О'Керролл, Том Віктор : другие произведения.

Lgbttqqfagpbdsm - Ппць!!!

"Самиздат": [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Про єднання всіх сексменшин.

  Том Віктор О'Керролл
  
  LGBTTQQFAGPBDSM - ППЦЬ!!!
  
  "Сепаратизм замість соборності, сектантство замість екуменізму, обмеженість егоїзмом замість співпраці - хворобливі пошуки схожості на відокремлення від інших. Тривожно бачити, скільки людей від екзистенційного безґлуздя захищаються пошуками собі групи, з якою б ідентифікуватися"
  - фізик, а в молодості радикальний політактивіст, історик філософії науки Карло Ровелі.
  
  "Самоідентифікація нарцисична, нужденна.., глибоко нетерпима. Коли не розрізняти громадянської позиції та єства з роллю, незгода стає образою. Політактивні студенти наче вогню бояться відкритих обговорень, а студентські містечка готові захищати від критиканів, наче святині од невірних"
  - Брендан о'Нейл, редактор "Спайкду".
  
  Чи справді самоідентифікація настільки руйнівна? Жодна політика не можлива без єднання за духом, ґендером, сексуальністю проти всіх, у кого думка інша. Це в основі британської демократії. Заклики Маркса до єднання трудящих, нехай і проти капіталістів, але все одно кінцева мета - суспільство, де рівні усі. Соціальна справедливість, а не vae victis, тобто демократичний соціалізм замість диктатури пролетаріату.
  
  Так і Педінфобіржа в 1974 - 1985 роки прагнула сексуальної свободи не тільки для педофілів, а для всіх: ми підтримували права жінок і дітей - не лише право на особисте життя. Ми не обмежилися допомогою для педерастів, які серед нас переважали, а допомагали ще лоліманам, і навіть соціолоґові Франку Фуредію доводиться визнавати: "Педінфобіржа з її прибічниками не була тільки за котрусь катеґорію населення". Хоч як не схожі на профспілку, жіночий клуб чи гомосексуальну громаду, відстоювані інтереси не обмежувалися приналежністю за ознакою зайнятості, статі чи сексорієнтування.
  
  Такими ж відкритими були деякі ґеяктивісти, завдяки яким орґанізовувались інші сексменшини: лесбійні, бісексуальні, травесті. До руху LGBT додають і літеру "Q" для тих, що з орієнтацію не визначилися.
  
  На цьому не зупиняються, говорять про LGBTTQQFAGPBDSM - спільноту відповідно "лесбійок, ґеїв, бісексуалів, травесті, транссексуалів, тих, що не визначилися, що сумніваються, тисняків (?), асексуалів, антиґендерників, різнолюбних, любителів полону і покарань, тих, що домінують і що підкорюються, садистів і мазохістів". Нікого, здається, не обділили, розмаїття перемогло, сексідентичності солідаризовані та ведуть у світле майбутнє, в якому знайдеться місце для кожного.
  
  Як щодо Z- та П-філів, без яких розмаїття не повне? Не згадуючи вже про Н(іпіофілів), Г(ебефілів) та Е(фебофілів) у Михайла Сета - всіх нас? Казати, що це наша провина, - то ніби євреї фашиських країн винні, що відстоювали свої права недостатньо.
  
  Поодинокі голоси на включення недорослолюбних були, в тому числі від окремих ґеїв - не тих "респектабельних", які тримаються за соломинку сексуальної свободи, не бажають рятувати нікого, крім себе, - а ґеїв героїчних: психолога Єсея Берінґа та історика ЛҐБТ Ґерта Гекми.
  
  Перший у вересні 2016 року писав: "ЛҐБійники подібні більше до Z- і П-лів, аніж до Т-в, бо перевдягання не має нічого спільного з орієнтацією - скоріше з ґендером, котрий, на травестійну думку, на сексуальні вподобання не впливає. Чому тоді до того списку внесли Т, а справжнім сексменшинам відмовили?"
  
  Влітку 2016 року виступав Гекма на конференції, що подовжити список LGBTTQQFAGPBDSM - відійти від сексобіхевіоризму на користь розуміння сексідентичності. Це відлуння заміни діяння якістю в Мішеля Фуко: сто років тому замість содомії як гріху почали говорити про гомосексуальність як ваду. Лікарі прийняли останне, хоча продовжували запобігати першому.
  
  Ґеї давно врятувалися від подібних обмежень, залишили їх для інших "фетишистів, яких леґіон", і для "головних класичних збочень", як ПДСМ, некро-копро-зоо-педофілія, що не можливо без дозволу хоча б фантазувати про дітей:
  
  - Те, чого люди не розуміють про сексуальне розмаїття: що фантазування - в центрі, що більшість бажань не обов'язково втілювати буквально, проте частіше не напряму, в голові. В сексуальні вподобання можна грати.
  
  Ставити наголос на ідентичність, а не поведінку-вчинок, обіцяє прогрес. Спілка Доброчесних педофілів ("VirPed'ів") успішна в просуванні потягу до дітей у межах закону, тому літери VP мають шанси на додавання до LGBTTQQFAGPBDSM, а то й на розширення, подібне розширенню ґеймансипації до масштабу відвойовування прав ЛҐБТійників загалом, - однак подібного Доброчесні досягли через співучасть у державному та суспільному цькуванні проти інших педофілів, які не поділяють їхнього розуміння доброчесності. Недарма Гекма не взяв прикладу з більш радикальних активістів, а підтримав педофілів тільки Доброчесних.
  
  Відхрещуються від інших сексорієнтацій навіть не-Доброчесні "педофіли": на мій блог антифемініст і прихильник сексу з підлітками пише ворожі коменти проти всіх сексменшин і навіть проти так званої "сексуальної більшості". Вважає потяг до жінок збоченням, а природним є лише потяг до дівчат - тому що більш родючі за жінок.
  
  Не сумісно з моєю місією відкидати незвичні ідеї. Що б завадило в доісторичні часи народжувати під час статевого дозрівання? Коли немовлята помирали частіше, ніж сьогодні - від хвороб, звірів чи голоду, - з еволюційної точки зору виправдано розвинути вподобання на користь якнаймолодших. В будь-якому разі людство розвивається, жодна сексорієнтація не може бути виправданою посиланням на яке завгодно минуле.
  
  Більш важлива тут недолугість відокремлюватися від інших сексідентичностей. Справжня любов - тільки до Беатріче з Елоїзою, решта - педофіли, ефебофіли, телейофіли - то збоченці, котрі прагнуть насолоди лише собі. Сваритися з потенційними союзниками не шлях у політиці, та й де межа між гебефілією та педофілією, чи між гебефілією та ефебофілією? Плекати правильні бажання так само безґлуздо, як дотримуватися чистоти нордичної раси: більшість людей не вкладаються в якусь одну ознаку.
  
  Тож і вибрати тільки свою, заперечити всю решту ознак - індивідуалістична боротьба проти Всесвіту, всупереч усій політичній далекоглядності, волання про допомогу чи обурення складністю сучасного світу, "нарцисизм і нужденність", як уже цитувалося.
   Ориґінал: https://tomocarroll.wordpress.com/2016/10/05/lgbttqqfagpbdsm-wtf/
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
Э.Бланк "Пленница чужого мира" О.Копылова "Невеста звездного принца" А.Позин "Меч Тамерлана.Крестьянский сын,дворянская дочь"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"