Marillion : другие произведения.

Обмiн радниками

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Байка про те, як Нємцов став радником...

  ...У лiсi панувала повна тиша, вiд якої вже починало свербiти у вухах. Десь вдалинi у чорнiй темрявi ночi з'явився свiтлий обрiй, що почав наближатися i бiльшати, окреслюючи початок нового дня. Але нiч не збиралася здаватися так просто, i опиралася усiма силами.
  Нарештi на обрiї потихеньку почало сходити сонце, вириваючи з володiнь темряви невеличкий дерев'яний мiст. У вранiшнiй димцi з'явилося декiлька постатей, що вiдразу ж завмерли i почали мовчки спостерiгати, напружено вглядаючись у далину.
  
  Раптом почулися легкi кроки, i на iншiй сторонi рiчки з'явилася людина. Ступивши на край моста, чоловiк зупинився i почав нервово прислухатися. Неподалеку злетiв великий птах, трохи покружляв i зник за кронами дерев.
  Вiд групи незнайомцiв, що тихо сидiли у засiдцi, вiддiлилася чорна постать, i рушила прямо до моста. Ступивши на нього, один напроти одного на вiдстанi у кiлька десяткiв метрiв опинилися два чоловiки.
  
  - Все в порядке? Он у вас? - спитав незнайомець, що прийшов першим.
  - Да, мы готовы, можно начинать, - вiдповiла постать напроти.
  - Сначала покажите его, - недовiрливо сказав перший.
  
  Другий подав знак, i бiля моста з'явилися ще три фiгури.
  Оглянувши їх, перший залишився задоволеним, i пiдняв вгору праву руку. Раптом почулися шаги, i до нього пiдiйшли два чоловiка. Подивившись, чи все гаразд, з кожної сторони вiддiлилося по двi фiгури, i пiшли назустрiч.
  Зблизившись на вiдстань у пару крокiв, вони зупинилися, i глянули в обличчя один одному.
  
  - Значит, это и есть Игорь Бакай? - запитав голова адмiнiстрацiї Президента Росiї Владислав Сурков.
  - Что-то ваш на Немцова не больно похож, - вiдповiв Юрiй Луценко.
  - Юр, да это же я! - не витримав Борис Нємцов. - Мы ж вместе на Майдане были, ты что, забыл?
  
  Луценко ледь посмiхнувся, i сказав:
  - Все по-честному, как и договаривались. Мы вам ДУСю, вы нам - Союз правых сил.
  Полоненi зробили пару крокiв, i помiнялися мiсцями.
  - Ну, заезжайте в гости, - запросив Луценко.
  - Обязательно, - напружено вiдповiв Сурков, оглядаючи Бакая. - Я передам ваше приглашение Владимиру Владимировичу.
   Чоловiки розвернулися, i обережно рушили до своїх. На iншому березi Бориса Нємцова вже чекала робота...
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"