66. Dəstə ölüm ıncas http://flibusta.is/b/610907/read
İnca Ölüm Qurumu
67. Hücum İngiltərəyə http://flibusta.is/b/612937/read
Assault on England
68. Omega-terror http://flibusta.is/b/612938/read
The "Omega" Terror
69. Kod adı: Werewolf http://flibusta.is/b/668195/read
Kod Adı: Werewolf
70. Ударная Terror güc http://flibusta.is/b/646617/read
Strike Force Terror
Nick Carter
Moskva
Nick Carter
Moskva
tərcümə Aslan Шкловский
Tarixi yaddaş ilyas oğlu Anton.
Fəsil 1
Ay sergey nə göl Xin-şərqdə. Onun qarşısında duran bir pəncərə, yüksək üzərində qalan dünya dinləmək ildırım, uğultu və buzz aşağıdan. Hətta burada, bu oteldə, səs-küy Las-Вегаса idi düşük. Üçün qalın divarları, həqiqətən, get bir az zəif olur, amma sizdə yox idi həllinə unutmaq, siz harada idiniz - şən paytaxtı dünyanın. 'Nik? Nick, mələk, sən qalxıb? Arxamda зашуршали vərəqələri. Baxmayaraq ki, onun heç bir lampanı yandırdı, pəncərədən aşağı düşürdü kifayət qədər ay işıq görmək üçün uzun ayaqları Гейл, двигающиеся altında mələfə.
"Gəl yataq", - pıçıldadı və mən. "Mən nə vaxtsa выпью". O vermişəm протестующий səs. Vərəqələri yenidən зашуршали və onun uzun, стройное, çılpaq bədən çıxdı üzrə zibil üçün. O, полузакрытыми gözləri двинулась mənə. O, yenidən vermişəm протестующий səs. Olanda yanımda, o, əvvəlcə snuggled alnını, sonra isə burun bir az aşağıda mənim çiyin arasında mənim boyun və mənim əl. O, pərt halda повернула baş набок və ağır uinstonun qarşısında oturdu, əlləri mənə. O, испустила uzun, dərin bir nəfəs məmnun. "Məni apar, edin", - dedi o səs kiçik qız.
Buz kublar düşüb mənim boş şüşə. Sarılma onun çiyninə qoydu, onun apardı onu geri yataq. O, əvvəlcə kənd, sonra растянулась geri. Onun baxdı bilər və gördüm ki, ay müqəddəs əks sulu birds və yumşaq çökəkliklərdə.
Гейл Black iştirakçısı idi qız baxışdan qrupunun Las Vegas. Hər gecə onlar bir də qırx doqquz gözəl gənc qadınların одевались bu əziz jirinovski geyim ilə перьями və rəqs edirdilər. Zaman onu ilk dəfə görəndə bu, məni vurdu ki, kimsə tapa bildi, o qədər cüt gözəl ayaqlarına və qoymaq ih bir sıra.
Onun qarşıladı Гейл oteldə. Onun скорлупы səhər yeməyi və bir an dayandı atmaq dörddə dollar ticarət avtomat. Sonra səs təkərlər, sonra klik əyləc çarx, bir qədər sonra daha bir klik edildikdə isə üçüncü tıklandığında, səs eşidildi düşən pul. İndi mən altı dörddə dollar.
Daha sonra isə onun qeyd Гейл. Görünür, o da getdi yeməkxanaya. Olmalıdır, o, geri döndü səs düşən pul. O oturmuşdu astanasında yemək və mənə staring ilə вопросительной bir təbəssüm. O, güldü də revmatizm. Orada idi dar çəhrayı şalvar və ağ mini-yubka ilə məşğul olan свисала bir qədər yuxarıda göbək. Orada idi balet başmaq yüksək daban. Saçları var nax idi rəng qırmızı ağac, uzun və sıxdır. Siz böyük işlər üzrə nah etmək. Əgər qadın daşıyır ego qüsursuz, heç bir неуместного teli, cəsarətlə demək olar ki, o, çox тщеславная, təmkinli və sakit. Belə bir qadın ilə məşğul olan yol öz густым saçları распухать, istehsal təəssürat pozulması, отпускающей.
