Pères-de-Neura : другие произведения.

Екстренне! Майстер-клас бачення (а не гадання) на нутрощах України

"Самиздат": [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    О том, что с ручейка течи начинается прорыв канализационных полей. Мелочи разрастаются в великую беду. Дьявол, демоны, демиурги кроются в мелочах. От вольностей нерусских горе-ремонтников русского языка - неочевидный путь к путчу в Украине...
    Которая заждалась Указов Главнокомандующего Виктора Януковича. Отец Победы Демиург Виссарионыч оказывается тоже болел, лучше чем сердцем, но, однако, - жуткой ангиной при 40 градусах. Из-за нарыва в горле не мог есть несколько дней и с трудом дышал. Чтоб не деморализовать лишний раз страну, о его болезни не могла знать даже охрана, Преображенский приезжал лечить с опущенными занавесками. Обратился к народу 3 июля 1945! 11 дней...
    Президент выступил в Ростове-на-Дону перед журналистами с обращением к народу и миру. Слушайте повторы России 24
    И космонавты вернулись штатно! Якось воно будэ


  
Побічне відгалуження коментаря Ukrayan.OK до повідомлення "Китай поклав око на Далекий Схід і вже підготував законні підстави | Голос українською" uagolos.com
  
  Шевченко бідкався чи кпив з малодушних одноплемінників, що чекають, як німець покаже і історію їхню їм розкаже. А в Російському медіапросторі уже з чверть віку чи з часів "ОГОНЬКА" В.Коротича (побачивши безкарність чи малодушність) люди нерускі чи не християни, хоча частина росіяни чи украяни, вказують про користь нецензущини* російської мови чи про цілком прийнятну норму блюзнірства у православному храмі!.. Раніше був середньо-азіатський автор словника виразів, де попри теорію лайки, ще напридумав своїх буцім народних висловів чи помовок... а може то 2 окремих креатора.
  
  * НЕ ТІЛЬКИ поширюючи плебейські на східноправослов'янському просторі норми, прийнятні хіба для Європи чи Галіції або ж колоній чи в'язниць,
  АЛЕ Й для "теоретичного" обґрунтування через руську, русинську, руску, російську, білоруську і східноукраїнську особливість ментальності - повагу до культурних авторитетів - риються в білизні приватних листувань, що зовсім не нашої ментальности справа. Та й на Заході не вчать дітей... чи не вчили - підглядати в шпарки, дивитися фільми не свого віку чи читати чужу кореспонденцію. І культура - ввічливість чи врахування привасі - просто порядність, думка про молоде покоління - то власне обов'язкова руска... російська і православна обставина, яка і дозволяє якісь відхилення в таємному приваті. Вибудувана за тисячу років система фільтрів, захист нових поколінь і Традиції (не переклад з Каббали). Чи не самої мудрої, виваженої і здорової. Літературою, Винахідливістю і Спортом успіх демонструється усьому світові.
  
  ...Бездумні чи спровоковані зовнішнім тиском, чи спосновані грантовими тиражами диверсійні спроби відносно руської культури спонукають нас нагадати, що плебейство (хоча б за Ортегою-і-Гасета "Повстанням мас") - то перші кроки в бік погромів. Збережена фіксація гессівських режисерів львівських погромів з роздяганням єврейок на вулицях - інформація не те що 18 чи 21+ але й з віковим обмеження для старих. Від нападів.
  То треба давати собі тяму, що послаблення у "дурничках-дрібничках" культури чи етикету веде до наглості жлоба (ми казали, що існує лише дві партії: людей і жлобів, або ж культурних, краще як за генами по Шопенгауеру, але поширеніше і працює виховання змалку до трьох років, і зовсім ні при чому інститути,
  ...і протилежного боку - плебеї, якщо аж бидло, то за певних обставин може звіріти. В побуті - від пияцтва у надмір.
  
  Та ось гемонський приклад послаблення. Януковича "розвели" підлі спроможні і фахові у злі люди - прізвиськами Тиран, Диктатор (хоча то його пряма робота - диктатура по демократичній правдивій революції подружжя Ющенків, гіпс Пирогова на переломі) - то він сподівався, що раптом перед очевидною несправедливістю прокинеться совість чи обуриться суспільство - і прогавив наглу розгалужену операцію свого повалення. Усіма хитрощами і погрозами з Заходу йому не дали ввести Надзвичайний Стан...
  Не зрозуміло, чому народна Армія не може рятувати від внутрішньої біди, тим більше біди нового типу. Причини - "розводка лохів" чи використання шоку слабкодухості і ступору вичікування перед несподіваною наглістю! Щоб очевидніше - і досконалості швейцарської армії теж - ну чи можна уявити її в такому абсурді чи парадоксі. Усі чоловіки напоготові і захищатимуть самі себе і сім'ї, свою державу-землю! Почасти тому мусив Гітлер домовлятися - не тільки із-за сейфів чи відомого "винятку для правила". Почасти, але нам того поготів достатньо було би для розквіту.
  
