Чумак В.В. : другие произведения.

Щедрi дарунки осенi

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  Щедрi дарунки осенi
  
  Те, що я чую, я забуваю,
  Те, що я бачу, я пам"ятаю,
  Те що я роблю, розумiю.
  (Конфуцiй)
  
  24 жовтня 2014 року навчальний корпус Љ1 Мигiйського коледжу МНАУ змiнив своє обличчя, його окрасою стала демонстрацiя студентами технологiчного вiддiлення спецiальностей: "Виробництво i переробка продукцiї рослинництва", "Органiзацiя виробництва" поробок iз органiчної продукцiї навчально-дослiдного господарства коледжу.
  Як завжди яскраво, барвисто, вишукано представлялись щедрi дарунки осенi у виконаннi студентiв всiх академiчних груп. Всi барви осенi переливалися на сонцi. Вiд рiзноманiття продукцiї розбiглися очi. Справжнiм українським колоритом стала хатинка виготовлена iз тваринницької продукцiї "Щоб я так жив!" у виконаннi студентiв групи Т - 31, смачне поросятко iз холодцю прикрашене капустяними листочками у виконанi студентiв групи Т - 22. Своєю чарiвнiстю i неповторнiстю приваблював очi найбiльший коровай випечений iз натурального борошна "Хлiб - всьому голова" у виконаннi студента групи А - 31 Горбатюка В., кабакова композицiя "Козак i красуня" представленi студентами групи АМ - 31 спецiальностi "Органiзацiя виробництва". Манили очi поробки iз винограда, яблук "Їжакова родина" у виконаннi студентiв групи А - 21, чарiвнi переливи iз зерна пшеницi, проса, гречки викладенi в чарiвну "Принцесу Жар-птаху" у виконаннi студентки групи АМ - 31 Тараненко К кликали до себе.
  Всiх студентiв виставки об"єднувала одна мета - привернути увагу людей до здорового харчування, навчити їх вiдповiдально ставитися до вибору продуктiв, враховуючи їх безпечнiсть та успiшнiсть споживання. Вся продукцiя iз якої виготовленi поробки, вирощена натуральна, вирощена руками студентiв та працiвникiв навчально-дослiдного господарства Мигiйського коледжу.
  
  Завiдуюча вiддiлення
  "Виробництво i переробка
  продукцiї тваринництва" Чумак В.В.
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"