Birdən o, mənə gəldi. Məndə əlində подпрыгивала dörddə dollar zaman onu həll etmək üçün cəhd, qaçmağa olub, pul ilə və ya daha cəhd edin. Onu anlamağa başladı, bu yoxsullar bilər пристраститься qumar. Lakin zaman mənə gəldi bu qız, onu unutmuşam pro rüb dollar, qumar və Las Vegas.
Bu, demək olar ki, rəqs. Hərəkət asan idi təsvir: sadəcə, özünüzü bir qədər əvvəl başqa bir də, gəzməyə gedin. Lakin bu gözəl məxluq двигало yalnız ayaqları. Onun bud покачивались, ee расщелины idi uzadılmışdır, onun döş çıxış irəli, onun omuz idi ayrılmışdır əvvəl ee rəqs ayaqları bunu uzun пасы. Və həmişə idi bu gülüş.
"Salam", - dedi o səs kiçik qız. "Sən qazandı?"
'Ah
"Bilirsən, ondan sonra, son şou onun atdım, bu dəqiqə beş dollar və heç bir şey qazandı. Sizdə nə qədər pul var?
"Dörddə dollar".
O vermişəm цокающий səs dil və ayağa qalxdı, bir qədər, bir az согнув başqa. O, задрала öz iti burun və döydü dırnaq üzrə sağlamlığınıza. "Siz heç vaxt qalib köməyi ilə bu axmaq cihazlar. Mən hesab edirəm ki, bu şey, heç vaxt gəlir ödəyəcək ". O baxdı ticarət avtomat, sanki bu idi, kimsə burada heç xoşuma gəldi.
Onun успокаивающе güldüm. "Qulaq as, - dedim, - sən artıq завтракала?" O, başını buladı. "Yaxşı bilərəm ki, onun təklif sənə səhər yeməyi? Bu, az, nə edə bilərəm ki, indi zaman onun qazandı yarım dollar pul ".
O, güldü daha geniş və əlini uzatdı. "Mənim adım Гейл Black. Onun işləyirəm jurnalında ".
Onu tutdu ee tutub. "Onun Nick Carter. Onun məzuniyyətdə. '
İndi ay müqəddəs сплетал серебрянный şüa və kölgə çılpaq bədən Гейл. "Ah, Nik, - o mızıldandı. Otaq birdən-birə oldu, çox sakit. Elə ki, səs-küy casino заглушается bizim nəfəsi və hərəkatlar, bizim azn tel evimdə gəzən. Onu hiss etdim, onu necə стройное bədən потянулось mənim əlimdə.
Onu öpdü onun gərgin boyun, onun dodaqları üçün ee qulağına. Sonra onun üçün hiss özünə, onun əlini, və o qız məni. O an onun daxil olub, onların bilər, bu bədən, sanki dondurmaq. Onun yavaş-yavaş girdi bilər. Onun eşitmək kimi içindən onun стиснутые diş вырывалось cızırdama nəfəs və onun dırnaqları, впившиеся mənim omuz, причиняли mənə dəhşətli ağrı. Onun придвинулся ona daha licks, və hiss etdim ki, necə onun heels azn atmaqla tərəfində mənim ayaq, прижимают məni ona.
Bir müddət biz qalsın belə hələ. Onu hiss onun nəmdir istilik ətrafında məni. Onun оперся azn dirsəklər və baxdı hey şəxs. O, gözlərini yumdu, onun ağzını idi zamanda açıq, qalın saçları, dəli kimi ниспадали onun ətrafında baş. Bir göz yarım прикрыт распущенными волосками.
Onun başladı, çox yavaş-yavaş aşağı hərəkət üzrə daxili tərəfində bir bud, yuxarı başqa. Mənim bud edirdilər çox yavaş вращательные hərəkət. O, прикусила alt qubaya arasında стиснутыми diş. O da hərəkət etməyə başladı.
"Bu, böyük bir Ləqəb", - boğuq səslə pıçıldadı. "Bu, belə gözəl, sənə".
