Козак-Мамай : другие произведения.

Нагальне (спешка чревата ошибкой)

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Срочное предупреждение Украянина в связи с поспешным обещанием Президента Украины внести побольше свободы в конфессиальные дебри светской и многоконфессиональной демократической аж либеральной страны Украины


  НАГАЛЬНЕ
  Тiльки-но прийняли закон про безкарнiсть майдаунцiв - i одразу виявилося, що таке просто не можливе. Безкарнiсть в порушеннi яких вже не є недосконалих, але законiв призводить до зухвалостi i повного безладу, що нарощується снiговою кулею.
  За заклики до порушення порядку, заклики до змiни в неконституцiйний спосiб конституцiйного устрою, за образу виборної влади в демократичнiй країнi за рiк до виборiв - за це повиннi вiдповiсти усi виннi, в мiру свiдомостi чи тяжкостi їх вини i наслiдкiв. Особливо за виявлених закордонних замовлень, керування i фiнансування.
  Симоненко мають рацiю, вимагаючи нон грата для посла США, що почав з навчалки (учебки) на газонi посольства для боротьби з владою, яка вручила йому вiрчу грамоту.
  
  Життя уже заставило не виконувати квапливi постанови.
  ----------------------------------------------------------------
  Та ми прийшли з новим кривим хомутом.
  Як можна без вивчення комiсiями експертiв сказати, що щось змiнюється в законах вiдносно молитов чи яких iнших виправ конфесiй?!
  У нас багатоконфесiйна держава.
  I лiберальна демократiя.
  I свiтський уклад державностi.
  
  То жлоби пiд тридцять не мають права в поливаний понедiлок бозна чим поливати незнайомих людей.
  Чи мусульмани не повиннi стрiляти пiдчас весiль в автокортежах по мiсту. Або рiзати баранiв де-будь, перед дiтьми чи просто вразливими людьми.
  А раптом дурна опозицiя надумає влаштувати молебень посеред транспортної розв'язки, чи пiд чиїмось житлом? Чи мусульмани в декiлька десяткiв тисяч в несподiваному мiсцi чи мiстi загородять площi чи якiсь iншi не передбаченi терени пiд намаз i i i питань може бути безлiч.
  
  В мiстi масовi скупчення повиннi бути, як були передбачуваними, погодженими владою i МВС - щоби не пошкодити, не перегородити транспортнi зв'язки для швидкої, мiлiцiї чи пожежної служб, чи не порвати якiсь iншi мережi або процеси мiського життя.
  
  Дивно, що панi Герман навiть не натякнула на якiсь можливi складностi для введення новинок свободи.
  Забуто, що свобода iнтернету ворогом використана для розбещення цiлого поколiння. З одночасною втратою i сорому, i навiть уяви про патрiотизм. Робиться це через тоталiтарнi ЗМI.
  Вчора нiкого не затримали за акцiї без штанiв, що планувалися завчасно i зараз мусуються iнетом, що вбивається малечi як норма в незрiлi мiзки. Оце ледве виперли служок лобi геїв, Фемен, як уже в iншi шпарини вповзають.
  
  Маємо щастя, що викрито замовникiв такого пiдступного, через втрату сорому, збочення i згуби нашої традицiї i взагалi нашої раси - iудеохристиянства i евроатлантiв, i починається зi Штатiв вiдкат вiд васальства перед двома лобi.
  То варто вчасно зорiєнтуватися i найперше дiячам релiгiї, що раптом прогнулися, забули, як вiдгукнулися на викриття Франциском лобi неадекватних, i крiм МП, усi кинулися втягувати Україну до лазарету ЕС, де нема права захистити дiтей вiд педофiлiв в законi. За смiшнi в порiвняннi i сумнiвнi вигоди економiки. З втратою поки що голодної. але вимрiяної предками Самостiйности, голодної не з нашої вини, а з нашого наївного довiр'я до всученої "демократiї".
  "Враги сожгли родную хату". Знову, через хитрiсть.
   А Гетьман все веде до Швейцарiї 2. Чому б нi, якщо ми рiвнi з iншими i зумiли пробитися через усi негаразди iсторiї до державности?..
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"