Кузнецов Дмитрий Юрьевич : другие произведения.

Save Nadia Savchenko

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

Nadezhda Savchenko is Ukrainian soldier. She battled agianst the Russian fascists, occupied her country. She was captured, kidnapped by the Russian KGB (ФСБ) agents. The soviet veterans use her as a hostage and as a victim for the "show-trial". Nadezhda is about to die.

I feel, that all we - Russians - are guilty for this.
I still think that some of us are more guilty, than others.
I doubt if any official in any civilized country reads this..
But if so - free Nadezhda Savchenko! Do that you can do.

You may investigate the case and write a letter similar to this one.

Talking to any Russian official, you may ask: "What did you do to save Nadezhda Savchenko?"

You may trace the persons, who are killing Nadezhda, and share information about them. Some of them are listed in the Appendix.
Even if this does not help to save Nadezhda, this may help other people to avoid contacts with killers, and save some other potential victims.

Do that you can do.
Then, at the end of your life, on the question "what did you do?" you'll be able to mention your words, and to add: "Perhaps, it is not so much, done, but, still, that was me who did that."

Appendix. Savchenko list.

Savchenko list names the most dangerous and powerful Russian terrorist. The list is prepared by Nadezhda Savchenko.

Список Савченко есть перечень самых главных и наиболее опасных российских террористов, составленный Надеждой Савченко.

Путин В.В. Президент Российской Федерации
Бортников А.В. Директор ФСБ России
Володин В.В. Первый заместитель главы Администрации президента Российской Федерации
Бастрыкин А.В. Начальник Следственного комитета Российской Федерации
Маркин В.И. Руководитель управления взаимодействия со средствами массовой информации Следственного комитета Российской Федерации
Сурков В.Ю. Советник президента РФ
Плотницкий И.В. Лидер террористической организации "ЛНР"
Щукин А.В. Председатель Главного следственного управления Следственного Комитета РФ
Дриманов А.А. Начальник управления Следственного Комитета РФ по расследованию преступлений, связанных с применением запрещенных средств и методов ведения войны. 09.02.2015 возглавил Главное следственное управление Следственного Комитета РФ в Москве.
Торшин А.П. Член Совета Федерации
Дегтярев М.В. Депутат Государственной думы РФ
Пушков А.К. Глава делегации РФ в ПАСЕ
Слуцкий Л. Е. Заместитель главы делегации РФ в ПАСЕ
Нарышкин С.Е. Член делегации РФ в ПАСЕ, спикер Государственной думы РФ

Лица, ответственные за фабрикацию доказательств в ходе досудебного расследования по делу Савченко Н.В.

Почечуев А.И. Подполковник УФСБ РФ в Воронежской области
Луценко М.А. Инспектор ДПС РФ в Воронежской области
Тертишников А.А. Инспектор ДПС РФ в Воронежской области
Тройнина А.А. Капитан полиции РФ
Северилов А.В. Следователь по особо важным делам второго следственного отдела управления по расследованию особо важных дел о преступлениях против личности и государственной безопасности Главного следственного управления СК РФ
Стрижов А.А. Следователь по особо важным делам первого следственного отдела управления по расследованию особо важных дел о преступлениях против государственной власти и в сфере экономики Главного следственного управления СК России.
Маньшин Д.С. Следователь СК РФ.



P.S.
https://form.mainichi.jp/mdn/common/content.html

Dear Editor.

Many citizens and residents of various countries concern about growing of militarism, corruption and terror in Russia. In particular, we worry about live of Nadiya Savchenko.

Nadiya Savchenko, Ukrainian military officer and a member of the Ukrainian Parliament, had been kidnapped, imprisoned, delivered to Russia and illegally prosecuted by Russian corruptioners, terrorists. Recently Nadiya went on 'dry' hunger strike.
Savchenko will die in just a few days, unless this tragedy is stopped. Her death is likely to boost an escalation of the bloodshed or even a full-scale war.

Geographically, Russia is not far from Japan; the dramatic story mentioned above, surely, should be very interesting (although equally sad) for your readers.
Consider to place some publication(s) about Nadiya Savchenko at Mainichi.

Sincerely, Dmitrii Kouznetsov. 2016.03.07.

References
http://www.theaustralian.com.au/news/world/ukrainian-pilot-nadezhda-savchenko-to-embark-on-hunger-strike/news-story/22ea040ea21f905b5aa3e82d9707fca4 Ukrainian pilot Nadezhda Savchenko to embark on hunger strike. March 5, 2016 12:00AM
https://www.youtube.com/watch?v=v-thC6SrlgA Russia-Ukrainian pilot on trial: Nadezhda Savchenko goes on hunger strike. FRANCE 24 English. Mar 4, 2016.
https://www.yahoo.com/news/ukrainian-pilot-tell-russian-court-free-watch-starve-115414479.html Ukrainian pilot to tell Russian court: Free me or watch me starve to death March 4, 2016.
https://www.youtube.com/watch?v=5XqOraYGQE0 Sasha Sotnik. МОСКВИЧИ - Н. САВЧЕНКО: "ЖИВИ, НАДЯ!.." Mar 5, 2016. На вопрос, "сочувствуете ли вы украинской летчице Надежде Савченко или - напротив - поддерживаете сторону российского обвинения", большинство опрошенных выступило на стороне Н. Савченко, особо отметив заказной и сфабрикованный характер этого дела. "Телевизионные патриоты" остались в меньшинстве. Часть опрошенных ничего не знает об этом деле, поскольку "не смотрит телевизор" или "не интересуется политикой".
http://grani.ru/Politics/Russia/Politzeki/m.238357.html Судья Мосгорсуда Андрей Мохов признал законным продление ареста Надежде Савченко до 13 мая. Об этом сообщает корреспондент "Граней" из зала суда. 25.02.2015.
http://mizugadro.mydns.jp/t/index.php/Мохов_Андрей_Валерьевич
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"