Козак-Мамай : другие произведения.

Левый Берег и Юг- обереги Украины. Правый берег в карантине. Чи - Велика Сс-Галичина без морів

"Самиздат": [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Комментарий на украинском к сообщению Командующий ВМС Украины Березовский присягнул на верность Крыму, переросший в исследование полевой философии. Упомянутого в заглавии "БЕЗ морей" нет в тексте - то замеченная тенденция ухода жителей побережий двух морей на вёслах референдумов и Веч в свободный от неонацизма многонациональный независимый Крым. Одесса. Николаев. Херсон

    На лету из эфира дополняем. Таки по началу вербовки наци-югенда "вооружиться-покозаковать" видно, что есть не только малодушный недорослевый фактор, но как есть и у террористов-"туристов" Африки европедского происхождения, или Кавказа, видим что не только летальным страхом, принуждением загоняли в СС-Галичину "парубкИв"...
    Да достаточно вникнуть в раскрытые жуткие архивы об украинских наци в беларусской Хатыни после Бабьего Яра (Россия24), есть фотофиксации в блогах планеты, обязательные тогда, как и сейчас всем активистам и репортастам Запада, разведать у (закрытых на переучёт...) Манкуртов расстрел профессуры ЛП или не только там посмотреть кадры погрома иудеев во Львове 1941... пощадим ваши нервы: зрелище "18 или лучше 21+"((( Это про парубкИв и панкИв Галиции. Про легиней, легинИв не станем утверждать... с вящим древнеславянским, русинским же, удовольствием. Понятно по усилиям Русин сохранить свои традиции и язык в 23-летней насильственно-ползучей украинизации. Только Россия и ещё ?канадская диаспора опорой русинам, окупированным в который раз на своей родине.


  Ситуация на Украине @russia_trend
  Командующий ВМС Украины Березовский присягнул на верность Крыму pic.twitter.com/QPv5Th6J7H
  
  А що дивуватися. В армії тверезі люди. Вона на крок позаду, у минулому ладі, як опорний альпініст. Крим наразі український, то нема зради.
  І донецькі "совки" нарешті проснулися до захисту від рецидиву послідовників примарного ідеолога українського етнонацизму Донцова і їх приплоду.
  Україна не ділиться.
  Просто Правий Берег у карантині. Зворотна нацистська чума.
  Не у слов'янських традиціях відмовлятися від хворого родича. Чи половини країни;), Труби і газових сховищ.
  
  Спало на думку, краще сказати. щоб не дописувати пізніше. Якісь таки сторічні ритми таки існують не тільки у кліматі. Може, взаємоповязане.
  Сучасна ситуація є просто фарсом до революцій в Російській Імперії.
  Якщо 2004 рік тільки першою пробою повторює 1905 Красную Прєсню (але і там були якісь німецькі сприяння, зараз трудно зрозуміти через призму радянської історії, які)... маючи, незалежно від способу появи, свою цінність - це Демократична Революція України, візована ВІЧЕМ-Майданом Ющенка.
  А ось 1917!..
  Не буду наводити сенсацію, яка сильно зашкодила врятуванню пам'ятників Леніну в Україні, відкриті Росією24 архіви про сірого технолога революції Парвуса http://samlib.ru/k/kozlow_a_i/azhandawija.shtml
  Цікавіші наші особисті спостереження і зауваги.
  Як тоді підняли міжнародні імперіалісти на якихось більш-менш справедливих ідеях чи теоріях-вченнях простий натовп. Треба сказати тим, хто не чув про найзрозумілішого філософа Ортегу-і-Гасета, що в творі "Повстання мас" він показує, як порядна інтелігенція совісно допомагає експлуатованому народові і поступово з нього темного робить спочатку ніби рівного культурним чи щасливої фортуни шарам суспільства, а потім поступово назустріч його простоті спотворює високі стандарти витонченої культури багатих класів до стану, коли суспільство стає вельми нешляхетним і поступово постає те, що у Ільфа і Петрова зрозуміле через фрази: "хам, возомнивший о себе" чи "Мы пажеских корпусов не кончали".
  Тоді не могли скористатися з пересторог любомудра. Він на попередніх періодах і на цьому матеріалі підсумував усю історію років зародження, зрілості і розпаду Демократії.
  
