Бересток Юлия Александровна : другие произведения.

Сутiнки

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Так создаются шедевры...

  Люблю самотнiсть... Коли навколо сутiнки... Огортають тiло теплим спогадом про бабусину хустку. наче оживляють її, повертають з минулого. навкруг тихо, немов у небуттi, в яке провалюєшся як у глибокий сон. Падаєш, летиш, а дна - немає... як нема проблем та обов"язкiв. Тiльки сутiнки, тиша й бабусина хустка.
  Самотнiсть, що не дере серце на частини, навiть навпаки - заквiтчує душу поезiєю, волею та спокоєм. коли нiчого не iснує... Лише я... Я i листок паперу, що ретельно занотовує всi найменшi порухи моєї душi. Навкруги сутiнки, тиша й воля, котра має запах свiжих чорнил та чорного шоколаду. Воля, яка наповнює тебе доверху. Ось ти не витримуєш i... Нема сил , тiльки радiсть...I сутiнки, i тиша, i чорний шоколад...
  Рука безшумно ковзає по листку, крок за кроком, знак за знаком вимальовуючи твою душу.
  Сутiнки розтiкаються, мов розтанув шоколад у руцi; тиша грає свої акорди, звiльнюючи серце, що так вже втомилось вириватись iз грудей. I ти летиш крiзь небо i землю, крiзь вiдстань i час, крiзь тишу i шоколад. А навколо нiкого... Лиш ти... I мить тишi, що поглинає тебе ще в польотi. Засмоктує, як болото, а ти пiдкоряєшся... Захлинаєшся у щастi, гинеш i молишся їй... Читаєш молитви, очi сяють невимовною радiстю... Чи то радiсть? Може то зiрки спалахнули, щоби згаснути? Та що б то не було, тобi спокiйно - душу полонили тиша i сутiнки, що наче чорний шоколад, який розтанув у руцi...
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"