Галабурда Кирилл Евгеньевич : другие произведения.

Захист дiтей вiд "захисту" вiд "сексуального насильства"

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Замовчувана петицiя до верховної ради України в захист педофiлiв 21.06.2019

  Захист дiтей вiд "захисту" вiд "сексуального насильства"
  
  Звертаюся до народних депутатiв та президента України.
  
  Петицiя ?22/062784-еп, що набула великого розголосу, закликає до боротьби проти приватного життя дiтей, яке гарантовано конвенцiєю ООН Про права дитини §16, але проголошене "сексуальним насильством", "здобуванням" дiтей та "скалiченим життям".
  
  Це є брехнею, бо за даними психолога Фредерiка Бернарда, за даними Елi Кльпатрiк з унiверситету Джорджiї бiльше половини сексу дорослих iз дiтьми вiдбувається за бажанням та iнiцiативою дiтей. До того, ж чверть зареєстрованих у Нiмеччинi "ґвалтiвникiв, збоченцiв та педофiлiв" є дiтьми самi, у Великiй Британiї - третина.
  
  Тому заклики петицiї ?22/062784-еп заперечують право дитини на приватне життя, порушують права педофiлiв:
  
  1. "Запровадження Єдиного реєстру осiб, засуджених за статевi злочини щодо дiтей" в Америцi та Великобританiї спричинило спалахи самосуду, закон Адама Волша засуджених навiть 13-рiчних зобов'язує полишати мiста, не знаходити роботи, ставати жертвами вбивць iз народу. За Українською конституцiєю, всi люди рiвнi у правах, а петицiя ?22/062784-еп ставить сексуальних правопорушникiв у нерiвне становище з несексуальними.
  
  2. Замiсть "посилення вiдповiдальностi за статевi злочини проти дiтей" треба скасувати §§155-156 кримiнального кодексу на пiдставi конститцiї §32: "Нiхто не може зазнавати втручання в його особисте i сiмейне життя" - нiхто, анi дитина, анi педофiл.
  
  3. "Хiмiчна кастрацiя" - це подвiйна дискримiнацiя: по-перше її пропонують ввести лише для педофiлiв, а доведено, що сексуальнi правопорушення щодо дитини в 90% - 98% випадкiв скоюють непедофiли, до того ж, злочини непедофiлiв для дитини страшнiшi. Це дискримiнацiя проти педофiлiв, а конституцiя каже: "Усi люди є вiльнi i рiвнi у своїй гiдностi та правах" (§21) i порушники-педофiли рiвнi в правах i гiдностi з прорушниками-непедофiлами. До того ж, "рiвнiсть прав жiнки i чоловiка забезпечується" (§24), а хiмiчна кастрацiя передбачена лише для чоловiкiв.
   Шановнi органи влади, сподiваюся, що Ви не хочете робити з України Радянський союз, у якому сексу не було, проте була каральна психiатрiя.
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"