Чумак В.В. : другие произведения.

Коледж ГотуЄ ФахIвцIв Для Села

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

   КОЛЕДЖ ГОТУЄ ФАХIВЦIВ ДЛЯ СЕЛА
  
  Вже стало доброю традицiєю на базi Мигiйського коледжу Миколаївського нацiонального аграрного унiверситету, пiсля закiнчення виробничої практики студентами четвертих курсiв спецiальностей: Виробництво i переробка продукцiї тваринництва, Виробництво i переробка продукцiї рослинництва проводити пiдбиття пiдсумкiв практики, проведення науково-практичної конференцiї.
  Наскiльки йдуть поруч теорiя з практикою у виробництвi сiльськогосподарської продукцiї, чи завжди випускники нашого коледжу задовольняють очiкування роботодавцiв, як максимально об"єднати навчальний процес з виробництвом? Останнiм часом цi питання обговорюють на рiзних нарадах, по радiо, телебаченню на сторiнках преси.
  Травневого сонячного дня, 5 червня 2014 року, гостинна мигiйська родина коледжу зустрiчала на науково-практичнiй конференцiї: "Коледж готує фахiвцiв для села" представникiв базових господарств: головного агронома ТОВ "Бузькi пороги" С.В.Шелеста, головного агронома ТОВ "Софiя" В.О.Лаврентьєва, головного технолога ТОВ "Благодатненський птахопром" А.О.Соснiцького. Головою органiзацiйного комiтету конференцiї виступив директор Мигiйського коледжу МНАУ О.П.Тофан, спiвголови заступник директора з навчально-виробничої роботи В.В.Родченко, завiдуюча вiддiлення Виробництво i переробка продукцiї тваринництва В.В.Чумак, голова циклової комiсiї агрономiчних дисциплiн Н.В.Хитрук, голова циклової комiсiї технологiчних дисциплiн С.В.Iщенко, а також присутнi викладачi, студенти коледжу.
  На пленарному засiданнi з доповiдями виступили заступник директора з навчально-виробничої роботи В.В.Родченко "Практична пiдготовка студентiв спецiальностей: Виробництво i переробка продукцiї тваринництва, Виробництво i переробка продукцiї рослинництва", завiдуюча вiддiлення В.В.Чумак "Пiдготовка професiйно визначеного фахiвця - прiоритет коледжу", головний агроном С.В.Шелест "Сучасний розвиток галузi рослинництва на прикладi господарства", головний агроном В.О.Лаврентьєв "Аналiз проходження виробничої практики студентами спецiальностi ВППР", iз сучасним станом галузi птахiвництва на прикладi ТОВ Благодатненський птахопром, та аналiзом проходження виробничої практики студентами технологiчного вiддiлення" ознайомив А.О.Соснiцький.
  Представники базових господарств дали позитивну оцiнку практичнiй пiдготовцi студентiв коледжу.
  Вони познайомили присутнiх iз досягненнями своїх господарств, презентували зразки сiльськогосподарської технiки, засоби догляду за рослинами, обладнанням для переробки сiльськогосподарської продукцiї, новiтнiми технологiями в галузi тваринництва i рослинництва. Студенти 4-х курсiв К.Лев, В. Красуля, В. Зайцев, М. П"янов подiлилися досвiдом проходження виробничої практики в закрiплених господарствах мультимедiйною презентацiєю.
  Для покращення ситуацiї проходження виробничої практики базовi господарства коледжу беруть участь у пiдготовцi фахiвцiв, у подальшiй роботi у себе, адже на сьогоднi конкурентно спроможним може бути випускник, який вже на третьому курсi знайшов для себе робоче мiсце i вдосконало вивчив на практицi специфiку роботи на конкретному пiдприємствi, тому що для кожного студента потрiбно, якщо хочеш вiдповiдати вимогам часу - вчися все життя. На сучасному етапi зв"язок "Студент - коледж - виробництва" ми ставимо на перше мiсце. Донести свiй "продукт" випускника до вимог сучасного виробництва - це найприорiтетнiший напрям роботи нашого коледжу.
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"