Оксанич Антонина : другие произведения.

Кришталевi краплини

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  Чи бувають випадковi зустрiчi? Не знаю. Але бувають такi зустрiчi, якi ти нiколи не забудеш...
  Капає лiтнiй дощ нам на обличчя i нi один з нас навiть не уявляє, що трапиться увечерi...
  Розповiдi про Петербург, мистецтво, музику, фотографiю, живопис - ми розчиняємось у цьому...
  Минає декiлька днiв i я вже не можу жити без нього...
  Знову капає дощ по даху, звучить музика природи, мiсяць свiтить у вiкно, а я не можу спати, не можу пропустити, загубити хоча б хвилинку проведену з ним...
  I так проходили безсоннi ночi i так розлуки розривали моє серце.
  Притуляюсь до його теплого тiла i не знаю, вiн є чи його немає?
  Краплина, нi це сльозинка мого смутку, моєї скорботи, моєї печалi i мого безмежного щастя... я кохаю i боюсь, страшенно боюсь, що нашi почуття обiрвуться, розiб"ються на тисячi, мiльйони кришталевих краплинок...
  Пророчi слова...
  Та все ж - це була чудова iсторiя i я вдячна за неї... *** Ранок, новий ранок мого життя. Їду на своєму авто, слухаю музику, вiдчуваю швидкiсть i розумiю, що хочу бути жiнкою, коханою жiнкою. Життя... чого ти варте? Знову питаю себе i не знаю вiдповiдi. Любовi, щиростi, милосердя i спiвчуття варте життя... i хочеться плакати, бо вiдкривається серце цiлому свiту. I знову, як в перший раз, нiби ти забув про головне, нiби вийшов iз темряви...Господи, любов варте життя... 2007 р.
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"