Гайдученко Галина Викторовна : другие произведения.

Виданi Книжки

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    МОЇ ВИДАНI КНИЖКИ

  МОЇ ВИДАНI КНИЖКИ
  Одного разу
  пригоди (415 стор.)
   У цiй збiрцi я зiбрала деякi зi своїх пригодницьких снiв. Мiй онук, прочитавши їх, якось сказав: "Добре тобi, у тебе кожного дня пригоди! А тут - нудота..."
   А хочете й ви з вашої нудоти потрапити у мої пригоди? Тодi вiдкривайте цю книгу!
  Далекi мандри.
  Фантастика (укр.мов.)
  Том 1 "Люди i Боги" (428 стор.)
   Через свiй людський шовiнiзм люди iнодi вважають себе майже богами. Насправдi їм ще дуже далеко до справжнiх Богiв. У цьому томi зiбранi романи, повiстi та оповiдання, якi розповiдають про взаємовiдносини розумних цивiлiзацiй, деякi представники яких вважають себе Богами.
  Том 2 "Iншi свiти" (438 стор.)
   Як на Землi iснує багато народiв з рiзними культурами, так само й у Всесвiтi iснує багато розумних цивiлiзацiй, зовсiм не схожих на земнi. У цьому томi зiбранi фантастичнi твори, якi розповiдають про iншi свiти.
  Вибiр. Кидаючи монетку
  мiстично-фантастичний,
  пригодницько-романтичний
  роман-квест (618 стор.)
   Кожного разу, коли хтось зупиняється перед вибором, утворюються новi лiнiї долi. Ти щось обираєш, i доля тече по одному руслу, вибрав би iнше - доля повернула б iнакше. У кожнiй точцi вибору утворюється цiлий пучок варiантiв подальших подiй. Пропоную вам роман-квест "Вибiр. Кидаючи монетку", в якому можна подорожувати по рiзних варiантах сюжету (всього 27 напрямкiв), повертаючи назад, забiгаючи наперед чи звертаючи убiк. Тiльки приготуйте монетку!
  Вселенський Месiя
  або
  Виконавець пророцтв
  фантастичний роман (620 стор.)
   Ч.1 - Ейлiр-Єюй.
   Ч.2 - Вiдродження Зель-цок-ської Системи.
   Ч.3 - Вихiд у Галактику.
   Ч.4 - Порятунок Всесвiту.
  Людина, глибоко повiривши у свою обранiсть i своє призначення, може втiлити у життя будь-яке пророцтво на будь-якiй планетi i в будь-якому куточку Всесвiту. Тим бiльше, якщо у неї є команда помiчникiв-однодумцiв.
  Там, за межею
  мiстика (401 стор.)
   До мiстики я вiдношу сни, в яких доводиться зустрiчатися з уже померлими людьми чи якоюсь нечiстю, зазирати за межу смертi чи в iншi вимiри. А хiба вам не цiкаво дiзнатися, що там, за межею? Тож, пропоную вашiй увазi цю збiрку творiв.
  Я тобi снюся
  еротика (139 стор.)
   Дехто про секс мрiє, фантазує, пише, а у iнших на це немає часу - вони сексом займаються. Кожному своє!..
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"