Кушнарёва Анна : другие произведения.

Iдеальний студент

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:


Кушнарово§ Анни жрн-32-с

Iдеальний студент

  
   Iдеальний студент (на думку багатьох викладачiв) це - iстота, яка щиро вiрить усьому, що §й викладають на лекцiях i зазубрює навчальний матерiал дослiвно, викладачiв обожнює (тобто вважає богами в прямому i переносному сенсi), не допускає у своєму мовленнi нiчого, що може §х образити (раптом цi високоморальнi люди вирiшать без дозволу i вiдома студента залiзти на його пошту i наткнуться на неприємну для себе iнформацiю). По темпераменту така людина яскраво виражений флегматик або сангвiнiк (останнє цiнується бiльше), екстраверт, етик, по вiросповiданню - християнин православно§ конфесi§. Рiвень IQ 110 i нижче (екземпляри з вищим рiвнем iнтелекту дуже погано пiддаються дресурi вихованню).
   Iдеальний студент весь свiй час присвячує навчанню i про такi речi як хобi, вiльний час, комп'ютернi iгри нiколи не чув, "жахливу" класику соцiально§ американсько§ фантастики (Гаррiссон, Хайнлайн) навiть в руках не тримав. Алкогольнi напо§ i азартнi iгри просто ненавидить.
   Iдеальний студент це iстота, яка занесена до Червоно§ книги, адже зустрiчається ну просто надзвичайно рiдко. Деякi мо§ знайомi вважають, що iснування таких людей - мiф. Я не iдеальна студентка i я цим щиро горджусь.
  

 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"