Черная Дракона : другие произведения.

Знакомства в интеренете 2: прожолжение истории

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Я думала закончить с этой историей, но друзья начали орать и топать ногами, поетому - вот, продолжение...)

   Скеррi прийшла за п"ятнадцять хвилин до назначеного часу i в очiкуваннi примостилася на вершечку огорожi мiж двома шипами. Їй не було холодно, не зважаючи на майже мiнусову температуру - перетворення закiнчилось i її шкiра, ставши подiбною на драконячу, не пропускала нi тепло нi холод. Вона безтурботно наспiвувала якусь пiсеньку i поцокувала кiгтями по металу, залишаючи на ньому помiтнi слiди. Бiля цвинтаря в такий час нiкого не було. Звичайно - забобоннi люди бояться нiчних кладовищ. Не безпiдставно, в принципi. Скеррi поглянула на годинник i вже хотiла одним iз щупалець, у якi перетворилося волосся, пiдхопити жовтий листочок, що падав з дерева, коли вiдчула що до брами наближається досить старий i сильний вампiр. З роздратуванням поморщившись Скеррi зiстрибнула з огорожi i прислонилась до неї плечем, чекаючи коли носферату пiдiйде.
  
  Мiст уже пiдходив до головного входу на кладовище, думаючи про щось своє i ледь помiтно посмiхаючись, коли вiдчув присутнiсть марри. Мiст поглянув на годинник - Скеррi повинна була уже прийти... Чи марра часом нiчого з нею на зробила? Мiст пришвидшив ходу. Марра зiстрибнула з огорожi i прислонилася до неї плечем. Мiст пiдiйшов i зупинившись на п"ятикроковiй дистанцiї i приклав два пальцi до чола, i традицiйному привiтання народiв ночi. Марра повторила його жест.
  - Вiтаю тебе носферату, - на правах першої хто прийшов, глибоким голосом промовила марра, - Полювання чи справа привели тебе сюди?
  - Вiтаю тебе мегера. Не полювання причина мого приходу. - очi Мiста загрозливо звузились, - А ти при йшла сюди на полювання? Уже вполювала когось?
  Скеррi помiтила як напрягся вампiр, i несвiдомо загрозливо пiдняла щупальцi.
  - Яке дiло тобi до мого полювання? Я прийшла сюди не за цим.
  - Я прийшов для зустрiчi... з смертною. - очi Мiста ще бiльше звузились, - Ти часом її не бачила? Вона вже повинна була прийти.
  - Ти обвиняєшшш мене?! - Скеррi розiзлилася.
  Вампiр не вiдповiв. Декiлька секунд вони мiрялися поглядами, а напруга наростала. Раптом, вкрите лускою обличчя марри стало задумливим i злегка розгубленим, а щупальцi опустилися.
  - М... Мiст?
  Пiсля цього вампiр теж почав виглядати приголомшеним i розгубленим. Через мить вiн усмiхнувся.
  - А я вже думав, що мене неможливо чимось здивувати... Ну привiт в реалi Скеррi. Так ти тому i Скеррi? (*прим. Автора - scary з англiйської означає "страшний"*)
  - А ти - Мiст? (*mist з англiйської - "туман"*) Оригiнально.
  - А я то думав що багато про тебе знаю... Пропоную пiти прогулятися i поспiлкуватися трохи ближче... Ти не голодна?
  - Нi, я недавно була на полюваннi. А куди пiдемо?
  - Ну, я не знаю, ти тут корiнна жителька...
  - Тодi я влаштую тобi екскурсiю! Доганяй!
  I вона смiючись, великими стрибками побiгла вверх по вулицi. Мiст, заражений її смiхом, теж засмiявся i кинувся її доганяти. Вечiр, впоперек прогнозам, обiцяв бути цiкавим...
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"