üçün nə qədər formalaşdırmaq. Bu məqamda onu eşitdim vail var olduğu kimi, yenə də qorxurdu. Hər saniyə idi qiymətli, ona görə ki, əgər polis onu məndən əvvəl mən успею öz təyyarə və сбегу, Коенвар yenidən qalib çıxacaq üzrə стычками. Belə ki, mən bir qədər yuxarı deyil ki, belə wouldnt və sadəcə nəzərə alaraq, portfeli, зажатый məndə altında siçan.
  
  
  Sonra onu gördüm ki, əvvəllər heç bir hiss, köhnə ржавую pilləkəni var, qala divarları, digər tərəfdən körpü. Onun yenidən qərq qaranlıq suya. Onun mübarizə burda yağlı su və zibil, yarım kor, qan, hələ təcrübə damlama mənə göz. Onun səsi də, nəhayət, nail aşağı pillə nərdivan. Sonra bu mənə lazım artıq iki dəqiqə geri almaq üçün quruya.
  
  
  Əlbəttə ki, körpünün ortasında idi park "фольксваген" amsterdam polis. İzdiham gedən artıb. İnsanlar dua və göstərirdi плывущее taksi aşağı körpünün bir hissəsi olduğu və onun olmalı idi. Odin ətrafında zabit artıq üzən kənara taksi. Onun qaçdı , heç gələndə oturub gözləmək dəvət polis məntəqəsinə.
  
  
  Onun промок qədər saplardan. İlk şey ki, mənə lazım idi ki, bunu götürmək quru paltar, ona görə də onun uşaqlara baxdı ki, o xahiş etdi ki, lövhələr deyir ki, "Camaşırxana".
  
  
  Amma tapmaq əvəzinə, bu və ya bu kimi bir şey və bu cür səmərəli və onun aşkar qatil, прячущегося kölgəsində evləri, diqqətdən kənarda polis.
  
  
  Xoşbəxtlikdən, onu gördüm ego əvvəl o, məni. Olsaydı, əksinə, bütün olardı ценымногие daha mürəkkəb idi, indiyə qədər araştırmak. Bu, kimsə başqa adam idi, yox, Коэнвар: daha bir tərəfindən ego əhli. Bu kimi idi мускулистого keçmiş dənizçi, qulaqları ilə rəng gül kələm, сломанным burun və револьвером S&W, model, 10. Bəs . Mən istəmirdim ilə mübahisə sayı 38, ona görə də onun göyərçin eyvanlı hər hansı bir evdə kanalının.
  
  
  — Axtarır kimisə, konkret olaraq? birdən-birə mənə pıçıldadı qulağına səs görə, onlara verilməməsinə мелькание rütubətli dili.
  
  
  Onun tərəf döndü və üz-üzədir gənc qadın ilə böyük miqdarda ənlik və işıqlı parik taxan. O, оскалила diş gülüşü və tıklayarak dili, поманила məni daha da qaranlıq eyvan. Onun unutmuşam ki, bu, qat dollar rayonunda qırmızı işıq, amma indi onun yadına düşdü bunu və mənim baş formalaşmağa başladı başqa plan var.
  
  
  'Nə?' — soruşdum, itirmədən daha çox vaxt. İdi 11:03 am. Mənim təyyarə uçdu 1:30. Biletində idi, açıq-aydın göstərilir ki, xəbərdarlıq sərnişinlər olmalıdır hava limanında, ən azı bir saat əvvəl uçuşa. Belə ki, bu, olacaq astanasında, bunda heç bir şübhə ola bilməz.
  
  
  — Otuz гульденов səni... daha da ado olmadan, — tərəddüd etmədən dedi. Mənim yaş, isveçlilərin və ah, mənim baş, açıq-aydın, hey, heç bir şey etməyiblər.
  
  
  "Mən verəcəyəm sənə əlli, əgər sən yaxşımı ki,-ki, mənim üçün".
  
  
  "Asılıdır, — o dedi, - əsl professional kimi.
  
  
  Onun поманил onun kənarında крыльца və işarə birleşmek Коенвара; ego revolver S&W выпирал altında kobud yun камзолы. — Görürsən ki, insan ilə сломанным burun və помятым şəxs?
  
  
  — Sən isə nəzərdə tutursan bizi üç? — dedi o, açıq-aşkar maraq, ya da açıq-aşkar nifrət edir, çünki onun üz ifadəsi anlaşılmaz qalırdı.
  
  
  Onun başını yellədi. — Mən sadəcə istəyirəm ki, sən getdi və поговорила onunla doğru, onu mən qədər исчезну. Sən başa düşürsən?' Onu sildi, qan ilə üz. O, hər şeyi dərhal başa düşdü və dedi: "Əlbəttə, son yetmiş beş гульденов".
  
  
  — Yüz əmin olmaq üçün ki, sən yaxşı işləyirsən. Hər halda, отвлекайте diqqət ego.
  
  
  O, razılıq hissi ilə qarşıladı bu, demək olar ki, bir şəxsi təhqir kimi. Amma pul dəyişdi, onun köklü şəkildə. O, сунула pul лифчик, sanki götürmüşəm dedi uşaq. Nümayişkaranə yırğalanan budları, o, küçəyə çıxdı, hazır rol oynaya tam. Əgər bu, kiçik bir oyun deyil сработала, mən həqiqətən olardı məşğul əlləri, çünki Вильгельмина idi, eyni yaş kimi, və onun. Hələ ki, o yaş, bu, faydasız idi. İndi də heç vaxt onu sökmək, quru silin, sonra isə toplamaq geri.
  
  
  Lazım etibar öz ixtiraçılıq, onların çılpaq əlləri, və, bəlkə də, lazım gələrsə, bu Хьюго. Lakin mən istəmirdim istifadə etmək heç bir şey ətrafında bu, əgər bir şey özümdən asılıdır. Hələ ki, mənim hədiyyə allahdan verilən, Allah yaxşı öz rolunu oynayacaqdır bu yüz top, hər şey mənə lazım olacaq nə tapmaq özünəxidmət camaşırxana.
  
  
  Üçün əsas крыльца və müşahidə, o gedir, küçədə, hazır öz rolunu oynaya bilər.
  
  
  Əvvəlcə elə gəlirdi ki, şərik Коенвара bu deyil düşəcək. O, dedi ki, bir-голландски, sözləri idi, çox uzaq üçün ih başa düşmək olardı. Amma ego fəaliyyət deyirdilər qədər də aydın dillə və bir az sonra mənə hər şey çox dəqiq araşdırıblar. Onu gördüm, o oğlan qızı itələdi kobud, qeyd edək təkan verdi. Xoşbəxtlikdən, o çox cəsarətli idi və yox idi imkan özünü оттолкнуть. O, aparıb barmaqlarını yuxarı və aşağı ego geri ayağa qalxdı və qarşısında загораживая emu göstər. Onun bir intizarla gözləyirdi. Onun atdı ilə крыльца, dayanmadan qədər çatdı təhlükəsiz dar küçənin qarşı vasitəsilə yol.
  
  
  Hər şey idi, yaxşı keçir.
  
  
  Lakin bu belə deyildi.
  
  
  O, var idi, artıq yarı yolda küçə aşağı, zaman diqqət ivanov cəlb boğuq avtomobil fiti. O baxdı vasitəsilə çiyin, bütün səylərə baxmayaraq, fahişə saxlamaq üçün ego diqqət öz ətli və bədən doğuran deyil. Baxışlarımız görüşüb və bir saniyə sonra o, полез də jaket öz "smit-və-вессоном".
  
  
  Onun шталь gözləmək hansısa фейерверка, nümayişlər ego смертоносной atəş.
  
  
  Bu dəfə yaxınlıq polis verdi mənə bir üstünlükdür. Приспешник Коенвара saxlanılır barmaq nəzarəti altında; o vurmaq niyyətində deyil, zaman polis idi ki, belə yaxından. Ancaq, gərək, onu çox narahat edirdi, ona görə ki, o qaçdı arxamca, və ego гулкие shaggy narahat əks отдавались mənim qulaqları. Ona artıq idi az gedəndən sonra o zaman eşidildi ilk tutqun shot, просвистевший bu дюйме başım üzərində. Onun qaçdı yerdə düz yerə, lakin o, heç bir shot ci ilin əvvəlindən ikinci dəfə. O, riskə öz shot və mən başa düşdü ki, indi o, qorxur etmək daha bir slip.
  
  
  — Dur, — прошипел o, içindən diş ingilis, sanki позаимствовав şəkildə ətrafında bəzi filmlərin Corc Формби. Lakin o, qətiyyən oxşar idi лилипута bu мешковатой geyim. Onun ayağa qalxdı, hiss kimi mənim bədən gərildi üçün ilk tədbirlər.
  
  
  Ah-zar edən, onun eşitdim bir neçə dəqiqə idi oxşar musiqi mənim qulaqları. Revolver S&W ucadan hit брусчатку. Onun zərbə vurmuşdur ca-ki-doğru, niyə mənim sol əsaslarla düşüb emu də günəş plexus. O, lianlar yarısında qəfil güclü ağrı, və ona vurmuşdur emu sıra zərbələr, bu dəfə paça.
  
  
  Gərək ki, onun istifadə emu paça, çünki ego şəxs oldu ağ qar kimi. O, sarsıldı, закинул əlləri qasıq və dağıldı azn булыжники kimi yığın köhnə kir. Növbəti təqib, sadə, amma gözəl исполненный qəbul ca-gi, лобовой zərbə ilə olan сокрушительной gücü обрушился onun boyun. Boyun vertebrae hələ сломались, lakin bu, olduqca yaxın.
  
  
  "Səni çətin səfər matçında, digəri isə", — dedi, - mən davam etdirərək çalışmaları ilə qəfil zərbə ayaq ego asılıdır. O, gözəl idi. Bütün лицевые sümükləri görünürdü broken ayaq dayandırmaq və onun şəxs əldə parlaq bənövşəyi rəng. O səhv edib, прикрыв əlləri ilə qırıq çənə və tərk müdafiəsiz böyrək. Bu, çox cəlbedici üçün növbəti zərbə ilə окровавленного tərəfində rta olan, sonra qaçdı yaşıl, oxşar öd qusma.
  
  
  Belə güclü чувака o, az edirdi ki, özünü müdafiə etmək üçün. Mən bilməz idim belə зазнаваться, çünki dərhal sonra o, bunun tutdu məni görə ankle, ухватился görə bilər və потащил məni yerə . Amma qısa müddətdə, əgər mənə hələ ki, bu barədə bir söz deyə. O an mənim ayaqları altında mənə yaranmışdır yarısında saldı, onun əlini kimi, dəryaz. Sonu mənim xurma endi onun переносицу. Daxili strukturu burun, nazal sümük, özü переносица çevrilmişdir кровянистую ton. Qan fontan vurdu emu şəxs ослепив onun. Hər halda, o, baxdı çox təzə, lakin bu, arxada qoydu bütün.
  
  
  O, o, inildədi, amma mənə deyildi qədər təəssüf. O olmasaydı, öldürdü məni, və o, cəhd etmək və bu andan onu sel taksi. İndi onun otel iş başa çatdırmaq, ki, o, başladı, və öz işləri ilə məşğul olmaq.
  
  
  Bütün, nə edəydim, bu zərbə altında çənəsi ki, onun yerinə bir xəstəlik. Qızılca inilti, son bir inilti, bir o verdim, qurtardı, onu əzab-əziyyət. Boyun vertebrae сломались iki və cani düşdü ölü.
  
  
  Nəfəssiz, onun ayağa qalxdı. O, təmsil öz xoş, - deyə o bildirib. Amma mənim üzgüçülük, böyük də yox idi, belə xoş. Ego, dil высовывался üzrə окровавленного tərəfində rta. Bir hissəsi ego şəxsin çevrilib qanlı jelly. Orada olduğu zaman bir şey idi mürəkkəb strukturu ətrafında sümük və əti, indi oldu heç bir şey, kimi xam рубиново-ləti qırmızı, oxşar daxili hissə malikdir.
  
  
  Onun geri çəkildi, mənim portfeli idi прижат mənə. Mənə lazım olacaq çox şey, çox özünəxidmət camaşırxana üçün yuyun, qan ilə əl və üz yumaq iy ölümü ilə geyim.
  
  
  
  
  Fəsil 8
  
  
  
  
  İndi idi 11:17. Mənə lazım təxminən on dörd dəqiqə üçün son ego həyat başdan həm də sonuna. Zaman onun çatdı bucaq zolaqlı boyun qaçırmaq, fahişə çəkib apardı məni вдогонку. Onun sifəti побелело kimi, təbaşir, o zaman gördüm мертвеца ortasında zolaqlı boyun qaçırmaq.
  
  
  — Fərqi yoxdur, — deyə onu gizləndi üzrə nəzərdə tutulur.
  
  
  Üç rüb və təxminən üç dəqiqədən sonra, onun aşkar camaşırxana. Pul deyirlər ki, bütün dillərində və bir neçə dəqiqə onun idi завернут bu зудящее шерстяное yorğan, mənim isveçlilərin qurumuşdur. Onun bildi yuyun qan ilə üz. Parçalar idi çoxsaylı, lakin səthi. Onun зачесал saç irəli əhatə etmək üçün böyük ih hissəsi və ümid edirdim ki, onlar yaşayacaqlar kimi sürətli kimi adətən. Amma bu, son belə idi mənim son qayğı.
  
  
  Mənə lazım idi ki, getməyə hava limanı və daha getmək üçün gömrükxanaya. Bu, belə idi isə xoşagəlməz kimi düşünmək Коенваре, barədə düşünmək üçün uğurlu və ya iflasa uğraması əməliyyatlar Andrea.
  
  
  'Nə?'
  
  
  Onun soruşdu sahibi camaşırxana, o zaman daxil arxa otağa üçün hər il olduğu kimi mən də bunu edirəm. "On bir dəqiqə on beş dəqiqə. Onun edirəm ki, edə bilərəm, — deyə cavab verdi.
  
  
  — Var, telefon?
  
  
  'Nədir?'
  
  
  'Telefon?' — təkrar etmək, onun üçün çalışırıq рычать zaman gördüm ki, mənim səbir bitmək üzrədir.
  
  
  — Bəli, Bəli, əlbəttə. Səs ego səs verib ego невысказанную qorxu. O bildirdi ki, mənə görə geri, harada qədim qara cihaz idi, yarım gizli altında bir dəstə нестираной geyim. Qaldı yerində, tam олицетворяя mənəm-mənəmlik hollandiyalı.
  
  
  Onun əlini qoyaraq dəstəyi və ona baxdı. Mənim ifadə выдавало hər şey. O, baxdı mənim израненный мочка, mənim bədən закутанное yorğan, və tez gizləndi görə bir neçə занавесок ki, çox möhtəşəm paylaşılan mağazası iki hissəyə.
  
  
  Sonra ona zəng etdi, adam var nömrəsi Вильгельмины Гастуис baxdı öz qol saatı. Mənim Ролексе idi 11:27.
  
  
  — Вильгельмина Гастуис , — deyə bir səs digər sonunda tel.
  
  
  "Bəli, ona zəng edirəm barədə miss Andrea Юэнь. Hey etdik əməliyyatı bu gün səhər-səhər.
  
  
  "Bir məqamı edin", — qadın cavab verdi digər sonunda tel. "Mən kontrol edəcəyik."
  
  
  Onun kimi çaya üçün əldə сигаретой və heç bir şey hiss etdim, başqa saç sinə və колючего yundan təmizlənmiş ədyal. Onun yorğun gülümsədi özümə. Kimi, yalnız onun oturacağam bu balıqçılıq, mənimlə hər şey qaydasında olacaq, deyə fikirləşdim, amma bununla belə elə gəlirdi ki, bu qadın daim qayıda bilməz telefon.
  
  
  — Bağışla ki , etdi sizi gözləyir, — dedi. - Amma nəticəsi barədə danışmaq hələ tezdir.
  
  
  "Öyrənmək üçün nə nəticə?"
  
  
  "Nəticələr əməliyyatların miss Юэнь", — o, cavab verdi adi ton. "O, indiyə qədər araştırmak çıxmayıb üzrə наркоз".
  
  
  — Siz məni əlaqə doktoru Бутенсом? Bu, çox vacibdir. Əks halda onun olmasaydı, sizi narahat edirdi.
  
  
  "Mən görüm, mən nə edə bilərəm, sizin üçün", o dedi, onun səsi vəd yalnız minimum səy. Belə ki, mən yenidən шталь gözləyin. İndi idi 11:31.
  
  
  "Salam, doktor Бутенс, bu Karter", — tez-tələsik dedi, onu bir neçə dəqiqə. Nikolas Karter. Onun danışdım sizinlə dünən heç zaman, əgər siz unutmayın.
  
  
  — Hə, hə, əlbəttə, — dedi, - belə mehribanlıqla və mehribanlıqla kimi ərəfəsində.
  
  
  'O bunu edir?'
  
  
  Sükut elə sıx ki, onun olar ki, bıçaqla kəsmək. 'Salam? Doktor Бутенс?
  
  
  — Bəli, onun hələ də burada, mister Karter, — dedi, - bir toxunuş ilə yorğun səsində. "Bu gün səhər bildik çıxarış güllə. Lakin dəqiq demək olmaz, düzələcək olub. Siz inana zaman onun sizə deyirəm ki, hələ demək tezdir ki, heç şübhəsiz.
  
  
  — Sən bilərsən bunu? — soruşdu, mən hiss edirəm, kimi mənim mənəvi vəziyyətinə düşür ki, artıq yeni minimuma.
  
  
  'Bəlkə bu gün axşam. Sabah səhər ən çox. Biz görmüşük ki, ola bilər..."
  
  
  — Mən buna şübhə etmirəm, doktor. Hər şey üçün təşəkkür edirik, mən əminəm ki, miss Юэнь uşaqlar".
  
  
  "Əgər siz bilərdi mənə zəng sabah" başladı.
  
  
  Onun sözünü kəsdi ego: "mən düşünmürəm ki, bunu edə biləcəyəm doktoru Бутенс. Onun gedirəm üzrə Amsterdam. Və qeyri-ixtiyari onun, saatına baxdı bəlkə də yüzüncü dəfə. — Mən gedirəm, bir az azdır, iki saatdan sonra. Ancaq siz verirsiniz, mənim mesaj, elə deyilmi?
  
  
  — Üçün estestvenno. Mən təəssüf edirəm ki, mən sizə bildirmək... xəbərlər, yaxşı, mister Karter.
  
  
  "Mən çox təəssüf edirəm".
  
  
  Mənim balet başmaq hələ də yaş idi, amma heç bir şey edə bilmədim bu barədə nə. Ən azı, başqa hər şey var idi, quru və az-çox düzgün. Onun yenidən bir araya çamadan, təşəkkür biznes sahibi və yenə də olub, küçədə.
  
  
  Əgər taksi lazımdır, siz heç vaxt tapa ego. Onun tələsdi vasitəsilə geri Зейдейк azn Ньивмаркт. Bir dəqiqə və ya iki idi ki, bir taksi hazır oldu, məni almaq üçün Схипхол.
  
  
  İndi idi 11:53.
  
  
  — Necə uzun getmək qədər Схипхола? — soruşdum sürücü.
  
  
  "Təxminən iyirmi dəqiqə".
  
  
  Yeganə nəqliyyat, mədəniyyət çıxış edir, ən yaxşı halda, следовавшим üçün bizə bir yük idi. Onun düşündüm ki, layiq bir az istirahət indi. Lakin zaman onun oturduğu azn oturacaq, mənim заурчало qarın. Buna baxmayaraq, güclü səhər yeməyi, bu, aydın idi ki, bir ibrət lazımdır ki, yeməyə bir şey. Əgər yox... yox, onun olmasaydı, oturub və düşünürdüm, bu barədə, əgər bu şey özümdən asılıdır.
  
  
  Amma tıxaclar yolunda Схипхол az əməyi mənim, ağıl kimi. Onun sinir və напрягался cəhd üz baxmaq təcrübəsi saat, lakin buna nail ola bilmədik. On dəqiqə hər şey qurtaracaq, amma hələ ki, heç bir şey qalmamışdı, nə kimi baxmaq səmimi irəli və ümid edirəm ki, mənim xoşbəxtlik davam edəcək.
  
  
  Xoşbəxtlikdən, bu, öz qaydasında idi.
  
  
  Saat hava limanında перескочили 12:29 zaman onu qoymaq və öz çamadanı gömrük yoxlama və dərindən nəfəs aldı. "Bir vaxt, sir ", — deyə əməkdaşı aviaşirkətin alaraq mənim bilet və götür-qoy edərək çamadan.
  
  
  — De ki, mənə-ki, — dedi, - mən yorğun təbəssümlə. "Varmı mənim hələ vaxt zəng kimə bir şey gətirmək üçün bir şey yemək?"
  
  
  "Qorxuram ki, sizə indi keçmək lazımdır gömrükxanasına, amma salonda uçuşa var telefonu və bufet".
  
  
  'Sağ olun. Onun bu запомню. Əks halda, mənim mədə təkzib yaranmış kiv-də mesaj olardı mənə.
  
  
  Onun otel, danışmaq Хоуком zaman məndə vaxt olacaq. Lakin nə daha vacibdir, onun idi və əlavə edilsin öz səhər yeməyi bir şey сытным, bir şey var idi ki, xoş və ağır mədə, hələ nahar deyil qaldırılıb, təyyarədə. Onun artıq hiss надвигающуюся yüngül bulantı , вызванную aclıq hissi. Plan ki, onun inkişaf, görünür, iflasa uğradı, bütün bunlara baxmayaraq mənim qəbul ehtiyat tədbirləri.
  
  
  Amma ilk mən oldum anlamaq gömrük... тошнотой, yorğunluq daha çox olur.
  
  
  Onu hiss эмигрантом gələn ada Ellis və xəstə заборами, yolları və bir çox simvol, onun daha bir otel oxumaq. Bu kimi idi "Radio-Siti" bayram günlərində zaman yüzlərlə insan выстраивались növbədə, əldən deyil, bu, bir şou. Holland adət. Çətin idi dözə zaman mədə ucadan протестовал isə dəri приобретала rəngi yaşıl pendir. Bununla belə, məndə heç bir seçim idi, kimi başqa bir sıra keçmək yoxlamaların.
  
  
  "Sizin pasport, edin", — bir an dedi səliqəli geyimli kargüzar.
  
  
  O, çox вежлив və o, gülümsəmə belə səbirlə kimi yalnız bilərdi. Mən çox yaxşı oynayıram, amma mən düşünmürəm ki, çox yaxşı çatdırdı öz ухмылку və ya olmaması bayraq icazə icrası zaman ki, aşkar baxıram açıq-aşkar ediləcək göz inspektor Sean.
  
  
  — Belə ki, biz yenə də görüşüb, — dedim, tıqqıltı sahələri üzrə dağılmış papaqlar bir jest насмешливого ehtiram.
  
  
  "Ən delle, mister Karter", — deyə o, belə isə peşəkar kimi fahişə var "Зедийка" bir neçə saat bundan əvvəl.
  
  
  — Yaxşı, dünya dar, — deyə mən, ıso bütün gücü ilə çalışaraq saxlaya самоуверенную təbəssüm.
  
  
  — Yox, — dedi, - məmnuniyyətlə. "Ümumiyyətlə, belə ki, bu ona yönəlib".
  
  
  "Ey, sanki vida yahoo üçün bir ilə salamladı sevimli turistlər, elə deyilmi?"
  
  
  — Yox, belə, cənab Karter. Amma mən əminəm ki, siz qarşı bir neçə suallara cavab. Ego səs verdi mənə anlamaq üçün, o istəyir ki, məndən sonra.
  
  
  "Əgər mən опоздаю öz təyyarə, müfəttiş", — dedim. "Amma mən belə hesab edirəm ki, mənə var ki, demək istəmirsinizsə, eşitmək mənim haqqında düzgün rəy problemləri ilə bağlı soya istehsalı və ya prezident seçkiləri amerika Birləşmiş Ştatları".
  
  
  Qayğısız və heç edirdiniz, əlini qoydu, mənə çiyin və işarə iki kişi formasında idi ki, daxilində слышимости.
  
  
  — Qulaq as, Shawn, — dedim, zaman iki дюжих таможенников yaxınlaşdı mənə . "Nə ən delle baş verir?"
  
  
  "Bəli, cənab Karter, — dedi, həmişə olduğu kimi, самодовольно, — bəzi insanlar mənim məlumata görə, bu gün səhər haqqında olduqca qəribə hadisə".
  
  
  — Belə ki, bunun nə aidiyyatı var mənə?
  
  
  "Ola bilər ki, bir şey. Həm də... ola bilər, və hamı, — o cavab verdi. — Əlbəttə ki, sən yadındadır kimi sailed bu gün səhər yanında Зейдейка, elə deyilmi?
  
  
  'Nədir?' — ona dedim, ıso bütün gücü ilə çalışır ki, bu böyük mənası yoxdur, mümkün qədər daha inandırıcı şəkildə, hətta baxmayaraq ki, ətrafında mənim воротника çıxış edib tər isə mənim ürək bulanması üç dəfə güclənib, əgər heç bir daha çox. "Bu Гелдерсе Cade ilə & nb tapıb maşını. Taksi. Sürücü dedi ki, sıçrayıb azn Херенграхте insan, amerika, bir otel üçün ego aparıblar də Схипхол.
  
  
  'Bundan sonra?'
  
  
  — Bəs siz — amerika, olan olmuşdur otaq Херенграхте, yəni bu səhərə qədər. Bundan başqa, təsviri sərnişin ki, o, verdi, düzgün".
  
  
  "Nə doğru deyil?"
  
  
  "Bəli, siz, əlbəttə, mister Karter," deyə o, bildirib. "Onda var, o hadisə ilə изуродованным bədən ki, biz tapmışdır yaxınlığında yer qəza".
  
