: .

: [] [] [] [] [] [] [|]
:
: ,
  • © Copyright (murza_marmeladov@rambler.ru)
  • : 25/07/2024, : 25/07/2024. 46k. .
  • :
  • FB2
  :

"

"

" . " "" ". " " " " ". " . , , " ", " ", ", No" , No , . No , " " " ". No " ", No "

" " ! " ".

" ", No" No" " , No" .

" : ""!", " !", "" " No No!", " " " ... !".

No .

" No, No" ?

" ". "" No" No" -"" "

" " No"?

No " ....

" - "" " , . ". " " No"" No. " " NoNo". "" . , " . " .

: " ; " No ; " "; " "... , " No , " ; , " No" " " ... .

" No, No No, No " ?

No .

" ". " No?   No , "... " " " ". " " ..." No"" . " . " " : NoNo, ? .... " No " .... " " " .

"   No"?

"   - " , No".

" - " No?

" . "" : No, " No. , , ... ... ". " , ..." ". No ". " "", No". " No...". " No". " ".  No", ", No.... No" " " ". " . ...". " No". No " NoNo. "... . ".

No " .

" " No ". No" " "" No "" " No.   , " " .

No .

" No, " ?

" ?

" ?

" " " , ? " " "!...

" , " No No ". " " ", " " No, No, " , ... ? " No No ? No, " NoNo , No , " , " , , NoNo" ..., " No" " " No. " .

" . " " No. - NoNo-NoNo? " " , . " ", No" " ". No. -" No-"... No" ". "" " No . No" " , . NoNo, " " .

" . " ", " No: " " " No No , " ""?" "No " , No" " ? .

 

" No, "" No " No" . " , ... No "?

" No " No". No" No". - ".   ... " No " .

" ..." "!   ! " " No . No?

No, " NoNo, "No " ".

" " Z- ... No. " ... No-" No, ".

" No, "No! , " NoNo", " ..., " . No, " No" No"... . , ... " No..., , No " No... ". No.... , No , No " , . ... No No". ", , ... ". No" ", No". " No No ", , " " No". "!

" ... No" "" ... ". No".

" , No No "" " "... ", " " No ". " No No " "No"... . No: " . ", " , " . "", "-, NoNo", ; ; No . ". ", No " " "No" . " ... No, No; , " ". "". ... "?

" ". ". ". ... " " No.

" " " No"... " ... "... . No... No " "No" " " "". , No""?

" " No. - , " No " , " ... No " " " No . ", "" . "" , No, "... ", " , No " " , ..." No ", .

" No . - ? " " No"" ... " ".

" No. " "". ... - ", " " ... .   " No " "... "" " " ? " NoNo.... , " No " !

" " ", " . " ", No" " No " , No ", No" " No"" ... " ". No" ....

 

" ! "!

" No No" ... ... . " " No .

" -, , " .

" -.

" "  , No No" . , " No . No No?

.

" ... ?

.

" "?

".

" ... ?

.

" No? ? ? ? " No ", No " .

", " .

" " - ?

. ", " - .

" . - No.

" " No " , "-" "? " No , " " No-.

" " No" No", No ", .

" . "". No ". " " , , ". " .... " " - .... " . ", , ... ..., NoNo "". , No"". No" ". , . " " No" " ", . - " " " -, , ...   - , . , , No" No " " ", , " " . "

" " No".

" "--, " No, No , No" No , " ". , ... , ? " "? " ... " ".

" . ..." " . " No No "" "

" No "" No". " .... " " " No , No" " .

No" ".

" No". " ... " No, .

" No?

" , NoNo. " ". No"... No". , No ..." .

" "" " No" " No ". No " No", No" ; " ... " " " . No " .

" , , " " No ", . " " ?

" ". NoNo "! " .

" " NoNo No" No No No. , No?

" -. No ", NoNo. - No " : " No.

"   No. " No No Z-.

" ".

" ", No " No , ... No" "?

" "? ?

" . . " . " .

" , " " ".

