Мошенница : другие произведения.

Моя мелкая зараза

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  - Стiй гадость!!!
  - Ага щас!!! Я шо схожа на самоубiйцу???
  - Зараз ти в мене будеш просто трупiком, Маленька зараза!!!
  - Розмiчтався. Я так просто в рукi такому озабоченому гамадрiлу недамся.
  - Ну всьо! Сама напросилась! - на цьому словi я оказалась на плечi Макса - Що догралась малявка?
  - Вiдпусти мене ошибка еволюцiї- кричала я звисаючи вниз головою на плечi парня.
  - Не. Ти догралась. Я скiльки терпiв твої виходкi Маш, но тепер менi терпець урвався. Ти будеш наказана - сказав цей гоблiн i вдарив по моїх нижнiх 90.
  - Ах ти ж, сволоч. Ти шо це робиш? Ти шо взагалi страх втратив? Вiдпусти мене негайно!!!
  - I це менi говорить та яка наданий момент звiсає вниз головою на мому плечi... Тобi самiй не смiшно?
  - Ах ти ж зараза. Якщо ти мене зараз же невiдпустиш то я вкушу тебе за сраку!!!
  - То ти оказується в нас мазохiстка, а я i незнав - заржав во весь голос Максiм.
  - Замовкни сволоч!!!
  - Маш давай так. я тебе зараз вiдпускаю тiльки пiсля того якщо ти пообiщаєш перестати вести себе як маленька дитина???
  - Добре
  - Поклянись!
  - Клянусь - поклялась я схрестивши пальцi. Ну i iдiот знайшов кому вiрити)))
  
   А ранок обiщав бути спокiйним.Проснувшись в 9 год ранку, як завжди пропустивши першу пару. Да я ше та студентка, менi до порядної студенткi, як до китая пiшкi.
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"