Summer's Dawn : другие произведения.

Сенсацiонка

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:


   O_O СЕНСАЦIОНКА O_O
   Бувають у нашому мiстi (все ж таки велике мiсто, столичне) справдi сенсацiйнi подiї. Тобто для мiста вони, може, i не сенсацiйнi, а от для деяких учнiв нашої школи, можливо, є найцiкавiшими з усього, що є в їхньому життi.
   Ось про такi подiї i збирають iнформацiю нашi спецiальнi кореспонденти. Наприклад, з учнем одного з одинадцятих класiв нашої школи трапилась дiйсно сенсацiйна для нього подiя. Вiн розповiв про неї нашому спецкору Леонi, а Леона вже принесла оповiдь до "дванадцятки" - на обробку.
   Ось що розповiв хлопець: Одного звичайного вечора кiлька юнакiв здiйснювали променад нашим рiдним районом. Нiщо не затьмарювало їхню радiсть - вихiднi, добра компанiя... тому коли зустрiли вони одного свого приятеля, що попросив їх про допомогу, то, звiсно, не вiдмовили.
   Проблема у друга була, на перший погляд, елементарною, але усе вiдбулося зовсiм не так, як планувалося. Дiвчина, чиясь знайома, йшла Майданом Незалежностi iз своїм хлопцем. Побачивши представника iдеологiї "скiнхедiв", вона дозволила собi негарний вислiв у його адресу... коротше кажучи, не вподобавши лису його макiтру, промовила "лисий урод!".
   Що було далi, легко зрозумiти. "Скiнхеди" всiєю компанiєю накинулися на супутника дiвчини, а друзi жертви заступились за нього. Наш одинадцятикласник з великою компанiєю знайомих (як каже вiн сам, було там чоловiк 25) приїхали на Майдан, щоб допомогти. Засоби для допомоги вони вибрали не найввiчливiшi, але й не гiршi за скiновi - бiйку. Вразив героя нашої iсторiї вид кровi на бритiй головi "скiнхеда", коли хлопець влучив пляшкою з-пiд пива йому у лоба.
   Перемога, здавалося, була за "нескiнiвською" компанiєю - на їхнiй користi було 8 переломiв скiнiвських носiв, а "скiни" зламали лише один цивiльний. Але ж тут пiдоспiли захисники порядку - мiлiцiя.
   Розбитi автомобiлi, залучення до дiльниць, увага i цiкавiсть натовпу простих людей, якi навiть i не подумали розняти "бiйцiв"... - це те, що чекало хлопцiв далi. Учень нашої школи ж приїхав додому - кофтина, що бiлiла пiсля прання ще на початку вечора, уся була в кривавих плямах.
   Зрозумiло, мати не повiрила синовi, коли той розповiв придуману iсторiю про друга, що порiзав палець прямо над кофтиною нашого спiвучня... Тому ще невiдомо, що було страшнiше - мамине обурення чи небезпечна бiйка!
   Ось так. Жалiє одинадцятикласник лише про те, що натовп, який з такою цiкавiстю дивився на бiйку, не почав кидати хлопцям грошi за незаплановане дiйство. А треба було, мабуть
   Згадати з цього приводу можемо лише наш, український гурт Fleur:
   Она не придёт,
   Её разорвали собаки,
   Арматурой забили скинхеды.
   Она плавает в формалине.
   Несовершенство линий
   В мутном белом тумане...
   Џ
   0x08 graphic
   Лишається радiти, що нiхто не плаває у формалiнi. Спасибi мужнiй мiлiцiї, що так "вчасно" з'явилася?.. чи просто фортунi хлопцiв?
  
   12.
   -___-
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"