Onu öpdü və onun burun, sonra slid quba, onun saçları. Onu hiss etdim ki, onun boğaz, ki, o, səslər çıxarır, amma прижался dodaqları ilə onun saçları. Hər dəfə onun hərəkət, onun dili nüfuz mənə bir ağız. Sonra onu tutdu ucu onun dilinin dişləri arasında və dodaqları. Onun sütun kimi havaya yuxarı və aşağı, və istifadə dilimizi belə isə, necə və bədən.
Etirazçılar səslər kəsildi. Onun qısa müddətdə hiss etdim ki, onun əlində deyil. Mənim üz isti oldu. Mənim bütün bədəni gərildi. O idi, özü xaricində. Onun artıq başa öz otağına, yataq və səs-küy altında. Biz iki sadəcə orada idi, biz ki, biz bunu birlikdə. Onun bilirdi, yalnız onun haqqında və isti havanın, обжигающей isti havanın ilə məşğul olan up udduğu məni. Sanki mənim dəri idi, çox isti üçün дотронуться qədər nax.
Onun kimi hiss бурлящая köpük çayların dolur, mənə пузырясь ona. Onun keçirilib nöqtəyə onun düşündüm ki, edə bilərəm bunu dayandırmaq. Onun притянул ee özünə, прижимая həm möhkəm, ki, o, nəfəs ala bilərdi. Бурлящая su zövqə görə xatırladırdı hovuz, arayan keçid. Sonra isə bənd çökdü. Гейл idi yaxalıqları, büzməli gül olan, onun mark yapışdı. Mən saxlaya bilməzdi, onu kifayət qədər möhkəm; Onun mark yapışdı görə bilər, çəkməyə çalışır, onun vasitəsilə dəri. Onun demək olar ki, heç bir hiss onun dırnaqları. Biz gərginləşib birlikdə. Mənim nəfəsi dayanmışdı. Sonra isə biz dağıldı.
Mənim qol qoymaq yastığı onun yanında, lakin o, hələ yalançı, mənə aşağıda və biz hələ də sıx. Mənim nəfəs qayıtmışdır çətinliklə. Onun gülümsədi və öpdü ee yanaq.
"Mən hiss edirəm, kimi döyünür sənin qat dollar", - dedi.
"Bu böyük idi", - dedim düşündükdən sonra bu barədə. Bu dəfə onun həqiqətən azad edilib.
Bizim şəxslər idi, belə ki, yaxın birimizə, mən ola bilər ki, görmək tükləri hər kirpiyi ayrı-ayrılıqda. Hörümçək toru onun saç ilə obscured hələ bir göz. O, вытерла ego böyük barmaq. O, mənə gülümsədi. "Bu, bütün bayramlar bir insan, bütün daşları, raketlər, raket və partlayış".
Biz dururdu və baxırdılar bir-bir. Pəncərə müddət açıq idi. Külək səhra zərif раздувал pərdələr.
"Görünür, demək olar ki, qeyri-mümkün ki, bu, yalnız bir həftə", - dedi Гейл boğuq səslə.
Sonra biz заснули nude, daha isti olan sevgi və aktın.
Mənə elə gəldi ki, mən yalnız gözlərini yumdu, zaman telefon zəng vuraraq. Əvvəlcə mənə elə gəldi ki, mən yatıram. Haradasa idi, yanğın və проезжала yanğın yük maşını. Onu eşitmişəm ki,. Yenidən telefon çaldı.
Mənim göz açdı. Gün başladı dawn; İlk müqəddəs otağa daxil oldu, belə ki, mən görmək bilər, kabinet, kafedra və восхитительную Гейл, спящую yanımda.
Lənətə gəlmiş yenidən telefon çaldı.
Onun ayağa qalxdı. Гейл bir an застонала və yanağıma sıxdım çılpaq bədən mənim. Onu götürdü . "Salam, - dedim. Bu, böyük mənası yoxdur дружелюбного.
- Karter? Kimi tezliklə sən bilərsən ola Vaşinqtonda? Bu idi Хоук, boss AX, mənim boss.
"Mən götürə bilərəm aşağıdakı cihaz". Onun kimi hiss Гейл snuggled mənim bədən.
