Мошенница : другие произведения.

Влюбись в мене, якщо осмiлишся...

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    - Я тебе кохаю!!! - А я тебе не... I шо менi??? - Як ти можеш так??? - Легко i ненапрягаючись!!! ти знав скiм зв'язувався. Тому не хар мене. - Сука!!! - Дякую за комплiмент...

  - Я тебе кохаю!!!
  - А я тебе не... I шо менi???
  - Як ти можеш так???
  - Легко i ненапрягаючись!!! ти знав скiм зв'язувався. Тому не хар мене.
  - Сука!!!
  - Дякую за комплiмент...
  
  Да я знаю шо дуже жестока, але нечого з цiм зробити неможу. Я не завжди була такою. Колись я була iнша. Наiвна дурочка яка вiрила в принца на бiлому конi, але реальнiсь оказалась куда хуже нiж я гадала. Вона просто взяла i зламала мене. Зробила такею яка я є на даний момент.
  5 рокiв назад мене зрадив мiй коханий хлопець з моєю кращою подругою. Це я пiзнiше взнала,що вони вже давно крутили роман поза мею спиною i всi це знали крiм мене. Вони просто нехтiли правдою розбити в менi вiру в чистi i свiтлi почуття. Думали шо я з часом все сама побачу i я побачила. Прийшовши одного разу в гостi без попередження до свого коханого, так називається хтiла йому сюрприз зробити. А як виявилось сюрприз оказався не для нього,а для мене.
  В квартиру я потрапила завдяки своїм ключам, якi менi дав Костя (так звали мого коханого). Зайшовши в середину я почула якийсь шум з спальнi, дверi були не зачиненi i я легко заглянула всередину. Краще я це не робила. Картина яка предстала мому взору, ввела мене в ступор. Моя подруга гола i мiй парень займаються сексом на нашому лiжку. Вони так були захопленнi один одним шо навiть непочули як я зайшла в квартиру. Слiз небуло, була тiльки ненависть i жажда помсти. Я не робила розборкиi нечого в тому родi. Я просто взяла помаду i написала на шкафу в прохожiй побажання ним щасливого життя i багато дiточок, ну тiльки матерними словами. Розвернулась i пiшла з нихнього життя в нове, де не буде не того казла i теї сукi.
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"