Козлов Александр Иванович : другие произведения.

Як активiстам-(мамлюкам не вiд народження) пити з Беркутом i "тiтоньками" вино вiд Депардя з Прем'єром i Гетьманом України

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Комментарий Козака Мамая, дополняющий блестящей догадкой и решающий парадокс, исправляя сомнительное упрощение очередными исследователями-рекламистами продуктов, укорочение известного опыта - французской, частично средиземноморской диеты долгожительства и нормального веса


   Розкрито секрет французького довголiття (властивостi сиру з певною цвiллю)
   (agravery.com Аграверi: новини сiльського господарства України)
  
  Може i так. Французи про сир знавцi. Не тiльки для посмiшки, як англосакси ЧIIИИИИЗ:)
  Але тут в нашiй кирилицi нiяк не допруть на незрозумiлу втрату щоденної столiттями iнформацiї про вино у францiї.
  Може щось змiнилося, але ж данi не за рiк, а якраз за десятки рокiв. То ось.
  У ?Мопасана чи Флобера є оповiдання про мiсцевого п'яничку. Запам'яталося, що серед площi раптом нiби натикається на невидиму стiну i таке iнше... менше з тим.
  За усi роки з того Флобера чи Монпансье, вже вони i померли, ми не зустрiчали перекладу такої фрази.
  
  ВIН ПИВ НЕРОЗБАВЛЕНЕ ВИНО!
  
  Якщо ще додамо вам сенсацiю, що французи не готують крiплених вин i усяких вiтерцiв, бiомiцинiв, чорнил чи шмурдякiв,
  то ви, є шанс, зрозумiєте той секрет.
  Попробуйте самi сухi чи пiвсолодкi вина до усього ситного, що маєте чи згадувалося, розбавити якiсною водою... з крана - бодай вiдстояну вiд iржi i хлору:( порiвну, чи навiть води бiльше вдвоє, то побачите, що усе буде краще, нiж було.
  Нi особливого потьмянiння в вищiй арифметицi, нi прикростi стравоходу... ще багато рiзного, де найактуальнiше - що вина достане вдвiчi надовше.
  
  Нi зайвого ожирiння, нi пiдвищення тиску, нi проблем у шлунку чи яких метеоризмiв. Нi поганого холестерину чи збурення у бермудському трикутнику на стику трьох агресивних реагентiв травлення - жовчi, шлункового соку i секрету пiдшлункової чи селезiнки... яка рiзниця.
  
  Може, тому шо ви розбавленням кислого вина запиваєте їжу розчином:), напоєм високої буферностi з числом кислотностi Ph, потрiбним для нормального iснування усiєї хiмiї i мiкробiологiї травлення? Так думають один Генеральний Нефахiвець двох тисячолiть.
  I потрiбною буфернiстю доброго настрою чи спокою, навiть на європлацу вiд саудитiв...
  Ага! Батько Нацiї, Атаукр, суверенний виборний Гетьман могли би на таких французьких чи грузинських умовах культури i стримання прислати крiм польових кухонь ще й вина вiд Жерара Депардя, пiд грантiю... нє, гарантiю Беркуту дотримання розбавлення. Прикладом... прИкладом, а не приклАдом. Не забути тости - Будьмо, бо ми того вартi, разом нас трохи бiльше, слава Українi, найбiльшiй країнi Всесвiту;!)
  То не наводжу лiнк, бо чули'сти самi, чи ранiше бачили фiльм вiд цигана-режисера, що червоне натуральне годиться для вiдпоювання вiд наркоти ?i пiдлитого закордонними розвiдками допiнгу агресiї, як грузинським нападникам на нiчний Цхiнвалi. Чи не такий чайок;( попили тi, що госпiталiзованi, з кийками пiд подушками? Версiя диверсiї.
  
  Вже чую суперечку, що у кiно який Жан Габен п*є не розбавлене.
  Та ж, матолку, - п'є у кiнцi обiду, коли у шлунку уже достатньо iншої води, вiд черепахової зупки, бульйону з асканiйської курiпки... гюрзи чи... во - дрофи, чи що iнше - для доведення до робочого(!) Ph=1-3 (треба уточнити, хоча ми пробiгли сторiнку пошуку з 50 артиклiв)
  ...Тiльки ж не +Гiнзбург+, баламут, той вiдомого походження галiцiянт(;?)))... Трiшки приватний аргумент. Деякi аксакали, що хоч деколи розбавляють, наприклад червоне аж чорне Пiно Нуар до рожевої Iзабели, зауважують мiж iншим, що у Гiнзбурга з Бiркiною є вельми оригiнальна дочка.Може, i на виданнi.
  I нiякi хитротилi наставники не "розведуть" їх на европлацах ламати свою країну, щоб досадити батькам i предкам, якi зi своєю традицiєю пробилися крiзь гризоти i мерзоти Iсторiї з кращими на глобусi України надрами, кадрами та успiхами в науцi i спортi!..
  
  
Володимир Олiйник про можливiсть провокацiї. Досвiд результатiв доброчинностi ЦРУ вимагає допустити можливiсть
<ххх8>