  
  — Axı sən istəmirsən məni ittiham, bu, elə deyil? — dedi, mən mümkün qədər incik halda.
  
  
  "Əlbəttə, xeyr, cənab Karter", — arxayın məni Sean ilə güclə замаскированным sarcasm və qəzəbli və бесчувственным səs. "Sən bilərsən, belə düşünür? Onun yalnız təklif müşayiət bu iki, cənablar... — Bir əli ilə işarə etdi, iki таможенников duran yanında. "Etməyin dəqiq, onlar kimi deyirlər".
  
  
  Onun əvvəllər də var idi, məsələ ilə тщеславием kimi insanların siyasətçilər və maliyyəçilər, kimi kiçik рыбкой böyük bir hovuz, amma heç vaxt belə упрямыми hüquq-mühafizə orqanları əməkdaşlarının. Siz ki, bir şey demək, inanın mənə.
  
  
  — Əgər bu sənin son söz... — başladım.
  
  
  — Əslində, — qısaca deyə o bildirib. Sonra o, tez dilləndi, iki таможенниками və aciz və bədbəxt Nick Carter.
  
  
  Məni препроводили kiçik bir otağa yaxınlığında başqa yerlərdə məni seçmisiniz. Mənim çamadan gəldim bir anda.
  
  
  İki таможенников baxdı, iki keçmiş pul mükafatı mübariz olsa da, onun niyyətində deyil bizə, nə onlarla off üzləşdiyi. Otaqda idi, stul, stul. Daha heç bir şey. O, parlaq haqda. Onun stul götürüb, baxmayaraq ki, mənə ego təklif deyil, qoyub əllərini diz çalışdım unuda öz acınacaqlı vəziyyətdir.
  
  
  Shen ifa nəinki pis oyun, həm də təhlükəli.
  
  
  Bütün Qərbi Avropa əziyyət əgər Çin tutmaq Nepal. O vaxt demək olmaz ki, bu, demək olar, bütün qərb dünyası. Təəssüf ki, dünya Sean idi ценымногие az və onlar yalnız şəhər ətrafındakı Amsterdam. Ego baxış uzanıb gedirdi, bir az daha Эйсселмер, şimalında və yaşayış getto Бейлмермер cənubda. De Zeedijk idi, onda haradasa ortada mərkəzində öz yurisdiksiyasına.
  
  
  Bir şey ki, məni təəccübləndirdi, odur ki, o, qarışmamışam. Heç bir şey üçün mənə bu xoşuma gəldi əks halda, lakin mənə elə gəldi ki, qəribə sonra bütün, ki, o qoymaq üçün səyləri tapmaq üçün məni, indi o, geri çəkildi və sol çirkli işlər başqa. Bəlkə də bu idi gömrük qaydaları, ancaq mənim idi, az vaxt bu haqda düşünmək, çünki bu anda məndən xahiş etdilər ki, açarı açmaq üçün portfeli.
  
  
  Gəldi, bir həqiqət anıdır.
  
  
  Özü portfeli idi, hələ nəm olur, lakin iki qorxmaz və неразговорчивых таможенников bu, deyəsən, heç смутило. Heç biri vururdu ilə məni göz-бусинок, elə bil, qorxurdular ki, mən çalışaram ki, qaçmağa və digər portfeli açdı və içəri çəkdi ki, hər şey var idi içində. Əbədi, demək ki, o bunu səliqəli, belə ki, kimi yenə də səliqə ilə qatlanmış paltar, arxayın ki, orada heç bir şey yoxdur, bu mənada qaçaqmalçılıq.
  
  
  Bu davam, təxminən, on dəqiqə qədər hər şey mən упаковывал yuxarı görünən kosmik çamadan, aşkar edilməmişdir və обыскано. Onun oturdu düz taxta kafedrasının seyr bütün görünüşü ilə boş və невозмутимым ifadə şəxslər. Amma zaman gömrükçü sərf любопытными barmaqları kənarlarında брезентового örtük, onun haqqında unuttum öz тошноте və istər-istəməz bir qədər irəli əyildi, onun oturacaq.
  
  
  O bilirdi ki, yoxdur, baxmayaraq ki, mən çalışırdı vermək emu anlamaq незаинтересованному ifadə şəxslər. Bir an elə gəldi ki, bütün başa çatacaq olmadan gələcək çətinliklər, amma mənim nikbinlik oldu qara. Eşidildi zəif, lakin aydın слышимый basın. İnspektor, tez dilləndi, öz ortaq durmuşdu ki, yanında o qədər davam çəkmək ki, əvvəlcə elə alt-üst etdi . Əgər qaldırdı çamadan stulun fərqi qabarıq verərdi dəqiq əlamətidir, lakin çamadanı qaldı yerində isə onu məcbur özünü aşağı oturmaq, hərəkətsiz, əsəbi приклеившись öz yerində.
  
  
  Daxili mexanizmi yenidən ucadan щелкнул sonra eşidildi bir ətrafında ən səs-küylü вздохов , heç слышанных bu tərəfində Atlantik. Kişinin gözü işıqlandı, qılınc kimi yaxşı zaman iki barmaq ухватились görə alt və вырвали onun. Gizli yuvası artıq gizli idi. Amma təsəvvür edin ih incidir, o zaman ki, aşkar görünür yalnız növbəti parça.
  
  
  Açıq indi kosmik yük yerinin idi tamamilə boş; orada heç bir şey yox idi ruhunda silah və ya təmizlənməmiş, qiymətli daşlar, daha алмазова. Təbrik edirəm, ona gülümsədi özümə. İş texniki AH idi, hətta daha gözəl, daha çox düşünürdük. Yalnız narahat etmək çətin olmayacaq потайной bölməsində də belə etdik ki, фальшдоне idi iki yer isə bir deyil, indi fikir gömrükçüləri.
  
  
  Əgər onlar baxdılar, sonra, mən şübhə etmirəm ki, tapılmadı gizli mexanizm, onun köməyi ilə mümkün olardı açmaq son coupe. Orada onun gizli Вильгельмину, Hüqo və Pyer, eləcə də daha bir neçə şeyi mənim üçün, təhlükəsizlik. Amma onun heç bir qoymuşdur brilyant portfeli, çünki niyyətində deyil risk ih kimi aşkar.
  
  
  Разочаровавшись, inspektor bağladı dib. Ego, sükut, sükut ego tərəfdaş, məni narahat edirdi. Mənə elə gəlirdi ki, mən heç də azad, xoşuna gəlir, ya yox. Mənim isveçlilərin və tualet ləvazimatları idi səliqə ilə qatlanmış geri və nəhayət, yenidən bağlanıb. Onun oteli ayağa ilə öz yerini gizlətmək, relyef hissi, zaman, şəxs, həqiqətən, araşdırma aparmış, əli ilə mənə işarə yeri var.
  
  
  "Lütfən, разденьтесь, mister Karter", — dedi, - sonra o, kimi pıçıldadı eşinizin. "Nə üçün?"
  
  
  Var — inspektor Sean var deməyə əsas verir ki, siz onunla çox səmimi olan. Edin, edin ki, sizə deyirlər, — o, saatına baxdı, — başqa siz bu gec olmayacaq, öz təyyarə". Heç olmasa разозлило məni daha çox. Lakin mübahisə onlarla mənasız idi. Onlar əsas deyil onun.
  
  
  Ona görə də onun ayağa çəkdi və pencək. Üçün qaranlıq блейзером ardınca tünd-göy qalstuk tünd göy köynək misir istehsalı. Sonra gəldi kəməri üzrə timsah dərili dəri ilə qızıl пряжкой əl hədiyyə gənc qız, kiminsə həyat onun xilas bir neçə ay bundan əvvəl ezamiyyətdə olarkən Nyu-Dehli. Onu açdı, молнию və çıxardım şalvar yüngül камвольной iplik, komfortlu mənim göstərişimlə şirkəti Paisley-Fitzhigh Londonda.
  
  
  Zaman onu çıxardım ayaqqabı, odin üzrə таможенников dedi: "Onlar nəm, sanki yalnız bu səbəb oldu ki, məni həbs etsinlər.
  
  
  "Mənim tərli ayaq", — qaşqabaqlı cavab verdim aradan qaldırılması corab və slipping böyük barmaqlarını üçün kəmər alt.
  
  
  "Lütfən, — o davam etdi, — və bu da" məcbur mənə durmaq çılpaq ətrafında, hələ ki, hər hansı bir geyim осматривается və yenidən baxılır.
  
  
  Onlar heç bir şey tapa bilmədilər, başqa bir tük ətrafında mənim mobil tədbirdə və kiçik şeylər. Amma onlar hələ də təslim olmaq niyyətində deyil. Tam təhqir gəlib bir neçə dəqiqə zaman onun başa düşdüm ki, hiss olmalıdır insan, zaman, onu məcbur əyilmək və təkan arka. Sonra dişlərim idi осмотрены, sanki o idi, bir at, bir at, satılmış kim daha çox olacaq.
  
  
  Onlar aşkar nə istəyirdi, və onun daha çox səy göstərdim, gizlətmək üçün bu ih пытливых göz, daha onlar təsəvvür edə bilər.
  
  
  Bu zaman onlar ilə sona çatdı bu, məndə belə üfüqdən yeni məqamlar, mən çətin ki, ola bilər ayaq üstə durmaq. "Siz çox yaxşı görünürsünüz, cənab Karter", — deyə bir таможенников təbəssümlə ki, onun üçün cəhd ignore.
  
  
  — Bu, sizin gözəl holland qonaqpərvərlik, — dedim. — Bilərəm ki, onun indi geyinmək, cənablar?
  
  
  'Əlbəttə. Biz daha çox biz sizi tutmaq. Təəssüf ki, mənə görə bilmədim şəxs Sean eşidəndə pis xəbər. Lakin bu oyun, mən hesab edirəm. Bundan başqa, onun çox məşğul idi, набивая özünü крокетами gözləyir, məni переправят digər tərəfdən okeanın üçün narahat разочарованном və неприятном inspektor. Var idi on dəqiqə qədər əkin. Sonra bütün sonra, ki, mən keçmişəm, onun ehtiyatlı idi gecikməmək üçün öz təyyarəsini.
  
  
  Mən, nəhayət, bunu birləşdirən ilə Хоуком, onun tez məlumat verdi ego son hadisələrlə bağlı. "İman edə bilməz ki, bunun arxasında шерпы", — deyə o, bundan sonra, onu necə danışdı emu ki, baş onlarla хорька, onu necə səhv edib, yaranan səhər zibil. Onlar heç bir şey əldə həlak səni, Nik. Yeri gəlmişkən, idarə edirsiniz...
  
  
  — Yalnız ki, — dedim. — Amma bildim. Onlar təhlükəsizlik.
  
  
  'Əla.' Və onu görmək bilər ki , o, necə gülür masası arxasında üç min mil burdan.
  
  
  "Məsələ burasındadır ki, — mən davam etdi, — ki, Коенвар üçün tercih onun aradan qaldırıldı, daha yerinə əməliyyat. Və bu məni narahat edir. Siz necə düşünürsünüz, Nepal hökuməti bilər, bu barədə öyrənmək və подослало Коенвара ələ məni? Əgər yaşayış məntəqəsi rusiyanın uğursuz olacaq, шерпы alacaq və bütün pul, lazım olan alış-veriş üçün avadanlıq. Ən azı , onlar belə düşünürlər .
  
  
  "Səslənir olduqca надуманно, mənə soruşsanız," o cavab verdi. "Baxmayaraq ki, bu kimi biznes hər şey mümkündür".
  
  
  — Mənə hələ ki,-ki, — sakitcə dedim.
  
  
  "Vacibdir ki, bir şey ele, ən azı, indiyə qədər araştırmak. Onu görüm, heç ola bilərmi ki, onun icad bir şey ki, ola bilərdi ki, sənə kömək. Ondan başlayaq ki, siyasi orada vəziyyət olduqca qeyri-müəyyən. Var bir əlaqə ola bilər ki tökmək müqəddəs, nə baş verib. Onun выжму bir az məlumat. Sadəcə, vaxt lazımdır, səsvermə, və bütün.
  
  
  "Bu, bir ətrafında, o şeyi ki, onların bizə bir az çatmır", — dedim.
  
  
  — Sən əla справляешься, Nik. Mənə etibar edir, bütün dünyada, — dedi, - mənim rəisi nadir kompliment deyil ki, gözədəyməz qalıb. — Məsələ burasındadır ki, mən bir şey eşitməmişəm haqqında hansısa раздорах kral evi, haqqında hansısa кровожадной междоусобице. Bizə lazımdır bir az daha dərin qazmaq, lakin, ola bilər, bu anlamağa kömək edəcək, nədən ibarətdir çətinlik.
  
  
  Bu məqamda onu eşitdim, mənim irqi doğurur üzrə hands-free.
  
  
  Oldum zəngi bitirmək. Mənim ağız hələ də dolu idi, yemək, və mənim ürək bulanması müvəqqəti olaraq dayandırılmışdır.
  
  
  "Mən свяжусь sizinlə zaman yenə gələcəyəm Keçirilib. Lakin əgər siz bir şey tapa bilərsiniz, onun olacağam şükür, ser . Kimsə gedəcək bir çox almaq üçün məni əvvəl шерпы. Və onun otel olardı bilmək nəyə görə.
  
  
  'Kim.'
  
  
  — Mən də belə hesab edirəm, — dedim.
  
  
  "Mən istifadə edəcəyəm, bütün mövcud mənim sərəncamımda kanalları", — deyə o bildirib. "Yeri gəlmişkən... kimi orada подстреленная qız?"
  
  
  — Hey, etdi əməliyyatı bu gün səhər-səhər, — dedim.
  
  
  'Nə var ki?'
  
  
  "Onlar deyil, öyrənmək, onun necə şans, sabah səhərə qədər".
  
  
  'Mən kaş bunu eşitmək. Amma mən əminəm ki, siz nə üçün, həm hər şey ola bilər, — dedi. — Mən danışaram səninlə, N3. Əmin olun ki, siz təhlükəsiz доберетесь ora.
  
  
  "Sağ olun, ser ".
  
  
  Sean xeyli olmadım izdiham прощающихся zaman onun formalaşmışdır bilet alıb internat pass və keçmişdir tunel самолету. Amma bu mənim xoşuma gəldi ən çox. Daha əvvəl biz оторвались yerin, daha əvvəl onun sol tərəfindən Amsterdam, daha çox xoşum gəlirdi ondan.
  
  
  Bundan başqa, onun hələ ac idi.
  
  
  
  
  Fəsil 9
  
  
  
  
  Əvvəl dağın Эльбурц qalxdıq жемчужным dan yeri, onun söyləyib sağlığına, öz дантиста Aparılmışdır Шалиера. Bez ego vasitələri, ego təcrübə mənim yaşayış məntəqəsi rusiya çökdü olardı onun gözləri ilə birlikdə isə, onun taleyi, iki övladı və gələcək təcrid edilmiş, окруженного dağları krallığının.
  
  
  Mənim dəhşətli aclıq idi gözləyirik, ürək bulanması da. Amma indi fiziki narahatlıq keçdi və mənim şəxs yenidən əldə rəng, onu hiss etdim, bir az daha kimi özünü deyil, belə ki, sanki onu uddu ki,-nə yox idi, bu necə oldu.
  
  
  Onun keçirib dili üzrə xüsusi qızıl коронке ki, diş həkimi taxdı getməzdən əvvəl mənə üzrə Vaşinqton. Шалиер səliqəli прикрепил зубец bir ətrafında aşağı köklü dişlərin. Вдавленный və diş, o, həqiqətən idi, görünür ki, artıq sübut olunub baxış keçirilərkən mənim tərəfində rta bu Схипхоле. Bu çəngəl istifadə bərkidilməsi üçün neylon tellər, həmçinin adlanan рыболовной леской. Digər tərəfdən, mövzu gedən təcrübəsi qida borusu üçün желудку olmuşdur əlavə kimyəvi arxasında deyil.
  
  
  Bütün konstruksiya xatırlatdı mənə set матрешек. Hər кукле var kukla kiçik və beləcə sonsuzluğa qədər. Mənim halda var idi ki, mən və mənə var idi ki, mənim həzm traktının bir hissəsi olan mənim mədə, bu, mədə boru idi, amma bu var idi təmizlənməmiş brilyant.
  
  
  Səbəbi məndə belə idi sıx səhər yeməyi var ki, məni belə üfüqdən yeni məqamlar Zaman gəlib Схипхол, mənə görə hər zaman dəstək işlər mədə şirəsi. Əgər onu uddu dəstəyi acqarına sonrakı fermentlər ifraz ilə birlikdə duz dərini, ayrılan həzm prosesində, səbəb olardı məndə qarın ağrısı ilə məşğul olan bilərdi yıxmaq fil. İlə yanaşı, bütün yemək ki, onu həzm edə, onun qəbul sağlam doza nəmləndirir həb ki, mənə verdi əczaçılıq şöbəsi AX labs. Boru kifayət qədər çevik üçün qida bilərdi almaq mədə. İdi ən gözəl əməliyyatı, amma yenə də, mənim iş heç vaxt xüsusilə incə və ya zərif. İndi onu edib, hələ bir həb olan xəstəlik, təbrik edən, özünü uğurla mənim müəssisələr. Ən azı bu qədər davam etdi.
  
  
  Brilyant idi məndə, mədə əvvəlki səhər, zaman çıxdı və onun ətrafında otel "Эмбиби" bilet sifariş etmək. Onlar orada qalmaq demək olar ki, sonsuz, hələlik onun etmişəm narkotik və davam ağır yemək. Bu əmin stüardessa, восхищенная belə ki, o hesab edirdi sağlam kişi аппетитом.
  
  
  Razı ki, hər şey plan üzrə gedir, onun üzünü pəncərəyə və шталь müşahidə içindən günəşin qalxmasını. Yalnız замигала lövhəsi "no smoking" zaman pilot hazırlaşır əkin Tehranda. Mənə aşağıda yalançı заснеженный dağ silsiləsi Эльбурц. Daha təsirli idi Демавенд, vulkan təpəsi, возвышавшаяся demək olar ki, 5700 metr səviyyəsindən göy.
  
  
  Amma məndə olardı, nə də vaxt turist səfərləri. Mənim təyinat olsa, bu, son idi daha şərq, məsələn, 1800 mil üzrə kobud və həqiqətən непроходимой kənd. Kabil, bir vaxtlar oxşar səhra təcrid qala böyük sərkərdə Бабура, основавшего Монгольскую imperiya görünürdü gözləyirdi məni haradasa görə, bununla dan yeri.
  
  
  Yamaclarında dağlar arasında zolaqları qar qoyunlar otlayırdı, ətrafında isə əyriləri borular kiçik daş kiçik evlərin валил tüstü. Sonra, зажатый arasında бесплодными və бесплодными dağları, durdu növü olan şəhər, adamı məftun edirdi təsəvvür insanların onlarla хорька kimi Makedoniyalı isgəndər şamaxıya birləşdirdi öz imperiyasının qədim Бактрию. İndi Kabildə baxdı kiçik və cüzi. Orada çılpaq dağlar, bu, əhəmiyyətsiz görünürdü.
  
  
  Zaman dəyişib. Чингисхан, Tamerlan və Бабур idi adları tarix kitablarında, simvol maraqlı film. Lakin onlar buraxmış sonra гордом və müstəqil xalq. Amma indi Əfqanıstan hissəsi idi iyirminci əsrin, onun tarixi edirdi, özü seriyası turistik isə ötən günlərdə şöhrət idi, çoxdan unudulmuş.
  
  
  Əgər onun шталь sentimental bir şey deyil, ona görə ki, çox içib. Sadəcə onu gördüm, o qədər xəyalları рассыпавшихся tar da, bu nəticəsiz və çılpaq təpələr ki, mən hiss elə тронутым nə шталь şahidi son səhifələrinin gur və qanlı dram.
  
  
  6:23 am.
  
  
  Ola bilsin ki, məhz buna görə, erkən saat gömrükçüləri heç обыскивали mənim şeyi дотошностью və методичностью.
  
  
  "Səfərinizdən məqsəd nədir?" .
  
  
  'Leave.'
  
  
  "Necə uzun siz burada qalır?"
  
  
  "Bir gün və ya iki, üç", — yalan mən, düşünür ki, azı iyirmi dörd saat olacaq yumruq gənc turizm sənayesi.
  
  
  'Sən harada остановишься?'
  
  
  "Bu Интерконтиненталь".
  
  
  "Next", — dedi zabit qoyarkən, markanın mənim pasport və diqqət insan dayanan növbə mənə arxasında.
  
  
  Bu idi ipək dəyişdirilməsi, siz təsəvvür edə bilərsiniz kimi. Ona hazır idi soyunmaq догола və böyük hiss edir ki, heç işim yoxdur mənim iştirakı burada artıq məzmunu mənim çamadan, demirəm mənim mədə. Kənarda gömrük qızğın və нетерпеливая izdiham əfqanıstan таксистов gözləyirdi xoş müştəri. Amma əvvəlcə onun обменял bir az pul ki, mö ' min 45 афгани dollar üçün — bu, yaxşı kurs, üstəlik, qara pul bazarının kimi, Nepalda, demək olar ki, yox idi. — Taksi, ser ? — həyəcanla dedi balacaboy arıq, qarasaçlı idi, gənc adam, zaman onu yola mübadilə məntəqəsinin. Onun qoymuşdur афгани dəqiqə, və o, подпрыгнул kimi прыгающая qurbağa. "Məndə var yaxşı, amerika maşın. Шевроле. Возит sizi hər yerdə, ser .
  
  
  "Nə qədər Интерконтиненталя?" — soruşdum, qızlarına ego ruh yüksəkliyi və təzahürü enerji. — Doxsan афгани, — tələsik dilləndi. -
  
  
  Dərhal eşidildi başqa bir səs: "Yetmiş beş".
  
  
  — Yetmiş, — hirslə dedi sürücü hirslə müraciət edərək arxadan bağlanan bir yaşlı riyaziyyat üzrə одетому zəngin парчовую edir və астраханскую papaq. "Altmış beş."
  
  
  — Əlli, — deyə gənc adam, görünür, загнанный küncə. — Satılıb, — dedim ilə ухмылкой. Onu məcbur ego keçirmək mənim baqaj və onu təqib vasitəsilə salona gəlişi.
  
  
  Chevrolet, yumşaq deyirəm, знавал ən yaxşı dəfə. Amma artıq hotel yox, daha on beş-iyirmi dəqiqə gəzmək. Onu hiss bir az əlverişsiz vəziyyətdə, çünki məndə yox idi həllinə araşdırmaq ətraflı xəritə. Onun heç vaxt Kabildə, baxmayaraq ki, bir neçə il əvvəl iştirak edib və olduqca incə "danışıqlarda" altında Гератом yaxınlığında Türkmənistan respublikasının və Rusiya ilə sərhəd.
  
  
  Tərk ona öz çamadanı zaman zaman özünüzü sürücü sel sükan arxasında.
  
  
  "Nə qədər vaxt artıq otelinin?"
  
  
  — Yarım saat, — deyə o bildirib. 'Heç bir problem olmadan. Əzizə çox yaxşı bir sürücü.
  
  
  — Mən verirəm ki, özümü, sənin əlində, Əziz, — deyə o gülərək görə, onların dərhal sonra зевок. Onun az yuxuda təyyarə və ümid isti yataq görünürdü, çox yaxşı, doğru olmaq.
  
  
  Hərəkəti yox idi ki, istisna olmaqla, bir neçə at arabalarının ilə ослами. Lakin başqa yol inşa istifadə edərək, amerikalıların, boş idi. Arxa güzgü köhnə, потрепанного "Шевроле" mən gördüm ki, Əziz diqqətlə mənə baxır. Ego gözləri idi, gözəl mavi rəngli. Legend голубоглазые əfqanlar — birbaşa nəslindən döyüşçülər, Makedoniyalı İsgəndər oğlu Makedoniyalı isgəndərin.
  
  
  Zaman onun soruşdu Əzizə ki, ətrafında bu hekayə doğrudur, o, deyəsən, dərk etmir ki, nə haqda onu deyirəm. Yox görünür ki, o, çox yaxşı ориентировался şəhərində.
  
  
  Lövhənin üzərində "Otel "Интерконтиненталь" - 5 mil" arrow ilə указывающей sağa, təyyarə mimmo isə Əziz deyil çıxarıb ayağı ilə qaz. O, sürüb mimmo getməsi, və nə isə mənə deyirdi ki, bu, yox idi, günahsız bir səhv və ya ki, bu təsadüfən baş verdi. Onun saldı çamadan ayaq bilmişdir выхватить Вильгельмину və onun iki dost, Хьюго və Pyer, heç bir səbəb şübhələr var Əzizə.
  
  
  İndi Люгер quru idi, amma mən onun bilmirdim işləyir olub, hələ yoxlanılır. Amma əgər o, hələ də hazır deyil öhdəsindən gəlmək üçün daha bir, iki ego köməkçisi hazır idi, mənə kömək.
  
  
  Bu anda onun artıq heç bir şübhə edirəm ki, bu problem gələcək. Əziz deyil повез məni mehmanxanaya, bu радостям isti duş və rahat zibil üçün. O, əmin idi ki, nə o, hazırladığı mənim üçün çox çətindir olacaq həzm və приспособился üçün təhlükə ilə məşğul olan gözləyirdi məni qabaqdadır.
  
  
  Olmaması Коенвара Amsterdam ötən gün səhər ola bilər, yalnız bir şey. O, getdim üzrə Amsterdam və macal almaq Kabilin əvvəl məni. Şübhəsiz ki, o, uzun bir yol seçdi vasitəsilə İstanbulda, Beyrutda və Равалпинди. Belə bir marşrut var idi, lakin onun yol ego görə risk əkin və yetishan üç müxtəlif təyyarə və keçid nəzarət təhlükəsizlik üç hava limanlarında. Коэнвар açıq-aydın az mənə qayğı gömrükxanasında.
  
