Лозынський Иван Марянович : другие произведения.

Думки

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:


ДУМКИ

подiленi на днi бо тiльки нiч може перервати думку, хоча сни бувають її продовженням.

Як добре що цього нiхто не прочитає.

(думка замiсть епiграфа)

День перший

  
   Нiколи Такого не бачив. Нi я багато чого не бачив, але щоб могло бути Таке! Весь час живий, грайливий... Все слова закiнчились, навiть не розпочавшись, мою unusual думку обiрвано. "Nothing unreal for unusual mind". - вже не про мене. Нiхто мене не зрозумiє поки не побачить Його. Нi просто "нiхто мене не зрозумiє". Але хiба може бути Таке в наш прозаїчний час. Знову помилка - наш час не прозаїчний коли є Таке. Хоча при чому тут час. Вiн iснував завжди. Це Його бачачи митцi. Вони наївнi думали що до них прийшла Муза. Просто їм не хватало слiв, а може смiливостi щоб розповiсти про Нього. А менi вистачило. Хоча цього нiхто не прочитає.
   А може це i добре, що цього нiхто не прочитає.
  

Думки не редагують

(бо тiльки так я зможу розповiсти про Нього)

День другий

  
   Я вiдiйшов вiд перших вражень i можу щось писати. Я мушу щось написати щоб не зiйти з глузду. Маю визнати свою фобiю - я боюсь втратити розум.
  
  

(без епiграфа бо i так не зможу нiчого написати)

День третiй

День четвертий

   Писати про що-небудь Думати про що-небудь. Я не маю права думати про Нього. Треба щоб швидше настав
  
  

День п'ятий

   Я побачив свiтло в кiнцi тунелю. Я знаю вихiд. Я виллю душу на папiр i сховаю щоб цього нiхто не бачив. Мене i так нiхто не зрозумiє. Донедавна я б i сам не повiрив... але це сталося, значить це мало статися i це мав бути я. I розповiм про це я бо значить менi судилося розказати всiм i нiкому про те, що я знаю. Менi стане легше, хоча я шукаю не цього; весь цей маразм я пишу для того щоб розповiсти про Нього, i щоб хтось менi повiрив, хоча знову згадую, що цього нiхто не прочитає. Напевне варто i менi не перечитувати, бо думки не редагують.
   Думки ллються одна за одною i не дають спокою. Думка заставила людину вигадати комп'ютер, i вона заставляє мене це робити; я хочу нарiкати на неї, але маю їй дякувати. Не можна розповiсти про те, чого не осмислюєш, тому я про розповiм про те, що станеться завтра.
  
  
   Будь-що може стати реальнiстю,
   коли в нього вiрити

(не з "Матрицi").

День шостий

   Вiн такий живий, справжнiй. Як я його побачив? Як Вiн вмiстився в такому тендiтному...
  

Зроблю великий ковток повiтря

День сьомий

   Великий, грайливий згусток життєвої енергiї. Джерело, що завжди б'є притягує, вбиває...
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
   P.S.
   Я розумiю наскiльки не змiг розповiсти про те, про що й не змiг би розповiсти, не хотiв, але мусив, що само рвалося на волю, i розiрвало б мене, коли б його не випустив.
  
  
  
  
  
  
  
   1:10:55 недiля, 4 квiтня 2004 р. Лозинський I. М.
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"