Сергiй з Києва : другие произведения.

Єсть така Партiя: блаженний Феодосiй i святий Антонiй

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  Пiсля того як Адольф Гiтлер зi своїми прихильниками 22 червня 1941 року напав на Радянський Союз i Київську Русь-Україну у його складi, в старовинному i богоспасаємому селi пiд Києвом з ласки Триєдиного Небесного Владики, Бога-Христа у 1941 була зачата i у 1942 у сiм'ї нащадкiв старих козацько-християнських родiв краю народилася дитина, якiй було призначено вплинути на шляхи людства Землi Пiднебесної i Всесвiту Безкрайнього, строкато i яскраво нагадавши людству древню науку дiдiв-прадiдiв про Безкрайню Картину i Справжнього Художника, про Вiчну Партiю i її Керiвника, майбутнiй київський чудотворець, блаженний Феодосiй. Пам'ятаймо - єсть Така Партiя, Партiя Безмежжя... Радуйся київський чудотворче i моли Бога за нас грiшних! Господи, помилуй! Фрипулья!
   Київська Обитель Матерi Божої i святий дiд Антонiй з Печер Благодатних у контекстi Iстинного Безмежжя, вiльної України i святої Русi. Одначе неправильно думати, що Партiя Безмежжя i її Керiвник, Триєдиний Небесний Владика, Бог-Христос вiдкрилися людству лише в 20 ст. i лише через блаженного Феодосiя Калiку з Києва. Безлiч святих i праведникiв рiзних часiв i народiв, людей з рiзних куточкiв Землi Пiднебесної, в т.ч. нашi дiди-прадiди, простi i грiшнi трудовi i бойовi козаки-християни Київської Русi-України старих часiв були добре знайомi з Партiєю Безмежжя i її Незмiнним Керiвником. Будiвничий Київської Обителi Матерi Божої святий дiд Антонiй з Печер тут теж не був винятком. Єсть така Партiя - Партiя Безмежжя! Мати Божа, дiду Антонiю i всi святi, молiть Бога за нас грiшних! Радуйся, блаженний Феодосiю, київський чудотворче! Господи, помилуй! Фрипулья!
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"