  
  Onun çox asanlıqla edə bilərdi tutqac beyin Вильгельмины boyun Əziz və xahiş ego ətrafında çevirmək və ordunun məni hotel "Интерконтиненталь". Lakin onun otel çatmaq, əslində, işlər və əldə onlar, cavab, ki, indiyə qədər хорька ускользали məndən. Biz Коенвара idi bütün lazımi mənə məlumat idi və o, getmək istəyən hər hansı bir risk məcbur etmək ego danışmağa.
  
  
  Bundan başqa, biz hələ lazım idi, hansı ki, sort, dərk edirdi, o, bu və ya yoxdur. Nə qədər onun bilirdi, Andrea bilərdi ölmək. Onun sam yaxın idi sonunadək öz karyera Amsterdamda. Onun otel əmin Коенвар olmazsa edə mane uğur mənim missiya. Və əgər bu, o demək idi öldürmək ego, onda mən hazır idi. Belə ki, mən geri oturdu oturacağın qorunması və gözlərini saxlanılır yollar, guessing kimi idi təşkil görüşümüz.
  
  
  Az daha, on dəqiqə onun bilir.
  
  
  Bir neçə yüz metr əvvəl bizə müəyyən edilib блокпост. Hər tərəfdən taxta maneə dururdu iki kişi, baxmayaraq ki, biz daha çox uzaq görmək üçün, kim onların ətrafında Коэнвар.
  
  
  — Nə baş verir, Əziz? — soruşdum, rol oynamaq axmaq turist.
  
  
  Bunun əvəzinə mənə cavab, o, çəkdi mənim diqqət Асамайи və Шердарваза, iki dağ idi ki, bir hissəsi dağ silsiləsinin Гиндукуш idi və görünür, demək olar ki, hər hansı bir nöqteyi-Kabilin.
  
  
  "Niyə burada блокпост?"
  
  
  Onun israr etdi və o, yavaş-yavaş ayağını yığışdırmaq ilə qaz pedalını.
  
  
  O, çiyinlərini çəkdi, zaman tozlu qabaq şüşənin oldu görünən şəxslər iki kişilər. Onun olmadan əmək öyrəndim лунообразные xüsusiyyətləri mənim непальского düşmən, ağıllı və gizli Коенвара. O, ağ geyimli hicab və каракуль, доходивший qədər diz, amma olmaz bunu inkar проницательного ifadə ego şəxslərə. Başqa bir adam göründü mənə bu афганцем, şübhəsiz ki, нанятым də Kabildə kimi Əziz, məhz bu əməliyyat üçün.
  
  
  "Onlar istəyirlər ki, biz çıxdıq, ətrafında maşınlar", — deyə Əziz, bilmir gizlətmək охватившую ego əsəbilik.
  
  
  'Niyə?' Dedim ki, bu, vaxt uzatmaqla hazırlayaraq ki, hər şey lazımdır.
  
  
  "Sərhədçilər, hökumət patrul", — deyə o, çiyinlərini.
  
  
  "Sonra çıxmaq və onlarla danışdım", — deyə o tonda səs, bir işarə etdi ki, mən əhval oyun oynamaq.
  
  
  Əziz etdi, kimi emu dedilər. O, çıxdı vasitəsilə maşın və yavaş-yavaş getdi kənara Коенвара. Азиат deyil опускал şəxsin, elə bil, qorxurdular ki, ego biləcəklər. Lakin, çox gec. Heç bir şəkildə o bərpa etmiş, öz anonimlik. Bir neçə dəqiqə ego şərik yaxınlaşıb "Шевроле", döydü pəncərə və jestlə məni dəvət çıxmaq və onlara qoşulmaq.
  
  
  Çıxdı deyil, onun isə Pyer.
  
  
  Vaxt basın keçid üçün Pyer və Коенвара. O, qapını açdı, sanki itaət ih приказанию, lakin əvəzinə çıxmaq kimi onlar, şübhəsiz ki, ümid və hətta gözləyirdik, onu atdı Pyer kənara Коенвара. Onun yenidən çarpdı qapı kimi bir dəfə o an mərkəzində взорвалось едкое, yanan bulud qaz var. İh heyrətdən idi ki, bu cür qəfil. Qarışığı концентрированного, gözyaşardıcı qazdan, qaz və нелетальных kimyəvi üfüqdən yeni onların ətrafında sıx və удушающая. Eşidildi shot, lakin təsadüfi, ona görə ki, bizə Коэнвар, bizim ego şərik deyil bilərsiniz daha qarış qarşısına .
  
  
  Qaz idi отвлечением deyil, məqsəddir. Müvəqqəti ослепшие, üç оглушенных kişilər шатались dairələri, царапая özünə gözləri. Əziz almış payını qaz, itirilmiş tarazlığı və aşağı slid təpə kənarına. Əgər o, ağıllı deyil, o, затаился olardı və daha çox risk etmirdi öz həyatını. Hər an külək edə ətrafında çevirmək və разнести qaz bütün tərəflər. Bilməzdim bir daha gözləyin. Onun atdı biri "Шевроле" əvvəl onlar başa düşdülər ki, baş verdi. Lakin mən istəmirdim vurmaq, öldürmək istəmirdim Коенвара, o qədər ki, mənə vermək istədiyiniz mənə məlumat.
  
  
  Bir cüt əl vurdu və уперлась mənə диафрагму. Heç bu barədə düşünərkən, onun lianlar yarısında üçün çalışırıq yığmaq seçmə hava сдутые yüngül. Arasında qaz və ağrısı Вильгельмина elə выскользнула ətrafında mənim barmaqları. Eyni bir cüt əl onun məni və притянула üçün çox вспотевшему bədən.
  
  
  Нападавший söyüş söydü altında özünü burun, istər-istəməz lakin, ki, o, Коенвар, bu isə bütün ki, mən otel bilmək. O an афганец saxlanılır məni ikiqat Нельсоне, sıxdı, onun əllərini bərk-bərk ih ko alın çalışır zəiflətmək, təzyiq ego ölü tövsiyələr. Ego qüvvə idi təəccüblü və ağrı güclənirdi, hələ ki, mənim əsəblərini hay-küy qopardı və boyun vertebrae idi astanasında dönüş.
  
  
  — Var, - Koen... — o danışmağa başladı .
  
  
  Təklif olmayıb başa çatıb.
  
  
  Onu atdı, ayaq geri, və каблук mənim boot hit ego üzrə shin. Qəfil zərbə səbəb var ona heyran рык. Ego hakimiyyəti zəiflədi və bu, verdi mənə elə isə kiçik bir məkan ki, mənə lazım idi ki, tam şəkildə azad olmaq. Onun slid sol ayaq arasında ego ayağı və вставила haqq hər qəbilə bir çökəkliyi ego chudakov. Eyni zamanda, bildim işğalçı ego şalvar və çəkmək üçün özü məcbur ego удариться haqqında mənim bud və шлепнуться torpaq.
  
  
  Onun дернулся və tamam ayaq göstərir ca-gi ki, dərhal gətirib злобному səs . qabırğa sınıqları. Афганец выл kimi раненая it. O deyə çığıran və скрестил əlləri sinə zaman ifadə нескрываемого dəhşət təsir göstərib, onun simasında. Onun vaxtını əbəs yerə itirmədi və yenə hit ayaq, iş başa çatdırmaq üçün. Üzrə ego искривленного tərəfində rta çıxıb булькающий səs. Qaz yavaş-yavaş çəkilmişdi, amma hələ mənim qəzəb. O, əmin idi ki, bir tərəfindən ego ağciyər idi проколото və a broken sümük bütün dərin və daha dərin вонзалась bu ego sinə.
  
  
  Onun otel нагнуться üçün son zərbə vura, amma Коенвар tutdu məni arxadan belini və geri çəkdi. Biz скатились yolda və endi sonra torpaq bir neçə düym-dən xəndək olduğu gözləyirdi Əzizə, şübhəsiz ki, qorxudan əsir qorxudan. Toz eşşək məndə ağız, göz və qulaqlarına. Onun daha çox bir şey görmədim zaman Коенвар bərk-bərk hər iki barmaqlarının mənim дыхательному boğaz.
  
  
  — Brilyant, — nəfəsini buraxdı, o, тряся məni, sanki, əmin idi ki, onlar вылетят ətrafında mənim boğaz.
  
  
  Брыкая kimi vəhşi at, onun yenidən cəhd ego ilə özünü. O, уперся diz mənə paça və yenidən ударял onların arasında mənim ayaqları. Kor, atom, toz, və ağrı, onun qeyri-iradi cavab verib, daha iqtidarında aydın düşünmək. Hər şey yadımda, bu, o, imkan verdi ki, öz əlində torpaq onun ключицу bütün qalan qüvvə.
  
  
  Ego barmaqlarını itirdi хватку, amma o oldu ценымногие güclü və цепче, onun daha fikir əvvəlcə. O, mark yapışdı, mənə görə elə bil ki, bundan asılı idi ego həyat, həm də əlləri ilə sıxaraq mənim boyun. Onun yenidən tətbiq bütün bilik тайквондо döyüş və vurmağa ego dirsək də payı. Süqut etdi-kopp-chi-gördüm ki ego ki, mən gedirəm tələb mərhəmət üçün. Bu sarsıdıcı zərbə səbəb olan ego buraxmaq удушающую хватку. Dəhşətli qırmızı sifət ləkə örtüyü ego мочка nişanı kimi, Qabil.
  
  
  Onu görüb dərin bir nəfəs пошевелился və yenidən cəhd ayağa. Eyni zamanda, bir hərəkətlə bilək Хьюго təhlükəsiz qalıb əlimdə. Blade стилета сверкнуло erkən işığında. Gözyaşardıcı qaz çəkilmişdi, indi onun görmək bilər, rəqib o qədər aydın və dəqiq, mənə lazım idi. Стилет qürub altında ego каракулевую şuba. Bir an sonra Хьюго rəmzi hava. Mən heç bir niyyət vermək emu imkanı yenidən nümayiş etdirdilər müraciət odlu silah ilə.
  
  
  Onun yadda hansı ego əlini düşüb таращить göz Вильгельмины və tapanca Хьюго yuxarı hissəsi bud, uzun dar портняжную əzələ. Əgər стилет təşkil edəcək, Коенвар bilməz gəzmək. Təəssüf ki, шубой qədər diz mane Хьюго özlərini tam. Стилет вонзился diyarına tolstoy развевающейся palto və Коенвар yenidən çıxardı ego, шипя kimi cobra.
  
  
  Çünki Вильгельмины heç yerdə yox idi, görünür, məndə qalıb, əlləri. Onun geri çəkildi geri nail olmaq üçün çalışır, hamar səthlər. Amma Коэнвар подталкивал məni bütün licks və licks, yolun kənarında, şübhəsiz ki, ümid edir ki, mən itirəcəyəm tarazlıq və кувыркнусь xəndək. Bu idi drenaj kanalı, güman ki, гнилостному смраду, висевшему havada və наполнявшему nostrils гнилостным qoxusu гниения və zibil.
  
  
  — Ver mənə brilyant, Karter, — qəti şəkildə dedi Коенвар. Ego sinə ağır heaving aşağı düşübdür, o çalışdı, mənim nəfəs tutmaq üçün görünə. "O, bizim bütün bəlalar davam edəcək".
  
  
  — Bağışla, — dedi, - mən qəti şəkildə inanıram baş və gözlərini hər iki gözü ilə Хьюго halda Коэнвар birdən göndərir ego uçuş.
  
  
  "Sən məni çox раздражаешь, Karter".
  
  
  "Bu çatışmazlıqlar oyun", — cavab verdim, məcburi etmək təhlükəli addım geri, bu zaman o, yaxınlaşdı üçün məni öldürmək. "Kimə, sən işləyirsən, Коенвар? Kim ödəyir görə sizə vaxt?
  
  
  Bunun əvəzinə mənə cavab, o, полез də jaket çıxardı və revolver . 45, amerika Кольт. O silahları mən tərəfə. "Bu ittiham экспансивными güllə, — dedi mənə. — Sən bilirsən, nə qədər böyük zərər vura bilər, belə bir таращить gözləri, Karter?
  
  
  "Onlar düşmək məqsədi, — dedim.
  
  
  ', Məhz belə.' Və o gülümsədi göstərən kəskin, подпиленные məsləhətləri onların yerləşdirilməsi. Bu dəfə məni az позабавила dental ixtiraçılıq duran bu. "Onlar ilişərək qalır və bunu çox böyük bir çuxur, deyək ki, tele. Sənin bədənində, Karter. Olardı, çox təəssüf, əgər sizə üz-üzə gəldi təsiri bu tipli döyüş sursatlarının... yeri gəlmişkən, məhsul amerika ixtiraçılıq.
  
  
  Var idi bıçaq və onun yanında idi Кольт. 45. Var idi iki əlləri, iki ayaqları və karate üzrə qara kəmər. Amma indi zaman onun olarkən cəmi bir neçə fut üz sonuna неглубокого dərələr, onu hiss deyil, çox rahat. Əgər onu itirməyəcəyəm tarazlıq və olacaq mesaj var Коэнвара üçün kifayət qədər vaxt olacaq, məni öldürmək.
  
  
  Mən buna yol verə.
  
  
  "Əgər sən убьешь məni sən heç vaxt tapa bilməzsən diamonds", — dedim, saxlamaq üçün çalışırıq, bir neçə qiymətli saniyə vaxt.
  
  
  "Mənim müştərim mənə verdi ciddi təlimat. Əgər mən qayıtmayacağam ilə daş, sənə daha çox imkan sərbəst gəzməyə. Belə ki, gördüyün kimi, Karter, mənim üçün fərqi yoxdur; və ya o, ya çox.
  
  
  Belə ki, mən, nəhayət, bir şey bilirdim. Коенвар idi, sadəcə, bir tamah işləyən kimsə digər. Amma onun hələ bilmirdim, kim bu bir tərəfi. Hər halda, onu gözlədim, nə qədər cəsarət. Hər an ölü və əgər yenə çox Nick Carter bilər очутиться bu maye drenaj mesaj. Hər an onun ola bilərdi növbəti zibil öz töhfəsini verən çirkli, едкую qiyaməti. "O, avtomobil məşğul olur gedir buraya, xoşunuza gəlmirsə, bu блокпост. Коенвар, — dedim.
  
  
  'Nə maşın?' - Eyni zamanda o, bir səhv etdi, əsəbi çiyin üzərində axtarır.
  
  
  O bilmədi üz gözləri daha çox ikinci, lakin məhz bu, ikinci, mənə lazım idi. Hər şey, nəyə mənə öyrətdi master Zhang, onu indi tətbiq təcrübə və tutarlı hit tullanmaq bu ego əlində bir tapança ilə. Outsole mənim boot düşüb Кольт 45, və əvvəl Коенвар dəqiq başa düşdüm ki, baş Кольт yerə düşdü. Maşın heç bir подъезжала, amma aldadıcı baş tutdu onun daha yaxşı ümid. Коенвар ilişdim azn balıqçılıq və indi onun hazır idi işğalçı ego və öldürmək kimi, o, cəhd etmək və mənimlə.
  
  
  Daha ağıllı, daha kiçik жилистый азиат оскалил diş muradyan фырканье. Стилет Хьюго qədər təhlükəli поблескивал şüaları günəş. Sonra Коенвар qaçdı irəli çalışır перебросить vasitəsilə mənə kənarına də канаву. Onun geri yan və əlini qaldırdı, sanki gedirdi, onu istifadə edin. O, geri bərpa zaman mənim yumruq süpürülmək hava. O an onun baxışda dayanıb, onun, mənim könüllü рванулась irəli ilə bütün qüvvə ki, onun qadir idi. Mənim əsaslarla toxundu ego bilək, sümük раскололась, sanki onun раздавило, mən.
  
  
  Görmək əvvəlcə bunu ifadə bayraq icazə icrası, sonra isə ağrı idi üzrə bir, ən xoş anlar, dünyada. Ego əl ilə bıçaq обмякла, lakin o, hələ də təslim oldu. Коенвар tez tutdu Хьюго digər tərəfdən, əvvəl стилет macal düşmək. O vermişəm kəskin qışqırıq və qaçdı yanıma, рассекая hava стилетом. Onun qəbul rack onun чум ilə-ki, məşğul olan imkan verirdi mənə azad saxlamaq üçün bir sıra dəhşətli, böyük zərbələrdən ayaq irəli. Yenidən və yenidən onun idi, ayaq, целясь əvvəlcə ego günəş plexus, sonra dalaq və nəhayət, çənəsi.
  
  
  Коенвар cəhd vura mənə yan zərbə hündürlüyü. Onu tutdu ego görə ayaq və дернул özünə, швырнув quru, выжженную torpaq. Onun yan, onun keçirilməsi ego əlini bıçaq belə ki, Хьюго корчился kimi, gücsüz бьющаяся bu конвульсиях dragon və qaçdı ego
  
  
  Onun basdı onun dirsək bütün qüvvə mənim qolun. Ji - лоэ-ki, sanki məhv sümük toxumasını strukturu ego əlləri. — En-ньонг ha-epa-ni-ka? Onun bağırdı ona xahiş, o, hiss, indi qışqırır, kimi cavan donuz və çalışır çıxmaq azadlığı.
  
  
  Lakin bu idi ki, nahaq yerə.
  
  
  — Məsələ nədən ibarətdir, Коенвар? Daha istəmirəm?
  
  
  Sonra axını непальских проклятий zaman onun qaldırdı hər qəbilə və onun ego üzrə копчику, o isə davam etdi fəryad, nə də zərər. Üzrə ego bilək yapışdırılması ədəd sümük. Бордовое ləkə tez растеклось üzrə рукаву каракулевой palto.
  
  
  Ego barmaqlarının əsəbi сжались və Хьюго düşdü yola. Bir an sonra onun götürdü стилет əlindən etdi ego boğaz Коенвара.
  
  
  — Kim səni göndərib ?
  
  
  Onu görmək bilər qorxu ego суженных gözündə ağrı, açıq-aydın o, o кусал dodaqlar üçün закричать bildirmək üçün ağrılı bir ağrı ki, o, hiss olmalıdır. Zaman o cavab verdi, bərk-bərk onun ucu стилета k ego boğaz. Çıxdı, kiçik bir damla qan.
  
  
  — Ona... ona deyim, — o, nəfəsini buraxdı.
  
  
  — Necə bir şey, — dedim. Onu bərk-bərk ego və icazə Хьюго скользнуть kol ego камзолы. Zaman kol idi tamamilə kəsmək yoxdur, onu görmək mümkün zərər, ki, o, vurmuşdur ego qoluna dəyirdi. Bu, mürəkkəb bir dönüş, çünki hissəsi sümük həyata yapışdırılması birgə əlləri. Kol ego köynək idi, qanı hiss olunur.
  
  
  — Mən... mən заговорю, — yenə o deyib.
  
  
  Bizə bir həkim bilmədi toplamaq ego əlini birlikdə işləmək. "Sən ölmək istəyirsən, indi və ya sonra, Коенвар?"
  
  
  Onun dedi. - "Mənə de görüm, kimə, sən işləyirsən, və уйдешь azadlığı".
  
  
  — On... Nara... — o danışmağa başladı. Sonra o, yenidən поджал dodaqlar və başını buladı.
  
  
  — Nara ki? — kəskin soruşdum, yenə прижимая Хьюго üçün boğaz.
  
  
  — Yox, ona bu deyim ki, Karter, — прошипел o.
  
  
  — Belə olan halda, Коэнвар, onun daha çox sərf sənə vaxt. Və zaman onu bildirib ki, onun qoymuşdur mövzu ego садистской karyerasında sürətli və ola bilər ki, mərhəmətli hərəkət bilək. Хьюго etdi zəif yarım qulaq ilə qədər qulaq. Əti partlayan kimi yumşaq kağız; sonra əzələ boyun üçün olan hemen lazımdır сонная damarların. Zaman isti axınları qan хлынули mənə şəxs Коэнвар vermişəm, son булькающий səs. Bütün ego bədən тряслось zaman keçirdi vasitəsilə ölüm spazmı. O, hələ истекал qan öküz kimi dəhşətli bir zaman onun yavaş-yavaş aşağı ego döşəməyə və sildi öz çirkin, окровавленные əlləri haqqında ego palto.
  
  
  — Bu, Andrea, — deyə onu ucadan. Onun, döndü və getdi ego напарнику. Amma афганец idi, belə isə ölü kimi Коенвар, onun sifəti idi багровым və покрытым ləkələr görə yavaş-удушья üzrə продырявленного asan.
  
  
  Mən heç var olmazdı əlavə heç bir məlumat bizə bir onların ətrafında. — Əziz, — dedi, mən. "Qalx bura, əgər sənə yol sənin həyat".
  
  
  Kiçik hərdənbir пополз təpəyə неглубокого yarğan. Ego şəxs idi, ağ təbaşir kimi.
  
  
  "Edin, edin öldürmək Əzizə", — взмолился o həzin воющим səs. Əziz bilmirdim. Əziz var pul gətirmək üçün sizi buraya. Bu, bütün.'
  
  
  'Nə zaman?'
  
  
  'Dünən axşam. O... bu adam, — o qeyd içərisində əl бездыханное bədən Коенвара. "O, mənə verdiyi pul üçün onu qarşıladı, səni təyyarə və buraya gətirmişəm. O, deyir ki, siz oğurlanmış ki,-nə məxsusdur emu. Onun daha heç nə bilmirəm.
  
  
  — Sən, axı, heç kimə bu barədə heç расскажешь? - O, hiddətlə замотал başını. — Mən bir şey demirəm, mister amerika. Bizi heç vaxt burada yox idi, səni və Əzizə. Biz heç vaxt görmədim ki, bu yer. Bəli? Bəli?'
  
  
  — Dəqiq, — dedim. Əgər bu, ümumiyyətlə, mümkün deyil, onun hotel ego öldürmək. O, gənc idim, axmaq və susuzluq. Amma mən düşünürəm ki, o bilirdi ki, sərgüzəştləri cəlb olur, zaman qəbul şübhəsiz əlverişli təklif Коенвара. "Müəyyən etmək mənə qoymaq və bu qurğular bir yerə, biz də gedək".
  
  
  O, necə emu dedilər.
  
  
  Taxta təbəqə arasında блокпостом, оканчивался drenaj канавой, hara ardınca обмякшие və cəsədlər Коенвара və ego birleşmek-афганца. Bu каракулевой шубе bir kollu hmong qatil üzən şəxs aşağı palçıqlı axını zibil. Nəhayət, o, idi öz yerində.
  
  
  — Onun nə pulsuz apararam sizi otel, — mızıldandı Əziz, hələ ki, biz gedirdi avtomobil geri.
  
  
  Bu, heç vaxt və heç yerdə. Amma mən heç bir şey kömək edə bilər. Birdən-birə onun güldü və o, gülə-gülə daha güclü, əvvəlkindən daha.
  
  
  
  
  Fəsil 10
  
  
  
  
  Ölkələrinin kemp-hotel Мароэхити yer idi, onun qarşısını almaq lazımdır nəyin bahasına olursa-olsun.
  
  
  Onun girdi və çıxıb vasitəsilə кишащего вшами вестибюля kimi sürətli kimi yalnız bilərdi alaraq kağız parçası verdi ki, mənə клера zaman ona özünü. Mən getdim açıq meydanına Дурбар, bir neçə blokları buradan. Hiss gərgin, onun sel məbədi qarşısında Талиджиоэ Бхавани, açıq kölgə heykəllər Ханумана, обезьяньего allah hindus. Biz мохнатого tanrıları yox idi mənim üçün bizə məlumat bizə şurasının, lakin qeyd edilmişdir.
  
  
  Bu idi ciddi iş üzrə açıq işi üzrə . Onun görüşməli idim, öz связным ilə шерпом restoranında "Daxma" və Асон Толе. Oldum qoymaq ağ döş yaylığı üçün məni öyrəndim. Onlar позаботятся barədə başqa. Qəribədir, fikirləşdim mən. Коенвар bilirdi, kim onun belə, amma шерп, görünür, heç bir fikir idi, necə görünəcəyini kuryer Голфилда.
  
  
  Bunu etdi ki, bütün Xok mənə dedi ki, əvvəllər ancaq səhər, aydın kimi kristal vasitəsilə atalar sözü. — Sən bir şey bilirsən haqqında Шютте və ya Наре? — soruşdum, öz boss, mən nəhayət bunu birləşdirən onunla poçt yaxınlığında mənim otelin.
  
  
  "Oxumaq bilirsinizmi fikir, N3. Səsvermə bu barədə mən hazırlaşırdım sənə danışım, — deyə cavab verdi Хоук, onun səsi idi, zəif və sərt əks ego adi hakim ton. — Yadındadır ki, mən sənə demişəm ki разладе kral evi?
  
  
  'Sən nəzərdə tutursan...'
  
  
  ', Məhz belə. Bizə məlum oldu ki, düşmənçilik arasında kollektivi kral və qondarma şahzadə adı ilə Balı Нараян. Siz zəng edə bilər Нараяна kimi bir şey, beynəlxalq плейбоя. Bir müddət омела yat Kann idi, məsələ ilə кучкой bu elitasının nümayəndələrinin, adi sosial parazit.
  
  
  — Amma o öyrəndim əməliyyatlar шерпов?
  
  
  — Biz yalnız təxmin bu barədə, — dedi, - Xok. — Mən kömək edə bilərəm sənə bu. Onu bilirəm ki, Нараян var nüfuzuna kifayət qədər şübhəli дельца. Xatirinizdədir, o kiçik problemi olduğunuz üçün qərar bizim üçün calcutta ildə keçən il?
  
  
  'Bəli. Bu barədə nə?'
  
