Ярий Володимир : другие произведения.

Повернення Колобка

"Самиздат": [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Ця захоплива детективна казка з веселими пригодами брата Колобка, який вірив, що Колобок живий. І збирав друзів, щоб покарати лисичку за лицемірство. Знайти брата та пригорнутися до нього.


Повернення Колобка

  
  

Герої казки:

  
   Колобок: кругленький, кругленький, пухкенький з гарненькими червоненькими щічками; дуже любить їсти; щирий; ставить завжди кумедні питання.
   Бронтозавр: сором'язливий, великий на зріст, має дуже маленькі гарні вуха, чорні очі, любить різноманітні лісові квіти, в друзях має крокодила.
   Котигорошко: бравий козак, має багатирську силу, захищає лісових героїв, приходить їм на допомогу.
   Змій: був зеленого кольору, а став коричневого, в родичах має хамелеона; неймовірно великий з довжелезним хвостом, червоні очі, грізні пазурі; має вразливу душу, у вільний від пожежегасіння час малює картини.
   Пух: веселий товстун, який ніколи не залишає свій мед; любить зранку ходити в гості, особливо до Кроля.
   Пилип: зелений, мешкає в будиночку біля Озера.
   Ведмідь: мешкає в барлозі, великий, могутній, спринтер, гарний риболов, пишається своїм коричневим хутром.
   Вовчик-Братик: чийсь Братик.
   Сорока-Чорнобока: головна новинарка лісу, балакуча, швидко літає, всім про всіх розповідає і горя не знає, та й правда її не турбує, та й каятися вона не збирається; а ще вона любить все яскраве в без дозволу все бере, так вона літає і всім дошкуляє, й Лисиці перепало -- в неї намиста вкрала та в лісі сховала; має довгий чепурний хвостик.
   Лисиця-Сестриця: головна Сестриця Братика, найхитріша, найпідступніша, "найрозумніша", струнка, приваблива, хизується своїм хутром, мала люстерко та постійно в нього задивлялась.
   Лелека-Довгоклювик: живе у гнізді біля Озера.
   Баба Яга: має кістяну ногу, ступу, в якій літає, мешкає в хатці на гусячий нозі, в хаті живуть очманілий кіт, який передбачав події, кажан, який охороняв хатку вночі, Баба Яга позитивна, сучасна ділова бабуся дуже полюбляє пекти печива, пиріжки та пригощати ними лісових мешканців; в неї любить гостювати Чахлик Невмирущий.
  
  

Повернення колобка

  
   Казку починаю, всім радості бажаю.
   Казкові дід і бабуся полюбили Колобуся.
   Колобок поживав і боки від'їдав.
   Гарно жилося і солодко спалося.
   Братика згадав і до лісу поспішав.
  
   Колобок як завжди втік від солодкого життя, від Бабусі й Дідуся. Скільки Колобка не корми -- він завжди котиться в ліс. А, мабуть, в нього якісь родичі з Сірим Вовчиком-братиком.
   Дід плаче, Бабуся плаче: "Куди горе подіти? Будемо Колобка чекати". Й Курочка Ряба плаче Колобком.
   На Колобка чекає пригода й удача, але він "дуже любить" Бабусю й Дідуся.
   І вела його стежка до казкового зеленого лісу. І Сонце йому радісно посміхалося й огортало своїми промінчиками.
   Котиться Колобок і бачить, як хтось зачаївся в тіні.
  
  
   Далі - на Андронум
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  

 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
Э.Бланк "Пленница чужого мира" О.Копылова "Невеста звездного принца" А.Позин "Меч Тамерлана.Крестьянский сын,дворянская дочь"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"