"Nice", - deyə Хоук. "Bu, vacibdir. Qeydiyyatdan keçin, sonra gələrsiniz mənim masa ".
"Yaxşı, ser". Onun asdı və dərhal yenidən dəstəyi götürüb. Гейл откатилась məndən. O, oturdu yanımda. Onu hiss etdim ki, külək boyun və başa düşdüm ki, o mənə baxır. Zaman ona zəng edib, hava limanı, onun əmr birbaşa uçuş olan вылетал üzrə Las-Вегаса on yeddi dəqiqə onuncu. Onun, saatına baxdı. Beş dəqiqə yeddinci. Onun baxırdı Гейл.
O, закурила bir ətrafında mənim siqaret. O, засунула onun mənə ağız, sonra isə öz-özünü. O, azad tüstü tavan. "Mən fikirləşdim, bəlkə, bu gün biz bilərdik sürmək su xizək", - qətiyyətlə dedi.
'Гейл ...'
O, mənim sözümü kəsdi. "Sabah tamaşa yox, onun azad. Onun düşündüm ki, biz bilərdik yer tapmaq göl Xin haradasa üçün üzgüçülük və gəzinti. Elvis çıxış sabah axşam. Onun bilərəm asanlıqla bilet tapa bildilər ". O, ağır-ağır nəfəs aldım. "Biz bilərdik üzmək və təşkil gəzinti, və sonra geri gəlmək üçün geyinmək, sonra yemək və getmək şou
"Гейл, mən ..."
O, göstərir əlini mənə bir ağız. "Xeyr", - deyə o zəif səs. "Belə deməyin. Onu başa düşürəm. Bayram bitdi ".
"Bəli, həqiqətən delle."
O, başıyla təsdiq elədi və yenə azad tüstü tavan. O, deyirdi, o, ixtiyarınızdadır изножье yataq. "Onun, həqiqətən, heç bir şey sənin haqqında bilmirəm. Ola bilər, siz satmaq aşırma və ya boss mafiya ki, burada istirahət edir ". O, mənə baxdı. "Yeganə, mən bilirəm ki, bu, nə mən özümü xoşbəxt zaman onun səninlə. Mənim üçün bu, kifayətdir ". O, köks ötürdü. Aydın idi ki, o, çəkindirir göz yaşları. "Mən görəcəyəm səni yenidən?"
Onun demişdi siqaret. "Mən, həqiqətən, bilmirəm. Onun satıram бретельк və heç bir mafia boss. Amma bu mənim həyatım deyil, zalda, mənim əlimdə. Və onun da xoşbəxtəm səninlə ".
O, siqaret çəkdi və diqqətlə mənə baxdı. Ee dodaqlar sıxılmış edilmişdir. O, iki dəfə сглотнула. "Mən ... bizdə hələ vaxt var ... düşməzdən əvvəl sizin təyyarə?"
Onun güldü və qucaqladı ee. "Biz tələsirik".
O, qəbul etdi məni çıxılmaz bir ehtiras. Və hər zaman ağlayırdı.
Fəsil 2
Zaman onun endi Vaşinqtonda Гейл Black artıq tərk etdi, mənə xoş xatirələr. Onun daha çox idi, sadəcə kişi məzuniyyətdə olan otel almaq. Ona idi agent AX. Bir gun Вильгельмина, mənim "Люгер" idi кобуре məndə altında siçan. Хьюго, mənim стилет, rahat uzanıb ножнах mənim sol tərəfdən. Bir hərəkət çiyin - və bıçaq rəvan düşəcək mənə əlini. Pyer, ölümcül qaz bomba, etibarlı vurulmuş boşluğunda mənim sağ ankle. O, kiçik idi, və eqo ilə obscured mənim italyan ayaqqabı. Onlar eyni idi alətləri AX, necə mənim ağıl və bədən.
Onun daxil kabineti Хоука və aşkar ego, beholder pəncərədən qar. Zaman onun daxil olub, o dayanıb mənə geri. Heç dönür, o da qeyd kafedra qarşısında öz kiçik stol. Həmişə olduğu kimi, köhnə radiator повышал rütubət ofisində nömrələr faiz.