Кавчук Ирина : другие произведения.

Мечта

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  Про що можна мрiяти, коли життя, в якому ти i так є не бiльше нiж сiра постать за кулiсами, вiшає тобi на шию бiльше проблем, анiж ти зможеш витримати? Мрiяти про гарно складену сесiю? Про те, як ти вiддаєш усi борги, знайшовши 500 гривень? Мрiяти про хлопця, котрий зрозумiє, пiдтримає i допоможе?
  Про що мрiяти...
  Як мрiяти, якщо хочеш, щоб твоя мрiя неодмiнно здiйснилась?
  Я хочу прокинутись вранцi вiльною людиною. Вирушити в мандри по Українi, по цiй дивовижно величнiй i сповненiй свята країнi. Спiвати пiснi, водити хороводи, купатися в рiчках, допомагати людям... Хочу, щоб сонце свiтило яскраво-яскраво. I щоб замiсть моросi три днi поспiль, була справжня гроза, iз блискавкою i громом; щоб вийти на подвiр"я i танцювати в потоках холодної води.
  Я хочу, щоб Земля вкрилась квiтами i радiла разом зi мною. Щоб люди вирiшили, нарештi, свої проблеми i просто насолоджувались життям.
  Я хочу дiстати зiрку з небес. Найвiддаленiшу, найменшу i найсамотнiшу. Дiстати i обiйняти, i щоб нiхто i нiколи не страждав вiд самотностi. Хочу, щоб люди забули про iнтриги, щоб їх надихала власна жага до життя. Я хочу... але чому тiльки я?
  Усi ми в глибинi душi хочемо стати малими дiтьми, яким можна гуляти до обiду, а потiм i до вечора, i до свiтанку згадувати неймовiрнi подiї цього неповторного дня увi снi.
  Щоб кожен день був кращим за попереднiй, щоб, проживши життя, нам було чим пишатись, щоб не стало соромно за людину, яка дивиться на нас iз дзеркала.
  Ми усi хочемо бути щасливими, дарувати iншим радiсть...
  
  Але у кожного своє бачення "щастя" i саме тому люди ще довгий час не зможуть сконцентруватися на головному, розкидаючи часточки своєї душi в кожний смiтник, бiля якого проходять.
  Так чи iнакше, треба боротися за свої мрiї. Змагатися за право здiйснити їх. Нiколи не зраджувати себе i свою правду. Бути Людиною з великої лiтери.
  
  
  
  Мiй свiт - це еволюцiя вiд homo sapience до homo bona.
  
  Мiй дiм - це дорога, куди б вона не вела.
  
  Моє життя - це боротьба з обставинами.
   Я - енергiя, яка колись стане дикою...
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"