Нивировская Анастасия Александровна : другие произведения.

Надiя

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  Вiн стояв мовчки, тулився до дверей в тамбурi. Я дивилась на нього, не проронивши нi слова. Ми просто стояли i палили. Дим потрапляв до наших легенiв i з напругою вилiтав назовнi, створюючи своєрiдну завiсу. Я б нiчого не побачила i просто пiшла б далi, гуляти по вагонах, якби вiн не пiдняв очi.
  Люблю дивитись людям в очi. Нi. Не так. Люблю роздивлятись очi iнших людей. У кожного рiзнi. Жодного повтору. Це справжня магiя. Я можу побачити в них океанськi хвилi чи пекуче полум*я, чи статичнiсть, спокiй. В його очах був бiль. Я вiдчула його шкiрою, не могла протистояти. Вiн поглинув мене.
  I його вiн теж поглинув: його чарiвнiсть, красу, жагу до життя, його посмiшку, бажання - все цiлком. Ми палили.
  В мо§й сумцi завжди можна знайти шматок папiру i щось, чим можна писати. Його очi кольору кобальту принесли менi натхнення. Я не писала бiльше нiж два роки, а тут рядки кружляли в головi, вже готовi. Вiн сканував мене.
  Остання тяга диму, фiнальнi слова в заключному рядку. Вiддаю йому папiрець. Читає, напружує брови.
  - Звiдки?
  - Просто вiдчула...
  Заглядаю останнiй раз в очi кольору кобальту. Там є щось, крiм болю. Щось нове. Щось, що врятує його, врятує нас, всiх врятує.
  Надiя.
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"