Мориляк Мирослав Васильович : другие произведения.

Урок

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  ДОРОГI ДIТИ!
  Дозвольте привiтати Вас з Днем знань, який вiдзначається 1-го вересня!
  Кожен дорослий знає, що дитинство - найкраща пора життя, а школа - це початок життєвого шляху людини. Саме в школi закладаються основи загальноосвiтнiх, культурних та правових знань, а також навичок, якi необхiднi кожнiй людинi в §§ дiяльностi. Завжди пам"ятайте, що Ваша правомiрна поведiнка в школi, вдома, на вулицi, серед однолiткiв є запорукою безпеки та успiшностi в життi. Будьте обачними в сво§х дiях, не вчиняйте протиправних дiянь та застерiгайте вiд цього iнших. Не забувайте, що працiвники мiлiцi§, захищаючи кожного хлопчика, кожну дiвчинку, як сво§х власних дiтей. Учiться розуму в школi, мудростi в книгах, вихованостi й слухняностi у батькiв та набувайте необхiднi знання для майбутньо§ професi§. Нехай це стане для Вас головною метою поки не пролунає останнiй дзвiнок. Пам"ятайте, що вчителi, батьки, правоохоронцi завжди будуть вам у цьому допомагати. Ми вiримо в нашу молодь i переконанi, що Ви станете освiдченими, вихованими, законослухняними громадянами своє§ кра§ни.
  Iз святом Вас дорогi дiти, учителi та батьки! У добру путь до кра§ни знань!
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"