Після півночі нічого доброго не відбувається (Редактор і співавтор)
Спекотна і задушлива кримінальна ніч (Редактор і співавтор)
Крижаний холод (Редактор і співавтор)
Книги, за які можна померти (Автор)
Кращі американські детективні історії 2009 року (Редактор)
Історії
Забутий
Поворотний Момент
Верона
Підведення підсумків
Другий Заручник
Дев'ятий і Ніде
Зачарований
Клуб жертв
Несподіваний Фінал
Подвійний Хрест
Постачальник
Хрестоматійний випадок
OceanofPDF.com
OceanofPDF.com
Сини Дж. П. Патнэма
Видавці з 1838 року
Відбиток компанії Penguin Random House LLC
penguinrandomhouse.com
Авторські права No 2021 від Gunner Publications, LLC
Penguin підтримує авторське право. Авторське право стимулює творчість, заохочує різноманітність думок, сприяє свободі слова і створює динамічну культуру. Дякуємо вам за покупку авторизованого видання цієї книги і за дотримання законів про авторське право, не відтворюючи, не скануючи і не поширюючи яку-небудь її частину в будь-якій формі без дозволу. Ви підтримуєте письменників і дозволяєте Penguin продовжувати публікувати книги для кожного читача.
Електронна книга ISBN 9780593419526
Це художній твір. Імена, персонажі, місця і події або є продуктом уяви автора або використовуються вымышленно, і будь-яке подібність з реальними людьми, живими чи мертвими, підприємствами, ротами, подіями або локаціями є цілком випадковим.
Дизайн обкладинки: Тал Горецький
Зображення для обкладинки: (хлопчик) Рафай Алексиус / DEEPOL від plainpicture; (фон) Johner Images / Getty Images
pid_prh_5.6.1_c0_r0
OceanofPDF.com
Зміст
Обкладинка
Джеффрі Дівер
Титульний аркуш
Авторські права
Глава 1
Глава 2
Розділ 3
Глава 4
Глава 5
Глава 6
Розділ 7
Розділ 8
Розділ 9
Уривок з Фінальний поворот
Інформація про автора
OceanofPDF.com
1.
“Він помре там. Я маю на увазі, це тільки питання часу. Мій хлопчик ..." Голос чоловіка задихався. “Там всередині банда. Друзі людини, якого вбили.
Слухаючи розмову по мобільному, Колтер Шоу зазначив пасивну конструкцію пропозиції. Він не сказав: "Друзі людини, за вбивство якого Джуд був засуджений". Хоча саме це і сталося.
“Вони хочуть схопити його. Я знаю це! Він боїться виходити на тюремний двір. Він боїться приймати їжу ".