  
  "O, var idi, bu işi... hələ ki, hər şey yanlış getdi ... Elə gəlir ki, o saxlayır, barmaqlarını bir çox partlayıcı şeyi, siz başa düşürsünüz ki, nədən ona deyirəm.
  
  
  'Siz də təhlükəsizliyi.'
  
  
  "Hər şey yaxşıdır?" — Siz oraya bir problem olmadan oraya düşüblər?
  
  
  — Mümkün kimi kimi asan olsa da, mənim gəlməsi Kabildə diqqətindən kənarda qalmayıb, — dedi, - ona emu. — Amma оборудова bütün bu qayğı. Нараян indi tək qaldı.
  
  
  "Mən başqa heç bir şey və heç gözləmirdim səndən, Nick", — deyə Хоук ilə mehriban gülüş görə, onların dərhal sonra boğuq boğuq öskürək. O, həddindən artıq çox siqaret çəkirdi, ancaq eşitmək istəmirdim məndən. Bəzi şeylər demək yaxşı deyil ki, məsələn, siqarlar воняют. — Ancaq unutmayın, bir şey — o, davam etdi. "Əvvəlcə əmin olun ki, bu uşaqlar təhlükəsizlik. Sonra sən geri gələn və закончишь nə etmək lazımdır.
  
  
  — Onu heç vaxt unutmayacağam, — arxayın, onun ego.
  
  
  — Səsvermə ki, onun otel eşitmək. Onu göndərmək lazımdır teleqram zaman eşidirəm ki, bir daha. Mən çox etibar edirəm, bu telefon birləşmələrə. O, bilirdi ki, orada mənimlə əlaqə saxlayın, belə ki, heç bir şey qalmamışdı etmək kimi başqa bir salam demək onunla.
  
  
  İndi kölgə ухмыляющегося обезьяньего allah, onun üçün cəhd toplamaq üçün bütün ədəd birlikdə puzzle. Bir nöqtədə Нараян məlum oldu oğurlanması uşaqlar шерпами. O, muzdlu Коенвара almaq üçün diamonds bundan əvvəl mənim imkanı gətirmək ih ölkəyə. O, həmçinin əmr etdi ki, öz наемнику məni öldürmək, əgər mən verirəm, bu daşlar. Belə çıxır ki, o, can başlamaq, bu inqilab. Üzvü kimi, kral ailəsinin bağlı kralı ilə qan qohumluğu əlaqələri, Нараяну heç bir şey var idi qazanmaq və bütün itirmək, çünki ərşin devrildi, monarxiya сокрушена isə bütün ərazisində otel isə преподнесена ərazisi çinin ərazisini a val olun ilə mavi каемочкой.
  
  
  Səsvermə kimi, mən onu yığıb puzzle ədəd idi ki, bir hissəsi mənim missiyası Kathmandu. Ancaq mənim hələ ki, heç bir var idi hazır həllər. Birincisi, o, bilmirdi ki, necə Нараян məlum oldu planları haqqında шерпов. Bundan başqa, o, heç bilirdi ki, o, cəhd etmək, necə olacaq ego növbəti addım, əgər o, aşkar edəcək ki, Коенвар qayıdacaq Nepalda yalnız taxta qutuda. Məlumatına görə ki, onun qəbul mehmanxanasında "ölkələrinin kemp", onun görüşəcəyəm öz связным qədər gələn pm. Onun istifadə etmək qərarına gəlib pulsuz vaxt fayda və getdim ki, burada açıq demək də paytaxt kitabxana. Başlamaq üçün, onun otel öyrənmək üçün bütün mövcud photos Şahzadə kral qan. İkincisi, mənə lazım idi tanış топографией yerlərində, çünki məndə idi, olduqca güclü bir hiss var ki, mənim fəaliyyətim məhdudlaşmayacaq Kathmandu. Daha onun haqqında bilirdi, ətraf mühitə, daha yaxşı hazırlanmışdır ilə görüşdə шерпом... хема ki, o, ya o var idi.
  
  
  Hər yerdə, hər yerdə onun bizə getdi, onu gördüm, çap reklam: "Qəşəng restoran". Çin, tibet, непальские və qərb masalar. Xüsusi təklif üçün gimnastika: tort ilə гашишем, siqaret ilə гашишем və гашиш mövcuddur ön masasında. Sonra daha xırda hərflərlə: "Bitlz ! Rolling Stones! Caz! Son kadrlar. Həmçinin Yaradılması Kabildə, harada ona apardıq, bir neçə gün bundan əvvəl bir səhv etdi sifariş жилистый istəyirəm, Гостинница idi, eyni yer üçün hippie.
  
  
  Salon kiçik idi, sönük освещенным, demək olar ki, eyni çirkin, kimi otel "ölkələrinin kemp", ancaq mütləq daha çox məşhur. Divar boyu qalxdı kobud masa və stul, habelə skamyanın. Amma skamyalar ilə oturmuşdu ən qəribə yığıncağı amerika və avropa turistlərin ki, ona heç gördüm. Onun eşitdim vurğu biri бруклинского qədər ifrat cənubun. Var idi avstraliyalılar, bir neçə валлийцев, qızlar Yeni Zelandiya və bir neçə француженок. Kimi bir şey grand-otel Himalaya olduğu bütün накурены, meymun kimi.
  
  
  Məndə bir yer idi və şüşə pivə, və mənə hər şey xoşuma gəldi. Bütün mənə ətrafında elə gəlirdi, gedirdi qırmaq, onların rəhbərləri və yalnız bir məqsədi ударялась haqqında kafedra sahibi gedən, onun qaldırdı şəxs cinayət verdi emu bir neçə пощечин etmək üçün ego geri gətirmək. "Bu mehmanxana", — o, təkrar etdi. 'Var. içki. Lakin mehmanxana, — demək o, o рысцой kimi, hər hansı bir komik диккеновский meyxanaçı.
  
  
  Amma heç bir şey комичного bu vəziyyət yox idi, nə qədər onun bilərdi hökm. Onun geydiyi öz ağ döş yaylığı, mümkün dərəcədə, gözlərini saxlanılır günü gözləyirdim, necə olar терпеливее və sakit edir. Шерп gec beş dəqiqə, lakin mən bilirdim ki, mənim əlaqə gələcək, doğru zamanda. Bu arada светловолосая amerikalı ildən on səkkiz və ya on doqquz, sonra da atdı məni нескрываемый baxış vasitəsilə bütün otaq. Altında onun ekzotik нарядом və ee мечтательными gözləri var, nax idi ki, hər şey lazımdır, yüksələn ulduz rahat və yaxşı, bu heç bir şübhə yoxdur. Və zaman, bir az помахав, o, ayağa qalxdı və mənə yaxınlaşdı, onu qətiyyən hiss azaldır.
  
  
  'Bilərəm onu?' — soruşdu, işarə boş yer yanımda. — Üçün estestvenno. Onun başını tərpətdi və gördüm ki, o, yıxılıb azn divan.
  
  
  "Bu, heç kimi bir yer ki, siz hissəsində ziyarət", — deyə o, откусив böyük parça bir tərəfindən çox geniş разрекламированных qəlyanaltı ilə гашишем restoranda.
  
  
  "Eləmi?"
  
  
  — Sadəcə ətrafa baxmaq?
  
  
  'Deyil.'
  
  
  — Sən görünürsən tamamilə adi. Heç baş vermiş fevral burjua, ya da ki, bir şey, sadəcə. Kimi hansısa polis . Bu belə?'
  
  
  'Onun? Polis ? _ Onun clapped edib özünü üzrə sinə və güldü. 'Deyil.'
  
  
  "Bu, yaxşıdır, çünki bu, bok burada, — söyləyir ki, qaldı onun həsrət çəkən, — tamamilə qanuni".
  
  
  — Onun nə isə dedi, miss...
  
  
  — Mem, — düzəliş verdim, o da məni. "Bəs mənim adım Dixie". Bir an sonra o, göstərir əlini mənə hip. Onu bilirəm ki, bu, yalnız ona görə ki, o, altında idi кайфом. Onun barmaqlarını hərəkət etməyə başladı, sanki var idi ki, öz ağıl. Onun yumşaq oğlan qızı itələdi, əlini və mehribanlıqla verdi hey başa düşürük ki, bu, mənə maraqlı deyil, izah etmək üçün hey ki, əgər məsələ getdi bir az sonra, o tapdı olmasaydı, obyekt üçün öz cinsi istək və qaz qumbara - Pyer. .
  
  
  'Gözəl deyil.' O, start kıkırdama və mən gördüm ki, mənim əlləri məşğul ondan.
  
  
  Amma əvvəl onun macal nəsə demək, onu gördüm ki, yer açıq əksinə, məni tutub gənc непалец iyirmi il. O geyimli qərb stil və омелы, asanlıqla забываемую görünüşü, doğru üz xüsusiyyətləri və təvazökar davranış. O, dedi ki, bizə bir söz, ancaq yubka vasitəsilə qorunması və досталь üzrə döş cibindən ağ dəsmalını. O soxub əlləri altında kafedra və bir an qaytardı cib yaylığı, indi səliqəli tikilmiş, kimi kətan zərf.
  
  
  Onun yaylığı açıb gözlərini azn yaşılımtıl - boz əhatə amerika pasportu. Zaman açdı ki, onun ego, onu gördüm ee, adı, səliqəli çırpdı: Virciniya Ümid Голфилд. Növbəti səhifə, mənə baxdı, cəlbedici улыбающаяся amerikalı. Onun bağladı pasport və etmek ego daxili ci dəqiqə.
  
  
  "Bir an", — deyə onun öz mülahizəsinə bilərsiniz. Gənc susdu və seyr, bütün gözləri zaman onun qalxdı və nəzakət kömək Dixie ayağa.
  
  
  O, soruşdu. - 'Biz hara gedək?' O, yenidən başlamaq kıkırdama. — Sadəcə, söhbət öz yeri, — dedim, уводя onun təcrübəsi kafedrasının.
  
  
  'Amma niyə? Sən mənim xoşuma gəlirsən. Sən isti oğlan və onun səbirsizliklə bax səni gözləyirəm".
  
  
  Ən azı, o bilirdi, nə otelin haqqında deyilə əksər insanlar. — Sən isə olduqca dadlı bir parça. Ancaq məndə var, başqa işi var, belə ki, olsun, cute kiçik qız. Ola bilər, onun gələrəm sənin yanına sabah.
  
  
  O, хмурилась və дулась kimi избалованный uşaq, görünür, привыкший nail olmaq üçün öz. Lakin o, ныла.
  
  
  Zaman onu geri masa, gənc шерп hələ də səbirlə gözləyirdi, kimi Budda.
  
  
  — Siz cənab Karter?
  
  
  Onun başını tərpətdi etdi ki, bir qurtum pivə.
  
  
  "Mənim adım Hack. Sən ...'
  
  
  — Bəli, — dedim, doldurulması sükutu pozdu. — Bəs sizdə var bu qız və onun qardaşı?
  
  
  "Təhlükəsiz və səs", — o cavab verdi.
  
  
  "Onda gəlin..." Onun oteli ayağa ilə öz yerini, lakin Yara jestlə məni dəvət etdi, yenə oturub.
  
  
  "Mən sizə izah hadisələrin gedişatına görə biz onlara nəzarət, Karter, — deyə o bildirib. — Belə ki, qarışıqlıq olacaq. Sən başa düşürsən?'
  
  
  'Davam edir. Onun bütün diqqət.'
  
  
  'Üzr məni?'
  
  
  — Mən dedim: hadi, onu dinləyirəm. Mənim idi, pis əhval-ruhiyyə, yumşaq deyirəm. Mənə çox xoş gəlirdi, biznes aparmaq ucqar bir guşəsində, və mənə çox xoşuma gəldi xarakter bizim biznes. Və hər şeydən çox məni yenidən narahat etməyə başladı mədə. Çox güman ki, onun выплюну brilyant və верну uşaqlar senator, bir o qədər yaxşı olacaq hiss".
  
  
  Şərh Yaralar var idi, qısa və aydın. Mənə завяжут göz gətirəcəkdir və artıq o yerlərdə onu mənə iki uşaq mübadiləsi təmizlənməmiş brilyant. Sanki прямолинейно bu, bizə elə gəlirdi, onun niyyətində deyil risk və ya etibar Göstəriləcək yalnız ego дружелюбного şəxslər . Nə qədər onu başa düşürəm, o, tam işləyə bilər bir sirli Bala Нараяна deyil, bu cür неуловимую təşkilata məlum adlı Шерпа. — Elədir ki, var, Karter, — deyə o, qeyd edib. "Biz veririk sizə uşaqlar, siz də verirsiniz bizə fidyə. Və bütün xoşbəxt edir. Bəli?'
  
  
  Belə deyil, fikirləşdim ki, zaman dedi: "gözəl Səslənir, Yaralar. Amma Balı Нараян əmr etmişdi ki, mənə onunla görüşmək burada, və onu deyə o, bildirib ki, uzun baxaraq öz "Rolex". — Təxminən bir saat sonra. Siz necə izah dəyişiklik planlaşdırma?
  
  
  — Ball Нараян, — deyə o, ancaq сдерживая səs. "Nəyə görə o bu edir?"
  
  
  "Mən heç bir fikrim yoxdur, bizim heç bir təsəvvürləri," deyə o, qəti.
  
  
  Mənim сарказм görünürdü keçdi mimmo ona. — Bu plan Нараяна, — davam Hack, bizə bir an, heç ağlına da gətirmirdi ki, mənim tarix — bluff; hekayə onun istifadə öyrənmək üçün işləyib olub azn шерпов ya yoxdur, olub, o, bir əvəz, bu kuryer. "Канти qayğı оборудова bütün detalları. Mən bilmirəm ki, düşdü Нараян, amma Канти bu, tamamilə xoşunuza gəlmirsə. Ego tərəfdən səhv idi işinə müdaxilə шерпов".
  
  
  "Kim bu Канти, əgər onu xahiş edə bilər?"
  
  
  — Bizə getmək lazımdır, Karter, — dedim Yara, inamla baxaraq saat. O, tez ayağa qalxıb. "Maşın gözləyir".
  
  
  "Bəli, — fikirləşdim ki, — hər bir addım, sən biləcəksən ki, yeni bir şey. Нараян və Шерпа, deyəsən, yaxşı bilirdi ki dost dost olsa da, bilmək istərdim ki, bu kəs belə bir Канти. Və onun otel olardı ki, onlar bilirdilər ki, Нараян жульничал .
  
  
  Amma mən qərar saxlamaq üçün öz açıqlanması özünə o qədər də хорька, hələlik bu xidmət edəcəkdir mənim maraqlarına deyil, kimin hansı daha. Mənə çox xoş idi ki, öyrənmək Yara yox idi, işə şahzadə, mən də onu təqib ətrafında restoranın. Biz getdik üzrə Асон Толе, küçə, daha çox oxşar dalana gətirib базару. Artıq смеркалось, amma bu sahə hələ də dolu idi tacirlər və turistlərin. Yaralar işarə köhnə "фиат", park qarşısında tatu salonu.
  
  
  — Sonra səni Karter, — deyə o, придержав mənim üçün arxa qapı açıq.
  
  
  Onun slid arxa oturacağı və birdən hiss etdim, soyuq bərk barel qalıqlarından silah mənə boyun. Ölçüsü nəzərə alaraq, bu kimi idi Beretta. Bir şey deyil ki, mən qorxdum . 22. Əksinə. Nə qədər kiçik və yüngül onlar bizə var idi, onlar çox güclüdür, xüsusilə də yaxın məsafədən.
  
  
  "Prasad, sadəcə olaraq, zəruri tədbirlər görür ehtiyat Karter", — deyə Yaralar zaman onun fikrində şərh недружественный xarakter vəziyyətin ki, onun hiss etdim. Sonra o, sel sükan arxasında.
  
  
  Prasad, eyni bir gənc kimi, ego yoldaşım, nəhayət yığışdırmaq revolver ilə mənim, qızın boynunun ardından gələn. "Канти çox xoşuna gələcək, əgər bir şey yanlış gedir", — təkzib meydana kiv mesajları o, mənə.
  
  
  "Heç bir şey yanlış getmək bilər", — arxayın ego Hack. — Eləmi, Karter?
  
  
  — Tamamilə, — dedim ilə ухмылкой.
  
  
  Prasad mənə verdi ki, sən demə qara başlıqlı, məsələ bundadır ki, bu натянуть ego azn başını mərtəbəsində oturub. Mənim heç bir seçim idi, və mən kimi mənə dedilər. Əsas odur ki, mənə izah etdik ki, bəlkə daha artıq gediş üzrə Vaşinqton. Onun eşitdim Хоук yenidən təkzib meydana kiv mesajları mənə çıxarmaq uşaqlar, əvvəl onu edəcəyəm ki, bir daha. Şəkil испуганного və kədərli şəxsin senator Голфилда zaman onu qarşıladı ego kabinetində Хоука, aydın hit mənim yaddaş.
  
  
  Sonra onu gördüm, çox azdır.
  
  
  Kölgə idi, demək olar ki, непрозрачной isə parça idi və o qədər sıx, demək olar ki, heç пропускала брылев. Ona idi ki, silahlıdır, sağ olun Прасаду və Göstəriləcək ki, onlar narahat etmir məni обыскать. Amma mən хема başqa Николасом Carter, işçi senator Gözləyir Голла...
  
  
  Bir ih fikrincə, N3, Killmaster, hətta yox idi. Və məhz belə ki, onun və otel .
  
  
  İlə астматическим кашлем, asan bound ildə və дребезжанием "фиат" yerindən tərpəndi yerindən. Baxmayaraq ki, mən daha çox bilmədi istifadə gözü var, mən hələ iki qulaq və o, diqqət hər bir səsli siqnal bir əldə edə bilər. Və hələ mən yox idim ki, siz zəng edə bilər завидным vəziyyətlə. Əlbəttə, var idi ehtimalı haradasa yolu ilə Prasad istifadə edərək öz "Береттой", və məni öldürəcək, ümid almaq brilyant və məcbur senator yenidən fidyə ödəmək. Hər halda var idi Вильгельмина, quru və деятельная, hazır işimizi həyata keçirmək. Əgər люгер heç də işinə yarayırdı, nah bunu edə bilər Pyer və Хьюго.
  
  
  — Qorxma gun, Karter, — dedim Yara, sanki mənim fikirlərimi oxuya bilər. Шерпа maraqlandırmır mənasız zorakılıq. Təmizlənməmiş daşlar dəyəri bir milyon dollardan artıq çox gözəl xidmət hədəfimizə. Bizdə heç bir arzusu sizi narahat daha sonra necə mübadiləsi keçiriləcək.
  
  
  "Eşitmək xoşdur, — dedim, — ona görə ki, hər şey narahat edir senator Голфилда, — bu, sağlamlıq ego uşaqlar".
  
  
  — Onlarla yaxşı edirdilər, — dedi Prasad. "Siz tapa bilərsiniz ih əla sağlamlıq."
  
  
  — Və yaxşı əhval — ilə qəddar gülüş əlavə Hack.
  
  
  "Səslənir... ümidverici".
  
  
  "Bundan başqa, — o, davam etdi, — senator möhkəm inanır, şəxsi azadlıq, elə deyilmi?"
  
  
  "Bizim bütün senatorlar".
  
  
  O, sakit güldüm özümə. "Biz gedirik, pul istifadə üçün deyil, zorakılıq, və xilas üçün bütün непальского xalqın, bir o qədər yüz il zalında əsarət. Kral — деспот, korrupsiyalaşmış və тиранический. Bildiyiniz kimi, o saxlayır, öz əlində üzərində tam nəzarət bütün ölkəyə? O, ixtiraçı ki, biz burada deyirik панджаятской sistemi demokratiya".
  
  
  "Bu nə deməkdir?"
  
  
  — Deməli, bu, bir web forması demokratiyaya əsaslanan qərarlar bir insan: king — o, cavab verdi, heç gizlətməyə çalışır закравшуюся onun səsi acı.
  
  
  Mənə gəlincə, hey, icazə verildi davam danışmaq, baxmayaraq ki, onun və qulaq səslərinə qulaq kənarda maşın kömək edə bilər ki, sonradan mənə bərpa marşrutu olan biz gedirdi indi.
  
  
  Onun soruşdu. — "İsə şahzadə Нараян?"
  
  
  O, обменялась bir neçə kəlmə ilə Yaradır, əvvəl cavab vermək mənim штопора. "İnsanlar vərdiş kral. Kimi və İngiltərədə monarxiya yaxşı ola bilər və gətirmək qələbə. Bütün yaxşı gedir əgər Narayan olacaq yeni kralı kimi biz də öz üzərimizə götürəcəyik idarəsi dövlət...
  
  
  — Birlikdə Pekin — məmnuniyyətlə dedim. 'Unutmayın bu.'
  
  
  "Sən heç bilirsən bizi haqqında, Karter", — oğlan dedi, o. "Bu şeylər haqqında danışmaq, vaxtını boş yerə itirməkdir".
  
  
  Deməli, otel Narayan ola kralı, fikirləşdim mən. Onun hələ də inanmırdı, ona görə ki, əgər Prasad həqiqəti danışıb, şahzadə olardı son bir insan dünyada istəyirəm ki, mənim ölüm. Əlbəttə, əgər o özü deyil, натравил hər iki tərəf digər başqa. Lakin bir şey aydın idi: burada baş verən daha çox adi rəqabət. Ценымногие daha çox.
  
  
  Bununla belə, sükut Прасада xeyli zəifləyib mənə diqqət diqqət baş verənlər ətrafında məni. Biz gedirdik yolda olan, artıq demək olar ki, heç olmayıbdır sözü "ухабистая". Nə qədər onu başa düşdüm, növbə yox idi. Bundan sonra da itib yumşaq və tutqun zəng məbəd festival bells. Sonra müqəddəs nəzərəçarpacaq dərəcədə померк, və mən fikirləşdim ki, heç bir cənnət olub, biz vasitəsilə hər hansı bir tunel. Mən əmin idim, amma ki, zaman az, daha bir dəqiqədən sonra sergey, просачивающийся vasitəsilə başlıq, yenidən artıb, onun səs-küy eşitdim su yaxınlığında. Səs-küy dərə və ya hətta şəlalə. Bir dəqiqə sakitlik beş, sonra sakit мычание mal-qara. Yerüstü yollar tədricən выравнивалась, zaman-zaman daş отскакивал təcrübəsi bottom maşın sərt metal səs.
  
  
  Onun насчитал üç yüz iyirmi saniyə zaman мычания inək artıq eşidilmirdi. Bir yara vurdu, ayağını üzrə тормозу və biz kəskin şəkildə dayandı, deyəsən, yolun ortasında dayanır. — Burada gözlə, — dedi, o gediş. Заржавевшие petukhov, tər və yüngül shaggy əks отдавались qaranlıqda.
  
  
  İndi onu eşitdim başqa, qəribə səslər. Zaman başlıq idi nəhayət çəkilib, onun dərhal başa düşdüm ki, шерпы niyyətində deyil getmək üçün istenmeyen riski. Onlar mütəxəssislər qədər ən incə detalına. Onlar atmışıq tədbir üçün daha çox gizlətməyə yer mübadiləsi. Onlar набросили azn maşın ədyal, və sergey tablosuna hans səhnədə pis növüdür. Şəxs Прасада залилось красноватым parlaqlıq. O, möhkəm sıxdı "беретту" və danışmaq bizə söz atıb onun mənim tərəfə.
  
  
  — Çox gözəl bir axşam səfər üçün, — dedim. Heç bir şey сломало bu maska müəyyən edilir, hətta yüngül bir təbəssüm.
  
  
  — Sən yaxşı şirkəti, — deyə mən, baxaraq "беретту" istiqamətində mənə sinə.
  
  
  Qapı açıldı, və ön oturacaq втолкнули iki дрожащих yeniyetmələr gözübağlı. Sonra qapı yenə örtüldü, lakin əvvəl bildim görmək düz грунтовую yol və террасный dağın yamacı.
  
  
  Mənə etdi və bir az daha çox dəqiqə опознать başlayanlar . Голфилд verdi mənə bir şəkil, iki uşaqların və ilk baxışdan onun başa düşdüm ki, Cinni və Mark bizə qoşuldu, bir maşın. Qız idi, hətta cəlbedici, çox foto pasportda. O ki qaldı onun qardaşı Telefonlardan oxşarlıq ego atası idi, demək olar ki, fövqəltəbii.
  
  
  — Heç разговаривайте, — рявкнул Prasad, baxmayaraq ki, əkizlər deyil осмелились tələffüz bizim söz. "Беретта" indi uçurdu ora-bura, işarə, bir mənə, bir iki перепуганных uşaqlar.
  
  
  Дверца maşın yenidən açılıb, bu dəfə впустив gözqamaşdırıcı gözəl непальскую qadın yaş otuz beş. Hətta ee geniş ordu, isveçlilərin standart partizan, isveçlilərin bütün dünyada bilməzdi gizlətmək onun стройное, сладострастное bədən isə надменное səciyyəvi olan fikrincə, bundan onun göz, çox aydın görünür.
  
  
  O, dedi. — "Sən Karter?"
  
  
  O, başını tərpətdi.
  
  
  "Onun Канти".
  
  
  "Beyin "Шерпа"?"
  
  
  — Yox, beyin, Karter. Qəlbim "Шерпа", — o, cavab verdi soyuq ciddi baxışları. — Amma bu, sizin qayğınız. Var, əlbəttə, var diamonds?
  
  
  — Üçün estestvenno.
  
  
  — Çox yaxşı, — dedi. — Onda biz get işə.
  
  
  Onun dedi. — "Bəs nə var zəmanəti ki, siz öldürmək bizə hər yerində olduğu kimi, yalnız onun verirəm brilyant?"
  
  
  Onun oteli, çox kimi səs professional, çünki onlar hələ də hesab özünü mənə adi ofis işçisi. Ancaq, eyni zamanda, onun mütləq inana bilmədi Канти söz.
  