  Цим трудом можна було скористатися, щоби уникнути осідлання плебея уже не більшовиками, в фашистами.
  Та не змогли. Легкодухість, малодушність тих хто таке читає, і сила фінансистів, цинічних і безжалісних, з пресою уже на повідку. Ще не так як зараз, але вельми..
  То бачимо в Україні класичний рецидивний фарс трагедії Великої Вітчизняної Війни чи Другої світової. На штучно створених умовах падіння культури і знань, хитрістю вирощене покоління розбещених мамлюків-космополітів і новими засобами комунікації через повністю кишенькову медіа-систему організоване повалення демократичної влади - дистанційним маніпулюванням. З відомими пломбованими грошима і дезинформаційною артпідготовкою ЗМІ керованого хаосу. Розвинутою практикою і рощенням терористів усіх варіантів аж до зомбі-шахідів, піратів, зараз - активістів.
  
  Бачимо невправність людей доброї волі. І комуністів, і віруючих спільнот. А за накинутої хитро толерантності ніщо крім ворогів не перешкоджає іх об'єднанню в велику силу справедливості і правди. І людяности. Погибель клімату загонить у це річище. Але з більшими втратами людяності Людства.
  Ми ж нагадували про перестороги Ортеги*. Навколо горять, у такий спосіб, як в Києві, підпалені держави, може ціла чортова дюжина. З інформаційного простору можна ж було б загалу зорієнтуватися!.. Та тільки ось коли уже зачепили деміурги Природу відродження поколінь і традиції, нарешті малодухість спада... бо вона якраз існувала з тривоги за дітей...
  ---
  Велич Німеччини-годувальниці при мудрій А.Меркель, на поєднаному досвіді злучених половин країни, стоїть на грунті сталінського Нюрнберга. Сталінської, почасти української ООН. Ідея Ейнштейна. Україна одна з країн-засновниць.
  Після злочинів гітлеризму - який ще етнонацизм?!
  
  Наостанок ще трішки філософії. Европа скористалася з соцалізму, а тепер грубо вживає більшовицьку експропріацію @G__Depardieu;) Ширше мислити пора.
  Однозначно треба зупинити етнонацизм, разом з тим розвивати розмаїті історичні традиційні культури і загальну Культуру і науку - основу Людяної Цивілізації.
  
  Здорова толерантність, як що завгодно, повинна використовуватися на користь кожному і усім. Достатньо мудрих правил, треба їх чесно дотримуватися.
  Можна толерувати вивихи приватного життя, та недопустима ніяка шкода дітям, пряма чи опосередкована, приклАдом чи прИкладом. Повернулися до грубого більшовизму, то беремо далі краще з передового досвіду СРСР, ростімо до Людяності, розвитку культури, знань, фахів, працевлаштування і укріплення здоров'я нових поколінь.
  
  Толерантність мусить оздоровитися. В ЕС @MLP_officiel @Bundeskanzlerin @Pontifex з підтримкою чесних і людяних людей усього світу вгамують лобі девіантів і, разом з Прибалтикою і Україною, - неонацизм.
  
  Тоді вирішиться і решта проблем. Зникне головна перешкода до співпраці ЕС - з Україною і країнами Митного Союзу. Зцілиться Україна і з'ясує своє місце в земній спільноті.
  -------
  І подякувати доведеться мовчазному героїзму Беркута чи відвазі Адмірала.
  І Ополченню, відновленому з часів Мініна і Пожарського чи Богдана Хмельницького. Росії. Світлим головам в ЕС.
   =========
  * Ортега-и-Гасета. Восстание масс
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
Э.Бланк "Пленница чужого мира" О.Копылова "Невеста звездного принца" А.Позин "Меч Тамерлана.Крестьянский сын,дворянская дочь"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"