Карпова Катерина : другие произведения.

Вiльна i щаслива

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:



Роздiл 1 Я повинен пам'ятати, Її звуть, Солоний смак майбутнього моря, На моїх губах, Аромат такий, Точно так само, як якщо б мене помiстили в банку з пiском з морське дно Є, Яка всмоктується через тисячi рокiв, сiль наскрiзь i наскрiзь. Я дiйсно хочу облизати свої губи, це, , Який, В сухому i у потрiсканi Проривається з замерзлого повiтря,, Щоб переконатися, що все ще є, Сiль присутня в, Але якась таємнича сила змушує мене стримувати цю пристрасть. Мерилiн... Я можу сказати, що це iм'я сотнi разiв припинення Без необхiдностi вiдчувати всi чарiвнiсть спiвзвуччя. Як пiсня, Нiщо так не красиво, як те, що ви можете слухати, Всю нiч безперервно, I не переставайте знаходити новi речi в, Це те, що приховано вiд очей випадкових слухачiв. Це мiй, I я буквально вiдчуваю це у своєму тiлi, Хоча назва звучить зовсiм по-iншому. Це в довершення всього, пiсля того, як у вас з'являться мiльйони бульбашок води, якi потрiбно лопнути, це приємне пiзнiше на кiнчику мого мови, Мерилiн може повнiстю вивести мене з-пiд контролю. Прямо зараз, У мене в руках пачка хорошою сигари, яку я тiльки що купив для своїх рук., I доведеться швидко перебiгати дорогу ззаду Байкер Дорога. Я можу чути десятки дивних звукiв, що доносяться до мене ззаду, Злегка прочинений Windows Пiсля проїжджаючої машини. Всi вони є непристойностi Це абсолютно неприйнятно для рiвня життя, Але менi доводиться миритися з ними i пильний погляд Деякi з червоних вогнiв, якi губляться в ранковому туманi, пiсля осенi, Лондон. Я мирюся з цим, тому що це найменша з тих болiв, якi можуть повернути мене до життя i змусити мене хоча б трохи подумати про це, за винятком кiлькох, Солоний присмак на моїх губах. Це також бiль у... правильно... Ляпас контингенту глядачiв пiсля душi драми. Не оплески, а овацiї стоячи, Але це ляпас, гордовитий I, сказавши, що я завершив лайно. Вiдчуття пiсля першої сцени, фiналу, раптового фiналу, I я стою на Байкер Знову дорога. Я не на краю сцени, за мною, I справа не в порожнiх мiсцях за драмою театру. Я обертаюся i дивлюся на себе в дзеркало за склом одного з найпопулярнiших магазинiв вiдповiдного, Прийшла одяг в той час, коли я був молодим i дурним, дехто з персоналу Jurby WaterTech Iноземним студентам, I обiймав хорошу посаду за спиною керiвника, так як здiйснював очищення стiчних вод по всьому свiту. I як же я помилявся, коли думав, що моє життя чистiше, нiж вода, що проходить через нашi очиснi машини,... Друге - для, Я повернуся в той час, коли буду жити своїм життям вам просто потрiбно З офiсом на вiтрi i в туманi вiд моєї присутностi,, А ввечерi я сиджу в барi за рогом, закiнчую наступний раунд пiсля пiдбадьорливий Брендi. Я здригнувся вiд звуку гудка проїжджаючої машини позаду, До мене, i я оглянусь на дзеркальний пiдлогу магазину. Беззвучний манекени Загорнутий у фiрмову плащi Подивися на мене зверху вниз, як на iзгой Який навiть не може дозволити собi тримати ручку в цьому магазинi. Але немає нiякого! Вони помилялися. У мене було досить велике стан, Кращi пентхауси в гарному будинку на Хемпстед Регiон, Ранiше це було, що є ярликом, що стоять за якiстю, Стан i успiх шахти, Але на даний момент у вас є трохи, але частину порожньої стiни, яка була втрачена у всiх кольорах, Все це перетворилося в порожнi слова, а це абсолютно непотрiбна розкiш.

Читать на Dreame



Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"