Шӧдтэк шорысь синъёсын со шоры учкоз но вож сюбег ӝегатӥсь Жоржетта Ник. "Картер Николас, тынад ӧвӧл на, шуод-а, мар, мон яратӥ!" Ӵемгес сое француз англи акцент луоз.
Курткая гинэ пижамный ник со вылын улӥз, одӥг бирды каптыртӥськыны, со чебер мунёос кадь адӟисько. Ваньзы соос кызь ар жоржетт луы, но соос уг сексуально-тӥ аръёсы азинтэмын луоз, но француженка понна. Ник аре со трос тодэ, соин ӵош кузэн, пыдыз но вал кадь кузь яган со гижло девчонка, сое ӧз но адӟе со туж кемалась, толло ӝыт-озь. Со уе кафеын юыса монмартр вылын, со вӧзад ке, котыр нокытысь соослы кылдыны, воргоронъёс но вань чебер. Ачимлык кельтӥ но ачим валесад бер тубаны компания жоржетт люкаськизы.
Асьтэос-а соос доры нош ик притягивать Ник. — Леке ӧз улы ни te tres jolie Je тор — а, - нукыртыны со югыт йырсияз-а со ческыт.
Сое нош ик кутскиз палэнтӥськыса, нош кидэс со вылэ возьыны со кужмо сгиб. — Нош та самой со ӧвӧл-а, — шокыштӥз Жоржетт. «Веран, со чебер. Паровой но тазьы шуэ визьтэм. Но, мынам потэ, мед тон монэ яратӥськод-а, Ник. Мон зэмзэ но яратӥсько.
Соосын ӵош кошко лэзьыкуз, лулӟыса Картер Ник. Мон со хема мед луоз, пиналъёслэсь яке пересь, сыӵе ик лу котьку но. Кылем Oni отельысь-а, мар-а ih мукет. Киллмастер шекъёстэк уг луы — солэн но уг пӧяськы. Аслаз профессиезъя поттон понна быдэсъян.
Вӧлдэтэз бугыр со шоры учке, синмыныз учкон путти вылтӥ одӥг шудо — ваньзы вылӥ тубатаз луиз рококо крийон — серекто но уг тыршо. Жоржетт со бур киы ӝутыса учки но син азям.
Комнатаын телефон ӟингыльтыны, но со кылиз, кызьы ке пиосмуртъёслы ответ. Чебер зверюга, та пияш. Кыӵе-быг! Ачимлык кылзо соослэсь куараоссэс, сэзь но умой, но кыӵе ке но сайкыт кысъем, кылӥськиз понна векчи нунал.
— Картер — о-а, бур ӵукна, босс. Я ӧвӧл, сэрен. Одӥгез соос уг медо. Кыӵе? Нош, сэрен-а, мар гинэ со вуиз. Бен-бен, со тодэ. Мон котьку но дӥсьтонэз-оскалтонъёс...
Чал-чал. Собере со кылӥз, кызьы солэн шыпыт куараен шуиз: «Дугдэ, детка. Али уз. Та ужъёс.
Собере: «Умой, сэрен. Самолёт со вуоно эмъясь. Ӟечгес-а луоз-а, мистер.
Жингыртэм куара кылӥськиз тусьты-пуньыос усё но, приборъёсмы но йыг шорон. Горничная куалектӥз. Яке куштоно луиз дуско усе.
Кылэм со ныл куараез.
«Je vous aime, Ник! Aime t'Je... '
Вашингтон shell лымыян кужмо но кужмо прогнозироваться кезьыт но пеймыт югдытӥськем конференц-залын шуныт но, ӝокытгес луэ. Кыньыръяса Киллмастер пӧсяса, ас хоук босс вӧзаз пуки, кылзи операция подробностьёс «монстръёс зарезь». Та понна гинэ комнатае кутыны «чылкак секретной» брифинг пумиськон но, Ник чылкак уг но вала, кытын со залын. Часовой сопровождение со пыр ортче ож тӥрлыклы но душес серия лифт, ну мурӝолысь коридорын куд лабиринт. Ник шека, со кытын мар ке выльзэ юртын кун улэ департамент.
— Одно ик, тае тон уд вала. Нош та ортчоз-а. Вань та вераськон луоз со понна, тон понна куд-ог информация сётыны. Зэм ой вал та понна муторно. Та бомбаос шедьыны уг быгаты, со — мон понна со кулэ, сое шедьтэ.
Киллмастер тодӥськоды-а, мар юалляськыса уг ветлы ни та вие эмуос. Тужгес но лэчыт луыны быгатэ ас котыраз урод мылкыд хоук одӥгез луэ. Вашингтон но букосъёс Ник оглядывать лябӟылэ. Сюан торт кадь адӟисько кыдёкысен Капитолий чеберъян. Ужан нуналъёсы йылпумъяськиз, машина букосэ джорджтаун сюрс пала но ширтэ, Чеви-Фолс но Чейз-Черч, табыдӟа интыын шуныт, кӧня ке возьмаз-юон, умой сиським но, оло, камин тачыртэ.