Хаген Альварсон : другие произведения.

Це лише початок

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Прихильницям позицiϊ "Це моє тiло"!


Це лише початок

   Паскудник.
   Нiколи бiльше...
   Юра-юра-юра.
   Нiколи!
   Але...
   А мама казали!
   Шiсть тижнiв. Це лише початок. Ще не пiзно. Завтра записатися, з самого ранку... до першоϊ пари... Господи! Та як же ж... як вiн мiг...
   Серце калатало - залишки нiжностi плавилися з образою i жахом. Чорним утробним жахом, що оселився в лонi i сотав живу кров. Ракова пухлина? Упир? Як це назвати - отруйний плiд, отруйний слiд першого кохання...
   Вирiзати.
   Випалити.
   Вишкрябати. Залiзяччям.
   Або -
   вакуумний аборт.
   Або... способiв дуже багато. Та треба цього позбутися, конче треба, ще й труби перев'язати, щоб нiщо не нагадувало, нiколи, нiзащо...
   Вона зiщулилася, нiби од рiзкого вiтру, хоча в кав'ярнi було тихо i затишно. Вологi серветки розповзалися пiд пальцями. Сльози... i нiби чуєш, десь на самiсiнькiй межi слуху, - мамо, не треба... мамо, не вбивай...
   То кричить кров вiд твоєϊ кровi. Плоть вiд твоєϊ плотi. Не лише вiд його - а й вiд твоєϊ. Ти вирiшила, ти вирвеш частинку його - але й вивернеш себе... i не повернеш. Нiколи...
   Господи! Матiнко! Що робити!? Хто скаже?! Як наважитись перестати ревiти, пiдвестися i вийти звiдси, з тепла i затишку, i зробити хоч щось...
   ...i разом з кашмiровим пальто взяти на плечi важку, кошлату, холодну вiдповiдальнiсть. За смерть. За життя.
   I жити з цим... жити з жахiттям i пульсом у скронi - а може, треба було зректися? а може - зберегти?..
   Це лише початок.

 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"