Николаевская Татьяна : другие произведения.

Перед учением

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  Молитвы разные
  
  Для получения хороших результатов труда
  
   Господи Иисусе Христе, Сыне Божий, помилуй мя грешную (ого). (Три раза).
   Отрицаюсь от тебя сатана. От дел, суждений, служб и ангелов твоих (плюнуть 3 раза)
   Кровию Господа Иисуса Христа отойди от меня сатана (читать три раза).
  
  Верю, люблю и служу одному Господу Иисусу Христу и пусть будет на всё его воля высшая.
  
   Пред учением. Преблагий Господи! Низпосли мне благодать Духа Твоего Святаго, дарствующаго и укрепляющаго душевные силы, дабы, внимающее преподаваемому мне уче-нию, возрос Тебе, нашему Создателю, во славу, родителям же моим на утешение, Церкви и отечеству на пользу.
  
   Царю Небесный, Утешителю, Душе истины, Иже везде сый и вся исполняяй, Сокро-вище благих и жизни Подателю, прииди и вселися в ны, и очисти ны от всякия скверны, и спаси, Блаже, души наша.
  
   Создателю и Содетелю человеческого рода, Дателю благодати духовныя, Подателю вечного спасения, сам, Господи, посли Духа Твоего Святого с вышним благословением на вещь сию, яко да вооружена силою небесного заступления хотящим ю употребляти, помощ-на будет к телесному спасению, и заступлению и помощи о Христе Иисусе Господе нашем. Аминь. (Кропить 3 раза).
  
   Господи, благослови. (Три раза).
  
   Господи Иисусе Христе, Сыне Единородный Безначального Твоего Отца, Ты рекл еси пречистыми усты Твоими: яко без Мене не можете творити ничесоже. Господи мой, Госпо-ди, верою объем в души моей и сердцы Тобой реченная, припадаю к Твоей благости: помози ми, грешной (ому), сие дело, мною начинаемо, о Тебе Самом совершити, во имя Отца и Сына и Святаго Духа. Аминь!
   Слава Отцу и Сыну и Святому Духу (3 раза). Аминь!
  
   Господи Иисусе Христе, Сыне Божий! Ты - Свет, Ты - бессмертен! Ты - мой Отец,
  моя Мать, мой любимый Друг, мой Гид, моё Мировоззрение. Ты все знаешь. Ты - Мир. Ты - Благословение. Ты - Любовь. Ты - Всемогущество. Ты - милосердие. Слава Тебе, Боже!
  
   После учения. Благодарим Тебе, Создателю, яко сподобил еси меня благодати Твоея, во еже внимати учению. Благослови моих начальников, родителей и учителей, ведущих меня к познанию блага, и подаждь мне силу и крепость к продолжению учения сего.
  
   По окончании всякого дела. Исполнение всех благих Ты еси, Христе мой, исполни радости и веселия душу мою, спаси мя, яко един Многомилостив. Слава Тебе, Боже! Слава Тебе Боже! Слава тебе Боже!
  
   Помяни, Боже мой, во благо мне все, что я сделала (лал) для народа сего!
   Но яко разбойник исповедаю Тебе: помяни меня, Господи, во Царствии Твоём.
  
   Огради мя, Господи, силою Честнаго и Животворящаго Твоего Креста, и сохрани мя от всякаго зла.
  
   Моли Бога о мне, святая угоднице Божия, Татиано ( свой святой ), яко аз усердно к тебе прибегаю, скорой помощнице и молитвеннице о душе моей.
  
   О, всесвятый Николай Угодник, преизрядный Господень, тёплый наш заступниче, и везде в скорбех скорый помощниче! Помоги мне грешной и унылой в настоящем сем житии, умоли Господа Бога даровати ми оставление всех моих грехов, елико согрешила от юности моея, во всем житии моем, делом, словом, помышлением и всеми моими чувствы; и во ис-ходе души моея помози ми окаянной, умоли Господа Бога, всея твари Содетеля, избавити мя воздушных мытарств и вечнаго мучения: да всегда прославляю Отца и Сына и Святаго Духа, и твое милостивное предстательство, ныне и присно и во веки веков. Аминь.
  
   Преблагий Господи, благодарю Тебя, что по великой милости своей Ты не отнял у меня за грехи разум (читать ежедневно).
  
   Молитва иконе Богоматери "Державная". О миразаступнице, Матерь Всепетая, со страхом, верою и любовию припадающее перед честною иконою Твоею Державною, усердно молим Тя: не отврати лица Твоего от прибегающих к Тебе, умоли, милосердная Матерь Све-та, сына Твоего и Бога нашего, сладчайшего Господа Иисуса Христа, да сохранит державу нашу в благоденствии, да избавит нас от междоусобныя брани и укрепит святую Церковь нашу Православную, да незыблему соблюдет ю от неверия, раскола и ересей. Не имамы бо иныя помощи, не имамы иныя надежды, разве Тебе, Пречистая Дево: Ты еси всесильная хри-стиан Заступница перед Богом, праведный гнев Его умягчающая. Избави всех, с верою Тебе молящихся, от падений греховных, от навета злых человек, от глада, скорбей и болезней. Да-руй нам дух сокрушения, исправление греховныя жизни и оставление согрешений наших, да вси благодарне воспевающее величия Твоя, сподобимся Небесного Царствия и тамо со всеми Святыми прославим пречестное и великолепное Имя в Троице славимого Бога, Отца, Сына и Святого Духа. Аминь.
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"