Панько Александр Григорьевич : другие произведения.

Мєчта iдiота

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Это просто мечта... Каждый раз, когда дело касается учебы - хочется разыграть эту мини-пьесу вживую. Написано на простом украинском языке. По моральным соображения не рекомендуется читать произведение людям до 16 лет.

Мєчта iдiота

Дiйовi особи:

Лаборант - бородатий лаборант з претензiєю на вчену степень.
Бабак, Iхтенко - ленивi студенти.
Панько - дуже ленивий студент.
Iншi студенти - стадо злих та сонних юнакiв.

Дiя вiдбувається в лабораторiї звичайного мiсцевого Виправного (а може i Вищого) Учбового Закладу

Дiя перша i остання

Залемзана лабораторiя, в кривоподiбний ряд стоять столи. На столах непристойнi студентськi написи та самi студенти. В кутках стоїть лабораторне приладдя - кiлька недоломаних осциляторiв й генераторiв сигналiв. Студенти всi соннi й злi вiд того, що їх примусили зранку крутити ручки осциляторiв. Лицем до студентiв сидить лаборант - досить молодий, але вже оброщений бородою чоловiк. Перед ним журнал вiдвiдувань. Лаборант готовиться робити перекличку, взявши в руки покусаний олiвець, називає прiзвища студентiв.

Лаборант. Бабак?
Бабак. Єсться...

Студенти оживилися, вже лунає тихий шепiт. Всi дiстали свої мобiльнi телефони, журнали "Футбол", "Мой Компьютер", "СПИД-ИНФО" та iншу лiтературу, яка зазвичай використовується студентами пiд час виконання лабораторних робiт.

Лаборант. Iхтенко?
Iхтенко. На мєстє!
Лаборант. Панько?

В лабораторiї нiхто не почув слiв, якi б затверджували наявнiсть особи в лабораторiї.

Лаборант. Студент Панько є? (Чогось виникла повна тиша, але наявнiсть чи вiдсутнiсть студента Панько нiхто не пiдтверджував). Так... студент Панько вiд...
Панько. Да пошол ти в пiзду!!!

Завiса


 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"