Украянин-Ок : другие произведения.

"Эксперты", Запад, Украина под макроскопом Украянина

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Нужно было бы в раздел Комментарии, но никаких не было сил экспромт нибируанского полит-поэтеса размещать... "нигде кроме как" в Поэтизмах. Ну, то ли Пешкофф, то ли... Гiркий, як старий хрiн, Козак Мамай.
    О мнении подлых людей, выросших в сырых ущельях-гадючниках СМИ злолобби апологетов мономильярда.
    Одна надежда на самолоботомию временного блока двух Лобби, когда становится системно понятной давняя коварная задумка одного из них против всех, то и против временного соратника-подельника или его вассалов... даже с него начиная, зная матчасть и внедрившись со стажем, авторитетом и доверием прежних поколений в руководство силовых ведомств.
    И смерть Героя Израиля призывает завершить дело его жизни, мирить палестинцев и евреев. Это станет центром кристаллизации мира на Планете и срочного спасения Климата (в тексте убедительные параметры свежей сводки... На тот момент. Тунгусский метеорит эфемерен как Парвус в Турции времён геноцида армян, и наверно ещё не прилетал Челябинский. Про Визит Небесна вояжёра 2029 и 2036 не мудрено забыть в суете сует насаждаемого Хаоса).
    Обама давно отработал премию Нобеля на вырост. Сноудена принимают в руководство органа честной информации. Всё путём... Путина. Справедливость требует освобождения Ассанжа и маленького капрала, пусть без права занимать прежнюю должность;(. Пожизненно:)))


  Коментар до коментарiв "незалежних" полiтолкiв. "Закорд. експерти про вiдповiдальнiсть Заходу за подiї в Українi".
  Ви будете щиро здивованi рiвнем збочення Заходу. Воно уже метастазно зачепило мiзки т.зв. "аналiтикiв".
  Два штрихи.
  - Позицiя Кузя чи Кузьо. Герой, Лiдер не Обама (з акцентом: Обама - не лiдер!). а вiйськовий злочинець сучасностi номер 1 Буш-каде. Не йдеться про те, що за минулий рiк в розбурханому Бушем вулику Iраку вбито 8800 мирних жителiв, як бжiл. Щойно 52 людини. А всього ж забрати дрони з Пакистану i з вiдкатами вiдео супутникiв вдарити по складах авто i вибухiвки з попередженням за 20хв на термiнову евакуацiю зомбi в автозаки доокола, чи в пiски!..
  - Не йдеться в усiх ремарках про вiдповiдальнiсть США, що вдруге пiсля Гiтлера зруйнували економiку СРСР i УРСР з iдеї i демпiнгом нафти Саудитiв, а говориться про те, що ще не вдалося зробити, щоби таки Самостiйну Україну Ющенка-Януковича перетворити в рабиню на українських задвiрках Заходу(!)
  _______________
  Цiкаво, як паноптикум, чи музей воскових думок... про виворiт злоббi демiургiв, патологоанатомiчну ексгибiцiю не хочеться згадувати, але доводиться.
  __________________
  Ще цiкавинка для малят.
  Таке вiдчуває тiльки нестарий аксакал Папакарло, татко Карло.
  
  Вiдчувається над несподiваною кордебалетною синхроннiстю смикiв i дригiв, диких танцiв гета
  нiби чи й справдi не пов'язаних мiж собою активiстiв, полiтолкiв, соцiологiв з необсохлим пальмовим молоком на устах, недополiтикiв-опозицiонерiв... i не тiльки цих своїх мамлюкiв, без яких, як вiдомо з прислiв'я, не бува в сiм'Ї i в сIм'ї...
  над (нiби) усiєю дiаспорою,
  над гiби усiєю демократичною свiтовою спiльнотою,
  над буцiм вiльною i людяною... МАСОЮ
  БУРАТIН, ПIВГОЛИХ ЗНИЗУ ЧИ ЗВЕРХУ П'ЄРО I МАЛЬВIН
  вiдчувається нечутно-гучне ляскання плетеного батога
  КАРАБАСА-БАРАБАСА...
  неякоби самостiйного...
  слуги лобi демiургiв
  
  ...Ну, цiла заплава-пойма... Поема;))) про тих, хто не може лiтати, але хутко повза пластуном чи оповзицiєю.
  I тiльки аксакали можуть розумiти гламурну iлюзiю того марева, марива - варива тоталiтарних ЗМI i павучо плетених мереж на грошi, вкраденi спекулянтом у британської малодухої перед злом корони.
  
  Може полiтично-поетична проза пробилася i до вашого бачення свiту?
  То шанс врятувати душi i потiм Єдиною Толокою врятувати Планету з виру збожеволiлого Клiмату. В Америцi замерз водопад Нiагара, в Австралiї плавиться асфальт. Фiлiпiни змиваються зливами. "Только в деревне Гадюкино всё по-прежнему. По Брежневу"


 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"