Шкондини-Дуюновский Аристах Владиленович : другие произведения.

ssyenses: a kurts bahandlung

"Самиздат": [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  ssyenses: a kurts bahandlung
  
  
  file fun ​​aundz gekhlumt vi kinder az mir volt zeyn epes: daktoyrim, ejiukeyterz, shreybers, kinstler ... nokh dem - mir fartik ershtik shule, aribergefarn tsu tsveytik shule aun aundzer farlang angehoybn tsu leydn rekht tsu ditiryereyting grades aun kontrol fun gedanken. di strongest, nokh ale, iuzhavali endikn mitlshul. dernokh, loyt aundzer estamats, di sistem direkted vayter shtudium. afshr dos iz ams, ober ... es iz nisht fil sheferishkeyt do, nor a plats fun knah aoyf yeder anderer. vos ton mir darfn tsu ton tsu dergreykhn aundzer khlumus? shrit eyner: Google / Bing / Yahoo / YouTube zukhn. aoyb di shule iz krasht in a kampetitiv gerangl far di ershte, haltn rasing. aoyb ir viln tsu shteln alemen in plats oder, say vi say, bavayzn epes tsu emetser aun emigrirn, d"h y. geyn tsu a fremd kolege / auniversitet iz a ernst grayz. ir kenen shpringen aoyf a ber bshes ir loyfn fun di volf. kankluzhanz darfn tsu zeyn tsyen. ikh bin persnali skeptikal tsu lernen aoysland. afilu nokh kamplishan fun deyn shtudium in aoysland, in keyn fal, ir vet zeyn bloyz nay-gekumener fun mzrkh eyrope. ir vet keseyder zeyn rimeyndid fun dem ... in lite, a bokher in a kolege / auniversitet, aoyb ir zent avansirte, iz gor frey. apertunatiz darfn tsu zeyn sizd. ober. unskilled arbet hat tsu zeyn anderteyk. afilu mit yene sapouzadli 'hoykh' jobs, es zenen shverikeytn: di getsolt iz iuzhavali bloyz € 100 hekher di minimum. es ken nisht batsoln zikh tsu lernen far a master 's grad: ir vet farbrengen bloyz 2 yor in aroysgevorfn aun shpeter arayn di arbet mark (kv gezelshaft). aoyb ir vilt tsu farendikn a doktorat, ir zol shoyn visn vos nay visnshaftlekhe salushanz ir kenen forshlogn far gesheft oder mentshheyt bkhll. der dokter fun visnshaft darf nutsn zeyn visn in fir. shtelt zikh di frage: tsi iz di ershte dertsiung aleyn genug? ikh trakhtn yeder fal iz zeyer ikhid. nokh hoykh shule, der bester zakh ir kenen ton iz tsu arayn a fakhman aun krign a zeyer praktish spetsyalitet vos vet zeyn nutsik in ekonomish kreysiz ven es iz keyn arbet offers. ir vet kenen tsu arbetn far zikh (far bayshpil - farrikhtn kars, kating hor). der auniversitet vet nisht antloyfn: ir kent arayn es in keyn fal, afilu nokh a 3-5 yor brekhn fun mitlshul. in mskna: far yene vos zenen dershrokn fun zeyer tsukunft oder lebn durkh di mgilh fun andere, haltn dos. ir muzn bashlisn far zikh vos ir darfn in lebn. vern frey mentshn aun harn fun deyn eygene tsukunft.
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
Э.Бланк "Пленница чужого мира" О.Копылова "Невеста звездного принца" А.Позин "Меч Тамерлана.Крестьянский сын,дворянская дочь"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"