Сергiй з Києва : другие произведения.

Фрипулья i антихрист

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  Фiлософiя Фрипульястану. Фрипулья, Христос i антихрист. В оточеннi блаженного Феодосiя Київського були доволi рiзнi люди. Вiн з Божою помiччю в тiй чи iншiй мiрi знаходив потрiбне слово i благодать для кожного, з ким зводило його Життя. При цьому свої погляди на життя зазвичай нiкому не нав'язував. На основi цього чомусь деякi роблять висновок, що київський чудотворець i його свiтогляд, його життя i дiяльнiсть до Христа-Бога i Спiльноти Його людей не мають нiякого вiдношення. Хоча якраз таки Федiр Тетянич цього нiби не казав. Швидше навпаки, говорив про Фрипулью-Безмежжя, яке включає все - i Бога i чорта i його самого. А тут раптом поняття Фрипульї намагаються вiддiлити вiд Христа i православного християнства, а то й протиставити йому, видаючи за альтернативний i несумiсний з православним християнством свiтогляд. Хоча очевидно, що у Безмежжi можна знайти все. В т.ч. Бога-Христа. На те воно i Безмежжя. I антихриста звiсно теж можна знайти. Але тут як кажуть кожен шукає i знаходить те, що йому до душi. Хтось бачить у Фрипульї Христа, а хтось антихриста. Пам'ятаймо про це. По плодам пiзнаємо їх. Господи, помилуй нас грiшних молитвами блаженного Феодосiя Київського, наших дiдiв-прадiдiв i всiх святих!
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"