  
  'Təhlükəsizliyini?' — təsdiqləyib o. — Biz bu günə qədər də uzaq, Karter. Bizə lazım deyil, heç kəsi öldürmək, əgər siz ancaq bizə brilyant kimi, razılaşmışdıq. Sən başa düşürsən?'
  
  
  Onu çox yaxşı başa düşürdü, amma mənə elə gəlirdi ki, o başa düşər gun daha yaxşıdır. Ona görə də onun başını tərpətdi və полез də jaket. Əvəzində səliqəli paket brilyant onun çıxardı люгер "Вильгельмину". Люгер tutdu yaqut müqəddəs paneli. Bir anlıq o, elə hərarətli, kömür kimi. Prasad gərildi zaman onun çıxardı Вильгельмину. — Məgər sən обыскивал Karter? — soruşdu ego Канти.
  
  
  Gənc adam başını aşağı saldı və başını yellədi ilə açıq-aydın bir ikrah hissi, özünə və həqarətə.
  
  
  — Fərqi yoxdur, — dedi Канти deyil дрогнув. O, mənə döndü, məhəl gun yönəlmiş hey burada açıq demək də qat dollar. — Əgər sən выстрелишь, Karter, Prasad öldürəcək uşaqlar. Başa düşdüm?'
  
  
  — Əla, — dedim. — Amma bu, mənim inam, onun haqqında ona danışdım. Yaxşı, ona belə başa düşürəm ki, indi sənə lazım brilyant?
  
  
  O, başını yırğaladı və gözləyirdi ki, mütləq əmin. Ən son bir qadın belə çaplı olan, onun üzləşdiyi idi princess Электра. Və əgər onun bilirdi insan kimi mənə elə gəlirdi Канти olsaydı belə xain və çətin rəqib. Amma açıq indi onun idi, oynamaq, onun qaydaları ilə deyil, öz. Keçirilməsi barmaq спусковом çəngəl, onun azad əl köpek aldı brilyant. Нейлоновая mövzu оторвалась-dən əlavə. Çox yavaş-yavaş, mənə heç стошнило, onun başladı çıxarış məftil və dəstəyi olan bir tale təmizlənməmiş daşlar. Demək ki, üç шерпа təəccübləndirdi, deməli güclü преуменьшить ih reaksiya. İh göz nəzərəçarpacaq dərəcədə genişlənib, zaman нейлоновая mövzu удлинилась və boru yavaş-yavaş qalxdı yuxarı məncə пищеводу. Əməliyyat əbədi idi, bunu çox ehtiyatlı olun. Bir yanlış hərəkət, bir clumsy göstəricilərinə barmaqları və brilyant yenidən sailed olardı məzmunu mənim mədə. Ən çətini idi, onlar əldə etmişik mənim boğaz. Onun ağzını açdı ki, belə geniş bir dəfə ola bilər, aradan позывы üçün ürəyi bulanırdı, sonra çıxardı asdım.
  
  
  — Çox ağıllı, — dedi Канти, сияя gözləri zaman ona uzatdı hey nəm və parlaq колчан. — Bəs brilyant, bu deyil?
  
  
  — Son ana qədər daş, — dedim.
  
  
  'Yaxşı. Sən bizim üçün nə edib ki, hər şey edə bilər, Karter. Əgər siz подождете bir dəqiqə edin.
  
  
  O, qapını açdı, danışdı sürətli непальском dilində çatdırdı və dəstəyi üçüncü şəxsə, ожидавшему xarici maşın. Onun hələ də saxlanılır Вильгельмину hazır olsa da, indi onun idi, son dünyada kim hotel ee istifadə etmək. Hər halda, indi yox. Keçdi bir neçə dəqiqə əvvəl qapı yenidən приоткрылась və kişi səsi elan etdi ki, daşlar real və yüksək keyfiyyətli.
  
  
  Əkizlər hələ danışmamışıq, bizə söz. Bu oldu asan hasilatı üçün Прасада, əgər o, sinir var və tıklayan siz trigger. Amma tədricən, zaman brilyant əlinə keçib шерпов, yoldaşım, Yaralar rahat.
  
  
  Onun soruşdu. — "Biz indi qayıdırıq Kathmandu, elə deyilmi?
  
  
  — Bəli, əlbəttə, — dedi Канти. "Prasad наденет sarğı gözü isə Yara aparacaq maşın. Senator idi çox вежлив, Karter. Şəkili emu minnətdarlığımızı.
  
  
  "O istəyir nə, bu, ego iki uşaq. Bu, kifayət qədər daha çox Канти.
  
  
  "Və lazım olan hər şeyi шерпам, — bu, brilyant. Çünki onlar bizdə uşaqlar var. Ədalətli ticarət, hə?
  
  
  — Əlbəttə, — dedim, o, qapını açdı və выскользнула ətrafında maşın.
  
  
  "Uğurlu səfər Amerikaya", — idi ki, son dedi, əvvəl yenidən захлопнуть qapı.
  
  
  Prasad накинул mənə başını qara başlıq. Yalnız indi onun saxlanılır Вильгельмину üçün ego dar geri. Sanki o, etiraz etmədi və onun niyyətində deyil, bunu dəyişmək. Sonra növbəti tutmasından öskürək, "фиат" загрохотал yolda.
  
  
  "Siz qaydasında?" — soruşdu, onun əkiz.
  
  
  "Oh, sizə təşəkkür edirəm, cənab Karter, — dedi, - Mark Голфилд.
  
  
  — Heç разговаривайте, — kəskin bildirib Prasad idi və bu ən əsəbi bir səs ki, ona heç eşitdim.
  
  
  "Sən narahat olma, balam", - cavab verdim, ухмыляясь altında başlıq. Bu dəfə qaranlıq idi, demək olar ki, rahat edir. Və daha az yarım saat sonra Шерпы yerinə öz yarısını əməliyyatlar və firavan çatıb, bizim şəhərin kənarında. Pis o idi ki, mən niyyətində deyil cilovlamaq, öz sözünü, baxmayaraq ki, Канти və сдержала öz. Bu idi eksiler oyun.
  
  
  
  Fəsil 11
  
  
  
  
  ABŞ səfirliyi zalda cəmi məhəllədə parkın Ратна və keçirdib, bazarın bir Səhv şəhər mərkəzinə yaxın. Dərhal sonra necə Yara azad bizə ətrafında maşınlar, onun baxışlarını Cinni və Marka Голфилдов oraya, təhlükəsiz və səs. Uşaqlar, əlbəttə ki, şok, lakin yaxşı bir gecə yuxu, zəng ata və sıx amerika səhər yeməyi səhər yaratmışlar möcüzə. Mən onlara getdi növbəti gün, bu kimi idi ki, mən gördüm ki, ih-də ilk dəfə. Biz Cinni təkmilləşdirilmiş əhval-ruhiyyə, və Marka və qaşınma edirmi demək mənə оборудова ki, bütün baş sonra necə ih oğurlanaraq Afinada demək olar ki, iki bazar günləri əvvəl.
  
  
  Təyyarə HAVA qüvvələri abş uçdu Дакки almaq üçün ih və geri Vaşinqton. Amma əvvəl onlar artıq yox olmuşdular, onun otel almaq, onlara mümkün qədər çox informasiya ilə qədər onlar xatırlayıram. Mark kimi izah ih tutuldu, Afina, gecə ortasında əkmək kiçik bir özəl təyyarə və keçiriblər. ölkə. Lakin o, və Cinni idi gözübağlı zamanı ih uzun, özü müəyyən yorucu səyahət, o, bilmədim, çox danışmaq barədə mənə укрытии шерпов.
  
  
  "Görünür, mağara, mister Karter, amma bu, hər şey mən sizə deyə bilərəm", — deyə o, откусывая bir parça qril sendviç ilə pendir.
  
  
  Onun qəhvə içdi və diqqətlə dinlədim. — Niyə mağarada, Mark?
  
  
  -- Yaxşı, -- dedi, o, tərəddüdlə, -- bizim əkmək hansısa... niş .
  
  
  Lakin divarları oyma və kifayət qədər nəm zaman onlara прикасаешься...
  
  
  — Oldu, olacaq, — sözümü kəsdi Cinni, — elə bil, biz yerin altında. Bəs cins kamera idi, sadəcə, qəddar. Olmadan, sement və sair. Və dünya demək olar ki, yox idi. Heç günəş işığı, mən nəzərdə tuturam. Yalnız bir neçə çılpaq işıqlar tavan. Və bu qəribə görünsə belə, elə bil, o da olub kəsilmiş qaya.
  
  
  — Nə qədər adam, sən gördün?
  
  
  "Bəlkə a çox və ya belə".
  
  
  "Yox, bacı, yaxşı idi ценымногие daha on", — Mark dedi. "Ola bilər ki, iki dəfə çox".
  
  
  "Bütün непальцы?"
  
  
  — Mən belə düşünmürəm, — deyə oğlu senator. "Mən əmin deyiləm, amma düşünürəm ki, orada bir neçə çin. Ən azı, onlar bunu gözləyirdilər. Amma, düzünü danışmaq, mister Karter, biz belə qorxuram ki, demək olar ki, heç bir şey xatırlayırıq.
  
  
  — Bəli, ən azından indi sizə qorxmaq lazım deyil, — ухмыльнувшись, dedim. — Siz geri getmək Vaşinqton sonra iyirmi dörd saat. Və onun sizə deyim bir şey, sizin ata olacaq olmayaraq, özünü sevinc, görəndə ki, siz təhlükəsiz off var təyyarənin.
  
  
  Onun oteli, bir daha soruşmaq. Onlar keçib olduqca çox və mən düşünmürəm ki, onlar deyə bilər mənə ценымногие daha çox. Ətraflı ih adam oğurluğu idi ki, vacib deyil, kimi harada qərargah-mənzilinin шерпов. Yaralar bizi tərk yaxınlığında dağlar Şivanın-siqarlar və qonşu kəndi Будданикантха, şimal mərkəzinin Kathmandu. Məlumata görə, ki, onun vasitəsilə qəbul kitabxana haqqında, Şiva-siqar idi rayonunda Сундариджал, məşhur öz şəlalələr, порогами və dağ mənzərəsi. Bu sevimli yer idi gəzinti üçün ətrafda yaşayan sakinlərin. Bəlkə, yalnız ola bilər ki, bu idi və sevimli yeri Канти et seq aktları partizan.
  
  
  Ötən gün axşam onu eşitdim şəlalə, eyni zamanda, bu dağlarda ola bilər və tunellər və mağaralar. Hər halda, bu, başlanğıc təkan düzgün istiqamətdə. Və zaman onun söhbət Хоуком sonra səhər yeməyi səfirliyində, onu bilirdi ki, mənim heç bir başqa variant kimi, kimi tez mümkün kimi tədqiq yerdir. Nə o demək idi ki, mənə idi bu qədər sadə və xain, bu nə dərəcədə mümkündür. Xəbər verildiyi haqqında konsentrasiyası qoşunlarının çin tərəfində şimal sərhədləri Nepal. Nə vaxtsa baxdı, kimi hərbi təlimlər çıxdı müjdəçisi genişmiqyaslı hücum, başqa sözlə, işğal. "Ona məlum olub bu barədə yalnız dünəndən", — deyə Хоук. — Amma mən istəyirdim ki, bir şey nə qədər sən вытащишь oradan uşaqların təhlükəsiz və səs. İndi heç bir seçimi var, başqa məlumat köçürmək kral.
  
  
  — Belə olan təqdirdə, biz heç vaxt qaytaracağıq brilyant, — təkzib meydana kiv mesajları onun emu.
  
  
  — Hə, sən istəyirsən ki, onu etdi, Nick? Bütün Pekin gözləyir birinci simvol biri шерпов. Onlar göndərirlər öz adamları ki, belə sürətli onlara daha çox lazım deyil "xoş gəldin" komitəsi.
  
  
  Sonra o, mənə dedi ki, Prasad, məndə yarandı ki, hissi шерпы otellər istərdim ki, Nepal qaldı əlində nepalis. — Onlar getmək belə bir riski, — dedim. — Ona görə ki, onlar bütün убежденные millətçiləri. Onlar asılı yardım Çin, amma mən inanmıram ki, indi onlar hazır açıq müdaxiləyə. Hər halda, hələ yoxdur.
  
  
  — Belə ki, sən предлагаешь?
  
  
  — Mənə hələ iyirmi dörd saat, ser . Bütün bunlar haqqında daha onu xahiş edirəm. Əgər onun hələ верну daşlar, siz deyə bilərsiniz hökumətinə ki, bütün istəyirsiniz. Bu arada, qoy onlar выставят öz qoşunlarını sərhəddə üçün... Deyək ki, olacaq cəhd göstərildi переправить nəqliyyat silah sərhədindən. Danış onlara, ancaq icazə ver, mənə anlamaq шерпами. Son zamanlar, biz nə istəyirik, — bu, inqilabdır. Sən bilirsən, bu belə isə yaxşı kimi və onun.
  
  
  "İyirmi dörd saat?" — demək, o,.
  
  
  'Bir gün. Səs vermək və bütün, — dedim. "Heç bir pul var шерпов olmayacaq vasitələri, dəyəri əhatə silah. Sonra onlar tamamilə банкротами və mən düşünmürəm ki, Çin göndərir və öz qoşunlarını Nepal işğal üçün ölkəyə, əgər bilsə ki, ego müttəfiqləri idi, tamamilə istənilən qəza.
  
  
  "Mənə lazımdır ki, xatırlatmaq baş Tibetdə?" Ağır-ağır, adətən, fikirləşdim mən. — Mən bilirəm, ser . Lakin o, Nepal, hələ də öz müstəqilliyini, suverenliyini. Çinlilər heç vaxt inanan, özünü bu ölkəyə öz. Belə ki, vəziyyət tamamilə başqa".
  
  
  — Mən əminəm ki, səninlə razıyam, Nik. Amma mən sizə verəcək on iki saat yox, iyirmi dörd. Mən istəyirəm ki, daha çox risk. Və əgər mən alacaq səndən xəbər zaman var olacaq, başqa variant kimi çatdırmaq, bütün informasiya yığmışıq, kral Махендре. Biz sadəcə bilmirik risk, səsvermə, və bütün.
  
  
  10:37 am, və biz Killmaster N3 iş idi. Bunda heç bir şübhə ola bilməz.
  
  
  Maşın cəlb olardı çox diqqət, xüsusilə də əgər шерпы izləyirdim ır əziz. Üstəlik, Avis və Hertz hələ nüfuz buraya. Ola bilsin ki, gələn il. Ancaq mənim idi, yalnız on iki saat yox, on iki aydır. Buna görə də onu götürüb icarəyə velosiped kiçik захудалом mağaza yaxınlığında Дурбарплейн. Orada köhnə qadınlar, ticarət incə yaşıl tərəvəz və eyni yaşıl ədəd ət və ayaqyalın oğlanlar il doqquz və ya on ki, дергали mənim əl və deyirdilər: "Yaxşı. Pul mübadiləsi? Mən düzgün yoldayıq.
  
  
  Məndə var idi bu qədər непальских rs, mənə nə qədər lazım idi. — Sabah, — dedi ona. "Biz məşğul olacağıq işlə zaman sən olacaqsan burada, sabah" zaman onun отъехал təcrübəsi məşğul sahəsi və günəş qalxmışdır mavi buludsuz səma. On iki saat... fikirləşdim mən. Boş şeydir it, amma bu vermədi mənə çox vaxt.
  
  
  Ona görə də mən tez iş.
  
  
  Kathmandu zəif ləkə cənubunda zaman onun əldə ayaq dağlar Шивапури, deyək ki, on iki kilometr şəhəri. Mənə arxasında aşağı холмистые dağ yamaclarında yaşıl terrasları, elə hazırladığımız göz üçün зазубренным заснеженным Himalay dağlarının zirvələri. Onlar tərəfdə kimi bir sıra abidələr, kəskin, самонадеянных tələb etmək ih qeyd. Onun сойди ilə velosiped və getdi gəzmək təpənin zirvəsinə. Onun keçirilib mimmo heykəllər Вишну. Индуистское tanrı xarabalığa çevrilmişdi azn dörddə образованном üzük ilan Шеши. O da baxdı, çox asan və xoşbəxt.
  
  
  Heç on ikinci yarısında, o irəliləyib üzrə kələ-kötür yolda digər tərəfdən dağ Шивапоэри yaxınlığında başqa yerlərdə ötən gün axşam Yara высадил bizi ətrafında maşın. Mənim heç bir əsas yox idi güman etmək olar ki, onlar getdilər, o isə əziz, zaman aparırdılar, bizi geri, həmin bəndin. Lakin mən heç nədən başlamaq, bu təpə kimi göründü mənə başlanğıc nöqtəsi kimi yaxşı olmaz.
  
  
  Onun dayandı üçün istiqamətləndirməkdə və düşünür ki, düşdü şahzadə, Balı Narayan, zaman brilyant gətirildi шерпам. Brilyant, açıq-aydın idi, onun üçün daha vacibdir непальского taxt ki, sanki, o demək idi ki, o, iman final uğur inqilabi niyyət Канти. Çirkin oyun, ki, o, ifa onunla сослужит mənə yaxşı xidmət kimi yalnız onu tapa qərargah partizan.
  
  
  Bu, əlbəttə ki, ən böyük problemdir.
  
  
  Yol раздваивалась ətəyində təpənin. Yol olan şell sağ görünürdü təkrar qərq vadisində isə sol yol вилась dağlar. Onu seçdi, son ümid, tez tapmaq tunel və şəlalə kimi ki, mənə elə gəlirdi, eşitdim, onun keçən gecə. Yolda məlum oldu ki, daha çox növbə daha onu gözləyirdi. O bilmədi припомнить üçün Yara etdi, belə ki, bir çox katlanmış və növbə. Yalnız hazırlaşan çevirmək və qayıtmaq yolu birdən-birə yaranıb üçün üfüq kimi birbaşa zolağı . Yol idi, düz kimi, təcili yardım. Qarşıda маячили dağlar və yer ətrafında idi kobud və qalın. mənə lazım oldu daha çox vaxt onu gözləyirdi və o, şübhəli Yara etdi, bir neçə vəfasız növbə. Amma onu da idi, bir faktı nəzərə almaq ki, mən yox idim avtomobil sükanı arxasında. Baxmayaraq mənim bütün səyləri getmədim sürətli iyirmi beş kilometr saat.
  
  
  Onun досталь, флягу və dayandı kənarında, içmək üçün. Uzaqdan gəlirdi zəif, lakin yaxın zəng zınqırovların.
  
  
  Sonra bir an onun yenidən çıxdı velosiped başladı pedaling eyni istiqamətdə. Sonra, beş min, onun aşkar tunel, прорубленный ətəyində təpənin. Amma səmimi digər tərəfdən ego плескалась su belə təmiz və şəffaf olan kimi, söz rehberler. Bu idi Сундариджал və bundan sonra da... Zaman onun keçirilib mimmo şəlalə, göy idi tərpənməz olur. Hava sərin idi, nəmli və ətirli, amma mən onu eşitməmişəm, hətta quş cry; belə ki, mən притормозил və шталь atıb bazanı dörd dolandı dağları tələb etdi ki, hər hansı əlamətləri təhlükə ola bilsin ki, patrul шерпов. Əlbəttə, onlar ilə yaxın saxlamaq üçün öz düşərgə və ayrılma onun təşkili. Buna baxmayaraq, mənə elə gəlirdi ki, çətin onlar verəcək özünü göstərir, əgər onları hiss edəcəklər təhlükə qarşısında qərib. Amma hələ ki, ağacların arasında heç bir шевелилось və подлеске deyil, artıq gənc sarışın qızın bizə səs addımlar.
  
  
  Beş dəqiqə bir sürü inək baş qaldırdı və daha qəzəblə baxırdı mənə görə yolda öz карими kədərli gözləri. Onlar artıq çeynəmək bildirmək üçün öz narazılıq dərin мычанием ki, hazırda zəif ən azından, yolu davam etdirsin ilə bərabər isə çınqıl yol örtüyünün растворялся dünyanın istənilən yerinə asfalt üzərində. Onun, saatına baxdı, zaman мычание artıq eşidilmirdi. Ötən gün axşam onun насчитал beş dəqiqə iyirmi saniyə əvvəl Hack basdı sataşma. İndi o, öz edək saat Rolex etmək hesablamalar, hələlik onun конвертирую fərq sürəti. O, əmin idi ki, достигну o yerlərdə шерпы keçirmək qərarına gəldik biznes.
  
  
  Bütün əlamətləri göz qabağındadır idi, bu dəqiq. Onun, çıxdı qoydu velosiped azn stand və bir az daha aydın baxdı, ətrafı. Ona idi ortasında rəsmiləşdirilməsi ilə dağlıq terrası, bir tərəfdən və sərin yamacı ilə колючим кустарником, digər tərəfdən. İki cüt ayaq izi təkər; bir getdi geri Kathmandu, başqa bir səviyyədə yol. Əkizlər qeyd mağara. Böyük ehtimalla, o, olsaydı замаскирован və şübhəsiz olmuş olsaydı, haradasa ətraf təpələri, görünməyən üçün maraqlı və maraqlı bir göz.
  
  
  İdi artıq, təxminən iki saat zaman onun sol velosiped yolunun kənarında. İstəmirəm risk кражей və ya ifşa, onun saldı ego ветками ki, mümkün kəsmə ilə tikanlı kol. Heç kəs keçərkən mimmo bir motosiklet və ya avtomobil aşkar edəcək velosiped. Razı olması mənim xilas yolu qalacaq bütöv qədər araştırmak, hələ ki, mən hazıram geri Kathmandu, onun yenidən əkilmiş Хьюго bu zamşa ножны və getdi. Təkər izləri var idi darıxdırıcı, ih çətin idi baxın. Onun qaldı yolun kənarında olmaq mümkün незаметнее.
  
  
  Açıq-aydın bu kifayət deyil.
  
  
  Yalnız tüfəng M-16 səs qırıcı, пролетающего sizdə başı üzərində. Yalnız yüksək sürət güllə kiçik çaplı etdi bu müasir karabina üstünlük silah və döyüş aparılması üçün jungle. Təəssüf ki, шерпы, deyəsən, tanıyırdılar dəyər və üstünlükləri, bu cür silahın. Bunun əvəzinə köhnə M1 və ya hətta M-14 mənə görə гнались ilə высокоразвитым silahlarla. Amma məsafədə Вильгельмина bilməzdi ilə müqayisə edilə тридцатизарядным карабином.
  
  
  Onun yalançı qarın zaman ağaclar пронзали свистящие güllə. Kimsə gördüm, məni buraxmaq niyyətində deyil olmadan boya. Hava asdı barıt qoxusu, isti və güllə M-16 düşən torpaq kimi кроличий zibil. Mən шелохнулся, möhkəm прижался abdominal üçün bərk утрамбованной torpaq və шталь qədər gözləyin zəifləyəcək və dayanacaqlar atıcılıq.
  
  
  Amma bu baş vermədi.
  
  
  Bir neçə saniyə sonra shot daha bir mağazası. Filial uçdu hava, zaman güllə nəşr dəli, тошнотворный ildırım. Çartıltı avtomat заглушал səs mənim nəfəs. Onun saxlayıb, başını опущенной və fikir saniyə qədər eşitdim, qan kimi döyür mənim məbədlər ilə yüksək və aram ritm.
  
  
  Həmin an atəş kəsildi, onun sıçrayıb ayağa qalxdı və geri çəkildi, təhlükəsiz yerə görə густым подлеском. Keçmədi və otuz saniyə kimi karabina başladı öz гулкий yanğın. Güllə deyil yaxınlaşdı, lakin artıq yox olmuşdular da. Tapmaq üçün patrul шерпов oldum etmək böyük bir loop çıxmaq üçün, digər tərəfdən silahlı dəstəsinin. İndiyə qədər хорька yox idi həllinə öyrənmək nə qədər kişilər var idi ki, bir az осложняло vəziyyəti, əgər demək təmiz intihar edib. Amma əgər onu gördüm partizan, onun olsaydı, heç bilmirdim ki, onların şansı heç də bilməzdi, ih sığınacaq.
  
  
  İndi, əgər onun попаду altında bir ətrafında bu ölümcül güllə M-16, brilyant olacaq, demək olar, itirilmişdir. Ona görə də onun idi mümkün qədər aşağı və başladı dırmaşmaq vasitəsilə kolları əkilmişdir. Heç bir müəssisələrinin qarşısını almaq üçün kəskin iynə kimi kol olan разрывали mənim qolları və baldır. Filial idi mənə payına uyğun yenidən açaraq, yalnız davamlı yaralar; parçalar ki, onun qəbul Amsterdam, hədiyyə ikiqat oyunçu Buraxılış Нараяна.
  
  
  Knock güllə ayə kimi xor mahnıları, ki, unutmaq mümkün deyil. Onun ayaq tərəfində oturdu корточки baxdı görə, kol. Onu gördüm ki, hansısa qaranlıq və dumanlı, двигающееся içindən подлесок. Səs ломающихся çatır getdikcə daha ucadan və onun gərgin qarşısında qaçılmaz çox olsa da, bu, bizə idi.
  
  
  Bu zaman idi, bir партизану ilə kəskin xalla metal штыка, kəmərini bağlamadan üçün стволу ego karabina. Var idi köhnə britaniya karabina Mk V üçün jungle, bu isə o demək idi ki, meşədə qaçıb gizləndi, ən azı bir şəxs hələ hazır скосить məni qanlı növbə. Onun heç öyrənmək bilməz, прикрыт olub hmong inqilabçıdır. Lakin yaranmış vəziyyətdə bilmədim gözləmək birmənalı cavab "bəli" və ya "yox".
  
