: .

1.

: [] [] [] [] [] [] [|]
:


  • © Copyright (vikaponomareva2015@yandex.ru)
  • : 24/11/2014, : 24/11/2014. 26k. .
  • :
  • FB2
  • :
    , : , , , , , . , , . , , , ... , . , , ... .

  " No , " No " . ", " , , , " ". , I , " - . I, No, " " , NoNo , "No " No. No No , " " . " : , , , . " " , No , .
  
   No . No " : , No No . No No " I No . No, , No . " No No, , No, - No .  , ...-? .   " 3D .  , No . 27 , ? " . - No , " , . , " 17, No . " " , " NoI" . No , , " , No... No No No. , " No No No, " , " " . No , - No , .
  
   , No No, No .  - , "I, , . , " No--. " No " No , No No, No . No, No NoNo, No , No No II. No .
  
  " , No No, No - No . No , , No, , No . " NoNo . - No , No. No No , - No , - " . No . No .
    No, " . " " " , " " , " . - No " No. , No " , . , No NoNo, , " , . " ".   No " No, No . No No No No. " " . " No No. No. -No " " . - No ", , No II, " No , No : No..." ? iNo No - No . " " " ? " No " , " "? " ? - No . ? . . " . " No " , " . , No ", NoNo ", No , No . No ? No , " ?
   No -, No , " . ! , No, ! " , , , , ! No, No ", . No , No No.
  I No , . " , " " " , " " I, No " " ", , , ". " No No " ", , No. " , No .
  - No, , , ... " ... , , ! - I! ". ". , No No . No No !? "... - !? - , !? No !? No!? " ,    No ! ! - No ! ! ! !!! !!! ......" ..."-"..."-"... " No... " No!!!! !!! - !??!!??
  
  - , ? - - No . No No, 25-28, " NoNo . No No . I- , " NoNo , :
  
  -   ", ? - , No , . - " " "? - , No . - " No , No, No, " No ". iNo No . . " ...
  
  - . - , No . , No . - . - No, ""No .
  
   , No No - . NoNo. No , No No . " No ? No , - No No . No ..."" . ...
    , No , , "No".   " , .
  
  - " . - " , " " " . , No , , 𨺪, " "" , 𨺪 .
  
  - i. "? - - . " No " : - . i . I , . - . " .... " - ", I". ?
  
  - " . - " , , No No No No .
  
  - -. - No No , - : - " " ... - . - , No, ?
  
   , No .   No No, - , - , " " . " " , " " . No , - " . , "𪍸No No, No No . "NoNoNoNoNo, ... - I" . I " , " No.
  " . No - . No " No . " - , , . No " , .
   " . , . """"""!!! . , No . No - No . , - No No , No No I .
  
  - ... ... - ...   ? .   ... - "No . - No " . I No, - , , . -   ", ? - . NoNo No No, , No . " .
  
  - . - No No. - . - No No , , , No -, " " ". No " - , " . " ...
  
  - . - . ! "i" ... , "i ". ", . "NoNoNoNo, " 𨺪 , -, i. : "i ". . ", , .
  
  - "i ", No No No .  No No . - No No No No " " " . - No ", " , No .
  
   ", " , No. No " , " , " 𸪨. " , No "No - , " No No . "-", No , " No- , " I "" ", " No- - No No, . , ? No ? No No ? " ", No . No .
   No No. No , " - ", No " . . No , No No, No ": No ".
   No No, " . : ", ", No No, No , " . "No ", No 𪍸No : , -, No - " . No -, No No . ", " No .
   I No No, . "No , No " "" ", .
  
  I " " 򺿥 No " , " " . " " - . " : ", No , "i"!!! " , , No.
   NoNo . . "-", . "-", , "", . "-, No - "-"" , " , , No I: "i".
  No . " " .  No NoNo No No, ", , No No ", .
   , ", " No No , .
   No " . " " No" I, " ", .
    " ", , " , . No .
  
  - - No . - No, No - . - No. ". ? - . ? No -? " No . "" "". "No... , . , No - ....
  
  - "  . - No, No. , , No. , ? "No. - ", , " . " " . No "𪍸No No ". , , No No.
  
  - . - No " . - " . - I . - " , No , . - No "" , " No . - " NoI . - No , " No No. -   ". No , " " , . - No . " No. -   "No " , " No , 𪍸No , No . - No No . - No No , " . No - . - No No. No No . , No , NoNo - ... , . - , " . No " ?  , " " . - No No. , ? No No No ", - " No" "No , " "-No". , No , .
  
  - No". - , No " No", " " " No NoNo - . No. No ", No".   "i " No , No : - . "" . , No . " , " NoNo ? - "No .
  
  - -, " " No , No , . - " , No ". - - . - ".
  
   ", No No . ". , , ", No , - , No , " . No No No. " No No-No, , " ", . No " , ", . " I "No I. " , "No , : " No"? No 𪺣 - , " No, . No , -" ". " , .
   : ! " No ...
   , - " - No. " " No .
  
  - -No . ". - No . - " . - ".  No """ , No " . - " . " . - No, " - .
  
   : No, . i,.   No, No , " No .   " 𪍸No I , No , ", . No , , "No.
  " " No . " . . " . . . 𪍸No. " " No No , No "No No. , No . " . , No No. , . No No No , No " . " No, No : " ".  , " , " , No " No!? No No! No . ", 𸪍 - ", . - No No -.
  , No - No. " , " . " , : " I - I.
  
  " No " . . " ", No 𡸍, , I . - , . ? " , : " ". ", No, "No, No . " No NoNoNo. "? -No No - . - " . " " " No". ". - , No "" "". " " , No . . , - .
  No No . ", No No, " , - .   : --, No .   No , No No , - No No.
  No " No No , " No " . No " No, . " : No " , " No No 𸸪 . , " " . , No " , " , No .
  " 𪺣 No " No. " - No. " - . " I - . - No No , , , No .
  
  " " No No , No " " No. - - , " No , , No, , , : " ", "" ". i,.
   No "i " " . : " . . "" No, " .
  No , No No " No. No , No , " . " No " "No " : "i" No No. , 򸪨: " - .
   No , " , . , No " No , , - . " No, No No No , .
  No No No -, No . " " No No. . No.
   , . " , " No " " ", "No No No .
  
  - ", !? - No .
  
   , No No, No No No , . No " , , No " No - , No " . " No - " No .
   , " . No I, No , , No NoNo, , No , " No I. " No , , No , No No . No , " " No , " No , No . ", - "No , 𸪺 , , No.  No No. " , , No No . . No No No No... "!
  • © Copyright (vikaponomareva2015@yandex.ru)
  • : 24/11/2014, : 24/11/2014. 26k. .
  • :

.

, :
". "" "

o
- "" .. || .. ' ""