" ", No ".

" . " " , "" -, " " No" No " Z-. No" ... " "" No "" " No. " No" No...! " " ", " No No No No " , """ " .

 

, , " , "?

" ? ... , No"... . "" "" ". , " , , No" . " . "No, " .

" ?

" . "" " " . " - No" No" " No" ?

" ", .

" , . " , " No" No", " " " No " ... . " No . " No No..." , , , ". " . , No, ... , No"... , "" "" ". ". " ".

" ".

" ..., " No No No" . "  No, No", . ... ..." . No" "" " . "" " " ", No , " -", No"No" No

" , " No No ", " " No" ... " " , No No.

" No. . " ". , " , No , , No ..." , No " ", """, """ .

"   ? No " ... ".

" " "- , No ... . " """ No" " No ... No"... . : No; No; ", " No""; , No , No. " " " ", "" " " .   No", No No" " No, No" No, ", "No , .

" NoNo " " ... ... No. " ". " " . " . " , No ... " " , " "" No No" ". , " " ". " No.

..." . No" ", , No. - ", " "" . " . " ... : ", No No" " " .... ", " No No ..., ... . ", " No, No " .

" " " , . "?   "?

" - " ", " ". , ... . : No No", " "". No", No ", No". . No " " ... " No No". " " " " . " " No" No ", " No ". No" " No No" ", "No .

" , No" " No "No ", No" " No . "" ..., " NoNo" ", NoNo.

" ", .   " " " No" ""  " " " ", " "

" No, No. " No" ": " " " ", No, ... " " .

" " No

" ", No".

" " " No . " " , ". "" ... " , . " ? "" ... " " "" ". " , NoNo No..., No... No, No" No " ... No, " " No... ", " No ".

" . " ", ? " No, " " , ... -. No.

" " ... "? " " ... No", " No ", No " " No . , "... No". . " " " "", " ..., ... No" ...... ? . No No" " "No, " No; , "... "; " " No ... No" ". No" " " " NoNo" No . No " No No No ..., , " ", ..." " . " " No" . - " ..., No .

" , " . .... " No" No" No " ".

"   "" , " ... " " No", ", , No " No " ". " "" . " " No. No" " " " . No " " ..., "... ". " " -" . " ... , " No" ". " ". " "" "". " " ". " " No -". - ". " ". ", , " " " No". " " No, " . No" ", " "" " , No " " "" " No, " ; " No ; No" " ", - ", ... No ". " "" No, "... " No No ... No ; " " , , " , " . , , " No" No ". "" " " ", . " " "! " "!

No No" No" , " " .

No No, " , No... No", .

" No: , .

No", No" ".

" , " No No, No . No ". " . " ... " : , ", No... " No... . No " No? "? " ? ..." ... ? No ? No No No" ? " ! " ! ".

, "No. - ". No, , "No, " ". " No" ". " ", " ". No ". " " ". " " , "! , "No ! " "! " " . .

" ( No), , " - ".   No". " . "" No", " , NoNo". " , " No " No, NoNo ... , , No" " , , NoNo", " . " No No" No " " , " ....

No , " ".

" ", , .

" " " " No, No "" " , " NoNo, No, . " , " NoNo" No. " " " " " . No" " . No "No .

" " .   " ", " " " No. " . No "... . " " " , " .... No, ", ?! " " ! " "! No! , No No . " No" , No... No-"! " No , , No" , ...

" " " .

" " No" No No. No, ". " No..."" " No . . ! " " No". " " ... " " No"... NoNo "" No No! No. No" . No, No" " " " No" (" No), , NoNo No, No " ... No . No No" No No No. "" ..., No", ". " ... ".... " " , No" "No "". " . ..., ... No"" , No" .

", , .

" " ", No No ". " No" " " ".

" No " "No.

"   .


  • © Copyright (murza_marmeladov@rambler.ru)
  • : 25/07/2024, : 25/07/2024. 46k. .
  • :
  :

.

, :
". "" "

o

| "" | ' ""