  
  Məhz onda o, aşkar məni подлеске. Mən heç vaxt özümü təqdim formal və ya qeyri-formal. İlə vəhşi, fəryad nəfər qaçdı yanıma, ego yönəlmiş irəli süngü блестел yumşaq пятнистом işığında. O, бесполезен mənim üçün ölü. İsə ölü onun sam idi daha az faydalıdır. Belə ki, indiki zamanı və digər hallarda onun çox az şey edə bilər. Seçim idi ondan. Mənə, sadəcə, ehtiyac yox idi, hər şeyi olduğu kimi qəbul onlar nə üçün var. Və onlar gəlib olduqca sürətli və ölümcül.
  
  
  Əvvəl партизану macal göstər mənə, nə yaxşı o, bilir штыком, onun ayağa qalxdı və götürüb Хьюго yapışdı. Оскалив diş, o, onun üstünə düşməsindən ötrü hərəkət damla bankın çıxış etdilər, onun alın və скатились üzrə загорелым yanaqlar. Blade штыка toxunub taxmaq mənim saat və onun метнулся kənara yavaş-yavaş hərəkət onun ətrafında.
  
  
  Onun bağırdı. — "Harada Канти?"
  
  
  O, başa düşmürdü, ingilis və niyyətində deyil çevirirsən. O, çox məşğul idi, mənə saxlamaq üçün blade штыка və lazım bilməyib cavab vermək. Onu gördüm, necə ego böyük barmaq yumşaq slid üçün спусковому крючку ego avtomatik silahı. Onun заткнул Хьюго görə, kəmər və göyərçin irəli çalışır обезоружить onun. Biz birlikdə ıso bütün gücü ilə çalışdı выхватить başqa bir evdə, başqa bir tüfəng isə onun çalışmışam ki, birbaşa beyin göy.
  
  
  Əgər heç vaxt öz biliklərini tətbiq tai-квартер-bu təcrübə indi.
  
  
  Yan zərbə hər qəbilə və ego əsaslarla əyilib onun altında necə a broken budaq. Kişi взвыл təcrübəsi ağrı, qəzəb, və çıxılmaz mübarizə saxlamaq üçün öz tüfəng. Amma mən buna imkan vermək niyyətində deyil. Sonra, biz hər ikimiz lap раскачиваясь, sanki edib siklonu. Ego dodaq лился fasiləsiz axını непальских проклятий. Onun niyyətində deyil xahiş hərfi tərcümə.
  
  
  Onun sıxdı fists və hit ego üzrə mədə sürətli və zorakı мсм-dövlət-ci-lo-gi. Bu zərbə oldu qırdı emu qabırğa və грудину və ego bədən çökdü kimi, kukla, var olan, birdən qırılmışdır tellər. Ele meşə qırıcı zəiflədi və bu payı saniyə ona möhkəm saxlanılır karabina hər iki əli ilə blade kəskin ülgüc, штыка упиралось bu ego çıxış edən nazik.
  
  
  'Harada?'
  
  
  Kimi balıq & nb, o, hələ də cəhd yığmaq seçmə hava yüngül. Ənlik off ego yanaqlar və dəri oldu boz və ağrılı.
  
  
  — Harada Канти? — onu təkrar.
  
  
  Biri üzrə ego əl дернулась. Onu gördüm ki, bıçaq blade əvvəl вонзил ona süngü. Döyüşçü jungle deyil, arada istifadə etmək, öz bıçaq. O, yağan onun ətrafında əlləri və gözləri ego meydana vəhşi və растерянное ifadəsidir. Sonra başladılar ölü və boş kimi iki şüşə bead. Onun geri çəkildi kənara və gedək, qan dəstə tərəfindən, əks tərəfin tələbinin yaralar, пробитой штыком bu ego boğaz.
  
  
  Bu, belə deyildi şıq, ölüm kimi Коенвара, amma bu cür effektiv. Veb-heç ondan ibarət idi ki, мятежник daha heç nə deyə bilmədim, mənə nə mən-otel bilmək. Haradasa ətraf təpələri mağara qismində istifadə olunmuşdur qərargah фанатичной qrupunun непальских inqilabçılar. Onu tapmaq üçün idi, bu mağara və brilyant sonra çıxmaq vasitəsilə Nepal
  
  
  .
  
  
  Şüşəsində mənim saat idi, qan. Onu sildi, ego və yoxlanılır vaxt. İdi, 2:27 gecə. Məndə vaxt var idi-dan 22:30, saxlamaq üçün bir söz, bu Хоуку və Ağ ev. Amma bunun mənə başlamaq? Bu, ən çətin штопора ki, mənə görə özünə sual son bir neçə gün. Onun heç bir fikir idi, nədən başlamaq axtarışları, harada ola bilər gizləndiyi yer.
  
  
  Bir onu dəqiq bilirdi: mən hərəkət baxmayaraq, bizim ki.
  
  
  Onun шталь wade kol vasitəsilə, yolda olan ölü повстанец az keçdi, on dəqiqə bundan əvvəl. Tırmanıştır idi адскими, amma heç də belə məkrli kimi iki карабина M-16, birdən-birə yönəlmiş mənim исцарапанное və окровавленное bədən.
  
  
  "Necəsiniz, uşaqlar?" — dedim, heç bir hərəkət sonra. "Siz kimisə, konkret olaraq axtarır?" Heç bir güldü.
  
  
  Heç kim, hətta gülümsündü.
  
  
  Amma , ən azı, onun aşkar öz dirijorlar. Ümid edirəm ki, onun canlı idi, onlar üçün daha bahalı ölü, изрешеченный güllə və ya штыком. Seçim idi, onlar üçün, istəyirəm, mənə bu və ya yoxdur.
  
  
  
  
  Fəsil 12
  
  
  
  
  "Канти", — idi ki, aşağıdakı qaçıb məndə ıso tərəfində rta. Bu belə idi, əgər Əli-Baba qışqırdı: "Til, откройся". O an onu qeyd onun adı iki партизана üstünlük ignore çox окровавленное, cansız bədən, hələ видневшееся pənah подлеске arxasında məni. — Halbuki, allah məni Канти, — təkrar. "O, bilir ki, kim onun". Əgər bu əməliyyatından onlar отведут məni burada açıq demək, onun sığınacaq. Əgər bu iş deyildi, onu dedi ki, kimsə ildən beş və ya on наткнется mənim qalıqları ki, onlardan bizə qalıb.
  
  
  Kimi və ih безжизненный yoldaş silah, bizə odin ətrafında kişi, başa düşmədim, bizim vahid sözləri ingilis dili. Onun təkrar deyilənlər azn непальском, razı edilir ki, aşkar zaman təzələmək yaddaş dili. Onun əziyyət çəkirdim ilə kobud şəkildə tərcümə целительного-burmese dialekt olan da deyirdi bu qrup туземцев, nə qədər ki, onlar nəhayət, başa düşmədilər ki, mən nəzərdə tuturam. Канти idi Канти hər bir dil onu sınadım, və onlar nəhayət, başa düşdülər.
  
  
  Ən yüksək və худощавый ətrafında iki silahlı kişilər etdi mənə işarə удовлетворившись yalnız nə воткнул ağ uc öz штыка arasında mənim çiyin bıçakları. O, məni məcbur vasitəsilə getmək подлесок orta hündürlüyü, biz hələ ki, çatmamışıq kobud yolları ilə məşğul olan извивалась bu dağlar, dragon kimi.
  
  
  Bu dəfə onu tamamilə nəzərdə edin ih qaydaları ilə deyil, öz. Məni отведут üçün Канти və əgər uğurlu edirsinizsə, ümid və бриллиантам. Штыка üçün kifayət oynamaq görə, ih plan oyun. Amma əgər bu ставило təhlükə altına qaytarılması daşlar, onun olsaydı, tərəddüd etmədən tətbiq tədris Ustası Чуна təcrübə.
  
  
  Belə ki, mən ifa смирного, послушного bağlanmış və bunu məhz ki, məndən nə gözləyirdilər. Məhz nə baş verəcək, biz almaq qədər mağara, fərz ki, məndən əvvəl heç закололи olardı штыком idi непредсказуемо. Və onda ki, bəlkə ortasında непальских jungle də açıq alver üçün. İndi biz qalxıb təpə təpə üzrə dik və qayalı trail. Mənim balet başmaq üzrə dana dəriləri yaradılmadı üçün gore, amma bu həmişə yaxşıdır ayaqyalın gəzmək. Zaman onun схватился görə chunky обрубок üçün əlavə dəstək, onun eşitdim belə bir şey nə saçı azn baş arxasında dərhal qalxıb дыбом. Bu səs təkzib meydana kiv mesajları mənə diş gıcırdayan vardır və o, yerindəcə dondu. Mənim iki "tel" dayandırdıq, öz marşı-atmaq üçün ilk gülmək üzərində mənim açıq-aydın təzahürü, qorxu və geri çəkildilər əvvəl imkan verib ki, vəhşi кабану gələ vasitəsilə qalın və demək olar ki, непроходимый подлесок.
  
  
  Onun təcrübəli deyil, bu qədər qorxu, nə heyrət. Amma mən fikirləşdim ki, daha yaxşı olacaq, əgər indi onlar сочтут məni ценымногие aşağıdakı ih. Üstəlik, ih örtülü olmaması maraq ölüm öz yoldaş olar asan idi, kimi də qiymətləndirmək ümumi aşağı mənəvi ruh dairələrində tərəfdarları шерпов. Əgər belədirsə, bu, xeyli dərəcədə zəifləyib olardı mənim bir missiya.
  
  
  İnqilabi təşkilat, терзаемая daxili диссидентами, — bu, inqilabi təşkilat, обреченная uğursuz. Onun, ümid edirəm ki, bu, plus tərəfdarları Buraxılış Нараяна ola bilər ölümcül zərbə üçün шерпов. Amma hələ ki, məndə yox idi qərarı ilə görüşmək ilə üz-üzə Канти, onun etməli idi ki, mənə deyirdilər, mənim mühafizəçilər.
  
  
  Az напуганные daha, on dəqiqə bundan əvvəl onlar nəzərəçarpacaq dərəcədə rahat, biz yuxarı qalxdılar. ardını bizim yol. Hər iki tərəfdən bizi окружал meşə, sıx yaşıl yorğan, впитывавшее gün müqəddəs kimi süngər. Daha onun привыкал onların ətrafına o qədər az боязливым da mənim mind. İndi onu eşitdi, quş və bir neçə kiçik heyvanlar, рыщущих bu подлеске. Amma bizə, çöl donuzu, bizim maral deyil punch içindən qalın подлесок və süngü bütün вонзался mənə arxadan; kifayət qədər stimul, mənim üçün yoluna davam, усыпанному рыхлыми daş.
  
  
  Sığınacaq шерпов idi belə məharətlə gizli ki, mən bilərdim, lap ego etməmək, əgər getdi eyni yolu tək. Giriş mağara haqqında danışdığı həmin Mark və Cinni Голфилд idi замаскирован daşınar ekran ətrafında bitkilər; o qədər məharətlə спроектированный ki, ilk baxışdan o baxdı artıq olmayan hissəsi kimi ətraf bitki. Yaxın yoxlama, yalnız və yalnız sonra necə bir ətrafındakı kişilər yığışdırmaq yarpaqların, onu gördüm taxta konstruksiya altında yalan fasad. Bu idi barmaqlığı ətrafında yüngül, çevik бальзовых və ya бамбуковых paylar bağlı öz aralarında yaşıl лозами.
  
  
  Həmin an ekran idi отодвинут kənara a çox bats, чирикая, вылетела soyuq dağ havası. Ucu изношенного штыка güclü уперся mənə geri, və o, irəli çəkildi, bir kölgə, qaranlıq yeraltı keçid vuruş.
  
  
  Açılış ətəyində, kifayət qədər yüksək, onun üçün getmək bilər açıqdır. Özüm də daxil idi təbii qapısı olan açılsın, tunel ilə daş divarları olan, demək olar ki, dərhal başladı yüngül enmək. Bir neçə yüz metr qarşıda onu gördüm zəif parıltı, yəqin ki, bir ampul. Odin ətrafında olan kişilər idi патруле, səslə qışqırdı ki, dərhal geri dərin рокочущим əks-səda verirdi. O, irəli qaçdı, şübhəsiz ki, hesabat üçün Канти haqqında mənim heç kəsin gözləmədiyi viza.
  
  
  Onun рассчитал bizim eniş; iki dolu dəqiqə sürətli addım, bəlkə də, yarısını yenə. Mərtəbə tunelin idi edilir, o, isə möhkəm, утрамбованной torpaq haqqında olan Cinni упоминала səhər. İdi görünən çoxsaylı izləri; bütün bunlar göstərir əhəmiyyətli fəaliyyəti ilə məşğul olan, görünür, омелой yer qərargah-mənzilində шерпов.
  
  
  Onlar, yəqin idi, öz generator, ona görə ki, tunelin sonunda tavan altında parlayırdı güclü işıq. Sonra onu geniş açdı gözləri heyrətdən və şübhəli tikdi taxta yeşiklər və qutular, sayıcılar hər iki tərəf üçün. Onlar mağarada idi, kifayət qədər silah-sursat, partlatmaq üçün bütün Kathmandu, əgər yarım Nepal. Шерпы çevirdilər yer mağara оружейный anbar, saxlama silah üçün ölüm və məhv. Ən taxta qutuları idi etiketli qırmızı çin simvol. Bəziləri bir neçə qeyd edilmişdir кириллическими hərfləri ilə iri hərflərlə CCCP.
  
  
  Niyə onlara lazım qazanmaq təmizlənməmiş бриллиантах idi artıq belə aydın əvvəlki kimi. Əgər yalnız bu daşlar artıq idi mübadiləsi bu arsenal. Ətrafında nə mən deyə bilər, ilk baxışda, onlar kifayət qədər avadanlıq, silah-sursat, şəxsi silah, əl nar, pulemyot, карабинов etmək üçün uğurlu inqilabi çevriliş.
  
  
  Əhatəsində bütün bu silah idi Канти, duş шерпов. Onun yanında dayanmış, iki kişi, onun forma və şəxslərin əl çəkmirdilər şübhə yoxdur ki, onlar çinlilər. Bu düşmüşdür hərbi müşavirləri ilə örtülmüş döyüş forma və silahlı штатными tüfəng Qırmızı Ordunun. Prasad və Yara da var idi, orada çalışan инвентаризацией zireh, saxlanılan mağara.
  
  
  Канти gözlərini qaldırdı, mən толкнули irəli və burada açıq demək altında güclü lampanı. Odin ətrafında mənim carçısı izah hey, nə baş verdi. O, qulaq ilə kədərli bir ifadə şəxslər; sonra o, yavaş-yavaş ayağa qalxdı, gəzdi, kreslo və ayağa durdu qarşımda.
  
  
  Hətta bu işıqda o daha gözəl, daha onu xatırladım. Həmçinin daha təkəbbür. Məndə yox idi, çıxışlar, lakin mən bilirdim ki, demək istəyirəm ki, ey, və ki, Balı Нараян çox yaxşı deyil, ona aiddir.
  
  
  Amma əvvəl onun macal hətta кивнуть tanınması, odin ətrafında çin məsləhətçilər məni gördü və təəccüblə икнул. O yan stul nəzərdən keçirmək üçün, məni yaxından. Sonra o, döndü Канти və dedi əvvəlcə мандаринском ləhcəsində olan Mao поддерживался, bir il sonra isə непальском: "Siz bilirsiniz ki, bu adam kimdir? Sizdə fikir var, yoldaş Канти?
  
  
  Onun indi перевожу bu, öz ana dilinə, amma məsələ ondan ibarətdir ki, o, eyni heyecan, bir tamaşaçı kimi futbol matçı zaman mərkəzi qolçu deyil puanları alınıb. Ego şəxs sözün yağırdı, o zaman tərcümə baxışları ilə məni lideri шерпов və geri.
  
  
  "Bu, Nikolas Karter", — deyə o, ingilis, sanki mənə bildirdiğiniz, nə baş verdi ki, həyata deyil, mən deyirəm azn мандаринском və непальском dillərində. — O, çalışır Голфилда, senator, biz onunla məşğul idi. Onun sənə demişəm, bütün bunlar, Lou Tian. Sən niyə belə təəccüb? Sahiblik yoldaşı Lu Тиеном ingilis dili idi, heç bu qədər təsirli, necə mənim sahiblik мандаринским. Amma yenə macal tapıb dəqiqləşdirmək. — Bu adam Канти... — dedi. "Bu adam işləyir империалистическую kəşfiyyatına. †
  
  
  "O, işləyir, senator, ABŞ", — o, cavab verdi. Lu Tian başını buladı, göstərərək ki, o, qətiyyən onunla razı deyiləm. — Yox, bu yalandır, — dedi, - ucadan və мстительно.
  
  
  O, soruşdu. — Sən nəyi nəzərdə tutursan altında yalan?
  
  
  "Bu, yalandır, çünki mən gördüm ki, şəkil bu insan, bu Ofisinin Karter, Pekində. O, çalışır çox gizli casusluq təşkilatı империалистического, kapitalist rejiminin və təlim keçmiş свергать xalq respublikasının bütün açıq hovuz. Ego adı deyil Nikolas Karter isə N3, Killmaster.
  
  
  O, bir az çıxdı, amma Канти başladı ki, başa düşmək üçün çalışır, demək ee çin müşaviri. O, yenə mənə baxdı, onun üz ifadəsi kəskin şəkildə dəyişib. Nə zaman nə ifadə смущенного maraq, indi tamamilə çevrildi ifadə bayraq icazə icrası ki, eyni zamanda, təəccüb, və, nəhayət, bu ifadə tez artan qəzəb.
  
  
  — Bu... bu doğrudur ki, o, deyir ki, Karter? — soruşdu, o zaman mənə onun dayanmışdı, раскинув əlləri tərəflər və süngü deyil çiyin bıçakları arasında idi. Prasad və Yaralar dayandırdıq, öz dərsləri və gəlib licks, удивившись, məni görəndə, az, çox, onu gözləyirdi.
  
  
  'Nə olar?' — soruşdu Канти. — Cavab Ver, Karter. Bu düzdür ya yalan?
  
  
  "Əlbəttə ki, bu, yalandır. Mən bilmirəm, nə deyir, öz-birinə. Onun adi vətəndaş. Onun işə senator Голфилдом, — dedi, - ona rahat və ривненской. Lu Tian стукнул yumruq stola. — Yalan, — deyə qışqırdı. "Bu adam, bu Karter, N3, illərlə düşmən idi, Çin xalq təbabətində Respublikası. O, həlak olmalıdır, kimi düşmən bütün azad ruhlu, qəşəng iş, bütün dünyada". O, əlini uzatdı görə револьвером və o, qeyri-ixtiyari geri çəkildi geri, üz dairəsinin işıq.
  
  
  "Yaxşı, bir dəqiqə dayan, dostum", — deyə o, çin. "Sənin xatirəsi bir az спуталась. Siz məni хема bir səhv salmısınız.
  
  
  Канти əlini uzatdı və əsirgəmir, onu revolver Lu Flare. "Bizdə kifayət qədər vaxt olacaq, onu öldürmək üçün, əgər o, həqiqətən də o insan üçün, siz onun ego qəbul edirsiniz", — deyə o bildirib emu. "Bundan başqa, — tələsik əlavə mən, — əgər o idi casus verdi ki, onu sənə brilyant belə həvəslə, Канти?" Amma əgər o idi безобидным dövlət məmuru tərəfindən, onun olmasaydı danışıb мандаринском, непальском və ya целительного-бирманском dillərində. Xoşbəxtlikdən, bu narahat edirdi, onun daha az пылкие ittiham Lu Flare.
  
  
  — Bəlkə də, yox, — o dedi, sonra bir dəqiqəlik sükutla və задумчивого dəyişməsi. — Amma sən niyə burada, Karter? siz bunu necə əldə yer tapmışdır?
  
  
  Mən heç vaxt var idi qərarı ilə izah edir.
  
  
  Lu Tian irəli qaçdı, üzünü və bütün bədəni titrədi təcrübəsi qəzəb. O məni tutdu, iki titrək əlləri ilə. — Sən qatil, — deyə qışqırdı. "Siz öldürdü başçısını КОГТЯ . Siz öldürürdülər, bizim sülhsevər agentləri kubada və Albaniya. Siz öldürürdülər azad ruhlu, qəşəng iş-kommunistlərin olaraq Qvineya, səfərlər, şəkillər, musiqi, Taipei".
  
  
  Ego flash idi, bir neçə мелодраматичной, amma, təəssüf ki, ego ürəkyandıran, səs-küylü, teatr izləri görünürdü, istehsal azn Канти böyük təəssürat yaratdı ki , şübhəsiz, niyyəti Lu Flare.
  
  
  O, soruşdu. - "Siz əminsinizmi ki, bu, eyni bir insan kimi tanınan N3?"
  
  
  "Qoy xatirəsi bizim bahalı товарище Mao dərhal увянет, əgər bu, belə deyil", — deyə cavab verdi Lu Tian belə ki, ciddi, demək olar ki, məcbur olardı bütün ağlamağa.
  
  
  — Обыщите ego mövcudluğu silah — рявкнул Канти.
  
  
  Mənim gözətçi tezliklə покончила ilə bu və bunun doğru olduğunu mənə Вильгельмины və Хьюго. Pyer, lakin, qaldı yerində: gözəl və rahat ola daxili tərəfində mənim bud. Üzrə сдержанности, деликатности və ya adi laqeyd onlar tamamilə əldən çıxdı növü üzrə kiçik, lakin çox səmərəli qaz bombası.
  
  
  — Sən geri görə, almaz, deyilmi, Karter? — dedi dərhal sonra bu.
  
  
  Hətta mənim əlləri idi sıx bağlıdır arxasında tolstoy пеньковой ip, onun çalışırdı saxlaya xarici duruş. "Mən buraya gəlmişəm ki, sizə demək, mən bilirəm ki, bunu bir ilə salamladı silahdaşlarınızın, şahzadə Бале Нараяне", — ucadan dedim, açıq münaqişədə сменило фанатичную qəzəb Lu Тиена.
  
  
  — Ball Нараян? O, baş əydi və oxuyub məni öz dar миндалевидными gözləri. — Dəqiq, aşkar vəliəhd, — dedim. - "Sənin sadiq müttəfiqi".
  
  
  "Nə olub?"
  
  
  "O, sizi aldadır, onlarla хорька, necə gəldi, Amsterdam almaq üçün diamonds", — dedim. Yavaş-yavaş, addım-addım, onun danışdı hey tarixini əvvəldən. O, diqqətlə qulaq asırdı zaman onun hey danışırdı ki, baş Hollandiya, haqqında покушениях mənim həyat necə Коенвар və iki ego co-conspırators həyata keçirilir səyləri ələ keçirmək üçün необработанными daş .
  
  
  Onun dərhal yenidən düşündü barədə Andrea, amma indi var idi, yanlış zamanda etmək lazımdır buna görə. Коенвар alıb müvafiq axını, və əgər bu asılıdır məni, Balı Нараян getdi ki, o, həmin qanlı və qəddar əziz. Nəhayət, ona danışdı burada öz görüşdə Kabildə, ölüm haqqında iki killer və son sözləri Коенвара.
  
  
  Zaman onun başa, o, tez müraciət etdi Yara durmuşdu ki, onun yanında. — İndi haradadır Нараян? — səbirsizliklə soruşdu. — ... O, hava limanında, Канти, sən necə dedi, — mızıldandı Yaralar, hiss edir ki, o, əhval zarafat.
  
  
  "Bu at Pekin bir saat sonra çatdırmaq üçün diamonds".
  
  
  "Son yeri, hara gedir, bu, Pekin", — deyə söhbətə qarışdı mən. — O gedir vasitəsilə ölkənin, sən ego son dəfə görərsən; bu şahzadə və brilyant, Канти.
  
  
  "Əgər sən yalan və danışmaq, Karter, — o cavab verdi, — bu, Lu Tian edə bilər, səninlə hər şey emu imkanı qazanıb". Hələlik isə, ona inanıram, sənin tarixinin. O, əmr Прасаду və Göstəriləcək getmək hava limanı və intercept şahzadə fərz ki, onlar orada vaxtında əvvəl o, ölkəni tərk edəcək.
  
  
  "De emu, nə planlarında baş verən dəyişikliklər, və mənə lazımdır, dərhal onunla danışmaq".
  
  
  Prasad artıq keçib, yarım tunelin. — Bəs, əgər o,... — başladı Hack.
  
  
  — Brilyant var, — dedi o, hirslə взмахнув əli.
  
  
  — Sən şeytana ego buraya. Bu, aydındır?
  
  
  -- Bəli, Канти, -- dedi qorxub və qorxu ilə qədər özünün, həm də sonuna. O qaçdı görə Прасадом və onun bilərdi, yalnız ümid edirik ki, onlar tutuldu edirsinizsə Buraxılış Нараяна əvvəl o, ускользнет. Reyslər üzrə Kathmandu o qədər də çox deyildi. Ümid edirəm ki, ego vaxtında tutuldu edirsinizsə. Əgər yox, oldum olardı axtarış davam hara onlar mənə bizə gətirib. Və hər şey ondan asılıdır ki, ola bilərmi ki, ona üz Канти, Lou Flare və дюжины və ya belə ki, partizan, olan onun ətrafında gördüm mərkəzi yeraltı məkandan olan kimi xidmət qərargahı və sursat anbarı üçün nəzarətindədir.
  
  
  Yalnız Prasad və Yara getdi almaq üçün Buraxılış Нараяна, Канти əmr elədi iki öz insanlara ayırmaq məni kamera ilə məşğul olan düşmüşdü, o özündə olan bağlanmışdır əkizlər. Lu Tian davam danışmaq оборудова istifadə edərək, mənə bütün банальные şərtləri. Amma Канти görünürdü, daha çox maraqlandırırdı öyrənmək çatdırdı olub onun şahzadə daha dərhal etmişdi məni. Bu anda o, çox maraqlıdır ki, saxlamaq üçün həyat mənə ən azı o qədər хорька qədər Balı Нараян qayıtmasa, mağara cavab vermək üçün onun bütün məsələləri.
  
