Шкондини-Дуюновский Аристах Владиленович : другие произведения.

Reincarnation (סקיצע)

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  
  REINCARNATION (סקיצע)
  
   אין אַלגעמיין, אַ פרייַנד פון מייַן, אַ בענעפאַקטריסע פון ​​בלאָנדזשען קאַץ אין אַ סטאַדע פון ​​וואַרדס, אַן אַלט שוואַרץ קאַץ געלעבט "שכאָראַ" - אַ שוואַרץ, דאָס איז, אויף העברעיש, איך אנגעהויבן צו באַמערקן עס מיט ווייטיק אַז זי געטרונקען לעצטנס און עס איז געווען צייט פֿאַר איר צו זיין אין קאַץ ס גאַניידן, זי געלעבט פֿאַר 17 יאָר ...
  
   נו, זי פארשטאפט פידינג די קרענק, משמעות קראָלד אַוועק, ווי געוויינטלעך קאַץ טאָן צו שטאַרבן אין עטלעכע ווייַט ווינקל און שטיל געשטארבן. (
  
   עס מיטל אַז זי פאַרשווונדן, איך געדענקען 20 יאָר צוריק, ווען איך נאָך פריילי סוויפּט די גאסן פון נעטאַניאַ, זיי טייל מאָל געבעטן צו ציען אַזאַ אַ טויט קאַץ אויס פון די קעלער פֿאַר 100 שאַקאַלז און האָבן צו, טראָץ דעם סטענטש, אויב עס איז נישט גענוג פֿאַר די קינדער צו עסן ...
  
   דאָ איז וואָס איז טשיקאַווע: ממש אַ חודש נאָך די דיסאַפּיראַנס פון דעם שוואַרץ קאַץ, עפעס אַ נעבעכדיק שוואַרץ איין-ייד חודש-אַלט קעצל ארויס אין די הויף און פּיטאַסלי מיאָוינג געבעטן פֿאַר עפּעס צו טרינקען און עסן, אין ערשטער מיין פרייַנד דאַוטיד, און אפילו איצט די נעבעך, פּיינפאַלי שוואַך, וועט בלייַבנ לעבן. ..
  
   איך רויק איר אַראָפּ, זיי זאָגן, טאָן ניט זיין דערשראָקן, זיי זענען פאַראַקשנט קאַץ, ווייַל זיי עסן אַ ביסל מיט אַפּעטיט און טרינקען, זיי וועלן מיסטאָמע בלייַבנ לעבן - דאָס איז גילגול, ווייַל עס איז געבוירן פּונקט ווען די "שכאָראַ" איז געשטארבן און אויב זיי געמשפט לויט די קאָליר פון די קינדסקינדער 6 דור.
  
   אַלע פון ​​אונדז, צו דער בעסטער פון אונדזער פיייקייט, זאָל נעמען קעיר פון עמעצער שוואַך אין דעם וועלט.
   אמן.
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"