Summer's Dawn : другие произведения.

Погляд у вчорашнє

"Самиздат": [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:


   0_0 ПОГЛЯД У ВЧОРАШНЄ 0_0
   Як багато іноді хочеться сказати. Казати? З одного боку, нащо? Хто це почує? Хто прочитає? Хто зрозуміє?..
   Але, може, наше видання все ж таки зможе донести хоч трішечки інформації... про часи сьогодення і про давнє минуле. Про сьогодення дізнаються наші нащадки, діти та онуки сучасних школярів, що будуть багато років поспіль дивитися підшивки старого паперу у шухлядах батьків, дідусів та бабусь... будуть читати про те, як колись жила наша школа та оточуючий її світ... світ юності, світ світла, світ, можливо, і суму... але все ж таки свіжої, незатьмареної дорослими проблемами радості. А ми... ми будемо дізнаватися про те, як колись жили наші батьки, діди, прадіди та далекі-далекі предки. Пізнаємо історію створення всього того, що зараз здається таким звичним... а може, хтось з наших майбутніх дітей і використає цю "макулатуру" як реферат і отримає за нього... правильно, 12 балів!
   Тому сьогодні, дивлячись не захмареними скептицизмом юними очима на нашу школу, на навчання, на дружбу і на кохання, на веселі колективні вечірки і на цікаві-цікаві події, що так часто трапляються з нами-підлітками, ми хочемо розпочати перший, травневий номер газети "12" з її історії.
  
   Що таке, якщо подивитись уважніше, "дванадцять"? По-перше, звісно, відома всім нам, (і сподіваюся, що й відчута на власній шкурі) оцінка - найвищий бал у системі навчання. Але ж не тільки у навчанні отримувати бали? Давайте вважати, що 12 - це найвища оцінка за життя. І, розпочинаючи це змагання, будемо намагатися завжди отримувати "дванадцятки". Ну а поки вони не завжди виходять з-під червоної ручки Життя, будемо отримувати "дванадцятки" кожного місяця. Так-так, саме паперові товстенькі "дванадцятки" по "дванадцятій" ціні: 1,2 грн. (Та ні, не лякайтесь! Тут стоїть кома! ;) ) А отримувати ці "дванадцятки" будемо кожного з дванадцяти місяців. І, сідаючи на "Дванадцять стільців", вичислюючи середній вік школярів - дванадцять років, будемо завжди пам'ятати, що дванадцять - це дюжина, це зачакловане світом число... число нашої паперової "дванадцятки".
  
   Про що буде "дванадцятка"? Та про усе. Будуть в ній сторінки про навчання (як же без навчання у школі?), про світське життя (хм-хм, пияцтво біля клуні у приватному секторі та день народження доньки бізнесмена - найсвітськіше життя у світі!), про музику (сподіваємось, в нашій школі не усі слухають тільки вічну "вчителько моя, зоре світова"?), про кохання (без кохання нема навчання), про... та про весь шкільний космос! Сторінки для молодших братиків та сестричок, які теж навчаються у нашій школі, сторінки для наших вчителів і про них... коротше кажучи, якщо ви не плануєте годувати цими листками нащадків, то чим вогнища на пікніках запалювати - вже можна не маятися. =) Будуть і фоторепортажи, тому прислухайтесь до "клацань" десь з-за кутка - за вами усюди пильнують дванадцять кореспондентів, штат нашої "дванадцятки"!
   І основне правило нашої "папергути"! Бути відвертим. Якщо ви маєте що сказати, якщо вам потрібні поради, якщо ви не бачите світла у кінці тунелю %), якщо вам потрібно звернутися до влади і сказати їй: "ні!", то неважливо, до якої влади ви хочете звернутися - до РАЙОНО за проханням зняти вчителя-садиста з посади, до однокласника з проханням відповісти на почуття, до просто теплих людей, що можуть відповісти на будь-яке філософське чи не дуже питання... то пам'ятайте, вам достатньо просто передати нам свого листа. Як це можна зробити, ми напишемо на "Останньому шматку", тому будьте ласкаві дочитати "майже книженцію" до останньої крапки. Зробимо все можливе, щоб ви не пожалкували про це. Обіцяємо, ми підійдемо до справи з усім ентузіазмом. Ми теж любимо отримувати "дванадцятки"! ;)
  
   0x08 graphic
І вас також любимо. Усіх, від шести до вісімнадцяти. Хай вам щастить. (А для того, щоб нам щастило, купуйте цю макулатуру. Ну й справді, у нашій школі навіть туалетного паперу немає! А тепер і почитати замість уроку можна... не виходячи з "кімнати усамітнення"... та шуткуємо, весна провокує!)
  
  
   12.
   ^_^
  
  
  

 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
Э.Бланк "Пленница чужого мира" О.Копылова "Невеста звездного принца" А.Позин "Меч Тамерлана.Крестьянский сын,дворянская дочь"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"