  
  Bu anda məni apardılar üzrə dar dəhlizi aparıcı ətrafında mərkəzi otaqlar. Lampa asılıb təbii tavan vasitəsilə bərabər uzunluqlu, lakin qaranlıq otağı ilə məşğul olan oldu, mənim son təyinat idi, çox təsirli deyil. Qaranlıq, xam, cut, xarici dünyanın ağır bir kilidli qapı, mənim kamera edirdi özü deyil, daha çox yer nalan. Mənim iki müşayiət edən görünürdü alırdılar садистское zövq ataraq məni içəri. Onun endi başı önde azn bərk soyuq döşəmə kamera, ağır şok, lakin невредимый. Bir neçə dəqiqə qapı örtüldü, засовы çəpinə ona, həm də ih gülüş sızan içindən dəmir прутья. Onun qulaq üçün ih удаляющимся addımlara эху ih həyəcanlı səs. Sonra gəlib sükut yazır səs mənim öz nəfəs.
  
  
  "Сыч allah, sən necə istəyirsən buradan çıxmaq, Karter?" — onu ucadan dedi.
  
  
  Hələ ki, məndə yox idi, bizə heç bir təsəvvürləri.
  
  
  
  
  Fəsil 13
  
  
  
  
  Onun Гудини.
  
  
  Onun üçün cəhd azad əlləri üçün веревках bilek qalırdı az yer. Lakin daha çox onu mənasız və bu qovşaqlarının , eyni zamanda möhkəm onlar olurdu. Qan dövranını mənim ayaq artıq deyildi yaxşı deyil. Mənim əlləri key. Onlar soyuq və покалывающими və o, bilirdi ki, çox tezliklə onlar tamamilə dayandırmaq hiss. Onun söykənib bərk daş nalan öz kamera üçün çalışırıq seçmək və almaq fikirləri ilə. Lakin xam, заплесневелой mağara, hara, məni atıb, kimi bag kartof, bir şey yox idi, açmaq. İki metr uzunluğu iki metr eni və çox yüksək tavan; mənim digital kamera az idi rahatlıq, yalnız bir neçə kəskin qayalı выступов görə, onlardan, demək olar, bilmirdi divara söykənmək üçün bir ətrafında divar deyil, hiss edən biri kimi ətrafında bu daş kol вонзается mənə geri.
  
  
  Məhz o zaman onu anladım ki, nə üçün bədbinlik heç vaxt mənim güclü tərəfi.
  
  
  Ehtiyatla üçün heç bir zərər verə bilək, onun başladı rub əlləri веревках geri-irəli haqqında kəskin daşlar. Поднести möhkəm ip bir tərəfindən kobud выступов mürəkkəb oldu daha, elə ilk baxışdan. Və режу dəri daha tez-tez ip. Hətta mənim barmaqlarının sümükləri бились haqqında kəskin qarabağlar. Ancaq mən təslim olmaq niyyətində deyil. Mənim bilək başladı yanmağa təcrübəsi davam edən натирания, amma mən davam getmək istəyərkən qulaq медленному, lakin davamlı хрусту saplardan zaman ip tədricən стиралась kimi, böyük hissəsi mənim dəriləri.
  
  
  Saat yoxdur apardılar, amma hələ ki, tanımaq belə mümkün deyildi, nə qədər vaxt onun idi kilidləri. Mənim прикидкам, keçdi artıq otuz beş dəqiqə onlarla хорька kimi ağır зарешеченная qapı örtüldü arxamca ilə yüksək narahat eləyir хлопком. Tezliklə gələcəkdir twilight. Var idi zamanda 10:30 başa çatdırmaq üçün mən nə başladı. Bu edəcək xeyli çox çətindir, ona elə gəldi əvvəlcə. Əgər Lu Tian bilmir məni, bütün bilərdi yarana başqa. Lakin çin müşaviri idi və o qədər inadkar ki, Канти müraciət etmək niyyətində deyil mənə, həm простолюдином sonra o, mənim pekin digər dedi hey ki, mən başqa heç biri kimi məşhur master-killer N3 üzrə AH.
  
  
  Belə ki, mən davam rub öz bilek qandallı haqqında daşları, istirahət, yalnız o qədər хорька qədər əzələ əl deyil başlayanda дергать spazmı. Və bu yalnız bir dəqiqə-iki. Mən ödəyə bilməz, lüks bir az istirahət, axı karta qoyulub taleyi bütöv bir ölkə.
  
  
  Lif ip dözə bilmədi, yalnız zaman величайшем səy. Liflər düşmüşdür daha qalın, onun fikir və adama elə gəlirdi ki, keçib bütöv bir əbədiyyət əvvəl onun bildi azad əlləri əvvəl onun bildi, nəhayət, qırmaq son истертые lif. Mənim əlləri daha çox bağlı idi, lakin dəri daxili tərəfində запястий idi содранной və окровавленной. Ətrafında ağ döş haqqı olan var idi, özü ilə, onun etdim iki импровизированные cuff. Onun qədər vurdu разорванные əşyalar etmişdim ki, parça ətrafında запястий üçün qanaxma dayandırmaq və saxlamaq yaraları mümkün qədər təmiz. Bu, az idi, amma əks halda, qan etdi olardı mənim əlləri sürüşkən və yalnız mən hiss etdim ki, mənə lazım olacaq bütün qüvvə və güc ki, onun qadir idi.
  
  
  Dial mənim Ролекса atəş. Hətta solğun işığında olardı kimə, hansı ki, indi saat. Onu gördüm bədbin 4:31, anlamaq üçün çalışır, necə olacaq mənim növbəti addımdır. Məndə yox idi, çox variantları, onun, əlbəttə, istifadə edə bilərsiniz Pyer, guya, dəqiq deyil запертый öz digital kamera. Və mən hələ kəşf etmir, bu qapı, onun çox az şey edə bilər.
  
  
  Başqa ağrıyan groans.
  
  
  Bəlkə əməliyyatından bilər, yoxdur. Bir şans idi, olduqca bərabər, baxmayaraq ki bu idi ki, geniş istifadə edilən, hiylə. Bununla belə, var, hissi var idi ki, daha yaxşı bir şey, heç bir şey daha. Kimi təcrübəli aktyor, onu çağırdım, o, təxəyyül obrazı spazmı, переместил hissi sahəsi həyat və aldı əlinə, bir spin üçün sanki onlar hələ də orada idi bağlıdır. Onun başladı inilti və gəzinti geri və irəli, ümid edir ki, gec-tez mənim ağlayır diqqət çəkəcək bir ətrafında mənim mühafizəçilər. Təşəkkür edirik, təbii effektini əks dəhlizdə səs yayıldı və bir dəqiqə keçməmiş, kimi eşitdi kəskin shaggy digər tərəfdən günü. Kamera sorğu заглянуло şəxs, səliqəli разделенное üç dəmir barlar. Onun insan bilir ki, вонзил süngü mənə arxadan heç bir zaman əvvəl.
  
  
  Onun ilə, inilti buraxmaq катался digital kamera, görünür, əlini, daha ağrılı. 'O nədir?' — o soruşdu üzrə-непальски.
  
  
  "Spazmı. Onun xəstəyəm, — dedi, mən ümid ki, mənim lüğət deyil, uğursuz məni, indi ona belə idi yaxındır uğur. Mənim sözlərimi fiziki əzab davam səs mənim digital kamera. Bir anlıq onu fikirləşdim ki, uğursuzluğa düçar olub. Kişi yola günü və ego şəxslər daha çox görünmürdü zəif işığında. Sonra onun cırıltı eşitdim ki, əsas qala münasibətilə təbrik etdi özünü, davam изливать çox душераздирающих eşidilmir. Crack sarı dünyada daxil kamera, məhz o zaman mənim heç bir şey подозревающий xeyriyyəçi açdı ağır qapını. Orada dayanmışdı keçirilməsi karabina hər iki kobud, обветренными əlləri.
  
  
  'Nə olub sənə?' — yenidən soruşdum ki, o, diqqətlə öyrənilməsi məni, elə bil, qorxurdu ki, onun ego обманываю.
  
  
  — Mən xəstə deyiləm, — pıçıldadı və mən. 'Mənə lazım tualetə.'
  
  
  Emu bu, elə də çox gülməli, və o, bir səhv etdi, yoxsa bir az licks. Bilmədim risk nə başqası gələcək, çünki ehtiyac əzmək iki kişi eyni zamanda облегчила olardı mənə vəzifə. Ən azından, mən davam yad hər şey məni tədris Ustası Чжоен, unutmadan diqqət gücünü, faktiki məqamda zərbə, onun kimi hiss сжимаюсь, hazır vurmaq kimi, dərzi ətrafında qutuları ətrafında qutuları o an örtüyü хлопнет.
  
  
  Bu halda örtüyü idi sırf məsələyə metafizik. Bu kimi idi qapısını aparıcı içəri məni.
  
  
  — Xəstədir, — yenə mızıldandı mən, подманивая qarovul daha yalama.
  
  
  — Mən sənə gətirərəm... — o danışmağa başladı.
  
  
  Və macal tapmamış göstərmək üçün hazır ki, mənə etibar edib, onu sıçrayıb ayağa qalxdı və ıso bütün gücü ilə onu vurdu. Mənim размахнувшаяся ayaq düşüb ego karabina, və o закрутился havada. Gözətçi deyə çığıran təcrübəsi недоумения, sanki o, hələ də inanırdı ki, mənim əlləri daha çox bağlı deyil ki, mən xəstəyəm və mənim sağ eyni səviyyədə deyil лягается muradyan təsir emu həyatında. İndi öz ego növbədə согнуться daha ağrılı. Daha bir inilti kəsildi ilə ego verir. Sonra o düşdü lap, onu necə və otel.
  
  
  O, царапал çirkli cins kamera xahiş etdi ki, öz карабина bir idi-dən az футе ona, amma daha heç vaxt gətirib, ona toxunan. Onun подпрыгнул yüksək hava və mənim yana uzadılmış əsaslarla заскрежетала üzrə ego sözünü kəsdi. Səsi kimi idi zərbə бильярдного dünyanın. Məqsəd təhlükəsizlik işçisi idi, saçları arxaya tərəf yığılıb öncə altında qəribə və qeyri-təbii bucaq. Bir neçə saniyə sıx dolan qan fontan vurdu ıso tərəfində rta bəzək çənəsi olubdur огненно-qırmızı lentlə.
  
  
  Onun qırıldı çənə, lakin səbəb yox idi öldürmək, insan o qədər düşüncəsiz və heç bir mane olmasın. Sürətli, rəhm edəndir zərbə boyun qoymaq, bu mövzu. O, dağıldı, irəli şəxs idi луже öz qan.
  
  
  Onun səssizcə crept gün, və sakitcə örtdü onun. Onun üzərindəki üsyan köynək. O, tamamilə şüursuz və heç bir fikir idi, kim və ya nə ego zərbə vurdu. Onun istifadə bir qollu köynəklər kimi, dayaq və sıx qədər vurdu ətrafında ego ego окровавленного tərəfində rta. Qalan köynək xaki idi, tez istifadə üçün keçid emu əlləri arxasında. Düşünürəm ki, keçəcək, bir müddət əvvəl o, gələcək şüur. Və əgər bu baş verib, o, bir daha mümkün olmaz müdafiə və ya tələsik köməyə uşaqların öz-мятежникам.
  
  
  Amma qaldı bir neçə adam var ki, onlarla mümkün müdaxilə. Buna baxmayaraq, mənim təcrübə karate, uğrunda döyüş hələ də var öz hüdudlarından. Xüsusilə, əgər siz azlıq təşkil edir. İndi onun deyildi yalnız uzaq azlıq təşkil edirlər, həm də vaxt var idi, mənə qarşı. Çöldən mağara bərqərar olsun qaranlıq. Əgər heç bir ay olardı ikiqat çətin hərəkət dik və qayalı kənd. Mənə lazım idi ki, geri yol tapmaq, yolda, öz велосипеду və ABŞ səfirliyinə Kathmandu. Və bütün bunları etmək lazım idi 10:30-da elə həmin axşam. Amma əvvəl onun macal hətta barədə düşünmək tərk qərargah-mənzili шерпов oldum qədər gözləyin Prasad və Yaralar qayıdacaqlar ilə Балом Нараяном. Əgər ego tutmaq üçün uğursuz əvvəl o ' lan etdi təyyarə, onda problemləri olsun, yalnız bir az çətindir, amma mümkündür və heç də mümkünsüz.
  
  
  Belə ki, hələ vəziyyətdə qalmışdı havada: böyük bir sual işarəsi. Karabina düşən cins kamera idi, ittiham və istifadə üçün hazır. Onu, basdı fuse, выскользнул görə qapısını sakitcə bağlayıb, onun özü ilə. Dəhliz idi пустынен; çılpaq işıqlar yavaş-yavaş покачивались geri və irəli hava axını yeraltı kameralarda və dəhlizlərində. Pis kölgə скрестились və yenidən dağıldı zaman ona yaxınlaşıb nalan xarici mağarada olduğu шерпы idi, onların döyüş sursatları.
  
  
  Lakin o, getdi uzağa.
  
  
  Kimsə мчался mənə dar dəhlizi. Onun прижался arxası ah, nəfəs keçirilmişdir və шталь gözləyin. Shaggy oldu qaraçuxurlu, sürətli və demək olar ki, səbirsiz knock. Овальное şəxs обрамленное qısa qara saçlı, çevik, упругое bədən və Канти keçirilib mimmo məni, şübhəsiz ki, mal mənim kamera. Əgər onun istifadə карабином indi shot, şübhəsiz ki, встревожил olsaydı, bütün nəzarətindədir. Məndə məşğul idi, əlləri, çox məşğuldur, ona görə də onu qaldırdı qoz dörddə karabina istəyən torpaq bax boynunun.
  
  
  Amma yenə də, mən irəliləyibdir çox uzaqdır.
  
  
  Kəskin визжащим səs o aparılır öz oxu ətrafında, tez взмахнув ayaq. Боковина ee окованного polad boot toxundu, mənim diz, və bütün ki, mən nə edə bilər, bu, müvazinətini saxlamaq. "Sən çox axmaq, Nikolas Karter," deyə o bildirib ilə grin. — Çox неосторожен. Siz elə bilirdiniz ki, mən özünü qorumaq mümkün deyil?
  
  
  — Düzünü danışmaq, mən əmin deyil, — dedim, rushing irəli zaman süngü toxundu onun əlini. Канти idi sürətli, ценымногие daha sürətli, onu edə bilər, onun haqqında düşünmək. O, eyni искусна döyüş olduğu kimi, onun plus üstünlüyü ondadır ki, o daha asan idi ki, imkan hey cavab ценымногие daha sürətli və mötədil.
  
  
  O, повернула bədən, yol və yenidən vurdu, ayaq irəli. Bu dəfə o, düşmədi məni vurdu üzrə карабину özünün bütün çəki, сконцентрировавшись azn ayaqqabı, ayaq. Kimi idi ki, kimsə yuxarıdan əlimi tapançaya atdım ətrafında mənim əlləri.
  
  
  "İndi biz dərhal və отдохнули", — deyə o bildirib. O, hətta heç задышала sürətli zaman çalışırdı keçirilməsi məsafədə, hələlik onun hazırlaşır qoruyucu mövqe dyit-koe-bi, duruşu ilə məşğul olan удерживала ağırlıq mərkəzi mənim itburnu, imkan verirdi mənə salmaq kimi yan, həm də sarımaq etməyin. zərbələr off bakmak üçün.
  
  
  Канти növbəti addım atıb. Хладнокровная və olduqca удивленная baş verən, o, imkan verdi ki, öz sol ayaq vurmaq, ildırım kimi, zaman onun üçün cəhd imtina özünü kənara. Amma ee hesablanması vaxt idi qüsursuz isə onun reflekslerinin eyni idi sürətli, əgər daha sürətli, daha mənim. Ee köhnəlmiş pestisidlər-ca-gi düşüb mənə açıq şəkildə altında диафрагму, təkan mənə отшатнуться əvvəl застонав daha ağrılı. O, itirilmiş vaxtı hədər, daha sonra isə придумала mürəkkəb paion-sjon-koot ji-ro-ıng. Bu, ən səmərəli və təhlükəli hücum əlləri. Əgər o, bunu düzgün, mənim dalaq qalmayacaq başqa bir şey çəhrayı əti.
  
  
  Amma mən niyyətində deyil qoy bu nə qədər mənim qədər deyil, öz sözünü deyəcəklər, bu hadisə. Onun etiraz etdim zərbə yan zərbə. Mənim əsaslarla maye və qan havada yüksək дугу. Outsole mənim ayaq vurdu, onu yüksək və o врезалась divar arxasında bilər, тряся rəhbəri kimi çalışır off silkələmək bir hörümçək toru ilə rəhbərləri.
  
  
  Onun yenidən cəhd vura yan zərbə, bu dəfə нацелившись azn həssas alt hissəsi ee çənə. Tərəfi ee застывшего qolun приземлилась mənim baldır ilə bütün qüvvə və qətiyyətlə çəkic. Onun kimi hiss ağrı поползла mənim ayaq. Onu verməkdən boyun qaçırdı, unutqan onun лукавую və презрительную ухмылку. "Sən axmaq, Karter," dedi verməyiniz. "Niyə qərar verdiniz ki, onun ruhu шерпов, əgər belə qabiliyyəti?"
  
  
  "Bu cür qabiliyyəti" getməsi demək ki, o, yəqin ki, olmuşdur mənə ровней döyüş. Şüur, hər şeydən əvvəl, Nik. Sonra qətiyyəti. Sonra konsentrasiyası. Siz daim bu şeylər haqqında düşünmək üçün ki-ay çalışıb öz xeyrinə. Bir gözəl gün bu xilas edə bilər, sizə həyat. Onu eşitdim Master-Чеен deyir öz başlıq etdi dərin nəfəs alın və gərgin əzələlərin həyat. Onu gördüm ki, sol əsaslarla Канти yaxınlaşır mənə yavaş hərəkət atəş tərəfindən nəfis boyunca hərəkət edən çıxarıbdır ki, mənə üzrə qurmaq, əgər o, приземлилась kimi yaxşı və icra edilmişdir.
  
  
  Пронзительное "Up!" сорвалось ilə, mənim dodaqlar zaman onun пригнулся, getdi, kənara döndü, əvvəl o, bərpa tarazlıq. Ki-ay — bu cür intensiv konsentrasiyası ilə məşğul olan səbəb deyil, yalnız адреналиновому приливу inam, həm də hiss inanılmaz güc və fiziki imkanları. Təcrübə ilə bu texnika onun qarşısını almaq mümkün сокрушительного zərbə Канти üzrə почкам və hücum seriyası sürətli, kəsici əlləri. Sonu mənim мозолистой xurma endi odur arasında boyun və çiyin. O, застонала və arxasına söykəndiyini görüb bundan öncə deyil, daha əvvəl bildim səfərbər bütün gücünü Ki-ay və imkan əlimdə torpaq və onun переносицу. Sümük раскололась ilə kəskin səs və qalın isə geri qaldığından qan стекали onun ağız və sözünü kəsdi.
  
  
  Aydın idi ki, Канти əziyyət çəkirdi. O da aydındır ki, o, artıq yox idi və yarım belə дерзкой və gözəl, necə idi, beş stench mənə gələn əvvəllər. Lakin o, hələ də mümkün idi məni öldürmək, əgər mən обезврежу onun əvvəllər.
  
  
  Dözülməz ağrı, sanki, yalnız подстегнула onun, sanki, sünbül, вонзившийся bu yan. "İndi ona прикажу səni öldürmək Lu Тиену", — прошипела o. — Yavaş-yavaş. Bəli, çox yavaş ölüm sənin üçün, Karter.
  
  
  Mən heç bir cavab verdi, amma davam ağır exhale saxlamaq üçün əzələ gərginliyi iris. Fikrimi yazmışam, növbəti fəaliyyət üçün bir neçə saniyə əvvəl mənim bədən fəaliyyətə başlayıb. Səmərəlilik zərbə ayaq karate ölçülə bilər, sürəti ilə, olan, o, yerinə yetirilir. Onun рванул irəli sağ ayaq ilə müşayiət olunan zorakı шипением "Up!" Partlayıcı səs mənim ayaq пронесшейся hava, bir an bilmişdi Канти üzrə balans.
  
  
  O, cəhd qamarlamaq üçün məni saxlamaq istəyən çevirmek onun belə ki, onun döşəməyə endi. Lakin bu dəfə də onun idi və çox sürətli üçün nax. O, промахнулась bir neçə düym zaman mənim bütün аленка, сконцентрированный azn yerə ayaq, hit onun sinə .
  
  
  Vaveyla heyvan zərər eşidildi havada, elə bil yardım üçün zəng edir. Раненая, qanı ilə, hələ струящейся ətrafında onun şəxslər Канти схватилась hər iki əlləri ilə broken qabırğa və попятилась geri almaq üçün çalışırıq, həm də sonuna dəhlizinin. Əgər hey bu, mümkün olarsa, onu ona qayıdım, nədən başladı.
  
  
  O, bilmirdi sürətli hərəkət, indi bildim qırmaq üçün bir neçə qabırğa. Məsələ deyildi istəyən səbəb hey ağrı. Bunlar yalnız Канти və ya onun. Штопора özünü. Amma самосохранение həmişə hər şeydən vacibdir qalan. Onun tələsik onun arxasında zaman dəstəsi üsyançılara eşitdim onun ağlayır və yardım haqqında çaparaq gəlib dedi, fasiləsiz axını silahlı insanların blokadaya alıb axını tunelin və vermirdi mənə qaçmağa. Məhz vaxtında onu tutdu ee əl və idarə притянуть özünə zaman bəziləri tərəfindən et seq aktları insanların qaldırdılar silah və özləri səs hazırlanan vurmaq.
  
  
  Канти брыкалась və ıso bütün gücü ilə çalışdı çıxmaq, ругаясь kimi драгун. Lakin onun vəziyyəti o bilmirdi ilə müqayisə edilə mənim gücü ilə mənim qətiyyətlə. Onun saxlayıb, onun прижатой özünə, öz qarşısında; борющийся, əgər yenə, insan qalxan. "Əgər siz indi выстрелите, o ölüdür", — deyə mən.
  
  
  Fəaliyyət bu sözləri mənim canlı bir şəkil. Hamı təəccübdən donub qalmışdı yerində. Siz eşitmək bilər ki, on отчетливых отзвуков insan nəfəs. Канти hələ брыкалась cəhd çıxmaq. Lakin bu dəfə o heç bir yerə getməz, hələlik onu deyim ki, heç bir əmr verirəm.
  
  
  Bir azad tərəfdən onun полез öz çirkin şalvar və çıxardı Pyer. Qaz bomba idi mənim yeganə ümid, və o, istifadə üçün nəzərdə indi. Görə təcrid mağara idi az şansı var ki, qazı tez qalxacaq. Qaz bir müddət təxirə texniki və keçiddə.
  
  
  Prasad və Yara daha geri qayıtmayıb öz şeyə, amma mən bilməzdim gözləmək ih qaytarılması aeroportun ətrafında, xüsusən ona görə ki, mənim həyatım idi, sözün əsl mənasında təhlükə. Şablon ya yox, amma məhz bu baş verirdi. — De üçün geri çəkildilər, — xəbərdar edib onun Канти, yavaş-yavaş hərəkət üçün mərkəzi otaqda.
  
  
  "Öldürün məni birinci", — etməyib, o,. — Amma verin emu qaçmağa.
  
  
  "Sən şeytan təkərlər, elə deyilmi?" — mızıldandı mən, möhkəm sıxaraq onun əlini. O, belə idi tarım ki, mən tərəddüd etmədən sizə olardı sümüyü ətrafında суставной çökəkliklər birinci planda zaman düzgün hərəkət onun tərəfindən. O da bunu bilirdi, ona görə ki, ən azından güclənirdi onun ağrısı artırdı və onun hazır edin, mənim əmrlərinə tabedir. "De üçün onlara geri çəkildilər və buraxılmış bizi", — deyə onu. Mənə daha yaxşı olacaq, biz hələ ki, almaq qədər silah-sursat anbarı. Mənim artıq idi fikrimiz ondan ibarətdir ki, nə etmək lazımdır, amma bunu etmək olardı, yalnız bu halda o, əmin idi ki bilərəm daxil həmin dəhliz aparırdı meşə.
  
  
  — Fikir vermə, — o, qışqıraraq. Lakin biz həm gücü qalmamışdı. Измученная dözülməz ağrı, Канти düşdü mənim hugs, acı-acı ağlamaq; amma o, dua etmədən görünən şirin badam yağı.
  
  
  "O, səni öldürəcək", — deyə hey odin onun insanlar. "Bu əhəmiyyətli deyil," deyə o bildirib.
  
  
  Sonra Lu Tian qaldırıb öz avtomatik tapança, razı yalnız nə emu idarə yerləşdirmək, mənim asılı olmayaraq, nə olardı Канти. O an bir gun qalxdı, onun itburnu, onu atdı bizi, həm də irəli atdı Pyer irəli vasitəsilə tunel. Eşidildi shot, таращить göz vurdu, bir qaya üzərində başım, daha sonra isə qaz bomba partladı sıx qələvi bulud.
  
  
  Eşidildi xor встревоженных воплей, demək olar ki, dərhal заглушенный başqalarına xor, bu dəfə boğuq, сдавленным кашлем. Ослепленные едким qaz, партизаны başladı разбегаться müxtəlif istiqamətlərdə çalışırıq üz yanan, gözyaşardıcı qazdan, qaz. Bu, məni narahat edirdi, demək olar ki, eyni ağır, lakin mən əmin çatdı ki, hər iki tunelin sonuna, başqa heç bir şey olacaq, bundan başqa, düzgün ölüm.
  
