Marillion : другие произведения.

Засiдання уряду

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Наступного дня пiсля призначення Юлiї Тимошенко на посаду прем'єр-мiнiстра новий уряд почав готуватися до першого засiдання...

  Наступного дня пiсля призначення Юлiї Тимошенко на посаду прем'єр-мiнiстра новий уряд почав готуватися до першого засiдання.
  
  Ще зранку навколо Кабмiна почали ставити свої намети Юрiй Луценко та Микола Томенко.
  - О, Юра, привiт! - привiтався Томенко, - Як настрiй? Ще нiкого не люстрував своїм портативним люстратором ПЛ-1?
  - Та нi, ми вчора з хлопцями цiлий день за одним депутатом по всьому мiсту ганялися. Хотiв по Києву дiоксин розбризгати, ледь спiймали потвору. Вже на недiлi розскажу, хто i як Ющенка отруїв.
  - А ти молодець! Бачу, швидко призвичаївся до нової роботи.
  - Нiяких проблем! Луценко готовий працювати в будь-якому мiсцi, яке призначить Президент!
  
  Раптом мiнiстри почули рокiт моторiв, i до Кабмiну пiд'їхало декiлька вiйськових вантажiвок, з яких повилазили вояки i почали встановлювати вiйськовi намети для нового мiнiстра оборони Анатолiя Гриценка. Неподалiк ставили польову кухню.
  - О, ти диви - Толiк теж часу не гаїть, - зрадiв Томенко, - Їжа! От тепер ми заживемо!
  Тут показався i сам Гриценко.
  - Привiт, хлопцi! Червоненка не бачили?
  - Нi, поки не було, - вiдповiв Луценко.
  - Окей, якщо побачите - скажiть, що я його шукаю. До намету потрiбно телефонну пару кинути, я iз штабом зв'язатися не можу, - кинув Гриценко i побiг до польової кухнi.
  
  Зненацька на вулицi почулись спiви - до Кабмiну у повному складi весело пiдходило Мiнiстерство культури. На чолi колони йшли Оксана Бiлозiр i Тарас Петриненко, за ними - Олександр Пономарьов, Руслана, Славко Вакарчук i Марiчка Бурмака, якi спiвали: "Україно, Україно!".
  - А ну, заспiваймо: разом нас багато, нас не подолати, - скомандував Петриненко.
  "Ми не бидло, ми не козли!...", - рознеслося на Печерськом.
  
  - Оце красота! - задоволено посмiхнувся Микола Томенко, - Слухай, Юрко, а у тебе в наметi є колонки? Я тут вчора на Петрiвцi купив новий збiрник "Помаранчевої революцiї", якiсть мiксу потрiбно перевiрити. Я ж дi-джей революцiї, чи так собi? - засмiявся вiн.
  - Та вже поставив. Без "Рамштайна" на цiй роботi нiяк не можна, генерали не зрозумiють. Їх одним словом "люстрацiя" вже просто так не налякати...
  
  Тут перед Кабмiном, вся у помаранчевому одязi, з'явилася прем'єр-мiнiстр України Юлiя Тимошенко.
  - Привiт усiм, друзi! - весело привiталась Юля. - Iдемо в мiй намет, час починати.
  
  Уряд органiзовано вирушив на перше засiдання...
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"