Козак-Мамай : другие произведения.

Вiдозва Козака Мамая до Майдану Ющенка i європлацiв Буша (Дополнено секретной утечкой)

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Вибачте недолiки публiкацiї. Намагайтеся вiдчути неспростовну правоту досвiдченої людини i вашого щирого батька, друга i слуги. ------------------------------------------------------------------------------------ Хорвати встояли. Вiчем-референдумом вiдстояли людяну природну СIМ'Ю. До речi, то близькi генетичнi родичi українцiв. Зустрiнете, що князь Володимир... чи Ярослав мав таких охоронцiв. Не дивота. I лявону Гетьману теж - то ж поряд з Вiкiпедiєю


Слов'яни! Ми на радiсть нашим ворогам чубимося у себе в хатi, коли треба пiдтримати хорватiв, що на референдумi намагаються захистити нашу з вами i взагалi людську традицiю i природу!..
Проти одностатевих шлюбiв бореться польська католицька спiльнота. Недавно македонцi закидали коктейлями Молотова нав'язаний Спiльною Європою парад геїв. Грузiя, здавалося, що окупована Бушем, однозначно вимела з кр...аю сподiвання збоченцiв. Останнi, нещаснi, взагалi живий щит лобi геїв, ризикують здоров'ям i швидше потребують захисту владою як хворi чи шантажованi.

А в Українi спецiалiсти, що пiдпалили пiв свiту розпалюють пожежу.
Студенти, люди. що ще нiчого не вмiють, їдять не зароблену ними їжу, не мають своїх голодних дiтей, задуренi обiцянками i грантами мiжнародних мародерiв, обдуренi брехливими ЗМI, розбещенi i збоченi порноiнтернетом намагаються видати себе за усе суспiльство.

Наразi Ющенкiв Майдан 2004 дивиться цi диверсiї на телеекранах, монiтори, то не вельми поширене в масах трудового народу.
Також i сили правопорядку i армiя дають можливiсть дурнуватим дiтям перебiситися. Вороги не дочекаються громадянської вiйни, а засланцi опозицiї , марiонетки загарбникiв повиннi вiдповiсти уже не за полiтику, а як кримiнальнi злочинцi, що для своєї i ворожої мети намагаються зробити в Українi чорну африканську провесiнь чи щоденну iракську бiйню, почату Бушами.

До виборiв який рiк. У Францiї збочена влада проiгнорувала пiвторамiльйонну демонстрацiю 26 травня. I там ця нормальна бiльшiсть законно пiдтримує iстинних патрiотiв в мунiципальних виборах та чекає аж 2017 року президентських виборiв.
Чи ж французи менш темпераментнi нiж розважливий майдан Ющенка?
Просто у них нема ворожої облоги лобi геїв золотого мiльярду.
На наших европлацах ви бачите мамлюкiв i дурникiв, що люблять галас i бутерброди задурно. Сир безкоштовний. ГМО.
Еще
<ххх8>
  • Украянин Ок http://www.rbc.ua/.../v-horvatii-segodnya-prohodit...
    www.rbc.ua
    В Хорватии сегодня проходит референдум о запрете однополых браков. В Хорватии сегодня проходит референдум по вопросу о запрете...


    НЕЧАЯННАЯ;) УТЕЧКА СЕКРЕТНОГО СЛАНИЯ neura НЕКОТОРЫМ ЛИДЕРАМ. К сожалению попало оно на подставной фейсбук подписанный якобы Гетманом. Фальшивомонетчики ещё ответят, позже. После провокаторов и предателей. Особенно если судить вредителей уже всего человечества будут комиссары ООН. За башни тройняшки, за Ирак и Африку.

    Украянин Ок

    Дамы и Господа! Проникнитесь звёздностью момента и ответственность...ю. Доброе имя в Истории приложится.

    Сначала причины. В Украине найдёте сами. В Европе:
    1-прививки Гейтса-ВОЗ-с уч.ЛедиТЮ;
    2-вскрытие работы Запада на 2финанс.еврЕ-аравийские лобби
    3-кроме несовместимости Православия с извращением и развратом детей, ещё и юридическое вопиющее противоречие. Приваси малолетки нарушается всей атмосферой общества и самими детьми, фактически - преступниками-ПЕДОФИЛАМИ!(..
    4-ТОТАЛИТАРИЗМ ЕВРОБЮРОКРАТИИ: игнорирование волеизъявления большинства Дарвина-Черчилля

    Второе: за 40лет лобби развили огромную программу, с которой борется Мазепа-Барак, но он сделал с Франциском свой нелетальный максимум... Он выбор Лобби, и заложник - кроме гламура и внешнего отпора Катастройке Горби есть его сверхзадача - Гоморра для ариев-евроатлантов (только ли: уже Японцы:(. Ему нужен F-мажор Вашего Союза, @Pontifex @MLP_officiel @Bundeskanzlerin @PutinRF @LavrovSergei @G_Zyuganov @PatriarchRussia... именно тормоз нравственности Православия и других столбовых вер. Опора, точка возврата Только @ua_yanukovych сейчас может это вскрыть.
    ...Как минимум нужен внятный намёк - тревога за детей...

    Уважить Мамлюков, европлощадных шутов, что-то подписать со следующим РЕВОЛЮЦИОННЫМ этапом совещания: @Bundeskanzlerin+@ua_yanukovych+@PutinRF!
    Большая Европа;), Полюс Северной Евразии
    Это не просто ваша Свобода, то Ход СПАСЕНИЯ (без Огласки, не загонять в угол Лобби, лучше в логово конфиденциальности) и - КЛИМАТ!(
    Ваша свобода + спасение разнообразия и равенства рас системой Полюсов ООН. И + мощный контрфорс-мажор - СРОЧНЫЙ ПОИСК СПОСОБОВ УПРАВЛЕНИЯ АТМОСФЕРНОЙ ВЛАГОЙ, достаточный инструмент для полного владения Природой и её спасения. Общая планетарна стройка, толока.
    СТОЛЕТНИЙ ПРОЕКТ СТАБИЛИЗАЦИИ КЛИМАТА.

    NEURA

     Ваша оценка:

    Связаться с программистом сайта.

    Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
    О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

    Как попасть в этoт список