  ...Гов, панове, беріть вище. Не треба усе валити на такого самостійного, влитого Гетьмана, що уже на нього полює уся камарилья світових магнатів. І які жарти, коли в Україну запустили професійних убивць, на жаль не одразу стало ясно, а зараз ще й причетні замітають сліди, аби залишитися пухнастими і при владі... то нагадую, що в найбільшій демократії і потузі убили аж двох Кеннеді. Певною мірою надію світу тих часів примирення таборів.
  ...А тепер Обама - сподівання миру на планеті і, повірте спостережливим аксакалам - він уже виправдав Нобеля і може премію миру потратити на кишенькові витрати доньок і музичні пошуки дружини... Ви розумієте які ризики?! Йдеться про потуги в пів світових, керовані не залежними від демократичного суспільства неконтрольованими органами. Україна зараз маленька відверта негламурна модель такого стану. Хунтка в дії.
  Тут мусимо виокремити для неуважної і недосвідченої молоді, що їй намагаються нав'язати сприймання за наклейками-ярликами. Наприклад. Крайні праві Франції, Національний Фронт, то фактично протилежне нашим крайнім, бо патріоти, борються з зовнішнім тоталітарним збоченим васальством свого лівого уряду, а у нас уже усі бачили докази, що то саме служки міжнародних глитаїв. Ось незалежна преса Заходу викладає думку Наталі Вітренко про заколот. І можна побачити, якщо роззявляти не рота, а очі, що відважна, невтомна, послідовна Отаманка (не путати з отома від утома, відпочинок;), Лідерка соціалістів уміє виправляти помилки і - швидше комуністка, ніж уся КПУ.
  Або ще. Хвалять Ельцина - зупинив танки. Успішно лають ГКЧП з певним нейтралітетом Горбачова, хоч то була спроба захисту від підступного ворога. А тепер навпаки заколот ворогом організований і шумно та щедро підтриманий, в сподіванні гроші відбити, тільки так. Просто дяка богу, що не використали заставку "Лебединого озера" українця Чайковського. Тапер воно швидше ніж задрипана веселка відмиється до своєї чистоти. Бо то різні речі, протилежні. Тепер стало відомо, хоч пізно, Ельцин, що нахабно витиснув миротворця Горбі, був повною маріонеткою США і... заручником, совість і винахідливість якого передали владу рятівнику Путіну (І Путін заручник, але не більше, ніж Обама:))). І тут Украянам не соромно за своїх у тому бейсболі. Заручник Ющенко приніс Демократію, вберіг Самостійність і зумів передати не глобалістам, а лявону чи сябру Янковичу. Власне тому повернулися зайди, що не вдалося завоювання, а підросли мамлючата і розслабилися вірні. Що не на ниточках лялькового театру, а просто в віхолі збуреного ворогом життя чи в заробітчанах майже таких самих жертв, євролохів. Крім слов'ян і французів.
  З цього ще майстер-клас бачення. Фактично розстріл білого Дому у Москві і руїна Площі Незалежності - то одних і тих же планів виконання і символ стану тої незалежності. Єльцина тоді і узурпаторів тут. Учітеся, брати мої, тільки з москалями;)))
  Поважаймо свого утікача-Гетмана. То добра ознака і для нього, і для виборців, і для світу попередження, що гайдуки вірні. Мазепа утік і пропав... і таки ж зрадив Петра Страшного - нІкуди, діти, правду діти, не сховати під лавку... але, можливо, кожний неформал і з самоповагою так би при нагоді утяв. Втекти чи відбитися на Дике Поле у плавні:). До речі, кріпак Шевченко, з козаками в роду, в гніві на немислиму виставлену ціну свободи, збирався вкоїти лихе Павлу Енгельгардту. Це зауважили і певною мірою справа після цього... а уже розуміли істинну ціну дивного кріпака, вийшла на... ох! Рятівницю-царицю)...
  А Януковича ми чекаємо і ще діждемося верхи на білому еее... танку, субчовні чи ядрі:)))
  
  Колись багато речей можна було вгадати. Зараз зло назване не голосно, але вголос. Деміурги спішать, об'єднуються уже відверто, тиснуть на своїх служок нещадно, а це не тільки тисячі неприбуткових орг-ій, політолків, чортової дюжини сект-конфесій, ЗМІ, а навіть увесь шоу-бізнес, - УСЬОГО ЗАХОДУ з діаспорами включно... то ще більші маріонетки, - спішать, щоби до випростання вільних Штатів і Європи встигнути влити отруту в чужу молодь чи насіяти хаосу у всі царини Людства.
  А що не бачать, що усі падаємо у Гоморру Клімату (гіпотеза!) - бо йдеться про владу перестарілих маразматиків-магнатів, яким байдуже, що станеться зі світом по них... І на це одна рада. Порада нормальних аксакалів, бідних - не справа чергової плебейської, хамської революції. Уже давно на цьому бику уміють гарцювати деміурги. Тому вкидують файєри по декілька разів на десятиріччя до жертв. Справа - за принцами, дітьми і онуками королів і шейхів, у яких не всохли людські чуття. Революції зверху. Нехай ініційовані мирним... дійсно мирним спротивом знизу. Конче - консультовані авторитетами істориків, науковців, правників. Без кривавих знамен... таке проходили уже декілька разів:( А ВОЗ ще досі там.
  (Цей абзац тепер на нових систематизованих і очевидних даних розвинуто у Сполох, розісланий референтам Лідерів Світу "Вид из бесконечности")
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
Э.Бланк "Пленница чужого мира" О.Копылова "Невеста звездного принца" А.Позин "Меч Тамерлана.Крестьянский сын,дворянская дочь"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"