  
  Onun притащил Канти özü ilə kimi qorunması və gələcək hücumlar. O, обмякла, sanki, ölü yük mənim əlimdə полубессознательная daha ağrılı. Hər dəfə o, кашляла, onun kimi təsəvvür parça сломанного qabırğa bütün dərin batma onun yüngül. Əgər nax indi yox idi легочного qanaxma, onda bir neçə dəqiqə hiss elədi olardı ki, boğulan bilməz yığmaq seçmə hava öz məhrum edilmiş oksigen ağciyərlərə.
  
  
  Tutaraq başını mümkün qədər aşağıda saxlamaq pul ki, insanlar sərsəm və kor густым удушливым biləcək. Bu riski olan, onun sadəcə getmək idi, çünki məndə heç bir seçim idi. Zaman Канти snuggled mənə, onu dövrəyə girdi və qaçdı. Qapının daha bir shot, amma o, divarları hit dar дымного tunelin.
  
  
  Onu gördüm, hemoroid taxta qutuları, kobud taxta stul və Хьюго və Вильгельмину məhz orada olduğu ih tərk üsyançılar sonra axtarış. Onu masaya yaxınlaşdı, iki tutdu öz sadiq dostları, daha sonra isə bilmişdir almaq taxta qutuları əvvəl Lu Tian və ego həmvətənlər və ya hər hansı bir tərəfindən üsyançılara bildik, məni dayandırmaq. Men шатались ətrafında царапая gözləri, bilmir, görmək. Sürətli zərbə, boyun Канти və onun xilas etdi, onu qorumaq, əzab, ən azı bir anda. Ümid edirəm ki, əgər o, gəldi, özünü mənə olsaydı, çoxdan yox idi.
  
  
  Mənim böyük barmaq сжался və Вильгельмина hiddətlə выплюнула yanğın. Çin dost Lu Тиена idi, demək olar ki, sözün пригвожден üçün ah-zaman qan dəstə tərəfindən dəhşətli deşik ilə məşğul olan birdən çiçəkləndi onun yanaq. Ego əlləri pendulum, sanki uçmaq üçün çalışırıq. Sonra cek qayalı inilti.
  
  
  Qutular idi etiketli üçün onu bilirdi ki, axtarmaq isə bunun qarşısını almaq üçün. Amma bu anda hərəkət, gözyaşardıcı qazdan, qaz başa, və zaman unuda bilməzdi непальские üsyançılar yenidən can qoymaq mövzu mənim недолговечному təqibinə.
  
  
  Qutular xidmət qiymətli pərdəsi, baxmayaraq ki Lu Tian, indi Канти yox idi quruluşuna, birdən-birə dayandırdıq, atəş. "Siz öldürmək, bizim bütün", — qışqıraraq, o, aşağı çekim шерпов və onun başladı, yalnız bir ətrafında taxta qutuları. "Bir sokak таращить göz və bizə обрушится bütün mağara ", — qışqırdı o, əvvəlcə мандаринском, sonra isə непальском. Mahiyyəti ego kobud, narahat sözləri mümkün idi tərcümə, hər hansı bir dil.
  
  
  Sən oxumaq mənim fikirlərimi, dost, fikirləşdim ki, mən, nəhayət, nail hack bir ilə sıx прибитых крышек bir ətrafında qutuları. Məzmunu yox idi, səliqəli dostluq папиросную kağız kimi əziz jirinovski kvadrat hədiyyə, amma əl гранатах idi, daha çox güc, daha апельсине və ya лимоне.
  
  
  İdi 5:17 am.
  
  
  Çox erkən məruzə üçün altı saat, fikirləşdim ki, вытаскивая чеку bir tərəfindən, nar və ataraq onun burada açıq demək o Lu Flare və ego bir qrup fanatik güləşçiləri azadlıq uğrunda. Sonra bir müddət idi ki, düşünür, bütün asılıdır sürəti. Onun qaçdı tunel, onun qaçdım belə, heç vaxt əvvəl kimi deyil qaçırdım. Çıxmaq üçün ətrafında mağaralar , mənə lazım deyil azı altmış saniyə. Ancaq əvvəl onu hiss zövq sərin gecə külək öz şəxslər таращить gözləri düşüb mənə kürü, və birdən-birə, sonra da atdı məni diz. Onun başladı dırmaşmaq irəli zaman əl qumbarası partladı.
  
  
  Sahəsi слепящего atəş, şiddətli bir qışqırıq insan məşəl təşkil; və ədəd daş və daş yağışına mənim başını.
  
  
  Mən düşünürdüm ki, попаду bu шестичасовые xəbərlər. Hər halda, bu gün yox.
  
  
  
  
  Fəsil 14
  
  
  
  
  Ki, məni xilas, belə ki, mən artıq idi xaricində mərkəzi otaqları və tunel.
  
  
  Zaman əl qumbarası partladı, воспламенив bütün qutuları ilə sursat və digər əl qumbarası, daxili qərargah-mənzilinin шерпов, yəqin ki, bu Drezden zamanı böyük бомбежек. Канти deyil, həm də məlum oldu ki, onu vurdu. Hər halda, o öldü, heç bir hiss, bir alov, сжигавшего onu diri-diri həyata deyil ki, onun bütün gözəl planlar və siyasi intriqalar yarı yolda qaldı yoxdur.
  
  
  Və əgər bir bölmə tunelin deyil çökdü və az qala onu bəzi yerləri rütubətdən çürümüş məni altında падающими söküntü, onun olsaydı, özüm шталь daha bir qurbanı. Lakin partlayış məhv dəhlizi aparan böyük bir otaq. Onun hələ də cəhd azad zaman başlamaq ikinci partlayış üzrə süpürülmək сотам dəhlizlərinin.
  
  
  Daha çox heç kim qışqıraraq, artıq yoxdur.
  
  
  Попавшая mənə таращить göz keçmişdir salır hissəsi sol baldır, heç долетев qədər sümük azn tükü. Onun hələ истекал qan, amma ən azı, heç bir hiss insan torch. Mənə lazım xoş, beş və ya on dəqiqə, xilas olmaq üçün. Onun hiss lezzet запертого yanğın və otel çıxmaq ətrafında tunel kimi tez mümkün qədər mənə başına bütün dam.
  
  
  Nə tuta bilər altmış saniyə çevrilib demək olar ki, bir on dəqiqə. Çünki упавших ədəd daş və qanlı deşik a-ayaq idi, onu heç bir formada üçün спринте. Lakin zaman onu hiss etdim ki, külək kimi yaşıl meşələr toxunub mənim yanaqlar, baxdı fasiləsiz işləyən ulduzlu göy, onun düşündüm ki, layiq bir az istirahət.
  
  
  Onun oturduğu yer və dərindən nəfəs aldı. Arxamda görə daxil ki, bir zaman idi ki, yaxşı gizli cənnəti üsyançı, клубилось bulud, tüstü çıxsın. İndi bu idi, başqa bir şey deyil yığılması углей və daşlar. Amma mənim yaşayış məntəqəsi rusiyanın uzaq olubdur başa. Mənə hələ görülməli idi işlər asılı olmayaraq пулевого yaralanıb. Mənə lazım idi bu qədər sarğı, nə qədər palçıq, amma mən mümkün etmək üçün yalnız bir zaman qayıdacağam Kathmandu. Və əvvəl geri yaşadığım, onu gərək mən öyrənmək oldu ki, Yara, Прасадом və беглым Балом Нараяном.
  
  
  Amma əvvəlcə onun idi cəhd dayandırmaq, qan ilə məşğul olan sərbəst axdı ətrafında yaralar. Qollu köynək, olduqca faydalıdır zaman çox pis vəziyyətdədir. Onun çəkdi jaket və ya nə təcrübəsi nax qalıb, sonra köynək və rəmzi bir kol köməyi ilə стилета. Sonra onun обвязал zolaqlı parça ətrafında раненой ayaqları. Bir neçə saniyə sonra sarğı yayıldı. Çox тугое перевязывание подвергало məni risk гангрены, ona görə də mən oldum content eyni zamanda, bu kimi işlər görülüb, hələ ki, məndə yox idi qərarı ilə bu nəzər.
  
  
  Gəzmək, indi oldu bir problem, lakin, çünki onun ilə məşğul покалеченными ayaqları əvvəl, keçən dəfə Hindistan, əgər mənə xəyanət yaddaş, mənə mümkün qədər formalaşdırmaq və almaq dik qayalı yolları, aparıcı aşağı yol. Səfərbərlik orqanları sonra partlayış idi sadəcə zaman məsələsi var , lakin mən ümid edirdim ki, onlar tələsmək yer "bədbəxt hadisə". İştirakı ilə polis və ya hökumət qüvvələri сдержит Yara və ego qrup. Və səmimi indi ona mütləq bilmədi istifadə.
  
  
  Mənim "Rolex" засветился " 6:01 am zaman onun çatdı yollar. Çünki bundan əvvəl kimi mənə yadıma əmr Хоука, qalıb azı beş saat, mənə hələ çox işlər görülməli idi. Məni narahat edən o idi ki, Yara bilməyib geri mağara. Var idi üç saat, və yeganə izahı, bildi ki, onu tapmaq, ondan ibarət idi ki, Balı Нараян çox tələsirdi xidməti ləğv sifarişi təyyarə və tabe olmaq, əmrlərinə tabedir Канти.
  
  
  Onun qoyub, özünü mənim velosiped, yolun kənarında. Ulduzların aypara, amma ən azı, heç кромешная qaranlıq ; işıq kifayət qədər görmək üçün bir neçə yüz yard. Daha üç shot və Вильгельмина olacaq boşdur. Mənə lazım gəlirdi ondan istifadə çox qənaətlə və davam etibar Хьюго qoymaq üçün mövzu nə çox başlaya bilər Вильгельмина.
  
  
  Heç bir mənada getmək geri Kathmandu. Prasad və Yaralar qeyd-şərtsiz itaət Канти. Hətta onlara heç bir uğur əldə Buraxılış Нараяна, bir nöqtədə onlar mütləq qayıdacaq mağara. Nə qədər vaxt aparacaq, mümkün olsun, yalnız təxmin etmək mümkündür. Üstəlik, başlanğıcı холодать. Onun qaldırdı yaxası камзолы, yenidən bir qədər vurdu, sarğı ayaq və sel kol.
  
  
  Sonra bu, bütün, mən ola bilər ki, bunu gözləmək və ümid edir ki, mənim mərasim yaxşı olacaq вознаграждено 10:30 am, zaman gələcək, başa çatdırma Хоука.
  
  
  Onun oturan kimi, Budda, cross-ayaqlı və səylə göstərərək, bir o qədər də səbr versin. İdi, təxminən, yeddi zaman onun eşitdim, ildırım, dərhal mənim diqqətimi cəlb. Bu köhnə çirkli deyil "Фиат"; ego işıqlar скользили üzrə boş yolda. Onun излучин Вильгельмину arxa təkər. Onu, basdı siz trigger və qışqırtı eşitdim Yara olan ıso bütün gücü ilə çalışdı idarə maşın . Partlayış etməyə məcbur etdi ego basın sataşma və maşın dayandı metr on beş məndən . Onu gördüm, iki qara fiqurlar, iki силуэта arxa oturacaq. Əgər bəxtim gətirib, bir göz olardı şəxs onun bilirdi yalnız photos, qəzetlərdə, və əvvəl görüldü heç vaxt canlı .
  
  
  Amma artıq bir çox qaranlıq isə onun hələ çox uzaq üçün dəqiq müəyyən edir.
  
  
  Onun пригнулся və crept licks, elə o an дверца maşın açıq partlayış və kimsə выскользнул kölgə. "Нараяна, gözləyin", — eşitdim, onun qışqırıq Прасада, onun səsi kəsildi təcrübəsi panic.
  
  
  Amma Нараян qulaq yalnız öz xəsislik. "Bizi gözləyin", — deyə o, непальски zaman присевшая rəqəm doğru qaçmağa başladı yolunun kənarında, təhlükəsiz yerə pənah непроходимом meşə.
  
  
  Şahzadə altında gəlib ani bir cross fire, hər iki tərəfdən. Prasad vurularaq vasitəsilə split ikinci sonra necə Вильгельмина azad qaranlığa öz güllə. İki ardıcıl shot iyləyib planları жадного непальского şahzadə. Нараян испустил ürəkyandıran fəryad və sarsıldı mənim istiqamətində. O, artıq yarı yolda olan Нирване, ya o harada bizə düşdüyü zaman onu, çatdı ona. "Bir gun", — deyə onu indi daha çox maraq göstərən Прасаде daha Нараяне, извергающем qan və heç bir dövlət bundan sonra da müdaxilə nə düşünür, onun son başçısı onun missiyası. Вильгельмина idi, daha inandırıcı, daha mənim гневный səs. Prasad icazə "беретте" sürüşmə vasitəsilə ego barmaq. O, kar kar стуком ударился barədə asfalt. Yara indi yanında idi, maşın və şübhəli tərcümə baxışları ilə dəhşətli bədən Нараяна məni, окровавленного, amma çox canlı.
  
  
  — Deməli, hələ biz görüşdük, Karter, — istehzalı təbəssümlə dedi.
  
  
  — Əslində, Yara, — dedim. "Harada brilyant? Və harada olub belə uzun çəkdi?
  
  
  "Bu isə yalnız Канти", — deyə Prasad ilə soyuq şəxs, baxmayaraq ki, onu qoruyurdum diqqət Вильгельмины onun vücudunda.
  
  
  Onun vermişəm kar, məhrum yumor gülüş. — Канти yoxdur, — dedim. "Шерпов daha yoxdur. Və mağara daha yoxdur.
  
  
  — Ah, o nə? — soruşdu Hack.
  
  
  — Yaxşı, mən nə edə bilərəm gəlmək, — dedim. "Ora baxın." Onun bir xətti üzərində ağacları, sıx qara bulud arxasında gizlənmiş ay. Ağır sütun kül və tüstü idi, yaxşı görkəmli olduğu yerdən dayanmışdıq.
  
  
  — Onlar var... var Нараяна, — dedi Prasad, çox qorxudan əsir. İlk dəfə olaraq, mən onu tanıyırdım onu, o, qorxdu. Və zaman Вильгельмина göstərdi ona və onun bilmədi ego günah.
  
  
  — Gətir ih mənə. Tez' - Mənim ton da qoymurdu heç bir şey üçün təxəyyül.
  
  
  Yaralar yaxınlaşdı упавшему verən və полез bu ego pencək. Onun geri bərpa etdi gun açıq mərkəzinə ego sinə.
  
  
  — Bu olardı ki, çox axmaq sən tərəfdən, Yaralar, — xəbərdar edib onun ego. "Bir demək deyil ki, mənasızdır".
  
  
  "Канти ошиблась, доверившись sənə, — o cavab verdi. Ego əli sürüşdü əvvəl və безвольно havadan asılı qalıb. Lazım deyildi увеличительного şüşə görmək, ki, o, qorxdu ki, o, sarsıntı, indi başa düşdüm ki, mən əhval-ruhiyyə üçün oyunlar.
  
  
  "Ola bilər, amma siz indi heç bir şey edə bilərsiniz edə bilər", — dedim. — İnan mənə, mənim heç bir arzum səni öldürmək. Sən gənc və axmaq, amma, kim bilir... bəlkə də nə vaxtsa sən обретешь mənası həyat. Belə ki, et bizə bütün lütf və ver mənə bu brilyant.
  
  
  — Mən достану yaxşı, — dedi Prasad. — Onda siz bizi buraxın? Bəli?'
  
  
  "Siz поменяете mənim üçün bu şin, siz həm də biləcəksiniz getmək hara.
  
  
  O, üzərinə əyildi bədən Нараяны. Şahzadə idi, hələ də sağdır, hər halda, fiziki cəhətdən. Xəyalən o artıq getdi, bizdən beş stench mənə gələn və iki güllə, əvvəllər.
  
  
  "O, vermək istəmirdi ih bizə əvvəllər", — pıçıldadı o,-ingilis, zaman aşkar dəstəyi olan, onun перевез brilyant ilə bir sonu torpaq başqa. "O dedi ki, biz yalançıdırlar".
  
  
  — Yalançı, — düzəltdi onu.
  
  
  "Bəli, bunlar hamısı yalandır". O, ayağa qalxdı və mənə uzatdı plastik boru.
  
  
  Mən qeyd ривненской dəqiqə üçün kimə ki, bütün daşlar dar çevik tərəfindən hələ də kabab.
  
  
  Yara artıq başlayıb dəyişmək şin. Onun sanksiya Прасаду kömək emu isə Вильгельмину saxlanılır, hazır halda, əgər bir ətrafında bu неудачливых inqilabçılar həll edəcək ki, emu kimi deyil mənim əmr. Tam anlayaraq ki, mən tərəddüd etmədən нажму üçün siz trigger, və dərc ediləcək ih eyni istiqamətdə, hara artıq getdi Top şahzadə Нараян, onlar kimi onlara deyildi, bu dəfə də помалкивали.
  
  
  Onlar başa idi 7:52 am.
  
  
  "İndi də velosiped", — dedim, diqqətlə seyr onlara o qədər ki, çıxdı arxa oturacaq maşın. "Və, nəhayət, sənin revolver, Doğramaq".
  
  
  "Sən namuslu bir adam", — deyə o, təsvir, gülüş və güldü verməklə öz . 38 American Detective Special dəyən yolda.
  
  
  — Diqqətlə, lakin сострадательно, — dedim. — Mən düşünürəm ki, indi ən zamanda vida. Siz heç bilirdiniz?
  
  
  Prasad hətta шталь qədər gözləyin Yaralar qərar qəbul edəcək. Heç axtarır və bizə saniyə tərəddüd etmir ki, o, yoxa kimi пугливый жеребенок. Səs ego ağciyər qaçan addımlardan görünürdü, sizə bir Yara üzrə оцепенения. O, arxasınca qaçıb, qoyub məni отпрыском непальской kral ailə. Ki, yalnız bir şey məni kədərləndirdi ki, bu zaman, onlar həm də unutmaq demək mənimlə və şahzadə.
  
  
  Onun оттащил обмякшее və cansız bədəni Нараяны doğru yolunun kənarında. Ego mobil düşmüşdür əsl кладезем çox тривиальных şeyi. Heç bir şey dayanan başqa bir kibrit qutusu. Təəccüblü deyil ki, nen idi artıq tanış mətn: Restoran "Körpü", 11/897. Асон Толе. Kathmandu.
  
  
  Qanlı köpük əhatə ego incə və qəddar dodaqlar. Şəxs ölüm bəxtiyar hirs və kin. O, işləyib, demək olar ki, eyni səylə kimi, onun, demək olar ki, uğur qazanmayıb. İki güllə keçdi mövzu bütün ego, eqoist bütün arzularını yarımçıq qoydu. İndi o heç başa xatirələr.
  
  
  İstifadə edərək, onlar isə ən обрезанные filial ki, əvvəllər gizli velosiped, onu etdi, bir şey ilk baxışda oxşar qəbir avadanlığı ocaq. Amma onun heç vaxt lazım bilməyib atmaq kibrit bir dəstə yarpaq. Yəqin ki, bir ağac var idi, daha çox yaşıl, hələ hazır partlaya qızıl, narıncı və al-qırmızı alov.
  
  
  Ona görə də tərk ona ego orada, görünməz və замаскированным qədər olacaq hər şey tanrı. Onun доковылял qədər "фиата" və селл qabaq oturacaq. İdi, 8:13 am. Onun уложусь müddətdə Хоука, və mən hətta bir az vaxt qalacaq.
  
  
  
  
  Fəsil 15
  
  
  
  
  Onun hələ хромал və hətta алюминиевыми костылями zaman şell üzrə блестящему ağ dəhlizi xəstəxanasının. Kathmandu шталь yaddaş isə Nepal — görmə ətrafında jurnalının tədqiqatçı. Шерпы idi сослани səhifə asiya tarixinin eyni ölü kimi Balı şahzadə Нараян, eyni ölgünləşir kimi, muzdlu qatil olan, biz zaman kimi bilirdi Коенвара.
  
  
  Nə mən bilmədim, başa çatdırmaq etdi qoşunları kral Махендры. Son партизаны toplanmışdır yanında sərhədyanı çin şəhərin Мустанг yaxınlığında Аннапоэрны. Partizan təşkilatı-konfrans öz varlığını. Amma mən güman etmirəm ki, olardı нереалистично hesab edirəm ki, heç bir digər qadınlar və kişilər Nepalda deyil arzusunda daha çox siyasi azadlıq baxmayaraq, ümid edirəm ki, az güc yolu ilə.
  
  
  Onu müzakirə edərək bütün bu Хоуком tərk etməmişdən Гималайское krallıq. Ağ ev bildirib ki, ilə yanaşı, əhəmiyyətli səyləri ilə yardım üzrə sözə seriyası danışıqlar arasında yüksək səviyyəli dövlət katibi və Nepal kralı. Bəlkə də tapmaq olardı, hansısa dövlət cihaz verərdi, insanlara daha çox şans demək onlar ki, otel demək, və böyük bir hissəsini bütün qanunvericilik prosesinin.
  
  
  Amma mən çox böyük реалист bilmək üçün, hətta əgər hmong ərşin düşündüm, hətta böyük demokratik azadlıq, həmişə mövcud olacaq təhlükə müdaxilə Çin. Təhlükə inqilab, yəqin ki, həmişə olacaq asmaq üzərində ölkə kimi qanlı çin дамоклов qılınc.
  
  
  Və əgər bu baş, bütün bilərdim hazırlamaq, bunun olardı ki, real dəyər. Lakin bu məqam bütün diqqətimi idi telekanal azərbaycanda artıq deyil Непалу, a gözəl, gənc bir qadın ilə məşğul olan anlayışlar deyil омелой ki, mən gedirəm vura hey səfəri. Qapı otağa Andrea bağlanıb. Onun yavaşca döydü və qapını açdı.
  
  
  O, çarpayıda oturub, vərəqləyərkən moda jurnalı. O an o gördü məni, ənlik döndü, onun yanaqlar isə təbəssüm etdi guşələri onun tərəfində rta изогнуться aydın və нескрываемом zövq.
  
  
  "Nick... ki... mən nəzərdə tuturam zaman... kimi...", - o mızıldandı, heç bir mö ' min ki, mən, həqiqətən, var idi, var idi ценымногие daha əhəmiyyətli, daha yuxuda.
  
  
  — Hər şeyin öz vaxtı var, — deyə mən. Onun yaxınlaşdı, yataq və yumşaq прижался dodaqlar üçün ee vardır. Zaman onun geri çəkildi, o, hələ də gülümsəyir, mən şadam ki, geri Amsterdam və xəstəxanada Вильгельмине Гастуис əvvəl uçmaq geri Vaşinqton. — Mənə dedilər ki, sən bilərsən buradan çıxmaq vasitəsilə iki, bazar günü isə bəlkə də daha tez. Özünü necə hiss edirsən, Andrey?
  
  
  "Yaxşı, Nik. Ценымногие yaxşıdır. Və onların bir otel sizə təşəkkür edim ki, siz etdik... mən nəzərdə tuturam hesabı".
  
  
  "Var daha yaxşı yeniliklər", — dedim, пододвигая stul qoymaq üçün ayaq ona. Yara artıq заживала, lakin çəkdi bazar günləri əvvəl onun tam sağaldı.— Yada salaraq, onun danışdı сенаторе Голфилде?
  
  
  O, başıyla təsdiq elədi.
  
  
  — Bəli, o, mənə əmr etdi ki, sizə çatdırım ki, siz поправитесь, sizi gözləyir işlər Vaşinqtonda biri kimi ego köməkçiləri tərəfindən inzibati məsələlər. Onu deyərdim ki, bu, ödənilir ценымногие daha yaxşı внештатная jurnalistika. Amma Голфилд ətrafında olanlar hakimlərin insanlar barədə xarici görünüşü üzrə isə yalnız bacarığı.
  
  
  "Bəs sənin işin?" — deyə soruşdu gülərək.
  
  
  "Bu asılıdır, kimə onun görüşü miss Юэнь".
  
  
  — Sən остаешься, Nick? Qısa müddətə.
  
  
  — Ola bilər, ona qalacağam hələ bir az.
  
  
  Biz hər ikisi güldü, kimi iki kiçik uşaq. Nepal idi, sadəcə, bir chore mənim həyat; təhlükə və qan tökülməsini hissəsi mənim keçmişimdən. Heç оглядывайся əvvəl, Karter, düşündüm öz özümə, ona görə ki, irəlidə həmişə səni gözləyir, daha çox bir şey, və o, artıq köşedeki.
  
  
  
  
  
  Kitab haqqında:
  
  
  Necə переправить üzrə Amsterdam Nepalda təmizlənməmiş алмазова milyon dollar kimi istifadə sonra ih kimi valyuta üçün fidyə oğurlanmış uşaqların senator kimi ala ih geri və yenidən çıxarmaq ölkə? Çox sadə!
  
  
  Amma hələ də var:
  
  
  Шерпы, bir ovuc peşəkar inqilabçılar, dəhşətli ixtira ee Канти, - o, tipik bir "ruh" inqilabı da bu cür gözəl, nə qədər və смертоносный, onun "silah kung-fu", amansızcasına dinləmək ağrılı komanda öz beyin.
  
  
  Коенвар, qatil zamanı hər hansı başqa şəraitdə. Коенвар bilər ətrafında xəbərçi kimi, meşə pişiyi, və öldürmək elə eyni sürətlə də o.
  
  
  Balı Narayan, beynəlxalq aktual hight playboy üzvü kral ailəsinin. O, ətrafında olan insanlar hər şeyi satırlar və bütün kostya öz sərvətləri.
  
  
  Nick Carter, o, N3, Master-qatil Karter lazımdır ki, yeni bir dil öyrənmək, ölüm, yaşamaq üçün...
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"