Крок Лера : другие произведения.

Вогнеходіння, або Літературне об"єднання "Кобзар" на "трипільському колі".

"Самиздат": [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  
  
  Вогнеходіння, або Літературне об'єднання 'Кобзар' на 'Трипільському колі'.
  
  Фестиваль 'Трипільське коло' - насправді найпозитивніша подія цього літа. І це насправді вільна територія від алкоголю та тютюну. Проте, емоційні барви зовсім не втратили своє яскравості. Багато вогненно поезі, динамічно музики, пристрасного танцю, чарівного полум'я та безліч чого іншого назавжди залишиться у пам'яті учасників та гостей фестивалю.
  
  
   Всеукранській організаці 'Кобзар' також довелося долучитися до цього свята. Проте, всупереч звичаю, на цей раз Літературне об'єднання завітало на фестиваль не тільки з чудовими віршами, а й ще зі справжнім полум'ям. Розжарені вуглини багаття запрошували не лише цікаво провести час в дружньому колі, але і пройтися по ним босоніж. Тренінг вуглеходіння був організований друзями ЛО 'Кобзар' - членами кивського клубу "Гориця". Сергій Веретюк - справжній майстер слав'яногорицько боротьби зумів провести крізь полум'я майже 150 бажаючих учасників тренінгу.
  
  
  - Чесно кажучи, ми не очікували тако кількості сміливців. Ну 10 чоловік, ну 20. Але ж не 150 - 200! Це був перший масовий тренінг зовсім не підготовлених людей. Коли група зібралась, я був впевнений, що як тільки дійде справа до вуглеходіння, від бажаючих залишиться ледве 5 - 6 чоловік. Але - усі 30 - 50 хвилин підготовки витримав кожний з тих, хто до нас прийшов. Та кожний зміг пройти крізь полум'я та вугілля. Деякі зробили це 2 - 3 - 4 разі. - Прокоментував подію Сергій Веретюк.
  
  
  - Так, це було дуже чудово та цікаво! - Розповіла Юлія Червінська, представник видавництва 'Грані-Т'. - Звісно, ми запросили колектив ЛО 'Кобзар' на 'Трипільське коло', як наших друзів та партнерів, але ми не очікували такого великого дійства. Справжнє величезне багаття спочатку налякало, потім привабило, а потім притягнуло до себе. Ще й вірші під час ціє поді лише додали урочистості та дивовижності.
  
  - Якщо ця казковість, яку привезло ЛО 'Кобзар', є підтримкою вітчизняного фентезі, то можна з певністю бути спокійним: укранське фентезі отримає свій найдостойнішій розвиток. Ми у захваті! - поділилась враженням представник журналу 'Дніпро'.
  
  - Коли нас запросило видавництво 'Грані-Т' на цей фестиваль у якості учасника літературного майданчику, ми сильно задумались. А с чим ще можна прихати, окрім як з віршами, прозою та літературними конкурсами? - Розповів голова ВГО ЛО 'Кобзар' Дмитро Папета. - За три дні фестивалю, гості вже достатньо наслухалися прекрасних текстів та трохи втомились від різноманітних конкурсів та вікторин. Дуже хотілося х чимось розважити. Чимось таким, щоб кожний запам'ятав на все життя цю подію. Та нам вдалося знайти вірне рішення. На щастя, наші друзі - кивський клуб 'Гориця', дали свою згоду, та організували на майданчику справжню казку. Кожний, хто завітав до літературно сцени у цей час, отримав яскраві враження на все життя.
  
   Ще було б непогано розповісти про кожного, хто зміг долучитися до вуглеходіння, показати його обличчя під час подорожі босоніж по майже двохметровому багаттю, його захват, гордість, здивування, сльози радості... Але ж таких було так багато, що навіть об'єктив фотоапарату не зміг вмістити усіх гостей літературного майданчику.
  
  - Це тільки початок. - Завірила учасників фестивалю Лера Крок, заступник голови ЛО 'Кобзар'. - Укранське фентезі - справжнє диво сучасно літератури. Ми повинні допомогти йому розгорнутися на повну силу. А тому запрошуємо усіх на перший фестиваль укранського фентезі 21 - 22 серпня у Кивську фортецю, під час якого кожен гість відчує себе головним героєм казки.
  
  
  Кіра Корнеєва.
  
  
  
   []
  подготовительный треннинг
  
  
   []
   На углях Игорь Нечипоренко, председатель киевской обл.организации ЛО "Кобзарь"
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
Э.Бланк "Пленница чужого мира" О.Копылова "Невеста звездного принца" А.Позин "Меч Тамерлана.Крестьянский сын,дворянская дочь"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"