Marillion : другие произведения.

У пошуках опозицiї

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Вiдразу по поверненнi Хведоровича з вiдпочинку на єгипетськiй дачi у Москвi Партiя Регiонiв вирiшила зiбратися у Донецьку...

  Вiдразу по поверненнi Хведоровича з вiдпочинку на єгипетськiй дачi у Москвi Партiя Регiонiв вирiшила зiбратися у Донецьку i провести з'їзд для пiдведення пiдсумкiв виборчої кампанiї.
  
  На велику радiсть прихильникiв екс-прем'єра, на з'їзд були запрошенi як накращi представники СДПУ(о), так i осередки ультраправої опозицiї у особi Корчинського i Вiтренко.
  
  Вступне слово узяв Хведорович.
  - Дорогие товарищи! Я знаю, как нелегко вам было бороться на протяжении последних месяцев. Оранжевые крысы думают, что победили нас, но они глубоко ошибаются - мы уходим в жесткую оппозицию к новой власти! С нами Шуфрич, с нами Витренко, и потом эта... как ее... Элис... А кто такая Элис? - тут Хведорович раптом забув текст виступу i розгублено подивився на Ганну Герман. - А что это за девочка, и где она живет...
  Обличчя Хведоровича випромiнювало iнтеллектуальне страждання.
  - Короче, с этой минуты мы все становимся оппозиционерами, и эти оранжевые козлы наконец-то узнают, кто мешает им жить! - зiбрався з думками Хведорович, але по реакцiї залу зрозумiв, що вийти з честю iз складного становища йому так i не вдалося.
  
  - Тарасик, ты же идешь со мной в оппозицию? - з надiєю спитав Хведорович свого колишнього начальника штабу.
  - Розумiєте, Вiктор Федорович, - раптом чогось злякався Чорновiл, - в мене залишилася купа роботи у Парламентi, я так просто не можу її кинути, а то без мене всi новi закони поприймають...
  Хведорович аж побiлiв, але якось стримався. Опанувавши себе, вiн звернувся до Нестора Шуфрича.
  - А ты, Нестор? - спитав вiн.
  - Еее..., - протягнув Нестор Iванович, - я обома руками за, але в мене теж багато роботи. Завтра у Калiфорнiю вилiтаю, не вiдпочивати, не подумайте нiчого поганого. Мене разом iз швейцарськими адвокатами запросили у Верховний Суд США для захисту Майкла Джексона. Складна справа... Вибачте, шеф... - Нестору чомусь стало зовсiм не зручно, чого за ним ранiше не спостерiгалося.
  
  Iншi представники партiї Регiонiв теж почали ховати очi, i їхнiй лiдер нарештi починав усе розумiти.
  - Вiктор Федорович! - раптом закричала Наталя Вiтренко. - Все прогрессивные социалисты всецело Вас поддерживают и мы как никогда готовы идти в жесткую оппозицию вместе с Вами!
  - И мы! - засяяв посмiшкою Дмитро Корчинський.
  Нова опозицiя вже була сформована...
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"