Marillion : другие произведения.

Секретна операцiя опозицiї

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    У землянцi було темно i тягнуло сирiстю, але люди, що тут зiбралися, не звертали на це уваги...

  У землянцi було темно i тягнуло сирiстю, але люди, що тут зiбралися, не звертали на це уваги.
  Головуючий був як завжди мрачним i зконцетрованим. Напружено оглядяючи присутнiх, вiн деякий час розмiрковував, i нарештi оголосив засiдання вiдкритим.
  - Что ж, приступим, - нарештi сказав вiн. - Итак, каковы наши успехи по внедрению в новую власть?
  
  Першим слово взяв вiдомий у всьому свiтi оратор, кавалер ордену Варвари Великомученицi Нестор Iванович Шуфрич.
  - Ми маємо грандiознi успiхи, Вiктор Володимирович, - почав вiн. - Учора нам з боями вдалося вiдбити пiд Закарпаттям одного з наших провiдних губернаторiв Iвана Ризака. Пiд час операцiї до лiкарнi потрапило три бойовi одиницi противника. Моя робота, - самодоволено посмiхнувся Нестор, - їх усiх контузило пiсля того, як я зачитав їм усi права, якi вони мають при розмовi зi мною. Один ще досi в реанiмацiї. Ось така школа Верховного Суду!
  - Как себя чувствует агент и готов ли он к дальнейшему выполнению операции? - запитав Вiктор Медведчук.
  - Поки ми розмiстили його пiд фальшивими документами у однiй iз мiсцевих лiкарень, - вiдповiв Шуфрич, - але потрiбно деякий час пересидiти, поки все не затихне. Ворог проявляє неабияку активнiсть i з'являється у тих зонах, де ми не передбачали. Цi терористи з "Пори" вже зовсiм очманiли - мене без гриму зараз у Київ просто не пускають. До того ж, противник узяв нашi головнi стратегiчнi об'єкти - мiлiцiю, армiю i СБУ.
  
  - Как сейчас обстоят дела со связью с подпольем? - неозброєним оком було видно, що головуючому все це зовсiм не подобалося.
  - Тут ми теж маємо невеликi труднощi, - вiдповiв екс-мiнiстр МВД Бiлоконь. - На днях Турчинов вiдрубив нам секретний зв'язок, зараз намагаємося домовитися з Київстаром про кодований канал. Цей напрямок потрiбно трохи простимулювати для швидкостi прийняття позитивних рiшень...
  - Хорошо, мы пришлем деньги, - зкривився Медведчук. - Что у нас с обманными маневрами?
  - Все прошло гладко, - вiдповiв Григорiй Суркiс, - Купил билеты на футбол обеим президентам. Никто даже не заподозрил, что чип спрятан у Данилыча в шапочке. Весь компромат на правительство передали российскому пресс-атташе в Албании.
  - Наконец-то хорошие новости, - незважаючи на слова, Вiктор Медведчук залишався похмурим. - На этом заседание предлагаю закрыть, следующая встреча, как обычно, через неделю в это же время. Явка для всех обязательна.
  
  Головуючий замислився, а опозицiонери почали збиратися i по одному залишати землянку.
  Раптом Медведчук пiдняв голову, i сказав:
  - А вас, Кремень, я попрошу остаться!
  У нього в головi вже визрiвав генiальний план...
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"