|
|
||
***** Забутий смак кохання Закамянiле серце на вiки Забутий погляд дорогих очей Забутi нiжнi ночi поцiлункiв Забуте небо в зорях ясних Забуте те що тим коханням зветься Лиш тiльки очi повнi влади Лиш тiльки погляд той що враз закамянить В §§ очах побачиш все i присмерк i свiтання I бiль величний й плач небесних хмар розiрваних навпiл В §§ очах добро i зло iскрицею горять I очi тi що в небо дивляться завжди Що ждуть лиш вiдповiдi на своє увiковiченне питання Щораз у них розчарування Що вiдповiдi вiд небес небес що звуться лиш святими Їй нiколи не дiждать Когось цi очi роблять смiливiшим у сто крат А хтось вклоняється отому погляду святому Святому може нi а може й так В §§ очах добро i зло на рiвних держаться теренах Вона свята за те що горе i небесне и земне несе до скону лiт За те що смак кохання на мить прекрасну вiдчувала За те що вiдчаю в обiймах нiколи у життi не вiддавалась За те що скiльки бiд перенесла й залишилась жива За те що за руку iз смертю трималась Й за те що завжди розумiла життя i смерть то двi сестрицi не розлучнi Вона була така як всi лиш тiльки очi зовсiм не такi Завжди веселi а в них завжди те горе неземне До болю страхiтливе i страшне Вона велична є iстота за те що у життi за зло добром платила.
|
Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души"
М.Николаев "Вторжение на Землю"